Carter Nick : другие произведения.

81-90 bilduma detektibe istorioak buruz Nick Carter

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  
  
  
  Nick Carter
  
  81-90 bilduma detektibe istorioak buruz Nick Carter
  
  
  
  81. Kremlin kasu http://flibusta.is/b/663741/read
  
  Kremlin Fitxategia
  
  82. Espainiako konexioa http://flibusta.is/b/607273/read
  
  Espainiako Konexioa
  
  83. Heriotza Burua Konspirazio http://flibusta.is/b/607245/read
  
  Heriotza Burua Konspirazio
  
  84. Beijing Espedientea http://flibusta.is/b/690087/read
  
  Pekin Espedientea
  
  85. Beldurrezko izotz Terror http://flibusta.is/b/691313/read
  
  Izotz-tranpa Terror
  
  86. Hiltzaile: Kodea izena Arrea http://flibusta.is/b/612804/read
  
  Assassin': Kodea Izena Arrea
  
  87. =================================
  
  88. Vatikanoko Vendetta http://flibusta.is/b/635621/read
  
  Vatikanoko Vendetta
  
  89. Cobra Seinale http://flibusta.is/b/671056/read
  
  Seinale Cobra
  
  90. Gizona saldu bere heriotza http://flibusta.is/b/678851/read
  
  Gizona Saldu Heriotza
  
  
  
  
  Kremlin kasu
  
  
  translated by Lev Shklovsky
  
  
  memoria nire semea Anton
  
  
  
  
  
  1 kapitulua
  
  
  
  
  
  
  
  Bahiketa bat American hegazkina da, orain ezinezkoa da. Badakizu, ezagutzen dut, eta guztietan jerk duten inoiz irakurtzen egunkari bat daki.
  
  
  Baina zergatik izan zen hegaldia attendant Lasterketa 709 Grand Lachlair Irla hain hurbil bat ziortza-skinned, black-ilegorrie bidaiari eserita inguruan bat aurrean eserleku? Izan zuen berarekin flirting?
  
  
  Labur-barrelled gauza hori mantendu zuen bere pean uniforme denbora guztian, berotzeko bere bular artean, zein nuke gozatu behaketa oso hasiera-hasieratik hegaldia. Denek zirudien lo, eta hasieran pentsatu nuen gizona izan zen bere ukitu apur bat eta dezazun ume, zer da egin behar. Ona airlines, bezeroak oraindik erregea. Eta noiz ireki zuen kremailera bere estu tunika txiki bat, izan zen dagoeneko aurrera begira bat peeping tom jokoa. Zuen arte atera distiratsua metal pieza hori glinted laburki argia.
  
  
  Jarri zuen ego ego-en eskutik, aktibatuta, eta ibili atea bidez aurrera kabina. Gizona zutitu eta begiratu behera korridore berriro, arma, argi eta garbi ikusgai Ego eskuineko eskua. Bat izan nuen, Luger bat sorbalda zorrotik nire jaka azpian, baina banekien nuke berehala erakartzeko ego arreta bada, hartu nuen norabidean urrats bat da. The knife zen encased suede larruzko sheath gertu, bere eskubidea forearm. Izan liteke bat erabiltzen silent spring mekanismo askatzeko ego sartu nire eskua ari konturatu gabe, baina utziz ego zen beste kontu bat, oso-osorik. Gizon ikusiko. Izan zuen aukera bat tiro baino lehen, bere ego litzateke, adibidez.
  
  
  Izan dut, berriz, oraindik erabakitzeko saiatzen ekintza onena izan zuen arrakasta aukera eman kasuetan, erabakia ez zen egin zidan. Denek esnatu baten soinua gunshot cockpit. Ezin izan zuen entzun harritu soinuak bidaiari saltoka, gora eta behera, beren eserleku guztiak bere inguruan. Ondoren, ahots ozen konpontzeko software ikerketa-arazoak. "Denek lo lasai. Hegaldi norabidea aldatu egin da. Habanako, ahal izango duzu lo seguru eta soinu. Ez dago arrazoirik ez da izua."
  
  
  Bere azentu zen gaztelaniaz. Nire ondoan, Tara Sawyer arnasa sakon hartu, eta bere atzean, Randolph Fleming-en arnasa harrapatu bere eztarria.
  
  
  'Lasaitu.. xuxurlatu Zuen hitzak mugitu gabe, bere ezpainak," Saiatu isiltasuna emakumea."
  
  
  'Cuba? Baina zer buruz anti-bahiketa ituna?
  
  
  Ez zen denbora azaltzeko. Bakarra duten pertsonak kanpoan izan da Kuban izan ziren Castro-ren eragile edo egos handi bat lagun atzerritik. Baina bada pentsatzen zuen horri buruz, eta itxi arte, ezin zuen aurkitu bere burua. Ez zen hori ergelak.
  
  
  Gizon iluna begirada swept baino gehiago bidaiari. Ego begiak atseden gurekin une batez, eta gero planteatu zuen bere ih neurtzeko erreakzio atzean.
  
  
  Bere burua poliki-poliki jiratu alde, saiatzen ari balitz bezala hitz neska me ondoan. Estalita bihurritu nire sorbalda, nire eskua slid pean nire papar aldera Luger . Gizon jaramonik egiten dit.
  
  
  Izan zen, bere gain hartu bidaiariak ez ziren armatuak. Jarri zuen pistola bere ezker eskuan. Zuen eserita zegoen korridore eskuinaldean hegazkina, eta ezin erraz jarri ego behera lortzean gabe sortu. Bota zuen katua.
  
  
  Pistola hegan out zehar ego eskutik, eta berea joan off berriro. Aurrean elur-alkandora zuria da ego aktibatuta gorria. Jaitsi zuen atzera aurkako atea, eta zintzilik ez balitz bezala nailed da. Ego ahoa jaitsi irekiko garrasi hori ez da inoiz atera. Ego belaunak astindu eta jaitsi zuen. Norbaitek bultzatu atea ireki beste alde batetik, baina ego gorputza blokeatu igarotzea. Ondoren, nire bi Lehen jaurtiketa bere, salto aurrera.
  
  
  Atzean, entzun zuen bere hysterical garrasi emakume bat. Morala hasi espiral kontrolpean. Gorpua arrastaka bere kanpoan hanka bat, eta brau atea ireki. Hegaldia attendant en errebolberra joan off atari. Gawk whizzed bidez nire besapean, zulatu nire armarria, eta jarraitu zuen bere ibilbidea arte oihu bat atzeko planoan informatuta me norbait izan duela. Zuen atean sartu, heldu, neska eskumuturra, eta hilaren bere inguruan zuen arte jaitsi du errebolberra. Borrokatu zuen bere burua defendatzeko, probak bere luze, zorrotz iltzeak nire aurpegia, eta izan nuen askatu nire luger dionean, bere bat karatea kick lepoan. Jaitsi zuen limply sartu nire besoak, eta bota dut bere gainean hildako gorputza bere laguna. Hartu zuen hiru errebolber, pawned bi minutu batean, eta ospatu Luger prest.
  
  
  Ez nekien zer zen kabinako. Hegazkina shuddered, bat-batean norabidea aldatu eta bortizki hasi zen erori ozeano sartu. Galdu dut nire oreka eta joan bidez hegan kabina atea, eta ez nuen hartu, ate markoa.
  
  
  Pilotua izan zen, aurpegia etzanda behera bere eserlekua, sagging kontrol makila. Ez zen odol inguruan exekutatzen bala zauria bere atzera. Nabigatzailea izan zen, zutik baino gehiago zion. Co-pilotu ondoren egiten frenet lortzeko ahaleginak planoan atzera zuzen jarraitzeko. Nabigatzailea bota pilotu off gurpila eta saiatu stop odoljarioa batera zapi bat. Zuen, baita agian saiatu gelditzeko Niagara Falls. Co-pilotu ondoren, kontrola hartu hegazkina eta piztuta autopilot. Aktibatuta zuen, ziurrenik laguntzeko nabigatzailea, ikusi nau, eta izoztu. Jakina, pentsatu zuen nintzen Kortsario kopurua hiru.
  
  
  The Luger holstered da eta winked at Emu. "Ezin dugu hegan Grand Laclair. Galdu dute gerra."
  
  
  Lehen copilot begiratu mimmo me at nahastea korridore batean. Nabigatzailea bat-batean jiratu, eusten pilotu behera alde batetik, eta begiratu zidan. Izan zen fatally powdery. "Nor arraio zara, neurrira?"
  
  
  "Янтье Параат". Bere, nodded pilotu. "Da zuen hildako?"
  
  
  Astindu zuen bere burua. The copilot begiratu me at.
  
  
  "Zuen jaurtiketa Howie ... hegaldia attendant!" Ondoren, ego garuneko desplaza bigarren engranaje. 'Duzu . .. Kaixo dago . .. zer egiten ari zara pistola batekin?
  
  
  Bere, emu chuckled. "Ez zara pozik zen nirekin? Hobe duzu harremanetan JFK Aireportua, ny eta txostena atzera. Ondoren, ahal izango duzu berehala eskatu bada, Nick Carter du baimentzen egiteko pistola bat taula gainean. Kontatu kontsultatu Timothy Whiteside. Kasu horretan, ahaztuta dituzun, zuen presidenteak hau airline.
  
  
  Elkarri begiratu zioten. Ondoren, copilot sartu eroriz bere eserlekua, mantenduz bere begiak me on, eta egin irratia harremanetan. The erreuma etorri zen pixka bat egin ondoren. Seguruenik hartu behar izan Whiteside out zabor. Ego ahotsa da absurdly agitated eta amorruz. Berea, ez zekien zer pentsatu zuen traba. Dagoeneko zen gai hilketa bat bada ego hegazkinak iritsi minutu bat berandu.
  
  
  Bien bitartean, beste bi hegaldi-auxiliarrak cockpit etxera etorri. Dute azkar sentitu zen egoera kontrolpean berriro, eta jokatu lasaigarriak mezuak soinu bidez sistema.
  
  
  Pilotu hartu zuen bere pultsu. Izan zen irregular. Informatuta zuen nabigatzailea honi buruz eta eskaintzen jarri ego hutsik eserleku itzuli.
  
  
  Bere ume, oraindik ez zuen, askoz ere oso gustukoa, baina ulertu zuen hori ume, nire laguntza behar du. Dugu unhooked pilotu eta hit ego atzera baino gehiago gorpuak korridore batean. The uniformatu rubia zortea izan pilatu beso artean hiru eserleku hutsik beraz, ezin izan dugu etzan ego. Ez zuen zehazki posizio eroso, baina izan nuen sentimendu bat, ego ez litzateke lanik askoz gehiago.
  
  
  Hegaldi-auxiliarrak bat hasi emateko lehen laguntzak, eta Tara Sawyer koa izan da bere ondoan. Begiratu zuen une batez, eta, ondoren, esan zuen, " Utzi pakean. I kudeatu ahal izango da. Oraindik asko egin behar."
  
  
  Nabigatzailea eta utzi nuen pilotu neska. Mugitu dugu oraindik konorterik hegaldia attendant bat hutsik eserlekua atzean pilotu.
  
  
  Miatu zuen bere ondo, baina ez da aurkitu arma gehiago. Litzaidake zuen bere eskuak lotuak, orkatiletan, eta eskumuturrak ongi, badaezpada nahi izan zuen, saiatu zerbait bere pozoitsuak azazkalak noiz esnatu zuen. Jarri dugu hildako hijacker armairutik beraz, bidaiariak ez ikusi, ego, eta itzuli buru kabina. Baina copilot oraindik begiratu zurbila eta kezkatuta. Galdetu zuen pilotua da baldintza, eta nire erreumatikoa ego ez zen zoriontsu. Zuen madarikatua. - Koehler ... Nola liteke lortu dute taula gainean horiek pistola? Eta zuk?'
  
  
  "Ez dut baimenik egin hau, eta, esan dizut. Bi errebolber ziren azpian ezkutatuta bere bra. Dotore, ez duzu uste? Den neurrian ezagutzen dudan bezala, tripulazioak ez da egiaztatu armak.
  
  
  Bi gizon egin snorting zaratak gisa aitortzen dute segurtasun urratzen. Nintzen galdetzen zer zen bezala co-pilotu. Izan dugu oraindik bide luzea joan.
  
  
  "Ez duzu uste ahal izango duzu oraindik lortu hegazkina Espainiako Portua, edo egin nahi duzun bere baino gehiago hartu?"
  
  
  Ego bekain okertua. Zuen pentsatu izan dut, egiten zion barre. "Ari zara esaten ahal izango duzu hegan plano hau?"
  
  
  Kanpora bota zuen bere diru-zorroa, eta erakutsi du bere lizentzia. Astindu zuen bere burua. "Eskerrik asko eskaintzen, baina egin dut neure burua."
  
  
  "Zure kontuan aldatu baduzu, hartu dut baino gehiago", esan nion. "Bertan izango naiz."
  
  
  Chuckled zuen, eta berak espero zuen lasai. Bere, joan out guztiak baino gehiago kabina. Hegaldia attendant zerbitzatzen edariak eta lasaitzeko saiatu bidaiari behera. Beste eman oxigeno gizon zaharrak. Ziurrenik zuen bihotzekoak. Tara Sawyer zen oraindik lanpetuta pilotua. Lasaia eta eraginkorra. Gustuko dut bere ahotsa gero eta gehiago. Ez dira asko emakumeak izan ziren eroso egoera horretan. Begiratu zuen gora denean, bere senarra izan zen, zutik bere ondoan. "Ezin zuen hartu, Nick."
  
  
  "Ez, ez dut ikusi".
  
  
  Atzean eserita pilotu, doazen hegaldia attendant hasi zen berreskuratu. Bere begiak ireki banan-banan, eta nahi izan zuen goratzeko bere eskua bere trazua aching lepoan. Noiz nabaritu zuen bere eskuak lotu zituzten, saiatu zuen begiratu inguruan. Prick mina honek eragindako mugimendu bakarra da transmisioa sl. 'Oi . .. ", salatu zuen. 'Nire lepoan.'
  
  
  Zuen gora begiratu me at.
  
  
  "Ez hautsi", iragarri zuen laconically. "Eta ez duzu hartu behar begizkoa tiro."
  
  
  Begiak itxi zuen eta pouted. Ez bere hotelera joan, beraz, galdu zuen kontzientzia berriro, eta bat deitu inguruan beste hegaldi-auxiliarrak. Galdetu zuen bere ekartzea edalontzi bat whisky eta ura eta galdetu bere ziurtatu bere lankide bat izan edan. Zuen arretaz obeditu nire aginduak, leaning baino gehiago girl aulki batean, altxatzen bere burua kokotsa eta botatzen edari bat behera bere eztarrian. Neska irentsi, gagged, eta gasped hegaldia attendant bota whisky sartu atmosferikoak aire. Batzuk hori whisky lortu bere uniformea.
  
  
  Galdetzen nion: "ikusi al duzu inoiz bere aurretik, hegaldi hau?"
  
  
  Altu bat stewardess batera cerro-ke begiak zuzentzeko bere atzera eta begiratu me at. Orain dela izan zuen amaitu laguntzen bidaiariak, ez zen iradokizun bat restrained haserrea bere ahotsa. "Ez, Edith, neska normalean hegan gurekin batera, deitzen handik gutxira aurretik hegaldia esan zuen gaixotu zen, eta bat bidali lagun. Begiratu hau, lagun!
  
  
  "Hau ez da gertatuko askotan?"
  
  
  "Nik dakidala, lehenengo aldia izan da. Normalean, ez dira backup hegaldi-auxiliarrak aireportuan, baina, gaur egun horietako bat neska ez da etorri gurekin."
  
  
  Bere zalantzazkoa. "Ez zuen inor ere uste baino gehiago izan da kasualitatea?"
  
  
  Begiratu besterik ez zuen me at. "Jauna, in abiazio posta enpresa, beti izango duzu ezer espero azken momentuan. Galdetu dugu neska bat galdera batzuk, eta, horrexegatik da zuen ulertu lanbidea, bere hartu genuen gurekin. Zer nolako polizia ari duzu hala ere?"
  
  
  "Bat lortu duten zortea, gaur egun,. Ezin duzu bota manta bat baino gehiago pilotu? Pertsona horiek guztiak uste izango ikusten dute gorpua."
  
  
  Begiratu zuen bitterly red-haired flight attendant, nor izan zen, poliki-poliki berreskuratzeko bere eserlekua, eta recoiled.
  
  
  Begiratu me at She bat bezala zauritutako txoria saltatzea behera baso aldera bide bat gose cat. Bere sel da bere ondoan. Errazagoa da emakumeen hitz egin zidan, bada, ez dut bere uxatzeko. Saiatu zen, itxura jatorra ahalik.
  
  
  "Noiz atera duzun kartzela, ez duzu itxura bezala appetizing egin duzun bezala, orain, Arreba. Master bat hilketa karga gehi dena prest daudela ematen bahiketa plano bat. Baina, beste alde batetik, zuk nirekin lan, pixka bat ematen dit duin bat erreuma proba, agian, zerbait egin ahal izango dut zuretzat. Zer da zure izena?"'
  
  
  Erantzun zuen, eta pentsatu nuen harrapatu nuen zerbait espero eta aurreikusi bere mehe, iragazi ahotsa. "Mary Austin."
  
  
  "Eta zure mutil-laguna?"
  
  
  "Juan ... Cardosa ... Non dago?"
  
  
  Zen, esan zuen hey, ado gehiagorik gabe. 'Beranduegi da pentsatzen nen.'
  
  
  Jakin behar dut bere erreakzioa. Ezin izan zuen esan dit bada zuen benetan izan zuen ezer egin mistletoe. Bere aurpegia begiratu nahi izan da erauzi out bere pilatzeko dolarraren fakturak on tel. Nah negarrez hasi.
  
  
  Jarraitu zuen lagunarteko tonua. "Esadazu buruz gehiago Juan, Mary. Nor zen, bada?'
  
  
  Bere ahotsa zen muffled bezala hitz egiten zuen artean, negarrak. "Bat Kubako errefuxiatu. Guztiak izan zen -, eta ume, zuen atzera joan. Esan zuen berak eta lotutako Castro, eta hori ez dute eragin emu kalte da."
  
  
  Dut pentsatu zuen, begiratu bat bezala gehiago sekretua polizia ofizial. Hori izan zen zailtasun hartu errefuxiatu; ez dakizu nor benetan ran away, edo nor da lanean etsaia ."
  
  
  "Zenbat denbora behar duzu ezagutzen ego?"
  
  
  'Sei hilabeteetan.'Begiratu zuen bezala, haur bat negarrez bat baino gehiago hautsi jostailu. "Hura ezagutu nuen nintzen lanean Eastern Airlines hegaldi bat Miami. Bi igandeetan duela, galdetu zidan nire lana irten. Em nire laguntza behar du. Hartuko zuen, diru asko Kuban, eta zuen bada lortzen da, lortu ahal izango dugu ezkondu. Orain ... nik hil ego."
  
  
  "Ez, Maria, zuk hura hil denean, eman duzu em pistola eta tiro egin zion."
  
  
  Zuen negar ozen. Bidaiariak begiratu inguruan sorpresa, horietako batzuk oraindik beldur.
  
  
  "Tiro dut ... istripu bat izan zen ... nabigatzailea pounced on me ... jo zuen ni ... ni ... nik ez dut nahi trigger tira ... bere ... bere zain oni ikastaroa aldatzeko ... '
  
  
  Bere jaiki, jarri beso behera, eta jarri bere hiru eserleku. Zuen izan litzateke eskatu Hawka zerbait egin nah. Oso gutxienez, ez zuen jakin lehen araua erabiliz arma bat: inoiz ez hartu errebolberra bada, ez duzu hura erabiltzeko asmoa. Bigarren araua: haurrak ez luke play errebolber.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitulu 2
  
  
  
  
  
  
  
  Nire boss, David Hawke, deitzen dit N3, zein da nire ofiziala kodea, lehen bezala Killmaster, ezagutzen dut zuen joan me emateko ezinezko misioa.
  
  
  Normalean, denean inor ez da inguruan, zuen deiak zidan Nick. Baina zuen eztula eta dio N3, bere lehen pentsamendua da, hori behar dut, bikoitza, nire aseguru-politika. Zoritxarrez, ez enpresa zen crazy nahikoa aseguratu dit, beraz, ez du axola.
  
  
  Etorri nintzen bere txostena. AIZKORA du txiroenetako egoitza-PO apartamentu guztiak adimen zerbitzuak. Mutilak inguruan CIA eta FBI dira inflexio beren bizkar gainean, eta secret Zerbitzua kideak dira, are gogorragoa, mesedez. Uste dute aukerarik onena izan dutelako babesteko presidenteak.
  
  
  Nekatuta zegoen. Burutu zuen lapurtera zeregin zen eta aurrera begira, aste batzuk arrantza iparraldeko Michigan. Hawk bultzatu egunkari zehar aulki, eztul, eta esan zuen, " N3, ez duzu ulertzen zer esan nahi du?"
  
  
  Izan zitekeen eman erreuma aurretik irakurtzen titular hori garrasika " Zailtasunak."
  
  
  
  
  ORO HAR HAMMOND
  
  
  HIL FLYRE
  
  
  
  
  Ez dut uste Estatubatuar askok ezagutzen Hammond. Horretarako, jakin behar dute irla buruzko Grand Laclair. Orokorra zen diktadore bat dago. Irla bat izan zuen historia konplexua. Ondoren bereganatu zuten espainiako, jaitsi da eskuak sartu eta frantsesa, eta, ondoren, harrapatu zuten Ingelesek. Biztanleriaren zen 90 ehuneko beltza, ondorengoak esklabo ekarri inguruan Afrikan lan egiteko azukre-landaketak eta baso trinkoak. Duela hamar urte, Island erabaki erreferendum batean hautsi British eta aldarrikatu errepublika independente bat. Tam stahl araua behar Randolph Fleming
  
  
  Fleming izan zen gehien erosketa eta herri pertsona uhartean. Egin zuen aldaketa garrantzitsuak eta Stahl bat izan zen, egia aitaren figura, bere pertsona. Ondoren, ego jaitsi zen. Ez zuen gehiegi eman militarrak zituzten, eta haserretu. Fleming ihes egin zuen estatu Batuetan, non Emu eman zen asilo politikoa. Hammond boterea etorri eta esklabu jendea, militar gisa diktadore behar. Orain Hammond hilda zegoen. Istripu bat? Agian ez. Ez du axola. Utzi zuen boterea hutsean. Edonork seinaleak erakutsi lidergoa pean diktadorea izan zen preso, edo, bestela, ateratzen herrian zehar Hammond-en araua, eta zuen beldur zen, dagoeneko bazekien nor diplomatiko ziren bilatzen laguntzeko ordena berrezartzeko irla.
  
  
  Hawk grunted: "ez Dugu adimen adieraziz Errusiarrak dira konfiguratzeko misil baseak uhartean. Jakina, oso lasai, beti bezala. Beraz, dugu, izan ere, lana lasai eta kamuflatu. Oharkabetu digu, Cuba bat egiten ari da zarata asko buruz Grand Laclair. Nahi dute laguntza, beren auzokoei behar. Baina, jakin badakigu, dena dela, eskuetan Errusiarrak, eta duten helburua "laguntza" da instalatu misil uhartean. Beraz, eragiketa hau bukatzen Kremlin-en espedientea."
  
  
  David Hawke tapped bere behatzak ertzean, bere aulki eta begiratu zidan serio. "Hau da, bat-batean gizon eragiketa, N3. Gure gobernuak ez du nahi, bigarren Kubako misilen aireratzea. Lortu behar duzu Randolph Fleming Grand Laclair ahalik eta azkarren."
  
  
  Zuen zalantzan jarri militarra litzateke oraindik eseri edo ezer esan horri buruz.
  
  
  "Zure lana da ziur, ez dute kalterik eragin. Hartu behar duzu, Fleming presidentzia jauregia. Eta izango duzu jarduteko modu bat, hala nola, inork ez du jakin zer gure herrian zerbait egin hau."
  
  
  Bere sarkasmoa argia zen: "naiz erabiltzen ari filmatu, pozoitu, mehatxatu ahalik eta modu guztietan, ez da ezer berezia, horri buruz, baina ez dut aurkitu oraindik: egin neure burua ikusezina. Nola egin nahi duzun bere stahl ikusezina? '
  
  
  Bere ona, gauza asko, baina bat egiten Goshawk barre ez da bat horien inguruan. Zuen erabat bereizten. Ez zuen, nahiz eta irribarre.
  
  
  "Hau jadanik zaintzen. Zortea Fleming eta Tom Sawyer lagun onak dira ."
  
  
  "Gustatzen zait, Huck Finn hobeto, baina nola Mark Twain-en liburua help me?"
  
  
  Hawke ez bezala-mota hori, ezta, beraz, me ematen zuen bat garratz begiratu. Thomas Sawyer. Entzun ahal izango duzu nen. Presidentea da Sawyer Hotel Group, munduko handiena. Duela hiru urte, Oro har, Hammond eman Em lursail bat hondartzan hotel bat eraikitzeko eta casino, non turista aberatsa izan da, dibertigarria eta zer lortu zuten, beren dirua pasatzeko on. Biek merezi. Ulertzen duzu, noski, Sawyer ez da mesede bat erosketaren hori berehala nationalizes ego errentagarria enpresa bat. Duzu espero dut orain ulertzen Sawyer agindu guztiak gure lagun truke Fleming-en agintzen duten enpresa ego ez litzateke arriskutsua etorkizunean. Eta Fleming eman du bere hitza ."
  
  
  Zuen nodded zion. Politika egiten arraro laguntzaile zakarrontzira. Patriot Fleming eta nekagaitza enpresaburua Sawyer. Eta ez dut jarri behar du, bi horiek elkarrekin. Utzi zuen Hawke da oso soila bulegoan hutsal ideia hori munduko nahaspila bat izan zen.
  
  
  Guztiak Sawyer-en, New Yorken bezala begiratu beste guztiak hotel berean, prezio-sorta: txiki bat lobby inguratuta garestia dendak. Baina gauza bat desberdina zen. Pribatu bat zegoen igogailua duten led argi eta garbi goiko solairuan. Noiz iritsi nintzen goiko eskailera, zapaldu nuen kalera biguna alfonbra zabal aretoan, non bat dotore jantzita rubia zen me zain. Garestia Zhirinovsky liburuak Interneten zintzilik ziren horma guztiak, baina bat bakarrik horien inguruan ezin da konparatu kalitate bi hankak winking me at azpian estu bat gona. Txiki bat, lerdena esku haizatuko me at. "Jauna Carter? I nodded zion.
  
  
  "Bere izena da Tara Sawyer," esan zuen. "Nire aita da telefonoz, ohi bezala, eta eskatu du me ikusiko duzu."
  
  
  Berak eman zidan bere eskua eta ni buru behera aretoan gela baten beste aldean. Gelan sartu ginen handienetako bat izan zen, inoiz ez nuke ikusi bere. Beira leihoak eman sarbidea terraza beteta landare eta zuhaitz txiki. Ez ziren aulkiak ez guretzat, ez armairuak guretzat, ez karpetak gurekin, besterik gabe, uharte aulki eroso eta couches. Eta taberna bat. Mr. Sawyer zekien nola gonbidatuak jasotzeko. Neska kaleratu me eta buru-barra.
  
  
  "Zer lortu dut, duzu, Jauna Carter?"
  
  
  "Jakina, mesedez."
  
  
  Zuen isurtzen me kopa bat brandy eta lagundu bere burua bat soda. Joan ginen beira patio ateak eta begiratu at elurra parque azpitik.
  
  
  "Zer pena bat," esan zuen. "Ez dira hainbeste gauza eder, eta inor ez da ausartzen hara joaten gauez.
  
  
  Pentsatu nuen, hori uste izan nuen leku asko izango litzateke arriskutsua pertsona batzuk, nahiz eta ez denean. Adibidez, gela honetan ez litzateke, beraz, seguru Tara Sawyer bada, ez zen jakitun, bere aitaren presentzia bera solairuan. Oso zen curvy, asko feminitatearen azpian oihal mehe zintzilik, beraz, baziren bere bularrean eta besarkatu, bere aldakak ongi. Bat eman zen, isila topa arabera nah ziur nire mirespena ez irrist kanpoan nah. Ondoren, atea ireki atzean digu, eta guztiak baino gehiago izan zen.
  
  
  Thomas Sawyer ez zen nik espero izan zion. Imajinatu dut bere gisa altu bat, energetikoa gizon, radiating arrakasta eta indarra. Horren ordez, ikusi zuen gizon bat ez da sei oinak altuera, baina erdi buru bat laburragoa, nahiz eta azkar mugimenduak. Ego bakarrik indartsu puntu nen zen bere ustekabean baxua, ahotsa. Gelditu zen gutxi oinak kanpoan me, eta begiratu me gora eta behera, bezala norbait begira auto bat ari dira pentsatzen erosi. "Jauna Carter?" Ez zuen, ziur.
  
  
  Zuen nodded modestly.
  
  
  "Oraindik ez duzu zer dut imajinatu izan bere."
  
  
  Ez zen kexatzen, eta ezagutzen zituen. Jende gehienak uste duen super-agente itxura bat arteko gurutze Bogart eta Sir Ogilvie Rennie, penagarria zentzuduna nor izendatu zuten "C" British saila M. I. 6, gizon horren cover istorioa mailatu artikulu bat alemaniako aldizkari Der Popa. Eta bere ez nola I guztiak begiratu.
  
  
  "Bere hotel hitz egin nahi duzu mahai gainean mugan," hotel mogul jarraitu. Baina ezin da itxaron. Duzu eta Tara dute plano bat harrapatzeko, eta denbora agortzen ari da. Utzi duzu inguruan JFK Aireportua, NY bost minutu azken bi.
  
  
  Beraz, rubia mugitu. Kasua izan zen lortzean gehiago interesgarri. Ukitu zuen bere ukondoa. "Bada jadanik josia zure gauzak, genuke hobeto joan. Nire poltsak dira dagoeneko behean, baina aurretik utzi ahal izango dugu, hitz egin behar dut Andre Hema."
  
  
  Zuen sartu zen, beste gela gisa Sawyer eskoltatu me aretoan. Une bat geroago, itzuli zuen jantzita bisoi hat eta bat datozen bisoi armarria bat baino gehiago zurbila soineko urdina. Izan zuen bat egitea maleta, eta horrek berak nahita bota niri bost oinak kanpoan. Beraz, berak bazekien nola mugatu du bere burua. Zerbait ezin dut balioetsi. Bere maleta harrapatu eta bere gainbegiratu bere agur esan bere aita.
  
  
  Bat limousine zen nahikoa handi bat egiteko mobster autoa itxura kaskarra Toyota, berak itxi sunroof bereizita gurekin gidariaren eta bat-batean, joan zen bere buruz enpresa. "Orain ezin dut enlighten duzu gauza batzuk. Dr. Fleming, dut erabat ez daki nor dira benetan duzu, edo zer da zure benetako lana da. Zuen pentsatu behar duzu kontratatu ziren nire aita segurtasun zaindari gisa hotelean. Ditu bitxi hau harrotasuna, deitu errugabetasuna izango bada, eta ez bada zuen, bazekien hori besteen gain ego bere pertsona propioa litzateke lagundu zion igotzen tronua, ezin izan zuen amore eman lehendakaritza.
  
  
  'Bai?' - Ikusi nuen bere erreakzioa. "Ez zuen ezagutzen duten zure aita erosi besterik ez armada bat?"
  
  
  Zuen twitched txoko ahoan une batez, eta bere ezpainak zirudien jarri itsusi bat, hitza, baina, erabaki zuen ez saihesteko gaia. "Zuen ideia ez du, eta inoiz ez zuen hobeto ezagutzen. Pentsatzen zuen militar pentsatzen zuen bakarra maneiatu ahal egungo egoera. Baina nire aita ez da ziur armada aginteaz jarraituko du bere hitza, eta izango duzu prestatu ahal izateko desatsegina sorpresa, hau aldean.
  
  
  Orduan bakarrik egin dut ulertzen bere. Aita bidali, bere cute little alaba ziurtatu egiten ari nintzen nire lana. Ez zen, besterik gabe, Grand Laclair armada hori ez zuen konfiantza. Ez zuen konfiantza gurekin Batekoak, us, me, eta prest izan zen bota bere mamitsuena alaba bait ziur dena joan zen bere bidean. Beno, izan zen bat bait pozik hartu izan dut.
  
  
  "Kasu horretan, ez luke itxura sartzen gara beste lagun bat. Jakina, Thomas Sawyer-en alaba ez luke joan txikiak funtzionario. Bera da Fleming. Baina izan dituzu konpondu".
  
  
  Bere iradoki denek taxi bat hartu bereizita iristen JFK Aireportua, NY, banan-banan. Gainera, hey, ez zen behar duten jakin behar dut beste ezer egin. I zen eroriz off at the airline en Manhattan bulegoa, erakutsi nire dokumentuak airline presidenteak, eta itxaron bitartean zuen egiaztatuko du erregistro telefonoz at AIZKORA egoitza Washington-en. Bere hotel boarded armatuak eta ezin ordaindu atentzioa bera denean egiaztapena bidaiari.
  
  
  Hawke en erreakzioa izan zen ikusgarria nahikoa lehendakariak berehala izeneko buruzagi exekutiboa ofizial aireportuan, eta orduan lortu nuen, izan dut pertsonalki eskoltatuta hegazkina.
  
  
  Tara Sawyer zen dagoeneko planoan, hitz eder bat, hezi-aurrean, ziortza-skinned gizon eserita ilara batean hiru eserleku leihoan. Zuen susmatzen hau izan zen Randolph Fleming, Thomas Sawyer-en berri on harribitxia Grand Laclair Irla. I begiratu zion bezala eseri nintzen bere ondoan, eta konturatu exuded zuen lidergoa eta zintzotasuna. Begiratu me at zuen une batez, eta, ondoren, bazterrera utzi zidan berriro.
  
  
  Seguruenik pentsatu izan dut beharrezko errepide beharra. Bere ego ezin irakurri bere pentsamenduak. Behin heldu zen irla, zuen seguru sentitzen; baina, betiere, ez zuen presidentetzarako apartamentuak, zuen bat izan zen, helburu erraza.
  
  
  Galdetu nuen une batez, zergatik Sawyer ez zuen erabiltzen bere pribatua planoak garraio digu, eta, ondoren, berehala pentsatu harrotasuna Tara zuen aipatu: Fleming litzateke, zalantzarik ez dute amore eman, gauza bat, hala nola, delako bat bezala agian badirudi itzulera aftershocks. Fleming-en ahots zen biguna, bere hitzak neurtzen, eta hitz egin zuen Tara en materia-izan ere, tonu. Zirudien bidaiariak ziren buruz hitz egiten, ez da ezer. Noiz izan dugu airean, hegaldia attendant ekarri burkoak eta mantak. Laster, bidaiari gehienak itzalita bere argiak, eta elkarrizketa baretu. Lo galdera da niretzat. Lehenik eta behin, noski, ez nuen begi bat mantentzeko on Fleming, baina, gainera, Tara erakargarri presentzia hurrengo niri ez egin nire bizitza errazagoa edozein. Eta berea, sentitu tentsioa izan zen elkarri. Guztiak egin ahal izan genuen zen saiatu uste beste zerbait. Gutxienez mantendu me esna.
  
  
  Izan dut bakarrik sartu Fleming ondoren bahiketa istiluak kontrola hartu zuen bere. Zuen ondoren, gogoz onartu zen zoriontsu bat kasualitatea berria segurtasun ofizial at Sawyer Grand Lachlair Hotel zen bera hegaldia. Espero zuen hori ego irla eta ego biztanle litzateke iruditzen zait.
  
  
  Ondoren, adibide gisa, oraindik ere, geldiezin bidaiariak, apaldu zuen atzera bere eserlekua, eta onartzen du bere burua erori baketsu bat lo.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitulua 3
  
  
  
  
  
  
  
  Grand Laclair Aireportua ez zen bezala big gisa Chicago O ' Hare Aireportua, baina ez dirudi azken hegazkina izan iraultzeko bidaiari guztiak at Grand La Clare. Aireportuan izan zen, beraz, moderno hori bada galdetu dut Sawyer izan ordaindu inguruan hasten bere hotel eta casino. The kolore biziko island ospatu ziren atzera talde batek soldadu film labur eta labur-mahuka kamisetak. Gain, bere armak, dira, antza handi Boy Scouts. Batzuk, horien inguruan eratu inguruan soka bat plano eta beltza limousines zain ih.
  
  
  Hegaldia attendant iragarri genuen lo, gure eserleku arte Dr. Fleming ezker inguruan aireportua. Eskaileretan hurbildu, eta atea ireki. Zuen dagoeneko ikusi jendetza izugarria, eta, orain, ezin izan zuen entzun deafening cheers gisa presidente berria irla multzo oinez bere kabuz lur.
  
  
  Nire ondoan, Tara Sawyer xuxurlatu:: "Begiratu jarrera zion. Zuen nahi izan digu behealdean, eta hura ikustera joan behera."
  
  
  "Duzuna izan shoved kanpoan segurtasuna." Pozik ari zara hemen", esan nion.
  
  
  Leihoak bidez, ikusi dugu Fleming, nor zen orain oinean hegazkina da arrapala, goratzeko bere eskua agurtu island. Gantz gizon bat argi uniformea agurtu, ondoren, baino gehiago ibili Fleming eta astindu em-en eskutik. Fleming irribarre egin.
  
  
  "Koronelak Karib Jerome," Tara esan zuen. "Buruzagi Armada Langileak. Gizona antolatu Fleming-en itzulera.
  
  
  Hori izan zen nire kontaktua. Berea, begiratu zion arretaz. Ego blackface ez zen beltza. Zuen ekialdeko begiak, cheekbones altua, eta oliba-azala, adieraziz izan zen ondorengoa Brasilgo Indiar duten konkistatu irla historiaurreko garaietatik. Ezin izan zuen gainditu handi bat Vietnamese. Jerome jarri bere ezpainak Fleming-en belarrian, beraz, ego entzun ahal izango dira masa histeria.
  
  
  Esan izan dut itxura ek bere ego zuen litzaidake ohartarazi Fleming buruz ahalik eta arriskuak. Hartu zuen Fleming-en eskutik eta led Egos zain limos.
  
  
  Fleming irribarre egin, astindu off Jerome-en eskutik, eta baino gehiago ibili jendetza atzean polizia cordon, eskuak astindu duen pertsona - ekintzak zuela, edozein bezala sane polizia eta segurtasun zaindari, gorroto. Txalo ez gelditu zenean sartu got handi bat auto ofiziala banderak bere hegoak; batzuk onlookers kudeatzen bidez apurtu polizia cordon eta gelditzeko saiatu hunkigarria autoa. Itxaron behar izan dugu hegazkina arte militar polizia etorri zen taula gainean atxilotu hegaldia attendant nor saiatu bahitu hegazkina. Begiratu me at She gisa ekarri dute bere kanpoan, urduri eta zalantzan. Irribarre egin zuen, eta nodded. Agian bat arinagoa zigorra izan ematen du; azken finean, zuen litzaidake biktima erori zahar bat trikimailu. Gisa ibili zen eskaileretan behera inguratuta soldadu, ikusleen jotzen bere VIP bat denez eta ozen. Publikoa zen, ziurrenik, ez informatu saiatu bahiketa. Azkenik, lortu dugu baimena joan. Jendetza izan zen, oraindik ere txaloak. Izan dugu ospetsua Dr. Fleming hegan. Tara barre egin eta haizatuko lortzeko ikusleen arreta. Inork ez du ordaindutako edozein arreta me. Pozik nengoen hori. Txarrena bat gauza gerta daiteke bat agente sekretua izango dira ikusgai. Ginen hartu nahiko lasaia aduana-bulegoan, non itxaron dugu gure ekipajea iritsiko zinta. Berea izan zen Tara ekipajea zenbakia eta bere. Maletak kendu zituzten saskia aduana ofizialak eta aurrean jartzen gaitu, beraz, ezin dugu horiek ireki.
  
  
  Azterketa izan zen, oso sakon. Karibeko, hala nola aduana ohi dira, oso ohikoa. Dute normalean aurre turista aberats nor ez dute nahi iraindu edo beldurtu. Eta zer harritu me are gehiago izan zen modurik izan dut bilatuko. Aurkitu dute nire sorbalda zorrotik, unbuttoned nire jaka,eta frowned at Luger .
  
  
  "Azalpen bat, mesedez." Gizon hau, ez begiratu bezala zen, joan bat bezala me tratatzeko aberatsa turismo nor ez da offended.
  
  
  Esan nion izan nuen berria segurtasun ofizial at Sawyer Hotel. Ez du harritu gizon bat. Zuen snapped bere behatzak, eta, ondoren, bi polizia, nor izan dira zutik unobtrusively destacados posizioa, urratsez urrats aurrera txoko batean gela. Agindu zuen me hartu beharreko polizia zalantzan. Bat ofizialak hartu zen nire Luger. Tara begiratu bezala zen joan, borrokatzeko, argi eta garbi lekuen gainean. Zapaldu dut bere behatzak, beraz, ez zuen ezer egin ergelak. Ez zen puntu ez argudiatuz agintariek hemen. Esan nion ikusi nuen, bere geroago hotelean eta joan zen ofizialek polizia van kanpo aireportua. Izan dut onartzen hartu nire maleta nirekin. Bada, David Hawke entzun zuen hau, zuen hil nahi indignation. Bat izan zuen mespretxu arruntak polizia. Bat izan zen, hamar kilometroko disko hiriburua, eta bidea luzea izan zen. Jendetza izan zen, oraindik lerrokatuta errepidetik, eta gurekin aurretik Fleming-en prozesioa mugitzen zen, hiru mila bat ordu. Dugu ziren batera mugitzen azken konboi baten motoziklisten. Pertsonak hartu ninduen geltokia ziren, beste guztiak bezala polizia mundu osoko, zorrotza eta aspergarria. Hieronymus deklaratu egun bat off eta antolatutako festa bat izan zen ustezko hasi arratsaldean. Guys horiek, jakina, da, besterik gabe esan nahi du lan gehiago. Noiz dugu gainditu mimmo du Sawyer Hotel, pertsona izan ziren, oraindik ere zutik hirugarren eta laugarren lerroak. Handi belarra aurrean hotel bete zen turistak argazkiak ateratzen. Hotel en arkitektura izan zen antzua, diseinatu awe-inspiratzailea eta mantentzeko turista ahaztu zer ziren hemen: galdu beren dolar at joko-taulak, ilusioa ih ari zen atsegina entretenitu. Erraldoia eraikitzeko luzatu boulevard portuan zehar eta kokatzen zen ertzean enpresa auzoan. Ikusi nuen hiru handi plazer yachts portuan eta pentsatu casino litzateke ondo lan egiten duten pertsonek ordaindu izan, hala nola jostailuak.
  
  
  Polizia jarri zen bat inconspicuous leku, non ez zuen topo begiak zorrotz turista. Eta ez zen ia berria bezala, aireportuan. Sawyer ondo ordaindutako bere lurraldea eta bere eskubideak. Ez zen seinale bat, itxaron gela goraipatu ego eskuzabaltasuna. I ekarri zen atzeko atetik. Hegaldia attendant who shot the pilot zen eserita, egurrezko bench. Nah zen, eskuburdinak jarri eta lasai negarrez bere begiak itxita. She ziurrenik imajinatu terrible gauza gerta liteke bere. Bere sel da bere ondoan, eta stahl da massaging hey da lepoa. Berak eman zidan aholku batzuk, esan zidan, besterik gabe, egia esan, eta ez saiatu, gezurra eta berriro agindu hori, saiatu nahi dut egin zerbait nah. Guztiak egin ondoren, izan zen oso erakargarria pasatzeko bere bizitza kamera digital. Saiatu zuen irribarre me at, baina jarri, bere burua nire sorbaldan eta negar. Segurtasun zaindari bat gelan sartu eta ekarri zuen bere kanpoan. Ez zuten nahi berarekin eroso sentitzen.
  
  
  Zuen ordu bat utzi. Trikimailu bat ez dela egin duzu, deseroso. Bere kezkatuta. Ezin dut agerian nire benetako nortasuna, eta ez nuen benetan lortu nahi Sawyer-en laguntzarekin puntu honetan. Erabaki nuen play bat imbecile eta ikusi zer gertatzen den inguruan.
  
  
  Azkenik, bi polizia etorri amaieran zain epea. Zuen bidez joan zen ate bat markatu administrazioa. Bat izan zen autoaren gidaria bertan izan dut ekarri, beste izan zen, zibil arropa.
  
  
  "Sentitzen dut, mantendu duzu zain," bigarrenak, berriz, esan zuen. Zuen sounded gehiegi ilusioa. "Zergatik egin duzu ezkutatu pistola zure sorbalda zorrotik?"
  
  
  Ez nuen kontatu nahi izan em ezer. Esan zuen, " uste dut, hau da erosoen leku ego jantzita."
  
  
  Em ez bezala. "Soilik tokiko agintariek eskubidea dute bear besoak, Jauna Carter, legea hautsi duzu ... '
  
  
  "Segurtasun buru gisa hartan Sawyer Hotel, ez dut eskubidea dute eraman pistola bat?
  
  
  'Bakarrik zure lantokian. Gisa buruz izan dut, esan duzu urratu gure legeak, hau da, arrazoi bidaltzen ari atzerrian bat bezala nahi ez diren atzerritarrak.
  
  
  Bere, chuckled zuen pentsamendu at Hawke en erreakzioa badut izeneko Ume, eta bere esan izan nuen atao off irla. Erabaki nuen aplikatu akupuntura nerbio-sistema jasotako pertsona. Bere aita esan zuen, pentsakor: "Gero, hobe dut deitu Tom Sawyer. Emu ez bezalakoa da.
  
  
  Lan egin da. Zuen urratzen pean bere kamiseta hatz bat, balitz bezala, bere ego zuen bat-batean by hozka parasitoak. 'Um-m-m... egiten dugu batzuetan... Um ... harreman pertsonal bat Mr. Sawyer?
  
  
  "Ez gara stepbrothers. Zuen zaharrena.
  
  
  "Ahem... egiaztatu dut nire nagusi.... Jiratu zuen beste agente. "Howard, hartu ego zelula. Bitartean, ikusiko dut zer... "ez Zuen amaitzeko, bere esaldi eta azkar desagertu atea bidez markatu" administrazioa ".
  
  
  Horietako bat ere ez du inoiz izan okupatuak nire polizia. The Luger dagoeneko nahasi nu hainbeste ez zuten, nahiz eta traba bestelako itxura. The knife janzten dut nire forearm ez da aurkitu. Baina nik ez dut nahi edozein eragin gehiago arazoak izan zen arte guztiz beharrezkoa. Albisteak nire eginkizuna bahiketa istorioa ez da oraindik iritsi hauek funtzionarioek, baina maila handiagoa izan litzateke ezagutzen. Jarraitu zuen Howard handi bat zelula eraikinaren sotoan.
  
  
  Zelula zen obalo forma bankuak elkarri begira bi hormak. On bat bankuak eseri bat fat man, ziurrenik Amerikar bat enpresaburua. Nekatuta izan zen, eta bat izan zuen begi beltz hori izan zen lortzean bluer eta bluer. Mantendu zuen, ahalik eta distantzia arteko zion, eta beste preso bat, arriskutsua gizon Beltz. Noiz Howard utzi, Negro jaiki eta grunted, eta Stahl saiatu oinez nire inguruan. Bere, aktibatuta zion.
  
  
  "Stand oraindik,", esan zuen.
  
  
  Saiatu zen, lortu nire inguruan, baina mantendu dut ziur aurretik izan zen niretzat. Ego gabe abisua, ukabila bat harrapatu me gerrian.
  
  
  Ego harrapatu bere eskumuturraren eta iraulita bere baino gehiago, joka, bere atzera lurrean. Begiratu zuen, pozik, balitz bezala, hau izan zen, zer nahi zuen. Zuen leapt bere oinak, eta hasi berriro eraso egiteko, baina ikusi zuen stiletto hori izan zen out eusten zion, eman zituen bere planak, shrugged, eta saldu. Inpresioa jaso nuen ez zela ohiko brawler, baina emu ordaindu zen uxatzen bere cellmates eta indarrean ih aitortu dena, esan zuen polizia zehar galdeketa. Izan zen joan siesta bat hartu gainean kamera digitalak, baina orain erabaki zuen hobe zela lo eta begiratu ondoren Negro. Hala ere, hurrengo ordu erdia, ez zuen beste ezer egin.
  
  
  Ondoren, Howard berriro agertu zen, atea ireki, eta motioned me out. Edan American saiatu exekutatu, baina big Black harrapatu ego eta jo zion behera. Bere nekatuta zion, eta slapped eskuan ego lepoan. Zuen bilduta lurrean, eta susmatzen dut, zuen lo batzuk lortzeko.
  
  
  "Jarri ego nonbait," Howie esan zion. "Edo, hitz egin dut gure kontsula." Nolanahi ere, nahi zuen joan abisatu Fleming hori pigsty zen joan garbitu behar dira betiko. Zirudien zentzuzko Howard hori ez zuen izan zalantzarik eta jarraitu nire eskaera, arrastatu konorterik man out korridorean eta irten ego dago.
  
  
  Tara Sawyer eserita zegoen tabernan. Zuen eusten nire Luger, eta une batez pentsatu nuen izan zen crazy nahikoa lagundu me out. Zuen nahiko abenturazale. Baina gero ikusi zuen nerbio-aurpegiak adierazpen hiru polizia atzean Nah. Zentzuduna nor me zalantzan jarri zen, izerditan.
  
  
  "Zure atxiloketa izan zen akats bat, Jauna Carter. Barkatu gaizki ulertu." Eman zuen me nire maleta.
  
  
  Tara balio izan dit nire Luger. Ego jarri bere sorbalda zorrotik, eta elkarrekin joan ginen atea, eta horrek ireki zen bi ofizialak. Orain konturatu naiz kamera zuen abantaila bat: ez zen bezala, bero gisa kanpo. Nahiz eta otsailean, bero igo zoladura harriak eta islatzen off hormak etxeak. Begiratu zuen Tara questioningly. Zuen oraindik haserretuta zirudien.
  
  
  "Zer barregarria ikusmena. Bere, joan zen argi Fleming; ego-en lehen ofiziala ekintza izan zen, ordena zure oharra, eta aukera ematen dizu eraman pistola bat edonon, edonoiz. Eta arratsalde honetan helbideak zuen Legebiltzarrean aparteko saio. Eman zuen gurekin sarrerak gallery publikoa, zuen nahi duzu entzun ego egiteko. At 2: 30. Beraz, oraindik denbora bazkaria eta edaria."
  
  
  'Ez da hori guztia?', besterik gabe, galdetu zion.
  
  
  Harrapatu zuen nire besoa. "Aurretik errendimendua, to. Ez dut nahi presarik duzu, Nick. Gainera, zuen gehiegi gose.
  
  
  Ezin izan dut aurkitu taxi bat. Kaleak bete ziren pertsona dantza, kantua, eta txaloak. Ez dute itxaron nahi arratsaldean ospatzeko. Apurtzen saiatzen epaileak bidez, gainditu dugu bat mimmo eta "homegrown merkatu besaulki" baldin eta turista batera oroigarriak ekarri inguruan Singapurren.
  
  
  Ez zen ilara enpresa eraikinen arteko merkatuan, eta hotel bat, baita bide zabala ekarri zuzenean sarrera nagusia hotel. Lobby zen ohiz handi, handi inguratuta, windows denda, eta eskuineko izan zen, sarreran casino. Hasi zen aldera aurrean mahaian, baina Tara arrantzatu gakoa bere poltsa. Zuen dagoeneko txartel horia gela bat niretzat. Egin dugu gure bidea bidez turista jendetza nahi igogailua eta lortu goiko solairuan.
  
  
  Tara erakutsi zidan nire gela erraldoi bat, apartamentu bat badiaren ikuspegi. Kanpora begiratu zuen at belarra, palma, zuhaitzak, zuri hondartza, eta bela yachts estaltzen berde distiratsua ura. Dirua. Ez zen diru asko nonahi. Gau baten ondoren hegaldia eta jasan kamera digitalak, nahiz eta berak sentitu gehiegi zikin eseri garestia altzariak. Ibili zen bidez logelak eta bainugela sartu. Dutxa handi zen nahikoa bi pertsona. Tara izeneko bere. "Batzuk ekarri arropa garbi izango dugu, beraz, garbitu beste bat."
  
  
  "Oh, ez,", esan zuen barre bat. "Ez bat urdaila hutsik. Nire gela ondoan, eta noa bainatu ez dago".
  
  
  Beno, gutxienez, saiatu naiz. Entzun zuen konektatzen atea ireki eta itxi, agindu zuen bi edari telefonoz, dusted off bere arropa, eta aktibatuta dutxa. Utzi zuen lasaigarriak ur beroa-fluxua baino gehiago me arte nire gorputz osoa izan zen, gorria, ondoren, aldatu da, ur hotza. Beraz, nahiz gabe gangak, sentitzen dut beti bezala, pertsona berri bat.
  
  
  Denbora Tara iritsi zen, bat jantzita behe-ebaki soineko hori datorren bere ederrez begiak urdin, berea itzuli zen bere arropa. Une agurtu zuen bere, ekarri dute edari.
  
  
  Ekarri dute Martinika zulatu altu bat, hotz beira, baina berak amaitu zuen, oraindik ez zuen aldatu bere burua, eta, beraz, hartu dugu igogailua behera. Hotel inguruan lau jatetxe, Tara aukeratu bat bigarren solairuan. Jokatu dugu joko honetan, mahai baten gainean, azpian argi bat aterki, eta berak esan zidan ez zela ospetsua otarrain zerbitzatzen gurina eta limoi-zukua.
  
  
  Nintzen galdetzen zer datza aurretik denean Errusiarrak egin bere hurrengo mugitu. Izan zen zapuztu ih-ren saiakera hiltzeko Fleming, utziz ego ustel bat Kubako kartzela, beraz, orain izan zuten bat garatu berri osoa programa.
  
  
  Baina ez zen puntu ez gosez, berriz, ih zen bere zain itzultzeko mugitu. Dugu dastatzen gure hezkuntza, ondoren, oinez, eskutik gobernuak eraikin Fleming-en hitzaldia.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitulua 4
  
  
  
  
  -
  
  
  Ez genuke etorri hemen askoz geroago. Guztiak eserleku ziren dagoeneko hartu ezik, gure erreserbatutako eserleku, eta, oro har, galeria arnasten bero bat jendez gainezka aretoa. Randolph Fleming eseri plataforma alde batetik, artean burua Legegintzaldian eta Karib Jerome da hutsik dagoen aulki bestetik. Koronel koa atzean mikrofonoa eta entregatu inaugurazio hitzaldian.
  
  
  Noiz amaitu zuen eta Fleming zutitu, hormak ia erori zapaltzaile txalo. Berea izan zen, gainera, slapped, eta Tara haizatuko, bere begiak heze ilusioz.
  
  
  Fleming itxaron hamabost minutuko txalo subside nahikoa erabat hil behera, bi eskuak altxatuz. Noiz lasaia izan zen, nahikoa, bat, ego-bero ahotsa deitu inguruan hizlariak. Izan zen pozik eta zoriontsu etxean izango da, eta eskertzen duten pertsonak dira, berriro ere, zabala herrialde bat, ego eramango herrian. Aurkeztu zuen programa bat, ez dirudi esanguratsuak, eta agindu publiko hauteskundeetan urtebeteko epean, egingo zuen, beraz, bat egin militar dekretua, urtebete bakarrik. Hitz egin zuen, ordu bat, eta bat izan zen onena diskurtso politikoen zuen inoiz entzun.
  
  
  Ez zen minutu bat da zutik txaloaldiak, eta soka bat soldadu galarazi Fleming lortzean sartu besoak epaileak. Hiru gizon, lagunduta, segurtasun zaindariak, ondoren, utzi eraikin baten bidez albo-atea. Orain arte, militar jarraitu ditu bere hitzarmen Sawyer. Eta iruditu zait, ezin dutela egin, bestela, emandako izugarrizko ospea presidente berria. Tara eta itxaron nuen panic at irteera subside apur bat. Sparklers distiratzen Tara begiak. "Zer uste duzu hori, Nick? Ba al dakizu zer Fleming ba? Oro har Hammond-en familia oraindik bizi jauregia, eta Fleming esan zien hartu beren denbora eta beste zerbait bilatzeko. Zuen egonaldiak hotel denbora luzez, eta oso bat dauka beheko solairuan gurea."
  
  
  Norbaitek ekarri nire lana errazteko. Izan litzateke ia ezinezkoa jarraitu Fleming presidentetzarako jauregia, non izan nuen ezer egin ondoren guztiak. Eta gertaera hau ekarri ego argi eta garbi sartu nire ofiziala esparruan jarduera. Ondoren, hit me. "Ez duzu egin ego egin du istripuz, ba al duzu?"
  
  
  Bere irribarre baieztatu nire susmoak. "Zer apur bat conspirator!
  
  
  "Eskerrik asko zure laguntza, orain ezin dut itxi begi bat mantendu zion."
  
  
  Pertsona gehienak ezkerreko bidez irteera, eta irten ginen baita. Edukiontzi zen zintzilik nire besoa. "Eta orain betebeharra egiten da ..."
  
  
  "Nik galdu zure aukera, gazte. Zorra da, orain arte betetzen ari. Nire eguna da guztiz okupatu. Hartuko dut duzu zure hotel, botoa, eta hori da. Modurik onena erantzuteko bully da atzera aurre egiteko, beraz, orain Tara joan ahal izango ilargia behin. Eta, benetan izan nuen gauza asko egin: hitz hotel kudeatzailea, bisita Fleming, eta lo batzuk lortzeko. Ez dut ahal izan lo egiteko azken hogeita sei ordu, eta I izan daiteke bat nekagarria gauean nire aurretik.
  
  
  Begiratu me at She suspiciously eta pouted apur bat dudan bezala, agur esan nahi bere hartan igogailua. Ona, pentsatu nuen. Kudeatzailea eskatu du, eta nabaritu Ego jadanik jartzen hegala. Ez zen pozik nire presentzia ego egoera. Agian, izan zen pentsatu zuen delako akatsak egin zuen. Sartu zuen ni bere buruak, segurtasun, Lewis, eta, ondoren, buru gurekin atera ego-bulego bezala azkar ahalik eta.
  
  
  Lewis garai bat izan zen gizon Beltz erabiltzen duten play profesionalki bat rugby taldeak estatu Batuetan. Izan zen me zakar arte deitu zuen bere ego "express" (ezizen bat prentsa asmatu zion garai hartan), eta ukatu emu en media txostenak batzuk buruz ego onena partiduak. Hau egin ego perk up eta ekintza gehiago errespetatzen. Esan zidan buruzko neurri bereziak hartu zuen babesteko presidenteak, eta hartu me Fleming-en bulegoan aurkeztu zidan bere taldeak.
  
  
  Han izan ziren, horietako lau, guztiak burly American Negroes, ezkutuko txoko aretoan. Lewis madarikatua bere azpian arnasa eta grumbled at harrokeria armada ofizialek. Oraindik ere, zuen growled, beti pentsatzen dute agian ezarri denek alde batera utzita. Ego haserretu zen hori teniente eta bi soldadu ziren lerrokatuta guardhouse at Fleming-en atea bidali ondoren Ego gizon kanpoan. Horrez gain, ere bidali kanpoan beste bi gizon ziren xuxurla elkarri gelan zehar: gantz, labur, gantz Italian-Amerikarrek. Horrela, mafia ere babestuta daude Fleming, eta berarekin batera, beren interesak casino.
  
  
  Nahi dut sartu zen pertsona hotel inguruan, ondoren, hiru soldadu aurrean zutik Fleming-en apartamentua. Teniente galdetu zion, bada, lehendakari izan zen itzuli. Begiratu zidan bat bezala zen ume bat egiten indecent eskaintzen. Lewis zaunka zen duten I Sawyer-en segurtasun pertsonala zehatz-mehatz, eta hori izan dute lan hobea nirekin. Teniente oraindik ez du nabarituko dit; besterik ez zuen aktibatuta eta atea jo. Ego inauguratu zen bizkarzain beste aldean. Fleming ikusi me gainetik eraso skill balioa beste gela eta keinu me baino gehiago.
  
  
  Gela izan zen mota guztiak beteta gobernu funtzionarioek nahi bezalakoa izan ble licks k bereziak direnak math. Koronelak Jerome zuen inork baino hobeto. Ez zuen luze lo, besterik ez nahikoa luzea eskerrak Fleming eta zoriondu ego bere hitzaldian. Zuen buru izan zen heels baino gehiago maite erakundea bere gobernuak, baina izan zen interesa nire ongizatea. Espero zuen, ez nuke sartu edozein gehiago arazoak uhartean. Ego bere eskertu eta ezker.
  
  
  Lobby, Lewis galdetu zidan, bada, ezin izan dut bere mantentzeko seguru beste solairuan. Joan gara behera solairu bat eta ikusi soldadu, pribatua bizkartzain, eta mafia nonahi. Presidenteak Randolph Fleming izan zen, ondo babestuta daude.
  
  
  Lewis bere eskertu, barkatu berak, eta joan zen bere gelara. Txiki tranpak utzi zuen bere ez ziren kaltetutako. Inork ez lanik bilatu nire gela. Galdetu zuen Grand Laclair en buruzko informazioa unreliability tropak izan datoz suspiciousness batzuk overworked soldadu. Deitu zuen bere egoitzan eta itxaron Hawke ahotsa etorri telefonoz.
  
  
  Galdetu zuen, goi-campal tonu zergatik ez zuen hautatuta lehenago, eskuinera ondoren lurreratzea. Noiz esan zuen Emu buruz Luger gorabehera, kanpo utzi zuen bere behazun ondorioz overzealous bezeroarentzako zerbitzua, eta zuen vented bere haserrea nahikoa, eman zuen Emu labur bat kontuan ekitaldiak.
  
  
  "Ziur naiz bahiketa hegazkina zen antolatuta Errusiarrak", esan nion. "Baina hori egin ilun. Hegaldia attendant ez zuen ezagutzen ari zen erabiltzen. Ez nuen uste zuen oso argia zen, edo, gutxienez, panicked zuen. Zerbait egin nah." Ez zen eten bat egin zuen ohar bat, ondoren, galdetu, " Fleming, ez zuen susmoa hau noiz izan zen taula gainean? Ez zuen ergelak.
  
  
  "Ez dut uste zuen ulertzen zergatik egin zuen hemen. Edonola ere, guztiak ondo uhartean. Pertsona gisa jarduteko bada presidente berria da Jainkoa".
  
  
  'Bikaina. Galdetzen dut nola gure lagun egingo erreakzionatu hau. Edonola ere, mantendu zure begiak irekita."
  
  
  Musu dut telefono agur, jarri du behera, eta joan baino gehiago beira whisky dute litzaidake ekarri zidan nire gelan. Egin dut bat topa nire boss, deitzen aurrean mahaian eta esan nahi nuen woken sortu eta bost, eta flopped behera nire ohe gainean.
  
  
  Nire telefono deitu at bost o ' clock, irribarre bat agertu zen nire aurpegia. Zuen yawned zabalduena eta deitzen Tara. Ezagutu dugu tabernan at 5: 30, eta hori baino lehen, bere ferret freshened sortu dutxa. Bezala sentitu da bat infernua bat oporrak. When I got bar, dagoeneko izan zuen han, bi martinis batean hoztu betaurrekoak bere aurrean. Gizon guztiak bar ziren busily biluzten bere begiak. Fantastic! Bera izan zen, in the mood for erakargarri bat arrano, eta berea izan zen umore ona. Berak bazekien ona jatetxea beste aldean Sturt Bay, terraza portuan begira. Hasi ginen marrazo fin zopa, baina ni ez nintzen gehiegi preoccupied Tara gogoratu zer gehiago egin.
  
  
  Argiak etorri ziren ondoren ilun bat eratu distiratsuak zilarrezko lepokoa hondartza inguruan. Soinuak ospakizun deitu banner. "Dezagun batu," iradoki dut.
  
  
  Merkatuan, jaialdia igo zen orkestra. Island ziren, edan, turistak ziren gozatuz tokiko jarduerak, eta seme-alabak izan ziren nekatuta. Dantzatu dugu etengabe bidean atzera hotelera. Segurtasun zaindariak goiko solairuan izan ordez, baina nire bereziak NAN aukera emango dizu azkar pasatzen. Ezer esan gabe, gurekin, Tara gelditu atean nire gela. Da inauguratu zen ego, nork ospatu da atzera, gisa ohi zuen galdetu seinaleak edozein hacking, baina ez da ezer aurkitu. Tara atao off bere ballet zapatilak eta jokatu bere behatzak sakon batean pila horman moan, berriz, bere aita bota digu bero bat whisky. Zuen dastatu da, tilted, bere burua itzuli, eta poliki-poliki bota kristalezko behera bere eztarrian.
  
  
  "Orain,", esan zuen ahots zakarrez,"onartu dut zure eskaintza dutxa elkarrekin."
  
  
  Ez duzu get horiek asko eskaintzen Grand LaClare, beraz, beti da jakintsua aprobetxatu horiek. Joan ginen logelak lortzeko biluztu, eta Tara irabazi zuen lehiaketa delako, horrexegatik da Nah zuen ezer bere soineko pean. Nah bat zuen luze, lerdena, osoa, leuna gorputza.
  
  
  Ibili zen nire aurretik dutxa, aktibatuta punteatu osoa, apur bat beroago, eta sartu urratsez urrats dutxa. Gela izan zen, bi metro inguruko bi metro. Ezin dugu waltz dago. Hey ez zaintzeko bada, bere ile lortu hezea, koa izan zuen nire aurrean, ondoren, atzera zapaldu, beraz, berea izan ere lortu bere gorputz bustia. Bere hasi lathering bere gora. Ee aurpegia, eztarria, gorputz-enborra eta oinak.
  
  
  Noiz izan zen guztiak irristakorra, ee harrapatu eta bere sakatzen bere aurka me. Inguruan aktibatuta dugu off garbitzeko xaboi, eta sakatzen zuen bere ezpainak berea. Dugu, musu luze eta sutsuki, eta ezin izan zuen sentitzen, bere dardara nahia.
  
  
  Bera izan zen, bildu ee, eta bidean logelak, harrapatu zuen, bainu eskuoihal bat, bilduta inguruan Tara, eta jarri ohe gainean. Zuen wiped off, ondoren, urratu off eskuoihal. Noiz izan zen azkar lehortu off, dena prest zegoen. Bere, sartu nah bat azkar mugimenduaren zuen bezala arku bere atzera jasotzeko me. Zoragarria izan zen, ez zekien zehazki zer nahi nuen, eta mugitu leunki nirekin. Ez dut gogoratzen zenbat denbora hartu, baina ez dut loak ia berehala egin ginen. I zen erabat agortu bere.
  
  
  
  
  
  
  
  5. kapitulua
  
  
  
  
  
  
  
  Izan dugu gosaria jatetxean. Tara batzuk hartu, fruta tropikalak, bere bi dozena ostrak. Bere aurretik ih iritsi, Tara ohetik salto egin eta dutxa get jantzita, bere apartamentuan. Bat izan nuen egun osoa off. Izan zen bitartean, dutxa, telefonoa deitu baino gehiago exekutatzen soinua ura. Ikusi saiatu naiz, baina pertsona beste bukaera on line erregular bat izan zen. Zuen ukatu media txostenak buruz Hawk. Utzi dut fluxua eta ran telefonoz ondoren, ibilbide bat utziz tanta atzean.
  
  
  The xuxurla beste bukaera on line izan zen conspiratorial. "Egunon, Jauna Carter. Hau da, Carib Jerome. Ezin dut hitz egin duzu, minutu gutxi batzuk?"
  
  
  Izan dut buruz ohartarazi Jerome. AIZKORA funtzionarioek pentsatu zuen, izan liteke bat errusiako agente uhartean. Baina, agian, bat besterik ez zen adeitasuna deitu. Edonola ere, izango litzateke ahalik eta neutral. "Give me hamar minutu get jantzita", esan nion.
  
  
  Deitu nuen gela-zerbitzua, agindu bat beroa kafea eta estra bat kopa, lehortu off, jarri ballet zapatilak, eta aldatu sartu arropa garbi eta jaka bat ezkutatu nire sorbalda zorrotik denean, kafea eta koronel iritsi da. Bien bitartean, bidez joan nintzen zer Hawk izan esan zidan buruz Jerome.
  
  
  Jerome bat izan zen, hogeita sei urteko kide bat destacados familia, nahiz eta ez uharteko. Zuen hezi zen Oxford eta berezi bat hartu ikastaro Sandhurst Akademia Militarrean. Horren ondoren, zuen izen bat egin du bere burua, abokatu gisa. Noiz Randolph Fleming izan zen lehen presidente hautatu zuten eta British tropa utzi irla, Legebiltzarrak sentitu irla behar bere armada. Fleming izendatu Polizia Buruak Orokor berria armada. Jerome igo posizioa buruzagi Langileak. Hawk esan zuen: "Koronelak, duzu harritu gintuen. Arabera CIA izan zen, politikoki eta asmo nahi power aprobetxa dezagun ondoren Hammond-en heriotza. Horren ordez, berehala itzultzen Fleming."
  
  
  Hawke da pentsatzen makina, neurri handi batean, preoccupied bera posible ego motibazioak. Zergatik egin asmo handiko gizona aukera izan power aprobetxa dezagun gutun bat bidali politiko bat aurkari nori zuen aldez aurretik lagundu derrocar? Gure adituek uste Jerome zen smart nahikoa konturatzen bere unpopularity. Bazekien hori parlamentuko ez litzateke inoiz onartzen zion. Baina bada izendatu zuen Fleming presidente gisa, ahal zuen bihurtu sendoa atzean pertsona tronua.
  
  
  Hawke galdetu zion, bada, Jerome Mistletoe izan edozein ideia, nire benetako nortasuna. Baina orain arte bezala, ezagutzen zuen, izan zen bat baino gehiago ez ordezkari Thomas Sawyer.
  
  
  Koronel atera bidez gelak aurrean zerbitzari eta koa izan da, argi eta garbi, ez, nahiz eta irribarrez, arte bakarrik izan dugu. Bakarrik ego ilun, begiak mugitu. Nahi izan dute. Begiratu dute big ohe, manta gainean solairuan, whisky eta betaurrekoak mahai gainean. Ikasi zuen me luze bat une gisa isuri zuen Ume bat kafe. Beltza, azukrea ez. Oraindik ez irribarrea. Erabaki nuen jokatu behar da arretaz. Atea atzean itxi zerbitzari. Jerome hondoratu sakon batean sartu aulki eta sipped bere kafea.
  
  
  "Duzun kokatu nicely," the ahots zakarra sounded emotionless. Ez zen corkscrew atzean galdera. Behar dut pentsamendu askoz lehenago. Izan zen, suite bat, eta VIP. Zer izan zen, suposatzen dut ez bezala, segurtasun zaindari bat hemen? Begiratu zuen garestia altzariak gehiegizko mirespena eta jelosia eta labur bat eman barre.
  
  
  "Hemen ikusi ahal izango duzu nola zaila da, izan ere, posizio onena. Ezin dut usaina delako hotel osoa da. Ez naiz mugitu behar sotoan laster. Denboraldi honetan, dena izan behar du bete, eta koronel daki. Bezalako herrialdeetan Grand LaClare, bernak esku utzi behar baino gehiago beren liburuak gonbidatu polizia.
  
  
  'Oso txarra da zuretzat. Mantendu zuen niri begira questioningly. Ondoren, planteatu zuen bere bekain eta jaitsi gaia. "Bere hotel hartzen du aukera hori, eskerrik asko zure lan planoan. Presidenteak Fleming - eta dut-oso zortea izan duzu hegazkina. Eta armatuak ." Bat egin frown. "Izan zen hura ezagutzen dell bera izan duzun ezkutaturik arma bat?"
  
  
  Ez zuen keinu. Irribarre egin zuen emu, bezalako informaziorik kanpoan emanez eta beste misterio. "Nire enpresariak daki gozatu dut lan nire arma. Ezagutzen duzun bezala, izan zuen eragin batzuk ."
  
  
  Baita ona. Orain, lehen aldiz, irribarre egin zuen pentsamendu nire bereziak pribilegioa. "Oso pozik nago berriro. Ez baduzu behar bezala erantzuteko, Presidente Fleming litzateke dagoeneko hilik edo okerreko eskuetan. Erreakzionatu, beraz, azkar, behar duzu, oso esperientzia segurtasun ofizial." Beste corkscrew buruz bikoitz bat behean. Zer zen gehiago bere bat baino hotel segurtasun zaindari? Berea mantendu zuhurra.
  
  
  "I lagunduta Galdu Sawyer. Izan daiteke zuen zauritu edo hil, eta nire erreflexuak alboratzen norbaitek puntu bat pistola me at.
  
  
  'O? Beraz, benetan sorpresa bat izan zen? Ba al zenekien Presidente Stahl zen helburu bat? Baina orduan, jakina, zure leku, ezin duzu ezagutzen dutela saiatzen ziren bahiketa ego eta hartu behar da Kuban."
  
  
  Bere galdera izan zen, sinesgogor. - "Zer, hau da, p/?""Hau hegaldia attendant aitortu?"
  
  
  Ego-en begiak, bere ahots zakarra, ziren expressionless. "Jaso dugu informazioa beste iturri batetik. Neska ihes egin aurretik, ezin izan zuen bere galdera.
  
  
  Ihes bidez kartzela izan zen? Pentsatu zuen berriro bere ikaratu itxura. Ezin zuen benetan izan agente bat nahikoa ona engainatzea me ondoren guztiak? Jerome asmatu nire pentsamenduak. "Bere ustezko errugabetasuna misled emakumezkoak segurtasun zaindari. Erabili zuen bat karate mugitu, lapurtu bere arropa, eta besterik gabe utzi."
  
  
  "Baina, non ezin izan zuen joan?"
  
  
  Geldiezin bat jasoz. "Horiek luxuzko gurutzaldi-ontziak etorri eta joan, hemen. Uste dut zuen smart nahikoa taula horietako bat itsasontziak.
  
  
  Aurkitu dut uste gogorra. Baina, gainera, ez zuen inoiz uste hegaldia attendant izan kontrabandoan bi errebolber taula gainean hegazkin bat. Koronel haizatuko gaia alde batera utzi eta atxikia atzera bere aulkia. 'Ez du axola. Eskerrik asko presidentea iritsi segurtasunez. Militarra da konbentzitu egingo dute hobeto izango dute, bada, eman emu laguntza osoa, beraz, arazo horiek konpondu dira guztion gogobetetasuna." Amaitu zuen bere kafea eta zutitu. "Bada, ezin dut inoiz lagunduko dizu ezer, me aurkituko duzu jauregia."
  
  
  Astindu nuen eskua ospatu zuen, eta kaleratu zion. Ezagutzen zuen niri buruz gehiago baino zuen onartu. Argi zegoen ego batetik, eskatzaileek hori armada litzateke isilik. Besterik ez izatea eskertzen bahiketa istilurik ez litzateke egin dute Jerome egin politiko adierazpen soil bat hotel segurtasun zaindari. Susmatzen dut, hori izan zen saiatzen let me ezagutzen dut jada ez behar play nire bikoitza rola berarekin.
  
  
  Itxaron zuen une bat zuen arte konturatu utzi zuen hotel, ondoren, utzi gelak bidez. Ez ziren gehiago soldadu goiko solairuan. Lewis ' gizonak ere desagertu egin da. Bakarrik izan zen oraindik osoa mafia.
  
  
  Behera joan zen Fleming-en apartamentua solairuan azpian. Bakarrik sindikatu pertsona egon ziren. Esan zidaten Fleming izan zen, oraindik ere lotan. Aurkitu dut bera pintura solairuan azpian bere. Arraroa! Pentsatu nuen begirada bat hartu Casino. Nahi nuke bere erantzunak, eta, agian, ezin dut aurkitu, horiek ez.
  
  
  Erruleta, gaztelaniaz, eta, poker mahai bat eratu laukizuzen inguruan sofa, inguratuta belusezko-bilduta kateak. Inork ez du onartzen zen, hemen izan ezik croupiers eta cashiers. Taulak ziren jendez gainezka turista. Ez ziren leihoak begiratu, ez erlojua erakutsi denbora. Besterik clink txanponak, crunch txip, ilusioa oihuak eta curses. Hau ez da nire jokoa. Egin dut nire apustua bere goizero: hori itzuli egingo dut ohe seguru eta soinu gauez. Saiatu nintzen bezala bultza nire bidea epaileak bidez, izan dut erdi-jostled batek ilusioa epaileak epigrafe bezala elefante talde bat egiteko jackpot irabazlea. Horrez gain, autoa dei, izan zen bat-batean entzun dei-nire gela goiko solairuan. Arrazoia izan zen hamar oinak kanpoan, ezpainak kuzkurtuta batean displeasure, bekain planteatu ikusmena at, ilusio guztiak.
  
  
  Da abaildu bezala faroa. Ile gorri luzea, eta pantsuit batera bulges guztiak eskuineko leku.
  
  
  Izan dut, berriz, bere zain pasatzen elefante talde bat, bere ikusi nuen aldi berean, eta desagertu baten bidez ezkutuko metal irristakorra ate nonbait gertu cash erregistro. Joan zen leku berean. Egin da nire bisita are gehiago premiazko.
  
  
  Zortea lasaia lortu nahi cash erregistro me aurretik. Zain Clare hartu txip eta ordaindu gizona. Noiz zortea irabazlea desagertu zen, funtzionario begiratu nire esku hutsik eta esan zuen aspertu tonua, " Zer egin dezaket zuretzat, beste?"
  
  
  Gorroto dut norbaitek deitzen dit lagun bat, eta ez dut inoiz ikusi pertsona hori aurretik nire bizitzan. Behar dut Txipa Cappola. Nahi dut hitz egin nahi berarekin."
  
  
  Desatsegina aurpegia bihurtu zen, are gehiago, desatsegina. 'Inoiz ez dut entzun.'
  
  
  Jarri dut nire berri NAN counter gainean. Nen du esan bere buru berria segurtasun at Sawyer Hotel. Gizona, besterik gabe, begiratu me at. "Zergatik ez didazu lehenago hau?"
  
  
  "Ez duzu hau eskatu. Mr. Sawyer espero ego gonbidatuak izan adeitsu ego langileak. Zer da zure izena?"'
  
  
  Ez zuen espero, eta em ez bezala. Guztiak izan zen horien inguruan, nor berehala cringes denean, ezin zuen azala jada. "Tony Ricco". Ezer ez zen bat baino gehiago ezezaguna.
  
  
  "Jaso duzu bat abisuen. Ez beti zenbatu gurekin, bigarren bat! Ez utzi me entzun duzu kexatzeko. Orain, non Cappola?
  
  
  "Honen bidez, atea". Adierazi zuen norabidea, non redhead desagertu zela. Zuen botoi bat sakatzen azpian counter eta lodi metal brau atea ireki. Bere oskol bidez, itsu gainditu. Eraikina hemen antza seguru bat, eta, gainera, gisa zerbitzatzen, seguru. Altu bat gizon beltz eseri mahai bat erdi-beteta nolabaiteko kontrol panel. Izan zen bat jantzita kaki uniforme plaka bat gabe, eta ezin dute onartu hotel bat polizia ofizial. Izan zen bezala errespetatzen kutxazaina gisa. Noiz sortu zen, bere hotz, ez da nahikoa begiak ziren niri begira.
  
  
  "Behar dut Cappola," esan nuen, erakusten nire NAN.
  
  
  Atxikia zuen sartu eraiki-mikrofonoa eta esan sakon batean growl, " Carter hemen. New segurtasun zaindari.
  
  
  Erreuma sounded on interfonia. "Bidali ego."
  
  
  Zuen botoi bat sakatzen, eta heavy metal-panela ireki, isilik berriro. Atzean handi bat izan zen gela biluzi horia hormak, huts bat, aulki, hainbat hutsik dauden aulkiak, eta sakon bat sofa non redhead eserita zegoen. Zigarro artean bere ezpainak bat kaleratu thin blue kea erakarpen arteko bere erdi-itxi begiak. Begiratu me at She balitz bezala ziren I zahar ezagun.
  
  
  Txipa Cappola zen epitome gizon bat begiratu nahi hogeita hamar urte baino gazteagoa berak. Ego zuriak, zetazko palo jaka zintzilik moaning on rack. Ego argi morea kamiseta batekin gorri iluna monogram on beso bakarra izan zen leku distiratsua grisa gela. Ego-en ahotsa besterik ez zen kolorerik. "Aurten antzarak hegan hegoaldean."
  
  
  "Ez zuten lo Miami", esan nion.
  
  
  Ez dakit nork sortu zen horiek idiotic kodea hitzak. Behar dute, badirudi xumea da, baina, aldi berean, dute behar ez den zerbait dela esan daiteke, ustekabean. Cappola bat eman zidan mespretxua begiratu.
  
  
  Nick Carter, eh? Killmaster? Ez duzu itxura hiltzaileak ezagutzen dut. Baina ez utzi ni iraindu duzu aurrean arritxu." Adierazi zuen, redhead. Mitzi Gardner. Agian entzun bere.
  
  
  Entzun dut bere. Baina ez da greba, ni bezala tipikoa Mitzi. Ez ergelak nahikoa. Arabera nire informazioa, zuen andrea kopuru handi bat mafia liderrak, eta horietatik lau izan ziren, dagoeneko hilik. Zuen seguruenik zaindu kontrabandoa dirua beraientzat. Mafia panpinak giltzaz Suitzako banku. Orain ena Txipa Cappola, goi-ranking gangster nahi estatu Batuetan. Eta, besteak beste tipo bat, orain lan egin zuen AIZKORA.
  
  
  Cappola ez zen interesa segurtasun nazionala. Ego leialtasuna zen esklusiboa mafiaren nazio. Baina gauza bat izan zen, ziur: ez zuen nahi Komunistak baino gehiago hartu casino, beraz, izan zen Emu en abantaila laguntza Randolph Fleming. Batera Fleming ibiltariak, Cappola da enpresa at Grand Laclare jarraitu unimpeded, besterik ez da izan, Oro har, Hammond denbora.
  
  
  Cappola adierazi aulki bat, eta zuen eskaintza onartu. "Ez naiz madarikatu pozik ziren plano on Fleming izan zen. Galtzen badugu zion, guztiak ari gara arriskurik gure azala. Orduan ikusiko dugu ahaztu gure casino, eta Sawyer galduko dena."
  
  
  "Ez dugu galdu, gure ego oraindik," bere mafioso media txostenak ukatu. "Zuen presidenteak, eta Koronelak Jerome dio ongi da."
  
  
  Berehala sel. "Zuk hitz egin Jerome? Esan emu, nor zara zu? Zuen spat hitzak furiously.
  
  
  "Zergatik zaude hain haserre?"
  
  
  "Ba, esango emu?"
  
  
  'Jakina, ez. Zer egin behar duzu aurka egin zion, hala ere?
  
  
  Bere esku jarri zuen aulkia, eta atxikia aurrera. "Carib Jerome agindu urrunketa Fleming."
  
  
  Berea neutral mantendu. "Non zuen ideia hau etorri, Capolla?"
  
  
  "Ideia bat? Ezagutzen dugu. Uste duzu bakarrik AIZKORA daki zer gertatzen da? Dugu gizon bat Kuban. Zuen horrelako Castro." Sakatzen zuen bi hatzekin batera. Jerome nahi Fleming betiko kendu.
  
  
  Ez nintzen harrituta. Edozein informazio Gordeev en Ahuntz du guretzat, ezin da inoiz baino gurea. Gainera, ez da egokitzen koronel portaera. Fleming izan zen estatu Batuetan. Jerome izeneko em atzera.
  
  
  Cappola grinned. 'Entzun. Bitartean Fleming izan zen penintsulako, Jerome ezin izan du, nahiz eta tira off bere golpe laguntzaz Errusiarrak. Amerikarrek bidaliko Fleming-en une egokian nahastu gauzak. Eta hori izango litzateke Jerome da bere osotasunean. Baina Fleming-en audientzia bat Kubako kartzela, Jerome daiteke engaina publiko egingo zuela oharra Fleming denean dator zuen boterea. Izango zuen arrakasta, eta hori izango da azken gauza izango dugu inoiz entzun Fleming."
  
  
  Dut beti, ezer entzun nahi ez duen berehala zentzugabekeria dirudi. Baina ez nuke nahi izan dumbfounded arabera mobsters ' oihuak. Nahiz eta hau guztia egia izango balitz, Jerome eskuak lotu zituzten argi eta garbi, gaur egun. Ez zen buzz bat, hiru labur soinua atera. Cappola salto egin, irakurri, zalantzarik gabe, nire aurpegia, eta esan red-haired emakume:: "Zatoz, erlaxatu. Izan zen presaka atera bulegoan.
  
  
  Mitzi Gardner zutitu eta slung bere poltsa bere sorbaldaren gainetik. Hartu zuen bere denbora eta niri begiratu appraisingly eta apur bat teasingly. "Norbait izan bihotzekoak at casino", esan zuen flatly. "Behin batean, berriz, ez dago irabazle edo galtzaile handiak." Nah ahotsa zen apur bat zakarra. "Let' s go for a ride, eztia."
  
  
  "Segurtasun buruzagi ran off andre bat? Uste baduzu Jerome nahi bahitzeko Fleming, hobe dut ziurtatu ez zuen.
  
  
  Zuen jaso bere bizkar. "Badira oraindik jendeak casino. Fleming da, erabat seguru, gaur egun,. Egin zuen lo, eta Em ez dute utzi hotel gaur gauean. Gainera, ez dut zerbait esan eta zerbait erakutsi behar duzu." Esan zuen familiarly beltza lacayo,"joan ahal izango Dugu behera, Duke."
  
  
  Irribarre egin zuen, oro har. Bere maite zuen bat mila aldiz baino gehiago egin nuen. Botoia zuen orain sakatzen ireki igogailua kontrakoa casino sarreran, zein hartu gurekin bat sotoan garajea hori ezin egokitzeko lau autoak. Ez zen Volkswagen furgoneta bat eta argi bat morea Cadillac. Erosoa erabiltzaile nahi ez duten ih ikusi ahal izateko. Esan nion zerbait horri buruz.
  
  
  Irribarre egin zuen, wryly. "Igogailua ere doan Txip' apartamentu teilatuan. "Non da Fleming orain?"
  
  
  Zuen lortu gurpila atzean Cadillac. Bere sel da bere ondoan. Ezkutatu solairuan arte lortu dugu hotel inguruan", esan zuen. Jerome litzateke, eskatzen jarraitu behar duzu zion bada, erakutsi zeure burua inn aurrean."
  
  
  Hey jokatu batera, dezazun Hey uxatzen dit, eta egiten bankuaren prentsa bat, berriz, Mitzi botoia sakatzen. Altzairu bat hatch ireki. Zuen motorra itzalita eta bultzatu dugu kanpoan. Tristea oihartzuna kanpotik esan zidan ginen pasatzen garajea handi bat. Pneumatikoak creaked dugun bezala biribildu izkinan sartu, mendian. Jiratu zuen kalera boulevard eta ondoren kilometro bat kaleratu me nire inguruan ezkutatzen leku. yahoo-en nahastea, azken gaua zen swept sortu, eta kale lasaia izan zen berriro. Epaileak desagertu zen.
  
  
  "Jerome", esan nion. "Bada Cappola eskubidea izan, zergatik ez zuen hiltzeko Fleming? Zergatik bidali zuen bere ego Kubara?"
  
  
  Ez zuen begiratu me at. "Inork ez du gorpua. Eta bizi Fleming izan, oraindik erabiltzen objektu gisa negoziazioak Errusia ."
  
  
  'Agian. Bere buruari galdetzen zergatik Jerome nahi du, bere jarraitu zion."
  
  
  Begiratu zidan harriturik. "Zuen dagoeneko tripped gorako duzu behin. Hori guztia buruz fuss pistola ez zen istripu bat, jakina. Zuen nahi duzu hemen. Zenbat aldiz ez duzu benetan behar punteatu buruak piztu zure burua? '
  
  
  Izan zuen, dena jarri atzeko erregailua. Fleming izan zen, seguru Cappola en penthouse, eta orain izan dut pentsatzeko denbora, gauza bidez. Hau egin dut onena denean naiz lasaigarria. Beraz, erabaki nuen erlaxatu.
  
  
  Gainditu dugu mimmo merkatuan eta jauregia. Urrunago muinoan gora, bat ikusi zuen kalamastran gotorleku hori izan behar gisa zerbitzatzen kartzela zaharra egunetan. Sotoan beteta dago preso politiko. Leku zikin bat. Herri zaharra eraiki zen oinean muino bat. Errepidea narrowed dago. Mitzi aurkitu zaila da maniobra autoan mimmo gurdiak jolasten haur eta emakumeak egitea janariak. Hemen aurkituko duzu benetako kolorea eta xarma irla. Ez dugu ikusten, edozein turistak.
  
  
  Gainditu dugu zahar bat hotel batean izan zen egoera eskasa da. Itxura gingerbread. Soropilak overgrown belarra, eta windows eta windows dira boarded sortu kontratxapatua. Duela ehun urte, izan zen, luxuzko hotel bat.
  
  
  "Saiatzen ari naiz Poinciana," Mitzi esan zuen. "Noiz eraiki zen, izan zen onena hotel Karibeko. Orain bat da termite paradisua. Batzuetan ego ferret da, oraindik ere, erabilitako mendiko biztanleen duten camp ez denean izan behar dute hiritik gertu ."
  
  
  Gauza batzuk neska ziren oker. Ez zuen soinu bat bezala puta. Ez zen hezkuntza eta adimen bere ahotsa. Eta sinple bat diru el correo, bere ustez, diferentzia handi bat egin du mafia. Dute, nahiz eta esan hey nire benetako nortasuna. Hau egin ninduen bitxia. Galdetzen nion horri buruz. Berak erantzun bat Mona Lisa smile.
  
  
  Noiz Txipa zen kezkatuta, esan zuen gal casino, Davey bere deitu eta galdetu ego bidaltzeko duzu hemen eguna gorde."
  
  
  Davey? Davey Hawk? Zen Hawk ondorengo aginduak hau chick? Atsegin dut sentitu izan nuen aldiko beheko gerrian. Zen Mitzi Gardner AIZKORA agente? Zen Hawk jolasten bere jokoa berriro, eta utzi dit gauzak irudikatu neure burua berriro? "Eztia", esan nion, " ez naiz oso gustuko txisteak, baina nor arraio zara?"
  
  
  Erantzun zuen nire corkscrew galdera erreuma. "Zer hat behar dut jantziko duzu?"
  
  
  Zin egin zuen bere azpian arnasa. "Nahiago dut duzu tanta horiek guztiak."
  
  
  Ez zuen galdu bere konfiantza. 'Zortea zara. Denbora da ia hemen."
  
  
  Orain ginen bidez gidatzeko eremu ireki bat trinko oihanean landaretza. Ondoren, ez ziren azukre-kanabera lautada txiki eta platano-landaketak. Esan zidan zuen aldatzen ari buruz ekonomia arloan. Bananak ziren baino gehiago errentagarria azukre-kanabera. Dute deitzen urre berdea. Haragia, ale, turkia, lurrintsu eta tonka babarrunak ziren ere gero eta erakargarria hazten. Esan zuen hori Nah zuen bere txiki landaketa beste aldean irla.
  
  
  Errepidea ez zen zuzen guztiak. Ibili zen kostaldean, berriz, gero hurbildu mendi hori luzatu nahi ridge bidez uhartearen erdian. Noiz utzi dugu landaketak, eremu bihurtu zen swampy mendebaldean, eta beste aldean ikusi nuen sakon arroilak overgrown zuhaitz eta landareak. Ginen hamar bat mila herri denean Mitzi aktibatuta heavy auto off autopista baten gainean herrialdeko errepide, jarraitu erdi bat milia, baina gero gelditu aintzira bat.
  
  
  Zuen motorra itzalita, atao off bere sandaliak, eta atea ireki. Eseri zen une bat aztertzeko ikusi. Deskargatu ur urdin ilunaren, buruz milia bat kanpoan, ikusi ahal izango duzu osoan hotel barruan, eta lur dago nabarmen igo, eta oraindik ere ezin duzu ikusi aztarnak antzinako gotorleku.
  
  
  Eta ikuspegi payouts eskuineko aurrean me are hobea izan zen. Mitzi hartu off bere arropa eta ran & nb. Jiratu eta haizatuko me at invitingly. Baina ez nuen behar, bigarren aholkua. Azkar zuen biluztu eta bere jarraitu.
  
  
  Ez zen bakarrik argi kanpoko jarduera, eta ura zen ia epela. Neska igeri azkar, leuna mozioa, eta bakarrik izan zen harrapatu bere urrun itsasertzean. Ezin stand bere, baina ginen & nb. Bere azala biguna sentitu. Saiatu naiz, tira bere behera bere aldakak, baina bota zuen bere burua atzera eta uso nire inguruan. Inork ez du gure inguruan izan zen, nahiko prest zuen surfaced, hasperen egin, eta usoa, atzera me sartu. Ez dago ezer eduki sakon, baina ez dugu behar. Bera izan zen, ederrez.
  
  
  Noiz baino gehiago izan zen, zuen surfaced. Dut igeri up eta bere atseden dugu. Bere loak lasai bero & nb. Ez dut nabarituko da arte nire helburu behera jaitsi eta murgildu epela ur gazia.
  
  
  Neska desagertu zen. Atzera begiratu nuen, eta ikusi zuen, dagoeneko hondartzan. Bere sabela, on marroi bat hondo zuri-harea. Bere, nabaritu ez duzu ikusi zatitu, bere bainujantzia. Zuen igeri hondartzara, flopped behera bere ondoan, eta itzuli zen lo. Beraz, orain arte, ez da nire bakarrik transmisioa bere ahots zakarra. "Egunon, Carter. Buruz ari zaren erantzuteko aliatu bat.
  
  
  Ireki zuen, bere begiak, eta ikusi eguzkia zen dagoeneko ezarpena mendebaldean. Ez zen inor ez, bistan hondartzan. Gutxi batzuk besterik ez karramarroak eta asko harea. Ondoren, zuen adierazi muino bat uretan zehar. Zerbait hurbildu digu ur gainean, baina ez zen itsasontzi bat.
  
  
  Da bat bezala begiratu giza figura da. Zuen blinked, astindu bere burua, eta begiratu berriro. Izan zen oraindik ere ez dago. Hiru ehun metrora, eta lekuan zuen nabaritu zen erabat ezinezkoa stand hemen, gizon bat atera zen. Bera izan zen, altu, mehe, eta jantzita luze bat, soineko zuri hori fluttered fan bat bezala. Hurbildu zen gurekin bat dotorea, baina jakin hurbilketa. Sinestezina zen.
  
  
  Neska me ondoan zutitu eta haizatuko. Zuen jantzita lasai. Banekien izan zen, haluzinazio bat. Admittedly, ura zen gazia eta dastatu nahi ziropa, baina ia ito zuen lotan jaitsi da.
  
  
  Gizona zen hurbiltzen. Hamar oinak shore, bildu zuen bere bata, murgildu ura bere izterrak, eta igo berriro, hurbiltzen itsasertzean. Pentsatu nuen izan zen sei buruz oinak altuera. Zuen zaharrak, luze batekin bizar eta ile zuria. Izan zen, argala, baina wiry.
  
  
  Berea eserita zegoen, biluzik, harea, staring sartu ilun, begiak eta ahoa zabal, irribarrez Mitzi Gardner. Bera izan zen nire ondoan eserita, eta hartu zuen bere eskuko hatzekin izan iritsi, saskibaloia, astiro-astiro, balitz bezala, arrautza bat. Esan zuen hitz batzuk ume, hizkuntza batean ez nuen ezagutzen, eta barre egin zuten. Begiratu zidan, eta esan zuen: "Hau da, Noah, Nick. He izan da hemen baino luzeagoa inor gogoratzen. Zuen, halaber, aurkari bat komunista misil uhartean."
  
  
  Bere jaiki. Zer gehiago ezin izan zuen bere egin?
  
  
  Noah niri begiratu arretaz, eta gero astindu nire eskua. Nirea erabat desagertu sartu ego palma, baina berak estutu nire Rivnenskaya eskua besterik ez da nahikoa inspiratzen zintzotasuna eta konfiantza. Ukitu zuen bere haragia, bero, odol barruan, bizirik.
  
  
  "Benetan miresten dut, duzu, Jauna Carter. Zuen desberdin bat British azentu, eta ahots bat izan zuen growl bada nahi zuen. "Mitzi buruz esan zidan bete zure eskriturak, zein zementuzko nire fedea duzu."
  
  
  Zuen irentsi du. "Zure fedea niri?" "Gutxienez naiz oraindik zer egiten ahal dut. Beldur naiz zu puztu izugarri.
  
  
  Begiratu zuen Mitzi. Han izan arteko lotura estua, horiek. Jakina, inguruan errespetua, adiskidetasuna eta ulertzeko. Ondoren aktibatuta zuen bere arreta itzuli dit.
  
  
  "Behar dut barkatu, Jauna Carter. Mitzi galdetu zion ekarri duzu hemen aurretik lortu duzu lanpetuta zure lana. Zoritxarrez, arazo bat dago hemen ." Adierazi zuen mendira. "Behar dut baztertu gaixotasun larri bat. Ezin dut lo oraintxe, baina behar dut pentsatu nuen, gutxienez, betetzen duzu eta benetan duzu nire laguntza behar baduzu. Espero dut bisitatu ahal izango duzu, me berriro."
  
  
  Atxikia zuen behera, musu neska earlobe, nodded me at, itzuli & nb, bildu bata, eta desagertu bezain zuen etorri.
  
  
  Izan zuen ikusten zion. Mitzi barre. "Zer utzi zure composure? Uste dut mamu bat ikusi.
  
  
  Zuen adierazi nahi mamua. 'Nola...?'
  
  
  Bihurtu zuen larriak, begiratu me at une bat, eta esan zuen: "ez eskatu gehiegi, Nick. Bere benetan ikusi sinestezina gauza horiek ferret bezala ezagutu gizon hau. Esperientzia izango duzu gehiegi. Orain dugu hobe itzuli Fleming-en aurretik esnatu zuen, eta ez du nahi hartu ibilaldi bat."
  
  
  Zuen bezala jantzita, zuen atzera begiratu at altu, figura ilun zela, bat-batean desagertu zen, arroka oinean muino hill. "Esadazu buruz gehiago zure lagun," zuen galdetu zion.
  
  
  Zuen shrugged marroi bat sorbalda.
  
  
  "Pentsatzen dut zer esan duzu. Prestatu sorpresa. Noah eman ahal izango duzu askorekin horien inguruan, eta ziur nago ez dut entzun edo ikusi horiek guztiak oraindik."
  
  
  Zuen ran aurretik zidan autoa. Bere aita lortu, motorra zen roaring. Aurretik atea itxi dut bere, zapaldu zuen azeleragailua eta bultzatu dugu abiadura osoan zehar jarraipena atzera errepidea.
  
  
  Ez zuen kontatu minutu bat hori Noah lasaia izan magia berezia. Pentsatu dut izan zen, oso smart eta maltzurrak. "Zuen ermitau bat?" Mitzi galdetu zion. Ezer baina hori. Zuen liderra da tribu bat baino gehiago, ehun bat pertsona. Bizi dira gotorleku zahar bat. Dio ego, jendea bizitzera hemen batzuk ehun urte, ondoren, esklabo matxinadak. Elkarrekin, bat da creepy taldea. Izan daitezke nonahi oihanean eta ezin izango duzu ikusi ahal ih ez badute nahi."
  
  
  "Nola ez duzu jakin ego?"
  
  
  Zuen pursed bere ezpainak eta niri begiratu.
  
  
  "Izan zen, halaber, oso arraroa. Berea izan zen, flotatzen aintzira zenean, bat-batean behera etorri zen niri emateko mezu bat. Txip ' laguntzailea casino hil zen, eta Txipa eskatu zion eta hura gainditu behar da Miami. Guy hau izan zen hil hamar minutu iragan hiru. Noah esan zidan at laurden bat iragan hiru.
  
  
  Errazagoa zen horrela. Gutxienez batzuk izan nuen lurrean sendo eta oinen pean orain. "Jungle drum," barre egin nuen. "Telefono oihanean".
  
  
  'Seguruenik. Baina geroago, berak ikusten zen egun bat sendatzeko oso gaixorik emakume voodoo. Zen, esan zuen, bere uso. Oraindik koa izan zen, eta orain da hobea lortzean ."
  
  
  Nire burua tingled. Neska ondoan me izan zen, sendoa nahikoa bizirauteko gogorra munduko mafia. Hori egin ahal izateko, izan behar duzu praktikoa jarrera dena. Orain zuen buruz hitz egiten voodoo eta magia beltza balitz bezala, ez zuen uste horiek. Ez nuen bere galdetu edozein galdera gehiago.
  
  
  Bultzatu dugu isilik bost minutu. Bat-batean ez zen gizon beltz bat erdian errepidea. Zuen motioned gurekin gelditu. Mitzi moteldu egin da, eta ireki leihoa. Zirudien zuen flustered; eskatu zuen ego zerbait tokiko euskalki, eta astindu zuen bere burua. Hitz bat esan gabe, gurekin, Mitzi babesaz, inguruan aktibatuta, eta bizkortu.
  
  
  "Noah buruz galdetu digu", esan zuen. "Ez zegoen presarik. Zerbait gertatzen zen gertatuko, baina ez zuen esan zer egin.
  
  
  Begiratu zuen Mitzi eta, ondoren, itzuli messenger. Errepidea hutsik ageri zen. Noiz aktibatuta dugu sartu hurrengo seinale, errepidea oso txarra izan. Behar genuke Jeep bat erraz gainditzeko oztopo guztiak. Gelditu nintzen, erdi-modu handi bat aurrean, pothole errepidea.
  
  
  "Joan mantendu behar dugu," Mitzi esan zuen.
  
  
  Ez duzu deitu, oinez. Igo dugu zuhaitz bezala ahuntza arte dugu, azkenik, iritsi handiko horma inguruan eraiki eskisto. Gotorlekua okupatu osoa kapa eta begiratu menderaezinak. Noiz gainditu dugu atea bidez, patioan hormak ere egin ziren arbelezko. Harrizko eraikinak eraiki ziren haren aurka, batzuk kalamastran, eta beste batzuk egoera bikaina. Ih teilatu gisa zerbitzatzen plataforma bat horman. Jendea inguruan bildu inposatu figura Tony irabazi. Dute izan ilun aurpegiak Native Amerikarrek. Gizon jantzi bat bakarrik loincloth, berriz, emakumeen jantzi labur gona koloretsua. Denek izan zen, isila, aldarte lur jota zegoen.
  
  
  Bezala sartu dugu, Noah izan zen guretzat. Ego-ren aurpegia zen goibel, baina ego demeanor mantendu harro eta duina.
  
  
  Hautsi zuen albiste digu begi bat batting gabe. Dr. Fleming izan zen bahitu. Txipa Cappola hil nahian eragozteko. Jerome baino gehiago hartu zuten hotela. Gurutzaldi-ontziak dira evacuating guztiak Amerikarrek eta Europarrek."
  
  
  Galdetzen nion, " Non dago Tara Sawyer-tik?"
  
  
  Ez zen arte, geroago, atarian me da, non bere informazio zen datozen. Baina zehar gure isila Cadillac ibiltzeko, ez zuen entzuten jungle drum faction guztietan.
  
  
  Mezua ez zuen ezer esan bere buruz, " Noah esan zidan. Edonola ere, mezua ez zen. Hori dela eta, ez zuen fidatu soilik buruzko ikuskera. "Nola ez duzu jakin hau guztia?"
  
  
  Zuen begiratu at pertsona inguru zion, eta ikusi zuen ego ahoa zen twitching ernegaturik. "Mesedez, ez zalantzarik me, Jauna Carter. Ez da nahikoa denbora. Dr. Fleming ospatzen ari da ziegak azpian zaharra gotorleku, eta Ego behar gordeko da. Zure Galdu Sawyer izan zen, ziurrenik, bidali hasiera batean itsasontziak.
  
  
  "Badirudi nekez nau. Ez dut uste Jerome zukeen bere joan utzi, bada, ezin izan zuen bere ospatu ransom."
  
  
  "Hau da argumentu bat. Baina hori ez da guztia. Deskribapen duzu, bai banatu ziren, eta hamar mila dolar eskaini ziren zure harrapaketa.
  
  
  Zin egin zuen ozen. "Bezain laster naiz buruz apur bat egiteko desbideratzea, zerua doa behera."
  
  
  "Pozik egin duzu hori desbideratzea," Noah komentatzen. "Bestela, izan duzun hildako orain." Gutxienez, orain ahal duzu atzera borrokatzeko."
  
  
  "Nahiago dut egin zerbait," adostu dut. Bere, begiratu neska. 'Hemen lo. Seguru zauden hemen. Bere beru duzu auto bat."
  
  
  'Ari gara, ongi etorria. Ez dakizu area. Ezagutzen dut bere, eta oraindik dut bat lan egin." Ez zen metalezko oharra bere ahotsa hinted pertsonaia ezaugarri hori irabazi zuen bere leku bat mafia anaitasuna.
  
  
  "Eskuineko zuen," Noah esan zuen. "Ezin duzu atzera jo Portua Espainiako kostaldeko errepidea. Duzu bidez joan behar du mendiak, eta, ondoren, gai izango duzu erabili edozein laguntza eskuratu ahal izango duzu." Adierazi zuen luze bat hatz bat gantz, iluneko gizon bat, gero beste bat. "Prakak, kamiseta. Bizkortu gora. Datozen ari zaren nirekin."
  
  
  Ez zait gustatzen. Nola ezin dut ziurtatu Tony en istorioa zen egia? Eta nork behar luke hau eskolta bidaia bat, Jainkoak daki nola amaituko? Baina ez nuen aukera. Noah eta Ego pertsonak osatzen dute gehiengoa, eta, are gehiago, Mitzi aldeko Tony irabazi. Dut, beraz, adostu, gutxienez orain. Denbora lortu nahi dugun Cadillac, bikote han izan zen, gehiegi, grinning. Gure gidak ziren orain jantzita belaun-luzera kotoizko galtza eta zuri kamisetak batera bota-up mahuka. Izan zuten machetes ezkutuko bere gerrikoak.
  
  
  Dute joko hau play atzean.
  
  
  Ez zen inon piztu, eta Mitzi izan bultza autoa atzera eta aurrera bost minutu arte azkenik ziren dugu lortu ahal muinoan behera. Errepide nagusia izan zen, dagoeneko txarra, eta hau izan zen, terrible. Dugu ziren gidatzeko baxua engranaje baino gehiago nolakoak ziren Suitzako gazta zuloak da, eta okerrago dena, bukatu dugu on bat amildegiaren beste aldean mendilerroa. Aktibatuta dugu, eta, ondoren, bide estu hori ekarri zuen, poliki-poliki behera. Autoa alde batetik, brushed du mendi, eta, bestetik, bere staring sartu bat amildegitik unfathomable sakonera. Ez zuen ezer esan, beraz, ez oharkabetu Mitzi. Ezin izan zuen hobeto kontzentratzeko on gidatzeko.
  
  
  Ondoren, kilometro batzuk hauek zailtasun, bultzatu dugu sasiak bidez, berriro ere, eta gai izan nintzen arnasa libreki berriro. "Beraz, badakizu bidea," Mitzi esan zion. "Nola lortuko dugu sartu Jerome en ziegak?"
  
  
  Bere burua astindu zuen. "Ez dugu jakiteko zerbait honi buruz lehen. Lehen joan behar dugu hori hotel zaharra dela erakutsi zuen duzu bidean zure lehen bilera Aza. Han garatu ahal izango dugu gure planak ."
  
  
  Iluna zen dugunean, azkenik, atera bide zabal bat nahikoa Cadillac. Ikusi ahal izan genuen argiak bidez landaretza azpitik. Beraz, ez ginen urrun hiritik. Mitzi aktibatuta headlights errepidera ateratzeko.
  
  
  Argi izpi bat argiztatuta uniformedun gizon. Adierazi zuen pistola bat gurekin. Neska berehala moteldu, jarri autoa alderantzizko, eta bizkortu berriro. Bere senari aktibatuta inguruan. The taillights harrapatu beste soldadu nor besterik izan aktibatuta bere fusil sortu. Aurretik ego eskopeta zen nahikoa altua edozeinek hit inguruan, nire Luger duena. Aldi berean, haizetako hautsi zen. Ez zen asko metraila on Mitzi, baina mantendu zuen gidatzeko. Zuen jaurtiketa bidez hutsunea non haizetako erabiltzen dira, eta soldadu aurrean autoa erori zen.
  
  
  Mitzi gelditu autoa, eta denbora izan nuen ikusteko gure gidak. Horietako bat ere ez harmed ziren. Ziren kuzkurtuta, atzeko eserleku, eta orain izan ziren arretaz gora lortzean berriro. Atera naiz hurbilago itxura bat hartu at aurkezten Koronelak Jerome zuen eman digu. Bi soldadu hil ziren. IH hartu zuen bere uniforme eta armak eta bota itzazu backseat. Tony Ez da gizon heldu bere pistola. Esan nion. "Ezin hura kudeatzeko duzu?"
  
  
  Izan dute. Dute gisa zerbitzatzen jauregia guardia denean Fleming izan zen presidente. Agian egunen batean egingo dugu gai hau erabili ahal izateko ezagutza. Oraingoz, gordetzen zituen bere armak berak agindu zuen eta, horietako bi, arrastatu gorpuak sartu zuhaixka, non litzateke gezurra lasai batzuk arte gose piztia agertu.
  
  
  Edonola ere, errepide blokeoa dela frogatu informazioa Tony izan, ez zen zuzena. Hau gizon zahar gehiago izan ditu, bere beso baino zaintzen zuen aitortu. Beraz, Jerome arduratzen zen, Noah esan zuen. Denbora izan zen pentsatzeko modu bat free Fleming. Tony en agintea ere eman dit konfiantza gehiago nire ego lagunak. Azken finean, beraiek sartu dira, eta orain nik direla frogatu kudeatu ahal izango dute armak, ahal izango dute, oraindik ere erabilgarria izan.
  
  
  Ez genuen arazorik lortzean hotel, eta Mitzi aparkatuta autoa abandonatu ederki eraikinaren atzean. Hortik aurrera, joan ginen kalamastran lobby. Usaina lizuna eta egurra usteltzen lehiatu nagusitasuna. Gure gidak eraman gaitu sortu creaking eskailera sukaldea. Handi bat izan zen sukaldea apaletan zehar bat eta horma bat worktable erdian. Ez ginen bakarrik. Kandela bat izan zen, erretzea mahai gainean, eta hiru gizon ziren jateko iguana, tokiko jaki hori egin nire sabeleko growl.
  
  
  Ondoren, bi gizon eta gure bi gidak excitedly txateatzen hiru bertakoak, azkenik ziren dugu jan ahal. Nire brutal gosea zen, pozik, bere sentitu apur bat gutxiago bat bezala yo-yo soka bat sorpresa eta zailtasunak. Nire plaka izan zen, oraindik ere erdi betea denean, hiru bertakoak utzi. Zoriontsu izan zen, hauek ikusteko joan. Behar dugu lan, gure taktikak, eta ez nuen bat bezala sentitzen gonbidapen gabeko festa.
  
  
  Noah eman zidan izenak gure gidak, baina geroztik ez nekien hizkuntza, ih ahaztu da. Gogoratzen dut bakarrik delako luzea izan zen eta asko izan kontsonanteak. Hala ere, nu ez zuen nahi iraindu bere besterik deituz ih Tom edo Harry, eta, beraz, azaldu zuen bere arazo eta bere galdetu ih bere iritzia.
  
  
  Taller bi barre egin, eta esan zuen: "ahal izango Duzu me deitu Lambie." Zuen nabarmenagoa da sendo bat "lau".
  
  
  Mitzi esan nire belarrian, " Lambie. hau da, handi bat clam. Jaten dute ego haragi handitzeko beren potentzia."
  
  
  Nen du, estilo, " I grinned. "Prezioa jende askok baino hobea da, adibidez, nire izena da N3. Eta zuk?"Bere, begiratu bi zenbaki.
  
  
  Irribarre egin zuen, oro har. 'Militarrak.'
  
  
  "Labur nahikoa," adostu dut. 'Zer esan nahi du honek?'
  
  
  Barre egin zuen berriro. "Hegazti harrapariak. Oso arriskutsua da.'
  
  
  'Bikaina.'Ih maite bere. Dute agian txantxetan buruzko ikuspegia borroka osoa Grand Laclair armada. Agian oraindik ez dugu izan aukera txiki bat.
  
  
  "Ulertzen duzu hori behar dugu Dr. Fleming. Lortu Fleming kartzelara betiko. Baina lehen lortu behar dugu ez. Ez da inor inguruan duzu buruz ezer jakin ihes ibilbide, hala nola, tunelak duten preso ahal izango dute zulatu iraganean?
  
  
  Erreuma negatiboa izan zen. Ez dago bat izan zen. Too estu inguruan piztu eta gehiegi aldapatsuak arakatu atzera zelula sartu. Non zuloa ireki zuen, ez zen orain burdinazko atea. Zehar bere, lausotuta skull zorigaiztoko gizona egin zuen azken saiakera ihes oraindik, zelatan. Bat izan zen, denbora luzea duela. Beraz, lan egin behar dugu gure gut instinto, eta askotan bihurtzen odoltsua. Esan nion zer pentsatu dut. "Non uste duzu hasi nahi duzu?"
  
  
  Oni Aryans sentitu sentitzen bizkar. Esan dut biak. "Bada Fleming hiltzen, beraz, izango dugu. Jerome eraiki nahi du suziria bat geltokia gure planeta. Egingo dugu borroka, baina ez dugu nahikoa, gizon eta armak gelditzeko ego."
  
  
  Gustura hasi nintzen pare, gero eta gehiago. Ih adina zen zaila asmatzen, baina ih azala izan zen, leuna eta ih koordinazio fina zen. Mugitu dute batera grazia tigreak. Adierazi zuen, uniforme. 'Hau jarri on. Jolastu ahal izango duzu papera soldadu. Harrapatu duzun Mitzi eta ni, eta zu eramango gaitu gotorleku. Esan duzu Jerome agindu digu blokeatuta sortu Fleming-en kamera digital.
  
  
  Neskaren begiak narrowed une bat. Ez zait gustatzen bere bizitza arriskuan, baina gure "trikimailu" izan litzateke gehiago konbentzitzen bada han izan zen ere.
  
  
  Militar eta Lambie hartu off bere kamisetak eta praka, zalantzan beren loincloths une batez, eta, ondoren, shyly inguruan aktibatuta eta off hartu bere ih ere. Biak zeraman owang, bataila amulets beren gerrikoak, bere lepo inguruan. Ziur, armak izan ziren erabilgarri, baina, agian, pentsatu dute ez luke minik dute apur bat babesteko. Jarri dute armada doublets baino gehiago beren amulets, jarri galtzak, eta bazekien dute ginen joan prest.
  
  
  Mitzi izan zen gidatzeko. Bere sel zen bere ondoan, eta, bi, gure artisauak ziren, atzealdean eserita, pistolak at adierazi gure lepo. Bidean gotorlekua, neska gehienak egin laburrean bidea. Kaleak ziren harrigarriro hutsik. Denek gelditu eta barruan mantendu gortinak itxita. Dendak ziren ilun eta boarded sortu looters. Espainiako portua izan zen, bat-batean ilun bat, hiria, oso desberdina fun aurreko gauean.
  
  
  Gotorlekua zen baten gainean dago muino txikia. Berdea belarra zion aurrean zuen bere onena begiratu egin behar errespetatzen, baina hori efektua mailatu burdin hesiaren inguruan eta kanoi muntatutako erdian idazten du. Parking ate aurrean ez egiteko leku gehiago eroso.
  
  
  Kapralov eta bi soldadu ikusi gure argiak eta blokeatu errepidea, pistolak marrazten. Mitzi moteldu egin da, eta gelditu batzuk oinak horien aurrean. Nire atzean, Lambie exclaimed, " Kapralov, goazen ikusi eta zer lortu dugu. Gantz harrapatzeko! Bultzatu ninduen aurrera bozal bere pistola eta heartily barre egin.
  
  
  Kapralov hurbildu zentzuz. Hotel lehen begirada bat du hau. Bapore bat partekatu arrakasta istorioa buruz nola lortu dute gurekin eta erronka gaindiezina izan zuten gainditzeko. Kapralov zen harrituta. Noiz amaitu dute euren istorioa, zuen poliki-poliki planteatu fusil eta bertan adierazi me at.
  
  
  Nire bizitza ezberdin batetan dago. Ez zuen tiro Mitzi. Izan zen, ziur da. Nah hartu izan dute fidantza bat edo ransom bat. Baina zer Jerome aurreikusi zuen niretzat zen erabat desberdina. Kapralov utzi me ilun une batez, niri begira bidez visor. Ondoren, zuen zaunka komando bat. Soldadu bat garbitu bidea. Kapralov sartu got autoa eta agindu Mitzi joan gotorlekua. Izan zen gris bat eraikitzeko. Leihoak ez eta bakarrik ate bat erdi-erdian, bat bezala ahoa zabalik. Han izan zen, nahiz eta egurrezko hizkuntza itsastea da. Mitzi gelditu zuen eta aparkatuta mosaiko aparkalekuan, eta orain ikusi ahal izan zuen hori egurrezko hizkuntza bat izan zen, altxagarriak bat baino gehiago sakona lubakia. Ez ziren belar txarrak hazten nen orain, baina aspaldi ez zen ilara bat esklabo hemen eserita. ura botatzen baino gehiago bere ego bidez bere soineko. Bakoitzak erasotzaile izan oinarritzea bat wetsuit. Soldadu bat zen, erdian zutik zubia, eta eremu osoa argitu zen distiratsua fokuak. Kapralov atera. "Hartu ih bitartean eduki dut hori tipo gunpoint at."
  
  
  Izan dut inguruan bultzatu autoa. Mitzi atera beste aldean. Militar eta Lambie zuen bere pistola sakatzen gure bizkar. Kapralov gloated pixka bat gehiago, eta joan barruan. Minutu batzuk geroago, iritsi zen berriro, lagunduta teniente. Soldadu zubia gordinak agurtu, eta wazemank-en demeanor esan zidan zuen arduratzen zen hemen.
  
  
  Kapralov lapoblacion lanpetuta keinuak arte ofizial isilarazten ego batera keinu. Izarrak bere ego begiak, ezin izan zuen asmatu zuten saria irabazi izan balitz erreal bat harrapatzeko.
  
  
  Lambie nabarmendu zuen, " Aginduak Koronelak. Bi hauek izan behar du, giltzapean, aka kamera digitalak, besterik ez bezala Fleming. Ikusten duzu, guztiak harrapatu hegaztiak dira elkarrekin.
  
  
  "Ikusten dut," teniente esan eta handik gutxira. "Hartu ih nahi guardhouse."
  
  
  Aktibatuta zuen, eta ez dugu behartu zituzten jarraitu zion behera harria korridore duten oihartzuna eerily. Benetako amesgaizto bat pairatzeko claustrophobia. Batean guardhouse, teniente adierazi behar dugu bilaketa.
  
  
  Militarrak, azkar esan zuen, " Dugu bilatuko ih, Teniente. Ez dira ehuneko ehunean hutsa".
  
  
  Teniente chuckled, " Oso ona.'"Nick Carter, ez zuen? "Oso arriskutsua da", esan zuen Koronelak. Baina uste dut zure hortzak izango atera da gaur gauean."
  
  
  Zuen shrugged eta saiatu itxura bat jipoitu txakurra. Orain zuen aktibatuta bere arreta Mitzi. Nahiz eta begiak malkoz eta cowering bat bezala ikaratu katu, izan zen oraindik ere, ikustea merezi. Agian, ume, gustuko zuen zen apur bat otzanak. Une batez, bere aldakak zabu atzera eta aurrera, eta altxatu zuen bere kokotsa hatz batekin.
  
  
  Koronelak dio oraindik asko merezi du sindikatu. Hori ordaindu nahi dute lortu duzu atzera. Ezagutzen dugu." Mitzi begiratu, are gehiago, izututa, txaloak bere eskua baino gehiago bere ahoa eta zotinka. "Mesedez, jauna, ez ez me bidali zien. Niretzat hil egingo dute."
  
  
  Planteatu zuen bere bekain. "Maite baduzu ih hainbeste, zergatik egin dute hori?"
  
  
  Bit zuen bere ezpainen une batez, eta, ondoren, balitz bezala bazekien zuen teniente egiteko gai izango litzateke bere hitz egin, xuxurlatu zuen, " ez dut ezagutzen.: "Ekarri behar nuen dirua batzuk nonbait. Baina ego ez entregatu. Orain, ez dira dolarraren seinaleak ego ilun begiak. Jainkoa, bat izan zuen irudimena. Zuen absurdly pazientziarik. "Non daude horiek dolar orain?" Bat-batean begiratu zuen itxaropentsu. "I erakutsi ahal izango duzu, non ... Baduzu, joan gaitezen, egingo dut ..."
  
  
  Ego barre zen desatsegina.
  
  
  "Nahi duzu asko, eztia. Gisa Carter, bada, galduko nuke bere ego, koronel zukeen eskuburdinak jarri me ordez. Altxatu zuen bere bizkar. "Arrazoi batzuk, benetan zuen pentsatzen jaun hau hemen."
  
  
  Neska ezabatzen bere eskuak elkarrekin, ospatu out bere ih emu, eta etorri licking sortu zion, otzan eta piztu urrats bakoitzean.
  
  
  "Besterik gabe, bere, eta gero?" Besterik ez duzu, eta hura?'
  
  
  Lizunkeria zen ikusgai bere aurpegia. Hartu gabe, bere begiak off gurekin, hitz egin zuen, gure bi gizonak. "Pertsona bat, inguruan lo egingo duzu hemen, beste bat hartuko Carter zelula."
  
  
  Bat izan nuen, scary une batez pentsatu nuen teniente izan nahi bakarrik neska batekin. Ondoren, bere, konturatu ahal izan zuen, bidali niri mutil bat inguruan. Zuen flexed bere giharrak pixka bat, balitz bezala, gustuko dut ideia izan zen eta plangintza eraso pertsona bidean. Mitzi kudeatu ahal izango teniente, baina ez liteke borroka bat, eta ez nuen behar istilu bat litzateke mobilizatzeko soldadu gehiago. Teniente ikusi nire mugimenduak, grinned, eta erabaki etorri nirekin, hala ere. Ibili zen atea aurretik Lambie eta ni. Mitzi ondoren izeneko ume bat, gozoa, tonua, " Teniente ... ikusiko duzu beranduago, bai ..."
  
  
  Zuen behera ibili aretoan, eta nabaritu dut bere gait zen gehiago urduritzen baino bere militar gait. Teniente pentsamenduak ez ziren buruz ego betebeharra. Amaieran, korridore, ireki zuen lodi bat harrizko atea, motioned digu, eta danbateko da atzean. Bere susmo hori izan zen, hau granitozko bloke atzean, ez soinuak izan barneratzeko ziegak bidez beheko solairuan. Joan ginen gora harrizko eskailera espiral, eta sartu beheko korridorean. Ur dripped eta ez zen musty usaina. Ez zen bakea, baina teniente en linterna, eta bidea ekarri zuen berriro, joana hogei blokeatuta ateak aldeetan fetid korridorean. Amaieran, korridore, atera zuen letoizko funtsezko lau hazbeteko luzea, desblokeatu atea, eta koa izan da zelula.
  
  
  Dr. Fleming eserita zegoen hormaren kontra, alde batetik pursed bakoitzean tribu. Zuen luzatu bere beste hanka atera zion aurrean. Begiratu itsusi eta puztuta. Izan zen eserita berdea goroldioz estaltzen duten harrizko solairuan, eta Ego-ren besoak zintzilik, bere burua baino gehiago on bat burdina apurtu atxikitako gimen.
  
  
  Begiratu zuen, blinked, eta ikusi Saldu eta ni. Ondoren, ikusi zuen nire guardia eta, azkenik, teniente. Bere bizkar amildu berriro, eta egoismoa amildu aurrera depresioa. Ofizial koa baino gehiago zion, irribarrez. Zuen movable bere zorrotik, atera bere errebolberra, eta urratsez urrats, beraz, ezin izan zuen ikusi Fleming eta ni, argi eta garbi, poliki-poliki, erakunde arma nire gerrian.
  
  
  "Presidente jauna," ahotsa sounded irristakorra. "Izan ziren duzun bat aurkitzeko asmoz ona aliatu uhartean? Gizon bat nork du dagoeneko gorde duzu behin, eta gai izan daiteke, ez da berriro? Aurkezten dut ego duzu. Ezin zuen lo egin zurekin."
  
  
  Nire atzean, Lambie zen, jakina, eusten, bere arnasa. Izan dut hainbat aukera. Izan dut koa izan da, eta alde batera utzi nire matematika klasean eta jaurtiketa teniente. Baina, agian, ofizial azkarragoa izan zen, eta izan zen ulertzen hasi Lambie, gero eta gehiago. Edo, ezin dut hartu dute nire buruan off eta bota nire Luger.
  
  
  Bitartean, pentsatzen zuen, hau da, arratoi bat tamaina katu bat, darted bidez telefono bidez teniente en botak. Sergei ego lanterna ziurrenik beldur animalia. Teniente salto out bidea, eta bere jaurtiketa. Eman zidan nahikoa denbora hartu nire Luger. Bere jaurtiketa Teniente Frank burua. Linterna hegan airean zehar. Ego zen harrapatzeko gai da bere free alde batetik, erretzea bere behatzak on beroa lanpara, baina gai izan zen, azkar jarri du behera hautsi gabe da. Teniente bere aurpegia jaitsi. Berdea moss solairuan, poliki-poliki jiratu gorria. Lambie snorted poztasuna. Pozik nengoen nire mugitu ez hartu ego harritu. Azkenik, reflex, ezin izan zuen trigger tira eta tiro me. Zuen eskertu zion pat bat bizkarrean.
  
  
  Fleming blinked. Zuen oraindik ez zen erabiltzen argia. Zuen lotsatzen.
  
  
  "Ez dut ezer ulertzen, bestela," zuen muttered. "Koronelak Jerome da me galdetuz itzuli eta exekutatu herrian. Orduan, zergatik am I ari atxilotu orain? Zergatik ez dute ekarri duzu hemen?" Zergatik zara hain ondo hornitutako soldadu hau?
  
  
  "Geroago," ego isilarazten bere. "Ez dago denbora oraintxe." GUREKIN David Hawke, GUREKIN Tara Sawyer ez luke nahi Fleming buruz jakin AIZKORA en patuan. Ondoren Jerome traizio, tentazioa izan zen kontatzeko Em dena. Baina bada Hawk eta Tara ziren eskubidea, bada Fleming hasi ukan stubborn eta, ez zuen jolastu nahi jada, nor izango litzateke Frobel Irla izan? Beraz, izan dut gezurra. Adierazi zuen bere hanka. "Nola gaizki ari zara zauritu?"
  
  
  Zuen oraindik harrituta begiratu, baina bere ego saiatzen zen desbideratu bere arreta politiko gaiak.
  
  
  Zuen hasperen egin. "Nire hasieratik hautsi dira."
  
  
  Hasi zen bilatzen teniente poltsikoetan eta eskatu gakoa handcuffs. Ego ez zen zurekin. Izan dut tiro at kate, baina ez nuen askoz munizioak. Dut agian batzuk behar balak goiko solairuan. Jarri dut hanka bat horman eta bota bere. Mortero arteko harriak zen mende, eta ahuldu zen ekintza hezetasuna. Sentitu zuen katean lotu apur bat, baina ez da etorri off. Berea twitched batzuk aldiz gehiago, baina alferrikakoa izan zen. Behar dugu dig gauza hau atera. Bere, azkar bat egin nuen mugimendua, nire eskua, eta stiletto jaitsi zen bere suede scabbard sartu nire behatzak kurbatu. Maquinilla-zorrotz metal pixka sartu mortero, joka adobe baino gehiago adreiluz adreilu. Lambie hasi zen laguntzen. Hartu baino luzeagoa litzaidake zuen pentsatu. Hotza izan arren, izan zuen, izerditan. Bada, teniente ez da iristen laster, da gerta liteke norbaitek joan jakiteko zer gertatu zion.
  
  
  Bere bat egin sakona groove on bat parentesi aldean. Ondoren, bota zuen kate bere agian guztiak, batera Lambie. Noiz hautsi free, jaitsi egin dugu leuna goroldioa. Fleming izan zen marrazten aurrera. Lambie eta planteatu dut, gure egos. Ezin zuen stand bere ona hanka, izan zen, nahiz eta oso ahula da, eta bere burua izan zen, spinning zarata izan dugu egiteko. Utzi bere Lambie mantentzeko bere ego sortu zuen bitartean, argazkiak teniente en jaka. Ego era berean hartu zuen bere gerriko eta errebolberra eta eman horiek guztiak Lambie.
  
  
  "Hartu off hau jaka eta jarri on bat hau. Izan duzun sustatu ."
  
  
  Lambie obeditu. Batera Fleming gure artean, ez dugu itzuli guardhouse.
  
  
  Mitzi Gardner-en poxpolinak bularrean arku erliebe. Harrapatu zuen aulki bat Fleming, eta zuen bezala hondoratu da sartu, galdetu zuen:: "Non izan duzu hain luze? Besterik ez dugu nahi, joan eta ikusi. Jainkoa, zer izan dute egin zion?
  
  
  "Gakoak". Begiratu tiraderak.
  
  
  Ireki zuen goiko tiradera eta botako dit eskukada bat. Saiatu naiz hainbat aldiz aurretik aurkitzeko, azkenik eskuineko bat. Zer da gehiago, blokeo izan zen, beraz, herdoildu izan dut beat ego bat paperweight aurretik ireki. Denean bakarrik handcuffs ziren kendu zuen ikusi zuen iltzeak barruan eta odol inguruan zauriak Fleming-en eskumuturra. Herdoila zaharreko apurtzeko izan zen, zauriak, baina ezinezkoa izan zen, garbitu off. Ez zen medikuntza itxaron gelan. Itxaron beharko duzu.
  
  
  Berak esan zidan nola izan zen joan utzi gotorlekua. Lambie zen zutik, bere atzeko horman bere uniforme berria. Kontatu nahi izan dut soldadu zubia dela tenienteak ikusi nahi ego. Bada etorri zen, dugu lotuta sortu ego eta gagged ume. Mitzi ondoren ran autoa eta ekarri ee nahi altxagarriak. Lortu dugu Fleming gainean zubi eta Ego arrastaka bere autoa. Lambie, bere tenienteak da jaka, eseri egoitza aurrean, artean Mitzi eta Beste batzuk.
  
  
  Hartan guardia post, Lambie litzateke puntu teniente en errebolberra at Mitzi, inflexio bere norabidean, beraz, guardia ez ikusi, egoismoa. Zuen kontatu gorputz hori Jerome zuela agindu zuen, neska hartu behar zion. Bada, izan da lan egin zuen, izan nahi dugu gainditu. Hori ez bada lan, oraindik ez dut izan Luger. Lambie eta Militarrak ere izan ziren armatuak. Eta hiru, hiru bat da, oso aldeko ratioa.
  
  
  Ez dugu lortu batean Cadillac, ez dago arazorik. Mitzi aktibatuta bere headlights eta bultzatu muinoan behera. The sentries ikusi dugu izan ziren Eden, eta joan ziren errepidetik gabe blokeatzen digu gutxienez. Ez zuten espero bat ihes saiakera.
  
  
  Kapralov planteatu eskuan egiteko errutina bat begiratu, eta Mitzi bota leihotik behera. Atxikia zuen aurrera estaltzeko Lambie aurpegia eta saiatu begiratu pazientziarik. "Koronel bere iritziz aldatu. Nahi zuen neska bat ekarri zion. Orain.'
  
  
  Kapralov begiratu kezkatuta. "Teniente, bada, ekarri ee zeure burua, nor arduratzen da hemen?"
  
  
  "Duzu," Lambie snapped. "Ez utzi inori pasa arte lortu dut.....'
  
  
  Kapralov atzera salto. Lambie ahotsa ez bezala soinua teniente da. "Hey ... itxaron... oraindik ez duzu ... beno ... zer esan nahi du honek?"
  
  
  Entzun zuen jaurtiketa eta got bere belaunak. Militar filmatu corporal. Soldaduak ez ziren beren guardia, baina Mitzi gidatzen azkar, horietako bat kudeatzen eskua jarri doorknob. Zuen apurtu, bere beso batekin ipurdia bere luger eta, ondoren, jaurtiketa soldadu. Beste gizon zuzendutako bere fusil, baina ez dute denbora trigger tira. Izan zen, besterik gabe, denbora pump sartu eramango emu en sabelean.
  
  
  Handia izan zen. Orain ginen abiadura errepidean behera abiadura bizian. Dugu ziren behealdean hill denean bat entzun nuen autoa. Berak bazekien soinu guztiak oso ondo. Ari gara gas. Mitzi gelditu autoa, niri begiratu, eta shrugged. Geroztik larrialdi lege ziren indarrean irla guztian zehar, ez zen aukerarik ez betetzeko. Guztiak gasolindegiak itxi ziren. Eta Fleming izan zen, ez egoera oinez hogei mila mendietan.
  
  
  Ahal izango dugu, agian hartu ego Tony Irabazi hotel, baina, zer da hurrengoa? Bada Jerome konturatu Dr. Fleming zuen ihes egin zuen, ez litzateke segurua edozein lekutatik gertu Port de España. Aurkitu behar izan nuen, beste auto. Non ginen orain, ikusi izan dut kostaldeko errepidea azpitik. Jeep bat izan zen, aparkatuta ondoan zaharrean. Ilun zifrak izan ziren bere inguruan zutik, eta farolak ziren erretzea errepidean. Izan zen, roadblock bat. Bere erabaki.
  
  
  "Hau da gure berri garraiatzeko modua. Ez dakit zenbat soldadu asko izango dugu hartu batzar, baina ezin dugu arrisku plano tiro.
  
  
  Agian, ez dira beste pertsona ezin duten urratsa. Bi planteamendu horiek eta oharkabetu mutil hauek. Ez dut zaindu horietako. Saiatu jarriz ih elkarrekin. Mitzi, ez duzu bat errebolberra?" Hartu zuen, arau-hauste me at."Ez dut begiratu hutsez?"
  
  
  "Lo hemen Fleming. Bada norbait dator, ah, hemen, bada, ez dago beste biderik ez out, baina lehenengo saiatu ikusten bada, hau ez da trikimailu bat."
  
  
  Lambie eta Militarrak desagertu ziren. Ibili zen etxe inguruan muinoan. Noiz mimmo etxebizitza gainditu da, izan zen aztertu ingurumena. Orain izan zuen, argi eta garbi ikusten roadblock argiak. Nire shaggy direnak ito iratzeak eta beste landareak. Zuen baino gehiago ibili jeep eta inguruan begiratu arretaz arte ikusi zuen patruila autoa. Ih ez du ulertzen bere, baina edozein Lambie eta Militarrak ziren gurekin kontatzea, izan behar du bat fun asko. Lau soldadu, zutik talde batean nire inguruan bi mutilak izan ziren tolestuta baino gehiago barreak. Dute beren bizkar aktibatuta me on. Jokatu zuen azkar, beldur zuten inguruan piztu. "Behar zuen jarraitu dute haien Luger prest", esan nion, nabarmen. "Ari zaren guztiak ari norakoak. Ari gara bakar baten mugimendua! '
  
  
  Barreak, bat-batean gelditu. Koa izan dute izoztuta. Lambie hartu urrats batzuk atzera hartu eta helburua. Urrezko braid ego camisole en epaulettes glinted iluntasunean. Ran zuen jeep, iritsi sartu atzeko konpartimenduan, eta itzuli soka batekin. Gainerako egin zen azkar-azkar. Noiz nuke lotuta sortu azken lau bazkariak eta gagged bere, egiaztatu nuen Jeep-en gas-hornidura. Nire erliebea, depositua beterik zegoen. "Jarri ih zuhaixkak eta horiek argiak bidea", esan nion. "I' m going to pick up Fleming."
  
  
  Gidatzen zuen Jeep atzera non genuke utzi Cadillac. Orain bakarrik egin zuen nabarituko jeep headlights ez ziren lanean. Madarikatua!
  
  
  Mitzi lagundu dit transferentzia Fleming bat txikiagoa autoa. She got me ondoan bere aita lortu gurpila atzean eta behera gidatzen. "Lamby eta Militarrak lortu behar hotel beren kabuz. Hortik aurrera, ahal izango dute, segurtasunez etxera itzultzeko ."
  
  
  Jeep izan behar du ona, baina ez da irtenbide ezin hobea da. Ez headlights eta ez egiaztatzen gorde, ez nuen pentsatzen gidatzeko mendi bidez. Pentsamendu gidatzeko bezala, hau da, baino gehiago bihurrituz mimmo dituzten errepideak mota guztiak amildegiak ditu, eman zidan goosebumps. Behar da arrisku gidatzeko batera kostaldeko errepidea.
  
  
  Lambie eta Militarrak ez bezala erori atzean, baina ez dute ikusi da irtenbide bakarra.
  
  
  Noiz utzi dute, izan zen ekarri itzuli Jeep. Orain, azkenik, izan dut eman Fleming spin izan dira tormenting zidan pixka bat. Bere, deitu zuen bere sorbaldaren gainetik: "ba Al dakizu zer gertatu Tara Sawyer? Utzi dute bere joan?
  
  
  'Ez. Soldadu batek harrapatu zidan esan zuten eskari bat milioi-dolarraren ransom nah. Non hartu duzu me, hala ere?"
  
  
  "Noah."
  
  
  Ego-en ahots oihartzuna mina eta beldurra. "Bai, hau da lehena. Ondoren, nahi dut joan nahi du udalak. Pertsona izango da niri entzun."
  
  
  Utzi zuen ume, ergela zion. Izan dut nahikoa arazo neure burua, ez zion argudiatzeko. I zen kezkatuta Tara Sawyer. Ezin dut utzi ezer gertatuko bere. Bere, zapaldu gas. Lehenago lortu dut da Fleming eta Mitzi, lehenago lortu ahal izango dut herri. Aktibatuta dut txoko eta ikusi argiak errepidean aurrera. Beste oztopo.
  
  
  "Dive behera," Mitzi hissed bere at. "Eta prest."
  
  
  I moteldu bere behera. Bere hotel, beraz, ez dute uste izan dut joan gelditzeko, bakarrik bidez apurtu hesia azken momentuan. Ikusi dut bakarrik hamar metro kanpoan: handi bat kamioi txiki batekin azkar howitzer enborra. Blokeatu da bide osoa. Ez zen pasabide.
  
  
  Alde batetik, gurekin, koipetsua ur-zingira islatzen santuaren argi farolak. Beraz, ez nuke joan gehiago nahi izanez gero ez dago. Beste aldean ziren palmondoak. Ez dute hazten & nb, beraz, han izan litzateke ona lurzoruaren, baina zuhaitz ziren licks elkarren baino ez dute gustuko nuke. Bada galdetu dut, ezin dut pasatzen da Jeep batean. Baina hau izan zen, gutxienez aukera txarra. Bere bolantea aktibatuta eta zuen slid off errepidea throttle taula gainean. Entzun dut horiek yell," Gelditu", eta, ondoren, gunshot. Gawk whizzed goi bidez erramu hostoak.
  
  
  Abisu bat jaurtiketa.
  
  
  Jende jatorra! Mitzi aktibatuta bere aulki eta itzuli zen sua, baina ez da, beraz, arretaz, ez airean. Ez nuen atzera begiratu. Sentitu dut, izan zen zaldiz basati bat stallion lehen aldiz nire bizitzan. Zuen izorratu zuhaitz bat sartu, salto egin, beste modu batera, bi gurpilen gainean, eta ia bota baino gehiago. Filmatu dute gurekin, baina ez zuten gurera. Saiatu naiz, atzera lortzeko bidean, baina ez dut, aurkitu dut beste sorpresa dago.
  
  
  Ez zegoen Jeep bat errepidean, eta lau soldadu ran bidean da. Fleming kanpo utzi oihuak mina nire atzean. Ez zen fun zion. Mitzi tiro jaurtiketa bat baino gehiago Fleming-en burua Jeep duten ohitura zen gurekin zuen bultzatu orain arte bezala, ezin izan zuen arabera txiki autoa kontrolatzailea. Ez zen behar bezain azkar. Bat inguruan gure pneumatikoak hutsik zegoen.
  
  
  "Nick, ari dira irabazten gurekin." Mitzi oihu.
  
  
  Beno, ez duzu kontatu nahi izan zidan. Ih Gawk sartu danbateko metal Jeep ia une berean entzun zuen bezala gunshots. Zuen bat eman zidan Luger.
  
  
  "Saiatu taldean sartu. Helburua eta tiro berriro." Erabili zuen bi eskuak, baina oso zaila da helburua mugitzen helburu bat noiz ari dira astintzea, alde batetik. Horietako bat izan zen, aldiz, bada galdetu dut nire izena izango litzateke zerrendan gehitu hori Hawke mantentzen du bere seguru, eta bakoitzak izen bat du izartxo adierazten duten galdera pertsona hil da.
  
  
  Mitzi garrasika. Bere, pentsatu zuen minik, baina eseri zen laño. Bere ikusi nuen crash rearview ispilu. Gurekin atzean, Jeep hilaren kontrolpean eta sped abiadura bizian sartu zingira, non da poliki-poliki eta dotorea beheko hondoratu. Berea, ikusi headlights flash laburki aurretik joan.
  
  
  Mitzi shoved du luger arteko nire hankak eta aktibatuta inguruan. Dugu ziren zaldiz bera laua pneumatikoen. Ez zen bakarra zarata gauean. Oihanean, soinua banbua sakatuz hutsak zurezko bateria entzun ahal izango dira. Bat izan zen muffled, kezkagarriak soinua. Galdetu zuen Militar eta Lambie izan bidali gabeko mezu tribu. Agian mezu bat izan zen buruz gure ihes, bidalitako ikusi gabeko irudi oihana.
  
  
  Erritmoa bildu. Izan zen bezala, hondamendi bat. Nire atzean, entzun dut, bere ahots apal Dr. X. Fleming. "Ez gara ari gainbegiratu dira, eta azkar harrapatzeko sortu gurekin."
  
  
  Berak bultzatu zuten azken abiadura, jeep-en software.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitulua 6
  
  
  
  
  
  -
  
  
  Gure aurrean errepidean, norbaitek linterna batekin motioned gurekin buelta bat kalera herrialdeko errepide. Stahl ez zuen bere galdetu edozein galdera eta swerved. Gidatzen zuen autoa zehar harea beste linterna ur ertzean, aktibatuta piztea, eta atera.
  
  
  Noah izan zen han, orain gabe zuri bat eta soineko bat jantzita loincloth. Errepidean izan dugu, besterik gabe, behera gidatzeko, soinua entzun nuen auto bat hurbiltzen. Ez dugu denbora nahikoa. Dugu ziren zutik gure bizkar itsasora. Eta nire Lugger hutsik ageri zen.
  
  
  Mitzi atera zen gehiegi. Noah bota Fleming bere belaunak pean indartsu eskuak.
  
  
  "Etorri nirekin, Carter. Hartu Mitzi-en eskutik, eta ez utzi joaten. Atzean lo me."
  
  
  Luger bilduta bere sartu bere gerriko, hartu zuen bere esku, eta, ondoren, Aza. Zer gehiago ezin zuen egin bere? Ari gara, laster hil, hala ere. Eta, agian, ezin izan dugu, nahiz eta igeri, beraz, oso urrun dagoela gure pursuers ez litzateke gurekin aurkitu dugu, bada, mantendu besterik ez gure buruak nahikoa baxua ilun olatuak.
  
  
  Noah zapaldu lasai eta konfiantzaz itsasoan sartu. Ez da erraz disolbagarriak arabera Fleming. Itsasoa igo inguruan ego hanka, erdian ego izterrak, ondoren, bat-batean hasi zen igotzen berriro, urratsez urrats.
  
  
  Hurrengo urratsa da, bere behatz hit zerbait gogorra. Zuen ia erori zen, ondoren, altxatu bere oinez. Bere oinez scraped rock bat, eta apur bat handiagoa sentitu gogorra lurrean. Bere, jarriz zure alenka da. Atera iritsi nintzen tribu bakoitzean, eta sentitu dut, izan zen, batez ere, urrats lehena. Joan ginen arte, lau urrats eta ibili, argi eta garbi on harri irregularra gainazal, agian sei hazbeteko ur azpian.
  
  
  Chuckled zuen emeki. Bere ondo versed hau incantation. Lehen aldia izan zen Tony Jabetu ikusi zuen bere, oinez honetan zehar harrizko bidea. Hala ere, konturatu zen bat izan zen antzinako harrizko egitura, ziurrenik, uholde bat hesia zuen luze geroztik, hondoratu itsas mailaren azpitik ondorioz, lurrikara bat. Nik ez dut uste Noah inoiz ikusi ego baino gehiago ura. Ziurrenik zuen aurkitu ego istripu, berriz, igeriketa, eta ez izan arren showman, zuen erabiltzen da uxatzen bere superstizio jarraitzaile.
  
  
  Nire atzean, Mitzi entzun bere giggle. "Ohore handia da zuretzat, Nick. Orain badakizu zerbait hori misterio bat da, ia denek. Watch out irristakorra arlo eta erdian lo. Horma erdia baino ez da metro bat zabal ."
  
  
  Zuen estutu eskua. Nahikoa indartsua. "Bazekien duzu eta saiatu me kontatzeko istorioak buruz Santa Claus, duzu puta zikin. Nola bihurtu duzu ezagutzen?'
  
  
  "Berriz, igeriketa. Zuen hit bere burua da, eta konortea galdu. Noah gorde me. Ez zuen kontatu zidan zer nuen haren stumbled arte berea mehatxatu Emu dela nuke zaindu neure burua. Zin egin zuen sekretu bat mantentzeko."
  
  
  Ginen, eta ia beste aldean pare bat floodlights dirdira ur gainean. Ez ziren oihuak baimena egiteko eta haserrea. Aurkitu dute jeep, baina ez ziren pertsonak. Dagoeneko ginen out munduko iristeko, eta, beraz, ezin izan zuten gurera. Etorri gara aldapatsuak amildegi bat estu eskailera zulatutako da. Bat izan zen, luzea eta zaila igoko, baina Noah, egitea Fleming, erakutsi seinaleak ez nekea zuen bezala iritsi urrats eta salto bost oinak behera plataforma gainean orain dela zerbitzatzen bai rampart eta teilatua etxe azpian. Dut pentsatu zuen arrakasta gisa fitness entrenatzaile AIZKORA programa. Entregatu zuen Fleming sartu bere besoak luzatuta, eta presidentea izan zen, azkar ushered gelan sartu.
  
  
  Gu iritsi ginenean, nabaritu dut gela izan zen, dagoeneko hornituta ego tratamendua. Argizaiola erretzea batetik zintzilik harrizko hormak. Erdian, lurrean izan zen, sehaska bat estalita lurrintsu uzten. Gainditu dugu moduko bat ohorezko guardia osatua tribesmen, bakoitza nori ukitu Fleming arinki, balitz bezala emateko ume batzuk bere indarra.
  
  
  Noiz Fleming ezarri zen ohe gainean, bere esan zuen: "Bere hanka hautsita dago, eta ez da herdoila bere eskumuturra. Izan behar zuen odol-intoxikazioak, eta ez nuen denbora joan farmazia antibiotikoak. Ume, behar da orain. Ez dago modu bat lortuko da hemen? '
  
  
  Altu, ziortza-skinned gizon begiratu me at klinikoki. Fleming-en ahotsa sounded ahula, baina irribarre egin zuen. "Eskerrik asko zure kezka, Jauna Carter, baina ez dut esku onetan. Bere apustua Tony mediku ezagutza baino handiagoa da garestiena espezialista on Park Avenue."
  
  
  Patriarka esan softly ," izan Dugu informatuta izaera zure lesioak, eta hasi ahal izango dugu tratamendua berehala."
  
  
  Bi emakume Fleming. Noah ahuspezturik hurrengo zion, eta dipped belaki bat likido hori izan zen, dagoeneko eserita, katilu ohearen ondoan. Horrekin, garbitu zuen zauria on Fleming-en eskumuturra. Orduan zabaldu lodi berde gelatina nah.
  
  
  "Bero bat nahasketa coca hostoak eta berdea xaboi," Noah esan zuen. "Ikusiko dugu antifaz bat jarri zion. Material hau izango marrazteko zikinkeria inguruan zauria, eta, ondoren, besoa sendatu egingo azkar."
  
  
  Tratatzeko hankak izan zen, pixka bat zailagoa da. Noah zuzentzeko bere hanka. Ondoren, dipped zuen bere hatz bat sartu ontzi gorri iluna lodi substantzia. Horrekin, zirkulu bat marraztu zuen inguruan zauria, eta barruan zirkulu, marraztu zuen "X"bat.
  
  
  Irribarre egin zuen me at. "Oilarra odol," azaldu zuen. "Exorcise deabrua arabera hezur." Orain geruzen spiced uzten ziren lotuta hanka, gainean izan zen itsatsi bero irina. Estu benda inguruan osoa hanka.
  
  
  Nintzen galdetzen zenbat honen zen manifestazio bat primitibo medikuntza, horrek erakutsi du bere eraginkortasuna, mendeetan zehar, eta psikologikoa eragina.
  
  
  Ez nuen ezagutzen. Baina Fleming uste da, eta, agian, hori sinesmen sendatu ezin ego. Asko bezala liderra politikariek, ahal izan zuen, ezkutuka sakon erlijio.
  
  
  Eta gero ez zuen aitortu du publikoki, agian, sakona behera onartu zuen debekatutako mistika voodoo. Baina ez nuen denbora itxaron eta ikusi nola litzateke piztu zion.
  
  
  Tony hartu zuen bere alde batera, eta galdetu Zer da gaia: "Ba danborrak ere esango Fleming atzera egin nahi du udalak, eta egin jende aurrean?"
  
  
  Gizon zaharrak irribarre egin wryly. Fleming da idealista bat, eta oso stubborn, bere sinesmenak. Baina denean lortzen zuen baino gehiago shock, esango dut em egia. Suposatzen dut nahi atzera joan eta doan Galdu Sawyer?"
  
  
  Nik ez dut esango Em zer genuke buruz esan hotel magnate alaba. Bazekien handia norbait bizi izan zen, beraz, orain arte muinoan gora. Agian, izan zen danbor hori mantendu ego informatuta, akoplatu da, noski, gaitasuna behar bezala azaltzeko horiek arraroak oihanean seinaleak.
  
  
  Nire aurpegia joan zen apur bat gogorra, esan dudan bezala, " Bada, ez dut bere itzuli pieza bat, ez dut uste dut bizirauteko nire kabuz."
  
  
  Mitzi zen entzuketak. "Oraindik ez duzu, crazy bada, saiatu hau. Baina egiten baduzu, joango naiz zurekin."
  
  
  "Hipotesi oker", esan nion. "Ezin dut erabili duzu. Noah, ziurtatu zuen egonaldiak hemen.
  
  
  Nire harridurarako, zuen nodded. "Emango dizut gidak ..."
  
  
  "Ez," ego eten. "Besterik ez dut itzuli bide etorri gara."
  
  
  Planteatu zuen bere bekain. Banekien hori, azkenean, ez zuen gai izango nire buruan aldatzeko. Zuen shrugged, hartu Mitzi-en eskutik, eta itzuli zen Fleming.
  
  
  Zuen baino gehiago ibili eskailera bat rock zulatutako. Atzean, entzuten zuen bere rousing tribesmen kantua, ziurrenik laguntzeko diseinatutako Fleming berreskuratzeko. Bere zapaldu horma gainean eta uretara itzuli beste aldera. Jeep ikusi bere vaguely. Zirudien hutsik ageri da. Ez zen seinale soldadu.
  
  
  Erdiraino, nire oinetan hit bat irristakorra clump algak hazi arroka artean, eta irrist egin zuen. Sortu koa izan zen, tu lokatza. zuen zuzentzeko sortu eta ibili gehiago zentzuz.
  
  
  When I got the beach, lortu nuen bustitako.
  
  
  Off hartu zuen bere arropa eta saiatu wring itzazu ahalik eta onena izan zuen. Luger lehorrak da onena bezala ahal izan zuen, eta jaitsi pistola aurrean eserlekua Jeep. Zuen draped bere arropa baino gehiago kanpaia izan zuten, beraz, lehorrean berotasuna motorra.
  
  
  Bere abiarazi zen oraindik. Ari dira hezea, baina behar dut horiek ride.
  
  
  Izan dut aurrera begira, ona bidaia bat laua pneumatikoen eta ez zen etsita. Noiz iritsi zuen leku non beste Jeep sartu zuen zingira, gelditu zuen kargatu Luger . Bere ikusi nuen, jarduera gelditzea, hiru edo lau gizonen alde on the road. Agian, jendeak nor ziren autoan ez ito, baina ez nuen ikusi zer ari ziren egiten.
  
  
  Odin horien inguruan, bat-batean sartu urratsez urrats bidearen erdian eta motioned niretzat disko hurbilago. Bera izan zen, ia eraitsi arabera Ego nogi, baina ikusi zuen loincloth besterik gabe, denbora. Oraindik ez zuen izan bere Luger prest eta bultzatu arte Lick. Entzun dut bere barre, moduko bat garaile soinua, eta, ondoren, Jeep-en sudurra filmatu bidez urtegiaren. Hartu dute egindako ego. Da hutsik ageri zen. Ez hildako gorputzak.
  
  
  Tony Irabazi-en oihanean laguntzaile atera ordezko pneumatikoen eta bota ego itzuli dit. Lortu nuen, eta ikusi nituen bi gizon horien inguruan altxa nire aurrean, Jeep, aldatzeko, gurpila, eta jarri autoa atzera irribarre handi batekin, eta horrek esan nahi dena fina zen orain. Gero azkar desagertu artean palmondoak. Beraz, azkar, ez zuen ikusi izan da, bada, zuen litzaidake besterik ez blinked.
  
  
  Bere azkar gidatzeko, asmatzen zer aurkitu dut sortu aurretik, non handi bat kamioi blokeatu du bidea. Tony Marshall-en gizonak ziren okupatuta ez gehiegi, baina autoa izan zen, too heavy eta ezin izan zuten eraman. Zuen lortu, lortu gurpila atzean kamioi, eta motioned horiek bidea. Jarri dut buelta, eta salto egin. Ederra izan zen ikusmena ikusi kamioia irristatu urtegiaren. Bakarrik pistola kanoi zen oraindik apur bat gainetik ura.
  
  
  Nire bidaia gehiago urruneko hotel, inork ez du ezagutu bere. Gizon pare bat jolasten ziren sukaldean. Joko berria zen niretzat. Gizon bakoitzak izan bat leundutako txipa duten bitxian begiratu bat bezala giza hatz. Hartu dute, txandaka rolling ih mahaiaren inguruan. Nor zen lick bikoiztea erdian urdaila aulki, - esan zuen Lehen Ministro, epaitzen zirrara eragin du. Koko izan zen azken jaurti. Kanpo utzi zuen ozen oihu bat bezala, bere hatz erori zen crack. Galtzaileak ordaindu ume, bi aldiz ere. Denean zuen eta Lambie me ikusi, gelditu dira jolasten. Noiz esan nion nahi dut, horiek hartu ninduen Sawyer Hotel, ez dute itxura oso hunkituta.
  
  
  Lambie eztul nabarmen. "Zen arriskutsua nahikoa engainatzea teniente gotorleku,", esan zuen. "Baina engainatzea koronelak? "Ez dut ezagutzen."'
  
  
  Behar nuen pare bat laguntzaileak. Garrantzitsua zen hori fidagarria dute arrakasta eragiketa. Urduri eta zalantzazko jendeak ez zuen behar digu. "Noah daki non ari gara," iragarri dut. "Eta berak lagunduko digu."
  
  
  Ziren hitz magikoa. Bada Noah pentsatu, lan egin dezake, litzateke. Joan ginen sortu Jeep bat umore ona.
  
  
  Hiriko kaleetan ziren oraindik, hutsik. Guztira, ikusi dugu ez bat baino gehiago seigarren pertsona. Noiz entzuten dute Jeep, ari dira beldur gisa saguak. Ez zen trafikoa, guztiak eraikin publiko itxi ziren, eta windows ziren iluna izan ezik, beheko solairuan Sawyer Hotel.
  
  
  Adierazi zuen fusil bat jasotzen da, nire atzera gisa bultzatu dugu aldera sarrera nagusia. Bat ingurabideko itzalak ikusi gurekin egun osoan.
  
  
  Salto egin zuen, eta motioned niretzat jarraitu zion. Bere aita zen bere, lagunduta Militar eta "Teniente" Lambie. Guardia gelditu gurekin. 'Sentitzen dut. Koronelak esan zuen, ez zen bat datozen gaur gauean.
  
  
  Lambie luzatu eta glared hartan soldadu. "Joan beharko dugu barruan. Nahi baduzu gurekin gelditzeko, baliteke, azkenean, ohitu minik. Preso hau da, Nick Carter, gizon norentzat Jerome bat eskaini mila dolar. Get mugitzen.
  
  
  Guardia adierazi fusil bat me at eta licked bere ezpainak. "Kasu horretan, ez dut ekarri, bere ego ez dago".
  
  
  Lambie growled. "Oh, ez, ez duzu gidatzeko zure ego. I entregatu beharko da neure burua. Uste duzu hau hartu ahal izango duzu saria away from me. Lortu duzu, bastardo! '
  
  
  The ingurabideko begiratu errudun da, eta ez du mugitu azkar nahikoa. Militar bat gizon iragan ibili mimmo me eta hit bere ego batera ipurdia fusil bat zehar belarrian. Aldi berean, ustekabean zuen ukitu eragin. Gawk nire hanka whizzed iragana, artean, baino handiagoa izan behar. Hasten zen talde oso errealista. Lambie erakutsi bere hortzak berriro. "Koronelak. Non dago?'
  
  
  Orain, baizik eta harrituta guardia muttered ia unintelligibly: "At the casino, Teniente. Gida duzu?"
  
  
  "Uste dut, aurkitu ahal izango dugu geure burua." Ez zen abisu bat Lambie ahotsa. "Egonaldia zure post."
  
  
  Bultzatu ninduen sartu lobby. Thomas Sawyer izan litzateke harritu ikusteko kalteak. Handi bankuak izan ziren, ezarritako. Apalategiak egunkariak eta aldizkariak ziren overturned, baina ez pantaila kasu izan ziren utzi bereganatzea. Denda apalategiak ziren hutsik. Zer gaizki!
  
  
  Koronelak Karib Jerome ona izan daiteke conspirator, baina bat izan zen, lousy komandante. Bada, ez zuen onartzen bere gizonak lapurtzen zion, irabazi zuen, gero bere planak izan zuen arrakasta, jakina.
  
  
  Casino zen baino are okerragoa lobby. Milaka joko-taulak suntsitu ziren, eta ezin izan dira konpondu. Interneten, biluziak gainetik luze-barra ziren urratzen, zifra ziren moztu. Militar eta Lambie txistu. "Albiste ona galduak."
  
  
  Beira apurtu zen lurrean, barra inguruan. Ez ziren botilak. Militarrak gizon eta Lambie begiratu baldarki inguruan gelak hutsik. "Non denek joan? Non da koronela?"
  
  
  "Zuen lo bat atera daze. Nola buruz badira hiru ehun gelak ohe eroso. Gisa Jerome, uste dut zuen Cappola Txipa bulego kontatuta casino dirua. Goazen zion.
  
  
  Pasatu gara mimmo cash erregistro. Mantendu dute bereganatzea. Baina ez ziren pilak txanponak atzean beira partizioa, ez fakturak ireki tiraderak. Soldaduak ziren urrun mantentzen da hemen. Zuen botoia sakatzen normalean aktibatzen irristakorra metal atea.
  
  
  Bere gainditu arteko mutilak. The unfriendly beltza segurtasun zaindari kontrol mahaian izan zen harrapatu off guardia. Heldu zen bere errebolberra, baina gero ikusi zuen Lambie da pistola zen nire bizkarrean, sentitu me, eta barre egin.
  
  
  "Ez, baina, Jauna Carter. Non aurkitu zenuen da, Tenienteak?"
  
  
  Agian zuen piztuta alboetan, baina zirudien gehiago litekeena me izan zuen Jerome en espioi guztiak batera.
  
  
  "Atxilotu at atalen bat. Esan koronel ari gara hemen.
  
  
  Baina negro ez zen joan gaitezen oraindik. "Mitzi utzi hemen Carter. Non da zuen?'
  
  
  Lambie Aryan shrugged. "Ez zen berarekin. Agian, zuen joan."
  
  
  "Beno, ez da garrantzitsua." Zuen sakatzen txirrina. "Koronelak, enpresaren duzu."
  
  
  Ez du zentzu handirik get ilusioa. "Esan dizut ..."
  
  
  "Bi soldadu etorri emateko Jauna Carter."
  
  
  Stahl-en ahotsa da, bat-batean, itxaropen orain. "Hori da, handia. Utzi ih batean.
  
  
  Atea swung ireki. Karib Jerome zen eserita Cappola da mahaian. Haren aurrean izan ziren pila billete eta monettes. Azken casino eta hotel diru-sarrerak eta lobby azalera: handi sindikatu eta Sawyer dirua.
  
  
  Bere lagun irribarre egin. "Duzu modu bat aurkitu get rich, Jerome?"
  
  
  Irribarre egin zuen, aldi erreuma. Bakarrik ego irribarre txiki bat izan zen hotzagoak nirea baino. "Aitortu behar duzu, hori da modu ona da." Begiratu zuen Lambie. "Teniente, non ez duten neska zen ikasten, gizon honekin etorriko da?"
  
  
  Bere, blurted out. 'Hilda. Zuen ito.
  
  
  Beltza, begiak narrowed. "Zuen igeri bezala, izurde bat, Jauna Carter. Ez saiatu engainatzen nau. Merezi du asko Miami."
  
  
  Gora begiratu zuen, bere sorbalda atean, zein izan zen, oraindik ere ireki. The Negro zen honako gure elkarrizketa. Noiz izan zen nire atzean gizon, ezin dut erabili nire luger. Hori izango litzateke ekarri heriotza Tom eta Lambie. Eskatu litzaidake zuen bere atea itxi zuen, eta honako hau modurik azkarrena jakinarazteko koronel segurtasun ego arreta.
  
  
  Bere esan zuen erronka egiteko Jerome: "ona lortu ahal izango Duzu ransom Mitzi, baina ez dut mantentzeko dirua, hau teniente ez du inoiz ikusi bere mila dolar." Hori nahikoa izan zen. Atea danbateko itxi. Jerome atxikia sartu pila dirua mahai gainean. Noiz begiratu zuen berriro, begira ari zen argi eta garbi, ia zuzenean nire luger.
  
  
  "Zer hartu behar duzu," Lambie eta Militarrak bere esan bezala ih pistolak mugitu away from me, askoz Jerome da sorpresa. Ego-ren aurpegia estutu. "Traizio, Jauna Carter? Bribe soldadu! Izango dute auzitegi-martialed bezain laster baino gehiago da. .. '
  
  
  Izan zen, azkarra. Susmatzen dut da. Baina oraindik ez da behar bezain azkar. Zen, ez mahaian, eta bere eskua mugitu azkar, bere zorrotik. Izan zen, pixka bat azkarrago, swung luger inguruan bere eskuineko besoa bere ezker, bota stiletto bere esku, eta bota. The knife orratzez ego eskua zorroan, eta ego huts egin du.
  
  
  Onartzen dut, ez zen koldarra. Izan zen, arrisku handi bat eman zion. Baina bada ezin izan zuen egin me tiro, edo bada, ezin izan zuen tiro berak, ez litzateke alarma niggas kanpo eta nire aukerak galdu egingo litzateke. Zuen lasai sel. Hartu zuen bere Luger eta agindu emu stand hormaren kontra. Bere txiki begi beltz ziren osoa gorrotoa, baina, egin zuen bezala tren-unitateak izan ziren, eta esan.
  
  
  Lambie jarri pistola gainean pila bat, bankuko billeteak eta eman koronelak bilaketa sakon bat. Kanpora bota zuen nire stiletto, nire errebolberra, eta aurkitu ordezko bat batean poltsiko guztiak leku baino gehiago.
  
  
  "Orain eseri sofan beraz, ezin dugu hitz egin. Non da Tara Sawyer? Esan nion.
  
  
  Jerome ez, nahiz eta keinu. Eseri eroso sofa gainean, eta bere hankak zeharkatu. Zuen kuzkurtuta bere goiko ezpaina sarcastically, eta eman bat counter-spin. "Non da Mitzi Gardner?"
  
  
  I ez dute denbora edo joera play Q & A. jakina, mantendu zuen Tara hotelean. Baina ezin dut zenbatu Jerome en armada osoa lo egin, eta ez nuen nahi izatea arriskua osoa bilatu hotel. Zapaldu zuen aurrean koronelak eta danbateko barrikak duen luger sartu bere ego. Izan zen itsusi bat scratch. Bere ego ez zuen nahi bere hiltzeko; izan zen pertsona bakarra kontrolatu ezin armada garai hartan, eta zuen, oraindik ere, behar nen. Baina, lehenik eta behin, I zen kezkatuta Tara segurtasuna. Bere esan zuen, hau Jerome eta gehitu, " ez dut damutuko disfiguring zure aurpegia bada behar dut."
  
  
  Izan zen gizon eder bat. Bazekien hori, eta izan zen, alferrik. "Ondo da", esan zuen. "Ezin duzu free, bere hala ere. Galdu Sawyer da aretoan, bere suite goiko solairuan. Badira sei ehun nire soldadu artean, beheko eta goiko solairuak."
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitulua 7
  
  
  
  
  
  
  
  Bitartean Lambie ospatu koronel gunpoint at, Militar eta nik stripped off Jerome en jaka eta alkandora eta tore bere kamiseta zatitan lotzeko sortu zion. Utzi dugu emu eseri sofan.
  
  
  "Hemen jarraituko du, begi bat mantentzeko zion," agindu zuen bere. Erakutsi bere ume, nola atea kontrolak lan egin. "Arte itxaron Lamby eta lortu dut atea. Duzu ireki da Rivnenskaya besterik ez da nahikoa, utzi pasatzen, eta, ondoren, itxi da berriro.
  
  
  Lambie jarri pistola nire berriro, eta oinez hasi ginen. The Negro zen engrossed detektibe nobela bat, eta ez zuen begiratu zuen arte shoved da bere sudurra azpian bezalako bat ume, luger. Noiz ikusi nuen zer zen irakurtzen, behar izan nuen algara. "Ez irakurri, ez da egin; gehitu zen une bat lehenago Lambie hit bere ego gogor skull ipurdia bere fusil. Bota zuen off aulki eta solairu gainean. Ala hildako izan zen edo ez, batez ere, lodiera araberakoa ego skull. Dugu arrastaka ego bat casino en cash erregistro eta lotu zion aulki bat. Ibili gara azkar igogailu. Erdiraino lobby, igogailua atea bat-batean ireki zen. Soldadu bat atera zen, ikusi gurekin, eta saiatu murgiltze atzera. Stiletto jaitsi eta bere une bat aurkitu ego ego Adanen sagarra. Lambie arrastaka ego atzean harrera mahaian. Gakoak Tara gelak ez ziren han, eta, beraz, lortu behar dugu ere lasai ahalik.
  
  
  Itzuli ginen igogailua, eta bildu zuen bi machetes zuen irrist soldadu-en gerriko sakatuz ondoren ego. Orain bakarrik izan dugu 599 aurkaria.
  
  
  Goialdean, ran dugu atea Tara apartamentua. Blokeoa hautsi zen with a knife, eta izan dugu barruan inork baino lehen agertu aretoan.
  
  
  Gela izan zen, itogarria. Aire girotua itzali zen. Tara Sawyer arautuko ohe gainean, besoak eta hankak zabaldu. Bera izan zen, pare bat jantzita kulero eta bra bat. Bere eskumuturrak eta orkatilak ziren lotuta ohera gortina bat, eta, beraz, ozta-ozta izan zuen mugitu. Nah ez dute gag bat da, bere ahoan, baina hori ziurrenik ez litzateke beharrezkoa izan da. Soinu isolamendu du Sawyer Grand LaClare bikaina izan zen. Gehienetan, hura entzun ahal izango dira ondoko gelan.
  
  
  Ikusi zuen me eta Lambie. Bere aurpegia zen contorted etsipen, eta pentsatu zuen zuen joan nahi negar. Ey jarri esku bat baino gehiago bere ahoa. "Jerome pertsona daude hemen. Egon lasai.'
  
  
  Bere begiak darted nahi Lambie. Dut pentsatu zuen harrapatu zuten, gehiegi. Izan zen, Ay duten azaldu zuen hori izan zen gure alde. Bere begi urdin eder ziren, gaur egun handi eta ilun . Beldurra bere begiak izan zen, gaur egun ordezkatu haserrea. Kendu zuen bere eskua bere inguruan rta eta bere musu. Ondoren, kaleratu zuen bere askatu bere shoelace. "Hil dute nire ego?"
  
  
  Bere bazekien zuen mistletoe aipatuz Fleming. Esan nion. "Ez batere. Ahal izan dugu estali zion. Zuen zauritu, baina seguru mendiak Noah."
  
  
  'Nor da?'
  
  
  Jakina, inoiz ez zuen entzun zahar hau black morroi eta ego tribu. "Litzaidake duzu me deitu gezurti bat dut, bada, esan duzu buruz gehiago azaroa, baina bada lortuko dugu herri bizirik, aurkezten dut zion. Eta orduan ere, ez duzu sinesten."
  
  
  Izan zen, azkar askatu batek shoelace mina murrizteko. Bere eskuak eta oinak zuriak ziren eta puztuta batetik, zirkulazio-nahastea. Hey, minik, eta ikusi zuen bat izango litzateke, berriz, aurretik ezin izan zuen berriro oinez. Hala ere, ezin nuen arrisku egitea sl. Bada, edonork saiatu gurekin gelditzeko bidean, nahi dut etsipenez behar nire eskuak, eta, ziurrenik, Lambie ere.
  
  
  Zuen dabbed Tara eskumuturrak eta orkatilak ur hotza inguruan upela. Ondoren, hartu zuen out mehe bat kotoizko soineko inguruan komun. Begiratu zuen hobea izan zuen, baina bere kulero eta erdi-gardena bra besterik ez dira ideal bidaiatzen gerra zehar.
  
  
  Hartu Tara preziatuak minutu lo bere oinak. Bat egin dugu gela-by-gela begiratu hau. Lambie bidali zuen bere hall behera begiratu irteera izan zen argi eta garbi.
  
  
  Une bat geroago, zuen poked bere burua amaieran egun eta keinu digu. Dugu ran igogailua bezain azkar Tara baldintza ahalbidetuko luke. Bezain laster nuen bezala botoia sakatzen, bere ikusi nuen bezala, ate bat ireki korridorean.
  
  
  Iritsi gara, lehenengo solairuan eta igogailua atea poliki-poliki ireki. Ikusi nuen soldadu baten bidez crack. Are okerrago, Koronelak Karib Jerome zegoen pistola batekin adierazi digu.
  
  
  Zuen ducked atzean metal atea eta, aldi berean sakatzen sotoan botoia. Gawk errebotea off metal hormak igogailua. Mirari bat izan zen, inor ez dela gure inguruan zauritu zen. Atea itxi eta joan ginen barruan. Bezala sentitu da ordu igaro. Bada, ez zen autoa garaje, edo irteera blokeatu zen, David Hawke izan dute idatzi bat off bidez bere eragile. Tom Sawyer galdu zukeen bere alaba, eta Noah galdu zukeen madarikatua ona laguntzaile.
  
  
  Galdetzen dut, non beste laguntzaile Tony Jabetu zen. Ziurrenik hildako. Bada Jerome izan konbentzitu Ego ego utzi joan hefty kalifikazioak zuen, eta espero zitekeen bala bat. Koronel izango dute arrazoirik mantentzeko bere hitza. Begi-bistakoa zen akats bat izan da utzi pobrea simpleton hemen bakarrik, hala nola, pertsonaia bat.
  
  
  Igogailua gelditu aire buffer sotoan. Dugu ziren garajean. Ez ziren ugari autoak jabetzako gonbidatuak eta goi-ordaindutako langileak, baina ez nuen espero aurkitu gakoak horiek, eta nik ozta-ozta izan nuen denbora egiaztatu ih dena. Militar kamioi zen aparkatuta irteera. Ziurrenik, ez zen prest kasuan larrialdiak, eta lan egin azkar. Izan ezik zirudien milia bat kanpoan.
  
  
  Zuen adierazi zion. "Exekutatu bere autoa", esan nion. "Hartu ego dut, berriz estali, bere erretiro."
  
  
  Ran dute. Gutxienez Lambie exekutatzen zen bezain azkar ahal izan zuen bezala, izan zen, arrastatu bat stumbling Tara arabera besoa. Igogailua ateak ireki. Noiz ireki dute, bi hazbeteko, zuen jaurtiketa bidez hutsunea, honako Jerome markagailuan. Entzun dut bere garrasi, eta espero zen koronela. Mantendu zuen tiro atea ireki gisa, nahiz eta gero eta gehiago oihuak entzun ziren. Azkenik, norbaitek sortu zen ideia bikaina bidaliz igogailua itzuli arte. Mantendu zuen filmaketa arte atea erabat itxi. Orain txiki bat izan genuen abantaila. Ran zuen kamioia, eta salto hurrengo Tara, nor azkar hasi motorra eta, ondoren, sartu bizitzera egoitza ondoan gidari. Zoriontsu bat. Bada izan da, Mitzi Gardner, dugu izan litzateke argudiatuz duten gidatzea litzateke, eta ez zen denbora hori oraintxe.
  
  
  Joan nintzen bere atzetik bigarren engranaje eta aktibatuta kalera irteteko arrapala. Ego ez zen barricaded. Gisa mimmo gainditu sarrera nagusia hotel eta begiratu atean, ikusi zuen Jerome eta batzuk bere gizonak agortzen. Gelditu dira eskaileretan tiro at digu, baina izan ziren, oso azkarra da. Plano joan baxua-etzanda.
  
  
  I zigzagged da gutxitzeko bestelako aukerak ari hit mikrofonoak eta hiztun, eta entzun Lambie tiro atzean. Bere ume, oihu egin zion berak tira. Ez zuen entzuten dit. Edo, agian, izan zen, oso hunkituta erreakzionatu.
  
  
  Beranduegi zen ondoren. Entzun dut bere garrasi, labur-labur, eta rearview ispilu ikusi nuen Lambie erori autoa inguruan. besterik ez zuen arautuko oraindik bidearen erdian. Aurrean ego-en kamiseta zen bustitako odola. Bere gorputza astindu bezala balak hit zion. Jerome lortu bere mendekua ume, orain dela ginen gehiegi urrun harrapatu behar.
  
  
  Zuen kontzentratzen gidatzeko nahian, alde batetara utzi bere nekea. Ez balak gehiago txistu atzean. Jerome eta bere soldadu zuena autoak aparkatuta sarreran hotel. Dugu ziren etxetik urrun eta segurua da.
  
  
  Boulevard, I swerved da eta zapaldu gas pedal. Kamioia zen gehiago egitea egokia karga astunak baino abiadura handituz. Izan dugu, denbora pixka bat, baina ez zen nahikoa saihesteko koronela jazartzeko.
  
  
  Dugu ziren herri, eta buru Tony Irabazi hotel. Zerbait izan behar ebatzi azkar. Ezin dut saihestu Jerome kostaldean errepidea. Bi aukera izan nuen. Lehenengoa da ezkutatzeko kamioi batean ederki zaharra inn. Beste bat izan zen, txarra errepide bihurri mendi bidez.
  
  
  Gertatu zait koronel seguruenik ezagutzen buruz the inn-en existentzia, eta Noe erabiltzen da. Emu ere ez dute aurre egiteko. Eraikin osoa egurrezkoa zen. Ezin izan zuen erre digu.
  
  
  Beraz, aukeratu zuen mendiko ibilbidea. Gure heavy kamioi kudeatzeko izan leizeak eta kolpeak, ziurrenik, hobeto baino arinagoa autoak atzean, eta ezin izan zuten joan edozein baino azkarrago gurekin bide hau.
  
  
  Denbora iritsi gara okertu, ez zuten nabaritu digu. Sergey pizten off, eta horrexegatik bolantea. Izan dugu orain ikusezina oihanean ingurune bi Jeeps pasatzen mimmo gurekin errepide nagusia. Handia. Gelditu zen, hartu foku inguruan titularrak, eta ibili baino gehiago kargatzen dock egiaztatu zer izan dugu gurekin. Edo, agian, Lambie jaitsi pistola. Nire munizio-hornidura zen korrika txikia.
  
  
  Ezin izan dut aurkitu pistola arteko bobina soka, pala, eta hiru crates. Bera izan zen, buruz exekutatu denean Sergey Farolak jaitsi buruzko testu bat bat kutxak guztiak leku baino gehiago: "Dinamita". Bota zuen kutxa aurrera. Batzuk hagaxkak jaitsi zuen, baina horietako gehienak ez ziren oraindik bilduta txukun zerrautsa.
  
  
  Bada Koronelak Jerome aurkitzen dugu, ezkerreko nagusia errepidea, zuen, zalantzarik gabe, izango da buelta. Baina prest izan dugu onartu du. Bultzatu dugu 100 metro oihanean sartu. Bere idatz inguruan kamioi moztu eta ran atzera elkargunean, prest lortzean bidean. Egin nuen denbora Jerome en Jeeps ikuspegia sartu zen. Dute gidatzen azkar, salto egin izkinan, eta bere dodged ih argiak. Ikusi dute kamioi bat distantzia eta ibili da aldera, oihuka garaipena. Lehen Jeep hurbildu, wick pizten da. Zuen dituena makila dinamita sartu backseat eta ducked orain arte bezala, ezin izan zuen sartu foliage.
  
  
  Leherketa gertatu eta berehala bota zidan atzera errepidera. Baina nire egoera fisikoa izan zen, hori baino askoz hobea jeep da bidaiari. Oraindik izan dut nire arnasa ustiategi noiz entzun nuen Tara ahotsa deituz me. Jaiki zen baino lehenago izan zuen gustuko eta motioned egiteko Ay kanpoan lo egin, begira kraterra eratu zuen bidea. Nire atzean, bigarren Jeep bota bihurgune. Neska eta I ran atzera kamioia. Dagoeneko ginen gidatzeko abiadura bizian denean Jeep screeched bat gelditu kraterra kraterra. Du rearview ispilu, ikusi zuen Jerome en altu figura bermaturik handi bat baino gehiago pothole errepidea. Balak whizzed iragan digu, baina dagoeneko ginen gehiegi urrun haiek minik digu.
  
  
  Tara, ez du ulertzen zer gertatu zen. Azaldu zuen zer zuen litzaidake aurkitu atzera kamioia, atxikia ere eman zion musu azkar, eta, ondoren aktibatuta bere arreta atzera errepidea.
  
  
  "Ari gara, seguru, gaur egun," bere senarra, esan zuen. "Ezin dute disko honen bidez pit, bestela izango dute behera moztu zuhaitz. Eta hori denbora hartzen du. Prest itsaso zakarra ride ."
  
  
  Iluna, dut ia ran sartu zuhaitz bat bezala, aktibatuta dut izkinan, eta horrek gogorarazi zidan behar nuen Sergey. Arriskua ari aurkitu zen hain garrantzitsua, orain baino arriskua exekutatzen zuhaitz bat sartu. Begirada bat nire watch esan zidan gauean izan zen, dagoeneko bukatzen. Denbora iritsiko gara leku zailenetako, izango da ia argia. Hau egin da errazagoa egin, beraz.
  
  
  Baina, gaur egun, izan zen oraindik ilun, eta santuaren argiak dirdira bidez hosto lodi. Tara izan eutsi atea jamb egun bat saihesteko sakatuz bere burua teilatuan. Ibili zuen gutxi mila bat, gero barre egin bitterly.
  
  
  "Nick", esan zuen. "Ez dut uste, naiz eskuineko pertsona hau. Thrilled zen hona etorri eta ezagutu Fleming. Izan zen, beraz, erromantikoa ." Bere barre sounded etsita. "Orain ez dakit, egia esan, Della Kalean."
  
  
  Bere, chuckled. "Da Maitagarri Mundu etsipena?"
  
  
  Beraz, zuen beldur zen, hitz mantentzeko bere burua egiaztatzeko. Dugu igo goi-mailako eta goi-mailako, eta izango da, are tougher hemendik aurrera. Bere, ona izan zen pentsatu aitzakia joan utzi loturiko. Azkenik, antsietatea pizgarri bat da, eta sexua handi bat da tranquilizer. Gelditu zen, eta horrexegatik gako piztea. Izan zen, oso lasai. Zuen lortu, inguruan ibili autoa, ireki atea Tara en alde, eta bere bota. Dut arrastaka bere baino gehiago autoa, beraz, ezin izan dut egiaztatu area headlights buruzko edozein herensugeak edo porcupines agian hondatu fun. Bere ahoa bezala izan zen, gose nirea bezala. Hey, izan zen, besterik ez bezala, zaila izan zen niretzat. Denbora luze bat hartu zuen aurretik dugu, azkenik, jokatu, hala nola, kamioi jokoa erabat agortu da, eta pozik. Irribarre egin nuen, bere at. 'Sentitzen zara hobeto?' Zuen nodded, atxikia itzuli zen bere aulkian, eta begiak itxi.
  
  
  Denbora iritsi gara amildegi aurpegia, dagoeneko zen argia. Esan dut Tara mantentzeko bere begiak itxita, berriz, bat, eta, ziur aski, zuen berehala ireki ih begiratu interes. Noiz begiratu zuen leihotik, eta ikusi bakarrik amildegitik, jiratu zurbila. Zuen eseri zuzen, altxatzen bere kokotsa.
  
  
  Dugun bezala gainditu arriskutsua zati leizea, pentsatu nuen, Fleming. Puntua non errepidea izan zen hildako bat, azkenean, lortu dugu, eta jarraitu oinez. Orain zuen aurkitu zuten zerbait ez nuen nabaritu aurretik. Mendi-buru bat sartu aldapatsuak amildegi; beyond the edge, beste aldean, izan ziren kobazuloak, non tribu aurretik superabita biztanleria izan ziztatu. Une honetan, badirudi inork ez bizi izan ez. Lodi egurrezko ateak gotorleku itxi ziren. Zuen tapped du ipurdia bere pistola. Minutu batzuk geroago, entzun zuen rattle kateak eta aldatzearen egurrezko morroilo. Ondoren, brau atea ireki eta bat batean gizon alkandora zuria keinu digu barruan. Tara bezala begiratu zuen litzaidake ikusi mamu bat.
  
  
  Noah agurtu neska maitasunez, esan Fleming izan zen hobeto sentitzen, eta, ondoren piztuta, Barents Itsasoan Area, albiste txarra da saila.
  
  
  "Gure linea moztu zen bart. Ez dugu ezer entzun barruan ferret haiekin utzi ondoren. Ezin me esango dizu zer egoera da, Espainiako Portua?
  
  
  Zuen susmatzen hotel zaharra hiriaren kanpoaldean baino gehiago izan zen, besterik gabe, leku bat lo tribesmen nahi duten hiria bisitatzeko. Izan zen ustezko erdian Barents Itsasoan lurralde mezu bidez iritsi zen hiri eta transmititzen ziren erabiliz jungle drum. Bada, ez ziren gehiago txostenak, ekarri du Jerome izan raided Nach.
  
  
  Oso nekatuta zegoen. Ordu luze tentsioa pilatzen hasi zen. Handi hau gotorleku menderaezinak zen. Kings, pirata, eta matxinatuen beti alferrik saiatu erronka handiko hormak beren antzinatik. Baina oraingoan babes bakarra zen nire Luger eta eskukada bat balak, Mitzy Gardner-en poxpolinak gutxi saltoki, eta batzuk crates dinamita. Pixka bat baten aurka modernoak hornitutako armada. Bere, atxikia aurka lodi bat harri gimen eta informatuta Tony du garaipena. Esan nion ume, zer egin behar izan dut joan batera dinamita.
  
  
  "Behar dut pizten duten labar berehala," aitortu dut.
  
  
  "Baina ez nuen uste orduan, eta orain oso urrun. Baina besterik ez dut inflexio ibilbide honetan sartu minefield bat. Ez dut espero Jerome etorri hemen jeeps. Ego da sorpresa bat. Behar dut atezain.
  
  
  Noah muntatu taldeak eta sartu bere neska.
  
  
  
  
  
  
  
  8. kapitulua
  
  
  
  
  
  
  
  Pertsonak bota dinamita inguruan kamioia. Ziren hartuta morea kutxa ireki hemendik gotorlekua, utziz osoa kutxa gailuak, meatzeak, bidean. Irten aurretik, kamioi zen, kendu banatzaile errotore beraz, ez da beste inor izan, hasi kamioia. Aktibatuta zuen bidea sartu minefield bat, ziur detonators sortu ziren eta, beraz, pertsona bat izan detonate bakoitzak kobratzen independentean beste batzuk. Gisa lan egin zuen, entzuten zuen bateria gotorlekua; ez ziren mezuak, baina zeremonia soinuak. Bere uste izan zen, hori Noah izan zen, dudarik gabe igotzeko morala apur bat.
  
  
  Denbora amaitu zuen, izan zen sentimendua erabat nekatuta eta gose. Zuen ozta-ozta egin da gotorlekua. Hain zuzen ere, ez zen ritual bat. Sakratua hegaztiak hil ziren eta egosi ur irakinetan. Biluzik tribesmen spears inguruan dantzatzen cauldron. Izan zuten bikaina bukatzen militarrak armak borrokatzeko bazookas eta pistola submachine.
  
  
  Noah arreta hartu aurretik zuen, eta aukera izan zuen ezer jan. Ezin izan dut, nahiz eta erdi lotan oraindik. Noiz Noah hau lortu bakar transmisioa, bere zen etzanda bat cool gela ilun; on the shadow line egunean bere ikusi ahal izan duten eguzkia jada iritsi eguerdian posizioa. Jarri dut gizon bat guardia trail. Kokapena honetatik, gai izan behar duzu entzun ibilgailu hurbiltzen urrundik. Orain zuen aurrean zutik Aza, eta izan zen, ilusioa.
  
  
  
  
  "Militar hurbildu kamioi," Noah esan zuen.
  
  
  Bere berehala esnatu. - 'Zenbat da ih?'
  
  
  "Ezin zuen aldaketa." Noah hitz egiten du behatzailea.
  
  
  "Esaten zuen:"oso, oso."
  
  
  Igotzea lortu zuen eta ran atea. Orain, izan behar dute, eta jarraian trail, eta hartu bere hotel ziur ez zuten aurkitu edozein dinamita. Gerra dantza baino gehiago izan zen, eta jendea joan izan beren kobazuloak ziren ihesi atzera gotorlekua.
  
  
  Gainditu zuen atea Fleming-en gela eta pausatu une bat. Zutik zegoen egun bat artean bi neska. Ez ziren itsusiak marra gorri bere bandaged besoa, ez gris zain bere txokolate-marroia aurpegia. Ez nuen denbora dwell du, baina Fleming-en berreskuratzeko azkar harritu me. Bota dut nire burua inguruan bezala mantendu dut oinez. Ran zuen atea bidez eta behera bidea. Ziren bada azkar, bere baliteke sartu exekutatu horiek, baina bere izan, ziur izan.
  
  
  Noiz iritsi naiz pasatzen dut, oraindik ezin izan du ezer ikusi. Izan zen konpentsazio orain, eta treetops bidez ikusi ahal izan zuen kamioi behealdean amildegi buruz milia erdi beherago. Talde hogeita hamar pertsona zutik aldamenean ez zuen asmoa gora. Galdetzen dut zergatik. Ondoren, zarata bat entzun nuen nire atzean. Izan zen Mitzi. Nah izan erreuma.
  
  
  "Ez dago beste eraso beste aldetik, Nick. Itsasontziak, bay. Asko itsasontziak.'
  
  
  Hau azaldu zergatik taldea izan zen, oraindik ere zain behean. Izan zen ekintza bateratua, bat pincer mugimendu hori litzateke, hasteko, aldi berean, bi fronte. Ee jarri, bere besoa bere sorbalda inguruan. "Ezin duzu detonate meatzeak?"
  
  
  "Hori izan da beti nire helburua bizitzan. Zer egin behar dut?'
  
  
  Erakutsi zuen bere hey piztea, entregatu bere hey arinagoa, eta bere esan zer egin. "Arteko bidea bi puntu horiek zen booby-harrapatuta." Adierazi zuen, bi puntu. "Pizte eskubidea pizten txikiena kobratzen hiru minutu ondoren pizte metxa. Aurreneko talde iristen berean, ee izan behar lit. Espero dut hori nahikoa izango da, nahiz eta soldadu batzuk izan daiteke ergelak aldiz. Hartu zure denbora. Baina gelditu ih."
  
  
  'Plazer.'Zuen musu eman zidan, eta lortu nuen inpresioa hori izan zen niri musu agur. "Zorte ona flota."
  
  
  Bere, chuckled. 'Hau izango da lan. Konfiantza Noah."
  
  
  Bere esanetan, I baino hobeto sentitu nuen. Ez dugu ekipamendua jasateko bat setioa bi aldeetan luze. I zen ustezko zer egin ahal izan dut mugen barruan nire gaitasun, baina zerbait esan zidan hartuko luke mirari bat bizirauteko egun honetan.
  
  
  Aldaketa handiak hartu dute leku gotorleku zehar nire eza. Tribuaren lanpetuta izan zen. Eskailerak koa sendo bat teilatua ere gisa zerbitzatzen babes-horma bat, eta skull-tamainako harriak ekarri ziren kuboak hori onartu ziren inguruan, esku-to-eskua bezalako bat zinta.
  
  
  Bitxian nahikoa, izan zen bat eredugarria ikusmena. Erritmikoa swaying horiek guztiak beltza eskuak gainditu dute material bat bezala bizi eskua eman konfiantza pertsona horiek, nor izan ziurrenik inoiz borrokatu benetako gerra bat euren bizitzetan.
  
  
  Noah mantendu agerraldi, baina zirudien baino gutxiago ziur ego pertsona. Zuen hitz egiten zen Fleming txoko lasai batean by atea. Fleming atxikia aulki baten gainean, eta zirudien konbentzitzen saiatzen Tony zerbait. Lizzie baino gehiago izan zen jarraitu elkarrizketa.
  
  
  "Ados, Noah, nahi dut uste Jerome da jolasten joko bikoitz bat. Baina ezin dut utzi duzu eta zure pertsona arrisku zure bizitza nire kausa. Bada Jerome da, sendoa, ondoren, behar dut bete, besterik gabe, I egin zuen bezala, bere Nagusia Hammond. Egingo dut amore eta izan zuten Estatu batuetara. Jerome da gai, gizon, eta irla honetan, azken finean, bat bizirik diktadura militarraren aurretik. Agian, are gehiago, ezin dut eman em aholku batzuk. Bere nahi zion eman zen nire mezua.
  
  
  Bidaltzen Jerome munduari mezu bat bezalakoa zen sinatu zure heriotza bermatzen. Nahiz eta Koronel utzi zuen Tony Irabazi eta Ego tribu bakarrik, ez zuen izan baita lur bizi une bat. Bere, pentsatu izan da txarra nahikoa betetzen garaitzeko. Gorroto zuen. Baina izan zen, are okerrago, imajinatu zer izango litzateke niri gertatu bada Jerome izan dira gisa offended pentsatu nuen bezala. Patriarka erantzuna izan zen bere zain. Hautsi bat sartu lapurtera tirade.
  
  
  Fleming, errespetatzen dut zure idealismoa, baina pertsianak duzu. Noiz Orokorra Hammond kentzeko got duzu, jendea, oraindik ere, uste hori utzi zuen uharteko Island. Ezin izan zuen ordaindu kanporatzen duzu. Karib Jerome ezin izango da, beraz, eskuzabala. Zuen bezala atseginak jo zuen asmo. Betiere oraindik bizirik, oraindik mehatxua egin zion. Eta ez da, besterik gabe, zure bizitza hori da jokoan. Bada Jerome arrakastasua, zuen txanda izango da mendi honetan sartu misil bat oinarri. Egingo zuen gurekin gidatzeko kanpoan, eta ekarri gure etsaiak hemen. Ezin zuen boterean gabe Errusiako laguntza. Mendi hau izan da gure sakratua hasiera mendeetan zehar. Pertsona horiek nahiago hil baino alde batera utzi mendi honetan."
  
  
  Gizon zaharrak hitz egiten ondo. Konbentzituta arabera Fleming, nork erakutsi zuen ez zela sentikorra zentzuzko argudioak. "Onartzen dut arrazoi duzu, Noah. Bere bizi izan da amets bat mundu luzeegia. Espero batzuetan hartzen du erakargarri bat airean. Behar izanez gero, ahal izango dut bota harri bat eskuan."
  
  
  Ukitu zuen Tony Win-en beso bat keinu errespetua, ondoren, limped bere ona hanka hormatxo.
  
  
  Noah keinu zidan. Igo dut teilatuan eta begiratu baino gehiago almenak aintzira sarreran. Hurbildu flota ezeztatu media txostenak niri buruz nola British ebakuatu Dunkirk zehar agerraldi Mundu Gerra II. Behin arrantza-txalupa, behin plazer artisautza, azken finean, dena ezin izan da aurkitu Espainiako Portua izan zen, hurbiltzen digu.
  
  
  Bere ametsak ziren American torpedo itsasontziak eta estaltzen aire laginketa azkar borrokalari. Baina eder bat izan zen daydream.
  
  
  Lehen itsasontziak nabigatu bata bestearen ondoren gehienezko abiadura on & nb gure norabidea. Itsasontziak nabigatzen duten horien gainean izango da bizirik irauteko. Lehenak aurre egingo da sorpresa bat. Dute azkar hurbildu, itxuraz oblivious urpeko presa hori litzateke laster gelditu ih mugitzea. Tony en ospea irabazi litzateke jendea uxatzen kanpoan txiki hau portua, beraz, ez dute ezer jakin urpean presa.
  
  
  Ikusi zuen bezala, lehen bi yachts oinarritu aldamenean elkarrekin. Gabe, nahiz eta prismatikoak, ezin izan zuen ikusi bazookas eta makina pistola duten pertsonak mantendu bizkarreko. Hit dute presa gisa, aldi berean soinu-metal cracking. Arku reared, kaskoa astindu, eta concussion hurled gizonak, bizkarreko itsasoan sartu. Eta ospatzeko shipwreck, aldi berean, ez zen pop lehen kobratzen duten Mitzi izan detonated.
  
  
  Atzean lehenengo bi penagarria yachts ziren bi tugboats liteke jada ez balazta. Dute sartu danbateko harrizko horma eta zintzilik angelu bat. Inguruan gizon erori zen borda, batzuk ito pisua pean botak eta beste ekipo, beste batzuk kudeatzen on harrapatzeko behar dam. Hurrengo itsasontziak kudeatzen gelditu erdian aintzira. Baina hiru itsasontziak kargatu soldadu hortzak armaturik hit presa jaso gabe kalte nabarmenik. Aurkitu dute ustekabeko oztopo makilak. Ziren etzanda altuera uholde hesi eskaileretan liderra gotorlekua.
  
  
  Inguruan jende lehen itsasontzi hasi zen gurutze presa du eskailera. Hirugarren itsasontzi babeskopia pixka bat eta tiro bat broadside azal rail.
  
  
  Ez dut nabarituko Noah etorri eskaileretan gora, baina I nabarituko zuen haren ondoan zutik dit. Bat izan zuen, banbu periscopio gehigarri bat ispilu hori onartzen zion itxura laño baino gehiago baranda. Planteatu zuen bere eskua, prest seinale. Brown zifra koa trenbide zehar, bakoitzak eskuan rock bat.
  
  
  Soinua soldadu ' botak bihurtu zen, gero eta gehiago entzungarria baino gehiago tiro itsasontziak. Ondoren, bat entzun nuen growl beste aldean horma, eta banekien hori soldaduak ziren, eta orain argi eta garbi beheko gurekin. Noah pixka bat eskuan. Ez zen bat-bateko mugimendu hormaren kontra.
  
  
  Gizon ahaztu balak whizzing beren buruak baino gehiago, atxikia baino gehiago, zortzi metroko horma lodi, bota harriak, eta hartu estali berriro. Hiru horien inguruan bilduta beren zauriak. Beste batzuk hartu ih eta hartu ih eserleku.
  
  
  Estalkia sute bat-batean gelditu. Dut jarraitu bere batera almenak beheko eskaileretan. Soldadu bat ikusi zuen bere jaitsiera, kate-erreakzio bat gorputzen rolling itsaso aldera.
  
  
  Tony en gizonek ez, berriro ere, ekarri dute harri eta bat prestatu errepikatu arrakasta.
  
  
  Estalkia sua izan zuen berriro, eta hilgarria eramango txistu baino gehiago almenak, berriro ere, puntzonatzeko zulo haize-jipoitu moan.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitulua 9
  
  
  
  
  
  
  
  Bigarren leherketa astindu oihanean. Beraz, Mitzi zuen argia bigarren kobratzen lehen. Ez zuen behar Noah oraintxe. Hala ere, ezin asmatu itsasontziak Luger, eta balak inguruan ih artilleria ez kalte horma gehiegi oraindik. Antzinako erraldoi kontrolatzen eskaileretan ondo. Bere, ran bidea. Mitzi eseri lurrean hirugarren metxa, bere eskuan eta begiratu kezkatuta. "Ari dira smarter lortzean", esan zuen. "Izan nuen lehen aldiz zazpi, eta bigarren dis zuen lau, guztiak elkarrekin. Baina orain joan ziren bata bestearen ondoren. Distantzia bat zortzi metro. Pena bat da, oso bat dudanez pertsona bat.
  
  
  "Ez, oraindik ez dute merezi du," adostu dut. 'Ez du axola. Izango da suntsitu ih banaka ."
  
  
  Soldadu joan aurretik. Ez zuten nahi borrokatzeko, baina ez zuten, bultzatuta bidez cursing ofizialek horien atzean. Ez zuten aurrera begira, baina alde eta beheko formularioa booby tranpak.
  
  
  I ran bidez undergrowth egoki bat leku niretzat. Bat irtena pieza rock estaltzen duen bidea behetik. Bada ezin izan zuen iritsi baino lehenago soldaduak, ezin izan zuen lan konstruktiboan bere Luger . Berea izan besterik ez ahaztuak denean, lehen pertsona izan zen eskura. Izan zen laburra, stocky, eta oso iluna. Ego-ren aurpegia zen blai izerdi. Pausatu zuen harrapatzeko bere arnasa, ondoren, poliki-poliki ibili atzera, mantenduz bere begiak trail. Hartu zuen helburua luger, ondoren, aldatu bere gogoaren eta holstered ego berriro. Ez zen hobeto modu bat. Guztiak ondoren, ez zuen jakin izan dut han.
  
  
  Nire hornidura munizioak askoz utzi nahi duzun, hala ere, eta ezin dut zenbatu da, besterik ez oraindik. Bera izan zen, unsheathed batek stiletto bere eskubidea forearm. Gisa soldadu gainditu me pean, zuen leapt zion atzetik. Bera izan zen hit bat ego jaurtitzeko. Bezala sentitu da apur bat laginketa airean utzi zuen bere birikak ari zen pizten zion. Ez da nire ohitura bat hil konorterik aurkari. Baina oraingoan ez nuen aukera. Orain, ezin izan zuen ordaindu luxuzko hartu preso. Gogoz, amaitu zuen bere lana, arrastaka bere ego zuhaixka baten azpian, hartu Ego fusil eta bandolier, eta oinarritu atzera bere ezkutatzen leku. Bada, jarraitu zuen, hau bezalako, izan zuen, suntsitu horietako batzuk nahiko, baita metatu stockpile armak. Erosoa eta arrazoizkoa!
  
  
  Hurrengo bat poked bere sudurra izkinan inguruan. Gelditu zen, begirada bat sorpresa bere begiak ikusi zuen bloodstains lurrean haren aurrean. Planteatu zuen bere burua, are gehiago, aktibatuta, eta ikusi ninduen. Egin zuen bat submachine pistola strapped bere sabelean, eta swung promisingly nire norabidea.Zuen azkar bota pistola bere zorrotik eta tiro bala bat sartu emu en burua aurretik izan da trigger tira. Bera izan zen, isilik eskertu arabera Hawk prestakuntza, abiadura eta arintasuna, eta horrek guztiak onena AIZKORA eragile dute egin, aldizka eta horrek ohi zuen despises dutelako ohitura dute, beti behera ebaketa nire relaxes. Baina, batzuetan, bigarren zati bat abiadura gehiago esan nahi du bizitzaren eta heriotzaren arteko aldea. Lo apal, Nick, pentsatu nuen.
  
  
  Baina, oraindik ere, ederki egin.
  
  
  Zoritxarrez, gizon bota kanpoan mendi orain arte ez zela jada itsu gelditzea. Baina ezin nuen amore eman makina hau.
  
  
  Batera luger bere eskuineko eskua, salto egin zuen behera, ran gorpua, eta hasi zen lan azkar, inoiz ez hartu, begiak off pista. Izan da kargatu munizioak bat bezala pack mando. Urrezko marra!
  
  
  Ego bota bere alde behera bidea zuhaixkak sartu, bildu bere armak, eta ran atzera, bere eserlekua. Inork ez du etorri izkinan inguruan oraindik. Arraroa da. Izan dut lanpetuta, berriz, bat. Dute entzun behar Luger.
  
  
  Itxaron dut beste hamar minutu bere, baina inork ez du erakutsi, eta nik sentitzen hasi nahi izan dut nire denbora alferrik galtzen. Itzuli zen Mitzi bere harrapakin. Hemendik aurrera, ikusi ahal izan zuen kamioi eta jeeps azpitik. Soldadu inguruan bildu duen gizona walkie-talkie. Ziurrenik ziren, zain berriak aginduak norbaitek handiagoa sortu. Mitzi tasazio gure arma berriak. Bere, chuckled.
  
  
  "Ez dute ezer gelditu Jerome bota dezake at digu, baina, gutxienez, egin dugu pixka bat, trump txartela. Hori gutxi armada behera ez jakin ahal izango dugu oraindik armatuak
  
  
  Adierazi zuen taldearen azpitik. "Ez dira aldatzen, beren planak. Bidea oso arriskutsua da, eta ez dut uste egingo dute beste eraso frontal. Baina begi bat mantendu ih eta abisatu me bada, naiz gaizki."
  
  
  Zuen licked bere ezpainak. "Utzi fusil hemen, izango duzu?" Agian egin ahal izango dut zerbait erabilgarria da."
  
  
  Utzi nuen bere fusil eta munizio batzuk. Bezain laster utzi zuen, bat entzun zuen, soinu berri bat zapaltzaile nirea kostaldeko errepidea. Agian, denbora putz dinamita berriro.
  
  
  Amaitu zuen kargatzen denean berria autoak gelditu errepide amaieran. Soldadu bat atera zen, eta gizon bat ikusi nuen bat walkie-talkie. Ez zuen ideia horiek soldadu litzateke hurbilketa taldeak. Horren ordez, zain horiek desegiteko, Stahl detonated lehen kobratzen.
  
  
  Lehertu pean jeep bat eta, gainera, suntsitu bi kamioi. Noiz zarata leherketak baretu, lehertu su automatikoa izan zen tiro at autoak bere atzean. Autoak ziren, oraindik ere oso-osorik desplaza alderantzizko sartu eta kontu handiz mugitu atzera. Begiratu bezala izango litzateke, pixka bat lasaia erabaki zuen, beraz, itzultzeko gotorlekua. Teilatua izan zen, zaratatsua. Denek izan zen ezkutatzen gisa bazookas eta luze-sorta fusilak jarraitu sua baranda. Noah keinu niri begiratu bidez ego periscopio. Ikusi dut talde handi soldadu joan bidez uholde barrera eskaileretan. Horietako batzuk dagoeneko iritsi eskailerak eta eskalada ziren horiek. Noah begiratu grim.
  
  
  Trafiko guztia mugitzen zen baino azkarrago izan nahi dut gustuko. Bada, estali zuen iraun, jada, izan zuten hit beren gizonak, baina ezin izan dugu horiek iritsi arte sua gelditu. I tapped soldata telefono eta esan Noah jakin me utzi ziren goiko solairuan.
  
  
  Hala ere, hau ez zen beharrezkoa. Segundo batzuen ondoren, estalkia sute bat-batean gelditu. Seinale bat izan zen niretzat. Bere zolak sortu zen lick bere, urratsez urrats arteko bi prongs. Zuen ia hit soldadu aurpegia batekin submachine pistola, baina zuen dodged bezala soldadu hartu du azken urratsa. Bat filmatu du "vending makina" bota ego gizona atzean. Biek baino gehiago jaitsi ertzean. Jarraitu zuen tiro arte eskailerak eta gehienak presa ziren garbitu. Azken gizonen ran atzera beren itsasontziak eta hartu cover by urpekaritza uretara.
  
  
  Ez zen gehiago filmatzeko. Flota mugitu urrun amaieran presa eta ainguratuta non Mitzi eta biok elkarri besarkatzen du gazia. Zirudien adin duela.
  
  
  Itzuli zen Noah. Atzera eseri nintzen eta lit bat inguruan luze, mehe eta goxoa zigarroak egin, batez ere niretzat, Istanbulen. "Hori izan zen lehen ekintza", esan nion. "Ezin dugu seguruenik gainerako batzuk."
  
  
  "Hori egia izan daiteke zuretzat, Nick. I am oso eskertzen duzun guztia egin duzu. Baina setioa ez da hautsi oraindik, bakarrik atzeratu egin da, eta ez denbora luzez. Jerome armada itzuliko da. Ezagutzen dut nire jendeak uste dute lortu, eta, horregatik, espero dute, yahoo. Bada, ez dut bat emateko festa, egingo dute, uste dut ahaztu eskerrak jainko garaipena, eta ari dira beldur scarecrows, ez alde digu, edozein gehiago. Ondoren egingo dute galdu egingo da aurre egiteko."
  
  
  Noah utzi zidan bat antolatzeko ospakizun sakratua sua, danborrak, eta zeremonia-dantza. Zuen banatzen arteko bere denbora behaketa festa eta behaketa etsaia flota. Ontzi batzuk ziren ainguratutako itsasertzean. Izan zen benetan harritu soldadu geratu hurbil itsasontziak eta ez saiatu iristeko gotorleku bidez hondartzan. Walkie-talkies izango gorri-beroa batetik aginduak eta counter-txostenak.
  
  
  Zutik zegoen begira, ura noiz sentitu zuen esku bat bere besoa. Bero-beroa izan zen eskua helduta, nire behatzak. Inguruan begiratu nuen. Neska bat atxikia me baino gehiago. Bera izan zen, biluzik gerritik behera, eta bere azala glowed batetik zeremonia-dantza. Bere bular swelled. nire aurpegia. Nire arnasketa hasi zen erlaxazioa. Eta hori ez da guztia.
  
  
  Behar dut begi bat mantendu bere orain guztion lanpetuta izan zen parranda. Baina horiek madarikatu bateria ez lan on me bai. Ere, ez zen nabaritzen jarduera itsasontziak. Dut jarraitu bere eskaileretan behera. Aurkitu dugu beste biguna beste flowerbed inguruan hostoak txoko lasai batean by atea.
  
  
  Ondoren, guztiak baino gehiago izan zen. Soinua bateria izan zen muffled. Izan zen bezala, pixka bat otoitz, eta sentitu zuen harritzeko lasai. Lagundu zuen neska gora, eta ibili behar dugu atzera, eskuz esku. Utzi nuen bere atzera joan hormatxo eta begiratu hormak.
  
  
  Flota joan itsasora!!! Itsasontzi bat izan zen oraindik ere, aintzira, prestatzen izan da azken utzi portu natural. Zer demontre gertatu da? Joan nintzen behean informatzeko Tony Marshall, nor izan, besterik gabe, hitz egiten Fleming eta Tara. Esan dut albistea.
  
  
  "Orain lortu ahal izango dugu Fleming eta neskak hemen", esan nion. "Agian, mugitu ahal izango dugu beste irla eta bidali mezu bat estatu Batuetan. Ondoren, ahal izango dute, gurekin jasotzeko hegazkinez. Modu horretan, gutxienez, Fleming litzateke bizirik jarraitu nahi saiatu berriro. Eta ezin dut itzuli geroago kentzeko koronelak."
  
  
  Baina Fleming ez zuen nahi horri buruz entzun. Ez hegazkinak. Ez ezabatzea Jerome. Eman zuen gora eta sourly esan em zela ego, gaia pertsonala. Besterik ez zuen izan finkatu da Aza zen bitartean begira hondoratutako itsasontziak.
  
  
  Noah bat aukeratu jende gutxi me laguntzeko. "Onena igerilari,", esan zuen. Ez nuen behar igerilari, besterik atezain. Aukera hartu nuen galdetu nola Mitzi egiten ari zen.
  
  
  Izan zen oraindik ere, non ee utzi behar izan du, baina ez ziren Jeeps azpian. Bakarrik kamioia izan zen, oraindik ere ez dago. Esan zidan zuen utzi dute, guztiak aldi berean; ziurrenik gisa, aldi berean ontziak nabigatu. Esan dudan hau, bere, eta begiratu zidan skeptically.
  
  
  "Ez duzu uste Jerome izango du amore ematen, ez duzu? Zer egingo da ba?
  
  
  Nik ez dut esan Noah eta Fleming zer dut benetan pentsatu Della Kalean. Baina ezin izan zuen hitz egin Mitzi. "Egingo dut, kontuan izan zuen, eskatu Castro laguntza. I iragartzea espero dugu bombers, kanoiontzi, eta dena, bestela, Errusia bidali ahal izateko gure burua bidez Cuba. Espero dut ez dugu hemen gehiago." Esan nion berari buruz itsasontziak ziren hondoratutako on presa, eta hori nahi dut aholkatzeko Noah bidaltzeko ego tribu sartu oihanean, berriz, bat egin ondoren, utzi dugu. Eremu osoa hotel, eta underfoot daiteke oso beroa.
  
  
  Begiratu me at She pityingly. "Hopeless herria Errusia. Zorte ona izan duten."
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitulua 10
  
  
  
  
  
  
  
  The headwind zen nahikoa indartsu astindu uraren azalera, baina ozta-ozta moteldu gure abiadura. The sokatira ez zen diseinatu abiadura, baina tow gabarrak eramateko ekoizteko osoko barruko eskualde Espainiako Portua, eta nahiz ginen bela abiadura goian, ez nuen sentitzen duten ginen arakatzea.
  
  
  Laguntza pertsona Tony irabazi zuen bere libratuko itsasontzi hau, zein arduratzen zen martxan aground zehar etsaiaren erasoa, eta, ondoren, konponketa txiki bat etorri zen erabilgarri.
  
  
  Noah bere gizonak bidali area beste aldean mendiak, non zabaldu saihesteko eskuetan erori Jerome soldaduek. Agian egin dute Tony Obsal konturatzen gotorlekua izan zen, jada ez da segurua, eta zuen izan gogor denbora bat lortzean Ego etorri gurekin. Zuen nahiago dute lo, bere tribu, baina ez dut adierazi zion zerbitzatzen zuen bere tribuaren hobeto datozen digu, eta laguntzen digu. Gainera, orain dela ezaguna zen hori hartu zuen Fleming bere hegal azpian, izan zen, zalantzarik gabe, behartu prezioa ordaindu. Fleming, gehiegi, biziki azpimarratu zuen gurekin batera, eta, azkenean, zuen gogoz eman ere.
  
  
  Orain dugu joan aintzira gainean harrapatu sokatira txalupa. Aldi abiadura hori izan dugu aurretik, nahiz eta hurbilen dagoen irla, bidaia aktibatuta, neurri batean sartu gau bat bidaia. Hala eta guztiz ere, eguzki-argia distiratsua, izan dugu orain harrapakin erraza bada etsaiaren plano agertu aurretik utzi dugu aintzira. Ondoren, galdetu zuen gurekin saiatu azpian igeri estalkia kostaldean eta ihes oharkabean, eta, ondoren, gurutze itsaso zabalean leku bat non ez genuen espero.
  
  
  Nonahi dugu sailen eta, hareatza ziren azaleko, baina, gutxienez, ez dut ikusten inolako uholde defentsak itsasoaren mailaren azpitik. Badugu aurkitu ziren? . Orduan izan nahi dugu, esperantza gutxi.
  
  
  Jarraitu dut kurba aintzira. Hondartza da overgrown oihanean gora, ur-ertzean. Eskisto joan zen ur azpian sartu bat itsaspeko arroila. Bere mantendu ahalik lick itsasertzean. Bere, mesederako dela sokatira ilun hosto, ez litzateke distantzia ikusgai. Baina ez zen futile bat espero.
  
  
  Izan dugu, eta ia ez dago noiz entzun dugu hegazkina hurbiltzen. Da hegan, poliki-poliki, eta txikia, ez dirudi nabarituko gurekin izan zen arte argi eta garbi, batez ere, gurekin, eta hegan azkar bat egiteko txanda. Hegazkina ez eraman bonba bat kargatu, baina, nolabait izango litzateke armatuak, bestela ez litzateke traba hegan itzuli.
  
  
  Gutxi workhorse genuke lapurtu izan maniobrak ona eta azkarra izan zen piztu. Noah shoved Fleming cockpit nire atzean, eta, ondoren bultzatu Tara atera, sprawled bizkarrean.
  
  
  Azkar hiria balak utzi digu zeharkatu ondoren ura. Aldatu da ikastaroa, eta bala galduak beren helburu. Noiz hegazkina iritsi zen, bigarren aldiz izan zen entzun thunder gure makina pistola. Begirada azkar popa erakutsi zidan Mitzi izan zen, oraindik ere ona da neska. Arma izan zen Nah eskuak, eta berak ere helburuan hit. Gas depositua bat hegoak lehertu, eta hegazkina huts egin du itsasora. Mitzi apaldu bere submachine pistola eta eman dit garaipen bat sinatzeko.
  
  
  Bere oraindik ez da ausartu pozten. Hegazkina, zalantzarik gabe, izan irrati harremana du oinarri. Orain dela desagertu, beste pilotu badirudi hartu dute stock. Baina agian denbora pixka bat hartu, eta ez ginen joan, itxaron ih.
  
  
  Bokalean aintzira, sakona izan zen, beraz, azaleko duten hareatza ziren argi eta garbi ikusgai begi hutsez. Baina sokatira zuen argi bat zirriborroa, eta gainditu dugu zailtasunik gabe. Aktibatuta dut bere off muino eta itsasora. Eta ih ikusi da aldi berean: bi maquinilla-zorrotz prows azkar patrol itsasontziak egindako uraren bidez. Lerdena greyhounds ziren racing gurekin bidean, abiadura bizian, bezain laster ikusi zuten gurekin. Eta ikusi zuten gurekin berehala. Gure lau zilindro Dodge ez jasateko gai izan indartsua ih motor motorra gela.
  
  
  Guztiak egin ahal izan genuen zen denbora erosi. Agian behar dugu itzultzeko eztabaidagarri defentsa-gotorleku? Bada galdetu dut, ezin dugu hura kudeatzeko. Bere maneuvered sokatira eta galdetu. "Ez da inor hemen dakit nola funtzionatu itsasontzi bat?"
  
  
  Neska ezin da egin. Jakina, dute bakarrik sailen yachts, baina funtzionamendua sokatira ez zen askoz desberdinak.
  
  
  "Ordeztu dit. Itzuliko gara gotorlekua. Itxaron beharko dugu arte ilun dugu aurretik, eta saiatu berriro."
  
  
  Tara irristatu Fleming-en mimmo eta hartu gurpila. Esan zuen bat tentsioz tonu. "Ari dira, azkarregi, Nick. Ez dugu lortu kanpoan haiengandik.
  
  
  "Nire sarekada lan egingo du. Konfiantza Osaba Nick.
  
  
  Ez nuen denbora azaltzeko. Zuen ran quarterdeck, heldu bat submachine pistola eta munizio, eta salto borda. Zuen waded itsasertzean eta murgildu sartu oihanean. The sokatira rattled clumsily lerro zuzen bat norabidean gotorlekua. Patrol itsasontziak aktibatuta eta berdindu bere makina pistola. Besterik atzean sokatira, han izan ziren, iturriak ura.
  
  
  Baina ez ziren gehiegi presaka. Jarraitu dute igeri aldamenean. Modu honetan, ahal izango dute, ez da inoiz pasatzen pasabide estu bat.
  
  
  Horrek ez du lan, bai. Lehen exekutatu aground bat shoal. Azkar ontzia reared sortu, bota gehienak bere tripulazioa borda. Inguruan oihanean aterpe izan zen, tiro gainean jendeak oraindik ontzia.
  
  
  Baina bigarren patruila txalupa ere jasan patu bera. Baina ez zen haratago iristeko nire makina pistola. Zoritxarrez, hau ez du funtzionatzen, eta zuen aldatu bere jarrera. Ezin izan zuten ikusi ninduen, eta ez dakite zehazki non izan dut, baina bi makina pistola ziren tiro luze eztanda aldera zuhaitzak arautuko duten horien artean. Itxaron zuen bere atzean lodi bat sartu ziren arte nekatuta edo agortu munizioak. Edonola ere, ez zen luzea datozen. Bat izan zuten arazo handiagoak baino submachine pistola itsasertzean, eta oraindik ere ezin hit ih. Zapaltzaile ih motorra igo goi-campal screech bezala saiatu dira tira urrun sandbank. Popa astindu zabalduena. Guztiak, baina helmsman salto borda saihesteko zorrotz puntu. Txalupa mugitzen zen hazbeteko by hazbeteko, baina ez zen mugitzen. Eta, ondoren, minutu erdi bat lan-etorri off. Tripulatzaile taula gainean salto eta itzuli Espainiako Portua. Bere, baino gehiago ibili & nb eta begiratu zehar ur-aintzira nahi labar. Gure sokatira iritsi segurtasunez, eta denek besterik ez zen eskaileretan gora. Pentsatu nuen bat prestatu zuen, sorpresa atsegina horiek. Bada patrol bota itsasontzi bat atera sandbank, beraz, erraz, lor dezakegu beste bat atera. Genuke hartu dute nen eta sailen azkar behera Grand Laclair. Pertsona batzuk gure inguruan izan litzateke jarri ahal izango da bere tripulazioa uniformeak. Edozeinek kostaldean ikusi zuen gurekin, zuten hartu dute gurekin Jerome da gizon. Eta lortzean txalupa ura ez dute arazorik eragin. bere, izan zen bere plan itzultzeko gotorleku, pick up bere gizonak, eta bat bidali sokatira hemen. Bada nahikoa izan zuen indarra tow gabarrak, erraz izan zuen tira patrol txalupa.
  
  
  Dut, bat-batean sentitu oso ona. Arte entzun nuen bere ahotsa. Eta soinua botak creaking muinoan gora nire atzean. Han izan ziren, gutxienez, lau pertsona. Mantendu dute elkar hizketan. Non demontre egin etorriko dira? Agian ih zen lured hemen errodatzen. Denbora izan zen niretzat aurkitu leku seguruago bat.
  
  
  Pentsatu zuen une batez itsasontzia ikusi zuen on popa bizkarreko patrol txalupa. Baina ez dirudi irtenbide onena atera, sartu ur irekia. Bada, ikusi dute niretzat, ez nuen hildako izan. Agian zuen saiatu igeri gotorlekua estaldura azpian overhanging foliage.
  
  
  Baina guztiak odol-B & nb, ezin izan zuen ziurtatu du enpresak. Barracudas edo marrazoak. Onena egin ahal izan nuen saiatu mantentzeko soldadu arloan izan zuten bilatuko.
  
  
  Joan zen lurrean eta zentzuz poked bere burua baino gehiago atera zuhaixka. Hirugarren patrol txalupa zen ainguratuta off hondartza, eta Ego-ren baltsako izan zen etzanda hondar-tarte behealdean hill. Itsasontzi honetan eraman ahal izango eskukada bat pertsona. Beno, ez da askoz, bestela izan nahi dut gehiago entzuten ahotsak.
  
  
  Orain zer? Ez nuen nahi, itxaron soldadu agertzen da nire ikuspegia eremua. Zuen ehiztari bat izaeraren arabera. Ez zait gustatzen zain zailtasunak me etorri. Ez naiz bere bila. Eraso gizona beti abantaila du. Horrez gain, ez nuen gehigarri bat argumentu. Edonork ezagutuko du hemen bakarrik izan daiteke, etsai bat. Eta behin soinua entzun zuten, eta ezin izan soinu bat horien inguruan. Dute itxaron beharko sua arte ari dira, ziur, ez dute hiltzeko gurekin bakarrik bidez beren gizonak, eta ezin dut zion eraso bezain laster ikusten dut edo ezer entzun.
  
  
  Eusten submachine pistola, beraz, ez get harrapatu, hosto handi eta mahastiak, hasi zen poliki-poliki aurrera lurrean. Hogeita hamar metrora, zerbait ikusi nuen brown mugitzen. Gizon tolestuta behera arakatu mahats-azpian, bere arreta bideratuta zerbait aurretik, bere itzuli dit. Bat swift mugimendua, zuen bat-batean desagertu sartu foliage, eta bere ego ikusmena galdu zion.
  
  
  Dut jarraitu zion. Bada, bere ego hil izan bere, ez litzateke utzi zulo bat iht. Eta zulo hori izango da big nahikoa miss Nick Carter.
  
  
  Bada nuen jaurtiketa zion, zuen litzaidake izan dira lured kanpoan, beste batzuk, baina ezin izan zuen aktibatuta inguruan edozein unetan, ikusi zidan, eta eman zidan osoa filmatu. Ez zen distantzia deigarria barruan stiletto.
  
  
  Hartu zuen submachine pistola bere ezker eskuan, astindu bere stiletto bere eskuineko eskuan, eta hasi sneak sortu zion. Berea izan zen, hiru metro atzean. Ondoren, inguruan aktibatuta zuen. Begiratu zidan harriturik eta planteatu bere submachine pistola. Labana bat eroriz bere. Da murgildu emu en eztarria aurretik izan da trigger tira. Erori gabe, askoz ere zarata. Joan nintzen baino gehiago zion stiletto.
  
  
  Gero, nire burua lehertu.
  
  
  Noiz etorri nintzen nire zentzumenak, nire buruak ez zuen zentzu handirik hogei beat talde, bakoitza jolasten, hainbat abesti horien inguruan. Begiratu zuen at the treetops eta ikusi hiru itsusiak, pozik aurpegiak gainetik armadako uniformea. Nire eskuak lotu zituzten me pean. Hiru bat izan zen sarjentu bat, beste bi ziren pribatuetan. Sarjentu bilduta nire stiletto sartu bere gerriko, eta soldadu egiten nire submachine pistola eta nire Luger. Sarjentu me ikusi nire begiak ireki, eta lick sortu zen eta zaionean me arteko saiheskiak bere boot.
  
  
  "For Belmont," zuen grumbled, eta zaionean zidan berriro. Beraz, Belmont-en eztarria izan ebakuntza. Nire eztarria izango da hurrengoa. Bere eskuak bere atzean atzera, ez zen ezer egin izan dut honen aurka ezinbestea. Zuen ezabatzen bere eskuak elkarrekin, pozik bere saria. "Jaiki, Jauna Mila dolar,", esan zuen. "Eta bat jasoko duzu sustapena, gehiegi."
  
  
  Ez nuen mugitu. Beraz, ez dute baloratzen me baino biziago hildako. Bada, ziren oraindik ere piztu joan me segurtasunez, zirudien arrazoizkoa dela egin behar dute lan guztia, gehiegi. Sarjentu snapped bere behatzak. Soldadu bota dit nire oinak. Odin horien inguruan sakatzen luger aurka, nire sorbalda blade hasi zen, eta bultza. Ez ziren bi aukerak. Edo, bestela, izan zuen hautsi bere sorbalda blade. Mugitu dut on.
  
  
  Bultzatu dute me off, non itsasontzi zen itsasertzean. Sarjentu zaunka at gainerako bere gizonak begira gelditu. Dute harrapatu ninduen.
  
  
  Bi ahotsak erantzun, eta ondoren, berriz, bat, soldadu erantsitako ih agertu inguruan oihanean. Guztiak ziren oso pozik bere burua.
  
  
  Sarjentu agindu ale berriak egiteko hildako bat lankide, eta ari gara gure bidean. Gorputza eramaile dira nire aurrean, beste bi me ondoan, eta sarjentu atzealdean. Ez zuen benetan axola buruz bere etorkizuna. Ziurrenik dut bilera bat izan bat dank sotoan eta sadistic interrogator, eta, ondoren, bilera bat noose.
  
  
  Nahiz eta Hawk aurkitu buruz nire patua, ez zen ezer egin ahal izan zuen. Bere posizioa, Emu gogorra da aurkitu aitortu Amerikar bat agente parte hartzen zuten barne-arazoetako Handi Laclair.
  
  
  Noiz izan dugu erdibidean beach, gunshot deitu inguruan oihanean. Oihu bat gure atzean egin digu, guztiak aldi berean. Sarjentu gelditu. Izan zen, erori egingo da. Aurrean ego uniforme jaka gorri aktibatuta. Soldadu pounced on hura balitz bezala harrapatzeko nahian, bere ego. Eluding zion, hartu dute beren fusilak nahi lodi undergrowth gure inguruan. Beste eskopeta tiro. Soldadu nire ezker, eusten atzera nire burua, jaso headbutt, eta lurrera erori zen. On bat nire eskuineko panicked, makurtu eta ran.
  
  
  Atao zuen bere lurrean. Arautuko zuen oraindik. Beste bi soldadu planteatu bere eskuetan altua. Mitzi igo out sasiak, bat seinalatuz errebolberra haiek. Zuen jaurtiketa bat lortu zuen aurretik nahikoa hurbil gogotik bere eskumuturra. Gainerako soldadu planteatu bere eskuetan are handiagoa.
  
  
  Zuen glared me at. "Ez zaren lortzean sentimental, dira, duzu, Carter? Ez dugu denbora preso." Bota zuen bere eskumuturra free eta swung txiki besoak atzera soldadu, nor orain burutik zurbila.
  
  
  "Gelditu", esan nion. "Hartu nahi dut ih bizirik. Eutsi nire ego gunpoint at eta ikusi ahal izango duzu bada askatu nire eskumuturrak alde batetik.
  
  
  Inguruan aktibatuta I eta hasi zen askatu soka inguruan nire eskumuturrak. Massaging espasmoak nire behatzak, hurbildu nintzen soldadu soka batekin eta motioned hori ez nintzen joan itoko ih da. Ulertu dute zer esan nahi dut.
  
  
  Soldadu nor izan litzaidake postuan behera salto egin zuen bere oinak balitz bezala Nessus izan tona bat eramaten bere bizkar gainean, eta bi soldadu jarraitu me shore, Mitzi estalkia. Mehe ontzia izan zen, oraindik itsatsita ibilgu. Waded uretan sartu eta ekarri zuen bi soldadu lurmuturra. Esan zien nola bultza txalupa, ondoren, hartu Mitzi popa nahi eta lagundu bere bizkarrean.
  
  
  Joan zen kabinako eta hasi motorra. Entzun nuen motorra hasteko, eta joan zen brankan. Ez zen bat zakarrez mutter. Ondoren gelditu da. Beste g? i? rale, eta, ondoren, ez da ezer guztiak. Nire diagnostikoa zen: matxura. Eta eskerrak eman ahal izan zuen berak hori.
  
  
  "Gelditu da," Mitzi oihu bere at.
  
  
  Salto egin zuen taula gainean ziurtatu eskuineko izan dut, eta jarraipena behera utzitako zulo nire plano. Eskuineko izan zen. Hit erregai-line noiz marrazainak talde hartan. Gaietan okerragoa egiteko, depositua hutsik zegoen hondora. Behar dugu tanta bat gasolina.
  
  
  Bere, sentitu powerless. Gure erregai, gure energia. Gure indarra, gure patrol txalupa, behar dugu island utzi. Erabat ez guztietan.
  
  
  Mitzi oihu guztiak baino gehiago kabina. "Nick, soldadu. Exekutatzen ari dira kanpoan! '
  
  
  Bere jaurtiketa joan off airera, eta gelditu dira. Batera amildu sorbaldak. Ziurrenik ziren, espero bala batek orain atzera. Salto egin zuen taula gainean eta waded baino gehiago horiek. Ez zen puntua mantenduz, ih, baina bere hotel, eta munizioak egitea jada. Ih motioned bere banku eta deitzen Mitzi.
  
  
  Noiz harrapatu zuen arte gurekin, Ay onartzen bere eduki horietako bat gunpoint at, eta beste zen libratuko bere oinetakoak eta prakak. Lotu zuen, hankak bere prakak elkarrekin, beteak bere prakak balak, strapped bere gerriko, eta swung bere hankak lepoan.
  
  
  "Orain joaten utzi ih," agindu zuen neska. "Ez dugu behar horiek jada, eta ezin dute minik digu jada. Bi gehiago edo gutxiago ez da egin, askoz ere diferentzia."
  
  
  Zuen motioned horiek utzi. Ez dute behar duen laguntza. Noiz izan ziren joan, Mitzi eta I buru gotorleku bezain azkar ahal izan genuen. Noah izan zen arraina frijitzeko, eta zeruan egin zidan konturatzen zenbat denbora izan nuen falta da. Eta nire hezurrak esan zidan behar nuen lo. Izan nuen arren, lan egin behar zen, eta oraindik ere ilun, bat izango litzateke, berriz, aurretik iluntasuna erori zen, eta izan zen pentsatu nuen denbora atseden har ron, beroa arrain, eta fruta.
  
  
  Aurkitu zuen gela huts bat, jaitsi harrizko solairuan, eta lasaia. Mitzi berri izango. Ez nekien nola altua izan zen, on Hawke da zerrenda, baina ez dugu inoiz egin ezazu bizirik, batzuk crazy patua bira, nuke bere ondoren joan. Merezi zuen berezi bat domina.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitulua 11
  
  
  
  
  
  
  
  Denbora da suntsitu eskailera. Orain dela ihes itsasoz ezinezkoa da, Stahl daiteke jada ez digu balio.
  
  
  Suntsitu bat, hala nola, altxor arkeologiko bat izan zen urratsa ez zuen hartu nahi, baina ez zen oso arriskutsua sarbidea gotorlekua. Entzun ahal izan dugu autoak hurbiltzen kostaldean zehar errepide eta bideetan, ibilbide, baina Jerome izan liteke ideia bidali arraun-ontziak gauez eta bidali bere gizonak eskaileretan gora gu gabe ohartu. Eta ez ziren oso gutxi gurekin ikustera guztiak fronte. Tony Jabetu begiak ilundu esan zuen bezala Emu zer egin.
  
  
  Ireki zuen azken kasu dinamita, hartu bi makilak, eta begiratu zaharra patriarka. "Niri mina gehiegi, Noya. Bada, atera dugu hemen bizirik, agintzen dut bere AIZKORA egingo berri bat eraikitzeko eskailera ."
  
  
  Izan zen planteatu makina pistola bat hirugarren urratsa behetik, jaurtiketa hainbat zulo gogor arbela, iragarritako dinamita makilak buruzko leunagoak, ez-oxidatzen parte, eta lit metxa. Izan zen berriro exekutatzen zen, eta dagoeneko hormak barruan denean gertatu da leherketa. Mendizale bat harri naturala thundered uretara, eta soinu hil behera, amildegi bihurtu zen bat aldapatsuak, debekatzen malda berriro.
  
  
  Beraz, gaur egun ez ziren bakarrik bi sarbide errepideak ezkerrera erabili behar da gauez. Dr. Fleming begiratu nahiko ona, eta ez nuen zalantzarik izan nahi dugu mugitu ahal ego beste irla Aza. Taldeko gainerako gai izan zen batzeko Tony gizonen garaitu oihanean. Joango naiz herri sartu, aurkitu Jerome, eta hura hil. Bada militarrak izan ziren, burua moztu, gauzak seguruenik behera lasaitzeko eta Fleming, ezin izango da berriro presidente gisa.
  
  
  I aurkeztu plan Noah, eta ez zuen kontuan. Adostu dugu zuela guardia kostaldean errepide hori gauean, eta ez nuke ikusi trail. Bere prestatu ego, erakutsi nola detonate meategiak, eta esan guztiak buruz denbora. Ondoren, desagertu zen beste norabide batean. Betiere izan dugu dinamita, inork ez du erasoa digu, gauez.
  
  
  Tara lagundu nahi du. "Nire aita bidali dit lagunduko duzu. Ez duzu ahaztu horri buruz? Eta behar duzun gainerako. Uste duzu ezin dut putz bezalako Mitzi denean behar dut?
  
  
  Argiztapen partiduak dira eskuragarri, bai. Baina nola litzateke kudeatu zuen zirrara? Baina, gutxienez, ee, konpainiak egingo luke nire ordu gehiago atsegina. Gainera, ez zuen espero eraso bat gauez. Koronel-en tropak jasan zuen esanguratsua galerak, eta zuen susmatzen galdu ondoren, patruila itsasontzi da ego, Jerome litzateke, denbora pixka bat behar lick bere zauriak.
  
  
  Esan nion neska nuke ikusi lehen ordu batzuk, baina ez zuen nahi horri buruz entzun. Pentsatu zuen behar nuen erlaxatu. Zentzua gabe ezer berezia. Dut, beraz, luzatu eta utzi lo hobea lortu me.
  
  
  Dagoeneko izan zen argira zabal eguzkia nire begiak esnatu zidan. Sentitu dudan bezala, giza berriro, ezik, erliebe nire burua non soldadu izan hit me. Tara eseri atzera bere zuhaitz-enbor, esna baina sleepy. Nah izan ojer pean bere begiak. Bere bota bere gainean.
  
  
  Bere ahotsa da absurdly hutsak. "Nick, zuen gaixoa, nire bizitza mina. Da, ahaztuak, are okerrago, azken batean, ordu batzuk ."
  
  
  Dugu ziren pean handiko arku, zuhaitzez inguratuta, eta zain horia eguzki-argia bidez iragazi hostoak. Tara en azala izan zen, berde-horia eta glistened txiki-txiki odol tanta. Ez zen gris bat haze bere aurrean begiak. Bera izan zen, bildu ee eta ran gora muino atea. Tony Marshall etorri zen eta izeneko bere. Bere, beldur zela oraindik guardia izan. Azken finean, zuen bakarra izan zen healer genuke inoiz izan, ez du axola zer kostua.
  
  
  Sartu zuen gotorleku bat segundo batzuk ondoren me. Tara ezarritako arretaz solairuan, eta Noah berehala ezarri nahi du lan. Sentitu zuen guruin bere lepoan, heldu, bere eskumuturra, bere ahoa ireki, eta aztertu bere palmondoak. Zuen aurretik jaitsi da ih ikusi babak bere esku.
  
  
  Gizon zaharrak inoiz izan, besteak beste, presaka. Hegan egin zuen bat sartu inguruko gelak. I ran zion ondoren, baina aurretik iritsi nintzen atea, atera zuen berriro bat zumezko mat eta kalabazak. Jaurti zuen mat, atao da, eta motioned niretzat jarri neskatoa da. Bere, konturatu behar zuen santu bat, eta ez zen denbora argi argizaiola bat gela ilun.
  
  
  Ezarri zuen bere behera mat, eta hartu off bere soineko. Bat-batean, Mitzi ere izan zen patioan, lehen interesa, baina, ondoren, kezkatuta ikusi zuen neska bloodless ezpainak.
  
  
  Noah ospatu erdi bat kalabaza, alde batetik, inguruan bere eskuak handiak. Astindu zuen eduki, zein dirudi nahasketa bat ur eta berdea xaboi.
  
  
  """Atzera". Ego hitz gogorrak izan ziren. Noiz dugu obeditu, altxatu zuen Tara burua, ireki Hey ahoa, eta bota likidoa behera Hey da eztarria. "Manchin,", esan zuen poliki-poliki. "Oso pozoitsuak zuhaitza. Bakar bat mokadu fetuaren ' ego sor ditzake bat-batean, heriotza mingarria. Nahiz eta ukitu enborra oso arriskutsua izan daiteke. Begiratu besterik ez pobrea kid". Bat-batean, Tara luzatu. Noah bere jaso, berriz, eta isuri batzuk likido behera bere eztarrian berriro. Zuen lurrean etzan, gasping arnasa, bere aita gogoratu zuen, bazekien dagoeneko buruz manzinella. Izan zen, nahiko larriak bezala, Noah aipatu besterik ez.
  
  
  Gizon zaharrak laguntza behar. Esan zuen, " Pour likido batzuk zure behatzak. Ez hiru!
  
  
  Egin nuen. Zuen bere aktibatuta, beraz, ikusi ahal izan genuen, bere atzera. Gainera, estalita uzten. Bera izan zen, doused likido hey bota bere atzera gisa bere gorputza estutzen mingarria espasmoak.
  
  
  Entzun dut gizon zaharrak hasperen batekin erliebea. "Nik uste dut egin dugu, besterik ez da denbora batean,", esan zuen. "Egingo zuen fina."
  
  
  Pixka bat egin ondoren, konbultsioak gelditu, eta neska arautuko motionless. Orain Noah behera jarri kalabaza xaboi batekin nahasketa jaso eta beste kalabazak. Hasi zen lodi bat egin emultsio inguruan hauts zuri eta nolakoak ziren eta kobrea. Aktibatuta zuen neska baino gehiago eta bota edalontzi bat. Ondoren, ezarri zuen bere alde.
  
  
  'Orain zure txanda da.' Sortu koa izan zen, unbuttoned nire kamiseta, eta aktibatuta it out barruan. Zapi izan zen, halaber, pozoitsuak. Zuen ezabatzen nire eskuak desinfektatzaile, onenean, ondoren, egin gauza bera bere eskuetan, eta irribarre egin. "Nik, ohartarazi behar duzu. Oihanean da normalean desberdinak, batzuetan etsaia. Hartu beste aldean mat; orain ari gara espiritualki itzalpean."
  
  
  Tara begiak ireki gisa hartu dugu, bere bat ilundu gelak eta ezarri bere sehaska bat. Bera izan zen, kontziente, baina, oraindik ere, oso gaixo.
  
  
  Hori zela eta, ez litzateke exodus bidez gotorlekua. Dugu ziren ustezko eraman Fleming eta Tara, baina hori ez zen posible. Ez aldapatsuak mendi. Ez arriskuez guztiak hori mehatxatu digu. Itxaron betiko. Ikusi zuen bere ondoan eserita rubia, eta bat-batean konturatu zen eta gehiago kezkatzen bere baino nahi zuen aitortu. Gustuko dut, eta orain da argiagoa da niretzat, inoiz baino. Bada Noah ez zuen minik sentitu berehala, zuen izan litzateke hildako orain. Gizon zaharrak gorde bere denbora nick, eta, horretarako, berriro igo zuen nire autoestimua. Usaindu nuen bere gosaria. Ez nintzen, arreta berezia jarriz arte Noah deituak. Ondoren, zuen ibili baino gehiago, besteak beste, izan ziren dagoeneko bazkaria izatea.
  
  
  Bat izan nuen harritu me zain. Izan dugu gonbidatu. Bat ziortza-skinned, gizon gazte bat loincloth. Ekarri zuen berriak, eta epaitzen begiratu Tony Irabazi aurpegia, ez zen oso albiste ona. Noah esan zidan ahots bat duten oihartzuna batera nekea gisa Mitzi eta Fleming koa dejectedly elkarrekin. Tribuaren ez zen idle gau hartan. Bidali zituzten beren scouts.
  
  
  Karib Jerome soldaduek ez eseri jarri bere eskuetan behera bai. Sortu dute cordon zehar aintzira ertzean hondartzara, non hirugarren patrol txalupa zen ainguratutako. Dugu ziren inguratuta. Bi paziente, nahiz eta ez nuen pentsatu behar bidez joan cordon. Galdetu nion zentzuduna bada, ezin izan zuen lortu me out, eta erreuma zen laburra: ez. Zuen hona iritsi aurretik encirclement amaitu zen. Orain ezin zuen atzera egin, bai.
  
  
  Beraz, Tara ez zuen nabaritu tropa mugimenduak. Bada ez zuen izan lotan, norbait izan liteke entzun zion. Edo, agian, ez ziren gehiegi urrun guztiak ondoren. Bere, begiratu isila zifra nire inguruan, konturatu nola ahula ginen, eta, bat-batean bere ez zen gose jada.
  
  
  Hartu dut haren neure burua. Gutxienez, hori da, zer mantendu me lanpetuta. Bazkalostean, eseri gara isilik. Itxaron dugu.
  
  
  Entzun dut, lehen, bigarren zati bat aurretik Noah aurpegia jiratu dit. Izan zen, iluna, alferrak gogaikarria plano. Gizon zaharra poliki-poliki jaiki, eta esan zuen, balitz bezala, gurekin gonbidatzen tea, " proposatzen dut hartuko dugu aterpe katakonbetan. Mr. Carter, izango duzu hartu Galdu Sawyer zurekin?"
  
  
  Gisa Mitzi behin esan zidan, gizon zaharra zen, sorpresaz beterik. Beraz, bat izan zuen, sotoan pean gotorlekua. Nintzen galdetzen nola sakona, eta bada, ezin da jasan bonbak, eta bada ez ginen lurperatuta dago bizirik. Mitzi aurpegia paled, eta berak ezagutzen zuen gauza bera pentsatzen oraintxe. Baina, berriro ere, ez genuen aukera.
  
  
  Joan nintzen lortzeko Tara. Izan dut irekietan behar zuela ikusi zen, eta dagoeneko jarri ahal izango da bere besoak nire lepoan. Gisa ekarri zuen bere kanpo, Noah ireki bat ate inguruan lodi bat arbel horma hori ez zuen ikusi bere bidez aurretik.
  
  
  Mitzi eta mutila ziren dagoeneko ikusmena. Fleming besterik barrena ibili zulo makuluak. Dut jarraitu zion. Noah itxita lodi atea atzean utzi zigun, guztira iluntasuna.
  
  
  Une bat geroago, jo zuen txinparta bat pieza bat suharria eta lit kandela. Bat izan dugu one santua. Noah entregatu kandela mutila, bildu Fleming, eta behera ibili urrats batzuk iluna tunelaren sarreran, txiki sugarra gainetik mutiko burua beckoning digu.
  
  
  Tunela zen nahikoa zabala gurekin pasatzen, baina altuera askoz utzi nahi duzun. Gizon garai bat izango litzateke makurtu behera. Izan dut nire belaunak okertu, eta Mitzi bowed bere burua sakatuz saihesteko dit.
  
  
  Paseo luze bat izan zen. Edonola ere, ez ziren nahikoa arroka gainetik digu jasan heavy eragin. Noiz iritsi gara behean, geure burua aurkitu dugu honako txanda zorrotz bat nahiko handi gela.
  
  
  Jokatu dugu joko honetan solairuan, eta Noah jarri kandela. "Gorde aire", esan zuen. Minutu batzuk pasatu. Plano izan liteke luze gurekin baino gehiago, baina ez zen leherketa isiltasuna hausteko. Gure zerbitzuak. Ez zait gustatzen. Zer ziren zain?
  
  
  Ondoren, pentsatu zuen beste zerbait. Gure presarik ihes osoa izenburua dugu, erabat ahaztu dugula agian behar estra bat irteera. Azken finean, posible da aire raid blokeatu egingo atea katakonbetan. Ez zen bakarra erremedio hori beti bermatzen digu modu bat: dinamita." Eta utzi dugu, goialdean.
  
  
  Mitzi bat ekarri submachine pistola, eta groped bere ego iluna. Joan zen eskaileretan gora, itzuli goian, eta bultzatu heavy arbel atea ireki hiru hazbeteko. Distiratsua egunez santuaren Jaunak itsutu ninduen, baina harrapatu nuen bere mugitzen. Dut non geratu nintzen arte, nire begiak egokitu argia. Lau gizon errusiako uniformeak agertu. Ziur. Koronelak nahi Fleming hartu bizirik, ez hil bonba bat. Ondoren, ezin izan zuen ziurtatu ego ez zen betirako baztertuen.
  
  
  Izan zuten automatikoa armak. Ondoren parachuting behera, dira bereizita. Bi horiek elkarrekin ibili norabide batean, bi beste. Ibili dira inguruan gelak izan ziren, eta, jakina, harritu aurkitu inork ez. Pixkanaka-pixkanaka, hasi ziren azkarrago lan egiteko. Inork ez du horien inguruan bila nenbilen nire norabidea. Bultzatu zuen atea pixka bat zabalagoa, eta sakatzen berak sortu aurka Moan, nor zen orain itzalak. Bat egin dut akats ergelak. Bada nuke itxaron zion goialdean, izan nuen jaurtiketa bere erraz. Orain izan dut itxaron hemen eta gehien egiten saiatzen da.
  
  
  Hartu horietako bat denbora luze bat lortzeko bere burua atetik non zuen mantendu da. Horiek guztiak gelak hutsik egin ego arduragabekeria, bere pistola adierazi du behera. Hartu zuen urrats batzuk atzera. Noiz izan zen bere barruan, I hit zion ipurdia makina pistola bere ego tenplua. Jaitsi zuen, eta ez du mugitu. Bere eguna itzuli.
  
  
  Bi zenbaki zeharkatu du gela batera bere itzuli dit. Itxi zen nahikoa stiletto. Bere ia inoiz ez galdu, baina bihurtu zuen inguruan. Maquinilla-zorrotz kirurgikoa gainditu mimmo zion, apurtzeko horman sartu eta lurrean bertan behera gelditzen aurrean Ego-en oinak. Inguruan begiratu zuen batean sorpresa eta aktibatuta me. Dagoeneko zen atea. Zuen oihu zerbait da, beste batzuk, staccato errusiera. Berehala etorri zen erreuma. Aurreikusi dute sartu sua. Hori fina izan zen nirekin. Bere, joan behera eskaileretan katakonbetan. Gisa espero dut, ez zuten tiro lowly, baina outright aurrera, ezerk bata bestearen ondoren. Izan zen, xerratan erdia ih bat lehertu aurretik ih propioa duenean zen muffled, beraz, soinua nire arma ez litzateke alarma laugarren itsas.
  
  
  Ezin nuen entzuten Mitzi eskaileretan gora datozen atzean me baino gehiago zarata. Orain bere ahotsa zetorren nire atzean. 'Zer gertatzen da?'
  
  
  "Ditugu etxeak. Lau. Nik dagoeneko lortu hiru etzanda hemen, bat kanpo nonbait.
  
  
  Bere senarra igo zen atea, baina ez zuen ikusi laugarren pertsona. Bere ahots garrasi ozen, baina geratu zen ezkutatuta. Patioan hilda zegoen, isilik. Ez da oso lasaia. Izan nuen ideia ez dago non izan zen, eta litzaidake zuen, ziurrenik, tiro me bada itsasten dut nire burua ere, orain arte inguruan atari, arriskurik galdu nire ego azkar. Ez nuen uste zuen berak baimendu behar lured hemen berriro. Agian, izan zen smartest horiek guztiak.
  
  
  Izan zen bota Mitzi batek errusiako submachine pistola. "Begiratu munizioak."
  
  
  'Nahikoa da.'
  
  
  "Mantendu igarotzea kontrolpean. Itzuli naiz eta eskatu ez bada beste modu bat out, da bide bakarra."
  
  
  Ondoren, bere deskribapena egoera, Noah lit kandela bat. Iluntzeko argitan sugarrak, ikusi zuen Fleming hormaren kontra bermaturik. Tara zen zion ondoan eserita, oinak batzuk kanpoan. Dagoeneko izan zuen begira, hobeto, zuen, nahiz eta oraindik ere begiratu zorabiatu. Ilun honetan zulo sakona mendi, usain lokatza eta lizuna, ez ideal bat convalescent hasiera bai. Baina ezin dut aldatu bere egoera nuen arte postuan laugarren lasaia. Noah esan zerbait mutiko artetik lerro Jerome armada. Mutila nodded, hartu kandela,eta keinu jarraitu niri. Iluntzeko argi jaitsi on bat margotu Holst-en zintzilik on moduko bat primitibo aldare. Altxatu zuen alde bat mihise. Korridore bat agertu atzean.
  
  
  Espero zuen mutila ezagutu bidea, hori delako stump kandela bat ez erre, denbora luzez. Dugu jaitsi eskailerak eta sartu bat tunela nitxoak hormak. Zer-non kandelak ziren atxikitako groans-en titularrek, ohi ziren zirriborroak hainbat cm-ko luzera. Ez zen falta, putrid usaina. Dut laster ikusi arrazoia da. Gehienak nitxoak bete ziren giza hezurdurak, eta horien atzean, harrizko apalak, hutsak ziren garezurrak. Izan zen ustezko izan tribal mendixka.
  
  
  Nire norabide zentzu esan zidan genuke joan beste alde gotorlekua. Pixka bat egin ondoren, ikusi dut on harrizko solairuan zirkulu munduan. Batez ere bat izan zen, kopako gimen zulo, ozta-ozta baino zabalagoa nire bizkar. Ezin izan dut lortu nah. Mutila ikusi da ere. Hartu zuen makina pistola me from, jarri ego solairuan ondoan kandela, eta lagundu zidan arte. Jarri dut nire eskuak gainean, eta igo bidez nah.
  
  
  Inguruan begiratu nuen. Berea, zutik aurka kanpoaldeko horma. Ez zen mugimendua edozein lekutan. Eskua jarri zuen zulotik jaso eta makina pistola.
  
  
  Zuen nahasiak baino gehiago teilatu ertzetik eta ikusi bere laugarren senarra. Etzanda zegoen, bere urdaila azpian parachutes, bere arma adierazi atean, non Mitzi zen zutik. Lan egiten denean independentean, dira, normalean ez da oso ikusgarria. Izan zen, gazte eta lirain, baina hilgarria delako arma hilgarria bere ego-haur eskuak. Ego izeneko bere errusieraz: "ez duzu begiratu hemen oraindik?"
  
  
  Aktibatuta zuen inguruan. Bota zuen katua. Agur, ezezaguna soldado. Mitzi agertu atari, ikusi gorputza, eta joan baino gehiago da. Bere, salto teilatua off. Keinu batean, begi bat, bosgarren paratrooper hegan atera atzetik erdi-ireki atea. Zuen danbateko heavy errebolberra sartu Mitzi da lepoa. Dute izanez gero, hura aurkitu eta hil ego, ez nuke izan nahi tiro Mitzi. Madarikatua!
  
  
  Zuen niri begiratu eta oihu ona English, " Bota zure arma."
  
  
  Esan zuen zerbait neska. Bat submachine pistola jaitsi da.
  
  
  "Zatoz hona, ez zaitez gehiegi itxi. Stand honen aurka horma."
  
  
  Ego forma inguruan izan zen hobeto material hori baino ego lankide. Nen zen jantzita ofizial bat da, tiranteak, eta walkie-talkie batetik zintzilik bere gerriko. Nahiz eta distantzia batetik, Mitzi entzun izan bere heavy arnasketa. Besarkatu zuen bere estuagoa, eta jaitsi zuen isilik.
  
  
  Barre egin zuen. "Ez naiz ematen duzu aukera bat. Esadazu non Dr. Fleming da." Ez baduzu, tiro egingo dut bere lehen. Ondoren, hil egingo zara."
  
  
  Nire stiletto eskura izan zen patioan. Mitzi ahotsa bidez iritsi zen gritted hortzak. "Utzi zion joan infernua."
  
  
  Aktibatuta dut, poliki-poliki, beraz, ez zuen trigger tira. Zuen stahl mehatxatzen. "Esan dizut ez mugitzeko."
  
  
  Zuen delako izan beldur. - 'Ez tiro. Esango dizut. Ezkutatzen zuen. Dut joan zion.
  
  
  Mitzi madarikatua ni. Ere egin daiteke lan. Zer hiltzaile bat neska. Bada zuen aukera ematen dit atea bidez, ezin dut snatch bat pistola bat Errusiarrak. Baina trikimailu ez zuen lan. Errusiako ere bazekien non bere adiskideak ziren. Bere, ikusi nuen nola pentsatu zuen.
  
  
  Ezin izan zuen erabili dute Mitzi eta ni bezala, ezkutu eta joan behera sartu katakonbetan gurekin. Gurekin bezala, gerrillak, ahal zuen ordena Fleming amore. Baina, zer da, bada, Fleming ez du axola gure bizitza buruz? Zer zuen bada kimuak gurekin etsaia hit? Hau da, aukera bat izan zen, eta ez arriskua. Beraz, joan zen beste modu. Zuen seguruenik konturatu nola garrantzitsua Mitzi zen niretzat, berak bazekien abiadura zein bere pistola jaitsi bezain laster harrapatu zuen bere.
  
  
  
  'Bai. Ez da egin. Bere ondoren joan. Baina saiatu baduzu ezer, pieza hori puta hil egingo da."
  
  
  Izan nuen play off. Bat izan zen, burua baino taller neska, eta banekien izan dut kudeatzeko Luger nahikoa ondo tiro emu en burua zen bitartean niri begira bidez atari hori berea sartu zuen.
  
  
  "Oinez, poliki-poliki," agindu zuen . Ez okertu baino gehiago. Nago ikusten duzu.'
  
  
  Joan ginen katakonbetan. Besterik gabe, aurretik iritsi nintzen eskaileretan, gelditu zen niretzat. Ziurrenik lortzeko zure begiak erabiltzen argia. Ez zuen, beraz, ez dela ergelak.
  
  
  Izan dut onartzen jarraitzeko. Ez zen me honako jada. Noiz berea behera etorri zen, berea esku bat sentitu du bere besoa. "Ikusi nuen, eta entzun. Etorri nirekin". Noah nire belarrira xuxurlatu.
  
  
  Mantendu zuen eusten zidan eta niri bultzaka aurrera. Dut, xuxurlatu emu zer dut sortu zen, eta ego-ren hatzekin estutu nire eskumuturra.
  
  
  "Inoiz ez da lan egiteko. Ezin duzu atzean ikusten duzu. Arriskua ikusten itzal bat eta tiraka eragin oso handia da. Saiatu gara beste modu bat. Hitza "itzala" eman Noah ideia bat. Gutxienez, horixe esan zidan geroago. Zuen kandela bat pizten, eta horrek bakarrik dimly argiztatuta bat kutxa txiki beteta egurrezko panpinak. Noah bat hartu horien inguruan, itsatsita orratz luze bat sartu da, eta horrek ere hartu zuen out inguruan koadroan, eta ondoren ospatu panpina sortu zion aurrean.
  
  
  Ego ezpainak mugitzen hasi isilik, otoitz. Oh my God, Mitzi eserita zegoen kanpo revolver adierazi du, bere lepoan, eta Noah, ez dakit zer egin ezik presentzia batzuk jainkoaren trumoiak.
  
  
  Fleming eta Tara ere izan ziren begiradak gizon zaharrak begiak zabal. Noah buru eskailera, oraindik muttering berak. Dut jarraitu zion.
  
  
  Izan nuen ikusteko. Gainera, zuen izan litzateke kaleratu Mitzi bada ruse zuen huts egin.
  
  
  Mitzi eta soldadu ziren zutik ilun kanpo, atea, bai itzala. Aza eta gelditu nintzen eskaileretan orain arte nahikoa kanpoan haiengandik ezkutatu. Errusiako begiratu urduri eskaileretan behera at atea ireki. Mitzi izan zen, tentsioz eta prest bere burua bota inor horien inguruan, beharrezkoa bada. Zuen growled isilean bere buruari. Ezinezkoa! Inoiz izango duzu hori lortzeko batzuk crazy trikimailu.
  
  
  Gizon zaharrak jaitsi panpina. Zorrotz batekin egin klik, jaitsi harrizko solairuan, agerian utziz, berez, izpi bat, eguzki-argia. Errusiako xede mugitu azkar lurrean aldera. Bere zain izan zen jaurtiketa amaituko litzateke haria Mitzi-en bizitza. Ezer ez duten bezala,. Izan zen Tony nork bere madarikatua eta irabazi. "Ez trikimailuak," errusiako esan zuen. Panpina hau, orratz batekin trabatuta bere atzera, handiena izan zen super trikimailu da inoiz ikusi.
  
  
  Ez zen bat-batean, basa-mugimendua itzalak. Gizon twitched bi eskuak. Ego behatzak parted balitz bezala izan zuen jo shock elektriko bat. Pistola clattered lurrean. Zuen mailakatu, eskuetan bere bularrean bi eskuekin, spinning, bere ardatza, eta, ondoren, lurrera erori bat bezala lifeless masa.
  
  
  Mitzi ego zuen pistola bat eskuan nuen aurretik, nahiz eta lortu horiek. Utzi zuen arma zintzilikatzeko limply bezala begiratu zuen, batetik soldadu panpina bat daze. Jiratu zuen gizon inguruan, beraz, hori izan zen etzanda bizkarrean. Da hiltzen. Ego-ren aurpegia sareetara imintzio mingarria. Ego begiak bulged. Klasiko baten irudia masiboa bihotza eraso.
  
  
  Izan zen gizon bat hil beldurra. Banekien. Hori izan delako aukera bakarra. Soldadu bat ikusi zuten, lau bere lagun bat hil pirata zaharra gotorleku izan zen mitikoaren. Gizon bat inguratuta etsaiak. Tentsioz gehienez. Guztiak inguruan, sinboloa heriotza jaitsierak at ego-en oinak ezerezetik. Ego gehituz sortu dolarraren gelditu du. Ezinezkoa ?
  
  
  Bere, begiratu Tony irabazi. Gizon zaharra zen lanpetuta gorpuak. Zuen arrastaka bost hildako soldadu parachutes. Zutik zegoen gurutze-hankako aurka, horietako bi. Balitz bezala, lasaia posizioa. Ospatu zuen hirugarren moan, belaunak tolestuta eta besoak gurutzatuta. Laugarren bat izan zen modu berean. Jarri zuen ofizial batean, zumezko aulki non Fleming izan zen eserita. Sortu talde bat mota gizonen amaitu duten zeregin eta orain zain.
  
  
  Zer? Jakina! Nola ezin izan dut, beraz, ergelak? Bada Fleming izan dira harrapatu, izan zuen eraman. Gizonek izan beharreko hartu kanpoan preso. Laster helikoptero batek. Pilotua izango da, bakarrik, zeren guztiak eskuragarri espazioa okupatu behar dira bidaiariak. Izan zitekeen itzalita ego! Guztiak behar nuen zen ofizial bat da irratia.
  
  
  Joan nintzen lortzeko. Noah amaitu oraindik bizitza eta aztertu zerua. . Irribarre egin zuen. "Lortuko dugu helikoptero batek. Agian erabilgarri etorriko noizbait.
  
  
  Begiratu me at zuen, bada, nahi zuen erronka me eraso ego arte voodoo. Ondoren, joan zen katakonbetan. Mitzi eta I ziren zain helikoptero batek.
  
  
  Ordu erdi bat geroago, entzun dugu soinua helizearen palak. Hegan egin zuen baxua, biribila gotorlekua, eta ahots bat baino gehiago izan zen irratia. Zuen jakin nahi dugu, bada, Fleming. Erraza izan da, ez nuen, nahiz eta gezurra. Esan nion, izan dugu Fleming eta hori izan zen oraindik ere bizirik. Pilotu barre egin, hautsi harremanetan jarri, eta hasi zen lurra.
  
  
  Gero, zerbait gertatu dela ez dugu aurreikusten da. The parachutes bota zituzten behera bat-bateko haize-bolada. Gorpuak errusiako soldaduak toppled baino gehiago bezala, argizaria irudi.
  
  
  Soinua motorra berehala bihurtu goi-campal screech, eta helikoptero jaurtiketa gora. Denean ibili naiz bere inguruan atari bat submachine pistola, hegazkina izan zen nirekin betiko. Ez dut ikusten pilotua. Ezinezkoa zen talde ego lur. Filmatu zuen, helikoptero swayed. Desagertu zen atzean hormatxo eta erre uretan aintzira. Gure garraio-desagertu egin da. Ezin zuen asmatu, eta berak ere burua.
  
  
  Nire atzean, entzun nuen Mitzi zehaztu batzuk curses berriak ziren, nahiz eta niri.
  
  
  Joan gara behera. Kandela bat izan zen, erretzea, eta horrek islatzen zen bitxia begiak. Berea, astindu zuen bere burua. 'Zorte txarra. Behar izan dugu, seguru tranpa. Noah isilik geratu zen. Begiratu zuen larriak eta bekainak jasorik, beraz, bere kopeta altua zen lerrokatuta. Arnasa hartu zuen.
  
  
  "Ez dira ia inoiz ez edozein ekaitzak neguan. Normalean soilik ekainean, uztailean, batez ere, abuztuan. Baina ez du minik saiatu. Izango duzu, bakarrik utzi nau? Egon naiz prest lortzean ekitaldia." Zergatik ez? Ikuskizun ona izango da, hil aurretik denbora Jerome da hurrengo erasoa.
  
  
  Lagundu zuen Fleming eskaileretan gora atzean neska eta gazte jaiotzez. Noah deituak digu. Hau da, iraina jainkoak." Bat-bateko haserrea bere ego-en ahots askatzen nau.
  
  
  Bera izan zen, atera aulkia arabera, ofizial-en gorpua eta onartzen gainean eseri da. Ondoren, zuen ekarri zen gailu bat egokitzeko zulo hormatxo. Borrokatu dut, arrastatu bere, eta, azkenik lortu bultza horiek guztiak itsasoan sartu. Ondoren, bere sel ondoan Fleming. Bat-batean, Noah agertu. Zuen bat bezala zirudien erabat desberdina pertsona. Izan zen turbaned eta zintzilik batera amulets eta kateak, eta gourds batetik zintzilik bere ego gerriko egin muffled musika zuen bezala abestu. Ego begiak ziren zabal-zabalik, baina ez dirudi ezer ikusten. Zirudien zuen alde batetara utzi digu erabat, eta joan zen eskaileretan gora teilatua.
  
  
  Han hasi zen dantza eta abestu. Objektuak bertan zintzilik egindako soinuak jarraiki erritmoa ego mugimenduak. Zuen zabaldu bere hankak luze, atzera bota zuen bere burua, eta planteatu bere eskuetan zerua. Haizea, baino indartsuagoa aurretik, ruffled Ego ile eta bizar itzeleko. Ahotsa izan nuen aurrez pentsatu izan liteke indartsua orain benetan izan zen hiru mendeetan.
  
  
  Orain koa izan zen, eta entzun isiltasuna. Zerbait emu erantzun. Lehen, izan zen pentsatu nuen ekaitz bat hurbiltzen urrundik. I shivered. Orduan konturatu nintzen bat izan zen, hainbat soinu. Orain, I izan zen dardaraka, are gehiago. Ez zen ekaitz bat dela erantzun du, erreuma zetorren hegazkinak. bombers. Antza denez, Jerome eta bere kanpo-laguntzaileak zuen amore eman eta harrapatu nahian Fleming bizirik. Orain Fleming izan zen, besterik gabe, bat oztopo horiek prebenitzeko sartzen irla.
  
  
  Bere ikusi nuen hegan baino gehiago hormatxo, agian, bi mila kanpoan. Bere ran orri hori ez zen sarbidea emanez. sartu katakonbetan eta keinu beste. Neska eta mutil ari ziren Fleming-en morea bat, aulki eta guzti, behera tunela. Noah horiek jarraitu. Bildu zuen kandela bat aldarea, pizten da, eta joan zen behean.
  
  
  Bezala sartu ginen lurpeko ganbera, ez zen bat tristea leherketa. Beste bat berehala jarraitu. Eta beste bat. Hautsa eta acrid ke gelan sartu eta bildu. Ez ziren bost grebak ilara batean.
  
  
  Tara zen klaustrofobiko. Ran zuen eskaileretan gora. Joan nintzen, bere ondoren, heldu, bere, eta bere ospatu estu. Ondoren, lasaia izan zen. Ez ziren gehiago leherketak. Lehen aisialdirako aktiboa hegazkin desagertu. Orain posible izan espero etorrera helikopteroak eta paratroopers, eta azterketa horren emaitzak bonbardaketa. Bere hotel izango da, horiek ordaindu off denbora.
  
  
  Hasi nintzen igotzeko, eta aurkitu dut, ez zen bakarra. Guztion nekatuta hau hilerri behera dago. Tara, Mitzi, eta mutila jarraitu. Fleming eta Noah jarraitu, elkarri lagunduz.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitulua 12
  
  
  
  
  
  
  
  Aldare zen estalita hondakinen artean, eta zulo bat egin zen, batez ere. Agian, Noah utzi bat behera, inguruan bere jainko, bere eguraldia dantza. Gela goiko zen, oraindik oso-osorik. Irteera argia zen, ezik lodi granito atea izan dira erabat eraitsi.
  
  
  Patioan zen cratered, eta hondakin arautuko horma gimen. Dorrearen hormatxo bat hartu zuzeneko hit. Besterik ez da, ez dago jada. Hainbat gela eraitsi ziren, eta horma bat eraitsi zuten inguruan horietako bat.
  
  
  Zaharra patriarka bat jarri eskua Fleming-en sorbalda, ikuskatzeko kalteak. Haserrea izan zen begi-bistakoa ego pertsona. Jiratu eta gora begiratu mendi-gailur, bazirudien une batez uste, ondoren, zerbait esan bere ama-euskalki nahi Fleming. Presidenteak Grand LaClare kanpo utzi bitxi bat, wistful barre.
  
  
  Beltza-eta-blue sky drifted gurekin norabidean baino gehiago treetops. Zuhaitz enbor swayed atzera eta aurrera, eta sendoa haizearen txistu bidez hostoak. Zulotik kanpoko moaning area, ikusi ahal izan zuen olatu erraldoiak aintzira.
  
  
  Altu gris figura agertu sarreran aintzira: corvettes. I buruari galdetzen zer nahi dute hau argi-ontzia. Txiki kanoiak taula gainean itsasontzi hau ezin beat emaitza bonbardaketa.
  
  
  Hurrengo niri, Mitzi Gardner grinned. "Zer uste duzu Jerome da naval indar joan dira berriro saiatu?"
  
  
  "Itsasontzi hau ez da sartzen Jerome. Oni bela azpian Kubako bandera, baina masterraren izena izan daiteke gehiago nahi Ivan baino Juan. Hau da, itsaspeko bat hunter, eta, beraz, eraman dute sakonera gastuak eta meatzeak. Agian uste dute ahal izango dute kolpe gurekin sortu herrigintza bat rock urpeko."
  
  
  Hori horrela bada, izango dute hurbilago etorri edo erabili urpekariak, eta ezin dut horiek kudeatzeko. Beste batzuk sartu gurekin, behaketa arretaz bezala ontzia hurbildu. Izan da, ia ez da abiadura eta mugitu handiena kontuz, artean ibilgu, zabalik uholde babesa. Nik ez dut uste joan lukete, orain arte bezala, eraso, baina zirudien dut zelairatuko azken unea arte.
  
  
  Baina hori ez da gertatuko. Besterik sorta gure armak, jaitsi dute aingura eta bota lau igerilari uretara. Egin dute off sakonera gastuak. Eman nuen denbora lortzeko nahikoa hurbil nire makina pistola, eta, ondoren, tiro bat lehertu uretara, ibilbidea jarraituz dute ziurrenik aukeratu. Lehen etapa arrakastarik izan. Baina hurrengo hit bat ih guztiak.
  
  
  Iturri bat ur lehertu bezala, lau gastuak lehertu aldi berean. Tona ur eta bit beltza gomazko hegan airera. Honek eragindako olatu bat landu kolpe heavy corvette. Ontzia hasi utzi aintzira, baina izan nuen sentsazio hori izan da jasan kalte nabarmenak. Eta begira itsaso zakarra haratago aintzira, pentsatu zuen agian ez dadin Espainiako Portua. Ilun laino ziren, azkar hurbiltzen. Haizea neretzat, bidaliz handi aparra buruak inguruan hegan .
  
  
  Hasieran, ez nuen entzuten beste edozein soinu guztiak. Baina gero bat ikusi zuen eskuadra helikopteroak hurbiltzen. Ezinezkoa zen helikopteroak hegan honetan eguraldia, baina herrialde batzuetan, giza bizitza ez dira zenbatu.
  
  
  "Take cover," dut oihu bezala ozen gisa izan dut baino gehiago haizea. "Saiatuko dira eraso digu hemen, eta, ondoren, lur hemen bat, helikoptero. "Bizkortu! '
  
  
  Noah eta mutil ari ziren morea Fleming hemendik tunela. Tara horiek jarraitu, eta Mitzi eta itxi dut line. Noiz Tara iritsi eskaileretan, zuen bat-batean, inguruan aktibatuta. "Neurrira, nik nahikoa izan. Erakutsi zidan nola kudeatu, hala nola, makina bat. Lagundu nahi dut duzu! '
  
  
  Nah izan tripak, eta arrazoi batzuk izan zen, bere harro. Eman zuen bere labur argibideak, bere kontatzeko ez tiro egin zuen arte izan zen, ziur etsaia zen gelan.
  
  
  "Hemen lo, Tara," bere aita esan zuen. "Mitzi, itxi beste zulo. Dut, beste modu joan. Orduan ez duzu tiro tripulatzaile arte atera. Agian, lortu ahal izango dugu hemen guztiak ondoren. Itxaron zuen arte Mitzi zuen desagertu bat sartu inguruko eraikinak. Ondoren, ran zuen beste alde patioan. Da ozta-ozta ezkutatzen teilatuaren azpian bezala hegan by gisa lowland enbaxada jakinarazi, bat bidaliz hiria 50 mm balak hormak sartu. Noiz lerro amaitu, bere senarra joan sartu patioan eta tiro hurbilen bat. Hegan egin zuen bezala mozkor hegazti aldera oihanean. Mitzi entzun crack makina pistola. Hit bat helikopteroak, baina ez zen eraginkorra hit. Tara tiro hainbat luze eztanda, baina ez zuen asmatu ezer.
  
  
  Delako zarata beren pistola, seguruenik ez, nahiz eta entzuten ari filmatu. Itzuli ziren hegan gurekin baino gehiago, berriro ere, eta estali lurreratzea bat, helikopteroak, eta horrek, antza denez, arazoak izan. Euri erori hasi zen.
  
  
  Helikoptero jaitsi lurrera bezalako bat nekatuta txoria. Atea ireki beste aldean, eta bi makina pistola tiro at hormak, non neskak ziren eserita. Ondoren, pilotu atera inguruan helikoptero eta inguruan ibili da. Nesken makina pistola neretzat. Jaitsi zuen, hemorragia oparo. Baina bigarren gizon helikoptero zen oraindik tiro gure norabidea. Ego ezin izan du ikusi bere non zen zutik, beraz, ran zuen gela inguruan eta ran helikoptero. Izan dut isilik ego. Zuen marrazainak bidez beira eta ikusi tiroak en helburu piztu gorria hainbeste.
  
  
  Orain euria ari zuen heavy boladak. Zerua aktibatuta zikin bat berdea. Ez zen tximista, eta ez zen bat deafening thunderclap. Gainerako, enbaxadak esan, izan, jada ez jasateko ekaitz. Ziren, dudarik gabe, lur hondartzan.
  
  
  Izan dut, besterik gabe, buruz bat hartu, soka lotzeko lurreratzea helikoptero denean Mitzi en oihu egin zidan gelditzeko. Adierazi zuen gela non Tara egon behar du.
  
  
  Banekien aurretik ere han lortu nuen: Tara Sawyer zen lurrean etzanda. Bere gorputz eder bat bihurtu odoltsua masa, urratuta gain heavy bala batetik helikoptero. Azkar batekin begiratu zuen, azkar desagertu gela inguruan. Ezin izan dut ordaindu ohar digu, ezer. Izan nuen gorbata bat hau sortu helikoptero. Baina ez zen erraza niretzat, izan dut oso kezkatuta bere. Pobrea Tara! Beno, ez duzu borrokatu.
  
  
  Mitzi lagundu dit. Noiz amaitu dugu, izan dugu arakatu baxua-etzanda lurrean izatea saihesteko pizten kanpoan haizea, zein da leku handia buruz 150 sopela. Ez dugu sartu tunela. Ez zuen ikusi nahi Tara berriro berehala.
  
  
  Bere hotel lasaia da pentsatzea. Tony irabazi ez zuen nahi bere ikusteko, bai. Eskatu zuen urakan bat eta got bere ego. Otsailean! Bere, pentsatu gauza batzuk.
  
  
  Eseri gara aldamenean, ez hitz bat esaten, gu bai beteta, gure iluna pentsamenduak. Ekaitz jarraitu amorru beste ordu aurretik subsiding. Bat-batean ez zen bat zapaltzaile isiltasuna. Hegoaldean, urakanak orratzen zentzuan biratu, ipar - aurkakoan. Abiadura handitzen erdigunetik kanpoko ring. Bada Noah daiteke, ez bakarrik eragin urakan bat, baina, halaber, aldaketa ikastaroa ego, laster izango dugu talde osoa kolpe batetik beste norabidean.
  
  
  Begiratu zuen zulotik duten bonba egin zuen kanpoko horma. Bere ikusi nuen, eta corvettes. Ontzia ran aground eta zabu gora eta behera. Olatuak ziren hainbat metro handiko hit zion beldurgarria da indarrean. Gehienak helikopteroak got harrapatu zuhaitzak eta izorratu, eta lehorreratutako patrol itsasontzi desagertu dira. Kaltetutako yachts flotatzen aintzira garbitu ziren lehorrera eta erabat suntsitu.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitulua 13
  
  
  
  
  
  
  
  Noah bitxikeria biribila helikoptero eta nodded berak. Baina noiz sortu zen gurekin, bere aurpegia ilun zegoen eta bere begiak ziren iluna.
  
  
  Esan zuen bezala, leuna tonu bat bezala ahalik eta, "ni gutxietsi duzu eta onartzen dut, ez dut ulertzen da, baina are gehiago kontratatu gurekin taxi bat lortzeko gurekin hemen."
  
  
  Jarraitu zuen begirada goibel. "Miss Sawyer bat da, eta ohore handia guztiok. Artea ez dut jabea da artea berpizkundea. Baina ezin dugu gutxienez duzun leku bat eman artean, gure heroiak."
  
  
  Tara en voodoo hileta? Nik ez dut uste, beraz,. Ezin zuen imajinatu, nahiz eta hori bere aita eskertuko da. Zuen joan zen hartu, bere gorputz berarekin, baina ez erabaki horri buruz hitz egin oraindik.
  
  
  Noah ez zen egin, hitz egiten oraindik. "Haizea itzuliko da laster." Adierazi zuen inguruan. "Gotorlekua da nabarmen ahuldu bonbardaketa. Noiz ekaitz hits berriro, hormak tolesteko. Dugu, hobe get behera."
  
  
  Ez zuen itxaron gure erantzuna, baina behera ibili tunela. Mitzi eta nik jarraitu zion. Zuen bat-batean, pentsatu Tara. Pentsamendu bere heriotza me egin da gaixoa. I pozik izango litzateke erabili metodo guztiak gure erakundearen eta erakundea badakit aurka Koronelak Karib Jerome.
  
  
  Bi kandelak erre aurrean aldare. Seguruenik, eskerrak eman, jainko eta bat eskean ih ona etorkizunerako. Eta erabili izan dugu, edozein laguntza mota. Noah izan zen lanpetuta mumbling, berriro ere, agian asmorik leuna Tara bidea bizitza.
  
  
  Bere, sentitu alferrikako. Bere, sentitu geldiezin eta harrapatuta. Ez nuen, nahiz eta konturatzen nintzen oinez arte Noah esan zidan baxua, ahotsa, "ez Duzu hemen lo egin, Mr. Carter. Da labirinto bat; badira beste gelak dezakezu arakatzeko nahi baita." Ukitu zuen rock bat zirudien hormaren zati. Ondorioz, hormaren zati swung barrurantz. Haratago izan zen korridore bat.
  
  
  Entzun izan dut arina ohar reproach, bere ahotsa. Zuen seguruenik pentsatu izan dut oztopatu ekitaldia pozik zen, eta ahal izan zuen utzi. Ez ziren hainbat kandelak bere poltsikoan, eta piztu zuen bat. Ondoren, zuen eta Mitzi ibili bidez, atea ireki, eta Noah itxia da, berriz ere atzean.
  
  
  Geure burua aurkitu dugu gela bat erdian, bai. Beraz, leku bat izan zen, non ura gordetzen zen iraupena luze bat egin zuten. Gainerako gelak gisa zerbitzatzen elikagaien upategiak. Cool ziren nahikoa mantentzeko janari horiek denbora luzez. Eta, ondoren, bat topatu dugu osoa harategi denda; gela bat brim bete carcasses. Nintzen galdetzen nola gizon zaharrak elikatzen bere tribu bada, ezin izan zuten ehiza segurtasunez hormak kanpo.
  
  
  Igaro dugu bat ordu oinez zehar lurpeko ganberak, baina ez zen aire fresko ugari laginketa nonahi. Bere zeregina da aurkitu iturri hau. Ibili gara behera bihurri korridore ekarri duen azalera. Puntua non susmatzen dut, dugu ziren maila patioan, bat topatu dugu egonda atea blokeatzen igarotzea. Bildu zuen blokeoa bere stiletto arte ireki. Joan ginen, eta aurkitu eskailera bat liderra izkinako dorrea. Aire etorri bidez embrasures.
  
  
  Bat topatu dugu blokeatuta atea. Izan zen unbolted, eta joan ginen gora eskailera hegaldi baten inguruan mahogany horma ekarri zuzenean gela bat goialdean dorrea.
  
  
  Mitzi izan dela esan aurretik. Inork ez zekien trikimailu guztiak zahar hau conman! Bat izan zen irrati gela! Betetako transmititzen eta jasotzen ekipamendua: onena.
  
  
  Bere sel aurrean kontsola eta barre egin. Mitzi erreakzionatu oso modu ezberdinean. Zuen amorruz.
  
  
  "Orain hitz egin dezagun zaharra dela hipokrita con artista!" egin zuen oihu. "Egin zuen denek itxura idiots. Bidaltzen zuen denek kanpoan, beraz, ezin zuen dei jainkoak bakea, baina errealitatean doa zuen bere irrati gela entzun eguraldia txostenak. Ez da harritzekoa, ezagutzen zuen, urakan bat datozen zen."
  
  
  "Bat hartu neurrira, bai", gehitu dut. "Egin zuen me entzun soinuak hori ez da existitzen guztiak. Oihanean bateria! Uste dut, nonbait, zuhaixka, gertu Port Espainian, ez dago beste arma ezkutuko beraz, ahal izango duzu seinale azken berriak hemen. Ikus dezagun zer gertatzen ari da munduan ."
  
  
  I iraulita batzuk etengailuak, eta Sergey pizten. Gailua hasi marmarra. Baina bakarrik soinu dugu lortu zen crackle duen elektrizitate estatikoa. Ekaitz gehiegi sendoa izan zen, ezer hartu. Aktibatuta zuen irrati off. The loopholes irrati gela itxi ziren. Izan dugu inon begiratu kanpo, baina, gutxienez, batetik soinuak entzun ahal izan dugu, ezin dugu esan hori ekaitz itzuli zen indarrean.
  
  
  Joan ginen irratia gela, saiatzen guztiak ezabatuko aztarnak gure presentzia. Ez zuen esango Noah zuen litzaidake ireki ego jokoa. Eta ordubete geroago, denean agurearen mimmo gainditu ikustera helikoptero bidez ride ekaitz, saiatu zen egin errugabe baten aurpegia. Baina hori ez zen guztia.
  
  
  Ekaitza baino gehiago izan zen. Baina, helikoptero, gehiegi. Guztiak hori utzi zen zen pila bat txatarra aurka bat hormak. Helizearen palak makurtu ziren bezala tentacles.
  
  
  Irratia izan zen gure azken inkomunikatu. Eta ez dugu erabili ahal izateko, ego hurrengo ordu batzuk. Nahiz eta izan zuen gai harremanetarako Hawk, inoiz ez zuen izan bidali ahal helikoptero bat sartu ekaitz hori izan zen oraindik ere, raging. Hori guztia geratu zen arte itxaron hurrengo goizean.
  
  
  Ideia bat izan nuen zer ikusi bezala izango litzateke uhartean une hartan. Edonola ere, begi-bistakoa zen errepide guztiak ziren blokeatu zuhaitzak erori. Nahiz eta astunena tankeak ezin errepidea gurutzatu. Beraz, ez genuen espero gau bat eraso. Behera joan nintzen kontatu zion buruzko albisteak helikoptero.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitulua 14
  
  
  
  
  
  
  
  Dugu ziren jateko edu, Tony agortezina hornidura irabazi zuen, noiz zaharra erraldoi bat-batean, gora begiratu. Zuen litzaidake entzun da, gehiegi: soinua, ilusioa ahotsak kanpoko atea. Noah izan zen eskaileretan bi aurrerapauso. Ran zuen ondoren zion atea.
  
  
  Tribuaren itzuli du. Noah bultzatu atea ireki eta gizonen rushed. Noah itzulitako ih hitzak niretzat. Noiz urakan hit, ezkutatzen dute kobazulo guztiak sakabanatuta irla. Ondoren, entzun dute danborrak zuzendaritzak Portuko Espainia: hiriburua suntsitu zen, armada desegin. Eta Jerome hila zen!
  
  
  Ziren harritu egoera gotorlekua, baina orain zirela seguru berriz ere, espero zuten kalteak konpontzeko. Noiz hasi ziren prestatzen opor gauean, Mitzi eta gauza bera egin nuen, arren on bat apur bat txikiagoak eskala.
  
  
  Izan dut itxaron hurrengo goizean arte, ziur nire zeregina da bukatu. Izan nuen ikusteko koronelak gorputza nire begiak eta egin hatz grabatuak POLIZIA. Arabera tribal funtzionarioek, Tony Jabetu gorputza zen oraindik Sawyer Hotel, beraz, behar dut iritsi bezain laster ahalik. Bada kamioia, ez baitzen suntsitu, ezin izan zuen erabili dute lortu hiriburua azkar. Hartu nuen bere nirekin, gizon machetes bidea garbitzeko, non beharrezkoa. Espero dezagun kamioi ez zuen jasaten patua helikopteroak eta itsasontziak aintzira.
  
  
  Azkenik, gauerdian, dugu ziren lotan. Hurrengo goizean, erabaki zuen ez deitu Hawke laguntza besterik ez oraindik. Ez dut nahi, eta Hawke esan izan da garrantzitsua egin zuen bakarrik egin gabe, atzerriko laguntza. Oraindik ez dut izan aukera bat laguntzeko Fleming hartu lehendakaritza bere kabuz.
  
  
  Fleming izan zen, aldeko sartzen Espainiako Portua, ahalik eta lasterren. Baina Noah zirudien hain ziur. Oihanean bateria ziren fun, baina, jakina, ez zuen ezer entzun irratian oraindik. Zerbait zuen, zalantzarik gabe, ez zuen nahi esan ozen. Bidali zuen zenbait gizon gazte machetes garbitzeko errepidea zidan, eta ni haiekin joan kamioia. Zorionez, ez zuhaitz bakar bat jaitsi da. I txertatuko errotore, lehortu carburetor, eta itxita kanpaia. Mitzi Gardner eseri egoitza aurrean, jarriz, hosto hezeak tapizatuak. Ee makina pistola zen etzanda arbel.
  
  
  Ez nuen protesta. Nah izan eskuinera joateko amaiera ekitaldia. Orain bakarrik ginen berriro, eta bakarrik Tony Garaitua bere gizonak ziren bidea garbitzen gurekin. Izan zitekeen okerragoa. Zuhaitzak errepidetik ziren, batez ere, txikiak, ih erraza izan zen mugitu. Non errepidea joan zen, itsasotik hurbil, batzuetan, atal osoak zenbatuko ziren. Beharrezkoa izanez gero, pertsona jarri erregistroak sakona leku beraz, ezin dugu unitatean zehar horiek, inolako arazorik gabe.
  
  
  Egun argia zen. Zerua zen errugabeen bat urdina, eta itsaso lasaia izan zen. Baina hondartzak ziren bezala itsasontzi graveyards, eta etxe kostaldean izan ziren, batez ere, erabat suntsitu. Lehen big eraikina gainditu dugu, zaharra Poinciana Hotel, bat besterik ez da hondakin asko. Han, Tony Irabazi mutilak salto out autoa inguruan sartu kraska eta bilatu baliotsua aurkitzen hondakinen azpian. Herri osoa aurretik izan zen, triste bat ikusmena. Jendea noraezean ibili bidez hondakinen artean, batzuetan biltzen zerbait, eta gero erortzen utzi eta mugitzea.
  
  
  Saiatzen ari naiz mantentzeko muinoan gotorleku, zein weathered hainbeste ekaitzak, jasan honetan kolpe baita.
  
  
  Gobernuak Plaza, oraindik ere begiratu nahiko ona, izan ezik, ez leiho bat izan zen, oso-osorik, eta bide zen littered zakarrontzira. Soldadu arloan izan ziren, eta abenduan ibili nahi zorabiatu robotak. Enpresa auzoan, hainbat soldadu ziren garbitzea hondakin zuzendaritzapean junior ofizialak. Gainbegiratu dute gurekin dugun bezala gainditu mimmo, baina ez dute gelditzeko saiatu gurekin. Orain dela koronelak hildako izan ziren, itxuraz botere bat hutsean. Aldi Sawyer Grand LaClare, dotore altuerako zuhaitz apaindu soropilak hautsi ziren bezala adarrak. Ziren sakabanatuta, han eta hemen. Portuan, hainbat itsasontziak ziren mugikorreko betetako ura. Ur zikina izan zen kolore. Zuri hondartza izan zen, aurriak, inguratuta hondatu eguzkiak loungers eta itzalkin. Ez ziren soldadu gertu ostatuan.
  
  
  Bota zuen arte sarrera nagusia. Sartu dugu gure armak marrazten. Hartu zuen kontuan Jerome ahal izango dute hainbat soldadu zaintzen zion, ohorezko guardia. Dut hori hartu behar da kontuan. Baina hori ez zen horrela. Aretoa hutsik ageri zen, zen bezala casino.
  
  
  "Agian Txipa erregistroak?" Mitzi pentsatu ozenki. Han joan ginen. For cash izena, jakina, ez zen beltza segurtasun zaindari. Nire harridurarako, elektrikoa blokeoa izan zen, oraindik ere lan. Dugu mugitu. Oraindik inork ez bistan. Dugu atea ireki Capolla bulegoan batekin botoia kontrol panel. Jerome ez zegoen han, baina dirua ez zen. Nire ondoan, entzun nuen bere hasperen sakon bat erliebe sigh. Mitzi ran bere hizkuntza baino gehiago bere ezpainak ikusi zuen pilak fakturak.
  
  
  "Mutilek Miami maite izango dela entzun", esan zuen. "Uste dut guztiak Sawyer zabalduko da laster."
  
  
  "Baina, non da Jerome gorputza?" Galdetu nion ernegaturik. Behar nuen hatz grabatuak. Mitzi iradoki dut begirada bat hartu rooftop apartamentua.
  
  
  "Joan, Nick. Utzi dut bere dirua hemen. Ezer oraindik ere gertatuko da, eta ez zuen nahi duten dirua desagertu denbora nick."
  
  
  "Ez dut nahi utzi duzu hemen bakarrik," bere aita esan zuen. "Egoerak hala nola, hiri honetan izan behar gainezka looters."
  
  
  Bere ezpain kuzkurtuta. "Atea blokeatu daiteke barrutik, baina ezin duzu bakarrik ireki inguruan aretoan. Ia seguru gisa, hemen da, ganga. Ez badakizu nola igogailua kontrol panel lan egiten du?
  
  
  Banekien. Hartu nuen begirada itxi bat bere, besterik gabe, egin zuen bezala, noiz dugu lehen erabiltzen ego elkarrekin. Zuen ozta-ozta sentitu igogailua gelditu, baina ateak ireki zuen, zapaldu gainean alfonbra lodi goiko solairuan.
  
  
  Trafikoa izan zen, oso azkar. Eskua batera errebolberra hit me burua. Bere reflex atxikia, baina izan dut arrakasta. Nire besoa zen une batez geldiarazi. Nire pistola lurrera erori zen, eta ezin izan nuen okertu nire ukondoa har Luger.
  
  
  Salto egin zuen atzera, eta heldu eskumuturra gizon eusten errebolberra bere ezkerreko eskua: zen Jerome.
  
  
  Ez zuen, beraz, ez hilik. Zuen zauria bere kopeta. Litzaidake zuen, ziurrenik, egon pixka bat, baina orain ego muskuluak ziren erabat, oso-osorik. Eta ezin izan zuen borroka ia baita izan zuen. Ezagutzen zituen trikimailu guztiak.
  
  
  Bitartean, nire eskuin eskua zen oraindik limp eta ego-ren ezker eskumuturra zen jasoz da, ukabilkadak zuen me kokotsa, eta, ondoren, berehala kneed me groin. Bere cringed baino minik. Baina ez dut mantentzeko behar duten pistola away from me. Bere muskuluak estutu lehen, eta, ondoren, bat-batean jaitsi solairuan. In erreuma, zuen loosened bere grip. Lortu zuen bere belaunak. Zuen wrenched bere eskumuturra free eta saiatu helburua errebolberra. Ehortzi zuen bere hortzak ego hanka eta mantendu ziztada. Garrasi egin zuen, mina eta bikoiztu baino gehiago, nire atzera. The errebolberra erori zen lurrera. Zuen pixka bere berriro. Garrasi egin zuen, eta sentitu nuen epela exekutatzen odol behera bere prakak. Ondoren, nire behatzak aurkitu pistola. Zuen jauzi egin zuen bere oinak, gora bota bere ego, jaitsi on bat tribu, eta jaurtiketa Jerome.
  
  
  Zuen massaged bere eskuineko besoa arte sentitu zuen bere indarra itzultzeko. Ondoren, zuen arrastaka gorpua sartu igogailua. Nik ez dut astirik hartu hatz grabatuak. Ebaketa off nire behatzak batera Hugo, nire stiletto, azkarragoa izan zen. Ih horri lotuta sortu zapi bat jarri eta minutu batean.
  
  
  Noiz sartu nintzen lehen solairuan, dut harrituta geratu zen hori aurkitu Mitzi izan zen, oraindik ere ez dago. Denean bere telefono deitu bidez interfonia, atea ireki zuen barrutik. "Duzu aurkitu ego?"
  
  
  'Ego aurkitu bere.'
  
  
  "Nick, bere izena da. Dezagun hartu kamioi bat eta entregatu dirua Noah, izango da seguru dago."
  
  
  'Ona. Itxaron hemen, berriz hartzen dut kamioi garajea."
  
  
  Kamioi bat hartu zuen, eta jarri dugu dirua azpian tarp eta bultzatu atzera mendietan.
  
  
  Dugu ziren ia aldi gotorleku, ez urrun hiriburua, noiz Jeep bat bota kontrako norabidea eta blokeatu road zuzenean gure aurrean. Bat koronel errusiar bat uniformea atera inguruan autoa eta bota bat errebolberra. Izan zen oihuka zerbait gurekin. "Izan zen agindu hori ez ibilgailuak baimenik behar dira kalean. Ez duzu ezagutzen... "Orduan ikusi zuen Mitzi ile gorri eta hasi zen susmoa zerbait. 'Nor zara zu? Zer egiten ari zara honetan kamioi?
  
  
  Got out, makina pistola eta tiro da. Ondoren lortu nuen kentzeko ofizial eta gidari Jeep, izan zen hit gas errepidean. Horregatik, ez dugu ikusten, edozein senior ofizialen edonon uhartean. Orain ere, ez ziren eserita fort eta entzuten berri aginduak. Espainiako portua izan zen, legeak gerra atzerriko Botere!
  
  
  Noiz izan dugu zenbait distantzia hiria urrun, aurkitu dugu Noah eta ego pertsona. Batera azaroaren beruna eta Fleming egurrezko palanquin ziren, epigrafe gure bidea.
  
  
  Bere growled eta hit larderia pedal. Nola izan Oi dute konbentzitu gizon zaharrak egin horrelako gauza bat? Jainkoak daki zenbat kanpo arazoetako tropak dira uhartean. Salto egin zuen autoa inguruan eta gainean ibili, Noah. Aurkitu dut, izan dut jada ez kontrolatzeko nire ahotsa haserrea. Zuen, nahiz eta hasi zion at yelling, baina ez zuen pentsatzen atzera joan. Deskribatu zuen egoera the city, desamortizazioarekin boterea. Ez erreakzioa!
  
  
  "Orain dela Jerome hil da, jendea gora igoko da,", esan zuen. "Egingo dute laguntza Presidente Fleming."
  
  
  Nola? Aihotz bat? Machetes versus makina pistola? Noah zapaldu nire inguruan eta nobly ibili. Tribuaren jarraitu zion, bat pasatzen mimmo kamioia. Abestu zuten eta musika jokatzen beren egurrezko bateria. Bere, salto autoa eta hasi buelta kamioia. Baina Mitzi heldu bolantea.
  
  
  "Ez dugu itzuli honekin zama, maitea. Bat da ibiltzeko mendian gora, betiko, nahiz eta egin behar dut bakarrik."
  
  
  Emakumea. Beno, Hawke bakarrik kontratatu, bere Fleming-en kasuan. Bada zuen tematu hil ari da, eta erabaki zuen bere bisita mafia lagun, gutxienez, dirua lortu zuen, ia ezin da bere errua. Gutxienez, bere bizitza spared litzateke. Berea salto out inguruan kamioi eta ran Fleming buru prozesioa.
  
  
  Gisa jarraitu dugu oinez, nabaritu dut hooting atzean gurekin izan zen lortzean ozenago. Atzera begira, ulertu zuen zergatik. Gero eta jende gehiago, nork zirudien agertzen ezerezetik, gurekin sartu oihanean.
  
  
  Biztanle herri zahar bat atera zen basoan bezala, hortzak dragoi bat. Giza ibaiak flowed behera mendietan. Dugu bildu ziren biztanleek hiriburua.
  
  
  Ondoren, zerbait crazy gertatu zen. Tokiko armada atera zen fort ez erasoa digu, baina gurekin. Hasi ziren tiro norabidean gotorlekua.
  
  
  Orduan ulertu nuen bere. Jerome soldaduek ikusi zion arte aurkitu zuten zer zen benetan zuen arte, arte, Errusiarrak esan zien. Orain dute iraultza bat egin. Soldadu eta jende marched on Fleming. Eta soldaduak ziren elkartu ziren ofizialek dutxa egiteko Fleming. Pertsona nor izan du Kubatarrak eta eskukada bat errusiako aholkulariak ziren orain harrapatuta gotorleku eta inguratuta masa bat jende eta soldadu. Eta orain jende askok ezagutzen ez beldurra.
  
  
  Oihuka eta agurtzen beren labanak, bertakoak jarraitu kargatzen armatu soldadu. Asko zauritu ziren. Baina askoz gehiago hasi zen ekaitz hormak gotorlekua. Borrokatu dute arte filmatzen gotorleku gelditu. Ez da hartu ordu erdi baino gehiago. Jendea sartu zuen leihoak bidez eta hormen bidez isurtzen ate bidez. Ez dute gurekin Kubatarrak, gurekin errusiako "aholkulariak".
  
  
  Soldadu bat eratu eraketa eta joan zen bizitzera, non Fleming ikusten ari zen borroka. Dute, agurtu eta aurkeztu fusil bat bezala token leialtasuna. Banekien Fleming izan dira hartu leku bat non nire gobernuak ezin ikusi nire ego.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitulua 15
  
  
  
  
  
  
  
  Bat bakarrik plano aireportuan ezin da hartu off. Ez zen bakarra ontzia portuan izan zen prest nabigatzen. Guztiak atzerriko pilotuak, ofizialak eta "aholkulariak" ekarri ziren taula gainean eta utzi herrialde gisa nahigabeko atzerritarrak.
  
  
  Fleming hasi garbi modu eraginkorrean. Tony Irabazi tribu du atzera joan gotorlekua. The Hammond familia gonbidatu Fleming etorri eta bizi jauregian. Egingo dute utzi bezain laster aireportua berrirekitzeko normal trafikoa.
  
  
  Mitzi bat bidali courier batera ohar bat. Zen bada galdetu Davey en hotel esango mutilak Miami non izan zuen, eta ez zuen han egoten arte jaso zuen gehiago aginduak.
  
  
  "Tara Sawyer zen ezarritako gainerako eder batean zeremonia hileta," idatzi zuen. "Zuen lurperatuta marmolezko nonbait katakonbetan."
  
  
  Oraindik ez zuen izan, aste bat utzi laguntzeko Fleming, beharrezkoa bada. Baina ez ziren beste arazo, eta ume, ez nire laguntza behar. Bat izan zen mota oporrak.
  
  
  Noiz itzuli zen Washington, Sawyer ranted nahi Hawke buruz bere alabaren heriotza. Zuen eskatzen zuen lurperatuta etxean. Ez zuen oraindik informatuta Emu Tara patua. Hawk let me ordenatzeko arazoa.
  
  
  Sawyer saiatu bere lasaitu eta esan bere buruz Tara ustiatzen. Zuen adierazi emu izugarria esker ona bertakoak eta zerra batzuk Sawyer-en haserrea eta tristura sakona izan aktibatuta harrotasuna.
  
  
  Emu ez zuen esan bere buruz Mitzi. Ez dago puntu bat hasi arteko gerra hura, eta mafia. Bada neska bat nahi du goiko geruza kendu krema, zuen pentsatu nuen merezi. Thomas Sawyer erraz izan dute ordaindu berritzeko bere enpresaren irabaziak, eta, agian, orain Mitzi joan izan da enpresa sartu eta bizi izan zen bizitza lasaia.
  
  
  Esan zien, bai buruzko azaroaren. Hawke niri begiratu balitz bezala, inoiz ez litzaidake zuen izena entzun aurretik, baina Sawyer zirudien oso harrituta istorioak zen bere kontatzeko buruz nen.
  
  
  Noiz Hawk eta biok bakarrik, dut ekarri jar Jerome behatzak aulkia. Hawk begiratu Nah izan zen bezala begira jar kakahuete gurina. Ondoren, bat loratzen, jarri zuen Mitzi Gardner-en oharra ondoan. Begiratu zuen nah eta, ondoren, begiratu me at. Ez dut ikusten muskulu bat mugitu azpian pergamino azala. Ez zuen, nahiz eta keinu.
  
  
  'Atsegin dut zure lana.' Izan zen bere ohiko spa tonu. "Zain nago zure txostena."
  
  
  Hasi nintzen berarekin txiki xehetasunak. Stewardess; "I zen nahiko ziur Jerome bere hil, baina oraindik ezin dugu egiaztatu. Kartzela hori Fleming izan zen ustezko ikuskatu. Ziegak zuen bihurtu egiteko laborategiak unibertsitatea. Ondoren, bat expressionless aurpegia, eman zuen kronologikoki, ikuspegi jarduera Tony Irabazi.
  
  
  "Berak bazekien buruz urakanak baino bi ordu lehenago," Hawke esan zion. "Ez da denbora nahikoa erakutsi zuen, ez da beldur, eta eman bat errendimendu osoa. Galdetzen dut zergatik gainerako irla zen guardia off harrapatu, eta, beraz, ezin izan zuten lortu haien ontzi eta hegazkinak segurtasun denbora. Ezin dut bere deitu telefonoz? '
  
  
  Posible izan da. Deitu nuen eguraldia bureau eta lortu harremanetan nire lagun bat nor dabil hor. "Jim, noiz lortuko duzu urakan abisuen azken astean?"
  
  
  Ez zen zerbait bezala madarikazio bat beste muturrean. "Madarikatua da, Nick, beranduegi da ezer gorde. Satelite ez ikusi arte gainditu baino gehiago Grand Lachlair. Denbora lortu dugu abisua, eta guztiak baino gehiago izan zen. Inoiz ez dugu ikusi urakan bat mugitu, beraz, azkar. Eta hau da, otsailean! Nahiz eta Noah ez abisatu digu aldez aurretik."
  
  
  Joan zen pentsatu nuen ero. "Zer egin duzu buruz jakin Noah?"
  
  
  "Zuen gure behatzaile arloan. N. O. A. H. (Noah) hauek dira ego kodea letrak. Zuen nahiko madarikatua ona. Ohi zuen iragartzen eguraldia bezain azkar egiten dugu. Nola da? Soinuak pixka bat arraroa da.
  
  
  'Noah .. . ezer ez duten bezala,. Eskerrik asko.'
  
  
  I zintzilikatzen bere. Hawk behera jarri beste bat. Ego-en ahotsa sounded grim. "Bada zuen jakinarazi du denbora, ezin izan zuen eragotzi kalte asko. Bizitza asko izan litzateke salbatu ."
  
  
  "Eta irla jaitsi eskuetan gure big brother beste aldean ozeano," gehitu dut.
  
  
  Ibili zen bulegoan hitz bat gabe eta atea itxi softly atzean. Eguraldi satelite etengabe argazkiak eremu handiak ozeano. Eta hau crazy urakan ez zen argazkiak hit arte uharteko kostaldean. Du satelite inoiz ikusi ekaitz baten aurretik?
  
  
  Zuen zigarro bat piztu eta saiatu, ez pentsatu gehiago. Bere zigarro bota zen kanpoan. Zen lan hau hasi egin zidan zahartzaroko?
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  Liburu buruz:
  
  
  
  
  
  Modu asko daude hiltzeko pertsona bat ... Txinako assassins nahiago, labana bat, beste batzuk, berriz, hil bere eskuak biluzi.
  
  
  American mobsters erabili handi-caliber errebolber, errusiako assassins erabili dinamita.
  
  
  Hala eta guztiz, ez da bakarrik pertsona bat ezin duten praktika guztiak hil teknikak. Ego izena da Killmaster !!!
  
  
  Denbora honetan, Nick Carter erabili ahal izango dute guztiak bere gaitasunak aurre egiteko harategiak zuen betetzen bidean "Kremlin Espedientea".
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Espainiako Konexioa
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Espainiako Konexioa
  
  
  Eskainitako kideak Estatu batuetako Zerbitzu sekretuek
  
  
  
  
  Lehen kapitulua
  
  
  Izan zen Hawk, eta izan zen quirky. Ez zuen askoz praktika egiten, eta ez zuen izan nabarmendu egiten bada ere, handia izan zen forma.
  
  
  "Ez duzu joan eskia, N3?" galdetu zidan telefonoz.
  
  
  "Jakina, joan nintzen eskia. Eta oso ona da, bada, esan daiteke, beraz,"
  
  
  "Biltzeko zure eskiak. Ari zaren Espainia."
  
  
  "Zaila da eski Espainian", esan nion. "Purua snow"
  
  
  "Zuzenketak. Sierra Nevada. Itzulpena. Elur-capped mendiak".
  
  
  "Beno, agian, elurretako noizean behin ..."
  
  
  "Bat izango duzu, laguna."
  
  
  "Bat ere eskiatzaile?"
  
  
  "Erabat fantastikoak. Gainera, aditua droga-trafikoa. Da mailegu Ogasun en Drug Enforcement Administration."
  
  
  "Elur txori?"
  
  
  "Asko da fun. Bai izango zara parranda batean eski estazio Sierra Nevada."
  
  
  "Deitu...?"
  
  
  "Sol y Nieve".
  
  
  "Transferentzia:"eguzkia eta elurra / Ez, jauna. Esan nahi dut, nor zara zu?"
  
  
  "Badakizu utzi dut geroago. Bitartean, hartu San Diego hegaldia Ensenada."
  
  
  "Ensenada?"
  
  
  "Txiki bat da, arrantza-herri Baja California."
  
  
  "Badakit zer den eta non dagoen jakin dut. Bere ego, nahiz eta berezia du usaintzen. Zer egiten du bat basamortuan hirian egin dute iraupen eskia?"
  
  
  "Betetzen dituzu bat Altxorraren agente ez dago".
  
  
  "Ah."
  
  
  "Polita izan da bere. Behar dugu bere espezializazioa."
  
  
  "Bere?" Kanpaiak jo zuen, nire nerbio-zentroak.
  
  
  "Ee."
  
  
  "Zer da? Izan ez zuen haurtzain bat izan droga toxikomano?"
  
  
  "Ikusi behar duzu bilera dela gertatzen."
  
  
  "Bilera bat?"
  
  
  "Artean, eta inor loturak hautsi Turkia-Korsikan-California. Nahi zuen kantatzen. Nahi dut musika entzuteko aurretik emu en eztarria moztu."
  
  
  "Jauna, batzuetan duzu ..."
  
  
  "Ez esan hori! Helbidea da La Casa Verde. Galdetu Juana Rivera."
  
  
  "Eta gero?"
  
  
  "Ekarri bere Washington duzu."
  
  
  "Noiz?"
  
  
  "Hurrengo hegazkina Ensenada."
  
  
  Ez zuen ikusi nire ukabila.
  
  
  "Nikolai!" Hawk hasperen egin. Zuen susmoa me fribolo.
  
  
  I zintzilikatzen bere. Ondoren itxiz kasu bat Filipinetan duten bezala smelled overripe coconuts, berea izan hegaz San Diego from Hawaii bi egun besterik ez duela. Besterik ez zen hasieran kentzeko lortzeko kinks bere muskuluak eta tentsioa bere psikea. Hil ez da inoiz atsegina, bere gainditu bere kuota Mo. Eta.
  
  
  Hobe da botatzea da, guztiak ikusmena arabera, inguruan zure burua - laguntza bat artalde eder ko San Diego tiro telesail bat. Baina orain...
  
  
  Deitu nuen, administrari, kontaketa berari buruz nire gehien penagarria kolorea aldatzeko, azkar handitzeko planak, eta eskatu zion, prestatu nire faktura. Gero deitu zuen aireportura, eta aurkitu duten hurrengo hegazkina Ensenada litzateke utzi ordu bat eta erdi.
  
  
  Badut eten nire spiky dutxa, besterik ez dut egin ahal izango da.
  
  
  * * *
  
  
  Baja California da buztana duten zintzilikatzen behera California egokia. Inork ez zirudien dakit zer egin horri buruz. Hau izan da gaia arteko polemika AEBETAN eta Mexikon urte askotan. Hilabete ondoren haggling baino gehiago jabetza basamortuan banda bat, Mexikar, azkenik, eman eta adostu hartu behar da atzera.
  
  
  Atxikia zuen atzera bere eserlekua eta lo modu guztiak aireportu txiki bat zikinkeria banda gertu arrantza herri txiki batean izeneko Ensenada. Hitza, benetan esan nahi du "badia" edo "txiki stream" sartzen baduzu, interesgarria da gauza gutxi.
  
  
  Noiz atera naiz planoan eguzkitsu distiratsua saint, distira izan zen, beraz, indartsu hori jarri dut eguzkitako betaurrekoak.
  
  
  Berri bat Mustang taxi zen aparkatuta kanpo eragile dorrea, eta gidariari bere izeneko hartu Ego atzera herri. Ondoren pasatzen rutted bidez errepideak, savannahs overgrown sagebrush eta greasy baso, dugu azkenik etorri zen kale nagusian hirian.
  
  
  La Casa Verde - zein izan zen ustezko berdea bada, nire espainiako oraindik egokitzen, baina ez zen benetan mota bat lausotzen pastel kare-zen amaieran sagging blokea, non arautuko sunning bat bezala musker rock bat.
  
  
  Lortu zuen atera taxi, bildu bere poltsa, eta sartu zen lobby. The motel zen zelaia ilun batetik eguzki-argia distiratsua, baina ikusi izan dut mustachioed nerabe itxurak interesa izan nire etorrera. Emu haizatuko bere eta jaso telefonoa etxean.
  
  
  "Livi". Izan zen neska baten miniaturazko telefonogunea.
  
  
  "Ezin duzu konektatu me Senorita Juana Rivera?"
  
  
  Ez zen egin klik, eta luze bat ring.
  
  
  "Livi". Izan zen hainbat neska.
  
  
  "Juan Rivera?"
  
  
  "Bere".
  
  
  "Ingelesa hitz egiten duzu?"
  
  
  Han izan ziren gorabeherak. "Jess?"
  
  
  Bere, itxi begiak. Hau izan zen ustezko horietako bat izan nahi du misioak. Astindu zuen bere burua, eta esan zuen kodea esaldi, dudarik ez sentitzen absurdu:
  
  
  "Urria da zortzigarren urteko hilabete."
  
  
  "I beg zure barkamena? Oh, bai! Gero, sagarrak dira helduak."
  
  
  "Neska ona! Hau da, George Peabody." Hori izan zen nire egungo estaltzeko izena, eta Hawke ez galdetu niri aldatzeko nire ego. Dut, beraz, izan zen oraindik ere, George Peabody.
  
  
  "Ah, Senor Peabody." Izan zen, pozik entzun azentu desagertu zen. "Non zaude?"
  
  
  "Ez naiz lobby", esan nion. "Behar dut palo bere?"
  
  
  "Ez, ez, ez!" esan zuen azkar. "Izan dut behean."
  
  
  "In barre," hasperen egin dut, kanpora begira oso ilun-fluxua lobby, non gizon counter atzean zen, ezabatu bere eskuetan.
  
  
  Aktibatuta zuen eta buru ilundu bar. Bartender begiratu me at. "Senor?"
  
  
  "Pisco Garratza", esan nion.
  
  
  Zuen nodded
  
  
  
  eta jiratu egin da.
  
  
  Sentitu izan dut heavy aire mugitzen softly, nire atzean, jarriz usaina limoi freskoa zidan. Jiratu eta ikusi lirain bat, ilun-eyed, ilun-ilegorrie neska bere erdialdean hogei, ia luminescent zurbila azala zuria duten igebelarrak ohi dute.
  
  
  "George", esan zuen gaztelaniaz. Izan zen bezala, "Orati-hey".
  
  
  "Juana?" Esan nion, behar bezala pronouncing ego arteko erdialdean, "h"eta " m".
  
  
  Ospatu zuen bere eskua. Dut hartu. Ondoren, adierazi zuen taula bat hormaren kontra.
  
  
  Sortu ginen. Bera izan zen, dotore, garbi, eta oso femeninoa. Bere gorputza zen malgua eta ederki itxurako. Ee hankak gehiegi. "Ona zaharra Hawk!" Pentsatu nuen bere. Nola anormal zion!
  
  
  Dugu joko honetan jolasteko.
  
  
  Zuen agindu bat iced tea, sartu bizitzera aulki bat, eta atxikia aurrera, bere begiak distiratsuak. "Orain. Zer du horrek guztiak esan nahi du?"
  
  
  Berea, astindu zuen bere burua. "Ez dut ideiarik ere. Nire superior Washington labur bat egingo digu".
  
  
  "Noiz?"
  
  
  "Gaur gauean."
  
  
  Bere aurpegia zen hutsik. "Baina horrek esan nahi du, ez dugu gaur hemen."
  
  
  "Es verdad".
  
  
  Bere ahoa jaitsi da zabalik. "Ondoren, ez da izango, denbora..." Bere ahoa snapped itxi.
  
  
  "Zer, Juana?"
  
  
  Bere aurpegia zen arrosa. "Zuen bat olvidado niri."
  
  
  "Duzu memoria labur bat," esan nuen, eta nire amaitu pisco garratza. Eder Aguardiente, pentsatu nuen. Egunen batean egingo dut bisita Pisco, Peru.
  
  
  Bere jaiki. "Zure maleta, Juana. Hartzen ari gara, hurrengo hegaldia atera hemen."
  
  
  "Baina jakin behar duzu buruz zerbait egitekoa..."
  
  
  "Droga", esan nion.
  
  
  "Jakina, bere buruz drogak"
  
  
  "Eta Mediterraneo Itsasoa. Ari gara Espainian."
  
  
  Bere ahoa eratzen o bat.
  
  
  "Eskia joan."
  
  
  Bera izan zen, edateko iced tea. "Ezin da errepikatu duzu hori?"
  
  
  Inoiz ez dut egin.
  
  
  Ondoren, zuen engainatu me. Bere begiak pizten. "Ah! Jakina, Sierra Nevada! Ez da lehen mailako eski estazio ondoan Granada."
  
  
  Ikusi nuen.
  
  
  "Ezin duzu ski?", galdetu zidan.
  
  
  Hau izan zen egun galdera hau. "Zer egiten ari zara?"
  
  
  "Oso ondo", esan zuen placidly.
  
  
  Eta apala, pentsatu nuen. Zuen lasai esan zuen, " Dugu indulge."
  
  
  Bartender zen, niri begira. Juana winked bere, eta zuen winked at erreuma. Ederra izan zen, findu, eta lor.
  
  
  * * *
  
  
  Dugun bezala, kanpo zapaldu, flash argi off itzulerako eskopeta kanoi marraztu nire begirada zulo beltz amaieran da. Gizon hau izan zen, laua etzanda teilatu baten inguruan beroa kalezulo kalean zehar, eta banekien zuen me zentratua erdian esparrua da ego esparrua.
  
  
  Zuen izoztu une bat. Ondoren, zuen dituena da Juana-ren alde eta uso kontrako norabidean, aldera aterpe atari. Jaurtiketa deitu kalean zehar.
  
  
  "Eutsi!" Hey deituak bere.
  
  
  "Baina, Nick..."
  
  
  "Lasai!" I hissed.
  
  
  Zuen azkar-azkar jaiki, eta ran lobby-leihoan. Estali nuen, eta begiratu leihotik. The distirak du eskopeta kanoi bere harrapatu berriro. Gizona izan zen, oraindik ere teilatuan lehor ondasunak gordetzeko.
  
  
  Bere senarra bezala hurbildu zuen bere pistola, planteatu zuen fusil eta tiro berriro. Gawking begiak zulatu egurrezko egitura laño gainetik Juana burua. Orain zuen arakatzea atari sartu. "Neska ona da!" Pentsatu nuen bere.
  
  
  Noiz begiratu zuen berriro, gizona desagertu zen.
  
  
  Entzun izan dut bere martxan oinak. Begiratu dut bidez hautsez eta leiho bat ikusi gizon beltz bat palo bat irteten denda kalean eta gora begira lekuen non frankotiratzaile gure zain zegoen.
  
  
  Ran zuen hotel inguruan, astintzen Juana lo barruan, eta joan sortu lehor ondasun denda eskailera, bi aldi berean, goiko solairuan.
  
  
  Bere beranduegi. Zuen joan.
  
  
  Ez zen ezer geratzen teilatuan baina asko Mexikoko zigarro butts eta sombrero zuen litzaidake erosi bi egun lehenago dendan azpitik.
  
  
  "Atzerritarra", esan zuen, bi gizon denda, gizon bat sabela koipe batekin eta irribarrez aurpegia. Gonzalez.
  
  
  "Turismo?"
  
  
  "Bai".
  
  
  "Ezin duzu deskribatzeko ego?"
  
  
  Gonzalez shrugged. "Buruz zure altuera. Ile marroia. Begi marroiak. A thin man. Urduri."
  
  
  Guztiak da.
  
  
  Juana hartu zuen bere alde batera hotel lobby bitartean, espero dugu, taxi bat hartu gurekin eta gurekin hartu aireportura.
  
  
  "Hemen izan zen duela bi egun," bere aita esan zuen.
  
  
  "Ezta?"
  
  
  "Zenbat denbora izan duzu hemen?"
  
  
  Ibilaldia."
  
  
  "Ez duzu uste daki nor zaren?"
  
  
  Bere begiak narrowed. Hartu zuen iraina gisa. Bera izan zen, Latin, eder, eta osoa sua. "Ez dut uste, beraz!" Esan zuen indignantly.
  
  
  Ez zuten uste izan zen, iraina.
  
  
  "Zer zinen lanean, aurretik harremanetan jarri ginen honi buruz zeregina?"
  
  
  "Tanta bat droga".
  
  
  "Apurtu da?"
  
  
  Zuen nodded, jaistea, bere begiak.
  
  
  "Hau guztia?"
  
  
  "Bai". Bere kokotsa altxatu erronka.
  
  
  "Bat utzi?"
  
  
  "Agian, beraz," esan zuen evasively.
  
  
  Jiratu eta begiratu atari goialdean lehor ondasunak gordetzeko.
  
  
  "Bai," adostu dut. "Uste dut, agian, beraz."
  
  
  Bere aurpegia bihurritu amorruz.
  
  
  Ee harrapatu bere ukondoa. Taxi iritsi da. Zortea Nick. Gorde Ensenada-ren enpresa Taxicab.
  
  
  "Goazen, Juana. Hurrengo geldialdia, Washington, DC."
  
  
  Oso autoritarioa. Oso domineering.
  
  
  Zuen lasai igo sartu taxi, keinuka pieza eder bat izterrean. Baina nik ia ez zuen nabarituko da.
  
  
  Bi
  
  
  Hawke eseri kontsola du AIZKORA zinema kontrol panel, botoiak bultzaka eta konfiguratzeko diskoak. Botoi bat play audio. Bat zinta botoia. Botoi bat 16 mm-ko filmean. Botoi bat egiteko zuzeneko emanaldia. Botoi bat egiteko zahar bat zuri-beltzeko filma.
  
  
  
  
  
  
  Botoi bat egiteko diapositibak. Edo, nahi izanez gero, atseden zure begiak, botoi bat biguna emakumezko ahots voicing adimen partiturak.
  
  
  Elkarrizketa honetan puntu bat izan da aldi baterako chatter. Bere ezabatuko guztiak inguruan bere burua. Besterik ez dut gogoan izan dut hautematen Juana Rivera ikusmen, eta egin dut. Hala ere, zerbait bere pentsamenduak zirudien aurrez zehaztu, pre-probatu, eta antzuak.
  
  
  Baina berak ederra izan zen, eta ni bezalako emakume eder. Pentsatu nuen, eta bere: "Bada bakarrik izan zuen ezabatuko, bere ahotsa, Hawk bat bezala ahal ezabatu grabaketa bat ez zuen nahi entzun."
  
  
  Brylev erabat joan, eta gure aurrean irudi bat izan zen pantailan hori arduratzen magikoki agertu moans.
  
  
  "Enrico Corelli," bigun bat, emakume ahots esan baino gehiago irudi hori keinuka pantailan zehar. Izan zen oraindik ere, argazki, buruz hartu duela hamabost urte, eta pizten arabera txikiena zati batzuk handiago argazkian. Atzeko eszena izan zen Vatikanoko errotonda.
  
  
  "Argazkiak, adibidez, 1954," ahots jarraitu. "Hau da azken bizirik argazki Corelli. Gainerako ego argazkiak erosi zituzten, diru asko. Ikerketa ezin da frogatu duten dirua dator mafia en kutxak. Baina hori da, zer uste dute."
  
  
  Bere begiak luze bat hartu zuen, eta kontuz ibili begiratu argazki. Aurpegia izan zen, ia indistinguishable. Aurpegiko ezaugarriak ziren nahiko arruntak: ile ilun, enpresa kokotsa, aurpegia forma bereizketarik gabe. Izan zen ikasitako arabera ego onena bezala izan da, baina delako izan da macanaz hainbeste aldiz inguruan, hala nola, zati txiki bat pikortsua film, ez zen ia ezer ez da hori izan da ardatz.
  
  
  Mapa bat keinuka pantailan zehar. Izan zen mapa bat Korsikan. Udalak Basria zen planteaturiko zirkulu bat.
  
  
  "Ez da ezarri Enrico Corelli bizi da hemen, auzo Basria, Korsikan, in villa bat eraiki Napoleonen garaian. Zuen langile ditu hamar funtzionario eta bi bizkartzain. Zuen bizitza izeneko emakume bat Tina Bergson.
  
  
  "Corelli da orain berrogeita bost urte. Lan egin zuen italiako gobernuak Rime, baina ez zen tiro bat hilabete batzuk geroago. Izan zen laburki ezkondu, baina ego emakume hil zen pneumonia denean Corelli ez zen lan. Disgusted, hasi zen lanean kideak koadrila bat forgers eta erbesteratu lapurrak inguruan estatu Batuetan jaio ziren, Siziliako izan ziren, eta mafia kideak New Yorken eta Chicagon. Zuen stahl ona da enforcer eta oso ona enpresaburu horiek. Noiz farmazia kate bat ezarri zen, izan zen lehen pertsona bat ireki puntu bat fluxua, gertu Napolira.
  
  
  "Droga-sarea loratu 1960ko hamarkadan, eta amaieran duten denbora, Corelli Stahl bat izan zen, funtsezko figura osoa mafia kate.
  
  
  "Haiekin jakiteko, izan zuen hainbat mistresses. Bat hiltzen saiatu ego noiz irauli zuen bere beste emakume hontza. Bera izan zen, geroago aurkitu ito Napoliko Badiaren."
  
  
  Mapa desagertu egin da, eta luxuzko nautikoak buruz 180 oinak luze bete pantaila eder bat, kolore diapositiba.
  
  
  "Hau da, Corelli plazer nautikoak, Lysistrata. Zuen bela bandera pean Frantzia. Corelli jotzen du bere burua herritar bat Korsikan, nahiz eta jaio zen Milanen."
  
  
  Irudi bat handi bat da, villa orain, pantailan agertu.
  
  
  "The Corelli Etxea. Nahiz eta berak bakarrik ditu, bi bizkartzain zaintzeko ego, Ego manor da etengabe zaintzapean dozena erdi bat gunmen."
  
  
  Irudi berri bat keinuka sortu. Gorputz etzan belarretan. Filmatu zen hainbat aldiz. Gorpua ezezaguna zen, baina itxura bere aztarnak, erabaki dut balak hit ziren gezurrezko bala-ohiko balak moztu palak gutun X. dumdum Balak piztu perretxikoak bat sartu moztu, suntsitu forma denean hit dute helburu .
  
  
  "Bat izan zen frantziako agente izendatu Emil Ferenc. Izan zen apurtzen saiatzen Villa Corelli, gisa finka deitzen da. Antza denez, zuen, aurkitu zen arabera, patruilak eta hil."
  
  
  Ondoren argazki bat suntsituta, basamortu itxurako paisaia pantailan agertu. Lente handitutako figura bat gertu zutik dotorea Lonbardiako makalak, bakarra zuhaitz edozein tamaina bistan. Gisa irudikatu zen, bat ikus zezakeen gizon hori izan zen, zehaztugabea adina, baizik eta altu eta sendoa eraiki zuten. Aurpegia izan zen itzala.
  
  
  "Enrico Corelli. Hau da, hurbilena irudi edozeinek kudeatzen ditu, argazki azken hamar urteetan. Irudia hartu zen bat teleskopikoak lente seguru batetik hauteslekuak puntu kontrako muino. Nahiz eta aurpegia da bereizezina, pertsonaren gorputza ikus daiteke argi eta garbi . Arabera ordenagailu kalkuluen arabera, Alenka ego buruz izan zen, 182, altuera-6 oinak, eseri zuzen, eta osasun-bikaina amaieran militarrak."
  
  
  Pantaila joan beltza. Gero pelikula bat jarri zen martxan. Izan zen eszena bat hondartza batean, seguru asko, frantziako Riviera. Rubia harrigarri bat txiki-txiki bat bikini desfilatu zehar harea, swaying bere aldakak bere rubia ile luzea fluttered inguruan bere bizkar. Zuen pausatu une batez, eta horrexegatik, balitz bezala, norbaitek zuen hitz egiten bere. Begiratu zuen kamera eta irribarre egin.
  
  
  "Tina Bergson. Hey, hogeita hiru urte. Jaio Suedia, mugitu zuen Erroman, non izan zuen labur bat, baina arrakastarik film karrera.
  
  
  
  
  
  Ondoren, duela bi urte, mugitu zuen Suitza, non izan zen, parte hartzen duten dirua manipulazioa, antza denez, onerako mafia edo erakunde batzuk bezala, mafia. Zuen harrapatu zuten, baina inoiz ekarri epaiketa. Diru gehiena da, esan dute aldatu eskuak bere laguntzeko ihes Suitzako agintariek.
  
  
  Laster ondoren, aurkitu zuen bere burua Enrico Corelli etxea. Corelli ez zuen bere ezkontzeko, baina berak bere etengabeko laguna. Hitz egiten zuen, suediako, frantziako, italiako eta espainiako, baita euskara. Ee-ren IQ behar da, esan zuen 145 oinarritutako emaitzak benetako proba hartu zuen bete Suitzako banku lan eskaera. Handi bat zuen eskiatzaile ."
  
  
  Filma, orain zuen distirak eskiak on malda batean. Bere izan dela aitortu zuen, oso ona izan zen. Ez da harritzekoa, Ay nahi pasatzeko neguan hilabete ski malda; zirudien zuen kirol maite.
  
  
  Beste mapa pantailan agertu. Erakutsi zuen mundu batean Mercator proiekzioaren lerro bat exekutatzen Ekialde Turkia, Turkiako Sizilia, Siziliako Korsikan, Riviera, atzera Korsikan, eta, ondoren, Portugal, handic Cuba. eta , ondoren, Erdialdeko Mexikon, eta, ondoren, San Diego Kalifornian.
  
  
  Droga-katean.
  
  
  "Asko izan dira aldaketa nagusiak droga-hornidura-katearen azken urteetan. Normalean, heavy drogak hasi Ekialdean, eta, azkenean, mendebaldean, Mediterraneoan zehar Itsas, non dira bideratzen. Kontrol hau kate ainguratuta Korsikan, besterik gabe, bat gelditu aurretik garrantzitsuena prozesatzeko Riviera. Drogak, ondoren, itzuli Korsikan, eta, ondoren, Kuba bidez hiru bat gelditzen da: Portugal, Marokon edo Aljerian.
  
  
  Mapa berria. Adierazi zuen Korsikako berriro.
  
  
  "Batetik, estatistika horiek, banaketa lerro luzatu atzera Ekialde eta gehiago azken helmuga, Mendebaldean. Diru-Mendebaldetik dator hemen, non da orduan banatzen artean loturak sarea."
  
  
  Lente handitutako mapa, erakusten Corelli higiezinen auzo batean Basria inguraturik, zirkulu bat.
  
  
  "Rico Corelli da pertsona nork kontrolatzen katean. Zuen lortzen bere aginduak Sizilia, non diputatu mobster kontrolak ekialdeko erdia apurtu. Don mendebaldean kontrolak gainerako apurtu, plus zabaldu."
  
  
  Irudia atera, eta Sergey pizten.
  
  
  Eserita isilik dugu pixka bat.
  
  
  Hawk eztarria garbitu.
  
  
  "Interesgarria", esan nion.
  
  
  "Akademikoa," Juana esan zuen.
  
  
  "Ados nago berarekin," jarraitu zuen.
  
  
  Hawk frowned. "Besterik ez da bilera informatibo bat."
  
  
  "Zer Corelli?" Juana eskatu.
  
  
  Hawk begiak itxi eta zabu atzera eroso aulki birakaria.
  
  
  "Mobsters bihurtu dissatisfied irabaziak droga programa," Hawk, azkenik, esan zuen. "Duela sei hilabete, hasi ziren bidaliz pertsona barrutik out probatzeko sistema adimen. Corelli hartu-kopuru handia - gehiegi arabera, AEBETAN Ez. Baina Siziliako bigarren ezin pentsatzeko modu bat, egoera zuzentzeko. Bileran, erabaki zen Corelli utzi beharko litzateke. Pertsona bat bidali zen hit zion, baina desagertu zen eremu bidez ikuspegia. Ikusi duzu zer gertatu zen, hain-izeneko lubaki agente nork saiatu nahi break sartu finka.
  
  
  "Ondoren, mafia capos erabaki eraso Corelli bidez Tina Bergson. Detektibe bat izan behar aldarrikatzeko batetik Suitza saiatu atxiloketa bere behin Basria zahar bat Suitzako kobratzen. Baina Odin en bizkartzain Corelli esku hartu eta gorde Tina. Dute, ondoren arrastaka detektibe berak gertuko hondartza, lotuta ego sortu, eta onartzen zion itxaron marea piztu aurretik ito. Gizona ihes egin eta utzi Korsikan, inoiz ez itzultzeko ."
  
  
  Planteatu zuen bere eskua.
  
  
  "Nick?"
  
  
  "Nola dakigu hori guztia?"
  
  
  "Corelli esan digu."
  
  
  "Zuzenean?"
  
  
  Hawk hasperen egin. "Ez dugu norbait hurbil Corelli, nahiz eta berak ez du inoiz ikusi. Corelli eman buruzko informazioa, bere ekimenez."
  
  
  "Zergatik ez?" Juana eskatu.
  
  
  "Esan zuen utzi nahi izan zuen ona."
  
  
  "Gorde zeure burua eta neska?" Galdetzen nion.
  
  
  "Erabat fantastikoak. Eta lortu asilo Batuetan."
  
  
  "Bueltan...?"
  
  
  "Osoa komando-lerroa, zuzena katea, eta nola funtzionatzen duen."
  
  
  "Nola ez dugu ezagutzen, ez da tranpa bat?" Galdetzen nion.
  
  
  "Ez dugu." Hawk begiak ireki lazily. "Botoa non sartu duzu". Jiratu zuen Juana.
  
  
  Zuen nodded.
  
  
  "Zure espezializazioa, behar duzun jakiteko, bada, Corelli da gurekin kontatzea egia - edo, bada, zuen gurekin liderra behera lorategi bidea."
  
  
  Zuen hasperen egin. Batzuetan Hawk diction da hopelessly Victorian.
  
  
  Juana bazterrera hitzak. "Jakin dut."
  
  
  "Du ezer instalatu?" Galdetzen nion.
  
  
  "Elkartuko gara Sol y Nieve. At eski estazio bat Espainian. Ez dut esango duzu honi buruz?"
  
  
  "Labur-labur"
  
  
  Hawk atxikia atzera. "Urtero Tina Bergson doa hau eski estazioan, eta Corelli doa berarekin. Gastatzen dute hilabete bat inguru dago."
  
  
  "Da zuen joan ez bezala Rico Corelli?"
  
  
  "ez. Ez dakigu zer izen erabiltzen zuen. Baina badakigu dute beti joan. Eta Corelli bete nahi me han."
  
  
  "Hau izan daiteke konfigurazio bat," muttered dut.
  
  
  "Noski," Hawk esan zuen. "Hori da, zergatik zauden hemen, Nick. Ahots zergatik argazki AIZKORA".
  
  
  "Zain grebak."
  
  
  Zuen nodded. "Esan dezagun mobsters buruz zekien Corelli planak. Ez nuke nahi dute lortu, gure zenbaki bat enforcer
  
  
  
  
  
  
  eta, gure zenbaki bat droga aditu? "
  
  
  Zuen ezabatzen bere kokotsa. "Nola ez dugu ikusten, jarri harremanetan?"
  
  
  Hawk esan zuen: "Dugu gizon bat Malaga. Bat du mutil Sol y Nieve. Corelli bizkartzain hurbilduko zion. Bilduko duzu gure gizon Malaga eta bera izango da bilera bat antolatu mutila estazioaren. Ondoren, bilduko duzu Corelli aurrez aurre."
  
  
  Zuen nodded zion. "Eta gero?"
  
  
  "Ondoren, Galdu Rivera hartuko baino gehiago *
  
  
  "Duzu prestatu gure pasaporteak?"
  
  
  "AIZKORA Identifikazio ditu dokumentuak. Duzu oraindik ere George Peabody, baina orain ari zaren argazkilari profesional bat."
  
  
  "Jauna, ezin dut, nahiz eta kontrol Brownie bat, askoz gutxiago Hasselblad!"
  
  
  "Kamera horiek dira fidagarriak, gaur egun,! Halaber, onak dira lortzean badakizu oinarriak. Eta zuk, Galdu Rivera, dira eredu bat argazkilaria. Guztiak zure paperak egiten dira. Erre ih ondoren gogoratzeko zure iragana."
  
  
  "I Am posatzen biluzik?" Juana eskatu.
  
  
  Hawk harritu zen. Ego urdin begiak zabaldu. Izan zen, azken zaharrak, erabat erreprimitu gizon gizarte bat, non sexu-askatasunaren araua da. "Nire neska maitea!"
  
  
  "Litzateke duzu planteatzen biluzik?" Galdetu nion azkar.
  
  
  "Jakina", esan zuen. "Profesional batean zentzua. Denean jokatu dut bere rola, jolastu dut bere modu guztiak."
  
  
  Hawke aurpegia aldatu kolorea. Izan zen oso gorria. Zuen stared bere esku bat agonia estatiko. "Zu dagoeneko egin," zuen interjected.
  
  
  Bere, chuckled. "Jarraitu."
  
  
  "Ezagutzen dut, ez duzu kontuan sortu dugu, zure azal bat bezala, senar - emazte taldeak,", esan zuen azkar, bere begiak distiratsuak.
  
  
  "Jauna", esan nion.
  
  
  "Mr. eta Mrs. George Peabody of Millers Jaitsierak, MN."
  
  
  "Maite dut!" Juana esan zuen emeki.
  
  
  "Gorroto dut!" I growled. "Hau da, oso urrun-eskuratu! Eta eragiten du konplikazioak!"
  
  
  "Baina errazago egiten du Andrea Rivera jardun - bada, zuen behar du." Hawke aurpegia gorritu berriro.
  
  
  "Ez dut jarraitu logika!"
  
  
  "Bat ezkongabea emakume, neska bat bezala Galdu Rivera..."
  
  
  "I resent da!" Juana eten.
  
  
  "... Izango litzateke, askoz zailagoa izango da, oh, stalked, dezagun, besterik gabe esan, izan baino emakume batekin ezkondu. Ikusi?"
  
  
  Berea izan zen, aurpegia etzanda behera harea. Benetan ez nuen ikusi, bihurritu logika.
  
  
  Hawk aktibatuta Juana. "Ez duzu onestea?"
  
  
  "Erabat". Irribarre egin zuen, charmingly.
  
  
  Hawk nodded batean gogobetetasuna. Ondoren, begiratu zidan. "Edozein desabantailak?"
  
  
  Madarikatua zion! "Ikusten da fidagarria," onartu dut. "Ez dugu ezarri nolabaiteko alarma", jarraitu zuen. "Esan nahi dut, kasu horretan, dena erortzen ez ezik. Gai izan nahi dut gorde Juana eta nire azala, ez du axola zer."
  
  
  "Ez dugu gizon bat Granada, besterik gabe, ordu erdi bat kanpoan jotzea. Malaga jakinaraziko dizu."
  
  
  "Benetan. Hau estali behar da."
  
  
  "Bidali ahal izango dituzu edozein kodetutako mezu bidez nahi duzun Granada."
  
  
  "Ondo da", esan nion. Jiratu zuen Juana. "Ez duzu ezer eztabaidatzeko?"
  
  
  Begiratu zidan eta gero, Hawk.
  
  
  "Nik uste dut ez. Zuen bete egingo da zure besoetan arte ezagutu dut Jauna Corelli. Ondoren, lortu dut berarekin."
  
  
  * * *
  
  
  Besterik ez nuen dozed off denean, ez zen zorrotz bat erronda blokeatuta atea bereizten nire gela batetik Juana da.
  
  
  Bere jaiki. "Bai?"
  
  
  "Nick!" xuxurlatu zuen.
  
  
  "Zer da?"
  
  
  "Window."
  
  
  Bere, inguruan aktibatuta. "Zer honi buruz?"
  
  
  "Kanpo itxura."
  
  
  Iritsi zuen sorbalda zorrotik zintzilik bedpost. Ibili zen baino gehiago leiho, mantenduz itzalak eta snuggling sortu moan. Itzuli dio gortinak batera barrikak bere luger, zuen peered out at ilun kalean azpitik.
  
  
  Kalean zehar bat izan zen, Cadillac, onena autoa blokea.
  
  
  En nen, ez zen gizon bat eserita gidariaren aldean, nor zen zuzenean, niri begira. Gero, gainbegiratu zuen, beste gizon hurried kalean zehar nahi Cadillac, laburki hitz egiten, gidaria, eta sartu igo backseat.
  
  
  Eta caddy hasi zen, sortu eta bultzatu azkar kalean behera, inflexio-eskuineko izkinan at.
  
  
  Berea itzuli zen horma bereizten gure gelak.
  
  
  "Ba ezagutzen ego?" Sl galdetu zion.
  
  
  "bai. Bere, ikusi zion irten inguruan auto-une bat duela. Begiratu zuen nire gela - edo zurea. Bere ego aurpegia ikusi. Eta, ondoren, zuen hurried hotel lobby."
  
  
  "Nor izan zen?"
  
  
  "Ikusi nuen - ego at Dulles aireportua, gaur egun, ez da denean. Noiz iritsi gara. Txiki bat izan zuen, larruzko maleta. Horien inguruan, non bat jarri ahal izango duzu arma bat teleskopikoak ikusmena."
  
  
  "Neska ona da,", esan zuen absently.
  
  
  Ez zen eten. "Zer egiten dugu orain?"
  
  
  "Ohera joan", esan nion. "Gutxienez, badakigu zer ezagutzen dute."
  
  
  "Oraindik ez duzu bila joan ego bat?"
  
  
  "Washington? Da hiri handi bat."
  
  
  "Nick!"
  
  
  "Ohera joan, Juana." Bere gone egun batean. "Sweet Dreams."
  
  
  Bere, entzun bere marmarka pean bere arnasa, eta, ondoren, zuen kanpoan ibili egunean. Une bat edo bi geroago, entzun zuen creak ohe zuen bezala igo eta eseri.
  
  
  Gero isiltasuna izan zen.
  
  
  Zuen eserita leihotik, behaketa, zain. Baina inor ez da etorri.
  
  
  Hiru
  
  
  Dugu pasatu baxua magalean eta lehorreratu bat airstrip gertu Malaga. Taxi-gidari bat gidatzen gurekin sartu hiri baten bidez zurrunbiloa miniaturazko Europako autoak guztiak egiten eta forma.
  
  
  Geratu gara nagusietako bat hiriko hotel, begira portua Malaga. Ez ziren hainbat merkantzia-ontzi eta plazer itsasontziak ainguratutako edo ainguratuta gertu ondo mantendu portuak.
  
  
  Juana zen nekatuta. Blokeatuta zuen bere burua, bere alboko gela, siesta bat hartu, eta showered. Bere berehala joan zen AIZKORA etxean seguru.
  
  
  Izan zen, bulego txiki bat, etxe bat, eraikin bat kanpoan
  
  
  
  
  
  
  kale eta txoko inguruan.
  
  
  "Eraikuntza, hobekuntza," irakurri zeinua eguna. RSS. RAMIREZ ETA KELLY
  
  
  Bere postuan.
  
  
  "Quién es?"
  
  
  "Senor Peabody."
  
  
  "Bere".
  
  
  Atea ireki. Izan zen Mitch Kelly.
  
  
  "Kaixo, Kelly", esan nion.
  
  
  "Kaixo, senor." Zuen grinned eta utzi dit. Ondoren, glancing gora eta behera ilun, antigoaleko korridorea, zuen arretaz blokeatuta atea.
  
  
  Bere, begiratu bulegoan. Txikia zen, bat bakarrik tratu mahaian, pila bat zaharra aurkezteko armairuak, eta ate bat baño. Atzean mahaian, leiho bat begiratu baino gehiago portuaren eta hiriaren Malaga.
  
  
  Kelly slapped me back. "Ez ikusi duzu haiekin ferret bezala, hitza atera buruzko gorria laranja kasuan, Nick."
  
  
  Hau gertatu zen Grezian. "Duela bost urte, benetan?"
  
  
  "Benetan. Hawk esan izan duzu datozen."
  
  
  Bat ireki zuen tiradera eta hartu bat fina pare Bausch & Lomb 30x prismatikoak, zuen pisatu pentsakor eskuan.
  
  
  "I izan liteke albiste batzuk zuretzat."
  
  
  "Ouch?"
  
  
  Zuen betaurrekoak jarri baino gehiago bere begiak eta aktibatuta izarrekin begiratu baino gehiago portuan. Izan zen konturatu nintzen ikusten itsasontziak noiz jo nuen bere atea.
  
  
  Kelly ekarri TXIOA Malaga gutxienez hiru urtez. Ego-en lana izan zen, ez dakit zer eta nor izan zen, eta datozen joan Malaga inguruan.
  
  
  Izan zen baino gehiago bilatzen ego sorbalda. Zen ikasten plazer dock erdian portuan. Zirudien zuen bereziki interesatzen handi belaontzi ainguratuta nonbait erdi-erdian.
  
  
  "Ahots guztiak", esan zuen. "Hau da, Lysistrata. Corelli Yachts".
  
  
  Gogoratzen dut irudi ikusi nuen bere TXIOA-en egoitza.
  
  
  Zuen entregatu me prismatikoak. Izan zen bere ego hori bideratuta bere. Zuen bikaina izan zen; oso ondo aritu zen ikusi nautikoak. Batzuk tripulatzaileak ziren zaratatsu inguruan bizkarrean. Guztiak lasaia eta baketsua zen taula gainean. Ikusi ahal izan zuen segidan kabinak nagusia bizkarreko bi ilara portholes, horrek esan nahi du kabinak kokatzen ziren bi multzo ditugu.
  
  
  Handi bat izan zen, ederra plazer nautikoak. Frantziako bandera izan zen, hegan popa.
  
  
  Mitch Kelly eseri zen bere aulkian eta rustled paper. Bere, ezagutu nahi zuen, bere arreta, zer zen esaten zuen. Gisa buruz izan zen eman bere ordena, ikusi zuen norbait jertse bat eta galtza atera nagusia kabina eta kalera bizkarreko. Izan zen emakume bat rubia ile luzea. Oso zen busty eta txiki bat izan gerrian, eta estu-egokitzea galtzak hori planteaturiko bere izterrak eta ipurmasailak utzi ezer irudimena. Horiek azpian galtza, Nah onak izan zituen hankak. Bere azala izan zen, azoka eta leuna, eta bere begiak ziren urdinak. Hurrats sartu eguzkitsua santuaren argia, jarri zuen betaurreko ilun eta absently ospatu out bat ih lekuen gainean.
  
  
  "Tina Bergson,", esan zuen ozenki.
  
  
  Kelly craned bere lepoa eta peered leihotik, squinting eguzki-argia on & nb. "Bai, ustez."
  
  
  "Ezin hobea neska", esan nion.
  
  
  "Beste gauza bat buruz Nick Carter," Kelly sniffed. "Nola egiten duzu?"
  
  
  "Besterik ez dut egiten, zer gizon Washington dio," muttered dut.
  
  
  "Hau izan zen atzo," Kelly esan zuen, dardarka paper berriro.
  
  
  Tore bere begirada urrun Tina Bergson-en lerdena sorbaldak eta jertse-estalita bularrean eta gogoz apaldu prismatikoak. Kelly bertan jaso, aktibatuta aulki inguruan, eta bideratuta ih on Tina Bergson zuen bitartean irakurri idatzitako informazioa.
  
  
  CALLIE. RAMIREZ ETA KELLY. 3 PASEO ZAFIO. ETORRERA ASTEARTEAN ITSASONTZIAN LYSISTRATA. ERABILTZAILEA PREST DAGO. TINA BERGSON EKARRIKO EGO NAUTIKOAK. GEROAGO BAT EZARTZEN ESKI BILERA BAT DROGA ADITUA.
  
  
  "Erromatar sudurra!" - errepikatu duen grina bat.
  
  
  "Hori da, Corelli goitizena," Kelly esan. "Nahiko corny, ez da?"
  
  
  "Nahiko corny, bai". Erromatar Sudurra bat izan zen Indian chief.
  
  
  "Corelli jotzen du bere burua baztertutako bat. Badakizu - tik mafia."
  
  
  Begiratu zuen mezua berriro. "Epaitzen idazketa, uste dut zuen bilera me, ezta?"
  
  
  "Benetan. Daki zuen zure hotel. Nik dagoeneko bere ohar bat bidaliko."
  
  
  "Noiz izango zuen izan, ez?"
  
  
  "She ustezko jasotzeko lobby eguerdian." Kelly begiratu bere ikustera. "Hori ematen dizu, ordu erdi bat."
  
  
  "Zer Juana?"
  
  
  "Ezin zuen itxaron. Hau da, aurretiazko ikerketa."
  
  
  Berea zuen, shrugged. "Zer da hau guztiei buruz zentzugabekeria?"
  
  
  "Erromatar Mys beldur zen. Uste dut zuen jakin nahi zuen, bada, ari jarraitu."
  
  
  Edo, ahal bada, pentsatu nuen.
  
  
  * * *
  
  
  I izan zen, bere zain aretoan eguerdian.
  
  
  Noiz sartu zuen, begi guztiak lobby ziren nah, emakumeak bilatzen dituzten indignation, gizonak begira duten interesa. Bertakoek mahaian bat-batean bihurtu errespetatzen Lotharios.
  
  
  Zuen jaiki eta ibili baino gehiago bere. "Miss Bergson," esan zuen bere ingelesez.
  
  
  "Bai", erantzun zuen bakarrik apur bat azentu. "Berandu nabil. Benetan sentitzen dut."
  
  
  "Oraindik ez duzu merezi zain", esan nion.
  
  
  Begiratu me at She coldly. Pentsatu zuen icebergs batean fiordoak. "Goazen, orduan?"
  
  
  "Bai", esan nion.
  
  
  Jiratu zuen, eta ekarri zidan inguruan lobby eta sartu bright eguzkia Bryliv Irla.
  
  
  "Besterik ez da, eta kontrakoa plazan," esan zuen. "Oinez dugu"
  
  
  Zuen nodded eta hartu zuen bere eskua gallantly. Azken finean, berea izan zen Europan. Berak eman zidan bat ego gabe iruzkina. Behin espainiako begi aktibatuta batera gutun bat agurtzeko gu bi - me mirespena, niri inbidia.
  
  
  "Eder bat da, egun,", esan zuen, hartu arnasa sakon.
  
  
  "Egin nahi duzu Malaga?"Bere begiak ziren marraztuta bere aurpegia.
  
  
  "Oh, bai," esan zuen. "Ez da alferrak eta erraza hemen. Maite dut eguzkitsu brylev. Maite dut bere warmly."
  
  
  Esan zuen hori
  
  
  
  
  
  baina nik ez dut aipatu. "Nola izan zen zure ontzia bidaia?"
  
  
  Berak hasperen egin zuen. "Izan dugu harrapatu bat squall off Costa Brava. Bestela..."
  
  
  "Eta zurea da zure laguna?"
  
  
  Begiratu me at She pentsakor. "Jauna Erromatar?"
  
  
  "Jauna Roman." The charade jarraitu.
  
  
  "Ikusiko duzu ego laster."
  
  
  "Hartu dut zu eskia,"esan nuen bezala hurbildu gara marina-barra.
  
  
  "Maite dut." Irribarre egin zuen. "Eta zu?"
  
  
  "Neurrizko", esan nion. "Batez ere, estatu Batuetan. Aspen. Stowe. *
  
  
  "Joan nahi dut, Amerikan egun batean," Tina Bergson esan zuen, bere begi urdin bero eta niri begira adi-adi.
  
  
  "Agian, Jauna-er, Erromatar - izango dute zerbait esan horri buruz."
  
  
  Bera izan zen, barrez. Bere hortzak ezin hobea izan ziren. "Agian, hain zuzen ere." Begiratu me at She nabarmen. "Duzu, uste dut, eta egingo zuen lortu batera besterik ez fina."
  
  
  Ondoren, izan dugu on the waterfront, eta gizon gazte amaieran izan zen, zutik arreta, zuzendu du bere jarrera Tina Bergson. Izan zen, baizik eta mehe, baina begiratu zuen wiry eta indartsu. Zuen kizkur ile beltza eta arkatza-mehe bibote.
  
  
  "Senorita,", esan zuen. Ospatu zuen bere eskua bere lagun behera sartu txiki, sleek txalupako lotuta kaian.
  
  
  "Eskerrik asko, Bertillo", esan zuen emeki. "Hau da, Mr. Peabody,", esan zuen, em, seinalatuz me at.
  
  
  "Senor," Bertillo esan zuen. Ego begiak ziren ilun eta burutsua.
  
  
  Bere ondoren, salto off ondoren Tina Bergson eta, ondoren, Bertillo kanpoan ibili, hartu bizikleta, eta egin dugu, arku bat yacht hiru ehun metro kanpoan.
  
  
  Bay distiratzen eguzkia, kaioak scooped sortu hondakin hondartzatik, eta moztu dugu uraren bidez, hegan egiten dute angrily zerua sartu, zipriztinak digu itsasoko ura.
  
  
  Minutu batzuk geroago, ginen lotuta nautikoak. Bere izena, Lysistrata, ikus daiteke orain. Gurekin gainetik, bi marinel behera begiratu eta jaitsi eskailera. Igo dugu itsasontzian.
  
  
  Kabinan nagusia bizkarreko gisa balio nagusia, egongela, ikusi zuen bat muskulu gizon eroso batean eserita lounge aulkia. Izan zen, erretzea zigarro bat egin duten halos urdin kea baino gehiagok osatzen ego burua.
  
  
  Joan ginen. Sortu koa izan zen, bere helburu handiak goranzko batean, ke-hodei. Tina! zuen agurtu, bere, eta irribarre egin zuen, aldi erreuma.
  
  
  "Hau da, Mr. Peabody Ameriketan," esan zuen. "Mr. Peabody, hau da, Jauna ... er ... Roman".
  
  
  Inguruan begiratu nuen. Ingurua ederrez ziren.
  
  
  Barre egin zuen, eta bostekoa. Ego boterea ona izan zen. "Mr. Peabody, bere, bere gain hartzen dut joan eskia?"
  
  
  Zuen nodded zion. "Bat egiten ari naiz slalom."
  
  
  "Beraz, Tina. Berea, gehiegi, baina ez denbora luzez. Dugu denbora batzuk pasatzeko Sol y Nieve. Hartu dut zu han egon?"
  
  
  "Bere".
  
  
  "Zure laguna?"
  
  
  "Bai".
  
  
  "Hau ikaskide. Ez zuen ulertzen bilera?"
  
  
  "Zuen bat zuen."
  
  
  "Erraza?"
  
  
  "Nire laguna da emakume bat. Ulertzen zuen."
  
  
  Izan zen ikasi arabera, "Erromatar sudurra". Irudian ikusi nuen bere, konturatu nintzen erraz izan zuen izan Rico Corelli. Hain zuzen ere, izan zen nahiko ziur zen Rico Corelli. Izan zen eskuineko adina, nahiz eta ez zuen erakutsi bere adina ahalik eta gehien gizonak bere email negozioa egin.
  
  
  "Beti izan dut harreman ona Amerikarrek," Corelli, esan zuen.
  
  
  Tina irribarre egin. "Beti."
  
  
  "Espero dugu zure presentzia gure herrian", esan nion. "Gutxienez berea, ez dut ulertzen duzu..."
  
  
  Corelli planteatu esku bat. "Espero dut bidaia egiteko. Bada, egin ahal izango dugu akordio bat."
  
  
  "Bakarrik izango da bilera bat," esan nuen. "At eski estazio bat."
  
  
  Zuen nodded.
  
  
  "Zer da hau egiteko arrazoi aurretiazko bilera?" Galdetu nion nabarmen.
  
  
  "Segurtasuna," zuen zaunka, puffing bere zigarro. Lodi erretzen hasi zen, inguruan ibiltzea kabina.
  
  
  "Badirudi duzu, seguru aski." Atxikia zuen aurrera egin eta mintzatu softly eta pointedly. "Ziurtatzen dut, betiere naiz inguruan, segurtasun ez du arazo bat izan."
  
  
  Ahul bat, irribarre abaildu zehar bere ezpainak. "Ziurrenik ez."
  
  
  The steward ekarri edariak. Berea, atxikia atzera. Bilera izan zen, eztabaidatu eta adostu gainean. Izango litzateke erraza jarri zion resort eta ekarri Juana batera.
  
  
  Edan dugu.
  
  
  Buruz hitz egiten ari ginen, beste zerbait. Hamabost minutu pasa. Azkenik, Tina koa izan da.
  
  
  "Uste dut Mr. Peabody oso urduri itzuli bere hoteleko."
  
  
  Zuen nodded zion. "Eskerrik asko zure denbora, Jauna Roman. Espero dut gehiago eztabaida osoa elurra herrian."
  
  
  Begiratu dugu elkar, eta jiratu zuen utzi. Tina baino gehiago izan zen niretzat eta nire eskua hartu zuen.
  
  
  "Sentitzen dut hori ezin dut atzera joan shore duzu. Baina Bertillo hartuko duzu atzera."
  
  
  Zuen, poliki-poliki astindu eskua. "Eskerrik asko, bai zure xarmangarri ostalaritza."
  
  
  Izan dugu, bizkarreko, eta behera joan nintzen itsasontzian. Waved zuen me at, bizkarreko gisa itsasontzi hasi spin eta buru portuko taberna.
  
  
  Izan genuen joan bakarrik, berrogeita hamar metro denean, ez zen bat-batean oihu batetik nautikoak. Harrigarria soinu zabaldu azkar eta etengabe zehar uraren azalera.
  
  
  Aktibatuta zuen azkar. "Gelditzeko, Bertillo!"
  
  
  Bere, ikusi Tina joan gimnasioa inguruan non utzi besterik ez zuen. Zuen estropezuka.
  
  
  Serie bat laranja distirak erupzioa kabina bat, eta jarraian zapaltzaile boom.
  
  
  Entzun dut bere garrasi.
  
  
  Beste jaurtiketa deitu, eta ikusi zuen Tina Bergson erori bizkarreko, bere ahotsa moztu erdialdean sabela garrasi.
  
  
  Figura ilun batean wetsuit zen azkar mugitzen zehar bizkarreko, bezalako gizon bat itsasontzi batean.
  
  
  
  
  
  pantera bat, eta salto baino gehiago baranda urrun aldean uretan sartu. Bota dut nire pistola, baina ezin nuen tiro egin zion bezala.
  
  
  "Inguruan joan txalupa!" Bertillo snapped bere at.
  
  
  Harrituta, beldurtuta, baina gai, zuen tiro tiro bat txalupako, eta guk whizzed arabera starboard alde mimmo branka nautikoak.
  
  
  Bakarrik burbuilak erakutsi non gizon wetsuit burutik. Litzaidake zuen utzi bere scuba engranaje ez dago, askoz ere begi-bistakoa zen. Zuen betiko joan.
  
  
  Dugu biribila osoa minutuan, baina ez zuen erakutsi.
  
  
  Joan zen eskaileretan gora bizkarreko, non lau tripulatzaileak inguratuta Tina, nor izan zen arnasketa, hein handi batean, baina moaning softly. Bere jertse sorbalda zen blai azkar lehortzeko odola.
  
  
  Bere, ran sartu apaindegia.
  
  
  Gizon handi zen lurrean etzanda. Ego xede izan zen ia erabat suntsitu gunshots. Zuen hil aurretik zuen hit bizkarreko.
  
  
  Kanpo zen, begira, hondartza, baina gizon wetsuit ez zegoen han.
  
  
  Bera izan zen, bildu itsasontzi bat epigrafe shore eta deitzen Mitch Kelly. Harritu zuen, baina izan zuen pro bat. Zuen berehala deitu Malaga Guardia.
  
  
  Tina begiak ireki zituen.
  
  
  "Mina!" zuen moaned.
  
  
  Orduan ikusi zuen odol eta zorabiatu.
  
  
  Lau
  
  
  Mitch Kelly ireki beheko tiradera du armairuak. Ikusi zuen zer bidez joan nintzen. Ikusi nuen bezala, zuen unzipped larruzko kasuan ospatu haririk gabeko transmisore.
  
  
  Eder bat izan zen gutxi ezarri: Japoniako-egin da, solido-egoera transistore. Ezin duzu ia joan ilargia eta itzuli da.
  
  
  Da hummed pare bat une zuen ondoren aktibatuta ego, arte berotu. Ez zuen begiratu me at guztiak, baina lortu zuen lan egiteko, kontaktatu AIZKORA batzuk ondoren, aurretiazko deiak, eta, labur-labur hitz egin duen operadorea AIZKORA Jarraipena erabiliz, ohiko R / T huskeriak.
  
  
  "Ez dut Hawk bat."
  
  
  Izan zen erantzun " Jauna?" Bere haserrea izan zen, ozta-ozta jasotako.
  
  
  "Nick, hau da, ez baimendutako deitu! Bere, jakin nahi dut..."
  
  
  "Ari gara garbi?"
  
  
  "Bai".
  
  
  "Gatazka".
  
  
  "Hori da." Hawke Stahl-en ahotsa, zuhurra izan zen. "Zer da, Nick? Lortu dut beti tximeletak noiz betetzen segurtasun neurriak."
  
  
  "Antolatu duten misio hau? Ogasun?"
  
  
  "Badakizu, ez naiz baimendutako hitz egiten."
  
  
  "Bat du, dibertigarria usaina."
  
  
  "Berriro esan nahi du?"
  
  
  "Stinks da! Corelli hil da."
  
  
  "Hildako?" Eten. "Ah, bere kuttuna."
  
  
  "Nork antolatu hau?" Galdetu nion berriro.
  
  
  "Ezin dut..."
  
  
  "Bat izan zen konfigurazioa. Eta duenak antolatu erabiltzen da me hiltzeko Corelli."
  
  
  "Ez da bidea! Oh, bere, badakit zer esan nahi duzun."
  
  
  "Begira, jauna, mesedez! Bada mafia garbia da, ondoren, zerbait gaizki joan da gure aldetik. Bada Corelli izan zen joko bat jolasten, ondoren Altxorraren iruzurra zela."
  
  
  "Ziur zaude zuen hildako?" Hawk eskatu nabarmen. Ego bere ahots tonua ekarri zuen berreskuratu bere hasierako shock.
  
  
  "Erdi burua bota zuten? Oh, yeah. Zuen hildako, jauna."
  
  
  "Eta bere laguna?"
  
  
  "Zuen bizirik, baina ez zuen zauritu."
  
  
  "Izan dela uste dut eskuineko gauza egin behar da," Hawke esan zuen. "Erromatar kontrola hautatuta Corelli."
  
  
  "Erromatar kontrol ordaindu ahal izango da mafia!"
  
  
  "Nikolas..." zuen chided dit.
  
  
  "Kontuan hartu, jauna, hori herrian Errusia baino gehiago da."
  
  
  "Lasaitzeko behera, Nick. Lortu dut itzuli bezain laster, egin dut batzuk deiak."
  
  
  "Miss Rivera eta bere ezin izango da eskuragarri iruzkin gehiago."
  
  
  "Lo dago! Egin nahi dut, hau da argi eta garbi."
  
  
  "Hori da, dagoeneko argitu, Hawk. Edo, agian, zehatzagoa epe kartografiatu da. Agur."
  
  
  "Nick!"
  
  
  Dut harpidetuta da.
  
  
  Kelly izan zen hartu aback arteko elkarrizketa Hawk eta ni. Ez zuen ihardun nahita desobedientzia. Horregatik hitz egin zuen garrantzirik gabeko gauza. Joan zen bere mahaian, eta eseri. Zen ikasten niri adi-adi, zain teilatua tolesteko me gainean.
  
  
  "Ez duzu uste zen AIZKORA?" zuen, azkenik, galdetu nion.
  
  
  "Beraz, uste dut, baina ez dut ezagutzen."
  
  
  "Leak?"
  
  
  Behera begiratu zuen bere eskuetan. "Agian."
  
  
  "Zer neska?"
  
  
  "Juana? Bere benetan ez dakit bere buruz. Bada, izan zen parte hartzen, egingo zuen luze joan."
  
  
  "Nora zoaz?"
  
  
  Bere, aktibatuta egun. "Goazen atzera hotelera. Bada galdetzen diot nire buruari egingo zuen han."
  
  
  Bera izan zen. Bere entzun izan bere miatuz bere gela bezain laster, bere sartu bere gela erdiak. Gutxienez, izan zen bezala nah. Just ziurtatu zuen lortu bere Lugger eta mugitu ondoko eguna.
  
  
  "Juana?" Esan dut, lasai.
  
  
  "Ah. Nick?"
  
  
  "Mr. Peabody."
  
  
  "Nola ez da joan?"
  
  
  Izan zen Juana, ados. Esan izan dut bere ahotsa. Zuen onartzen zen Lugera, nork erabaki zuen gero izan duen hiltzaile, zuen dagoeneko utzi Malaga, geroztik, bere parte-hartzea charade izan litzateke burutu.
  
  
  Atea ireki zuen eta joan zen. Zuen jantzita, oso zorrotzak, baina cool-begira, palo hori hinted zaporea eta dirua, baina ez zen garestia da. Bera izan zen, irribarrez, eta, ondorioz, ez zuen ezer jakin Corelli.
  
  
  "Begiratu duzu nekatuta, Nick."
  
  
  "Bere. Freskoa, energia-eta."
  
  
  "Zergatik ez?"
  
  
  Altxatu zuen bere ohe-ertzean eta begiratu Nah. Bere hotel gehien lortu munduko irakurtzean bere aurpegia. Jiratu zuen aurpegia me, strong eguzki-argia Malagako sartu botatzen nah, argitzen xehetasun bakoitza bere aurpegia.
  
  
  "Rico Corelli hil da."
  
  
  Bere aurpegia paled. Bada, lan egin da, Nah izan bikaina gaineko kontrola bere arteriala sistema. Edozein physiologist
  
  
  
  
  
  
  Mota transferentzia
  
  
  Testu Itzulpena
  
  
  Iturria testu -
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Itzulpen emaitzak
  
  
  Esango dizu hori arteriala sistema da, nahigabeko.
  
  
  "Hil? Belaontzi batean?"
  
  
  Zuen nodded zion. "Bat, pertsonaia bat wetsuit."
  
  
  "Zer izan zen emakume ikasten berarekin?"
  
  
  "Tina Bergson zen zauritu, baina oraindik ez zuen bizirik. Da bat bezala begiratu konfigurazioa, Juana."
  
  
  "Zer egiten dugu orain?"
  
  
  "Zain gaude", esan nion. "Hitz batetik Hawk. Ditu dagoeneko jakinarazi."
  
  
  Bera izan zen, niri begira. "Ezin duzu ikusi dute gizona hil Corelli?"
  
  
  "Bakarrik ego silueta."
  
  
  "Egin zuen itxura bat duten jaurtiketa digu Ensenada?"
  
  
  Berea zuen, shrugged. "Bere ego du inoiz ikusi da, bai."
  
  
  "Izan daiteke gizona autoan Washington-en."
  
  
  "Denbora honetan izan zen jantzita wetsuit. Izan zuen bat. Ezin izan zuen, izan ere, Senatari Barry Goldwater."
  
  
  Juana jaramonik egiten da. "Jaso zuen gurekin at Ensenada eta jarraitu gurekin Malaga bidez Washington." Orain zuen positiboa izan zen eta begiratu argi eta garbi me at.
  
  
  "Agian."
  
  
  "Izan behar du!"
  
  
  "Bada, beraz, esan."
  
  
  Mugitu zuen me norabidean zen arte sei hazbeteko away from me. "Esan dute oraindik inork osoko onena. Nola egin duzu utzi hau gertatuko?"
  
  
  Bere begirada zentratu zen Nah, ez aukera ematen du edozein adierazpen erakusteko nire aurpegia. Baina ez zen hainbeste haserrea me olatuak emozioa izan behar da iritsi bere ukitu, zeren zuen recoiled balitz bezala, espero zuen ni hit bere.
  
  
  "Ez dut ahaztu duzu inoiz esan."
  
  
  Bota zuen bere burua elkarrekin, eta astindu bere burua, goibel. "Ez dut"
  
  
  Telefonoz deitu.
  
  
  "Kelly hemen," ahots esan zuen. "I am harremanetan Tina Bergson."
  
  
  "Ouch?"
  
  
  "Guardia Zibilak hartu zuen bere klinika pribatu bat ez urrun gugandik, ez oso urruti, Alcazaba. Ondoren, medikuak lortzen gure soldata."
  
  
  "Nola erosoa."
  
  
  "Zuen kontziente. Zuen ikusi nahi duzu."
  
  
  Pentsatu dut azkar. Ona da. Emadazu helbidea."
  
  
  "Ez dut hartu duzu, ez dago".
  
  
  Ona da. Dut atzera egingo hamabost minutu." Kelly, nola egin zuen Guardia Zibilak jakin non bere hartu?"
  
  
  Kelly chuckled. "Horrez gain, pare bat horien inguruan."
  
  
  Irribarrez, eseki zuen gora.
  
  
  "Zer izan da guztiei buruz?" Juana galdetu zidan. Bera izan zen, oraindik ere nabarmen astintzea albiste Corelli heriotza. Une hartan, bere aitak erabaki zuen, errugabe.
  
  
  "Tina Bergson. Zuen berreskuratzen. Joan naiz bere hitz egin."
  
  
  "Bere?"
  
  
  Bere hotel, beraz, Juana beti izan zen ikusgai. "Ez duzu joan aurretik."
  
  
  Lasaitu zuen. "Ah, ona da." Irribarre. "Izan dut galdetzen zer zinen nirekin egin."
  
  
  "Beti bezala, bere beru hartzen duzu berarekin. Zu oso neska polit, eta atsegin dut pretty neska." Bere, chuckled.
  
  
  Zuen benetan blushed. Zuen uste I zen kezkatuta, berriro ere, bere galdetuz bere buruz behatu.
  
  
  * * *
  
  
  Mitch Kelly igaro gehienak disko bulegoan eta klinika bragging, Juana Rivera. Rola jokatu zuen oso cool, sofistikatua agente bereziak. Izan ere, ezin izan zuen xarma emakumeak, nahiz eta ez zuen rola jokatzen. Juana zirudien zehaztuko besarkatu ego jarduteko, jakina erabiliz beren interes Kelly spur me.
  
  
  Baina ezin izan dut ordaindu askoz arreta, izan dut lanpetuta pentsatzen.
  
  
  Lehen, izan zen, amorruz berak ez aurreratuz ekoizpena. Hau frankotiratzaile jarduten Ensenada eta bitxi bat talde behaketa us Washington, behar izan dut, prestatu arazoak Malaga. Hala ere, bere aurretik, pentsatu nuen, eta hori izan omen ziren me ondoren eta Juana, eta ez Corelli. Nola ergelak!
  
  
  Hau izan zen, zer konturatu nintzen nire pentsamenduak. The honking adarrak autoa kanpo, azkenik, ekarri me out nire daze, eta hasi zen ikustera mimmo me kale estuak bidez Malagako.
  
  
  Autoa bota mugatzeko eta atera ginen bidez nah. Klinika kokatzen zen estu bat kale ilunetan, zuzeneko eguzki-argia bidez, eraikinen inguruko nah. Eraikinak ziren garbi eta ondo mantentzen. Hau izan zen, zalantzarik gabe, ez zati txabola Malaga.
  
  
  Kelly bidez sartu sarrera nagusia. Ibili gara gora zurubi marmolezko eskailera bat, eta jarraian, emakume zuri bat uniforme bat, baizik eta zoragarria backside, nor ere hitz egin laburki batera Mitch Kelly bezala sartu dugu. Gisa behera ibili gara bigarren solairuko korridorean, mehe bat, gizon bat enpresa trajea eta gorbata beltz agurtu Kelly irribarre handi batekin.
  
  
  Arabera Kelly, izan zen Dr. Hernandez, Tina Bergson-en bertaratu medikuak. Batetik Hernandez beaming irribarre, esan izan zuen diru hori ordaindu BETI ego fakturak eta ekarri ego osoa irakiten denean agurtu bere enpresarien esklabo.
  
  
  "Nola da zuen?" Kelly eskatu.
  
  
  Hernandez tolestuta, bere eskuak haren aurrean, arnasa sakon hartu, eta kezkatuta denbora luzez.
  
  
  "Bat da, bala zauria, badakizu. Besteak beste zauri bat da, batzuetan, benetan eragiten sepsis odolean. Sepsis da buruz erresumina, " esan zidan, balitz bezala, zuen nagusiak izan ziren distortsioa bereziki taldean. "Benetan uste dut egingo zuen atera hau fina. Jainkoaren laguntzarekin, egingo da, zatoz kanpora!"
  
  
  "Nola laster?" Galdetzen nion.
  
  
  "Egun batzuk," Hernandez esan une baten ondoren pentsatu.
  
  
  "Ah", esan nion. "Ondoren, ez da larria guztietan."
  
  
  Ego beltzak begiak keinuka une bat. Ondoren, irribarre egin zuen bat kezkatuta, kezkatuta irribarre. "Nahikoa larriak, Senor Peabody," zuen intoned. Hori zela eta, ez zuen utzi bere joan berehala. Ez nuen onartu, izan ere, ego-erresistentzia izan daiteke medically justifikatuta. Bala zauri bat izan daiteke gaizto gauza txiki. "Baina ona da hori zuen
  
  
  
  
  
  "hemen etorri zen berehala," Hernandez jarraitu. Bera izan zen, ia shock. Orduan, bala zauriak, ez duzu kezkatu behar shock."
  
  
  Zuen nodded zion. "Ezin dugu joan bere ikusteko?"
  
  
  "Noski, jakina," Hernandez bidal, inflexio Kelly eta astintzen horiek ate aldera korridorean. "Mesedez, idatzi."
  
  
  Kelly atea ireki eta sartu ibili handi bat, airy gela ospitaleko ohe bat erdian. Pertsianak marrazten ziren, eta lanpara bat izan zen, erretzea on gau-taula.
  
  
  Tina Bergson ederra izan zen, nahiz eta bera izan zen, batean bilduta oso landuak zuri lihozko oihal, eta bere bularrean zen estalita ospitale mantak. Bere ile zen fluffed baino gehiago atera burukoaren, bat halo hilaren urrezko.
  
  
  Nah izan zuen bere begiak itxita noiz sartu dugu, baina ireki zuen ih dugun bezala, behera begiratu nah.
  
  
  Bere begiratu nahi me. "Mr. Peabody," esan zuen.
  
  
  Zuen nodded zion. "Pozik nago hori ikusi nahi duzu, beraz, itxura ona."
  
  
  Saiatu zuen irribarre. "Izan zen... izan zen..." Eta malkoak welled sortu bere begiak.
  
  
  Bere, joan bere. "Tina, izan zen, beldurgarria. Ez duzu zerbait esango?"
  
  
  Bere ahotsa zen, xuxurla bat. "Beraz, ez naiz lotsatzen. Dut..." begiratu Zuen at gurekin pleadingly.
  
  
  Bere, inguruan aktibatuta. Ona da. Garbitzeko gela. Nahi zuen nirekin hitz bakarrik."
  
  
  Juana zuzentzeko sortu. "Eta niri."
  
  
  Gure begiak bildu. "Egonaldia, Juana. Gainerako duzu, get out!"
  
  
  Hernandez eta Kelly obediently atera bidez, gela bat eta emakume zuri bat uniformea.
  
  
  Hartu zuen Tina-en eskutik. "Zer da, Tina? Zer ari zara lotsatu?"
  
  
  Zuen aktibatuta kanpoan me. "Harrapatzen", esan zuen. "Partida jokatu dugu."
  
  
  "Joko bat?" Juana en ahots zorrotzak izan zen eta, nahiz eta.
  
  
  "Bai," Tina esan zuen urduri.
  
  
  "Kontatu du," bere ai agindu.
  
  
  "Izan zen Rico en ideia. Esan nahi dut, zuen beldur zen eta ez zekien norbait saiatzen zen hiltzeko ego."
  
  
  "Nola ez zuen ezagutzen?"
  
  
  "Hau dagoeneko saiatu."
  
  
  Ona da. Zuen susmatzen norbait saiatzen zen hiltzeko ego. Delako bat ego antolaketa gurekin?"
  
  
  "Bai", xuxurlatu zuen.
  
  
  "Bada ezagutzen zuen norbait joan zen hit bere ego, zergatik egin zuen erori outright bat tranpa?"
  
  
  "Ez zuen egin," Tina esan zuen. "Ez zuen tranpan erori. Hori besterik ez da."
  
  
  Jiratu eta begiratu Juana. Bitxi bat pentsatu niri gertatu. Bere aita estutu Tina eskua ongi.
  
  
  "Joan," eskatu zuen bere.
  
  
  "Ez zen Rico ontzian," Tina azkenik esan, rolling bere begiak pleadingly.
  
  
  Tack! Ez da harritzekoa, gertatu zen, beraz, azkar!
  
  
  "Ez?"
  
  
  Pertsona duzu hitz egin zuen, ez zen Rico Corelli. Hau izan zen gizon bat Rico ezaguna izan urte. Ego-en izena zen Basillio di Vanessi. Siziliako.
  
  
  "Zer Riko? Zen zuen ontzian?"
  
  
  "ez. Rico Sierra Nevada gimnasioa. Bezain laster, bilera nautikoak baino gehiago izan zen, izan dugu jakinarazteko ego - eta gero eta bete zuela ski. Hau aurretiazko bilera bat izan zen proba. The Rico-Hernini bizkarreko."
  
  
  "Guernini?"
  
  
  "bai. Bat-nola da hori? "bikiak!"
  
  
  "Bat doppelganger," Juana esan zuen.
  
  
  "Bai! Badakizu, jakiteko bada inor hiltzen saiatu Rico. Ikusi?"
  
  
  Edo hiltzeko me, pentsatu nuen.
  
  
  "Hau ez da benetako."
  
  
  "Beraz, Vanessa nor hildako, ez Corelli?"
  
  
  Esan zuen, " Bai. Egia da."
  
  
  Juana bultzatu nau kanpoan, eta koa izan zen, ohe ondoan. "Zu etzanda," zuen snapped. "Ezin dut esan."
  
  
  Tina erdi eserita ohean, basa-eyed. "Zergatik ari zara niri hitz egiten duten bezala?"
  
  
  "Oraindik ez duzu egia esaten! Corelli hil da! Eta saiatzen ari zaren marko gurekin batera faltsu bat!"
  
  
  "Hori ez da egia! Zin egiten dut da!" Tina aurpegia estalita zegoen izerdi.
  
  
  "Ez dut uste!" Juana gogor sakatzen.
  
  
  "Rico da orain Sierra Nevada. Kaleratu dugu ego-tik belaontzi bat Valentzian. Ezin dut frogatu da"
  
  
  "Nola?"
  
  
  "Bere... bere..." Tina hautsi behera. Hasi zen sob.
  
  
  "Nola?" Juana exclaimed, leaning baino gehiago eta dardarka bere bortizki.
  
  
  Tina shuddered eta groaned, zein minik. Bere malkoak isurtzen zituzten. "Egia da!" egin zuen negar. "Corelli bizirik dago!" Orain zuen, argi zen negarrez. "Valencia du erregistro ego utziz nautikoak!"
  
  
  Juana zuzentzeko gora, begiak narrowed, baina pozik. "Ezin dugu egiaztatu."
  
  
  Juana astiro-astiro bultzatu bere alde batera, emanez Nah esanguratsu bat eta jakitea begiratu. Juana zen, lodia, eta gustuko dut hori. Orain bazekien dugu Corelli izan zen, oraindik ere bizirik.
  
  
  "Non dago?" Galdetu zuen Tina.
  
  
  "Esan dizut. Sierra Nevada." Bere begiak, atzera bota beldurrezko.
  
  
  "Baina..."
  
  
  "Esango zuen me non zuen bilduko duzu."
  
  
  "Zuen incognito estazioaren?"
  
  
  Tina nodded etsipenez. "Bai, Bai! Oh, Mr. Peabody, beraz, sentitzen dut eta zer oker joan."
  
  
  "Izan behar duzu," snapped dut.
  
  
  "Izango ez duzu joan bete ego?"
  
  
  "Ari gara, ongi etorri!"
  
  
  "Ez?" Bere aurpegia lurra jo zuen unea.
  
  
  Bere "ez!" izan zen erabakigarria.
  
  
  "Zergatik, zergatik ez?"Zuen negarrez hasi da berriro. "Zuen... zuen... hil me!"
  
  
  "Bai", esan nion, lasai. "Uste dut egingo zuen."
  
  
  Kapitulua Bost
  
  
  Ez da beharrezkoa proiektua pentsatu olatuak zure garuna inguruan kalera norbaiten. Izan dut hau, dudarik gabe, urte, baina alferrik. Baina une horretan banekien bakarrik izan zen ustezko komunikatzeko Juana Rivera bidez garuneko uhinak - real psychic pertzepzioa.
  
  
  Zuen finkoa bere begirada bere aurpegian, eta bihurtu zen oso pentsakor. Pentsatu nuen, " Etorri bere laguntza, Juana." Ari zaren ona lasaia;
  
  
  Juana begiratu me at, bere aurpegia gorri-gorri, balitz bezala izan zen lotsatzen duten gizon bat izan zen bere begira, beraz, estuki.
  
  
  Banekien nire hasierako pentsatu izan ez sartu bere. Oraindik uste dut nire galdu bat
  
  
  
  
  
  tipo bat, nahiz eta.
  
  
  Infernua da, pentsatu zuen azkenean. Sentsazioa izan dut harrapatu zuen da.
  
  
  Jiratu zuen Tina eta snapped, "oraindik ez Dugu onartzen!", eta esan du berriro. "Baino gehiago da. Zuk gezurra esan digu azken aldiz. Ez da bilera."
  
  
  Juana begiak narrowed, eta ezin zuen ia jarraitu bere pentsamendu prozesuak zuen bezala zeharkatu convolutions play eta counterplay.
  
  
  "Minutu bat itxaron," esan zuen azkar. "Ezin dugu bakarrik utzi Espainia ikusi gabe Mr. Corelli!"
  
  
  Tina gelditu zotinka eta niri begiratu, zorionez.
  
  
  Zuen stared Juana bezalako lorategi bat harra entsalada fresko bat. "Oh, bai, ezin dugu!" Esan dut angrily. "Gezurra esan dute gurekin, eta hori da haria."
  
  
  "Baina zer buruz informazio Corelli eman ditu gurekin?"
  
  
  "Ez dugu behar da."
  
  
  "Ez duzu behar da," Juana pleaded, " baina behar dut! Berea da, nor izan zen hemen bidali zion. Ari zaren, besterik gabe, bizkarzain!"
  
  
  Begiratzean at Tina ikusteko nola hartu zuen gure gutxi dramatikoa inprobisazioa. Zuen bat bihurtu ikuslearen at azkar-paced tenis partida.
  
  
  "Lortu dut harremanetan AIZKORA, "I growled, antzeko zerbait egiten berandu-vintage Bogart. "Errusiako herria garbitu!"
  
  
  "Let me hitz horiek!", esan zuen Juana, dagoeneko flustered. "Nik asko jarri lerroan!"
  
  
  "Ez gara ustezko hitz egin bere aurrean," esan nuen, gogoz, astintzen Tina.
  
  
  "Ez dut axola nor entzuten! Hau da nire zeregina!"
  
  
  Pentsatu dut horri buruz, itxurak pisatzen ondorioak. Azkenik, esan nion: "benetan nahi duzu eta joan betetzen Corelli?"
  
  
  Juana nodded. "Jakina! Duzu besterik ez delako hondatu lehen bilera..."
  
  
  "Eta zu?" I eten zion, inflexio Tina. "Zer bermatu ahal izango duzu, eman digu hori bete ahal izango duzu benetako Corelli Sierra Nevada?"
  
  
  "I dagoeneko esan duzu! Jakin ahal izango duzu lortuko duzu informazio eskubidea."
  
  
  Berea zuen, shrugged.
  
  
  Juana eten. "Behar dugu bete Corelli", esan zuen. "Hau da, oso garrantzitsua da niretzat!"
  
  
  Neska ona da, pentsatu nuen. Mantenduz bere aurpegia eraginik, zuen atxikia baino gehiago Tina. "Saiatu gara berriro."
  
  
  Begiak itxi zuen erliebe eta irribarre egin.
  
  
  "Lan egin behar dituzu, estuki gurekin, Tina," bere aita esan zuen. "Ez dago arrazoirik ez du bere gain hartzen duten hiltzaile etxera joan beharko du orain. Egingo zuen hil nahi duzu, gehiegi."
  
  
  Juana frowned. "Zergatik ez? Bada, Ume, ordaindu zen hiltzeko Rico Corelli, egindako lan egin zuen bere kontratua."
  
  
  "Baina behin betiko izango zuen jakiteko bere akatsa. Mafia daki Corelli bizirik dago - edo hiltzen buruz. Ondoren, hitman izango chase Tina - eramango ego Corelli!"
  
  
  Tina snorted.
  
  
  "Jarri dugu guardia gela honetan," iragarri dut. "Esango dizut, Mitch Kelly."
  
  
  "Baina entrenatu hiltzaile infiltratu ahal edonon. Nola ez, guardia jakin Hema jarraitu?" Juana eskatu.
  
  
  Bere kopeta marraztua. "Ez dugu ideia nor da hiltzailea da. Ume, besterik gabe, ahal izango dute guztiek mantentzeko kanpoan."
  
  
  "Baina, jakin badakigu," Tina esan zuen bat-batean, eserita eta wincing mina hartan, bat-bateko mugimendua.
  
  
  Juana eta nik bere aktibatuta, gure aho zabalik zintzilik. "Badakizu zer?"
  
  
  "Nor da hiltzailea. Hau da, izeneko gizon bat Komar. Izan behar du. Zuen hiltzaile profesional bat. Ego-en benetako izena da Alfreddo Moscato."
  
  
  "Nola dakizu?"
  
  
  "Delako hiltzaile bat saiatu nahi break sartu Rico en villa Korsikan duela sei hilabete. Ez ziren asko tranpak eta gailu batera hormak, eta, beraz, ezin izan zuen lortu barruan. Baina saiatu zen, hit zuen hariak ari ziren infragorria argazkiak. argazkiak erakutsi zuen, eta konturatu zen Moscato."
  
  
  "Ez Rico Corelli jakin Moscato?"
  
  
  "ez. Inoiz ez dute ezagutu. Odin inguruan Riko pertsona bezala ezagutzen da Moscato."
  
  
  "Beraz, esaten ari zaren Moscato ez daki Corelli arabera ikusmena eta pentsatzen zuen hil ego."
  
  
  Tina nodded. "Ez dut pentsatu, baina bai, nahi dut esan, beraz."
  
  
  "Zer gehiago egin duzu buruz jakin Moscato? Ezer lagundu ahal digu identifikatzeko ego?"
  
  
  Tina aurpegia aktibatuta arrosa. "Ume, benetan gustuko neska", esan zuen.
  
  
  "Ezer baino gehiago?"
  
  
  "Tren-unitateak bezalako bikoteak," Tina blurted out, lotsatzen.
  
  
  "Binaka?" Galdetu nion alai.
  
  
  "Hau ez da dibertigarria da!" Juana esan zuen nabarmen.
  
  
  Atzera jiratu zuen Tina. "Ez izan zuen hiru solairuko sexu ohitura?"
  
  
  "Bai," Tina esan zuen. "Da konektatuta zion. Ez zuen denbora hau behin baino lehenago uzten zuen lan. Da relaxes ego."
  
  
  "Agian, erabili ahal izango dugu, ezagutza hori aurkitu zion aurretik aurkitzen zuen gurekin."
  
  
  "Aurkitzen du gurekin?" Juana baieztatu dully.
  
  
  "Egingo zuen, zalantzarik gabe, saiatu bere bidea aurkitu behar Corelli berriro. Ez zuen ez duelako jakin ego lehen begiradan." Zuen stared out shuttered leihoan. "Eta errazena modu harrapatzeko Corelli da ikusteko gurekin."
  
  
  Juana begiak pizten. "Orduan ikusiko dugu geure burua Malaga eta zuen datozen guretzat".
  
  
  "ez. Aurkituko dugu ego lehen." Baina behar nuen zerbait konpontzeko. "Tina, nola egin dut, harremanetan benetako Corelli?"
  
  
  Jiratu zuen kanpoan. "Itxaron beharko duzu zuen arte deitzen dit."
  
  
  "Baina, nola egingo zuen jakin non zauden-esan nahi dut, ezkutuko berezi honetan klinika?"
  
  
  Zuen jaso bere bizkar. "Egingo zuen. Ezin dut bermatu da"
  
  
  "Ez dut nahi joan eski estazio bat eta itxaron ego ez", esan nion.
  
  
  "Medikuak dio ez dut fina izan, egun gutxi barru."
  
  
  Zuen nodded zion. "Ondoren, itxaron beharko dugu. Bitartean, saiatuko gara swat Eltxo. Nahi zuen hura desagertu bitartean egiten dugu lan rally hau."
  
  
  * * *
  
  
  Bera izan zen, azkar informatuta Mitch Kelly
  
  
  
  
  
  
  Minutu bat geroago, izan zen telefonoz, tricking du komandantea Malagako sartu esleitzea kide bat Guardia Zibilaren begiratu ondoren Tina Bergson. Bidean atzera hotel, esan nion Kelly norabidea buruz eragiketak.
  
  
  Esan zuen ez zuen entzun Mosk zen Malaga, baina, jakina, ez zuen detektatzeko edozein sentimenduak arloan. Zirudien zuen uste bere ego ari zen kritikatu. Dut ziurtatu zion, baina ez dut.
  
  
  "Infernua", esan zuen. "Zergatik ez duzu begirada bat hartu?"
  
  
  "Zer mafiaren?"
  
  
  "Malaga erregosia,", esan zuen. "Botoa non ikasten dute buruz Eltxo. Neurrira, zuk eta Juana itxura guztiz zilegia. Ezin izango duzu pare bat depraved katixa kontratatu nahian bat bizkarzain. Kontratu bat daukat daki erregosia barrutik out. Ego izena da, Diego Perez. Entzun, bidali dut bere behar duzu gaur gauean. Izango da, inguratzen duzu."
  
  
  Berea, begiratzean at Juana, guztiak prim eta tentsioz nire maskulinoa chauvinism.
  
  
  Ona da. Dezagun saiatu da."
  
  
  Amaitu dugu ibiltzeko, isilik.
  
  
  Bezain laster itzuli ginen hotelera, bere telefono deitu.
  
  
  Izan zen Kelly.
  
  
  "Odin. Bat egin nuen aurre Diego."
  
  
  "Ondo da."
  
  
  "Zuen bost oinak zazpi hazbeteko altuera, leun-begira, txiki bat, bibotea, eta oso adimentsua. Ez utzi zure loturak engainatuta duzu."
  
  
  "Hori da"
  
  
  "Bi. Besterik ez zen dekodetu batek Interpol seinale."
  
  
  "Interpol?"
  
  
  "Bidali dut bere description of the dead man batera grabatuak. Hau ez da Corelli. Da, Vanessa, ados."
  
  
  Zuen nodded zion. "Beraz, Tina egia kontatzea."
  
  
  "bai. Zorte ona gaur gauean, Nick."
  
  
  * * *
  
  
  Diego Perez aktibatuta zehazki zer Mitch Kelly deskribatu zuen - leun bat-begira eskolta mota duten jantzi distiratsua, baina egokia arropa eta egonkor batean mantendu korronte inconsequential hitzaldian entretenigarri ladies, kasu honetan Juan Rivera.
  
  
  "Bere izena da Diego Perez," esan zidan denean zion utzi dut.
  
  
  "Nola zaude?" Esan nion. "Hau da nire emaztea Juana."
  
  
  "Fair lady", esan zuen brankan batekin. Lapurtu zuen begirada bat Juana. Saiatu zuen mantentzeko bere aurpegia oraindik, baina ikusi izan dut haserrea eraikina bere barruan. Zuen susmatzen dut egiten zen bere fun.
  
  
  "Mr. Kelly esan zidan helburua gure arratsaldean," Diego esan eta handik gutxira, me emanez esanguratsu bat itxura.
  
  
  "Non ez hasteko I?" Galdetzen nion.
  
  
  Zuen izeneko leku bat, eta deitzen dugu taxi bat eta bat jokatu bezalako joko hau. Diego eseri Juana, distiratsu eta berriketan gaztelaniaz, eta, ondoren, euskara. Begiratzen zuen leihotik.
  
  
  Malaga, benetan ez duzu jakin non menestra hasi eta non klub amaitu. Hasi ginen jatetxe bat ikuspegi bat eskaintzen da du Mediterraneo Itsasoa, hurrengo portua, eremu batean hiria izeneko La Malagueta. Eguzkia joan behera gehiagoko azalera Mediterraneo Itsasoa, eta jaten dugu, itsaski eta edan, ardo eta cognac. Zerbitzariak kandelak pizten koloretako betaurrekoak, eta gaua erori zen.
  
  
  "Ideia bat dut, Diego", esan nion.
  
  
  "Ideia bat?" Diego hasi irribarre. Emu gustatu intriga.
  
  
  "Ez naiz Amerikar aberats baten turismo -. Hau ikusi ahal izango dut modu dirua bota inguruan. Bere oinez nire emaztea. Baina, aspertzen naiz, nire emaztea. Bere nahi dut ohera joan gisa, ez bakarrik sinple bat nekazari neska. Nahi dut bi horiek!"
  
  
  Diego izan zen, poz-pozik. "Baina, nola egin duzu, azaldu zure emaztearen presentzia, senor?"
  
  
  "Zuen zurekin, Diego."
  
  
  Ego-ren aurpegia sartu hautsi bat beaming irribarre. "Ah!"
  
  
  "Eta noiz aurkituko dugu, bi neskak lan egiten duten bikoteak, jakin dugu bada ih izan da galdetu egiteko azken egunetan, batez ere, bart."
  
  
  Diego aurpegia betea izan zen mirespena: "Ondoren, goazen."
  
  
  "Benetan. Ikusiko dugu zer gertatzen den."
  
  
  Hasi ginen joan diskoteka Malaga. Europako disco bat da, funtsean, leku ilun bat sabaia baxua eta oso gutxi windows. Txiki-mahaiak antolatu dira inguruan plataforma erdian. Sabaitik zintzilik mota guztiak trinkets - lehorrak goroldioa, gerrikoak, sokak, garters, thongs, bras, whips, ia dena imajinatu dezakezu.
  
  
  Ez da beti ozen bat estereo zinta jolasten nonbait. Bozgorailu igortzen zarata guztiak norabide inguruan ezkutuko nitxoak. Stroboscopes flash multi-koloreko argiak norabide guztietan. Kolore diapositibak biluzik erakunde eta bikote hainbat posizioak sexual elkarrizketa proiektatzen dira hormetan. Zarata zoragarria da.
  
  
  Ondoren, guztiak strobe argiak itzali eta talde bat gitarra sartu du etapa. Bat gizon edo emakume flamenko-dantzari bat agertuko da.
  
  
  By gauerdian, izan genuen pasa dozena erdi bat leku emaitzak negatiboak.
  
  
  "Ondo da?" Pixka bat egin ondoren, Diego galdetu zion.
  
  
  "Ezer ez, senor,", esan zuen. "Ez dira asko emakume eskuragarri-singleak, bikoitzak, are hirukoiztu, baina, duela gutxi, inork ez du egin hirukoitz."
  
  
  "Beraz, saiatu gara berriro."
  
  
  "Oraindik ez dugu atera eserleku." Diego begiak narrowed. "Nik uste dut saiatu behar dugu Torremolinos."
  
  
  "Non da?"
  
  
  "Apur bat hegoalderago. Costa del Sol".
  
  
  "Gehiago dantzalekuak?"
  
  
  "Onena. Bizi. Animalia. Depraved."
  
  
  Zuen nodded zion. "Soinuak ona. Goazen."
  
  
  Adibidez, bat-hogeita hamar sartu ginen leku bat erdiraino kale nagusian Torremolinos. Bat izan zen, iluna leku. Txoriak, animaliak ziren pacing atzera eta aurrera kaiola batean sabaitik zintzilik sarreratik gertu barra.
  
  
  Luminescent margotu aulkiak eta mahaiak glistened iluna. Flamenko dantzari desagertu bere ohiko hortik
  
  
  
  
  
  
  Mota transferentzia
  
  
  Testu Itzulpena
  
  
  Iturria testu -
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Itzulpen emaitzak
  
  
  s txiki bat etapa gela erdian. Diapositiba bat bi ecstatic lesbianak proiektatu zen hormaren gainean. Haundituko gitarra musika lehiatu frenzied bemoaning bat inoiz-aurretik dauden abeslari bat itxurazko saiakera stun mezenas guztiak.
  
  
  Eseri ginen, agindu sangria, eta ikusi ditut.
  
  
  Diego desagertu zen.
  
  
  Juana eta biok elkarri begiratu.
  
  
  Nire eskua gripped nire sorbalda. Zuen whirled inguruan, ikaratu arabera ustekabeko giza harremanetarako.
  
  
  "Ez dut horiek," Diego esan nire belarrian.
  
  
  Ukitu zuen Juana besoan, bere ohartarazi lo han, eta, ondoren, Diego iluntasunean sartu. Txiki bat zegoen, atari aldean disco. Diego bidez ekarri dit, eta behera ibili gara ilun bat korridorean gela bat amaieran. Emakume bat zehaztugabea adina zikin bat, zulatutako flamenkoaren palo eseri mahaian. Batean moan, bere buru gainetik, apal elektrikoa brylev glowed. Nah zuen, ile beltza, begi beltz, eta beltza azpian poltsak horiek.
  
  
  "Bianca," Diego esan zuen. "Gizon bat da."
  
  
  Bianca irribarre egin tiredly. "Nahi dut, duzu," esan zuen.
  
  
  Irribarre egin zuen bere. "Zure laguna?"
  
  
  "Ez zuen bezain ona bere, baina egingo zuen han."
  
  
  "Bere izena?"
  
  
  "Carla". Zuen jaso bere bizkar.
  
  
  "Bianca", esan nion. "Izan behar duzu ona. Ez dut nahi, alferrik, nire dirua."
  
  
  "Ez alferrik galdu zure dirua Bianca eta Carla!" emakumea snorted. "Ez gara onak. Oso ona da."
  
  
  "Ez dut nahi amateurrak!" Esan nion. "Jakin nahi dut bada nik, elkarrekin lan egin aurretik."
  
  
  "Jakina, elkarrekin lan egiten dugu," Bianca esan, agurtzen bat reassuring eskua niri. "Ez kezkatu. Dugu dirua zatitu."
  
  
  "Zenbat?"
  
  
  "Zazpi mila pezeta apiece."
  
  
  "Hori asko da! Jakin behar duzu, ari zaren bada ona!"
  
  
  "Entzun, galdetu norbait ..."
  
  
  Diego esan zuen, " Nor, Bianca? Ez duzu edozein gomendio?"
  
  
  "Jakina, ez dut gomendioak! Hau Frantziarrak bizi Marbella."
  
  
  Berea, astindu zuen bere burua. "Ez dut uste edozein Frantziarrak!"
  
  
  Bera izan zen, barrez. "Hori ona da. Bere seme-alabak!"
  
  
  Diego eta jaso nuen, gure bizkar.
  
  
  "Beno", esan zuen. "Ez zen bat besterik ez genuen atzo! Carla eta bere. Benetako bastardo, izan zen! Dena daki! Eta berehala! Oh, naiz diozu..."
  
  
  "Nor izan zen?"
  
  
  Zuen frowned. "Ez dut ezagutzen. Ez zuen kontatu digu bere izena. Zuen ilun bat lasaia. Ezagutzen duzu. Itxura zuen italiako edo zerbait. Ez zuen hitz egiten espainiako."
  
  
  Begiratu dut Diego, eta apaldu zuen tapa begi bat.
  
  
  "Non ez zuen bizi?"Galdetzen nion.
  
  
  "Joan ginen villa argi eta garbi hemen Torremolinos."
  
  
  Heldu zen bere poltsan eta atera hamar mila pezeta. "Emadazu helbidea", esan nion,"eta mantentzeko hamar mila."
  
  
  Bere begiak zabaldu, eta ikusi zuen izerdi break out bere kopeta. Bere ezpainak ziren busti saliva. Zuen arteko urratuta gutizia eta kontuz. Orain zuen susmatzen berea izan liteke bat baino gehiago bezero arraro sexu desioak. Baina, gehiago izan zen interesa dirua baino, zalantzarik gabe.
  
  
  Iritsi zuen dirua.
  
  
  "Helbidea?"
  
  
  "Ez dakit bere helbidea... hartu dut, ez dago."
  
  
  Itzuli nintzen bere dirua eta erretiratu bost mila errublo. "Gainerako lortuko dugu, ez, Bianca."
  
  
  Diego begiratu harrituta. "Senor. Zer beste señora? Zure...?"
  
  
  "Joan atzera ez, Diego, eta bere etxera eraman, ordu erdi bat."
  
  
  Pentsatu zuen, edozeinek ikusten ari zen Diego, egingo lukete, jarraitu zion, eta Juana hotelera itzuli.
  
  
  Bianca harrapatu bere beso eta joan ginen atzeko atea disco.
  
  
  Izan zen oso ilun kanpo. Neon argiak argiztatuta eraikinaren aurrealdean, baina itzuli zen ia zelaia beltza.
  
  
  Bianca esan zuen: "Itxaron hemen."
  
  
  Utzi zuen, eta minutu erdi bat geroago taxi bat bota etxea eta waved zuen me at.
  
  
  Bere sel da bere ondoan, usain eta musty usaina, bere makillaje, bere jar, eta bere arropa.
  
  
  Berak hitz egin zuen taxi-gidari, triste bat-eyed Viejo batean txapel, eta gidatzen zuen off, bihurri kale estuak bidez ekarri magalean kanpoaldean herri. Utzi dugu spa atal Torremolinos eta sartu bat aldiriko bizitegi-area.
  
  
  Hamar minutu geroago, Bianca atxikia aurrera eta tapped taxi-gidari on sorbalda.
  
  
  "Aqua! Boto emaitzak".
  
  
  Berak esan taxi bat.
  
  
  "Bat baino gehiago dago?" Galdetzen nion, Bianca, identifikatuz villa izan zuen seinalatuz.
  
  
  Zuen nodded.
  
  
  "Gizon bat-ez zuen han bizi bakarrik?"Galdetzen nion.
  
  
  "Hau ez da benetako. Ez dago beste inor."
  
  
  Ey entregatu bere bost mila pezeta, atera taxi bat, ordaindu gidari, eta agurtu zituen, bai beren bidean.
  
  
  Taxi desagertu zen.
  
  
  Egiaztatu nuen nire sorbalda zorrotik. The Luger zen zain.
  
  
  Villa hori Bianca grabatu txiki bat izan zen iztukuz etxe bat inguratuta ondo mantendu lorategian. Ez zen ireki bat ate, etxe aurrean.
  
  
  Bere senarra etorri zen.
  
  
  Etxea ilun zegoen.
  
  
  Izan zen, inguratzen. Begi-bistakoa zen jabearen etxea izan zen, bai kanpo edo lo zakarrontzia.
  
  
  Begiratu dut leihotik ikusi eta sukaldea eta jangela.
  
  
  Bigarren leiho ireki baten gainean logelak, eta norbait lotan zen horietako bat.
  
  
  Inguruan begiratu nuen, ziur inork ez zen niri begira. Ondoren, egiten, zarata gutxi ahalik zuen, sukaldera joan zen eta leiho irekitzen saiatu da.
  
  
  Nire harridurarako, kaleratu zen, eta hegan atera.
  
  
  Lortu bidez.
  
  
  Sexu villa zen mosaiko, eta berea lehorreratu gabe soinu bat. Marraztu dut da
  
  
  
  
  
  Mota transferentzia
  
  
  Testu Itzulpena
  
  
  Iturria testu -
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Itzulpen emaitzak
  
  
  Bota dut nire Luger eta buru atea korridorean atzealdean sukaldea.
  
  
  Logelako atea zen ajar. Zuen azkar ibili bidez nah logelak eta nabaritu argi bat piztu leihoaren ondoan. Ekarri zuen bere pieza ohe eta aktibatuta brylev.
  
  
  "Izoztu", esan nion, pentsatzen zuen agian pistola bat duzu erabilgarri.
  
  
  Mugimendua ez. Ezer ez. Ikusi nuen. Sergey, nor zen gela uholdeak, erakutsi zidan zer gertatu zen, eta txarra sentitu nuen. Pertsona nor zen etzanda trash jada ez zen bertan. Burukoaren eta etxerako ziren bultzatu gora begiratu bat bezala autokarabana.
  
  
  Sentimendu une bat absolutua izua, iritsi nintzen, argia itzaltzea, nire ego.
  
  
  Soinu me atzean etorri ere azkar. Nahiz eta zuen hilaren bezain azkar gisa izan zuen, inflexio Luger harrapatzeko duenak zen, berea ez da inoiz amaitu mugitzen. Da iluntasunean murgildu zen une gogor bat metal objektu hit me skull.
  
  
  Lehenengo gauza konturatu nintzen nuen berreskuratu kontzientzia ez zen hori izan nuen arnasa. Eta, ondoren, aurkitu dut nire burua izan zen mina ere. Hirugarren gauza sentitu dut izan zen posizio horretan, nire gorputza bihurritu zen. Berea izan zen, oso cramped espazio, ozta-ozta nahikoa gela nire hezurrak aching.
  
  
  Dut arnasestuka, saiatzen arnasa aire garbi laino bidez ke toxikoak inguratzen nau.
  
  
  Nire begiak ireki nuen, eta ezer ikusi lehen. Nire begiak ziztatu, lausotu, eta berritutakoen. Bat-batean konturatu nintzen ezin nuen mugitu nire besoak eta hankak.
  
  
  Saiatzen eseri zuzen, ikusi nuen argia iluntzeko zen duten I itsatsita aurrean eserlekua oso txiki bat Volkswagen. Motorra zen martxan, baina autoa ez zen mugitzen.
  
  
  Zuen eztul eta saiatu argi bere eztarria, baina ezin.
  
  
  Ihes-ke! Pentsamendu bidez keinuka nire buruan, eta eseri zuen gora bortizki, inguruan bila, ohartu lehen aldiz nola mahuka zen itsastea sartu ia itxi leihoa.
  
  
  Ihes zen botatzen bidez mahuka sartu folksy autoa. Bazekien buruzko nahikoa auto horiek jakin zirela, ia-ia aire-eta ur-estu barruan. Eta iristearekin batera, karbono monoxidoa, ez nuen denbora asko.
  
  
  Nire eskumuturrak eta orkatilak lotuak ziren estuak sokak lotuta elkarrekin, beraz, I antza zezen bat atzetik zezen bat txakurra. Atera iritsi zen, saiatzen grab tekla pizte bihurritu, baina ezin izan zuen maniobra bere orkatilak nahikoa altua barruan autoa mugarik iristeko gakoa.
  
  
  Arautuko zuen arnasestuka etsipen. Banekien ez nuke denbora arnasa aire freskoa sartu nire birikak.
  
  
  Banekien ez zen Eltxo kanpo zain, eta ondoren, bost edo hamar mila joan da garajean sartu, ireki autoa atea, motorra itzalita, eta hartu me nonbait entregatzeko. Zuen erabat outsmarted me!
  
  
  Ezin dut iritsi nire orkatilak nire eskuineko eskua, baina ezin nuen altxatu ih nahikoa altua ukitu kirurgikoa blade atzealdean erantsita nire orkatila. Zuen slid atera eserlekua eta hit gearshift palanka, ia galdu bere ego forma.
  
  
  Eta, ondoren, bat-eu blade bere ukitu.
  
  
  Konortea galdu nuen une batez, eta nire gorputz osoa izan zen tormentatua agonizing eztula. Ez nuen denbora guztietan.
  
  
  Pala atera zen, eta saiatu zen bidez ebaki sokak eusten nire orkatilak. Minutu bat geroago, soka snapped. Ezin zuen arnasa jada, eta ospatu bere arnasa. Iluntasuna erori hasi zen me alde guztietatik. Ozta-ozta izan zuen eraman bere behatzak orain.
  
  
  Karbono monoxidoa jarraitu fluxua sartu autoa.
  
  
  Ondoren, nire hankak ziren mirariz kaleratu. Ih bultzatu du bere kanpoan, bere eskumuturrak eta zapaldu gas pedal bat oinez. Volkswagen salto egin, baina jazarpen ospatzen.
  
  
  Bihurtu zuen gearshift palanka alde eta behera buelta emateko, eta jarri bere oinetan gas berriro.
  
  
  Volkswagen jaurtiketa bidez itxitako garajea atea eta sartu izorratu nah.
  
  
  Baina atea ez irekitzeko, nahiz eta entzun izan dut crack egurra.
  
  
  Volkswagen zen gidatzeko bere aurrera.
  
  
  Nire ikuspegia desagertu berriro, eta ezin izan zuen ikusi, askoz ere. Nire birikak ziren dardarka batetik toxikoak aire laginketa.
  
  
  Berriro, apurtu da.
  
  
  Egun mugitu gain.
  
  
  Bere ikusi nuen kanpo gauez. Aurrera.
  
  
  Volkswagen alderantziz da berriro, eta bidez ateak zabalik da jaurtiketa sartu driveway. Da skidded bat gelditu eremu ireki bat. Aire freskoa isurtzen leihotik.
  
  
  Bere eskubidea, bat-batean lehertu laranja sugarra aurrekoa baten soinua gunshot.
  
  
  Zuen sokak moztu bere inguruan eskumuturrak eta libratuko bere eskumuturrak. Zuen yanked atea ireki eta bota leihotik behera, eztula aire freskoa. Minutu bat geroago, izan nuen bolantea nire eskuetan. Volkswagen swung inguruan, pizten santuaren argia, eta zuzenduta ego at gelditzea, non jaurtiketa izan datoz.
  
  
  Norbait garrasika. Beste jaurtiketa deitu. Gidatzen zuen zehar driveway belarra eta buru shrubbery hazi gertu garaje. Bere ikusi nuen, ikusi nuen giza silueta salto out sasiak inguruan eta exekutatu belarra zehar. Izan zen Volkswagen ospatuko da at adierazi zion.
  
  
  Aktibatuta zuen behin, bere ikaratu aurpegia argiztatuta autoa distiratsua headlights. Izan zen labur bat, iluna, txandan-aurrean gizon bekain lodi, luze patillak, eta gnat - jawed bizar urdin.
  
  
  Zuen marrazainak berriro, baina galdu egin zen, eta hit gogor gas. Volkswagen leapt aurrera.
  
  
  Moscato zigza
  
  
  
  
  
  
  Mota transferentzia
  
  
  Testu Itzulpena
  
  
  Iturria testu -
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Itzulpen emaitzak
  
  
  gged orain, aurkitu nahian aterpe txiki bat patioan. Hit dut, gas pedal eta behartu Volks joan bezain azkar nuen bezala. Bere, ikusi zion salto bat adreiluzko horma eta gainetik salto egin nah.
  
  
  Hartu zuen bere oinez off gas pedal eta bortizki sakatzen jazarpen botoia. Volkswagen aktibatuta alboetara, deskubritu, belarra, eta sartu danbateko bat adreiluzko horma.
  
  
  Gurpila da nire sabelean, baina ez nintzen joan bezain azkar larriki injure neure burua.
  
  
  Igo zuen autoa inguruan eta salto egin zuen gora horman, begira tangle landaretza eta zuhaixka hurrengo patioan.
  
  
  Ez zen inor ez bistan.
  
  
  Itzuli nintzen barruan eta joan barruan. Bere logelan, ikusi izan dut non Komarov mantendu da eta non ezkutatu zuen, zuen aurretik hit me. Aurkitu dut nire Luger solairuan, non bere ego jaitsi da.
  
  
  Ego bere jaso eta hasi oinez out bidez logela, plangintza bat ezarri tranpa Moscato. Lehenago edo geroago, emu izango dute itzuli.
  
  
  Bat-batean konturatu nintzen ez zen bakarrik bere etxean.
  
  
  Gizon bat izan zen, zutik korridorean, irribarrez me at.
  
  
  Lehenengo gauza ikusi nuen bat izan zen, Webley Mark, VI, oso arma hilgarria. Ia berehala, bere begiak bideratuta gizon eskuan pistola.
  
  
  Zuen handi bat izan zen, inposatu gizon bat belted zira. Besarkatu zuen the Webley, ia kasualitatez, balitz bezala ezer baino gehiago, enpresa-txartel bat, bere ego adierazi zuzen me at bizitzan.
  
  
  Sei
  
  
  Zuen luze bat, ia skinny aurpegia ilun begiak eta ile wavy jaitsi carelessly baino gehiago bere begiak. Eta, aldi berean, nahiz eta ego-en ezaugarri ziren geldi bat expressionless maskara dispassion, bere ezpainak ziren slanted laua irribarre.
  
  
  "Hegan egin zuen,", esan zuen, zoritxarrez, oso British English. "Orain, hori izan zen stupidest gauza on zure taldea utzi emu ihes egin."
  
  
  Emu haizatuko bere, kontuz ibili, ez da helburua bere egin zion. "Ezin duzu mesedez hori lortzeko aurpegia nire aurpegia?"
  
  
  "zer? Ah!" Irribarre egin zuen. Webley sartu slid alboko poltsiko bat belted payt eta desagertu egin zen. "Zu Amerikar bat, ez zara?" Zirudien zuen saddened ideia.
  
  
  "bai. Eta ez dago puntua ez accusing me ihesi. Bada, ez zuen barged honetan sartu korridore bezala Q E II, bere ego zukeen bere hil!"
  
  
  Zuen shrugged. "Beno, hori gertatzen da, batzuetan, ez da?" "Zer uste duzu? Guk jarraitu zion?" Edozein aukera?"
  
  
  "Zuen dagoeneko urrun hemendik," esan nuen. "Beldur naiz dugu ahaztu liteke ego."
  
  
  Ikasi zuen me arretaz. "Ez dut ezagutzen duzu, laguna. CIA? Adimen militar?"
  
  
  Bere patxadaz esan zuen: "I' m an American turismo. Zer ari zara hitz egiten?"
  
  
  Barre egin zuen. Adanen ego apple errebotea gora eta behera bezala, bere helburu tilted atzera. Zuen handi bat izan zen, gizon eder tipikoa British estilo bat tweed jaka. "Ez duzu faintest ideia, egin duzu?"
  
  
  Zuen hasperen egin. "Madarikatua neurrira. Bere Parson. Barry Parson. British herritar. Oporretara Espainian. Eta zuk?"
  
  
  "George Peabody. Era berean, bere seguru."
  
  
  Eman zuen bat exasperated grina. "Bullshit."
  
  
  "Parte dell bera, bai," bere esan zuen, halaber, chuckling. "Iluna da hemen. Egin nahi duzun jokoan egindako ego bat?"
  
  
  "Barkatu, mesedez?"
  
  
  "Arautuko ego. Ezagutzen duzu. Itxaron ego hemen."
  
  
  "Ah. Mantentzeko behaketak? Baiezkoa. Zurekin erabat nago ados, antzinateko."
  
  
  "Call me George."
  
  
  Zuen snorted. "Ondoren, George."
  
  
  Berea zuen, shrugged. "Itxaron beharko dugu." Zuen baino gehiago ibili ohe eta ertzean eseri da.
  
  
  Ibili zen azken me eta erori burukoaren gainean, atzera leaning aurka headboard. Entzun izan dut zion fumbling bere poltsikoan. Kanpora bota zuen pack bat espainiako zigarroak, idatz bat bere ahoan, eta azkar pizten da bat luzea argizaria partida. Barkatu. Kea?"
  
  
  Berea, astindu zuen bere burua. "Irten".
  
  
  "Nola lortu duzu sartu da lehenik?" "Zer da?" galdetu zuen bat-batean.
  
  
  "NOR?" Zuen grimaced, zeren zekien nola ergelak guztiak sounded. Baina ez zen beti segurtasun.
  
  
  "Eltxo," Parson, esan balitz bezala izan zen erabat incompetent.
  
  
  Bere saiatzen ikus bere bidea zuzena estaltzeko. "Emakume honen bizitza Malaga," esan nuen. "Zuen ezkondu enpresaburu bat ezagutzen dut. Hala ere, bere senarra hasi zen jolasten jokoak Suitzan bere andrea, emakume erabaki dute afera bat gizon batek deitu Eltxo. Orain zuen blackmailing bere, mehatxatzen esan bere buruz ih-ren afera bere senarra. Bere izenean jardunez señora lortzeko Eltxo gelditu eta amore eman ego tolesten paper xantaia ."
  
  
  Zigarro kea igo airera. Iluna izan zen, baina ezin izan dut ikusi Parson zen, irribarrez nahasmena. Zuen grinned, berriro ere, oso softly, oso contemptuously.
  
  
  "Badakizu nola erabili topiko", esan zuen elkarrizketa. "George? George, hau da, beharrezkoa?"
  
  
  "Zuk eskatu benetako istorioa. Bat da, benetako istorioa da." Bere, aktibatuta zion. "Eta zu?"
  
  
  "Ah. Bere". Arnasa hartu zuen. "Beno, Komarov, nor da ezagutzen me modu askotan, baina ez askoz gisa fan handi bat."
  
  
  "Beno", esan nion ahalkez.
  
  
  "Batez ere, niretzat ezaguna bezala prezzolata pistola. Hau da, bat hautsi Latin hitza Tut gizon / Ego benetako izena da Alfreddo Moscato, beraz, Eltxo. Ego bidali zuten bidez Errima lan hemen, Espainian, baina ez dakit zer nolako lana. Eltxo baten Napoliko jatorria "
  
  
  "Baina zergatik ari zara ehiza hura?"
  
  
  "Hau da
  
  
  
  
  
  Mota transferentzia
  
  
  Testu Itzulpena
  
  
  Iturria testu -
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Itzulpen emaitzak
  
  
  Lehen zen ez-militarra afera, baina orain bat bihurtu du, paramilitarren afera. Komarov swooped on bat gure gizon Rime duela sei hilabete eta hil ego."
  
  
  "Egingo Odin Po bete zure lagunek?"
  
  
  "Adimen militar," Parson, esan du ironikoki. "Kezkatuta gaude, droga-trafikoa, Mediterraneo Itsasoan. Indar armatuak dira betea da. Izan dugu gelditzeko saiatzen ego modu bi hasi zenetik lehen Mundu Gerra II. Eta guk ziren, gaur egun gasbide batean Hiru hil zen Moscato." Parson pausatu pentsakor.
  
  
  Zuen nodded zion. "Ikusten dut. Apologies."
  
  
  "I zen Espainian azken astean denean, jaso dugun jakinarazpena dela Eltxo zen hemen. Aurkitzen saiatu nintzen, baina huts egin du. Orduan, hau, besterik gabe, arratsaldean, I ran kanpo eramaten eta bere aurkitu zinen hizketan, prostituta, bere ustezko Bere, besterik gabe, zalantzan jarri, bere ondoren joan zen atzera disco eta hona etorri bat hartu.
  
  
  "Adimen militar?" Dut erabiltzen da. "MI6?"
  
  
  "Egia esan, bost." Irribarre egin zuen. "Duzun dira oso pertzepzio noiz pentsatzen duzu MI6. Seigarren da, jakina, espioitza. Eta goiko bost da counterintelligence. Eskubidea? Orain ez dut traba duzu zure buruz jakin ID etiketa, delako ezagutzen dut, duzu, Yankees dira oso zorrotza buruz, segurtasun eta hori guztia. Hala ere, hau ez zaildu gure harremana. I iradokitzen dugu tandem lan eta saiatu gure gizon Moscato."
  
  
  "Zer dira zure aginduak buruzko Moscato?" Galdetzen nion.
  
  
  "I beg zure barkamena? Ouch. Izan ere, Eltxo bat da, oso gogaikarriak jokalari. Esan zidaten zenbatu nire egos."
  
  
  "Guztira ego?"
  
  
  "bai. Desagerrarazi ego."
  
  
  "Nor uste duzu atzean?" Galdetzen nion.
  
  
  "Mafioso bat, zalantzarik gabe. Zuen lana egin du bere aita askotan aurretik."
  
  
  "Sentitzen dut buruz Justin."
  
  
  "Hiru?" Berak erakutsi zidan huts bat aurpegia.
  
  
  "Gizona hil zen. Zure..."
  
  
  "Oh, Hiru Delaneys. Bai.Pobrea Hiru." Parson hasperen egin. "Beno, bazekien zer zen lortzean berak sartu denean sartu zen, ez zuen?"
  
  
  Berea, begiradak zion iluna. Bere, pentsatu zen bezala Brits. Gogorra goiko ezpaina eta hori guztia.
  
  
  "Zer lortuko duzu zure zaindaria?" Me eskatu zuen sardonically.
  
  
  "Zaindariaren?"
  
  
  "Bat galdu emakumea?" Bat egin zuen eten. "Hartu duzu Eltxo-en lekua berea ... maite?"
  
  
  Ouch. Nire cover istorioa. "Hau da, guztiz bat chivalrous corkscrew," esan zuen bere irribarre batekin.
  
  
  "Duzu, Yankees benetan ez dute gehiegi apur bat zaharra gallantry. Ondo egin!"
  
  
  Dugu jaitsi isila.
  
  
  Ordubete ondoren, erabaki dugu Moscato ez zen atzera datozen.
  
  
  Bi ordu geroago, edan genuen nire hoteleko gelan. Orduan izan zen "Barry" eta "George". Berea izan zen, oraindik ere susmagarriak, baina erabaki hori ekar dezake informazioa.
  
  
  * * *
  
  
  Juana eserita zegoen atari bere gelan, bere ile behera zintzilik bere sorbalda gainean, begiak beteta arku, eta bere aurpegia ederra izan zen frowning.
  
  
  "Zer da hau ikuspegi pulchritude?" Parson oihu, agurtzen bere brandy beira.
  
  
  "Hau da, Juana", esan nion. "Kaixo, Juana."
  
  
  "Hori da nire señora zinen buruzko me kontatzea?" galdetu Parson, egiten landuak keinuak. Izan zen ia edan zuen bezala izan zen.
  
  
  "Ez, jakina, ez", esan nion. "Hau da nire emakumea!" Parson aktibatuta begiratu me at. Ondoren begiratu zuen, eta atzera begiratu Juana.
  
  
  "Esan dut, orain! Izan duzu, gustu handia, gizon zaharrak! Gustu handia!"
  
  
  Zuen zutitu eta makurtu. "Eskerrik asko, Barry. Oh, Juana. Mesedez, etorri." Sentitzen dut, berandu nabil. Zuen bete zen lagun zahar bat berea."
  
  
  Parson grinned. "Bai, hain zuzen ere, nire maitea. Hori Barry Parson izena."
  
  
  "Hau da, Juana Peabody", esan nion.
  
  
  Juana zegoen esna. Zuen gelan sartu zen, glaring me at. "Zer gertatu da?"
  
  
  "Esango dut, geroago, emakume", esan nion, gogoraraziz hey bere egoera batera Parson. "Nahikoa esan, I ran sartu nire zaharra lagun Barry Parson guztiak Sei baino."
  
  
  "Bost," Parson, esan zuen.
  
  
  "Bost eta bat dira, sei, esan dudan bezala." Irribarre egin zuen bere. "Etorri gurekin, Juana?"
  
  
  "Berandu da eta nekatuta nago."
  
  
  "Ez duzu itxura nekatuta," Parson esan, oinez sortu eta bere begira Nah adi-adi. "Begiratzen duzu, oso alaia." Atxikia zuen behera, altxatu bere kokotsa, eta eman bere azkar bat ahoan musu. "Ez duzu ikusi?"
  
  
  Begiak itxi zituen, zain leherketa. Inoiz ez da gertatu. When I nire begiak berriro ireki, bere ikusi nuen irribarrez Parson eta zigarro bat erretzen zuela magikoki lehorreratu bere ahoan. Espainiako kea igo inguruan ego glowing top.
  
  
  Bere aita atxikia atzera sofan, stunned. Zer gertatu Libratuko Juana?
  
  
  Juana zen orain begira Parsons ' begiak, bere gorputza free eta arching zion norabidean. "Oraindik ez duzu British, ez zara?"
  
  
  "Zaharra Shaggy Lehoi Parson!", esan zuen barre bat. Besarkatu zuen bere. "Duzu, Yankees bat sortzen ari super arraza eme."
  
  
  Ez zuen astindu off. "5?", esan zuen Juana. "Zer esan nahi duzu, bost?"
  
  
  "Adimen militar", esan nion. "Counterintelligence, eh, Barry?"
  
  
  Parson nodded. "Erabat fantastikoak, gizon. Bere, esan nuen, ez duzu bi etorri nahi baino gehiago nire dig gune eta edari bat dute?"
  
  
  Juana irribarre egin biziko. "Maitasuna".
  
  
  Begiratu zuen ahula. "Ondo da."
  
  
  "Etorri ahal izango duzu gehiegi, George."
  
  
  "Hitz egiten ari naiz," esan zuen bezala, bene-benetan, ahal izan zuen bezala. Hasi zuen itxura David Niven.
  
  
  * * *
  
  
  Eman behar izan nuen, nire ego Juana. Jokatu zuen ego baita jokatu zuen sl.
  
  
  Santu bat izan zen, erretzea bizi gela Barry Parson-en villa. Bat izan zen, ederki altzariz apartamentu.
  
  
  
  
  
  Mota transferentzia
  
  
  Testu Itzulpena
  
  
  Iturria testu -
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Itzulpen emaitzak
  
  
  barruko apainduta ohiko estilo espainiako kosta-alfonbrak, tapizak, lodi egurrezko aulkiak, sofak, mahaiak.
  
  
  Izan zen oraindik ere jolasten edan dugu gelan sartu. Geroztik izan zen hurbilena, bere aita baino gehiago ibili sofa eta eseri ertzean, bota zuen bere burua atzera eta yawning horribly.
  
  
  Juana niri begiratu, eta gero jiratu eta irribarre Parson. Zuen begiratu nire norabidea, grinned, eta altxatu Juana bere besoetan sartu. Dute musu luze eta sakon. Gainbegiratu zuen horien bidez slits bere begiak, eta behin eta berriro galdetu zer Juan Rivera-ren consummate artista izan zen bezala.
  
  
  "Que bruto! En nuestra casa! Mil rayos te patten!"
  
  
  Bere, planteatu bere burua. Emakume bat eseri atari, besoak gurutzaturik, begira Parson eta Juana. Zuen eder bat izan zen emakume gazte ile marroia, begiak marroi ilun, eta krematsua azala.
  
  
  Parson bota Juana kanpoan zion, eta horrexegatik, emakume atari. "Elena,", esan zuen. "Hau da, George, eta hau da, Juana."
  
  
  "Hmm!" snorted Elena.
  
  
  Juana begiratu at Parson, ondoren, itzuli emakumea. "Nor zara?" "Zer da?" galdetu zuen emeki.
  
  
  "Hau da nire -" Parson aktibatuta me, eta ez zirudien keinua, " - emakume bat."
  
  
  Zuen nodded zion. "Nola duzu, Elena?"
  
  
  "Elena Morales," esan zuen, eta irribarre egin. Jiratu Parson, altxatu bere kokotsa, behera begiratu zion, eta ibili baino gehiago, ohe ondoan me plump.
  
  
  Juana aurpegia lausotu une batez, baina gero magikoki garbitu gisa Parson estutu eta bere buru bere gelak bidez atetik Elena barrena sartu zuen. Une bat geroago, entzun nuen betaurrekoak rattling eta botilak. Gehiago edariak!
  
  
  Elena bata jaitsi zen bere bizkar. Zuen jantzita, bat mehe nightgown bere pean bata, eta ezin izan zuen, argi eta garbi ikus eskema, bere bularrak. Nah izan osoa eraikitzeko eta bikainak forma burua orkatilak.
  
  
  "Zaude benetan ezkondu Parson?" Galdetzen nion.
  
  
  Zuen grinned mischievously. "Zergatik jakin nahi duzu?"
  
  
  "Zeren bitxia naiz."
  
  
  "Posted gorde dut duzu."
  
  
  "Ez duzu tell me?"
  
  
  "Ez dut uste, ez da akordio handi bat." Iritsi zuen, eta irudimenarekin nire sudurra. "Susmoa dut, badakizu."
  
  
  Atera iritsi zen, eta harrapatu bere sorbaldak.
  
  
  "Hey, zure emakume", esan zuen. "Ederra. Uste dut Barry gustuko bere."
  
  
  "Goazen, andrea," esan nion bezala atxikia zuen nire aurka, bata eroso desegin.
  
  
  "Ez dut ulertzen zer esaten ari zaren," barre egin zuen.
  
  
  "Beti ez da gehiegi hitz egin, hala ere," esan zuen soberly. "Ez duzu uste, beraz, George?" Erabaki zuen izan zen "Orati-hey".
  
  
  "Bai, ustez."
  
  
  Bildu dugu elkarrekin ginen bezala, lur batean trumoiak, eta gogoratu zuen entzumena clink botilak eta edalontziak ondoko gelan. Baina hori izan zen guztia. Edozein Parson nahasketa zen guretzat ez zuen, azkenean, edozein betaurrekoak Elena eta ni. Nik ez dut ikusi bere berriro, Parson, edo Juana.
  
  
  Elena ere ez zuen komentarioak eza alkohola. Bera izan zen, lanpetuta erakusten dit zenbat nuke bere galduak nire bizitza osoan ez nah.
  
  
  Hartu zuen plazer handia nire sorbalda zorrotik, eta nire 38-bere Luger. Saiatu zuen desegin ego, eta dena lortu nahasten. Izan zen, azken gauza izan dut jantzita, eta, are gehiago baino zuen. Nolabait, berak hartu zuen off nire zorroan, eta jaitsi egin da fitxa solairuan.
  
  
  Bere, sentitu-defentsarik gabe-da bere ia esan "biluzik".
  
  
  Zuen iritsi lanpara piztu eta off aktibatuta brylev.
  
  
  Nabaritu zuen zarata botilak ondoko gelan gelditu zuen.
  
  
  Zazpi
  
  
  Iristeko Sol y Nieve Ski Area, buru inguruan Malaga bat errepide bihurrietan gora hegoaldeko magalean Sierra Nevada. Sierra Nevada hotel non ginen erregistratu zen behealdean Prado Llano, eta Juana eta I ziren traje bat jantzita hori ahaztea ski malda.
  
  
  Zuri malda Borreguilas bereizten eski exekutatu buruz erdibidean Picacho de Veleta eta Prado Llano. Beheko teleferiko batetik Prado Llano muturretan, berriz, goiko teleferiko hasten Borregilas. Motorra gela hurbil.
  
  
  Bi paralelo barrancas eduki txikiagoa eski exekutatzen Borregilas nahi Prado Llano. Dira bereizita zorrotz bat ridge guztiak baino gehiago granito eta mica, eta bertan, nahiz eta ondoren astunena elurte bakarrik txiki adabaki elur dira ikusgai.
  
  
  Teleferiko exekutatzen Prado Llano nahi Borreguilas da eten gainetik nagusia barranca, non argi ibilbide kokatzen dira. Zailagoa ibilbideak kokatzen dira ekialde hurbileko amildegi.
  
  
  Eseri nintzen balkoian ran hotel inguruan eta ikusi skiers, baina laster erabaki hori nahiago dut eski baino ikustera. Baina, besterik gabe, ematen nire estaltzeko, hartu dut dozena erdi bat argazkiak erabiliz Rolleiflex 1, eta horrek ekarri dut free to AXE prop sailak ziurtatu etxe azpian ikusi nau.
  
  
  Nekagarria izan zen ibiltzen, eta laster ondoren, joan nintzen barruan, atao off nire zapatak, eta nekatuta sigh dut, bankuaren-sakatzen ohe gainean. Baina ezin nuen lo. Bere, pentsatzen ekitaldiak azken bi egunetan.
  
  
  Izan da bi egunetan geroztik eltxo hil Rico Corelli bikiak, bigarren - in-komando. Deus gertatu zen bi egun ondoren, nire bilera Barry Parson eta Elena Morales. Baina izan zen harremanetan Mitch Kelly, eta hainbat mezu etorri zen batetik Hawk:
  
  
  gauza
  
  
  
  
  
  
  Mota transferentzia
  
  
  Testu Itzulpena
  
  
  Iturria testu -
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Itzulpen emaitzak
  
  
  Questioner: Mesedez, ez saiatu komunikatzeko zuzenean Rico Corelli azpian beste edozein inguruabar. AXE da hitzarmen hura aldatu gabe geratzen da. Ez da seinale duplicity parte ego. Itxaron arte, jakinarazpen bat jasoko duzu bertatik bidez Tina Bergson.
  
  
  POSIZIOA: Gure informazioa adierazten duten Moscato ez da gaur egun, Malaga edo Torremolinos. Ez errepikatu da, ez saiatu egiten jarraitu behar da. Itxi begi bat mantendu da.
  
  
  post: Sol y Nieve bilera oraindik garatzen ari da.
  
  
  POSIZIOA: buruzko informazioa eskatu Barry Parson ez dago eskuragarri. MI5 ez du ezagutzera ala ez da pertsona bat, hala nola. Jakina, izena ezizen bat da; MI6 ziurrenik ez dutenez, ego-ren identitate arte ego osatuko bere egungo misioa. Sentitzen dut, baina ez dugu berrespena, ez dugu refutation ego edo ego rolak eskema hau.
  
  
  POSIZIOA: Moscato hiltzaile bat da, nork egin du lan egiteko mafia urte askotan. Zuen, halaber, grebak handietako.
  
  
  POSIZIOA: Elena Morales - gutxi ezagutzen da bere buruz. Nah ez du grabatu aurreko inplikazioa espioitza, counterintelligence, edo ezkutuko lana Espainiako Gobernuak. Hala ere, bera ez da izango espainiako guztietan, baina frantsesez edo italieraz. Ez dakar batere.
  
  
  POSIZIOA: Berrespena Moscato presentzia Mexikon garai hartan frankotiratzaile eraso duzu Ensenada. Horrez gain, ez da erregistro hori egin zuen bidaiak Europa osoan bezala, aldi berean, duzu, nahiz eta ez bidez Iberia.
  
  
  Zen Hawke.
  
  
  Bigarren goizean, ondoren hilketa understudy Rico Corelli, dei bat jaso nuen, berriz, gosaldu batera Juana.
  
  
  "Kelly," ahots esan zuen. "Tina bat jaso jakinarazpena Erromatar Sudurra. Joan behar duzu Sol y Nieve, gaur egun."
  
  
  "Hori da."
  
  
  "Ez begiratu ego. Arte itxaron lehen gauean. Gauerdian, joan pertsonen kable bidezko garraiatzearen motorra gela eta bete ego harremanetan dago. Kontaktuaren izena Arturo. Sortu zuen arteko bilera bat duzu, eta Erromatar Nos zer denbora behar duzu sortu bilera bat Juana. Baina lehen bi bilerak joan behar duzu bakarrik."
  
  
  "Lortu da."
  
  
  "Ahots guztiak," Kelly esan. "Zorte ona."
  
  
  "Eutsi. Nola Tina?"
  
  
  "Gurekin."
  
  
  "Zehazki noiz da zuen joan jotzea?"
  
  
  "Ezer ez da esan. Hernandez (e) k ez du kaleratu ee oraindik, eta ez du esan noiz egingo zuen oharra bere."
  
  
  "Buruz ezer Parson?"
  
  
  "Negatiboa".
  
  
  "Elena Morales?"
  
  
  "Berdin-berdinak."
  
  
  "You guys benetan gogor lan egin, ez duzu?"
  
  
  "Oh, Nick!"
  
  
  * * *
  
  
  Inguruan lau o ' clock arratsaldean, bota nuen, ohetik jaiki eta jarri nire eski-prakak, kamiseta, eta jertsea.
  
  
  The eskiatzaile ziren oraindik maldetan. Ikusi ahal izan zuen gizon gorria jakak, neskak berdea jakak, eta zifra bi sexuen jaka behera oinez alleys txikiena solairuan. Ondoren pasatzen motorra gela mimmo on egiaztatu malda teleferiko, ikusi nuen hasieran bigarren malda, igotzen Borregilas handi bat U-txanda modu guztiak top altuena falls - Veleta.
  
  
  Kable autoak ziren oraindik martxan, gora eta behera, aldi berean, joana beste bat, gora bete, joan behera hutsik. Begiratu zuen at pentsakor motorra gela.
  
  
  By Rico Corelli. Bada bakarrik zekien zer zen benetan dirudi. Hotel txikia zen - ezin duzu hartu zure lekua lobby eta ezagutu gabe guztiak barregarria kapa eta daga hori Hawk eta bere minions hainbeste maite.
  
  
  Oraindik ere. Pertsona bat dagoeneko hil dira. Rico Corelli handi bat izan zen gizon bat arriskutsua misioa. Segurtasun garrantzitsua izan zen.
  
  
  Zuen jo Juana en atea.
  
  
  "Bai?"
  
  
  "Goazen behera, Juana."
  
  
  Etorri gara elkarrekin senarra eta emaztea - I saiatu behar senar bat, eta bertan, suteak sexua eta maitasuna, aspalditik ari dira itzali. Lizentziatura bat senarra eta ama birjina bat emakume.
  
  
  * * *
  
  
  Aire hotza izan da, baina kurruskaria. Elurra, eta horrexegatik ezin hobea izango eskia, besterik gabe, argi geruza hauts eskuineko leku. Ez ekaitza izan zen iragarri. Baina sentitu dut ez dela izan liteke elurra gau hartan.
  
  
  Dugu hau play jokoa Odin inguruan azken taulak Prado eta soaks sortu txokolate beroa batera cognac. Talde bat lau behera etorri zen hegaletan, aparkatuta bere eskiak eta batons aurka alde diner, eta bilatuko aulki bat eta aulkiak.
  
  
  Hitz egiten dute alemanez. Pixka bat ezagutzen dut alemana, beraz, horiek eskaintzen dut erdia gure aulkia. Dute begiratu at Juana eta azkar adostu. Festa zeuden lau pertsona. Bat izan zen, bere berrogeiko zen, eta, jakina, liderra taldea; beste hiru izan ziren, ziurrenik, beren hogeiko hamarkadaren amaieran. Liderra hitz egin zuen, alemaniako, baina Delle zen benetan Suitzako. Beste hiru ziren mistoa-a Dane eta bi Alemanak.
  
  
  Ezin izan zuten hartu sus ojos off Juana, edo, nahiz eta ondoren Muchacho ekarri horiek lau lurrunetan katilu eta txokolate.
  
  
  "Herr Bruno Hauptli," big man esan, irtenez astindu nire eskua.
  
  
  "George Peabody. Inguruan Batuetan."
  
  
  "Ah, bai! Ziur. Daki zuen zerbait American accent zure alemana."
  
  
  "Sentitzen dut," chuckled dut. "Hau da Juana, nire emakumea."
  
  
  "Bat, hala nola, zortea lasaia!" Bruno Hauptli exclaimed, inflexio bere laguntzaile eta azaltzeko alemanez duten ezkondu zen niretzat.
  
  
  "Bai, bai," bi Alemanak esan, begira Juana. Dane sartu dipped txokolatea.
  
  
  "Are you guys joan eskia bihar?" Herr Hauptli eskatu.
  
  
  Juana nodded. "Nahi dugu."
  
  
  "Ah! Ez dut izan maldetan bihar, baina, agian, hurrengo egunean edo laster
  
  
  
  
  
  
  Mota transferentzia
  
  
  Testu Itzulpena
  
  
  Iturria testu -
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Itzulpen emaitzak
  
  
  Herr Hauptli slapped bere izterrean excitedly."Zergatik ez dugu bikote bat - hirukote bat, esan nahi dut,", esan zuen, gogoratu dit.
  
  
  Juana glared zion. "Maite nuen hori!"
  
  
  "Herr Peabody?"
  
  
  "Ah, maite, maite!"
  
  
  Denek izan zen, barrez, zeren begi-bistakoa zen ez nuen joan nahi.
  
  
  Elkarrizketa jarraitu. Hauptli bat-batean harrapatu Juana besoan, bere bota aulki, eta makurtu, bere baino gehiago beren eskiak eta zutoinak. Ziren sakona sartu tekniko batzuk buruzko eztabaida blokeatu zuen bere eskiak. Juana seethed eta hissed.
  
  
  "Herr Hauptli," bat gizon gazte esan bere alemanez. "Zuen enpresaburua, ezta?"
  
  
  Alemaniako ondoan me izan zen, klasikoak blue-eyed eta ilehoria. "Bai! Herr Hauptli da arrakasta gehien bat enpresaburu alemaniako merkatuan,", esan zuen. "Nen asko ditu erantzukizuna."
  
  
  "Zuen oporretara?" Galdetzen nion.
  
  
  "Handi bat bilera ospatuko da Parisen aste bat. Orain Herr Hauptli da, lasaigarria, gozatuz, eguzkia, elurra eta..."
  
  
  Eten.
  
  
  Alemaniarrek barre egin, eta ez-nahiko-malenkonia Dane slapped taula.
  
  
  "Neska!"
  
  
  Barreak.
  
  
  Me gogorarazi zahar horietako bat alemaniako opera cómicos nuen ikusi bat berandu gau-performance - zaharra filmak 1930eko. Honi buruz zerbait ez dirudi nahiko eskubidea da niretzat. Baina ezin dut irudikatu.
  
  
  * * *
  
  
  Jatetxea sortu zen tipiko bat bezala refectory bat, eski-estazio bat, mahai luze batean, gela erdian estilo bat pasabide eta mahai txiki batera hormak gela.
  
  
  Gure talde - Juana eta bere emaztea, batera Herr Hauptli eta bere lagunak-ziren latzak erdian at bilera. Herr Hauptli jarraitu rattle on etengabe Teutonic chatter, ia aldi berean, stunned eta stunned denek. Nahiz eta horiek ez zuten ulertzen alemana edo ingelesa zirudien erabat mesmerized ego karisma.
  
  
  Hartu zuen bere denbora luze zehar bazkari eta arretaz inkestatutako gainerako hotel mezenas.
  
  
  Bat nahi zuen Erromatar Sudurra nahian, ikusi real Rico Corelli itsasoan aurpegiak nire inguruan. Ez dirudi izango da edozein aukera.
  
  
  Izan zen hamaika-hogeita hamar aurretik bere denbora izan zen, nahiz eta ezaguna. Brandy iritsi zen, eta berak eseri, enbata, bere ego. Noiz Herr Hauptli pausatu harrapatzeko bere arnasa, bere aita aktibatuta Juana, eta esan zuen: "joan nintzen aire freskoa batzuk lortzeko ohera joan aurretik. Dira datozen duzu, maitea?"
  
  
  Berak eman zidan irribarre lasai. "Ez, maitea. Barkatu. Da gehiegi hotza. Ez da berandu."
  
  
  Irribarre egin zuen, eta amaitu, bere brandy.
  
  
  "Herr Hauptli zen, benetako tratatu bat. Ikusiko duzu bihar edo noizbait - benetan?"
  
  
  "Bai", esan zuen Herr Hauptli, bere aurpegia gorritu ardoa, brandy, eta zirrara jateko. "Auf weidersehen".
  
  
  Bultzatu zuen atzera bere aulkia, makurtuta bi Alemanak eta Dane, eta ibili bidez jendez gainezka dagoen jatetxea.
  
  
  Izan zen, oso hotz kanpo. Aire cool zen. Itsatsita zuen bere burua, eta, ondoren, itzuli zen goiko gure gela eta erosi berak batzuk entzungailu eta galtzerdi. Ere jarri dut, nire windbreaker, egiaztapena pisuak sorbalda zorrotik, eta ziur labana zen strapped nire orkatila.
  
  
  Heldu zen goiko bihurri bidea istilurik gabe. Kanpoan babesa eraikinak, sentitu nuen baino hotzagoak ferret sentitu haiekin iritsi nintzenean Sierra Nevada. Haizearen bidez moztu nire arropa arte sentitu nuen, erdi-biluzik.
  
  
  Ez zen bakea motorra gela. Ez zegoen aholku on mendi bai. Zuen begiratu bere sorbaldaren gainetik. Horia eguzkiaren izpi inguruan hotel gelak eta inguruan windows begira Prado egin golden ereduak zuria elurra.
  
  
  Eraikina non chairlift autoa kokatzen zen inguratuta zegoen elurra. Sarrera nagusia harana ikusi ahal izango da. Motorra gela atea itxita zegoen, baina ez blokeatuta. Zuen aktibatuta kudeatu eta bultzatu da zabalik. Eraikinaren barrualdean zen oso iluna da, nahiz eta isla ko elurra ekarri apur bat bakea. Harrigarria izan zen, nola distiratsua zerua zen, nahiz eta dead night.
  
  
  Ikusi ahal izan zuen bere gurpila atzean arte, U-txanda, non kablea auto aktibatuta semicircle bat kontrako norabidean. Ez zen teleferiko bat erdian semicircle da sabela, eta horrek ospatuko ferret arte autoa martxan, goizean.
  
  
  Bere buruz izan zen, oinez aurrera ikusi zuen norbait pasatzen arabera mimmo teleferiko. Edonor izan zen hori sartu behar izan dira eraikinaren barruan edo bidez sartu beste zenbait sarrera. Dut pentsatu behar zuen izan me zain. Gero, jakina, izango zuen nire harremanetarako pertsona.
  
  
  Arturo.
  
  
  Harrapatu zuen, bere pieza, atera ego, eta tensed, aurrera, bere ahoa irekitzea xuxurla " Arturo."
  
  
  Inoiz ez dut esan zion.
  
  
  Beste norbaitek egin!
  
  
  "Arturo!"
  
  
  Soinu zirudien datoz atzean teleferiko. Bere bildu pieza bat eta bat egin ego silueta dago. Bada, deitu zuen Arturo, ez zen Arturo. Eta geroztik izan zen ustezko izeneko Arturo, bere, banekien, pertsona hori izango litzateke beste norbait aurkitu saiatu nahi Arturo me aurretik, norbaitek ez nire aldean.
  
  
  "Bai?" "Zer da?" galdetu ahots bat beste aldean big motorra gela.
  
  
  Berehala, bat ahots ozen deitu.
  
  
  
  
  
  Mota transferentzia
  
  
  Testu Itzulpena
  
  
  Iturria testu -
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Itzulpen emaitzak
  
  
  oihartzuna bat gunshot-txosten bat swayed atzera eta aurrera honetan gela txiki bezala pounding ehunka bateria. Flash bat laranja sugarra agertu eta berehala desagertu egin zen. Entzun dut bere garrasi, nire utzi.
  
  
  Zuen berehala crouched behera eta tiro figura atzean teleferiko.
  
  
  Norbait zen swearing gaztelaniaz. Nire ezker, soinua entzun nuen gorputz bat erortzen eta gimen. Bere, jaurtiketa, berriro ere, saiatzen ikus gizon teleferiko. Ezin nuen egin out bakar bat zati ego.
  
  
  Atea ireki berriro, eta bere figura zen agerian; egin zuen ihes. Zuen marrazainak behin gehiago bidean soinua eguna, eta ondoren ran iluntasuna bidez udalerria.
  
  
  Ez zen inor ez dago.
  
  
  Ez zen ate bat izan zen, bigarren sarrera motorra gela. Ireki dut eta begiratu. Ez zen inor ez bistan. Azkar zuen kanpora joan eta begiratu gora eta behera elurrak estalitako malda. Gurekin Odin. Inork.
  
  
  Atzera eraikina, bere entzun norbait gasping eta txistukari, bere mutila aurkitu eta Stahl belauniko zion baino gehiago hormigoizko solairuan. Ego ezin izan du ikusi bere guztietan.
  
  
  "Arturo?" Galdetzen nion.
  
  
  "Bai". Zuen shuddered.
  
  
  "Non egin ahal izango dut pertsona elkartu nintzen ikusteko?"
  
  
  "Goiko Veleta da Picacho de Veleta. Hamabi o ' clock. Bihar gauean."
  
  
  "Ados", xuxurlatu nuen. Bere, makurtu. Bere ego entzun dudana eta anhitz trabaillatu, zulatutako arnasketa. Ondoren, aurretik ezin izan zuen ezer esan, bestela, bat entzun zuen ezagutzen xuxurla rasp hori sounded oso bat bezala rattle, baina ez zen benetan rattle guztietan.
  
  
  Beste zerbait.
  
  
  Bizitza gorputza uzten.
  
  
  Arturo hilda zegoen.
  
  
  Zuen azkar-azkar jaiki, eta ezker bidez motorra gelak, gidatzeko inguruan proiekzioa luze bat eta prest figura, iritsi zen arte Prado Llano eta ran hotel.
  
  
  Hala ere, begiratu zuen atzera, behin bakarrik, eta ikusi motorra gela izan zen pizten duten santu bat, eta ilun zifra ziren inguruan dabiltzan barruan.
  
  
  Plano ziren ozen nahikoa alerta osoa Sol-i-Nev polizia. Guardia Zibilak ez zen.
  
  
  Harritu bere, I igo eskailerak eta ibili bidez lobby, inflexio utzi bar, harrapatzeko nahian nire arnasa indartsu bat zurrutada cognac.
  
  
  Lagundu.
  
  
  Hainbat.
  
  
  Baina ez da benetan.
  
  
  8
  
  
  Ezikusia ilusio zuela agertu zen, eta berehala errodatzen Arturo eta ondorengo hilketa ikerketa zuen erabat baretu barruan ordu erdi bat. Guardia Zibilaren geldirik eski estazio arreta hartu gorpua eta hasi zen luze, lapurtera prozesua beheko interrogating bisitari eta zerbitzu langileen estazioaren.
  
  
  Ez zuen bere inbidiarik polizia lana. Izan da grueling, thankless, eta, batez ere, deseroso lan altuera horiek, urte garai honetan. Izan ziren jende ona.
  
  
  Zortea izan dut. Ezer ekarri ih zidan.
  
  
  Gustatzen zait koñak pixka bat. Mantendu dut nire begiak hotel lobby, behaketa orok eta irteten. Izan zuen gustuko norbait bezala begiratu gizon litzaidake zuen aurkitu trash at villa en Torremolinos, gizona etorri nahi nuke uste zen Eltxo.
  
  
  Azkenik, lortu zuen, ibili aretoan sartu, eta begiratu Prado Llano. Ez zirudien inor ez da atzerrian orain.
  
  
  Zeharkatu nuen lobby eta joan zen eskaileretan gora bigarren solairuan, non gure gela kokatzen zen. Gisa jarri dut gakoa atea, entzun nuen bere barre ondoko gelan. Juana da barre.
  
  
  Irribarrez, Brylev bultzatu atea ireki eta aktibatuta. Beraz, zuen elkartzen Herr Hauptli bere gelan. Gutxienez dibertigarria zirudien zuen, nahiz eta bere boorish Teutonic bidea. Bakarrik kontsolamendua izan zen, besteak beste, extrovert pertsona izan hainbat ezkutuko zimurrak.
  
  
  Ibili zen bere eta bere belarrian jarri zion.
  
  
  Giggle. Fun isuritako atera nah bezala burbuila baten inguruan, xanpain. Herr Hauptli behar da hobeto jangela baino marrazketa gela, pentsatu zuen oharkabean. Ez zuen konfiantza da matematika.
  
  
  "Mesedez," Juana esan zuen. "Eta batzuk jarri izotz-ez, mesedez, Barry?"
  
  
  Barry!
  
  
  Ibili zen kanpoan egun, frowning.
  
  
  Barry Parson?
  
  
  Ondoren, bere ego ezin entzun bere ahotsa, muffled baina nahastezina - bat nahastezina British azentu, ezikusia jolas, eta ezikusia zirrara.
  
  
  "Egia Esan, Eztia. Edalontzi bat whisky, ondo!"
  
  
  Azken aldiz ikusi genuen Parson zen Malaga. Hurrengo egunean, ondoren hilketa Rico Corelli bikoitza zuen, eta Elena fitxatu Juana eta me bat, merkataritza-bidaia eta bazkaria. Joan ginen afaria haiekin gaua dugu aurretik utzi Sol-i-Niev. Baina ez dugu inori horien inguruan non ginen joan, delako ez dugu jakin arte, goizean goiz. Nola ez Parson dakit non gaude?" Eta zergatik egin zuen jarraitu gurekin? Ez zuen ezagutu duten Eltxo izan zen, halaber, honako gurekin? Nahiko seguru asko. Komarov zen hemen - susmatzen dut, hil zuen Arturo. Oso gutxienez, hau izan zen gehien bistako aukera.
  
  
  Baina zergatik ez zen Parson, ez gelditzeko Eltxo bada jarraitu zion? Eta zergatik...?
  
  
  Pentsamendu bat Eltxo gelditu me. Bere burua azkar berritutakoen eta nahastu txartelak guztiz berri bat sartu eskua. Orduan konturatu nintzen posible zela hori Barry Parson agian ez da errugabeen British MI5 ofizial aldarrikatu zuen nahi izan.
  
  
  Horrela:
  
  
  Tarta elkartzen me at villa non Eltxo zen ezkutatzen Torremolinos.
  
  
  
  
  
  
  Mota transferentzia
  
  
  Testu Itzulpena
  
  
  Iturria testu -
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Itzulpen emaitzak
  
  
  nork lagundu zuen em zerbitzatzeko ego gauean aurretik.
  
  
  Aurkitu dut gizon bat logelak eta saiatu hartu zion, baina ez dut eten egin zen. Man ran away. Beste gizon, nork bere burua identifikatu gisa Barry Parson, sartu logelak, baina, sekretu bat izan British agente, ondoren, eltxo.
  
  
  Demagun Parson ez zen agente guztiak. Demagun galdera pertsona besterik ez zen John Doe. Esan dezagun Komarov advertises John Doe, eta, ondoren, eten zidan utzi faltsua Eltxo desagertuko. Eta, ondoren, demagun ume kudeatzen konbentzitu me duten Eltxo desagertu zen.
  
  
  Bat izan zen, Eltxo itzuli ondoren! Barry Parson! Eta besterik ez zuen jarraitu me Sol-i-Niev, jarraitu me motorra gela, hil Arturo, ziurrenik suposatuz Arturo izan zen niretzat, eta ran away. Orain zuen harreman bat izan Juana, mesederako dela egos eramango litzateke benetako Rico Corelli!
  
  
  Hautsi zuen izerdi hotza.
  
  
  Zuen azkar telefonoz erantzun. Bat gela bakoitzean suite. Bere bildu telefono, eta aulki berehala erantzun - ez da, beraz, wouldnt asko egin deiak gaueko hildako.
  
  
  "Andrea Peabody, mesedez."
  
  
  Une bat geroago, telefonoz deitu hurrengo gela.
  
  
  "Kaixo?" Izan zen, Juana.
  
  
  "Hitzak ez ziren hitz egiten digu. Hau da Nick. Ezin dut entzun bere ez, Parson. Imajinatu hori, hau da, okerreko zenbakia."
  
  
  "Benetan sentitzen dut. Bere, I dela uste duzu..."
  
  
  "Mantendu zure ego dago. Ez dut ezagutu Corelli gauerdian bihar gauean. Велета. Harremanetarako hil da. Jarrai Parson ez dago gau osoan, ahal bada. Izan zuen, izan duten pertsona hil Corelli lookalike."
  
  
  "Zu bothering me, mesedez, eta nik ez dut jarri da."
  
  
  "Ez esan em ezer. Mantendu zure ego harremanetan. Bada, ulertzen duzu hori guztia, eta ezin da bete, beraz, esan:"ez dut esan nahi izan zakar, baina ezin dut lagunduko duzu. Gero eskegi du telefonoa."
  
  
  "Ez dut esan nahi izan zakar, baina ezin dut lagunduko duzu."
  
  
  I zintzilikatzen bere. Entzun izan zuen Parson-en ahots inguruan beste muturrean gela.
  
  
  "Nor izan zen, Juana?"
  
  
  "Okerreko zenbakia. Batzuk mozkor Ingeles."
  
  
  Parson barre egin. "Ziur zaude ez zuen Amerikar bat?"
  
  
  "Zuen bera izan azentu duzun bezala," Juana ihardetsi.
  
  
  Neska ona da! Cool zen hauts gisa.
  
  
  Berrikusi zuen bere stiletto, bere luger, eta aldatu bat sartu turtleneck jertse eta txamarra. Nahi izan dut joan barra berriro. Bere hotel pentsatzen. Eta ez zuen nahi lo gela honetan, bi muturrak gauean. Agian, ezin izan dut ordaindu bartender utzi me joan lobby hurrengo barra.
  
  
  Saint aktibatuta off eta lasai utzi.
  
  
  Taberna izan zen, zehazki, bere ego utzi behar izan du. Inguruan begiratu nuen. Ez dut uste denek lo zegoen oraindik.
  
  
  Aulki bat dastatu da. "Non da guztiontzat?"
  
  
  "Disco," Klera esan, harritu. "Sotoan."
  
  
  "Ez dut entzuten edozein zarata."
  
  
  "Da intsonorizatua, Sektore."
  
  
  Zuen shrugged eta joan behera eskaileretan, hori pentsatu zuen buru-maila txikiagoa hotel, non hornidura gelak kokatzen ziren.
  
  
  Hiru ate buru batetik lurreratzea azpian, eta beste bat esan zuen: DISCOTHÈQUE.
  
  
  Zuen joan-barra eskubidea, eta agindu edari bat. Bartender, jantzi bat bezala flamenko dantzari luze patillak itsastea bere skull, azkar prestatu edari bat.
  
  
  Orain utzi dut nire begiak arretaz ibiltzea baino gehiago disco mezenas. Ez zuen nabaritu lekua: izan liteke lekuan Eltxo izan dira ezkutatzen hilketa ondoren, bada, hain zuzen ere, Eltxo, ez zen Barry Parson.
  
  
  Baina nik ez dut ikusi bere, pertsona dut, lehen ikusi logelak villa en Torremolinos.
  
  
  Izan zen buruz eseri ikusi zuen ezagun bat.
  
  
  Bera izan zen, eserita urrun izkinan, bakar-bakarrik, baten pean overhanging atalean zer begiratu handi bat bezala, flat rock. Horietako batean une biziak, Sergei ukabilkadak, bere argi eta garbi aurpegia, eta zuen blinked eta jiratu egin zen.
  
  
  Jakina zen Elena Morales.
  
  
  Zer izan zen, bere rol hau charade? Ezagutzen zuen zergatik Barry Parson izan zuen etorri Sol y Nieve? Izan zuen parte da? Edo zen, besterik ez zuen, errugabe bat bystander, zati bat erakuts Parson sortu zuen babesteko bere aldetik?
  
  
  Edo izan zuen buruz gaizki Parson?
  
  
  Ibili zen bere arte, bat-batean agertzen iluntasuna gainetik bere eta irribarrez, oro har.
  
  
  "Kaixo, Elena."
  
  
  "George! Zer sorpresa atsegina!"
  
  
  "Noiz egin duzu etorri?"
  
  
  "Oh, Barry, eta hura lortu, hemen inguruan hamaika. Dugu, bai showered, aldatu, eta joan zen laño jangela gela, baina, jakina zen denbora jan. Eta ikusi dugu zure emaztea. Esan zuen jaten duzu joan." Bere begiak sparkle. "Enpresa."
  
  
  "Baina, gaur egun oraindik duzu bakarrik!"
  
  
  "Beno, behera etorri zen dugu hemen, gurekin hiru. Ez zen beste pertsona xarmangarri hemen. Alemana. Barry joan behar izan goiko moduko zerbait atera bere ekipajea. Itzuli zen, eta ordu erdi inguru geroago. utzi. Ondoren, dantzatu dugu eta ... "
  
  
  "Zenbat denbora egin alemaniako egonaldia?"
  
  
  Elena irribarre egin. "Hau da, zer deitzen duzu, gurutze-azterketa, George?"
  
  
  Berea izan zen, barrez. "Jakina, ez. Zer gertatu zen ondoren Barry itzuli zen bidez ekipajea?"
  
  
  "Alemaniako ezker, esan dudan bezala, eta, ondoren, inguruan hamabi hogeita hamar Barry esan zuen hartu Juana bere gela. Juana zen nekatuta. Esan zidan itxaron hemen." Zuen frowned angrily. "Oraindik hemen nago."
  
  
  Bere agindu edariak.
  
  
  "Zer gertatzen da, bada, Barry ez deitu duzu?" Zuen galdetu, g
  
  
  
  
  
  
  Mota transferentzia
  
  
  Testu Itzulpena
  
  
  Iturria testu -
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Itzulpen emaitzak
  
  
  gogoratzeko zer izan nuen azaltzen Juana.
  
  
  Zuen grinned. "Joan nintzen ohera bakarrik."
  
  
  "Agian garbi."
  
  
  Bere begiak bideratuta nire aurpegia. "Are you me kontatzea zerbait?"
  
  
  "Agian."
  
  
  "Ongi da", esan zuen, inflexio me eta jarriko du bere eskua nire hip. "Bozkatu, zer esango dizut. Zergatik ez duzu hartu botila eta joan nire gela? Arte itxaron beharko dugu Barry lortzen ez dago atzera."
  
  
  Hartu nuen bere botila bat koñak eta joan ginen eskaileretan gora elkarrekin. Elena bat apur bat izan zen weaver, baina mantendu zuen, likoreak ondo.
  
  
  Ih gela izan zen, hirugarren solairuan. Elena hartu gako bat bere poltsa eta entregatu dit. Atea ireki zuen eta utzi bere. Zuen xurgatu santu, eta itxi zuen atea atzean.
  
  
  Hartu zuen out batzuk paper cups, ireki botila, bota cognac, eta hasi zen edaten, eserita ohe-ertzean.
  
  
  "Zure emaztea da, oso, nahiko," Elena esan zuen.
  
  
  Zuen nodded zion.
  
  
  "Ez duzu familia-arazoak?"
  
  
  "Ez, inork baino gehiago."
  
  
  "Baina badirudi zure Jean gustuko beste gizon."
  
  
  "Nola da Barry?"
  
  
  "Bai".
  
  
  "Da Barry zure senarra?" Galdetzen nion.
  
  
  Bere burua astindu zuen. "Ari gara faking da." Irribarre egin zuen.
  
  
  "Zenbat denbora behar duzu ezagutzen ego?"
  
  
  "Ah. Agian hilabete bat."
  
  
  "Non ez duzu bete ego?"
  
  
  Planteatu zuen eyebrow bat. "Malaga."
  
  
  "Zer du Barry bizi bat egin?"
  
  
  Bera izan zen, barrez. "Zuen maitasuna egiteko."
  
  
  "ez. Esan nahi dut, zer da ego gauza?"
  
  
  "Ez dut meddle gizonen enpresa."
  
  
  Zuen nodded zion. Ziur. Ez zuen. Bera izan zen, gaztelaniaz. Espainola ez du parte hartu bere senarraren "beste" bizitza - inoiz.
  
  
  "Eta zuk", esan zuen irribarre batekin. "Zer egin nahi duzu?"
  
  
  "Ez naiz argazkilari bat," esan nuen, saiatzen gogoratu zer zen nire azal-une baten ondoren, profil amnesia. "Saltzen dut online."
  
  
  Elena niri begiratu arretaz. "Badakizu, ez dut inoiz ikusi duzu kamera bat."
  
  
  "Ari gara oporretara," esan nuen lamely.
  
  
  "Beno, egia esan, Britainiar ere," zuen murmured softly.
  
  
  "Barry inoiz lan egiten du, bai?"
  
  
  Bere burua astindu zuen. "Dio hori da zuen enpresaren ordezkari ERRESUMA batuan. Salmenta ordezkari".
  
  
  Zen berria. Hau izan zen, jakina, Parson-en kondaira. Erabaki nuen buruz gehiago ikasteko nen.
  
  
  "Zer ez zuen saldu?"
  
  
  "Ez dut ezagutzen. Ez dut galdetu zion."
  
  
  "Ez zuen inoiz dagozkie ERRESUMA?"
  
  
  "Ez dut uste, beraz,. Inoiz ez dut ikusi zion gutunak idazten. Baina egiten zuen asko, telefono-deiak".
  
  
  "Ah."
  
  
  "Uste dut bat du idazkari. Beti hitz egiten zuen bere."
  
  
  "Ikusten dut." Bere kopeta marraztua. "Non da zuen?"
  
  
  "Ez dut ezagutzen. Zuen telefonoz, eta ez dakit non zuen deituz dut ez delako gelan noiz hasten zen. Edo noiz deitzen zuen emu, da eman behar da ume, telefono bidez, eta itxaroten zuen bere gela utzi."
  
  
  Zuen nodded zion. "Duzu espainiako neska zoragarriak dira", esan nion. "American emakume bat izan zen entzuketak atean. Edo entzuten ego." "Baina saihesteko entzuketak, behar duzu berezia diziplina."
  
  
  Zuen nodded. Ondoren, irribarre egin zuen. "Gehiegi niretzat."
  
  
  "Entzuten ari?"
  
  
  "Ez dut."
  
  
  Bere, chuckled. "Neska ona da."
  
  
  "Hala ere, inoiz ez da buruz hitz egiten du, zer mail enpresa da. Berak beti pertsonei buruz hitz egiten. Pertsona ez dut ulertzen. Deiak zuen ih " bat, edo berak, edo gizon, edo emakume bat ."
  
  
  Deskargatu agente bat, ez du zentzu handirik, ona bezala chatter.
  
  
  "Ez duzu inoiz hitz egin ego idazkari?"
  
  
  "bai. Eman dut bere, apur bat azentu egiteko bere uste dut ergelak izan zen." Irribarre egin zidan, bat-bateko pixies bezalako flash umorea.
  
  
  Zuen estutu bere izterrak. "Oraindik ez duzu ergelak guztietan, Elena."
  
  
  "Baina berak pentsatzen dut ergela."
  
  
  "NOR?"
  
  
  "Chris. Emakume Barry da hitz egiten."
  
  
  "Ez badakizu bere beste izena?"
  
  
  Elena bere burua astindu.
  
  
  "Egin zuen bere hitz egiteko, betiere duzu ego bazekien?" Galdetzen nion, nahiz eta ez nekien non ginen joan, besterik gabe, jarraitu ohiko bidea informazioa biltzen.
  
  
  "Ah, bai. Beti izan zen harremanetan berarekin. Deitu zuen distantzia luzeko zenbakiak finkatu batzuk bere enpresa-gaiak."
  
  
  "Ingalaterran?"
  
  
  "Oh ez, ez beti. Batzuetan, Frantzian."
  
  
  "Ziur zaude zen Frantzian?"
  
  
  Zuen frowned. "Beraz, uste dut. Ez dut beti bere entzun, beraz, arretaz, George. Ez dut beti eskubidea lortzeko aukera. Zergatik ari zara, beraz, interesa?"
  
  
  "Gustatzen zait Barry." Irribarre egin zuen bere. "Besterik ez naiz galdetzen zer herriko enpresa da, da audientzia."
  
  
  "Gustatzen zait Barry gehiegi."
  
  
  "Do you know the night Barry eta etxera joan nintzen villa Juana?"
  
  
  "Bai".
  
  
  "Non izan zen egun horretan?"
  
  
  "Izan zen etxean egun osoan. Pentsatzen dut."
  
  
  Beraz, ez zuen tiro Corelli - bat izan zen, Eltxo edo ezezagun batzuk taldea. Barry ez zen Eltxo - aukerarik ez.
  
  
  "Eta hitz egin zuen Chris egun hori?"
  
  
  "Chris?"
  
  
  "Neska bat. Idazkaria".
  
  
  "Ah. Ez. Ez dut uste, beraz,. Geratu zen at villa. Joan ginen hondartzara."
  
  
  "Hondartzan? Neguan?"
  
  
  "Ginen eserita, hondar gainean eguzkitan." Zuen barre. "Dibertigarria izan da."
  
  
  "Nola buruz hurrengo egunean? Deiak England?"
  
  
  "ez. Ezer ez dela egun."
  
  
  "Geroago?"
  
  
  "Beno, nik uste dut, zuen deituz gaur goizean. Badakizu, goiz da gaur egun."
  
  
  "Chris-en neska-laguna?"
  
  
  "San Zuen neska polit bat. Oso eraginkorra da. Argazki bat daukat, bere nire egoitza. Badakizu zer? Mahai batean eserita honetan bulegoan. Oso formala."
  
  
  Zuen nodded zion.
  
  
  "Ikusten dut bere telefono. Bere, ikusten dut bere hitz Barry. Pentsatzen zuen txarra naiz, eta zuen, hey, ez ni bezala." Elena erakutsi bere hortzak.
  
  
  "Ez zuen ezagutzen, eta Barry?"
  
  
  "Oh, jakina. Kristina eta biok..."
  
  
  iritsi da
  
  
  
  
  
  Mota transferentzia
  
  
  Testu Itzulpena
  
  
  Iturria testu -
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Itzulpen emaitzak
  
  
  harrapatu zuen, ee-ren besoa. Zuen ia isuritako bere edaria. "Zer da?" Zuen piztuta azentu bat.
  
  
  "Kristina? Esan duzu Chris."
  
  
  "Bera da izena. Zerbait gaizki dago?"
  
  
  Zerbait oker. Zerbait izan zen, oso ondo. Orain dena leku erori zen. Chris zen Christina. Christina zen Christina. Christina, moztu erdian aurrean zati falta zen, Tina.
  
  
  Elena hasperen egin. "Are you utziz?"
  
  
  Berea, astindu zuen bere burua. "Zer eman dizu ideia hori, hala ere?"
  
  
  "Zure burua dagoeneko desagertu nonbait."
  
  
  Atera iritsi zen, eta bere jaso. "Orain ez. Itxura. Ez da gehiago cognac. Edozein ideia?"
  
  
  "Pentsatzen dut horri buruz," Elena esan, free hautsi inguruan nire besoak. "Jantzita naiz zerbait gehiago eroso."
  
  
  Zuen jaiki eta komunera joan zen.
  
  
  Noiz atera zuen, ez zuen sentitzen, edozein gehiago eroso ezer.
  
  
  Eta I zen erabat eroso.
  
  
  Bederatzi
  
  
  Goizean, bere gosaria zen ia amaitu denean, Juana sartu zen hotel jangela eta hurbildu dit. Besterik ez zuen showered zen, eta irribarrez.
  
  
  "Egunon, Mrs. Peabody," esan nuen, eserita eta itxurak brankan gerritik at.
  
  
  "Egunon, Mr. Peabody," esan zuen ironikoki.
  
  
  Zuen eseri.
  
  
  "Begiratzen duzu, haserretu," esan nuen, buttering bat croissant. "Arroka zure trash?"
  
  
  Zuen begiratu inguruan ziurtatu inor ez zen entzuten. Une honetan, ez ziren bakarrik, beste sei bezeroei jangela.
  
  
  "Mantendu dut ego han gau osoan, besterik ez duzu!" zuen eraso me pean bere arnasa.
  
  
  "Eskerrik asko", esan nion. "Ziur nago gozatu duzu."
  
  
  Zuen blushed furiously. "Orain, zer da hau guztiei buruz?"
  
  
  "Esan dizut. Ez nago ziur, nahiz eta oraindik hori Barry Parson da, nork esaten zuen da."
  
  
  Inguruan begiratu zuen. Zerbitzari loomed gurekin baino gehiago. Irribarre batekin, berak agindu, eta zerbitzari hurried kanpoan. Zuen aktibatuta me. "Me too," aitortu zuen.
  
  
  Bere, gora begiratu. "Ouch?"
  
  
  "Duzu, esan zuen, izan liteke duten pertsona hil Corelli lookalike."
  
  
  "Bere beru itzuli da. Ezin izan zuen egin. Du alibi."
  
  
  "Baina badirudi buruz asko jakin mafia."
  
  
  Berea zuen, shrugged. "Izan dela aldarrikatu zuen agente bat. Eta hori Britainiar inteligentzia militarra lanean saiatu kentzeko mafia da droga-sarea."
  
  
  "Ezagutzen dut hori guztia. Baina badirudi hori nekez."
  
  
  Interesgarria, pentsatu nuen. Beti izan dut ideia bera.
  
  
  "Non egon zara gau osoan?" "Zer da?" galdetu zuen bat-batean.
  
  
  Zerbitzari ekarri bere erretilu gosari kontinentala eta lurrunetan pot kafea.
  
  
  "I zen ostatu batera, beste norbaitek."
  
  
  Eyebrow bat igo zuen bezala ireki roll eta buttered ego. "Ouch?"
  
  
  "Andrea Parson."
  
  
  "Bada, ez da bat Mrs. Parson," zuen chuckled. "Pentsatu nuen baliteke sartu exekutatu nah at the disco."
  
  
  "Hori da, zer egin nuen."
  
  
  "Benetan zer gertatu zen gizona hil zen?"
  
  
  Inguruan begiratu nuen. "Eltxo jarraitu me motorra gelan sartu eta hil zion. Hala ere, berak badaki, bilera-lekua. Bilera naiz Corelli gauerdian gaur gauean."
  
  
  "Benetan da zuretzat hobeto hitz egin, beraz, libreki hemen?"
  
  
  "Akats bat kafea pot?" Bere, chuckled. "Zalantza dut da. Baina ez esan ezer zure gela nahi duzun mantentzeko sekretua. Berea, ziur nago, madarikatua, gauza da bugged. Uste dut hori nola egin nuen bat izan zen erasoa potentzial Corelli hiltzaile. Juana, ba Parson buruz ezer esan Corelli?" "
  
  
  "Corelli?" Bere burua astindu zuen. "Ez, zergatik ez?"
  
  
  "Uste dut daki Tina Bergson."
  
  
  Juana izoztu. "Ezin duzu ziur izan hori?"
  
  
  "Ez, benetan, ez." Bere, atxikia atzera. "Zergatik ez?"
  
  
  "Hitz egiten zuen Italian, badakizu. Oso ona da."
  
  
  "Zer du Tina Bergson egin behar da?"
  
  
  "Ez da ezer guztiak. Berea, pentsatzen Corelli."
  
  
  "Uste duzu Parson da Italian eta badaki Corelli?"
  
  
  Juana astindu bere burua. "Ez dut uste ezer bere. Besterik ez dut esan zion zuen harritu nau, noiz sortu zen italiar bat esaldi."
  
  
  "Zer esaldi?"
  
  
  Zuen blushed. "Ez dut gogoratzen."
  
  
  "Baina badakizu zen Italian?"
  
  
  "Zuen onartu da. Izan zen, halaber, oso cool."
  
  
  "Eta istripu bat izan zen?"
  
  
  "Oso hainbeste." Juana behera begiratu bere plaka. Bera izan zen, bat-batean, primal eta zehatza. Ez zuen irribarrez, nahiz eta zuen barre baitarako. Zerbait nahigabe erdian egitea maite zuen, bazekien. Eta sortu zen polit bat aberatsa italiako esaldi. Interesgarria. Oso interesgarria.
  
  
  "Ez zuen joan eskia?" Galdetzen nion.
  
  
  "Ez dut ezagutzen. Esan nahi dut, behar dut ezagutzen bere?"
  
  
  "Besterik ez nintzen pentsatzen. Joan beharko dugu hegaletan gaur gauean, Juana. Agertu beharko da azalean. Eta hobe dut argazki batzuk hartu." Ona da. Nekatuta nago hori guztia boudoir lana."
  
  
  "Badirudi duzu hartu behar da, oso ondo," esan nuen, kasualitatez, bere bila baino gehiago. "Egia esan, inoiz ez dut ikusi duzu begiratu hau atsegin aurretik... Oh, pozik nago lortuko duzu bada, zer esan nahi dut."
  
  
  Haserre zegoen. "Hartuko dut zure ..."
  
  
  "Orain, orain," ohartarazten dute bere, enbata gainerako beren con leche kafea.
  
  
  "Noiz egin duzu joan eskia?"
  
  
  "Joan behar dut nire gela eta garbitzeko lehen."
  
  
  Zuen nodded. "Ni prest izango bederatzi-hamar."
  
  
  "Bederatzi-hamar ondoren. Let ' s go to the top. Велета. Jolasean ari?"
  
  
  "Jakina! Bere kokotsa gora filmatu. Bera izan zen, erronka dit. Sentitu dut bere hobeto. Izan zen oraindik ere borrokan bere esanahia eta bere berdintasuna. Neska ona da.
  
  
  * * *
  
  
  Atera dugu gure ekipo on bat Prado Llano eta jokatu du bat-on-ko joko zehar kablea autoak egiteko lehen lasterketa Borreguilas.
  
  
  Bat izan zen invigorating egun, eguzkia, zerua altua eta haizea batzuk jarriz hezetasuna.
  
  
  
  
  
  Mota transferentzia
  
  
  Testu Itzulpena
  
  
  Iturria testu -
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Itzulpen emaitzak
  
  
  berriro. "Honez elurra gaur gauean," pentsatu nuen. Zuen gogoratu zuen usaindu elurra airean gauean aurretik. Orain gertatuko litzateke, izan zen ziur da.
  
  
  Teleferiko errebotea eta jerked, eta eseri gara gora eta gora tontorrak Sierra Nevada. Ezin duzu ikusi guztia ez dago. Izan zen lortzean hotzagoak eta hotzagoak - azkar. Inguruan aktibatuta I eta behera begiratu, eta zen bezala begira munduaren amaiera. At distantzia handi bat nire aurrean, osoa Granada eremua zabaldu zen out, nahiz eta batzuk ez zen lanbroa behera dago, nahikoa bloke osoa panoramika dena.
  
  
  Dugu salto off teleferiko, berriz, attendant ospatu da, eta joan apartamentuak kalean. Da oso handia izan zen hemen, airean zen, argala, eta hotza inguratzen gaituen alde guztietatik eta sartu gure azalaren bidez, gure arropa.
  
  
  Ibili gara isilik goiko ski malda. Bat izan zen, suntsituta country - guztiak estalita mica eskisto eta elur - ez ziren zuhaitz edo sastrakak edozein lekutan. Besterik gabe, elurra, harriak, eta zerua. Zuen isilean strapped berak sartu bere Austrians eta ikusi Juana wrestle bere Kanadarrak.
  
  
  Ez koa izan dugu, minutu gutxiren buruan, behera begira malda, eta, ondoren, hartu dut, bere txano off, bota cap behera baino gehiago, nire belarriak,eta haizatuko bere at.
  
  
  "Lehenik!"
  
  
  Zuen nodded, bultzatu, bere burua aurrera, bere belaunak tolestuta, eta mugitzen hasi zehar aldapatsuak atal lehenengo jaitsiera.
  
  
  Dut jarraitu bere, erlaxatzeko eta gozatzeko kurruskaria elurra ertzetan nire eskiak. Ginen onena eguraldi baldintzak.
  
  
  Egun bat dugu, eta atseden zuen ekarri digu pare bat ogitarteko, eta horrek ekarri harrigarria balio ih. Jaten dugu ih da, eta ez du esan hitza elkarri. Besterik ez dugu basked eguzkia izan ziren, eta oso pozik bakardadea eta edertasuna mendi.
  
  
  Amaitu dugu gure ogitartekoak eta mugitu.
  
  
  Handia izan zen lasterketa.
  
  
  Zoragarria.
  
  
  Ondoren egiten labur bat behera jaisten Borreglas, eseri gara hotel lobby egun osoan, istorioak trukatzeko Barry Parson eta Elena Morales bezala sua crackled eta turista etorri eta joan. Ikusi ahal izan genuen txikiagoa piste - tik Borreglas nahi Prado Llano-leihotik kanpo, eta denbora igaro komentatuz forma hainbat eskiatzaile.
  
  
  Azkenik, joan nahi dut, atseden hartu eta dutxa bat. Bazkaria izan zen, apala, ohiko kopuru handi platerak, eta hamaika-hogeita hamar hasi zen apur bat urduri. Une hartan, ziren dugu oraindik eserita eta edateko.
  
  
  Zuen barkatu berak, joan goiko bere gelan, eta hautatuta bere luger eta hairpin. Ondoren, hartu zuen, ezazu, egin zonaldeko mapa bat, eta egiaztatu ibilbidea monumentu Velet, nor ikusi zuen hori goizean goitik ski malda. Gobernuak errepide inguruan Granada nahi Motril Costa del Sol, izan litzaidake zuen esan, ran ondoan hormigoizko egitura.
  
  
  Errepidea Prado Llano konektatuta erregular bat autopista buruzko hiru mila Prado Museoa. Bere markatu bere ibilbidea ipar-sardexka, eta, ondoren, hego-ekialdeko nahi Velete autopista. Jarri zuen behera mapa une batez, bildu gakoak alokatu Renault, eta joan zen behera lobby.
  
  
  Jangela, ikusi zuen Juana oraindik eserita Elena. Galdetzen dut, non Parson da. Naiz ez dago zutik, begira leihotik at aurrean hotel non Renault zen aparkatuta. Hainbat zifra ziren batera mugitzen Prado, ziurrenik barra-Esque moda. Horietako bat izan zen Herr Hauptli.
  
  
  Zapaldu dut bitartez aurrean ateak hotel eta iluntasunean sartu kanpo, eta ikusi zuen me agurtzen:
  
  
  "Ez ahaztu, egin dugu lasterketa hau egunen batean!
  
  
  "Nahiago dut egin egunez," esan zuen bere alemanez.
  
  
  Barre egin zuen ozen eta sartu ibili lobby.
  
  
  Bere ilunabarra Renoko. Haize hotza nintzen hegaletan behera. Autoa, hotza izan da, baina erosoa. Beroa motor azkar berotzeko ego.
  
  
  Argi elurra erori hasi zen. Izan zen goizegi makila, baina jaitsi da izoztutako adabaki elurra ziren dagoeneko galtzada. Snowdrifts pilatzen hasi zen ertzetik espaloia.
  
  
  Renault hummed bat bezala zoriontsu txoria. Gidatzen zuen, poliki-poliki eta arretaz ikusi zuri distiratsua line errepide erdian. Bikoitza erreia errepidea izan zen estu bat lane bi autoak pasatzen. Bat ikusi nuen, autobus eta auto ozta-ozta gainditu mimmo beste bidaia batean zehar inguruan Granada, me gogoraraziz elefante bat estaltzea bat antilopea duten uko lankidetzan aritzeko.
  
  
  Zuen bete zen bi autoak bidean Prado Llano, eta, ondoren, gidatzen aldera errepide nagusia, non zuen aktibatuta jarraitu bihurtzen da, eta, aldi berean, bidean atzera Veleta. Elurra izan zen lortzean astunagoak. Hura zeharkatu izpiak munduko eratu eta oihala aurrean. Ozta-ozta izan dut ikusi autopista, eta izan zen arren baino zabalagoa driveway, ez zen diseinatu aurreratze edo aurrerapena gidatzeko edozein lurrean.
  
  
  Renault zen gidatzeko erraz errepide bihurrietan, baina ikusi izan dut elurra hasten zen cling espaloi txiki bat. Batzuetan ezin dut ikusi ertzean autopista guztiak.
  
  
  Bat steely ahots sortu zen malda
  
  
  
  
  
  Mota transferentzia
  
  
  Testu Itzulpena
  
  
  Iturria testu -
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Itzulpen emaitzak
  
  
  Orain Renault eman behar izan da, guztiak bere gas. Zuen desplaza baxua engranaje eta mugitu poliki-poliki eta arretaz bidez handituz azalera elurra.
  
  
  Azkenik, ikusi zuen saioa: VELETA. Eta haratago seinale, zikinkeria errepide aktibatuta off errepide nagusia eta, gehienez ere, ezagutzen hormigoizko monumentu gainean amildegi.
  
  
  Bera izan zen, bultzatu by Renault kalera zikinkeria errepide bat eta inguruan aktibatuta baino gehiago arroka eta izotz-arte bat etorri da eremu laua, itxuraz macanaz inguruan arroka gogorrak. Ez zen seinale autoa.
  
  
  Nire watch esan zuen bost minutu azken hamabi. I buruari galdetzen zer gertatu Rico Corelli. Ondoren, beste pentsamendu niri gertatu da: izan Corelli ez erabaki bilerak noiz hitza atera duten Arturo zen hildako? Zen Corelli, gehiegi, nonbait ezkutatzen atzean rock bat, bere zain atera zabalean sartu, tiro me?
  
  
  Off aktibatuta I piztea eta Renault hil zen. Ez ziren pneumatikoen ibilbideak nonahi izoztuak slush, baina ez dute ezer esan nahi. Zuen shuddered. Izan zen, bakarti hemen, gehien secluded leku mendietan. Izan zen, besterik gabe, Corelli eta zion , eta berak antolatu du horrela. Kill me Arturo da heriotza? Heriotza Basillo di Vanessi?
  
  
  Arretaz zuen aktibatuta off headlights. Han eseri zen pixka bat, pisatzen bere aukerak. Ondoren, jarri zuen bere windbreaker eta bota Luger . Ez zen bat poltsikoan linterna arbel konpartimentu eraman ohi dut nirekin, eta Ego hartu eta aktibatuta.
  
  
  Ondoren, atea ireki zuen, Renault. Haizea sartu danbateko niri beldurgarria eragina. Licking bota bere windbreaker baino gehiago zion, eta koa Renault, itxi atea kolpe bat. Izan zen egindako habe bat linterna gauean eta bakarrik ezin dut ikusi elurra swirling bidean me, whipping norabide guztietan goialdean gailurra, non haizeak jotzen zuen guztietan puntu kardinalak.
  
  
  Monumentua izan zen jarririk dago, ilun eta isil, eta Ego inguruan ibili da arte aurkitu zuen urdina SIM txartela litzaidake zuen atera, atzeko ikuspegian. Ez nekien nola Ego-gidari hitz egin ego sartu hautsi bidez izotz eta izoztutako slush, baina izan zen ez dago zutik. Ukitu kanpaia. Izan zen oraindik epela.
  
  
  Atzealdean monumentua izan zen pila bat eraikitzeko materialak utzitako lehen artisau osatzeko monumentua. Izan dut han zutik Sim Txartela, ezkutatu nahian batetik haizea, eta ez zen hori entzun nuen bat-batean zarata ez urrun me from.
  
  
  Bere senarra ospatu Luger ongi eskuan eta aurpegia jiratu norabidea soinua izan zen datozen. Haizea bezala harrotua inguruan, erauzten soinua eta dispertsio ego norabide guztietan, ez zen ziur izan dut bada, bere behaketa face-to-face mugimendua edo ez.
  
  
  Ondoren, shaggy entzun bere.
  
  
  Luger ospatu du bere eskua, erakunde eta prest gogotik.
  
  
  "Ah, Peabody," ahots esan zuen, balitz bezala bidez zapi bat.
  
  
  Ez zuen konturatzen da.
  
  
  Baina noiz zapaldu zuen sartu linterna gelditzea, bere ego zen berehala ezagutzen.
  
  
  Izan zen Barry Parson.
  
  
  Baina orain ez zuen Britainiar bat azentu guztiak. Hitz egin zuen bat vague modu ordenatu, eta horrek egin dit uste, gehienez, puntu honetan izan zuen, azken finean, bakarrik jokatu du rol bat British agente sekretua.
  
  
  Nor izan zen?
  
  
  Aurrerantz zapaldu zuen atzetik pila bat eraikuntza-materialak eta iritsi astindu nire eskua.
  
  
  Bere izoztuta.
  
  
  "Relax," Barry Parson, esan zuen. "Guztia da eskubidea. Bere Corelli. Rico Corelli".
  
  
  10
  
  
  Elurra swirled gure inguruan denbora luzez, eta inork ez du gure inguruan mugitu. Izan zen lortzean hotzagoak eta hotzagoak.
  
  
  "Ondo da?", esan zuen, leaning behera lick me, saiatzen ikus nire aurpegia.
  
  
  The Luger zen pean bilduta bere windbreaker, badaezpada. "Nola egin dezaket ziur izan dut?" Ego-galdetu zion. "Lehen esan duzu ari zaren Barry Parson, eta orain esadazu, zu Rico Corelli."
  
  
  Barre egin zuen. "Goazen. Hau izan behar du begi-bistakoa da! Ondo egindako=), eta nor izan daiteke hemen, baina Rico Corelli?"
  
  
  "Edonork izan daiteke hemen erantzuna zure corkscrew. Edonork bazekien buruzko bilera."
  
  
  "Nor baina Rico Corelli eta hil seme-alabak?" galdetu zuen.
  
  
  "Komarov. Zuen jakin liteke."
  
  
  "Uste dut eltxo?" Parson eskatu barre bat.
  
  
  "Izan zuen bakarra nork jakingo luke Corelli ezagutu me hemen."
  
  
  "Arrazoizkoa izan! Bere ez Eltxo!"
  
  
  "Esan duzu, beraz, baina ez dut ezagutzen."
  
  
  "Izan zen, bada, eltxo, zer izango litzateke zuen izan hemen egiten?"
  
  
  "Aurkitu nahian Corelli eta hiltzeko ego."
  
  
  "Baina bere Corelli."
  
  
  Horrexegatik da sinple bat sartu komedia. Astindu zuen bere burua resignedly. "Gizon, ari zaren bat Corelli. Naiz madarikatu hotza. Gaitezen nire autoa eta eztabaida".
  
  
  Irribarre egin zuen. Ona da."Zuen buru izan zen ego sortu aurrean Renault.
  
  
  "Txiki polit lana", esan zuen.
  
  
  "Handia", esan nion. "Noiz alokatu duzu, dezakezu get out onena da."
  
  
  Atea ireki zuen, bere giltza sartu eta, ondoren, atera iritsi eta ireki bidaiarien atea em. Igo zuen eta atea danbateko. Autoa lurched. Izan zen oraindik epela barruan.
  
  
  "Let me esango Basillo di Vanessi,", esan zuen ondoren, minutu bateko isilunea. "Ordezkatzeko. Egon dira harrapatzen saiatzen me hilabete."
  
  
  "Horiek?"
  
  
  "Norbait inguruan goiko maila mafia," Parson, esan zuen. Bere ezin lagundu du; Bere oraindik pentsatu nen bezala Barry Parson,
  
  
  
  
  
  Mota transferentzia
  
  
  Testu Itzulpena
  
  
  Iturria testu -
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Itzulpen emaitzak
  
  
  ez bezala Rico Corelli.
  
  
  "Baina nola dakizu hori?"
  
  
  "Ez dut lagunak han ere. Goialdean. Kapo Kapo nahi izan bere baztertuen lehenespenez. Zuen nahi izan da osoa."
  
  
  "Zer da ego izena?"
  
  
  Irribarre egin zuen. "Ahaztu. Besterik gabe, fidatzen me."
  
  
  Ona da. Beraz, Capo Capo nahi duzu utzi behar."
  
  
  "Nahi duzun me hiltzeko. Saiatu, esan zidan birritan dagoeneko. Behin Korsikan. Behin Napolira. Han izan nintzen-eta entrega."
  
  
  "Napoli? "Non egin Eltxo datoz?"
  
  
  Begiratu me at zuen nabarmen. "Izango duzu fina."
  
  
  "Esan zidaten."
  
  
  "Hema?"
  
  
  "Ezer ez."
  
  
  "Nire bigarren greba huts egin du..."
  
  
  "Bat zure villa Korsikan?"
  
  
  Zuen frowned. "Bai". Itxaron zuen. Ondoren: "Noiz huts egin zuen, erabaki zuen utzi negozioa. Hori da, noiz etorri nintzen duzu jendea."
  
  
  Zuen nodded zion. "Ezagutzen dut horri buruz." Ez da existitzen. Baina alferrikakoa izan zen entzun ego-en istorioa. Ez nuen jakiterik izan zen bada, egia edo gezurra.
  
  
  Ona da. Noiz utzi dugu Korsikan on nautikoak, Vanessi hartu da berarekin."
  
  
  "Hartu zure lekua?"
  
  
  "bai. Noiz lortu dugu, Valencia, geratu gara portuan egun bat, eta berea geratu shore noiz utzi dute."
  
  
  "Ba Lysistrata sail zu gabe?"
  
  
  "Erabat fantastikoak. Vanessa jokatu Rico Corelli."
  
  
  "Eta noiz dute lehorreratu Malaga, Vanessa izan zen, oraindik ere jolasten Corelli?"
  
  
  "Bai". Bat egin zuen eten. "Laguntzaz Tina Bergson."
  
  
  "Izan zen Vanessa Malaga?"
  
  
  "ez. Geratu zen ontzian. Pentsatu genuen hobea izango litzateke, modu honetan. Ondoren, han ez da izango errore -. Esan nahi dut, badaezpada norbaitek aitortzen ego."
  
  
  "Edonork Malaga identifikatzen duzu?"
  
  
  "Lortu dugu aukera bat," Parson barre egin.
  
  
  "Gero?"
  
  
  "Gero, harremanetan jarri Tina eta zuen etorri nahi baduzu, bete."
  
  
  "Hori da."
  
  
  "Uste dut norbait aukeratu duzu ondoren, honako hau duzu nautikoak, jarri scuba engranaje, eta lortzean hit."
  
  
  "NOR?"
  
  
  "Moscato, jakina. Nor bestela? Dena daki niri buruz. Eta zuen behar izan zuen bat baino gehiago, begi itsasontzia noiz izan zen ere. Besterik ez zuen denboraz denbora zinen gertu itsasontzia lortzeko parte hartzen duzu."
  
  
  "Zergatik ez Moscato ezagutzen duzu?"
  
  
  "Daki buruz nautikoak, buruz Tina, bilera buruz duzun pertsona..."
  
  
  "Ikusten dut. Baina berak benetan ez zuen aitortu duzu."
  
  
  "Hori da."
  
  
  "Eta zuen stabbed eta zauritu Tina."
  
  
  "Eskerrik asko Jainkoa ez zen hil!"
  
  
  Izan zuen ikusten zion. Heldu zen bere poltsikoan sartu eta atera pack bat American zigarroak. Pizten zuen bat eta haizatuko partidan. Azken aldiz, atera zuen espainiako zigarro. Baina orduan, jakina, jokatu zuen British agente sekretu Barry Parson. Bat izan zen, consummate aktore eta bazekien nola eraginkorra eskubidea atrezzo ziren.
  
  
  "Nola da zuen orain?" Galdetzen nion.
  
  
  "Esan nahi duzu, zer esaten ari dira inguruan klinika?"
  
  
  "Bai". Ezagutzen zituen.
  
  
  "Zuen datozen."
  
  
  "Denean, ezin zuen parte hartu duzu?"
  
  
  Zuen zalantzan. "Laster."
  
  
  "Eta, ondoren,-bilerak nire bikotearekin?"
  
  
  "Hori da." "Begira, Tina parte da esaldi. Badakizu, ez duzu?"
  
  
  "Bai", esan nion. "Baina nahi dugu bete, lehenengo, eta, ondoren egingo dugun xehetasunak eztabaidatzeko."
  
  
  Zuen nodded. "Hori da gai hori guztia oraintxe."
  
  
  "Gauza bat puzzleak me."
  
  
  "Zer da?" Kea igo aurrean ego-ren aurpegia. In haizetako Renault, ikusi ahal izan zuen isla beren egos gisa hartu zuen bat eta arrastatu bere zigarro.
  
  
  "Nola ez duzu, nahiz eta lortu ondoren, Eltxo-Torremolinos?"
  
  
  Barre egin zuen. "Neat, eh?"
  
  
  "Oso neat. Bere pausatu. "Oso neat."
  
  
  Ego begiak slid nirea baino gehiago. "Zer ari zara esaten?"
  
  
  "Esaten ari naiz, hori ezin dut guztiz ados zure istorioa, Corelli. Sartu duzu aurre, nire Eltxo exekutatzen hotza, eta, ondoren, play duzu Barry Parson, agente sekretu bat. Zer ematen du?"
  
  
  "Goazen atzera," Parson esan zuen serio. "Entzun arte. Bere, banekien zinen ondoren eltxo. Ez zaude ados?"
  
  
  Zuen nodded zion. "Asmatu duzu agian da, noski. Baina zergatik zinen Malaga guztietan? Esan nahi dut, Rico Corelli. Duzu ezkutatzen ziren Valentzian. Zergatik joan Malaga busti zaitez alferrik?"
  
  
  "Aseguru", esan zuen poliki-poliki.
  
  
  "Aseguru?"
  
  
  "Seguru nengoen unetik utzi nuen nautikoak Valentzian. Ez duzu ulertzen?"
  
  
  Zuen nodded zion.
  
  
  Ona da. Savchenko izan zen belaontzi zen bitartean lan egiten denean," Eltxo " deigarria izan zen. Benetan berriro?"
  
  
  Pentsatu dute bere. Ona da. Demagun ziren ustezko duzu izan Sol y Nieve puntu honetan."
  
  
  "Hori da, zer esan nion Tina."
  
  
  "Beraz, pentsatu nuen. Esan nahi dut, zergatik datozen Malaga laguntza? Hori izan zen nire corkscrew."
  
  
  "Hartu zure hotel eta buruz gehiago jakiteko duzu." Zuen shrugged. "Esan nahi dut, nire bizitza da bilduta txiki polit bat sorta. Naiz estatu Batuetan. Eta duzu, eta hori neska behar duzu, ez dira nire keepers. Ezta?"
  
  
  "Hori da."
  
  
  "Dut, beraz, itxaron beharko duzu berreskuratzeko.
  
  
  Ez zen isiltasun luze baten. Bere begirada hotza izan zen. Begiratu zidan bezala, coldly.
  
  
  "Nondik hartu duzu me?" Galdetzen nion.
  
  
  Zuen hasperen egin. Ona da. Itxura. Zinen kanpo ehizatzea. Bere, banekien joan zinen aurkitu saiatu Moscato. Benetan?"
  
  
  "Beraz, uste dut."
  
  
  "Besterik ez nintzen zain aurkitu nuen arte."
  
  
  "Ba al duzu identifikatzeko me lehenago?"
  
  
  "Oh, jakina. Ikusi nuen non Tina joan."
  
  
  "Eta, ondoren, jarraitu Juana eta ni gau hartan?"
  
  
  "Jakina, noski."
  
  
  "Villa."
  
  
  "Benetan. Denbora By hit duzu hori hooker - nor zen dagoeneko bat izatea threesome Moscato, eta beste zen zabal - banekien ginen dell. Izan dut honako besterik ez duzu."
  
  
  "Baina zergatik
  
  
  
  
  
  
  Mota transferentzia
  
  
  Testu Itzulpena
  
  
  Iturria testu -
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Itzulpen emaitzak
  
  
  Dira duzun borroka zure bidea itzuli denean izan nuen Moscato hildako? "
  
  
  Ego begiak nirea ezagutu. "Denok akatsak egin, ez dugu?"
  
  
  Berea zuen, shrugged. Ona da. Baina zergatik cover istorioa?"
  
  
  "Barry Parson-en jazz? Besterik ez dut eskuilatzea hautsa apala off, " esan zuen, sartu slipping Barry Parson-en British azentu. "Eta, zirudien bezala, hori izan zen, zer behar den egin behar da une honetan. Zer egin behar dut,, osatzen dute nire buruan, eta esan:"Zer da ahotsa bere, ona zaharra Rico Corelli! Ez du zentzu handirik orain, ez da? "
  
  
  Berea izan zen, barrez. "Oraindik ez dut nahi ferret hori guztia bifurcation eta hirukoiztu. Ezin duzu egin dute harremanetan Juana berehala. Duzu lorik bere, ez, eta berriro ere hemen. Zergatik ez besterik ez duzu eman hey informazioa eskatu eta bere egiaztatu behar da? "
  
  
  Zuen pixka behera bere zigarroa, eta begiratu haizetako. Elurra erortzen zen, baina arinagoa lortzean orain. Gora begiratu nuen, eta ikusi gure bi aurpegiak islatzen gau ilun.
  
  
  Ego begiak begiratu atzera me at.
  
  
  "Inoiz ez dut konfiantza logelak,", esan zuen, frowning. "Esan nahi dut, nahiz eta ez nire. Hau da, leku alokatu dut bere Torremolinos. Nola jakin dezaket Moscato ez zuen grabatu me zinta aurretik jarraitu dut duzu du bere lekua? Guztiak egin ondoren, pentsatu zuen litzaidake hil me on itsasontzia. Baina agian tranpa bat izan zen. Benetan? Agian Moscato ez zen, ez, agian, Moscato zen beti pentsatzen me eta me zain. Nola ezin dut ezagutzen hura? "
  
  
  Berea izan zen han eserita.
  
  
  "Eta hotel honek. Ez dut konfiantza bere ezer. Ezer ez duten bezala,. Uste dut bugs daude gela bakoitzean. Bidez joan behar izan nuen etorkizuneko bilera izan delako zati jatorrizko plana. Ez dut nahi desbideratu hasierako plangintza, zeren uzten du gehiegi aukera. Geroztik bagenekien beste bakoitzean, bere besterik gabe jokatu cool eta jarraitu puntu horretatik aurrera. Oso sentitzen naiz, bada, hau izan offended zure zentzu type."
  
  
  Zentzu egin du.
  
  
  "Orain zer?" Galdetzen nion.
  
  
  "Nik antolatu dugu bilera bat arteko neska eta ni," Parson esan, berriro businesslike. "Entregatu microfilm".
  
  
  "Non?"
  
  
  "Beno, badakizu zer pentsatzen dudan hotel. Honek ematen dizu eskubidea edozein zenbaki. Eta ez zait gustatzen zintzilik pertsona Prado Llano. Begiratu, zer eski exekutatu?"
  
  
  Pentsatu dute bere. "Oso hutsik ageri da, ados-aldiz. Ez dira intsektuak elurra bai." Barre egin zuen, galdetzen nola egia izan zen.
  
  
  "Infernua batera elurra. Tiro egin ahal izango duzu pertsona bat paris batekin teleskopikoak lentea." Zuen shuddered. "Ez zait gustatzen batere."
  
  
  "Baina bada inork ez daki oraindik Corelli..."
  
  
  "Nork esan, beraz? Horrez gain, ez da beste txarra puntu. Bada Moscato, oraindik ere existitzen da, eta berea, ziurtatu zuen ondoren Arturo erosi ego - izango zuen, begi bat mantentzeko duzu eta zure enpresa, benetan?"
  
  
  "Buruz Juan?"
  
  
  "Jakina! Izan dut, beraz, ikusiko da, nonbait, hori bai, begi-harrapatzeko eta babestuta daude aldi berean."
  
  
  Berea zuen, shrugged. "Hau ez da erraz bat biblia bete."
  
  
  "Ez? Zer buruz, horietako bat, kable autoak? Noiz dira bat horien inguruan, duzun dira isolatuak, bakarrik, eta, seguru!"
  
  
  Nik pentsatzen da. "Gondola? Bere, badakit zer esan nahi duzun. Lortu nah berarekin eta jaiki elkarrekin. Betiere oraindik ez dago, blokeatuta teleferiko bat, eskuratu ahal izango duzu zeure burua sartu ingurune kontrolatuan, eta inork ez du izango wiser. dena da film on? "
  
  
  "Hori da."
  
  
  Eseri nintzen, eta pentsatu. "Baina norbaitek oraindik tiro duzu malda."
  
  
  "Hori da, non duzu etorri, gizon zahar," Parson esan, oinez itzuli British unibertsitatea. "Lortuko duzu zure eskiak, stand Borregilas geltokia eta estali digu hurbilduko gara."
  
  
  Nik pentsatzen da. Gustatzen zait. Gehiago pentsatu dut horri buruz, gehiago gustatu zait.
  
  
  "Erosi dut hau", esan nion.
  
  
  "Zer ordu da?"
  
  
  Bere esan zuen: "Bihar hamar goizean?"
  
  
  "Egia esan," Parson, esan zuen. "Ez dut kanpoan lo Juana. Ez dut nahi inolako arazorik ari gara, beraz, hurbil egiteko akordio bat."
  
  
  "Zorte ona", esan nion.
  
  
  Zutik zegoen elurra, egokituz bere windbreaker. Ezin izan zuen sentitzen hotz gushing ate irekien bidez, nahiz eta elurra izan zen, ia erabat desagertu.
  
  
  "Hasteko," Parson, esan zuen. "Jarraitu egingo dut behera."
  
  
  Zuen nodded zion.
  
  
  Atea danbateko zuen nire aurpegia eta presaka inguruan monumentua, non desagertu zen bistatik.
  
  
  * * *
  
  
  Renault hasi zen gora, inolako arazorik gabe. Utzi dut UME, bero pixka bat sortu eta, ondoren, itxaron ikusi nuen arte Simka etorri txoko inguruan monumentua, bere headlights apaltzen behera kalera makeshift errepidea. Ondoren, gidatzen zuen off, arakatzea behera labur driveway autopista. Zuen haizatuko at Parson du rearview ispilu.
  
  
  Ikusi nuen Sim Txartel bat honako zidan, bere headlights keinuren erortzen elurra.
  
  
  Twists eta bira ziren nahiko zorrotz, eskatzen etengabeko balaztatze eta down-aldatzearen. Hasi zen gozatzen galtzada noiz sentitu zuen lehen bustia balazta-sistema.
  
  
  Hura jaitsi baten bidez valley inguruan beltz bat mica hori reared sortu, non errepidean izan macanaz bat sartu V-formako ditch. Amaieran, ikusi nuen espaloi bat egiteko azkar zorrotz ikurra zuzen.
  
  
  Erdian bere sabeleko, hasi zen moteltzen eta sentitu bat irrist. Pentsatu nuen zehar estropezuka bat izoztuak leku errepidean istripuz, eta saiatu berriro. Baina ez zen bat izoztuak leku guztietan.
  
  
  Hit dut bullies berriro batzuk lortzeko trakzio denean down-aldatzearen, baina
  
  
  
  
  
  Mota transferentzia
  
  
  Testu Itzulpena
  
  
  Iturria testu -
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Itzulpen emaitzak
  
  
  Ez dirudi transferentzia edozein botere gurpilak.
  
  
  Berea izan zen erotu sakatuz gearshift palanka, baina, orain, berea izan zen joan azkarregi hasi, eta ezin sartu shift engranaje txikiagoa.
  
  
  I moteldu bere lurrera joan nintzen jeitsiera, baina abiadura ez zen oso azkarra. Zorionez, kurba, horrexegatik da oso ona izan. Izan zen egindako erakusleak. Baina, ondoren, hit dut azkar bat utzi txanda, kontrako norabidean eta hit bullies, berriro ere, mesederako galtzada me luke trakzio hemen. Baina ez dut ezer sentitu, baina hezea eraginkortasunik eza.
  
  
  Ezer ez.
  
  
  Aktibatuta dut gurpila gogor eta bihurtu da. Errepidea zuzentzeko, baina hasi jaitsiko bezala autopista luze bat bihurtu, maila zeharkatuko zeharkatu handiko harritsu malda. Amaieran, hike, izan zen, ikusi pare bat atzera seinaleak handi batekin abisu seinale autopista aurretik.
  
  
  Bertan klik egin nuen jazarpen on berriro, baina lortu ez erantzun. Zuen sakatzen behera gearshift palanka, baina ezin izan zuen murriztu ego gutxieneko bat. Bere hasi spinning gurpila atzera eta aurrera, bat lortu nahian marruskadura mota snowplow murrizteko Renault-en abiadura, beraz, bere jaistea izan madarikatua gauza txikia engranaje.
  
  
  Huts egin du.
  
  
  Ikusi zuen Parson argiak atzean zion, eta galdetu dut izan zen, bada, behaketa me S eta puzzling baino gehiago, nire inexplicably txarra gidatzeko.
  
  
  Bere argia keinuka bi aldiz, mota bat bezala seinale laguntza.
  
  
  Kurba zen lortzean eta gertuago, eta Renault ezin kontrol guztietan. Pentsatu zuen buruz zeharkatu barne drainatze ditch, baina erabaki hori aukera hautsi ardatzak eta erauzi off gurpilak zen oso handia arriskua. Baliteke dut izan dute apurtu laua eskisto banku hori igo inguruan zanga bezala bolantea hazi zen nire inguruan itzuli.
  
  
  Pneumatikoak screeched, eta jiratu zuen gurpila ezkerrera biratu azkarregi. Izorratu da bat sartu towering banku nire eskubidea. Renault bota off sorbalda errepidea eta buru zuzen kanpoaldeko ertzean errepidea, non ez zen bat inguru oinez rock jarririk baten azpian zuri-margotutako egurrezko hesi hori luzatu hogei oinak.
  
  
  Zuen danbateko alboetara sartu baranda, tore zerbait off Renault-en gorputza, eta, ondoren, galloped itzuli lubeta. Baina izan zen bota gogor eta auto-zuzentzeko berriro.
  
  
  Nire aurretik, errepidea jarraitu jaitsiko azkar. Metro gutxira, bat ikusi nuen galtzada bat egiteko zorrotz zuzen, aldi berean, beste batekin egurrezko hesi babesteko seinaleak eta oso handi bat sinatu baino lehen txanda.
  
  
  Bere inoiz botako gai izan hau egiteko erakusleak.
  
  
  Soinu bat zapaltzaile motorra gertu bere belarrian bere harrapatu eta aktibatuta zuen azkar.
  
  
  Izan zen Parson.
  
  
  Zuen tiro bat mimmo Sim txartela me at eta tiro da galtzada aurretik.
  
  
  Nintzen galdetzen zer arraio da, neurrira egiten saiatzen zen. Zuen galdetu deitzeko emu, baina ez Stahl.
  
  
  Moztu zuen me ireki nire aurrean, eta zuen ia garrasi egin zion ateratzeko modu edo get hit.
  
  
  Zuen saiatu gearshift, berriro ere, etsi-etsian saiatzen ari da behera lortzeko urrats bat, baina ez zen erabili.
  
  
  Parson zen eskuineko aurrean. Ia begiak itxi zuen, zain crash gertatuko.
  
  
  Inoiz ez da gertatu.
  
  
  Bat-batean, nire aurrean bumper zen banging aurka Parson-en atzeko bumper. Ikusi nuen gorria balazta argiak Simca Parson keinuka, ondoren, joan eta, ondoren, joan eta, ondoren, berriro.
  
  
  Bere motelduz.
  
  
  Izan zen zahar bat trikimailu bat gelditu izugarrizko autoa balaztatze autoa aurrean moteltzen autoa atzean.
  
  
  Bere enpresa on grip bolantea izan zen, banekien delako bat rock okerreko leku galtzada litzateke bota Renault off Simca bumper, eta izan nahi dut bota ezkerrera edo eskuinera, ondoren, bere eragin diapositiba off motelduz autoa eta joan, bai, sartu amildegi edo ertzean zehar labar airera.
  
  
  Parson-en jazarpen jarraitu keinu eta keinu, eta denbora etorri gara txanda izan zuen gelditu me. Jarri dut buelta, eta sartu got autoa, dardaraka.
  
  
  Atea ireki eta Parson urratsez urrats bidez SIM txartela. Itzuli zen nire alde autoa, eta elurra erortzen zen osoko zion.
  
  
  Nire argiak izan ziren kanpo, argitzen atzera Simca eta erakutsiz Parson zutik dago gauean.
  
  
  "Ez dut galdetu zer gertatu zen," Parson esan zuen poliki-poliki. "Norbaitek hit zure Renault."
  
  
  Zuen nodded zion. "Eskerrik asko zure laguntza. Ona izan zen trikimailu."
  
  
  Gelditu gara at Esqui Prado taberna aurretik hartu nuen bere autoa garajean. Izan dut hiru lumumba da eta kafe bat, eta bere oraindik ez sentitzea nahiko eskubidea.
  
  
  11
  
  
  Bere itzuli zen bere gelan labur baten ondoren, lo Barre Esquí batera Parson. Ron eta txokolate lumumba lagundu zidan lasaitzeko behera apur bat, baina izan dut, oraindik dardarka jarri dut gakoa atea, eta joan barruan.
  
  
  Inflexio santuaren argia, bat entzun zuen rustle beste muturrean gela, orduan konektatzen brau atea ireki, eta Juana zegoen, begiak zabal. Balitz bezala, besterik ez zuen woken sortu sakon lo.
  
  
  "Ezagutu duzu berarekin?"
  
  
  "Bai", esan nion. Zuen azkar joan bureau eta bildu koaderno bat. Izan zen, azkar zirriborratutako on nen arabera bug eta erakutsi hey.
  
  
  Zuen nodded zuela ulertu.
  
  
  "Nola ez da gertatuko
  
  
  
  
  
  Mota transferentzia
  
  
  Testu Itzulpena
  
  
  Iturria testu -
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Itzulpen emaitzak
  
  
  joan? "Zer da?", galdetu zidan.
  
  
  "Ezer ez berri. Izan dut ikusteko ego berriro." Izan zen lanpetuta idazteko koaderno batean. "Bilduko duzu zion bihar ten o' clock gondola. Xehetasun gehiago geroago."
  
  
  Zuen nodded.
  
  
  "Orain ez dut ohera joan eta gainerako batzuk."
  
  
  "Ondo da", esan zuen.
  
  
  Adierazi dut aretoan atea, adieraziz nuke betetzen bere kanpo laster.
  
  
  "Gau ona, George," esan zuen, eta itzuli zen bere gelan.
  
  
  Off hartu dut nire arropa, aldatu sartu garbi direnak, eta atera korridorean sartu. Juana eseri zigarro bat erretzen.
  
  
  "Ziur zaude gelak dira bugged?" galdetu zuen.
  
  
  "Positiboa."
  
  
  "Ezagutu duzu Corelli?"
  
  
  "bai. Badakigu ego bezala Barry Parson."
  
  
  Ikasi zuen me. "Ez dut ia igarri da."
  
  
  "Gauza bera egin nuen."
  
  
  "Ezin duzu ziur?"
  
  
  "Nola izango naiz guztiz ziur? Baina berak betetzen duzu teleferiko, non, neurrira hartu du, jasoko duzu materialak"
  
  
  "Zer da?"
  
  
  "Ezin dut heldulekua da", esan zuen konfiantzaz.
  
  
  Ona da. Estaltzeko dut zuk eski magaletan. Hori da, zer Corelli nahi du."
  
  
  "Baina, nola liteke Eltxo buruz jakin arteko bilera zion, eta zuk?"
  
  
  "Izan zen gurekin behaketa denbora guztian."
  
  
  "Saiatuko naiz, begi bat mantentzeko zion."
  
  
  "Ez kezkatu. Dut, zaindu egingo da. Besterik gabe, bete Corelli eta gero ikusi zuen txantxetan gurekin edo ez."
  
  
  Begiratu me at She. "Zergatik ez zuen ematen dit informazio lehenago?"
  
  
  "Zuen esan nahi zuen ziur izan."
  
  
  Zuen jaso bere bizkar. "Suposatzen dut zentzua."
  
  
  "Hartu-kablea auto zion eta eski behera Borreglas. Ez dut zu ezagutu tabernan behean denean, guztiak baino gehiago da." Gero, ikusiko dugu, azkar eta behera begiratu benetakotasuna bere gauzak."
  
  
  "Malaga?"
  
  
  "Granada. Izan dut igorlea ez dago".
  
  
  "Ondo da."
  
  
  Bere, joan zen gelara itzuli eta bankuaren prentsa lo.
  
  
  * * *
  
  
  Orain ikusi ahal izan zuen guztia batera harritsu ridge. Eguzkia saint zen pure zuri. Elurra santua, Jauna, itsutu begiak, baina ez dut erabili iragazki bat nire Zeiss 60x betaurrekoak.
  
  
  Teleferiko zen mugitzen, eta izan dut, argi eta garbi ikus Juana da jertse horia. Besterik ez zen bere eta Parson barruan. Gondola ohi egindako lau pertsona, eta bazekien hori Parson izan aholkua zerbitzua langileak pribatu bat ibiltzeko, baina ez nintzen kezkatuta. Zuen dirua egin da.
  
  
  Bere betaurreko bota zehar eremua berriro, eta, ondoren, ego ikusi bere.
  
  
  * * *
  
  
  Etzanda zegoen, bere urdaila on bat granito-ertzaren buruz erdibidean Borregilas eta Prado Llano. Zuen jantzita gris arropa, beraz, zuen, zalantzarik gabe, nahas batera mica eta granitozko slate. Baina ezin izan dut ikusi duten gizon bat izan zen ondoren, eta ikusi izan dut hori izan zen bat eskuan luze rifle batera amildegi. Bat-esparrua atxikia zen fusil.
  
  
  Ezin izan nion inori mota fusil arabera puntuak.
  
  
  Arautuko zuen eta oraindik ere oso itxaron. Eta izan zen begira gondola batera Juana eta Parson. Nola ez zuen ezagutzen ziren hartuta ego? Nola ezin izan zuen jakin?
  
  
  Parson? Zen Parson ordezko? Ba, norbaitek sortu Juana? Nola izan zen informazio leaked berriro? Gure gelak, inork ez du hitzik esan digu. Inork ez, baina Parson eta ni bazekiten ordua eta lekua.
  
  
  Oraindik ere, hiltzaile arautuko zain.
  
  
  Moscato? Nahiko seguru asko.
  
  
  Askatu zuen, bere windbreaker eta bota Luger . Bere ego tratatu zen eta sartu bilduta minutu bat windbreaker. Nahi nuke gurutze malda eta lortu izanak gainean amildegi iritsiko da. Gero izan dut arakatu arroka gainean eta hura hil aurretik ahal zuen greba.
  
  
  Ez zegoen beste biderik. Bada, utzi dut Moscato bizi du, saiatu berriro lortzeko Rico Corelli - saiatu berriro arte emu arrakastasua!
  
  
  Epaitzen abiadura teleferiko eta kokapena pertsona arroka gainean, buruz izan nuen minutu bat eta erdi egin du mugitu.
  
  
  Checked dut jaitsiera pixka bat arriskutsua saihesteko tycoon eta bultzatu besterik ez zion jarraian. Bere hit beheko lerratu, zerbait gertatu gainerako elurra goialdean, eta zuen bat-batean aurkitu du bere burua hondoratu sartu diapositiba bere belaunak. Bultzatu dut, eta thrashed, eta elurra jaitsi off me. Zortea izan dut. Handi bat baloia rolling elurra jarraitu mugitu away from me eta hit arroka hurbil.
  
  
  Bere galdu preziatuak segundo.
  
  
  Arroka ziren aurretik dit, baina ezin dut, nahiz eta ikusi gizon etzanda nire azpian. Hartu behar izan nuen nire kamera eta poliki-poliki zartagin batera ridge.
  
  
  Ondoren, ego ikusi bere.
  
  
  I zen pizten off ikastaroa inguru ehun oinak! Bere oso handia izan zen.
  
  
  Azkar hasi zen jaitsiko muino berriro, itzuli beste norabide batean, deviating hori, jakina, eta itzuli puntu baten barruan giza iristeko arroka gainean.
  
  
  Joaten utzi dut besarkaderak eta jarri nire eskiak batean arroka dute, beraz, ez litzateke irrist. Ondoren, bota zuen bere out eta begiratu ertzean zehar arroka.
  
  
  Adibidez, ikusi nuen teleferiko poliki-poliki igotzen bigarren eta hirugarren arteko altzairuzko zutabeak. Eta izan zuen ikusi duen gizona fusil, nor gripped ego eta ongi pasatzen gondola arretaz bezala mugitu gora spidery altzairuzko kableak.
  
  
  Bat luger zuzendutako at gizakiaren burua eta tiro.
  
  
  Gawk hit bat rock eta hegan off nonbait. Entzun izan dut ricochet kantua.
  
  
  Gizon aktibatuta azkar. Ikusi izan dut bat lausotzea bere aurpegia zuri. Zuen arku bere itzuli azkar, aktibatuta, eta adierazi fusil me at - esparrua eta guztiak.
  
  
  Gawking begiak harrapatu snow atzean me-gehiegi itxi
  
  
  
  
  
  
  Mota transferentzia
  
  
  Testu Itzulpena
  
  
  Iturria testu -
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Itzulpen emaitzak
  
  
  erosotasun maila.
  
  
  Filmatu nuen bere berriro. Baina zuen desagertu ikusmena berehala ondoren filmatu zen marrazainak. Ego ezin izan du ikusi bere.
  
  
  Makurtuta dago, ego alferrik saiatu aurkitu bere.
  
  
  Beste jaurtiketa hautsi harri nire eskua.
  
  
  Zuen ducked.
  
  
  Gondola zen mugitzen, poliki-poliki zehar kablea, eta Juana da jertse horia ikusi ahal izan da, eta hori izan zen guztia izan dut arreta berezia jarriz.
  
  
  Gunslinger zutitu eta aktibatuta kanpoan me, erakunde gondola. Filmatu nuen bere berriro.
  
  
  Jaitsi zuen, agachados baten atzean rock, falta da guztiz. Bere, ikusi zion hit cliff, eta zuzenduta gondola.
  
  
  Hasi nintzen, baino gehiago arroka, baina banekien ezin nuen iristeko denbora.
  
  
  Bat atxikitzeko kable besarkaderak, jarri zen atzera bere eskiak eta hasi jeitsiera, bi batons, alde batetik, eta luger beste. Ez zen eroso eski posizioa ezin izan zuen imajinatu.
  
  
  Baita aurrera zihoan heinean, konturatu nintzen ez nuen tiro eskiak on, eta, beraz, gehiago igaro preziatuak denbora.
  
  
  Jaitsi zen maila non zuen crouched, hautsi free loturak, eta crouched behera zehar arroka.
  
  
  Ahotsa da!
  
  
  Filmatu nuen bere.
  
  
  Izan zen erakunde gondola zuen, eta tiro egin nuen bezala - edo, agian, bigarren zati bat baino beranduago egin nuen. Dena delakoa gertatu digu, nire jaurtiketa, itxuraz, eragin misfire, eta ego arduratzen da kalterik gisa hit oinarri gondola, beharrean, bidez leihoa Parson-en dollar pila.
  
  
  Hit tiroak.
  
  
  Aurpegia jaitsi zen zuen lehen sartu arroka, ondoren, reflexively hilaren inguruan, eta swung fusil inguruan izan zen arte adierazi ia zuzenean me at.
  
  
  Bere, atzera salto egin eta, sartu elurra, irristakorra mendian behera. Balak hegan guztiak nire inguruan, baina horietako bat ere ez hit me. Bere ilunabarra itzuli da amildegi, helduta nah erosteko.
  
  
  Rock irristakorra zen, baina berea arakatu baino gehiago da, eta noiz beste gawk lehertu gertu nire belarrian, altxatu nuen, bere burua, ikusi ego argi eta garbi, eta jaurtiketa ume, lepoan.
  
  
  Zuen berehala erori ziren. Odol lehertu inguruan zion red cloud.
  
  
  Izan zen, ondoren, etzanda igerileku bat izoztutako redness denean zuen gora ibili zion.
  
  
  Izan zen Alfreddo Moscato.
  
  
  Eltxo.
  
  
  Matchmaker!
  
  
  * * *
  
  
  Fusil hori lehen jaurtiketa dit, eta hori izan zen ustezko hil Rico Corelli batean gondola bat izan zen, Iurreta Eredu 70 Super Kalifikazioa fusil, kalibratu egiteko 30-06 Springfield errondak eta hornituta Bausch & Lomb Balvar Lee dot aldagai-potentzia optikoa ikusmena. Ederra izan zen zulaketa batez.
  
  
  The 30-06 Springfield Hi-Abiadura kartutxo bat, brontzezko punta, bat entregatu ahal bozal abiaduraren 2,960 oinak bakoitzeko bigarren eta abiaduraren 2,260 segundoko oinak at 300 metro, deigarri bat indarrean 2,920 ft-lb bozal energia eta 1,700 ft-lb. kilo 300 metro. The Bausch & Lomb power erregulagarria esparrua da, doi-tik 2 1/2 4x, bakarrik bi higikorrak kontrolatzeko altuera eta haizea.
  
  
  Ezer bada lagun dezake hiltzeko pertsona bat urruneko tiro kokapena, konbinazio hori izan.
  
  
  Bere gainean tolestuta hildako gizona. Zuen zorro bat eta paperak, baina izan ziren, jakina, forjatu. Izena izan zen, esan zuen, Natalio Di Cesura, eta paperak esan zuen etorri Bari, Italia.
  
  
  Izan zuen, azal iluna, ile iluna, eta bizarra urdin kokotsa eta makila. Ego patillak ziren baino laburragoa normala, baina ez dirudi oso luzea.
  
  
  Zuen soinean polit bat windbreaker eta estu eski-prakak.
  
  
  Aktibatuta zuen soinua at bat-bateko urratsei arroka gainean. Odin Guardia Zibilaren behera etorri zen lekua, hartu off bere eskiak eta etorri nirekin koaderno bat bere eskuan. Bere, nabaritu ego zorrotik bere uhala askatu zen.
  
  
  Begiratu zidan, ez zuen ezer esan, eta, ondoren, baino gehiago ibili rock non hildako gizon finkatzeko. Atxikia zuen behera, eta begiratu gorputza, ondoren, arretaz aztertu ego egin, eta gutxi batzuk oharrak.
  
  
  Ukitu zuen gorpua lepoa eta sentitu bere pultsu. Ezin izan zuen esan emu duten ego ez litzateke han. Atera zuen bere paperak, aztertu horiek, eta, ondoren, aztertu Iurreta 70 duen esparrua.
  
  
  Sortu koa izan zen, eta aktibatuta me.
  
  
  "Barkamena oztoporik, senor,", esan zuen, ingelesez.
  
  
  Irribarre egin zuen bere. "Nola ez duzu jakin izan dut euskara?"
  
  
  "Ari zaren jakin dut Amerikar bat," zuen zuzendu me irribarre batekin. "Zure eskiak".
  
  
  Ziren Austrians, baina ez dut erosi batetik ih en Sun Valley. Eta izan zen imprinted horien gainean.
  
  
  "Duzu honen lekuko-arazoak?" "Zer da?", galdetu zuen leunki, baina, antza denez.
  
  
  Berea zuen, shrugged.
  
  
  "Agian bat baino gehiago dira lekuko. Agian zinen honetan parte hartzen duten pertsona hil?"
  
  
  Ez nuen ezer esan bere. Noiz izan zen egingo zuen, esan zidan nire eskubideak? Baina, jakina, Espainia ez zinen irakurri zure eskubide guztiak.
  
  
  Hasi zen unbutton bere windbreaker ateratzeko bere diru-zorroa.
  
  
  Guardia arma, Amerikar bat Colt .45 caliber zen, berehala Ego-en eskutik eta estali nire bizitza.
  
  
  "Sentitzen dut, senor, baina, mesedez, ez hartu ezer zure poltsikoak."
  
  
  "Nahi dut eskua baino gehiago, nire NAN," irribarre egin nuen. "Etorri naiz gomendioa Senor Mitch Kelly inguruan Malaga."
  
  
  Aitorpen abaildu, bere aurpegian zehar. "A. Argi Eta Garbi. Duzu ego bat txartel hemen. Halaber, bat inguruan zurea." Begiratu zuen nah eta poliki-poliki jarri atzera bere plastikozko karpeta. Entregatu zuen zorroa itzuli eta danbateko ego itxi bat smart slap.
  
  
  Hartu egin nuen eta jarri da kanpoan.
  
  
  "Sentitzen dut, senor. Bere ez i
  
  
  
  
  
  Mota transferentzia
  
  
  Testu Itzulpena
  
  
  Iturria testu -
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Itzulpen emaitzak
  
  
  Hemen nago zure zain edozein zalantzan. Utzi nahi baduzu? "
  
  
  Oh, txiki eder AXE logo txoko Mitch Kelly-txartela duten guztiek zirudien ezagutu eta maite.
  
  
  Aktibatuta zuen eta adierazi du hildako gizona. "Zuen ezagutzen duzu?"
  
  
  Guardia astindu bere burua. "Ez dut uste, beraz,. Baina jakin dut laster nahikoa."
  
  
  "Adeitsu aholkularitza," esan nuen. "Pertsona hau izan daiteke nahi Malaga krimen bat. Hilketa."
  
  
  "Ah."
  
  
  "Eta hilketa mutiko bat azken gauean irekita dago hemen Prado Llano."
  
  
  Guardia begiak narrowed. "Badakizu, gauza asko, senor."
  
  
  "Hori da nire negozioa. Jakin gauza asko. Eta argazkiak atera ih, " gehitu zuen irribarre batekin.
  
  
  Zuen agurtu. "Prima: Nire apologies detaining duzu. Uste dut polita izango litzateke, bada, ez ziren hemen, nire lankide iristen. Zuen pixka bat gazte eta oldarkor."
  
  
  Begiratu zuen muinoan gora. Beste Guardia zen, eskiak on eta martxan jeitsiera.
  
  
  "Eskerrik asko."
  
  
  Zuen makurtu gerritik behera eta agurtu. "Esango dut Senor Kelly hori ezagutu dugu."
  
  
  Zuen slid bidez besarkaderak, bildu bere polo, eta azkar jaitsi behar Prado Llano.
  
  
  * * *
  
  
  Ondoren ordu erdi bat da, itzuli nintzen hotel. Juana zen zain me bizi gela handi tximinia.
  
  
  Bakarrik ginen.
  
  
  Bere aurpegia glowed ilusioz. "Ez dut hau," zuen xuxurlatu zidan.
  
  
  Zuen nodded zion.
  
  
  "Zer zen hori zirrara?" - pentsatu zuen.
  
  
  "Beldur naiz Moscato off eta hil ego."
  
  
  Bere aurpegia paled. "Nola ez zuen jakin izan dugu bilera teleferiko?" galdetu zuen. "Inork ez zekien, baina zu eta ni - eta Parson."
  
  
  "Ez duzu uste Parson da benetan Corelli?" Galdetzen nion.
  
  
  Zuen jaso bere bizkar. "Zuen, zalantzarik gabe, buruz asko daki droga-sarea. Eta zuen emateko prest da guretzat on bat zilarrezko platter. Naiz oso hunkituta da."
  
  
  "Ez duzu inoiz izan etsita?" Galdetu nion alai.
  
  
  "Oso ona. Bezain laster hasi ginen jolasten duten lehen ordezko Corelli."
  
  
  "Gaur egun, ez da noiz emango dugu dena Granada."
  
  
  "Ezin dut ziurtatu informazio hori zehatza da, Nick", esan zuen, balitz bezala, izan litzaidake zuen pentsatzen da denbora pixka bat eta, azkenik, egin zuen bere burua. "Badirudi zorigaiztoko etorri naiz hau orain arte, eta ezin bada esan Corelli da, benetakoa edo ez."
  
  
  "Ez kezkatu. Da AXE memoria banku jakingo."
  
  
  "Baina galdetzen diot nire buruari zergatik izan dut bidali hemen dell bera." Orain zuen pouting.
  
  
  "Ahaztu. Parte da lana."
  
  
  Mekanikari at Prado Llano garaje barkamena eskatu. "Lortu dut ego bat, bi o' clock arratsaldean. Da laster nahikoa duzu, senor?"
  
  
  Berea zuen, shrugged. "Izan behar da. Zer gertatu zen orduan?"
  
  
  "Balazta-likidoa xukatu, senor."
  
  
  "Zer arrazoirengatik?"
  
  
  "Pipeline porrota". Ez zuen esan nahi, askoz ere.
  
  
  "Break bat?"
  
  
  "Oso arraroa, senor", aitortu zuen. "Ez zati arina line higadura modu honetan. Izan ere, ezinezkoa da."
  
  
  "Orduan zer gertatu zen?"
  
  
  "Lerro hautsi da."
  
  
  "Ebaki bat?"
  
  
  "Dirudienez, senor." Orain zen ume, deseroso. Hala nola gauzak ziren ulertezina emu.
  
  
  "Ba, norbaitek moztu hau atera helburua?" Galdetzen nion.
  
  
  "Ez dut ezagutzen. Ez dut horri buruz hitz egin nahi. Hau larria da salaketa."
  
  
  "Baina ez dago bat kobratzen du, beraz, zergatik ez esan?"
  
  
  Me ikusi zuen irribarre. Ona da. Bere esango dut norbaitek moztu lerro hori, senor. Snip! Hori egin du zentzurik?"
  
  
  "Oh, bai", esan nion. "Zentzuzkoa da."
  
  
  Mutila begiratu larriak. "Gero bat behar duzu etsaia, senor. Emakume bat senarra, agian?
  
  
  Espainiarrak dira, hala nola, sendaezinak romantics!
  
  
  "Bai", esan nion. "Sentitzen dut izan zitekeen. Baina merezi du, ezagutzen duzu?"
  
  
  Zuen alaitu. "Ona ondoren. Ona!"
  
  
  "Izan dut, ez bi."
  
  
  "Oh, ez dago gauza bat gehiago da", esan zuen.
  
  
  "Zer da?"
  
  
  Zuen zalantzan berriro, inguruan bila ikusteko edozeinek entzuten zen.
  
  
  "Ez badakizu zer da hau?" hartu zuen zerbait bere poltsikoan eta ospatu du bere eskua.
  
  
  Ego hartu tik ego-en palma. Ederra izan zen akatsa. Magnetikoak igorlea konbinazio bat direction finder. Eder bat ereduaren! Ondo profesionala. Ziurrenik, Japoniako edo alemanez.
  
  
  Bere, begiratu da. "Ez dut ideiarik ere zer den."
  
  
  "Me too, senor."
  
  
  "Non aurkitu zenuen hau-gadget hau?"
  
  
  "Izan zen erantsita beheko Renault, senor."
  
  
  "Nola interesgarria. Uste dut, besterik ez da hartu off autopista nintzen gidatzen du."
  
  
  "Da magnetismoa, badakizu, senor? Pentsatu nuen izan duzun interesa ikusi da."
  
  
  "Me... oso interesgarria da."
  
  
  The direction finder ezarritako minutu batean, eta atera hainbat ehun pezeta. Ih eman mutila. "Hau zuretzat da", esan nion. "Zure interes eta zure isiltasuna."
  
  
  "Ulertzen dut, senor."
  
  
  Izan zen, ziur izan zen, egia da.
  
  
  Bere bazekien orain, besterik ez bezala Moscato buruz nuen ezaguna teleferiko bilera.
  
  
  Bere auto esan emu 1
  
  
  Hamabi
  
  
  Gisa Juana eta biok eserita Alhambra lorategia, labur bat, beltzarana, kizkur-ilegorrie Ijito izeneko Gervasio Albanes sortu zen gurekin. Zuen liderra zen gure bidaia izan zen, dagoeneko gurekin aurretik. Diseinuaren arabera, Juan eta bere utzi zituzten atzean.
  
  
  "Da bero-Andaluzia," esan zuen oso ona azentu ingelesa.
  
  
  "Baina ez Maroko," esan zuen erreuma, berriro lotsatzen egiteko Hawke eta guztiz haur aitorpen sistema sortutako AIZKORA.
  
  
  Zuen nodded
  
  
  
  
  
  Mota transferentzia
  
  
  Testu Itzulpena
  
  
  Iturria testu -
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Itzulpen emaitzak
  
  
  Inguruan begiratu zuen. Ez zen hormigoizko bankuaren pean piper zuhaitz, eta gurekin ekarri zuen han. Eseri gara elkarrekin, begira islatzen igerilekua eta handi Mairu arku kontrakoa.
  
  
  "Ez dut albiste duzu,", esan zuen xuxurla batean. "Behar dugu, bete eskuineko ondoren ilarak amaitzen da."
  
  
  "Berriak?" Galdetzen nion.
  
  
  Jarri zuen hatz bat bere ezpainak. "Geroago. Muinoan kontrakoa". Seinalatu zuen hatz bat at mimmo Alhambra magalean ipar. Esan genuen lehenago ez ziren hainbat kobazulo magalean, kobazuloak, non kopuru handi bat ijitoak ziren oraindik, stinging. Izan ere, hori da, zer Gervasio berak esan zigun.
  
  
  Zuen nodded zion. "Eta, ondoren, txangoak. Sarreran Alhambra."
  
  
  Epaileak sarreran Alhambra zen thinning denean atera ginen, eta Gervasio ibili digu aparkalekuan.
  
  
  "Ez duzu auto bat?"
  
  
  "Ai, ez,", esan zuen Gervasio, irribarrez. Zuen lille xarma norabidean Juana. "Besterik ez dut oso txikia da, Lambretta ...
  
  
  "Ez isuri odol guztiak baino gehiago da bidea", esan nion. "Etorri gurekin. Hartu dugu hemen geroago, eta jaso ahal izango duzu, Lambretta."
  
  
  "Zu osoko hotel, eta hau da."
  
  
  "Negatiboki. Besterik ez gara ari praktikoa. Ezin dugu denbora alferrik gidatzeko atzera eta aurrera, berriz, zain duzu gainditzeko handi mendietan. Nora goaz?"
  
  
  "Bizi naiz, leize batean, senor,", esan zuen tragikoki, emanez Juana gehiago zukua bere begiak.
  
  
  Bera izan zen, berari begira. Izan zen lortzean nah.
  
  
  "Ahaztu, Gervasio. Apustu egingo dut bat izan hamalau-litro pitxer osoa sendo urrezko txanponak behealdean haitzuloa.
  
  
  Ego-en begietan distiratzen. "Zaude umoretsu bat gizon, senor."
  
  
  Gervasio eta Juana sartu igo backseat. Izan zen bere behaketa kontu handiz ordezkatu, baina ikusi izan dut modu bere begiak, batzuetan, niri begiratu ispiluan.
  
  
  "Zatoz behera hemen, senor, eta, ondoren, zuzen," esan zidan, eta korrika jarraitu arte, denbora labur baten ondoren, gelditu gara aurrean, lurrean zulo bat. Ez ziren beste autoak aparkatuta inguruan, baita pila bat motorrak. Batez ere, ez ziren eserleku eta Peugeot. Izan zen handi bat kreditu-txartela lokatzetan.
  
  
  "Ari gara hemen eserita."
  
  
  Zuen nodded zion. Bere begiratu zion rearview ispilu. "Eta orain, berriak, Gervasio."
  
  
  "Senor Mitch Kelly nahi baduzu, deitu ume, Malaga, berehala."
  
  
  "Ez zuen azaldu zergatik?"
  
  
  "Jakina, ez, senor. Baina ez zen iraunkorra."
  
  
  "Non egin ahal izango dut deitu bere ego?"
  
  
  "Ez dut lerro etxe barruan."
  
  
  Adierazi zuen, eta haitzuloaren sarreran.
  
  
  Begiratu zuen Juana. "Beno, goazen."
  
  
  Lortu dugu, eta, ondoren, Gervasio sartu haitzuloa. Barruan, izan zen altzariz beste edozein bezala etxea, heavy espainiako altzariak eta alfonbrak gogorrean-kit zikinkeria solairuan. Ez ziren bonbillak eta lanparak entxufatuta elektrikoen saltokietan. Areto nagusia usaindu oso biziki sukaldaritza.
  
  
  Gervasio bat joan zen bookcase amaieran gela eta atera larruzko kasuan duten belied media txostenak Mitch Kelly me I / T seguru etxe batean Malaga.
  
  
  Zuen sartuta dagoela ego eta utzi berotzeko. Eseri zuen, eta begiratu ezazu. Juana jaiki eta ibili inguruan, begira awe at draperies hormetan, eta intricately ehundutako tapizak, parpailak estaltzen mahaiak, Internet.
  
  
  Gervasio eman kodea letrak eta erantzun Kelly eskaera identifikazioa.
  
  
  "Kelly?" Esan dut une baten ondoren. "Zergatik arretarako?"
  
  
  "Neska bat da. Zuen epigrafe Sol y Nieve."
  
  
  "Benetan. Beraz,?"
  
  
  "Ez duzu arazorik?"
  
  
  Gelditu zen, begira Gervasio. "Arazoak?"
  
  
  "Beno, ez duzu gaurkoan zure Erromatar sudurra oraindik. Benetan?"
  
  
  "Benetan, behar dugu."
  
  
  Ez zen isiltasuna. "Entzun," Kelly esan. "Erromatar Sudurra izeneko neska atzo, eta esan zion hey, heriotzari buruz, gizon gazte bat, eta gaur goizean-heriotzari buruz beste gizon!"
  
  
  "Egia da."
  
  
  "Erromatar Sudurra ukatu nahi baduzu, bete edo N. X., benetan?" N. X. Droga aditua. Oso ona da. Juan Rivera.
  
  
  Bere zain. "Negatiboa. Zer da bere arrazoia?"
  
  
  "Erromatar Nos dio, nahi zuen guztiak bertan behera uzteko hau. Zuen ziur bat da setup. Zuen ziur ego erakundea da saiatzen hiltzeko zion. Ez duzu irakurri me?"
  
  
  "Ozen eta argi."
  
  
  "Neska da, gaur egun, gidatzeko sortu gorri bat Jaguar. Gorri batean Jaguar. Ulertzen?"
  
  
  "Ikusten dut. Corkscrew. Zergatik da datozen?"
  
  
  "Esaten zuen hitz egin nahi du Roman Sudurra sartu duzu bilera."
  
  
  "Minutu bat itxaron. Dugu, bai ezagutu Erromatar Sudurra. Errepikatu dut. Dugu, bai ezagutu Erromatar Sudurra. Ez duzu irakurri me?"
  
  
  Eten. "Irakurri dut duzu."
  
  
  "Ez dut ulertzen zergatik pentsatzen zuen ez dugu ezagutu Erromatar Sudurra?"
  
  
  "Agian ez duzu."
  
  
  "Dago, besteak beste, aukera bat. Erromatar Sudurra ez zen dell bera bakarrean identifikatu. Baina gurekin eman zuen materiala."
  
  
  "Neska berretsi ez duzu ezagutu Erromatar Sudurra. Erromatar Sudurra itzuli nahi Korsikan gabe identifikatu bere etsaiak. Beraz, ez duzun data."
  
  
  "Beraz, uste duzu gure Erromatar sudurra ez da Erromatar sudurra."
  
  
  "Re-errendimendua erakusteko Malaga Bay. Bai. Nahiko seguru asko."
  
  
  "Nahiko argi zidan," onartu dut. "Bi gauza: bat, Erromatar sudurra bat da Erromatar sudurra, edo Erromatar sudurra ez da. Callie. Lortu zure autoa eta gurekin at Sol y Nieve."
  
  
  Eten. "Zergatik ez?"
  
  
  "Zure laguntza behar dut. Zihurtatu behar dugu hori Erromatar Sudurra da zer dioen izango da."
  
  
  "Nola ezin dut bere lagungarri?"
  
  
  "Bat da, korapilatsu istorioa. Baina badakit zer egin orain."
  
  
  "Bere hotel gauza bera esango luke!"
  
  
  "S
  
  
  
  
  
  
  Mota transferentzia
  
  
  Testu Itzulpena
  
  
  Iturria testu -
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Itzulpen emaitzak
  
  
  ol y Nieve. Sierra Nevada Hotel. Gaur gauean. Ezta?"
  
  
  "Hori da."
  
  
  "Hari bat komunikatzeko."
  
  
  Eseri nintzen eta ikusi ezarri denbora luzez. Ondoren, bere ikusi nuen, inguruan aktibatuta, eta ikusi Juana behaketa me.
  
  
  "Ondo da?"
  
  
  Inguruan begiratu nuen. Gervasio izan zen, halaber, begira digu, begiak zabal. Bere, hitz egin, Juana. "Ez duzu hau microfilm?"
  
  
  "Bai", esan zuen, sartu iritsiz bere poltsa.
  
  
  Ona da. Eman Gervasio."
  
  
  Zuen, hori besterik ez. Behera begiratu zuen at sorta txiki film eskuan. Ondoren, begiratu zidan questioningly.
  
  
  "Kolpe roll hau eta bidali ego, ikur arabera sinboloa da, AX."
  
  
  Ijito emakume nodded.
  
  
  "Juana, atzera joan Renault-en Sol-y-Nieves."
  
  
  "Zu gabe?" Bere begiak narrowed.
  
  
  "bai. Noa atzematen Tina Bergson."
  
  
  "Baina zergatik?"
  
  
  "Minutu zuen erakusten estazioaren eta hitzaldiak benetako Corelli, zuen berehala identifikatu."
  
  
  "Baina...?"
  
  
  "Esan nahi dut, norbait hil nahian ego."
  
  
  "NOR?"
  
  
  "Gizona deiak berak Barry Parson."
  
  
  Juana begiak zabaldu. "Baina, zergatik ez du izan behar Parson?"
  
  
  "Izan behar da."
  
  
  "Beraz, ez ziren bi pertsona hil Corelli?" galdetu Juana, frowning.
  
  
  "Litekeena da mobsters erabaki dute, bi kontratuak zion kasu horretan, inork ez du lan."
  
  
  "Konplikatua da."
  
  
  "Gorde duzu dirua da zure bizitza. Entzun niri. Dezagun hau aztertzeko. Demagun Parson hil nahi Corelli. Benetan? Eta Parson ez daki Corelli arabera ikusmena edozein baino gehiago egiten dugu. Baina berak ez daki saiatzen ari naiz hitzordua egiteko Corelli. Ez, besterik gabe, berea , baina zu eta ni. Beraz, lortzen da licks digu. Bezala ble licks ."
  
  
  Sustrai ekarri bere. Juana ez galdu, iradokizun. Zuen blushed.
  
  
  "Orain. Demagun Parson zen presente Moscato denean Arturo hil zen. Parson zen niri begira, jakina. Ondoren, zuen entzun behar argibideak jaso zuen Arturo denean hiltzen zuen. Hain urrun?"
  
  
  "Great."
  
  
  "Ondoren, Parson doa bilera ezkutatu eta itxaron Corelli erakusteko. Baina nor agertuko? Bere. Ez Corelli. Parson da zutik dago, eta oinez I bere arte, eta bere aurpegi osoa estalita arrautza."
  
  
  "Baina zergatik ez Corelli bilera joan?"
  
  
  "Entzun duzu zer Kelly, besterik gabe, esan zuen. Esan zuen Corelli izan zen beldur denean Arturo filmatu zen. Behar dut bere gain hartzen zuen, besterik gabe, landu guztiak eta utzi gabe gertatuko zion."
  
  
  "Zergatik ez Eltxo, ez joan hiltzeko Corelli?" galdetu Juana inuzenteki.
  
  
  "Nik pentsatzen du," ez dut onartu. "Suposatzen zuen, besteak beste, presaka ihes egin ondoren Arturo hilketa hori ez zuen entzuten zer Arturo esan zidan."
  
  
  Zuen frowned.
  
  
  "Ondo da", esan nion, jarraitu azkar," Hori da Parson-en lekuan, eta hori da berea. Zer du Parson esan? Gauza bakarra esan ahal izango zuen, egia da. Badaki ez naiz Corelli. Eta berak badaki bilera ospatuko da. Dio, " ez naiz Corelli! Eta zuen, oraindik jolasten txantxa praktiko bat, adosteko bilera bat duzu."
  
  
  "Zer microfilm? Me eman zuen filma."
  
  
  "Ari gara da egiaztapena. Baina ordezkatuz informazio-mota hau oso erraza da: izenak, lekuak eta datak."
  
  
  "Ona..."
  
  
  "Zuen fake-ak film, bilera bat antolatzen duzu. Zuen bilera bat antolatzen play Corelli. Zuen pasatzen duzu faltsuak filma, eta bien bitartean Moscato hil nahian ego, eta ez dut hil Moscato."
  
  
  "Baina, nola egin Moscato buruz jakin bilera?"
  
  
  "Akats bat Renault," bere aita esan zuen.
  
  
  "Zer da Parson zain orain?" - pentsatu zuen.
  
  
  "Zuen zain Tina erakusteko. Daki zuen bere buruz, nahiz eta agian ez zuen jakin bere pertsonalki. Uste dut izan behar zuen faltsifikatuta horiek " telefono-deiak "Tina nahastu Elena. Baina berak badaki Tina izango da, azkenean agertzen Sol y Nieve. Egingo zuen itxaron bere eta utzi hey gogaikarria ego Corelli, eta bingo! Ikusten duzu? "
  
  
  "Eta zer da ona atzematen Tina?"
  
  
  "Ohartarazi nahi dut, bere itxura Sol y Nieve izango du eragina Corelli."
  
  
  Zuen nodded. "Eta gero?"
  
  
  "Let me irudikatu dut," esan zuen emeki. "Ez dut bat punch line oraindik."
  
  
  * * *
  
  
  Juana Rivera hartu Gervasio eta me bat autoa alokatzeko denda Granadan, non izan zen, bildu Eserlekua mini eskuzko gearshift. Juana ondoren, gidatzen Gervasio itzuli Alhambra, non ego mini bike zen aparkatuta.
  
  
  Hartu off Eserlekua on Malaga-Granada autopista eta buru Malaga. Dagoeneko zen nahiko berandu, baina eguzkia ez distira oraindik. Izan zuen bat baino gehiago, begi gorri Jaguar - autoa da erraza bereiztea.
  
  
  Izan behar du, ez gehiago baino hogei minutu lehenago Ego bere ikusi zen, teased on azkar jaitsiera haranean zehar me from. Azkar zuen atzera jiratu, bultzatu out sartu scorched gari-eremua, eta azkar bat egin seinale hiru txoko. Izan dut aurrean Jaguar eta atzera heading Malaga denean ikusi nuen hura hurbiltzen me rearview ispilu.
  
  
  Ospatu zuen bere eskua, eta haizatuko hey, hey batzuk aldiz, adieraziz gelditzeko.
  
  
  Ikusi zuen eskua, eta gero ikusi zuen autoa, eta, azkenik, ikusi zuen me. Zuen harrituta geratu zen, baina ez lur jota. Adierazi zuen alde autopista eta guk bota off elkarrekin.
  
  
  Lortu zuen atera zela eta ibili baino gehiago Jaguar. Bera izan zen han eserita, begira cool eta chic berean, Eskandinaviako estiloan hori Nah izan, bat berde distiratsua jertse gris eta gona.
  
  
  "Hitz egin dut Kelly," esan nion orduan lortu nuen ahots batek.
  
  
  "bai. Ez al dakizu zergatik zuen hemen?"
  
  
  "Jakina. Baina planak aldatu dute."
  
  
  Ee pertsona
  
  
  
  
  
  Mota transferentzia
  
  
  Testu Itzulpena
  
  
  Iturria testu -
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Itzulpen emaitzak
  
  
  jaitsi zen. "Du Riko etxera joan oraindik?"
  
  
  "Agian, bai. Ziurrenik ez. Baina badira arazoak. Beste gizon gisa posatzen Rico."
  
  
  "Nola egin duzu...?" Zuen blinked. "Ikusten dut. Bai. Norbait izan itxurak Rico."
  
  
  "Behintzat Rico aldatu bere gogoaren buruz hitz egiten duzu beranduago."
  
  
  "ez. Izan zen, seguru." Bere begiak desplazatzen apur bat. "Entzun arte. Ez duzu sinesten? Egia esanda...?"
  
  
  "Uste dut", esan nion. "Arazoa da, dugun beste Bikiak, beste ordezko bat, beste bat-Rico Corelli."
  
  
  "Ondoren, zuen ohartarazi behar dituen benetako Riko..."
  
  
  Berea, astindu zuen bere burua. "Norbait hil nahian ego. Bezain laster hurbiltzen zion, eta bete ego, hiltzailea jakingo nor Rico da. Ikusi?"
  
  
  Bere aurpegia aldatu. "Bai, bai, ulertzen dut bere!" Begiratu zidan serio. "Zer nahi duzu nik egitea?"
  
  
  "Nahi dut lo Granada."
  
  
  Bit zuen bere ezpainen. "Ez da hain bakartia."
  
  
  "Baina duzu, izan ziren klinika bakarrik."
  
  
  "Izan zen maddening!"
  
  
  "Nola da zure sorbalda?"
  
  
  "Oso ona da," irribarre egin zuen. Jakina, ez zen bakarrik bat txiki-txiki antifaz. Ez zen, nahiz eta dramatikoa kurbak bere jertse.
  
  
  "Ongi da, egin ahal izango duzu da, Tina?"
  
  
  "Zer egin behar dut?"
  
  
  "Egonaldia Granada?"
  
  
  Berak hasperen egin zuen. "Ona..."
  
  
  "Hartuko dut duzu afaria", esan nion conspiratorially.
  
  
  Bere begiak pizten. "Egingo duzu, George?"
  
  
  Berea izan zen, barrez. "Plazer."
  
  
  "Ondoren, egin dut."
  
  
  "Niri jarraitu nahi Jaguar. Joan beharko dugu hotel eta egiaztatu duzu."
  
  
  Zuen nodded, bere begiak distiratsua ilusioz.
  
  
  "Ez duzu uste Riko haserre izango entzuten zuen?"
  
  
  "Zer - izan nuen afari batera duzu?"
  
  
  "Bai". Zuen jaso bere bizkar. "Hala ere, nork zaintzen?"
  
  
  Orain arte, ferret zuen veined arriskutsuan, eta arrakasta handia. Berea, uste dut pentsatu zuen bizi izan zuen arriskutsuan betiko maila bera segurtasuna.
  
  
  * * *
  
  
  Izan dugu, afari eder bat, jatetxe txiki gertu erosketak auzoan Granada. Musikari jolasten ziren espainiako musika txoko bat, eta zerbitzariak ziren pasatzean gurekin baino gehiago, euren onena saiatzen hondatu digu.
  
  
  Izan zen hamar noiz atera ginen, biribila, jatetxe eta buru hotel. Granada hiri eder bat da, gauez. Dendak dira pizten santuaren argiak, eta jendea oinez kaleetan erlojua inguruan. Ten o ' clock zen, baizik eta berandu, baina pertsona batzuk ez ziren oraindik. Guardia Zibilaren zirudien babesteko kale batetik delitua.
  
  
  Sartu ginen hotelera, eta Tina joan zen bere gakoa. Begi guztiak lobby aktibatuta eta ondoren bere oinez. Entzun dut bere hasperen bat hainbat aldiz. Hau izan zen bat errepikatu bere performance Malaga.
  
  
  Ospatu zuen bere giltza eta aktibatuta me gaiztoak bat itxura.
  
  
  "Beraz, bere baldarra gakoak."
  
  
  Zuen nodded zion. Ona da. Ezagutzen dut, beraz, askoz haiei buruz."
  
  
  "Bai. Ondoren etorri eta jarri gako blokeoa, mesedez." Bere begiak glowed janaria, ardoa, eta aurrea hartzeko.
  
  
  "Ez naiz bakarrik giza," esan nuen, eta, ondoren, bere igogailua sartu. Denean, egun itxita digu, bere, ikusi nuen gizon bakoitzak duen lobby zen niri begira batera inbidia begiak.
  
  
  Ibili gara gora igogailua, eta silken tendrils bere ilea eskuilatzea nire aurka bezala mugitu zuen softly, nire ondoan. Aktibatuta zuen, eta inguruan begiratu hey begia. Irribarre egin zuen.
  
  
  Igogailua ateak ireki dugu eta urratsez urrats korridorean. Ez zen luze red belusezko alfonbra lurrean. Ez dago handi bat izan zen, antigoaleko sofa multzo hormaren kontra. Loreak loreontziak batetik zintzilik hormak.
  
  
  Aurkitu dut gela kopurua eta saiatu jokoaren txertatu gakoa blokeoa.
  
  
  Tina barre.
  
  
  Ez nuen konturatzen nintzen, beraz, edan. Saiatu nintzen berriro.
  
  
  Atea ireki magikoki.
  
  
  Ibili zen gelan sartu nire aurrean, inflexio apur bat egin zuen, beraz, eta ibili mimmo zidan bere gorputz osoa. Sentitzen zuen ezin du kontaktu-tep burua, forma txandakatuz eta korronte zuzeneko dardarka.
  
  
  Ibili nintzen, eta atea itxi me atzean. Bere ziur inork ez ukitu bere ego. Batzuk hotelak dira sorgindutako.
  
  
  Han egon zen begira Nah bat silly bere aurpegia irribarre. Ezagutzen dut bat izan da silly grina, delako gertatu dut ikusi nire aurpegia txiki bat gilt-ahoko ispilu zintzilik on bat hormak. Eta bera izan zen niri begira dituzten adierazpen bat baino ezin dela deskribatu bezala, heavy primitibo lizunkeria.
  
  
  Izan dut bere besoetan. Bere aita, bere ospatu hurbil niretzat. Berak hasperen egin zuen. Esan zidan zuen, izan ere, klinika, beraz, luze zen, eta, besteak beste, terrible mina.
  
  
  Triste, triste.
  
  
  Bai, bai, esan zuen.
  
  
  Noiz ikusi zuen hori dut sympathized bere minik, me erakutsi zuen zauria bere sorbalda gainean. Ez zen beste biderik ez niri erakusteko hau baino hartu off bere jertse, eta noiz egin zuen, ikusi nuen nah zuen ezer azpian jertse guztietan, hau da, ez da ezer, baina eder hau golden ezkutatu. Izan zen bezala, natura egin zituen.
  
  
  Izan ere, zuen, nahiz eta begiratu txiki benda bere sorbalda eta miresten Dr. Hernandez-en lana.
  
  
  "Ez da beldurgarria?", galdetu zidan.
  
  
  I sympathized berarekin.
  
  
  "Behin izan nuen scar nire hip", esan zuen. Izan ere, ez dut ez duelako nahi txertoa kutxa, nire eskua, jarraitu zuen, eta, beraz, txertaketa kutxa jarri zen nire oinetan. Da oso puztuta.
  
  
  I sympathized berarekin.
  
  
  Zuen uste me. Une baten ondoren, off hartu zuen bere gona eta kulero, eta erakutsi zidan scar bere izterrean. Begiratu benetan ona bere on. Bere bat esan du.
  
  
  "Jakina", esan zuen, " izan behar duzu zauriak, gehiegi.
  
  
  - I am a beterano askoren borroka-arteak.
  
  
  
  
  
  
  Mota transferentzia
  
  
  Testu Itzulpena
  
  
  Iturria testu -
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Itzulpen emaitzak
  
  
  ars, bere esanetan, bere, eta hasi zen erakusten duen froga.
  
  
  Dugu, nolabait, azkenean logelak puntu honetan, eta Tina arretaz atzera bota etxerako patted eta fitxa txiki bat, ikusita burkoak bat sartu bakoitiak posizioa.
  
  
  When I galdetu zion zergatik partekatu zuen burkoak, beraz, askoz ere, berak esan zidan suediako emakumeek oso aurreratua buruzko ideiak maite. Hori frogatzeko suediako emakume tratatzeko bere senarrak eta maitale beno, zuen elkartzen uneko bizi-itxaropena zerrendetan bildutako Nazio Batuen, eta horrek frogatu duten bizi-itxaropena suediako gizonak da 71.85 urte, aldean bizi-itxaropena American gizon, hau da, 66.6 urte.
  
  
  "Erakutsi dut duzu zergatik", esan zuen. Izan dugu, zenbait metodo mantenduz fluxua ezinbesteko zukuak.
  
  
  Hamahiru
  
  
  Gosaria Granada.
  
  
  "Behar duzu agintzen dit hotel batean egonaldia hemen," esan zuen Tina, inguruan bila at bikaina barrualdea jangela.
  
  
  Tina begiratu triste. "Baina ez dut galdu eskia!"
  
  
  "Joan bada, Sol y Nieve, erantzule izango duzu Rico en heriotza."
  
  
  "Ulertzen dut hori." Zuen pouted.
  
  
  "Eta zeuk jarri dezakezu zure lekua."
  
  
  Ona da. Nora zoaz?"
  
  
  "Ez naiz atzera jotzea. Izan dut lan bat egin."
  
  
  * * *
  
  
  Atsegina izan zen 40 minutuko disko gora mendi behar Sol-i-Niev. Noiz iritsi zen, eta eskiatzaile ziren dagoeneko pistan. Eguneko argia izan zen polit batekin argi hautsa, ondoren labur bat erori aurretik gauean.
  
  
  Ibili naiz sartu lobby eta ikusi Mitch Kelly eserita barra ondoan lobby.
  
  
  Jarri zuen aulki baten ondoan. "Itxura duzu ireki bar gaur goizean."
  
  
  "Benetan. Lortu besterik ez."
  
  
  "Oraindik goiz, ez da egia?"
  
  
  "Pentsatu nuen hona etorri bezain laster nuen bezala. Zer da lursail?"
  
  
  "Badakizu zer den. Gure gizona da hemen, baina ez zuen beldurrik erakutsi du bere eskua. Eta bat dugu doppelganger nahi duenak izango du buru, eta bere ego Erromatar Sudurra."
  
  
  "Ezta?"
  
  
  "Boto bat, zer egiten ari gara."
  
  
  Dugu makurtu gure buruak elkarrekin, eta eman emu diagrama bat - fruitu lehorrak, morroilo, hammer, ikusi, eta lumber.
  
  
  * * *
  
  
  Joan nintzen nire gela eta aldatu nire arropa. Jarri dut nire eski engranaje eta itxaron Juana deitu zidan.
  
  
  Bertan egin zuen, batetik atari.
  
  
  "Ikusten dut oraindik itzuli," esan zuen bere alta, larriak ahotsa, bat zauritu Puritan.
  
  
  "Bai", esan zuen musikalki. "Oso luzea izan da ibiltzen."
  
  
  Zuen snorted. "Zer programa, gaur egun,?"
  
  
  "Joan gara eskia."
  
  
  "Ona!"
  
  
  "Orduan hartu dugu ekintza gauean."
  
  
  "Ekintza?" Bere aldartea hobetu.
  
  
  "Zuk zaindu egingo Elena."
  
  
  "Nola?"
  
  
  "Egonaldia bere denbora guztian. Bere zer-hori dut lan Parson. Kelly eta bere".
  
  
  Zuen nodded. Begiratu zuen etsita. "Baina Elena badirudi erabat errugabea."
  
  
  "Errugabetasuna edo errua ez da corkscrew. Behar dugu isolatu Parson. Dut antolatu da, eta bere. Baina ez dut nahi Elena oharkabetu me."
  
  
  Ona da. Orain. Zer gertatzen da orain?"
  
  
  "Itxura handi bat egun hegaletan."
  
  
  Zuen alaitu. "Eskubidea!"
  
  
  * * *
  
  
  Gainerako eman dugu egunez elurra. Izan zen zorrozki erlaxazioa eta atsedena. Ordu batzuk, zuen guztia ahaztu Corelli, Tina, Elena, eta Hauptley - ahaztua horiek guztiak kezkaga pertsona eta misioa, espainiako Konexio hori izan da frogatu, beraz, zaila ezartzea. Guztiak izan nuen planak. Besterik ez duzu itxaron behar izan Parson izateko leku egokian, une egokian. Arratsean, ran dugu sartu Parson eta Elena gertu Borreglas. Elena zirudien kendu eta lur jota, baina Parson zen zaharra ego enaren bere.
  
  
  "Harrigarri bat izan dugu exekutatu gaur goizean, ez dugu, Elena?" Zuen benetan izan zen, beraz, British bere odol ia clotted.
  
  
  "Ouch?"
  
  
  "Handia izan zen pentsatu nuen! Baldintza bikainak! Benetan handia kilometrajea! "Zuen grinned at Juana. "Nola zaude, gozoa dama?" Ego ahotsa izan zen, letra larriz.
  
  
  "Fina," Juana esan zuen.
  
  
  "Nik uste dut izan behar dugu galdu duzun azken gaua. Non izan zara?"
  
  
  "Inguruan," Juana esan zuen.
  
  
  "I zen Granada", esan nion.
  
  
  Parson shrugged. Ego hartu zuen bere alde batera utzita.
  
  
  "Ez da norbaitek bete behar duzu, hema," ume, esan zion: baxua, ahotsa.
  
  
  "Ouch?"
  
  
  "Bidaia buruz".
  
  
  "Bidaia bat? Zer bidaia, antigüedades?"
  
  
  "Batuetako."
  
  
  "Dagoeneko? Duzu esan nahi duzun begiratu bidez material dut eman duzu...?"
  
  
  "Oraindik ez. Baina badirudi arrazoizkoa ibilbide bat sortu. Bere ziurtatu ez dagoela arazoak izango logistika."
  
  
  Parson eztarria garbitu. Ona da. Non egingo dugu, ez da?"
  
  
  "Ez horiek gelak," esan nuen. "Konbentzituta nago ari dira bugged."
  
  
  Ego begiak zabaldu. "Benetan ez duzu uste, beraz?"
  
  
  Duzu madarikatu hypocrite! Zuen nor zen gora bota bugs!
  
  
  "Benetan uste dut, beraz," esan nuen.
  
  
  "Ondoren, non? Elurra? "Zuen grinned.
  
  
  "Disco".
  
  
  "Sotoan hotel?"
  
  
  "Hori da."
  
  
  Zuen nodded. "Oraindik."
  
  
  "Ten o' clock?"
  
  
  "Ona erakusteko."
  
  
  "Esan dut, Juana bilduko Elena. Ez besterik ez dugu nahi, edozein interferentzia. Hau oso garrantzitsua da."
  
  
  "Jakina, monumentu bat."
  
  
  "Lau gurekin izango dute afaria elkarrekin, eta, ondoren, Juana egingo eseri Elena egongela."
  
  
  "Onartzen dut hori Elena bat da, baizik eta desatsegina da arazoa," Parson frowned. "Sentitzen dut horri buruz"
  
  
  "Ezer ezin da kudeatu."
  
  
  Afaria izan genuen elkarrekin eta dena joan zen planaren arabera. Juana eta Elena joan egongela, eta Parson, eta bere emaztea behera joan disco " hitz enpresa."
  
  
  Sun
  
  
  
  
  
  
  Mota transferentzia
  
  
  Testu Itzulpena
  
  
  Iturria testu -
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Itzulpen emaitzak
  
  
  Solairuan erakutsi ez da oraindik hasi. Estereo emandako musika ozen, eta dantzari inguruan wandered solairuan egiten tximinoak, trapuak, eta beste edozer izan zen, "in" bat ih-berariazko eszena.
  
  
  Parson eta bat dut mahai izkinan. Eserita nengoen txoko batean, bi hormak liderra away from me. Parson eserita zegoen nire utzi. Da iragarritako ego ez zehazki. Ez zen huts bat aulki nire eskubidea.
  
  
  Agindu dugu bigun batzuk ardo hasteko. Izan ere, ez du hartu luze musika lortzeko ozenago eta ekintza dantza solairuan azkartzeko. Hainbat mozkorti ziren dagoeneko garraioa out bere adiskideak, bere sorbalda gainean.
  
  
  Ondoren, Mitch Kelly agertu, ikusi gurekin izkinan, eta horrexegatik artean ongi josia taulak oinez gurekin norabidean.
  
  
  Zuen grinned me at. "George", esan zuen.
  
  
  "Kelly", esan nion. Jiratu zuen Parson. "Barry Parson, hau da, Mitch Kelly. Zuen gizona buruz esan nion."
  
  
  Kelly chuckled eta eseri. Agindu zuen zerbitzari batetik, eta umea desagertu sartu epaileak. Iluna izan zen, eta ez ziren strobe argiak erdian dantza solairuan.
  
  
  "Benetan ez duzu begiratu Italian," Kelly esan bat ego - zabal, disarming grina.
  
  
  Parson aurpegia izoztu. "Beno, ez duzu gehiegi."
  
  
  "Ez dut gehiegi sakondu egin behar dela," Kelly erantzun zion.
  
  
  Parsons ' begiak narrowed. Zuen begiratu me at, eta, ondoren, ikusten ez adierazpen nire aurpegia, atzera jiratu Callie. "Zer da hori ustezko esan nahi du?"
  
  
  "Hau esan behar da: nola egin ahal izango duzu frogatzeko zarela nor zaren uste duzu?"
  
  
  Parson lasaia. "Beno, orain. Uste dut frogatu da zure lankide. Ez al da nahikoa?"
  
  
  "Ez naiz pertsona antolatu behar du zure transferentzia Batuetan." Kelly-ren aurpegia estutu. "Ez dut nahi, saiatu garraio okerreko pertsona!"
  
  
  "Eskuineko pertsona naiz," Parson esan zuen, bere azentu nabarmen murriztu. Zuen behar bezalako gehiago rola " Corelli "hori jokatu zuen nirekin"Velet". Bere sel, gozatuz konpromisoa.
  
  
  "Sentitzen dut buruz hitz egiten ari gara, bi gauza desberdinak, Jauna Parson," Kelly esan adeitsuki. "Ez dut baimenik antolatu garraio Estatu batuetako pertsona bat da, funtsezko figura bat apurtzeko Mediterraneoko drogak."
  
  
  "Bere gizona," Parson snapped.
  
  
  "Gizon honen izena da Rico Corelli. Dira duzun Rico Corelli?" Kelly bat izan vague irribarre hori ez da, nahiz eta ukitu bere ego begiak.
  
  
  "bai. Bere izena da Rico Corelli." Parson ezpainak zuriak ziren, eta estutu zuen bere ih oso gogorra. Tentsioa, tentsioa.
  
  
  "Beldur naiz dituzu frogatu behar da, nire gogobetetasuna, Signor Corelli."
  
  
  Parson jarri esku bat bere ahoan. "Ez da, beraz, ozen! Honen izena ezaguna da nonahi!"
  
  
  "Delako hori guztia, zarata, inork ez du entzuten," Kelly irribarre egin. "Errepikatu dut, izango duzu zure nortasuna frogatzeko me."
  
  
  "Baina nik dagoeneko eman George Peabody material agian frogatu da."
  
  
  Berea zuen, shrugged.
  
  
  Kelly iritsi sartu bere kamiseta poltsikoan eta atera gutunazal bat. Da, tamaina zen gutun bat. Ireki zuen, eta atera txiki-txiki bat filma. Jarri zuen sorta erdian aulki.
  
  
  Zerbitzari ekarri Kelly edari bat.
  
  
  Parson stared sorta.
  
  
  "Nire microfilm?" "Zer da?" galdetu zuen izenak ahotsa.
  
  
  "Ez, Rico Corelli," Kelly esan.
  
  
  "Baina eman dut Mr. Peabody! Benetako filma da Rico Corelli!"
  
  
  "Negatiboa, Parson. Ezinezkoa da."
  
  
  Parson zen bluffing nahiko ondo, baina ezin izan zuen ikusi tentsioa inguruan ego begiak - txiki-txiki lerro-en oinak nerbioak sartu hazten ego, gorputza.
  
  
  "Bere izena da Rico Corelli, Parson. Eta berea, naiz ausartzen zara erronka hori, hain zuzen ere."
  
  
  Parson aurpegia bezalakoa zen granito. Izan dut gogorarazi eskisto zehar ski malda. Zuen stared roll microfilm. Bildu zuen arte aztertu da, berriro ere, nahiz eta bothering zabaltzen da.
  
  
  "Ez duzu irakurtzen saiatuko da," Kelly esan. "Ez da oso txiki ikusi argi eta garbi. Eta bat da bikoiztu, hala ere."
  
  
  Mehe odol-tanta agertu Parson-ren kopeta. "Bikoiztu?"
  
  
  "Bai, hain zuzen ere," Kelly esan zuen irribarre batekin izan litzateke inbidia cobra bat.
  
  
  "Eta jatorrizko?"
  
  
  "Mr. Peabody joan ego Washington izan checked out by the Drug Enforcement Bureau bere herrialdeko handia."
  
  
  Parson stared Kelly bat une luze. Azkenik, arnasa hartu zuen.
  
  
  "Ongi da", esan zuen. "Tack tack tack."
  
  
  "Eskubidea dell nahi, Barry," esan zuen bere irribarre batekin. "Ondo da?"
  
  
  Zuen aktibatuta me, bere ezpainak curling. "Zer egin duzu bat, hala nola egin charade? Ez dut ulertzen duzu."
  
  
  Zuen joan zen bere burua defendatzeko. Mitch Kelly eta bere lortu dute gure helburu nagusia. Zehaztuko dugun Parson ez zen Corelli. Izan zen, bada, Corelli, zuen chuckled eta zoriondu me my little joko. Baina ez zuen amore eman. Arazoa Parson zen, baina ez zuen jakin nork Corelli izan zen guztietan; zuen susmatzen Mitch Kelly agian benetan izan zion. Eta microfilm ego zen unnerving. Ego faltsuak zen. Hau egia izan daiteke. Besterik ez zuen, ez zekien zer egin.
  
  
  "Egia esan," esan zuen bere irribarre batekin, " hau bilera antolatu zen instigation Jauna Corelli." Zuen nodded aldera Kelly.
  
  
  Kelly irribarre egin. "bai. Bere hotel daki zer gizon kontratatu zen hiltzeko me begiratu nahi."
  
  
  Parson aurpegia zen maskara zaharra larruzko ondasun.
  
  
  "Oraindik oso umoretsu, Jauna K."
  
  
  
  
  
  
  Mota transferentzia
  
  
  Testu Itzulpena
  
  
  Iturria testu -
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Itzulpen emaitzak
  
  
  Ellie "
  
  
  "Ahal izango duzu me deitu Corelli. Ez duzu entzun antzekotasun, Jauna Parson?"
  
  
  Zer odoltsua kasualitatea! Pentsatu nuen bere. Ez zen egia, zer Kelly izan zen ulertuta - hori hartu zuen izena Kelly bezalako soinua Corelli. Baina jokatu ederki.
  
  
  Ona da. Corelli. Bat da, cat-eta-sagua jokoa." Parson-en earlobe orain glistened batetik jar. "Ez dut gogoko katua eta sagua jokoak."
  
  
  "Inork ez daki," Kelly esan. "Batez ere, sagua. Duela minutu bat, duzu izan ziren katu bat. Orain zure begiak gorriak dira."
  
  
  Parson hasperen egin. "Goazen. Zer egin nahi duzu?"
  
  
  "Jakin nahi dut zergatik egiten saiatu me begiratu salmenta bat bezalakoa!"
  
  
  Parson irribarre egin thinly. "Izan dut jolasten duzu salmenta bat bezalakoa geroztik lehen minutuko ezagutu nuen, zuk, George - edozein dela zure izena, Jauna Agente Sekretu Poe Monotonously-eta ez dut ulertzen zehazki zer puntu zinen aipatuz."
  
  
  "Ez da nahikoa", esan nion softly. "Oso unkind duzu, Barry-haurra." Berea, aldera makurtu zion. "Esan nahi dut, denean hartu duzu rola Corelli batean Velet."
  
  
  Zuen shrugged, bere aurpegia bat ezarri izoztuak irribarre. "Oso erraza da. Zuen bugged zure autoa. Eta ez zen denean Arturo hil zen. Joan nintzen Veleta aurkitu Corelli eta hiltzeko ego."
  
  
  Begiratu dut Mitch Kelly, nork bere burua tilted eta edan bere, likoreak.
  
  
  "Beraz, izan ziren motorra gela teleferiko lehen gauean?"
  
  
  "Jakina. Dut jarraitu nahi duzu Sol-y-Niev aurkitu Corelli. Bat besterik ez da materia, ziur betetzen denek betetzen badituzu."
  
  
  "Duzu, beraz, banekien zen datazio Corelli..." aktibatuta I begiratu Mitch Kelly, " ... segi, Veleta."
  
  
  "Hori da."
  
  
  "Eta zu zain zeuden ni iritsi nintzenean?"
  
  
  "Zehazki. Parson irribarre egin apur bat. "Ezin dut apenas azaldu kasualitatea, izan dut? I esan behar duzu bat izan dut Corelli noiz aurkitu duzu me. Eta, gainera, banekien litzateke, azkenean, aurkitu Rico Corelli bidez duzu." Jiratu zuen Callie. "Just like me."
  
  
  "Mota bat izan zen, bat-bateko inspirazio izan zen, ezta?" Iradoki dut da.
  
  
  "Hori da."Parson zen konfiantza irabazten.
  
  
  "Eta zuk pentsatu Corelli etorriko litzateke azalera jakiteko, zergatik zinen impersonating hura?"
  
  
  "Horrelako zerbait"
  
  
  "Eta zuk espero ziren faltsuak microfilm ez dute hautatuta, orduan?"
  
  
  "Hartu behar izan nuen arriskua."
  
  
  Berea, atxikia itzuli, berari begira. "Ez, benetan, Barry. Polita saiatu. Baina ez da nahikoa".
  
  
  Parson frowned. "Ez dut ulertzen."
  
  
  "Gauza da, moztu dezakezu balazta-line Renault dut aurretik utzi Veleta. Nahi duzu izan bere, guztiz baztertutako osoa ikuspegi eremuan. Nahi duzun Corelli izan erabat bakarrik monumentua, beraz, hil dezakezu zure ego eta joan doan. Ezta?"
  
  
  Parson arnasa sakon hartu. "Dut ukatu. Zergatik joan behar dut, hau guztia arazoak gorde duzu honetan zure autoa izan zen kontrolpean?"
  
  
  Kelly begiratu me at. Bat izan zen, argudio konbentzitzen.
  
  
  Baina bere ezagutzen erreuma honetan corkscrew: "behar Duzu me ondoren Corelli ez du erakusten du bilera. Zuen bakarra izan zen nor izan eramango zion. Ezik Juana. Baina Juana ez zen onartzen betetzen Corelli arte prest zen niretzat, Barry. Bizirik. Zergatik ez itxurak ari zaren Corelli aurretik Corelli, azkenik, berak aitortzen dit. Benetan?
  
  
  Eseri zuen motionless.
  
  
  Disco, santuaren argia, bat-batean joan, eta, ondoren, Sergei keinuka on berriro. Estereo itzali zen, eta dantzari utzi solairuan frankeoa zigiluak. Profesional espainiako dantzari jantzita flamenko jantziak bildu txiki etapa. Sei gitarra ziren eserita aulki atzeko etapa.
  
  
  Une hori jarraian, gizonezkoen abeslari urratsez urrats aurrera, strummed bere gitarra, eta hasi zen istorioa kontatzeko dantza.
  
  
  "Zer egin nahi duzu nirekin?" Parson eskatu, begira Kelly.
  
  
  "Norbait kontratatu duzu me hiltzeko," Kelly esan zuen, bere ezpainak parted.
  
  
  "Dut ukatu," Parson, esan zuen.
  
  
  "Ez eman niri kaka," Kelly esan baxua, mehatxatzen ahotsa. "Norbait kontratatu duzu. Profesional bat zara hiltzaile. Barry Parson bat da cover istorioa. Geroztik Mundu Gerraren hasieran, lan egin duzu dozenaka herrialde. Zatoz. Interpol daki duzun guztia."
  
  
  Hau atera dugu inguruan hat.
  
  
  Parson aurpegia aktibatuta izotza. "Ez naiz autonomoak, hori egia da. Lan egiten dut denek nork ordaintzen dit."
  
  
  Zuen begiratu at Kelly. Mantendu zuen gora presioa. Parson hautsi behera. Zuen onartu da. Amorruz izan zen. Orain arituko da Kelly, bada Kelly jartzen da nahikoa altua.
  
  
  Baina ez dugu nahi duten guztiak.
  
  
  "Nor kontratatu duzu hiltzeko me?" Kelly galdetu berriro.
  
  
  "Bada esango dut, izan dut helburu bat gaur gauean," Parson bat esan hutsak barre.
  
  
  "Ez baduzu, orain duzu helburu bat eserita hau disco," Kelly esan, asko jarriz power sartu hitzak.
  
  
  "Ez nago hilik, hala ere," Parson arrazoitua.
  
  
  "Lortuko dugu hemen. Esango digu nor kontratatu duzu, eta joan egingo dugu zuzenean duzu." Hartu dugu osoko estazio. Izan dut laguntzaile."
  
  
  Kelly aktibatuta begiratu tabernan. Odin Poe du zerbitzariak ez dago zutik begiratu Kelly eta nodded. Ondoren, Kelly begiratu at aulki urrun gela txoko. Gizon bat beltza zen han eserita. Zuen tilted bere txapel batekin hatz bat bezala Kelly begiratu zion.
  
  
  Pixka bat apainketa egiteko guztia begiratu eskubidea.
  
  
  Parson zen irina-oinarritutako, garbi
  
  
  
  
  
  Mota transferentzia
  
  
  Testu Itzulpena
  
  
  Iturria testu -
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Itzulpen emaitzak
  
  
  sh.
  
  
  Flamenko musika jotzen hasi, eta bakarlari atera zen dantza. Izan zen, azkar eta danborrada. Ego heels joan off bezalako makina pistola sua. Dantza handitu erritmoa eta bolumena.
  
  
  "Esadazu nor kontratatu duzu!" Kelly croaked.
  
  
  "Hori ez da," Parson snapped. "Beste ezer, baina ez zion."
  
  
  "Bat mobster?" Galdetzen nion.
  
  
  Begiratu zidan contemptuously. "Izan zen Moscato en ugazaba! Ez berea." Ego begiak zabaldu. Konturatu zen zuela ia-ia esan zidan zuten kontratatu ego.
  
  
  Ez da bakarrik pertsona bat utzi!
  
  
  "Izan zen bere!" Xuxurlatu nuen, leaning hurbilago Parson. "Tina!"
  
  
  Zirudien izoztuak denboran eta espazioan.
  
  
  Zuen bere ahoa ireki eta itxi da berriro. Ego Helburu nodded apur bat. Guztiak da.
  
  
  Ondoren, mugitu zuen.
  
  
  Mugitu zuen tximista abiadura. Bere,ikusi ego-en eskutik bere itzulian iritsi gerriko non litzaidake zuen ezkutuko bere big Webley. Korapilo bat bere alkandora bere ikusi. Espero zuen hit Kelly lehen jaurtiketa, baina ez zen moztu Ego eskua pistola bezain laster bota zuen kanpora. Hori dela eta, ez da iragarritako ego ezkerreko bera - beraz, hori izan daiteke kontrolatzen ego eskuan pistola batekin. Jaurtiketa jo zuen, ozen eta argi, baina, zorionez, lehorreratu solairuan.
  
  
  Berehala, bigarren jaurtiketa deitu.
  
  
  Parson tensed, atzeko eserlekua, ondoren, amildu bezala, txotxongilo bat denean, bere sokak dira jaitsi, eta utzi bere burua aurrerantz makurtzeko aurka mahai.
  
  
  Jarri zuen bere oinetan Webley da, errebolberra, eta Kelly azkar jaiki eta ibili baino gehiago, Parson gorputza. Ez zen hainbeste zarata, musika, dantza eta ikuskizun hori, gure harridurarako, inork ez nabaritu bigarren joko ilun batean diskoteka.
  
  
  Kelly heldu Parson-en sorbalda eta zuzentzeko bere ego eserlekua. Atera iritsi zen, eta bildu Webley, tucking bere ego arteko bere gerriko eta bere sabelean. Ondoren aktibatuta zuen, harrapatu Parson da eskuineko sorbalda, eta lagundu Kelly igogailua Ego bere oinak. Mantenduz gure egos elkarrekin, egin dugu gure bidean barrena ibilia taulak disco sarreran.
  
  
  "Mui borracho". Kelly nodded bat zerbitzariak.
  
  
  Zerbitzari irribarre egin sympathetically.
  
  
  Gisa bigarren flamenko dantza jarraitu, makina-pistola plano dantzari ' heels egin, ezinezkoa da bereiztea soinuak benetako submachine pistola batetik takoi tokiko Jose Greco dantza.
  
  
  "Batzuetan gorroto dut lan hau," Kelly esan zidan bezala ibili gara eskaileretatik behera lobby.
  
  
  Dugu arrastaka Barry Parson-en lifeless gorputz osoan lobby-zorionez hutsik ageri une-to eskaileretan, eta, ondoren, hasi motela igoko.
  
  
  Izan zen oso hildako dugunean, azkenik jarri ego, ego, gure ohe ego gela propioa.
  
  
  14
  
  
  Mitch Kelly gisa lan egin detektibe bat San Francisco Polizia Sailak hainbat urtez aurretik erretiroa batzeko AXE Egonkorra. Bezain laster itxi zuen atea Barry Parson gela, zuen azkar hasi zen miatuz poltsikoetan Parsons ' arropa.
  
  
  Zuen zabaldu edukien gainean commode eta komunera joan zen lortu eskuoihal bat. Ez zen odol asko on Kelly gorputza eta eskuak. Kelly jaurtiketa ume, - en dollar pila, eta indarrean eragina hil Parson berehala. Kelly erabiltzen bere Colt.38 Detektibe Berezia, hornituta berezi horiek kartutxoak handiko bozal abiadura eta goi-sartze.
  
  
  Noiz Kelly atera zen, bainugela, lehortu zuen berak ondo eta begiratu bere ikustera.
  
  
  "Zorro", esan nion. Bila nenbilen bidez bere paperak. "Barry Parson, dio, beraz."
  
  
  "Zorrozki estaltzeko," Kelly muttered, datozen me, eta I stand bere ondoan, behaketa. "Norbaitek lan ona egin du."
  
  
  "Dokumentuak? Ez duzu uste zen MI5?"
  
  
  Kelly bere burua astindu. "Esan dut, duzu, dugu, dute harremanetan British. Ez zuten berretsi ego, identitatea."
  
  
  "Bai, baina..."
  
  
  "When the British ez berretsi, British ukatu. Ikusi?"
  
  
  Izan daiteke lortutako bidez, kreditu-txartelak eta pasaportea. Zuen begiratu bere pasaportea, baina Kelly bere burua astindu. "Ahaztu. Hau da, gainera, estaldura-up."
  
  
  "Badirudi benetako bat bezala"
  
  
  "Ona lortu ahal izango duzu ezarri dokumentuak egin Portugalen dirua behar baduzu horiek ordaintzeko. Barne mitxel pasaporteak kontinenteko. Badira ehunka faltsuak nortasun txartelak inguruan flotatzen Europa-guztiak egin Lisboan."
  
  
  Begiratu zuen at pentsakor paperak. "Ez du, usaina bezalakoa gobernuak gauzak?"
  
  
  Astindu zuen bere burua. "Esango nuke zen autonomoa. Mertzenarioak kontratatzea. Horrelako zerbait. Esan dizut hori Interpol deklaratu du bat UME, salmentak ban." Baina nago, oraindik ere, egiaztatu zure hatz inprimaketaren ego."
  
  
  Jarraitu zuen irakurri egunkariak, eta, ondoren, hartu zuen bere ego ekipajea. Ez zen ezer ez hint beste ezer baino aberatsa Brit eman zituen bere urte gehienak denbora bidaiatzen kontinenteko.
  
  
  Kelly atera multzo txiki bat hasi zen, eta gogor Parson-en printouts. Noiz amaitu zuen guztiak hamar zuen, arretaz wiped off tinta eta jarri printouts pergamino on. Ondoren, hartu zuen out txiki bat Japoniar egindako mini-kamera bere izena zigilatu eta hartu argazki batzuk Parson aurpegiak. Noiz gainerako at, Barry Parson begiratu guztiz kaltegabeak, gabekoa bizi-indar hori beti egin ego zer izan zen bizitzan.
  
  
  Ez zen erabat ezer, gauza horiek litzateke gorbata Parson bat sindikatu edozein lur. Pentsatu genuen Parson, ez dute bat bee
  
  
  
  
  
  Mota transferentzia
  
  
  Testu Itzulpena
  
  
  Iturria testu -
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Itzulpen emaitzak
  
  
  Lan edozein band, Tina zen frontman, baina, batez ere, bere.
  
  
  Eta hori egin Tina zenbaki bat galdera-marka. Nork egin zuen lan - bada zuen benetan lan egin zuen norbaitek?
  
  
  Kelly mantendu begira bere ikustera.
  
  
  "Kezkatuta denbora?" Galdetzen nion.
  
  
  "Galdetzen dut zer egingo dugu honekin gorputza."
  
  
  Arnasa hartu zuen. "Ez da gehiegi ez egin ahal izango dugu. Dugu besterik gabe, joan eta utzi hemen."
  
  
  "Baina Elena Morales?"
  
  
  "Doa eta aurkitzen ego. Eta zuen kolpeak bere txistua. Ezer konektatu Parson gurekin, ez da ezer hormigoizko."
  
  
  "Ez dugu ikusten ziren berarekin at the disco."
  
  
  "Ezin duzu konpondu da?"
  
  
  Kelly pentsatu. "Dagoeneko ez da oso berandu. Zergatik izan zen bere ahots-egiaztapena denbora? Hamaika-hogeita hamar. Ez dut uste nire kontaktu da guardiako oraintxe."
  
  
  "Altu bat duen gizon bat fu-Manchu bibote?"
  
  
  Kelly grinned. "bai. Ba al dakizu ego?"
  
  
  Bere sel eta stared alfonbra. "Ez dugu beste arazo bat kezkatu. Tina ez du ezagutzen bere hiltzaile hil da. Berak pentsatzen zuen izango bere zain iristen Sol-i-Niev ukitu Corelli. Eta horrek esan nahi izango zuen etorri. hemen. Izan dugu, bere gelditzeko."
  
  
  Kelly frowned. "Nola?"
  
  
  Pentsatu dut horri buruz, denbora luzez. "Begiratu. Nola honi buruz? Deitu dugu Tina, bere hotel Granada. Dugu utzi mezu bat Pertsona bat. Nen dio zuen, da irten, Sol y Nieve, eta jakin nahi du non bere erantzuteko. Ondoren, besterik ez dugu itxaron hemen zuen arte deiak hotel. Ari garen jakiteko nor Hema nahi du hitz egin. Eta gizon hau da Rico Corelli ."
  
  
  Zuen begiratu leihotik, zain Kelly-ren erantzuna. "Soinuak ona. Zer egin behar dugu galtzen?"
  
  
  "Suposatzen zuen deiak Parson berehala kontatu zion nor tiro?"
  
  
  Kelly shrugged. "Aurkitzen zuen Parson hil da, eta, ondoren, kontaktuak Corelli. Edonola ere, aurrera egiten dugu."
  
  
  "Ez naiz joan, itxaron-gela atzematen Elena Morales", esan nion. "Ez dut nahi bere ibiltzea hemen aurkitu eta gorputza. Ezin izan zuen ohartarazi dute osoan hotel."
  
  
  "Ez dut sartu bezain laster nuen bezala zaindu Bergson emakumea."
  
  
  Utzi dugu atea desblokeatu eta atera korridorean sartu. Inork ez gintuen.
  
  
  * * *
  
  
  Bai, Juana Rivera eta Elena Morales begiratu me at sartu dudan bezala, lobby bat, minutu batzuk geroago. Entzun izan dut algara ozen eta oihuak pozaren guztiak baino gehiago lobby. Juana eta Elena ziren erdian zaratatsu bat yahoo batera Herr Hauptli, bi ego Alemanak, ego bat Dane, eta talde bat, hogei beste eski bikote bakoitzean.
  
  
  Zuen baino gehiago ibili eta nodded, Juana eta Elena. Haien artean, egin dute leku bat da niretzat. Herr Hauptli me ikusi, agurtu ninduen, eta sartu me taldea.
  
  
  Zuen grinned bere, haizatuko bere eskua, eta atxikia atzera bankuaren arteko neska, staring sartu blazing sua. Izan zen, seguru eta segurua da, kanpoan soinu tiro eta odol ikusmena.
  
  
  Mr. Hauptley tratatu taldea bere gehiago zirraragarria kirol ustiatzen zen, amateur bat hunter, aditua arrantzale, oso arrakastatsua yachtsman, eta mendi handi eskalatzaile - eta zuen scribbled lerro batzuk on afari bat jaso eta bihurtu da. Juana abisu bat mantentzeko ego ikusmena.
  
  
  Ez zuen, nahiz eta aitortu du, baina banekien izan zen irakurtzen atera guztion bistan. Zorrotz bat ukondoa saiheskiak esan zidan zuen ulertu.
  
  
  PARSON HILDAKO. TINA-EN MAN. BUZTANA OREIN BAT.
  
  
  Jarri dut azken zati delako, ez nekien zer egin Elena Morales. Bada, izan litzaidake zuen serio hartzen duten Barry Parson, agian zuen ezagutzen dute - edo asmatu-zer zuen sortu zen. Bestela, ez da hartu behar, bere ikertzeko. Bella fucked bere arte hotel utzi bere buruz jakin Parson-en heriotza. Sentitu dut, bada, Juana ezin kudeatzeko bere, ezin izan dut.
  
  
  Mitch Kelly agertu egongela atari, irribarrez, oro har, eta astintzen ezagutzen param. Orduan konturatu zen niretzat, baino gehiago ibili azkar, atxikia baino gehiago, eta esan baxua, ahotsa, " lobby. Azkar." Beste inork ez entzun. Zuen estutu nire sorbalda, eman Juana eskuzabala musu masaila gainean, eta utzi egongela bat apologetic nod Herr Hauptli.
  
  
  Ukitu zuen Juana en izterrean eta jaiki utzi. Kelly baten aurrean eseri solairuan-sabaian kristalezko leiho atzeko aldean lobby zeuden magalean eski pista. Izan zen, begira nire hausnarketa beira. Lobby zen erabat hutsik ageri da.
  
  
  Hitz egin zuen nire belarrian mugitu gabe, bere ezpainak , zahar polizia trikimailu maileguan bere cellmates.
  
  
  "Zuen joan, inguruan hotel batean Granada. Itxura zuen epigrafe Sol-i-Niev."
  
  
  "Noiz egin zuen utzi?"
  
  
  "Gaur gauean. Ez dakigu noiz."
  
  
  "Hau ez da albiste txarra."
  
  
  Kelly nodded.
  
  
  Isla kristalezko leihoa, ikusi zuen langile bat jarri behera bere telefono eta zehar oinez lobby bar. Minutu bat geroago, atera zuen berriro. Elena Morales jarraitu azkar eta ondo.
  
  
  Kelly nudged bere. Elena buru nahita eskaileretan. Horrek esan nahi zuen joan zen bere gela - gela partekatu zuen Barry Parson!
  
  
  Kelly eta berea trukatu harritu begiradak. Bere, ikusi nuen Juana irteten egongela bat kezkatuta itxura bere aurpegia. Kelly bere hit.
  
  
  "Mantendu Juana egongela. Bere batzeko. Dut joan zaitez Elena."
  
  
  "Hori da."
  
  
  Itxaron zuen arte Elena zen erdibidean eskaileretan gora hasi aurretik
  
  
  
  
  
  
  Mota transferentzia
  
  
  Testu Itzulpena
  
  
  Iturria testu -
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Itzulpen emaitzak
  
  
  d ondoren, nah. Zerbait gertatu zen. Norbaitek ohartarazi zuen bere. Ezin dut irudikatu duten edo zergatik. Hala ere, begi-bistakoa zen zuen joan zen bere gelara.
  
  
  Hirugarren solairuan. Hall behera, bihurgune inguruan. Iritsi zuen bere sartu poltsa bere gakoak. Baina noiz hartu zuen out ih eta ukitu kudeatzeko, atea ireki. Jiratu eskaneatu korridorean. Ez zuen espero, hala nola, mugimendu bat, eta ducked atzera izkinan inguruan, ikusmena.
  
  
  Ez zuen ikusi dit.
  
  
  Entzun nuen atea itxi bere atzean.
  
  
  Zuen mugitu azkar behera korridore eta gelditu hurrengo egunean. Lehen, ezin dut entzun bere delako lodiera kaskoa. Alfonbra galarazi soinuak bidez datozen arteko aldea atearen eta markoaren.
  
  
  Baina gero pentsatu nuen entzun ahotsak xuxurla barruan. Argi bat, goi - campal ahots-bat emakume-entzun bere. Jakina, ahotsa Elena Morales. Baina ez zuen hitz egin Hema?
  
  
  Gurekin Odin. Inork. Jakina, erabili zuen telefonoa!
  
  
  Ondoren, murmurings gelditu da berriro, eta izan zen jada ez entzun. Itxaron dut soinua ordezkatuz hartzailea oinarri, baina galdu da. Orduan atea ireki eta creaked itxi. Armairutik bat? Zuen janzten joan?
  
  
  Ibili zen azkar amaiera urrun korridore eta atera kalera, balkoi inguratzen duten eraikin hiru alboetan. Zuen ducked ikusmena eta crouched aurka kanpoaldeko horma, zain Oreinak atera korridorean sartu.
  
  
  Baina ez zuen erakutsi.
  
  
  Zuen begiratu bere ikustera.
  
  
  Hamabost minutu.
  
  
  Hasi zen atzera behera aretoan eta gelditu bere aurrean atea, craning bere lepoan jarriz eta bere belarrian panelak.
  
  
  Ezer ez.
  
  
  The Luger atera eta besarkatu Ego bere bularrean zuen bezala, urratsez urrats aurrera, eta horrexegatik heldulekua. The latch irekita zegoen oraindik, eta, beraz, ez ziren Kelly eta ni.
  
  
  Zuen azkar urratsez urrats barruan, atzera leaning hormaren kontra eta eusten Luger atera zion aurrean.
  
  
  Ez zen inor ez, ez dago - inork ez du bizirik.
  
  
  Parsons ' gorputza arautuko zehazki non ez genuen utzi.
  
  
  Baina ez zen beste inor gelan.
  
  
  Non zen Elena Morales?
  
  
  Zuen begiratu at komuneko ateak, baina armairutik zen txikiegia edonork ezkutatzeko. Eta oraindik ere...
  
  
  Bat izan zen, apal soinua, eta lehen ez zen, nahiz eta ziur litzaidake zuen entzun. Baina han koa izan zen bezala, ozta-ozta ausarta arnasa, bere ego entzun bere berriro. Izan zen soinu nahastezina bat pertsona saiatzen lo oraindik, baina mugitzen apur bat. Zuen begiratu at kabinete berriro, baina soinua izan zen datozen okerreko norabidean.
  
  
  Ez. Etorri zen dituen bainugela.
  
  
  The luger harrapatu bere ongi eta joan zuzenean bainugela. Itxita zegoen.
  
  
  "Elena," esan nion softly.
  
  
  Ez zen erantzuna.
  
  
  Norbait ez zen, eta ez zen Elena. Nora joan da? Edo zen, ez zuen beste norbaitek?
  
  
  "Elena," esan nuen, ozenago oraingoan.
  
  
  Ezer ez.
  
  
  "Noa hau ireki atea. Izan dut, pistola bat. Atera, esku zure burua baino gehiago, " I zaunka, zutik, alde batetik baino egun.
  
  
  Ezer ez.
  
  
  Harrapatu nuen kudeatzeko egun, oraindik ere zutik kontra sakatzen panelak egun, eta horrexegatik da. Atea ireki eta swung barrurantz. Bere gorputza tensed. Gure zerbitzuak.
  
  
  Irekia bidez crack, ikusi ahal izan zuen bainugela. Sergei zen sua. Eta han, zurbila eta tentsioz, sat Tina Bergson, izututa muina.
  
  
  Mugitu zuen estaltzeko bere luger. Orduan ikusi zuen bere etzanda arroa, bere hornidura ezarritako erabiltzeko. Larruazalpeko, botila bat likido, kotoia swabs.
  
  
  Bera izan zen, niri begira begiak zabal.
  
  
  "Non da Elena?" Bera izan zen, eskatu ee zuen, nahiz eta izan zitekeen galdetu ehun galdera gehiago ordez.
  
  
  Bere burua astindu zuen. "Ez dut ikusi, Elena. Bakarrik Barry bere ikusi. Eta zuen... hildako izan zen." Bere ahotsa jaitsi xuxurla bat. Zuen zorian izan zen desmayo.
  
  
  Ibili zen komunera sartu eta harrapatu bere gutxi gorabehera arabera ukondoa. Zuen clung me, arnasketa gogorra.
  
  
  "Hil zuen, ego?", bere ahotsa nire belarrira xuxurlatu.
  
  
  Ez nuen ezer esan bere. Nola ezin dut esan bere hey, hori izan zen Kelly eta bere?
  
  
  "Zergatik egin duzu atzera joan Sol-i-Niev?" Sl bere galdetu lasai.
  
  
  Bere begiak aktibatuta me. Bultzatu zuen bere behera eta eseri behera bere ertzean upela. Bere sel da bere ondoan. Zuen ospatu zen batek Luger bere bularrean. Bat izan zen, sly emakume, eta bere aita ez fidatu bere guztietan.
  
  
  "Ikusi... ikusi..."
  
  
  "Barry Parson," gehitu dut. "Erakusteko emu nahi Corelli, beraz, ezin zuen hil ego."
  
  
  Gure zerbitzuak.
  
  
  Bere ezpainak porrot egina, eta bere begiak ezker nirea. "Bai", xuxurlatu zuen.
  
  
  "Duzu kontratatu Barry Parson hiltzeko Corelli", esan nion flatly. "Ezin duzu ukatu. Esan zigun zuen lehenago..."
  
  
  "Ez dut ukatuko da," esan zuen tinko. Bere aurpegia berreskuratu zuen bere kolorea. Nire begirada slid du xiringa, orratz.
  
  
  "Arrazoia?" Galdetzen nion. "Are you droga zalea? Ez da hori guztia?"
  
  
  Zuen jaso bere bizkar. "Ez naiz guztiak nahastu. Ez dakit zergatik hil nahi dut, bere ego ezik, hori gorroto dut ego inork baino gehiago munduan."
  
  
  "Baina berak uko egin duten, inflexio denek parte hartzen duten droga-sarea", esan nion.
  
  
  Zintzilik zuen bere burua.
  
  
  "Zergatik itzuli?" Galdetu nion berriro.
  
  
  "Aurkitu Barry," Tina esan zuen emeki. "Gora joan nintzen, balkoi, barruan begiratu, eta ikusi zion. Hildako. Bere, sartu..."
  
  
  Berea izan zen, bere sorbalda gainetik begira. Jakina! Balkoi! Hau da th
  
  
  
  
  
  
  Mota transferentzia
  
  
  Testu Itzulpena
  
  
  Iturria testu -
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Itzulpen emaitzak
  
  
  nola Elena utzi gelak bidez ikusi gabe bere. Noiz Elena aurkitu Barry hildako, zuen beldur zen heriotza eta ran away. Zuen, besterik gabe, ireki frantziako ateak, urratsez urrats gainean balkoi, eta presaka kanpoan. Ondoren, eskuineko ondoren, Tina igo zen atzera errepidea betetzen Barry ego-gela - agian izan ziren, bai plangintza bete - eta aurkitu zuen Barry hildako. Bere beharra drogak hobeto lortu bere, eta zuen komunera joan zen hobea lortzeko, besterik gabe, berea bezalako.
  
  
  "Joan nintzen eta aurkitu izan zuen jaurtiketa. Hasieran, pentsatu nuen Elena hil izana bere ego. Baina, agian, Corelli aurkitu Barry bat izan zen ego buster. Agian, Corelli banekien izan dut...", Bere begiak malkoz bete. "Beldur naiz, Nick!"
  
  
  Harritu da bere. "Hartu behar duzu, me Corelli, Tina. Hau da bakarrik kasu erreuma. Jende gehiegi saiatu gurekin gelditzeko hori lortzean zerrenda izenak. Gehiegi. Da sortu nahi duzun orain, Tina."
  
  
  Jiratu zuen zurbila. "Egingo zuen jakiteko, Nick! Egingo zuen uste dut kontratatu norbait hiltzeko ego! Ezin duzu egiteko hau egin zidan. Duzu let me go!"
  
  
  "Zer egin nahi dugun, Tina?" "Zu bakarra erreuma. Hartzen ari zaren me zion, argi eta garbi, gaur egun. Besterik erakutsi dit zure ego, eta..."
  
  
  "Ez du onartzen da! oihu egin zuen. "Egingo zuen ukatu bere identitatea."
  
  
  "Tina..."
  
  
  Zuen iritsi xiringa, orratz. Zuen asmatu zer egin zuen joan bezain laster jiratu zuen sorbalda. Sakatzen zuen bere bat bezala luger aurka zati biguna, bere lepoan. "Ez, ez, Tina! Ez orratzak. Ziur izango duzu, eta fina, minutu gutxi batzuk, baina beti izango duzu itzuli errealitatea."
  
  
  "Nick!" egin zuen negar, oraindik ere eusten orratza.
  
  
  Luger jarri du bere poltsikoan eta iritsi orratza. Bere aurpegia aldatu ia berehala. Hori lasai, eder maskara eraldatu bere aurpegia sartu bat hellcat - begiak keinuka, hortzak bared, ezpainak parted animalia bat snarl.
  
  
  Orratza sartu hondoratu nire forearm aurretik izan dut neure burua defendatzeko batetik frenzied barra.
  
  
  Berak barre egin, baxua, mirthless wail.
  
  
  Bere, sentitu guztia bidez joan me. Berea, sentitu bezala bola bat screed.
  
  
  Berak ekarri zidan hurrengo gela eta, ondoren, bultza me sartu aulki bat.
  
  
  "Apur bat nahastu, gure kabuz, Nick," litzaidake zuen esan duten sataniko irribarrea berea. "Ikusiko duzu, ez dago lo on bat bezalakoa little boy. Noa hemen utzi."
  
  
  Ez, Tina! Saiatu naiz esaten da, baina ez da lan.
  
  
  Izan nahi zuela zirudien mugitzen at azeleratua erritmo-ehun fotograma segundoko, exekutatzen bidez frantziako windows balkoian. Gero isiltasuna izan zen.
  
  
  Batzuk ondoren mendeetan da, entzun dut norbait joka atea. Izan zen Kelly.
  
  
  "Nick! Ari zara, ez? Nick?"
  
  
  Bere ahoa ireki. Gutxienez, ez da mugitu. Baina ez nuen ahots batek. Ba al duzu lortu polio?
  
  
  Atea ireki eta hegan Kelly stormed gelan sartu, pistola marrazten. Besterik ez zuen han geratu, eta begiratu zidan harridura.
  
  
  "Hey, Nick!"
  
  
  Bere ezpainak mugitu berriro. Izan zen pairatzeko polio. Bere, grumbled.
  
  
  Kelly begiratu inguruan, hautatuta bainugela, eta usaindu bat xiringa, orratz. Berehala, itzuli zen niretzat, slapped me aurpegia zehar, altxatu me out nire aulki, eta arrastaka eraman ninduen bainugela. Zuen shoved nire burua dutxa azpian, eta ur hotza hit nire lepoan.
  
  
  Kelly hitz egin zidan bitartean, lan egiten zuen.
  
  
  "Hau ez da zerbait berria. Dugu izakinak da. Kolpeak duzun, eta, beraz, ezin duzu mugitu, baina ikusi ahal izango duzu dena gertatzen da. Aldi baterako polio. Batetik dator kurari, bezala ere ezaguna, urari, urari, uurali, vurali. eta woorara. Baina laburtu zen beste zerbait. Ez galdetu niri zer. Formulak beti desagertu bezain laster lortuko dugu ih ."
  
  
  Laster berpiztu.
  
  
  "Azkar!" Esan nion. "Hau da, Tina. Zuen behera gidatzen Granada betetzen Barry Parson, eta aurkitu Ego gorputza hemen. Zuen bere bidea orain. Pentsatzen zuen ego hil Corelli. Bada zuen ihes orain, ezin zuen hil ego geroago."
  
  
  Kelly snapped. "Etorri naiz hona, aurkitu duzu. Tina zen behera lobby, egiten eszena bat!"
  
  
  "NOR?" Galdetu nion ernegaturik.
  
  
  "Tina Bergson".
  
  
  "Tina!"
  
  
  "Erabat fantastikoak. Baina, orain, zuen joan."
  
  
  "Joan? Baina...?"
  
  
  "Zuen atondoan, baina utzi zuen," Kelly esan zidan dugun bezala ran bidez gelak eta behera aretoan. Gisa hasi ginen eskaileretan behera, bat ikusi nuen, pertsona jendetza lobby-en. Denek begira zegoen aparkalekuan.
  
  
  Juana bere ikusi, eta jiratu zuen azkar eta itxaron digu.
  
  
  "Zer da hau guztiei buruz?"
  
  
  "She' s in gorri bat Jaguar," Juana esan, seinalatuz autoak aparkatuta. Bere, ikusi nuen headlights etorri horietako bat, horien inguruan. Sergei bidez moztu iluntasuna eta pizten elur-estalitako mendi non errepidea aktibatuta Prado Llano eta ekarri errepide nagusia.
  
  
  "Egin zuen eszena handi bat," Juana, esan azkar. "Izan zen oso dramatikoa."
  
  
  "Oso latza," Kelly esan du ironikoki.
  
  
  "Are you going to tell me zer egin zuen?" Galdetu nion ernegaturik.
  
  
  "Etorri zen hemen, ez gehiago baino hamar minutu, planteatu infernua eta eskatu Mario Speranza!"
  
  
  "Nor da Mario Speranza?" Galdetzen nion.
  
  
  Kelly bere burua astindu. "Noiz esan zidaten Señor Speranza ez zen hemen, zuen ia joan hysterics, hementxe lobby-en."
  
  
  Ikusi izan dut bere
  
  
  
  
  Mota transferentzia
  
  
  Testu Itzulpena
  
  
  Iturria testu -
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Itzulpen emaitzak
  
  
  The jaguar hasi zen mugitu. Tina ilehoria ile fluttered bere atzean.
  
  
  "Ezin da behartu guztiok utzi aretoan korrika," Juana azaldu.
  
  
  "Eta, ondoren, zuen berehala jaitsi zen, eta mahaian administrari izan berpizteko bere," Kelly ondorioztatu. "Jarraitu dut duzu."
  
  
  Zuen frowned, pentsamendu azkar. "Bat da, performance-eszenak dira, behera hemen. Zer da hau egiteko, ez dakit. Baina izan dut bere gelditzeko."
  
  
  "Egia esan," Kelly esan. "Zer ari gara egiten?"
  
  
  "Begira, hau Mario Speranza," Kelly esan zion. "Dut, ziurrenik, ez da existitzen. Dut joan zaitez Tina!"
  
  
  Bere carapace egin bere bidea epaileak bidez behar biraka ateak eta ikusi zen ez Jauna Hauptley eta bere ego talde sycophants. Zuen haizatuko eta jiratu egin zen.
  
  
  Hotza izan zen, Renault. Hasi da sortu nahiko ondo. Zuen utzi errepidea eta irristatu baino lehen bi aldiz lortu zuen kontrolpean. Ez ziren izotz gainean orban galtzada, besterik ez bezala, bi gau duela.
  
  
  Errepidea jaitsi eta aktibatuta zuzen. Red Jaguar ezin izan du ikusi bere guztietan, baina gogoratu zuen errepidea aktibatuta zuzen, eta, ondoren, hasi zen, ezkerrerantz baten gainean luze, zabal ferra seinale clung ertzean barranca.
  
  
  Dut aktibatuta motorra nuen, ez duelako nahi ikusmena galtzen Jag.
  
  
  Ikusi izan dut ertzean bide nire headlights, eta nik oharkabean klik jazarpen botoia ikusteko arrastatu. Izan dut irekietan sentitzen tentsioa dagoela.
  
  
  Bere Renault swerved baten inguruan okertu eta ikusi Tina Bergson-en red Jaguar erdibidean sortu zabal bat ferra okertu. Bera izan zen, gidatzeko, poliki-poliki, baina, ondoren, abiadura bildu denean nabaritu dut bere, gehiegi.
  
  
  Autoa zirudien jauzi aurrera iluntasunean, argiak islatzen sortu errepidea balira bezala eskalada zerua bidez. Eta, ondoren, ezin izan zuen ustez, zer ikusten zuen-eta Jaguar sartu danbateko banku, ia sakatuz rock horma bat.
  
  
  Inguruan piztu, Tina! Dut oihu nahi gabe. "Aldaketa!"
  
  
  Ala ez zuen edo ez, ez dakit, baina hurrengo gauza ikusi nuen izan zen, Jaguar, epigrafe ez ibilgu, baina kanpoaldeko ertzean errepidea. "Tina!"
  
  
  Izan zen bat galdu negar.
  
  
  The Jaguar aukeratzen abiadura eta ertzean zehar doa, balitz bezala, egos ikasi dute ez oso azaleko swan murgiltze putzu batean.
  
  
  Headlights harrapatu zorrotzak mica eskisto jarraian, adabaki elurra kontra sakatzen eskisto eta pizten tangle bat argiak eta hausnarketak elurra, ondoren, autoa lurperatuta bera arroka, errebotea, bota baino gehiago eta baino gehiago, headlights biribila bat bezala pinwheel gauean eta izorratu batera hutsegite bat sartu pieza bat harkaitz zorrotz oinean barranca.
  
  
  Ez zen isiltasun une bat.
  
  
  Ondoren, indartsu bat flash sugarra jaurtiketa zerua sartu, eta ozen leherketa thundered airean. Kea billowed mimmo laranja sugarrak, zorrotz, itogarria kea beltza.
  
  
  Sua zirela eta, ondoren, erori atzera wreckage kudeatutako Jaguar eta hasi zen, poliki-poliki jan eta kanpoan metal. Ondoren, kea igo, poliki-poliki, suaren inguruan dantzan ertzak gorri beltzak, argia, beira, eta koloretako plastikozko.
  
  
  Astintzea, gidatzen zuen zentzuz autopista zehar iritsi zen arte leku non gorria Jaguar burutik ertzean zehar. Behera begiratu zuen. Guztiak ikusi izan dut izan zen crack arroka moztu sorbalda ertzetik galtzada.
  
  
  Renault aparkatuta da, atera gakoa, eta atera autoa inguruan. Hotza izan zen, autopista. Ibili zen ertzean errepidea non Jaguar zuen pasatu arroka. Han koa izan zen, begira dislodged arroka, eta jarraitu belztu beltza line eskisto beheko non distiratsua gorria sua crackled baino gehiago aztarnak Tina Bergson eta gorria Jaguar .
  
  
  Segundo gaia batean, lehen hotel gonbidatuak bota bat Fiat auto, aparkatuta, eta sartu me at the edge of the galtzada. Ogling.
  
  
  Eta, ondoren, beste batzuk etorri ziren.
  
  
  Eta gehiago.
  
  
  Emozioa eskatzaileak.
  
  
  Gaixorik sentitu nuen.
  
  
  Gero behera joan nintzen harritsu malda erabiliz, nire poltsikoan flash, eta gainditu belztu zati rock non gorria Prong zuen lehen jo, eta, azkenik, iritsi area ondoan autoa bera.
  
  
  Baina sugarrak ziren irensten wreckage, eta ezinezkoa zen hurbilketa lortzean gabe erre.
  
  
  Koa izan zen, bere eskua gainean bere burua, zain.
  
  
  Su-kamioi bat screeched on galtzada, eta laster handi bat suhiltzaile bat, ski jaka eta egitea eramangarri bat itzalgailua huts egin du behera malda eta hasi spraying hondakinak erretzea.
  
  
  Zuen shuddered.
  
  
  Suhiltzaile bat izan zen, ez dago zutik, begira belztu wreckage. Guardia Zibilak sartu zion, eta egin linterna bat at erre-out autoa. Habe-argia baino indartsuagoa izan zen nirea.
  
  
  Lizzie zen bere.
  
  
  Ikusi nuen orduan.
  
  
  Ez zen belztu gorputza egoitza aurrean. Zer utzi zen izan zen, beltza eta smoldering.
  
  
  Tina.
  
  
  Guztiak hori utzi golden girl with the golden azala.
  
  
  Bere, aktibatuta kanpoan, gaixorik.
  
  
  Berea izan behar jaitsi rock bat ondoan wreckage eta murgildu lur soulful funk. Norbait izan zen, dardarka nire besoa eta sorbalda. Konturatu nintzen ahots bat izan zen hitz egiten zidan bitartean.
  
  
  Bere eraginda.
  
  
  "Ezizena."
  
  
  Izan zen Kelly.
  
  
  "Zuen hildako," Kelly esan. "Madarikatua gauza".
  
  
  "Uste dut besterik ez zuen sentitu izan zen bezalako baino gehiago eta beno, hobeto exekutatu." Zuen hasperen egin. "Berak bazekien Rico izango litzateke Corelli
  
  
  
  
  
  
  Mota transferentzia
  
  
  Testu Itzulpena
  
  
  Iturria testu -
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Itzulpen emaitzak
  
  
  bere bere bizitza osoan."
  
  
  "Baina Corelli ere ez dakit!"
  
  
  "Egingo zuen jakiteko. Horregatik utzi zuen", esan nion. Boto, gisa ulertu nuen.
  
  
  "Checked dut izen hori, Nick."
  
  
  Begiratu zuen eta frowned. Ez nuen ulertzen zer esan nahi zuen.
  
  
  "Mario Speranza ez da erregistratu hotelean."
  
  
  Eseri nintzen, eta horri buruz pentsatu. "Baina izena eman zuen administrari."
  
  
  Zuen nodded. "Clare dio, esan zuen honek. Clare dio orduan atera zuen skull bidez."
  
  
  Zuen stared wreckage beheko gurekin. "Are you esaten Rico Corelli izan zen inoiz Sol y Nieve guztietan?"
  
  
  "Esaten dut, esan zuen, zalantzarik gabe, ez da hemen -, edo beste inon, aldi Sol y Nieve Hotel-azken hilabete edo, beraz,. Bada, ego izena azalean da Mario Speranza."
  
  
  "Baina gero..."
  
  
  "Ezin duzu ikusi? Agian zuen eta bazekien zuri buruzko Tina. Agian ezagutzen zuen litzaidake zuen bat kontratatu hitman hiltzeko ego."
  
  
  Bere, bere burua astindu argi gora. "Eta hori guztia chatter bilera bat besterik ez zen faltsuak heriotza Tina Bergson?"
  
  
  "Ez batere. Esan dut Rico Corelli izan behar ezagutzen Tina Bergson eta Barry Parson. Eta besterik ez zuen ez etorri baliabide guztiak. Denek pentsatu zuen hemen - hitman kontratatu mafia, hiltzaile bat kontratatu Tina-eta gurekin izan dugu, zeren eta betetzen joan Corelli. Denek izan zen, hemen izan ezik, Corelli! "
  
  
  "Ondoren, non puta baten semea?"
  
  
  Kelly shrugged. "Nik uste dugu hobe seinale Hawke eta berriro hasi."
  
  
  Lortu dugu gora joan muinoan gora, baina ezin dut utzi nire ego bakarrik.
  
  
  Gero jiratu eta atzera begiratu wreckage.
  
  
  "Zergatik egin zuen joan ez?"
  
  
  Kelly bere burua astindu. "Zuen emakume eder bat, Nick. Emakume eder egin ergelak gauzak. Behar zuen maite izan Corelli. Eta gorroto dut ego, gehiegi."
  
  
  "Edo maite dirua", esan nion.
  
  
  "Ez duzu uste, beraz, askoz pertsonei buruz, ez duzu, Nick?" Kelly hasperen egin.
  
  
  "Behar dut? Ez dut bere zor, benetan?" Bere ahots lasaitu behera. "Nik uste dut erabaki zuen, zen baino hobeto modu bat exekutatzen guztiak baino gehiago kanpoko igerilekua lortu nahian kanpoan Rico Corelli ordaindu pistola."
  
  
  "Egingo zuen inoiz jakin noiz zuen joan hit bere," Kelly esan klinikoki.
  
  
  "Galdetzen diot nire buruari non bastardo da orain?" Berea, pentsatu zuen, erdi ozen.
  
  
  Hamabost
  
  
  Hurrengo goizean, dugu ziren lehen gosaria. Arren Juana en distiratsu itxura, izan zen espiritualki lur jota. Bere azalpen hori izan zen gai izan ginen osatzeko zeregina.
  
  
  Jaten dugu bat gosari kontinentala eta eseri eguzki-argia distiratsua. Iradoki dut hori dugu eskia joan goizean irten aurretik Espainia, baina zuen aurka.
  
  
  "Besterik ez dut nahi pack nire gauzak."
  
  
  Zuen nodded zion. "Joango naiz Veleta, eta ez pare bat exekutatzen da."
  
  
  Zuen nodded, bere burua beste nonbait.
  
  
  "Penny?"
  
  
  Ez zuen erantzun.
  
  
  "Bi pennies?"
  
  
  "Zer da?"
  
  
  "Ezagutu zure pentsamenduak. Zer gertatu zen orduan?"
  
  
  "Uste dut pentsatzen zuen buruz alferrik galtzen giza bizitza bat. Tina Bergson. Barry Parson. Eltxo. Lehen hartu-ek Rico Corelli. Eta, nahiz eta Elena Morales - lekuan behar dugu bere."
  
  
  Atera iritsi zen, eta hartu zuen bere esku. "Hori da bidea, munduan lan egiten."
  
  
  "Ez da ona mundua".
  
  
  "Ba norbait benetan zer izan zen?"
  
  
  Bere burua astindu zuen, zoritxarrez.
  
  
  Faktura ordaindu dut eta utzi.
  
  
  Cool zen, baina Velet da, oraindik ere, oso lasaiak. Eguzkia zen biziko distira. Azalera jarraipena izan zen, ondo estalita hauts. Hartu zuen, ezazu, erabili prismatikoak, eta aztertu malda. Gisa azaldu dut lehenago, baziren bi descents goitik Veleta.
  
  
  Une honetan erabaki zen egiteko bat gehiago exekutatu, bat duten adarrak off utzi duzunean, behera joan. Izan dut, besterik gabe, jarri atzera bere larruzko kasuan, norbaitek igo arroka gainean txanda teleferiko eta sortu zen niretzat.
  
  
  Izan zen Herr Hauptli, eta denbora honetan izan zen, bakarrik.
  
  
  Zuen haizatuko bere at. "Egunon, Herr Hauptli."
  
  
  Irribarre egin zuen. "Egunon, Herr Peabody."
  
  
  "Galdu dut, zuk atzo, denean, edo izan ginen joan eskia elkarrekin."
  
  
  "Ez dago zalantzarik gabe, presio enpresak,", esan zuen..
  
  
  "Bai", esan nion, zion emanez azkar begiratu bat. Baina zuen aktibatuta kanpoan begiratu behera malda.
  
  
  "Non da zure gogoko emakumea?"
  
  
  "Ontziak".
  
  
  "Orduan, zu utziz?"
  
  
  Zuen nodded zion.
  
  
  "Oso txarra. Eguraldia hain polita izan zen."
  
  
  "Izan ere, ez da."
  
  
  Irribarre egin zuen, eta adierazi ledge rock goialdean jarraipena. Nik fitxatu zuen laced bere botak ongi hasi zen, eta igurtzi urdin argizaria bere eskiak.
  
  
  "Non dira zure lagunak?" Galdetzen nion, eserita hurrengo zion. Zer arraio, ez nuen beste ezer egin, une honetan.
  
  
  "Ari dira hotelean," irribarre egin zuen. "Dirudienez, ez ziren gehiegi irrikaz join me gaur. Bat izan zen, berandu gau hartan Esqui-Barra, eta izan zuten lumumbas inguruan hegan beren belarriak."
  
  
  "Oraindik ez duzu normalean bereiztezinak."
  
  
  "Beraz, ez da dirua. Erakartzen dute iman bat bezala." Irribarre egin zuen berriro, lerro-en oinak at txoko bere ego begiak sakon eta itzaleztatua.
  
  
  "Ari zaren bat cynic, Herr Hauptli."
  
  
  "Ez naiz errealista, Herr Peabody."
  
  
  Bildu zuen lehen eski hasi zen, eta arretaz aplikatuz argizaria katea. Bat izan zen, zorrotza eta sistematikoa langilea, zein izan zen izan espero ona alemana.
  
  
  "Fraulein Peabody gogorarazten dit norbaitek itxi zidan,", esan zuen, une baten ondoren.
  
  
  "Noski?"
  
  
  "Badakizu, ez dut alaba bat izan." Begiratu zuen. "Jakina, ez duzu ezagutzen. Apologies." Jarraitu zuen bere argizaria
  
  
  
  
  
  
  
  Mota transferentzia
  
  
  Testu Itzulpena
  
  
  Iturria testu -
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Itzulpen emaitzak
  
  
  ing. "Izan zen ederrena neska."
  
  
  "Ez zen, Herr Hauptli?"
  
  
  Bazterrera utzi zuen nire esku-hartzea. "Hey, izan zen, hemeretzi eta joan unibertsitatea", jarraitu zuen. "Nire emakume - bere ama-hil denean izan zen, pixka bat bost urteko neska. Beldur naiz ez dut inoiz gai izan da bere emateko edozein orientazio egokia hazi. Ez duzu ulertzen?" Ego begiak altxatu eta nirea ezagutu.
  
  
  "Inoiz ez dut izan, aita bat, beraz, ezin dut jakin, Herr Hauptli."
  
  
  "Zintzoa erreuma". Zuen hasperen egin. "Izan zen ala ez, gurasoen utzikeria edo gehiegizko hondakin material posesiones bere bidean , noiz utzi zuen unibertsitate, galdu dugu ukitu."
  
  
  "Ez da gertatzen ari da egun hauetan."
  
  
  "Bere kasuan, txarrena gertatu zen. Bere laguntzaile izan ziren oso drogak adikzioa." Begiratu zidan berriro. "Eta bukatu zuen ari honetan parte hartzen duten talde puntua non ezin nuen hura kudeatzeko." Jarraitu zuen waxing. "Zuen heroina adikzioa."
  
  
  Zuen stared Hauptley.
  
  
  "Ondoren, urte bat lortzeko erabiltzen da, hil zuen, gaindosi baten." Izan zen begira Vega Granada. "Independente kudeaketa".
  
  
  "Sentitzen dut", esan nion.
  
  
  "Ez dago puntua ez da zure denbora alferrik galtzen, beraz, berandu," Hauptley esan zuen, bere ahotsa latza aldean bere normalean ahots atsegina.
  
  
  "Sentitzen dut hau hondakin giza bizitza bat," esan nuen, pentsatzen zer Juana esan zuen at gosaria.
  
  
  Zuen shrugged. "Modu batean, errua dut neure burua. Bere evaded bere aitaren ardura. Bihurtu zen itxi, beste emakume bat besterik ez da, baina asko-eta ahaztutako bere alaba." Pentsatu zuen une batez. "Eta zuen jasan nire scorn, erreakzionatzeko onena bezala ahal izan zuen. By arbuiatzeko berak bezala baztertu zuen bere."
  
  
  "Hori ez da zer psikologoa esan ahal duzu," esan nuen, kontu handiz. "Introspekzioa da, joko arriskutsua."
  
  
  "Ez nuen, besterik gabe, emakumeek betetzen. Bere egiten ari dira enpresa honetan."
  
  
  "Gizon bakoitzak izan behar dute lanbide bat", esan nion.
  
  
  "Baina ez nuen."
  
  
  Ikusi nuen zion, ez zekien zer zen joan esateko.
  
  
  "Droga-aurre", esan zuen mingotsa batekin irribarre. "bai. Bera izan zen, ziurrenik, drugged batera heroina, nire seme bakarra, hiltzeko erabiltzen du bere burua. Nola ez hau erlazionatzeko zure moralaren, Herr Peabody?"
  
  
  Berea, astindu zuen bere burua.
  
  
  "Ez da ongi joan nirea. Hasi nintzen aztertuz bere enpresa, eta horrek beti izan dut. Hasi nintzen pentsatzen ego eragin gizateriaren. Ez zait gustatzen zer ikusi nuen."
  
  
  Aukeratu zuen beste eski hasi zen, eta argizaria da.
  
  
  "Erabaki nuen, denbora joan zen enpresa, eta hasi konpontzen nire misdeeds urte."
  
  
  Bere ezin ezer esan. Bere zain.
  
  
  "Esan zidan zer gertatuko litzateke, bada, utzi nuen erakundea. Izango dute bila me muturrak munduan. Eta hiltzeko." Irribarre egin zuen ruefully. "Ez duzu ulertzen?"
  
  
  "Bai, Signor Corelli."
  
  
  "Enrico Corelli,", esan zuen bat erdi-irribarre. "Rico Corelli, eta zu Carter. Esan dut Nick Carter onena da."
  
  
  Zuen nodded zion. "Normalean. Ez beti. Baina normalean."
  
  
  "Ez naiz, diozu, bat izan zen administrazio-arazo oso hasiera-hasieratik. Sinple bat bilera, ez da? Bilduko elur-aurre, elurra! "Barre egin zuen, erakutsiz bere hortzak sendoak. "Txantxa bat, Jauna Carter! Txantxa bat."
  
  
  "Bai", esan nion.
  
  
  "Zirudien erraza da nahikoa. Utzi dut Korsikan on Lysistrata eta bete duzu Sierra Nevada."
  
  
  "Jakina."
  
  
  "Ez ziren arazoak oso hasiera-hasieratik. The Capo aurkitu buruz nire asmoa. Norbait niri itxi du asmatu. Edo entzuna da. Mobsters sinatzea erabaki me."
  
  
  "Komar".
  
  
  "bai. Saihesteko, hala nola, kolpe bat, berak konbentzitu zen bere lankide zahar Basillio Di Vanessi margotzeko dit nire nautikoak. Eta oso polita neska zen lotan batera joan berarekin egin karakterizazioa errealean."
  
  
  "Kokatzen duzu zure gizona?" Esan dut softly.
  
  
  "Ez dakit, bada, greba arrakastatsua izango," Corelli, esan zuen. "Funtsean, ez dut zer esan duzu egin nuen. Baina bere benetan ez du uste Eltxo sendatu litzateke. Espero zen I arteko bilera Basilio eta off joan nahi gabe arazo bat da, eta hori benetako arteko bilera zu eta ni izan daitezke. "
  
  
  Zuen hasperen egin.
  
  
  "Baina hori ez da guztia. Besterik gabe, aurretik utzi nuen nire belaontzi Valentzian, aurkitu dut nire eder suediako urretxindorra zen grafika kentzeko me!"
  
  
  "Tina Bergson?"
  
  
  "bai. Zuen nahi bere hildako. Zuen kontratu bat sinatu zidan bere burua." Corelli irribarre egin sardonically.
  
  
  "Ez zen bat dela?"
  
  
  "Besterik ez nintzen bezain bitxi zinen, Jauna Carter. Ulertu behar duzu, Tina, apur bat gehiago, argi eta garbi."
  
  
  Ulertu zuen bere primeran, baina ez zuen ezer esan.
  
  
  "Bat zuen nymphomaniac, Jauna Carter. Ez dut uste hau da harrigarria behar duzu. Baina, agian, arrazoia bihurtu da, hala nola, Freuden sinbolo besterik ez da bezain interesgarria izan ere, bere obsesio."
  
  
  Zuen begiratu zion, bitxia bada ere.
  
  
  "Hamabost urterekin, bortxatu zuen suediako farmhand. Lortu zuen haurdun. Abortua arrakastatsua izan zen, baina sepsis garatu. Noiz izan nuen, hamabost urte, izan nuen hysterectomy bat. Hau antzu, eder, adimendun izaki bihurtu zen obsesionatuta suntsitu bere. feminitatearen, bere imposibilidad ama bat izan nahi du. Delako ez zen emakume bat guretzat, baina gizon bat gurekin, zuen, izan zen zer zuen, bihurtu behar-superman! Hau beauty eta hau adimen-ziurtatzen dut, bere adimen mugatua da
  
  
  
  
  
  
  Mota transferentzia
  
  
  Testu Itzulpena
  
  
  Iturria testu -
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Itzulpen emaitzak
  
  
  Ess, Jauna Carter! "zuen erabaki hori hartu zuen baino gehiago txiki inperio zein izan zen, master."
  
  
  "Droga-sarea", esan nion.
  
  
  "Erabat fantastikoak. Orain, buruz ari naiz, bere anbizio ondoren, erabaki nuen, katea hautsi eta agerian bere sakonen Ameriketako Estatu batuetako Sailak Drug Enforcement."
  
  
  Zuen nodded zion. "Eta hori izan zen arrazoia zuen kontratatu Parson hiltzeko duzu!"
  
  
  "Hau ez da benetako. Zorionez, interpretatu nuen bere lehen harritu erreakzio nire erabakia desegitera kate gisa susmagarriak eta mantendu nire begiak irekita. Nahiz eta berak agindu dit zuela, leial, niri lagundu dit Amerikan, bere uste izan zen, hori zen etzanda Zion. Aktibatuta dut bere telefono - gure villa Korsikan handia da, eta denek gure inguruan asko ditu, askatasun - eta, azkenik, entzun bere egin akordio bat Barry Parson Malaga.
  
  
  "Interesgarri".
  
  
  "Nire hurrengo urratsa izan zen bidaltzeko nire spy on Parson. Uste dut, bide batez, aurkituko dituzu Parson du Interpol fitxategiak bezala Daniel Musuem, berandu frantziako lurpeko. Bat izan zen, hamar urteko haur zehar Mundu Gerra. Bi, eta hazi espioi eta hiltzeko."
  
  
  "Zuen hildako orain."
  
  
  "Susmatzen dut, askoz gisa." Corelli shrugged. "I buruz entzun duzu utziz disco lagun batekin zurea Malaga."
  
  
  Irribarre egin zuen bere. "Ez askoz ihes egiten duzu."
  
  
  "Nahikoa da," Corelli hasperen egin. "Beno, Elena Morales itxi begi bat mantendu Parson, dezazun em bere pick up at barre Torremolinos. Eta izan zen zuen nor ohartarazi zidan, esaten zuela etorri Sol-i-Niev aurkitu me eta me hiltzeko. Horregatik ez zuen bete duzu Velet."
  
  
  "I arrazoitua dela."
  
  
  Corelli nodded. Egin zen bere eskiak. "Espero zen I, agian, Tina izan liteke, hil Lysistratus' belaontzi bada, ezer gertatu ez, baina ezagutzen duzun bezala, ihes egin zuen zauri larriak. The Capos aurreikusi zuen exekuzioa ondo, nahiz eta. Hau ekarri nahi izan dut, begi bat mantentzeko on eguraldia, beraz, ez da ezer gertatuko litzateke. Ez bakarrik bat Capo hiltzaile, baina, halaber, Tina-en alokairua assassin! Eltxo. Eta pastor. Beraz, besterik ez naiz stahl herr Hauptli, kontratatzeko batzuk langabezian aktore Valencia papera nire ustezko sycophants."
  
  
  Berea izan zen, barrez. "Oraindik oso resourceful gizon, Jauna Corelli."
  
  
  "Ez dut bizi izan zen bizitza luzea delako nire resourcefulness oso arriskutsua lanbidea." Zuen frowned. "Ez da lanbide bat. Da defiles esanahia oso lanbidea. Oso arriskutsua erraketa. Hori ona da hitza. Larria. Lauak. Unromantic. Suziria".
  
  
  Zuen nodded zion.
  
  
  "Nik ikusten duzu awe, nahiko denbora pixka bat." Corelli irribarre egin. "Banekien berehala duzula hil Eltxo. Eta nik iragarri zinela hil Parson, gehiegi. Tina-en heriotza sorpresa bat izan zen niretzat. Ez dut uste zuen bere buruaz beste, esan bezala ere Prado Llano. Baina uste dut behar zuen kontrola galdu duten autoa ondoren nahiko seguru asko ezagutzeko Parson hil zen eta, pentsatzen dut, dena zekien, bere buruz eta bere hiltzeko litzateke."
  
  
  Bere, esan zuen ," kasu honetan, erabaki zuen ihes aurretik banekien, izan zen hemen."
  
  
  "Zehazki."
  
  
  "Zuen hildako. Botoa eta lotutako guztia da."
  
  
  Corelli nodded. Zuen estutu eski besarkaderak, egokitu bere botak, eta jarri besarkaderak on. Sortu koa izan zen, eta bere belaunak tolestuta.
  
  
  Hasi zen get jantzita.
  
  
  "Nahi al duzu ride nirekin?"
  
  
  "Ederra."
  
  
  Zuen grinned. "Hori baino lehen, Nick, zuen litzaidake duzu atsegin dute hau."
  
  
  Behera begiratu zuen. Izan zen out eusten gutunazal bat. Ez zen bulge on nen. Ireki zuen, gutun-azal eta ikusi bat ezagutzen begira roll microfilm.
  
  
  "Besterik ez da zer uste duzu. Izenak. Lekuak. Datak. Guztia. Modu guztiak Turkia bidez Sizilia, eta Riviera Mexiko. Ezin duzu galdu gure gauzak, gure gizona, baduzu jarraitu hechos. Hau nahi dut kate suntsitu, beraz, ezin da jarri back elkarrekin. Bella Beatrice ."
  
  
  Beatriz. Ego alaba. Eta ez da hori Dante-ren irudia feminitatearen?
  
  
  "Ondo da, Corelli", esan nion.
  
  
  Zuen slapped me back. "Goazen!"
  
  
  * * *
  
  
  Hasi zen motela zeharkatuko aurka tanta line, zeharkatu ondoren malda eta oinarritu behera buelta korrika. Ondoren, atzera jiratu zuen sartu ederki diseinatu Christie eta inguruan ibili pila arroka.
  
  
  Microfilm jarri barruko poltsikoan bere ski jaka eta ran ondoren. Elurra izan zen, besterik gabe eskubidea. Sentitu izan dut nire eskiak ziztada sartu hauts polit batekin bouncy errebote.
  
  
  Corelli izan zen nire azpian zuen bezala mugitu zehar kurba arroka. Osatu zuen hainbat bihurtzen da, sartu Wedeln, eta, ondoren aktibatuta gainean oso zabala zeharkatuko batera leuna txoko jarraipena.
  
  
  Dut jarraitu zion behera, batzuk hartuz bihurtzen da, eta off dardarka kurbak nire gorputza. Amaieran, arraza, irekita zeharkatzeko, zuen ikusi zen hirugarren bat eskiatzaile buruzko beste bide bat.
  
  
  Hegaletan ziren, hala nola, txandaka atal ebaki at, zenbait tarteak, zerbait bezala bi hariak ziren baziren bihurritu zenbait tokitan.
  
  
  Bat izan zen, gizon gazte bat jaka marroia. Begiratu zuen nerabe bat bezala, edo, gutxienez, izan zuen hori wiry, lerdena eraikitzeko. Edozein delarik bere adina, zuen bikaina izan zen eskiatzaile. Ego eskiak zulatu elurra, eta izan zen, master bat cornering eta drifting.
  
  
  
  
  
  Mota transferentzia
  
  
  Testu Itzulpena
  
  
  Iturria testu -
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Itzulpen emaitzak
  
  
  egin kilometrajea.
  
  
  Atal bat malda non bi ibilbideak konbergenteen, gazte bat eskiatzaile izorratu bere alde sartu eta, poliki-poliki jaitsi sorta bat laua zeharkatzen. Noiz iritsi zen Corelli, desagertu zen ikuspegi batetik aldera harritsu ridge bereizita bi ibilbide.
  
  
  "Eder bat da, gela", esan nion.
  
  
  Zuen nodded.
  
  
  "Noiz lortuko duzu, estatu Batuetan, hartuko dut duzu Alta eta Aspen. Maite duzu, horiek!"
  
  
  Barre egin zuen. "Nik ikusi ahal izango duzu honi buruz!"
  
  
  "Tratu ona", esan nion. "Joan aurretik. Dut jarraitu egingo du hurrengo geldialdia."
  
  
  Zuen grinned eta oinez hasi.
  
  
  Berea izan zen une batzuk geroago, ondoren, bere. Nire eskuineko eski zen aski pixka bat, eta saiatu naiz egokitu nire jarrera hobea ziztadak.
  
  
  Jarraitu zuen steeper tanta, motelduz bat snowplow delako arteko zubia bi rock harkaitz zen too estu saritua maniobra, eta, ondoren, atera zen sartu zabal bat konpentsazio inguraturik, elurra eta izotza, eta horrek orain bat bezala begiratu merendero edozein eskiatzaile. Corelli ikusi bere muturrean.
  
  
  Hasi zen eskaileretan behera, honako Corelli ezkerrera, eta hori izan zen denean mutila berriro ikusi bere.
  
  
  Zuen burutik behera baino azkarrago gu bi ordezko exekutatu zen, eta orain hurbiltzen elkargunean bi ibilbideak behealdean zabal, malda eremuan.
  
  
  Gelditu zen une batez, sartu slamming elurretan hockey gelditu, eta besterik ez zegoen han. Hauts ona izan zen. Elurra beheko sendoa zirudien. Baina ez nuen nahi angelu ikuspegi eremuan. Esan nahi dut, izan zen aldapatsuak eta ia laua, baina ez zen bat ahurra malda goialdean, baina ez dut nahiko bezala.
  
  
  Oraindik ere, Corelli izan arazorik ez lortzean da, erdibidean bidez. Gidatzen ari zen, nire ezker, eskuin nire atzean, eta izan dut, berriz, berari begira, zuen sartu zen ekaitza eta itzuli zen, eskuinetik ezkerrera. Atzean zion, ikusi zuen gizon gazte bat beste lasterketa bat, hurbiltzen ridge rock bereizita gurekin bizitza ego.
  
  
  Izan dut, besterik gabe, buruz tira noiz harrapatu dut abisu bat flash out nire begi izkinan. Begiratu zuen berriro, squinting aurka eguzkia distiratsua. Ba nire begiak play trikimailu on me? Ez!
  
  
  Lasaia izan zen, eskuan zerbait bere eskuineko eskuan, eta bere ezker eskuan zuen eskuetan, bai eski klubak. Izan zen, ustiategi mota batzuk arma-Bai! Bat izan zen handgun!
  
  
  Orain seme-alaba gelditu eta crouched elurra. Zuen atzean arroka orain, eta ezin izan nuen ikusi zer egiten ari zen, baina banekien senari hori izan zen erakunde Corelli, nor zen eskia berarekin, ezjakin izan zen erakunde-esparrua.
  
  
  "Hauptli!" Dut garrasi erabiliz, nire ego gisa bat estali, badaezpada dut ari zen engainatu batzuek ilusio optiko.
  
  
  Aktibatuta zuen bere burua azkar, gora begira muino at me. Zuen haizatuko, bere eskutik gizon gazte. Corelli aktibatuta eta ezin izan du ezer ikusi bere izkinan. Zuen haizatuko erotu at bere abisuen. Corelli bazekien zerbait izan zen, oker eta erreakzionatu. Saiatu zen aldatu exekutatzen lerro, baina bere oreka galdu eta erori dela txarra buru-gainean erori. Baina bota zuen bere burua, elkarrekin eta slapped bere izterrean, eta gero hasi diapositiba.
  
  
  Salto egin zuen bere eskiak eta hit polo, ezerk behera arroka non nerabe eserita zegoen. Zuen bilduta, bai eski truncheons pean bere ezkerreko besoa, eta atera bat luger.
  
  
  The tycoon agertu inguruan ezerezetik. Begiratu dut harkaitzen eremua lasaia da buru, baina ezin izan dut ezer ikusi. Magnate bildu me erdibidean nire belauna eta eski clip eta bota zidan aurpegia lehen sartu elurra, erabat erauzi off bat eski denean segurtasun heldulekuak askatu, eta jarraitu bidez solteak eremuan. Bere, irristatu, eta, azkenik, gelditu bortizki. Beste eski zen etzanda me ondoan. Nahiz eta ez dut gogoratzen nola etorri da off.
  
  
  Corelli izan nahaskia atera elurra eta orain aktibatuta begiratu arroka.
  
  
  Lehen jaurtiketa deitu. Galdu zuen. Orain ikusi ahal izan zuen, nerabe irteten inguruan, arroka eta aurrera. Ume, - en luger zuzendutako bere burua, eta bota eragin. Urrunegi eskubidea.
  
  
  Aktibatuta zuen azkar eta ikusi ninduen. Ego cap jaitsi da. Urrezko ilea flowed inguruan ego eztarria.
  
  
  Izan zen Tina Bergson!
  
  
  Izan zen, beraz, stunned izan zen, eta ez uste.
  
  
  Baina gero, nire burmuina errepikatzen istorioa osoa galdetu gabe.
  
  
  Tina!
  
  
  Ez zen bere gorputza gorri Jaguar.
  
  
  Izan behar da Elena Morales. Bere ikusi nuen, da orain. Ikusi nuen Elena sartu Parson gela aurkitu eta Parson gorputza, non ez genuen utzi. Eta ee ikusi bere gela - Tina Bergson zen dagoeneko ez dago! Tina etorri Sol-i-Niev aurkitu Parson eta bidali ego Corelli hiltzeko ego. Eta litzaidake zuen aurkitu Parson hildako aurretik Elena izan zuen, nahiz eta gelan sartu. Beraz, zuen txirrina jo egongela ekarri Elena batean. Eta Elena etorri, bidali mezu bat.
  
  
  Tina egin Elena joan balkoian, eta joan behera gorria Jaguar, zeren orain bazekien zuen Elena zen Corelli begiak eta belarriak. Jarri zuen bere Jaguar eta bere hil. Txanda ferra, ikusmena, jarri zuen Elena gurpila atzean, bultzatu Jaguar eski botak edo zerbait astuna, eusten gas pedal, eta salto egin zuen kanpoan bere burua.
  
  
  Eta ihes egin ilun, nahiz eta bere oskol, ezta bere atzean.
  
  
  Eta orain...
  
  
  Orain hemen izan zen hiltzeko Corelli eta hartu baino gehiago droga sare bere burua, besterik ez zuen bezala, beti egin.
  
  
  
  
  
  
  Mota transferentzia
  
  
  Testu Itzulpena
  
  
  Iturria testu -
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Itzulpen emaitzak
  
  
  ice hotel egin!
  
  
  Ikusi zuen Corelli lortu arte, behin eta begiradak Tina. Tina jaurtiketa zidan berriro. Abe erantzun sua. Berea izan zen, gehiegi urrun ez ezer ona.
  
  
  Begiratu me at She, ondoren, Corelli, eta hasi oinez, elurra bidez aldera Corelli. Izan zen, etsipenez saiatzen atera elurra eta behera malda. Bezalako gizon asko oso arriskutsuak dira, lanbide argi zuen gustukoak egitea pistola bat.
  
  
  Zuen nahita rushed bidean zion bere eski botak, bere eskuan arma altua.
  
  
  Elurra inguruan magnate oso hotza da. Ezin izan zuen ikusi crackling tentsioa goialdean malda, eta horrek bat eratu biribildu eskema hori sloped aldera beheko eremuan.
  
  
  Zuen bota Luger sartu elurra eta tiro behin, birritan, hiru aldiz. Tiro oihartzuna airean. Elurra sakabanatuta norabide guztietan. Ez zen splitting crack, eta osoa losa elurra eta izotza hasi zen urtu-splitting goiko erdia magnate zuela lurrera erori.
  
  
  Hasiera-hasieratik, izan zen, azkar mugitzen. Gorka!
  
  
  Zuen aurreikusi ego-ren hurbilketa, baina ezin izan zuen saihestu. Zuen jaurtiketa Corelli bi aldiz, eta, ondoren, ran zion bidean, dodging snow diapositiba, baina harrapatu zuen, eta egin du behera. Bere, ikusi bere ile horia desagertu material hau.
  
  
  Ondoren, elurra pilatzen hasi zen, eta xehatu bizkarrezurra harriak, gelditu batekin triki eta crash.
  
  
  Bildu dut nire eskiak eta ibili, poliki-poliki behera Corelli.
  
  
  Etzanda zegoen bizkarrean, hemorragia oparo du elurra.
  
  
  Bere, joan sortu zion. Ego-ren aurpegia izan zen zuri-mina, eta bere begiak ziren unfocused. Izan zen shock.
  
  
  "Katea hautsi!" xuxurlatu zuen niretzat.
  
  
  Bere ego altxatu bere burua elurra. "Egin dut, Riko."
  
  
  Lehen aldia izan zen ego zuen inoiz bere izeneko bere lehen izena.
  
  
  Atxikia zuen atzera txiki batekin ezpainetan irribarre.
  
  
  Hamasei
  
  
  Bere ego itxita bere betazalak.
  
  
  Lagundu zuen Guardia Zibilak zaindu Corelli gorputza, ondoren, skied kanpoan denean, hainbat gizon palak hasi jaurlaritzak Tina Bergson. Gizon batekin fu-Manchu bibote hartu zion alde batera utzi eta informatuta em tristea amaieran Barry Parson.
  
  
  Dutxa azpian, polita izan zen askatu tentsioa eta tentsio honekin lotutako espainiako Konexioa kasu. I toweled bere off nire gelan aurretik lortzean jantzita eta joka egiteko Juana Rivera. Denbora da esango dizu azken kapitulu istorioa eta zure bidaia hasteko Malaga da.
  
  
  Berrikusi zuen bere Luger sorbalda zorrotik gainean zintzilik headboard, eta iritsi zen bere bata. Geroztik, nire oinak ziren lehorrean, I itsatsita bere stiletto eta bilduta bere sorbalda bat cool terry tela. Bainugela ispilu izan zen, ilundu, baina ez dut lortu nire ilea eskuila. Checked dut berriro, eta aurkitu grisa adar jada ez agertu ondoren, hura bota nuen ih aste bat lehenago.
  
  
  Banekien etorkizunean ikusiko nuke ih gehiago, ez gutxiago.
  
  
  Nire maletak ziren - dut hori egin aurretik lortu nuen dutxa-eta berea, pentsatu jarriz arropa batzuk aurretik deitu nuen Juana, eta, ondoren, pentsatu, zer arraio, baino gehiago ibili atea eta tapped da nire biluzi knuckles.
  
  
  "Etorri," entzun zuen bere muffled ahots esan.
  
  
  "Prest al zaude?"
  
  
  Ez zen erantzuna.
  
  
  Atea ireki zuen eta joan zen.
  
  
  Atea atzean itxi me, eta I aktibatuta sorpresa aurkitu Juana eserita aulki batean zehar me from. Bera izan zen, erabat biluzik, batera zapi bat lotuta inguruan bere ahoa, eta bere eskuak lotu zituzten bere atzean atzera eta lotuta aulki bat. Bere oinak lotu zituzten hankak aulki bat. Begiratu me at She mutu batekin, pleading begiak.
  
  
  Iritsi zuen doorknob.
  
  
  "Ez, ez, Nick!" ahots-esan zuen emeki.
  
  
  Gortinak windows abaildu, eta Tina Bergson urratsez urrats aurrera haien atzean, pistola eskuan. Zirudien handi - rako nah. Bat izan zen, Parsons Webley Mark IV. Zuen jantzita, ski arropa - berdinak direnak izan zuen gastatu malda. Izan zen, hezea eta hotza da, baina bestela nahiko normal. Bere begiak erre pasioa erokeria.
  
  
  "Hi, Nick", esan zuen bat cheery barre.
  
  
  "Tina", esan nion.
  
  
  Ez zuen hil mendizale eragindako duzu."
  
  
  "Ikusten dut."
  
  
  Jiratu zuen begirada Juana-ren gorputza biluzik berriro. Hori denean ikusi nuen zigarro erretzen bere biluzi bularrean. Zuen shuddered. Tina Bergson izan sadomasochistic joerak, seguru asko, lesbiana joera hori ekarri nymphomania.
  
  
  "Oraindik ez duzu gaixoa, Tina", esan nion softly. "Zer da ona mina bezalako pertsona Juana?"
  
  
  Tina lehertu. "Rico izan zen ergela bat apurtzen saiatzen droga kate! Onenak izan zituen diru-hartzeko eskema munduan - eta besterik ez zen madarikatu deusezten da!"
  
  
  "Baina metodo hau hil nire alabaren ego."
  
  
  Tina chuckled. "Alaba hau zen puta bat, besterik ez guztiak bezala, emakume - gizon bakoitza joan nahi duten ergelak unibertsitatera joan zen."
  
  
  "Bakarrik zure irudimena, Tina", esan nion. "Behar duzu psikiatra bat."
  
  
  Bota zuen atzera bere burua, eta barre egin. "Ari zaren bat Puritan, Nick! Ez duzu ezagutzen?" Bat Puritan!"
  
  
  Pentsatu nuen, sorbalda zorrotik zintzilik headboard nire gela eta madarikatua neure burua izateagatik ergelak ergela. Ez naiz inora gabe. Guztiak delako bat silly sentimental
  
  
  
  
  
  Mota transferentzia
  
  
  Testu Itzulpena
  
  
  Iturria testu -
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Itzulpen emaitzak
  
  
  Bere interes Juana Rivera jarri bere heriotza.
  
  
  "Give me microfilm, Nick," Tina esan, urruntzen ari gortinak non izan litzaidake zuen me zain. "Ikusi nuen duzu Riko. Behar duzu izan da. Eman dit, edo ez dut hiltzeko duzu."
  
  
  "Enpresa ez, Tina", esan nion. "Bada ematen dut zinta, hiltzeko duzu, bi digu, eta utzi".
  
  
  "Ez," Tina esan zuen, bere begiak distiratsuak. "Ez dut axola zer egin nahi duzu hori puta. Utzi dezakezu eta hegan itzuli Batuetan, ez zait axola. Besterik ez dut behar microfilm, eta ez dut utzi duzun joan."
  
  
  Berea, astindu zuen bere burua. "Ez dugu arreta, haurra."
  
  
  Bere begiak ziren distiratsua eta urdina bezala, izotz-hotza, izotza. Pentsatu zuen Eskandinaviako fiordoak eta izotz lurrazala. Eta pentsatu nuen, eta hori gorputz eder azpian nire ski arropa.
  
  
  Tina adierazi heavy British Webley at Juana. Bere begirada finkoa zen on Nah bat ia sickening lilura. Juana begiak bildu in alarma. Ikusi dut bere dardarka. Malkoak erreproduzitu masailetan behera.
  
  
  "Oraindik ez duzu munstro bat," esan dut, lasai. "Entzun ahal izango duzu me, Tina? Ezin duzu hartu dute me ordez tormenting Juana." Zer nolako izaki anker zaude?"
  
  
  Tina shrugged. "Hil dut bere zenbatu hiru baduzu, ez ekarri me horiek filmak, Nick."
  
  
  "Ez dut izan, film bat", esan nion azkar. Bat-batean, bat izan nuen plana. Bere hotel, beraz, zuen litzaidake uste dut izan zen protesta gehiegi.
  
  
  Bere begiak narrowed. "Ikusi nuen duzu Riko. Behar duzu, ahaztuak, film bat zion. Em bat behar pribatua bilera duzu. Botoa eta hori da. Eta lortu zuen, ego. Izan behar zuen eman bere ego duzu. Odin, Nick."
  
  
  Bere izerdia. "Tina, entzun niri! Bidali zuen microfilm mail. Joan zen ego Washington-en."
  
  
  "Rico ez fidatu mail," Tina snorted. "Ezagutzen dut ego baino hobea dela. Uste zerbait hobea, Nick. Bi."
  
  
  "Tina, egia da!" Bere senari mugitu bere bidean. "Orain, arautuko behera pistola eta tira Juana inguruan aulki!"
  
  
  Tina aktibatuta me. Txiki bat heavy pistola zen adierazi nire bularrean. "Hau da, Webley.455 Nick", esan zuen nabarmen, grimacing. "Zuen bezain indartsua Colt Frontier. Ez egin me malko duzu piezak. Hala nola, distantzia labur bat zure bularrean eta bihotza, han izango da ezer geratzen. Behar nuke bidez joan zure gauzak aurkitu filma. Eta atsegin dut zure big gogor gorputza gehiegi suntsitu ego. Eman dit, Nick. Filma! "
  
  
  Juana zen negarrez.
  
  
  Da piztu apur bat.
  
  
  Tina oihu, ondoren, jarri pistola Juana burua, besterik hazbeteko bere ile. "Give me, film, Nick. Edo berak hil egingo da!"
  
  
  Zuen stared nah etsipen.
  
  
  "Esan nuen, bat, eta bi, Nick! Orain, azken une botoa... " hasperen egin Zuen.
  
  
  "Itxaron!" Bere negarrez. "Da beste gela batean!"
  
  
  "Ez dut uste," Tina esan zuen txiki batekin grina. "no. Duzu eraman ezazu zurekin. Hala nola baliotsua item."
  
  
  Nire aurpegia jaitsi da. "Nola egin ahal izango duzu, beraz, ziur?"
  
  
  Irribarre egin zuen. "Ezagutzen dut! Botoa eta hori da. Ezagutzen dut bere!" Hasi zuen me norabidean. "Eman dit!"
  
  
  Heldu zen txoko sartu bere terry-zapi bata. "Tina..."
  
  
  "Motela!"
  
  
  Altxatzen da, bere heavy bozal eta zuzenduta nire lepoan.
  
  
  Berea mugitu kanpoan. "Nire poltsikoan."
  
  
  Bera izan zen, niri begira, bere begiak irudimenarekin itxi, bere burua lan azkarra.
  
  
  "Ondoren, hartu off zure bata eta pasatu zidan. Poliki-poliki."
  
  
  Zuen untied, bere gerriko, pentsatzen furiously. Ez zen film bere poltsikoan, noski...
  
  
  "Off!" zuen snapped.
  
  
  Bera izan zen, oso urrun hartu bere arropa, hala espero zuen lehen. Ego hartu off bere sorbalda eta altxatu off bere gorputza. Izan zen, zutik dago, biluzik eta babesik. Bada bakarrik izan litzaidake zuen hurbilago, bata izango litzateke astintzea bere off, snatched Webley eskuak kanpoan, eta ... ..
  
  
  "Bota du ohe gainean!"
  
  
  Zuen hasperen egin.
  
  
  Mugitu zuen zion norabidean, eskuan pistola nire bularrean eta bihotza. Bere ezkerreko eskua, zuen rummaged bat bere poltsikoetan. Hutsik. Eta, ondoren, beste. Hutsik.
  
  
  "Gezurti!" egin zuen garrasi. "Non da? Non da?"
  
  
  Bere ikusi nuen begiak erre bat blue flame zuen bezala begiratu zidan, bere begirada mugitzen gora eta behera nire gorputza eta behera nire hankak. Bere mugitu dut hanka txiki bat, wincing, dudarik ez utzi bere ikusi zinta itsaskor non ran behera, atzera nire orkatila.
  
  
  Bere begirada nahi gabe desplaza bere eskuineko hanka. Ikusi zuen nire begirada desagertuko da, eta bere begiak narrowed pentsatu. Begiratu zuen estuago nire oinez, ondoren, nire hanka, eta ikusi zuen pieza txiki-txiki bat zinta itsaskor behera exekutatzen atzera nire orkatila.
  
  
  "Botoa da!" egin zuen snapped. "Erantsi orkatila! Ekarri du, Nick. Ekarri eta..."
  
  
  "Tina, zin egiten dut duzu!"
  
  
  "Nahi duzun bere hiltzeko duzu, eta hartu duten zinta off zeure burua?"
  
  
  Banekien zuen.
  
  
  Sentimendu hutsez eta zaurgarria, makurtu dut eta iritsi nire eskuineko orkatila. Noiz Ego jarri, hodi zinta zen loosened ondorioz, hezetasuna dutxa, eta bere hairpin zen berehala kendu.
  
  
  "Azkar!" Deitu zuen niri, leaning me baino gehiago eta irtenez bere ezkerreko eskua hartu zidan.
  
  
  Kanpora bota zuen bat stiletto eta ibili baino gehiago, bere, out eusten bere ezker eskuan zuen balitz bezala ziren bat eskuan microfilm. Bere begiak abaildu nire ukabila, eta zuen reflexively iritsi.
  
  
  Bultzatu zuen bere ukabila. Utzi zuen bere behatzak ukitzeko ego. Ee harrapatu bere eskumuturra. V s
  
  
  
  
  
  
  Mota transferentzia
  
  
  Testu Itzulpena
  
  
  Iturria testu -
  
  
  1507 / 5000
  
  
  Itzulpen emaitzak
  
  
  Puntu bat, bere eskuineko eskua harremana egin bere gorputza eta itsatsita the knife in hey lepoa, eskuin azpian bere belarrian.
  
  
  Bat xuxurla negar, zuen tiro Webley.
  
  
  Gawk aldiko bidez hotel horma, bere egiteko bidea beste aldean.
  
  
  Nire bularrean erre sua eztanda bolbora.
  
  
  Zapaldu zuen atzera.
  
  
  Jaitsi zuen, eta odol arteriala gushed out bere inguruan gorputzaren urrezko azala.
  
  
  Zer hondakin bat.
  
  
  Zer bat infernua bat alferrik.
  
  
  Ikaratu, sortu koa izan zen, bildu bere gorputza, eta bere egiten du ohean.
  
  
  Egun batean, begiak ireki zuen.
  
  
  "Nick," xuxurlatu zuen, eta irribarre alai. "Inoiz ez dut bizi izan hirurogeita zazpi, egingo dut?"
  
  
  "Aukeratu duzun lanbidea okerra", esan nion.
  
  
  Joan zen limp.
  
  
  Idatzi zuen gutun bat, Juana nahian, bere erosotasuna arabera untying bere aulkitik, eta, ondoren, arrastaka bere armairutik, non aldatu zuen. Ondoren joan nintzen nire gelara igo eta sartu nirea.
  
  
  Itzuli nintzen. Berea izan zen bere eskuan Rolleiflex orain, begira, zehazki nola berea izan behar begiratu nire estaltzeko. Zahar maitea Hawk.
  
  
  Izan ere, bera izan zen pozik to get jantzita. Noiz ari zaren jantzita, beti da errazagoa buruz hitz egitea, eguneroko gauzak.
  
  
  "Non da hau microfilm?" Juana galdetu zidan.
  
  
  Izan zen bildu Rolleiflex. "Hemen", esan nion. "Ona kameralaria beti darama bere filma bere kamera."
  
  
  Trabatuta zuen bere hizkuntza me at.
  
  
  Harrapatu nuen eta hura filma. Azken finean, zuen bat izan zen onena argazkilari Midwest, ez zuen? Eta Juana ez zuen behar duten jakin nahi izan nuen microfilm nire prakak poltsikoan, nahi zigarro pack bat edo giltza bat, egin zuen?
  
  
  
  
  
  
  Heriotza Burua Konspirazio
  
  
  
  
  Heriotza Burua Konspirazio
  
  
  Hitzaurrea
  
  
  Mumura Irla bezalakoa zen txiki-txiki bat green gema in the deep blue velvet Hego Pazifikoko. Kanpoan bilduta txoko batean Tuamotu Artxipelagoko, Mumura batzuk bat izan zen benetan Polinesiar uharte hori ez da izan eraginda misiolari eta zibilizazioa. Pertsona Mumuran ziren oraindik, free osoa hitzaren zentzu. Inork ez jarri estu oinetakoak beren oinak edo estalita eder brown bular beren emakumeak. Guztira ih bost ehun pertsona ziren, ezjakin paradisu hori izan zen ih irla delako ez dakite ezer.
  
  
  Ia biztanleria osoa izan zen, gaur egun zain urrezko hondartza gisa txalupako bidez moztu leuna uhin itsasertzean. Brankan honen atzerriko ontzia koa Atmatov, altu eta zuzen, unafraid abiadura itsasontzi edo orroa, motorra, lider gisa izan behar du.
  
  
  Noiz itsasontzia gelditu metro batzuk aurrera shore, gizon ran bere boss, baina emakumeen geratu hondartzan, barre excitedly beren artean eta abisuen seme-alabak ez oztopatzeko.
  
  
  Ondoren oinez inguruan txalupa, Kutxazain bat hartu maleta handi batetik tripulatzaileak eta waded uretara, eusten altua da lehor mantentzeko. Itsasontzi neretzat bizitza eta sped atzera zuri nautikoak, zein izan zen dagoeneko mugitzen erraz milia erdi kanpoan.
  
  
  Kutxazain strode behera hondartza, harro bat egitea maleta haren aurrean. Ezarri zuen ego harri ego arbasoen gisa erabiltzen sakrifizio aldare bat, baina orain zuen stahl nabarmentzen da.
  
  
  The Mumurans inguruan ibilia. Musika erritmo ih hizkuntza ross batetik ilusioz.
  
  
  Kutxazain planteatu eskuan isiltasuna, eta berehala bakarra soinua entzun ahal izango dira izan hasperen arratsaldean brisa bere palmondoak. Zuri-ilegorrie buruzagi irribarre egin softly bere gizonak, eta tolestuta behera desegin sarrailak maleta bezala, ume, erakutsi gizon zuri handi txalupa.
  
  
  Ran zuen bere eskua baino gehiago satinatuak brown material maleta. Ez zuen inoiz ukitu hau atsegin dute ezer baino lehen, eta ATM makinak ziren zirrika da harridura. Orduan, ikusten ezinegonak bere gizonak, harrapatu zuen, tapa bi aldeetan, eta altxatzen da.
  
  
  Ekarri zuen out altxor bat, aukera ematen du jendeak gozatzeko bakoitzak horien inguruan. Oihal zati bat da, oso malgua eta zipriztindua koloretako espiralak, ez bezala, gurekin bezala, lore bakar bat ere Polinesia. Lepokoak strung harrigarria harriak islatzen eguzkiaren santuaren argia, eta horrexegatik ego ortzadar bat sartu. Txiki laukizuzen paketeak paper-bilduta zerrendatan dastatu gozoa. Kutxazain bat jarri du bere ahoa eta hasi mastekatzeko erakusteko zer ume, erakutsi gizon zuria. Zuen banatzen gainerako cordon zerrendatan, ikusi askok bezala, seme-alabak ahalik lortu ah. Mirari jarraitu erradia inguruan maleta. Ez ziren gauza errebotea, gauza distiratzen, gauzak egin duten soinuak. Berri bakoitzaren altxor eragindako jendetza zurrumurrua poza..
  
  
  Egun hau izango da ziur aski kontuan izan on Mumura.
  
  
  Taula gainean nautikoak, orain tiraka kanpoan Mumura, bi gizon koa baranda, behaketa irla desagertuko bidez prismatikoak. Bat astuna izan zen, bear bezalako bat, tangle ile beltza beharrezko garbiketa. Beste zen taller eta giharrak greba gisa, zilarrezko ile slicked atzera handiko, leuna kopeta. Arren, gizonak ziren, zibil arropa, ez zen zerbait militar buruz ih en demeanor. Atzean taller gizon bat eseri handi alemaniako Artzain eta muskuluen Doberman beltz, bilatzen munduko gorrotoa.
  
  
  Fiodor Gorodin, astunagoak bat esan. "Zergatik ez dugu lortu hori baino gehiago, Anton? Izan behar dugu, orain arte nahikoa urrun irla orain. Ego-en ahots bat izan zen, gogorra growl egin duen ego gehiago itxura hartz bat.
  
  
  Zuri-ilegorrie Anton Zhizov apaldu bere burua eta nodded poliki-poliki. Ego txiki-txiki ilun begiak ziren ezkutatuta sakona entxufeak pean zuzen beltza brows. "Bai, uste dut ordua heldu da."
  
  
  Zhizov aktibatuta hirugarren gizon, nor zen pacing restlessly bizkarrean horien atzean. "Zer esan duzu, Varnov? Prest zaude?"
  
  
  Varnov zen mehe bat gizon batekin estu, stooped sorbaldak egin zion, nahiz eta itxura baino txikiagoa izan zuen benetan zen. Zuen zurbila, osasungaitz azala gizon bat, oso gutxitan doa kanpo mediku helburuetarako.
  
  
  "Bai, bai, prest da," Varnov snapped. "Nik prest azken hogei minutu."
  
  
  "Gehiegizko haste oso garestia izan daiteke," Zhizov esan zuen emeki. Begiratu behar da, nahiko orain ezarpena eguzkia." Jiratu zuen gazte matematika handi batean marinel uniformea. "Boris, esan kapitaina gurekin eduki, hartu nahi dut irudi bat."
  
  
  Gaztea zen alerta. Hasi zuen mugitzeko zubia, baina zalantzan. "Jauna?"
  
  
  "Zer da, Boris?" galdetu Zhizov ernegaturik.
  
  
  "Jende uhartean. Izango dute denbora atera? "
  
  
  "Jendeak? Esan nahi duzu, horiek marroi-skinned basatiak?
  
  
  "Y-bai, jauna. Ziruditen kalterik nahikoa.
  
  
  Gorodin jaurtiketa azpian baranda, ego muskuluak bere handi sorbaldak estutuz. "Zer ari zara buruz whining, mutiko? Duzu eman ziren ordena bat! "
  
  
  Zhizov bat planteatu manicured eskutik. "Boris gaztea da, Fiodor. Mantentzen da ukitu bat humanismo,
  
  
  
  
  eta hori ez da beti txarra."
  
  
  Jiratu zuen gazte marinel. "Bada, nahi dugu, gure helburuak lortzeko, Boris, behar dugu sakrifizio batzuk bizi da. Ezagutzen duzun bezala, esker aldaketa hori lantzen dugu, baldintza guztiak munduko herri asko hobetu egingo dira, eta, beraz, erraz hauek bertakoak lagundu beren bizitza onerako gizateriaren. Ez duzu ulertzen, nire mutil?
  
  
  "Bai, jauna," Boris esan, ordea, ez zen oraindik ere, zalantzarik gabe, bere ego begiak. Mugitu zuen aurrera zubia.
  
  
  "Ez dakit zergatik saiatzen ari zaren azaldu da," growled Gorodin. "Eskaera egin behar da berehala. Besterik ez duzu atsegin eta nik irakatsi ziren."
  
  
  "Aitortu behar dugu, aldiz, aldatzen ari dira," Zhizov esan zuen. "Noiz ari gara boterea, behar izango dugu, hala nola, distiratsua, gazteek bezala, Boris. Izango litzateke zentzuzkoa bultza ego urrun orain ."
  
  
  Zelaia motorrak aldatu, eta belaontzi moteldu egin da. Apur bat aldaketa oreka, bi txakurrak growled, postuan off beren oinak arabera ezegonkorra laguntza. Zhizov snatched haria ih bikoitza leash, kiribildua baino gehiago eskubanda, eta slapped bai txakurrak aurpegia. Dute sakatzen beraiek aurka kabina bulkhead, black lips parting batetik indartsu zuri hortzak isil bat growl.
  
  
  "Ez dakit zergatik txakur horiek ez malko gain, nola duzu horiek tratatzeko," Gorodin esan zuen.
  
  
  Zhizov labur bat eman, zaunka barre. "Beldurra gauza bakarra da animalia horiek ulertzen. Hil zuten niretzat komando, bazekiten izan dut boterea hiltzeko ih. Behar duzu buruz gehiago ikasteko psikologia, Fiodor. Gizon gazte bat bezala, Boris, behar duzu, izan pazientzia. Bakarrik krudelkeria lan horiek cute deabruak." Ran zuen larruzko kablea baino gehiago txakurrak ' aurpegiak berriro. Ez dute soinu bat egiten.
  
  
  "Bada, akabera batekin jolasten zure maskotak," Varnov esan indartsu sarkasmoa, " jarraituko dut manifestazio."
  
  
  "Zentzu guztietan. Ikus dezagun bada, guztiak denbora eta dirua dugu inbertitu ahal izango duzu ordaindu dibidenduak ."
  
  
  Varnov barruan iritsi eta kanpora bota beltz bat larruzko kasuan. Horiek bildu zuen mehe bat metalezko zilindro, sei hazbeteko luze eta zorrotzak, mutur batean. "Bat da elektronikoa stylus," azaldu zuen. "Hau da, nola kontrolatzen dut katua, korapilatsu bat ezarri ezarpen hori bakarrik ezagutzen dut."
  
  
  "Egin behar dugu eztabaida hau guztia?" Gorodin salatu. "Ikus dezagun zer gertatzen den."
  
  
  "Pazientzia izan, Fiodor," Zhizov esan zuen. "Hori garrantzitsua da, une Jauna Varnov. Dugu utzi behar izan zion gozatu nahi dutenak. Azkenean, bada, ego-proiektu huts egiten badu, zer utzi bere bizitza izango gehien desatsegina." "Ez du huts egin," Varnov, esan azkar. "Gogoratu behar duzu, hau da, bat nire inguruan gutxiago suntsitzailea gailuak. Hala ere, nahikoa baino gehiago izango da irla bat tamaina Mumura." Eusten elektroniko bat boligrafoa eskuan, hasi zen unbutton bere kamiseta. "Edertasuna da, nahiz eta eskumena ohiturak ikuskatzaileak ez litzateke inoiz aurkitu dute bonba hori maleta, ez delako bonba ez dago".
  
  
  "Denok dakigu," Gorodin esan zuen ernegaturik. Varnov jarraitu balitz bezala, ego ez zen ari arreta. "Ez dago bonba artean trinkets, delako maleta bera da bonba bat. Biguna, malgua, machinable edozein forma, azken luzapena plastikozko lehergai printzipioa da nuklearra fissionable plastikoa. The detonating gailu txikia da eta muntatuta metal latch. Ahots bat eta trigger." Orain, bere bularrean jasan zuten, Varnov zulatu bere esku sartu zer agertu sendatu bertikala scar ezkerraldean bere bularrean.
  
  
  Big Fiodor Gorodin hasi zen, eta jiratu egin zen. "Oh, ezin dut itxaron hura ikustera egin da," Varnov esan labur batekin barre. "Ez duzu damutuko behaketa hainbat ehun pertsona hil distantzia bat. Eta oraindik gorroto duzu, gizon bat ikusi ireki flap bat bere azala." Grabbing ertzak scar bere esku zuen, poliki-poliki bota ezazu. Bat xurgatzen soinua, haragia bereizi bere bularrean, erakusteko, bere zabalera, eta horrek jasotako borobil bat metal objektu baten tamaina zilarrezko dolar. Ehun bat txiki-txiki kontaktu puntuak, baino handiagoa ez pin bat buru, estalita ego.
  
  
  Varnov arinki ukitu ertzetik disko bere stylus. "Sarbide-gakoa, deitzen dut ego niretzat gakoa aberastasuna eta mugitu, zuretzat gakoa boterea da".
  
  
  "Eta nor stand gure bidea," Zhizov gehitu, " gakoa ahanztura." "Erabat, izan ere," Varnov esan zuen. Hasi zen ukitu orratz punta hainbat puntu eragilea diskoan. "Ez duzu gogoratu behar ordena kontaktuak," esan zuen Zhizov. "Aldatzen da automatikoki bakoitzaren ondoren bukatu seinale. Gizon bat beharrak estaltzeko ."
  
  
  Gizov irribarre egin thinly at emu. "Miresten dut zorroztasun, zure auto-defentsa. Polita izan zen konektatu pasahitza taupada-markagailu."
  
  
  "Bai, beraz, pentsatu nuen," Varnov adostu. "Edozein arrazoirengatik bada nire pila dolarraren taupadak gelditzen, sarbide-gakoa da programatutako seinale leherketa guztiak dauden nuklearra plastikozko izen osoa. Behin hasten gara enpresa bat eta termino guztiak gure hitzarmena betetzen badira, izango da, noski, desgaitu pasahitza zure heartbeat ."
  
  
  "Jakina"
  
  
  
  
  
  Zhizov esan zuen.
  
  
  Varnov amaitu manipulatzeko arkatz eta leundu out azala flap. "Ez dago. Da egin."
  
  
  Hiru gizon stared irla horizonte. Gorodin, poliki-poliki, aktibatuta bere masiboa burua.
  
  
  "Ez da ezer gertatu, Warnow,", esan zuen," zure bonba ez du funtzionatzen."
  
  
  "Besterik gabe, gorde behaketa," Varnov esan emu. "Ez da automatikoa atzerapena hogeita hamar segundo artean sartzen sarbide-gakoa eta jarriz detonator batean galdara. Hau izango da denbora ematen dit, inoiz bada beharrezkoa, seinale erretiratzea.
  
  
  "Jakintsuak zuhurtzia." Zhizov onartu da. "Baina une honetan, hala nola, atzerapena ez da beharrezkoa izango."
  
  
  Varnov ikusi bezala, bigarren eskuko bukatu semicircle bat aurpegian ego wristwatch. Zuen zenbatuko behera azken bigarren ozenki. "Bost, lau, hiru, bi, bat."
  
  
  Hasieran izan zen bigarren eguzkia, goranzko bezalako beste ezarpena. Ego horia-laranja fireball hazi handi bat bezala berehalako minbizia bezala kea beltza eta zuria lurrun ilundutako Mumura Irla. Shock olatu bat jarduera zehar swept & nb bidean nautikoak, zein izan liteke, ikusi bezala, hamar oin breaker kanpoan abiadura crash gunean. Kanpoko jarduera hit popa, engulfing itsasontzi eta egos bidaiari. Aldi berean, soinu-hit ih. Luzea rumbling orroa bezalako thunder handitu bat thousandfold.
  
  
  Anton Zhizov aktibatuta bere adiskideak mehe bat-lipped, garaile irribarre. "Uste dut ikusi dugu nahikoa. Goazen barruan eta lehortzen berriz esango dut kapitaina mugitu."
  
  
  Bi txakurrak cowered, murrizteko sabela-lehen bizkarreko, beren begiak zabaltzeko beldurrezko su bola bat, orain, bat tristea, gorria, arrosa, zerua beltz bat kea zutabe. Zhizov yanked on leash, finkapen du choking lepokoak ongi, eta erdi-arrastaka animaliak berarekin, epigrafe kabina.
  
  
  Batetik nautikoak da distantzia, ke-hodei bat izan zen, raging edertasuna. Mumura Irla, orain blackened eta withered, jada ez zen ederra. Bat bakarrik haize-bolada drew batean hutsunea betetzeko non irakiten sugarrak izan kontsumitutako oxigenoa. Bestela, ez zen isiltasuna. Eta heriotza.
  
  
  Odin
  
  
  Leherketa nuklearraren hasi zen bere bidesaria hartu nire bizitza bi igandeetan ondoren surezko heriotza Mumura eta bere gizonak. Gertatu da gehien intimo une batez.
  
  
  Bere izena izan zen, Yolanda. Nah izan zuzen, jet-beltza ilea eta krematsua azala. Bera izan zen, bete ee lehenago arratsaldean txiki batean flamenko club just off Broadway. Zuen dantzatzen, ez, bat jantzita, estu red belusezko soineko hori erakutsi off bere bular eder eta txiki-txiki gerrian eta flared inguruan dantzari-en hankak luze. Berak eman zidan luze bat, erronka gisa begiratu zuen pausatu bere aurrean dantzan nire mahaian. Izan zen gonbidapen bat eta erronka bat. Bat izan zen corkscrew itxura hori ezin izan dut ikusi.
  
  
  Orain hori izan zen sprawled nire ohe gainean, Nah bakarrik izan harro bat bere aurpegia irribarre. Izan nahi zuen miresten bere gorputza biluzik, eta ez nuen gora bizi dira, nire itxaropenak edozein arrazoirengatik.
  
  
  "Goazen, Nick", esan zuen, " kentzeko zure arropa orain eta etorri nirekin."
  
  
  Off hartu zuen bere kamiseta, grinned, eta hartu beste zurrutada bere Remy Martin.
  
  
  Yolanda ran bere begiak baino gehiago, nire biluzi bularrean, eta nire gorputza baino gehiago. "Goazen", esan zuen imperiously, " nahi dut orain."
  
  
  Bere grina zabaldu pixka bat. "Dibertigarria gauza bat zen, eta niri eman. Ez dut ondo erantzun aginduak nire logelak. Beharko dugu adosteko nor arduratzen da hemen."
  
  
  Zuen eseri aulki batean, bere espainiako begiak txinpartatsu, bere carmine ezpainak parted zerbait esan nahi du. Zuen azkar ibili baino gehiago, ohe eta konpondu ee ikerketa-arazoak bere ahoa. Lehen, zuen tensed eta harrapatu nire sorbalda biluzi, balitz bezala, dudarik gabe bultza me kanpoan. Zuen slid bere eskuak behera bere belusatua alboetan, masaje supple haragi non bulge bere bularrean hasi zen.
  
  
  Zuen arnasestuka pean nire ahoa, eta bere hizkuntza oldartu, hesitantly lehen, ondoren, handia ezinegonak. Bere eskuak mugitu nire atzera, eta sentitu nuen zerbait bere iltzeak bezala, bere behatzak slid nire gorputza baino gehiago. Bere inquisitive eskuak sartu slid waistband nire galtzak, bilatzen, bilatzen.
  
  
  Bat-batean, bota zuen bere ahoa kanpoan nirea. Bera izan zen, arnasketa, hein handi batean, eta bere azala glowed batera hustu nahia. Aurkitu zuen nire gerriko bat lotu, eta undid da apur bat eskuak dar-dar. Bere jaiki eta amaitu nah-en lana, itzuli gezurra biluzik bere ondoan. Musu zuen bere ahoa ireki, thrusting bere hizkuntza bidez bere hortzak zorrotz. Hartu zuen nire ego bere ahoan eta sucked, mugitzen bere ahoan atzera eta aurrera nire hizkuntza sentsual bat, benetan plazer etorri.
  
  
  Bere ama, astiro-astiro, bota kanpoan, eta musu bere biribildu kokotsa, ondoren, mugitu hutsak bere eztarria. Yolanda ospatu bere arnasa nabarmen gisa, nire hizkuntza slid behera line bere bular artean.
  
  
  Bere planteatu bere aurpegia gainetik berea eta zuen cupped bere bular bere hatz luzeak, eskaintza ih zidan. Bere nipples ziren bertikala, hezea arrosak aurka marroi ilun halos. Bere aita atxikia behera hartu eskainiz, bat insistent squeak deitu out gela txiki batean hurrengo nire egongela, zein erabiltzen dut nire azterketa.
  
  
  "Oh, Nick, mesedez, ez gelditu," Yolanda arnasten bezala bere ama zalantzan.
  
  
  "Eztia", esan nion, " ez da bakarrik gauza bat munduan, eta hori ezin da egin me utzi duzu guztiak aldi berean.
  
  
  
  
  
  Madarikazio, eta soinua entzuten da.
  
  
  Zuen swung bere hankak baino gehiago ohe alboko eta strode logelak zehar bere bulegoan. Mahai gainean, gorria telefono jarraitu zuen bere dei ozena. Me gain, bat bakarrik beste pertsona hau izan telefono zenbakia - David Hawke, Zuzendari eta Buruzagi Eragiketak AIZKORA, AEBETAKO Berezia Adimen Agentzia. Elektronikoa scrambling seinale ekidin edonork konektatzen line. Jaso dut telefonoz hitz egin zuen, eta sartu ibilgailua, utzi nire ahotsa inaudible gelan.
  
  
  "Duzu talentua bat aukeratzerakoan gehien deserosoa denbora dei", esan nion.
  
  
  Hawke en ahots batekin erantzun ezagutzen lehor New England soinua. "Andre itxaron behar izango dute, Nick, hema litzateke zuen izan digu. Da premiazko ."
  
  
  "Hori da, zer pentsatu nuen", esan nion, jaramonik nire ego zehatza asmatzen zer egiten ari zen.
  
  
  "Ez zen leherketa nuklear bat Ozeano Barean. Irla txiki bat izeneko Mumura ere, Tuamotu taldea ."
  
  
  "Esan nahi duzu norbait hasi probak berriro?" Galdetzen nion.
  
  
  "Ez zen proba bat. Irla suntsitu zen, batera hainbat ehun Polynesians nor bizi izan zen han."
  
  
  "Nola aspaldi gertatu da hau?"
  
  
  "Bi Igandeetan."
  
  
  "Ez dut entzun ezer horri buruz."
  
  
  "Ezagutzen dut. Ez da osoa itzaltzea uneko gailua. Jakina, guztiak big herrialde honi buruz jakin. Guztiok dugu erradiazioa detektatzeko sistemak aukera ematen duten edonork aurkitu leherketa nuklear bat munduko edozein lekutan. Baina ez herrialde batera nuklearra gaitasunak aitortu dute ezer jakin horri buruz."
  
  
  "Norbait da, etzanda?"
  
  
  "Zaila da ziur esan, baina ez dut uste, beraz,. Gaur goizean, gure gobernuak jaso ransom bat eskatzen duten pertsonen aldarrikatu dute pizten Mumuru."
  
  
  "Esan nahi duzu oraindik dute dirua eskatuz?"
  
  
  "Askoz gehiago. Zer dira eskatu da baldintzarik gabeko amore guztiak US indar militar eta transferentzia gure gobernuak IHC."
  
  
  "Ezin da mezua izan bat datozen weirdo?"
  
  
  "Izan dugu, ziur izan zen benetako. Dute egitateei buruz Mumura leherketa hori bakarrik egileei izan da ezaguna."
  
  
  "Egingo dute, zalantzarik gabe, eskatu prezio altua. Zer dugu, bada, horiek ukatzeko? "
  
  
  "Txosten horren arabera, hauek hiri handi izango pizten bezala Mumura. New York Hirian izango da lehenengo, eta, ondoren, bat inguruan gure hiri suntsitu egingo dira behin bi igande arte ez dugu amore ih eskatzen edo ez dago ezer utzi ." "Non egin dut egokitzen bere?"
  
  
  "Presidenteak egin nahi du ahalegin hori egin ahal izateko, baina ezin dugu ordaindu bat oso ikusgai eragiketa. Izan dugu, laguntza osoa Joint Adimen Batzordea, baina lana bera erortzen AIZKORA. Eta zu gizon bat, Nick.
  
  
  "Noiz egin nahi duzu izan bere Washington?"
  
  
  "Nola laster egin duzu?"
  
  
  Lehen aldiz, ikusi nuen Yolanda zutik atari, niri begira. Izan zen oraindik ere biluzik. Alde batetik, atseden on ate markoa, eta bere hankak luze ziren pixka bat izateaz gain. Bere espainiako begiak pizten duen nahia.
  
  
  Esan zuen telefono sartu, " ezin dut utzi berehala behar duzu me bada, baina ez bada behintzat, bihar goizean?"
  
  
  Hawke en hasperen deitu argi alanbre gainean. "Hala ere, bere, ez dut uste, ezin dugu ezer egin gaur gauean. Jarraitu entretenigarri zure andre, baina saiatu gorde energia batzuk. Bere, izan nahi dut hemen, eta alerta lehen gauza goizean. Ez da denbora faktorea hemen, eta goizean bilera informatibo funtsezkoa izango da.
  
  
  "Egon naiz", esan nion, eta geldiarazita.
  
  
  Yolanda begiak slid gorako nire gorputza, lingering bezala aurkitu dute erdian bere interesa.
  
  
  "Eskerrik asko Jainkoa," esan zuen. "Une batez, pentsatu nuen galdu zure arreta."
  
  
  "Izan dugu aukera bat," the sl bere esanetan. Bere azkar mugitu aurrera eta bere jaso. Bera izan zen, neska handi bat, zabal-bizkar eta altu, zabala, sendoa, aldakak, eta ez zen erabiltzen altxatzen ari airera egindako gizon bat. Hartu zuen bere logelak sartu eta ezarri bere behera orriak.
  
  
  "Oh, Nick," arnasten zuen, " mesedez, ez utzi me hau atsegin berriro."
  
  
  "Ez, gaur gauean," bere aita agindu. Ondoren, berea, atxikia aurrera, eta etengabeko ekintza non genuke utzi.
  
  
  Bigarren kapitulua
  
  
  When I got out 747 at Dulles Nazioarteko Aireportua, dut bete zen isil bat gizon gazte bota dit bat sartu zain limousine. Zuen maneuvered arretaz bidez goizean trafikoa, eta, azkenik, gelditu aurrean nondescript Du Pont-Zentro eraikitzeko.
  
  
  Daki zuen gizon bat atera zen egunean zuen ondoren etorri zen. Izan zen presidente buruzagi segurtasun nazionala aholkulari. Ez zuen irribarrez. Pertsona lobby - aldizkaria saltzaile eskaneatzen bisitariak, segurtasun guardia igogailua-zirudien nahiko arruntak ez baduzu horiek begiratu begietara. Gero ikusi gogorra, larriak azterketa hori erakusten begiak gobernu eragile betebeharra. AIZKORA egoitza izan zen erabat seguru.
  
  
  Aurkeztu dut nire kredentzialak hiru aldiz, nire aurpegia zen eskaneatu bat erabiliz telecomputer, eta nire palma inprimatu zen baieztatu elektroniko bat sentsore. Azkenik, elektronikoak eta giza watchdogs ziren konbentzitu nintzen, hain zuzen ere, Nick Carter, AIZKORA N3 agente gisa baloratu bat Killmaster, eta izan dut onartzen ikus David Hawke. Izan zen, eserita, bere tratu larruzko aulki, mastekatzeko bat luze zigarroak zuen, ia inoiz ez da pizten.
  
  
  Ego steely blue eyes traizio emozio ez zuen nodded hartan zehar aulki zion.
  
  
  
  
  
  "Ez dut ulertzen", esan zuen," nola mantendu duzu bilatzen, beraz, osasuntsu, emandako depraved bizitza eramango duzu arteko esleitzea."
  
  
  Zuen grinned at the old man, nor eseri bezain zuzen bat bezala ramrod, gehiago bilatzen gizon bat bezala, bere berrogeita hamarreko baino hirurogeita. "Sekretua da beti uste garbian," ume, esan zion.
  
  
  "Jakina", esan zuen. Alde bat rta ego makurrak apur bat, zein izan zen gauza hurbilena irribarre bat zuen litzaidake inoiz ikusi bere New England larruzko gizon. Ondoren, bihurtu zen oso larriak. "Nick, ari gara big arazoak."
  
  
  "Beno, antzekoa da. Esan dugu mezu bat jaso zuen atzo."
  
  
  "Hori da. Gizon hau aldarrikatu zuen, eta bere jendeak ardura Mumura bonbardaketa, eta prest dira suntsitu, gure hiriak banan-banan."
  
  
  "Nor da pertsona?" Galdetzen nion.
  
  
  "Anton Zhizov. Suposatuko dut ezagutzen duzu izena."
  
  
  "Jakina. Zenbakia bi gizon errusiako militar komando. Pentsatu nuen esan duzu ez dugu handi bat hartzen duten eskumenak."
  
  
  "Sobietarrek ukatu inolako erantzukizunik Zhizov. Ezagutzen duzun bezala, lider bat izan zen militante hardliners batean Kremlin. Zuen gero dissatisfied gero detente gure herrialdeen arteko. Itxura lortu zuen bere kabuz. Hartu zuen berarekin Red Army Koronelak Gorodin eta batzuk naval ofizial ez zuten sinesten elkarbizitza baketsua. Halaber, badirudi dute ahaztuak kanpoan lapurretan handi bat hornitzeko errusiako urrea."
  
  
  "Eta Zhizov pentsatzen kopuru txiki batekin arma nuklearrak, ahal izango dute, garaitzeko estatu Batuetan?"
  
  
  "Arabera, gure adituek, espero zuen bezain laster bultzatzen zuen gurekin negoziatzeko edo kolpeak hainbat gure hiri, Sobietar gobernuak aldatu egingo da, bere politika eta laguntza ego."
  
  
  "Ez duzu uste Errusiarrak egingo dela?"
  
  
  "Ez dut nahi, nahiz eta espekulatu," Hawke esan zuen. "Gure kezka nagusia oraintxe da gelditzeko Zhizov. Presidenteak egin du, argi eta garbi ez dela izango ez amore. Bada Zhizov da egia kontatzea - eta behar dugu, bere gain hartzen zuen ego-bonbak dira dagoeneko landatu zenbaki bat Amerikako hirietan."
  
  
  "Esan duzu, New York hori da lehen helburu. Zhizov eman zigun epea? "
  
  
  "Hamar egun. Hawke begiak flicked irekita page mahaigainean egutegia. "Izan dugu, bederatzi egun utzi."
  
  
  "Gero eta lehenago hasten dut, hobeto. Ez dugu inolako eramaten? "
  
  
  "Bat besterik ez da. Agente bat Los Angeles-en lan egiten duten Energia Atomikoaren Batzordeak ikusi sailkatu buruzko informazioa Mumura leherketa eta Gizov en mezua eta gurekin harremanetan jarri besterik gabe, duela ordu batzuk. Agente dio Nah du, informazio baliotsua eta galdetzen duten gizon bat bidaliko da, eta, beraz, zuen entregatu ahal izango da pertsonalki."
  
  
  "Ez," eten dut, " esan zuen?"
  
  
  Hawke pixka behera gogorra bere puru eta frowned, baina ikusi zuen twinkle Ego begiak. "Ez nago ziur nola sartu zara gauza horiek, Nick, baina agente emakume bat da. Oso erakargarria arabera, irudia, bere file."
  
  
  Entregatu zuen zortzi-by-hamar beltza-eta-zuri argazki zehar aulki.
  
  
  Hori aurpegia atzera begiratu me at zuen cheekbones altua, handi, zabal-multzo zurbila begiak, eta aho bat iradokizun bat umorea, banatutako arabera lodi ilehoria ile hori jaitsi baziren bere sorbalda gainean. Aktibatuta dut argazki gehiago ikusteko estatistikak biztanleriaren berezko mugimendua. Rona Voelstedt, 26, 5-oinez-7, Alenka 115 kilo.
  
  
  Da entregatu nuen atzera Hawke.
  
  
  Esan zuen ," Bada izan nuen zortea duzun bezala, izan nuen egin fortune bat at hipodromoaren eta erretiratu bi igandeetan."
  
  
  Bere, chuckled. "Aurretik esan bezala, dena zor diot bere purua pentsamenduak. Egin nahi duzun hasten da berehala? "
  
  
  "Duzu, txartel horia batean goizeko arratsaldean. hegaldi kostaldean. Utzi aurretik, hartu begirada bat efektu bereziak. Stuart erakutsi nahi duzun jostailu berri batzuk.
  
  
  Ohikoa den bezala, Stewart da fastidious eta zorrotza buruz erakusten zidan bere azken diseinuak, baina geroztik ego jostailuak gorde du nire bizitzan, behin baino gehiagotan, utzi dut emu aurkeztu ih gisa ikusten zuen egokitzen."
  
  
  "Ikusiko duzu, sute txiki bat erretzea atzean beira partizioa," Stewart esan modu kaixo.
  
  
  "Egin duzu denbora honetan, Stuart", esan nion. "Asmatu duzu sua!"
  
  
  Bazterrera utzi zuen nire iruzkina eta jarraitu. "Horiek borobil zuri pilulak naiz eusten nire eskuan dira hobekuntza bat gure ohiko ke-aleekin. Ez dut frogatu da ." Zuen slid, alde batetik, ahotik-goma bezalako zigilu on bulkhead eta dituena bat pellets sartu sua, azkar ateratzeko eskuan.
  
  
  Ez zen biguna pop, eta blue haze betetako txiki, blokeatuta gela.
  
  
  "Hau al da dena?" Galdetzen nion, apur bat etsita.
  
  
  "Ikusten duzun bezala," Stewart esan zuen, balitz bezala, ez zuen ezer esan, " kea badirudi oso mehe, ozta-ozta kolore airean, eta, jakina, ez oztopatzeko ikuspegi edo ekintza. Hala eta guztiz ere, merezi luke baduzu sniffed apur bat.
  
  
  Inflexio bere aurpegia kanpoan, Stewart ireki goma ezpain zigilua bere thumbs. Kea irteten zen gehiegi mehe ego ikus daiteke, baina, aurrera joan nintzen eta hartu minimo bat arnasa. Berehala, zuen eztul eta sneezed. Malkoak nola erlijio asko daude hemen nire begiak, eta muki-mintza sudurra eta trakea zirudien erre. Ondoren, hamabost segundo, ondoren Stewart itxita tapa, sintomak desagertu, eta bera izan zen ateratzeko gai da.
  
  
  
  
  
  Izan dut arnasa hartu eta berriro ikusi.
  
  
  "Indartsu stuff", esan nion, ohartu Stewart zirudien, pixka bat smug buruz nire ondoeza.
  
  
  "Efektua, imajinatu ahal duzun bezala,, da, aldi baterako,", esan zuen, " baina kea bakar batetik pellet ahal izango geldiarazteko guztiek ertainak gela hiru segundo. Orain nahi dut saiatu da." Zuen entregatu me zer bat bezala begiratu arrunta lihozko zapi.
  
  
  "Ez duzu nahi bere kolpe bere sudurra?" Galdetzen nion.
  
  
  "Super-sare fina da sartu ehundutako oihal,", esan zuen. Txoko izango erantsi zure burua bermatzeko maskara da babestuta kea esposizio ."
  
  
  Bere zapi zen behera bota baino gehiago, bere sudurra eta ahoa, eta sakatzen zuen bi txoko atzera bere burua. Dute itsatsita eta elkarrekin ospatu maskara jarri. Ireki zuen gomazko pad beira partizioa, txiki bat hartu esperimentala arnasa, eta arnasa sakon hartu. Pungent usain zen, gaur egun oraindik, baina oraingoan ez nuen inolako desatsegina ondorioak. Itxi zuen zigilua eta kendu zapi-maskara.
  
  
  "Lan ona, Stuart," bere esan zuen, serio.
  
  
  Saiatu zen, ez begiratu gehiegi pozik. "Ez dut beste elementu txiki hori agian ez duzu behar." Inguruan crate, atera zuen, marroi larruzko gerriko eta ospatu ezazu nire aurrean, bat bezala harro aita off erakutsiz bere jaioberri haurra.
  
  
  Hartu gerriko inguruan Ego-en eskuetan, esan bere zuen, " Stewart, izan behar duzu irristatu. Hau da, gehien bat, begi-bistakoa faltsuak belarriak ikusi dut urte. Hau ez da ergela profesionala agente hamar segundo. Zer da barruan, Kapitaina Gauerdian deskodetzailea?
  
  
  "Zergatik ez duzu ireki zure ego eta jakiteko?"
  
  
  Zerbait Stewart-en tonu esan zidan aurretik izan zen niretzat, baina ez dut aztertu berezia lotu, eta azkar aurkitu du txiki-txiki, udaberrian latch hori ez ireki konpartimendu sekretu. Da inauguratu zen ego, eta ez zen zorrotz bat mezu paperezko estalkia etorri off lotu.
  
  
  Stewart esan zuen: "benetako eredua, ez da txiki bat lehergai kargaren barruan ordez cap aretoan. Ez da nahikoa indartsua suntsitu, baina nahiko gai hil edo maiming zorrotz-begiztatu etsaia agente hartu duten zure ego kanpoan duzu.
  
  
  Bere hartu zuten dozena erdi bat erre pilotak eta sudurra maskara-maskara eta negoziatzen bere gerriko Stewart-en aurrerapena eredua. Hartu dut inguruan poltsa txiki nuke ekarri nirekin, nire merkataritza-tresna - Wilhelmina da, nire bederatzi milimetro. Luger eta Hugo, nire bikoitza-edged, maquinilla-zorrotz stiletto. Da iragarritako batek Luger bat FBI-estilo gerriko zorrotik, eta stiletto bat bereziki egindako suede larruzko scabbard, eta horrek lotu zuen bere eskubidea forearm. Egokia flexing nire forearm muskuluak, Hugo erori litzateke hilt lehen sartu nire eskua. Jarri zuen bere jaka berriro, bildu bere poltsa, eta buru kanpo lortzeko taxi bat Dulles. Killmaster itzuli zen ekintza.
  
  
  Hirugarren kapitulua
  
  
  Horietako bat izan zen arraroa egun Los Angeles denean haizea aldatu, picturing hiria igerilekuan sprawled bat bezala bizi organismo on hormigoia eta asfaltoa, handi autobide ireki handi bat bezala dissecting labana.
  
  
  Luze bat izan zen taxi ride inguruan Los Angeles Rona Folstedt helbide baten oinean canyon Santa Monica Mendiak. Nik zigarro bat piztu, berriz, gidariak esan zidan zehazki zer egingo zuen, bada, zuen izan ziren gidatzeko Dodgers.
  
  
  Jaurti zuen me off aurrean erosoa cottage bilduta kanpoan errepide pinuak artean. Isiltasuna arroila hautsi zen soinua buruz dozena bat motorrak pasatzen errepidetik. Bezala zirudien leku bitxi bat asetzeko at bizikleta club, baina ezin duzu alde batetara utzi lehentasunak motoziklisten.
  
  
  Igo zuen labur harrizko eskailera eta trudged zehar alfonbra inguruan pinu orratzak ate aurrean. Ez zen kanpai, beraz, jo nuen da.
  
  
  Neska atea ireki zen, gutxienez baino hobeto irudian ikusi nuen bere Hawk-en bulegoan. Bere azala izan zen, argi eta garbi, eta zuri, apur bat blush bere cheekbones. Bere begiak ziren orain urdin iluna iparraldeko Masoneria, eta bere biguna ile zirudien argiztatuta ilargiaren.
  
  
  "Bere izena da Carter", esan nion, " by AX."
  
  
  Bere begiak begiratu nire aurpegia une batez, eta, ondoren, hartu eutsi nire sorbaldak eta ran nire gorputza osoan. "Etorri", esan zuen. "Bere izena da Rona Voelstedt."
  
  
  Bere egongela bezala begiratu bat batean leherketa bat grabatu denda. Bit eta pieza gitarra ziren sakabanatuta gabe, itxuraz, metodo, botila kola eta shellac eseri alfonbra gainean, eta batzuk bizirik tresnak ziren propped paretaren kontra.
  
  
  Rona ikusi du bere guztiak hartu. Esan zuen ," Nire hobby da diseinatzen eta konpontzeko gitarrak. Aurkitu dut oso lasaigarria ."
  
  
  "Behar duzu, denbora asko igaro bakarrik lan horiek", esan nion.
  
  
  "Ez nuen konturatzen zenbat ferrets ez ziren orain arte."
  
  
  "Agian egin ahal izango dugu, aldaketa batzuk modu duzu zure aisia pasatzeko denbora", esan nion. "Baina, lehenik eta behin, joan zinen digute buruzko informazioa Mumura leherketa."
  
  
  "Ez nago ziur ulertzen dut zer esan nahi duzun", esan zuen doubtfully.
  
  
  Kasu bat izan zen erreuma. Ez nuen nahita eman bere identifikazio marka. Bere, bazekien Hawk litzateke agintzeko, bere, eta bere hotel litzateke ziur izan dut hitz egiten eskubidea emakumea.
  
  
  "Ezin duzu gorde partidu bat?"
  
  
  
  
  
  Esan nion.
  
  
  "Barkatu, ez dut mantendu ih dut geroztik irten erretzea."
  
  
  "Saiatu naiz, irten erretzea, neure azken urtean, baina ez dut bakarrik iraun zuen bi igandeetan." Nik beti sentitu pixka bat silly bidez joan, horietako bat, prozedurak, baina, hala nola, txiki neurriak aldea egin dezake bereizteko bat bizi spy batetik hildako bat spy.
  
  
  Rona Folstedt lasaia eta eseri sofan. Bera izan zen, urdina soinean prakak hori mantendu bere hankak sekretu bat, baina bere solteak blusa gaped hainbeste jasan sendoa, planteatu bular hori ez da behar laguntza arropa industria. Bera izan zen, mehea, baina ez gaunt. Bere sel zen bere ondoan, arnasa, argia, lore usain, eta hitz egin zuen.
  
  
  "Nik, seguruenik, esan izan da, deitzen da zentral nuklear bat. Gehienak gure sekretua lana eta ikerketak egiten dira, FBI-k, baina ez dugu lan batzuk geure burua. Izan zen bat, horien inguruan duten bere ezagutu Knox Varnov.
  
  
  "Duela bost urte, ospatu zuen oso txikiak posizio bat, gure energia-proiektuak. Hitz egiten hasi zen at koktelak, eta, antza denez, adierazi arraro batzuk politiko ikusia. I zen azaltzen lortzeko itxi zion bezala izan dut lick entzun zion. Ez zen zaila. Zuen benetan nahi du norbait entzun bere ideiak. Izan zen aipatuz bat egiteko prozesua nuklearra gailu lehergai plastikozko, horrek ezin izango da emandako ia edozein forma. Ego galdetu zion zer helburua izango litzateke, eta ego-ren begiak benetan pizten. Arabera ego, errugabea-begira objektuak egin daiteke honen inguruan, material, zein erraz smuggled edozein herrialde munduko eta jarri ih hiri. Duzu exijitu ahal izango duten aldeek amore edo hiri suntsitu egiten dira banan-banan."
  
  
  "Jakina da itxura Mumura."
  
  
  "Hau da, zer pentsatu nuen emu beharrezko dirua hobetzeko bere prozesu, diru asko. Esan zuen NPP funtzionarioek buruz bere eskema dira, eta, ia-ia zion atao bulegoan. Dugu arreta, batez ere, baketsua konstelazio energia atomikoaren gaur egun, eta bat ere ez nahi buruz hitz armak.
  
  
  "For estestvenno, Varnov kaleratu zen lan errand bat. Izan zen oso offended. Zuen, zin egin zuen, nahiz eta lortu osoa ustel herrialde onartzen ez duten ego. Handik gutxira, desagertu zen ikuspegi batetik, eta ez dugu saiatu gehiegi gogorra aurkitu ego, zeren, egia esan, uste duzu zeure burua ego bat freak."
  
  
  "Egin duzu lan ona on Varnov", esan nion. Ondoren, tease bere apur bat, gehitu zuen, " Nola itxi zuen lortzen duzu berarekin?"
  
  
  Zuen pixka bat bere tapa eta begiratu me at bere dark blue eyes. "Egia esan, berea ez du inoiz etorri hau itxi. Warnow izan zen, beraz, engrossed bere kirurgia plastikoa prozesu hori ezin izan zuen interesa... beste gauza batzuk. Sentitu zuen, apur bat arindu. Zuen elektroniko bat taupada-markagailu hori arautzen bere ego taupadak, eta izan litzateke, baizik eta lotsa izan zuen bada berak blokeatuta zehar intimo une batez. Esadazu, Nick, ez duzu erabili, hala nola, artifiziala erremedioak, egin duzu?
  
  
  "Ez," chuckled dut. "Oraindik I ferret guztiak erabili jatorrizko piezak."
  
  
  "Pozik nago entzuten da. Egin nahi duzun koktel bat?" "
  
  
  "Hori da ideia handi bat", esan nion. "Gero, deitu dut Hawke Washington eta esan zion, zer duzu, esan zidan. Zorioneko gara, ahal izango dugu pasatzeko arratsaldean bakarrik.
  
  
  Elkarrekin ibili gara distiratsua, trinkoa sukaldea at the back of the cottage. Esan zuen, " Duzu nahiko leku isolatuak hemen."
  
  
  "Bai, ezagutzen dut hura. Nago maitatzeko. Inoiz ez dut izan, bereziki, erakarri jendetza. Bide honetatik kanpo cul-de-sac amaitzen da pare bat mila muinoan gora pribatu batean finka, beraz, ez daude autoak asko, hemen.
  
  
  "Bada, ez da ondo pasatzea motorrak kalean, baliteke, azkenean, orain arte egindako herri. Oni zatiak dira hemen oinez? "Ez, hau da, lehen aldiz ikusi dut zion. Izan direla dirudi, eta zerbait gertatuko zain. Txiki bat da, creepy, baina ez dute etorri etxera."
  
  
  Alarma kanpaiak jo zuen, ozen eta argi, nire burua.
  
  
  "Rona, dei hori egin duzu Hawke gaur goizean - ba al duzu telefonoa erabili hemen?"
  
  
  "Bai, egin nuen. Zergatik? "Zuen arnasestuka bezala ulertzeko atarian. "Ez duzu uste nire line tapped da?"
  
  
  "Seguruena apustua da, bere gain hartzen duten lerro guztiak dira tapped frogatzen duzun arte, bestela. Ez zait gustatzen hau biker koadrila. Ez duzu auto bat?" "
  
  
  "Bai, aparkatuta kalean liderra muinoan gora."
  
  
  "Pare bat jarri gauzak elkarrekin eta gaitezen hemen."
  
  
  "Baina nora goaz?"
  
  
  "AIZKORA bat du beach house Malibu, beraz, eragile, erabili ahal izango ego beharrezkoa denean. Izango duzu, askoz ere seguruagoa ez dago". Ez zen Stahl nor gehitu, "Bada, gainditu dugu mimmo jendetza motoziklisten," baina hori da, zer pentsatzen ari nintzen.
  
  
  Laugarren kapitulua
  
  
  Joan ginen atzeko atea eta irristatu bidez zuhaixka aldapa non Rona autoa zegoen aparkatuta.
  
  
  "Hobe duzu let me gidatzeko," bere aita esan zuen. Hau batzuk eska daiteke konplexua maniobrak ."
  
  
  Zuen entregatu me gakoak eta azkar ibili baino gehiago, bidaiarien aldean. Zuen lortu gurpila atzean, ohartu atzeko eserlekua zen leporaino bete kopuru handi bat ee gitarra ekipamendu-panelak inguruan rosewood, altzairuzko bobinak eta nylonezko kateak, eta griff pads inguruan ebony.
  
  
  Talde bat motoziklisten ez zuen nabaritu digu oraindik, baina izan ziren alferkerian ibiltzea restlessly at the bottom of the road. Jaso dut motorra eta oihuak entzun atzean. Zuen danbateko gearshift palanka
  
  
  
  
  
  
  sartu txikiko bat, eta autoa salto maldan gora. Dugu screeched batera bat S-kurba, azkar ikusmena, baina entzun izan dut, ih, autoak ekonomiak gora muino atzean.
  
  
  Dugu berehala lortu abiadura gehienez labur igo, eta zuen isilik eskertu Rona bat izatea auto batzuk muskulu kanpaia azpian. Motorrak erakutsi du rearview ispilu, eta bat entzun zuen pop, hori ez zen zati ih ihes. Gawk hegan urrun atzera autoa, eta jarraian beste behe-zuzendutako bat.
  
  
  Aktibatuta zuen autoa inguruan beste okertu eta bota Wilhelmina bere zorrotik. Kaleratu zuen segurtasuna harrapatzeko eta entregatu Luger nahi Rona. Bere esan zuen: "ezin dut mantsotu emateko jaurtiketa ona, baina mantendu eta tiro egingo emateko zerbait pentsatzen."
  
  
  Rona bermaturik zen leihotik eta tiro at bikers bere ezkerreko eskua. Asko poztu nintzen zuela bazekien nola kudeatu pistola bat. Mantenduz autoa errepidean, izan dut lanpetuta inguruan bila bada ikusteko hit zuen ezer egin, baina aldaketa motorea zelaia atzean iradoki zidan hori zen, gutxienez, motelduz ih.
  
  
  Noiz harrapatu dut, nire arnasa, gure arteko eta bikers, pungent usain gasolina esan zidan dute litzaidake pizten zulo bat gure depositua. Erregai zabalera orratz zen dagoeneko swaying puntutan E, beraz, banekien ez ginen joan, askoz gehiago. Bere azeleragailu pedal hit solairuan, eta hartu genuen bi gehiago arriskutsua bihurtzen da.
  
  
  Bizikletak ziren oraindik rumbling errepidean behera gurekin atzean, baina izan nuen pare bat bihurtzen da gure artean denean motorra eztul eta banekien txarra izan zen. Azken hogeita hamar segundo, zuen bat etorri etsi plan lortzeko gurekin dago bizirik. Rhona izan hustu Luger ,eta ez zen denbora birkargatu. Mendian aldeetan errepide zen gehiegi lodi guretzat exekutatu edozein gehiago. The pursuers ziren bakarrik segundo kanpoan ekintza hartu, eta, beraz, nire lehen saiakera izango litzateke bakarra lortu ahal izan genuen.
  
  
  Gelditu zen bortizki erdian errepidea, heldu bat spool steel gitarra, katea backseat batetik, eta oinarritu bat pole bigarren mailako errepidea. Zuen kiribildua alanbre bere inguruan-sei, bihurrituz haria bitan ziurtatzeko. Sortu lasterketak autoa, bota zuen bobina bidez atzeko leiho, salto aurrean eserlekua, eta estutu azken ontza boterearen inguruan autoa gurekin lortzeko sortu apur bat malda eta ikusmena mordo bat chapparal errepidean. beste alde errepidea.
  
  
  Thunderbolt besterik ez zen bat piztu behera gurekin noiz atxikia zuen baino gehiago eserlekua eta, aldi berean, esan Rona, "atera eta atzean eseri autoa."
  
  
  "Baina, Nick, egingo dute gurekin ikusi bezain laster lortu dute sasiak bidez hemen."
  
  
  "Nik uste dut izan beharko dute, zerbait pentsatu dut," esan zuen. "Orain egin dut esango."
  
  
  Honako Rona en argibideak, harrapatu zuen, ilara bat gitarra alanbre eta bota da. Atea ireki zuen, bere, bilduta alanbre inguruan leiho marko, eta bota leiho mantentzeko ego leku. Ondoren, bere, atea danbateko. Motorrak neretzat argi eta garbi behera errepidea jaitsi da hurrengo Rhona, bat utziz steel gitarra, katea strung errepidean zehar lau oinak altua.
  
  
  Bi buruzagi motozikleta taldearen hit alanbre ia aldi berean. Bezala begiratu ziren nodding elkarri, baina hurrengo berehalako, bai buruak ziren izoztuta midair, eta bizikletak lehertu azpian horiek. Helmeted buruak hit asfalto eta errebotea madly errepidetik bezala creepy soccer pilotak. Motorrak, bere eskulekuak, oraindik ere ospatu eskuetan bururik pilotuek, neretzat gora muino bat metro batzuk aurretik bat swung hit beste, bidaliz ih bai sartu tangle bat haragi eta makineria.
  
  
  Gainerako bikers saiatu stagger eta diapositiba on beltza asfalto. Emaitza izan zen, pila bat, tangle bat tolestuta autoak eta hautsi hariak. Rona harrapatu bere beso eta off ginen. Dugu ziren aurpegia etzanda behera batzuk atzean zuhaixka denean, entzun ahal izan dugu bizirik motozikleta koadrila martxan beren bizikletak eta desagertzen distantzia sartu.
  
  
  Rhona en gorputz mehe shuddered. "Zer uste duzu ziren, Nick?"
  
  
  "Izan behar dute konektatuta pertsonak sortu nintzen Mumuru eta mehatxatzen ari New York. Zure telefonoa izan behar tapped bat, denbora luzea duela. Gaur goizean, noiz izeneko Hawk, dute bazekien ziren kalera zerbait. Ziren ikusteko zain nor AIZKORA bidali litzateke, eta, ondoren, aurreikusi dute kentzeko digu.
  
  
  "Bai, baina besterik ez da armada bat. Nork ematen aginduak? "
  
  
  "Lider izan zen Anton Zhizov, benetako bataila bat hawk Red Army. Badirudi, gizon bat berarekin izan zen, Fiodor Gorodin. Ez gisa smart Gizov, baina bezain arriskutsua. Eta zure etxebizitza da zuzena, ez da bat Vorn Knox.
  
  
  "Beraz, guztiak egin behar duzun da aurkitu ih eta horiek gelditzeko herrigintza gehienak estatu Batuetan."
  
  
  "Hori da dena. Baina, nire neurrira, nik zortzi egun osoan.
  
  
  Ondoren, break baten ondoren, itzuli dugu errepidea eta oinez bat clapboard-fronted denda zuzentzen sagar bat-cheeked emakume batek beti bezala begiratu guztion ama. Rone erosi
  
  
  
  
  
  
  Lortu nuen garagardo bat eta eskukada bat aldatu nire telefonoa.
  
  
  Lehenik eta behin, deitu zuen harremanetarako pertsona Joint Adimen Batzordea Los Angelesen. Bere esan Emu buruz metatu zor errepidean eta buruz Rona da autoa zuhaixka. Bere izeneko I deitu taxi bat, eta Rona eta eseri nintzen behera itxaron
  
  
  Kapitulua Bost
  
  
  Malibu. Jolastoki bat movie izar, asteburu bat etxe aberatsa, eta kokapena larrialdi auzoa Zk 12 AIZKORA. Batzuk, horien inguruan ikusi dira herrialde osoan erabiltzeko AIZKORA eragile berezi pean beste egoera. Sentitu dut Rona ezagutu nuen eta baldintzak.
  
  
  Bakoitzak AIZKORA agente bera izan gakoa atea ireki egiteko horietako edozein. Ziren kokatutako mota guztietako eraikinak eta auzoak. Bat Malibu zen nahikoa deskribatu epe "Larrialdi Laurden". Eraikin modernoan, inguratuta beira eta mahogany zen, babestuta sarbide errepidea Pazifikoko Kostaldean Autopista batek zazpi metroko hesi. Behean handi bat izan zen, egongela handia sabaia eta eroso altzariak antolatu baten inguruan zintzilik tximinia. Hamar metroko blackwood bar spanned egongela txiki bat, sukaldea funtzionala. Eskailera espiral bat inguruan burdina forjatuzko bat ekarri zuen hiru modu lurreratzea non logela kokatzen ziren.
  
  
  Rona nabaritu bainugela bat sunken Erromatar upela. "Izango litzateke, besterik gabe, hotel bat bezalakoa da bainu bat hartu," esan zuen. "Uste duzu ez dago ezer hemen ezin dut ezkutatu geroago?"
  
  
  "Begira bidez logela," esan nuen. "Leku horiek dira nahiko ondo hornituta."
  
  
  Joan zen goiko eta rummaged bidez armairuak eta tiraderak, berriz, barra hautatuta bere kanpo. Laster, zuen, erori eta erori zen berriro bat felpazko bata gainean draped bere besoa, eta bere eskuetan izan ziren beteriko botilak eta latak.
  
  
  "Ziurrenik zuen konfiguratzeko bere hideouts alditan guztiak, ez al zuen?"
  
  
  "Oraindik ez dute hori wouldnt posh," bere senarra, esan zuen. "Izan dut pare bat, non borrokatu behar izan nuen arratoiak leku gangak."
  
  
  Rona begiratu me luze bat une behetik eskaileretan. "Hau da, web zerbitzu hori ez dugu hemen."
  
  
  "Bat, gutxienez," adostu dut. "Zer egin nahi duzu edan? Kaixo, izan dut pare bat prest noiz atera duzun.
  
  
  "Nahi duzuna izan gurekin,", esan zuen gisa ibili zen komunera sartu.
  
  
  Atalean, horma eta upela egin zen pebbly beira eta aurrean bar kanpo. Noiz bainugela argia izan zen piztuta, beira zen nahiko zeharrargi, eta hori guztia gertatzen zen barruan izan zen, argi eta garbi ikusgai, gutxienez, itxura batean, inor ikusten, barra inguruan. Ezin dut ziurtatu, bada, Rona honi buruz zekien voyeuristic efektu edo ez, baina grazia bere mugimenduak nuen ikasi, susmatzen dut, egin zuen.
  
  
  Zuen esku botilak eta latak apala, ondoren, hartu off bere blusa. Are bidez desitxuratu beira inguruan pebbles, arrosa, kolorea, bere nipples zen desberdinak zuriagoa haragia bere bularrak. Zapaldu zuen bere beltza praka urdinak eta slid zerrenda bat black bikini beheko behera bere hankak luze, lerdena. Berak hautatuta ur hanka bat, hartu bat, azken begirada bere burua full-luzera ispilu, eta joan zen behera upela.
  
  
  Joan zen telefono muturrean bar deitu Hawk. Dut berehala izeneko bere bizkarrean bere pertsonalaren zenbakia. Jakina, ez zen aukera bat Malibu telefono zen tapped, baina emandako abiadura trafikoa, ezin izan zuen gelditu kezkagarria da.
  
  
  Aurretik izan dut esango dizu zer duzuna ikasi Rodano, Hawk ireki elkarrizketa.
  
  
  "Lortu dut harremanetan oso hunkituta JIC ordezkari, nork esan duzu utzi ume bat, baizik eta zikin garbiketa lana, zein behar zuen bota eta azaldu du udaltzaingoak."
  
  
  Bera izan zen, aitortzen zehaztasuna txostena
  
  
  "Nick, ulertzen dut," Hawk jarraitu zuen, " hori ere, jakina, gure lana, batzuk lanabesak, zalantzarik gabe, izango atzean utzi. Ez litzateke gehiegi egin duzu bada, beharrezko botatzen bat gehiago ibili eran etorkizunean?.. esan, tiro horiek gehitu igo dolar bat?"
  
  
  "Saiatuko naiz gehiago ibili," agindu dut, " inguruabarrak baimena."
  
  
  Ona da. Orain, esadazu, ez Galdu Volstedt dute ezer balio digu?"
  
  
  Zuen kenduak irribarre bat ikusi zuen Rona jaiki tub eta iristea, bere biluzi eskua eskuoihal bat. "Bai", esan nion,"beraz, uste dut."
  
  
  Bere esan Hawke buruz Rona Knox-en ikerketa Varnov duela bost urte, eta Ego-ren eskema xantaia nazio mehatxatzen arabera putz bere hiri banan-banan. Hawk zen bereziki interesatzen denean, esan zuen Emu buruz Varnov ideia bat egiteko plastikozko nuklearra lehergai.
  
  
  Esan zuen: "Hau ez doa oso ondo berrien garapena arlo honetan. Ez dut nahi hau eztabaidatzeko telefonoz, baina berak nahi duzu hegan itzuli Washington goizean."
  
  
  "Hori da. Egon naiz bihar".
  
  
  Rona zen dagoeneko out, inguruan tub, lehortzeko, bere burua eskuoihal batekin. Batera aldi baterako sentsualitatea, mugitu zuen fluffy eskuoihal gora eta behera leun barruan bere izterrean. Noiz Houkou erantzun, behar dut sounded apur bat etsita bat, hala nola, zin sarrera amaitu zuen, beraz, laster. Hawk eztarria garbitu bere badira disapproving bidea. "Hartu ahal izango duzu, Galdu Folstedt zurekin. Nire proiektua lan egingo duzu bi."
  
  
  "Hor egon gara,", esan zuen gogo handiz.
  
  
  Eseki dut eta egindako pare bat martinis.
  
  
  
  
  
  bat hozkailuan edari alkoholdunak bar azpian. Zuen bezala ari zen dituena bat limoi-xerra bakoitzean sartu beira, Rona atera inguruan bainugela. Zuen jantzita labur bat felpazko bata lotuta, gerriko batekin. Nahikoa izan zen iristeko crease non izterrean betetzen buttock.
  
  
  "Beldur naiz hau bata ez da altu bat neska", esan zuen.
  
  
  "Ez nuke esan," bere aita esan zuen. Rona hankak, ziren bezala, orain, ez begiratu, nahiz eta pixka bat mehe. Horren ordez, begiratu dute biribildua, leuna, eta malgua. Hey Martini da entregatu me.
  
  
  "Eskerrik asko", esan zuen. "Have you izeneko Washington?"
  
  
  Hawk nahi gurekin hegan, ez bihar. Izan zuen, esan zuen lan bat, bai gurekin. Ez zaude ondo?"
  
  
  "Zergatik ez? Behar da, baino hobea izan inguruan zintzilik hemen motoziklisten eta neurrira daki nork tiro me at.
  
  
  Rona hartu swig bat bere inguruan edan, orduan ezarri beira behera counter eta hasi shudder bortizki, balitz bezala izan litzaidake zuen fanned bolada batek aire hotza laginketa.
  
  
  Hartu zuen norabidean urrats bat bere. "Ron, zer gertatzen da?"
  
  
  Sakon hartu zuen arnasa. - Uste dut, hau da, belate erreakzio guztiak ilusio gaur egun, ez denean. Ez dut uste zuen bezala, cool eta bildutako pentsatu nuen bezala."
  
  
  Bere senarra etorri zen eta besarkatu bere. Bere gorputza, eta horrek, beraz, begiratu lerdena eta gai da, arropa, sartu urtu nau bero bat malgutasun harrigarria izan zen. Bere bularrak nire bularraren kontra sakatzen, astiro-astiro mugitzen da, bere arnasa.
  
  
  "Dut, beraz, madarikatu beldur, Nick", esan zuen, " zuretzat, niretzat, eta besteek munduan. Nola izango da amaiera? "
  
  
  "Txarra", esan nion. "Baina ez guretzat. Orain, besterik gabe, lasaitu eta utzi me kezkatu."
  
  
  Zuen massaged leuna muskuluak bere bidez itzuli felpazko bata.
  
  
  Zuen tilted bere burua asetzeko nire begiak. "Espero dut arrazoi duzu, Nick", esan zuen.
  
  
  Zuen atxikia baino gehiago eta musu bere ezpainak. Nah usaindu xaboi inguruan tub bat, apal lore usaina bere ile. Nah ezpainak ziren cool eta pliable, eta haiek dastatu nahi menda.
  
  
  Nire eskuak slid gora aurkitu eta ireki hem bere bata, ondoren, slid behera bero, towering tumulu bere bularrak. Txiki batekin negar gogoa, bota zuen away from me. Just nahikoa denbora loosen gerriko eta irristatu bata atzera bere sorbalda gainean, aukera ematen du ume, erori solairuan.
  
  
  Poliki-poliki, nahita, ran zuen nire eskuetan bidez bere biluztasuna, kontra sakatzen bere bular une batez, eta, ondoren, utzi nire nipples berriro igotzen zuen ran bere eskuak bere gorputza baino gehiago eta laua urdaileko ego-leun, larru-azala bezala.
  
  
  Bere begiak ziren sorgindutako zuen bezala tilted bere burua, begiratu zuen egin nire behatzak bere silky burukoaren bere bidean bero erdian, eta bere gose begiak altxatzen betetzen nirea.
  
  
  Bere senarra atzera zapaldu eta azkar kendu bere arropa, ikasi zuen me benetako interesa eta mirespena, inoiz kanpoan inflexio, nahiz eta I zen erabat biluzik. Ondoren, besterik ez zuen ireki, bere besoak me agurtzeko.
  
  
  Begiratzean at logelak lurreratzea, baina bere burua astindu zuen - hala, bada, esatea, bere behar zen gehiegi premiazko atzeratzeko - duten lekua izan zen, hemen, denbora izan zuen etorri. Dugu luzatu on blue lodi alfonbra, eta laztandu zuen bere gorputza. Hasieran, bere moans ziren bezala bigun bat bezala hasperen haize -, baina laster bihurtu frenet oihuak eskatzen zuen bezala baino gehiago bota eta bota zidan, bere gainean.
  
  
  Noiz berea sartu nah, zuen arku bere lerdena azoka gorputza me erantzuteko. Orduan ez zen bihurrituz, bihurrituz erritmoa bere agonizing nahia, eraikin elkarrekin crest olatu buruko pilota bat, eta jarraian luzea, azkar jaitsiera hutsik shore gozoa neke.
  
  
  Kapitulua Sei
  
  
  Hurrengo goizean, Rona joan eta lan bat prestatu aberatsa gosaria. Berandu gau-ariketa eman digu, bai, gosea handi bat, eta guk gogoz behera jarri edu. Gisa kafea gure edalontziak hoztu, beste guztia hasi berotzeko. Hala eta guztiz ere, izan zen egun lanean, eta inguruan zer daki buruz Ron gauean aurretik, leku bat, atseden hartzeko eta, ondoren, gosaria mantendu ahal izango da gurekin lanpetuta gauez berandu arte.
  
  
  Horren ordez, berea, ez dut lortu bainera eta dutxa hotz bat hartu.
  
  
  Joan ginen guztiak baino gehiago, Los Angeles. Nazioarteko bederatzi goizeko hegaldia, eta, aldi Dulles ginen ezagutu AIZKORA limousine arabera beste Hawk taciturn eta eraginkorra chauffeurs.
  
  
  Bidez joan ginen errituala, segurtasuna, eta laster bat bezala joko hau kontrako aulki gainean David Hawke. AIZKORA eramango man ran bere begiak baino gehiago Rona Voelstedt eta aktibatuta me unspoken galdera bere begiak. Zuen shrugged eta irribarre egin zion inuzenteki ahal izan zuen bezala.
  
  
  Hawk eztarria garbitu nabarmen eta lortu behera enpresa. "Garai hartan duzu me deitu atzo, Nick, ginen eusten marinel Juan izeneko Escobar off Karibeko cruise ship Gaviota. Ego atxilotu zuten Fort Lauderdale ondoren ukan suspiciously, berriz, pasatzen ohiturak. Ez contraband aurkitu zen gurekin at nen, gure ego maleta, baina geroztik guztiak gure ziren pertsona on bikoitza alerta egun hauetan, Florida agintariek deitu gure bulegoan. Escobar ekarri zen zalantzan, baina ez genuen ezer lortu atera zion. Ondoren, noiz eman Galdu Voelstedt buruzko informazioa Knox Varnow eta Ego nuklearraren-plastikozko lehergailuak, hartu genuen begirada hurbilago bat maleta ekarri zuen. Jakina, gure laborategiak erakutsi dute, hau da, bat fissionable materiala.
  
  
  
  
  
  
  On latch, bat aurkitu dugu microelectronic detonator izan duen aktibatzen bat, luze-sorta irrati-seinalea. Eta, interesgarria da, heldulekua zen grabatuta txiki bat skull - txiki-txiki bat heriotza helburu.
  
  
  "Ikasi duzu beste ezer baino marinela?" Galdetzen nion.
  
  
  "Apur bat. Utzi dut bere math egin, eta esango dizut neure burua.
  
  
  Hawk botoi bat sakatzen bere interfonia, eta esan zuen, " Bidali Escobar." Minutu bat geroago, pare bat grim-aurrean gobernu funtzionarioek sartu, eta bat sullen, pockmarked gizon koa izan da haien artean. Gobernu funtzionarioek utzi, eta Hawke motioned Escobar aulki bat.
  
  
  Zuen baino gehiago ibili eta aurrean zegoen gizona. "Dezagun zure istorioa entzun", esan nion.
  
  
  Escobar desplazatzen uncomfortably. "Nik dagoeneko esan du hogei aldiz."
  
  
  "Esan berriz," esan nuen. "Me".
  
  
  Begiratu zuen nire aurpegia eta hitz egiten hasi zalantzarik gabe. "Big guy, eman zidan maleta bat eta bost ehun dolar. Esan zuen atseden bat hartzeko, aste pare bat. Gero, denean dut harrapatzeko bere ontzia, me ematen zuen beste bost. Guztiak egin behar dut jarri nire maleta batean aldagela Cleveland eta utzi nire ego dago. Hori guztia ezagutzen dut. Berea, zin egiten dut."
  
  
  "Nor da handi bat, hala nola da gizon?" Zuen galdetu zion.
  
  
  "Ez dakit bere izena. Batzuetan dator taula gainean portu bat, batzuetan beste. Guztiak dakit ditu, jabe berriak, eta noiz ematen zuen eskaera bat, denek obeditzen."
  
  
  "New jabeek, esan duzu?"
  
  
  "bai. Bost edo sei hilabete ago, erosi dute Gaviota. Gehienak zaharrak oni taldea ari da, ezarritako off, eta pertsona batzuk gure inguruan ari dira atzean geratzen. Lan egiten dut inor. Ikusten duzu, lan bat da. Berria guys dute kontratatu taldeak, inguruan ez Hego Amerika gurekin gainerako bezalako. Hitz egin dute, dibertigarria eta kanpoan lo egin digu."
  
  
  "Tell me more about big man".
  
  
  "Zuen buruzagia, hori guztia ezagutzen dut. Zuen itxura zakarra eta mintzo bat, baxua, ahotsa. Big sorbaldak, zezen bat bezala da."
  
  
  Zuen begiratu at Hawk.
  
  
  "Hau description egokitzen Fiodor Gorodin,", esan zuen.
  
  
  Esan zuen Escobar, " inork ez Du eman aginduak?"
  
  
  "Ikusi besterik ez dut pertsona bat bi aldiz. Mehe, maltzur, ile grisa. Zuen bakarra zuen inoiz ikusi aginduak ematen big guy.
  
  
  Atzera jiratu zuen Hawk. "Zhizov?"
  
  
  Zuen nodded.
  
  
  Zuen shoved bere eskuak poltsikoetan, eta poliki-poliki ibili baino gehiago, orain arte moan. Ondoren, berea, itzuli zen eta aurrean zegoen marinela berriro. Zuen stared sartu Emu en begiak arte begiratu zuen kanpoan.
  
  
  "Juan," ume, esan zion, " seguruenik duzu entzun duten estatu Batuetan tratatzen gaizkile nahiko eta hori ez duzu beldurrik izan behar izatearen tratu txarrak jasaten. Baina hau desberdina da egoera, Juan. Ez denbora, pazientzia. Bada etzanda ari zara gurekin, egingo dut pertsonalki ziurtatu baduzu ere bizirik daude, zara ezertarako behar senorita. Ulertzen duzu me, Juan?"
  
  
  "Bai, senor!" zuen snapped. Bere begiak mamelonar esan zidan bazekiela ez nintzen txantxetan. "Izenean, nire ama, naiz egia kontatzea! Ez ziren beste sei pertsona nori ere lagundu maletak. Kuda oni merkataritza ganberak, ez nuen entzun. Nire enpresa zen Cleveland. Hori guztia ezagutzen dut, senor, nik uste.
  
  
  Egin nuen. I nodded nahi Hawke, eta hartu zuen Escobar.
  
  
  "Suposatuko dut nik hautatuta ontzia eta berri horien jabeek," esan nion orduan gurekin hiru ziren bakarrik berriro.
  
  
  Gaviota da Venezuelako bertsio beren etorkizuna ortografia alfabetatze. Lehengo jabeek ordaindu ziren kopuru handi bat eskudirutan gizon bat nork esan zuen irudikatzen Halcyon Zeharbideak. Hau, jakina, faltsuak da.
  
  
  Rona hitz egin zuen gora. "Ezin duzu baino gehiago hartu ontzia eta galdeketa tripulatzaile? Jakiteko non bonba zetorren? "
  
  
  "Ezin izan dugu," Hawke onartu. "Baina ezin dugu ziurtatu Gorodin izango litzateke, taula gainean, eta badirudi ez dagoela ia ez dira Sorpresa. Nahiz eta bagenekien non bonba egin ziren, eta non eragin gailu gordetzen zen, hitza ontziaren harrapatzeko litzateke iritsi ih aurretik egin genuen. Eta, ondoren, ahal izango dute, detonate bombs, dagoeneko landatu Jainkoak daki zer hiritan. Ez, hau baliatu behar dira, behe-gakoa, ahots zergatik zuen nahi duzu eta Nick hemen.
  
  
  "I zen galdetzen noiz etorriko litzateke hori baino lehen", esan nion. "Arau-hauste ez, Ron, baina ez dut lan egiteko erabiltzen da bakarrik."
  
  
  "Ez da garai honetan," Hawke esan zuen. "Gure lehen urratsa da jarri norbaitek taula bat gurutzaldi-ontzia. Eta gizon bakar bat izango da, gehiegi arreta erakarri."
  
  
  "Zergatik ez?" Galdetzen nion.
  
  
  "Beraz, besterik ez da gertatzen hori Gaviota espezializatuta ..." - hemen gizon zaharrak aurkitzen beharrezkoa da argi eta garbi, bere eztarria berriro - " ... eztei zeharbideak."
  
  
  Rhona Voelstedt hasi irribarre, baina azkar sobered sortu denean Hawk eman bere horietako bat gogorra New England itxura.
  
  
  Esan zuen: "ez dut antolatuta, Energia Atomikoaren Batzorde Andrea Voelstedt izan esleitutako Estatu batuak iraupena larrialdi honetan. Ez dut uste duten galdetu nion baduzu papera newlyweds, nahi duzu zabaltzeko zure ukan talentu gehiegi.
  
  
  "Uste dut kudeatu ahal izango dugu, da," esan dut, lasaia.
  
  
  "Bitartean zuen betebeharra," Rhona gehitu, winking me at denean Hawke ez zen bilatzen.
  
  
  "Banekien zenbatu izan dut on, zure lankidetza," Hawke, esan du ironikoki. "Sartu ahal izango duzu gurutzaldi bihar Antigua. La Gaviota deituko hainbat Karibeko portu, sail bidez Panama Canal, eta burua gora mendebaldean Mexikoko kostaldean batekin gelditu Los Angelesen. Baina ez baduzu kokatzen dabil base eta egokitua da denbora ontzia iristen Panama, ondoren,
  
  
  
  
  
  
  beranduegi izango da. Zeren zortzi egun da aurreikusi detonate bonba bat New York-en."
  
  
  "Eztei-bidaia labur bat," komentatu zuen.
  
  
  Hawke jarraitu balitz bezala, ez zuen ezer esan. Txangoa herria Errusia-jakiteko non jarri maleta bonba itsasontzia, eta diru-iturri. Han aurkitu behar duzu Anton Zhizov eta, ziurrenik, Knox Varnov. Ondoren, oraindik duzu zure kabuz. Emango dizut guztiak ahalik eta laguntza horretarako, baina, edozein eskala handiko eragiketa ezinezkoa da."
  
  
  Rhona eta utzi nuen bidez, gizon zaharrak bere bulegoan hartu eta bera hegaldi behera Dokumentu Kudeaketa-Zentroa. Dira emandako gurekin guztiak, dokumentuak eta argazkiak behar genuke geure burua gainditu off gisa, Mr eta Mrs Nikolas Hunter.
  
  
  Noiz utzi dugu AIZKORA egoitza, Rona zen jolasten, bat bezala jarduteko novia-to-be munduan.
  
  
  "Ez duzu uste", esan zuen shyly,"geroztik gure 'ezkontza' ez du ofizialki hasi arte, bihar, behar dugu egonaldia bi aparteko gelak, gaur egun,?"
  
  
  "Ideia ona da", esan nion bezala, dut esan taxi bat. "Ez dut joan nahiko berandu gaur egun, eta ez nuke nahi duzu esnatu noiz etorriko."
  
  
  "Benetan, gehiegi?" "Zer da?" galdetu zuen heavy sarkasmoa. "Zein da bere izena?"
  
  
  "Goazen, eztia, ez duzu damutuko me gozatzen bart-en lizentziatua party."
  
  
  Ginen jolasten joko hau ontziratzea, eta Rona mugitu urrun me from egoitza gisa ahalbidetuko luke. Eseri zuen bere eskuak clasped eta bere belaunak batera sakatzen, frowning leihotik.
  
  
  Utzi zuen bere sulk egiteko dozena erdi bat bloke, ondoren, relented. "Sentitzen duzu egiten bada hobeto, izan dut at AIZKORA egoitza gaur gauean, eta begi bat mantendu."
  
  
  Jiratu eta begiratu me at bere Nordic blue eyes. "Parte dell bera?" "Zer da?" galdetu zuen batean, neskaren ahotsa.
  
  
  "Eskubidea", esan nion. "Ez dut axola nahastuz enpresa-eta aisialdi inork ez oztopatzeko beste. Baina gaur egun dena izan behar da enpresa. Partekatu nahi dut, dena buruz dugun Anton Zhizov, Fiodor Gorodin eta Knox Varnov."
  
  
  Rona iristen da, eta jartzen du bere eskua arinki nire sorbalda gainean. "Asko sentitzen dut, Nick. Ez zen ustezko haur.
  
  
  Bere, Hey chuckled. "Ez litzateke beste modu bat."
  
  
  Ondoren, zuen slid batean nire ondoan, eta atxikia zuen behera bere emateko bigun bat musu.
  
  
  Kapitulua Zazpi
  
  
  Hurrengo goizean, pare bat ordu lehenago Gaviota en etorrera, chartered hegazkina bota gurekin Antigua. San Juan, hiriburua irla txiki bat da, oraindik ere oso British erdiko zati hiria. Baina behin lortuko duzu zure ama-auzoak, hasten zara entzuten biguna musika-hizkuntza calypso ikusi eta koloretsua jantziak jendeak higadura ez harritu turistak, baina dutelako koloreak bezala.
  
  
  Bidaia agente at Queen ' s Hotel zen, presarik gabe, saldu digu sarrerak Gaviota cruise.
  
  
  "Dagoeneko duzun galduak lehen zatia hegaldia", esan zuen," eta ez dut oraindik dute kobratzen duzu prezio osoa."
  
  
  "Zer uste duzu, maitea?" galdetu zuen, balitz bezala, ondoren eszenikoen bat doitasun geometria zehatz-mehatz.
  
  
  Ron ran bere hizkuntza sensuously baino gehiago bere ezpainak. Ziur nago egin ahal izango dugu egin, dena batera utzi hegaldia.
  
  
  Zuen winked at bidaia agente bat. "Ikusiko duzu nola funtzionatzen duen."
  
  
  Batzuk tura, idatzi zuen out pare bat sarrerak Mr. eta Mrs. Hunter. Zertxobait gutxiago gogoz, hartu zuen nire dirua.
  
  
  Rona eta inguruan ibili naiz pixka bat, windows begira eta eskuak eusten, jolasten newlyweds kasuan edonork begiratu digu. Izan ere, ez da zaila guztietan.
  
  
  Pixka bat egin ondoren, joan ginen behera kai ikustera Gaviota sartu. Izan zen, leun eta zuri, azkar batekin-begira, silueta, agian, bost baino gutxiago ehun oinak luze. Gisa egin zuen bere bidea, ur sakonetako kaia, zoriontsu eztei bidaiari izan ziren nabarmen falta.
  
  
  Isolatu bat pare han eta hemen begiratu baino gehiago baranda, irribarre batekin, baina ontzia zirudien bela, orain arte bidaiari gutxiago baino bere gaitasuna. Jakina, jabe berriak ez zuen sustatzeko beren produktua oso, zein izan zen ulergarria eman beste enpresa izan zuten.
  
  
  Ikusi nuen hainbat bidaiari eta tripulazioko kide utzi ontzia, eta, gutxienez, aldizkako kargatzen, baina ez dut ikusten ezer susmagarriak edo aurpegi ezagun. Arabera, Juan Escobar, gehienak talde gehiago begiratu Eslaviar baino Latin.
  
  
  Rona eta joko hau jokatu nuen eta aurkitu bursar. Nahiko unenthusiastically, erakutsi zuen gurekin gure kabina, kanpoko gela bat bizkarreko azpitik Boardwalk. Izan zen gutxiko altzariz: bat, aulki, sofa bat, txiki bat, aulki bat, komodori, eta bi ohe. Bigarrenak zirudien, ezohiko bat newlywed cruise, baina Rona eta laster aurkitu dut erraz izan dute rollerblade elkarrekin. Lanpara fluoreszenteak baino gehiago dresser ispilu eman off bat, baizik eta chilly dirdira. Ireki zuen gortinak eta utzi bero Karibeko eguzkia Brylev.
  
  
  Rona etorri stand me ondoan. Esan zuen,
  
  
  "Beno, zer nahi duzu egin orain, maitea hubby?"
  
  
  "Ez dut kontatu behar duzu, zer egin nahi dut. Hala ere, lehen egingo dugun ibilaldi bat hartu itsasontzi inguruan. Gogoratu, ez duzu plazer?
  
  
  "Oh, ona da", esan zuen. "Baina bada hau eztei ez berpiztu oso laster, joan ahal izango dut etxean nire ama."
  
  
  Bere hit bere nahiko biribildu ipurdian eta bultzatu, bere
  
  
  
  
  
  
  bizkarreko. Igaro dugu pare bat ordu oinez inguruan barajasko, begira tabernak, gimnasioa, jangela, antzerkia, txartela gela, eta opari denda. Eza beste bidaiari izan zen, terrible. Eztei bikote ezagutu dugu zirudien gehiegi tartean beste lagun bat nabarituko bada, inork zen bela horiek edo ez. Gutxi tripulatzaileak dugu ezagutu ziren oso lanpetuta beren zereginak, eta ez zirudien sentitzen ikusezina gurekin.
  
  
  Igaro dugu eguneko gainerako eserita behaketa egongela, enbata pare bat fruta edari ron, surreptitiously ikusten duten boarded, eta ebaluatzeko ih ekipajea.
  
  
  Ilunabarrean, inork ez urrunetik antza Fiodor Gorodin edo Anton Zhizov zen taula gainean, eta ez da arraroa maletak agertu eskuetan itzuli bidaiari edo tripulazioko kideak. Bien bitartean, gozoa ron edan sloshed uncomfortably nire sabelean.
  
  
  Iluntasuna bota atlantikotik Ozeano, Gaviota eman pare bat adar presentzia kaleko bidaiarirekin, eta prestatu dugu sail ezartzeko. Tokiko kirurgikoa danborrada banda serenaded gurekin ontzia bezala bota kanpoan kaian.
  
  
  Afaria izan genuen batean ia bertan behera utzi jangela, ondoren, inguruan ibili bizkarreko eta itzuli gure kabina. Kanpoko atea, Rona aktibatuta me at begiratu, eta ee besarkatu zuen eta bere musu. Dena hasi zen sinple bat errespetatzen musu eta ondoren afaria. Baina, ondoren, sentitu nuen punta bere hizkuntza eskuila nire ezpainak arinki, ia shyly, eta izan dut sentsazio hori "eztei-bidaia" ez zen bat izango charade. Izan dut bat baino gehiago zantzu denean, bere gozo apur eskua irristatu azpian elastikoa nire galtzak eta playfully iritsi behera, zain leuna laztan hori, agindu gau luze baten iragarki akrobazia.
  
  
  Zapaldu zuen atzera, eta, mugitzen sentsualitatea emakume guztiak, baina erabiltzen eraginkortasunez gutxi batzuk bakarrik, stripped off bere arropa. Bertan egin zuen, poliki-poliki, lehen botoia, bere blusa azken ederki bere aldakak, eta horrek eragin bere kulero irristatu solairuan, agerian uzten du bere tanned, belusatua azala. Bi estu zuri zerrendatan cordon planteaturiko eskema bikinia jantzi zuen pixka bat hartzen eguzkia bainu. Zuri-mugak banatutako bat fluffy-biguna triangelu hori bat besterik ez zen itzala baino ilunagoa bere azoka burua.
  
  
  Zehar gure frenet lovemaking at Malibu etxea, ez nuen izan, benetako aukera bat eskertzen Ronas ' sinestezina gorputza. Lean xarlango zirudien zuen edukitzeko bere arropa zen engainatzen. Nahiz eta ez zen aparteko gramo edonon da, baina ez ziren bazter zorrotz bai.
  
  
  Berak planteatzen aurrean, gozatuz nire mirespena. "Ez duzu uste dut gehiegi mehe?" esan zuen, bere aurpegia ez du erakusten txikienak, zalantzarik gabe.
  
  
  Zuen laztandu bere kokotsa eta saiatu hartu begirada kritiko bat, " Beno, orain aipatu duzula..."
  
  
  Ukitu zuen nire ezpainak arinki bere behatzak. "Ulertzen dut mezua. Denbora da irten nintzen arrantza compliments."
  
  
  Ee jarri, bere besoa bere inguruan gerrian eta bota bere itxi, musukatzen biguna erliebe bere bizitza.
  
  
  Rona snuggled sortu zidan, egiten whimpering soinuak plazer bezala esploratu zuen bere bizitza, bere hizkuntza bat motela zirkulua, etengabe beherantz.
  
  
  Joaten utzi dut, eta horri gainean erori zen niretzat, itzeleko nahi nire ahoan. Zuen bere jaso eta bere egiten du ohean. Ez dut apaldu bere poliki-poliki satin coverlet.
  
  
  Rona pixka bere beheko ezpaina arteko bere hortzak eta ikusi hungrily zuen bezala slid atera arropa.
  
  
  Egia da hori ez ginen carefree newlyweds dugu, alegia. Baina zalantza dut hori edozein legezko newlywed pare inoiz ez du izan bat gehiago betetzen ezkontza gauean baino ez dugu egin. Aurretik dugu, azkenik, loak, lehen gris izpiak egunsentian pizten ekialdeko horizontean.
  
  
  8
  
  
  Denbora Gaviota sartu Martinika, geunden, jantzita, eta ona izatea gosaria. Rodano Hotel, bisita koloretsuak jantzi on the waterfront Fort de France, baina, esan nuen, beno, ez dut lo egin behar, non ikusi ahal izango dut nor eta zer lortzen taula gainean. Bidali dut bere kanpoan bakarrik, baina itzuli zen zuen baino gutxiago ordu bat geroago, esaten hemen, ez dibertigarria.
  
  
  Horrexegatik da gisa, ezin izan zuen joan berarekin, izan ere gustuko zuen begiratu zion. Igaro dugu lau ordu Martinika, eta denbora horretan zehar hainbat newlyweds lehorrera joan zen eta itzuli batera shaggy lastozko kapela eta beste zabor inguruan oroigarri denda. Tripulatzaile batez ere geratu taula gainean. Ez ziren susmagarriak maletak. Ez astuna, bearish Errusiarrak. Ez skinny Errusiarrak batera, ile grisa.
  
  
  Bart, Rona eta inguruan ibili naiz parkea berriro. Jarduera itsasontzian Gaviota zen, ohikoa den bezala, minimoa. Dugu erretiratu hasieran gure kabina, non ekintza izan zen nabarmen bizkortu.
  
  
  Gure hurrengo geldialdia izan zen, La Guaira, portu Caracas. Geroztik Gaviota erregistratu zen Venezuelan, espero zen I zerbait gerta liteke herrialde horretako glitzy hiriburua.
  
  
  Izan zen, etsita berriro.
  
  
  Gau hartan, hasi nintzen kezkatu gure misioa, nahiz eta nik ez dut onartzen nire zalantzak Rona. Azken finean, ez dugu edozein arrazoi ona dela uste Gizov eta Ego-taldeak ez zuen aurrez ezarri guztiak maleta bonbak egiteko zoritxarreko orduko.
  
  
  
  
  
  
  Edo hiri Ameriketan egon daiteke booby-harrapatuta eta prest lehertu nuklear bat hodeia bezain laster botoia sakatzen ezezagun batzuk kokapena. Bada Juan Escobar zen egia kontatzea, gutxienez sei osoa izenak bidali ziren batera Gaviota tripulatzaileak. Orain arte bezala ezagutzen dugu, ez dago beste modurik izan daiteke ih banaketa.
  
  
  Eta bost egun geroago, lehen bonba New Yorken izan zen joan off. Eman ziurra aldarte American publiko egun hauetan, suntsitzea gure hiri handiena izan daiteke guztiak hartzen hasteko zaratatsua negoziazioak. Jakina, ez daude negoziazioak bezalako pertsona Anton Zhizov.
  
  
  Izan dugu, soilik bi aukera - amore edo borroka. Ziurrenik, ondoren, txiki eztabaida demokratiko, gobernuak erabaki borrokatzeko. Baina hori izan litzateke barregarria, geroztik ez zen ikusgai etsaia. Ezkutuko bonbak dira abiaraziak irrati-seinaleak inguruan ezezagun bat kokapena ez adierazten ikusgai helburu. Noiz hasieratik, bigarren eta hirugarren hiri lehertu egin da, pertsonen aurka borrokatzeko borondate desagertu daiteke. Nahiz eta hori ez da gertatuko, suntsitzea herrialdeko hiri handi zukeen lapurtu pertsona indarra aurre egiteko.
  
  
  Beraz, Gaviota zen gure joko bakarra. Adi ohiturak ofizial zuten atxilotzea Juan Escobar aurkezten digu txiki-txiki bat hutsune etsaia armadura. Nire lana zen bidez lortu duten hutsune eta entregatu hil kolpe aurretik izan zuen greba.
  
  
  Bost egun gehiago.
  
  
  Gure lovemaking gau hartan ez zuten naturaltasuna bera, gutxienez, nire aldetik. Jakina, Rona sumatzen zerbait izan zen, oker.
  
  
  "Zer da, Nick? Buruz ari zaren kezkatuta misioa? "
  
  
  "Izan behar dugu, dagoeneko hartu ekintza batzuk", esan nion. "Bihar dugu joan Curacao, eta bada, ez da ezer garatzen badira, arazoak izan ditugu."
  
  
  "Litzateke duzu, baizik eta bere mugitu bere ohe alboko eta utzi duzu lo?" "Zer da?" galdetu zuen, serio.
  
  
  Ee harrapatu eta bere lekua, bere gorputza biluzik zion. "Eztia, bada, besterik ez dugu bost egun lehenago munduan hasten da, eztanda zuen behar pasatzeko denbora gutxi ahalik lo horien inguruan."
  
  
  Apur bat purra plazer batetik Ron, bilduta zuen, bere hankak inguruan nirea. Eta bitartean, nik ez dut uste buruz, bonba nuklear forma maletak, ez zuen pentsatzen hildako buruak.
  
  
  In Curacao, Fiodor Gorodin agertu zen taula gainean Gaviota. Izan zen, beraz, pozik ikusi scowling, zabal-bizkar errusiako hori izan zuen, musu eman zion. Curacao bat da, nazioarteko freeport onena batzuk batera erosketak Karibeko. Bidaiari gehienak utzi zuen ontzia goizean bila ganga erosketak, eta noiz lortu dute etxean, bat aurkitu zuten burly Gorodin horien artean, dudarik gabe alferrik itxura tipikoa cruise bidaiari bat Palma egokitzeko, dena delakoa izan zen. . Ego ikusi bere berehala eta mantendu Ego bistan zuen bitartean, alegia, inguruan ibiltzea bizkarreko aurretik sneaking ofizialek ' laurden.
  
  
  Apur bat etsita nengoen ez zuela bat ekarri bonba maletak berarekin batera taula gainean. Baina geroztik Curacao historikoa da egoitza kontrabandisten, izan dut susmo hori denbora izan zuen etorri. Bada, bakar bat izen osoa po agertu, ezin izan dut saiatu pista behera, zein litzateke asko sinplifikatzen da nire lana. Baina ez bada, beti izango dut pin behera Gorodin.
  
  
  Ondoren, jakiteko zein kabina gizon handi zen, ostatu batean sartu zen Rona batean barre in behaketa gela.
  
  
  "Gorodin da taula gainean," bere ahots esan zuen.
  
  
  Bere begi urdin zabaldu ilusioz. "Oh, Nick, horrek esan nahi du jarraipena egin ahal izango duzu bonba bidez".
  
  
  "Bai da zulatu bat nire skull. Delako orain arte ferret izan da porrota ."
  
  
  Labur bat minik begiratu harrapatu bere begi eta hartu zuen bere esku. "Ez ez get me wrong. Modu bat, onena izan zen hiru egun nire bizitza. Baina lan dator lehen, eta ez da gehiegikeria esatea osoa madarikatua mundua da nire bizkar gainean."
  
  
  "Badakit, maitea", esan zuen. "Ez dut esan nahi izan berekoia."
  
  
  "Hori baino gehiago da, ezin dugu pixka bat hartu oporrak", esan nion. "Izan litzateke polita ohean sartu dugu, bada, ez baitzen fitxatu Zhizov, Gorodin, eta Knox Vamov."
  
  
  Ron begiratu Nah harriturik. "Ez dut espero, beraz!" Ondoren, irribarre egin zidan eta dena fina zen berriro.
  
  
  "Zer egin duzu plana egin?" galdetu zuen.
  
  
  "Otoitz bat maletak bonba batekin izango da taula gainean ekarri, beraz, ezin da mugitu. Bestela, ez dut joan behar Gorodinym. Azkar eta zehaztasunez. Delako, nonbait, Zhizov eta Varnov dira zain, botoi bat duten daiteke erraz putz gehienak estatu Batuetan. Bada, nago arduragabekeria, norbaitek bidali mezu bat, beraz, ez dute itxaron behar den epea."
  
  
  "Zer egin dezaket, Nick?"
  
  
  "Stay out bidea," zuen snapped, ondoren, relented. "Rona, gauzak lor daiteke ero eta hilgarria hemendik aurrera. Dira prestatua horretarako, baina ez dira. Nahi dut atzera joan gure kabina eta zeuk blokeatu. Ez atea ireki nuen arte emango du seinalea.
  
  
  "Ondo da," zuen pouted.
  
  
  Ron bidali bere bere bidean. Ona izan zuen enpresa. Eta erabilgarria. Baina ez da etapa honetan eragiketa.
  
  
  Itzuli zenean, bizkarreko ikuspegi hobea lortzeko ontzia. Ilunabarrean, prestatu dugu utzi behar, eta ez bakar bat, maleta ekarri zuten taula gainean. Bultzatu dugu atera Willemstad Portua
  
  
  
  
  
  
  Pasatzen ondoren, abentura pontoon zubia, dute izendatu Erregina Emma, eta erabaki nuen hori nahi dut aurre egiteko Jauna Gorodin. Gero dut entzun hasteko.
  
  
  Bat izan zen, azkar itsasontzi bat twin outboard motor eta argiak ez. Bezala, bota zuen bere burua gora, norbaitek bota soka bat baino gehiago zion. Squat, burusoila gizon txalupa zirudien aginduak ematen. Ego pertsonak altxatzen ilun bat angeluzuzena objektu gainean bizkarreko. Bat izan zen, maleta, eta zuen hurrena besterik ez zen bezala, Juan Escobar-en.
  
  
  Gisa sling hasi zen igotzen, mugitu zuen popa trenbide zehar ikusi zuten altxatzen. Izan zen nire beste Fedor Gorodin, oraindik jantzita izozki bat egokitzeko, eta izan zen zuzentzen pare bat ez-Latin kideak ih taldea. Iritsi sartu ponytail of Wilhelmina en kamiseta, bota zuen inguruan zorrotik bere gerriko. Eskuetan ezagutzen Luger ,hartu zuen norabidean urrats bat Gorodin eta bere lagunak.
  
  
  Urrats bat izan zen, guztiak kudeatzen dut. Zerbait hit back nire burua, eta bizkarreko zabu eta hit me erraldoi bat ukabila. Ez zen berehalako lehertu soinu nire burua zirudien xahutzen atzera bidez nire skull bezala, dena joan zen, lasai eta beltza.
  
  
  Kapitulua Bederatzi
  
  
  Bitxian nahikoa, lehen berea, besterik ez dut konturatu nire sudurra zen azkura. Saiatu zen iristeko eta scratch bere ego, baina bere esku ez mugitu. Bere begiak ireki. Orduan konturatu nintzen nire burua. Minik bakar bat bezala big hortz denean, nerbio zen harrapatu eztanda bat aire hotza laginketa. Bere begiak berriro itxi eta poliki-poliki ireki ih. Mina ez da urrun joan, baina nire ingurua sartu zen ikuspegia.
  
  
  Etzanda zegoen, bere bizkarrean estu bat litera txiki bat barne-kabina. Ikusi nuen nire oinak lotuak ziren hainbat bobina maskaratzea zinta. Nire eskuak gurutzatu ziren at eskumuturretan nire bizkarrean; ere izan ziren elkarrekin itsatsita. Rona Vohlstedt eserita zegoen litera zehar me, bat jantzita distiratsua marradun blusa eta slacks. Bere eskuak eta oinak ere izan ziren taped itxi.
  
  
  "Pozik ikusten ari zaren itzuli gurekin, Jauna Carter," heavy ahots growled nonbait inguruan aurrean kabina. Batera ahalegin bat, aktibatuta zuen bere burua norabidean ahotsa. Fiodor Gorodin zen sprawled bat binilo besaulki begira bi bunks. "Ez dut uste zentzuzkoa da deitu Jauna Hunter", jarraitu zuen. "Hau maskarada amaitu zen ia bezain laster hasi zen."
  
  
  Aurrean kabina atea, gizon gazte bat batera txukun orraztu ile marroia sat on bat tolesgarri metal aulki baten ondoan txartela taula. Daki zuen Luger zuen eskuan, seinalatuz me-Wilhelmina. Zuen desplaza bere eskuak zati bat hazbeteko bat, eta at haserretu zen falta presio han behar izan dute presioa. Ez zen stiletto. Ikusi nuen etzanda Gorodin en gerriko.
  
  
  "Bai, Carter," Gorodin growled, " dugu, zure armak. Eta zurea ... "emakume". Agian ahal izango duzu, gurekin hitz egin orain.
  
  
  "Ez naiz ondorengo duzu," esan dut, besterik ez bezala, zaharra unibertsitatean. "Nire izena da Nicholas Hunter."
  
  
  Gorodin aktibatuta gazte matematika nagusien eta zaunka, " Boris, ematen dit mapa." Zuen snatched bat bost-by-zazpi txartela inguruan Boris-en eskutik, eta Stahl irakurri ozen. "Nick Carter, agente AIZKORA N3. Balorazioa: Killmaster. Txostenak David Hawke, Washington, DC, Zuzendari AIZKORA. "Ez duzu uste pertsona horiek ezagutzen duzun ospea? Carter? Noiz zure lagun Galdu Voelstedt izeneko AIZKORA, bagenekien dute litzaidake bidali agente bat. Agian, bada, gure adiskideak Los Angeles bazekien duzu, izango lukete gehiago, kontuz ibili bere jazartzeko.
  
  
  "Ez bakarrik zure ospea, baina zure aurpegia ezaguna da, batzuk gure inguruan, nor gara, bada, kopiak zure argazkia egin dira, Carter. Kapitaina aitortzen duzu boarded emakume batekin Antigua. Esan zidan horri buruz irratian, eta dute ferrets ikusten duzu. Noiz berea izan zen taula gainean, bagenekien litzaidake duzu egiten zure mugimendu laster, eta prest izan dugu zuretzat."
  
  
  "Ondo da, Gorodin," esan dut, oinez out bidez jokoak, " zer egin behar duzu?"
  
  
  "Jakin ere, nire izena, bere ikusten dut. Beno, hori zen espero da. Nahi dut, oso besterik gabe. Lehenik eta behin, zion, nahi dut esadazu ezagutzen duzun guztia eta susmoa buruz gure eragiketak. Suposatuko dut lortu duzu izena Gaviota Juan Escobar. Ikusi dugu ego eraman Fort Lauderdale.
  
  
  Bere azkar kalkulatzen duen ezer ez inguruan zer bagenekien luke sorpresa bat etorri behar Gorodin, beraz, zuen jasan da emu erabiliz, beste zati bat, bere burua bilatzeko modu bat.
  
  
  "Badakigu Anton Zhizov da epigrafe zure erakusteko", esan nion. "Izan zen, begi-bistakoa delako sinatu zuen erreskatea telegrama. Badakigu zer bonbak erabiltzen duzun, nola entregatu ih horiek hiri. Susmoa dugu hori ih egiten ari da zuretzat izeneko zientzialari Knox Varnov. Hau da."
  
  
  "Oso ona," Gorodin esan zuen. "Da erreuma sinple parte. Orain nahi dut esan zidan horri buruz. Jakina, ondoren, baino gehiago hartzen dugu kudeaketa, antolaketa ez du axola, baina oraindik ere izango da errazteko egoera badugu ezagutzen dira bere eragiketak. Hasteko dezakezu me kontatzea zer fisiologiko eragile dira."
  
  
  Ez nuen ezer esan bere. Nire burua throbbed. Saiatu naiz pentsatzen.
  
  
  "Carter, ez daukat pazientzia jokoak," Gorodin snapped, eta guztiak semblance txantxa bat desagertu. "Ezin dut egin duzun hitz - egin ahal izango dut edozein gizon eztabaida - baina, agian, izango litzateke azkarrago lan bat lortzeko."
  
  
  
  
  
  
  ih emakume bat ".
  
  
  "Ez zuen ez jakin horri buruz ezer", esan nion azkar. "Hau da, bat-denbora zeregin nah."
  
  
  Gorodin salto egin zuen gora, bere aulkia hartu eta urrats bat aurrera harritzekoa, abiadura handi bat gizon. Atzera bere hairy eskua, zuen harrotua zidan ahoan. Dastatu dut bere odola.
  
  
  "Isiltasuna," agindu zuen, " Noiz egiten dut emakumea, izan dituzu beste aukera hitz egin."
  
  
  Gisa hulking errusiako aktibatuta kanpoan me, eta koa baino gehiago Rona, nire mina-clouded garuneko gogora ekarri aurrerapena gerriko Stewart izan dira, beraz, harro-en Efektu Bereziak. Bat lehertu eskuetan txarra lasaia denean hartu zuen ego kanpoan duzu aztertzea, jakina, faltsuak lotu. Zergatik ez duzu aurkituko Gorodin? Bere behera begiratu eta ikusi erreuma. Nire kirol kamiseta estaltzen da.
  
  
  Saiatu zen squirm on sehaska lortzeko bere gerriko atera. Gazte Boris, nor izan zen, eserita, eguneko, motioned niri gezurra oraindik bozal bere luger. Nahiz eta bere gerriko izan marrazteko gai da eta Gorodin harrapatu zuen da, Rona eta nahi dut, oraindik ez dira erabat lotuta sortu pistola batekin estaltzen digu, eta itsasontzi bat batera, jakina, etsai tripulatzaileak. Arautuko zuen, oraindik ere, uste nahian alternatiba bat.
  
  
  Gorodin begiratu argi eta garbi sartu Ronas aurpegia. Non eseri zen, ikusi ahal izan zuen, bere begi urdin ziren zabal eta ikaratu, baina ez zuen galtzen kontrola.
  
  
  "Orain, zure txanda da, Galdu Voelstedt,", esan zuen," me kontatzeko HORRI buruz."
  
  
  "Zer Nick esan zuen, egia da", esan Rona lasai. "Ez dut ezer jakin AX."
  
  
  "Lehenago edo geroago esango didazu zer jakin nahi dut," Gorodin esan zuen. "Smarter dira, azkarrago duzu hitz egingo." Horrekin, errusiako atera iritsi, eta heldu Rona en blusa, irristakorra bere lodi behatzak arteko botoiak. Barre egin zuen eta bota, eta blusa urratu off, utziz ume, eskukada batekin hauskorra materiala.
  
  
  Rona en bular ikuspegia sartu zen, goiko aldean, apur bat tanned eta biribildu txikiagoa zati zuria delako, ez zen ezkutatuta bikini bodice.
  
  
  Gorodin aktibatuta Boris atari. "Zer uste duzu hori, nire mutil? Ez handi batzuk bezala, baina sendo eta osoa.
  
  
  Boris nodded curtly, baina bere ego begiak erakutsi gaitzespena Gorodin ekintza.
  
  
  "Eta ona sentitzen da," Gorodin esan, exekutatzen bere big eskuak baino gehiago Rona bularrean. "Zer pena hori ez dugu denbora dibertigarri batzuk aurretik galdeketa hasten da. Agian, han izango da hau egiteko denbora geroago, baina bada lady erantzun bezala.
  
  
  Ikusi ahal izan zuen muskuluak big man-en besoak mugitzen zuen bezala, ederki hasi zen neskaren bularrak.
  
  
  "Hasiko gara berriro", esan zuen. "Me esango dizu izenak denek ezagutzen duzu konektatuta AX."
  
  
  Rona gasped Gorodin estutu bere bular bezalako fruta heldua, bere masiboa eskuak. "Ez dakit beste pertsona!!" oihu egin zuen.
  
  
  Gorodin zuzentzeko sortu, utzi gorria hatz markak non litzaidake zuen ospatu Rona. Astindu zuen bere burua, zoritxarrez, eta aktibatuta me. "Zure lagun ere izango dira stubborn. Itxura izan nahi dut minik bat duzu inguruan, eta uste dut nahi duzu minik gehien." Ran zuen bere eskuak baino gehiago Rona da biluzi sabeleko hasi zen, eta desegin botoiak bere galtzak.
  
  
  Hau da, non heroi, film, esango nuke, " Itxaron, ez ukitu andre! Esango dut, bere zer jakin nahi duzu. Hori ez da horrela. Ziur, Ronu maite bere, eta zer Gorodina zen joan egin bere zukeen scarred dit, baina bera izan zen, profesionala, eta ez duzu sartu espioi enpresa, izan zen ala ez Killmaster egiteko AIZKORA edo bi ... egin dut, apur bat zelatatzen Energia Atomikoaren Batzordeak ez bazaude prest arriskua hartu. Eta praktiko bat ikuspegitik, minutu hartuko luke Gorodin suntsitu Rona Folstedt bakarrik jakiteko duten hey zuen ezer esan emu litzateke eman zidan, asko denbora gehiago eta modu bat aurkitu behar, beraz, ezin izan zuen zeregin burutzeko. Azken batean, garrantzitsuena kontuan izan behar du, herria Errusia. Beraz, zuen gritted bere hortzak eta saiatu kontzentratzeko bere ihes-plana.
  
  
  Knuckles pounded kabinako atea.
  
  
  Gorodin zin egin errusieraz bezala, atea ireki eta zurbila marinel koa begiradak zion, dudarik gabe, ez begiratu erdi-biluzik blonde on litera.
  
  
  "Irrati-mezua zuretzat, jauna," marinel muttered.
  
  
  "Ez orain, lelo," growled Gorodin. "Atera hemen!"
  
  
  "B-baina, jauna, hau da, Oro har Zhizov. Premiazko ".
  
  
  Bat grunt annoyance, Gorodin aktibatuta kanpoan Rona.
  
  
  "Bikaina. Esan orokorra izan dut han.
  
  
  The crewman agurtu smartly eta desagertu egin zen.
  
  
  Gorodin gelditu aulki non Ego-en laguntzaile gaztea eserita zegoen. "Boris, beti begi bat mantentzeko, pertsona horiek. Watch out Carter.
  
  
  "Bai, jauna," Boris esan zuen, zalantzarik gabe, seinalatuz Wilnelmina me at.
  
  
  Gorodin atera eta atea danbateko atzean. Atzean lanean bere bizkarrean, saiatu zuen tira bere kamiseta, beraz, Boris ikusi ahal izan magia gerriko. Bezala mugitu zuen, ikusi nuen Boris en thumb estutu eragilea.
  
  
  "Hobe duzu gezurra behera,", esan zuen. "Ez, ez, zalantzarik gabe, hori egingo dut tiro duzu bada, behar dut."
  
  
  Ekarri zuen. Gelditu zen mugitzen.
  
  
  Rona itotzen bat sob. Bere begiak darted nahi Nah. Ez zuen itxura bat loudmouth. Boris begiratu, gehiegi. Denean bere begirada jaitsi zen bere bular biluzi, begiratu zuen terrible.
  
  
  
  
  
  
  Rona, negar berriro, utzi multzo bat patetikoa whimpering soinuak, eta arnasestuka. "Boris", esan zuen begiak malkoz, " nahi baduzu, utzi zion hau egin niri?"
  
  
  Orduan ulertu nuen bere. Rona bat baino gehiago izan zen profesional baino litzaidake zuen imajinatu. Zuen harrapatu zuen lehenago flash errukia gizon gazte begiak, eta orain zuen jolasten ari zen da.
  
  
  "Ezin dut lagunduko duzu," Boris esan zuen. "Esan behar duzu koronel zer nahi zuen jakin."
  
  
  "Ezin dut", esan Rona. "Ez dut ezer jakin. Infernua da egiten terrible gauzak me. Ez duzu begiratu zion bezala, Boris. Ikusten dut gizateriaren duzu. Mesedez, esan dit."
  
  
  Zuen ona izan zen, benetan konbentzitzen, eta bakarrik erdi-assed.
  
  
  Boris pixka bere ezpain, baina bere burua astindu. "Ezin dut lagunduko duzu."
  
  
  Preziatuak segundo gainditu. Bat izan nuen kopuru jakin fisiko askatasuna, nahikoa etsi jokoa bada Rona ezin me oharkabetu. Harrapatu zuen bere arreta, eta, ondoren, begiratu pointedly at zigarro pack etzanda txartela taula aurrean Boris.
  
  
  Berak eman zion irribarre txiki bat eta hasperen egin zuen, hein handi batean. "Ulertzen dut, Boris," esan zuen. "Duzu lan, zer uste duzu, besterik ez dugu egin. Zer egin zukeen gurekin batera zidan, ezagutzen dut izan litzateke desberdina bada arduratzen ziren."
  
  
  Mutila begiratu Nah zerbait oso hurbil esker ona.
  
  
  "Ez naiz galdetzen duzu betray zure sinesmenak," Rhona jarraitu. "Baina, ezin duzu egin zidan txiki bat alde?"
  
  
  "Ahal badut," Boris erantzun zion ia inaudibly.
  
  
  "Hori baino lehen piztia Gorodin hasten torturatzen nau, ez dut argia it up." Hey, lortu nuen beste ahula irribarre.
  
  
  "Txiki bat da, tratatzeko, baina, ziurrenik, azken batean. Egingo didazu bat?" "
  
  
  Boris zalantzan, gero nodded. Bildu zuen motxila aurrean zion. "Hauek dira Errusiarrak. Ez duzu kontuan?" "
  
  
  Bere burua astindu zuen. "Zigarro bat da, zigarro bat denean zure nerbioak behar erliebea."
  
  
  "Hau izango da baldar,", esan zuen. "Ezin dut joan utzi zure esku."
  
  
  "Mesedez, su zure ego eta jarri nire ahoan," erantzun zuen.
  
  
  Izan zen oso luze baten jaurtiketa. Besterik ez nuen izan segundo pare bat. Zuen tensed, kuzkurtuta.
  
  
  Boris zigarro bat piztu, jaiki, eta bilduta pistola sartu bere gerriko. Zeharkatu zuen kabinan jarri eta zigarro bat arteko Rona ezpainak. Zuen bezala mugitu zuen, swung bere hankak batetik litera bizkarreko eta poliki-poliki eseri.
  
  
  Buruz izan zen lunge zion aktibatuta zuen. Berea, espero litzaidake zuen baino gehiago izan Rona, noizean behin altxatzen zigarro bat bere ezpainak. Baina, jakina, izan zen joan itzultzeko bere eserlekua.
  
  
  Eta orain, ikusi zuen me out bere begi txoko. Zuen whirled inguruan aurpegia me eta heldu luger . Baina hemen dut ustekabeko apurtu. Noiz Boris aurpegia jiratu me eta jiratu egin zen. Ron, planteatu zuen bere belaunak ia azpian bere kokotsa, zuzendutako bere oinak at helburu, eta danbateko horiek aurrera indartsu bat bultzada. Egin zen harrigarria arintasuna eta tximista abiadura.
  
  
  Boris zuen pistola bat eskuan, baina aurretik, ezin izan zuen igo da, izan zen catapulted me norabidean, galdu bere oreka, hala nola, intentsitatea jaitsi zuen pitching nire oinak, eta Luger izorratu bizkarreko bat huts egin. Bakarrik hartu zuen bigarren zati bat altxatu nire bandaged oinak, orain club bikoitza larruzko bakarra, eta horiek apurtu nire ego skull. Lehen zulatu harrigarria izan zen gutxienez esan nahi da, baina hurrengo hiru, azkar segida, egin itzulerako eta puntzonatzeko behera neurri osoa nire pisua, jarri ego olvido sartu.
  
  
  "Pobrea Boris", esan Rona, ondoren izan zuen salto baino gehiago, eta izan zen, behera begira zion sickening adierazpena,"izan dut ia hasita zion bezala."
  
  
  Hamargarren kapitulua.
  
  
  Ez nuen denbora adierazteko nire esker ona eta mirespena Rona harrigarria da arintasuna eta azkartasuna une egia. Izan dut lanpetuta egiaztapena gimnasioa zorrotz amaieran zerbait pisatzen gurekin behera. Baina, lehen begiratuan, ez zen ezer baino zorrotzagoa obtuse angelu bat mirrorless bureau.
  
  
  Ondoren, argi fluoreszenteak gainetik mahaian harrapatu bere begi. Jakina, izan zen iristeko, baina hodi erraz apurtu bada, eta ezin izan zuen jo egin zerbait. Agian zuen ahaztu bere Luger, zein izan zen orain atseden hartu, bizkarrean hurbil. Nire eskuak atzean nire atzera, ez naiz oso ona jaurtiketa; gainera, tiro bat egingo luke gehiegi zarata. Arrazoi beragatik, ezin izan zuen bat bota pistola Brylev.
  
  
  Zuen swung bere strapped orkatilak baino gehiago ertzean litera eta Saldu bere. Lan takoi beste elkarren aurka, lortu nuen loosen bat nire inguruan oinetakoak, beraz, zintzilik off behatzak nire eskuineko oina. Besterik ez dut izan denbora egiteko saiakera bat. Zuen, astiro-astiro, swung bere hankak off bere itzulian hainbat aldiz, eta, ondoren, zutitu eta zuzentzeko sortu bere indar guztiak.
  
  
  Free boot utzi nire oinetan eta spiraled gorantz. Izan zirudien mugitzen, poliki-poliki, ikusi nuen bidean aurrera xede. Orpo bere zapata hit hildakoen erdian argi fluoreszenteak, ondorioz ederrenetako bat apur kolpeak zuen litzaidake inoiz entzun.
  
  
  Kabina iluntasunean murgildu zen, eta jauzi egin zuen solairuan zehar, non ezin izan zuen entzun zati beira erortzen. Agachados behera, zuen groped bere atzean, eta aurkitu mehe zati beira. Ziren, oso zorrotz,
  
  
  
  
  
  
  baina horietako gehienak ez ziren oso txikiak. Biltzen nire bidez modu zatiak, azkenik aurkitu dut bat big nahikoa eduki nire ego between my thumb eta forefinger, eta ikusi zinta nire eskumuturrak. Noiz izan dut lan makurrak beira, nire eskua bat-batean bihurtu zen hezea. Banekien nuke neure burua moztu, baina nire eskuak ziren gehiegi numb mina sentitzen.
  
  
  Denean, gutxienez, notch bat sortu zen on zinta bakoitzaren lodiera, bere eskumuturrak parted dute eta lehertu atera. Gisa jarraitu zuen lan ilun, kola orkatiletan tore kanpoan.
  
  
  "Voila," Rone esan zion. "Zerbait esan zion lortzeko aurkitu behar duzu."
  
  
  "Hemen nago," Rona ahotsa deitu inguruan iluntasuna.
  
  
  Izan zen norabidean mugitzen soinua bere ahots noiz entzun zuen norbaitek scratching at bizkarreko kanpo kabina atea. Ondoren, latch ireki.
  
  
  Leaping nahi bulkhead, sakatzen zuen bere burua hormaren kontra. Atea ireki, eta santua, Jaunaren gainezka egiteko Gorodin, nor zalantzan split bigarren bat. Izan zen bigarren zati bat jada. Hit zion ego-contundente izateko eskubidea jaw, bidaliz shockwaves modu guztiak nire sorbalda.
  
  
  Ego harrapatu bere gerrian noiz izan zen sagging eta bere bota atea. Izan zen urratuta Gorodin en gerriko arabera, knife, eta Hugo slid atzera scabbard sartu bere forearm. Ez zen nahikoa argi bizkarreko aurkitu Wilhelmina, eta Luger hartu zuen bere ere.
  
  
  Orain berea, joan zen sehaska non Rona zen pazientziaz zain, eta tore zinta batetik, bere eskumuturrak eta orkatilak.
  
  
  "Goazen," I hissed, tossing hey, zer geratu zen bere blusa. "Lo me atzean, saiatuko naiz bota digu ertzean zehar. Hau da gure aukera bakarra.
  
  
  Sartu dugu korridorean. Saiatu naiz neure burua orientatzeko. Ikusi izan dut bere amaiera bakoitzean korridorean, bat izan ezik estu metalezko eskailera. Bat izan nuen, berrogeita hamar-berrogeita hamar aukera asmatzen zein norabide segurua izango litzateke. Egin nuen nire aukera eta ran eskaileretan, Rona eskubidea me atzean.
  
  
  Baina egin dut okerreko aukera.
  
  
  Gisa iritsi gara beheko aldean, eskailera, soinua entzun nuen heavy oinak hurbiltzen. Bota ezazu bat Luger eta tiro at beheranzko gizonak.
  
  
  Erabiltzen dut nire eskua libre bultza, bere Ron-en modu bat bezala gorputza hegan iragana digu, eta hit bizkarreko. Izan zen bat inguruan Eslaviar marinelak. Entzun dugu urratsei datozen behera korridorean goiko bizkarreko.
  
  
  Gero jiratu eta jarraitu Rona behar eskaileretan beste muturrean aretoan. Ikusi ahal izan zuen hori ginen beheko bizkarreko zuen, eta bazekien hori izan dugu igotzeko bi maila handiagoa aurretik iritsi ahal izan genuen baranda.
  
  
  Dugu clattered gora metal urrats iritsi eta hurrengo bizkarreko bezala, talde bat Gorodin da gizon etorri ezerk izkinan inguruan. Izan zen marrazainak ih norabidea, eta horrek moteldu egin ih of Rivne beraz, ezin dugu exekutatu sortu hurrengo eskailera hegaldi. Jarraian behera, norbaitek bat-batean, tiro bi thundering plano. Balak errebotea off kirurgikoa bulkhead dugun bezala salto hurrengo bizkarreko atera ih eskura.
  
  
  Hau korridorea, ez ziren ateak liderra lifeboat area. Ez nuen pentsatzen uzten inguruan bat itsasontziak, baina ez ziren bizitza jakak gordetzen zehar bulkheads, eta bada, ezin dugu hartu, pare bat denak baino gehiago, ahal izango dugu, agian bizirauteko & nb.
  
  
  Noiz dugu hautsi kalean sartu eta egun bat geroago, hiru tripulatzaileak zutik zeuden gure artean, eta baranda. Horietako bat izan pistola bat horien inguruan. Planteatu zuen arma, sua, baina Wilhelmina zen dagoeneko nire eskua. Bere bat bidali bala bidez ego lobe, eta lehorreratu fusil. Bat beste taldeko kide bota fusil doan da hildakoen gizon, eta hirugarren atera bat eskuan pistola bere arropa eta tiro tiro bat gure norabidea. Wilhelmina erantzun. Gunman besarkatu bere bularrean eta mailakatu itzuli baranda, baino gehiago gogor alboko splash beltza Karibeko azpitik. Bizirik eman nahian, free, bere fusil eta ran popa.
  
  
  I tore tapa bat off egurrezko edukiontzi markatu "Bizitza Jaka" baina bakarrik aurkitu bat barruan. Ego Rone bota zion, eta berak jaso nahian, bildu aztarnak bere blusa.
  
  
  Han izan ziren, zorrotz oihuak orain, eta jendea bi aldeetako ziren exekutatzen zehar bizkarreko gurekin norabidean. Denbora gorde zeure burua. Zuen nodded nahi Rona, ondoren igo trenbide, igo behera estu kanpoaldeko ertzaren, eta atean sartu.
  
  
  Bat amorruz tiroketa ihes egiteko bere, ahaztu buruz bideratzen zauria nire apurtu skull. Gogoratu zuen ondo denean hit zuen ur gazia, gogorra.
  
  
  Ondoren, brylev atera. Baina laster etorri zen, eztula eta tu out ur bat bezala hautsi erradiadorearen.
  
  
  La Gaviota izan sailen pare bat ehun metro, baina orain zuen hurbiltzea, bere searchlights jolasten ur gainean.
  
  
  Haize zorrotzak izan zen, eta itsaso zakarra zen. Izango dute gogor honetan leku swirling ozeano basamortuan. Ur epela izan zen, baina osoa unfriendly izaki hortzak zorrotz - eta izan da bakartia.
  
  
  Bakartia da! Gertatu zait hori ez nuen ikusi Ron eta ferret salto borda. Zuen benetan murgiltze nirekin? Ezin dut ziurtatu. Bera izan zen, flotatzen zabal bat zirkulua, hondoratu uretara bezala floodlights swept iragan me, baina Ronu ezin izan du ikusi bere.
  
  
  
  
  
  
  La Gaviota zen, eta orain, poliki-poliki hurbiltzen dit. Nire ikuspuntutik, at ur-maila, begiratu handi eta ilunak. Berrogeita hamar bat metro kanpoan, ontzia gelditu zen, eta argiak hasi metodikoki darting atzera eta aurrera on & nb.
  
  
  Zerbait zuri bobbed olatu on me eta arteko ontzia. Ezin nuen arrisku deituz. Nire ahotsa egindako erraz ur gainean, eta ontziaren motorrak ziren orain isilik. Bere arakatzea gorputza mugitu bidean objektu & nb, baina gelditu bortizki nire eskua ukitu ehuna eta haragia.
  
  
  Ez zen Rona. Nahasketa bat erliebe eta berriz, dut aurkitu zen gorpua crewman nor jaitsi zuen taula gainean nuen ondoren filmatu zion.
  
  
  Luze bat thumb flashlights aurkitu gurekin blinding sugarrak. Bere berehala atean sartu, irten hildako marinel afloat by me betiko. Ur azpian, zuen begiratu norabidean ontzia. Ezin izan zuen muffled thunder tiro eta soinua balak sakatuz ura.
  
  
  When I surfaced, kaskoa ontziaren loomed me aurretik zuri bat bezala altzairuzko horma. Ziren oraindik tiro bizkarrean, eta zuen soinua entzun lifeboat bat jaisten ari. Ibili zen, atzera zehar hull popa, non ezkutatu zuen irtetzen azpian onena bezala ahal izan zuen. Hemen izan zen out eskura flashlights, eta I izan litzateke zaila ikusten itsasontzia izan ez balitz baino gehiago exekutatu me. Zoritxarrez, ez zen leku on harrapatzeko behar eskubanda, beraz, behar izan nuen igeri zehar & nb hurbil egoteko kaskoa.
  
  
  Itsasontzi plopped amidships, eta rowers buru zilarkara adabaki ura non santuaren linterna jaitsi zuen. Iritsi dira leku, bota sodden gorputza sartu itsasontzi batzuk indartsu kolpeak. Norbaitek zin egin eta, ondoren, zutitu eta oihu egin Gaviota bidez megafono.
  
  
  "Ez da Carter edo emakume bat! Zuen bakarrik, gure inguruan! "
  
  
  Une baten ondoren, soaring isiltasuna Gorodin ahotsa zen hiru mendeetan out: "itzuli taula gainean. Egingo dugu bilaketa berriro lortzen denean argia".
  
  
  Itsasontzi obediently itzuli Gaviota zen, eta hauled itsasontzian. Egunez izan zen, oraindik ere ona, zazpi ordu kanpoan, eta ez nuen espero inguruan izan denean iritsi da. Oso zakarra balioesteko, berea, bere gain hartu nuen nonbait ginen Honduras Golkoan. Hartu nuen bere jakina, izarrak, eta ahalik eta azkarren soinuak bizkarreko hil behera, zuen lurrunetan gabe pixka bat ekialdean, zein naiz kalkulatzen zen norabidea lur hurbilen. Ura izan zen, oraindik epela, eta itsasoa izan lasaitu behera egiteko nahikoa igeriketa errazagoa. Bada, zortea dut, dut agian iritsiko lur batzuk edo izan euli batek errespetatzen txalupa.
  
  
  Igeriketa lasai, mugitzen, poliki-poliki, kontserbatu bere energia, galdetu zuen berriro ere, zer gerta liteke Rona. Sentitu zuen tristura sakon bat.
  
  
  Kapitulua hamaika
  
  
  Izan zen arratsaldean santua, guztiak arrosa eta urrezko, nonbait aurretik, bitartean zuen bere laztandu, swam bere, laztandu bere Karibeko. Nire gorputza bero izan xahutzen duela ordu batzuk, eta behin-ur epela orain sentitu izoztutako hotza. Noiz izan zen, nahikoa argi, gelditu zen eskaneatu horizonte. Lehen, ezin izan dut ikusi lur nire ikuspegia eremuan, eta nire muskuluak garrasika protesta hori izan dut, oraindik ere, igeriketa ez itxurazko saria. Orduan konturatu zen adabaki bat marroia non urdina zerua eta zerua bildu ekialdean. Zela erabaki nuen, bai Honduras edo, bada, korronte hartu ninduen, iparraldean, Yucatán. Ez da benetan axola. Edozein zati lehor, lurrean sendo da ongi etorria.
  
  
  Berak eman zuen minutu batzuk igeri egiten, eta, ondoren aktibatuta baino gehiago eta hasi zen luze bat, argi arakatzea aldera arte, banku -. Pixka bat egin ondoren, lortu nuen enpresa bat.
  
  
  Lehen, izan zen, besterik gabe, ganbara azalera leuna nire eskubidea. Hurrats & nb, ikusi nuen, eta ikusi berri bat ganbara. Ondoren, beste. Eta beste bat. Bere, ez zekien zer zen, nahiz eta aurretik lehen igitai-formako bizkar roll agertu azalera.
  
  
  Marrazoak.
  
  
  Noiz gelditu da mugitzen dute, norabidea aldatu, zeharkatu nire aurrean, eta, ondoren, atzera jiratu, orain licking. Ezin izan zuen egin, hiru pertsona horien inguruan, zuen, nahiz eta, zalantzarik gabe, ez ziren lagunak hurbil. Denean bere murgilduta ura, ezin da argi eta garbi ikus daiteke ih inguratzen me baino gehiago at distantzia bat, berrogeita hamar oinak. Izan zuten eskisto videocast eta zuri-katea urdin marrazo bizitza. Arren, marrazo zuri bat da, gehiago saiatua gizon-eater, urdina marrazo ez da nire gogoko laguna distantzia luzeko igeriketa.
  
  
  Hiru ale inguruko me ziren artean, zortzi eta hamar oinak luze. Berea izan zen arraro bat intruder batean ih ur-baldarra, motela, seguru asko, arriskutsua, baina balizko bazkaria. Noizean behin, hiru bat litzateke rush me bidean, eta, ondoren, swerve urruntzen, balitz bezala, probak nire erreakzioa. Banekien lehenago edo geroago norbait horien inguruan etorriko litzateke eta labankada me beren hortz zorrotzak.
  
  
  Jarraitu zuen igeriketa nahi gailurra lurra. Batera ahalegin bat, mantendu dut nire trazua motela eta lasaia, balitz bezala, hiru harrapari ez ziren bothering me guztiak. Gehiago izan zen nire onerako baino, horiek egiteko; ez duzu aurre egiten marrazo bat.
  
  
  Nire zabalza drew etengabe hurbilago jarraitu nuen bezala, nire agonizing norabidean aurrera shore. Zorionez, odol zuen luze geroztik garbitu kanpoan buruan zauria eta moztu bere thumb.
  
  
  
  
  
  
  
  non bere ego moztu zuen bere fluoreszenteak argi fixture. Badut isuritako odol freskoa uretara nire inguruan, marrazoak, ez izan zalantzarik eta malko me gain.
  
  
  Nire arreta zentratu zen marrazoak, ez dut nabarituko brown sail arteko me eta lurra, apur bat iparraldera. Geroztik ez nuen ezagutzen tamaina txalupa, ezin dut kontatu distantzia nah. Baina ez zen hurbiltzen me, eta I izan zen, adimen saiatzen iristea, eta arindu ego. Bat nabigatzen, litzateke apenas izan dira, batetik Gaviota, eta nahiz eta izan zen, nahiago dut arriskua hartu duten Gorodin da tripulatzaile baino hilgarria torpedoes hori mantendu itxi me on.
  
  
  Bitartean nintzen pentsatzen pentsamenduak horiek, zerbait keinuka laño me azpian. Ez nintzen kaltetutako, baina turbulentzia bidali dit spinning bat bezala trafiko jam. Nire playmates prestatzen zituzten eraso.
  
  
  Gelditu zen, igeriketa eta haizatuko erotu at itsasontzia. Ezin dut esan bada, litzaidake zuen ikusi dit, baina itsasontzi mantendu mugitzen nire norabidea, zein izan zen reassuring. Denean, beste marrazo gainditu barruan sei niri oinak, Hugo atera da bere scabbard eta ospatu hilt prest ur azpian. The knife ez aldatu odds askoz aurka hiru hiltzaileak arteko pisua hiru ehun eta lau ehun kilo bakoitzeko, baina ez zuen ematen dit aukera bat.
  
  
  Zuen atean sartu hainbat aldiz ikusi marrazoak bitartean mantenduz bere begiak hurbiltzen txalupa. Orain beste marrazo piztu kanpoan bere laguntzaile eta eraso dit. Ez dago bat ezaguna teoria delako hori marrazo en ahoan kokatzen da underside bere burua, behar da roll kalera bere atzera ziztadak. Ez uste da. Noiz beheko masailezurra behera dator bere hinge, maltzur ilargierdi irekitzen hilgarria sartu cavern hortzak. Marrazo hozka duzu, ia edozein posizioa.
  
  
  Hau erabaki eraso zidan sutan. Berea joan azalera azpian erantzuteko ego era berean, aurkezten gisa txiki bat helburua ahalik. Zuen gainean, ni bezalako seme bat,beltz bat urpeko misil, aurretik Hugo jarri izan zion defentsa. Giza maniobrak ur azpian mugatua da onenean. Eta ez zen denbora bakarrik bota neure burua gora eta utzi beltz erraldoi forma pass me azpian. Hura izan zen, hain hurbil pikortsua marrazo azala urratzen nire sorbalda.
  
  
  Aurkitzeko me defentsarik, marrazo berehala aldatu norabidea eta sartu beste bi. Ih kitzikatuaren mugimenduak iradoki ziren prestatzen hitzartutako erasoa. Begira itsasontzia, konturatu zen sinple bat zen egurrezko txalupa bakar bat nabigatzen. Txiki, ilun-aurrean gizonak ziren zutik brankan, seinalatuz me at. Izan ziruditen oihuka, baina ezin dut entzun hitzak.
  
  
  Bizkar ispilu bidez ebaki ura hurbil. Denbora honetan berea atean sartu sakonago, eta, beraz, egin marrazo. Egin du saihesbide bat me pean, eta buru gora, masailezur zabal, bere gaiztoak begiak seeming me erronka. Bat egin zuen somersault eta dodged hilgarria hortzak by hazbeteko batzuk bat, baina une honetan, Hugo izan zen prest. Bere itsatsita pala bat sartu goiko marrazo en bizitza. Nire besoa jerked balitz bezala izan da, hit bat gehiegizko merkantzien trena, baina ez dut ospatzen bezala marrazo en bultzada egiten digu, bai gora, eta stiletto blade xerratan bidez gogorra azala zuria bizitza.
  
  
  Aurretik iritsi gara, azalera, berak bultzatu off zauritu marrazo, eta horrek, ondoren, atzean utzi gorri iluna odol kea bezala, begizta bat tripak mamelonar bere inguruan bildu luzera zehar bizitza.
  
  
  Sortu koa izan zen, eta urrun ibili hil hiltzaile, glancing atzera behin bakarrik ikusi bere ego-en azken lagunak slap bere ego urdaila eta bortizki erauzi off zati handi bat haragi eta entrails. Hirugarren marrazo mantendu erritmoa.
  
  
  Bota zuen bere burua, azalera eta arnasten gozoa, aire freskoa sartu, bere birikak. Ondoren minutu bat, nire belarrietan gelditu dei eta entzun nuen ahotsak. Hamar oinak nire atzean, txalupa zen bobbing txiki batean, olatuak, sail altxatzen arrezifeak. Ez ziren lau gizon txalupa. Izan ziren, labur eta ilun, delikatua ezaugarri multzo simetrikoki txiki txandan buruak. Hitzak hitz egiten dute, eta ziren ulertezina da niretzat, baina ez dut sumatzen ziren Maia, antzinako hizkuntza txikiagoa Mexiko hori da orain hitz egiten du, hego-ekialdeko zati Yucatan, Quintan-a-Ru.
  
  
  Brown eskuak muskulu besoak atera iritsi eta bota zidan zehar ura sartu egurrezko txalupa. Entzumena soinu bat nire atzean, bere aita aktibatuta begiratu apar odoltsua hondartzan non bi marrazoak izan urratu zauritu, gizon zuzenak. Minutu gutxi barru, berea izango litzateke hurrengo.
  
  
  Bere aita ospatu out bere esku esker ona bere rescuers, baina ih itxi begiak eta expressionless aurpegiak ez zuen erantzun. Odin horien inguruan gestured niretzat eseri brankan. Beraz, egin zuen, eta jaitsi dute sail. Haizea bildu mihise, eta argi itsasontzi zirudien ura igotzen eta exekutatu aldera itsasertzean.
  
  
  Kapitulua Hamabi
  
  
  Gisa txalupa mugitu arazorik gabe eta isilean aldera shore, nire ahaleginak azken hamasei ordu hasi harrapatzeko me. Borroka eta ihes on the Gaviota, luze igeri, eta bataila, marrazoak, nekatuta me out. Zuen nodded eta begiak itxi horiek utzi atseden, eta segundo bat geroago, tac
  
  
  
  
  
  Beheko itsasontzi zirudien labordeta legar, eta jende agortzen ari ziren talde huts tira itsasontzi lehorrera.
  
  
  Jarduera guztiak gelditu denean, bere senarra atera zen eta gelditu hondartzan. Odin en nam po Maya zen baino handiagoa ez nire besapean. Eta nire txalupa-lagunak, ez zuten erakusten digu, edozein agurra edo etsaitasuna euren aurpegiak, nahiz eta niri begiratu batzuk jakin-mina.
  
  
  Ziren ondorengoak gogorra eta unruly Maia Indiar zuten inoiz aurkeztu espainiako arau egunetan kolonizazioa. Ondoren, 1847 altxamendu mendebaldeko Yucatan zen xehatu espainiako, ihes egin dute ahalik eta onena izan dute nahi oihan Quintana Roo, non erresistentzia armatuak arte jarraitu du xx. mendean. Orain ere, urruneko herri bat bezala izan dut ekarri geratu dira, oso-osorik, gobernu federalak gobernatzeko bera jarraiki zaharra tribal tradizioak.
  
  
  Bi gizon bat arrantza itsasontzi hurbildu dit, bai alboetan. Horietako bakoitzean txiki bat jarri brown eskua nire ukondoa eta bultzatu me aurrera. Nik ez dut jakin izan dut bada eskoltatu edo harrapatu.
  
  
  Dute ekarri me bidez herri bat, hogei etxe errenkaden artean isila, zaindari Maia jendea. Gelditu gara aurrean etxola bat baino txikiagoa beste batzuk kanpoaldeko perimetroa herrian. Teilatua zen thatched, eta lokatza hormak ez izan windows.
  
  
  Gisa odina, nire inguruan segizioa, hasi me eramango atea bidez, bultzatu zuen Wilhelmina en metal blokea, oraindik kontra sakatzen nire izterrean. Altxatu zuen nire heze kamiseta eta bota luger .
  
  
  "Pistola!" zuen snapped, lehen hitza gaztelaniaz entzun zuen edonork horien inguruan.
  
  
  "No se funciona," ume, esan zion. Izan zen egia. Pistola ez arte lan bat egin ondoren, gaueko murgiltze ur gazia. "No tiene balas," gehitu dut. Ere egia. Erabiltzen zuen guztiak bere ammo, berriz, tiro back at Gaviota.
  
  
  Erantzunik ez Maya. Itxuraz, ez dute bakarrik zekien hitz batzuk gaztelaniaz. Ondoren confiscating Wilhelmina, Indian bultzatu nau kabinan sartu eta danbateko egurrezko ate atzean dit. Hitz egiten zuen bere laguna Maia hizkuntza. Bere tonua, esan izan dut hori bat horien inguruan izan zen ustezko, ez dago lo, eta guardia atea, berriz, beste atera zen, batzuk errand. Altxatu zuen bere rammed lurra solairuan eta atxikia hormaren kontra.
  
  
  Lehen aldiz, ordu asko, bere pentsamenduak aktibatuta misioan parte hartzen duten me batu Karibeko. Izan zen benetan bakarrik atzo, bere semea zorian izan zen garaitzeko batean lursail batekin maleta eta bonba bat, noiz mugitu zuen bidean Fiodor Gorodin bat Luger eskuan? Hala ere, noraino naiz gai izatetik ezer egin ekiditeko nuklearra suntsitu New York Hiriko beste, hiru egunetan.
  
  
  Saiatu naiz ekartzea nire pentsamenduak atzera nire egungo arazoa, baina ikuspegi bat Rona Folstedt, lirain bat xarlango eta ekaitz Nordic rubia, keinuka nire kontuan bidez. Non izan zen, besterik ez zuen orain? Hildako? Hobe da ito behar baino snatched gora Gorodins.
  
  
  Atea nire etxola swung ireki eta bi nire guardia sartu. Keinuak eta grunts, egiten dute, argi eta garbi izan behar zuen lagunduta ih. Jaiki zen, eta, haiekin ibili, atzera herrira.
  
  
  Etorri gara handiago bat etxola besteak baino. Behin margotu zuri zen, eta pixkanaka-pixkanaka inflexio grisa. Bi Mayans ekarri zidan atea bidez, ondoren gelditu zure aurrean gizon zahar bat eserita plataforma. Zuen shaggy grisa ile eta aurpegi bat bezala, gogor eta zimur bat bezala intxaur shell.
  
  
  Planteatu zuen bat crooked beso, eta bi nire guardia urratsez urrats atzera, utzi pakean berarekin.
  
  
  "Bere Cholti,", esan zuen indartsu bat, baxua, ahotsa zirudien leku batera, bere adina eta txiki-txiki bularrak. "Bere ahots El Jefe, Buruzagi."
  
  
  "Ohore bat da", esan nion," eta plazer bat aurkitu norbait hitz egiten du ingelesez."
  
  
  "Guztia da berea herrian, ingelesez hitz egiten dut,", esan zuen harro-harro. "Joan nintzen eskolara Merida. Zuten irakasteko beren semeak, baina ez dute jakin nahi Yankee hizkuntza." Orduan pausatu zuen, eskuak tolestuta, bere itzulian, zain me zerbait esan nahi du.
  
  
  "Nire izena da Nick Carter", esan nion. "Bere agente bat da estatu Batuetan. Bada, hartu ahal izango duzu, me hurbilen dagoen hiria nire telefono, eskertuko nuke. Dut ordaindu behar duzu ondo.
  
  
  "I zen kontatu izan duzu, pistola bat," Cholti esan zuen.
  
  
  "bai. Nire lana, behar dut batzuetan defendatzeko neure burua, batzuetan, bere hiltzeko."
  
  
  "Zuri jendea ez da oso ezaguna Quintana Roo, Carter. Ez zait gustatzen jendeak zuri pistola batekin guztietan. Nire gizonak tratatu ziren oso gaizki zuri batek gizon pistola batekin."
  
  
  "Ez dut nahi duela gurekin, duzu, gurekin, zure pertsona, Jefe. Pertsona naiz borrokan ari dira pertsona gaiztoak suntsitu nahi duten hiri handi nire herrialdean eta hiltzeko, beraz, asko nire jendea ."
  
  
  "Zer behar du honek esan nahi digu hemen Quintana Bur?
  
  
  "Bada, horiek gaizkia pertsona onartzen dira irabazteko, ez munduko leku seguru egongo zien, ezta zure herrian. Dute, besterik gabe, suntsitu uharte bat Ozeano Barean, non pertsona izan ziren asko bezala zure kabuz.
  
  
  "Tell me nola bukatu itsasoan, Nick Carter."
  
  
  Esan zuen Em buruzko istorio bat denbora Rhona eta nik boarded bat gurutzaldi-ontzi batean, Antigua. Cholti entzun bere begiak narrowed, bere esku, oraindik ere, bere itzulian, bere begiak ia itxita. Noiz amaitu zen, eseri zen osoa, minutu.
  
  
  
  
  
  
  isilik. Ondoren, ego-ren begiak ireki eta miatu zuen nire aurpegia.
  
  
  "Uste dut, duzu, Nick Carter,", esan zuen. "Zure ahotsa ez da gezurra, eta zure begiak, egia esan. Telefono bilatzen ari zaren aurkitu daiteke sortu iparraldean Vigfa Chico. Dut hartu litzateke duzu ez dago, baina ...
  
  
  "Baina, zer?" Nik galdetuko da.
  
  
  "Duzun dira gizon zuri. Ekarri dute pistola bat gure herrian. Arrazoi horiek direla eta, nire jendea, nahi duzu hildako. Egingo dute entzun nahi, ni bezalako el jefe, eta, agian, ezin dut egin ih uste, bere nahi, ez duzula nahi duela guretzat. Baina ez dago nork ezin izan astintzea ."
  
  
  "Nor da hau?" Galdetzen nion.
  
  
  "Ego izena da Tihok. Zuen nire semea. Noiz hilko naiz, zuen ardura izango hemen. Beldur naiz hori gertatuko da, oso laster. Teehawk inoiz ez ados utzi duzu joan arte duzu bete zion."
  
  
  "Sartu exekutatu zion? Pentsatu nuen esan duzu, inork ez du hemen hitz egiten du ingelesez."
  
  
  "Badira beste hizkuntza batzuk," gizon zaharrak esan zuen. "Nire semea da zure zain kanpo nire etxea oraintxe. Nola jokatzen duzu berarekin zehaztuko zure patua. Hau da, nola izan behar da ."
  
  
  "Ulertzen dut", esan zuen gizon zaharrak. Cholti nodded ate aldera bere etxola. Ondoren aktibatuta zuen eta utzi.
  
  
  Aurretik, hartu zuen bi urrats sartu konpentsazio aurrean buru ' etxola, zerbait thundered aire bidez eta hit lurrean nire oinak. Bat izan zen, sei metroko lantza, bere estu, bikoitza-edged ezpata burrowing lurrean sartu.
  
  
  Kontrako aldean konpentsazio-koa gazte bat Maya, aintzat harturik gerrian, bere brown azala taut eta glistening baino gehiago taut muskuluak. Zuen orratzez twin nahi lantza nire oinak, eusten ego angelu bat, tradizionala erronka planteatzen. Ez ziren baserritar guztiak gure inguruan, beren aurpegiak eraginik, baina bere begiak wary.
  
  
  Beraz, hau da, Tihok, buruzagi semea. Hau izan zen gizon bat izan nahi dut aurpegia bataila bada utzi zuen herrian bizirik. Baina bada ego hiltzen da bere, ezin Ego-aita, utzi me joan Vigia Chico? Nahiz eta gizon zaharrak ados, egingo dut utzi ego pertsona bizi dira? Nolabait, izan nuen garaitzeko Teehawk, baina ez nuen hartu ego atera zion.
  
  
  Ukitu aurretik lantza, Hugo nahita atera da aurrera scabbard bere forearm. Izan zen altxatzen arabera stiletto, beraz, herritarrek ikusi ahal izan ego, ondoren, bidali ego spiraling ate aldera buru ' etxola, non izan zen trabatuta, heldulekua dardarka. Nahiz eta ez zen entzungarria, erantzun jarraitzaile, ezin izan zuen bere zentzu inplizitua onespena.
  
  
  Ondoren, bota zuen lantza lurrean inguruan, eta, eusten ego posizio berdinean Teehawk, mugitu erdian kentzeagatik. Ez dugu ukitu spearheads batean agurra bitxian antzekoa erabiltzen bataila langileak. Hilgarria aldea izan zen, hauek spears zeharkatzen hamabi hazbeteko altzairuzko blade, pala bat gai piercing pertsona bat edo off ebaketa gorputz bat bere gorputza.
  
  
  Hartu zuen bat, atzera pauso bat prest jarrera, eta lasai, berehala eraso, abentura lantza hilt sortu. Jaitsi dut nire lantza blokeatu kolpe, ondoren, azkar planteatu da deflect pala zukeen zatitu nire skull.
  
  
  Nire erreuma izan zen nire erantzuna, zein Maya aurreikusi eta blokeatu. Ondoren, mugitu zuen kontraerasoan espero kolpe, baina besterik ez zuen feinted pala batekin eta swung ipurdia alboetara aurka ego ribcage. Teehawk groaned mina, baina deftly zeharkatu bere lantza, prest bloke hil kolpe.
  
  
  Dugu erretiratu, itzuli gure hasierako posizioa, eta bataila hasi zen berriro.
  
  
  Artea warstaff da askoz gisa formalizatu hesiak gisa edo, nahiz eta dantza. Hit bakoitzean bloke bat ere badu, bloke bakoitza mugitzen counter. Soinuak soilik Yucatan konpentsazio ziren clank du ardatz, eta the clash palak, punctuated heavy arnasketa Teehawk eta neure burua. Ikusi dut behin baino gehiagotan, inaugurazio zulo bat gidatzeko lantza bat pala sartu, baina ez dut moteldu nire lunge nahi Rivnenskaya nahikoa baimendu gazte Maya blokeatzeko. Nik kudeatzen mantentzeko nire ego-en egin blade urrun me from, beraz, orain arte, izan ezik crease nire kalkuluak dela bat utzi crimson orban nire kamiseta.
  
  
  Aurrerapauso etorri zenean izan zen postuan batek lantza bat, garai batean Ego-ruk bikoitza upstroke, berriz, ez zuen espero zen normal bat upstroke eta barra eraso. Batera ego lantza zintzilik uselessly, alde batetik, Teehawk da eztarria zen, bared nire pala. Push bultzatu, bere zati bat hazbeteko bat aldean, ozta-ozta ebaketa bere azala. Maya-en begiak, ikusi nuen, esan zuen ez zekien zer egin nuen.
  
  
  Kontrola berreskuratzen bere lantza, Teehawk kobratuko hilgarria ferocity. Bere ego bide eman zion eraso bat hasi zen, eta beldurra duel agian bakarrik amaitzeko, Teehawk hil edo nirea.
  
  
  Haria zetorren harrigarri bat-batekotasuna. Isilean, zuen lunged at me, goi, ondoren, crouched eta swung ipurdia fusil bat bezala beisbol bat, harrapatzeko me besterik ez gainetik orkatilak eta joka nire hanken azpian dit. Jaitsi dut lurrera bota kalera nire atzera besterik gabe, denbora ikusteko pala Teehawk en lantza murgiltzen nire aurpegia. Azken bigarren, hondoratu lurrean sartu, beraz, hurbil nire belarrian hori sentitu izan dut ego zuritu.
  
  
  Zuen jauzi egin zuen bere oinak, lantza prest berriro, eta aurrean bere aurkari. Ez zen mezu berri bat ere ego-en begiak : adiskidetasuna. Izan dugu, nahiz eta orain. Bere ego salbatu zuen bere bizitza, eta horrek ezin izan zuen barkatzen arte litzaidake zuen galdu da.
  
  
  
  
  
  gorde nirea.
  
  
  Zuen ari zen gambled on. Hartu urrats bat aurrera, zuen tilted bere pala aldera Teehawk en agurra. Ekarri zuen bere lantza behera betetzen nirea, eta bataila baino gehiago izan zen. Jaitsi dugu gure armak eta ospatu gure eskumuturrak batean Maia moda. Herrita lapoblacion approvingly, eta lehen aldiz ikusi zuen irribarre iluna aurpegiak Indiar.
  
  
  Antzinako buruzagi sortu zen guretzat, eta hitz egin zuen Tihok Maia. Ondoren aktibatuta zuen zidan, eta esan zuen: "ni, nire semea esan zuen, borrokatu bravely eta ohorea. Naiz bere kontatzeko gauza bera buruz, Nick Carter. Vigia Chico da ordubete disko kanpoan. Bi nire indartsuena gizonen hartuko duzu han kanoa.
  
  
  Zuen entregatu me bat poltsa batean bilduta oihal iragazgaitza. "Garbitu behar duzu, eta lubricate zure pistola aurretik gatza ura lehortzen, bestela alferrikakoa izango gaizkiaren aurka pertsonak bilatzen ari zaren."
  
  
  Ego bere eskertu eta hartu Hugo atera eguneko etxola. Ondoren, jarraitu dut muskuluen bi gizon ziren dagoeneko zain me hartu, kanoa.
  
  
  Hamahiru
  
  
  Kostaldean kanoa bidaia izan zen, azkarra eta lasaia. Bi Mayans agurtu gurekin cordially at surf ertzean. Horietako bat ere ez hitz egin digu.
  
  
  Dugu lehorreratu at Vigla Chico, likidazioa hiru aldiz tamaina herrian utzi dugu. Etxe zirudien gehiago iraunkorra, eta trenbidearen ekialdetik amaitu kanpoaldeko ertzean hirian. Nire oarsmen hartu zidan zer pentsatu nuen izan zen etxea tokiko headman, laburki hitz egiten zion Maia hizkuntza, eta, ondoren, bat-batean utzi zidan gabe begiratzen zion.
  
  
  Eskatu zuen telefono zenbaki bat, eta izan dut hartu orokor bat eraikitzen duten, itxuraz gisa zerbitzatzen eskola, denda general, bilera-gela, biltegia, eta abar. Telefono bat izan zen hasieran eredu bat malkartsua egurrezko kasuan helduleku bat aldean.
  
  
  Hurrengo bi ordu eman ziren gidatzeko Merida, hiriburua Yucatan, eta hortik bidez labirinto bat errepikagailuak eta tarteko eragileak, arte ahotsa ezagutzen David Hawk Kronika deitu out on the line.
  
  
  Esan nion ume, non izan dut eta eman emu bat kondentsatuaren bertsio nola lortu nuen, hizketan azkar egiteko beldurra dugu gal harremanetan edozein unetan.
  
  
  "Behar dut modu azkar bat hemen," ume, esan zion. "Ez da tren bat, baina, antza denez, tren du behin exekutatu bakoitzean ez guztira eguzki-eklipse."
  
  
  "Hartuko dut duzu helikoptero batek. Zer da egoera egitekoa? "
  
  
  "Maletak iristen taula gainean Gaviota batetik Curacao. Fiodor Gorodin dirudienez, buru-eragiketa Zhizov, antza denez, ostatu ih egoitza eta noizean behin bakarrik agertzen da kalean. Ez dago baieztapen hori Knox Vornov gakoa da pertsona, baina froga indartsua da nahikoa hori kontuan hartu ahal izango dugu da jakin." Zuen zalantzan, ondoren, gehitu ," galdu Dugu Rona Folstedt."
  
  
  "Sentitzen dut, hori entzun, Nick," David Hawke esan zuen. Berea, bazekien hori izan zen, zer esan nahi zuen. Zuzendari gisa AIZKORA, zuen ezagutzen zen heriotza, baina bere agente zuzen eragindako Emu sakonago mina asko baino konturatzen. "Ezin lan egiten duzu hemen bakarrik?", gehitu zuen.
  
  
  "Ezin dut, baina polita izango litzateke, bada, ez zen norbait ezagutzen lurralde hau. Honez lortzean ilun hemen, eta ez dut behar duzula gogorarazten ari gara bilera epea."
  
  
  "Jakina, ez," Hawk, esan du ironikoki. "Minutu bat itxaron."
  
  
  Telefono crackled hotsik nire belarrian segundo batzuk, eta berak bazekien Hawk zen sartzen informazioa sartu bere ordenagailuan. Ondoren, itzuli zen erantzun bat:
  
  
  "CIA du agente bat izendatu Pilar batean Veracruz. Zuen harremanetan egingo duzu han Hotelean Baia Bonito."
  
  
  "Bere?"
  
  
  "Bai, Nick, badirudi duzu zorte. Esan zidaten bat izan zen, red-haired, ondo hornitutako... erm... guztiak ekipamendu osagarriak ". Hawk eztarria garbitu, ondoren, jarraitu bat, hainbat tonu. "Ezin duzu antolatu helikoptero bat lurreratzea at Vigia Chiu?"
  
  
  "Ez da konpentsazio-eskubidea atzean eraikin hau. Nola laster ahal izango duzu bidali helikoptero batek? "
  
  
  "Egingo dut lan bidez, Estatuko Saila. Bada, ari dira marka sortu duzu, txoria, hiru edo lau ordu."
  
  
  Ona da. Ziurtatu dut argia lurreratzea eremu bengalak edo suak. Eztabaidatu dugun bezala, datu horiek, gertatu zait egoera normal azpian, hala nola, informazioa ez litzateke inoiz transmititzen enkriptatu baino gehiago publiko telefono-lineak. Egoera, hala ere, izan ziren, baina ezer arruntak, baldintzak ziren primitiboa.
  
  
  "Behar joan zaren dirua," Hawke esan zuen. "Egingo dut zain, zure hotel hainbat Erdialdeko Amerikako moneta. Beste ezer?"
  
  
  "bai. Nire Luger bat hartu gazia bainu, beraz, nahi dut dute pistola bat, garbiketa kit erabilgarri. Seme-9mm munizioak ".
  
  
  "Izango da zure zain." Ez zen eten bat on line, balitz bezala, Hawke gehitu nahi beste zerbait. Baina, ondoren, besterik ez zuen esan, " Ez da gehiago duzu baino zorte, Nick."
  
  
  Izan dut lan bat, non zuen konbentzitu zen tokiko prefetak zuzentzeko abisuen argiak helikoptero. Ez zuen lagundu nahi me. Bertakoak Vigia Chico ziren apur bat gutxiago etsai kanpoko igerilekua baino Maya kostaldeko herrian, baina beren loturak antzinako tradizioak mantendu sendoa. Zuri jende arraroa sendatzeko etorri Yucatan on baketsua misioak, eta jendeak ez ziren irrikaz horiek betetzen.
  
  
  
  
  
  
  bat inguruan ih autoak hegan.
  
  
  Izan zen, azkenik, lortutako ih da errezeloa lankidetza modu zaharra. Zin arabera, horiek dirua. Pribatuan, bere itxaropena izan zen, CIA, Estatuko Saila pilotu litzateke ekarri diru pixka bat. Izango litzateke pixka bat baldar ateratzeko Chico en Vigia bada egoiliarren zirela pentsatu ari cheated.
  
  
  Hurrengo ordu batzuk, hala nola, kezkak izan ziren ezkutatuta atzera bere burua zuzendu zuen placement abisuen argiak. Ez zen asko lehor hildako egurra inguruan, eta pizten dut sei suteak zirkulu bat idei lurreratzeko zona.
  
  
  Bezain laster, suak pizten ziren eta konpentsazio pizten, Sel eta Stahl itxaron. Eta itxaron. Eta itxaron.
  
  
  Behar zuen ezagutzen dute gauzak ez ziren joan, beraz, leunki Estatuko Sailak parte hartzen. Denbora soinua entzun nuen, helikoptero da errotore izan zen hasieran hautsi, eta nire su-brigada izan zen, zalantzarik gabe, zorigaiztoko atzerapena. Pilotu nabaritu gure talde txiki eta ekarri bere ontzia, gora bidaliz handi bat hodei lodi gorri-marroi hautsa.
  
  
  Pilotu izena zen Martin. Izan zen mehe bat, gizon gazte bat adierazi sudurra. Trukatzen dugu Identifikazioak, berriz, herrita inguruan ibilia, begira helikoptero handia duen susmoa.
  
  
  "Espero dut bidali zuten dirua batzuk zurekin", esan nion.
  
  
  "Dirua? Zergatik?"
  
  
  "Laguntzeko alarma suteak, behar izan nuen, benetan pertsona horiek zenbait ordainketa."
  
  
  Martin squinted at tximistak zerua. "Ez dakit zer egin behar duzu abisua argiak; ia egun osoa.
  
  
  "Eskatu ziotenean, helikoptero," esan nuen coldly, " iluna izan zen. Nintzen mesederako Estatuko Sailak litzateke erantzun azkar nahikoa me out hemen egunsenti aurretik. Nik nahiko lanpetuta ordutegia, aspaldiko laguna.
  
  
  "Inork ez du ezer esan buruz dirua jarriz," zuen grumbled.
  
  
  Jendea gure inguruan ziren muttering, eta beldur zen litzaidake dute harrapatu gist gure elkarrizketa.
  
  
  "Ba, ekarri horiek beren dirua?" Galdetzen nion.
  
  
  "beno... horietako batzuk," esan zuen arretaz.
  
  
  Zuen galdu bere tenplea. "Beraz, get out, hartu neurrira! Agindu dut, pertsona horiek dirua, eta susmoa dut egingo dute break zure hezurrak ez baduzu lortu ih."
  
  
  Begira offended, Martin bota tratu bat zorro bere atzeko poltsikoan, eta hasi zen iraultzeko bidez fakturak. Haserretu bere, hartu nuen zorro batetik zion, eta bota itzazu zorro. Zenbatekoa fakturak zen, besterik ez baino gehiago berrogeita hamar dolar. Izan zen gainditu ego senior, nor handikiro zenbatuko egos, ondoren, nodded gabe irribarrez. Hitz egiten zuen herrita zuten mugitu kanpoan garbitzeko modu bat da guretzat.
  
  
  Denean jokatu dugu joko honetan helikopteroa, Martin, esan zuen: "izan Duzun guztia eman? Dute Indiar litzateke ziurrenik pozik erdia da.
  
  
  "Agian", esan nion. "Eta, agian, ez lukete zoriontsu izan - arte bat jarri dute, lantza bidez zure eztarria. Izango da kostua duzu hogeita bost dolar?"
  
  
  Hasi zen motorra, bizitza gabe iruzkina
  
  
  "Ez kezkatu," ume, esan zion. "Bat egingo dut, txosten osoa zure ekarpena, eta itzuliko bidez normala bide Estatuko Saila. Zortea izanez gero, lortuko duzu zure dirua itzuli Gabonetako arabera. Agian, ez Gabonetan... "
  
  
  Lehen aldiz, Martin lasaitu apur bat eta, nahiz eta kudeatzen grina bat. "Ondo da", esan zuen. "Aitortu behar dut, nik baino merkeagoa lantza bat eztarrian. Non?"
  
  
  "Veracruz," ume, esan bere, eta salto egin dugu.
  
  
  Kapitulua hamalau.
  
  
  Hernando Cortez joan ashore Veracruz-en 1519, bilakatu lehen Espainola oinez ezarri Mexikoko lurzorua. Haiekin, Ferret hiria harrapatu zen hainbat gerrak Amerikarrek eta frantziako bi aldiz.
  
  
  Dugun bezala glided zehar Badian, Campeche, eta zuen squinted at sunlit hiria, argia izan da Veracruz izan zen, gaur egun, gutxienez, sari bat merezi duten guztiak odol eta trumoiak.
  
  
  Dugu likidatuko behera lurreratzea American Kontsulatu, non gaitzetsi zuen gonbidapen bat lo bazkaltzeko. Sentitu nuen, gogorra eta clammy batetik neke, agortu insomnioa, eta nik ez dut sentitzen hartzea eztabaida txiki martinis batzuk gure atzerriko zerbitzu-langileak. Astindu zuen Martin-en eskutik, ziurtatu zion berriro eskuratu zuen bere dirua itzuli, eta erabiltzen kanpoko telefono deitu taxi bat.
  
  
  Taxi ride Baia Bonito Hotel hartu batzuen bidez duzu, hiriko antzinako harrizko flagstones quaint etxe zaharrak, baita bidez, zabala, modernoa kale ondoan, altzairu eta beirazko etxe orratz.
  
  
  Nire inn zen datatua baina eroso, handi batekin patio irekia zerua eta hiru ilara gelak inguruan. Esan zuen gidari itxaron eta joan barruan. Noiz eman zidan bere izena, gizonaren mahaian entregatu me gela gako bat, lodi bat, gutun-azal itxi batean, eta pakete bat tamaina bat klarinete kasuan. Etorri da hainbat tamaina eta koloreak: dolar, peso, quetzal, cordoba, colonas, lempirs, balboa, bolivars, gourdes, kilo, franko, eta guilders. Bota dut out bat peso, ordaindu gidari, eta joan zen nire gela hirugarren solairuan poltsa pean nire besoa. Ez dugu entzun, beste edonork, Pilar.
  
  
  Hartu zuen luze bat steamy bainu bat, eta jarraian cool dutxa, ondoren, unwrapped ontziak txoko garbitzailea.
  
  
  
  
  
  
  Lanean hasi nintzen Luger. Agian zuen eskatu dute Hawke ekarri zidan berri bat pistola, baina Wilhelmina zahar bat izan zen, eta konfiantzazko lagun.
  
  
  Luger hartu aparte eta aztertu xehetasun guztiak. Zelako ondo prostrated eta babestuta bat iragazgaitza estaldura, ur gazia ez zuen oraindik kaltetutako metal. Erabiltzen zuen disolbatzaile zati guztietan, nahiz eta txiki-txiki torlojuak, eta lan egin orbanak bidez zulo ziren arte pure zuri. The desmuntatu pistola lehorrak bat da, lint-free kotoia swab, ukitu kritiko zatiak behe-biskositatea olio lubrifikatzailearen, eta muntatu du, Luger. Zuen bilduta zortzi-txandan clip inguruan kutxa maskorrak Hawk ekarri zuen, eta, ondoren slid Wilhelmina bat sartu gerriko zorrotik.
  
  
  Nire gorputza behar lo egin, baina nire buruan ez luke amore eman. Han izan ziren, planak horretarako, itxi loopholes. Eta denbora guztietan utzi zuen bere garuneko gainerako, argazki bat Rona etorriko litzateke ikuspegia sartu. Rubia zeinen lerdena, malgua gorputza izan dira nire besoak hainbeste gau ezin jotzen, besterik gabe, beste galdutako lan bazkide.
  
  
  Ez dute aukera ematen digu denbora behar dugu ihes zure penak, pentsatu nuen bitterly, eta hegan gela inguruan. Mahaian, galdetzen nion, bada, ez zen denda bat gertuko non ezin dut erosi arropa.
  
  
  "Bai, senor. Aguilarz dago, kalean zehar, aukera handi bat da", esan Clera.
  
  
  "Gracias. Zain nago bisitari. Bada, dator zuen, bere kontatzeko, hey, non aurkitu me".
  
  
  Zeharkatu zuen kalea igaro eta eskukada bat Hawke dirua arropa. Ondoren janzteko berri bat palo guztiak egokiak osagarriak, kontsultatu zuen bere mahaian administrari behin gehiago eta sauntered kalean gora kalean cafe. Eseri zuen bere behera taula bat, non ezin izan zuen ikusi sarreran eta agindu botila bat tokiko brandy, zein erre sute bat bezala, baina ez zuen zapore txarra. Gisa sipped dut nire brandy, galdetu dut zenbat denbora itxaron behar dut aurretik erabaki nuen nire laguna, Pilar, ez zen joan erakusteko.
  
  
  Une hartan, bat ziortza-skinned neska bat behe-ebaki blusa ozta-ozta jasotako bere gorgeous bular arteko swung taulak eta gelditu nire lekua. Bere ilea beltza eta lodia, apur bat tousled, freskoa zabor from. Nah zuen kafe-koloreko begiak agindu exotikoak plazer.
  
  
  "Ezin duzu gorde partidu bat?" galdetu zuen apur bat azentu.
  
  
  "Barkatu, ez dut mantendu ih dut geroztik irten erretzea." Hey galdetuko da.
  
  
  "Azken urtean saiatu naiz erretzeari uzteko neure burua, baina bakarrik iraun zuen bi igandeetan," zuen behar bezala erantzun.
  
  
  "Izan behar duzu Pilar."
  
  
  "bai. Eta zu Nick Carter... Bere izena Killmaster. Zure ospea aurretik duzu." "Ez dut bada jakin behar dut jokatu modestly edo barkatu."
  
  
  Bere osoa ezpainak makurrak sartu irribarre bat. "Behar duzu, inoiz barkatu. Ezin dut eseri bere behera?" "
  
  
  "Jakina. Nire ohitura pixka bat gastatu gaur egun, beste guztia bezala.
  
  
  Pilar eseri aulki batean zehar me from. "Itxura duzu behar duzu lo batzuk lortzeko", esan zuen.
  
  
  "Enpresa dator lehen", esan zuen bat insinuating irribarre. "Ezin dugu hitz egin hemen?"
  
  
  Bere eder begiak ibiltzen ziren baino gehiago loafers kafetegi eta oinezkoek-by espaloi gainean. "Hau da ona leku bat, edozein," zuen esan zidan bat jasoz.
  
  
  Zuen motioned egiteko zerbitzari eskatu beste beira, ondoren, bota Pilar bat brandy. Ondoren, galdetu zuen bere nabarmen: "Zer egin duzu zure ilea?"
  
  
  Senari, bere eskua joan Golov batean momentuko nahasmena, ondoren, irribarre egin zuen. "Duzu izan behar du, esan nuen bat izan zen, redhead. Ezagutzen duzun bezala, gure posta enpresa ez da, zati bat aldatu behar itxura. Egin nahi duzu beltza? "
  
  
  "Maitasuna da. Apustu egingo dut dirua, besterik ez ziren gisa crazy bezala gorria.
  
  
  "Zergatik, eskerrik asko", esan zuen, eta eman zidan begirada bihurri azpian bere luze astintzen.
  
  
  Une batez, Pilars ' ezaugarri zirudien desagertu, ordezkatu mehe aurpegia Rona Folstedt. Hartu zuen zurrutada bat indartsu brandy eta irudia desagertu.
  
  
  "Gauza bakarra izan dugu", esan nion, "itsasontzia ekarri maleta taula gainean Gaviota. Ezin nuen egin itzazu gure izena, gure identifikazio-zenbakiak iluna. Izan zen, gidatzeko oso baxua B & nb zen, eta powered by bi outboard motor ."
  
  
  Pilar pixka bere ezpain eta bere burua astindu.
  
  
  "Ezer ez duten bezala,. Ez duzu ikusi inor inguruan jende on itsasontzia?
  
  
  "Nagusia pertsona laburra izan zen, lodi-multzo, eta erabat burusoila."
  
  
  Planteatu zuen bere eskua me gelditzeko. "Bat stocky, burusoila gizona?"
  
  
  "Hori da. Ba al dakizu ego?"
  
  
  "Beraz, uste dut. Ez da gizon bat eramaten koadrila bat kontrabandisten batean Curacao. Ego izena da Torio.
  
  
  "Ezin me esango dizu non aurkitu ego?"
  
  
  "Nik hartu ahal izango duzu dago. Curacao daki bere, eta mugitu ahal izango dugu azkar ."
  
  
  Une batez, buruz izan zen objektua. Ez zuen bidali hotel bat bezalakoa izan Rona. Baina Pilar eskubidea izan, ezin izan zuen pasatzeko preziatuak denbora Curacao gabe hariak, eta denbora izan zen erabakitzeko faktorea.
  
  
  "Nola laster utzi ahal izango dugu?" Esan nion.
  
  
  "Ezin dugu harrapatzeko bat hasieran arrantza bidaia bihar goizean. Dut guztia antolatu bere.
  
  
  "Ezin dugu hasteko lehenago?"
  
  
  "ez. Eta garrantzitsua da hori batzuk lortuko duzu gainerako gaur gauean. Bihar izango duzu izan behar indartsu eta alerta."
  
  
  Nire aching muskuluak adostu. Izan dugu, beste edalontzi brandy, eta ibili zuen me back nire hotel.
  
  
  "Etorriko naiz aukeratu duzu goizean," Pilar esan zuen, " eta joan egingo dugu aireportura."
  
  
  Utzi dute bere patioan eta jaiki wearily
  
  
  
  
  
  
  nire gela.
  
  
  Kapitulua Hamabost
  
  
  Hartu zuen bere bigarren dutxa eguna eta drew pertsianak aurka arratsaldean eguzkia. Off hartu zuen bere arropa berriak eta horiek jarri aulki bat. Ondoren, zuen luzatu biluzik ohe gainean, bota fitxa baino gehiago zion, eta begiratu sabaia.
  
  
  Besterik gabe, zeure burua behartuz lo ohi da ezinezkoa. Nerbio guztietan nire gorputza beharrezko atsedena, eta nire begiak ziren bezala sandbags, baina ezin izan zuen lo egin.
  
  
  Nonbait, antzinako Amerikar zientzialari eta antzinako errusiako general ziren prestatzen ezabatu nire herria, hiria hiria. Etzi, lehen bat joango da New York. Bere lortu presarik nonbait gelditu ih, ez hegan ohetik ohera hotel batean Veracruz.
  
  
  Baina ezerk bataila sartu gabe prestaketa izango litzateke inozoak eta arriskutsua. Eta bada Pilar aurkitu ahal izango kontrabandista Torio zuen, beharbada, oraindik behar adina denbora misioa osatzeko. Bere, itxi begiak. Rhona ikuspegia igeri me aurretik, lausotuta, eta gero itzuli.
  
  
  Eguzki-argia iragazketa bidez laranja pertsianak, pixkanaka-pixkanaka ilundu bidez tonu gris guztiak, eta azkenik iluna izan zen. Hala ere, nire buruan, ezin lasaitu.
  
  
  Behin soinua kaletik beheko zirudien iristeko nire belarriak argi eta garbi. Iraultzen komuneko ondoko gelan, iturri Niagara Falls.
  
  
  Ondoren, norbait jo, arinki nire atea.
  
  
  "Bai?"
  
  
  "Hau da, Pilar," etorri epelak erantzun batetik erreuma.
  
  
  Zuen arakatu inguruan trash, heldu eskuoihal bat, eta atea ireki. Pilar zen jantzita, soineko beltz bat txiki-txiki loreak zirudien hazten zorionez, mendietan eta haranetan bere herrialde aberatsak.
  
  
  "Etorri", esan nion.
  
  
  "Benetan ez nuen uste gai izango zinela lo egin," esan zuen, eta joan zen barruan.
  
  
  "Zure edertasuna gainditzen bakarrik zure jakinduria", erantzun nion.
  
  
  "Ekarri dut zerbait lagundu nahi baduzu." Zuen eseri arinki on ohe-ertzean.
  
  
  "Pilulak?" zuen galdetu zion. "Inoiz ez dut hartu ih."
  
  
  Berak eman zidan bat lazy irribarre. "Ez, ez pilulak. Me".
  
  
  "Bai", erantzun nion, suspertu nire harridura, " oraindik duzu, zalantzarik gabe, gozo-gozo bat tablet, eta ez da zaila irentsi guztietan."
  
  
  Bere eder aurpegia aktibatuta larriak, ia popa. "Ez, ez da txantxa," esan zuen. "Bai, gure bizitza daiteke araberakoa izango da zure egoera fisikoa bihar, eta..." Hemen zuen zalantzan, bere begiak baino gehiago mugitzen nire eskuoihal-jantzitako formularioa. "Eta, agian, ez dut gainerako restlessly bakarrik gauean, gehiegi."
  
  
  "Agian", esan nion.
  
  
  "Egingo duzu, dena utzi niri?"
  
  
  "Pilar, zuen zure esku."
  
  
  "Bien. Nahi dut hemen gezurra ohe gainean lehen."
  
  
  Zuen obediently baino gehiago ibili ohe eta buruz izan zen, eseri denean, bere indartsu brown behatzak slid azpian eskuoihal zuen jantzita, eta eskuilatzea kanpoan ego.
  
  
  "Ez dugu behar eskuoihal bat dela", esan zuen flatly. "Etzan bizi, mesedez."
  
  
  Bere gorputza zen sprawled ohe gainean, bere esku bukatzen burukoaren. Zerbait cool ukitzen nire lepoan oinarrian nire skull, eta poliki-poliki arakatzen nire atzera. Apal bat whiff kanela iritsi bere. Bere sorbaldaren gainetik, ikusi nuen Pilar atera txiki-txiki bat bide inguruan poltsa zuen egitea eta edukiak pour behera nire bizkarrezurra.
  
  
  "Kanela-olioa," azaldu zuen. "Orain nahi dut jaistea zure burua berriro, eta utzi me lagunduko duzu erlaxatu."
  
  
  "Bai, andrea," chuckled dut. Ez zen xuxurla, silky soinua. Flash ilun izterrean harrapatu, bere txoko bere begia, eta konturatu nintzen Pilar izan harturik guztiak off bere arropa.
  
  
  Balitz bezala, sentsore nire pentsamenduak, itxi zuen nire begiak ukitu argi bat bere cool, biguna behatzak. "Relax," xuxurlatu zuen. "Orain, guztiak egin behar duzun da erlaxatu."
  
  
  Ondoren, bere eskuak atseden nire bizkarrean leuna txiki-zirkuluak, bere behatzak sakatu tinko eta astiro-astiro. Zuen busti olioa nire sorbaldak eta bularra, egiten onartzekoa zaratak bere burua. Aurkitu zuen crease nire aldean, non Maya lantza zuen jo zidan, eta bere behatzak laztandu mina.
  
  
  Berak aplikatu olio nire gerrian, bere eskuak irristakorra deliciously baino gehiago, nire azala lurrintsu lubrifikatzaile. Behera eta behera, zehar, ipurmasailak eta izterrak atzealdean. Ukitu hutsak nire belaunak apur bat gehiago, ondoren, nire txahal muskuluak, batera Akilesen tendoi, beraz, nire heels dira atseden hartu, bere palmondoak.
  
  
  Pilar astiro-astiro aplikatu olio-zoletan nire oinak, irristakorra bere hatz artean eta bakoitzaren inguruan nire behatzak.
  
  
  Nire azala izan zen bizirik eta sentikorra, bere ukitu. Balitz bezala sentitu izan dut gertutasuna bere gorputza biluzik bidez nire poro.
  
  
  Esan zuen, " Pilar, ez dakit, bada, ilusioa dut, bere buruz edo bada lo egin nahi dut. Mesedez, erabaki bat egin! "
  
  
  "Lasaitzeko behera," zuen scolded softly. "Besterik ez gara hasi."
  
  
  Ondoren, hartu zuen nire behatzak, aldi berean bat, nahi coax ih, gogor horien artean bere behatzak. Bere thumb eta forefinger, egin zuen bat oiled scabbard hori slid gora eta behera bakoitzak behatz.
  
  
  Ondoren, Pilar hartu oinez bakoitzean bere eskuak eta kneaded da arte sentitu izan dut hezurrak cracking. Ondoren, mugitu zuen bere eskuak nire hankak berriro, bere aditua behatzak sartu jaurlaritzak taut muskuluak, estutuz, manipulatzeko, marrazketa, mina, aching.
  
  
  Arreta berezia ordaindu zen nire rump. Alde batetik bakoitzean buttock, zuen makurtu eta estutu indarra harrigarriak egiteko emakume bat, bere eskuetan gogor erritmikoki bere heels bere esku.
  
  
  Ohe sagged apur bat bezala Pilar
  
  
  
  
  
  
  bera izan zen nire oinak on. Honen inguruan posizioa, atxikia zuen aurrera eta ran bere malgua behatzak nire bizkarrean behera, magikoki lasaigarria tirabiratsu muskuluak.
  
  
  Zuen bezala iritsi aurrera masaje nire sorbaldak eta lepoa, bere sentitu nuen nipples, bere swaying bular eskuila nire aurka. Orain bere esku slid behera nire biluzi atzera nire sorbaldak nire oinak.
  
  
  "Orain piztu baino gehiago," esan zuen,"eta ez dut egin da beste aldean."
  
  
  "Ez dakit bada nik kudeatu ahal izango da."
  
  
  "Ez kezkatu, bere seguru, ezin duzu eraman ezazu."
  
  
  Bere, bota baino gehiago bizkarrean.
  
  
  Pilar hasperen egin. "Zergatik, Nick, pentsatu nuen zinen lasaigarria!"
  
  
  "Madarikatua neurrira!" Berea, chuckled, aukera hartzen begirada nire biluzik masseuse. Bere azala izan zen bezala leundutako kobrea-leun eta bikainak. Bere bular ziren osoa eta heldua. Dute hondoratu egin zen, eta gero igo nabarmen. Bere gerrian estu eta biribila, enpresa izterrak glistened apur bat sheen urre.
  
  
  Zuen daintily atxikia behera recoger bat olio botila batetik gau-mahai eta busti ego on me, zabaltzeko bere besoak.
  
  
  "Ez kezkatu," esan zuen, balitz bezala irakurtzen, nire buruan, berriro ere, " ez da ezer utzi egingo amaitu gabe!"
  
  
  Beraz, orain zuen lortu bere eskuak da. Begiak itxi , eta ez ziren kezkagarria irudiak bere burua. Sentsazioa izan nuen weightlessness, balitz bezala, nire gorputza, bisita horiek jakitea behatzak, izan zen drifting espazioan. Berea zirudien egin butterscotch... taut, luzatu, deliciously taut puntua dolly haustura puntua.
  
  
  Bere begiak snapped ireki eta harrapatu zuen Pilars ' arm. "Nahikoa da", esan nion. "Besterik ez dugu iritsi mugak masaje. Ez duzu beste edozein talentu? "
  
  
  Pilar bat eman zidan alferrak, teasing irribarre. Bat sentitu nuen shock bikainak plazer gisa bere ahoa itxita nirea baino gehiago.
  
  
  Eta une batez, sentitu dut, ari zen bota txiki baten bidez belusezko zulo sartu mundu bat unimaginable plazer. Ondoren, sentitu nuen ikara oharra. Eta, lehen aldiz, ordu asko izan zen hutsik gurekin pentsamenduak, gurekin sentimenduak, flotatzen hutsunea, mugikorreko ondo sakona ahanztura.
  
  
  Bere epela, erretzea gorputza ondoan nirea bota bere behera eta estali digu, bai orri.
  
  
  Minutu bat baino gutxiago, amets hori izan da craving zion, beraz, luze bilduta me bero bat, kanela-scented besarkatu.
  
  
  Kapitulua Hamasei
  
  
  Esnatu naiz egunsentian batera sentimendu guztiak antzinako piezak izan dira ordezkatu berria, Teflon-estalitako iraunkorra sakatuz osagaiak. Entzun izan dut ur zipriztinak bainugela eta emakume baten ahotsa kantu gaztelaniaz. Bere idatz inguruan trash, gora ibili eta Egun bere galtzen.
  
  
  Erreka lurrun lehertu gelan sartu. Atzean, erdi-gardena dutxa gortina, ikusi izan dut silueta Pilar eder gorputza zuen bezala lathered sortu eta kantatu zerbait egunetan Pancho Villa. Noizean behin, oihala itsatsita bere azala, erakusteko azalera distiratsua bat bezala cellophane leiho bat gozokiak-koadroan.
  
  
  Han egon zen une batez, gozatuz ikusmena, eta, ondoren, heldu oihala eta bota alde batera utzita.
  
  
  Pilar gasped at bandera baimena egiteko, eta estali bere aurpegia, bere esku bat senezkoa femenino keinu. Ondoren, jarri zuen bere eskuak behera, eta eseri irribarrez dutxa azpian iturriak, berriz, ura behera trickling mendietan eta hutsune bere gorputza bere egin glisten bezala, zigilu bat.
  
  
  "Egunon, kerido", esan zuen. "Espero dut, hau da, bere bakarrik emititzen, ez zurea." Bere begiak ibiltzen ziren nire gorputza baino gehiago. "Ez duzu beti esnatu hau bezalako?"
  
  
  "Guztiak araberakoa da, nor da dutxa bat hartu eta hurrengo gela."
  
  
  "Espero dut ondo lo egiten."
  
  
  "Bat bezala hasi. Bada munduan inoiz aurkitzen honi buruz lo pilula droga zurea, ikusiko dugu azken barbiturates.
  
  
  "Flatterer. Eseri, eta ez dut garbitu zure back."
  
  
  Zapaldu dut dutxa sartu, eta Pilar aktibatuta me inguruan. Zuen lathered sortu bere eskuetan, baina area nire anatomia zuela lathered sortu zen, zalantzarik gabe, ez da nire atzera. Jiratu dut bere aurpegia, eta ur zipriztindutako bai gurekin. Lehen aldiz, konturatu zen zer altu bat neska izan zen.
  
  
  "Gertatzen da niretzat", esan nion, " hori lortu dut asko aginduak duzu. Denbora da me baino gehiago hartu.
  
  
  "Zer esan nahi duzu, Kerido?" zuen arnasten zuen bezala atxikia aurrera, horiek ederrez bular swaying me norabidean.
  
  
  Hartu bere besoak, Pilar, bere altxatzen sortu eta ekarri zuen bere bere alde. Ondoren, zuen pixka bat gehiago, zati bat hazbeteko bat aldi berean.
  
  
  Kanpo utzi zuen txiki bat soinu gozamenerako bezala, bere besoak inguruan bilduta nire bularrean, eta bota zuen gurekin batera, premiazko bere bularrean aurka nirea. Hasi ginen motela, uhindu, motionless dantza, ez dutxa, pixkanaka-pixkanaka handituz erritmoa arte Pilar zen, spinning eta dardarka bat bezala jabetu emakumea. Bat-batean zuen garrasi, bere ahots piercing monotonoa gogaikarria ura.
  
  
  Horren ordez, koa izan dugu elkarrekin, dezazun gure gorputzak garbitu.
  
  
  Dugu jantzita azkar eta, ondoren, joan gertuko kafetegi bat delicious gosaria de huevo rancheros. Dugu garbitu gure egos behera Mexikoko garagardoa, eta horrek are at gosaria baino hobea da mingotsa Mexikoko phi kafea.
  
  
  Taxi bat hartu gurekin Aeropuerto Nacional, non jokatu dugu txiki bat plano bezalako joko hau. Utzi dugu, sei-hogeita hamar. Bi orduko aldea, izan nahi dugu lehorreratu Curacao eguerdi aldera.
  
  
  Noiz izan dugu hegan
  
  
  
  
  
  In baketsua berde Yucatan eta urdin sakona, Karibe Itsasoa, bere burua ezin lagundu, baina gogoratu ez dela hainbeste ordu berea, borroka bere bizitza ez dago.
  
  
  Balitz bezala, elkarrekiko baimena, Pilar eta ez nuen hitz egin zehar bidaia. Lehenago gaur goizean, ginen, besterik gabe, gizon bat eta emakume bat-bizitza gozatzen, eta beste lagun bat, balitz bezala, gure arazorik handiena zen erabakitzeko zer jan gosaltzeko. Baina orain izan dugu bi profesionalen aldera oinez ezezaguna arriskuak, ezagutzen dut, inoiz ez dugu atzera egin. Hau ez zen denbora txiki hitz egin. Dugu, eseri lasai, galdu gure pribatua pentsamenduak.
  
  
  Pilotu-en ahots hautsi du isiltasuna. "Ez dira duzun guztia inguruan, nor dira aretoan starboard aldean, gaur ikusi ahal izango irla Aruba aurretik. Aruba txikiena da hiru uharte osatzen duten Herbehereak Antilla. Curacao da, oraindik ere, berrogeita hamar mila ekialdean. Hasten ari gara gure jaitsiera, eta izango dugu lurreratzea hamabost minutu inguru."
  
  
  Pilotu gisa jarraitu kontatu digu Curacao da eguraldi baldintzak (perfektua, beti bezala), ikusi nuen Aruba txirrist iragan digu. The Straits arteko Aruba eta Curacao ziren zipriztindua zuri sailboats eta txiki-txiki asko brown uharteak ez iraunkorra biztanleria, izan ziren, nahiz eta, batzuetan, arrantzaleek erabiltzen.
  
  
  Gure hegazkina lehorreratu Plesman Aireportua, eta ez dugu aurkitu tasak bost miliako bidaia hiriburua hiria Willemstad. Kabina zahar bat izan zen "Moe", eta teilatua kendu, beraz, erabili ahal izango da, aire zabalean.
  
  
  Gidari bat izan zen, talkative gutxi gizona zirudien zehaztuko digute guztiak tokiko esamesak zehar gure bidaia labur. Ez nuen askoz ere arreta ordaindu gizona zer esaten zen arte esaldi bakar bat nire kontuan bidez joan zen bezala, bat izotz jaso.
  
  
  "Minutu bat itxaron," zuen zaunka at gidari. "Zer egin duzu buruz esan rubia ari bota soineko?"
  
  
  Aktibatuta zuen bere egoitza zabal batekin grina, pozik piqued nire interesa. "Oh, bai, senor. Duela bi egun, ez zen ilusio asko arrantza kai. Bat itsasontziak itzuli bat horia-haired emakume. Zuen jantzita, bizitza jaka bat hori mantendu bere afloat, nahiz eta ez zen kontziente noiz ekarri dute bere. Oso arraroa da, bakarra delako gure itsasontziak ez zen parte hartzen duten istripu bat."
  
  
  "Non da zuen orain?" Bere, interjected,
  
  
  "Noiz bihurtu zen ezaguna arranş, emakumearen senarra laster iritsi zen, eta hartu zuen bere berarekin."
  
  
  "Bere senarra?" - errepikatu da.
  
  
  "Ah, bai. Hau handi bat da, bear bezalako gizon batzuetan igeri batera Goviota."
  
  
  Gorodin! Izan behar zuen atzera joan Curacao denean, ezin izan zuen aurkitu me edo Rona in the & nb. Zalantzarik gabe, zuen zain dago noiz hitza etorri zen, inguruan izan zuen ekarri arrantzaleek. Hori izan zen duela bi egun. Nik kalkulatzen odds hori Rona izan zen, oraindik ere bizirik. Jaurtiketa bat izan zen: "ez dakizu non gizon joan da... bere senarra... hartu emakumea?" Galdetzen nion.
  
  
  "Ez, senor, baina, agian, nire lagun Saba, arrantzale, esan ahal duzu." Zuen nor zen atera andre horrek soineko."
  
  
  "Ezin duzu me hartu Saba?"
  
  
  "Orain, senor?"
  
  
  "Gaur egun." Bota zuen hamar-guilder faktura osoko bere mamelonar zorro eta entregatu da gidari. "Eta egin ezazu azkar."
  
  
  "Bost m da,", esan zuen, uholdeak dirua minutu batean.
  
  
  Bost minutu, ia bigarren, egin dugu gure bidea labirinto bidez kale estu arrantza kai kanpo Willemstad, konpentsazio modu batera adar bat dela gidari beti atxikia. Gelditu gara bortizki on lubeta baten aurrean marko etxea leiho handi bat busti kea eta weathered seinale dela esan Vanvoort en Biltegia.
  
  
  Dudan bezala, inguruan ibili autoa, bat sentitu nuen, sokatira nire beso, eta konturatu nintzen ia ahaztuta Pilar.
  
  
  "Nick, rubia... hau da zure Rona?"
  
  
  "Izan behar da."
  
  
  "Zer egin behar duzu?"
  
  
  "Bere aurkitu ahal izango duzu bada."
  
  
  "Baina bat dugu herria Errusian."
  
  
  Zen ez bada, Ron, ez litzateke egitekoa. Bera izan zen eman zigun gakoa, eta, orain, zuen gurekin eraman ahal izango Gorodin. Gainera, ez zen entrenatu egin arriskutsua lana nahi izan dugu. Bada, izan zen Gorodin eskuak orain, berak ordaindu beharko luke terrible prezioa. Bere lortu saiatu aurkitu bere. Bere senarra zor dio bere asko ."
  
  
  "Hey, ez duzu ezer egin," Pilar esan zuen. "Ez duzu behartzeko bere zereginak egiteko. Eta denbora ... badakizu zer egun da?
  
  
  "Bai, ezagutzen dut hura. Bihar da azken eguna ."
  
  
  "Ahaztu bere buruz, Nick. Etorri nirekin, eta ez dut hartu duzu Torio." Aurkituko dugu ego on the waterfront, ez oso urruti, hemendik."
  
  
  Gelditu zen aurrean atea Vanvoort santutegia eta gora begiratu sartu Pilars ' aurpegia. Noiz hitz egiten dut, nire ahotsa ez zen hotza. "Erabakia nirea da, eta bere ego egin du. Izango duzu etorri nirekin?" "
  
  
  Ezagutu zuen nire begiak une batez, eta, ondoren aktibatuta kanpoan. Zuen atera iritsi eta ukitu nire besoa. "Asko sentitzen dut, Nick. Behar duzu legearen arabera, zure kontzientzia. Lagunduko dut inolaz ere eskatu duzu. "
  
  
  Zuen estutu, bere eskuan eta ibili ate bidez.
  
  
  Kapitulua Hamazazpi
  
  
  Vanvoort en Hideaway ez zen turismo-barra. Argia izan zen, iluntzeko, aire musty. Hormak ziren estalita kartelak eta publizitate-garagardoa eta politikariek. The linoleum solairuan zen gastatu behera biluzi egur bat strip aurrean zehar unpainted plank.
  
  
  Bezero izan zen, arrantzale eta marinelen.
  
  
  
  
  
  nazio askotan. Eta gizon guztiak. Gogaikarria elkarrizketa eta clink betaurreko bat-batean gelditu denean bezeroei nabaritu Pilar, nor zen dagoeneko bila ikusgarri labur batean limoi-soineko horia.
  
  
  Counter atzean eseri bat club-nik aitona Dutchman batera meloi-bezalako biceps itsastea tik beherako mahuka labur, bere ego kamiseta.
  
  
  "Bat bilatzen ari naiz arrantzale izeneko Saba", esan nion.
  
  
  Dutchman en begi txiki-txiki abaildu baino gehiago, ni bezalako intsektu. "Nork esaten zuen hemen?"
  
  
  "Ego, beste taxi-gidari. Bat Hudson Ibaia.
  
  
  Astindu zuen bere masiboa burua alde batetik. "Ez du ezer esan nahi me."
  
  
  Jarriz bi eskuak gainean hagaxka, sakatzen zuen bere aurpegia aurka. "Mister, ez daukat denbora jokatu, eta ez dut denbora azaltzeko. Baina jakin nahi dut hau: ez baduzu erakutsi dit Azpi bost segundo, edo esadazu non aurkitu ahal izango dut bere, naiz oinez honetan zehar taberna eta hautsi zure hezurrak dut lortu arte erreuma."
  
  
  Dutchman banekien zen larriak. Ego blush paled. "Han," zuen croaked. "Bakarrik bat stand by the wall."
  
  
  Noiz dut aktibatuta kanpoan taberna, babble hasi zen berriro, eta denek zen lanpetuta begira Pilar.
  
  
  The lone man-en stand-beltz bat izan zen Birjina Islander.
  
  
  "Saba?" Galdetzen nion.
  
  
  "Benetan, laguna. Eseri. Eta andre, gehiegi. In ego emanaldiak, musika taldea izan zen, British, eta zati izan zen, calypso-melodiko, eta zuk entzun zati batzuk antilletako. "Behar duzu irakatsi Hans Jainkoaren beldurra, egin ego desagertuko hau atsegin."
  
  
  "Nahi dut buruz galdetu emakume duzu ekarri duela bi egun. Bat aurkitu duzu itsasoan."
  
  
  "Ah, andre batekin ile horia. Oso polita. Ez zuen esnatu esateko hitzak digu. Oso, oso nekatuta. Itsasoa drains zure indarra. Baina ez dut uste du minik. Ezer ez da hautsi ."
  
  
  "Eta gizona hartu zuen bere kanpoan? Nork esan zuen, izan zen bere senarra?
  
  
  "Oh ho, agian, ez zuen bere senarra," eh? Ez zuen itxura horia-haired emakume nor da oker, bere senarra. Oso latza, oso itsusiak. Gizona zara, lagun?
  
  
  "Ez, baina bere funtzionario, eta gizon batek hartu zuen bere kanpoan, zalantzarik gabe, ez zen. Ba al dakizu non hartu zuen bere?"
  
  
  "Bai, ezagutzen dut hura. Esango dut em modu Erregina Ospitalera. Esaten zuen inoiz ez zuen min:', hartzen zuen andre non ditu lagun. Esan zuen, ziren zaindu bere. Beraz, ikusten dut, non doa. Hartzen zuen neska bat txalupako beste bi gizon. Ari dira Txakur Txiki, irla txiki bat hamabi mila offshore. Ez da ezer, baina handi Txakur Txiki arroka. Big arroka eta arrantzale bat da etxola. Arrantzaleek jada ez erabili leku hau. Men with guns orain uxatzen denek.
  
  
  "Ezin duzu erakutsi zidan nola lortu Txakur Txiki?" galdetu zuen.
  
  
  "Jakina. Joan behera kai, ikusi ahal izango duzu leku honetan. Let me erakutsi nahi duzu."
  
  
  Gizon beltza jaiki eta ibili bidez kiosko. Pilar jarraitu gurekin kalean sartu eta behera pare bat aldapatsuak bloke waterfront, non Saba, bakarrik zehar txinpartatsu ura, kalera zer agertu zorrotzak ertzaren inguruan brown arroka.
  
  
  "Txakur txiki", esan zuen. "Agian, 500 metro luze da, eta 200 metro zabal. Bakarrik, leku seguru lur itsasontzi da beste aldean. Ezin duzu ikusten da hemendik.
  
  
  "Behar dut speedboat bat", esan nion. "Ez duzu inor ezagutzen duten errentak me bat?"
  
  
  "Jakina. Nik ere bat azkarrena txalupa portuan gain, kontrabandisten eta polizia. Zuen kobratzen duzu diru asko, baina lortuko duzu zure dirua."
  
  
  Ona da."Bere," jiratu zuen Pilar. "Orain galdetu nahi dut zerbait egin behar duzu, hori oso zaila izango duzu."
  
  
  "Zer da, Nick?"
  
  
  "Itxaron me. Arte itxaron itzuli dut ilun, esan David Hawk Washington eta esan em ezagutzen duzun guztia ."
  
  
  "Ble bere joan duzu? Ezin dut gidatzeko itsasontzia. Ezin dut lagunduko duzu modu asko ."
  
  
  "Ez", esan nion tinko. "Hau da nire lana, eta nahi dut, duzu hemen lo egin."
  
  
  "Bai, Nick", esan zuen dituzten anormal dimisioa.
  
  
  I estutu eskua, eta, ondoren, Saba kai non aurkituko genuke ego, beste ontzian. Horrexegatik da oso azkar txalupa, zein bere harro senarra arretaz mantendu egoera onean. Gizona ez zen gehiegi kezkatzen dezazun arrotz soar bere harrotasuna eta poza, baina nahikoa guilders aldatu zuen eskuak murrizteko ego erresistentzia. Motorra zen erraldoi bat Evinrud ,eta horrek berehala etorri zen bizitza, eta laster izan zen dagoeneko ezerk bidez argi itsasartea bidean Txakur Txiki. Aurretik lortu du gehiegi itxi, bat egin du zirkulu zabal inguruan uharte harritsu. Sarreran urrun shore, itsasontzi bat kabinak zen lotuta unpainted portua-barra. Ez dago bat izan zen, egurrezko etxola Kai. Gris zurbila kea inguruan kuzkurtuta tximinia.
  
  
  Bera izan zen, ito batek Evinrud, ondoren, aztertu kabina eta inguruko arroka edozein bizi-seinaleak. Ez zuen izan. Hasi nintzen, beraz, motorra eta itzuli zen uhartearen inguruan.
  
  
  Bere wandered batera harritsu shore, urrun aldean batean eskatu nuen posible bat lurreratzea gelditzea. Zorrotzak tontorrak igoko hamabost edo hogei oinak, balitz bezala, batzuk handi traba zentroan lurra bota zuen ih off ozeano solairuan. Azkenik hit dut estu bat ziri arteko ur pare bat irtena harri, eta lortu nuen gogotik itsasontzi bidez. Dut, seguru bere, igo arroka, eta nire bidea egin kabinan aldean irla.
  
  
  
  
  
  
  
  Trafikoa motela zen onena, eta mugitu zuen, kontu handiz, kasu horretan, Gorodin sortu zuen zaintza. Hogei minutu geroago, heldu zen leku eroso bat, non, ezin izan zuen gezurra behera, eta begiratu kabina. Hemen, zirudien baino handiagoa ozeanoaren alde, eta izan zirudien banatuta, bi gela. Bakarrik leiho zuen ikusi ahal izan zen leporaino bete batzordeak bakarrik slotted zuloak. Oraindik ez dute zeinu giza bizitza, besterik swirling kea zabaltzeko aire bidez. Orain hori izan zen downwind kea, nabaritu zuen desatsegina usaina. Agian, bere bihotz bihotzez, banekien zer zen, baina ez dut baztertzen pentsatu eta arakatu aldera txabola, saihestu nahian ari ikusi joan leiho kasuan edonork izan zen ikusten da.
  
  
  Egin zuen etxola arazorik gabe, eta eseri azpian boarded-up leihoan.
  
  
  Kiratsa hemen nahastezina izan zen. Izan zen usaina singed haragia eta giza ile. Zuen gritted bere hortzak eta saiatu ezabatuko irudi mentala zer gerta liteke Rona Folstedt. Barruan etxola, zorrotz bat, ozta-ozta jasotako ahotsa haserrea deitu. Izan zen heavy growl of Fiodor Gorodin.
  
  
  "Eman dituzun me arazoak asko, duzu eta Carter,", esan zuen. "Baina oraindik dezakezu irabazten nire barkamena. Informazioa behar duzu, behar dut informazio hori. Simple truke. Eta benetan, Della, nola esan dezakezu, ez du informaziorik bezala bere nor da, beraz, talentu at pertsuasioa? "
  
  
  Zuen, poliki-poliki, planteatu bere burua ixtera zehar espazio-arteko batzordeak, eta Gorodin ahotsa jarraitu.
  
  
  "Badakigu Carter ez ito. Ego esan izan lehorrera ekarri batean Maia arrantza-herri Yucatan. Gainera, ez ginen gai jarraitzeko ego. Ez dago bat izango litzateke kontaktu puntua non ezin duzu jarri zion larrialdi baten kasuan. Bere, nahi dut esan dit non dagoen."
  
  
  Orain ikusi ahal izan zuen gela bidez windowsills. Rona-Folstedt zen eserita, egurrezko aulki ondoan Gorodin. Web soka zen inguruan lotuta, bere gerrian, tying bere besoak, bere alboetan, eta bere eskuan behera atzera aulki bat. Zuen bakarra izan zen jantzita txatarra prakak litzaidake zuen gastatu denean off urpekaritza gurutzaldi ontzia. Goiko gerrian, izan zen, biluzik, agerian utziz txiki, ondo-osatutako bularrak. Bere begiak gorriak dira eta bere ile mataza. Noiz hitz egin zuen, izan zen, urrun bat, nekatuta ahotsa.
  
  
  "Ez zen harremanetarako pertsona", esan zuen.
  
  
  "Zu gezurti bat eta ergela bat," Gorodin esan zuen. "Jakin behar duzu zer egin ahal izango dut esan duzu. Naiz garrasika agonia orain edo geroago. Modu batera edo bestera, aurkitu dut bere Carter. Zuen dagoeneko hil batzuk nire onena jendea, eta minuturo zuen, oraindik ere bizirik, zuen mehatxu bat da gure asmoa. Orain-berriro ere-non aurkituko dugu Nick Carter?
  
  
  "Ideia ez daukat non da zuen," Rona batean esan zuen nekatuta monotone.
  
  
  "Ez dut gehiago pazientzia," growled Gorodin. "Orain erakutsiko dizut zer gertatzen da pertsona galdu dut nire pazientzia."
  
  
  Errusiar handi urratsez urrats alde batera utzi, eta iturri kea inguruan tximinia aurkitu zuten. Handi bat burdina brazier, gorri-beroa pila smouldered inguruan egur-ikatza. Gomazko estalitako heldulekuak luze batzuk tresna protruded batetik coals. Gorodin arretaz hartu sotoan kudeatzeko eta atera tresna. Ziren luze, zorrotz-sudur aliketak. Aliketak glowed tristea laranja argi erakutsi zuen ih nahi Rona.
  
  
  "Entzun ahal izango duzu, teknika hau", esan zuen.
  
  
  "Haragia da urratuta gorputza pixka bat aldi berean. Arreta berezia ordaindu delikatua bularreko emakume bat. Bizi ahal izango duzu, nahiko denbora luze bat, baina une bakoitzean duten denbora, izango duzu eske hil."
  
  
  Rhona begirada atseden hypnotically on glistening aholkuak aliketak. "Baina ez dakit ezer", esan zuen begiak malkoz," ez da ezer guztiak."
  
  
  Gorodin jaramonik egiten bere. "Emango dizut beste aukera nire galdera erantzun,", esan zuen coldly. "Orduan hasiko gara."
  
  
  Jotzen zuen bere ekintza-plana. Gorodina izan bere hil tiro leihotik slats, baina itzalak iluntzen gela batean, ikusi ahal izan zuen hori beste bi gizon ziren zutik aurka hurbilen dagoen horma. Egingo dute, ziurrenik, izan armatuak, eta seguruenik egingo dute hiltzeko Rona aurretik hura lortu ahal izango dut txoko inguruan etxola kanpoaldeko horma. Beste atea, ireki, parean leihoa, itxuraz bat ekarri zuen bigarren gela. Ez da laguntza. Bada gela leiho bat izan zuen, ego zukeen stabbed da.
  
  
  Izan zen bitartean saiatzen uste bat bideragarria plan, Gorodin txertatuko tongs sartu coals eta aktibatuta horiek nire norabidea. Bere desagertu ikusmena denean, esan zuen bat ikusi gabeko pertsonak: "Hartu ego hemen. Ikuskizuna Galdu Wohlstedt zer ezin zuen espero ez zuen ez bada gurekin elkarlanean aritzea."
  
  
  Bat Eslaviar tipo ile labur zeharkatu berak aurrean nire leiho, eta noiz begiratu nuen berriro, atea ireki zuen, kontrako aldean. Usaina erre haragia bezala zabaldu gas pozoitu. The Eslava itzuli une bat geroago, arrastatu zerbait solairuan batzuk oinak kanpoan Rodano.
  
  
  Izaki solairuan zen itxurako giza batekin burua, enborra, bi besoak, bi hankak. Gizona ez tell me askoz ere gehiago horri buruz. Haragia eta muskulu ziren urratuta, erre, urratu, eta urratu zati bakoitzean burua eta gorputza. Ez dirudi bat izan nahi du, organo edozein lekutan erabili ahal izango dira.
  
  
  
  
  
  
  ez zen desitxuratuta. Leku askotan, hezurrak erakutsi zulo bidez haragia, berriz, izaki zen hemorragia eta beste gorputz fluidoen.
  
  
  Ezpainak ziren erabat urratu off, irten bat skull-bezalako imintzio jasan hortzak. Non begi bat izan, ez zen orain bakarrik hezea, blackened zulo.
  
  
  Txarrena guztiak, hau aztarna gizon bat izan zen, oraindik ere bizirik.
  
  
  Rona itxi bere ahoa eta jiratu gisa agerkundearen scraped floorboards bat spasmodic eskutik.
  
  
  "Ezin duzu zure bizkarra on, lagun zahar bat bezala," Gorodin esan zuen. "Edo, agian, ez duzu aitortu gazte eder Boris."
  
  
  Ron kanpo utzi dar-dar sob.
  
  
  "Aurkitu dugu ego konorterik gabe, baina oraindik ere bizirik," Gorodin jarraitu. "Guk berpiztu da. Dugu nursed zion eta elikatzen bere ego aurretik entsegu. Ondoren, ordaindu zuen prezioa, eta ez oso staunchly, onartzen dut, eta hori arduragabekeria une zenean evaded bere betebeharra, eta utzi egingo duzu eta Carter ihes. Goranzko bortizki, ego Stahl-en ahots gogortu. "Eta orain, zure denbora da. Behar dut Nick Carter, eta ahal izango duzu, esan zidan non aurkitu ego."
  
  
  "Ni... ez dakit," negar Rona.
  
  
  Gorodin zin egin errusieraz eta iritsi gomazko heldulekuak aliketak.
  
  
  Iragazgaitza hodi sei kea pilotak Stewart zuen eman dit izan zen nire eskua. Nolabait ez nuen bota bat pellets sartu glowing egur-ikatza. Erraza izan zen distantzia - arazoa zen bidaltzeko pellet bidez birrindua leihoan. Behar nuen aire bat pistola, eta noiz irudia popped nire burua, I azkar bat bota ballpoint luma inguruan nire kamiseta poltsikoan eta unscrewed txano, bota ego batera kartutxoa barruan. Hau utzi zidan hiru bat-eta-a-erdi-hazbeteko hodi, estu mutur batean eta zabal bezain beste bat jasotzeko kea aleekin. Jaurti zuen bala erdian kudeatzeko, itsatsita arteko leiho-oholak, eta hasi arretaz egokituz da ziur suziria ibilbidea izan zen zehatzak.
  
  
  Gorodin orain hurbildu Rona. Eusten pare bat aliketak esku bakoitzean, sakatzen zuen beroa tongs bere ezker nipple. Bere egin, apur etxeko blowgun glowing egur-ikatza. Nire lehen saiakera izan behar ezin hobea, zeren eta ez dut uste gai izango da berriro egin.
  
  
  Arnasa hartu zuen, sakatzen bere ezpainak amaieran hodi, eta botatako bat lehergai puff.
  
  
  Baloia hegan sartu ikatza eta asto gainean beroa coals goxoa beres eta onddo kea, zabaltzeko bere zurbila, itogarria ke gela txoko guztietan.
  
  
  Bedeinkazioa Stewart-en adimen, kanpora bota zuen zapi bat maskara eta estali bere sudurra eta ahoa da. Aktibatuta zuen txoko etxola eta bizkar atea ireki. Da shuddered eta gero apurtu bezala, bere indartsu jaurtiketa hit da.
  
  
  Bere lehertu etxola batera Luger eskuan, ikusi zuen Gorodin stumble atea sartu hurrengo gela, berriz, bat ego jende itsu-itsuan nahi helburu bat bere submachine pistola.
  
  
  Filmatu zuen, eta erori zen. Izan zen oraindik ere saiatzen jaso submachine pistola lurretik, eta, beraz, berak filmatu zion berriro, eta gelditu zen mugitzen.
  
  
  "Bigarren pertsona gela eraso me red hot-aliketak ondoren biltzen ih sortu lurretik, non ih jaitsi zuen Gorodin. Ume, jaurtiketa bere burua, eta, ondoren lunged at Rona eta azkar libratuko bere. Arteko eztula, Hey kudeatzen exhale nire izena.
  
  
  "Nick?"
  
  
  "Egia esan", esan nion. "Lasaitzeko behera, lortu dut duzu hemendik minutu batean."
  
  
  Plath-en maskara irristatu off nire rta egiten nuen bezala kanpo Ron eta pixka bat bere lurrean. Itxaron zuen nire begiak argi, ondoren, itzuli Gorodins.
  
  
  Zapaldu zuen baino gehiago hegaldia aztarnak Boris eta sartu bigarren gela txabola. Hutsik. Ez zen plank leiho, baina ez zen hautsi. Begiratu zuen inguruko arroka, baina ez zuen ikusi Gorodin.
  
  
  Rhona da urrutiko negar me bota kanpoan leihoan. Zuen ran atzera bidez etxola eta ate aurrean. Gorodin ran batera labur bat arteko bidea harri kaian, non itsasontzi zegoen aparkatuta. Noiz berea zen atetik, inguruan aktibatuta zuen eta tiro me luze bat-barreled Erma pistola. Gawk ego harrapatu zidan beso, Rivnenskaya nahikoa hondatu nire xede denean, bere bueltan bi plano tiro ziren. Odin horien inguruan hit cruiser-en erregai depositua, eta itsasontzi jaurtiketa bat ozen leherketa bezala Gorodin bere burua bota off bidea eta kalera arroka.
  
  
  Zuen ahuspezturik ondoan Rona. "Ezin duzu oinez?"
  
  
  "Me... beraz, uste dut."
  
  
  "Ondoren, irekia mantentzeko me atzean. Izan dut bat ainguratutako itsasontzi beste aldean irla. Ez da erraza gertatzen, eta Gorodin da, hor nonbait pistola batekin.
  
  
  "Ari zaren gidatzeko, Nick", esan zuen. "Egin dut"
  
  
  Bere kamiseta izan dira hartu off eta utzi ee Rone, ez apaltasun, baina zelako ia kolorea rock bat. Nire azala izan zen tanned nahikoa ez izan bat, hala nola, begi-bistakoa da helburu. Batera Rhona me atzean, nire bidea egin nuen atzera baino gehiago arroka zorrotzak dituzte norabidean nire txalupa, painfully wary txikienak soinu edo mugimendu bat da.
  
  
  Noiz ego ikusi, ez zen bakarra estu ridge rock gure artean eta itsasontzi bat, glint metal eguzkia.
  
  
  
  
  
  
  Berak bota zen, hein handi batean, lurrean Ron, nor erori bere ondoan bezain laua crack bat Erma pistola apurtu isiltasuna eta legar zipriztindutako bi urrats gure aurrean.
  
  
  "Lo non zauden, "Rone hissed bere at da, eta helburua du Luger spot non litzaidake zuen ikusi flash kanoi-en daude. Zuen filmatu zen behin, birritan.
  
  
  Gorodin da, besoa eta sorbalda inguruan bilduta boulder, eta zuen tiro jaurtiketa basati bat duten errebotea off arroka gure buru gainetik. Bere jaurtiketa erreuma eta entzun errusiako yell baino minik nire gawk tore emu en forearm.
  
  
  Orain carelessly, Gorodin desplaza aztertu bere zauria eta bota ezin hobea itzal boulder haren aurrean. Jakina, ez zen larriki zauritzen, zeren ikusi nuen itzal clench eta unclench bere eskuineko eskua, ondoren, hartu pistola eta berriro arakatu handiagoa sortu arroka jaurtiketa bat egiteko.
  
  
  Noiz Gorodin xede agertu zuen, eta prest zegoen bere luger zuzenduta. Bota zuen katua. Mailu hit hutsik kamera horma. Erabiltzen dut bi txandatan munizio, eta ez nuen beste bat.
  
  
  Errusiako jaurtiketa, baina ondorioz bala zauria bere ego, bere zehaztasuna eskasa izan zen, eta atean sartu zuen atzera bistan.
  
  
  Bere begiak eskaneatu arroka zorrotzak dituzte gure inguruan, bilatzen duen leku bat hobea izan liteke babesean. Hamar metro bide batetik genuke datoz, ez zen hilkutxa bat-formako barrunbean.
  
  
  Joan nintzen Rona belarrira, eta xuxurlatu zuen, " sentitzen dut.: "When I esan duzu, jaiki eta exekutatu zuloa dago. Mugitu azkar, eta mantendu.
  
  
  Zuen bere ahoa ireki zerbait esateko, baina Gorodin jaiki berriro, eta hartu zuen helburua. "Go!" Esan dut softly. Rona salto egin, ducked, estropezuka, eta ducked sartu alcove bezala Gawk pixka off pusketa bat boulder hazbeteko zuloa.
  
  
  Salto egin zuen bere oinak, eta bere jarraitu. Denean bere, uso bat sartu azaleko igerilekua, gawking begiak erre nire sorbalda eta hit lurrean. Hegan egin zuen bat babesean leku eta sentitu zurrunak hezetasuna odol hori gelditzea.
  
  
  "Nik zuk asmatu!" esan Rona.
  
  
  "Ia."
  
  
  Gorodin ahotsa etorri zen kanpotik, eta ezin izan zuen orain asmatzen zergatik ez nuen itzuli bere sua. "Carter, entzun ahal izango duzu me? Beste bat, hau bezala, hil egingo zara! Atera zure eskuak gora! "
  
  
  Segundo batzuen ondoren isiltasuna, bi plano gehiago deitu. Bat balak hit gure estu irekitzea eta ricocheted atzera eta aurrera, splattering gurekin zati rock.
  
  
  Hurbiltzen Rona, xuxurlatu zuen bere:: "Hurrengoan zuen kimuak, yell."
  
  
  Zuen nodded ulertzeko, eta, aldi hurrengo jaurtiketa, kanpo utzi zuen bat agonized garrasi. Izan zen, Ay nork eman zion bere ongi seinale, eta Stahl itxaron.
  
  
  "Ondo da, Carter," Gorodin bellowed. "Atera, edo emakume hil egingo da!"
  
  
  "Ezin dut!" oihu bere erreuma, ahots bat absurdly iragazi baino mingarria. "Zuen zauritu zen, eta emakumea izan zen larriki zauritu. Utzi bere joan, eta bat egingo dut aurre duzu."
  
  
  "Ez dut uste duzu edozein ammo bai, ah. Bota pistola kanpoan; ondoren, hitz egingo dugu."
  
  
  Busti zuen odola bere zauria, on Rona en hairline eta bere aurpegian, jarri bere itzuli, eta esan zion: zer egin. Gero deitu zuen out Gorodin eta bota pistola kanpoan.
  
  
  Noiz entzun zuen Gorodin hurbilketa, bota zuen baino gehiago, bizitza eta arautuko baino gehiago hunched eta geldi. Heavy shaggy isiltasuna baino gehiago jaitsi da gurekin. Ondoren eten bat Gorodin esan zuen: "Irten, Carter, kanpora!"
  
  
  Ondoren, Rona esan ahula, " Zuen ... zuen konorterik gabe."
  
  
  "Ziurrenik ez," growled Gorodin. "Let me ezagutu zuen bada faking da."
  
  
  Ego pistola lehertu blatantly baino gehiago me, eta gawking begiak apurtu lurrean eta hondakinen hazbeteko nire burua. Ego-en hitzak adierazi trikimailu bat, eta berea ez mugitu.
  
  
  Itzal bat jaitsi arroka gainean. Ikusi dut out nire begi izkinan atxikia zuen bezala me baino gehiago betiko. Zekien zuen pistola bat bere ukabila, arretaz asmoarekin bere ego, eta itxaron urduri aurrea hartzeko. Rona, esan nuen, ez utzi me down orain!
  
  
  Orduan entzun zuen push bere hanka, biguna kolpe bere oinez bezala lotuta Gorodin gorputza, eta estropezuka.
  
  
  Jasoz stiletto bere eskua, zuen berehala jiratu eta bultzatu pala sartu Ego masiboa bularrean. Luze batekin hasperen eta xuxurla gimen, sortu zuen pistola - eta bere bizitza.
  
  
  Rona ekarri bere out sartu iluntzeko arratsaldean, eta esan zuen: "itsasontzi besterik ez gainditu ridge. Itxaron me han - dut azken gauza bat egin."
  
  
  Begiratu me at She questioningly, ondoren aktibatuta eta oinez itzuli itsasontzia. Iritsi zuen Erma da pistola, zein Gorodin jaitsi zuen, eta postuan, baina guztiak bat maskorrak. Gero joan zen atzera baino gehiago arroka arrantzale-en etxola. Atea swung ireki eta kea garbitu.
  
  
  Ibili zen gela osoan Boris en urratuta geratzen da. Han izan ziren, ozta-ozta entzuteko whimpers inguruan apurtu eztarria, eta lan-esku scraped solairuan.
  
  
  Atsegin dut sentitu nuen zerbait garrantzitsua esan nahi, baina ezin dut aurkitu hitzak. Bere besterik gabe, jarri pistola bat solairuan mugitzen eskuan eta ibili atea.
  
  
  Izan zen, besterik gabe, oinez itzuli Rodano eta itsasontzia noiz entzun zuen jaurtiketa
  
  
  Kapitulua Hemezortzi
  
  
  Noiz sartu nintzen Rona itsasontzi batean, zen baino gehiago hunched brankan, besarkatzen du bere burua txiki bat bezalakoa da, umea abandonatu. Malkoak ziren streaming masailetan behera,eta bera izan zen dardarka miserably.
  
  
  "Guztia da oraintxe", esan nion. "Inor ez da gurekin jarraitu."
  
  
  Iritsi zuen, eta bere besoak zeharkatu baino gehiago bere bularrean.
  
  
  
  
  
  
  bidean me, helduta me balitz bezala ziren I balsa bat salbazioa. Ondoren mantenduz bere cool bidez amesgaizto bat indarkeria eta egonaldi luze bat ozeano zen, eta amaieran bere erresistentzia-kolapsoa zorian. Eta berea, jakitea Hi beharrezko atseden eta osasun-arreta.
  
  
  Eusten Rona ondoan me, alde batetik, eta zuzendaritza-itsasontzi beste, zeharkatu zuen ur eta buru Curacao kaiak. Dugun bezala hurbildu pasabide non itsasontzi zen ainguratutako, ikusi nuen figura bat ez dago zutik, zain. Izan zen Pilar. Itxuraz, berriz, behaketa, txalupa, ikusi zuen hurbiltzen digu.
  
  
  Da moteldu, drifted kaian, eta bota soka Pilar. Zuen segurtatu ego erpin gisa bere salto egin eta segurtatu popa. Zuen ondoren, bildu Rona eta altxatu bere kaia, non bat trance-like catatonia shock, eseri zen sortu zonbi bat bezala.
  
  
  "Izan behar da Rhones," Pilar esan zuen.
  
  
  "bai. Zuen itxura txarra. Hartu dugu, taxi bat ospitalera.
  
  
  "Nik baino hobeto egin ahal izango duten. Jeep bat alokatu duzu, berriz, desagertu ziren. Da aparkatuta laño dago. Hartu duzu Rhona atzera; bere, joango naiz. Ezagutzen dut bidea ospitalera. Ondoren, gehitu zuen komikoki, " Zure Rona da oso polita."
  
  
  "Pilar", esan nion, " ez naiz pozik, ikusten duzu. Ari zaren eroso bat bazkide. Goazen."
  
  
  Gisa Pilar eta gidatzen dut Jeep kaleetan zehar Willemstad, esan zuen, " Zer gertatu zen uhartean?"
  
  
  "Gorodin zen han pare bat bere goons," bere senarra, esan zuen. "Izan zen joan tortura Rona egiteko bere eztabaida. Zer ez zuen jakin izan zuen, ezin izan zion erantzun. Zuen bat besterik ez zen fan jokoa amorratua profesionalak ."
  
  
  "Baina benetan zuen bat izan zen, boluntarioak," Pilar esan zuen.
  
  
  "Egia esan, baina inork ez du gure inguruan hartu denbora buruz esango ahalik eta arriskuak."
  
  
  Pilars ' black begiak nirea ezagutu du rearview ispilu. "Ez duzu bere buruz zaintzen, Nick?"
  
  
  Pausatu zuen une batez baino lehen erantzutea. "Zuk esan nahi dut maite ee, biolinak eta kandelak, ondoren, ez dut erreuma. Izan dut hau egiten negozio zikin, beraz, luze, ez dakit, ezin dut benetan maite edonork zentzu klasiko hitza. Baina baduzu, esan nahi dut axola zer gertatzen den bere, jakina. Bestela, ez zuen joan nahi Txakur Txiki Irla laguntzeko Hey. Bere jakin badirudi ere, giza zidan, baina berea (e) k ez bihurtu izotz bloke oraindik."
  
  
  Pilar mintzatu softly, bilatzen jarraituko dugu. "Nick, esan dit zerbait."
  
  
  "Jakina."
  
  
  "Ez duzu axola zer gertatzen zait?"
  
  
  Atera iritsi zen, eta jarri bere esku bero haragia bere sorbalda. "Oso", esan nion.
  
  
  Pilar hasperen egin, gero esan bitxikeria:: "espero dut inoiz ez duzu damutuko."
  
  
  Une hartan, aktibatuta dugu eta atera sartu sarreran Erregina Ospitaleko, distiratsu bat eraikin berria pastel urdin. Utzi nuen bere pack bat at kutxazaina, eta Odin ziurtatu zidan telefonoz Rona ematea litzateke ahalik eta osasun-laguntza. Esan zuen medikuak inolako gastu gehigarririk izango litzateke ordaindu American kontsula, eta, ondoren, deitu kontsulatu egiteko moldaketak.
  
  
  Itzuli zen Pilar Jeep. Iluna izan zen, eta zeruan distiratzen bat infinity izarrak. Esan zuen, " goazen rob kontrabandisten."
  
  
  Zuen atzean jarri jeep gurpila; Pilar eman bere gomendioak. Itzuliko gara ur eta, ondoren aktibatuta hegoaldean.
  
  
  "Ez dago behar beste berriak ez duzula esan zidan," Pilar esan zuen. "Nola egin duzu utzi Gorodin?"
  
  
  "Hildako."
  
  
  "Eta horietako bi izan ziren berarekin?"
  
  
  "Era berean, hildako. Eta tipo bat izendatu Boris nor hil delako izan zen, oso ondo hornituak eta gehiegi arduragabekeria to play."
  
  
  "Beraz, utzi duzu atzean lau gorputzak?"
  
  
  "Hori da. Baina, nonbait, Anton Zhizov eta Knox Varnov prestatzen ari putz New York, bihar. Bada, ez dugu lortu, horiek lehenik eta behin, ez du axola bada aurkitu dute lau erakunde Txakur Txiki Irla edo lau mila."
  
  
  Pilar begiratu pentsakor. Eta isila izan zen.
  
  
  Bultzatu nahi dugu gehien seedy zati waterfront, non txiroenetako inguruan tokiko arrantzaleen ainguratutako bere patetikoa-begira itsasontziak lodi olioa eta zakarrontzira. Ondoren, pare bat mila, Pilar adierazi gris bat, zakarra markoa eraikitzeko, pizten aurrean bakar batek zurbila bonbilla. Alderatuz, Varnov en Biltegia zen bezala, txabola bat Oihuka Merkantzia.
  
  
  "Hau da, non hasi behar dugu," Pilar esan zuen. "Behar baduzu Torio, joan Apur Lisa."
  
  
  Soinu-uhinak hit gurekin ginen oraindik berrogeita hamar oinak kanpoan lurrean. Osoa-eskala riot ezin izan ozenago. Barruan, sartu dugu, ehun bat edo, beraz, cheery duten pertsonak, berriz, ez sahararen, izan ziren, gutxienez, hysterical. Denek zirudien etengabeko mugimenduan. Ezinezkoa zen ito zarata, beraz, denek zen oihuka. Noizean behin, zorrotz emakumezkoak barreak bidez moztu cacophony. Bat jukebox jolasten ari zen, nonbait, baina bakarrik erreberberazioa sakonena baxu oharrak entzun ahal izango dira.
  
  
  Pilar eta borrokatu dut gure bidea bidez frenet erakunde bat erraz taula sortu eraikinaren atzealdean. Emakume bat tamaina Godzilla eserita zegoen alde on da, resultantes edariak sartu markatu botilak. Eta ia bezain erakargarria.
  
  
  Pilars oihu bere belarrian. Izan zen ia basati bat ehizatu.
  
  
  "Apur Liza!" zuen baieztatu duen grina bat.
  
  
  Lisa zeraman ur-jauzi bat estu kizkur bere film laburrak.
  
  
  
  
  
  
  bat kolore gorri, hori ezin izango da, seguru asko, giza ile. Nonbait arteko sei eta zazpi oinak altuera, Lisa zen estalita poltsak, poltsikoak, eta oddly itxurako pieza haragia. Izan zen amateur bat bezala, eskultore azkar slapping buztina markoan. Asmorik lana amaitzeko geroago, zuen rightfully fedea galdu bere sormena eta eman.
  
  
  Denean, azkenik, I got bere arreta, Lisa mugitu baldarki me norabidean, beste alde batetik, taberna, haragia bere hainbat lekutan dantzatzen erritmo desberdinak.
  
  
  "Zer izango da?", bere ahotsa rumbled bezala huts bat kanoi gogor bat harrizko.
  
  
  "Nahi dut Torio," dut oihu.
  
  
  "Ez dut inoiz entzun nen," izan zen hiru mendeetan Gutxi Lisa en Erreuma.
  
  
  "Gorodin bidali dit."
  
  
  "Ez dut inoiz entzun nen bai."
  
  
  Kanpora bota zuen bere diru-zorroa. Izan dut agortzen guilders, dut, beraz, zabaldu batzuk American ohar taula aurrean handi emakumea.
  
  
  "Ez dut entzun buruz Andrew Jackson," esan zuen. "Torio lo atzeko gelan." Adierazi zuen hatz bat tamaina bat pickle.
  
  
  Pilar tow in, I buru estu atea muturrean barra. Gela txiki batean atzean, ez zen aulki bat, aulki bat, eta bat-sehaska. abiarazteko.
  
  
  Atea bere atzean, eta zarata hil behera. Bere, egiaztatu beste ate kontrako groans. Led hau out aire zabalean sartu, eraikina. Joan zen baino gehiago sineskorren kontrabandista, bilatuko Ego, eta aurkitu bat Colt .38 automatikoa. Ondoren hau emanez Pilar, zuen shoved da, hartu zuen bere luger emu bere sudurra azpian, eta slapped zion aurpegia zehar.
  
  
  Zuen oihu " Torio!".
  
  
  Aktibatuta zuen bere burua, grunted piteously, eta, poliki-poliki, begiak ireki. Noiz ikusi zuen pistola bere sudurra azpian, begiak zabaldu.
  
  
  "Hey, zer da hau, lapurreta bat?"
  
  
  "Jaiki, Torio," I growled. "Ari gara, paseo bat joan."
  
  
  Hau ego ikaratu zen. Zuen sel. "Itxaron," zuen pleaded. "Nahiz eta ez dut ezagutzen duzu."
  
  
  "Hau ez da, hala nola wouldnt jokoa," ume, esan zion. "Play bene-benetan me, eta zuk egingo dute joan-etorria. Orain mugitu ego! "
  
  
  Ego poked bere sueztitu barrikak bere pistola azpimarratu du, eta Torio salto sortu litera harrigarriak arintasuna norbaitek heavy ajea. Ego bultzatu, bere atzeko atea, eta zuen obediently baino gehiago ibili non genuke aparkatuta Jeep.
  
  
  Pilar izan zen gidatzeko, eta berea izan zen itzuli Torio, luger trebatu.
  
  
  "Disko errepidean behera inguru, ehun bat metro eta gero, tira off denean bat aurkituko duzu leku ilun," bere aita esan zuen.
  
  
  "Orain, Torio,"esan nuen bezala bultzatu dugu behera iluntzeko errepide eta aparkatuta," jakin nahi dut buruz maletak."
  
  
  "Maletak?" "Zer da?" galdetu zuen.
  
  
  "Ez dut denbora asko, Torio", esan nion, " eta ez du nire tenplea. Besterik ez minutu bat edo bi, entzun ahal izango duzu hezurrak cracking eta ikusi odol asko. Horiek hezurrak eta honek odol zurea izango da, Torio, beraz, mesedez, aukera hau hartu behar da informazioa partekatzeko."
  
  
  In the moonlight, ikusi ahal izan zuen ur tanta goranzko ego scalp eta behera trickling leuna alde ego burua.
  
  
  Azkar zuen nodded, " Ona, ona. Ez naiz heroi bat izan nahi du, atzerriko urbanístico. Esan nahi duzu maletak hartu duten bere Gaviota, benetan?
  
  
  "Clever ondorioa, Torio. Jakin nahi dut nork eman dizu ih eta non hartu da."
  
  
  "Bat izan zen, husky tipo bat atzerriko soinu dut akordio bat egin duela sei hilabete. Handi bat iletsu tximinoa. Inoiz ez zuen esan zidan bere izena, eta ez zen mota tipo nintzen ustezko buruzko galderak. Zuen beti ordaindu me aldez aurretik, eta, ondoren, esan zidan noiz jaso nire maleta. Berea izan zen hego epigrafe hemendik, bidea pixka bat sartu mendietan, eta etorri zen helikoptero batekin maleta hartu eta bere ego ontzia. Niri fidatzen, hori guztia ezagutzen dut, beste. Dut, nahiz eta begiratu bat nire maletak eta hutsa izan zen. Bat da freaking bitxi enpresa, baina ezin dut ordaindu bitxia izan.
  
  
  "Zenbat maletak egin duzu jarri ontzia?" zuen galdetu zion.
  
  
  "Let me ikusi, azken denbora hartu dugu, izan zen, hiru gau duela. Han izango da, zortzi guztira.
  
  
  "Ezin duzu hartu digu, non helikoptero lurrak?"
  
  
  "Ziur, baina ez da beti pare bat guardia pistola batekin. Oni eta pilotu, izeneko tipo bat Ingram, nor makilak inguruan ez denean, bere helikoptero pilotua da aretoan barruan.
  
  
  "Da, sortu nahi duzun", esan nion, " ikusi dugu, iraganean lortu segurtasuna. Eta orain izan dugu argibideak.
  
  
  Pilar gidatzen hego eta aktibatuta gainean estu zikinkeria errepide markatutako Torio. Ondoren, dugu ziren irekia da. Zorionez, Pilar bat alokatu lau-gurpil-unitatea jeep: gogorra izan zen, disko: errepide bihurtu pista bat, lurralde osoa hotel, baina harritsu, eta lur bihurtu mendietan.
  
  
  Orain izan dut kontrabandista aurrean eserita me, beraz, noiz searchlight hit digu, ezin izan zuen salto eta olatu bere eskuetan, beraz, ego jakin nahi inor baino lehenago hasi zen filmatzen.
  
  
  "Da bere, Torio," deitu zuen.
  
  
  Gizona batera eskopeta mugitu poliki-poliki aurrera eta gelditu batzuk oinak kanpoan. "Zer egiten ari zara hemen? Han ez da izango, bilketa, gaur egun "
  
  
  "Ez dira arazo Gaviota," Torio esan zuen. Big guy esan behar dut etorri eta esan Ingram.
  
  
  "Nor dira beste bi?"
  
  
  
  
  
  Guardia eskatu suspiciously.
  
  
  "Dira... dira... Torio hasi zen, baldarki.
  
  
  "Ari gara batera Gorodin", esan nion. "Ez dugu informazio hori lortu behar dugu nahi Zhizov berehala."
  
  
  Izenak ziren garrantzitsua guardia. Ego eskopeta en sudurra pixka bat, eta zuen baino gehiago ibili jeep. "Show me zure NAN, mesedez, jauna", esan zuen errespetuz.
  
  
  "Noski," esan nuen, eta iritsi izarrekin paper txatarra. Ospatu zen arabera ego, beraz, guardia iritsi ahal izan zion. So egin zuen bezala, ego harrapatu bere eskumuturraren eta bultzatu zion aurrera. Pilar azkar aldiko gizona belarrian atzean, eragiten ego izoztu aurretik izan zuen negar.
  
  
  Zuen gagged eta bere lotuak bere pieza bat nylonezko soka hori aurkitu zuen itsasontzi batean, eta erabiltzen da, hala nola, egoera arriskutsua. Inflexio ego searchlight, da argiztatutako bere txiki egurrezko eraikin berrogeita hamar metro kanpoan. Besterik ez da atzean txiki bat izan zen, sendo helikoptero. Saint aktibatuta off eta motioned, Pilar itzali motorra jeep. Bultzaka Torio aurretik me, Luger eskuan, bere senarra nahaskia egindako eraikin batekin bobina soka eta presaka kanpoan, Pilar honako dit. Gisa hurbildu gara, atea bultzatu zuen hura ireki eta stormed barruan, bultzaka botoia searchlight. Bi gizon lo bunks aurka urrun horma ziren joko honetan jolasten. Bat astuna izan zen Eslaviar mota, nor izan liteke anaia ezinduentzako segurtasun zaindari sarreran, beste bat izan zen, zurbil, skinny sudur handi batekin gizon eta kokotsa ahul bat. Zuen erabaki hori izango litzateke zuen Ingram, pilotua.
  
  
  Guardia zen iritsi bere fusil, zein izan zen propped aurka gimen gertu burua bere litera.
  
  
  "Hilko dituzu, dudarik gabe," ume, esan zion, eta gizona izoztu. Ingram izoztu, igurtziz bere begiak eta keinuka.
  
  
  Pilar aurkitu Mira en argia piztu, eta ego-ren moldatuko sugarrak gainezka gela bakar eraikinak. Gure ezkerrera zen konplexu bat shortwave radio station.
  
  
  "Torio! Saldu duzu gurekin, " guardia leporatu.
  
  
  "Jakina", esan zuen kontrabandisten, " pistola batekin nire xede, ez dut saldu azkar - besterik ez duzu atsegin, buddy."
  
  
  "Ingram, get jantzita," agindu dut. "Helikoptero refueled gas?"
  
  
  "Bai, nahi dutenak,", esan zuen urduri.
  
  
  Gizona dardarka zen beldurra. Ez du axola, esan zuen, beraz, beldur da, ezin zuen hegan", esan nion. "Besterik gabe, jarraitu aginduak eta ez duzu minik." Honek lasaitu bere ego, eta hasi zen zabaltzen, bere arropa.
  
  
  "Torio, eseri aulki honetan," esan nuen, eta kontrabandisten hurried obeditu. Bota zuen bobina bat soka guardia, eta esan zuen, " Gorbata sortu zion. Ez dut behar ohartarazteko duzu lan ona egin.
  
  
  Torio ere zuzenduta du guardia bere luger, ziur Torio zen segurtatu ona estu korapiloko. Pilar eusten ari zen kontrabandista .38-caliber pistola eta begi bat mantentzeko on Ingram, baina ez zen joan eragin digu arazorik.
  
  
  Noiz Torio zen gogor loturik, esan zuen guardia, " Orain eseri aulki beste muturrean gela." Denean, obeditu zuen bere sullenly Pilar esan zuen: "Hartu, soka bat eta gorbata sortu, seme-alabak."
  
  
  Pilar entregatu me Colt eta ibili baino gehiago, guardia. Hau izan zen akats larria. Zapaldu zuen artean ni eta gure preso. Azkar batean mugimendua, gizon bota labana bat atera nonbait pean bere arropa eta heldu Pilar, inflexio bere aurrean, okertu, bere burua itzuli eta eusten blade, labana, bere eztarria.
  
  
  "Tanta pistola edo emakume bat hil egingo da," zuen rasped.
  
  
  Agachados behera koa izan zen bezala atzean Pilar gorputza, gizona eskaintzen ez xede, ezin izan zuen erabat jakin dut hori galdu egingo da eta hit heriotza-lekua. Bada aktibatuta I pistola hobea lortzeko helburua, ez litzateke moztu bere eztarria. Beraz, zuen zalantzan.
  
  
  "Madarikatua da, neurrira bere esan tanta pistola." "Ez," zuen snapped. "Uste dut bluffing bere?"
  
  
  Noiz ez zuen mugitu, guardia jerked labana, eta gorri bat harra odol arakatu behera Pilars ' lepoa. The Luger, oraindik ere, bere ospatu prest.
  
  
  "Ingram, hartu duten idiot pistola," guardia zaunka.
  
  
  "Me... ezin dut egin da," pilotu batean esan zuen dar-dar ahotsa.
  
  
  Guardia snarled zion, " gizon bat Izan behin, duzu whimpering lurrikara, edo egingo dut..."
  
  
  Inoiz ez dugu aurkitu izarrekin zer guardia liteke izan egin behar Ingram, zeren bere pilotua amorrua, aktibatuta zuen Rivnenskaya burua nahikoa, beraz, Luger jarri izan du bere posizioa eta tiro emu bidez babesik ezkerreko begia. Zuen aktibatuta kanpoan Pilar, errebotea off the wall, eta solairuan jaitsi. Labana jo gola kanpoan.
  
  
  Pilar me at stared bat offended adierazpena. "Nahi duzun utzi em moztu nire eztarria aurretik eman zure pistola, ez litzateke duzu?", esan zuen.
  
  
  "Noski," ez dut onartu. "Bada zuen nire pistola bat duzu, eta I litzateke bi hildako izan."
  
  
  Zuen nodded poliki-poliki. "Bai, bere, uste dut ari zaren eskubidea. Baina oraindik... " bere burua astindu Zuen. "Oraindik ez duzu cool. Duzu eman dit creeps."
  
  
  "Ikusiko dugu berotzeko geroago,", esan zuen azkar, eta aktibatuta pilotu. "Orain, Ingram, joan zaren me hartu leku bat non jaso ahal izango duzu, maletak ari zaren hartzen Torio."
  
  
  "Esan nahi duzu Gisov en biltegia?"
  
  
  "Hori da. Non dago aretoan?"
  
  
  "Mendi mugan Venezuela eta British Guyana. Baina berea ez litzateke inoiz lur gai ez dago ilun. Ez denean zaila da nahikoa.
  
  
  Begiratu zuen bere ikustera. "Bada off hartuko dugu orain, izan behar da distiratsua
  
  
  
  
  
  noiz lortuko dugu han. Eta Ingram, bada, ustekabean puntu me okerreko norabidean, izango duzu giltzapean Sei oinak lurpeko betiko..."
  
  
  "Naiz ez ausarta ezta ergelak," erantzun zuen. "Egin dut zehazki zer me esango dizu."
  
  
  "Hori ona da, Ingram. Agian oraindik bizi idatzi zure ama guztiak desatsegina xehetasunak."
  
  
  Pilar, nor izan dira eserita lasai alde hartan, hitz egin zuen gora. "Nick, soinua atsegin duzu ari datozen Odin en lekuan."
  
  
  "Bere", esan nion. "Hau da haria ilaran, eta ziurrenik egongo dira su artifizialak. Emakume bat izan daiteke gaitz bat ."
  
  
  "Ez", esan zuen, zabaltzen bere hankak erabakitasunez. "Etorri gara orain arte elkarrekin, eta, gaur egun, ez dut utzi atzean. Bere lagundu duzu asko, ezta? "
  
  
  "Hori egia da, baina ..."
  
  
  "Me hartu duzu, Nick", esan zuen. "Ezin dut tiro baita, baina bi pistolak eta bikoitza gure arrakasta aukerak. Horrek asko esan nahi du niretzat, querido "
  
  
  Une batez, ezin dut egin nire buruan.
  
  
  Baina zer Pilar esan zuen zentzurik. Bera izan zen, ondu profesional bat, baino tougher gizon gehienak. Eta berak ezagutzen zuen expendable, hori beharrezkoa bada, Hontza egitekoa litzateke sakrifizio bere.
  
  
  "Ondoren, goazen", esan nion. "Geroztik ez duzu hau erabili going Jeep itzuli hirian, joan eta tira banatzaile txano, beraz, ez da beharrezkoa, edonork aurkitzen da erabilgarria." Ezin zuen lagundu, baina gehitu, " Ez duzu jakin zer banatzaile cap da?"
  
  
  Bere osoa ezpainak makurrak apur bat mocking irribarre. "Bai, querido, I buruz jakin banatzaile txapelak eta beste gauza asko, ez duzu sinesten."
  
  
  Bere, grinned at erreuma. Ona da. Eta eman dezakezu gure lagun beste dionean jarri zion lo pixka bat.
  
  
  "Ez dut presarik", esan zuen, eta hartu .38 me from eta presaka kanpoan.
  
  
  Ibili zen baino gehiago walkie-talkie, apurtu solairuan arte kasuan ireki, eta, ondoren, suntsitu ausartuko batera ipurdia guardia en fusil. Honetan zehar zakarra debriefing, ikusi nuen Ingram, izan zen, nahiz eta oso mutil ona, eta ez zen bat gehiago mehatxu bat baino toothless beltza hound soka bat.
  
  
  Bere Torio esan zuen: "izango Duzu pixka bat lan egin eta gero, atzera jo dezakezu Willemstad. It ' s a long way to joan, baina denbora izan duzu pentsatzen nola onena bizi bat egiteko. Berry iturgintza, " esan nuen.
  
  
  Apenas zuen irribarre. Ez zuen askoz umore bat.
  
  
  Pilar itzuli batera automatiko tapa, eta horrek berak entregatu me maketak curtsy. "Edonor da, ez dago behar ez esnatu aurretik, eguerdian," esan zuen. "Eta, ondoren, egingo zuen buruhauste bat ez dela kopuru aspirina sendatzeko dezakezu."
  
  
  "Ondo da, Ingram", esan nion," let ' s get yours sortu helikoptero." Ondoren, gurekin hiru trudged behera rutted errepidean zain helikoptero.
  
  
  Kapitulua hemeretzi
  
  
  Ingram zirudien ardura hartu zuen lema hartu helikoptero eta off hartu genuen sartu gaueko zerua. Buru dugu ekialdean eta apur bat hego, laster utzi argiak Curacao atzean. Irla txikia Bonaire ere irrist kanpoan, eta pixka bat, ez zen bakarrik beltza Karibeko Itsasoaren azpian digu, eta izar zerua goian.
  
  
  Laster harrapatu dugu argiak Caracas eta ibili kostaldean, Venezuela, berriz, bat.
  
  
  "Esan duzu, mendi honetan biltegia da Gisov gogorra da aurkitu", esan nion.
  
  
  "Ia ezinezkoa," Ingram esan zuen. "Ez airlines hegan baino gehiago leku hau. Baina balira, inoiz ez zuten ikusi ahal izan da. Eraikinak eraiki dira guztiak baino gehiago aka laranja-brown rock mendiak. Ego da, ia-ia ikusezina aire laginketa. Ez daude errepideak da. Hornidura guztiak entregatu behar da hegazkinez. Zhizov akordio bat egin bat Hego Amerikako gobernuek, ez dakit zein, garraiatzeko zama. Nire lana zen, garraio VIP gela bikoitz horiek maletak. Eta, bada ez dut ezagutu mugarri hori gidatu me, inoiz ez dut aurkitu leku honetan bakarrik."
  
  
  Gainditu dugu Trinidad gure ezkerrean, eta gaurkoan hego buru barnealdeko bidez swampy lur dependentziak. Ekialdeko zerua hasi zen argitu, eta xehetasunak lurrean bihurtu zen ikusgai dugun bezala rumbled sartu orografia menditsua bezala ezagutzen Guyana Mendialdean.
  
  
  Ondoren, izan dugu irabazteko altitudea, eta Ingram egokitu zelaia nagusia errotore bat hartu sakonago gulp da, meheagoa aire. Stahl-en eguna da, itxaropen, baina goi-laino erakutsi seinaleak ez barreiatzaile.
  
  
  Bat pentsatu nuen nahita saihestu nire buruan gurutzatu. Eguna izan zen hori New Yorken litzateke hiltzen bada, ezin nuen gelditu da.
  
  
  Ingram nudged nire sorbalda, eten nire pentsamenduak. Adierazi zuen aurretik batean rock eraketa, esaterako, forma bat planteatu ukabila, bat emanez lizuna agurra.
  
  
  "Ikusten duzu hori sortu aurretik?"pilotu oihu baino gehiago soinu gure motorra. "Hau da, mugarri bat duten pilotuak gainditu behar. Deitzen dugu Hatz Mendi. Besterik haratago txiki bat da harritsu harana non Zhizov zelai bere etxean.
  
  
  "Zer dira aukerak hasiko dira filmatzen bezain laster ikusten dute gurekin datozen?"
  
  
  "Ez dut uste, hori da, seguru asko. Ingram zirudien bildu dituzte ausardia airean duten ume, ez zuten lurrean. "Ez dira nahiko ziur beren segurtasun hemen, eta enbaxada jakinarazi dute, etorri eta joan sarritan. Ezean, nolabait esateko, jakiteko zer gertatu zen
  
  
  
  
  
  ez genuke arazorik lurreratzea Curacao."
  
  
  "Ondo da", esan nion.
  
  
  "Baina hori hasiera besterik ez da. Bezain laster dute leku duzu, edo andre, infernua guztiak hausten solteak.
  
  
  "Ezin duzu eman dit ideia bat fisikoaren diseinua leku honetan?" Galdetzen nion. "Non ez Zhizov egoitza datoz? Non du zientzialari Varnov egin bere lana?
  
  
  "Ez," Ingram esan zuen, eta, ondoren, niri begiratu azkar, ahalik eta behar bada, ziurtatu zidan bere zintzotasuna. "Sinetsi me, esan nahi dut orain, bada, ezagutzen nuen. Guztiak egin behar dut da egonaldia helipad, berriz, norbaitek lortzen edo eseri behera, edo, berriz, dute karga edozein dela ere nahi dute eraman."
  
  
  "Zer nahi izanez gero, mezu bat entregatu?"
  
  
  "Eman dut nire ego segurtasun guardia helikoptero lurreratzea gune. Egingo zuen zatoz eta ezagutu gaitzazu. Eta egingo zuen lehenengo hema izango duzu aurre egiteko."
  
  
  Dugu biribildu bat jutting thumb rock eta hasi zen sartu jaitsi estu bat canyon dituzten itsaslabarrak sheer alde guztietatik. Orduan ere, ez baduzu nahi, beno, ez duzu ikusten da eraikin guztiak naturalean inguruan eraiki arroka. Zenbatuko dut lau baizik eta eraikin handi bat, txiki bat gertu laua lurrean izan dugu, beherantz. Behe gailur harritsuen eta harri littered eremu osoa, eta ez ziren bakarrik apal aztarnak bideak lotzen eraikinak.
  
  
  Izan dut, berriz, behaketa, gizon bat atera zen eraikin txiki bat gertu helipad eta begiratu digu. Egin zuen fusil bat bere sorbaldaren gainetik.
  
  
  "Da segurtasun zaindari bat," Ingram esan zuen.
  
  
  "Zuen bakarra?"
  
  
  "Zuen bakarra, inoiz ez dut ikusi. Badira beste batzuk izan daitezke ."
  
  
  Pilar esan bere, " Get down ikusmena." Ondoren, berak hartu zuen posizio bat, izan zen, halaber, egin ikusezina Stahl.
  
  
  "Noiz lur dugu," esan zuen Ingram, " let segurtasun zaindari zatoz hurbilago, zabalik eguna."
  
  
  "Zer bada, ezin dut ego hemen?" pilotu eskatu urduri, ego ausardia airean hasita lurruntzen.
  
  
  Saiatu oso gogorra", esan nion. "Balitz bezala, zure bizitza menpe da. Zeren, Ingram, lagun zahar bat, egia da.
  
  
  Arretaz dugu lehorreratu txiki bat kentzeagatik, eta Ingram zen konpontzeko ikerketa arazoak motorra. Big errotore gelditu zen, gizon fusil oihu zerbait, non izan zen, zutik, hogei oinak kanpoan.
  
  
  Ingram bultzatu atea ireki eta oihu, " nik zerbait orokorra."
  
  
  "Zara herren?" guardia izeneko atzera. "Hau ekarri."
  
  
  "Niri... joan behar dut laguntza batzuk," Ingram esan zuen. "Ez da oso gogorra da niretzat."
  
  
  Ez zen isiltasuna. Baina, ondoren, entzun dugu shaggy urratsei zehar legar gurekin norabidean. "Badakizu, ez luke bat izan porter," guardia salatu. "Behar duzu-"
  
  
  Gelditu zen bortizki, balitz bezala, ikusi ahal izan zuen gurekin. Banekien ginen arazoak entzun nuen soinu nahastezina bat guardia kendu bere fusil eta inflexio kartzelan. The Luger zuen bere prest, baina izan litzateke larria izateko arriskua tiro tiro bat orain eta alerting tripulazio osoa. Horren ordez, I sakatzen behera nire forearm da, eta Hugo erori zen nire palma. A knife iraulita bere baino gehiago, eta ospatu zuen pala arteko thumb eta forefinger zuen bezala azkar igo atari bidez. Guardia planteatu fusil, eta bere pala egin zen ego-en zuzendaritzapean.
  
  
  The knife iraulita ere midair aurretik pala sartu gizonaren lepoa. Bat egin zuen bat bezala soinua zakarrez xuxurla, hartu bi urrats atzera, eta lurrera erori zen, odol gushing behera ego eztarria.
  
  
  Pilar hopped inguruan copter. Ingram stared hildako gizon pilotua eserlekua.
  
  
  "Orain zer?" Pilar eskatu.
  
  
  "Orain noa sneak eta arakatzeko hau harrizko herri. Lo egingo duzu hemen ikusi Ingram. Noiz lortu dut bere bizkarrean, egon liteke zuen korrika, eta ez dut norbait behar estaltzeko niretzat.
  
  
  "Ondo da, Nick", esan zuen bat meek hitzarmena dela harritu me.
  
  
  Zuen bere musu arinki, ondoren, tolestuta zehar hildako guardia, yanked stiletto kanpoan bere eztarria, eta wiped pala garbi. Ego itzuli da scabbard bere forearm, ondoren, gehiago igo arroka, saihestuz bidea liderra atera guardia post.
  
  
  Gogoratzeko nola bere ikusi nuen, hau leku batetik hegazti bat begi ikusi, zuen bidean rushed handiena eraikitzeko. Zirudien logikoa dela suposatuko hau izango litzateke egoitzan eragiketa. Naiz etzanda txiki bat ridge irekitzen baten gainean eramaten bide zuzenean luze bat, txikia eraikina izeneko kuartel. Gisa ikusi zuen, pertsona zakarra urdin arropa eta lan txapelak mugitu irteera. Ziren abenduan. Beste batzuk izan holstered pistolak eta marroia Sobietar Armada uniformeak gorria moztu. Haratago kuartel, nabaritu zuen plaza handi bat eraikitzeko egin zuen bere lehen helburu.
  
  
  Bere interrogator utzi bere talaia eta kontu handiz ibili inguruan txabola gainetik puntua da. Besteak bezala, bakarrik izan zen sei buruz oinak altuera, eta zuen asmatu barruko espazio jaitsi lurrean azpitik maila. Dut entzun ahotsak eta ahuspezturik entzuteko estu aireztapen sistema.
  
  
  "Ba, bidali niri, Orokorrean Zhizov?" Izan zen gazte bat ahots-energetikoa, militar.
  
  
  Zhizov erantzun bat koipetsua-leuna paternalista intonazioa. "Bidaliko dut zuretzat, Nagusien Rashki, ez nuen delako mezu bat jasoko une izendatu batetik Koronelak Gorodin. Horrela, behar dugu, bere gain hartzen hori ez da gurekin eskuragarri zehar azken fase eragiketa. Behar dut nire bigarren komando,
  
  
  
  
  
  eta berak aukeratu duzu."
  
  
  "Ohore naiz, Orokorrean."
  
  
  Esadazu, Handiak, dira erabat ezagutzen plana?"
  
  
  "Bai, jauna. Jarri dugu nuklearra gailu lehergai zazpi American cities, eta berriena gailua jarri zen Panama Canal. Izenak hiri eta kokaleku zehatza, izen-abizenak dira bakarrik ezagutzen duzu eta Amerikar zientzialari ."
  
  
  "Oso ona, Rashki. Ez duzu ezagutzen denean, lehen bonba programatuta off joan? "
  
  
  "Gaur egun, jauna." Garbitu zuen bere eztarria lotsa. "Ez dira zurrumurruak guztiak baino gehiago camp, jauna."
  
  
  "Bai, ia sekretu bat; mekanismoak bistakoak dira. Bere, esango dut hori lehen American hiria suntsitu egingo da New York. Geroztik ih gobernuak ez zuen onartu gure baldintzak, Dr. Varnow detonate lehen Rivne bonba lau ordu."
  
  
  Begiratu zuen bere ikusi dituzten erliebe handia. Ez zen bat izoztutako beldurra bezala, biribila Venezuelako zerua, egunsentian, New York City, nahiz eta agian orduan izan berdindu arabera infernuko sugarren leherketa nuklear bat.
  
  
  Berriz pentsatu dute odds ziren nire aurka, chilling growl oihartzuna inguruan haizagailua.
  
  
  "Ah, ikusten dut bere, nire txakurra lagun dira esna," Zhizov purred. "Ez kezkatu, Handiak, betiere dut dena kontrolatzeko, ez dute kalte duzu. Baina hitz bat me eta egingo dute hiltzeko duzu segundotan." Zhizov en gogotsu barre zen imitatu arabera unconvinced Raschke. "Pizti hauek dira egindako indartsuenetako bi munduko indar, Handia," Zhizov jarraitu. "Beldurra eta gorrotoa. Gogoratu hau "
  
  
  "Bai, jauna," Nagusien erantzun uncertainly baino gehiago snarls du piztiak.
  
  
  Zuen mugitu kanpoan haizagailua, eta eseri, begira pasabideak arteko eraikinak. Lehenik eta behin, behar dut arrastoren bat Knox Vornow hilketa, zein zen gakoa osoa hiltzaile kasuan.
  
  
  Langileen gainditu banaka eta binaka. Armatuetan soldadu beren ih desafiatzaile hartuta pozik zirudien puntua axolagabekeria. Agian, gisa Ingram izan hinted, izan zuten etorri carelessly bere gain hartzen ih segurtasuna, hala nola, leku bat izan zen, invulnerable.
  
  
  Argi zegoen hori behar dut, mugimendu askatasuna. Beraz, itxaron zuen hurrengo langilea azpitik pasatzen zion, eta erori atzean. Ego hit bere Luger ,eta joan zen limp nire besoetan. Bera izan zen, azkar arrastaka ego arroka eta isilarazten betiko arabera ego.
  
  
  Off hartu zuen, urdina coveralls zuen soinean eta bota ego baino gehiago bere arropa. Prakak ziren apur bat, oso laburra, baina bestela moldatzen dira. Jarri zuen bere kapela eta sakatzen visor bere kopeta. Batetik zentzuzko distantzia, ezin da oharkabean pasatzen. Ondoren ezkutatzen langilearen gorputzaren arteko bi erraldoi harri, buru zuen atzera pista eta jarraitu da. Entzun nuen shaggy ahotsak nire atzean. Zuen ducked bat sartu baxua atari hori bat bezala begiratu trastelekua. Zuen ahuspezturik, bere atzera bidea, eta fiddled batera kudeatzeko egun osoan, balitz bezala, egiaztapena akastunak blokeoa.
  
  
  Bero usaina elikagaien iritsi nire sudur-zuloak bezala, bi langile pausatu linger bidea nire atzean.
  
  
  "Ez dut asmatzen nork gosaria egitea ari zaren", esan zuen bat horien inguruan. "Amerikar bat, ezta? Zientzialari bat."
  
  
  "Jakina", esan zuen beste bat. "Zuen gure ohorezko gonbidatua."
  
  
  "Zer da lortu zuen, gaur goizean noiz jaten ari gara, gure ohiko zakarrontzira?"
  
  
  "Freskoa, arrautzak, urdaiazpikoa, topa eta helduak tomateak."
  
  
  Lehen langilea moaned expressively. "Otoitz dut ez dagoela ez da izango icing arte guztiak ezin dugu utzi mendi honetan, purgatorio eta bizi gizaki gisa berriro. Nola I inbidia ona Eda eta emakume Estatubatuar gozatu."
  
  
  "Hau da, denbora da gertu, kamarada. Gaur egun, behar dugu greba, Amerikarrek."
  
  
  "Bada, beraz, ondoren, gaur egun ospatzen dugu. Baina orain joan behar dut."
  
  
  Gisa ikusi zuen, bi gizon bat jarraitu gertuko bidea, adarkatze off utzi, bestea, berriz, bat egitea erretilu elikagaien, jarraitu zuen, oinez, argi eta garbi. Utzi zuen ume behera ibiltzeko bidea, eta, ondoren, jarraian, bere aurpegia estaltzen, bere cap.
  
  
  Gizona ez piztu inguruan, dut, beraz, jarraitu zion bat eraikin handiago hori koa gain, talde eraikin. Joan zen behera urrats batzuk, atea ireki eta desagertu horren bidez, eman em segundo batzuk eta, ondoren, bera bidez joan atea.
  
  
  Bere aurkikuntza izan zen, eraikin horiek ziren zulatu askoz sakonago eta amaitu askoz gehiago ondo baino izan zuen imajinatu. Ih Bat ondo diseinatutako diseinua adierazten luze bat prestatzeko epea.
  
  
  Ez zen luze bat korridore batera hormak inguruan leuna harri hori makurrak, astiro-astiro, arku bat. Nahiz eta ezin izan dut ikusi langilea zen, entzun shaggy en ego sortu aurretik. Korridorean zen pizten elektrikoak argiak aldiro, eta han izan zen, zalantzarik gabe, ez zen zentral bat dago.
  
  
  Gero gogoratu dut, duela urte batzuk ez ziren zurrumurru bat Russian oinarri izan zen prestatzen ari da, nonbait, Hego Amerikan. Honetan zehar izan zen Kubako misilen krisia, adibidez, eta ondorengo detente, hala nola, zurrumurru hil zen atera. Orain bihurtzen da datu-base bat da, hain zuzen ere. Izan zen, ziurrenik, abandonatu ofiziala errusiako erregimen, baina suspertu arabera Grassroots eta ego faction bat bezala ezkutuko erdian ih eragiketak.
  
  
  Guztiak batera korridorean, bere
  
  
  
  
  
  
  Dut bakarrik joan zen ate baten bidez. Dirudienez, ez ziren asko gelak, as dute izan landutako batetik solid rock. Entzuteko ahotsak sortu aurretik, gelditu zen bortizki.
  
  
  "Ekarri dut errege gosaria zure Jauna' ego." Izan zen elikagaien entrega guy ahotsa, osoa sarkasmoa.
  
  
  "Besterik entregatu edu eta utzi idiotic iruzkinak." Erantzungailu ahots zakarra zen eta businesslike ."
  
  
  "Zer da American hor?" langilea eskatu. "Zuen prest egun berezi bat?"
  
  
  Orain zuen poliki-poliki mugitu zehar makurrak horma begiratu prozesuak, eta iritsi puntua non ikusi ahal izan zuen haria korridorean. Soldadu bat ikusgarria bibote beltz koa izan ez, zaintzen masiboa atea. Hartu zuen elikagaien erretilu batetik langilea eta pursed bere ezpainak aurretik, esanez: "ez Da ezberdina ohiko ezik, hori igotzea lortu zuen, egunsentian, gaur goizean. Baina ezin dut jakin zer ari den gertatzen bere burua."
  
  
  "Ez, ez dut uste, beraz,. Beno, onena zion, niretzat txarrena. Bere joan gosaria gogaikarriak gruel.
  
  
  Zuen lasterka itzuli behera korridorean modu litzaidake zuen etorri. Orain banekien non aurkitu Barnabas, behar dut aurkitu modu bat eskuratu zion. Bitartean pondering arazo hau, I swerved da seinaleak, eta, berandu ikusi nuen figura bat hurbiltzen distantzia. Esan izan dut arabera, forma bat izan zela, beste soldadu.
  
  
  Ustekabean, balitz bezala, bere zerbait ahaztu dut, aktibatuta atzera. Deitu zuen me, baina, izan zen jokatzen ari gor eta mutu. Bihurgune inguruan, ikusmena soldaduak, zuen oinarritu itzuli santutegia Varnova. Baina " shaggy zen hau datozen norabidea. Pausatu zuen. Hezkuntza entrega langilea itzuliko da, eta jarraian beste soldadu atean Ukuilura.
  
  
  Azkar zuen egin bere gogoan eta rushed bakarrik ate behera korridorean.
  
  
  Atea blokeatuta, eta, beraz, joan nintzen azpian langilea da coveralls nire minutu eta aurkitu mehe bat elastikoa banda beltzak. Gailu hau da, indartsuagoa eta malgua tradizional bat baino plastikozko pieza, eta azkar lan sinple bat blokeatu.
  
  
  Gisa langilea izan zen, oraindik ere hurbiltzen da, alde batetik, eta soldadu beste batetik, bere, bultzatu atea ireki eta rushed barruan.
  
  
  Kapitulua hogei.
  
  
  Segundo batzuk, luxuzko barrualdea, gela honetan izan ziren elkarrekin. Ez ziren gainazal zakarra, ez tristea koloreak. Biguna testura-burukoak, sofa, ohe, bizkarreko aulkiak-batean guztiak inauteriak ortzadar ñabardura.
  
  
  "Ezin duzu, gutxienez, dionean," nabarmen bat, emakume ahots esan zuen nonbait, nire utzi.
  
  
  "Handia scholar behar goiz jaiki, gaur egun," beste ahots esan beste aldetik.
  
  
  Nire begiak egokitu iluntzeko argi, berea, aurkitu dut ahotsak ziren datozen lerro bat satin ohe eta fluffy burkoak batean sakondu obalo alde bakoitzean gela. Gisa ikusi zuen, disheveled ilehoria buruak agertu ezkerreko eta eskuineko, eta jarraian gorputzak duen bezala begiratu college cheerleader software. Rubia zenbaki bat izan zen, bat jantzita arrosa nightgown labur nahikoa utzi behar da, zalantzarik gabe, jaio zen rubia. Bi zenbaki zen jantzita harem pijama ziren gardena nahikoa dela berretsi zuen, izan ere, benetako rubia.
  
  
  "Espero dut ez intruding", esan nion.
  
  
  "Bere izena da Terri", esan rubia zenbaki bat arrosa laborantza top.
  
  
  "Eta, bere izena da Jerry", esan zuen bi zenbaki harem pijama.
  
  
  "Biak dira idatzita bat 'dut'." Terri azaldu
  
  
  "Informazio garrantzitsua", esan nion.
  
  
  "Ari gara, bikiak," Jerry iradoki.
  
  
  "Beste segituan aurkikuntza", esan nion.
  
  
  Neskak, jaiki bere ohe eta etorri zen nire ondoan.
  
  
  "Ez dut inoiz ikusi duzu aurretik," Terri esan zuen.
  
  
  "Ez duzu hemen sartzen, egin duzu?" gehitu Jerry.
  
  
  "Duzu bat bezala etorri zen ekaitz," Terri esan zuen. "Nik uste dut zu atzetik ari da, eta gurekin nahi baduzu ezkutatu duzu. Nola handia!"
  
  
  "Oraindik ez duzu polizia bat, zaude?", esan Jerry. "Ez dugu ezkutatu polizia."
  
  
  "Ez naiz polizia bat," ih bere esanetan. "Nor naiz eta zer da, ez dut gehiegi azaltzeko, ordubete baino gutxiagoan, eta ez dut hogeita hamar segundotan. Baina ezin duzu esan ez naiz bakarra, inguruan ona guys - eta ez naiz txantxetan - zure laguntza behar dut ."
  
  
  Une hartan, entzun dugu ahotsak eta joan entzun atean.
  
  
  "Zergatik egin duzu, buelta eman eta itzuli zenean deituz duzu?" Izan zen ahotsa soldadu zuten oihu me at korridorean.
  
  
  "Ez dakit zertaz ari zaren hitz egiten. Zuen besterik ez dira jaitsi off gosaltzeko. Ez dut ikusten duzu, besterik gabe, orain, " langilea erantzun zion.
  
  
  "Duzu ibiltzen ziren hemen, duela minutu bat eta, ondoren, duzu aktibatuta inguruan eta ibili atzera."
  
  
  "Ez da bere."
  
  
  "Inor ez da etorri zurekin?"
  
  
  "ez. Galdetu Yuri at irakaslea da atea. "Egingo dut. Aldatu noa bere ego. Eta oraindik bada etzanda, ez du axola. Goazen, kamarada! "
  
  
  Soinua langile baten urratsei datozen behera korridorean. Gakoak eraztun kanpo atea.
  
  
  Bere snuggled sortu moan batetik kiribildua alde egunean, Luger eskuan. Bikiak stared pistola zabal cornflower-begi urdin, ondoren, elkarri begiratu, chuckling frustrazioa. Hori toddlers bidez, ih txiki-txiki garunak puntu honetan, esan daiteke bizitza edo heriotza jende asko.
  
  
  Guardia desblokeatu atea ireki eta bat crack.
  
  
  "Ondo, ondo, zuk neska goiz jaiki,", esan zuen.
  
  
  "Zer da inguruan?" Terri esan zuen.
  
  
  "Ezin dugu jaiki edonoiz nahi dugu," Jerry gehitu.
  
  
  "Gora eta behera, gora eta aurrera.
  
  
  
  
  
  
  Beno, hori da zure bizitza osoan, " guardia snorted.
  
  
  "Nor gure inguruan nahi du hitz egin du gaur goizean?" galdetu Terri.
  
  
  "Edo da, bai gurekin berriro?"
  
  
  "Behar dugu, hau da, behar dugu beste zerbait. Besterik ez zuen izan gosaria, eta bere lana dator lehen. Ondoren, eda - emakumeen eta postrea ."
  
  
  "Orduan, zer egiten ari zara hemen, Marcus?" "Ez zara sartu gure gela ezean irakaslea bidaltzen duzun eskuratu digu."
  
  
  "Bila nabil, gizon bat,", esan zuen apologetically.
  
  
  Emu erantzun nesken giggles.
  
  
  "Pentsatu nuen ikusi bat workman korridorean," Marcus jarraitu inbornki. "Norbait ez dagozkio taldeak. Pentsatu dut agian zuen etorri dira hemen."
  
  
  "Ez dugu ikusten pertsona bat," Terri esan inuzenteki.
  
  
  "Bat da, hala nola, berriz," Jerry gehitu disgustedly.
  
  
  "Ez naiz, inguruan ikusten duten pertsonak mamu," Marcus esan zuen. Entzun nuen hartu zion behin-behineko urratsa aurrera. "Denbora pixka bat izango da, aurretik irakasle akabera bere gosaria, eta bidali egingo bat duzu inguruan. Geroztik zuen dagoeneko hemen, agian, ezin dugu entretenigarri beste alderdi apur bat ...
  
  
  "Zalantzarik ez!" Terri moztu. "Gure kontratua dio hemen gaude esklusiboki Dr. Varnov. Izan dugu, ez ohartarazi play jokoak, beste batzuekin batera."
  
  
  "Baina uste arretaz," Jerry esan mischievously.
  
  
  "Teasers," guardia esan zuen. Zapaldu zuen atzera eta neskak atea itxi. Blokeoa itxita.
  
  
  "Orain ari gara benetan arazoak," Terri barre.
  
  
  "Baina ari gara, beraz, askoz ere dibertigarria," bere ahizpa esan zuen.
  
  
  "Eskerrik asko", esan nion, eta slid du Luger sartu atzera bere zorrotik. Bere, chuckled. "Agian aurkitu ahal izango dut denbora pixka bat ordaindu behar duzu atzera. Egia da, zu bakarrik hemen... err... zerbitzatzeko Warnow?"
  
  
  "Entzun duzu zer esan behar dugu Marcus, besterik ez gara haize - up jostailuak Amerikar zientzialari," Terri erantzun zion.
  
  
  "Eta eman pertsona mota zuen da, ez du hartzen askoz gure denbora," Jerry esan zuen, eta etorri zen ni baino gehiago.
  
  
  "Nola lortu duzu hau sartu?" Galdetzen nion.
  
  
  "Esan nahi duzu zer egin neska ona bezala gurekin bat egin bezalako leku honetan?"
  
  
  "Horrelako zerbait."
  
  
  "Ez dugu erantzun bat ad lurpeko egunkari San Francisco," Jerry esan zuen. "Lotutako neska nahi bidaia, ilusio, abentura."
  
  
  "Eta, jakina, lortu duzu lana."
  
  
  "Jakina. Ez dago behar izan dira berrogeita hamar, beste neska, baina izan dugu izatearen abantaila bikiak."
  
  
  "Hori ez da guztia izan duzu," esan nuen, egoten ih en eskuzabala forma.
  
  
  "Nahi dut, duzu," Terri esan zuen.
  
  
  "Aldeko apustua egiten dut, oraindik ere asko merezi gizon bat gehiago baino irakaslea," Jerry gehitu.
  
  
  "Ez naiz interesa ego sexu talentu edo ih eza," bere esan zuen, serio. "Baina zuen aktibatuta gehien arriskutsua munduko pertsona, mehatxu bat estatu Batuetan eta mundu osoan. Ordezko dizut gruesome xehetasunak, baina uste me, ez dago ezer gehiago garrantzitsua gizateriaren etorkizuna orain baino niretzat sartu Varnov da lab. Eta bere, I, nahi duzu neska lagundu dit ",
  
  
  "Esan nahi duzu ergelak saiatzen me garrantzitsuagoa izango duzu hau baino?", esan du Terri, altxatzen bere laburrean nightgown are handiagoa.
  
  
  "Eta hau?" Jerry interjected, atxikitzea waistband bere pijama ipurdiak eta irristakorra du behera erdi-erdian, bere biribildu izterrak.
  
  
  "Esan nuen garrantzitsuagoa, neska, ez gehiago fun."
  
  
  "Zergatik behar dugu lagunduko duzu?" galdetu Jerry. "Ez duzu, nahiz eta adeitsu izango da gurekin."
  
  
  Argi zegoen hori abertzaletasuna eta humanismo ziren hitzak ez ziren nabaritzen ih nahiko distiratsua buruak. Baina gabe ih-ren laguntza, nire aukera ziren, zero.
  
  
  "Esaera zaharrak bezala doa," poker - aurrean gizona esan zion: "zuk urratu nirea, urratu nuen zurea."
  
  
  Pare bat beaming irribarre ezagutza pizten gela. "Esan nahi duzu izango duzu?" bikiak esan batera.
  
  
  "Bada, lagun dezakezu me sartu Varnov lab."
  
  
  Nodding zorionez, dute nire eskua hartu eta ekarri niri pila bat koloretsua burkoak, non azkar kendu mehe estaltzen. Batean, begi baten keinu ziren biluzik hartuta, hainbat erakargarri planteatzen artean burkoak. Hori aurkitu zuen Terri izan txiki-txiki bat birthmark besterik azpitik, bere ezkerreko bularra, eta hori izan zen modu bakarra, esan izan zuen bere gain bikiak.
  
  
  Bakarra izan da nire bizitzan denbora hori berea izan zen presaka osatzeko zer da, ziurrenik, gehien zirraragarria inguruan gauza guztiak giza eragiketak. Eta, beraz, multzo berri bat munduko errekorra kendu asko bezala, arropa ahalik zenbat denbora laburrenean.
  
  
  "Mmm, gozoak," Terri komentatzen.
  
  
  "Banekien izan litzaidake zuen hori baino gehiago zaharra irakaslea," Jerry onartu.
  
  
  "Etorri hona," Terri agindu, " irekia da gure artean."
  
  
  Azkar zuen lortu bere belaunak eta sartu bizitzera klasiko bat posizio Terry gehiago irrikaz gorputza apur bat.
  
  
  "Bere mistletoe ez da ekarri nire artean, eta gure artean", esan zuen hasperen batekin, behe moan hori ez bat bezala soinua kexa guztiak.
  
  
  "Ez duzu kontuan?" Galdetu nion gehiago sartu ondoren gates of paradise.
  
  
  "Oooooooh," zuen moaned.
  
  
  "Deitu dut, bere jolasten etorkizunean," esan zion, eta murgildu tunelaren maite.
  
  
  Hori da, nola hasi zen dena, nahiz eta oso denbora gutxian dugu onartu kopuru amaigabea gimnasia prozesua, eta horietatik gehienak ez dira deskribatu ezkontza eskuliburuak.
  
  
  Pixka bat egin ondoren, bihurtu dugu, beraz, engrossed beste lagun Jerry esan baxua, triste ahotsa:: "ez dut gustuko jolasten hirurogeita."
  
  
  Jarri nintzen deseroso posizio hitz egin, baina inflexio nire burua, eta ahalegin handi bat, galdetzen nion
  
  
  
  
  
  
  Inuzenteki: "Zer esan nahi du, Jerry? "hirurogeita to play."
  
  
  "Jainkoak, denek daki hori", esan zuen grumpily. "Hirurogeita hirurogeita bederatzi begi bat da."
  
  
  Bera izan zen hurbildu batera gutun bat bere, eta pixka bat coaxing, bihurtu zuen hirugarren bazkide gehien bat konplexua, exotikoak, eta lapurtera emanaldiak dut gogoratzen. Eta gogoratzen dut nahiko asko.
  
  
  Horren ondoren, zuen bezala ari zen galdetu soineko azkar, bikiak begiratu me at pozik aurpegiak tarteka txiki irribarre eta winks eskerrona. Izan zen Jerry nork esan zuen luze bat, zoriontsu hasperen,"badakizu, ez dut uste gurekin hiru bat egingo da eta fantasiazko pare."
  
  
  Baina nire adimena zen dagoeneko preoccupied arazoa Warnow eta enpresak. "Ondo da", esan nion, " fun eta jokoak baino gehiago dira. Orain, ikus dezagun, bada, bat aurkitu ahal izango dugu modu santutegia Nox Varn.
  
  
  Dute nodded ia batera. Baina ez zen benetako interes euren aurpegiak.
  
  
  "Gogoratzen al duzu gure apur aurre?" Bere ih eskatu.
  
  
  "Bai," Terri esan, frowning. "Baina arriskutsua izan daiteke laguntzeko."
  
  
  "Gainera," Jerry gehitu. "Asko dugu galtzeko. Oni ordaindu gurekin baino diru gehiago inoiz ikusi dugun gure bizitza. Noiz utziko dugu hemen, goaz erabili txiki bat ireki arropa denda."
  
  
  Garai hartan, izan dut inpresioa indartsu hori bikiak ez ziren bezala ergelak dute, alegia.
  
  
  "Beraz, ari zaren bat ireki arropa denda noiz utzi duzu hemen", esan nion. "Eta zer egiten duzu uste duzu inoiz utzi hemen? Oraindik preso, ez duzu ezagutzen? "
  
  
  Terri astindu bere burua, " ez gaude presoak guztietan. Dugu etorri eta joan mesedez dugu. Noiz lortuko dugu izateaz nekatuta cooped sortu dugu, ibilaldi guztiak etxe baino gehiago. město. Eta inor ez da gelditu gurekin ."
  
  
  "Jakina", esan nion. "Joan ahal izango duzu, nahi duzun lekuan, zeren eta ez dago modu honen inguruan harrizko gotorleku izan ezik, airez. Baina, esan, pertsona horiek nahi duzun erretzeari uzteko eskatu eta ih lortu duzu hemen. "orduan jakin ahal izango duzu zer izan behar duzu ezagutzen aspaldi - hori baita baliteke esklabo kateak."
  
  
  Orain ih zuen bere undivided arreta. Ih cute glowing aurpegiak aktibatuta larriak dira, eta, trukatu ikaratu begiradak.
  
  
  "Ez dut nire bizitza arriskuan hona etorri barre bat," zuen azkar jarraitu. Pertsona horiek dira joan baino gehiago hartu Amerika eta mundu osoan batera atomic force. Ih bonba jadanik jartzen gakoa GUREKIN hiri bat, eta prest daude, lehertu egin zen, banan-banan egin dugu, bada, ez betetzea ih baldintzak ."
  
  
  Begiratu zuen bere ikustera. "Bada, ez dut lortu Varnov, nor da bakarra nork aktiba dezakezu gailu, lehen bonba atomikoa suntsitu egingo New York eta guztiak ego egoiliarren, besterik gabe, bi ordu."
  
  
  Bere aita nodded dute gaped. "Bai, horiek dira gertaerak. Eta duzu nahi dut neska gelditzeko saiatzen indar hau ergelak blonde on me eta mantendu egingo da. Delako, eta horrez gain, Varnov, nork salatu bere herrialdean, bakarra gara hiru Estatubatuar erdian etsaia camp.
  
  
  "Eta ni gabe, inoiz ez duzu get out hemen bizirik."
  
  
  "Oh, nire Jainkoa," Terri esan zuen. "Nola lagunduko dugu?"
  
  
  "Nahi dut, prozedura hau erabili behar da lortzeko bi duzu Warnes' lab, bizi-laurden, eta beste guztia, eta atzera. Nahi dut esango dena ikusi duzu ez dela eman dezake me arrastoren bat ego eragiketak. Eta azkar egin; denbora joan da, gaur egun! "
  
  
  Biek hitz egiten hasi, aldi berean. "Itxaron," esan dut, " Terry, joan aurretik."
  
  
  "Ez dago segurtasun zaindari bat," esan zuen. "Baina Marcus da guardiako denbora gehien. Lo egiten zuen gela txiki bat atzean irakaslea da ate itxura eginda sendo kirurgikoa. Eta zuen bakarra nork ikusten digu atzera eta aurrera. Prentsak zuen alarma botoia, eta Varnov doa beste aldean, atea irekitzen du, eta hitz egiten bidez moduko bat burdina sareta. Ez dago honen gakoa atea; irekitzen da, barruan -, eta irakaslea inoiz kontatzen digu zergatik ."
  
  
  Ona da. Beste ezer?" Snapped dut. "Zer dago barruan?"
  
  
  "Noiz joan," Jerry esan, " bat ikusiko duzu bulegoan mahai bat eta telefono bat. Lekua da, biluzi, ez dago beste altzariak. Baina badira aurkezteko armairuak. Eta handi bat banatutako Estatu batuetako mapa zintzilik moans gertu aulki bat. Beste ate bidez eramaten bulego b ...
  
  
  "Itxaron minutu bat!" Terri eten. "Ez da horma bat, seguru, honen atzean txartela. Beno, ez da zehatz-mehatz bat, seguru. Baina plaza bat nook.
  
  
  "Nola dakizu?" Sl galdetu zion.
  
  
  "Delako egun bat denean izan dut datozen, ikusi dut. Mapa hartu off kako eta lurrean etzan honen pean zulo groans esate baterako plaza bat oinez. Warnow izan paperak zabaldu bere mahai gainean zuela izan behar du irakurtzen zen bitartean me zain. Uste dut zuen ahaztu jarri paperak kanpoan eta estali město mapa batekin.
  
  
  Zuen grinned. "Edo pentsatzen zuen, ez naiz gehiegi muda arteko aldea jakin bat moaning zulo eta duzu-dakit-zer. Hala ere, dut, alegia, ez da nabarituko, eta ez nintzen bereziki bitxia da, garai hartan. Hurrengo denbora bidali zuen niretzat, mapa izan zen, oraindik ere ez dago, ez paperak."
  
  
  "Nola esango gain?" Galdetu nion, besterik ez baieztatzeko, nire hezi asmatzen.
  
  
  "I birthmark bat hemen," Terri esan faintest iradokizun irribarre bat, seinalatuz area pean bere ezker bularreko. "Eta ikusten duzun bezala, dugu janzten jantziak ezberdinak bereizteko gurekin."
  
  
  "Ondo da, Jerry, joan aurretik. Zer da gelan hurrengo bulegoan? "Beno, ez da benetan handi bat gela bereizita gortina bat.
  
  
  
  
  
  Alde On bat da, ohe bat, pare bat pieza altzariak, eta bainugela bat lotzen zuzenean bulegoan. Beste alde batetik, ez galdetu. Inoiz ez dut ikusi, baina uste dut, ziurrenik, nolabaiteko ekipamendua. Oh eskubidea, eta ohearen ondoan, ez dago beste bat inguruan horiek barne telefonoak.
  
  
  "Ez duzu inoiz entzun, hitz egin zion on telefono horiek?"
  
  
  "Behin bakarrik. Baina moduko bat izan zen bi-pronged elkarrizketa, eta ez zuen ulertzen da "
  
  
  "Bi aldiz denean han izan zen, Ume bat lortu deia," bere ahizpa esan zuen. "Ez dut ulertzen zertaz ari zen, bai. Baina uste dut ezagutzen dut orain ."
  
  
  "Esadazu da, Terry."
  
  
  "Beno, begiratu zuen, oso haserre. Eta esan zuen antzeko zerbait, " Begira, ez joan me at, Oro har, eta ez mehatxatzen ninduen. Gogoratu, bada, utzi dut, eta dena doa nirekin. Barne Mosku, orokor bat nor izan zen hitzaldi bi maletak. Baina arrazoi batzuk, horietako bat lortu galdu ." Eta gero pausatu zuen, eta esan zuen, " horrek ez Du ezer esan nahi duzu, Oro har?"
  
  
  "Ez dakit zer zuen dio, oro har," komentatu zuen. "Baina hori esaten dit asko. Varnov ditu, hala nola, sistema bat hiltzen bada zuen, hiri guztiak, barne Mosku, hil egingo da berarekin. Ez bakarrik zuen gaiztoak bastardo, zuen, halaber, madarikatu smart.
  
  
  Nire buruan hilaren une bat nuen bezala ordenatuko izarrekin hainbat alderdi bat posible plana. Ondoren, esan zuen, " alde batetik, denbora faktore garrantzitsuena da. Baina ez dut ikusten. Lortu ahal izango dut Marcus hartu duzu bat Bizirik. Baina ezin dut indarrean Warnow ireki da, bada, ez zuen ekimena hartu. Hori da, bada, ez du dagoeneko bidali Marcus ondoren.
  
  
  "Gainera, ezin dut bidez apurtu ondoren hil gabe Markus, nor izango da zutik irekita egun bat non Varnov ego ikus daiteke. Eta aurretik izan dut zaindu Marcus, atea danbateko zuen nire aurpegia. Beraz, duzun guztia araberakoa da neska. Duenak dator ikusi zion, gaur egun, izan dut makila zerbait ate hori, beraz, ez du erabat itxi, eta ez da, beraz, Varnov ez du nabarituko zion. Eta mirari bat hartzen du denbora ."
  
  
  "Ez dut hobe baten ideia," Terri esan zuen. "Nork jaso du irakasle onespena doa berarekin logelak, ponpak sortu ego eta jartzen zion ohera. Ondoren, zuen segurutzat jotzen bere komunera joan. Ezin zuen hori argudiatzeko, eta, beraz, zuen sarrailak berak bainugela, flushes out ur, ondoren, exekutatzen azterketa eta irekitzen altzairuzko atea duzu. Ondoren, zuen itzultzen bidez konektatzen atea eta igotzen ohe gainean dituzten Varnova.
  
  
  "Jenio hutsa", esan nion.
  
  
  "Bitartean, izango duzu kentzeko Marcus," Terri esan zuen, " eta itxaron egun bat."
  
  
  "Give me bost minutu", esan nion. "Eta bere nahi izan dut, Marcus izan lured hemen gainerako neska, eta, beraz, hori izan daiteke zuen tratua azkar eta isilik arabera nen."
  
  
  "Ohi zuen ez du nahi gu bai goizeko festa," Jerry esan zuen. "Baina demagun daki?"
  
  
  "Ez kezkatu, izan dut prest ia ezer," bere aita esan zuen.
  
  
  Ez zen beste pentsakor isiltasuna, eta, ondoren, esan zuen, " Orain, guztiak egin behar dugu da itxaron. Baina, zenbat denbora?
  
  
  "Bat bezala zuen erlojua," Terri esan zuen. "Izan behar da hemen edozein minutu."
  
  
  "Noski," Jerry esan zuen. "Baina bada ego egun handia garbiketa New York, agian egingo zuen urduri eta madarikatua ondo ez lo egin nahi."
  
  
  "Jesus," Terri moaned.
  
  
  Ez nuen ezer esan bere, delako magnitude galdera eta potentziala katastrofe erantzuna larritu nire burmuina.
  
  
  Hogei bat
  
  
  Ez zen moduko bat janzteko taula bat txoko ilun gela, eta eseri egin nintzen at, erabat itxi argi batetik. Minutu ticked etengabe, eta nire cramped, muscled muskuluak eskatu erliebea. Azkenik lortu zuen arte. Izan zen ergelak jarraituko bat, hala nola, baldar posizioa denean, ziurrenik, ezin duzu entzun abisuen soinua gako bat, egunean behin.
  
  
  Ordu erdi bat igaro denean zuen epaitu duten erreuma handi corkscrew kendu izan dira, Varnov zen buruz amore ematen fribolo amusements eta kontzentratu grim gaietako egun, bere esku prest bidali seinalea litzateke kolpe New York hirian. zerua sartu. Eta bada azken orduko presidenteak ez erabakitzeko arrisku nazionala izua eta atera Manhattan, patua pertsona horiek guztiak izan zen nire eskuetan.
  
  
  Gisa itxaron zuen bere, borrokatu zuen gero eta zentzu beldur, kalkulatzeko bideragarritasuna dozena erdi bat alternatiba planak. Guztiak ziren praktikoa eta smart nahikoa. Baina bakoitzak izan zen hildako amaiera - menderaezinak kirurgikoa arteko horma me eta Varnov.
  
  
  Noizean behin, neutro, muffled soinuak entzun ahal izango dira batera tunela korridorean. Neutro, ahots kolpe heavy oinak, clang metal. Neskak entzun me beren belarriak lauak hormaren kontra, baina jakinarazi dute ez zuen ezer entzun, garrantzitsua da, besterik gabe, ezertarako chatter bezala, hainbat gizon, jakina, presaka, gainditu mimmo.
  
  
  Ondoren, epe luze baten ostean, isiltasuna, noiz izan zen buruz arriskua edozein etsi ploy, ez du axola nola crazy arriskua, ez zen bat pazientziarik atea erronda, eta ondoren, berehala arabera rattle bat gako blokeoa.
  
  
  Izan zen, dagoeneko ondo ezkutatuta denean, Marcus stormed sartu gela irakaslea-ren ohaide eta oihu: "oraindik Little Miss Mole," American eskatzen.
  
  
  
  
  
  
  Zure zerbitzuak bi! Irakaslea izan zen atxilotu delako bisita bat bere nagusi, eta dio hori ez baduzu, etorri berehala, zuen elikatzeko egingo duzu, oro har, txakurrak afaria.
  
  
  "Oh my God, txakur horiek jan egingo pobrea gutxi me hiru ziztadak," Terri esan zuen, bere ahots gozoa. "Dezagun presarik aurretik irakaslea bere tenplea galtzen du."
  
  
  "Uste dut esan nahi duzu ego - cool, ez ego-beroa, maitea Terri," Jerry zuzendu.
  
  
  "Deitu dut ih bezala ikusten dut, ih, maitea," erantzun zuen, eta ran atea.
  
  
  "Oh, Marcus," Jerry exclaimed, " ezin duzu itzuli txiki-txiki bat, une aurretik entregatu nire arreba?
  
  
  "Itzuli?" Marcus snapped irritably. "Zergatik?"
  
  
  Bakarti dut eta ... Eta behar dut benetako gizon bat, ez nekatu zaharra hezurren poltsa.
  
  
  "Nahi wouldnt? Hau da kasua orain? Marcus esan zuen, bere ahotsa dardarka ilusioz. "Zer izan nahi duzu benetako gizon txiki bat besterik ez minutu?"
  
  
  "Ezin duzu ordezko bi txiki-txiki minutu?"
  
  
  "Ezin dut asko gorde, baina agian dut arazo bat izan."
  
  
  "Ez dut esango dizu. Eta ez dut uste duzu hartu beharko arriskua?"
  
  
  Eta gero, ondoren, terrible bat, zalantzazko eten: "Bai, izan dut eskuineko atzera. Minutu bat baino gutxiago. Prest egon!"
  
  
  Balitz bezala izan zen, harridura puntu bat hitzarmen, atea danbateko batekin kolpe. Eta, ondoren, ez dago handi bat izan zen, hutsean isiltasuna.
  
  
  "Ez alferrik digu bigarren," Jerry bere esan bat, baxua, ahotsa,"eta mantentzeko zion lanpetuta!"
  
  
  "Neurrira, inoiz ez dakit zer ego hit," zuen muttered, eta bere crouched behera berriro.
  
  
  Marcus itzuli segundo batzuk geroago.
  
  
  "Ikusten duzun bezala, bere senarra, bere maitalea," Jerry esan zuen.
  
  
  "Ez naiz gehiago prest baino dituzu inoiz izan," esan zuen Vaughn batekin nerbio-algara. "Baina behar dut guardia Warnow da atea, eta ez dut denbora izan biluzten."
  
  
  "Ahaztu hau ergelak egun," Jerry erantzun zion. "Basati bat elefante dorrea hogei oinak altua bada, ez litzateke hausteko gai da, bada, barruko gela estali zen batetik solairuan sabaia batekin kakahueteak."
  
  
  Jakina, Marcus zen gehiegi urrun urrun nahi erantzun. Baina minutu bat geroago kanpo utzi zuen pare bat businesslike grunts noiz Jerry esan zuen, "Oh, ene Jainkoa, zu gehiegi!" eta bere sneaked out atzean janzteko taula.
  
  
  Bere arinki baina azkar urratsez urrats aurrera stiletto. Bere Bosnia eta Herzegovina auzitegi kondenatu baino gehiago horiek une bat denean, planteatu bere arma baino gehiago ego zabal atzera. Jerry en ireki begiak zabaldu ikusmena at me.
  
  
  Bat-batean, agian galdetuko batzuk animalia sena edo begiratu Jerry en ikaratu begiak, Marcus bere burua altxatu eta aktibatuta erdi zidan.
  
  
  Beraz, horren ordez, zuen stabbed ume, - en blade sartu da bere bularrean.
  
  
  Ego ahoa irekia izan zen, eta bere begiak ziren argi eta garbi, sinesgogor. Baina gero, apur bat negar eta terrible bat imintzio izan zen, azkar bota arabera, labana bat, eta obediently bilduta gainean Jerry, eta izoztu.
  
  
  Berea wiped pala on ego uniforme jaka eta berreskuratu arma, berriz, Jerry, gehien izututa adierazpen bere aurpegia, alferrik saiatu bultza gorputza kanpoan nah. Ego harrapatu bere sorbalda eta yanked, eta bota zuen solairuan. Zuen bila sartu infinity espazioa.
  
  
  Gerry eseri eta wiped bloodstain off bere gorputza biluzik txoko xafla bezala begiratu zidan adierazpen batekin ezin dut nahiko leku. Salbu eta, agian, izan zen nahasketa bat mirespena, sinesgaitza gertu errealitatea savage heriotza, eta kutsu nazka. Ala zuen gorroto me, odola edo gorpua, ezin dut kontatu.
  
  
  "Bai," esan dut, balitz bezala erantzuten unspoken corkscrew, " ahots bat bezala, hau gertatzen da. Eta bada, ez dut presarik, milioika beste, askoz gehiago jende errugabea hil egingo da."
  
  
  Ondoren, utzi zuen bere, eta, glancing gora eta behera korridorean, zuen sprinted erraldoi altzairuzko atea, zein Varnov eta urruneko kontrol gailu ziren, hegoak zain.
  
  
  Pare bat urduri, sweaty minutu gainditu. Eta, ondoren, entzun zuen klik latch, eta atea ireki, besterik gabe, bat crack. Hasi da dantzan me norabidean, baina harrapatu dut nire ego eta squeezed, besterik gabe, denbora ohi bat harrapatzeko Terri-en biluzik atzera, zein izan zen, ia ezkutatuta arabera, itxi atea.
  
  
  Zuen atea itxi softly, eta inguruan begiratu gela gulp. Arabera Gerry deskribapena, nen zuen aulki bat, telefono bat, armairuak, handi bat banatutako Estatu batuetako mapa, eta zati bat Erdialdeko Amerikan hori ez zuen aipatu. Zuen bidez joan tiraderak aulkia, baina izan ziren blokeatuta. Egin zen beste batek gainditu fitxategia kabinete, emaitza berdina da.
  
  
  Aztertu nuen mapa. Eraztunak, marrazten luma gorri eta sentitu-punta luma, joan inguruan zazpi GUREKIN hiri eta Panama Canal. Helburuak suntsitzea. Hiri bat hemen inguruan izan zen, Cleveland, baina agian dugu bazter utzi, geroztik ego-suntsitu bonba zen lor ohiturak. Mapan, hiri ziren zenbakituta, eta salbuespen Cleveland ziren, aparteko ordena: New York, Chicago, Houston, Los Angeles, San Francisco, eta Washington, DC.
  
  
  Hala ere, nabaritu dut hiriburua izan zen kontserbatu azken eta, zalantzarik gabe, emateko gure gobernuak aukera negoziatzeko arte azken ordua.
  
  
  Mapa eten zen alanbre bat indartsu bat kobrea lotu. Ego utzi zuen, bere off kako batekin ziurtasun hori, Terri esan zuen, ezin zuen aurkitu bat gaping zulo edo ezkutatzen leku non dokumentu sekretu ziren ezkutatuta. Baina ez zen, hala nola, zulo
  
  
  
  
  
  Hormak pean mapa ziren leuna.
  
  
  Gertatu zait sinple bat zulo-in-the-moan mapa ez zen gehiegi irudimentsu bat Varn-mailako zientzialaria. Eta orain zuen esperimentatzen hasi zen letoizko kako, bihurrituz ego norabide ezberdinetan, baina hori aurkitzea zen irmoki finkoa eta motionless. Baina ez da nahiko motionless. Zeren, kako zen, atzera bota da, bertan klik egin da apur bat. Berehala, karratu bat atalean, hormaren slid itzuli gabe soinu bat, agerian jar dituen txiki bat, larruzko-lotuak koaderno eta serie bat zenbakituta marrazkiak, bakoitzak gorri bat biribila skull guztiak baino gehiago da, eta horrek, niri, behintzat, argi eta garbi adierazten kokapena bonba maletak izan dira landatu.
  
  
  Ezarri dute kokapenak, hori da, bada, egoki bat izan azalpena, zein eraikina da, eta bertan, hiriko aretoan. Laguntzarik gabe edo beste orientazio bat, printouts ez du zentzurik.
  
  
  Nahiz eta bat bezala zirudien adin hauetan tentsioz, bestela nerbio-egoera, begirada bat nire watch esan zidan bi minutu bakarrik izan zuen gainditu. Eta geroztik, berak bazekien hori Vamou bizi izan, beste hamar minutu edo gehiago denean Terri zen dutenean, nire beharra garai, berak altxatu zen sartu aulki bat hasi zen, eta bat azterketa azkar bat larrua-lotuak poltsikoan book.
  
  
  Lehen, letrak eta zenbakiak jasotako nen ziren bezala, argi eta garbi, jende gehienak bezala, Txinatar bat gurutzegrama puzzle. Baina ez dut erabiltzen mota guztiak puzzleak, eta ez dira asko eragile munduan nor dira, beraz, ondo versed artea konpontzeko sarbide-kodeak. Laster bihurtu zen jakitun American kodea erabilitako zientzialariek Varna aro nen. Eta bitartean kodea izan zen, funtsean, sinplea nahikoa bada norbait izan zuen, baldin bat, oso azkarra formula matematiko ego deskodetzeko, nire ezagutza, inoiz ez du hacked batek etsaia barruan edo kanpoan GUREKIN.
  
  
  I iraulita bidez nire memoria, eta printzipioa kodea idatz nire buruan sartu, ia berehala. Bat aurkitu zuen luma bat titularrak mahai gainean, ondoan, bere koaderno eta azkar egin takigrafia oharrak, argitzen eta murriztuz bakarrik oinarrizko oinarriak testua eta zenbakiak, barne buru-heriotza lursailean. Sartzen da sekretuak Varn bonba eztanda gailu aktibatzen bat auto-powered stylus. Mikroelektronika izan dira sartu ingeniaritza dolar bat-tamainako disko baten tamaina azala flap egiteko ego gai transmititzen indartsu bat goi - frekuentzia seinale baino gehiago distantzia zabala-gailu bat zertxobait antzekoa taupada-markagailu bat, baina askoz ere sofistikatuagoa, detonated bonba guztiak batera segundo ondoren Varns ' azken taupadak.
  
  
  Hau korapilatsu, oso txiki urruneko kontrol gailu zen etiketatu "Sarbide-Gakoa" lehen orrian. Eta azken orri pean izenburua: DISARM, ez zen serie bat eta bost zenbakiak, azaldu bezala, testuan ziren gakoa desgaituz izen osoa dute, nahiz eta ondoren jaso leherketa seinale. Hau larrialdietarako segurtasun-eguneratzea saihestu egingo tying egon behar Warnow bihotza.
  
  
  Baina ez zen arazo bat. Ondoren, time-lapse seinalea aktibatzen bonba zen bidaliko, ez ziren bakarrik hogeita hamar segundo utzi bertan behera uzteko leherketak.
  
  
  Zuen azkar adimen argazkiak zenbakiak eta proiektatzen ih irudiak kalera hormaren aurrean bere burua. Bat daukat ia akatsik memoria, eta gogoratzeko dozena bat zenbakiak ez litzateke benetako arazo bat izan. Hala ere, idatzi zuen zenbakiak paper zati bat, eta horrek berak bildu eta behera jarri, minutu batean.
  
  
  Ikasi nuen, beste minutu bat, arkatz bat eta disko bat, eta, ondoren, idatzi zuen behera kokapena maletak-izen osoa hainbat hiritan.
  
  
  Behin egin hau, jarri dut liburua eta oharrak batera transcript bere esentzia, bere beste zabalera. Niri hartu bost minutu inguru idazteko dekodetu hechos, delako behar nuen zuzena dute lan-ezagutza gailua da, bada, izango zen eten Warnow en hiltzaile plana. Aurkitu dut, ezin dut gogoratzen, ia guztia jarri dut bada xehetasunak idatziz lehen. Edonola ere, behin izan duzun gailua hurrena, izan zen bezala, erraza funtziona bezala ukitu hainbat iparrorratza puntu arkatza batekin.
  
  
  Orain zuen shoved blueprints, zein ziren ere bolumen handikoak ih eraman, sartu horma bat edukiontzi, snapped letoizko kako itxi zuloa, eta zintzilik mapa itzuli arte.
  
  
  Bere isil-isilik sartu bainugela eta ibili baino gehiago, beste egunean. Leaning itxi zion, entzun dut zer I bere gain hartu zen Varnov ahotsa eta Terry erantzutea ahotsa. Jaramonik egiten dut elkarrizketa bezala, bota nuen, luger bere zorrotik eta bildu atea kudeatzeko. Baina gist zen hori Varnov barkamena eskatu rushed ari delako "premiazko duten esperimentuak prest egon behar berehala," eta Terri eskatu hey, minutu batzuk gehiago xarmangarri irakaslea, nor izan zen, hala nola, gizon handi bat egin zuela bere choke. bera gehiago.
  
  
  Denean, bere ama, poliki-poliki, atea ireki eta begiratu, Knox Warnow, jantzita zuri bat lab jaka baino gehiago bere galtzak, izan zen zutik osora zidan, bere eskuak, bere sorbalda-bat Piztu zuen, jantzita boudoir jantzi, begiratu Emu en begi faltsu bat airean. adorazioa.
  
  
  The Varns ' ile beltza izan zen, hein handi batean, streaked gris. Izan txiki bat muino
  
  
  
  
  
  lerdena ezaugarriak eta gorputz lirain bat zirudien ia hauskorra. Aurretik ferret, arte bere begirada ezagutu Ego berde distiratsua begiak ospatu emozio ez dute, nahiz gogorrak izan ziren eta distiratsuak bezala, esmeraldak, eta zuen bat izan zen, nekez mehatxu biziraupena nazio ahaltsuena munduan. Eta ez dut uste, ez da gizon bat eskuratu ahal izango bakar baten bidez txandan batera Terri edo bere twin.
  
  
  "Bidali dut bere zuretzat eta zure arreba gaur gauean," zuen esaten zen orain. "Han izango da, zerbait ospatzeko vintage txanpaina eta afari berezi bat. Eta, ondoren, pasatzeko luze bat, exotikoak gau plazer elkarrekin ."
  
  
  "Nik, zalantzarik gabe, da asko, Varnov," ume, bere esan zuen, gelan sartu atzean Luger . "Espero dut duzu itzultzeko estatu Batuetan gaur gauean nire preso."
  
  
  Ego-ren aurpegia jaitsi zen gauzatzea baimentzen ez zuen aktibatuta me. Zuen bezala, groped hitz egiteko, esan bere zuen, " Terry, joan atzera zure gela. Nahi dut zuk eta zure arreba izan jantzita, eta bere zain etorri duzun hautatzeko."
  
  
  Zuen bere ahoa ireki zerbait esan eta, ondoren, kanpoan hurried
  
  
  "Ez dakit nor zaren," Varnov esan lasai, bere aurpegia lasai. "Horrek ez du sorpresa duzu?"
  
  
  Egin nuen, baina ez nuen esan bere.
  
  
  Varnov hondoratu sartu masiboa larruzko aulki ondoan ohe, bere hankak zeharkatu, eta bere besoak zeharkatu baino gehiago bere bularrean. "Ez duzu uste, Carter," jarraitu zuen bat xuxurlatu irribarre, " hori ez nago prest bezalako egoera hau? Jakina, ez. Bere never gonna get out gela honetan, zurekin bizirik. Eta hiltzen bada, I, ia berehala mundu erdia izango errautsak murriztu."
  
  
  "Ezagutzen dut, eta hori guztia", esan nion. "Ez dut dekodetu zure sekretua dokumentuak, eta zure moldaketak dira alferrik. Zenbakiak 5-21-80-54-7 ezer egin datoz duzu?"
  
  
  Ego-manic adierazpen flared sortu kandela bat bezala haizea eta atera. Une batez, ezin izan zuen ia ikusi engranajeak ego kontuan shift behera, talka nabarmen, eta, ondoren, ordenatu bidez alternatibak.
  
  
  Zuen shrugged eta jarri on bat zurbila, dimisioa aurkeztu irribarre. "Beno", esan zuen, " azken batean, ez da ezer axola. Gizon guztiak, guztiak inozoak izaki, gizaki, haria etorri behar."
  
  
  "Noble bat filosofia", esan nion.
  
  
  "Gu bi", jarraitu zuen, " ez dira bakarrik, hau ziega gela bat kontrolatzen dentsitatea munduan. Pentsatzen da. Just pentsatu! The unspeakable botere hori eduki dugu gure eskuetan ." Bat egin zuen eten. "Ezin dugu indarrak batu eta mundu araua elkarrekin. Edo suntsitu ahal izango dugu, beste bat, beste bat hurrengo minutu batzuk barru. Zer izango da? "
  
  
  "Behar dugu, hau da, behar dugu beste zerbait", esan nion. "Nahiz eta txarra galtzaile daki noiz jokoa baino gehiago da. Eta onartzen du bere galerak. Orain, emango dizut hogeita hamar segundo erabakitzeko. Etorri nirekin eta stand epaiketa, edo hiltzen aulki honetan." Pertsonalki, espero dut aukeratu duzu heriotza. Joan delako hartu pixka bat baino gehiago arrisku nire lepoan lortu duzu hemen.
  
  
  Varnov nodded, poliki-poliki, behatzak, alde batetik, spasmodically masaje lodi betea beso-aulki. "Ondo da, berea, eta ez dut zurekin joan,", esan zuen. Zuen unclenched bere hankak eta bazirudien buruz zutik.
  
  
  Baina, bat-batean bultzatu zuen aulki-en besoak. Goiko zati biguna, beso berehala tolesturak on ezkutuko bandak, agerian utziz txiki bat argiztatuta kontsola. The nen handi bat izan zen, gorria botoia, toggle a switch, eta zenbakituta markatu.
  
  
  Denean zuen danbateko bere ahurrean behera botoia, izan zen jaurtiketa bidez emu en bularrean. Hala ere, bere beste alde batetik, izan zen dagoeneko iritsi markatu. Dut, beraz, filmatu zion berriro. Nire eskua shuddered eta joan atzera switch. Ez dakit izan zen ala ez du erreflexibo spasm heriotza edo azken gaindiko ahalegina gizon bat bakarrik izan zen bigarren kanpoan betikotasunaren; baina nire harridurarako, eskua jarraitu jaitsi eta egin zuen bezala, beraz, bota gaitu aldatzeko.
  
  
  Mehe egin klik zen jarraian urrutiko muffled soinuak kanpai eta sirena. Bada, hala nola soinuak izan handi barneratzeko harrizko hormak eta erdi bat tona altzairuzko ateak, berak bazekien kanpo, hau comuna soldadu eta langile izan zen, garrasika, clanging, ear-splitting dei laguntza.
  
  
  Bere asmoa zen lortu Warnow esan zidan, non elikatzen zuen erabakigarria stylus, eta hori gabe ezinezkoa izango litzateke bertan behera utzi detonating seinaleak taupada-markagailu. Baina orain hildako izan zen, ez nuen izan, stylus, eta azken hogeita hamar segundo ziren kanpoan markatuta. gehien suntsitzaile anitz leherketak gizateriaren historian.
  
  
  Vamov begiak, atzera bota zuen bere burua, blinding heriotza, zuen bezala begiratu eskutik nire watch, atxikia baino gehiago, tore zabalik Ego jaka, eta ia bera mugimenduaren urratu off bere kamiseta. Eta orduan ez zen stylus; izan zen esekita Ego lepoa luzea zilarrezko kate!
  
  
  Ego bularrean biluzi zen, baina harrigarria odol. Madly, zuen wiped odol-tik, lau hazbeteko karratu ezkutatu, mugakide hiru alboetan bat plastikozko seam. Zuen slid bere behatzak azpian ertzean eta bota atzera flap ezkutatu ireki sarbide-gakoa batera ego spiraling inguruan txiki-txiki zenbakidun kontaktu puntu.
  
  
  Eusten orratz gisa arretaz gisa neurozirujau eduki ditzake scalpel bat, ukitu zuen punta orratz kontaktu-puntu bat, eragiteko elektroniko bat konbinazio seinalea BERO-up seinale.: Bost... hogeita bat... laurogei... berrogeita lau... Zazpi!
  
  
  Orain nire begiak jaitsi erlojua. Lau, hiru, bi, bat-eta-bug
  
  
  
  
  
  
  ! Denbora putz eta suntsitu hirietan, eta horrek inoiz ez zen, izan nuen lau segundo aurretik biltegia. Eta gertatu da!
  
  
  Edo zen?
  
  
  Behera begiratu zuen at beso-aulki. Goiko botoi gorria zen inskripzio bat: AUTO-DESTRUCT. Goiko etengailua da inskripzioa: ALARMA. Zenbakitutako markatu aztertu da orain. Izan zen etiketatu "PORROTA ATZERAPENA" eta kalifikatu zero hirurogei minutu. Erakuslea, zein Varnov zen, jakina, saiatzen beheko zero, ospatu zen hirurogei.
  
  
  Hirurogei minutu, zer? Gainetik gorria AUTO-DESTRUCT botoia, berdea brylev pizten. Ez zen beste botoia bertan behera utzi, aldi baterako, blokeo, dut, beraz, zorionez, bertan klik egin botoi bera berriz ere. Ezer ez. Berdea saint jarraitu erre.
  
  
  Entzun dut bere. Distantzia, alarma kanpaiak eta sirenak jarraitu gogaikarria ozen. Bere kate eta lumak ziren, bota baino gehiago Warnow burua, zuen gailua jarri minutu bat eta rushed atea pistola batekin eskuan. I yanked atea ireki zen, eta ikaratu arabera deafening hotsa kanpai eta sirena. He egiaztatu duten altzairuzko atea itxita zegoen, beraz, inork ez zezakeen sartu eta ezagutu Varnow gorputza, ondoren, marratxodun bidez segurtasun gela eta tunelean sartu. Hasieran, ez zuen inor ikusten eta hurried bikiak ' logelak atea.
  
  
  Zuen bezala, iritsi da, bi soldaduak, fusilak zen bihurgune inguruan eta hartu helburua. Berea sakatzen kontra, kameraren pantaila dute tiro, baina galduak. Bere arretaz tiro zuzen besoa jaurtiketa markagailuan. Baita tumbled eta jaitsi, beste azkar erretiratu egiteko erakusleak.
  
  
  Zuen atea jo eta oihu bere izena. Terri begiratu begiak handi, ondoren, ireki me utzi eta atea danbateko.
  
  
  Bi neska izan ziren jantzita nondescript, ia larria gris egokitzen. Baziren pare bat txiki berdin maletak egiteko eguna.
  
  
  "Ahaztu", esan nion. "Oraindik ez dugu leku estu bat, eta izango duzu mugitzen azkarregi eraman ih. Prest zaude?
  
  
  Biek nodded larriki.
  
  
  "Edozeinek inguruan duzu inoiz tiro pistola bat?"
  
  
  "Nire aitak irakatsi zidan nola tiro helburuak inguruan bere pistola," Terri iradoki.
  
  
  "Jerry?"
  
  
  Bere burua astindu zuen. "Nik beti gorroto pistola. Baina bada behar dut, ezin dut helburua eta trigger tira."
  
  
  Zuen baino gehiago ibili Markus ' sprawled gorputza eta bota ego pistola bere zorrotik. Terri-en ego eman bere gora. "Tiro hiltzeko," bere aita esan zuen. "Goazen, goazen!"
  
  
  Ih ekarri zuen bere arretaz tunelean sartu. Alarma gelditu, eta isiltasuna hautsi zen. Dugu arakatu alboetara lehen bihurgune tunela, snuggling sortu moan. Ez dut joan behera eta arakatu aurrera arte ikusi izan dut azken seinaleak.
  
  
  Hiru oinak kanpoan, bat atzera soldadu koa aurka hurbilen dagoen horma, fusil prest. Me ikusi zuen split bigarren bat geroago, eta zuen jaurtiketa ume, bularrean. Nire xede izan zen handia sortu hau baldar posizio, eta izan zen, bortizki harrapatu ego in ahoa, gawk puncturing pare bat aurrean hortzak aurretik igaro ego garunean.
  
  
  Noiz gainditu dugu mimmo ego gorputzak, neskak gelditu eta begiratu behera adierazpen nazka. Soldadu bat egitea izan pistola. Atxikia zuen behera jaso eta entregatu behar da Jerry. Une batez, zuen stared pistola bat balitz bezala, arma hilgarria. Baina gero, bat jasoz, me eskatu zuen nola erabili eta erakutsi zidan bere telefono.
  
  
  Orain dugu buru irteera, tunelaren inguruan, non izan zen, egiaztapena ezkutuko soldadu. Ez da ezer aurkitzeko, joan ginen egun brylev. Dugu hurried behera bide bat metro batzuk eta ran sartu pare bat soldadu. gizonen lan-arropa dira briskly oinez gurekin bidean. Ziren abenduan, beraz, ih ez saiatu bere tiro. Ez zuten, nahiz eta niri begiratu. baina begiratu zuen neskak bitxikeria pasatzen.
  
  
  Eta orduan bere, gogoratu dut izan zen, halaber, lan arropa, gizonak ziren, beraz, arreta ikusmena at neskek ezin izan zuten niri begiratu arretaz. Agian ez ziren hainbeste langile eredu denak ez ziren ondo ezagutzen beste lagun bat.
  
  
  Zuen aktibatuta off pista eta led neskak gora muino baten gainean harri handi gisa zerbitzatzen aterpe bat eta aterpea. When I gelditu handi bat rock eta behera begiratu berriro ziurtatu dugu zelatatzen ari ziren, bi uniformedun gizon, bat jantzita ofizial insignia, atera zen atzean rock fusilak adierazi, argi eta garbi gurekin batzuk oinak kanpoan.
  
  
  Ezin izan zuen gure ahotsak entzun, eta I izan zen harrapatu batekin luger, beraz, ez zen denbora ez goratzeko nire ego.
  
  
  "Stand hemen eta orain, esadazu nor zaren," ofizial esan zidan errusieraz.
  
  
  Zorionez, ez dut irakasten zen hizkuntza hitz egiten duten ezin hobea, azkartasuna, eta bera izan zen, azkar esan errusieraz: "I am Boris Ivanov eta Nagusien Rashki azaltzen du me eskolta neska horiek handiko lurrean arroka artean, non izango dute, seguru arte arriskuan baino gehiago da."
  
  
  Ofizial grinned, zuzen begiratu zidan begietara, eta esan zuen, " Nagusien Stahl ez bidali langile bat egin soldadu bat da lana. Edozein kasutan, hitzordua langileen da nire zeregina, eta bat, hala nola, izen gisa, Boris Ivanov ez zen nire zerrendan. Ez dut gogoratzen bere, eta ez dut gogoratzen edozein aurpegiak atzerriko tinge, zalantzarik gabe, American. Beraz, izan nahi duzu Nick Carter ari gara ondoren. Zailtasun handiz, geroztik ari zaren jantzita bat bezala gure inguruan." Gisa ofizial irakurri hau, baizik eta luzea indictment, lapurtu zuen begirada bat neska.
  
  
  
  
  
  Gisa ofizial irakurri luzea indictment, lapurtu zuen begirada bat neska. Izan zuten frowning, harrituta begiratzen duten pertsonak ulertzen ez duen hizkuntza hitz egiten dute, baina, aldi berean, ziruditen beldur eta ergelak bezala, Terri begiratu ruthless errusiako jarrera bat cocked fusil zerbait hurbil izua.
  
  
  "Ireki duzu, zure eskuineko eskua," esan zuen ikaskide bat ofizial, " eta, besterik gabe, jaregin pistola lurrean. Eta, ondoren, izango duzu gurekin etorri."
  
  
  Une baten ondoren, zalantza, bai gizon stared unblinkingly hartan pistola ospatu bere limp, bere behatzak lasaia eta luger erori zen lurrera. Biguna kolpe egin zuen gainean lurreratu zen inoiz entzun. Soinu zen eten, bi trumoi egin itxi elkarrekin, bezalako erraldoi eskuak slapping nire belarriak.
  
  
  Gisa ikusi zuen zentzu bat utter irrealitate, ofizial, poliki-poliki, mailakatu atzera, jarri bat begi bidez bere burua, jaitsi rock, eroriz bere fusil, eta jaitsi alboetara lurrean.
  
  
  Ego du burkideak jaso zuten bat gunshot zauriak lepoan gushed gorria bezala erori zen bere belaunak eta jaitsi aurrera, oraindik eskuetan fusil bere eskuetan.
  
  
  Eta nire atzean, oraindik seinalatuz Marcus-en heavy, erretzea pistola, sat Terri, bere eder goxo bat osatuz borobil handi, isil ...oooooh
  
  
  Gerry izan zen, halaber, eskuan pistola bat, nahiz eta bat izan zuen. zuen bertan jaso gogo gabe eta zuzendutako arrakastarik gabe.
  
  
  Bat-batean, Terri apaldu bere pistola, lurrera erori zen, eta garrasika. "Duzu - izan behar duzu errez, aldi berean," zuen negar, accusing Jerry, nor, begira hildako soldaduak, baita ere negarrez hasi zen.
  
  
  Patting du tousled ilehoria burua blackthorn on, bere aita esan zuen emeki:: "zor dut duzu bat, haurra. Ene Jainkoa, nola egin behar dut maite duzu! "
  
  
  Zuen bildu zen bere oinarrituak Luger, eta, ondoren, hartu zuen haiek bai bere besoetan, besarkatu horiek, eta esan zuen, " Joan, apur soldaduak, goazen!"
  
  
  Hogeita bi
  
  
  Dugun bezala, azkar igo goiko hill, job, baxua, exekutatzen rock, rock hasi ginen inguratzen aldera helipad. Gure aurrean, inguruko eraikinen gainetik bete zen soldadu bila digu. Batzuk langileen eman ziren pistolak, eta, era berean, ehizatu digu. Ezinezkoa zen bidez lortu, beraz, ezkutatzen ditugu txiki bat poltsikoan arteko bi harri handi itxurako okupazio historiaurreko munstroak.
  
  
  Neska eserita, stunned aurpegiak, beren armak atseden beren itzulietan.
  
  
  "Ez dut ulertzen nola lortu duzu kanpoan honekin", esan nion. "Zergatik ez soldaduak ikusi zure armak?"
  
  
  "Delako," Terri esan zuen, " noiz joan ginen behean eta ikusi workman, datozen bat izan zuen pistola pean bilduta waistband bere gona eta jaka bat bota zion gainetik. Jerry adierazi zion, eta egin zuen gauza bera. Horiek pikorrik ezin izan duela gurekin, baina pentsatu nuen, bada, ikusi dute pistola bat, litzaidake dute goratzeko alarma. Beraz, noiz ofizial eta ego funtzionario salto out beren fusilak eta hitz egiten hasi errusieraz, bere, Jerry xuxurlatu zuen, eta esan zuen: "Tira zure pistola eta tiro egin nuen poke duzu."
  
  
  Terri hasperen egin, " Baina ezin zuen stand da. Lortu zuen hotza oinak, ez zuen, sis? "
  
  
  "Seguruenik ez dut gai izan dira tiro suge zen bada, coiled up hit me," Jerry erantzun zion.
  
  
  "Hala ere", esan nion, " ausarta izan zen jokoa eta bat infernua bat smart joko bat da. Zu, bai, oso smart katuak. Beraz, zergatik ari zara izan itxurak muda blondes? "
  
  
  Jerry erantzun bat wry irribarre. "Beno", esan zuen, " dugu, denbora luzez ezagutzen duten gizon bezala sentitzen superior. Eta bada oraindik pixka bat sexy rubia, eskuratu ahal izango duzu asko gehiago atera tipo bat ematen bada em a cute baina silly errutina."
  
  
  "Hori ez da erdia da," Terri esan zuen. "Bada, atzean ezkutatu bat, hala nola, smokescreen, ikusi ahal izango duzu, entzun, pentsatu eta atera gainean aldi bakoitzean. Zeren, badirudi duzu hutsik-buru, joan wayside arabera. Begiratu duzu arriskutsua bezala, altzariak. Eta, beraz, big gurpilak saiatuko naiz engainatzen duzu, hainbat modutan, aukera guztiak agerian bere sekretuak "
  
  
  "Ez duzu inoiz jotzen espioi bat izateko?" galdetu zuen bere algara batekin.
  
  
  Ih buruak nodded ia batera.
  
  
  "Gure kabuz," Jerry esan zuen, " ez dugu apur bat zelatatzen. Korporatiboa executives. Enpresa-elementuak. Baina gogorra da, nekaezinean jokoa da, eta nahi dugu bukatzeko. Hau pentsatu dugu charade izango litzateke normal bat oporrak." Zuen gora begiratu aldapatsuak ledge rock. "Batzuk oporrak denbora. Ezin izan dugu parte hartu WACS, gehiago dute atseden, eta seguruagoak izan."
  
  
  Nodding, zuen kargatu berri bat clip sartu Luger . "Badugu inoiz get out hemen bizirik, ez dut gogoratzen duzu neska", esan nion. "Asko duzu talentua," gehitu zuen batekin grina.
  
  
  "Ez duzu uste ona da, get out bizirik, egin duzu?", esan du Terri, ziztada, bere ezpainen.
  
  
  "Zintzoa dut zurekin. Baina ez du itxura oso ona oraintxe. Aztertu zituen bere ikustera. "Sentsazioa izan dut, bada, ez dugu begiratu behera hau Stone Age gotorleku hau Rivne helikoptero hogeita bost minutu, izango dugu behera begira zerutik. Edo gora - out of hell ."
  
  
  "Zer esan nahi du?" Jerry esan zuen, bere bekainak gora. "Begira, bere urrun zoriontsu mundu honetan. Baina ez nago prest hil."
  
  
  "Ez dut uste, jakin behar duzu zer esan nahi duen", esan nion. "Edozein kasutan, hau da, bakarrik hezi etxebizitza bat. Eta, bada, zuen eskubidea da, ez da ez ona edozein ohartarazteko duzu aldez aurretik. ".
  
  
  
  
  
  
  "Ezin duzu hegan helikoptero bat?", esan du Terri.
  
  
  "Bai, ezin dut hegan ia ezer. Eta nire memoria topografia hartuko luke gurekin hurbilen dagoen hiria. Baina dena ondo badoa bada, izan dugu pilotu bat nork daki hazbeteko behin herri honetan".
  
  
  Bere begirada slanted behera espazioa bidez arroka artean. Nire ezker, helikoptero eserita zegoen kanpoan erdian bere webgunean. Ego mugitu zen distantzia labur bat kanpoan, hurbilago depositua. Eta berea, espero zuen, eta horrek ekarri Ingram izan ito txoria. Non izan zen? Non zen Pilar? Parkea eta inguruko ziren hutsik. Gorputza hildako guardia kendu zen.
  
  
  Pilar izan behar du ezkutatzen. Edo zela harrapatu zuen? Azkenik, galdetu zuen bere burua, nola soldaduak ziren ezagutzen ondoren Nick Carter? Batera Varnov hildako, nor izan pasa hitza?
  
  
  Logikoa aukera azalpen zirudien hori bai Pilar izan dira harrapatu eta nah ari zen torturatu egia, edo Ingram zuen ihes egin eta utzi du irrist.
  
  
  "Noa egiaztatu helikoptero lurreratzea gune", esan nion. "Eta bere, I, nahi duzu neska hemen lo. Gurekin hiru daiteke inoiz egin elkarrekin. Beste alde batetik, bada harrapatu zituzten, bakarrik ahal izango duzu, itxurak ergelak eta esan duzu, besterik ez ziren beldur eta ezkutatu arte tiro baino gehiago izan zen."
  
  
  Bere, chuckled. "Ez da zaila izan itxurak bat dumbass?"
  
  
  Dute chuckled ahula, eta eman zidan pare bat ureztatu-behera irribarre.
  
  
  "Orain," jarraitu nuen, " argi eta garbi ikus dezakezu pad txiki honen bidez espioi zulo arroka artean. Eta ez dut nahi inork zure inguruan, begi bat mantentzeko denbora guztian. When I joan behera dago, bada, dena da argi eta garbi, hartu dut nire off coveralls eta itxaron bere trajea jantzita naiz. Hau izango da zure seinale gainditu bikoitza. Eta esan nahi dut bikoitza."
  
  
  Biek nodded larriki.
  
  
  "Ikusten baduzu, hori arazo bat daukat, lo jarri nuen arte eman seinale hori baino gehiago da. Berea, gehiegi, izan nahiko hilda. Bada, begi-bistakoa da behar duzu, joan eta hasi zure errugabea jarduteko. Eta ez get harrapatu pistola batekin. Horiek kentzeko."
  
  
  Hasi zuen utzi, eta gero gelditu. Zuen winked bere eta eman zien txiki bat agurra.
  
  
  "Agur, Nick," Jerry esan zuen.
  
  
  "Good - bye, eta zorte ona, Nick," Terri esan zuen.
  
  
  Bere, aktibatuta eta atean sartu
  
  
  Kapitulua Hogeita hiru
  
  
  Ez ziren asko soldadu eta hainbat langile scouring hegaletan gainetik kluster eraikin nire atzean. Baina zuen burumakur laño waterfront bidez helikoptero pad, ez bat ezagutu zion.
  
  
  Inguruetan zirudien hutsik ageri da, eta lasai orain. Eza tropak ez dirudi bereziki mehatxatzen ninduen. Posible da, ondoren orrazten helikoptero inguruak, soldadu bideratuta beren ahalegin handiagoa lurrean gainetik erdian konplexua, non ez ziren askoz gehiago babeslekuak.
  
  
  Beste alde batetik.
  
  
  Zuen sprinted inguruan aterpe eta oinarritu sortu lubeta aldera helipad. Bere ikusi nuen helikoptero batek. Zuen crouched behera hutsik eta babesik, prest hegan zerua sartu. Nire erloju elektrikoa esan zidan hamalau minutu iraun - oraindik denbora luze bat. Deskargatu Wilhelmina bere, joan zen puntu bat gertu egun hormigoizko guardia post. Atea itxita zegoen, eta joan zen inor inguruan estu metal-egonda windows barruan begiratu.
  
  
  Une hartan, atea swung ireki. Jaurti zuen bere aurpegia eta planteatu Luger sua at puntu-blank-sorta. Baina nire xede izan ile beltz luzea eta lagunarteko bat, toothy irribarre.
  
  
  Izan zen Pilar! Bada, ez da pistola Bat utzi zuen bere, zein izan zen strapped bere gerrian, begiratu zuen erabat femenino eta desiragarria.
  
  
  Zuen lasaia bere hatz eragin eta zutitu duen grina bat, ondoren, iritsi barruan bere coverall eta ospatu Luger bere zorrotik.
  
  
  Pilar zen niretzat besoak zabalik. Ni besarkatu zuen eta musu eman zidan. "Nick!" esan zuen. "Ez nengoen ziur, baina gunshots entzun nuen, eta pentsatu duzu izan liteke ..."
  
  
  Berea izan zen, barrez. "Berea bakarrik da erdi hildako," bere aita esan zuen. "Neke. Non da Ingram?
  
  
  "Hartu dute kanpoan. Zigortzeko ego jarriz duzu hemen."
  
  
  "Ahal izango duzu hiltzen ih diziplina", esan nion.
  
  
  Zapaldu zuen atzera eta miresten nau berriro. "Begiratu duzu agortu, Nick. Berak hasperen egin zuen. "Zu gizon handi bat, eta ez dut gorroto galdu duzu." Bota zuen pistola atera bere zorrotik eta zuzendutako ego nire bularrean eskua, beraz, egonkorra izan liteke bat altzairuzko pieza batean bilduta, vise. "Baina," jarraitu zuen, " ahotsa bezalakoa da, esan bezala, cookie crumbles, eh?"
  
  
  "Duzu, beraz, izan ziren beste talde guztiak batera," esan nuen, benetan stammering, delako susmatzen dut, hori edozein unetan bigarren zuen joan me hiltzeko.
  
  
  "Ez", esan zuen, " ez, benetan. Bere agente bikoitza, txanpon baten bi aurpegiak. I ezkutuka zerbitzatzeko Errusia, eta, gainera, asmoa izan da agente bat zure Amerikan. Biak ordaindu me ondo - ondo, oso ondo. Eta nire maitasuna, dirua baino handiagoa da nire maitasuna edozein herrialde, badakizu? Besterik ez zuen irribarre.
  
  
  Berea, astindu zuen bere burua. "Ez, ez dut ulertzen. Ez oso argia.
  
  
  "Errusia," azaldu zuen, " egia eta ofiziala gobernuak SESB azaltzen dit ezagutzera hau eragiketen oinarri, beraz, Varnov, Oro har Zhizov, eta ego independente faction izan liteke jasotako dute aurretik detonated bonba nuklear bat.
  
  
  
  
  
  Hau da, argi eta garbi, gerra Amerikan. Beraz, pixka bat, izan zen, zure aliatu. Baina, ondoren, ikusi dut ona dela oro har, ezin izan galtzen batera Varnov laguntza garaitzeko indartsu estatu Batuetan, izan dut konbentzitu indarrak batu. Hau da, estrategia handi bat, Errusia, eta gobernuak boterea izango betetzeko bezain laster golpe osatu da."
  
  
  Gelditu zuen, eta orain bere hatz estutu eragilea.
  
  
  "Gainera," gehitu zuen, " orokorra ordaindu me fantastiko bat kalifikazioak. Nire dirua gerriko bat bihurtu lodi moneta gerriko. Eta, hain zuzen ere, dirua da web botere dut gurtzen."
  
  
  Nahi izan dut esan bere Varnov hildako izan, baina banekien ez zuen sinisten. Eta atea gela honetan behar pizten indartsu bat lehergai aurretik, izan ere, hau frogatu ahal izango da. Gainera, begirada bat nire watch esan zidan bakarrik izan zen hamar minutu joan da.
  
  
  Whatever izan zen, hauek tumultuous pentsamenduak ziren gutxi gorabehera eten denean Pilar bared bere hortzak imintzio bat eta utzi ozen bat, goi-campal txistua.
  
  
  Berehala, hiru soldadu, pistola submachine rushed atzera inguruan txoko guardia post. Ziren hurbiletik jarraitu, Oro har, Zhizov, resplendent bere sheathed uniformea. Bat Doberman eta alemaniako Artzain txakur borroka kate bat; leashes ziren saltatzea aurrean da.
  
  
  Noiz hau unholy talde inguratzen me, Gisov agindu Pilar kentzeko me nire arma. Eta eskua izan dira mimatuz, beraz, me samur lehenago izan penetrated nire arropa, aurkitu bai luger eta stiletto, eta hartu ih.
  
  
  "Miresten dut, hala nola zoragarria etsaia, Carter," orokorrean, esan zuen. "Baina nire mirespena ez ez artean, besteak beste, erruki. Hori dela eta, uste dut zigorra behar dagozkie delitua. Eta zer izan liteke, beraz, egokia bezala elikatzeko animalia bat, beste bat, bere mota propioak? Nahiz eta, jakina, hau da, goi-mota ." Begiratu zuen pointedly behera txakurrak, nork begiratu me at haserre begiak, growled eta erakutsi zidan bere distiratsua, torturatu hortzak.
  
  
  Noiz esan zuen, hasi zen jolasten bat absurdly oversized uhala lotu duten Stewart zuen eman dit Washington-en. Pentsatzen kasu horretan, ezusteko egoerak etorkizunean, zuen fastened ego-euskarri gerriko bere inguruan coverall. Egin da nire arropa itxura dibertigarria, baina, era berean, drew arreta berezia lotu.
  
  
  Hori gogoratzeko gerriko izan murgilduta ur gazia denbora luzez, zuen adimen buruz bragged Stuart egiteko buckle erabat iragazgaitza.
  
  
  Bere itxuraz crafty urratsa izan zen desegin buckle, oro har, harrapatu keinu.
  
  
  "Zure eskua off lotu!" zuen bellowed. Dut obeditu balitz bezala izan nuen harrapatu nire eskua bat hilgarria cookie jar.
  
  
  "Hartu gerriko zion eta ekarri dit!" agindu zuen Pilar.
  
  
  Bat mespretxua "harrapatu" - "you-are-ez-us"? Irribarrez, Pilar unbuckled bere uhala eta entregatu behar da Egomedov. Noiz bat Po-en soldadu hartu jabe txakurrak, ikertzen hasi zen ih, noizean behin, gora begira niri emateko estu bat-eyed itxura auto-gogobetetasuna.
  
  
  "American metodo ezkutatzen miniaturazko armak,", esan zuen, " ez da smart nahikoa ergela edozein bost - urteko-zaharra errusiako mutila. Zer egiten duzu hemen barruan, eh? Bakar bat-jaurtiketa pistola? Labana aldatzeko? Edo tradizionala zianuroa pilulak? "
  
  
  Bitartean, lan on bat aurkitzeko gaizki ezkutuko udaberrian latch, esan zuen, " Nola, besterik gabe, izan idiotic. Hau curl da ezkutuko harrapatzeko eta...
  
  
  Zuen squinted at gezurrezko buckle gisa booby tranpa lehertu batekin segituan soinua, soinu-off itzulerako mendiak eta laburki echoing bidez arroila azpitik.
  
  
  Eskuak eusten buckle desagertu, eta, oro har, poliki-poliki mugitu hemorragia stump bidean bere aurpegia, zein izan zen jasan bat balitz bezala usteltzen sandia. Zuen lurrera erori zen.
  
  
  Ondoren, bota zuen bere burua, bere eta ebaki bat lepoan soldadu nor zen bat eskuan leash, alde batetik, eta submachine pistola beste. Zuen aurretik jaitsi zen, heldu batek pistola eta mowed behera bere lagunak ' egos labur bat lehertu hori ez dionean ih behera bezala jostailu ahateak bat filmatzeko galeria. Pilar adierazi pistola bat me at bizitzan, eta, beraz, bere, bere musu agur bat leaden musu gabe damutuko.
  
  
  Soldadu litzaidake zuen slashed karate zen datozen bizitza, berriro ere, hasierako jaiki. Ego bota bere bizkarrean eta orratzez bere lurrean beste batekin azkar sokatira.
  
  
  Espero dut txakurrak eraso egin zidan berehala. Baina, aitzitik, aktibatuta dute beren aurka babesgabe master, nor izan, beraz, krudelkeriaz iraindu ih eta krudelkeriaz chewed hau odoltsua aztarna gizon bat.
  
  
  Orain hartu dut nire off coveralls eta, ondoren, ziur arkatz txiki eta larruzko kodea liburuxka batekin transkripzioak ziren oraindik, nire jaka poltsikoan, aktibatuta gehiegikeriak harri. Eskuzabal biltzeko eta zabaltzeko bere besoak, bidali zuen neska bat zabal garaipena seinale eta agurrak.
  
  
  Une batez, horiek ikusi nuen scramble off arroka eta lasterketa aldera waterfront, beren ilehoria buruak bobbing eguzkia. Ondoren, zuen bildu zen batek Luger eta stiletto lurretik gertu Pilar. Koa izan dut bere baino gehiago, eta pentsatu: nola gaiztoak ederra da. Zer galera!
  
  
  Ireki zuen da, aktibatuta utzi, ondoren, afterthought hori ez zen ekarri gutizia, ireki da.
  
  
  
  
  
  ee blusa eta hartu off zer zuen likido eta odol bezala lodi bat moneta gerriko, hots, diru-gerrikoa.
  
  
  Hartu ego berarekin, bere, I ran helikoptero. Berrikusi zuen erregai zabalera, ia oihuka poza noiz aurkitu zuen depositua osoa, eta berotu motorra, big pala spinning gisa neska atean sartu, eta igo itsasontzian.
  
  
  Zuen revved, egokitu du bere erritmoa, eta guk hegan off lurrean handi bat bezala wingless hegazti ikaratu batek eskopeta eztanda. Azpian konplexua eraikin non Knox Varnov eta Anton Zhizov da konponezin lursail ospatu zen, zirudien desegiteko lurrean sartu dugun bezala igo eta irrist kanpoan.
  
  
  Gidatzeko bidez notch arteko mendiak, joana mimmo erraldoi bat luzatu hatz rock dugu, ia bistatik galdu area.
  
  
  Baina ondoren minutu bat, hura izan zen, izugarri zenbait guretzat, izan zen bezala pizten, erre, xehatu leherketa atomiko hori espero dut edozein unetan bigarren, berriz, at bila nenbilen nire ikustera. Noiz soinua iritsi digu, shockwaves iritsi zaigu. Helikoptero altxatu zen, errebotea, eta bihurritu, balitz bezala erraldoi bat eskuan ziren teasing ego.
  
  
  The blinding zuri saint izan zen, beraz, distiratsua dugu behartu zituzten begiratu kanpoan. Baina helikoptero, hegaldia gelditu, begiratu dugu atzera leherketa gune eta ikusi zurbila ke dragnet bat igotzen, zabalduz hodei.
  
  
  Zuen nodded to twins 'agortu aurpegiak, eta esan zuen," Bai, benetan. Izan zen handia, granddaddy leherketak. Eta berea, bazekien datozen zen. Are you bitxi hori ez dut ikusten puntua abisuen duzu? Litzaidake duzu izango hysterical panic batean."
  
  
  "Zergatik ez duzu beldurrik?" Terri eskatu arrazoiz.
  
  
  "Delako heriotza mehatxuak dira ia ohikoa da niretzat", esan nion. "In zeregin guztietan, jarraitzen zuen nire ukondoa."
  
  
  "Ezkontza eraztun?" esan Jerry. "Zer zeregin? Kontatu zer egiten ari zaren." Kontatu zer hau terrible enpresa guztiei buruz."
  
  
  "Nor ziren pertsona horiek?" "Zer izan zen eraikin horiek?"
  
  
  "Zer eraikinak?" Esan nion. "Zer jende? Ez ziren pertsonak. Ez ziren eraikinak. Ih inoiz existitu ."
  
  
  "Albiste leherketa hit izango titularrak, eta, ondoren, esan ahal dugu, gure lagun guztiak zer gertatu zen," Gerry esan zuen.
  
  
  "Inoiz ez da lortu paperak", esan nion. "Eta bada, eskatu dut, egingo dut amore eman txikienak buruzko ezagutza leherketa eta inguruko gertakari da. The topic itxita egongo da. Epea! "
  
  
  "Nola egin ahal izango duzu, beraz, misteriotsua aurpegia -" Terri hasi zen.
  
  
  "Nire lana da misterio bat", esan nion. Ondoren, irribarre batekin: "Eta bere phantom, eta horrek ez du existitzen Della Kalea, besterik ez da irudi bat zure ametsa".
  
  
  Terry entregatu bere dirua gerriko, eta esan zuen: "I zor duzu, maitea, eta ez da txiki bat behera ordainketa. Nago zorretan duzu, bai. Eta susmoa dut, ez da nahikoa, hau da, zikin-aberatsa gerriko bat irekitzeko arropa denda.
  
  
  Kapitulua Hogeita lau
  
  
  Bi egun geroago, izan dut luzatu arteko satin orri bat ohe baten tamaina tenis gehien garestia eta luxuzko suite Royal Curasao Hotel Pescadera Bay. Alde batetik zen edalontzi bat lehor laranja likorea, ondoren izeneko irla, eta beste bat izan zen, biguna urdin telefonoa. Nire belarrian, ahotsa entzun nuen David Hawke, nor izan, besterik gabe, ematen dit ohiz alaia seinalea bere tronua Washington, DC.
  
  
  "Eta ez ahaztu bidali dirua!" esan emu.
  
  
  "Eguzkitsua?" oihukatu zuen . "Beno, ez da eguzkitsua hemen. Izan da euria egun osoan! Ondoren, zuen chuckled softly.
  
  
  "Bidali dirua telegraph!" bat emu en erreuma oihu bere. "Ni naiz gizon bat infinitua pazientzia. Beraz, edozein denbora datorren orduko gauza ederra da. Eta, bada, benetan, euria, ziurtatu higadura bat zira! "
  
  
  I eskegi du telefonoa.
  
  
  Bota nuen baino gehiago eta winked at Rona Voelstedt, nor zen etzanda me ondoan, eusten zaion burkoak, eta edateko edalontzi bat aka tokiko formula.
  
  
  "Hawk jakin nahi baduzu, lortu nahi dugu aparteko utzi gobernuak," bere senarra, esan zuen. "Iradoki zuen lasai Karibeko cruise."
  
  
  Rona bihurritu bere limoi-gazi-aurre. Ondoren, zuen grinned. "Ez nekien hau gizon zahar bat izan zuen umore."
  
  
  "Ezkutatzen zuen ondo", esan nion. "Eta bakarrik tightens ego denean ez da oraingo berezi bat merezi irribarre txiki bat. Adibidez, denean, nazio osoa izan zen salbatu atomikoaren suntsitu ondoren hiria hiria."
  
  
  Rhona sipped bere edaria. "Zer gehiago esan al du?"
  
  
  "Hori bakarrik, nire argibideak jarraituz, ego guys guztiak aurkitu maletak bonba batekin. Informatuta zuen errusiako gobernuak hilketaren lursail izan garaitu; fitxategia itxi egin zen."
  
  
  "Oh my God," zuen moaned. "Eta hori guztia buruz osoan caper gauza? Txiki bat gurutzaldi, gutxi plano bat duena, igeri ozeano, tortura ganbera bat, plano gehiago duena, eta leherketa txiki bat?"
  
  
  Zuen grinned. "Beraz, zer egin behar dugu dibertitzeko?"
  
  
  Ez zuen hitz bat esan digu.
  
  
  Baina oraindik ez dut eman zituen hurrengo bi igandeetan honi erantzunez, corkscrew.
  
  
  
  Haria.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Beijing Espedientea
  
  
  translated by Lev Shklovsky memoria bere semea galdu Anton
  
  
  Jatorrizko izena: Pekin Espedientea
  
  
  
  
  Lehen kapitulua
  
  
  Ez nuen askoz ere arreta ordaindu izenburua. Esan zerbait buruz, senatari izan litzaidake jaurtiketa.
  
  
  Jarri zuen txanponaren gainean distiratsua counter du Waldorf en newsstand. Izan behar da horiek hartu, ordu bat egiteko ego, beraz, distiratsua. "Bitartean egiten ari zaren, hau da,"esan zuen neska counter atzean," nahi nuke bat erosi bere pack, Zortea Greba."
  
  
  Atxikia zuen behera eta aztertu apala azpitik. Gustuko dut zer gertatu zen, noiz atxikia zuen batean. Izan zen gehitutako erdi bat dolar.
  
  
  "Ez, ez", esan zuen. "Zigarroak hirurogeita bost.
  
  
  Bere, begiratu nah. "The New York City area nahikoa da gurekin egin erretzeari uzteko", esan nion.
  
  
  Niri eman zuen bere irribarrea.
  
  
  "Guztiek eskubidea", esan nion, tossing hiruhilekoan beste counter gainean. Nick Carter, azkena inguruan handi spenders.
  
  
  Ikusi zuen bere isla lobby-en ispilu. Beti pentsatu dut begiratu dut zehazki zer zuen pentsatu izan dut. Agente sekretua. Berea da oso altu eta esan sartzen dotore bat spa egokitzeko. Horrez gain, nik ere begiratu nahi izan dut oinez haizea eta eguraldi txarra luzeegia. Neska txiki hau deitu aurpegia "zaharra." Big neska deitu " igaro asko." Nik uste dut, besterik gabe, zimurrak, eta gainerakoak ez du traba me.
  
  
  Begiratu zuen bere ikustera. 1:50. Berea goiz iritsi. Hawk me nahi betetzen norbaitek TELEFONOZ labur me on batzuk larrialdi egoera. Zuen zukeen bidali zidan neska bat. Redhead. Litzateke zuen galdetu bada, banekien bidea Dorrea Jatetxea. Eta ez da, hala nola jatetxea (New York).
  
  
  Zuen baino gehiago ibili handi bat betea aulkiak, itxaron-gela — zein izan hautsontzi bat ondoan. Erabiltzen dut gora azken pack nire janari berezia eta ahaztu ordena beste bat. Baina, Zortea Greba fina zen, gehiegi. Egunkari ireki zuen.
  
  
  "Berandu azken gau hartan esklusiboa Casino Granada batean Nassau, Senatari John. Saybrook, Militarren Gaietarako Batzordea, izan zen filmatu hildako bat altu erasotzailearen bat tailcoat. Arabera eyewitnesses, senataria izan besterik ez, aldiz, pare bat, naiz jolasten Blackjack, denean jokalari hurrengo zion, oihuka "iruzur", bota pistola bat eta tiro egin zion bi aldiz. Tokiko polizia jarri susmoa zaintzapean. Aurretiazko txosten psikiatriko adierazten duen gizon honek, Chen-lee Brown, mentalki ezegonkorra. Gehienez taula apustua izan zen, bi dolar."
  
  
  Bere, begiratu irudian. Chen-li Marroia ez zuen begirada guztiak mentalki ezegonkorra. Begiratu zuen gehiago nahi katu bat, hori besterik ez zuen jan kanariar bat. Estu Asian begiak zabal bat gogor aurre. Bere ahoa bihurritu bat maltzurrez barre. Begiratu zuen argazki berriro. Zerbait zen bothering me. Zerbait duten bezala, bi argazkiak elkarren ondoan: aurkitu error.
  
  
  "Barkatu, baina ezin me esango dizu nola lortu Dorrea jatetxea?"
  
  
  Oso gorri-haired. Lodi kobre-koloreko laino baten inguruan eder aurpegia. Aurpegi bat zirudien begi guztiak. Begiak zirudien erabat koloreko. Berdea, marroia, gorrixka-marroia. Zuen jantzita, nolabaiteko militar jantzi. Besterik Fort Knox: ez da urre mina bat ezkutuko hemen.
  
  
  Esan nion. "Dorrea?" 'Inoiz ez dut entzun nen."Esan nahi izan zuen, eta esan zuen bezala, ezin hobea parte.
  
  
  'Ez?'Ez,' esan zuen, wrinkling eder lerroak bere eder kopeta. — Agian, esan nahi duzu Dorrea Inn?" Hau izan zen, halaber, nire zati testua.
  
  
  'Oh, ez, ez. Nola silly, eh? Nahi izan dut joan bete lagun batzuk, eta pentsatu nuen, esan dute "Dorrea" jatetxea. Zuen bikaina izan zen aktore bere burua.
  
  
  "Badakizu zer," esan nion, ozen nahikoa edonork interesa izan dezaketen entzuteko. — I mantentzeko dirua, eta ez dago telefono-liburu bat tabernan. Guztiak aurkituko ditugu jatetxeak duten hitza "Dorrea" beren izenak.
  
  
  "Hartu ahal izango du hainbat orduz," esan zuen.
  
  
  "Ezagutzen dut", esan nion.
  
  
  Bat aurkitu dugu txoko ilun. Agindu dut bere bourbon, eta zuen sherry. Andre bat zen andre bat. 'Ondo?"Esan nion, noiz zerbitzari ekarri gure edariak. Ez zuen hori izan zen, hala nola azkar behera enpresa.
  
  
  Galdetu zuen. — Irakurri duzu, gaur egun, paper da oraindik?" Beraz, ezin zuen lortu behealdean da.
  
  
  Berea zuen, shrugged. "Just the front page."
  
  
  Zuen nodded. Hori da, zer zuen galdetu buruz hitz egin.
  
  
  "Esan nahi duzu Senatari Saybrook?"
  
  
  'Ez, benetan. Izan ere, berak deitzen mistletoe erreferentzia Chen-li Marroia.
  
  
  — Ez da lotutako hura?"
  
  
  "Mmmmm. Neurri batean.'
  
  
  Almighty Jainkoaren. Beste neska bat nor arduratzen da, gustuko play jokoak. Bakarrik ez zait gustatzen, jokoak guztiak, eta ez egin duten neska play horiek. Hartu zuen zurrutada bat bourbon eta itxaron.
  
  
  Ez naiz play saiatzen txantxa praktiko bat duzu... besterik ez da madarikatu awesome... zuen bilatutako hitz egokia,"... neurrira hartu da... beno, ' zaila — ez da zehazki eskuineko hitza." Iritsi zuen bere poltsan, hurrengo bat da.
  
  
  — Gogoan al duzu nola Senatari Morton hil?"
  
  
  Egiaztatu dut nire memoria. "Izan zen, hiru edo lau hilabete. Plano hutsegite bat, ez da?
  
  
  Zuen nodded. "Jet pribatu. Pilotuak ez zuen iraun.
  
  
  'Zer da?'
  
  
  'Ondo. Ireki zuen bere poltsan eta hartu bat mozketa zahar egunkarian. "Hori izan da pilotu", esan zuen. Nahiz eta iluntzeko argi, banekien zer esan nahi zuen arabera mistletoe. "Chen-lee Marroia", esan nion.
  
  
  Bere burua astindu zuen. 'Ez, ez, ez. Charles Bryce.
  
  
  Argazki aztertu da berriro. Izan zen, hain zuzen ere, Chen-li-ren aurpegia. "Hori horrela bada, ondoren, horiek guztiak Txinako pertsonak elkarren antzekoak dira, eta ez dut ulertzen istorioa."
  
  
  Ia zuen barre. "Agian, hau da, bakarra azalpen. Baina ezin da pertsona bera, delako "— pausatu zuen — " delako Charles Bryce hil da. Atxikia zuen atzera eta itxaron bonba joan off.
  
  
  'Bikiak?'
  
  
  "Nola buruz hirukiak?" Iritsi zuen bere sartu poltsan berriro ere, eta atera argazki bat. Zuen sekretu bat zen AIZKORA kasuan. Aitortzen dut gisa Henderson-en idazkera. Bertan idatzi zuen "Lao Zeng". Argazki handi zen argi eta garbi. Baino zorrotzagoa argazki zahar batetik egunkari ebakinak, eta zorrotzagoa bat baino snapshot gaurko egunkarian. Zalantzarik gabe, bera izan zen aurpegia berriro. Itxi, begiratu zaharragoak, baina aurpegia bera mantendu. Orain dut bat-batean ulertu zer pentsatu nuen arraroa izan zen aurretik. Ez zen wart erdian bere kopeta. Batean hain argi argazkiak, bezala begiratu bat margotu adabaki Indiako kasta sinbolo horien inguruan. Ez zen izan ezik, benetako wart. Gehiago, hain zuzen ere, hiru warts. Laño erdian hiru foreheads. Hau da, ezinezkoa izan zen, nahiz eta hirukiak. Chen-li, Marroia, Charles Bryce, eta Lao Tseng ziren guztiak ustezko pertsona bera. Baina bada honetan Charles Bryce ez zuen hildakoen igo, ez da posible izan.
  
  
  "Nor da Lao Zeng?"
  
  
  "Buruzagi Agente KAN .'Beraz, botoa da; KAN zen atzean. Asian hiltzaile zuzen. Free federazioa Chinese, Cambodians, Laotians, Vietnamera eta inork pentsatzen GUREKIN da erro guztiak ih arazoak. Dena dela, hitz horiek esan nahi du, esan nahi du gurekin, "Estatubatuar buruz dira beren eztarri moztu." Delako KAN, batez ere egin da.
  
  
  Bere, begiratu neska. Zuen stared sartu bere kristalezko saiatzen ari balitz bezala ikusten etorkizunera. "Lao Zeng bat dauka M1-maila", esan zuen.
  
  
  Lehen mailako hiltzaile. Bada, zuen, aurkitu zuen hau Lao Zeng, izan zuen ezagutu bere berdinak. Begiratu zidan, begiak beteta beldurra. Utzi dut bere begirada joan zuzenean niri. Bere onena apustua da hori mantendu begiratu bere begietan. Hura izan zen lehen saioa gentleness litzaidake zuen geroztik ikusi genuen ezagutu. Xarmangarri, hurried neska lobby bihurtu zorrozki businesswoman bezain laster, bakarrik ginen iluna bar. Ez dut nahi bezala jokatu, Don Juan, baina ohi da beste modu inguruan. Nire begirada bat aktibatuta, keinu, eta orain nire txanda izan zen behera enpresa. Bere, sentitu ez zuen gauzak ere hartu sueztitu.
  
  
  "Lao Tseng," esan nuen, handik gutxira, " non dago orain?"
  
  
  Emozioa bere begiak bezala desagertu motela desagertzen telebista baten irudia. "Ez dakigu", esan zuen poliki-poliki. "Non ez ohi zuen joan?"
  
  
  Berak hasperen egin eta shrugged. — Ez dakigu, bai. Txina? Indotxinako? Duela bost urte, galdu dugu ondoren. Edonon izan daiteke.
  
  
  Heldu zen minutu batean egiteko zigarro bat. Izan behar zuen utzi bere bat ih lobby-en.
  
  
  Zuen niri begiratu eta irribarre egin. — Utzi duzu ih lobby-en. Bota zuen bere pack osoko bere poltsan.
  
  
  Hartu nuen bere on bat nah, iragazki bat, eta zigarro bat piztu eta, beraz, on. Zorionez, ez zuen sartzen berrienak belaunaldi, horien bitartez, nor dira offended, hala nola gauzak. Call me zaharra, baina konbentzituta nago gauza bat: emakume bat bakarrik erakutsi idatzia publikoetan.
  
  
  "Orain", esan nion, " zer da nire zeregina?"
  
  
  "Bai", esan zuen. "Hau da zure zeregina da orain."
  
  
  "Hawk imajinatzen norbait saiatuko arrastatu Chen-li osoko kartzela. Edonor da, da gakoa izan liteke hori guztia." Adierazi zuen vaguely at airean. "Beno", esan zuen," bat izan behar du politikoak konspirazio."
  
  
  "Esan, joan aurretik. Hau izan behar da txantxa bat. Bi senatariak hil ziren bi gizon Txinatar duten itxura bera, baina ez dira pertsona bera, eta gainera buelta doppelgangers goi-ranking KANNA agente, eta uste duzu bat da, konspirazio politikoak.
  
  
  Begiratu me at She questioningly. — Zer nahi duzu, deitu ondoren?"
  
  
  "Nahiago dut bat deitu zientzia-fikziozko istorio bat da."
  
  
  Zuen me at stared une batez, eta gero barre egin. "Ez zuten esango duzu izan ziren, beraz, dibertigarria," esan zuen.
  
  
  "Ez naiz saiatzen dibertigarria izan batere. Itxura hau da, lan bat John Brunner edo beste norbaitek. Zuen hemen bakarrik muskulu lana."
  
  
  "Mmmm," esan zuen, licking sarkasmoa off bere ezpainak. Bada izan da gertatuko, berriro, berea, espero dut zuen litzaidake let me egin da. "Gihar", esan zuen, " beharrezkoa da egoera. Dute duten guys lortu nahi Chen-li, ez da egin pistola batekin." Hartu zuen zurrutada bat bere edaria. Batzuk bulegoan buffoons distantzia ziren begira Nah gabe espero beren begiak. Figured dut saldu izan dut nire lekua hemen berrogei edo berrogeita hamar mila dolar.
  
  
  Eta garunak, "esan zuen," ez duzu bizirik ez baduzu dute ih. Ez dut uste "i" N-3 ez du esan nahi, zero.
  
  
  "Zehazki", esan nion. "Bere jenio. Baina beti pentsatu dut duzuna idatzi "zero" bat "h" ordez bat "0". Bere laudorio egin ninduen haserre. Ez dakit zehazki zergatik. Berak ere ez zekien ezer, eta gaia aldatu. "Gar Kantor zain gurekin Nassau. Harremanetan dugu hura bezain laster lortuko dugu, ez dago".
  
  
  'Dugu?"Horrexegatik da baino zorrotzagoa dut aurreikusi da. Orain. Ez zait gustatzen lan egitea, emakumeak. Play. Ez da bereziki gogor lan egiteko. Noiz zaila da niretzat, ez dut bakarrik jarri emakume bat nire inguruan: Wilhelmina. Nire polita, 9mm Luger pistola.
  
  
  "Oh, ez, ez — esan nion. "Hori ez da gertatuko. Era berean,, zure muskuluak dira lehen planoan, ondoren, ez zara bakarra, horien inguruan. Ez duzu nahikoa dela. Zuen eseri bortizki. Ez zen haserrea bere begiak. "Ez dutela uste da desabantaila bat," gehitu dut, " baina ez dut ez bezala, muskulu-izebak."
  
  
  "Beraz, besterik ez da bat skinny izeba nor ez da ezer, baina modu lortu?"
  
  
  Bere, begiratu nah. — Ez nuke deitu skinny guztietan.
  
  
  Ez zuen gisa hartu errespetatzen iruzkina. Bat egin zuen maistra aurpegia. "Bai, Jauna Carter, itxura HQ nahi du, bere parte hartzeko. Beste gauza batzuen artean, ezagutzen dut soe-toan euskalki Chinese, eta uste dut oso erabilgarria izan daiteke guretzat.
  
  
  "In Nassau?" Barre egin zuen.
  
  
  "In Nassau, eta, agian, nonbait. Ez zuen barre.
  
  
  Zuen nodded zion. 'Ulertzen dut bere."Nik ez dut ulertzen guztietan. Baina zerbait hasi zen hondoratzea. Ala izan zen lursail guztiak hiltzea Estatu batuetako senatariak edo beste zerbait, Maiatzean izan zen lana. Eta denean izan ezik etorri da hilketa, KANNA eta ez zuen hizkuntza bera hitz egiten. Orduan ez zen hau Lao Zeng. eta, lehenago edo geroago, ondoren, ezin eramango zion. Eta edonon izan daiteke. Txinan, Indotxinako agian. Izan zen, beraz, litekeena baino gehiago dut, agian behar ee ezagutza.
  
  
  — Noiz egin utziko dugu?".
  
  
  "Lau-hogeita hamar." Nah lortu bi lehen mailako plano sarrerak. — Prestatu dut suite bat gurekin Paradise Island.
  
  
  Horrela, genuke partekatzeko, bai etxeko eta ohe. Zuen motioned nahi zerbitzari eta ordaindutako edariak.
  
  
  "Bide batez. Zer da zure izena?'
  
  
  "Dana", esan zuen. "Linda Stewart." Zuen pausatu. "Andrea Stewart."
  
  
  "Oh, — esan nuen. Eta gero, zer? Bere ez zuen nahi bere ezkontzeko.
  
  
  "Beraz, nor da zortea lasaia, Jauna Stewart?"
  
  
  'Duzu.' Berak adierazi sarrerak mahai gainean.
  
  
  Mr. eta Mrs. John Stewart Lasterketa New York-Nassau
  
  
  — Gainerako zure dokumentuak dira gure ekipajea. Gidabaimena, pasaportea, eta abar. Guztien izenean, Jauna John Stewart. Bere ekipajea utzi zen aurrean mahaian. Duzun bitartean taxi bat eskatzeko, jaso dut bere ego. "Esango dut, bere gainerako planoan.
  
  
  Ziren dugu oraindik mahaian eserita. Polita, cool, txoko ilun, aulki. Ee harrapatu bere eskumuturraren eta bota bere behera. Bota dut bere gogorra delako banekien ez zen joan garrasi. Mugitu zuen bere forearm, eta stiletto sartu slid nire eskua. Egin ziurtatu zuen litzaidake ikusi zion. "Ondo da, Linda. Bere indartsu bat izan zen, eskuan ee-en eskutik. — Jakin nahi dut zure izena." Behar dut zure IZENA, eta nik nahi dut ego bat oraintxe.
  
  
  Bere aurpegia zuria zen eta bere begiak ziren iluna. Bit zuen bere beheko ezpaina eta begiratu behera. Hitz bat esan gabe, gurekin, harrapatu zuen bere poltsa. "Oh ez, maitea, egin dut neure burua."
  
  
  Hartu gabe, bere begiak, bere aurpegia off, hartu zuen poltsa batetik Nah eta bilatutako edukiak bere eskua askatu. Gakoak, trinkoa, lipstick, diru-zorroa. Ez zen, gainera, pistola bat zuen, ohi bat harrapatu. Zehatza.22. Izan zen ezarritako ego minutu batean. Pixka bat egin ondoren, tinkering aurkitu nuen zer egin nahi nuen: bat idazluma.
  
  
  Zuen behera jarri da aulki batean eta atera kasuan. Bere eskuan ongi, zuen deszifratu bere kodea. Tara Bennett. Adina hogeita zortzi. Ile gorria. Begi berdeak. Beraz, ofizialki, bere begiak ziren berdea. "IDAX-20. Klase R. ' lan egin Zuen zientzia sailak, eta ez zen oso fidagarria. Irakurri nuen bezala da, ikasi zuen nire aurpegia. Berak bazekien irakurtzen ari nintzen, baina oraindik ez zuen begiratu harritu.
  
  
  "Ongi da, hori jarri kanpoan. Adierazi zuen luma. Bere ez utzi joaten denean, bere jarri zuen ee kanpoan.
  
  
  — Ez duzu fidatzen me now?" Bere ahotsa izan zen, oraindik ere dar-dar sarkasmoa.
  
  
  "Ez dut inoiz galdetu duzu, Tara", esan nion.
  
  
  Begiratu me at She quizzically. — Beraz, zer izan da ona guztiak?"
  
  
  "Ezer ez da ona", esan nion. "Besterik ez da, noiz lan egiten dut emakume bat da, eroso gehiago jakin nahi dit ez dudala lan nah. Ez nengoen ziur baduzu ezagutzen.
  
  
  Joan nintzen irteera. Bildu zuen bere gauzak, eta jarraitu me isiltasuna. Dugun bezala pasatu lobby, bere aita bere aktibatuta. "Esango atezaina deitu taxi bat. Ez dut ezagutu duzu ate bat minutu batzuk."
  
  
  Zuen pixka bat bere formal begi berdeak eta ezker.
  
  
  "Bi-paketeak, Zortea Greba," esan nuen. Bere gill da orain, Jauna John Stewart-en gastu kontua.
  
  
  Neska counter atzean begiratu zidan, une batez, eta, ondoren, entregatu dit, bai-paketeak. Bere burua astindu zuen.
  
  
  Eta galdetu zuen. 'Nor zara zu?"Mota batzuk masochist?
  
  
  
  
  Kapitulu 2
  
  
  
  
  Bada, jakin nahi duzu zergatik hau egiten ari naiz, let me esango dizu hori ez dut egiten da dirua. Bada, langabezian zeuden sei hilabeteetan, aurreko urtean, ziurrenik baino irabazi gehiago bere; eta hori ez da zenbaketa zure langabezia-prestazioak. Bada, jakin nahi duzu zergatik hau egiten ari naiz, eta gero dut esango hori benetako arrazoia da abertzaletasuna. Jakina, hau ezin da beti egia. Baina baduzu, jarri me kaian, eta nahi duzu, egia esan, eta ez da ezer, baina, egia esan, bere behar dut gehitu zen, 40 gradu Nassau, eta bere oraintxe izan zen arrosa harea hondartza ondoan munduko onena erakunde bat txikienen bikiniak munduan. Neska hau izan dena. Gora ee eranskina. Tara Bennett zen ederki erretratatu. Odin D hirurogeita bost; krematsua gorputza. Bat eta erdi inguruan zein ziren hankak... izan zen, gehien bat neska eder nuke inoiz begiratu bere. Eta sentsazioa izan nuen, bada, jokatu dut nire txartelak eskubidea, ez da, besterik gabe, nire begiak izango litzateke bere on.
  
  
  Esan bezala, ona izan zen. Baina ez dut uste me egin du edozein gutxiago abertzaleek. Gauean aurretik, izan zuen mezu bat jaso Enpresaren tren geltokia, esanez " zure burua Mantentzeko behera, dena lasaia da." Esan zidan zuen nirekin harremanetan jartzeko unea iritsi zen. Aurretik izan zuten ferret, izan besterik ez dugu behar bezala jarduteko normal bat American pare oporretara. Horrek esan nahi du, bada, egin nuen, hori ginen bitartean, jateko, ez dugu onartzen kontatu digu, beste ezer baino - ozen - ala izan dugu igerian joan edo ez.
  
  
  Utzi zuen bere bere gelan, gogoraraziz berak izan zuela Linda eta bere izena izan zen, Jauna John Stewart, eta atera irudi ona lortzeko. Gorroto dut irla edariak, eta irla bartenders errespetatu me da. Hau da, doako aholkua: agindua bat Karibeko sling eta egingo dute alde batetara utzi duzu. Ordena hutsa whisky eta dute ematen duzu behar duzun informazio guztia.
  
  
  Bere hotel eskatzen tokiko iritzi on tiro. I got zer hotel behar du. Insiders aldarrikatu besterik ez zen negozio zikin bat. Chen-li, ez zen irla, eta ez zen turismo bat. Edonola ere, ez zuen mentalki ezegonkorra. Orduan bisitatu zuen lehen aldiz hiria izan zen, nahiko etsita nen, baina ondoren, berak, besterik gabe, desagertu. Zerbait zikin gertatzen ari zen.
  
  
  Noiz itzuli zen gure gelan, ez zuen joan logelak. Zuen hartu off bere arropa, eta bankuaren prentsa lo sofan. Hau da, beste free aholkua: ezer ez bihurtzen da emakume batek gizon bat bezala duten argi eta garbi, ez dute gosea bat bere.
  
  
  Zuen zigarro bat piztu eta begiratu Tara. Zuen lo zegoen hondartzan. Galdetu dut bada izan litzaidake zuen lotan bart. Baina nik ez dut jarraitu nahi duten pentsatu. Hori izan zen guztia egin zuen, noski, polita izan zen, gehiegi.
  
  
  "Jauna Stewart?" Izan zen hotel messenger. Bere eskua ospatu zen batez ere bere begiak, aurka eguzkia. "Ez da jaun bat portuan nahi duenak hitz egin duzu." Izango da Gar. Jakina, on hotel saihestu jende hotel batean. I nodded eta jarraitu egin zion. Iritsi gara haria arrosa bat harea, hondartza, hasieran bat bihurri harritsu trail. "Gainditu behar duzu hemen bidez,", esan zuen. — Itzuli ahal izango dituzu hemen. Ezin izango duzu onartzen bidez lobby bainujantzia batean.
  
  
  "Eskerrik asko", esan nion.
  
  
  - Bozketa honen jarraipena. Beste aldean dago, eskailera behera.
  
  
  "Bai", esan nion. Ulertu nuen zergatik zuen zalantzan, baina eskaintzen em zigarro bat ordez punta bat. "Ikusiko dut geroago, "esan nuen, eta aire bat vacationer:"lortuko Duzu zure aholkua bihar". Pentsatu genuen Mr. Stewart bat izan zen, oso pertsona eskuzabala, ez dugu?
  
  
  Dut jarraitu duen bidea ekarri zuen portuan. Ikuspegi berezia izan zen. Haratago, non irla makurrak, igo, berdea tropikalak mendiak inguratuta estu bat arrosa mugan. Nire utzi, ez zen horma baten inguruan arrosa harri zain-gorri ilun primroses, nahi errebote lortu duzu noiz jarri duzu hamar horixka-brown pilotak on. Beste aldean, zazpi metro beherago me, etzan ura distiratzen bat bezala zafiro eguzkia. Whatever izan zen, zalantzarik gabe, ez zen ibilbide laburragoa. Portua izan zen, oraindik ere hiru ehun metrora, eta Lick oraindik ez zuen iritsi da.
  
  
  Bada ez zuen entzun arabera tximista hori, boulder, split bigarren bat aurretik iritsi me, zuen izan litzateke handi bat laua pancake ordez ondo sei buruz oinak-ko diametroa. Ez zuen besterik erori, izan zen bultzatu ego -. Bere, ran eta clung harria moan. Boulder hit bidea eta hondoratu gehiago sartu da ura. Geratu zen, non izan zen, eta entzun. Edonor izan zen, izan goiko alde batetik. Izan zen niri begira batez ere. Guztiak begiratu izan dut izan zen, bide estu eta ura zazpi metro beherago. Zorrotz arroka behealdean glistened bezala, hortzak zorrotz bat lustful ahoa.
  
  
  'Ondo? Norbaitek entzun bere xuxurla batean. Ez da bat hartu Harvard-maila jakin ih zen bi pertsona. Ez hori revelation asko lagundu nau. Bere senarra zen literalki zutik bere atzera moaning eta hutsez izan zen. Horren ordez, arma bat, guztiak ezin izan zuen lortu zen bere zigarro pack bat eta kutxa bat datorrela. Ez ziren, nahiz eta edozein arroka me gertu. Berea izan zen, kuzkurtuta hormaren kontra. Gero behera joan nintzen, izan dut jarraitu pista. Ez ura zehar, zain filmatu ahal izateko.
  
  
  Beste tipo ziurrenik at nodded erreuma, zeren orain arte erasoak ez zuen entzun dira gure ahotsak. Nire Jainkoa, handia zen. Bat tona adreiluak. Osoa mila kilogramo. Nik nahi dut izan zen hit bat Leopard depositua.
  
  
  Dugu talka estu bat, rocky bidea, eta zuen danbateko sartu me urdaiazpikoa-tamainako eskuak, sartu slamming nire bizkarrean. Ez nuen indarra hartu duten kolpe. Onena egin ahal izan nuen saiatu aurre egiteko. Saiatu zen bat jarri ego tribu bakoitzean, baina, bota zuen behin eta harrapatu kolpe heavy batera muskuluak bere izterrean. Ez zehazki bat birrintzeko kolpe.
  
  
  Ezin dut kentzeko bastardo. Literalki itsatsita niri atsegin handi bat kanoi kola. Bere esku jarri zuen inguruan nire eztarrian, eta zirudien bezala, ez zen ezer egin. Nire eskuineko eskua harrapatu zuten, nonbait, beheko gurekin. Guztiak egin izan dut hit zen ego begiak behatzak nire ezker eskuan. Ez zuen egin nahi da, baina aldi honetan distantzia izan zuen ia galdu. Sentitu nuen zerbait piztu mermelada pean nire azazkalak, eta egin zuen bat anker soinu beldurra. Bota zuen me off eta jaitsi zen bere belaunak. Odol seeped arteko nire behatzak. Sortu koa izan zuen berriro.
  
  
  Lehen txandan, baina onena izan zen oraindik etorri.
  
  
  Nire hurrengo aurkari izan zen, dagoeneko zain. Izan zen, zutik, lasai, pixka bat aurrerago pista bat, isilarazten .45-caliber errebolberra adierazi du nire aurpegia.
  
  
  Begiratu zuen bere onena at Pazko bere zuri palo. zuria, alkandora zuria eta gorbata. Gainera, argi zegoen hori ez zen joan lortzeko odola bere ego. Partidu ona, bi horiek. Hau rubia-ilegorrie dandy batera zurbil, begiak eta ex tota-heavyweight champion da, koloretsua. Eta, ondoren, Nick Carter bere morea bainujantziak. Han koa izan zen, arnasestuka, exekutatzen bere eskua baino gehiago ebaki sakona bere burua. Ex-champ jaitsi metro batzuk aurretik me on the trail.
  
  
  Ilehoria tipo complimented dit. "Beraz, Jauna Carter, ikusten dut zu zentzuzko gizon. Badakizu, noski, hori izango litzateke, oso ergelak saiatu eraso me?
  
  
  Behar zuen izan British. Hitzak atera inguruan bere eztarria batean ezagutzen, cloying azentu.
  
  
  "Bai, jakina", esan nion. "Nire amak irakatsi zidan inoiz argudiatu batekin armaturik gizon. Bada iristeko.
  
  
  — Txarra ez duzu utzi duten boulder erori duzu. Izango litzateke, askoz ikusgarriago jende askorentzat. "American turismo hil erortzen rock." Ez quibbles, ez da zaila galdera. Ez korapilatsu plan kentzeko gorputza.
  
  
  "Entzun", esan nion. "Ez dut nahi zama bat izan nahi duzu. Zergatik ez dugu, besterik gabe, atseden bat hartu?
  
  
  Barre egin zuen. Edo, hobeto esanda, zuen neighed. Ego pistola zen, oraindik ere, adierazi zuzenean nire bizitza. "Ah", esan zuen, " duzu dagoeneko utzi zidan gorputz bat dut bota behar. Bi erakunde bat da, benetan pixka bat gehiago arazoa.
  
  
  Esan nion. "Bi gorputzak?" Zure ex-txapelduna ez da hila. Besterik ez zuen inoiz gai izan embroider berriro. "Kane — - adierazi zuen oraindik-hilen gorputz -" ez dut behar zion jada. Baina zatoz pentsatu ahal izateko, "zuen snapped bere behatzak bat bezala college komedia irakaslea," ez zuen izan bala zauria, eta bere ego heriotza eragin daiteke bat erori. Irribarre egin zuen poztasuna. "Uste dut Kane erori egingo da. Ari dira zelai arroka han, ur azpian.
  
  
  Ego-en irribarrea zabaldu. Bastardo benetan lortu nire nerbioak. Nire lanbidea, hilketa da nire lana zati deskribapena. Pentsatu zuen jakintsuak izango litzateke, besterik gabe, utzi zion hitz egin. Litzateke bere gorde denbora irudikatu nahian, zer da egin. Web arazoa zen, ez nuen etorri ezer oraindik. Zuen dagoeneko ezin imajinatu egunkariko txostena buruz berak: "Killmaster suntsitu Ausart Daan." Ez zait gustatzen batere.
  
  
  Ez zen txarrena egoera litzaidake zuen inoiz izan, baina ez digute ezer. Izan zen bost metro kanpoan me, eta bat izan zuen, pistola eskuan. Izan zen nire eskura, baina izan dut bere begirada.
  
  
  Nire atzean, bidea zabalik zegoen bezala, gezi bat. Nire eskuineko dira goi-itsaslabarrak. Ur-ezker. Gure arteko bat da itsu erdi-deskonektatu erraldoi. nor izan liteke, hil me ikusi gabe me bada, ezin izan zuen. Bada, hori gawk ez zuen hit me lehen. Baina, agian, oraindik ezin dut erabili bere nolabait, hau Kane. Behar dut pentsatu dute. Behar nuen denbora.
  
  
  — Eta nola ari zaren bota nire gorputza?" Suposatuko dut han izango bala zuloak nen."
  
  
  Kasu horretan, erreuma, heldu zen sartu barruko poltsikoan bere doublet eta atera landuak handi whisky matrazea. Altxatu zuen zilarrezko tapa bere thumb.
  
  
  Ez dut ulertzen bere.
  
  
  Zuen whinnied berriro. "Ez whisky, Carter. Gasolina. Ez da kobazulo bat rock bihurgune inguruan. Kane litzateke eraiki dute sute bat ez...
  
  
  "Erabiliz me gisa egurra."
  
  
  "Ez da ahots bat." Berak hasperen egin zuen, hein handi batean. "Nik uste dut egin behar neure burua orain." Espero dut Chen-li asko izango duzu behar bezala."
  
  
  Izan zen gose informazio batzuk. — Zergatik ez duzu, besterik gabe, itxaron egin zion bere burua?"
  
  
  Maite nuen ikusi bere. Baina ez dira kartzelara arte bihar gauean. Eta inork ezin izan da aurkitu hemen duzu aurretik.
  
  
  Besterik ez duten bezala. Ziren plangintza ego ihes. Hawk zen eskubidea berriro. Baina zer egin bastardo egin behar da? Kane gelditu eta utzi txiki bat gimen. Hartu zuen norabidean urrats bat da.
  
  
  "Atzera Stand, Carter. Ilehoria gizon azkar bat hartu pauso bat aurrera, eskuan pistola atera zion aurrean. Zuen shoved matrazea gasolina atzera minutu batean, ez ahaztu jarri txano on. Bat gasolina orban zehar zabaldu ego jaka. Ez zuen nabarituko.
  
  
  Kane groaned softly berriro. Bere, behera begiratu zion. Bat-batean, irteera ikusi bere. Hartu zuen, beste urrats bat aurrera. Ilehoria bat, gehiegi. "Back up", esan zuen zorrotz batekin korritu bere eskua.
  
  
  "Ez duzu nahi Kane esnatu? Zaila izango da aurre egin zion orduan zuen bere zentzumenak. Ezin dut hiltzeko bere ego bakar batekin putz.
  
  
  — Eta zergatik ez duzu nahi izango, beraz, lagungarria?"
  
  
  "Ohore", esan nion. "Badut behar die, bere nahi dut hartu bat, gutxienez, nirekin, inguruan dituzun bi. Nahita berea zuen, baino gehiago ibili Kane gorputza. Me egin da pixka bat lick. Agian ez da nahikoa hurbil, baina ez da nahikoa izan beharko luke. Oraindik ez...
  
  
  Atxikia zuen behera zer utzi zen Kane aurpegia eta harrapatu bere arma batekin, esku ikusezin. Kane soinu bat egin duten sounded gehiago bezala "Gaaa", beste ezer baino.
  
  
  "Jesu Kristo", esan nion, gora lortzean azkar berriro. — Uste dut plan bat du."
  
  
  'Zein?' Wittmans urratsez urrats aurrera pixka bat me hobeto ulertu. — Plan, - errepikatu da. "Planier edo ribel".
  
  
  Itzuli zen lick apur bat ulertzeko nire slurred hitzak. Ahotsa adierazi du, eta bere lanari. Bat korritu bere thumb, pizten zuen kutxa bat datorrela dituena eta bere sartu ego-bustitako jaka. Berehala pizten. Jaurti zuen bere arma eta saiatu jarri sugarretatik, baina ez da lan. Sugarrak zabaldu azkar. Zuen jauzi egin eta wriggled, garrasi bat bezala erretzea txotxongilo. 'Help me. Jainkoak lagundu dit. Mesedez.'
  
  
  I begiratu zion, eta shrugged. "Ez baduzu sua bezala, ez dago ura hurbil."
  
  
  Ondoren aktibatuta zuen eta ibili atzera behera bidea arrosa zurbila hondartza.
  
  
  
  
  Kapitulua 3
  
  
  
  
  Tara desagertu zen. Zuen dagoeneko ziurrenik joan goiko bere gela. Izan dut estalita ubeldurak eta odola, eta behar nuen bainu bat. Eta edari bat. Eta beste zerbait. Landu nuen, kasu honetan lehen.
  
  
  Bere ego aurkitu bere sukaldean, jatetxea eta etxean, igerilekuan. He-ale hanburgesa osagarri, heldu, bere ego lepokoa eta slapped zehar jaw. Chef nor zen lanean parrillan ulertu eta ezker.
  
  
  "Beraz, Lolly, zenbat ez dute ordaindu duzu hau?"
  
  
  Bere erreuma, iritsi zuen bere haragi-cleaver. Oker izan zen. Bere itzuli zen kontra sakatzen moan, eta bai eskumuturrak ziren orratzez. Ih aktibatuta, apur bat gehiago, besterik ez ziur egoteko.
  
  
  "Aizak mutil, oraindik ez zaude ados? Let me joan.'Ego-en izena zen Carlo. Da idatzi zen, guztiak baino gehiago, bere uniformea.
  
  
  "Ez arte me esango dizu nor izan zen, Carlo." Nork ordaindu behar duzu, let me ibilaldi hau road to betikotasunaren?
  
  
  "Goazen," oihukatu zuen. Zuen estutu bere grip eta eman zion argi belauna jaurtiketa bizitza. Zuen groaned. 'Bere, zin egiten dut. Ez dakit nor den.
  
  
  "Esaten da Carlo. Zen zuen jantzita zuri?
  
  
  'Ez. Gizon zuri... gelditu zen, bortizki.
  
  
  "Nor izan zen, Carlo?" Bere ego danbateko zion horman sartu.
  
  
  "Pikutara joan", esan zuen.
  
  
  Ego arrastaka bere parrillan. Haragia splattered gantz. Bera izan zen, bultzatu behera ego-en burua, beraz, ezin izan zuen itxura bidez taberna eta imajinatu zer ego Gol litzateke itxura geroago. "Bb-Besokoa,", esan zuen.
  
  
  "Ederra Christian. Eta nor bidaliko duzu?
  
  
  — Ez dakit, " zuen whimpered. 'Bere, zin egiten dut. Ez dakit.'
  
  
  Ego bere kaleratu eta hartu urrats bat atzera. Ziurrenik, ez du eragin edozein gehiago arazoak. "Ondoren, esan dit zer itxura zuen."
  
  
  Zuen hondoratu sartu atzera bere aulkia. "Big guy,", esan zuen. 'Txinako. Baina oso handiak. Zoro batzuk gris egokitzeko.
  
  
  Inoiz ez dut ikusi aurretik.
  
  
  "Eta hau Bangel, non ezin Ego aurkitu zion?"
  
  
  Zuen bat eman zidan ikaratu begiratu. Berea, aktibatuta zion larri baten adierazpena. Whatever izan zen, beldur me esan zuen, izan zen, halaber, beldurrik ez izateko esan zidan.
  
  
  "Hauek dira bi gizon batetik Granada Hotel.
  
  
  Senataria izan zen filmatu hildako bat casino Granada. Gutxienez bi puzzle pieza dagoeneko egokitzen, eta galdetzen dut zer ote guztiak itxura. — Zer gehiago dakizu?"
  
  
  'Ezer ez gehiago. Ongi etorria zara. Ezer ez duten bezala.'
  
  
  "Ondo da", esan nion. Ez zait gustatzen tormenting bat beldur little guy. Zer gehiago jakin behar dut, saiatu dut jakiteko, beste modu batean. Jiratu zuen utzi, baina ez zen beste zerbait jakin nahi zuen.
  
  
  "Bide batez." Bere, inguruan aktibatuta. "Zenbat egin zuen ordaindu nahi duzun berreskuratu hau gozoa mezua?"
  
  
  Zuen ezabatzen bere eskumuturrak. "Hamabost."
  
  
  "Orduan zuen gezurra esan duzu. Ordaindu dut bere hogei dolar.
  
  
  "Nick, hori da duzu?" Bera izan zen, dutxa.
  
  
  Esan nion. "Ez, ' Zikin Rapist'.
  
  
  — Ez dut ulertzen duzu, " egin zuen garrasi. 'Itxaron segundo bat.'
  
  
  Zuen eseri ohe gainean. Atea ireki zuen eta agertu zen hodei bat lurrun,bere ile curling dutxa. Zuen jantzita, zuri luze bat terry-zapi armarria. Nintzen galdetzen zergatik beti pentsatu dut black parpailak izan zen, beraz, sexy. "Gar izeneko..." gelditu Zuen, eta begiratu zidan. "Oh my God, Nick. Zer gertatu da?'Bera izan zen, bidean ezerk bat bezala me surezko aingeru zuri.
  
  
  "Hit dut atea", esan nion.
  
  
  Bere begiak eskaneatu mozketak eta ubeldurak nire bizkarrean. "Itxura beldurgarria", esan zuen.
  
  
  — Ondoren, hau ikusi behar duzu, atea".
  
  
  Berak hasperen egin zuen. "Eseri botoa hau atsegin." Desagertu egin zuen eta itzuli une batzuk geroago bero bat zapi eta katilu bat ur. "Beti esan dute, filmak, ezin da minik."
  
  
  "Eta, esan bezala filmak — I enara bat bezala bala. Zer zen hura Gar?
  
  
  — Nahi zuen, afaltzera gurekin gaur gauean." Zortzi o ' clock at Cafe Martinika. Zuen tratatu nire atzera, ia samurtasunez. — Egingo didazu istorio honi buruz?"
  
  
  "Izan zen, tranpa bat. Chen-li-ren lagunak ezagutzen dut herrian. Baina ez dut ulertzen nola ezagutzen dute hori. Aktibatuta zuen bere eta bere harrapatu begi. Begiratu zuen kezkatuta eta ezkutatu nahi izan da. Esan dizut, haurra. Hau ez da joko bat emakumeentzat." Zuen jakin behar du, bere egin zuen haserre, baina poliki-poliki bota atzera bere ohe gainean. "Begira", esan nion. "Ziur nago badakizu zure artisautza, edozein da guretzat, baina edozein da guretzat, berea, noski, ez da eskuz-eskuko borroka. Hori guztia kontuan izan dut.
  
  
  Behera begiratu zuen, eta hasperen egin zuen. "Ez naiz bat trebatu agente eta ezin dut oso ona zaintzeko neure burua." Sounded bezala, ahots baten trebatu agente, baina ez du zentzu handirik, bat bezala gaizki bikoiztutako film: ez zuen partida irudian. Eguzkia bat eman zion arte ederren laino freckles egin duten bere itxura gaztea, errugabea, eta oso hauskorra. Eta horrela izan zen. Bera izan zen, bildu ee. Sentitu txiki eta bero. Smelled dute limoiak, eta musu eman zuen, zorionez, bere ahoa ireki. Ran zuen bere behatzak batera zubia bere sudurra. "Duzu freckles", esan nion.
  
  
  "Baina, gutxienez, ez dut lortu sunburned," irribarre egin zuen. "Gehien blondes lortu sunburned."
  
  
  Gogorarazten dit zerbait. Telefonoa harrapatu bere. Eman zidan polizia. "Esan dut, bere operadorea. Bat Bahamian polizia ofizial telefonoz erantzun. "Ez dago bat rocky bidea Paradisua, Hotel portuan. Ez duzu ezagutzen?"' Ezagutzen zituen. Ordu erdi bat duela, sugar bat ikusi bere ez. Begiratu batzuk bezala, mutilak jolasten ziren sua. Uste dut hobe duzu begirada bat hartu, ez. Sarjentu ulertu, eta eseki zuen gora.
  
  
  Dut atzera jiratu Tara. "Ez gara ustezko betetzen Gar arte zortzietan..."
  
  
  "Entzun, Nick." Begiratu zuen geldiezina. "Nik uste dugu eginkizun bat, eta..." zuen stammered... I eten zion, eta jarraitu nire esaldi. "Ematen digu denbora exekutatu gure mandatu lehen." Bere hotel bat hartu nahi begiratu hau casino Granada.
  
  
  Pentsatu nuen ikusi nuen berriz, bere begiak.
  
  
  Bere, sartu zen bainugela, dutxa bat hartu. Jiratu zuen irratian. Begiratu dut neure burua bainugela ispilu eta galdetu zergatik dut, oraindik ez dute bakar bat ile gris gure artean. "Bat Ohar Samba" jokatu zen irrati arte musika izan zen moztu "garrantzitsua oharra Barents Itsasoan lurraldea".
  
  
  Senatari Paul Lindale hilda zegoen.
  
  
  Senatari gorputza aurkitu zen Ego batzuetan. Ziurrenik zuen jaitsi leihoak bidez, bere bulegoan hamargarren solairuan. Jakina, pentsatu dute istripu bat izan zen.
  
  
  
  
  Kapitulua 4
  
  
  
  
  Beti da hiru o ' clock goizean ilun casino. Orduro, egunero, eguraldia edozein, beti da hiru goizean. I play txartelak eta dado batekin nekatuta emakumeen eta gizonen drooping buruak, leaning baino gehiago taulak eta oihuka, "Come on, eztia." Ia bat orkestra konposizioa. Txoko batean, ez zen danborrada atal hori egonkor batean mantendu beat batera kopurua slot makinak eta noizbehinkako platter payouts: berrogeita hamar pilotak laurden. Espazio bihurtzen lasaiagoa entretenimendu gisa, prezioak igotzen. Adibidez, craps mahaiak, ahal izango duzu pin-tanta bat entzun, batez ere, hamar mila dolar jokoan dago.
  
  
  Casino de Granada izan zen, ez hainbat. Izan zen, trukatu, egiaztatu berrogeita hamar dolar-Jon Stewart, zalantzarik ez luke nahi to play gehiago, zeren lortzeko modu bakarra bidez casino da mugitu jokoa zehar. Bere, ikusi Tara behaketa rookies, cum horietako bat bat-armatu hiltzaileak dute beteak laurden. Ondoren dugu sniffed airean, baina ez zuen ezer ulertzen.
  
  
  Modu parted dugu begi bat mantentzeko, bi ziurrenik puntu. Tara jokatu erruleta bat Txinako croupier, eta bere sel bat blackjack aulki, zein senatari egin zuen bere irabazi eta galerak.
  
  
  Izan dut hogeita bat esku lehen eskutik, baita lehen eta bigarren. Jarri dut nire txip hirugarren txandan, baina banatzaileak gelditu me. Txip ziren falta letra G Granada. Esan zidan hartu ih itzuli cash izena. Hauek izan ziren new chips, esan zuen. Hau zuten zailtasun egun lehenago.
  
  
  Nik dagoeneko batzuk izan zailtasun, eta denbora honetan ez dut nahi arriskua da. Denbora honetan izan zen armatuak. Bere, joan cash izena. Zuen barkamena eskatu oparo eta entregatu me beste, patata frijituak, eta horrek zuen atsegin handiz shoved sartu nire eskua.
  
  
  Bost segundo geroago izan zen, erabat harritu.
  
  
  Ez dakit zer eman zidaten, baina izan behar da, zentzugabekeria. Noiz ireki dut bere begiak, bi Chen-li bi warts erdian beren foreheads ziren bermaturik me baino gehiago. Baina bada han ziren, izan ziren joan, delako zuen, eta, azkenik, etorri, biak desagertu ziren. Besterik ez bezalako nire pistola: Wilhelmina utzi beste gizon batekin. Denbora honetan Txinatar batekin. Zuen eserita niri gela eta irribarre me at. Txiki bat izan da, ke-bete, soinu-probak zuzenduta gela, antza denez, erabilitako Krasnoyarsk en bulegoan, zein buruz joan zen bere enpresa-eta banatzen chips. Ez ziren buruz beste sei pertsona gela gain gizona nire pistola, eta inor ez zen barre ezik gizona nire pistola.
  
  
  "Ongi etorri gure apal topaketa. Besterik ez zuen bowed bere burua. Hef zen labur bat, ondo-eraiki gizon, jantzi dotore bat zetazko egokitzeko. Neure burua aurkeztera me nahi duzu. Nire izena da, Lin, Lin Qin.
  
  
  "Jauna Qin." Zuen nodded, gehiegi.
  
  
  "Mr. Lin," zuzendu zuen. Azken izen da beti aipatu lehen.
  
  
  Hori guztia adeitasuna zen gehiegi mota. Galdetu dut bada zuen erronka me bidegurutze bat duel. "Da saddens gurekin,", jarraitu zuen, " hori izan dugu eskatu zure presentzia gure topaketa txiki, hala nola, guk esan, bortitza moda. Baina kontuan hartu zeure burua bat mugarra gonbidatu.
  
  
  Zirkulu bat harrizko aurpegiak inkestatutako bere. "Gut, mutilak, ez zuen hau alperrik galdu da ezer."
  
  
  Barre, Lin aktibatuta beste batzuk. "Jauna Carter da txantxetan," esan zuen.
  
  
  Dute oraindik ez ziren barrez.
  
  
  "Beno," zuen shrugged, " ikusten duzun bezala, nire laguntzaile, ez entzun jaun horrek txisteak beren artean. Nahiago dute behera garrantzitsuagoa, gauzak berehala. Bildu zuen, zigarro bat eta tapped da atzeko aldean urre-onyx kasuan. Odin po ego konplizeak salto up bat eman argia. Apal bat usain gozoa zabaldu gela bidez. "Oh, nola zakar me. Entregatu zuen zidan telefonoa. "Zigarro bat, Jauna Carter?"
  
  
  Berea, astindu zuen bere burua. Galdetu dut zergatik zaintzen dut, beraz, askoz honi buruz Jon Stewart zentzugabekeria. Nire izena zirudien gehien estuki alaitzen sekretua hiri honetan. "Suposatzen dut ez laguntzeko askoz esan nion baduzu aurkitu duzu okerreko gizon, eta hori da nire izena John Stewart?"
  
  
  Lin planteatu eyebrow bat. "Sentitzen dut, Jauna Carter.
  
  
  Odin Po bilduko dira zure etsai zaharrak -, gure lagun zaharrak. Ikusi zuen iritsiko zara aireportuan eta informatuta Jauna Bangel. Atxikia zuen atzera eroso bere aulkia. — Eta berriz hitz egiten ari gara gure antzinako enpresariak—" — hartu dut entzun duzu ego-en hasieran desagertu?"
  
  
  Bai, tragikoa, esan nuen. "Eraman ahal izateko botoa hau bezalako, prime nire gazte."
  
  
  Benetan. Irribarrea itzuli. "Baina, agian, bat egokitzat tragedia. Ikusten duzu, batzuk gure inguruan ados Jauna Bangel modu bat da negozioa egiteko, eta orain dela berea baino gehiago hartu ditu, desadostasun horiek desagertu egingo da. Jorratzen zuen gutun beste, "izatea mundu honetan out."
  
  
  Orain ziren barrez. Batzuk gehiago zigarroak agertu eta pizten. Hasi zen irudikatzeko izaera ihc. Gozo usaina arrakasta betetako gela.
  
  
  — Eta orain, Jauna Carter, prest gaude egiteko eskaintza bat. Ez dugu behar. Baina zure berehalako heriotza gure laguntzarik gabe ezin izango da edozein erabilera digu.
  
  
  I zen harritu Bungel ez zuen nabarituko abantaila hau. Aurkitu dut, kontraesan hau, baizik eta bakoitiak.
  
  
  Galdetzen nion. — Zer da hau abantaila?
  
  
  Ehuneko bost. Bost ehuneko irabazien. Hau da, ona iradokizun bat. Baina ez espero milioika. Txikizkako prezioa heroina baino askoz handiagoa da prezioa lortuko dugu da."
  
  
  'Eta gainerako?'Berea,' begiratu bere zigarro kasuan. 'Belarra. Hash?
  
  
  "Jakina, bost ehuneko guztira zenbatekoa. Irribarre egin zuen berriro. Eta bestea, esan duzun bezala,, da apurtxo bat... nik galdetzen digu opioa.
  
  
  "Ekarri duzu ego hemen Nassau eta kontrabandoan aritu da estatu Batuetan sartu zeure burua." Bere egin du aplikazio bat bezala; ez bezalako corkscrew.
  
  
  Zuen nodded. Baina, jakina, dagoeneko ezagutzen duzu. Bestela, zuk eta Mr. Bungel "— zuen zalantzan — " ez litzatekeela argudiatuz.
  
  
  Azken adierazpen hau ikaratu ninduen. Eskaini zuen me hitzarmen bat balitz bezala ziren droga bat betearazteko agente, eta balitz bezala, Bangel bakarrik landu drogak. Beno, agian, izan zen. Agian hau Chen-li bat besterik ez zen, kide bat droga sindikatu. Agian besterik ez zen, beraz, harrika hori em lortu laguntzeko U. s. senatari. Agian, izan zen, guztiak bat big crazy kasualitatea. Edo, agian, Lin nahi, bere uste, beraz,.
  
  
  "Ikusten dut zu hesitating, Jauna Carter. Kontsultatu ahal izango duzu norbait, azken erabakia hartu aurretik. Oooh! Zuen nodded gizona eserita zegoen eguna.
  
  
  Chu jaiki eta atea ireki.
  
  
  Edukiontzi.
  
  
  Bere eskumuturrak ziren elkarrekin lotuta, bere soineko eraitsi zen, eta bere ile iritsia solteak borroka zehar. Ilea ikusi nuen bere gora jarri eta orratzez sortu aurretik utzi zuen. Sakon zorigaiztoko, begiratu zidan, bakarrik me at.
  
  
  'Sentitzen dut.'
  
  
  Bi gizon ziren bere eskuan behera. Alde bakoitzean bat. Bai egiten erdiautomatikoak pistolak; labur, argi British pistola hori ezin sua bost ehun erronda bat minutu. Senari, hurbildu zen bere. Utzi dute joan bere eta planteatu beren armak dudan bezala, eta beste gizon sortu zen grab me. Besterik ez dute akats bat egin. Izan behar dute, gelditu bilatzen me denean aurkitu dute pistola.
  
  
  Mugimendu azkar batekin, mugitu zuen bere stiletto sartu bere palma, beraz, bakarrik pala zen itsastea. Lortu zuen lehen me, eta I murgildu nire emu daga sartu dolarraren pila. Ego ahoa ireki eta hil zen sorpresa. Gertatu da, beraz, azkar—, eta itxurazko arrazoirik gabe — duten beste batzuk azkar galdu beren guardia. Une abantaila hartu du.
  
  
  Ikusteko joan nintzen Lin Jing.
  
  
  Bakar batekin dantzan bere ezkerreko eskua, ekarri zuen ego aurrean zion, ondoren ospatzen da burdina grip, eusten stiletto ego-en eztarria.
  
  
  Bi submachine pistola heroiak izoztu leku. Beste batzuk mantendu non ziren, aztoratu. Lena erabili ahal izan bere gisa bahitu bat lortzeko Tara eta berak hemen. Baina ez nuen nahi da modu horretan.
  
  
  "Askatu zion," agindu dut.
  
  
  Une batez, inork ez du mugitu. Just bere. Lina bultzatu bere aurrera arte iritsi gara bat Tara guardia. Sharpness pala egin bere Lin goratzeko bere kokotsa, eta bere eztarria izan zen jasan. "Ma-askatu zion," lortu zuen. Guardia apaldu, bere arma eta egin zuen bezala, ume, esan zidaten.
  
  
  Izan zen Tara nork agindu zuen. — Get out hemen.
  
  
  'Baina,. Nick. †
  
  
  'Joan!'
  
  
  Etorri zuen atea. Lina egin bere gasp eta bultzatu ego aldera guardia, nor bizkar kanpoan beldurrezko bezala izan zen, heldu batek submachine pistola batetik horietako bat, eta errodatzen hasi. Lehen hit beste shooter, eta, ondoren, izan zen haurraren play.
  
  
  Hamar segundo geroago, guztiak baino gehiago izan zen.
  
  
  Bat submachine pistola eroriz bere eta bildu Wilhelmina. Mahai baten gainean izkinan, nabaritu zuen txiki bat ireki kutxa chips. Zuen arretaz hartu bat horien inguruan, bere eskuan eta aztertu da. Ez zen oso txiki bat orratz itsastea alde, bi milimetro luze. Txipa hautsi zion erdia. Zurbila likido horia atera zen. Desgaituz tanta. Txip erabiltzen dute nire aurka. I tapa jarri kutxa eta jarri, minutu batean. Nork daki. Bada, jokoa aurka joan duzu, agian, ezin izan dute erabilgarri etorriko. Ran zuen esku baten bidez, bere ile, zuzentzeko bere gorbata, eta atea itxi gainean desegin Nassau Txinako Batasuna betiko.
  
  
  Begiratu zuen bere ikustera. Dugu ziren hogei minutu berandu. Denbora iritsi gara Cafe Martinika, geltokia desagertu zen.
  
  
  Baina, gaur egun, izan zen, benetan aurrera begira da.
  
  
  
  
  5. kapitulua
  
  
  
  
  Jaitsi dut bere off hotelean eta bila joan tren geltokia. Izan zen, ostatu, hotel txiki bat da, kostaldetik gertu. Orduan lortu nuen, betea zen polizia; anbulantzia abiatu alarma esan zidan dut, agian, berandu izango da. Horrexegatik da I besterik ez zuten denbora.
  
  
  Medikuak begiratu me at eta eman bat hopeless jasoz. — Berak bakarrik egin du, minutu batzuk utzi. Bere ez da hainbeste egin ahal izango dut horri buruz.
  
  
  Zuen crouched behera ondoan Gar. "Bihar gauean," xuxurlatu zuen.
  
  
  Zuen nodded zion. Ezagutzen dut bere. Chen-li en ihes. Bere, entzun nire ikustera markatuta behera ego-en bizitza. Edo zen nire dolarraren pila? 'Beste ezer?'
  
  
  'Esan zuen. "Utzi dut duzu mezu bat. Esan Tara..."
  
  
  Zerbait da botoa. Gar eta berea izan daiteke, elkarrekin lan egin, bost edo sei esleitzea. Bat izan zen, profesionala, bezain ona izan duzu nahi. Pentsatu nuen litzaidake zuen beti egon bere. Botoa botoa zer lortu duzu heriotza. Jarraituko duzu hilezkorra arte azken bigarren.
  
  
  Itzuli nintzen nire autoa eta sped off, balitz bezala, abiadura izan azkartzea nire kontzeptua munduan. Baina hori ez zen horrela. Izan ere, zenbat eta gehiago ikasi zuen horri buruz, gutxiago ego ulertu. Hiru berdin-berdina Txinako gizonak. Hiru hildako senatariak irekita daude orain. Casino. Ihes heriotza. Eta Lao Zeng, nor izan zen, nonbait, Indotxinako. Ez da partida, eta ez da gehitu. Atzean guztiak hau izan zen CANNAH, eta CANNAH zen hiltzaile bat zuzen. Eta bada senatuak ehiza denboraldia ireki zuen, hiru ziren dagoeneko hilik, eta laurogeita zazpi izan ziren, oraindik ere bizirik. Gaur egungo tasa, egingo dute laster suntsitu osoa American gobernu-sistema. Izan zen niretzat jakiteko zer ziren arte lortu aurretik ih eta saihesteko da. Zuen mezu bat utzi dit. Edo zen, esan nahi du niretzat? Esan zuen, " Esan Tara Tara Bennett. ID = AX-20. Tara Bennett, ikasi emakumea.
  
  
  Bat-batean, haserre zen.
  
  
  Tara bazekien zerbait berea ez. Adibidez, berak bazekien zergatik izan zen nirekin. Eta ez delako Sutoan euskalki. Noiz esan zuen, niri ere hori barra hori izan dut, besteak beste, madarikatu bat jenio, bazekien nah izan garunak lan hau, eta niretzat ... "Muskuluak," esan zuen, " aurrebaldintza bat dira zeregin honetan. Bat-batean ulertu nuen klasiko emakumezkoak iraina dela erakarri nahi duzun me besterik ez delako nire indarra.
  
  
  Beno, hori alda liteke gaur gauean. Tara eta bat izan nahi dut, polita da, eta oso elkarrizketa luze. Ala gustuko zuen edo ez. Eta berak esan zidan litzateke egia.
  
  
  Bera izan zen, ohe gainean etzanda, eta santuaren argia itzali zen. 'Ez betiko.'Ez,' esan zuen bezala, Brylev iritsi piztu. Brylev aktibatuta. Txiki bat morea scar tamaina laurden bat puztu sortu bere masaila. Ospatu zuen bere behatzak estaltzeko bere ego. Ala mina, edo inguruan vanity. Begiratu zuen, txiki eta babesgabe berriro.
  
  
  Esan bere zuen," Gar hil da. "" ... eta nik uste dut denbora tell me zer hil zen."
  
  
  "Gar? Oh, ez, ez. Jiratu zuen bere burua, eta malkoak welled sortu bere begi berdeak. Zuen ia espero malkoak berdea izango da.
  
  
  "Zer zen zuen egiten?"
  
  
  Begiratu zidan berriro. "Ez dakit, Nick. Eskubidea... ez dut ezagutzen.
  
  
  "Esan, eztia." Oraindik ez duzu lehen bihurria emakume dut zalantzan jarri, eta gero, batzuetan, uste dut bat emanez lehentasuna...
  
  
  "Oh, Nick. Malkoak ziren orain isurtzen full indarra. Zuen zuzentzeko sortu eta ehortzi bere aurpegia nire bularrean. Ez nuen erantzun.
  
  
  Bota zuen bere burua elkarrekin, eseri, eta esan zuen, zotinka, "esan zidaten ez hitz egin. Naiz ez luke esango, " zuzendu zuen bere burua.
  
  
  Bere aita ezarritako hatz bat maitasunez scar bere masaila. "Ondoren, dezagun, besterik gabe esan dut beat it out inguruan."
  
  
  "Inoiz ez duzu hori egin."
  
  
  Bere, begiratu nah. "Ez dugu beste modu batzuk." Esan nion. Ospetsua egia serum Kolodezny, adibidez.
  
  
  "Eta hau?" galdetu zuen.
  
  
  "Eta hau ... esan nuen. Ee, bere hartu zuen bere besoetan eta bere musu luze eta poliki-poliki. "Gehiago", esan zuen. "Hey, gehiago. "Ondo da", esan zuen hasperen batekin. 'Nik irabazi. Amerikarrek izango lur Normandiako kostaldean.
  
  
  Zuen estutu bere grip bere on. "Das weissen vie", esan nion. Bere, sentitu bere bularrak. "Zer, bestela, Fraulein?"
  
  
  Hasi zen barre eta bere ezpainen bit. "Bonba erori Shirohima."
  
  
  Eskua jarri zuen bere atzean belarria. "Nahi Sirohima?"
  
  
  "Hiroshima." Bai izan dugu barre orain.
  
  
  "Oso interesgarria", esan nion, untying bere bata, seguruenik onena bularrean osoa western hemisferioan. Edo, agian, onena hemisferioetan Mendebaldean. "Ah, neska, neska. Ari zaren benetan handia. The bainu estalita da berriro. "Beraz, hitz egin dezagun orain.
  
  
  "Gustatzen zait, uste dut parte aktiboa hobeto."
  
  
  Irribarre egin nuen, bere at. "Ezagutzen dut", esan nion. "Baina hori nola ezagutzen dut egia." Sexua ez duzun arte esan dit. Nire metodoa tortura sexuala da atsekabea." bere gorbata askatu'
  
  
  "Ohartu naiz, izango duzu amorruz ordu batean."
  
  
  Begiratu zidan eta barre apur bat urduri. "Piztia", esan zuen. 'Oh, ez, ez. Hitz gozo eta ez du laguntzen. Atxikia zuen eta atzera gurutzatu zituen besoak. — Egin dut zuk zintzo bat eskaintzen. Bada, ez duzu eman dit zer nahi dut, ez dut eman duzu zer nahi duzun."
  
  
  Zuen frowned. "Ez nazkagarri hizkuntza", esan zuen.
  
  
  "Ah! Parte da plana. Ez baduzu hitz egiten, azkar, I iraintzea izango duzu askatu nuen arte.
  
  
  "Serio, Nick. Izan dut nire aginduak...
  
  
  'Serio. Edukiontzi. Ez dut arreta. Begiratu zuen bere zuzen begietara. "Lehenik eta behin, ez dut nahi arriskua nire lepoan bada, ez dakit guztiak VCS. Bigarren, ez zait gustatzen ideia ez izatea fidagarria. Inoiz ez dut ikusi Hawk dit ezer ezkutatzeko.
  
  
  — Ez da hori zuen ez duzu fidatzen, jakina. Bada, ez da pertsona bat, ez zuen konfiantza, me da. Edo, gutxienez, nire teoria, esan nahi dut. Esan zuen, ezin duzu gelditu bada, esan dizut. Agian uste hori mundu osoa desagertu mad."
  
  
  "Batera Gar eta hiru senatariak hilkutxa bat, oso nekez utziko dut. Beraz, joan aurretik. Zein da zure teoria?"
  
  
  Sakon hartu zuen arnasa. "Ez duzu inoiz entzun bat-bakarra-zelula kultura?"
  
  
  'Mmmm.' Biologia... genetika. Horrelako zerbait?'
  
  
  — Beno, hurbilago lortzean ari zaren. Hau da, modu berri bat ugalketa."
  
  
  — Zer da gaizki zahar bat?"
  
  
  "Entzun", esan zuen. — Naiz hautsi nire aginduak esango duzu hau. Beraz, izan behar duzu larriak eta entzun."
  
  
  "Entzuten ari naiz", esan nion.
  
  
  "Esker prozesu bat deitu dute zelula bakar trasplante, ble bidez nukleoa zelula baten inguruan heldua gorputz-edozein eskuko zehar edozein zati hori gorputz — berri bat sortu organismo hori da genetikoki berdin-berdina."'
  
  
  Bere, begiratu nah irribarre batekin. 'Errepikatu.'
  
  
  "Ezin izan zuten atera eskuko nire inguruan moztuta iltze, jarri eskuineko kimika, ingurumena, eta emaitza izango litzateke haurra neska bat nor izango litzateke itxura zehazki gustatzen bere xehetasun guztietan."
  
  
  — Ez, hori gertatuko da?" "Ez nuen konfiantza bere ezer horren inguruan.
  
  
  'Bai. Ez da sekretu bat. Zehazkiago, ez zen artikulu bat eta horri buruz Denbora 1971. Orain arte,, hau bakarrik izan da egin igelak. Gutxienez,... orain arte ezagutu dugun bezala. Baina Txinako prezioa da modu gurekin aurretik, gauza asko."
  
  
  'Minutu bat itxaron. Ari zara esaten duten Chen-li eta Charles Bryce dira klonak landare berean?
  
  
  Zuen nodded shyly. "Esan dut, ez duzu nahi da," esan zuen.
  
  
  'Ez dut ulertzen. Esan nahi dut... Zergatik? Esan nahi dut, nahiz eta posible da, oraindik ere ez du zentzurik.
  
  
  'Entzun. Nahiz eta herrialde honetan, ez ziren ikerketa-taldeak. Dugu ziren irudikatu nahian, zer nolako pertsona izan behar du zelula bakarreko erreproduzitu. Eta arrazoi bat ez dugu egin, edozein esperimentu honetan norabidea delako honi erantzun corkscrew: txarrena pertsona. The Hitlers. Pertsona megalomania. Pertsona bezala Lao Zeng, adibidez. Lehen mailako hiltzaile.
  
  
  "Ongi da, esan dezagun Lao Zeng biderkatu da...", ez zen zaila da sinesten, hala nola super fantasia. "Zer irabazten dute hau? Izan ezik, berekoikeria. Eta zer du honek zerikusirik CANNES eta horiek senatariak? Zer du honek zerikusirik osoa Nassau egoera?
  
  
  Bere burua astindu zuen. 'Ez dakit. Ezagutzen dut ezer horri buruz. Guztiak dakit horien kopiak lehen mailako assassins izango hazten sartu lehen mailako assassins. Itxura izango dute eta uste — eta hil-jatorrizko bezala. Eta nire teoria da, KANG hartu Lao Zeng ren materiala sortzeko talde bat pureblood assassins."
  
  
  'Badakizu honi buruz...'
  
  
  'Zer zentzugabekeria...?'
  
  
  "Sentitzen dut galdetu duzu hori.
  
  
  Ikasi zuen me arretaz. "Uste duzu zuen ero?"
  
  
  "Jakina, uste dut oraindik crazy. Baina berea, gehiegi. Gizon osasuntsua dira orain, ohean etzanda galdetzen nola belar txarrak kentzeko bere lorategian. Eta normala emakumeak orain pack beren bazkariak. Izan behar duzu crazy lan AX."
  
  
  "Hori da nire teoria," esan zuen.
  
  
  "Crazy da, baina horrek ez du esan nahi ezin da egia izan."
  
  
  Zuen arnasten erliebe sigh bat. "Eskerrik asko, Nick." Ondoren, irribarre egin zuen. 'Esan dit...'
  
  
  Bai.'
  
  
  Berak bultzatu ilea atzera batetik, bere kopeta. — Inoiz ezagutu duzun edozein ohiko emakumeak?"
  
  
  'Ez.'Bere esan. "Oraindik ez dute nire mota."
  
  
  "Zein da zure mota?"
  
  
  Brunettes", esan nion. Begiratu zuen minik. "Labur, gantz, eta oso ergelak. Arren, "gehitu dut —" irekia naiz ezer."
  
  
  "Nola ireki?" galdetu zuen, unbuttoning nire kamiseta.
  
  
  "Oso irekia", esan nion, hartu off bere soineko. "Handia", esan zuen. Eta hori izan zen haria, gure elkarrizketa.
  
  
  Nahi dut esango dizu hori ezagutzen dut, hainbat emakume. Eta bere, pentsatu nuen, bazekien dagoeneko dut onena. Baina ez dut nahi esango dizu duten oker nengoen. Tara zen beste zerbait. Oso desberdina da. Eta oso desberdina dela. Iruditzen zait denbora bakoitzak batzuk nerd saiatzen zerbait kontatu hau bezalako liburu bat, soinuak bezalako altuera asperdura. She da beti "heaving", zuen da "writhing", zuen da "piercing" bere, eta zuen da beti "eztanda". Honen antzeko zerbait, beti bezala soinuak transkripzioa bat borroka partida.
  
  
  Tara desberdina zen, eta ez dut hitz hori. Me egin zuen bezala sentitzen bada, bere gorputza izan zuen asmatu, eta da bizitza izan zen lehen aldiz, eta bakarrik niretzat. Bera izan zen, ireki eta errugabe, izan zen bezain beroa, gurina eta lasai. Neska bat izan zen, baita emakume bat. Izan zen, galdera bat eta erantzun. Bera izan zen Tara. Eta bera izan zen nirea. Berea desberdina zen, gehiegi.
  
  
  Bere, begiratu nah. Ez ziren malkoak bere begiak. Musu eman zuen nire sorbalda. 'Eskerrik asko. Eskerrik asko.'
  
  
  Utzi zuen bere eskua play bidez red cloud. Zinela uste duzu izan ziren baserriko oilaskoa bada, esan zuen, ez da ezer, besterik gabe, bata bestearen sentimenduak. Beraz, besterik ez zuen itxi eta bere musu berriro.
  
  
  Izan dugu, beraz, elkarrengandik hurbil, noiz entzun dugu atea erronda bat. Bere, lortu ohetik. Bada neska bat izan zen gauean, izan zuen etortzen bada, ez dugu erantzun. Baina, ondoren, berriro ere, agian, ez zen neska bat.
  
  
  Bere bilduta eskuoihal bat bere inguruan gerrian, bildu pistola, eta joan zen atea. Ireki zuen bat crack.
  
  
  Izan zen, gela-zerbitzua. On saskia bat izan zen, zabala, gidatzeko sistema; osoa, champagne-zilarrezko freskoago.
  
  
  Han koa izan zen, eta, begiratu, eta hasperenka, hein handi batean, bat-batean, oso gose. "Nahi nuke ordena hau bere," esan zuen bere zerbitzari, " baina uste dut lortu duzu okerreko zenbakia."
  
  
  Galdetu zuen. "Jauna Stewart?"
  
  
  'Bai. Bere Stewart.
  
  
  "Jauna Garson Cantor agindu hau zuretzat." Gauerdira arte, esan zuen. Sorpresa bat.'
  
  
  "Ongi da, — esan nion orduan zerbitzari desagertu zen berriro. Geltokia mezua aretoan da, nonbait erdi-erdian, bere kabuz.
  
  
  — Zuk esan bezala, babarrunak Bataio pastela?"
  
  
  Ez dut ideiarik ere zer esan nahi dut, baina Gar esan zidan utzi mezu bat, eta hau eda da, guztiak guri utzi zuen, beraz... " inguruan begiratu Zuen aulkia, eta, galdetu nion, zerbait nabarmentzekoa. Paper zati bat. Izan zen xanpain. Gutun-azal, barruan bakarrik enpresa-txartel bat inskripzio honekin " Best wishes letra larriz. Gar ere idatzi zuen zerbait izan zen ustezko kodean.
  
  
  M-1 x4 + ?
  
  
  "Nola awful", esan nion. "Hau zentzugabekeria da." Bera izan zen berriro ari probed ego mezua: "Agian, hau da, formula bat." Eman dut txartel bat Tara: "Ahotsa. Zu jakintsu familia."
  
  
  Tara itzuli ego zidan eta shrugged. — Ez da nire izena ezagutzen dut. M ken 1, biderkatu 4 plus zerbait." Bere burua astindu zuen. "Arrazoi duzu, hau da, zentzugabekeria.
  
  
  Zuen mapa begiratu berriro. Beno, itxaron. Ulertu bere.'Bat-batean, dena zentzurik. "Ba al dakizu zer esan nahi duen? Esan nahi du eskubidea zinen.
  
  
  Begiratu me at She blankly. "Gustatzen, eta zer?"
  
  
  "Haiei buruz pbx. Itxura. Bere aita erakutsi bere txartela berriro. "Ez da M ken 1. Hau da, banda M 1. Ml. Kodea izena Lao Zeng. Eta Ml x 4 Ml biderkatuko 4. Badira lau MI-en. Lau gizon bezala begiratu Lao Tseng. Lau adar. Plus galdera-marka bat. Plus Jainkoak daki zenbat gehiago.
  
  
  Nahastu, atxikia zuen atzera, bere aulkia. "Ikusten ari zaren bat, une historiko."
  
  
  "Oh, goazen", esan nion. "Eskubidea zinen aurretik."
  
  
  "Bai, — esan zuen. "Baina ez dut inoiz deitoratu eskubidea izatea aurretik."
  
  
  Behar da izan nire hamargarren zigarro. Beraz, ez zen gehiegi. Bota dut nire zigarro-mutxikina baino gehiago balkoi baranda eta ikusi da dive bat bezala ausart gutxi bomber. "Bizi gara, ohorea eta erori bezala ustel madari." Haizea izan bildu ilun batetik portua, eta ainguratuta arrantza-ontziak ziren bobbing urduri olatuak, nahi azkura, seme-alabak dituzten woken sortu aurretik, beren gurasoak dira, eta, orain, aurrera begira, egun berri bat. Ezin nuen lo. Itxaron zuen arte Tara dozed off, ondoren, bere burua bota xanpain eta atera zen balkoian. Milaka izar eta zuri bat moon zehar zintzilik mundu arrunta ura eta hondartza. Une batez, nahi dut ahaztu, beste mundua, ego eta gogor lerroak eta odol-redness. Mundu honetan hilketa eta heriotza, non lehen tiro, eta gero galderak.
  
  
  Baina izan dut, beraz, galdera asko eskatu ih neure burua. Eta orain erantzun ezin jarri off geroago arte. Chen-li zen horietako bat PBXs. Hil zuen senatari bat. Orain, norbait izan zen, plangintza erreskatatu Chen-li osoko kartzela gaur gauean. Baina nor izan zen hau, "norbait"? Eta noiz izan zen "gaur egun"? Hau "hema-nahi" izan liteke hamabi pertsona eskuko granadak edo pertsona bat ona plana. Eta gaur — luzeena hitza. Da irauten iluntzean hurrengo egunsentian. Ez zen beste zerbait. Lin Qing esan nuen, ari zen norakoak bat "zaharra etsaia". Zer zaharra etsaia? Bat izan nuen, mila etsaiak. Eta bada oraindik ere izan zen uhartean, ezin izan zuen besterik gurutze nire bidea. Nolabait aurkitu behar izan zuen erantzunak. Eta hori baino lehen, " gaur gauean."
  
  
  Aktibatuta zuen eta barruan begiratu, at lo Tara dago. Ilargia islatzen zen beira egunez; begiratu balitz bezala izan zen, airean esekita bat urdina hiruhilekoan ilargia bezala, gaueko argi bat. Bere begiak drifted kanpoan berriro. Ez zen ere antzeko zerbait. Oraindik ez dut izan Tara kezkatu eta babesteko. Izan zuen agente bat eta ikertzaile seniorrak, baina beno, behar nuen nire babesa. Beste arrazoi bat ezin nuen lo. Hau ez litzateke posible izango bada, ez nuen plan bat bezala, non, hasteko, jarraitzeko behera horiek guztiak "whys".
  
  
  Hasi zuen bere bila, bere. Tiradera batean bere mahaian aulki, aurkitu nuen zer egin behar nuen. Horiek kitschy erroldatze utzi dute turistak. "Fun-Nassau". "Non da hori guztia gertatzen ari da?"
  
  
  "Non da hori guztia gertatzen ari da?", ez zen mapa bat irla. Zuen bertan jaso hurbilago itxura bat hartu. Kartzela aurkitu bere. Ona da. Bada, izan zen bat bidaliko hotel ihes preso bat, non litzateke bere ego hartu bere? Bere hotel litzateke bere get off irla. Beraz, joan nahi nuke kostaldean. Txiki bat plano erabili izan hondartza gisa pista bat. Edo txalupa bat litzateke erabili dute. Pribatua ontzia, oporrak eta pribilegiatua yachts. Dut, alegia, bere kartzelatik soinekoa. Soineko zen oso garestia da, eta asko izan ziren errepideetan. Irla osoa hartu ezazu.
  
  
  Noiz begiratu nuen berriro, bere itxura aldatu zuen. Eguzkia popped atzean Lurra line, eta zerua estalita Ama Lurra ezagutzen arrosa manta. Arrantzaleen joan, inguruan beren etxeetan, kalera Bay Sturt eta buru beren ainguratutako itsasontzi hartan pier. Emakumeen ireki beren besaulki merkatuan gay lastozko kapela eta gaudy poltsak seashells. Izan dut bada Jon Stewart, oinez izan dugu honen bidez merkatua eta joan, ur-eskia, itsasoaren gainean, eta ondoren, bazkaria hiri berria harrapatu lupia. Bada, izan zen Jon Stewart, ez zuen ezagutu Chen-li-ren impending ihes oraintxe, eta ez bada zuen, joan zukeen polizia ez dadin. "Baina Nick Carter lagunduko Chen-li ihes.
  
  
  Hiltzaile bat besterik ez zen koka osoan autoa, eta berea izango litzateke osoa autoa; bezalako leku non masa-ekoizteko PBX. Eta zorte edozein, Chen-li eramango me han. Bada, bakarrik egin ahal izan zuen ego ihes. Denek, baina niretzat.
  
  
  Izan zen sei o ' clock goizean, eta orain bat izan nuen plana. Ezin izan zuen lo orain.
  
  
  
  
  Kapitulua 6
  
  
  
  
  Arau bat: ezagutu zure etsaia.
  
  
  Zuen aktibatuta off Interfield Errepide eta buru aireportua. Nire antzinako etsaia, gutxienez arabera Lin Jing, ikusi nau, aireportura iristen. Agian aireportua eman izan dit eramango. Beno, izan zen basati bat ibiltzen zen, baina merezi saiatu.
  
  
  Begiratu zuen aurpegiak counter atzean. Ohiturak. Informazio. Hertz autoen alokairua. Erreserba. Inor ez da inguruan, horiek ukatu zidan ezer agertu media txostenak. Joan nintzen bat newsstand eta erosi egunkari bat. Zerbait egin bitartean berea, pentsatu zer egin. Nen, ez dute ezer buruz casinos en Granada. Atzerritarrak. Baina ez da, beraz, wouldnt izango da arraro. Seguruenik nahi ez uxatzen turista. Edo, agian, polizia besterik ez buruz jakin da. Agian, beste norbait izan zen lehenago, eta garbitu nahaspila hau. Beste norbaitek hau droga-merkataritza.
  
  
  Edo norbaitek beste batzuk inguruan . Zerrenda hildako egiaztatuko. Bangel hil zen ospitalean. Carelessness zigarro bat. Ego nire ama, nor bizi izan zen Kensington zen, ego bat bizirik atera. Ez da ezer, baina buruz gauza ona da, hilda. De mortuis nil nisi bonum. Inguruan begiratu nuen area delako nire egunkarian. Ez etsai zaharrak lurked itzalak.
  
  
  Ez zen gauza bat gehiago egin ahal izan zuen. Nahiko euskara BOAC neska hautatuta bidaiarien zerrenda niretzat astelehen gauean. Astelehena arratsaldean, iritsi gara guztiak baino gehiago New York at 7: 30 am. Pan Am utzi Miami zazpi, eta British plano London inguruan iritsi ziren zortzi-ez, laurden bat eta zortzi. Txiki bat izan zen hasieran. London. Pentsatu dut horri buruz pixka bat. Charles Okun zen etsaia London inguruan. Baina ez dute lortu ego direnean raided bere lab. Zortzi! Vin En! Izan zitekeen hura. Carlo, entrega mutil, esan zuen gizon hark ordaindu zen ume handi bat Chinaman. Hegal Tak bat izan zen, bost metroko altuera agente KAHN Londresen oinarritzen da. Eta nekez da, esan zuen, ahaztu hori inoiz ezagutu zuen me. Let me gogorarazteko gaur egun, esan zuen zuen hiru fingered eskutik.
  
  
  'Kuttuna. Irribarre egin zuen, aldi neska counter atzean. "Ezin me esango dizu, bada, Jauna Hegal horretan izan zen hegaldi astelehenean London inguruan?"
  
  
  "Oh, sentitzen dut." Berak ere begiratu oso triste. — Baina beldur naiz ez dut baimenik ematen duzun informazio hori."
  
  
  "Ezagutzen dut, ezin duzu", esan nion.
  
  
  Begiratu zuen bere zuzen begietara. Begiratu bi zenbaki: ozta-ozta kontrolatu, mordo grina.
  
  
  Niri eman zuen informazioa. Vin Vo izan zen, hain zuzen ere, hau bidaiarien zerrenda. Ez zuen, ez bakarrik bidaia honetan. Ego ikaskide bidaiari deitzen zen Zintzilik Lo.
  
  
  "Kasu horretan, galdetzen ari bazara," gehitu zuen helpfully, "dut dute txartel horia bidaia bat itzuli London at ten o' clock arratsalde honetan."
  
  
  Zuen interesa.
  
  
  Hartu dut aukera bat eta bere izeneko at Granada Hotel. Mr. Vin Po erregistratu zen haiekin. Nire apustua hasi ordaindu off. Baina, beste alde batetik, jakin bat Zintzilik Lo. Ezin duzu, besterik gabe irabazteko denbora guztian, bai.
  
  
  Joan nintzen, hotelera itzuli eta aurkitu Carlo, gure elkarrekiko lagun. Zuela konturatu Errua. Bere esan emu zer bere hotel bazekien, eta esan emu zenbat ordaindu nahi dut bere. Etorri gara akordio bat.
  
  
  Esan dut Tara zer espero. Zuen pentsatu dibertigarria izango litzateke.
  
  
  Zuen bere musu agur eta itzuli zen autoa.
  
  
  Arau bi: kartzelara joan. Joan irekiak kartzelara.
  
  
  Baina bidean, gelditu zen at Hodiak Bakea, ingeles bat zigarro fabrikatzailea Nassau. Dute izan nire itsusiak marka batekin urrezko ibilgailua. Agindu zuen, bere pare bat bidali paketeak hotel eta hartu bat gutxi paketeak zion berehala erabiltzeko.
  
  
  Joan nintzen taberna bat Bay Kalean eta izan sandwich bat eta garagardo bat. Ondoren, beste. Eta beste bat. Eta bourbon berotzeko. Noiz utzi zuen, mozkortu zen eta estropezuka. Izan nuen argumentu bat bartender buruz faktura. Puntua da, eskubidea izan zen, azken finean. Lortu zuen kanpo batean boisterous aldarte, bueltatu autoan, eta bultzatu off. Hartu zuen oker txanda bat-modu kale eta honked at oncoming autoak. Gustuko dut soinua hau tronpa. Hasi zen honking, " Hau-da-hasiera-dugu-jarraitu-the-borroka."
  
  
  Hau polizia sortu erakutsi Parlamentuaren Sturt. Ez nuen edozein dokumentu nirekin. Oso atsegina izan zen. Eskaini zuen hartu me back nire hotel. Barkatzen eta ahaztu. Nahi zuen bere lo batzuk lortzeko.
  
  
  Bere ego hit zion kokotsean. Halaber, modu ona sartu kartzelara.
  
  
  The Nassau kartzela ez zen txarra, ohi bezala. Bat izan zen, baldarra, bi solairuko harrizko egitura mendebaldeko uhartearen alde. Bertakoek bat deitu "hotel" delako hori zer itxura. Asko eta asko ditu beauties natural eskaintzeko. Txukun manicured soropilak eta estu lorategiak. Bezero batez ere, osatzen dute jendea lo off bere mozkorrak gau bat, ausazko lapurrak eta noizbehinkako tokiko "zigor maniacs". Orain arte, ferret lasterketa istiluek ez dute emaitza indarkeriazko delituak. Horrela, pertsona bezala Chen-li, ez ziren kontuan hartzen, inolaz ere ezarri dute sortu beren segurtasun-sistema. Baina ba al dute emu onena izan dute. Guardia bat izan zen, zutik aurrean ego kamera.
  
  
  Izan zen, oso mozkortuta. Esan izan dut eskubidea telefono dei bat. Esan nien deitu nahi nuen Saint Peter. Esan dut, izan zen, oso mozkortuta.
  
  
  Hartzen ari gara me goiko solairuan. Aparte Chen-li, ez ziren bakarrik, beste bi preso. Jarri me berean eskuko batera, bi mutil hauek.
  
  
  Odin zen lo horien inguruan, argi eta garbi edan.
  
  
  Beste begiratu bezalako gizon bat ez duzu nahi izan harrapatuta berean telefono batera. Zuen handi bat izan zen, gizon sendo bat eraikitzeko, eta orbain stab zauriak egin duten bere urdin-beltza aurpegia itxura bat patchwork quilt.
  
  
  Izan zen zerbait pentsatzen denean sartu zen.
  
  
  Chen-li-ren eskuko zen beste muturrean. Han, amaieran korridorean. Bada, litzaidake zuen geratu ezker, bere ego ez dute ikusi bere. Nire lehen begirada adar. Izan zen, cool eta lasaia.
  
  
  Zuen zigarro bat piztu eta entregatu pack handi bat cellmate. Bildu zuen bat, aztertu da, sentitu urrezko titularrak, eta ospatu da gehienez argia. "Mota hori kaka". Eta irribarre egin zuen.
  
  
  Ego-en izena zen Wilson T. Sheriff, eta zuen jabetzakoa izeneko taberna bat Egurrezko Nikela, tokiko establezimendu herri kanpo. Bat-batean, polizia swooped eta aurkitu-paketeak heroina bar azpian. "Landatu zen, gizon. Ez dut hori ergelak. Zuen zabaldu bere eskuetan. Garbi izan ziren. "Beste alde batetik," urratzen zuen bere burua atzera, " bada bere, beraz, smart,, ondoren, zergatik da bere hemen?"
  
  
  Dute itxita ego-barra eta, ondoren, hil ego. Arabera Ego, ez zen askoz droga arazo Nassau, beraz, polizia besterik ez delako bat izan zela bigwigger. Balitz bezala, benetan lortu dute bat big boss. — Bien bitartean, batzuk smart lasaia da, barre egiten du bere ipurdian off."
  
  
  "Bai", esan nion. "Zer emozioa."
  
  
  Wilson T. Sheriff eta bere lagunak. Bere buruz esan zidan Jean eta haurrek eta etxe horia zuen litzaidake eraiki du bere burua. Galdetu nion, zion bada zuen larriak edozein etsaiak, eta barre egin zuen. "Jesus, bai. Baina nire etsaiak. Ez dira gehiago litekeena moztu duzu shreds baino apaintzen duzu modu honetan. Botoa zer egiten dit, beraz, haserre, gizon. Inork ez du horien inguruan lortuko ezer inguruan."
  
  
  "Eta zure bar?"
  
  
  Altxatu zuen bere bizkar. Norbaitek ez badu behar da, egingo dute, oraindik ere erosi behar da. Bai da niretzat edo gobernuak. Edonola ere, oraindik ere izango dute ordaindu behar."
  
  
  "Behintzat ari dira egiten batzuk, beste helburu." Zuen dagoeneko bazekien nor "dute" ziren.
  
  
  Bere zerbait ezagutzen da, hau kartzelan. Polizia behean ziren guardiako hamar arte. Segurtasun zaindari Jung-lee izan zen bakarra segurtasun zaindari goiko solairuan. Ego aldatu, egunero bost ordu. Hurrengo segurtasun zaindari izango da hemen laurden bat iragan sei. Warden Bruckman izango da ordezkatu Kartzelariak Crump.
  
  
  Eskatu zuen galdera batzuk by emu buruz Chen-li. Gure lo cellmate piztu laburki bere lo. Ondoren, inguruan aktibatuta zuen eta hasi zen zurrungaka.
  
  
  Chen-li bakarrik izan bezero bat. Marinel bat, Wilson pentsatu. Bat skinny tipo tracksuit. Chen-li izeneko ego Johnny. Johnny zen egunero. Azken aldia izan zen, gaur goizean. Bat izan zuen tatuaje handi bat gorria tximeleta bere besoa. Ezin duzu galdu tik kilometro bat kanpoan.
  
  
  Gauza bat bere masterizatu urte baino gehiago. Elementu hori ezin da galdu baten barruan erradioa 1 km ohi dira han jartzen arrazoi batzuk.
  
  
  Sarjentu bat zen niretzat. Dagoeneko zen oso soila. Asko izan dut remorse. Zuen galdetu zion, bada, deitu izan dut bere Jean.
  
  
  Sei o ' clock, aurreikusi bezala, Tara iritsi da. Ezin zuen ulertu nola izan nuen, beraz, ergelak. Berak esan nien zen pertsona ona, ona, herritar, senar ona, eta hori inoiz ez nuen ezer egin, beraz, basa-aurretik. Eta berea ez litzateke inoiz egin berriro. Geroago, berak esan zidan zuen negarrez benetako malkoak.
  
  
  Jaitsi dute karguak truke fin bat.
  
  
  Hamar minutu iragan sei, horma telefonoa nire bloke deitu. Guardsman Bruckman utzi zuen bere kargua eta joan zen behera korridorean erantzun emu. 'Bai. Begiratu zuen nire norabidea. 'Bai. Bidali dut bere ego behera berehala.
  
  
  Aktibatuta zuen bere bizkarrean moaning. "Beno", esan zuen telefono sartu, " bere hotel nahi duzun galdetu.".. Ego Stahl-en ahots baxua da, eta konfidentziala. Nintzen mesederako dela corkscrew ego ez luke luzeegia da, delako agian eten nire ordutegia.
  
  
  Begiratu zuen Wilson. T. Sheriff. Gustuko dut da. Eta zuen helduak hil da gaur gauean. Ari hil CANNA delako bat izan zen lekuko. Ez zuen konfiantza gure isila kamera digital laguna. Izan zen, oso lasai. Eta apur bat mozkortuta. Ego usaina sentitu ahal izango dira, Parisen.
  
  
  Baina zer arraio egin dut laguntza? Gutxienez egin ahal izan nuen babesteko Wilson. Izan zen, eserita, bere litera. "Da, gizon", esan zuen. "Joan ahal izango duzu, etxean orain."
  
  
  "Utziko dut, gehiegi", esan nion. 'Oso laster.'
  
  
  — Ez nuke apustu Stahl horretan.
  
  
  - bai. Zintzoa izan behar du. Seam bere doublet ukitu zion: "ausartzen naiz jarri dena azpian." Orain, open orain.
  
  
  Berak jarri zen ih emu besoa. Bazekien hori txip ekarri batetik casino litzateke erabilgarri etorriko.
  
  
  Noiz Kartzelariak Brookman zen niretzat, Wilson izan zen, dagoeneko lo, eta Brookman ekarri zidan eskaileretan. "Ondo da, Stuart. Joan behar duzu bakarrik. Ezin dut utzi mundu honetan.
  
  
  "Eskerrik asko, Agente Brookman", esan nion.
  
  
  "Behealdean eskaileretan, besterik gabe, ezkerrera. Zure emakumea da han zain.
  
  
  Bere, nodded irribarre batekin. "Hain zuzen ere", esan nion. "Nahi dut, eskerrik asko. Nik duzu, beraz, ona da niretzat. Ospatu zuen bere eskua. 'High bost.'
  
  
  Ospatu zuen bere eskua.
  
  
  Bost segundo geroago, pean izan zen nabigatzen.
  
  
  Bere hiru aldiz dosi anestesiko da bakoitzean token. Bi gizon izango da, inguruan bost, egindako seigarren orduko. Hau izan behar du nahikoa luzea.
  
  
  Chen-li begiratu me at nodded eta isilean. Izan zen pentsatu zuen zati guztiak plana.
  
  
  Bat izan zen hiruhilekoan azken sei. Eskaileretan, izan zuen aurrez aurre Warden Crump, Bruckman en ordezko atezaina. "Bruckman du mezu bat zuretzat", esan nion.
  
  
  'Oi? Gelditu zen, nahastu.
  
  
  Heldu zen minutu bat eta bota bat tolestuta paper zati. Bere tinko jartzen honetan batera txipa ego zain eskutik.
  
  
  Bere ego arrastaka bere lo gorputza atzera goiko kartzela blokea.
  
  
  Behean, sarjentu zen predikatzen niri arriskuei buruz edateko.
  
  
  Esan zuen sarjentu zuen izan litzateke ona mutil bat bestela. Sentitu dugu sentitzen, elkarri eskuak.
  
  
  Administrari itxaron gelan entzun sarjentu erori zen eta ikusi zer zen materia. "Besterik ez da tipped baino gehiago." Esan nion. 'Besterik gabe. Zatoz eta ikusi". Ego harrapatu bere beso saiatzen ari balitz bezala, azkar bere gora.
  
  
  Polizia idazle gainean erori zen sarjentu nagusi.
  
  
  Tara zen zain me at kontraerasoan.
  
  
  "Nik eskuak astindu guztiak polizia nor izan ziren, beraz, mota da niretzat", esan nion.
  
  
  "Benetan behar dugu izan gure guardia," esan zuen bezala utzi dugu. — Esan nahi dut, denek hemen lo, beraz, orain bai.
  
  
  Hasi zuen marmarra Brahma ' s Lullaby.
  
  
  
  
  Kapitulua 7
  
  
  
  
  Tara eta bere leku bat nahi hitz egiteko. Dugu leku bat aurkitu ez oso urruti kartzelan. Benetako faltsuak antigoaleko pad-plastikozko adreilu eta egurrezko binilo. Leku hori deitzen zen "Het Schelmenhor", eta galdetu dut bada izan benetako scoundrel.
  
  
  Ez nuen espero inolako zailtasunik kartzelatik. Horiek guztiak izango lo egiteko lehen ordu batzuk. Eta, norbaitek behin esan zuen bezala, lo gauerdira arte da garrantzitsua. Bere zalantzan jarri ih lo izango litzateke eten. Etsaiak 'lehen autoa ez luke hor egon arte ten o' clock, eta geroztik frogak huts egin du zuen txartel horia sarrerak hamar orduko bidaia Londresera, ihes egin behar izan zuen lekua hartu aurretik ten o ' clock.
  
  
  Eta ihes ospatu zen. Berea, arreta hartu da. Beste alde batetik, poliziak, gainera, lagundu bere. Gutxienez, zuen litzaidake mantendu ditu bizirik. Zorte edozein, inor ez zen jaurtiketa. Chen-li-ren lagunak begiratu litzateke polizia-eta, espero zuen, ez esnatu sleeping dogs. Izan zen, gauza on bat egin nuen egun horretan.
  
  
  Ekarri zuen Tara bat mahai izkinan eta agindu bat bourbon. Zuen agindu sherry. Nire dama mantendu andre bat. "Edozein hitz Carlo?"
  
  
  Hasi zuen rummaging bere poltsan. "Deitu zuen," esan zuen. "Gorde bere." Berak sortu zen eskukada bat zigarro butts, grimaced, eta atean sartu da berriro. Gure aimless bilaketa ekarri digu inon. Orduan hasi zen metodikoki husteko poltsa, elementu bat aldi berean. Trinkoa kutxa. Zigarroak. Diru-zorroa. Begiratu me at She nahasmena. "Egin duzu bada, are one comment honi buruz, Carter, izango duzu fina."
  
  
  Jarraitu zuen bere reid.
  
  
  Jarraitu nuen nire bilaketa bat egokia iruzkina.
  
  
  Duzu albisteak entzun oraindik? 'Ez, jakina, ez. Mahai zen antz Waterloo Plazan. "Senatari Cranston." Begiratu zuen gora. 'Auto-istripu. Gutxienez, hau da, aplikazio ofiziala.
  
  
  — Ba lortuko duzu benetako informazioa?"
  
  
  Zuen nodded. "Denean, bere izeneko I Washington informatzeko bere gure aurkikuntzak, dena ulertu nuen. Benetako arrazoia da hegazkina hondatu zen.
  
  
  Berea, astindu zuen bere burua. Beste egun bat, beste heriotza. Eta, beraz, orain arte ferret etxean Cannes izan ditu guztiak trumps. "Nahi duzun mezu bat Carlo," bere senarra ukatu media txostenak. — Uste dut hobe duzu presarik sortu zure bilaketa". Bera izan zen, rummaging bere poltsa... Zuen snapped bere behatzak. "Ziur nago izan zen."Carlo orraztu guztiak baino gehiago Granada, besterik gabe, esan nahi duzu tren-unitateak izan ziren, eta noiz izan ziren asmatu Frantzian, Carlo joan ondoren horiek. Bat kostaldeko jauregi, ", esan zuen. Amaieran Cascade Errepidea. Ondoren aktibatuta zuen ezker edo zuzen. Beno, gutxienez, uko duzu jan
  
  
  Eman zen, gehien gaizto itxura azken egunetan arabera Nah. "Tara!" Nire ahotsa da absurdly gogorrak. Aurkitu zuen paper. "Ezkerrera", esan zuen.
  
  
  Saiatu zen gogoratzen hotel liburuxka. Mapa litzaidake zuen ikasi balkoian lehen argia goizean. Arabera," Non da hori guztia gertatzen ari da? " Cascade errepide ran paralelo Ozeano Atlantikoan, esan milia itsasotik. Arabera" Fun Nassau, "Cascade Errepide bezala ezagutzen zen kale nagusian papell." ... batzuk protagonista gehien bitxiak txalet guztiak Bahamak." Nolanahi ere, ona izan da ezkutatzen leku Chen-li. Eta, bat hasteko leku ona zure ihes irla. Ez dago zalantzarik Po Vin zen zain dago, Chen-li.
  
  
  "Bide batez", esan zuen. "Oraindik ere ez dago".
  
  
  "Nor", esan nion, " non bestela?"
  
  
  "Vin da oraindik Cascade Errepidea. Gutxienez, aukera guztiak, ez da zuen. Carlo esan Ego kendu izan dira izen-etik at Granada. Hartu nuen nire ekipajea. Begiratu bezala zen, joan finkatu behera dago.
  
  
  Ez da izan behar. Zorionez, Carlo behaketa zen Hegalean. Baina aukera hori litzateke off ordaindu zen, argala. Carlo izan liteke bribed. Besterik ez izatearen zortea egiten nau urduri. Gogorarazten dit, zenbat gure bizitza eta destinoan da ezkutatuta bosom whims ironikoa jainkoak. "Edari bat dute", esan nion. "Joan behar dugu lan."
  
  
  "Cascade Errepide?" Begiratu zuen pazientziarik.
  
  
  "Neurri batean", esan nion.
  
  
  — Zer esan nahi duzu, 'zatika'?"
  
  
  — Esan nahi dut, naiz e-zati hori jorratzen joan Cascade Errepidea. Oraindik beste aldetik, atzera heading hotel.
  
  
  Bihurritu zuen bere aurpegia. "Beti talde guztiak fun stuff." Zer da zor?
  
  
  Izan dut hunch bat. — Nahi dut pack sortu eta disko hotel inguruan.
  
  
  Idatzi nuen bere helbidea eta gehitu mezu bat ematea litzateke bere sarbidea. Abe jasotzen du bere. "Ikusiko dugu betetzen ez dago berriro."
  
  
  Zuen saihestu nire begirada. "Eta bada.".. eta ez baduzu etorri?
  
  
  Bere bazterrera, bere asmoak. "Bada, ez dut hemen gauerdira arte, harremanetan Hawk eta ziurtatu ahal izango duzu ateratzeko hemen ahalik eta azkar."
  
  
  Begiratu me at She berriro dibertigarria, pentsakor begiratzen. Bera izan zen, pentsatzen zer gertatuko litzateke, bada, ez dugu inoiz ezagutu berriro.
  
  
  "Nator", esan nion. "Ez kezkatu. "Bere, utzi dut.'
  
  
  Bera izan zen, musu ee, baina nire pentsamenduak ziren nonbait.
  
  
  
  
  8. kapitulua
  
  
  
  
  Jende askok esan duten zoriontasuna ez da dirua buruz, baina hasten naiz susmoa dute gaizki egon liteke. Etxea-Jauzi Errepide begiratu oso pozik. Modernoa gaztelu guztiak baino gehiago arrosa harri beirazko hormak itsasoari begira. Iritsi da jarraituz luze bat U-formako driveway. Eta ikusita zer izan zen, garaje, bakarrik lortu duzu ez Bentley edo Aston Martin bat edo Lamborghini. Denean izan duzu, aukeratu ahal izango duzu, batzuk nahiko gauza polita. Han izan ziren, zalditegiak, tenis, eta txiki bat, portuan, non hamabost metroko belaontzi zen agertzen. Eta bada nekatuta zeuden guztiak, hau da, besterik gabe, ezin duzu begiratu inguruan. Bakarrik leku bat izan zen, jai-puntako izaera. Hurrengo driveway, antzinako pikondo sorta bat sortu du, natural ate. Ego adarrak lodi tolestuta behera lurrean jarri sustraiak bezala, zuhaitz berriak. Ez ziren beste zuhaitz batera scarlet uzten baita hotel osoan, eta bat izan zen, tangle usainak eta loreak. Izan zen bat izatea bezala lorategiko festa eta bakarrik gonbidatzea loreak.
  
  
  Ezkutatu dut nire autoa errepide nagusiaren ondoan, eta jarraitu oinez. Izan litzaidake zuen gainditu baino gehiago etxean, baina horrek ez zuen axola. Izan dute segurtasun dago. Baina orain desagertu egin da.
  
  
  Bakar batekin kolpe, hautsi zerbait emu en lepoan. Bere ego hartu pistola da. Oroigarri gisa. Ez dakizu noiz duzu agian behar pistola bat. Bertan kokatzen zen hogeita hamar metro etxea, txukun lorategi inguruan. Bat izan nuen ikuspegi asfaltatua terraza. Ez zen taberna bat janari eta edariak. Terraza zen zain gonbidatuak. I izan zen, bere zain, gehiegi.
  
  
  Utzi dute etxea. Vin dituzten adineko gizon bat eta bat ego emaztea. Du Vin ez da aldatu. Bat izan zen, altu, burusoila gizon horien inguruan, tamaina armairu, bere aurpegiak ez zuen islatzen denbora edo emozioa. Baita dezakezu carve bat ego inguruan horia xaboi. Zuen soinean zer Carlo "izeneko bitxi bat traje gris-uniformea guztiak Maoists." Epaitzen arropa, senarra eta emaztea izan ziren euskara. Zilar-zuri ile, oso tasteless luxuzko bidea. Agian, horietako bat fancy goiburua eramaile. Duke eta Dukesa Atwaters-Kent. Eta kondeek Massa-to-arrakasta.
  
  
  Gizon isurtzen edari batzuk, eta emakume gainditu plater baino gehiago. Dena zen berdin atsegina. Ez tipikoa atarikoa odol eta heroísmo.
  
  
  MG iritsi da. Rubia, hemeretzi urte, lehor, eder. atera karga kutxak osoko arropa dendak. Musu eman zuen gizona eta emakumea, etxea sartu zen, eta itzuli bat une batzuk geroago, bat arratsaldean soineko slung baino gehiago bere besoa. Sakatzen zuen bere ego bere gorputza eta pirouetted irribarre batekin. Denek, barne Po Vin, irribarre erreuma.
  
  
  Pentsatzen hasi nintzen nuke akats bat egin. Hau zoriontsu eszena British goiko klasea ondo zehazki zer zirudien: zoriontsu eszena British goiko klasea. Gisa ingurabideko, asko aberats bapore kontratatu guardia zaintzeko beren jabetza. Oso ondo izan daiteke hori Vin ekarri zidan hildako amaiera, ezagutzen dut ni ekarri zuen modu guztiak, eta ezkutuka barre sartu bere ukabila. Hori bada kasua izan zen, ez litzateke asko hondatu dena.
  
  
  Baina hau ez da kasua.
  
  
  Minutu batzuk geroago, butler atera zen. Zuen handi bat kutxa zigarroak berarekin. The butler bat bezala begiratu Chinaman. Neska buruz izan zen etxea bueltan, eta butler bere aktibatuta, eta, beraz, niretzat. Begiratu zuen bidez eskopeta en esparrua. The butler txiki bat izan wart erdian bere kopeta. Sailak hiru zenbaki.
  
  
  Ere izan zuen pistola bat zigarro pack. Une ekarri zuen, Po Vin ere zigarro bat piztu eta adierazi itzalak kanpoko patioan.
  
  
  Hiru bidelapur sortu bidez azpia. Guztiak ziren Aldaketa. Banekien bat horien inguruan. Bat jakitea gizon zuri bat alkandora, jeans, eta higatuak-out brothels.
  
  
  By partizan. Bat Kanbodiako terrorista.
  
  
  Lehenik eta behin, borrokatu zuen gobernuaren aurka Prince Sihanouk, eta, ondoren,, denean, hori errege gobernua erori zen, zuen marrazten aurka Lon Nol erregimena. Onartzen baduzu Kanbodiako politika zer den, dei dezakezu ego bat abertzaleek fanatiko. Baina ego ari da gaur hemen egin ego bat Komunista sympathizer. Dado jokoa Asian politika, zaila da esan nor zer gabe kristalezko bola bat.
  
  
  Beste bi izan ziren niretzat berria. Baina seguruenik izan ikusgarria zigor. Dute zeraman belar-stained kaki galtzak eta corduroy doublets. Bada, ikusi duzun ih bezala, hau da, ziurrenik duzun hartutako ih lorezainen. Dute, bihurritu beren jabeek bezala, hari pultsatuzko loreak eta bultzatu ih etxean sartu. Neska garrasika hainbat aldiz, baina butler izan ziurrenik dagoeneko isilarazten beste funtzionario, inork ez bezala atera zen ikusteko zer gertatzen zen.
  
  
  Preso bidali ziren laugarren solairuan. Neska eraman zuten, aparteko gela batean. Ikusi nuen eszena bidez lodi beira leihoak arte, horietako bat, lapurrak, bat egokitzen muturreko kontuz, bota gortinak eta ezkutatu eszena me from.
  
  
  Zuen azkar ibili bidez arrazoi zirkulua zuhaitzak gertu patioa. Sergei zen dagoeneko inflexio pale blue. Begiratu zuen bere ikustera. Izan zen, sei eta erdiak. Su artifizialak izan lehertu edozein unetan.
  
  
  Itzuli dute terraza, orain maisu egoera eta etxea. Hegal bere burua bota edari bat eta planteatu bere katilu gazta sandwich. Amaitu zuen bere edan gulp. "Guk hobe bidez joan puntu."
  
  
  Guztiak dira joko hau play inguruan aulki. The wiry jaun batekin hasi zen inkesta orokorrean, antzeko zerbait: Ica eno, zortea tao.
  
  
  Txikienak gabe azpitituluak pantailan. Nicely. Ey zen frontman ikuskizuna, eta nen zen ustezko asko izan "Oo zurab tao"da.
  
  
  Konturatu gabe, Hegal nire erreskate zen.
  
  
  "Euskara bakarrik, Kwan. Ingelesa. Geure artean, hitz egiten dugu, lau euskalki desberdinetan. Beraz, dezagun ingelesez hitz egiten dugun bezala, jatorriz adostu." Jiratu zuen Wang Tong. — Arazorik txalupa?"
  
  
  Van astindu bere burua . 'Nola ari zara. Johnny egiaztatuko dena. Dagoeneko zuen taula gainean.
  
  
  Johnny. Marinela. Hori tatuaturik tximeleta bere besoa. Bat bisitatu duten Chen-li kartzelan. Izan zen, orain komando Duke nautikoak.
  
  
  Hegal irribarre egin eta aktibatuta taldea. "Ulertu ahal izango duzu Johnny bat izango da, oso txarra kapitaina. Ez oso urruti, hemendik, nautikoak izango dute istripu bat. Izango duzu ezkutuka gorde itsaspeko bat eta zure akatsak. "egingo dute lurperatuta itsas solairuan."
  
  
  Bat izan nuen sentimendu horiek "bugs" pertsona izan ziren goiko etxean. Ez da, beraz, wouldnt da zaila izan argitzeko ih plana. Itsaspeko erreskate bat izan zen, ona eta azkarra trikimailu. Baina faking crash zen jenio hutsa. Zaharra da trikimailu bat ezkutatu arabera delitua konpromisoa beste. Ezin dute aurkeztu dute gisa huts egin bahiketa bat plano gorputzak Britons taula gainean bezala, lekuko isilak. Batzuk greasy aztarnak Chen-li-en presentzia taula gainean ziren nahikoa adierazi zuen itota hil zen itsasoan. Ezin izango duzu gai osoa bilatu ozeano aurkitu gorputza. Galdetu zuen Johnny, eta "kapitaina," litzateke joan hontza belaontzi hau guztia egin ondoren. Hori ona izango litzateke tira. Ego tatuaje kateatuta ego Chen-li, zuen delako ikusi ahal izango da Parisen. Zuen galdetu bada, hori dagoeneko hit Johnny. Zuen erabaki hori Johnny ama kezkatu behar da.
  
  
  Gutxi izan nuen kezka neure burua. Adibidez: nola disarm itsaspeko bat? Nola ezin dut gorde adineko bikote bat eta neska?
  
  
  "Gisa neska..." izan zen hirugarren gizona bere ahoa ireki. Begiratu zuen coolest inguruan, eta bat izan zuen multzo osoa altzairu kirurgikoa hortzak. Noiz irribarre egin zuen, begiratu zuen bezala mekaniko bat marrazo. Orain zuen barre. — Esan nahi dut — "bat esan zuen lustful, sly begira," zergatik nahi dugu, bere hiltzeko orain?" Guztiak izan dugu gozatzeko hey-agian itsasoan. Ego barreak bat bihurtu feverish giggle. Ego-plana da, oso harrera. Wang eta Kwam ere irribarre egin.
  
  
  Bat gehiago condescending barre asmatu zen. "Ondo da", esan zuen. Ondoren, have fun. Zuen aktibatuta butler. — Ba al dakizu zer egin oraindik?"
  
  
  The butler zirudien hartu corkscrew iraina gisa. Jakina, bazekien zer egin. "Hil jende gutxi bat, eta, ondoren, gosaria." Zirudien zuen ia lotsatu txiki horiek enplegua. Baina izan zuen, bere arrazoiak, beraz, egiten. Wart bere kopeta adierazten zuen gaztea izan zen. Heredatu zuen Lao Zeng ren terrible gaitasun eta harrokeria hori lagunduta ih. Begi-bistakoa zen ume, ez zuen nahi menpeko posizioa. Vin, Po aztertu adar aurpegia. — Ez kezkatu, Hyun Lo. Zure denbora etorriko da.'
  
  
  Oh, ene Jainkoa. Bat izan zen bada komiki-liburua, I izango litzateke Sergei sua oraintxe.
  
  
  Jarraitu egoera honetan.
  
  
  The butler-en izena zen Hong Lo. Zintzilik Lo iritsi, London inguruan Hegal batera. Lo-en txartela izan zen txartel horia atzera London Hegal batera. Ten o ' clock, gaur egun,. Baina Zintzilik Lo espero lortzeko itsasontzi horretan. Beraz, Chen-li, ego du doppelganger, izango da hegazkina. Eder doppelganger.
  
  
  Ziur, aireportuko osoa polizia. Baina zuen guztia izango dute dagokion nortasun ziurtagiriak eta pasaportea Britainiar bat, guztiak ordena, baita froga zuen besterik ez du iritsi London inguruan. Zalantzarik gabe, ez dago pertsona izango da aireportuan nor izango zin egiten dutela ikusi ego han gau batzuk lehenago. Izan dut ahaztuta jarraipena hau itsaspeko. Nuke kezkatu jarraipena hegazkina geroago.
  
  
  Denbora da kezkatu beste zerbait.
  
  
  Batzordeak jarraitu zuen bere kontrola dago, terraza. Berea slid isilean etxearen bidez. Atea blokeatuta. Eta windows zirudien han just for fun. Ona, osoko arku - bezalako arkuak katedral bat - egin dira lodi, unbreakable beira, ondoren, zigilatu eta sartu ezarri harriak. Aire freskoa izan zen, beraz, arazo bat aire girotua laginketa. Bakarrik laugarren solairuan ziren leihoak benetako. Leiho handiak dela mugitu ahal izango da, horizontalki. Bat horien inguruan zabalik zegoen. Zen, esan bezala, web zaldi aldeko apustua. Harriak eta horren inguruan eraiki zuten jauregi hau ez ziren txiki guztietan. Ziren handiak, harri laua irregular forma, pilatuta elkarrekin irregular tarteak. Fulcrum puntu ziren batzuetan kokatutako bat distantzia bat eta erdi metro elkarrengandik. Hala ere, bere besterik gabe, hasi zen gora. Noiz izan zen hogeita hamar oinak gora, banekien ez nintzen Tarzan. Hogeita hamar oinak altua bada, ez da ona posizio jakin ez zarela Tarzan. Da, are okerrago, konturatzen ari zaren itsasten sinple bat moan inguruan rock bat, beste gabe, aurrera hurbil. Eta hori da, noiz hanka nintzen orekatzeko bere hautsi, utziz bere zintzilik nire ezkerreko besoa, zein izan zen, gaur egun trabatuta nitxo nire buru gainetik. Hori da hori guztia mantendu me han. Erortzen ez hiltzeko me berehala, baina hori ez zen puntu. Hau izango da kostua bizitza neska bat eta adineko bikote.
  
  
  Batera ahalegin bat, zuen gripped bere heavy grip batekin, alde batetik, eta arretaz aztertu isuriko atea ona. Ezer ez duten laguntza izan dit. Ez footholds, ez trikimailuak, eskuak. Besterik gabe, rock bat. Mugimendu azkar batekin, hartu zuen stiletto bere eskuineko eskua eta saiatu to carve beste izanak, gidatzeko ego eskubidea bidez harri zatiak. Bere egin izan da sei hilabete, baina nire ezkerreko besoa mantendu mina eta berea ezin iraungo beste sei minutu. Bere egin du uste berriro arriskuan buruzko posible bat erori. Gauza guztiak kontuan hartu, hautsi burua izan zen tantamount bat heriotza-zigorra.
  
  
  Saiatu zen berriro, atea ireki eta bere burua baino gehiago, ikusten ez bada, zati bat izan zen, apur bat weathered zementu haien artean. Eman zen indartsu bat bultza, eta lurra jo zuen unea sartu handi bat pieza. Orain izan dut espazio nire eskuineko eskua, adibidez, lerro berean, nire utzi. Jarri zuen labana artean bere hortzak, gripped kudeatzeko, eta berak bota gora poliki-poliki, arnasestuka.
  
  
  Eman dut tribu bakoitzean non nire eskua zen. Hortik aurrera, dena ondo joan zen. Natural bat izan nuen recess, leiho bat markoa. Final batekin, kexuka ahalegina, lortu zuen han.
  
  
  Leihotik hegan ireki.
  
  
  Bere barruan gertatzen da.
  
  
  Neure burua aurkitu dut moduko bat gonbidatu gela. Eta bada bat gonbidatu gela, gauza onena eskatu ahal izango duzu (beste baino aberastasun) da bisitatzeko aberatsa. Handi teak solairuan zegoen estalita oriental alfonbrak. Ez dituzunak erosi tokiko denda, baina gai guztiak lortuko duzu baino gehiago Persia. Pick-up zerbitzua. Ohean jarri zen plataforma moduko bat dute, eta estalita hamar metro karratu fur. Harri argazki sinatu zen Jauna Van Gogh.
  
  
  Ezin nuen mugitu bost minutu. Nire eskuak ziren dardarka batetik, azken tentsio. Barkatu. Nik ere ulertzen heroiak behar inoiz nekatzen. Baina hori gertatzen da bakarrik, irudimena idazleak dibortziatu errealitatetik. Esan nahi dut, ez uste dena irakurri duzu.
  
  
  Harrapatu zuen bere arnasa berriro, eta ezarri nahi du lan.
  
  
  Bere neska-laguna aurkitu, bere lehen. Bera izan zen, lotuta ohe. Bera izan zen, beraz, erantsitako hori ezin nuen laguntzeko, hori pentsatzen zuten dibertigarria izan da, bere aurretik sailen. Itxi, zuen, izan zen oraindik ere, eder eta astiro-astiro ederra. Izan zen bat, hala nola, ikusmena xaboi bat merkataritza. Oso izanarren. Bere gorputza zen beste zerbait. Dezagun, besterik gabe esan interesgarria izan zen. Bere soineko zuri zen partzialki askatu, agerian utziz, are zuriagoa haragia. Begiratu me at She begiak zabal. Saiatu zuen garrasi, baina beno, dute gagged bere. Beraz, baino beste" Mmmm, mmmm, " ezin izan zuen ezer esan.
  
  
  Bere esan hey itxi eta hori izan dut bere lagun. Lasaitu zuen behera apur bat, eta bota nuen, plug inguruan socket. Bera izan zen, ohe gainean etzanda, bere besoak eta hankak zabaldu. Hasi zen loosen sokak bere inguruan hanka. Hasi zen sob. Ey esan zion nah ez dute denbora hori, oraintxe bertan. Deskribatu dut bere hey, gure aukerak bizirik, egun hartan, eta bere galdetu zuen nahi izanez me laguntzeko horiek hobetzeko aukerak. Esan zuen prest zegoen. Lotu zuen bere gora berriro eta gagged bere.
  
  
  Entzun dut horiek itzuli. Bezala sentitu ziren bigarren solairuan. Ahotsak ziren, ozen. Ez zen lehertu barreak, eta norbaitek esan zuen, "Etorri...", eta norbaitek esan zuen, "Bai...", eta, ondoren, ez zen shaggy eskaileretan. Odds ziren berrogeita hamar-berrogeita hamar. Aukera bat dela Hyun Tem zen hiltzeko Duke eta dukesa. Beste pentsatzen he da nor etorriko da bisita dontzeila eder.
  
  
  Agian Vin, besterik gabe, hartu nahi pixa bat.
  
  
  Modu bai, egin behar izan nuen aukera bat. Bakarra izan da, leku batean aldi berean.
  
  
  Zuen ducked sartu atzera neska gela eta koa izan zen hurrengo atea.
  
  
  Atea ireki.
  
  
  Neska irentsi.
  
  
  The godforsaken bastardo lortu, beraz, ihes egin zuen unzipped bere hegan aurretik zuen, nahiz eta atea itxi zion atzean... I uso zion ondoren eta heldu ego arabera eztarria. Besarkatu zuen nire besoak, baina ez dut aktibatuta bere inguruan nire ego eta orratzez bere bizkarrean moan. Eta zuen hit me.
  
  
  Garrasi egin zuen. Odol-fluxua hasi zen. Ziren barre behean. Horiek sadists bat izan zen pentsatu neska garrasika.
  
  
  Vin saiatu erori, baina bere ego bildu bere bizkarrean gora. Uste dut izan zen ego egin ninduen haserre. Eraso egin zuen, ni indar hori berak ez zekien existitu nen. Gainera, labana batekin, baina ez dut espero. Izan zen erakunde nire tolesgarri dolarraren eta hit me sorbalda... Zuen zuzenduta me berriro, baina oraingo honetan ez zen prest. Zuen bidez heldu ego labana eskuan eta aplikatu oinarriak judo. Zuen bidez hegan, airean harrigarri bat somersault eta lehorreratu aurre-lehen solairuan logelak. Horren ondoren, ez zuen mugitu berriro. Bere ego, bere gorputza, zaionean bere. Hori bastardo lehorreratu argi eta garbi bere kabuz labana. Denbora honetan, pentsatu nuen, irekia da gehitu dolar bat. Zuen arrastaka bere gorputza ohe azpian. Ondoren, kaleratu zuen bere.
  
  
  'Zer da zure izena?'Besterik ez zuen stared blankly...
  
  
  Berea izan zen, insistent. 'Zure izena? Zer da zure izena?Neska zen shock. Bera izan zen hit ee. Orduan hasi zen negarrez, eta utzi bere burua erori me gainean. Zuen clung me, zotinka. Zuen bere musu behin, gainean bere burua. "Entzun, nire maitea", esan nion. "Hitz egingo dugu geroago. Orain behar duzu get out hemen. Joan behar dut aurkitu beste txalupa. Zuen nodded eta saiatu zabaltzen du bere burua, elkarrekin berriro.
  
  
  "Ez dago eskailera bat atzealdean?"
  
  
  Ee helburu igo eta jaitsi.
  
  
  'Ona. Ondoren, aurrera.'
  
  
  Atea ireki zuen bere. Ez ziren gehiago ahotsak azpitik orain. Chen-li, eta ego-ren laguntzaile iritsi da. Chen-li deskribatu lo-kartzela. Esan zuen txantxa bat bezala. Zuen oraindik ez zela pentsatu zati plana. Ego istorioa hit guztiek bonba bat bezala. Ez zen dead isiltasuna.
  
  
  "Izan zen Carter," Poe Vin esan zuen.
  
  
  Neska eta atera naiz kalera lurreratzea atzera eskaileretan. "Bizkortu", xuxurlatu nuen. Hasi zen eskaileretan behera.
  
  
  Berea zuen, aktibatuta aretoan.
  
  
  "Ezin dugu utzi Carter hondatu gure planak." "Zehazki", esan zuen Furgoneta. "Ez dugu bat eman arraio."
  
  
  Izan zen ia adineko bikote gela.
  
  
  Neska itzuli zen. 'Non egin behar dut joan?'
  
  
  "Kristo, Jainkoaren", esan nion. "Ez da zure lorategi propioa. Badakizu non ezkutatu, ez duzu?
  
  
  Begiratu me at She blankly eta irentsi. Izan zen oraindik ere, shock egoera batean.
  
  
  "Chen-li," Hegal agindu, " aldaketa orain. Behar dugu itxura normal aireportuan.
  
  
  Neska besterik ez eseri. Ee harrapatu bere sorbalda. Non egin duzu beti ezkutatu zinen ezkutaketan jolasten eta bilatzen?
  
  
  "Egonkorra", esan zuen. "Azpian lasto."
  
  
  Zintzilik hasi zen eskaileretan gora.
  
  
  "Ondoren, joan", xuxurlatu nuen. "Bizkortu up." Ran zuen kanpoan.
  
  
  Lortu zuen eskubidea gela, besterik gabe, bigarren bat eta erdi aurretik ego. Dotore bikote izan ziren, lurrean eserita, bere ahoan gagged eta beren bizkar elkarri. Zuen ducked gortina atzean, eta bota zuen bere pistola bezain laster Zintzilik Lo atea ireki. Zuen jaurtiketa baino lehen bi aldiz konturatu zen zer gertatzen ari zen. Noiz konturatu zen hau, izan zen dagoeneko hilik.
  
  
  Horietako bi etzan.
  
  
  Ego gorpua jarri du horma-armairu batean eta agindu pare agertzen hildako. Ez dute ulertzen gure hitzak. "Hildako," errepikatu du, bultzaka ih. Nire sorbalda zen zikindu benetako odola, eta ran zuen bere eskua baino gehiago lortu du odola ih.
  
  
  "Ongi da, ari gara utziz," Hegal esan batetik stairwell. "Eta uste dut lortu behar duzu itsasontzia ahalik eta azkarren."
  
  
  Ez zen bat gogaikarria hainbat ahotsak. Bere izan ez daki zenbat ih zen parte hartzen. Eta zenbat pertsona izan ziren Chen-li. Baina edozein dela ere, izan ziren gurekin, dute, batez ere, jokatu bigarren fiddle. Wang Tong hartu komandoa.
  
  
  "Hartu Hong Luo eta arrastatu sexua dela deabrua atera duten oilasko".
  
  
  Barre egin zuen. Aurkitu dut zaharra txantxa dibertigarria. Onartzen dut, ez zen hain dibertigarria, baina izan zen lortzean oso hurbil.
  
  
  Joan zen atzera, bere antzinako ezkutatzen leku gortina Atzean. Adineko bikote begiratu convincingly hildako. Izan ere, eman zidan, agian, hiru minutu.
  
  
  Soinuak zirrara eta hainbat harridura-markak entzun ahal izango dira korridorean. Ireki dute atea neska gela. Ez, gurekin, sexu-deabrua, gurekin oilasko. "Lemur, lemurs," Kwan esan zuen. — Zer gertatu da?"
  
  
  Ez zen eztabaida labur batean. Ondoren, jaitsi ziren, isilik, eta gelako atea izan zen ireki bat crack. Izan zen, Wang eta hiru ego-laguntzaileak. Dute stared gloomily at "hildako pare" eta excitedly hitz egin. Odin horien inguruan bila joan zen Hong Luo. Ez ziren hiru gizon utzi, baina ez ziren armatuak.
  
  
  Horien inguruan, Odin atea ireki horma-armairu.
  
  
  Ah, ", esan zuen. Gurekin gainerako sartu zion laguntzeko. Denek tolestuta behera begiratu gorpua. Wang laburbildu du laburki. "Hilketa", esan zuen.
  
  
  Une honetan, agian, ez da berriro gertatuko. Edonola, behar izan zuen orain jarduteko. Nire sorbalda izan zen, oraindik ere odoletan atzeko gortinak dira, eta, laster, atera ondorioak batetik leku. Dut imajinatu zer bezala izango litzateke: nuke joan eta tiro, bang, bang, bang, eta guztiak tiro horietako hiru ziren bitartean, oraindik zutik horma-armairu.
  
  
  Joan zen out tiro.
  
  
  Nire ideia izan zen, oker.
  
  
  Bera izan zen filmatu behera banan horien inguruan, baina Wang eta besteak salto out bidea. Biek uso at me parean amaitzen da. Eraso dute, aldi berean, eta zatitu lana. Lehen kolpe bat izan zen, zulatu nire eskumuturra, eta Wilhelmina salto out inguruan nire besoa. Van Lowland atxikia baino gehiago bat bezala kargatzen bull eta headbutted me saiheskiak. Bere gorputza bikoiztu baino gehiago excruciating mina, dezazun out aire bat bezala zulatu pneumatikoen. Da jo, ni baino pixka bat, baina nire bidean bere lurrean, naiz uso at Van en orkatilak. Jaitsi zuen eta lehorreratu batekin kolpe. Bat ero minutu, pentsatu nuen egin. Hartu zuen stiletto bere esku, baina guztiak izan zen, pointless. Beste, ez zen lotan. Denbora honetan, ez zuen helburua nire eskumuturra, baina bideratuta iturri guztiak nire botere handia. Hamar kiloko club lehorreratu nire skull bat creak.
  
  
  Noiz etorri zen, izan zen lurrean etzanda, zer bat bezala begiratu liburutegia. Bigarren bat, izan zen pentsatu nuen eta jendaurreko irakurketa gela. Gela ez zen handi hori. Nire xede zen bat bezala overripe meloi, eta ireki nire begiak zen bezala, pisuak altxatzen. Hala ere, ahalegina ordaintzen off. Orain ezagutzen zuen gauza bat ez zuen aurretik ezagutzen: orain bazekien zenbat ih ez zen. Zeren guztiak hamar antza denez, haiek izan gela honetan nirekin.
  
  
  Nire pistola desagertu zen, eta, beraz, izan zen nire stiletto. Nire sorbalda ez zen desagertu, baina ez zuen nahi izan da joan. Bezala sentitu da norbait zen etengabe ziztada nire besoa.
  
  
  Duzun inoiz bada, egin eragiketa bereziak gerra batean, duzun izan daiteke posizio honetan. Edo duzun inoiz bada izan, mutil bat, eremu bat non da buruz " gure 'koadrila' versus 'ih'. Eta" lagunak " izan ziren squeezed bat dead-end alley. Txartelak dira aurka, eta zalditeria ez mugitu. Da duzu aurka munduko gainerako, eta ez duzu aukera bat stand. Izan ezean, zerbait "berezia". Hemingway hitza erabiltzen cajones, eta horrek esan nahi du "pilotak" gaztelaniaz; bezala ere ezaguna macho. Edo, esan nuen holandako, noble deien. Ez dut nahiko ulertzen zergatik barrabilak izan ikur bihurtu dena ausarta eta zintzoa, baina, ondoren, berriz, ez da inguruan dutenek galdera bat, hala nola, topikoa. Biziki dut uste, hala nola, adierazpen" gisa ari da Lanean denbora egiten duzu prest "eta"pertsona Bat da, merezi bezain ego bat arrautza". Izan dut, beraz, ih hiru.
  
  
  Nire pertsonala altxorra.
  
  
  Noski, jakin behar duzu ez nintzen jaio hiru arrautzak. Hirugarren oparia izan zen AIZKORA. On dell bera, hau da, halaber, baloi-itxurako granada. Hilgarria gas bonba. Inprimatutako erabiltzailearen eskuliburua irakurri du: (1. Tira pin. 2. Jaregin bonba. 3. Exekutatu ahal duzun neurrian.) eta "Zerrenda ahalik eta aparkatzeko lekuak", hau da, AIZKORA slang, non ezkutatu ahal ezkutuko armak. The +3 esaldia ("erabili malgua osagarri of Z-5 eta leku granada zure gorputzaren zatiak") jasotako batzuk subtext.
  
  
  Zer ez nekien orduan, eta gaur egun ezagutzen dut, izan zen "Arteko zure zatiak" ez zen seguruena aterpe munduan. Inork ez luke uste begiratu granada bat dago. Eta hau ere, ez du nire bizitza salbatu behin baino gehiagotan. Baina ez da arazo bat, hau granada: nola lortu ee inguruan aterpe bat.
  
  
  Duzu botoa aurrean zure tiro zuzen. Hamabi pistola zuzenduta daude zure pila dolarraren. Duzu eskaintzen dira, antifaz bat, eta esan duzu, "ez". Duzu eskaintzen dute zigarro bat eta ez esan duzu. Eskatu dute bat behar duzu bada, azken eskaera, eta esan duzu, " Bai, jauna." Bere hotel egin nahi bera eroso azken aldiz.
  
  
  Hau da, arazo bat granada.
  
  
  "Nik uste dut, baina esna. Kwan esaten zen. Van zela etorri ikusi kasua izan zen bada... ezin dut asmoa izan da hildako betiko.
  
  
  "Nick Carter,", esan zuen.
  
  
  Zuen poliki-poliki bota du bere burua sortu eta sentitu zuen bere burua. "I gertatu izan da, eremu batean, eta pentsatu nuen gelditu eta jaregin arabera."
  
  
  Irribarre egin zuen. "Nahi dut genuke ezagutzen duzun ziren datozen."
  
  
  "Ezagutzen dut", esan nion. — Egin behar duzu tarta bat."
  
  
  Batera keinu bat, jorratzen zuen gutun beste batzuk. "Hey, hona etorri. Nahi dut bete ospetsuaren master hiltzaile, Nick Carter, azken aldiz." Modu esan zuen, ez zuen espero zen txalo kopako bat, eta, agian, batzuk gehiago.
  
  
  Horren ordez, bat jaso zuen gupidagabea serie sneers.
  
  
  'Orain...'esan Van. — Ez da beste arazo bat. Nor izango ohorea hil gure Killmaster? Bat izan zen, erretorikoa corkscrew, jakina, Van hotel jendea laguntzeko emu koroa.
  
  
  "Niri. Kwan bat-batean bota zuen bere pistola: "nik aginduak jarraituz nahikoa luzea. Behar dut ohore hori sustatzeko." Wang era berean, drew bere pistola eta bat egin ego Kwan. Esan zuen. "Gehiago merezi du."
  
  
  Nintzen galdetzen nor zen gehiago merezi horien inguruan. I zen benetan hasita lortzeko interesa.
  
  
  Bi gizon koa izan da, elkarri begira, bi pistolak at adierazi bata bestearen bihotzak.
  
  
  Zirkulua gizon hartu urrats bat atzera horiek, balitz bezala ziren lantzean quadrille gabe musika. Mugimendu honek handitu egiten du tentsioa, galdetu bi heroiak armak borrokatzeko. Orain sortu da harrotasuna. Edozeinek horien inguruan erretiratu dute, galduko luke aurpegia. Edo beste edozer.
  
  
  — Aginduko dut jaregin duzu zure armak. Bat izan zen pointless jokoa da, eta Vahn bazekien da.
  
  
  — Eta ez naiz, diozu, ez ditut hartu aginduak jada.
  
  
  Uste dut Kwan tiro lehen. Bi distirak gertatu split bigarren bat, eta izan zen, dagoeneko erdibidean gelan zehar. Duelu eman denek distrazio behar dute. Eserita lurrean, hartu zuen granada, bere eskuan eta hasi zen arakatu hazbeteko by hazbeteko ate aldera. Lehen jaurtiketa, zuen jaitsi da, ospatzen bere arnasa, eta ran irteera. Gas bat sortu hilgarria ke-pantaila. Dute arnasestuka eta jaitsi, iristen saiatzen me. Bat joan bidez nah, baina bere ego zaionean bizitza eta tolestuta. Hartu zuen jauzi handi bat eta berak behartu salto out. Bat izan zen, heavy antigoaleko haritz ate bat dekorazio gako dekorazio blokeoa. Atea klik reassuringly eta konfiantzaz. Ez zuen jasateko gai izan presioa zortzi bidelapur betiko. Baina, ondoren, berriz, ez dute hainbeste denbora. Gas zukeen postuan ih off bere oinak hirurogei segundotan, eta hiru minutu lukete guztiak hildako izan.
  
  
  Gora joan zen, laugarren solairuan, ireki leihoa, eta arnasa sakon hartu. Gas egongo da, non izan zen: batean itxita liburutegia bigarren solairuan, gela non leihoak itxi ziren.
  
  
  Adineko bikote izan zen oraindik ere, non ee utzi zuen horiek. Izan ziren, beraz, beldur hori dute oraindik alegia hila. Merkataritza ganberak bere jaso, atzera itzuli, eta bere egiten du behera, hiru eskailera hegaldi.
  
  
  Iritsi gara, belarra etxearen aurrean, eta etzan belar gainean harrapatzeko gure arnasa. Kanpora begiratu zuen liburutegia leihoan. Hiru erakunde arautuko kuzkurtuta sortu nen. Leiho ezin ireki, baina hil dute ireki nahian da.
  
  
  
  
  
  Kapitulua 9
  
  
  
  
  Ez ziren suite utzi Britainiarrak Kolonialaren, beraz, I alokatu bere hiru gelak. Bi horien inguruan ziren Thestlewaites. Horrexegatik da izan azken izena Duke eta Dukesa. Eta ez dute benetan izan ziren Duke eta Dukesa. Horrexegatik da neska hori, Nonnie zen, ih-ren alaba. Eta kontuan hartuta, duke zen laurogeita hiru urte, bere aita sentitu zentzu bat errespetua noblezia.
  
  
  Nonnie lortu bigarren gela.
  
  
  Nonnie mantendu besterik ez datozen hirugarren.
  
  
  Hirugarren gela izan zen nirea.
  
  
  Astiro-astiro, azaltzen saiatu naiz bere horretan ez nintzen bere mota. Berak protestatu furiously, eta esan zuen gustuko me. Dut astiro-astiro azaldu duenez, ez zen nire mota. Bere egin du negar. Esan nion gezurra. Esan nion, aurkitu dut, bere oso erakargarri eta devastatingly sexy. Bere aitak esan zion zuen, gaizki zauritu.
  
  
  Oso zen ulertzeko.
  
  
  "Deitu nuen eta zuen bi elkarrizketetan. Lehena izan zen Londresen, Roscoe Kline. Roscoe bat izan zen, AH agente. Gisa tiratzailea, bere talentuak ziren, batez bestekoaren oso azpitik, baina noiz etorri da jarraipena Hema edonon, Roscoe Kline, ez dute eguzkia zion.
  
  
  Roscoe bezala begiratu ezer ez litzaidake zuen inoiz aurretik ikusi. Ume kudeatzen itxura hiru pertsona desberdinak barruan eremu berean. Zuen modu berezi bat aldatuz, bere adierazpen eta jarrera. Egun bat duzu inguruan begiratu eta ikusi errand boy. Bada, atzera begiratu, berriro ere, errand boy pasatu da, eta ikusten duzu beste norbaitek—, abokatu bat edo bat racing gidari-nolanahi ere: beste norbait oso-osorik. Ondoren, besterik ez zen zure sentimenduak, zuk pentsatu duzu, ez ziren jarraian ari... Istorioa doa, Roscoe behin ihes bidez Dachau, besterik gabe, oinez out hori Nazien gotorleku, besterik gabe, delako, hura jarri zuen bezala, "bat bezala begiratu zuen alemanez."
  
  
  Sinetsi edo ez. Uste dut erabat hau epe luzera.
  
  
  Roscoe agindu harrapatzeko plano bat Nassau. Jarraituko du jarraipena Chen-li eta Vin Wo dut lortu arte ez dago. Izan zen hamar minutu iragan hamar. Bere izeneko I aireportuan. Bidaia Londresera hartu off denbora. Ondoren aktibatuta zuen irratian. Ez zen albiste bat ihes, baina ez da ezer buruz Chen-li-en, ahalik eta harrapatzeko. Roscoe behar off erakusteko bere trikimailuak.
  
  
  Hotel medikuak aztertu nire sorbalda, bandaged nire ego, eta eman zidan injekzio bat.
  
  
  Ez zuen konfiantza gurekin hitz bakar bat dut zaie atean sartu.
  
  
  Bere hotel dutxa bat hartu, edari bat dute, eta berrogei orduko gangak. Baina zuen, halaber, interesa ikusten Tara, eta ez naiz, beraz, zuzena dela ez dut konturatzen behar zuen izan infernua bidez azken ordu batzuk. Izan zen, poignant zuen grimaced, eta esan zuen, " You guys beti dibertigarria izan ere." Bere ere bazekien zuen benetan izan mistletoe kontuan. Nahiago dut bila hasten da, bere burua baino eseri eta itxaron. Espero zuen hori Tara bertan behera utzi zuen bere hotel erreserba eta joan helbidea litzaidake zuen eman bere. Gidatzen zuen gora horia etxea beste aldean herri.
  
  
  Mrs. Wilson. T. Sheriff erantzun zidan. Ez, berak esan zidan, Tara, ez zegoen han. Hema zen hau Tara? Eta hema zen nah bere? Odol hasi marmarra nire burua. Tara izan behar, hemen, duela ordu batzuk. Izan da lekurik seguruena zuen uste izan. Baina ez dut utzi dute Ay horretara itzuli hotel. Bere behar dute bidali bere laño hemen. Mezua Mrs Sheriff bere bidalitako ekarri nahi dut kentzeko bere stalkers. Zuen irudian bi emakume elkarrekin eserita, kafea edan eta jolasten haurrekin batera.
  
  
  Ikuskizuna, gaur egun aurkezten du bere burua nire begien aurrean ez zen hain atsegina.
  
  
  Izan dute Edukiontzi bat.
  
  
  Baina, ahots-arazoak berriro. Nor dira'? Eta non egin zuen bere hartuko dute? Bere berriro, ez dakit non hasteko. Eta orain ere, Tara izan...
  
  
  Bere izena da Missis. Sheriff, Hema ez zen.
  
  
  Niri eman zuen botila bat ron.
  
  
  Bere itsatsita nah. Izango litzateke ergelak utzi, berriz, ez dakit nora joan. Granada? Ez dut uste zuten Tara dago. Baina ez zen leku bakarra zuen uste izan. Eta hori da, zergatik ez zuten hartu bere ez. Hartu zuen beste zurrutada ron.
  
  
  Bere master bidali bere. Sherif eskuratu batzuk papera eta luma bat eta idatzi ohar bat egiteko polizia buruz Wilson. Esan zuen, horiek duten benetako errudunen ziren, eta hori dute seguruenik aurkituko ih bost oinak azpian idazten du. Esan nien ez liteke gehiago gorputzak, baina ez dakit non.
  
  
  Ondoren, hau da leku sainduetan pizten berriro.
  
  
  The "Egurrezko Nikela" izan zen, zehazki zer Ego Wilson zuela esan zion. Pixka bat exekutatu-behera tabernan alde on the road. Mimmo ibili bere iragan eta aparkatuta dauden zuhaitzen artean.
  
  
  Windows ziren iluna, baina when I got hurbilago, ikusi nuen zirela beltz batez estalita gortinak.
  
  
  Entzun dut bere ahotsak.
  
  
  Iritsi zuen Wilhelmina. Hartu dut, denean aire gela bihurtu zen transpiragarria berriro, eta nik izan behar snatch out by the dead trikimailu bat itogarria Thai. Stiletto aurkitu bere nonbait liburutegiko solairuan. Polita izan zen nire zaharra fidagarria arma atzera. Arma berri bat da, berri bat bezala maite — beti beldur hori utzi egingo du behera.
  
  
  Lizzie atxikia aldera iluntzen leihoan.
  
  
  Eh bien, Lotto?
  
  
  Nous bisitak.
  
  
  Ziren zain, zerbait, eta izan ziren hitz egiten frantsesez. Frantsesa zen hizkuntza komun bat Indotxinako. Asko inguruan horiek iraultza-triskantza herrialde izan ziren behin frantziako kolonia, eta, ondoren, aurrean independentzia, berriz, pentsatzen elkarrekin buruz zein norabide hartu. Ezkerrera edo eskuinera. Bere ez da inoiz hain ona horiek ekialdeko hizkuntzak, baina, gutxienez, bere frantsesez hitz egiten.
  
  
  "Si le Nautikoak da parti. Ez duzu ikusi seinale?
  
  
  Ziren zain seinale itsasontzi desagertu zen.
  
  
  — Плюс важно, où sont les otros?
  
  
  Dute ere izan ziren zain "beste batzuk". Bada, horiek "beste batzuk" ziren, non espero dut izango lukete, agian dute itxaron-denbora oso luzea.
  
  
  Zuen iragazi harrapatzeko hitza behin esan dute. Galdetu dute izan baduzu kontaktatu les otros batera Carter. Pentsatu dute bat izan zen, pena ez ziren onartzen laguntzeko.
  
  
  "C' est dommage," bat esan zuen, " que la femme est mort."
  
  
  Nire dolarraren pila gelditu taupadak.
  
  
  Tara hilda zegoen.
  
  
  Jakinduria, zuhurtzia, auto-defentsa, aukera, helburua, ah, bizitza, guztiak lurra jo zuen unea sartu zentzugabeak hautsa. Bere besterik ez da desagertu ero. Salto egin zuen gora eta zaionean atea ireki. Zuen erasoa izan zen lehen objektu mugitzen bistan. Ez zuen, nahiz eta marraztu pistola bat. Bere hotel sentitu izan haragia bere eskuak eta sentitu bat primitibo gogoa malko eta retaliate. Bere hotel ahal izango da bere arma.
  
  
  Bat-batean konturatu nintzen borrokan hiru gizon. Elkarrekin ziren, sei oinak altuera eta hirurehun eta berrogeita hamar kilo, baina, orduan, eromena, ez dut eguzkiak bezala. Itsu amorru, ondo moldatuko amorru — hori da, zer bihurtzen fools sartu superhumans.
  
  
  Bat izan zen, etengabeko amorruz makina. Bat izan zen fabrika hori landu punches eta jaurtiketa. Horietako bat ere ez ihes egin dit. Dugu ziren bat bezala antolatuta Txinako puzzle-bakar bat, spinning, ostikoka baloia. Beldur ziren guztiak tiro egin, beldur hit bat, horien bitartez.
  
  
  Bere hotel nahi esango dizu nola egin nuen. Izan ere, bere hotel ezagutzen zukeen bera. Baina guztiak gogoratzen dut da nire amorrua. Noiz baino gehiago izan zen, guztiak ziren hildako. Eta egin zuen bakarrik bere eskuak biluzi.
  
  
  Tara en gorputza zen sprawled counter. Ez zen pultsu. Bizi-aztarnarik. Zuen bere jaso eta bere egiten kanpo. Bere ile gorria erre ni bezalako eskukada bat sugarrak. Bere aurpegia begiratu zurbila in the moonlight, baina apal laino freckles oraindik estalita, bere sudurra. Korapilo bat itsatsita painfully eztarrian, eta nik garrasika hautsi free suntsitzaile bat sob. Baina ez da joan edozein gehiago; besterik ez zuen han gelditu zen.
  
  
  Zuen bere musu good-bye.
  
  
  Zuen piztu, labur-labur, nire besoetan.
  
  
  Ee bere musu berriro.
  
  
  Zuen chuckled eta grimaced. "Hey, Nick", esan zuen barre bat. — Ez zuen uxatzen duzu gaizki?"
  
  
  Dut ia jaitsi da, izan dut, beraz, harritu hau ustekabeko performance. Ezin izan zuen beste hitzen bat esan digu. Lehertu zuen barrez. 'Lasaitzeko behera. Oraindik ez duzu, crazy. Sleeping Beauty bizirik dago eta ondo."
  
  
  Azkenik, lortu nuen esaten "Zer-ha-whoo". Edo antzeko zerbait.
  
  
  Berak barre egin berriro. — Let me go, eta ez dut esango dena."
  
  
  Izan da pixka ee. "Mmmm," esan zuen. "Polita da mugitzen berriro." Berak luzatu bere besoak eta hilaren inguruan, ilargiaren.
  
  
  Bera izan zen, ederrez. Bat izan zen mitikoa nymph. Bat nymph arabera kondaira zahar batek, berriro jaio, goranzko gailurrak soineko, magikoa izaki bidez, maitagarrien ipuin, iratzarri onik aterako batetik, spell bat iraun duen ehun bat urte.
  
  
  Begiratu zuen Nah, gehiago edo gutxiago mesmerized bere burua. Zuen amaitu bere dantza, astindu bere burua, eta grinned. "Gorroto dut, egia esan, kuttuna. Benetan da oso unromantic."
  
  
  Saiatu da, " esan nuen.
  
  
  "Biofeedback", esan zuen.
  
  
  Organikoa iritzia?
  
  
  Organikoa feedback".
  
  
  "Nik dagoeneko esan dut," esan zuen. "Baina zer da?"
  
  
  Beno, zalantzarik gabe entzun duzu horiei buruzko teoriak nola gelditu bat, buruko mina nola kudeatu asma, besterik gabe, kontrolatzeko zure garuneko uhinak... "Beraz, zer?" Ez zen bat bestseller izeneko Biofeedback. Ez dut irakurri, edozein salduenetako, baina ez dut entzun buruz teoria horiek. Izan du ezer egin "nola imitatu hildako pertsona bat matematika?"
  
  
  "Beno", esan zuen, " egin nuen. Me eskatu dute, non zinen, Odin horien inguruan hit me eta erori nintzen. Ondoren, bere besterik gabe, honekin hasi bio-iritzia. Dut pixka bere pultsu arte ezin izan dut sentitzen bere ego jada, eta nire arnasa ospatuko. Beti egin nuen hori noiz lortu dute gehiegi hurbil niretzat."
  
  
  Besterik gabe? Snapped dut nire behatzak.
  
  
  Ez. Ez da erraza. AIZKORA da bat prestatu talde emakumezkoak eragile. Ariketa hau askotan iraun zuen hilabete. Baina funtzionatzen du."
  
  
  Baina esadazu, zergatik ez duzu harremanetan jarri me? Zuen jaso bere bizkar. — Ez nengoen ziur izan duzu lehen. Baina, gainera, "— zuen pausatu eta begiratu beheko — " joan zure hotel bada ikusteko molesta duzu."
  
  
  Eman zuen bere venomous begiratu. "I izan zen, beraz, freaking kezkatuta denean, esan duzu hildako izan ziren stormed dut honetan sartu club ero bat bezala."
  
  
  'Hi ez dago.'Ez oihukatzen duten bezala. Uste duzu etorri zen hemen dibertigarri?
  
  
  'Ez.'Baina ez zinen ondo pasatzeko. Duzu lo lanean.
  
  
  Daki zuen metodo hori abantaila ugari ditu. Ahal izango duzu, nahiz eta gelditzeko, zure pultsua, berriz, zure belarriak jarraituko funtzioa. Eta jendeak, besterik gabe, joera ez izan lotsati, bere hitzak presentzia hildakoaren.
  
  
  Tara asko ikasi. Ez dela lortu gurekin gehiago nahi izanez gero, baina, gutxienez, sekretuak Nassau ziren argitzea.
  
  
  Lin Jing eta Bangel bat izan zuen ekialdeko farmazia. Bangel izan ere, hotel bat Nassau. Noiz zirudien guztiak, too ona egia izan, Txinako enpresa KAN egindako eskaintza bat dutela ezin ukatu. Truke ez itzaltzeko iturri drogak, KAN eskatzen hogei ehuneko hasten da eta aldizkako zerbitzuak. Hau "ausazko zerbitzua" izan zen oso erraza da: egin behar izan zuten guztia izan zen ematen estaldura eta estaldura PBX serie KANG saiatzen zen landare nonbait.
  
  
  Nassau zen ideal bat ugariko gunea. Hurbil Amerikan, baina, oraindik ere, Britainiar lurraldea. Hau gorde ih arazoak asko eta arriskua. Eta azken hanka ih bidaia, oso erraza izan da taula bat arrantza itsasontzi eta lur urruneko Florida arrezife. Sistema izan zen, lan fina.
  
  
  Charles Bryce, adibidez, gizona hil Senatari Morton. Lehen lan egin zuen bezala sinple bat sukaldean laguntzaile bat casino Granada; ondoren, KANG nagusi izendatu ego, tiraka eskubidea kateak han eta hemen, gisa pilotu "Hegan Batekoak"; - zuen izorratu plano batera senatari nen. Bezala DAITEKE, sistema lan egin arazorik gabe, baina Lin Jing aurka honetan tolesten paper. Da, batez ere, xedea, erabilera aurka zorrotz moztu. Ez ziren beste parte-hartzaile batek grumbled.
  
  
  Hau bukatu denean, Chen-li jaurtiketa Saybrook. Ezinezkoa izan zen. Senatari Saybrook izan liteke Chen-li-ren helburu, baina ego izan behar du, bere burua hil etxean Maine. Noiz Saybrook sartu casino batera laño begiak, Chen-li pentsatu: "Zergatik behar dut itxaron bere?"
  
  
  Bat izan zen, madarikatua ergelak gauza egin behar da. Beraz, ireki ahal izango duzu zure habia.
  
  
  Chen-li atxilotu zuten.
  
  
  Lin Jing uztea erabaki. Nahikoa txarra buelta Bangel in da, beharrezkoa izanez gero. Gainerako koadrila ere izan zen zorian mutiny.
  
  
  Osoa casino enpresa Granada izan zen, bat-batean, mehatxupean.
  
  
  Dute bidalitako Vin. Ih gizon handi Londresen, plus bat erreskate taldeak arabera Kang lortzeko Chen-li. Hegal ezarri zuen bere burua gisa opioa dealer, eta rol hori onartzen zion irabazteko Lin Jing da fidatzen, eta baita bidali Lin Jing eskuratu dit. Baina hau delako kaosa eta mutiny en Granada, KAN izan berri bat aurkitu kokapena. Beraz sartzen dira Egurrezko Nikela kasuan, ezkutatzen drogak batetik Wilson. T. Sheriff. Taberna honetan, Stahl ih da egoitza berria. Ez dute bildutako plan beren hurrengo ekintzak. Pertsona gehienak inguruan, nahiz eta horiek jan eta lo, ez dago. Plan ona izan zen.
  
  
  Hegal zen atzean mastermind Chen-li en ihes osoko kartzela. Zuen, halaber, aurreikusitako istripu hau yacht ekarri eta itsaspeko bat. Zuen, ondoren, antolatu bat "enpresa-bilera" batera duke, eta, gainera, ziurtatu egin duke en leial butler desagertu zela. Ez zen koinzidentzia eta atsegina dela Vin bazekien handi bat butler? Heldu besterik ez London inguruan Lady Cheryl en gomendioak.
  
  
  Utzi zuen indarkeriazko egintzak Wang Tong. Klase horiek ez ziren txarrak, ondo, bortitza. Zer zen gogaikarriak izan zen itzulpenak. Nonbait, frantsesetik Kanbodiako, Thai, Txinako, eta bereziak euskara Van Tong, akatsak crept, eta ondo-pentsamendu-out plan batzuk galdu beren esanahia. Zer jarraitu, begiratu bezalako zerbait out bat "Keystone Cops"filma komedia.
  
  
  Behin denbora bat guys inguruan KAN tripped gorako gorputz bat, izan zen pentsatu dute KAN-en egiten.
  
  
  Azken finean, KANNA izan bakoitzean hiltzeko arrazoia Bangyeol, eta KANG ere aurreikusi hiltzeko Lin Ching. Beraz, pertsona orok pentsamendu hori izan zen beste norbaitek talde batek egin du, eta isilean garbitu gorpuak utzi zuten bere.
  
  
  Gainerako zen hain dibertigarria. Hau izan zen aya zati hori jorratzen mistletoe en aldean Garou. Dute berarekin lortu zuen me harremanetan jarri. Mutilak Telefonoz egin da, eta jakinarazpen zen hori " American hil da." Vin en pentsamendu bakarra eman izan dut hau American. Berandu zen, arratsaldean denean, Hegal-en taldea bere bidea egin du Jauzi Errepidea, eta beste batzuk hasi ziren euren istorioak baino gehiago orokor bat elkarrizketa.
  
  
  Dute erabaki dute, hobe get me — eta azkar. Baina dagoeneko izan dut on Jauzi Errepidea. Hartu dute Tara me ordez.
  
  
  "Non egin dute, hartu duzu?"
  
  
  Zuen inguruan aktibatuta.
  
  
  Esan duzu zurea izan ziren. Jakin nahi dut non.
  
  
  Utzi zuen harea exekutatu behera nire bularrean. - "Bat dela uste dut, oso gaixorik corkscrew." Bat marraztu zuen dolarraren pila harea nire bularrean. 'Zer gertatzen da?'Zer da?' galdetu zuen barre bat. "Are you jeloskor, Carter?"
  
  
  Jakina, ez naiz jeloskor. Eta ez deitu niri Carter. Bat bezala begiratzen duzu emakumezkoak erreportaria inguruan pelikula bat.
  
  
  "Besterik ez dut gertatu play Lauren Beckall." Koa izan zen, duintasuna eta ran behera beach in the moonlight. "Bada behar zuen zidan,", esan zuen, " besterik gabe, txistua." Gauza bakarra litzateke gutxietsi bere duintasuna izan zen hori, ez zen jantzita edozein arropa. Noiz ezagutu dugu, zuen bezala zirudien nahiko duin bat gazte. Baina azkenaldian, begiratu zuen gehiago bat bezala hautsi gazte bat baino andre egoki.
  
  
  Bere betiko hotel sl. Bere hotel ee berriro. Baina txarrena da ez zen hori izan nuen txistua.
  
  
  Jaiki zen eta, ondoren, bere behera hondartza.
  
  
  Joan ginen igeriketa.
  
  
  In & nb, erdian olatuak, dugu slid beste bat inguruan beste.
  
  
  "Ez da lan", esan zuen. Esan nion. "Leku apustu bat?"
  
  
  Beno, izan liteke, bada ez genuen izan urratuta gain, beste aste kanpoko jarduerak. Beraz, egin dugu, maitasuna oso ertzean ozeano, batzuetan estalita ura, batzuetan hutsez berriro. Dugu erori zen erritmo bera bezala, olatu edo olatu — bera sartu erritmoa, gurea bezala, beraz, hori da, eta bihurtu zen olatuak eta shore, bilera bere ikastaro natural eta agur esaten; bihurtu dugu, are gehiago, lagun, agur eta agur esaten maitasunez, bustia gazia musuak. Izan ere, ez da inoiz gelditu. Nire ahoa bere bularreko berehala egin bere guztiek baino gehiago berriro hasi dugun bezala, ondorengoak elkarrekin sartu swirling ura eta igo berriro elkarrekin, gasping ilusioz.
  
  
  Egun batzuk geroago, esan zidan,"badakizu, ez dut beldur zen bere lehen."
  
  
  Ran zuen barruan bere eskua baino gehiago bere sabelean. "Bat da scary jokoa, eztia. Eta bada, ezin duzu play labanak edo kung fu... beno, ez dut errua duzu. Begiratu zuen sakon bere begiak. "Ondoren, utzi tell me zer.: I izan zen oso haserre duzu."
  
  
  Bere burua astindu zuen. — Ez dut esan nahi, ondoren,. Esan nahi dut, gaur egun arte, noiz eta biok eserita duten taberna, noiz izan ziren han eserita, beste aldean aulki, milioika mila kanpoan.
  
  
  "Begira", esan nion softly. "Ahots bat bezala, berea. Eta inork ez dit egin da ordaindu. Badakizu orain dela zuen zurekin, berea zurea da. Eta gainerako denbora... beno, ondoren, bere seguruenik guztiak bere.
  
  
  Irribarre egin zuen. Ez zen bat haze zure tristura da. "Ez kezkatu. Carter. Ez dut saiatu aldatu behar duzu. Besterik gabe... pausatu Zuen, kontuan hartuta zer esan, orduan, aurrera jarraitzea erabaki — " ez, ez dut ezagutzen duzu aurretik. Orduan, bada, bere izena ez da Lauren Beckall, ondoren, izan dut hau awful, disgusting izateko joera Umezurtz Annie. Irribarre egin zuen berriro, baina oraingoan bere aurpegia zen, gehiago alaia. Ez kezkatu. Orain bere oso handia eta sendoa, eta maite duzu, besterik gabe, modu zara."
  
  
  Izan dut bat eraiki-in reflex esaldia "maite zaitut", serie bat errebote. Inoiz ez zuen agindu, bere ezer... denok mantendu behar da ez-loteslea... begiratu dut Tara. "Nik uste dut", esan zuen, " agian, I love you too."
  
  
  "Nire Jainkoa," esan zuen...
  
  
  
  
  Kapitulua 10
  
  
  
  
  British Museum izan zen erakargarriagoa inoiz baino. Niretzat, ez zen beti zerbait makur buruz erakarpen hau. Bilatzen ari zaren batzuk armadura hori King Arthur behar dute behin gastatu, edo fraide bat da bata "datak atzera 610". Da bat-batean gertatzen, nahi duzu historia hori ez da txiki bat besterik ez da istorio konprimituta eta lehortu horiek historia liburuak, atsegin bat-kate antzu pertsonak eta gertaerak joan eskuz esku datak direla beti gogoratu. (1066, Viking garaipen). 1215, Magna Carta.) Historia bat da tumultuous, tumultuous nahasketa hechos idatzita adorea, konfiantza, eta odola. Historia da buruz zu eta ni bezalako pertsonak, betiko kondenatuta zerbitzatzeko gure sinpleak, eguneroko existentzia. Ez metal bat armarria, edo oihal zati bat.
  
  
  Esan dudan bezala, da creepy.
  
  
  Antolatu zuen, erantzuteko Roscoe at hamaika goizeko gela non Constable-ren hatz grabatuak mantendu ziren. Berezi bat gainditu behar zen sartu. Izan nuen pasarte hau, eta norabide lortu ez, baita bikain bat panfleto buruz John Constable (1776-1837). Zuen esku bat gainditu by Margaret Rutherford antzekoen, nork, ondoren, entregatu me erraldoi bat karpeta grabatuak. "Erromantiko bat errealista da," panfleto esan zuen. "Constable Hotel itzultzeko izaera". Bada, beraz, ondoren, izaera (1776-1837) izan zen leku zoragarri bat. Bat ikusmena liluragarria berdea.
  
  
  "Baina bai. Orduan ez zen komuneko etxean.
  
  
  Bere, inguruan aktibatuta. Izan zen, Roscoe Klein.
  
  
  "Jarraitu miresteko pintura hau,", esan zuen. Zuen inguruan aktibatuta eta miresten pintura. "Gure elkarrekiko lagun Nassau zen hemen. Bat alokatu zuen herriko etxe cotswolds bilaketarentzat. Bere, joan zen beste pintura. Etxeak thatched teilatuak eta distiratsua green river. "Zure Chen-li dago oraindik. Joan ziren, han laño inguruan aireportua eta haiekin ferret ez joan edonon. Ez ziren bisitariak. Ez ziren telefono deiak, " hau da, ezohiko. Ari dira, besterik mordo bat squires liderra lasai bat, txukuna kanpoko bizitza. Jakina, dute bakarrik izan dira hemen, hogeita lau ordu.
  
  
  Aktibatuta zuen beste hosto eta denbora honetan aztertu errota eta erreka. "Ikusi al duzu beste edozein KANG eragile?"
  
  
  "Inork ez, Nicky. Nahi inork.'
  
  
  — Ba inori traba duzu?"
  
  
  Nor da niri? Lamong Cranston? Gaitasuna hodei zure burua? Inork ez du ikusten itzala, haurra.
  
  
  Gero izan dut beste corkscrew, Roscoe... Zergatik zaude proposatuz dut begiratu argazki hauek?
  
  
  Bere, inguruan aktibatuta. Roscoe shrugged. — Besterik ez dut pentsatu behar duzu buruz zerbait jakin arte."
  
  
  Zer esan dut, ondoren, ez da egokia trinkotzea.
  
  
  Izan genuen bazkaria, West End afari deitzen Hunter-en Kabina. Egur-paneled afari batera moduko bat aingira-in-gelatina eta hare-itzuli menu. Deitu nuen Tara, eta esan zion baino gehiago etorri. Dugu ziren ostatu batean" apartamentua " hori baita lagun bat Roscoe da, neska bat izan zen, gaur egun lan-herri inguruan. Gehiago izan ginen gure kabuz, eta ez dugu gutxiago izan arazoak dituzten guztiak John Stewart zentzugabekeria buruz atezain, zerbitzariak, eta langileak. Izan zen, halaber, gehien baketsua elkarreragin modu hiria. Ikusi nuen modu Roscoe begiratu Tara denean zuen zen. Zuen jantzita, bat esmeralda berdea cashmere soineko estu bat neckline eta estu bezala izurria, eta horrek jasan zuen bere onena, eta lagundu bere enpresa txandan bularrak. Behar zuen joan erosketak eta erosi bat ego goiz hartan. Gutxienez ez dut inoiz ikusi aurretik, ego. Ezin dut batzuetan ahaztu bere soineko, baina ez dut inoiz ahaztuko bere soineko estu.
  
  
  Sartu zuen bere Roscoe. Irribarre egin zuen bere irribarrea. Esan atsegin dut aurretik, Roscoe begiratu daiteke, edozein dela ere emu gustuko, baina orain zuen espezializatutako behaketa gabe adierazpena. Mr. Poe, Batez Besteko Pertsona. Batez besteko altuera, eraikitzeko, aurpegia, eta jantziak. Balioesteko dut izan zen, berrogeita hamar bat urte edo, beraz, eta hori lortu dut irudikatu gehituz sortu zuen dena egin zuen. Baina du bere ile lodi, ez da grisa, eta ez du hori oldarkorra kolore beltza hori gertatzen denean, koloreztatzen.
  
  
  Beraz, Tara irribarre egin. Une batzuk geroago, denean Roscoe begiratu zion, izan zen Gary Grant. Izan zen, altu eta mehe, eta bat-batean nen zen jantzita neurrira egindako traje bat, eta berak ikusi zuela harrigarriro zuri-hortzak. Ah, zuri hori dazzles, eta Tara begiratu liluratu.
  
  
  Eseri zen, eztarria garbitu, eta enpresa bat, imperious keinu izeneko zerbitzari baino gehiago, eta agindu edariak. "Esan zidan,", esan zuen Roscoe, " nor da behaketa zure merkataritza orain?"
  
  
  'Merkataritza?'
  
  
  'Kanpo. Zure kanpo-merkataritza.
  
  
  "Oh, ustezko merkataritza. Charlie Mace. Ikusi al duzu inoiz ego?'
  
  
  Bere ego du inoiz ikusi.
  
  
  "Beno, hori ona da. Arma onak dira, gainera. Zerbait gertatzen bada — eta ez dut uste izango da-izango zuen, let me know. Ez da mutiko bat berarekin, Pearson. Beraz, ez duzu kezkatu."
  
  
  'Mutil bat?'
  
  
  Roscoe zuzen begiratu zidan begietara. — Uste dut zinen nahiko smart zinen hogei."
  
  
  Pentsatu dut horri buruz pixka bat. — Oraindik ere, ez litzateke asko hobeto sentitzen duzu bada, ziren han eserita oraintxe."
  
  
  Roscoe astindu bere burua. — Bat naiz bloodhound, Nicky. Ez watchdog. Gainera, nago lortzean ere - " zaharregia,"saiatu zen esaten, baina harrapatu berak, besterik gabe, denbora," bere stahl izan da gehiegi alferrak azkenaldian gezurra putzuz aste bat zain."
  
  
  "Nola egin ahal izango duzu, beraz, ziurtatu egingo dute egonaldia hain luze?"
  
  
  - Produktuak, adibidez. Dute agindu janariak-adibidez, aste bat. Dute, nahiz eta bat kontratatu agencia. Horrek esan nahi du plan ona izan mutilak, berriz, bat. Hala nola, albisteak zabaltzen azkar herrian zehar. Eta uste me, da dagoeneko albiste horiek hiri norbaitek sneezes bitan.
  
  
  "Beraz, zer egin dezakegu?"
  
  
  "Just itxaron?"
  
  
  Kanpora bota zuen bi e-mail boxes. Txikiak poltsikoan beltza kaxak. 'Bat zuretzat; bat niretzat.'
  
  
  'Lan distantzia bat?'
  
  
  'Bai. Besterik gabe, joan hurbilen telefonoa eta txirrina bederatzi-hiru-sei-lau-zero-zero-zero. Hiriaren kanpo, lehenik eta behin behar duzu buelta zero-bat. Ondoren, sakatu kode hau cutie eta entzun ahal izango duzu grabazio bat Mace-en txostena. Txosten orduro.
  
  
  "Da hori guztia?"
  
  
  "Ez", esan zuen. "Ez dago beste zerbait. Ere deitu dezakezu, eta utzi zure mezua zinta gainean. Ondoren, Maza eta bere ego ere entzun daitezke. Dolores etengabe jarraipena jarraipena, eta, beraz, izango dugu dutenean, ezer bada oker. Just ziurtatu esan hey, non ari zaren ostatu. Dolores zen AIZKORA telefonogunea.
  
  
  — Eta etxe hau — posible al da jarri Zhukov da?
  
  
  Bat egin zuen gazi aurre egin eta bere burua astindu. 'Ia. Edo izan behar dute desagertu, berriz, bat, baina ez dute erakutsi seinaleak edozein da oraindik. Dugu, agian saiatu bat bidali langilea arrazoi batzuk. Baina bada Poe Vin jaitsi, hala nola, trikimailu bat, zuen izan litzateke luze hildako. Dugu konexio bat tokiko telefono sarea, beraz, ezin dugu atzematen guztiak irteerako mezuak.
  
  
  Ez zait gustatzen. Izan zen betiko itxaron. Baina ezin nuen arrisku jarriz neure burua arriskuan. Vin Vo gogoratu dit. Besterik erakutsi ume, zure aurpegia behin eta eragiketa osoa porrot bat izango litzateke.
  
  
  Begiratu zuen bere ikustera. Izan zen bi minutu bat. "Bada zure paging sistema lanean ari da, uste dut, duzu, denbora da egin behar."
  
  
  Roscoe eman zidan bere liluragarri irribarre. — Zergatik ez zara orain?" lagun bat? Eutsi zure behatzak pixka bat. Saiatu it yourself.
  
  
  "Espero dut duzu inplizituki, Roscoe", esan nion. Zuen grinned at Tara. "Esan nahi dut telefono batera. Ezagutzen dut, duzu eman dit txosten zehatza.
  
  
  Zuen ezin dela argudiatu, baina I-3 da beti gehiago baino garrantzitsuagoa K-2. Roscoe telefonoz erantzun.
  
  
  Tara irribarre egin.
  
  
  Izan da gozoa, baina hutsik irribarre bat emakume nork ez du ezagutzen flota du, besterik gabe nabigatu. "Ez naiz gose", esan zuen, begira menuan. "Gainera, ez zuen nire mota", gaineratu zuen gabe, gora begira.
  
  
  Bere kopeta igo. "Nahiz eta ez nuen pentsatzen digu une batez", esan nion.
  
  
  Mace ez dute Barents Itsasoan lurralde kontatu digu. Horrek, funtsean, eman zigun egun bat off. Erosi nuen, bere zenbait sarrerak musika. Gauza bat izeneko " Kontatu Zure Ama, "zein harroputz bat New York Times-saltzaile izeneko"nahiko dibertigarria bada nahi duzu stuff mota hori."
  
  
  Tara zen prest lortzean erosketa batzuk, eta bere nerbio pixka buruz ez da ezer egiten. Nire ahotsa izan behar sounded absurdly creepy, zeren zuen bat-batean gelditu hitz egiten.
  
  
  "Badakit zer pentsatzen ari zaren," esan zuen azkenean. "Uste duzu, hau izango da bere godforsaken turismo tranpak, beraz, zer egin nahi duzu neska hau? Edo, hobeto esanda, zer zen zuen hemen egiten dena? Guztiak zuen egin ahal izango da lortu bahitu eta erosketa joan."
  
  
  Ez nuen erantzun. Ee uste -- zen itxi.
  
  
  — Beno, ez dut arrazoi bat izan da hemen. Eta arrazoia da behin irudikatu non labs dira Hall ih, ez dut ezagutzen duten klonak dira horien inguruan eta zer egin haiekin. Bera izan zen, niri begira berean ez-zakar, estu-lipped, modu izan zuen lehen egunean ezagutu dugu at Waldorf. Eta ilea atzera nire lepoan koa izan da, besterik gabe, egin zuten bezala, ondoren,. Berea, bazekien hori bere erreakzioa izan zen guztiz defentsa. Zuen han eseri eta sentitu zuen bezala, izan zen gogaikarriak zidan, eta ez zen asko egin ahal izan zuen horri buruz. Eta bera izan zen arrazoirik touchy, eta berak ere ezin izan du ezer egin.
  
  
  Koa izan dugu txoko Piccadilly Circus, begira, bata bestearen babesik amorrua.
  
  
  Esan zuen. — Gainera, ez da beste zerbait egin ahal izango dut.
  
  
  "Eta, beraz, ez da", esan nion. "Esan nahi duzu, ere izango duzu esan zerbait."'esan zuen. — Nik ere egin ahal izango duzu, oso pozik."
  
  
  Zaila da argudiatzeko bat, hala nola, unvarnished egia. Adostu dugu betetzen apartamentu bost o ' clock. Ordura arte, ferrets gure inguruan zaindu egingo du bere burua. Joan nintzen pad Charing Cross Road. Got pixka bat hazy. Ez zehazki lainoa, baizik eta mota batzuk lodi eta hotza. Sendatzeko zauria nire sorbalda gainean duela. Galdetu zuen zergatik pertsona gustatu mina beste lagun bat, hainbeste denean mina benetan existitu.
  
  
  
  
  Kapitulua 11
  
  
  
  
  At laurden bat, hiru, zuen iritsi pad. Besterik gabe, denbora gogorarazten dit zela eska hiru o ' clock. Euskara ez edan batere, ez denean. Horregatik,-gutxienez arabera, Roscoe - ezin duzu fidatzen euskara. Agindu dut garagardo bat eta iraulita egunkariaren bidez.
  
  
  Orri hamar London Aldiz, ez zen pieza txiki bat albiste guztiak baino gehiago estatu Batuetan. Horrexegatik da Senatariak Bale eta Croft biktima izan ziren helikoptero bat crash, berriz, egiaztapena ondorioak Urakan Carla. Gutxienez, hori zer pentsatu dute. Helikoptero pilotu eta falta ziren, eta ikerketa atzeratu zen, ondorioz, Urakan Dora.
  
  
  Beraz, ih zen sei. Morton, Saybrook, Lindale, Cranston, eta, orain, Neil eta Croft. Ezin izan zuen imajinatu Washington-en akrobazia. Elkarrizketa pribatu buruz hilketaren saiakerak eta konspirazio. Pozgarria gobernuaren adierazpenak. Bien bitartean, top-secret negoziazioetan ari ziren leku Hawke bulegoan. Nola hartu ahal izango dugu segurtasun-neurriak eragin gabe hedatuago izua?
  
  
  Nintzen galdetzen nola — bada Hawke egin zuen litzaidake kudeatzeko clone kasuan. Orain arte, ferret izan ez erabakigarriak ebidentzia teoria. Eta, bada, zuen litzaidake, nahiz eta urrunetik gogoa onartu gure teoria, I oraindik ez dute ezagutu zion pixka bat. Zalantzarik gabe, klonak ziren dagoeneko herrialdean. Baina nola ih jarri behar da nahi zerrenda ez duzu ez bada jakin nola, kopia asko pertsona bera dira inguruan?
  
  
  Baina, jakina, hori izan zen Hawke da arazoa. Beraz, orain arte, izan dut nire arazoa. Nire zeregin bat aurkitu izan hotbed horiek PBX sistemak, lekuan kokatzen ziren. Hiltzeko jatorrizko eta suntsitu kopiak. Era berean, saiatu jakiteko zenbat-bada, ez dira gutxi ihs ezker-oinez free hilketa bat ordena. Gero egin zuen hori, eta bizi luzea nahikoa istorioa kontatzeko, Washington izan bat hasi eskala full-itzali. Gutxienez ez dut bada nahikoa luzea bizi.
  
  
  Guztiak joan, inguruan zirkuluak, eta, ondoren, itzuli zen niretzat. Washington, zain zegoen nire lehenengo mugimendua. Eta Chen-li zen, bere zain lehenengo mugimendua. Eta gero, ez dator bat puntu hori ez zenuke pentsatu guztietan: zer bada hau Chen-li, ez du batere mugitu? Zer zuen bada, besterik gabe, eserita, ezkutatzen da, eta ez dira gutxiago eta gutxiago senatariak?
  
  
  Kanpai hasi dei. Neska tabernan esan zidan, izan zen itxiera ordua. Ordaindu dut eta utzi.
  
  
  Batzuetan galdetzen ari gara zati batzuk erraldoi xake jokoa. Big Eskutik dator, eta badaude hori izango da jarri duzu, non duzu, ez litzateke batere. Itxura oso ausazko mugimendua. baina, azkenean, bihurtzen da, hori izan zen azken mugimendu osoa jokoa.
  
  
  Joan nintzen ibilaldi labur bat da. Aimless, uste dut. Po Fidantza-ezabatu. Denbora ona, aurkitu zuen bere burua Burlington Arcade, luze, estu galeria dendak. Bere, zuen craned bere lepoan bezala, besteek begiratu bandera-apaindu sabaia galeria. Begiratu zuen denda windows dituzten kamisetak eta kamerak, eta, aldi windows Txinako figurines.
  
  
  Izan dut bat hartu desbideratzea gizon bat Virginia argazki bat hartu, bere emaztea.
  
  
  Ondoren, I ran sartu kasualitatea.
  
  
  Nire lehen erreakzioa izan zen, piztu kanpoan, beraz, ez zuen ikusi dit; begiratu nire aurpegia isla denda leiho. Baina gero konturatu nintzen ez zuela aitortu zidan azkenean. Bere ego bazekien bere aurpegia ia baita ezagutzen zuen, bere kabuz. Nik hura ezagutu aurretik bi aldiz. Bere ego zuen dagoeneko bere hil berean. Baina honetan ez gorputza. Chen-li zen, nonbait, landa. Zintzilik Lo izan zen infernua, eta ez dut uste Lao Zeng zen erosketak oraintxe. Hau face baita beste norbaitek. Bera zabala, zaila aurre. Bera lauak, unfriendly adierazpena. Bera primeran jarri wart.
  
  
  Beste adar bat.
  
  
  Dut jarraitu zion urbano, lasai gait. Piccadilly hodi, atzera Russell Square.
  
  
  Izan zen arriskutsua jarraitu zion, beraz, estuki. Baina badira arrisku batzuk hartu behar duzu. Gainera, zuen hasi zen bezalako gizon bat ez zuten espero arazoak. Ez zuen begiratu bere pursuers edo inguruan piztu. Irteera: hainbat aukera. Bai, ez zuen jakin izan dut stalked ari ; edo, ezagutzen zituen, eta ez zen liderra dit tranpa bat sartu.
  
  
  Jarraitu zuen da, batzuk gehiago bloke arte-adar batean desagertu gorri-adreiluzko eraikina. Atea zen zenbakidun 43, eta brontzezko nameplate gehitu garrantzirik informazioa: "Featherstone Gizartea "bat garrantzirik postscript:"urtean Sortu zen, 1917." Zer arraio mota Featherstone Gizartea zen hori? Hurrengo gauza egin behar izan nuen zen jakiteko.
  
  
  Ez zen jatetxe makrobiotikoa kalean zehar. Bat-batean guztiak, bat izan nuen, gosea handi janari osasuntsua.
  
  
  Hura izan zen hartu taula bat ikuspegi bat kalean; zerbitzari, nork ez zuen itxura osasuntsua uste duzu egoera hori, brushed kanpoan gutxi apurrak eta entregatu me menu bat. Aukera izan nuen: ekilore-sorbetea (harrotua jogurt haziak) edo zerrenda bat gero eta hilgarria concoctions. Espinaka-zukua, aza souffle. Pausatu zuen on decanter organikoa limonada, galdetzen zer organo dute litzaidake kudeatzen egosten ego inguruan.
  
  
  Pare bat alargunak batera makilak bat egin mingarria trek bidez Featherstone en Gizarteetan.
  
  
  Mamitsuena nerabe bat T-shirt eta bakero hartu zuen mahai ondoan, ni eta agindu bat ekilore . Begiratu me at She modu neska txiki egin.
  
  
  Emakume bat etorri zen kopuru handi batekin paketeak. Beren buruak dute jantzi bat gehiegi red hat eta ia ostentatious zimurrak. Hasieran, pentsatu nuen izan zuen hitz egiten bere buruari. Baina oker nengoen. Zuen hitz egiten zen bere poltsa. "Ondo da", esan zuen, " eta mesedez, lasai egon.
  
  
  Zuen erabat eskubide hori buruz. Erosketa poltsa gehiegi handi bat ahoan oso gogaikarriak izan DAITEZKE.
  
  
  Zuen eseri mahaian ondoan me eta hartu off bere fluffy brown kapa. Beno, ez zen urrun laurogei, baina, oraindik izan zen janzteko etortzeko bere gazteentzako urte. Bera izan zen, nolabaiteko neska nerabe. Perla lepokoak eta musky usain.
  
  
  "Eseri", esan zuen poltsa. Jiratu zuen, eta eman zidan bat apologetic irribarre. "Ez dut ulertzen zergatik egos ez dira onartzen jatetxeak. Esaten dute egin ditu erakundearen edo zerbait. Baina ez da oso garbia. Begiratu zuen bere poltsa. "Ez da eskubidea, eztia?"
  
  
  Clench bat izan zen, sei libra Yorkshire Terrier. Gisa ere ezaguna Roger. Coincidentally, ez zait gustatzen horiek guztiak gutxi yapping txakurrak batere, eta horri buruzko zerbait izan behar idatzitako guztiak nire aurpegia baino gehiago. "Espero dut oraindik ez duzu txakurren beldur."
  
  
  Esan nion ez nintzen beldur txakurrak.
  
  
  Oh, ona. Irribarre egin zuen, eta patted nire eskua. "Delako Roger, ez luke minik euli bat."
  
  
  Galdetu zuen ozenki, eman ego-en hazkundea, bada hegan minik litzateke ume. Kanpo utzi zuen goi-campal barre, eta coquettishly eseri lick.
  
  
  Bere izena zen Galdu Mabel. Zuen bizi izan bloke on berrogeita hamar urte baino gehiago etxe batean zuela modestly gisa deskribatu nahiko garestia. "Ah, dezagun, besterik gabe esan... opari bat, dezagun, besterik gabe esan ... beste. Galdu Mabel nahi du, let me know hori Nah izan, benetan, sexuaren arabera. Egin nuen argi eta garbi Galdu Mabel hori ez nintzen harritu.
  
  
  Hau irabazi zidan zenbait puntu, eta elkarrizketa hartu norabide jakin bat. I zen kontatu hey, hori izan dut eserita eta zain izan zen lagun batek, gaur egun, bertaratu Featherstone Gizartean.
  
  
  "Mmm", esan zuen. "Eta ez duzu joan nahi ez." Ez duzu uste gauza horiek? †
  
  
  Kontatu nion ez dakit askoz horri buruz.
  
  
  "Inork ez daki buruz mamuak, Jauna Stewart. Besterik ez dugu onartu behar dira, ez dago".
  
  
  Besterik ez duten bezala. The Featherstone Gizartearen aukera ematen dizu hildakoen hitz egin.
  
  
  Galdetu zuen honek adar zuen zalantzan jarri senatariak.
  
  
  Galdetzen nion, bada, zuen litzaidake inoiz izan ez, eta zuen snorted.
  
  
  "Ha. Ez, hori da zaila. John Featherstone madarikatua ni 1920. Madarikazio bat, imajinatu. Esan zuen bat izan dut brawler, jarri mildly. Oh, gizon bat izan zen decency, benetako fanatiko. Zuen tapped buruak bere hatz erakuslea, zein distiratzen duen bilduma bat diamante eraztunak. Oroitzapen bat iragan eskandalua.
  
  
  "Beno, bada, galdetu duzu —" zuen esan softly, nire belarrian, " ez dago gorputz bat etxe honetan hori buruz hitz egin behar dugu. Hildako edo bizirik, aingeru bat izan behar duzu sartu etxe honetan. Eta aingeruak, nire maitea, oso aspergarria. Eman zuen zer duzu, agian, dei bat bihurri keinua.
  
  
  Zerbitzari ekarri hey, bat soda bitaminak. Hartu zuen zurrutada bat egin, eta nazka aurpegia. Edari hau oso ona da zuretzat.
  
  
  Zer egin dut, esan berriro? Oh, bai, bai, hil zenean, bere alaba baino gehiago hartu. Ondo, buruz ari naiz oddities... Alice Featherstone, andre maitea, Galdu Mabel pursed bere ezpainak gaitzespena. "Jolasten birjina luzeegia da, inoiz ez da gauza ona."
  
  
  Bazterrera utzi zuen Galdu Mabel psikosexualerako teoriak.
  
  
  Beno, zentzugabekeria. "Ah, Touwe" edo "Wauwe". horrelako zerbait. Ez dakit bere zehazki. Galdetzen baduzu me, eztia, delako tradizionala Txinako janaria ikasi zuen haur baten gisa. Jaten dute gehien izugarria gauzak, badakizu. Uste dut kaltetutako bere garunean.
  
  
  Zuen asko ikasi nahikoa jende urte baino gehiago jakin behar duzu entzun dena. Batetik ih gogoko hegan saucer teoria step-by-step deitutako ih onena golf jokoa. Denek nahi izan entzun. Eta prest bazaude, entzuteko gauza ez beste inork entzun nahi, aukera esango dute, gauza hori ez beste inork egingo. Beraz, hontza, mundu osoan ez dute eten bere ez bada ikusten kalean. Zer ikusi nuen han esan zidan dut agian irabazi dute sari.
  
  
  Zuen barkatu berak eta joan zen telefonoa. Ego aurkitu bere gizonen gela eta markatutako bere zenbakia. Mace, ez dute gaur egun.
  
  
  Naiz estaltzea da.
  
  
  Adarraren, besterik gabe, ezker bidez zenbakia 43. Joan nintzen txoko bidali mezu bat. Ezean, ez zen adar hori izan zen bere atzetik hemen. Ezean zuen litzaidake dira aldatzen eta herrenka azken ordu erdia. Jakina, posible izan da. Baina ez zuen bere fidatzen. Nire adar gehiegi begiratu cocky traba mozorrotzeko. Eta izan balitz, beste edonork, zuen aurkitu dute zerbait handiagoa. Hauek dira klonazioa geltokiak.
  
  
  Izan zen hamar minutu edo lau. Utzi nuen bere mezu bat Roscoe. Esan nion ume, hona etorri eta begi bat mantendu hurrengo klona. Bitartean, ez dut hemen eseri eta ikusi. Ikusiko dut, bada, beste edonork dator."
  
  
  Galdu Mabel hitz egiten zen Roger berriro. Bere galdetu nuen lortu bere nire hurrengo erreuma proba bat gabe hitzaldia konposizio kimikoa elikagaiak. Hartu dut aukera bat bere on. "Zergatik Alice Featherstone hazten Txinako ed?"
  
  
  Galdu Mabel zirudien bat izan dela uste silly corkscrew. Beno, maitea. Zer gehiago egin Txinako jan?
  
  
  Itxaron segundo bat. — Esan nahi duzu Featherstones dira Txinako?"
  
  
  "Ondo", adierazi zuen me at. 'Ez, benetan. Baina, berriro ere, ez zehazki.
  
  
  Laburbilduz, John Zaharra zen tea esportatzaile. Zuen Txinan bizi izan da urte askotan. Baina iraultza 1912, argi geratu zen, Westerners dutela jada ez ziren ongi. Ego zen kasu konfiskatutako. Hil ego-en emaztea. Beraz, John Londresera itzuli bere alaba txikia.
  
  
  Eta bat egiteko joera mistika.
  
  
  Erreklamatu zuen hitz egin zuen, bere emaztea, egunero. Eta emu kudeatzen konbentzitu asko zaharreko aristokratek hori behar izan zuen, ih-en " harremanetan hildako." Lagundu dute ume, eta sortu Featherstone Gizartean. Hori izan zen, nahiko askoz guztiak Galdu Mabel zekien horri buruz. Izan ezik, John eta bere alaba Alice bizi izan zen bezala, ermitak. Bakarrik atera noizean bota madarikazio bat gutxiago pure-epel.
  
  
  Zuen amaitu bere istorioa besterik gabe, denbora. Segundo bat baino gutxiagoan, begiratu zuen bere sartu poltsa. "Roger!" egin zuen pixka bere. 'Txarra txakur.'
  
  
  Zuen barkatu, eta bere burua utzi.
  
  
  Izan zen 4:30 denean, Roscoe iritsi da. Hartu zuen mahai baten beste muturrean gela eta jaitsi ohar bat nire itzulian bezala gainditu zuen mimmo:"Ez dago atzera atea kalezulo."
  
  
  Hasi da euria bezain laster utzi nuen jatetxea. Gelditu zen aterpe sarreran eta begiratu leihotik kalean zehar. Emakume bat bere hirurogeiko hamarkadan beltz bat zetazko soineko zen belauniko leiho gainean, begira.
  
  
  Bidez euria bere, entzun bere ahotsa. "Bai, soka bat. esan zuen. "Ah, soka. Ugh.'
  
  
  
  
  Kapitulua 12
  
  
  
  
  Bat izan zen, estuak, harrizko kalezulo ran luzera blokea. Batzuk bertan izan zen zertxobait zabalagoa, eta han izan ohi sarrera batzuk egonkorra edo txiki zelaia. Amaitu da tunel batean buruz hamabi metro luze. Eta orduan ez zen alboko kalean.
  
  
  Zenbaki 43 izan zen, lau bat-istorioa jauregi. Ez ziren sua ihes egiten, baina ez zen bat atzeko atean.
  
  
  Atea ireki.
  
  
  Eta ez zen nire lehen adarra. Me ikusi zuen, gehiegi, eta eman me azkar bat, zalantzan begiratu. Bat "ez dut ikusi duzu aurretik"begiratu.
  
  
  Zalantzarik When, behar duzu bertsotan. Baino gehiago ibili nion, eta irribarre egin. Sentitzen dut, baina ez dut bilatzen Marsden etxea. Bota dut Roscoe oharra nire poltsikoan eta alegia azterketa da. Dio suposatzen dut, kopurua berrogeita lau, baina — - jaso nuen, - " ez dago berrogeita lau guztietan.
  
  
  Zuen begiratu me at. 'Ez dakit. Baina, gutxienez, ez duzu aurkituko ego bat kalezulo." Hau izan zen bere lehen denbora bat hitz egiten klona. Entzun dut, beste batzuk bere hitz egin, baina ez niri. Orain hit me. Horiek guztiak hitz egin zuen perfektua euskara gabe azentu. American azentu ingelesa. Ziren ondo entrenatu.
  
  
  "Entzun", esan nion, " agian ez dut zure telefonoa erabili. Nik Marsden zenbakia - " I fumbled batera Roscoe oharra berriro.
  
  
  Astindu zuen bere burua. "Da malfunctioning."
  
  
  "Oh, — esan nuen. "Ondo, eskerrik asko."
  
  
  Aukerarik ez nuen, baina joan bidez alley. Euria erortzen zen gogorragoa da orain. Hit espaloi eta oihartzuna ozen estu pasabide. Lekua izan zen, kezkagarriak. Kalezulo ilun. Euria iluna da. Da irristakorra delako bat-bateko euri. Bere lepoko gaurkoan.
  
  
  Ez zen zerbait dut ikusi edo entzun. Besterik ez zen bat-sena.
  
  
  Gelditu zen argi zigarro bat. Zuen gelditu Rivnenskaya, besterik gabe, urrats bat kanpoan me.
  
  
  Ez zuen buelta eman. Utzi zuen stiletto irristatu out bere eskua eta jarraitu zuen bere bidea. Entzun dut Tara berriro esan, "ni naiz lehen mailako hiltzaile", esan zuen,"nik izan behar dut lehen-mailako assassin."
  
  
  Ona da. Beraz, I ari zen jarraian. Arteko oihartzuna bere urratsei eta zahar euri, ezin izan zuen egin itzazu beste soinu.
  
  
  Tunela zen nire aurrean. Bere, sartu tunela. Izan zen ilunagoa dago. Zuen crouched itzala horman eta atzera begiratu behera alley.
  
  
  Ezer ez duten bezala,.
  
  
  Eta, hala ere... ez nuen ikusi da datozen. Ile nire lepoan zutik arrazoi bat.
  
  
  Bakarrik soinu hori entzun ahal izango dira soinua izan zen euria. Isilik gawk hegan ezerezetik. Hit harrizko horma. Bere ezberdin batetan dago atzera eta trukatu bere ezpata for Wilhelmina da. Badaezpada. Ez nuen espero dute hiltzeko ego. Zuen lortu nahian erantzun batzuk atera zion. Etapa honetan, kasu, beste hildako adarraren eramango beste blokeatuta.
  
  
  Zuen atzera arakatu itzalak sartu eta hartu off bere armarria. Zintzilik dut bere gora bezalako harri bat groans. Gawk-eyed mimmo whizzed azken me eta jo nire armarria... bere urdaila, hasi zen arakatu inguruan tunela, norabidea zein balak izan zuen etorri.
  
  
  Gauza da, ez zuen erabiltzen falta jaurtiketa bat. Zuen zain zegoen bere biktima esan "phew" edo " argh." Isiltasuna lortu Emu en nerbioak, bada, zuen edozein. Zuen irten bidez aterpetxe bezain laster heldu zen tunelaren sarreran. Bere jaurtiketa joan zen beheko eta hit ume, eskua pistola. Ez eskua bera, baina aldi pistola erori zen lurrera, aktibatuta Zuen goratzeko bere ego. Bere, salto egin eta eraso. Unea iritsi zuen bere arma, izan zen zabal kanpoan arabera ego. Gogorra izan zen aurka borrokatzeko zion. Ona izan zen. Ezagutzen zuen, trikimailu guztietan, hori bazekien bere. Zuen labana bat. Beraz, besterik ez zen han, eta bidali zen laño nire dolarraren pila. Ego harrapatu bere eskumuturraren eta kudeatzen gelditzeko bere mugitzea. Baina ez denbora luzean. Bildu zuen tribu bakoitzean, eta ia hit me non benetan haserretu ninduen. Bere, inguruan aktibatuta eta atxikia aurrera apur bat eta hit me bizitza.
  
  
  Kolpe jo me off nire oinak, eta labana ia hit me. Bere jaiki. Nire burua goiko hit ego kokotsa ozen bat clang hortzak. Hau urratu ego-en asmoak. Bat karatea kick in ego-en eskutik, labana bat eta postuan ego, arma koa izan zaie arteko harri, puntu behera. Bere jarraitu eduki ego eskumuturraren eta iraulita ego aldera bere atzera. Saiatu zen kentzeko bere boterea erabiliz judo mugitu, baina bere dagoeneko prestatu ego bat mugitu. Zuen irristatu eta erori hezea arroka. Entzun nuen lehor crack hezurrak. Arautuko zuen han, gora begira harriturik. Ego-en hankak ziren bilduta sortu zen, oraindik kontziente eta ez sentitzen mina edozein. Shock besterik ez hazi sentimendu horiek guztiak. Agian bere hankak ziren betirako egokitua. "Ondo da", esan nion. "Nor zaren jakin dut. Entzun nahi dut zenbait xehetasun gehiago duzu. Nola asko dira, ez?
  
  
  Begiak itxi zituen, eta irribarre egin arrogantly.
  
  
  "Asko." "Gehiegi gurekin gelditzeko."
  
  
  Non da zure base?
  
  
  Irribarre hori berriro. 'Hurrengoa. Leku bat non ez duzu inoiz aurkituko digu.
  
  
  Dute, pistola bat jarri zion. 'Ona. Dugu hutsetik hasi. Eta ez dut erantzun behar bezalako "asko" eta "gehiago". Lortu nahi nuen erantzun bezala, zenbat eta non. Beraz, joan aurretik.
  
  
  Ego-ren aurpegia lasaia izan zen.
  
  
  "Edo duzu tiro me?"
  
  
  Astindu zuen bere burua. "Ez dago arteko aldea ez da heriotza eta bizitza. Duzu Westerners ez dute ulertzen. Ezin izan dut aurkitu. Beraz, berea da dagoeneko hilik.
  
  
  Duzu geratzen dira gutxi mehatxuak denean berrienak mehatxu lortzen, hala nola, erreuma. Bat izan zen, hildako amaiera. Berea ere huts egin. Baina gero, ezin izan dut zer lortu hotel esan, ezin izan dut beti saiatu baieztapen hori pentsatu nuen, banekien bere.
  
  
  — Baina ez duzu uste beste batzuk arrakasta izango. Ahal izango duzu hiltzeko oso bat ehun senatariak?
  
  
  Ez dugu horiek guztiak hiltzea. Nahikoa uxatzen ih denek heriotza. Deialdia erresumen zure gobernuak. Zurea... Kongresua, duzun bezala deitu ego. Gero, harremanetan jarriko gara zure presidenteak, eta dena gertatuko da nahi dugun bezala."
  
  
  Orain nire txanda izan zen erakusteko batzuk gutxietsi behar. "Uste dut ahaztu duzu zerbait." Lehendakari hau bizkartzain eta nahiko estu segurtasun-sistema."
  
  
  Astindu zuen bere burua. "Uste dut ahaztu duzu zerbait." Hau segurtasun-sistema izan da, inguratzen aurretik. Eta, gainera, ez gara joan hiltzeko ego. Besterik ez dugu nahi kontrolatzeko ego garunean.
  
  
  Hori dela eta alexander ih plan zuzentzailea. Geldiaraztea Kongresua egin eta presidenteak zure txotxongilo. Aurpegia kaosa Kongresua, zerbitzu aktiboan izango dute botere mugagabea. Eta KAHN izango dute kontrol osoa baino gehiago da. Ez zen bezala, ezinezkoa zirudien. Bizkartzain dira bakarrik babestuta balak. Eta ez du axola zure tortilla osoa kontuan aldatuz drogak. Aurka edo aspirina, eta hori ez da aspirina. Hori izan zen guztia behar dute. Esaten da Rasputin zuen errege bat ego boterea. Baina, gaur egun, ez duzu ere behar Rasputin hori egin. Besterik ez duzu droga bat izan lasaia. Erregeen Erdi Aroan izan zuen bere dastatzaileen. Pertsonak saiatu elikagaien eta edarien ziurtatu dute, ez dira pozoituta. Lan bat izan zen. Baina hau ez da kasua gaur egun. Hori dela eta, erakartzeko beren liluragarria gaitasun pedagogikoa, agintariak dira defentsarik. KANG plan insane zen. Baina ez zen hori ero.
  
  
  Konortea galdu zuen. Edo hori zirudien. Ez nuen askoz egin. Hala ere, ez dut lortu edozein informazio gehiago. Baina gauza bat argi zegoen: ez zuen hil. Edo hau osoa KANG clique etorriko da gurekin ondoren.
  
  
  Behera begiratu zuen, bere motionless gorputza. Berea, pentsatu une batez. Bere, pentsatzen modurik onena hil zion. Bere, desagertu. Itzuli zenean, tunela, eta bildu bere armarria eta stiletto litzaidake zuen eroriz. Hortik aurrera, jarraitu zuen kalean behera.
  
  
  Guztiak entzun nuen bat izan zen, apal soinua. Jakina, ez zuen konorterik gabe. Jiratu, eta planteatu pistola.
  
  
  Filmatu zuen bere burua, begia.
  
  
  Lehen mailako hilketa.
  
  
  
  
  Kapitulua 13
  
  
  
  
  Performance" Kontatu Zure Ama " at the Lyric Antzerkia, agindu bezala, izan zen "oso dibertigarria nahi duzu bada gauza mota hau." Gauza txarra da, ziurrenik ez dut izan ego-behaketa. Bakarrik gauza interesgarria izan zen neska dagoeneko arakatu bere arropa. Janice Venus. Gogoratu zuen bere egunetan bere izena izan zen Janice Egurra.
  
  
  Janice Venus rubia bat izan zen jainkosa, eta edozein dela ere, bere izena izan zen, eta figura eder bat. Zuen beroa laguna bidaia bat Riviera, seguruenik, duela bost urte. Lagun gisa parted dugu. Nire enpresa eta bere etorkizuna gordetzen ziren affable eta aberats Diruz Hoppup. Eman zuen niri buruz informazio batzuk Almazov da, kontrabandisten, eta Janice eman zidan mordo bat Almazov. Azken denbora ih bere ikusi, Polita, ziren ezkondu.
  
  
  Nola begiratu orain, dena izan aktibatuta pixka bat ezberdinean. Atsedenaldian, bere izeneko I, eta lortu bat grabatu mezua Mace. Inguruan zer Emu kudeatzen bidez biltzeko teleskopio, iturri ona porridge zen oatmeal.
  
  
  Hori izan zen guztia izan dute oraintxe.
  
  
  Roscoe iragarri zuen zenbatuko hiru telefono-trukeak. Odin izan zen Addison Hotel; bat izan zen, oraindik ere Featherstone da, eta hirugarren izan zen Old Vic, behaketa Sir Laurence Olivier play Hamlet. Utzi nuen bere "Kontatu zure ama" mezua, zein izan zen oso dibertigarria sartu bazara gauza sort hori.
  
  
  Itzuli zen, besterik gabe, denbora hasteko hasieran bigarren legea. Argiak jada desagertu, eta Tara izan olatuen me back nire eserlekua. Orkestra egin hasiera-hasieratik, bigarren aldiz.
  
  
  'Albisteak?'Zer da?' galdetu zuen xuxurla batean.
  
  
  'Bai. Badira hiru.'
  
  
  "Beno, hiru? Edo hiru gehiago?
  
  
  'Bai.'
  
  
  Zuen pausatu. "Beraz, zazpi bakarrik.
  
  
  'Bai. Zuen nodded zion. 'Oraindik ferret.'
  
  
  Banda jotzen ari zen abesti bat Janice zen kantua. "Neska hau," Tara esan, " ez duzu bere jakin, edo ziren, zeinu horiek lehen begiradan maitasuna?"
  
  
  Nik ez dut jakin izan nuen, hala nola, sintoma. "Bazekien dagoeneko dut bere", esan nion. "Duela urte batzuk. Polita neska. Ezer ez gehiago.'
  
  
  Tara planteatu eyebrow bat. "Beno, ez zuen itxura hori gustuko dut."
  
  
  Bera izan zen, ziurrenik, eskubide hori buruz. Janice egungo tamaina zen 90-60-90.
  
  
  "Besterik ez ginen lagunak", esan nion. "Nire hitza omenez."
  
  
  Tara begiratu me at. "Kontatu zure ama.
  
  
  Ikuskizunaren ondoren, joan ginen backstage. Janice beroa izan zen. Tara zen cool. Janice aurkeztu digu bere maitasun berri, Mickey. Tara thawed. Lau gurekin atera garagardo bat.
  
  
  Taxi hasiera Tara esan zuen: "arrazoi Duzu, zuen neska polit bat. Gehitu zuen, baizik nabarmen,"Ezer ez gehiago."
  
  
  Hainbat modu daude jakiteko norbaitek erantzun zure atea kanpoan zinen bitartean.
  
  
  Zoritxarrez, denek dakiten horiek ohitura.
  
  
  Batez ere, pertsona horiek duten saiatu atea ireki duzu zure absentzia.
  
  
  Eskerrik asko Jan Fleming, horiek multi-ile tranpak bihurtu da oso ezaguna. Eta edozein esperientziadun agente daki nola egin behar den. Eta beste autore espioi istorioak dute jasan ona beste trikimailuak. Trikimailu ari agente sekretu bat da, ego taktika bat izaten jarraitzen du sekretua. Gaur egun, prezioa paperbacks, seme-alaba bakoitza da tu irudia Carter.
  
  
  Beno, Carter da gehiago maltzurrak.
  
  
  Eta bada, batzuetan uste dut, hondatu egingo gauza ona emanez kanpoan gutxi horiek guilders, uste berriro. Gauza da, norbaitek hartu nire beita. Noiz itzuli ginen apartamentu, konturatu nintzen norbait ez zen. Edo, bestela ez zen. Zuen motioned Tara atera eta berriro itxaron nire seinalea. Harrapatu zuen bere pistola eta ireki bere blokeo bat skeleton key. Bigun bat egin klik baten ordez cacophony entzungarria clanking gakoak. Ilun zegoen barruan. Eta lasaia izan zen. Bat, hala nola, oso ozen isiltasuna eragindako norbaitek dudarik ez dago. Bere senarra gripped Wilhelmina ongi eskuan eta hasi oinez zentzuz inguruan apartamentua. Gela gela. Bidez cluttered egongela, jangela, eta, azkenik, egongela, nahi duten Roscoe laguna hartu zuen bere katu aurretik kanpoan utzi zuen, hori delako katu zen helduta nire heels.
  
  
  Ona da. Beraz, gure gonbidatua izan zen zain logelak edo ezkutatzen dutxa. Edo ego luze joan zen.
  
  
  Berea, gelditu logelak. Norbait ez zen. Entzun izan dut arnasa hura. Nire hurrengo urratsa izan zen, maisu koordinazioa. Bakar batekin mugimendu zuen, zabal-zabalik atea, aktibatuta santu, eta hartu zuen helburua.
  
  
  Zuen ohetik salto egin bezala, ogi on bat txigorgailua. Jesus, Nick. Hau da, zure trebezia esan egunon?
  
  
  Apaldu zuen pistola eta bere burua astindu. — Ez, Roscoe. Baina madarikatua ona modu kaixo esan bala batek, zuk madarikatu puta. Ez duzu jakin izan dut hil duzu?
  
  
  Bultzatu zuen bere ilea atzera eta yawned. Ondoren, urratzen zuen bere kokotsa, niri begira. "Duzu Estatubatuar dira guztiak bezala,", esan zuen. Entzun. Hau da, nire neska-laguna, leku, ez da? Horregatik ez dut hitz egin nahi duzu. Izan dut, beraz, gakoa. Beraz, bere sartu. Beraz, nola izan zen, suposatzen dut ezagutzen duzun ziren datozen?
  
  
  Roscoe... - bere saldu ohe-ertzean, -...bezala, metodo horiek zure lana... †
  
  
  Planteatu zuen bere eskua. "Ez predikatzeko. Nick. Ongi etorria zara. Zuen, zigarro bat piztu, eta hori ikusi nuen sugarra zen dardara apur bat. "Non da Tara?"
  
  
  Joan zen leiho eta adierazi bere.
  
  
  Ez sermoiak, Roscoe. Hitza.'
  
  
  Zuen hasperen egin. 'Hitza?'
  
  
  A.'
  
  
  "Sua".
  
  
  Boto hitz bat da.
  
  
  Zuen tapped bere zigarro aurka ipurdia pistola. "Nire lana da, Roscoe. Ari zaren itzala. Tiro dut bere. Horrek esan nahi du ez dira, jende asko inguruan duten plangintza tiro me. Eta gero, ez dut lo nire guardia, egingo dute arrakasta.
  
  
  Pif-bang, eta bere hildako. Ulertu?
  
  
  Zuen nodded eta irribarre egin. "Gaizki", esan nion. "Ez da dibertigarria. Hau da, madarikatu larriak. Zaren uste dut jenio bat, Roscoe, baina uste dut ari zaren lortzean aurrera. Itzulpengintza, hau da, deitu duten bihurtu duzu axolagabe. Eta oso modu ona da hiltzen.
  
  
  Ulertzen?" Zuen nodded. Ez zuen irribarre.
  
  
  Behar dut gelditu. Baina, guztiak bezala, predikatzaileak, izan zuen bere pulpitu luzeegia, eta izan zuen jasan bakarra moral kolpe bertatik ezin izan zuen berreskuratu.
  
  
  Roscoe shrugged. "Ondo da", esan zuen. Beno, entzun dut dena aurretik. Baina gaur gauean... egin duzu ekaitz bat ur edalontzi batean. †
  
  
  Tara eserita zegoen atari. "Beraz, izango duzu edateko tea.
  
  
  Irribarre egin zuen. Bat edo bi koilarak?
  
  
  Roscoe irribarre erreuma. "Hau beste bat zurea du galdu bere deituz.
  
  
  'Zer da?'
  
  
  "Sortzeko prestakuntza militarra filmak".
  
  
  Tara egin tea.
  
  
  Tate-ren arrazoia datozen zen Featherstone da enpresa, eta nahi zuen jakin zer egin. Ikusi berriro bihar, edo zer? "Bai", esan nion. "Behaketa mantentzeko. Jakin behar dugu denean horiek klonak eragina izango du. Oso gutxi gertatzen da; ez dut nahi. Bitartean, dezagun begirada hurbilago bat. Ikus dezagun, bada, jakin dezakegu zer gertatzen da barruan. 'Hmm. Ez dut ezagutzen oraindik bere, Nick. Zalantza dut da.
  
  
  'Ezta?'
  
  
  — Orduan, zer egingo duzu?"
  
  
  "Bisitatzen Featherstone Gizartean betetzen nire maitea berandu Izeba Myrtle.
  
  
  — Esan nahi duzu, besterik gabe, oinez?" Besterik ez da.'
  
  
  "beno... ezin dut hegan, baina uste dut izango litzateke, oso deigarria da, ez da?"
  
  
  Roscoe koa izan da. — Eta zuk diozu, ez da txantxa." Duzu etorri guztiak modu honetan?
  
  
  Bada, hau da Camp CANNA, oraindik haria. Begiratu duzu nahiko ezagunak, lagun. Oraindik ia ezezaguna bezala, Nixon batean Demokratikoa hitzarmena.
  
  
  "Izan dut on kontatuta zure efektu bereziak sailak eman dit maskara bat eta egokia mozorrotzea lagundu dezake.
  
  
  Roscoe hasperen egin. "Gure efektu bereziak sailean,", esan zuen, " hil da."
  
  
  'Zendu?'
  
  
  "Beno, badakizu... benetan pixka bat mingarria... zen andre zahar bat zuten, behin lan egin Ealing. Badakizu, movie honetan estudioan. Eta ... beno... kanpoan gainditu zuen. Ezagutzen dut bere! Zuen moztu me off aurretik, ezin izan zuen hitz bat esan. Hau da barregarria, hau da, bere, hau da, haurren lana, eta ezinezkoa da. Baina beldur naiz bakarra da London adar AIZKORA.
  
  
  Bere batek egindako emu, ez esan ezer.
  
  
  Esan zuen. = "Ezin dut lortu bere ez?".
  
  
  "Sentitzen dut, Roscoe. Behar zaitut kanpo gehiago. Bada pertsona bat, horien inguruan PBX geltokiak doa, estatu Batuetan, ondoren, beste senatari joango gorputegian. Behar dugu jakin zer horiek steamboats sortu dira.
  
  
  Bota zuen bere eskuak airean.
  
  
  'Ondoren, fina da. Itzuli gara gure abiapuntua. Duzu joan ez. Dut, beraz, baliteke baita eskatu duzu orain. Bada, hil egiten zara, ezin dut hau hartu lotzeko berarekin?"
  
  
  Ezagutzen dut bere. Larriak izan. Baina, benetan, zer egin duzu guys iradokitzen?
  
  
  Proposatzen dut, "Tara begiratu digu," hori hara joaten naiz."
  
  
  Ez, esan nion. 'Zalantzarik ez.'
  
  
  "Baina, Nick. †
  
  
  Ez.'Bere esan.
  
  
  'Baina...'
  
  
  Ondoren, inork ez du entzuten me hemen. Hau da, hari bat.'
  
  
  
  
  Kapitulua 14
  
  
  
  
  Beraz, Tara joan zen, hala ere.
  
  
  Beno, ez da zehazki Tara. Ez Tara, " curvy redhead." Curvy redheads oso erraza leku on bat kalean jende beteta, eta oso erraza behera jarraitzeko. Emakumea nor izan zen harrera kopurua 41 hurrengo egunean izan zen, sagu-aurrean spinster. Batera dodo-ile marroia, bat zaletasuna sudurra, eta poltsa bat eta soineko bat. Izan dugu, mozorro, peluka, eta makillaje, esker Janice eta "Kontatu Zure Ama" enpresa. Bada Tara ez itzultzeko antzerkia zazpi o ' clock at azken, ikuskizuna agian ez jarraitu - peluka eta sudurra baita bere ama.
  
  
  Elektroniko bat ahots grabagailua eta kamera bat wristwatch ziren aluminiozko egin.
  
  
  Zinta-grabagailua zen azken eredua , txiki bat, bateria-ener Sony. izan zen, tamaina buruz zigarro bat kasu eta mozorrotua, besteak beste modu bat da hori, gainera, bat bezala begiratu zigarro kasuan. Izan zen kontrolatzen soinua, horrek esan nahi du ez zen grabaketa tishchina. Abiaduran 4.75, lortu nuen grabatzeko argi eta soinu bi ordu. Inflexio bolumena knob modu guztiak behera, ezin izan zuen erregistro emakume baten poltsan, besterik ez bezala Tara. Ireki handi mihise erosketak poltsa.
  
  
  Duzun inoiz bada galdetu zer nolako crazy pertsona izango hildakoen hitz egin, erantzuna aberatsa da crazy pertsona.
  
  
  Bibi Hodgson, adibidez. Tara sartu aplikatzen zaie, bere bidean (klik). Ona da. Beraz, ezagutzen dut nor da zuen, gehiegi. Baina Tara dio arabera, Vogue, andre hau da, "squatter," titulu bat dela besterik ezin da irabazi duzun diru asko gastatu on ballet zapatilak eta gerrikoak. Horien inguruan emakumeak dira norentzat txiki gastuak oraindik esan nahi Dior soineko. Mrs. Hodgson jasotzen bere dirua Jauna Hodgson. William A. Hodgson arabera Hodgson-en Higiezinen Agentziak. Eta badakit nor den. Hodgson-en higiezinen agentziak propioa erdia Florida eta zati handi bat irla deitu dute Manhattan.
  
  
  Ez zen, gainera, Mrs. Wentworth Frogg, nor izan eta berrogeita bost milioi dolar. Tara ezagutu bere behean itxaron gelan. Era berean, argazkiak harrera bera. Victorian gela gorria plush sofak eta asko potted palmondoak. Tara izan bete formulario bat. Buruzko galdera batzuk bere bizitza pertsonala eta bizitza hildakoaren. Arabera inprimakia beteta, G. Louise Rigg San Louise, Missouri, bisitatzen da, bere izeba Myrtle Rigg. In the "Arrazoi bisita" atalean, Tara idatzi zuen: "aholkularitza Eskatu inbertitzen monumentuak." Ez zuen jakin zergatik litzaidake zuen idatzia da. Esan zuen, besterik ez da gertatu.
  
  
  "Ez da diru asko, maitea?" Harreragilea eskatu. Eta Tara erantzun zuen: "Hain handia dela scares me."
  
  
  Harreragilea irribarre egin,
  
  
  Mehe bat Ekialdeko mutil buru bere goiko bat morea zain gela osoa palmondoak. Esan zuen hey, hori Eguzkia Ping litzateke bilera bat antolatu. Eguzkia Ping etorriko da bere ikusteko, ordu erdi bat. Bitartean, agian, irakurri ahal izan zuen aldizkari bat, berriz, bat. Nahi al duzu tea kopa bat?" Desagertu zen eta itzuli zen une bat geroago batekin lurrunetan kopa. Tara hartu du, eta mutila desagertu egin zen berriro.
  
  
  Berak bakarrik itxaron minutu bat edo bi, eta, ondoren, atea ireki. Ez zen inor ez, bistan korridorean. Aretoan zehar, emakume baten mozkor barreak deitu atzean atea itxi. Ez zen ahul bat gogaikarria inguruan hasieran bigarren egunean. Euskarri bat duten moaned zuen bezala erori zen trantze. Hirugarren eta azken atea izan zen markatu "Atseden". Ez zen soinu dago. Tara irekitzen saiatu da. Izan zen blokeatuta.
  
  
  Bere oversized poltsa, hartu zuen bat zotz eta banda bat plastikozko. Ez zen erabiltzen da, eta ez zuen lan ondo. Baina ez ziren urratsei eskaileretan, eta inork ez sartu beste bi gela. Azkenik, atea ireki zuen.
  
  
  Berak itxi du bere atzean eta begiratu inguruan. Txiki bat izan da zuri-gela. Ez ziren hainbat konketa, txiki bat, hozkailua, eta bat bikoitza sukalde batekin lapiko bat. Kristalezko pantaila kasu betetako hormak. Izan zuten mota guztietako tea bat guztiak leku baino gehiago. green tea. chamomile. Lapsang Souchong. Bilduma bat arrosa eta zuri loratu teacups eseri txukun goiko apala. Besterik ez bezalako ontzi mutila ekarri ay. Beste pantaila kasuan, beste aldean gela, sat bilduma bat marroia botilak. Bakoitzak jasotako nolabaiteko granular hauts. Etiketak besterik gabe, esan zuen, "A", " B " edo "H". Beste multzo botilak jasotako likidoa, eta beheko apaletan ziren xiringa orratzak.
  
  
  Leiho zen blokeatuta.
  
  
  Ez zen erabiltzen orratz harraska. Tara planteatu bere ego. Ez ziren oraindik tanta batzuk likido utzi nen. Zuen arretaz injektatu ego huts bat sartu ampoule bere ondoan. Zuen sniffed vial. Zientzia ordenagailua atzera bere burua ran bidez hainbat mila zulatu txartelak eta eman erreuma segundo bat baino gutxiagoan. Jarri zuen ampoule bere poltsa eta joan zen atea.
  
  
  Ahotsak deitu korridorean.
  
  
  Zuen izoztu.
  
  
  "Beraz, Miss Alice. Ez kezkatu. Izan zen gizon baten ahotsa. Handiko sudurreko Asian azentu. Hitz egin zuen balitz bezala ziren hizketan haur bat. Arreta bakoitzean silaba, banan-banan. "Era berean, ez dago dislike, gogoratzen?"
  
  
  Alice erantzun vaguely. 'Bai. Ezagutzen dut bere. Gaizkia existitu geroztik... baina batzuetan galdetzen diot nire buruari...
  
  
  "Ez da harritu, Miss Alice. Niri fidatzen. Zure aita me fidagarria, gehiegi. Oraindik ere...
  
  
  Gogoan al duzu zer esan duzu atzo?
  
  
  Alice hasperen egin. Bai, Jan. Espero dut duzu.'
  
  
  "Ondo da", esan zuen. "Beraz, gogoratzen duzu zer egin?"
  
  
  "Ezer ez", esan zuen baxua, ahotsa.
  
  
  'Ezer ez duten bezala,. Zehazki.'Orduan ez zen break labur bat." Beno, ondoren, zergatik ez duzu goiko joan, eta ez da?"
  
  
  Agian zuen nodded ere erreuma. Web hartu urrats pare bat eskaileretan gora. Beste pare bat bakarrik hartu urrats batzuk. Esku bat atea jo. Atea ireki. Atzeko planoan, edan dama izan zen, oraindik ere hitz egiten. "Oh, maitea, maitea Robert." Batzuetan triste abesti.
  
  
  'Ondo? Gizona esan zuen.
  
  
  Ume, erantzun zuten emakume batek zorrotz batekin ahotsa. "Duzun bezala eman dotorea itxura izarrak. Bihar azken.
  
  
  "Saiatu da gaur egun. Dugu behar ahal izango da bihar".
  
  
  'Ona. Ondoren, utzi pakean.
  
  
  Atea itxi, eta gizonen shaggy ahotsak oihartzuna eskaileretan behera.
  
  
  Tara arte itxaron korridorean lasaia izan zen berriro. Zuen presaka itzuli bere aulki itxaron gelan. Begiratu zuen at iced tea litzaidake zuen utzi bereganatzea. Zuen sniffed da. Izan zen tea.
  
  
  Bildu zuen aldizkaria. Atea ireki.
  
  
  Emakumea zen beltz bat jantzita kimono. Estaltzen du gorputz handi bat nabarmen bulges. Nah laburra izan zuen, maskulinoa haircut eta popa aurpegia. Hitz egin zuen bat neurtzen, husky ahotsa.
  
  
  Nire izena da Sonny. Errore bat gertatu da. Ezin dut ikusi duzu gaur. Ezin duzu itzuli bihar?" Gehiago izan zen bezala, eskaera bat. Bihar bi o ' clock. Bowed zuen bere burua, labur-labur, ez ahalbidetuz, bere begiak parte hartzeko. Dute glided mimmo Tara beltza bezalako fokuak.
  
  
  Tara koa izan da. 'Baina...'
  
  
  Bi o ' clock.'Gisa Tara datozen zen eskaileretan behera, deitu zuen bere. "Zure izeba han izango da, orduan."
  
  
  Tara gelditu grabaketa eta aktibatuta me. "Da, Louisa Rigg ikusteko joan, bere Izeba Myrtle?" Bihar berean, olatu, eta entzun ahal izango duzu dena."
  
  
  Oso pozik zegoen bere burua. Bera izan zen mordo ilusioz. Izan zen Hansje Brinker, nork aurkitu zuen zulo bat presa eta orain arteko bere thumb da gorde herrialde erraldoi bat katastrofe. Bera izan zen, beraz, madarikatua zoriontsu benetan I ez zuen nahi esan bere ez zuen jakin ezer guztiak. Argazkiak soilik izan dezake balio batzuk. Roscoe bildu garapen filma. Hurrengo goizean lortuko dugu erreuma.
  
  
  "Nahi dut, izan duzu irudi bat zer ego izena da berriro — nork hitz egin to Alice."
  
  
  "Yana?"
  
  
  Bai. Ego ahots soinuak bezalako ahots ospetsua agente KANG.
  
  
  Tara en begiak zabaldu. — Esan nahi duzu gainerako pertsonak ez dira parte hartzen?" Eta hori narcologist? Beraz, ez da zehazki zer nuen deitu haur errugabeen fun.
  
  
  Ez da nahiko."Bere irribarre egin.
  
  
  Zer izan zen hori xiringa? Bat pentothal?
  
  
  Zuen pixka bat bere ahoan. — Nola ba al dakizu?" Utzi nuen azkena.
  
  
  Irribarre egin nuen, bere at. "Entzun, nire maitea. Arabera, hamabi trikimailuak dute iruzurra aberatsa urbanístico, dute hamaika dago. Sodio pentothal egia da serum, ez da? Beraz, ematen dute ladies horiek aukera ona emanez ih tea hau aldez aurretik, eta ladies kontatu, dena jakin nahi dute. Mota guztietako buruzko xehetasunak irtenda maitalea. Ondoren, hitza hitza, euskarri errepikatu da gero. Bihurtzen da, oso konbentzitzen performance. Ladies horiek ez gogoratu zer esan dute aurretik. Ladies horiek dira dumbfounded. Bai eskertu eta eskuzabala.
  
  
  Tara en ahoa bat eratu isila "O".
  
  
  "Zenbaki bat du beste abantaila. Bada, hori egia da, norberaren aurka, beti dago aukera xantaia. Eta nahikoa ez bada, dirua tartean, mamua esaten dizu zer egin. Whatever da guretzat — ongintzazko, promozioak, Suitzako banku-kontu — ahal izango duzu, ziur egon dira raking dirua. Tara begiratu nahastu. "Baina zer da hau egin behar dituzten KANG?"
  
  
  'Ezer ez duten bezala,. Duten eskubidea da. Nik uste dut guztiak Nassau berriro. The Featherstones arduratzen ziren iruzurra, KAHN aurkitu horri buruz, eta xantaia ih. Ziurrenik, bera bezala Bangel. Bat-batean bururatu zitzaidan hori Bungel eta Featherstones izan beste zerbait komunean: biak ziren droga saltzaileek.
  
  
  Bere esan hey,:
  
  
  "Beraz, KAN hartu izan bide bera lortzeko barruan. Mehatxupean etetea ih edontzi ez badute jaso zati bat diru-sarrerak plus batzuk zerbitzuak. Bezalako zerbitzuak, agian, etxebizitza clones.
  
  
  Bere burua astindu zuen. 'Xarmangarri.'
  
  
  Berea zuen, shrugged. 'Xarmangarri. Segurtasunez. Baina mantendu zure wits buruari.
  
  
  Modu honetan ez dugu lortu edozein hurbilago PBX egoitza. Gainera, ez gara hemen misterioak konpontzeko gizartean. Gure zeregina: iht.
  
  
  Zuen shivered apur bat. — Hori epelagoak hitza baino hilketa, ez da?"
  
  
  Bere, begiratu nah. Zuen gainean eserita bat zetazko aulki logelak, bere hankak bilduta bere pean. Zuen jantzita, arrosa zurbila bat egokitzeko, eta begiratu zuen, arrosa eta zuria eta zetazko leuna. Bezalako neska bat, horien inguruan duten bat piztu begi itsu bat, Sam Peckinpah filma. Horietako bat bezala neska negar Fove Istorioa.
  
  
  Berea, astindu zuen bere burua. "Arriskua fonetiker hutsala... baina zer egiten du zu bezalako neska bat benetan egiten lan bat bezalakoa da hau?"
  
  
  The corkscrew bere lanik. Ikasi zuen bere azazkalak. Luze. Bezala da, inoiz ez zuen ikusi ih aurretik. -"Ondo da", esan zuen azkenean, " hori da... luze bat Da istorioa. Aspaldi... Uh, bere ezagutu nuen... gizon bat.
  
  
  Denbora luzea duela. Izan zen artean gainditu hautagai guztiak, onena bezala, eta gero,... gizon hau... joan nintzen AH... Gara - beno, inoiz ez da kontuan. Hau izan zen garaian Johnson denbora, Vietnamgo Gerra izan zen, berriro ere bere gailurra. Beno, I ... sinatu da. Zuen tilted bere burua atzera eta irribarre alai me at. "Nik ere pentsatu izan litzateke oso zirraragarria eta erromantiko pertsonekin lan bezala, James Bond egunero."
  
  
  "Ez ahaztu aipatu Nick Carter?"
  
  
  Ah, " esan zuen. "Ez dut ausart nahikoa amets horri buruz."
  
  
  Ibili zen gelan zehar, eta eseri bere ondoan. Hartu zuen bere kokotsa bere eskuetan.
  
  
  Entzun", esan nion. "Ekarriko dugu bizitza batzuk gehiago bilduko dira zure nahiak."
  
  
  Hmm. 'Zuen glared me at. — Nola dakizu zer naiz ametsetan buruz?"
  
  
  Guztiak eskubidea", esan nion. "Let me asmatzen. Bere, itxi begiak. "Nahi duzu libreki flotatzen airean eta maitasuna ez dago".
  
  
  Mmmm... begiratu Zuen, pentsakor. 'Interesgarria da. Baina, agian, ez da oso haizetsua.
  
  
  Ondoren, guztia da eskubidea. Zer... nola buruzko museo bat? Ez dute ohe bat xvi. mendean-arabera zaharra tabernan. Ezin dugu irrist atzean belusezko gortinak eta urratu horiek izenak headboard denean, egiten ari gara.
  
  
  Maite dut", esan zuen. "Baina museo ez ireki arte hamar goizean." Begiratu me at She. — Ez zaude ados, nire ideia?"
  
  
  Bere aita adostu.
  
  
  In burbuila bainu bat.
  
  
  Batean burbuila bainu?
  
  
  "Burbuila batean bainu."
  
  
  Entzun, ezin dut gomendatzen da. Kontuan hartuta burbuilak eta guztiak batera joaten da, neat da, garbi sexuaren arabera. Besterik ez duzu inoiz saiatu beharko da kasu horretan. Gutxienez, bada, zu nire tamaina.
  
  
  Lehortu zuen me out. Handi bat, biguna bero eskuoihal.
  
  
  "Nahi dut galdetu duzu, zer da", esan nion.
  
  
  Buruz, zer?'
  
  
  Zuen zenbait gauza interesgarri honetan eskuoihal.
  
  
  "Ez du axola", esan nion.
  
  
  Eskuineko munduko neska ere, dena ez da hain txarra. Gainera, ez duzu behar janzteko zure alarma ezarri egiteko une egokia. Ez duten bi pertsonen bezalako beste bakoitzean, eta hainbat sexuaren arabera. Arazoa da, ez da inoiz irauten nahikoa luzea. Zailtasunak itzultzeko.
  
  
  Hartu zuen bere esku, urratsez urrats alde batera utzi, eta piztu zigarro bat. "She ustezko eskatu duzu.".. "Ni nintzen out bat erretzen ring. "Ez dago Txinako hitza bezala 'oh, tove, wow'?"
  
  
  Ran zuen hatz bat bidez ile nire bularrean. Egin nahi duzun gaia aldatu, maitea? Edo ez duzu nahi saiatzeko jolasten duten bainu eszena Txinako?
  
  
  Izan zen azaldu Alice Featherstone en kantua. Tara frowned. "Ah, soka, wow?" Zuen jaso, eta une batez pentsatu. "Ha. Itxaron segundo bat. Esan izan da abesti bat. Zuen nodded zion.
  
  
  Jaiki zen ohetik. 'Ez urrun joan. Harrapatu zuen bere soineko eta sartu zen egongelan. Entzun nuen zinta-grabagailua berriro lanean.
  
  
  Itzuli zen zuen irribarrez. Nah zuten hitz horiek. "Lortu dut", esan zuen harro-harro. "Tao".
  
  
  "The Dao? Nola da Tao Zuen Txinako antzinako erlijioa?
  
  
  Zuen nodded. Ih Arratsaldean otoitzak dira, konstante bat, chant: "O Tao! O Tao! Aukerak dira soinuak bezala, " Oh, tauwe, wow." Bada bakarrik zekien zer duzu entzuten ziren.
  
  
  Zuen flopped atzera ohe gainean eta kuzkurtuta sortu baloi bat, biltzeko bere besoak inguruan bere belaunak. Bera izan zen, nahiko ziur. Jakina, azalpen onena du ferret izan zuen etorri, beraz, orain arte izan zen, baizik txarreko teoria hori Alice izan zen obsesionatuta sokak eta wagging denbora guztian.
  
  
  Tara bidal. "Oh, Nick. Perfektua. Dena da erreala. Dira Featherstones duten bezala bizi ermitak-Taoista ascetics. Hitz egitea gisa hildako. Taoista mistikoen. Eta izan ziren golegile Galdu Mabel, esaten Taoists ziren fanatics. Eta, gainera,. Zuen pausatu bat bezala Boltini denean iragartzen Hegan Wallands. Eta Alice, nor arduratzen da, etengabe errepikatzen duten gaiztoak bat da purua. Oops. 'Zuen hit ohe. "Beno, ustez adar hori dela esaten duzu hori, heriotza eta bizitza bat eta bera dira. Horiek dira, bai, Taoista ideiak. Modu ikusten dute, dena da berdina. Ongia eta gaizkia, heriotza eta bizitza. Dute guztiak bat bihurtu da berriro handia Batasuna Tao".
  
  
  Berea, astindu zuen bere burua. "Esan nahi du buruz bera bezain Handia Elektrikoa Chopper Zeruan."
  
  
  Berak hasperen egin eta grimaced. "Tipikoa ideia filosofikoa indartzen du. Baina, ez da txarra.
  
  
  Bere hanka makurtu zen. 'Hurrengoa?'
  
  
  "beno... uste dutelako gaiztoak bat ez da existitzen, ez dute ezer egin, gelditu ego. Ez da ezer egin, eta dena izango da betiko. Hau da, ih handia lema.
  
  
  'Mm-hmm.' hau egia izan daiteke Alice. baina ez PBX, CANNES ez da zehazki ezer oraintxe."
  
  
  Mmmmm. Ez dut ezagutzen. Jende interpretatzeko erlijio doktrina modu arraro. Begiratu besterik ez Inkisizioa. Edo horiek amaigabeko gerrak Holy Grail. Da, ez dute agintari bat posible konexioa.
  
  
  Pentsatu zuen buruz koherentzia eta baztertu aukera. Politika da web erlijioa zati horiek. Eta norbaitek idazten arratsaldean otoitz, ez da gehiago bezala "O Mao" baino "O Tao".
  
  
  Gauza da", jarraitu zuen," ezin dut lortu Alice hitz egin. Bada zuen benetan bat da Taoista, ez zuen beat bush inguruan. Agian zuen esan ahal dit asko buruz zer gertatzen da etxe hori. Izan ere, eman ahal izango duzu erantzun guztiak.
  
  
  Ran zuen bere eskuak wearily baino gehiago bere begiak. "Espero dut ez dugu izan zeken honi buruz, baina oraindik ez duzu atzera joan nahi duten etxea."
  
  
  Lortu duten berde-eyed begiratu batetik nah.
  
  
  Genuke asko gastatzen da hitz hau.
  
  
  Eta zergatik ez?'
  
  
  Hau da, delako zuten bezain laster ikusiko duzu, egingo dute ponpa duzu osoa pentothal eta egiten duzu, kontatu dena . Erabili zure azkartasunak, Tara. Oso arriskutsua dago. Ez dugu, nahiz eta jakin nola arriskutsua da arte identifikatu dugu argazki hauek. Beraz, egonaldia kanpoan haiengandik. Ba al duzu zure taldea. Roscoe eta jarraitu egingo dut ikertu, Alice.
  
  
  Eta nola egin behar duzu bada, ez zuen inoiz ateratzen?
  
  
  Beno... gero, lortu ahal izango dugu barruan betiko.
  
  
  Lortu zuen ohetik eta hasi erritmoa angrily gela inguruan. Baina hau da, beraz, ergelak. Eta galtzen duzu hainbeste denbora delako da. Era berean, are gehiago arriskutsua duzu. Dut dagoeneko gainditu sartu. Bihar. Bi o ' clock.'
  
  
  Eskubidea izan zen. Akats bat egin nuen, hori ez dut inoiz egin aurretik. Bat egin nuen emozionala erabakia. Ezer baino gehiago, bere nahia izan zen, bere babesteko. Eta hori izan zen, oker. Emozioak onartezinak dira nire lana. Utzi duzu ih egun bat bezain laster hasten duzun bezala.
  
  
  Bere, adostu zuen joan. Azpian bi baldintzak.
  
  
  Lehen: ezin dugu, beraz, aurre argazkiak lehen. Bada leku hau izan zen benetako gotorleku KANNA da eragile, ez zuen joan izan ez. Adostu zuen.
  
  
  Bigarren, Roscoe eta ez nuke itxaron ee batean jatetxe makrobiotikoa kalean zehar eta harremanetan mantentzeko bere bidez mikrofono bat. Bada, entzun dugu zerbait bezala pasahitz bat, ezin izan dugu, erreskatea.
  
  
  Adostu zuen. Bide batez, zenbait sorpresa. "Beno, Nick, ezin dut imajinatu zer izango litzateke gertatu zen bestela. Ez naiz bere beldur", esan zuen," hori besterik ez dut... "pentsatu zuen, une batez —" beldur naiz."
  
  
  
  
  Kapitulua 15
  
  
  
  
  Izan da inoiz egun. Moztu nuen neure burua, bizarra. Tara jaitsi ispilu. Kafe zen oso ahula da. Eta euria hasi da. Hori izan zen, parte ona.
  
  
  Aurretik hamaika o ' clock, Tara etxea utzi. Zuen jarri bere makillaje eta soineko denbora lortzeko Featherstone hasieran. Espero zuen irrist eskaileretan gora bidez eroso dago itxarote-gela bigarren solairuan bilduko Alice Featherstone.
  
  
  Nire telefono dei Mace at 11 o ' clock zen beste kolpe. "Sentitzen dut, mutilak," banda kideak esan zuen — " oraindik ez da ekintza."
  
  
  Zuen dei bat jaso du Lightfoot tea denda zen eta esan nire ordena ez litzateke prest egon arte eguerdian. Ez dute mezularitza.
  
  
  "Ezin dut lortu ego bat?" Esan dute baietz. Bat izan zen, konplexua izateko.
  
  
  Hori zela eta, argazkiak Tara hartu at Featherstone da, ez ziren hain erraz identifikatzeko. Ustezko ziren bidaltzeko ih Washington. Ziurrenik. Modu bai, lortu dut bere erreuma eguerdian. Ez da oraindik denbora asko harremanetan jartzeko Tara antzokian beharra sortzen bada. Utzi zuen bidez apartamentuak eta behera ibili kaleetan. Roscoe ezagutu bere hartan jatetxe makrobiotikoa bat o ' clock arratsaldean. Erabaki nuen zerbait lortzeko jan first.
  
  
  Hamar minutu hamabi, izan zen Lightfoot en tea denda. Txiki bat zikin presio ertaineko eta denda txiki beheko solairuan bat ramshackle eraikin nonbait Soho. Hormak ziren lerrokatuta batetik solairuan sabaia apaletan betetako handi latak tea. Windows kalean aurrez aurre izan ziren, halaber, bete pilak tea.
  
  
  Bat scruffy-begira, gizon bat gastatu brown mantala zen zutik counter atzean. Begiratu zuen nire paperak eta nodded. Hartu zuen jar apala eta ezarri counter gainean. Hasi zen, biltzeko ego marroia egokitzerik paper.
  
  
  "I, uh ... erabili nahi ego hemen", esan nion.
  
  
  Astindu zuen bere burua. "Dendan ia ez da egokia, hau da, ez da?"
  
  
  — Agian, goiko?"
  
  
  Zuen niri begiratu arretaz. "Ez dakit", esan zuen. — Ez dut egiaztatu behar da." Joan zen cash erregistro eta sakatzen I-3. Une batzuk ondoren, telefonoz deitu birritan, eta, ondoren, joan, isilik. "Ondo da", esan zuen. Botoi bat sakatzen zuen azpian counter eta atal txiki bat atzeko horman slid ireki.
  
  
  Inaugurazio eman zidan, sarbide estu bat eskailera liderra tokiko AH egoitza. Eskaileretan ekarri arte txiki bat, untidy harrera gunea. Bi laranja plastikozko aulkiak, aulki bat bete zenbakiak, Barents Itsasoan tearooms dira, eta handi bat, tratu mahaian aulki. Ilun-haired edertasuna eseri mahaian, txiklea mastekatzeko. Begiratu me at She bitxia bada ere, gelditu mastekatzeko, eta bere hankak zeharkatu beste aldean. Eskuineko horietako beste bat izan zen atea. Holies santuaren. Begiratu zuen bere ikustera. Izan zen, eguerdian. Jarri zuen, bi eskuak aulki gainean eta atxikia aurrera apur bat. "Nahi dut hitz egin Dolores", esan nion.
  
  
  Jarri zuen on bat erabat expressionless aurpegia. Bere ID keinuka sortu. Bere begiak, azkenik, erakutsi batzuk ulertzeko, eta zuen nodded. "Ez duzu ezer jakin ziur honetan tea denda", esan zuen. "Egin behar duzu Dolores edo zure mezua?"
  
  
  "Mezu bat", esan nion. Bat sakatzen zuen gutxi batzuk botoiak bere telefono gisa hasi zen deskonprimitu tea jar. Zuen entregatu zidan telefonoa. Ez zen taped mezu Roscoe. "Ikusiko dut duzu bat o' clock arratsaldean." Ondoren, Mays berriro: "Sentitzen dut, mutilak, ez da ekintza."
  
  
  Ireki zuen ontzia, eta eseri aulki batean. Argazki bakoitzak izan zen txukun bat erantsita ordenagailua txartela. Maitea Zhirinovsky Ladies Mrs. Hodgson eta Frogg ziren, hala nola, onartuta. Featherstone-en idazkari izan zen instrumental kaleratzea Agnes Corona, bat-idazkari ohia Scotland Yard, delako dokumentu batzuk Nah izan ziren lapurtu ez dago. No froga bere inplikazioa zen inoiz aurkitu. "Arduragabekeria" arrazoia izan zen bere dimisioa. Hala eta guztiz ere, izan zen azpian susmoa. Mutila nor ekarri Tara tea eta ushered bere sartu itxaron gela izan zen, Pam, Zaldi, gazte bat terrorista duten espezializatuta gerra psikologikoa. Batez ere, ona psikotropikoak. Zuen buruzagi izan zen ikertzaile du KAN. Nonbait Asia, galdu dute beren ego itxura. Esker argazki Tara AH eguneratua ego datu-artxiboan. Azken baina ez, gutxienez, ez zen Eguzkia Ping. M-2. Bigarren mailako hiltzaile. Hasierako bigarren mailako ez du esan nahi txarra izan zen. Ez du esan nahi ezer hori baino beste izan zen hiltzaile bat. Eta horiek guztiak dira feministek nor dira orain haserre gizon, bidali zure kexak Mao Tse tung. Eguzkia Ping bat izan zen gaiztoak izeba. Arabera, ordenagailua, planoa, zuen aditua zen intricacies fisiko tortura.
  
  
  Salto egin dut telefonoa eta deitu antzerkia.
  
  
  Tara zen dagoeneko desagertu.
  
  
  Hit dut bere telefono, beraz, zaila dela aulki astindu, eta bere esan nahi dut, Dolores. "Dolores pertsonalki. Eta azkar! Harreragilea azkartzea bere mastekatzeko lau edo lau aldiz eta sakatzen batzuk botoiak. Atea Nah eskubidea ireki bat crack. "Ez duzu galdu Dolores", esan zuen. Hau da, web-oinarritutako arbel eredua.
  
  
  Neska at telefonogunea zen, altu bat, galtza zabalak gizon ile gris, luze-hildako kamiseta, eta haggard aurpegia.
  
  
  Esan nion. "Dolores?"
  
  
  Zuen hasperen egin.
  
  
  "Begira", esan zuen, eta altxatzen bere belarrian off pare bat earphones.
  
  
  "Bere Carter", esan nion.
  
  
  'Oi.' Begiratu zuen, apur bat zuzenagoa.
  
  
  Esan nion em eman Roscoe premiazko mezua. Planak aldatu dute. Dugu ziren ustezko atzematen Tara aurretik sartu zuen lehoi den. Atzera egin dut apartamentu kasuan dator zuen. Orain zuen epigrafe bat jatetxe makrobiotikoa. Bada ezin izan dut bere bete, betetzen nuke ez zion bat-hogeita hamar.
  
  
  Dut hartu taxi bat atzera nire apartamentua denbora errekorrean. Tara, ez zegoen han. Guztiak egin ahal izan nuen itxaron. Bada, ez zen antzerkian edo hemen, izan zuen edozein lekutan. Eta Londres hiri handi bat da. Ez zen benetako arrazoia izua. Aurretik, Roscoe bere ikusi, ez nuen arrazoirik ohartarazteko bere denbora. Izan zen, nahiz eta oso azken unea. Hala ere, bere aita sentitu apur bat deseroso. Jarraitu zuen, oinez inguruan apartamentu hutsik. Euria pattered urduri aurka windows. Ez zen ahul bat gogaikarria jazz hurrengo kalean. Entzun izan dut autoak groaning kaletik bera. Nonbait, batez ere goi zidan, hegazkin batean hegan by. Katua nintzen. Erlojua izan zen, markatuta.
  
  
  Bere hotel behar dira eraitsi. Zalantzarik gabe, erloju bat. Agian, denbora gelditu. Edo, agian, izan zen, zeren ez ziren egiteko eskubidea soinu bere entzuteko. Soinu-Tara atetik datozen. Bat osoa, terrible denbora, bada, ez da ezer gertatzen, dena mehatxatzen gertatuko da, eta aldi berean ez duten bezala.
  
  
  Bat goizeko arratsaldean, bere zenbakia lasterrak. Bere lortu erreuma Roscoe nire mezua. Ondoren, hiru eraztunak eta Mace-en banda: Sonny, mutilak. Oraindik ez da ekintza.
  
  
  I zintzilikatzen bere. Zuen, begiak igurtzi eta igurtzi bere lepoan. Da ziztatu berriro. Gelditu zen igurzten da. Zer egin nire radar abisatu niri buruz? Bere, begiratu horma. Ondoren, telefonoz. Gora jaso zuen telefonoa eta lasterrak kopurua berriro.
  
  
  ROSCOE: isildu. Nicky. Dugu aurkitu bere.
  
  
  Bi-biok, bi-biok, bi-I. Irina: Sentitzen dut, mutilak. Oraindik ez da ekintza.
  
  
  Ospatu zuen telefonoa apur bat kanpoan bere belarria.
  
  
  Hauek izan ziren oso hitz hori Mays erabiltzen da bi aldiz!
  
  
  Orduro eman zuen mezu berri bat. Jakina, zuen, agian ez dira gai etorri ezer gehiago, baina ez zuen minik errepikatu behar da, hala ere. Orduro azken egunetan, litzaidake zuen itzuli arraro batzuk txosten edo albiste buruz zer jaten ari zen herrian. Eta bada, ezin izan zuen uste ezer guztiak, Matt litzateke etorri da, hala ere.
  
  
  Jarri zuen telefonoa atzera bere belarrian... entzun dut bere arretaz. "Sentitzen dut, mutilak. Oraindik ez da ekintza. Bai! Botoa da! In ego-ez zen apal growl azken hitzak. Hegazkina hegan by. Soinu hau ez zen aurretik. Ez zen zerbait crooked dago.
  
  
  Dolores izeneko bere. Baieztatu zuen me duten mezu bera izan dira han, hiru ordu. Ez, esan zuen, ez zuen aurkitu da susmagarria. Besterik ez zuen pentsatu Mace zen egin nahian txantxa bat erabiliz mezu bera behin eta berriro.
  
  
  Esan zuen Emu buruz hegazkina. Zuen isilik geratu zen une batez. "Almighty Jainkoa.', esan zuen. 'Arrazoi duzu.'
  
  
  Ez nuen Mace jada. Berea izan zen, nonbait, artean haserrea eta izua. Haserrea dela nuke ahaztuak, beraz, harrapatuta Tara segurtasuna dela nuke pista galdu ih-ren benetako asmoak eta ez zuen ezagutzen Mace mezua lehenago. Guztiak gure itxaropen "konstelazio gaur-en kasuan" oinarritu ziren Chen-Li Brown-en ondoren-show, ondoren-show, zein izan zen ekar klonazioa, lab eta Lao Tseng. Bada, dagoeneko zuen mugimendu bat egin, itxaropen guztiak galdu egiten da. Inoiz ez dugu aurkitu hori PBX socket. Ez genuke inoiz izan gai gelditzeko ih. Jainkoak zigortu egingo nau hau puta besterik ez duten lortu pean nire azala.
  
  
  "Ondo da," Dolores bere esan. "Asmoa da honela. Behar dut helikoptero bat hartu ahal izango me han. Eman Roscoe batzuk aparteko laguntza...
  
  
  — Are txantxetan?" zuen eten zidan. "London bulegoan ez da horren handia. Dugu, besterik gabe, ez dute inolako laguntza osagarria — ez, gutxienez, mota behar duzu.
  
  
  "Helikoptero batek?"
  
  
  "Oraindik ez da gertatzen."
  
  
  'Ona. Ondoren, esan Roscoe shell Odin. Eta, jainkoarren, esan Em kontuz ibili!
  
  
  'Entzun. Ez dut kezkatu Roscoe banintz duzu. Batzuetan zuen pixka bat izan daiteke pedante, baina ez denean, bere ego dago jokoan. Maite zuen bizitza gehiegi.
  
  
  Bere hasperen egin. "Espero dezagun, beraz."
  
  
  Helikoptero zen ustezko pick me up at erdia iragan bat Hyde Park. Inor harritu izango litzateke, baina nire enpresa bat ere ez. Modu bai, egingo dute horri buruz hitz egiten, egun batzuk. Wilhelmina garbitu eta kargatu bateria. Zuen slid the knife sartu atzera bere scabbard eta txertatuko beste gas bonba. Zortea Pierre, beraz, zintzoa erdian.
  
  
  Jarri dut nire zira, eta joan zen euri sartu.
  
  
  
  
  Kapitulua 16
  
  
  
  
  Roscoe begiratu bere ikustera. Izan zen, bost minutu bi. Tara esan nahi zuen joan Featherstone bat da-hogeita hamar.
  
  
  Ez zuen nahi agertzen gehiegi susmagarriak exekutatu inguruan jatetxe ero bat bezala. Beraz, ordaindu zuen, lortu egunkari bat, eta joan zen irakurri behar da sarreran. Euria hasi zen jaitsiera gogorragoa. Beraz, pertsona irakurketa sarreran ez da nabarmentzen. Izan zen, ziurrenik, pentsatzen, bere ahaztu euritakoa.
  
  
  Izan behar zuen ikusi Tara noiz etorri zen izkinan inguruan errepidean zehar. Ez zuen ikusten zion. Nah zuen aterkia, eta emandako beharrezko blinders mugatzeko bere ikuspegia.
  
  
  Roscoe hurbildu bere bere alde kalean. Gainditu janari mimmo. Gainera zapatari. Mimmo Lane. Zuen, ziurrenik, ez zuen hartu bere begiak off Tara, eta, beraz, ez zuen nabaritu gizona. Ezin da izan bi gizon. Sortu ziren zion. Ziurrenik zuen ez zela ohartarazi izan ere, gizon hori ez zuen erabili, hala nola, ona beltzak, euri, aterki. Eta orain arte, ferret mantendu zuen bere ego tolestuta eskuan.
  
  
  Gutxienez, kasu honetan izan zen, dugun bezala, geroago imajinatu da.
  
  
  Licks arabera arratsaldean aurkitu dugu Roscoe gorputza. Izan zen, kalezulo batean. Ego-en esku izan ziren oraindik helduta aterki beltz handi, maquinilla-zorrotz punta zein hondoratu zuen sartu emu en tolesgarri dolarraren.
  
  
  
  
  Kapitulua 17
  
  
  
  
  Helikoptero bat lehorreratu zen swampy eremuan, buruz kilometro bat etxetik. Handi bat, Fiat 130 zen me zain. Gidariaren entregatu me gakoak, me seinalatu norabide egokian, eta eseri ondoan me. Hurrengo nire gidariaren eserlekua. Gero denok joan zen gure aparteko modu.
  
  
  Euria gelditu zuen, eta paisaia dirdira bat irreala, horia-berdea. Horietako bat, loreak Constable-ren pinturak. Bat izan zen inguruan primerako paisaiak dituzten etxeak eta hotelak denbora Richard Lehoi Dolarraren pila. Bere, sentitu dut nire odola irakiten honetan unibertsala erronka. Borondatez. Gurutzada. Bere sel da zure big Fiat hiltzeko herensugeak. Nire pistola eta stiletto ziren berria Excalibur. Zati izan zen historia, eta historia egin. Izan dut dagoeneko adarrak entzun agurra nire etorrera. Bere, guztiak konkistatu heroi.
  
  
  Oh my god. Baina: azkenik::
  
  
  Zuen aparkatuta autoa atzean grove bat zuhaitz eta jarraitu bidez, zuhaixka txiki atzealdean finka. Izan zen aterpe bat alokatzen dute beraiek. Etxe bat thatched teilatua darion giro arraro bat. Izan zen, oso lasai.
  
  
  Ez da oso lasaia.
  
  
  Inguruan begiratu zuen. Hurrengo etxe nagusiak bi izan ziren etxe txiki, berdin arraro. Hurbilen bat izan zen, hogei metro eraikin nagusia. Biak ziren boarded sortu. Galdetzen diot nire buruari, zer nolako software Mace erabiltzen. Izan zen, nahiko ziur ez zen erabiltzen da jada.
  
  
  Zuen joan zen bizitzera, zuhaitz bat eta beste iritsi da bigarren etxea. Lortu ere egin zuen ikuspegi bat driveway. Nire zorte izan too ona egia izan. Ez zen auto bat dago.
  
  
  Bat izan zen Amerikako antzinako geltokia bagoi. Zahar horiek 1952 Chevy sasi-egurra autoak. Teilatua rack zen makila ekipajea. Eta arrantza engranaje.
  
  
  Edonon dutela joan, ez dute arrantza joan. Baina ez ziren joan, nonbait, eta iritsi zen, besterik gabe, denbora.
  
  
  Lortu nuen beste etxe. Atea blokeatuta. Begiratu zuen barruan bidez bat beirateak. Iritsi zuen leihoa. Ireki da. Agian errazegi. Wilhelmina prestatu da eta joan barruan.
  
  
  Bada izan, norbaitek beste baino Mace, izango nuke arazoak. Zahar horiek floorboards eman zidan kanpoan txikienak mugimendua. Dute creaked pean nire sarrera. Baina bada norbait han izan ziren, isilik.
  
  
  Bere mantendu egingo da. Ez ziren bakarrik bi gelak beheko solairuan, eta ziruditen hutsik, oso hutsik. Tximinia zen zintzilik dituzten kobrezko eltzeak eta garbi, baina erre grate.
  
  
  Joan zen eskaileretan gora.
  
  
  Bainugela.
  
  
  Bat izan zen ego leku domk. Mace-en zinta-grabagailua izan zen oraindik ere, ohe gainean. Indartsu prismatikoak ziren oraindik itsatsita inguruan leihoan. Ohe bat izan zen, tangle-orriak. Mace eta Pearson hartu txandaka lo hemen. Ez zen bakar bat bistaratzea tin latak izkinan. Apal usaina arrain oraindik lingered airean.
  
  
  Ez ziren seinaleak borroka bat.
  
  
  Zer albiste ona hau esan dezake. Zerbait behartu ih urratsa kanpoan bere kargua. Baina hori ez du zertan esan nahi dute hildako izan ziren.
  
  
  Begiratu dut nire bitartez prismatikoak. Chen-li ikusi bere etxea. Zuen hitz egiten zen bi gizon. IH hankak ikusi ahal izan bere, baina ih aurpegiak ezin da ikusi. Erabiltzen dut nire ahots grabagailua mezu bat bidali nahi Dolores. Gauza hau izan zen, haririk gabeko harremana Zuen edertasuna tea denda. Gero joan zen atzera behera eta igo izarrekin leihoa.
  
  
  Drizzly eguraldia. Bere, baldar sentitu. Pentsatu nuen izan zen eguraldia. Baina gero berriro, bere, pentsamendu hau izan daiteke abisu bat.
  
  
  Buru zuen bigarren etxea. Bat izan zen, hurbilen eraikin nagusia. Batzordeak izan dira hammered atean sartu ziren erauzi out. Wilhelmina estutu da, eta atea ireki.
  
  
  Zer ikusi nuen han egin nire sabeleko clench.
  
  
  Ez zen odol nonahi. Antzinako egurrezko solairuan zen bustitako da eta margotu lizuna kolorea heriotza. Da izoztu arteko josturak floorboards. Zuri kotoia altzari zen busti zikinkeria. AIZKORA-en wristwatch arautuko xehatu. The .38-caliber pistola batetik AIZKORA estali zen odol on bat floured aulki. Eta aizkora, margotu, gorriz, arautuko ondoan tximinia.
  
  
  Tximinia.
  
  
  Izan zen oraindik ere, erretzea. Oraindik ere eman beroa. Ez zen pila bat bero errauts gainean grate. Txoko batean, hurrengo sua, etzan... besoa. Bat entzun nuen, oso zarata arraro, eta, ondoren, konturatu nintzen, izan dut gehituz nire vomit nahi nahastea.
  
  
  Joan nintzen sukaldea eta aktibatuta punteatu eta, ondoren, zipriztindutako ur hotza nire aurpegia eta itsatsita nire eskumuturra azpian, punteatu. Nire belarriak prickled. Tap aktibatuta off. Pentsatu nuen zerbait entzun. Egurrezko solairuan creaking.
  
  
  
  
  Kapitulua 18
  
  
  
  
  Tara esan zidan geroago, baina esan ahal dut orain. Orden egokian.
  
  
  Ez zuen ikusten, Roscoe. Baina ez zuen atzera begiratu, bai. Berak bazekien ez zen. Elkarrekin nirekin. Jatetxean. Sartu zuen Featherstone Bulegoan aurreikusi bezala at 2:30 p. m. Inguruan bere lepoan, Nah bat zeraman katea perlak ezin dela transmititu edozein elkarrizketa barruan bost metro Nah bat telefono kalean zehar. Bere poltsa, Nah bera izan zinta-grabagailua zuela erabili zuen eguna baino lehen.
  
  
  Tara sentitu arte.
  
  
  Harreragilea nabaritu, apur bat haserre, hori Tara zen goizegi. Pam azkar eskoltatuta bere bereko bigarren solairuko gela zain bezala egun aurretik eta eskaintzen hey, beste tea kopa. Utzi zuen da azterketa bera aldizkariak.
  
  
  Denbora honetan, Tara hartu tea kopa bat. Da usaina atsegina kanela. Zuen dipped bere hatz likido eta licked off. Nire neska bat lortu Bat kimikan arrazoi bat. "Tea," xuxurlatu zuen perlak eta Sonny, " beteta methaqualone." Zuen zenbatuko bost ehun miligramo. Medikuntza hau ematen duzu zer deitu dute " ondo prestatu." Alde batetik, sentimendu bat logura, beste sentimendu bat elation. Bezala, greba bera, hil daiteke, bi modutan. Droga bera, edo eza droga hau. Erretiratzea sintomak antzekoak dira epilepsia — egun batzuk seizures duten daiteke amaiera osoa tolesteko: heriotza. Pertsona horiek hemen bazekien zer egiten ari ziren. Hori bost ehun miligramo zen nahikoa kolpe zure burua off. Gutxienez, nahikoa egin dela uste duzu zure Izeba Myrtle igo ditu inguruan hildako.
  
  
  Tara bota edukiak kopa bat sartu horiek potted liangs. Bada hau mahats ez zen ongi errotua lurrean, ez litzateke ziur asko etorri off.
  
  
  Zuen tiptoed atera korridorean sartu da berriro, eta berriro ere, ez zen inor ez da bere gelditzeko. Joan zen eskaileretan gora goiko solairuan. Bi ateak ekarri zuen gela hartan eraikinaren aurrean. Bat horien inguruan gelak ena Alice. Begiak itxi zuen eta saiatu imajinatu leiho bere aita izan adierazi du. Naiz zutik etxe aurrean izan zen, eskubidea nah. Beraz, izan behar du ezkerreko ate.
  
  
  Zuen atea jo.
  
  
  Alice ahotsa da absurdly txarra: "Etorriko."
  
  
  Alice Featherstone zen ohe gainean etzanda, bere blue zetazko pijama, ezkutuko arteko bost inprimatutako zetazko burkoak. Alice Featherstone ez begiratu gehiegi osasuntsu. Txiki-txiki aleak lata koa egindako Nah da kopeta, eta zuen fanned bere burua bat ekialdeko fan. Bere zuri, nabarmendu ilea finkatzeko hezea atzera bere burua, eta ikasleek bere begiak ziren pinpricked. Gogorarazi zuen Tara du scruffy erregina Alice in Wonderland.
  
  
  Alice Featherstone zen kargatu drogak. Eta egin du Tara lana askoz errazagoa da. Beno, ez zen kezkatu behar logikoa-fonetiker aitzakia guztiak. Alice izan zen, urrun logikoa, une honetan. Bera izan zen, nonbait, mugako zona, non bakarrik esaldi zentzugabekeria da, eta logika nahasmena sortzen du.
  
  
  Zuen hitz egiten hasi baxua, ahotsa. Arrazoi batzuk, pentsatu zuen Hey zen sei urte eta Tara zen bere ama. Hain zuzen ere, ez dira botika hori egin ahal izango dela uste duzu bidea. Haxixa da dagoeneko gai gauza asko, baina, gauza hori irentsi, sniff edo injektatu, bakarrik lana amaitzeko ondo. Baina, agian, izan zen, besterik gabe, bat mozorrotzea "Kontatu zure ama" dei-kanpai. Edonola ere, Tara mantendu eta jokatu Ama.
  
  
  Ama jakin behar guztiak buruz Ian. Nire ama ez zuen sinestu ahalik eta nire aitak egin zuen. Alice, esan zuen, ez du bere burua.
  
  
  Yang izan zen teorizantes bat Taoista. Baina Jan aldatu zuen. Alice, ez dakit zergatik. Besterik ez zuen sentitu duten bidea. Alice maite sentitzen. Nah ere izan polit bat-to-ukitu teddy sagua. Ez Mo ikusi nahi?
  
  
  Geroago, esan zuen wearily. Honi buruz zer Ian?
  
  
  Beno, duela bost urte, eta hil osteko aholkularitza aita santuak, Jan baino gehiago hartu kudeatzeko. Dena ondo joan zen arte, duela bi urte. Ondoren, zuen tiro horiek guztiak zaharra langileak eta izendatu berria langileak. Dira, halaber, Taoists, esan zuen. Baina oraindik... Alice ez haiek bezala, oso. Ez berriak, noski. Pam Zaldi, Harremanetan Jarri. Eta, ondoren, quads.
  
  
  Quads?
  
  
  Lau horiek duten guys guztiak berdin begiratu. Zehar IHC, bat bakarrik horien inguruan joan zen ehiza. Ez, ezin izan zuen. Ez ehiza, izan zen bere teasing... Alice negarrez hasi zen. Agian, izan zen joan tease bere.
  
  
  Tara esan zuen bere ama babesteko litzateke bere. Alice gelditu negarrez. Hasi zen kantatzen. Tara gora begiratu eta egiaztatu du bere zaintza. Izan zen, bost minutu bi. Beno, izan dut atzera lortzeko azkar zen bitartean itxaron, itxaron gela. Baina zer buruz horiek quads? Zuen Alice beste ezer esan?" Alice nodded. Zuen barre. Dute hiru anaiak, eta anai hauek dira hirukiak. Eta begiratzen dute horrelako quads. Bihurtzen da direla hirurogeita hamarreko... edo ez? Alice mantendu besterik ez giggling. Hirukiak lehen. Ondoren, foursome... Alice mantendu besterik ez giggling. Han izan ziren, halaber, Chen-li, Hong Lo, nor ziren, nonbait, Irlandan. Edo Islandian. Edo beste nonbait. Eta orduan ez zen Peng Li, pilotua. Alice haizatuko bere eskuetan. Izan zen Amerikan. Eta, ondoren, han izan ziren, eta, ondoren, ez ziren "— Alice zenbatuko bere behatzak — " Dopey, Sheezy, eta Doe. Zuen barre. Baina gainditu dute aste batzuk. Joan ziren Amerikako Pam Zaldia. Erantzuteko morroia. Ez, hori asetzeko Presbyteri. Hitz sakatu. Joan dentista. Prestatu da. Garbi, garbi. Beno, ez zuen gogoratzen.
  
  
  Tara pentsatu. Beraz, utzi dute aste batzuk geroago. To ... presidenteak! Behar da izan hau bezalako. Joan ziren haiekin elkartu.
  
  
  Izan zen bi minutu azken bi. Tara estutu Alice-en eskutik. "Dira horiek guztiak anai-badakizu?" galdetu zuen.
  
  
  'Oi. Ez,' esan zuen Alice. "Ez dira asko gehiago. Hau da, oso handi bat familia. Baina beste batzuk ez dira urrun. Alice gelditu marmarra.
  
  
  "Ziur zaude?" Tara eskatu sternly. "Ez duzu joan zerura baduzu gezurra."
  
  
  Alice begiratu soila. "Gutxienez, hori da, zer Ian dio. Dio dela, beste batzuk lo egingo etxean, berriz, bat, eta hori lortu behar dugu ih han. Beraz, Pam da, Zaldi bat eta beste batzuk utzi, eta beste berri batzuk etorri. Oh, zintzotasunez, Ama. Horixe, esan zuen. Alice zintzotasunez saiatu bere onena.
  
  
  Tara koa izan da. "Beno, nire maitea", esan zuen. "Orain joan behar dut, eta ona zara neska, eta" - saiatu zuen uste zerbait amaren esateko - " orain jaten duzu zure cashews obediently, eta izango naiz zurekin berriro." Tara itxi atea bere atzean, eta arnasa sakon hartu. "Entzun duzu hori, eztia," esan zuen bere lepokoa. "Ez da bakarra Amerikan oraintxe. Eta hau da, pilotua. Helikoptero bat pilotu, uste dut. Edo agian hil zen batera senatariak hil zuen. Zuen pausatu eta, ondoren, ezin izan da laguntza gehituz, " Eta ez duzu nahi bere etorri hemen." ha-ha.
  
  
  Irribarre egin zuen, eta joan behera eskaileretan. Behealdean eskaileretan, bere bidean gora, Pam izan Zaldi eta Sonny. Begiratu dute, haserre. Oso haserre.
  
  
  Pam Kona bat izan xiringa, orratz bere eskuan.
  
  
  Guztiak Tara esan ahal izango da, " Bai, Nick.'
  
  
  
  
  Kapitulua 19
  
  
  
  
  Baduzu, zure bizitza osoa pasatzeko saiatzen beso zeure burua aurkako eguna kaka, egun hau kaka etorriko da.
  
  
  Bere pistola jarri zen ondoan, konketa, eta creaking, lurrean egin ninduen murgiltze bere. Bere beranduegi. Labana zehar swept gela, pinning nire eskua konketa berri bat bezala tximeleta bilduma bat.
  
  
  "Ondo da, Carter. Inguruan piztu poliki-poliki."
  
  
  Ih zen hiru. Ez zen "dute" zuen espero zen. Begiratu atsegin dute hiru tokiko Ivanovs. Super dandy. Ih Suediar eta ilea apaintzeko ziren hamar urte baino gazteagoak, ih, eta toned muskuluak ez zuen sartzen arropa modernoa. Sortu ziren niretzat bere pistola marrazten. Liderra da aurretik.
  
  
  "Jarri zure esku zure burua atzean,", esan zuen.
  
  
  Ego begiratu bere gora eta behera. Gauza onak bakarrik buruz nen zen ego egokitzeko. "Behar zuen izan planteatu bere eskuetan", esan nion," baina ez dut arazo tekniko bat." Adierazi zuen labana, oraindik ere besarkatu, nire eskua.
  
  
  Jiratu zuen bere laguntzaile bat. "Giles,", esan zuen. Mesedez, identifikatu, jauna. Giles baino gehiago izan zen niretzat, eta bota labana bat atera. Nire odola zen bubbling. Giles bilatuko dit. Aurkitu zuen stiletto, baina ez da etorri hurbil gas gogortasuna. Seguruenik, ez da bere ego-mota.
  
  
  Giles irribarre egin. Oso seguru. "Ondo da, buruzagia. Da garbi.
  
  
  "Gero eta Robbie hartu ego etxean sartu."
  
  
  Giles eta Robbie hartu nire eskuetan, eta pare bat pistolak sakatzen nire bizkarrezurra, buru nintzen etxea.
  
  
  Ez dago zalantzarik. Egin dute onena hiltzaileak inguruan egun hauetan. Bangel, Lin Jing, eta, orain, horiek steamboats dute benetan outdone beraiek kortesiazko. Vin Vo zen beste zerbait. Noiz sartu nintzen berarekin gelan, eman zidan bat hiltzaile begiratu eta snapped at bastardo: "Landare-ego bat." Bultzatu dute me sartu aulki bat. Horietako bakoitzean hartu nire sorbalda eta sakatzen da: bere eserlekua. Hegal nodded. Villain nagusia da, halaber, sel. Berea izan zen, beste egur-paneled liburutegia. Bakarrik ez da bezain handia bat Nassau. Eta leihoak irekita zeuden. Gainera, Chen-li, ez zen hemen, bai.
  
  
  Hegal osoan zehar ibili gela, hiru-fingered behatzak twirling bere zigarro bat bezala mugitzen mendi. Oroitarazten bere zoriontsuago aldiz. "Ari gara, oso nekatuta duzu, Carter," esan zuen azkenean. Ego-en ahots altua izan da eta izoztua. — Horrez gainera, zara beti izan dira ergelak.
  
  
  Ez nintzen joan, erantzun zintzotasunez. Guztiak egin nuen goratzeko bat eyebrow. Gainera, ez elefante ezin zion gelditzeko me kontatzea dut ergelak izan zen.
  
  
  "Pentsatu duzu, zure lagun hori gutxi etxe ziren gurekin behaketa, beraz, azkenik ezin duzu harrapatzeko gurekin." Irribarre egin zuen. Modu bai, zuen pursed bere ezpainak. "On dell bera... izan zen, besterik gabe, kontrakoa. Izan dugu gure begi bete zure lagunak eta bagenekien eramango gaitu litzateke duzu. Gutxienez ginen prestatu zure bisita.
  
  
  Eskuineko izan zen. Zuen ergelak izan zen. Bere erori zen ih tranpa batera, bere begiak ireki. Baina, beste alde batetik, AH zekien non zegoen. Eta Vinh Po litzateke hobeto ezagutzen dute, bada, bazekien... sortu koa izan Zen, aulki gainean. Ireki zuen tiradera. "Kasu horretan, uste duzu zure lagunak lagunduko dizu..." ospatu zuen txiki bat audio-zinta. — Nik galdetu zure agente, Mace, bat egiteko azken txostena. "Kostya, egin zuen hiru. Ez dugu aurkitu errepikakor bat mezu hori izango lure beste batzuk hemen — du lured duzu. Jarri zuen zinta txiki bat portable-grabagailua. "Denbora hirugarren mezua hasten errepikatuz, ez dugu hemen gehiago." Atzera jiratu zuen me. "Pentsatu nuen interesa izango duzu agian entzun ofiziala dedikazioa zer gertatu zen hemen, gaur egun."
  
  
  Zuen botoi bat sakatzen, eta Mace hasi zen bere postmortem txostena.
  
  
  "Barkatu, joan nintzen arrantza. Ez jan janari. Hondatu porridge gustu are hobeto. Azkar dastatu, azkar saddened. Ah.'
  
  
  Une batez, pentsatu nuen, Mace zuen akats bat egin, baina azkar dut otoitz zuen barkatzen me, ez du axola non izan zen, laino une honetan.
  
  
  Mace ez zuen galdu bere bidea. Ondo.
  
  
  Ohiko itxiera bat da "mezuaren haria".
  
  
  "Programa" esan nahi duen mezua da aretoan kodean. Simple kodea azkar mezua transmititzeko. Batera lehen gutuna, beti behar duzu, hartu hurrengo laugarren hitza. Dut zenbatuko da. Mace mezua guretzat zen: "sentitzen dut. The Eda da hondatuta. Azkar!'
  
  
  Errefortzuak iritsiko bezala banda da jolasten. Haurtzaindegia edo ez. Ezin zuen espero laguntza orduko barruan.
  
  
  Hegal aktibatuta villain nagusia. "Cornelio, ", esan zuen," orain honetan sartu zinta."
  
  
  Cornelius hartu zinta eta atera gelak bidez.
  
  
  "Orain, Carter... Orain duzun lagundu digu, beraz, askoz ere, ez dut egin duzu alde bat... Lortu Chen-li," esan zuen Giles.
  
  
  Giles desagertu zen. 'Ona. Zer egin duzu benetan buruz jakin nahi gurekin?
  
  
  Zuen bidez joan bere arsenal osoa grimaces eta giggles aurretik aurkitu zuen erreuma. — Jakin nahi duzu non egoitzan dira, batetik, ez duzu?" Eta, orain, "esan zuen bezala, Giles eta Chen-li gelan sartu," hori da, non ari gara, hartu duzu."
  
  
  Begiratu zuen Chen-li.
  
  
  Zer aurkitu dut, gutxienez buruz erakargarria nen ziren xiringa orratzak ego besoa.
  
  
  Ez nuen denbora saiatu ezer, eta, beraz, egin nuen, beste arrakastarik gabeko saiakera hartan emu en eztarria, baina Robbie eta Giles beat me. Izan dut atzera bota sartu nire aulki. Kolpe bat nire jaw zirudien dionean guztiak betegarriak inguruan nire hortzak. Vin baino gehiago izan zen, eta hit me. Dena oso azkar gertatu. Giles eta Robbie ziren eusten me down. Chen-li bildu nire beso. Ez zen deus neurrira egin izan horri buruz. Azkar batean mugimendua, orratza sartu desagertu nire eskua.
  
  
  Ospatu dute ni bezala, pare bat minutuz. Segundo igaro ondoren, agian. Edo erloju bat. Ez dakit bere jada. Cornelius itzuli zen eta esan zuen hautsi zuen zinta kasete. Zen, esan zuen barkatu. Vin Wo zin egin eta nahi kola konpondu bere. Jiratu zuen Cornelio, eta esan zuen, " puppy Txakurra. Gilipollas.'Eta, ondoren, ego-ren aurpegia aktibatuta gorria. Red rose. Petaloak ireki, eta banan-banan jaitsi ziren solairuan. Me maite zuen, ez zuen maite nau...
  
  
  "Capulets", esan Giles. Izan zen, barrez. Gantz ur kakalardoa arakatu atera rta. Ego saiatu bere bultza kanpoan bere eskua. Egonaldia ahalik eta arrazoizkoa gisa ahalik eta.
  
  
  Bat izan zen jokoa galdu.
  
  
  Nire ahoa joan lehorra. Saiatu zen jaiki. Baina berak ez dirudi jakin nola egin du jada. Behera begiratu zuen bere ballet zapatilak. Ondorioz, okerrak bi muturretan prismatikoak. Ziren urrun. Baina belarriak. Ziren ederra. Ziren urre. Dute glowed.
  
  
  
  
  Kapitulua 20
  
  
  
  
  Hurrengo tarte konstante bat izan zen amesgaizto. Ez dut gogoratzen zenbat ordu edo egun iraun zuen. Han ez zen inolako arteko aldea ez denbora eta gauean, artean lo eta waking. Zure ametsak, ari zaren batzuetan, atzetik munstroak. Osoa jendetza dira barre duzu. Espaloiak crack eta oka. Baina, ondoren, ireki zure begiak, astindu zure burua, eta ikusi zure familiar ohe hanka berriro, gortinak marrazten, kamiseta bota duzu lurrean bart. Neurtu zure behatu zure kabuz terminoak arabera, lasaigarriak kontrastea errealitatea.
  
  
  Errealitate bakarra ez da existitzen niretzat.
  
  
  Noiz ireki dut bere begiak, bere ikusi nuen beste munstroak. Barre ispilu aurpegiak. Kaleidoscopic ikusia. Bat aldatuz, zabal, motela-hunkigarria unibertso batuz formak eta koloreak aldatzen. Izaki mitiko eta ezinezkoa ekitaldiak. Nire ametsak, Tara mantendu itzultzea. Bere ilea berdea da. Bere begiak dira basatiak. Behin estutu zuen nire eskua arte bled. Litzaidake zuen bere ospatu bere besoetan behin, eta litzaidake zuen oihukatu aroan.
  
  
  Poliki-poliki ametsak gainditu. Hura izan zen hain beldurgarriak. Nire helburu bihurtu bakar bat zuri pantaila hutsik. Gabe irudiak. Ez pentsamenduak. Egun bat ireki nuen, bere begiak eta pentsatu "hegazkin". Berea izan zen hegazkina. Saiatzen kako hitz hori nire pertzepzioa bidaltzen me back sartu sakona, geldiezin lo.
  
  
  Berea izan zen autoa. Izan zen begira autoa leiho. Begiak itxi zituen, berriro.
  
  
  Noiz begiratu nuen berriro, ikuspegi bera izan zen. Zerua zen oraindik urdina. Belarra zen oraindik berdea. Autobus kanpo ez da aldatuko forma edo kolorea. Ez ziren hainbat letrak atzera. Baina ezin izan nuen ikusi zer zen. Izan zen zentzugabekeria izan zen, hieroglifo. Zuen shuddered. Edozein zuten gurekin, edozein drogak eman digute, ezin dut irakurri!
  
  
  Ondoren begiratu zuen, beste norabide batean, eta kontu handiz, erdi-zabalik begiak, begiratu autoa inguruan. I eskuburdinak jarri zen norbait nire eskubidea. Dela sentitu dut. Baina berea ez zen joan begiratu ego norabidea besterik ez oraindik. Ez nuen bidali bere hotelera dute, beraz, nahiko nuke jakin izan dut dagoeneko esna.
  
  
  Auto bat izan zen, limousine. Aurrealdeko eserlekua zen, ezkutatuta batek heavy gris oihala. Ez zen gurekin, ez soinu baina soinua motorra eta soinua errepidea. Bat nire ondoan eserita, ez zen hizlari. Zuen poliki-poliki tilted bere burua eskuinera eta begiratu bere talde murriztu begiak. Ez dut behar izan, beraz, kontuz ibili guztietan. Lotan zen. Mehe bat, wiry gizon. Vietnamese, uste dut. Mediku bat edo laguntzaile bat zuri ospitaleko bata. Ez. Seguruenik, besterik gabe, beste CANNES agente mozorrotuta play medikuak.
  
  
  Bere saiatu atea. Itxita. Deskargatu estestvenno.
  
  
  Begiratu zuen leihotik berriro. Autobus zen oraindik aurretik gurekin. Oraindik ezin izan zuen irakurri, baina zer idatzi zen autobus horretan izan zen, ulertezina. Idatzitako zen Ekialdeko letrak.
  
  
  Dugu thundered gaineko zubia. Beste ibilgailuak errepidean ziren gurdiak eta bizikletak. Ez zen bat bakarrik beste auto. Beste limo. Rode zuen atzean.
  
  
  Kanpora begiratu zuen berriro. Ez dakit zenbat denbora egin nuen begiratu. Hurrengo gauza bat ikusi nuen izan zen hiriko kale batean. Zaratatsua tranbiak, jendeak bizikletak. Bullock gurdiak eta pertsona berdea uniformeak eta lastozko kapela nonahi. Bere begirada mimmo bere lo guardia leihotik bere eskubidea. Bere ikusi nuen aldi Mosku Atea." Dena da honen atzean atea. Nola ezin dut ezagutzen hura? Zerbait itzuli zen. Kanpora begiratu zuen bere leiho berriro. Kontrakoa hotel, teilatuan eraikina, ikusi nuen zer egin nahi nuen. Erraldoi kolore erretratu Ho Chi Minh City-eremu bat 40 metro karratu.
  
  
  Bakarrik eraikina ena Vietnamera estatuko banku. Hiria izan zen, Hanoi. Vin Vo eraman ninduen Hanoi.
  
  
  Begiratu zuen inguruan interes bizia. Ez dut ikusi, bere Hanoi zortzi urteetan. Eraikin batzuk hitz egin zuen gerra, baina kalteak ez zen hain handia.
  
  
  Hanoi hiri eder bat da.
  
  
  Hiri bat luze, laiotzetan pankartak han-hemenka, han eta hemen zaharra frantziako kolonial jauregi. Budista monumentuak, Txinako tenplu. Red river da, argi eta garbi, eta jungu bere banku roll lazily zehar urdin bat. Harrigarria bada ere, ez dago anti-American leloak hesiak. Seinaleak ez gorrotoa. Pertsona horiek ez gorrotoa.
  
  
  Hori oker bat da jarrera gerra. Gorroto duzu, eta, ondoren, berehala uste duten beste batzuk gorroto duzu. Gauza bat pentsatu. Baina, lehenik eta behin, ezin izan zuen uste zuzen. Bigarren, bere agente AIZKORA. Ez da, ez dutela uste. Baina ih ari da, prestatu gerra.
  
  
  Bat bigarren mailako errepidea, beste limo bota Lick. Bere joan ohi barruan. Han izan ziren, gortinak atzeko leihotik. Baina sortu aurretik, Chen-li zen ondoan eserita gidaria. Chen-li me ikusi eta ikusi nuen izan zen, esna. Zuen nudged gidaria, nor honked bere adarra.
  
  
  Nire medikuak esnatu. Berak eman zion zorabiatu, ikaratu begiratu zer izan behar horrelako azken egunetan. "Rugby", esan nion. "Polita baloia..."
  
  
  Izan zen, barrez. "Ez du inolako zentzurik. Carter. Ez duzu hau hartu medikuntza, hogeita lau ordu. Efektua baino gehiago da. Dagoeneko duzun overslept dena. Eta honekin H-2, badira erabat bigarren mailako efektuak ez."
  
  
  Begiratu zidan appraisingly. "Polita saiatu."
  
  
  Izan zen, Jainkoak daki zergatik, Amerikar bat. Gutxienez, hitz egin zuen bat bezala inguruan Amerikarrek. Baina beste bat? Edo etsai bat?
  
  
  "Nola... zenbat denbora izan da azpian nabigatzen?"
  
  
  "Ah", esan zuen. "Hau da, sailkatu eta informazioa. Dezagun, besterik gabe esan... nahikoa Luzea lortuko duzu hemen. Eta ez galdetu non "hemen"da.
  
  
  "Hanoi", esan nion.
  
  
  Ego-lagunarteko adierazpena desagertu zen. Ego begiak narrowed. Zuen botoi bat sakatzen eta leiho atzean aurrean eserlekua behera bota. "Jauna Hegal,", esan zuen. "Zure preso da esna."
  
  
  Gortinak slid atzera. Lau bat Vin aurpegia agertu zen, moztu lepoan batek leiho markoaren. Bat bezala begiratu zuen gehiegikeriak txotxongilo. Begiratu zidan eta growled.
  
  
  "Omen zuen, uste dugu oraindik Hanoi."
  
  
  "Ah," Hegal esan zuen. Ondoren, zuen nodded. "Bai, Hanoi. Ikusiko duzu han? Zuen adierazi kluster bat grisa eraikinak. "Li Nam De".
  
  
  Saiatu naiz frantziako kartzela. Gisa ere ezaguna Hanoi Hilton. Lekua non gure gerra preso ospatu ziren.
  
  
  "Zalantzarik gabe entzun duzu buruzko istorioak leku hau", esan zuen. — Baina aurkituko duzu kartzelan zein bidaltzen ari gara duzu oso arriskutsua da... guztiz desberdinak. Arren, ez dut ikusten inolako arrazoirik zergatik jakin behar duzu non dagoen aretoan. Zuen botoi bat sakatzen eta gortinak itxita, berriro ere, blokeatzen da nire ikuspegia.
  
  
  "Dr. Kuoi?" Izan zen, beraz, benetako mediku bat. — Bat engaina gure Jauna Carter, beraz, ez wouldnt izan ergelak. Gabe, nahiz eta ona inkesta, oraindik ez da gai kalkulatu bere norabidea eta denbora. Ez zuela itzuli zen, baina, beraz, uste dut... agian beste jaurtiketa."
  
  
  Nire eskuak ikara at hitzak. Ezin izan zuen gelditu dardarka guztietan. Dugu sentimendu bat goragalea nire hesteak. Ezin dut gogoratu droga bera eragiten, hala nola, sentimenduak. Baina, agian, nire gorputza ez da bere kabuz. Quoy niri begiratu eta irribarre egin berriro. Ego nagusitasun zentzu zaharberritu. "Ez kezkatu, Jauna Carter. Hau da, jaurtiketa izango da, jarri besterik ez duzu lo. Ez, ez gehiago izango da txarra ametsak. Ezer ez da arriskutsua. Nahi dugu zuk bezala freskoa bezala chamomile behin lortu dugu han.
  
  
  Ez nuen aukera handirik. Madarikatua Jesus.
  
  
  Beste jaurtiketa.
  
  
  Basamortuan berriro.
  
  
  
  
  Kapitulua 21
  
  
  
  
  Noiz esnatu naiz, iluna izan zen. Naiz etzanda zerbait biguna. Aire bete zen usaina vitek. Ez dago bat izan zen, apal, lasaigarriak hum, reflex bat mugimendua, eta begiratu nuen nire ikustera. Jakina, ez nuen izan ingurabideko jada. Hartu dute ih kanpoan me, denbora luzea duela. Noiz izan dut, anestesia pean.
  
  
  Bere stahl nabigatzeko. Berea lurrean etzan bigun bat, koltxoia, estalia eta kotoi orri. Gela izan zen pizten bukaeran twilight, eta hasieran izarrak dirdira aire bidez vents. Ez brisa bat izan zen. Honek ekarri du uproar bat.
  
  
  Ez da zarata. Izan zen, abesti bat. Txikia, argi nahasketa ehunka gizonezkoen ahotsak izan ziren elkarrekin esaldi bakar bat: "O Tao; o Tao.
  
  
  Gela handi zen. Sparsely altzariz, baina eroso. Multzo bat lanparak. Ez ziren aulkiak, baina ez ziren pila burkoak solairuan; solairuan estali zen ehundutako zerriak. Beste muturrean gela izan zen beste koltxoi beste pila burkoak.
  
  
  Baina ez da. Ez ziren burkoak. Ontziak ez ziren.
  
  
  Ez zuen mugitu. Bera izan zen, oraindik lotan. Edo, oraindik izan zen eraginpean lo pilulak.
  
  
  Jaiki zen, eta joan zen beste aldean gela. Izan dut, oraindik dardarka. Ukitu zuen bere sorbalda. Izan zen benetako. "Tara?"
  
  
  Zuen groaned, aktibatuta, eta ehortzi bere aurpegia koltxoi batean.
  
  
  "Tara," errepikatu du. Bere burua astindu zuen itzeleko. "Ez, ez, mesedez", esan zuen.
  
  
  Astindu zuen bere sorbalda atzera eta aurrera. "Tara". Begiak ireki zuen. bat-batean, bat-batean. Zabal-zabalik. Begiratu besterik ez zuen me at. Gure erliebea, gure erreakzioak, gure aitorpena.
  
  
  Bere begirada izan zen orain. Azkenik, bere ezpainak mugitu. "I-Nick?" esan zuen emeki.
  
  
  Edozein dela ere egin dute, bere azken egunetan ez da aldatu bere. Izan zen, zehazki zer ikusi nuen azken aldia. Begi berdeak hori eskaneatu me ziren zabal eta distiratsuak. Ez ziren lerro beltz on da gaixotasuna izan zuen jasan. Nahiz eta bere freckles ziren oraindik sakabanatuta guztiak bere aurpegia baino.
  
  
  Berak altxatu zuen bere aurpegia eta nire eskua hartu zuen, exekutatzen ari da, poliki-poliki behera nire sorbalda, behera nire lepoan, eta behera nire masailetan. Atsegin zuen konbentzitzen saiatzen bere burua eta bere behatzak. Balitz bezala, ez zuen nahiko konfiantza bere begiak oraindik.
  
  
  "Oh, my God", esan nion. "Oh, Nick", esan zuen. Eta ez dugu sartu urtu elkar arte kolorea desagertu. Musu eman dugu, eta ehunka ahotsak amaitu kantua.
  
  
  Kanpoan bota zuen eta ran zalantzan bat baino gehiago ibili da bere aurpegia. "Egia esan, I izango litzateke barkatu, ikusiko duzu hemen, horren ordez, zoriontsu izatea. Nola... nire burua astindu nuen, " nola lortu duzu hemen?" Denean, azkenik, bere uste izan, berriro ere, bere, pentsatu duzu ziren seguru eta soinu Londresen.
  
  
  Atxikia zuen atzera koltxoi eta ehortzi bere aurpegia bere eskuetan, gogoratuz nola litzaidake zuen ahaztuak hemen. Bat-batean begiratu zidan.
  
  
  "Baina zu ez bazara, ez.".. ez duzu han?".. Ez zinen han.
  
  
  Saiatu nintzen ulertzen bere. "At Featherstone da?" Ez zen, Roscoe.
  
  
  "Roscoe? Ez, ego ez zuen ikusten zion. Baina pentsatu dut... esan nahi dut, azken gauza egin nuen deitu duzu eta... eta noiz ez duzu erakutsi, bere pentsamendua, bere pentsatu litzaidake dute harrapatu duzu, gehiegi. Haurrek esan zidan zer gertatu zen. Nick, gogoan dut bere... edo, bai. Uste dut, gogoan dut, orain bere, ere izan zen, besteak beste, shock bat, baina..... Esan zidaten gero... ez dagoela beste ezer egin ahal izango duzu me. Hori zinen ih da preso.
  
  
  Izan behar dute batzuk arteko lotura hau jauregi eta Featherstone etxea. Agian, irratia. "Ondo ziren, eskubide hori buruz. Esan nion. "Bat izan zen ih preso. Baina ez da Londresen. Joan nintzen ih jauregi.
  
  
  'En jauretxea? Nahi Chen-li?
  
  
  "Itxaron," esan nuen. Checked dut gela mikrofonoak edo beste ezkutuko entzuten gailu. Ez zen ezer ez. I zen kontatu Hey, zer gertatu me nire azken eguna, Londresen. Inork ez du gure inguruan ez zekien zer gertatu zen, Roscoe. Dugu besterik ezagutzen, eta ezin da oso ona.
  
  
  'Eta zuk?'
  
  
  Galdetzen nion. — Zer egin, ez dute nahi duzu?" Ran zuen bere eskua bere bidez gorria angelic ilea.
  
  
  "Gogoratu", esan zuen. Ukitu zuen nire aurpegia berriro. "Gogoratu, ohartarazi zidan ez joan. Duzu esan, " egingo Dute ponpa duzu osoa pentatol, eta, ondoren, duzu kontatu Hawke en erdi-izena." Eskubidea zinen buruz gauza bat. Ez nekien Hawke en bigarren izena. Oh, Nick, beraz, ez naiz lotsatzen. Hasi zuen negar. Ez handi horiek mamelonar malkoak beteta auto-pena, baina horiek sufrimenduak buruko mina.
  
  
  "Hey, lasaitzeko behera", esan nion softly. "Ez errua zeure burua orain. Orain da corkscrew borondate edo boterea. Eta zer du drogak egin behar da? Hartu dute zure borondatea. Batean xiringa, orratz gerra, ez dira heroiak guztiak. Jakin behar duzu zer.'
  
  
  Zuen nodded, eta arakatu sortu, are gehiago hollyhocks. "Ezagutzen dut", esan zuen. — Baina hori ez laguntzeko askoz. Batez ere, izan dut pentsatzen duzu jarriz arriskuan.
  
  
  Beno, ezin duzu jasan errua, delako pertsona bakarra jarri zeure burua arriskuan izan zen bere senarra. Bere lortu blatantly harrapatuta Vin eta ez da erabat zure laguntzarik gabe. Eta uste dut, bada, benetan dugu begiratu hau, nik uste dut nire errua duzula got harrapatu. Behar dut entzun nire pentsamenduak eta ez utzi duzu lortuko edozein hurbilago duten leku Paris.
  
  
  Irribarre egin zuen. Hura izan zen lehen irribarre izan litzaidake zuen denbora luze batean, eta bere ezpainak ziren oraindik ere borrokan ari da. "Nik uste dut", esan zuen, " duzu deitu behar da patua. Behar zuen izan, entzun zure iritzia, baina bat zuen madarikatua matxino. Edonork tratatzen ni bezalako neska txiki bat, edo, gutxienez, antzeko neska txiki bat, nahi dut frogatu naizela oso erabilgarria praktika".
  
  
  Bera izan zen, ukitu ee makilak. "Oso erabilgarria", esan nion.
  
  
  Zuen pixka bat estaltzen duten fitxa ohe apur bat.
  
  
  "Ez duzu saiatu nahi da eta ikusten bada, erabili ahal izango duzu orain?"
  
  
  Benetan nahi izan zuen ikusten da.
  
  
  Ez zen atea erronda bat.
  
  
  Ireki zuen eta bi gizon sartu. Puntu bat, dut ahaztu hori ginen preso. Gizonak ziren jantzita simple zapi arropa. Ih buruak ziren bizarra. Ih aurpegiak ziren-gorroto dut erabili hitz hori, orduan, Aldaketa -, baina ih aurpegiak ziren ulertezina. Odin zen inguratuta handi bat pegar ur. Bowed dute.
  
  
  Ez zuten hitz bat esan digu.
  
  
  Gizon batekin pitxer ibili gelan zehar eta bota ura sartu pitxer, edo, gutxienez, zerbait bezala begiratu da. Beste bat piztuta iluntzeko sabaian argi bat, frosted pear bat frosted kristalezko bola. Ez zen piercing, benetan, baina, hala ere, egin digu keinu.
  
  
  Ireki zuen kabinete. Ez zen gure kabuz, Suediar '— beno, nirea, Suediar', eta batzuk zabor lagatako Tara — baina kanpora bota zuen beste bi egokitzen. Pare bat grisa zetazko pijama. Ez direnak janzten duzu oporretara, baina bai duzu higadura formal ekitaldiak.
  
  
  Tara, eder bat izan zuen, zeta-brodatutako aozai, tradizionala suediako emakume soineko.
  
  
  Jarraitu dute isiltasuna. Izan dugu, garbitu, jantzi eta prest egon, ordu erdi bat, bezala, guretzat, bada, ez dago seinale bat da. Prest zer, ez dugu ezagutzen. Pantomime en Ih ez jakinarazten digu honi buruz.
  
  
  Ziren fraideak, " esan nuen direnean berriro joan ziren. 'Edo ez?'
  
  
  — Dut - ez dakit. Bera izan zen garbiketa arabera pitxerra.
  
  
  Zuen nodded zion. "Ziren fraideak. Duela gutxi ih entzun bere kantua. "O Tao: O Tao' Eta Bere, joan leihoa ireki eta artikulazioak. Ez zen grate horien atzean. Orain arte bezala ikusi izan dut, eraikina ginen izan zen zati bat "erraldoia harri zaharra gotorleku." Paisaia distantzia bezala Eden Garden. Lasaia izan zen, eta lush, ezik, chirping kilkerrak. Txiki bat prozesioa shaven-buru, gizon bat ibili ondoren beste, buruak makurtu, bidez luze belarra.
  
  
  'Bai".Bere behaketa zen isil bat filma, eta, bat-batean lortu haserre egoera. "Ez dira monje. Taoista fraideen. Eta hau da, monasterio bat. Eskubidea zinen. Tao eta KANG dira, nolabait konektatuta. Nahiz ego, jainkoak daki nola. Eta nola da posible hori monasterio oraindik existitzen hau munduko txoko? Pertsianak itxita, berriro ere. "Grand Prix-jokoa", esan nion. "Hit edo bikoitza hurrengo txandan." Bere, mugitu kanpoan leihoa. "Eztia", esan zuen, datozen atzean me belaki bat eta xaboi. "Gauza nagusia," hasi zen trazua nire atzera leun belaki, " da ...edonon gaudela ere, lortuko duzu gurekin hemen.
  
  
  Bere iradokizun zen bezala, argi eta garbi, nire suminkortasuna. Baina lan egin da. Ezer bada, niri barre egin. Harrapatu zuen bere belaki eta bere musu.
  
  
  "Bada ari zaren joan lather me up, hala ere, ez da apur bat handiagoa da, eta pixka bat izateko eskubidea." Egin zuen txiki bat soinu bere eztarria. "Hmm?", eta bota zuen bere burua atzera. "Nire Jainkoa," esan zuen, " guztiak egun hauetan... edo ordu, edo urte... hau da terrible medikuntza dut eman zen. Oh, Nick. Egin du munduko beraz, terrible. Dena zen, hala nola, amesgaizto bat. Denean izan ezik dut amestu ziren eusten niri. Ondoren, negarrez hasi nintzen, eta hori guztia utzi zen me izan zen, esanez: "Eutsi, da Nick." Eta uste dut horregatik ospatzen nuen bere. .. orain ari gara hemen eserita borroka gure txiki gaizki ulertuak, balitz bezala, ez zen inoiz gertatu. gertatuko.'Begiratu zidan: "maite dut ezagutzen duzu hori?"
  
  
  Bat-batean, bat izan nuen flashback. Tara, berde-eyed eta zotinka nire besoetan. Izan nuen amets bera", esan nion. "Ziurrenik, droga bera. Hasten naiz galdetzen zergatik ekarri gaitu hona. Zer nahi dute gurekin. Delako hasten naiz pentsatzen dute gurekin nahi izan elkarrekin. Eta ez bakarrik bere, edo duzu. Baina ez gara elkarrekin.
  
  
  Bere burua astindu zuen eta frowned. 'Ez dut ulertzen.'
  
  
  Irribarre egin nuen, bere at. 'Jainkoari Eskerrak. Ez dudalako ulertzen da, bai. Orain. Hala ere, bere sentitzen dugu jakin bezain. Bien bitartean, hasi aurretik dugu kezkagarria, dezagun horiek kezkatu clones. Badakigu zerbait horiei buruz helduen clones, baina horiek klonak dira prozesuan sortzen ari, brood aipatu duzu, dugu suntsitzeko ego.
  
  
  Bilduta zuen bere burua bat aodai. Izan zen zurbila berde horia loreak eta jaitsi erdiraino bere luscious izterrak baino gehiago bere satin galtzak. "Ah", esan zuen. "Gisa horiek helduen PBXs, entzun dut da Alice."
  
  
  Esan zidan zuen Alice-en istorioa, berriz, garbitu ilea. Odds ziren apur bat baino hobea berea, litzaidake zuen espero. Garai hartan, ez zen bakarrik adar bat Amerikan, eta zorte edozein, izan da dagoeneko desagertu sartu itzala besarkatzen. Hildako.
  
  
  Londresen, ih izan hiru, baina ez du luze iraungo, bada, lortu dut nire bidea. Zorte apur batekin, eta aste batzuk bizitza, ezin dut gelditu ih. Han izan zen, nahiz eta aukera hori AIZKORA Londresen arduraduna izan zen hau. Are gehiago, hala nola, herdoildu bat AIZKORA (S) batzuetan ondo funtzionatzen. Beraz, orain sortu da Tara eta ni. Bada ezin izan dugu hau suntsitu habia, guztiak saltoka, leku batetik leku baino gehiago izango litzateke.
  
  
  Berea borrokatu neckline bere zetazko pijama. Izan nuen gorbata da nire sorbalda gainean.
  
  
  "Zer egiten du bat, hala nola, brood pbx itxura?"
  
  
  Berak hasperen egin zuen. — Besterik ez diren bezala — bezala, soilik giza enbrioiak. Dira, ziurrenik ingurune kontrolatuan — agian haztegi bat - edo nonbait lab."
  
  
  "Nola dira test-tube babies?"
  
  
  Zuen nodded, goibel. "Ez nuen uste izan nuen errazena lan honen zeregina. Dut etengabe neure burua behartu behar, gogoratu behar horiek ia-seme-alabak dira, etorkizuneko hiltzaileak."
  
  
  Bota zuen bere madarikatua unzipped pijama solairuan, eta iritsi zen bere arropa. Behera begiratu zuen bere kamiseta urdina. Jantzi dut hain luze hori da jarri zen, ia laguntzarik gabe. Nire Jainkoa, ez zuen bat joan mozorro baloia. Eta, gainera, partida ez zen dagoeneko gehiegi aurreratu bat-batean egiteko zailtasunak Ekialdeko protokoloak.
  
  
  "Nola ez dut kentzeko?"
  
  
  "Bat izan dut, txiki laser nire poltsa. Beno, itxaron. Agian oraindik ez dut izan da. Joan behar zuen armairutik eta rummaged bere poltsa. "Ez, ez jada", esan zuen. "Nik uste dut behar dugu bertsotan zerbait. Agian zerbait kimika. Guztia aurkitu ahal izango dugu honetan lab.
  
  
  Azkenik, zuen orraztu ilea azken orrazia. Nire redheaded geisha. Jarri dut bere galtzerdiak. "Beno, zer egin duzu, da sortu nahi duzun. Uste dut besterik ez dut buruan nire negozio propioa.
  
  
  Zuen frowned. — Besterik ez nintzen pentsatzen... dute hartu zure pistola, ez dute? Beraz, zer egin duzu uste...
  
  
  Bit zuen bere ezpainen.
  
  
  Bota zuen bere prakak. Buruz nire arropa, eta horrek ez zuten hartu off. Buruz ona zaharra Pierre, oraindik ederra, ezkutuko erdian.
  
  
  "Beno", esan zuen irmoki, eta nahiko kontrakoa da, bere izaera, " nola egin duzu, da sortu nahi duzun. Uste dut besterik ez dut buruan nire negozio propioa.
  
  
  Bat planteatu zuen bekaina, baina ez zuen erantzun.
  
  
  
  
  Kapitulua 22
  
  
  
  
  Beno, Jauna Carter, azkenik dugu betetzen. Izan zen Lao Zeng, handi-handia-aitona enpresa osoa. Bat handi-handia-aitonaren wart erdian bere kopeta. Izan zen gurpil-aulki batean. Zein zirudien asko azaldu. Zergatik berak desagertu gudu. Bidean lanean elevate zeure burua altuena adarrak. Dozenaka aldiz, egun bat begiratu zer zuen behin izan zen, berriro ere, ekintza, berriro enpresan. Zuen isurtzen out bat whisky eta eskaini digu, gehiegi.
  
  
  Tara esan ez. Stanan hartu da.
  
  
  Planteatu zuen, bere beira. "For Nick Carter,", esan zuen," eta txiki guztiak etorkizuneko Carters."
  
  
  Heldu zen minutu batean egiteko zigarro bat. Ez ziren desagertu. Lao Zeng eman zidan bat handi bat lakatua kutxa. Zigarroak bat izan zuen urrezko ibilgailua. Antza denez, zuen konfiskatutako nirea.
  
  
  Dugu ziren ego gela. Edo ego bulegoan. Izan zen, espazio handi bat. Izan liteke handi, baina leihoak itxi ziren, eta giro txiki bat izan zen, musty. Hemen ere, altzariak ziren zertxobait sakabanatuak. Luze teak aulki, borobil zuri sofa. Bakar bat aulki. Apaingarri bakarra izan zen, oso koloretsua zapi eta bilduma bat arma horma atzean. Egon behar da, ehun bat armak. Ez da bereziki arraroak edo bereziki zaharrak dira, baina ez dute zintzilik dago moans, eta horma hau bera izan zen estalita handi bat orri unbreakable beira. Gainera, pistolak, ez ziren beste arma: hainbat labanak eta esku granadak, baita zenbait alferrikako gauza ukaezina lethality. Pertsona bakoitzak zati izan zen argiztatuta txiki bat foku, eta azpian izan zen, irudi txiki bat.
  
  
  "Ikusten dut miresten nire bilduma", esan zuen. "Etorri eta hurbilago itxura bat hartu." Jaiki nintzen sofan, eta aktibatuta zuen bere gurpil-aulki jarraitu niri. Azpian AEBETAKO Armadako pistola erakutsi izan zen kartel bat irakurri " Bristol, Kenneth, Daejeon, 1952." Ondoan izan zen perla-maneiatzen stiletto. Hample, Stewart, Paris, 1954. Behera begiratu zuen at madarikatua stiletto eta utzi bat whoosh. Izan zen bezala ikusten ezpata eta Napoleon Bonaparte azpian, edo gurdia batera Har eta Ben azpian. Stu Hample zen horietako bat vagabonds zeinen izenak dira dagoeneko sortzeko mitoak. Onena izan zen hori, AIZKORA, N1 inoiz ez du izan geroztik Paris, 1954. Norbaitek hartu duten perla-maneiatzen stiletto zion. Batera ego bizitza.
  
  
  'Duzu?"Bere," aktibatuta Lao Zeng.
  
  
  — Banekien duzu harrituta izango litzaidake", esan zuen. Bere pertsonalki harrapatu horiek guztiak armak groans.
  
  
  Da adierazi zuzen out of me. — Baina uste dut, ez dago horri buruz zerbait agian interes gehiago duzu." Joan nintzen norabidea adierazten. Ez nuen irakurri ikurra ikusi zuen litzaidake gehitu Wilhelmina da. Eta nire stiletto. Ez ama-perla luma, baina, oraindik ere, nire Hugo.
  
  
  "Badaezpada uste duzu hartu ahal izango duzu ego atzera", esan zuen. "Da unbreakable beira, da argindarra eta ongi blokeatuta."
  
  
  Zuen grinned. "Baina eseri eta amaitzeko zure edaria." The Eda izango da sailkatua izan zen berehala, eta oraindik ez dugu asko hitz egin."
  
  
  Izan zen, ziur bere segurtasun propioaren. He izan daiteke gurpil-aulki batean, baina ere izan zen gidatzeko kontrolak. Eta hori gauza ona izan. Ez da zerbait buruz ari kontrola egiten duen pertsona kontrola galtzen bere hitzak. Okerra da, baina egia da. Ahal izango duzu, puntu tipo bat pistola bere burua eta galdetu ego ego istorioak, baina, lortu duzun guztia da pare bat, ezpainak itxita. Baina zentzuduna nor puntu bat pistola, zure burua loturik txu bere tripak. Ulertzen bada zerbait honi buruz, please let me know.
  
  
  Atxikia zuen atzera sofan. -"Ikusgarria", esan nion. - Zentzu figuratuan, hitz egitea.
  
  
  Zuen bideratuta bere begirada on Tara. "Oraindik ez duzu zientzialari bat,", esan zuen. — Zu espezializatu mikrobiologia. Zalantzarik gabe, dagoeneko ezagutzen duzu guztia gure clones.
  
  
  Tara begiratu me at. Zuen motioned bere jarraitzeko.
  
  
  "Bai", esan zuen. "Ni naiz larritu zure punta-puntako teknologia."
  
  
  Ume, zirudien bezala. "Nahikoa da... fantasiazko, ez da?"
  
  
  — Zenbat denbora egon zara hau egiten?"
  
  
  Irribarre egin zuen. "Hogeita bi urte. Beno, dell, berez, hori baino lehen... Baina puntu horretan, hasi ginen nire familiarekin. Dr. Kuoi... aktibatuta Zuen zidan, " suposatuko dut ikusi duzun hori baino lehen... beno, nire aita zen. Oso interesa izan zen, genetika eta lortu gobernuak ematen ume txiki bat laborategian. Baldin eta, jakina, hori zuen denbora bikoizten behera onena batzuk adimenak mundu komunista. Hasi zen lanean Nguyen Shogun..."
  
  
  "Hori fisikari?" Tara harrituta begiratu.
  
  
  Lao Zeng nodded. 'Bai. Baina Shogun izan hainbat anomaliak genetikoa. Tara zirudien ezagutzen dagoeneko. "Hori da zehazki zer galdetzen nion esan. Brakdon-en sindromea, ez da? Ego sintomak bakarrik agertzen denean, 30 urte."
  
  
  Zehazki. Baina, ikusten duzun bezala,, enbrioiak ezin bizirik chill zehar inkubazio test hodiak. Hainbat talde Shogun en pbx hil aurretik hirugarren hilabetea. Lehen, Kuoi pentsatu egos ziren oker. Gobernuak pentsatu bera. Dute erretiratu euren laguntza. Ondoren, urte batzuk geroago, Shogun bere burua erakusteko hasi anomaliak."
  
  
  "Eta, ondoren, KANG erabaki laguntza gurekin beste saiakera bat?"
  
  
  Aktibatuta zuen niretzat. 'Bai. Baina une honetan bakarrik KANG bat aurkitu du emu da, bai fisikoki eta genetikoki ezin hobea da."
  
  
  "Beraz, izan da duzu."
  
  
  Nahi dut izan da niretzat. Gainera, nirea... — nire fisiko perfekzioa, ez nuen zenbaki bat, guk esan, 'talentu', CANNES zen buruz sutsua iraunarazten.
  
  
  "Talentua bat hil in cold blood", esan nion.
  
  
  Zuen blushed modestly. Baina zuk, Jauna Carter, dira, halaber, talentu hiltzaile. Bat egin zuen eten. "Nahiz eta, nahi izanez gero entzuten da, zure odol da, oraindik ere, gutxi gradu beroago." Nor da zuen eragina zure ego?" Izan zen, irribarrez me orain, bera catlike irribarre litzaidake zuen ikusi bere erabilera, at Chen-li argazki hartu hurrengo egunean, orduan Senatari Saybrook hilketa. Hong Luo en barreak ere etorri zen hiltzeko duke eta dukesa. Hau ez zen denbora azaldu em arteko aldea hiltzaile psikopata bat, eta norbait bakarrik hiltzen auto-defentsa. Aspaldi, zuen dagoeneko ondo ikertu du bere burua. Aspaldi, zuen litzaidake lain gabe, ganga, galdetzen zuen txarra ziren bezala, pertsona litzaidake zuen suntsitu. Bada, ez duzu dena eman eta erretiroa bat herriko etxea. Ez zen arteko diferentzia handi bat da niretzat eta Lao Zeng. Ekarri du, gaia atzera non hotel zen.
  
  
  — Eta horiek klonak zurea itsatsita?"
  
  
  Bai. Ca hasi zen bigarren saiakera. Talde osoa iraun. Dr. Kuoi zen lanean, hirugarren talde denean bere dolarraren pila huts egin du. Ulertzen duzu hori ez zen inor ordezkatu ego. Osoa ego eragiketa zen sekretua. Emu zen lagundutako bakarrik bere semea. Hori semea, ondoren, saiatu ekartzea hirugarren taldea, baina ez zuen nahikoa ezagutza daukat. Ez dugu nahi du jaurlaritzak jakin nahi du zer egiten ari ginen, eta, beraz, dugu smuggled da estatu Batuetan sartu. Han jaso zuen bikaina genetikoa hezkuntza. Gure Dr. Kuoi bat da Harvard-eko gizona. Izan ere, hau zirudien, mesedez emu.
  
  
  Tara esan zuen: "Eta, ondoren, gai izan zen jarraitu, bere aitaren urratsei."
  
  
  Lao Zeng zirudien pozik gai izan zen erantzuna "bai". Berak oso pozik zegoen gehiago izateko, seme-alabak, batez ere, istripua gertatu ondoren. Eta ahotsa ego ametsa egia. Puntu honetan, Dr. Kuoi zen eklosio hogeita bost berria PBXs. Hogeita bost berria Lao Tsengs. Dena egoera bikaina da. Esker providence.
  
  
  Une batez, galdetu zuen zenbat ih zen jatorrizko taldea.
  
  
  Labur bat telefono deia eten nire pentsamendu tren.
  
  
  "Ah, denbora jan", esan zuen. Zer egun izan zen, ireki pare bat duten monje begiratu berdin-clones? Ez, ez da pointless - eta, gurekin eramango dugu batera harria korridore jangelan.
  
  
  Bat izan zen ospakizuna dela aurkitu dugu. Beno, jaiak nahi duzu bada tximinoa garunak, ahuntz-buztana eta bideratzen txipiroiak. Hartu Tara une bat konturatzen zer zuen sortu zen aurka, eta berak jaten dituzten gusto hiru eguneko from abstinentzia asko "ah" eta "mmmm." On dell bera, tximinoa garunak gozoak dira. Hau da, zer esan nion neure buruari, eta zer jan behar dut mantentzeko nire indarra gora. Baina mantendu zuen, isilik, espero ez zen sandwich denda izkinan inguruan, eta zuen galdetu nuen bere minik neure burua by popping lortzeko hanburgesa bat. Bere besterik ez da pentsatzen: zer nekazari ez daki, ez da zuen.
  
  
  Edu zerbitzatzen zen monje isila. Ondoren nagusia, jakina, Lao Zeng bat eman zien zeregin bat ulertezina hizkuntza. Super finala. Mendeurrena arrautzak.
  
  
  Elkarrizketa mahaian oso atsegina izan zen. Zer egin zuen benetan esan nahi izan zen geroago. Aldi berean, izan zen, alaia eta irekia. Egun batean, jiratu zuen behera rol bat unflappable, affable ostalari. Odin en zirkulu monje utzi sukaldeko atea ireki une batez, eta Lao Zeng lehertu, dio bere jaka hurbilago, bere burua babesteko batetik hilgarria zirriborroa. Monje azkar ran eta atea itxi, eta Lao Zeng berreskuratu bere composure. Bere abantaila hartu ego newfound alde eta galdetu ego buruz arteko harremana KANNA eta Tao eta nola hau monasterio bizirik Komunista zigortzea.
  
  
  Zuen txalo bere eskuak, eta isila zerbitzariak hasi urruntzen kentzeagatik erretiluak. "Ez dago ezer ez duzu gelditu dela esanez,", esan zuen. "Ez dago ezer egin ahal izango duzu informazio honekin. Bakarra harremana existitzen dela gure arteko bat da, elkarrekiko prestazioa." Ondoren, fraide bat agertu tea pot bat. Bota zuen kopa bat Tara eta bat niretzat. Hurbildu zen Lao Zeng, baina bigarrenak haizatuko zion off gisa jarraitu zuen hitz egiten. "Monasterio ematen digu bi gauza garrantzitsu. Lehenik eta behin, laborategiak gure esperimentuak. Ez, besterik gabe, esperimentu genetikoak, baina esperimentu zer deitu kontuan aldatuz drogak." Atxikia zuen atzera eta ezabatzen besoetan bere gurpil-aulki.
  
  
  — Uste dut, izan duzu ohore batzuk saiatu horien inguruan?
  
  
  "Let me ziurtatzen duzu, Carter, hori ari gara nahiko urrun honetan zehar. H-20 bakarra da hallucinogen bigarren mailako efektuak gabe." Kuoi esan zuen gauza bera, baina ez luke minik entzun albiste ona da bigarren aldiz.
  
  
  "Eta, bestetik?"
  
  
  Bigarrenik, zuk zeuk ikusi. Joan besterik ez leihoan.
  
  
  Bere, joan zen leihoan.
  
  
  Eta ikusi nuen, eremua, lore. Da luzatu horizonte norabide guztietan. Izan zen eremu bat mitxoletak. Opioa mitxoletak. Une batez bere saiatu-to-norbaitek ego merkatu-balioa, baina ez zuen besterik ez zuen jakin zer dator hurrengo baten bilioi. Jarraitu zuen begira leihoa.
  
  
  "Polita ikusi, ez da?"
  
  
  Ez nuen ikusi behar ego-ren aurpegia ezagutzen nen bat jantzita mehe smirk.
  
  
  "Beraz, ari zaren hornitzaile bat," esan nuen, " hau Nassau clique eta Featherstone Gizartean.
  
  
  Bat eman zuen ito barre. - 'Beste gauza batzuen artean. Askoren artean, beste asko. Uste dugu opioa da gure onena aktibo bat eraikitzeko global erakundea. Opioa zen, gainera, gure arma nagusia aurreko gerra.
  
  
  "Ez fraide hauek," galdetu nion, " ados zure politika?"
  
  
  "Fraide hauek,", esan zuen, " ez dakit ezer politikari buruz. Ez dute, nahiz eta jakin zer ari gara egiten, horiek drogak. Badakigu zer gertatzen da lab. Guztiak ezagutzen dute hori denean estatuko zen berridatzi beste tenpluak eta monasterioak, KANG mantendu ih beraientzat eta beren jabetzak oso-osorik. Dira oso eskertzen. Ez dute galderak. Bazekien dute egia, lukete, izan ere, oso ixilik. Baina zaila da hori jakin ahal izango dute.
  
  
  Bere, begiratu bi fraide bat egun. Pixka dute beren begiak.
  
  
  "Ez dute ingelesez hitz egiten," Lao Zeng esan zuen. Beraz, bada, ari zaren pentsatzen horiek kontatzea zer egiten dugu, benetan, ez naiz beldur izango da joan, oso zaila da. Ezean, "zuen snickered," master dezakezu baizik konplexua eta ilun Susoy euskalki."
  
  
  Bere aita gogor saiatu ez begiratu Tara.
  
  
  "Baina", esan zuen. 'Eseri. Zure tea da hotza lortzean. Eta oraindik ez dugu asko hitz egin.
  
  
  Itzuli zen taula. Begiratu zuen Tara. Begiratu zuen baino ahulagoa litzaidake zuen pentsatu. Horiek, ordu batzuk hartu zuen bere bidesaria bere orain. Nah en betazalak ziren heavy. Iritsi zuen kopa. Bere begiak, bat-batean keinuka me at. Berde argiak. Baina hori esan nahi du: Stop! Zuen atzera begiratu Nah. Tea zen drugged, eta aurkitu zuen da beranduegi. Bildu dut nire kopa eta alegia zurrutada bat hartu. — Zer gehiago egin nahi duzun buruz hitz egin?" Lao Tseng galdetu zion.
  
  
  "Zure seme-alabak,", esan zuen. "Zurea eta Galdu Bennet da.
  
  
  "Gure zer?"
  
  
  "Seme-alabak", esan zuen. — Baina agian hobeto egongo litzateke, bada, Dr. Quoy azaldu dena." Bultzatu zuen berak bere aulki eta bota baino gehiago txiki interfonia. Zuen botoi bat sakatzen eta Stahl itxaron. Bitartean egiten ari zen, hau da, bere atzera me, isuri zuen tea back sartu teapot. "Orain", esan zuen, besterik gabe, sartu ahots-koadroan. Orduan itzuli zen mahaian. Begiratu zuen Tara. Bera izan zen, apur bat zorabiatu, baina berak oraindik eseri zuzen. Kuoi etorri zen eta azaldu.
  
  
  Izan zen benetan oso erraza.
  
  
  Joan zen gurekin lortzeko txertoa. Egingo dute ekarri armada txiki bat N3 agenteak beraiek. Baina une honetan, hauek N3 eragile lan egingo KAN. Tara izan balira, horiek zenbaki bat liluragarria espezialistak, besteak beste, arlo genetika. Klonak Tara horretan lan egiten jarraituko vaccinating pertsona. Lehen zientzia-gaitasuna zen dagoeneko geneak, eta KANG bakarrik izan emateko beharrezko prestakuntza praktikoa.
  
  
  Baina ahal izango dute, urrats bat gehiago hartu.
  
  
  Zer gertatuko litzateke, pentsatu dute, bada Tara eta nik haurtxo bat izan? Edo seme-alaba gehiago. Estatistika odds ziren lau bat genuke ekoizteko agente bat duten outperformed guztiak beste eragile. Bikaina hiltzaile bat zientifikoaren ikuspegitik. Munduak bi onenak. Eta, ondoren, hau erabiliz, jatorrizko gisa, lortu dute eskatutako kopurua bikoiztu by grafting. Zer dira onena prezioak CANNES? Dr. Kuoi zen poz-pozik. Berrogeita hamar edo ehun horiek superclones, KANG baino gehiago hartu ahal munduan.
  
  
  Tara erori hasi zen aurrera. Begiratu zuen, apur bat geldoegi. Atseden zuen bere kokotsa bere eskua, eta ez zirudien borroka da leku eduki. Bere izan ere, tea edan, eta, beraz, hasi zen bere mimika bere sintomak.
  
  
  Lao Zeng aktibatuta Kuoi. "Nik uste dut egingo dute laster lotan orain," xuxurlatu zuen. — Noiz egin duzu egiteko asmoa lehen eragiketa?
  
  
  "By sunrise,", esan zuen. "Ari dira oraindik lo." Bitartean, behar dut, denbora pixka bat prestatzeko neure burua laborategian. Eragiketa da hutsala. Behin gorputzaren zelula guztiak eramaten geneak behar kopia zehatza egiteko. Bere bat besterik ez beru mehe banda ezkutatu batera ih forearms. Noiz lortu dute atzera beren zelulak, egiaztatu dut bere kanpo.
  
  
  Tara zegoen lotan, bere burua eusten zaion aulki bat. Mumbled zuen zerbait, eta, gainera, apaldu bere burua.
  
  
  Lao Zeng txalo bere eskuetan.
  
  
  Hainbat fraide agertu. It was too heavy bat monje eraman ninduen, eta nik egin zen bi. Ziren hartuta morea bat hemen eta itzuli gure jasmine-scented kartzela zelula.
  
  
  
  
  Kapitulua 23
  
  
  
  
  Gakoak clanked on-katean, eta atea ireki. Dugu ziren jarri bi bereizi zerriak, eta fraideak ziren onartzen utzi. Bere inguruan izkinan zuen, ikusi batera itxi begiak Quoy tolestuta gorako Tara. Txiki argi ego Thalia funtsezko kate abaildu. Berrikusi zuen bere odol-presioa eskukada batekin bere kabuz, ondoren, tapped bere bularreko bat inpertsonala hatz. Ondoren, atera zuen fonendoskopio bat bere poltsikoan. Behar zuen izan oso sentikorra. The earbuds ziren, ohi baino gehiago eta joan sakonago bere belarriak. Pozik zirudien zuen. Ondoren etorri zen niretzat.
  
  
  Orain zutik zegoen nire aurrean, cursing softly. Fraideak ez zuen hartu off nire jaka, eta Em behar biluzi bat eskuan neurri nire odol-presioa. Joan osoan zehar fartsa. Dut, alegia, hildako pisua. Emu izan gogor denbora bat lortzean nire jaka off. Zuen bat jarri benda nire besoa eta hasi ponpaketa. Nintzen galdetzen bada, ume, esango luke nire odol-presioa, bada, benetan izan dut, ametsetan, ez nintzen bada faking da.
  
  
  Dut asmatu, hori ez zen horrela.
  
  
  Zuen patted nire bularrean, ondoren, bota fonendoskopio berriro. Itxaron dut hotza metal entzunaldia pieza sakatu nire bularraren kontra. Ondoren, ego harrapatu bere burua eta bota gogorra.
  
  
  Mina izan behar du bizia. Atzera bota zuen bere burua, eta malkoak welled sortu bere begiak. Zuen groaned. Ego harrapatu bere gorbata eta bota berriro, erdi choking bere. Dugu, baino gehiago bota arte berea zen gainean, eta izan zen bat landu emu kolpe jaw eta, ondoren, kolpe bat ego lepoa hori mantentzeko litzateke ego konorterik gabe denbora luzez.
  
  
  Une batez, pentsatu zuen hil buruz ego. Ezin dute, besterik gabe, ito egin zion. Baina bat bezala zirudien ergelak mugitu. Ez dut irabazi du txanda, baina ez dut galtzen du partida. Ego heriotza izango litzateke gure heriotza-zigorra. Noiz itxaropen bat egiteko automatikoa telefono truke gurekin bidez lurrundu, Lao Zeng litzateke berehala bidali tiro zuzen. Bai besterik ez dute jaurtiketa gurekin, edo hil dute digu bere lasaigarri xiringa. Gutxienez, ondoren egingo dute gurekin amaitzeko off. Bien bitartean, ats familia jarraituko luke existitzen batera, hogeita bost anai-arrebak ziren hatch. Ez zen, hobeto utzi amets Lao Zeng, berriz, bat. Gutxienez pixka bat.
  
  
  Behar nuen lan Kuoi konorterik gorputza. Izan zen Thalia-en ego xarma hori hartu off. Bat izan zen, bilduma osoa gakoak. Izan behar du, gutxienez, hogei. Odin horien inguruan izan behar da gakoa ego lab. Eta hau da, laborategian nintzen mesederako sartu.
  
  
  Ondoren, bere ego arreta hartu zuri armarria. Batzuk distantzia kanpoan, hau me eman behar batzuk izkutatzea. Atzean, gehiegi. Edonola ere, fraide hauek mantendu jaistea beren begiak.
  
  
  Gure rolak ziren, eta alderantziz. Denbora honetan izan zen, hildako bat pisua, eta gogorra izan zen niretzat biluztu ego. Eseki zuen bere giltza bere gerrian inguruan eta gainean jarri Ego zuri armarria. Izan zen zortzi hazbeteko buruz baino taller Dr. Quoy, baina ez dut arreta. Makurtu zuen behera, aktibatuta ego motionless gorputza sartu bat moan, eta estali ego bat kotoia manta. Badute, izan, kontuz ibili, izan zuten aurkitu sleepers ordena. Betiere ez bezala ez dute egiaztatu gehiegi estu-estu.
  
  
  Bere, konturatu nintzen, izan dut konfiantza oso nire zorte eta beste shortsightedness.
  
  
  Bat hartu zuen azken begirada Tara, nor zen bakean lo, eta atera korridorean sartu.
  
  
  Nora joan?
  
  
  Zaila da laborategian izan zen kokatutako eraikin hau. Agian, ez da bat, hall bat outbuildings bat gehiago edo gutxiago urruneko kokapena. Beraz, izan dut modu bat aurkitu behar dira lehenengo.
  
  
  Zabal harria korridore zen hotza eta iluna. Besterik gabe, kandelak pizten aldiro hormetan. Ez zen, gainera, eguna sarrailak. Fraideen ' zelulak ziren orain hutsik? Edo lanpetuta kartzela zelula?
  
  
  Joan nintzen ezkerreko eta jarraian korridore modu bi. Atera zuen egunero. Atea ez zen itxita. Nahiz batera Kuoya funtsezko kate inguruan nire gerrian, berea bezala sentitu nuen gakoak oso bat batua.
  
  
  Gauean izan zen, argi eta lasaia. Izarrak ziren dagoeneko ikusgai, nahiz eta zerua ez zen nahiko ilun oraindik. Bakarrik izan zen erdi iragan zortzi edo hamar o ' clock, baina Taoista anaiak ziren dagoeneko sartzen bakar batean isilik lerro sartu, eraikin handi bat, hori izan liteke egoitza ih dormitories.
  
  
  Hori zela eta, ezin izan laborategi bat.
  
  
  Ez ziren bost eraikin guztira.
  
  
  Eraikin guztiak konplexuak dira inguruan eraiki heavy gris harri bat da, oin lodi. I mantentzeko dirua, izan zen, eskuz egindako. Bene-benetan, nahi Txinako Harresi Handia. Baina, ondoren, handi-handi-biloba horiek eraikitzaileak. Eraikin horiek besterik ez ziren sei ehun urte. Baina. Zen jatorriz gotorleku bat. Edo agian beti izan da monasterio bat.
  
  
  Lao Tseng en ganberak, baita gure "gonbidatu gelaxkak", kokatzen ziren txikiena bost eraikinetan. Haien atzean, luzatze norabide guztietan, izan ziren eremu mitxoletak distantzia. Pixka bat ezkerrera, handi bat eta bi-istorioa laukizuzena, ziren fraideen ' lo laurden. Kontrakoa hau izan zen ukuilura-antzeko egitura hori aktibatuta izan tenplu bat. Beraz, ez dira bi eraikinak utzi.
  
  
  Aukeratu nuen urrunen hegal bat bezala, ahalik eta laborategia. Agian, tabernak bikoitza windows eta plumes kea inguruan tximinia egin litekeena da niretzat. Saiatzen ari naiz esan bere ez zen, nahiz eta, hala nola ergelak aukera.
  
  
  Bere lortzen hau oso besterik gabe. Ere izan zen, besterik gabe, gainditu mimmo bi fraide dituzten liburuak izan ziren zaintzen atea. Zabal korridorean bera izan zen bezala, bat utzi zuen bere. Hezea eta hutsik. Ari dira kandelak. Hartu aukera bat, aukeratu zuen gela bat eta pausatu une bat ziur ez zen soinu barruan.
  
  
  Blokeo saiatu da. Atea ireki.
  
  
  Izan zen, monasterio bat eskuko. Ohe zen bat baino gehiago ez gela txoko batekin estalita mat.
  
  
  Ez zen hondoratu, buruko bat, liburu batzuk, eta txiki bat irakurtzen argia. Zuen aktibatuta lanpara eta begiratu liburuak. Hauek izan ziren bi liburuki Marxista Biblia: Komunistaren Manifestua eta Hiriburua, baita zenbaki bat liburuxkak. Ih iraulita bidez. Horietako bat izan zen izeneko "Nola ez dut hartu bat baino gehiago herrialde azpigaratuetan? "eta bestea" Nola egin nuen ahuldu bat overdeveloped herrian?" Eta hori guztia sartzen ezik, Islandia.
  
  
  Ez zen behin betiko fraide bat, hemen bizi. Baina ez Taoista monje. Komunista monje. Horietako bat krudela, eskainitako, komunista ascetics. Galdetzen diot nire buruari zenbat inguruko gelak ziren okupatu modu honetan. Baina izan dut nire denbora alferrik galtzen. Atera zuen bidez zelulak eta ibili, mimmo beste, berdin-zurezko ateak. Ez nekien nola nuke ezagutzen da, zer eskuineko atea litzateke itxura. Nik ez dut uste, ez dago bat izango litzateke neon argi kutxa LAB letrak keinuka gainetik da. Baina, nolabait esateko, espero dut atea desberdina izango da, eta, agian, apur bat gehiago moderno.
  
  
  Ate bat itxita nire atzean. Biguna shaggy zen niretzat. Izan zen gizon bat. Bere burua bowed, jarraitu zuen, oinez, estaltzen, bere kokotsa esku batekin: Kuoi pondering bat pointy genetikoa arazoa.
  
  
  Gizona ibili, iragan, ni gabe, niri begira eta desagertu baten inguruan makurtu behera aretoan.
  
  
  Orain izan dut azkar bat egiteko erabakia. Ezin izan zuen gelditu, non izan zen, eta, beraz, piztu susmoa. Ezin izan zuen joan kanpo, zein izan liteke seguruagoa, baina ez da oso errentagarria.
  
  
  Ez zen, gainera, bikoitza aukera hori ez dut aurkitu zer nahi nuen. Baina bada egin zuen, zuen litzaidake kontulari bat, New Jersey, ez agente sekretu bat Hanoi.
  
  
  Jarraitu zuen, eta izkina bihurtu. Eta berrogeita hamar mila New Jersey pleitatutako kontulariak chuckled bezala berunezko tutu slid behera nabarmen, ia artzaintza nire burua eta sartu slamming horma atzean me hutsegite bat.
  
  
  Zuen zain me, amaieran telefonoa prest dago bere esku. Une pipe hit horma, Ego heldu da eskumuturraren eta horrexegatik da, baina hau kanalizazio ez zen bakarra eginda eramango. Ego power zen unshakeable. Oraindik eusten telefonoa, zuen lunged berriro, une honetan, erakunde nire handiko bat. Baina orain zuen irmoki heldu ego eskumuturraren eta hit bere ego bere belauna...
  
  
  Bat izan zen bulegotan. Bere ez gutxietsi zion. Zortea zulatu ez zen, nahiz eta nahikoa dionean almidoia egindako lepokoa da ego.
  
  
  Izan zen erabat eskubide hori buruz. Nire bigarren jaurtiketa, da dove nire oinak, eta erori zen lurrera. Eseri zuen me gainean eta hasi me sakatuz. Bota nuen baino gehiago, baina harrapatu zuen me by eztarria. Saiatu zuen bere onena, tira, bere ego, bere eskuak kanpoan, baina ez nuen uste izan dut gogor saiatzen ari da nahikoa.
  
  
  Une honetan heriotzaren aurretik da oso distiratsua. Hainbat aldiz izan zen minutu bat bakarrik kanpoan heriotza, eta bakarra izan da hau, azken orduko distira hori erlojua gelditu egin da.
  
  
  Telefonoa lurrean etzanda, nire eskura. Zuen bideratuta biziago bat bideratuta mugimendua. Nire hankak ziren nire ego itzuli da. Jarri zuen bere oinak lurrean eta zaionean bezala, zaldi bat buruz bota bere pilotua. Ez da dionean ego atera inguruan jarlekua, baina galdu zuen bere oreka apur bat, eta noiz jo dugu berriro lurrean izan zen, sei hazbeteko eskubidea. Nire eskua ukitu hodi, eta hit bere ego gehiago buruak.
  
  
  Ugh.
  
  
  Bota zuen me off eta arautuko motionless gainean harrizko solairuan, odol oozing bat laranja handi gash bere burua. Ez du mozketa atera luzeegia. Hildako izan zen.
  
  
  Ezin dut utzi ego hemen, eta ezin izan nuen arrisku arrastatuz ego, gorputza, berriz, bat. Dugu ziren gutxi batzuk bakarrik oinak kanpoan beste bat egurrezko ate — beste zelula. Atea ireki zuen, eta arrastaka ego barruan.
  
  
  Bere aita izan zen baino gehiago okertuz gorputza denean, ahots bat entzun zuen inguruan atari.
  
  
  "Arazoak, Medikuak?"
  
  
  Ez zuen buelta eman. Berea izan zen baino gehiago hunched, beraz, orain nire altuera eta aurpegia ezin ematen dit kanpoan. Saiatu zen egin bere ahotsa bezain handia Kuoi da.
  
  
  "Egingo zuen fina."
  
  
  "Ezin izan dut bere zerbait egin duzu?'
  
  
  "Ziur nire ego ez da asaldatu, ez naiz inguruan."
  
  
  "Baina hau da nire gela.
  
  
  "Ondoren, hartu ego-gela, hartu neurrira. Hau math bat behar du atseden. Nire goi-campal ahotsa jaitsi da pixka bat, baina ez dirudi nabarituko.
  
  
  "Bai, Medikuak,", esan zuen handik gutxira. Eta joan utzi. Denean zuen atea itxi oso ongi atzean utzi me jakin ez zuen bezala, hartu aginduak eta ez axola duten I bazekien horri buruz.
  
  
  Eman zuen orduko iluntasuna guztira ebaluatzeko neurri nahastea zuen zehar egindako bere ikerketa. Ez dut ezer aurkitu bere oraindik. Ezik zailtasunak. Oso litekeena da hori bukatu dut okerreko eraikina, eta ez nintzen bada, zortea dut, agian, azkenean, hildako amaiera. Une Nassau utzi, dena gaizki joan. Baina, beste alde batetik, oker ziren norabide egokian. Tara eta bere bukatu dugu, non behar dira. Elkarrekin, bizirik, eta PBX egoitza. Orain hori guztia geratu zen behera enpresa. Atea ireki zuen, crack bat, eta begiratu sartu korridorean. Bat izan zen, oso gauza ona egin nuen. Besterik gabe,, ondoren, ate bat ireki amaieran aretoan, eta zurrumurru bat, ahots bat entzun zen. Lehen ez ziren hiru. Hiru adar koa atari eta nahi beste bakoitzaren gau ona. Guztiek hitz egiten dute ingelesa. Bere igarri hori zen parte ih prestakuntza-saioak. Orduan atea ireki eta zabalagoa, eta zen bezala zutik amaieran zinta... lau... ten... hemezortzi... hogeita bat kopia berdin-berdinak. Serieko clones.
  
  
  Bilera, edo dena delakoa izan zen, izan zen baino gehiago. Ziren beren bidean beren gelak. Izan zen aukeratutako kokalekua PBX ordez laborategian.
  
  
  Bada, zain zeuden dela scary eszena non Carter, aldi berean, hiltzen hogeita bat hiltzaileak bat eramango pipa, gero ez ziren oker. Ezer esan gabe, zuen atea itxi eta berriro joan zen leihoan.
  
  
  Hala ere, bada ari zaren zain, nire arazoak, azkenean, izango duzu itxaron apur bat luzeagoa. Leku zirudien erabat hutsik ageri da. Estaldura azpian baxua, garbi moztutako azpia, ibili zen azken eraikina. Hau izan behar du lab.
  
  
  Dagoeneko izan zuen ia egun bat zaharra, nor zen orain babespean urbanístico horiek nonahiko monje. Arteko pbx gizon berdin-berdinak ziren jaiotza eta fraideen duten begiratu berdin-berdina, bere berdin-berdina ordaindu dut eta bizarra buruak, ez nuen sentsazio hori izan dut stahl parte-hartzaile bat, bizitza-tamaina txotxongilo ikuskizuna. Bakarrik norbait nahikoa izan irudimena denean emu izan ezberdinak sortzeko pertsonaiak.
  
  
  Izan dut, besterik gabe, bat pasatzen mimmo eraikin bost metro kanpoan denean idatz sortu ezerezetik.
  
  
  "Oraindik lanean... medikuak?"
  
  
  Nabarmenduz azken hitza esan zuen, ez litzateke uste honi "doctor" ehun urte. Bat sentitu zuen aurka nostalgia zaharra ona efektu bereziak saila mozorrotzeko Washington-en. Zuen gripped berunezko tutu bere poltsikoan eta aktibatuta inguruan.
  
  
  Adarraren zen zain me, pistola eskuan. "Handia, N3 -,", esan zuen. Ego ezpainak kuzkurtuta bat sartu contemptuous irribarre. "Nire Jainkoa. nola hazi duzu, Dr. Kuoi.
  
  
  Ez zuen beste urrats bat nire norabidea, eta oraindik ez zen nire eskura.
  
  
  'Ona."Bere, entzun nuen zarela mota batzuk behi sakratua. Beraz, ezin dut hiltzeko duzu. Baina ziur nago nahi dute atzera. Beraz, atzera joan.
  
  
  Bazekien zer nahi zuen. Ezin izan zuen me hiltzeko, baina litzaidake zuen pump me osoa eramango bada, emu nahi. Eskuratutako ezaugarriak, hala nola, bala zauriak, ez dira gainditu seme-alabak. Suposatzen zen disarm zion. baina nahi nuke hartu ego harritu. Zuen aurretik tiro dezakezu. Nahiz eta galdu zuen, soinua duten .45 litzateke zozketa bat osoa judizmendi hemen.
  
  
  Berea izan zen bezala, oraindik ere, gisa pieza bat rock. "Bizkortu", esan zuen.
  
  
  Besterik ez zuen jarraitu zion begiradak batekin harrizko aurpegia.
  
  
  'Zergatik? Zergatik egin nahi dut? Ezin duzu tiro me bada bere, ez da ezer egin behar duzu. Ezin duzu, nahiz eta minik me, " I lied. "Bere odol-taldea izango atzerapen txiki eragiketa dute nik prestatu zidan. Beraz, nahi izanez gero, bere itzuli, izan dituzu konbentzitu me lehen.
  
  
  Zuen zalantzan. Ez zen ziur bada, nire ekarpen txikia zientzia egia zen edo ez. Ezer bada, izan zuen bere zalantzak. Bada zuen aukera ematen dit, ihes egingo zuen arazoak. Bada zuen ponpak me osoa bala, agian zuen izan, are gehiago, arazoak. Hori zela eta, ego ari zen desafioa ukabila borrokatzeko.
  
  
  Erronka onartu zuen. Bakarrik ego-en lehen aukera arma ez zen ukabilak, baina karate. Izan dut, gerriko beltz bat karate. Baina nik ere izan beltz bat eramango pipa. Guztiak izan zen, oso ondo planifikatu. Hasteko, bigarren aldiz, ordu erdi bat, bat izan nuen gorputza izan dut kentzeko.
  
  
  Beno, ahotsa izan zen hau itxita ederki. Baina Dr. Kuoi izan liteke gakoa da. Ninduten sei saiatuko da, baina, azkenean, atea ireki. Bera izan zen, arrastaka barruan Adarraren arabera en gorpua eta blokeatuta seraglio atea.
  
  
  Fraideak izan ziren, oraindik ere zutik, begiak apaldu, sarreran zaintzen laborategian. Sinestezina zen. Ziurrenik, clones ziren ih anaiak, baina ikusi dute dena eta ezer ez egin. Hasi zen pixka bat ulertzen Tara azalpen Taoista moralaren. Ez da heriotza, eta ez dago abisu, beraz, sartu exekutatu bada, bat egingo dugu sartu exekutatu beste. ez besterik ez duzu ezer egin. Bere, urratsez urrats bidez lab atea.
  
  
  Barruko eraikin hau izan zen, beste hainbat eraikin. Ez zen txiki bat, harrera gune monasterio eta zuri handi ate bikoitza. Hamargarren giltza eman zidan sarbidea, eta ateak swung ireki.
  
  
  Uste dut, hau da txarrena leku inoiz ez dut izan.
  
  
  Segidan handiak beirazko hodiak betetako hazi fruta betetako horma. Egin dut zuk mesede bat eta ezikusia deskribapena.
  
  
  Ez ziren beste test hodiak. Txikiagoak direnak - dituzten pikorrik substantzia flotatzen likidoa. Zenbatuko dut horietako berrogeita hamar. Nork horien inguruan izan zen giza eta nor ez zen, ezin izan zuen esan. Ez zen aulki batean gela erdian. Nen zuen kaiola batera igelak eta arratoiak, eta hainbat cobaya agertu denean Brylev aktibatuta.
  
  
  Kalean zehar izan zen, bulego bat. Handi bat beira leiho bereizi Ego-tik lab, baina onartzen zion, begi bat mantentzeko on dena, ez. Hormaren kontra angelu bat leiho zen behin zientzialari ero ametsa. Buruz sei metro-lan handiko aulkia, bete bubbling upel elikatzen elektrikoa, berogailua bobinak, ur kondentsadoreak, eta txiki gas argizaiola. Leku osoa izan zen mota batzuk estalita metal puente, bat bezala kanpaia baino gehiago sukalde bat, eta hortik aurrera ez zen bat unbreakable kristalezko pantaila estaltzen zuen dena.
  
  
  Baina hori ez da guztia.
  
  
  Ez zen beste pare bikoitza ateak atzealdean, lab, ondoan atea Quoy bulegoan. Ireki dut, fumbled gakoak, eta ireki ih. Zuen itzuli zen, korridore estu. Sei itxita egurrezko ateak.
  
  
  Gakoa lehen bat aurkitu bere.
  
  
  Gazte bat Thai gizon bere hogeiko zen kulunkatzen solairuan izkinan. Noiz ikusi zuen me. hasi zen whimpering eta arakatu gehiago sartu, bere izkinan.
  
  
  Beste gela batean, emakume zahar bat basati batekin, hutsik begiratu jauzi me at eta hasi beat me bularrean basa, aimless kolpeak. Ee harrapatu bere beso eta astiro-astiro baina tinko bultzatu bere atzera. Horren ordez, niri, hasi zen pounding on biguna moan. Zuen atea itxi berriro ere, eta une batez pentsatu.
  
  
  Kuoi esan zuen, halaber, esperimentatu drogak laborategian. Esan zuen, izan zen burura-aldatuz drogak. Beno, horiek bi iritziak dute, jakina, aldatu egin da. Zientzia da aurrera. Pentsatu nuen, ikusi nuen nahikoa bere momentuan.
  
  
  Itzuli zenean, lab eta ordaindu bisita bat Kuoi bulegoan.
  
  
  Hormak ziren bokalaren liburuak eta karpetak. Seguruenik, bere pertsonala artxiboa. Ego aulki bilatuko bere. Ez nekien zer espero nuen aurkitu. Baina zer aurkitu dut bikaina izan zen. Multzo bat zortzi gakoak. Ih aldean gakoak nire gerriko eman zidan sarbidea lab eta zelulak. Bai. Denek izan zuten beren asmoa. Txikiago bat ezarri bikoiztuak minutu bakoitzeko irristatu zen. Ondoren, beste pentsamendu niri gertatu, eta ezkutatu zuen ih en hem bere underpants. Nire ezkutuko saritutako aukerak hasi handitzeko.
  
  
  Itxi zuen lab atea bere atzean, eta, urratsez urrats, mimmo du drooping monje, gauean sartu.
  
  
  Buruz erdibidean dago, ikusi nuen zerbait interesgarria. Bi fraide ziren bat izatea, baizik eta berotzen argumentu. Harrigarria izan zen hori fraide hauek izan hitz guztiak, baina, are gehiago, harrigarria izan zela argudiatu dute elkarren artean. Bere atzean ezkutatzen batzuk zuhaixka noiz gainditu dute mimmo me, orain isila izan ziren.
  
  
  Gainerako bidez bidaia bere konplexu uneventful. Oso garrantzitsua da, denbora behar dut. Berea izan behar desagertu buruz ordu bat eta erdi. Berak sentitu zuen bezala landu zuen hau Kuoyu bi orduko kolpe, baina oraindik ez zuen hartu zuen arriskua. Noiz etorri nintzen, ate nagusia gure etxea, ih zen alaitzen bi fraide. Noiz utzi dut bere, ez nintzen han. Baina besteek bezala, pixka dute beren begiak eta arreta ez ordaindu zidan.
  
  
  Nik ez dut ikusi edonork korridorean. Azkar eta isilik bere, lortu egunean gure eskuko. Berea izan zen softly ireki atea. Tara izan zen, oraindik ere ez dago. Oraindik lotan. Begiratu zuen kamera bidez, beste mat. Kuoi izan zen, oraindik ere ez dago. Ziur bere posizioa, Dellee gelan sartu. Baina ez zuen izan, beraz, ziur.
  
  
  Pare bat eskuetan harrapatu me atzean. Esku bat itxita nire lepoan. Saiatu naiz bira kanpoan, baina beste alde batetik ospatu nire eskumuturra leku eta bildu nire beso duten bezala eskua estutu nire lepoan. Begiratu zuen atzera. Ziren bi fraide. Izan behar dute, jarraitu me isiltasuna. Hirugarren bat zen zain me kanpoko atea. Batekin xiringa. Dr. Kuoi jaiki ohetik. Bat sentitu nuen prick da. Bere besoak indartsu bota free eta zuen vented bere haserrea lehen monje, nor izan zen eskura. Adibidez, ondoren, segundo pare bat, untxi zulo ireki eta hasi zen erori.
  
  
  Sakonago.
  
  
  Sakonago eta sakonago.
  
  
  Back in Wonderland.
  
  
  
  
  Kapitulua 24
  
  
  
  
  Tara aurrean eseri ninduen, eta esan zuen, zerbait ulertezina. Zuen jantzita, bere arrosa zurbila kulero. Nah izan karratu bat gaza benda inguruan bilduta bere forearm. Begiak jaitsi, bere forearm. Ez zen antzeko plazan gaza.
  
  
  Egin zuten. Dute txertoa digu.
  
  
  Horien oinordekoek ziren dagoeneko mugikorreko test hodiak, nonbait labs guztiak baino gehiago amesgaizto, nonbait artean stumbling arratoiak eta igelak.
  
  
  Bere ohetik salto egin.
  
  
  "Lasaitu", esan zuen. 'Lasaitzeko behera. Ari zaren, oraindik ere, oso ahula da. Egun babestuta daude. Ezin dugu ezer egin oraindik. Zuen inguruan aktibatuta eta hasi muttering zerbait. Astindu zuen bere burua, zentzurik saiatzen bere hitzak.
  
  
  Ondoren, ego ikusi bere. Zuen hitz egiten zen fraide bat. Hau huskeriak izan zen ustezko orain-ospetsua Sutoi euskalki. Hau bakarrik izan zen bigarren, denbora hori lasaigarri esperientzia egin zidan galdera, nire behatu.
  
  
  Gizona zen lurrean eserita, oraindik ere eusten janari plater bat duten arduratzen ego elkartzen gure eskuko. Begiratu zuen, zehazki, besteak bezala. Skinhead. Baina noiz ireki zuen bere begiak, bazekielako izan zen, berezia. Inoiz ez nuen ikusi bere itxura, hori baino lehen. Dute jasotako ezagutza guztiak eta errugabetasuna milioika urte gizateriaren.
  
  
  Tara aktibatuta me.
  
  
  "Ning Tan da abade. Etorri zen hemen lagunduko digu. Gutxienez, ziur gure eda ez da drugged. Ziren plangintza jarri gurekin behera, lo egiteko pilulak." Bere ahotsa da absurdly apur bat dar-dar.
  
  
  Bere, begiratu Ning Tang, horiek amaigabeak begiak. "Da hori guztia zuen laguntza ematen digu?"
  
  
  Zuen jaso bere bizkar. 'Ez dakit. Laguntzen digu, edozein modu da aurka ego fedea. Whatever gertatzen da gurekin, behar du izan, esan, Jainkoa. Zuen bezala sentitzen zuen modu lortzean, eta molesta bere ego."
  
  
  "Zer arraio nolako erlijioa, hau da, neurrira?" "Da drugging eta pertsona hil Jainkoaren borondatea?"
  
  
  Begiratu me at She lasai. Dio ego ekintzak ezin saihesteko hilketa. Ahal izango da, bakarrik eragingo nork hil. Bada, ez zuen zerbait egin, ez dute hilko. Bada, berak laguntzen digu, hil egingo dugu berarekin.
  
  
  — Da guztiak hilketa hura?"
  
  
  Zuen nodded larriki. "Guztiak hil zion."
  
  
  Bere kopeta marraztua. — Orduan, zergatik da zuen laguntzen digu?"
  
  
  "Dio berak laguntzen digu, nahiz eta odds."
  
  
  Inguruan begiratu zuen. Ez ziren bi digu, eta guk ziren blokeatuta sortu kamera digital. Abenduan. Kanpo, ez zen asko ih. Guztiak armatuak. — Hori da, zer zuen deiak da?"
  
  
  Monje esan zerbait. Tara itzulia da. "Esaten zuen ulertzen gure sentimenduak... baina nahi dut, ezin duzu ulertu. Esan zuen... zuen zalantzan, balitz bezala, beldur nire erreakzioa. "Esan zuen hori ulertzea ekarriko du bakea."
  
  
  'Oh, ezta? Ondoren, hori handia da. Hitz egiten zuen erraz munduari buruzko. Hemen, ego pixka Taoist tenplu. Baina zer dago? Zer guztiei buruz, horiek ganadua hori egiteko modu bat beren bizitzan zehar esker mitxoletak hazten zuen bere lorategian? Galdetu zion zer zuen pentsatzen da. Tara behera begiratu lurrean, eta hasperen egin zuen.
  
  
  "Beno, bizkortu," esan nuen. "Galdetu zion."
  
  
  Hitz egin dute, bata eta bestea, eta ia hamar minutu. Izan behar da, oso interesgarria. Ning Tan pausatu pentsamendu, denbora luzez hitz egin zuen, eta bat mournful ahotsa. Azkenik, esan zuen zerbait egin Tara inguruan piztu.
  
  
  "Ez zuen ezer jakin honi buruz opioa", esan zuen. "Ez zuen ez jakin askoz zer gertatzen den han. Zuen bere bizitza osoa eman hemen. Baina esaten zuen ustez-epaitzen sua zure ahotsa, ", esan zuen," zarela hurbil iturri energia unibertsala. Ondoren, esan zidan ohartarazteko duzu ez dela monje guztiak hona hemen monje. Batzuk dira, eta horien inguruan... erdia inguru da... ehun bat Da... KAN aldekoek."
  
  
  Dagoeneko ez dut pentsatu antzeko zerbait neure burua. Azaldu duenez, monje ikusi nuela argudiatuz, eta fraideen duten litzaidake heldu zidan niri emateko injekzio. Baina azken bi ikusi nuen begiratu zehazki berean, beste guztiak bezala. Behera jaitsi begiak. Zuen shrugged, sentimendu bat tristea haserrea eraikitzeko. "Handia", esan nion. 'Ona jakin. Beraz, erdiak dira aldekoek horien inguruan. Baina bada guztiek dute itxura bera, nola izan daiteke ezagutzen dugu ih?
  
  
  Tara entregatu Corkscrew baino gehiago eta aktibatuta me. "Esaten zuen ezin dugu benetan ez da dell."
  
  
  Bere, jaiki eta hasi pacing atzera eta aurrera on kamera digital. 'Beno, bada soothe daiteke ego kontzientzia, esan zuen gurekin zerbait, baina ez zuen ezer esan. Hala nola, asmakizunak emu arima.
  
  
  Ning Tan koa izan da. Zuen joan behar da, esan zuen, adeitsuki. Baina ez zuen atzera egingo zehar gure hurrengo onartu whining saioan. Eta aurretik horiek, ferret, utzi zuen gurekin batzuk Taoista platitudes:
  
  
  "Ekintza eskaintzen gutxiago erantzunak baino jende uste."
  
  
  "Ideiak baino indartsuagoa armak."
  
  
  Horrek gehitu zuen bere solemne itxi helbidea:
  
  
  "Egun On Mirariak, dena izango da egia." Eta berriro ere, hau ulertzeko giltza izan zen kanpoko igerilekua. Mota honetako eztabaida benetan me crazy gidatzen. Baina begiratu zidan agur, bere zaharrak begiak, eta une bat sentitu zuen, ez da ezer guztiak. Une batez, guztiak ezagutzen zuen erantzunak, eta erantzun horiek zuzenak ziren.
  
  
  Utzi zuen, eta entzun nuen ego gakoa gure atea. Soinua ekarri zidan atzera bortitz bat errealitatea. Nahi nuen norbait zulatu. Baina bakarrik pertsona inguru izan zen Tara. Jarraitu zuen erritmoa, gora eta behera, gela.
  
  
  "Ona da ari zaren me at ero orain", esan zuen. — Zer ziren pentsatzen duzu orduan?" Hori piztu nuke ego bat sartu konbentzitu AIZKORA agente hamar minutu.
  
  
  — Ezin duzu, gutxienez, saiatu, maitea. Horren ordez, errepikatuz, hau zentzugabekeria da niretzat, hau ulertzea ekarriko luke niri bakea."
  
  
  'Oh, my God. nola ergelak dira.
  
  
  "Ah. Ona da. Ari zaren smart, eta zuen pieza bat kaka.
  
  
  Berak hasperen egin zuen. "Nik ez dut esan bere.'
  
  
  Oh, ez? Bere bat jaso arte inguruan burkoak lurretik eta haizatuko hey baino gehiago. Guztiak hemen, haurra, bat ezkutuko mikrofonoa. Ez duzu nahi me to play da?
  
  
  Berak hasperen egin du berriro. "Beno, hori ez da zer mistletoe ekarri. Bere besterik ez da gogorra dela esan behar bada, besterik ez duzu ulertzen...
  
  
  "Bai, Bai. Ezagutzen dut bere. Orduan egingo dut, azkenik, bakea aurkitu."
  
  
  "Bai", esan zuen. Bere burua astindu zuen, bildu beste burukoaren, eta bota zidan. Hori noiz gertatu zen. Bota zuen burukoaren bere eskua bere. Zuen usoa alde, galdu bere oreka, eta lehorreratu atzera koltxoia. Hortik aurrera, berak botatzen hasi burkoak me at, eta horrek v nah bota bere at. Jaiki zen handi batekin laranja burukoaren eta hasi sakatuz me da. Harrapatu nuen eta bere bultzatu bere bizkarrean behera koltxoi, eta hasi ginen kissing furiously. Honek lasaitu gurekin behera apur bat. Dugu panted eta besarkatu. Orduan izan zen nah. Dena zen bezalaxe da beti gurekin izan zen. Bakarrik azken momentuan egin behar dut pentsatu. Zuen recoiled. "Ez kezkatu," esan zuen. "Nahi izanez gero, gurekin bat egiteko super haurra horiek, izan beharko dute, batzuk gehiago itxaron aste." Baina ez da lan. Ideia CANNES ari hotel bat egin digu hau izan zen, repulsive. Bere igoko behera nah eta astiro-astiro musu. "Sentitzen dut, eztia. Beldur naiz ez dut hartu nahi duten arriskua.
  
  
  Pixka bat egin ondoren, esan zuen: "oraindik ez Duzu eskuineko. Nik gezurra esan duzu. Ezin izan zuen haur bat izan duzu oraintxe." Zuen musu eman zidan. Nahi dut zure haurra.
  
  
  'Gaur egun?'
  
  
  — Ez dut hori nahi denean lortuko dugu hemen, eta ... ez hau bezalako... beno, ez zuen jakin nahi duten." Bere hobeto hiltzeko neure burua baino hau. Baina nik uste duzu, Nick", esan zuen irribarre batekin. "Nik uste dut, hori baita pertsona esan, zuk hurbil dauden ezagutza iturri. Uste dut duzu bat noble pertsonaia, eta bat behar duzu, zortea star, ez du axola zer pertsona hori kontatzen digu. Uste dut lortuko duzu gurekin hemen.
  
  
  Behar dut pentsatu dute. Jaiki zen, bilduta eskuoihal bat berak inguruan, eta hasi pacing berriro. Oraintxe, bere luke, zorionez, aldatu bere noble pertsonaia zigarro bat. Bere, begiratu leihotik. Izan zen, eguerdian. Galdu dut egun erdiz.
  
  
  "Aurkitu dut bere lab," bere aita esan zuen. 'Etorri hemen.'
  
  
  Bat egin zuen sarong inguruan kotoi orri eta joan zen leihoan. Dugu ziren, bat-batean, oso lur jota. Adierazi zuen, lab eta esan zidan bere kokapena. Erakutsi zuen bere gakoak litzaidake zuen hartu Kuoi aulki. Oraindik ez dut izan horiek. "Guztiak egin behar dugu da orain ateratzeko hemen.
  
  
  "Uste duzu egin ahal izango duzu?" — Zer da? " galdetu zuen emeki.
  
  
  "Jakina", esan nion. "Urrezko arima, eta zortea star? Deskargatu estestvenno. Nola ezin dut galdu?
  
  
  Berak hasperen egin zuen, hein handi batean, eta pixka nire earlobe. "Zoragarria", esan zuen.
  
  
  Mordo bat teklak jingled eguna. Dugu, bai, azkar ducked gure ohe, non dugu, alegia lo.
  
  
  Atea berriro itxi. Behera begiratu zuen at erretilu janari. "Guk hobe dute afaria", esan nion. "Eda suposatzen da intoxicate digu."
  
  
  "Mmmm." Zuen writhed bere mat bat bezala artea klase eredua. "Pozik nago, hori ez da kasua. Uste dut bere gose. Zuen egin erretilu bat baxua taula eta altxatu tapa off oraindik-lurrunetan saucer.
  
  
  Hala ere, zuen sniffed da suspiciously. Zuen yawned. "Ez kezkatu", esan nion. "Hau da, Txinako eda. Duzu esnatu berriro ordubete.
  
  
  Dugu hartu baino gehiago. Sinple bat zen eda, arroza barazkiekin. Baina goxoa izan zen, eta, gutxienez, izan zen betez. Begiratu zuen Tara eta sentitu gose berriro. Baina hori itxaron behar izan zuen. Beste leku batean eta beste denbora. Sentitu zuen nire begiak bere gainean, gora begiratu, irribarre egin shyly, eta aktibatuta bere arreta atzera bere plaka.
  
  
  Saiatu nintzen ulertzen bere. Da bat-bateko lotsa. Oraindik ez dut asko izan ulertzeko bere buruz. Nire erreakzioa emakumeen ohi da erraza. Noiz izan dut, galderak, guztiak dira horien inguruan, zein izan daiteke erraz erantzun bai bai eta ez. Une honetan bakarrik, ez zen ezer simple inguruan guztietan. Ez galderak edo erantzun. Ez da nire emakume, eta nire sentimenduak bere. Izenak Simple jada ez dira aplikagarri.
  
  
  Ez zen neska polit bat betaurrekoekin edo egutegi bat edertasuna, nahiz eta ezin izan dut imajinatu hilabete bat dela, ez zuen itxura hobea nah. Izan zen, bai Kategoria Bat eta kategoria B. Zuen bat izan zen, profesional zientifiko jenio eta bikaina langilea. Bera izan zen, smart eta sexy. Leuna eta zirraragarria. It estimulatzen zidan, haserre me, me desafioa, nire espiritu altxatu. eta bada haserretu ninduen, gainera, aktibatuta me.
  
  
  — Nola lortuko dugu lan?"
  
  
  "Nola," eskatu zuen, " ez duzu imajinatu hori?"
  
  
  Erretilua bultzatu, bere kanpoan, erresistentzian gogoa, zigarro bat erretzen. Hartu laser kanpoan Tara gauza bat da, baina hartu nire zigarroak da tortura.
  
  
  "Nik pentsatzen fraide horietako bat, berriz,,", esan nion. — Eta nik ideia bat izan. Hitz egin duzu azkar?"
  
  
  "In Sutoan euskalki?"
  
  
  "In Sutoan euskalki."
  
  
  "Bere, besterik gabe, pentsatu nuen bezala. Joan.'
  
  
  "Beno, erdi monje hona hemen eragile CANNES, ez dute? Badira ehun bat Ih, eta egingo dute eszena presarik edozein unetan eten, gure planak. Dugu, beraz, suntsitu behar ih. Edo, gutxienez, ekarri ih joko inguruan."
  
  
  'Ona. Baina nola ez dugu jakin nor diren?
  
  
  — Ezin dugu jakin ih. Hori da puntu osoa. Bakarrik benetako fraide egin izan dela."
  
  
  Tara frowned. — I, zalantzarik gabe, ahal izango dugu konbentzitu ego digute, hori da, bada, zer pentsatu duzu." Ez daki bada zuen goaz atera eragile horiek, edo, agian, are okerrago.
  
  
  Berea, astindu zuen bere burua. — Ez dut nahi zion kontatu nahi duzun guztietan. Nahi dut, horiek benetako fraide horiek harrapatu nahi CANNES eragile edo okerrago.
  
  
  Une bat, besterik ez zuen me at stared.
  
  
  "Ez duzu nahi euri gehiegi, edo, agian, egin urrezko inguruan lastoa?
  
  
  Irribarre egin zuen bere. — Ez dut uste, beraz, ustez, zaila da.
  
  
  — Esan dezakezu erraz. Zer argudio egin duzu iradokitzen dut erabili? Esan nahi dut, nola egin duzu konbentzitzeko gizon konpromisoa ez da ezer egiten, zerbait egin behar? Eta, bestetik, kudeatzeko baduzu konbentzitu ih, zer arma ez duzu iradokitzen erabiltzen dute?
  
  
  Jaiki zen berriro ere, eta erritmo gora eta behera, gela. "Gisa lehen zati zure galdera, bere on kontatuta ih auto-kontserbazio sena."
  
  
  Bere burua astindu zuen. "Ez da lan. Ez dira heriotzaren beldur.
  
  
  "Ezagutzen dut. Baina ez dut esan nahi ih pertsonala biziraupena. Esan nahi dut, gorde ih fedea. Begira, ez bakarrik arrazoi bat ari dira teaming KANG: gorde bere monasterioa. Hau izan behar da azken gainerako Dao gotorleku guztiak Indotxinako. Ez bada munduan.
  
  
  'Ezta?'
  
  
  — Beraz, horiek monje die, ih fede hiltzen haiekin. KANG ez da joan, onartu berri monje. Leku hau izango bihurtu CANNA gotorleku, ez Taoist tenplu. Ez badute nahi da borroka. Kasu honetan, ez da ezer egiten tantamount suntsitu zeure burua."
  
  
  — Baina, ez dute hil gabe ih babesa?"
  
  
  "Gure laguntzarekin, ezin dira mugitu beste leku bat."
  
  
  Minutu bat, begiak itxi zuen pentsamendu. "Soinuak nahiko, orain arte bezala ikusten dut." Baina gero berriro, bere besterik ez duzu atsegin bat dira pragmatikoa American, eta aurre ari gara guztiz ezberdina mentalitatea."
  
  
  "Ez dut uste", esan nion. "Uste dut guztiak idealista berdinak dira azkenean. Prest dira nahi die, bere ideia, baina ez dute utzi nahi, bere burua hil beren ideiak."
  
  
  Ez zen beste ur intxaur utzi erretilu. Bildu zuen gora, bere behatzak eta mokadu bat hartu. Irribarre egin zuen. Ideia ona da", esan zuen. "Merezi du, hala ere, saiatu. Ez da soilik arazo bat on dell bera.
  
  
  Zuen hasperen egin. 'Zer da?'
  
  
  "Nola esan duzu, 'idealista da' Sutoen?"
  
  
  Bota dut bere ohe buruko bat.
  
  
  'Ez, ez, ez.', esan zuen. "Galdetegi ez da oraindik gehiago. Zer buruz hasieran bigarren zatia?
  
  
  "Zer da bigarren zatia?"
  
  
  "Zer egin behar dute erabili arma bat bezala?"
  
  
  "Oh, hori," esan zuen bere irribarre batekin. "Zer da inguruan Lao Zeng ren bulegoan." Dut pixka bat itxaron behar izan zuen arte izan zen maila berean,, me gisa. Ez da hartu nah luzeegia.
  
  
  'Jainkoak. Armak groaning.
  
  
  "Armak ego-moan. Badira ehun bat ego unitate zintzilik dago, eta badira ehun bat benetako fraide. Eta nire matematikako irakasleak esango zuela ematen duzu arma bat pertsona bakoitzeko.
  
  
  "Hey, baina itxaron minutu bat. Orain arte bezala, ezin dut gogoratu, hau beira hormaren kontra da unbreakable, argindarra, eta blokeatuta.
  
  
  — Eta nire sen esaten dit non dago blokeoa, ez dago bat izan behar da gakoa." Eta non dago, elektrizitatea, ez dago bat ere aldatu. Eta monje bat ere Lao Tseng en ganberak jakin behar non dira."
  
  
  Begiratu zidan serio une batez, eta, ondoren, barre, salto egin baino gehiago, eta ni besarkatu. "Batzuetan", esan zuen," oraindik ez duzu, besterik gabe, ederra."
  
  
  "Ez duzu ezer ikusi oraindik", esan nion.
  
  
  
  
  Kapitulua 25
  
  
  
  
  Gau hartan, Egun Mirariak hasi zen.
  
  
  Lehen miraria gertatu zen Tara atera zigarro pack bat bere poltsan. Agian ez duzu uste hori miraria equates ura lortzean inguruan rock bat, baina, ondoren, zu ez bezala, erretzea adikzioa dira duzun bezala da.
  
  
  Bigarren miraria hartu pixka bat luzeagoa da. Ordubete inguru, zehatza izan behar du. Baina Tangning utzi berriro gure afaria erretilu, adostu zuen hitz egin nahi bere Auzitegi Gorenak. Bada, Auzitegiak ados, izango da sartu nire asmoa.
  
  
  Hirugarren, agian, ez dira jotzen 100% miraria, baina prest nago uste, beraz,. Zeren, lehenik eta behin, ez zen nire ideia. Bada ez nuen erabiltzen Tara azken partida, agian inoiz ez dut lortu dute sartu armairutik ikusi zer geratu zen nire poltsikoetan, eta agian inoiz ez dut aurkitu dute hiru ederra txip hori jaso dut at Casino Granada, horia edukien inguruko tanta. Miraria batzuek, mantendu dute josturak du doublet.
  
  
  Denbora izan zen, halaber, nahiko zoragarri. Delako baino gutxiago lau segundo sartu egunean, gakoa jangled eta fraide bat izan zen, itxuraz bidez eragile CANNES, egiaztatu digu.
  
  
  Bat bakarrik izan zen, ordu batzuk ondoren, gure azken droga-tratatu bazkari, eta guk ziren ustezko lasaia. Zuen izan liteke arma bat eskuan, baina ez zen begiratoki. Eta noiz atxikia zuen behera hurbilago itxura bat hartu, ez nuen arazorik sakatuz emu txipa ezkutuko nire palma. Besterik ez dut hartu pistola zion. Bitxi bat Russian-egin revolver. Zazpi-jaurtiketa caliber errebolberra itxita gora 7.65.
  
  
  Hamar minutu inguru egin ondoren, zuen bezala, espero, bere bazkide ikusi nahi izan zen, zer gertatzen zen.
  
  
  Orain da denbora jarduteko. Ez zuen ezagutzen emaitza Ning Tang-en bilera, baina hau izan zen, egoera oraintxe. Eta bere inguruan ez dutenek aukera galdu.
  
  
  Tara eta bere sartu aldatu beren nun da tunika, jantzita kanpaiak estaltzeko beren buruak. Besterik ez zen beste ahula mozorrotzeko. Baina, gutxienez, fraideak izan ziren tamaina guztietako eta altuera, beraz, gure physique eta altuera ez ziren eman kanpoan. Zuen atea itxi gure artean eta gure inkontzienteak guardia, eta ez dugu erraz irristatu out eraikinaren inguruan eta zehar ilun inguruan.
  
  
  Joan ginen argi lab.
  
  
  Tara etxean sentitu artean swirling upel eta konplexua ekipamendua. Zuen azkar identifikatu hiru hilabeteko pbx. Berri klonak Lao Tsen. Beste izaki ziren tximinoak, esan zuen. Ondoren, zuen stared behera ilara test hodiak balitz bezala, tximista batek jo. "Gurea", esan zuen hoarsely. Eta jiratu zuen kanpoan.
  
  
  Koa izan dut guardia zuen bitartean rummaged bidez kabinete bat kimikoen osoa, irudikatu zer egin haiekin. "Zer uste duzu," esan zuen azkenean. "Ezin dut hiltzeko pbx gehituz haserrea ih dieta. Baina, ondoren, lab litzateke oraindik ere oso-osorik, eta Kuoi hasiko erretiratzeaz talde berri bat berriro bihar... izan zen, pentsamendu galdu, kolpatuta bere iltzeak bere aurka hortzak.
  
  
  'Edo, bestela?'
  
  
  "Edo... egin ahal izango dut batzuk ekar tri-nitrato eta hori da."
  
  
  "Glizerola trinitrate?"
  
  
  "Nitroglycerin duzu".
  
  
  'Bera da zuretzat.'
  
  
  Irribarre egin zuen bere.
  
  
  'Ondo?'
  
  
  'Bai. Joan aurretik, mantendu egingo da. Bizkortu gora eta batzuk egin nitroglycerin. Ez nuke nahi, eman bigarren aukera bat."
  
  
  Ezarri zuen lan, altxatzen kristalezko pantaila blokeatu irakiten kimikoak. Zuen aukeratu handi bat txandan matrazea betetako likido argi bat, eta horrek gehitu zen askatu, jaregin hurrengo hodi beste likido argi. Hau gauza bat izan zen, berogailua bobina eta egindako handi zaratatsu kanpaiak. Bat kondentsazioa zutabean jarri zen gainean matrazea, eta ur hotza mantentzen da tenperatura nahiz eta substantzia nahastuz automatikoa irabiagailu. Ez zen Stahl duten galdetu zion zer istiluak izan zen dell bera. Hala ere, bota zuen, horiek guztiak cashews drainatzea behera.
  
  
  Ondoren, hartu zuen bi gehiago likidoak, bai kolorerik, eta horiek jarri bat matrazea eta beste bat elikadura hodi. Bada, inoiz ez nuke izan, edozein zalantza, litzaidake dute izan, gaur egun desagertu. Nah benetan izan arrazoi bat izan da hemen. Lan egin zuen azkar eta eraginkorra erraztasuna batzuk red-haired gizon bat marroia kanpaia, ona maitagarrien, nahastuz salamandra begi unicorn bere malkoak. Ordezkatu eta hozkailuan hodi eta irabiagailu.
  
  
  "Ondo da", esan zuen. Oraindik Egun Mirariak ekoiztu bere lehen faltsua oharra.
  
  
  Eta beste hainbat faltsuak notts.
  
  
  Horiek faltsua oharrak ziren - ezker eskuin on Vin. Dr. Kuoi eta dozena bat faltsuak monje dozena bat benetako big pistola. Horiek ergelak zazpi-jaurtiketa errebolberra pistolak.
  
  
  Ez naiz erraz sobera lotsatu. Bada, izan zuen Odin, zuen izan litzateke bahitu hartu Kuoi. Baina bazekiten bahitu teoria bere burua. Bi fraide hurbildu Tara, shoved bat errebolberra sartu bere bizkarrean, eta Po Vin agindu me askatu arma.
  
  
  Zuen hasperen egin. Jaurti zuen arma. Izan zen hasieran sartu ohitura txarra izatearen harrapatu zion.
  
  
  Bere ume, esan zuen.
  
  
  Esan zuen denbora izan zen jaurtitzeko ohitura. Hori izan zen azken harrapatzeko. Hori ez dut ihes berriro. Kuoi gehitu zen niretzat denbora berri bat garatzeko ohitura. Izan zen esperimentatzen zerbait, baina ez zuen saiatu da gizakiak oraindik... izan Dugu, gutxi gorabehera, hartu gela bat atzera lab. Hurrengo kamera emakume zahar bat izan zen, etengabe irabiatuz, paretaren kontra, eta kamera gizon gazte batek regressed haurtzaroko. Izan dugu bota barruan, atea danbateko itxi, eta, ondoren, ez zen heavy soinua bolt bat irristakorra da aurrean.
  
  
  Shaggy desagertu.
  
  
  Windows ziren egonda. Kaiola txikia zen. Barruan, ez zen ezer, baina barrubiguna hormak. Dugu ziren jantzita biguna kamera digital. Eta joan ziren erabili mikrofonoak eta hiztun gurekin gidatzeko crazy nahikoa hori biguna, baliteke kamera erabilgarri etorriko. Gutxienez ziren joan saiatu.
  
  
  Banekien hori izan zen, ez zuten arrakasta. Kamikaze ez zen nire estiloa, baina nire gas-bonba zen oraindik arteko ezkutuko nire hankak. Bada, utzi dut bere joan mugatzen espazio eskuko, egingo zuen gurekin hartu berarekin. Baina, gutxienez, izan zuen harremanetan jarri Kwoi. I iritsiko da nire sortzailea, berriz, nire gaitasunak dira, oraindik ere, oso-osorik.
  
  
  Begiratu zuen Tara. Zuen izututa. Bere ezagutza oso garrantzitsua da. Bere begiak ziren zabal-zabalik, bere aurpegia expressionless. Antsietatea ezberdina da beldurra. Beldurra egiten duzu kezkatu behar dutenak. Terror da geldiaraziz.
  
  
  Ee bere jaso eta saiatu bere animatu. Saiatu zen, ederki egoki bat beldurraren bidez nah. Bera izan zen, oraindik dardarka. Harritu da bere. Bera izan zen hit ee. "Esnatu, maitea. Dut behar duzu."'
  
  
  Zuen zulatu bere iltzeak sartu nire besoa. "Sentitzen dut", esan zuen bat ito ahotsa. "Neurrira, arrazoi duzu," esan nuen. — Nola uste duzu sentitzen naiz?"
  
  
  Begiratu zidan harriturik. 'Alarma bat?'
  
  
  "Kristo", esan nion. "Bada bere ez da, bere luke jadanik prest hau biguna kamera digital."
  
  
  Jarri zuen bere burua nire sorbaldan, eta, besterik gabe zintzilik dago. "Zergatik sentitzen dut orain hobeto eta ez okerrago?"
  
  
  "Ari delako blokeatuta bat giza, ez makina bat." Irribarre egin zuen, thinly me at. Urduri, baina irribarre batekin. "Beraz, bada," esan zuen, "zergatik egin duzu' Made in Japan ' baino gehiago idatzi zure astoa?"
  
  
  "Dudalako sortu zen han," esan nuen, honako hauek bere bidea. Ran zuen esku baten bidez bere ile. Bera izan zen, imitatuz bere burua, baina, gutxienez, berak kontrolatzen zen berriro.
  
  
  "Bizkortu", esan nion, " eta izan gaitezen arrazoizkoa." Lehenik eta behin, denean, hau da, gauza madarikatua lehertu joan?
  
  
  Bere burua astindu zuen. "Ez kezkatu. Bada ur hotza aktibatuta off, izango genuke hildako orain. Baina lehertu egin zen, kimikoa izan behar berotzen 240 gradu, eta berak ez du hori lortzeko. Nik ere lortu duten beirazko gortina behera berriro. Ez dute, nahiz eta jakin dut pizten out produktu kimikoak, delako ahal izango dute, hiltzeko beren PBX. Lehen ez zen... beno, esan dezagun eda egiteko PBX.
  
  
  'Ondoren, fina da. Gisa Kuoi eta ego dibertigarria pistola, ideia bat dut. Zuen asmatu, bada, Kuoi itzuli zen hemen, zuen agian, ez da bat etortzen osoa judizmendi. Batzuk fraideen batera errebolber litzateke, ziurrenik, nahikoa izango. Egingo zuen pentsatu. Esan dut Tara zer esan nahi dut.
  
  
  Ziren presarik ez itzultzeko. Agian, besterik gabe, hartu denbora pixka bat lortzeko prest.
  
  
  Dugu geure burua kokatu aldeetan atea. Tara zen eskuineko. Denean atea irekitzen du, bera izango da.
  
  
  Heavy isiltasuna eraiki eta inbaditu gure eskuko. Bada andre hurrengo gurekin izan zen banging horman, betegarria litzateke lurperatu soinua. Bere esan Tara batzuk lortzeko lo egin bada, pentsatu zuen hey behar da. Pentsatu zuen Hey behar da. Geratu naiz esna, eta ikusi ditut isiltasuna. Itxaron dut hautsi du.
  
  
  Nintzen galdetzen zer droga Kuoi prestatu zuen gurekin. Mantendu dut pentsatzen zahar horiek zientzia-fikziozko filmak non unibertsitatean kimika irakaslea bihurtzen da bere ikasle sartu erraldoi bugs. Edo bata zein astronautak gaindosi on moonbeams eta buelta sartu crazed cacti. Carter betetzen Dr. Vail Tweet. Etorkizun hurbilean, hau antzerkia. Bi poltsak krispetak eta asko Kokea. Gero etxera joan eta egin maite Irina.
  
  
  Tara piztu une batez, bere loa. Bere estimazio hori izan zen bost o ' clock goizean. Hegaztiak izan dira gora eta hegan egiteko, ordu bat, eta saint zen botatzen bidez egonda windows. Bere astindu bere.
  
  
  Lehen minutuan berreskuratzea da zailena. Bere ikusi nuen zuen bezala egokitu pertzepzioa nire brown altzariak eta barrubiguna hormak. Zuen ezabatzen bere eskuak baino gehiago, bere begiak. 'Zer ordu da orain?'Inguruan begiratu zuen.' Oi. 'Beraz, zuen azkenik itzuli lurrak bizi. "Uste dut ez dakigu, ez dugu?"
  
  
  "Denbora jaiki", esan nion.
  
  
  "Izan nuen, hala nola, ona, seguru lo egin. Amestu dut ginen...
  
  
  "Shh."
  
  
  Entzun zuen atea korridorean ireki. Lab atea. Tara berriro ohe laño izkinan dugun bezala entseatzen. Noiz atea ireki, bere gorputza ezkutatzen zen, baina bere esku izan iritsiko da. Bera izan zen, ekintza prest. Bere iritziz, denbora ezin hobea izan zen. Ez zuen lo egiten, nahikoa luzea izan esna, eta ez nahikoa luzea izan beldurrik. Bere gainean etzan beste aldean, egun, leaning bere burua aurka moan. lo egin.
  
  
  Atea ireki. Bi armatuak monje inguratuta Dr. Kuoi. Ez zen labana Kuoi-en eskutik.
  
  
  Dena joan azkar eta ondo.
  
  
  Lehen monje, Agente KANG, poked zidan bere errebolberra. Lehen aldiz, egun bat, Tara-en eskutik agertu. Bigarren fraide bat sentitu arina prick bere biluzi oinez. Azken txip arabera Granada. Zuen lunged, eta iritsi zen bere errebolberra. Zuen tiro ausaz, sartu barrubiguna horma. Quoy cringed. Bigarren fraide erori zen konorterik gabe. Izan nuen pistola bat nire alde batetik, gaur egun. Lehen monje filmatu zen birritan urdaila. Kuoi hasi ihes egin. Bere emu erori zen bere eta bere ospatu behera arte Tara heldu squirts eta eman emu jaurtiketa bat. Ego-en begiak, atzera bota beldurra. Zuen zorabiatu. Bildu zuen bigarren arma lurretik eta entregatu behar da Tara. Ondoren, hartu zuen gakoa eta blokeatuta Kuoi ego eta lagunak kamera digital.
  
  
  Dugu ziren berriro aske. Horrek esan nahi du, I am oso smart eta oso ergelak. Bat aukeratu. Baina ez esan niri erreuma...
  
  
  Tara atxikia aurka Moan eta begiak itxi. "Ezin dut itzali da orain?" Izan zen, hain zuzen ere, oso ahula da.
  
  
  "Uste duzu ahal izango duzu, eduki orduko beste?"
  
  
  Berak hasperen egin eta zuzentzeko berriro. "Agintzen dut."
  
  
  "Goazen", esan nion.
  
  
  'Itxaron segundo bat.'Berak eman zidan atzera pistola ay eman zidan. "Itxaron, eh? Zuen untied katea bere monje da bata. Monje zen bezala altu nuen bezala izan zen, eta hem bere bata trailed sei hazbeteko solairuan. Bota zuen ego sortu zen arte baino handiagoa ez bere orkatilak. "Eduki honetan orain." Ospatu zuen bere behera zuen bitartean lotuta shoelace estu berriro, eta tolestuta aparteko oihal baino gehiago da.
  
  
  "Ezagutzen dut", esan zuen. "Ez da bereziki polita da, baina hobe da bada exekutatu behar dut." Hartu zuen bere arma. 'Ona. Non egingo dugu, buruzagia?"
  
  
  "Lab."
  
  
  Ibili gara gora atea, eta bere zauriak irekita. Zuen motioned Tara kanpoan lo egin. Bi laborategiko teknikariak izan ziren okupatuta barruan. Ziren bezala jantzita monje, baina ihas ziren zuriz estalita lab berokiak. Ziren lanean estalita taula, baina ez zuten ukitu Tara sortzea.
  
  
  Irrist egin zuen atetik eta ibili isilik gelan zehar. Noiz izan zen hamar oinak haien atzean, esan zuen, " bertan Zintzilikatu, eta jarri zure eskuak gora. Inguruan piztu poliki-poliki.
  
  
  Egin zuten, ziren bezala kontatu. Esan nion Tara.
  
  
  "Zer egin behar dugu hau medikuntza kabinete isiltasuna ih ordu batzuk?"
  
  
  Joan zen apaletan magia edabeak eta aztertu ordenatzeko. "Mmmm, nola... nola batzuk buruz amobarbital? Hori nahikoa polit bat, lasaia cola."
  
  
  "Ni ondo nago."
  
  
  Hasi zen prestatzen xiringak. "Nahiago duzuna. Lo Normal edo nori?"
  
  
  "Jesus", esan nion. "Aukera sortu da erosleak". Mantendu dut nire begiak bi fraide. Odin mugitu bere eskua arretaz zehar taula horien inguruan.
  
  
  Deskargatu gangak, ondoren, " esan zuen, erdi-bete xiringa orratzak.
  
  
  Bere jaurtiketa hit kopa izan zen iritsi. Beira apurtu, eta likido horia urten eben. Da corroded azalera aulkia.
  
  
  Dugu guztiak begiratu. Berea, astindu zuen bere burua. — Uste dut hobe duzu ez ateratzeko." Ez nuke nahi ezer gertatuko duzu." Ez dute mugitu pixka bat. "Ez dut bost plano gehiago eta tiro dut oso ondo. Beraz, benetan duzu bakarrik dute aukera bat. Lo... adierazi dut edukiontzi eta orratzak.
  
  
  Zuen haizatuko du errebolberra bere at. Buru dira gela erdian.
  
  
  Ez dakit zergatik utzi nuen aukeratu. Izan zen bezala tiro abenduan pertsona odol hotza. Zuen ospatu zen sortu batek errebolberra pean bere sudur bitartean Tara injektatu horietako batekin xiringa, orratz, igurtziz ih alkohola bezala, badu garrantzia. Ohitura onak ez dira bezain gogorra break txarra direnak.
  
  
  Laster gainditu dute, eta loak. Zuen aktibatuta me.
  
  
  'Orain zer? saiatu zuen hitz egin lasai, baina bere ahotsa zen dar-dar.
  
  
  "Oraindik ez duzu pasatzen," zuen galdetu zion
  
  
  "Ezin dut eseri behera bere orduan?"
  
  
  Hey irribarre egin bere. Delako bere arraroa konbinazio gaitasuna eta samurtasuna, indarra eta ahulezia, emakume eta seme-alabak. Zuen eseri zen, eta musu eman gainean bere burua ee.
  
  
  — Beste zerbait behar duzu egin, eztia.
  
  
  "Nitroglycerin".
  
  
  Nitroglycerin. Ezin duzu egin ego nahikoa indartsu putz eraikin osoa? Esan nahi dut, gure barne distira izar bat. Dr. Kuoi?
  
  
  Zuen nodded. "Barne ego, bulegoan, eta guztiak ego paperak."
  
  
  "Gero egin du."
  
  
  Zuen bat-batean, pentsatu biktima errugabeen zelulak. Mutiko bat, emakume zahar bat, eta beste norbait izan zoragarria izatearen zortea giza ginea txerri Dr. Kuoi. Izan zen zerean bere multzo zortzi gakoak. Gakoak zelulak. Nolabait, izan dut gorde saiatzeko pertsona horiek. Baina, nola egin azaldu nahi dutenek ez dute ulertzen zer egiten ari zaren? Nola ezin duzu esan, " Jarraitu niri. Ez kezkatu.'...
  
  
  Joan zen medikuntza kabinete eta hartu medikuntza Tara erabili zuen aurka monje. "Zenbat da nahikoa normal bat anestesia?"
  
  
  "Oh ... bostehun miligramo da nahikoa. Ahal izango duzu nahastu da hau? Berak adierazi botila bat likido argi. "Ba al dakizu nola eman norbaitek injekzio bat?"
  
  
  Zuen nodded zion. Hasi zen nahastuz sedatives.
  
  
  'Ona. Saiatuko naiz, horiek lortzeko guys hemen. Tenplua, bada, denbora behar dut. Egingo dute, ziur aski, seguru egon, ez pixka bat...? Bere, begiratu kopa eskuan. "Noiz itzuli dut hemen, ez duzu jakin nola bota stuff hau?
  
  
  "Ez amore eman zure ego betiko, maitea. Zergatik, besterik gabe itzali ura eta aktibatu berogailua?
  
  
  'Ona. Egin dut nire onena atzera hona etorri nahi duzun hautatzeko. Edo izango duzu betetzen me at tenplua?" Utzi dut bere.
  
  
  'Ezizena?'
  
  
  Bere, inguruan aktibatuta. 'Zer da, eztia?
  
  
  "Ziur dena ongi?" Izan zen bezala, otoitz bat. Ospatu zuen gora botila eta orratz eta bere jaso. Bere, sentitu guztiak bere leuntasuna azpian zakarra ehuna. Sentitu nuen neure burua apur bat leuntzen bere pulsing berotasuna, hori infekziosoen berotasuna bidez zabaldu duten nire gorputza eta sartu nire tolesgarri dolarraren. Ez dago hitz bat da. Bat dibertigarria da hitz hori inprimatuta Valentine txartelak eta jokatu jukeboxes ehun aldiz ordubete. Bera izan zen, musu ee. Bere musu bere zorion eta agur, bere nahi duzun eta maite duzu, eta ospatu zuen me balitz bezala, bere stahl ziren zati bat bere. "Izango da, ondo da", xuxurlatu nuen. 'Guztia fina izango da.'
  
  
  Zintzilik zuen bere burua. "Ez dakit zer han—" "pertsona horiek Guztiak horiek guztiak errebolber?
  
  
  "Beno, oraindik ez dute bilatzen niretzat oraintxe. Dute uste dut inflexio sartu zerbait ulertezina hemen.
  
  
  Begiak ireki zuen me on ziren uncomprehending.
  
  
  "Landare bat," esan nuen. "Produktu bat Kuoi Magikoa Elixir enpresa. Beraz, bada, jolastu dut da eskubidea, ezin dut saihestu lortzean arazoak. Gainera, "altxatu nuen, bere kokotsa," ezagutu dut gizon asko nire bizitzan, asko pistola. Eta, oraindik ere, bere bizirik.
  
  
  Saiatu zuen irribarre, eta huts egin miserably.
  
  
  "Animatu", esan nion. "Bere invulnerable. Noble eta zortea star, gogoratzen? Gainera, heroia ez da inoiz zaurgarria. Irakurri duzun nahikoa istorioak ezagutzeko.
  
  
  Bere burua astindu zuen. "Hau ez da ipuin bat. Hau da, errealitatea. Zuen pausatu. "Peter Hansen izan zen, hala nola heroi bat, eta zerbait gertatu zion."
  
  
  Hansena ezagutu bere behin. Erakargarria lasaia eta frankotiratzaile fusil. Hawke izeneko ego benetako talentua. Baina zerbait gertatu zen Hansen. Ez big agur, baina zer izan zitekeen okerragoa. Hit dute Hansen bizkarrezurra. Gawking bat berrogeita bost zabalera du severed nerbioak egin behar aukera ematen duten gauzak bezala oinez. Eta maitasuna. Berak bultzatu pentsatu kanpoan ahalik eta azkar. "Hori beste istorio bat da", esan nion. 'Ez da nirea. Ez gurea.
  
  
  Zuen musu eman zidan berriro, bere betazalak hegaldia berriak beldurra.
  
  
  Kanpoan bota zuen eta harrapatu bere sorbaldak. "Nahikoa da", esan nion. — Esan dizut, dena izango zen arte. Beraz, dena ondo egongo da. Eta mantentzeko indartsu bat grip on arma hau. Zuen adierazi errebolberra mahai gainean etzanda. "Hartu zure ego duzunean joan eta erabili behar duzu."
  
  
  Berak hasperen egin eta nodded, poliki-poliki kontrola berreskuratzen du bere burua.
  
  
  "Ikusten duzu tenpluan at." "Joan nintzen kaiola.
  
  
  'Goitizena.'eskatu zuen. "Ezin dut itzali da orain?"
  
  
  
  
  Kapitulua 26
  
  
  
  
  Ez zen beste biktima Dr. Kuoi da praktika. Gizon bat buruz nire adina, Europako, altu. Irribarre egin zuen asko. Eta zuen drooled. Galdetu nuen nola gizon pobre honetan, hemen lortu. Eta, nire pertsonala zoriontasuna, atera nuen hemen bakarrik.
  
  
  Izango nuke oker ez bada bereziak segurtasun-talde nahi me. Arrazoi lasaiak izan ziren. Eguzkia zen dagoeneko altua, eta airean zen dardaraka, bero. Ohiko ilara beheko begira fraideak izan ziren bidean tenplua. Kanpaiak gastatu dira babesteko ih burusoila eraso skill balio. Zuen isilik murgilduta bere burua egoera. The PBX ez da ikusgai. Lehertu zakarra barreak inguruan gela leiho informatuta me duten alderdien fraideak izan ziren, oraindik ere, barruan une hartan.
  
  
  Nire hiru proteges ziren pacified. Tenplu barruan benetako fraide, izango dira, seguru.
  
  
  Ih ekarri bere eta ezarri bere ehundutako otoitz zerriak ondoan belauniko monje. Cool zen barruan. Emaitza lodi kanpoko horma edo pasio eza barruan. Isila fraideak izan ziren bezala, estatua. Baina ez bezalako harrizko estatua. Harria da zikin eta earthy, eta, nahiz eta smoothest marmolezko oraindik darama ukituak rock, mendi, eta lokatza.
  
  
  Posible balitz irudiak lainoak hartu behar da. ondoren, hori izan zen guztia. Handi bat irudi zerua.
  
  
  Ning Tanga ikusi zuen bere lehen planoan gela. Bere ego harrapatzen saiatu bere begi, baina jiratu zen barrurantz, finko batzuk pentsamendu abstraktuaren. Utzi nuen bere bidez tenplua. Bada, ez dut presarik, oraindik ezin dut lortu lab eta Tara. Ez zuen bidali hotel gurutze arrazoi bakarrik.
  
  
  Irten baino gogorragoa izan da datozen. Denean bere, sartu tenplu, zuen bat izan zen inguruan asko. Orain bat izan zen, gutxi Po-en. Faltsuak monje bazekien benetako fraide ziren otoitz gogorra. Eta bada bere, ez erreala eta ez faltsuak, ondoren, bere lortu izan Carter. Baina, agian, besterik ez dut lortzean mantendu zortea.
  
  
  Izan zen benetan saiatzen mantendu erritmoa gizon bat ikusten da, denbora eta distantzia gisa gizaki hutsak eta garrantzirik gabeko gauza. Ez zen besterik ez da ustezko ondo joan.
  
  
  Beraz, ez da ondo joan.
  
  
  Hau ez zen lehen adarra izan zen, begira eguzkia narrowed begiak. Eta lab.
  
  
  Laborategiak eta Edukiontziak.
  
  
  Urrats bat bere jaso.
  
  
  Bere asmatzen da hori.
  
  
  Guztiak horietako sei ziren zutik ondo. Hogei metro urrun me from. Sei automatikoa telefono-trukeak. Odin horien inguruan planteatu bere burua bezala hitz egin dute. Me ikusi zuen, eta hasi yelling. Ondoren, dute guztiak etorri me at. Zuen ducked zuhaitz baten atzean, eta tiro. Horietako bat izan zen filmatu sorbalda, baina jarraitu zuen aurrera. Izan nuen lau plano utzi. Bada hit zen, lau aldiz, ez litzateke oraindik bi adar osoa eraketa. Izan dut, besterik gabe, pondering egoera hau errefortzuak iritsi da. Beste clones. Hogei guztietan. Rushed dute beren gela eta buru nire norabidea.
  
  
  Badira aldiz exekutatu behar duzu azkar.
  
  
  Joan nintzen, ahalik eta modu bakarra. Hau ekarri nahi izan dut joan poppy eremuak. Noiz ikusiko duzu tipo bat egin, beraz, zerbait ergelak film bat, badakizu zuen kondenatuta. Edozein ero nor igotzen aldamio bat edo exekutatzen zehar laua eremua da errukirik dooming berak.
  
  
  Baina, batzuetan, ez da, besterik gabe, beste biderik ez out.
  
  
  Bada dut burutik lab, ih k Tara ekarri dute litzateke zion. Bada, ekarri dut bere tenplu, egingo dut arriskuan, besteak beste, eta ez gutxi neure burua laguntzeko. Ez nuen edozein plan kontuan. Ez da epe luzerako smart eremu maniobrak. The corkscrew ez zen ala ez nuke bizirik irauteko. Baina zenbat denbora.
  
  
  The poppy eremu keinu niri bezala, eszena bat Oz. Amaigabeak alfonbra morea loreak. Amets etapa. Oso nekez Waterloo.
  
  
  Bat izan nuen, hogeita hamar-patioan, beruna eta lau bala. Guztiak da. Hor bukatu zen nire bedeinkazioa zenbatu. Balak sartu danbateko lurrera nire oinak, bidaliz gaizto haize boladak dute whizzed iragan nire sorbalda. Jarraitu zuen exekutatu eta irabazi gutxi batzuk gehiago metro. Nonbait erdian eremu txiki bat zen, harri-koadroan. Bada bakarrik ee lortu ahal izan da, eta ee erabili izan da aldi baterako defentsa, aldi baterako oinarri.
  
  
  Carter-en azken bastioia.
  
  
  Orain, dira sakabanatuta, eta saiatu inguratu zidan. Balak whizzed nire inguruan, balitz bezala izan nuen sucked bat stuffy gela heldu zen harrizko egitura. Atea blokeatuta. Bere snuggled sortu moan eta begiratu inguruan. Clones hurbildu dit. Hogei berdin aurpegiak planteamendu me hogei norabide ezberdinetan. Hogei errebolber me at adierazi.
  
  
  Zuen tiro at hurbilen helburu. da zuzenduta zuzenean puntua erdian kopeta. Zuen azkar jaitsi zen bere lore-hilobi gainean. Beste hiri tiro euria behera me norabide guztietan. Dute danbateko horman sartu me atzean, ebaki loreak nire oinak, baina, nolabait, ez zuten ukitu me.
  
  
  Orduan ulertu nuen bere.
  
  
  Izan ziren, oraindik ere, agindu ez hiltzeko me. Ezin izan zuten ezagutzen dute hori Kuoi zen nire preso, eta hori ego lab zen minutu bakarrik kanpoan betikotasunaren. Orain arte bezala, bazekien dute, berea izan zen oraindik ere, urrezko arrautza-oilo erruleen. Nahi besterik ez dute harrapatu ninduen, eta jarri ninduen atzera kaiola. Bat-batean, ez daki zehazki zer egin. Kontrakoa odds jada ez lanik me. Irabazleak ez dira inoiz errealista.
  
  
  I at tiro bi automatikoa telefono trukeak ziren blokeatzen nire bidea norabidean nahi nuen, eta lortu. Inoiz ez zuen egin hori. Orduan bakarrik, aldi berean. lab sortu nintzen. Lehertu txiki bat bezalakoa da, sumendi, dardarka lurra, spewing sua, bota arroka eta izpiak eguzkia, eta besterik ez mantendu eztanda, bang, bang, bang. Eta erdian crippling nahasmena hori jarraian, aurreratu zuen metro batzuk. I oinarritu zehar eremuan, thundering guztia bidez koa izan da nire modu bat bezala jainkoaren gerra.
  
  
  Hasi ziren berreskuratu, eta eman atzetik. Hau izan zen, zehazki zer bere hotel zen bezala. Dute galdu zuen denbora asko, eta bere aita hartu zuen markagailuan.
  
  
  Bera izan zen, iritsi atea Lao Tseng en ganberak. Ez zen inor guardia atea. Ez monje. Ez partizan. Noiz kaosa piztu zen, ez on bat dell bera ausartu irekita sartu.
  
  
  Bere lortu Lao-en bulegoan, bere ulertzen zergatik. Kristalezko horma parted, eta arma desagertu. Taoists dute sartu zen nire plana. Mantendu dute po KANG guys gunpoint at, eta urrun me from.
  
  
  Zuen aurkitu zen arabera Lao Zeng eta Vin jangela. Bi fraide ospatu ih gunpoint at errebolber batekin. Zuen atzetik fraideen eraikinaren inguruan eta trukatu arma bat horien inguruan. Ego zazpi plano bat utzi dut.
  
  
  Ez ziren bi pertsona kafetegian. Bat korridorean, beste sukaldean. Ireki nuen atea korridore bat crack, baina blokeoa lan egin. Noiz atea itxi zen, hain zuzen ere, blokeatuta. Kanpo. Hartu zuen bere burua, eta koa sukaldeko atea, bat seinalatuz errebolberra hartan preso. Lao Zeng begiratu grim. Vin, nork begiratu haserre. Baina ez dute amore eman oraindik.
  
  
  Guztiak egin ondoren, ih erreskate squads ziren dagoeneko beren bidean. Lao Zeng ren klonak iritsiko besterik gabe, denbora gorde ih. Gutxienez, hori da, zer izan ziren kontatuta.
  
  
  Lao Zeng gripped besoak bere gurpil-aulki. "Gozatu une labur bat zure gloria, Carter. Naiz delako duzu abisua: hau izango da, oso denbora gutxian. Izan dut ehun bat eragile eta hogei nire onena semeak ez. Ez duzu aukera bat stand.
  
  
  "Beno, ikusiko dugu", esan nion. — Edonola ere, zure intriga dira zapuztu. Kasu horretan, ez duzu entzun, zure lab, besterik gabe, hartu off — clones, dokumentuak, Dr. Kuoi, eta, oro har, ego madarikatu koadrila.
  
  
  Vin Vo saiatu refute hau mentalitatea positiboa. "Berreskuratu ahal izango dugu da,", esan zuen, gehiago Lao Zeng niri baino. "Ez dago berri bat izango Dr. Kuoi eta belaunaldi berri bat indartsua ats. Bien bitartean, gure egitekoa izango da arrakasta geldiaraziz zure herrialdean. The PBX hori izango da egin hau jada ez zen laborategian."
  
  
  Guztiak esan izan dut izan zen, " Mantentzeko ametsetan." Ez zen zirrara bat korridorean. Botak rustled. Ateak ireki. Clones heldu dira. Bakarrik segundo batzuk, eta ikusiko izango dute, oinez nire zaharra lagun Chen-li. Vin Wo irribarre egin. "Oraindik ez duzu behar buruz gaizki woken sortu." Izango ahal izango duzu ona, Carter, baina oraindik ez da nahikoa, hogei bat.
  
  
  "Ikusiko dugu", esan nion berriro.
  
  
  Atea korridore ireki eta klonak rushed. Familia osoa. "Itxi ate hori!" Lao Zeng esan zuen. The errebolberra at ego burua beldur ego baino gutxiago pentsatu zirriborro bat. Atea itxi eta erabaki ego-en patua.
  
  
  Ziren, presarik gabe, hurbildu dit. Izan zen, hogei bat zuen, eta joan prest. Jaurti zuen bere arma. Nire eskuetan izan zen bideratuta sukaldeko mahai gainean, eta beste zen ezkutatuta tolesturak nire bata, non bonba zuen ezkutuko da. Bere, konturatu nintzen denbora izan zen. Ondoren, zuen abandonatu ee. Gogor bat bezala baloia. Zabalik Lao Tseng burua. Whammy bikoitza! Galdu zuen bere ego, eta, aldi berean, bonba joan off, betetze-gela hilgarria kea. Berea izan zen inguruan exekutatzen sukaldean dute, nahiz eta aurretik konturatu zer gertatzen ari zen. Blokeatuta zuen atea bere atzean, eta joan zen tenpluan.
  
  
  Tara zegoen. Elkarrekin Ning Tang. Esan zuen beste fraide mantendu KANG eragile gela batean eraikitzeko. Guztiak ihs ziren arretaz lotuta sortu eta ezarritako solairuan. Benetako fraide ziren martxan, bere monasterioa berriro.
  
  
  Zuen galdetu Tara eskatu egos nola sentitu dute buruz pistola erabiliz eta benetan mehatxatzen beste pertsona hil. Tara entzun erreuma, ondoren aktibatuta me bere begiak itxita. Bere burua astindu zuen.
  
  
  "Ez duzu sinesten."
  
  
  "Saiatu da," esan nuen. "Gaur egun, uste dut dena."
  
  
  "Guztiek dute benetan gorroto erabiliz arma horiek. Ahotsa zergatik — "bere burua astindu zuen," ahotsa zergatik hartu dute kanpo balak inguruan pistola lehen.
  
  
  'Nola? Begiratu zuen arma eskuan zuela, trukatutako monje. Berak zuzendutako atea ireki eta tenplua duena. Ezer ez duten bezala,. Besterik tristea egin klik.
  
  
  Barre egin zuen.
  
  
  Hori guztia altxamendua gertatu gabe balak. Izan ere, po KANG mutilak pentsatu ez ziren nahikoa balak irabazteko ekarri ih tranpa bat sartu.
  
  
  Begiratu zuen sartu Ning Tang begiak eta gogoratu zuen esan duten ideiak baino indartsuagoa izan armak. Ondoren, bere, pentsatu nuen ulertu.
  
  
  Pixka bat.
  
  
  
  
  Kapitulua 27
  
  
  
  
  Balorazioa horietako bat da hitz berriak hori gorroto dut horri buruz. Horietako bat da txarra ohiturak ezartzea, noiz ahaleginak ez dira inoiz "bizia" eta armada ez da, besterik gabe, "bidali" baino"zabaldu." Kalifikazio bat besterik ez dira handiak hitza zer esango dut Hawke buruz zer ezagutzen dut, eta zer kontatzen zuen niri buruz zer daki, eta erabaki dugu inori ez bestela.
  
  
  Tara eta berea ziren beren bidean da.
  
  
  Horietako bat izan zen ederra udaberrian egun Washington sparkles eta behin monumentu badirudi monumental bat esangura.
  
  
  Tara zen uncomfortably lasai batean taxi. Jasoz, nire eskua ongi, zuen pixka bere ezpain, galdu bere bihurtu ezin pentsamenduak. Bera izan da hau bezalako inoiz geroztik ferret hegazkina lurreratu. Gidariaren irrati zen adi horietako bat geltoki play zaharra estandarra doinu, eta oraintxe ziren jolasten ona zaharra Cole Porter abestia, " Hain Hurbil Eta Hain Urrun." Hori izan zen bere ahotsa.
  
  
  Bultzatu dugu sortu Dupont Circle eta gelditu baten aurrean, zenbait unmonumental atea Joint Sakatu eta telegrafoak. Gutxienez, hobeto fatxada AIZKORA egoitza hori baino exekutatu - behera London tea denda.
  
  
  Hawk agurtu gurekin gogoz. Begiratu zuen bere cluttered aulki eta growled.
  
  
  "Eseri", esan zuen. "Ez duzu minutu bat?"
  
  
  Irakurtzen ari zen zerbait gorri bat sekretua karpeta, mastekatzeko bat zigarro unlit. Gure gutxi bataila klonak baino gehiago izan zen, baina hemen Hawke da mahaian, gerra jarraitu. Kasu berri. Istorio berriak.
  
  
  Tara begiratu leihotik at sunlit treetops. Bere goiko ezpaina zen bota estu. Aktibatuta zuen eta shrugged. Whatever da bere bothering, berak jakin beharko lehenago edo geroago. Bera izan zen horietako bat, emakume batek ez luke play poker. Gutxienez, ez bada izan duzu sentimendu horiek.
  
  
  Horren ordez, begira nah bere, begiratu zuen Hawk. Bere zaharrak aurpegi-gazte begi urdin. Mota garuneko daiteke izena edozein helbide bat Nazien hangout 1940an, baina ezin gogoratu zer kamiseta jantzita zegoen atzo.
  
  
  Azkenik, begiratu zuen. "Sentitzen dut", esan zuen hoarsely. "Bezain laster, berak bazekien zinen seguru, zuk desagertu inguruan nire lehentasun-zerrenda." Jiratu zuen Tara. "Beno, Galdu Bennet. Nola egin nahi duzu parte aktiboa pintura?
  
  
  Tara irribarre egin. Bitxi bat, unconvincing irribarre. "Oso polita da", esan zuen emeki. 'Bai, oso polita. Baina... ez dut uste nuke berriro egin nahi."
  
  
  'Ez? Bat planteatu zuen eyebrow eta begiratu nire norabidea. "Ondo da, Carter. Zure txanda. Atxikia zuen atzera bere creaking giratorio aulki eta lit bat chewed zigarro.
  
  
  — Dagoeneko ezagutzen duzu, gehienak, jauna. Aurkitu dugu habia horiek PBXs eta suntsitu da. Tara arreta hartu clone enbrioiak, laborategiak, eta zientzialari ero bere atzean. CANNAE ez da gehiago izango hedatzen ih. Gutxienez, betiere ari gara, oraindik ere bizirik, Vin Po, Lao Tseng, eta guztiak helduen PBX hartu dute bere kanpo. Gutxienez, horiek guztiak nor ziren Indotxinako
  
  
  "Eta guk direnak izan ziren hemen, eta gutxi batzuk izan ziren Londresen," zuen eten zidan. "Guk ere kontaktatu bat ih droga aditua. han da. Zer-da-ego izeneko-orain?
  
  
  "Pam Zaldi." †
  
  
  'Bai. Hura dugu, eta aitortu zuen guztia arretaz. Jakina, lehen eman dugu emu pixka bat ego bere egia serum. Hawk grimaced. Maite zuen erabiliz bere bezainbeste maite zuen erabiliz bere. — Ez dugu behar kezkatu gehiago. Hau Featherstone errendimendua ere izan zen itxita. Hau da, erantzukizuna Scotland Yard. Itxura lortu dute hit asko dago. Eta diru hori finantzatu ditu asko KAN ekitaldiak.
  
  
  Esan zuen Hawke buruz opioa eremuak eta nola KANG erabiltzen droga merkataritza euskarri gisa pentsatu. Astindu zuen bere burua, goibel eta stubbed bere puru bat balitz bezala hil bizkarroi bat da. "Zoritxarrez, droga merkataritza ez da gure barruan gaitasuna. Baina jarraitzen dut, horiek kontatzea, ez da askoz gehiago, horiek drogak baino gutizia."
  
  
  Zuen hasperen egin. "Agian egingo dute entzun pixka bat gehiago gaur egun. Edozein kasutan, hau berezia poppy eremu jada ez da erabiltzen - batera adar Nassau duzula itxita. Horregatik, bi.
  
  
  "Eta ehunka gehiago lekuak, hala nola hasteko."
  
  
  Hawk bat eman zidan piercing begiratu. "Milaka izango litzateke hobeto egokitzen." Atzera jiratu zuen Tara. 'Ondo. '- Benetan, pozik egon behar duzu. Zure... zein da bere izena berriro?" .. zoro bat, pentsaezinak teoria... Bai, zuzena zen.
  
  
  Tara garbitu bere eztarria. "Duzu deitzen bat godforsaken, seiko ametsa, jauna", esan zuen, bene-benetan.
  
  
  Hawk begiratu nahastu. Agian, lehen aldiz nire bizitzan. "Ondo da," zuen muttered. — I utzi duzu bidez joan berarekin, ez dut?
  
  
  "Bai, jauna —" bakarrik izan zen erreuma lortu zuen.
  
  
  'Ondoren, fina da.'Ari zen prestatzen joan gaitezen. 'Are gehiago?'
  
  
  Zuen nodded zion. 'Bi gauza. Agindu dut fraide hauek genuke saiatu horiek aurkitu berri bat monasterioa. Nonbait free lurraldean. Bere hotel litzateke mantendu dute, bere hitza. Ez duzu uste zaindu ahal izango dugu hau?
  
  
  Hawk ohar bat egin bere koaderno. "Uste dut ez dagoela bat da, base militar Hego Korea. Let me begiratu hau lehen. Uste dut egin ahal izango dugu. Eta hasi zuen bigarren corkscrew.
  
  
  "Roscoe."
  
  
  Hawk borrokatu argia, beste zigarro. Ondoren begiratu zuen eta esan zidan buruz Roscoe. Horri buruz madarikatua aterki eta nola aurkitu dute ego.
  
  
  "Agian, hobea izan zen, era horretan, modu batean,", esan zuen. Ondoren, kanpo utzi zuen grim barre. "Hartu, Neurrira, hori ergelak gauza esan.
  
  
  Aktibatuta zuen bere creaking aulki eta begiratu leihotik. Begiratu dut. "Bere puntua da hori izan dugu asko lortzean txarra berrikuspen honi buruz Roscoe lasaia. Izan zen lortzean oso zaharra da, eta oso arduragabekeria. Abington Londresen eskatu baimena erretiroa ego. Handik gutxira aurretik hori gertatu, deitzen duzu, out ego. Modu bai, izango litzateke ego, azken gauza egin behar da. Eta ez nago ziur nola Roscoe litzateke ulertu dute hori. Bere urte onenak, zuen bikaina izan zen agente. Bat izan zen ego bizitza.
  
  
  Hawk arnasa sakon hartu. Bada galdetu dut pentsatzen zuen berak. Buruz eguna noiz zuen bere burua bihurtzen arduragabekeria, eta norbaitek erabakitzen du erretiroa ego. Jainkoa, orain pentsatzen zuen bere buruari buruz, gehiegi.
  
  
  Hawk aktibatuta kanpoan leihoan.
  
  
  "Zer egingo duzu? Izango duzu bat pasatzeko zure ondo merezitako oporrak atzerrian?" Izan zen ego modu bat da me kontatzea zen, me emanez aste batzuk off.
  
  
  Begiratu zuen Tara eta pentsatu Riviera. Aitzindaritzat. Bai, uharte bakarti batean ezin hobea izango litzateke guretzat. "Agian", esan nion.
  
  
  Jarraitu zuen. 'Eta zuk. Galdu Bennet? Merezi duzu egun batzuk off, gehiegi. Egin dugu, ziur Peter jasotzen arreta bikaina, baina ezin duzu zure oporrak elkarrekin. Duzu bi.'
  
  
  Zuen desplaza handiagoa engranaje.
  
  
  'Peter?'Bere,' aktibatuta bere.
  
  
  Zuen zuzen begiratu zidan begietara. "Peter Hansen", esan zuen emeki.
  
  
  Peter Hansen, zauritu heroi. Bere izena aipatu zuen laborategian zuen ohartarazi zidan, kontuz ibili. "Nire senarra," ondorioztatu zuen.
  
  
  Norbait ez dute denbora asko biribilen, Hawk bat egin keinu eskuzabala. Zuen eztarria garbitu, jaiki, eta atera aretoan sartu.
  
  
  Tara begiratu me at zoritxarrez. "Maite dut zion," esan zuen. — Ezin dut utzi zion. Ez nuke, nahiz eta ezin izan dut. Baina, Nick, maite dut maitekorra duzu, beraz, askoz ere. Zuen iritsi, heldu zidan, eta niri ospatuko itxi. Bere, begiratu bere aurpegia. Azken aldiz. Horiek ederrez begiak berde, horiek auburn ile, eta horiek ergelak freckles hori oraindik ez ziren. Eta bere, pentsatu zer nolako bizitza izan zuen izan nah. Seguru eta bizitza ona non dena egonaldiak bezala da, eta ez da inoiz bihurtzen da amesgaizto bat. Bizitza bat Ay ezin da inoiz benetan bere. Bizitza bat izan zuen inoiz bizi. Bizitza bat zuen, ziurrenik, inoiz ez dute nahi izan.
  
  
  "Agian hori da hobea, modu batean", esan nion. "Jainkoa maite izango me hitz egiten zentzugabekeria."
  
  
  
  
  
  Liburu buruz:
  
  
  Behin bazen garai bat, ez zen bat argitaratzeko eskainitako esperimentuak: bat hartu gorputzaren zelula norbait, garatzeko eskubidea baldintzak eta honen kopia bat lortuko pertsona. The doppelganger berdina izango da itxura izango da, berdin-berdina gaitasunak.
  
  
  Nick Carter ezin sinetsi, baina emu behar izan zuen aurkitu, hala nola, "klonak" edo berdin doppelgangers. Kasu honetan, ez dira doppelgangers jenio baten hiltzaile, bat bakarrik kontuan helburua: beldurtzea Kongresuko, Senatuko, eta Presidenteak Ameriketan, eta menpeko ih beren salvo. Eta, beraz, kontrol munduko politikaren ikuspuntu ezberdinetatik.
  
  
  Nick Carter daiteke asko bezala suntsitu PBXs gisa nahi zuen, baina pointless. Eta bitartean, AEBETAKO senatari ari dira hil, Carter egiten ari da bere hopeless lana: gelditu ekoizpen PBX eta ezabatuz bakarrik benetako hiltzailea.
  
  
  Baina ezin adar guztietan izan benetako gizon bat?
  
  
  
  
  
  
  Edukien taula
  Kapitulu 2
  
  
  Kapitulua 3
  
  
  Kapitulua 4
  
  
  5. kapitulua
  
  
  Kapitulua 6
  
  
  Kapitulua 7
  
  
  8. kapitulua
  
  
  Kapitulua 9
  
  
  Kapitulua 10
  
  
  Kapitulua 11
  
  
  Kapitulua 12
  
  
  Kapitulua 13
  
  
  Kapitulua 14
  
  
  Kapitulua 15
  
  
  Kapitulua 16
  
  
  Kapitulua 17
  
  
  Kapitulua 18
  
  
  Kapitulua 19
  
  
  Kapitulua 20
  
  
  Kapitulua 21
  
  
  Kapitulua 22
  
  
  Kapitulua 23
  
  
  Kapitulua 24
  
  
  Kapitulua 25
  
  
  Kapitulua 26
  
  
  Kapitulua 27
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Beldurrezko izotz terror.
  
  
  translated by Lev Shklovsky memoria bere semea galdu Anton
  
  
  Jatorrizko izenburua: Izotz Tranpa Terror
  
  
  
  
  
  Lehen kapitulua
  
  
  Dagoeneko izan zen lortzean iluna gainetik handiko teilatua eta inguruan treetops. Itzalak slid zehar gurutzatzea hosto, loditzeko lurrun-oihala etsigarriak Savchenko hori isuritako baino gehiago dena. Egin du geldoegi, nekatuta sentitzen dut beharrik izan, are okerrago. Bat errukigabe indarrean lurks oihanean — erraldoi bat leech drainatzen da, zure energia guztia eta are gehiago, zure bizitzeko. Hau boterea izan du lan me for, egun bat eta erdi. Zuen insta al me gelditzeko eta gezurra behera, besterik gabe amore eman, eta utzi horiek devilish horda intsektuak amaitzeko me off ona. Haria Nick Carter-super-agente AH, Killmaster N3. Eta bere ahots honetan izan zen infernuko txoko Nikaragua izeneko Mosquito Coast. Ironikoki, honen izena baxua, beroa swampy area ez da hartu horiek devilish intsektuak, baina Indiarrak-eltxo .
  
  
  Hala ere, zuen persevered delako zuen, bazekien hori izan zuen bere helmugara iristeko ilun aurretik. Ia impenetrable azpia izan atzeratu egin zidan nahikoa luzea. Izan nuen argi hazbeteko behin oihanean nire aihotz. Zin egin zuen eta ia erori zen bezala, masa berdetasun litzaidake zuen, besterik gabe moztu hegan berriro.
  
  
  Zuen jaurlaritzak lodi lokatza bat ia lehorrak-up erreka, bat milaka erreka hori meandered hemen bezala capillaries. Bere carapace ezabatzen zion, slithering, slimy izaki hasi igotzeko geldituta muck. Izerdi trickled behera nire aurpegia, beratzen nire arropa eta motxila. Balitz bezala, uhalak nire motxila izan moztu nire bizkar.
  
  
  Hasieran atzo goizean, ERDIALDEAN patruila ontzi jaitsi off me at Laguna de Perlas . Hortik joan nintzen, hego-mendebaldean, gutxi gorabehera paralelo Tungla Ibaia.
  
  
  Izan da abendua, eta, beraz, haria euritsua denboraldian. Eskertu izan dut hori. Prezipitazio asko aldatzen Nikaraguan, baina Bluefields Karibeko kostaldean lortzen 750 cm-ko urtean. Uztailean edo abuztuan, nire bidaia, hau da, dagoeneko osoa miseria, izan litzateke, erabat ezinezkoa.
  
  
  Ez dago errepide txoko honetan. Web bizkarrezurra da Panamericano beste aldean herrialdean. Nazio trenbide-sarea da, lau ehun eta berrogeita hamar kilometro luze da, eta da, batez ere kokatzen Pazifikoko kostaldean. Edonola ere, inoiz ez zuen izan ausartu erabiltzen da, besterik ez zuen bezala, ez litzateke ausartu erakusteko berak bakarrik errepide arloan. Zuri arrotza izango litzateke nabaritu eta mesfidati, eta hori negargarria izango litzateke une kritiko honetan koiuntura.
  
  
  Jarraitu zuen bere bidaia bidez kolore distiratsua hau irreala twilight munduko gora-ekialdeko lautada, baxua ridge gailurra. Gailurra altuena da hemen baino gutxiago, bi mila metro, eta batez besteko altuera zazpi ehun. Beste aldean, mendi jaitsiko emankor bat goi-lautada, lautada eta lakuak. Alde honetan, ordea, izan zen oihanean estalitako malda, amaigabea lerro vermin-estalita zuhaitzak, trinko mamitsuak landareak eta onddoak. Handi mahastiak twined inguruan zuhaitzak eta adarrak; stinking lizuna eta iluna, goroldioz estalita lurrean. Ez zen aromatikoa usaina usteltzen landaretza nonahi.
  
  
  Pixkanaka-pixkanaka igoeran bihurtu gogorragoa da; paddles zen zorrotzagoa eta leizeak sakonago. Arroilak ziren receptacles egiteko tantaka euri-urak, eta ih geldituta padurak ziren hazkuntza arrazoi milioika izaki etsai hori kontuan hartu beraiek nire jaki. Airean zen beti beteta intsektuak. Igelak eta txikiagoa ugaztunak agertu gauez bakarrik. Txoriak, ez zuen irabazteko goiko eskua denean, baina, normalean, sat handiko treetops. Troublemakers, igelak, eta etengabe hegazti chirping bildu gertu ur-jauzia. Ez dago bat izan zen, tamaina buruz bele bat, baina oso kolore biziko. Zuen txistu ia perfektua eskala, inoiz ez behin errepikatuz azken oharra. Izan zen gidatzeko me crazy. Horrez gain, intsektuen ziztadak eta hegazti eromena, nik ere jasan sugeak eta muskerrak. Han izan ziren, halaber, egunez drifters bezala stinking musker lurrean. Han izan ziren, halaber, boa constrictors burrows eta adarrak, tamaina ertaineko zuhaitz sugeak, eta slimy harraparia sugeak, hala nola, fanged ferocious lantzaria . Ih aberria zen hilgarria lur hori izan zen, ozta-ozta aztertu edo kartografiatu, eta hori litzateke azkar irentsi edonork izan zen ergelak nahikoa saiatu, ez.
  
  
  Gainerako egun, zuen waded bidez itogarria sakonean, gelditu behin bakarrik mokadu bat jan. Ziur nengoen ez dut egin, baina iluntasuna erori zen, moteldu arabera, argi oraindik atzean datozen batzuk gailur hodei, topatu nuen handi bat kluster Hondurasko palmondoak. Izan zen bezala, baso bat, baso batean osatzen osorik horiek altu palmondoak batera feathery hostoak eta nahiko leuna enborrak. Txikiagoa pikondoak hazi zen haien artean, inguratuta swarms bloodthirsty eltxoak.
  
  
  Hondurasko palmondoak hazten gehienak oihan Erdialdeko eta Hego Amerikan, baina ih kluster hau bezalako arraroa izan zen. Honek frogatzen du eremu hori izan zen behin, landatzen, gisa Maia Indiar erabiltzen fruta zuhaitz honen ekoizpen-olioa. Nahiz eta ez zen erraza behera moztu zuhaitz hau harrizko aizkorak, halaber, erabilitako egurra beren eraikinak. Arlo honetan, zuhaitz hau loratu, eta, azkenean, hartu du lur gainean izan zen, behin landatzen nonahi.
  
  
  Une batetik sartu nintzen palma grove, ireki nuen, poliki-poliki eta arretaz. Frank aurretik izan behar du Koronelak Zembla-en egoitza. Zer gutxi AH izan izanak buruz misteriotsu koronelak eta ego-jarduerak, bazekien hori tarte baso handia izan zen alaitzen gizonak, bengalak, zatiketa meategiak, eta sentikorra seinale mikrofonoak gai picking nahiz faintest soinua.
  
  
  Zuen arakatu aurrera fours guztiak, ikasten inch guztietan lur. Zuen bidez bultzatu azpia eta slid dragoi bat bezala harri bidez. Zuen nahita aukeratu gehien zaila eta impassable errepidea. Bada bat, animalia edo landare egin txikienak zarata edo rustle, erabiltzen zen ego aurrera, ito atera, soinua egin nuen. Motxila astuna izan zen, eta swung inguruan, alde batetik. Banku painfully nire begiak itxita, beraz, ezin izan dut ikusi behar bezala. Da haserretu me are gehiago denean wiped dut bere aurpegia nire beso.
  
  
  Batean prestakuntza camp basoak eta eremuak ziren, ustez booby-harrapatuta geratu zen, praktiko bat joko hori eman gure begirale sadistic plazer. Dena zen hilgarriak larriak hemen, eta zuen iragazi aurkitu behin tolestuta belar pala, adabaki xehatu goroldioa, edo creeper hori ezin izan da aurkitu edonon. Aurkitu zuten hainbat meatzeak eta inguratzen arabera nu, ukitu gabe. Hariak mozteko izango litzateke bere buruaz beste. Besterik gabe, aurretik heldu zen mendi, erlantz bat kable aurkitu zion. Mimmo nim arakatu bitartez, eta aurkitutako seinale bat kartutxoa, zein zuen defused.
  
  
  Bide bat izan zen, sasiak-estalita errepide hori jatorriz ran Tungla Ibaiaren eta joan zen iparraldean. Ez zen, ziurrenik, kanoa dock behealdean, eta ez dago bat izan liteke gutxi frankotiratzaileak ere, zuhaixka, gehiegi. Pista bera, noski, izan zen littered meatzeak eta beste tranpak gertu Koronelak Zembla en oihanean biltegia. Dut, beraz, zalantzarik gabe, ez luke hartu dute hau zuzen, bide estu. Berea desagertu atzera sartu itzalak, eta Stahl bildu bere modu gehiago zentzuz bidez azpia. Hogeita hamar metro kanpoan, bidea, bat-batean swerved eta moztu me off. Zuen arretaz aztertu txiki, goroldioa-estalita kentzeagatik. Zirudien, beraz, baketsua gutxi hegodun eta distiratsuak tximeletak dantzan iluntzeko argi.
  
  
  Ardatzaren zen lurperatuta moss batera hairpin gora begira. Duenak jarri gurekin ez da profesionalki nahikoa, zeren ez zen adabaki txiki bat goroldioa itsastea eskuineko goialdean. Nire ezkerreko eta eskuineko ziren lodi estaldura inguruan arantza. Ezin dut saihestu da, bestela izan nahi dut atzera joan eta oinez inguruan leku hau urrundik.
  
  
  Job, baxua, entzun zuen, soinu bat da. Ez nuen entzuten, bere eta pentsatu zer egin. Bide luzea du atzera ahal izan baino arriskutsuagoa konpentsazio bat nirea. Agian bat izan zen booby tranpa hori ez da lehertu denean ukitu duzu, baina ez dirudi egoki Koronelak Zembla da pertsonaia. Ez zen inguruan dutenek litzateke hondakin bat nirea izan zen, dagoeneko ezinezkoa dig ziurtatzeko igarotzea.
  
  
  Gora begiratu zuen, bere sorbalda at oihanean iluntasuna nire atzean. Hartuko luke luzeegia itzuli, eta ilun, ez nuen aukera dute. Zuen arakatu aurrera eta arretaz bildu adabaki bat goroldioa. Nire leiho bakar bat da presio piztea. Ospatu zuen bere arnasa, wiped bere eskuak bere prakak, eta horrexegatik pizte switch. Haria zen corroded, eta heldulekua ez budge erraz. Azkenik, lan egin da. Atera zuen metxa, ordezkatu helduleku nirea, eta ordezkatu pieza goroldioa. Ondoren, hasperen egin zuen berriro.
  
  
  Zuen jaiki eta ibili, arretaz bidea behera arte ezin izan zuen ahate sartu atzera zuhaixka bere ondoan. Ezkutatu dut osorako nire bidaia zuhaixka. Xehetasun guztietan beharrezkoa da ahalegin handiena. Aurkitu dut beste nirea inguruan lortu behar da, eta batzuek bengalak. Meatzeak izan ziren sakabanatuta bezala thickly bezala intsektuak. Azkenik, zuen urratsez urrats bat gehiago espazio ireki. Metro batzuk urruntzen zen handia, angular hill, thickly estalita shrubbery eta creeper-estalita zuhaitzak.
  
  
  Lehen begiratuan, begiratu bat bezala, piramide-itxurako muino. Baina gero ikusi zuen fundazioak egin zen geruza nahastuz harriak, eta alde on bat izan zen, bat eskailera ehunka urratsak. Hormak estaltzen ziren eder orkideak eta beste epiphytes hori erosoago sentitu pitzadurak harlangaitz baino zuhaitz adarrak. Begiratu zuen aurriak antzinako Maia eraikitzen . Ih ia ezinezkoa zen, aitortu bezala, giza esku lana. Bilakatu ziren bat oihanean hori kontsumitu ih bat mila urte. Egitura, itxuraz diseinatu gisa tenplu bat, igo ikusgarrian zehar sakonean oihanean, ilun eta misteriotsu honetan urruneko leku.
  
  
  Gehiago garrantzitsua baino, haren balio historiko zen helburua zein izan da orain erabiltzen ari. Txosten hau gurekin izan zen zatikako eta zatiak ziren oraindik irteten arabera belarrian. Hala eta guztiz ere, bada, gure informazioa zuzena zen, horiek isolatu eta itxuraz utzitako hondakinak jasotako gehien elektroniko aurreratua warfare imajina.
  
  
  Dena hasi zen duela bi hilabete bat garbled irrati-mezua gure agente Oaxaca, Mexiko. Une horretatik aurrera, irudi berezi bat jenio batek berak deitu Koronelak Zembla pixkanaka-pixkanaka garatu Akademia. Asmatu zuen zerbait klima-aldaketa, eta, ondoren, erabili hau klima kontrolatzeko arma gisa. Nor litzateke erabili ego aurka, eta zergatik izan zen, ezezaguna. Hala eta guztiz ere, dena adierazi, izan ere, nahikoa izan zuen ekipamendu hau tenplu Maia buelta zabala irakiten oihanean sartu erraldoi bat glaziarra.
  
  
  Eguneko epean, edo, agian, ordu, aurreikusi zuen besterik ez da egin behar: abisatu gabe, buelta Erdialdeko Amerikan bat sartu zabala Arctic paisaia.
  
  
  Bere ego behar dute gelditu bere.
  
  
  
  
  Kapitulu 2
  
  
  
  
  Off hartu dut nire motxila eta arretaz jarri ego lurrean. Zehar nire bi eguneko bidaia hemen, dut benetan gustatu. Berak eman zidan hezkuntza eta aterpe, eta espero dut zuen lagundu zidan berriro. Zer egin behar nuen hurrengo izan egin behar da, kontu handiz eta lasai. Guztiak ahal izan dut nirekin ekarri txiki bat izan zen tresna multzo duten guys AIZKORA lab egin, zehazki, kasu honetan. Ego gai izan zen lotu da nire gerriko, beraz, nire eskuak free ziren. Nire gas-bonba zen taped nire orkatila, eta stiletto zen fastened inguruan nire besoa. Utzi nuen bere nire Luger. Orain izan dut 7.65-mm-Chi-Com pistola, erabiltzen Vietnam, itxita bat goratzeko. Izan da bat eraiki-in silencer eta behar bereziak kartutxoak batera rimless karkasak. Izan zen, urrun bat Luger: ez da izan bezala, askoz potentzia, baina besterik ez zen eraginkorra bezala hurretik. Batez ere, ezin duzu benetan bat jarri silencer bat Luger. Prozesu hau oraindik ere ez dator oso ondo, nire eskutik, naiz gisa erabiltzen astunagoak alemaniako pistola.
  
  
  Pentsatzen zen I bat hartuz aihotz nirekin, baina ez nuke bat behar ego bidez joan hondakinak geroztik ez ziren overgrown, eta erabiltzen badut, labana bat, soinua litzateke, zalantzarik gabe, ematen dit kanpoan. Luze-bladed labana bat izan zen arma ona izan bada space, baina zaila izango litzateke helduleku bat tenplu bat bezala Luger. Beraz, utzi dut batera ego nire motxila eta joan konpentsazio inguruko tenplua. Han izan ziren, ziurrenik, gehiago mikrofonoak ezkutuko hemen baino irrati estudioan. Izan dut kontatuta pertsona monitor akats niretzat animalia baten inguruan oihanean, delako alarma sistema jada ez igorritako oharrak. Zuen jalgi eta bota berak sortu du lehen ledge tenplua. Erabili beharra nuen sustraiak, mahastiak, eta zuhaitz stumps laguntza gisa, ez dut ez duelako konfiantza gainbeheraren eskaileretan.
  
  
  Bere ia itsu-itsuan erori zen beste tranpa. Zorionez, ikusi nuen zulo txiki bat handiko zuhaitza. Gizona ezarritako nirea adierazi non izan zen, jarriz proyectil. Bere ez ausarta mugitu. Ninduten betiko aurkitu piztea. Izan zen mehe bat horixka kable txiki punta zorrotz itsatsita da. Da luzatu bi zuhaitzen artean eta erabat desagertu sartu foliage. Bada joan nintzen gehiago nahi izanez gero, ez litzateke moztu bidez nire haragia bezala maquinilla bat. Aldi berean, pin apurtu inguruan karga atzean zuhaitza, eta zuhaitz eta joan nahi nuke airean elkarrekin. Bat abegitsua gizon, hau Koronelak Zembla!
  
  
  Kable skirted da eta burumakur zentzuz on. Behin metro batzuk, bere oin harrapatu mahatsondo bat entzun eta gainerako. Ondoren, jaiki zen berriro. Euskarri gisa, erabili zuen slits eta protrusions. Goi-goian treetops, ikusi zuen moon rising, casting bat, zurbila, argi.
  
  
  Behin goiko zuen, crouched behera arteko bi harri gainean battlemented ledge. Aztertu zituen teilatua, zein izan zen, normalean, etxebizitza eta angeluzuzena. Aurrean taldea liderra eskailera eta atzera parte ziren birritan betiere alde izan zuen igo. Teilatua izan zen, garbi eta ziurrenik berria ezarri. Txoko batean urrun aldean moduko bat zen etxola bezala, hondakin-pila bat.
  
  
  Lortu tenplua, bidez joan behar izan nuen atea on-en etxola, ez zegoelako beste sarreran teilatua. Bi guardia eta helikoptero bat zegoen nire artean eta etxola. Odin inguruan guardia atxikia aurka helikoptero en lurreratzea engranaje. Beste poliki-poliki shell batera eskubanda. Biak izan ziren, labur, stocky Mestizen; bezalako ehuneko hirurogeita hamar Nikaraguako, erdi Native American eta erdi Usa. Janzten ziren solteak galtzak eta kamisetak eta biguna suede botak. Dute zirudien fina izan, eta ez du egin inolako soinua. Ez ziren bezala jantzita benetako soldadu, baina ezin dute erabili dute beren argi-automatikoak fusil lortu baduzu gehiegi itxi horiek. Hauek izan ziren Belgikako 7.62 mm NATO FAL fusilak; oso ona da, eta oso ezaguna Hego Amerikarrek.
  
  
  Helikoptero bat izan zen Kanpai Sioux 13 R, bat, hiru lagunentzako. Begiratu bat bezala pixka bat handi dragonfly bere buztana gora. Bat izan zen, fidagarria workhorse izan dira oso erabilia geroztik koreako era. Hau godforsaken leku, hala nola, gauza bat bakarrik izan zen garraiobide onenean. Hori dela eta, teilatua tenplu egin zen egokia lurreratzea. Hawke hartu airetiko argazkiak erakutsi duten helikoptero ohi zen aparkatuta teilatuan. Ikerketa bat burutu duela aste bat agerian helikoptero ez dagozkio ofizial bat arkeologia taldea. Erosi zen serie baten bidez, oso kontuz ibili transakzio bat armada biltegi Mexiko Hirian. Hau gertatu zen egun batzuk igaro ondoren, hiria izan zen hit indartsuena elurte memoria bizi. Ez da, beraz, sendoa bera, baina oraindik ere nahikoa igotzeko txarrena susmoak ere AH. Horregatik Hawk erabaki bidali me hemen.
  
  
  Zuen lehena izan zen gure jendea begirada itxi bat hartu hau helikoptero. Ez zen bitxia ikurra ateak; urrezko eguzkia hiru crimson lerro nen. Balitz bezala, norbaitek moztu zuen apaingarri labana batekin, eta metal zen orain hemorragia. Galdetu nuen zer ekarri duten. Gisa patrolman hurbildu Licks, konturatu zen bera eranskailu bere bularreko poltsikoan.
  
  
  Mantendu zuen datozen, licking eta licking... egoera bihurtu da zaila. Bi guardia ziren orain, beraz, urrun hori ezin nuen tiro horiek, aldi berean, non nengoen eserita. Bada nik tiro bat, egingo zuen ohartarazteko beste aurretik ezin dut piztu inguruan, eta jarraitu zion. Bada, berea mugitu goizegi, berea izan zen harrapatu haien artean; hala eta guztiz ere, bada, berea zen berandu, berea litzateke ere tranpan erori bezala arratoi bat. Beraz, nolabait, nahi nuke disarm, biak aldi berean, eta, ondoren, gabe, soinu bat.
  
  
  Guardia zapaldu baten inguruan gutxi arroka jaitsi zuen trenbide batetik. Zuen inguruan ibili teilatua, beraz, hainbat aldiz, orain bota zuen txiki bat txano Nah eta stared noraezean baino gehiago baranda, bere fusil slung bere sorbaldaren gainetik. Aldiz, ez zuen, nahiz eta traba erantzuteko; zerbait dela, nahiz eta bat exekutatzen txakurra du. Lehen baldintza da, beti behar duzu jakin zer gertatzen ari den zure inguruan, delako zure bizitza daiteke araberakoa izango da. Kostua izango da, ume, bere bizitza.
  
  
  Jarri zuen the knife bere eskuan. Bat izan nuen, isilarazten pistola nire beste alde batetik. Itzala erabat irentsi me up. She was one piece dituzten harriak. Objektuak dira, batzuetan zailagoa ikusten ilunabarrean baino iluna da, eta ezin dut gomendatzen da. Mantendu zuen datozen, licking eta licking. Bere arnasa harrapatu bere eztarria... bat-Batean, bere ego ezin izan du ikusi zion jada. Izan zen, ziurrenik, inguruan oinez batzuk eroritako arroka berriro. Une batez, beldur nintzen litzaidake zuen ikusi me, eta I ducked estalkia. Ondoren, atera nire begi izkinan, bere ikusi nuen ego hankak. Zuen, beraz, oraindik ez dut ezagutzen zen han. Orain bere ego entzun izan bere arnasketa eta rustle bere ego prakak teilatuan. Zuen zenbatuko hiru eta salto egin zuen gora.
  
  
  On dell bera, nire kezka nagusia izan zen, segurtasun zaindari at helikoptero. Behar zuen lortu ih bidea lehen, eta erabilera horiek gainerako gisa ezkutu bat. Eman distantzia, ego ezusteko erreakzioa, eta izan ere, ez nuen onartzen edozein zarata egin zen, mehatxu handiena. Bera izan zen, azkar tiro bi aldiz. Lehen jaurtiketa hit ume, bularrean, eta bigarren lepoan. Egin gabe soinu bat, erori zen atzera aurkako txandan kirurgikoa zutabe helikoptero. Zoletan nire botak gehiago egin zarata arroka baino plano inguruan nire pistola.
  
  
  Erabili zuen bere stiletto hit beste guardia giltzurrun. Zuen hura espero izoztu denean ikusi zuen bere hildako lagun. Baina erreakzionatu zuen bezala, pantera bat. Bat senezkoa mugimendua, aktibatuta zuen, beherantz okertuz. Ondoren, guztiak batean gertatu lausotzea.
  
  
  Izan zen, bada, behar bezala entrenatu, izan behar zuen erabiliz bere arma orain. Baina hori split bigarren, erreakzionatu zuen modu bat, ez zuen horrelakorik espero. Makurtu zuen behera, eroriz bere fusil, eta iritsi commando daga zintzilik bere gerriko. Zuen erabiltzen zen borroka hura. Ikasi zuen haur baten gisa. Zion, pistola bat besterik ez zen, baldarra burdin pieza.
  
  
  Espero dut sahiestu bere fusil, baina luze upelaren FALTA da, eskopeta sartu danbateko nire eskumuturra, bidaltzen stiletto inguruan hegan nire besoa. Ondoren, dena joan zen tximista azkarra. Fusil lurrera erori zen gure artean. Nire eskuineko eskua gora joan batera erretzea pistola. Ego ezkerreko besoa luzatu jasotzeko kolpe. Ego bat eskuineko eskua zortzi hazbeteko hotza kirurgikoa zuzenduta nire bizitza. Nire ezkerreko eskua harrapatu ego eskuineko eskumuturra eta yanked zion atzera. Bere itzuli zen niretzat orain, eta ezin izan zuen eraman, eskua ospatu labana. Bere ahoa ireki zuen garrasi. Sakatzen zuen bere eskuineko eskua ego-ren aurpegia eta estutu ipurdia pistola arteko ego-en hortzak. Zuen arnasestuka eta saiatu bira kanpoan. Nire ezkerreko eskua sakatzen behera, beraz, gogorra izan nuen okertu atzera. Atao zuen me in the shins eta saiatu iristeko nire aurpegia eta begiak bere eskua askatu.
  
  
  Emu jarri pistola bere ahoan eta yanked bere besoa. Zerbait pitzatu. Ego-en eskutik joan limp, eta labana erori bidez ego ahula behatzak. Nire ezkerreko atzean zegoen bere lepoan. Saiatu zen kanpoan tira berriro. Arrakastarik gabe. Ez zuen ematen diguten soinu bat denean, bere lepoa hautsi.
  
  
  Berak bultzatu lifeless gorputza bere burua atera eta hartu labana. Noiz guardia erori lurrera, bere xede izan zen bitxi bat, angelu bat, eta izan zen, dagoeneko martxan bidean Eguna. Barruan bat izan zen I saiatu estu eskailera. Handi aparkalekuak inguruan sapodilla zuhaitz, taila ziren oraindik argi eta garbi ikusgai eta ozta-ozta kaltetutako denbora. Harrizko hormak ziren estalita bas-erliebeak, kolorea eta horrek nabarmendu argi elektrikoa lanparak sabaian. Ez zen, gainera, argi batzuk datozen ilun bidez teilatuak, zer zen, behin leihoak izan ziren, eta orain overgrown berdea spider webak.
  
  
  Erdibidean eskaileretan gora, zuen zalantzan. Ezin izan dugu ezer entzun, goitik, behetik. Zuen sheathed bere stiletto, bildu harribil bat, eta botako ego behera. Zuen errebotea off arroka. Ez zen bakarrik oihartzuna. Jarraitu zuen bere bidea, pistola marrazten.
  
  
  Atera zuen on bat plataforma bat ganga teilatua eta korridore bat aktibatuta utzi. Are gehiago, dena izan da duela gutxi berritu osoan zehar, hormigoizko, altzairuzko habe eta aluminioa. Lanparak oraindik sabaitik zintzilik bezala kate bat Gabonetako zuhaitzaren argiak, baina haien ondoan bat izan zen, metal aire-girotua pipa zulo bakoitzean metro batzuk utzi cool aire out. Hemendik aurrera, Maya Stahl tenplu bat baino gehiago ez da shell, shell bat Koronelak Lurraren ultra-moderno egiturak.
  
  
  Beste muturrean korridorean bat izan zen, altzairuzko ate hori ez begiratu bezain ona banku ganga atea. Ez zen soinua digu. Atea jamb bat izan recessed, blokeoa gorri bat kudeatzeko. Posible izan da hori atea zabalduko litzateke, denean dut botoia sakatzen. Hala eta guztiz ere, oso litekeena da norbaitek beste aldean izango seinalea jasotzeko atea ireki.
  
  
  Jarri zuen bere belarrian hotza kirurgikoa. Ez nuen entzuten, bere lehen. Orduan entzun nuen baxua rumble dut sentitu beharrean, entzun, batera ozena, apal negar baten sorgailuak. Begiratu zuen atzera blokeoa. Inguruan tresna poltsa, zuen atera blokeo bat hautatzeko: tresna bat udaberrian hori automatikoki egiten orratz salto arteko zatiak blokeoa eta, horrela hausten ego. Izan zen, gauza sinple bat, eta beharrezkoa da esperientzia asko eta pazientzia erabili da. Hiru saiakera egin ondoren, atea ireki. Berea crept azkar eta isilik, nahi katu bat. Tenplu zirudien lasai eta abandonatu. Bibrazioak handitu, betez gela batera supersonikoa rumble indartsu energia-iturri. Joan nintzen zuzenean soinu banekien delako senez dela-iturri izan zen, zer nahi nuen. Nire shaggy urratsei oihartzuna zakarra hormigoizko. Beste korridore, beste eskailera, beste korridore, eta, azkenik, bigarren altzairuzko atea, horrek atzean zarata izan zen, nahiz eta ozenago baino. Erabiltzen zuen blokeoa jaso eta berriro zapaldu zentzuz barruan.
  
  
  Bat izan zen, behe-gela-ilara neon argiak. Bi aldeetan izan ziren kirurgikoa armairuak counters, sentsoreak, eta ilara ordenagailua bobinak atzean beira. Erdian izan zen telefonogunea ia metro bat eta erdi luze bat unimaginable kopurua botoiak, hariak eta potentiometers, zein egoeratan ziren azpilak zentzugabeak inskripzioak niretzat: Labion. Indizea, countercurrent akoplamendua, eta cataridin Faktorea. Energia hau gailu elektroniko hornitu zen kable bidez lodi gisa, nire beso eta ran solairuan zehar bat gimen aldatzeko beste aldean. Ez zen ate bat hurbil, eta goi-campal kirrinkariak zentral entzun ahal izango dira hortik. Baina ez nintzen interesa. Bere izan zen, non izan behar. Joan zen ordenagailua armairuak eta bultzatu birakaria aldatzeko panelak aurrera.
  
  
  Bobinak mehe gisa iturburuak, transistoreak, eta integral tolestu paperak glistened argia. Poe hartu bat poliester spray ahal duten bezala begiratu erregular bat spray dezakezu intsektizida. Izan zen busti gainean ekipamendu bat gardena geruza oso korrosiboak disolbatzaile azido. Dut, beraz, garbitu guztiak, armairuak eta itxi panelak berriro nintzen egin.
  
  
  Azido bat izan zen asmakuntza AIZKORA lab . Bonba bat hartu ahal out zati objektu bat denean, muntatu, baina, ziurrenik, ez da guztia; eta, zalantzarik gabe, ez guztiak zati garrantzitsua, behintzat erabiltzen da, beraz, askoz lehergai osoa Maia tenplua suntsitu zen. Hala ere, bat-bateko, tenplua suntsitu ahal izango dute, gutxiago atsegina nazioarteko ondorioak.
  
  
  Orduan ez zen arazo logistiko nola kontrabandoan zerbait, beraz, heavy. Ez da, gainera, arriskua duten bonba aurkitu izango da, eta defused nirekin. Azido ezin izan da detektatu beranduegi izan zen arte, eta ezin izan da detektatu zen ondoren busti. Nahiz eta autobus litzateke desagertu, utzi digu ideiarik ez zer gertatu zen ondoren utzi nuen.
  
  
  Zuen arretaz busti kaustikoa substantzia nonahi. Ordu batzuk eta azido jaten zukeen guztia bidez. Zati urtu, kable bidezko konexioak desegin, eta eragindako zirkuitu labur bat ere metal etxebizitza. Denbora itzuli dut oihanean segurtasunez, Zembla en metodoak izango tearing bere ile. By gauerdian, ekipamendu pieza guztietan zuen maneiatzen zen pila bat murriztu txatarra. Hori emango luke gure diplomatiko denbora lortzeko Nikaragua eta Amerikako Estatuen Erakundea ikertzeko. Sabotaje izan zen nire lana bakarra. Noiz bukatuko dut, denek barre egiten. Ezik Koronelak Zembla.
  
  
  Amaitu zuen dituzten ordenagailuak eta busti barruan telefonogunea. Bat-batean, atea ireki eta bi teknikari eta segurtasun zaindari bat sartu. Nire zentzu sorpresa izan zen handia nire shock. Metodo — pentsatu nuen ziren metodo zirelako jantzita berokiak zuri eta egitea paperak - ziren abenduan. Gris-jantzitako segurtasun zaindari mistletoe Rossi Brasilgo .38-caliber errebolberra bat hip zorrotik. Garatu zuten ego beren kabuz erabiliz, Smith & Wesson, eta izan da, lau hazbeteko garunean. Harrapatu zuen, ego eta oihu, " Alto."
  
  
  Hala ere, ez nintzen joan stand oraindik. Guztiak izan zuen denbora egin zen rip auto-destruct banda atera globo eta hurl ego bat sartu txoko ilun. Hartu zuen, eta helburua tiro bi aldiz. Guardia mina garrasi eta besarkatu bere eztarria. Bat gawk at ego errebolberra gainditu nire burua baino gehiago ezer sakatuz gabe. Guardia jaitsi aurka kabinete bat atzean. Zuen groaned, clawed at metal, eta poliki-poliki slid lurrean.
  
  
  Salto egin zuen atea eta sartu zuen, bi teknikariak izan ziren, jakina, honako guardia en aginduak izan ziren, eta oraindik zutik. Hau hartu me out counterweights. Sentitu dut, norbaitek hartu nire kamiseta. Bere gorputza biratu 360 gradu ihes ego-en trikimailuak. Une hartan, gehiago guardia rushed. Ondoren, bigarren teknikaria lunged me at, burua makurtu, eta indarrez bultzatu me back gelan sartu.
  
  
  Guardia rushed me at. Bat ukabila harrapatu me eguzki plexus eta beste jaw. Zuen recoiled. Saiatu zen bere arnasa harrapatzeko eta tiro azken bi balak at erasotzaileen. Izan nuen gogobetetasuna bat entzuteko negar. Hiri bat ukabilak eta altzairu jaitsi me on. Pistola postuan amaitu inguruan nire eskuak. Indartsuak ziren, energetikoa borrokalari. Lortzen bada kentzeko bat, beste bi jotzen dira bere lekua.
  
  
  Hau nahasmena, I izan zen bat-batean zaionean gogor groin. Zuen bikoiztu baino gehiago excruciating mina eta jaitsi hormigoizko solairua. Boot hit me altua. Erdi-numb, heldu zen bere inguruan, aurkitu bere hanka, eta yanked. Gizon jaitsi arteko beste, garrasika. Orain, ezin izan zuen lortu bere labana.
  
  
  Izan dut tajadura da guztiak nire inguruan, eta sentitu nuen zerbait bero zipriztinak nire aurpegia eta eskuak. Nire stiletto zen oso irristakorra nire ego eduki. Guardia ' orroa entzun bere. Ih da gehiegi, eta ih zen oraindik iritsi. Izan dut zaionean eta hit butts of errebolber. Horietako batzuk izan pistola, eta saiatu dira beren onena hit me haiekin. Ih botak ziren guztiak baino gehiago, nire zauritu gorputza. Garrasi hazi fainter eta gehiago neutro: laino bat itzalak eta ahotsak. The errebolberra joan off. Da bat bezalakoa zen dinamita karga eztanda beheko gela. Izan dut bat vague sentimendu hori hil erasoa gelditu. Guardia koa arreta, arnasketa, hein handi batean. Gizon bat zegoen atari, poliki-poliki jaistea bat Colt Python 357. Unsurprisingly, the gunshot oihartzuna gelan. Zuen berbera jantzita uniforme gisa, besteak beste, baina bere ego-bultzatutako demeanor adierazi konfiantza eta agintaritza. Bere aurpegia zen mehe eta zorrotz. Bere pursed ezpainak izan lapur bibotea, eta Hans Emu en aquiline sudurra zuen itxura bat hegazti harrapariak. Han koa izan zen bezala, bat aldi baterako, desinteresatu ikuslea, baina bere begiak ziren bezala, gogor harria.
  
  
  'Zer gertatzen da hemen?'Zer da?' galdetu zuen, nahiko lasai. "Jauna", esan zuen guardia bat, " hau topatu dugu Ingeles hemen. Zuen hil eta zauritu Juan...
  
  
  "Silencio". Gizon zorrotz bat errebolberra me at. 'Nirekin etorri.'
  
  
  Jaitsi dut nire stiletto eta mailakatu nire oinak, nire muskuluak mina garrasika.
  
  
  
  
  Kapitulua 3
  
  
  
  
  Berea izan zen, ilun haitzuloa. Bakar bat saint egiten zen bere bidean bidez crack azpian lodi egurrezko atea. Ganbara izan zen, oso txiki bat baino handiagoa ez handi armairuan. Nork daki nor edo zer zen behin barruan. Gutxienez, izan zen han eserita orain, erdian filthy nahaspila. Izan behar du nonbait pean tenplua, sustraiak zuhaitzak eta landareak izan penetrated harriak, baina, antza denez, beraz, poliki-poliki ziren orain eusten hormak elkarrekin.
  
  
  Atxikia zuen aurka harrizko horma, moaning, biluzik eta powerless batean fetid aire, ernegaturik zain, zer gertatuko litzateke hurrengo. Dut aurkitu zen, bilatuko, eta dena eraman zen. Baita nire gas-bonba eta nire wristwatch.
  
  
  Ikerketa buru izan zen pertsona bat, zeinen izena eta posizioa ez dakit. Ez zuen galdera dit. Ego hitz mugatu ziren batzuk labur aginduak me edo bi ego-eskoltatuz guardia. Zuen tratatu me lasai bat, harroa mespretxu hori angered me baino gehiago ere bada, izan zuen sadistic. Litzaidake zuen utzi me hemen, eta orain arte bezala, esan izan dut, litzaidake zuen ahaztu bere.
  
  
  Orduko gainditu da, beraz, poliki-poliki, ia galdu dut nire buruan. Gastatu dut nire zati denbora pentsatzen nire ihes planak. Ez zen Ih. Gainerako denbora, pentsatu dut azido korrosibo; nola poliki-poliki, baina, benetan, batera Zembla ekipamendua, da jaten zen nire bizitza. Bigarren behin hurbilago ekarri zidan une denean suntsiketa prozesua izango litzateke nabaritu, eta, ondoren, egingo lukete, zalantzarik gabe, ez utzi ni ustel hemen edozein gehiago.
  
  
  Soinua bolt beste aldean atea ikaratu ninduen. Atea irekita creaked. Nire ikertzaile itzuli bi nerbio-guardia. Bota zuen nire prakak me at, eta, ondoren atxikia aurka doorjamb batera aire bat aldi baterako, desinteresatu behatzaile.
  
  
  "Get jantzita, amigo, eta joan egingo dugu festa bat arritxu."
  
  
  'Nora?'
  
  
  "Itxi ahoa. Egin duzun bezala esan ari.
  
  
  Zuen arte itxaron nuen buttoned nire galtzak askatu, gero motioned lortzeko me, bere makeshift telefono mugikorra. Zuen blinked argi baten babesik gabeko bonbilla korridorean, eta zalantzan une bat lortzeko bere errodamenduak. Hau eragindako guardia ikutu zidan barrikak bere pistola. Beste bide bat hartu genuen baino etortzen genuen, eta bete hainbat soldadu eta teknikariak duten begiratu me at nahasketa bat nazka eta jakin-mina. Ibili gara pixka bat luzea bitartez, bare-harresi korridoreetan, eta eskaileretatik behera. Ziren guztiak, beraz, antzekoa zen duten I hopelessly galdu labirintoan. Azkenean etorri gara zabal bat aretoa ireki sartu beste korridoreetan, beraz, begiratu balitz bezala izan genuen, iritsi ardatz, gurpil bat spokes. Hau aretoan azkar bihurtu handi bat erdiko aretoan. Gehienak izan zen dimly lit batek dirdira atzean arabera errezelak zintzilik zirkulu bat sabaitik. Ez zen inor indartsu leku bat osatuz distiratsua zirkulu erdian solairuan. Hormak ziren lerrokatuta, ia alde guztietatik batera apalategiak. Lodi, larrua-lotuak folios koa ondoan hostoz erroldatze. Hormaren aurrean zuen mantendu da hutsik ageri zen, bat izan ezik handi misteriotsu pegatina hori beti zintzilik handiko eta bene-benetan erdian. Urrezko eguzkiak dirdira etapa, non tresna kontsola eseri, begira balitz bezala izan da manipulatu. Bost pertsona ziren eserita inguruan zirkulu bat nah.
  
  
  Ez ziren bi adin ertaineko gizona, ez. Bat izan zuen helburu gisa, burusoila billarreko bola. Beste bat izan zen aurpegia, lehen begiratuan, talka batera slamming atea. Emakume bat zen, labur eta gantz, heavy batekin, baldarra bularrean eta zorrotz, piercing agate begiak. Bigarren bat gazteagoa zen eta apur bat hobeto erretratatu. Begiratu zuen bezala, izan zen aspertzen.
  
  
  Bosgarren pertsona izan zen pertsona bat, oso ezberdina, besteak beste. Eseri zuen artean emakumeen kontsola ikusgarria beltzak larruzko aulki birakaria. Nen bat jantzita argi beige eta spa batera traje urdin bat cashmere zapia. Atxikia zuen on kontsola, altxatuz bere ukondoa eta eusten nire tresna poltsa eskuan, balitz bezala, niri galdetuz begirada bat hartu nah. Begiratu zuen me zuzen aurpegia bat jakintsua eta triste begiratu bere begietan.
  
  
  Izan zen txiki eta arin. Ez gizon zahar bat, baina urteetan ez zuen galarazi zion. Sakona lerroak bere aurpegia eta bere begiak azpian zirkuluak zirudien izan dira sartu hammered horiek, ezabatu aztarnak edozein gazte edo guilelessness. Ez zen gu bezala, edo beste edonork nuke inoiz ikusi zion. Jatorrizko makurrak sudurra, kopeta lerroak, eta ongi konprimituta goiko ezpaina bat eman thoroughbred Maya. Emu ez aurkeztu behar du bere burua. Zuen ran sartu iheskorra Koronelak Zembla. "Urrats kanpo, senor,", esan zuen. Ego-en ahots altua izan da eta zorrotz gisa, ezpata bat.
  
  
  Pistola bultzatu me aurrera.
  
  
  Koa izan zen, bat erdian blinding argi izpi, eta hainbat minutu luze inork ez du ezer esan. Zembla ez mugitu, baina beste batzuk desplazatzen uneasily beren eserleku, ikasten me iragazi begiak. Ez ziren hutsa bezala-blooded gisa ih liderra, baina Maia odol atzean utzi on ih da, hein handi batean, tanned aurpegiak.
  
  
  "Ez dugu bilatuko dena bi aldiz," Zembla esan zuen azkenean, " baina ez dugu aurkitu ezkutuko edozein lehergailuak edozein lekutan.
  
  
  Ez zuen ezer esan.
  
  
  Entzuten dut bere, ", esan zuen. Ego-en ahots zen deceptively errespetatzen. The poking pistola nire atzera, ez zen horrelako guztiak.
  
  
  Ez nuen utzi zion, " esan nuen.
  
  
  Agian, ", esan zuen. Aktibatuta zuen nire laukitik goitik behera, beraz, bere edukiak bota zehar kontsola erretilu, eta jaso nire microfilm kamera. "Luzea egin duzu eta zaila da modu besterik argazkiak ateratzen, senor,", esan zuen. Argazkia besterik ez zen bigarren zatia, nire zeregina. I zen ustezko harrapatzeko ahalik eta ekipamendu ahalik buruzko film, baina ondoren bakarrik izan nuen aukera bat erabili nire spray. Hawke zen adamant hori buruz. Suntsipena izan zen lehenengo. Ezin zuen lagundu, baina irribarre, nahiz sentitu zuen, baldar eta urduri, tigre bat bezala sniffing tranpa bat.
  
  
  Bat-batean, Zembla bota nire gauzak lurrera zorrotz batekin mugimendua bere eskua.
  
  
  'Nor zara zu? Zer da zure izena? Zer egiten ari zara hemen, hala ere?"
  
  
  Berea zuen, shrugged. "Nire izena da Nick Carter - eta badakizu zergatik egin zuen hemen. Izan duzu arrazoi bat bete zure eskuak bigarren duela.
  
  
  "Carter...", esan Zuen izena arretaz. "Uste dut gogoratzen dut, bere buruz zerbait.".. Bai! Botoa da! Kuba, 1969an eta Txile iaz. Beno, huts egin duzu denbora honetan, Mr. Carter.
  
  
  "Agian arrazoi duzu," esan nuen, berari begira. Nire begiak mantendu mugitzen, atzera eta aurrera, bat aurkitu nahian ahula lekuen Zembla, beste lau, edo gizon eta guardia koa izan duten nire artean, eta korridore ilun. Ez zen ez erabat ihes egiteko aukerarik digu. Zembla zirudien zentzu nire hazi ezinegona, eta kanpo utzi zuen labur, zorrotz barre, eta esan zion: "Lasaitzeko behera. Ez dugu exekutatu duzu hemen.
  
  
  "Zain nago ekitaldia non egingo dute erauzi nire bularrean eta erauzi out bat dolarraren faktura."
  
  
  — Nahi duzu aitortu merezi duzu, Senor Carter. Izan ziren jende ona, bai hil. Baina zatoz gora ditugu batera modu bat erabili behar duzu burua, eta bitartean ezin izango duzu gai argazkiak hartu behar da, ez dago aukera bat izango duzu gai jakin dezagun zertaz ari zaren ikusteko. Bide batez, besterik gabe, jakin-mina, ez traizio erakusteko modu hemen?
  
  
  Zuen shrugged kasualitatez berriro. "Entzumena osoko hotel, eta osoa lortzeko."
  
  
  — Dagoeneko izan dut beldur hori. Bakarrik izan zen laguntzaz, traidore bat duzula gai izan ziren pasatzen nire defentsa gerrikoa. Bakarrik ekuazioa ezin dut konpondu da, giza jakin ezin. Ez dut uste izango da traba me ondoren, gaur gauean.
  
  
  Ez zuen jakin nola eskuineko izan zen. Baina arrazoi desberdin baino pentsatu zuen! Eta noiz nahi zuen jakin egia?.. Inguruan begiratu nuen berriro, eta irentsi. Da tranpa bat izan zen, hilobia. Nahiz eta ruthless saint gainetik zirudien erradia arriskuan.
  
  
  "Ondoren, gaur gauean," Zembla jarraitu zuen, " han izango... Baina, ziurrenik dagoeneko ezagutzen all about my little instalazioa hemen!"
  
  
  — Besterik ez duzu, uste duzu handiena hozkailua munduan."
  
  
  "Ez, zehazki," chuckled zuen. "Ez naiz bakarrik egin joan, batzuk irudimenezko mendi. Hau da, irrati-uhinak erabiliz asmoa duten baso dago, proiektatuz guztiak bere propietate aire korronteak troposphere. Hau behar izango gertatuko altueran buruz 15,000 oinak da elurra. Jakina, inork ez du ikus horiek irrati-uhinak, eta hegazkina daiteke, besterik gabe, hegan, horien bitartez. Bakarrik klima, uste izango da ez dela baso bat!
  
  
  "Pentsatu bezala Mexiko Hirian?" Galdetu nion sourly.
  
  
  Beraz, nabaritu duzun! Izan zen, beraz, hitz egiteko, esperimental emanaldia. Itzuli ondoren, nire koordinazio-puntu besterik ez ziren gutxi mila bat ez ezik, auzo. Baina denbora honetan izango da estaltzeko gai gehienak Erdialdeko Amerikan...
  
  
  - Koordinazio puntuak?
  
  
  Ego eten bere. 'Zer esan nahi duzu?'
  
  
  Izango da, argi izan behar duzu, hori ezin dut ekoizteko irrati-seinale bat uhin zabal bezain mendi bat. Behar dut, proiektu-sorta bat puntu edo, esan, indar lerroak osatzen duten ingurumari mendi bat baino gehiago area dut hautatutako helburuak. Oso zehatzak kalkuluak behar dira zehaztu non jarri backup transmisoreak, beraz, ez dira egokiak proportzioan matematiko nagusia ardatz nagusia."
  
  
  "Nire laguntzaileak", gehitu zuen, nodding lau atzean," dira, bakoitzaren jarraipen bat laguntza-estazioan bere herrialdea."
  
  
  Nire eztarria sentitu lehorra. — Baina hori ardatz, zentro horren inguruan dena lazkoz, hemen da, ez da?"
  
  
  Bai, jakina.'
  
  
  Bere erdia arnasten erliebe sigh bat, beste erdia madarikatua ego maltzurrak.
  
  
  Eta zer gertatzen da, ondoren, estali guztia elurra?
  
  
  Barre egin zuen enigmatically. "Gero dator hirugarren Maia inperioaren."
  
  
  I begira geratu zen, noiz bere megalomania hit nire burmuina indar osoa. Ondoren, zuen snapped, " ez duzu oso urrun hego hori?"
  
  
  Hau da, benetan, zentzu horretan, sehaska gure zibilizazioaren kokatzen zen Dukatan. Baina lehen bi Maia empires luzatu are gehiago hegoaldean." Gehitu zuen zorrotz batekin barre, " Inoiz ez dei bat Yucatecan bat Mexikoko. Gure historia feuding batera Aztekak, oraindik ere existitzen da, nahiz eta bera dugu Teules, gauza bera dira txorimalo gisa Lumadun Dragon Kukulkan.
  
  
  Aktibatuta zuen eta adierazi argiztatuta irudia moan. "Gogorarazten digu nen."
  
  
  "Eta lerro gorri?"
  
  
  "Gogorarazten digute nor gure benetako etsaiak dira. In 1519, Cortez bat hil Maya Tabasco eta, ondoren, landutako hiru sartu joan, zuhaitz baten enborra. Izenean Karlos i. espainiakoak, zuen jabe zen gure lurraldean." Zembla niri begiratu berriro. "Oraindik ez duzu gure etsaia, Carter. Zure moduko du gure lurrak okupatu bost mendeetan, eta behartu gaitu pobrezian bizi da.
  
  
  — Orduan, zer egin behar duzu, Sam?" Gailu honekin, duzu eragingo du, are gehiago, pobrezia. Dena izoztu egingo. Gomazko, bananak eta baliotsua egur espezie hil egingo izozteak from. Kafea eta kakaoa suntsitu egingo dira. Industria suntsitu egingo dira. Ekonomia osoa Erdialdeko Amerikan suntsitu egingo dira egun batetik bestera."
  
  
  Zuen haizatuko bere eskua, balitz bezala, bat ume, nahikoa izan zuen intsektu bat. "Emandako baliabide naturalak, gure herriko ia birjina. Txiki zati hori izan da, garatzen ari da agortu arabera, esplotazio kapitalista. Gure bizitzak ez dira aldatuko, zeren guk, oraindik ere, jasan gosea eta pobrezia. Behin hori baino gehiago da, eta gringos joan dira, eraikiko dugu gure ekonomian, baina bakarrik geure buruari. Esan dezakezu hori egiten ari naiz Erdialdeko Amerikan aldi baterako errentagarriak."
  
  
  "Esan nahi duzu ez da inor bizi.
  
  
  "Errentagarriak, inor bizi, eta inperialista murriztu da gauza bera."
  
  
  'Hau zentzugabekeria da. Eta bertakoek ez ados zurekin. Zergatik ez duzu ohartarazteko ih, Koronelak? Gutxienez, ondoren, egin ahal izango dute prestatu eguraldi hotza.
  
  
  "Errealista izan, gauza horiei buruz. Nor izango litzateke, nik uste? Bere ez partizan. Bere ingeniari da Sizov. Eta gisa honetan koronelak, hau da, ohorezko mailara gainean ematen dit arabera Arkansas Confederate Milizia zerbitzuak behin errendatzen. Badut ziren fidagarria, I izango litzateke nahikoa indartsu bat repel eraso, Senor Carter. Duzun bezala frogatu, bere zaurgarria. Zalantzarik gabe, izango duzu ez dut ulertzen behar dena mantentzeko sekretu bat arte nire potentzia gainditu ahal izango da. Eta erantzun zure corkscrew galdera: horregatik bizi naiz, ehunka mila Yucatan, hau suntsituta zati Nikaragua.
  
  
  Baina milaka pertsona bilduko dira zure pertsona, sufritu eta hiltzen dira."
  
  
  Jasan izan dugu mendeetan zehar. Ari gara gogortu suntsitzen aurkako izaera. Ahal izango duzu, esan dugun bezala reed. Luxuzko eta ugaritasuna egin dute zure pertsona biguna eta ahula. Bai, pertsona hil egingo da, zoritxarrez. Ih Baina izango da, baino askoz ere txikiagoa izan zen bada odoltsua iraultza. Pertsonak beti behar die, beste batzuk bizi. Ez al duzu ikusten? Oso garrantzitsua da hori sortzeko lehen duzu zure mendi eta soilik ondoren, informatzeko kanpoko igerilekua zure requirements."
  
  
  Zer gertatzen da, bada, zure eskariak ez dira onartuko? Izango da zure transmisoreak lan egiten jarraitzeko eta ekarri dena itzuli ice age?
  
  
  Hau izan da gure ametsa luzeegia gelditu. Urtez, guk amestu eguna noiz izango dugu reap zer erein dugu."
  
  
  Arren sua ego hitzaldian, bere begiak ziren, primeran normal noiz begiratu me at zuen. "Egun horretan izan zen, jatorriz ustezko bihar, Jauna Carter, baina argi dago, zure esku-hartzea bultzatu du gure ordutegia aurrera."
  
  
  "Gaur?"
  
  
  'Orain!' Ego behatzak ran baino gehiago lerro bat etengailuak. "Gure hilgarria uzta orain hasten da!"
  
  
  Ez orain! Ez da gutxi arte, ordu gehiago gainditu dute ! Nahi izan dut zerbait nire ezpainen txikiagoa mantentzeko zion at yelling gisa tresnak zen bizirik azpian ego-en eskuetan. Nintzen pentsatzen, hiru kanal hori izango litzateke difusio beste Erdialdeko Amerikako herrialde batzuetan.
  
  
  Sortu gehituz dolar bat dena izan liteke hemen, baina hau gehituz sortu dolar bat izan zen oraindik ere, taupadak. Jainkoa, litzateke duten azido inoiz lan, gehiegi? Nire hasierako izua desagertu zen. Gertatu zait ezer ere ez gelditzeko hau nekaezinean suntsitzea. Zembla ordaindu izan hozten pixka bat, baina, azkenean, bere planak ziren porrota izatera.
  
  
  Zembla frowned gisa metro erregistratu anomalia bat, eta Ego-ren eskutik apur bat astindu zuen bezala egokitu da irakurketa. Baina ego ahotsa da absurdly irmo eta seguru. Hitz egin zuen maila bereko tonu. "Badakizu, Carter, prest nengoen duzu iristen."
  
  
  — Ba al dakizu izan dut datozen?"
  
  
  "Oh, ez berehala, baina probabilitatea batzuk gobernu bat bidaliz sarraski aditua izan da, nahiko handia." Begiratu zuen markoa dantza geziak kontrol panel. Banan-banan, zuen aktibatuta apurtu. "Horregatik, bere ahots hartu aparteko neurriak. Nire transmisoreak independentean lan bakoitzaren beste.
  
  
  'Zeintzuk?'- "Ez duzu horien gaineko kontrola beste puntu?"
  
  
  'Bai, noski. Dut piztu bat ih relay seinalea hemen", esan zuen. Zuen tapped panel. — Eta ez dut buelta atzera ih modu berean. Orduan bakarrik ez dute lortu beste irrati pultsu.
  
  
  Sentitu nuen zurrunak arteko nire sorbalda hezurren. "Esan nahi duzu, hori denean dute oraindik, bakarrik ahal izango duzu buelta off urruneko kontrola?"
  
  
  'Hori da. Hau da, babes aurkako sabotaje. Mota bat asegurua nire segurtasuna eta segurtasuna nire instalazioak. Bada, dena hemen suntsitu zen, eta Jainkoak bedeinkatu lelo nork egiten saiatu da, baso litzateke oraindik sortu. Emaitza negargarria izango litzateke.
  
  
  Galdetzen nion, slurred ahotsa ," Zer esan nahi duzu, hondamendi?"
  
  
  Suntsitu igorlea bat bezala izango litzateke kendu bat lekukoa azpian karpa bat. Karpan izango dute, hainbat forma, baina oraindik ere izango zutik geratzen. Nire kalkuluak dira oso zehatzak, eta ez, nahiago dut pentsatu meteorologia kolpe hori gerta litzateke, bada, nire indar eremu zen ondorioztatzen du counterweights modu honetan. Gaietan okerragoa egiteko, hau bada geltokitik irten zen batzarrean, besteak litzateke jada ez da gai izan transmititu seinalea. Oso posible da, ondoren, Erdialdeko Amerikan izango estalita elurra eta izotza betiko".
  
  
  Diabolical egia ego-en profetikoa hitzak hit me bezala kolpe bat.
  
  
  "Nire Jainkoa," dut oihu, berari begira, " ez hasi dela! Eutsi! bere...'
  
  
  Ozen leherketa moztu off nire abisuen erdialdean esaldi. Hit lurrean. Bi guardia salto nire bizkarrean. Dute ia xehatu me, eta estutu aire inguruan nire birikak. Bere writhed eta borrokatu ero bat bezala. Emaitza ez da. Bi hauek izan ziren ni baino indartsuagoa. Dute orratzez me solairuan. Gizon horrek muskulu besoak niri ospatuko estu. Zakarra, callused eskua estutu nire ahoan, beraz, zaila dela, nire hortzak ia bidez joan nire ezpainak. Bere burua askatu zuten.
  
  
  'Gelditu da! Ez dago...'
  
  
  Zakarra hatzekin estutu nire inguruan rta.
  
  
  Nire oihuak harrapatu nire eztarrian. Bat izan zen hopeless egoera.
  
  
  Zembla barre goxo. "Lasaitzeko behera, senor . Nik dagoeneko aktibatuta beste kanalak, eta, orain arte bezala, esan dezaket, dena ongi dabil hemen. Orain ari dira, besterik gabe, sinkronizatzen.
  
  
  Bere gona, gainbegiratu zuen helplessly bezala Zembla piztuta bere lau geltoki berean uhin-luzera. Bere gorputza dardarka hasi zen, animalia bat muskulu-erreakzioa. Ez da batere lasaitu, itxaron zuen bere ikusteko zer gertatuko litzateke. Bada, Zembla en estrategia izan, benetan lan egin, nire maniobra izan litzateke, kaltegarria. By saboteatzen ego konfigurazioa hemen, litzateke oharkabean eragin hondamendia jarraitzeko betiko. Ondorioak negargarria izango litzateke. Zembla utzi bere hatz pasatzean ikusgarrian zehar handi botoia. "Eta orain boterea egungo." Irribarre egin zuen contentedly eta botoia sakatzen bere agian guztiak. Sergey lausotuta. Sakona tenplu barruan, goranzko soinua sorgailuak entzun ahal izango dira. "Behar dut energia gehiago", esan zuen. Aktibatuta zuen hainbat handi gasaren.
  
  
  Lortu zuen, zer eskatu zuen, baina beste modu batean. Zaurgarria paperak tolestu eta, itxuraz, ez bizirik, bat-bateko gainkarga. Nire garratz azido higatu ih gehiegi. Zarata sorgailuak zen, ozen eta goi-campal, eta stench overheated zati wafted bidez, aire-girotua saretak. Urrun, oso urrun, entzun nuen zipriztin eta lekuak bezala, tentsioa ran limitlessly bidez ekipoa izan dut lan nire spray. Entzuten zuen apal, goi-campal oihuak pertsona harrapatuta gela honetan.
  
  
  Bakarrik Zembla zirudien ulertzen zer soinuak eta kiratsa ekarri. Zuen erotu aktibatuta gasaren, lortu nahian, eskuak zero itzuli. Baina orain zuen aktibatuta boterea, ez du zentzu handirik.
  
  
  'Ez, ez, ez! Hau ez da gertatzen ari. Bere begiak bulged beldurrezko gisa tresnak oinarritu eta orratz boterea transformazio sartu gorria zona. Ego-en egin panel hasi labur dela eta gainkarga. Horixka kea seeped sartu josturak metal panelak. Gizonak atzean utzi itotzen curses. Emakume bat eztul eta besarkatu aulki bat clawed behatzak. Panelak bulged balira bezala azpian oso presio handiko. Ez zegoen pasabide estu bat. Zuri sugarrak gora filmatu eta erre Zembla-en eskutik. Sentitu nuen harritzeko nauseous. Beldurgarria izan zen ikustera ego plan osoa gain erori da, bere kabuz. Elektronikoa munstroa sortu zuen irentsi berez sortu. Zuen urtu bere hauskorra zatiak, ukabilkadak bidez bere sentsore eta hariak, zigortu berak elektrizitate estatikoa, eta arnasten kiratsa erre isolamendu. Ikusi izan dut Zembla aurpegia bidez kea. Hura desagertu egin zen, eta jada ez giza.
  
  
  Ez ziren malkoak ego begiak batetik kea, edo zirrara, edo biak. Etsi soinu ihes egin zuen, ego eztarria.
  
  
  "Carter, Carter, egin zenuen. Ez duzu edozein ideia, zer...
  
  
  Bat-batean, izan nintzen larritu terrible presio aire laginketa. Zembla offended ahots trailed off. Bat blinding argi flash zeharkatzen gela. Zembla eta bere lagun hil ziren deafening bat leherketa. Guardia eusten niri behera bota ziren kanpoan panpinak bezala. Leherketa hustu nire birikak. Euri metal, beira, eta rustling bit glowing kable betetako zerua. Bere gorputza sakatzen aurka gogor lurrean. I pozik zen, guardia jo ninduen, eta jarri ninduen solairuan. Seguruenik nire bizitza gorde.
  
  
  Zarata eta distiratsua saint desagertu bezain azkar hasi zuen. Nire burua izan zen, spinning eta nire belarrietan dei ziren. Itxaron dut bere. Ondoren begiratu zuen. Lurruna eta kea oraindik zintzilik tatters aretoan. Vaguely bere ikusi izan nahaspila geratu zen. Kontrol panel idatz bat bezala tomate helduak. Zembla zuen, antza denez, joan sortu kea. Gutxienez, ez zen seinale zion. Gainerako ziren lurrean sakabanatuta non jaitsi zuen. Burusoila gizona zen etzanda, bere aurpegia. Beste gizon bat eta gantz emakume ziren etzanda bere bizkarrean. Pieza bat metalezko panel itsatsita aspertu emakumearen lepoan. Zuen hildako, eta nire belaunak naiz dituen aulkia. Odola ran behera belztu parte. Da flowed ere koipetsua erreka zehar moaning eta hondakin-gainean etapa.
  
  
  Salto egin zuen bere oinak, arnasa sakon hartu, eta inguruan begiratu. Odin zen lurrean etzanda inguruan guardia, hemorragia rta. Gizona harrapatu nau desagertu, ziurrenik igotzeko alarma. Beste guardia bota kalera bere alde eta zuzendutako fusil nire bizitza area.
  
  
  Heldu zen bere bat salto egin. Ez zuen denbora erreakzionatu edo tiro. Ego zaionean bere aurpegia. Nire eskuineko orpoa sartu danbateko ego sudurra ferocious indarrean. Entzun nuen hezur bat crack. Pieza ego sudur hezur dute sartu ego garunean. Erori zen hilda.
  
  
  Izan zen ego pistola bere jaso. Utzi behar izan zuen. Sirenak wailed. Entzun zuen amorruz orro gizon ezerk korridoreetan zehar. Dute hemen izango da laster, eta ezin izango dute galderak, baina tiro egingo lehen. Bada aukera izan nuen ihes egiteko, behar da, izan ere, asaldura hurrengo segundo batzuk.
  
  
  Baina bere, inguruan aktibatuta eta ran etapa. Ezin dut utzi oraindik, nahiz ekarri du nire heriotza. Bilatu behar izan nuen arropa horiek lau pertsona. Non ez etorriko dira, eta bertan izan ziren beste lau transmisoreak ezkutuko? Behar zuen aurkitu dituzte lehen. Lortu nuen infiltratu eta suntsitu instalazio hau. Hau da, halaber, esleitutako zidan. Baina nire zeregina ez da amaitu oraindik.
  
  
  Besterik ez da, besterik gabe, hasi dell bera.
  
  
  
  
  Kapitulua 4
  
  
  
  
  Trinko bat hauts-hodei eta kea, zatiak bihurritu kirurgikoa itsastea, oihartzunak oihuak beldurra eta mina — Danteren infernuko zen ezer ondoren. Eztula, bere oinak biluzi estropezuka solairuan. Heldu zen odol-bustitako etapa eta belaunikatu ondoan bakoitzean hiru hariak. Azkar eta ondo miatu bidez bere tattered ih arropa.
  
  
  Hau ez zen denbora fastidiousness. Ez nuen denbora sakon bat ikerketa. Behar nuen hartu, zer izan dut, eta, ondoren, exekutatu bezain azkar nuen bezala. Hildako guardia en NAZKAGARRI fusil bilduta zegoen besapean. Pasaporteak, IDENTIFIKAZIO txartelak, bakoitiak paper scrap — ezer agian geroago adierazi kokapena beste transmisoreak litzaidake zuen bildu. Jarri guztiak gantz emakume-poltsa. Handi bat izan zen larruzko emakumeen poltsa bat sorbalda uhala. Ezin dut zintzilikatzeko inguruan nire ego lepoan bezala, poltsa bat. Izan zen ia-ia egin denean, soinua entzun zuen botak kanpo. Zuen hilaren inguruan, fusil prest.
  
  
  Gizon lehertu gelan sartu. Nahasmena eta beldurra, oihu egin zuten. Bere harridura islatzen zen arduragabekeria modu ospatuko dute beren armak. Bere atzera estutzen du moaning etapa. Bat-batean, zortzi soldadu me ikusi, eta gelditu egin da oihuka. Dute begiratu me at markoa. Ibili dira, poliki-poliki atzera etxera. Bere fusil swung threateningly. Agindu zuen horiek gelditzeko eta jaregin beren armak.
  
  
  Indarrak alderdiek ziren ia-ia, nahiz eta. Berea izan zen, apur bat hobea posizioa, baina bakarrik nengoen. Ezin izan zuen hil dira batzuk, horien inguruan; baina ez dut izan litzateke jaurtiketa. Eskerrik asko Jainkoa, inork ez du izan nahi bat bikote hau. Reflexively, ziruditen konturatzen beren nagusitasun. Bere partida galdu. Ondoren, painfully, poliki-poliki, ih fusilak eta pistolak solairuan jaitsi banan-banan dituzten hutsegite bat.
  
  
  Zarata hazi ozenago kanpo aretoan. Soldadu gehiago ziren hurbiltzen. Mugitu zuen alboetara horman zehar. Mantendu zuen bozal bere fusil adierazi du denbora guztian. Bikotea dut ospatu gunpoint irakurri etsipena nire begiak. Inork ez du mugitu. Denek horien inguruan zukeen jaurtiketa me zalantzarik gabe bada, ez da pertsonala arriskua. Ih inguruan ibili da, bere isiltasuna. Harrizko horma korridore sentitu bitxian hotza eta zurrunak nire biluzi atzera. Heldu zen elkargunean bat beste korridore bat amaitu hildako amaiera. Beraz, bidez joan behar izan nuen areto nagusia. Nintzen galdetzen zenbat segundo utzi nuen. Edozein unetan, beste soldadu eraso izan dit.
  
  
  Egin dut, hurrengo elkargunean arazorik gabe. Korridore honen laburra izan zen, eta antza atari bat eraikinak. Eskaileretan ekarri arte. Ran zuen eskaileretan behera, gelditu, eta tiro labur bat salvo aldera aretoan. Mantendu egingo da, mutilak, ez behera, berriz, bat. Hasi zen eskaileretan gora luze aurrerapauso. Eskaileretan ekarri arte area non benetako carnage leku hartu zuen. Bat horma bat izan zen, azkenik suntsitu. Hodiak eta hodiak jutted batean nahaspilatuta, writhing masa. The sizzling lurrun eratu handi lainoak lurrun. Izan zen bezala, benetako gudu. Jarraian, zortzi soldadu bildu bere ausardia. Oihuka ari ziren ozen odol, hau da, nire odola. Ziren tiro itsu-itsuan; void, zapaltzaile ih du fusilak bezala zirudien leherketak. Hiru plano bat-batean deitu txiki baten inguruan alcove nire ezker. Zatiak adreiluzko bidez hegan, hormak gertu, nire buruan eta bularrean. Zuen ducked estalkia. Balitz bezala, izan zuen erori tranpa bat. Bada han izan dira irteera bat tenplu teilatua, izan litzateke blokeatu handia shift hori leku hartu zuen. Gizona alcove duena berriro ere. Zuen filmatu zen erreuma. Ilun figura desagertu egin zen. Brandishing nire pistola, I jarraitu zion. Arautuko zuen writhing on zikinkeria solairuan. Bere bularrean eta bizitza estaltzen ziren ilun bloodstains batetik balak. Zuen atxikia baino gehiago, eta heldu Ego errebolberra. Zuen jaurtiketa norabidea eskaileretan. Koronelak Zembla en soldaduak ziren sartu jotzen zihoala beste bat, presaka izango da lehen erretiro. Errodatzen gelditu une batez. Zuen arakatu bidez hondakinen zer zuen behin izan ataria. Alferrik, zuen tiratu at hormigoizko blokeak eta xehatu arroka, ireki nahian irteera. Emaitza ez da. Entzun zuen soldadu berriro biltzen azpitik. Dute arakatu eskaileretan gora. Entzun izan dut ozen labordeta botak eta clank pistola.
  
  
  Nire eskuak aurkitu bilduta horma. Bat-batean, sentitu zuen whiff bat aire hotza laginketa bere behatzak. Zuen yanked erotu at wreckage. Bota zuen solteak arroka eta zatiak hormigoizko eskaileretan behera atzean. Gizon garrasika bezala, bere skull blokea jaitsi zen. Zulatu zuen tunel baten bidez, hondakinen eta bultzatu, bere fusil bidez. Beste aldean zen zabal bat okertua korridorean. Ez zen bat saiatu naiz estu eskailera hori ez da ekar teilatua. Lehen aldia izan zen hura altxatu zen modu honetan.
  
  
  Zalantzarik gabe, hegan egin zuen gora, gainerako urratsak eta kalera teilatua. Ez nuen buruz zaintzen duten pertsonak izan liteke zain dago. Banekien nola guys asko izan nuen nire atzean, eta eskuineko ziren hurrengo zidan. Bada, ez ziren gehiago da, guys ez gora, ibili planteamendu taktikoa, ez luke gorde nire azala bai. Ez tiro bakar bat izan zen tiro.
  
  
  Ez ziren hamar bat pertsona zutik Kanpai Sue helikoptero bezala da hartu off. Roar motorren eta helizearen-bultzatutako haizea helizearen egin nire bat-bateko itxura oharkabean. Baina izan dut soilik bat labur aukera begirada eszena aurrean. Ondoren, hit dute zidan begietara. Helikoptero gainean oinak batzuk gainetik lurreratzea pad eta swayed unsteadily. Pilotu bat izan zen, gizon bibote batekin nork harrapatu ninduen lehen aldiz. Ego bidaiari izan zen, ez beste inor baino Koronelak Zembla! Nolabait, Zembla ihes kudeatzen heriotza. Gutxienez, ez zen larriki zauritu denean kontsola apurtu aurrean bere aurpegia. Batek freak patua, ihes egin zuen suntsitzaileak leherketa. Eta orain zuen ihesi me! Ego-ren aurpegia estalita zegoen odola. Ego lobe zen batean bilduta makeshift benda. Ego distiratsuak begiak islatzen bat savage amorrua.
  
  
  'Hil ego! Tiro Sump! Ego-en ahotsa gainetik igo roar helikoptero. Hartu nuen helikoptero sortu. Ego-en ahotsa, oraindik ere oihartzuna aire bidez. Planteatu zuen fusil eta zuzendutako presio tankeak. Berea ere, espero zuen, batera Zembla, garbiketa erdi tenplua. Baina soldaduak jada sua ireki zidan. Aukera izan nuen arteko ari martiri bat edo ari gorde, neure burua, eta poltsa izan zen beti zintzilik inguruan, nire lepoan. Nire haserrea esan zidan, " Tiro bat hau behera helikoptero bat eta ahaztu." Nire sen, hala ere, agindu zidan eramateko poltsa segurtasuna.
  
  
  Entzun zuen Zembla azken apal oihu: "Kukulkan hartuko du mendekua!" Ondoren, helikoptero igo dotorea aire sartu eta gaurkoan hego-mendebaldeko norabidean. Desagertu zen distantzia sartu. Da salto baino gehiago hormatxo tenplua. Soldadu atxikia ertzean zehar. Ospatu zuen pistola behera. Erortzen, zuen tiro ausaz. Merezi izan du. Bere, gizon bat ikusi balantza egin eta erori aurka harrizko horma. Beste batzuk inguruan ibilia zion, agurtzen beren armak angrily eta tiro. Ziren ilargia baino gehiago. Helplessly, da huts egin du behera. Adarrak zuhaitz leundu nire erori bezala hit malda alde piramide-formako tenplua. Zuhaitz sustraiak ez ziren gehiegi irmoki errotua rock grietas popped horien bitartez. Elkarrekin zuhaitz, jaitsi da beste sei metro. Duten eragina, azkenik hit me estutu aire inguruan nire birikak. Hala ere, adarrak eta hostoak leundu kolpe. Zuen arakatu sartu hosto estalkia eta ijetzitako behera malda. Soldadu inguruan tenpluan sartu zen bere adiskideak. Balak bidez tore lurrean nire inguruan. Oihanpea zen pizten shreds. Harrapatuta hilgarria eramango euria, bere gorputza zen harritzeko ezin da sentitzen bere jada. Bere bi balak whizzed iragan nire belarriak. Betiere, aukera izan nuen, itzuli zuen sua. Gizon bat filmatu zuten aurpegia. Beste bat izan zen filmatu bularrean, eta, gainera, desagertu gudu. Zuen ran mendian zuhaitz eta zuhaitz zuhaixka. By zigzagging, espero zuen behera iritsi gabe fatally zauritu. Iritsi zuen fundazioak, eta pausatu une bat. Ondoren, ran zuen bezain azkar gisa izan zuen bidez antzu tarte ez-man ' s-lur inguruko tenplua. Gawk errebotea off gertuko boulder bat sudur squeal. Beste gawk tore hanka bere hanka ttapa. Ez du axola, izan dut delako utziz hemen betiko. Ezin izan dut lortu nire motxila eta aihotz atzera. Ziren izkinan inguruan, eta Ez zen inon ikusi ahal izateko. Zuen atean sartu oihanean. Lodi iluntasuna hosto inguratzen nau. Berehala zuen aktibatuta utzi, epigrafe zuzen egiteko bidea liderra batetik tenplu Tungla Ibaia. Bere liteke inoiz ez atzera jo bide zuen etorri.
  
  
  Zeharkatu oihanean gabe raciones eta askoz gehiago bizi Maia matxinoak atzean zen gehiegi arazo bat askoz. Izan nuen arrisku herrigintza neure burua gora errepidean. Otoitz egin nuen, nire zorte ez huts egin me arte iritsi naiz ibaiak. Nik sutsuki espero dut bat aurkituko litzateke itsasontzi nabigatzen ibaian behera.
  
  
  Bat-batean, ahots bat zetorren inguruan trinko azpia. "Nor da hori?" Saltoka aurrera, tore estu baten bidez hutsune arantza zuhaixka eta ia erori zen bat baino gehiago agachados soldadu. Bildu zuen handi bat zaharra pistola. Bere, ducked alde.
  
  
  Izan zen itsutu bat gunshot. Bolbora erre nire aurpegia. The gawk hit me altua nire ezkerreko sorbalda bidez pectoral muskulu. Dut estropezu baino gehiago da. Ez nuen sentitzen mina edozein batetik putz. Bada, zortea dut, gertatuko da, askoz ere geroago. Beste gawk hegan by mimmo nire makila. Bere overturned. Zuen lurrera erori zen, eta ia-ia konortea galdu. Soldadu tiro hirugarren denbora bat, baina galduak. Sortu koa izan zen, hartu zuen helburua, pentsakor, eta tiro. Kanpo utzi zuen goi-campal garrasi, etsi, eta saiatu berriro tiro, baina behera erori zen, hilda.
  
  
  Sortu koa izan zen, eta hasperen egin zuen, hein handi batean. Berea zuen, shrugged. Estaltzen zauria alde batetik, zuen trudged behera estu lurrezko bidea. Ezin izan zuen entzun Zembla pertsonala armada jarraitzen zion atzetik. Adar bat snapped gertu nire burua, zulatu bala batek. Batzuk gaueko animalia da, gidatzen kanpoan zarata inguruan bere burrow zen, saltatzea ero bat bezala bidetik aurrean. Gawking begiak macanaz lurrean zaie aurrean animalia. Gelditu da bortizki eta aire finetan desagertu batean loturik bezala balak gehiago hasi zen hit area. Ez zirudien, ez, azkenean, hau bidea bihurria. Gaur egun, izan zen hasieran, esperientzia mingarri bat bizira bere bularrean. Ran zuen, gritting bere hortzak. Noizean behin, zuen ia estropezuka. Behin zuen barrez lehertu hysterically. Bere atzean, entzun zuen, zorrotz, birrintzeko soinua leherketa bat, eta ondoren, berehala batek goi-campal garrasi. Nire jarraitzaileak izan ziren biktimak, beren bat tranpak.
  
  
  Azken metro batzuk amaigabea zirudien. Azkenik, azken seinaleztatuta zion. Etorri zen txiki bat konpentsazio-ran, poliki-poliki behera kaian. Bitartean pasatzen mimmo, izan zen, tiro batek bi gizon zaintzen portuan. Bat erori zen uretara, eta bestea tolestuta erdi bat bezala hinge.
  
  
  Moilan bera zen ezer baino gehiago erdi-rotted plank etzanda ilun Tungla. Puntu honetan, ibaia izan zen, estu eta azaleko. Erretzea oihanean arku baino gehiago bi banku. Landaretza hau ona izango litzateke estaltzen denean bere joan ibaian behera. Zelai bazterreko zen, ia-ia impassable. Hau gelditu egingo Zembla gizonen nahian atzetik me.
  
  
  Bi itsasontziak ziren ainguratutako portuko taberna. Itsasontziak zabu inguruan, alde batetik . Aurrealdean eta atzealdean horiek ziren narrowed, bat bezala kanoa. Ontziaren kaskoa zen riveted ugari T-formako trusses. Beste aldean izan zen benetan benetako motorra gela, zazpi eta erdi metro luze eta bi metro zabal. Itsasontzi txiki bat izan kabina gainean popa bizkarreko. Alde bulkheads instalatu ziren bi aldeetan, kabina, eta indartsu bat, zinka teilatua bukatu egitura osoa. Kaskoa zen estalita kobrea. The tiroa ezin da askoz gehiago baino metro batzuk.
  
  
  Dut rushed itsasontzi zahar bat balitz bezala luze-galdu matematika gogoko. Bien bitartean, zuen tiro hainbat plano itsasontzia. Bakarrik bonba bat izan hondoratu itsasontzi bat, baina alferrikakoa izan zen orain. Kaleratu zuen bere amarratzeko eta atean sartu kabina. Aldi berean, soldaduak sartu kentzeagatik. Ez zen hasierako botoia ondoan, egurrezko bolantea. Zuen yanked aire flap eta sakatzen starter. Balak sartu hegan ireki cockpit. Bere urperatu. Kezkagarriak soinuak drifted behera sartu eutsi. Bizira eta eztula furiously, motorraren bizitza izan zen protesta. Jarri dut throttle muturreko posizioa. Bere zeiharkako aldean, da sailen portuko taberna erdian ibaiak ' sabela.
  
  
  Aztarnak Koronelak Zembla en horde izan bildutako hondartzan. Aginduak eman ziren, erantzunak oihu. Ziren filmatzen crazy bezala. Balak screeched off zinka teilatua eta kobrea kaskoa, shattering mehe egurrezko bulkheads nire inguruan. Noiz tiro baretu une batez, bere azken plano tiro ziren inguruan NAZKAGARRI fusil. The longboat sailen zailtasuna.
  
  
  Ego Corps shuddered hala nola gogorra tratamendua. Baina lortu dugu, erdian, eta hasi zen ibaian behera. Espero zen I genuke, azkenean, iritsi portu hiria Prinzapolz. Egungo eman zigun duin bat abiadura, eta tiro behera egin. Hosto oso landaretza lush zintzilik gurekin baino gehiago. Une batzuk, kai txiki eta oihanean konpentsazio desagertu balitz bezala ih inoiz existitu. Zarata gizon eta pistolak ere baretu. Goiko zion, bere semea ikusi berdea saint arratsaldean zerua. Herdoildu bat-marroia, ibaia zihoan, nire inguruan. Berde iluna zuhaitzak towered gainetik gurekin aldeetan. Adarrak ziren apainduta erraldoi mahastiak. Izugarri handi landareak estaltzen guztiak. Itogarria lurrun zintzilik ibaiaren gainean. Pungent usain usteltzen landaretza zen nonahi.
  
  
  The longboat frogatu zaila gidatzeko. Hartu guztiak nire azkar gutxituz indarra lo erdian Rek urdailean. Ikastaro bakoitzak zuzenketa bat bidali puntako mina bidez nire sorbalda. Odol zen martxan behera nire bularrean. Bat gawk kaleratu zen hurretik. Beraz, zauriak non gawk sartu nire gorputza eta non zuen irten ziren garbi eta harrigarriro txiki. Baina nik banekien ez luke luze iraungo gabe mediku arreta.
  
  
  Pentsatu nuen, big bag, oraindik ere, slung nire lepoan. Bakarrik orain, arriskuan baino gehiago izan zen, aldi baterako gutxienez, ba sentitzen dut bere azkar ahuldu. Atxikia zuen aurka bolantea mantendu bere ego posizioa zuzena, eta unzipped bere poltsa. Barruan bat izan zen zuri-parpailak zapia. Da usaina atsegina du pungent usain duten emakume gehienak hego higadura. Bere zapi desegin zen arte bat, benda eta lotuta arabera ego bere sorbalda gainean. Bere hortzak estutu korapilo. Hori litzateke stop odoljarioa. Berea, pentsatu zuen buruz gainerako poltsa. Baina hau ez zen garai edo leku ikertzeko. Beraz, zuen aktibatuta bere arreta itzuli itsasontzia, zein bitartean izan swum sortu ezkerraldeko.
  
  
  She izan dira pretel bat, agian, bi ordu. Berea, etengabe tinkering borrokan txalupa. Behin eta berriz mehatxatu du, noraeza aldera arroka edo zelai hareatza. Ezin dut esan zenbat denbora hartu du. Mina nire sorbalda jaurtiketa bidez nire gorputz osoa. Zirudien amesgaizto bat bezala. Zuen uste izan, argi eta garbi. Nolabait mantendu zuen kontziente. Senez, banekien litzateke hiltzen bada, I ran aground.
  
  
  Pixkanaka-pixkanaka, ibaia zabaldu eta sakondu. Abian hasi zen mugitu azkartu egungo, eta atxikia zuen aurka kabina horma. Oso nekatuta eta oso ahula da, eta zuen lazily irristatu, eta eseri lurrean. Pentsatzen zuen buruz edukiak bere poltsa, baina izan zen ahulegia uste zuzen. Handi odol tanta osatutako nire kopeta. Nire burua sentitu sukarra.
  
  
  Eserita hau atsegin zuen, zentzu guztia galdu denbora. Bere kabina, Poe begiratu at oihanean clearings izan zuen gainditu. Ezin izan zuen entzun bizi-seinaleak hondartzan, du plaintive moans antzinako ship, eta kolpe motorra txiki batean eduki. Arautuko zuen arnasestuka aurka kabina horma. Bistako kontzientzia bere egoera ordezkatu zen bat vague sentimendua goragalea. Bezala sentitu da nire garunean gertatzen zen bat lehertu whoosh-whoosh. Bizkarreko desplazatzen apur bat. Balitz bezala, inoiz ez dugu izan Maia tenplua, nahi Koronelak Zembla.
  
  
  Eguraldia aldatzen hasi ziren. Pixkanaka-pixkanaka, zerua zen estalia. Evaporating aire beroa izan zen, gaur egun cool, eta batzuetan, nahiz eta hotza. Ez zen zerbait mehatxatzailea airean. Haizea howled mournfully. The longboat rumbled. Zuen borrokatu, bere oinak eta estutu teilatua onartzen cab. Hulking zuhaitzak makurtu protesta haizea. Zerua aktibatuta inky beltza. Masiboa enbor swayed menacingly goranzko haize -. Distantzia, bat thumping soinua entzun zen, nahastuta soinuak ikaratu edo zauritu animaliak. Haizea hil behera, une bat. Ondoren, deafening bat indarrean du, lehertu kanpo indar osoa beste norabidean.
  
  
  Baduzu litzaidake inoiz zalantzan jarri Koronelak Zembla indarrean eremuan, izan dituzu fidagarria bere orain! Ibaiaren ur swirled. Howling ekaitz tilted du longboat threateningly eta bultzatu on. Tximista morroilo zabal bezain kometa buztan keinuka. Zerua dirdira morea honetan unearthly argi, baina thunder, iluntasuna etorri zen berriro. Gero euria hasi da. Hasieran izan zen argi bat zirimiria. Baina laster bihurtu zen bigarren ibaia. Torrent bat ur gushed bidez ekaitz lainoak. Terrible ekaitz batek eragindako Zembla trincado itsasontzia. Nire arnasa harrapatu nire eztarrian. The longboat zabu eta creaked guztietan seam. Zuen gripped bolantea arte bat-bateko haize-bolada bidali bere ego spinning. Bere ego behar dute utzi bere joan. Nire indarra desagertu zen. Haizea eta euria, orain askatasuna ekintza. Ontzia mugitu uneko.
  
  
  Zuen clung bere etsipenez. Minutu betikotasunaren bat bezala zirudien. Ibai bihurtu zen delta. Bere, I konturatu ginen hurbiltzen itsasadarrean. Bidez uluka ekaitz, besterik ezin dut egin itzazu argiak Prinzapolka, keinukariak zehar zabal itsasadarraren nire ezker.
  
  
  Off eskubidea swirled urduritzen masa itsasoko ura. Uhindu aparra markatutako lekuan ibaiaren hustu itsasoan sartu.
  
  
  The longboat zen harrapatu hidromasajea bat. Erdian frenzied zurrunbiloa aparra, haizea, euria), abiadura handitzen jarraitu du. Olatuak bezala altu gisa etxeak loomed aurretik gurekin. Dute tipped ontzia bere aldean, lema jerked. Bi aldiz sentitu dut, ontziaren gila astindu, eta nik pentsatu dugu hondoratu ziren. Dagoeneko ez nuen galdu esperantza guztiak denean swirling ozeanoaren gorde gurekin. Itsasontzi swirled bat hidromasajea, altxatu baino gehiago zorrotz harritsu outcroppings eta murgildu beso bat ibaiaren. Azkenean, itsasoa, azkenik, aktibatuta gurekin inguruan. Itzuli ginen aurrean nahiko lasaia uretan portuan.
  
  
  Bera izan zen batek ekarri nekatuta longboat, besterik gabe, beheko itsasertzean. Aldean une bat duela, ez ziren asko olatuak. Itsasontzi bat diagonal, martxan aground. Geratu zen kabinan, berriz, bat berreskuratu bere composure. Zuen apenas izan uste zen baino gehiago. Eta zuen, oraindik bizirik! Zuen gehiago igo baranda eta igo atera kalera bankuak. Ur cool zen. Osoa hotel area zen zurrunak pean nire oinak biluzi. Da ikara indarrean Zembla artifiziala ekaitz. Bat searing mina jaurtiketa bidez nire bularrean. Jaitsi zuen bere belaunen gainean hondartza harritsu. Arnasketa, hein handi batean, begiak itxi zituen, eta han eseri pixka bat jarraitu aurretik.
  
  
  Denbora iritsi naiz boulevard, ekaitza izan zen, ia baino gehiago. Haize bihurtu izoztutako haize. The ur bezalakoak ziren izotz-orratzak.
  
  
  When I got plazan hirian, hasi da elurra.
  
  
  
  
  5. kapitulua
  
  
  
  
  Zuen trotted bere shivering oinutsik zehar plazan. Izan zen lortzean hotzagoak minutuko. Dozenaka kale estu lerrokatuta plazan hiru alboetan. Laugarren aldean atzean me izan zen lubeta. Ez zen koloretsua arrantza flota herriko Prinzapolca. Itsasontziak tore bere kableak. Masta galdu ziren swirling elurra zuria.
  
  
  Normalean, azpian beste egoera, plazan izango litzateke ibilia eguneko une honetan. Dute strolled atzera eta aurrera, egin dute azken erosketak eta noizean behin interjected tokiko esamesak. Merkatu besaulki-patioa, zaharra zaldi eta are zaharragoak gurdiak, beno, izango litzateke, ia ezinezkoa da zenbatu. Merkatari erakutsitako beren produktuak. Sleepy asto stand litzateke nodding ondoan, beren jabeek, kargatu esnea latak, upel ardoa, irin zakuak eta zementua da, eta, are gehiago, burdin luze taberna eta aulkiak, mahaiak eta armairuak. Baina ez orain. Zembla da eguraldia jarri klub gurpilak. Bat izoztutako haize howled batean hutsik ageri da, eta plaza batera nagusia avenue. Behin green park, nire ezker begiratu triste. Artikulazioetan baldarra eraikin itxi ziren. Dute zirudien inor bizi. Handiko bazter batean banner ziren buztinezko erretilu batera izen horiek.
  
  
  Calle Montenegro nahi bere. Arabera, zerrenda hori izan zen egoitza apartamentu eta nork ikasi du bihotza, gure agente, Dr. Hector Mendoza, gilles at 10 Calle Montenegro. Inoiz ez zuen ezagutu gizon hau. Orain arte bezala, izan zen kezkatuta, agian, izango zuen pinnacle zintzotasuna, nahiz eta berea izan zen, oso zalantzazkoa. Zuen zerrenda arrazoi bat. Prinzapolza zen bezala, beste edozein hiri latinoamerikan, non bi ditu sekretuak saldu eta bost bat da agente sekretu bat. Beste corkscrew, eragile zein herrialde edo erakunde dira. Leialtasuna da erlatiboa eta lurrunkor dirua eskuak aldatuz. Ezin duzu bakarrik fidatzen bada, begi bat mantentzeko horien gainean, eta, nahiz eta, ondoren, egin ahal izango dute engainatzen duzu, argi eta garbi zure aurpegia, eta ia ezinezkoa da aurkitu fidagarri bat agente bat atzerriko potentzia.
  
  
  Bere izan horri aurre egiteko. Bilera Dr. Mendoza izan zen, arrisku bat hartu behar izan nuen. Koronelak Zembla en erakundea izan zen, baizik eta nazionalista. Horregatik dut saihestu Prinzapoltsy iritsi nintzenean ez duela bi egun. Egin nahi dut orain, baina nire zauriak izan tratatu behar. Era berean, behar dut Suediar. Ezin duzu lortzeko oso urrun hezea prakak bakarrik. Edonola ere, ez nuke lortzeko gai izan behar drop-off puntua non patrol txalupa zen me zain. Laguntza behar dut, ez du axola nola susmagarriak edo arriskutsua izan zen guretzat. Erdibidean zehar plaza, Calle Montenegro aurkitu bere. Bat izan zen estu, behetik gora kalean, artean bi aldeetan etxeak — apartamentuak-cantinas , kabinak, eta beste denda txiki batekin itxi pertsianak. Zuen lasterka bidez iluntasuna gela hamar. Izan nuen okertu eta gehiago borrokatu izoztutako ekaitz. Eta hori izan zen hasiera besterik ez! Aldean zer bihurtu da agian, izan zen, eguerdian Sahara.
  
  
  Batez ere, ez dira gutxiago dendetan. Azken bloke etxeak ziren eraikinak inguruan eraikitako harri handi. Elurra nahasten ilun belarra jaitsi zen, argi eta garbi, nire aurpegia
  
  
  Ibili zen bidez blokeatuta egonkorra. Barruan, ez ziren plaintive soinuak eta tramp hotza, ikaratu animaliak. Zenbaki hamar ez zen urrun zalditegiak. Sarreran bat bezalakoa zen ilun haitzuloa. Bere, sartu eraikitzen. Izan zen bezala, bat izozkailuan. Haizeak hil zuen behera, baina airean mantendu izoztua.
  
  
  Eskaileretan creaked eta hormak ziren unpainted. Lehen solairuan plan bat izan zen, lurreratzea. In iluntzeko flickering argia buruak lanpara, saiatu zen argitu izen guztiak. Dr. Mendoza ez zen, ez, gainean digu, hurrengo solairuan. Ego aurkitu bere bulego batean hirugarren solairuan, hurrengo gela huts bat, zeinen atea zen slamming batean tiroa. Seinale batekin Mendoza izena gainetik kokatzen zen bat gehiago zaharra, kanpai, ezarri erdian gela bat bezala kobrea zilborra. Bota dut, eta ozen bat entzun clank. Ez zen apal nahasteko oinak etxean sartu. Mendoza, itxuraz okupatu hainbat gela. Bat-batean, pentsatu egin zidan poltsa hartu off nire lepoan. Ee bota bere sartu gela huts bat, eta atea itxi. Medikuaren atea ireki eta emakume bat poked bere burua out.
  
  
  "Dr. Mendoza?"
  
  
  "Bere".
  
  
  "Eguraldia oso beroa", esan nion," nahiz eta urte garai honetan." Ez du zentzu handirik barre.
  
  
  Ego dagoeneko begiak txikiak narrowed, are gehiago. Nen bat jantzita zikin jertse urdin bat baino gehiago alkandora zuria. Aholkuak ego lepokoa ziren kuzkurtuta bezala hegoak hildako bat tximeleta. Pisua heavy baten gainean zintzilik pare bat lausotuta galtza. Ego-en aurpegi zurbila zen itxurako bat meloi. Izan zen arnasketa, hein handi batean, eta usaindu batzuk bertako hezetasuna.
  
  
  Berea begiratu zion ernegaturik. 'Ondo?'
  
  
  "Me... espero dut egingo du euria laster nekazariek." Hartu zuen distiratsua zapi bere poltsikoan eta wiped bere goiko ezpaina. 'Jesus! Beraz, estupido, senor. Begiratu besterik ez kanpo.
  
  
  — Behar duzu, esan zidan — " esan dut hoarsely.
  
  
  'Zer egin nahi duzu?'
  
  
  Ego bultzatu, bere kanpoan, eta sartu ego-en bulegoan. — Zer demontre egin behar dut?".. Medikuak?
  
  
  'Ahh ...!' zirudien zuen ikusteko nire sorbalda lehen aldiz. Bota zuen bere begiak, eta bota zapi bere aurpegia baino gehiago. "Federalists ?"
  
  
  'Ez.'
  
  
  'Nor da orduan?'
  
  
  'Ez du axola. Besterik adabaki me up eta ez kezkatu gehiago. Duzu ondo ordainduko da.
  
  
  - Egiteko estestvenno. Nik ez dut uste horri buruz guztietan. Zuen atea itxi eta motioned niretzat eseri aulki batean zehar zizkion. Ego-en bat-bateko irribarre zirudien oso behartuta. 'Mesedez.'
  
  
  Gela izan zen, hotz eta iluna. Gortina bat sabaitik zintzilik solairuan, zatituz gela bi zatitan. Orain ego izan da alde batera bultzatu. Ez ziren hainbat rickety aulki eta sofa bat bere aurrean. Beste aldean txiki bat izan zen mahogany mahai, aulki, ohiko multzo lehen laguntzak kit, apalategiak tresnak, aulki zen eserita, doi bat lanpara, eta ireki bat sterilizer zein gutxi orratzak ziren egosia. Bat blokeatuta atea ekarri gainerako apartamentua. Hura usaindu, hautsa eta zaharkituak garagardoa.
  
  
  Dr. Mendoza jarri zapi nire poltsikoan eta untied zapi nire sorbalda gainean. Aztertu zituen zauria aurrealdean eta atzealdean. "Hezurrak ez ziren kaltetuta, odol ez ziren kaltetuta,", esan zuen. "Besterik gabe, txiki polit bat zulo haragia. "Txiki-caliber, esango nuke."
  
  
  "Ez litzateke begiratu hau atsegin bestela."
  
  
  "Beno, inoiz ez da bera, ez da?" Bat ireki zuen kabinete eta hartu botila bat desinfektatzaile.
  
  
  "Hori guztia behar dut. Zoritxarrez, I ran kanpo penizilina. Baina bada hori zapi ez zen zikin, hori nahikoa izan beharko luke. Ezin duzu get kutsatuta batetik bala bera."
  
  
  "Ez dakit," I growled. Bere eskuak gripped baranda. Neurrira, ez zuen diluitzeko desinfektatzaile! Ez zuen germenak hiltzeko; ez, erre zuen ih batera sua. Zuen estutzen bere hortzak mantentzeko garrasika. Aplikatu zuen dermatol zauria eta bilduta nire osoa sorbalda gaza esterilak.
  
  
  "Orain atseden, bestela zauria zabalduko da berriro." Itxura batean, nire ego begiak esan zidan ezin dut atseden, munduko edozein lekutan, baina ez ego bulegoan.
  
  
  — Ezin dut", esan nion.
  
  
  "Ziur ez kostatzeko berriro."
  
  
  Zuen frowned eta une batez pentsatu. Zuen rummaged beste aldagela eta atera elastikoa benda. Han bilduta zuen, beraz, niri ongi hasi nintzen serio zalantzarik zirkulazioa nire besoa. Zuen segurtatu kasuan metal clip. Hartu zuen urrats bat atzera eta begiratu me at, zorionez.
  
  
  "Behar dut dirua, eta Suediar", esan nion. "Ondoren, utzi dut bere."
  
  
  -"Bai, baina ez da ...
  
  
  "Zer nolako agente zara, Mendoza?" Izan zen, bortizki eten. Izan dut hau nahikoa sycophantic mertzenarioak, medikuak edo medikuak ez. — Ez duzu espero me utzi bozkatu duten bezala, egin duzu?"
  
  
  "Senor, bere erabat zure zerbitzura. Baina, bere txarrean. Nire shvedov ez palo duzu, ikusiko duzu zuk zeuk. Da dirua... Zuen arnasa hartu eta bota, bere koloretsua trapu berriro. 'Baina itxaron. Nire anaia Miguel lagundu ahal izango duzu. Buruz zuen altuera bera duzun bezala, senor, eta zuen duela gutxi saldu lurrak. Beraz, zuen du dirua. Zergatik ez zuen uste dut nen aurretik?
  
  
  'Ona. Dei Miguel eta izan zion hona etorri.
  
  
  "Zoritxarrez, ez dugu telefono bat. Mendoza baino gehiago ibili bere mahaian. Atera zuen txartel bat inguruan goiko tiradera eta scribbled zerbait da. He eman dit. "Hau eman Miguel eta dena ondo egongo da."
  
  
  Idatzi zuen helbide bat bizkarrean.
  
  
  "Non da Noevo Kalean?"
  
  
  "Kalean da zuzen, senor . Hau da, hirugarren etxe eskubidea, lehen solairuan. Ez dago beste ezer...?"
  
  
  Sortu koa izan zuen eta luzatu bere hankak bustita. — Ez dut onartu behar da.
  
  
  "Agian, edalontzi bat tequila?"
  
  
  "Nire egoera? Ez nuke lortzeko gai izan atetik jada."
  
  
  "Ez dut batzuk Kafion."
  
  
  Kafion bat da zaharra pizgarri; badira hobeto drogak orain. Beraz, Mendoza oraindik batzuk izan inguruan gauza horiek. Izan zen medikua. Ume, ez du axola zer eman zidan. Zuen nodded zion. Izan dut zer hartu izan dut hemen.
  
  
  Zuen desegin bi pilulak edalontzi bat ur. Edan zuen bezala joan zen leihoan. Ezarri zuen beira behera leiho gainean eta atzera bota gortinak begiratu. Estu kalean beheko zen grisa eta iluna. Gain erortzen elurra, ezer ez ikusi ahal izango da. Bada galdetu dut zuen eztabaida. Mendoza izan zen jakitea nahikoa konektatu aldaketa eguraldi bateko itxura zauritu North American. Eta bat izan nuen, sneaking susmo hori izan zen bezala, zuhurra gisa esamesak zutabegile. Izan zen pertsona bakarra ezagutzen dut, izan zen, oraindik ere bizirik. Galdetu zuen izango litzateke seguruagoa hiltzeko ego.
  
  
  Utzi zuen oihala erortzen da eta gaurkoan inguruan. Mendoza eserita zegoen bere mahaian, bere eskuineko goiko tiradera. Ezin dut asmatu zer zuen eskuetan dago. Zalantzarik gabe, beste batzuk me aurretik izan litzateke ideia bera. Pistola zuen, izan zen, ziurrenik, eusten oraintxe egin behar ih bere iritziz aldatzea. Hau aldatu egin da, nire ustez, gutxienez orain.
  
  
  - eskerrik asko. Utzi dut bere.'
  
  
  "Joan nire anaia, senor, eta Miguel lagunduko dizu." Ego-en ahots zen condescending.
  
  
  Bere, bukatu zen. Kafea egin nire dolarraren pila beat azkarrago. Itxaron zuen une bat ireki aurretik atea. Ez zen soinu-tik kanpo. Bat hartu zuen azken begirada medikuak. "Ez buruz hitz bat da, Mendoza.
  
  
  "Senor, zin egiten dut nire amaren omenez!
  
  
  "Hitz egiten baduzu, itzuli dut," esan dut,"eta ikusi, oraindik ere baduzu, ama."
  
  
  Mendoza shrugged resignedly. Antza denez, entzun zuen, hala nola, mehatxuak, dozenaka aldiz arazoa gaixoen. Ego ez zuen axola jada. Kanpora joan zen eta atea itxi zion atzean. Begiratu zuen ezkerreko eta zuzen sartu hutsik korridorean. Ondoren aztertu zituen txartela helbidea Mendoza en txarreko anaia. Ez zait gustatzen. Ideia epela arropa eta Ed zen tentagarria, baina Ume, ez fidatu guztietan. Da usaina baino are okerragoa Mendoza bulegoan. Inguruan begiratu zuen questioningly. Laño txiki bat metalezko kutxa distiratzen gainetik atea jamb. Telefono socket. Gantz bastardo gezurra esan zidan.
  
  
  Ibili zen sartu, gela huts bat hurrengo bulegoan eta irristatu barruan. Bildu zuen bere poltsa lurretik. Gela hutsik zegoen, eta usaina garratza eta gluttonous. Txoko ziren littered negarrak, hautsa eta harea. Iluntasunean, zuen crept moan bereizita hau gela batetik medikuaren bulegoan. Zuen behera eseri hotza apaletan jarri eta bere belarrian mehe moan. Ez zen ezer entzun. Bere erosoa sel. Izan dut, berriz, bere zain, saiatu naiz ahaztu mina nire sorbalda. Zer izango litzateke zuen ez? Kafea egin hobeto sentitzen naiz. Arren, efektu bizigarri, I ontako.
  
  
  Bera izan zen, iratzarri emakumearen haserre oihuak. "Non da tipo hori, duzu gantz txerri!"
  
  
  Mendoza erantzun bat ingratiating tonu. Bere, zin egiten dut! Ego estatuko zuen, ezin izan urrun. Eman dut em a txartela Miguel helbidea da. Agian, zuen galdu zen.
  
  
  Galdu zure bidea? Nahiz eta pertsona bat zure eskasa kontuan ez galdu, bada, guztiak bat emu egin behar izan zen, buelta bat txoko. Miguel zen zain horiek ferret noiz deitzen duzun. Guztiak izan dugu zain-luzeegia. Non hau egin agente AH joan?"
  
  
  "Oh! Bai, ezagutzen zuen, passphrases, baina ez zuen aipatu, hori izan zen, ah, señora.
  
  
  'Senorita!'
  
  
  "Senorita. Nahiz eta hau zauria, oraindik ezin izan zuen amaitu me off. izan zen oso cool! Izango litzateke pentsatu nuen wiser lure ego duzu. Dezakezu kudeatzeko gai izango da. Nahiz eta nire pistola, izan zuen...
  
  
  "Ari zaren handi bat bum, Mendoza," emakume eten. "Esadazu hau zauria azkar." Nola ez zuen lortu da?
  
  
  Inoiz ez zuen esan, senorita . Baina buruz hitz egiten ari gara Zembla...
  
  
  "Koronelak Zembla!" entzuten zuen emakume Mendoza bulegoan swearing eta estanpazioa bere oinak. 'Nola egin Agente AH utzi zion? Bere pentsamendu bakarrik ezagutzen dugu, ego-planak!
  
  
  Premiazko bere belarrian moan, galdetu zuen, nork jakin nahi - eta nola. Nor arraio zen emakume hau? Zein hirugarren egin da sartzen? Horrexegatik da izan beroena elurte zuen inoiz bizi izan. Dut entzun arretaz zer esan zuen hurrengo.
  
  
  "Zu ergela, Mendoza. Bada, dator zuen atzera, zure pistola erabili. Ez beti begiratu me at duten bezala. Ez dut esaten duzu hil behar da, gutxienez, ez bada, ez da beharrezkoa. Hartu nahi dut, bere ego bizirik. Ondoren, Miguel ahal galdera ego.
  
  
  "Miguel ona da hau," Mendoza muttered. "Nola tratatzen zuen pertsona. Ezin izan zuen handia izan zirujau."
  
  
  "Beraz, lortu duzu," esan zuen, grinning. "Bere joan behar du. Ziur ez duzu ikusi nahi dirua berriro?
  
  
  "Ah, senorita
  
  
  Entzun zuen biguna rustle fakturak.
  
  
  "Ahotsa".
  
  
  "Muchas gracias, senorita. Agur!'
  
  
  Zuen crept atea ireki eta bat crack. Emakumea atera zen lurreratzea on. Zuen grumbled bere burua. Bera izan zen, gazte eta fina, eta nah izan ederra hankak. Bota-up lepokoa bere heavy armarria eta alfer hat egin me zaila da ikusteko bere ezaugarri iluntzeko argi. Ee epela da, Suediar egin du argi zuen eta bazekien zuri buruzko Zembla planak. Gutxienez, izan zen, ondo prestatu!
  
  
  Bere takoi klik ernegaturik solairuan. Izan zen, orain mailan eguna. Urrats bat gehiago. Nire eskua hegan atera. Zuen bidez heldu ee batekin judo grip. Simple itolarrian. Behar izan zuen, kontuz ibili. Armarria, lepokoa behar ez oztopatzeko. Bere, sentitu bere azala. Nire koadro sakatzen behera nerbioak bere lepoan. Nah en arnasa harrapatu bere eztarria. Bere luze iltzeak gorria hegan atzera, artzaintza nire ezkerreko belarrian, eta grabbing nire masaila. Sakatzen dut gogorragoa da. Bi segundo geroago, galdu zuen kontzientzia. Ez zuen ematen digu soinua. Bere limp gorputza jaitsi me gainean zuen bezala bilduta. Ee harrapatu bere besoa eta arrastaka bere osoan atarian gela huts bat bezala, atea Mendoza en apartamentu lehertu ireki eta medikua agortu.
  
  
  "Senorita. Ahaztu duzu - Madre Dios !"
  
  
  Bere, salto aurrera. By Stunned nire bat-bateko erasoa, koa izan zen, motionless. Dugu sartu aplikatzen zaie, beste lagun bat eta lehertu Ego-en bulegoan. Mendoza bezala garrasika txerri bat. Zuen hit zen bere ego bere ezkerreko eskua. Une batez, zuen ahaztu bere zauria. Kolpe falta indarra eta zehaztasuna. Bat sickening mina jaurtiketa bidez nire sorbalda. Bertan izan dira inozoak erabiltzen saiatu da, eta, gaur egun, izan zen sortu zion saritzen reap. Mendoza lunged me at bere sabela. Zuen postuan bat baino gehiago inguruan bere zaharkitu aulkiak eta jo me baino gehiago. Bere, salto egin zuen bere oinak. Unprepared bat, baina sendoa ukabila jo nire handiko bat. Bat swaying eskua harrapatu zion. Sorbalda bota bidali Ego zehar hegan gela taula. Mendoza erori ondoan, bere mahaian dutxa bat paper, liburuak, eta zati egur. Zaharra errebolberra jaitsi zuen out inguruan aulki tiradera eta etzanda zegoen zabalik Ego hanka. Ego-en eskutik filmatu zion. Jaiki nintzen, nekez. Luze bat hatz zen adierazi zuzen nire zilborra.
  
  
  "Pistola ez da kargatu?" "Zer da?" zuen galdetu zion, bat-batean diete. Mendoza jaitsi da. Behera begiratu zuen bere pistola. Bat salto berea, izan zen ondoan zion. Ego harrapatu bere eskuineko besoa eta bihurritu da alde. Hazbeteko nire oinez, gawk hit solairuan. Bi aldiz, nire ukabila desagertu, oraingoan eskuineko bat, sartu nire ego sabelean. Kolpe bat adanen sagarra jo ego burua atzera. Erori zen bere belaunak eta erori lurrera.
  
  
  Ran zuen bulegotik irten eta atea danbateko atzean. Emakumea izan zen, oraindik ere, leku berean, non litzaidake zuen eroriz bere. Zuen arrastaka sartu bere gela huts bat, eta atea itxi. Nire belaunak naiz, eta ez dut bilatzen hasi bere. Nah ez dute poltsa bat berarekin, baina epela jaka asko izan barneko poltsikoetan. Begiratu zuen bezala shoplifter. Oso jende gutxi aurkitu da. Bat Nikaraguako nan adieraziz zuen bizi izan zen, Managuako, zein beste egoera bat izango litzateke faltsuak. Halaber, bildutako a crumpled zigarro pack, orrazi bat, mascara, iltze fitxategia, lipstick, batzuk shriveled mandarinak, buruz hogeita bost dolar tokiko dirua, eta 9-milimetro Makarov PM. Makarow oso antzekoa da Lindner-PP hotel, eta horrek eredu gisa balio izan du. Handi bat da, pistola automatiko, too heavy, emakume bat. Esan izan dut nor izan zen begira bere gauzak, baina ezin dut irudikatu zuen nor zen oraindik.
  
  
  Zuen groaned. Bere burua astindu zuen kontu handiz. Etorri zen bere zentzumenak. Bere sel eta stahl itxaron. Bere gauzak pilatzen ziren nire ondoan. Noiz esnatu zuen, ez zuen nahi izan ere, bere hurbil. Ezin izan zuen zerbait egiten saiatu.
  
  
  Bota zuen baino gehiago ilun, zikin solairuan eta shoved bere oinak lodi sartu, pleated gona. Prakak izan litzateke beroago. Baina Nikaraguako emakume ez eraman ih, eta jakina da zuen lo tokiko moda. Poliki-poliki, eseri zen arte. Bat sakatzen zuen eskua bere kopeta balitz bezala Nah txarra izan ajea. Handi hat irristatu off bere burua. Bere ile marroi argia jaitsi olatuak bere inguruan sorbaldak. Bere stooped figura nabarmendu aurka iluntzeko argi botatzen inguruan hautsez leihoan. Zuen bere burua aktibatuta me norabidean, eta pixka bat bere eskuan. Apal santuaren argi dirdira bere aurpegian.
  
  
  Izan zen ikusmena bat gogoratu dut. Bera izan zen, beraz, madarikatua femenino. Bere osoa, shapely bular azpian estu artilezko jertse bere hankak bere erdi-botak. Bere aurpegia zen, eta bihotz-formako eta agindu bera samurtasuna eta pasioa gisa bere gorputza. Eta, jakina, nen zuen hotza, hilgarria gogortasuna duten eragile bakoitzak du. Hau da, besterik gabe, ezinbesteko gure lanbidea. Baina begiratu dut gehiago. Eta zer ikusi nuen izan zen pare bat oso handia da, oso beldurtuta blue eyes.
  
  
  Aitortu zuen bere aurpegia. Ikusi nuen bere irudia txartel kaxak egoitza apartamentua. Izan zen par jende berria eta eragiketak taldeari duten aztertu da. Me pixka bat hartu du irudikatu zehazki nor-ee-ren kokapena izan zen. Denbora berreskuratu zuen bere ohiko composure, bere bazekien. Tamara Kirova, bat eragiketen oinarri Mexikon, gehien bat da, etorkizun handiko gazte kideak, Estatuko Segurtasun-Batzordea, hobeto ezagutzen errusiako Zerbitzu sekretuek.
  
  
  Edo, besterik gabe, KGB.
  
  
  
  
  Kapitulua 6
  
  
  
  
  Zuen blinked hainbat aldiz, eta, ondoren, ospatu bere arnasa balitz bezala ikaratu. "Kaixo, Tamara", esan nion.
  
  
  "Nire izena ez da Tamara," esan zuen erraz gaztelaniaz. "Bere izena da, Rosita, neska polit bat nor ez..." ez Zuen amaitzeko, bere esaldi eta hasperen egin zuen.
  
  
  Berak barre egin eta begiratu me at. "Ez irribarre beraz, smugly," zuen snapped ingelesez orain. "Aitortzen dut, duzu, gehiegi, Nick Carter. Zu hiltzeko me, ez da azkar.
  
  
  — Bada izan litzaidake zuen bidali hotel utzi duzu hiltzen, izan duzun hildako orain, " esan nuen bezala, lasai eta maitasunez nuen bezala. "Jakin nahi dut zergatik KGB da aurre Koronelak Zembla, Tamara. Orain dela ezagutu dugu, ezin da gogorra dela jada, izango da?
  
  
  "Ezer ez," hissed zuen. — Ez duzu ezer ikasteko from me.
  
  
  Aztertu dute, beren eskuak, ziur izan zen, beste modu inguruan. Dut, beraz, berehala galdetu zion zer jakin nahi nuen,
  
  
  "Modu daude, Tamara," esan dut, lasai. Zuen barre, baina ez zen fin eta dar-dar. Hey, ezin ezkutatu zure beldurra. Ez zen bat weakling bezala Dr. Mendoza nor zen erraz engaina. Bera izan zen, mistletoe aurre esperientziadun agente AH, eta hori izan zen, arrazoi on bat egiteko beldurra. Baina saiatu zuen izaten, lasaia.
  
  
  "Badakigu zure ohitura, Carter," zuen sneered. — Zure egoitza, ezin duzu get me hitz egin. Batera metodo modernoak eta drogak, denek hitz egiten hasten da uneren batean. Baina ari gara eserita hemen, gela huts bat, bakarrik. Beat dezakezu eta tortura me nuen arte garrasi, hau da, mingarria. Da baino indartsuagoa dela uste duzu. Atxikia zuen aurrera, apur bat, bere begiak estutzen. "Eta saiatu baduzu, baduzu iristea me, ez dut garrasi."
  
  
  "Orduan izango da laburrena garrasi historia."
  
  
  'Agian. Litekeena da irtenbiderik onena. Badut gelditu ahal izango duzu nire heriotza, izango da nire garaipena.
  
  
  'Garaipena?'
  
  
  "Gainera, ez zaren joan irabazteko, Carter. Ezin duzu irabazteko.
  
  
  Ez dut ulertzen bere jada. 'Irabazi? Irabazi, zer? Amorruz, adierazi zuen hartan erortzen elurra. "Izango dugu, berandu saihesteko txiki honetan inperialista henchman plan; onartzen dut, hura...'
  
  
  "Inperial henchman?
  
  
  "...baina bat jarriko dugu haria honetan. Agintzen dut. Askatasun-maitekorra sozialismoa..."
  
  
  "Beno, itxaron minutu bat! Zuen eten ee. "Ez duzu uste Koronelak Zembla bakarra da gure inguruan?" Zer da hau American konspirazio?
  
  
  "Begi-bistakoa da," Tamara esan scornfully. "Zuen Amerikar bat edo ez?"
  
  
  "Orain arte bezala ezagutzen dut, egin zuen gure herrian. Baina horrek ez du esan nahi dugu, ezer ez da egin. Nola ahal izango dugu, hau onuragarria? Azaldu dit."
  
  
  "Uste duzu zuen ero, Carter?" Noiz entzun dugu buruz ego ekintzak Mexikon eta ikusi zer egin zuen Mexiko Hiria, dugu berehala ulertzen zer gertatzen zen. Eman duzu tren-unitateak armak, ekipamendu, eta dirua. Duzu flatter zion jotzen zuen bere burua benetako iraultzailea, eta egun batzuk geroago duzu aldarrikatu Zembla etsai bat, eta mehatxu bat. Bidez zure txotxongiloak, Amerikako Estatuen Erakundea, duzu eskaria ekintza. Eta hori da, non zure gunboat diplomazia dator. Zure armada, noski, esku hartzen, gisa 1965ean, Dominikar Errepublika. Zure hedapen planak dira, beraz, stupidly gardena! Baina huts egingo dute!"
  
  
  "Madarikatua, ero zara, Tamara!" Snapped dut. Hasi zen haserretu. Normalean, azpian beste egoera, izan zuen barre da. Gaur egun, izan zen, nekatuta, gose, eta ixilik. Nire zeregina gaizki joan eta ez zen bala zulo nire sorbalda. Dena gora off, izan dut orain ari aztertu batera platitudes, leloak, eta zaharra emazteak ' ipuinak. Baino gehiago izan zen, ezin izan zuen jasan. Bakarrik aitzakia zela uste zuen bere burua. Bera izan zen, jakina aurka Zembla. Baina hau ez da nahitaez aplikatu behar da, erakunde osoan eta KGB. Batzuetan, ez dute esan, bere ezkerreko eskua zer bere eskuineko eskua egiten ari da.
  
  
  "Bai zure adierazpenak ez lan, aldi berean," I snarled. "Ezin duzu dei AEE Amerikako erakunde eta arnasa bat leporatzen digu saiatzen hiltzeko bere kide batzuk. Zergatik? Dira dagoeneko itsasontzi berean? Bada galdetzen diot nire buruari inoiz entzun zer ari zara esaten? Askoz ere litekeena da hori Zembla da zure aldean, prest atera atzean garbitu eta ego arrakasta izanez gero, eta horrek, bide batez, ez da gertatuko.
  
  
  'Dugu,? Duzu beligerante lackey da inperialismoa, zergatik da gure SWAT eliteko taldeak dagoeneko joan putz ego Maia eta tenplua suntsitu ego eguraldia geltokia? Ego-segurtasun-neurriak izan ziren amateurish. Dugu dagoeneko ikasi ego secretions. Bada, gure pertsona tenpluan, ezin izan dute gurekin harremanetan jarri lehenago, hau snow ez litzateke, nahiz hemen egon...
  
  
  Zuen estalita bere ahoa, bere eskuz, bere begiak zabal. Une baten ondoren, isiltasuna, zuen pixka bat bere eskuan. Zuen ezabatzen bere kokotsa, eta esan zuen baxua, izoztutako ahotsa, " ona da trikimailu, Jauna Carter, baina zer gutxi duzun got out of me ez duzu laguntza.
  
  
  Bere, begiratu. "Ez," onartu dut, " ez dut uste, beraz, bai, Tamara. Eta uste dut jendeak ikasi Zembla egoitza da dagoeneko hondakinak, eta zuen joan Jainkoak daki non. Gutxienez, bada, oraindik ezin dute beren bidea aurkitu duten kanoi.
  
  
  "Beraz, esan duzu.
  
  
  "Hartu neurrira, bere esango dut, beraz!" Snapped dut bere at. Bere gorputza sentitu bero berriro. Adierazi zuen bere sorbalda. "Nola ez duzu uste dut hau? Bada bakarrik dituzu, utzi da sartu zure ergelak garunean.
  
  
  "Ez dut uste duzu. Hori guztia elurra...
  
  
  — Hori, maitea, da delako ego segurtasun moldaketak izan ziren baino hobea duzu, edo edonork bestela susmatzen. Zuen nahita egiten du hori eman bere herriaren zerbait buruz hitz egin eta laguntza eskuratzeko. Zuen fan bat iraultzaile jokoak, eta, beraz, nik uste dut, baina egin baino apur bat gehiago beharrezkoa. Oraindik ez dugu hemen ezer ez. Baina, zer ez zuen iragarriko zela han izan ziren, are gehiago, kanal kudeatzeko eguraldia. Hiru, zehatza izango da, hiru Erdialdeko Amerikako beste herrialde!
  
  
  — Wh-zer ?" Tamara gasped.
  
  
  "Bai, eta okerrago dena, jarduten dute modu independentean nagusia igorlea. Da bezala, hankak aulki bat. Aldea da hori, aulki, ez erori arte guztiak hankak suntsitu egiten dira. Ez naiz bere kontatzeko ezer, Tamara. Ez zen. Izan zen suntsitu nagusia igorlea aurretik konturatu behar zen konektatzeko backup transmisoreak.
  
  
  - Baina... bada, zer esan duzu, egia da, orduan...
  
  
  "Ondoren, kanal bakoitzean ireki behar dira, banan-banan. Bai. Gainera, nik ulertzen dudan moduan, ez bakarrik indar-eremua ez da ezkutatu arte horiek guztiak transmisoreak dira itzalita, baina era berean, gero eta gehiago suntsitu. Hau egingo eguraldia are gehiago ezegonkorra. Ego jada ez dira kontrolatzen."
  
  
  'Ez! Ez, ezin dut sinetsi duzu. Saiatzen ari zaren tranpa me berriro zure gezur eta iruzur, Carter.
  
  
  Bere burua astindu zuen irmoki. Baina ikusi izan dut bere begiak izan dut irabazi. "Tamara, hobe duzu gezurra bere," bere esan zuen, poliki-poliki eta lasai. — Baina ez daukat arrazoirik. Ez litzateke, egin me ona edozein. Egia da, A-tik Z"
  
  
  "Beraz, harrigarria. Da bat bezala crazy amesgaizto...'
  
  
  Jiratu eta begiratu leihotik berriro. Bere isiltasuna bakarrik izan zen, neurri batean, emaitza bere nahasmena eta indecision. Ez zen bezala, beldur me gisa erabili zuen izan. Gutxienez, ez zen ergela, edo ez zuen lan egin du KGB. Agian, izan zen, besterik gabe, apur bat inozoa eta esperientziarik. Ezin izan zuen ia-ia entzun bere pentsamenduak gisa jotzen zuen alternatibak. Espero dut zuen gainera, kontuan hartuta nola zuen erabili nahi me. Izan ere,, izan dut on kontatuta zen, zeren begi-bistakoa nuke erabili behar da.
  
  
  "Nick", esan zuen azkenean. Begiratu zidan berriro. Ez zegoen aurrekaririk gabeko berotasuna, bere ahotsa, eta berak bakarrik nire izena esan. "Nick, horiek beste kanal. Ba al dakizu non dira?"
  
  
  "Agian, agian, ez."
  
  
  "Jakin behar dugu, bai, zerbait. Orain bada, hau jarri dugu elkarrekin. Ezin izan dugu lan elkarrekin.
  
  
  — Ari zara esaten duzula uste AH ez da elkarlanean aritzea Zembla?"
  
  
  Zuen nodded. "Eta ez duzu uste me, Nick.
  
  
  'Zergatik behar dut uste duzu? Errusia du asko irabazteko bada, Zembla irabazi du."
  
  
  'Ez, ez da ezer! Bada, Zembla arrakastasua batzeko eremu hau da, zailagoa izango da guretzat, eta izango da askoz gehiago, gure iraultzaren arrakasta. Baina ez dago beste zerbait, Nick. Ez duzu xakean jokatzeko?
  
  
  "Jokatu dut aurretik."
  
  
  "Guretzat Errusiarrak, hau da, grina bat, ezagutzen duzun bezala. Eta zergatik? Delako hobi kopuru mugatu bat jakitea, adimendun eta ondo kokatu aurkariak elkarren aurka kopurua infinitua jokoa ezaugarriak. Beraz, gure politika. Nahi dugu jakin zer aukerak dira, eta ala, ezin dugu horiek kudeatzeko. Koronelak Zembla oso bestelakoa da. Bat zuen gizon basatiak. Izan behar da kendu. Bestela, ezin arriskuan jartzen ez bakarrik Erdialdeko Amerikan, baina osoa boterearen oreka munduan."
  
  
  "Eta oraindik ez dugu peoi jokoan, ez gara?"
  
  
  "Ez peoi, Nick, baina Connie. Irribarre egin zuen, laburki, bere ezpainak twitching apur bat. "Zaldi salto egin dezake alboetara eta beste batzuk baino gehiago. Ez peoi. Ari dira behartuta egin laburrean, pointless shaggy gauzak norabide batean."
  
  
  — Hau da iradokizun bat salto zure norabidean, Tamara?" Bere laburrean, baina zorrotz barre atera zen. Besteak beste, salto bat izango litzateke bere buruaz beste. Zure KGB bat jarri du prezio altua nire burua.
  
  
  "Ezagutzen dut. Baina nik ere ez dakit zer gertatu aurretik. Gerta daiteke berriro — "arnasten zuen," eta ez da berriro gertatuko ez bada ere ergelak." Begiratu duzu! Duzu nire pistola eta Dr. Mendoza zaharra errebolberra, baina gainerako?" Bakarrik hezea prakak! Ari zaren garaitzeko Koronelak Zembla honekin? Ez dut esaten izango dugu lagun. Baina dugu helburu komun bat. Ahots zergatik ezin izan dugu lan elkarrekin! Elkarrekin lan egin behar dugu!
  
  
  Tamara begiak dirdira biziko iluntasunean gela hutsik. Pentsatu nuen izan zen fun egiteko me bere kabuz. Ez nuen arreta, bai. Behar dut laguntza KGB, laguntza erakundeak, ekipamendu eta janaria. Zuen stared Nah, balitz bezala, kontuan hartuta bere iruzkinak. Inguruan begiratu zuen serio eta zintzoa begiratu. Bere parte jokatu zuen, ondo, oso ondo, hain zuzen ere, baina berak ere ez zen inozoa, da askotan gertatzen den bezala, emakumeak gure lanbidea. Defendatu du bere posizioa, bere black granito begiak. Me gogorarazi du eder Venus flytrap, bat landare haragijaleak behar duten usaina da, beraz, gozoa, intsektuak elikatzen da.
  
  
  — beno... - esan nuen hesitantly, " zer iradokitzen duzu?"
  
  
  'Nirekin etorri.'
  
  
  "At Miguel etxea izkinan inguruan?"
  
  
  'Bai.'
  
  
  — Nola beste asko duzula gain, bi?"
  
  
  Zuen licked bere ezpainak, galdetzen bada Ay etzan behar. "Besterik gabe, bat, bat, zenbait Diego Ordas."
  
  
  Hau egia izan daiteke. Izan zen zaila da, baina ez du axola. — Ez duzu transceiver bat ere ez?"
  
  
  "Labur olatuak, gama guztietan", esan zuen azkar, egoten nire hitzarmena. — Aurkituko dugu batzuk arropa eta janari batzuk.
  
  
  Berak hasperen egin zuen, balitz bezala, gogoz yielding saihestezina da. Sortu koa izan zen, eta bota off bere hezea, zurrunak prakak. 'Ona.'
  
  
  "Ez da jakintsua erabaki bat, Nick", esan zuen handikiro. — Ezin dut lortu nire gauzak orain atzera?"
  
  
  "Bai", esan nion, bat iritsi macaroon eta, ondoren, bat iltze fitxategia. "Ez, berriro ere."
  
  
  Begiratu zuen laidotutako zuen bezala bete bere poltsikoetan. "Nick, pentsatu nuen dugu fidagarria elkarren orain."
  
  
  Behar zuen irribarre. - Egiteko estestvenno. Baina modu honetan espero dut bere gehiago. Atea ireki zuen, eta joan ginen korridorean sartu. "Bide batez, Dr. Mendoza esan duzu zerbait ahaztu." Zer zen hori?'
  
  
  Berak luzatu bere ahoa bezala naughty neska txiki. "Ahaztu dut ordaindu em dena esan zuen. Izan zen engainatu bere ego, esan duzun bezala, Amerikan.
  
  
  Bere smirk jarraitu; izan zen hutsala da nahikoa egia izan. Barrutik, izan behar zuen barre, baina beste zerbait. Orain arte, Tamara du ferret izan studiously saihestu esanez buruz ezer poltsa oraindik nire ondoan eserita. Ez zuen, nahiz eta begiratu. Antza denez, sentitu zuen hori izan zen, nolabait, garrantzitsua. Izan zen lehenengo gauza egin nahi zuen, bada, aukera eman.
  
  
  Ondoren irten Calle Montenegro, ibili gara hurrengo elkargunean, urrats batzuk kanpoan etxea. Etxeak bi aldeetan kalean ziren, lasai eta ilun. Tamara aktibatuta zuri bezala erortzen elurra jaitsi zen, bere ile eta dusted bere armarria .
  
  
  "Nick", esan zuen bezala, aktibatuta dugu kalera Calle Noevo, " Koronelak Zembla gelditu behar gastu guztiak! Nire begiak ziren finkoa hirugarren etxe eskubidea, eraikina non Mendoza pentsatu Gilles Ego bat izan zen, anaia. The shuttered windows ziren ilun eta hutsik ageri da. "Ez Zembla, Tamara. Galdu zuen kontrola bere lana."
  
  
  "Kanal sartzen ume, hala ere. Hori da, zer mistletoe ekarri." Bere ahots zorrotzak izan zen, " izango litzateke terrible dugu, bada, huts egin du."
  
  
  "Landareak, zuhaitzak, intsektuak, animalia — guztiak ekologia eremu batean milaka kilometro karratu suntsitu egingo dira."
  
  
  "Eta jendea! Zuen shivered eta koa izan zen une bat, atari etxea, garbitu elurra off bere oinetakoak. — Ih behar ohartarazi, Nick. Desleiala izango litzateke, ez kontatu.
  
  
  "Ez dute konfiantza duzu", esan nion. "Nik uste dut ezin dute sinetsi bere begiak jada. Ez dute ulertzen zer datza aurretik ih."
  
  
  'Ez da bidezkoa!'Bai,' zuen baieztatu impetuously. "Milaka pertsona hil egingo da gosea eta hotza!"
  
  
  Ee harrapatu bere beso balitz bezala, bere gidatzeko behera aretoan. Zuen ospatzen ari zen bere pistola automatiko adierazi nah. "Beno, esan zuen," esan nuen. "Hau da, zalantzarik gabe, parte drama zarela irakasten KGB. Ezin duzu negar komando gehiegi?
  
  
  "Nola, esan zuen, hala nola gauzak!" egin zuen hasperen egin dituzten benetako indignation. Izan zen ia balitz bezala, malkoak ziren darion bere begiak. "Ez gara alde desberdinetan, egia da. Baina pertsona nor izango da, sufritzen eta hiltzen dituzten Koronelak Zembla en heriotza ez dira alde berean. Saiatu dira bizi onena bezala ahal izango dute! Nick, dira, duzu, beraz, burugogorra duzula zentzu guztia galdu gizateriaren?
  
  
  — I behin kaleratu preso bat zure Vladimir camp "Hamar" gertu Potma . Ezagutzen dut zure Sobietar karitatea, oso ondo."
  
  
  Zuen tentetu eta sakatzen bere ezpainak elkarrekin. Dagoeneko ginen hurbil lehen egunean eskubidea. Ahalik eta agian ez dugu nahi izan dute, erantzuteko nire taunt, ez zuen ezer esan, beldur hori bere sarekada litzateke huts. Hotza izan arren, ez zen bat vague usaina arriskuan eta heriotza airean ozta-ozta erregistratu da.
  
  
  "Hemen gaude", esan zuen. 'Pasabideetan barruan.'
  
  
  'Gero. Bere ostatu atzean duzu. Lehen pertsona saiatzen eraso me lortuko tiro back."
  
  
  "Nick, bere, zin egiten dut..."
  
  
  "Joan lehen, Tamara. Bere eskua estutu on berea. Nire thumb sakatzen behera nerbio zuen arte moaned helplessly. "Ikus dezagun zer nolako festa duzun antolatu niretzat."
  
  
  Bere esku-doorknob porrot egina. "Nick, hau ez da bidea elkarrekin lan egiteko. Mesedez, jarri duten pistola kanpoan...
  
  
  "Joan aurretik."
  
  
  Joan ginen. Zer ikusi genuen, inork ez zuen espero gugandik. Bat izan zen sarraskia. Gizon bat zen sprawled lurrean. Beste eseri limply aulki batean, bere eskuak lasai tolestuta, bere itzulian. Bai izan beren eztarri moztu belarrian etatik belarrian. Ilun izoztutakoen odol eratu handi bat putzu solairuan. Isuri aldera bularrean eserita, gizon eta dripped aulki batetik. Hormak ziren splattered odol zela jatorriz spurted behera karotida arteria.
  
  
  "Nire maitea momia," Tamara bowed bere burua eta vomited.
  
  
  Bada, nire sabeleko ez zen, beraz, hutsik, izan nahi dut bota ere. Nire urdaileko estutzen eztarrian orain, baina ez dut lortu neure burua kontrolatzeko. Ikasi zuen gainerako gela. Dena zen aktibatuta goitik behera. Tiraderak hustu ziren, eserlekua estaltzen urratu off, eta modernoa irrati transistore dira litzaidake zuen kontatuta alferrikakoa izan zen. Jiratu zuen Tamara. Lehertu zuen sartu lehor negarrak. Zuen slapped bere masail bere palma, ez da zaila,baina gogorra.
  
  
  "Nahikoa da", esan nion. "Dezagun aurrera..."
  
  
  "Oh... oh, my God. Bere begiak argiak izan ziren berriro, baina bera eserita zegoen, bere oinak, dardarka kitten bat bezala.
  
  
  "Zure jendea?"
  
  
  — Y-bai . Miguel eta ... eta Diego aulkia. Nola...?'
  
  
  "Ih izan behar harrapatu off guardia. Ih ospatu zen gunpoint eta hil labana batekin egiteko, zarata gutxi ahalik."
  
  
  Zuen hasperen egin. Nire ahotsa zen grim: "itxura Dr. Mendoza ez dute ama bat azken finean."
  
  
  'Nola?'
  
  
  "Izan behar zuen, oso-oso lanpetuta ondoren utzi nuen hura," azaldu dut. — Deitu zuen niri buruz. Eta apustu egingo dut dirua esan zuen Zembla da pertsona Prinzapolz buruz duzu aldi berean.
  
  
  "For estestvenno! Zuen traizio digu, bai! Bere aurpegia zen contorted haserrea eta gorrotoa. "Joan behar dugu atzera eta aurre egin zion."
  
  
  "Hori da ideia ona, baina gorde egingo dugu da geroago. Lortu behar dugu hemen."
  
  
  "Espero dut hiltzaileak atzera etorri eta gurekin hemen."
  
  
  "Gorde zure mendeku bizitza hobe bat, Tamara. Behar dugu itzali bide horiek, eta ez dira sakabanatuta, hiru herrialde gehiago. Ez dago ezer egin ahal izango dugu hemen Prinzapolz.
  
  
  "Bai, bai, ulertzen dut bere. Begiratu me at She blankly. "Sentitzen dut, Nick. Zuen saiatzen zen lure duzu tranpa bat sartu da, beraz, ezin izan zuen marrazteko duzun guztia bazekien bere buruz.
  
  
  "Ez kezkatu. Inoiz ez duzun engainatu me, zure jokoa. Zure komando zuzen pasatu da, eta zure adiskideak dira hildakoak. Itxura benetan behar dugu elkarrekin lan egiteko, orain, baina, ondoren, fidatu behar dugu elkar. Egin nahi duzu hau?'
  
  
  Zuen nodded. "Orain, besterik ez da gurekin."
  
  
  'Tack ahotsa.' Itzuli zen A. Makarov da pistola. Galdetu nuen zer Hawke esango nuke buruz lan bat errusiako agente. Ez nuen aukera handirik, baina agian sortu alferrikako arazoak. Izan nuen harremanetan AH egoitza ahalik eta azkarren eta azaldu kasuan. Baina garrantzitsuena da lehen. Joan nintzen gela txiki non bi gorputzak ziren etzanda eta galdetu: "ez Dago Suediarrak nor arduratzen da egokitzen me?"
  
  
  'Goitizena
  
  
  Jiratu zuen poliki-poliki, topaketa bere indarra. Tamara haizatuko handi bat automatikoa errebolberra me at, balitz bezala, ez zuen jakin zer egin. Zuen nodded eta berriro jarri pistola bere poltsikoan. "Marroi baten maleta. Dagokion Miguel du, eta buruz altuera bera duzun bezala. Izan zen bezala, esan nahi dut.
  
  
  "Big girl," chuckled dut, tossing aldizkariaren nahi Hey, nork hartu pistola bat bakoitzaren aurretik esaten hi. Zuen proba gainditu. Zuen blushed arte bere lepoan, baina ez zuen ezer esan.
  
  
  Miguel zen laburragoa eta fatter baino nintzen. Hala ere, aurkitu zuen jantzita azpian zerbait bere kamisetak, lodi artilezko jertse, worsted galtzak, eta pare bat galtzerdi lodi ondo moldatzen dela. Izan zen gastatu denek ondo babestuta hotza, elurra eta izotza. Onena sorpresa izan zen pare bat larruzko botak ziren, nahiko handiak, eta, beraz, ez ixilik egon arren, aparteko galtzerdiak.
  
  
  — Ez duzu beste edozein transponders horretaz gain puta baten semea?"
  
  
  Galdetu nion Tamara horri buruz, berriz, izan zen I lortzean jantzita. "Ez," etorri nahasgarria soinua erreuma. "Izan zen gauza bakarra izan dugu."
  
  
  "Ez dago arazorik," I growled. "Nintzen mesederako izan dugu laguntza deitu. Patruila bat itsasontzi zain me itsasoan.
  
  
  — Bat behar dugu, arrantza-traineru dago. Ez da inor inguruan dituzun irrati bat hemen?
  
  
  "Beldur naiz ez. Bestela, ez litzateke erabili izan dira ego. Dute oraindik jende gutxi dugu hemen, guztiak eztabaidagarri, besterik ez bezala Dr. Mendoza. Ez dut uste du, ezer baino hobea kuartzo-igorlea. Izan dugu lapurtzen itsasontzi baten inguruan portuan. Dezagun espero dugu honen bidez lortu aurretik ekaitz hits gurekin.
  
  
  "Hartu izan dugu plano bat," esan zuen kasualitatez.
  
  
  Jarri zuen bere oinetakoak eta stomped gela inguruan. "Plano bat? Zer hegazkina?
  
  
  The Cessna 150 ekarri bere Diego modu guztiak Mexiko Hirian. Laguntza talde bat iritsi zen traineru. Zuen dituena aldizkaria airean, harrapatu ego berriro, eta barre egin mischievously. "Jakina, ez baduzu fidatu emakumezkoak pilotuak..."
  
  
  — Zu batu ego hemen, ez duzu?" Jarri baduzu zure ego airean honetan ekaitz, andre, bere inoiz egongo kritikoa emakumeen gidatzeko berriro.
  
  
  Zuen barre, sakona guttural soinua; eskuzabala, distiratsua, irribarre artean gizon bat eta emakume bat, ez arteko eragile. Bera izan zen, larriak berriro. "Hegazkina da bat, egongela bat gogorra tarte hondartza iparraldean herrian. Bere ego du lotuta bere gora estu kasu horretan, ez dugu lortu, Zembla denbora eta eguraldia aldatuko da. Beraz, guk ere ekarri epela arropa. Bere-pozik hartu genuen hau zuhurtzia. Baina Karibe Itsasoa...
  
  
  Beno, ez zen behar amaitzeko esaldi. Erraz izan zuen imajinatu haize-pizten olatuak behera txiki bat plano, apurtzeko lurreratzea engranaje eta birrintzeko ego bat izan zen bezala, kartoizko kutxa. Dugu etxea utzi berehala. Besterik ez zuen lortu hartu Miguel fur armarria kako batetik atzera eguna. Tamara bat izan zen zabal-zabaltasuna emakume azkar lortu erabiltzen dena. Ezin izan zuen bere burua behartzeko begirada bi hildako gizon klinikoki. Ez zuen horri buruz hitz egin berriro. Dute hildako izan ziren, eta izan zen hobeto ih ahaztu. Zerbait egin behar izan liteke gaituzte inon, eta, nahiz eta eramango du bere brutal death. Geroago, denean, guztiak baino gehiago da, ezin zuen negar ih. Gertatu zait hori noiz izan zen borrokan, izan zen oraindik ere, nire etsaia. Ez nuke hil nahi bere.
  
  
  Noevo Kalean izan zen, inoiz baino hutsago. Ona herritarrek Prinzapoltsy ziren harritu, izotz, ekaitz, bertan ez zuten ezer ulertzen. Geratu gara hurbil gutter alde batetik, kalean. Tamara automatikoki mugitu hurbilago me, balitz bezala, babes bila, eta erosotasuna.
  
  
  "Eda izan zen apartamentu . Behar duzu zerbait.'
  
  
  "Bitxi", esan nion. "Nik bat-batean galdu, nire gosea dago."
  
  
  "Agian, beste zerbait planoan."
  
  
  Aktibatuta dugu kalera Calle Montenegro, atzera mimmo herriko plazan Dr. Mendoza etxea. Ez zen ezer ikusten dira. Ez da ezer mugitu, baina ez arraro bat izan zen isiltasuna. Da beldur me. Entzun zuen, adi-adi. Berriro ere, nire esperientzia urte zorroztu nire senak zerbait izan zen, oker. Apaldu zuen bere oinak erraz, oso arretaz. Tamara ibili ondoan, ni isilik.
  
  
  Dugu ziren pasatzen mimmo de Mendoza etxea noiz hitz egin zuen. "Diego ona izan zen tipo", esan zuen pentsakor. "Miguel zen medikuaren anaia, kontsolatu bada.
  
  
  Etorri gara zakarra-eraiki asto-saskia, zein izan zen orain eserita drawbars frank aurrean egonkorra. Begiratu zuen zalditegiak. Orain ziren zabalik. Izan zen erabat ilun.
  
  
  Ia angrily, xuxurlatu zuen bere:: "gaude harrapatuta." Aurretik Tamara izan erreakzionatu, mila pistola tiro ziren inguruan iluntasuna egonkorra. Benetako della ih bakarrik izan zen hamar, baina hori gehiegi orduan duzu. Berea zuen, bat bezala sentitu buztin uso ari filmatu norabide guztietan.
  
  
  Zuen oihu, eta nudged Tamara. Bere jaurtiketa erreuma da inguruan antigoaleko Mendoza errebolberra. Gehiegi, presaka. Zuen zalantzan jarri zuen litzaidake edozeinek hit. Dugu ziren filmatu berriro, gorria flash inguruan egonkor. Filmatu nuen bere berriro. Mimmo gurekin swept are gehiago ekar. Hurbildu gara saskia, eta geure burua bota honetan sartu txarreko barrikada.
  
  
  'Goitizena. Tamara harrapatu nire besoa. "Nik inguratuta gurekin!"
  
  
  "Ez dago puntua ez panicking," the rheumatologist xuxurlatu zion. Bere, atxikia bezain txikia izan zuen peer azpian saskia. "Hamar bat, berean ari dira bastards nor hil zure gizonak." Oraindik ez dute hartzen joan preso. Beharko dugu borroka.
  
  
  Volley ondoren volley izorratu sartu zaharra, egurrezko egurrezko gurdiak. Balak apurtu oholak lodi eta ricocheted sartu oraindik-erortzen elurra. Begiratu nahi izan zuten munizio asko. Ez dugu edozein baino gehiago izan dugu, gure errebolber. Ez nuen behar seinalatu gure arazo nahi Tamara. Berak bakarrik tiro, noizean behin, denean bakarrik izan zuen helburua flash bat sua. Zazpi plano hit. Bat-batean garrasi eta clang bat erortzen pistola. Bat ziortza-skinned gizon nekazari garb atera zen, dantza balitz bezala bat egiten pirouette, bere eskuak clasped baino gehiago bere aurpegia odoltsua. Tamara ez alferrik, beste bala gainean. Gizon garrasika. Ondoren, bere ego-lagun egonkorra filmatu zion. Jaitsi zuen pitching sartu elurra.
  
  
  "Ari gara, ia atera munizioak," Tamara arnasten.
  
  
  Tiro zuzen en pistola jarraitu zuen sua. Madarikatua! Besterik ez bada, ez dago modu bat izan zen putz gora eta hori guztia! Hau ideia bat eman dit. "Azkar," agindu dut — " let me get hau egurrezko pin out, inguruan ardatza, eta gurpila hartu off!"Batera ipurdia Mendoza da pistola, bota zuen bat makeshift ziri ardatz inguruan. Elkarrekin gara unscrewed egurrezko gurpila. Etorri da off creak. Saskia jaitsi on bat ardatz, eta beste aldean, igo. Beraz, hobea izan genuen estaldura.
  
  
  "Give me bat inguruan zure mandarinak."
  
  
  Tamara me at stared. "Mandarinak? I... ez dut ulertzen zer esan nahi duzun.
  
  
  Beruna inguruan hegan gurekin balitz bezala, dugu ziren hornet habia. Ez zen denbora azaltzeko. "Madarikatua da," esan nuen, nabarmen. "Horiek mandarinak egitea ari zaren benetako itxura, baina ezagutzen dut, baita hori egin duzu ari dira mozorrotua granadak. British ere erabiltzen ih aurkako gerran Hitler. Eta iruditzen zait zure zigarroak, egia esan, denbora bonba su-eragileak. neurrira hartu AH, ezagutzen dugu, hala nola, trikimailuak ere. Gaur edo bihar esango dut buruz artifiziala latex txakurrak erabiltzen dugun kolpe gazteluak ubideak. Goazen!'
  
  
  Iritsi zuen sartu bat bere armarria pockets eta entregatu me primeran kamuflatu lehergai.
  
  
  "Amen da piztea," esan zuen. "Laburragoa apurtu duzu ego, azkarrago leherketa jarraitu egingo du."
  
  
  Izan zen beteak batek faltsuak mandarina ardatzean zulo gurpila. "Orain dezagun jazarpen horiek arratoiak inguruan habia!" Bota zuen gurpila aldera saskia.
  
  
  "Give me estaltzeko."
  
  
  "Izan dut soilik hiru plano utzi."
  
  
  "Ez dute atzera borrokatzeko hori gertatzen denean," agindu dut. Tamara hasi zen filmatzen. Sortu koa izan zuen eta bultzatu gurpila. Bildu da, kalean behera elurra bidez, leapt bat baino gehiago ditch beste aldean, kalean, eta mailakatu argi eta garbi aldera ilun egonkorra. Ez zen une bat dead isiltasuna. Bederatzi gainerako frankotiratzaileak zirudien galdetzen zer gertatzen zen. Zorioneko gara, egingo dute inguruan gurpila oraintxe.
  
  
  Ondoren, granada lehertu. Deafening thunder deitu barruan egonkorra. Atea swung off bere bandak eta floated kalean zehar. Zerua shivered kolore biziak, eta jarraian blinding zuritasuna. Hizkuntzak sua piztu inguruan apurtu atari. Segundo batzuen ondoren, pare bat bihurtu moldatuko inferno.
  
  
  Atzean, bere saskia, xuxurlatu zuen — " ez Da besterik granada bat. Da bat ere izan zen bonba su-eragileak aldi berean!"
  
  
  Zuen shrugged filosofikoki. "Garrantzitsuena zera da, ez duzu zure lana gabe hiltzen bakarrik, heroi bat bezala."
  
  
  Elkarrekin ran dugu kalean behera bidez hondakinak egonkorra. Behin Tamara ia irristatu izoztuak elurra. Zuen berreskuratu eta blushed batetik, interferentzia. Gainera, mantendu zuen sortu zidan. Etorri gara txoko Calle Montenegro eta zeharkatu zuria lautada plazetan.
  
  
  Orain zen Tamara txanda eramango bidea. Berak bazekien non Cessna 150 zen egongelan, baina ez zen. Otoitz dut, hori lortuko genuke hegazkina gabe, beste inolako zailtasunak.
  
  
  
  
  Kapitulua 7
  
  
  
  
  Harrigarria bada ere, ez ziren gehiago zailtasunak. Ez, gutxienez, bi hankako direnak. Eguraldi zirudien gidatzen dute, nahiz Zembla fanatics etxean sartu nintzen eskatuz aterpe eta berotasuna.
  
  
  Elurra hasi zen jaitsiera gogorragoa. Haize indartsua rachas máximas ia postuan gurekin off gure oinak. Izoztutako airea da, estutuz nire birikak eta mina nire begiak. Nire hatzak bezalakoak ziren izotz kubo. Ez zen eskularruak jantzita. Karibe Itsasoan izan zen, heaving eta churning: apar zuria beltzaren gainean. Ekaitza zetorrela mendebaldean bidez, eskariak. Ondorioz, behe kostalde ez zen murgilduta. Ondoren, ordu bat baino gehiago gogor hondartzan oinez Eltxo Costa, iritsi gara, hegazkina, numb hotza da.
  
  
  Tamara strapped bere burua sartu ezkerreko eserlekua.
  
  
  Aktibatu berogailua, " esan dut, nire hortzak chattering. Hasi zen motorra, egin azkar egiaztatzen, eta handitu, bere abiadura check motorra. "Hau da, lehen aldiz izan dut aktibatu de-icers egiteko aireratze," esan zuen. Zuen stared elur-estalitako hondartza. 'Itxaron. Ezin dugu jasan batzuk kolpeak haizea.
  
  
  Utzi zuen joan jazarpen eta poliki-poliki bultzatu gas aurrera. The Cessna shivered eta astindu eraso pean haizea, aparra, eta elurra. Dugu taxied zehar zabal bat luzatu sumendi arroka eta pebbles, batzuetan skidding on izotz floes. Hegazkina burua inoiz izan adierazi sartu haizea. Izan zen herrigintza norabide guztietan. Olga zapaldu gas-modu guztiak behera. Batzuk punches, pentsatu zuen berak, guztia da eskubidea! Bat izan nuen, CLV lizentzia Aire Garraioaren kategorian. Horiek dira oraindik ere, eskubide berberak erregular bat merkataritza-lizentzia. Bakarrik eskakizunak handiagoak izan dira. Pilotua izan behar da hobeto hegaldi gaitasunak eta bikaina fisikoa. Batez ere, merkataritza-eta lanbide-pilotuak izan da. Bere ondo jakitun bilakaera makinak hegan haiekin ferret, gisa Icarus lehen estalita berak argizaria eta lumak. Baina, orain, hori buruz izan dugu erronka hau uluka ekaitz bat baino gehiago ez pospolo bat envergadura buruz 12m, pentsatu dut nola hartu izan dugu off.
  
  
  Dugu flitted hondartzan zehar arte iritsi gara aireratze abiadura. Bat Cessna 150, hau da, buruz 90 kilometro orduko. Dugu hautsi free eta salto egin airera. Bat izan zen, terrible sentsazioa. Ikusi izan dut hori Tamara ez zen pozik bere igoeran guztietan. Ziztada, bere beheko ezpaina, berak maneiatzen tiller eta pedalak bat bezala organista jolasten "Gladiator en Irteera" in boogie-woogie estiloa. Tamara pixkanaka-pixkanaka igo hegazkinez bat altitudea 2000 oinak. Hau altitudea, jarraitu zuen hegan. Zuen lasai bota gas arte tachometer irakurri 2,300 iraultza minutu bakoitzeko.
  
  
  "Zu natural bat pilotu," bere aita esan zuen.
  
  
  "Non zuen dator, eguraldi bezalakoa da hau, urtero-urtero, seigarren hilabetean," esan zuen. 'Nora joan nahi dugun, ez joan?'
  
  
  — Badakizu, hau da, lehen aldiz izan dut denbora kezkatu?" Ireki zuen bere poltsa eta hasi bilatzen bidez bere pasaporteak eta dokumentuak. Bien bitartean, Ey azaldu nola ih eskuratutako da eta nor sartzen dira. Jabea poltsa zen Señora Ana Mojada, alargun bat bizi at Oporrak Hotel Puntarenas, Costa Rica. Baziren itzulitako, bizi izan zuen bat igo etxea eta gisa lan egin agencia dago. Gutxienez, bada, ezin izan dugu egiaztatu bere kredentzialak. Galdetu dut nola benetako ziren denean, hurrengo ezarri agiriak egiaztatuko bere kanpo.
  
  
  Burusoila burua bere izena izan zen, Tonichi Alexander. Zuen uste izan jornalero Polencia, Honduras. Beste gizon, Ramon Batuc, bizi irla Isla de Sangre, Panama. Zuen gisa ezaguna zen bat parpailak merkantzia. Isla de Sangre - "Odol Irla". Tamara flinched denean Abe irakurri da. "Ez dut uste hau da, eskuineko leku bat parpailak saltzaile."
  
  
  "Beno, noiz behar duzu, ehunka uharte txiki bezala, Panama, batzuetan lortzen duzun ero izenak." Checked dut berriro, jarriz paperak itzuli nire poltsa. Ez dugu hainbeste denbora utzi. Honduras, erabaki dut.
  
  
  Zuen tilted hegazkina mendebaldean-ipar-mendebaldean. Dugu ziren hegan atzera barnealdeko Nikaragua. Beste ehun eta berrogeita hamar kilometro eta izango genuke baino gehiago Honduras. Ikusgarritasuna izan zen zero. Kanpo, ez zen osoa vorágine tangled zuri porridge. Tamara aztertu guztiak-tresnak, magnetikoak iparrorratza, eta bere erabili praktikoa intuizioa. Lana izan zen, oso bizia, berriz, bat. Nahiko lasaia denbora, Olga aktibatuta me questioningly.
  
  
  "Polencia, Honduras?" Non da izeneko tipo hau Alexander batetik ?
  
  
  'Jatorriz ez dago. Ba al dakizu non dagoen?'
  
  
  'Inoiz ez dut entzun. Leku bakarra dela dirudi, niretzat ezaguna da Puntarenas. Dirudienez, etorkizun handiko helmuga turistiko Nicoya Bay."
  
  
  "Oso ondo doa bezalako izen bat Hotel Oporrak. Behar dute izan, pixka bat gehiago jatorrizko. Dute asko ikasi ahal izango Panama bere irla eder izenak."
  
  
  — Ez dira txartelak poltsa duzu ondoan, Nick. Ikus, bada, aurkitu ahal izango duzu, mapa bat Honduras. Gero, lortu ahal izango dut nire errodamenduak.
  
  
  Ez ziren mapak lekua adierazten zuen. Ez dira pilak buruzko txartelak dell bera. Baino gehiago inoiz ez dut ikusi bere edozein pribatua jet inoiz ez dut aurkitu. WLK Munduko Abiazio Maps-guztietan parte Erdialdeko eta Hego Amerikan, zehatza mapak lortutako pribatua agentziak, eta ondo ikertu FAA Pilotu en Eskuliburua egiteko estatu Batuetan.
  
  
  Aurkitu dut mapa nahi dut. - Eta ahots-eta Polensia. Epaitzen, bere tamaina, da herri bat osatzen duten bi pertsona eta oilasko bat. Datza arteko hiriburua hiria Tegucigalpa eta hiru milaren gailurra El Picacho . Hmm, nola ondo egin duzu lurra ahuntz ibilbide?
  
  
  — Ikusiko dugu lur Tegucigalpa, ez baduzu axola." Uste dut, hau da, bakarrik aireportua Hondurasen. Nolanahi ere, izango da lick dena solairuan.
  
  
  Eman nion koordenatuak jarri eta mapak, atzera. Jiratu zuen irratian, harrapatzeko asmoz faroa. Dinamikoa bakarrik batzuk egin estatiko crackling soinua. Ezer ez da komeni horri buruz egin daiteke. Irrati iparrorratza orratz aktibatuta poliki-poliki. Ez dirudi sinesgarri niri duten geltoki guztietan ziren airean. Dute, besterik gabe, ezin entzun, eta ez bakarrik izan dira, arrazoi bat. Seinaleak ez ziren eten aldaketak Koronelak Zembla da eguraldia. Kontrako baldintza bakarrik ezin hutsegite bat eragin honen garrantzia. Pentsatzen dut, gainera, konturatu dugu Prinzapolz litzateke inoiz izan gai dei laguntza irratian. Benetan ginen bakarrik. Baino gehiago litzaidake zuen, hasieran beldur. Esan nion hori Tamara. berak eman zion dark begirada bat. Bere ezpainak ziren zurbila.
  
  
  "Ironia", esan nion, " ez da Zembla zen komunikatzeko gai bere eskakizun munduko irratian. Agian, zuen helburua ez da beste nonbait, kanpo nahaspila hau, baina ez dut zalantzarik egiten. Ez dut uste zuen guztiz konturatu zer izan zen lortzean berak sartu. Uste dut ego handi bat ego du clouded ego kalkuluak pixka bat. Hau gertatzen da, askotan megalomaniac diktadore. Guztiak ondoren, ez zen hori smart.
  
  
  "Ez zen gehiegi smart, Nick. Tamara itxita bere ahoan berriro, eta bideratuta bere tresnak. Izan da pixka batekin egin hegan. Begi bat mantendu zure eskuak, eta haiek zuzentzeko, behar izanez gero. Guztiak da. The Cessna heaved eta hilaren bidez swirling swirls aire laginketa. Tamara bat bezala begiratu indioilar bat zaldiz zaldi basatia. Zuen hegan plano. Ee eskuak eta oinak erantzun konfiantzaz eta azkar mugimendu guztietan gailua. Zuen hegan, bai, madarikatua ondo, nahiz eta. Arazotxo bakarra hegan itsu da, ez ikusiko duzu mendi agian ehuna handi aurrean.
  
  
  "Zergatik Polencia, Nick?" — Zer da? " galdetu zuen pixka bat egin ondoren.
  
  
  "Zergatik ari gara, ez? Delako, hau da, ipar Prinzapolca, eta beste bi daude hegoaldean. Ekaitza izan zen, okerragoa lortzean, eta erabaki zuen genuke hobeto hartu luzeena atal lehenengo, eta, ondoren, bat laburragoa.
  
  
  "Bere, besterik gabe, pentsatu nuen bezala. Baina bere mistletoe kontuan, nola egin dezaket ziur izango duzu ez da igorlea han? Alexander, Batuk eta Senhora Mohada etorri zitekeen edozein lekutatik eta edozein lekutatik. Izan dute erabiltzen dokumentu faltsuak.
  
  
  "Jakin behar duzu", esan nion, " Senorita Rosita Managua."
  
  
  "Ez barre me at, Nick. Orain serio!
  
  
  Zuen hasperen egin. "Ez dira lau arrazoi. Lehenik eta behin, ez dut bat bakarrik ih pasaportea, baina, halaber, ih nazio identitatea ziurtagiriak. Badakizu, baita nuen hori egin ahal izango duzu erraz sartu beste herrialde bat faltsuak pasaportea. Baina saiatu bizi zure herrian batekin faltsuak nortasun txartela. Hau da bereziki zaila. Batez ere, latinoamerikan. Polizia bezala egiaztatu. Bigarren, denek inguruan guys horiek kontrolatzen du igorlea. Beraz, izan behar dute, bizi hurbil, bere instalazioak. Hirugarren, ez dut ulertzen zergatik Zembla litzateke erabili dokumentu faltsuak. Hau da, ez da arriskurik gabe. Ez, uste dut hori, leku horiek errealitate dagozkio.
  
  
  "Eta laugarren arrazoia?"
  
  
  Berea zuen, shrugged. "Ez dugu ezer hobeto."
  
  
  Ulertzen dut bere. Ondoren, besterik ez dugu egin. Zuen pursed bere ezpainak. Nabaritu zuen hori izan zen bere ohitura zuen kezkatzen zerbait, bere galdetu. Ondoren, bere aurpegia alaitu. "Ez dago saski bat atzean aulki, Nick. Diego izan zen, oso gose denean, prestatzen ari zen bidaia, eta, agian, beste zerbait da.
  
  
  Aurkitu dut bere saskian, horietako bat zumezko Mexikoko erosketa poltsak. Benetan, Diego, ez askoz geratu zen. Ez zen oraindik botila merkea ardo botila, eta ez ziren gutxi tacos utzi, baita jamon eta tostadas pintxoak . Hotzak ziren, baina izan ziren, oraindik ere, gozo-gozo. The tostadas ziren oraindik kurruskaria eta betetako mota guztiak goodies, barne piper berde ziren beroa nahikoa erre zure barruak.
  
  
  Zuen xukatu botila gulp jarri izarrekin sua. Jarri zuen saski atzera behera eta lasaia, bere aulkia. Bero sentsazioa errua, berogailua, janaria, eta full sabeleko egin ninduen sleepy. Mantentzeko saiatu naiz, nire begiak ireki. Baina ez zuen luze iraun. The Cessna zabu eta zabu. Nire belarriak, soinua motor bat izan zen, bizira, sleepy rumble.
  
  
  Poliki-poliki, bere esnatu. The dreamless beltza hobeto zuen hondoratu zuen, pixkanaka-pixkanaka aktibatuta bat sartu gris iluna errealitatea. Bat sentitu zuen bizira mina bere zauritu sorbalda. Nire muskuluak ziren cramped delako izan nuen eserita posizio berean luzeegia. Oraindik erdi esna zuen, bere begiak ireki zituen. Lehen, izan zen pentsatu nuen, eta oraindik ere, itsasontzi eta irten zen tenpluan. Zuen stared sartu zabala gris infinity. Niri hartu du segundo batzuk konturatzen naiz ari zen hegaz atzera eta aurrera plano batean. Arautuko zuen bere burua hormaren kontra, begira leihotik at Honduras. Dena zen elurrez estalita. Aktibatuta zuen bere burua Tamara eta yawned.
  
  
  'Ez duzu ondo lo egin?'
  
  
  "Arrazoizkoa, kontuan hartuta egoera. Non gaude?'
  
  
  "Ia Tegucigalpa. Izango dugu lurreratzea hamabost minutu. Du inor inoiz esan duzu duzula snore?
  
  
  "Bada bakarrik izan dut itzultzeko piropo," chuckled dut. "Ez dago beste ezer irratian?"
  
  
  Bere burua astindu zuen. — Inpresioa dut kanal guztiak hemen dira, besterik gabe, off aktibatuta. Iruditzen zait Zembla daraman erantzukizun osoa hau isiltasuna.
  
  
  "Kasu horretan," esan nuen, jada ez chuckling, " egingo dute, ziurrenik atera hiria." Gobernuak araberakoa komunikazio bide, batez ere une zailetan, arte benetako fluxua dator."
  
  
  "Horiek pobreen," xuxurlatu zuen, " hau pobrea, zorigaiztoko gizon, eta..."
  
  
  Hamar minutu geroago, ikusi genuen ilun bat, masa mugitzen beheko gurekin. Dugu hegan baino gehiago hiriburua Honduras. Bat-bateko beldur hit bere. Tegucigalpa bat izan behar du leku distiratsua hau gris nahaspila. Ikusi beharko dugu argiak flickering, edo, gutxienez, ih islatzen da elurra. Tegucigalpa da ia lau mende. Hiria da prides bera bere unibertsitate eta bere xviii. mendeko katedrala, hau da, ikusgai urrundik bere ego kupula eta bi dorreak.
  
  
  Tegucigalpa, bere bi ehun mila biztanleko, zirudien, jada ez da existitzen.
  
  
  Tamara apaldu plano bidez raging ekaitz. "Aireportua da areto bat, hiriaren hegoaldean, nahiko altua da, ia-ia 3,000 oinak. Estutu zure gerriko. Izango da gogor bat lurreratzea galtzen dut ikusgarritasuna."
  
  
  "Ziurtatu ahal izango duzu hartu off berriro laster," ohartarazi zuen bere gehiago. "Bat izan ahal dugu ongi batzorde zain gurekin."
  
  
  "Zer esan nahi duzu, Nick?"
  
  
  "Ez dakigu zer gertatu horiek ferrets bezala utzi dugu Prinzapolce. Tegucigalpa daiteke ia hutsik ageri da. Baina izan daitezke ere azpian borroka-legea. Eta hau horrela bada, ondoren, Zhenoy soldaduek daiteke, besterik gabe, tiro, beste norbaiten hegazkina. Ez da beste aukera bat. Bada, Zembla hartu arreta ona, bere harreman publikoak, komunikazio -, eta garraio zuen, agian bai, azkenean, eskuetan bere konplizeak ' egos. Ekaitz bat izan daiteke seinale bat greba orain duten alde geldiarazi. Zalantza dut, baina badakigu zer ezin dugu ziur izan. Tamara begiratu me at worriedly. Da biribila, hiriaren kanpoaldean. Bitartean bere lo iraun zuen, hasi zen hegan prezio bat baino apur bat handiagoa da jatorrizko altitudea 2,000 oinak. Da jaitsi, hainbat ehun oinak eta aktibatuta hegazkina norabidean kicker. Tegucigalpa bihurtu zen argi eta garbi ikusgai eta desagertu ezkerrera dugun bezala hegan baino gehiago landa.
  
  
  Honduras oso antzekoa da Nikaragua. Salbuespen estu kostaldeko zerrendatan, da herrialde menditsua. Nekazaritza-iturri nagusia eta bizibidea, baina gehienak lurra da oraindik uncultivated. Bezala, Nikaragua, da orain bezala begiratu bat antzu Arctic paisaia. Ilunak lainoak, haurdun elurra, zintzilik inguruan irudimenezko gailurra mendi altueran lau bost mila metro.
  
  
  Nire pilotu zirudien jakin hegaldia bidea. Litekeena zen hori izan zuen hemen lehorreratu aurretik. Utzi zuen autoa buelta, berriro ere, moteldu mila bat minutu bakoitzeko iraultza, eta piztuta lurreratzea argiak. Poliki-poliki, apaldu zuen hegazkina. Bat deseroso une, pentsatu nuen, eta berak nahi izan digu lurrak erdian grove bat zuhaitz. Ondoren amaitu dugu jaitsiera. Hormigoizko pista Tegucigalpa Aireportua loomed dirdira gure lurreratzea argiak. Haizea eta elurra whipped torrents. Ikusgarritasuna ez luzatzea baino askoz gehiago torlojua. Vaguely, ikusi ahal izan zuen masiboa forma kontrol dorrea eta hangar agerian aurretik zion. Nintzen galdetzen nor zen zain gurekin eraikin horiek. Bada, inor ez zen.
  
  
  Hit dugu lurrean, errebotea, hit lurrean berriro, eta skidded. Tamara kontrola berreskuratu hegazkina eta guk bota aldera dorrea. Gainditu dugu mimmo bikote zaharra P-51 Mustangs, gerra erlikiak, DC-4s, eta talde erretiratu F-5s. Ez ziren merkataritza-plano bistan. Eta hangars, kontrol dorrea, eta helduera aretoan ziren guztiak ilun; han ez ziren bizi-seinaleak. Nire susmoa hiria izan ebakuatu zen, inoiz baino indartsuago. Jakina, posible da ere, hori bakarrik auzo ebakuatu ziren. Biztanleriaren litezke batean bildu camp hiriaren erdigunean itxaron honen amaieran ulertezina hondamendia. Beste alde batetik, izan ere, sarekada handi bat. Tamara zen ikusiko jakitun balizko arriskua. Dugun bezala hurbildu helduera aretoan, zuen itzalita lurreratzea argiak, braked nabarmen, eta aktibatuta Cessna 180 gradu. Larrialdi batean, gaur egun nahikoa izan gela hartu off azkar berriro. Inork ez atera zen gurekin agurtzeko. Inork ez zirudien ezkutatzen itzal eraikinaren bai. Tamara motorra itzalita eta peered itzazu arretaz.
  
  
  "Ez duzu ezer ikusten?"
  
  
  'Ez. Dezagun itxaron!'
  
  
  Atea ireki eta gizon bat agortu. Zuen mailakatu, slid, mailakatu, eta exekutatu bezain azkar ahal izan zuen. Ez da ezagutzen arabera ego. Edonola ere, ez zen soldadu bat izan zen eta abenduan. Zuen ducked uretara. Entzun dugu apal baten soinua autoa martxan eta gidatzeko kanpoan abiadura bizian. Itxaron dugu, minutu gutxiren buruan, baina ezer gertatu.
  
  
  "Seguruenik, marauder", esan nion," eta bat drunkard hartan." Zuen borrokatu atea. Izoztutako haize hotz bat izan zen beldurrezko ondoren erosoa berotasuna hegazkina. "Itxaron," deitu zuen bere, Tamara. — Bildu dut urtero. Bere, ran atea, zein ezkerreko gizona. Mendoza da pistola bat bala nire eskuan, joan prest. Izan zen, ia oso iluna barrutik ikusteko ezer argi eta garbi. Sentitu nuen inguruan eta horma aurkitu argia piztu eta aktibatuta. Ezer ez duten bezala,. Saiatu naiz hainbat aldiz gehiago. Zuen bortizki gelditu bere entzutea. Haizea howled kanpo. Paper zen pizten out handi windows.
  
  
  Beste alde handiak marmolezko itxaron gela bat izan zen, ilara txartela counters. Zuen baino gehiago ibili hurbilen counter, eta eman nah a zalantzan begiratu. Aztertu zituen bere bulegoak eta komunak. Aireportuko hutsik zegoen. Joan zen mostradorera itzuli eta saiatu telefono hori izan zen mahai gainean. Ez da harritzekoa me lerro hori, ez zuen lan. Shaggy nahasteko soinuak etorri zen atzetik. Inflexio inguruan, jaurti zuen bere telefono jaso eta pistola bat.
  
  
  Izan zen Tamara. Beno, ez duzu me izan zen, urduri. Bere txandan begiak ziren tamaina saucers. Izan zen hildako zuri. "Ezin dut hartu du jada ez", esan zuen.
  
  
  — Ez guztiak hankak hobeak dira hemen. Adierazi zuen telefono ondoan bere mahaian. "Ez da, inork ez hemen. Telefono eta santua dira, halaber, jada ez da lan.
  
  
  — Beraz, zer egiten dugu orain?"
  
  
  "Polensia".
  
  
  Harrapatu zuen nire beso urduri. "Goazen Tegucigalpa lehen, Nick. Azken finean, hiria ezin da erabat ebakuatu. Ez da denbora gutxian. Han egon behar du norbait lagundu ahal digu. Polizia edo armada.
  
  
  "Maite nuen ikusi bere, haurra, baina ezin dut. Lehenik eta behin behar dugu aurkituko norbait hori azaltzeko corkscrew. Eta bada, aurkituko dugu horrelako norbait, arazo bakarra da ala fidatzen dira gurekin. Dugu dira atzerritarrak gabe pasaportea edo bisa. Ez, nahiago dute uste izan dugu, hau kausa."
  
  
  — Baina ezin dugu gelditu Zembla. Besterik gabe, gurekin bi.
  
  
  Laztandu dut bere eskuan, zein izan zen, orain eusten nirea. "Apustua?"..
  
  
  
  
  8. kapitulua
  
  
  
  
  Ordubete geroago, bultzatu dugu behera Tuguigalpa bat lapurtu militar land Rover mendiko herri Polencia.
  
  
  Zortea izan genuen zerbait aurkitu zen bidaiatzen bat hutsik ageri aireportua. Rover zen aparkatuta txiki bat aireportuko polizia garaje ondoan zaharra helizearen hegazkinak. Autoa izan zen jacked eta eskuineko aurrean-gurpila kendu zen. Bezain laster, Hondurasko agintariek erabaki jarduteko, ez zen, jakina, bat orokorra izua. Rover besterik ez zen atzean geratzen. Izan zen, herdoildu, bat pitzatu haizetako eta dented erradiadorearen parrilla. Baina are garrantzitsuagoa dena, izan zen erabat itxita. Hau altitudea, baita goi mendietan, non joan behar izan dugu, ez dago gauza bat, hala nola neguan. Jakina, ez da ezer aldean egungo egoera, baina, hain zuzen, Hondurans erabiltzen itxita autoak zentzurik. Eskertu izan dut hori.
  
  
  Aurkitu dut bat datorren pneumatikoen garajean. Bien bitartean, Tamara zen miatuz hainbat gas canisters kanpo gas geltokia. Dut aldatzen ari zen bere gurpila noiz etorri zen kontatu zidan pump ez zen lan - han ez zen ustelkeria. Zorionez, aurkitu dugu hainbat upel gasolina. Kudeatzen dugu ponpa nahikoa ur esku-ponpa bete sei latak eta depositua guztiak-terrain ibilgailua. Azken finean, handiko oktanoko balorazioa litzateke, zalantzarik gabe, zulo bat erre zilindro. The corkscrew izan zen, besterik gabe, nola azkar. Ez ziren armak Rover, eta hori ez da harritzekoa. Aurkitu dugu bobina bat soka eta lehen laguntzak kit bat . Irten aurretik, Tamara aldatu benda nire sorbalda gainean. Pozik zegoen duten odoljarioa gelditu zuen eta zuloak izan ziren, ondo itxita. Hala eta guztiz ere, ez ziren botika murrizteko gnawing mina. Bere ahaztu nahian, mina. Nire azterketa Ekialdeko filosofia eta nire zabala yoga eskolak lagundu behar du hau egin zidan. Espiritu porrot materia - eta funtzionatzen du!
  
  
  Azkenik, bidean, nabaritu dugu labe zen lanean bezala, gaizki eta muffler zen pitzatu. Etengabeko thundering eta erretzea usaina bete kabina. Bere, pentsatu nuen, nola ironiko izango litzateke, bada, karbono monoxidoa intoxikazioak eragin digu, hil aurretik, izan dugu aukera bat hiltzen modu egokia. Pertsonalki, nahiago zuen izoztutako elur edo beroa ekar.
  
  
  Gidatzen dut bere. Tamara aurkitu bere bidea bidez mapa zabaldu zuen bere itzulian. Ibilbidea hartu dugu bat osatzen etengabeko sigi-saga bidez mendietan eta, azkenik, azken batean, izugarri aldapa igotzeko Polencia. Eskalada gailur hauek ezin dira kontuan hartu, zerbait ikusgarria. Ez dira bereziki aldapatsuak eta ez erori kategoria berean Alpeetan edo gazteagoa Rocky Mountains. Baina orain izan dugu moztu bidez elur-estalitako baso. Eskalada haizeak harrotutako pasatzen eta izoztutako zaldi-marraztuko da, eta mendiko ibilbide zen baino gehiago arriskutsua da begiratu. Ilun laino loomed gurekin baino gehiago. Wisps gris lainoa eta elurra, mistoa lekuetan agur, trincado guztiak-terrain ibilgailuaren alde guztietatik.
  
  
  Bi aldeetan, errepide estu, armada txiki bat bertakoak mugitzen zen. Errefuxiatu utzi duten beren herri eta etxolak. Dute trudged babesteko Tegucigalpa. Batzuk ziren muntatutako zaldi edo mando, beste batzuk izan zituen gurdiak, baina gehien ibiltzen ziren. Dute zeraman entzunezkoen ponchos, kotoia solteak galtzak eta sandaliak. Gaixo-jantzita eta miserable, dute trudged batera beren urriak jabetzak bere bizkarrean. Ziren bada aldekoak Zembla, ez zuten erakutsi.
  
  
  Egun batean gelditu zen utzi saskia bat pasatzeko. Tamara ireki alboko leihoan. — Noraino da Polencia?" — Zer da? " galdetu zuen erdi-arraza . Pausatu zuen une batez, eta, ondoren, bota poncho estuagoa inguruan bere gorputza izoztuta. "Agian, ordu bat. Errepidea da txarra. Atzera jo ahal izango duzu bada.
  
  
  — Ez, ez dugu mugitu. Eskerrik asko.'
  
  
  Gizon eskua jarri leihoa. — Ez da erabili, senorita. Horietako batzuk dira, gure inguruan erdira-pentsioa. Jende pistola batekin atzetik digu gure etxe inguruan."
  
  
  "Soldadu?
  
  
  'Ez. beste batzuk. Ez dakit zergatik nahi zuten gure herri txiki. Noiz aurrean arma bat baduzu, hobe duzu ez galderak eta obeditu."
  
  
  "Egingo dugu, kontuz ibili. Muchas gracias, senor. Tamara itxi leihoa. Bere aurpegia zen grim gisa bultzatu dugu. "Ez dago zalantzarik gaur egun, Nick. Eskubidea zinen. Igorlea dago.
  
  
  'Bai. Eta gauza bat gehiago. Zembla zen dagoeneko ez dago.
  
  
  Berak eman zidan zorrotz bat itxura. — Nola egin ahal izango duzu, beraz, ziur?"
  
  
  "Ez nago ziur, baina egokitzen da ordutegia. Kanal behar ez dira oso handiak. Ziren pre-mendaza eta adi finko bat uhin-luzera. Komandoak egin ziren inguruan tenplu Maia. Zembla instalatu ih ezkutuka, gainbegiratze gabe. Modu honetan, ez egoera bihurtuko susmagarriak eta bidali soldadu ikertzeko ego-jarduerak. Orain gauzak burutik gaizki, egin behar izan zuen aukera bat. Ezin izan zuen desmuntatu bere kanal eta ahaztu bere programa, edo ezin izan zuen ezartzeko bere planak edozein preziotan. Eta oraindik ez dut ikusi hau fanatiko etsi. Arabera, errementari, badu zerbait egin martiri konplexua. Orain dela Polencia da okupatu ego-armatu bidelapur, begi-bistakoa da Zebla erabaki du fight to mingotsa amaieran modu bi. Geroztik ez da irrati-harremanetan, esango nuke, esan zuen hegan arteko atzera eta aurrera bere mezu laguntza eta komando bere gizonak."
  
  
  "Esan nahi duzu Koronelak Zembla da hemen Polencia?"
  
  
  "Izan behar zuen joan off berriro, eta utzi sentries."
  
  
  "Ez gaude ziur, Nick.
  
  
  Harrapatu zuen, Rover bolantea balitz bezala Zembla da lepoa.
  
  
  "Ez, ez gaude ziur."
  
  
  Borrokatu dugu gure bidea aurkitu arte. Batzuetan, taldeen arteko zuhaitz horren adar dira tolestuta pean ezohiko elurra karga. Batzuetan, laino-shrouded mendikate itsaslabarrak, alde batetik, eta grisa hutsaren bestetik. Hotza handitu. Bat izoztutako haize xerratan bidez kabina bat bezala maquinilla bidez, paper, eta gure hortzak chattered bezala, kriskitinak. Azkenean iritsi gara txiki bat plateau, aldi zabal baten amaiera triangular harana. Beste aldean ibarreko zen Polencia.
  
  
  Zabala, distiratsuak arrunta luzatu aurretik gurekin. Sergei zen dazzlingly islatzen pristine elurra. Bakarrik zerua zirudien sparkle eta twinkle. Tumbling masa lainoak bezala distiratzen quicksilver. Bailarako dirdira zuria eta hauntingly eder. Saritua izotz gangak estaltzen behin lur berde. Ibai bat flowed erdian harana. Ezin izan zuen ikusi, non sartu flowed haranean. Hilly poltsikoetan pean elur geruza lodi bat adierazi rapids. Asko goitik, orain inguratuta izotza, adierazitako goi mailako posizioa. Polencia zen oinetan kokatzen handi bat ur-jauzia. Normalean, herriko etxeak ziren osatzen beige-harri gris eta igeltsua, baina orain bat izan zen kluster ramshackle boli txabola baten inguruan berdin zuri eliza.
  
  
  Berak bazekien ez zela, gizon bat izan, guardia eliza dorrea. Beste batzuk izango patruila kale, eta batzuk egingo eseri aldapa valley inguruan. Guardia ikusi ahal izan genuen, horietako sei, osatuz ziren iluna orban argi atzeko planoan. Bi horiek izan ziren zutik makeshift blokeoa osatutako inguruan hesi bat erregistroak on the road liderra Polencia. Beste batzuk antolatuta daude semicircle bat gure alde herrian, adibidez.
  
  
  Ez dute ikusi gaitu oraindik. Bestela, egingo lukete, egin zerbait, " Tamara esan zuen. "Ari dira, besterik gabe, zutik dago... Edo, agian, ez dute ezagutzen ari gara eta datozen itxaron gabe tiro bat lortu arte lick."
  
  
  — Beno, ez dezagun mantentzeko ih zain edozein longer.
  
  
  — Dastatu ahal izango dugu atera azken ingurabideko bat desbideratzea. Erabili izan dugu ego pistola.
  
  
  Ez zuen erantzuna berehala. Ikasi nuen area eta pentsatu. Saiatu zen etorri plan bat izan duin bat arrakasta izateko aukera. Ez nuen benetan nahi da.
  
  
  "Ez, ez dugu jakin zure ordutegia," esan nion pixka bat egin ondoren. — Eta ez dugu denbora stand hemen eta hau ordenatzeko." Horrez gain, herri erabat irekita dago. Izango da bat infernua bat da asko gogorragoa ez lortu. Eta, nahiz eta lan egiten bada, agian ez dugu jakin ih kokapena. Gero emango dugu geure burua kanpoan. Ez, gure aukera bakarra da greba aurretik ezagutzen ari gara hemen.
  
  
  "Ongi da, esan dit nola!"
  
  
  Berrikusi dut dena. Ondoren, bobina bat soka batetik atzeko autoa hartu da. "Give me zure pistola", esan nion.
  
  
  'Zergatik? Bakarrik daude hiru txandatan utzi nen.
  
  
  'Bikaina. Hori da, bi baino gehiago utzi dut. Oh, eta beste granada, mesedez.
  
  
  Begiratu zuen triste, baina, egin zuen bezala, galdetu zuen.
  
  
  'Nora goaz?'Zer da?' galdetu zuen bezala prestatu zuen igoko inguruan Rover.
  
  
  "Ez digu, baina niretzat. Hemen jarraituko du.'
  
  
  "Nick, ez!
  
  
  'Hau da, nola izan behar da. Bien bitartean, piztu dezakezu jeep inguruan, eta bete depositua arabera canisters. Bada, arrakasta dut, azkar erretiro beharrezkoa izan daiteke. Bada, ez dut etorri, gero...
  
  
  'Ez esan hori.'
  
  
  "Bada, ez dut arrakasta," errepikatu zuen, " gero, aukera duzu." Gasolina da nahikoa baino gehiago itzuli Tegucigalpa.
  
  
  — Gorroto dut, duzu, " deitu zuen me ondoren. Gora begiratu zuen, bere sorbalda at lerdena irudikatu eserita land Rover . Besterik ez bada, ez da hain madarikatua hotza, eta egoera ez zen, beraz, arriskutsua eta premiazko! Orduan, jakin nahi nuke, bada, berak daki zer maitasuna da, gehiegi. Nire seigarren zentzu esan zidan nire maitagarria errusiako agente izan zen, sutsua egiteko nahikoa gurekin ahaztu genuke inoiz hotza.
  
  
  Heldu zen bi muturretan plateau eta hasi igotzeko mendietan ekarri arte amildegiaren aurpegia goiko haranean. Izan nuen tamp behera elurra hanka bat arte, gogorra izan zen nahikoa eduki nire alenka. Ondoren, beste oinez, hurrengo pieza eta abar. Agortu zen heriotza. Urratsez urrats, igo da. Laster, bere hanka muskuluak gelditu sentitzen, ondorioz, stomping. Oso aldapatsuak atal, izan duzu arakatu zure belaunak. Zuen borrokatu jaiki bere eskuekin. Zuen azkenik iritsi labar. Orain nire bidaia rock irekia da, erdia baino gehiago milia bat kanpoan.
  
  
  Lehen zatia ez zen oso zaila da. Da, batez ere zetzan labirinto bat zuhaixka eta zuhaitz txiki, eta horren inguruan ausazko adarrak hazi arraro lekuak. Baina, ondoren, sasitza horiek haizeak zuhaitz zaharrak gelditu. Bat etorri nintzen baso trinko. Handi konifera, zuhaitzak, haritzak eta elms makurtu azpian haize boladak. Adarrak mugitu azkar. Bezala begiratu besoak ziren inguruan swinging alde batetik bero mantentzeko. Zuhaitz batzuk pisuaren pean erori elurra eta hautsi izoztuak enborra. Izan nuen oinez horien gainean edo azpian horiek, arakatzea baino gehiago oinez.
  
  
  Arren, elurra estalita dena eta berdindu du, ikusi zuen zuhaitz ziren zutik, muino baten gainean. Muino hau arautuko goiko ibilguan, besterik gabe, aurretik lekua non ibaiaren thundered behera sartu harana. Ez zen talde handi bat angelesas; ilun, makurrak forma itxi elkarrekin. Han joan nintzen estaldura azpian zuhaitzak. Hemen, haize zen gutxiago indartsu eta elur gutxiago trinko. Atera zuen riverbank eta inguruan begiratu arretaz. Haizea hil behera. Horri esker, hobeto kontrolatzeko bidea. Elurra nire inguruan begiratu baketsu eta atsegina. Soka pisatu, hein handi batean, nire zauritu sorbalda. Gustuko dudan bota baino gehiago, nire beste sorbalda, baina mantendu behar izan nuen nire eskuineko eskua free to tiro.
  
  
  Zuen bota latch du pistola automatiko hainbat aldiz free ego batetik olio hori izan loditua hotza da. Gelditu zen hilik, eta Stahl itxaron. Izan nahi dut entzun bere ez zen inor hurbil. Ez zen bizi-aztarnarik edozein lekutan.
  
  
  Ibai — edozein dela ere deitu dute gurekin-flowed bidez izotza eta elurra bezala estolda tutu. Zuen zalantzan jarri zela izoztu normal bat neguan. Zuhaitz eta zuhaixkak, deserrotu by ekaitz, ziren ainguratuta arroka artean erdian. Zuhaitz bat eratu zakarra presa inguruan, luzatze banku batetik bestera.
  
  
  Zuen mugitu eskuinera baten bidez azaleko depresioa aldera labar. Inguruan ur-jauzia, besterik gabe, aurretik ibaiaren hustu sartu harana, handi bat spruce zuhaitz erori zen. Izan zen erdi banku gainean, erdi ibaian. Beheko adarrak ziren sakona elurra pean, baina sustraiak oraindik begiratu freskoa. Horrek esan nahi du zuhaitz hori izan deserrotu nahiko berriki.
  
  
  Bere gelditu hemen. Bakar bat hari, soka batekin lotuta, bere zuhaitz bat. Lotu zuen, beste katea inguruan bere gerrian. Zeharkatu zuen, frozen river eta buru ur-jauzia. Izotz gainean ibiltzeko ibaien izan litzateke errazagoa, baina ez nuen nahi izan da aurkitu. Nire asmoa zen erraza. Denbora izan zuen erabiltzen luzera osoa soka, zuen izan litzateke nahikoa hurbil ur-jauzia zabaldu Tamara da primeran kamuflatu granada eta suntsitu tamaina handiko presa. Izan zen kontatuta izan ere, berriki osatutako izotz ez litzateke erabat ezarri. Bada, izotza hautsi, hau metatutako masa litzateke gush behera ura bezalako baten inguruan urtegia. Polencia zen eskuineko behera bailaran. Biztanleriaren desagertu egin da. Bakarrik Zembla gizonen eta igorlea geratu zen hirian.
  
  
  Ez zen, seguru. Granada joan izan da off aurretik iritsi nintzen segurtasuna zuhaitzak. Horma bat elur eta izotz litzateke diapositiba ertzetik breakneck abiadura. Emaitza gisa izango litzateke hilgarria gisa luizi bat. Eta ez nintzen joan utzi neure burua get harrapatu duten zurrunbiloaren. Ez zuen ezer jakin pizte erritmoaren ezarpenak. Soka zen nire esperantza bakarra.
  
  
  Presa izan zen oraindik ere, hamabost metrora, beste hamar. Bere bidea izan zen mimmo adarrak eta arroka. Ospatu zuen mandarina bonba batetik, pistola automatiko beste. Pentsatu nuen entzun ahotsak, baina ezin izan dut ezer ikusi. Ez denbora luzez. Bere arakatzea licks, nire helburua eta nire gorputza izan ziren bezain txikia bakarrik berea izan okertu baino gehiago. Zuen ia iritsi labar noiz entzun zuen soinuak berriro. Oraingoan ez zegoen akatsa! Gizon batzuk etorri bidez spruce grove. Ziren oinez aldera ibaia. Ih ahotsak oihartzuna elurra bidez. Izan dut, argi eta garbi entzun zer esaten ziren. "...ez dira aztarna hemen, esan dut, duzu, pentsatu nuen, eta ikusi nuen zerbait arraroa. Ezin zuen urrun izango.
  
  
  Ez zen sartu itsastea izotz metro buruz away from me. Zuen atean sartu hau aterpe izotz eta berak aurkitu gela bat rustling adarrak. Nire pursuers entzun behar dit. Bere arnasa harrapatu, errusiako pistola prest sua nire eskuan. Beste ahots entzun bere, oihuka gaztelaniaz. 'Mundua. Boto-soka. Doa ibaian zehar.
  
  
  Bere, begiratu bidez hildako adarrak. Ezin izan zuen egin itzazu lau zifrak gelditu on riverbank. Gizon bat jantzita ziren shapeless uniforme bat ikur dagoela ikusi zuen aurretik tenpluan. Ih gloved ukabilak clung beren fusilak dute begiratu intently izotz. Argi brisa bat izan zen, herrigintza egiteko merkataritza ganberak makila beren gorputzak. "Gisa frosty bezala, zure arreba", esan zuen hirugarren, chuckling. 'Hi!'bigarren gizona erantzun bat keinu lizuna. "Hartu soka, Jose. Ikus dezagun, bada, zu arrantzale ona.
  
  
  Iritsi zuen soka bere inguruan gerrian eta untied da. Ez zuen behartu tiro, lau mutil eta hiru aldiz. Jaurti zuen soka eta ikusi da wriggle izotza. Zuen inkontzienteki planteatu bere ezkerreko eskua, bat Tamara da bonba. Odol tanta bat-batean eratu nire kopeta. Zuen stared granada sinesgaitza. Bere ustekabean hautsi piztea hodi hiru laurden bidea. Ustez, hau gertatu zenean, atean sartu estalkia. Hiru laurden zer? Shell zen cocked eta ezin lehertu edozein unetan — baina noiz? I crouched atzean behera eroritako zuhaitz bat, galdetzen bada, granada bat lehertu litzateke nire aurpegia. Bat-batean entzun nuen zion: "Oye lagunak ! Urratsei jarraituz Ombre. Ez da norbait eserita ibaiaren!
  
  
  Lau gizon etorri zen, argi eta garbi me at. Bat bere burua makurtu aztertzeko ibilbideak. Horiek guztiak izan fusilak euren eskuak, prest sua. Izan zen, arretaz egindako Tamara da pistola liderra lau. Zuen bakarra izan zen, hogei metro kanpoan denean filmatu zuen bere behin. Bere, gizon bat ikusi grab bere beso eta erori bere belaunak. Utzi nuen bere mandarina bonba bidegurutzean-adar bat. Odin gainerako hirukotea irristatu eta erori lauak izotz gainean. Beste bi berehala ireki sua. Balak ondoren atzetik pila elur eta izotz zati hori minik nire aurpegia. Ez da segundo batzuk esker sorpresa efektua. Ondoren, mutil hauek izango da helburua hobeto. Eta bera izan zen, ia ih bere begira. Ezin izan zuten galdu.
  
  
  Segundo izan erabat gainditu denean, granada lehertu. Leherketa hit me back bezala, burdinazko ukabila bat. Sentitu nuen izotz azpian astindu nire oinak bezala leherketa bidez tore zakarra presa. Da hegan airean zehar, lehorreratu zen berriro, eta skidded. Izan dut hit zaparrada batek izotz, elur, eta egurra. Entzun zuen beste gizonen oihuak bezala trumoia leherketa hil zen, kanpoan... eta, ondoren, izotz hasi zen crack bat kezkagarriak eta ondo pasatzea. Hotza ur azpian izotza ez zuen izoztuak oraindik. Orain hasi da bere osotasunean azkar ertzetik kraterra. Izotz groaned shuddered pean heavy presio; hasi zen hautsi. Handi zulo bihurtu zen ikusgai. Izotz masa ez da gehiago ospatu itzuli eta, elkarrekin aztarnak baso, hasi diapositiba bat bezala masiboa izoztuak halibut bidez ertzean goialdean hiria.
  
  
  Saiatu zen jaiki. Izotz dantzatzen eta swayed gora eta behera. Jaurti zuen bere belaunak berriz ere. Ezin izan zuen, nahiz eta arakatzea metro batzuk itsasertzean. Zuen alboetara begiratu bere pursuers. The man who shot, bere desagertu zen. Ikusi ahal izan nuen guztia izan ziren eskuak ziren etsipenez grabbing ezer. Jaitsi zuen baten bidez crevice izotza. Beste slithered eta garrasika. Ezin izan zuen ezer egin, baina cling zuhaitzaren adar. Libratuko ibaiaren surged bortizki bidez, hamar metroko aldea. Bai banku ziren estalita korronte indartsu bat. Odin inguruan Zembla pertsona saiatu ateratzeko honen inguruan bubbling iturria. Izotza hautsi. Bat negar, eta raging uholde irentsi ego. Gainerako bi gizon howled gizon bezala begira heriotza. Ez zen ezer egin. Etengabe dugu slid aldera labar. Izotz zatiak eta aztarnak, zuhaitzak slapped digu, alde guztietatik.
  
  
  Goiko ur-jauzi bat antza erraldoi hidromasajea. Dena zen spinning eta bota ari erdian sartu vortex. Izan dut sartu sucked bat izugarria xuxurla soinua. Ondoren jaitsi da.
  
  
  Atera iritsi nintzen etsipenez ezer agian motela nire jaitsiera. Dut heldu da, heldu saioa, galdu nire ego berriro, baina harrapatu nuen berriro. Adar asko izan ziren snapped edo apurtuta itxi enborra. Baina ez ziren oraindik nahikoa adarrak eta orratzak leuntzen nire erori. Stahl-en zarata da ozenago. Balitz bezala, segurtasun-balbula bat mila lurrun galdarak zuen bat-batean ireki oharra gehiegizko lurrun. Elurra eta izotza isurtzen erdian Polencia. Hiri osoa bat irentsi zuten masa izotz azkar zirela gora eta behera jaitsi zen. Bere erdigunea zen hau zurrunbiloaren denean gawking begiak sartu enbor bat laño zuhaitz at, nire oinak.
  
  
  Zuen stared zabal-eyed talde hartan gizonak. Ziren bultzatuta atera hiriaren inguruan eta zehar sakabanatuta arrunta. Bien bitartean, I ari zen filmatu. Guztiak egin izan dut izan zen zintzilikatzeko inguruan, eta otoitz. Espero dut dut izan zen mugitzen, beraz, azkar hori ezin izan zuten hit me. Baina ez azkarregi, bai, zeren orduan ez nuke atseden nire lepoan. Batean harrapatu zuen zurrunbiloaren ezerk ura, arroka, eta zuhaitzak. Gawk danbateko bat adarraren, belarra eskubidea baino gehiago, nire belarrian. Beste gawk bat metalezko screech ricocheted off boulder hori mimmo izan zuen gainditu. Me egin da tentsioz sortu beldurra. Ibaiaren jo ondoren, ibarbide bat indarrean gola. Izan dut postuan off nire oinak eta bota nonbait. Ikusezina objektuak danbateko me sartu. Izan dut irentsi arabera olatuak izoztutako ur-arte aktibatuta beltza nire begien aurrean.
  
  
  Korronte indartsu bat ekarri zidan atzera azalera aurretik konturatu nintzen zer gertatzen ari zen. Erdibidean bidez berdindutako eta ia erabat suntsitu herrian bere, etorri zen azalera. I gora bota ura eta neurrira daki zer beste kaka. Bere saiatzen igeri. Labankada bat atzera egin ninduen erori. Ez dut egindako edozein aurrerapen. Hori dela eta, jarraitu zuen leku egonaldia mantentzeko bere burua ur gainean. Bere, espero modu honetan ere estimulatzen nire odol-zirkulazioa. Izan zen bezala ari Arctic Ozeano. Edonola ere, nire biziraupen aukerak ez ziren askoz handiagoa! Beste jaurtiketa ondoren bidalia izan da niretzat. Ondoren atera zen sorta gertu, zer izan behar eliza Polencia.
  
  
  Ibaiaren bota itzeleko. Nire odola izoztu nire zainak. Nire nerbioak ziren numb. Ezin nuen sentitzen bere jada. Ekar dumbbells zirudien itsatsita nire besoak eta hankak. Joan pean, hautsi azalera, eta hondoratzea hasi zen berriro.
  
  
  'Nick! Nick, itxaron...
  
  
  Ahotsa zetorren inguruan lainoa, nonbait, oso urrun. Zuen haizatuko bere esku dardaratia. Sendoa eskua gripped nire eskumuturra. Zuen tiratu bere eta saiatu bere laguntzeko. Bere borrokatu egungo. Borrokatu zuen gogoa amore eman. Borrokatu zuen ia erabatekoa eskatzen lo joan eta murgiltzen handiena waterbed munduan. Baina, batetik, ez zuen amore eman eta jarraitu tira zidan. Azkenik, sentitu zuen lurrean sendo. Izan dut, oraindik ere, arrastaka ari. Ura swirled inguruan nire izterrak, belaunak eta orkatilak... eta, ondoren, hegan out! Hartu zuen, gutxi unsteady urratsak eta erori.
  
  
  'Goitizena. eskerrik asko Jainkoa. Entzun izan dut dardara batean bere ahotsa. Big malkoak welled sortu Tamara begiak. "Eskerrik asko Jainkoa duzu igeri itxi nahikoa shore erraz harrapatu." Ez zaude ondo?"
  
  
  'Ezer ez duten bezala,. Nire ahotsa pitzatu. Astindu zuen bere burua wearily eta stared Nah. Polita da emakume bat zaindu duzu, pentsatu nuen.
  
  
  
  
  Kapitulua 9
  
  
  
  
  Arratsaldean izan zen denean itzuliko gara Tamara en Cessna. Ez zen izar zeruan guretzat. Bat-bateko zaparradak, elurra estalita zuhaitzak eta estalita lurrean, zein izan zen, dagoeneko estalita zapi zuri bat. Hotza izan zen. Arnasa behin minik. Nire nahigabeko igeriketa estali du nire bekain eta bizar geruza batekin izozteak.
  
  
  Dugu ziren, atsegina harrituta ikusi hazy talde tristea argi horia baino gehiago erdian Tegucigalpa, hiriburua Honduras. Beraz, gure uste zuzena zen. Udalak eman du berotasuna eta aterpe etxerik eta lehorreratutako kudeaketa eramango galera. Aireportua eta errepideak liderra da, ziren oraindik, hutsik ageri da. Dugu bakarrik, labur-labur jotzen aukera joan den hiria. Baina zaharra argumentuak ziren berriro erabakigarria. Nahi dugu, denbora gehiegi pasatzeko bila eskuineko agintariek. Nekez ekitaldi dutela fidatzen gurekin, ih-ren laguntza izango eztabaidagarri, eta ez badute fidatzen gurekin, izango gara galtzaile. Gehitu hau izan zen arrisku batzuk agian elkarlanean Zembla eta ezkutuka lan gobernuaren aurka. Gabe datu zehatzak, inoiz ez genuen ezagutzen dute nor izan dugu aurre.
  
  
  — Eta zer azalpen behar dugu eman, zer gertatu zen Polencia?" Tamara astindu bere burua. "Nick, hori izan zen basatiena trikimailu dut inoiz ikusi. Bada, nik ez dut hobeto ezagutzen, izan dut zinpeko oso bat izan duzu botila vodka.
  
  
  "Bere hotel bat izango litzateke frank orain", erantzun nion, snorting. "Bide batez, zuen ideia hobea duzu suntsitzeko instalazio hau gure baliabideak mugatuak?"
  
  
  "Beno ... ez, ez berehala, baina uste dut oraindik..."
  
  
  "Astelehen goizean goragalea batetik kepa!"
  
  
  'Zer esan nahi duzu, Nick?
  
  
  'Ahaztu. Just gogoratu bakarra igorlea da suntsitu. Bi gehiago aurretik. Eta behar dugu, "ez da guztira hiru balak eta, jakina, zure zigarroak."
  
  
  "Nick, hau da, ez da bidezkoa! esan zuen, pouting. "Ez dago ezer gaizki nire zigarroak."
  
  
  "Ezer ez Smokey egin izan sendatzeko bear", esan nion. "Ez duzu nahi me argia bere zigarro bat?"
  
  
  "Ez, zehazki," barre egin zuen. "Nor da Smokey Bear?"
  
  
  "Hartuko luke luzeegia azaldu du. Bide batez, bere nahi nuke izan zigarro bat oraintxe zurrutada bat zure vodka. Baina bakarrik nire marka batekin urrezko ibilgailua.
  
  
  "Urrezko ibilgailua! Joan aurretik, mantendu egingo da. Zergatik da beharrezkoa?
  
  
  "Hau da nire T-zona."
  
  
  "T-zona ?"
  
  
  "Almighty Jainkoa! Tamara, ez dute irakasten duzu ezer batere hau akademia on Ulyanovsk Avenue? Ez duzu azken hamabost minutu Manhattan.
  
  
  "Gutxienez, ez dute irakatsi digu T-tokiak . Gainera, soinuak indecent.
  
  
  Hura izan zen nire ezpainak esan du ez zela. Baina gero gogoratu dut bat saldu-out, film litzaidake zuen ikusi duela aste batzuk. Zuen egokia izan liteke. Zuen eztarria garbitu eta growled, " Give me cookie bat."
  
  
  Berak eman zidan cookie bat. Horietako bat izan zen gazta eta kakahuete gurina cookies aurkituko duzu autosalmentako makinak. Bat izan da web-oinarritutako jangarriak elementua ezin izan dugu aurkitu hutsak aireportua, eta, aldi muga gure gaitasun, dugu hacked sartu vending makina eta hartu dozena bat paketeak gurekin. Txiki txokolateak ere vending makina ondoan ziren erabat inedible, nahiz eta ondoren dugu defrosted horiek. Gero, ondoren, gure raid, hura bete zen Cessna tankeak. Tamara boarded hegazkina huts bat autoa, kanpo haizea.
  
  
  Ziren dugu oraindik ere ez dago. Dugu ziren Cessna. Motorra zen idling, eta berogailua zen aktibatuta, gaitasun osoa defrost digu. Dugu chewed horiek gailetak. Izan dut jantzita Tamara armarria, berriz, nirea zen lehortzeko. Nire galtzak eta galtzerdi itsatsita bezala me izotz bloke. Bilatuko dugu eraikinak egiteko mantak edo arropa lehorra. Emaitza ez da. Zehar ebakuazio aireportua, dena da erabilgarria, itxuraz, hartu zen haiekin. Begiratu zuen Tamara bigunak argi berdea arbel. Bere hoztasun, fortitude, eta ausardia izan ziren, oraindik ere miresten. Borrokatu zuen, madarikatua, eta lagundu dit berpiztu zidan land Rover . Hurbil nengoen neke dugu ondoren evaded gutxi geratzen guys Zembla izan jarritako orain-suntsitutako Polencia. Zuen lortu. Bera izan zen gidatzeko modu guztiak atzera. Argudiatu dugu, ala behar zuen hartu off bere sodden arropa eta izoztu bere biluzi ass, edo lo eta modestly bat bihurtuko izotz bloke. Azkenik, ez dugu konpromiso bat etorri. Off hartu dut bere armarria eta kamisetak jarri eta bere armarria. Gainerako izan lehortzen bezala.
  
  
  Orain, azkenik ziren dugu gai bakean atseden, argi zegoen Tamara ere izan zen, amaieran bere indarra. Bera izan zen, korrika bi egun osoa eta gau. Bere aurpegia eta jarrera seinaleak erakutsi nekea. Ezin dut egin, askoz hobeto. Tamara eskuilatzea apurrak bere itzulian eta licked bere behatzak.
  
  
  'Ona. Eta non da orain? Puntarenas, Costa Rica?
  
  
  'Ez. Nire burua astindu nuen.
  
  
  "Baina Nick, Panama merezi du askoz gehiago hegoaldean! Ez duzu uste...
  
  
  "Bai, egingo dugu joan Puntarenas lehen", esan nion, bere eten protesta ... Begiratu duzu, Tamara. Oraindik hildako nekatuta. Ezin dut hegan plano hau zuretzat, baina ez dut uste jende askok off hobeto. Eta mota honetan eguraldia, izango litzateke nahiko madarikatua gogorra, besterik gabe, airean jarraituko du. Behar dugu gainerako batzuk lortzeko.
  
  
  — Baina ez dugu denbora hori.
  
  
  "Orduan ikusiko dugu aurkitu behar denbora", esan dut irmoki. Begiratu me at She questioningly, ondoren, hasperen egin zuen. "Arrazoi duzu, Nick, ohikoa den bezala. Ordu batzuk gangak izango litzateke bidea.
  
  
  The Cessna 150 ez da diseinatu gangak. Baina Tamara prestatu du beste sorpresa niretzat. Nah izan etzandako eserleku, zein dira askotan aurkitu autoak egun hauetan. Tolestuta itzuli ziren, zertxobait baldarra gelak, baina ezin duzu lo horien gainean. Beno, ez zen on FAA en zerrenda beharrezko ekipamendua, baina Tamara ez dirudi arreta gehiegi nortzuk segurtasun arauak. Puntu honetan, ez dut arreta, bai. Dugu luzatu, bakoitzak bere aulkia, zortzi hazbeteko buruz, beste batetik. Dugu arautuko isiltasuna, berriz, bat, elkarri begira. Isiltasuna zapaltzaile bihurtu zen.
  
  
  "Ezin dugu bakarrik utzi motorra martxan gau osoan," hasi zen.
  
  
  'Ez.'
  
  
  "Izan behar da, oso hotza hemen gabe zerbait berotzeko."
  
  
  Beste isiltasun minutu. Giroa izan zen kobratuko unspoken desioak eta erakargarri pentsamenduak. "Partekatu ahal izango dugu zure armarria, ondoren, ez dugu lortu hotza," zuen azkenik bere esan.
  
  
  Bai, adostu zuen. Jaiki zen eta itzali piztea. Motorra eztul pare bat aldiz, eta, ondoren, bertan behera geratu. Bat-batean isiltasuna baino gehiago jaitsi da gurekin. Tamara zalantzan... Zuen poliki-poliki eseri ondoan me nire eserlekua estu. Inflexio aurpegia me, berak luzatu bere altuera osoa. Ireki zuen bere armarria eta bilduta gurekin da. Ospatu zuen bere gorputza zion. Bere txandan, goi bularrak bezala sentitu izoztuak sagarrak nire biluzi bularrean jo zuen automatikoki snuggled sortu zidan. Gure izterrak ukitu. Ikara A ran bere bidez. Eta ez zen hotza.
  
  
  Ez zuen nahi bere uxatzeko edo bere minik. Behar dut ere, beste gauza asko. Bat-batean bihurtuz, bere maitalea izan zen, oso arriskutsua. Baina ezin dut kontrolatu nire eskuak jada. Poliki-poliki, eta unstoppably, dute slid behera bere gerritik lerdena eta azpian bere artilezko jertse. Nire behatzak slid, astiro-astiro, bere baino gehiago taut, laua urdaileko. Sentitu izan dut bere dardara pean nire ukitu. Bat searing, constricting bero surged nire gorputza bidez. Nire eskua laztantzen bere belusatua azala, bilatzen, mesederako. Eta orduan sentitu zuen hura — tingling throb, vague bat da, baina esanguratsua erreuma.
  
  
  Musu eman dugu. Alferrak eta teasing lehen. Ondoren, gogorragoa. Bat smoldering grina zirudien erlantz gora Tamara. Bere gorputza astindu nire eskuak uhindu mozioak. Bere ahoa bat bezalakoa zen mingotsa fruta. Zuen shivered eta tensed indarrean azpian bere besarkatu. Azkenik, hautsi zuen doan. Zuen barre. Harro bat, auto-pozik irribarre, balitz bezala, mocking nire nahia. Baina bada egin zuen fun ezer, izan zen bere nahia, ez nirea. Ez zen basakeria edo arrazoia ulterior bere irribarrea.
  
  
  Ez zuen eutsi nire eskuak. Beste alde batetik, zuen isilean insta al me-rekin, bere mugimenduak dugun arte arautuko biluzik aldamenean. Kabina izan zen, beroa eta hezea da, eta ez, besterik gabe, berotzen. Poliki-poliki eta lasai, bota zuen bere jaka atzera. Bere izan begira nah, benetan begira nah, modu guztiak. Bere leun, distiratsu azala, bere perfektua bular beren crimson nipples, bere minaren ahoa hori igo eta jaitsi zen bere arnasketa azkarra, bere txandan, biguna izterrak hori bihurtu luze, eder hankak. Nire begiak irentsi bere. Begiratu zuen adorable. Ospatu zuen bere besoak besarkatu ninduen. "Nick, Nick... — Zer da?" xuxurlatu zuen. "Oraindik ez duzu, beraz, indartsu, hala nola, benetako gizon bat. Boto bat bezala izan behar da, gaur gauean, boto bat bezala neure burua ematen dut nahi duzu. Ez dago, ez trikimailuak. Ez Errusia eta Amerikan. Besterik gabe, gizon bat eta emakume bat elkarrekin... I musu bat bularreko astiro-astiro, ondoren, beste. Zuen flinched, harrapatu nire ilea, eta bota dit, beste lick. Nire eskua slid bere hanken artean, eta, ondoren, sortu biguna barruan bere izterrak. Bere aldakak lasaitu. Bere belaunak zabaldu zabal, me gonbidatuz bere hartu erabat.
  
  
  Gurekin egin zuen roll baino gehiago, gure txiki aulki. Orain izan dugu beste zerbait. Baxuagoa da. Bat bere luze, wobbly hankak zintzilik amaierako aulki, euskarri gure gorputzak. Poliki-poliki, apaldu zuen bere eskua arteko gure gorputzak. Sakatzen zuen me astiro-astiro, bere aurka hezea, bero, quivering haragia. Txiki, ludikoak zirkuluak, hasi zen wriggle eta squirm. Bere behatzak hungrily sakatzen me sartu nah.
  
  
  "Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!" zuen breathlessly hasperen egin. Balitz bezala, zuen erabat irentsi me up sakona bere barruan. Bere gorputza bihurritu. Moaning plazer, zuen zaionean bere hankak. Bere besoak eta hankak bilduta nire inguruan tentsioz, telefono gorputza. Chill bat ran behera nire bizkarrezurra. Sentitu zuen bere muskuluak estutu, balitz bezala, ez ziren jada taldea bere gorputza. Bere Hit. Guztiak bere arima eta gorputza, izan dut zoragarri zorion une honetan. Bilduta zuen, bere hankak are estuagoa nire inguruan twitching izterrak. Bere sutsua behatzak massaged me erritmikoa mugimenduak. Nire pent-up estasia isuritako out barruan sakona nah. Zuen shuddered. Ez da gehiago izan zuen kontrola bere mugimenduak.
  
  
  Tamara behatzak zulatu sakonago sartu nire haragia. Oraindik licking, zuen estutu zidan arteko bere hopelessly taut izterrak. Zuen moaned eta moaned azpian, ni bezala bere pasioa flared sortu indar bat marea olatu. Gure gorputzak astindu dardaratia. Inoiz ez zirudien amaieran.
  
  
  Noiz guztiak baino gehiago izan zen, arautuko dugu pixka bat luzeagoa da, agortu eta osoa. Gure ahoan estutzen. Soinua gure arnasketa sakona izan da, eta astunak.
  
  
  "Nick," xuxurlatu zuen bezala hasi ginen lo sakon batean erori.
  
  
  'Mmmmm ...?'
  
  
  "Nick, nor Smokey Bear?"
  
  
  
  
  Kapitulua 10
  
  
  
  
  Costa Rica ere osatzen dute batez ere mendietan. Horietako batzuk dira dormant sumendiak, eta horrek, batzuetan, altuera bat iristen baino gehiago hiru mila metro. Baina teorian, nahiz eta txikiena zati eskariak izan zen, gaur egun hartan altuera. Mendi towered gainetik zion unimaginable altuera. Gisa Koronelak Zembla iragarri zuen, eguraldia izan zen, okerragoa lortzean, ondorioz, indar eremu bat traba. Orain dela bi transmisoreak suntsitu ziren, presa en baranda itxi ziren. The blizzards Tamara eta bizi izan dut, Honduras bihurtu urakan bat.
  
  
  Hotz ikaragarri bat gripped aireportua dugun bezala hegan hego gauez berandu. Tamara hegan zabal bat arku baino gehiago Ozeano Barean saihesteko ekaitz ahalik eta gehien. Baina aktibatuta dugu barnealdeko aldera Puntarenas, izan dugu harrapatu bat uluka, blinding elurte. Hala ere, Tamara kudeatzen lur hegazkina segurtasunez zelai gertu hau Costa Ricako portu-hiria da. The Cessna ' s wings ziren estalita geruza lodi bat izotza. De-icers ez eduki.
  
  
  Bi abeltzain lehorreratu dugu hurrengo jabetzako 1940 Buick lau ate sedan. Autoa izan zen, seguru burdinazko alanbre. Atzeko eserlekua eman modu oiloak. Nekazariak ez bezala, Nikaraguako diru asko, baina ez dugu beste edozein ordainketa-bide. Guk ere ez zuen benetan nahi izan dugu ordaindu behar izan zuen hamar aldiz eguneroko prezioa hau bitxikeria. Dugu atzetik oilarra inguruan van eta bultzatu off.
  
  
  Arteko kontrastea mendialdean Honduras eta kostaldeko eskualdean Costa Rica zen berehala nabaritzen. Elurra jaitsi zuen han basoan zen oraindik biguna. Hemen, haizea libreki zehar zabaltzen zabala Nicoya Bay . Elurra zen pizten kanpoan lautada eta metatutako haran edo azpian aterpe eraikin eta clumps zuhaitzak. Haizeak jotzen zuen gurekin norabide guztietan. Haize boladak noizean behin, autoa gidatzen arriskutsuan hurbil drainatze-zanga ran paralelo bi aldeetan errepidea. Batzuetan ginen ia zutik denean, hiria eta elurra erortzen ziren gure aurka. Etengabeko haize aktibatuta elurra eta hirian sartu masa bat izotza, eta horrek pixkanaka-pixkanaka izoztu bat sartu hormigoizko-gogor lurrazala. Da creaked dugun bezala gainditu ego. Zerua zen liluragarri bat zuri, osoa hausnarketak eta flickering argiak. Harrigarria da, hala nola bizia, hotza eta, hala nola, edertasun liluragarriak konbinatu daiteke. Konbinazio horiek bi une itsutu ninduen nuen bezala borrokatu bolantea. Ozta-ozta izan dut ikusi adarrak zuhaitz-eta zuhaixka whipping digu. Autoa hit ihs banan-banan. Tamara snuggled sortu zidan berotzeko apur bat.
  
  
  Azkenik dugu irristatu Puntarenas. Da portu nagusia Costa Rica Ozeano Barean. Hirian kokatzen da buruz 140 km mendebaldean hiriburua San Jose. Hau da, normalean bat biztanle dituen hiri baino gehiago, 30.000 pertsona. Orain begiratu bat bezala gehiago hutsik hilerri. Ez zen inor ez bistan. Nahiz eta animalia hori tac zati noraezean ibiliko dira, hala nola hiri. Zahar bat gurutzaldi-ontzia eta hainbat atuna bouei ziren ainguratuta portuan. Ziren izoztuta izotza. Hiria, elurra, eta haizea uluka dented ontziak eta hautsi beren masta.
  
  
  Jarraitu dugu gidatzeko txikiena engranaje. Susmatzen dugun hori guztia Oporrak zati izan zen turismo-baliabide bat, beste aldean portuaren. Etorri gara Patroi kafea. Kea billowed inguruan tximinia, eta gorri dirdira bat oso distiratsua sukalde dirdira leihoak bidez. Bere gelditu. Tamara joan barruan norabide eskatu. Noiz itzuli zuen, bera izan zen, nabarmen zurbila. "Beldurgarria da han, Nick", esan zuen, bere ahotsa dardarka. "Badirudi eremu osoa dago. Emakumeen eta seme-ikara aurrean sukalde. Gizonek stand inguruan eta begiradak apathetically. Ez dira nahastu. Ez dira beldur eta ia jatekorik gabe. Odin horien inguruan esan zidan ez zela ezer jan katedralean, non, nahiz eta jende gehiago ziren eserita. Ari dira hiltzen, Nick. Jarri behar dugu bat hari honetan!
  
  
  Zuen laztandu bere hankak soothingly. "Egingo dugun guztia egin ahal izango dugu. Non da denek aretoan?
  
  
  Zuen nodded zoritxarrez. "Zer egiten dugu lortuko dugu, ez, Nick? Ezin da esan hori Galdu Mohada bidali digu. Inoiz ez dute erosi! Gainera, ez dugu jakin bada, ez dira edozein Zembla aldekoak hotel batean. Ahal izango dute, ez, baina igorlea ezkutatuta daitezke edonon.
  
  
  "Ezagutzen dut, baina hasi behar dugu, nonbait, Tamara, bezalako Polencia."
  
  
  Azkenik etorri gara zabal bat boulevard hotelak, tabernak, eta oroigarri denda. Ondorioz handitzea turismo azken bost urte baino gehiago dute, mushroomed ondoren euria. Guztiak Oporrak ziren bat inguruan handiena eraikinak. Izan zen bereizita errepide batek erdi-zirkular driveway. Errepidetik, begiratu handi bat bezala chrome spout gutxi balkoiak. Beheko bi solairuak izan dira luzatu inguratzen bat eguzkia terraza eta dagoeneko izoztuak igerilekua. Gune osoa izan zen inguratuta handiko harrizko horma.
  
  
  Hamabost metroko sarreran, estu sarrera bat blokeatu Fiat auto. Erakarpen kea ihes egin zuen, ihes-hodia. Beraz, motorra abiarazi zen. Leihoak itxi ziren. Baina noiz gelditu da, ate ondoan, gidaria berehala ireki, eta gizon bat atera zen on nah. Utzi zuen atea ireki, datozen digu. Atzean, ikusi zuen beste gizon gidatzeko. Bi gizon ziren bat eskuan submachine pistola adierazi Buick. Zuen arretaz atera zuen bere pistola eta jarri ego eserlekua hurrengo zion. Eskuan pistola bere eskuineko eskuan, bota zuen leihotik behera bere ezker. Berea jarraituko luke, adeitsu, betiere, ahalik eta.
  
  
  "Senor?" Gizona eskatu batekin susmagarriak begiratu.
  
  
  "Ezin duzu zure autoa mugitu", esan nion. "Joan nahi dugu hotelean."
  
  
  "Hotel osoa da. Berri gonbidatuak ez dira onartzen.
  
  
  "Ez gara gonbidatuak", esan nion azkar.
  
  
  'Ah, ez? Ondoren, zer?'
  
  
  "Oraindik ez dugu gonbidatu," Tamara esan zuen.
  
  
  "Enpresa," gehitu dut.
  
  
  Gizon blinked eta gehiago begiratu alerta inoiz baino. Ari zaren artista nor ustezko egiteko bekatari Bekatu gabe?
  
  
  Tamara eta nik trukatu azkar begiratu bat. Ez dugu ulertzen zer esan nahi zuen, baina dugu nodded azkar.
  
  
  "Jakina", esan nion. "Ez gara artistak. Izango duzu, utzi pasatzen?"
  
  
  Nor dira, Juan? "Nahikoa da!"gidariari Fiat oihu.
  
  
  Interprete, " Juan izeneko atzera. Ego begiak narrowed slits. "Baina ez dute itxura berdin guztietan. Uste dut ...'
  
  
  Ego eten bere. "Abestuko dugu eta txantxa eta..."
  
  
  Pooh! gizon chuckled. "Pentsatu ahal izango dugu zerbait hobea."
  
  
  "Dantzatzen dut," Tamara esan baxua, gonbidatuz ahotsa, gora begira zion. Hey, lortu nuen lean aurrera, berriz, puffing nire bularrean. Ez balentria txiki guztiak arropa janzten zuen. The mesprezatzean irribarre guardia aurpegia desagertu eguzkia elurra bezalakoa.
  
  
  -"Bueno ! Hori hobeto!'
  
  
  "Bai, amigo," eten zuen, " ikusi aurretik Senorita Fandango batetik Fandango eta Ehotzeko." Exotikoak dantzari batekin mundu osoan ospea. Ikusiko duzu bada bere...
  
  
  "Bere," gizona esan zuen. Apaldu zuen fusil eta oinez itzuli fiat .
  
  
  "Unfriendly boy," muttered dut noiz lortu zuen atzera autoan.
  
  
  Utzi zuen atea ireki eta ikusi gurekin estu-estu. Bildu zuen irrati-arbel eta esan hitz batzuk. Ez zen bat minutuko atzerapena. Ondoren etorri zen erreuma. Hori izan behar du ona sounded. Gutxienez, gizon nodded gidariari, eta Fiat bultzatu atzera.
  
  
  "Lehenengo oztopoa baino gehiago da", esan nion ginen iragan ego. "Igorlea da hemen hotelean."
  
  
  "Ez delako segurtasuna?"
  
  
  "Bai, eta, gainera, delako ostatuko erretzen batekin santuaren argia. Horrek esan nahi du, hori izan dute beren generator. Beraz, prestatu ziren datozen ekitaldiak. Ustez, Zembla dagoeneko geldirik bere gizonak hemen aurrea hartzeko ekitaldiak.
  
  
  "Espero dut dena berotzen da," Tamara esan, shuddering.
  
  
  Sentitu zuen bere sorbalda. Zauria sendatu ondo. "Galdetzen dut," esan zuen bere pentsakor, " non ezkutatzen dute igorlea."
  
  
  "Bere, bestela, galdetzen diot nire buruari nor edo zer horiek' bekatari bekatu gabe ' dira?
  
  
  'Ez dakit. Ahal baduzu, dantza, bide batez?" Irribarre egin zuen. "Agian ez dut ezer jakin zure Smokey bear, Nick, baina ikasi dut, batzuk gehiago trikimailuak Ulyanovsk."
  
  
  "Hau izango da erabilgarri etorriko", esan nion, " ez dudalako ezagutzen txartela edozein trikimailuak."
  
  
  Ez nintzen harritu falta bat atezaina. Aretoa hutsik zegoen ezik, harreragilea. Izan zen bezala, arte ederren museoa. Hormak ziren estalita muralak eta pinturak. Erdian, urrezko alfonbra zen iturri bat apainduta plastikozko loreak. Urrun izkinan, atzean, kontagailu bat, koa izan motela gizon gazte batekin satin begiak eta adierazpen sudur-zuloak. Ego zabalik izan mail eta gako-fotogramak bizkarrean, eta txiki bat telefonogunea bere ezkerrean. Ez zen, ziurrenik, beste walkie-talkie azpian distiratsua rosewood counter. Hala ere, begiratu zuen gurekin, zorionez bezala hurbildu gara. Beraz, izan zen, muskulu jaun aurka leaning counter hurrengo zion. Guztiak bezala, hotel zuzendari, guy hau izan zen jantzita marradun prakak eta krabelin bere hurbilketa. Baina antzekotasun amaitu ez dago. Ego jaka bat bezala begiratu puztuta txerri-maskuri. The krabelin izan wilted, eta bere ego-heavy bularrean bulged bidez ill-egokitzea egokitzeko. Antza denez, off hartu zuen benetako arduraduna da arropa eta ezkutatu zion, nonbait. Berea, espero ez zuen lortu hotza bere arropa.
  
  
  Entzun izan dut Tamara en arnasketa azkarra. Dut jarraitu bere intuizioa. Zembla blokeatu dena eta barrutik kanpora. Lortu dugu azken defentsa lerroa, baina ez zen oraindik asko egin behar da.
  
  
  Sasi-kudeatzailea zuzentzeko gora eta begiratu gurekin gora eta behera. Ego ahotsa zirudien datoz inguruan oso sakon bat. "Fandango eta Ehotzeko?"
  
  
  'Bai.'
  
  
  — Oraindik ez duzu nire zerrendan, Senor Fandango.
  
  
  "Bere Ehotzeko; bat zuen Fandango. Baina ezin dut eman duzu azalpen bat.
  
  
  "Gure agente," Tamara eten, " dena nahasten.
  
  
  "Beste artista ezin izan du etorri", esan nion.
  
  
  "Hau terrible eguraldia. †
  
  
  Kudeatzailea planteatu eskuan. 'Gelditu da! Mesedez, stop! Ez dut nahi entzun, buruz berriro. Egin duzu, bai dantza?
  
  
  Zuen eztul apologetically. "Beno, bere batez ere, inguruan joan, eta..."
  
  
  "Zuen nire manager orain, eta..."
  
  
  "Baina azpimarratzen baduzu, oraindik ez dut nahi."..
  
  
  'Nahikoa da! Seguruenik bezain ona bada, ez duzu dantza, Senor Ehotzeko. Eskatu dute emakume bat eta emakume bat lortuko dute. Zerbait entretenigarri beno, ez da? Non da zure palo, senorita ?"
  
  
  "Ez kezkatu," Tamara esan zuen nabarmen. "Baina behar dut musika."
  
  
  — Ez dute esango duzu hori?" Hotel Oporrak du full-time taldeak hiru pertsona. Da jokatzen cocktail bar, denboraldian zehar. Konbinazio hau da zure eskura. Kudeatzailea hasperen egin ia, damututa. Espero dut zu bezain ona Carmen...
  
  
  "Carmen?"
  
  
  "Carmen LaBomba, senorita ! She da oso ospetsua arlo honetan. Ez dut inoiz entzun duzu.
  
  
  "Hori aldatu egingo da, aurretik gauean," Tamara agindu sullenly. Zuen keinu ego berriro. Bere ez da eroso sentitzen. Nire lepokoa hasi zen pixka nire lepoan. Izan zen bezala ginen aplikatuz lan ona Sindikal Hiria, New Jersey.
  
  
  "Senor, gara hotz eta' nekatuta eta gose, '", esan nuen, nabarmen. "Hey, oraindik ere baduzu egiteko..."
  
  
  'Bai. Pepe, erakutsi horiek ih gela.
  
  
  Harreragilea salto arreta. "Duzu! Zer gela?'
  
  
  "Ez dago iraunkor bat gela artista? Horietako bat, bereizi gonbidatuak, atzera hotel?
  
  
  "Zurea, zurea," Pepe adostu . Zuen nodded vigorously eta heldu bat gako taula atzean. Zuen ducked azpian counter. "Modu honetan, ferret gogoko."
  
  
  "Deituko zaitugu," manager esan zuen. "Denbora ona izan, senorita, eta izango duzu bezain ona Carmen."
  
  
  Tamara eman ego sentsual bat, irribarre. Jarraitu dugu administratzaileak bidez. "Ez da oso atsegina, ez da?" Tamara hau nabaritu dugunean gainditu mimmo igogailua.
  
  
  "Nik uste dut zuen gustuko honetan Carmen", esan nion. Bere oraindik ez dira oso eroso sentitzen modu batera gauzak joan ziren.
  
  
  Behera ibili gara korridore hori ekarri areto nagusia. Gero sartu ginen handi bat zirkular gela osoa zuri txandan sofak, aulki eroso, taulak eta zutabeak. Alde On bat izan zen, leiho handi bat ikuspegi terraza eguzkitsua. Beste aldean bihurtu koktel bat egongela. Handia sortu arteko bi zutabe handi bat zintzilik pankarta handi batekin, urrezko letrak:
  
  
  ONGI etorri, SANTU EGIA EBANJELIKOA ELIZA-piedad-chastity-garbitasun-BEDEINKATU ABODE.
  
  
  "Izan dituzu dantza han geroago," Pepe esan zuen. Zuen adierazi koktel egongela, zein bete zen algara ozen.
  
  
  Begiratu zuen egongela norabidean Pepa adierazitako izan. "Nor dira pertsona horiek baino gehiago ez?" Galdetu nion, atzera begira Pepe.
  
  
  Pepe shrugged. "Santu Egia Ebanjelikoa Eliza, senor . Nork izan liteke hotel hau?
  
  
  - Egiteko estestvenno. Nor bestela?'
  
  
  Buru dugu behera aretoan bidez eta egongela. Izan dut gogorarazi guardia 'iruzkina buruz" bekatari bekatu gabe." Azkenik, harreragilea heldu zion sorbalda. "Pepe, deitu dute gurekin oso ustekabean. Ez dugu ulertzen guztietan. Nor dira horiek, uh, Santu?
  
  
  'Norte Americanos, Senor Legar. Dela uste dute edateko, erretzea, dantza, edo beste norbaitekin lo-en emaztea da bekatari. Dute txartel horia bat hotel gela zati gisa, bere gurutzada inguruan kanpoko igerilekua bihurtzeko guztioi gozatzen batzuk poz bizitza. Ez naiz, diozu hau lagun bezala, senor . Espero dugu oso aspertuta Santu horiek. Zoritxarrez, ih atzeratu egin zen bat-bateko aldaketa eguraldia. Oso gogaikarriak.'
  
  
  "Zuk esan liteke ari dira bihurtzen," Tamara bat esan sly irribarre.
  
  
  Pepe bota bere begiak. "Bada nik, haiek bezala, pentsatu haria, munduaren amaiera gertu dago, eskatuko nuke bere nire belaunak barkamena, bere noizbehinkako sinner. Gutxienez, bada, lortu dut aukera! Beste alde batetik, bada, ez zen ezer gaizki nire bizimodua...
  
  
  "Ulertzen dut. Orain dute aukera bat, ari dira harrapatzeko."
  
  
  "Dirudienez," Pepe esan zuen. Bota zuen bere begiak berriro. Topatu genuen bat hutsik jangela. Ibili gara sukaldean inguruan estu baten bidez korridorean. Pepe ireki bat txiki ateak eta motioned sartu behar digu. 'Boto. Beldur naiz hau ez da gure onena gela, baina.....
  
  
  "Ulertzen dugu", esan nion. — Zer erakutsi?" Zergatik ziren galdetu dugu horretarako?
  
  
  "Santu guztiak dira ezkondu, senor, benetan ezkonduta. Eta emakumeak ekarri dute haiekin... idazkari grinned shyly eta nahastu bere oinak balitz bezala, ez zuen jakin zer egin bere figura. "Pentsatu dugu onena betetzen ih berri beharrak ahalik eta gehien. Ez dugu nahi horiek lortzeko modu edo edozein zarata egin."
  
  
  "Bai, hori litzateke benetan nahastea, egoera hau ekaitza, ez da?"
  
  
  Pepe tentetu. Hotz eta eusteko, esan zuen, " ez galdetu edozein galdera gehiago, senor. Ari zaren ondo ordaindu.
  
  
  Batez ere, ahal izango duzu entretenigarri gure gonbidatuak bat modu atseginean. Hori baino beste, ez da zure enpresa bat ere ez. Gomendatzen dut hemen lo arte egin behar duzu. agur.'
  
  
  Pepe zen eskuineko. Ez ziren asko elementuak gela. Hormak eta sabaia ziren krema-koloreko. Solairuan estali zen bera urrezko alfonbra bezala apaindegia. Ez zen aulki bat, aulki bat, eta polit bat mahaian aulki batean heavy iluna estilo hori mimicked gaztelaniaz. Bikoitza ohe batekin estali zen urdin iluna brokatu bedspread. Ez zen, gainera, bainugela txiki bat bideta zirudien baino handiagoa dutxa saltoki. Terraza zen elurrez estalita. Windows-en ate irristakorra tolestuta azpian indarra eta haizea. Baina, ondoren, dena dugu litzaidake bidez, erradiadoreak dute atsegina, eroso berotasuna. Dugu, beraz, geratu gaua arte lortu behar izan genuen arte. Pepe arreta hartu duten, bide batez. Zuen blokeatuta gurekin!
  
  
  "Hori bastardo," I growled, yanking on doorknob.
  
  
  "Nick," Tamara esan zuen, " etorri begirada bat hartu."
  
  
  Bera izan zen, eserita ate irristakorra. Zuen gainean ibili, eta koa izan da bere ondoan. Berak adierazi luzapena sukaldea perpendikularra gure gela. Sukaldean bidez, argitsu windows, ezin izan zuen ikusi gantz kudeatzailea hitz batzuk gunmen. Baita kontrako angelu, ezin dut egin dena. Ikusi nuen, bi gizon mahai batean eserita. Ih pistola submachine zintzilik baldarki bere bizkarrean. Ari dira Ali. Bat figura marradun galtza gestured itzeleko bere eskuetan. Nik ez dut uste izan zen crazy. Begiratu bezala zen emanez aginduak. Bapore nodded, aldian-aldian, eta jaten jarraitu. Pixka bat egin ondoren, kudeatzailea desagertu.
  
  
  "Zer uste duzu?" Tamara eskatu.
  
  
  "Ez dakit", esan nion. "Itxura jaten ari dira. Bere hotel nuke jakin non ziren joan!
  
  
  "Itxaron, ari dira gora lortzean!"
  
  
  Gizon koa izan da. Gantz emakume zahar bat shapeless soineko agertu. Zuen garbitu bere aulkia. Ezer gertatu izan ez hilabetez. Beldur nintzen genuke bistatik galdu bere. Gero, apur bat aurrerago, santuaren argia izan zen, eta ikusi dugu ih berriro. Dute luzatu, yawned bortizki, eta urratzen du bere burua. Azkenik aurkitu dute bat joko txiki bat plazan aulki eta hasi jolasten txartelak. Inguruan gizon, Odin atxikia itzuli zen bere aulkian, bere abiarazi oinak inguruan bilduta aulki hankak. Nire arreta erakarri zuten objektu izan zen aurka leaning. Bat izan zen, haritz lodi ate astunak burdina-ontziak egiteko, hozkailuan edo izozkailuan.
  
  
  "Bai", esan nion, poliki-poliki, " bai, hasten naiz bere ulertzeko.
  
  
  'Zer?'
  
  
  — Apustu egingo dut ezer Zembla en instalazioa da izozkailuan." Hozte egiteko estestvenno itzalita dago. Hodiak eta kanalak barruan forma eder bat transmititzeko sarea."
  
  
  'Ziur al zaude?'
  
  
  "Ez," onartu dut, " baina ziur zaude hori ez da kasua ?"
  
  
  'Ez.'
  
  
  "Gutxienez, tipo hori baino gehiago ez dago zaintzen xerrak", esan nion. "Ez dut ikertzen. Dugu, baita agian, hasteko, ez baita beste inon.
  
  
  Zuen snuggled sortu zidan. Ez zen kezka bere begiak.
  
  
  'Baina nola?'
  
  
  Ee besarkatu bere. Bere gorputza zen dardarka. Pentsatu dut horri buruz luze eta gogor. Bada bakarrik izan nuen bobina soka utzi nuen bere Polencia. Edo nire stiletto, zein zen hartu me tenplu Maia. Edo nire Luger utzi Washington... Ez aurkitzeko logikoa irtenbide denbora batzuk ondoren, bere langileak hasi zen kontuan hartu behar gutxiago bistako aukera. Baina, nahiz eta horiek zirudien gutxiago egokia ohikoa baino. Ondoren, eten luze baten ondoren, esan zuen pentsakor,"Beno, agian, ez da modu bat dugu, bada, erabili zure zigarroak." Ee begiak zabaldu beldurrezko zuen bezala erakusten du bere plana. Zuen arnasestuka arnasa. "Ez saiatu da! Ezinezkoa da!
  
  
  "Besterik gabe, besteek bezala. Zerbait egin behar dugu. Stay hemen eta eman zidan alibi kasu horretan, Pepe edo beste edonork erakusten.
  
  
  Zuen gripped nire armarria ongi bai eskuak eta bere burua astindu. — Ez, ez da egin orain. Izan ahal izango dugu, aukera txiki bat, baina bada bakarrik ahal izango dugu, hau ateratzeko gela erabiliz ohiko metodoak. Ez baduzu, behera hautsi atea eta Jainkoak daki zer alarma izango da planteatu. Egin behar duzu zure mugimendua zehar inaugurazio Senorita Fandango, Nick. Mesedez, itxaron. Ondoren, I lagundu ahal izango duzu, gutxienez by distracting Zembla da gizon.
  
  
  "Senorita Fandango debuta, ez da?" Bere irribarre zen crooked. — Benetan uste duzu ari zaren nahikoa hypnotize osoa hotel?"
  
  
  Sakatzen zuen bere gorputza dardara nire luzera osoa. Batera deft, azkar behatzak, berak askatu nire jaka. Hartu zuen urrats bat atzera egin, barre egiten zuen bezala shrugged off bere armarria. "Nick, ezin izan zuen etorri hobea izena?"
  
  
  "Izan nuen bertsotan," esan nuen markagailuarekin. Jaurti zuen bere armarria solairuan ondoan, Tamara. "Mmm ... Tamara unbuttoned artilea cardigan jantzi zuen bezala, blusa, eta, beraz, bere handiak, osoa bular ziren bakarrik partzialki estalita. Hartu zuen urrats batzuk gehiago kanpoan aurretik zuen, azkenik, nahikoa izan gelan.
  
  
  "Senorita Fandango hasten da, bere performance!"
  
  
  Zuen unbuttoned bere gona eta apaldu da. Bere cardigan jaitsi erronka bere izterrak bezala, txiki-txiki mini-soineko. Bezalako bat lotsati neska, berak altxatu hem bere txaleko eta bilduta bere ego inguruan bere gerrian. Bera izan zen, biluzik, bere izterrak bere oinak, bat izan ezik txiki pare zuri kulero.
  
  
  Orduan hasi zen dantzatzen. Bere gorputza geratu motionless. Bakarrik parte arteko bere zilborra eta bere belaunak zen dardarka eta bihurrituz baino gogorragoa zuhaitzak kanpo ekaitz bat!
  
  
  "Zer uste duzu, Nick?" — Zer da? " galdetu zuen irribarre batekin.
  
  
  Uste dut bere esan. "Uste dut oraindik gehiago Senorita Ehotzeko baino Fandango. Eta Senorita La Bomba berarekin.
  
  
  Hasi zen barre goxo. Zuen tore botoiak, bere txaleko. Bere artilezko ilarak erori zirudien bere bizkar. Iritsi zuen bere atzean atzera kendu bere bra. Bildu zuen erritmoa. Sortu zuen me ia biluzik.
  
  
  "Ez dugu...?" galdetu zuen hoarsely, nodding bere burua me at.
  
  
  Egin dezagun zer? Nire adimena zen urrun, eta ninduten une bat ulertzen zer zen esaten. Hitz batean bezala, denbora hau! Hau ez da ustezko gertatuko! Ondoren, bere hizkuntza aurkitu bere. "Neurrira, bai, jakina! Goaz izan gogor denbora bat!
  
  
  Tamara hasperen egin du berriro. Zuen iritsi, heldu, nire gerriko, eta eman zidan ona sokatira. Bat sentitu zuen sokatira bere tentsioz gorputza. Tamara izan zen, oraindik ere biraka, biraka. Atera iritsi zen, eta hartu mehe zuri nylonezko. Bota dut da. Zergatik ez? Eskubidea izan zen. Dugu, hobe da itxaron." Zer da best way to kill denbora? Gelditu zuen dantza eta sakatzen bere gorputza biluzik aurka nirea. Zuen musu eman zidan, gogor. Bere ezpainak ziren hezea eta beroa. Ee bere jaso eta bere egiten du ohean, gure ezpainak oraindik sakatzen elkarrekin. Lehorreratu dugu argi eta garbi ohe gainean. Azkar, jarraitu dugu musu. Nire hizkuntza hondoratu sakona arteko nire irrika ezpainak sartu bero hutsak, eta, ondoren, rta.
  
  
  Planteatu zuen bere besoetan biltzeko horiek nire lepoan. Baina ih ospatu bere gain zabal eta bultzatu bere atzera sartu leuntasuna burkoak. Jaiki zen eta azkar biluztu. Tamara atxikia atzera aurka burkoak, eta ikusi ditut. Besoak zabaldu, zabal, hankak pixka bat izateaz gain. Bera izan zen, arnasketa, hein handi batean.
  
  
  Nick, " xuxurlatu zuen bere ohe hurrengoa izan zen berea.
  
  
  "Berriro egin nahi zenuen bart... Nire eskua wandered baino gehiago lur hilly bere bular, mimmo bere nipples, behera bere leuna sabeleko biguna argi berotasuna. Zuen groaned. Bere gorputza aurkitu " bizitza independentea pean nire laztanak. Bere ahots hasperen egin nire belarrian, eske me hartu bere erabat eta jarri blazing sua piztu, nire behatzak bere solomoak. Musu eman zion bere ezpainak, bere kokotsa, biguna hutsak bere lepoan. Nire hizkuntza biribila bere hard nipples. Berri bibrazio hit digu. Nire hezea ezpainak laztandu bere bizitza. Berea, sentitu bere satiny azala estutu. Nire groping ahoa jaitsi are txikiagoa arte Tamara garrasika plazer. Bota zuen alde batetik, moaning gozamenerako nire ezpainak eskuilatzea berea, gehituz bere bizia bizira arousal. Ospatu zuen bere eskuak, bat-bateko mugimenduak. Bere behatzak zulatu sartu nire ilea.
  
  
  Bere gorputza zuzentzeko sortu, dardara eta writhing me azpian. Bere, sentitu bere hezea berotasuna. Zuen lurrean etzan, zain itzeleko, jasotzeko prest dit. Harrapatu zuen, ni indar bat izan zen, ia gidatzeko me crazy. Adierazi zituen bere poza ozen. Bere besoak bilduta dardaratia nire lepoan, eta sakatzen zuen me aurka tapering kurbak, bere bularrean. Bere gorputza me azpian errepikatzen nire erritmikoa mugimendu basatiak, kontrolaezina kolpez. Bere atzaparrak zulatu sakon sartu nire atzera, slid behera, eta pixka sartu haragia nire solomoak. Berak bultzatu ninduen sakonago bere, zabaltzeko bere aldakak, orain arte bezala ez ezik, ahalik eta.
  
  
  Sagarna Tamara da, frenet behar zen lapurtera zeregin. Utzi zuen bere hizkuntza diapositiba atzera eta aurrera bere ahoan bere lasaitu eta berreskuratu bere composure. Hopeless zen. Ecstatic, bilduta zuen, bere hankak nire inguruan itzuli. Bere gorputza biluzik zen beltza banku batekin erretzea grina. Zuen arku bere atzera. Gora eta behera. Poliki-poliki, lehenik eta behin, uhindu mozioak, ondoren, azkarrago eta azkarrago, harik eta, azkenik, zentzumen guztiak ziren erbesteratu inguruan gure gorputzak. Agortu dugu ohe gainean erori zen, bere zen intoxicated, ezin da mugitu bere esan nahi zerbait, baina ezin izan da aurkitu, bere hitzetan, iritsi baino gehiago, eta bere bota estaltzen baino gehiago, gure sweaty gorputzak. Tamara swayed, astiro-astiro, nire besoetan.
  
  
  
  
  Kapitulua 11
  
  
  
  
  Cocktail bar deitzen zen El Coyuntura . Bada norbait inguruan gonbidatuak — santu edo bekatari — ez zuen izan, ez egun lehenago, izan zuten dagoeneko squeezed. Beste era batera esanda, denek bazekien datozen ginen.
  
  
  Lobby, ez zen zabal bat tailatuta mahogany bar beharrezko ispiluak eta botilak atzean, eta sociable bartender hitz egiten duten hiru hizkuntzak, eta guztiak hiru izan ziren, txarra. Horren ordez, bat letoizko hagaxka, kanoi jasotako argi bat plastikozko hodi fluoreszenteak. In sentsuala gorria neon argia, emakume bakoitzean begiratu gutxienez hamar urte gazteagoa. Ez ziren gutxi biguna eserleku kontrako barra, baina gehienak bizi gela okupatu zuten espazioa da atzean, zein begiratu bat bezala anfiteatroa batekin biribildu hormak estalita paper horia. Mahai-inguru sortu ziren inguruan, zigilu-tamainako dantza solairuan eta txiki bat etapa. Erdi etapa okupatu zuten agindu konbinazio gitarra, tronpeta eta pianoa. Musikari jokatu baino ilusio handiagoarekin talentua. Dute pausatu orain, ondoren eszenikoen Mama Looka Boo Boo gogo handiz, handik gutxira aurretik . Batzuk txikiagoan santu indulged diabolical sin dantza eta estropezuka itzuli ibilia taulak edo barra batu bere lagunak. Gizonak ziren beltza jantzita jantziak eta loturak-gehienak, nahiz eta loturak ziren orain untied.
  
  
  Emakumeak izan ziren, are gehiago, gazi, ih masailezur ziren estutzen, ih ile zen slicked eta atzera bota bun bat. Shapeless soinekoak luzatu bere lepoan bere oinak ezkutatu bere figura. Ziren apur bat tipsy, barrez, rolling beren beirazkoa beady begiak eta oihuka beren luze hitz baino gehiago ekaitz.
  
  
  Kanpo, ekaitz hit dena beldurgarria da indarrean. Arren oihuak eta muffling eragina heavy gortinak, zuen behin eta berriz entzun soinua hautsi zuhaitzak, harriak, eta wreckage sakatuz hormak. Eraikina shuddered, eta edariak rattled bere betaurrekoak. Bozketa honetan bezala, Titanic joan behar, pentsatu zuen berak. Orduan bakarrik zen, kemena eta ausardia heriotzaren aurpegia oraindik tradizionalki ohikoa. Hemen erlijio santu edan feverishly, zehaztu gozatzeko beraiek arte azken ordua. Bat, hala nola, ajea, ziurrenik zuten nahi dute hildako izan ziren hurrengo goizean.
  
  
  Berea izan zen backstage, etapa zabalik zegoen nire aurrean. Tamara zen nire ondoan eserita, bilduta orri zuri genuke lapurtu ohe gela. Bilduta zuen bat bezala sarong eta lotuta gorri bat gortina kablea inguruan bere gerrian. Eman bere itxura birjina, sutsua, baina oraindik bikainak andregaia bere senarraren zain. Arren aurrea logelak, oraindik ez zuen, ez zen ziur zer egin zuen joan atzera eszenatokian. Ez zuen ezagutzen bere burua. "Play batera belarrian arabera," esan zuen bezala jarri dugu bere mozorroa. Entzun ondoren, konbinazio -, ez zen ziur bada lan litzateke. Gauza nagusia izan zen, mesedez publiko eta oharkabetu langile. Adostu dugu hau.
  
  
  Jiratu dut Pepe, nor izan zen aurka leaning zutabe bat, hiru oinak atzean. Litzaidake zuen etorri gurekin hamabost minutu zen, eta orain jolasten ostalari. Edo segurtasun zaindari bat, emandako bulge ezker aldean camisole ego.
  
  
  "Ez dut jarraitu bere aurkeztu," ume, esan zion.
  
  
  Bueno . _ Taldeak ...?'
  
  
  "Haiekin hitz egin dut horri buruz duela minutu batzuk. Guztiak egin ondoren, aurkitu dugu melodia bat dutela esan dute ezagutzen. Ez dut sinetsi arte entzuten dut.
  
  
  "Ari dira good boys, senor.
  
  
  "Oh, handiak dira!" Konbinazio adierazi bere. The tronpeta nintzen bat fanfarrea balitz bezala, ego-tresna bat jasotako fruta entsalada. Hartu zuen, urrats bat aurrera eta gestured bere eskuekin arte, denek isilik geratu zen izan ezik, oso gantz emakumea nor izan hiccups.
  
  
  Bere, oihu ozen. - 'Yahora, arritxu eta caballeros, la senorita fandango! mui celebre y directamente de San Jose!'
  
  
  Seguruenik ez du ulertzen espainiako, baina zer esan dut, izan zen argi eta garbi nahikoa. Hasi ziren txaloak. Lehen hiccuping emakume, eta, ondoren, gela osoa. Hesitantly, musikari hasiko egiteko "Rumba Tamba". Tamara hartu zuen etapa. Bere atera. Joana mimmo nah bere ikusi pintura geruza bat glistening bere aurpegian. Zuen beldur zen. Ziurrenik, gehiago baino beldur bada hey egin behar izan zuen zer zen joan egin bere. Zuen estropezuka. Odin inguruan gizon gasped. Zuen berreskuratu bere oreka. Batera stripper aurrerapauso, ibili zuen erdian etapa. Zuen begiratu at konbinazio, harrapatu heavy errutina, eta hasi zen sentsual mugitzen litzaidake zuen erakutsi zidan aurretik. Bere goiko gorputz apenas mugitu. Glistening tolesturak fitxa swirled azkar mugimendu zirkular bere izterrak eta ipurmasailak. Jiratu zuen, eta poliki-poliki hasi zen askatu gorria katea. Utzi zuen dangle zuen bezala untied da. Ee fusioa hasi zen zabaltzen bakarrik bere kabuz. Ospatu zuen bere ego ongi bere bularrean eta begiratu Pepe eta ni. Irribarrez, zuen dituena me bat shoelace.
  
  
  Jarraitu zuen eduki xafla bere ezkerreko eskua. Jarri zuen bere beste eskua bere rubia ile luzea eta altxatzen ih sortu. Orduan hasi zen dantzatzen. Fitxa poliki-poliki ireki arte ikusleek ikusi ahal izan uhala bere bra eta kulero. Gitarrista, ederki onartzen ee batera bibrazio kateak eta zorrotz bat akordeak mugimendu bakoitzean. Ikusleek gustuko du. Gutxi batzuk bakarrik emakumeen paled apur bat. Pepe guztietan ikusi twitch eta seinale bat sly begiratu bere begietan.
  
  
  Pepe kate bat jarri inguruan bere lepoan, eta ito egin zion. Zuen rushed alde ihes egiteko. Zuen estutu bat makeshift noose inguruan. Erori zen bere belaunak. Izan zen errazagoa eta azkarragoa dela bidea. Saiatu zen yell, baina shoelace ito edozein soinu. Bota zuen bere gogorragoa. Erabiliz soka gisa leverage, sakatzen zuen bere koadro atzealdean Ego burua. Jerk bat, eta helburu bota alboetara.
  
  
  Inork ez zirudien nabarituko. Epaileak, eta jendeak jartzen dituen" kudeatzailea " egongela ikusi Tamara mugimendu da. Erritmoa musika hazi azkarrago eta azkarrago. Begi guztiak ziren Tamara. Bera izan zen, arrastaka hildako mahaian administrari sartu itzalak hegoak eta bota ego gainean pila bat hutsik garagardo crates. Tamara en jaka zen etzanda bat crates. Bilduta zuen, bere arropa gainerako da, eta dena hartu bere, arren Pepe-en aurka. Bota zuen bere jaka baino gehiago etapa eta askatu da. Kasu horretan, arazoak, Tamare izan orain azkar hartu bere arropa. Bere, ikusi bere egin.
  
  
  Off hartu zuen, fitxa. Bere bra eta kulero, zuen zabu gora eta behera exaggeratedly azkar eta dar-dar mugimenduak. Zuen dantzatzen balitz bezala, bere bizitza menpe da.
  
  
  Eta horrela izan zen. Nirea bezalako, bide batez. Zuen irristatu out hegoak eta behera korridore estu ekarri sarrera nagusia foyer. Bertan pausatu bat egiteko unea iritsi zen aretoan. Gogoratu zuen ikusten bi gizon zutik dago bere bidea egongela. Begiratu dute, besterik gabe, bezalako Pepe bezala, hotel gonbidatuak. Oni usaindu nahi mezenas bat merkea Parisko brothel. Aire sniffed da. Usaina ura igo Stahl tsenymnogy ahulagoa da.
  
  
  Zuen peeked zentzuz izkinan inguruan. Tamara zen baino hobeto egiten nuen espero. Bi gizon besterik ez ziren bat metro batzuk urruntzen, non aretoan izan nagusia bihurtu egongela. Bat izan zen, etengabe poking beste saiheskiak. Antza denez, connoisseurs arte. Bat .22 - caliber Trejo eta pistola automatiko bat bere eskuan, Pepe crept beste modu lasai zuen bezala, ezin zuen arte iritsi hutsik kafetegian.
  
  
  Mahaiak antolatu ziren, beraz, zaila izan da gainditu da, argi eta garbi, sukaldean, beste aldean gela. Taulak ziren erabat ezarri. Behar izan dugu kontuz ibili ez sartu erliebe ezer edo ezer apurtu. Argi streaming bidez txandan windows bi abentura ateak. Batzuetan entzun nuen soinuak distantzia. Zuen, astiro-astiro bultzatu atea ireki eta irristatu barruan. Berea kontra sakatzen groaning gutxi alcove arteko sukaldea eta jangela.
  
  
  Ez zen sideboard apalekin behealdean mahai-tresnak eta decanters. Ondoan, atea ireki, handi bat izan zen, arropa armairu osoa eskuoihalak eta mahai-zapiak. Han izan ziren, halaber, erratzak eta mops, hainbat kuboak, garbiketa hautsa, eta lau litro ahal solairuan poloniako. Bere dezagun egun lasai itxi eta peeked sartu benetako sukaldea. Zati bat bakarrik ikusi ahal izango da: bat, bi ate hozkailua, automatiko bat ontzi-garbigailua, eta aulki bat izan zuela aurrez ikusi leihotik. Soinuak entzun zuen jangela gela bat zetorren gantz emakume konpentsazio aulki bat. Snorting eta marmarra bere burua, zuen fiddled inguruan. Korridorean hotza gela izan behar izkinan inguruan, nire ikusmena lerro. Bere ez stahl bestelako itxura. Ez nuen nahi arriskua ikusten ari. Ez du axola, hala ere.
  
  
  Bat hartu zuen Tamara en zigarroak eta pizten da, partida bat baino gehiago hotel kutxa zuen ekarri zuen gela. Oraindik koa izan zen une bat, adi-adi entzuten. Ezin dut entzun bere ezik noizbehinkako triki lapikoak eta zartagin eta emakumearen asthmatic arnasketa.
  
  
  Ondoren erretzea da, joan zen lihoa armairutik eta batzuk dituena eskuoihalak kalera huts bat ontzi. Zuen botata apur bat argizaria nah eta bota zigarro bat gainean. Hori ikusten da jarraituko luke smolder, ibili zen bidez swing ate bat duela egun jangela gela eta Stahl itxaron. Utzi nuen bere armairutik ireki. Tamara esan hartuko luke bi eta erdi minutu, baina zaila zen kontatzeko denbora zehatza delako aretoan tamaina. Incendiary zigarroak dute mutur batean bola bat osaera bera partidu bat — kasu honetan, hari batekin marka inpresioa. Zigarro izan zen, gainera, beteak brown kotoia bustitako saltpeter. Open muturrak zigarroak egin ziren benetako tabakoa. Eserita jangela zain izan zen, urduri, baina ez zen beste ezer ez zuen egin ahal izan. Bere konfiantzazko Tamara mantentzeko guztion lanpetuta. Segundo gainditu painfully poliki-poliki. Ondoren, zigarro erre.
  
  
  Ezarri zuen sua inguru joan bost segundotan, eta horrek nahikoa izan zen piztu kuboak sartu ke bonbak. Etxerako harrapatu sua, eta, ondoren, eskuoihalak hasi smolder. Gazi-ke billowed batetik armairuak sukaldean sartu. Nahiz eta beste aldean atea, ezin izan dut bere usaina apur bat bezala, emakumea, azkenik, hasi zen oihuka, " Fuego ! Fuego !
  
  
  Geldi bere squatted, entzuten oihuak. Ondoren, heavy shaggy entzun bere, eta bi guardia oihu, " Ow ! Fuego ! Bere, entzun nuen, inork esan. Zuen sartu urratsez urrats alcove, pistola eskuan. Guardia saiatzen ziren jakiteko zer zen erretzea. Fat emakume bat garrasika, agurtzen bere besoak. Guztiak hiru horiek izan ziren, eztula eta eztula batetik kea.
  
  
  "Eskuak gora", agindu dut.
  
  
  Emakume arnaska inoiz baino ozenago. The uniformedun gizon aktibatuta eta yawned sinesgaitza. Orain sua erdietsi bere gailurra. Lodi, koipetsua kea billowed baino gehiago kabinete, ilundu izan ere, sute bat izan zen, erretzea bakarrik ontzi batean. Kea eta kiratsa izan behar nahastu nire erreflexuak bezala tipo bat iritsi zuen bere pistola eta beste salto me at. Bere jaurtiketa izan zen lehen tribu bakoitzean. Lauak, zorrotz pop du .22 galdu zen garrasi emakume eta ondo pasatzea beste tipo leaping me at. Hartu dut urrats bat aurrera, beraz, nirekin izan zuen une bat baino lehenago espero zuen. Bere, lortu behera bere belaunak eta uso arteko ego hankak. Noiz jaitsi zuen me gainean, bilduta zuen bere besoetan, bere inguruan ego hankak eta jaiki aldi berean. Moduko bat zen rugby irauli. Aktibatuta zuen pixka bat, eta erabiltzen du bere ego berezko boterea bota ego sartu sideboard. The egomaniac apurtu zilarrezko apala bang batekin. Erori, baino hotzagoak eguraldi kanpo.
  
  
  Arren porrota tribu bakoitzean, lehen guardia ezin gelditu. Bat gimen eta gritted hortzak, saiatu zen ireki flap bere eder zorrotik jarri bala batek nire burua. "Mui bravo", esan nion, ostikoka ego bizitzan, eta, ondoren, kokotsa. Zuen bankuaren prentsak, non izan zen, etzanda. Emakumea izan zen, beraz, bere buruan zuela jada ez entzun argumentuak. "Simple, señora", esan nion. Nire ezkerreko hegan bere kokotsa ukabila clenched. Zuen moaned eta kanpo pasatu zuen bezala, poliki-poliki, pixka bat bere lurrean.
  
  
  Bere salto haien gainean armairutik. Lodi, erretzen harrapatu zuen bere mop eta shoved sartu erretzea ontzi. Sua izan itzali da, baina eskuoihalak utzi behar izan du smouldering. Denean bere sua izan zen kontrolpean, bere bultzatu mop kudeatzeko sartu kudeatzeko lasai bat eta atera kuboak zehar armairutik.
  
  
  Utzi zuen bere ego bat, heldu guardia ' armak, ondoren, shoved guztiak hiru horiek bulegoan sartu. Blokeatuta zuen tiradera, gakoa jarri minutu bat, eta zehar ran sukaldea digitala hozkailua, abentura lurrunetan ontzi on mop kudeatzeko. Bere beste alde batetik, izan zen bat jar argizaria.
  
  
  Hegan zuen behera labur bat korridorean beste aldean sukaldea eta aurkitu du bere burua gela bat, non guardia jolasten ziren txartelak. Txartelak ziren oraindik mahai gainean, eta gizonen bota zuen kuda ih. Ez zen handi bat ate atzean urrunen eserlekua. Bultzatu zuen bere aulki bidea eta atxikia bere sorbalda aurka handi metal latch. Atea sakatu ireki. Bere, barged gabe begira.
  
  
  The "kudeatzailea" harrapatu handi bat errebolberra eta zuzendutako du nire aurpegia. Zelula bakarra izan zen bost metro zazpi metro eta betea izan zen hainbat amu eta hodiak. Ume, izan litzateke helburua nahiko madarikatua gaizki galdu dit. Izan zen, zutik baino gehiago irratia atzeko gelaxkan. Izan zen, seguruenik, galdetzen zergatik ezin izan zuen aurkitu gurekin bat geltokia. Little zuen ezagutzen, noski, ekaitz zuen sortzen lagundu ere galarazi emu jasotzen guztiak irrati kateak. The errebolberra zen mahai gainean hurrengo zion, hurrengo hartzailea. Ego-en eskutik heldu zion tximista bezala.
  
  
  Ran zuen gelditu gabe. Dut aldera makurtu zion, atseden nire burua artean bere bizkar. I swung mop bere guztiak indarra izan nuen. Gorri-beroa ontzi hit Egoismoa aurpegia. Pistola joan off ondoan nire belarrian. Rolling thunder bat gunshot espazio txiki bat stunned dit. Bere, ikusi erori zion. Pausatu zuen eta mugitzen hasi zen berriro. Ondoren, jaitsi zuen spot. Gaixoaren aztarna zen begi-bistakoa ego bat gaizki erre aurpegia, denbora bat janzten zuen bi muturrak bere bizitza.
  
  
  Igorlea sinple bat izan zen itxitura aldean kontrol center-en tenplua. Bertan zeuden hainbat metalezko armairuak, itxuratu eta tamainako bezala bertikala hilkutxa, eta horrek jasotako sentsoreak, gasaren, eta etengailuak. Goiko zati armairuak zetzan zirkulu bat, handi bat indarrean eremuan, eta masa bat bobinak biluzi kobrea alanbre. Lodi kableak desagertu zulo baten bidez vent. Gailu elektronikoak hummed softly. Hotel en sorgailuak, eta horrek emandako elektrizitatea, izan ziren, ziurrenik, sotoan kokatzen ondoan galdarak.
  
  
  Zuen iraulita nagusia aldatzeko. Buzzing gelditu. Besoak dantzatzen atzera eta aurrera egiteko metro batzuk une batez, eta, ondoren, jaitsi zen atzera. Izan zen bildu etsaia pistola eta arretaz apurtu dena dela, ezin hautsi. Ondoren, biltegiratze hotza kudeatzailea arrastaka bere atera eta bota bere ego azpian aulki non guardia ziren eserita. Joan zen atzera, ireki armairuak, eta busti barruan, zorua eta hormak argizaria. Erabili zuen azken taldea berpizteko sua ontzian. Berak bota zen erretzea eskuoihalak sartu putzuak argizaria instalazioa. Sugarrak leapt sortu, fanned arabera zirriborroa inguruan vent. Berea agortu, arren ukabila hori desagertu sartu bere sabelean.
  
  
  Kudeatzailea nolabait berreskuratu kontzientzia eta salto egin zuen bere oinak, osoa, mendeku. Bigarren aldiz, eraso egin zuen, me ustekabean. Ego-en ukabila sartu danbateko ipurdia errebolberra bat goardia nor litzaidake bilduta bere sartu bere gerriko. Hori gorde me. Bere arnasa atera zen berriro aurretik izan zuen slam atea, bestela zuen izan litzateke bizirik erre. Hautsi free, eta eraso egin zion. Sua izan zen, dagoeneko licking nire armarria.
  
  
  Begiratu zuen gorilla bat bezala. Zuen lunged me at, cursing gaztelaniaz. Ego harrapatu bere ohiko judo grip bat, esku gogor. Nire ezkerreko zen gako lepokoa ego armarria, nire eskuin eskua zen jasoz ego-en kamiseta. Zuen zalantzan. Bere ego eskuineko hanka inguruan bilduta bere eskubidea txahal eta zaionean, bere ego. Zuen swayed alde eta hasi zen erori. Ume, lagundu bere apur bat.
  
  
  Enraged haserrea eta gorrotoa, zuen clawed me at, nahiz eta gisa jaitsi zuen. Ego-en zapata harrapatu batzuetan hotz biltegiratze gela. Agurtzen bere besoak, jaitsi zuen atzera sartu erretzea argizaria. Mugimendu bakoitzean fanned sugarrak, are gehiago. Lortu zuen behera fours guztiak. Jaistea bere burua, garrasi egin zuen, agonia. Bezalako giza linterna, erre behera nire begien aurrean. Bere ume, ezin lagundu, baina atea itxi. Ego oihuak ez ziren jada entzungarria, eta sua ez luke izan detektatu berehala. Azkenik, gai izan zen arnasa sakon hartu. Zuen etsipenez behar da. Pixkanaka-pixkanaka, atarian me da hori izan dut gaizki minik. Zauria nire sorbalda ireki berriro, ziurrenik, bere guardia eraso. The lumbago zeharkatzen nire besoa painfully. Saiatu zen mugitu behatzak bere ezkerreko eskua. Orain berea gal kontzientzia edo jarraitu jarduteko; Berea jarraitu. Zuri-aurrean, I mailakatu bidez gelak, atzera sukaldea eta alcove.
  
  
  Odin inguruan gizonak jo arropak armairutik atea eta deitzen ozen laguntza. Gelditu zen, eta atea jo. "Senor ?"
  
  
  "Duzu! Bere!
  
  
  "Nahi izanez gero, bere sua balak duzu atea bidez, ondoren, mantendu ostikoka bere noisily."
  
  
  Ez zen isiltasun une bat. Ondoren, esan zuen: "izango naiz lasai, amigo."
  
  
  "Bueno".
  
  
  Noiz etorri nintzen atzera behera korridorean liderra etapa, ikusi nuen, bi gizon eserita, egongela, zutik sarreran El Koyountoura . Dute zigilatu beren oinak eta txistu encouragingly. Noiz iritsi zen, hegoak, ulertu zuen zergatik. Tamara zen jantzita bakarrik bere kulero. Nola ahal izan zuen iraun, beraz, luzea izan behar handienetako bat sekretuak dantza.
  
  
  Combos agortu ziren. Jokatu dute, koruak egiteko ehungarren aldiz, baina erritmoa izan zen, oraindik ere sendoa, eta Tamara hartu abantaila osoa da.
  
  
  Batera stripper urratsak, zuen swayed gora eta behera, swaying bere aldakak eta dardarka bere bular biluzi. Epaileak txaloak onespena, nahiz eta emakume batzuk zirudien hurbil shock. Begi guztiak ziren bere quivering nipples. Ez zen kezkatuta begiratu bere begietan... arte ikusi zuen me. Bere aurpegia alaitu. I adierazi Ay, azkar sortu. Zuen nodded imperceptibly eta hasi zen bere winnings.
  
  
  Eta zer ondorioa!
  
  
  Banda buruz izan zen jolasten hasteko sintonizatu berriro. Tamara bildu lehen akordeak eta makurtu jasotzeko fitxa eta bere bra. Eman zuen denek ezin hobea begiratu erronka minaren biribiltasun bere ipurmasailak. Ikusleek ezin izan argi eta garbi ikusten estu nylonezko line bere kulero arteko bere enpresa izterrak, eta horrek bakarrik, labur-labur estutu zuen bezala atxikia aurrera. Bere kulero slid erronka behera bere ipurdian eta han geratu denean lortu zuen gora eta ekarri zidan orri bat eta bra.
  
  
  "Jainko handia," hissed zuen. — Pentsatu nuen inoiz ez zinela etorriko."
  
  
  "Gelditu da laster", erantzun nion.
  
  
  Bere ikusi nuen dantza itzuli etapa. Bere swaying ipurmasailak ziren ederra ikusmena. Santu desagertu mad. Ez dakit zer emakumeak ziren pentsatzen, baina batzuk horien inguruan begiratu bezala, inoiz ez zuten berreskuratu. Gizon odol ziren bursting. Edariak kontsumitu ziren baino azkarrago zerbitzariak ezin izan eramateko. Lehen aldiz bere bizitza beltza arropa, ikusi dute biguna edertasuna benetako emakumezkoak kurbak eta reveled da. Azken finean, ez ziren begira munduaren amaiera, Armageddon, eta, seguru asko, Bigarren Fenomeno aldi berean. Eta gero joan ziren hil , zer modu bat agur esateko!
  
  
  Oihu bat animoak deitu. Tamara hasi off hartu bere kulero. Banda sentitu amaiera hurbiltzen ari da, eta murgildu gogoratu melodia. Mantendu zuen atzera begira baino gehiago, bere burusoila eraso gaitasunak eta otoitz hori lodi haritz atea gela hotz eduki litzateke sua, eta guardia lihoa armairutik zen oraindik dardarka batera terror. Tamara bota behera estu banda elastikoa bere kulero. Jainkoa, zergatik ez zuen izan presaka? Azpitik. Biguna ile kizkur bihurtu zen ikusgai. Zarata gehiago eta oihuka!
  
  
  Zuen wiped lodi odol tanta batetik, bere kopeta eta ezabatzen bere aching sorbalda. Bere kulero poliki-poliki slid behera bere hanka. Off hartu zuen bere ih eta aktibatuta inguruan. Zuen tolestuta behera recoger bere ego. Zuzenketa bere hankak, altxatzen bere ipurmasailak, erakutsi zuen gizonak zerbait egingo dute inoiz ahaztuko.
  
  
  Epaileak groaned.
  
  
  Konbinazio-neretzat.
  
  
  Tamara rushed etapa eta bota bere laño hitzak nire eskuetan.
  
  
  Ez zen asko txalo, baina ez zen nahikoa denbora atzera joan. Bilduta nuen bere gora nire armarria eta esan zion I izango litzateke denbora asko lortzeko jantzita ondoren joan ginen hotel inguruan. Unfettered bere arropa, niri jarraitu zuen behera areto nagusia egongela.
  
  
  "Nick, Nick," zuen arnasestuka — " zer gertatzen da?"
  
  
  "Ez du axola", esan nion.
  
  
  'Baina...'
  
  
  "Hiru kanal suntsitu ziren, bat mantendu. Esango dut xehetasun geroago.
  
  
  Ran dugu hotel inguruan. Errazagoa zen baino litzaidake zuen pentsatu. Pausatu zuen une batez at kontraerasoan, eta susmatzen dut, ez zen walkie-talkie apala azpian counter. Ego izeneko bere baino gehiago, eta, bat growling, sasi-zuzendaritza-tonua, agindu pertsona Fiat eraikinaren aurrean urratsa, eta alde batera utzi Buick gainditu. Txiki bat merkea mikrofonoa ezkutatzen ahots aldaketak, eta Erreuma zen labur bat "Si, señor!" Hall behera, ate aurrean, salto egin dugu sartu, auto zahar bat eta berpiztu da.
  
  
  Fiat eta bere segurtasun xehetasun ziren aparkatuta off driveway. Noiz Tamara ikusi dugu joan ziren arrakasta izan dezan, eman zuen gurekin errespetatzen olatu batetik bi gizon bezala gainditu dugu mimmo. Lasaitu zuen atzera ustel sofa eta barre egiten hasi. Bat izan zen hysterical barre erliebe. Arnasa, oihu egin zuen, " Oh, ez zuen ikusten duzu, eta horiek bi gizon?"
  
  
  'Zeintzuk? Hau Fiat?
  
  
  "Ez, Nick, horietako bi dira hobeto egongela!" Zuen barrez hasi are gogorragoa. Begiratu dute, beraz, harritu dugu sped iragan mimmo horiek. "Ah, hori adierazpen ih aurpegiak!" Tamara izatea izan zen egokitzen barreak. — Izan dut benetan ona dela?"
  
  
  "Bai, ederrak izan ziren."
  
  
  "Benetan ?"
  
  
  "Nahikoa ona egin zidan ezin jeloskor."
  
  
  Tamara lasaitu behera apur bat, eta barre egiten zuen bezala borrokatu zuzendaritza gurpila Buick eta bultzatu aldera hegazkina. Gisa hasi zen, soineko, barreak gelditu, eta beste aldean Puntarenas, esan zuen baxua, zalantzakor ahotsa, " Nick, eguraldia. Aldatzen da.'
  
  
  Benetan. Elurra izan zen, gaur egun erortzen batean swirling zurrunbiloa. Behin-liluragarria islatzaileak zerua ilundu, eta haizea howled bat bezala zauritu mamua baino gehiago gogaikarria bat gainkargatuta motorra. Zuhaitzak, harriak, eta beste ezer ezin dela mugitu inguruan hegan gurekin bat uluka urakanak. Hailstones ricocheted off ateak eta leihoak. Geure burua aurkitu dugu mundu batean gidatzen ero ekintzak ero bat.
  
  
  "Desgaituz hotel igorlea eragindako blizzard bat," esan nuen, goibel.
  
  
  "Eta lortu okerragoa izango da," Tamara xuxurlatu.
  
  
  "Bai, arte suntsitu dugu azken igorlea Panama."
  
  
  Jiratu zuen niri, zuri, elurra bezala kanpo. "Baina, Nick", esan zuen, begi-bistakoa beldurrezko. "Gai izan behar dugu hori egin, ezta?
  
  
  
  
  Kapitulua 12
  
  
  
  
  Arabera, mapa, Sangre Irla zen sei ehun kilometrora Puntarenas. Baina ginen bitartean crazy nahikoa hegan mota honetan eguraldia, ez ginen crazy nahikoa presarik bat laño hegaldia. Behin airean, dugu hegan zabal bat arku baino gehiago Ozeano Barean. Hau egin hegaldia ia berrehun mila jada eta, seguru asko, beste 150 mila ondorioz, etengabeko sigi-saga. Dugu hegan baino gehiago Chiriki Bay handiena irla Coiba, bat zigor kolonia. Ondoren dugu biribildu du Azuaro Penintsulan eta etorri 150-milia-zabala Golkoan Panama. Bidean zen Golkoan Panama Panama Hiria eta Balboa.
  
  
  Denbora honetan guztian, hegazkina ez da ezer, baina rock eta dive. Tamara eta nik skated alde batetik, atzera eta aurrera. Inoiz ez dugu eseri oraindik. Bakarrik uhala gurekin ospatu leku. Bat bultza jarraitu beste. Fuselajea groaned eta creaked, eta hegoak zirudien prest atxikitzeko edozein unetan. Betiere, hegazkina lurreratu airean zona, litzateke hit eusten zerbait gogorra bere sorbalda eta esperientzia excruciating mina. Utzi aurretik dugu, Tamara jantzita zauria eta estutu benda, baina hau ez zen nahikoa. Odol jarraitu ooze inguruan nire sorbalda, beratzen nire kamiseta.
  
  
  Zuen garrasika. "Zer dira koordenatu uharteko, Nick?"
  
  
  "Ez dago, hala ere," zuen oihu baino zarata. "Lehen Panama Hirian."
  
  
  'Zergatik? Sangre Irla da aretoan de las Perlas artxipelagoko, hau da, aretoan ekialdean hemen, ez iparraldean.
  
  
  Berea, nodded hitzarmena. Artxipelagoko esan nahi du "itsasoko uharte asko", eta kasu honetan aipatzen buruz laurogei txiki "perlak" beste aldean badian. Adierazi zuen irekita mapa. "Ezin duzu aurkitu zure xede hau zopa oraindik, eta ezin duzu fidatzen tresnak jada. Behar dugu mugarri bat aurretik aurkitu ahal izango dugu irla txiki bat talde honetan. Hiria aretoan da bakarrik hirurogei kilometro ipar-mendebaldean artxipelagoa. Hemendik aurrera, egin ahal izango dugu esleitzea.
  
  
  Ondoren Tegucigalpa eta Puntarenas, izan nuen pentsatu nuen nahikoa izan meteorizazio aurka savage eta nekaezinean suntsipen hori Koronelak Zembla izan forjatuzko. Baina ez zen unimaginable hondamendia Panama Hirian. Hau da nire gogoko bat, hiri asko oroitzapen ona. Izan dut gogorarazi bat arratsaldean emakume eder bat, bere apartamentu oinean Mendia Ancona eta esnatu haize-jipoitu kanpaiak katedrala gertu Avenida Central. Dugun bezala hegan hirian zehar, izan zen nabaritu aztarnak katedrala, zaharra Gobernuaren Jauregia, eder Antzerki Nazionala, Malecon Boulevard eta Bovedas Boulevard zaharra lurpeko kartzela. Dena, benetan dena, izan zen apurtu eta apurtu, apurtu eta urratuta gain cruel scourges bat anker ekaitz. Hiriko biztanle 300.000 pertsona utzi existitzen eta bihurtu bera handi aurriak zaharra hiriko bederatzi kilometrora, suntsitu lurrera 1671 arabera, corsair Henry Morgan.
  
  
  Balboa, English Channel portu Hiria, bat ere izan zen, hutsik asko. Gure talaia, ezin izan dugu ozta-ozta ikusten Miraflores Sarrailak hamar kilometrora itsasertzean. Bi kanal liderra izan ziren erabat blokeatu. Hainbat merkantzia-ontzi eta ontzi izan ziren, lehorreratutako bi munduko izotz eremuak, bakoitzak ia berrehun metro zabal eta hamabost metro sakon. Munstro bat haizearen bidez swept ubideak. Ez zen ezer adierazteko gauza hobeak izan ziren beste aldean istmo.
  
  
  Izan zen mordo batekin haserrea zer Zembla egin zuen hau behin emankorra eta aberatsa lur.
  
  
  "Piztu inguruan," zuen snapped at Tamara. Bere ez da ondo sentitzen. - 'Hego-ekialdean Isla Sangre . _
  
  
  "Ez duzu uste Zembla dago?"
  
  
  "Dut itxaropena, beraz," esan nuen, bat hartu azken mingotsa begiratu swirling zuri paisaia. "Bada, ego aurkitzen bere, irla izango blai ego odol, hitzematen dut."
  
  
  Nagusiak uharte San Miguel, San Jose, eta Pedro Gonzalez ziren aurkitzeko erraza, baina Zembla azken biltegia bat besterik ez zen, mamia mapan, eta ez da ezer gehiago errealitatean. Bat izan zen, kluster arroka jutting inguruan ur azpian manta lodi bat elurra, hirian, eta itsasoa, aparra, inguratuta hondartza hareatsuak. Gisa gainditu dugu gainean, Cessna dituena eta swayed aldatzearen aire-korronteak. Tamara borrokatu tiller zuen bezala zen galdetu, bat lurreratzea gelditzea.
  
  
  "Nik uste dut behar dugu lur itsasertzean. Nahiz eta harri bat ahuntz ezin stand bere oinak on arroka hauek."
  
  
  — Zer da hori?" — Zer da? " galdetu zuen, ezkerrera seinalatuz.
  
  
  Zuen tilted plano batean laurogei graduko angelu, beraz, berea izan begiratu, gehiegi. Hiria zeharkatzen duten bezala begiratu makina-pistola balak, ikusi ahal izan zuen apal dirdira batzuk eraikin zaharra. Dute taldekatzen ziren eran zahar bat hacienda patio baten inguruan. Izan zen bat inguratuta hiru hazbeteko-lodi harrizko horma bat heavy atea burdinazko habe. Gutxienez, aurretik ih tak eraiki, eta ez zegoen arrazoirik uste duten horiek hormak ez ziren bezain lodi eta sendoa. Zembla zirudien gozatu egiten gauza zaila da, batez ere, etorri da defentsa edo ihes.
  
  
  "Zuen hemen", esan nion. Nire eskua estutu Tamara da. 'Begiratu! Ego helikoptero da ainguratutako patioan.
  
  
  'Ulertzen dut bere. Baina ez duzu utzi joan nire eskua orain? Bere baizik ez erori ageriko ego teilatua. Joaten utzi zure eskuan, eta leku bat aurkitu lur, ados?
  
  
  Hey irribarre egin zorionez bere at. Azkenik, ez dugu arloak behera Zembla batean Ego aldizkariak. Nire grina, poliki-poliki desagertu ahala konturatu nintzen ez zela egokia lurreratzea eremu edonon perimetroa inguruan. Bi urteko eta parpailak saltzaile Ramon Batuc eraiki bere hacienda baten gainean round hill. Batetik ate nagusia, bide bat ekarri behera itsaslabarrak bat boathouse natural batean kala. Hill izan zen, nahiko irristakorra da, baina oso aldapatsua. Gainerako irla izan zen, bai oso zakarra edo overgrown konplexuak, gnarled zuhaixka.
  
  
  "Ustezko izango da hondartza," bere aita esan zuen, goibel.
  
  
  "Apur bat atzera nabarmena da pieza hondartza hori, oraindik ere, itxura nahiko duin," erantzun zuen, pursing bere ezpainak. Zuen tilted du Cessna berriro, eta hegan aldera txiki bat tarte haizeak harrotutako hondartza. "Izango da oso gogorra, Nick, eta ez dugu lortu ahal izateko etxetik hurbil."
  
  
  "Nork zaintzen buruz pixka bat oinez? Espero dut ahal izango dugu, oraindik oinez denean, lur dugu."
  
  
  Hegazkina murgildu behera. Haizea bildu ego eta howled zehar metal. Harea swelled inguruan gurpilak. Leku plano astindu balitz bezala ih zen bat-batean geldiarazi. Tamara borrokatu, borrokan tiller. "Ez dugu esaten Errusia," zuen blurted out, aldizka. "Eutsi estu bolantea egoera honetan!"
  
  
  Dugu ziren sucked behera sartu aire bat zulo. The Cessna zabu, zabu, eta slid hondartzan zehar gris batean, hare euria puztuta harea. Gure aurrean, zorrotz harrizko gailur jutted egindako osoko harea. Ezkerreko arautuko rampart inguruan gehiago harriak eta harri, eta eskuineko bat mehatxatzailea horma irakiten surf. Planoan joan behera.
  
  
  Zuen growled bere at. - 'Gora! Gora!' Nire oihua zen erreflexibo, banekien bezala, Tamara zen bere onena egiten goratzeko bere sudurra. Hondartza izan zen hurbiltzen at suntsitzaile bat tasa. Sudurra zen lurperatuta harea. Luze bat beres, ondoren, thundering pop. Dugu hilaren inguruan, hegal struts hautsi off, eta helizearen tolestuta motorraren blokea, zein izan zen erdi estalita harea. Solairuan igo eta hurled digu teilatua bezala pila bat giza besoak eta hankak. Hegazkina ia iraulita baino gehiago, ondoren, huts egin buztana-lehen sartu izoztutako olatuak. Gatza ur zipriztindutako gurekin baino gehiago dugun bezala, erretiratu. Dugu ziren crippled, baina koa izan dugu gure lurrean. Hegazkina zabu atzera eta aurrera surf. Dugu ziren kulunkatzen olatu on. Tamara astindu bere burua, altxatzen da, eta begiratu at leihoak apurtuta hondartzan. Ikaratu zuen, arnasa sakon hartu eta aztertu harea eta surf beheko gurekin. "Botoa zer nahi dut horiei buruz hegaldi komertzialak", esan zuen txiki bat irribarre. "Beti lur goxo."
  
  
  "Ez barre me at betiko!" esan zuen, begiak malkoz. — Nik hondatu dena, ezagutzen dut bere! Inoiz ez dugu goratzeko ego airean berriro!
  
  
  "Ziurrenik ez dute gertatu bestela," esan nuen. "Hondar gehiegi biguna eta haizea izan postuan gurekin off gure oinak."
  
  
  — Baina zer egin behar dugu orain ?"
  
  
  'Zer egin behar dut?' Zuen harrapatu zumezko saski duten eda zuen behin izan da atzean. Orain nen izan Tamara en Makarov pistola, Dr. Mendoza-en vintage pistola, Pepe .22 automatikoa errebolberra, eta errebolber bi segurtasun zaindariak eta kudeatzailea. Eman zuen Tamara bere pistola eta Pepe, eta jarri gainerako pistola bere poltsikoetan. 'Zer egin behar dut?'- errepikatu da. "Beno, dezagun ibilaldi bat joan. Egin dezagun!'
  
  
  
  
  Kapitulua 13
  
  
  
  
  Oinez egin dugu, gure bidea mimmo traidorea muino baten azpian, uluka eta erretzea zerua. Blizzard zen oraindik ere biltzen indarra. Iluntasuna hazi lodiagoa. Batzuk konplexuak zuhaitzak creaked haizea. Harri ziren etengabe erortzen. Haizea sucked aire inguruan gure birikak dugun bezala ran aurka. Dugu ziren itogarria ito bezala, pertsona, eta, batzuetan, ezin izan dugu aurrera. Ekaitza izan zen, gaur egun bat solidoen masa, baden, nekaezinean, eta hilgarria. Tamara aurpegia estalita zegoen odol erortzen sados. Bere, banekien ez nuen itxura askoz hobea. Mina nire sorbalda zen jantzita me out. Izan zen, jada ez besterik corkscrew haragia, mina jaurtiketa bidez nire arima, eta nire hezurrak. Borrokatu dut, eta nire gogorra behatzak. Borrokatu dugu eta mailakatu stubbornly, elkarri lagunduz.
  
  
  Ordu erdi igaro ondoren, ordu laurden bat, eta beste ordu erdi. Azkenik iritsi gara hill. Dugu ziren begira lodi, sendo hormak hacienda ehun bat metro kanpoan. Ziren etzanda pean elur geruza lodi bat. Bada han izan dira sentries - ia izan zen jakin horiek ez lukete izan moaning. Ziren huddled txarreko aterpe horma. Izango da bat ozta-ozta discernible lerro zulatutako gizon uniformeak helduta izoztuak gorputzak.
  
  
  "Goazen horma gainetik", esan nion. "Bi edo hiru ate gehiegi izango da, hein handi batean, alaitzen."
  
  
  Tamara bere burua astindu bat ikaratzen. "Ezin dugu, Nick!
  
  
  "Ezin dugu stand oraindik bai.
  
  
  Hasi gara igoko muino atzean hacienda, ireki aurrean sarrera nagusian. Nolabait, izan zen gogorragoa aurrera jarraitzeko orain. Gutxiago daude, oztopoak, baina biluzi azalera hill izan buffed haizeak eta bat bihurtu da irristakorra izotz-malda. Tamara zen lehen erori, eta nik onartu nahi izan bere. Ondoren, galdu zuen bere oreka. Tamara saiatu laguntzeko, eta, bat-batean, dugu, bai, bota behera, eskuetan gure esku threateningly. Gure egoera fisikoa hil zen, baina berriro igo inguruan bere errautsak. Bizitza zirudien gutxiago baliotsua baino berotasuna eta bakea heriotza ekarriko luke, eta bizitza garaile.
  
  
  Goialdean, dugu arakatu agortu azpian aterpe horma. Bera izan zen, zaharra. Harlangaitz zen gastatu, eta ez ziren handiak arteko hutsuneak harri natural, esan dute. Batez beste, izan zen, hiru eta erdi bat metroko altuera. Zuen gora begiratu arretaz eta nabaritu hanka eta beso-euskarria puntu hainbat lekutan. "Follow me denean naiz goiko solairuan," esan zuen Tamara.
  
  
  "Noiz arte?" Esan nahi duzu bada, hau egin duzu!
  
  
  "Noiz naiz goiko, Tamara," esan dut irmoki. Ez zuen pentsatu nahi, egia esan, bere hitzetan. "Eta itxaron seinale." Egon daitezke sentries beste aldean.
  
  
  Hasi zen arriskutsua igoko harresi zaharra. Hartu behar izan nuen off nire babes-eskularruak mantentzeko nire behatzak on leuna harriak. Chill bat jaurtiketa bidez nire arima. Berea, sentitu dut nire eskuak estutu. Nire odol eta muskuluak izoztu. Harrizko lurra jo zuen unea pisua pean nire oinetan. Bere snuggled sortu moan, eta entzun Tamara biguna negar beldurrezko. Une batez, pentsatu nuen, ezin izan nuen beste inora joan. Orduan gogoratu nuen nola itxi Zembla izan dira, eta pentsatu berotu zidan. Bere kontu handiz, beste bat aurkitu izanak. Sl aurkitu bere. Hazbeteko by hazbeteko, igo da.
  
  
  Azken ahalegin bat egin dit baino gehiago ertzean zabal bat, laua gailurra. Maquinilla-zorrotz zati beira ziren zehar sakabanatuta luzera osoan, baina elurra eta izotza ezeztatu ih eragina. Izan ere, me lagundu dute egonaldia irristakorra azalera.
  
  
  Izan dut keinu Tamara me jarraitu nuen harrapatu ohi bat ingurabideko. Izan zen saltzen sortu, eta bere burua bowed, bere eskuak sakona bere poltsikoetan, ibili zen, poliki-poliki atzera eta aurrera arteko horma eta hurbilen dagoen eraikina. Bat automatikoak fusil batetik zintzilik, bere eskuin sorbalda. Zuen, baino gehiago ibili da, non izan zen, etzanda moaning. Bere, begiratu Tamara bere abisatu. Ez zuen bete nire komando zen, eta dagoeneko eskalada me ondoren! The ingurabideko sortu zen lick. Nahikoa hurbil entzun bere, bada, ezer gertatu. Bere arnasa harrapatu bere eztarria.
  
  
  Tamara galdu bere oreka eta jaitsi zen. Kanpo utzi zuen bat ikaratu negar. Ez da askoz ere, besterik gabe, apur bat baino ozenago automatiko bat hasperen, baina ozen nahikoa. The ingurabideko berehala gora begiratu bitxikeria eta ikusi ninduen. Bere salto.
  
  
  Gizon bazekien bere betebeharra, eta saiatu bere burua defendatzeko. Beranduegi! Izan zen oraindik ere biltzeko fusil denean bota zuen, alde batera ego, lurreratzea gainean zion, belaunak bat emu en bizitza. Bere fusil zen snatched urruntzen Ego dorrearen, iraulita baino gehiago, eta slapped. Ipurdia hit emu en alde lepoa. Berak hasperen egin zuen, eta izoztu. Ego xede izan zen bat unnatural angelu enborra.
  
  
  'Nick!'- xuxurlatu batez ere. Gora begiratu nuen, eta ikusi Tamara eserita moaning solairuan.
  
  
  "Ezin dut itxaron bere...'
  
  
  "Ez du axola," I hissed. 'Salto egin.'
  
  
  — Izango duzu catch me?"
  
  
  "Beti maitea."
  
  
  Jarri zuen fusil gainean lifeless ingurabideko eta ospatu out bere eskuetan. Jaitsi zuen. Bera izan zen, harrapatu ee. Gainera, nahiz eta ez zen bigun bat, besarkada, izan zen nahiko madarikatua polita. Zuen snuggled sortu zidan eta musu nire lepoan. 'Orain zer?'Zer da?' galdetu zuen emeki.
  
  
  "Eraikin nagusia. Ez dago aukera ona aurkituko dugu Zembla eta Ego dago, azken indar eremu igorlea. Behar dugu suntsitu ih bai.
  
  
  "Oh, hori guztia da?", esan zuen bat sarkastikoa tonu. Zuen nudged erori ingurabideko batekin behatz bere boot. "Zenbat ih egongo gure artean eta Zembla?"
  
  
  'Ez dakit. Gehiegi dela uste dut.
  
  
  'Bai. Eta aurkitu dute digu, eta, ondoren, gurekin hil edo mantentzeko gurekin dugun arte izoztu heriotza. Ari gara itsatsita orain ari gara, horma atzean. Ez dira gutxi duten balak dugu, gutxi aldatu. Ez duzu beste edozein, hala nola, ideia ona? Entzun dut bere isiltasuna. Saiatu zuen ezkutatu bere beldurra bere zinismoa. Hau da, guztiz naturala erreakzioa. Edonork ez da beldur arrazoi on bat da ergela. Tamara bat izan zen gogorra, praktikoa, emakume ausarta, eta ez da engaina.
  
  
  — Ez dut ideia, " onartu dut. "Bakarrik egin ahal izango dugu gure onena eta itxaropena. Zaila izango da, baina saiatu behar dugu."
  
  
  Zuen nodded resignedly. "Eta, ondoren, hau da, baino gehiago, Nick, saiatuko naiz zerbait esan polita".
  
  
  "Ez dut garrasi laguntzeko," esan zuen bere irribarre batekin. Itzalak eraikin dugu, burumakur itzuli hacienda. Izan zen, nahiago du ingurabideko da automatikoa, arte aurkitu dut, bere mekanismo izoztu. Ego pawned da eta bat hartu pistola.
  
  
  Etorri gara txoko eta gelditu. Aurrean gurekin bat izan zen patio helikoptero batekin. Ikasi zuen luze, estu eraikin nagusia non espero zuen aurkitu Zembla. Izan zen baino handiagoa outbuildings da, arkupe estali bat exekutatzen bere luzera osoan. Erdian izan zen, ate bat, horren bidez, autoak sartu ahal izateko, sarrera nagusia.
  
  
  Atarian izan zen, ilun eta ozta-ozta ikusgai bidez swirling elurra. Bat izan nuen, indartsu susmo hori ez zen ingurabideko nonbait. Bat edo gehiago, guztiak urduri eta hotz, tingling behatzak. "Hartu dugu luzeena ibilbidea", esan nion. Ran dugu, atzealdean hurrengo eraikina. Zuen zukeen nahiago mantentzeko exekutatzen, baina kontuz eta isiltasuna izan ziren eguneko ordena. Poliki-poliki mugitu dugu on. Alde honetan hacienda bat izan zen, bigarren eraikin bat bezala begiratu garajea. Egin dugu beste muturrean istilurik gabe. Eskuineko, ez dago bat izan zen, espazio ireki hamar bat metro. Atzean zen eraikin nagusia.
  
  
  Koa izan dugu, eta, entzun adi-adi. Ez dugu ezer entzun eta ran atzera eraikin nagusia. Aurrean gurekin bat izan zen, ilara luze windows forjatuzko-burdina taberna. Monotonia eten egin zen, bi kale zatituz Rivnenskaya errenkadan hiru zatitan. Ez zen atea haien atzean, eta beste ilara windows, horietako batzuk izan ziren argitsu. Labur bat harrizko errepidea ran atea eraikina masiboa ate nagusia. Ez zen kiosko ondoan atea duten bezala begiratu soldata telefono bat. Zain kiosko. Estu inaugurazio argitu zen.
  
  
  'Madarikazioa. Behar dugu gurutze driveway, eta alaitzen.
  
  
  "Agian, ez dute tiro emakumea," Tamara esan zuen.
  
  
  'Zergatik?'
  
  
  "Agian egingo dute nahi galderak lehen."
  
  
  "Tamara, uste duzu bada, hartu ahal izango duzu, bait..."
  
  
  Zuen, baita agian izan horma bat hizketan. Beherantz okertuz, zuen azkar gainditu leiho azpian. Dut jarraitu bere, espero ez zuen lortu ere jokatuz. Sentsazioa izan nuen zuten tiro lehenengo eta, ondoren, galderak. Dugu crept mimmo lehen bi ateak eta hurrengo talde windows. Tamara zen metro erdi bat away from me. Bera izan zen, ziur, bere mugimenduak, eta berak bazekien ezin nuen gelditu, bere arriskurik gabe elkarrizketa bat berotzen eta ahalik eta aurkikuntza. Saiatu naiz uste alternatiba bat da, baina ezin izan dut aurkitu. Etorri gara hasieran bigarren egunean, eta hurrengo leihoan. Bat-batean entzun zuen ahotsak.
  
  
  'Itxaron! berea izan zen xuxurlatu energiari. Nire bereziki sorpresa, gelditu zuen eta arakatu baino gehiago da niretzat. Lanpara blinked. Begiratu dugu leihoan.
  
  
  Koronelak Zembla zen pacing gora eta behera angrily. Nik ez dut entzun zer zen esaten zuen. Hala ere, mantendu zuen banging bere ukabila mahai gainean gela erdian. Aulki zen littered elektronikoen zatiak, transistoreak, zirkuitu, soldadura plantxa, eta aliketak. Atzean Zembla bera ziren metalezko armairuak eta panelak gisa tenplu Maia. Horiek bakarrik irekita zeuden. Taberna kendu izan dira, eta kableatuaren zen wriggling bat bezala bitxi perm. Ez da zaila imajinatzea zer egiten ari zen gela honetan. Zuen berria eraiki du master kontrol-sistema bere hilgarria lursail konkistatzeko Erdialdeko Amerikan sortu eta Hirugarren Maia Inperioaren.
  
  
  Galdetu dut bada zuen hitz egiten zen Hema denean, bigarren gizon mehe bat, mustachioed aurpegia etorri stand ondoan zion. Zembla-ren konplize zirudien, are gehiago esan nahi du, eta hotz-blooded inork baino. Zuen zabaldu bat sheaf taula paperak. Bi gizon ziren, beraz, engrossed eztabaidatzen, beren planak dut ausartu hurbilketa apur bat lick. Atera bere begi txoko, ikusi zuen beste sei gizon, bi zaintzaile armatu, eta lau teknikariak berokiak zuri, ziurrenik lanean, muntaia line. Tamara begiratu me at questioningly.
  
  
  The rheumatologist zorrotzeko atea atzean. Zuen, astiro-astiro bultzatu ireki latch eta atxikia aurka lodi bat zuhaitz. Atea ez zen itxita. Dugu crept barruan eta entzun ahotsak hurrengo gela hotza aretoan.
  
  
  '...hiltzeko berehala! Koronelak Zembla ahotsa zen ferozmente dogmatikoa. "Bada, ez dut lortu, egoera kontrolpean hurrengo ordu batzuk, ekaitz bihurtu ahal izango too indartsu kudeatzeko—, nahiz eta niretzat! †
  
  
  "Gelditu ahal izango dugu instalazioa," menpeko iradoki ego.
  
  
  "Tohel, hau da, lana, traidore bat."
  
  
  'Ez, jauna. Begirada bat hartu R atal hemen. Mutilak, besterik gabe, ez dute beharrezko piezak jarri atal honetan elkarrekin. Ego ezin da eraiki hurrengo ordu batzuk, eta, beraz,...
  
  
  "Ausartzen zara hitzaldia me R Atal! Sortu duten gaia? Bere bakarrik, ez da? Dugu modu bat aurkitu rewire kableatuaren. Eta ez dut nahi entzun, edozein gehiago defeatist diskurtso duzu. Ez dut inoiz amore eman Tohel, nahiz eta nire erresuma da betiko azpian ehortzi zuten izotza! Ez zen nire errua. Egin nuen, ezin hobeto. Hori da, bada, Nick Carter...
  
  
  Ez zen orokor bat zurrumurrua protesta, zein izan zen moztu labur bortizki arabera Zembla en henchman, Tochel. — Zaude oraindik ere konbentzitu zuen atzean gure porrota?"
  
  
  "Aldi baterako arazoa, baina, ez da porrota. Baina etengabeko hondatzea eguraldia erakusten duten beste geltokiak ez dira jada lanean. Bai, berea, ziur Nick Carter izan zerbait egin behar da. Ez dakit nola aurkitu zuen buruz ih da kokapena, baina zuen, halaber, aurkitu nire tenplu Maia. Eta ume, madarikatua da, kudeatzen erabat suntsitu ego.
  
  
  "Ez dira txostenak emakume bat..."
  
  
  Zembla irribarre egin contemptuously. "Eman Carter hartzeko aukera chick tow eta hau tratatzeko romance bat bezala picnic at sexu club . Baina hau ekaitz, inoiz ez da irla iristeko. Eta bada mirari batzuk bizirik zuen, ezer gorde egingo zion. Beste geltokiak ez ziren prest ego bat eraso, eta, beraz, prestatu dugu!
  
  
  Shaggy boot entzun bere. Bat-batean, bat uniformedun gizon agertu amaieran aretoan. Ego ahoa jaitsi irekiko exekuzioa ez bezala, iritsi zuen bere fusil. Tamara eta nik senari aktibatuta inguruan. Dugu tiro pentsatu gabe. Bat gawk sartu emu en eztarria bezala hasi zen garrasika, beste postuan ume begi. Ez dakit nor got non. Jaitsi zuen atzera, bere fusil clattering lurrean. Odol busti nonahi. Ez dugu ikusten da lurra ukitu; izan dugu dagoeneko mugitzen berriro. Ez esan hitz bat gurekin, elkarrekin lan egin dugun bezala, ondo prestatuak taldeak.
  
  
  Dugu lehertu gelan sartu. Horiek errebolber ziren spewing sua, nahiz eta aurretik atea zen erabat ireki. Bat stunned adierazpen, Odin inguruan guardia harrapatu bere eskuak eta jaitsi zen. Tamara hilaren inguruan, eta ukabilkadak polit bat zulo bigarren ingurabideko gisa planteatu zuen bere arma. Bat teknikaria bilduta, beste poliki-poliki, hondoratu egin zen bere belaunak. Azkar pantera bat, Tohel postuan bat baino gehiago lodi egurrezko aulki. Piezak eta erremintak hegan urrun. Bota zuen Koronelak Zembla sartu cover atzean. Ego .357 Colt hasi spew sua. Azken bi teknikari, stunned eta gomendagarria gure erasoa, burumakur sortu atea ireki. Biak ziren, berandu. Tamara hartu helburua eta serio zauritu ih, jaitsi ziren.
  
  
  Zuen ducked saihesteko Tohel en plano. Nire errebolberra hutsik zegoen. Ego bota Tohel eta heldu hasieran bigarren bat. Tochel ducked, eta pistola sartu danbateko kabinete atzean. Zembla eraso me ero bat bezala. Zuen jauzi aulki gainean balira bezala zuen gainditzeko oztopo bat. Tigre bat bezala, zuen lunged aurrera eta jo me off nire oinak. Dugu solairuan jaitsi elkarrekin. Gure behatzak ez dute denbora clench sartu ukabilak. Baina bigarren errebolberra zen postuan inguruan nire behatzak, eta hirugarren slid nire doublet beroa pintura. Zembla gogorra skull sartu danbateko nire jaw eta jo nire sudurra, zein bled inguruan, eta nire behatzak zulatu sartu nire ego ile azpian antifaz. Nire ukabila igo eta itzuli emu en alde. Zuen chuckled batean gogobetetasuna noiz entzun zuen bere sudurra hautsi. Ego-ren azala eta haragia ziren urratuta gain. Zuen howled, zein minik. Azkar batekin jerk, aktibatuta zuen bere burua kanpoan, eta hori gorde zion. Bestela, hilgarria hezur zatiak zukeen zeharkatzen ego garunean.
  
  
  Ego-en erantzuna izan zen bony belauna nire bizitza. Saiatu zen hartu, eutsi nire hanka, eta horrek ez eusten zion arte. Garatu dugu bat bestea baino gehiago. Dugu, Tamara, eta Tokhel ez da ausartzen tiro egin digu. Hala ere, dute tiro, berriro ere, beste animaliengandik hurbil gabe, gurekin lortzean hit bakar bat. Zembla zen oraindik apurtu nahian nire ligaments edo nire hanka. Tribu bakoitzean nirea ditu bere ego bere babesik groin. Pentsatu nuen hura hiltzeko. Entzun izan dut zion moaning eta sentitzen zion dardara. Hurrengo bigarren, Tohel tiro at sanctifications. Gela shrouded iluntasuna, eta iluntasunean Zembla hautsi free eta desagertu egin zen.
  
  
  Sirena baten wailed. Soinua izan zen, ia-ia galdu orroa ekaitz. Tamara eta joan nahi nuke ausaz. Zembla eta Tochel ez dira. Bazekiten eraikina barrutik eta kanpotik. Ih shaggy entzun bere korridorean. Ari dira joan. Bere erotu rummaged bidez eskatzen armak. Revolver aurkitu bere. Ez zen oraindik corkscrew, ala izan da kargatu. Sentitu zuen esku bat bere beso. Tamara. Dugu wandered sartu korridorean.
  
  
  Kanpo, patio eta etxe atzean, Zembla pertsona bizi ziren. Sirena jarraitu wail, eta atea ireki eta bi hilgarria distirak sua etorri ezerk gurekin. Zuen filmatu zen erreuma. Sentitu zuen indartsu bat recoil, eta usaindu pungent usain bolbora. Ez dakit bada hit ezer, baina I zen nahiko madarikatua pozik jakin bat izan nuen, errebolberra osoa balak. Dugu marratxodun behera korridore eta patioan sartu. Gauez, oihuak entzun ahal izan dugu gure inguruan.
  
  
  Ran dugu. Batzuk oihu angrily, beste batzuk excitedly, eta hori guztia izan zen haundituko arabera zapaltzea botak. Odin inguruan Zembla gizonen estropezuka, eta lurrera erori zen. Balak bidez hegan, atea, betez aire metraila eta beruna. Mantendu dugu martxan atea amaieran aretoan. Tamara, izututa, baina jakin, ran atzean stand me eta moan.
  
  
  Ran dugu atea eta sartu kanpoko patioan. Ezin zuten eskatu hobea helburua. Soinua gure exekutatzen oinak zen lagunduta crackle tiro. Barruan, sua gelditu bezala, bat-batean bezala, hasi zuen. Dugu senari rushed aterpe bakarrik ikusi ahal izan genuen, pila bat hautsi egurrezko crates. Dute inguruan eraiki ziren oholak lodi metal uhalak izan ziren, eta erabilitako garraio-sentikorra ekipo elektronikoak. Ziren jarririk gisa balioko kindling. Tiro neretzat eta balak sartu danbateko lurrera atzean dugun bezala, dove erotu arteko crates.
  
  
  Hiri bat balak bidez tore gure makeshift biltegia. Bera izan zen, bota behera Tamara. Lehen bi pertsona hurbildu armada ez ziren oso pazientziarik, kontuz ibili. Bi plano dira, eta jaitsi da elurra. Hasi zen mugitzen crates ero bat bezala indartzeko gure defentsak. Lodi-batzordeak xurgatu balak. Soilik gogaikarriak bat zuzeneko hit hit ahal izango digu orain, bestela izan zuten arakatu inguruan etxe atzean. Begiratu zuen, baina ez ikusi bat windows. Inguruko gizon doused gurekin batera eramango, balitz bezala, gure pistola ziren lorategi mangerak. Ez dio axola zein norabide begiratu zuen, eta han ziren jende gehiegi ihes egiteko. Eta besterik ez dugu erronda batzuk utzi.
  
  
  Bat-batean, batez ere, zarata, entzun zuen, soinu bat electric. Helikoptero da errotore hasi biratu oso poliki-poliki. Beira cockpit, ikusi izan dut siluetak bi gizon. Hirugarren gizona, bakarrik zutik inguruan guardia, izan zen, oso azkar argazkiak helikoptero da gelditzen eta sokak alde guztietatik. Ez zen bakarra gawk utzi nire errebolberra. Hartu zuen, kontuz ibili eta helburua hit helburuan. The ingurabideko garrasika hasi eta twitching. Zuen oihu, beraz, ozen duten tiro gelditu une batez denek bezala begiratu zion.
  
  
  "Tamara, ematen dit zerbait tiro."
  
  
  "Besterik gabe, erabili nire pistola." Sei dira balak gehiago ez", esan zuen, ematea me Makarov .
  
  
  Mantendu zuen .22 Pepe bere burua. Izan ere, ez zuen izan zalantzarik eta eman zidan bere errebolberra zen keinu bat ez dut inoiz ahaztuko. Zuen stared helikoptero. Motorra zen korrika bizian botere berotzeko. "Egingo dute crash honetan ekaitz."
  
  
  "Agian, baina ezin dugu hemen eseri eta ikusi. Nahi dute ihes, eta badute, arrakasta izango dute, guztiek baino gehiago berriro hasi. Okerrago, utzi dute igorlea buruzko, eta entzun duzu zer Zembla esan horri buruz.
  
  
  "Baina pentsatu nuen gela izan zen..."
  
  
  "Besterik ez zen berri bat oinarrizko kontrol-sistema zirela instalatzen. Bat jarri dugu haria honetan, baina, hasi zen bigarren igorlea nonbait. On dell bera, ego zen bere zain beste aldean atea, non ikusi ahal izan genuen horiek guztiak argiak."
  
  
  "Horrek esan nahi du inork gelditu ezin ekaitz ordu batzuk barru. Gutxienez, bada, Zembla egia kontatzea zen. Ondoren, eguraldia ez da inoiz izango kontrolatzen berriro!
  
  
  'Bai . Eta arazoa da, Zembla ohi da eskubidea.
  
  
  Filmaketa laburbildu gisa, helikoptero, poliki-poliki, eta unsteadily hartu off. Zuen zabu atzera eta aurrera. Errodatzen gelditu zen bigarren aldiz denean cockpit brau atea ireki. Bidaiarien egoitza, nabaritu zuen Tohel da lean muskulu-markoa. Ego mantendu atea zabal-zabalik hasieran. Izan zuen bat Colt pistola bere eskuineko eskua, zein izan zen eusten bere ezkerreko besoa tolestuta, eta izan zuen seinalatuz da gurekin. Zuen oihu zerbait ez dut ulertzen. Antza denez, oihua zen xedea, Zembla, nor zen gisa jarduten pilotu bat. Helikoptero lurched apur bat eta skidded gure norabidea.
  
  
  "Duzu bastardo! Bera izan zen mordo batekin haserrea. — Zuen datozen gurekin hiltzeko gurekin untxiak bezala!" Ez jaistea zure burua, Tamara!'
  
  
  "Ondo da", esan zuen, bere ahots sendoa.
  
  
  Split bigarren batean, aukeratu behar izan dugu. Bada, lortuko dugu gure barrikada, Zembla da gizon tiro egingo digu. Bada lo egin dugu, non gaude, egingo dugu tiro batez ere. Frustrazioa eta haserrea me baino gehiago garbitu gisa helikoptero hegan sortu lick.
  
  
  "Madarikatua bastards!" Entzun dut neure burua growl. Nire eskua estutu on pistola. Jokatu zuen bat etsi eta jokatuz brusqueness. Salto egin zuen, artean crates. Zorrotz mina jaurtiketa bidez nire zauritu sorbalda eta bularrean sartu aplikatzen zaie, I astun bat zuhaitz. Batzordeak errebotea, crates jaitsi zen. Bere sartu salto patioan azpian hurbiltzen helikoptero. Zuen ohi bat harrapatu Tohel da harritu aurpegia . Erreakzionatu zuen senari, azkar esker, urte prestakuntza. Ego garuneko bat .357 Colt magnum filmatu me at eta tiro. Heavy gawk erre nire besoa eta tore luze bat zulo nire beso. Makarov da pistola inguruan hegan nire eskuak eta lehorreratu metro gutxira.
  
  
  Tochel entzun bere barre. "Saiatu Ego Carter!"
  
  
  Zuen atean arma, bota baino gehiago, eta clumsily bota ego azpian bere gorputza. Pistola thundered, twitched, eta thundered berriro. Nire gorputza bezala sentitu da, baita bi pertsona desberdinak. Nire ezker aldean zegoen erretzea baino gehiago, mingarria izan zen eta ia geldiarazi; nire eskuinaldean fina zen, izan arren berri zauria. Helikoptero zabu apur bat. Zembla ezin mantendu ego zutik haize indartsua. Agian ego izan zen, halaber, astintzea nire plano. Tohel tiro eta galduak. Zuen zabu atzera eta aurrera, saiatzen aurre pitching. Ego masiboa contundente balak sartu danbateko elurra me ondoan.
  
  
  Tamara zen bere belaunak, leaning bere burua baten aurka crate. En arteko tarteak volleys, entzun zuen bere oihu ozena. Lehen eta bakarrik denbora bere ikusi nuen, zuen beldur zen bere wits. Ia senari, zuen tiro bat hirugarren bala. Ikusi zuen bere une bat geroago Tohel bat-batean cringed, balitz bezala, agachados atari. Ego begiak bulged inguruan bere burua. Ego ahots egindako zaratak ez ziren hitzak, baina zentzugabeak eztula. Zuen eztul, garrasika, eta bota eragin bere hutsik Magnum. Zuen tensed eta shivered. Ondoren, zuen poliki-poliki atxikia aurrera eta jaitsi helikoptero.
  
  
  Tohel hit lurrean batekin kolpe. Stunned, ego pertsona stared tentsioz isiltasuna, balitz bezala, ezin izan zuten ulertzen ih buruzagi izan zen hilda. Berea eseri isilean ice-covered patioan. Sentitu zuen, ahula eta nauseous. Bakarrik soinu zen Tamara biguna whimper eta bat-bateko azelerazio helikoptero bezala Zembla zirela sortu eta kanpoan.
  
  
  Goragalea desagertu zen, baina ez zen ahultasuna. Lortu dut behera nire belaunak, jaramonik ez izatearen arriskua jaurtiketa jendea nire inguruan. Atxikia zuen aurrera sartu haize helikoptero en helizearen. Makarov zen oka eta twitching, balitz bezala, izan zuen bere bizitza propioa. Nire azken hiru balak whizzed bidez hauskorra presio tankeak. Une batez, beldur zen hori izan zuen tiro, berandu, eta helikoptero zen dagoeneko hegan oso handia. Baina, ondoren, nagusia torlojua egiten hasi arraro artezketa soinuak. Helikoptero rattled eta rattled bezala Zembla saiatu gidatzeko da. Eta swayed zirela goi-mailako eta goi-mailako gainetik hacienda. Ondoren bat-bateko shock. Hasi zen behera irristatu. Zerbait lehertu eta metal pieza hegan gurekin baino gehiago. Entzun dugu txiki bat leherketa. Helikoptero gainean motionless une bat. Txiki-txiki sugarrak licked kanpaia. Ondoren, uso handi bat arku eta izorratu sartu beste hegal hacienda da eraikin nagusia.
  
  
  Terrible bat jolt, helikoptero bat sartu izorratu aldameneko eraikin batera Zembla. Izan dut lurrera bota. Zatiak horma hegan inguruan patio batera, habe, leihoak,eta harlangaitz. Teilatua erori lekuan helikoptero aldiko handi bat zulo. Gose sugarrak orrek handiko zerua sartu. Bere zorabioak, salto egin zuen bere oinak. Ez du ezer apurtu, baina nire dagoeneko kaltetuta sudurra zen orain hemorragia etengabe. Arnasestuka, estropezuka bidez crates aurkitu Tamara. Lortu behar izan genuen hemen. Nire groping eskua ukitu bere biguna kurbak. Une batez, zuen snuggled sortu zidan eta, astiro-astiro, nire behatzak exekutatu bidez bere ile. Batek babestuta, orain-eraitsi barrikada, da perfektuan.
  
  
  Blazing sua azkar hedatu. Batean glowing argia, ikusi zuen Zembla gainerako gizonen exekutatzen inguruan. Izan zuten ezerezetik joan eta ez jakin zer egin. Ez zen erakundea da jada. Ih liderra hil zen eta ez zuten helburuak utzi. Zirkunstantzia horietan, egingo dute bi aldiz pentsatu aurretik hiltzen heroiaren heriotza. Baina izan ziren, oraindik ere, arerio, etsai arriskutsua. Bada, izan dugu aukera bat ihes hori guztia, bakarra da orain.
  
  
  Dugu arakatu inguruan crates eta exekutatu atzealdean hurbilen dagoen eraikina. Aldi bakoitzean salto egin dugu bidea eta ducked norbaitek ran iragan mimmo. Arnasa, ran dugu atzera mimmo en grabatzeko eraikin nagusia. Irribarre Tamara ezpainak esan zidan zuela pentsatzen zen bezala, era berean bere. Hori blazing sua, Zembla azken igorlea suntsitu zen, eta horrexegatik sartu txatarra.
  
  
  Gizon talde bat aurkitu digu nagusiaren sarreran eta ireki sua. Balak whizzed menacingly gure inguruan, shattering adreilu hormaren alde banatan digu. Dugu ducked atea bidez, danbateko ih gurekin atzean, eta ran behera zabala harrizko bidea. Howling txistua izoztua haizea nahasi crackle sua eta creak of collapsing eraikin atzean. Bezala izan zen sinfonia-tik infernua.
  
  
  Izan dugu, etorri beheko bat hill izan ziren, eta orain behartuta bidez wade handiko tumuluak harri. Baden ekaitz postuan Tamara off bere oinak hainbat aldiz. Zuen lagundu bere oinak Ay, nor berehala jaitsi zen behera irristakorra izoztutako bidea. Jarraitu dugu gure bidean.
  
  
  Arnasestuka, dugu azkenik iritsi babesean badian boathouse. Guztiak ezin dugu pentsatu zen itsasontzia eta nola mugitu egin. Ez, besterik gabe, izan behar itsasontzi bat bada bizirauteko ziren dugu hau. Bultzatu zuen atea ireki. Ez da mugitu, eta ez nuen indarra egiten dionean nire sorbaldak, baina, ondoren, Tamara lasai jaurtiketa bidez blokeoa Pepe errebolberra.
  
  
  Bat, azken ahalegina, dugu nahasiak baino gehiago kaian. Ez zen itsasontzi bat. Distiratsu hamar oin cruiser belaontzi jerked itzeleko bat bezala aprobetxatuko stallion. Joan itsasora ez dirudi seguru, arriskurik gabe. Nautikoak eraiki zen txirrist uhinen bidez, abiadura handiko, baina hau ekaitz, ez litzateke erraz capsize heavy olatuak zaie boathouse. Baina azken gauza egin nahi izan dut lo uhartean.
  
  
  Tamara ireki handi atea eta untied sokak. Zuen rummaged azpian arbel eta preheated motorra. Nire muskuluak ached nire gorputza osoan. Gizon ran boathouse. Entzun dut horiek oihuka eta tiro. Bere, sakatu hasi botoia. Motorra hasi, sneezed, chirped, eta, ondoren, growled bizitza. Bera izan zen, vaguely jakitun nire eskua zen senari iritsi throttle. Growling underfoot bat izan zen bortitza throb. Nautikoak inguruan hegan boathouse eta sartu errekan bezala, lehen gizonak lehertu atzeko atetik.
  
  
  Kanpoko badian, zakarra olatuak Golkoan Panama hit digu. Bere abiadura murriztu zen arte ferret abiadura gainditu hiru korapiloko. Itsasoa izan zen mordo masa zuri apar hori igo, poliki-poliki, horizontalki gainetik digu. Itsasontzia ez dute denbora inguruan piztu. Brankan zen lurperatuta, eta floated sortu beste aldean olatu. Ur rushed erotu batetik aurrera bizkarreko eta kabina batetik teilatua. Izan zen oso ahula eduki txalupa. Odol trickled behera nire besoak eta behera nire sudurra. Izan nuen irten gidatzeko. Bere, sentitu nuen neure burua erortzen. "Kontrola hartu", esan zuen, ia unintelligibly. "Tamara, gurpila atzean eskuratu. Ezin dut... Eta yawning iluntasuna unconsciousness itxi ninduen. Bat hartu zuen azken zerura begiratu eta irribarre egin. Eguraldia aldatu egin da.
  
  
  
  
  Kapitulua 14
  
  
  
  
  Amestu dut izan dut, hamaka batean etzanda. Zirrara zabu me astiro-astiro atzera eta aurrera. Berea izan zen, luzatu gabe, zapatak eta jaka azpian bere burua ordez buruko bat. Itsasontzi eseri motionless batera isila makinak. Argi brisa bat izan zen, herrigintza; eguzkia, beroa izan zen.
  
  
  Nire bigarren inpresioa izan dut, oraindik ametsetan. Horietako bat izan nuen zoragarri ametsak erotikoa dela beti badirudi amaitzeko gauzak hasteko hobea lortu eta utzi sentitzen duzu etsita goizean. Tamara zen aurka leaning popa baranda, besterik gabe, bere bra eta kulero. Modu bere luze, malgua hankak luzatu bizkarrean, bere bikoiztea arku, bere bular bulged, eta bere aurpegia tilted sortu harrapatzeko gisa askoz eguzkia bezala, posible da sentsual bat, ikuspegi hori maite dut ikusten nire ametsak. Baina bera izan zen benetako, benetako eguzkia! Zuen hasperen egin eta flexed bere besoetan. Mina izan zen real, gehiegi. Bere sel da laño. Itsasontzia zen gainezka ur urdin. Itsaso lasaia izan zen, eta zerua zen liluragarri argi eta garbi. "Hi," Tamara esan zuen, irribarrez. Planteatu zuen, esku bat baino gehiago, bere begiak blokeatzeko eguzkia distiratsua.
  
  
  "Hi," chuckled bere erreuma. "Ari gara drifting."
  
  
  "Dugu agortu erregai."
  
  
  'Oh.'
  
  
  "Minutu batzuk ondoren, konortea galdu, motorra purred eta gelditu. Bere kito egin ahal izango dut.
  
  
  'Ez, jakina, ez.'
  
  
  "Gaur egungo eramango gaitu lehorrera ordu batzuk barru."
  
  
  "Izango dugu lanpetuta. Atseden apur bat, ez du minik digu.
  
  
  "Nik uste dut, beraz, gehiegi da", esan zuen. Zuen tilted bere burua berriro. "Lortu du gehiegi beroa arropa horiek, eta nahi izan zuen, batzuk lortzeko eguzkia. Espero dut ez duzu axola."
  
  
  "Nor da? Inoiz ez!'
  
  
  Nire begirada slid zehar argi turkesa ur misty shore distantzia. Panama dirdira, argia, eta itsasoa izan zen oraindik ere. Ezin izan zuen sentitzen isiltasuna. Ez dugu arnasa haizea. Ez animalia bakar bat rustled batean tangle belarrak, eta ez dugu entzuten bakar bat ahots bidez trinko emerald forest. Izan zen goizegi dela. Ibai eta ubide ziren oraindik ere clogged lodi masa izotza. Baina izotz-laster izango crack eta xehatu. Urtzen elurra mendi sor ditzake aldi baterako uholdeak, han eta hemen, baina hori izan zen etorkizunean. Gizon eta piztia ziren oraindik, dumbfounded, ihes egin nahian sinestezina ikaragarriak sortu Zembla en domineering ekaitz. Geroago, hasiko dute dolua beren hildakoen senide eta berreraikitzen hasteko beren etxeetan. Baina hori izango da geroago...
  
  
  Arnasten zuen bero, lurrintsu aire eta landatu bere oinak tinko bizkarrean. I handi bat izan nire aurpegian irribarrea. "Merezi izan du borrokan."
  
  
  Tamara batera igo languid grazia. Sortu zuen me eta astiro-astiro bilduta bere besoak nire lepoan. Bere behatzak gripped botoiak nire blusa. Bere esku slid nire bularrean zehar.
  
  
  "Ilusioz baino gehiago da", esan nion. "Ez duzu gehiago kezkatu."
  
  
  "Inoiz ez dut izan, horretarako, Nick, baina maite dut."
  
  
  "Noiz iritsiko gara, Panama, gure bideak izango datoz. Arte ...'
  
  
  "Ez," xuxurlatu zuen, zoritxarrez, nire belarrian.
  
  
  "Duzu zure erantzukizunak, eta nik nirea izan, eta inoiz ez dugu aldaketa laguntzaz beste. Dena fina izan zen, eta izango da, fina lortu arte behar dugu Panama."
  
  
  "Itsasontzi drifting da."
  
  
  — Eta ez dago ezer egin ahal izango dugu horri buruz.
  
  
  "Izan ezik, dibertitzeko, berriz, dugu oraindik."
  
  
  Zuen bere musu, gutxi gorabehera, eta bota bere zion, eta, ondoren, gogorra eta elastikoa gorputza.
  
  
  Oker zegoen. Zirrara ez zen oraindik gehiago.
  
  
  Liburu buruz:
  
  
  Dena hasi zen bat garbled irrati-mezua jaso AIZKORA agente Mexikon. Orain, Nick Carter egiten zen bere bidez modu trinko oihan Nikaragua, zein deitu dute Mosquito Coast. Ego zen setiatutako eltxoak, venomous sugeak eta jasanezina Savchenko. Ego-en bidaia izan zen, bortitza, baina aurkitu behar izan zuen, antzinako tenplu Maia. Koronelak Zembla en egoitzan kokatzen ziren han. Eta hau ezin bat piztu Erdialdeko eta Hego Amerikan sartu polar bat eskualdean. Eta izozte hotza mehatxatzen hautsi, Urratu behar ere konbentzitu errusiako KGB agente Tamara Kirova Amerika ez du zerikusirik hau infernuko eskema.
  
  
  Baina Koronelak Zembla kudeatzen berpizteko bere icy terror. Ondoren, Nick Carter beharrezkoa izango da, ezinezkoa egin...
  
  
  
  Edukien taula
  Kapitulu 2
  
  
  Kapitulua 3
  
  
  Kapitulua 4
  
  
  5. kapitulua
  
  
  Kapitulua 6
  
  
  Kapitulua 7
  
  
  8. kapitulua
  
  
  Kapitulua 9
  
  
  Kapitulua 10
  
  
  Kapitulua 11
  
  
  Kapitulua 12
  
  
  Kapitulua 13
  
  
  Kapitulua 14
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Hiltzaile: Kodea izena Arrea
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Hiltzaile: Kodea izena Arrea
  
  
  Eskainitako pertsona Sekretua Zerbitzuak, Amerikako Estatu batuetako
  
  
  
  Lehen kapitulua.
  
  
  Zuen licked bere ezpainak lehor bere lodi hizkuntza eta squinted eguzkia buruak. Bere ahoan dastatu zaharrak bezala paper, eta ez zen bat tristea da, baina insistent buzzing bere belarriak.
  
  
  Ezinezkoa zen jakin zehazki zenbat denbora izan zuen lain konorterik ertzean txiki bat, scrawny arantza bush. Denean bere lehen etorri zen, ezin izan zuen gogoratzen non bere zen edo nola lortu zuen han. Orduan ikusi zuen bihurritu, glistening masa wreckage, Mooney gutxi plano plummeting bat bezala zauritu hawk bat atera hodeirik zerua. Erdi-hautsi zerrendatan metal - aztarnak bortitza eragin - bakarrik igo hogeita hamar metro gainetik brown belarra veld, eta mehe wisps ke oraindik trailed skyward. Orain gogoratzen dut, nola izan dut inguruan bota plano lurrean hit da, eta, ondoren, arakatu dut kanpoan raging sugarrak. Batetik eguzkiaren posizioa, bazekien hori hainbat ordu igaro geroztik goizean crash.
  
  
  Batera mina handia eta zailtasun, I behartu bere batean eserita posizioa, sentsazio beroa zuri buztin nire izterrak bidez nire urratu kaki galtzak. Kamiseta inguruan shrubbery zuen jantzita, clung nire atzera, eta usaina nire gorputza betetako nire sudur-zuloak. Bat altxatuz, esku ezkutu bere begiak eguzki-argia, kanpora begiratu zuen at altu lion belarra, orain zirudien tarte etengabe norabide guztietan, eten bakarrik sakabanatuak berdea bakar bat aterki akazia zuhaitza. Ez zen seinale, zibilizazio bat besterik ez itsaso zabala belarra eta zuhaitzak.
  
  
  Buruak, putre mugitu isilean, inguratzen eta pirouetting. Galdaketa itzal bat lurrean aurrean, txoria zintzilik obsesiboki, behaketa. Buzzing nire belarriak zen nabarmenagoa orain, eta gertatu zait hori ez zen nire buruan guztietan. Soinua zetorren crash gunean. Izan zen soinua hegan.
  
  
  Zuen bideratuta wreckage. Ondoren, arrea eta swarm bat hegan gogorarazi zidan, Alexis Salomos zen plano on nirekin zen, piloting ego denean arazoa gertatu da. Bere begiak narrowed, baina ez zuen ikusi ego edozein lekutan gertu crash gunean.
  
  
  Nuen bezala zutitu ahula, aurkitu dut nire hankak gogorra izan ziren. Nire gorputz osoa ached, baina nik ez dirudi inolako hezurrak hautsita. Luze moztu bere ezkerrean forearm zen jada sendatzeko, eta odola izan lehorrak. Begiratu zuen, goibel hartan smoldering wreckage. Behar nuen aurkitu Alexis bada ikusteko, oraindik bizirik izan zen.
  
  
  Buzzing hegan hazi ozenago neared zuen bezala, hegazkina-kaskoa. Zuen atxikia baino gehiago eta sartu peered cab, baina ez zuen ikusi bere laguna. Gaixoa sentitzen dut nire sabelean. Gero, denean bere shell inguruan izan zen aurrean wreckage, mimmo belztu helizearen eta crumpled pieza fuselajea, bere bat-batean gelditu.
  
  
  Alexey gorputza arautuko groteskoa zeure odol-hamar bat metro kanpoan. Ego, izan ere bota du, baina ez aurretik ego hegazkina huts egin du. Aurrean ego burua eta aurpegia ziren estutu out sakatuz hegazkina da haizetako, eta begiratu bezala, ego-en lepoa hautsi zen. Suediar ' ego zen shreds urratuta, eta izan zen, blai odola lehortu. Big brown hegan estalita ego gorputza, arakatzea guztiak baino gehiago bere morea direnak, esan dute. Hasi zen, piztu kanpoan, eta sentitu dut gaixoa apur bat ikusi nuen mugimendua altuerako belarra atzean gorpua. Sapillo hiena hurbildu, poliki-poliki, jakitun nire presentzia, baina gehiegi gose zaintzeko. Bitartean ego itxura izan zen, oraindik ere ari grabatu nire garunean, hiena itxi txiki arteko distantzia bera dago, eta gorputza eta heldu jasan haragi on Alexis Salomos ' kalkuluak, tearing off pusketa bat.
  
  
  "Atzera Stand, madarikatua duzu neurrira!" egin zuen oihu at piztia. Bildu zuen makila bat erre egur eta bota hiena. Animalia arakatu zehar belarra, liburuetako zati bat odoltsua itsatsi. Une batean, ego desagertu zen.
  
  
  Behera begiratu zuen at kudeatutako gorputza berriro. Ez nuen, nahiz eta pala bat lurperatuko da, eta, beraz, utzi behar izan nuen ego animaliak, hogeita lau ordu.
  
  
  Beno, ez zen ezer egin ahal izan zuen. Alexis Salomos ere izan zen hilik, edo gabe ehorzketa. Azkenean, harrapatu dute sortu ego eta hura hil dira, eta ia got me, gehiegi. Gutxienez, gehienez puntu honetan, dut, nolabait, bizirik. Baina proba handiena, nire zorte daiteke gezurra aurretik, delako horiek dagokio naiz buruz erdibidean Salisbury eta Bulawayo, sakonena zati Rhodesian bush herrian.
  
  
  Zuen inguruan ibili wreckage arte gorputza ezkutatu berriro. Handik gutxira aurretik malfunctioning plano hasi doministiku eta eztula bost mila oinak, Salomos aipatu nahi dugu, eta laster izango da hegan mimmo txiki-txiki bat herrian. Inguruan zer esan zuen, zuen estimatzen herrian izan zen, oraindik aretoan berrogeita hamar eta hirurogeita bost mila hego-mendebaldean. Urik gabe eta armak, nire lortzeko aukerak ez ziren oso argala. The luger eta sheathed labana zuela normalean egin zion utzi zituzten nire hotel Salisbury. Horietako bat ere izan liteke azpian ezkutatuta, nire kamiseta, eta, edozein kasutan, ez dut aurreikusten beharra horiek zehatz honetan hegazkinez bidaia Bulawayo. Izan dut oporretara eta atseden hartu.
  
  
  Ular zen lanean AIZKORA, goi-sekretua adimen agentzia Ameriketan, eta izan zen, besterik gabe, eskoltatuz lagun zahar bat inguruan Atenasen nori zuen ezagutu zuen aukera Salisbury. Orain beste gizon hil zela, eta basa istorioa kontatu zuen me izan zen, gaur egun sinesgarri.
  
  
  Joan nintzen gertuko mendixka termitak, txakur bat gogorra zuri buztin bezain handia da, nire buruan, asko tximiniak gisa zerbitzatu sarreretan. Atxikia zuen, hein handi batean, haren aurka, stared urrun line feverish zuhaitzak, eta saiatu ikusi buzzing euli beste norabide batean wreckage. Besterik gabe, duela hiru egun, zuen bete zen Alexis Salomos txiki bat jatetxea gertu Salisbury en Aitzindaria Memorial Parkean. Eserita nengoen terraza, begira hirian zehar, denean Salomos bat-batean agertu ondoan nire aulki.
  
  
  "Nick? Nick Carter? ", esan zuen, eta bat motela irribarre zehar zabaldu bere marroi eder aurpegia. Bat izan zen, plaza-jawed kizkur-ilegorrie bere berrogeiko gizon, zeinen begiak begiratu intently at duzu, distiratsua distira, balitz bezala, ezin izan zuen ikusi sekretuak zure bizitzan. Izan zen editorea egunkari bat Atenasen.
  
  
  "Alexis", esan nion, goranzko hedatu nire eskua. Hartu zuen, ego bi eskuak, eta astindu vigorously, bere irribarre are zabalagoa baino berea. "Zer demontre egiten duzu Afrikan, neurrira?"
  
  
  Irribarrea desagertu, eta, lehen aldiz, konturatu zen ez zuen itxura modu bere ego gogoratu zion. Zuen lagundu dit pista bat behera KGB gizona lapurtu dokumentu garrantzitsua Mendebaldean Atenasen, duela urte batzuk. Bezala begiratu zuen litzaidake urte bitarteko nabarmen ferret. Ego aurpegia galdu du bere osasuntsu itxura, batez ere, begien inguruan.
  
  
  Galdetu zuen. "Ez duzu gogoan dut bada egin duzu?"
  
  
  "Izan dut offended ez baduzu", esan nion. "Mesedez, eserlekua. Zerbitzari!" Gizon gazte bat zuri bat mantala etorri taula dugu, eta bai agindu British ale. Lapoblacion arte edariak zerbitzatzen ziren eta zerbitzari utzi, eta, ondoren, Salomos zen pentsamendu galdu.
  
  
  "Ez zaude ondo, Alexis?" Azkenik, I galdetu.
  
  
  Irribarre egin zuen me at, baina ez zen fin eta behartu. "Izan dut arazoak, Nick."
  
  
  "Ez dago ezer egin ahal izango dut bere?"
  
  
  Zuen jaso bere metro bizkar. "Zalantza dut ezer egin ahal izango da." Hitz egin zuen ona ingelesa, baina azentu nabarmenik. Hartu zuen luze bat edan bere ale.
  
  
  Galdetzen nion. "Nahi al duzu, esan zidan horri buruz?""Edo da gehiegi pertsonala?"
  
  
  Barre egin zuen bitterly."Ah, hori da pertsonala, nire beste bat. Esan dezakezu oso pertsonala." Ego begiak nirea ezagutu. "Norbait hil saiatzen da niretzat."
  
  
  Berea, begira, bere aurpegia. "Ziur zaude?"
  
  
  Bat wry irribarre. "Nola ziur bere egin behar dut? Atenas, bat filmatu fusil bat suntsituko leiho bat eta pasatzen mimmo nire burua by hazbeteko batzuk. Beraz, lortu dut iradokizun. Bere beru oporrak da bisitatzeko bere lehengusu hemen Salisbury. Zuen gidoi bat merkantzia nor emigratu hemen, duela hamar urte. Pentsatu nuen seguru egon hemen, berriz, bat. Ondoren, duela bi egun, beltza, Mercedes ia hit me on nagusia, boulevard. Gidaria nor bota mugatzeko begiratu zehazki bezalako gizon litzaidake zuen ikusi lehenago Atenasen. "
  
  
  "Ez duzu jakin nor da gizon hori?"
  
  
  "Ez," Salomos esan zuen, dardarka, bere burua poliki-poliki. "Duela gutxi ikusi dut zion oinez bidez Apollo Eraikin nintzen espioitza han pixka bat." Gelditu zen, eta behera begiratu bere ale. "Ez duzu inoiz entzun, Apolo-lerroak?"
  
  
  "Bat-olio ontzi-enpresa, ez da?"
  
  
  "Hau da, benetan, nire lagun. Munduko ontzi line, jabetzako nire compatriot Nikkor Minourkos."
  
  
  "Ah, bai. Ezagutzen dut bere Minurkosa. Ohia billionaire marinel. Ermitau bat; inork ez du ikusten ego egun hauetan."
  
  
  "Ez da benetan gertatzen ari dena, berriz," Salomos esan zuen. "Minourkos erretiratu bizitza publikoan ia duela hamarkada bat, denean, oraindik izan zen bat, nahiko gaztea. Uste da gastatzen zuen gehien, bere denbora batean penthouse Apollo Eraikina, gertu Konstituzio Plazan, non exekutatzen zuen bere enpresa. Kontaktu pertsonalak ezartzen dira, batez ere itxi bazkide Minurcos. Ia inork ez du inoiz lortzen pribatu bat audientzia zion."
  
  
  "Oso jende aberatsa, badirudi balio beren pribatutasuna oso", esan nion, enbata nire ale. "Baina zer egiten du Minurk egin behar dituzten saiakerak zure bizitza?"
  
  
  Salomos arnasa sakon hartu eta utzi ezazu poliki-poliki. "Buruz duela sei hilabete, Monurco portaera aldatzen hasi ziren. Hau izan zen, batez ere, interesgarria da niretzat, eta, jakina, beste egunkariko editoreak, zeren buruzko edozein informazio Minurkos zirraragarria da, eta garrantzitsua irakurle Atenasko Olinpiar jokoak. Oharra denean Minurk, nork du beti mantendu politika, egiten hasi adierazpenak publiko aurkako epaia junta Atenasen. Bat-batean, iragarri zuen hori liderrak colonels ' gizarte ziren ahula eta sozialista. Zuen aldarrikatu zuten traizio du "iraultza" apirilaren 21, 1967. eta inplikatzen duten Grezia hobea izango litzateke off zaharberritze Constantino II edo beste batzuk mirespena nortasuna ezagun berri bat entzun da. Zuen aipatzen arriskuez leftists, hala nola, Lekuko, eta asmatu duten beste "astindu-up"gertatu zen greziako gobernuak.
  
  
  "Beno", esan nion, " gizon honek eskubidea du bat-batean bihurtu interesa politikan urte hauetan guztietan ondoren. Agian, ume, nekatuta gastua bere dirua."
  
  
  "Itxura egingo da, are gehiago. Pertsona bat bezala Minurkos asko bat erosi ahal izango lagunak. Jeneral eta colonels dira datozen
  
  
  nahi penthouse eta atzera, baina ez dute hitz bisitatzen sakatu. Zurrumurrua dela Minurk da finantzaketa pribatua armada bat bereziki eraiki camp iparraldeko Grezia eta camp bat da, Mikonos, irla bat Aegean Sea.
  
  
  Azkenik, ez da azken desagerpena Koronelak Demetrio Rasion. The Minurkos-nagusi egunkari ondorioztatzen ito zuen bitartean bidaiatzen itsasontzi Piraeus, baina bere gorputza ez zen inoiz aurkitu. Nickor Minurkos da, orain abian nagusietako bat kanpaina ordezkatzeko Rasion gizon bat bere kabuz aukeratzea, faxista izeneko Despo Adelphia. Junta ez du nahi Adelphia, baina bere berri eta noble liderrak dira beldur Minurka eta ego lagunak jeneral ' egoitza."
  
  
  "Interesgarri bat da egoera," onartu dut, " baina ez duzu uste Minurcos da abian kanpaina bat terror ideia bat odoltsua golpe?"
  
  
  "Posible da. Baina badira beste soluzio. Ez dira aurpegi berriak, inork ez du inguruan kazetariak ikusi du aurretik datozen eta inguruan gertatzen penthouse gainean Apollo; bat Minurkos da, oraindik ere ezkutatzen. Hala ere, nabaritu dut berri bat aurpegiak dagokio greziar-American izeneko Adrian Stavros."
  
  
  Nire begiak apur bat murriztu at Salomos. "Stavros Atenas?" Muttered dut, poliki-poliki. "Mantenduz Minurkos enpresa?"
  
  
  "Badirudi, beraz. Behintzat ..."
  
  
  "Behintzat, zer?"
  
  
  "Beno, geroztik Minourkos' azken iruzkinak ziren, beraz, pertsonaia kanpo, agian, ez zen ih iturria berak."
  
  
  "Stavros' erosketaren du Minurkos empires?"
  
  
  Agian aurka Minurkos ' nahiak, Salomos asmatu. "Ez dago dagoeneko ahal izango dira txiki bat, golpe, ezkutuko. Geroztik Minurkos dira oso secretive eta beti jokabide enpresa bidez, mendeko perpausak, ego izan liteke, hil edo harrapatu eta funtzionatzeko azpian ego-en izena, eta gastatzen diru kopuru handi ego gabe inor ohartu. Berehala ondoren adierazi dut teoria hau nire editorial, lehen saiakera egin zen nire bizitza Atenasen."
  
  
  The urduri begiratu itzuli ego begiak. Gogoratzen dut AIZKORA fitxategia buruz Adrian Stavros eta konturatu zen gai bat, hala nola, maniobra. Stavros ospatu pankarta manifestazioak Yale Unibertsitateko ikasle gisa. Zuen zen, ondoren, parte hartzen duten erradikal bat bonbardaketa CIA bulegoan, eta geroago egindako saiakera bat, bizitza bat senatari. Ihes egin zuen enbrageetam FBI eta CIA eta lurperatuta berak, nonbait, Brasil, non joan zen konpromisoa delituak larriak, hala nola, kontrabandoa eta hilketa. Geroztik ez zen gutxi froga aurka United States, estatu Batuetan ez zuen saiatu itzuli zion. Baina zuen zelatatzen ari Brasilen.
  
  
  "Eta gizona saiatu exekutatu behar duzu, behera hemen, Salisbury?" Galdetzen nion. "Ikusi al duzu zion irteten penthouse at Apollo Eraikina?"
  
  
  "Bai, Nick," Salomos esan zuen. Zuen sipped azken bere ale eta begiratu baino gehiago hibiscus-estalita barandan behera muino aldera hiria. "Etsita nago. Beste lehengusu nirea, nor bizi da herri kanpo Bulawayo, niri galdetu zion bisita labur-labur arte hau gainditu. Bere ego gonbidapena onartu. Bat alokatu hegazkina zain me aireportuan. Egingo dut hegan nen, zuen bezala baimendutako pilotua, eta ride gozatzeko. Esan nahi dut, bada, ezin dut ahaztu - " Ez labur bat izan zen isiltasuna, ondoren, begiratu zidan. "Nick, nuke benetan eskertzen nahi baduzu, lagundu me Bulawayo."
  
  
  Bazekien hori Alexis Salomos ez bada eskatu zuen etsi beldurrez. Eta oraindik ez dut izan egun batzuk off lortu nuen aurretik beste esleipena David Hawke, misteriotsu zuzendaria AIZKORA.
  
  
  "Nik beti ikusi Bulawayo Hotel", esan nion.
  
  
  Alexis begiratu irekietan. "Eskerrik asko, Nick."
  
  
  Bi egun geroago, off hartu genuen. Salomos zen esperientziadun pilotu, eta zirudien, hegaldia baino gehiago basa Rhodesia izango litzateke uneventful eta atsegina. Salomos hegan baxua-etzanda, beraz, ezin izan dugu nabarituko arraroa animaliak eta interesgarria topografiko ezaugarri sastrakak. Hegaldi zirudien altxatu Salomos ' espiritu, eta begiratu zuen, oso bere auto zaharra bezala. Baina erdialdean goizean, buruz erdibidean Bulawayo, lasaitasuna goizean bihurtu amesgaizto bat.
  
  
  Mooney txiki, standard bi-eserlekua plano eztul. Lehen, Salomos ez zuen arreta, baina gero, are okerragoa lortu du. Konpontzen da ikerketa-arazo txiki bat motor, baina hau bakarrik egin gauzak gehiago konplikatu. Galdu dugu, altitudea eta hasi zabal bat zirkulu seinaleak.
  
  
  Salomos zin greziar eta, ondoren, bere aurpegia paled. Aztertu zituen panel eta niri begiratu. "Erregai zabalera erakusten osoa," egin zuen oihu baino gehiago bursting motorra. "Ez da mugitu bere jatorrizko posizioan gaur goizean." Zuen tapped beira estaltzen sentsore, baina ez da ezer gertatu. Orratz mantendu gutun F.
  
  
  "Ari gara, gas," esan nuen incredulously. Hori da albiste txarra, edozein hegazkin, batez ere, txiki bat.
  
  
  "Ez, benetan, baina erortzen ari gara azkar," Salomos esan, jarriz Muni sartu aldi baterako aldapatsuak plangintza eta borrokan kontrolak. "Plano hau izan zen kaltetuta, Nick. Sentsore zen izoztuak lekua, baina tankeak ziren, ia hutsik off hartu genuen.
  
  
  Hau izan behar du egin nahita ."
  
  
  "Jesus," muttered dut. "Ezin duzu landare ego bat?"
  
  
  "Ez dago aireportu hemen", esan zuen, mantentzen saiatzen plano batetik joan tailspin batean. "Baina ez dugu saiatu behar lur irekia veld - bada, ezin dut gorde nire ego joan arabera plangintza plana."
  
  
  "Ez dago ezer egin ahal izango dut bere?"
  
  
  "bai. Otoitz." Alexis begiratu me at. "Sentitzen dut, Nick."
  
  
  "Ez du axola", esan nion. "Besterik ez da landare hau gauza". Ez nuen, nahiz eta bere galdetu arazoari buruz. Ez zen denbora. Dugu sailen bat behera aldapa bat belartsua veld.
  
  
  Motorra eztul eta hissed berriro, ondoren, bertan behera geratu ona ikusi dugun bezala osoa hotel baita presarik gurekin bidean. Bere, erabaki guztiak baino gehiago izan zen. Ez, ez dirudi arrazoizkoa edozein esperantza hau gainditzeko.
  
  
  Bost ehun oinak behera joan Ginen, hegazti bat bezala hautsi duen hegal. Hiru ehun. Akazia zuhaitzak slid horien azpian. Ehun. Salomos ' aurpegia zen zurrun tentsioa, eta bere eskuak ziren shackled batetik kontrolatu nahian. Orduan ez zen mugimendu bat belar eta arantza breakneck abiadura, hegal zen urratu batek adar bihurritu zuhaitz, eta hegazkina, azken unean, apur bat altxatzen bere sudurra eta slid alboetara. Eragina postuan gurekin itzuli plano aurrean. Ez zen sareta soinua, eta creaking, metal eta ozen bat crack beira, eta gure gorputzak ziren jo eta jo txiki kabina. Ondoren etorri zen azken larrialdi gelditu: nire atea hegan ireki, eta nire gorputza joan zen hegan tep burua belarretan aurretik crunching sartu gogorra lurrean.
  
  
  Ez dut gogoratzen, beste ezer izan ezik. agonizing arakatzea belar gainean, senari urruntzen ari planoan, eta, ondoren, leherketa bat soinua crackling sugarrak, nonbait, nire atzean.
  
  
  Bigarren kapitulua.
  
  
  Saiatu zen bultza memoria crash bere burua, leaning gogor gogor buztin altu bat termite adabaki. Baina gogorragoa izan zen kentzeko begirada Alexis Salomos ' aurpegia denean zuen esan zuen hegan Bulawayo berarekin Salisbury.
  
  
  Oraindik ezin izan dut entzun insistent buzzing euli atzean distiratsu metal kaskoa hondoratutako hegazkina, baina saiatu naiz, ez entzuteko. Zuen bideratuta berriro urrun on line feverish zuhaitz belartsua horizonte. Nonbait, sumatzen dut sukarra zuhaitz batzuetan jakinarazi presentzia ura. Baina horiek zuhaitzak ez ziren norabidean behar zuen joan izan dira herrira iristeko.
  
  
  Modu bat, sentitu zuen ardura Salomos ' heriotza tragikoa. Zuen konfiantzazko zidan bere babesa, eta berea izan zen, ezin izan da egin, beraz, noiz behar zuen me. Espero zuen nire aholkua, eta ez dut aurreikusten arriskua txiki bat hegazkinez. Gainera, errudun sentitu dut, ez dut ez duelako guztiz fidatzen nire ego batera istorioa sinestezina. Hala ere, ego bloodied gorpua zen, argi eta garbi froga hori, gutxienez, zenbait ego teoria zuzenak ziren. Norbaitek ego heriotza. Ala pertsona hau izan zen hema, norbait bizi ziren penthouse gainetik Apollo bulegoak Atenas izan zen, oraindik ere eztabaidagarri.
  
  
  Harrapatu zuen mugimendu out bere begi txoko eta aldera jiratu bat irteerak inguruan termite adabaki. Txiki berde distiratsua dragon slid bidez biltzen ez oso urruti, nire ezker eskuan, eta zirudien me at begiraleez adi-adi. Salto egin zuen atzera. Ez dakit sugeak hartu zuen gora egoitza termite tumulu. Bat izan zen, mamba berdea, hiru gehienak suge arriskutsua munduan. Gertaera baten ziztadak, biktima gai izango oinez hiru urrats artean bera eta narrasti aurretik bere erresumina hiltzen da. Mamba hori ari da entrenatu zen eremutik irten, sartu slipping gertuko zulo.
  
  
  I tripped gorako wreckage nire pultsua moteldu. Inguruan begiratu zuen une batez, eta aurkitu zorrotz bat metal pieza inguru bat oin luze lurrean. Hari bat izan zen, oso zorrotz. Erauzten pieza bat egurra markoa, partzialki belztu, atal batetik fuselajea, bere eroritako ego zatitu bi pieza berdinak luzera eta zatitu zabal bat korronte metraila, tying batons bere zapi bat egiteko helduleku nire makeshift labana. . Zuen bilduta gordin arma sartu bere gerriko eta, atzera begiratu gabe at wreckage, buru zuhaitzak.
  
  
  Zaila zen, besterik gabe, oinez landa bidez. Belar altu eta konplexuak zuhaixka tiratu nire arropa eta tore nire haragia, grabbing me at eta eusten me back. Bat rhinoceros hegazti screeched me at-tik hurbil akazia zuhaitza. Neure burua aurkitu dut kalkulatzeko nire biziraupen aukerak. Badira ehun moduak die, eta gurekin, Odin horien inguruan ez da atsegina. Hau belarra, pertsona bat stumble lehoi bat zuen aurretik ikusten da. Baina, normalean, izaki txiki eragin gehien arazoak: suge bat baino handiagoa ez giza hatz, scorpions eta ticks burrowing sakona azalaren azpian. Bada, aurkituko dituzu, ura eta edan, ahal izango duzu bihurtu kutsatutako gibela flukes eta beste parasitoak jan duten pertsona bat barrutik out. Eta bada saihesteko duzu, oraindik dezakezu erasoa izango da, eltxoak, sukar horia bektoreak, eta malaria.
  
  
  Denean zuen, azkenik, iritsi zuhaitzak, aurkitu zuen soilik baten aztarnak uhaska. Leku lehorra da. Ez zen beltz lodi lokatza erdian, eta printouts animaliak asko ' apoak eta itzulietan perimetroa inguruan gunean.
  
  
  Atxikia zuen aurka berdea enbor baten inguruko zuhaitz eta atseden itzalean. Dut nire denbora alferrik galtzen eta energia datozen hemen. Norabidea hurbilen dagoen herri Salomos izan aipatutako planoan zen laurogeita hamar gradu ikastaroa ekarri dit hemen. Oinez beroa eguzkia ahuldu me are gehiago. Nire ahoa izan zen bezala tanned larruzko. Bera izan zen, gogorarazi thermos ur hotz hori Salomos ekarri zuen hegazkina. Ikusten zen ego bat bezala xehatu zilindro artean wreckage; bere edukia lehortu sua. Saiatu zen, ez pentsatu tropikalak eguzkia buruak edo egarria bere eztarria, eta joan zen.
  
  
  Izan behar da ordu pare bat geroago konturatu nintzen ezin dut beste inora joan gabe, atseden hartzeko. Nire hankak ziren dardarka ahulezia, eta bere birikak ziren sucked luze, raucous arnasa. Zuen ikusi zen hildako zuhaitz stump, zati ego eta, sakabanatuak gerizpean gertuko arantza bush, bakarrik bat metro batzuk aurrera. Jaitsi zuen, hein handi batean, lurrean eta atxikia aurka zuhaitz stump. Prozesua oso eserita, erliebe eskaintzen neke fisikoa denean oinez, ekarri gogobetetasuna.
  
  
  Nire betazalak itxita, eta bazterrera utzi zuen mina nire gorputza. Saiatu zen ahaztu txiki muskuluak bere izterrak eta intsektuen ziztadak bere aurpegia eta eskuak. Atseden bat behar nuen, eta zen joan lortzeko. Infernua beste guztia.
  
  
  Ez zen soinu bat bush inguruan.
  
  
  Nire betazalak fluttered ireki. Bere akatsa? Zuen peered sartu belar altu, baina ezer ikusi. Izan behar du, nire irudimena. Begiak itxi zituen, berriro, baina soinua etorri zen berriro.
  
  
  Nire begiak ireki azkarrago oraingoan. Ez zen zalantzarik gabe, horri buruz; izan zen soinua giza ahots bat. Zuen iragazi, bere belarriak entzun eta bat twig atxikitzeko.
  
  
  "Hori izan zen zerbait!"
  
  
  Ondoren, soinua gehiago bihurtzen etengabe eta desberdin. Bi gizon ari ziren euskalki batean litzaidake zuen inoiz entzun aurretik.
  
  
  "Kaixo!" Bere garrasika inguruan azken bere indarra."Hemen!"
  
  
  Beste puntua, ikusi nuen ih buruak norabidean mugitzen me baino gehiago belarra. Beltza buruak, eta kaki kamisetak. Noiz ikusi zuten zidan, bere ahots ozenago hazi dira, eta guztiak zirudien bera dute nortasuna.
  
  
  Zuen lasaitu da pixka bat. Bera izan zen lortzean lick, baino okerrago pentsatu zuen. Han egon behar du herri bat, nonbait, hurbil, edo, gutxienez, errepide bat. Gizon bat atera zen belarra eta niri begiratu. Ziren altu, lerdena, eta iluna.
  
  
  "Kaixo", esan nion. "Ez duzu edozein ura?"
  
  
  Bi gizon elkarri begiratu, ondoren, atzera me at. Zen dute eta ni koa izan da betiko. Ez zuen saiatu jaiki. "Ur", esan nion.
  
  
  Biak ziren jantzita oso shabby Mendebaldeko arropa eta etxeko jantzi sandaliak. Taller bi adierazi du, nire oinak, eta une baten ondoren, zuen makurtu eta untied nire zapata. Aurretik izan zuen bere galdetu zer egiten ari zen, berak hartu zuen off, eta erakutsi du bere laguna. Pertsona ospatu nire zapata ikuskatzeko handi bat izan zuen, zabal scar exekutatzen diagonalean, bere aurpegian zehar. Beste jantzi txiki bat ispilu distended lobe bere eskuineko belarrian. Biak izan labanak beren gerrikoak-machetes - pungs.
  
  
  Altu bat, mintzatu nahi beste, eta konturatu nintzen zela hitz Swahili. "Mzuri sana", esan zuen, irribarrez, aipatuz nire ballet zapatilak. Jarraitu zuen Swahili. "Hau da nire zortea eguna."
  
  
  "Me entzun", esan nion ahula.
  
  
  Dute jaramonik egiten dit. Gizon altu tolestuta eta untied nire oso bigarren boot. Saiatu naiz, tira, nire oinez urrun, baina barre egin zuen eta niri begiratu eta bota beste zapata azpian nah. Zuen atao off bere tratu sandaliak eta bota nire ballet zapatilak, ez bothering lotzeko nire lokarriak. "Savasawa!" esan zuen bere laguna, erabat jaramonik dit.
  
  
  Bat-batean konturatu nintzen pertsona horiek ez ziren izango da nire saviors. Eta gertatu zait dute izan dut, agian okerrago izan zen, nik baino lehenago ih iritsi izan ez banu zenbatuko bizirik.
  
  
  "Zapatak ondo moldatzen." Da altuena izan zen.
  
  
  Bestea ez zen gozatuz egoera. "Zer uste duzu, horiek dira zure ballet zapatilak? Ez dugu berarekin etorri elkarrekin?"
  
  
  "Hau da, bere lehen aldiz ikusten ego," altu bat, esan zuen. "Eskuratu ahal izango duzu ego prakak. Bada zuen poltsa bat du, partekatu egingo dugu bere edukia."
  
  
  "Ez da eskubide hori hartzen ari zaren zure ballet zapatilak," ispilu-apaindutako gizon muttered.
  
  
  Gizon altu aktibatuta me. "Take off zure prakak," agindu zuen, oraindik Swahili. Ego begiak ziren horia gorria zain, eta han izan ziren mehe orbain masail bakoitzean ez ziren bistako lehen handia dela eta scar.
  
  
  Nire eskua da, atseden hartu, heldulekua makeshift labana, ezkutatzen da nire ikuspegia. Zirudien dut litzateke erabili behar da. Gizon batekin sprained earlobe bat hartu panga bere gerriko. Ez zen zalantzarik ez ih-ren asmoak. Ezin izan zuten pobretu bat gizon zuri dena zuen, eta, ondoren, utzi ego bizi.
  
  
  "Ados, hartuko dut bere prakak off," esan nuen. Zuen indarra irabazi, baina ez zuen erakutsi nahi da. "Baina behar dut atzera nire oinak on." Bere ezkerreko eskua luzatu aldera altu bat.
  
  
  Begiratu zuen Nah disdainfully une batez, eta gero harrapatu bere.
  
  
  altxatu zuen bere forearm, gutxi gorabehera, eta yanked dit nire oinak. Une bere lurrean utzi, bere bota bere metal labana bere gerriko eta indarrez stabbed ego erdian Afrikako.
  
  
  Ego begiak zabaldu ere sorpresa gisa maquinilla-zorrotz metal slid bidez haragia eta gihar. Ego eskuineko eskua automatikoki sotoan hartu heldulekua panga, baina hau izan zen, ego-ren azken borondatezko ekintza. Zuen grunted itsusi bat, soinu eta sartu slid hautsa nire oinak.
  
  
  Beste stared zabal-eyed bere eroritako burkideak une bat. Ondoren, kanpo utzi zuen basati bat guttural soinu eta swung berriki snatched panga.
  
  
  Bere ducked atzera. Handi bat pala hissed iragan nire aurpegia, xerratan aire bidez, eta ia hit nire burua eta sorbalda. Bada ez nuen mugitu, I izan litzateke, burua moztu zioten. Hala ere, noiz izan zen evaded arabera pangi, jaitsi zuen behera. Afrikako zen niretzat eta swung labana berriro, eta distiratsu makurrak blade whizzed aire bidez aldera nire lepoan. Berea bota azkar eskubidea, eta pala jo gogor buztina. Bitartean nire erasotzaile izan zen berreskuratzen bere oreka, bere, inguruan aktibatuta eta basati zaionean, bere ego. Crunch ego hezurrak entzun bere. Zuen lurrera erori zen, hurrengo niri oihu ozen.
  
  
  Bada, izan zen, ozen, ohi bezala, bat izango litzateke ego haria. Baina izan dut presarik ez aprobetxatu abantailak sortu nuen. Bere aita lortu bere belaunak, Afrikako zen dagoeneko zutik, eta begirada bat etsipen zeharkatu bere aurpegia. Zuen swung at me berriro, eta oraingoan arku zen zabal. Pala xerratan bidez beso nire kamiseta, egindako du behera. Hit bere ego bere zati egin, eta azaleko zauria bere bularrean. Zuen grunted berriro, eta hit me burua panga gisa hit zuhaitz stump. Indarrean swing eragindako ego galtzen bere oreka eta erori kalera nire eskuineko besoa. Harrapatu zuen, ego zulatutako lepokoa bere ezkerreko eskua, bota ego burua itzuli, eta gidatzen metal zati sartu ego eztarria.
  
  
  Odol gainezka nire aurpegian eta bularrean bezala Afrikako gasped ozen eta iritsi dardaratia bere zirrikituen eztarria. Bere aurpegia jaitsi zen, oraindik eskuetan bere eztarria, eta, ondoren, bota du lurrean gogor, motionless.
  
  
  Arnasa gogor, atxikia zuen itzuli bat ukondoa. Haserretu zen zuen arte erabilitako vital energia behar bizirik irauteko borroka hau, baina izan zen eskertzen hori izan zen oraindik ere bizirik. Denean bere burua adierazi arriskua mendian at the crash gune, bere burua ahaztu buruz gauza bat: pertsona. Zirudien gizona zen, beti goialdean zerrenda. Bada alde batetara utzi duzu, faktore hau, ahal izango duzu hil aurretik zuhaixka hiltzeko duzu.
  
  
  Gutxienez, egoera honetan, bat izan nuen, hain zuzen ere. Pertsona horiek zetorren mendebaldeko norabidean, ez hego-mendebaldean bat hartu du. Ahal izango dute gainditu dute herrian zehar, edo errepidea utzi, nonbait. Gauza bera esan liteke norabidea ziren heading. Igo da, eta apur bat hartu zuen mendebaldeko norabidean.
  
  
  Beroa Afrikako eguzkia atxikia zerua sartu bezala berea eman berriro. Zuen bilduta sartu altuerako belarra, galdetzen bada, ez zen oraindik ere, edozein aukera biziraupena. Benetan behar nuen ura. Ez ziren gehiago sentimenduak nire hizkuntza edo nire ahoan. Etzan nintzen, eta han ikusitako scorpion, poliki-poliki arrastaka mimmo me zehar belarra. Ez nekien, bada, ezin dut mugitu da, bada, eraso, baina ez dirudi abisatu dit. Une baten ondoren, zuen desagertu zen. Zuen grimaced eta envied ume, delako ez da arazo bat bizirik, ez behintzat oraingoz. Zirudien, pixka bat ironikoa dela, espezie hau izan arakatzea azalera planeta baino gehiago lau ehun milioi urte, luze baino lehen dinosauroak agertu da, eta hori litzateke ziurrenik agertzen Lurrean luze baino lehen desagertzea gizakiak. Nolabait zirudien desleiala, baina, ondoren, izan zuen joera.
  
  
  As I lay ez, beste soinu hit nire belarriak. Bat izan zen, urrutiko hum, ez ez bezala, aurreko buzz hegan. Baina soinu hau azkar ozenago bihurtu zen, eta gehiago ezagutzeko, horrelako auto bat motorra.
  
  
  Eseri zuen gora eta tilted bere burua entzun. Bai, izan zen, auto bat nolabaiteko. Igo zuen unsteadily eta hasi aldera soinua. Ikusi dut, baina ez da ezer belarra eta sakabanatuak zuhaitzak. Baina zarata izan zen, hurbilago lortzean bigarren.
  
  
  "Kaixo!" Bere, oihu zehar belarra. "Hey, hemen baino gehiago!"
  
  
  Zuen, erori eta erori. Goranzko unsteadily bere oinak berriro ere, zuen mailakatu aurrera berriro. Une bat geroago, ikusi zuen - Land Rover bat, hautsez eta urratzen, sartu jotzen zihoala bigarren mailako errepide hori izan zen, orain ez da ezer baino gehiago pista bat belarretan. Rover, irekia autoa, okupatu zuten bi gizonek ez zuten ikusi, ni bezala hurbildu hurbilen dagoen puntua errepidea jarraitu eta bere bidean.
  
  
  Oihu egin nuen,"Kaixo!"
  
  
  Zuen clumsily jaso bidez bere bidea belarra eta, azkenik, iritsi errepidea. Garrasi egin zuen berriro noiz lortu zuen. Ran zuen ondoren autoa, swaying bezala edan, baina bere aurpegia jaitsi.
  
  
  Zuen ez arautuko cursing ozen, sentimendu etsipen gorakada bere bularrean. Auto hau izango da nire azken aukera bizirauteko.
  
  
  Orduan entzun zuen Rover mantsotu eta gelditu. Saiatu naiz zutik ikusi zer gertatu zen, baina ez nuen indarra.
  
  
  Entzun nuen motorra idling, ondoren, Rover slid atzera sartu lehen engranaje, swung inguruan errepidean, eta etorri me norabidean. Bai dute entzun me edo ikusi nau.
  
  
  Segundo batzuk geroago, autoa bota nire ondoan, motorra hil zen, eta entzun zuen, bi gizon hitz egiten British azentuak.
  
  
  "Nire Jainkoa, bat da Europako".
  
  
  "Zer da zuen egiten hemen zuhaixka, berak guztiak?"
  
  
  "Agian, galdetu beharko genuke ego."
  
  
  Laster, ur hotzetan sartu flowed nire ahoa, isuritako aurrean nire kamiseta zikin, eta nire hizkuntza sentitu da berriro.
  
  
  "Oh my God, gizona, zer da sortu?"
  
  
  I bideratuta bi aurpegiak mamitsuak hori atxikia baino gehiago dit betiko. Ziren adin ertaineko zuri Rhodesians, ziurrenik, jaun duten nekazariak igaro zuen egun basamortuan.
  
  
  "Plano bat crash", esan nion. "Ibili naiz kanpoan."
  
  
  Noiz jarri dute me guztiak-terrain ibilgailu, banekien nuke egin da. Baina ezin dut ahaztu gorputza Alexis Salomos ari zen irentsi hyenas bezala, beste norbaitek Atenasen. Espero zen I David Hawke litzateke let me murgilduko zer gertatzen zen Apollo Eraikin jakiteko, bada Adrian Stavros zen benetan aretoan Brasilen, denek pentsatu. Ez dut ikusi da denbora luzez.
  
  
  Hirugarren kapitulua.
  
  
  "Ez duzu itxura oso ondo, Nick."
  
  
  David Hawke, zuzendari super-sekretua American agentzia AIZKORA, ospatu labur bat zigarro behatzak bere eskuineko eskua, aurrera leaning bere zabal mahogany mahaian. Dugu eseri ego at AIZKORA, egoitza, bulego, apartamentu bat izan zen, orain artfully ezkutuko bat alokatu Amalgamated Sakatu & Alanbre Zerbitzuak DuPont Circle instalazioak Washington-en.
  
  
  Berea, begiratu zion wry irribarre. "Oni nahi du bere egonaldia ospitalean Salisbury pixka bat luzeagoa. Baina badakizu nola azkar aspertzen naiz. Bada bere zurbila, delako ez dut behar du eguzkia eta polit bat zirkulu inguruan azpizuna. Zer pentsatzen duzu historia Salomos? "
  
  
  Hawk bat hartu eta arrastatu bere puru eta nintzen kea ring nire norabidea. Eserita mahai handi, begiratu zuen, txiki eta mehe, bat ego, tousled ile gris, eta aurpegia bat Connecticut nekazaria. Baina hori banekien hauskor itxura iruzurtia. Bat izan zen, benetako dynamo.
  
  
  "Me scares apur bat,", esan zuen. "Zer ere scares me da ia hil arteko esleitzea. Ez dut inoiz ikusi pertsona bat aurkitu arazoak, beraz, erraz."
  
  
  Berea zuen, shrugged. "Salomos zen lagun bat. Nirea eta AIZKORA da. Saiatu zen bere onena lagunduko digu aurkitu Borisov, gogoratzen?"
  
  
  "Bai, gogoan dut bere," Hawke esan soberly. "Beno, zure Rhodesian escapade baino gehiago da, beraz, egingo dugu jaitsiera da. Gisa aukera hori Adrian Stavros izan liteke grafika aurkako greziako gobernuak, ez litzateke Stahl-en ego galdu."
  
  
  "Ez zuen oraindik propioa landaketa bat Brasilen?"
  
  
  "Arabera, gure iturriak, hau da, oraindik ere, ego egoitzan. Ez dugu azken txostena." Hawk atxikia atzera bere big larruzko aulki. "Bada, izan zen benetan Stavros, nor zure laguna ikusi irteten Minurkos penthouse, gara, dira, zalantzarik gabe, begira interesgarri bat egoera. Ametsak exekutatzen herrialde oso bat egokitzen oso ondo zer ikasi dugu buruz nen."
  
  
  Hawk ikasi bere bony artikulazioetan. Adrian Stavros bat izan da beti, neurotikoa, seguru asko, bat psikopata. Horrez gain, liderra arrakastatsua kontrabandoa ring Brasilgo gobernuak huts egin kentzeko, zuen, halaber, konpromisoa hartu du hilketa politiko, azken horrek uste izan hilketa Israelgo ofiziala Moshe Ben-Canaan."
  
  
  "Ondoren, ulertzen dut AIZKORA da, interesa istorioa Alexis Salomos", esan nion.
  
  
  "Beldur naiz hori nola izan behar da. Eta bere, uste dut, geroztik uste duzu zuk zeuk lagun bat Salomosa, nahi duzu talde honen zeregina."
  
  
  "Bai, jauna, izan zuen gustuko duten."
  
  
  Hawk stubbed bere puru hurbilen hautsontzi. "Nire lehen bultzada da esan' ez ' eta pasa kasuan beste informaziorik. Badakizu zenbat dut beti saiatu saihesteko agente inplikazio pertsonala eginkizun bat."
  
  
  "Garrantzitsua da niretzat, Alexis' killer ez ateratzeko", esan nion, lasai.
  
  
  Ona da. Kudeatu ahal izango duzu hau. Baina, aparteko kontuz ibili, Nick. Uste dut hobe da joan Rio eta hitz CIA ofizial dago. Jakin bada Stavros da gimnasio batean herrialde kanpo, eta bertan eman zuen bere denbora. Ondoren, zure eramaten eramango Atenas, ez joan. Besterik gabe, gorde me etan."
  
  
  Bere, chuckled. "Ez dut beti egin dela?"
  
  
  "Beno, batzuetan, ahaztu duten pertsona daude hemen eserita beren dreary enplegua, eta ih erantzukizuna exekutatu erakusteko." Ego-en ahots hartu duten gogorrak tonu batzuetan etorri zenean buruz hitz egin protokoloa eta makurtze ordena. "Laguntza behar izanez gero, edozein unetan, galdetu du. Hori da, zer ari gara hemen."
  
  
  "Jakina."
  
  
  Ireki zuen tiradera bat bere aulki eta hartu gutunazal bat. Ego begiak saihestu nirea. "Aurreikusteko dut zure eskaera eta nire balizko emakida duzu, eta pentsakor, bada, ez da zentzuzkoa, nire txartela erosi."
  
  
  Irribarre egin zuen bere. "Eskerrik asko." Zuen iritsi zehar aulki jaso eta gutun-azal.
  
  
  "Hobe duzu ikusteko itxaron hau nola guztiak jotzen erabakitzen duzu aurretik bada deitu zuen duzun edozein alde," Hawk erantzun zion.
  
  
  Hurrengo gauean, berak hartu zuten Pan Am arrantza bidaia Rio de Janeiron. Bere atseden guztiak
  
  
  egun batean, eta sentitu nahi zaharra berriro. Hegaldi uneventful, baina mantendu dut pentsatzen beste bat Mooney gutxi plano denean Salomos erakutsi zidan veld, buruz arazoak eta kraskadura lurreratze, eta nola Salomos ' gorpua begiratu beroa eguzkia.
  
  
  Hurrengo goizean, iritsi zen Rio eta egiaztatuko sartu Floriano Hotel, gertu Copacabana Jauregia. Bakarrik izan zen bloke bat hondartzan, eta nen izan zaporea kolonial Brasilen. Gela bat izan sabaia fan eta leiho pertsianak, eta estu bat balkoi eskaintzen txiki bat itsasoaren ikuspegi.
  
  
  Beroa izan zen Rio. Guztiak Brasildarrekin nor lortzeko gai izan ziren, ez ziren hondartzan, eta pertsona gehienak horien inguruan behar izan Copacabana inguruan, gertu hotel. Aurreikusteko dut beroa egunean, eta ekarri dut bere worsted tropikalak artilea egokitzeko. Eguerdian, I showered, jarri argi bat palo baino gehiago Wilhelmina, nire Luger, eta Hugo, bat stiletto sheathed nire eskuineko besoa, eta joan zen bazkaria nire gogoko bat apur jatetxeak, Chale Rua da Matriz 54. Jatetxe hau izan ohi kolonial baten hasiera da, eta oraindik ere ferret-betetako baliotsua antigoaleko eta pinturak. Negro esklabo itxaron mahaiak eta joera barra. Zuen agindu bat mixto churasco, bertan zeuden inguruan zatiak behi eta txerri barazkiak, eta gaitzetsi ohiko txuleta, handi bat tokiko zirriborroa garagardoa, ondo, oso ona, ardo-Grande Uniao Cabernet. Baina ez dut besterik ez dira hasi zen jaten denean, ikusi nuen neska bat etorri eta eseri hurrengo taula. Bera izan zen, altu eta lerdena, eta zurda surezko ile gorria egin bere esne zuri-azala, nahiz eta paler. Bere liluragarri berdea mini soineko egiaztatua, nabarmen, bere ilea, eta agerian gehienak bere luze, perfektua, izterrak eta paregabe bikoiztea gainetik bere gerrian. Zuen jantzita, berdea ballet zapatilak etortzeko bere soineko, eta berdea eskumuturrekoak bere ezkerreko besoa.
  
  
  Bere ile gorria nahasi ninduen une batez, baina gero konturatu nintzen azken aldiz ikusi nuen, bere ilea motza eta marroia. Hau izan zen, Israelen gehiago duela urtebete baino. Neskaren izena zen Erica Nystrom. Kide bat izan zen Israelgo inteligentzia sare Shin Bet. Bere kode izena izan zen Sugarra denean, elkarrekin lan egin dugu saihesteko errusiako lur aurka Israelgo gobernuak, baina izen hori aldatu bakoitzarentzat.
  
  
  Zuen jaiki eta ibili baino gehiago, bere mahaian. Noiz zuen bere altxatu astintzen luze erantzuteko nire begirada, irribarre bat zabaldu zehar bere aurpegia. "Ow!" oihu egin zuen. "Da. Zer sorpresa atsegina." Hitz egiten zuen ingelesez txikienak gabe azentu.
  
  
  Erika gurasoak ziren Eskandinaviako Juduak. Bere familia lehen bizi izan zen, Oslo eta, ondoren, Copenhagen aurretik emigratu Israel noiz izan zen, besterik gabe, zortzi urte.
  
  
  "Joan nintzen gauza bera esan", esan nion. Erica eta eman nuen intimo bat arratsaldean, Tel Aviv, zain courier iristen; izan zen arratsalde bat dugu, bai, benetan gozatu. Bere begiak esan zidan orain dela gogoratu zuen maitasun handiarekin. "Ezin izango duzu parte hartu zidan nire mahaian?"
  
  
  "Beno, norbaitek egingo join me geroago, Nick. Ez duzu kontuan?"
  
  
  "Ez, ez, ez dut hitz egin nahi duzu", esan nion.
  
  
  Fitxatu zuen me nire mahaian eta agindu bazkaria argi bat egiteko bere burua, eta hirugarren pertsona, nor berak azaldu zen agente bat, esan zuen ," Duzu itxura benetan ona, Nick."
  
  
  "Ikusi behar duzu me duela aste bat," esan nuen. "Ni bezalako ile gorria, Erica."
  
  
  Zuen keinuka me irribarre bat. Luze bat aquiline sudurra areagotu zabal bat, sentsual ahoa. Nah begiak ziren, berde iluna, eta bere soineko sparkled. "Eskerrik asko", esan zuen. "Ari dira, nirea ez ezik, kolorea. Ez zen luze denean, elkarrekin lan egin dugu Israel."
  
  
  "Gogoratzen dut", esan nion. "Zaude hemen enpresa?"
  
  
  "Bai", esan zuen. "Eta zu?"
  
  
  "Bai," chuckled dut. "Beti da enpresa, ez da?"
  
  
  "Ia beti."
  
  
  Gogora ekarri zuen irakurtzen egunkarietan duela gutxi Israel izan zen outraged hilketa Moshe Ben-Canaan eta hori ih presidente izan vowed beheko lortzeko da. Izan zen, hau hilketa hori American adimen uste Adrian Stavros zen parte hartzen. Ezin zuen lagundu, baina harritzekoa bada Erica zen Rio bai bahitzeko Adrian Stavros eta hartu zion Israel, zein izan zen Israelgo estilo, edo hiltzeko ego.
  
  
  Galdetzen nion. "Ari zaren izan Rio nahikoa luzea digu, edari bat dute, eta hitz egin zuen artean?"
  
  
  "Agian", esan zuen. Bere eskuak mugitu bere bikoiztea zuen bezala bat egin ih aulki, eta nire odol-presioa igo zen hamar puntu. Bere begiak berde begiratu zidan, begi eta esan zidan berak bazekien ezin izan dut buruz hitz egiten, ardoa eta elkarrizketa.
  
  
  Bildu zuen bere beira. Berak agindu zuen, eta, orain, bera Grande Uniao Cabernet zerbitzatzen zen. "Aukera hau", esan nion.
  
  
  Bildu zuen bere beira eta clinked da nirea. "Puntu honetan."
  
  
  Besterik ez ginen akabera gure topa denean, gizon gazte bat agertu zen. Ez nuen, nahiz eta hura ikusi zuen arte izan zen ondoan zutik digu. Izan zen bat masiboa, muskulu-tipo oso labur ilehoria ile eta gogor bat, aurpegi karratu. Parte ego ezkerreko belarrian falta zen, baina hori akats huts ego gizonezkoa itxura. Nen bat jantzita beige udako traje hori ez da erabat ezkutatu bulge pean bere ezkerreko besoa.
  
  
  "Ez dut ikusten duzun lehen, Erica,", esan zuen, baizik eta gogor.
  
  
  niri begira. "Ez nuen espero duzu izan hema-nahi."
  
  
  Hitz horiek izan ziren xedea epelak gisa rebuke. Hitz egiten dute, nabarmenagoa azentu. Gogoratzen dut irudi gizon Israelgo inteligentzia fitxategia, TXIOA. Izan zen Zachariah Ghraib, Shin Bet borreroak." Nire teoria buruz ego eta Erica presentzia Rio zirudien solidoa.
  
  
  "Da etxe zahar, Zach," Erica esan zuen. "Lan egin zuen nirekin Israel."
  
  
  Gareb hartu zuen hirugarren postua. "Ezagutzen dut", esan zuen. "Carter, berea, uste dut."
  
  
  "Hori da."
  
  
  "Zure ospea aurretik duzu."
  
  
  Bere eran zen latza, ia etsai. Sumatzen dut, bere ego, jelosia hori banekien Erica. Bere aurretik emu erantzun izan zuen, bere aktibatuta. "Ba, ordena Vichisoise gisa iradoki dut?"
  
  
  "Bai, Zach," Erica esan, pixka bat lotsatzen bere ego eza adiskidetasuna. "Izango da laster hemen."
  
  
  "Vichisoise gauza bakarra da merezi jateko jatetxe hau," Zach salatu too ozen.
  
  
  "Sentitzen dut zure zorte txarra", erantzun nion, lasai. "Uste dut gehienak plater hona hemen ondo prestatu. Ahal izango dute, aldatu egin beren sukaldari geroztik zure azken bisitan."
  
  
  Zach aktibatuta eta eman zidan estu bat irribarre. "Agian."
  
  
  Erabaki dut hemendik aurrera, elkarrizketa izango litzateke baino gutxiago atsegina. Amaitu dut nire bazkaria, beraz, I izeneko zerbitzari ekartzea egiaztatu. Eskaini zuen ordaindu osoa party, baina Zach azkar gaitzetsi.
  
  
  "Non daude duzu ostatu?" Erica galdetu zion.
  
  
  "In Corumba Avenida Rio Branco," esan zuen.
  
  
  Zak at stared Nah.
  
  
  "Zer izen?"
  
  
  Zuen zalantzan. "Vargas".
  
  
  "Ezin zuen deitu ez?"
  
  
  "Ez duzu denbora asko elkarbizitza",
  
  
  Hey, Zack, esan azkar.
  
  
  Zuen bazterrera ego eta irribarre goxo me at.
  
  
  "Bai, ahal duzu me deitu. Espero dut berriro betetzen dugu, Nick."
  
  
  Bere jaiki. "Bata bestearen sentimenduak." Jarri dut nire eskua berea, eta gure begiak bildu une bat. Banekien Zach zen jeloskor bere, eta geroztik ez dut nahi zion, jokatu dut off bere abantaila. Han eseri zen niri begira. "Bat jasoko duzu dei from me."
  
  
  "Ondo da," Erica esan zuen.
  
  
  Aktibatuta kanpoan haiengandik zuen eta joan zen atea. Gisa utzi zuen, ahal izan zuen ia sentitzen sua da Zach da etsaitasuna bizkarrean.
  
  
  Egun berean, hartu zuen teleferiko sortu ikusgarria Corcovado Mendi, gainean zein handi bat izan zen estatua Kristo Redentor. Noiz iritsi zen tokian, joan zen behaketa hormatxo, gelditu izendatutako lekuen, eta Stahl itxaron. Hamabost minutu geroago, gizon bat sartu me at baranda. Izan zen nire altuera, baina slimmer. Izan zen, nahiz eta oraindik ez adin ertaineko, bere aurpegia luze batekin estali zen deep zimurrak. Izan zen Carl Thompson, eta lan egin zuen CIA.
  
  
  "Ikuspegi ederra, ez da?", esan zuen modu sarrera, agurtzen bere eskua bidean hiriaren azpian, zein dirdira zuria eguzkia zen eta mendi berdez inguratuta eta kobaltoa itsasoa.
  
  
  "Paregabe", esan nion. "Nola zaude, Thompson?"
  
  
  "Adibidez, gauza bera", esan zuen. "Izan da, nahiko lasai, hemen geroztik azken aldaketa administrazio Brasilian. Nola daude gauzak AIZKORA egun hauetan? Pixka bat, you guys filmatu dute munizio gehiago baino armada Asia."
  
  
  Bere, chuckled. "Batzuetan badirudi horrela. Izan dut lanpetuta, eta ziur naiz ez ziren gehiegi."
  
  
  "Eta orain ari dira jarriz duzu Adrian Stavros."
  
  
  "Hori da."Ikusi nuen bezala, gurutzaldi itsasontzi bat plying blue & nb bere sleek sudurra, poliki-poliki sartu da portuan. Da bat bezala begiratu jostailu itsasontzi behera dago. "Noiz izan zen azken aldiz ikusi duzu ego?"
  
  
  Pentsatu zuen une batez. "Ez dugu leku zaintza landaketa. Bost edo sei aste ago, ikusi zuen, utzi leku hau. Uste dugu zuen boarded plano bat lotuak Madrid."
  
  
  "Hegaldi hau izan da jarraitu Atenas."
  
  
  "Beraz, uste dut. Ikusi al duzu Ego ez?"
  
  
  "Ez dugu uste, beraz,. Zer gertatzen at landaketa?"
  
  
  "Landaketak dira ego gure egoitza. Hemen Rio ditu, zatiketa bat izeneko Apex Inportazioak, eta uste dugu kontrabandoa egiten ari bidez, enpresa hori. Baina ez zuen bere bisita bulegoak, oso maiz, nahiz eta bere ego izena da, argi eta garbi, bere lotutako. Lehendakariak enpresa egiten erregularra bidaiak Parakata."
  
  
  "Non da ahots landaketa hall?"
  
  
  Thompson nodded. "Zuen areto bat, herritik hurbil, ezerezaren erdian. Ego da alaitzen Stavros ' armada txiki ex-preso, politiko fanatics, eta Naziek ohia. Baina oraintxe bertan, ez da bakarra, batzuk boterea ez dago".
  
  
  Galdetzen nion. "Ba nabarituko duzu ezer ezohiko ez?"
  
  
  "Ondo, bada, esan nahi pertsona epaileak edo armak, erreuma negatiboa izango da. Baina ez zen bisitari batek, inor ez dela gure inguruan inoiz ikusi aurretik. The ferret da haiekin, besterik ez bezala agertu da batera Stavros laurogeita hamar egun duela, eta izan dugu ikusten da, ia etengabe. eta inork ez du ikusi zion utzi leku hau. Hau ez da ohikoa, izan ezik, nire bi gizon berretsi berri tipo bat, adin ertaineko gizon, da courtroom ez zaintzapean. Egos ez ziren mugitu inguruan eraikin bat beste batekin armatuak zaindariak."
  
  
  "Zer egin pertsona honek itxura?"
  
  
  Thompson shrugged. "Bat dugu ego argazki, baina hau da, urrundik. Izan zen, bere berrogeita hamarreko hamarkadaren amaieran, esango nuke, labur ile iluna zuen aktibatuta gris txiki bat tenpluak. Bat zuen stocky gizona beti janzten zetazko kamisetak."
  
  
  Itxura izan zitekeen Minourkos, greziako bidalketa magnate horren aplikazioak berriki zabu Atenas eta horren penthouse zen ikusi eusten Adrian Stavros.
  
  
  "Ezin dut lortu bere argazkiaren kopia?"
  
  
  "Izan daiteke antolatuta," Thompson esan zuen. "Begira, Carter, adibidez, joan den astean izan genuen aldi baterako murriztu zaintza landaketa ausazko egiaztatzen, eta nik ahal izango dute guztiz kendu gure jendea ez dago hurrengo bi egunetan, zeren ez dago beste arazo hori jada gertatu da guretzat. Egin nahi duzun bere baimena lortzeko bidali pertsona batekin itzuli duzu? "
  
  
  "Ez, esan nion. "Hawk agindu zidan, bada, laguntza behar dut. Noiz ezin dut lortu bere irudi?"
  
  
  "Nola buruz gaur gauean?"
  
  
  "Ondo da."
  
  
  "Erabiltzen ari gara apur bat beste transferentzia kokapena," Thompson esan zuen. "Hau da, autobus bat. Duzu joan zure hotel. Nire gizona han izango da orain. Joan ahal izango duzu atzeko bus, non inork ez doa, eta hartu azken eserlekua eskubidea. Argazki izango da erantsi honen pean eserlekua. . Autobusa izango markatu Estrada de Ferro eta hartuko duzu zentrora joan nahi baduzu urrun ."
  
  
  "Noiz ez, autobusa pasatzen mimmo hotel?"
  
  
  "Zazpi-hamabost. Autobusa izango zenbakidun hamaika."
  
  
  "Ondo da", esan nion. "Eta eskerrik asko."
  
  
  "Edonoiz," Thompson esan zuen. Une bat geroago, zuen desagertu zen.
  
  
  Licks, arratsaldean da, labur-labur joan bulegoan enpresaren Irekiera Inportatu. Izan zen kokatutako zahar bat zaharberritu gobernuak eraikinak ziren hustu denean hiriburua joan zen bizitzera, Brasilian. Bulegoak ziren, hiru hegaldi sortu, eta igogailua ez zen lan.
  
  
  Bere, sartu, baizik eta txiki harrera goiko solairuan. Igoera ekarri izerdi nire kopeta, delako eraikinaren aire girotua ez dirudi lan egiteko edozein baino hobea igogailua, eta bat izan zen muggy egun Rio. Ilun-ilegorrie neska eseri on bat metal aulki eta niri begiratu arretaz noiz sartu nintzen.
  
  
  "Ez dago ezer egin ahal izango dut zuretzat?" "Zer da?" galdetu zuen portugesez.
  
  
  Erantzun nion bere ingelesez. "Jaun Stavros ikusi nahi bere."
  
  
  Bere ilun begiak narrowed, are gehiago. Noiz hitz egin zuen berriro, izan zen hautsita ingelesez. "Nik uste dut etorri okerreko lekuan, senor."
  
  
  Esan nion. "Baina, Jauna Stavros berak esan zidan ezin dut jarri zion bidez Apex Inportazioak."
  
  
  "Senor, jaun Stavros ez dute, hemen bulegoan..."
  
  
  Atea pribatua bulego ireki eta burly, beltzarana gizon agertu. Galdetu zuen. "Ba al dago edozein zailtasunak?" Ego tonu ez zen zehazki errespetatzen.
  
  
  "Besterik ez dut nahi, Mr. Stavros", esan nion.
  
  
  "Zertarako?"
  
  
  Bere laztasun zen jaramonik egiten. "Jauna Stavros aholkatu zidan erosi Japoniako kamerak ontziratu zion badut jarri zion hemen." Begiratu zuen harrituta. "Ez naiz okerreko bulegoan?"
  
  
  "Jauna Stavros da presidentea administrazio kontseiluak," the dark man esan zuen, " baina ez zuen bulego bat dute hemen, eta ez zuen exekutatu enpresa. Jarraituko du presidenteak; aurre egin dezakezu me."
  
  
  "Hau da, Senor Carlos Ubeda,"neska esan zuen, apur bat harro.
  
  
  "Polita asetzeko duzu, jauna", esan nion, nire eskua zabalduz. Hartu zuen, gogor. "Nire izena da Johnson. Duela aste batzuk, izan zen ustekabean ezagutu Jauna Stavros at Chale jatetxea. Esan zuen izango litzateke atzera bidez Europa bidaiak denbora honen inguruan, eta hori ezin dut jarri zion hemen."
  
  
  "Oraindik zuen Atenasen," neska esan zuen.
  
  
  Ubeda eman Nach piercing bat itxura. "Esan dudan bezala, Jauna Stavros ezin izan da harremanetan jarri hemen. Baina egingo dut zoriontsu izan, aurrera zure eskaera."
  
  
  "Ikusten dut. Beno, izan zen, benetan interesa aurre zion pertsonalki. Ezin me esango dizu noiz itzuli ahal zuen inguruan Atenas?"
  
  
  Muskulu bat twitched aurrean Ubeda ren ego-ahoa. "Egos ez dira espero Europan zehar astez, Jauna Johnson. Egin nahi baduzu, enpresa, izango duzu aurre egiteko me."
  
  
  Irribarre egin zuen bere. "Deitu dut, zuk, Jauna Ubeda. Eskerrik asko zure denbora."
  
  
  Utzi nuen bere ih watch me joan. Kanpo berriro, esan zuen taxi bat eta itzuli bere hoteleko. Neska komentarioen eman zidan beharrezkoa baieztapen hori Adrian Stavros izan zen, hain zuzen ere, Atenas, gisa Salomos zuela esan zidan. Eta bada argazki hau aktibatuta argazki bat Nikkor Minurkos, dena interesgarria izan zen.
  
  
  Zuen showered eta atseden pixka bat eta, ondoren, boarded zenbakia hamaika autobus honako Thompson-en argibideak. Espero zuen bezala, argazkian zen orratzez egoitza txiki bat, gutun-azal marroi. Ego bere jaso, joan, kafetegi txiki bat hiriaren erdigunean, eta agindu ona portugesa ardoa. Orduan bakarrik egin zuen pertsona hori berea hartu argazki inguruan gutun-azal eta aztertu da.
  
  
  Gisa Thompson esan zuen, irudia ez zen oso ona, nahiz eta ez izan zalantzarik gabe, bat telephoto lente erabiltzen zen. Da irudi bat izan zen hiru gizon besterik ez zuen utzi barrutia etxe izan ziren, eta oinez bidean kamera digital bat. The man in the middle bat izan zen Thompson zuela esan zidan, eta arren tamaina txiki aurpegia izan zen ustezko identifikatzeko, ez nuen askoz zalantzarik gabe, geroztik, bere ego zen alderatuz, bere aurpegia izan nuen agertzen den AIZKORA argazkiak, pertsona hori izan zen benetan, Nikkor Minourkos. Inoiz ez dut ikusi beste edozein gizon aurretik.
  
  
  The Minurkos strode sullenly arteko beste bi.
  
  
  Inor ez zen hitz horien inguruan, baina gizon Minurk utzi, altu bat, Teutonic-begira, gizona, begira zegoen Minurk balitz bezala, besterik ez zuen hitz egiten zion, erantzun baten zain. Minurkos aurpegia zen, goibel, eta serio.
  
  
  Argazki jarri dut atzera gutun-azala jarri eta minutu batean. Bada CIA agente behaketa zuzena zen, nire lagun Salomos ' teoria izan zen, hain zuzen ere, frogatu. Nolabait Stavros hartu zuen baino gehiago Minurkos eragiketak Atenas izan zen eta grafika estatu kolpe bat bere izenean.
  
  
  Argi bazkari bat ondoren, bere kafetegi, I izeneko Erika Nystrom gela hartan Corumba Hotel. Bere ahotsa izan zen, atsegina eta epela. Zuela esan zuen litzateke gainerako pasatzeko arratsaldean, bakarrik, bakarrik, eta hori izango litzateke zuen pozik bada nuke bere bisita. Zuen, eta Zach zuen pixka bat, borroka bat, eta joan zen diskoteka batean amorrua.
  
  
  Ondoren bat ezartzeko data at bederatzi, zuen hotelera itzuli zen, eta deitzen Hawk. Zuen erantzun bat nekatuta ahotsa eta aktibatuta motozikleta bere lerro amaieran, beraz, ezin dugu hitz egin gabe sartzen dena kodean.
  
  
  "Zer txarra orduko, Nick,", esan zuen, apur bat testily. "Badirudi denbora bakarra dut entzun duzu une honetan."
  
  
  Bere, chuckled. Ezin izan zuen imajinatu hura eserita berezi bat telefono bere super-sekretua apartamentu, bere ile gris tousled, ziurrenik jantzita, zetazko smoking baino gehiago bere gorputz mehe, eta saihestezina zigarro estutzen arteko bere hortzak.
  
  
  "Gutxienez, berea ez da zenbait neska logelak,", esan zuen txarreko zintzotasuna.
  
  
  "Hmm! Arratsaldean ez da oraindik bukatu, ez da? Ez, gezurra da niretzat, nire mutil. I bidez joan zen, da guztiak neure burua."
  
  
  Batzuetan pentsatu nuen Hawke izan psikiko eskumenak hori agerian nire barru-barruko pentsamenduak ego-analitikoa kontuan.
  
  
  "Ez, jauna", esan nion. "Arratsaldean ez da oraindik gehiago. Baina ez zen ondo erabili lehen zati ego, uste dut Minurkos bat da preso Stavros landaketak, ez oso urruti, Parakatu. Berak ere badaki hori Stavros da gimnasioan Atenasen."
  
  
  "Beno," Hawk esan zuen pentsakor,"hori da interesgarria."
  
  
  "Hau da, koherentea Salomos' teoria."
  
  
  "Beraz, joan zaren Parakata?" Hawk eskatu.
  
  
  "Benetan. Agian, ezin dut irudikatu. Thompson CIA dio landaketa da gaur egun gaizki alaitzen. Baina ez dira konplikazioak."
  
  
  "Bai?"
  
  
  "Hemen Rio, aretoan dago oraindik zaharra. Neska lan egin dut Israelen gainean, Eragiketa osoa hotel, agindutako lurra."
  
  
  "Ah, bai. Nystrom. Zergatik emakume eder dirudi jarraitu behar duzu inguruan kanpoko igerilekua?"
  
  
  Bere, chuckled. "Ez, jeloskor, sir. Adierazi duzun bezala, zuk ere izan zuen, egun eta gau."
  
  
  Ez zen hasperen bat beste mutur batetik. "Goazen, Nick."
  
  
  "Bai, jauna, gertatzen da, niri hori Galdu Nystrom izan liteke hemen Brasilen arrazoi bera bezala, berea. Edo, hobeto esanda, software pertsona bera. Susmoa dugu Stavros hil Ben-Canaan, ez dugu?"
  
  
  Txiki bat, isiltasuna. "Bai, ezagutzen dugu. Eta esango nuke asmatu duzu."
  
  
  "Borreroak da bere," gehitu dut. "Uste dut oraindik dute ehiza Stavros. Agian ez dute jakin zuen Atenasen une honetan. Baina ez dut nahi gurekin guztiak erakutsiz sortu zituen aldi berean, eta amaitzeko, tiro, bat beste, akats edo bestela hondatu dituzu lana. Nire ideia da zuretzat baieztatzeko Nystrom eginkizuna laguntzaz Israelgo inteligentzia. Oraindik duzu, lagun zahar bat bere boss, Giroud, eta uste dut izango du zurekin ados, egoera desberdinak.
  
  
  Hawk grunted hitzarmena.
  
  
  "Hori horrela bada, uste dut guztiak izan behar dugu, zintzoa eta eseri nahi izanez gero, ikus ahal izango dugu, elkarri laguntzeko. Edo, gutxienez, egonaldia kanpoan beste bat."
  
  
  Une honetan, isiltasuna izan zen luzaro. "Ondo da, nire mutil. Deitu dut Gantz eta zurekin harremanetan."
  
  
  "Eskerrik asko", esan nion. "Ez naiz mugitzen dut lortu arte jakinarazpen bat."
  
  
  I ez dute luze itxaron behar. Ordubete geroago, besterik ez dut aurretik utzi Erica en hotel, dei bat jaso dut Hawke. Izan behar zuen bota Koipea inguruan trash egunsenti aurretik Jerusalemen. Giroud-en erreuma baiezko erantzuna izan zen, eta izan dut azaltzen argi eta garbi eztabaidatzeko Stavros ' corkscrew batera Nystre, ez zuten erantzun zereginak nahiz eta Zach Gareb zen berarekin. Niri, bada bat izan zen, kodea hitza dela frogatu Giroux zuela agindu zuen ay eztabaidatzeko bere lana nirekin.
  
  
  Iritsi zen Erica gela bat minutu gutxi batzuk egin ondoren, bederatzi. Ezagutu zuen me at atea labur bat lasaigarria bata jasan gehienak bere izterrak. Izan zen bat jantzita itogarria usain eta zabal bat, sentsual irribarre.
  
  
  "Pentsatu nuen inoiz ez zinela lortu hemen", esan zuen, atea ixtean nire atzean, eta blokeatzea da.
  
  
  Joan zen gelan sartu eta aztertu da. Zuen baino handiagoa izan zen niretzat, eta nik galdetu ee partekatu Zach berarekin.
  
  
  "Ez duzu nahi bat brandy? Izan dut bat ireki gabeko botila eta onena da gauza erosi ahal izango duzu Rio."
  
  
  "Soinuak ona", esan nion.
  
  
  Zuen isurtzen bi edariak. Hartu beira, utzi zuen bere begiak laztan bere aurpegia ederra. "Nik beti izan da nahiko neska eskariaren onena."
  
  
  "Eta ohi dut ulertzen", esan zuen. "Duzu?"
  
  
  "Zinen nirekin, Tel Aviv," esan zuen bere softly eta irribarre batekin.
  
  
  Bere luze astintzen fluttered bezala, bere begiak saihestu nirea une bat. Denean zuen gora begiratu, berriro ere, bera izan zen, irribarrez. Atera iritsi zen, eta ukitu bere masaila. Hartu zuen zurrutada bat brandy. Jarri dut nire eskua berea
  
  
  Behera begiratu zuen, bere txiki-txiki gerrian eta bota bere zidan. The nah usaina gozoa eta biguna.
  
  
  "Gogoratu gau hartan, Nick?" zuen arnasten nire belarrian. "Ez duzu benetan gogoratu hau baita bere?"
  
  
  "Gogoratzen dut."
  
  
  "Hori izan zen oso ona izan zen, ezta?"
  
  
  "Oso."
  
  
  Jarri dugu betaurreko on hurbilen taula. Bota zuen bere itxi eta ukitu bere ezpainak berea. Bere hizkuntza slid nire ahoan sartu.
  
  
  "Jainkoa, Nick," zuen muttered.
  
  
  Ran zuen bere eskuak baino gehiago bere ipurmasailak, sentimendu kurba hori jaitsi bere izterrak. Azpian, nire ukitu, bere aldakak hasi sway poliki-poliki.
  
  
  Zuen, astiro-astiro bultzatu nau kanpoan eta bere off aktibatuta brylev. Orduan hasi zen biluztu, poliki-poliki eta ederki. Azpian bata, zuen jantzita, bakarrik txiki bat, pare bikinia beheko. Bere bular mugitu ernegaturik me norabidean gisa hartu zuen bata off bere bizkar. Bere bularrak beterik zeuden, helduak, eta esne zuri. Beste une, zati txiki bat arropa irristatu off bere izterrak eta izterrak eta jaitsi mehe bat pila solairuan.
  
  
  Erica niri begiratu, argi eta garbi, utziz bere begirada bidaia baino gehiago, nire gorputz biluzi iluntzeko argi gela.
  
  
  "Eder," zuen purred. "Beraz, askok gogor muskuluak."
  
  
  Atera zuen bere zion, sentimendu, bere biluztasuna aurka nirea. Ran zuen bere eskua baino gehiago, nire bularra eta sorbaldak, behera mugitzen da nire gorputza. Zuen laztandu zidan, laztantzen zidan, egin maite me, bere eskuak nire behatzak aztertu bere. Bere izterrak parted nire ukitu, eta zuen moaned.
  
  
  Ez zen bigun bat, lodi alfonbra azpian digu. Erica belaunikatu behera nen, utziz bere eskuak diapositiba gorako nire gorputza zuen bezala jaitsi. Bazekien zuen modu guztiak piztu gizon bat, eta ez zuen zalantza horiek erabiliz. Une baten ondoren, zuen slid behera bere ondoan, eta, gutxi gorabehera, bultzatu atzera bere aurka lodi ubarroi alfonbra. Zuen belaunikatu bere baino gehiago, martxan bere eskuak baino gehiago, bere bularrak. Zuen arnasestuka. Nire luze izterrak ziren bilduta nire inguruan. Ran zuen bere eskua behera silky bere barruan izterrean.
  
  
  "Oh, bai," zuen purred. Bere ahoa apur bat ireki, eta bere eder begiak berde itxi ziren.
  
  
  Noiz berea sartu nah, osoa ahoa zabaldu une bat, eta apur bat ikara bidez joan bere gorputza. Orduan hasi zen mugitu, nirekin, bere behatzak nire sorbaldak jasoz, bere aldakak itxi inguruan nire gerrian. Ez nago ziur zenbat denbora geratu gara giltzapean elkarrekin aurretik amaitu da, bai gurekin.
  
  
  Orduan etzan nintzen berarekin denbora luzez, ez dut mugitu nahi. Bero erlaxazioa, pixkanaka-pixkanaka sartu kanpokoena zuntz nire haragia eta barru-barruan sakonean nire arima.
  
  
  Geroago, lortu dugu jantzita, joko hau jokatu txiki bat, sofa, eta amaitu gure cognac. Erica izan orraztu bere ile gorri luzea, eta begiratu gisa freskoa denean bezala sartu zen gelan.
  
  
  "Pozik nago, Zach ez zuen atea erronda", esan zuen.
  
  
  "Omen zuen oso jeloskor, Erica. Zinen itxi?"
  
  
  Begiratu me at She. "Egun batean. Ego ideia da, ez nirea. Eta izan zen, oso ongi. Esan dut, ume hori ez litzateke inoiz ezer izan fisikoak gure artean berriro. Zuen resents da. Ez zuen nahi izan zion honetan parte dell', baina nik atzera bota zuten. Zuen oso ona pistola batekin."
  
  
  "Egingo zuen izango da misio hau, ez zuen?"
  
  
  Begiratu me at She pentsakor. "Bai".
  
  
  "Erica, dut asmatu zergatik zinen Brasilen. Badirudi dugu izan baitira pertsona bera. Nire boss harremanetan jarri zurea, eta baieztatu zuen nire pentsamenduak. Hitz egingo dugu, horien banakako zereginak eta elkarlanean aritzeko beste bakoitzean badirudi bada bideragarria ."
  
  
  Begi berdeak narrowed apur bat. "Giroud ez zen nirekin harremanetan eta Zach."
  
  
  "Bat jasoko duzu telegrama hurrengo ordu batzuk. Bitartean, let me jakin bat badago, kode hitza baimendu behar duzu fidatzen me. Hitzak dira Goliath."
  
  
  Begiratu zuen harritu. "Hori da eskuineko hitza!"
  
  
  "Giroud hau bidali."
  
  
  Isuri zuen bere burua beste brandy. "Ondo da, Nick. Baina itxaron dut bere telegrama, bertan egingo esan dit, zehazki nola pozik da zuen zurekin." Irribarre egin zuen, eta musu eman zidan masailean.
  
  
  Espero dut bere, kontuz ibili. Ona izan zen agente. "Guztia da eskubidea. Besterik ez dut esango batzuk nire ideiak. Zuk ez duzu hitz guztiak."
  
  
  "Hori da bidezkoa".
  
  
  "Ari gara bai argazkien bila Stavros, baina hainbat arrazoirengatik." Bere aurpegia zen expressionless. Ez zuen ezer eman kanpoan. "Nahi duzu Poe-ren ego hiltzeko Ben-Canaan. Ez da oraindik argi digu zergatik da beharrezko, baina baliteke lotutako greziako politika eta urrunketa Nikkor Minourkos."
  
  
  "Greziako bidalketa magnate?"
  
  
  "Benetan. Izan daiteke Parakatu, eta ego ospatzen ari da aurka ego-en izango da. Stavros da gimnasioan Atenas, beraz, bai izango duzu itxaron ego itzultzeko edo joan Europa lortzeko. Baina uste dut bide da guztia bidez ikasi ahal izango dugu on Parakatu, behar dut hitz Minurkos.
  
  
  "Bazara, interesa izanez gero, hartuko dut duzu bi Paracatta nirekin. Baliteke hau zure aukerak handitzeko lortzean dago. Hitz baino gehiago Zach eta let me ezagutu bihar lortuko duzu telegrama."
  
  
  "Bada ginen benetan ondoren Stavros," Erika esan zuen , " ez litzateke hobea izango dugu, bada, joan zen zuzen Atenas?"
  
  
  "Stavros uste da egiten bere aldi baterako egoitza han, Minurkos penthouse, hau da, benetako gotorleku bat. Ezin duzu, besterik gabe, ekaitz leku hau, zuk eta Zack. Eta ohiz denean uzten du leku hau izango da, besterik ez bezala, zaila da,
  
  
  baina Minurkos esan ahal digu nola lortu Stavros."
  
  
  Zuen pausatu bat-batean, kontuan hartuta nire iradokizuna. Noiz begiratu zidan, irribarre txiki bat agertu osoa bere ezpainak. "Lortu dut atzera duzu bihar goizean, Nick maitea."
  
  
  Atxikia zuen behera eta ukitu bere ezpainak berea. "Egin duzu izango da." Sortu koa izan zen, iritsi da bere arma, eta jarri on. Ondoren, bota zuen bere jaka haien gainean. "Eta mantentzeko Zach labur bat kate, ados?"
  
  
  Hey, gustuko duten. Izan zen oraindik ere barre egiten zuen bezala ibili gela inguruan.
  
  
  Laugarren kapitulua.
  
  
  Pentsatu dut Adrian Stavros bezala utzi nuen Erica en hotel. Dagoeneko izan zen arratsaldean berandu, eta ez zen taxi-bistan. Bera izan zen, arretaz gidatu batera Rio Branco Avenue. Sartu lortzean Stavros ' egoitza on Parakata, nahiz eta ego-murriztu segurtasun, nahiko zaila izan daiteke. Stavros ' talde txiki bat izan zuen ospe txarra. Bildu zuen gizartearen dregs inguruan zion Parakata. Izan ere, haiek izan ziren antzeko berak, baina gabe ego lidertza. Atzera pentsatzen dut erabaki hori Adolf Hitler izan behar dute hasi askoz ere modu berean. In 1930eko Alemania, han behar izan duten pertsona batzuk hartu ex-lance-gorputz serio. Adibide hau izan zen ikasgai bat ikasi behar da, baina mundua ez da inoiz zirudien menderatzea da.
  
  
  Ibili zen bloke batzuk ohartu gabe taxi bat. Zati izan zen area, denda eta bulegoak kalean. Noiz dut aktibatuta bat sartu kalezulo burua atzera nire hotel, une batez alde batera utzi garraio, bat izan nuen dendan sorpresa niretzat. Hirugarren leihoa, figura ilun bat zapaldu itzalak eta haizatuko bat ukabila me at. Ez zen, labana bat, bere ukabila.
  
  
  Noiz erasoa hasi zen, ia azken sarreran. Bada, itxaron izan zuen bigarren jada, Ego ez dute ikusten bere guztietan, erasoa litzateke arrakastatsua izan da, eta labana zukeen sartu hondoratuta, nire bizkarrean. Baina bere nahia lortzeko lana egin zuen, hunkigarria izan zen oso azkar, eta bere ikuspegi periferikoa harrapatu mugimendua.
  
  
  Gisa labana harrapatu ninduen atzera, I whirled inguruan, eta bota nire ezkerreko besoa atera blokeatu kolpe, bertan lortu nuen, baina pala bidez moztu oihal nire doublet eta kamiseta, eta, besterik gabe, ozta-ozta xerratan nire forearm. Utzi dut pisua gizon bat eraman nire ego zidan. Ondoren, inguruan aktibatuta zuen, eskuan ego bere eskuetan, eta danbateko bere ego aurka eraikina hurrengo digu.
  
  
  Une batez, izan zen pentsatu nuen, Zach, ego, jelosia baino gehiago hartzen dute, zeren zen gizon potolo eta sendoak. Baina when I got bat hobeto begiratu nuen, ikusi zuen baino handiagoa izan zen Zach eta ile iluna izan. Begiratu zuen Brasilgo zen, eta benetako thug.
  
  
  I iritsi Wilhelmina nire eskua askatu, baina nire erasotzaileak ez zen joan me utzi dute abantaila hori. Zuen stabbed zion berriro, nabarmen, une honetan, erakunde nire aurpegia. I dodged eta partzialki deflected pala, baina moztu nire belarrian. Planteatu zuen arma hirugarren aldiz eta hit me bere pisua.
  
  
  Ego bultzada oso indartsua izan zen. Zuen postuan me off nire oinak eta hit dugu espaloia elkarrekin. Bere ego hit zion laburki cefalópodo bere eskuineko eskua, baina ez zuen, nahiz eta badirudi nabarituko. Dugu, bota baino gehiago, behin izan zen saiatzen bere burua babesteko bat stabbing labana. Behartu zuen atera Hugo, nire stiletto, baina ezin izan zuen, free, bere eskua eta Nam-en une batez utzi labana sartu diapositiba nire palma.
  
  
  Denbora gutxian, gizon handi zen nirekin. Zin egin zuen portugesa eta barre egin eta hit me bularrean. Labana ez zen luze, pala izan zen, nahiko zabala da, baina pala zen zorroztu behar maquinilla sharpness. Da glowed dimly gauean bezala ego harrapatu bere labana eskuan azken unean aurretik pala iritsi nire bularrean. Gure eskuak ikara une bat bezala saiatu zen disko pala modu guztiak. Kaleratu zuen bere eskuineko eskua eta blindly harrapatu bere ego aurpegia, sentitu bere ego begiak eta zulatutako horiek bere indizea eta hatz erdiko. Bere erdiko hatz, zeharkatzen zuen bere ezker eyeball, eta bere indizea hatz, zeharkatzen zuen bere eskubidea. Nire eyeball idatz eta nire thumb lortu bustia.
  
  
  "Ahhh!" Erasotzailearen oihu, eskuetan bere begiak, bere eskua askatu eta ahaztu labana beste. Garrasi egin zuen, berriro, eta partzialki jaitsi off me.
  
  
  Honetan zehar, atseden labur, Hugo, azkenik, sartu slid nire eskuineko eskua. Besterik ez zuen izan harrapatu hau egiten denean, gizon handi itzeleko garrasika eta planteatu labana berriro blindly labankada horiek. A knife txertatuko da azpian ego planteatu beso, eta pala hondoratu sartu ego aldean, besterik gabe, beheko ego ribcage eta joan modu guztiak behera, bi muturretan.
  
  
  Orduan ikusi nuen erasotzaile gainerako begi bila nenbilen nire burua baino gehiago iluntasunean sartu, eta une horretan argi eta garbi ikusi nuen grisa hezetasuna bere eskuineko masaila xehatu begi pean. The knife luzatu bere alboetan, eta jaitsi zuen, hein handi batean, me gainean, bere labana clattering espaloi gainean.
  
  
  Bultzatu zuen bere gorputza kanpoan, eta koa izan da. Ondoren, azkar bat begiratu inguruan, hala eta guztiz ere, ikusi zuen ez dagoela ez ziren oinezkoak gertuko ikusteko, zer gertatu zen. Zuen rummaged bidez gizon horrek poltsikoak eta batzuk aurkitu dokumentuak bere diru-zorroa. Bat txartelak adierazten zen langile bat Erpina Inportazioak.
  
  
  Badirudi, gehiago izan zen harrituta izeneko gizon Ubeda baino pentsatu nuen. Edo, agian, deitu zuen Stavros Atenasen, eta Stavros ukatu inoiz entzun niri buruz. Ubeda seguruenik pentsatu izan dut mota batzuk polizia nor zen interferentzia Erpina Inportazioak enpresa. Edo CIA zentzuduna nor got oso bitxia. Hema ez dute konbentzitu me, baina, izan zen, jakina, honako hau me eta ez zekien non zegoen ostatu. Izan zen nire interes onena joan Parakata ahalik eta azkarren.
  
  
  Utzi zuen bere hildako Brasilgo eta azkar itzuli zen bere hoteleko. Ez ziren gehiago gertakariak hori gauean, eta goizean etorri zen istilurik gabe.
  
  
  Erica Nystrom, Zach, eta bere ezagutu bederatzi goizean. en kafetegi txiki bat Avenida Presidente Vargas, begira muinoen atzean erdigunera Rio eta koloretsua favela huts magalean hiriaren gainetik. Zach zuen asmatu nire gertutasuna Erica zen, eta zorigaiztoko perspectiva nirekin lan egiteko, nahiz eta denbora epe labur batean. Izan zen, nahiz eta gehiago etsai baino. Erica bat jaso kodetuta telegrama inguruan Jerusalem kontatzea Hey eta Zach elkarlanean aritzea me inolaz ere beharrezkoa arrakasta gure helburu komun gelditzeko Adrian Stavros.
  
  
  "Bada, behar duzun informazioa Minurkos, joan Parakata," Zak esan zidan tinko, bere begi urdin keinuka haserrea. Ego kafea mahai gainean haren aurrean geratu bereganatzea. "Gure helburua Errusia da aurkitu Stavros eta suntsitu ego. Jakina, ez dugu aurkitu ego in Paracat."
  
  
  Ego gogor begiak aspertu sartu nirea. Aktibatuta dut berarekin Erica. Bera izan zen argi eta garbi gelditu arabera bere portaera. "Zer esan duzu, Erica?"
  
  
  "I dagoeneko esan Zach. Uste dut zure ikuspegi egokitzen ez bakarrik dituzu, baina baita gurekin."
  
  
  Zak hissed at nah. "Zure garuna da clouded sexuaren arabera!" "Gizon hau da, jakina, zure maitalea. Dena dio arrazoizkoa dirudi duzu."
  
  
  "Mesedez, Zach," Erica esan zuen nabarmen.
  
  
  "Oh, nire Jainkoa," muttered dut, dardara nire burua. "Begira, ez dut behar edozein sofistikatua maitasun gaiak modu lortzean. Agian oker nengoen guri buruz elkarrekin lanean. Lortu ahal izango dut laguntza Hawke besterik ez galdetuz. Edo, agian, CIA. Baina ez dut sartu kirurgia lortzeko nahaspilatuta batzuk lighthearted ekintza heroi ezin duten mantentzeko bere sentimenduak pertsonala kontrolpean".
  
  
  Zack aurpegia bat-batean jiratu gorria eta salto egin zuen gora, bere aulkia. "Entzun, Carter ..."
  
  
  "Eseri!" Erica agindu bat, txikia baina commanding tonu.
  
  
  Zak eman Nah popa itxura, ondoren, atzera eseri behera. Zuen grunted pean bere arnasa, baina saihestu nire begiak.
  
  
  "Bada, ez dago beste prank hau bezalako, izan dugu hitz egin," Erica esan zuen. "Ez duzu ulertzen, Zach?"
  
  
  Zuen zalantzan. Noiz hitz egin zuen, esan zuen hitza. "Bai".
  
  
  "Ez dago ezer gertatzen ari da gure artean, Zach. Ari zara entzuten me?"
  
  
  Zuen stared nah. "Jakina."
  
  
  "Ez dago ezer gure artean, eta ez da inoiz izango. Beraz, ezer gertatzen arteko Nick eta ni ez du zerikusirik duzu. Bada, nahi dugu, elkarrekin lan egin, ulertu behar duzu."
  
  
  Zirudien zuen pixka bat lasaitu. Begiratu zidan, eta ondoren, Erica. Ego ukabilak estutzen mahai gainean. "Bada, beraz, esan."
  
  
  "Ez dut hori esan. Orain noa Parakata. Bada uste duzu, hala nola plan bat da zentzuzkoa, saiatuko naiz ordezko duzu zeregin hau."
  
  
  Begiratu zuen Nah, eta bere aurpegia aldatu eta leundu. "Badakizu, ez zuen izan duzu utzi gabe joan me." Ego begiak nirea ezagutu berriro. "Badirudi duzu eta Carter exekutatzen ari ikuskizuna. Bada, utzi, utzi dut."
  
  
  Galdetzen nion. "Eta ezin dugu atzeratzeko jolasa lehiaketa arte baino gehiago da?"
  
  
  "Entzun duzu bere," Zach esan, goibel. "Lehiaketa ez." Behera begiratu zuen, bere kafea kopa.
  
  
  "Sentitzen dut, Zach," Erica esan zuen.
  
  
  Zuen hunched baino gehiago. "Noiz ari gara Parakata?"
  
  
  Ego ikasi bere une bat. Agian, izango da lan guztia egin ondoren. "Lehenago hobeto."
  
  
  "Ezagutzen dut non auto bat alokatu," Erica esan zuen. "Ezin dugu hartu Brasilian errepidea, eta horrek hartzen du gurekin gehienak modu bidez Tijuca Baso."
  
  
  "Egia esan", esan nion. "Bada, lortu ahal izango dugu autoa, gaur egun, proposatzen dut utziko dugu gaur gauean. Hobeto egongo litzateke gidatzeko gauez bidez beroa zurrunak oihanean."
  
  
  "Ni ondo nago horrekin," Zach esan zuen.
  
  
  "Ondoren, hori da bizitzera," Erica gehitu. "Zach, lagun dezakezu me aukeratu fidagarri bat autoa?"
  
  
  Zuen begiratu at nah. Apur bat grina agertu da bere aurpegia. "Zer irakurri dut From buruz Carter, zuen auto bat aditu. Zergatik ez dugu guztiak joan?" Begiratu zidan questioningly.
  
  
  Bere ego ospatu bere begirada une batez. Bai, egin izan zuen. "Deitu dut gurekin prest", esan nion.
  
  
  * * *
  
  
  Utzi dugu gau hartan. Nire gomendioa, Zach bat aukeratu beltza BMW 3.0 CS sedan bidaia. Ego manipulazioa ezaugarri bikainak izan ziren, eta izan da abiadura-kaxa duten plazer bat izan da berarekin lan egin. Zach gidatzen arte, ia gauerdian, eta, ondoren, berea hartu gidariaren eserlekua. Errepidean ezin da jotzen ona izan zen, nahiz eta bat highway Brasilian eta hinterlands. Mantentze zen, oro har, pobrea, eta leku batzuetan impenetrable oihanean zirudien prest berreskuratzeko zerrenda estu moztu ih pila dolarraren.
  
  
  Parte eguna dugu atseden, prestatzen bidaia, baina monotonia bidaia ez zuen baimendu
  
  
  erlaxatu. Bultzatu dugu gau osoan, eta lo egiten, bi aldiz hurrengo egunean beroena denbora: behin autoa, eserita, zein zen zaila delako eltxo eta bero, eta berriro zikin bat hotel batean, herri txiki bat. Gau hartan bultzatu dugu, berriro ere, denbora luzez, eta hurrengo goizean iritsi gara Paracata.
  
  
  Handi bat izan zen herri baten biztanle hainbat mila bat, herriko plazan eta hainbat cantinas. Ez dugu hor gelditu delako, ez dugu nahi, atentzioa geure burua. Luke zentzurik bada Stavros ' gizonak ziren ondo pasatzeko bisitatzen herrian, eta horien bitartez izan liteke susmagarriak zuri ezezagunekin.
  
  
  Errepidea landaketa, bada, deitzen ahal izango dira errepide bat izan zen, bost mila Parakatu. Bat izan zen, zikinkeria errepide sakona ruts moztu ia imperceptibly oihanean sartu at, laurogeita hamar graduko angelua autopista. Autoa mugitzen zen, poliki-poliki batera Zach gurpila at. Adarrak inguruan azpia urratzen, bota digu, autoa hartu, eta stabbed gurekin leihoak bidez. Delako behar izan genuen disko poliki-poliki, eltxoak swarmed autoa eta pixka gurekin edozein eremu ireki. Thompson CIA esan zidan landaketak aretoan dira, eta ia hamar mila errepidea. Dugu ziren joan disko buruz erdibidean, eta hartu du ia-ia ordubete hori lortzeko, orain arte. Zorionez, ez dugu ikusten, edozein autoak utzita, zeren une hartan ez genuen ikusi irekitako edozein talkak.
  
  
  Adibidez, sei mila off-highway, aurkitu dugu leku bat, non ezin duzu buelta BMW off errepide estu eta sartu azpia, beraz, izan zen nahiko ondo ezkutatuta. Bezain laster atera ginen, ginen erasoa intsektuak. Dugu busti uxatzeko eta ezarri off.
  
  
  Ez zen altu bat eukalipto zuhaitz erdi inguru bat milia batetik Lea Stavros ' ranch-estilo jauregi. Zuhaitz koa perimetroa inguruan garbitu lur, hurrengo handiko alanbre hesi, zer agertu dute behin parte izan lurraldean, baina haiekin ferret zen hartu oihanean. Denbora pixka bat, zuhaitz erabiltzen zen CIA behaketa gisa post. Izan zen, hau zuhaitz Erica eta Zaka ekarri zuen bere gisa ibili gara bidez bustia, zurrunak bero. Dugu ziren at bidaiatzen buruz abiadura bera bezala, autoa, eta iritsi zen, han ordubete baino gutxiago. Goialdean, zuhaitz, ezkutatuta batetik landaketak, bat izan zen, banbu plataforma atxikitako adar pandan hari. Banbu urratsak ziren atxikitako enbor eta adarrak hainbat leku eskalada egiteko errazagoa.
  
  
  "Ari gara, ez?" Erica eskatu.
  
  
  Bera izan zen hit bat eltxo. "Kontsolatu bada, ez, ziurrenik, ez da izango, hala nola, edozein akatsak."
  
  
  "Ondoren, goazen gora eta egonaldia, aste bat," Zach esan zuen. Ego ilehoria ile zen tangled bere kopeta, eta bere alkandora kaki, gainerako bezala, gure Suediar zen, odolez zikindu.
  
  
  Bere, emu chuckled. Osoa ego jarrera aldatu zuen geroztik ferret Erika bota ego behera, eta zirudien zuen onartu, izan ere, ez zen fisikoki erakarri zion. Behera begiratu zuen at Smith & Wesson errebolberra 38 gerriko zorrotik bere gerriko, eta pozik zen, zuen litzaidake hartu ego berarekin. Erica bat izan zen smart agente, baina Zach zen muskuluen. Bat izan zen, armak aditua eta ekarri zuen bat crate hainbat arma berarekin autoan.
  
  
  Igo dugu zuhaitz bat. Buruz erdibidean goian, hasi zen berri bat garatzeko errespetua CIA agente zuten hori egin ahal izateko, aldian-aldian zehar ih-ren azken bideratuta zaintza. Noiz iritsi gara plataforma, dugu agortu ziren. Erica izan zen, oraindik ere urduri buruzko igo eta altuera bera izan zen egun hartan.
  
  
  Zuen arnasestuka. "Jainkoa, izan da merezi?"
  
  
  Harrapatu zuen, pare bat goi-ener-prismatikoak lepoan eta begiratu at landaketa. Ondoren, zuen adierazi zion. Galdetzen nion, " Zer uste duzu?"
  
  
  Begiratu zuen zer Zach eta ni jada ikusi - irekia ikuspegi bidez hostoak baserria. Posizio honetatik, behatzaile batera prismatikoak, ezin ikusi zer gertatzen ari zen, nonbait landaketa. Horrez gain, eraikin nagusia, zein izan zen barrutia, ez zen kluster beste eraikin inguruan, batez ere atzera, hori dirudi kuartel eta outbuildings. Bat izan zen ikusgarria jokoa. Hesituta area zen erabat landatu zuhaitz eta zuhaixkak, ez ziren zikinkeria errepide eta Aparkaleku. Atzean hesi bat izan zen eremu hori erabili nahi izan landatu gomazko zuhaitzak denean, aurreko jabea bizi izan zen hemen, baina ih oihanean choked off kimu.
  
  
  Erica izan prismatikoak eta bilatzen zen leku inguruan. Berak hasperen egin zuen, zorionez. "Eskubidea zinen, Nick. Eltxoak ezin hegan altua dela."
  
  
  "Agian ginen guztiak oker," Zach esan ondoren, berriz, bat. "Hau eskopeta batekin teleskopikoak ikusmena izan dut nire autoa gaur egun, izan dut hemen eseri eta hiltzeko Stavros' gizon guztiak egun.".
  
  
  Galdetzen nion. - "Nola ari zaren lortzeko ih guztiak kalean? "" Eta dio, baita, nola ez, jarraituko dugu ih ez dugun bitartean, garbitu ih?"
  
  
  "Gainera," Erica gehitu, " badugu eraso batetik kanpo, ez dute aukera guztietan lortzean Minurkos aurretik egin dugu, eta hil ego."
  
  
  "Egia da", esan nion. "Eta badute hura hiltzeko, agian ez dugu ezer jakin, hemen."
  
  
  "Egia da ezin dugula arriskuan Minurkos," Zak adostu. "Baina erabili izan dut fusil bat primeran hemen. Zer pena bat."
  
  
  Bere, Zak pentsatu, oso irrikaz hiltzeko. Gehiegi zen bezala, ehiza zion. I zehaztu zen kentzeko edonork benetan lortu nire bidea da, baina ez dut ikusten puntu horiek hil alferrik. Ezin duzu saiatu, esaldi, eta exekutatu pertsona bakoitza besterik ez delako lan egin Stavros.
  
  
  Hurrengo ordu batzuk, ordura arte, ikusi dugu landaketa, txandaka batera prismatikoak. CIA zenbatetsitako kopurua militanteak arlo honetan izan zen buruz dozena erdi bat, eta ez gehiago baino zortzi pertsona. Gastatu ondoren ordu horiek plataforma behaketa jendea etorri eta joan, gure behaketa propioak baieztatu ondorio hau. Noiz erresistentzia garatzen, egingo dugu, gutxienez, bi eta bat.
  
  
  Ez dugu ikusten Minurkos arte utzi dugu plataforma. Ondoren, ego presentzia leku batean ezarri zen. Atera zuen, inguruan ukuilura eraikinaren beste gizon batekin, joan-sarrera nagusia higiezinen eta sartu. Ikusi zuen bere denbora guztian, Ego bidez prismatikoak, eta noiz desagertu zen barruan, zalantzarik ez zuen gizona ikusi zuen bere zen Nikkor Minurkos. Gutxienez, ez dugu hona etorri jazartzeko mamu bat.
  
  
  Handik gutxira aurretik dugu jaitsi zuhaitz berriro, izan genuen errepikatu nahi du, gure sarrera-plana.
  
  
  "Beraz", esan nion, "joan beharko dugu atzera autoa eta gidatzeko, argi eta garbi leku hori, garen bezala ari Stavros' lagun onena. Let me hitz egiten du gizon atean. Esan dugu ari gara Brasilgo Liga, eta lortuko dugu, barruan, izango dugu azpimarratzen bilera Heinz Gruber, gizon ardura Stavros ' eza. Espero dut ez dute dagoeneko ezagutzen zer itxura dut hemen landaketa."
  
  
  Erica ireki bere sorbalda poltsa eta atera txiki bat, snub-sudur Belgikako .25-caliber errebolberra. Izan zen txiki eder bat pistola batekin perla kudeatzeko eta fancy grabatua. Banekien zuen tiro egin izan da, zeren eta nire iraganeko konexio bere. Zuen egiaztatzen bere ego eta jartzen du atzera, bere poltsan.
  
  
  "Dena ondo egongo da," esan zuen.
  
  
  Zach benetan joan nahi, gehiegi. "Egingo dugu haiekin aurre egiteko,", esan zuen.
  
  
  "Bai," adostu dut. Hotel nahi izan bere, guztiz ziur.
  
  
  Bosgarren kapitulua.
  
  
  Bultzatu dugu, poliki-poliki, azken berrogeita hamar metro atea. Gizon on betebeharra ez zen dagoeneko behaketa, gure hurbilketa. Zuen jantzita kaki prakak, gu bezala, bat tolestea automatikoa fusil slung bere sorbaldaren gainetik. Off hartu zuen bere ego eta prestatu digu ekintza, gurekin behaketa hurbilketa.
  
  
  "Bada, ez dugu gainditu tipo hau mimmo, pilota jokoak baino gehiago dira," esan zuen. Erica nodded.
  
  
  "Bai", Zach gehitu. Nen, ni bezala, izan zen, berriro ere, bat jantzita argi jaka ezkutatu bere armak. Nire arma arruntak ziren, baina Zack sinestezina izan sorta. Horrez gain, bat .38-caliber errebolberra, egin zuen txiki bat Sterling 380 PPL submachine pistola bere poltsikoan, eta, gainera, ezkutatu bat bota labana bat eta garrote bere jabe. Bat izan zen, oinez arsenal. Bere, mesederako dela lagunduko luke hura izan zen bizirik irauteko.
  
  
  Gelditu gara, besterik gabe, hamar oinak kanpoan guardia. Gidatzen ari zen, eta, beraz, hitz egin zuen ozen eta erabakigarrian zion ingelesez. "Kaixo!"
  
  
  Guardia etorri nire leihoan. Izan zen, gaizto bat, gizon gazte bat heavy scar bere ezkerrean jaw. Ez zuen itzultzeko nire irribarrea.
  
  
  "Zer egin nahi duzu hemen?" "Zer da?" eskatzen zuen, peering suspiciously sartu autoa. "Zu trespassing on jabetza pribatua."
  
  
  Esan nion. "Hey, benetan!" "Ez gara lagunak Adrian Stavros."
  
  
  Ikasi zuen nire aurpegia arretaz. "Ez dut ikusi duzu aurretik. Nor zara zu?"
  
  
  Eman emu gure egin-up izenak. "Ari gara, Rio," esan zuen bere kasualitatez. "Brasilgo Liga". Liga bat izan zen, lurrazpiko talde Rio duten aktiboki lehiatu Stavros bere kontrabandoa jarduerak. AIZKORA izan dela uste Stavros zuen duela gutxi saiatu batu ih sartu bere taldea, eta Stavros zen zuzentzen gauza osoa.
  
  
  "Oraindik bada hemen, zer egiten ari zara hemen?" guardia eskatu.
  
  
  "Stavros gonbidatu digu", esan nion. "Eta delako duzu, ari gara atzeratu, esango dut Stavros."
  
  
  Begiratu zidan. "Stavros pure landaketak. Zuen negozio bidaia bat."
  
  
  "Zuen esan izan zitekeen. Esan zigun zuen ikusteko Heinz Gruber."
  
  
  Nire ezagutza Teniente Stavros ' izena du inpresioa bat gizon hau. Zuen ezabatzen bere kokotsa, pentsakor. "Ados, itxaron hemen."
  
  
  Joan zen atea, eta ikusi dugu, bere mugimendu guztiak. Azpian txiki bat olana, bildu zuen nolakoak ziren eta armada bat, irrati bat, egurrezko aulki. Hitz egin zuen nahi da minutu pare bat, entzun, eta, ondoren, jarri ego atzera, eta itzuli zen autoa.
  
  
  "Sartu ahal izango duzu. Disko up leku laño aurrean, etxea eta parkea. Izango duzu ezagutu kanpo."
  
  
  "Oso ona", esan nion.
  
  
  Guardia ireki alanbre atea. Zuen stared pistola pean bere beso luze bat une batez. Hau, ziurrenik, oraindik ere izango dute izango duten reckoned da. Zuen haizatuko zidan atea bidez eta hartu autoa.
  
  
  "Goazen", esan zuen Erica eta Zach.
  
  
  Bultzatu dugu atea bidez, eta atzean itxi digu. Zak grinned gisa ikusi zuen atea itxi.
  
  
  Izan dut gidatzeko batera zikinkeria errepide bat bidean konplexua. Leku eder bat izan zen: arkuak, lore gorri eta bougainvilleas. Gelditu da aurrean handi bat adobe etxea eta lortu dugu, inguratzen autoa bezala, lau gizon atera. Jarri dugu autoa gure artean eta guardia atean.
  
  
  Gizon batek aurre egin digu ziren pixka bat zakarra. Hiru horien inguruan, zeintzuk nor got out lehen, ziren jantzita kaki prakak, eta bakoitzak izan pistola bat bere hip. Horien inguruan, Odin bat izan zen stocky, ziortza-skinned gizon bat bezala begiratu Brasilgo. Bigarren izan zen, altu, mehe tipo baten itxura gazte John Carradine, eta hirugarren bezala begiratu bat American hippie ile luzea eta bizarra. Ez zait gustatzen bere aurpegia. Laugarren zen gizon bat jantzita unbuttoned alkandora zuria eta egokitutako galtzak. Izan zen, altu bat, ondo-eraiki gizon ile graying eta plaza bat, zaila aurre. Izan zen ustezko ohia Nazien Gruber.
  
  
  Hiru mendeko perpausak fanned dira, beraz, inguratzen gaituen nahiko ondo. Izan dut, pozik jarri genuen autoa gure artean eta guardia atean, nor izan zen hogeita hamar metro kanpoan.
  
  
  "Herr Gruber? Bere, nodded bidean gizon alkandora zuria.
  
  
  "Egia esan", esan zuen harro, lodi batekin azentu. Zuen jantzi bat, Luger pistola nirea bezalako bat gerriko zorrotik. "Eta zer da bilera hau Adrian Stavros?"
  
  
  Zack eta luze-ile ziren ebaluatzeko beste beste. Eta stocky Stavros gizona zirudien irrikaz marraztu pistola bere hip, eta altu, lerdena tipo ezin izan du hartu bere begiak off Erica.
  
  
  "Gonbidatu zuen gurekin hemen," esan nuen kasualitatez. "Eskaintzen dugu emu sorta bat undiluted heroina. Pare bat gure saltzaileek arazoak dira, eta ezin dute hura kudeatzeko. Ziur aski, berak esan duzu hori?"
  
  
  Gruber aztertu ninduen une batez. "Ez", esan zuen. "Zaude Amerikar bat. Ez nekien Amerikarrek ziren lanean Liga."
  
  
  "Bizi eta ikasi," ume, esan zion.
  
  
  "Nor zara?" Galdetu zuen Erica.
  
  
  "Judu", esan zuen flatly.
  
  
  Ego begiak murriztu eta irribarre egin zuen nabarmen. "Oso interesgarria", esan zuen, bila Erica Zach. "Beno, agian, ezin dugu negoziatzeko. Lortu dugu out eguzkia, ezta?"
  
  
  "Soinuak bezala, ideia ona da", esan nion. Izan dut asmoz, nolabait bereizi Gruber batetik beste behin ginen barruan.
  
  
  Baina hori ez zen horrela. Bat-batean, bosgarren gizon bat atera zen etxea; gure begiak ezagutu, eta aitortzen dugu elkar berehala. Izan zen, buruzko elkarrizketa bat Erpina Inportazioak bulegoan.
  
  
  "Zer gertatzen da hemen?" "Zer da?" galdetu zuen Gruber. "Hau da gizon prowled hirian. Bidali zuen gizon bat bere ondoren, baina ez zuen itzuli."
  
  
  Gruber-en begiak narrowed bezala, luze-haired gizon arretaz atera du errebolberra. Ah, beno, Gruber esan berak. Ego begiak darted nire aurpegia Erica eta Zach da tentsioz direnak, eta, ondoren, itzuli dit. "Nor dira benetan duzu, Della?"
  
  
  Bere begirada desplaza Ubeda nahi Gruber. Gainontzeko militanteek ez dute oraindik marrazten beren armak. "Ez naiz nor berak deitu Hema. Besterik gabe, gurekin gainerako bezalako. Orain egin nahi duzun akordio edo ez?"
  
  
  "Zergatik egin zuen etorri Apex bat bezala posatzen legezko inportatzaile?" galdetu Ubeda. "Zuen, oraindik ere, dio berak nahi Japoniako kamerak?"
  
  
  "Ez," Gruber esan zuen poliki-poliki. "Ez, benetan. Joan ahal izango duzu barruan, Mr...."
  
  
  "Johnson", esan nion.
  
  
  "Jauna Johnson. Baina lehen behar dugu egiaztatu bada ari zaren armatuak."
  
  
  Kanpo txoko bere begi, ikusi izan dut gogor itxura Zach eman zidan. Ez zen joan, utzi pertsona horiek disarm zion, eta ez zen pertsona bera. Bada zuten arrakastarik izan, gurekin ez litzateke ziurrenik inoiz utzi leku hau bizirik. Eman dut Zack begirada bat espero zuela esan Em izan dut berarekin.
  
  
  "Oso ondo, Herr Gruber," esan nuen. Hasi nintzen iritsi Wilhelmina, nire 9mm luger.
  
  
  Gruber esan, gelditu me. "Hartuko dut hau, Jauna Johnson."
  
  
  Hori da zehazki nola zuen espero zuela egin. Bezain laster heldu zen sartu nire jaka, harrapatu zuen, bere ego eta tinko heldu bere lepoan azpian ego kokotsa. Luze-haired gizon zuzenduta nire burua, eta Zach atera bere .38-caliber pistola. Luze-haired gizon desplazatzen esparrua from me Zack eta tiro bezala, Zack crouched behera; Gawk hegan urrun BMW atzean. Zack pistola batekin erantzun zorrotzak eta ondo pasatzea eta sakatu Luze-haired gizon squarely bularrean, joka ego atzera aurka iztukuz pilar, orain onartzen arku sarreran eraikina. Bere ahoa ireki zuen zabal bat denbora laburrean, eta hil aurretik erortzen da lurrera.
  
  
  Ondoren, gauza asko gertatu zen, aldi berean edo azkar segida. Dut oihu Zach ez tiro, baina beranduegi zen. Ezarri zuen dena zioten mozioa. Eta stocky gizon eta gizon altu, bai heldu eta beren pistola, egin zuen bezala, Erica. Ubeda aktibatuta eta ran etxea, eta Zak tiro eta hit ume, bizkarrezurra. Ubeda garrasika eta aurpegia jaitsi zen lehen hautsa sartu.
  
  
  "Eutsi edo hil dut bere Gruber," mehatxatu zuen beste gunmen. Hugo utzi zuen, du diapositiba bat bezala stiletto sartu nire eskua, eta, orain, zuen eskuetan da irmoki aurka Gruber-en eztarria. Ozen bat entzun nuen, urduritzen oihu batetik atea guardia nire atzean.
  
  
  Altu, lerdena man gelditu iritsi, baina stocky gizona jada marraztuta bere errebolberra eta egiten zen Zack tiro. Erica belaunikatu ondoan sedan eta bota bat snub-sudur errebolberra osoko bere poltsan. Eta stocky gunman tiro eta hit Zack bularrean. Zach hilaren inguruan, eta sakatu atzera fender autoa gogor berriro.
  
  
  Erica hartu helburua eta tiro at Belgikako pistola, eta stocky gunman harrapatu bere beso eta garrasika. Ego errebolberra hit lurrean birritan jaitsi zuen alboetara bere sorbalda gainean, eta lurrera erori zen.
  
  
  Gruber irabazi konfiantza hori guztia da eta, berriz, nire arreta arreta zen, harrapatu nire labana eskuan eta kudeatzen pry da kanpoan bere eztarria. Bera mugimendua, hit zuen nire ezkerreko hanka eta zaionean nire shin eta shin. Bere ahots growled, eta nire boterea ahuldu. Ondoren, zuen slid nire ruse, inflexio bere labana eskuan zuen bezala joan. Hugo eluded me gisa dugu, bai, lurrera erori ondoan autoa.
  
  
  Ikusten hori guztia, gizon altu hit lurrean eta drew bere arma. Erica tiro egin zion, baina jaurtiketa galduak. Itzuli zen sua eta urratzen metal autoa ondoan bere sorbalda. Bere ikusi nuen zuen arazorik izan zen. Bera izan zen hit Gruber, nor jaitsi bizkarrean urrunago from me. Grabbing knife in the mud gurekin atzean, bota dut bere ego atzean bere beso bidean gizon altu zuen bezala zuzenduta Erica berriro. The knife sartu danbateko bere ego bularrean, sartu slamming ia isilean. Ego begiak zabaldu, eta pistola joan off, splattering lokatza gure artean. Jaitsi zuen, eskuetan du hilt bere labana.
  
  
  Entzun izan dut atea irekitzea atzean gisa Gruber-en esku scraped nire aurpegia. Bera izan zen hit gogor bere ego berriro, eta entzun hezurrak crunch bere ego jaw. Nire beste ukabila sartu danbateko bere ego aurpegia eta hautsi emu en sudurra. Zuen erori zen konorterik gabe, me azpian.
  
  
  Zack-en ahots apal iritsi zaigu. "Kontuz!"Bere, inguruan aktibatuta eta ikusi jaurtiketa ez hiltzeko zion. Zuen borrokatu, bere oinak eta stared atean.
  
  
  "Zatoz!" Esan nion hau Erica, nor zen dagoeneko eserita niri oso hurbil ondoan beltz bat sedan.
  
  
  Guardia adierazi makina pistola bat gure norabidea. Zak zutitu eta zuzendutako bere arma gizona, baina guardia filmatu zion behera. Lehertu sua thundered at Ego automatikoak fusil, jaurlaritzak lurrean Zack, ondoren sakatuz emu bularrean aurretik hasi ziren hegan off metal autoa. Erica eta ez nuen mugitu denean, Zach hit hautsa bizkarrean, hildako.
  
  
  Bota zuen bi aldiz sartu auto-en haria lortzeko pean aurrean bumper, eta, tira, bere Luger gisa joan zen. Orduan lortu nuen, guardia zen, besterik gabe, hasi tiro beste aldean pistola. Zuen tiro hiru plano azkar zion, eskuan pistola bere beste eskua. The Luger balak hit hesiaren atzean, ondoren, guardia en groin eta bularrean ordena horretan. Bat automatikoak fusil jaurtiketa sartu kobaltoa zerua bezala jaitsi zen hautsa sartu. Gero, bat-batean, area jaitsi isila.
  
  
  Arautuko zuen han, harrapatzeko bere arnasa. Nonbait oihanean, hegazti bat screeched indignantly gure zarata. Izan zen estalita hautsa eta zikinkeria. Zuen poliki-poliki jaiki eta lagundu Erica bere oinak. Zuen stared Zach sinesgaitza, bere aurpegia zuria.
  
  
  Jiratu dut Gruber eta ikusi zion hurbiltzen. Atxikia baino gehiago dut eta hit bere ego pare bat aldiz, eta begiratu zidan drunkenly. Zuen groaned. Ume, - en Luger trabatuta bere aurpegia. "Nola gizon asko etxean dira zaintzen Minurkos?" Eskatzen dut bere.
  
  
  Saiatu zen hitz egiten, baina ez zen ume arazorik dislocated jaw. "Nik ... ez ..."
  
  
  Bat ume, luger bilduta zion kokotsa azpian. "Zenbat?"
  
  
  Zuen ahula ospatu bi behatzak. Jiratu zuen Erica. "Stay hemen eta ikusi zion."
  
  
  Zuen nodded numbly.
  
  
  Bere, joan sarreran etxea. Zabal arku atea zabalik zegoen. Sartu zuen handien lobby besterik gabe, denbora bat sartu erliebe ilun-aurrean gizon bat submachine pistola eskuan. Bere jaurtiketa joan off bere luger, eta joan zen behera orro bat aretoan. Gizon hit horma ondoan zion. Ondoren jaitsi da bat tamaina handiko pila txiki bat aulki eta orain biltzen ego baita, sakatuz solairuan.
  
  
  Gizona utzi, inguratzen luze korridorean nire utzi. Ibili naiz hall behera azkar, baina zentzuz. Ezin izan dut jarri off bila Minurkos, bestela zuen seguruenik izan dira hildako denean, azkenik, I egin. Agian jadanik dute hil zion.
  
  
  Guztiak korridoreetan, zein dut asmatu ziren logela, zabalik ziren bat izan ezik amaieran. I leun bat entzun soinua barruan bezala gelditu nintzen haren aurrean. Hartu arnasa sakon, zapaldu zuen atzera eta basati zaionean atea. Danbateko, eta zuen bidez joan.
  
  
  Oso mehe eta itsusiak gizon koa baino gehiago Minurkos, nor zen bat lotuta aulki bizkar-tenteak, eta adierazi pistola bat at emu en burua. Bere hatz eragilea, aurpegia jiratu zuen bezala me atea ireki bang batekin. Zuen marrazainak lehen, baina, gogor, eta gawk gnawed bidez egurra ate markoa me ondoan. Bera izan zen, tiro batek luger eta hit emu bularrean. Zuen jerked eta solairuan jaitsi. Baina ez zuen tanta pistola. Berak zuzendutako zidan berriro. Denbora honetan, ego bere beat da eta jaurtiketa ume aurpegia, gawking eta puntzonatzeko ume burua.
  
  
  Minurk stared bere hildako captor urratu gisa Ei holstered bere luger . Begiratu me at zuen poliki-poliki.
  
  
  Galdetzen nion. "Nikkor Minurkos?"
  
  
  "Bai", esan zuen emeki. "Nor zara..."
  
  
  "Etorri gara oharra duzu, Jauna Minourkos", esan nion.
  
  
  Marraztu zuen bat, zulatutako arnasa. "Eskerrik Asko Jainkoa. Izan zen joan..."
  
  
  "Ezagutzen dut." Berea untied zion, eta igo zuen bere aulki batetik, igurtziz, bere eskumuturrak.
  
  
  "Zaude benetan guztiak ondo?" Galdetu nion bere worriedly.
  
  
  "Bai, izan dut fina." Astindu zuen bere burua, eta muttered zerbait greziako. "Ezin dut sinetsi, benetan hari bat."
  
  
  "Bai, batez ere."
  
  
  Zuen galdezka hasi ego bere istorioa kontatzeko denean bat entzun zuen gunshot batetik lurraldean. Gogoan dut, Erika eta alemana. Ondoren aktibatuta zuen eta ran behera aretoan.
  
  
  Une baten ondoren, berak erantzun zidan. "Ni ondo nago." Aurretik izan dut sartu mugitu aurrean foyer, zuen bat-batean etorri zen, izkinan inguruan, eta sortu zen niretzat, bat relleno Belgikako errebolberra poltsan bere sartu.
  
  
  Galdetzen nion, " Zer arraio gertatu da?"
  
  
  "Gruber bat ezagutu untimely amaieran." Bere begiak saihestu nirea.
  
  
  "Egin duzu tiro egin zion?" Galdetzen nion.
  
  
  "Hasi zuen marmarka bere dislocated jaw. When I galdetu zion zer zen esaten zuen, niri deitu zuen Judu zikin bat, eta esan behar izan dut, besteekin batera ikusi zuen, nor hil zen Dachau. Ez zuten uste Juduak izan behar du onartzen mundu honetan bizi dituzten pertsonak zion bezala. Horregatik, bere ego eginez, beste mundu bat. Espero dut epela da nahikoa berarentzat ez dago".
  
  
  Azkenik, berdea, begiak nirea ezagutu erronka, egiten uste me . Gogoratu zuen bere gurasoen senide ziren Naziek erail Buchenwald. Arrazoiren batengatik, ezin dut uste ezer esan Heinz Gruber-en defentsa.
  
  
  "Etorri eta ezagutu Mr. Minourkos", esan nion.
  
  
  Dugu gelan sartu eta Erica stared gorpua lurrean. The Minurkos zen aurka leaning gertuko horma. Zuen zuzentzeko sortu zenean ikusi zuen Erica.
  
  
  "Miss Erica Nystrom," ih sartu bere. "Israelgo inteligentzia".
  
  
  The Minurkos ' begiak narrowed. Begiratu zidan. "Eta zu?"
  
  
  "Nire izena da Carter. Nick Carter. Lan egiten dut, AEBETAKO gobernuaren gaitasun bera bezala, Andrea Nystrom. Etorri gara hemen free duzu eta harrapatzeko Adrian Stavros."
  
  
  The Minurkos zapaldu kanpoan horman. "Ikusten dut. Beno, Jauna Carter, lehenengo gauza nahi dut libre bat gizon batekin harremanetan agintariek." Stahl-en ego tonu antzekoa da enpresa bat magnate hitz egiten, bere langileen. "Ondoren, ez dut aurre Adrian Stavros nire kabuz."
  
  
  "Jauna Minourkos," esan dut, poliki-poliki, " erabat ez duzu arrazoi horri buruz ezer egin etapa honetan. Guztiak ahal izango da, azkenean, da, zinta gorria eta atzerapena. Nahiago dut zuk utzi digu hau kudeatzeko."
  
  
  Zirudien zuen haserretu. "Nola ez duzu ezagutzen dut oraindik hema deitu duzu zeure burua?"
  
  
  "Ezagutzen duzu hori dugu arriskatu, gure bizitza, free duzu. Bat galdu dugu gizon hau dell dut,", esan du ironikoki. "Nik uste dut emango digu abantaila bat, zalantzarik gabe."
  
  
  Ego-ren aurpegia zen marraztuta, bat-bateko nekea. "Seguruenik ari zaren eskubidea. Mesedez barkatzen me. Nik asko baten bidez."
  
  
  "Zuretzat gisa hartu Stavros bakarrik, Jauna Minourkos," jarraitu nuen, " hori da, nahiko impractical. Gizon honek armada osoa."
  
  
  The Minurkos bekainak jasorik eta nintzen bere makila, " Ongi da, ongi da, Jauna Carter. Ez dut zurekin joan, eta neska hau. Baina bada ikusten dut uneren batean, zure metodoak ez dira lanean, egingo dut hartu behar egoera sartu nire eskuetan."
  
  
  Bere irribarre zen laburra. "Soinuak azoka", esan nion. "Ziren abducted Stavros inguruan Atenas?"
  
  
  Minurkos eseri aulki bizkar-tenteak dira litzaidake zuen eserita denean litzaidake zuen lehertu gelan sartu. Zuen behera eseri da, begira digu.
  
  
  "Ez duzu uste gizon hau da, smart," hasi zen poliki-poliki. "Ez dut uste neure burua errugabe, Jauna Carter, baina inoiz ez dut ezagutu inor bezala Adrian Stavros. Bere ideia izan zen bat eraikitzeko flota inguruan ordenagailu-kontrolatutako itsaspeko petrolio-ontzi. Stavros aurkitu honi buruz, eta lagundu nahi izan zidan batera - edo, beraz, esan zidan.
  
  
  "Lehen, ego ez, nahiz eta ikusi nahi zion, baina ez zuen bidali niri mezu elektroniko bat batzuk oso ideia ona. Azkenean, izan zen gonbidatu ego bere penthouse Atenasen. Hitz egin dugu denbora luzez.
  
  
  "Jauna Minourkos, gogoan dut zer esan zidan:"ez dut bera plan duzun bezala. Bada, besterik ez duzu let me, I egin ahal izango duzu hilezkorra ere, annals of bidalketa historia. Izan zen oso konbentzitzen.
  
  
  "Baina, Jauna Stavros", esan nion, " ez dira konplexuak ingeniaritza arazo hori behar konpondu behar da.
  
  
  "Ez dut bi ingeniari duten hori egin daiteke," esan zidan. Harrituta, nahiz eta gero, ikusi nuen beste zerbait gizonaren aurpegia, zerbait ez zait gustatzen, baina aurkeztu nuen bezala, gehiegizko zirrara proiektuari buruz."
  
  
  Galdetzen nion. "Ekarri zuen, ingeniari nahi duzu?"
  
  
  "Ah, bai. Izan ere, ideia sortzaileak. Konbentzitu zuen izan ditzaketen gaitasunak egiteko hau guztia gertatuko. Izan zen puntu honetan, Mr. Carter, lasaitu zuen, bere guardia. Eskatu zuen bilera pribatu bat ere penthouse. Eta nik adostu da. Bakarrik nire idazkari pertsonala eta beste bat laguntzaile egon ziren. Ekarri zuen, bi pertsona berarekin hori ez zuen ikusi bere aurretik."
  
  
  "Noiz gertatu da hau?" Erica eskatu.
  
  
  "Beno, nik ez dut susmoa bere lehen at," Minurkas esan zuen, bere aurpegia bezain zurbil gogoratu zuen. "Ondoren, ia abisatu gabe, Stavros galdetu nire laguntzaileak beste gela batera joan. Jarraitu zen bat Stavros ' men. Ez ziren bi plano duena." Minurkas jaitsi isila.
  
  
  "Hil zuen merkataritza ganberak hemen?" Galdetzen nion.
  
  
  "Hotz. Nire ego minions postuan me off nire oinak eta ia hil me puntua unconsciousness. Ninduten beste gela eta egin begiratu me at bloodied gorputzak. Ez dut inoiz ahaztuko da.
  
  
  "Salaka, nire idazkari izan zen, etzanda igerileku bat bere odol. Beste tipo aurpegia zen erauzi ireki. Stavros esan, ezin dut gauza bera espero ez badut lankidetzan aritzeko."
  
  
  "Zer gertatu zen gero?"
  
  
  "Hurrengo egunean, ekarri dute gizon bat duten begiratu zehazki bezalako Salaka Madupas. Gizon hau, nahiz eta bat bezala hitz egin zuen Sardinzar, eta errepikatzen guztiak ego mannerisms. Sinestezina zen, benetan sinestezina. Izan zen bezala, bat terrible amesgaizto."
  
  
  "Ez dute pertsona bat izan zuten amore ematen duzu?" Erica eskatu.
  
  
  "Ez, ez zen beharrezkoa. I am oso gutxitan ikusi mediku erakundeek, salbuespen batekin itxi enpresa bazkide. Oni ekarri dute ahots grabagailua eta jokatu atzera batzuk grabazioak nire ahotsa izan dutela grabatu gabe nire ezagutza aurreko bilerak. Stavros adierazi pistola bat nire burua, eta esan zuen me hil da argi eta garbi, eta hemen inork ez du jakin nahi, oso denbora luzean. Baina, arabera ego, litzateke, bizi izan balitz ez zuten hartu out gehiegi arazoak. Dute beharrezko da, esan zuen, gehiago nahi izanez gero, ohar eta idatziz gutunak nire hitzak eta pentsamenduak. Eta me jarri dute jet pribatu bat eta eraman ninduen godforsaken honetan leku."
  
  
  "Ba Stavros esango dizu zer zen egin behar?" Erica eskatu, harrituta.
  
  
  The Minurkos barre egin ironikoki. "Izan zen oso irekia. Esan zuen hori dute xedea derrocar greziako gobernuak, nire izenean, ez dutela deitu nahi nire lagunak armada eta beste eremu batzuetan, bat erabiltzen duten pertsona gisa planteatzen nire idazkari telefono deiak eta kontaktu pertsonalak. . Geroztik izan dut pribatu bat herritar, ez litzateke bat aurkitu da ezohikoa, baina ez dut ezagutu, pertsona horiek. Eta norbaitek berretsi zidan bilera izango dute, eta hartu me Atenas, eta get me haiekin elkartu eta kontatu zehazki zer nahi dute.
  
  
  "Dutela erakutsi zidan, beste pertsona bat nor izan da zehaztasunez forjatu nire sinadura. Gizon hau idatzi egiaztatzen nire hainbat kontu eta igarotako nire dirua on bat kolpe militar zirela plangintza antolatzeko."
  
  
  Galdetzen nion. "Eman zuen duzun edozein xehetasun?"
  
  
  "Jauna Stavros, nor naiz lotsatu aitortu behar da greziako jaitsiera, hitz egiten du libreki nahi me honi buruz, bai Atenas eta hemen. Esan zuen, ego-plana hiru zatitan banatzen da. Lehenengo, asmoa zuen kentzeko epaia junta jarri eta pertsona horiek botere sentitzen duten leial dit. Sentitzen dute, hau leialtasuna ez delako lagunak dira, gehienak bezala, horien inguruan ez da izango, baina delako Stavros du agindu horiek boterea eta aintza, nire izenean ."
  
  
  "Oso argia", esan nion.
  
  
  "Bigarren, ego plan inplikatzeko behartuz berri horiek jeneral eta colonels eskatzeko bere, Nikkor Minurkos, izan presidente izendatu zuten eta osoa baino gehiago autoridad junta. Stavros adierazten dut erabili ahal izango dira planaren zati honetan, nire bizitza pertsonala litzateke araberakoa izango da. Esan nahi dut, izan nahi dut erabili izan bada, argi zegoen Stavros ezin sinestu isildu buruz zer izan zen benetan joan Della Kalean. Bestela, zuen aurkitu dute beste iruzurgile, oraingoan ordez me."
  
  
  "Hau izango da, halaber, lana," Erica komentatzen. "Oso jende gutxik ezagutzen zure aurpegia ondo nahikoa nabarituko arina arteko aldea zure aurpegiko ezaugarri, eta horietako bat iruzurti."
  
  
  "Erabat fantastikoak," Minourkas esan zuen. "Sinestezina nire nahia pribatutasun hau lagundu beldurrezko. Edonola ere, hirugarren fasean, plan deiak konstelazio bai neure burua, edo bat iruzurgile Presidente gisa Grezia denbora gutxian, denbora horretan zehar egingo dut izendatuko bere gisa Stavros ' vice-presidente. ondoren, zuen bezala, herritar bat, eta bere izena litzateke, pixkanaka-pixkanaka ezaguna bihurtu jendea Grezia. Ondoren, zuen izan litzateke heroi golpe. Ondoren, ondoren iragartzen osasun ahula, zuen dimisioa aurkeztu dute alde Stavros presidente gisa."
  
  
  The Minurkos jaitsi isila. "Da, wild", esan nion. "Zer egiten Stavros uste Greziarrek egingo stand by eta ikusi hau gertatuko?"
  
  
  "Zergatik ez?", esan Minurkas, bat nekatu itxura bere aurpegia. "Gogoan al duzu zer gertatu zen apirilaren 1967, noiz junta sortu zen? Ez zen odoltsua golpe, besterik ez zen estatu kolpe bat. Erregearen gobernuaren zen overthrown indarrez. Artikulu asko konstituzioa bertan behera utzi ziren bat junta dekretua. Ez da paradoxikoa, ez da, hala nola, pertsona bat agertzen da, zehazki noiz konstituzioaren zaharberritu, eta junta bihurtu gehiago moderatua, eta deiak hauteskunde orokorren ondorengo urtean. Bada Stavros ' plan power aprobetxa dezagun arrakastasua, Grezia bihurtu izan bat tirania gehiago perfektua baino Hitler edo Stalin."
  
  
  Erika begiratu batetik Minurkos zidan. "Gero, ez dugu gelditu behar zion, ez dugu?"
  
  
  The Minurkos aztertu Erika aurpegia arretaz. Hori egin behar dugu!" Gantz greziako zutitu eta trabatuta bere plaza kokotsa. "Gizon hau da, are gehiago erabiliz nire familia aurka, nire aberria. Zuen brags nire semea-en legea, Oro har Vassilis Kriezotou, ustez, naiz atzean lursail hau, eta onartzen du ego delako pentsatzen zuen nahi dut. Bai, lagunduko dizut inola ere ezin dut. Zer egin behar dugu lehen? "
  
  
  "Ari gara puffing kanpoan Atenas", esan nion. "Bozketa bat non gelditu egingo dugu Stavros."
  
  
  Seigarren kapitulua.
  
  
  Gutxiago baino berrogeita zortzi ordu, iritsi gara greziako hiriburua. Bera izan zen txartel horia sartu konektatzen gela txiki bat hotel izeneko Odeon on 42 Piraeus, gertu Omonia Plazan. Eguraldia izan zen, atsegina eta ekarri atsegina erliebe bero.
  
  
  Atenas ' egunkariak ziren osoa comentario azkar aldatzen eszena politikoan. Ez zen albiste Rhodesia nire beste lagun Alexis Salomos hil izan dira, eta zurrumurru izan ziren zabaltzen. Ohikoa zen ezagutza saiakera bat izan zuen egin, bere bizitza zuen aurretik utzi Rhodesia. Bat egunkari bereziki aipatzea saihestu Salomos ' heriotza. Halaber, aldian-aldian argitaratu editorialak salatzeko epaia junta da lidergoa, erasotzeko goiko orokorra edo koronelak ia gai guztietan. Salomos aipatu zidan hori argitaratzailea izan zen unscrupulous eta izan zen lehen laguntza hardline junta ondoren 1967 golpe.
  
  
  "Nahiko begi-bistakoa da argitaratzaile izan zen erosi nire dirua," Minourkos nabarmendu zuen, eserita batean etzandako aulki nire gela bat egun eguzkitsu egun iritsi gara. "Eta hau begiratu titular beste egunkari: MINURCOS AZALTZEN JUNTA EN KOMUNISTA PLANAK. Mr. Stavros arduratzen zen propaganda lana."
  
  
  Erika hartu kopa bat lodi greziako kafea batetik erretilu izan dira ekarri digu, eta ezarri behera Minorkos. Onartu zuen bat grim aurpegia. Erica kopa hartu du bere burua, eta eseri ondoan me txiki sofa.
  
  
  "Espero dut beste inork ez du ikusi duzu oraindik, "Minurkosu esan bere," batez ere, ez Odin en ego-smacking pertsona. Zure bizitza ez litzateke bat merezi drachma bada Stavros bazekien zinen hemen Atenasen."
  
  
  "Egingo zuen jakin bezain laster, zuen kontaktuak Parakatu," Minurkos media txostenak ukatu zidan.
  
  
  "Bai, baina agian ez da egun batzuk zorioneko gara. Eta orduan ere, ez zuen ez jakin ziur, zerbait gaizki dago bidali gabe, norbait baino gehiago Rio. Norbaitek behar bat ego hari, zeren Ubeda hil da . "
  
  
  "Zer egiten dugu lehenengo, Nick?" galdetu Erica. "Ezin dugu besterik ekaitz cottage dugun bezala, egin zituen. Izango da, oso ondo babestuta daude."
  
  
  "Deitu izan dut cottage," iradoki Minurkos, " ikusteko nola kudeatu dute aurre kanpotarrak. Baina egingo dute aitortu nire ahotsa."
  
  
  Entregatu zuen Em napkin bat eta erretilu bat. "Goratu zure ahotsaren tonua eta hitz egiten bidez. Kontatu nahi baduzu, zuk zeuk hitz egin. Direnean gainbehera, galdetu zure harreragilea, Salaka Madupas. Kontatu duzun dira editorea egunkari baten inguruan Thessaloniki eta lortu nahi duzun buruzko adierazpen bat Nikkor Minourkos ' politiko nahiak."
  
  
  The Minurkos irribarre nire asmoa, ondoren, deitu atzera. Estali zuen bere ahoa napkin batekin eta saiatu aldatu bere ahotsa. Une bat geroago, zuen hitz egiten zen norbait penthouse. Galdetu zuen Nickor Minurkos eta, ondoren, entzun ih da aitzakia. Galdetu zuen hitz Madupas. Ez ziren asko gehiago negoziazioak, eta aldarrikatu zuen. Gero, berak hitz egin zuen gizona gisa planteatzen Madoupas, bat Atenasko aktore horren benetako izena, Stavros Minourkos esan zuen, izan zen Yanis Zanni. Minourkos galderak bere buruari buruz eta itxaron erantzun errazak, eta, ondoren, galdetu ahal izan zuen bat ezarri data bat elkarrizketa pertsonal Jauna Minourkos. Emu ukatu, eta elkarrizketa baino gehiago izan zen. Eseki zuen gora eta begiratu digu.
  
  
  "Ez da txarra amets bat bezala", esan zuen," atsegin dut benetan penthouse eta Madupas erantzutea telefono for me, besterik ez bezala egiten zuen beti. Ezagutzen dute nire ohiturak ondo. Eta Zanni en ahots da zehazki hori bera nire laguna hildakoaren Salaka."
  
  
  "Telefonoz erantzun duten lehen?" Galdetzen nion.
  
  
  "Zenbait gazte. Ez zen greziar. Ziurrenik Odin inguruan Stavros ' borrokalari."
  
  
  "Badirudi ari dira ondo ezarri," Erica esan zuen.
  
  
  "Bai, da," adostu dut. "Geroztik guztiak Atenasko pentsatzen da, Nikkor Minourkos, ez dago hau penthouse, larria da egoera. Stavros, nahiz eta agian bat dute polizia guardia dago. Edo inguruan ego soldadu bat hazi pribatua armada."
  
  
  "Bada, besterik ez dut joan polizia edo junta bera eta kontatu zer gertatu zen," Minurk esan zuen, " beharko dute sinisten. Dute, nahiz eta uste dut bat-batean galdu, nire buruan, egingo dute beharrezkoa egiaztatu nire istorioa. Ondoren egingo dute jakiteko zer gertatu zen."
  
  
  "Arriskutsua izan daiteke," Erica esan zuen.
  
  
  "Eskuineko zuen," adostu dut. "Une honetan, ez dakigu zenbat lagun Stavros egin du bere izena. Edonola ere, bada besterik ez dugu bota irekia da, egingo dugu indarrean Stavros mugimendu bat egiteko -, seguru asko, handi bat. Zuen agian, besterik gabe, erabaki tira off bat golpe gabe, zure izena da. Bat du, militar talde prest at, eta bere inguruan asko dira asmo handiko warlords nork ez du axola nor da atzean erosketaren. Eta nahiz eta saiatzen zen shaggy eta huts egiten badu, odol izango isuritako. Asko sl. Ez, Jauna Minourkos. Goaz sneak sortu Stavros. Nire herrialdean, hau da, 1. unitatea, zein deitzen dugun borroka eragiketak. Erika agindu zen, exekutatu Stavros, eta, beraz, egingo dut bere hiltzeko. Bada, gure herria Errusia lortuko du, hau da, zehazki zer gertatuko den da. Huts egiten badu, agintari izango da askoz gehiago zibilizatu da. Eta Jainkoak lagunduko duzu bada, ezin dute gelditu ego denbora ."
  
  
  "Ondo da, Jauna Carter", esan Minurkos. "Jarri dut neure burua zure esku gai. Nola egin dugu sneak sortu Jauna Stavros?"
  
  
  Irribarre egin nuen at Erica, eta berak erantzun zidan. "Nik uste dut zuk aipatu Stavros buruz bragged bat erabiliz, zure senide' software asetzeko duzu, Amed Krizota, armada bat orokorrak? "
  
  
  "Bai", esan zuen Minurkos. "Esan behar dut, ez da indartsu bat pertsona. Ezkondu zen nire arreba gazteagoa aurretik lortu zuen aberatsa, eta dute ezkontza handia. Baina Vasilis litzateke iraun dute armada bat txikiagoa rank, ez bada nire konexioak. Sentitzen zuen zorretan me, rightfully beraz, zer du bizitzan. Beraz, hura izango litzateke egiteko estestvenno ados edozein plan hori bere proposamena.
  
  
  "Stavros hau aurkitu. Zuen sendo bat gizon, Jauna Carter, gizon bat nor ez da hartu sueztitu. Zuen egin behar izan dute mota batzuk grabaketa play Vasilisa telefonoz, eta, ondoren, bidali gizon bat bezala posatzen Salaka Madupas, nire idazkari. The deceiver behar dute aurkitu, Vasilisa, hori izan dut on kontatuta zion.
  
  
  "Ez badakizu nola Stavros erabili izan liteke orokorra?"
  
  
  "Zuen hinted Vasilis izango litzateke antolatzeko eskatu eta tren sekretu bat soldadu talde eta konbentzitu beste militarrak batu lursailean."
  
  
  Bai, pentsatu nuen. "Oso arretaz. Ez zure anaia -, lege hemen bizi Atenas?"
  
  
  "Bizi da hemen," Minourkos esan zuen. "Kanpoaldean hiriaren iparraldean."
  
  
  Galdetu nion bere. "Egingo duzu gurekin hartu zion?"
  
  
  "Ez dut zoriontsu izan ere," Minurkos erantzun zion.
  
  
  Bere izeneko I taxi bat, eta goiz, arratsalde bultzatu nahi dugu Orokorra Kriezotu-en egoitza. Bera izan zen, behartu Minurkosa bat jarri kapela hori ez estaltzeko batzuk beren egos arte ez dugu lortu. Orokorra da, etxe txiki bat zen jauregi bat affluent auzo Atenas, bat bihurri gravel road igotzen etxea. Izan zen harrituta, zer Minurkos egin izan du, batez besteko pertsona.
  
  
  Noiz orokorra ezagutu gurekin atean, eta Minurkos hartu off bere kapela. Krizotu gainbegiratu besterik ez oso denbora luzean. Ondoren zuen bere besoak zabal hedatu besarkatu Minurkos.
  
  
  "Nikkor!" egin zuen oihu egin zuen, emanez Minurk besarkada bero bat. Izan zen, altu bat, gris-ilegorrie duen gizon-mota bat, de Gaulle-itxurako aurpegia eta biguna begiak. Zuen jantzita marroi bat uniforme braid sorbaldak eta zintak bota behera aurrealdean.
  
  
  "Agnia mera sas, Vasilis," Minurk esan warmly, itzuli besarkada. "Sigha, sigha. Guztiak eskubidea."
  
  
  "Polita da izan hemen," Vasilis esan zuen. "Goazen. Goazen." Ego keinu gripped gurekin guztiak.
  
  
  Sartu ginen handi bat aretoan eskailera espiral bat atzean, eta inkestetan apaintzeko hormak. Orokorrean, ondoren, ekarri digu sartu haritz-paneled liburutegia, lodi carpeting eta ugari larruz aulkiak. Guztiak izan dugu, joko hau jotzen da, eta, oro har, galdetu dugu nahi nuke edari bat, baina dugu ukatu. The Minurkos sartu me eta Erica bakarrik gure azken izenak.
  
  
  "Hau da, shock handi bat, Nikkor," Kriezotu esan zuen. "Nahi nuke Anna hemen izango da. Zuen bisitatzen, bere lehengusu Piraeus."
  
  
  "Agian hobe da horrela, Vasilis", esan Minourkos.
  
  
  "Ez Dhen katalave," Kriezotu esan zuen. "Ez zaude ondo? Duzu itxura zurbila."
  
  
  "Ni ondo nago," the Minurkos erantzun zion. "Eskerrik asko, pertsona horiek."
  
  
  Orokorrean begiratu digu. "Nikkor, guztiak izan zen, beraz, arraroa. Duzu ukatu ni ikusteko noiz hasi zurea... Ezin dut hitz egiten libreki?"
  
  
  "Bai, ahula", esan Minurkos.
  
  
  "Beno, ez nuen konturatzen zara ziren laguntza eske, hala nola garrantzitsua misio bat gabe, face-to-face bilera. Zintzoa izan dut, izan zen, oso egoera hori guztia arabera. Ez nengoen ziur, bada, egokia izan zen..."
  
  
  The Minurkos amaitu bere esaldi. "Estatu kolpe bat?"
  
  
  Crisotu digu atzera begiratu. "Bai, bai". Zuen flexed bere big artikulazioetan. "Ez dut emandako argibideak pertsona berezi kanpamentuetan Delphi eta Mikonos, eta izan dut konbentzitu Adelmo eta beste batzuk zure kasu berri da azoka, baina..."
  
  
  "Baina ez duzu uste, zeure burua?"
  
  
  Minurkos eskatu zorionez.
  
  
  Crisotu apaldu bere burua. "Me sinhori te, Nikkor,", esan zuen. "Sentitzen dut, baina ez dut uste Grezia behar beste golpe. Bere egin duzuna eskatu, baina bere hotel batean, hitz egin behar duzu horri buruz guztiak, gizon, gizon, hasiera-hasieratik, asko duela aste."
  
  
  "Ez kezkatu, Vasilis," Minurk esan soothingly. "Ez dut nahi estatu kolpe bat."
  
  
  Bigarren aldiz denbora gutxian, Krizotu aurpegia erakutsi shock. Esan zuen. "Ez duzu aldatu zure burua?"
  
  
  "Vasilis, azaldu behar dut zerbait behar duzu, eta nahi dut arretaz entzun", esan Minurkos.
  
  
  Krizotu atxikia atzera big aulki eta entzun gisa Minurkos esan Em istorioa osoa. Krizotu inoiz eten zion, nahiz eta hainbat aldiz bere handi aurpegia erakutsi sinesgaitza. Noiz Minurkos amaitu, Krizotu besterik ez eseri eta, poliki-poliki astindu bere burua. Heldu zen bere poltsikoan sartu, atera zuen bere arreta, eta korrika hasi bere behatzak baino gehiago ih bere burua lasaitzeko.
  
  
  "Harrigarria da!" egin zuen, azkenik, esan zuen.
  
  
  "Baina egia da," Minourkos esan zuen.
  
  
  "Oro har, ari gara hemen gelditu gizon hau betiko, eta zure laguntza behar dugu. Bakarrik eman ahal izango duzu, azken orduko barruan buruzko informazioa Stavros", esan nion.
  
  
  Krizotu azkenik berreskuratu bere composure. "Noski," adostu zuen. "Nire onena egingo dut. Beraz, pozik nago Nikkor ez da horren atzean!
  
  
  "Ez da kanpaina lohitu bat gertatzen bidez bat egunkari, gehienak zein da aurka zuzendu Koronelak Anatol Kotsikas. Han izan da, nahiz eta iradokizunak Kotsikas bat da traidore eta zor dio bere leialtasuna Mosku. Ez da egia. Kotsikas bat da, liberal, baina ez da komunista.
  
  
  Zuen gidatzeko indar atzean azken erreforma politiko eta babesle bat datozen hauteskunde orokorretan."
  
  
  "Inork?" Galdetzen nion.
  
  
  Crisotu hasperen egin. Erasoak ere norakoak ohitura duten pertsonak botoa batera Kotsikas - Colonels Plotarchu eta Glavani. Izan ere, gizona plantak zure idazkaria, Nickor, duela gutxi etorri zitzaidan informazio hori guztia hiru pertsona inguru, pertsona horiek hil behar."
  
  
  Erica eta nik trukatu begiradak. Stavros buruz ezarri bere planak.
  
  
  "Ez badakizu ezer jakin?" Crisota galdetu zion.
  
  
  "Bai, pixka bat. I zen galdetu bilera bat antolatu horien artean hiru gizon eta zuk, Nikkor. Baina, ondoren, gizona izan zen pentsatu zuen zure idazkari izeneko. Esan beharrik ziren bilera bat penthouse. Uste dut. bilera horretan, saiakera bat egingo da bizitza hiru colonels ."
  
  
  "Behar dugu, jakiteko zehazki zer Stavros aurreikusi du eta noiz", esan nion.
  
  
  "Bai," Krizotu adostu. "I zen erabat etsi horri buruz. Ezin nuen sinetsi nahi duzu hau egiteko."
  
  
  "Dena ondo egongo da," Minourkos ziurtaturik ego.
  
  
  Bere hotel litzateke berarekin ados. Horrexegatik da Stavros zorian izan zen odoltsua golpe, eta ez dugu gelditu behar izan zion gertatu aurretik. "Dei junta liderra Kotsikas eta saiatu jakiteko bada Stavros' jendeak harremanetan jarri zion, " esan zuen Kriezot. "Ez aipatu kopurua hilketa besterik ez oraindik."
  
  
  "Oso ona," Krizotu erantzun zion. "Kotsikas hitz egin ahal izango niretzat. Behin betiko izango dut saiatu da."
  
  
  "Eta zuk, Jauna Minurkos", esan nion, " ere lagun dezake. Harremanetan jarri ahal izango duzu liderrak bi oinarriak non Stavros ' militar taldeak kokatzen dira. Susmoa dut, bada, atenastarrek ziren sor joan Stavros arazorik denean, hau hilketa suposatzen da gertatuko, Stavros izango da, saiatu horiek lortzeko indar berezia Atenas oso azkar quell edozein erreakzio. Bere eskaera izango litzateke duzu kontatzeko komandante horiek udalekuak lo dago eta ez mugitu ih tropak ezean jakinarazpenak jasoko duzu pertsonalki."
  
  
  "Oso ona, Jauna Carter," the Minurkos adostu.
  
  
  "Nahiko argi Stavros ezin besterik ez hiltzeko pertsona horiek gabe trikimailu batzuk." Bere, begiratu Hutsunea. "Ez duzu uste zuen agian saiatu erretratatzen hau guztia bezala, istripu bat edo jarduera batzuk politiko erradikala taldea?"
  
  
  Crisotu planteatu bere graying bekain. "Bai, Jauna Carter, edo saiatu egingo zuen lokatza botatzen ih forma propaganda izatea latzak aurretik hil ih, beraz, hori galduko dute sinpatia pertsona."
  
  
  Zazpigarren kapitulua.
  
  
  Gurekin hiru hotelera itzuli zen. The Minurkos nahi egonaldia Kriezotu, baina beldur nintzen luke izan too arriskutsua. Bada Stavros ez fidatu Kriezot edozein arrazoirengatik, ahal zuen apurtu nagusiaren egoitza abisatu gabe. Ez zuen nahi hura aurkitu Minurkos ez bada egin zuen.
  
  
  Bidaliko dugu edu nahi Minurkos ' gela, eta, ondoren, Erica eta I joan zen bere gelara. Dugu laster hasi zen eztabaidatzen Stavros ' planak.
  
  
  "Ezin dut hemen eseri eta itxaron ikusteko zer Stavros ditu kontuan junta liderrak," nik esan dugun bezala eseri txiki bahar eta sipped brandy Erica zuela agindu zuen.
  
  
  Erica zehar mugitu me from. Zuen musu me astiro-astiro, masailean. "Ezin duzu besterik apurtu txabola bat esan nahi duzu zeure burua," zuen esan. Bere ile luzea glistened batean iluntzeko argi.
  
  
  "Ez", esan nion, jarri nire eskua bere aldakak. Aktibatuta zuen bere, eta musu eman dugu. "Baina ezin dut joan, penthouse eta saiatu lortzeko. Agian, ezin dut begirada bat hartu ih defentsa."
  
  
  Musu eman zuen, nire masaila eta lepoan, eta argi bat chill, atsegina, ran baino gehiago, nire azala.
  
  
  "Nola litzateke hori egin dugu?" Galdetu zuen bat ahots zakarra gisa bere eskutik hasi unbutton nire kamiseta.
  
  
  "Ez genuke hori egin elkarrekin," Sl zuzendu bere. Eskua izan zen, oso distracting. "Ez dut ez joan bakarrik, batzuk ruse."
  
  
  Zuri luze bat izterrean slid zehar nire belaunak, eta bere soineko zen bota agerian aberatsa kurba bere ipurmasailak. Bere aldakak mugitu hurbilago dit. "Baina nahi nuke-zurekin joan."
  
  
  Bero ezpainak eskuilatzea nirea berriro. Bere hizkuntza slid astiro-astiro baino gehiago nire ahotik, esploratzen eta bilatzen. Bere eskuineko eskua mugitu oinak batzuk txikiagoa eta aurkitu zer izan zen hurrengoa, eta ezin zuen uste Adrian Stavros jada.
  
  
  "Bakarrik noa", xuxurlatu nuen. "Bihar".
  
  
  Bere ilunabarra, bere soineko eta laztandu bere bularrak. Leuna kurbak ziren bigunak, baina sendoa, premiazko hungrily aurka, nire ukitu.
  
  
  "Ados, eztia," Erica arnasten nire belarrian.
  
  
  "Ondo da," esan zuen bere goxo. "Ez da argudio gehiago."
  
  
  "Ezin dut apustua bere duzu?", esan zuen sakatuz bere ezpainak nirea.
  
  
  Luze bat izan zen musu, eta Erica prest zegoen. Noiz baino gehiago izan zen, zuen biluztu ninduen. Baino gehiago hartu nuen, eta zuen jaiki eta ibili baino gehiago handi bikoitza ohe gela osoan. Off hartu zuen bere soineko, ondoren, bere bra eta arrosa bikinia beheko. Bera izan zen, baita erretratatu eta eder. Behin kurba bere gorputza zen bikainak. Bota zuen bere burua on ohe biguna eta ez arautuko, me zain. Ez nuen jarri off. Puntu bat, izan dut bere ondoan ohe gainean, irtenez, grabbing eta bere gorputza ukitzen, sentimendu hura urtu nau.
  
  
  Bat izan zen, grina barneratzen gu bai.
  
  
  "Ah, Nick", esan zuen, ukitu zidan, bere arnasketa zulatutako.
  
  
  Nire eskuak aurkitu da gutxi gorabehera, eta mugitu zuen baino gehiago. Segundo batzuen ondoren, eder soinuak entzun ahal izango dira osoko Nah. Bat bihurtu zen clawed, haserre, emakume primitiboa, galtzeko guztiak kontrol gisa saiatu zuen onartu gogobetetasuna sakona bere barruan.
  
  
  Geroago, denean Erica loak, bere jaiki bere trash eta lasai joan zen bere gelara. Ez zuen esnatu.
  
  
  Hurrengo goizean, utzi nuen Erika eta Minurkos bere hotelean eta buru Apollo eraikina. Lortu zuen bere uniforme tokiko leiho garbiketa tripulazioa, duten aldizka lan egin eraikinean izan ziren, eta onartzen sartu penthouse bat pasatzeko. Minourkos lagundu dit talde bat pasatzeko, eta, gainera, blackened bere ile-hotelean eta jarri ilun bat, bibote egiteko begiratu zion greziako. Zuen gezurra zela segurtasun zaindari batek kanpo, uniformatu bat eraikitzeko langilea, esaten Madupas agindu penthouse leihoak garbitu behar.
  
  
  Ezin izan zuen, nahiz eta sartu bereziak igogailua arte berak sartu zuen. Igogailua operadorea izan zen, jakina, bakarra inguruan Stavros ' men. Ez zen pistola pean bere uniforme urdina. Zuen eyed ni eta nire kuboak suspiciously gisa ibili gara gora penthouse. Ez da beste igogailua igo zen han, eta arabera Minourkos, web eskailera liderra goitik behera solairuan zen blokeatu eta alaitzen.
  
  
  Ondoren oinez inguruan igogailua, bere burua aurkitu zuen swanky korridore ran aurrean atzeko eraikina. Nen izan lodi carpeting, lore lapikoak, eta fancy armiarmak zintzilik goi-sabaia. Bi segurtasun zaindariak ziren mahai batean eserita sarreratik gertu penthouse. Ziren Stavros da kontratatu thugs, taldea bere pertsonala armada. The Minurkos ' propioa segurtasun zaindariak, nor izan ziren gutxi, izan behar duena handik gutxira baino gehiago hartzen boterea penthouse.
  
  
  Odin, inguratuta bi gizon, taller bat, ezagutu me erdian korridorean. Ez zuen errespetatzen guztietan.
  
  
  Eskatzen zuen, azalpen bat. "Zer egiten ari zara hemen?"
  
  
  Erantzun nion bere nire onena greziako. "Ez da nire enpresa begi-bistakoa da?" Galdetzen nion. "Etorri naiz garbitu windows."
  
  
  "Nork bidali dizu?"
  
  
  Zuen adierazi zapi bat adabaki uniformea dela irakurri izena leiho txiki bat garbiketa enpresa da.
  
  
  "Ba, zure enpresariak inolako aginduak penthouse?"
  
  
  "Bada, ez zuten, ez nuke hemen egon", esan nion. Hartu dut aukera bat bere on. "Entzun dut Madup en izena aipatu."
  
  
  Beste gizon frowned darkly atzean bere aulkia. Zuen ilehoria ile eta oso popa itxura, eta zuen erabaki zuen gizon bat Stavros ekarri zuen berarekin guztiak baino gehiago Brasilen. Gisa ikasi zuen nire aurpegia, sentitu zuen bezala, ezin izan zuen ikusi me bidez nire mozorrotzeko.
  
  
  "Hmm," gizon ondoan me grumbled. "Inguruan piztu moan eta jarri zure eskuak nah."
  
  
  Galdetu dut nola ibili ziren eta beren armak. Utzi zuen bere Wilhelmina hotelean, kendu Hugo-ren stiletto bere besoa, eta lotuta Ego barruan bere eskuineko orkatila. Bere aholkularitza ez da sartu lehoi den egokirik gabe babesteko. Aktibatuta dut eta nire arnasa ospatuko gisa thug bilatuko me expertly. Aztertu ondoren, nire enborra eta besoak zuen, poliki-poliki, pixka bat nire ezkerreko hanka nire belauna. Ondoren, mugitu zuen behera nire eskuineko izterrean aldera labana. Koa izan zen tribu bakoitzean eta gainditu azpian. Nire bizitza ezberdin batetan dago. Gelditu zen buruz hazbeteko bat heldulekua stiletto.
  
  
  "Ondo da", esan zuen. "Inguruan piztu eta let me ikusi zure dokumentuak."
  
  
  Bota zuen bat fake txartela, eta aztertu zituen kontu handiz. Ezer esan gabe, hartu zuen txartela beste matematika klasean, eta erakutsi em. Gizon azkenik nodded, eta altu, gizon iluna itzuli zen, entregatu txartela itzuli, eta sartu begiratu kuboak.
  
  
  Ona da. Zuen hartu ahal izango duzu barruan."
  
  
  "Eskerrik asko", esan nion apalki.
  
  
  Bigarren gizona, jaiki atzean bere aulki eta ikasi me arretaz bere emu ibili me norabidean. Izan zen hasieran sentitzen duten lortzean Fort Knox izango litzateke errazagoa eta gutxiago zaila da. Atea ireki zuen eta sartu zen penthouse aurretik zion.
  
  
  Azkenik, izan dut barruan gotorlekua. Bat izan zen, terrible sentitu, kontuan hartuta nire ahultasun dute, bada, aurkitu me. Aukerak dira, hori gertatzen bada, ez dut inoiz oinez eraikinaren inguruan bizirik. Eta modu Stavros hil spy agian ez da gehien atsegina modu die.
  
  
  Sartu ginen, egongela zabal bat. Izan zen, besterik gabe, luxuzko. Aberatsa carpeting estalita bi solairu lurretik, eta goi-sabaia margotu zuen fresko eszenak irudikatzeko antzinako Grezia. Muturrean gela bat izan zen, kristalezko horma bat hiriaren ikuspegi, inaugurazio baten gainean balkoi txiki baten bidez irristakorra kristalezko atea. Hemen hasi zuen bere lana. Inguruan aktibatuta zuen eta ikusi garestia altzariak, batez ere, antigoaleko, guztiak gela gainean. Bere zurezko kutxen atseden ondo buruzko leundutako taulak.
  
  
  Bere eskubidea, bidez erdi-ireki atea, ikusi zuen beste gela batera, mahaiak eta armairuak, eta horrek Stavros zuen itxuraz bihurtuta azterketa bat. Nire ezker zen korridore bat batera gelak, ustez logela eta bizi-laurden.
  
  
  "Dut hasteko handi windows hemen", esan nion.
  
  
  "Itxaron hemen," gizona izan eskoltatu me agindu.
  
  
  Bere sorbaldak hunched. "Jakina."
  
  
  Joan zen bulegoan sartu eta desagertu egin zen une batez. Zuen mugitu eskuinera ikuspegi hobea lortzeko barruko gela. Hainbat jende ilun egokitzen mugitzen ziren inguruan, eta norbait ari zen telefonoz. Bat izan zen, komunikazio zentroa. Ez dago behar izan dira dozena erdi bat gizon gela honetan. Izan dut, berriz, bere zain, beste bi gizon etorri zen behera aretoan gela handi, non izan dut, niri begiratu, eta, gainera, sartu zen bulegoan. Stavros izan jende asko hemen - agian dozena bat edo gehiago, edozein momentutan. Eta ez zen zalantza gutxi duten pertsona gehienak horien inguruan egindako pistolak eta bazekien nola horiek erabili.
  
  
  Minutu batzuk geroago, gizona erakutsi zuen me out berriro agertu zen eta isilik itzuli zen korridorean. Jarraitu zen bulegoan bidez beste gizon zeraman bere ile luze eta bat bezala begiratu erradikala ikasle izan duten outgrown bere arropa eta orrazkera. Zuen jantzita, kasualitatez, eta egindako handi bat errebolberra argi eta garbi bat sorbalda zorrotik bat baino gehiago fringed larruzko txaleko.
  
  
  "Zenbat denbora izango da?" "Zer da?" galdetu zuen, ingelesez.
  
  
  Bere uste izan zuen bezala, gizon Paracat, Amerikar bat izan zen. Stavros hartu sendo bat muina ekintzaile politiko berarekin.
  
  
  Erantzun nion bere hautsita ingelesez. "Zenbat denbora? Agian, ordu erdi bat, agian, ordu bat. Araberakoa nola zikin leihoak dira."
  
  
  "Madupas ez du gogoratzen duzu deituz." Izan zen, niri begira bidez handi urdin-lensed betaurrekoak. Ego-ren aurpegia zen apur bat pock-markatu, eta bere ezpainak ziren oso fin, ia absenteak. Bidez, fitxategi-kudeatzailea, zuen identifikatzen zen ego gisa beste Stavros; zuen gisa ezaguna zen Mailu, oso polita zentzuduna nor zela uste zuten hil dute, bi emakume arabera strapping makilak dinamita beren ih gerrikoak.
  
  
  "Ez, ez zuen deitu?" Izan zen ateratzen inguruan bere poltsikoan arabera paper zati bat eta stahl merkataritza ganberak. "Esango dute Jauna Minourkos' etxea."
  
  
  Une hartan, beste gizon gelan sartu eta gelditu ondoan, Hummer. Zuen laburra izan zen, iluna, eta, ziurrenik, greziako. Argazki bat ikusi nuen Salaka Madupas batean AIZKORA fitxategiak, eta gizon begiratu zehazki zion bezala.
  
  
  "Ez dut gogoratzen deituz leiho garbiketa enpresa," esan zuen Mailua ingelesez. "Noiz izan zen azken aldiz etorri zara hemen?"
  
  
  "Ez dut gogoratzen gabe oharrak", esan nion urduri. "Ulertzen duzu izan behar duzu erregistro."
  
  
  Mailu hurbildu me arrogantly. "Baina duzu, izan dut hemen, aurretik?"
  
  
  Berea zalantzan. "Bai, bere, hemen lan egin aurretik."
  
  
  Kanpora bota zuen bat errebolberra eta adierazi du nire aurpegia. Garunaren ego zen uncomfortably itxi. "Esadazu zer sukaldea itxura."
  
  
  Erakarpen odol piztu pean nire ezker eskuan. Saiatu naiz gogoratzen description sukaldea duten Minurkos zuen eman dit. "Da handi bat, konketa eta armairuak! Zer da hala?"
  
  
  "Ah, utzi zion hasiera", esan faltsuak Madupa.
  
  
  Mailu zion jaramonik egiten. "Zenbat windows dira, ez dago sukaldean?"
  
  
  Nintzen galdetzen nola azkar ahal izan dut lortu stiletto badut solairuan jaitsi at ego-en oinak. Baina gero, bere, gogoratu sukaldea da, barruko gela, korridorean eraikina, eta ez kanpotik moan. "Baina ez dago windows", esan nion inuzenteki.
  
  
  Hammer-en thumb kontra sakatzen eragilea. Pixkanaka-pixkanaka, zuri bere knuckles lausotuta, eta apaldu zuen pistola bere alde. Gizon bat, labur-mahuka kamiseta atera zen bulegotik.
  
  
  "Jende guztiak baino gehiago Raid Gune esaten dute, nik bidalitako gizon bat," zentzuduna esan Mailua.
  
  
  Saiatu zen, ez begiratu irekietan. I bribed neska bat Plaka bulegoan atzera nire istorioa bada, beharrezkoa izan da, baina I zen kezkatuta zuen benetan joan modu bi.
  
  
  Mailu holstered bere pistola. Ona da. Garbi madarikatua windows, " agindu zuen. "Baina ez da azkar."
  
  
  "Bai, jauna", esan nion. "Jauna Minourkos batzuetan nahi buruz hitz egin gure antzinako bela egun. Egingo dut ikusi bere ego aurretik utzi dut?"
  
  
  Mailu bat eman zidan zorrotz begiratu. "Ez duzu ikusten ego", esan zuen. "Jarraitu zure lana."
  
  
  "Eskerrik asko", esan nion.
  
  
  Dute behera joan me aretoa bete kuboak ura, eta zuen azkar aztertu fisikoaren diseinua gelak. Noiz hasi nintzen lanean handi windows, denek utzi pakean. Ikusi nuen zergatik nengoen hemen eta saiatzen zen pentsatzea modu txukun bat eteteko nire bisita denean gizon talde bat atera zen bulegora, eta hasi irekian eztabaidatzen Stavros ' enpresa ohartu gabe niretzat. Berea izan zen balkoi atea ireki.
  
  
  "Bai udalekuak prest daude," gizon bat esan. "Nik uste dut behar dugu gomendatzen Stavros jarduteko bezain laster..."
  
  
  Beste gizon gelditu ego eta me at adierazi. Lehen gizona jiratu eta hitz egin zuen berriro izenak tonu. Hala eta guztiz ere, une honetan, hiru gizon gehiago sartu gela inguruan barruko korridore, eta lortu nuen bonus handi bat nire bisita. Bene-benetan, bat bezala ramrod, lehen planoan izan zen Adrian Stavros. Izan zen ertain altuera, receding ile iluna. Begiratu zuen bezala asko argazkiak litzaidake zuen ikusten zion, baizik eta itsusiak, popa zentzuduna nor begiratu baino zaharragoak bere hogeita hamar urte. Baina, hala ere, begiratu dinamikoa. Zuen sorbaldak zabal eta egindako berak bezala, West Point lizentziatua. Izan zen bat jantzita mahuka luzeko kamiseta eta ilun bat gorbata lepoan. Izan zen bat eskuan pila paperak eskuan, eta begi-bistakoa zen, oso nekatuta zegoen.
  
  
  "Ongi da, egin dezagun hau bilera laburra,", esan zuen, beste batzuk, gela handi. Nabaritu dut Zanni ez zegoen han. Ez zen garrantzitsua nahikoa erakunde honek. "Rivera, zer da, azken txostena Mikonos?"
  
  
  Stand dut han begira talde txiki honek, gogoratuz nola smart ziren, dute jokatu zuen, ia sentitu errespetua Adrian Stavros.
  
  
  "...Eta komandante dio lurrean amaitu da eta tropa..."
  
  
  Stavros bat-batean, gora begiratu eta ikusi ninduen lehen aldiz. Zuen nodded bere menpeko, urrats batzuk hartu nire norabidean, ondoren, gelditu hildako, haserrea bere aurpegia.
  
  
  "Nor demontre da hau neurrira?" "Nahikoa da!" egin zuen bellowed.
  
  
  Odin inguruan Stavros ' gizon hurbildu zion kontu handiz ordezkatu. "Uste dut norbaitek esan izan ziren hemen garbi windows."
  
  
  "Uste duzu!" Stavros oihu ozen. Begiratu zuen, eta ikusi nire ontzi balkoian ondoan me eta gomazko-ahoko tresna nire eskua. Agindu zuen. "Duzu! Etorri hona!"
  
  
  Bada Stavros izan haserre nahikoa erabaki hori lortu nahi zuen me kentzeko, inork ez luke zalantzan jarri dute ego-ren epaia. Bere ustekabean gelan sartu. "Bai?"
  
  
  Zuen aktibatuta kanpoan me gabe erantzutea. "Nork utzi ego hemen?"
  
  
  Mailua, naiz zutik izkinan bezala pantera stalked erdian gela. "Zuen arte. Ez dugu egiaztatu ego."
  
  
  Stavros jiratu eta begiratu bere lapur bat une luze beltza isiltasuna betetako gela. Noiz Stavros hitz egin zuen, lasaia izan zen. "I Am inguratuta idiots?"
  
  
  Mailu begiratu zion sourly. Ondoren aktibatuta zuen niretzat. "Ongi da, leiho garbiketa egiten da, gaur egun."
  
  
  "Baina nik bakarrik hasi besterik ez! Mr. Minourkos beti nahi leiho guztiak garbitu. Esaten zuen..."
  
  
  "Hartu neurrira, joan!" oihu Mailua.
  
  
  Berea zuen, shrugged. "Nire ontzi..."
  
  
  "Ahaztu."
  
  
  Stavros ' mimmo lasai igaro da, eta izan zen behaketa me denbora guztian. Gisa ibili zuen igogailua behera kalean, bere kontuan hartu ohar soinu-isolamendua, komunikazio-lineak, eta sarrailak blokeatuta txiki igogailua ateak. Bada galdetzen diot nire buruari, bere susmoak piztu ziren Adriana Stavros. Nire bisita izan zen, zalantzarik gabe, merezi du. Ez bakarrik ez zuen lortu itxura ona zuen pertsona izan zen hiltzeko asmoz, baina berak ere nabaritu kokapen fisikoa gotorleku ego. Igogailua bakarra izan zen modu barruan lortu zuen, eta bazekien zer espero denean lortu dugu barruan.
  
  
  When I got back to the hotel, Erica eta Minorkos ziren zain me nire gelan. Bezain laster ibili nintzen atea jo eta Erica ikusi izan dut, ados, zuen shoved egunkari me at. Lodia titular irakurri da.
  
  
  OFIZIALA AGERRALDI DU KOTSIKAS KONSPIRAZIO.
  
  
  The Minurkos klik bere hizkuntza.
  
  
  "Jakin bat kabinete kide, apur bat ezagutzen figura izendatu Aliki Vianola, esaten du froga hori Kotsikas da plangintza saltzeko bere alderdi Komunistak eta bizitza hori beste junta liderrak arriskuan daude."
  
  
  Begiratu dut bidez lehen zutabean zigilua. "Bihurtzen da hori orokorra da hipotesi zuzena zen", esan nion. "Stavros bat botatzen shovelful zikinkeria at Kotsikas nahastu egoera, besterik gabe, aurretik bilera bat, non zuen planak hiltzeko ego eta egos bere lankideek."
  
  
  "Eta nabarituko nola saiatzen zen, ez aipatzearren nire izena," Minurk esan zuen, hein handi batean.
  
  
  Erica nire eskua hartu zuen. "Polizia ikertzen ari dira gastuak, baina denbora by aurkitu dira izan baseless, hiru colonels hilda egongo."
  
  
  "Ez bada orokorra doa gurekin,", esan nion. "Egin zuen deia?"
  
  
  "Oraindik ez", esan zuen Minurkos. "Ba, sartu penthouse?"
  
  
  "Bai, egin dut", esan nion. Esan zien buruzko elkarrizketetan zuen litzaidake entzun bere izan, eta zer litzaidake zuen ikusi Stavros.
  
  
  "Maite nuen izan behar duzu, pistola bat," Erica esan bitterly.
  
  
  "Badut izan da, ez dute lortu ez," bere senarra ukatu txostenak agertu da komunikabideetan. "Niri eman dute ona search. Ez, izan dugu atzera joan. Nahi dut izan dugu Zach."
  
  
  Erica begiratu me at. "Oso ona zen bere lana."
  
  
  "Bai", esan nion. "Beno, lortu ahal izango dut laguntza nire pertsona bada behar dut. Uste dut ez dira AIZKORA eragile arloan. Ez dut ezagutzen bere ziur." Zuen aktibatuta Minurkos. "Ba al duzu kudeatu bidez lortu camp komandante?"
  
  
  "Harrapatu nuen biak,", esan zuen. "Esan nion zehazki zer esan. Bai gizon batek esan zidan ez lukete edozein ekintza hartu zuten arte, jakinarazpenak jaso, niri pertsonalki. Dut, halaber, aholkatu horiek ez jarri harremanetan penthouse, eta alde batetara utzi edozein kontrakoa aginduak nire deiturikoak idazkaria."
  
  
  "Egin duzu, oso ondo, Jauna Minourkos", esan nion. "Orain, bada, jakin dugu..."
  
  
  Izan dut eten telefonoa.
  
  
  Erica-erantzun du, eta deitzailearen aurkeztu du bere burua. Zuen nodded eta entregatu telefonoa Minurkos. Bildu zuen telefonoa eta ospatu nahi du bere belarrian. Ez ziren gutxi hitz ego aldean. "Bai, Vasilis. Bai. Oh, bai. Bai, aurrera. Argi da. Bai. Ah, handia." Noiz amaitu zuen eta geldiarazita, begiratu zuen gurekin bat sly irribarre.
  
  
  "Ondo da?" Erica eskatu ernegaturik.
  
  
  Vasilis izeneko txabola, eta Zanni ukatu ikusi gure ego gaur egun, gure ego bihar zelako lanpetuta. Iradoki zuen Vasilis deitu du datorren astean. Ez zen argudio bat eta berotzen hitzak trukatu, baina Zanni adamant mantendu. Zuen, halaber, ukatu egin du. eztabaidatzeko colonels ' bisita telefono bidez ."
  
  
  "Beraz, zer egin zuen irribarrea egiteko?" Galdetzen nion.
  
  
  "Gogoan al duzu Despo Adelphia?
  
  
  Gizona ordezkatu Rasion on colonels ' batzorde? Stavros ' propioa gizon? "
  
  
  "Bai", Erica nodded.
  
  
  "Vasilis joan zen hau matematika. Zuen susmatzen zen, Adelphia nor izango litzateke antolatu du bilera, eta eskuineko izan zen. Adelphia daki osoa plana. Vasilis argudiatu buruzko hiru colonels eta irabazi Adelphia da fidatzen. Adelphia esan em denbora eta bilera-tokia. Kotsikas, Plotarchu, eta Glavani dagoeneko antolatuta asetzeko me at Kotsikas ' egoitza. Du herrialde finka bat besterik ez, iparraldean herri, bat baizik, urruneko eremu. Adelphia izango da han ere."
  
  
  "Noiz?" Galdetzen nion.
  
  
  "Ez dakit noiz, gaur egun," the Minurkos erantzun zion. "Ordu gutxiren buruan."
  
  
  "Nola izango dute hiltzeko colonels?"
  
  
  The Minurk baino gehiago hunched. "Adelphia ez dute esan noiz aurkitu zuen Vasilis, ez dakit. Itxura izan dugu itxaron eta ikusi".
  
  
  "Da, oso arriskutsua izan daiteke", esan nion. Zuen begiratu at ikusi bere eskumuturra. "Erica, deitu taxi bat. Dugu, t Kotsikas. Mr. Minourkos, hemen lo hotelean eta lo ikusmena. Bada, edonork aitortzen duzu, oraindik ez dugu arazorik."
  
  
  "Oso ona, Jauna Carter."
  
  
  Bitartean Erica deitu taxi bat, off hartu zuen bere jaka eta strapped on luger zorrotik, ondoren, stiletto bere eskubidea forearm. The Minurkos stared, isila eta grim. Hartu zuen out Luger inguruan zorrotik eta slid bolt atzera, txertatuko kartutxoa sartu kartutxo bat, argia, mugimendua, eta, ondoren, jarri pistola kanpoan berriro.
  
  
  Erica zen telefonoz. "Gure taxi izango da kalean bost minutu."
  
  
  "Ondoren, goazen", esan nion. "Hitzordu bat dugu."
  
  
  Zortzigarren kapitulua.
  
  
  "Ez dut ulertzen dut uste," Koronelak Anatole Kotsikas esan zuen jaso ondoren, aebetako lobby bere etxeraino. "Adelphia esan izango litzateke bilera pribatu bat, Oro har."
  
  
  Bildu gara Orokorra Kriezota bidean, banekien delako hori Kotsikas litzateke ukatzen digu, bada, Erica eta joan nintzen, bakarrik. Kotsikas, a thin man bere berrogeita hamarreko, koa batean kaki uniforme eta niri begiratu arretaz.
  
  
  "Egingo inor inguruan beste batzuk hemen izango da, Koronelak?" Krizotu eskatu.
  
  
  "Espero dira laster."
  
  
  Ona da. Eman zure denbora batzuk, " Krizotu esan zuen.
  
  
  Kotsikas begiratu gurekin isilik, erantzun baten zain. Nahiz eta bere militar rank zen baino txikiagoa orokor bat, garai hartan izan zen gehien indartsu pertsona Grezian. Noiz kolpe 1967 hartu, leku, pertsona batek buru ego nahita mantendu goiko ofizialak egindako junta, delako jeneral ziren lotutako pribilegiatua goiko klasea.
  
  
  "Ondo da," zuen, azkenik, esan zuen. "Etorri bulegora, mesedez."
  
  
  Une bat geroago, gurekin lau ziren zutik, zirkulu baten erdian ilun bat baizik bulegoan. Neskameak ireki oihala, eta gela alaitu. Kotsikas eskaintzen digu edari bat da, baina gaitzetsi dugu.
  
  
  "Koronelak, berak nahi duzu baimendu bi pertsona horiek bilatu zure etxe aurretik bilera eta hemen lo arte bileran," Krizotu esan zuen.
  
  
  "Zergatik ez?" Kotsikas eskatu. "Zer barregarria eskaera."
  
  
  "Niri entzun. Bilera hau da tranpa bat, " orokorrean, esan zuen. "Asko izan dugu azaltzeko geroago, denean, denbora izan dugu, baina Nickor Minourkos ez da atzean pertsona azken erasoak duzu. Ez dago izeneko gizon bat Adrian Stavros, nor atzean ezkutatzen izena Nikkor eta planak odoltsua estatu-kolpearen aurka junta. Duzu, Plotarchu, eta Glavani hil behar hemen, zure etxean, gaur egun, ez denean ."
  
  
  Kotsikas ' aurpegia hartu gogorrean, lerro zuzen. "Pentsatzen dut", esan zuen.
  
  
  "Susmoa dut Adelphia behar ihes unharmed," orokorra gehitu. "Nikkor ez dira hemen, jakina, delako zuen ezer egin."
  
  
  Kotsikas stared leihotik denbora luzez. Noiz atzera jiratu zuen gurekin, galdetu zuen: "Eta hau gizon eta neska?"
  
  
  "Hemen ari dira laguntzeko," Krizotu esan zuen, besterik gabe.
  
  
  "Nola ez dut ezagutzen, ez zen duzu hiru nor izan zen hiltzeko me?" galdetu Kotsikas lasai.
  
  
  Crisotu grimaced.
  
  
  "Koronelak,"esan nuen softly," bada nuen hona etorri hiltzeko duzu, duzu hildako izango litzateke."
  
  
  Ego begiak stared sartu sakona nirea. Ona da. Egiaztatu ahal izango duzu etxean. Baina ziur nago ez zen inor barruan nor izango litzateke eragindako kalte guztiak etxe inguruan, niri edo nire lagunak."
  
  
  "Ez dago bat sotoan, Koronelak?" Galdetzen nion.
  
  
  "Bai".
  
  
  "Ikusiko dugu hortik hasteko," Ericke esan zion. "Duzu, eta, oro har, hitz egin ahal izango da orain, Koronelak. Zenbat denbora egin dugu aurretik ih iristen?"
  
  
  "Esango nuke, gutxienez, hamabost minutu."
  
  
  "Hori nahikoa izan beharko luke." Jiratu zuen Erica.
  
  
  "Dezagun hasteko."
  
  
  Azkar dugu bilatuko handi sotoan eta ez da aurkitu bonbak, ez lehergailuak. Inguruan begiratu dugu gainerako etxea, eta, azkenik, bulegoan, non bilera izan zen lekua hartzeko. Dugu ondo miatu azterketa. Nahiz eta ez izen osoa izan da aurkitu, aurkitu dugu bi elektronikoa bugs.
  
  
  "Sinestezina," Koronelak Kotsikas esan zuen bakarrik. "Ez dakit noiz hori ezin dute egin".
  
  
  "Pertsona horiek dira profesionalak", esan nion. "Orain behar duzu uste me."
  
  
  "Beno, denbora da," Erica esan zuen. "Iritsiko egingo dute, banan-banan?"
  
  
  "Geroztik ziren at batzordearen egoitza da gaur goizean, etorri ahal izango dute elkarrekin," Kotsikas esan zuen.
  
  
  "Are gehiago, Adelphia izan dituzten beste batzuk, nahiz eta ez zuten hura maite izugarri. Azken finean, hau da, ustez, saiakera bat adiskidetzea ."
  
  
  Koronel da uste zuzena zen. Hamar minutu geroago, beltz handi bat limousine bota, eta guztiak hiru colonels ziren nen. Plotarchu eta Glavani ziren adineko gizon, Glavani zuri ilea. Adelphia zen bere erdialdean berrogeiko, gantz, koipe gizon horren forma zirudien zion hiru tamaina txikiegia. Izan zen beaming norabide guztietan eta ozen hitz egiten buruz adostasuna eta baimena, eta oso harrituta geratu denean lobby-en jarri zuen, handcuffs, bere eskuineko eskumuturra.
  
  
  Ego portaera aldatu tximista bezala. Irribarrea desagertu, eta ilun, begiak ziren izoztutako gogorra. "Zer egiten ari zara?" egin zuen deiadar.
  
  
  Kotsikas eta Kriezotou ez zuen ezer esan. Aktibatuta zuen Adelphia, gutxi gorabehera, eta doazen ume, eskuak bere atzetik. Ego gogor aurpegia azkar bete amorrua. "Zer esan nahi du?" galdetu zuen ozen, bila from me Kotsikas eta, oro har,.
  
  
  "Jauna Carter dio zara nire etxera etorri zen, gaur egun, gurekin hil," Kotsikas esan coldly.
  
  
  Beste bi colonels elkarri begiratu shock. "Egia da hori, Anatole?" Glavani eskatu Kotsikas.
  
  
  "Hau da, absurdu!" Adelphia exclaimed. "Nor da pertsona hori?" Aurretik Kotsikas ezin erantzun, Adelphia piztuta formala modu bat duten praktika bat flurry beroa greziako, tu out hitz pozoia bezala, eta, aldian-aldian, bota zuen bere burua nire norabidea. Ezin dut askoz harrapatzeko da.
  
  
  "Ikusiko dugu, Koronelak," Kotsikas, azkenik, erantzun zion.
  
  
  Harrapatu zuen, bere gutxi gorabehera arabera besoa. "Eman ahal izango duzu, hurrengo denbora epe labur bulegoan", esan nion," kasu horretan galdu dugu, edozein sorpresa." Begiratu zuen Kotsikas. "Besteek inguruan izan ezik, Erica, lo gela aretoan zehar arte entzuten dut bere, ez gehiago."
  
  
  "Oso ona," Kotsikas esan zuen.
  
  
  The colonels eta, Oro har, Crisotu sartu egongela aretoan zehar batetik aztertzeko, berriz, Erica eta nik taped Adelphia en mamitsuak ahoa eta lotuta ego aulki bat. Hartu zuten ego hip batek errebolberra eta trabatuta bere gerriko. Erica eta itzuli nintzen lobby, eta Adelphia muttered irainak gurekin baino gehiago zinta.
  
  
  "Ari gara zain orain?" Erica eskatu.
  
  
  Bere, begiratu nah. Bere ile gorria zen slicked eta atzera begiratu zuen, oso smart bere pantsuit. Hartu zuen bat .25-caliber Belgikako pistola osoko bere poltsan eta egiaztatu munizioak.
  
  
  "Bai, zain gaude", esan nion. Joan zen irekita ate aurrean eta begiratu at errepide luze forratutako altu Lombard makalak. Errepide bakarra exekutatzen bidez, lekua izan zen, ia milia bat kanpoan. Leku ezin hobea hiltzeko. The corkscrew zen datozen Stavros ' bihurritu esanahia? Jotzen zuen zalantzan Adelphia, baina ez zen denbora asko, eta izan zen, gehiegi beldur Stavros. Erakutsi du bere aurpegia.
  
  
  Erica sortu zen nire atzean, eta sakatzen bere gorputzaren aurka nirea. "Ez dugu hainbeste denbora bakarrik, Nick."
  
  
  "Ezagutzen dut", esan nion.
  
  
  Bere eskua askatu, bat gabe, pistola, patted nire sorbalda eta besoa. "Denean, hau da, baino gehiago, dugu ezkutatu Atenas, jan, lo egin, eta egin maite."
  
  
  "Ez dut uste gure ugazaba eskertuko da," chuckled dut.
  
  
  "Joan ahal izango dute infernua. Eman ahal izango dute gurekin egun batzuk, " esan zuen irritably.
  
  
  Aktibatuta zuen bere. "Ezagutzen dut, txiki polit bat hotel non..."
  
  
  Bere, aktibatuta egun, soinua entzun, auto bat motorra. Muturrean driveway, aurretik desagertu ikuspegi batetik, beltz bat sedan zen hurbiltzen. Izan da polizia argi gainean.
  
  
  "Da polizia!" esan Erica.
  
  
  "Bai," adostu dut. "Ez duzu uste Stavros bribed du barruti master?"
  
  
  "Bat bakarrik izango da, jende gutxi," Erica iradoki.
  
  
  "Batez ere, Stavros pare bat hartzen du bere gizon zion," gehitu dut. "Goazemak".
  
  
  Dugu hurried gela non junta kideak eta, oro har, izan ziren zain.
  
  
  "Ez dago polizia-auto bat datozen kanpo," esan zuen bere azkar. "Bezalako Stavros gambit. Dira duzun guztia armatua?"
  
  
  Horiek guztiak izan ziren, izan ezik Krizotu. Eman dut ume, Adelphia en errebolberra. "Orain, besterik gabe, eseri hemen bezala, kasualitatez, ahal duzun bezala, balitz bezala ari zaren bat arduratzen larriak eztabaida. Mantendu zure armak prest, ezkutuko zure alboetan. Erica, joan nahi duten trastelekua." Utzi zuen azkar.
  
  
  "Egingo dut, bene-benetan, horien atzean frantziako ateak", jarraitu zuen. "Haiek guztiak gela sartu, saiatuko gara hartu ih. Edozeinek inguruan duzu nahi, utzi orain, bidez joan ahal izango duzu atzeko atea".
  
  
  Begiratu zuen isil ofizialak. Dute non geratu ziren.
  
  
  Ona da. Saiatu gara saihesteko, tiroketa bat. Konfiantza me."
  
  
  Nintzen paseoan frantziako ateak noiz entzun nuen atea ireki bang batekin. Funtzionario gelditzeko saiatu polizia, baina ego kanpoan bultzatu zen. Entzun zuen horiek slam blokeatuta atea azterketa non Adelphia zen lotuak eta gagged, eta, ondoren, entzun zuen funtzionario ahotsa berriro. Ez du zentzu handirik ez balitz, bat baino gehiago gizon. Une bat geroago, ih izan, argi eta garbi ikusi bere gisa lehertu dute sartu egongela. Baziren sei Ihs - bost uniforme eta bat arrunta arropa. Gizon guztiak uniforme izan errebolber bere gerrikoak.
  
  
  "Zer esan nahi du?", esan zuen koronelak, zutik, baina ezkutatzen pistola bere atzetik.
  
  
  The plainclothes gizon urratsez urrats aurrera, gizon bat uniforme teniente da marra. The plainclothes gizona zen Stavros ' bizkarzain, nori zuen ikusi penthouse. Teniente izan zen, ziurrenik, cop Stavros izan bribed. Bat izan behar du, benetako polizia. Suposatzen zen izan bat egin-up, baina fidagarria istorioa sakatu.
  
  
  "Ez genuen espero duzu hemen, Oro har," teniente esan zuen. Begiratu zuen gela inguruan, ziurrenik bat Adelphia. "Ari zaren guztiak atxilotuaren traizio egiteko. Dugu froga hori zen hemen duzu bat betetzen komunista agente eta negoziatzeko sekretu bat hitzarmen nazioarteko bidelapur." Begiratu zuen, oso urduri.
  
  
  "Hau da, absurdua," Kotsikas esan zuen.
  
  
  "Ari zaren guztiak traidore," teniente ozen azpimarratu du. "Eta izango duzu exekutatu gisa, hala nola." Ikusi zuen bezala teniente atera bere errebolberra.
  
  
  The Stavros gizon grinned gogor. "Eta ez dago bat izango da exekuzioa hemen", esan zuen, ingelesez. "Noiz eutsi atxiloketa."
  
  
  "Ez dugu inolako erresistentzia fisiko zehar atxiloketa," Kotsikas esan gazte matematika ikasleak, nor agertu zuen komunikabideetan.
  
  
  "Ez?" the mertzenarioak eskatu Stavros. "Beno, gutxienez, hori da, zer polizia txosten dio. Beraz, jendeak entzuten dira irratian."
  
  
  Teniente adierazi errebolberra at Kotsikas. Dute dagoeneko asmatu duten une batean guztiak poliziak litzateke zozketa beren pistolak at teniente da seinalea. The Stavros gizon iritsi sartu bere jaka eta nodded nahi tenienteak, nor aktibatuta bere gizonak. Zapaldu zuen azkar bidez zabal atari, erakunde Wilhelmina at teniente bularrean.
  
  
  "Ongi da, hemen lo, argi eta garbi."
  
  
  Teniente me at stared, sorpresa grabatzen bere aurpegia. Stavros ' gizona ez da iritsi bere pistola oraindik, eta pare bat bakarrik uniformatu polizia iritsi ziren euren zorroak. Denek izoztu, eta begi guztiak aktibatuta me.
  
  
  "Tanta pistola," agindu zuen bere tenienteak. "Eta zuk, hau arretaz kendu eskua zure doublet."
  
  
  Ez bat, eta jarraian nire aginduak. Ziren out kalkulatzen zer dute litzaidake egin zidan. Bere ezkerrean, bainugela atea ireki eta Erika atera zen, seinalatuz bere Belgikako errebolberra at Stavros ' man.
  
  
  "Uste dut hobe duzu egin zuen bezala, dio,", esan zuen coldly.
  
  
  Frustrazioa eta haserrea ziren eraikin aurpegiak thug Stavros eta polizia teniente gisa begiratu dute Erika. Bere begiak begiratu ih aurpegia denbora luzez, asmatzen saiatzen ih-ren asmoak. Ondoren, infernua guztiak hautsi solteak.
  
  
  Horren ordez jaistea pistola, teniente adierazi bere ego nire bularrean eta eragilea bota bere ego hatz. Ikusi zuen tximista-azkar mugimendua eta hasi solairuan erori. Ego pistola joan off bat bezala eskopeta, eta sentitu zuen beroa, searing mina tiro bidez nire ezkerreko besoa. Gawk gainditu mimmo me eta apurtu beira egun osoan. Bere, solairuan jaitsi eta bota baino gehiago aulki batean bezala teniente duena, berriro ere, gawking begiak splintering egurrezko solairuan me ondoan.
  
  
  Izan zen, garrasika. - "Hil ih!" "Hil ih guztiak!"
  
  
  Just gisa tenienteak adierazi bere errebolberra me at, Stavros ' gizon jarraitu zion, eta bota bere pistola. Bat izan zen, beltz distiratsua submachine pistola, eta zuzendutako Erika ego bere burua. Erika tiro egin zion, baina galdu denean jaitsi zen on bat tribu. Jaurtiketa hit bat poliziak izterrean. Gizon mina garrasi zuen bezala solairuan jaitsi.
  
  
  Beste bi polizia ducked txikia. Zauritutako gizona eta beste polizia ducked cover atzean pieza txiki bat altzariak.
  
  
  Krizotou eta bi colonels zuten iritsi ziren oraindik, motionless, baina Kotsikas atera bere errebolberra eta tiro at teniente. Gizona erori zen, eta istripu bat sartu txikia aulki, shattering da zuen bezala jaitsi ego solairuan.
  
  
  Joan zen gora tiro posizioa. Stavros ' gizon besterik ez zuen jaurtiketa Erika. Galdu zuen delako, izan zen oraindik ere galdu bere oreka, saihestuz bere jaurtiketa, eta delako zuen bere burua azkar crouched behera.
  
  
  Hainbat pistola ziren tiro, aldi berean,. Kriezotu bat hil du poliziak, eta zuen jaurtiketa bi gehiago. Erika zehaztasunez tiro Stavros ' mertzenarioak laño tolestu dolarraren.
  
  
  Teniente izan zen prestatzen, eta bere bigarren saiakera eraso Kotsikas, baina ikusi zuen bere mugitu eta azkar urratsez urrats bakoitzaren aurrean tribu. "Ez nuke Stahl hori egin."
  
  
  Beste poliziak ukatu egin du borroka. Jaregiten beren armak, planteatu dute beren eskuak beren buruen gainetik. Teniente begiratu haiek, apaldu zuen bere pistola, eta jaitsi ego solairuan. Begiratu zuen at motionless gorputzak, ondoren, me at.
  
  
  "Hau da, atentatu bat,", esan zuen hoarsely. "Duzu oztopatu legezko lan polizia eta hil ofizialak beren eginkizunak. Ez duzu, get away berarekin..."
  
  
  Bere pistola hit zion ego buruak, joka ego hanka off. Zuen lurrean etzanda zegoen, arnasestuka, eskuetan bere burua. "Behar duzu isildu," I growled.
  
  
  The Colonels eta Kriezota eskuburdinak jarri eta bi ofizialak. Erica gogor atxikia hormaren kontra. Galdetzen nion. "Ez zaude ondo?"
  
  
  "Bai, Nick."
  
  
  "Pozik nago fidagarria duzu, Jauna Carter," Kotsikas esan zuen. "Guk zor bat"
  
  
  "Eta saiakera huts egin," Glavani gehitu.
  
  
  "Lortu dut harremanetan polizia komisarioak, eta hitz egin dut zion denbora luzez buruz zer gertatu zen hemen," Kotsikas esan, begira, goibel hartan zauritu teniente.
  
  
  "Zuk nahi nuke, bada, dut dute hogeita lau ordu lehenago egin duzu, Koronela", esan nion. "Olagarro helburu bizirik dago oraindik. Galdu Nystrom eta joango naiz talde Stavros."
  
  
  Zuen damak une bat. "Ondo da, Jauna Carter. Jarraituko dut bere lasaia, hogeita lau ordu. Baina, ondoren, bere gora egiteko bere bere mugitu."
  
  
  "Arrazoizko nahikoa", esan nion. "Bada, ez dugu aurkitu Stavros denbora honetan bihar eginda, kudea dezakezu zeure burua, hala ere nahi duzun."
  
  
  Kotsikas ospatu eskuan. "Zorte ona."
  
  
  Ego hartu zuen bere esku. "Ikusiko dugu behar da!"
  
  
  Bederatzigarren kapitulua.
  
  
  Noiz itzuli dugu, aurkitu dugu Minurkos pacing hotel gela. Argi zegoen ez zuela eman digu, hainbat aukera itzuli.
  
  
  "Dira colonels ados?" Galdetu zuen, begirada bat erliebe bere aurpegia.
  
  
  "Bai", esan nion.
  
  
  "Eta Vasilis?"
  
  
  "Zuen seguru eta soinu," Erica esan zuen. "Oso zortea izan dugu. Bat izan zitekeen bloodbath."
  
  
  "Eskerrak", esan Minurkos.
  
  
  "Ezin izan dugu egin gabe general", esan nion.
  
  
  "Pozik nago, hori Vasilis erakutsi berak ondo. Dute bizirik hiltzaileak atxilotu?"
  
  
  "ez. Kotikas bere galdetu digute, hogeita lau ordu arte ezin izan dugu lortu Stavros."
  
  
  Zuen isilik geratu zen une batez. "Ez nago ziur nago ados honekin sekretu. Baina ez dut oraindik. Jarraituko dut bere lasaia, hogeita lau ordu, gehiegi, Jauna Carter."
  
  
  "Eskertzen dut, Jauna Minourkos. Orain izan dugu, lan bat egin. Joan behar dugu ondoren Stavros."
  
  
  "Badirudi txarra jarraitzeko arazo hau konpontzeko zure kabuz," Minourkos esan zuen. "Hau eskatzen du laguntza polizia, Jauna Carter. Ezagutzen ditut pertsona batzuk fidatu ahal izango dut."
  
  
  Galdetzen nion. "Haiek bezala, nor izan zen Koronela Kotsikas asmorik konpromisoa masa hilketa? "" Ez, ez dut behar izan, aukera bat hartu ego, Jauna Minourkos. Ezin dut uste hori polizia ahal izango da, edo prest ekarri Stavros justizia. Nire gobernuak ezin bai. Horregatik izan dut aginduak hiltzeko Stavros lekuen gainean. Horiek aginduak dira berdinak direnak, Galdu Nystrom jaso bere gobernuak."
  
  
  "Baina gora joan penthouse izango litzateke bere buruaz beste egin", esan zuen.
  
  
  "Agian", esan nion. "Baina agian ez, kontuan hartuta zer dakit leku honi buruz. Eta zer ezagutzen duzu."
  
  
  Galdetu zuen. "Noiz joan nahi duzu?"
  
  
  Zuen begiratu at Erica. "Ez zaude ondo?"
  
  
  "Esan duzuna, Nick."
  
  
  "Adibidez, Stavros da orain galdetzen zergatik ez zuen entzun bere gizona. Uste dut, ez dago aukera bat dela Stavros izango itxaron penthouse zuen arte, ziur zerbait gaizki joan da. Beraz, izan behar zuen ez gaur gauean."
  
  
  "Zuk hitz egin zuen armatuak zaindariak", esan Minurkos. "Ezin duzu bidez joan sarreran korridorean."
  
  
  "Posible da. Baina Erica eta nik egingo dute hirugarren pertsona bati laguntzeko. Izan dut harremana, nire nagusi aurretik joan gara Kotsikas ' etxea. Beste agente bat da gimnasioan Atenas desberdin bat esleitzeko, eta berak lagunduko digu."
  
  
  "Ez dira soilik hiru duzu?" The Minurkos eskatu. "Aurka daiteke bi edo hiru bat aurka, nahiz eta lortu duzu hit lekuen gainean."
  
  
  "Jauna Carter gustuko luze aurka," Erica esan zuen, irribarrez.
  
  
  Irribarre egin zuen, aldi erreuma. "Era berean, ez dut plan bat dakar lau."
  
  
  "Lau?" The Minurkos eskatu, nahastu. "Bada ari zaren kontatuta me, zure konfiantza falta da. Ez dut ere jakin nola to shoot pistola bat."
  
  
  "Ez duzu", esan nion. "Hemen planoan, aipatu duzu, zerbait gogoratzen dut. Esan duzu hori, zure hil-idazkaria, Salaka Madupas, zuen anaia bat duten begiratu, oso zion bezala."
  
  
  "Bai", esan zuen Minurkos. "Pobrea lasaia, ez zuen, nahiz eta jakin hori ego anaia hil da. Zuen, eta Salaka ez zuten elkar ikusten, oso maiz, baina ez zen asko haien arteko maitasuna."
  
  
  Galdetzen nion. "Zenbat esan nahi du itxura Sardinzar bat?"
  
  
  "Jende asko. Ez zen bakarrik urte bat da bien arteko aldea. Batzuk esaten dute itxura bikiak izan ezik, hori Salaka zen buruz hazbeteko bat taller eta zertxobait baino astunagoak bere anaia."
  
  
  "Konpondu ahal izango dugu, hau da,", esan zuen, gehiago berak baino Erica eta Minorkos. "Ez da tipo hau bizi Atenas?"
  
  
  Minurk begiratu me at questioningly. "Bene-benetan hiriko kanpo herri txiki bat."
  
  
  "Dei em eta esan zion buruz Sardinzar", esan nion. "Ondoren, galdetu zion bada zuen lagundu nahi du mendekatzeko bere anaiaren heriotza."
  
  
  Erica begiratu me at. "Nick, esan nahi duzu ..."
  
  
  "Bada Stavros ezin asmatu bat iruzurgile, ondoren, beraz, ezin dugu", esan nion. "Janis Zanni ez da bakarra nork buruz hitz egin ahal izango hildako pertsona bat."
  
  
  "Hirugarren Salaka Madupas?" Erica eskatu.
  
  
  "Benetan. Agian bakarrik lortu zuen gurekin penthouse." Zuen aktibatuta Minurkos. "Egingo duzu dei em?"
  
  
  Minurk zalantzan bakarrik, labur-labur, " jakina. Eta ez dut ekarri ego hemen."
  
  
  Bi ordu geroago, besterik gabe, ilunabarrean, Sergiu Madupas iritsi bere hoteleko gelan. Zuen bat bezala zirudien meek, pertsona lotsatia, baina azpian azalera bat izan zen grim determinazio laguntzeko mendekatzeko matematika nagusien ardura bere anaiaren heriotza. Eman dut Em pare bat goi-heeled ballet zapatilak eta bigun bat hornigaia eta eman zion azkar bat ukipen-up. Noiz baino gehiago izan zen, begiratu zuen ia zehazki bezalako cheater litzaidake zuen ikusi bere penthouse. Guztiak egin ondoren, izan zen trickster Sergiu zen gisa posatzen, gure eskema, on dell berez, ez ego anaia.
  
  
  Bere hotel nahi du pertsona penthouse onartu Sergiu egiteko Zanni, faltsuak Madup.
  
  
  Denean bere amaitu da, bere atzera zapaldu eta denok hartu itxura ona. "Zer uste duzu?" The Minurkos galdetu zion.
  
  
  "Itxura oso bat bezala Salaka - eta, beraz, era bat bezala Zanni," Minourkos esan zuen.
  
  
  Gure deceiver, irribarre egin uncertainly me at. "Egin duzu lan ona, Jauna Carter,", esan zuen. Ego-en ahots zen oso antzekoa Zanni da, eta ego-ren ingelesa izan zen, buruz bera kalitatea.
  
  
  "Uste dut kudeatu ahal izango dugu, da," Erica esan zuen.
  
  
  * * *
  
  
  Ordubete geroago, iritsi gara Apollo eraikina. It was lunchtime in Atenas, eta kaleak ziren, ia hutsik ageri da. Eraikina bera izan zen, iluna, ezik, lobby eta urrutiko flickering argiak penthouse. Dugu eseri alokatu beltza sedan hamar minutu inguru, eta, ondoren, gizon garai bat zen izkinan inguruan etxea. Ibili zen zuzen autoa, eta eseri ondoan me egoitza aurrean. Erica eta Sergiu ziren atzealdean eserita. Minourkos hotelean geratu.
  
  
  "Kaixo, Carter," gizon altu esan zuen. Begiratu zuen beste bi eta ospatu Eric-en begiradapean.
  
  
  "Zerbait gertatzen ari da?"
  
  
  "Ezer ez duten bezala,. Ez zen bat ferret noiz iritsi zen." Izan zen, Bill Spencer, nire lankide at AIZKORA. Zuen berri izan nahi agentziaren zuen, eta bakarrik hura ezagutu laburki bere aurretik. Hala ere, Hawk izan ziurtatu zidan telefonoz zehar gure elkarrizketa labur lehenago duten Spencer izan zen pertsona ona. Arabera, nire argibideak, gainbegiratu zuen berezia igogailua penthouse bidez kristalezko eraikinaren fatxada ia hiru ordu.
  
  
  Ego sartu bere Erica eta Sergio. "Joan gara zerbitzuaren bidez atea lobby", esan nion, " hau gakoa. Sergiu doa lehenengo, eta gisa jardun dugu, bada, leku hau geurea. Dugu, bada, goiko joan, jarraitu egingo dugu gisa planteaturiko lehenago. galdera?"
  
  
  Ez zen pentsakor isiltasuna ilun autoa. "Ondo da", esan nion. "Let' s get hau baino gehiago."
  
  
  Lau gurekin atera inguruan beltza sedan eta elkarrekin ibili eraikinaren aurrean. Ezkerreko sarrera nagusia izan zen blokeatuta beira zerbitzua atea. Sergiu txertatuko gakoa Minurkos eman zuen Ume, sartu altzairu kirurgikoa tximeleta bihurtu da. Lobby, igogailua guardia aktibatuta gurekin sinesgaitza.
  
  
  Sergiu sartu zen lehen, eta jarraitu dugu. Bere, bada galdetu genuke benetan hartu Stavros harritu. Izan behar zuen pacing penthouse zain entzun zer gertatu zen Koronela Kotsikas ' etxea. Espero dut ez zuen bidali talde bat bere pertsona propioa ez ikertzeko. Ez zen aukera ere izan zuen, saiatu deitu Parakata azken egunean edo bi, eta aurkitu ezin izan zuen iritsiko Hema eta niri ez. Ez gai izatea harremanetan jartzeko edozein oihanean landaketak esan Stavros zerbait izan zen, oker.
  
  
  Hurbildu gara segurtasun guardia igogailua. Begiratu zuen Sergiu harritzeko.
  
  
  "Non egon zara?"
  
  
  "Hauek dira prentsa ordezkariak," Sergiu esan, jolasten out bere rol berria. "Buruz entzun dute, terrible sarraskia junta colonels hartu duten leku bat besterik ez duela ordu batzuk. Polizia informatzen tragedia. Egin nahi dute elkarrizketa labur bat lortzeko Mr. Minourkos ' iritzi hau terrible gertaera, eta hitz egin dut ih goiko solairuan."
  
  
  Hugo-ren stiletto sentitu da bere eskubidea forearm, eta nik galdetu nuen erabili behar da. Bada guardia izan guardiako pixka bat, zuen ezagutzen dute hori Zanni ez joan inguruan eraikinak.
  
  
  "Ondo da", esan zuen. "Hartuko dut igogailua zurekin."
  
  
  Igogailua zen sortu penthouse. Txirrina jo zuen, eta egin zuen, poliki-poliki hasi zen jaitsi. Da bat bezala zirudien betikotasunaren aurretik iritsi zen lehen solairuan, baina ateak, azkenik, swung ireki. Bera igogailua operadorea erabiltzen duten hartu me gora eta behera betebeharra zen. Igo dugu itsasontzian, berriz, igogailua operadorea ikusi Sergio. Egun itxita gurekin atzean, baina operadorea ez botoia sakatu gurekin jasotzeko.
  
  
  "Ez nuen ezagutzen duzun ziren eraikinaren inguruan," esan zuen Sergiu, begira digu kontu handiz ordezkatu.
  
  
  "Beno, orain badakizu," Sergiu erantzun irritably. "Utzi dut horiek betetzen newspapermen. Hartu gurekin goiko solairuan." Naiz bere emanez elkarrizketa bat."
  
  
  Gizon aztertu Sergiu aurpegia arretaz. "Deitu dut, bere goiko lehen,", esan zuen.
  
  
  "Ez da beharrezkoa!" esan Sergiu.
  
  
  Baina, joan zen comm kontsola aldean autoa. I nodded nahi Spencer, eta joan zen baino gehiago lick da. Kanpora bota zuen bere Smith & Wesson 38, eta beste gizon nabaritu mugimendua. Aktibatuta zuen, besterik gabe, denbora ikusteko pistola bere tenplu. Zuen arnasestuka eta slid solairuan.
  
  
  Erica joan kontrol panel. "Take it yourself on", esan nion.
  
  
  Gure bidean, cottage, dugu mugitu limp figura igogailua operadorea bat txoko igogailua, non ego, ez litzateke berehala ikusgai denean gurekin lau atera. Une bat geroago, ateak ireki penthouse korridorean.
  
  
  Susmatzen dut, ez ziren beste bi gizon on betebeharra. Horietako bat izan zen ilehoria thug litzaidake zuen bete lehenago. Ziren ekintza filmak, eta ez zuen jokatu nahi duten horiek. Ilehoria tipo jaiki atzean aulki sarreran penthouse, bestea, berriz, eserita geratu.
  
  
  Biek begiratu Sergio balitz bezala litzaidake dute ikusi mamu bat.
  
  
  "Zer arraio..." ilehoria gizon exclaimed. "Zer gertatzen da hemen?"
  
  
  Sergiu harrapatu rubia arreta, eta Spencer hurbildu beltzarana gizon mahaian. Gizona, poliki-poliki, gora ibili Spencer.
  
  
  "Eman dut baimena elkarrizketa horiek jende," Sergiu esan zuen.
  
  
  "Nola ez duzu get out penthouse?" Ilehoria galdetu zion gizonak.
  
  
  Baino gehiago ibili naiz, zion, berriz, Sergiu erantzun. Spencer izan zen ondoan zutik gizon iluna. Erica estaltzen digu, bai txiki bat Belgikako errebolberra ezkutuko bere poltsan.
  
  
  "Ez duzu gogoratzen noiz utzi dut?" Sergiu eskatu indignantly. "Hori izan zen duela ordubete inguru. Dut esan duzun hori..."
  
  
  Ez du azalpen gehiago behar zen. Hugo slid hotsik sartu nire eskua. Rubia harrapatu bere ezker eskuan eta bota bere bidean zion bezala, galdu zuen bere oreka. Zuen azkar marrazten zehar ego eztarrian labana-wielding eskutik. Odol splattered on Sergio da, alkandora eta jaka.
  
  
  Dark man hartu pistola, baina Spencer izan zen prest. Kanpora bota zuen itsusi bat garrote bere poltsikoan eta azkar jartzen da lapur burua, ondoren, bota gogor zeharkatu alanbre bi egurrezko heldulekuak. Gizonaren eskua inoiz iritsi pistola. Ego begiak zabaldu eta bere ahoa jaitsi ireki gisa alanbre bidez moztu haragia eta arteriak hezur. Odol gehiago splattered on alfonbra lodi gure oinak at gisa gunman salto egin eta bihurritu azkar Spencer-en grip, bere hankak dardarka airean. Ondoren, sartu zen bere laguna lurrean.
  
  
  Erica loosened bere grip on the trigger bere errebolberra. Sergiu begiratu gorpu batekin aurpegia zurbil, berriz, Hugo wiped pala on blonde en jaka. Spencer nodded me at, etsi noose hori hondoratu zuen sakon sartu gizonaren lepoa , eta buru penthouse solairuan. Hugo ospatu du bere eskua, eta Spencer atera berezia pistola litzaidake zuen aipatu zidan lehenago. Ego da, baldin eta enpresaren arabera, Efektu Bereziak eta Edizio-aire bat, pistola filmatzen dardoak. Dardoak bete ziren curare, azkar-jarduneko pozoia izan dut maileguan Indiar Kolonbiako.
  
  
  Sergiu zen bere zentzumenak. Joan zen atea, txertatuko funtsezko beste Minurkos izan Em eman, eta erabiltzen da desblokeatzeko heavy atea. Begiratu zidan, eta nik nodded. Zuen isilean bultzatu atea ireki eta urratsez urrats alde batera utzi geroztik, ezin izan zuen sartu penthouse. Ez zen laguntzeko prest etapa honetan, erasoa.
  
  
  Gurekin hiru azkar sartu atari, fanning out, Erica eusten errebolberra bere aurrean, prest sua, baina bera izan zen, besterik gabe, ordezko bat pistola. Ez zuen behar ohartarazteko Stavros da, pertsona edozein baino gehiago izan zen, guztiz beharrezkoa dugu aurretik aurkitu Stavros berak.
  
  
  Izan litzateke perfektua bada Stavros izan ere, bizi gela handi sarreran. Litzateke hartu dute kanpo-fluxua hau guztia oso azkar. Horren ordez, bat aurkitu dugu burly Hummer eserita luze bat bahá ' í bere itzuli digu, kopa bat brandy eskuan. Bere ikusi nuen, zorrotik uhalak non nengoen zutik. Izan zen oraindik ere armaturik , hau arriskutsua gizon.
  
  
  Ez zen bizi-aztarnarik barruko korridore liderra logela, baina ahotsak entzun ahal izango dira, batetik, ondo-lit bulegoan. Izan dut, besterik gabe, buruz buru Humvee denean, bi gizon ibili osoan bulegoan sartu eta egongela. Horien inguruan, Odina bat izan zen burly gunman bat submachine pistola bat sorbalda zorrotik, eta beste zen beste faltsuak Madupa, Janis Zanni.
  
  
  Gelditu dira noiz ikusi zuten gurekin, eta biek begiratu Sergio distiratsua begiak. Bi impostors pausatu une batez, elkarri begira, eta Mailu aktibatuta horiek eta ikusi adierazpen euren aurpegiak. Split bigarren bat geroago, thug eta Zanni iritsi beren pistolak.
  
  
  Spencer zuzendutako dart eta tiro. Ez zen tristea pop gelan, eta une bat geroago, black metal dart hegan atera inguruan gizonaren lepoa, hurrengo Adanen sagarra. Ego jaw hasi zen lan hotsik bezala Zanni stared beldurrezko at black objektu. Mailu hasi buelta bat catlike mugimenduaren eta tira bere pistola.
  
  
  Bere begiak bideratuta me lehen, eta ikusi nuen mehatxu horiek bezala, bere eskua aurkitu pistola bere zorrotik. Jaitsi zuen on bat tribu bakoitzean eta, aldi berean, swung bere besoa, lantzean begizta bat behetik, uzten stiletto. Da xerratan aire bidez gisa isilean bezala, deigarria dragoi bat da, eta bere mailua hit bularrean ondoan ego eta bihotza. Pala hondoratu sartu ego eta gorputza ozen batekin kolpe, eta etorri zen behera hilt.
  
  
  Hammer-en itsusiak begiak, lehenengo agerian me delako nen ez zen urdina soinean, betaurrekoak, begiratu zidan, une batez, sinesgogor dela nuke kudeatzen hiltzeko ego, beraz, azkar. Behera begiratu zuen at the knife, non ego-en kamiseta zen oozing crimson. Bildu zuen labana balitz bezala, tira, orduan planteatu pistola eskuan me norabidean. Baina izan zen, dagoeneko hilik. Erori zen ahoz behera, sofa gainean, bere ile luzea ezkutatzen gizakiaren ego nahasmena.
  
  
  Beste gunman izan, besterik gabe gelditu twitching solairuan. Zanni exekutatu aktibatuta atzera bulegoan, baina beste dart batetik Poeren aire pistola gelditu ego, zion sakatuz atzera.
  
  
  Zuen etsipenez saiatu har, ezin da iritsi, eta, ondoren, huts egin pitching bulegoan sartu atari, dardarka dago une batez, eta, ondoren, joan zen limp.
  
  
  Joan nintzen atea eta ikusi ez dagoela ez zen beste inor bulegoan. Atzera jiratu zuen besteak. I nodded aldera korridorean liderra logela, eta Spencer beat me. Erica jarraitu niri.
  
  
  Aztertu dugu gainerako lekuetan. Beste egongela, logela eta sukaldea. Aurkitu dugu armatu zigor bat jateko sandwich sukaldean. Beraz, Spencer aurkitu ego lehen. Bere, sartu besterik ez zuen tiro berriro aire pistola. Izan zen infernua tolestuta hil, ia irrikaz bezala Zach. Gizona izan zen hit alde noiz kanpora bota zuen luze bat Welby errebolberra.32. Arrazoi batzuk, erresumina ez zuen eraginik zion, beraz, azkar, eta ume kudeatzen tiro. Pistola neretzat out gela eta hit Spencer squarely saiheskiak, joka, bere ego itzuli moan. Bera izan zen, heldu batek aulki eta slapped aurpegia da noiz izan zen erakunde bat errebolberra me at. Aulki danbateko sartu zion, eta apurtu sartu bere aurpegia. Pistola joan off sartu sabaia, eta gizon hit solairuan bizkarrean, galdu arma. Spencer grumbled horma hartan zuen bezala zuzenduta aire pistola berriro.
  
  
  Bere garrasi egin zion. "Eutsi, hartu neurrira!"
  
  
  "Zergatik?" "Motherfucker get me!"galdetu zuen hoarsely.
  
  
  Berak zuzendutako berriro. Bere ego aldiko zion aurpegia eta hit zuen bere burua hormaren kontra. Ondoren, pistola postuan, bere, eta, beraz, galdu zuen bere ego. Da clattered zehar mosaiko sukaldea solairuan, eta begiratu zidan daze batean.
  
  
  "Esan nuen itxaron," I growled.
  
  
  Gure begiak bildu zen une batez, eta, ondoren, behera begiratu zuen, eskuetan at zauria pean bere saiheskiak. Izan zen bezala, bat simple zauria haragia, baina ez da traba me askoz oraintxe. Zuen baino gehiago ibili eta ahuspezturik aurrean gunslinger. Ego begiak irekita zeuden, eta bere gorputza zen oraindik ere borrokan ari pozoia. Izan zen horietako bat arraroa duten pertsona natural bat izan immunitatea zenbait produktu kimiko toxikoak, eta horrek, berriz, ez da osoa, eragindako curare hiltzeko egos, poliki-poliki, baizik eta berehala. Pozik nengoen, hori horrela izan zen. Agian batzuk eskuratu ahal izango dut erantzun.
  
  
  Erica sartu zen sukaldean une hartan, baina bere pistola ez zuen tiro oraindik. "Ego ez da hemen", esan zuen.
  
  
  Zuen heldu zion kamiseta eta astindu zion. "Non da Stavros?" Eskatzen dut.
  
  
  Gizona niri begiratu. "Zer da zure negozioa?" izan zen beste bat inguruan Stavros ' American fanatics, baina ego-en ilea ez zen, betiere, Hammer-en.
  
  
  Izan zen Luger hori bere bota bere zorrotik eta sakatzen bere ego aurka gunman da ezker cheekbone. "Bada, esango didazu non dagoen, ziurtatu dut idazten duzu medikuarengana denbora aurreztuko duzu." Izan zen gezur bat, jakina. "Bada, ukatzeko, ez dut trigger tira. Hitz egin."
  
  
  Zuen begiratu zidan, begi eta estimatzen zuen zer zuen ikusi. "Neurrira, guztiak eskuineko,", esan zuen hoarsely. Erresumina zen dagoeneko lanean zion. "Benetan duzu gorde me."
  
  
  Zuen nodded zion.
  
  
  "Joan zen Mikonos."
  
  
  Trukatu zuen begiradak batera Erica. Irla Mikonos bat izan zen bakarrik bi kokapenak non Stavros eraiki bere elite matxino corps. "Orain, esan zidan,", esan nuen, sakatu Luger Ego aurpegia. "Ez zuen lortu nabarituko buruz colonels?"
  
  
  The lapur chuckled, ondoren, bere aurpegia contorted batera, bat-bateko mina. "Zanni izeneko Kotsikas' hasiera. Bat polizia erantzun. Esan zuen, teniente eta gizon horiek ez ziren fin, eta hori colonels hildako izan ziren."
  
  
  "Zer arraio?" Spencer exclaimed.
  
  
  Spencer harritu zen erantzuna, baina ez zen. Koronelak Kotsikas pentsatu azkar denean txirrina jo, eta eman bat poliziak. Kotsikas kontatzen ez zuen ez bada bidali faltsua mezu penthouse, Stavros joango ez dago bere gizonak. Kotsikas ez dute denbora koordinatzeko gurekin, zuen, beraz, joan aurretik eta egin zer iruditu zitzaidan onena. Zentzu egin du, baina koronelak ezin dute ezagutzen duten erreuma zuen litzaidake behartuta buruzko cop ahalbidetuko luke Stavros utzi penthouse aurretik ez dugu lortu.
  
  
  "Zergatik litzateke Stavros joan Mikonos?" hiltzen gunslinger eskatu bere tartly. "Nahi galdeketa tropak?"
  
  
  Beste twinge mina hit zion. "Get me mediku bat," arnasten zuen.
  
  
  "Hitz egingo dugu lehen."
  
  
  Xuxurlatu zuen hitzak. "Deitu zuen, bai udalekuak elkarrekin. Nahi zuen tropak ekarri Atenas. Komandante Mikonos esan buruz zerbait ez da mugitzen bere tropak arte jaso zuen jakinarazpena batetik Minurkos. Stavros zen oso haserre berarekin. Zuen hegan, ez pertsonalki komandoa."
  
  
  Bere hazi. Gizon tentetu shuddered. Ego-ren aurpegia da dagoeneko urdina.
  
  
  "Let' s get out hemen," agindu dut. Jiratu zuen Spencer. "Hemen lo."
  
  
  Erresumina ez du zentzu handirik ego ahotsa. "Ez dut minik, Carter."
  
  
  Bere aztertu da. Bat besterik ez zen zauria ez dute ezer funtsezkoa da. "Duzu isuna izango", esan nion. "Bat jarri benda honetan eta dei Hawke hemendik. Esan emu buruzko azken garapenak. Izan dut Minurkos deitu mediku bat zaindu zure zauria. Edozein galdera?"
  
  
  "Bai", esan zuen. "Zergatik ez duzu bere nahi izan duzu, Mikonos?"
  
  
  "Lortu behar duzu, apur bat hobeto, Spencer.
  
  
  Stavros da oso garrantzitsua niretzat. "
  
  
  "Esango Hawk hori?" "Zer da?" galdetu zuen sourly. "Me gomendatzen zuen aldi baterako lan honetan zeregina."
  
  
  "Esan em ezer nahi duzun." Aktibatuta zuen bere, holstering bere luger . "Goazen, Erica."
  
  
  "Zer espero duzu me, besterik ez itxaron nuen arte jakinarazpen bat lortuko duzu? Spencer eskatu.
  
  
  Bere, gelditu eta pentsatu une batez: "Bihar at gosaria denbora, utzi ahal izango duzu. Beranduegi izango da egiteko egunkariak istorio hau kontatu. Izan Minurkos poliziari deitu eta kontatu zien dena. Dei Koronelak Kotsikas eta eskatu zion laguntza Minurkos ego. Ondoren, I izango Mikonos aurkitu eta Stavros, bat ez bada. Izango da goizegi zion jasoko buruzko edozein albiste zer gertatu zen hemen, eta, aldi Kotsikas ' etxea."
  
  
  "Zer Sergiu?" Erica eskatu.
  
  
  "Ari gara jarriz ego hasiera", esan nion. "Zuen lan ona egin zuten, eta, orain, atzera jo zuen bere familia."
  
  
  "Carter," Brown esan.
  
  
  "Bai?"
  
  
  "Egin dut hobeto hurrengoan."
  
  
  Bere, begiratu zion. "Ondo da", esan nion. "Goazen, Erica. Behar dugu harrapatzeko, beraz."
  
  
  Hamargarren kapitulua.
  
  
  Mikonos portua finkatzeko bat bezala masiboa landuta zafiro goizean eguzkia. Bat izan zen, ia erabat itxietan portua txiki batekin txalupak eta txalupa barruan eta bi handi gurutze-ontzi ainguratuta itsasoan horma. Ontziak ez zuen sartu Mikonos. Bidaiari izan zuen oinez behera unsteady eskailerak bere ekipajea bere eskuetan itsasontzi, zein hartu ih itsasertzean talde txikietan.
  
  
  Erica eta ez nuen bizirauteko labur honetan abentura. Iritsi gara berria aireportua beste aldean irla bat besterik ez ordu eta hartu autobus behera bumpy errepide herrira. Orain eserita nengoen zuzen horia aulki batean beachside kafetegi baten azpian mihise olana, behaketa dozena erdi bat mustachioed greziako marinelak gida berri bat margotu arrantza-itsasontzi sartu da ura besterik hamabost metro kanpoan. Erreka zuloan aktibatuta kanpoan me bi noranzkoetan , lerro bat whitewashed etxe batera kafetegiak, dendak, eta hotel txiki. Hartu nuen zurrutada bat Nescafe, greziako sinboliko omenaldia American kafea, eta, ikusi bezala, mimmo zen bultzatuta bat gizon zahar bat, lastozko kapela saltzen mahats eta loreak. Hau giroa, gogorra izan zen, gogoratzen dut, izan zen hemen gizon bat hil.
  
  
  Erica ez zen nirekin. Zuen sartu desagertu labirinto elur-zuri pankartak, ez oso urruti, waterfront, aurkitu emakume zahar bat zuen, ez zekien bere egonaldia Mikonos duela urte pare bat. Behar izanez gero buruzko edozein informazio Mikonos, duzu aktibatuta beltzarana zaharra ladies beltza shawls duten alokatu gelak euren etxeetan bisitariak. Bazekiten dena. Erika joan buruz jakiteko, militar camp uhartean, eta jakiteko non camp komandante bizi liteke, zeren, ikusiko dugu ziurrenik aurkituko Stavros dago.
  
  
  Izan dut, besterik gabe, akabera Nescafe denean, Erica, kulunkatzen gainean harrizko bide aurrean cafe, jantzita zegoen horia galtzak, bere ile gorri luzea lotuta batekin itzuli horia zinta. Oraindik ez dut aurkitu da zaila ulertzen zergatik neska eder bat bezala Erica izango litzateke sartu marraztuko nire mundua. Hey, izan behar duzu ezkondu bat, gizon aberats batekin villa eta zuri luze bat yacht kanpo Tel Aviv. Hori guztia izan zuen egin behar izan bere itxura. Agian, ez zuen ezagutzen. Edo, agian, yachts, besterik gabe, ez ziren bere mota.
  
  
  "Bat bezala begiratzen duzu, turismo, Nick," irribarre egin zuen, eserita hurrengo zidan. "Izan ezik, jaka eta gorbata."
  
  
  "Give me orduko beste," esan nuen. "Zer ikasi duzu?"
  
  
  Zuen agindu kopa bat beroa tea zerbitzari batetik, eta utzi zuen. "Ona da hori joan nintzen, bakarrik. Maria ez da benetan nahi lehen hitz egin. Horiek island oso urrun arrotz, eta edonork nork ez du hemen bizi ezezagun bat da."
  
  
  "Zer zen ustezko esan?"
  
  
  Erica hitz egiten hasi, baina beno, nik arte itxaron behar izan zuen zerbitzari utzi hey, tea. Zenean desagertu zen, isuri zuen azukre batzuk sartu kopa bat ireki ontzi. "Ez dago gertu camp Ornos Hondartza, eta pare bat bakarrik island izan dira barruan. Komandante bizi bat alokatu villa gertu camp. Ego izena da Galatis. Odin biribildua tokiko bi taxi-gidariak eta gidatzen bi Estatubatuar nahi Renia Hotel. kanpoaldean herrian; geroago, pertsona bera hartu ih villa de Galatis."
  
  
  "Bikaina adimen lan, Galdu Nystrom", esan nion. "Goazen, goazen Renya."
  
  
  "Dut, besterik gabe, eseri," salatu zuen. "Oraindik ez dut erdi tea kopa bat."
  
  
  "Lortu dut duzu beste kopa geroago." Zuen dituena bere batzuk drachmas mahai gainean.
  
  
  "Ongi da", esan zuen, azkar hartu beste zurrutada tea, ondoren, igo jarraitu niri.
  
  
  Ibili gara batera mimmo kafea boardwalk eta talde txiki bat ireki plaza non autobusak joan kanpoaldean gelditu. The post office eta polizia egoitza ate aurrean plaza, eta han eseri bat tarnished brontzezko estatua antzinako heroi bat. Hau gainditu dugu plazan, off aktibatuta lubeta bat sartu txiki auzoan, eta laster iritsi Renia. Bat izan zen, multi-maila hotel, muino baten gainean eraikitako bat ia tropikalak lorategi aurrean da.
  
  
  Lerdena gizon gazte aurrean mahaian izan zen, oso ongi etorria. "Bai, bi Estatubatuar iritsi zen atzo. Dira zure lagunak?"
  
  
  Zer da ih-ren izena? Galdetu nion.
  
  
  "Let me ikusi." Bota zuen aldizkari bat atera azpian counter eta ireki da. "Ahh. Brown jauna eta Smith Jauna."
  
  
  "bai. Izango dira gure lagunak", esan nion. "Zer gela dira? Nahi dugu sorpresa ih."
  
  
  "Ari dira at 312. Baina dagoeneko ziren desagertu. Aipatu dute hori atzera egingo dute bazkaria hotelean eguerdiko aurretik."
  
  
  Egiaztatuko dugu gela, hala ere. Zuen atea jo eta gero, ibili, efektu bereziak emandako guys inguruan efektu bereziak saila. Dugu atea itxi atzean digu, eta inguruan begiratu. Bai big ohe ziren oraindik, unmade, eta erdi-hutsik botila whisky eseri nightstand. Stavros ez zen askoz edale bat, beraz, izan zen pentsatu nuen, ego mertzenarioak berarekin ekarri zuen nork edan alkohola.
  
  
  Aparte scotch eta batzuk zigarro butts, ez zuten utzi, beste ezer. Stavros, ziurrenik, ez zuen ekarri edozein ekipajea. Izan zen zerbait egin behar izan zuen, eta ez da hartu luze. Em zuen jakiteko telefono dei batek gizon bat erreklamatzeko Minurkos, eta proba leialtasuna Galatis, camp komandante. Galatis 'bizitzan izan litzateke berehalako arriskuan izan zuen bada obeditu Minurkos' aginduak arte ez mugitzeko gehiago txostenak jaso ziren zion. Geroztik Stavros iritsi zuen atzo, Galatis liteke dagoeneko hilda.
  
  
  "Genuke hobeto joan villa", esan nion.
  
  
  "Ez naiz zurekin, Nick."
  
  
  Ondoren ordu erdi zain, aurkitu dugu, azkenik, taxi-gidari enbata ouzo, bere kafea. Ez zuen asmoa txikienak izan gidatzeko gurekin villa arte erakutsi zuen em wad drachmas, whereupon zuen baino gehiago hunched eta ekarri digu taxi bat. Bat izan zen, beat-up 1957 Chevrolet, gehienak loreak joan eta kotoia artilea itsastea tapizatuak. Taxi gidari bat hartu zaharra motorra zion, eta horrek bat egin ozen belch gisa bultzatu dugu.
  
  
  Gehienak ride hartu leku on bat gaizki asfaltatutako errepide batera uharteko kostalde harritsu, non itsaslabarrak sheer eroriz off Aegean Sea sartu. Noiz izan dugu ia aldi Ornos Hondartza, gidariaren aktibatuta baten gainean zulatutako gravel road norabidean camp eta villa. Dugun bezala gainditu handiko alanbre-alanbre hesi, besterik ez dugu bat harrapatu ohi camp, berdea, eraikin lurking distantzia. Aktibatuta dugu kanpoan hesi eta kalera bide luzea ekarri zuzenean villa. Noiz iritsi gara etxe batera mosaiko teilatua, zuen zen galdetu taxi-gidari itxaron zuen, eta ez zirudien oso egiteko prest, beraz.
  
  
  Izan dugu ezer egiteko prest denean, bere aita jo ornate egurrezko ate aurrean. Erica berriro ere izan Belgikako errebolberra ezkutuko bere poltsan, eta denbora honetan espero zuen erabili. Zuen lasai eseri ondoan me eta egun itxaron. The luger izan jarri da alboko poltsiko nire jaka, eta nire esku zegoen berarekin. Neskameak, adineko greziako, atea ireki.
  
  
  "Cali izan da eguneratu," zuen agurtu gurekin. Jarraitu zuen greziar. "Ez duzu ikusi nahi komandante?"
  
  
  "Barkaidazu", esan nion, astiro-astiro, bultzaka ego alde batera utzita. Erica eta mugitu dut sartu egongela handi bat, bakar bat kristalezko horma baten aurrean zuhaitzez betetako magalean.
  
  
  "Mesedez!" Gizon zaharrak ihardetsi ingelesez.
  
  
  Mugitu dugu zentzuz gela gela, eta azkenik ezagutu gela handi bat. Ez zen inor ez dago.
  
  
  "Non komandante?" Erica eskatu gizon zaharrak.
  
  
  Astindu zuen bere burua bortizki alde batetik. "Ez villa. Bisitatzen".
  
  
  Galdetzen nion. "Non?"
  
  
  "Joan nintzen Amerikarrek. Camp."
  
  
  "Efaristo", esan nion, eskertu zion.
  
  
  Joan ginen eta joko hau jokatu cockpit berriro. "Hartu gaituzte, kanpamentu militarra," esan zuen gidari.
  
  
  "Zer egin behar dugu lortuko dugu, ez?" Erica eskatu.
  
  
  Taxi bota kanpoan etxe eta buru atzera behera gravel road. "Oraindik ez nago ziur," onartu dut. "Besterik ez dut sentitzen behar dugu, gutxienez, hartu begirada bat kanpotik."
  
  
  Baina ez genuen lortu duten arte. Noiz dugu, aktibatuta atzera errepidera orain ran paralelo hesi eta jarraitu bat da, batzuk ehun metro, ikusi nuen leku bat, non pneumatikoen ibilbideak atera zen galtzada eta gelditu gertu batzuk, sastrakak.
  
  
  Esan nion gidariari. "Stop!"
  
  
  "Zer da, Nick?" galdetu Erica.
  
  
  "Ez dut ezagutzen. Hemen lo."
  
  
  Igo zuen inguruan cab eta bota luger . Bere poliki-poliki mugitu mimmo pneumatikoen ibilbideak bidean sasitza. Ez zen froga bat borrokatzeko gertu non autoa zegoen aparkatuta. Behin zuhaixka, aurkitu zuen zer zen beldur. Atzean lodi bat bush, gizon altu bat, mehe arautuko bere eztarria moztu belarrian etatik belarrian. Galatisa behar dute aurkitu bere.
  
  
  Itzuli dut autoa, eta esan Erica, eta besterik ez dugu han eseri pixka bat, berriz, taxi-gidari begiratu digu rearview ispilu.
  
  
  "Stavros behar izan dute bat Galatis' menpeko ofizialak bere alde orain", esan nion, hein handi batean. "Bada, ez dugu aurkitu Stavros, egingo zuen tropa hauek Atenasen bihar".
  
  
  "Ezin dugu jarraitu zion camp, Nick," Erica esan zuen. "Bat izango zuen armada txiki babesteko ego ez dago".
  
  
  "Izango dugu itzultzeko hotel eta espero zer Stavros esan zien, egia da - esan zuen asmoa izan, ez eguerdian. Egingo dugu itxaron ego ez dago".
  
  
  Aldi Renya, Erica, eta hori egin nuen Stavros ' gela ikusi gabe. Blokeatuta dugu geure burua, eta itxaron. Erdian izan zen goizean. Ohe egin ziren arte, beraz, ez dugu behar kezkatu langileak. Bota zuen gurekin bai txiki bat filmatu whisky, eta jokatu dugu joko bat ohe-ertzean ondoren edateko da.
  
  
  "Zergatik ezin izan dugu hemen oporretara bezala turista?" Erica salatu. "Ez da ezer egin, baina bisita errotak, joan hondartzak, eta eseri kafetegi behaketa mundu joan?"
  
  
  "Agian hemen egongo gara elkarrekin, egunen batean," esan dut, ez sinesteko da minutu bat. "Egoera desberdinak, egoera desberdinak."
  
  
  Erica hartu off txiki gillette litzaidake zuen gastatu bere galtzak. Zuen jantzita, bat bakarrik sheer blusa sartu bilduta bere galtzak. Eseri zen atzera behera ohe gainean, bere oinak oraindik lurrean, bere ile gorria nahaspila bat lautada berde coverlet.
  
  
  "Ez dugu hainbeste denbora elkarrekin", esan zuen, gora begira sabaia. Argi brisa bat izan zen leiho irekia bidez, argi itsas brisa. "Ez du axola nola funtzionatzen guztiak."
  
  
  "Ezagutzen dut."
  
  
  "Ez dut nahi, itxaron zerbait posible, gaur egun eta etorkizunean elkarrekin. Agian, inoiz ez da etorri." Zuen hasi unbutton bere blusa.
  
  
  Bere, begiratu nah. "Erica, zer arraio egiten duzu, neurrira?"
  
  
  "Ez naiz ohitu biluztu", esan zuen, ez niri begira. The blusa kendu zen. Zuen unzipped bere txiki bra eta eskuilatzea kanpoan bere ego. Behera begiratu zuen bere at.
  
  
  "Ez duzu konturatzen Stavros etorri daiteke hemen edozein unetan?" zuen galdetu zion.
  
  
  "Bakarrik erdian goizean." Zuen desegin atxikitzeko bere horia galtzak gerritik at zen, eta dio bere ih baino gehiago bere aldakak. Ez zen soilik zati bat barruko arropa azpian, txiki bat, oihal zati hori ozta-ozta estaltzen ezer.
  
  
  Gogoratzen dut bere, eta nire eztarria joan lehorra. Gogoratu zuen purua animalia plazerra sentitu litzaidake zuen berarekin.
  
  
  "Erica, ez dut uste -" saiatu naiz protesta.
  
  
  "Ez dago denbora", baieztatu zuen me, mugitzen languidly ohe zehar. Ikusi zuen bere gorputza mugitu eta luzatzeko. "Zeuk esan duzu Stavros ziurrenik pasatzeko osoa goizean hitz berriak camp komandante."
  
  
  "Ezin dugu ziurtatu horri buruz," nik esan bezala egin zuen undid nire gerriko. Nire pultsua bizkortu, eta sentitu zuen ezagutzen barruko erreakzio bere ukitu.
  
  
  Berak bota ninduen bere eta mugitu me norabidean. Nire ezkerreko eskua mugitu nire bularrean bere kabuz.
  
  
  "Nola ziur egon behar dugu, Nick," arnasten zuen, iritsi sartu nire arropa.
  
  
  Zer arraio, pentsatu nuen. Atea blokeatuta. The Luger izango eskura erraza." Entzuten dugu Stavros zuen aurretik gelan sartzen da. Eta izan nuen sentsazio bera bezala Erica. Hau izan daiteke azken aldiz.
  
  
  Aktibatuta zuen eta utzi bere begiak baino gehiago ibiliko Erika gorputza eta zurda flaming ilea erortzen baino gehiago bere esne-sorbaldak, eta galdetu, ez zuen inoiz emakume bat gehiago desiragarria baino Erika Nystrom. Edozein lekutan. Edozein unetan.
  
  
  Bera izan zen, musu ee eta bere ahoa izan zen, beroa eta hezea da, eta ez zen bat behar modu sakatzen zuen bere ezpainak nirea. Noiz musu eman dugu, zuen biluztu zidan, eta ez nuen bere gelditzeko. Ondoren arautuko dugu ohe gainean elkarrekin, eta bota zuen gardena kulero off bere izterrak eta izterrak. Azkenean, me lagundu zuen arabera nahasgarria ih.
  
  
  Etzan zuen atzera, bere begiak ia itxita, eta iritsi da niretzat. Baino gehiago ibili naiz bere, eta bota zuen niri bere. Dugu musu sutsuki berriro, eta ospatu zuen me eta laztandu zidan. Noiz bota zuen me, ez zen une bat denean, bere ahoa ireki plazer, eta, ondoren, behe-moan ihes egin zuen bere eztarria.
  
  
  Bere aldakak mugitu nire aurka, ekimenari eta zorrotzak. Erantzun zuen bere bultzaka, bere gogorrean. Luze izterrak altxatzen off ohe eta blokeatuta nire atzean, behartuz me sakonago barruan.
  
  
  Eta, ondoren, leherketa bat izan zen. Etorri da lehenago, eta botere gehiago duten baino nuen inoiz pentsatu posible, egiteko nire haragia dar-dar egin eta dar-dar bere hutsez boterea eta bakarrik igaro ondoren, izan dugu, bai spared guztiak asaldura hori izan zen, dagoeneko eraikitzeko gure barruan. Geratu ginen bigun bat uhinen plazer hori poliki-poliki sartu sakonena eta gehien intimo zati digu.
  
  
  Dute jantzita, poliki-poliki. Izan zen oraindik ere, goizean goiz. Hala ere, hasi zen beldurra Stavros agian ez erakusteko. Izan daiteke zuen aireportuan zain plano bat Atenas. Agian zuen esan zuen itzuli eguerdian bakarrik bota edozein pursuers off bere ibilbideak.
  
  
  Izan zen hamaika-hogeita hamar. Erica gehiago edan whisky, eta tentsioa barruan Nah gero eta handiagoa zen, hau izan zen, jakina islatzen du bere aurpegia.
  
  
  "Noa lobby", esan zuen hamaika at-hogeita bost.
  
  
  "Zergatik?"
  
  
  "Agian deitu zuen eta aldatu bere planak", esan zuen, bat hartu azkar arrastatu luze bat zigarro. "Dutela jakin liteke zerbait."
  
  
  Ez dut saiatu bere gelditzeko. Bera izan zen, guztiak urduritzen dugu, nahiz eta egin zuen maitasuna lehenago.
  
  
  "Ondo da", esan nion. "Baina sartu exekutatu bada Stavros, ez hartu zeure burua. Utzi zion hona etorri."
  
  
  "Ondo da, Nick. Agintzen dut."
  
  
  Ondoren, bere aita Erica hasi erritmoa gela. Bere sam izan zen, urduri. Garrantzitsua zen hori ekarri dugu Stavros hemen. Izan dugu atzetik ego nahikoa luzea.
  
  
  Bakarrik izan zen bost minutu ondoren Erica behera joan hotel harrera noiz entzun zuen zirrara bat korridorean. Eta bere bota bat 9 mm-ko luger eta joan zen atea. Entzun zuen, adi-adi. Ez zen beste soinu. Itxaron dut bere, baina ez da ezer gertatu. Zuen desblokeatu atea kontu handiz eta lasai. Ireki hazbeteko bat, kanpora begiratu zuen korridorean sartu. Ez zen inor ez bistan. Bere senarra begiratu behera aretoan, eta begiratu atzera eta aurrera.
  
  
  Ezer ez. Mistletoe korridore ireki arku liderra lorategian. Joan nintzen, eta begiratu, eta berriro, ez nuen ezer ikusten. Ez zen irteera bat lorategian berrogeita hamar oinak behera aretoan. Zuen azkar joan behera dago, inguruan begiratu, eta, azkenik, eman. Nire nerbioak izan behar ertzean, erabaki dut. Joan zen atzera erdi-irekita gelako atea eta sartu.
  
  
  Besterik ez zuen izan grabbing atea itxi du bere atzean, nabaritu zuen mugimendu atera txoko bere begi zen, baina berandu erreakzionatu. Bat crunching kolpe atzera nire burua eragin bat dizzying mina nire burua eta lepoa. The Luger slid inguruan nire besoa. Zuen harrapatu doorjamb eta ospatzen baita berea, leaning da. Ohi bat harrapatu zuen, aurpegia bere aurrean, eta sentitu nen zer zuen ikusi penthouse Atenasen. Izan zen, popa, scowling aurpegia Adrian Stavros. Egin zuen animalia bat soinu bere eztarria, eta iritsi itsusi hori aurpegia. Baina, ondoren, beste zerbait hit me buruan berriro, eta distiratsua argiak keinuka barruan. Da floated bat sartu itsaso beltza, eta ez zen horizonte lerro arteko itsaso beltza, eta beltza zerua. Guztiak itxita on me eta batu bat sartu swirling ilun masa.
  
  
  Hamaikagarren kapitulua.
  
  
  "Zuen esna."
  
  
  Entzun izan dut bere ahotsa indistinctly, balitz bezala izan zen me datozen beste gela. Nire begiak ireki, baina ezin dut foku horiek. Ikusi zuen hiru vague forma inguruan.
  
  
  "Egia esan, zure begiak ireki."
  
  
  Ahotsa ezaguna izan zen. Da, baita Adrian Stavros. Saiatu zen ardatz bere iturria. Ego-ren aurpegia alaitu nire ikuspegia. Begiratu nuen, sartu gogor, gogor aurre bere receding hairline, ile iluna, eta izoztutako hotza begiak, eta neure burua gorrotatzen emateagatik em hartu zidan. Bere begirada aldatu zion beste bi aurpegiak aldeetan. Bat izan baita osasuntsu bat, ziortza-skinned tipo bat urdin begi gainetik bere ezkerreko begia. Hura izan zen hartu ego Stavros ' Brasilgo bizkarzain. Beste gizon izan da, nahiko gazte eta jantzi bat kaki uniformea. Zuen asmatu, hori izan zen, ofizial izan duten ordezkatu exekutatu Galatis.
  
  
  "Beraz," Stavros batean esan zuen venomous ahotsa. "Leiho garbiagoa". Kanpo utzi zuen moduko bat throaty barre. "Nor dira benetan duzu, Della?"
  
  
  "Nor dira benetan duzu, Della?" Erantzun nion bere nahian, nire burua garbitzeko, uste nahian. Pentsatu nuen, Erika eta galdetu dute litzaidake aurkitu bere, gehiegi.
  
  
  Stavros bota me out eta hit me atzera bere eskuan, eta orduan bakarrik egin zuen, konturatu nintzen eserita zuzen bat aulki. Ez zuten konektatu me, baina ez zen Luger. Hugo izan zen, oraindik ere igota nire forearm, azpian nire unbuttoned jaka. Zuen ia erori off bere aulki denean kolpe lehorreratu.
  
  
  Stavros atxikia neurri ona, eta noiz hitz egin zuen, bere ahots bat bezalakoa zen growl bat emakumezkoak leopard. "Ikusten dut, ez duzu aitortu zidan," zuen hissed. Bere, ikusi armadako ofizial begiratu zion. "Orain badakizu zer nolako gizona zaren aurre."
  
  
  Bai, ero, pentsatu nuen. Ruthless gizona preys besteen gainean. Orain ulertu zuen zergatik deitu dute ego bat, Beraz. Denbora honetan, mantendu zuen bere ahoa itxi. Zuen zuzentzeko sortu, harrapatu aurrean bere kamiseta, eta tore da zabalik. Zuen stared masa orbain bere enborra, antza denez, sua. Horrexegatik da dute estalita gehienak gorputzaren ego.
  
  
  "Ikusten duzu hau?" zuen growled, bere begiak distiratsuak ere biziko. "Hau lortu nuen, apartamentu batean sua nuen mutiko bat izan zen. Nire aita bat hartu pizten zigarro ohera zion, azken batean sail bat arduragabekeria aurkako ekintza bere familiaren ego. Baina bizirik dut, ikusten duzu. Ez, uste dut infernua, zeren nik dagoeneko ez dago".
  
  
  Beraz, hau izan zen big falta pieza Stavros ' puzzle. Sua snapped barruan zerbait zion. Erre kanpoan utzi zen arima, bakarrik utziz belztu core. Zuen buttoned bere kamiseta, konturatu zen zergatik izan zen zutik, beraz, argi eta garbi. Bere osoan enborra behar izan gorpuak batetik scarred ehuna.
  
  
  "Orain ulertzen duzu," zuen hissed me at. "Orain esango didazu nor zaren eta zer egiten ari zara hemen, Mikonos, espioitza on me".
  
  
  Husky, ilun-aurrean tipo hurrengo zion bota zerbait labur inguruan bere poltsikoan, ustez klub bat, badaezpada zen ergelak nahikoa erronka Stavros.
  
  
  "Hau da, CIA?" Stavros ' itsusi ahotsa itzuli zen niretzat. "Ba deia Galatis, berriz, bat izan itxurak Minurkas?"
  
  
  Zuen ordezko berak, bestela izan litzateke baino gehiago. Bada, Erica, ez baitzen sufrimendua hotelean counter, horrexegatik da, izan zuen itzuli laster hemen. Bada, zortea dut, eta berak ordaintzen arreta, ezin izango zuen gela sartu eta bihurtu ih da preso. Egingo zuen borroka hau, eta behar dut, kontziente izan behar da eman bere laguntza.
  
  
  "Bai", esan nion. "Da CIA."
  
  
  "Bai, egia da irteten," Stavros esan zuen. "Eta zu hemen etapa estatu kolpe bat nire aurka?"
  
  
  Stavros ' begiak keinuka me at maniacal gorrotoa.
  
  
  "Horrelako zerbait."
  
  
  "Zer dira xehetasun hau CIA lursail?" eskatzen Stavros.
  
  
  Berea zalantzan. Bada, esan zuen, gehiegi, ez litzateke soinu faltsuak. Husky planteatu club berriro.
  
  
  "Itxaron," gazte ofizial bat esan lodi azentu. "Duela gutxi Grezian, aztertu ditugu zenbait metodo horrek aukera ematen digu osoa lortzeko lankidetza preso. Baina izango da too zaratatsu hasteko, hala nola, galdeketa bat hemen.
  
  
  Edonola ere, behar dugu camp itzultzeko. Hartu dugu ego gurekin."
  
  
  Stavros pentsatu une batez. "Ondo da", esan zuen, goibel.
  
  
  Dute scooped me up nire aulki. Galdetzen dut, non arraio Erica da. Zuen atzera joan bidez, aurrean mahaian. Agian aurkitu dute bere azken finean. Baina ezin izan zuen bere galdetu.
  
  
  Direnean estutu zidan bat zain autoa etxe kanpo, eta aparkaleku bat urrun sarreran, pentsatu dut ihes egin nahian with a knife. Bada, hartu zuten dit hori camp, Ego litzateke inoiz utzi dute bizirik.
  
  
  Baina ez zen ideia ona mugitu labana batekin. Bat husky gizon bat ospatu pistola pean nire saiheskiak, eta Stavros gainean eseri nire beste aldean. Ofizial izan zen gidatzeko.
  
  
  Bidean hiriaren inguruan aldapatsuak, errepide, mantendu zuen pentsatzen Eric. Gogorra izan zen, ulertzen zer gertatu zen bere. Berak bazekien hori hey, hori izan zuen joan gelara itzuli bezain laster Stavros erakutsi.
  
  
  Dugu ziren herri-on milia, adibidez-noiz aktibatuta dugu kalera aldapatsuak seinale eta ikusi auto bat gelditu, besterik gabe, hogei metro aurretik gurekin errepide estu bat. Hala eta guztiz ere, gogoratu dut hori ikusi nuen hau autoa aparkatuta kanpo hotel lehenago, eta nik ondorioa izan zen, hori baita kudeaketa. Ofizial sakatzen jazarpen botoia, eta militar ibilgailu gelditu batzuk oinak kanpoan beste ibilgailu.
  
  
  "Zer da?" Stavros eskatu curtly.
  
  
  "Itxura bat hautsi autoa," ofizial grumbled.
  
  
  "Bai, joan zaitez bere bidea," Stavros agindu.
  
  
  Eskubidea gure autoa izan zen amildegi bat, eta, beste alde on bat izan zen, aldapatsuak jaitsiera. Ofizial atera ezkerraldean eta mugitu zentzuz bidean auto blokeatzen errepidea. Stavros, nor zen eserita nire eskubidea, atea ireki aldean amildegi eta koa izan espaloi gainean, behaketa. Bakarrik nengoen autoan husky gizon bat eskuan pistola me ondoan.
  
  
  "Bota bere amildegiaren off!" Stavros agindu horiek hurrengo stand gure autoa.
  
  
  "Saiatu naiz," ofizial esan.
  
  
  Horiek izan ziren ego-en azken hitzak. Denean zuen, gelditu autoa beste, ikusi zuen Erica xede gainetik hegan labar. Behar zuen izan entzuketak kanpo hotel gela entzun eta erabaki horiek hartu me to camp. Lapurtu zuen hotel bat autoa eta gelditu gurekin errepidean.
  
  
  Stavros oihu ofizial ikusi zuen Erika bat seinalatuz errebolberra gizona.
  
  
  Greziako aktibatuta bezala, Erica da pistola joan off. Zulo bat agertu ofizial kopeta. Zuen mailakatu itzuli eta sartu danbateko autoa ahalik eta Erika adierazi pistola bat at Stavros. Zen atera dio bere pistola, eta miresten zuen bere Erika lortzean ofizial egindako lehen, banekien delako, nola izan zuen tiro Stavros. Berak zuzendutako Stavros, eta bere pistola zaunka berriro, zion sakatuz.
  
  
  The zakarrez gizon hurrengo niri autoa izan zen erakunde me at, ez jakitea zer egin behar den lehenengo. Azkenik, noiz Stavros zauritu zen, erabaki zuen amaitzeko me off lehenik eta, ondoren, joan ondoren, Erika. Berea, ikusi nuen bere hatz zuria piztu eragilea du errebolberra. I swung nire besoa eta hit bere ego, eskua pistola, eta pistola joan off, suntsituz windowpane me ondoan. The knife izan zen nire eskua. Eskuan pistola at distantzia bat, bultzatu dut bere gogor labana batekin eta sentitu da sartu bere besoa. Guztiak baino gehiago izan zen berarentzat.
  
  
  Stavros zen filmatu sorbalda, baina bat bakarrik izan zen zauria. Zuen lurrera erori zen, eta erantzuten Erica da sua bezala, bere salto out inguruan amaiera urrun autoa. Job, baxua eta erabiliz autoa estalkia, buru zuen beste auto bat, pistola eskuan. Stavros behartu Erika atzean ezkutatu amildegi berriro. Bere hotel, hartu zehatz bat filmatu zion non gutxien espero zuen, zeren, pentsatu izan dut, oraindik preso bat.
  
  
  Baina when I got beste auto, Stavros ikusi nau. Zuen tiro bi plano, eta balak whipped zatiak asfalto me ondoan. Bere eta ducked izkinan inguruan autoa eta sute lerroan. Hurrengo une Stavros itzuli zen, gerra makina. Erica xede popped inguruan cliff, eta zuen tiro at autoa, baina galduak. Stavros izan zen gidatzeko. Motorra hasi zen.
  
  
  Sortu koa izan zen, eta tiro egin zion. Bat-batean autoa lurched eta hegan zuzen me at. Saiatu zen pin dit beste auto. Zuen tiro bat aimless jaurtiketa, ondoren, ducked kanpoan hurbiltzen autoa. Zuen huts egin du ozen sartu autoa beste. Etzan nintzen oso hurbil eragina, estaldura nire aurpegia eta mesederako dela urratu metal ez hit me. Stavros alderantziz autoa eta swerved nabarmen urruntzen eragin gunean. Izan zen bere bidean atzera hirian. Split bigarren bat geroago, zuen zen mugitu. Hartu zuen, kontuz ibili helburua, hit pneumatikoen eta tore da irekita, baina mantendu zuen joan. Erika tiro bi txandatan, balak whizzing off autoa eta falta Stavros.
  
  
  Bere, entzun bere garrasi. "Neurrira!"
  
  
  Jaiki zen, eta atea ireki du hondoratutako auto. Atea nire eskuetan erori eta hit espaloia. Lortu zuen autoa eta saiatu autoa abiarazteko. Hirugarren saiakera, dena lan egin.
  
  
  Erica ezagutu me at autoa noiz jarri dut bere engranaje.
  
  
  Dugu neretzat behera Stavros errepidea. Begi bat mantendu dugu on ego arte lortu nahi dugun hiria, eta, ondoren, aurkitu dugu abandonatu autoa gertu waterfront. Dugu behera jaitsi eta begiratu, gas agortu.
  
  
  "Zuen, ezin izan urrun hemendik," Erica esan zuen. "Ez dut gelditu cafe".
  
  
  "Ados, ez dut begirada bat hartu itsasontziak. Kontuz ibili."
  
  
  "Zuk ere, Nick", esan zuen.
  
  
  Ibili zuen bidea kafetegi. Ez ziren leku ugari ezkutatzeko. Atera naiz txiki bat kaia non hainbat turista izan ziren zain txalupa. Izan dut, besterik gabe, buruz galdetu Stavros noiz entzun nuen orro bat txalupako. Ondoren, ego ikusi bere ontzian amaieran kaian. Txalupa mugitzen zen kanpoan.
  
  
  I ran zion, baina izan dut berandu. Izan zen bere bidean. Adierazi zuen pistola zion, baina ez zuen sua. Spotting txalupa txiki bat ondoan me, salto egin dut taula gainean jabea, nor zen zutik dago bere ahoa zabalik zintzilik, behaketa gauza osoa. Oraindik ez dut izan pistola.
  
  
  "Fabrikak," agindu dut.
  
  
  Obeditu zuen isiltasuna. Motorra neretzat.
  
  
  "Orain, joan zion."
  
  
  "Baina..."
  
  
  "Get out, hartu neurrira!"
  
  
  Atera zuen. Une hartan, izan zen gidatzeko kanpoan portuko taberna, honako Stavros. Atzera begiratu nuen, eta ikusi Erica muturrean panel, oihuka nire izena. Ezin nuen atzera joan. Nah haizatuko bere off.
  
  
  Bere, entzun bere garrasi. "Kontuz ibili!"
  
  
  Nik nahi izan zuen nirekin, zeren Stavros garrantzitsua izan zen bere. Baina egoera aginduei bestela. Bere, ikusi Stavros pasatzen sarreran barruko portua, utzita, garbi-garbi, zuri-mendi bere estela. Honen kanpo babestutako eremu, ez ziren txikiak, choppy olatuak, eta orduan lortu nuen, nire txalupa txiki hasi zen rock, eta zipriztindutako ur gazia nire aurpegia, osoko urdin iluna Aegean Sea. Argi zegoen hori Stavros zen izenburu bat ez da inor bizi uhartean gertu Delos.
  
  
  Nire txalupa zen baino azkarrago speedboat Stavros lapurtu, beraz, berriz, etsipenez helduta, bere txiki artisautza, bere poliki-poliki harrapatu da. Bien bitartean, nintzen pentsatzen Erik atzera Mikonos. Polizia behar izango azalpen bat emateko. Baina dei bat Koronelak Kotsikas esango agintariek, dena jakin nahi dute. Denbora lortu dut, seguruenik egingo dute saritu dute Erica domina. Bada, I get it atzera.
  
  
  Izan dut bat-batean eskura, baina Stavros beat me. Filmatu zuen, ni bi aldiz, eta apurtu dute haizetako itsasontzia. Kontuan hartuta, modu nire txalupa salto egin zen, eta euskal herria bat nahiko duten Stavros lortu non izan zen. Atera zuen bere pistola hartu eta ibili helburua Stavros ' silueta. Bere, tiro eta galduak. Besterik ez dut bi plano utzi.
  
  
  Dugun buru txiki bat abandonatu eremu uharte eta ur-lasaitu behera. Stavros zuena apurtu baten aztarnak gorri-beroa, eguzkia-argitua eraikina. Zion ikusi nuen berkargatu bere pistola bidean, beraz, izan zuen abantaila munizioak. Gisa bota zuen kaian, filmatu zuen me bitan me mantentzeko kanpoan. Zuen swung itsasontzi inguruan zirkulu zabal nahian, birrindu zion. Baina sua ospatuko bere atzera. Ezin dut alferrik edozein plano.
  
  
  Stavros makurtu zen baino gehiago hasieran, lanean zerbait. Itsasontzia izan zen, dagoeneko atrakatuta. Bere, pentsamendu hau izan liteke nire aukera, eta egin txalupa barruan berriro. Besterik ez dut lortu nahikoa hurbil tiro, Stavros sartu zen ikusi eta bota zerbait nire txalupa. Lurreratu zen laño nire cockpit. Litzaidake zuen ikusi metxa erre eta bazekien Stavros aurkitu zuen dinamita. In Mikonos, ego erabiltzen zen bide berri bat eraiki nahi muturrean irla. Ez nuen denbora saiatu bota nire ego borda. Metxa laburra izan zen. Tucking pistola sartu bere gerriko, atean sartu zuen alde baino gehiago eta igeri.
  
  
  Leherketa erauzi ireki nire belarriak eta astindu aire beroa, bidaliz handi olatuak uretara. Hondakinak euria behera nire inguruan, baina drifted kanpoan. Begiratu zuen atzera, eta ikusi flaming wreckage azalean, ura, beltza ke gogor bidean zerua.
  
  
  Zortea izan dut. Bere jarraitu flotatzen shore ondoan portu tabernan. Stavros me ikusi eta tiro bi plano. Balak hit ur eskubidea me atzean. Zuen tiro bat hirugarren denbora eta moztu bidez nire forearm. Zin egin zuen bere azpian arnasa. Nahiz eta lortu dut bere shore, agian ez dut egiteko gai izan pistola bat, delako pistola balak agian bustitzeko.
  
  
  Noiz Stavros me ikusi oinez jarraitu aldera shore, aktibatuta zuen eta ran away from alga-estalita kaia. Da ekarri etxebizitza, baxua uhartearen zati, zuzenean gurekin atzean, eta hondakinak dozena erdi bat arrantza txabola zuela luze geroztik izan da bertan behera utzi. Zuen, jakina, helburua sarekada niri ez.
  
  
  Gogorra izan zen, ikus zaharra itsasoa, horma, zein orain sartu kaia perpendikular. Begiratu dut espazio ireki nire aurrean, baina ez dut ikusten Stavros. Beroa, eguzkia hasi lehorrean ur gazia me on gisa ikasi nuen lur laño aurretik. Distantzia bat hiru ehun metro, jabetza osoa izan zen, nahiko laua, ezik sakabanatuta harri harkaitz eta harri hori inguratuta, eta baldin eta bat atzean labur bat lerro gainbeheraren harrizko txabola. Haien atzean, harritsu muino igo nabarmen aldera uhartearen erdian, eta hill izan zen, beste eraikin bat. Bat izan zen, bi solairuko etxe bat gabe teilatua edo horma bat, ziurrenik mota batzuk publikoaren egitura.
  
  
  Zuen squinted distiratsua, argia, ikusteko asmoz Stavros, baina Stavros ez zegoen han.
  
  
  Tira, errebolberra, bere gerriko, atera zuen kartutxoak eta wiped ih. Ireki zuen bere pistola eta peered sartu da. Ur tanta distiratzen barruan metal hodi, glinting batean islatutako eguzki-argia. Jarri zuen bere ahoa eta nintzen ezazu argi eta garbi, bere ego. Bi kartutxoak dela berea, beraz, arretaz gorde dezake huts denean berea menpe horiek. Ez nuen beste arma, geroztik Luger zen oraindik hotel batean, eta stiletto zen trabatuta aldeetan tiroak on the road liderra militar camp. Erica hartuko ih, baina hori ez du lagunduko dit momentu honetan.
  
  
  Baina Stavros ez zen ziur ez nuke tiro, edo ez zuen izan, eta ihes egin. Txiki bat izan da break nire alde. Hau hartu ahalik eta hoberena izan nuen, sortu dut horman eta buru cottage, pistola eskuan. Bada nuke erakutsi bere pistola bat, agian zuen egin dute Stavros uste dut prest zegoen sua da, hezea edo ez, eta jarri ego defentsa. Baina espero dut ez luke etorri dela.
  
  
  Zuen kontu handiz hurbildu harrizko etxeak. Altuerako belarra hazi nonahi, nahiz eta barruan eskeletoak txiki eraikinak ez ateak edo leihoak. Belarra pixka bat mugitu bero brisa non izan zen. Eguzkia zirudien, nolabait, itxaropen hemen baino aldameneko Mikonos. Eta bero brisa poliki-poliki lehortu nire kamiseta eta galtzak, baina nire Suediar oraindik clung nire gorputza.
  
  
  Mugitu zuen bere arretaz bidez marroi luze belarra. Bi musker, grisa eta historiaurreko, salto egin baino gehiago arroka ateratzeko nire bidea. Ez da usaina bezala kalean. Aire beroa betetako nire sudur-zuloak eta ia smothered dit bere usteltzen usaina. Euli buzzed batean weedy eremuan arteko etxeak eta ni, eta atzera bere burua ikusi nuen Alexis Salomos etzanda bihurritu wreckage duen euli bere nen. Orduan nabaritu zuen mugimendua aurretik, bere gertu hurbilen dagoen txabola.
  
  
  Zuen ezabatzen esku bat baino gehiago bere begiak, eta begiratu berriro. Ez zen ezer ikusten dira orain, ez gehiago, mugimendu, baina ezin izan dut zentzu Stavros ez zen. Sentitu izan dut, hezur behin nire gorputza bidaltzea abisua seinaleak.
  
  
  Ran zuen bularrean bat-goi boulder gertu lehen txabola eta han zegoen, ikusten eta entzuten. Soinua intsektuak zen etengabe nire belarriak. Mugitu zuen bere eskua boulder eta jartzen da musker itzuli da. Salto egin zuen atzera, segituan dit. Une hartan, Adrian Stavros poked bere buru atzean bigarren lerro landa eta tiro bere pistola.
  
  
  Jaurtiketa zirudien oihartzuna zurrunak aire. Gawking begiak zatitu harri gertu nire eskuineko eskua. Une bat geroago, bigarren jaurtiketa hit bat rock eta sakabanatuta hondar aleak nire aurpegia. Zuen spat da, eta blinked da kanpoan. Noiz Stahl bere ikusi berriro, Stavros desagertu zen. Baina licking bidean zidan, artean lehen eta bigarren etxeak, nabaritu zuen mugimendua belarra.
  
  
  Stavros antza denez, erabaki hori ez nuke tiro hezea pistola. Izatearen ordez atzetik bere ego, izan zen atzetik me.
  
  
  "Ehiztari bihurtzen harrapariak!" etorri zen ahots bat, eta jarraian baxua, beldurgarri barre.
  
  
  Hori sakona, crazy ahotsa zirudien datoz barruan, nire burua baino inguruan etxeak. Ezin dut esan zehazki non Stavros zen soinua.
  
  
  "Gero etorri eta get me, Stavros," dut oihu.
  
  
  "Ilyas," Stavros zuzendu zidan, nonbait. "Alexander izen eman da." Hau izan zen, eta jarraian beste bat lehertu barreak, goi-campal, psikotikoak, swaying beroa brisa.
  
  
  Zuen entzun zen batek zarata sasitza gertu lehen cottage. Begiratu zuen bidez hutsik begiak hautsitako leihoak eta ezer ikusi. Orduan entzun nuen bere ahotsa, nire eskubidea eta pixka bat nire atzean, altuerako belarra.
  
  
  "Pistola da ezertarako, ez da?"
  
  
  Ikusi nahi dut gaurkoan Stavros nire atzean zutik, guztiz ezberdinak posizioa baino litzaidake entzun nuen bere azken soinu. Agian zuen izan crazy, baina oraindik ez zen maltzurrak. Adierazi zuen pistola bat me at eta tiro.
  
  
  Berea jaitsi laua lurrean hurrengo boulder bat bezala bota zuen katua. Harria izan zen, jada ez da gure artean. Gawk tore beso bere kamiseta eta urratzen bere ezkerreko besoa. Bere, bota baino gehiago, behin zenean, tiro berriro. Gawking begiak atao sortu hautsa me ondoan. I adierazi errebolberra zion etsipena zuen bezala eragilea bota hirugarren aldiz. Izan zen bat harrapatuta hutsik eskuko. Izan zen, niri begira bezala bota zuen katua bere pistola. Era berean, klik egin gabe tiro jaurtiketa bat
  
  
  Stavros ' aurpegia aldatu, eta barre egin zuen bat handia, basa-barre egiten zuen bezala slid balak sartu bere arma. Bota zuen pistola kanpoan, zulatu bere oinak lurrean sartu, eta salto egin zion.
  
  
  Hit Stavros noiz planteatu zuen pistola me at. Ez zuen denbora trigger tira, berriz, berea grappled zion. Pistola jaitsi dugun bezala, bai hit lurrean gogor, ostikoka eta scratching at altuerako belarra.
  
  
  Stavros bere hit gogor jaw, bidali zion sprawling bizkarrean. Baina zuen kobratuko zion berriro, zuen oraindik asko izan frenzied indarra utzi. Zuen nolabait aurkitu huts bat pistola, eta noiz izan zen atzera nen, zuen bortizki danbateko kanoi pistola sartu nire burua. Hit bat glancing jaurtitzeko, eta zuen off jaitsi da.
  
  
  Noiz izan zen ardatz gai nen, berriro ere, salto egin zuen gora eta ran bidean bi-istorioa hondakinen gainean, muino atzean etxeak. Saiatu nintzen egurrezko atea, zintzilik baldarki on bat hinge, eta bere sartu zen, eta oraindik ere creaking softly. Stavros joan zen modu honetan.
  
  
  Zuen poliki-poliki sartu kalamastran eraikina. Ez zen ia askoz belarra barruan bezala, ez zen kanpoko eremuan. Leku batzuetan izan zen berdindutako, non Stavros gainditu. Baina izan dut, pozik gogoratu gizon hau izan zen, beraz, jazarri guztiak bere bizitza helduen, eta bizirauteko lortu zuen. Dudan bezala biribildu txoko bilduta horma, ikusi nuen bere itxura ero berekoikeria, eta, ondoren, bat herdoildu burdina-barra swung nire burua. I ducked, eta taberna jo nire ilea eta sartu danbateko harrizko horma ondoan me.
  
  
  "Neurrira!" Muttered dut. Bat aurkitu zuen burdin pieza utzitako azken uharteko biztanle. Berriro ere, zuen abantaila izan me baino gehiago.
  
  
  Harrapatu zuen, bar, baina galdu zuen oreka. Zuen postuan me off nire oinak, eta galdu zuen bere grip. Une bat geroago, zuen swung arma berriro. Behera etorri da nire aurpegia eta izango litzateke apurtu nire burua bada hit zuen. Bota nuen baino gehiago, eta barbell jo nire eskuineko belarrian, eta hit lurrean, gogor me pean.
  
  
  Harrapatu nuen, taberna, berriro ere, saiatzen wrest da kanpoan Stavros ' engainatu, eta guk bai, galdu egin da. Stavros aktibatuta eta ran sortu gainbeheraren eskailera goiko maila eraikina, non amaieran bigarren solairuan kokatzen zen. Nirekin izan zuen betiko denean, azkenean lortu zuen atzera bere oinak. Harrapatu zuen zati handi bat rock eta bota zidan. Zuen slid off nire sorbalda, eta mina bidez filmatu zion. Gora hasi zen harrizko urratsak. Zuen joan zen harrapatzeko Stavros eta hiltzeko Ego bere eskuak biluzi.
  
  
  When I iritsi, beste pieza rock hegan me at. I ducked, eta jaitsi zuen behera hutsegite bat. Stavros koa atzera estu atal gona, jasan alde egitura atzean. Etsipena agertu Ego aurpegi karratu koa izan zen bezala frowning me at. Begiratu zuen towering beheko eraikinaren atzean, zein izan zen gainean harri eta harritsu. Gero, apur bat zalantzarik, salto egin zuen.
  
  
  Zion ikusi nuen hit arroka eta jaurti. Besarkatu zuen bere orkatila, eta Ego-ren aurpegia contorted mina eta amorrua. Zuen arakatu berezi bat boulder kopako igota precariously rock bat ledge. Boulder zen hiru oinak-ko diametroa, eta txikiago bat rock zen wedged pean bere aurrean ertzean apur bat malda ertzaren inguruan rock eta belarra. Stavros iritsi harri txiki erabili bere ego nire aurka.
  
  
  Salto egin dut lurrean hurrengo zion, eta eragina ziztatu nire oinak. Jaitsi zuen aurrera, baina igo azkar, unharmed. Stavros erotu bultzatu harri kanpoan boulder. Noiz hasi nintzen, ondoren, zuen yanked harri batekin gaindiko ahalegina eta han gelditu zen, arnasestuka, me zain.
  
  
  "Joan," zuen hissed. "Apurtu dut zure skull. Bere..."
  
  
  Dugu, bai, ikusi mugimendua aldi berean. Boulder hurrengo zion, laguntza gabe kendu rock, hasi zen mugitu behera malda azalera rock-ertzaren azpitik Stavros ' oinez. Zirudien gelditzeko une bat bezala begiratu zion beldurrezko eta, ondoren, mugitu aurrera txiki ledge zion bidean.
  
  
  Delako heavy rock eskuan eta orkatila hautsi, ezin izan zuen mugitu azkar nahikoa. Hasi zen oihuka abisu, baina gero konturatu futility du. Stavros ' aurpegia bihurritu beldurrezko boulder iritsi ego.
  
  
  "Ez!" egin zuen oihu noiz konturatu zen, gizon bat bezala erortzen eraikin altu bat, zenbait heriotza izan zen, bakarrik segundo kanpoan.
  
  
  Noiz boulder iritsi Stavros, estaltzen ego, bere eskuak gora bota zuen balitz bezala gelditu ego aurrera, baina izan zen irabazten gehiegi abiadura. Bildu da, poliki-poliki zehar ego bularrean, swayed apur bat, eta han gelditu zen. Denean zuen lehen ukitu ego, zorrotz bat, piercing negar ihes egin zuen, ego eztarria. Ondoren, oso bat-batean, joan zen hildako, balitz bezala, norbaitek izan aktibatuta irrati off.
  
  
  Grim-aurrean, zuen baino gehiago ibili, non ikusi ahal izan zuen Stavros ' burua eta sorbaldak itsastea tik beherako boulder. Ego begiak irekita zeuden, begira unseeingly zuria, beroa zerua. Besoa gelditu eta twitched gisa muskulu hil zen, eta, ondoren, bihurtu zen lifeless.
  
  
  Xii. kapitulua.
  
  
  Nikkor Minourkos eta bere sat baten azpian cool olana bat kostaldeko kafetegi eta gainbegiratu mimmo kolore biziko margotu arrantza-ontzien gainean kobaltoa-urdin Aegean Sea. Atsegina izan zen goizean, eta gozatu dugu da.
  
  
  "Koronelak Kotsikas eta bere izan dena azaldu agintariek, eta ez dira oso eskertzen duzu eta Erica," Minourkos esan zidan.
  
  
  Erica burutik kafe pare bat minutuz, eta ez zen urrun denda non erosi zuen ingeles bat egunkarian.
  
  
  "Izan behar dugu batzuk eragindako zirrara lokalean," chuckled dut, " arte lortu dute azalpen bat osoa filmatzeko. Sentitzen dut buruz Galatis. Atera zuen aurka Stavros denbora okerreko at."
  
  
  "Gerra guztietan, handi edo txiki, ez dira hildako", esan Minurkos, bere akabera ouzo.
  
  
  "Gizon bat eragin dezake asko erre," errepikatu dut.
  
  
  "Stavros eragin izan zezakeen askoz gehiago bada, ez zuen gelditu ego," Minourkos esan zuen. "Horregatik, hegan dut hemen, Mikonos eskerrik asko pertsonalki. Kotsikas ere eskertu nahi duzu. Zuen nahi duzu aurkezteko eta Galdu Nystrom ohoreak publiko batean ekitaldia Atenasen bezain laster itzultzeko."
  
  
  Berea, astindu zuen bere burua. "Eskerrik asko ego dela pentsatu dut," esan zuen. "Baina nire dell, oraindik ez dugu onartzen publiko ohoreak." Ezin izan zuen imajinatu Hawke erreakzioa publiko ekitaldia.
  
  
  "Baina ez dira aginduak," countered du Minurkos. "Ezin dugu gutxienez bidali ih duzu, eta Galdu Nystrom?"
  
  
  Bere, chuckled. "Zergatik ez? Ari zaren itzuli penthouse?"
  
  
  "Utzi dut leku hau", esan Minourkos. "Pasarte hau egin zidan konturatzen gizon bat, ezin du eta ez luke ezkutatu kanpoko mundutik. Nik uste dut oraindik asko egin behar da, nire herrian, eta ezin dut gehiago lortzeko esker nire kontaktu pertsonalak. Zein ekartzen dit beste arrazoi bat datozen hemen ikusiko duzu."
  
  
  Ouzo sipped da eta begiratu Minurkos. Gustuko dut ego aurpegia. Izan zen gizon bat, nor izan daiteke errespetatu. "Zer da hori, jauna?"
  
  
  Ego ilun begiak stared sartu nirea. "Zor diot nire bizitza, Nick. Baina hori baino gehiago, I nahi duzu. Gustatzen zait modu jardun duzu. Bere, nahi duzu stahl lan niretzat. Nahi dut gizon bat kontrolatzeko nire segurtasun-sistema eta hurbil izan dit. Dut behar duzu, Nick."
  
  
  Hasi nintzen hitz egiten, baina nire eskua hartu zuen.
  
  
  "Izango duzu soldata bat dela ziur nago nahikoa baino gehiago izango da bere. Eta emango litzateke duzu kuota bat diru-sarrerak on lineak. Ez naiz betiko bizi. Ahal izango duzu, azkenean, ohitu, oso aberatsa da."
  
  
  Ee hartu zuen bere esku. "Sentitzen dut, Jauna Minurkos ..."
  
  
  "Nikkor".
  
  
  "Ondo da, Nikkor. Sentitzen dut, baina ezin dut."
  
  
  "Zergatik ez?"
  
  
  Arnasa hartu zuen, eta utzi ezazu. Izan dut begira urdina portuan, non bat distiratsua zuri gurutzaldi-ontzia izan zen norabidean heading digu distantzia. "Zaila da azaltzeko", esan nion. "Esango dut neure burua hainbat aldiz urte bat naiz ero mantentzeko egiten du lan hau, hori bat da, thankless lana ez dela bat ematen madarikatua buruz. Baina jendea ez zaintzeko. Eta eskasa izan arren, ordaindu ordu luzeak, eta arriskua, zati bat da niretzat. Hori da, zer egin behar dut onena, Nikkor. Hau da, non behar zuen gehien."
  
  
  Ez zen isiltasun luze baten. Bat kaio keinuka bere hegoak eguzkia. Azkenik, Minurkos hitz egin zuen. "Ulertzen dut."
  
  
  Une bat geroago, Erica zen aulki batean eserita batekin Londresko egunkari. "Ez dakit nola ahal izango dute hegan, hemen egunero, eta karga tak malo drachmas apiece", esan zuen.
  
  
  Galdetzen nion. "Edozein aipamen Stavros?"
  
  
  Ospatu zuen gora egunkari beraz, ezin dugu irakurri titular: GREZIAKO OLIGARCH LANDU, ez dago irudi bat izan zen Minourk.
  
  
  "Agian hau izango da goratzeko balio zure stock prezioa," esan nuen, irribarrez.
  
  
  Igotzea lortu zuen, eta besarkatu Erica. Joan nintzen pasatzeko egun pare bat, bere hartan Renya, David Hawk litzateke esan digute. Dagokio horiek eskubidea dugula egin behar, beraz.
  
  
  "Ari gara hotelera itzuli," Minurkosu esan zion. "Nahi duzu gurekin etorri?"
  
  
  Astindu zuen bere burua. "Uste dut ezagutzen dut bere bi pertsona bakarrik egon nahi. Besterik ez dut hemen eseri arte planoan uzten, eta ikusi cruise ship etorri. Beti izan dut gozatu behaketa eder bat ontzi sartu portuaren ondo."
  
  
  "Good-bye, ondoren, Nikkor", esan nion. "Agian, gure bideak gurutzatu egingo berriro onena egoera desberdinak."
  
  
  "Bai", esan zuen.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Vatikanoko Vendetta
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  
  
  Vatikanoko Vendetta
  
  
  
  translated by Lev Shklovsky
  
  
  
  Jatorrizko izenburua: Vatikanoko Vendetta
  
  
  
  
  
  
  1 kapitulua
  
  
  
  
  
  
  
  
  Berandu zen arratsaldean, eta zuen zain bilaketa Maxim Zhukov gela. Emakumea nor izan zen, dagoeneko zain me izan zen, Daphne. Erloju on gau-mahai esan laurden bat iragan bederatzi. Bere, bazekien utzi zuen bere gela at Villa Favorita gauero, inguruan 9: 30, beraz, denbora izan zen prest. Berea igo handi letoizko sehaska non Daphne arautuko deliciously biluzik , bere ile luze iluna hegaldia burukoaren gainean, bere handi begiak eta ahoa zabal irribarretsu atera zabala eta azken gogobetetasuna. Luzatze bere gorputza kanpo-orri zuriak, begiratu zuen bizi bat bezala panpina.
  
  
  Zuen jantzita gehiago eroso. Dudan bezala buckled bere sorbalda zorrotik nire 9mm Luger pistola-I maitasunez deitu Wilhelmina - Daphne begiratu zidan bere begi berde handi. "Zergatik ari zaren lortzean jantzita, maitea?" galdetu zuen. 'Oraindik ez da hasieran.'
  
  
  "Ez dut esango hori? Izan dut berandu enpresa-bilera.
  
  
  "Terrible da gelditzeko, beraz, hasieran," zuen pouted.
  
  
  "Apaltasun ona da pertsona bat," esan nuen. Baina Daphne utzi bere luze, sentsuala izterrak zehar irristatu orriak, ez nuen arreta, apaltasun buruz. Infernua batera Zhukov! Zuen bota Luger bere zorrotik eta egiaztatu ammo. Gisa Daphne ikusi, liluratu, bota zuen bolt eta egiaztatuko aldizkaria. Ezin izan ere, kontuz ibili norbait bezala Zhukov. Izan zuen agente bat Bustia Dels, eta "Heavy Dels" atalean KGB. Bere bezalako, izan zen baimendutako bere Gobernu ekintza bezala ikusi egokitzen da; hau da, hiltzea beharrezkoa denean.
  
  
  "Behar dut itxaron duzu, Nick?"
  
  
  Pentsatu dut horri buruz pixka bat. "Agian izan nahiko berandu", esan nion. "Deitu dut duzu.'
  
  
  "Ziur zaude, ezin duzu lo?" zuen muttered.
  
  
  Zuen playfully patted bere ipurmasailak. 'Get jantzita.'
  
  
  Egin zuen beraz, hautsi dut promesa deitu nahi hey; eta, azkenik, utzi zuen. Banekien agian inoiz ez dut ikusi bere berriro, baina hori da nire lana.
  
  
  Bera izan zen, strapped bat sartu stiletto, bataiatu arabera, efektu bereziak saila AIZKORA Hugo HQ, eta jarri jaka bat baino gehiago arma, bere trebatu jendea hiltzeko, modu askotan, baina ez metodo ordezkatu ahal izango da, bi arma nagusia. Beti eramaten dut nirekin . Luger eta stiletto nire bizitza gorde aldiz gehiago baino ezin dut gogoratzen.
  
  
  Pentsatu zuen berriro Maxim Zhukov. Izan zen bat, giharrak, wiry errusiako zuten fitxatu KGB gizon gazte bat bezala.
  
  
  Aspaldi, ego zen esleitzen "urkatuaren" Bustia Kasu, eta perfekzionista bat izan zen, nork maite du bere lana . Gure bideak zeharkatu dituzte behin bakarrik aurretik, Caracas. Ezagutu dugu kasualitatez hotel gela batean, eta eskaini zuen erosi lapurtu Txinako sekretuak estatu Batuetan. Noiz emu agindu zen gainbehera eskaintza, zuen hiltzen saiatu me. Em ia-ia lortu. Horren froga da scar nire sabelean; eta gauez bere hotel batean izan zen, oraindik eskatuz berak zion gorrotoa hori jorratzen baino ezin izango da ordezkatu denbora, edo ego heriotza. Baina ez zen nire lana hiltzeko Zhukov. Besterik ez dut behar saihesteko zion, posible bada. Nire zeregina honako hau izan zen: berriz Ego zen kanpoan, joan ego gela aurkitu eta dokumentu zuen, eta bere KGB henchmen izan lapurtu courier unibertsitate egun batzuk lehenago Rime eta hori izan zen joan eskua baino gehiago KGB. Dokumentu bat dauka plana berri bat arma nuklearrak detonator, gailu bat egin du erabilera taktikoa arma nuklearrak praktiko eta errazagoa da. Antolaketa honek ematen estatu Batuetan argi bat militar abantaila Sobietar Batasunean, eta, beraz, jakina, ez luke lortzeko gai izan Mosku.
  
  
  
  Bederatzi-hamar zuen, eta taxi bat hartu Villa Favorita Hotel Via Flaminia. Nahiz eta larunbat gauean izan zen, izan zen, oso lasaiak Rime. Soinuak soilik ziren inguruan intimo terrazak, batera argitsu pizzeriak, edo gertuko scooter, non bikote gazte bat eseri barre.
  
  
  Villa Favorita behar dute ahaztuak bere izena aldiz onena at. Ez zen ezer kanpo sustatu nahi bidaiari bat gaua pasatzeko ez dago. Iztukuz fatxada zen pitzatu eta jaurtiketa, eta pintura izan zen, peeling off. Zaharra knuckles batetik zintzilik goiko leihoak . Barruan izan zen urratzen counter non zahar bat Italian gizon lo zegoen. Zuen isilean pasatu mimmo zion, eta joan zen eskaileretan gora atzealdean txiki lobby. Gelditu zen bigarren solairuan eta begiratu behera dimly lit korridorea gela 307. Joan zen atea gela eta entzun. Lasaia izan zen barruan, eta mundua ezin izan du ikusi bere. Baina horrek ez du esan nahi Maxim Zhukov ez zen zain barruan. Hartu zuen out berezi bat blokeatu aukeratu bere poltsikoan eta hautatutako gako ireki duten blokeoa. Hitz bat gabe, zuen txertatuko tekla blokeatu da eta gaurkoan switches. Blokeoa bertan klik egin. Zuen poliki-poliki jiratu kudeatu eta bultzatu atea ireki. Barrutik, ez zen soinua digu, arazoak ez digu . Bat luger bere bota eta azkar urratsez urrats barruan. Bat begiratu sartu iluntzen gela batean, konbentzitu me Zhukov izan zen, hain zuzen ere, hartu bat arratsaldean ibilaldi hurbilen newsstand egunkari bat erosteko. Itxi zuen atea bere atzean ...
  
  
  Minutu batzuk ondoren, nire begiak egokitu iluntzeko argi. Begiratu dut gehiago nahi izanez gero, ziur nengoen benetan bakarrik, ondoren, holstered du Luger eta inguruan begiratu gela eta aldameneko bainugela. Gela izan zen gutxiko altzariz eta izan desatsegina usaina. - batetik zikin bat konketa, egurrezko solairuan, eta sweaty koltxoi konbinatzen intsektuen uxatzeko hauts. Leku jateko gauza izan ziren batzuk eta askoz artean. Altzariak zetzan zabal bat ohea, gau bat, mahai txiki bat idazten aulki, zuzen bat, aulki bat eta besaulki. Ez ziren zulo aulki non betegarria izan zen, itsastea. Ez zen zehazki Cavalier Hilton, baina Zhukov agian oraindik ferret han ezkutatzen .
  
  
  Zuen asmatu duten Zhukov ez dute dokumentu hau. Jakina, posible izan da, baina kontrakoa izango litzateke arau guztiak gure lanbidea. Bat mantendu behar duzu, elementu garrantzitsua zurekin bakarrik, betiere, behar bezala, eta, ondoren, gainditu ego beste norbaitek, edo leku egoki bat aurkitu elikatzeko arte ego da gainditu . Kasu honetan, espero zen cache izango litzateke hemen, Zhukov gela.
  
  
  Noiz hamabost minutu geroago aurkitu zuen ezer, hasi zen harritzekoa, bada, oker nengoen. Bere gela izan zen literalki aktibatuta out barruan. Zhukov da koltxoi zen tatters, eta ez zen betegarri solairuan. Aulki bera begiratu. Tiraderak bere aulki eta gau-taula ziren atera eta bota lurrean. Dena zen ondo miatu, nahiz komuneko konketa. Eta ez nuen ezer aurkitu bere.
  
  
  Joan zen leiho eta begiratu bere ikustera. Dagoeneko izan zen hamar minutu eta hamar. Bada Zhukov mantentzen bere ohiko errutina, egingo zuen atzera ten o ' clock edo handik gutxira. Zin egin zuen bere azpian arnasa. Behar nuen aurkitu dokumentu honen aurretik etorri da atzera. AIZKORA horiek dagokio egingo zuela gehiago entregatu ego bere diskrezioa garraiolari goiz hurrengo goizean, beraz, hau izan da gure aukera bakarra lortzeko ego atzera.
  
  
  Ikusi nuen ez ziren aireztapen slots gelan, eta susmatzen dut, hori izan da inoiz egon. Maizter ziurrenik alokatu fan behean denean beroa izan zen, eta itxita ondo denean hotza izan zen. Izan zen benetan hirugarren-mailako hotel, horien bitartez, non ohe springs poke duzu atzera gau osoan, non eta ez dago ur beroa bizarra .
  
  
  Geroztik ez ziren zulo hormak arakatu, hasi nintzen beldurra nire bilaketa zuen bortizki gelditu. Izan dut, besterik gabe, inflexio hartu begirada beste bainugela noiz entzun nuen zirrara bat korridorean. Bat Luger harrapatu bere, baino gehiago ibili da bere, koa izan zen bere ondoan, eta entzun. Entzun zuen beste soinu korridorean - ate bat irekitzeko eta ixteko . Bere lasaia eta shoved du luger atzera minutu batean. Bere senarra bezala aldera jiratu bainugela, atea ireki.
  
  
  Izan zen Zhukov.
  
  
  Bere, inguruan aktibatuta. Nire eskua hegan Luger.
  
  
  "Ez da betiko," Zhukov esan lasai, seinalatuz errusiako errebolberra nire bularrean. Bere eskua jaitsi zen; atea itxi zen eta ni baino gehiago.
  
  
  Izan zen nire altuera eta, baizik eta mehe. Baina bat izan zuen wiry, sendo figura hori ezin da gutxietsi behar. Ego-ren aurpegia begiratu gazte, arren bere thinning ile.
  
  
  Zapaldu zuen sartu nire jaka ilunabarrean, bildu bat Luger ,eta adierazi errebolberra bat nire bularrean. Zuen dituena Wilhelmina ebaki on bat koltxoi.
  
  
  "Beraz, duzu, Carter,", esan zuen, bat hartuz, urrats batzuk atzera.
  
  
  "Oraindik ez duzu atzera hasieran." I azkar pentsatu dut elkarrizketa izan zen buruz. Galdetu dut zenbat denbora prest izan zen hitz egin zuen aurretik erabaki trigger tira.
  
  
  "Ez dut ohitura bat aldatzen nire portaera izango da,", esan zuen irribarre batekin. "Mantentzen du bizirik. Duzu, nire beste pony, uste dut, behar dut tratatu hobe duzu Caracas."
  
  
  Nire odol-presioa hasi dreadlocks. Eta bere ahotsa zen berriro okerreko aldean Zhukov en errebolberra. Eta denbora honetan saiatuko da zuen, are gogorragoa.
  
  
  "Sentitzen dut nahastea," esan zuen bere keinu bat. "Baina gela honetan, baliteke kontuan hartu da hobekuntza bat."
  
  
  Galdetu zuen. "Ez duzu aurkituko ego, ba al duzu?" Ego-en irribarrea zabaldu.
  
  
  "Ez, zuk ezkutatzen da ondo. Jakina, ez nuen oso denbora gutxi ."
  
  
  "Jakina", esan zuen.. Eta oraindik geroztik, hemen, Carter, beldur naiz izango duzu, nahiz eta denbora gutxiago geratzen.
  
  
  "Uste dut non dagoen jakin dut."
  
  
  "Bai?", esan zuen ernegaturik. Izan zen, tiro egiteko prest, baina ume, bitxia zen.
  
  
  "Leku bat, non ezin duzu beti uste zuzen," jarraitu zuen. "Gizon bat zure adimena."
  
  
  Irribarre aktibatuta bat haserre begiratu. "Non uste duzu ezkutatuta, Carter? Izango da zure azken ondorioa izan zuzena edo okerra?
  
  
  "Izan zen pentsatu nuen, ez dago". Adierazi zuen, bainugela atea koa izan zen bezala arteko atea eta Zhukov . Aldi berean, muskuluak bere forearm estutu, eta stiletto slid imperceptibly sartu nire palma.
  
  
  Entzun nuen Zhukov algara nire okerra asmatu, baina, horren ordez, inflexio aurre egin behar zion, jaitsi dut lurrean. Zhukov en errebolberra wiped out, gawking begiak harrapatu nire jaka bezala bota eta bota labana bat.
  
  
  Izan zen zoro bat bota, baina, zorionez, stiletto oraindik itsatsita Zhukov eskuineko sorbalda. Noiz kanpo utzi zuen garrasi eta eskua eusten errebolberra eroriz, bere aita salto egin zion, lurretik. Hit dugu horma. Ego aktibatuta bere besoa, eta errebolberra hegan atera, hit solairuan, eta sartu slid izkinan.
  
  
  Oinez sortu zion, zuen azkar bat entregatu eskuineko eskuarekin zulatu ego estu aurpegia, horretan entzun zuen crack hezurrak . Bere plan bat abiarazteko bigarren greba hasi zen, baina ikusi izan zen, jada ez da beharrezkoa. Ego borroka espiritua da desagertu.
  
  
  Izan zen, labana hartu off bere ego sorbalda. Ireki zuen bere begiak zabal eta hissed, zein minik. Zuen sakatzen stiletto Ego kokotsa eta aztertu mehe aurpegia. Galdetzen nion, " Non dago aretoan?'Zuen groaned. Bere ego slapped bere aurpegia eta astindu zion atzera eta aurrera. "Esadazu non dokumentua da ezkutatuta, Zhukov", esan nion.
  
  
  "Ego ez da hemen", esan zuen, arnasketa azkar.
  
  
  "Hitz egin dezagun", esan nion. "Berandu jokoak."
  
  
  Astindu zuen bere burua. Punta stiletto sakatzen aurka gogor Ego scrawny lepoa arte bled. Entzun izan dut bere ahotsak korridorean. Jaurtiketa entzun zen. Norbaitek galdetu italiako bada, dena eskubidea izan zen.
  
  
  Bere sazaal. - "Va Bene!" Ongi da! Atzera jiratu zuen Zhukov. "Ikusten duzu orain? Orain ez duzu denbora asko geratzen. Polizia hemen izan behar du minutu edozein." Jakin nahi dut non dokumentu hau da, ikusleek. Hitz egiten!'
  
  
  Zuen glared me at zen, eta arnasketa, hein handi batean. "Pentsatu izan dut, besterik gabe, pertsona arrunt bat duten litzateke zigortzeko duzu, besterik gabe, delako duzu mehatxatu zidan heriotza? Beldur naiz ez dakizu Maxim Zhukov oso ondo."
  
  
  Baina ego bazekien bere baino hobeto pentsatu zuen. Gogoratu zuen AIZKORA fitxategi hori izan zen hura. Maxim Zhukov izan zen, ez bakarrik hizlari bat, baina, halaber, ehiztari bat emakume. Izan zen oso harro bere potentzia, suediako emakume guztiak baino gehiago, kanpoko igerilekua eta ospe izan beharrik handia sexu-gosea. "Ondo da, Zhukov", esan nion softly. "Ez dut hiltzeko duzu. Hartuko dut zure gorputzaren zati zarela, beraz, harro - dut txikitu madarikatua gauza off ."
  
  
  Harrokeria batetik desagertu zen mehe aurpegia da ego. 'Zer? M-zer?
  
  
  Ez ziren gehiago ahotsak korridorean: "entzun Duzu zer esan dut."
  
  
  Zuen bat eman zidan ikaratu begiratu. "Ez duzu egin!"
  
  
  'Egingo dut.'
  
  
  "Oraindik ez duzu, crazy,", esan zuen, izerdi hautsi bere goiko ezpaina.
  
  
  "Ergela."
  
  
  Emu moztu bere hegan ireki. "Beraz, Zhukov?"
  
  
  'Hil me!'
  
  
  'Oh no. = Hau egiten asko jende gehiago fun.-"Guztiak eskubidea?""Zuen ospatu zen batek stiletto on elastikoa banda ego bere underpants. Bere lortu erreuma nahi nuen. Panicking, begiratu zuen leihotik. Ondoren, zuen mustered bere ausardia. "Ez", esan zuen. Baina beranduegi zen. Bere, leiho rushed, bultzatu ego, rookery hautsi off eta erori zen gutter. Han, ertzetik starboard hatch, izan zen ezkutuko paper.
  
  
  Markoa hatch zeuden hiru geruza egurra gradu desberdinak gainbehera. Hau trapdoor, erdiko geruza rotted baino azkarrago pintatu kanpoaldeko geruza, eta zatiak handiak egur jaitsi osatzeko espazio bat . Ez zen bat tolestuta paper zati gela honetan. Noiz hatch itxi ertzean leiho markoaren, paper estalita zegoen.
  
  
  'Ez! Zhukov oihu, arakatzea sortu zidan eta lortu nahian sortu.
  
  
  Atera zuen paper inguruan cache eta zabaldu da.
  
  
  Izan zen, hain zuzen ere, plana piztea mekanismoa. Izan dut, besterik gabe, jarri nire ego behera denean Zhukov atean bere errebolberra.
  
  
  Aurretik izan dut iritsiko zion, harrapatu zuen, revolver, eta bertan adierazi me at. Zuen usoa egiteko urratu koltxoi non Luger finkatzeko . Zhukov en errebolberra off joan, eta gawking urratzen nire eskuineko izterrean. Zuen lehorreratu koltxoi eta berehala heldu Luger. Noiz Zhukov hartu helburua, berriro ere, Luger jaso eta tiro bi plano azkar hartu gabe helburua. Lehen gawk hit atea. Han izan ziren, ozen oihukatzen korridorean eta joka atea. Bigarren gawk hit beetle, besterik gabe, beheko bihotzean. Salto egin zuen, eta erori, lurrean eserita. Eseri zen une batez, begiak zabal-zabalik, ondoren, behera erori zen hilda.
  
  
  Pertsona ziren oihuka korridorean: "Polysia! Polysia! "Denbora izan zen desagertu. Igo zuen leihotik kalera rickety sua ihes, eta utzi sirenak wail distantzia zuen bezala sartu ondorengoak ilun bat alley.
  
  
  
  
  
  
  Kapitulu 2
  
  
  
  
  
  
  Hori arratsaldean, estra bat bezala zuhurtzia, zuen sartu hautatuta beste hotel. Nire berri egoitza izan zen, gertu Bidez, Marco Aurelio, muino txiki baten parean Coliseo. Bat izan zen pobrea auzoan, eta ondoren mugitu dut txiki bat sartu, stuffy gela, gehiago izan dut kezkatuta harraparia baino KGB. Bere izan da geldiezin bat gau .
  
  
  Hurrengo goizean, jaiki zen hasieran, atera cache bat, hori ez zen ia irudimentsu gisa Zhukov da, eta jantzita. Baina denbora transferentzia dokumentua hobea izan zen. Zuen izan litzateke bete courier bat aireportuan Errima, ez dakit noiz eta entregatu Emu dokumentua zuen bezala, plano boarded New York. Gertatu zait bada Zhukov izan besterendu dokumentuaren barruan, hogeita lau ordu, zuen agian oraindik gaur egun bizirik.
  
  
  Noiz atera zuen kafea, utzi zuen bere ego bere gelan. Bezala Zhukov, ez zuen eskatu nirekin lo edozein behar baino luzeagoa. Parte maitalea pentsatzen duten elementuak segurua izango zuen ih darama berarekin batera. Baina profesional batek daki, bada, elementua da ezkutuko ona ezkutatzen leku, izango da seguruagoa dago. Esperientziarik ofizialak izan ohi dira, eta kezkatuta hau, baina kezka hori behar ez haratago joan ezaugarri babeslekuak.
  
  
  Goizean eman nituen bikoitza-egiaztapena hartu-off denbora nire garraiolari da, plano eta kodeketa mezu labur bat eta David Hawke,nire berehalako arduradun eta zuzendari AIZKORA Washington-en. Hawk jakin nahi du, ahalik eta lasterren azpian zer beste egoera dokumentua aurkitu zen. El correo eman em mezu bat.
  
  
  Ez zen ateratzen arabera dokumentuko leku elikagaien, jarri zilarrezko zigarro kasua jarri eta zigarro kasu horretan, minutu batean. Aireportuan, izan zen ustezko eskaintzen courier zigarro bat, eta, ondoren, bi berdin-elementuak trukatu ziren.
  
  
  Ez nuen taxi bat eskatzeko hotelean, baina, besterik gabe, joan behera muino Coliseo. Baina denbora honetan zuhurtzia ez zen nahikoa. Ondoren minutu batzuk bakarrik gidatzeko, I ikusi dugu ari ziren atzetik beltz bat Fiat.
  
  
  "Hartu bat utzi hemen," esan zuen gidari.
  
  
  "Baina duzu, esan nahi duzu aireportura joan!"
  
  
  "Ahaztu da orain."
  
  
  "Cheers o coraggio!" gizona grumbled zuen bezala, aktibatuta izkina.
  
  
  Begiratu dut atzera eta leiho bat ikusi Fiat auto honako dit. Orain nire txanda izan zen nahi kexa. Bere, pentsatu, dena ondo joan ondoren engainatu zuen bere on. Baina, nolabait, Zhukov lagunak aurkitu me.
  
  
  Azkar dugu aktibatuta izkina bi aldiz gehiago nahian, horietako kentzeko. Gidaria, hori aurkitzeko autoa izan zen, honako digu, aukera hartu erakusteko bere gidatzeko trebetasunak. Zuen arrastaka gurekin behera Bidez Labicana, atzera sortu mimmo Coliseo eta gora Via dei Fori Imperiali, ondoren, mimmo Basilika Constantino eta elur-zuri Erromatar Foroa ego-shattering tenpluak irakiten eguerdian eguzkia.
  
  
  "Non orain, signor?"
  
  
  "Besterik gabe, joan zuzen," esan nuen, atzera begira, Fiat. Arren, taxi driver-en deft manipulazioa, dugu ziren ospatu sortu trafikoa, eta Fiat mantendu gurekin; izan zen ere hurbil niretzat. Bultzatu dugu batera Corso Vittorio Emanuele Tiber, zeharkatu Ponte Vittorio Emanuele eta buru bidean Vatikanoko. Beltza autoa izan zen, eta oraindik ere jarraitzen digu. Hasieran pentsatu nuen ezkutatzen dokumentu batean taxi nonbait, baina geroztik eragile atzean identifikatu autoa, plan honek, azkenik, bazirudien oso arriskutsua. Beraz, jarraitu dugu gidatzeko behera Via della Conciliazione Piazza Pio XII. San Pedro loomed aurretik gurekin . When I begiratu plaza handi iturria erdian, I, bat-batean ideia bat izan zuen. Jakina, bat izan zen corkscrew orain edo inoiz ez.
  
  
  "Gelditzeko, gidari,", esan zuen azkar, eta, aldi berean, atzera begiratu eta ikusi Fiat ez zen gehiago baino berrehun metro atzean . I shoved wad lire sartu gidariaren eskutik, eta planteatu zuen bere lodi, bushy bekain.
  
  
  "Benissimo !"deitu zuen me ondoren utzi nuen bezala. "In bocca al lupo!"
  
  
  Baina gero konturatu nintzen behar baino askoz gehiago nire ego ona nahiak.
  
  
  Bere urrats bere jaso; noiz begiratu zuen azkar bere sorbalda baino gehiago, berriro ere, ikusi zuen Fiat gelditu zuen beste aldean plazan . Ez ziren bi gizonen aurrean eserlekua, beren aurpegiak ikusezina arratsaldeko eguzkia. Ih seeming indecision bultzatuta me on . Banekien bada, ezin dut sartu Basilika museoa , I izango litzateke aukera bat ihes horien artean turista jendetza.
  
  
  Beraz, jaso dut nire erritmoa berriro eta presaka bidez arkupetan, mimmo handi Gemini zutabeak museoak haratago. Begiratu zuen berriro. Bi gizon atera, biribila maltzur-begira beltza autoa, eta jarraitu niri.
  
  
  Bat-batean zuen jerked eskubidea, ducked sartu itzalak lehen bi museoak, eta strode sartu hirugarren bat, ilun eraikina. Ez ziren goardia uniformedun sarreran. Ibili zen azken horiek atzera begiratu gabe eta sartu areto bat non turista izan ziren betez oroigarri denda. "Madarikatua neurrira," zuen muttered; mutil hauek izan zorrotzagoa begiak baino litzaidake zuen pentsatu.
  
  
  Horien inguruan, Odin zen dagoeneko sartzen aretoan bezala igo zen eskaileretan bi aldi berean. Denbora izan nuen nabarituko preoccupied ego adierazpen angeluarra, chiseled aurpegia. Bat izan zen, muskulu gizon ile iluna, jantzita nondescript solteak gris egokitzeko. Eta izan zen, ziurrenik KGB.
  
  
  Goialdean eskaileretan, non berea, arnasestuka, begiratu inguruan, berea, ikusi izan dut galeria Vatikanoko Liburutegian. Bat izan zen luze, estu espazio inguratutako kristalezko pantaila kasu duten opariak Papas Pio IX, Leo XII, eta Pio X. bat izan zen, benetako altxorra trove jeweled scepters, zilarrezko estatuatxo, eta harrigarria ederki landutako urrezko ontziak eta erlijio objektuak; antzinako loreontziak koa solairuan eta arteko erakutsi kasu . Ezkerreko galeria, ikusi zuen hormaren kanpoko begira patioan, non izan zuen exekutatu segundo batzuk lehenago .
  
  
  Bere gela eskaneatu zen eta Stahl bilatuko posible bat jan leku dokumentua. Izan zen oso arriskutsua mantentzeko ego berak, eta berak bazekien edozein ironikoki, KGB litzateke inoiz aurkitu ahal izan ego badut ezkutatzen da leku egokian.
  
  
  Uniformedun staffers mugitu korridoreetan zehar aldeetan galeria. Ezin izan zuen entzun creaking of horren gisa mantentze-langileak erritmo atzera eta aurrera . Ondoren, hartu dut eskukada bat nire ekintzak baino gehiago muffled urratsak soinuak, beraz, ezin dute ikusi zer egiten ari naiz. Hartu zuen bere poltsikoan batekin zilarrezko zigarro kasuan. Bat beltzarana KGB agente ager daitezke edozein unetan. Azkar zuen shoved tolestuta paper bere eskuin eskua sartu eta shoved zigarro kasu horretan sartu atzera bere doublet poltsikoan. Odin Poe du partehartzaile izan zen, txistuka. Gelditu nintzen, eta alegia miretsi urregintza on bat erakutsi kasuetan, behaketa attendant etengabe arte izan zuen ikusmena. Ondoren, zuen shoved dokumentu bat sartu Etruriar vase eseri leiho batean amaieran galeria. Behar izan nuen, papera tolestu erditik berriro lortzeko estu bidez lepoan.
  
  
  Besterik ez zuen joan nahi, beste pantaila kasua denean, errusiako agertu atari. Etorri zen azkar, ikusi nau zutik, eta moteldu egin da. Zuen, halaber, gelditu aurrean erakutsi kasua aztertu eta edukiak.
  
  
  Izan dut, ziur inork ez duela ikusi zuen me jarri dokumentua vase. Asmoz itxura arrunt bat turismo, eman zituen minutu batzuk gehiago bilatzen erakusketaren inguruan. Gero ibili zen, poliki-poliki bidez gelak eta itzuli nod attendant atari. Noiz izan zen korridorean, bere aita joan zen leiho eta begiratu patioan sartu. Bere, ikusi sarreran eraikina izan zen hasiera zain bigarren errusiera .
  
  
  Mugitu dut on. Beraz, pentsatu dute me izan harrapatuta. Baina bada pentsatu zuten, beraz, ez dute paper oraindik. Dokumentu hau zen gehiago segurtasunez gordetzen Suitzako seguru. Nire garraiolari agindu zen, atzeratu ego bidaiak, hogeita lau ordu, bada, nik ez dut erakutsi, beraz, hori da isuna ere. Orain, guztiak egin behar izan nuen zen ihes bi hauek Errusiarrak bizirik.
  
  
  Behera joan nintzen eskaileretan eraikinaren lehen solairuan, non bat aurkitu dut korridore hainbat komun. Haratago nagusia izan zen korridore txiki bat atari liderra zerbitzua sarreran. Joan zen bi muturretan labur lobby, izkina bihurtu,eta itxaron. Ia berehala, segurtasun ofizial bat etorri zen martxan izkinan inguruan, ziurrenik, pentsatzen nuen desagertu zerbitzuaren bidez sarreran .
  
  
  Noiz eman zuen bere kanpoan, Stahl atera iritsi, heldu, ego, eta sakatzen bere moan. Bere ego agian bere hiltzeko, baina ez da izan. Oraindik ez dut izan kentzeko segurtasun-dokumentuan, eta bitartean nintzen hori egiten, ez zuen behar polizia hilketa ikertzen. "Zu berandu," I lied, sakatu nire ego gimen. "Dokumentua joan zen Washington."
  
  
  Bere izan da hit bere ego ukabila bizitzan. Zuen gainean tolestuta, eta horrek mina. Bere ego hit zion lepoan eta jaitsi zen bere belaunak. Gisa buruz izan dut ihes egin zuen, bat-batean, harrapatu nire hankak eta me bota zion bidean.
  
  
  Zuen croaked. 'Etzanda ari zaren!'
  
  
  Heldu zen nire aurpegia eta galdutako nire eskuineko begi batzuk milimetro. Ego ruku gelditu eta bere danbateko bere ukabila sartu Ego mamitsuak aurpegia. Garrasi egin zuen, eta erori zen hormaren kontra. Jaiki nintzen, eta gisa buruz izan zen jaiki , naiz slapped bere ego aurpegia berriro. Gol-ego bota zuten modu by eragina. Denean zuen hit horma, bere knuckles sartu danbateko bere ego diafragma. Aire oldartu bidez ego bere birikak, eta zuen bilduta berriro. Bere ego zaionean zion aurpegia. Izan zen konorterik gabe.
  
  
  Argi zegoen inork ez nagusian korridore entzun zuen borroka. Joan nintzen zerbitzua sarreran aurkitu eta atea blokeatuta, hala espero dut. Baina nik ez dut uste izan nuen iragan lortu beste ofizial mimmo nagusiaren sarreran . Bere ahotsa jaso du bere blokeo berezia jaso, nahiz eta ez zen ziur litzateke, bada lan handi bat zaharra blokeatu. Egiten saiatu zen hainbat minutuz, etengabe mesederako zerbitzua langileak ez litzateke agertuko dira. Azkenik, sarraila ireki da.
  
  
  Atzean, entzun nuen bere moan gisa, segurtasun ofizial. Etorri zen bere zentzumenak. Aktibatuta zuen heldulekua eta atea ireki. Eguzkitsua Brylev gelan sartu . Ibili zen sartu txiki aparkalekua atzean eraikin eta ibili izkinan non taxi bat izan zen, zain. Gidaria zen, lokarturik gurpila at. Zuen atxikia baino gehiago eta astindu Ego sorbalda.
  
  
  "Joan nahi dut Hotel Della Lunetta", esan nion.
  
  
  "Mi si bizi dai piedi," erantzun zuen ; bada bakarrik bere hotel litzateke, besterik gabe, hartu ibilaldi bat.
  
  
  Zuen entregatu zen wad lire arabera, Emu eta eseri taxi bat zuen bitartean bildutako dirua. Noiz amaitu zuen, barre egin zuen.
  
  
  "Orain, azkar."
  
  
  "Zure, zure, signor."
  
  
  Hasi zen motorra, desplaza engranajeak, eta bultzatu nahi dugu sarrera nagusia, mimmo turista eta segurtasun zaindari bat. Bildu zuen egunkari bat gidariaren eserlekua eta ospatu aurrean bere aurpegia gora bota dugu sarreran. Dugun bezala gainditu mimmo, izan zen peered baino gehiago ertz batean KGB agente, gizon bat baino laburragoa bere ego lankide. He begiratu, labur-labur hartan tasak, gero jiratu eta begiratu eraikinean sartu balitz bezala, espero zuen ikusi zuen bere lankide .
  
  
  Dugun bezala gidatzen bidez San Pedro Plazan ibaia, behera jarri zuen egunkari eta lasaia. Dokumentua izan zen, seguru - arte batzuk ferret. Orain izan dut aurkitu modu bat lortzeko nire ego itzuli aurretik courier utzi hurrengo egunean.
  
  
  
  
  
  Kapitulua 3
  
  
  
  ;
  
  
  Ez nintzen gai harremanetarako garraiolari hurrengo egunera arte, baina ez zela beharrezkoa. Gisa dokumentua , Vatikanoko museoak itxi ziren ordu erdiz utzi zuen ondoren paketatzea, eta ez zuen arte irekita hurrengo goizean. Beraz, ondoren lasaigarria bazkari, zuen mugitu zen hirugarren hotel kasuan KGB begiratu ondoren hasieran bigarren. Bazkalostean, joan nintzen barra txiki bat, agindu bat, cinzano, eta geldoa izan ego edan . Gertatu zait bada Hawke izan da ezaguna, non dokumentu ziren aretoan, zuen izan liteke zoriontsu zer nuen haiekin egin, eta hori dagoeneko nuke figured bat lortzeko modu dokumentua atzera. Joan nintzen drogeria eta erosi bat extra-luze pare medikuaren pintzak. Hurrengo goizean joango naiz galeria pintzak nire jaka azpian, eta gero inor ez da inguruan, ez dut manteo pintzak bat Etruriar vase eta tira paper. Dut goiz iritsi bezain laster museoa irekitzen du , eta, beraz, ez da izango turista asko.
  
  
  Besterik ez dut izan, lan egin, nire planak noiz neska bat baino gehiago izan zen, eta eseri nire mahaian. Bere ikusi nuen berriz, oraindik izan dut pentsatzen Vatikanoko. Zuen, jakina, puta bat: mehe, mehe ile beltza eta gehiegi makillaje. Zuen jantzita, merkea jertse marradun eta gona bat ozta-ozta estaltzen bere izterrak jada. "Hey, Johnny. Ari zaren Amerikar bat, ez duzu?
  
  
  'Bai.'
  
  
  "In the mood for fun batzuk, eh?"
  
  
  "Ez, gaur gauean."
  
  
  Aurka ezer ez daukat whores. Bakarrik pertsona gehienak horien inguruan dirudi emozionalki desitxuratuta, eta ni bezalako emakume bat osasuntsu egoteko, eta ez bakarrik gorputza, baina kontuan.
  
  
  Zuen tematu. "Ziur zaude, Johnny?"
  
  
  "Bai", esan nion. 'Bere konfiantza.'
  
  
  "Hey, nor zaren jakin dut," esan zuen bat-batean. "Zu Amerikar bat cop."
  
  
  Bere begirada finkoa Nah. 'Zer egiten dela uste duzu?'
  
  
  'Jakina! Polizia ofizial! Ezin dut utzi bere ikusi du?" Ez duzu lan Erromatar polizia ?
  
  
  "Ez naiz copp", esan nion.
  
  
  Berak eman zidan gogor baten irribarrea. "Hi, Johnny", esan zuen, " ez da norbaitek nahi duzuna bete. Kaixo, Gina! Favoriska ! Aurretik izan dut protesta, deitu zuen out neska izan, besterik gabe, etorri gurekin, eta koa izan hesitantly arabera, aulki, niri begira aurpegia. Hau inork ez zuen itxura puta bat. Eta bera izan zen, oso polita.
  
  
  "Si encodi!" mehe neska esan nahiko neska, joka hirugarren aulki. Ondoren atxikia zuen aurrera, eta esan zuen bat isilpeko tonu: "Gina, hitz egiten zuen, euskara ona. Hey gustuko Amerikarrek. Nahi duzun bere hitz egin, ez duzu?"
  
  
  Gina saiatu objektu skinny neska gonbidapena, baina azkenean onartzen du bere burua konbentzitu ahal izateko eseri.
  
  
  "Gina da polita, ez al zuen?", esan zuen skinny harrotasuna.
  
  
  "Zer diabolo!" esan Gina, eta hasi zen jaiki.
  
  
  Politak zu ezagutzeaz, Gina", esan nion. 'Nire izena da Nick. Mesedez, eseri gurekin."
  
  
  Zuen zalantzan une batez, eta, ondoren atxikia atzera shyly. Nah izan eder ezaugarriak eta ile marroi argia iparraldeko biztanleek Milan eta Vicenza. Nah ile luzea izan zen eta lodi, argi zain. Bere begiak ziren, marroia, bere ahoa zabal eta sentsuala, eta azpian bere sukalde blusa eta gona labur, bere figura baino gehiago izan zen findu.
  
  
  "Gina du lehengusu bat Amerikan," beste neska esan zuen, jaramonik Gina da atentatu. "Baina berak hitz egiten du Amerikar, baino hobea berea. Berak esango. Ondoren, lortu zuen, sortu eta ezker, lehen keinua me at.
  
  
  "Zer esan nahi du?"
  
  
  Gina kudeatzen irribarre bat. "Igo gustuko aurkeztu zidan gizonak. Pentsatzen zuen bakarti dut.
  
  
  "Eta hori da duzu?"
  
  
  Zuen jaurtiketa me begirada azkar, ondoren, saihestu nire begirada. Denek lortzen bakarti batzuetan, ez dute?
  
  
  "Bai", onartu dut, gogoratzeko hori izan zen, zalantzarik gabe, nire lan-ildo. "Ez duzu lan hemen, Gina?"
  
  
  Zuen batek waitress bat, azafata, nahi baduzu, deitu zion. Baina ez dut lo gizonekin lanean." Erabaki zuen azken hitzak, poliki-poliki, eta erabakigarrian. Ez nuen sartu gehiegi zehatz-mehatz. Zure lagun Rosa pentsatzen dut polizia bat, baina benetan nire enpresa bat ere ez.
  
  
  "Ez nuke axola izan da zure lana.
  
  
  Galdetzen nion. "Ezin dut lortu duzu zerbait?"
  
  
  Zuen begiratu zidan begietara. "Maite nuen, Nick", esan zuen, " baina, esan dudan bezala, ez nago bat hooker."
  
  
  Irribarre egin nuen, bere at. [Beraz, pentsatu nuen. Zer egin nahi duzu edan?"
  
  
  Zuen motioned nahi camarero, eta berak agindu bat hamaiketakoa. Lapoblacion, berriz, bat. Bere esan zuen, esan zuen Amerikar bat izan zen ofiziala bisitatu duten enbaxada Rime.
  
  
  "Non zara Amerikan?" Gina eskatu.
  
  
  "Inguruan New York."
  
  
  "Beti izan dut joan nahi, ez. Iloba Igo zen buruz hitz egiten bizitza New York-en. Zuen oso balioak kafetegiak eta jatetxeak. Dira benetan bezain ona azaldu dira?
  
  
  Itxaron dut, bere pixka bat. "Ah", esan nion, " ez dira onak bere erara. Zenbat denbora behar izan duzu lanean taberna honetan, Gina?"
  
  
  'Ez da, beraz, luze. Ezin dut apenas ordaindu alokairuan." Zuen pixka bat bere begiak. "Joan naiz etxera laster", esan zuen ahalkez. "Ez dago hemen lan gaur egun, eta ez dute behar da. Etorri ahal izango duzu edari bat nirekin nahi baduzu." Zergatik ez, pentsatu nuen. "Nahi nuke", esan nion.
  
  
  Bere izeneko I taxi bat eta joan ginen Gina gela. Bat izan zen gela teilatuan etxe zahar Bidez delle Quattro Fontane. Hasi ginen, laugarren solairuan, eta dugun bezala, botatako irteeran bigarren lurreratzea, bere aita atxikia, eta bere musu astiro-astiro. Bere ezpainak ziren leun, bero eta samurra .
  
  
  Gelan, lapoblacion, berriz, edateko ardoa. Gina buruz hitz egin zuen garai denean zuen zen andrea indartsu bat boss Erromatar mafiaren, zenbait Giovanni Farrelli. Zuen hasi bezain sinple bat rateros eta, ondoren, egin milioika higiezinen iruzurra. Bere arabera, tratatu zuen bere gaizki.
  
  
  "Baina hori iraganean. Orain dut kanpoan lo bezalako gizon Giovanni. Stand dut nire oinak eta dirua irabazteko, egia esanda ."
  
  
  Nire odol-presioa igo bistan da bere irribarrea. Zuen me at stared une batez, eta, ondoren, jaiki eta gaurkoan argia piztu, beraz, bakarrik santu inguruan dormer leiho litzateke gela sartu . Zuen biluztu ezer esan gabe. Bere ile jaitsi zen bere sorbalda gainean, eta bere bular osoa eskatu ukitu behar. Bota dut bere gorputza bero zidan, eta berak sartu urtu, ni bezala, nire eskuak astiro-astiro ran baino gehiago bere belusatua azala. Bere ezpainak, bat-batean, beroa, aurkitu nirea, eta gure ahoan ireki elkarrekiko esplorazioa. Gorputza zuen jolasten zen, malgua eta leuna, bat bezala hamasei urteko-zaharra da.
  
  
  "Take me, Nick," zuen nire belarrira xuxurlatu.
  
  
  I biluztu bere, eta ikusi zuen Luger . "Beraz, ari zaren polizia bat."
  
  
  "Esan dut, egia esan", esan nion. Ee besarkatu bere, eta zuen ahaztu pistola.
  
  
  "Ohe," xuxurlatu zuen. "Me hartu ohera."
  
  
  Egin nuen. As I lay bere ondoan, nire eskuak bere gorputza laztantzen zuen arte parted bere luze, giharrak izterrak eta ran zuen bere eskua baino gehiago belusatua barruan.
  
  
  "Va benissime!" zuen muttered.
  
  
  Utzi zuen bere eskua igoera handiagoa.
  
  
  "Goazen," arnasten zuen.
  
  
  Zuen bere musu osoa bularrak, eta ospatu zuen bere arnasa. "Basta," deitu zuen. 'Nahikoa da. Orain. Nahi dut orain.'
  
  
  Poliki-poliki, bere sartu nah. Zakarrez oihuak piztu inguruan bere eztarria. Bere gorputza writhed grina, eta izan dut bultzatuta buruzko indartsu batek eta erabatekoa fisiko nahia. Sentitu dut bere hezea izterrak itxi nire inguruan, eta soinua, bere txistu, gasping oihuak oihartzuna nire belarriak. Zuen urratzen nire eskuak bere iltzeak, bilduta bere besoak nire lepoan eta sorbaldan, eta bota zidan behera, ia frenet amaitzeko zer genuke hasi zen.
  
  
  Ondoren etorri zen une batez pentsamendu guztietan, behin borondatea, desagertu zen. "Gehiago, gehiago, Nick!" zuen arnasestuka. Nire ezpainak kuzkurtuta bat sartu smirk izan zen, dagoeneko erdi sardonic, erdi ulermena. Ni besarkatu zuen estuagoa, gehiago posesiboa, eta bere aldakak hasi sway zuen bezala kontrola galdu. Azken convulsive dardara, eta bildu dugu elkarrekin erabaki zer egin behar zuen; moaned furiously, abesti bat irrika, eta itxuraz amaigabeak plazer.
  
  
  
  
  Noiz esnatu naiz hurrengo goizean, ez zen une bat panic; lehenengo distirak beldurra dudan bezala, stared ohituta ingurua. Nire ondoan, bero gorputza murmured softly. Zuen gora begiratu eta barre egin zuen ikusi Gina en lo formularioa. Bere ile zen tangled burukoaren gainean , bat coppery halo bere zuri arropa. Oso arretaz, irristatu zuen kanpoan Nah arte bere eskua jaitsi nire bularrean. Berak piztu une batez , eta, ondoren, bere arnasketa bihurtu zen, nahiz eta, berriro ere, eta zuen sakon batean erori zen lo.
  
  
  Isilean, beraz, ez esnatu, bere gora eta utzi dit bere galdetu non joan nintzen, lortu nuen ohetik eta bildu nire arropa. Harritu nintzen, baina ez dut atzera joan hotel eta igarotako gau osoa batera Gina nire besoetan. Baina ez zen ezer balio nire hotel gela batean, delako bat Etruriar vase Vatikanoko Liburutegi oraindik ospatu preziatu bat eta dokumentu horiek bere hilgarria sekretua. Baina, orain, hori izan nuen lortu, gorde dokumentua atera eskuetan KGB, izan dut atzera, eta, ahalik eta lasterren. Noiz izan zen jantzita, leundu zuen bere behatzak bidez, bere ile, hartu begirada beste ohe bere rumpled, heze-orriak eta oparia Gina da gazte eder gorputza, eta buru atea.
  
  
  Ez zuen kontuan bere esnatu sortu nahi zuen, bazekien ez zuen kontuan . Baina izan zen nire benetako maitasuna, eta emakumeen plazer inoiz izan behar ospatu me back from lan bat bukatu behar. Eman zuen Nah bat azken sutsua begiratu. Ez zuen ezer esan; bere bular igo eta jaitsi arnasa bakoitzean . Zuen irristatu out gela eta atea itxi softly atzean .
  
  
  Denbora izan zen jarri pentsamenduak guztiak Gina nire burua. Izan nuen ardatz ateratzean dokumentua, ohitu gabe arreta erakartzeko. Badut zen ustekabean harrapatu nahian bueltan dokumentua, han izango litzateke , jarri mildly, konplikazio larriak. Lehenik eta behin, txarrena gauza gerta daiteke eragile-beste heriotza baino, jakina-da erakartzeko publikoaren arreta. Aukera nire mozorrotzea erakutsiz bidez arriskutsua izan zen nahikoa, baina bada izan dut aurkitu nahian hartu paper, dokumentua izango litzateke berrikusi eta aztertu edozein italiako polizia ofizial batek ikusi ahal izan ego. Nahiz eta ahal izango dut, azkenean konbentzitu agintariek duten dokumentu dagokio AEBETAKO gobernuak, sekretua izango izateari uzten sekretu bat ahalik eta azkarren. Izan zen ziur ez guztiak italiako polizia izango litzateke bake saltzeko, hala nola, top-secret dokumentu norbaitek handi bat wad lire bere eskuetan.
  
  
  Eta dugu, bada, esan zuen Errusiarrak, non dokumentu zen aretoan, izan zuten lortzeko saiatu behar da aurretik egin nuen. Laburpenak buruzko dokumentua Etruriar vase dira orain nire helburu nagusia. Beste guztia izan zen garrantzirik . Zorionez, ez dut goiz esnatu behar Vatikanoko Liburutegian noiz ireki.
  
  
  Izan dut Piazzale XII, sarreran Vatikanoko, noiz ikusi nuen, jendetza handi bat plazan bildu nire aurrean, San Pedro Plazan. Hori ez zen arraroa. Aita santuak askotan agertzen balkoian bere jauregia bedeinkatu leiala eta erromes zutik plazan. Baina gaur goizean, epaileak turista eta Erromatarrek zirudien baino handiagoa da ohikoa.
  
  
  Egin behar izan nuen nire bidea epaileak bidez, muttering nire apologies urrats bakoitzean. Buruak planteatu ziren windows Pontificia Jauregia, eta bere senarra bezala hurbildu ertzean trinko epaileak, ez zen oihu bat, eta jarraian bitxi bat, eta ia kezkagarriak isiltasun hori irentsi ikusleek. Koa izan zen, motionless eta gora begiratu gisa zuri-jantzitako figura Paulo VI geratu zen.
  
  
  Planteatu zuen, bere eskuak bedeinkazioa. Baina besterik ez zuen hasi bedeinkapena denean zorrotz bat eragin zatitu zerua, thunder bezala. Hasieran pentsatu nuen bat izan zen, auto-muffler.
  
  
  Zoritxarrez, izan zen, askoz gehiago larriak.
  
  
  Split bigarren bat geroago, hautsitako beira huts egin du behera aita Santuak handi gisa zikindutako beira leiho ego balkoi apurtu dituzten hutsegite bat. Norbaitek epaileak azpitik balkoi hasi zen oihuka, eta aita Santuak desagertu ikusmena bezala gehiago beira erori zen, pertsona jendetza plazan.
  
  
  The oihuak ziren oihartzuna beste batzuek bezala, jendetza izan zen izu-behartsuak. Begiratu zuen norabide guztietan ikusteko non filmatu zen datozen; jaurtiketa izan behar zuzendutako Aita eta galduak zion hazbeteko batzuk .
  
  
  "Da Papa!" bat ozena italiako ahots oihu.
  
  
  "Saiatzen ari dira hil ego! beste oihu.
  
  
  Jende ran sarreran Vatikanoko, eta zarata ih panicked ahotsak igo aire bat bezala moan zure tristura eta etsipena. Zati beira oraindik ere jaitsi plazan, baina liderra parte epaileak zuena ateak, eta ez da erori hiria pean metraila.
  
  
  Zuen begiratu behin gehiago balkoi, eta une hartan bi zifra taberna bihurtu zen ikusgai. Dute makurtu laguntzeko Papski sortu. Bertan mantenduko da, ikusi ahal izan zuen hori zen, antza denez, unharmed.
  
  
  Nire atzean, ez zen beste orro inguruan jendetza. Gora begiratu zuen, bere sorbalda eta ikusi luze bat beltza autoa abiadura kanpoan plazan. Izan zen besterik ez da kasualitatea, galdetu nuen , edo ez autoa zerbait egin behar zer besterik ez nuen ikusi?
  
  
  Ez dakit zergatik bat-batean begiratu zuen norabidean Vatikanoko museoak eta liburutegiak, non zuen hartu. Baina begiratu egiten dut, ikusi nuen, helikoptero bat beherantz eta desagertzen eraikin baten atzean. Da argi eta garbi dirudi Amerikar bat helikoptero militar Skyhook.
  
  
  Ez nuen pentsatu behar da, nahiz eta bigarren bat.
  
  
  Egin zuen bere bidea epaileak bidez, konturatu zen ez zuen lortu liburutegia ahalik eta azkar. Berak bultzatu bidez ikaratu pertsona eta ibili nagusia plazan colonnaded museoa. Bere aita sartu nagusiak patio, Stahl Vidny zen atzera helikoptero. Zuen poliki-poliki jaitsi laño baino gehiago Vatikanoko Liburutegian. Eta orduan bere, konturatu nintzen zerbait izan zen, oker; izugarri gaizki.
  
  
  Zuen korrika hasi zen, ez zuelako izan bigarren bat galduko. Berea, sentitu nire dolarraren pila pounding, eta adrenalina surged bidez nire zainak bezala, berea oinarritu aldera museoaren sarreran . Harrapatu izua trinko epaileak, uniformatu langile ia guztiak utzi beren mezu aurrean Pontifize liburutegia. Ran dute mimmo me, ih begiak izoztuak beldurra. Begiratu dut atzera balkoi non nire Aita izan datoz. Balkoi hutsik zegoen; bakarrik zati beira isilik geratu zen lekuko, zer besterik ez nuen ikusi.
  
  
  Jakina, ez dakite buruz saint-en egoera oraindik; ez da zehatz-mehatz bat izan haserre, panicked epaileak. Guardia ziren atzera eta aurrera korrika zehar plaza, balitz bezala, aztarna bila. Baina banekien ez zuten ezer aurkitu , eta ziur nengoen ez zen gehiago borroka, eta, oro har, nahasmena zen baino azalekoa.
  
  
  Orain bigarren bat satinatuak beltza limousine ikuspegia sartu zen. Bere ducked bat atzean inguruan zutabe liburutegiko sarreran. Autoa screeched bat gelditzeko. Ez zen creak larderia, eta bi zabal-bizkar, gantz gizona salto out autoa inguruan eta stormed eraikinean sartu. Aldi berean, hatch behealdean helikoptero ireki, eta izan zen bat harrapatu serie mugimenduak planoan.
  
  
  Itzaltzu figura eseri gurpila atzean limousine. Gizonaren aurpegia ezinezkoa zen bezala ikusten autoa lurched aurrera, eta hegan iragana dit. Zuen squinted eta saiatu idazteko matrikula-zenbakia. Baina, nahiz eta autoa gelditu, litzaidake, oraindik ere, behar dute X-izpien begi ikusteko zenbakiak. Erregistro batekin estali zen zakarra opakua zapi beltzak estali.
  
  
  Noiz autoa ikusmena zen, zuen mugitu. Ezin dut idatzi liburutegia, berriz, autoa aurrean izan zen, baina, orain, hori izan zen kanpoan abiadura, I ran sarreran pontificia monumentu eta barruan begiratu. Langile batzuk urduri buruz hitz egin zuen zer gertatu zen.
  
  
  Baina bi sendoa-eraiki duten gizon izan, besterik gabe, salto out autoa inguruan ziren inon ikusi ahal izateko. Eta inor ez da inguruan, ilusioa ih museoko langile zirudien nabarituko. Agian, ez zuten ikusi gizon exekutatu liburutegian sartu, baina litzaidake dute ikusi bere. Hurbildu ahala eskaileretan liderra galeria, bi plano deitu. Bat izan zuen, oso sofistikatua ballistics ikastaro AIZKORA , eta ez nuen arazo zehazteko duten plano ziren datozen bidez galeriak non top-secret marrazketa izan ezkutuko bere.
  
  
  Bere, ran eskaileretan gora hiru dis, Luger eskuan, hatz eragilea. When I azkenik iritsi da lehen solairuan, nire txarrena susmoak baieztatu ziren. The uniformatu funtzionario izan zuten at geratzea erabaki bere kargua ez zuen utzi, oraindik, orain etzanda igerileku handi bat, odol-eguna. Ez dut behar baino gehiago okertu zion ikusteko hildako izan zen.
  
  
  Beranduegi, ikusi zuen masiboa landutako haritz ateak galeria itxi batetik barruan. Ran I han, baina ez azkar nahikoa. Izan zen, nahiz eta erabilitako Wilhelmina, ezinezkoa izango litzateke saihesteko ateak slamming itxi.
  
  
  Entzun dut bat sakatu tekla blokeatu. Zuen eragilea bota eta egurra inguruan blokeoa zatitu irekita. Baina gawk artetik erdi lodi egurrezko atea. Orduan entzun zuen beste kolpe eta konturatu gauza bera gertatzen ari zen beste aldean korridore luze. Galeria itxi batetik barruan, besteak beste, eraginkortasun hori argi zegoen eragiketa - ezer agian inplikatzen da - izan dira egindako egokia tituluak eta prestaketa.
  
  
  Inguruan begiratu nuen itzeleko ikusteko bada posible izan galerian sartu. Entzun nuen muffled ahotsak nire atzean. Ez dut hartu, eta edozein aukera gehiago bere. Zuen inguruan aktibatuta bezala, hiru turista etorri izkinan inguruan. Horietako bat, gorri bat-aurrean emakume bat distiratsua soineko, begiratu at Luger eta oihu.
  
  
  Bere negar bultzatuta me ekintza. Ran zuen ilara windows gertu itxita galeria ateak. Zuen desblokeatu latch, ireki bat inguruan, leihoak, eta atxikia aurrera begiratu patioan sartu. Hogeita hamar metro helikoptero, metal saski baino gehiago hiru oinak-ko diametroa eta altuera, atxikitako lodi bat altzairuzko kable, jaitsi egin da . Gizon bat zen crouched barruan basket, eta nabaritu dut saski egin zen blindatu kirurgikoa , bera metal hori estalita beheko helikoptero.
  
  
  Izan zen, orain argi zer izan zuen lehen asmatu zen, hain zuzen ere, egia. Erasoa aita Santuak izan zen, diversionary taktika oharkabetu arreta benetako delitua izan zen, gaur egun ari konpromisoa hartu du. Dute nor ziren atzean hau ez da inoiz hil nahi du aita Santuak. Eraso hau burutu zen eragin panic eta, oro har, nahasmena. Benetako xede izan zen bilduma urrezko eta zilarrezko altxor Galeria Po Vatikanoko Liburutegian, oso galeria, non damned, ordezkaezina sekretua marrazketa izan ezkutuko bere.
  
  
  Garrasi bat ikaratu turismo arreta erakarri beste museoko bisitari. Begiratu zuen atzera, eta motioned horiek utzi - bide zuen haizatuko bere piztu du alarma nahasi eta ikaratu epaileak. Joan zen atzera galeria atea, makurtu, eta entzun adi-adi . Bere, entzun beira hautsi, eta susmatzen windows galeria hautsi ziren sartu, eta laster ih altxor preziatuak ziren lapurtu-opariak guztiak, egungo Europako errege-erreginek, preziorik tramankulu gainditu behera pontificia errege eta eliz printze . Eta horien arteko bat izan zen dokumentu hori izan zen ustezko itzultzeko bere-edozein preziotan.
  
  
  Nonbait museoa, alarma bat txirrina jo. Baina inor ez zen gai stop bat jarri nahi brutal lapurreta historian Italia. Ezin nuen laguntzeko, baina miretsi adimen plan eta eraginkortasuna eta profesionaltasuna zein delitua konpromisoa hartu zuten. Baina dokumentu behar izan nuen bat Etruriar vase, ikusezina atzean ongi itxita ateak galeria.
  
  
  "Deitu mantentze-langileak!" Dut oihu hau gazte matematika ikasle ondoan zutik me, eta ego zabal, begiak eta ahoa aldatu zuen bezala bultzatu zen eskaileretan behera arabera ego.
  
  
  "Bai, jauna", esan zuen, kamera ego dantza bere bularrean bezala bere bidea egin zuen bidez ilusioa turista .
  
  
  "Kontatu Pontificia Galeria ari da lapurtu!" Ego izeneko bere ondoren.
  
  
  Agian, izan zen konbentzitzen soinua nire taldeak edo, hain zuzen dut ingelesez hitz egiten, baina whatever izan zen, ikusleen lasaitu behera. Adierazi zuen, horiek seguru eskubanda duen stairwell. Nahiz emakume izan, dagoeneko garrasika ikusi zuen nire Luger lasaitu behera, eta zirudien bere burua berriro.
  
  
  Bere begiak aktibatuta atzera Eguna. Bat pitzatu, erre zuhaitz gainetik gaztelua markatutako bidea nire lehen jaurtiketa. Bala bat izan litzateke nahikoa . Agian hori aldatu bigarren edo are hirugarren jaurtiketa. Hartu zuen, kontuz ibili eta helburua tiro hiru plano ilara batean.
  
  
  Denek groaned gisa heavy balak hit horiek. Metal blokeoa creaked ozen, eta bidez kea eta zati egur, ikusi zuen blokeoa izan dira gutxi gorabehera behartu. Wilhelmina berriro ere frogatu bere merezi zuen jaurtiketa bidez heavy atea berriro. Nire atzean, beste emakume bat garrasika, eta izututa turista ran blindly eskaileretatik behera lobby.Orain, jada ez dira arriskuan, zapaldu zuen atzera, altxatu bere oinez, eta zaionean. Tae Ex Egin onenetako bat da borroka teknikak. Putz, Izango Cha-Gi, egun zatitu. Bigarren atea, eta metal blokeoa hegan off egurrezko marko eta clattered solairuan.
  
  
  Ondoren, ateak swung ireki eta bere izugarri ikusi bi ondo eraikitako gizonak zapaldu inguruan beltz bat limousine . Zirudien bezala gertatu zen duela ordu batzuk. Baina ez baino gehiago, hamar edo hamabost minutu igaro geroztik ferret zen haiekin denean, bi gizon - ih adiskideak helikoptero-lehertu museoa.
  
  
  Ziren relleno bat preziatuak artefaktu ondoren beste hainbat sartu dagoeneko gainkargatuta heavy mihise poltsak. Metal saski ikusi zuen zintzilik aurrean ireki galeriako leiho eta atxikia zen zabala harrizko zokaloa bi metal amu . Hirugarren gizon kargatu lihoa poltsak saskian sartu. Kristalezko pantaila kasu izan ziren, apurtu, eta leundutako solairuan zegoen estalita zati beira .
  
  
  Bezain laster, behera hautsi dut atea eta hartu begirada azkar bat eszena, sustrai hurbilen me aktibatuta eta adierazi errebolberra me at. Deitu zuen bi bere adiskideak, eta horietako bat jaitsi lihoa zaku lurrean eta hasi tiro ausaz.
  
  
  Zuen ducked atzean doorjamb bezala balak whizzed aire bidez. Soinua entzun nuen eramango ricocheting nire inguruan . Balak sartu danbateko ate markoa eta ia hit me buruan eta bularrean. Zin egin zuen bere azpian arnasa eta atzera bota apur bat gehiago .
  
  
  Beste gawk whizzed iragan mimmo da, atea jamb. Itxaron zuen une batez, eta, ondoren, poked bere burua izkinan inguruan eta tiro. Galeria emandako gutxi estalkia hiru gizon. Gizona tiro lehen plano saiatu sahiestu. Baina Wilhelmina azkarragoa izan zen, eta bera izan zen hit bere lehen helburu bala batek hit Ego utzi forearm.
  
  
  Bat itotzen negar ihes ego ezpainak. Zuen groaned eta jaitsi aurka apurtu erakutsi kasuan, errebolberra baino gehiago erortzen egos limp eta ezertarako behatzak. Nire begiak jaitsi zen bigarren gizona bezala filmatu zuen me.
  
  
  Hau ez zen joan amore eman erraz bezain ego bestetik. Zuen arrastaka bere heavy poltsa ireki leihoa, " jarri nahi dut altxor bat metal basket." Bere Luger eragilea bota, falta bere ezkerreko izterrean by hazbeteko bat, eta Em kudeatzen gainditu poltsa hirugarren gizon, nor izan zen, oraindik ere zutik leiho irekia.
  
  
  Horien atzean zen, beira-arasa beste muturrean gela. Egun aurretik, bat Etruriar vase izan dira jarri hurrengo hau erakutsi kasuan. Baina orain ikusi dut, nire ahoa lehorra izan zen. Ez zen vase.
  
  
  Arazoak arazo handiak. Bada, lapurrak ez dira gelditu eta loreontziak ez dira itzuli, ondorioak izango da ezusteko. Nik ez dut uste askoz egoerari buruz, baina ez dut ran sartu galeria, filmatzeko. Hartu zuen helburua zauritu, gizon eta jaurtiketa ume, bigarren aldiz, eskuineko izterrean. Zuen postuan, bakarrik utziz bi egos bere taldekideekin.
  
  
  Gizon litzaidake zuen ikusi eskalada behera sartu metal saski igo atzera, eta non izan zen, zutik, ikusi ahal izan zuen gailurretan bi osoa arropa-poltsak. Ilun-ilegorrie zuten gizon lagundu em zen prest utzi. Galeria izan zen, ia-ia hutsik, aintzat harturik bere altxor preziatuak. Noiz gizona itzuli zen sua, I erori lurrera. Balak whizzed menacingly eskubidea nire burua baino gehiago. Baina mantendu dut filmatzeko, eta egurra eta beira apurtu guztiak nire inguruan. Sentitu nuen zati beira gainean erori nire izterrak eta bularrean.
  
  
  Ez zuen hil dira beste bi gizonak, bada, ez zuen ahaztuak dokumentua atzera Etruriar vase, Hawke ez litzateke inoiz barkatuko dit, gutxienez esan nahi da.
  
  
  "Caita hat!" gizonaren leihotik oihu, astintzen bere laguna presarik. Zuen orratzez me down bere plano gisa zauritu gizon mailakatu leiho bat utzi odoltsua trail lurrean. Une bat geroago, bi gizon ziren metal saski bere laguna .
  
  
  Zuen jalgi eta tiro bi aldiz gehiago bezala saski zirela aldera gaping sabelean pasatzean helikoptero. Baina bere senarra joan zen leiho eta tiro berriro, begira, saski pertsona izan da dagoeneko desagertu barruan marmarra autoa.
  
  
  Armadura panel snapped atzera tokian, eta nire azken gawk errebotea off metal. Bere madarikatua bezala, hainbat museo langile eta dozena bat polizia lehertu patioan sartu laño me azpian. Dute tiro gainean helikoptero, baina alferrik.
  
  
  Ezinezkoa zirudien gelditzeko lapurrak. I sped leihotik sartu eta korridorean, jaramonik hondakinak atzean me - hondakinak dela gutxi arte ospatu museoko altxor baliotsuena. Batzuk bitxia turista bila fun - eta lortu dute - ziren oraindik, huddled goialdean eskaileretan. Horietako bat, gantz gizon bermudak, izan prismatikoak lepoan.
  
  
  "Give me zure prismatikoak", esan nion.
  
  
  Begiratu zidan eta snorted. 'Pikutara joan.'
  
  
  Zen berehala zuzendutako zion batek luger. "Prismatikoak," errepikatu du. "Eta, bene-benetan, gaur egun."
  
  
  Bat-batean, beldur zen. Zuen entregatu me prismatikoak, bere behatzak dardarka, urduri. Zuen snatched sortu prismatikoak on ego eskuak, ran atzera leiho eta zuzendutako prismatikoak at helikoptero.
  
  
  The trapdoor solairuan izan zen, gaur egun, erabat itxita, babesteko bidaiari eta altxor Vatikanoko bilduma , baita dokumentu hori izan, zoritxarrez, ezkutuko zion bat Etruriar vase. Helikoptero hasi off hartu eta desbideratu museoa. Izan zen bisitaldiak bidez prismatikoak helikoptero batek, baina nen ez izan identifikazio sinboloak identifikatzea jabeek. Ondoren, berak egin prismatikoak bidez leihoaren ezkerraldean helikoptero eta harrapatu aurpegia atzean leiho. Bat izan zen aurre egin duen atzeko aldean ile nire lepoan zutik. Harrigarria da, pentsatu nuen, oraindik begira profila gizona ikusi nuen, beraz, hainbat aldiz aurretik .
  
  
  Ez nintzen engainatu gurekin nire begiak, gurekin ikuslea. Izan nuen sinetsi zer ikusi nuen. Bat izan zen, skull - itxurako aurpegia, hutsik, pergamino-azala bezala, lodi eta waxy. Gizonaren begiak ziren gurpil suge-antzeko klusterrak mehe, ikatz-beltza ikasleen multzo bat horixka, leathery aurpegia. Zabala ahoan mehe ezpainak kuzkurtuta bat sartu skull grina. Izan zen osora mantendu dut begira: alde batean, bere aurpegia, kide gehienak depraved eta gehiegikeriak matematika nagusien nuen inoiz ezagutu. Pentsatu nuen lortu zion kentzeko betiko zuen egunean murgildu Niagara Falls.
  
  
  Antza denez, bizirik iraun zuen jaitsiera. Judas izan zen, oraindik ere bizirik.
  
  
  Helikopteroa hartu off azkar, swerved berriro, eta desagertu egin zen une bat geroago.
  
  
  Zuen atzera joan galeria eta inguruan begiratu gela. Gutxi batzuk bakarrik bistaratzea kasu mantendu bereganatzea, zalantzarik gabe, delako ih edukiak ez ziren preziatuak nahikoa. Itxura lapurrak zekien zehazki zer nahi dute aurretik hautsi gelan sartu .
  
  
  Zuen galdetu zion berriro Etruriar vase, mesederako etsipenez izan dela, besterik gabe, lekuz aldatu edo hautsi . Baina vase ez zen han, eta ez ziren zati beira adierazteko bertan izan dira suntsitu zehar lapurreta. Hala ere, bazekien hori vase ez zuen handia izan merkatuko balioa. Merezi izan du zerbait bakarrik bildumagile. Sergey pizten dit. Judas, gizona izan da, beraz, luze interfered dituzten AIZKORA-en lana , hartu interes berezia italiako antzinako artifacts. Ez nuen zalantzarik, nire begiak ikusi zuen dena behar bezala. Judas izan zen, oraindik ere bizirik. Eta bota zuen off gehien fantasiazko heist gure denbora . Eta bat izan zuen Etruriar vase, zuen delako, zehazki azaltzen bere gizonak hartu ere.
  
  
  Bere flinched zuen imajinatu ego poza ezagutzeko sorpresa ezkutatuta vase. Bat izan zen desatsegina pentsatu.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitulua 4
  
  
  
  
  
  
  
  
  "Sinesgaitza!" oihu Hawk, pacing furiously aurrean mahogany mahaian aldi baterako bere Pariseko egoitza on Rue de Fleur. Zuen bat eman zidan garratz begiratu eta strode off bere tweed egokitzeko. Ego, ile grisa zen, disheveled, eta izan zen mastekatzeko vigorously mehe bat zigarro unlit duten errebotea astiro-astiro arteko ego-en hortzak.
  
  
  "Sentitzen dut", esan nion.
  
  
  "Ez litzateke izan dira, hala nola, zaila esleipena, Nick,", esan zuen nabarmen. "Izan duzun hori madarikatu dokumentu zure esku. Eta gero... Beno, inoiz ez dut entzun, hala nola, istorio bitxi bat bezala, zer besterik ez duzu, esan zidan.
  
  
  'Nik ez dut aukera bat izan. Dut egin behar da. Bat besterik ez zen ergelak kasualitatea
  
  
  "Ez duzu jakin nor behar dut erantzun hau?" Hawk eten zidan. "Bat izan zen, joint eragiketa, gogoratzen? Badira pertsona adimen militar. Behar dut txosten hau Pentagonoan eta ... Jainkoa, ez duzu edozein ideia nola presidentea izango da, hau erreakzionatu? When I eskegi du telefonoa, ondoren, hitz egin zion, ez dut gai izan lo nire eskuineko belarrian aste osoan."
  
  
  "Begira", esan nion irritably, " nahi baduzu, kendu me nire etxeko lanak ..."
  
  
  Hawk me at stared bigarren bat, balitz bezala, zuen litzaidake ikusi me han eserita, lehen aldiz. Beren egos aldatu. Shock eguraldi txarra Barents Itsasoa zirudien abated. Jainkoa, Nick, esan zuen, ez axola niri. Ezin dut errua duzu guztiak, ezagutzen dut. Nahiz eta jende askok egiten saiatuko da. Ez da, bada, gutxienez, zenbait errua, jarraitu egingo dut partekatzeko. Badakizu, ez zen asko atsekabea izan ere, presidenteak esleitutako jarrera hori AIZKORA . Nik apustu egingo dute salto, gure lepo .
  
  
  "Ez dakit zer gehiago izan dut bere egin", esan nion. "Agian... nahi nuke modu bat da egin behar, beste modu batean.
  
  
  Zabor. Bada, hau lapurreta gertatu izan ez hau oso goizean, nahi duzu dagoeneko bihurtu heroi handi bat. Zintzoa izan, izan zen nahiko azkarra duzun ezkutatzeko dokumentu honetan vase .
  
  
  Irribarre egin zuen apur bat. "Nola polita zuk esatea. Aitortu behar dut, beraz, pentsatu nuen neure burua."
  
  
  Baina ulertzen duzu, noski, hori da pointless inor konbentzitzea honetan,", esan zuen sourly. "Ari gara, krisi batean arte itzuliko gara dokumentu honetan. Bide batez, nola lortu duzu honen inguruan museoa ondoren helikoptero desagertu?
  
  
  "Izan zen zerbitzura jarri sarreran, beraz, ez get harrapatu segurtasun zaindarien eraikinean.
  
  
  Baina bidean ez zuen bete zen, Odin korridorean lehen solairuan, non leiho bat zabalik zegoen, hori besterik ez eskatu erabili ahal izateko. Bere, salto adibidez, bost oinak, boto bat, eta hori da.
  
  
  "Hmm," Hawk growled. "Beno, gutxienez, ez duzu, get harrapatu. Ziur ez duzu ikusi Judas?"
  
  
  "Bada, ez da hura, izan behar da, bere anaia bikiak", esan nion. "Aurpegia begiratu berdin-berdina. Hawk astindu bere burua. Atera zuen iso rta puru, inguruan ibili aulki, eta eseri. "Judas bizirik dago oraindik ... ez Dugu aurkitu Ego gorputza zenean erori zen ur-jauzia. Beraz, posible da ."
  
  
  "Izan dut hori pentsatzen arte lapurreta", esan nion. "Estilo, antza zenbaki bat beste arte thefts konpromisoa Italia, azken urteetan baino gehiago. Galdetzen dut, bada, Judas izan zen atzean mastermind horiek guztiak lapurretak.
  
  
  "Nik uste dut," Hawk erantzun zion: "hori bada serie hau thefts da Judas-en egiten, aldeko apustua egin dut, ez dago beste arrazoi baino finantza-irabazia. 'Agian. Baina oraintxe bertan, ez naiz gehiago kezkatzen dokumentu baino Judas ' big planak. Behin betiko izango zuen bat aurkitu ego honetan vase, eta gutxienez egin zuen izango da, saldu behar da, Errusiarrak edo Txinako mundu osoan zehar, bere gorrotoa Mendebaldean.
  
  
  Hawk begiratu oso txikia da, eta oso nekatuta batean larruzko aulki atzean mahaian. Da lanik me izan dut burdening nire ego dituzten kezka horiek.
  
  
  "Bada beste kopia hau detonator, Nick,", esan zuen softly, " dugu arazoak larriak izan. Nik ez dut xehetasunik denean dut eman duzu hau esleitzeko delako, ez duzu behar, hala nola, informazioa lortzeko lan egin, baina ez dut uste behar duzu, orain ez dakit zer galdu dugu, bada, informazioa bukatzen eskuetan balizko etsaiak.'
  
  
  "Gauza honekin, Nick, sortu ahal izango duzu arma nuklearrak oso eskala txikian. Mortero eta howitzers kargatu daiteke txiki nuklearra warheads, besterik ez bezalako depositua pistola. Tiro depositua bat kanoi daiteke, ehunka pertsona hil."
  
  
  "Eta ez daude negoziazioak on taktikoa armak", esan nion.
  
  
  Ez dut uste hori erabiliko genuke, besteak beste, armak dugu, nahiz diseinatu eta ekoiztu horiek. Baina Errusiarrak, agian, ez inposatu debeku hau beraiek. "Arma nuklearrak ezin hobea izango litzateke txiki-eskala gudarien nor ez gelditzeko ih mugarik." Berea, astindu zuen bere burua. "Espero dut zinen buruz gaizki Judas. Ezin dugu egin gabe eta lotutako konplikazioak. Ez dut inoiz ahaztuko eragiketa burutu zuen duela urte batzuk denean asmoa zuen utzi bere ondoren ari Amerikan-aldizkako botere outages, beltza lainoa, ur zikinak, odol-gorri ibaiak eta lakuak ."
  
  
  "Parte dell bera," Hawk esan zuen, " baina guztiak ari gara interesa oraintxe da hau lortzean dokumentu batetik Judas, edo duenarentzat da hau helikoptero. Poliziak Rime badirudi zure alde izango, baina ez nuke espero gehiegi haiengandik. Ez joan, horiek ezean aurkitu dutela argi argibideak."
  
  
  "Zer Interpol-en Rime? Ezagutzen dut jende gutxi dago, eta seguruenik egingo dute, izan kasua ikertzen."
  
  
  "Lan egingo dut haiekin. Jakina, ezin dute jakin zehazki zer egin nahi duzu."
  
  
  'Ulertzen dut bere.'
  
  
  "Egin duzu aukera bat ikusi Vatikanoko Liburutegi galeria aurretik utzi behar izan duzu, beraz, azkar?"
  
  
  "Azkar bat hartu dut begiratu inguruan."
  
  
  "Beno, uste dut hartu behar dugu, itxura ona egoera hau ez dago," Hawk, esan jarriz zigarro atzera bere hortzak eta ziztada da.
  
  
  "Baina, nola egiten dugu? Han izango bikoitza segurtasun arte poliziaren ikerketa baino gehiago da.
  
  
  Agian hori egokitzeko litzateke duzun bezala zure lagun Interpol, Hawke mused. Baina ez dugu zenbatu da. Uste dut hobe da zuzenean joan goiko irudian."
  
  
  "Zer Errima?"
  
  
  "Ez," Hawk chuckled. "Aita."
  
  
  Atxikia zuen aurrera bere aulkia. "Hitz egin Aita?'
  
  
  'Zergatik ez?'
  
  
  "Jainkoa, ez nuke jakingo zer egin. Esan nahi dut, duzu protokolo bat eta dena. Beste norbaitek ezin da egin ? Gorroto zuen bilera destacados politikariek, eta zer Hawke iradoki izan zen, guztiz onartezina .
  
  
  "Nick, behar duzu baimenik bilaketa krimenaren eszena. Beraz, ari zaren moduko gizon batek hitz egin daiteke, aita Santuak. Uste dut aurkituko duzu Paul VI xarmangarri bat, gizon ."
  
  
  "Baina ez zuen onartu me?"
  
  
  "Bada presidente izeneko ume, orduan bai. Bada dugu behar izan, saiatu berriro lortzeko Zhukov dokumentua atzera, aita Santuak agian uko, zeren zuen oztopatzeko materia arteko bi mundu eskumenak. Baina geroztik, argi dago gure egoera sekretua zen ustekabean lapurtu gaizkile, uste dut, aita Santuak hori izango da pozik lagunduko digu, inolaz ere posible da. Eta bada, dio ahal izango duzu, ingurura begiratu liburutegia, poliziak ez du gelditzeko gai izango duzu."
  
  
  Bere hasperen egin. "' Ona. Noiz izango dut itzultzeko Erroma?
  
  
  "Gaur gauean," Hawk esan zuen. "Hori da, bada, ez du oztopatzeko zure planak gaur gauean." Azken iruzkin sounded sarkastikoa.
  
  
  Esan zuen, zuzen baten aurpegia, " Beno, hori gutxi hegaldia attendant plano batetik. Nah du, hogeita lau ordu off arte, hurrengo lasterketan, eta esan zuen beno ... "
  
  
  "Nahikoa da, Nick," Hawk esan, goibel.
  
  
  Zuen grinned eta zutitu. "Posted gorde dut duzu."
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  5. kapitulua
  
  
  
  
  
  
  
  
  Bero eguraldia Rime baino gehiago izan zen; hura izan zen, hodei eta euritsua. Coliseo izan sakona igerilekuak hori islatzen antzinako arkitektura handitasuna. The cobblestones du kaleak garbitzen ziren kanpoan, eta turista ibili inguruan koloretako ibilgailu tantaka ura.
  
  
  Egunkarietan ziren osoa txosten bat Vatikanoko lapurreta. Baina harrigarria zen nola jende gutxi zirudien dakit zer gertatu zen on dell bera. Batzuetan istorioak zen, jakinarazi paratroopers lehorreratu inguruan plano patioan museoa. Beste eyewitnesses ziren ziur harrapari ziren, eta maskarak. Bat egunkarian jakinarazi ez ziren dozena bat gizon eraikina, horiek guztiak armaturik makina pistola eta mehatxatzen dituzten turista heriotza. Beste egunkari berri bat mozorro arrotz ezerezetik agertu eta bizitza salbatu zirenak mehatxupean gaizkile. Hau mozorro arrotz informatzen izan zuen alemaniako armen eta hitz egin bai, Eslaviar edo hebreera.
  
  
  Besterik ez dut espero polizia hobea izango litzateke informatuta. Ez da harritzekoa, zurrumurru eta espekulazio ziren, beraz, oso hedatuta ondoren, hala nola, apartekoa delitua, baina inoiz ez dut ikusi prentsa, beraz, nahastu. Ez zuen irakurri digu artikulu bakar bat deskribatu zehatz-mehatz zer gertatu zen, eguzkitsua goizean.
  
  
  Gauza onena egin izan dut orain zen harremanetan, nire lagun Antonio Benedetto at Interpol egoitza Rime . Antonio gazte bat zen, ederra inspektore batek bi aldiz lagundu dit bidez joan Interpol fitxategiak. Pentsatu dut, ezin dut zenbatu zion berriro. Lortu nuen itxura ona aurpegia zuen gizona jaurtiketa galerian, eta nahi nuen azterketa argazkiak gaizkile. Banekien izan dut konfiantza Tony mantentzeko nire nortasuna bere burua, eta ez galdetu galderak.
  
  
  Bere, hurbildu zion berandu goizean. Ego-en ahots zen bero eta errespetatzen.
  
  
  "Nick", esan zuen bat kolpe, " zer sorpresa bat entzun duzu berriro, amigo. Zer ari zara egiten Rime? Dira duzun atzean mastermind bat masiboa Vatikanoko heist? Ego barreak zen infekziosoen.
  
  
  "Ez da nire lana", esan nion. "Nik bakarrik aurre egiteko dirua benetako. Latak. Cashiers eta abar.
  
  
  Barre egin zuen berriro. "Baina, kasu honetan asko hartu irudimena, amigo."
  
  
  "Bai", esan nion. "Zintzoa izan, izan dut mota parte hartzen."
  
  
  "Lau aldiz ?"
  
  
  Ez nuen sartu gehiegi zehatz-mehatz. "Tony, ikusi nahi nuke argazki batzuk bere urtero. Ahal izango duzu antolatu dela?"
  
  
  'Ikastaroa. Irabaziak, gaur egun, ez da denean. Hobeto oraindik, izan dugu bazkaria. Ezagutzen dut polit bat cafe ez oso urruti, hemen.
  
  
  'Ezin dut egin da, gaur egun. Izan dut hitzordua.
  
  
  Ouch. Beno, espero dut zuen emakume eder bat."
  
  
  Esan dut, " Ez. "Nire Aita."
  
  
  "Ezinezkoa da ! Antonio esan zuen.
  
  
  'Hori da. Aita Santua ikusten me at bi o ' clock arratsaldean ."
  
  
  'Erruki!'esan zuen emeki. "Gehiago duzu baino eragin bere, pentsatu nuen, amigo."
  
  
  "Batzuk laguntza Washington", esan nion. "Esango dut horri buruz geroago. Ezin naiz zure bulegoan goizean?'
  
  
  "Benissimo," Antonio esan zuen. "Beti dirudi piztu dit, Nick."
  
  
  Egun berean, zuen Vatikanoko itzuli. Inguruan museoa izan zen cordoned off, eta poliziak ziren ikusgai nonahi. Ezinezkoa izango litzateke itzultzeko galeria gabe baimena agintariek . Baita dezakezu saiatu apurtu Fort Knox.
  
  
  Aita segurtasuna izan zen, gaur egun baino askoz hobea izan da zirudien lehen. Egileei ziren izututa jaurtiketa tiro egin zion egunean, lapurreta, eta inork ez ikuspegi hura gabe ikusgarria dokumentuak, eta, ondoren sakon bat egiaztatu.
  
  
  Lehenengo defentsa lerroa osatzen hainbat polizia inguruan sarreran hegal non pontificia egoitzak eta bulegoak kokatzen ziren. Ziren ongi prestatuak mutilak, eta horiek hartu pixka bat probatzeko dit.
  
  
  Jakina, litzaidake zuen utzi bere arma guztiak - eta, batez ere, Wilhelmina en - hotelean. Noiz ezin izan zuten ezer susmagarririk aurkitu, dute entregatu me baino gehiago plainclothes polizia, nor entregatu me baino gehiago Vatikanoko Guardia.
  
  
  Azkenik, izan dut eskoltatuta pontificia ganberak. Gelak ziren aberatsa historia Mendebaldeko zibilizazioaren. The paneled hormak apaindu zituzten, fresko, sabaiak ziren, mosaikoak, hainbat eta hainbat hormak desagertu eta tapizak. Oraindik nen zen ascetic, ia ascetic. Sentsazioa lortu dut begiratu nuen inguruan bere zentzu bat izan zen seriotasuna, eza osoa arintasuna.
  
  
  Izan dut erakutsi eserlekua handi bat itxaron gela, eta izan dut, berriz, bere zain, pentsatu dut, bere ekipamendu guztiak estatu-buru eta agintariak izan ziren eserita gela berean. Eta orain da Nick Carter-en txanda, Killmaster N3 AIZKORA. Ez nekien, bada, konparazioa egin me barre edo tristatu nau.
  
  
  Bertan izan dira, gutxienez, ordu erdi bat, eta hasi nintzen apur bat urduri jartzen denean, atea ireki. Altu bat, bereizia-begira, gizon bat surezko gorria cardenal jantzi sartu harrera gunea.
  
  
  "Zure Eminence," esan nuen, gora lortzean oso azkar.
  
  
  Sortu zen niretzat, bere aurpegia expressionless. "Suposatuko dut zu Jauna Carter?" "Zer da?" galdetu zuen emeki.
  
  
  'Bai.'
  
  
  "Bere Cardenal Pei. Zure Ego Santutasun jaso ahal izango duzu orain. Niri jarraitu ahal izango duzu." Adierazi zuen gela besterik ez zuen sartu.
  
  
  Zuen hurbiletik jarraitu, entzumena, soinua, bere urratsei. Zuen atea itxi gurekin atzean, zuen nodded beste bi cardinals, zentzuzkoa ohorezko guardia. Ih da murriztu baina ez haserre begiak esan zidan nire mugimendu guztiak ari zen ikusi arretaz, bada, ez ebaluatu.
  
  
  Amaieran hall ziren bi marroi-robed monje. Guztira bost gizon ikusi ditut niri dudan bezala, poliki-poliki, pixka bat, nire burua delako, ez nekien zer gehiago egin. Paulo eserita zegoen, argi eta garbi nire aurrean, inguratuta bi fraide. Zuen soinean zuri bat smock eta cap, eta bere bularrean handi bat izan zen, urrezko gurutzea.
  
  
  Cardenal Pei ez zuen ezer esan. Aldaketa aztertzen beren adierazpenak egin me hartu zorrotz bat, urrats aurrera. "Zure Santutasun," esan nuen, jaistea nire burua, berriro ere, ziur ez ote brankan edo ez. Irribarre bat zeharkatu aitaren pursed ezpainak. Agian, ikusi zuen nola deseroso sentitu nintzen . Agian zuen sensed ziurgabetasuna zela pentsatu nuen, orain islatzen dit. Edonola ere, izan dut oso lasaitu bere irribarrea. "Jauna Carter,", esan zuen ingeles perfektu batean," mesedez, eseri." Zuen gestured aulki hurrengo zion, eta ego aita santuak ring glinted laburki argia.
  
  
  Bere sel, painfully jakitun sinesgarritasuna nire gobernuak, ez aipatzearren Hawk eta AIZKORA, da orain jokoan. Baina aitaren condescending demeanor kutsakorra izan zen, eta ez zen luze baino lehen, neure burua aurkitu dut hasita erlaxatu.
  
  
  Cardenal Pei hartu zuen posizio bat Aita santuaren eskubidea. "Hau da, gizon gazte bat bidaltzen Estatu batuetako Presidenteak, Zure Santutasun," esan zuen Cardenal.
  
  
  "Bai, bere, gogoan dut hau audientzia eskatu zen."
  
  
  Paulo VI aktibatuta me, eta nire begiak lausotu une bat. "Agertzen da zure gobernuak bihurtu da parte hartzen, azken batean - eta oso penagarria, oso penagarria-lapurreta."
  
  
  "Bai, Zure Santutasun," esan nuen. "Oso garrantzitsua da dokumentu zen lapurtu batera pontificia opariak. Babesteko ego-tik ... er ... etsaiaren Kontra elementu, bere hartu zuen askatasuna ezkutatzen ego banan bilduko zure eder Etruriar loreontziak. Elementu batzuk lagunduta me museoa; pertsona nor izan zen hartu dokumentua from me ."
  
  
  Banekien izan dut irristakorra lurrean, lurraldean nazioarteko diplomazia. Hori dela eta, aukeratu zuen bere hitzetan bezala arretaz ahalik. Aitak nodded, hala hitzartu bada nirekin, pozik zegoen arren, anbiguotasuna nire azalpen labur, berea izan zen argi eta garbi.
  
  
  "Zure presidenteak," esan zuen", esan zuen hau ... dokumentu hau, duzun bezala deitu ego, oso garrantzitsua da."
  
  
  "Parte dell bera, Zure Santutasun. Horregatik izan dugu, beraz, irrikaz arakatzeko galeria eta, agian, galdera batzuk eskatu museoko langileak. Ulertzen dugu polizia dira realización ikerketa sakon bat. Baina delako garrantzia dokumentu hau nire Gobernuak, aurkitu dugu, beharrezkoa da jokabide gure er ... ... kontuz ibili ikerketa ." Cardenal Pei nodded, begira, lehen aita Santuak, eta, ondoren, atzera me at. Mugitu dut on.
  
  
  "Adibidez, egiaztatu behar dugu ala vase bat da, artean lapurtu elementuak. Jakina, ez dago aukera bat dela eraman zen Etruriar museoa ondoren liburutegian utzi."
  
  
  "Ez dut uste, beraz," esan zuen cardenal.
  
  
  "Eskubidea dell," Aita baieztatu. "Uste dut inbentario osoa da, Jauna Carter. Dut bakarrik begiratu bere azkar, baina ez dut gogoratzen bere bat izatea Etruriar vase berarekin. Jakina, gehienak lapurtu elementuak kendu zituzten erakusleihoak." Zuen gelditu eta begiratu gela osoan me at kontrako horma. Denbora zirudien pasatzen da, poliki-poliki, baina ez zuen ezer esan bere. Azkenik, zuen atzera begiratu me at . "Bikaina, Jauna Carter,", esan zuen. "Onartzen dira gainerako pasatzeko egun galeria eta beste arlo liburutegia. Dut, halaber, baimendu egin behar duzu eskaera bat dela -, gabe emateko informazio osagarria, baina I ziurrenik ez behar duzu - esan hartan Etruriar Museoa."
  
  
  "Hori oso-mota duzu, Zure Santutasun."
  
  
  Jiratu zuen Cardenal Pei. "Prestatu gutun bat, beraz, ego sinatu ahal izango da. Mr. Carter, ez dute edozein alferrikako arazoak gure polizia.
  
  
  "Zure Santutasun," esan zuen Cardenal, nodding berriro.
  
  
  "Ziurtatu gertatzen da berehala." Aita bizkarra eman zidan. "Guk pertsonalki nahi aurkituko duzu dokumentu honetan, Mr. Carter."
  
  
  "Eskerrik asko, Zure Santutasun," esan nuen, zutik eta hartu urrats batzuk atzera. Bowed zuen, eta ezker bidez gelak, jarraian Shell Cardenal Pei.
  
  
  Hogei minutu geroago, jaso zuen ohar bat Aita santuaren sinadura eta zigilua. Nintzen larritu aisialdirako aktiboa erliebea. Nire aita Santuak audientzia Paul VI ondo joan zen, baina izan zen gehien nerbio-racking zati nire egitekoa.
  
  
  
  
  Bere lehen joan zen Etruriar Museoa. Eremu osoa izan zen, aldi baterako itxita. Ez dugu gure bisitariek, gure turistak, beraz, ez nuen arazorik informazioa lortzeko. Nahi beste Vatikanoko museoak, hau bat gehiago begiratu nahi jauregi bat, beste ezer baino. Izan zen studded baliozko eta artifacts Etruriar era. Gogora ekarri zuen gehien duten elementuak aurkitu ziren gertu Etruria zehar indusketak aita Santuak Gregory XVI. Ez nuen ideia hori ez litzateke hainbeste loreontziak, botilak, ontziak eta beste altxor museoan. Zoritxarrez, espero dut gai izango litzateke aitortu vase zen futile. Baina laguntzaz, pertsona batzuk museoaren inguruan, ih zabala dauka, artxibo eta bere aurkitu vase eman zen Vatikanoko ia bi urte lehenago, eta hori ez da erregistro bere itzulera.
  
  
  Geroago, egun hartan, berea mintzatu batzuk galeria langile, nork baieztatu vase, orain arte bezala, bazekien dute, izan zen galeria goizean lapurreta. Hau utzi dit ondorioa izan dut dagoeneko dreading: harrapari hartu zuen bere.
  
  
  Bere igaro zati egun hartan galeria, gero sakon bat polizia egiaztatu. Gazte plainclothes polizia begiratu arretaz at aitaren oharra.
  
  
  "Behar dela hautatuta, signor."
  
  
  "Ondoren, egin ezazu azkar," esan nuen. "Besterik ez dut denbora look inguruan, gaur egun."
  
  
  'Ez da bat zenbait prozedura
  
  
  "Begira", esan nion. "Aita berak esan zidan, ez nuke arazorik izan ohar hau. Behar dut esan bere duzu zalantza?
  
  
  Gizon gazte begiratu zidan, une bat. Ondoren begiratu zuen ohar berriro. "Erraza da", esan zuen. Atera zuen sartu galeria eta entregatu ohar bigarren plainclothes ofizial. Gizon irakurri da. Gero niri begiratu eta esan zuen, zerbait lasai elkarri italieraz. Gizona zen zutik egunean aktibatuta inguruan, seinalatuz me at, eta, ondoren, hitz egin zuen erabakigarrian beste detektibe. The erreuma lasaia izan zen, eta, lagunduta, aldi baterako eskua olatu. Gizon gazte entregatu oharra itzuli dit. "Nire boss dio joan ahal izango duzu galeria,", esan zuen, goibel .
  
  
  "G", esan nion, eta hartu zuen oharra.
  
  
  Joan nintzen, eta begiratu inguruan. Barne gizon gazte, baziren hiru polizia. Ziren hizketan lasai elkarri. Luze aretoan begiratu desberdinak lehen aldiz ego izan zuen ikusten da. Leihoak itxi ziren delako euria ari zuen; izan zen, iluna. Hondatutako tapa beirazko pantaila kasu kendu ziren eta aztertu hatz-markak. Izan zen, ziur bada, lapurrak utzi zuen edozein froga fisikoak, polizia litzateke dagoeneko hartu ih. Baina ez zatekeen ezer esanguratsuak utzi inguruan zer ikusi nuen goiz hartan ez balitz izan hatz grabatuak ...
  
  
  Begiratu zuen atea. Ezinezkoa izango litzateke identifikatzeko banakako printouts oinetakoak askoren artean eskuragarri ez balira kokatuta leiho markoaren edo beste zehatz kokapenak non bakarrik lapurrak ziren presente.
  
  
  Eskatu zuen Etruriar vase, berriro ere, izan zen, nahiz eta ziur ez zen areto nagusian . Zuen galdetu poliziak bada vase edo zatiak vase izan dira froga gisa erabili. Esan zuen, ez zen.
  
  
  Itzuli nintzen korridorean, gogoratzen saiatzen zer ikusi nuen eskaileretan gora datozen goiz hartan: hildako funtzionario eta ateak hori besterik ez zuen danbateko itxi. Gero jiratu eta atzera joan galeria. Ondoren, zuen baino gehiago ibili non gorputza zen eta ikusi nen oraindik izan bloodstains bere on. Ateak ziren, orain, zabal zabalik, eta bere aita peeked bidez, eskuineko atea, ikusi zuen hori hautsi blokeoa ez zuen izan da konpondu oraindik. Polizia ziren ziurrenik buruz bitxia 9mm bala bota dute zuhaitzaren inguruan. Behera begiratu zuen lurrera begira eta ikusi beste zerbait. Atea zen sakatzen aurka gimen batek metal kako solairuan, zein izan zen txertatuko eyelet behealdean atea. Interesgarria izan zen. Hori zela eta, blokeatu egun, lapurrak izan stand kanpo ateak askatzeko amu . Atxikia zuen behera, eta begiratu solairuan. Geruza mehe bat hautsa atea kanpo utzi argi bat inpresioa azken oinetakoak .
  
  
  Ziurrenik, inprimatu egin zen duten pertsona hil segurtasun zaindari eta blokeatuta atea alde honetan galeria . Bat izan zen pentsatu nuen crepe mihi bat baizik ezohiko checkered eredua. Inprimatu mugitu bere inguruan, unhooked atea lotu, eta bultzatu atea zabalik utzi, argi gehiago . Miniaturazko kamera ultra-sentikorra beltza-eta-zuri film hura bota bere poltsikoan. Hartu dut hiru argazkiak zapata inprimatu eta jarri kamera atzera minutu batean. Eta noiz zuen zuzentzeko berriro, ikusi zuen korapilo bat lehorrak zuri lokatza ondoan inprimatu. Ziurrenik, jaitsi da off zapata bertan inprimatu egin zen. Hartu zuen zapi bat bere beste poltsikoan, zati bat hartu, buztina, eta bilduta da zapi bezain laster, gazte detektibe itzuli. Gisa ikusi zuen, bultzatu zuen atea ireki berriro, eta fastened amua.
  
  
  "Zerbait gaizki dago, signor?" galdetu zuen. Bere ego tonu iradoki hartu zuen me intruder bat.
  
  
  Ez nintzen joan, esan zion buruz ezer egon ondoren agerian. Posible bada, izan behar zuen galdetu aurkitu Judas aurretik poliziak egin. Polizia ezberdinak izan ditzake buruzko ideiak jabetza, dokumentua, eta nazioarteko intriga hasten ahal izango da aurretik itzuli ego -, eta soilik ondoren italiako agintari militar dute arretaz aztertu ego.
  
  
  "Ikusi besterik ez dut horiek bloodstains solairuan," I lied. "Terrible egoera."
  
  
  "Bai, terrible da,", esan zuen soothingly.
  
  
  "Eskerrik asko zure laguntzagatik", esan nion, inflexio utzi.
  
  
  Gelditu zen niretzat. "Esadazu, Signor, zara Interpol edo, agian, munduko prentsa?"
  
  
  "Behar dugu, hau da, behar dugu beste zerbait", esan nion. "Bere lanbide bisitariak museoa. Joan nintzen, museo guztiak baino gehiago, kanpoko igerilekua, eta, ondoren, deskribatzeko eta katalogoa edukiak hainbat argitalpenak. Orain arte, baino gehiago hamar mila pertsonak bisitatu dute. Ezin dut itxaron galeria ireki, zeren oraindik daukat berrogeita hiru museo, zazpi Europako beste hiri round-trip igandeetan. Joan behar dut orain, izan dut delako, batzuk gehiago museoak bisitatzeko hemen Rime, gaur egun."
  
  
  "Jakina", esan zuen.
  
  
  Noiz utzi dut, gizon gazte begiratu zidan harriturik, galdetzen bada, izan zuen engainatu.
  
  
  
  
  Interpol bulegoa zen, dago at 23 Via Filippo Turati, bat nondescript eraikina. Eguraldia izan da argitu, eta ez zen bat kurruskaria udaberriko aire airean. Handi bat izango litzateke goizean ibilaldi bat hartu Erroma inguruan eta esperientzia giro-joan Tivoli Lorategiak, Caracalla Termak edo ospetsua Villa Adriana. Baina ez zen oraindik ere lan egin behar da, eta lan hori izan zen zain atzean dingy fatxada Interpol egoitza.
  
  
  Zuen aurkitu zen bere lagun Tony Benedetto batean Ego txiki bigarren solairuko bulegoan. Iluntzeko hormak eta altzariak bulegoko ziren pizten eguzki-argia streaming bidez leiho ireki eta Tony irribarre handi .
  
  
  "Nick, nire beste bat!" agurtu zuen me eta inguruan ibili da, bere aulki eman zidan besarkada bat.
  
  
  "Buon giorno, amico," esan zuen bere algara batekin.
  
  
  Tony izan zen, ia nire altuera, lodi ile iluna eta distiratsua begiak. Lagundu dugu beste bakoitzean, aurretik eta fun asko izan elkarrekin. Tony gustatu fun apur bat izan.
  
  
  Dugu joko honetan jolasteko. Kanpora bota zuen pack bat, Zortea Greba, eta eskaintzen Tony zigarro bat.
  
  
  'Ah! Orain gogoratzen dut zergatik gustatzen zait hainbeste, Bambino. Duzu delako ona American zigarroak.
  
  
  Zuen pizten da, eta eseri gara isilik pixka bat, erretzea isiltasuna. "Beraz, ari zaren kontroladorea orain?" zuen azkenik bere esan.
  
  
  Zuen shrugged. "Egonaldia duzu antolakuntza nahikoa luzea, azkenean izango duzu bihurtu buruzagia, gustukoa duzun edo ez." Irribarre egin zuen me at bere hortzetako pasta.
  
  
  "Agian behar dut utzi AIZKORA aurretik boss dimititu", esan nion. "Ez dut uste ahal izango kudeatzeko bulego-lana."
  
  
  "Me too," Tony esan zuen. "Zorionez, nire txiki sustatzeko aukera ematen dit, halaber, lana aire zabalean." Ilun begi marroiak larriak izan ziren orain. "Ez dut kasu bat, lapurreta bat vatikanoan, Nick. Nola ari zara honetan aritzen?
  
  
  Izan zen laburbildu zer gertatu zen, beraz, urrun by ferret. Esan zuen Emu buruzko dokumentua, baina ez zer da jasotako. Entzun zuen, goibel. Ikusi nahi nuke zure polizia argazkiak, erabaki dut. "Lortu nuen itxura ona pertsona zauritu nuen."
  
  
  "Ikusten dugu ih elkarrekin, Nick,", esan zuen. "Bidali nuen gizon bat Vatikanoko, baina ez zuen ezer aurkitu. Posible al da lan egin ahal izango dugu elkarrekin gai honetan? "
  
  
  "Agian", esan nion. "Baina ez da ofizialki. Nahiago dut hori Interpol ez daki arrazoia nire presentzia."
  
  
  Zuen nodded.
  
  
  "Eta gauza bat gehiago," gehitu dut. "Bada, ezin izan dugu aurkitu dokumentua, nirea da. Agian ez duzu, nahiz eta aipatu existentzia ego bat, zure nagusi."
  
  
  Tony pentsatu. "Ondo da, Nick,", esan zuen. "Ari gara lortzean interesa Vatikanoko altxor atzera, ez dugu behar dig estatuko sekretuak Ameriketan." Irribarre poliki-poliki itzuli zen, bere aurpegia. "Sentsazioa izan dut duzu bat ekarriko."
  
  
  Berak hartu zuen bere poltsikoan bat miniaturazko kamera. Bat izan zen, Minolta, oso azkar obturadorearen, eta erabiltzen zuen superpanchromatic filma da. "Nik uste dut hau interesgarria izango duzu", esan nion. "Nola azkar ahal izango da manifiesta ?"
  
  
  "Txiki bat dugu gela ilun," Tony erantzun zion. "Eta profesional bat. Ahal izango dugu zoom eguerdi aldera."
  
  
  "Handia", esan nion. Hartu zuen zapi eta zabaldu da. "Eta, ondoren, zuen jakin nahi nuke non korapilo hori buztin zetorren." Aurkitu duzu?
  
  
  "Hau izango da, pixka bat zailagoa da, amiko," atxikia zuen aurrera eta aztertu korapilo buztina. "Ematen dut nire ego gure kimikari. Beste ezer?'
  
  
  'Ez une honetan. Dezagun begirada azkar bat zure argazki bilduma ."
  
  
  Igaro dugu ordubete baino gehiago begira polizia argazki handi bat grisa betetako gela batera aurkezteko armairuak, mahaiak, eta emakumezkoak idazkariak. Noiz amaitu dugu, ez zuen aitortu bakar bat aurpegia osoa argazki artxiboa zuela bazekien.
  
  
  "Ziur izan dut tipo hau izango litzateke, ez dago", esan nion. "Bada duzun pertsona ikusi zen Judas," Tony esan, slapping azken diskoa,"izan behar zuen izan, oso kontuz ibili aukeratzerakoan buruz bere pertsona."
  
  
  'Zehazki. Baina hau lapurreta konpromisoa hartu zuten, benetako profesionalak, eta, normalean, pertsona honen maila penalik izan ."
  
  
  Tony jarri esku bat nire sorbalda gainean. "Izan dugu, argazkiak, eta pieza bat buztina,", esan zuen. 'Goazen. Izan dugu bazkari bat ona, bota batzuk fina ardo on arratsaldean, eta, ondoren, atzera joan eguneko lan freskatu.
  
  
  Zuen grinned eta nodded. Gauza bat dut, beti gustatu buruz Tony. Ego eta carefree demeanor ziren benetako, baina banekien atzean carelessness arautuko adimen eta maltzurrak bat dedikatu polizia ofizial.
  
  
  "Arrazoi duzu", esan nion. "Ezin dugu ezer egin hemen arte argazkiak prest daude."
  
  
  Joan den Mediterraneo Kafetegi eta joko hau jokatu terrazan. Izan zen lortzean beroago orain dela lainoak zuen garbitu, baina haize indartsua zen oraindik. On Tony en gomendioa, agindu dugu arrain frijituak. Ikastaro nagusia izan zen aurrekoa spaghetti, eta, ondoren, zuri gazta. Gure argi zuria ardo goxoa izan zen. Lapoblacion buruz zaharra egunetan, eta Tony ukatu media txostenak buruz neska bat dugu, bai zekien. Barre egin genuen asko, eta pixka bat, presioa iragan igandean eased, eta gai izan zen erlaxatu.
  
  
  Ordubete baino gehiago geroago, itzuliko gara Interpol bulegoan. Argazkiak ziren, garatu eta handitu nahi 18x24. Tony hartu ihs atera karpeta eta entregatu haiek niri begiratu gabe horiek.
  
  
  "Lan ona egin dute", esan nion. "Hau begiratu."
  
  
  Aztertu zituen lehen argazkia. "Bai", esan zuen, " ez da irudi bat, argi eta garbi ikusgai. Ez dut uste inoiz ikusi horrelako ezer, Nick. Oso ezohikoa da.'
  
  
  "Onartzen dut, eta ona da guretzat".
  
  
  'Bereziki. Egin dut gehiago printouts eta mota aukeratu zapata ."
  
  
  Sartu ginen, ilundu gela, eta laborategi laguntzaile berehala agindu gehiago egiteko kopiak argazki onenak. Ondoren, Tony hartu zerrenda bat zapata-dendak hirian, eta berea, egin zenbait telefono deiak ikusteko zapata fabrikatzaile. Han izan ziren, dozena bat ihs guztiak Italia baino gehiago.
  
  
  Bitartean, Tony agindu hainbat gizon bisitatzeko zapata-dendak, itzuli zen hotel kodea txosten bat Hawk. Jarri behar izan nuen ego bat "postontzi" non ego courier litzateke jaso eta bidali Hock. AIZKORA ez zuen telefono bat erabili, nahiz eta hitzaldi bat converter, salbu eta premiazko mezu zuen entregatu behar da. Idatzi nuen nire txostena eta bidali Ego-postontzia.
  
  
  Itzuli dut nire gela, aurkitu dut Tony galdetzen me deitu em.
  
  
  "Aurkitu dugu fabrikatzaile bat,", esan zuen. "Hau da, web-enpresa herrialde arduratzen da, hala nola ekoizteko diseinu bat. Gaur egun biltzen dituen zerrenda bat merkatariei oinarritzen fabrikatzailearen ledgers."
  
  
  "Ondo da", esan nion. "Izan dut han amaitu aurretik. Nire compliments zure eraginkortasuna ."
  
  
  -
  
  
  Noiz itzuli zuen Tony Licks, arratsaldean izan zuen ikasi zapata fabrika aretoan Milanen deitzen zen the New Italian Gizartean. Ordezkari Rime jaso kantitate txikiak bakarrik zapatak, fabrikak, eta saldu ih bakarrik bi dendetan hirian. Odin inguruan azalera horiek porrot egin duela urtebete inguru. Ondorioz, ez zen bakarra denda hiriaren kanpoaldean .
  
  
  Haren kontsulta, aurkitu dugu jabea denda zen jakin bat Luigi Farnese.
  
  
  "Orain, aurkituko dugu ego", esan nion. "Hori da, bada, gure gizon erosi ballet zapatilak Rime."
  
  
  "Ziurrenik," Tony esan zuen. "Guk uste dugu, halaber, identifikatu zure pieza buztina, amiko. Gure kimikari pentsatzen da Siziliako.
  
  
  "Hmm", esan nion. "Mafiosi".
  
  
  -
  
  
  Tony izan, beste gauza batzuk egin, eta, beraz, hartu zuen taxi bat dendan bakarrik. Bertan kokatzen zen estu bat, kale bat Errima berri auzoetan. Oinetakoak eta beste produktu batzuk saltzen ziren larruak. Farnese, labur bat, gantz gizon batekin estu bibote, oso lagungarria izan zen.
  
  
  "Hiru bezero gutxi horiek erosi crepe-soled oinetakoak,", esan zuen. "Idatzi nuen ih izenak."
  
  
  Bere, begiratu izenak. Barzini. Aranchi. Pallotti. Ez zuten esango dit ezer.
  
  
  Galdetzen nion. "Ezin dut kopiatu bere izenak?"
  
  
  'Noski; for estestvenno.'
  
  
  Inoiz ez dut egin, eskertu saltzaileak eta ezker.
  
  
  
  
  Hurrengo egunean, Tony eraman ninduen polizia egoitza, non bere ego-laguntzaile izan zen ustezko, eta tren-unitateak erabaki bidez joan bolumen handiko fitxategiak. By eguerdian, aurkitu dugu zer nahi dugun. Rocco Barzini bat izan free kick. Zerrenda izan zen, zaharra, eta nen bakarrik aipatu txikiak delitua. Ordubete geroago, aurkitu dugu ego artean polizia argazkiak. Izan zen, the man who shot, bere Vatikanoko .
  
  
  Tony esleituriko laburki batera dokumentalista denak.
  
  
  "Poliziak ez entzun Barzini nahiko denbora pixka bat,", esan zuen," eta galdu dut dute euren ego itxura."
  
  
  "Ez dakite non dagoen?"
  
  
  "Esaten dute ez".
  
  
  "Beno, badakigu zuen Siziliako duela gutxi."
  
  
  "Bai, maitea beste, baina ezagutza hori da, gutxi erabili nahi digu. Siziliako irla handi bat da bat taciturn biztanleria. Ikusiko duzu, oso zaila izango da lortu inor buruz hitz Barzini edo beste edonork." Adostu dut berarekin. Orduan, bat-batean, pentsatu Gina, neska bat nor ez zen konektatuta mafia. "Agian", esan nion," ezin dugu jakin buruz zerbait gure crepe - soled lagun hemen Rime."
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitulua 6
  
  
  
  
  
  
  
  
  Ikusteko joan nintzen Gina gau hartan. Berak bazekien dut izan zen, eta datozen bat egin goxoa edu. Ikastaro nagusia izan zen scallopini alla Firenze, urtu gazta, haragi eta espinakak. Lehen ez zen spaghetti, ondoren, txahal, eta, azkenik, gazta eta polit bat aurkezteko. Ardo bikaina izan zen.
  
  
  "Guztia egin italiako emakume sukaldari, beraz, ondo, gehiegi?" galdetu zuen bere denean jokatu dugu hau bezalako jokoa bankuaren gainean.
  
  
  Gina jarri bere besoa inguruan nire bizkar. "Inork ez da horien inguruan", esan zuen,"baina gehienak italiako emakumeak dira." Bota zuen bere hankak gora bere pean, eta bere gona slid bere izterrak, agerian uzten du bere zuri ipurmasailean.
  
  
  "Ez dute gauza asko ondo", esan nion softly.
  
  
  Irribarre egin zuen, eta arinki musu nire lepoan. "Pentsatu nuen zinen datozen atzera me, Nick," xuxurlatu zuen.
  
  
  "Beldur naiz da enpresa", esan nion guiltily. "Gutxienez, hori da helburu nagusia, gaur gauean."
  
  
  Zuen jerked bere eskutik urrun. "Hori ez da zehazki flattering, ez da?", esan zuen pouting.
  
  
  Irribarre egin zuen bere, eta bota bere itxi. "Hau oso garrantzitsua da, baina horrek ez du esan nahi, ez dut ikusi nahi duzu berriro."
  
  
  Aktibatuta zuen bere aurpegia zion, eta musu bere ezpainak. Jarri zuen bere besoak nire lepoan. "Hori hobeto hankak," zuen muttered. Ondoren, hautsi zuen doan. "Zer nolako negozioa egin behar duzu gero?" galdetu zuen. "Pentsatu nuen, izan ziren atzerriko zerbitzua."
  
  
  "Modu bat", esan nion. Gina, ezin dizut esan, zehazki zergatik zuen Rime. Baina agian lagundu ahal didazu, bada, zer duzun esan zidan, buruari buruz, egia da."
  
  
  Musu eman zuen nire earlobe. 'Zer esan nahi duzu?'
  
  
  "Esan duzu ezagutzen duzun jendea mafiaren."
  
  
  Zuen recoiled apur bat. "Baina oraindik ez duzu polizia."
  
  
  Berea zalantzan. Ondoren, bere erabaki esango hey, ahalik eta gehien. "Arrazoi batzuk ezin dut azaldu behar duzu, Gina", esan nion," ez naiz interesa zer gertatu zen Vatikanoko Liburutegi bat duela egun batzuk."
  
  
  Bere ilun begiak ziren, nahiz eta ohikoa baino handiagoa.
  
  
  "Diavolo ! Interesaturik Vatikanoko lapurreta?
  
  
  "Bai", esan nion.
  
  
  'Ah. Ez dut ezagutzen. Badira zenbait mota delituak ezin duzula buruzko informazioa lortzeko. Da, hala nola, delitu bat. Inork ez daki ezer horri buruz."
  
  
  "Ez dut espero duzu tell me buruz delitua, bai", esan nion. "Besterik ez nintzen espero litzaidake duzu tell me norbait buruz."
  
  
  Zuen jaso bere bizkar. 'Nor da pertsona hori?'
  
  
  "Ego izena da Barzini", esan nion. "Rocco Barzini".
  
  
  Pentsatu zuen une batez. Ondoren, esan zuen: "ez dakit izen hori."
  
  
  "Uste arretaz, Gina", esan nion, musukatzen du bere eskua. "Hau oso garrantzitsua da niretzat."
  
  
  Une baten ondoren, esan zuen, " Ez, Nick, ez dakit gizon hau."
  
  
  Zuen hasperen egin.
  
  
  "Poliziak beraiek ez dute edozein arrastoak kasu honetan," jarraitu zuen. "Hobeto egongo litzateke jarri bada gai honen inguruan zure burua."
  
  
  Ikusi izan dut kezkatu bere begiak. "Gina", esan nion," ezin dut."
  
  
  Atxikia zuen atzera sofan eta chewed bere beheko ezpaina pentsakor. "Beno", esan zuen, poliki-poliki," ezin dut bada konbentzitu duzu amore eman, zerbait egin ahal izango dugu."
  
  
  'Bai?'
  
  
  "Ez dago emakume bat da. Bere ezagutu nuen bidez, Rosa, nire lagun bat batetik cafe".
  
  
  "Gogoratzen dut Igo", esan nion.
  
  
  "Hau emakume baten jabea brothel Piazza Montecitorio. Daki zuen Erromatar gaizkile baino hobea, bere anaiak. Agian nahi zuen hitz egin duzu." Kuota baten truke.'
  
  
  "Zuk ordainduko dizut", esan nion.
  
  
  "Joan ahal izango duzu, ez dago bakarrik. Ez zuen utzi emakumeak sartu bere etxea ez ezik, neskak lan egiten duten bere."
  
  
  "Ezin dut ikusi bere gaur gauean?"
  
  
  "Ez dut begirada bat hartu."
  
  
  Joan zen telefonoz, markatutako zenbaki bat, eta mintzatu izenak tonu. Minutu batzuk geroago, zintzilik zuen gora eta eseri ondoan me sofan.
  
  
  "Guztiek eskubidea", esan zuen zoritxarrez. "Joan ahal izango duzu, ez dago ondoren ten o' clock.
  
  
  Prest zuen hitz egin nahi duzu. Ez zuen aipatu pertsonaren izena bilatzen ari zaren. Zuen beldur da bere telefono batzuetan tapped poliziak."
  
  
  "Eskerrik asko, Gina", esan nion. Begiratu zuen bere ikustera. Izan zen, ia hamar o ' clock. "Ondoren, hobe dut joan", esan nion.
  
  
  "Ez dago beste zerbait."
  
  
  'Bai?'
  
  
  "Egin zure bisita itxura normala, bat aurkitu inguruan neska aurretik hitz egin dezakezu Mrs. Vasari."
  
  
  Zuen altxatu zen bere sullen kokotsa bere hatz erakuslea. "Agian, ezin dut saihestu da", esan nion.
  
  
  Begiratu zuen larriak. "Ez jokatu Mrs. Vasari, Nick. Esan zuen hey, you ' ll ordaindu neska eta hori behar duzu recoup zure dirua."
  
  
  'I ikusi ahal izango da.'Ez zen atsegina pentsatu utzi Gina eta ohera joan batekin prostituta. "Ez izan beldurrik betiko. Esan nahi dut, neska. Igo ziurtaturik zidan Andrea Vasari oso zorrotza da bere buruz osasuna".
  
  
  Bere jaiki. "Bazaude ados, ez dut atzera hona etorri ondoren, hitz egin nuen bere."
  
  
  Begiratu zidan begiak malkoz. "Nahi dut hori," esan zuen.
  
  
  
  
  Hartu nuen bere taxi Piazza Montecitorio. Plazan izan zen itsusi bat, hiriaren zati da, ez arratsaldean ibiltzen. Etxea oso zaharra zen, eta weathered fatxada. Leiho guztiak piztu ziren, nahiz eta beheko solairuan pertsianak ziren marraztuta eta windows gainetik, horiek ziren itxita, bakarrik utziz zain horia argi .
  
  
  Bere carapace zeharkatu espaloi, ikusi zuen gizon bat zutik hurrengo atarian. Ez zuen bilatzen, nire norabidea, baina bere berekoikeria egin ninduen wary. Mehe bat neska gazte utzi dit. Batzuk bezero gehiago sartu mugitu bizi gela handi, non bildu dira neskak; bitartean itxaron dut aretoan kanpo great hall, ziruditen guztiak jakitun izan nire presentzia.
  
  
  Lirain bat, adin ertaineko emakume ile beltza slicked zuzen atzera hurbildu dit. Galdetzen nion. "Andrea Vasari?"
  
  
  Irribarre egin zuen, thinly. "Ez, bere bere Andrea Vasari. Neska bat nahi duzun?
  
  
  Ez zuen jakin nola erantzun. 'Bai.'
  
  
  Bezala sartu ginen, egongela, hainbat emakume begiratu gure norabidea. Gazte bat rubia emakumea izan zen guretzat. Bera izan zen, pare bat jantzita labur kulero beltz hori jasan gehienak bere izterrak eta bularrak. Bere baloratu bere buruz hemezortzi; bere sentitu beste ukitu errugabetasuna bere bihotza-formako aurpegia. Me eskatu zuen Italian, bada, ezin du mantendu me okupatu . Bere ondorioa izan zen hori izan zen, besterik ez bezala, ona, edo, besterik gabe gisa txarra, beste batzuk. Zuen nodded zion.
  
  
  Irribarre egin zuen, eta harrapatu nire besoa possessively. Mrs. Vasari ama utzi, eta neska galdetu nahi nuke zerbait edan dugu aurretik joan zen bere gelara. "Ez", esan nion," goazen goiko orain."
  
  
  "Ah, aurrera begira ari zaren da, ez zara?" Berak ekarri zidan eskaileretan gora bat gela beheko solairuan.
  
  
  Bezain laster, atea itxi gurekin atzean, hasi zen biluzten nau. "Zu euskara, ez zara?" Mary asko jaso Ingelesak ."
  
  
  Zuen utzi bere ikastaro exekutatu, berriz, bat. Itxura hey gustatu. Ez nuen ekarri nire pistola, arriskutsua mugitu, baina ez nuen nahi erakartzeko alferrikako arreta leku honetan . Altxatu zuen bere ertzean burdinazko ohe eta kendu bere ballet zapatilak eta galtza, berriz, Maria deftly kendu bere mehe arropa. Nah eder bat izan gazte gorputz txiki bat gerrian eta enpresa osoa bularrak. Ez zen bruise bat on Nah da ezker izterrean, zalantzarik gabe utzitako beroa bezeroari.
  
  
  "Egin nahi duzu Maria?" galdetu zuen.
  
  
  Koa izan zen ohearen ondoan, eta hartu off gainerako bere arropa. "Bai, Maria, zuk oso ederrak dira." Bere, irribarre egin eta esan nahi du .
  
  
  Eseri zen lurrean behera nire oinak hasi zen, eta trazua nire izterrak. "Zu oso ederra", esan zuen. Bere eskua igo zen nire genitalak eta han lan egin. Atxikia zuen aurrera eta musu nire izterrean. Bera izan zen altxatzen ohe-ertzean eta mugitu nire izterrak snuggle sortu elkarren aurka.
  
  
  Noiz sartu zen gela, guztiak pentsatzen zuen buruz hitz egiten zen Mrs. Vasari. Baina Maria aritu oso expertly nirekin, nire arousal hazi zen, eta denbora berak luzatu ohe gainean eta bilduta burkoak pean bere izterrak, berea izan zen prest.
  
  
  Berak bazekien bere lanbidea ongi. Berak bazekien zehazki zer egin eta noiz ekarri dit lehergai bat buruko pilota. Noiz baino gehiago izan zen, eta izan dugu bat etzanda izerdi on rumpled orriak, zuen zirudien pozik izan dut fisikoki pozik. Ez zuen espero, beste ezer. Niretzat... Beno, hori izan zen, zer ordaindu dut.
  
  
  Galdetu nion bere buruz Mrs. Vasari.
  
  
  'Ah. Oraindik inork nahi duenak hitz egin Madame.
  
  
  'Bai. Ezin duzu hartu ninduen bere?"
  
  
  'Nirekin etorri.'
  
  
  Berak ekarri zidan bigarren solairuko bulegoan eta behera ibili gara ilun bat korridorean bat atzera gela. Zuen jo birritan, eta noiz ireki zuen berea, utzi zuen.
  
  
  "Nahi duzu hitz egin missus?" ilun-haired emakume eskatu.
  
  
  Bere begiratu mimmo nah gelan sartu. Izan zen softly argiztatuta gorri eta urdin argia. Usaina intsentsu wafted behera korridorean .
  
  
  "Bai, esan zuen ikusi nahi izan dit", esan nion.
  
  
  "Etorri," emakumea esan zuen, alde batera joatea.
  
  
  Bere gelan sartu, eta usaina Stahl zen itogarria. Figura bat aberatsa zetazko reclined baxua bahá ' í-en lodi bat-carpeted gela . Noiz etorri zen lick bere, ikusi zuen hori izan zen, ohiz gantz emakume. Hey, behar zuen izan, gutxienez, hirurogeita hamar, baina bera izan zen, hein handi batean, gora egin bezala, abisu bat goiz baten soinua filmean. Bere malgua, zimur aurpegia estalita zegoen makillaje, bere begiak beltzak ziren eta bere betazalak ziren, urdin iluna . Gorritzen zen busti bere greasy masailak, eta ezpainetako gorria eratu faltsu bat ahoan. Hori guztia izan zen estalita laranja bat peluka. Bere lodi zuri eskuetan itsasten out bere inguruan zetazko soineko bezala, bi shriveled bolak orea, eta, ondoren, bere larruzko behatzak ziren apainduta, gutxienez dozena bat eraztunak.
  
  
  "Hori da, Jauna Carter?" Planteatu dut, bere zaharrak ahotsa.
  
  
  "Bai, andrea," esan nuen.
  
  
  Laguntzaile bultzatu aulki bat baino gehiago sofa eta motioned niretzat eseri. "Sentitzen dut buruz odorous stuff," xuxurlatu zuen. "Madame arraro bat dauka gorputzaren usaina, zein zuen maskarak intsentsu."
  
  
  Saldu nodded, gehiegi.
  
  
  "Gelditu da, eta xuxurla tiptoeing," Mrs. Vasari esan emakumea. "Ezin duzu utzi digu, bakarrik une bat."
  
  
  "Bai, andrea." Jiratu eta ibili gelak bidez. "Itxura ona duzu," Mrs. Vasari esan ingelesez. "Ez duzu gogoan dut, bada, hartu off hau peluka? Oso beroa."
  
  
  "Jakina, ez", esan nion.
  
  
  Zuen pursed bere puckered ezpainak eta kendu laranja peluka bere burua. Bera izan zen, ia burusoila da, tufts ile zuri itsastea, han eta hemen. Jantzita peluka bat, izan zen gehien eulate emakume litzaidake zuen inoiz ikusi. Gabe, bere peluka, zuen bat izan zen, karikatura bat triste emakume zaharra. Bitxian nahikoa, gustuko nuen.
  
  
  "Ondo da,", esan zuen gizon zahar bat da, hauskorra ahotsa. "Ulertzen dut etorri duzun informazioa eskatu." Elkarrizketa hartu Nah da arnasa.
  
  
  "Eskubidea dell, andrea," esan nuen.
  
  
  "Besterik ez deitu dit Nellie."
  
  
  "Nellie?" Galdetu nion bere incredulously.
  
  
  "Nire aita ingelesa izan zen marinel. Arren, nire italiako amaren protestak, azpimarratu zuen in me emanez izena Nelly."
  
  
  Zuen zimur bere mehe, margotutako ezpainak bat sartu groteskoa irribarre. "Litzateke duzu uste I izan zen oso erakargarria da emakumea?"
  
  
  'Noski."Bere mesederako nire ahots soinuak errespetatzen.
  
  
  "When I izan zen, hamazazpi, lortu nuen eskaintza bat Venetian noblezia," zuen croaked. "Bere ukatu. Ikusiko duzu, bere hotel spa bat baino gehiago ezkontza.
  
  
  Ez nuen ezer esan, zeren ez nuen jakin zer esan.
  
  
  "Noiz izan zen sortua, etxe honetan, zuen anfitrioi izan zen nabarmenena batzuk pertsona Europan, Jauna Carter. Nire neskak bazekien statesmen eta goi-funtzionarioek ranking. Jakin baten izena ministroa izan zen ezaguna guztiak Italia baino gehiago . Inoiz ez zuen lorik egin, neska. Gainbegiratu zuen horiek biluztu eta, ondoren, galdetu ih stand hutsez haren aurrean, berriz, jokatu zuen berak. Inoiz ez duzu jakin zer pertsona bakoitzak bere desioak dira ."
  
  
  Dagoeneko izan zuen choking buruzko elkarrizketa hau. "Geroago", esan zuen, " mafiaren litzateke, askotan etortzen. Mafiosi eta beste batzuk. Ih bazekien bere guztiak batera, Jauna Carter. Esan zidaten gauza asko, baina inoiz ez dut saldu buruzko informazioa jendeak gustuko dut."
  
  
  Kiratsa gelan zintzilik nire sudur-zuloak. The zimur maskara jarraitu. "Etorri duzun galdetzeko gizon bat."
  
  
  'Bai.'
  
  
  'Ego izena?'
  
  
  "Rocco Barzini".
  
  
  Begiak begiratu me denbora luze bat baino gehiago azala zimur, ondoren, itzuli nire aurpegia. "Ezagutzen dut ego . Zer informazio parte hartzen? '
  
  
  "Ezin me esango dizu non aurkitu ego?"
  
  
  "Agian," ahots zakarrez erantzun. "Bada, informazio bat merezi du, diru asko behar duzu."
  
  
  "Ez dut dirua", esan nion.
  
  
  "Hogei mila lire?"
  
  
  Berea zalantzan. Bat izan zen, diru asko, baina ideia bat izan nuen, hori ezin dut ganga Nelly Vasari.
  
  
  'Ona.'
  
  
  "Ez duzu hau zurekin?"
  
  
  Heldu zen minutu batean, hartu wad lire, zenbatuko egindako hogei mila, eta entregatu dirua Nellie. Bildu zuen ego eta zenbatuko da berriro bere baldarra zaharra behatzak. Noiz egin zen, ospatu zuen bill arte bere begiak eta aztertu zituen eta paper testura.
  
  
  Galdetzen nion. "Pozik?"
  
  
  "Ezin izan ere, kontuz ibili nire lana", esan zuen, " nahiz eta aurre Amerikarrek. Baina ez dago ezer gaizki zure dirua, eta, beraz, esango dut, dena ezagutzen dut honi buruz bizkarroi Rocco Barzini.
  
  
  Zuen wriggled sartu landutako ekialdeko aulki ondoan, sofa, biguna haragia bere sorbalda atzera eta aurrera swaying.
  
  
  "Barzini zen hemen noizean behin. Txiki bat izan zuen lapur batek tratu txarrak jasaten nire neska. Izan zen kartzelan. Ohi zuen bizitzak eta obra Rime, baina batzuetan desagertzen da hainbat urtez. Zuen denbora pixka bat eman Napoli, non interesa bihurtu zen prostituzioa eta droga. Eta duela gutxi itzuli zen Erromara batekin gizon bat bere izena jakin ahal izango duzu-Giovanni Farrelli."
  
  
  "Ez dut uste", esan nion. Baina ez dut gogoratzen bere izena, inguruan Gina-en istorioa.
  
  
  "Behin cop Rime daki izen hori, Jauna Carter. Zuen gizon bat aberatsa duten hainbat legezko interesak. Gehien errentagarria bat da arrakastatsua garapena eta eraikuntza enpresa Makelaardij Farelli . Baina honen atzean errespetagarria fatxada, Signor Farrelli liderra da mafiaren, droga dealer eta beste legez kanpoko negozioak. Zuen bat konektatuta mobster, Jauna Carter, eta bere izena da konektatutako arte lapurreta gertatu da, Veneziako buruz duela urte bat.
  
  
  "Interesgarria da," muttered dut.
  
  
  "Noiz Rocco Barzini itzuli zen Erromara, izan zen Farrelli bizkarzain."
  
  
  'Leialak. Eta hori Farrelly bizi Rime?
  
  
  "Signor Farrelli asko ditu egoitzak," zuen croaked. "Du leku bat hirian bizi da, baina ez zuen ia inoiz ez. Bat du villa iparraldean Errima eta suite bat hotel batean Capri zuen jabea . Ia beti Capri, urte garai honetan.
  
  
  Bildu zuen botila eta busti bat usain lurrintsu gelan. Likido egin bere ile begirada hezea eta distiratsua du argi biguna. Zuen sniffed usain gozoa, sudur flaring, gero eztul bortizki.
  
  
  Galdetzen nion. "Zaude ados?"
  
  
  "Bai, bai", esan zuen. "Ondo da, gizon gazte."
  
  
  "Ez duzu uste Barzini eta Farrelli izan daiteke hau hotel Capri?"
  
  
  "Ziurrenik, Jauna Carter. Hotel deitzen da Caesar Augustus eta erdian kokatzen den irla da ."
  
  
  "Nik oso lagungarria izan da."
  
  
  "Nik beti balio pertsona baten dirua." Bere margotu, leathery ahoan irribarre egin wryly.
  
  
  Lortu zuen arte utzi.
  
  
  "Ordaindu behar duzu hamabost mila lire neska," Mrs. Vasari croaked. "Ordaindu ahal izango duzu, behealdean. Eta berriro itzuli, Jauna Carter.
  
  
  "Eskerrik asko", esan nion.
  
  
  Korridorean, arnasa sakon hartu nuen da. Behean, ordaindu zuen ilun-haired emakume bat egonaldi labur Maria eta ezker. Kanpo, aire freskoa inoiz usaindu, beraz, ona da.
  
  
  Esan zidan zuen hori aurkitu izan dut, taxi bat boulevard apur bat urrunago, beraz, joan nintzen norabide berean. Bat izan zen sultry arratsaldean, arratsalde atsegina. Baina erdibidean zehar hurrengo blokea, shaggy entzun bere. Jiratu eta ikusi nuen, bi gizon hurbildu azkar .
  
  
  Ez nuen arrazoirik uste zela dut inolako arriskurik, baina hurbildu dira, bere gorputza sakatzen kontra, moaning etxea. Moteldu dute. Bat gainditu horien inguruan mimmo me, beste haien ondoan. Ondoren, gizona gainditu mimmo inguruan aktibatuta eta moztu me off . Pentsatu nuen, aitortzen dut aurpegia nuke ikusi Nelly Vasari etxea.
  
  
  "Firth Mar!", esan zuen, gelditu me nabarmen.
  
  
  Ez nuen aukera bat. Esan dut, " Zer gertatu da?" . "Hofretta!"
  
  
  Nintzen presaka.
  
  
  "Zer egin duzu hitz Mrs. Vasari buruz?" Beste, gutxiago muskulu gizon eskatu ingelesez.
  
  
  Begiratu zuen gizon horrek plazan, pock-markatu aurre egin, eta, bat-batean sentitu gabe, biluzik bat luger edo pare bat stilettos.
  
  
  "Zuen lagun zahar bat nirea."
  
  
  Gizon handi growled. Inoiz ez duzu izan ez, Signor.
  
  
  Bere aurpegia zion. 'Baino gehiago mugitu!'
  
  
  "Arte ez duzu esan zer esaten ari zaren Madame", esan zuen.
  
  
  "Dagoeneko ez dut hori esan. Bat izan zen berritzea zahar bat adiskidetasuna ." Bere hotel gainditu mimmo horiek.
  
  
  Muskulu bat gizon aldiko zidan buruan. Erori zen bere laguna, nor utzi bere ukabila sartu nire bizitza. Konbinazio bi kolpeak jo me out une bat . Hit etxe gogorra, eta arnasestuka bezalako arrain bat . Beste bat ikusi nuen ukabila datozen me at eta saiatu dodge da, baina lortu azkar bat slap masailean. Momentos geroago, izan dut harrapatu atzean. The baztanga-markatu aurpegia mugitu aurrean.
  
  
  "Kontatu digu elkarrizketa honetan," zuen snapped.
  
  
  'Joan infernua. Groaned dut.
  
  
  Ukabila bat sartu danbateko nire bularrean. Aurretik ezin izan zuen berreskuratu kolpe, bere lehen bi hit zen aurpegia. Bere, sentitu dut nire burua okertu alde. Horiek gangster bazekien bere gauzak. Seguruenik ere ez dute ezer egin nahi duen gizon-mota izan zuen gustuko, baina hori ez da egin, askoz ere diferentzia une honetan.
  
  
  "Gelditu da," zuen growled. Ikusi nuen flash pala bat, eta, ondoren, stiletto ospatu pean nire sudurra.
  
  
  "Esan dut, edo moztu egingo duzu!"
  
  
  Ezin izan zuen berriro arnasa. "Ondo da", esan nion. "Esango dut." Labana ez da desagertuko, baina mantendu motionless.
  
  
  Orain zuen berreskuratu zuen bere indarra. Estu blade, labana bakarrik izan zen hiru hazbeteko nire ezkerreko begia. Jakin behar dut, oso ondo zer egiten ari nintzen.
  
  
  "Buruz egon ginen hizketan slam enpresa ari agerian," esan dut, oraindik ere, arnasketa, hein handi batean. Mugitu zuen bere eskuineko hanka, beraz, hori izan zen artean ego splayed oinak . "Andrea Vasari da enpresa?" "Zer da?" galdetu zuen arretaz. 'Zergatik?'
  
  
  Beste gizon eusten zuten nire eskuak apur bat gutxiago ongi.
  
  
  "Bai", esan nion, freskagarriak neure burua ekintza. "Ikusten duzu, hartu bere hotel bat, bere galdetu ireki etxe bat Milanen."
  
  
  'Zeintzuk? Mrs. Vasari inoiz ez litzateke -"
  
  
  Zuen arrastaka masiboa gizon aurrera urrats bat eta gidatzen bere eskuineko belauna gogor sartu bere scrotum. Ego-ren aurpegia bihurritu. Jaurti zuen stiletto kalean. Noiz jarri dut nire oinez behera, ez dut zapaldu stocky gizonaren gainean nire eskuineko oina . Garrasi egin zuen, eta ego boterea ahuldu. Danbateko dut nire ezkerreko ukondoa sartu, bere ego ribcage bezain gogorra izan dut. Entzun dut da crack. Garrasi egin zuen, jaitsi zen bere ondoan, eta sartu danbateko horma atzean.
  
  
  Beste bat hit me. Bera izan zen, blokeatu bat ezkertia zulatu eta itzuli da eskubide bat. Zuen bezala erori zen lurrera, zuen iritsi stiletto, baina sartu slid iluntasuna. Orduan sentitu zuen bat birrintzeko kolpe bere atzera. Big guy sakatzen gora aurka moan, eta eraso egin zidan berriro. Ego bat ukabila sartu danbateko atzera nire burua, eta erori zen bere belaunak. Jaitsi da bere alde. Gogor bat abiarazi slapped me aurpegia zehar. Jo egin dut atzera nire eskua, eta hegan off.
  
  
  Noiz izan zen atao alde berriro, groaned dut ozen. Atera iritsi zen, bere abio eta galduak. Muskulu gizon zutitu berriro .
  
  
  "Basta cosi!", esan zuen. Erabaki zuen utzi.
  
  
  Ego laguna hurried zion ondoren, eta desagertu egin dira, izkinan inguruan. Bere gogorrean sel. Bezala sentitu izan nuen pasatu erraldoi bat haragi grinder. Izan nuen, hala nola, mina larria nire gorputza ezinezkoa zela esango zein arlotan ziren kaltetuta. Planteatu zuen bere eskua bere aurpegia. Bat izan zen odoltsua nahaspila.
  
  
  Atxikia zuen aurkako etxe pare bat minutuz, mesederako mina litzateke subside. Berea izan zen, oso baikor. Estropezuka behera ilun kalean hainbat ehun metro, eta, azkenik, iritsi boulevard. Besterik ez zuen esan, taxi bat laster iritsi zen. Ego izeneko bere eta joan barruan.
  
  
  "Zer diavolo !?" gidariaren exclaimed ikusi zuen nire aurpegia.
  
  
  Eman zuen emu Gina Romano en helbidea. Gidatzen zuen azkar lortzeko me inguruan bere taxi ahalik eta azkarren. Joan zen eskaileretan gora eta danbateko Gina-en atea. Noiz ireki zuen hura, bere begiak zabaldu shock.
  
  
  "Dia mio!" oihu egin zuen.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitulua 7
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nire forearms ziren heavy eta nire ahoa lehorra izan zen. Saiatu zen berreskuratu. Ahal izan nuen guztia gogoratu ondoren, bilera-Gina izan zen, hori dut lortu Hawke telefonoz ahotsa converter utzi em ezagutzen . Esan zuen litzaidake deitu zidan atzera goizean. Mugitu zuen, bere hankak bat. Ezin izan zuen sentitzen beste haragi azpian fitxa . Ran zuen bere eskua baino gehiago bigunak olatuak bizitza, epela leku non bere izterrak ezagutu. Gina aktibatuta me. Bere ezker bularreko eskuilatzea nire ondoan, eta sentitu dut bere nipple diapositiba mimmo dit. Heldu zen azpian xafla eta bere ukitu leun, bero pelt . Saiatzen ahaztu mina, bota zuen gainean bere aldetik, gogor estutuz txandan buttock.
  
  
  "Mm", esan zuen, oraindik ere begiak itxi.
  
  
  Zuen snuggled nire gorputza eta bilduta bere besoak nire inguruan gerrian. Ondoren, kanpo utzi zuen beste soinu, eta bere begiak ireki, keinuka.
  
  
  'Ezizena? Ziur zaude zu hobeto sentitzen?
  
  
  Bota zuen bere aldakak sortu zidan, eta berak slung beso bat nire sorbalda gainetik. Bere bular kontra sakatzen nire biluzi bularrean.
  
  
  "Ezer ez da askoz," muttered dut. "Baina uste dut egoera hobetzea izango da etorkizun hurbilean."
  
  
  Zuen parted osoa bere ezpainak. Berriki hatched hizkuntza zen bero eta gozoa. Bere aldakak errebotea, astiro-astiro, nire aurka. Musu egin digu gasp. Gina swung bere eskuineko hip baino gehiago, nire hip, eta nire gorputza aches ziren ahaztuta bultzatuko duten gripped gurekin bezala, berea aktibatuta eta altxatu bere gorputza hartu nire bultza. Zuen etorri zitzaidan borondatez, eta, aldi berean, iritsi gara pilota bat.
  
  
  Ondoren, bere bankuaren prentsa da bere gainerakoa itzuli. Gina izan zen etzanda me ondoan, gora begira sabaia. Azkenik, planteatu zuen bere eskua, eta poliki-poliki ukitu zauriak gainetik bere ezkerreko begia eta bere eskuineko masaila. Ziren lehorrean, baina oro har, alde nire aurpegia duela . Miraria batzuek, nire hortzak zirudien, oraindik ere ez dago. Bota zuen behera xafla eta gutxi ikusi ubeldurak bere enborra.
  
  
  "Tratatu zuten ni ondo", esan nion, " baina nik, zalantzarik gabe, ahal izango dute mugitu, beraz, leunki gaur goizean."
  
  
  "Pobreak boy," Gina purred softly. Jartzen zuen bere eskua nire hip.
  
  
  "Espero dut ez zuten traba Nelly Vasari", esan nion.
  
  
  "Ez dute egin, Nick. Nah du indartsu asko lagunak ."
  
  
  "Zirela pentsatu nuen Sicilians", esan nion. "Nahiz eta ez dago zuzeneko konexioa, orain Barzini edo Farrelli du entzun."
  
  
  .
  
  
  "Nick," Gina esan, inflexio aurpegia me. "Ari zaren Capri?"
  
  
  Galdetzen nion. "Zergatik jakin nahi duzu?"
  
  
  "Noiz esan zidan guztiak buruz zure inplikazioa lapurreta azken gauean, agian, ez dute ezagutzen, baina behartuta, eta ni laguntzeko," esan zuen. "Eta ezin dut lagunduko duzu. Baita dezakezu fidatzen me erabat, orain duzun fidagarria me denbora luzez. Ez dakit hau Farrelly lasaia. Gogoratzen duzu bere diozu bat izan dut ego maitalea. Ezagutzen dut bere ego dena, ego, id, ego-ohiturak. Ezin dut erabilera izango duzu."
  
  
  Galdetzen nion. "Zenbat denbora izan duzu ... batera Farrelly?"
  
  
  Zuen saihestu nire begirada. 'Hilabete batzuk. Erosi zuen me gauza asko, baina ego krudelkeria jasanezina zen niretzat."
  
  
  "Nola ezin dut ziurtatu duzula izango da, gaur egun laguntza me aurka?" Bere, sentitu gehiago.
  
  
  Zuen narrowed bere begiak. "Gorroto dut Farrelly, Nick. Zin egiten dut niri fidatzen dezakezu.
  
  
  Bere, pentsatu eta erabaki saiatzeko. "Ondo da", esan nion, " hartuko dut duzu Capri. Nire beste Interpol ofizial datozen gurekin."
  
  
  "Ekarri polizia bat?"
  
  
  "Bai". Gelditu zuen. "Farrelly lapurtu Vatikanoko, Nick?"
  
  
  "Ez dago aukera ona dela."
  
  
  "Baina zergatik zure gobernuak zaintzeko?" Begiratu zuen Nah pentsakor. "Zehar lapurreta, zerbait jabetzako nire gobernuak lapurtu zuten. Ez duzu jakin behar Jin jada. Ez galdetu berriro."
  
  
  
  
  "Ondo da, Nick."
  
  
  Telefonoz deitu. Gina jaiki, joan zen beste muturrean gela, eta jaso telefonoa. Bere gorputza biluzik oraindik begiratu erakargarria. Une bat geroago, zuen inguruan aktibatuta . 'Hau zuretzat da.'
  
  
  Izan Hawk. Hura izan zen.
  
  
  "Nor arraio zen neurrira?" zuen neretzat zehar mila ozeano.
  
  
  Berea zuen, chuckled, arren bere, gogor, sickly aurpegia. "Oh, neska bat," esan nuen, inuzenteki.
  
  
  "Bai, hartu neurrira, neska!"
  
  
  "Guztiek eskubidea", esan nion. "Eta besterik ez dut jarri da nominak."
  
  
  "Zer neurritan?" Bere ahotsa sounded garratza.
  
  
  "Badakizu, ez dut inoiz kobratzen duzu hau", esan nion. "Kontratatu nuen Gina aldi baterako oinarria. Elkartzen me iturria, garrantzitsua da informazio hori eztabaidatu dut zurekin.
  
  
  "Betiere, ezagutzen duzun bezala zer egiten ari zaren!" Pausatu zuen aurkitu bere sarkasmoa, " espero dut ona izan duzu gauean, Nick."
  
  
  Ego-en asmo argia izan ziren, baina berea mantendu unmoved. "Oh, bai, jauna. Bere, sentitzen dut, askoz hobeto neure buruari buruz.'
  
  
  "Begira, dira, duzu, ados? Duzu sounded apur bat beat up bart.
  
  
  "Ni ondo nago", esan nion.
  
  
  "Berrikusi dugu, Judas' fitxategiak", jarraitu zuen," eta albisteak ditugu zuretzat. Farrelly izena agertu zen Judas-en fitxategi duela zenbait urte. Lapurtu zuen zenbait gobernuak dokumentuak Ingalaterran. Farrelly big mutiko bat da. Zuen bai mobster edo itxi loturak horiek."
  
  
  'Bai. Zentzuduna bezala, nork eman dezake eskulan eta ekipamendu multzo bat lapurretak Judas asmatu."
  
  
  "Boto bat zer zen, Nick. Uste dut hobe duzu joan Capri.
  
  
  "Ez dut hegan Napoli geroago."
  
  
  'Ona. Mantentzeko me etan. Kasu honetan, maiatzaren baino handiagoa izan dela uste dugu ."
  
  
  'Zehazki.'
  
  
  "Saiatu batzuk lortzeko lo gauez."
  
  
  Irribarre egin zuen bere. Bazekien hori Hawk zen, irribarrez, gehiegi, bere mehe aurpegia. "Bai, jakina", esan nion.
  
  
  -
  
  
  Geroago goizean, joan nintzen Interpol bulego eta briefed Tony Benedetto azken garapenak. Zuen sendo bat fitxategi Farrelly. Ez zen erreferentzia bat "Jauna J." data izan zen, geroago baino zehaztuz AIZKORA.
  
  
  "Juda eta Farrelly, badirudi bihurtu dute lagun onak," Tony esan zuen.
  
  
  "Gisa Farrelly, ez dakit." "Baina inork ez du Judu bat oraindik. Zuen bakarrik mantentzen du ruthless enpresa kontaktuak." Begiratu dut karpeta fitxategiak. "Judas ez da zehazki giza, ikusiko duzu, galdu zuen bere esku istripu bat izan zen gazte, eta zuen du artifiziala eskuak itxura duten haragi eta odol, baina baten azpian 'azala' egin solidoen kirurgikoa. Esku hauek sinbolizatzen pertsona bat. Zuen ia hil me haiekin behin.
  
  
  "Otoitz egingo dugu hori, ez zuen izan beste aukera," Tony esan zuen.
  
  
  "Prest zaude joan Capri?"
  
  
  'Bai . "Zer denbora du gure hegazkina utzi?"
  
  
  'At four o' clock. Izango dugu Napoli ordu batean, eta uhartean hasieran arratsaldean."
  
  
  
  
  Izan zen oraindik ere argi noiz hartu dugu funikularra tren hirian Capri, elur-zuri irla blai loreak. Irla izan zen, beraz, txiki hori kobaltoa-urdin itsasoa ikus daiteke ia edozein lekutan hirian. Estu, bihurri kale harriztatuak izan hainbat eta hainbat eskailerak igotzen eta jaisten beste maila. Turista betetako plaza txiki erdian, eta eseri edateko cinzano ilunabarrean. Bi bloke karratu zen Caesar Augustus Hotel bat, handi, eder eraikin bat bougainvillea zuhaitz baino gehiago sarreran.
  
  
  "Ahots guztiak," Gina esan dugun bezala koa da aurrean. "Suite Farrelly bizi da hirugarren solairuko egongela. Ikusi ahal izango duzu balkoi batetik hemen. Noiz Farrelly dago, ditu bi bizkartzain, baina ezin duzu bakarrik ikusi bat horien inguruan. Bigarren bat ezkutatzen zuen denean arrotz etorri bisitatzeko . Gela txiki batean hurrengo egongela, ez da metal bat, aulki hori da beti blokeatuta. Han zerbait izan daiteke hau garrantzitsua." Ondoren, galdetu zuen: "Zer egin behar duzu denean Farrelly iristen?"
  
  
  "Mantentzeko gure herriaren sekretu bat egiteko, betiere, ahalik eta," erantzun nion. "Ezin dugu buruz ikasi lur edo etxe-uhartean. Jakina, berea, eta espero dut, Ego ez da, ez, ez dugulako nahikoa froga aurka atxilotu zion. Judas eskubidea da pertsona niretzat. Espero dut zuen zer bilatzen ari naiz." Gero: "ezin Duzu goiko joan."
  
  
  "Zergatik ez, Nick? Ezin dut itxaron bere korridorean arte eskatu duzu."
  
  
  "Ez, ez da oso arriskutsua da. Duzu joan cafe plazan edari bat."
  
  
  "Ongi da," Gina esan zuen, etsita.
  
  
  "Ez baduzu gurekin entzun ordu baten barruan, mesedez, liburu bat gela hartan Paradiso Hotel."
  
  
  'Egin dut. Zuen shrugged eta ibili aldera plazan.
  
  
  Tony irribarre egin eta bere burua astindu. "Ona informatika, amiko," winked me at zuen.
  
  
  "Ikusi behar duzu Nelly Vasari", esan nion.
  
  
  Aurrean egoera bat bezala, Tony eta I ziren, izan dugu play by ukitu . Bezalakoa da xakean jolasten, ondoren delako lehen bi edo hiru buelta gehikuntzak, ez dira asko aukera. Dugu, beraz, joan zen apartamentu oso aurretiazko ideiak. Dugu postuan, espero ez litzateke erantzuna . Baina atea ireki eta ikusi genuen neska bat ez dago zutik . Nah izan platinozko rubia ile eta arrosa lipstick bere ezpainak plump. Bere lore-eredu etxearen armarria, baziren buttoned gerritik at probokatzailea moda, ez du ezkutatu bere voluptuous kurbak. Begi-bistakoa zen izan zen, biluzik azpian armarria. Bere luze, curvy izterrak eta zabala bular peeked seductively osoko txoko guztietan heavy urratsa hartu zuen. Eta epaitzen zakarrez mutterings eta dar-dar urratsei, izan zen, besterik ez bezala, argi Ay ez zuen behar edaria eskuan. "Da Jauna Farrelly hemen?" Tony eskatu.
  
  
  "Ez", esan zuen Eskandinaviako-azentudun ingelesez," Mr. Farrelly ez da hemen." Atxikia zuen hormaren kontra, eta tolesturak bere housecoat parted, are gehiago.
  
  
  "Barkatu", esan nion, dudarik gabe, ez begiratu, bere luscious gorputza, " etorri gara bide luzea ikusten da. Ezin dugu hitz egin Hema berriro?"
  
  
  "Hitz egin ahal izango duzu me, buruzagia," esan zuen, giggling. "Zuen hemen, beti bezala, bakarrik." Jartzen zuen bere eskua atea jamb, balitz bezala, zuen joan erauzi janzten off erabat. Tony niri begiratu eta irribarre txiki bat. "Pozik gaude zure gonbidapena onartu, signora."
  
  
  Zuen keinu digu eta atea danbateko bere atzean. Gela izan zen lavishly altzariz, baina garbitasuna izan zen, argi eta garbi, ez da bere indartsu egokitzeko. Hutsik botilak, gainezka ashtrays, eta erdi-hutsik betaurrekoak ziren nonahi, eta alfonbra lodi zen gainean egunkari eta aldizkari ilustratuetan.
  
  
  Urbano keinu, neska motioned gurekin eseri. 'Nahi al duzu zerbait edan nahi?' zuen barre drunkenly. Astindu zuen bere burua, eta bere ezpainak kuzkurtuta frustrazioa . "Zorte txarra", esan zuen.
  
  
  Rubia estropezuka bankuaren parean bi aulki Tony eta biok eserita. Ozen eta agonized hasperen, jaitsi zuen atzera sofa gainean, eta solteak korapilo bere gerriko desegin zen, utziz ia ezer erakusteko bere heldua gorputza. Zalantzarik ez dugu izan ziren aurrez aurre Farrelly da, andrea. 'Zer egin nahi duzu?'Zer da?' galdetu zuen. "Esan ahal didazu. Giovanni mantentzen me posted on guztia." Bere hitzetan, oraindik ere sounded behartu, baina ez zen gisa edan nuen bezala, jatorriz pentsatu.
  
  
  Noiz Tony azaldu nahi izan dugu erosi txalet uhartean, berea, jiratu eta begiratu sartu txiki aldameneko gela Gina izan zuen aipatu. Non nengoen eserita, ikusi izan dut metal batekin aulki mugikorra izkinan.
  
  
  "Oso gutxi daude salmentan txalet Capri", esan rubia duten bakarra sartu bere burua bezala Herta, " eta norbaitek zerbait saltzen da, da, eta oso prezio altua. Jaunak, beste garestia Zhirinovsky gauzak? Azken hitza eman zen, iradokizun bat..
  
  
  "Eskubidea dell," Tony esan zuen, irribarrez Hey. Zuen eztarria garbitu. "Herta, ikusten dut bere telefono beste gela batean. Daiteke nire lagun deitu gure hotel? '
  
  
  Tony frowned.
  
  
  "Noski,", esan zuen ahots zakarrez. "Ez dut piztu duzu on santu bat." Jaiki zen sofan, eta bata slid behera bere izterrak une batez, agerian utziz bere zurbila triangelu.
  
  
  Denean zuen, sartu zen beste gela piztu santu, Tony planteatu eyebrow bat. Eta noiz gainditu zuen mimmo nah beste gela batera joan, hartu zuen ego-en eskutik.
  
  
  Bere, ikusi zuen besarkatzen bere biluzi eskuineko bularreko. Waved zuen atzera eta aurrera, eta irribarre egin. Tony zapaldu gelan sartu eta atea itxi. Gerta baino gehiago izan zen nire aulki eta koa izan zen nire ondoan, jarriko du bere eskua nire sorbalda gainean: "Zu gizon eder bat," esan zuen.
  
  
  Bere, begiratu nah. "Eskerrik asko", esan nion. "Esadazu, Gerta ditu, Mr. Farrelly egindako edozein enpresa berri lagunak azkenaldian?" Entzun dut bere, zuen lortu bazkide berri bat." Itzuli zuen sofan edari bat bere eskuan. "Giovanni beti aurpegi berriak", esan zuen poliki-poliki. "Baina behar dugu bakarrik buruz hitz Giovanni?" Zuk eta zure aita ez, besterik gabe, bizi-erdian, enpresa, egin duzu?
  
  
  "Jakina, ari zaren oso abegitsua," funtzionario gelditu bere, mesederako dela Tony zen lanpetuta bilatzen duen aulkia.
  
  
  "Badakizu, pertsona bezala bere. Beti izan da hau bezalako. Dut dute zer nahi duten. Ez dut shock duzu?
  
  
  "Batere ez", esan nion. Zer izan zen Tony egiten, ez?
  
  
  'Lan handia. Pozik nago, oraindik ez duzu shock. Ondoren, ari zaren, besterik gabe, bere antzeko. Badakizu hartu behar duzu, aukera orduan, ez duzu?
  
  
  "Bai, da," esan nuen, pentsatzen hurrengo gela.
  
  
  Herta jarri behera bere beira eta luzatu lazily sofan. Zuen kasualitatez unbuttoned bere bata bezala Tony sartu.
  
  
  "Benissima !", esan zuen emeki.
  
  
  Herta ez begiratu digu. "Zer nahi duzun jakin dut,", esan zuen ahots zakarrez. "Eta egin ahal izango duzu. Txanda bakoitzean, edo biak aldi berean. Guztiak eskubidea, ez dut esango Giovanni.
  
  
  Tony zen bere aurrean zutik, behera begira, bere gorputz biluzi. "Nick", esan zuen baten bidez, ahoa lehor, " agian, dugu, dute minutu batzuk gehiago, ados?"
  
  
  "Jainkoa, ez, Tony."
  
  
  "Ondoren, joan. Dut ikusiko duzu beranduago."'
  
  
  "Tony, zuen atzera egingo minutu edozein!"
  
  
  Tony begiratu sofa eta aktibatuta me. "Ez da erraza duzu, neska bat zure zain dago plazetan." Orain zuen gelditu zen, eta apur bat haserre. Ez zidan, baina egoera hartan. Bazekien eskubidea izan dut.
  
  
  "Egin nahi duzuna", esan nion, " baina eman dit informazioa lortu duzu telefonoz."
  
  
  Ego-ren aurpegia aldatu. "Sentitzen dut, Nick. Ari zaren eskubidea. Bat hartu zuen luze iraun begiratu Hertha, ondoren aktibatuta eta ibili ate aldera.
  
  
  "Barkatu, eztia,", esan zuen hutsez neska. "Besterik ez denbora edo lekua."
  
  
  Herta niri begiratu apur bat harrituta. "Ez duzu nahi lo nirekin?"
  
  
  "Duzun dira gehien desiragarria emakume uhartean", esan nion, " baina nire lagun ditut eta premiazko gaiei joateko."
  
  
  
  
  Tony zen isilik geratu ginen bitartean igogailua. Bezala sartu ginen, lobby, esan nion: "Begiratu modu honetan, amiko. Eskuratu ahal izango duzu arazo bat ."
  
  
  Tony barre egin. 'Uste dut dutxa hotz hotel ...'
  
  
  Galdetzen nion. "Zer da?"
  
  
  'Begiratu. Gizon hori. Hau da, Farrelly.
  
  
  Altu bat, ilun bere berrogeiko gizon sartu lobby beste guy. Izan zen, arretaz aztertu ego, eta, beraz, ezin izan zuen aurkitu itzazu hurrengo denbora. Ondoren, bere, begiratu beste gizon hobbling kanabera bat, eta sentitu ego. Izan zen Barzini, nor izan filmatu bere izterrean zehar lapurreta bat vatikanoan . Bezala, bi gizon hurbildu hurbilen counter , bere senarra aktibatuta egunkariaren kontra, beraz, Barzini ezin izan du ikusi nire aurpegia.
  
  
  "Ez dut izan, galdetu oraindik?" Farrelly eskatu mahaian administrari.
  
  
  "Ez, Signor Farrelli."
  
  
  'Bikaina. Bidali elikagaien gehienez hiru. Esan dezagun tagliatelle alla bolgnese.
  
  
  "Ez dut zaindu da, Signor Farrelli."
  
  
  Farrelli eta Barzini joan igogailua ohartu gabe digu. Barzini limped gaizki. Une batzuk geroago, igogailua atea itxi horien atzean.
  
  
  "Ego ballet zapatilak", esan nion.
  
  
  "At Barzini da?"
  
  
  'Bai. Bat du crepe bakarra.
  
  
  
  
  Bidean atzera plazan, Tony bota paper zati bat bere poltsikoan. "Ireki nuen hau aulki zure erabilgarri blokeatu aukeratu eta aurkitu bi gauza interesgarri. Bat izan zen koaderno Judas-en helbidea da. I dekodetu da. Hau baieztatzen bigarren froga pieza aurkitu duzu vatikanoan."
  
  
  Bere, begiratu paper. Izan zen zirriborratutako: "Senior. Jude, San Marco Inportazioak, Bidez Sachetti, Pancino, Sizilia " .
  
  
  "Jakina", esan nion. "Judas-en egoitza daude Zala Siziliako, beraz, hori da, ziurrenik, non kontratatu zuen bidelapur."
  
  
  "Horrek esan nahi du gure interesak dira, halaber, ikusita dago. Bada lapurtu elementuak dira gaur egun, Siziliako, nire kasuan, konpondu egingo dugu aurkitu ih.
  
  
  "Hain zuzen ere", esan nion, " nahiz eta nire zeregina, ez da izango hain erraza osatzeko. Ez bada, Judas aurkitu dokumentua vase . "
  
  
  "Piztu paper baino gehiago," Amiko Toni jarraitu zuen, " eta, ondoren, irakurri ahal izango duzu, zer dut kopiatuta." Izan zen idatzitako koaderno batean. Honek ez du ezer esan nahi duzu?
  
  
  Pausatu zuen argi azpian hotel txiki behatokiko eta aztertu Tony-ren idazkera. Irakurri nuen: "Leonardo da zama" plus data.
  
  
  "Seguruenik erreferentzia bat lapurtu elementuak," Tony esan zuen , " eta Leonardo izan biltzen erosi ih."
  
  
  'Agian.'
  
  
  Zerbait buruz ohar jakin me. Bada bat besterik ez zen materia garraiatzeko lapurtutako ondasunak, izan zen nire enpresa bat ere ez, geroztik izan dut ziur vase zen ekarri Judas ' bilduma pribatua. Baina izan nuen sentimendu bat, arrazoiren batengatik, aldi bat izan zuen benetako esanahia - me baino gehiago inork !
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  8. kapitulua
  
  
  
  
  
  
  
  
  Ondoren, 48 orduz, iritsi gara Siziliako. Irla izan zen antzu eta harritsu bat da, latz, baina bitxia ikusteko. Aztertu dugu lehen herri eta aurkitu bere biztanle inguru izan ziren bezala deskribatu du gidaliburuak. Gizonak bai growled ulertezina gure galderen erantzunak edo bazterrera utzi digu guztiz. Emakumeen desagertu denean dugu eszena iritsi zen. Azkenik, Tony eskatu gizon zaharrak esan behar digu non Bidez Sachetti aretoan izan zen. Horrexegatik da bide luze bat, rocky eta irregularra, beste liderra erreka uhartean. Ikasi dugu enpresa San Marco Inportazioak zen itxita, oso aspaldi izan zen, nahiz eta erosi atzerritarra. Arabera, gizon zaharrak, eraikina izan zen aurka leaning amildegi bat itsasoari begira.
  
  
  Bagenekien etxe litzateke, zalantzarik gabe, alaitzen, eta, beraz, badugu hartu taxi bat dago, baldin eta ezin izan dugu aurkitu taxi bat herrian, genuke berehala arazoak izan. Erabaki dugu, beraz, planteamendu Judas ' biltegia beste aldetik, itsasontziz.
  
  
  Hurrengo goizean, iritsi ondoren, bat kontratatu dugu arrantza itsasontzi eta egin lekua non black rock towered ia berrehun metro gorago digu. Batetik dantza txalupa, amildegi begiratu ia bertikala. Jarri dugu zuri txiki bat, itsasontzi bat estu hondartza oinetan amildegi bat.
  
  
  "Agian behar dugu hartu dute errepidea, nire beste bat," Tony asmatu, okertu, bere burua itzuli azterketa rock gainetik digu. "Bat dela uste dut, oso zaila da igo."
  
  
  Gina ondoan eseri gurekin ilun harea, bere ilehoria ile swaying bezala zurda haizea. "Nick", esan zuen," ezin dut bakarrik igoko arroka oinutsik."
  
  
  "Ez duzu oztopatzeko ezer", esan nion. "Egonaldia dituzu hemen guardia itsasontzia."
  
  
  "Ez", esan zuen. Jiratu zuen Tony. Altxatu zuen bere bizkar.
  
  
  "Protestak ez", esan nion. "Duzu, gehiago baliotsua dira gurekin baino baduzu saiatzen ziren igoera hori, amildegiaren. Entzuten duzun tiro, itxaron 15 minutu. Bada, nam Odin ez du erakusten gure inguruan, utzi itsasontziz. Ulertzen?"'
  
  
  "Bai", esan zuen, goibel. 'Ordu laurden bat.'
  
  
  "Ongi da", esan nion, eta irribarre egin. "Ikusi itsasontzi arretaz. Etorkizun hurbilean, izango da gure aukera bakarra. Atzera egingo dugu ordu batean."
  
  
  Utzi dugu Gina batean itsasontzi eta hasi eskalada. Dugu ziren jantzita argi windbreakers eta gomazko-soled botak dugu litzaidake erosi herrian, eta Tony bat izan bobina soka slung bere sorbaldaren gainetik. Izan dut eskalada amu batetik zintzilik nire gerriko.
  
  
  Ez zen estu bat ledge oinarrian labar. Aukeratu genuen bidea ekarri zuen hortik aurrera. Bere carapace da aurretik, bila irristakorra lekuak seinalatuz eta ih Tony. Batetik ego-grim adierazpen bere aurpegian, esan izan dut hori ego lan Interpol, oro har, bestelakoa zen. Izan ere, Toni gutxitan utzi behar izan erosotasuna zibilizazioa . Bitxia izan dut buruz zenbat Interpol ordaintzen aldean AIZKORA.
  
  
  Bakarrik hartu minutu batzuk iristeko erdian cliff, baina bestela izan zen nabarmen motelagoa. Trail zen, ia-ia desagertu da, eta aurkitu behar izan genuen, esku eta oin-euskarria, videocast. Bat izan da arriskutsua enpresa bat da. Orain izan dugu, beraz, goi badugu jaitsi zen, gogorra izan zen kontatzeko zer gertatuko litzateke guretzat. Eta noiz ginen hogeita hamar oinak behean goian, Tony irristatu solte bat rock, bere oreka galdu, eta hasi zen erori.
  
  
  "Eutsi zure esku!"
  
  
  Kaleratu zuen bere eskuineko eskua eta heldu dit. Bere ego harrapatu bere besoa, eta Alenka ego postuan nire ezkerreko hanka off bere laguntza. Noiz berea, irristatu nintzen eta saiatu mugitu nire hankak, berea, pentsatu nuen, joan zen erori. Baina bere eskuineko eskua harrapatu zuen, zorrotz bat rock, bere buru gainetik, eta ospatu ongi.
  
  
  "Zerbait aurkitu eutsi zure oinak," I growled. Nire alyonka hasi loosen harria. Da bat bezala zirudien betikotasunaren aurretik Tony bat aurkitu izanak berriro, eta joaten utzi zidan, beraz, ezin izan dut jarri nire ezkerreko hanka atzera, gora eta makurtzeko nah.
  
  
  'Ona? Galdetu nion, arnasketa, hein handi batean.
  
  
  "Zion," zuen growled, bere aurpegia ikaratu.
  
  
  Tony miresten bere. Izan zen, orain arte gehiago beldur eskalada baino izan zen bere, baina hasi zuen gabe edozein eragozpenak .
  
  
  "Ez da orain arte", esan nion.
  
  
  Zuen arretaz hautatutako lekuak aldera hartu eta jarraitu. Gina izan zen panpina bat oso azpitik on estu hondartza.
  
  
  Dugu, azkenik, etorri berrogeita hamar oinak azpian gailurrera Tony, besterik gabe, nire azpian. Bere knuckles zuri izan ziren, eta bere ezpainak ziren pursed. Hartu zuen soka zion eta kiribildua baten bidez eskalada amua harrapatu zion bere gerrian . Eusten ongi rock bere eskuineko eskua, utzi zuen amua, eta begizta soka zintzilikatu baziren, alde batetik, eta bota guztiak goiko labar.
  
  
  Kako desagertu ertzean zehar labar. Soka zen zintzilik me ondoan. Bera izan zen, arrastaka ee. Batzuk ondoren decimeters, amua harrapatu zerbait, eta gelditu. Bota zuen soka gainean eta begiratu Tony. "Ari gara, eta ia ez dago", esan nion.
  
  
  Ego-ren aurpegia zen zalantzazkoa. Harrapatu zuen entangled soka eta hasi igotzeko. Eskuak eusten, igo zuen goian. Erdibidean bidez, kako joaten utzi bere, eta eroriz hiru decimeters, ondoren, kako snagged berriro. Ezin izan zuen sentitzen izerdi bere ezpainak eta begiak.
  
  
  Zuen kontu handiz igo gehiago nahi izanez gero, eta, azkenik, peeked out atzean gailurra. Besterik gabe, hogei metrora izan zen zuri-luzituta San Marco Inportazioak eraikina. Bat izan zen, baxua, bat-istorioa eraikin boarded-up leihoak, eta belar-hazi baten atzean handiko alanbre-hesi batek inguratzen du eraikina .
  
  
  Ondoren, igo zuen ertzean zehar eta arakatu, non lotu zen ainguratuta atzean zorrotz bat rock. Ego bota du gora eta, ondoren, begiratu Tony eta nodded. Igo zuen soka. Hartu batzuk ahalegin Emu, baina, azkenik, egin zuen, eta eseri ondoan me.
  
  
  "Ez duzu ideia zoro, amiko,", esan zuen.
  
  
  "Ezagutzen dut," esan zuen bere barre bat. Joan nintzen ertzean amildegi eta waved Gina utzi bere jakin izan dugu segurtasunez sortu. Zuen haizatuko at erreuma. Bere, begiratu lur harritsu. "Ez da modu errazago bat buruz behera erdi milia bat hemen," Tony esan zion. "Erabiliko dugu horiek geroago."
  
  
  "E-Conte,", esan zuen . "Onartzen dut."
  
  
  Dugu arakatu arte atea. Bizi-aztarnarik.
  
  
  "Hartuko dut begirada azkar bat," Tony esan zuen. Zuen arakatu aldera txoko alanbre hesi, bere aurpegia izerditan. Begiratu zuen at eraikinaren aurrealdean, ondoren, itzuli zen niretzat.
  
  
  "Ez dago segurtasun zaindari nagusiaren sarreran, nor uste dut armatuak,", esan zuen.
  
  
  'Bere, besterik gabe, pentsatu nuen bezala.'
  
  
  "Bat, gutxienez, gehiago autoa aparkatuta aurrean, baina ikusi dut, zerbitzua sarreran alde moan. Uste dut honek aukera emango digu sartu gabe, segurtasun zaindari ohartu digu."
  
  
  "Ondo da", esan nion. "Baina besterik ez dut aurkitu alarma sistema hau hesia. Egin behar dugu zerbait horri buruz."
  
  
  Hartu beste hamabost minutu bertsotan saihesbide bat inguruan alarma-sistema, beraz, ezin izan dugu ebaki txiki bat zulo behealdean hesia. Ondoren dugu arakatu barruan eta buru alboko ate Tony aurkitu zuen . Noiz ez dugu lortu, nabaritu dugu guardia ezin ikus gurekin bere posizioa atean. Mimmo eraikinaren irrist iraganeko bere arte ego bat eskuratu ahal izango itxura ona. Zuen soinean ireki bat kamiseta eta egin bat, AK-47 eraso fusil besapean. Hurrengo atea txiki bat izan zen segurtasun guardia en kiosko; lotuta kabina zerbait izan zen Tony ez zuen ikusi aurretik: handi bat alemaniako Artzain. Zorionez, haizeak jotzen zuen gure norabidea, beraz, txakurra ez usaina digu . Baina banekien dugu behar izan, oso lasaia denean ireki dugu zerbitzua sarreran.
  
  
  Dugu crept metal atea eta begiratu blokeoa. Ez zen zaila zabalik ego; berezi bat blokeatu jaso, bakarra da, hartu minutu batzuk. Zuen, astiro-astiro bultzatu atea ireki eta peered barruan.
  
  
  "Goazen," Tony xuxurlatu zion.
  
  
  Atera dugu gure pistolak eta joan barruan. Tony atea itxi atzean. Dugu ziren korridore bat liderra aurrean, eraikin txiki bat. Ez zen tristea burrunba hotsa urrunean. Da bat bezala begiratu shell behetik, baina ez ziren eskaileretan bistan.
  
  
  Zuen motioned Tony hurbil egoteko me dugun bezala crept etxe aurrean. Aurkitu dugu geure burua nolako harrera edo bulegoan. Ez zen gizon zuri bat laborategiko mahaian eserita, nor izan zen pentsatu nuen nolabaiteko teknikaria. Txoko batean, guardia zen, irakurketa bat italiako egunkari. Inork ez du horien inguruan ikusi edo entzun gaituzten.
  
  
  Ez dago bat izan zen L-formako counter aurrean mahaian, bereizten gizon ireki ate aurrean eta ingurabideko. Noiz Tony nodded zion, ibili zen atea bidez kontagailua, eta hartu zuen urrats batzuk aldera guardia.
  
  
  "Eseri," deitu zuen bere italieraz.
  
  
  Guardia salto egin zuen gora, bere eserlekua, eta ego-ren esku joan errebolberra bere hip, baina, ondoren, ikusi zuen nire Luger zen zuzendutako emu en bularrean. Gizon zuri laborategiko begiratu Tony eta, ondoren, me at, poliki-poliki, gora lortzean bere eserlekua.
  
  
  "Non da Judas?" Galdetzen nion, mantenduz nire pistola adierazi eta nire begiak finko guardia da.
  
  
  "Zer egin behar duzu?" guardia eskatu.
  
  
  "Goazen, goazen," Tony esan, gidatzeko bere .38 Beretta gizona sartu atzera. "Ez saiatu gure pazientzia."
  
  
  "Judas ez da hemen," gizona esan zuen. Erantzun zuen Italian, baina zirudien zuen alemaniako, edo, agian, Eskandinaviako. Orain zuen aktibatuta gurekin ikasi eta gure aurpegiak. Izan zen gizon mehe batekin rimless betaurrekoak eta hotza blue eyes. Begiratu zuen bezala man-mota Judas kontratatzea litzateke. Baina bada bat izan zen teknikaria, zer zen ego funtzioa hemen?
  
  
  "Ezin duzu harremanetan ingurabideko kanpo?" Galdetzen nion.
  
  
  "Bai", esan zuen.
  
  
  "Ez kontatu!" guardia ran izkinan.
  
  
  Joan nintzen baino gehiago zion, hartu ego errebolberra atera bere zorrotik, eta bilduta nire gerriko azpian. Ondoren, zuen aktibatuta teknikaria," Esan ingurabideko kanpotik etorri hemen", esan nion.
  
  
  "Ezin zuen utzi bere mezua!"
  
  
  "Ez hitz horiek!" guardia tematu.
  
  
  "Shut up, duzu lelo!" teknikari esan icily.
  
  
  "Besterik gabe, esan zion, Jauna Judas da telefonoz eta eman nahi em berezia pertsonala argibideak", esan nion.
  
  
  Gizon begiratu me Tony. "Egin zuen bezala, dio," Tony esan zuen.
  
  
  Teknikari bat ireki tiradera bere aulki eta aurkitu igorlea. Zuen botoia sakatzen, eta esan zuen, " Carlo." Hona etorri. Jauna Judas nahi duzu hitz egin zion telefonoz.
  
  
  Itxaron dugu isilik gisa ingurabideko ibili batetik atea eraikin bat mehatxatzailea AK-47 besapean. Hurbildu ahala atea, segurtasun zaindari bat izkina batean, oihu, " Kontuz! Pistolak dute!
  
  
  Gizon atari begiratu at Tony eta ni, ondoren, planteatu bere automatikoa. Filmatu zuen eta bere hit emu bularrean. Noiz jo atea, autoa rattled bortizki. Balak tore solairuan sartu, counter, eta bularrean guardia nork deitu zuen abisua. Zuen danbateko horman sartu eta jaitsi off aulki zen eserita. Bi hildako izan ziren.
  
  
  Joan zen atea, eta begiratu. Ez zen inor ez bistan. Noiz atzera jiratu zuen teknikaria, bere aurpegia zuria zen.
  
  
  "Orain goazen", esan nion. "Da Judas joan, gehiegi?"
  
  
  "Hemen nago bakarrik", esan zuen. Esan izan dut ego bere ahots hori zen egia kontatzea.
  
  
  "Non da harrapakin?" Tony eskatu.
  
  
  'Zeintzuk?'
  
  
  "Vatikanoko altxorrak. Non daude ezkutatuta?
  
  
  "Ah, pentsatu duzu altxorra zen hemen?"
  
  
  Joan zen counter atzean eta sakatzen Luger gizona da ezker belarrian. 'Non dira?'
  
  
  Ego-ren aurpegia zuria zen bezala, klarion, eta izan zen arnasketa, hein handi batean. "Entzun dut haiei buruz hitz egiten haitzuloan,", esan zuen, irentsi.
  
  
  "Zer nolako haitzuloa da?"
  
  
  'Suge Haitzuloa. Hemen nonbait.
  
  
  "Ezagutzen dut," Tony esan zuen.
  
  
  Bera izan zen, orratzez behera gogorragoa K-gizon Luger. "Zer da lurpeko hemen?"
  
  
  Begirada bat pitiful beldurrezko zeharkatu bere aurpegia. 'Ezer ez duten bezala!'esan zuen ozen.
  
  
  Tony eta biok elkarri begiratu. Galdetzen nion. "Bada altxorra ezkutatuta dago leize batean gertuko, zer egin duzu uste gela beheko gurekin?"
  
  
  "Nik uste dut behar dugu, jakiteko," Tony esan zuen.
  
  
  "Zion gorbata-up", esan nion. "Besterik ez dugu minutu batzuk lehenago Gina uzten ontzian."
  
  
  Tony gagged gizon on ego bere gorbata, tying ego soka batekin izan zen bitartean zain eskailera. Ez ziren eskaileretan, baina noiz ireki zuen atea erratza armairutik, ikusi zuen igogailua.
  
  
  Bere, exclaimed. "Goazen, Tony!"
  
  
  Sartu ginen, txiki igogailua eta ondorengoak isilik, bitxia ikusteko zer aurkituko genuke azpitik. Une batzuk geroago, dugu sortu zen gure begiak zabal-zabalik.
  
  
  'Ona Jainkoa!'Tony esan zuen.
  
  
  "Arrazoi duzu", esan zuen, eta txistu softly.
  
  
  Sartu ginen, sinestezina lurpeko konplexua. Ikusi ahal izan genuen korridore eta gelak norabide guztietan izan ezik labar. Ibili dugun bezala, ezin nuen sinetsi nire begiak. Bat atalean jasotako osoa nuklearra "fabrika", eta ondoko gela jasotako guztiak lotutako ekipamendu eta mekanismoak. Juda Stahl bezala atomikoa zientzialari! Azkenik, ez dugu mota bat aurkitu laborategi handi bat, mahai bat eta segurua da. Tony joan zen lan segurua, zein zoriontsu izan zen esan nahi izan zuen ireki, berriz aztertu zituen bere aulkia. Noiz seguru ireki zen, aurkitu dugu interesgarri batzuk dokumentuak. Erantsitako bat ih aulki.
  
  
  "Iraganeko gabeko artea thefts," Tony esan zuen. "Juda eta Farrelly behar dute elkarrekin lan egin denbora guztian."
  
  
  Hartu zuen paper zati bat osoko seguru eta begiratu egiten. "Nire Jainkoa," esan nuen. "Judas du sekretu batetik NATO herrialde urte . Eta, azkenean, nahikoa izan zuen ih eraikitzeko bere bonba atomikoa."
  
  
  "Hori da, ziurrenik zergatik hasi zen horiek lapurretak," Tony esan zuen. "Finantzatzeko proiektu hau."
  
  
  Bildu zuen beste paper eta stared da denbora luzez. "Ondo, ondo", esan nion, chuckling sourly. Izan zen bat lapurtu dokumentu hori jarri bere bat Etruriar vase.
  
  
  "Hori izan zen, zer nahi duzu, Nick?"
  
  
  'Bai.'Bere txukun tolestuta paper jarri eta minutu batean.
  
  
  "Ondoren, zure herria Errusia osoa da," Tony esan zuen, " eta ez dut prest egon nintzenean bildu arte-altxor koba hau."
  
  
  Entregatu zuen Ume batzuk tinta marrazkiak. "Ez, nire herria Errusian ez da bukatu. Pentsatu genuen Judas saltzen litzateke dokumentu hau egiteko, Errusiarrek, baina badirudi hori erabili ahal izango zuen bere burua. Hau da, zehatza garapen marrazki-dokumentu horretan ezarritako minutu batean. Eta beste paperak ez dira ohar diseinua gailuak."
  
  
  "Are you me kontatzea, Amiko, dokumentu hori dela Judas unknowingly lapurtu bat dauka plan zati bat bonba atomikoa?"
  
  
  "Bai", esan nion. Argi zegoen hori Judas ikusi detonator egingo luke ego arsenal gehiago eraginkorra, eta, beraz, ego hotel erabili. Hau ere adierazten du Judas bonba zen txikia-seguru asko, eramangarri. Gertatu zait, nahiz eta eramangarri bat bonba ezin erabat suntsitu hiri handi bat.
  
  
  "Ez duzu uste zuen erabili ahal izango da?" Tony eskatu.
  
  
  "Ezagutzen dut bere ziur."
  
  
  "Ondoren, non bonba da?"
  
  
  Zuen begiratu zion pentsakor. "Demagun bonba prest dago", esan nion. "Judas izan denbora egiteko gailu bat jarri eta ego bere bonba. Suposatzen dena prest dago, eta bonba joan nonbait?
  
  
  "Ah," Tony muttered.
  
  
  Bildu zuen beste paper eta aztertu da. "Begira, hau da, Nick."
  
  
  Zerbait zen zirriborratutako batean arkatza paperean. Izan zen Italian, eta irakurri du: "Botere bat megaton sorta batekin berrogeita bost kilometro, beheko mailan."
  
  
  "Nire Jainkoa," esan nuen.
  
  
  "Baina zer egin zuen, besteak beste, arma bat?" Tony eskatu.
  
  
  "Ez dakit", esan nion. "Baina, edozein dela ere zuen nahi, marrazkia inguruan vase egin ego plan gehiago errealean . Eta bere, sentitzen dut ardura da."
  
  
  "Zentzugabekeria," Tony esan zuen. "Inork ez du aurreikusten, hala nola, sinestezina kausa-efektua kasu."
  
  
  Bildu zuen inprimatutako liburuxka hori izan besterik ez erori out aulki azpian. "Hori da interesgarria."
  
  
  "Zer da, Nick?"
  
  
  "Ontzia trafiko ordutegia italiako lerroak". Begiratu dut zerrenda gurutze-ontzi azalean liburuxka eta izena ikusi duten keinuka nire burua. "Ahots Leonardo".
  
  
  Tony en begiak narrowed. "Leonardo. Itxaron, ari gara... "
  
  
  "Jarraiki Farrelly," bere ume, media txostenak ukatu. "Nik dekodetu da. On nen idatzi zen: "Karga Leonardo jarraian data bat. Hori izan zen atzo.
  
  
  "Leonardo da merkantziak," Tony esan zuen poliki-poliki. "Che diavolo, nire lagun. Uste duzu ohar hau aipatzen du ... "
  
  
  "Badirudi litekeena da niretzat." Ireki zuen karpeta zerrenda bat aurkitu irteera datak hainbat ontzi. Hurrengo Leonardo, data biribila izan zen gorria. Denean bere ikusi zer zenbaki zen, bere azpian madarikatua bere arnasa.
  
  
  Tony begiratu baino gehiago, nire sorbalda eta, ondoren, atzera me at. "Erabat fantastikoak", esan nion. Leonardo izango nabigatzen berriro lau egunetan . Seguruenik du bonba atomikoa taula gainean. Eta, ondoren, egingo zuen joan New York."
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitulua 9
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Geroago, Gina eta nik itzuli zen Erromara. Tony Benedetto geratu Siziliako itxaron bere Interpol lankide bildu eta Vatikanoko altxor inguruan Judas Haitzuloa. Zuen dagoeneko entregatu du, teknikaria baino gehiago Siziliako polizia eta galdetu Interpol-en Rime enlist laguntza Rhyma eta Capri poliziak atxilotu Giovanni Farrelli eta Judas bezain laster agertzen dira .
  
  
  Inguruan Gina gela, deitzen dugu aireportura, eta txartel horia ikusi eserleku plano bat Napolira hurrengo goizean. Leonardo izan zen Napolin, eta ez zuen sail New York.
  
  
  Ez zuen harremanetan jarri Hawk. Izan zen pozik entzun izan dut dokumentua atzera, eta mantendu umore ona arte esan nion em hori Judas izan, ia zalantzarik gabe, dagoeneko aktibatuta detonator.
  
  
  'Zer?'
  
  
  "Nik uste dut egingo zuen hau jarri bonba atomikoa taula Leonardo", esan nion," eta ontzia utziko New York."
  
  
  "Jainkoa ona," Hawk muttered. "Ez duzu uste zuen asmoa hau erabili bonba hemen ?"
  
  
  "Ezin dut imajinatu, beste ezer", esan nion.
  
  
  Ez zen isiltasun luze, hautsi bakarrik Hawke heavy arnasketa beste aldean. Zuen arnasa sakon hartu eta jarraitu, ez asmorik egin egoerari begirada baikorra bada, bazekielako zen erabat desberdina.
  
  
  "Ezagutzen duzun bezala, bonba sortu zuen sorta bat dauka hamabost mila. Ez aipatzearren, bigarren mailako eta hirugarren mailako shock waves. Arabera blueprints aurkitu dut, Emu egitea lortu bonba bat txiki nahikoa izango gordetako irrati kate bat seguru egun gaia batean . Baina tamaina du zerikusirik botere suntsitzailea ... '
  
  
  "Bai, ulertzen dut, Carter. Joan aurretik, " Hawk esan, argi eta garbi haserretu hechos bere ume, zuen jakinarazi.
  
  
  "Guztiak Judas egin behar izan zen bota bonba borda. Ahal izango da, ondoren, gezurra behealdean New York Portua egun, nahiz eta aste. Agian hilabete. Orain dela detonator, guztiak ume, ez du bikotea ego bat, luze-sorta detonator. Agian, izango zuen eremu bidaia bat Philadelphia eta ume, besterik gabe, behar bat push botoia. Eta gero... Agur, New York ."
  
  
  'Baina zergatik? Hawk eskatu. "Ez du axola bada jaisten zen bonba off ontzia, Carter. Jakin nahi dut zergatik zuen obsesionatuta bat, hala nola crazy plana."
  
  
  "Zeren Judas iruzurra da, jauna. Ezagutzen duzu ondo egin dudan bezala. Gorroto zuen gurekin eta gure herrialdean, batez ere, dugu azken ezagutu Niagara. Agian bat izan zen ego kontzeptu hori mugitu-nork daki.
  
  
  'Mendekua? Hawk exclaimed, eta orain ia izan zen nirekin haserre jarriz ego aurrean nire ideia Judas-en bihurritu pertsonaia. "Hiltzeko hamar milioi pertsona, Carter? Oh my God, gizon, behar dugu hura gelditzeko aurretik gauza hau benetan lortzen eskutik. Lortu duzun hori aurkitu bonba, Carter. Eta, jakina, Judas."
  
  
  "Apustu egingo dut hori", esan nion azkar. "Baina kontsolatu bada, apustu egingo dut diru hori Judas ez pasa gure sekretua detonator inori." Gutxienez, oraindik ez . Ondoren, arretaz irakurtzen duten dokumentuak aurkitu zuen laborategian, susmoa dut hori gainditu zuen planak bere langile hainbat zatiak. Beraz, inork ez daki osoa gailua; denek bakarrik daki zati bat. Espero dut, ez dugu behar kezkatu da jada denean harrapatzeko dugu Judas."
  
  
  "Bada New York ez da kolpe lehen, esan nahi duzu."
  
  
  "Parte dell bera, jauna", esan nion.
  
  
  "Goazen, Nick. Let me ezagutzen zehazki noiz Leonardo iritsiko da New Yorken, eta, beraz, eragile izan daiteke eszena. Aurkitu ahal izango duzu bonba aurretik ontzia iristen hemen . Bada ez, ez dut abisatu behar da jende asko."
  
  
  'Ezagutzen dut.'
  
  
  
  
  
  Noiz amaitu dut deituz, Gina eta joan nintzen bulegora, Italian. Esan zidaten hegaldia ordutegia zuen duela gutxi aldatu eta joan behar dut kapitaina portuko Napoli edo ordezkari italiako line .
  
  
  Ondoren bazkaria bat Gina gogoko jatetxe dugu, itzuli zen bere gelan. Ezin nuen ezer egin, hurrengo goizean arte, noiz hegazkina utzi Napolira. Berea ere erreserbatuta bat eserlekua Gina, baina ez du esan hey oraindik.
  
  
  Ondoren bota dut bere edari bat, Gina, nor zen ere bat jantzita gardena nightgown, etorri eta eseri ondoan me txiki sofa eta snuggled nire besoa.
  
  
  "Hau izango da gure azken gaua elkarrekin, Nick?"
  
  
  Begiratu dut sartu ilun horiek begiak, eta konturatu zenbat Gina Romano egin zuen niretzat. Galdu nuke oso bere bagenu hautsi. Hau porrota izan zen nire lana. Ezin duzu sartu emozionala zailtasunak. Besterik ez da mina. Beraz, hobeto egongo litzateke, bada, hau izan zen gure azken gaua. Baina oraindik ez dut behar Gina.
  
  
  "Zintzotasunez", esan nion, " hau ez da izango gure azken gaua. Hori da, bada, nahi duzun lan AIZKORA pixka bat luzeagoa da."
  
  
  "Oh, bai, beraz, uste dut," Gina esan zuen. Zuen musu eman zidan, eta nire odol-presioa igo nabarmen.
  
  
  "Arte itxaron duzu ikusten da lan bat lortuko duzu aurretik ere ihes egiten," esan zuen bere irribarre batekin.
  
  
  "Ezin izan dut bere egonaldia duzu?"
  
  
  'Bai.'
  
  
  "Ondoren, dena ondo egongo da."
  
  
  Begiratu zuen bere nipples, zein ziren ilun azpian sheer nightgown. Ez zen erraza ardatz Judas."
  
  
  "Gina", esan nion," ez duzu jakin behar gauza batzuk ferret izan du ezkutatzen bere orain arte."
  
  
  Begiratu zuen larriak, zain nire azalpena.
  
  
  "Egiaztatuko dugu Leonardo da hegaldi ordutegia delako uste dugu, ez da bonba atomikoa taula gainean."
  
  
  "Nick, esan nahi duzu, little atomic bomb?"
  
  
  "Mota jakin bat, bai". _
  
  
  "Baina zer da hau egin behar Vatikanoko lapurreta eta Giovanni Farrelli?"
  
  
  "Uste dugu Farrelly eta jakin bat Judas, edo, agian, Judas bakarrik, ekarri bonba bat itsasontzian ontziratu aritzeko New York. Sortu dute bonba bat erabiliz dokumentu bat lapurtu dit."
  
  
  "Nick, soinuak, sinestezina."
  
  
  'Baina ez da. Aurkitu behar zuen hau bonba aurretik Judas detonates da. Bada, Judas da taula gainean, zuen ziurrenik izango mozorrotua. Zuen maisu bat mozorrotzeko, eta, beraz, ezin dut zenbatu izan zion aurkitu. Izan dut bila hasteko bonba berehala."
  
  
  "Eta zuk laguntza behar duten?"
  
  
  "Ez dut eroso sentitzen duzun galdetuz, Gina. Baina Tony Benedetto da lanpetuta bila Farrelli, eta ez nago ziur bada Interpol egin ahal izango dut zer esan noiz lortuko dugu itsasontzia. Besterik ez duzu jarraitu nire aginduak, eta gai izango duzu pasatzen egun hori itxita egongo da niretzat."
  
  
  Une batez, begiratu zuen mimmo me at. "Soinuak arriskutsua da", esan zuen emeki.
  
  
  "Bai, ezin da izan bizitza arriskuan."
  
  
  "Baina ez duzu uste hori Giovanni aurreikusitako gauza izugarri hori?"
  
  
  "Uste dut, izan zuen zerbait egin behar da."
  
  
  Sakon hartu zuen arnasa. "Gorroto dut Giovanni Farrelli", esan zuen poliki-poliki. "Bada, ezin dut ezer egin, gelditu ego, oso zoriontsu izango naiz . Baina "- pausatu zuen - " ez dago beste zerbait. Nire iloba Anna New Yorken bizi da. She da nire azken gainerako erlatiboa, eta bere maite dut oso. Litzateke bere bizitza ere arriskuan egon delako hau bonba?
  
  
  "Ziurrenik," onartu dut.
  
  
  "Gero etorriko naiz zurekin, Nick."
  
  
  "Ondo da", esan nion. "Ondoren, izango duzu oraindik lortu ordaindu." Behera jarri zuen, bere beira eta besarkatu bere. Bere ahoa beroa izan zen eta pazientziarik. Bere nipples gogorrak izan ziren bere pean nightgown.
  
  
  "Pozik nago behar duzu me, Nick," xuxurlatu zuen.
  
  
  "Apustu egingo dut hori", esan nion.
  
  
  "Eta zuk sinestu."
  
  
  Ezin dut esan bere ez dut inor fidatzen, baina ez zen puntu ez, etsipena bere edo kritiko bere buruz zer izan zen, joan egin AIZKORA. Bultzatu zuen behera bere sofan, eta guk snuggled elkarrekin, eta pixka bat, ez dugu arduratu Judas, edo Giovanni Farrelli, edo Leonardo heriotza arma taula gainean. Ez zen bakarrik bero, azala, sentsuala, usainak, soinuak eta laztanak, Gins eta roaring infernua litzaidake zuen barruan sortu zidan.
  
  
  Hurrengo goizean, izan zen, hegaldi labur bat Napolira. Lehorreratu dugu, besterik gabe, ondoren, zortzi o ' clock, taxi bat hartu aireportuan ziren, eta hegaz zabalik Napoli harbor area, non iritsi gara, eta handi guztiak luxuzko bidaiari-ontzi ezarri off. Ez dugu lortu at bederatziak eta atera ate aurrean master-en bulegoan. Minutu batzuk geroago, ginen eserita ego master bulegoa, buruz hitz egiten Leonardo.
  
  
  "Nahi al duzu ibiltzeko, Leonardo , signor?" gizon gazte eskatu.
  
  
  'Bai.'
  
  
  "Beno, ez zuen hemen."
  
  
  'Nola?'
  
  
  "Ziur nago ego ez da portuan, Signor Carter,", esan zuen. "Baina ez duzu minutu bat itxaron, egiaztatu dut." Gina begiratu me at utzi zuen bulegoan. "Ez da zorte txarra, ez da?" galdetu zuen.
  
  
  'Agian.'
  
  
  Noiz gazte Italian sartu, handi bat izan zuen, liburua besapean, eta horrek, ziurrenik, pisatu, gutxienez hamar kilo. Jaurti zuen bere ego, hein handi batean, aulki gainean.
  
  
  "Konfiantza boto bat, Jauna Carter,", esan zuen. "Leonardo sailen duela bi egun jarraiki ordutegi berria italiako line."
  
  
  "Nire Jainkoa," esan nuen bitterly.
  
  
  "Aurkitu ahal izango duzu hemen Italian Line bulego denean ontzia espero da iristen New York-en."
  
  
  Galdetzen nion. "Noraino egin ontzia joan?"
  
  
  Begiratu zuen. "Gogoratzen dut bezala, azkar bat da ontzia.
  
  
  Izan behar da erdibidean dago orain. Zuen, poliki-poliki astindu bere burua. Bonba zen, zalantzarik gabe, taula gainean. Eta gutxiago baino hiru egun, itsasontzia helduko da New York. Saiatu zen gogoratzen non hurbilen US militar komando zen aretoan. Behar dut lortu nire telefono azkar.
  
  
  Bere jaiki. "Eskerrik asko", esan zuen gazte matematika lasaia.
  
  
  
  
  Bada, premiazkoa behar duzu laguntza militarra, hitz egin behar duzu, eskuineko pertsona. Aurkitu dut gizon hau, Oro har, MacFarlane aurpegia. Bat lortu zuen dei bat EMU hurbilen US Air Force base. Bitartean, hitz egiten ari ginen, berrikusi zuen nire NAN beste lerroan.
  
  
  "Sentitzen dut eskatu duzu, Oro har," esan dut, " baina ez dut izan behar plano bat duten harrapatzeko sortu du Leonardo.
  
  
  "Beraz, plano hau hemen izan behar du laster," orokorrean, esan zuen. "Ezagutzen dut. Ez duzu ezer?"
  
  
  Han labur bat izan zen isiltasuna. "Ez dago supercargo zirela prestatzen hegan Washington. Dugu bultza bidaia aurrera egin eta apur bat saihesbide duzu. Ez duzu uste hori normala da?
  
  
  "Soinuak handia, Orokorra."
  
  
  "Hegazkina izango Napoli aireportuan hamaika o' clock. Izan dut taula gainean identifikatzeko duzu."
  
  
  "Oso ondo, Oro har," esan nuen. "Behar dugu bi parachutes eta bizitza balsa."
  
  
  Galdetu zuen. "Bi parachutes?"
  
  
  "Ez dut emakume gazte bat nirekin, Oro har. Zuen lanak AIZKORA.
  
  
  "Eskubidea dugu, zaindu egingo da, Jauna Carter.
  
  
  "Eskerrik asko, Oro har."
  
  
  Bidean atzera aireportua, zuen zen galdetu Gina bada zuen inoiz skydived guztiak baino gehiago hegazkina. Begiratu me at She balitz bezala, bere burua izan desagertu mad.
  
  
  Galdetzen nion. "Uste duzu egin ahal izango duzu?"
  
  
  Berak hasperen egin zuen. Irudikatu dut orduan.
  
  
  Dugu salto itsasoan sartu gara, beraz, lur apur bat baino leunagoak lur", esan nion. "Noski, behar duzu, zeure burua libratzeko jausgailu bezain laster uretara erori, bestela arazoak izango. Bezain laster, kentzeko dugu parachutes, bat izan dugu bizitza balsa."
  
  
  Uste dut egin ahal izango da, " esan zuen, baina begiratu zuen urduri. Handik gutxira iritsi gara aireportura, handi bat, garraio hegazkin lehorreratu atzeko planoa berdea . Orokorra eta adjutant ezagutu Gina eta ni geltokia eraikitzeko. Orokorrean, gizon garai bat izan zen, behin pilotu bat . Begiratu zuen nire NAN arretaz. Ondoren, niri eman zuen irribarre handi bat.
  
  
  "Air Force hartuko duzu istripua eszena, Jauna Carter. Nola premiazko hau da, bidaia dell bera?
  
  
  "Bakarrik ezin dut esan duzun hori ez da arriskutsua gizon taula Leonardo, Oro har, eta behar dugu 'aurkitu' zion.
  
  
  Oro har MacFarlane pursed bere ezpainak; nahi zuen galdetu gehiago, baina bazekien ezin nuen erantzun zion. Azkenik, ospatu zuen bere eskua, eta esan zuen, " nahi dut arrakasta guztietan."
  
  
  "Eskerrik asko, Oro har," esan nuen. "Dugu, hobe utzi orain."
  
  
  Orokorra ez itzultzeko zama hegazkina. Esan zuen, ez zuen zerbait egin, Napoli eta, horren ondoren zuen bueltan bere oinarria. Esan dugu good-bye zion zama terminal geltokia eraikitzeko, eta joan zen hegazkina, lagunduta bat adjutant. Motore ziren dagoeneko martxan, eta boarded dugu bat, haize indartsua. Handik gutxira sartu ginen dozena erdi bat soldadu uniformedun eta ofizialak, off hartu genuen.
  
  
  The Italian Line, eta horrek eman digu plan zehatza Leonardo da bidaia, eta esan genuen, adibidez, non aurkituko genuke ego. Dugu, halaber, harremanetan jarri kapitaina, Kapitaina Bertholdi, eta bazekien hori egin behar izan nuen, ziur bi parachutists ez ziren itsasoan galdu. Azken ordu erdi baino lehen, jarri harremanetan arteko hegazkin eta itsasontzi, irrati-komunikazioa izango da mantendu .
  
  
  Pilotu kalkulatu zenbat denbora hartuko luke overtake Leonardo eta kalkulatu lau edo bost ordu. Hau egokitzen niri oso ondo , zeren denbora bilakatu zen faktore garrantzitsua . Jaten dugu hotza elikagaien bezala, autoa baino gehiago hegan hegoaldeko Frantzian. Noiz sartu dugu, penintsulako Europe atzean geratu zen.
  
  
  Jaso dugu parachutes, eta oso gaixo American sarjentu erakutsi Gina nola lan egin dute, eta zer egin unea iritsi da. Dut ikusi eta entzuten da.
  
  
  "Eta guztiak egin behar dut tira ring? Gina eskatu.
  
  
  "Erabat fantastikoak, andrea," sarjentu esan zuen. "Baina lehen behar duzu get off hegazkina erabat, gogoratu hori."
  
  
  'Bai. Izan behar da zenbatuko, poliki-poliki, hamar", esan zuen.
  
  
  "Uste dut izango da, guztiak eskubidea, Sarge", esan nion.
  
  
  "Bai," Gina erantzun hesitantly. Begiratu zuen, txiki eta frail, naiz zutik dago berde batean hegaldi palo hori hey Lee. Berak bultzatu ilea bere aurpegia. "Ezin dut egin ezazu."
  
  
  "Besterik gabe, ez da joan utzi duten ring," sarjentu esan zuen. "Ahal izango duzu erori urrun aurretik harrapatzeko ego berriro."
  
  
  "Ez utzi joan, eraztuna" Genie baieztatu.
  
  
  Bien bitartean, pilotu harremanetan jarri Leonardo eta informatuta kapitaina buruz gure salto egin eta non begiratu digu. Galdetu zuen kapitainak hartu digu taula gainean, eta lagunduko digu inolaz ere ezin izan zuen .
  
  
  Bat izan zen, hodeirik egun. Gina eta begiratu nuen, leihotik arte ikusi ahal izan genuen luze zuri ocean liner etzanda motionless azpian digu cobalt blue sea.
  
  
  Sarjentu nodded me at. "Prest gaude salto, Jauna Carter."
  
  
  Minutu batzuk geroago, dugu ziren zutik ireki dirua hegazkina. Haizearen txistu gure inguruan. Ezer ez ikusi ahal izango da baina urdina zerua eta zeru urdina.
  
  
  "Ondo da, Gina", esan nion. Zuen errespetatu bere ausardia. "Ez begiratu behera. Besterik ez duzu oinez atea eta eduki ring. Hamar zenbatu eta tira da.
  
  
  Dut jarraitu duzu ematea."
  
  
  Guztiak eskubidea, esan zuen, dudarik gabe bere onena irribarre.
  
  
  Jiratu zuen eta salto egin. Bere ikusi nuen erori, eta, ondoren, ikusi nuen bulge zuri zetazko bere atzean. Hey da lortu. Zuen nodded nahi sarjentu eta salto out inguruan hegazkina.
  
  
  Ez baduzu salto tac taldea, lehen segundo batzuk ondoren, salto egin, zure sabeleko izango da harritzeko ixilik. Nirea errebotea gora eta behera bezala, berea murgildu itsasoaren azpian, eta haizearen txistu inguruan nire belarriak eta burua, nire arnasa eusten. Luzatzen eraztun, ikusi nuen inguruan piztu egin bezala somersault beheranzko fluxua aire laginketa. Bat-batean, parachute jerked nabarmen. Hurrengo une zen, poliki-poliki mugikorreko bidean txinpartatsu itsasoa zuri batekin globo nire burua baino gehiago. Laño me azpian, Gina zirela, bere parachute swaying, astiro-astiro, haizea. Ez oso urruti, aurretik izan zen, poliki-poliki zabalduz zuri kaskoa Leonardo, marrazki bat frothy irudia, itsasoa bare.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitulua 10
  
  
  
  
  
  
  
  
  Gina izorratu sartu deep blue urak Ozeano Atlantikoan, batzuk ehun metro sleek zuri kaskoa Leonardo, zein gelditu zuen autoak eta bazirudien ia motionless. Bere k & nb jaitsi, ikusi zuen lifeboat bat jaisten ari itsasontzi batetik . Hirugarren zuri parachute, gure bizitza balsa, fluttered aurrean. Bigarren ondoren taula ikusi bere, berea, sartu atean sartu itsasoa.
  
  
  Izan zen erabat murgilduta ura, eta noiz jaiki zen berriro, bere parachute uhalak kendu ziren. Gatza ur ziztatu nire begiak. Ih wiped off eta saiatu ikusi Gina uhinen bidez. Ee azkenik aurkitu zion berrehun metrora . Taula lehorreratu besterik labur ontziaren goranzko brankan.
  
  
  Bere burua drifted nahi Gina. Noiz izan zen berrogeita hamar metro urrun nah bere, zuen ikusi zuen arte. Off hartu zuen bere parachute eta igeri bidean dit. Ezagutu dugu zaratatsu & nb eta ee jarri, bere besoa bere inguruan gerrian.
  
  
  "Egin nuen, Nick!" oihu egin zuen bat beaming irribarre bere aurpegian.
  
  
  Bere, chuckled. "Goazen", esan nion. "Let' s get out uraren bidez."
  
  
  Dute egin du geltokia arazorik gabe, eta ondoren desegin bere uhala, zuen unwrapped sorta. Noiz bota ezazu bat balbula aldean, ez zen beres aire laginketa, ozen bat beres itsaso gainean, eta horia baltsa puztuta. Lortu nuen taula gainean eta hauled Gina ere .
  
  
  "Ah!" esan zuen, atzera erortzen mahai gainean. "Zer erliebe bat!
  
  
  "Izango dugu itsasontzia jakin aurretik", esan nion. "Hau ikustera." Eta bere, seinalatuz txalupa txiki bat datozen gurekin norabidean.
  
  
  The sloop gurekin izan zen oso azkar. Ez ziren hainbat gazte Italiarrak taula gainean. Dute kargatu gurekin itsasontzi sartu, elkarri begiratu zioten harriturik ikusi zuten Gina hartu off bere hegan txano, beraz, bere ile bustia jaitsi zen bere sorbalda gainean . Odin inguruan gizon txistu, baina Gina bazterrera ego eta clung nire besoa.
  
  
  
  
  Noiz boarded dugu, tripulatzaileak rushed zoriondu digu. Hainbat bidaiari jostled, baina kapitaina zen ezerezetik aurki daitezke. Pentsatu nuen, bada, Judas izan zen taula gainean ontzia izan behar zuen, ikusi digu orain. Txarra izan zen guretzat, baina ez zen ezer egin izan dugu horri buruz.
  
  
  Dugu hartu ziren ontziko medikua, nork adierazi labur baten azterketa. Izan zen oso polita, baina ez zuen ingelesez hitz egiten.
  
  
  Ondoren, gazte bat ontziaren ofizial gurekin eskoltatuta huts bat lehen mailako kabina.
  
  
  Galdetu nion noiz izan zen joan utzi. "Noiz ezin dut hitz egin zure kapitaina?"
  
  
  "Ez dut galdetu zion, signor,", esan zuen, bila longingly at Gina.
  
  
  "Gutxienez, ari dira hemen gurekin lortzeko lehor batzuk arropa," Gina esan, seinalatuz arropa ohe bikoitza. Gina izan zen, blusa jantzita, gona, eta artilezko jertse, berriz, bat izan dut jantzita tropikalak egokitzeko eta kirol kamiseta. Gainera, oni ala behar dugu biguna larruzko sandaliak.
  
  
  "Direla dirudi oso nonchalant buruz gure etorrera", esan nion. "Bada ofizial atzerapenak, aurkitu dut master neure burua."
  
  
  Dugu jantzita azkar. Gina begiratu harrigarri batean bere jantzi. Bat bezala begiratu zuen Siziliako gigolo. Ireki nuen heavy iragazgaitza poltsa nintzen jantzita eta aztertu nire arma, luger, eta hairpins. Zuen strapped eta hura baino gehiago bere labur-kamiseta mahuka eta ezkutatu Wilhelmina. Baina itxaron nuen arte Gina sartu zen bainugela txiki eskuila bere ile inflexio aurretik Hugo inguruan eta strapping bere nire forearm. Noiz itzuli zuen kabinan, nire jaka izan zen, dagoeneko estaltzen nire arma.
  
  
  "Eder begiratu," Gina esan zuen.
  
  
  "Zuk ere", esan nion. "Jo dezagun begirada bat hartu. Ez dugu denbora asko."
  
  
  Joan ginen bizkarreko. On handi bat, hala nola ontzia, zaila zen irudikatu nola lortu kaia. Ibili gara inguru hogei minutu aurretik dugu, azkenik, iritsi goiko bidaiarien bizkarreko.
  
  
  "Non aurkituko dugu master bat?" Marinel galdetu zion.
  
  
  "Master, jauna? Ezinezkoa da.'
  
  
  "Zuen zain me", esan nion.
  
  
  Zuen zalantzan. "Agian, eskatu behar duzu, steward."
  
  
  "Infernua batera ego! Non da lehen mate?"
  
  
  "Ah, Jauna Ficuzza. Izan behar da zubia.
  
  
  "Eskerrik asko", esan zuen bere, eta mimmo ibili iragan zion eskaileretan, non kate bat izan zen zintzilik horien aurrean. Ospatu zuen bere eskua.
  
  
  "Duzu, eta andre joan behar zure tour gida lehen, jauna."
  
  
  "Wada al diavolo!" esan Gina ozenki. "Zer bat typo!"
  
  
  Zuen scolded zion. Ay eskua jarri bere sorbalda gainean.
  
  
  "Begira", esan zuen sailor. "Joan beharko dugu, ez bila Jauna Ficuzza, edo gabe, zure enpresaren. Hartu ahal izango duzu, gurekin zion?"
  
  
  Begiratu zuen nire grim aurpegia une bat. "Handia", esan zuen. "Jarraitu niri."
  
  
  Kaleratu zuen eskailera kate dugu, eta jarraitu zion zubia. Galdetu zuen gurekin itxaron korridore, berriz, sortu zen zubia. Zuen ohi bat harrapatu gizon zuri uniformeak, eta une batzuk ondoren, horietako bat atera zen horien inguruan. Izan zen Ficuzza lehen mate.
  
  
  "Ah, Jauna Carter eta Galdu Romano", esan zuen irribarre handi batekin.
  
  
  Galdetzen nion. "Non da kapitaina?"
  
  
  "Zuen esan zuen laster ikusiko duzu."
  
  
  Hasi zen kezkatu. Lerro bat langileen ofizial Italian esan nahi du UME, zenbat gure herria Errusian izan zen, epigrafe, nahiz eta ez zuen jakin xehetasunak.
  
  
  "Nahi dugu hitz egin zion orain", esan nion. "Behar dugu eztabaidatzeko oso garrantzitsua corkscrew."
  
  
  "Baina, Jauna Carter, kapitaina da oso lanpetuta. Zuen... "Madarikatua neurrira, Ficuzza", esan nion. "Segurtasuna itsasontzi hau eta egos bidaiari dira jokoan. Denbora agortzen ari da.'
  
  
  Begiratu zuen, pentsakor. Ondoren, esan zuen, " Jarraitu niri."
  
  
  Ondoren ibilaldi labur bat, geure burua aurkitu dugu atean kapitainaren kabina. Ficuzza postuan. Noiz dugu, ahots bat entzun barruan, Ficuzza atea ireki eta hiru gurekin joan zen barruan.
  
  
  Altu bat, gantz gizona zilar-ile grisa zen, eserita, egurrezko taula. Sortu koa izan zen, eta agurtu gurekin noisily ondoren Ficuzza aurkeztu digu.
  
  
  Esan zuen," ari dira, Beraz, bi paratroopers! " zein zen condescending. "Dramatiko bat lortzeko modu taula gainean, ez duzu uste, Jauna Carter?"
  
  
  "Beldur naiz ez genuen aukera, Kapitaina," esan nuen.
  
  
  "Mesedez, eseri,", esan zuen seinalatuz bi aulki.
  
  
  Dugu joko honetan jolasteko.
  
  
  "Ondo da," Bertholdi esan zuen. "Nire enpresan du informatuta me bilatzen ari zaren jakin bat bidaiarien nire ontzia. Esadazu, Jauna Carter, zergatik ezin gizon hau izan atxilotu zuen, bada dator lehorrera New York-en?"
  
  
  "Lehenik eta behin", esan nion, " ez dago zalantzarik gabe, gizon hau da mozorro, beraz, aurkitu behar dugu zion aurretik lortuko dugu New Yorken. Bigarren, ez naiz polizia bat, eta nahiz eta I ziren, gizon hau ez litzateke utzi dute edozein lekuko bizirik. Beraz, ez da, besterik gabe, soil bat, atxiloketa."
  
  
  "Bai, jakina", esan zuen kapitaina. "Ezin dut ikusi zure NAN, Jauna Carter?"
  
  
  Bere emu erakutsi bere NAN.
  
  
  "Ah, American adimen. Eta gazte, andre?
  
  
  "Lan egiten zuen gurekin,", esan nion.
  
  
  Irribarre egin zuen knowingly. "Jauna Ficuzza lagunduko dizu zure beharrak asetzeko, Jauna Carter. Ezin duzu erabili suzko itsasontzi honetan izan ezik, auto-defentsa, eta behar duzu pribatutasuna errespetatzen, nire beste bidaiari. Era berean,, zure onena egin behar duzu, ez nahastea horiek."
  
  
  Hasi zen haserretu berriro. "'Captain Bertholdi,' dut, esan zuen, ' ez nago prest argudiatzeko. Gomendatzen dut entzun zer esan behar dut aurretik erabaki zer egingo dugu, eta ez du egin."
  
  
  Bertholdi eta Ficuzza elkarri begiratu indignantly. "Ez dut egun guztia eztabaidatzeko hau corkscrew, Jauna Carter," Bertholdi esan coldly. "Bada zerbait esan duzu, mesedez, labur mantentzeko."
  
  
  "Kapitaina", esan nion, " ez ari gara buruz hitz egiten gizon hau. Uste dugu hori ekarri zuen, oso arriskutsua da, arma hau ontzia .
  
  
  'Arma bat?'
  
  
  'Beraz, botoa.'Bere,' begiratu argi eta garbi zion. - "Arma nuklearrak".
  
  
  Ego begiak zabaldu apur bat.
  
  
  "Uste dugu txiki bat da, bonba atomikoa."
  
  
  Ficuzza igo bere aulki batetik. "Diavolo!
  
  
  Kapitaina Bertholdi aurpegia erakutsi iradokizun bat shock, ondoren, zuen azkar itzuli zen, bere begirada eszeptikoa. "Zer froga egin duzu hau?"
  
  
  "Ez dago froga gogor," onartu dut. "Ohar bat izena, zure ontzia eta asko informazio osagarria. Baina elkarrekin eramango dute bat zentzuzko ondorio ." Ez zen luze, sakon isiltasuna. "Baina ari zaren ziur ez bada, ez da bonba bat nire ontzia?"
  
  
  "Hori da litekeena baino gehiago, Kapitaina," esan nuen.
  
  
  "Eta nahi duzun bilaketa-itsasontzi bat posible bonba?" "Kapitaina", esan Ficuzza, " ezin dut jarri gizon batzuk gainean .
  
  
  "Behar dugu, gutxienez dozena bat gizon", esan nion. "Hau da, itsasontzi handi bat, eta denbora agortzen ari da. Hasi behar dugu bilatzen kabinak guztiak bidaiariak joko hau play Napoli , zeren ziur nago benetako izena pertsona baten bila ari gara, Judas, ez da bidaiarien zerrenda. Jakina, ez dugu egiaztatu behar da."
  
  
  "Bidaiari gehienak boarded Napoli, Jauna Carter," kapitaina esan zuen. "Nahi duzu trabarik eta ixilik pertsona horiek . Ezagutzen duzun bezala, bidaiariek zenbait eskubide.
  
  
  Eta gauza bat horien inguruan da eskubidea segurtasuna, itsasontzian itsasontzi hau", esan nion. Nik ere eskatu duzu esku utzi me bilaketa dudan bezala, esperientzia, hala nola gauzak. Ondoren, zuen litzaidake duzu mantsotu ontzia dugu, beraz, ezin dute denbora gehiago."
  
  
  Joan motelagoa! Bertholdi exclaimed indignantly. Ez dugu arreta. Behar da bat atxikitzen ordutegia. Nire bidaiari izan ere, beren ordutegiak. Ez duzu, nahiz eta jakin ez bada, bonba bat taula gainean. Ez, itsasontzia mantentzen normal cruising abiadura.
  
  
  Kapitaina!
  
  
  "Eta," eten zuen, " Jauna Ficuzza arduratzen da bilaketa. Lortuko duzu bere aginduak, Jauna Carter, bestela ez da izango bat bilatu guztietan. Da argi hori?"
  
  
  "Honez lortzean argiagoa."
  
  
  Kapitaina Bertholdi aktibatuta Ficuzza. "Hartu hamar pertsona eta bi pertsona horiek eta bilatu kabinak. Hasteko, hirugarren mailako eta hortik gora."
  
  
  "Kapitaina", esan nion," ez dut uste Judas izango dute ezer baina lehen mailako kabina."
  
  
  "Errepikatu dut, Jauna Ficuzza, hasteko hirugarren klasea," Bertoldi, esan zuen. "Bada, bilaketa huts egiten badira, ikusiko dugu, bada, behar dugu bilaketa beste leku batzuetan ontzia".
  
  
  Gizon horrek ergelkeria sinesgaitza izan zen. Erabaki zuen alanbre bere enpresaren egoitza izan zen saihesten eskala full-bilaketa.
  
  
  "Eskerrik asko zure laguntzagatik, Kapitaina," esan nuen coldly, eta koa izan da.
  
  
  "Zure esanetara, Jauna Carter,", esan zuen. "Gauza bat gehiago, Mr. Ficuzza. Bada, ez dira bidaiariak uko bilaketa beren kabina, ez azpimarratzen. Bidali ih zidan eta azalduko dut ."
  
  
  "Kapitaina, ez dugu denbora honetan ...
  
  
  "Joan ahal izango duzu orain, Jauna Carter."
  
  
  Berea glared zion. "Ondo da", esan nion. Jiratu, eta ezkerreko kabina batera Gina, eta Ficuzza jarraitu niri.
  
  
  Ficuzza zen baino askoz ere baliotsua bere maisu. Zuen azkar harrapatu purser Fabrizio, eta elkarrekin dute biribildua bederatzi marinelak izan ziren bilatzeko gurekin. Zuen nahi, ez zen, hala nola, lan handia da, beraz, ezin izan zuen hura kudeatzeko bere kabuz.
  
  
  
  
  Iragarri zen baino gehiago bozgorailua guztiak hirugarren-mailako bidaiariak ziren izaten, beren kabina ondoren bazkaria egiaztatu bere ekipajea. Hori izan litzateke beste abisu Judas buruz zer gertatzen zen , baina han ez dirudi inolako arrazoirik mantentzeko gure ekintzak sekretua. Igaro genuen arratsalde osoa bilatzen ekipajea, baina ez da ezer aurkitu. Bada, bidaiariak ez zen kabinan, bilaketa ez zen egin komando-jabea. Zorionez, bidaiari gehienak ez ziren. Utzi behar izan dugu gauerdian, gainera, kapitainaren aginduak.
  
  
  Ondoren erresistentzia batzuk, onartzen zuen gurekin bilaketa-motorra gela, baina ez dugu ezer aurkitu.
  
  
  
  
  Hurrengo goizean, talde detektibe, barne Gina eta ni, atseden pixka bat. Guk egin behar izan da. Italiako tripulatzaileak arriskuan zeuden lotan erortzen, eta dugu, izan ere, agortu. Handik gutxira aurretik, eguerdian, bat izan genuen mokadu azkar eta jarraitu gure bidean. Zuen konbentzitu zen Bertholdi joan zuzen aurrera hirugarren mailako lehen mailako beraz, ezin dugu utzi hasieran bigarren mailako azkena. Bilaketa-jarraitu zuen egun osoan. Bidaiari gehienak ziren oso lagungarria. Batzuk tematu bilera kapitaina, baina azkenean adostu bilaketa beren gauzak.
  
  
  Azkenean, bigarren eguna, izan dugu konpilatu osoa bidaiarien zerrenda, baina ezin izan dugu ezer aurkitu duten bezala begiratu bonba atomikoa, eta ez dugu ikusten edonork, nahiz eta urrunetik antza Judas. Bada, izan zen taula gainean, ezkutatu zuen, ondo, edo ego bisitatu bakarrik, inguruan beste hamaika pertsonak egiten du lan. Baina ginen, oraindik ere, esku-hutsik.
  
  
  Hirugarren egunean, galdetu dugu Bertholdi bada, ezin dugu bilatu crew laurden. Amorruz izan zen. "Ez da begi-bistakoa da orain dela zinen buruz gaizki bonba , Jauna Carter?"
  
  
  "Batere ez", esan nion. "Eta ez baduzu ematen dit hau egiteko baimena ikerketa, dut alanbre bere zure egoitza. Eta gero, gainera, izango dut jarri harremanetan Washington, zein izango da, ondoren, jarri harremanetan zure gobernuak Rime."
  
  
  The haughtiness utzi Bertholdi aurpegia. "Ez da mehatxu bat, Jauna Carter?"
  
  
  "Deitu ahal izango duzu zer nahi duzun, Kapitaina. Nire onena egingo dut bilaketa hau ontzia. Ari gara abiadura bizian joan da New Yorken, eta ez dugu lortu, ez bihar arte . Hiri honetan hasiera da hamar milioi pertsona. Oraindik ez baduzu kezkatzen zure bidaiari, pentsatzen pertsona horiek. Ez da, bada, bonba atomikoa taula gainean erraz lehertu edozein unetan, nahi duzu, hala nola, katastrofe bat zure kontzientzia? Hori da, bada, get out bizirik, eta horrek serioski zalantzan.
  
  
  Ficuzza esan softly, " Kapitaina, agian, tripulazioak ez du axola arazo hau."
  
  
  Bertholdi jaiki atzean bere aulki hasi zen, eta erritmoa. Denean zuen aktibatuta me, bere aurpegia zen larriak. "Ondo da, Jauna Carter,", esan zuen. "Ahal izango duzu zure ikerketa egin. Baina egingo dut pertsonalki eskolta duzu nire ofizialak ' laurden."
  
  
  "Nahi duzun bezala", esan nion.
  
  
  Bilaketa arrastatutako, poliki-poliki, harik eta eguerdian. Yielded ezer eta eragin haserre iruzkinak Master Bertholdi. Izan zen, bereziki haserre denean dugu laburki bisitatu ego laurden baita. Galdetu zuen. "Orain badakizu ez dago bonba?"
  
  
  "Esan nion. "Ez, gaur egun nahi dut bilaketa gainegitura, modu guztiak lifeboats."
  
  
  "Absurdoa!" zuen muttered, baina dezagun aurrera. Ficuzza lagundu digu, berriz, bat, eta, ondoren, Gina eta biok bakarrik. Dugu bilatuko galleys, biltegiak, guztiak hobi eta bazter big ontzia, baina alferrik.
  
  
  "Agian kapitainaren eskubidea, Nick," Gina esan baino gehiago afaria gau hartan. "Agian, ez da bonba bat taula gainean. Agian, Judas galdu bere aukera delako hegaldi ordutegi aldaketa."
  
  
  "Nahi dut, hori zen egia", esan nion. "Nahi dut Bertholdi eskubidea izateko. Baina ezagutzen dut bere Judas, Gina." Bere kopeta marraztua. "Han egon behar du, leku hori ez dugu bilatuko. Edo, agian, gure laguntzaile bat egin zuen lan txarra. Ez dugu ezagutzen. Eta bihar egingo dugu sail sartu New York Portua . Nahi izan dut bidali Hawke mezu bat irratian gaur gauean. '
  
  
  "Zer esan duzu?"
  
  
  "Besterik ez da, hori ez dugu aurkitu Judas eta ego bonba. Hawk uste izango da zerbait.
  
  
  
  
  Bere lo geldiezina izan zen. Noiz esnatu naiz hurrengo goizean eta begiratu Gina, nor izan zen, oraindik ere lotan, beste zati kabina , pentsatu dut nola itxi ginen New York . Gosaria zehar, dugu, jaso buletina adieraziz bidaia hartuko luke beste, hiru ordu.
  
  
  "Behar ontzia onartuko dock?" Gina eskatu.
  
  
  "Bada, beraz, ez dago bat izango da, harrera-batzorde", erantzun nion.
  
  
  Bestea, berriz, bidaiariak josia sortu eta prestatu lehorreratzen, geratu zen gure kabina Gina. Hamar o ' clock joan nintzen lehen-mailako bizkarreko, ikusteko asmoz norbait agian itxura Judas. Erdiak hamar penintsulako izan zen ikusmena, eta, handik gutxira aurretik, eguerdian dugu lehorreratu New Yorkeko Portuan. Bidaiari gehienak ziren bizkarrean, bertan zeuden du Manhattango skyline eta Askatasunaren Estatua.
  
  
  Gisa espero dut, agurtu genuen. Kostaldean Guardia harrapatu Leonardo at portuaren eta galdetu Ego gelditzeko. Kapitaina obeditu, baina ikusi izan dut zion oihuka angrily bere ofizialak. Handik gutxira, ondoren, eguerdian, hainbat Coast Guard ofizialak eta soldaduak boarded, lagunduta, hainbat AIZKORA eragile, New Yorkeko Alkatea, eta David Hawke.
  
  
  Kapitaina Bertholdi erantzuteko eskatu zidan bere kabina. Bi senior Coast Guard ofizialak, Alkateak, Hawk, Ficuzza, Gina, eta bere, ziren ustezko joaten da. Hawkeye pixka bat sartu zigarro unlit gisa ego informatuta bere gure porrotak.
  
  
  "Ez dut uste Judas da taula gainean,", esan zuen. "Eta bada, zuen taula gainean, hori bonba da, ziurrenik, ez dago, gehiegi." Zuen begiratu at Gina. "Kontratatu duzu emakume eder, Nick,", esan zuen.
  
  
  Gina ulertu, piropo bat, ez sarkasmoa. "G", esan zuen, eta irribarre egin.
  
  
  "Prego," David Hawke esan zuen.
  
  
  Nahi izan zuen barre, baina pentsatu Judas bota bazter nire ahoan behera.
  
  
  "Ez duzu bilatuko itsasontzi osoan?" Hawk eskatu.
  
  
  "Goitik behera", esan nion. "Jainkoarren, ez dugu, nahiz eta begiratu komun. Ez dut ez dakit beste ezer."
  
  
  Ez nuen ezer esan. Hawk eta Gina begiratu me at.
  
  
  'Zer da? Hawk eskatu.
  
  
  "Besterik ez nintzen pentsatzen, beste leku", esan nion. "Esango Bertholdi bertan izango naiz."
  
  
  Hurried dut nahi purser da mahaian, hori gogoratzeko hasieran gure search, purser zuen buruz esan zidan, gizon bat nor izan, etorri kapitainaren mahaian buruz hitz egiteko segurtasuna gauzak . Hauek dira baliotsua elementuak. Horrek esan nahi du ez dagoela bat izan behar du, seguru taula gainean.
  
  
  "Bai, Jauna Carter," Fabrizio esan denean ego galdetu zion horri buruz. "Handi bat behar dugu, seguru gure bulegoan. Baina ezin dut imajinatu ez da ezer litzateke interes duzu.
  
  
  "Agian, begirada bat hartu behar dugu", esan nion. Fabrizio ez annoy digu. Ez zuen, nahiz eta traba presentzia master. Momentos geroago, gizon-tamainako seguru ireki zen. Zuen bowed bere burua, eta jarraitu zion barruan. Denok begiratu. Handi pakete bat jasotako zilarrezko artefaktu Espainia. Bat izan zen, berriz.
  
  
  "Sentitzen dut, signor," Fabrizio esan zuen.
  
  
  "Beno, besterik ez zen ideia bat."
  
  
  Utzi nuen bere ego bat, eta itzuli zen kapitainaren mahaian. Zerbait gertatzen zen nire burua bidez, baina ezin dut irudikatu.
  
  
  Hasi ziren bulegoan. Kapitaina strode atzera bere aulkia. Gainontzeko eserita zegoen ezik Hawke, nor izan zen, zutik izkinan bat zigarro txoko batean rta eta bere skinny besoak zeharkatu baino gehiago bere bularrean. Baino gehiago ibili naiz berarekin eta nire burua astindu, adieraziz dut huts egin zuen .
  
  
  "Baina, Jauna Carter ditu begiratu hau ontzia gora eta behera!", esan Bertholdi. "Bada, ez zen gauza bat, hala nola, taula gainean, zuen aurkitu dute."
  
  
  "Barkatu, Kapitaina," esan zuen senior bi Coast Guard ofizialak, teniente komandante. "Ezin dugu onartu itsasontzi hau idatzi New York Portua arte bat gehiago sakon ikerketa egiten da."
  
  
  "Egia esan, "alkateak adostu," mantendu behar dugu bilatzen. Milioika bizi dira jokoan ."
  
  
  Bertholdi glared me at, balitz bezala, bere ego ekarri zuen bere honetan sartu baldar egoera. "Zoaz," eskatu zuen, " utzi nire bidaiari hemen itsasoan, berriz, jarraituko duzu bilaketa nire ontzia?"
  
  
  "Ez," Hawk erantzun izenean Coast Guard ofizial. Denek begiratu zion. - "Ez dugu plan bat hobeto egiten duen jende asko seguruagoa bidaiari. Gaur egun, ez ziren hainbat ferryak exekutatzen hemen. Bidaiariak transferitzeko horiek ferries gabe ekipajea eta portura joan . Izango dute, ondo zainduta, berriz, ontzia bilatuko da berriro. Ontzia berez itzuli egingo itsaso zabalean, eta ikerketa izango zuzendaritzapean nire gizon eta Teniente Komandante gizonen azpian nire norabidea.
  
  
  "Atzera itsaso zabalean!" esan Bertholdi batean hutsak tonu. "Mugitzen nire bidaiari?"
  
  
  "Nik uste dut, hau da, seguru bakarra konponbidea, Kapitaina," Hawke esan zuen. "Ferryak hemen izango da laster," teniente komandante esan zuen.
  
  
  "Baina ez duzu eskubidea!" oihu egin zuen Bertholdi. "Hau da, oso ergelak."
  
  
  "Kapitaina," Hawk esan icily,"inozoak izango litzateke ez ikusi mehatxua."
  
  
  Kapitaina Bertholdi bilduta, hein handi batean sartu aulki bat. Zuen stared bere eskuetan. "Bikaina", esan zuen. "Baina bada bonba da, ez da aurkitu, jaunak, zuen galdetu gonbidatu nire enpresa protesta hau penagarria istilurik."
  
  
  "Zuen tratatuko errespetu guztiarekin," Hawk erantzun zion. "Orain, Kapitaina, uste dut hobe duzu informatzeko bidaiari zer ari den gertatzen."
  
  
  Pentsamendu hori izan swirling inguruan nire buruan, bat-batean, hartu zuen forma. Itxaron zuen beste gizonak utzi. Denean bakarrik kapitaina, Hawk, Gina, eta bere izan ziren oraindik kabina, berak eskatu zen: "Kapitaina, egia da hori bidaiari etorri nahi duzun eskua baino gehiago baliozko baino gehiago kopuru jakin bat?"
  
  
  Bertholdi bat eman zidan garratz begiratu. Uste dut jotzen zuen me bere pertsonala tormentor. "Egia esan, Jauna Carter,", esan zuen .
  
  
  Hawk begiratu nire aurpegia, irudikatu zer pentsatzen ari nintzen.
  
  
  "Ez duzu asko, hala nola, eskaerak zehar bidaia hau?"
  
  
  "Agian, bost edo sei."
  
  
  "Eta, ondoren, pertsona hauek etorri bulego honetan, ez dira?"
  
  
  "Bai, Bai".
  
  
  "Zer ari dira gehienez, Nick?"
  
  
  "Pentsatzen dut, jauna", esan nion. "Odin horien inguruan bidaiari jarri handi bat, baizik eta pakete bere aldagela ?"
  
  
  'Bai, dell bera. Ez ziren hainbat Ihs."
  
  
  "Eta zuk utzi behar izan bakarrik, inguruan pertsona horiek bakarrik, hau kabina, nahiz eta denbora gutxian?"
  
  
  Begiratu zidan harritzeko; gero ikusi nuen dela gogoratu zuen zerbait. Lehen aldia izan zen bat ferret izan beraiekin hitz egiten geroztik, hura ezagutu nuen , eta hitz egin zuen kopuru jakin bat awe bere ahotsa. "Bai, hain zuzen ere,", esan zuen poliki-poliki.
  
  
  'Zer egin zuen itxura? Hawk eskatu.
  
  
  "Zuen bizarra. Oso gizon bitxi-begira. Oso mehe aurpegia.
  
  
  'Judas! Hawk oihu.
  
  
  "Nik uste dut, beraz, gehiegi", esan nion. "Eta, agian, aldatu zuen bere planak, berriz, hau kabina. Izan daiteke zuen xedea, bonba jarri handi bat segurua da, baina, beharbada, erabaki dute, noiz izan zen hemen bakarrik, aurkitu leku bat hobea. Edo agian ez zuen nahi piztu diruzaina da, jakin-mina buruzko item."
  
  
  Bertholdi rummaged aulki batean tiradera eta bota izarrekin paper orri bat. Begiratu zuen Nah une bat. "Ahots ego izena da,", esan zuen. "Benedikto Arnold." Du lehen mailako kabina kopurua hamabi bizkarreko A. '
  
  
  Une horretan, alkatea agertu atari batera, paper bat eskuan, eta ikaratu adierazpen bere aurpegia.
  
  
  "Jaunak, bada, ez ziren edozein zalantza larritasuna egoera, ih ble argitzeko orain."
  
  
  'Zer da? Hawk eskatu.
  
  
  "Nire bulegoan jaso besterik ez hau telegrama bidez Errima,", esan zuen gogor.
  
  
  Hawk bildu paper zati bat, eta irakurri zuen ozenki:
  
  
  
  
  
  "Alkate Jauna. Bonba atomikoa izan da jartzen, hala nola, leku bat zure hiria suntsitu daiteke at botoi bat ukitu . Duzu uste gurekin denean esaten dugu, ez da txantxa bat. Froga gisa, hau da, emango dugu kode-zenbakia gure pizte mekanismoa: HTX 312.
  
  
  Bonba izango detonated 48 orduko epean bada kalifikazioak ehun milioi dolar urrezko taberna ez da ordaindu. Hori da hamar dolar New York-en bizi. Mesedez, uste hau oso arretaz. Oso gutxi daude iturri dirua eskuragarri. Bat jasoko duzu bigarren mezua argibide gehiago, 24 orduko epean.
  
  
  
  
  
  Hawk begiratu me at. "Da, zion," esan zuen. Ondoren, galdetu zuen: "Ezin duzu imajinatu zer egin izan zuen dituzten zenbakiak milioika dolar?"
  
  
  "Ez dakit nork bidali email hau?" Alkateak galdetu.
  
  
  "Gizon baten bila ari gara," Hawk erantzun zion. "Telegrama izan zen bidaliko bat egos du parte-hartzaile Rime , beraz, hori litzateke datoz iristearekin batera Leonardo New York-en."
  
  
  "Ziurrenik Farrelly," muttered dut.
  
  
  "Aitzitik," esan zuen kapitainak. "Ez du ezer esan buruz Leonardo , ez da ezer guztiak."
  
  
  "Bistako arrazoiengatik," Hawk muttered. "Jakina, ez dute nahi atentzioa itsasontzi hau, Jauna Bertholdi."
  
  
  Nabaritu zuen itxura kapitainaren begiak denean Hawk zuzendutako gutun hura gabe ego ohiko titular. Ego, harrokeria izan gogaikarriak, baina ez da ia gogaikarriak gisa ego gogo me laguntzeko. Baina orain Hawk arduratzen zen, eta Bertholdi hartu aginduak ZION, ala ume, gustatu edo ez.
  
  
  "I zen informatuta presidenteak eta gobernadore jaso berdin telegrams, "alkateak esan zuen." Nahi dute gurekin, elkarrekin biltzeko beharrezko dirua. Baina ehun milioi urre, nire Jainkoa, zer nolako ergela da hau?
  
  
  "Ero bat dela hartu behar dugu, oso serio, Mayor - psikopata bat thug duten zehaztuko da burutzeko bere mehatxua bada urre tabernak ez dira entregatu," esan nuen.
  
  
  "Absurdua, erabat absurdoa," Bertholdi esan, frowning. "Hau ez da txantxa bat - txarra American txantxa."
  
  
  "Ez nuke nahi barre bada bonba joan off," Hawke esan zuen. Zuen craned bere lepoan ate aldera eta deituak Kostaldean Guardia ofizial kanpo zutik.
  
  
  'Bai jauna? Teniente komandante bezala, esan zuen sartu.
  
  
  "Jauna Carter eta hura izango da bilaketa hau kabina. Bitartean, hartu zure adjutant eta batzuk nire ofizialak eta ikusten bada aurkitu ahal izango duzu Benedikto Arnold kabina hamabi Bizkarreko A. Zuen izan daiteke pertsona hori. Ah, bai, Kapitaina, "Hawk gehitu," he izango armatuak eta arriskutsua. Hori dela eta, prima guztiak hartzen posible neurriak ." Ofizial nodded eta aktibatuta.
  
  
  "Bat du, bizar," kapitaina esan zuen. Zaharra belligerence zen ia erabat desagertu, eta bere weathered aurpegia zen rriz, kezka lerroak. "Eta bat oso, uh, skinny aurpegia. Oh, eta gogoratzen dut gauza bat gehiago."
  
  
  'Zein? Hawk snapped, arretaz honako master guztietan etzanean.
  
  
  "Beno, ez dakit, bada, oso garrantzitsua da," Bertholdi zalantzan, " baina me eskatu zuen, bada, posible da intsulina taula gainean hegazkina. Bere susmo hori du diabetes.
  
  
  "Ez da harritzekoa zuen, beraz, itxura txarra", esan nion softly, ikusten Judas-en creepy osora nire kontuan bere begi. Hawk nodded. "Eta Kapitaina, izango duzu bidali, bi nire meatze adituek hemen prestatzeko edozein ezusteko egoera ? Eta iezaguzu denean Arnold da aurkitu."
  
  
  "Guztiak eskubidea," teniente komandante esan zuen. Atera zuen osoko kabina. Gina eseri ondoan me, bihurrituz bere behatzak artean nirea. "Nola ezin dut lagunduko duzu?" galdetu zuen.
  
  
  "Joan eta kafe bat lobby-en," Hawk esan zuen. "Merezi duzu."
  
  
  Gina irribarre me at eta ezkerreko kabina. Kapitaina adeitsuki, eta jarraian bere. Azkenik, hasi zen ikuskizuna batzuk errespetua. Noiz Hawk eta biok bakarrik kabina, zuen aktibatuta me eta grinned.
  
  
  "Ez dut askoz kanpoko lan, Nick,", esan zuen, " eta besterik ez dut maite. Ez duzu beste edozein magikoa ideiak?
  
  
  'Ez, jauna. Orain dezagun buelta hau kabina barrutik out.
  
  
  Eta egin dugu. Banekien ferries ziren beren bidean, eta bidaiariak izango litzateke datozen lehorrera laster, bertan egin ninduen pixka bat hobeto sentitzen. Baina bada Judas izan dira eusten detonator bonba, ezin izan zuen pizten digu up edozein unetan.
  
  
  Dugu rummaged bidez master-en taula, bilatuko armairuak, eta bilatutako osoa kabina. Hawk nekatuta azkar. Eseri zen aulki atzean kapitainaren mahaian , eta nabaritu zuen erakarpen odola bere kopeta.
  
  
  "Ez naiz ohitu zaharra, Nick,", esan zuen. "Badirudi nahiko madarikatua stuffy hemen."
  
  
  "Arrazoi duzu", esan nion. Begiratu zuen alboko horman cab, ikusi aireztapen grate, eta pentsatu.
  
  
  Eseri zen hurrengo tabernetan. Zen jarri nahiko handi bat panel, zein izan zen orduan atxikitako gimen torlojuak. Odin en po torlojua zen loosened.
  
  
  Galdetzen nion. "Ez duzu edozein iltze guraizeak?"
  
  
  "Bai", esan zuen, iritsi sartu da autoa eta gozamenerako me guraizeak pare bat.
  
  
  Noiz ikusi zuen hori izan dut abiapuntu unscrew torlojuak buruzko panel, zuen baino gehiago izan zen, eta koa izan ondoan me interesa. Lan egin dut, feverishly, eta, nahiz eta panel itsatsita txoko bat, berriz, bat , azkenik lortu nuen tira off.
  
  
  Begiratu dugu sartu hodi eta han ikusi genuen: hiru oin luze-sorta bilduta paper marroia. Hura bete inaugurazio hodi, eta atseden bere amaiera puntua non hodi makurrak eta joan horizontalki atera kabina.
  
  
  "Hartu neurrira," Hawk esan zuen.
  
  
  Erabiltzen zuen guraizeak pare bat moztu zulo bat paperean eta begiratu edukiak. Bat izan zen boxed inguruan argi metal, ziurrenik, guztiak baino gehiago aluminiozko aleazio. Ez ziren mekanismoak kanpo, barne miniaturazko bat, luze-sorta elektronikoa hartzailea. Txiki bat, argi gorria izan zen, zalantzarik gabe, seinaleztapena bonba zen prest lehertu egin zen berehala.
  
  
  Zuen recoiled.
  
  
  "Deitu dut meatze espezialistak," Hawk esan zuen lasai. "Nik ere norbait ulertzen da."
  
  
  Galdetzen nion. "Zer egiten dugu bidaiariak?"" "Behar dugu get off lehen?"
  
  
  Hawk hotza begiak narrowed pentsakor. "Ez dut uste, beraz,. Edozein unetan, ezin dugu aurpegia borroka bat Judas. Horrez gain, behar dugu, bere gain hartzen duten bonba lehertu egin daiteke, ia-ia zuzenean azpian gure sudur minutu bat baino gutxiago, eta, agian, nahiz eta bigarren bat. Ari gara, ondoan portuan. Bada bonba bat doa off hemen, penintsulako jasango askoz kalte balitz bezala ginen portura . Ez, Nick, saiatu behar dugu itzali ego."
  
  
  Zuen nodded, zehaztu bezala, Hawk, outrun Judas. Atera zuen kabina eskuratu espezialista. Blokeatuta zuen atea bere atzean, eta aztertu izugarri sorta berriro.
  
  
  Red saint jarraitu dirdira menacingly, adieraziz beldurgarria eta botere suntsitzailea bonba. Ondoren, galdetu zuen Judas litzateke benetan bultza metxa botoia, nahiz eta hil, bere ego . Pertsona hau, banekien bezala, bere iraganeko esperientzia, izan zen epitome gaiztoak. Agian, bada, zuen ezagutzen dugu aurkitu zuen bonba, ez zuen zalantzan dute burutzeko bere anker plana, nahiz ego leherketa hil zuen hura. Ezin izan dugu aukera edozein hartzeko, askoz ere izan zen zenbait, batez ere, izan dugu aurre gizon bat bezala, ezusteko eta adimen bihurritu gisa Judas.
  
  
  Zuen aurreikusi terrible emaitza hau amesgaizto-onddo bat hodei zabaltzeko bere atomikoa erresumina. Milioika pertsona baten barruan berrogeita bost kilometroko erradioa suntsitzea hil egingo da. Milaka asko izango die zehar, bigarren mailako eta hirugarren mailako shockwaves. Eta milaka gehiago hil egingo motela eta terrible heriotza erradiazio.
  
  
  Nire pentsamenduak ziren laster eten atea erronda bat. Gora joan zen, eta bere galdetu zion nor zen. Bezain laster Hawk izeneko ego-en izena, zuen desblokeatu atea eta urratsez urrats alde batera utzi zion.
  
  
  Jarraitu zen Kapitaina Bertholdi eta hiru grim-begira, gizon, ez nuen ezagutzen. "Begira, hau da, Bertholdi," Hawk esan irritably, elikatzen master mesfidantza eta errukia eza. Bertholdi aktibatuta zurbila. Koa izan zen, dardara, bere ukabilak estutzen hasi impotent amorrua.
  
  
  "Eta hemendik, jauna," Hawkeye snapped, adieraziz izan behar zuen eskoltatuta master eguna .
  
  
  Bertholdi Schell gora ibili egurrezko urrats, bere begiak harritzeko frank haren aurrean. Blokeatuta zuen atea bere atzean, eta atzera jiratu Hawke eta beste hiru. "Jauna Gottlieb, Nick Carter,", esan zuen.
  
  
  Eskuak astindu zuen mehe bat, wiry gizon rimless betaurrekoak, estereotipo zientzialari bat. Hawk azaldu zidan Gottlieb zuen asmatu detonator, gailu bat onartzen Judas eta bere laguntzaile sortzeko bonba.
  
  
  Bien bitartean, bi pizte adituak ziren lanpetuta kendu ontzi batetik bonba. "Hori izango litzateke terrible... izango litzateke terrible, "Gottlieb muttered," bada nire gailua erabiltzen ziren modu horretan."
  
  
  Honek, noski, izan zen understatement bat. Gottlieb fitxatu beste bi gizon tolestuta bonba baino gehiago. "Ziur zaude da hura?" galdetu Ego Hawk.
  
  
  Gottlieb nodded. "Ez dago zalantzarik. Pertsona hau jarri elkarrekin ondo versed thermonuclear fisio. Zoritxarrez, zabaldu dugu ezagutza hori, are gehiago." Hawk niri begiratu, eta bere, eta grimaced. Gottlieb eta bi gizon ziren, antza denez, lan bonba. Bat gorri-lit espektrala dirdira dirdira batetik ih aurpegiak bezala, Gottlieb, bertan klik egin bere hizkuntza eta muttered berak. "Hemen," esan zuen azkenean. "Ez dago ahots bat alanbre dago. Bai, hau da. Ez, ez, beste bat.
  
  
  Inguruan ibilia dugu atari, kexuka. Ez saiatu nintzen pentsatzen, zer gertatuko litzateke bada bonba joan off oraintxe, nahiz eta nik ez dut sentitzen. Duten pertsonak lan egin zuen bonba zirudien altzairuzko nerbioak. Hawk joan zen atea, eta galdetu Teniente Komandante izan jakinarazi oraindik. Ez zen bezala.
  
  
  "Hau ez da gauza on boterea dutela aitortu nahi duzu? Gottlieb galdetu zion.
  
  
  Hitz egin zuen, poliki-poliki, ez begira nire norabidea, guztiak bezala, bere arreta izan zen bideratuta gorritik. 'Ez dut uste, beraz,. Hemendik, bonba suntsitu egingo dena barruan erradioa hirurogei, hirurogeita hamar kilometro." Zuen bideratuta detonator mekanismoa, eta, ondoren, balitz bezala, azpimarratzeko bere pentsamenduak, esan zuen: "Dugu nor izango bakar bat ez dute aukera guretzat".
  
  
  Guztiak egin ahal izan nuen nire burua astindu. Gottlieb, gizon bat bezala, nork irakurtzen hilgarria katixima, jarraitu, jarraitu behatzeko lana espezialistak: "Baina lehen leherketa, lehen shock waves, ez litzateke amaieran axola. Prezipitazioa, marea olatu - erradiazio gaixotasuna eta adabaki bat da inor bizi lurrak, adabaki bat dead sea. Manhattan bat izango da neutrala zona, erabat uninhabitable hamarkadetan etorri ."
  
  
  Ez nuen bere galdetu berriro. Gottlieb eman zidan nahikoa whining pentsatzen.
  
  
  'Zer moduz zaude? Hawk eskatu urduri, oraindik mastekatzeko bere zaharkituak zigarro.
  
  
  Odin inguruan gizon aurpegia jiratu zion. "Ez dugu beste arriskutsua kasuan, jauna", esan zuen. Izerdi dripped batetik, bere kopeta, bere aurpegia.
  
  
  Hawk eta ni atxikia baino gehiago, besteak beste, eta ikusi adi-adi.
  
  
  Puntu bat, noiz pentsatu zuen izan ziren, ia-ia egin, Gottlieb garrasika: "Ez, madarikatua neurrira! Ez da hau!'
  
  
  Gizona lan-gailua gelditu eta atxikia bere burua hormaren kontra. Bere, ikusi ego, eskuak dardara txiki bat bezala zuen, begiak itxi eta arnasa sakon hartu. Ondoren, astindu zuen bere burua, grip on bat lortu du bere burua. Jarraitu zuen beste bi, eta hamar baino gutxiago minutu, hiru gizon aktibatuta, sombría lerro gogobetetasuna osatuz, bere ezpainak.
  
  
  "Ez da gertatu," Gottlieb xuxurlatu. "Kalterik bonba.
  
  
  Hawk eta biok elkarri begiratu. Zuen botatako. "Gehiegi zen nire gorputza nekatuta,", esan zuen. Atxikia zuen aurka kapitainaren mahaian eta arnasa sakon hartu.
  
  
  Sortu koa izan zen, eta saiatu irribarre.
  
  
  Hawk bildu berri bat zigarro, pizten da, eta arretaz nintzen egindako zirkulu bat. Igo da kabinan sabaia denean begiratu zuen argi eta garbi me at. "Orain dela egin, Nick, ez da gauza bakarra utzi egin."
  
  
  Zuen nodded zion. "Judas", esan nion. "Eta hala bada, esan daiteke, beraz, jauna, hobeto hildako baino bizirik."
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitulua 11
  
  
  
  
  
  
  
  
  Bidaiarien alertak ziren berehala altxatu, eta Kapitaina Bertholdi eskertu gurekin lan bat ondo egin. Ferryak hori besterik ez zuen iritsi ontzia bidali ziren atzera kaian. Leonardo sartuko portua hainbat ordu berandu.
  
  
  Handik gutxira agindua eman zen, teniente komandante Coast Guard iritsi zubia, non Hawk eta joan nintzen kontsultatu kapitaina. "Benedikto zen ezerezetik aurki daitezke," teniente komandante jakinarazi Hawke. "Zure jendea oraindik ikertzen, baina ez zuen ezkutatzen, eta espero ihes egin gurekin denean, beste bidaiari etorri lehorrera."
  
  
  "Ongi da," Hawk esan sourly. "Nahasmena bidaiari lortu nahian off, izango da, ia-ia ezinezkoa da guretzat ona lortzeko begiratu denek. Eta noski, zuen beti alda dezakezu, eta bere itxura berriro."
  
  
  "Uste dut zenbatu ahal izango dugu hori", esan nion.
  
  
  Ontzia docked bost o ' clock. The New York Post dagoeneko izan ale berezi bat kalean lodia titularrak. Jendetza sartu jendez gainezka Porta-barra eta inguruan nah; polizia saiatu eduki ih atzera. Txostenak eta argazkilari ziren nonahi.
  
  
  Hawk jartzen ofizialak hasieran eta amaieran nabe.
  
  
  "Hemendik aurrera, nahiago dut bakarrik egin," Ume, esan zion.
  
  
  "Ondo da", esan zuen. "Ez dut taula gainean lo pixka bat, beraz, ez duzu jakin non nagoen behar baduzu me."
  
  
  Gina eta utzi nuen ontzia aurretik bidaiari lehorreratu. Ee hartu zuen bere aduana eraikina eta bere esan, ez dago lo.
  
  
  Izan zen kaotikoa portutik bar, eta bat izan nuen sentimendu ezkorra aurkitzeko buruz Judas.
  
  
  "Zu ostatu itxi, ez zara?"
  
  
  "Ez, ez dut bilaketa osoa marina. Galtzen badugu, beste bat, talde bat gela Hilton Hotel eta han egoten lortu arte, jakinarazpen bat from me."
  
  
  "Ongi da", esan zuen, niri musu masailean. 'Kontuz ibili.'
  
  
  'Too duzu.'
  
  
  
  
  Kazetari nahasi bitxi inguruan portuko taberna, eta polizia izan zuen, alde batera utzi beren ahaleginak, ordena mantentzeko. Gelditu zen sarreran pasabide, non beste bi AIZKORA eragile ere izan ziren zutik. Behin gelditu dira bidaiari bat bizar batekin eta ospatu ego-estu. Zuen azkar hurbildu zien, eta esan zien zuten oker bat . Bizarra izan zen benetako.
  
  
  Besterik gabe, ondoren, sei o ' clock, gizon bat izan, besterik gabe, urratsez urrats off bizkarreko bere ikusi. Horren ordez, joan ohiturak, joan zen bi muturretan eraikina, non guardia zen geldirik atean. Hasieran bere ikusi nuen, ego bakarrik itzuli. Izan zen, ondo jantzita, eta Schell zen bat egitea oinez makila. Ego gait zen ezagutzen. Begiratu zuen hurbilago eta ikusi ilebakoak esku bat eskuan maleta bat. Ez da itxura benetako larruzko. Eta eskua ez bihurgune inguruan kudeatzeko poltsa bat bezala benetako esku litzateke. Besterik gabe, bere buruz izan zen, zion jarraitu, aktibatuta zuen bere burua, beraz, ikusi ahal izan zuen, Ego-ren aurpegia. Zuen bibote bat eta eguzkitako betaurrekoak, baina hau skull nahastezina izan zen. Izan zen Judas. Denean zuen me ikusi zuen, presaka sartu haria eraikinak. Han ziren jende asko gure artean, eta eraman behar izan nuen epaileak bidez. Bere aurrerapen motela zen , eta noiz gainditu zuen, Judas izan zen, dagoeneko atean. Noiz Wilhelmina atera eta ran, ikusi zuen, behera joka segurtasun zaindari bat eta oinez atea bidez aparkalekuan sartu.
  
  
  Noiz iritsi zen bere, Judas desagertu ikusmena. Guardia, nor salto egin zuen bere oinak, saiatu me gelditzeko, baina ez dut oihu nor izan nuen, eta ran atea bidez. Gisa ibili zen inguruan aparkatutako autoen ilara , ikusi zuen taxi bat tira. Judas izan zen, niri begira bidez atzeko leihoan.
  
  
  The Luger holstered zion, eta ran, motozikleta aparkatuta dago. Ez zen talde bat, luze-haired gizon gazte hurbil, eta nik asmatu duten motozikleta ena bat horien inguruan. Begiratu nuen, eta ikusi gakoa izan zen piztea. Bere, sartu salto egin zela. Handi bat izan zen Honda diseinatu autopista, eta motor bat egin reassuring soinua. "Kaixo!" Bat gizon gazte neretzat horien inguruan.
  
  
  "Besterik ez dut maileguan ego pixka bat!" oihu bere erreuma. Off hartu dut eta ran taxi.
  
  
  Noiz dut atera kalera, taxi besterik aktibatuta utzi, bi bloke kanpoan. Gidatzen dut bere bidez trafiko. Hasi nintzen pasatzen taxi bat, eta pentsatu izan dut harrapatzeko Ego zirkulazio-argia. Ondoren, autoa hasten pasatzen krasny Bryliv. Judas bai eman gidari diru asko edo pistola bat jarri zuen buruak ' egos. Hamar minutu geroago, dugu ziren autopista liderra JFK International Airport, NY . Autopista, taxi bota kanpoan me, baina, izan nuen pentsatu nuen, leku egokian etorri. Ez nuen ulertzen nola Judas ahaztuak izan plano bat gabe Ego harrapatzeko berarekin aireportuan.
  
  
  Oker zegoen. Gisa off aktibatuta I autopista aldera tren geltokia eta saiatu itxi arteko distantzia me eta taxi , izan dut atera kalera olio-bustitako seinaleztapenak eta biker slid atera argi eta garbi, nire aurrean.
  
  
  Zorionez berarentzat, I lehorreratu bat lubeta overgrown altu zuhaixka, eta guztiak izan nuen ziren, ubeldurak, ubeldurak, eta urratu bat egokitzeko. Baina bizikleta ezin erabil daiteke jada. Erabaki nuen ordaina ordaindu jabea geroago eta joan zen zuzen aireportura. Zuen gelditu zen, guztia pasatzen autoak, baina jada ez dute hartu hitchhikers .
  
  
  Azkenik, kamioi bat bildu me eta iritsi gara aireportura, gutxienez 45 minutu ondoren Judas .
  
  
  Bihurgune bat da agerian dozena bat atzerriko hegaldiak ziren programatuta irteten duten arratsaldean. Horietako bat izan zen, Pan Am lasterketa Erroman. Bai, gizon bat hautatuta azken momentuan. Mr Benedikto.
  
  
  Galdetzen nion. "Ezin dut oraindik lortu bere hura?"
  
  
  Gizon aktibatuta begiratu ordutegiak, ondoren, begiratu bere ikustera. "Ez", esan zuen.
  
  
  Hegazkina utzi hamar minutu. Rivne eskualde denbora egunotan.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitulua 12
  
  
  
  
  
  
  
  
  Argi zegoen hori Judas litzateke hegan atzera Erroma atzerapenik gabe. Ez zuen izango litzateke itxi bere egoitza eta Farrelly eta bere koadrila. Zuen seguruenik ez zuen jakin izan dugu aurkitu ego bat lurpeko konplexua Siziliako.
  
  
  Ez nuen utzi Erroma hurrengo goizean arte. Baina ordu eta erdi bat han zen, plano batean, Londres eta, ondoren, bidaia bat Erroman, beraz, dugu ziren ustezko iristen gosaria, bezala, ordu bat geroago, ondoren, Judas lurreratzea .
  
  
  Lortu zuen dei bat Gine eta taxi bat hartu tik Hilton planoan, berriz, horiek erosi nuen sarrerak. Bere hotel nahi izan bere nirekin delako bazekien zuen Giovanni Farrelli, beraz, ondo. Noiz Hawke izeneko bere eta barkamena eskatu galdu Judas , esan zuen, " Ondo, egingo zuen erraz aurkituko Rime. Baina gogoratu, bada zuen ihes egiten zuen, oraindik ez du detonator."
  
  
  "Behar zuen harremanetan polizia Rime edo Interpol ahal izango dute, beraz, saiatu hura jasotzeko zenean, lurrak?"
  
  
  "Ez," Hawk esan zuen. Ez zen hori, gogor, hotz soinu bere ahots hori, batzuetan, berak erabiltzen. "Bada, poliziak harrapatzeko ego, ez dakizu zer gerta liteke. Nick, ez dut ikusi nahi ego hildako nahi duzu iradoki.
  
  
  Ez nintzen harritu, hori entzun.
  
  
  Denbora off hartu genuen, Gina eta I ziren erabat agortu da, eta izan zuen lorik egin gehienak modu. Ez nuen lortu, loa, baina izan dut atseden nahikoa jarraitzeko nire bidean. Gina lo haurtxo bat bezala.
  
  
  Londresen, gai izan ginen transferentzia, azkar eta erraz, eta Erromara iritsi, besterik gabe, ondoren, zortzi o ' clock. Argia izan zen, eguzkitsua goizean. Eman dut taxi-gidari helbidea etxebizitza-Gina izan eman dit. Farrelly ekarri bere emakumeak ez dago, eta Gina esan zuen batzuetan erabiltzen bere ego asetzeko beste mafiaren ugazaba. Poliziak ez zekien apartamentu existitu, baina pentsatu nuen Judas zuen . Bada, zuen izeneko Farrelli berehala lurreratu ondoren , Emu izan litzateke esan, ez zen seguru joan Siziliako . Modu honetan, agian dute erabaki hori apartamentu zen lekurik seguruena, eta litekeena zen zuten hori betetzen ez gehiago nahi izanez gero eztabaidatzeko planak .
  
  
  Ia ordubete geroago, lurreratu ondoren, gelditu gara aurrean apartamentu bat eraikitzeko. Dugu ziren sartu buruz entzun nuen zirrara bat izkinan inguruan.
  
  
  "Stand oraindik hemen," Gineh esan zion.
  
  
  I ran sortu txoko etxea ikusi eta bi gizon atera espaloi gainean, eta oinez igo behar zilarrezko Lancia aparkatuta kalean zehar. Bat izan zen inguratuta altu bat, sleek Farrelly, eta beste zen Judas, duten bezala begiratu Heriotza bere palo . Izan zen maskararik, baina oraindik ere disolbagarriak bat oinez makila.
  
  
  Erabaki nuen, greba eskubidea kanpoan. Wilhelmina atera. "Nahikoa da," dut oihu. "Erroma da zure azken geldialdia."
  
  
  Zuen erreakzionatu, bi hankak baino azkarrago pentsatu zuen. Noiz filmatu zuen, ran zuen autoa. Wilhelmina tiro, baina galdu dut, eta Gawk zulatu cobblestones eskuineko atzean. Filmatu nuen zion berriro, hit zion bumper, eta desagertu zen autoa atzean.
  
  
  'Madarikatua! Muttered dut.
  
  
  Ondoren, Farrelly duena. Gawk hegan urrun hurrengo etxea. I behartu zuten ezkutatu zenean, tiro berriro, eta sentitu dut labankada bat zauria kanpo nire ezkerreko besoa. Bere ikusi nuen beste aldean autoa atea ireki gisa, baina izan dut lanpetuta mantentzeko saiatzen Farrelly sakatuz from me .
  
  
  Bat-batean entzun zuen Gina en garrasi. Zuen garrasika. "Zuen beldur tiro!"
  
  
  Behaketa Farrelly buelta Gina, berea zuen, eta gogoratu zuen bat izan zen ego maitalea. Noiz ikusi zuen bere, izan zen, azkar bete haserrea. Hartu zuen, eta helburua tiro at nah. Gawk gainditu mimmo nah by hazbeteko batzuk.
  
  
  Itzuli zen sua. Nire lehen jaurtiketa hit horma ondoan Farrelly; nire bigarren hit emu lepoan. Zuen jerked dardaratia eta jaitsi espaloia.
  
  
  Bi balak whizzed iragan nire oinak autoa atzean. Une bat geroago, motorra neretzat eta Judas sped kanpoan behera estu kalean. Filmatu nuen bere autoan, baina ez dut bakarrik kudeatzen apurtu atzeko leihotik.
  
  
  'Zaude ados? Jinwoo galdetu zion.
  
  
  'Bai.'
  
  
  Joan zure apartamentu eta lo dago", esan nion. "Etorriko naiz geroago ikusiko."
  
  
  Berak protestatu, baina dagoeneko izan dut korrika Alfa Romeo 2000 aparkatuta berean espaloia. Ez zen blokeatuta. Ekarri dute motorra pizte hariak, bere, salto egin, autoa hartu eta oinarritu ondoren, Judas.
  
  
  Bi bloke geroago, bere ego ikusi bere. Gidatzen zuen hiru bloke aurrean eta swerved zuzen, kentzeko saiatzen me. Bere, pasatu zeinu bat neat irrist atzeko gurpila, eta squeal pneumatikoak . Nire aurretik, Judas aktibatuta utzi txiki bat sartu kalean ekarri zuzenean industria-eremu bat. Bost minutu dugu, ikaratu dozena erdi bat oinezkoen eta ia talka bi autoak. Baina Judas ez mantsotu, eta ez zuen berea. Bada izan dugu autopista, Alpha litzateke harrapatu dute sortu zion , baina metodo hau gidatzeko, autoak abiadura izan zen, ia bera, eta Judas konturatu honetan.
  
  
  Ondoren, beste bost minutu, Judas hartu du markagailuan, eta galdu bere ego. Baina aktibatuta zuen txoko biltegi, ikusi zuen auto bat asfaltoan atea ireki. The luger screeched gelditu, salto egin, eta bota. Judas izan zen inon ikusi ahal izateko. Begiratu zuen biltegiak eta galdetu zuen litzaidake desagertu ez dago. Bere carapace slid aldera zion bezala, nire begirada jaitsi manhole estaltzeko. Ez zen ezer ezohiko horri buruz izan ezik, hori izan zen pixka bat tilted. Ireki zuen da, baino gehiago ibili da, eta begiratu tapa arretaz . Rim utzi bere marka lokatza kalean. Atxikia zuen behera, eta entzun. Bat muffled shaggy ahotsa entzun bere. Zalantzarik gabe, izan zen, shaggy Judas.
  
  
  Arren bere burua, miresten zuen bere ego bere maltzurrak. Arren, bere osasun ahula eta artifiziala eskuak, gizona zen bezala smart proverbial fox. I azkar ireki trapdoor eta neure burua apaldu arte nire botak ukitu hirugarren jotzean metal eskailera gela. Zorrotz bat kiratsa igo nire inguruan. Hala nola, lurrun oso zaila da arnasa, eta sakonago jaitsi pit sartu, ilunagoa zen. Iluntasunean nire azpian, ezin dut entzun scuffle arratoiak. Bada, Judas ihes egin aprobetxatuz zabala lurpeko sare kanal eta pasarte osatzen duten Errima-en estolda sistema, ez zen aukera ona inoiz ez nuen aurkitu ego berriro.
  
  
  Eta hori izan zen azken gauza nahi zuen.
  
  
  Zuen eluded me at Niagara Falls. Baina orain ez zuen saihestu zidan, orain dela besterik ez zen artean gu bi gizon. Zuen bere abiadura handitu eta azkar jaitsi lohi-estalitako metalezko eskailera.
  
  
  Denean zuen, azkenik, iritsi behean, zuen topatu estu bat ledge stone. Erreka zikina eta fetid ura poliki-poliki gurgled baino gehiago antzinako harri. Kiratsa izan zen, ia jasanezina, eta airean zen, ozta-ozta transpiragarria.
  
  
  Apal zirkulu argi erortzen kaletik gainetik niri eman zidan ideia batzuk. Oraindik koa izan zen eta entzun zelaia-beltz itzalak. Orduan entzun nuen berriro, soinua hurried urratsei echoing iluntasunean, agian ehun bat metro nire eskubidea.
  
  
  Wilhelmina izan zen nire eskua. Bere lowly stooped eta, ondoren, Judas into the murky iluntasuna.
  
  
  Bero bat, iletsu gauza eskuilatzea nire oinak. Dut ia garrasi at bandera baimena egiteko, baina ez dut muffled soinua bezala arratoi hegan mimmo me, squeaking, eta ran behera estu-ertzaren. Zaila zen, mantendu erritmoa, batez ere, ledge bilakatu zen irristakor eta hezea dela mossy geruza zaharrak, weathered arroka.
  
  
  Handiak, eyeless intsektuak batetik zintzilik baxua sabaia. Ez nuke harritu bada ikusi nuen saguzarrak, gehiegi . Moco dripped nonahi, eta airea itogarria zen eta zapaltzailearen. Baina ez erdi bezala etsigarriak bezala Judas.
  
  
  Zuen bideratuta bere lausotzen urratsei. Zerbait glinted iluntasunean nire aurretik. Bere snuggled sortu moan, eta ospatu bere arnasa. Baina, ondoren, Judas hurried, eta jarraitu zuen dituzten Wilhelmina eskuan.
  
  
  Gisa izkina bihurtu zuen, izan dut, bat-batean, behartu dive, eta zuen ia galdu da, bere oreka eta erori zen estolda. Gawk txistu handiko me gainetik, eta entzun izan dut Judas herrenka berriro. Zion jarraitu zuen txikiago bat sartu estolda tutu, korridore ilun bat nabarmen estuagoa baino lehen.
  
  
  Zuen aktibatuta izkina berriro, bere aurkitu, hartu helburua eta tiro. Gawk hit giltzarria eta errebotea off. Galdu dut eta exekutatu ondoren, Judas aurretik ezin izan zuen lortu urrunegi aurrera me .
  
  
  Izan zen klasiko bat cat-eta-sagua jokoa. Erantzun zuen behin ego mugitu bera gambit. Baina when I izkina bihurtu zuen, ez zuen inon aurkitu behar dira. Hau hondakin-urak eremu jada ez zen erabiltzen. Da lehorra izan zen, eta ia usainik. Honek harritu nau, lehen. Baina izan zen, laster aurkitu zergatik Judas hau aukeratu pasabide, beheko kalean. Ikusi zuen zuloa gimen, zein izan zen, gaur egun estalita lata bat plaka. Izan zen bat makeshift trapdoor. Zuen gelditu, entzun, eta zarata bat entzun beste aldean atari. Ondoren, ilunabarra.
  
  
  Orain ezin zuen stand up zuzen. Bere burua aurkitu zuen tunel batean littered zabor eta hainbat arroka. Bitartean, bere zen zutik dago, berea soinu bat entzun distantzia. Antza denez, Judas bazekien hau irteera estolda eta erabaki hura erabiltzeko to get rid of me. Zuen laster aurkitu nola nahi zuen egin. Sergei agertu zen nire aurrean, eta ikusi nuen Judas silueta. Filmatu zuen, ni bi aldiz. Bat gawk ia artetik nire beso. Orain borondatez zen gehiago arriskutsua delako iluntasuna.
  
  
  Zuen baino gehiago ibili argituta irekitzea. Denean zuen iritsi da, ikusi zuen tunela ekarri gela txiki bat, non eta bonbilla bat zegoen zintzilik. Inguruan begiratu nuen. Orain bazekien non ginen. Hezurrak berrogeita hamar gizon arautuko groaning nitxo, beren garezurrak jarririk horien gainean, eta ez dute me at stared, goibel. Judas eraman ninduen katakonbetan, tunelak pean hiria non lehen Kristauak ezkutatzen beren tormentors. Bere ondorioa izan zen hori izan behar da katakonbetan San Callixtus, ospetsuena guztiak Erromako katakonbetan. Nahiz eta ez zen bat consagración, leku horiek ez ziren on turismo zerrenda.
  
  
  Ibili zen gelan zehar, eta, ondoren, Judas. Izan zen erabat ilun berriro, nahiz eta ez ziren bonbillak zintzilik han eta hemen . Entzun izan dut Judas arnasestuka orain, egiaztatzen zuen lortzean ahulagoa. Kalkulatzen zuen hori izan da, berriz, nahiko geroztik ferret eman zuen ume bat intsulina-injekzio, eta atzetik izan eten ego metabolismoa. Ez zuen iraun, oso luzea. Baina ez nuen nahi hura lortzeko puntua non ezin izan zuen nahasten turistak . Erritmoa bere jaso.
  
  
  Laster, sartu zuen bigarren gela berean argiztapen lehen bezala. Juda ez zuen ikusi bere, zuen, beraz, stormed gelan sartu. Just bezala, lehen gela, han izan ziren hezurrak pila eta garezurrak apalategiak hormak. Izan zen erdibidean gelan zehar noiz entzun zuen heavy arnasketa bere eskubidea.
  
  
  Aktibatuta zuen azkar. Judas atxikia aurka pila bat lehor, hauskorra hezurrak. Ego-ren aurpegia zen ashen eta sweaty. Gizona zen, azala eta hezurrak , eta bere skull gehiago begiratu nahi garezurrak apaletan baino helburu bat bizi giza. Izan ohi zuen itsusi bat gizon, baina orain zuen bilakatu frighteningly groteskoa.
  
  
  Bere arnasketa zen irregular, txistukari. Ez zen geruza bat aparra, bere beheko ezpaina. Izan zen bat eskuan laburtu Smith & Wesson errebolberra .44 Magnum. Bada hit me da, ez litzateke oso azkar batu gainerako geratzen katakonbetan.
  
  
  Barre egin zuen hoarsely gisa jotzen zuen bere hurrengo mugitu. Barreak bota zion bezala pebbles bat leiho panela da; protesiak haizatuko aholkuak beren ego-behatzak dardarka uncertainly. Eskuineko eskua eusten errebolberra izan zen, leuna eta waxy .
  
  
  "Orain ezin dut azkenik hiltzeko duzu, Carter," zuen croaked.
  
  
  I uso lurrean eta lehorreratu arteko hezurrak, zein sentitu nuen crack me azpian. Judas-en errebolberra zaunka eta galduak Paris. Sortu koa izan zen, eta helburua ume, - en luger bere bularrean. Nire hatz estutu eragilea, baina ez da sua.
  
  
  Judas jaitsi errebolberra bere itzulian eta jaitsi atzera arteko hezurrak. Ego-ren aurpegia zen contorted, bere begiak beira. Une batez, shortness zirudien oso ozen, eta, ondoren, bat-batean gelditu. Ego gorputza tensed, eta errebolberra jaitsi zehar ego besoan. Ondoren, ego target hit horma-ego begiak ziren zabal-zabalik, bat diabetikoa coma.
  
  
  Dut jaiki eta ibili baino gehiago zion. Une berea atxikia baino gehiago zion, bere gorputza jerked bortizki eta izoztu. Bere ego hartu pultsu bat. Ez zen pultsu.
  
  
  Sortu koa izan zen, holstered du luger ,eta behera begiratu hutsez hezurdura. Judas hil zela, bere nuklearra detonator zen seguru, eta zuen longed eguzkia.
  
  
  Utzi zuen gorputza ez dago, eta joan bidez hobea-lit tunelaren sarreran katakonbetan. Judas agian ez da aurkitu arte bezala begiratu zuen beste eskeletoak hauek, tunelak. Bada, ego, ez baitzen aurkitu aurretik suediako ego rotted kanpoan, ego izan liteke gisa ikusten aztarnak bat Christian hasieran. Besterik ez zuen izan xurgatzeko ilun umorea pentsamendu, zuen topatu talde bat turista epigrafe irteera.
  
  
  Italiako gida begiratu me at. Esan zuen. 'Goazen!' - Lo egin behar duzu, enpresa, signor! Ia baino gehiago."
  
  
  Bere, taldean sartu zen, eta ibili norabidean argia gurekin aurretik. "Erraza da," esan nion gida. "I zen atzeratu bat, baizik eta creepy eszena."
  
  
  Chuckled zuen. "Txarrena da oraindik etorri, signor."
  
  
  Bere, pentsatzen urte eta zereginak oraindik ez dut egin behar izan dut, bada, mantendu gora bizitza. "Espero dut oraindik ez duzu lotutako profeta Nostradamus", esan nion.
  
  
  Ez zuen badirudi ulertzeko txantxa.
  
  
  Baina ez dut arreta. Gauza bat zen zenbait: Judas hilda zegoen. Inork ez zekien zer zen niri zain hurrengo. Beraz, horren ordez, pentsatzen etorkizunean, itzuli zen, eta gaur, hemen eta orain. Eta, ondoren, berea, pentsatu Gina, eta hasi irribarre. Onena grina imajinatu dezakezu.
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Liburu buruz:
  
  
  
  
  
  Nola da hori posible? Nick Carter izan zen, bat-batean, behartu ezkutatzeko dokumentu Vatikanoko Museoak zehar errutina lan . Ausazko Etruriar vase zirudien egokia horretarako.
  
  
  Baina ez zen buruz Carter-en Nike eta ego-jarduerak, horrexegatik da geroago denean Carter aurkitzen saiatu dokumentua. Zeren une hartan, izan zen ustekabeko lekuko bat oso profesionala arte lapurreta.
  
  
  Eta artea altxorrak, bat barne Etruriar vase, banan-banan desagertu leihotik , Carter begiratu argi eta garbi sartu aurpegia bere longtime etsaia, Judas.
  
  
  Judas egin ahal izan gehiago dituzten dokumentu hau baino Hawk eta Carter imajinatu zezakeen beren txarrena ametsak ...
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Cobra Seinale
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  Cobra Seinale
  
  
  translated by Lev Shklovsky
  
  
  memoria eskainitako hildakoaren semea Anton.
  
  
  Pertsonaia nagusiak:
  
  
  NICK CARTER
  
  
  alias N3 agente AIZKORA
  
  
  "SHIVA"
  
  
  Burua Cobra erakundea
  
  
  TAPIA ETA LETURIA ANAND
  
  
  Indian Zerbitzu sekretu agente
  
  
  PURAN DASS
  
  
  burua Indian sekretua Zerbitzua
  
  
  NIRAD eta RANJIT
  
  
  kide Cobra erakundea
  
  
  REEVA SINGH
  
  
  shiva-en biloba
  
  
  
  1
  
  
  Zuen kuzkurtuta, nire besoak, biguna eta hauskorra, eta oraingoz erabat pozik. Bere arraroak sendatzeko esperientzia izan zen emakume bat bezala Reeva. Itzalak jokatu zehar bere urrezko azala eta ile beltza, eta une batez pentsatu nuen eusten ari zen amets bat egia. Gela ilun zegoen, eta Knuckles izan apaldu da. Eta, zorionez, hotel bat izan zuen aire girotua sistema laginketa-aire gaueko bero New Delhi.
  
  
  "Ez duzu esango dit zergatik," Reeva xuxurlatu. Bere leun, bero ezpainak poliki-poliki eskuilatzea hutsak arteko nire lepoa eta sorbalda, bere bular kontra sakatzen nire besoa.
  
  
  Bere aktibatuta bere aurpegia eta begiratu line bere ezpainak plump. Hurrengo, Lobka zen frowning, eta stubborn adierazpen emakume bat erabiltzen da lortzean nahi zuen guztia... emakumea nor izan zen arduratzen zen oraindik ume bat. "Zer, Reva?" Galdetu nion, korrika nire hatz gainean belusatua azala bere bizitza.
  
  
  "Zergatik etorri zara hona, Nick?" Bota zuen atzera, erortzen utzi zuen bere burua burukoaren gainean. Bere ile beltz luzea eratu fan bat gainean oihal zuri buruko bezala, halo bat kokatzen duten bere aurpegia perfektua ezaugarri... aurpegi bat, une hartan islatzen barruko larritasun eta ulertezina sinesgaitza.
  
  
  — Esan dut, " esan nuen, saiatzen soinu pazientzia eta konbentzitzen. "Nire enpresa bidali dit negoziatzeko erosketak. Ehunak, zeta, brocades the... hitzak, dena. Dena dela, gutxiago kostatzen herrialde honetan beste inon baino.
  
  
  Jakina, zuen gezurra bere. Jakina, ezin izan zuen esan Reeva nor izan zen. Hala ere, zein da diferentzia? Ez zen arrazoirik ez inplikatzeko neska, erre nire estaltzeko, eta agerian hey, bere izena izan zen Nick Carter, AIZKORA agente gaur egun, misio bat, New Delhi.
  
  
  Goizean goiz bereko arratsaldean, iritsi zen on bat Aire-India hegaldia. Eta azken pertsona espero dut bete zen emakume bat bezala Reeva, ederra laguna gizona ez dela ezin zenbatu. Zuen eserita zegoen hotel bar zuen itzuli bat igeri igerilekuan. Bere perfektua irudikatu zen bilduta urdin bat eta zilarrezko sari; guk ere sentitu berehalako erakarpen fisiko lehen begiradan. Ondoren, hitz bat beste buru, eta ia konturatu gabe, gonbidatu nuen bere afaria.
  
  
  Joan ginen frantziako jatetxe Chanakyapuri, gorria eta beltza oasi baten erdian stuffy hiria. Aukera bat izan zen lure bere eta konbentzitu bere gaua pasatzeko elkarrekin.
  
  
  Horrexegatik da gisa, ez nuen saiatu behar too gogorra konbentzitu nahi bere.
  
  
  Bere begiak, gisa lustrous eta sentsual bezala, bere ile, hitz egin argi eta garbi. Jakina, ez ziren galdera eta hitz jokoak... komun bat artea praktika seducción. Atarikoa gau bat maitasuna eta pasioa.
  
  
  
  Esan beharrik ez, New Delhi asko ekarri niri gehiago (eta AIZKORA) baino Rewa Singh. He izan da bidali India arabera Hawke, eta nahiz eta sentitu zuen bat izan zen etsi ideia, ezinezkoa izan zen konbentzitzeko Gizon Zaharrak. "Baina ez dugu txikienak froga, gizon hori existitzen!" Adierazi dut.
  
  
  "Gehiago arrazoi guztiak ez joan, Nick," Hawke bat esan sarkastikoa barre. "Matxinada eta matxinada froga dira, ez dute?" Kalkutako aretoan egoera batean dago, erdi-anarkia. Eta hornitu duten matxinoak armak? Munizio ez, zuhaitzak hazten, zehatza izan behar du.
  
  
  "Hau da, barne-segurtasun arazo Indiako gobernuak", esan nion.
  
  
  "Benetan. Erabat fantastikoak. Erabat ados nago berarekin. Benetan, bada, izan zen, besterik gabe, istiluek eta istiluek, hau ez litzateke misio bat, Nick.
  
  
  "Orduan zer?"
  
  
  "Honetan begirada bat hartu. Zuen entregatu me bat tolestuta paper zati. "Hau esango duzu buruz gehiago gure gizon misteriotsu, Jauna 'Shiva'.".. agian batzuk vague iradokizun hori beste benetan existitzen. Mingotsa keak bere zigarro erre nire sudur-zuloak, eta mugitu dut orain arte aulki irakurri dokumentua.
  
  
  Artikulu irakurri ondoren, izan nuen ideia nahiko ona zer Hawk du.
  
  
  Buruzagia azpimarratu duen grina bat. "Ikusten duzun bezala, hau da, negozio zikin bat, ez duzu uste?
  
  
  "Esango nuke immoral.
  
  
  "Ondo esan, Nick. Gure gizona da joan ontzia hamar milioi dolar ' merezi bideratzen heroina estatu Batuetan. Baina duzun ikusi bezala, hau ez da gehien elementu kezkagarria. Bada, izan zen, besterik gabe, drogak, izan nahi dut izeneko beste norbaitek. Baina, orduan, nazioarteko diplomazia... eta munduko bakea... ondoren, besterik ez dut zeregin honetan esku uzten duzu.
  
  
  Zuen nodded ireki gabe rta.
  
  
  Dokumentu hori izan zuen irakurri besterik ez zen aurrera Oval Office. Ezinezkoa da altuagoa joan. Izan zen aipatuz zerbait irakurri nuen buruz paperak, bat istilurik ez genuke inoiz pentsatu izango litzateke lotutako AIZKORA, utzi bakarrik nire lan-ildo.
  
  
  Norbaitek deitu Sobietar enbaxadak Washington, izan behar aldarrikatzeko Estatu batuetako Presidenteak. Ahotsa izan zen, primeran simulatu. Izango da agian txantxa bat, baina hitzak ez ziren errugabea guztietan. The "presidente" igorri mehatxuak bat hanturazko natura, mehatxuak duten galdetuko Sobietar enbaxadore presarik txosten bat Mosku.
  
  
  Azkenean, gaizki ulertu ebatzi zen, eta Etxe Zuria argitaratu ugari apologies. Hau izan da amaieran, baina ez dago bat izan litzateke, segizio ordez. Lehen idazkari nagusia Batzorde CPSU, politiko nagusiak figura Sobietar Batasuna, hitz egin zuen presidenteak on "telefonoa". Bakarrik ez zen lehen idazkari guztietan. Egia esan, inork ez Washington edo Mosku bazekien nor zen imitatuz errusiako ahotsa. Truke-hitzak izan zen, urrun errespetatzen eta galdetuko presidenteak deialdia ezohiko bilera Segurtasun Kontseilu Nazionalak.
  
  
  Dena argi zegoen berriro... baina ez denbora luzez. Dute ferret, bi aste baino gutxiago ago, bizi izan katea antzeko gertakariak; truke bat mehatxuak eta irainak arteko India eta Pakistan artean, Israel eta Egipto arteko Komunista Txina eta Japonia. Aldi bakoitzean, ahotsa diplomatiko bat izan zen, primeran imitatu, eta horrek ekarri ugaritasuna haserre mehatxuak eta counter mehatxuak.
  
  
  Munduko zorian izan zen gerra nuklearra. Orain, White House arabera, dokumentu, norbait izan nahian bota digu guztiak amildegitik sartu. "Beraz, susmoa duzu hori misteriotsu 'norbait' nor deiak berak Shiva da garuneko atzean erakunde bat deitu Cobra, eta hori da zuen ardura, zer gertatzen da..."
  
  
  "Agian, Nick. Baldin eta Shiva pertsona bat da, eta ez beste zerbait, " the Boss argitu. "Bat ezagutzen dugu hain zuzen Cobra existitzen. Eta ari gara nahiko ziur bat da, arma eta droga trafikoaren antolaketa. Baina hori ez da ezer aldean, hau da, " azaldu zuen urduri, kolpatuta dokumentu litzaidake zuen, besterik gabe, amaitu begira. "Hau da, Shiva benetako pertsona bat?" Edo da bat estaltzeko arraro batzuk nazioarteko erakundearen aginduak ematen Cobra? Bozkatzeko zer egin behar dugu, jakiteko... ahalik eta lasterren, I gehitu liteke.
  
  
  "Beraz, uste duzu, bada, Shiva gizon bat da, benetan zuen imitatuz ahotsak?"
  
  
  Hawk nodded wearily.
  
  
  "Baina ez duzu, nahiz eta jakin, bada, Shiva existitzen."
  
  
  "Idi-begi."
  
  
  - Beraz, zuen aurkitu behar du pertsona bat dela inork ez du inoiz ikusi, nor izan daiteke gai imitatu ahotsa karaktere batzuk, ahal zuen bezala... Non ez duzu uste dut hasi behar?
  
  
  "Ez dute deitu duzu, Borrokalaria 3 ezer ez, Carter.
  
  
  Ez zen erreuma litzaidake zuen espero. Baina, esan dudan bezala, batzuetan ezinezkoa da negoziatu bezalako norbait Hawk. Beraz, joan behar izan nuen mundu osoan zehar, eta eskatu norbait edo zerbait nor berak deitu Shiva.
  
  
  Daki zuen hori goitizen bat da, eta, ondoren, ikasketak dokumentuak etxean. Izan ere, Shiva zen Hindu bat, jainkoaren normalean bezala ezagutzen Destruktore. Gerrak, gosea, eta heriotza... horiek ezbehar ziren ego absolutua eta ukaezina dominion, azpian ego-en kontrol eta agintaritza. Baina ez zen gehiago; liburuak irakurri zuen jasotako ilustrazioak eta argazkiak estatua irudikatzeko Shiva apaindutako sugeak. Hauek ez dira arruntak sugeak, baina cobras, hilgarria Indian sugegorriak.
  
  
  Eta, beraz, behar izan nuen jarraitu pista bat zirudien existitzen ez den eta ezinezkoa... nola zenbatu hondar aleak ertzean Ganges!
  
  
  Baina bada Shiva bat izan zen figment norbaiten bihurritu irudimena, ondoren, Reeva Singh, zalantzarik gabe, ez zen. Neska zen real, gozo, bigun eta harrigarriro bizi-bizia.
  
  
  
  Bere, bere aktibatuta eta konpontzeko ee corkscrew ikerketa-arazoak, premiazko bere ezpainak bere plump ahoa. Bere urrezko azala estalita zegoen argi bat belo argia, eta bere bular kontra sakatzen horiek heldugabe eta gogor bularrak, nintzen larritu bat kontrolaezina nahia.
  
  
  "Ez, ez nuen", xuxurlatu nuen, gisa saiatu zuen galdetu beste galdera sorta izan ziren hasieratik kezkatu me. "Ez naiz Nick, eta zu Reva... ez duzu jakin behar edozein gehiago... une honetan. Ee besarkatu, bere ongi, eta zuen itotzen bat gimen.
  
  
  Bultzaka manta ohe off bere oinez, bere aita, bere ospatu zion tinko. Reeva begiak ziren zabal, baina izan nahi zuela zirudien begira beste aldean zerbait gela. Une horretan, bazekien zuen arazorik izan zen.
  
  
  Zarata bat entzun bere. Segundo bat geroago, izan zuen identifikatu jatorria metalezko creak zetorren gela bat bezala zakarrez xuxurla... Norbait zen fiddling blokeoa. Nire Smith & Wesson zen goiko tiradera du nightstand batean ohearen ondoan, baina une honetan izan zen eskura, nire eskua. Apal zarata gelditu, jarraian, egin klik... eta orduan bere, konturatu nintzen ez dut astirik hartu pistola.
  
  
  Berea salto out bidea bezain laster brau atea ireki. Bi gizon bizardun, zuriz jantzita brodatutako kamisetak eta mihise galtzak antzekoa pijama gastatu gehienak Indioak, nabarmendu aurka argia datozen behera korridorean. Baina zer lortu me baino gehiago Suediar zen, labur-barreled pistola irmo batek turbaned zifrak.
  
  
  Pistola zen me at adierazi, eta ez zen ezer egin izan dut horri buruz. Atea itxi softly atzean bi gizon, eta abenduan gizon aktibatuta santuaren argia gelan.
  
  
  Zuen blinked at bat-bateko distira, eta ikusi ditut bi erasotzaileen nahian, modu bat aurkitu. Indartsuak ziren eta muskulu, beren bizardun aurpegiak expressionless, eta kontatu digutenez, bere bizarrak eta turbans ziren, bai Sikhs.
  
  
  "Arratsalde on, sahib," bat pistola esan zuen, eta zorion bihurtu grina lizuna bezala, konturatu zen Reeva eta I ziren biluzik, eta, beraz, are ahulagoak.
  
  
  Une honetan, txartel bakarra dela, ezin izango du jokatu zen azpian lo estalkia turismo eta enpresaburua. Bat laidotutako tonua, esan zuen, " Zein da istorioa?" Bat egin nuen keinu telefonoa hartzen, baina bat abenduan Sikh Indian mugitu zaharra telefono ondoan me.
  
  
  "Zer zentzugabekeria, sahib! zuen exclaimed, grinning. "Inork ez eman duzu baimenik mugitu, ez baita mem sahib," adierazi zuen, Reeva, nor dagoeneko bota azalak eta izan zen, kuzkurtuta azpian orriak.
  
  
  "Begiratu crates, Mohan," gizon batekin pistola esan zion bere laguna.
  
  
  "Bada, lapurreta bat, ez duzu ezer aurkitu merezi lapurretan," ih bere ohartarazi. "Besterik ez dut ordainagiriak. GUREKIN rupees, US dolar.
  
  
  Ez ziren harrituta guztietan. Ez guztietan.
  
  
  Baina hitz egin zuen, hasi zen kontzentratzeko, prestatzen, bere gorputza eta adimena bat bortitza eta undivided fusio. Azken aldiz gozatu zuen bat apurtu arteko misioak, Hawk tematu hartuz, bere ohiko atseden eta oporrak bidez joan intentsiboa prestakuntza epea perfektua bere gaitasunak gehien ezohiko forma auto-defentsa. Artean hainbat teknika hori zuen masterizatu, ez zen bat ere forma autogenic prestakuntza hori izan dut irakasten, gerriko beltz bat, bat "rette dan", txapeldun taekwondo, Korean bertsioa "kung"." Irakasleari ere trebatu me taekwondo. Formulario hau karate oinarritzen da erabilera indarra eta bultzada irabazi erabiliz gorputz osoa, batez ere, izterrak eta oinak.
  
  
  Beraz,, denean, bat, bi erasotzaileen hasi miatuz, nire gauzak eta buruz izan zen, agerian nire osoa pertsonala arsenal, prest nengoen lehenengo mugimendua egiteko. Imajinatu zuen bere burua bezala, udaberrian, gai salto inguruan zabor eta bota bere gorputza espaziora.
  
  
  Revu shoved bere eta salto off ohe, lurreratze bere heels bezala, katu bat. Bat gawk whizzed nire burua baino gehiago bezala hit solairuan. Mohan-en bazkide izan indartsu bat silencer bere pistola.
  
  
  "Nick ... ez! Reeva oihu, balitz bezala, eske ni ez borroka bat hasteko edo aurre egiten saiatu bi gizon.
  
  
  Baina ez nintzen joan alferrik edozein denbora gehiago.
  
  
  Mohan eta bere bazkide ez mehatxatzen neska, baina mugitu me norabidean, beren ezpainak kuzkurtuta bat datorren grina. Ih hortzak eta gomak ziren gorriz zikindu batetik heavy mastekatzeko da paan uzten. In the blinding argi ih lanpara, beren ahoan begiratu bloodied, balitz bezala, besterik ez zituzten amaitu zatiak haragi.
  
  
  "Duzu gutxietsi gaitu, sahib," sneered bat pistola. — Ezin dugu hil neska, baina nahi genuke oso lan ona egin duzu lehen."
  
  
  Ez zuen itxaron behar, ikusteko zer "lana" izan zuen kontuan. Bat goi-campal oihua "ki-app" hori berehala jarri bi gizon defentsa, bere, leapt bere oinak eta eraso. "Ulertzen dut-rio-cha-gi" - zirkular bat jaurtitzeko eta horrek guztiak Alenka da orekatua atzeraka. Ego kaleratu bere indar guciaz: eta kontzentrazioa izan zuen muster. Jarri zuen bere eskuineko oina eta hit helburuan.
  
  
  Bat izugarri gurgle lagunduta gimen gizon pistola; nire biluzi orpo zaionean ego eguzki plexus. Aire rushed bere ego birikak zuen bezala erori lurrean, arnasa gasping. Pistola zen, zintzilik bere behatzak, baina gisa planteatu zuen arma, sua, beste jaurtiketa, salto egin zuen, baino gehiago eta leapt at Mohan aurretik izan zuen kanpoan tira.
  
  
  "Ez izan beldurrik, anaia", xuxurlatu nuen bezala beste etsipenez saiatu har, nire hankak bota ninduen atzera. Zuen baino azkarragoa izan zen.
  
  
  Hemen, izan zen saria, bere ahaleginak noiz hasi zen praktikatzen taekwondo eta kung fu.
  
  
  Bere eskua altxatu zen balitz bezala, oinarri hilgarria "ma-nal-chi-ki", forma bat eraso duzula ikasi master primeran. Nire eskua mugitzen zen aire bidez bidean puntu jakin bat espazio bidean Mohan-en helburu. Eta nire gogor hatzekin ukitu oinarri ego sudurra, ez nuen behar, mediku-maila jakin gizona hilda zegoen.
  
  
  Zuen stabbed arabera pieza bat ume, hezur burmuinean, berehala hil da. Korronte bat odol gushed behera rta da ego, eta bere begirada bizitzera me... ondoren, ego-ren begiak lausotu bilakatu aurretik zabal-zabalik eta beirazkoa bezala, bi pieza beltz marmolezko. Bat zakarrez, choked soinu ihes bidez rta ego zuen bezala hit solairuan. Inerteak bezala trapu panpina bat, bere sudurra ezezaguna, gorria eta xehatu bezala zukua fruta heldua bat.
  
  
  Mohan jada ez zen bat "hiltzaile", "bat izan zen gorpua.
  
  
  Baina segundo batzuk hartu me off amaitzeko ego, ego konplize berreskuratu nahikoa saiatu itzultzeko erasoa. Bere, sentitu zion arakatzea solairuan zehar laño nire atzean, eta ez dut izan denbora bi aldiz pentsatu.
  
  
  Berea, prest izan zen berehala. "Hanna, dol, seth" ... bat, bi, hiru... I adimen pentsatu. Ondoren, bere ezkerreko ukondoa zen yanked itzuli bat terrible "pal-kuch chi-ki".
  
  
  Bere aurkari hit bere laño kokotsa azpian. Garrasi egin zuen, eta zuen inguruan aktibatuta, besterik begiztatu zer utzi zen perfektua multzo hortzak. Delako orain jaw zen erabat galdu, apurtu. Odol trickled behera Ego kokotsa eta lepoa, kalera bota bere inmaculada kamiseta. Beheko zati bere aurpegia zen literalki pieza urratuta; bruise bat izan zen, dagoeneko zabaltzeko bere cheekbone bere begiak.
  
  
  Gizona saiatu hitz egiten, baina ez zen bakarrik muffled soinu inguruan ego rta; baina aurretik ego ezin dionean, bere kanpo, lortu zuen trigger tira pistola. Jaitsi egin dut aurrera, lurrean etzanda, denbora luzez. Beste handi-caliber gawk whizzed azken bi hazbeteko aurrean eta sartu danbateko kontrako horma. Bat izan zen, anaglifoa-eyed dum-dum izan gut bat bezala, pertsona bat berria hiltzen oilaskoa prest frijitzeko. Gizona zutitu eta babesaz ate aldera.
  
  
  Aurretik izan zuen sua, beste bat bidez bere infernuko balak, bere sigi-saga joan behera lerro hori arduratzen elkartzen niretzat, bene-benetan, egunero. Baina izan zen joan aurretik izan zuen snatch pistola atera Ego-en eskuetan. Zuen rushed korridorean sartu eta ikusi mehe bat mendi odol eta entzun heavy nahastu metalezko eskailera muturrean du uncarpeted korridorean.
  
  
  Ondoren, itzuli zen bere gelara eta bota prakak litzaidake zuen ezker ohearen ondoan. Reeva niri begiratu zabal, begiak ikaratu. Hey, esan du. "Ez izan haserre, mesedez! - Saltzen denean oihalak, ez da beti baden lehiaketan.
  
  
  "Ez zuen barre. Bere,utziz bere bakarrik bloodied irudikatu zuen behin gizon bat izan da.
  
  
  Ondoren, ran zuen bere gela inguruan. Inork ez du ikusi zion atzetik erasotzailearen. Zuen hura harrapatzeko, zeren orain dela Mohan hilda zegoen, ez zegoen modu jakin izan zen, bada, benetan on Della. Nik ez dut uste ziren vulgar lapurrak; erakutsi zuten goi maila arruntak baino gaizkile.
  
  
  Izan zen ziur ez ziren jarduten pean ilusioa dirua eskatuz. Zerbait izan da bertan behera gelditzen nire buruan, zerbait ezin dut artikulatu garai hartan. Izan zen bezala, beste arazo bat... zerbait egin me hausnartu, zer Hawke zuela esan zidan. Posible al da norbait dagoeneko agerian nire identitatea dut geroztik iritsi da India turismo bisa? Galdera asko joan izan liteke erantzunik bada, ez zuen harrapatu Mohan-en konplize.
  
  
  Hotel lobby zen ia hutsik ageri da, eta gauean administrari zen lotan kontagailua. Nabaritu zuen oso azkar mugimendua atzean gortinak hori ezkutatzen handi kristalezko ateak liderra kanpo, patio eta lorategi. Oinutsik, zuen rushed karpa, bultzatu ih alde batera utzi, eta korrika sartu ilun lorategian.
  
  
  Belarra zen, hezea eta hotza underfoot. Ilargia zuen desagertu atzean pila bat lainoak estaltzen zuen bere aurpegia laranja. Orduan ikusi nuen hausnarketa lainoak igerilekua, non egin zuen ospetsua igeri aurretik bilera Reeva eta afaria izatea berarekin. Desagertu dira clink betaurreko, erritmikoa mugimendua kulunka, eta guttural oihuak kale-saltzaileek.
  
  
  Orain ez zen bakarrik nire arnasketa soinua, taupadak nire pultsua. I crept aurrera zentzuz, nire zentzumenak straining edozein mugimendu, edozein zarata hori litzateke baimendu me aurkitu nire harrapariak... aurretik aurkitu zuten.
  
  
  Bere bizkortasuna, ez zuen denbora marrazteko bere pistola. Beraz, izan dut bakarrik fidatu, nire adimen eta nire eskuak. Nahiz eta ez baduzu fidatu behar, zure adimena eta eskuak denean bat aurkituko duzu isilarazten pistola zuzendutako bizitza.
  
  
  Nire irakaslea zekien me by goitizena "Chu-Mok", eta horrek esan nahi du,"Ukabila" Korean. Baina, une horretan, ez nuen denbora zer jarri nintzen ikertzen praktikan. Guztiak lasaia izan zen lorategian. The banyan hostoak bakarrik swayed apur bat, ilundu zati itxitura beren erraldoi enborra.
  
  
  Zuen zukeen ikusi aztarnak Indian odol denean nabaritu zuen bat-bateko flash, jarraian amorruz beres bat hilgarria bala. Garai honetan izan zen me duten oihu. Gero ekarri dut bere eskuan nire ahoa, bere gawking begiak scratching nire sorbalda.
  
  
  Bat izan zen, azaleko zauria, baina ziztatu gaizki. Stahl gritted bere hortzak eta itxaron, sentimendua baino ahulagoak inoiz. Gunslinger, ordea, ez zuen nahi hartu, edozein aukera gehiago eta espero me eraso zion mendeku.
  
  
  Hasi zen martxan aldera hesia. Ziurrenik nuke exekutatu ondoren zion, gehiegi, ez dut ez duelako nahi utzi zion ihes gabe irakaskuntza ume, ikasgai bat. Antza denez, ez zuen berreskuratu tratamendu ego eman zizkion eta handik gutxira aurretik, beraz, askoz beraz, zuen jauzi mugan zehar horma harrigarria arintasuna. Mugitu zuen gehiago nahi katu bat, giza bat baino. Baina mina izan arren, bere besoa, berea sentitu bezain mugikorra. Hartu zuen, igo horma gainean, eta lehorreratu oinutsik adabaki bat legar. Beste dei soinu lehertu nire belarriak, baina ez zen bat gunshot.
  
  
  Indian zuri bat durbantean kudeatzen iristeko scooter aparkatuta amaieran gravel road atzean hesia. Motorra roaring, scooter bota kanpoan, eta Indian ere ez atzera begiratu. Dut, agian saiatu kazkabarra taxi bat edo bike taxi, baina banekien gizon pistola jada desagertu sartu labirinto alleys hirian.
  
  
  Beraz, horren ordez, jarraitu orain itxuraz futile ehiza, joan zen atzera hesia eta clung bi egurrezko zutabeak, eskalada baino gehiago da berriro. Denbora honetan, jarri zuen ahalegin gutxiago. Belarra zen benetako erliebe nire oinak, berriz, legar. Joan zen igerilekua, garbitu bere eskua, eta zeharkatu belarra, slipping isilik sartu lobby.
  
  
  The atezaina esnatu bere loa, eta horrek, zalantzarik gabe onartzen bi Indiar etorri nire gela ari konturatu gabe. Hala ere, ez nintzen joan errua ego gorpua utzi bere goiko eta behar dut kentzeko. "Insomnioa, sahib?" galdetu zidan, lurrazpiko zuen bezala, poliki-poliki zutitu. Ondoren atxikia zuen kontagailu baino gehiago, me emanez bat deflected begiratu... izan Ere, berea bakarrik izan zen bere prakak. "Bidali dut batzuk lo egiteko pilulak duzu, ez dut?"
  
  
  "Eskerrik asko, ez da beharrezkoa," I gaitzetsi, estu irribarre.
  
  
  Bada nabaritu zuen luze, odoltsua scratch utzi zidan, Sikh bala zuen, alegia ez zela ezer gertatu. Jarri dut nire eskuak, nire poltsiko eta ibili igogailu gabe edonork ikusten me. Ez dut sentitzen lotsatzen, axola duzu; baina nahiago dut ez atentzioa. Borrokalaria 3 Zenbakiko bat aurkitu behar izeneko gizon Shiva telefono bidez.
  
  
  
  2
  
  
  Reeva Singh ez zen han me laguntzeko garbitu nire gela.
  
  
  Atea nire logelak zen ajar, nahiz eta inor ez zen atzean ezkutatzen jarraitu, eta lan eta Mohan eta bere bikotearekin ego zuen eten. Gela hutsik zegoen ezik izoztuak gorpua gizon litzaidake zuen hil bat karatea kick. Indian arautuko bere besoak eta hankak zabaldu bitxi bat posizioa, ia murgilduta bat putzu ilun odol hori izan zen oraindik ere zabaltzeko.
  
  
  The rumpled mantak erakutsi zuen litzaidake gehien gastatu arratsaldean berarekin eta Reeva. Antza denez, neska lortu elikatzen eta irristatu out gela aurretik inor gelditu izan bere. Ez nintzen ergelak nahikoa uste, nahiz eta bigarren hori zenbatu izan dut on, bere isiltasuna. Erabaki zuten, beraz, aldatu bere hotel hurrengo goizean. Ez zuen nahi inor New Delhi Polizia etorri zidan eta galdetu zidan galdera. Zuen zukeen erantzuteko gehiago datza babesteko bere estalkia.
  
  
  Baina alde batera utzita buruz kezkagarria Reeva Singh, ez zuten, nahiz eta jakin zen bada jarraitzea bere ahoa itxi edo ez, berea izan kezkatu Mohan. Jakina, lortzean ego nire gela ez zen erraza, batez ere, bere hotel saihestu edozein zarata gastu guztiak. Zorionez, gainerako gonbidatuak izan ziren, dagoeneko soinu lotan. Ate bat, ez guretzat ireki nuen bezala arrastaka bere gorputza behera hutsik korridorean. Ez ikaratu aurpegia ikusi ahal izango nire gorri-rimmed begiak, nire zauritu besoa, edo nire odoltsua zama.
  
  
  Ego pawned aurrean igogailua eta aurkitu zer behar dut nire prakak poltsikoan. Altzairu pala nire labana bat izan dela frogatu oso erabilgarria gailu; izan ere, Della en labana, gai izan nintzen atea ireki eta blokeatu kabina goiko solairuan, libre uzten igogailua ardatz, bota gorputza zenbait dozena metro behera.
  
  
  Hau izango da Mohan-en betiko atseden-leku.
  
  
  Dagoeneko zen burua eta sorbaldak airean, gainerako bere ego gorputza prest azken bultzada sakon sartu pit ondo, zenean ikusi zen zerbait egin dit salto egiteko baimena bandera. Mahuka bere Indian kurta izan dira bildu gisa bere gorputza arrastatutako behera aretoan, eta orain ikusi nuen zehatz-mehatz bat ez nuen nabaritu aurretik.
  
  
  Izan zen, tatuaje bat egin ezabaezin urdina tinta hori nabarmentzen da argi eta garbi, nire forearm; eta orduan konturatu nintzen zela marrazki bat, nire susmoak baieztatu ziren. Tatuaje bat izan zen, coiled-gora, errege cobra exekutatzen besoa gora tipikoa eraso posizioa. Ziri-formako helburu eta hegaldia hizkuntza galdu ziren Mohan-en izoztutako haragi.
  
  
  Eta, beraz, Cobra agertu. Bidali zuten Mohan eta ego konplize ziur Nick Carter ez busti ih sekretua erakundea. Bakarrik plan huts egin du. Bi eragile izan zen hilik, eta beste bat hautsi aurpegia ez dute denbora edozein informazio lortu, ez, nahiz eta txikienak froga benetan izan dut, Borrokalaria No. 3, agente zerbitzua AIZKORA.
  
  
  Puntu bat nire alde, pentsatu nuen, tugging mahuka of the dead man-en kamiseta eta ostikoka gorpua. Mohan-en gorputza izoztuta hegan behera, off itzulerako horma ilun igogailua ardatzaren. Bere, entzun zion iristeko bere azken helmugara... ez zen kolpe bezala, gorputz bat jaitsi zen. Bada Shiva oraindik ere ezin lagundu, emu, ez litzateke ezer ez da aurka.
  
  
  Arazoa zen oraindik dut ez jakin, gisa ferret, bada hau pertsonaia misteriotsua da inoiz existitu, garuneko pean jarduten estalkia Cobra bat, bat aukeratu zentzu tiraka kateak hau nazioarteko sarea.
  
  
  
  Trafiko mugitu poliki-poliki bidez Nehru Parkean. Nahi throng autoak, bizikleta taxiak, scooterretarako, eta bizikletak, zuri zutabe Connaught Zirku ikusi throng oinezkoak bezala isila sentries. Gizon zuri zabal galtzak eta zuri "kurtas" ez ziren askoz desberdinak arropa Mohan eta ego sputnik, ibili azkar, serio eta complacently. Black-haired emakume bilduta bere burua" saris", beste batzuk zetazko tunikak eta apala" churidar " (galtzak egokitzen diren inguruan orkatilak eta gerrian). Dute guztiak bat eratu nahastu epaileak, eta premiaz zentzu bat haien gainean zintzilik, eta, aldi berean, zain.
  
  
  Baina baino gehiago toki eta soinuak hiria, baino gehiago exotikoak giro hori beti egin New Delhi berezia hiria, nire interes zentratu zen gauza bat besterik ez.
  
  
  Nahi Shiva.
  
  
  "Zuk diozu zure Zerbitzu bakarrik buruz entzun Cobra, ez zara?" Galdetzen nion, pertsona eserita zehar ni dugu, bai sipped menda tea bat kale cafe parke gertu.
  
  
  Goiz hartan, harremanetan jarri nintzen Indian Sekretua Zerbitzua. Nire "harremanetan jarri" bat izan zen, Zerbitzu Sekretu ofizial nor zen bereziki gomendatzen da niretzat. Tapia eta leturia Anand zen gizon bat buruz nire adina, baina mehe eta haggard, zorrotz eta sarkorra begiak, oldarkorra adierazpen bere aurpegia... adierazpena, norbaitek nork daki guztiak joko-arauak, eta ez du axola dira, bada, vile edo ez. .
  
  
  "Entzun al duzu Cobra?" — Zer da? " galdetu zuen, frowning. Planteatu zuen kopa, bere ezpainak eta luze bat hartu zuen zurrutada tea jarraitu aurretik. "Noski, Jauna Carter. Dugu entzun Cobra... inguruan Kashmir arabera, Kalkutako, Madras, Bombay... guztiak baino gehiago, gure herrialdean. Non daude istiluek eta mutinies, ez da beti bat Cobra.
  
  
  "Eta Shiva?" Dut azpimarratu.
  
  
  "Ikusten duzu hau?" Anand, erantzun seinalatuz azalera aulki, oso distiratsua egurrezko apal. "Ez da leuna, shapeless, ikusten?
  
  
  Zuen nodded bere at.
  
  
  "Beno, ondoren, ulertzen duzu denean esango dut bere Shiva da shapeless gabe, aurre egin gabe, nortasun bat, Jauna Carter. Atxikia zuen aulki gainean eta begiratu me at erdi-itxi begi beltz. "Besterik ez da izen bat maileguan gaizkia jainko, nahiz eta gurekin IISA, Indian sekretua zerbitzua.
  
  
  Eta bere ahotsa da abiapuntua, leku berean, non eguna izan zen aurretik... bakarrik hotel desberdina da. Hawk onartzen me kontaktua egiteko Indioak, nahiz eta berak aholkatu zidan ez oinarritzea ih laguntza.
  
  
  Ez zen zurrumurrua dell bera dela mistletoe Indioak deitzen da " traizio." Nahiz eta bere egoistic lankide izan ziurtaturik Hawke handiena diskrezioa, ez zen puntu ez ateratzea alferrikako arriskuak, batez ere, nire bizitza eta arrakasta nire eginkizuna izan ziren jokoan.
  
  
  "Ahal izango dut galdetu zergatik zure gobernuak, beraz, irrikaz aurkitu gure Shiva?" Anand esan zuen, tonu berean, zentzuz eta kontu handiz ordezkatu.
  
  
  "Heroina", esan nion. "Hamar milioi-dolarraren zama aritzeko estatu Batuetan. "Ez nuen uste dut agerian litzateke nire helburuak gehiegi bada buruz hitz egin nion benetako arrazoia, hots, saiatzen nintzen traza iturri ahotsa impersonations eragiten duten izua nazioarteko diplomazia azken hilabeteetan, mehatxatzen lurrean bakea.
  
  
  "Ah, bai, drogak dira benetan txarra enpresa! Indian irribarre egin eta hasi zen jaiki. "Mesedez, barkatu, minutu gutxi batzuk, baina behin betiko izango dut deitu nire ikuskatzaile. Agian eman dezake berak niri buruzko informazio gehiago Cobra.
  
  
  "Jakina", esan nion. Anand bultzatu atzera bere aulki eta zehar ibili terraza.
  
  
  Ikusi nuen hura desagertu zen arte barruan. Ondoren begiratu zuen behera behealdean kopa, ia regretting ez zuen inoiz irakurtzen ikasi patua batetik tea hostoak. Nork daki, bada, ikasi zuen da, zuen litzateke gaur egun aurreikusteko gai arrakasta edo porrota bere egitekoa.
  
  
  Atxikia zuen atzera, eta utzi bere begirada deriva zehar ibilia terraza trafikoa duten zauria inguruan Connaught Zirkua. Han izan ziren, beraz, galdera asko, eta, beraz, hutsuneak asko itsasoa, hori izan nahi dut asko egin frolicking edozein aurrera egiteko. "Gehiago tea, jauna?"
  
  
  Zuen ikaratu zen ikusteko zerbitzari bermaturik baino gehiago kafea taula. "Ekarri bi," esan dut, seinalatuz Anand-en hutsik kopa.
  
  
  "Bi menda-te, — zerbitzari esan zuen. "Ezin dut eskaintzen Pakora, edo ez jaun saiatu nahi sinadura Indian plater, bat haragi bear izeneko samosa?" Bikainak dira, sahib.
  
  
  Eman zuen bere bat baiezko nod, apur bat baffled ego-bultzatutako planteamendua. Gizon bildu hutsik betaurrekoak, eta zuen bezala, aktibatuta atzera joan sukaldera, neure burua aurkitu dut begiradak bere biluzi beso shock. Ez nuen denbora begirada luze, baina nik ere denbora nahikoa izan dadin, zein izan zen inprimatuta nen.
  
  
  Bat coiled cobra da, zerbait hori ez da erraz ahaztuko! Bultzatu zuen atzera bere aulki eta salto egin zuen bere oinak.
  
  
  "Kuda, neurrira hartu da, non da Anand?" - Pentsatu nuen, nire bidea egiten taulen artean. The clink plakak zeharkatzen, nire belarriak, screech hori nahasten honking adarrak eta soinuak inguruan autoak kafea eta Nehru Parkean. Baina, gutxienez, ez nintzen bezala kaltebera gisa izan nuen bart, noiz izan nuen neure burua defendatzeko aurkako bi Sikhs duten litzaidake sartu nire hoteleko gelan.
  
  
  Sorbalda zorrotik zuen egiten zen nire maitea Wilhelmina, the .38 Luger gorde dit hainbeste etsi egoerak, baino gehiago gustuko dut gogoratzen. Eta kasu horretan, pistola bat ez zen nahikoa, izan nuen Hugo, nire stiletto, sheathed pean nire kamiseta mahuka.
  
  
  "Ba al dago zerbait nahi duzun, sahib?" Bat zerbitzariak zuri jakak galdetu zidan.
  
  
  "Telefono", esan nion.
  
  
  Zuen adierazi biraka ateak liderra gelan sartu. Niri deigarria da hori Anand luzeegia hartu zuten telefonoz. Hau, gainera, tatuaje nabaritu dut on zerbitzari besoan, egin deseroso sentitzen me.
  
  
  Aurkitu zuen bere telefono, argibideak jarraituz gizon white jaka, lerro bat beltza eta zaharra mugikorrak sortu ezker aldean korridore estu. I azkar begiratu inguruan eta nabaritu seinale bat egun nire eskubidea. Agian, berea izan zen, urduri egiteko arrazoia jakin ez, agian, berea, kezkatuta buruz ezer ez.
  
  
  Beno, ez zen modu bakarra ziur.
  
  
  Irrist egin zuen bere eskua bere azpian argi udako jaka, bat sentitu reassuring ukitu Wilhelmina en hilt, eta joan zen behera korridorean gizonen gela. Igarotzea hutsik ageri zen. Atea ireki, jarri zuen bere eskuineko oina aurrera.
  
  
  Atea irekita creaked, aukera ematen dit begirada azkar sartu beltza-eta-zuri mosaiko bainugela. Ez dirudi inor ez dago. Aurrerantz zapaldu zuen, uzteko atea zabalik dantzan nire atzean. Xuxurlatu nuen, " tapia eta leturia?" - Aldatzen gela itxi ziren goizeko hiru arratsaldean.
  
  
  Itxaron zuen bigarren bat eta, ondoren, bere izeneko berriro. Erantzunik ez. Isilik katu bat bezala, eta zentzu heightened bat beldurra harrapatuta ari da, luger bere bota bere zorrotik eta flexed bere trigger hatz apur bat. Gehienetan, modernoa Lugers bat izan bereizten eragin; baina Wilhelmina aldaketa izan zen, batez ere, niretzat arabera guys AIZKORA lab egoitzan Washington-en. Katua zen prest off joan bezain laster bota zuen katua.
  
  
  Joan nintzen lehen komuneko ezker. Enpresa grip on metal kudeatzeko, bultzatu zuen atea ireki eta itxi bezain azkar. Lehen aldagela gela hutsik zegoen, izan zen bigarren. Eta hirugarren, leaning apaldu toilet seat, arautuko motionless, lifeless gorputza tapia eta leturia Anand.
  
  
  Ospatu zuen bere eskua altxatu eta ego-burua. "Bastards! zuen hissed pean bere arnasa. Anand-en begiak zabal stared atzera me at. Ran zuen bere behatzak baino gehiago ego betazalak, beraz, ezabatu harritu adierazpen utzitako heriotza giza ego.
  
  
  Lerro mehe bat, orain morea, markatu ego lepoan. Deadened kimu, ondorioztatu dut, aztertzen bruise. Askatu zuen, lepokoa, Ego-en kamiseta bat lortzeko hobeto begiratu bruise, eta ikusi markak bi txiki-txiki punctures, bat baino gutxiago hazbeteko gain. "Baina zergatik?"galdetu zuen berak. Argi dago, Anand zen gisatua hildako delako, ego, hizkuntza zen zintzilik rta; baina horiek markak lepoan zirudien izan utzitako hortzak suge bat.
  
  
  Aspaldi, artean misio bat eta beste, gertatu dut irakurri buruzko hainbat liburu herpetology, zientzia narrasti. Eta berak badaki hori erreakzioak venomous suge ziztadak normalean hasteko ordu laurden bat edo ordu erdi ondoren ziztadak.
  
  
  Ashoka Ananda pixka dragon, baina honek ez zuen heriotza eragin ego: agian, zeinu horiek ekarri abisu bat edo bat irudikatzen erlijio sinboloa. Gauza bat argi zegoen: ez zen gelditu joan ez jakiteko.
  
  
  The luger kendu eta slid out inguruan cockpit. Komuneko zen oraindik hutsik. Bada dut burutik atzera bidea izan nuen aurretik, I litzateke, zalantzarik gabe, izan sartu exekutatu zerbitzari. Orain arte bezala, ezin izan zuen, esan zuen, ez zen bakarra lan egin duten tabernan, zati Cobra erakundea.
  
  
  Eskatu zuen egiteko beste modu bat out. Beira leiho bat baino gehiago portzelana konketa begiratu baino gehiago hautsez bide Nehru Parkean. Igo zuen ertzean baino gehiago hondoratzea eta begiratu. Leihoa ireki atzealdean cafe, ikusmena, mezenas eserita terraza, non zerbitzariak, tatuaturik edo ez, itxaron mahaietan.
  
  
  Ireki zuen leihoa grate bat stiletto eta altxatzen da, unhooking herdoildu metal amu markoaren.
  
  
  "Ez dira modu hobeak atera, sahib.
  
  
  Beranduegi da snatch Wilhelmina orain. Zuen bere burua jiratu eta ikusi grinning aurpegia zerbitzari bat pistola batekin. "The .22 Beretta zen zuzendutako squarely nire begiak. Ziren txiki-caliber arma, baina berak bazekien Berettas nahikoa ondo ezagutzen nola arriskutsua izan dute hurretik.
  
  
  "Besterik ez zuen eskatzen ari aire freskoa batzuk lortzeko," azaldu dut.
  
  
  Ez zuen irribarre, besterik haizatuko pistola me at, seinaleztapena, ni goratzeko, nire besoak, nire buru gainetik, eta salto off konketa. Izan zen bat eskuan Beretta me at adierazi. Guztiak egin behar izan nuen zen onartu ego gonbidapena. Bere, lehorreratu solairuan eta begiratu zion. Begi-bistakoa zen izan zen, urduri, aurrera begiratu bere begietan, zirudien zuen esperientzia gutxi, hala nola, egoerak.
  
  
  "Pentsatu nuen Indiarrak ziren bat abegitsua", esan nion. "Uste dut nire beste bat baino ez dago" -, eta berak bere burua aktibatuta aldera armairutik, non Anand-en gorputza aurkitu zuen, bere - " istripu bat izan."..
  
  
  "Gauza bera gertatuko duzu, sahib, "zerbitzari chuckled hartuta, urrats bat aurrera, beretta orain zuzenduta nire bizitza. "Laster, seguruenik dugu entzun handi bat crash kanpo, terrible bat nahastea. Han izango da, beraz, askoz zarata hori izango da ito gunshot.
  
  
  Beraz, ez zen bakarra Barr nor zen Cobra konektatuta. Nola bazekiten non aurkitu me, eta nola bazekiten buruz Anand — bi erantzunik gabeko galderak gain, beste batzuk dut metatu zen.
  
  
  "Benetan?" Erantzun nion, egiten Aryans barre. "Gomendatzen dut errepikatu duten polizia atzean duzu."
  
  
  Eskuineko izan zen.
  
  
  Zerbitzari zen esperientziarik, berria, lan mota hori, eta ez du, nahiz eta jakin zahar hau trikimailu. Aurretik izan dut amaitzeko nire esaldia, aktibatuta zuen bortizki aurre egiteko existitzen ez den polizia. Eta split bigarren batean, berea izan zen ekintza.
  
  
  Zuen jauzi aurrera eta zaionean zerbitzari lepoan. Garrasi egin zuen bezala, bakarra nire zapata hit ego collarbone. Apaldu zuen bere hanka eta entregatu konponezin bat utzi kolpe emu en barea. Beretta hegan urrun gizona estutu genukeela leku batera bere eskua, eta vomit dripped alboetan behera rta ego.
  
  
  Gisa jaitsi zuen aurrera, zuen bertan jaso bakoitzean tribu eta slapped bere ego aurpegia berriro. Entzun dut bere gritting nire hortzak une honetan, nire rta ego ukitu tribu bakoitzean. Gizon slid solairuan. Kanpo bainugela, ontzi-garbigailua rattled deafeningly, jarraian triki platerak.
  
  
  Jakina, hau izan zen plan bat diseinatu ito jaurtiketa ekarri zidan. Hartu zuen beretta eta beteak sartu pare bat lihozko galtzak nahikoa handi bat ezkutatzeko pistola.
  
  
  Ondoren, harrapatu zuen gizona ilea eta bere burua altxatu ziren balitz bezala txotxongilo bat bere kateak moztu. "Ez duzu itxura ona, gizon!" I exclaimed baxua, ahotsa.
  
  
  Mumbled zuen zerbait ezin dut entzun, tu atera odol eta hautsitako hortzak, smearing bere kokotsa. "Non dago?" - sakatzen da. "Jakin nahi dut non aurkitu ahal izango dut zure boss.".. Shiva.
  
  
  - Shiva... Shiva desagertu, " zerbitzari muttered, zintzilik bere burua. Gizon begiak itxi, eta bere ahoa hasi zen mozketa.
  
  
  "Uste berriro," I hissed, biltzeko, nire eskua. Bere behatzak bat eratu harpoon-formako zulatu izeneko penn Kolonia eremu gee-roo-ki, zein izan zen ustezko loosen emu en hizkuntza. Eta egin du ego-zabalik bere mina-begiak lausotu.
  
  
  Beste bihotz-rending gimen lagunduta eragina. Baina hori bastardo ez zen pentsatzen hil Anand, beraz, ez nintzen umore ona izan Samaritan. Itsatsita zuen emu en azazkalak azpian bere betazalak, estutuz bere eyeballs.
  
  
  Zerbitzari recoiled, dardarka dardaratia. Ego target hit solairuan, baina, ondoren, bigarren bat da, gainean salto egin zion, thrusting emu en behatzak sartu atzera bere begiak. Zuen izan itsutu bere ego bizitza. Baina izateaz gain mugitu heriotza Indian agente bere hotel, lortu erreuma.
  
  
  "Esadazu: non da Shiva?" - errepikatu da.
  
  
  Bat izan zen desatsegina ikusmena; gizonaren ezaugarri ziren desitxuratu beldurra eta mina. Bere aurpegia eta aurrean bere kamiseta ziren dagoeneko bereizezina, ziren busti odol eta vomit, bere begiak litzateke pop-out beren entxufeak, ezin izan zuen arnasa.
  
  
  "H - h -" groaned zuen.
  
  
  "Non da zuen aretoan?" Snapped dut. "Non?"
  
  
  Baina aurreko jotzen dituzten gain "thumb begia" teknika postuan ego atera rut. Zerbitzari atxikia atzera eta saihestu fisiko oinazeak, aukera ematen du bere burua off deriva olvido sartu.
  
  
  Kendu zuen bere behatzak, eta bere betazalak itxita baino gehiago, bere begiak. Bere ego saiatu berpizteko bere dardarka bere bortizki, baina pertsona konorterik gabe eta horrexegatik sartu itzal bat berak. Zuen buruz izan zen, arrastatu bere lifeless gorputza sartu armairutik, jarri zuen bere burua ur azpian eta ekarri bere ego itzuli kontzientzia, noiz entzun zuen soinua urratsei. Norbait zebilen aretoan, epigrafe bainugela atea.
  
  
  "Nirad?" Ahots bat deituak.
  
  
  Esan beharrik ez, Nirad ezin izan du erantzun.
  
  
  Denbora honetan, ez zuen utzi bere burua harrapatu off guardia. Joan zen konketa eta igo on portzelana ertzean; leiho markoaren litzaidake zuen loosened lehenago zen ajar.
  
  
  Bultzatu zuen leiho markoaren aurrera bere eskua askatu. Kanpo bainugela atea, bat kezkatuta ahots oihu Nirad berriro.
  
  
  Zorionez, leiho handi zen nahikoa egokitzen bidez. Laguntzeko beira panel alde batetik, zuen hopped behera kalera terraza eta peered atzera komunera sartu.
  
  
  Atea swung ireki, eta bat hartu nuen irudi mentala aurpegia behera staring at Nirad en bloodied gorputza urratu. Bat izan zen ohituta aurpegia, bat Ego inoiz ikusi aurretik. Baina banekien ikusiko nuke gazte Indian, berriro ere, nor izan zen staring incredulously at Nirad en motionless figura une hartan... eta, ziurrenik, etorkizun hurbilean.
  
  
  
  
  3
  
  
  "Erraza da, nahiz eta Mendebaldeko behatzaile detektatzeko benetako esentzia Jainkoaren bikoitza enkarnazio Shiva-cobra. Ondorengoak pre-vedic jainko, hau oso antzinako kide Indian trinities behar da, azkenean, egon lotutako phallic sinbologia. Izan ere, ego ikonografia, beti aurkituko dugu puztuta kanpaia bat cobra bat erasotzeko posizioa. Beraz, ez da harritzekoa Shiva da, oso maiz deskribatu arropa guztiak baino gehiago cobra larruak, belarritakoak ere egin larruak, bat propitiating kablea eta inguruan gerriko bat bizi sugegorriak..."
  
  
  
  Itxi zuen liburua eta peered bidez liburutegia leiho, hauek zabala harrizko eskailera buru-terraza kafetegiaren ondoan Nehru Parkean. Inork ez nabaritu nire azkar irteera inguruan atzera club.
  
  
  Ez nuen espero Nirad bazkide to scream, eta eskuineko izan dut hori buruz. Ezta ikusi zuen edozein anbulantziak edo polizia autoak eszena iristen biltzeko tapia eta leturia Anand-en gorputza. Turista eta enpresaburu etorri eta joan. Barra exekutatu jarraitu etenik gabe, eta, bere talaia batean Connaught Leku liburu-denda, ezin izan zuen, nahiz eta ikusi Nirad-ren konplize, gazte bat Indian gizon zerbitzari bat da uniformea.
  
  
  Gisa Nirada, egos ez dute ikusi gurekin zutik edo etzanda edozein lekutan. Beste ego ziurrenik ekarri bere ego batzuk gela pribatu edo jatetxea, beraz, ezin da berreskuratu. Zalantzarik gabe, buru-agentzia buruz zekien bigarren mailako jarduera, bere langile, bestela zerbait ezohikoa izan litzateke nabaritu.
  
  
  Edonola ere, zuen zehaztu zen behaketa mantentzeko arte bat edo bi zerbitzariak lanean gelditu. Nirad "ezker" aurretik izan zuen edozein informazio lortu zion. Beraz, ez da baliozko beste froga, web beruna jarraitu zen zaintza bi Cobra hitmen.
  
  
  Ez nintzen ergelak nahikoa dela uste dute eramango litzateke me agur bero bat, pertsonaia misteriotsua, baina I zen nahiko ziur behin mekanismoak ezarri ziren mugimenduan, Shiva, bada, zuen benetan existitu, litzateke, azkenean agertzen dira.
  
  
  Beraz, jarraitu nuen asmoa hori izan dut oso interesa liburuak bistaratzen denda, eskubidea sortu erosi bolumena Indian narrasti hori izan zen ikasten da. Denean, azkenik, berea atera bookcase, berea ezkutatu itzalak, bihurtu saiatzen ia ikusezina. Ez ziren nahikoa turista hurbil, beraz, ez nintzen bezala izpirik. Azken gauza behar zuen, ez zen arreta erakartzeko.
  
  
  Urte asko igaro ondoren, zerbitzatu bere ARMADA, konturatu nintzen pazientzia da gehien erabilgarria bertutea. On dell bera bezala, iluntzean hasi zen erori zerua, azkenik, I ikusi nire gizon irteten kafea. Dute ondorengoak zabala harrizko eskailera, poliki-poliki, urratsez urrats.
  
  
  Gizon gazte bat, tolestuta baino gehiago Nirad en bloodied forma, liderra zen bere laguna. Nirad begiak ziren, begiak itxita; ego burkideak ekarri ego balira bezala zuen itsu. Orain arte bezala, arduratu zen, zerbitzari-en behin-behineko itsutasuna ekarri Cobra bat izan gutxiago agente.
  
  
  Hartu dut urrats bat aurrera eta mantendu nire begiak bi horiek, beraz, ez lukete irristaka nire behaketa ondoren egun osoa igaro dut bere zain. Connaught Lekua izan zen, beteta langile eta idazkariak datozen etxeko lan. Izan dut buruz zeharkatu plaza jendez gainezka denean bi nire gizon egin bat-bateko keinu; baina ez dut sentitu zen ikusi nuen beste Nirada bat gelditu bizikleta-taxi eta utzi bere bazkide egoitza estu autoa.
  
  
  Gazte Indian haizatuko bere eskua, eta motordunen taxi murgildu erreka zorrotz batekin rumble. Gizon gazte bat batera griffin begiak bakarrik zutik espaloi gainean bere burua jiratu nire norabidea, antza denez, ez dakizu zer egin.
  
  
  Izan zen, bada, undecided, ez zen.
  
  
  Atzean ezkutatu nuen zuri zutabeak, ikusteko zain, zer egingo zuen. Beste une indecision zuen, eta, azkenik, urratsez urrats off espaloia. Jarri zuen bi hatzekin bere ezpainak eta utzi bat goi-campal txistua gelditzeko beste bike taxi.
  
  
  Zerbitzari izan zen, oraindik ere jantzita, bere uniforme zuri galtzak, baina berak aldatu zuen bere jaka. Horren ordez, nen bat jantzita ilun open-necked kamiseta. Zerbait metalezko dirdira bere lepoan, islatzen ilunabarra dirdira bat bezala ispilu. Gizon gazte bat bat lortu tricycle eta gidari zapaldu gas pedal, honako trafikoa inguruan Nehru Parkean.
  
  
  Ez nuen alferrik edozein denbora gehiago.
  
  
  Bat baino gutxiago bigarren izan zen, geldiarazi, eta esan beste taxi-bistatik galdu gabe zerbitzari.
  
  
  Noiz izan zen ramshackle auto zahar, zuen shoved wad fakturak sartu gidariaren alde batetik, ez du ematen zion denbora objektu.
  
  
  "Jarraitu nire laguna ez dago," agindu dut.
  
  
  Gidaria, bideratua lehen dirua emu eman zuen bere, eta, ondoren, bizikleta gainean taxi hori zerbitzari gelditu zuen minutu bat baino gutxiago ago, ez izan zalantzarik eta obeditu. Hartu zuen aurrean lane, eta atxikia zuen eserlekua sartu, mantenduz bere begiak on bike taxi hori espero zuen me hartuko luke urrats bat hurbilago iheskorra eta misteriotsu Shiva.
  
  
  Orain arte, dena zirudien ondo joan, neure buruari esan nion, ziur camarero ez zuen ikusi me zain bere kanpo-barra edo sartzea taxi bat jarraitu zion. Esan nion gidariari abiadura arte ginen bakarrik hiru autoak kanpoan gazte zerbitzari.
  
  
  "Non dago nire beste bat joan?"
  
  
  Batetik Connaught Leku, buru dugu bidean Connaught Zirku bihurtuko bat kalezulo liderra kanpoan New Delhi Mall. "Herri zaharra," gidariaren azaldu. Ondoren, niri eman zuen begirada azkar eta gehitu, " Egin zuen rob duzu, sahib?" Bada ez, ez dut poliziari deitu...
  
  
  "Ez, ezer ez duten bezala," Ego ziurtatu zion, eta atxikia baino gehiago eserlekua zerbait xuxurlatzen en Emu en belarrian.
  
  
  Zuen blushed pean bere coppery azala. "Ulertu, sahib." Whatever baduzu, deitu... bilerak, edo zer?
  
  
  "Zehazki," I baieztatu irribarre handi batekin, suposatuz izan dut honako gizon gazte bat bere bidean data erromantiko bat.
  
  
  "Kontuz ibili, sahib," taxi gidariari ohartarazi zidan. "Delhi emakumeak dira oso azkarra," eta berak lagunduta esaldi igurtziz bere thumb bere aurka indizea hatz azpimarratzeko bere behaketa eskumenak.
  
  
  "Bai, baina ez ikusmena galdu gure lagun", esan nion.
  
  
  Izan zen ia ilun, eta ondoren Connaught Zirku irteera, trafiko eased. Gidariaren gaia aldatu eta marraztu nire arreta monumentuak. Amaieran zabal bat, hautsez avenue, adierazi zuen ospetsua minarets du Jama Masjid, gotorleku handi bat bezala meskita inguratuta hareharri gorri.
  
  
  Eta frank aurrean meskita eta gertuko bazar zen beste monumentu baten inguruan harri gorri, ikusgarria konplexua utzitako Mughal Enperadoreen, Red Fort. Zuen seguruenik pentsatu zerbitzari desagertuko litzateke sartu bazar, baina antza denez, ez zuen konturatzen zen, eta ari jarraitu. Horren ordez off lortzean gertu meskita eta aire zabaleko merkatuan, bat hartu zuen bike taxi zaie ate aurrean liderra gotorlekua.
  
  
  "Gelditu", esan zuen gidariak.
  
  
  Gelditu zen bezala, zerbitzari desagertu atea bidez. Atera nuen aldi berean, eta presaka ondoren, nire gizona, pozik iluntasuna zuen eman zidan nolabaiteko aterpea. Ate aurrean, ez ziren besaulki-patioa, "oroigarriak", postalak, gidaliburuak, eta tokiko jaki.
  
  
  Baina ez nintzen turistiko bat, eta ez nuen denbora gelditu eta miretsi horiek "xarma". Batzuk mantentzea distantzia kanpoan, bere begiak, eta jarraian zerbitzari zuria galtza eta kamiseta ilun.
  
  
  Gutxienez, zuen litzaidake inoiz ikusi ninduen, eta horrek esan nahi zuen ez jakin me. Ezean Cobra banatzen ditu nire argazki, kasu horretan, Nick Carter Stahl da gutxiago anonimo baino bere hotel aitortu.
  
  
  Aurretik, amaieran driveway, zerbitzari bat gelditu baten aurrean estu zurezko kabina. Seinale iragarri hasieran Lumière eta Semea erakutsi. Noiz konturatu nintzen gazte Indian erosi zuen txartel bat jolastu, eta ez nuen zalantzarik izan zion jarraitu.
  
  
  Bat izan zen, historia ikasgai bat, "bidaia" ez laguntzarik gabe psychedelics. Legar bidea ekarri from the ticket office patioan gotorlekua. Hemen, lorategi batek inguratuta marmolezko jauregi eraiki enperadoreen, ugari ilara aulkiak jarri ziren ikusleek.
  
  
  Foku bat bidali horia argi izpi sartu zutabe aurrean marmolezko eraikinak, eta audio comentario zen emititzen baino gehiago bozgorailu. Hizlari bat deskribatu Peacock Tronua lapurtu Persian tropelak urrutira mantentzeko duten inbaditu India xviii.mendean.
  
  
  Ondoren santuaren argia atera, eta soinua entzun nuen apoak nire atzean. Aktibatuta zuen bere burua, erdi aurkituko zain berak baten erdian maddened artaldea.
  
  
  Horren ordez, harrapatu zuen bidea maquinilla-zorrotz daga.
  
  
  Pala hissed, erauzten ezkerreko beso nire doublet. Bi aldiz pentsatu gabe, zuen, azkenik, bota kanpoan eta hasi colonialmacke mugitu alde batetik. Indian camarero ez du bere zorte saiatu bigarren aldiz.
  
  
  Ego zuri-hortzak keinuka bat sardonic irribarre, eta stiletto blade whirled airean. Ondoren, foku dirdira osoa ego-ren aurpegia, blinding zion. Gizon gazteak bere burua bota sartu korridore arteko ilara aulkiak eta ran.
  
  
  Ikusleek, batez ere, Mendebaldeko turista, zirudien uste Native American zati izan zen ikuskizuna. Norbait hasi txaloak, eta soinua zaldiak ' apoak entzun ahal izango dira airean. Tronpeta blared inguruan bozgorailua, batek lagunduta bataila oihu. Ran zuen ondoren erasotzaileak.
  
  
  Ez nekien nola zekien nor nintzen, edo hori izan dut honako zion. Baina oraindik ezin izan dut entzun beres du daga en ego blade bezala xerratan aire bidez eta tore bidez beso nire doublet. Ia zeharkatzen nire azala.
  
  
  Oraindik martxan, iritsi zuen bere jaka bere pistola. Inor ez inguruan ikusleen aurkitu ezer arraro buruz gure mugimenduak, eta foku dusted marmolezko eraikinak, liluragarri bat hausnarketa kokatzen zerbitzari-en biltegia.
  
  
  "Errege bainuak..." narratzailea iragarri.
  
  
  Izan dut bat marmolezko zutabe aurretik foku harrapatu ninduen. Bere begiak murriztu eta Stahl bilatuko inguruko itzalak. Pungent usain goroldioa eta usteltzen landaretza permeated jauregia gabe hormak. Izan zen han ezkutatzen, zain, ni tranpan erori dut orain konturatu izan dira ezarri niretzat.
  
  
  Izan dut aktibatuta inguruan eta atzera joan hotel aztertzeko hurrengo urratsa; baina eman nuen ideia hori, orain dela sentitu dut, izan dut hurbil agerian Cobra da nefarious eragiketak... eta Shiva. Lehenago hau aurkitu dut pertsona, hobeto izango da guztiontzat.
  
  
  Soinua gazte zerbitzari-en urratsei zen batek lagunduta kolpe. Entzun izan dut haren aldera exekutatzen eraikinaren atzealdean, urrunago eta urrunago turistak izan ziren behaketa play lorategian. Ere izan zen horri buruz pozik ez zuelako nahi errugabea, ikusleek parte hartzeko bortitza boto-to-vote konfrontazio hori buruz izan zen lekua hartzeko.
  
  
  Ran zuen, tolestuta bikoitza, batetik zutabe zutabe, belarriak ziztatzen sortu guztietan rustle. Gogorra izan zen, entzuteko edozein soinuak baino beste horiek egindako atzeko grabatutako bideoa. Bat muffled gimen nahasi danborra roll, haundituko arabera, soinu indartsua sistema instalatu lorategian. Zen ez bada, zuria galtza gizona zen jantzita, zuen izan litzateke gai ezkutatu itzalak, zalantzarik gabe.
  
  
  Baina santuaren argia atera zen, bere ego berriro ikusi bere. Gainditu zuen labur marmolezko eskailera konektatuta eraikin bat egiteko beste bat, eta, gaur egun, izan zen sprawled solairuan.
  
  
  Bere hatz zen dagoeneko eragin du pistola. Katua sakatu besterik ez zuen bota eragin. Danbor-soinua inguruan bozgorailua zen fitxatu zaunka tiro, izkutatzea nire jaurtiketa.
  
  
  Berea, ikusi gawk get itsasten marmolezko zutabe bat, bat bidaliz hodei zuri kea airean sartu. Jaurtiketa ito zen beste deafening soinua zaldiak ' apoak. Galdu dut helburu, beraz, I ran aurrera. Zerbitzari salto egin zuen bere oinak, eta Ego zen inon ikusi ahal izateko.
  
  
  Gainditu zuen hegaldi labur eskailera besterik ez zuen exekutatu behera, eta berak aurkitu erdian estu bat belartsua bidea inguratuta marmolezko eraikinak. Nire atzean, entzun nuen beres heavy arnasketa. Alferrikakoa da pentsatzen filmatzeko kanoi bat. Beraz, planteatu dut, bai ukondoetan, twirling. Hura harrapatu gazte Indian saiheskiak, baina, nahiz eta zuen arnasestuka une batez, ume, kudeatzen bultza me atzera urrats bat.
  
  
  Hil ego ez zen nire zati plana. Hildakoak, izan zuen ezertarako balio dit, eta bide hori izan zen ustezko me eramango Shiva amaitu ez patioan Red Fort. Zuzeneko zerbitzari izan me ematen informazio baliotsua.
  
  
  Bat-batean, inguruan iluntasuna atzean me, bat zakarrez, ozta-ozta entzuteko ahotsa deitu.
  
  
  "Oso ondo, Ranjit.
  
  
  I swung bere eskuineko hanka atzera jaurtiketa indartsu bat, eta orpoa nire oinetan lehorreratu norbaiten tribu. Bigarren erasotzaile groaned mina eta recoiled. Salto egin zuen bidea, arnasestuka, eta hartu urrats bat atzera, erakunde Wilhelmina bi erasotzaileen.
  
  
  Bi aurkako bat, Ranjit zen zerbitzari, gizon berea jarraian; baina bestea ez zen arrotza, bai. -"Beraz, berriro betetzen dugu, sahib,", esan zuen bat zakarra, behartu barre. Hitzak atera zen bere ahoa, iso rta dituzten zailtasun batzuk, delako zati txikiagoa ego aurpegiak zen zuri batean bilduta benda.
  
  
  "Bai", esan nion, aitortuz ego: zuen zen Mohan-en konplize, bizardun Sikh zeinen jaw litzaidake zuen apurtu aurretik gauean.
  
  
  Ranjit aprobetxatu labur truke hitz ahate baten atzean pilar, azkar saihestuz Luger da konponezin ibilbidea. "Ez da ezertarako jarraitzeko, sahib", esan zuen Indian Sikh. "Hiltzeko baduzu gurekin, ez duzu ezer jakin.
  
  
  "Zer gertatzen da, bada,, ez dut hil duzu?" Galdetzen nion. Baina hori berehalako, split bigarren bat, zerbait metalezko azkar zeharkatu nire ikuspegia eremua. Inguruan aktibatuta zuen eta bota eragin. Gawk hegan airean zehar, off itzulerako bat ledge horman zehar, eraikinen. Eta, ondoren, hori bera pistola literalki slid inguruan atera nire behatzak, eta kanoi batean bilduta metal begizta.
  
  
  Ranjit atera zen bere ezkutatzen leku eta heldu pistola bat. Konturatu nintzen, ondoren, hori izan zen zerbait nabaritu nuen lehenago, objektu bat distiratzen inguruan ego lepoan. Pieza bat izan zen kobrea alanbre, zalantzarik gabe, tranpa bat hiltzeko erabiltzen tapia eta leturia Anand.
  
  
  "Ez zara hain azkarra uste duzun bezala, sahib," beste Hindu azpimarratu algara batekin.
  
  
  Saiatu zen atzera kanpoan, baina Ranjit denborarik ez alferrik galdu. Zerbitzari pistola bat jarri nire bularrean, abisua nahikoa me gelditzeko zidan bortizki. Eta ez nintzen nahikoa hurbil, eta saiatu snatch pistola atera ego-en eskuetan. Eta bada norbait saiatu jaurtitzeko bere, izan zen ziur gazte black-ilegorrie camarero, ez izan zalantzarik eta trigger tira.
  
  
  "Orain zure eskuak goratzeko zure buru gainean, sahib," the boy agindu. Eta hartu zuen urrats bat aurrera, bere ahoa bihurrituz bat sartu devilish irribarre.
  
  
  Ospatu zuen bere eskuetan eta begiratu zentzuz norabidean beste Sikh. Ranjit entregatu ume bat kobrea alanbre. Alanbre hummed gisa gizon bilduta muturrak inguruan, bere eskumuturrak.
  
  
  "Mohan hil da", esan zuen, bere ahotsa ia inaudible musika bezala jokatu inguruan hizlariak. Ikuskizuna ez zen oraindik baino gehiago, eta ez zen Borrokalaria # 3 bizitza, jo nuen espero. "Gurnek, ordea, bizirik dago oraindik,' sahib.' Indian Sikh hurbildu zidan bezala, Ranjit sortu zen lick me.
  
  
  Izan nuen upelaren Wilhelmina en luger pean nire sudurra, eta bat-batean gertatu zait jada ez zegoen nire zahar bat oraindik. Ez aipatzearren kobrea alanbre Gurnek ospatu bi eskuak.
  
  
  "Merezi duzu okerrago, sahib, askoz okerragoa da", esan zuen zerbitzari.
  
  
  Zuen jolasten ari zen "argia" eragin. Oso argi presio nahikoa izan zen eta Hawke litzateke kontratatzea izan Borrokalaria No. 4. Baina aurretik, gizon gazte aurrera eraman izan du bere mehatxuak, Gurnek mugitu me atzean. Une honetan bakarrik, nire atzera jaurtitzeko galdu zen airean, falta bere xede.
  
  
  The noose estutu nire lepoan, eta izan dut goratzeko nire eskuak berriro. I begira zegoen, bere argi eta garbi bidez muturrekoa da, Luger, baina Ranjit joaten utzi eragilea eta snapped pistola, sakatuz zidan kopeta batera ipurdia da. Aldi berean, kobrea alanbre hori izan zen, behera sakatuz nire windpipe saiatu bultza kanpoan.
  
  
  Haria moztu bidez nire azala, eta ezin dut arnasa. Bat egin du ito soinua, eta Ranjit, chuckling, bertan jaso eta ukabilkadak me groin. Mina egin dit gimen, egiten me baino gehiago okertu.
  
  
  Tribu bakoitzean bihotza igo, bigarren aldiz, eragiten zidan lehertu excruciating mina. "Zu ergela, sahib... Cobra daki... Cobra dena daki, Jauna Carter.
  
  
  Ego-en ahotsa zirudien etorri osoko tunel ilun. Borrokatu dut neure burua askatzeko, bultza kanpoan alanbre Gurnek erabiltzen zen itoko nau. Baina ezin nuen kudeatzeko nah zen, gehiegi mehe. Bat gimen, jaitsi zuen aurrera, saiatzen arnasa.
  
  
  Ondoren, ipurdia pistola bat sartu danbateko nire burua, eta distantzia bat, ahots baten inguruan bozgorailua iragarri, " ez naiz gai izango ateratzeko hemen.": "Ez da, bada, paradisu bat lurrean, hemen da... hemen, hemen!
  
  
  Emu ez fidatu bere. Bien bitartean, nik galdetu nuen inoiz izan aukera uste honen antzeko zerbait berriro.
  
  
  
  
  4
  
  
  Erraza izan hasieran.
  
  
  Belusatua, biguna eta leuna, ilun eta erosoa lanbroa. Babes iluntasuna hori burutzen egin ninduen irribarre. Baina orduan hasi sting, ebaketa nire azala bezalako zati hautsitako beira. Utzi behar izan nuen, edo izan zuen urratu me gain, flayed ni bizirik. Dut, beraz, jauzi aurrera balitz bezala, besterik ez nuen etorri batetik itsasoaren hondoan. Eta goi-mailako igo dut, gehiago izan dut urratuta gain.
  
  
  - Ez, ez! Bere... ez dut nahi! Entzun nuen nire ahots propioa. Saiatu naiz errepikatu da ozenago, saiatzen altxatu pisua izan zen, behera sakatuz nire begiak. Zuen blinked, eta zerbait zehaztugabea kolore hasi zen mugitu atzera eta aurrera nire aurrean, bibrazio eta espazioa.
  
  
  Bere ireki begiak hasi zen bigarren aldiz, eta, ondoren, hirugarren bat, eta, aldi berean, saiatu bere urrunago joan arte nire helburu hit zerbait gogorra. Bibrazioak gelditu zuen, eta hondoratu egin zen, behera, berriro ere, oso ahula da, eta sleepy beste mugimendurik egin.
  
  
  Ez dakit zenbat denbora igaro da ordutik. Bere, sentitu dut, izan zen, ari harrapatu ametsak, eta denbora guztietan saiatu naiz bultza bere kanpoan, eta nire begiak ireki, baina zerbait urratzen nire azala, zerbait erre. Azkenik, hasi da berriro, aurrera artean txandakatuz olatuak Vlad eta mina.
  
  
  Ondoren, "gauza" izan ziren elkarrekin. Da horma bat izan zen, bat earthen horma hori izan zen, orain eserita nire aurrean, handitu edo murriztu... eta orduan normala. Nire helburu bat izan zen, xehatu eggshell... bezalakoa da, ez edateko, hilabete bat segidan. I atxikia aurka hurbilen dagoen horma, entzuten ederrena soinu munduan, soinua nire bularrean igotzen eta erortzen arnasa bakoitzean.
  
  
  Horrek urratzen eta tore nire azala-zehar luze hori purgatorio arteko kontzientzia eta unconsciousness, geroztik da ohe horren gainean etzan nintzen, nire bizkarrean. Zuen bezain laster konturatu nintzen bizirik, zuen swung bere hankak off lasto-estalita bankuaren eta zutitu, dardaraka.
  
  
  Bultza dut nire eskua hormaren kontra jaiki. Bere sentitzen nuen droga zalea erretiratzea, gaixoa izan dut. Kolpeak bere golovs jaso, gehi alanbre-estutze nire eztarria, jo me out.
  
  
  Orain, lehenik eta behin, behar izan zuen berreskuratu bere indarra.
  
  
  Hartu zuen urrats batzuk arte nire belaunak gelditu okertuz. Zuen inguruan ibili da, bere eskuko... txiki bat karratuko gela buztinezko hormak eta solairua. Ez ziren leihoak, leihoak ez, ez ateak. Geroago, bada, ez zen etorkizunean, ziur nengoen ezin izan dut aurkitu artikulazioetan ere gimen non atea izan behar du, zeren norbaitek.... Eta norbaitek zukeen bota me out.
  
  
  Mutur batean zelula, ezkerreko palet, bi taberna izan ziren barneratua horma. Biak sortu zen nire gerrian izan ziren, eta estalita alanbre-sare. Berea, noski, ez zen joan itxaron me sartu behar da, nire tormentors, beraz, joan nintzen baranda, berreskuratu nahian mina izatea hit Ranjit batera ipurdia bere pistola.
  
  
  Baina ukitu aurretik alanbre sare eta instrukzioko bi taberna bada ikusteko ih ezin kendu egingo da, bere oinetakoak kendu ziren. Jendea harrapatu me utzi zidan nire alkandora eta prakak. The knife desagertu zen, zen bezala Beretta, eta, jakina, Luger. Ezin nuen, nahiz eta ikusi bere camisole, baina ez zen hotza on kamera digitalak..., gutxienez, oraindik ez.
  
  
  Bere zapata hartu eta bota ego sartu tabernak. Ez da ezer gertatu. Ez txinpartak. Eskerrik asko Jainkoa saretak ez ziren argindarra. Jarri zuen bere ballet zapatilak berriro, eta heldu bat inguruan lau metal torlojuak duten lekua taberna nahi gimen. Baina nire behatzak ukitu nu, ez zen ahots bat isiltasuna, ahots bat egin dit salto.
  
  
  "Egunon, Jauna Carter. Delako egunez, badakizu. Espero dut izan duzu ona batzuk ametsak, sahib...
  
  
  Ahotsa zetorren atzean bat edo bi taberna. Zalantzarik gabe, ez zen bat anplifikadorea atzean ezkutatuta metal pantaila. Baina, zer izan zen gehien kezkagarria izan zen, ahots ezaguna izan zen... frighteningly ezagutzen.
  
  
  "Kaixo, hau da, Carter, hau da, Agente 3. Hain zuzen ere; Hawk esan gabe dena me kontatzea. Beraz, agente hau zurea, Anand, uste dut, hori da bere izena. Beno, ez zuen erakutsi du bilera. Ez, ez duzu barkatu. Badakigu gure gizona da eskura, eta.. Oh, ez, batere ez! Ego ez da existitzen, hori da dena. Ez, ez dut atzera egingo Washington, bihar. Cobra bat? I am oso beldur hori, gure gobernuak ez dira gai oztopatzeko gaiak Indian segurtasun zerbitzua. Ulertzen duzu, noski... Bai, eta eskerrik asko zure kezka. Esan Mr. Anand hori sentitzen dut, baina ez dut aukera izan zion aurre."
  
  
  Ez zen luze bat pausatu. Eta, ondoren, isiltasuna berriro. Mugitu zuen kanpoan, taberna eta itzuli sehaska. Arren, hutsaren bere sabeleko, arren terrible sentitzen goragalea, berak aitortu behar izan gauza bat: Shiva bat izan zen real, ruthless, hotz-blooded thug, bat maltzurrak aurkari, hala nola, inoiz ez zuen ezagutu aurretik.
  
  
  Labur hitzaldian besterik ez nuen entzun, telefono elkarrizketa hori ez izan zalantzarik dagoeneko leku hartu, entregatu zen batean, ezin hobeto ezagutzen ahotsa. Izan zen nire ahots propioa, bera ezin hobea intonazioa, hitzaldian, eta intonazioa.
  
  
  Shiva banatutako me eta alferrik galtzen denbora ez kendu Indian sekretua zerbitzua eszena batetik. Nahiz eta Anand jada ez zen bere mahaian, inork ez du pentsatu konektatzeko bi digu. Eta zergatik nahi dute, azken finean? Ez "Nick Carter" deitu handik gutxira aurretik eta kontatu Shiva da, faltsu bat? Bera "Nick Carter" dela azpimarratu du, nahiz eta "Cobra" benetan existitzen da, erakunde hori da, beraz, kezkatuta Indiako gobernuak ez du zerikusirik duen pertsonaia misteriotsua.
  
  
  "Nick Carter," Trump esan zuen hori guztia. Eta, antza denez, dagoeneko zen bere etxerako bidea AIZKORA egoitza Washington-en. "Ez nago oso harrituta, Shiva. Nola egin duzu, nahiz eta kudeatu erreproduzitu nire ahotsa?
  
  
  "Ez zen soinu gailua instalatu zure hotel gela, Jauna Carter," nire ahotsa erantzun zion, erreproduzitu, elektronikoki, hala nola zehaztasun hori ezin dut lagundu, baina izan ikaratu entzun neure burua.
  
  
  "Ondoren, mesedez, pasa nire compliments zure elektronika pertsona. Bilatu zuen gela honetan lau aldiz, eta ez du bakar bat aurkituko mikrofonoa... nahiz eta nekez lekuak", esan nion, biltzeko nire ahotsa balitz bezala dut zalantzan jarri zuen entzun izan dit. Ezkutuko mikrofonoak ezin izan du ikusi bere, nahiz eta argi zegoen orain dela Arrakasta nire hotel gela litzateke arazorik ez izatea jarriz Odin zelula batean.
  
  
  "Hau da, bat Haji azken asmakizun; oso sentikorra, indartsua, txiki-tamainako mikrofonoa," bikoiztuak nire ahotsa azaldu.
  
  
  "Bezalakoa da orratz bat aurkitzeko haystack bat", esan nion.
  
  
  Nire barrea oihartzuna airean, ondoren, nire ahotsa jarraitu, " Oso ona, Jauna Carter. Pozik nago, ikusten duzu ez galdu zure umorea. Baina Haji, kasu horretan, ez duzu entzun nen bat da, web — merezi duen gauza Albania du esportatu ere, azken hogei urteotan. Eta orain da zuen lan niretzat, Cobra... egiteko Shiva! Ahotsa zen exultant.
  
  
  "Hema funtzionatzen du?"
  
  
  "Badakizu oso ondo, Jauna Carter. Guztiak ondoren, AIZKORA ez bidali behar duzu, India, besterik gabe, busti koadrila bat arma-saltzaileek edo heroina saltzaileek! Duzun interesa milagrosa aurkikuntza Haji, ego sinpleagoak asmakizun... kutxa!
  
  
  "Kutxa? - errepikatu da.
  
  
  - Goitizena ahotsa simulator, bere asmakizuna, gai kopiatzeko edozein lehendik dagoen ahots soinua. Eta txiki bat da, Mr. Carter, nahiz eta zure estandarra miniaturazko ereduak. Baino gehiago ez zigarro pack bat... baina askoz gehiago arriskutsua, jakina.
  
  
  Galdetzen nion. "Eta zer egin behar duzu zure kutxa?" Mantendu dut nire begiak finko metal pantaila, balitz bezala, ezin da erregistro, nire mugimendu guztiak.
  
  
  "Uste duzu bere crazy, ez duzu?"
  
  
  "Ero? Ez zehazki, Shiva. Zu baino askoz smarter jende askok; normalean, crazy pertsona ezin etorri bat, hala nola, zaila plana.
  
  
  "Eskerrik asko, Jauna Carter. Eskertzen dut zure piropo. Ez, ez zen benetan crazy, gutxienez, ez da nire ikuspuntutik. Gisa Koadroan, asmakizun Haji, zure zerbitzu-dagoeneko ikusi nola sinpleagoak eta eraginkorra da. Horiek gertakariak besterik ez ziren probak, esperimentuak, zehazkiago.
  
  
  "Baina, laster, behin Haji batzuk egin ditu aldaketak bere gailu, istripuak gelditu egingo hutsak izatea esperimentuak. Ikusten duzun bezala, Jauna Carter, India, gaur egun, neutral arteko botere Txina eta Mendebaldean. Laguntza nire bazkide Beijing, alde honetan jarduten kontrapisu gisa kolapso berehalako batean, eta, ondoren, ametsa nire arbasoen egia etorriko da, denean, Txinako eta Indiako azpikontinenteko batu egingo esku ona aliatuak, aliantza bat egingo duten baino gehiago iraungo, beste edozein munduko historia."
  
  
  "Galdetzen nion. "Zer nolako aliantza?" Bere burua jotted behera guztia, esan zuen, erosi nahian denbora. Bien bitartean, nire begiak ziren arretaz eskaneatze mugarik kamera. Sortu koa izan dut, poliki-poliki, beraz, ez egin zaratarik; ez zen bezala Shiva litzateke me entzun mugitzen, edo entzun me scratching hormak ireki nahian edozein pitzadurak. Ez dago behar da ate bat, baina ez dut ikusten zion berriro.
  
  
  "Sino-Indian Aliantza, Jauna Carter, alternatiba bat da, bai nazioen munduan kentzeko warring blokeetan. Ez, ez naiz megalomaniac, ez zait, bada, munduko maiteminduko da bere aurpegia nire oinak. Izan dut baino diru gehiago eman ahal izango dut. Nik ere eragin batzuk nire gobernuak. Baina Txina eta India bihurtu da nazio bat, nire jendea ez da gehiago izango "gose horde", bezala, Mendebaldeko kazetari deitu beste ego. Egingo dugu bihurtu bezain indartsua Bharat, antzinako India. Eta, ondoren, nire jendea izango itzultzeko antzinako jainko bat, Nagas... to suge jainko, nire arbasoen.
  
  
  "Oraindik ez dugu xx. mendean, Shiva. Ez da erraza bihurtu milioika pertsona. Gaur egun, jende gehiago dira interesa betez, beren urdail baino suge gurtza.
  
  
  Duzu oso gutxi ezagutzen Indian pentsamoldea, Carter. Bere leinu atzera doa errege-familia, familia bat doa atzera Naga, suge arbaso. Janzten dut durbantean bat balitz bezala dragoi bat da, coiled cobra bat harro-harro burua atseden nire kopeta, " Shiva erantzun zion. Ahots... Ego Stahl-en ahots zen bezala, hotza bezala, narrasti bat da. Nintzen bi aldiz, harrituta, ezin izan zuen hitz egiten, eta itzuli bere emozioak esker Haji da asmakizuna.
  
  
  "Zergatik ez duzu elikatzeko zure gizonak lehen?" Baduzu ez dute diru asko, zergatik ez eman ih gobernuak, beraz, haurrak ez joan gose? Edo zara beldur, ez dute eskertzen zure keinu, ez dutela nahi asetzeko zure greedy eskaerak? Bere burua atzera bota eta Stahl scoffs at ego ametsak, zuen terrible bat helburu hori ezarri zuen bere burua.
  
  
  Baina Shiva ez zen berak gozatuz guztietan.
  
  
  "Hitz egin dut gehiegi, Carter", iragarri zuen. "Baina bere hotel da hemen utzi duzu ezagutzen duzula, hain zuzen ere, haren stumbled habia sugeak, eta hori ez dut onartzen, pertsona gutxi duzun bezala." Zure gobernuak ez duela adierazten polizia bat munduan, eta ezin da me gelditzeko ikusten nire ametsak egia. Dagoeneko, Chinese Communist tropak dira bideratua beren arreta gure iparraldeko mugan, prest kentzeko India eta beste azpigaratuetan herrialde iga pobrezia.
  
  
  "Mantendu ametsetan, Shiva. Agintariek Beijing egin duzu itxura bat imbecile, eta hartu duzu bait... round trip. Behin tropa gurutze Indiako iparraldeko mugan, gainerako ziurtaturik Mendebaldean ez stand idly zer gertatzen den ikusteko. Izango duzu borrokatzeko gerra bat izango dela erabat garbitu gizateriaren batetik lurraren aurpegia. Beraz, agian... baina hau ez da jakin, bakarrik sugeak egongo da, infinitua da suge hori izango da arakatzea basamortuan bidez eta erradioaktiboa planeta.
  
  
  Bere, atxikia aurka moan, eta ospatu bere arnasa. Nola ezin duzu zerbait buruz hitz norbait bezala Shiva? Eta nola liteke hitz egiten dut adimentsuan guztiak ez dut uste izan zen, ihes egiteko modu bat? Ezaguna dut pertsona crazy nire bizitzan, baina ez logikoa eta crazy bezala, gizona berak deitu Shiva.
  
  
  Ez, ez zuen nahi araua mundu honetan, besterik ez zuen nahi atzera joan denbora, kostua unleashing hirugarren mundu gerra bat. Eta hain zuzen, hori izan zen gor nire iruzkinak, hori ez zuen ikusi arriskuan bere zoro-plan bat bidali ikara behera nire bizkarrezurra.
  
  
  "Edonola ere, Jauna Carter, duzu, artean, beraz, jende askok, ez dute ikusiko, hala nola, amaiera tragiko bat hemen. Gurnek buruz esan zidan Mohan-en heriotza; agian eman duzu pare bat aukera. Mohan egiteko Carter, Carter egiteko Mohan. Une honetan bakarrik, heriotza ez da izango, azkar eta berehalako. Ba al dakizu zenbat pertsona bat ezin sufritu aurretik hiltzen, suge ziztadak, Jauna Carter? Shiva esan coldly.
  
  
  "Hori araberakoa da suge.
  
  
  "Egia esan," Shiva adostu. "Pozik nago oraindik dezakezu arrazoia, Carter. Baina kasu horretan galdu duzu, edozein xehetasun, prest gaude emateko beharrezkoak diren datuak.
  
  
  Atxikia zuen aurka zikin atea, kexuka, gelditu bila ezkutuko atea, eta atzera jiratu hizlari atzean ezkutatuta metal pantaila. "Goazen, Shiva," esan zuen bere ironikoki. "Ez naiz belarriak guztiak.
  
  
  "Nik ez dut dudarik, bigarren bat, Jauna Carter," barre egin zuen. "Baina laburra izango naiz, zeren gehiago behar dut garrantzitsua egin gauzak. Herpetology izan da nire hobby hainbat urtez orain, eta ausartzen naiz esaten dut benetako agintari narrasti, batez ere, venomous direnak. Izan dut bilduma bat buruz dozena bi mota desberdinak.
  
  
  "Zeintzuk aukeratu zenuen niretzat?"
  
  
  "Bost sugeak, Carter. Agian ez duzu aitortu ih lehen begiratuan, baina egingo dute, zalantzarik gabe, aitortu duzu. Sugeak dute zentzu sakona lurraldetasuna. Ez dira desberdinak denean ih da asaldatu ih etxea. Arabera ih bat konponezin ziztadak, pertsona bat ezin sufritu, edozein lekutan, bi ordu eta zazpi zortzi egun.
  
  
  — Bada horzdun viper konketa bere hortzak sartu zure haragia, laster izango duzu mozketa guztiak ferrets, Jauna Carter; zure saliva izango odolez zikindu, zure gernua txanda izango da gorria. Jasaten izango duzu mingarria sabeleko mina, eta hil egingo zara baten ondorioz, garuneko hemorragia."
  
  
  "Benetan tentagarria! I exclaimed, begi bat mantentzeko edozein mugimendu, bila baieztapen hori ez ziren besterik mehatxuak.
  
  
  "Aukeratzen baduzu, nire gogokoena, errege cobra, izango duzu hiltzen anoxia, motela eta mingarria forma itolarrian. Beste alde batetik, errege cobra lehengusua, Asiako cobra, du pozoia izan dela erakutsi nahi izan bitan gisa toxikoak strychnine. Beraz, aukera zurea da, Jauna Carter. Aukeratu baduzu cobras, hil egingo zara, nahiko miserable heriotza ordu batzuk; bada aukeratu duzu sugegorriak, prestatu gehien groteskoa eta jasanezina mina imajina.
  
  
  "Eta bada, ez dut aukeratu bere, Shiva?" Zer gertatuko da?
  
  
  Aukeratu ez duzu, Carter, alternatiba ez. Azkenean, konturatzen duzu zer pertsona larri bat zuen da! Beraz, arte ezagutzen dut zure oinordekoa, mesedez, baimendu me honetan jarraitzeko, elkarrizketa duzu. Izan dut informazio interesgarri batzuk, Jauna Carter. Oso interesgarria.
  
  
  Hori izan zen azken gauza entzun nuen, batetik, "neure burua", edo, hobeto esanda, batetik Shiva nire ahots propioa. Ez zen isiltasuna, berriro ere, hautsi bakarrik nire arnasketa. Berea zen erabat hotza, zenbait horiek ez ziren urrun-eskuratu mehatxuak. Shiva zehaztu zen me hiltzeko, beraz, ikusi ahal izan zuen heriotza me etorri oinazeak. Agian zuen zehaztu zen, minik norbaitek, besterik gabe, izan zuen bezala elikatzen bere absurdua ametsak eta nahiak.
  
  
  Baina edozein ego arrazoia, ez zuen zalantzarik zintzotasun ego-en hitzak. Bere begiak eskaneatu txiki eskuko; eta berea, oraindik etsipenez nahi modu bat, noiz creak bat, edo, hobeto esanda, apur bat gogaikarria, egin me piztu nire arreta bi taberna.
  
  
  Bat igo, poliki-poliki desagertu sartu moans. Lau metal torlojuak ezertarako ziren, baita pantaila zen elektronikoki kontrolatutako. Puntu honetan, ego jada ez zen ikusgai; bere lekua izan zen, plaza bat zulo. Sen esan zidan mantentzeko lasaia eta lasaia ahalik eta gehien.
  
  
  Baina egin behar izan nuen bat gaindiko ahalegina lo non I zen denean, minutu bat geroago, errege bat cobra, gutxienez hamar oinak luze bota zuloak eta solairuan aldera eskuko.
  
  
  
  
  
  5
  
  
  Errege Cobra dagoeneko mugitu bat sartu erasotzeko jarrera, bere burua planteatu bere lepoan, denean, beste dragoi jaitsi inguruan gimen zulo. Ezin nuen ezagutzen da bere izena, baina bertan izan gogor eta trinko eskalak, eta noiz zabaldu lurrean, da arraro bat egin beres, bezalako soinua sua.
  
  
  Zuen slid horman zehar, iristen saiatzen lasto ohe. Shiva, esan zuen bidali niri bost sugeak. Hirugarren bat, bat baino gehiago metro eta erdi luze izan zen, beheranzko inguruan zulo une hartan. Bat izan zen Asian cobra, mota bat dela aitortzen du, berehala bereizgarria ziri-itxurako marka atzera bere burua.
  
  
  Bere erresumina zen birritan pozoitsu gisa strychnine, gogoratu zuen, zuen bezala, eta poliki-poliki mugitu aldera palet planteatu lurrean gainetik.
  
  
  Nahi txistu eta txistu hiru narrasti gehitu zen nire ero barreak inguruan hizlari atzean ezkutatuta tabernak, barreak betetako gelaxka bere eerie uko egin. Shiva barre egin, bat erabiliz Albanian zientzialari-en asmakizuna erreproduzitzea barreak nire ahots propioa, eta deitu nire belarriak.
  
  
  "Agur, Jauna Carter." nire ikusezina etsaia exclaimed alai. "Egun ona izan behar duzu!"
  
  
  Barreak hil batera groteskoa azken koruak. Ikusi zuen sardetutako hizkuntza eta glowing begiak laugarren suge kokatzen atari. Bat izan zen krait, mota bat Asian cobra, eta slid zikinkeria solairuan.
  
  
  Ireki zuen, bere sudur-zuloak; ez zen indartsu usaina airean, bat rancid zaporea. Bat izan zen, musky usain. Berea da arnasa, baina Stahl-en usaina indartsuagoa da, ia nabaritzen cramped mugarik eskuko.
  
  
  Shiva pentsatu egiten du.
  
  
  Suge bat ih gogoa usaina zentzua zirudien, are gehiago, haserre: naturaleza ziren gurekin, usainak zorroztu nire suminkortasuna nahi zioten. Errege bat cobra, bitan (betiere, beste batzuk, slithered ondo solairuan zehar. Jarraitu zuen hurbiltzeko palet ohe, edozein saihestuz azkar mugimenduak eragin dezake narrasti bat abiarazteko eraso hilgarria.
  
  
  Bezain laster, nire hasieratik ukitu amaieran egurrezko bankuaren, bosgarren dragon agertu inguruan iluntasuna zulo kontrako moan. Bera izan zen, txikiena horiek guztiak, batez ere, aldean errege cobra. Baina tamaina izan zuen ezer egin bere hiltzeko gaitasuna; eta zuen zen bezala, beldurgarri hau azken narrasti bezala beste lau konbinatua. Orain ziren hurbiltzen me, nor zen zutik nire atzera moan.
  
  
  Gustatu edo ez, eraman behar izan nuen.
  
  
  Bota zuen bere burua aurrera espaziora, lehen bizia mental kontzentrazioa, ondoren, salto egin solairuan off, eta lehorreratu bat lasto-estalita bankuaren. Errege cobra txistu eta kobratuko me at. Ikusi ahal izan zuen tanta venom glistening bere maquinilla-zorrotz fangs.
  
  
  Bota dut kanpoan sentitu nuen bere ziztadak ipurdia nire zapata. Ezin zuen ziztadak nire orkatila. Pozoitsu bat likido horixka dripped gainean lasto non gordetzen zen. Cobra arakatu ohe zehar. Zuen azkar askatu bere kamiseta eta kaleratu bere esku inguruan mahuka.
  
  
  Suge kanpaia zirudien baino zabalagoa aurretik, eta narrasti swayed eskuinetik ezkerrera, prest greba berriro. Bien bitartean, beste lau ziren writhing solairuan, guztiak licking eta licking beren bidea koltxoi. Bota zuen atzera gisa gogorra izan zuen eta zuzentzeko bere kamiseta bat bezala matador bat eskuan zapi gorria baten aurrean angry bull.
  
  
  Bezala, cobra lunged aurrera konketa bere hortzak sartu nire haragia, zuen draped bere kotoizko kamiseta baino gehiago nah eta atxikia alboetara. Kamiseta mugitu balitz bezala, bizirik. Azpian zapi, narrasti hissed eta writhed, ihes egin nahian inguruan makeshift tranpa.
  
  
  Ez nintzen joan, itxaron cobra free hausteko, dut, beraz, azkar undid larruzko gerriko nire galtzak. Eskuan bere amaiera buckle gainetik hazbeteko batzuk lastoa, bere aita atzealdean ibili bankuaren. Puntu honetan, gauza bakarra egin zen saiatu gimen zulo.
  
  
  Elektronikoa kontrola metalezko sareta ez zen aktibatzen haiekin ferrets bezala pantaila igo zen horman. Inaugurazio, ikusita non berea zen muturrean zelula, zirudien handi nahikoa to give me bat posible ihes ibilbidea.
  
  
  Eta, oro har, izan zen, saiatu merezi. Bestela, reptilians zukeen eraso guztiak elkarrekin, eta, ondoren, han izan litzateke ez ihes bortitza eta mingarria heriotza dela espero me. Dragoi bat batera zorrotzak eskalak zen writhing at luzera osoa on ohe-ertzean.
  
  
  Izan zen narrasti Shiva zuen buruz esan zidan, bat pozoia, beraz, sendoa, bada, pixka eragin litzateke barneko hemorragia eta egin me mozketa bat bezala ferret. Beste hiru sugeak, erakarrita errege cobra en beres, arakatu solairuan zehar aldera hegaldia kamiseta hori estalita narrasti handi.
  
  
  Dragon, beste alde batetik, bazirudien bakarrik me interesa, baina hotza begiak zirudien islatzen odola. Eta, nire ustez, ez zen cobra bat, baina bat reptilian viper, eta bertan, Shiva, ezin aurkitu bere enkarnazio.
  
  
  Buruz izan zen hirurogei cm luze, nabarmenagoa zurbila eta ilun ereduak bere scaly alboetan. Bere mugimenduak ez ziren defentsa guztietan, eta beres, berak egin zuen bezala arakatu ertzean koltxoi egin ninduen wince.
  
  
  Bere gerriko katea estutu, altxatzen ego handiko airera, eta, aldi berean, dragon snapped sinestezina abiadura, darting aire bidez. Apaldu zuen haria gerriko batekin lotu on narrasti burua. Metal errebotea off zakarra eskalak, baina eragina bidali sugegorriak irristakorra atzera, coiling bata bestearen gainean.
  
  
  Hau izan zen unea izan litzaidake zuen zain.
  
  
  Kanpo txoko bere begi, ikusi zuen jertsea burua errege bat cobra poking azpian bere kamiseta. Orain nire bizitza menpe nola azkar mugitu dut da; arnasa sakon hartu nuen eta salto ahalik handiko gisa izan dut alde.
  
  
  Gisa berea darted aldera irekitzea kontrako gimen, bost narrasti txistu eta hissed bat bezala koru haserre deabru. Zuen begiratu bere sorbaldaren gainetik. Usaina duten Stahl izan usaindu lehenago izan zen eta indartsuagoa dela, fetid miasma beraz, pervasive hori zirudien palpable.
  
  
  The reptilians ziren orain itxi me on, prest greba eta hiltzeko. Noiz iritsi naiz inaugurazio groans ziren, gutxiago baino bi metro urrun me from. Eseri zuen gora, baina entzun zuen cobra beres hain hurbil aktibatuta zuen eta zigilatu bere oinez gogor zikinkeria solairuan.
  
  
  Heldu zen behera tximista bezala, bildu eskukada bat zikinkeria, eta hurled du cobra zoragarria burua. Narrasti burua snapped, eta bere jabeak ducked zuloa, helduta amaiera estu pasabide.
  
  
  Azken gauza bere burua izan zen, non tunela joan zen, edo zuk izan ziren igarotzea beste narrasti. Zerbait asmatu larruzko bakarra nire zapata, ezin barneratzeko nah. Zuen jerked bere oinez kanpoan, eta eraman ilun igarotzea, banging bere burua aurka goiko baxua, estu tunela.
  
  
  Ez zen gela nire burua biratu eta ikusten bada, edozein dragon forma jarraitu izan dit tunelean sartu eta sartu kamera digital. Mugitu zuen aurrera, oraindik entzumena frenet beres du narrasti atzean. Zorionez, soinu hazi fainter bezala mugitu zuen korridore behera.
  
  
  Bidea hartu nuen bakarra izan zen alternatiba posible heriotza zenbait. Nahiz eta kudeatzeko dut hiltzeko batzuk, sugeak, bizirik izango da ziur aski gai izan konketa bere fangs sartu nire haragia aurretik ih ezin zion gelditzeko. Eta, nahiz eta horietako bost guztiak kendu zituzten, izan zen ziur Shiva litzateke ez izan zalantzarik eta bidali bigarren talde venomous narrasti zelula. Beraz, modu bat, ezin izan zuen kontuan hartu bere burua seguru.
  
  
  Orain dela bere aukera egin zen, bere jarraitu arakatzea fours guztiak. Tunelaren zirudien igoera apur bat, apur bat malda. Izan zen dimly lit; hausnarketa munduko iragazi nire atzean, eta zurbila dirdira jaitsi zen batez ere. Baina urrunago joan da, ilunagoa da lortu. Argi-iturri bihurtu ez biziagoa. Ozta-ozta izan zuen ikusi bere eskuak gisa ibili zen behera korridore estu.
  
  
  Guztiak nire inguruan izan zen, hezea, zikinkeria eta musty usaina. Jarraitu zuen hainbat minutuz, eta, azkenik, gelditu harrapatzeko bere arnasa argi eta garbi bere burua. Prest izan zen apustua, bere bizitza duten gailu elektronikoak instalatutako Shiva digital kamera ez dute bideo eta elektroniko bat begi... zuen ziurrenik bakarrik entzun me, nahiz eta ez zuen esaten da. Baina I zen nahiko ziur ez zuen denbora ikustera nire mugimenduak.
  
  
  Denbora zirudien stand oraindik aurkitzen saiatu nintzen bezala haria tunela eta, aldi berean, jakiteko non izan dut, modu bat aurkitu hautsi inguruan Shiva garbia eta busti ego planak Sino-Indian aliantza. Jada ez dugu sentitu beres narrasti, ez dugu usaina duten fetid usaina... zer zen isuritako kamera digital.
  
  
  Arnasa aire laginketa-brushed nire aurpegia, bat imperceptible whiff. Animatu, jarraitu zuen bere mugimendua. Ez alarmak joan off, ez behintzat ohiko kanpai edo sirenak. Argi eta garbi, Shiva zen konbentzitu zuen ahaztuak kentzeko Nick Carter.
  
  
  Baina, horren ordez, Nick Carter zen aipatuz bakarrik bere lagun Shiva, adimena, Cobras, eta ego-ren arma indartsua... koadroan. Zen ez bada, laguntza asmakuntza plan edo makina bera, mundu osoan ez litzateke aurre egiteko gai Shiva. Horrek eman zidan osoa irudi bat zer ego-planak ziren guztiei buruz. Baina Shiva galdutako puntu garrantzitsu bat: ez zuen agerian me nola zuen nahi erabili bere Kutxa lortzeko bere sinestezina helburua.
  
  
  Dut India etorri zen galdetzen bada Shiva benetan existitzen. Eta orain, bere ego izan zion aurkitu zuen, izan zen oraindik ere, faceless pertsonaia, nahiz haragi eta odol. Beraz, bukatu zuen ezezagun bat, argitu gabeko ekuazioa. Izan nahi dut sotoan Haji asmakuntza, batez ere, izan nuen ideia ez nola ahotsa imitatzen erabili ahal izango ezartzea botere absolutua mundu osoko.
  
  
  Heze hormak josia lurra urratzen nire besoak eta sorbaldak, eta izerdi dripped nire bularrean. Ezin izan zuen gelditu orain, baina tunela zen estutzen, eta behar nuen aurrera mantentzeko, nahiz eta azalera hormak zen peeling nire azala off.
  
  
  Ikuspegi bat izan nuen, neure burua harrapatuta tunel bat ez irteteko inguruan. Nire azazkalak hautsi ziren eta bloodied, eta sentitu dut, izan zen mole mugitu erraz nire gorputza. Baina besterik ez dut izan zen hasita itxaropena galtzen, nire begirada lehorreratu zerbait egin me gelditzeko bortizki.
  
  
  Ez zen oztopo aurrean. Artifiziala saint bidez sartu bi bildutako karratu bat-formako egurrezko panel. Egin gabe soinu bat, zuen arakatu aurrera, arrastatu bere tolestuta gorputza sartu tunela.
  
  
  Soinua ez zetorren beste aldean egurrezko hesia. Bere sakatzen bat begi k joan ziren, ez izatea faintest ideia zer izan zen, bere atzean. Batzuk harri, arroka, handi egur zatiak, eta igerileku handi bat ura geldituta ziren lehenengo gauza ikusi nuen. Ondoren etorri zen ezagutzen hissing sugeak.
  
  
  Sortzen ari diren harri labar, itsas suge planteatu bere luze, lerdena, lepoa, bere harrigarriro buru txiki azalera gainetik geldituta igerilekua ur. Zerbait jaitsi da batez ere, gordinak, odoltsua haragia. Ia berehala, ego zen irentsi batek gose dragon. Ondoren, big musker bota zen zuloa. Errege bat cobra tamaina, esan, inork nuke utzi kamera digital igo tipikoa nah eraso posizioa.
  
  
  Lizard ran arroka, baina cobra azkarragoa izan zen. Cocking bere jertsea burua alde, zuen lunged aurrera, ziztada sartu piztia da, scaly lepoan. Lizard borrokatu bigarren bat, eta cobra slid atzera; ikusi Zuen hozka animalia bat bezala mugitu edan, leaning bere alde eta dardarka bere hankak dardaratia. Cobra, ondoren, irentsi ee pitching.
  
  
  Noiz narrasti handi zen esaten duten, da kuzkurtuta inguruan harritsu bat boulder, balitz bezala, basking eguerdian eguzkia. Janari gehiago lortu sartu burrow - arratoiak, muskerrak, haragi. Bere, planteatu bere burua nahian, ikusi nor zen elikadura dragon Shiva bilduma.
  
  
  Baina mistletoe zuloa estalita harrizko hormak, eta zurezko trapdoor, behealdean kokatzen, ez da ematen dit osoa inkesta. Noiz herensugearen zen elikatzen da, hissing baretu. Ondoren, konturatu naiz hori Shiva erabili zuen tunela lure gose narrasti sartu nire telefono, zalantzarik gabe esnatu ih sortu stinky usaina zabaldu zuen gela txiki batean.
  
  
  Orain egurrezko hatch jaitsi zen, eta mantendu dut nire begiak topaketa, zain guztiak narrasti elikatu behar. Munduan ezer egingo zidan ihes egiten saiatu arte behin dragoi baino gehiago da osoa. Jan ondoren, ez dute behar bezala oldarkorra bost pertsona utzi nuen bere ikusi kamera digital. Ezagutzen zuen, reptilian ohiturak nahikoa ondo ezagutzen duten bat-bateko edozein mugimendu hori mehatxatu ih segurtasuna eragingo luke ih eraso, nahiz eta gosea baretu.
  
  
  Beraz, itxaron dut horiek egunero jaten azken ziztadak. Izan zen bat disgusting ikusmena: sugeak, cobras eta beste narrasti behin eta berriz erasotu, irentsi beren biktimak, nor dardaratia zaionean. Bien bitartean, berea zen irudikatu zuten banatzeko ardura janaria. Azkenik, nabaritu zuen luze bat, entzunezkoen beso irtenez ertzean zehar suge pit.
  
  
  "Jan egingo dute, edozein dela ere ari dira ematen," esan zuen hotz bat, sarkastikoa ahotsa.
  
  
  Bada Shiva zen oraindik faceless ahotsa, une honetan nire memoria huts egin dit. Ahotsa zen oso ezaguna. Azken aldiz entzun nuen bere zen duela bi egun, zuen xuxurlatu gozoa hitzak maite me. Ondoren, sentitu nuen bere gogoa, grina. Orain sentitu izan dut nire haserrea igotzen.
  
  
  Izan zen Reeva Singh, eder, ilun-ilegorrie neska heldulekuak dragon eskulekuak.
  
  
  
  
  6
  
  
  Agian ez dut izan dira, beraz, harritu. Agian behar dut tratatu hau ohiko zinismoa, beraz, jende askok leporatzen me, me deituz hotza, gogorra, gai emozioa. Azken finean, jendeak, beren bizitza arriskuan, ezinezkoa ez da bihurtu "cool" da, gupidagabea zinismoa aurre egiteko krudela errealitate munduan.
  
  
  Oraindik ere, bere ospatu zuen bere besoetan, ez gutxi gorabehera, baina sentimendu samurrak samurtasuna zuela sentitu aurretik sendatzeko gelak. Arren, izan zuen arrotz bat, gogoan dut, berotasuna eta gogoa izan zuen, piztu dit, dotoreak plazer izan zuen eman dit. Esperientzia hori ez da erraz ahaztu.
  
  
  Baina entzumen gainean, bere hitzetan, konturatu bat besterik ez zen decoy, decoy bat diseinatu me oharkabetu denean Mohan eta Gurnek lehertu nire hoteleko gelan sartu, bere burua joan basati amorrua. Ihes orain Stahl bat baino gehiago da, materia biziraupena. Bere hotel, beraz, Reeva litzateke bera sentitzen erokeria beldurrezko hori izan zuen jasaten du kamera digitalak, bera jasanezina mina.
  
  
  Luze, mehe beso desagertu osoko ikuspegia eremuan. Azken biktima izan zen beltz bat sagua, hozka eta irentsi suge bat gulp. Azkenik, noiz ez zen isiltasuna, bere aita atera iritsi eta hasi, astiro-astiro, bultzaka ireki egurrezko trapdoor koa arteko me eta askatasuna.
  
  
  Ez zen ezer gelditu me altxatzen panel orain, baina oraindik izan dut presarik ez. Izan nuen jarduteko oso arretaz, gabe bat egiten okerrak lasterketak irabazteko. Bere begiak eskaneatutako burrow kasuan inguruan edozein dragon ez zuen lasaitu behera. Baina ez da ezer mugitu. Ez da ezer, baina bat egurrezko hesia.
  
  
  Azkenik, altxatzen hatch, zuen slid sartu atzera itzalak eta ospatu bere arnasa. Hemen ere, denbora esleipena zen funtsezko elementua, funtsezko zati bat da nire asmoa. Izan dut, oraindik ere, fours guztiak, tunelaren horma scratching nire sweaty besoak eta sorbaldak. Ez da erraza izango, lehen tiraka, zeure burua baino gehiago pasa eta gero zeharkatu zulo eskala zakarra harrizko hormak.
  
  
  Baina bai, azken hau herria Errusian ez zen erraza izan hasiera-hasieratik. Arriskuan da nire indartsu egokitzeko, erronka oinarria da nire existentzia; berak, zalantzarik gabe, ez litzateke jotzen No. 3 Borrokalaria delako bere aurpegia nahiko. Beraz, hau ez da kasua, nire esperientzia, zein irabazi dut lan AIZKORA urte askotan.
  
  
  Horregatik, bere ahotsa ez zuen nahi hartu, aukera edozein. Ospatuko dut itzuli arte ferret zen ziur ez nintzen ari eskainitako beste edozein laguntza baino beste bat izan dut, gaur egun aurre. Orduan bakarrik egin da bota bere osoan pisua alde batetik, askatzeaz bera zakarra hormak tunela.
  
  
  Nire begiak jada egokitu argi, beraz, jada ez dut bat bezala sentitu mole kanpo nire ego lair. Jarri zuen bere burua eta sorbaldak aurrera eta peered zentzuz zuloa. Errege cobra zen oraindik kuzkurtuta handi bat boulder, bere jertsea burua jiratu; beste suge ziren bat etzanda lasai, ez-oldarkorra posizioa.
  
  
  Exekutatu, Carter, korrika azkarrago!
  
  
  Zuen arakatu aurrera, oraindik ere bikoiztu baino gehiago. Ez bakar bat bitxia begiratuan aktibatuta nire norabidea letra, eta ez da ezer mugitu zuloa. Ados, beraz, urrun beraz, ona da. Orain, bere erabat kanpo, tunelaren inguruan eta usaindu acrid reptilian usaina zintzilik bezala, laino behealdean ih lair.
  
  
  Bere burua azkar kalkulatzen arteko distantzia bizitza eta heriotza, heriotza eta gero, agonia luze baten suge ziztadak. Izan nuen lortu kontrako horma eta goiko igo baino lehen zuloa sugeak nabaritu zer gertatzen ari zen.
  
  
  Mugitu zuen arte izan zen erabat bere oinak, leaning bere bizkarra hormaren kontra. Bere, entzun norbait mugitzen pit gainetik, irakurri argia nahastu. Espero zuen Reeva bakarrik izan zen, baina ez zen, inolaz ere esango. Arnasa hartu zuen, zuzentzeko bortizki, eta jauzi aurrera.
  
  
  Da lehorreratu coiled atzera erregearen cobra. Esan gabe doa da, eta hori ez zen aurreikusi. Baina ezin zuen itxaron ikusteko zer cobra en erreakzioa izango litzateke. Zuen dagoeneko helduta harri handi osatzen duten kanpoko horma burrow noiz entzun zuen suge ezagutzen beres berriro.
  
  
  Ez nuen, nahiz eta denbora begiratu nire sorbalda gainetik. Bultzatu zuen bere gorputza aurrera bere indar guztiak, gogor bultzaka, bere oinak eta hunkigarria, aldi berean. Nabaritu dut nire zapata zen zerbait ukitu leun, baina ez nuen atzera begiratu zer zen ikusteko. Zuen gripped ertzean harrizko horma bere eskuak eta zapaldu baino zulo ertzean.
  
  
  Zuloa bete zen txistu eta kirrinkariak piztu narrasti. Ziren swaying, saltoka airean, zure jatorria rock rock; niretzat, izan zen bezala, behaketa bat berrabiarazi bat erakutsi. Ez nuen denbora gelditu eta nire arnasa harrapatzeko. Split bigarren bat beranduago izan zen, eta bere oinak on berriro, eta, aldi berean, Reeva Singh kanpo utzi oihu bat egiteko baimena egiteko.
  
  
  Ran zuen eta bere eskua jarri baino gehiago bere ahoa, itogarria, bere oihuak protesta. Borrokatu zuen vigorously, berriz, bat, ostikoka eta clawing txiki bat bezalakoa da, animalia; baina, azken batean jaitsi zuen isilik. Besterik ez zuen amaitu elikadura beste narrasti ospatu txikiagoa kristalezko kaiola batean gela bat izan zen, gaur egun bat konbinazio bat pribatua zoo eta herpetology lab.
  
  
  Bere tolestuta bere beso arte jaitsi zuen aurrera; bere nabaritu bere hezurrak creaked. Basati bat pentsatu bidez keinuka me... memoria bere leun, bero gorputza bezala, ospatu zuen bere besoetan. Reeva bat izan zen emakumeen sexiest litzaidake zuen inoiz ezagutu. Eta orain ulertzen dut zuen engainatu me, gainditu da!
  
  
  "Ez esan niri! I hissed. "Ez da hitza!
  
  
  Altxatu zuen bere besoa tolestuta, nahiz eta goi-mailako eta jarri bere odoltsua behatzak baino gehiago bere ahoa. Emakume arnasestuka izua. Galdetzen nion. "Sorpresa bat?" "Ez esan niri ez duzu jakin izan dut hemen, duzu puta!"
  
  
  Gisa saiatu zuen hitz egiten, bota dut bere eskutik urrun ee rta, beraz, ezin izan zuen ezezaguna, " I - ez dakit, zin egiten dut."..
  
  
  "Bai, ez duzu buruz jakin Mohan eta Gurnek, ba al duzu?" Hau ez da joko bat, Reeva, hau da, bizitza, gogoratu hori.
  
  
  Bere burua astindu zuen bortizki, ukatu nire salaketa. Zuen loosened bere grip bere ezpainak berriro, beraz, ezin izan zuen hitz egiten.
  
  
  — Ez dakit, " baieztatu zuen, arnasestuka bezala ospatu zuen bere eskua bere atzetik. "Nik ez dut ezer jakin, Nick. Sinetsi me, ez naiz eske duzu! Duzu uste me.
  
  
  "Ondo egin, ohitu burua filmatu... nola izan zen ustezko gertatuko, zion gauez? Galdetu nion, mantenduz nire begiak sarreran lab. "Non dago gakoa?" "Baina ezin zuen itxaron Reeva erantzun zidan. Heldu zen sartu ego minutu bata eta aurkitu zer nahi zuen. Zuen arrastaka bere bidean, bere kotoia zapatilak slipping on zikin solairuan.
  
  
  Itxi zuen atea barrutik eta gakoa jarri minutu bat; ondoren bultzatu zuen Reva atzera urrun amaieran luze, estu gela. Gelditu zuen borrokan, eta noiz sakatzen dut nire eskua bere gorputza malgua, sentitu izan dut bere bihotzaren taupadak azkarrago.
  
  
  — Zuen... inoiz ez zuen esan zidan ezer buruz, " zuen moaned.
  
  
  "Nor?"
  
  
  - Shiva... nire osaba.
  
  
  "Zure nor?"!
  
  
  "Nire osaba. Zuen nire osaba. Nick, mesedez, let me azaldu, zer egin zuen niretzat... - zuen muttered. "Niri entzun, orduan... eta orduan, bada, ez duzu uste me, joan aurretik eta egin nahi duzuna.
  
  
  Mantendu zuen lasaia. Ez zuen uzten du bere burua engainatu bigarren aldiz hau little girl-en femenino wiles. Hala ere, ez da akordio handi bat entzun, arrazoitu zuen, batez ere, gizon bat eskatu bere bizitza izan zen, beti egia esaten. Eta, ondoren, Reeva, bada, bera izan zen egia kontatzea, izan zen hurbileneko bide Shiva.
  
  
  "Bai, saiatu naiz zu ezagutzeaz informazioa lortzeko, onartzen dut," zuen panted berriro behartu zuen bere gainean eseri, egurrezko aulki.
  
  
  Ez nuen edozein arma baino beste, nire eskuak, baina nik ez dut uste zen neska armatuak eta jokatu izan trikimailuak on me.
  
  
  "Beraz, ez zen duzu. Zergatik ari zara etzanda, Reeva? Duzun izan engainatzen nau hasieratik, aitortu du!
  
  
  Ez zuen ulertzen hitz guztiak, baina zirudien zuen esanahia ulertzen zer esaten ari nintzen bere. "Besterik ez dut eskatu behar izan duzu galdera batzuk," erantzun zuen. - Jakiteko zergatik duzu India etorri zen. Nire osaba, ez beste ezer esan zidan, ez zuen aipatu, bi gizon sartu hautsi zure gelan!
  
  
  Jiratu zuen bere aurpegia apur niri, inozoa eta bihurri aurpegia apur da, adar ile beltza erortzen baino gehiago bere earlobe. Zuen xuxurlatu, bere hitzak ozta-ozta entzuteko. Bada, ez zuen bezala errugabe gisa aldarrikatu zuen izan, izan zuen, dagoeneko saiatu to scream, I arrazoitua, lortzeko norbaiten arreta. Baina, agian, izan zen erosi nahian denbora, pentsatzen duten beste batzuk nabarituko litzateke bere eza. Ezin nuen ezer ematen.
  
  
  Beraz, zinen esleitutako informazio batzuk lortzeko. Zergatik? jarraitu zuen hotza ahotsa.
  
  
  "Delako Shiva egin me egin da, Nick. Ez nuen ezagutzen duzun ziren hemen." Izan ere, nahiz eta ez nuen zer gertatu zen jakin nahi duzu ondoren ibili naiz bere inguruan hotel. Ezin nuen lo egin ez denean Mohan zen hildako...
  
  
  "Beraz, zuen' behartu ' duzu?" - errepikatu da.
  
  
  "Mesedez, entzun zidan," xuxurlatu zuen. "Let me azaldu, dena hasieratik.
  
  
  She ustezko berriro izan zen erosi nahian denbora, baina tonu ego-en ahots zintzoa zen, urduri. Beharko nuke entzun bere. Bada, izan litzaidake zuen egia kontatzea, Reeva izan liteke ekarri zidan Cobra; bada zuen etzanda, oraindik nuke dute bere entzun eta saiatu batzuk aurkitu ideiarik bere hitzetan, ezer me luke hori ideiarik. Eskuineko zutik zegoen bere ondoan, prest bortizki eten bere istorioa edozeinek sortu erakutsi lab.
  
  
  Reeva ez egiteko edozein faltsua mugitzen da. Tonua bere ahotsa ez da aldatuko gisa azaldu zuen Shiva zuen behartu bere batzeko Cobra erakundea. "Mantentzen zuen nire aita, Nick... big anaia ego, eta zuen bada burutik polizia edo edonork inguruan gobernuak, ez zuen zalantzan dute aurretik hil ego. Nire aita oso gaixorik, etsipenez gaixo. Nire osaba mehatxatu, ez bakarrik hiltzeko ego, baina, halaber, pobretu ego edozein tratamendu... bada ez dut jarraitu nire ego aginduak.
  
  
  "Non da zure aita orain?"
  
  
  "Ez dut ezagutzen." Shiva dauka ego gatibu nonbait, baina ez etxe honetan.
  
  
  Beti izan dut neure burua jotzen connoisseur pertsonak, gai asmatzen ala ez pertsona bat da, zintzoa edo ez. Eta orain, nahiz eta izan dut mantenduz, nire begiak ireki edozein iradokizun lurra bere ahots hori agian ez betray bere izan arren, nire hasierako haserrea, dut aurkitu dut ardura zuen bere Reeva da istorioa. Nagusiki duelako zentzurik. Batez ere, Shiva zen blackmailing bere delako bere aita bere lortzeko parte hartzeko bere zikin-planak.
  
  
  "Ez dago beste zerbait azaltzeko", esan nion.
  
  
  Baina denbora honetan izan dut eten. Norbait mugitzen zen beste aldean errepidea. "Reeva?" Gizon baten ahotsa izeneko. "Zergatik da atea itxita?" Let me!"
  
  
  "Nor da hori?" Xuxurlatu nuen, behartuz neska jaiki bere aulkia.
  
  
  "Odin da inguruan nire osaba da gizona, Nirad.
  
  
  "Ezagutzen dut hura. Asmoa hori ez da ezer gertatu. Fidatu hey arriskutsua izan zen, baina puntu honetan, ez nuen beste aukerarik.
  
  
  "Itxaron minutu bat! Reeva oihu. Eta berak eman zidan harrituta bezala begiratzen entregatu zuen bere giltza eta bultzatu bere ate aldera.
  
  
  Egin nuen, bilaketa azkar bat lab, baina ezin izan dute ezer aurkitu behar nuen arma gisa borrokatzeko Nirad. Beno, hala ere, erakutsi dut ume, gauza pare bat egun aurretik, beraz, ez zen zaila egiten dit, nire kabuz. Koa izan zen, kanpo, atea, eta itxaron, belarriak ziztatzen, gazteek, berriz, Indian jarraitu buelta kudeatzeko eskatu Reeva irekitzeko.
  
  
  Lehenago lortu zuen, eta lehenago nuke disarm zion, erabaki zuen.
  
  
  Ez ziren Nirad, Ranjit, Gurnek, Hakshi, Shivas, eta Jainkoak daki zenbat beste batzuk. Edonola ere, ondorioztatu dut neure burua, hasteko behar dut bilatzen ahots bat simulator hori Shiva jabetzako nonbait, eta Nirad bat izan zen hasiera ona, besterik gabe, besteek bezala.
  
  
  Reeva iritsi batekin eskua dardarka, irristakorra gakoa blokeoa sartu.
  
  
  Bada zuen engainatu me orain, gauzak lortuko litzateke zailagoa da; baina izan zen jakiteko modu bakarra zen bada etzanda zidan. Une honetan, zuen zen inflexio gako blokeoa ireki labeko atea.
  
  
  
  
  7
  
  
  "Zer esan nahi du?" Nirad eskatu. Indian jada ez zeraman benda eta ordezkatu zerbitzari en uniforme jantzi tradizionala.
  
  
  "Ez dut... konturatu nintzen atea blokeatuta," Reeva erantzun, laguntza kanpoan. I tensed, zeren ez nengoen ziur, oraindik ez zuen abisatu Nirad nire presentzia kanpoko atea.
  
  
  Gizon gazte ez da traba, atzera begiratu zuen bezala sartu lab eta atea danbateko atzean. "Ez utzi gertatuko da berriro! zuen exclaimed, gisa haughtily zuen bezala sported barre.
  
  
  Reeva hartu urrats bat atzera, itxuraz zorian kontrola galdu bere nerbioak. Ego keinuak traizio ego urduritasuna. Eta, ondoren, Bat fidagarria bere, eta erabaki konfiantza bat, nahiz eta ondoren zer gertatu zen.
  
  
  "Zure osaba nahi duzun ikusteko, bere azterketa," Indian iragarri du ironikoki. "Berehala."
  
  
  Hitza zintzilik airean bezala seinale bat duten galdetuko dit jarduteko. Berriro ere, izan zen "taekwondo" hartuko luke me bidez, egoera zaila da. Bere rushed aurrera, ia hegan airean zehar emateko kolpe indartsu bat.
  
  
  Izan zen zuzendutako Nirad en barea; eragina cha-cha-gi postuan ego lurrean. Indian bota kalera bere aldetik, bere aurpegia contorted bat groteskoa imintzio mina.
  
  
  Zuen crouched behera eta erabiltzen luzera osoa, bere bularrean eta izterrak zulatu Ego cefalópodo. Nirad jaitsi atzeratua baten azpian bila-lu-ki ego jaurtitzeko, helburu amildu alde; konturatu nintzen nire knuckles izan zuen apurtu emu en aurpegiko hezurrak. Baina ez zuen amore eman.
  
  
  "Atea itxi!" Rehve hissed bere at. Neska rushed jokoaren txertatu gakoa blokeoa.
  
  
  Nirad kudeatzen inguruan piztu eta bere oinak. Zuen shivered eta iritsi sartu waistband bere galtzak, non ikusi zuen ipurdia pistola zen, dudarik eduki. Ondoren, dena gertatu zen bezala, nahasi bat, amets bat, serie ekintzak aginduei hausnarketa. Azkar zuen darted eskubidea eta hilaren inguruan, altxatuz bere ezkerreko sorbalda bakoitzean tribu gerrian. Hanka bat zutik, bere lehorreratu tribu bakoitzean, eta berehala iragazi bere ezkerreko hanka bat ezin hobea jaurtitzeko.
  
  
  "Jop-zer-gi" bere ego, eskumuturraren buruzko, joka pistola solairuan. Orain hori izan zen abenduan, gazte Indian begiratu me wild begiak. Ego-en ohiko harrokeria desagertu in beldurra, hasi zen erretiro, eta urdin iluna bruise hasi zen zabaldu bere cefalópodo batetik kolpe besterik ez zuen lehorreratu.
  
  
  Bere ahoa ireki zuen garrasi, eta, ondoren, zuen, hitzez hitz, salto egin zuen bere eztarria, premiazko bere koadro bere eztarria. Nirad zirudien gasping arnasa, baina Nah oraindik izan zuen indarra, igogailua, bere hanka eta jaurtitzeko me groin. The blinding mina egin dit loosen nire grip bestearen lepoan. I mailakatu harrapatzeko nire arnasa; izan nuen okertu behera solairuan, nire eskuak clasped baino gehiago, nire bularrean.
  
  
  Nirad rushed atea. Zuen jauzi aurrera, mozkorturik terrible kolpe litzaidake zuen jaso. Zuen jauzi egin zion, grabbing bere hankak. Jaitsi da bat kolpe.
  
  
  Bera izan zen, berehala gainean nen, bere belaunen gainean Ego izterrak. Galdetzen nion. "Nola dira zure begiak, Nirad?" Ez ziren oraindik aztarnak tratamendu Emu eman zuen bere tabernan, non lan egin zuen.
  
  
  Erantzun beharrean, bota zuen bere pisu osoa aurrera, saiatzen throw me off. Bada bere collarbone zen hautsi bat ume, zuen izango litzateke hautsi bat ume, eta bere ribcage, eta ez zuen lortu ahal izateko berriro. Beraz, planteatu zuen bere eskua hartu karate.
  
  
  Baina Nirad izan behar fan bat borroka-arteak filmak, bestela norbaitek litzateke irakatsi ego oinarriak karate. Bezain laster, bere besoa altxatu zen, benetan zuen parried nire ebaketa-kolpe bat "kara-nal McKee". Izan zen ia bat izango da borroka, eta hori izan zen zer zuen nahi.
  
  
  - beraz... Zu baino hobeto pentsatu nuen", esan nion, kanpoan dio lortzeko back nire oinak.
  
  
  Zuen, halaber, zutitu eta mailakatu gisa hasi zen inguruan zirkulu hura. Bat zakarrez negar bere, zuen lunged aurrera, lurreratze bat konponezin kolpe eguzki plexus eta, ondoren, bat ukondoa cefalópodo. Konbinatuko ekintza "pan-te ji-lu-ki" eta "pal-kuch chi-ki" nahikoa izan zen, ez bakarrik astindu ego eta konfiantza, baina, era berean, hautsi bi emu en saiheskiak.
  
  
  Nirad urratsez urrats atzera, intoxicated mina. Ez du utzi bere burua ukitu behar. Shiva zehaztu zen egin zidan hil terrible heriotza, eta memoria tapia eta leturia Anand-en hiltzaile zen oraindik biziak nire buruan. Batez ere, Ashoka inoiz planteatzen mehatxu larri bat gure Shiva, gure legez kanpoko Cobra eragiketak.
  
  
  Beraz, ez zuen sentitzen sentitzen Nirad. Bat izan zen mertzenarioak... bat hitman zerbitzua ero bat hiltzaile. Norbait gutxietsi niri jaramonik nire iraunkortasuna eta auto-kontserbazio sena.
  
  
  Ez dut uste gai izan zen berriro borrokatu, hondatutako jaw eta bi saihets hautsi. Agian, nahiz eta bat zulatu biriketako.
  
  
  Baina gisa ikusi zuen, jarraitu zuen borroka fisiko agonia bere bizitza. Izan zen, literalki clawing solairuan, saiatzen har jaitsi pistola. Nahiz eta lortu zuen bere behatzak inguruan ego aurretik ego gelditu izan bere.
  
  
  "Pentsatu nuen zinen, azkenik, hasieratik ulertu nire pentsamendu tren, Nirad.".. Esan dut, eta zaionean nire behatzak at emu, bidaltzen pistola hegan berriro. Arma errebotea off bat lab mahaiak eta lehorreratu solairuan.
  
  
  Da, jada ez zen galdera bat hartu gazte Indian out errepidean oraingoz. Litzaidake zuen ikusi gehiegi, batez ere, Reeva en konplizitatea. Nahiz ego lotuta, bere gora eta gagged bere, lehenago edo geroago esango luke Shiva nola ego-en iloba lagundu dit ihes.
  
  
  Ez dut uste sentitu da, edo, nahiz eta iradokizun bat errukia pobrea lasaia. Baina ezagutu izan dut hori, azkenean, ez da, besterik gabe, pertsona bat izan zen parte hartzen, baina milioika giza bizitza. Bada Shiva egin zuen bere planak, Mendebaldean ez luke lekuko baten eraketa Indotxinako bloc esku-hartze gabe. Hau inplikatzeko litzateke osoa arsenal arma nuklearrak, hasita Triton intercontinental ballistic misil batekin thermonuclear warhead. Eta azken emaitza izan zen, beldurgarria, nahiz eta gehien gogortu eta hotz-blooded gizonak.
  
  
  "Hotz-blooded" ez da hitz egokia niretzat. Ni ez naiz sadist, baina denbora eta esperientzia izan dut, zalantzarik gabe, "gogortu". Nirad izan zen nire bidea, bide hori ekarri zuen arrakasta nire egitekoa. Aurre egin behar izan dut errealitatea egoera. Beraz, gazteek, berriz, Indian crouched solairuan, zotinka bat bezala ikaratu seme-alabak, zuen yanked ego bere oinak eta bultzatu zion norabidean harrizko horma suge pit.
  
  
  Ego-ren aurpegia estalita zegoen odol, eragiten arraro ereduak osatzeko bere masailetan, bere ahoa erdi irekita, eta bere mihia zintzilik behera bat bezala hautsi txori hegala. - ez... "sahib.".. Mesedez, ez... ni...
  
  
  "Besterik ez ziren aginduak jarraituz, ezagutzen dut bere," eten dut, amaitu du esaldia. "Me too, Nirad, bere ere.
  
  
  Atzean zion, ezin izan zuen entzun narrasti txistu eta txistu hit dute harrizko hormak pit. Nirad ez zen lan egiteko behartuta Cobra, egin zuen bere kabuz. Hemen, orain, zuen bere lana amaitzeko, askoz lehenago baino espero zuen.
  
  
  Noiz konturatu zen ekarri nuen, bikotearen ego bat-batean aldatu. Saiatu zen free berak bere oinez, eta horrek izan zuen dagoeneko hit me aurpegia, eta hissed, " Shiva ikusi nahi baduzu, hilda!" "Ez da Stahl-en ideia dwell duten ikuspegia.
  
  
  "Agian, Nirad, baina ezin izango duzu hemen zer gertatzen den ikusteko." "Ezin dut alferrik edozein denbora gehiago. Nire ukabila harrapatu zion kokotsa eta jaitsi zuen atzera. Ego harrapatu bere waistband bere galtzak. Nirad saiatu garrasi, baina bere saihets hautsi bakarrik onartzen zion muffled gimen. - Ona izan bidaia! I exclaimed, eta bota ego baino zulo ertzean.
  
  
  Saiatu zen cling ertzean, baina ezin. Ego-en hankak fluttered airean, ondoren, Indian jaitsi atzera eta burua aurkitu urmael artifizial bat, non ikusi ahal izan zuen terrible itsas sugeak mugitzen beren buruak.
  
  
  Xuxurla b & nb, wiggling eraztunak eta ilarak. Nirad gorputza bihurritu agonia. Indian aktibatuta bere aldetik, saiatzen ateratzeko ura geldituta. Itsasoa dragon hondoratu bere laburrean hortzak sartu ego forearm; orduan atera zen, bere kabuz, mugitzen unsteadily bere elementu. Baina mantendu da bere fangs barneratua gizonaren besoa, bitxi bat, beldurgarria irmotasuna.
  
  
  Denean zuen, azkenik, eroriz bere harrapariak eta Nirad saiatu zutik ero bat bezala, errege cobra esku erakusteko inork ez zezakeen trabarik bere bakea bere lurraldean. Gainbegiratu zuen eszena mota bat liluratu beldurrezko. Hau izan zen, zer Shiva diseinatu zuen niretzat. Cobra zutitu eta swayed airean.
  
  
  Nirad ez dute denbora oihu gurekin aurretik pentsatu dugu ihesi. Narrasti oinarritu tximista abiadura, eta, aldi berean, zorrotzak scaly viper hondoratu bere fangs sartu gazte Indian da, orkatila. Bat spasmodic gurgle ihes egin Nirad ezpainak. Ikusi zuen bezala pit izan zen bizitza bat whoosh, bat beres, eta whips.
  
  
  Bat spasmodic shudder astindu Indian gorputza. Ego-en hankak buckled, bere eskuak eskuetan lepokoa bere kamiseta balitz bezala, ezin izan zuen arnasa. Izan zen choking on cobra pozoia, eta horrek izan zuen geldiarazi nerbio-zentroak, bere arnasa.
  
  
  Orban gorri agertu Nirad eskuak eta besoak; ez zen, barneko odoljarioa. Sugeak, hissing etengabe, ziren behin eta berriz, ego - bultzatuta, hondoratu hortzak sartu torturatu haragi sorta bat hilgarria ziztadak. Bere, aktibatuta urruntzen denean Nirad da hizkuntza poked out rta, eta, orain, ezin izan zuen ahoskatu gure hitzak.
  
  
  Soinu baten mutila gorputza erortzen hondoan zulo zen saihestezina dirge; Heriotza ez litzateke bat etorriko minutu batzuk. Baina ez zen nire txanda, zorionez.
  
  
  "Hau da, zer zure osaba zuen niretzat," Rivet esan zion. "Mokadu bat bestearen atzetik.
  
  
  Bera izan zen, aulki batean eserita, bere aurpegia lurperatuta bere eskuetan. Norbaitek bere hitz egin zuen, planteatu zuen bere burua, eta begiratu zidan begietara. Bere chopsticks ez ziren busti hollyhocks, eta bere begi beltz larriak izan ziren eta hotza. Ez zuen kontrola galdu bere nerbioak, ez, nahiz eta ondoren beldurgarria ikusmena litzaidake zuen lekuko.
  
  
  "Ondo da," xuxurlatu zuen. "Pozik nago. Egun batean kontatuko dizuet buruz brutal eta humiliating gauzak nire osaba egin egin zidan bere jendea... txerriak lan egiten duten zion, gurtzen zion, ziren bezala, bada, zuen bat izan ziren Naga, jainko bat. Nirad merezi okerrago, ziurtatzen dut.
  
  
  Orduan bakarrik egin Reva badirudi zorian desmayo, bere aurpegia erakusten indartsu emozioak. Jaso zuen bere gora arretaz eta bere jaso. Bera izan zen, dardara. Ospatu zuen bere itxi, ukitu bere lepoan argi batekin musu. Laster, espero dut, denbora etorriko litzateke guretzat ere, garai batean, ez litzateke bat eten. Baina orain utzi behar izan nuen, eta lehenago utzi nuen bere, hobeto.
  
  
  Zuen sensed nire kezka eta urrun bota zidan.
  
  
  "Galdetzen nion. "Non gaude?" Zer da hurbilen dagoen hiria?
  
  
  "Esango dut dena", esan zuen. "Baina lehen behar duzu lotzeko me up, bestela nire osaba duten jakin ahal izango dut lagundu duzu ihes egin eta utzi nire aita hil." Izango zuen, ziurrenik, me hiltzeko, gehiegi.
  
  
  Joan zen talde bat soka, eta bere, adierazi aulki bat. Ondoren, azaldu zuen dena jakin behar dut, bere bilduta soka inguruan bere gerrian eta orkatiletan, nahi dut eszena itxura estestvenno.
  
  
  Berea laburki esan hey, zer helburua nire egitekoa zen; berea izan fidagarria beno, orain, hori bera izan zen, baliotsua aliatu. Baina ez nuen jarri nahi bere arriskuan.
  
  
  Eta orduan konturatu nintzen behar zuela niri, agian, baino gehiago behar dut bere, azken zalantzarik desagertu, bide emanez gehien konfiantza osoa.
  
  
  "Agra da bakarrik bat gutxi mila kanpoan," neska, azaldu du. - Besterik kanpo villa, jarraitu errepide nagusia: izango da eramango zuzen hirian sartu. Suposatzen ari gara betetzen gauean: saiatuko naiz informazio gehiago lortzeko. Zuretzat.
  
  
  "Gurekin, esan nahi duzu. Bizitza eta salbazioa zure aita, " bere senarra ukatu txostenak agertu da komunikabideetan.
  
  
  Noiz izan zen, izendatu denbora bilera, aurkitu zuen batzuk trapuak bere aldagela, gagged bere, eta lortu prest utzi. Egin zuen ziur azken aldiz bere shoelaces ziren ongi lotuta, beraz, ez piztu Shiva susmoak.
  
  
  Nirad da pistola lurrean etzan. Ego jarri bere atzeko poltsikoan, ondoren, heldu labur bat, bata zuri hori zintzilik, aldagela bat eta jarri... primitibo bat kamiseta hori litzateke, behintzat, asetzeko nire berehalako beharrak.
  
  
  Reeva aktibatuta kanpoan. Negarrez hasi zen, hezea, eta bere makilak. Me eskatu zuen atzera etorri, utzi bere jakin hori guztia izango litzateke onena; baina zerbait gelditu me, agian beldurra inoiz bere ikusten berriro. Bere, pentsatu Reeva Singh, baina lehenengo gauza burura etorri zen sentimendua AIZKORA agente. Agian zuen hutsik egin Riva, baina ezin dut hutsik egin, nire gobernuak eta konfiantza jartzen dit... ez denean milioika giza bizitza arriskuan zeuden batetik absurdu daydreams, zigor plangintza bat ero.
  
  
  
  
  8
  
  
  Esaera dira eroso erabili dutelako laburki adierazteko unibertsala egiak dute: erraz egokitzeko egoera mota guztietan. Zer nire buruan etorri denean Reeva Singh bakarrik utzi bere laborategian, bere bilduma venomous narrasti eta groteskoa gorputza zerbitzari bat etzanda da, zen: "euria egiten Duenean, ez duzu bustitzeko."
  
  
  Ekitaldiak ez da gertatuko, poliki-poliki; literalki dute etorri zen behera me haiekin ferret bezala, iritsi da New Delhi bi egun lehenago. Horretan, denbora epe labur, ondoren behin eta berriz galdetzen zen I ondorengo a bait litzateke me eramango hildako amaiera, Shiva kudeatzen lure me sartu bere lair. Ez zen bidaia bat erraza, eta ez nuen lortu ikusteko misteriotsu Shiva... azken maisu Haksha eta Cobra garunean. Baina nik baino gehiago jaso dute nahikoa froga neure burua konbentzitu nahi hori ez da fikzioa. Gizon existitu, nahiz eta ez dugu aurrez-aurre.
  
  
  Lehenago edo geroago, hori gertatuko litzateke, gehiegi, luzea zuen aurretik ezagutzen nuen zerbait esan nahi zion. Baina orain izan dut lortu Agra zuen aurretik edo gorila ego aurkitu nire ihes egin aurretik, begiratu dute zelula sartu eta aurkitu da hutsik ezik bost haserre sugeak.
  
  
  Atea ireki bat sartu korridore estu batekin rammed lurra hormak. Kanpo Shiva jauregi, entzun zuen txikia, indartsua hoopoe soinuak. The line "Poo ... poo...poo" ordezkatu zen alarma bat zirudien islatzen da nire pentsamendu bakoitza, mugimendu guztietan. I tiptoed behera pasabide estu, eta, aldi berean, ahots bat deitu airean, echoing guztiak baino gehiago urrun amaieran pasabide.
  
  
  "Nirad?" Zer egiten ari zara hemen?" Badakizu ez zuen nahi, itxaron behar...
  
  
  Izan behar da Ranjit edo Gurnek, ziurrenik ohia, geroztik Gurnek aurpegia zen oraindik bandaged. Harrapatu zuen, egonezin gizon ahotsa, eta crouched behera alcove bat korridorean bezala shaggy hurbildu dit. Gora begiratu nuen, eta ikusi Ranjit. Ego-en kamiseta zen zabalik at bularrean, eta garrote zuen zeraman lepoan eman off bat metalezko sheen. Indian jo lab atea, eta ez zuen itxaron, bere ego erreakzionatu.
  
  
  Okertuz bi, berak sartu zuen, beste korridore, mota batzuk sartu maze. Izan zen villa, I arrazoitua, eta, normalean, villa bat du ate bat edo gehiago. Ee aurkitu minutu bat geroago. Berak bultzatu ireki masiboa, intricately inlaid egurrezko atea, eta blinked, saiatzen egokitu blinding argi goizeko eguzkia.
  
  
  Patioan zirudien dira erabat mugitu inguruan nolabaiteko Mediterraneoko ezarpena. Trinko hosto, loreak, zuhaixkak, minaren landareak. Argi dago, Shiva ez spared gastu erreproduzitu erreplika zehatza txoko bat emankorrak landa Frantzia hegoaldean.
  
  
  Itxi atea softly, zuen ran behera, legarrezko bide hori beti hasi zen arratsaldeko alboko fatxada. Bide elkartzen trinko bat kluster ipuruak, zuhaitzak eta zuhaixkak, garbi moztutako eta manicured. Orokorra alarma ez zuen joan off oraindik, eta berea, zalantzarik gabe, ez zen itxaron egingo da off joan. Azkar begiratu bat nire sorbalda gainetik baieztatu Ranjit oraindik ez zuen izan denbora ohartarazteko beste batzuk.
  
  
  Baina banekien izan zen minutu materia bat. Ezin izan dut aurkitu gure atea, ez genuen beste modu bat baino hesi inguruan zuhaitzak. Sakatzen zuen bere burua eta lepoa sartu bere sorbalda eta urratsez urrats aurrera, bultzaka alde batera hesi inguruan adarrak bere biluzi behatzak. Da gehiago egin baino zarata hotel, baina hau herria Errusian dagoeneko bihurtu hondamendia oso hasiera-hasieratik, eta orain ere, gauzak ez dira hobea lortzean.
  
  
  Adar literalki urratu off nire arropa harrotua, nire aurpegia eta begiak. Entzun nuen mugimendu pixka bat nire atzean, nahasmena ahotsak gero eta argiagoa. Berea jarraitu bultza bidez, adarrak, eta, azkenik, lortu libre; Berea zen zutik ertzetik hautsez bide hori led batera, villa.
  
  
  Ez nuen, nahiz eta denbora harrapatzeko nire arnasa. Ran zuen, ostikoka gora lainoak hautsa pauso bakoitzean. Soinuak apal muffled musika oihartzuna aurretik me gisa jarraitu dut soinua, mesederako izan zen, bat datozen kamioi edo furgoneta errepidean Agra.
  
  
  Gogoratzen dut, bere kokapen geografikoa bezala, Agra buruz izan zen hiru orduko disko New Delhi eta zen bezala ere ezaguna, lekua non Taj Mahal kokatzen da. Bada, hiria bisitatzen ez zen nire zati-planak eta, ondoren, Shiva zen.
  
  
  Bere, joan errepide nagusia. Izan zen oso estu bat, web errei trafiko joan bi noranzkoetan. Monsoon denboraldian litzateke hasteko hilabete batzuk, eta, beraz, roadbed biluzi zen eta suntsituta, uniforme hedadura ilun hautsa. Shriveled zuhaitz forratutako alde errepidea, eta putre igota bihurritu adarrak, isila eaters beldurgarria, bare-buru gorpuak.
  
  
  Reeva ez dute denbora ematen dit argibideak zehatza. Behera begiratu nuen errepidea bi noranzkoetan, baina ez zen ezer niri erakusteko modu zehatza Agra. Zuen squinted aurka eguzkia distiratsua, eta une bat geroago ikusi zuen familia bat huddled txiki baten inguruan campfire beste aldean errepidea.
  
  
  Bi heldu eta lau seme-alabak niri begiratu undisguised jakin-mina. Erabaki zuen aukera bat hartu eta korrika kalean zehar, gelditu bortizki heldu zen taldea. Gizon mehe baten jantzita bakarrik gerrian area altxatzen bere aurpegia begiratu me at saiatu gabe zutik. Behar zuen izan dira hamar urte baino gazteagoa nintzen, baina bere zimur, sunken aurre egin zion itxura askoz zaharragoa.
  
  
  "Agra?" Galdetu nion behin ezarri zen, inork ez du horien inguruan hitz egin zuen, ingelesez. Adierazi zuen kalean eta galdetu berriro: "Agra?"
  
  
  Nire ama eta aita trukatu harritu begiradak, eta bi seme-alaba, lau bakoitzaren hasi tugging nire prakak. "Baksheesh, baksheesh!" little girl, erabat biluzik, errepikatzen, tugging nire pant hanka, alde batetik, eta seinalatuz nire ahoan beste. Ego-en fin, whining ahots jarraitu plead.
  
  
  At villa, hartu dute nire jaka batera nire diru-zorroa eta dirua mantendu dut nire barruan poltsikoan, eta, beraz, guztiak izan dut nirekin izan zen eskukada bat rupees hori jaso dut Reeva. Hau da, beste arazo bat gehitu dezakezu beste batzuk. Hala ere, aurkitu zuen kobrezko txanpon bat eta jartzen da ahurrean gose haurraren eskua luzatuta.
  
  
  "Agra,", esan zuen, glancing urduri at estaldura hori ezkutatzen villa. - Taj Mahal...
  
  
  "Ah, Sahib, Taj Mahal! gizona esan zuen. Izan zen oraindik ere, agachados behera, baina planteatu zuen bere bony eskua niri erakusteko bidea, ezkerrera villa.
  
  
  Ran zuen berriro, sentimendu bat zorrotz mina bere izterrak. Bakarrik ezin dut espero, auto bat, saskia, edo beste edozein ibilgailu litzateke gainditu mimmo me laguntzeko lortu Agra. Baina horren ordez, auto bat edo van, zarata bat entzun nuen berehala ekarri zidan atzera nahasketa gertakari hori leku hartu zuen nire lehen gauean New Delhi. Izan zen, eztul bat, eta, ondoren, roar motozikleta bat nire atzean.
  
  
  Mantendu zuen martxan, inflexio aldi bakoitzean. Bide batetik, orain inguratuta villa, motozikleta bat, bi pertsona, taula gainean bota aldera errepide nagusia; ih buruak ziren bilduta turbans ziren eta bidean dit. Nirad da pistola, eta horrek mantendu zuen bere prakak poltsikoan, harrapatu bere.
  
  
  Bat izan zen Astra. 32, gai sakatuz edozein helburu baten barruan erradioa hainbat metro. Astra egiten pistolak berdin-berdinak diren Colt eta Hotel Lindner pistolak (horrek kostu nabarmen gehiago), eta erabili ditu ih behin baino gehiagotan iraganean. Baina noiz gelditu zen helburua eta trigger tira, konturatu zen pistola hutsik zegoen. Zuen shoved pistola sartu atzera bere prakak ' zabalera eta ran, berriro ere, nahiz eta gisa gawk hegan hazbeteko kanpoan me, eta pusketa bat azala hegan off zuhaitz bat urrats batzuk nire ezker.
  
  
  Duenak tiro jaurtiketa izan batzuk landu eta entrenatu begi. Korrika hasi nintzen batean, sigi-saga, bila, aterpe litzateke baimendu me to get off pista, saihesteko duten balak ziren, euria behera bezala, kakahueteak. Beste jaurtiketa, eta denbora honetan gawk jo nire eskuineko sorbalda. Berrogeita hamar metro aurrera bere, ikusi zuen egurrezko txabola bat zutabe beltza kea igotzen bere adreiluzko tximinia.
  
  
  Ez nekien zer zen, baina korrika jarraitu nuen bezala, inoiz ez nuen exekutatu nire bizitzan. Bizikleta laburtu distantzia, baina hautsa goranzko bidea egin zaila da gidariari ikusteko, eta, beraz, gidatzeko ibilgailua gehienezko abiadura. Abantaila hartu zuen hau eta sartu rushed patioan littered trash, berriz, bat, bi gizonen agindu zuen bere laguna gelditu eta jarraitu oinez.
  
  
  Izan behar da Ranjit eta Gurnek, pentsatu nuen, nahiz eta ziur izan dut Shiva gehiago izan baino bi bizkartzain. Egurrezko atea ireki aldean eraikina; atea zintzilik bakarra bere herdoildu bisagrak. Zuen rushed barruan, eta sickening odol usaina eta animalia gorotz betetako bere sudur-zuloak.
  
  
  Izan dut bat matadero, eta sentitu dut, itzuli zen xix. mendean. Hinduak ez jan behi, Musulmanak ez. The lowing ganadua, azkura triki ganadua apoak, eta ikaratu stares gizon prestatzen sarraskia behiak, argi eta garbi adierazten nuen etorri gutxienez leku egoki ezkutatzeko.
  
  
  Gizonak oihuka hasi, altxatuz, beren ukabilak. Izan zen bat, gonbidapen gabeko gonbidatu zuten ezer animaliak behar zela hil. "Barkatu, lagunok," muttered dut, darting arteko bi handiak behiak upela osoa odol ekarri zuzenean kanpoko ihesa.
  
  
  Usaina zen nahikoa buelta inoren sabeleko; zuen gelditu nahi Shiva goons. Airea usaindu du butchered haragi eta beldurra. Scott fidgeted panic, bere apoak taupadak on zikinkeria solairuan. Nire atzean, entzun nuen bere truke hitzak hizkuntza batean ez nuen ulertzen. Ondoren, soinua urratsei hurbiltzen dit, eta echoing zarata animaliak.
  
  
  "Carter! Ranjit oihu. "Besterik ez dugu hitz egin nahi." Shiva egin nahi du akordio bat!
  
  
  Izan zen bat, gauza ona, arrazoitu zuen, nire bizitza ez zen ezertarako ez zion...
  
  
  Animaliak, batez ere, lotu, mehatxatu ihes egin elkarrekin. Berea ere onartzen da. Izan xehatu bat artaldea izututa behiak bultzatuta sena auto-preservation. Bakarrik, jakina, bera, sena sentitu bere. Beraz, korrika jarraitu nuen, eta beste gawk whizzed nire burua baino gehiago, off itzulerako urrats ondoan bainugela.
  
  
  Gawking hazi bat spray odol, simaurtegia, eta gernua duten zikindu nire prakak. Zuen ran hildako bat erdian, moaning atzera big gela, non ezin izan dugu ikusi, windows, ezin izan dugu ikusi ateak.
  
  
  Zuen nahi luke zerbait ematen dit segundo batzuk preziatuak denbora. Igo zuen ertzean tub eta heldu pitchfork litzaidake zuen ikusi baino gehiago pila elikatzeko. "Carter! Ahots oihu berriro. "Guztiak baino gehiago da, sahib!
  
  
  "Ez zehazki! Erantzun dut ozen, eusten pitchfork, lantza bat bezalakoa da.
  
  
  Ranjit duena beste jaurtiketa, baina aldi berean, lau zorrotz baten prongs pitchfork hondoratu sartu emu en bularrean. Herdoildu tresna bota bere gisa gogorra izan da. Orain koa izan zen, motionless, behaketa gazte Indian balantza atzera, bere ahoa zabalik zintzilik, bere eskuak estutzen egurrezko ardatz arma.
  
  
  Gurnek, nor zen atzean zutik bere laguna, bazterrera utzi me erabat, staring lilura lau trickles odol hori busti inguruan zauria. Saiatu zen tira pitchfork free, baina Ranjit jarraitu zuen garrasi, basati bat oihu mina gero eta handiagoa fainter bigarren.
  
  
  Izan zen, Ranjit en agonized oihuak, ego moans haserrea eta agonia bezala Gurnek saiatu tira pitchfork zehar ego bularrean, bidaltzea, behiak, guztiak dozena horiek, madly sartu ezerk estu pasabidea drainpipe. Ih entzun bere thudding, hoofbeats, bellowing; Bere, salto egin eta hasi arakatzea aldera estolda.
  
  
  Gurnek garrasika, agurtzen bere besoak airean. Ego hit zen atzera adarrak eta literalki bota zituzten airera, lurreratzea ondoan bainugela handi bat. Ranjit erori baten erdian maddened ganadua artaldea. Azken gimen mina ihes ego ezpainetan bere eskuak ireki eta itxi batean groteskoa parodia bat ukabila.
  
  
  Ondoren, fetid arnasa animaliak eskuilatzea nire masailetan eta nik marratxodun korridore behera, etengabe sakatuz horma muturrean hiltegi. Kutsatua eta smelly, eta puztuta aurpegia estalita odola eta izerdia, ez behar zuen izan atsegina pertsona, " zuen esan zuen bezala, urratsez urrats kalera errepidea, atzean utzita eszena hau terrible mina.
  
  
  Ez nengoen ziur zer gertatu zen bi Indiar. Gurnek litzateke, seguruenik, oraindik ere bizirik, baina espero dut hori wil zauriak kentzeko litzateke Ranjit betiko. Egoera desberdinak, sentitu dut hori egin nuen lan duin bat.
  
  
  Pertsona hiltegi behar ere izan dira, Shiva pertsona. Ez zuen itxaron behar horiek aurrera etorri mendekatzeko bere adiskideak. Oinez hasi nintzen aldera kalean, galdetzen dut nola konbentzitu ahal izan norbaitek eman dit ibilaldi bat, eta, beraz, zikin.
  
  
  Mimmo gainditu zahar bat Ford. Izan zen bere bidean Agra, baina alferrik zen olatu furiously horiek gelditzeko. Ohi bat harrapatu nuen, bere kobrea-gorri aurpegia, ondoren, autoa desagertu hauts-hodei bat duten igo da gainditu mimmo.
  
  
  Mantendu zuen oinez, zehazten ez gelditzeko.
  
  
  Behar nuen garbi bat baño, Suediar, dirua, eta pistola. Den neurrian ezagutzen dudan bezala, AEBETAKO gobernuak ez zuen gure kontsulatu, gure ordezkaritza Agra. Hiria izan zen, gehiegi itxi New Delhi. Baina, agian, ezin izan zuen aurkitu dute zer behar dut hotelean.
  
  
  Eta, hala ere, berak egin behar izan da. Dagoeneko iragan zen eguerdian, eta hitzordu bat izan nuen Rhea arratsalde hartan. Ez ziren oraindik gauza asko egin behar direla egin, eta, beraz, bildu zuen erritmoa. Reeva esan Agra hall da bakarrik kilometro batzuk urruntzen villa.
  
  
  Gutxi mila bat edo ez, beti izan da grueling oinez. Eguerdian eguzkia beat behera nire burua errukirik, eta zerua bat izan zen, blinding, hodeirik hedadura zipriztindua faltsua hausnarketak. Izan zen hamar minutu, ordu laurden bat, aurretik saskia bat bota zidan. Bat izan zen ramshackle saskia bota pare bat skinny idiak bat egitea cartload hay.
  
  
  Zuen waved gidaria, gris-bizardun baserritarra nork bota loturiko eta bota saskia mugatzeko. "Ingelesa hitz egiten duzu?" Galdetu nion baserritar.
  
  
  "Ur garbia", esan zuen. "Ez Da Euskara...
  
  
  Seinalatu zuen hatz bat lehen aldi hura, eta gero bere burua. "Agra?" "Galdetzen nion. "Agra?"
  
  
  "Agra?" - errepikatu nekazari, agurtzen bere eskua alde batetik batean keinu horrek esan nahi du, "Bai"in hizkuntza unibertsala.
  
  
  Zuen nodded vigorously eta sartu igo saskia erdian sena. Gizon grinned me at, me erakutsiz bere hortzak eta gomak busti paan. Ondoren, zuen loosened loturiko eta idiak laburbildu beren erritmo motela izan zen, oraindik baino hobeto ibilaldi luze oinez.
  
  
  Zuen dozed off, lulled arabera erritmikoa kulunkatzen eta creaking saskia. Behar nuen lo batzuk lortzeko, nahiz eta bakarra izan da ordubetez. Baina nire pentsamenduak ziren eten bat insistent hum, bat gogaikarria hazi ozenago bezala saskia behera bota eguzkitsua errepidea.
  
  
  Senari alerta, zuen atzera begiratu. Hautsa zen goranzko distantzia, txikiak lainoak harea fina ilundu iturri zarata izan zen, entzumena. Ez dut hartu nahi alferrikako arriskuak, eta, beraz, ez hondatu digu, nire bizitza, gure misioa arrakasta, bere hurried murgiltzen lurrintsu hay, piling asko nahiko gainean egiteko berak ikusezina.
  
  
  Ezin dut irudikatu zer zen datozen. Zuen peered sartu gau egurrezko van, entzuten etengabeko orroa hainbat motore. Eta noiz bere ikusi zer izan zen, bere hondoratu sakonago sartu hay eta ospatu bere arnasa.
  
  
  Hauek izan ziren aurpegi berriak, baina une horretatik aurrera, ih ezin ahaztu bere. Hiru gizon, guztiak Sikh Indiar... motordunen zuzen bidalitako Shiva aurkitu me eta ehiza me down, me hiltzeko, edo ekarri zidan atzera villa, zain azken aginduak Handia Liderra. Dute neretzat iragan mimmo idi gurdiak; guztiak hiru motorrak buru Agra.
  
  
  Bada bakarrik Hawk ikusi ahal izan dit orain, pentsatu nuen.
  
  
  Izan zen, zikina, penniless, bakarrik armaturik bat deskargatzen pistola, eta nire ezagutza taekwondo eta karatea. Ez da zaila aurreikustea, bada, nire epaia Shiva, egia da, hori egun aurretik egingo da, estres
  
  
  
  
  9
  
  
  Iritsi nintzen Agra ordubete geroago, eta van jaitsi me off hiriaren kanpoaldean. Hautsez kale unpaved, bihurri alleys, labirinto bat alleys zirudien sortu dira, zehazki nahastu aldi baterako bisitari. Jaso ondoren informazio batzuk, bere burua aurkitu zuen aurrean American Express bulegoan.
  
  
  Ez, nire egoera ez zen bereziki dibertigarria, baina me barre egin du. Bere ahots oihu urrun bat da irudi arrunt bat American turismo, ez pasaportea eta dirua ez ezik, gutxi rupees Reeva niri eman izan dut aurretik lotuta.
  
  
  Pentsatu dut auto bat alokatzea eta gidatzeko atzera New Delhi, baina da hartu dute litzateke, gutxienez, sei ordu, eta ez dut behar adina denbora. Behar nuen harremanetan Hawk, eta prest betetzen Reeva geroago, egun horretan. Beraz, Nick Carter, zikin, zulatutako, urratzen, eta bloodied, karratu, bere sorbaldak, arnasa sakon hartu, eta ibili atetik bat neat eraikin hori izan zen bakarrik espero bitxi bat hirian eta niretzat terrible etsai.
  
  
  Agra ez da megacity. Hiru gunmen moto izan ekorketa osoa herriaren taupada bat. Solairuan zen dagoeneko looming nire burua noiz sartu zen eraikin zuri eta eskatu manager-en bulegoan.
  
  
  Izan dut egoera zailetan aurretik, baina mugakide irrigarri. Gabe pennies, eta armak erosi edo arropa, edo auto bat alokatu, ez nuke aukera izan aurre Shiva eta Ego pertsonala gorila taldeak. Nire pasaportea, dirua, eta nire gauzak ziren seguru hotel gela batean New Delhi; baina gainerako me izan zen, Agra, hiru orduko disko hiriburua.
  
  
  Bezain laster sartu zuen eraikina, bat uniformatu segurtasun zaindari izan zen nire atea. Bere ustez, izan zen zuen, eta ezin izan duten errua pobrea lasaia, batez ere, ikusi zuen bere isla ispilu moaning... irudia zikin bat eta zulatutako etxerik gabeko gizona.
  
  
  "Ikusi nahi dut kudeatzailea", iragarri zuen guardia. "Ez zen istripu bat.
  
  
  "Zuzendaria da saioan, ezin izan asaldatu, 'pucka hippie'... gizona, erantzun bota iraina nire aurpegia.
  
  
  Ados, usaindu nuen bezala, ahuntzak, eta ez zen ustezko eredua, baina ez nuen asmoa zutik dago eta argudiatuz guardia... Ez dena, barne American Express ,izan liteke hondatu bada Shiva egin zuen bere planak.
  
  
  "Ez zait, bada, zuen saioa," zuen eztanda egin angrily. "Hau da, larrialdi bat. "Eta hasi zen galtzen bere tenplea denean beste Stahl bultzatu me norabidean horma, asmorik bota me out on the road. "Ezin duzu tratatzeko zaldun bat bezala!" I exclaimed, gritting nire hortzak.
  
  
  Guardia iritsi sartu zorroan bere zerbitzua pistola. Akats bi zenbaki. Ez zait gustatzen "hooligans" eta ez dut nahi izatea bultzatu inguruan. Beraz, azkar bat olatu, bere eskuan eta jaurtiketa bat giltzurruna, bidali zuen luze gizon sprawling on leundutako marmol solairu. Odin po klerkov gora begiratu eta salto egin zuen bere oinak.
  
  
  "Ez kezkatu behar," Ego ziurtatu zion. "Bide batez, nire manager du beste bat... Eta behar dut buruz hitz egin zion enpresa. "Berehala." Ez naiz hemen eseri eta itxaron zure lankide "- I adierazi du guardia en figura - " bada erabaki zuen sozialki presentable edo ez.
  
  
  Behar da izan nire ahots tonua edo haste dituen guardia baztertuko bere, gazte administrari nodded azkar eta ran ilara taulak. Koa izan dut motionless aretoan, grina bat luzituta nire ezpainak, prest atera nire inguruan berriro nuen ez bada, jarduteko minutu bat.
  
  
  Administrari zen Hindu bat, baina gizona ospatu out bere eskua me Amerikar bat izan zen, altu, mehe tipo urte batzuk ni baino zaharragoa. Begiratu zuen ia deseroso bere pinstriped egokitzeko, sortzez, berriz, Suediar ' arropa ziren zikin eta tattered.
  
  
  "Zer ezin dut lagunduko duzu?" galdetu zidan, niri begira, gora eta behera.
  
  
  "Hobe da ez hitz publikoki," Ego snapped.
  
  
  "Barkaidazu?", esan zuen, frowning harridura.
  
  
  "Proposatzen dut duzu joan zure bulegoan. Lan egiten dut gobernuak, zure gobernuak. Berezia Zerbitzu Sekretu.
  
  
  "Secret zerbitzua?" Clera ihardetsi barre bat. "Goazen, nahi duzu txantxa nirekin betiko! Zer da hau, txantxa bat?
  
  
  "No txantxetan. Eta ez baduzu nahi me zure bulegoan, izan dut zutik neure burua. Baina ez nuke nahi duzu minik...
  
  
  Guardia etorri zen bere zentzumenak eta hasi oinez gurekin norabidean. Mantendu zuen bila sartu administrari begiak, espero zuela ados. Ego egoera ulertu bere: orain arte bezala, ezagutzen zuen, izan zen begira ero bat izan zen, distraught eta usaina txarra.
  
  
  Begiratu zuen kanpoan me, eta begiratu guardia. Zuen zalantzan une batez, eta, ondoren, azkenik, atzera begiratu me at nodded eta, poliki-poliki. — Ez dakit zer den, baina ziurtatzen dut ez naizela beldur duzu,", esan zuen bat iragazi ahotsa.
  
  
  "Beti ez izan beldurrik edonork. Guztiak egin ondoren, oraindik ez zuen bezero bat, nahiz eta nire kreditu gutuna da, oraindik ere, New Delhi.
  
  
  Jarraitu zuen, haren bidez errenkada bat mahaiak eta sartu txiki bat egur-paneled bulegoa, miniaturazko horma-errota, Indiako azpikontinenteko. Zuen begiratu at izena grabatuta mahai gainean, eseri larruzko aulki, eztarria garbitu, eta hasi zen bere istorioa kontatu hasieratik.
  
  
  Bere ez aipatu Shiva izena, ez zuen zehaztu digu esentzia bere egitekoa, gurekin bere harreman AIZKORA. Berak sartu zuen bere agente bezala CIA en special branch, bulego batean hori izan da, oso esanahi zehatz egiteko zuzendaria. Azaldu dut nire egoera emu, seinalatuz nire dokumentuak eta dirua ez ziren oraindik, New Delhi eta nire herria Errusian ez zuen baimendu me itzultzeko hiriburua, agian egun batzuk.
  
  
  Noiz amaitu nuen nire istorioa, barne zergatik sartu dut neure burua bezala, etxerik gabeko pertsona bat, kudeatzailea jakin nahi nire izena eta egiaztatuko informazioa erabiliz ordenagailu ondoan mahaian. Ohi naiz nahiko ona zenbakiak, baina inoiz ez dut lanik gogoratu nire txartelaren zenbakia. Beraz, besterik ez dut eman Mr. Reynolds, kudeatzailea, izen-abizenak helbide bat Washington izan zen txartelean.
  
  
  Batzuetan, aireportuetan, erosi dut "detektibe" edo spy liburuak, zirraragarria irakurketak laguntzen duten me erlaxatu eta nire burua garbitzeko. Baina ez dut inoiz gai izan da aurkitu, egoera bat da, nahiz eta urrunetik parekoa bat aurkitu dut neure burua. Nork daki, heroiak liburuak beti izan primerako zenbatekoak beren eskura hainbat moneta, inoiz ez dute agortu gure pasaporteak, gure nortasun-agiriak, gure armak. Baina ez zen pertsonaia nagusia misterioa liburua.
  
  
  Dena dela, niri gertatu zen nahiko madarikatua " benetako." American Express bulegoa zen, benetako, besterik ez bezalako hiri Agra. Dena dela, gertatu, niri pertsonalki. Izan zen behaketa Reynolds estuki gisa ikasi zuen ordenagailuan datuak. Bada ez zuen lagundu, ni izan litzaidake zuen bere nire lepoan. Erraza eta sinplea.
  
  
  "Ondo da, Jauna Carter, oraindik ez duzu mamu bat," Reynolds azkenik esan informazioa irakurri ondoren. "Eta zu lanpetuta lasaia, too, I gehitu liteke. Duzu bidaiatu kanpoko igerilekua baita? Irribarre bat agertu zen, bere aurpegia, eta gero kudeatzailea barkamena eskatu dut modu tratatu zen.
  
  
  "Gutxienez, ari zaren norbait entzun daitezke", esan nion. - Hau da, kalitate jende asko falta oraintxe.
  
  
  "Beldur naiz hori guztia," adostu zuen. Zuen zigarro bat eskaini zidan eta galdetu nahi nuke garbitu bere etxean, eta deitu zuen Jean bidaltzeko txoferra me jasotzea.
  
  
  Estimatzen zuen eskaintza, baina ez zuen eman nahi zion arazorik. Jende gutxiago zuen sartu arrastatutako honetan, hobea izan zen guztiontzat. Ego eskertu bere adeitasuna, baina gonbidapena gaitzetsi. "Zer behar dut lehenik bat da, batzuk ehun dolar Indian moneta, posible bada, eta zure bulegora deitu nire boss Washington-en.
  
  
  "Ez dago arazorik," Reynolds ziurtatu zidan. Zuen azkar-azkar jaiki, bere aulki, guztiak pozik eta hunkituta parte hartzeko aukera, nahiz murriztua forma, jarduerak, hala nola, sekretu bat eta lurpeko pertsonaia.
  
  
  Hogei minutu geroago, bat puztuta galtzetako poltsikoan bat wad fakturak, izan zen eserita zuzendariaren mahaian, zain Hawk esnatu Otto gangak. "Baina duzu konturatzen da gauerditik aurrera?" nire boss muttered.
  
  
  "Pentsatu nuen inoiz ez duzu ohera joan aurretik, hiru."
  
  
  "Hiru ordu?" Neurrira, ez dut jaiki sei, Hiru Zenbaki!
  
  
  Beti izan dut # 3 denean Hawke zen haserre; berea zen Nick edo Carter denean zen bat gehiago cordial aldarte. Jakina, Buruzagi Handia litzateke, ez barka ahaztu denbora arteko aldea Washington eta India.
  
  
  "Ongi da", esan nion. "Utzi dut duzu ohera joan atzera minutu batean; pentsatu nuen, hala ere, interesa izango duzu agian zer gertatu zen jakin."..
  
  
  — Ezagutzen dut zehatz-mehatz zer gertatu zen, " zuen eztanda egin. "Dagoeneko ez dut hitz egiten Indian segurtasun zerbitzua. I zen informatuta zure deia. Nick, ez dezagun bera hasi zaharra istorioa. Onartzen dut oker nengoen. Hasteko, Shiva inoiz existitu.
  
  
  "Oker berriro. Shiva existitzen, espero dut, denbora laburrean...
  
  
  "Zer ari zara hitz egiten?" Hawk oihu. "Pentsatu nuen duzu egin ziren, duzula joan ziren hegan etxean."
  
  
  "Agian hurrengo astean, bada, guztiak ondo doa", esan nion. Esan nion Hawk xehetasun guztiak, nire lehen bilera Mohan eta Gurnek, to hilketa Anand, nire boterea Red Fort, zer gertatu zen hurrengo. Noiz esan zuen Ume, dena ezagutzen zuen buruz Kutxa izan zen, literalki, stunned.
  
  
  Beste bi muturretan line etorri zen zorrotz g? i? rale zehar milaka mila aurretik erreuma zen. Hawke ahotsa da absurdly leun eta mehea, baina ez nuen behar itzultzaile bat kontatu zidan hori izan zen, sakon kezkatuta. "Orain badakizu zer nahi dut, Nick...
  
  
  "Ez dut bat vague ideia", esan nion. "Kutxa bat, ez da?"
  
  
  "Gehiago nahi dut." Nahi dut, Shiva eta Haji, beharrezkoa bada. Eta ez dut nahi ih piecemeal, hori da, argi eta garbi, Nick?
  
  
  — handia. Bere dagoeneko erabaki exekutatu egoera zure irizpideen arabera. Baina, zer egin dut egin hornidura heroina? Behar dut jarraitzeko borroka da?
  
  
  "Akordio batera Shiva lehen. Bestela, ez dut harremanetan jarri Indian segurtasun zerbitzua. Kutxa askoz gehiago da garrantzitsua, jakina.
  
  
  "Jakina, besterik gabe, jakina," muttered dut.
  
  
  "Lan egin nahi duzu, bakarrik, edo nahiago duzu bere galdetu Indiar urratsa da, eta lagunduko duzu?"
  
  
  "Oraindik ez", esan nion. "Bada Shiva susmatzen Indian segurtasun-zerbitzua da, joan oztopatzeko ego-planak, bultzatuko du herrialde osoko aterpea hartu Txinan, eta, ondoren, inoiz ez dugu aurkitu ego berriro. Hala eta guztiz ere, une honetan, ez dut uste me ikusten zuen bezala, berehalako arriskua, eta, beraz, eskatzen dizut ez da aipatu nahi duzunean deitu funtzionarioek New Delhi. "Uste dut Anand egin zidan ulertzen nola arabera, ego, ez ziren 'filtrazioak' informazio konfidentziala handiagoa echelons ego Zerbitzua. "Ez dut nahi gure beste bat kanpoan hegan egin aurretik izan dut aukera bat clip emu en hegoak."..
  
  
  "Eta pluck ego lumak," Hawk gehitu.
  
  
  "Oh, hartu dugu kutxa zion, noski.
  
  
  Ondoren, bat aurkitu dugu zifratu, bat-kodea, izena, beraz, ezin izan zuen ziurtatu zuen hitz egiten zen benetako Nick Carter, eta ez elektroniko bat ahots, bikaina asmakuntza bat Albanian zientzialaria. "Hau oso garrantzitsua da enpresa, Nick. Gure Mosku, gure Washington ez ikusi bezala, Txina prestatzen jan azpikontinenteko gabe ih esku-hartzea. Izango dira behartuta ekimena hartu, gerra edo ez gerra. Beraz...
  
  
  "Nahikoa da," I eten nahian, barre, baina ezin izan dut. - Ez dut kontaktu baten barruan erakundea. Eta ez dut onartzen bere porrotik.
  
  
  "Bai, badakigu," Hawk hasperen egin. "Horregatik, ezin dut galtzen duzu, argi eta garbi, orain..., Eta ez dut galtzen Kutxa.
  
  
  "Eta Shiva, gehiegi," gehitu dut. "Ez dezagun ahaztu, erreuma India Alexander Handia... edo esan behar dugu Hitler?"
  
  
  "Ez dut uste zaharra Adolfo izan zen, beraz, maltzurrak edo, nahiz eta, beraz, zehaztu, Nick. Zorte ona; Bere aurrera begira, entzumena atzera duzu laster.
  
  
  "Bizkortu, buruzagia. Agintzen dut, oso laster.
  
  
  Ordubete geroago, ibili zen bere inguruan, bere hoteleko gelan, begira guztiz desberdina denean sartu zuen American Express bulegoak. Bere bata, galtzak eta ballet zapatilak ziren bota, ordezkatuz ih tipikoa tokiko jantziak: bat zuri kotoia alkandora, udako galtza, larruzko sandaliak. Anonimoak Suediar. Zuen showered, bizarra ondo, eta, azkenik, igurtzi bere aurpegia, eskuak eta oinak geruza batekin greasy ura.
  
  
  Ondorioz, bat izan nuen, kobrea complexion, eta hau makillaje onartzen me nahasten epaileak. Shiva pertsona bat nahi Westerner, eta bada ez ziren smart nahikoa guardia irteera American Express, nahi zuten hura, eta, beraz, ez ziren smart nahikoa imajinatu nahi dut aldatu nire arropa eta itxura.
  
  
  Administrari counter atzean hotel lobby zen delikatua, nahiz baino smarter bere New Delhi zeuden. Izan ere, behaketa me undisguised jakin-mina (begiratu zuen ezer ez bezalako gizona izan, besterik gabe, sartu), ez zuen aipatu digu aldaketa nire arropa, traumatikoa aldaketa kolorea, gehikuntza azkarrak kolorea nire azala.
  
  
  "Behar zuen izan dira bidalitako telegrama bat," Ume, esan zion.
  
  
  "Sentitzen dut, baina ez dugu eskuineko ekipamendua, sahib," erantzun zuen. Gero, azpian counter, kanpora bota zuen bat topografikoak mapa Agra kolore ilustrazioak, hiriko mugarri, barne, jakina, Taj Mahal. "Joan behar duzu Gwalior Errepide telegrafoak. Bidali ahal izango duzu bat telegrama hortik, " ondorioztatu zuen, bat seinalatuz on dot paper gorri bat, arkatza.
  
  
  Bere eskertu dut dudan bezala tolestuta mapa eta gelditu bike taxi eskubidea hotel kanpo. "Nahi Gwalior Errepide Post Office," esan zuen gidari. Nire azentu eta hitzaldian, zalantzarik gabe, ez kolorea dator nire azala. Gidariaren begiratu me at, me behaketa bera jakin-mina bezala, hotel administrari.
  
  
  Baina zuen ezer asetzeko bere ego jakin-mina. Ezin dut itxaron lortzeko telegrafoak bat bidali telegrama hotel kudeatzailea, New Delhi eta esan Em hori ez nuke atzera egun batzuk. Azkenik, erabaki zuen deitu Indian segurtasun zerbitzu horiek informatzeko buruz zer gertatu zen ih agente tapia eta leturia Anand.
  
  
  Azkenik, izan dut exekutatu batzuk errands aurretik bilera Reeva zazpi. Denbora galdu gabe, taxi-gidari buru norabidean post office. Bien bitartean, mantendu zuen bila inguruan wary begiak, batez ere, betiere, ikusi zuen norbait moto baten gainean.
  
  
  Orain arte bezala, banekien, Shiva pertsona bat da, oraindik ere nahi izan zidan, eta, beraz, behar nuen lo undetected gisa ahalik eta. Ongi da, nire makillaje berria enplegu eta makillaje asko lagundu zidan, baina ez nuen nahi alferrikako arriskurik hartu.
  
  
  "Da Sahib aktore bat?" "Zer da?" gidariaren ausartu bezala bota zuen gora Gwalior Errepide post office.
  
  
  "Batzuek uste dut aktore bat... esan nuen.
  
  
  "Orduan, agian, sahib nahi du, ematen dit bere autógrafa.".. Dostal, Indian, scribbled izena luma bat eta paper, irribarrez bere, on paper dut eman zen. Ospatuko dut atera. "Eskerrik asko, sahib! gidariaren exclaimed batera pozik irribarre bat.
  
  
  Ez zuen itxaron behar ego-en erreakzioa zuen behin deciphered zirriborroak. Azken finean, denek daki James Bond izan erretiratu hainbat urtez.
  
  
  Erdiko atea posta bulegoa zen hutsik; sartu zuen erakarri gabe, askoz ere arreta edo ikusten Shiva hiru motordunen gorilak.
  
  
  Dut kable da, ordaindu distiratsua berriak banku-oharrak, eta, ondoren, dute instalatuko da hurrengo gela tokiko eta distantzia luzeko deiak. Ez zen lerro luze bat aurrean counter, beraz, ez zen beste hogei minutu lehenago, nire txanda izan zen sartu telefono kabina, berriz, operadorea entregatu me line New Delhi.
  
  
  Nahiz eta hotel-kopurua hegan nire burua, ez nuen ahaztu telefono zenbakia tapia eta leturia-ren buruzagia. Altxatu zuen bere gainean, egurrezko aulki eta itxita kristalezko ate atzean. Telefonoa deitu zuen, bertan jaso eta berehala aurkitu du bere burua on line Hawke da Indian lankide, izeneko gizon bat Puran Dass.
  
  
  Indian Sekretua Zerbitzua ez zekien benetako helburua nire egitekoa. Jakina, bat izan zen, multimillion-dolarraren bidalketa heroina, baina inork ez hinted idatzi zituen baladak of Haji ahotsa.
  
  
  Bere ez, nahiz eta horri buruz hitz egin orain Anand-en buruzagia. Baina, esan zuen Em zer gertatu ego-agentea. Susmatzen dut, ez dute gorputza aurkitu oraindik. Eman zuen Dass beharrezko informazio guztia, barne helbidea-a kalean cafe gertu Nehru Parke Delhi.
  
  
  "Esan duzu, ez duzu denbora betetzen Anand," Dass adierazi zidan ondoren eman dut em xehetasun guztiak tapia eta leturia-ren heriotza. "Eta oraindik ez duzu hitz egin zuen nire laguntzaile atzo, uste dut."..
  
  
  "Beldur naiz da luzeegia azaltzeko", esan nion. "I zen presiopean, badakizu zer esan nahi dut...
  
  
  "Ez, ez dut ulertzen, Jauna Carter," Dass, esan du ironikoki. "Eta ez dut aurkitu dibertigarria nire agente hil da." Ez dut ulertzen zer gertatzen ari da; egun batean esan diguzu inoiz ezagutu duzun Anand, hurrengo egunean iritsiko zara eta kontatu zuela hil dira. Hau horrela izan daiteke zure herrialdean, baina hemen India, baloratzen dugu, giza bizitza beste ezer baino gehiago.
  
  
  "Entzun, Dass: ez nuen deitu hitzaldia dit. Noiz berea esan izan dut ito, berea ekarri norbaitek jarri zuen pistola bat atzera nire burua, ordenatzen esan nahi me zehazki zer esan dut. Sinetsi me, zure agente hil ditu sakon asaldatu nau. Eta kontsolatu bada, esango dut tapia eta leturia-ren hiltzailea ez da gehiago gai izango papera borreroak izena Cobra.
  
  
  "Agian, galdetzen dut non zauden orain, Jauna Carter?"
  
  
  "Ezin zuen eman duzun edozein informazio: oraindik ez, hala ere.
  
  
  "Behar dut gogorarazteko bere ekintza-askatasuna herrialde honetan bat jotzen da, adeitasuna zure Gobernuak?"
  
  
  "Ondo nago jakitun Madame Gandhi lankidetza.
  
  
  "Ondoren, mesedez, tell me zer zure arrazoiak ziren India datozen." Ezin dut eman duzu gehiago edozein mugimendu askatasuna, bada, pozik nago mantentzeko denek ilun...
  
  
  Zerbait ez soinu eskubidea.
  
  
  Gogoratzen dut filtrazioak Hawk eta tapia eta leturia Anand izan esan zidan buruz. Dass zen, baina ezer cordial eta kooperatiba, bere ahotsa lehor, ia oldarkorra. Ez nuen ezagutzen, bere arte bi Cobra hitmen, Ranjit eta Gurnek, aurkitu nire bilera Anand at cafe parque. Izan balitz bezala zirudien kasualitatea, ondoren, izan zen ia ziur orain...
  
  
  Behintzat, ondorioztatu zuen, Dass izan ohartarazi ih.
  
  
  Jakina, emu, ez luke zaila izan edo ezohiko eskatu agente non da zuen joan me erantzuteko. Horren ordez, zuen izan dezake harremanetan jarri Shiva, mesederako hiltzeko bi hegazti bat harri.
  
  
  "Bai, Jauna Carter," Dass esan zuen ernegaturik. "Are you zehaztuko tratatzeko me balitz bezala ziren I zure boss, Jauna Hawk, edo ari zaren azpimarratu duten nire bulegoan tratatzeko duzun bezala?"
  
  
  "Ez, ez naiz, nahiz ametsetan, Jauna Dass. Eta ari zaren geroztik, beraz, insistent, badakizu utzi dut hori deitzen naiz, Bombay. Aipatu dut hotel geratu nintzen batean, duela urte batzuk, eta gehitu du , " nahi Baduzu, bidali ahal izango duzu me bat bidez zure jendea." Da gisa erregistratuta Kent, Clark Kent, gela 747.
  
  
  Bada zuen izan ziren Amerikar bat, zuen ulertzen. Baina jaio zen India, beraz, ez zuen aurkitu arraro hori izan dut, ostatu, hotel baten pean, bere gain hartu zuen izena. Agian ego izan gutxietsi bere, agian, besterik ez zen haserretu laguntza AIZKORA eskatu zuen.
  
  
  Aldi berean, ordea, bazirudien posible dela nire susmoak ego leialtasuna eta loturak Shiva erakundearen ziren ondo sortu. Eta ezin dut arriskua da, geroztik Shiva da free aretoan eta jabea Kutxa.
  
  
  "Ezin dut itxaron hitz batzuk zure pertsona, Jauna Dass," ondorioztatu dut. "Eta berea, nahi dut nire doluminak adierazteko heriotzari buruzko Anand. Espero dut ikusi zure agente gaur gauean.
  
  
  "Egingo zuen hemen inguruan, hamar, Jauna Carter," Puran Dass, esan azkar. Eta nire konfiantza osoa.
  
  
  "Beraz, espero dut, Jauna Dass.
  
  
  Aurkitu dut oso zaila kendu sarkasmoa hori mehatxatu erakusteko nire ahotsa. Baina administrari ez dirudi nabarituko. Eseki zuen eta altxatu, iritsi eta beirazko atea telefono kabina.
  
  
  Kanpo, norbaitek blokeatu nire bidea. Eta ez zen arrotza.
  
  
  
  
  10
  
  
  Ez dakit ala ez esan "kaixo" edo "agur."
  
  
  Bigarren adierazpen zen infinituki hobe, eman gizon hori nire aurrean, atzean irristakorra kristalezko ate, bat izan zen hiru Sikhs ikusi nuen lasterketa bidean Agra, atzetik me.
  
  
  "Duzu, erabat aldatu zure itxura, 'sahib' Carter , " gizon nabarmendu zuen, atea irekita bultzaka batzuk hazbeteko bat tribuaren sartu. Ospatu zuen bat contundente pistola bat eskuan. Indian en asmoak ziren nahiko intuitiboa.
  
  
  — Badakizu zer esaten, " esan nuen, bat behartuta barre. "When you' re in Rime, itxura Erromatarrek.
  
  
  Komentatu zuen. "Eta noiz ari zaren India, zer Indiar egin, eh?"
  
  
  - Egiteko estestvenno. Duzu beti zeure burua on bat bezala deabrua, gauza guztiak jotzen. Baina ez duzu beg me jarraitu behar duzu, sahib?" Edo nahiago duzu, azkenean, gure elkarrizketa bat gehiago lehergai oharra? Pistola zen adierazi zuzenean nire bularrean.
  
  
  Indian Sikh ez zen lelo bat. Eta ego ez zen jostari batere nire fribolo eta fribolo jarrera. Bere ez da jolasten komedia arrazoirik ez; bere besterik ez erosi nahian denbora. Atea ireki zuen eta motioned niretzat etorri berarekin.
  
  
  "Esadazu, nola aurkitu zenuen me?"
  
  
  "Dira beti, beraz, sarkastikoa, 'sahib' Carter?"
  
  
  "Denean bakarrik saiatzen ari dira zapaldu nire behatzak, mem sahib dut," ihardetsi, hitza erabiliz ego balitz bezala ziren I helbideratzeko emakume bat.
  
  
  Erantzuna erreuma du iraina, Sikh shoved bat .45-caliber pistola sartu nire bizkarrean eta, itxurak jarraitu berriketan atsegina nirekin, ni buru bidez lobby post office biraka ateak liderra kalean. "Hotel langile beste rupia," chuckled zuen, azkenik erantzutea nire corkscrew. "Eta ez da ez asko hotelak Agra. Besterik gabe, erakutsi argazki bat" Sahib "Kolodezny , eta, ondoren, hotel administrari dio," Bai, tipo hau, besterik gabe, joan post office, hamar bat minutu..." "Sahib" Carter pentsatzen zuen oso smart,, esan zuen, barre Shiva! Baina orain" sahib " Carter ulertzen zuen hori ergelak, eta ez Cobra pertsona.
  
  
  Ez zen iradokizun bat vanity eta garaipena Indian ahotsa. Baina gehiago izan dut kezkatuta nire azala baino, nire ego, nire harrotasuna. Atzean, kristalezko ateak, ikusi zuen bi ego adiskideak eserita motozikletak, ih begiak finko egunean mail.
  
  
  "Ez duzu nahi minik errugabeen, emakumeak eta haurrak, etxe guztiak inguruan, egin duzu?" Galdetu nion nire laguna bezala ospatu zuen pistola bat nire bizkarrezurra, ordenatzen zidan atea ireki. "Pentsa zenbat odol izan ederki alferrik, sahib!
  
  
  "Izango da zure odol -, sahib, ez beste norbaiten.
  
  
  "Ondoren, pena defentsarik eskale," muttered dut, irtenez eta sakatu ireki palma nire bularrean. Zuzenean nire aurrean, gantz, heavy emakume trudged eskaileretan gora batera agonizing moteltasuna. Zuen sakatzen behera atea, ireki batzuk hazbeteko bat, beraz, ezin izan zuen entzun rustle luze bat zetazko sari on marmolezko urratsak. Eguzkia glinted azkar on harribitxia emakume jantzita, bere sudurra zuen bezala iritsi eskailerak.
  
  
  Ez zuen begiratu eta hasi zen atea ireki.
  
  
  "Mesedez", esan zuen ozenki, dodging alde. Izan zen, ziur Sikh ez trigger tira, beraz, hurbil emakume bat. Irribarre egin zuen, eta nodded apur bat, bi eskuak jasoz pakete batean bilduta orri paper ilun eta batekin lotuta soka sendoa.
  
  
  "Espero dut ez da hauskorra," muttered dut, hartu-sorta bere inguruan besoak.
  
  
  Emakumea ahoa apur bat ireki at bandera baimena egiteko. Ez zuen ezagutzen bada Shiva zen aginduak ematen bere gizonak ekarri zidan atzera villa bizirik edo hilda; baina ez nintzen joan, esan neure buruari. Bere poltsa bota zen aldi Indian; bere trigger hatz snapped, eta Gawk whizzed aire bidez.
  
  
  Jaurtiketa erakarri guztion arreta. Fat emakume garrasika nabarmen, eta gunslinger ran bere norabidean panic batean. Jende postetxean garrasika hasi eta martxan norabide guztietan bezala Indian ihes egiten saiatu zen. Ez zuen nahi zion irrist kanpoan, beraz, erraz.
  
  
  Zuen flicked bere ezker oin, entregatu kolpe indartsu bat gizon pean tribu bakoitzean. Zuen mailakatu eta eragilea bota berriro. Goiko kristalezko ate pitzatu. Soinua gunshots eta hautsitako beira konpontzeko ikerketa zientifikoa arazoak hysterical oihuak gaur egun horiek nor ziren pentsatu blokeatuta post office.
  
  
  Handi zati beira ziren lurrean sakabanatuta eta marmolezko urratsak. Bota zuen bere burua bere pisua, mugitzen bere hankak oso azkar, bat sinplean, ezkerreko apur bat tolestuta zaintzeko counterweights. Hit zuen Indian belauna hiru aldiz indar lehen kolpe.
  
  
  Ego hasieratik bortizki buckled bezala saiatu zen cling atea jamb; izan zen blatant atzean. Ez zuen atzera begiratu zuen bezala lortzeko saiatu bere oinak. Bota zuen bere eskuak atzera, beraz, bere fists atseden bere saiheskiak txikiagoa; gero entregatu zuen gaizto bat backhand hori apurtu hainbat bere hezurrak.
  
  
  Gizona ezin eduki atzera beldurgarria negar aurretik irristakorra aurrera. Orain izan zuen bere eskuak bere bizkar gainean sakatuz bezain gogorra izan zuen. Kanpo, beste bi salto off beren motorrak. Armak bota bat kezkagarriak santuaren argia, eguzkia dute sped bidean hirian.
  
  
  Hil ih bat, aldi bat gehiago izan zen komenigarria, ni baino ezabatuz hirurak elkarrekin. Lehen Indian moan jarraitu nahian, free, berak nire subterfuge. Nire muskuluak tensed gisa borrokatu zuen ekarri bere burua eta sorbaldak behera glistening zati beira.
  
  
  Sortu koa izan zen, terrible bat gimen bat amaitu goi-campal garrasi lehen zati beira bidez tore bere ego eta haragia. Jarraitu zuen bultza, behaketa beira jartzailea ego azala sartu aurretik ego zezen-lepoa.
  
  
  Beste jaurtiketa konpontzeko ikerketa arazo bat koru hysterical oihuak, eta gawk ia urratzen nire burua. Ospatu zuen bere Indian behera alde batetik, eta beste saiatu snatch fusil batetik zion. Orain ez zuen indar bat bezala utzi zati beira zeharkatzen ego-ren muskulu-lepoa, poliki-poliki, hezur.
  
  
  Noiz beira hit emu en karotida arteria, balitz bezala, lorategi mahuka bat izan da moztu. Korronte bat odol spurted eta zipriztindutako zehar nire aurpegia eta aurrean nire kamiseta. Gizon kanpo utzi oihu bat dela bat bihurtu da nahastu gurgle zuen bezala bota zen lurrera arabera ego, sprawling handi zati beira. Behatzak askatu, eta contundente-sudur pistola solairuan jaitsi. Indian saiatu goratzeko bere burua, baina odol zen gehiegi sakon bat lepoan zauria.
  
  
  Ondoren, ego gorputza hasi zen astindu dardaratia, eskuak abentura airean saiatzen ari balitz bezala scratch norbait... azken dantza bururik gabeko oilasko hori izango da mozketa.
  
  
  Oraindik ez dut izan beste bi gizon neutralizatzeko. Ez dute muturreko kezka errugabea ikusle tragedia, eta hasi ziren filmatzen zidan berriro.
  
  
  The gawk hit man, nor zen writhing lurrean terrible agonia. Bada, beira sartu apurtzeko karotida arteria ez zuen dagoeneko hil ego, gawking egin zuen bere lana. Gizona erori bat convulsive twitch nerbioak eta muskuluak.
  
  
  Koa izan zen, atzean lifeless figura, scuffing solairuan, bere oin arte aurkitu zuen pistola. Bere planteatu bere arma eta itzuli sua beste bi Sikhs. Norbait off ezarri alarma. Ez nuen nahi izan denean hemen polizia iritsi zen, bai, zeren atxilotu litzateke horiek galarazi egin zidan joan da bilera Reeva.
  
  
  Beraz, horren ordez, tiro bi gunmen, berak zuzendutako aurrean-gurpila moto baten aurrean aparkatuta post office. Gawking begiak itsatsita nen gurina bezala. The beres ihes aire laginketa eragin bat bi gizon buelta inguruan zer gertatzen ari zen ikusteko.
  
  
  Bota zuen katua berriro entzun eta bala bat whiz aire bidez. Bere helburua zen zuzendutako Indian atzera, baina horren ordez, piercing Ego-ren bizkarrezurra, Gawk hit Emu en atzeko izterrean. Zauria ez zen konponezin, baina gizona ezin da gehiago oinez. Izan ere, joan zen limp bezala, paper orri bat bezala begiratu zuen inguruan beste irteera.
  
  
  Ez nuen uste izango nuke atzetik azken hiru Cobra hitmen. Makurtu zuen gorputz osoan zehar, bere lagun, eta noiz bota zuen trigger berarekin amaitu nahi off, konturatu zen zuela tiro azken jaurtiketa. Eta bere oraindik ez dute denbora lortzeko ammo Astra bere lortu Nirad aurretik berea, joan ego infernua.
  
  
  Bere esku izan zen trabatuta bere atzeko poltsikoan. Bildu zuen Astra, jaitsi da lurrean, eta jartzen da bat .45-caliber pistola bere lekua, zein baino hobea izan zen Astra, askoz arinagoak pistola. Ez aipatzea, baina ez dut eraman nahi bi pistola. Bat baino gehiago izan zen nahikoa, batez ere, izan dut zertxobait harro aurkitu nire punches eta jaurtiketa egin ziren, ia-ia fidagarriagoa defentsa forma baino Wilhelmina en luger.
  
  
  Begiratu zuen atzera, eta ikusi bat Sikhs laguntzen bere zauritu burkide baten gainean motozikleta batera pneumatikoak oso-osorik. Nire sandaliak creaked ozen gisa berea zehar swept lobby eta darted atzean post office counter.
  
  
  Ez ziren pila zakuak osoa mail. Irrist egin zuen arteko poltsak eta ran ero bat bezala sudur azpian harritu postmen, nor ziren izoztuak beldurra. Posta eta telegrafo langileen zirudien egoera batean hipnosi. Ireki dute beren ahoan gabe mugitzen da, eta, besterik gabe, jarraitu me beren begiak.
  
  
  Atzeko gela ireki baten gainean kargatzen dock. Alarma kanpai jarraitu ring, eta ezagutzen wail polizia-sirenak entzun ahal izango dira urrunean. Bada galdetu dut bi Indiar duten litzaidake bizirik utzi bere lortu zuten ihes. Bada lortu dute, ziur nengoen dute jarraipena litzateke me down izan dut, berriz, India, oraindik ere. Baina ez nuen nahi ikusmena galtzen nam ih, nam Riva... gurekin ah. Hawk berehala garrantzia ulertu nire egitekoa, beraz, behar nuen lortu Kutxa aurretik Shiva erabiltzen sl.
  
  
  Zer lanik niri gehien, eta zer egin nire nagging gogoan dut salto off kargatzeko kaian arteko lasterketa bi furgoneta, izan zen ala ez, Shiva litzateke egonaldia hemen, berriz, aukera izan nuen eten Ego-planak. Bada, ego pertsona izan, itzuli villa, bat bala batek bere hanka, txostena, beste hildako izan, Shiva izan litzateke primeran gai paketatzea, eta desagertzen bada, berea ez zuen jakinarazi nen Indiako poliziak. Posible da zuen dagoeneko hartu shaggy urratsak egiteko prest egon herrialdea uzteko.
  
  
  Ezean, noski, Reeva mantendu ahal izango da elkarrekin. Ez zen beste zerbait dela konbentzitu ahal izan Shiva dut hori ez zen berehalako mehatxu ego-planak, eta bertan oinarritzen zen nire zalantza hori Puran Dass zen konplize Cobra da asmoa. Bada, Dass zuen hitz egiten Shiva ondoren nire telefono dei (horrek esan nahi du nire susmoak ofizial leialtasuna oinarritu ziren gertaera gogor, ez da, besterik gabe, intuizioa), Shiva ezagutzen zukeen nintzen etzanda denean dut, aldarrikatu nahi izan Bombay, eta susmatzen dut, Dass. Ondoren, zuen, izan ere, imajinatu hori, konbentzituta Dass zen parte hartzen duten Cobra lursailean, zuen izan litzateke wary harremanetan edozein Indian polizia saila... edo edozein zerbitzu sekretu adar.
  
  
  Besterik ez zen hipotesi bat, baina ezin izan nuen arrisku Indiako poliziak oztopatu nire egitekoa, eta ezin izan dut utzi Shiva hegan Txinako Kutxa bere jabe. Reeva zen pertsona bakarra nori ezin izan zuen lortu informazioa, labur-labur azalduko du, eta bere eginkizuna, eta agerian bere osaba absurdu eta beldurgarria plana. Neska laguntzeko agindu zidan. Hau da, jada ez Samaritan keinu corkscrew, baina sen corkscrew. Bere dezazun osaba ihes aurretik izan dut outsmart bere Shiva zen zenbait heriotza ego, aita.
  
  
  Ez zuen, nahiz eta jakin non Shiva eusten ari zen bere aita gatibu, gisa besterik ez zuen onartzen bere hitz egin zion telefonoz. Jakiteko aukera izan nuen, baina bada Shiva desagertu herrialde osoko aurretik izan nuen aukera bat osatzeko eginkizuna, gero, bai gurekin ez zuen espero libre uzten preso. Zorionez, lortu nuen ihes post office aurretik Indian polizia blokeatu dit.
  
  
  Sirenak ziren oraindik indartsua nabigatzen ari denean, bere burua aurkitu zuen kalezulo dendak, beste alde post office. Ez zuen gelditu, atzera begiratu, baina mantendu oinez, sartu slipping denda txiki bat non ez dago handi bat izan zen nahaspila elementuak eta produktuak zirudien ezkutatu bezala, asko bekatu.
  
  
  Bi, adineko tipo stooped sorbaldak baina smart nahikoa ezagutzen litekeena erosleak berehala, urratsez urrats aurrera bezain laster sartu zuen dendan. Gizona hitz egin zuen, euskara indartsu bat British azentu, eta noiz azaldu zuen bere zer behar nuen, batetik, egoismoa, izan zen smart nahikoa ez eteteko me edo galdetu edozein galdera bitxia buruz nire American accent.
  
  
  Arren, ez datoz bat nire arteko azentu eta Indian jantziak, da aurkeztu me balitz bezala, ez zen ezer arraro horri buruz. Ezin izan zen me ematen munizio .45-caliber kanoi zuen maileguan Sikh, baina niri eskaini zati handi bat buffalo ezkutatu. Larrua bezala, konturatu nintzen noiz erosi nuen, sandaliak, ez zen erraza aurkitzea India. Baina buffalo greba izan zen, egoera onean, zen bezala kotoizko jaka. Kamiseta izan dut, gaur egun, jantzita estali zen odol, baina denda jabeak ez dirudi gehiegi interesatzen bai. Rupees dira beti rupees, eta hori gauza nagusia.
  
  
  Aldatu dut, bere arropa dendan. Denean bere bloodied "jaka" izan zen entregatu jabea, bota zuen, gora sartu sorta bat eta bota egurrezko counter at the back of dendan. "Ez duzu nahi beste ezer, sahib?" — Zer da? " galdetu zuen bat twinkle bere begi gisa hartu zuen out batzuk wad oharrak mantendu zuen bere poltsikoan.
  
  
  "Ez duzu erratza bat?"
  
  
  "Erratza bat?" — Zer da? " galdetu zuen, ez ulertzeko.
  
  
  "It' s erratza bat", azaldu zuen, eta bat egin miaketa keinu bi eskuekin.
  
  
  "Oh, bai, ulertzen dut bere! erantzun zuen, distiratsu. Inguruan begiratu zuen zer bere ego zen galdetu zion.
  
  
  Izan zen, ziurrenik, bera erratza erabili zuen miaketan bere denda nahi zuen, baina ezin izan du itxaron eman dit, zalantzarik gabe, prezio egokian. Prezioa da, zalantzarik gabe, nahiko altua Agra prezioak, baina, aldi berean, zirudien ridiculously altua da niretzat. Gizona saiatu biltzeko erratza orri batean paper ilun, baina azaldu zuen irribarre batekin nuke gisa hartu da.
  
  
  Begiratu zuen, apur bat nahastu, beraz, askoz beraz, zuen frowned eta behera begiratu, ia etsita eta mindu zen duten I ukatuz zion aukera egiteko ohiko errituala, ondoren elementua erosteko. Galdetu zuen. "Hori ez da nahikoa, sahib?"
  
  
  - Bai, uste dut erratza bat eta buffalo noose dira nahikoa horiek beste egoera. Ez duzu edozein ammo, egin duzu?
  
  
  Gizona bere burua astindu hainbat aldiz. Kanpora bota zuen beste distiratsua berria faktura eta shoved sartu bere palmondo. "Inoiz ez duzu ikusten me, ados?"
  
  
  "Inoiz ez dut ikusi edonork," bi gizon esan gabe, bigarren bat, zalantzarik, slipping dirua minutu batean.
  
  
  Get bere beste faktura eta errepikatu eragiketa. "Ezin me esango dizu non aurkitu ahal izango dut munizioak?" Nire beste lagun bat gonbidatu me joan ehiza herrialdeko...
  
  
  "Zintzoa izan, sahib, ez dakit non aurkitu ahal izango duzu munizio behar duzu. Ari gara pertsona baketsuak hemen Agra. Bakarrik agintariek propioa armak.
  
  
  "Ziur zaude, ez duzu gogoratu edozein dendetan non aurkitu ahal izango duzu zer egin behar dut?" Eman dut bere, eta esan nuen, entregatu dut em dirua.
  
  
  Esan zuen. "Une bat besterik ez!Behera jarri zuen bat minutuko faktura eta atzealdean ibili dendan. Ikusi nuen zion zirriborroak egin, zerbait zati bat paper ilun. Noiz entregatu zuen me paper zati bat, bere, eta begiratu izena eta helbidea idatzita nen. "Hori da gauzarik onena egin ahal izango dut, sahib," gizon barkamena eskatu. "Bada Basham ez dute zer behar duzu, ez dut uste aurkituko dituzu ammo hemen Agra. Hau xume bat da, hiria... saltzen ditugun gauza bakarrik turista. Ulertzen duzu, ez?
  
  
  "Noski," ego bere esanetan.
  
  
  Beraz, hemen izan zen, kalean, bat armaturik broomstick bat, azala greba, eta .45-caliber pistola hori izango litzateke erabilgarri etorriko bada bakarrik izan zuen tiro. Baina puntu honetan, bere, zalantzarik gabe, ezin kexatu. Edonola ere, oraindik bizirik izan zen. Nahiko sagarna, kontuan hartuta, dena izan dut bidez.
  
  
  
  
  11
  
  
  Izan zen ikaragarria erakutsi primitibo eta kontrolaezina indar fisikoa duten bere arraroak healers ikusi zuen. Gizona mugitu harrigarria, besteak beste, abiadura eta arintasuna dela, ezin nuen laguntzeko, atzera leaning nire aulki, sentimendu muskuluak bizitza kontratua dardaratia. Zuen leapt aire sartu eta swooped behera tigre bat bezala, eta katuen grazia hori izan zen beti zati bat ego hilgarria prowess.
  
  
  Eta, tigre bat bezala zuen, eta paw-behatzak bezala armaturik atzaparretatik gisa bezain zorrotz atzaparretatik. Hurrengo bigarren, erabili zuen bere arma hilgarria urratu beste pertsona baten aurpegia, utzi handi odoltsua zauriak ez zirudien izan tailatuta izarrekin haragia.
  
  
  Odol hasi zen tantaka, crimson rivulets darion inguruan sakon mozketak hezur. Gizon begiratu featureless, bere ezaugarri ezezaguna, bere ego haragia zintzilik tatters bezala flayed azala. Mailakatzea, saiatu zen erretiro, baina ez zen eraso berriro.
  
  
  Ez eduki inflexio bere aurkariaren aurpegia sartu odoltsua masa, Tigre swooped behera zion. Bere ikusi nuen, hortzak bezain zorrotza sabres, zorrotzak eta zorrotzak. Dardarka nengoen nazka, baina ezin dut nire begiak hartu off eszena, bere basakeria eta axolagabekeria giza bizitza.
  
  
  Jarraitu zuen begiradak ere lilura. Figura atzaparrak bere eskua altxatu greba ertzean bere palmondo: izan da gehien perfektua ma-nal-chi-ki zulatu zuen inoiz ikusi.
  
  
  Hau da, abisu bat izan dut, ez besterik ez ikusi, zer gerta daiteke noiz jakin "diziplina"-bereziki, karate eta "kung fu" - erabiltzen dira kalteak eragin bat baino, baizik eta, besterik gabe, kausa. Bere nuen inoiz uste, hala nola zigor-edo indarkeria-hasieratik indarkeria. Astindu zuen bere burua, zoritxarrez, eta begiratu at glowing markatu bere ikustera.
  
  
  Erosi nuen bere Japoniar bat-egin ikustera goizean goiz. Ez zen oraindik bost o ' clock. Izan dut bi ordu utzi, dut, beraz, nire arreta aktibatuta atzera movie bat, Hong Kong-estilo drama.
  
  
  Ipar zinema zen begira Taj Errepide, besterik gogorarazten me oraindik ez dut izan ospetsua bisitatzeko Taj Mahal. Baina ez zuen ausartzen erakutsi du bere aurpegia, hala nola, bat herrikoia eta jendez gainezka dagoen leku. Berea, noski, ez zen eserita, movie antzerki bat besterik ez dute fun bitartean whiling kanpoan eguna. Geroztik berea, izan dut ziur Cobra pertsona ziren oraindik prowling hiria nahian, aurkitu me, beraz, ezin izan dute amaitu me off, aukeratu zuen movie antzerki geratzen undetected betiere, ahalik eta.
  
  
  Izan nuen obsesio bat atzera joan Shiva jauregi aurre egin zion, baina ez zuen jakin zenbat bizkartzain ziren munstroa da zerbitzua, eta ez zuen, nahiz eta jakin izan zen, bada, oraindik ere ez dago. Bilera Reeva zen zain zazpi o ' clock herri txiki batean hogei kilometrora Agra.
  
  
  Lekua non ginen ustezko erantzuteko bezala ezagutzen zen, Fatehpur Sikri, abandonatu hiriaren inguruan marmolezko eta hareharrizko. Laguntza gidaliburu bat erosi zuela, aldi berean, denda non erosi zuen ikusi, zuen ateratzeko gai izan zen, bere gogoaren bat mapa topografiko lekua. Ez ziren asko jauregia aretoak, batzuk handiak dituzten eskailerak eta balkoi begira zabala patioan. Luze-abandonatu Stahl eraikin konplexua izan zen, ezin hobea biltegia, bai gurekin, leku bat, non izan zuten lasai hitz egin gabe aurkitu ongi prestatuak Cobra eragile.
  
  
  Ez zen arratsalde bat orduan lortu nuen, eta hori ere izan zen nire alde. Iluntasuna babestu egingo me from prying begiak Shiva motordunen brigada. Nire arazo bakarra, ordea, ez zen hori izan nuen nahikoa munizioak nire pistola.
  
  
  Jarraitu zuen denda jabearen aholkularitza eta bisitatzera joan Indian izeneko Basham. Zuen hardware denda bat ondoan bazar, denda txiki bat, non aurkitu ahal izango duzu, dena mailuak opioa. Baina ez zen zati ego-sorta pistola kartutxoak. Ez da dirua buruz, buruz izan zen irisgarritasuna.
  
  
  "Behar dut, gutxienez, hogeita lau ordu, sahib," dendaria esan denean Ego hartu zuen bere alde batera azaldu zer bila nenbilen.
  
  
  "Hogeita lau ordu luzeegia da", esan nion.
  
  
  Ospatu zuen bere eskuak gora, palmondoak gora. Hutsik hutsik izan zen .45-caliber pistola zela behin ena Cobra matematika ikaslea nor litzaidake bled heriotza postetxean. Basham licked bere ezpainak itoan, bere begiak finko dirua izan zen agurtzen aurrean Ego-ren aurpegia.
  
  
  "Zoriontsu izan nahi dut eta zerbitzatzeko duzu, sahib.".. baina nire eskuak lotuta daude. Kartutxoak galdetzen ari zaren me buruz ez dira erraz aurkitu India. Behar dut, gutxienez, egun bat aurkitu ih...
  
  
  "Bat da, benetako lotsa... bai gurekin. Pazientzia izan!
  
  
  "Baina, agian, I erakutsi ahal izango duzu, beste zerbait," dendaria esan zuen, eta desagertu atzealdean sartu dendan, bakarrik atera minutu bat geroago batekin distiratsu stiletto, bertan ospatu zuen bere eskuak bezalako objektu preziatu bat edo bat eskainiz txorimalo bat. Bada, reptilian jainko, Nagy, ziren behaketa eszena hau, berea, ziurtatu dute ez litzateke pozik. The knife zen orain atxikitako nire forearm oso argi scabbard, ia berdina bat nuke gastatu denean Shiva gizon lortu zuten disarm dit.
  
  
  Beraz, izan dut, labana bat, erratza (bihurtu bi berdin-klub buruz oin bat luze bakoitzeko), eta buffalo greba. Dena dela, izan zen ustezko ordezkatzeko pistola. Ez nintzen erabat abenduan, ados, baina ez nintzen bere oinez arsenal bai.
  
  
  Hala ere, bada guztia burutik planaren arabera, agian ez dut, nahiz eta erabili behar pistola bat. Ez nuen asmoa datazio Cobra gizonen arte prest nengoen aurre egiteko Shiva askoz gehiago pertsonala oinarria baino aurrekoetan.
  
  
  Beraz, garrantzitsua zen bilera batera Rhea arazorik gabe joan zen. Agindu zuen neska aurkitu eta askatu bere aita. Aldi berean, berak erakutsi zuen prest baino gehiago saiatu ahalik edozein informazio. Itun bat jaio eta egindako elkarrekiko etsi. Reeva behar dit, bere, bere behar bezala, askoz ere, ez bada gehiago.
  
  
  Beraz, eseri nintzen nire eserlekua eta jarraitu filma ikustera, entzuten out-of-sync ahotsak, koloreak gisa distiratsua eta ederrez bezala aluminiozko Gabonetako espero. The epigrafeak, bat Hindi eta beste Bengali, ziurrenik izan zuen oso gutxi egin esanahia ingelesezko elkarrizketa. Baina erritmoa, sinestezina skill pertsonaia nagusia artea "kung fu" liluratu nire zentzua.
  
  
  Filma amaitu lau-hogeita hamar. Programa bat iragarri jarraipena filma, beraz, sortu dut nire eserlekua eta ibili bat, osoko irteerak, nahasturik batera chattering eta komentatuz epaileak. Izan zen behin kalean, ez nuen arazorik ostatu oharkabean arte taxi bat aurkitu zion, prest me hartu abandonatu hiria Fatehpur Sikri.
  
  
  Gidaria, ondo-shaven gabe eta durbantean, zorionez (une hartan izan zen nonahi ikus arabera Sikhs), galdetu zidan, berrogeita hamar rupia bat ordu erdi ibiltzeko. Merkatu beltzean, dolarraren merezi izan hamabi rupees. Bat izan zen, arrazoizko prezioa, beraz, eman dut Em dirua aurrean gora eta jarri zion backseat zahar bat Citroen.
  
  
  Ez bakar bat motozikleta gurekin jarraitu, eta ez dute saiatu overtake digu. Zehazkiago, bidaia Fatehpur Sikri uneventful. Bera izan zen bidea hartu nuen, eta ondoren ihes egin nuen inguruan Shiva jauregi. Zuen sprawled eserlekua gainditu dugu ilara estaldura hori bereizita etxea kaletik. Ez zen inor ez bistan, eta jauregi, bere josia lurra hormak, begiratu hutsik eta abandonatuta.
  
  
  Ez nintzen pozik, jakina, pentsatu nuen delako Shiva, Haji, eta, nahiz eta Reeva epigrafe Txinako mugan. Beno, ondorioztatu zuen, denborak esango du.
  
  
  Begiratu zuen bere ikusi eta berriro saiatu lasaitzen. Ez zen oraindik denbora asko, baina hurbilago etorri zen abandonatu hiria lick da, gehiago nerbio eta nerbio bihurtu zen. Hartu zuen aukera amaitzeko, zer hasi zuen, erosi erratza bat eta buffalo greba.
  
  
  Basham zen mota nahikoa eman zidan, esku bat zulatzeko. Zuen zulatu bi zulo erratza kudeatzeko, bakoitzean bat amaieran club. Orain, lotu zuen greba bat buffalo greba lehen zulo bat, eta gero beste, bermatu ongi kate bat alboetan. Horrela, bien arteko makilak da lortu horrelako zerbait bat luzatu larruzko jertsea. Checked dut korapilo; zulo egurrezko makilak txikiak ziren, ez zegoen arriskuan azala batzuk off.
  
  
  Noiz amaitu zuen muntaia telefonoa, ikusi zuen distantzia ildaskatu minarets inposatu Jami Masjid Meskita. Baina masiboa eraikin begiratu txiki aldean, pareta erraldoi hori igo hegoaldeko alde meskita. Hormak eraiki ziren omenez garaipen baten Akbar da, Mughal Enperadoreak, nork sortu mitikoen hiria Fatehpur Sikri. Hormak zeuden inguruko landa eta talde squalid huts osatzen duten herri oinean bertan behera utzi hiria.
  
  
  "Ez du Sahib nahi ego itxaron hemen?" Taxi driver iradoki, motelduz behera gelditu sarreran bat hutsik ageri aparkaleku ondoan bat hutsik ageri da, eta silent city. "Emango dizut ona prezioa: hogeita hamar rupia hartu duzu atzera Agra.
  
  
  "Sentitzen dut, baina ez dut izan beste betebeharrak," azaldu dut, relleno buffalo azala makilak sartu nire prakak poltsikoan. Bere, atea ireki eta atera, autoa inguruan.
  
  
  "Gidak jada ez dira hemen, sahib," taxi gidari erantzun zion. "Ez duzu nahi Sasiak erakutsi nahi duzu?" Bere ezagutzen Fatehpur Sikri. Erakutsi dut, zerbait hori ez da beste turismo du inoiz ikusi aurretik...
  
  
  "Ez dut zalantzarik egiten," adostu dut, barrez. "Baina behar dut erantzuteko nire Indian gida bat minutu batzuk." Seguru bidaia, sahib!"
  
  
  "Nahi duzun bezala," kontrolatzailea esan zuen, etsita. Hasi zen motorra, izkina bihurtu, eta gidatzen kanpoan utziz hauts-hodei bat atzean.
  
  
  Bere bidea oinez jarraitu.
  
  
  Azken autobus turistikoa dagoeneko utzi du Agra. Merkatari zuten erakutsitako beren produktuak patioan inguruan meskita ere itzuli zen herrira, irten marmolezko eta hareharrizko eraikin abandonatuak. Zuen azkar zeharkatu patioan, hautatuta mapa zuen urratu out of the gidaliburua, eta aurkitu eraikina bezala ezagutzen etxea Maruam.
  
  
  Ez zen hori Reeva hitzordu bat egin dit ordubete baino gutxiago. Ez nuen ezer sentitzen, eta ez dut ikusten inolako mugimendu hori piztu liteke nire susmoak. Eraikina, bere urreztatu fresko eta margotutako sabaiak, izan zen grand eta solemne, testamentu bat Akbar-en aberastasuna eta botere politikoa. Zuen eserita zegoen lehen urratsa estu bat marmolezko eskailera bat ekarri duen balkoi bat ran etxe inguruan.
  
  
  Eta zain hasi zen. Besterik ez dut otoitz Reeva Singh ez utzi me down.
  
  
  Zazpi, hasi nintzen urduri. Hamar minutu iragan sei, izan zen bi aldiz kezkatuta. Baina laurden bat iragan sei, zuen soinua entzun, auto bat gelditu aparkalekuan. Gero, apal soinua urratsei bidez oihartzuna marmolezko-zolatutako patioa osatzen duten eredua handi bat xake.
  
  
  Antza denez, Akbar zen xakean jolasten, erabiliz bere ohaide eta dantzari gisa bizi peoi. Berea ere, zuen bezala, poliki-poliki zutitu, sentitu bezala peoi bat txertatuko jokoa, baina, besterik gabe gisa, zehaztu xake mate bere aurkari. Shiva zen konbentzitu ahal izan zuen kontrol guztiak nire mugimenduak, dictating bere zikin arauak.
  
  
  Baina bada aukera izan nuen eta esan edo egin zerbait, hau litzateke, zalantzarik gabe, azken joko jenio bat zigor jokatu behar du.
  
  
  "Nick?" Nick, dira, duzu, ez?
  
  
  Zen ahots ezagunak, baina iradokizun bat, beldurra, izua. Ez da nahiko iluna, hala ere, eta nahiz eta zerua zen ilunagoa lortzean, eta ezin izan zuen ikusi Reeva en lerdena figura striding zehar patioan. Zuen jantzita, irekia-necked Mendebaldeko soineko. Zuen baino ederragoa izan zen gogoratu zuen, baina hau izan zen, argi eta garbi, ez denbora, hala nola, pentsamenduak.
  
  
  Noiz Reeva me ikusi zuen, ran, bere sandaliak clattering on marmolezko lauza batean bizkortu erritmoa.
  
  
  "Beg I, hold me tight!" zuen muttered. "Hori da, zer nahi dut, oraintxe bertan, Nick.
  
  
  Ee bere jaso eta bere ospatu itxi. Bera izan zen, dardara, bat ikaratzen zuena bidez bere gorputz osoa; zuen clung me, erruleen, bere burua nire bularrean.
  
  
  "Ez duzu beldurrik izan behar", xuxurlatu nuen softly. "Hitzematen dut, dena dela, lan egiteko onena. Ikusiko duzu zure aita berriro, eta gauzak aldatu egingo zion ere, ez kezkatu.
  
  
  Berak altxatu zuen bere burua, eta saiatu irribarre. Zuen arinki ezpainak musu arabera ee: zapaldu zuen atzera bultzatu eta ilea atzera bere begiak. "Espero dut duzu, Nick", esan zuen emeki. "Nire osaba irakatsi zidan, ez inor fidatzen... ez dut uste nire garuneko jada, delako da, beraz, askoz nire burua. Baina uste dut, duzu, Nick. Ez dut edozein aukera. Ezin baduzu lagundu dit, bada, ezin duzu gorde nire aita, ondoren, inork ez munduko daiteke. Eta nik, beste inork ez piztu, Nick! Izan dugu, norbait joan.
  
  
  Beltza, begiak, batera ih triste eta adierazpen beldur, ez zen ere jakin bat itxura. "Egin dugu urrats bat aurrera,", esan zuen soothingly. Ekarri zuen bere eraikinean sartu eta berak eseri urrats nahian, lasaitzeko behera.
  
  
  Ez zen erraza izan zuen throes tentsioa eta beldurra bere egin duten dardarka tep burua. "Nik ez dut uste egin izan dut bilera," azaldu zuen une baten ondoren. "Egin behar izan nuen, gora aitzakia bat kontatzeko nire osaba hori izan dut joan Agra erosketak egiteko. Saiatu zen bidali me bat bere gizonak, baina azkenik lortu nuen konbentzitu zion ez zela beharrezkoa.
  
  
  Bere laburki esan hey buruz eguneko ekitaldiak, kontatzea noah dena dela, horiek gertatu ferret bezala utzi zuen nah.
  
  
  "Zenbat gizon ez zuen utzi?" Galdetu nion, amaitu da nire istorioa.
  
  
  "Bost pertsona, ez gehiago. Ranjit ospitalean dago, baina ez dut uste izango zuen, bizirik irauteko. Ego birikak dira suntsitu barneko odoljarioa.
  
  
  "Eta beste bat bala bere hanka?"
  
  
  "Hartu dute, Ego itzuli villa. Ezin zuen oinez, zuen, beraz, ez litzateke arriskuan digu. Neska hasi zen azaldu zer gertatu zen, noiz zen aurkitu lotuak eta gagged. Agian soinu konbentzitzen, bai gurekin momentu honetan, baina Shiva bat izan zen susmagarriak pertsonaia. Arren Reeva bere malkoak eta eguskiza, zuen behin eta berriro ukatu bere baimena ikusi bere aita. Ezta egin zuen agerian, non izan zen, eskuan bere anaia gatibu.
  
  
  "Hitz egin dut nire aita telefonoz. Izan zen oso ahula da, bakarrik izan zuen ezezaguna hitz batzuk, Nick, " Rhea gehitu urrutiko ahotsa. "Ezin baduzu free zion, lekuan zuen da, ez dut uste egingo zuen bizi luzea."..
  
  
  "Egoismoa," ee bere esanetan, zuen, nahiz eta ez daki non aurkitu Reeva aita. Lehenik eta behin, izan zen Shiva, nor izan neutralizatzeko bere. Dut, nahiz eta lortu zuten, tranpak saihesteko ezarri munstroa, izan dut ondo jakitun da, ez litzateke erraza izango iritsiko da. "Ez duzu ezagutzen buruz ezer Haji asmakuntza, hori diabolical gailua zure osaba deiak Kutxa?"
  
  
  "Saiatu naiz sartu lab, baina nire osaba segurtasuna ez litzateke utzi dit. Baina sumatzen dut zerbait... begiak itxi Zuen eta frowned, gogoratzen saiatzen. "Agian ez du axola... gehitu zuen une baten ondoren.
  
  
  "Dena da garrantzitsua. Zer da buruz?
  
  
  — ondo... entzun nuen Shiva hizketan norbaitek telefonoz eta zerbait esaten buruzko Bombay. Izan zen pentsatu nuen bakoitiak garai hartan, ez zuen ez duelako Dell Bombay... edo, gutxienez, ezer ez I buruz jakin.
  
  
  Kanpai bat deitu nire burua, eta ia ez zen atsegina soinua. "Ziur zaude?" Dut azpimarratu. "Ba al duzu beste ezer entzuten, jakiteko nor zen hitz egiten?"
  
  
  Reeva astindu bere burua. "Entzun nuen besterik esan Bombay." Hitz batzuk buruz hotel, botoa eta hori da. Baina noiz mugitu zuen telefono urruntzen, nire osaba ez zuen itxura pozik.
  
  
  Egin zuen telefonoz hitz egin aurretik edo ondoren ego pertsona itzuli zen baino gehiago Agra?
  
  
  - Aurretik. Hori lasaitu bere. Horietako bi, iritsi ordubete inguru, agian, gutxiago, " Rheeva erantzun zion. "Izan zen telefonoz aurretik iritsi dira.
  
  
  Beraz, Puran Dass zen Cobra en konplize!
  
  
  Dena hasi zen garbitzeko, zentzurik. Orain ulertzen dut nola Cobra jendea ezagutzen dut izango zen hartan, kale cafe goizean, tapia eta leturia eta ezagutu nuen. Ez da kasualitatea. Dass izan ezarri dena gora, itxuraz pean Shiva aginduak. Unsurprisingly, Indiako Zerbitzu sekretu aurkitu bere burua begira horma bat bezala, saiatu behar dute irudikatu nor zen atzean Cobra. Ez da harritzekoa, izan ziren, beraz, eraginkorra eta eraginkorra denean, istiluek eta matxinada piztu zen India zehar azken sei hilabeteetan.
  
  
  Arabera zer banekien buruz Indian Sekretua Zerbitzu erakundea da, Dass izan zen azken autoridad.
  
  
  Informazioa atera zen on ego kabinete. Hawke buruz hitz egin zuen" filtrazioen " barruan IISA, counterintelligence, baina inoiz ez zuen ezer susmatzen hain larria. Zorionez, erabaki zen bakarrik jarduteko. Erabaki bat dela, egungo egoera, dagoeneko bihurtu da baliozko arrazoia.
  
  
  - Ba al duzu kudeatu gehiago jakiteko?
  
  
  Reeva astindu bere burua berriro. "Sentitzen dut, Nick. Saiatu naiz nire onena, baina inpresioa lortzen dut hori nire osaba ez niri fidatzen... orain baino gutxiago inoiz. Zuen, eta Haji hitz egin, egun gehienetan, baina guardia ez zuen utzi lab. Ez nuen ikasteko denbora ezer gehiago.
  
  
  "Ulertzen dut. Duzun guztia egin ahal izango duzu, eta hori da gai hori guztia, " bere aita esan zuen. Dut, beraz, izan zuen aukera ez, baina itzultzeko villa. Han, hartu dut beruna ekintza.
  
  
  Baina handi bat izan zen arriskua. Ia gaindiezina.
  
  
  Ez banu saiatu lortzeko Kutxa aurretik erabiltzen zen berriro, inork ez zezakeen esan zer Shiva egin nahi dituzten hiru batekoak bere beso... bada ere, izan da utzi, laugarren bat ere erreserba. Ez zuen gelditu orain, ondoren datozen honetan, orain arte.
  
  
  "Joan behar dut atzera villa duzu," Rivet azaldu zion. "Esan dizut zer zen joan egin Koadroan. Bada, itxaron dugu, dena joango arabera, gure ego-planak, ala nahi dugun edo ez. Ez dut beste aukerarik, Reeva.
  
  
  "Niretzat, gehiegi," xuxurlatu zuen. Zuen nire eskua hartu eta estutu nire behatzak berea. "Utzi nuen autoa kanpo, bakarra da urrats batzuk kanpoan.
  
  
  Joan ginen kalera, atzean utzita freskoan gelak etxea Marouam. Zerua zen crimson gorria, eguzkia zurbila laranja adabaki urrutiko horizonte.
  
  
  Reeva izan zen, oraindik ere eusten nire eskua, eta entzun zuen, soinu gure urratsei bere sandaliak clattered zehar mosaiko patioan. Orduan ez zen bat-bateko crack gure belarriak, orro bat duten aktibatuta zukeen jende gehienak odol hotza. Baina urte askotan prestakuntza eta esperientzia egin dute me elastikoak, inflexio nire nerbioak altzairu alanbre. Oraindik ere, I, etzanda egon nahiko nuke, bada, esan nuen, ez nintzen beldur.
  
  
  Soinua abandonatutako eraikin oihartzuna bezalako thunder. Reeva ezin lagundu, baina negar eta ni besarkatu, eskuetan nire besoa beldurrezko. Segundo bat geroago, I zen itsutu, motozikleta-en headlight, zein izan zen, dagoeneko adierazi du nire aurpegia.
  
  
  Ez ziren hiru Sikhs, bakoitzak motozikleta bat zaldiz bat bezala zalditeria unitateak. Hasi ziren inguratzen nau; ih sarkastikoa barreak zeharkatzen dit hainbeste bezala stab zauriak. Shiva zen erronka berriro. Baina bada izan zuen jokatu ego-jokoa, Nick Carter litzateke laster izan dira hildako gizona. Zerbait dut, zalantzarik gabe, ez utzi bere egin.
  
  
  
  
  12
  
  
  Bi gizonak bazekien zuen ia berehala. Horietako bat izan zen Gurnek, bere aurpegia bandaged eta scarred, baina, oraindik bizirik eta ondo. Beste gizona izan zen post office, bat bera izan duten kudeatzen hartu zauritu burkideak kanpoan. Hirugarren, bizardun eta durbantean bat inguruan bilduta bere burua, besteak bezala, ezezaguna zen niretzat. Baina banekien zer pentsatzen zuen, nahiz eta ez genuke inoiz ezagutu.
  
  
  "Duzu piztu, nire osaba da, susmoak, Reeva," bat hiru azaldu. "Horregatik agindu zuen gurekin jarraitu behar duzu, duzu ezagutzen dut eramango gaitu argi 'Sahib' Carter ...
  
  
  Reeva eta koa izan dut motionless, izoztuta. "Ez esan hitz bat gurekin," xuxurlatu zuen bere neska. "Zehazki zer egin, zer esango dut, eta izango duzu fina."
  
  
  "Ari dira gurekin hil, Nick!"
  
  
  - ez. Zure osaba bat da megalomaniac: bada norbait izan nahi die, ziur nago egingo dute hil nahi zion pertsonalki.
  
  
  I babestutako nire begiak batetik glare headlights, eta inguruan begiratu. Bakoitzak Cobra agente zen bat armaturik .45-caliber pistola, eta horrek une hartan izan zen zuzendutako me, bat bularrean, bat buruan, eta hirugarren itzuli. "Beraz, zer egin behar duzu, tiro digu, bai?" Dut oihu baino gehiago orroa motorrak.
  
  
  "Tiro duzu, 'Sahib' Carter ?" Odin chuckled inguruan gizon. Norbait zen ez nekien, altu bat, plump gizon gazte, jakina, gozatu ikusten me jarrera hori. "Oso erraza. Ez, Shiva eman zigun berezia pertsonala argibideak. Hau da, guztiak oso argi. Ezin izango duzu gai aurre gurekin, zeren baduzu, saiatu egin behar, beraz, hil egingo dugu neska; gero, noiz ekarri dugu atzera villa, Shiva zaindu egingo duzu pertsonalki.
  
  
  "Nola tratatu Nirad," Gurnek gehitu.
  
  
  Irudia keinuka nire kontuan bidez. Ikusi nuen Nirad erortzen pitching zulo batean sartu suge, ikusi nuen narrasti behin eta berriz erasotzen zion, eta entzun nuen ego oihuak eta ulertu poza Shiva ikusten me jasaten bera hil zutela.
  
  
  "Jakina, ezin dut aurre", esan nion. - Hiru bat aurka ez da kirola, jaunak. Baina ez minik neska; ez zuen ezer egin.
  
  
  "Lagundu zuen ihes egiten duzu.
  
  
  "Hil nuke bere ez zuen." Ego aita preso bat zure master. Ez zuen ezer buruzko zaintzeko, bestela. Ez zait, bada, nik bizi edo hil. Jiratu zuen Reeva eta begiratu bere aurpegia. "Ez da eskubidea, puta?"
  
  
  Planteatu zuen bere eskua, eta slapped bere gogorrean zehar aurpegia. Xuxurlatu zuen da. "Goazen, exekutatu horiek... Ez bezala esango dut! -
  
  
  Une batez, neska mailakatu, zorabiatu eta izututa. Ez zuen jakin zer egiten ari nintzen, baina, azkenean, zuen ran, garrasika goialdean bere birikak. "Saiatu zen hil me!"
  
  
  Gizonak ez zuen ulertzen zer gertatzen zen.
  
  
  Gurnek got off bizikleta, eta Reeva ran zion. Hau izan zen unea izan litzaidake zuen zain. Beste bi Sikhs apartatu bere begiak, zoletan beren ih oinetakoak irristakorra gainean marmol solairu gisa gelditu dira zaldiz nire inguruan.
  
  
  Reeva literalki bota du bere burua at Gurnek en oinak, zotinka bat bezala hysterical emakumea. Jokatu zuen bere taldea primeran, bat emanez itxura errealitate hori zirudien disarm Gurnek — gutxienez, nahikoa denbora ematen dit marraztu nire stiletto inguruan bere scabbard eta mehe bat bota-bladed daga.
  
  
  Bigarren bat, guztiak entzun nuen zen Reeva en etengabeko, bihotz-rending moan. Ondoren, Gurnek mailakatu atzera, eskuetan bere aurpegia dardaratia. The knife murgildu emu en ezkerreko begia, ebaketa-tipula erdia. Odoltsua, gelatinous masa dripped sartu emu en aurpegia; kanpo utzi zuen bihotz-rending negar eta saiatu tira bere daga.
  
  
  Ez nuen ez stand eta ikusi zer gertatzen ari zen.
  
  
  Ziren agindu hartu me bizirik..., baina ez nahitaez unharmed. Jakina, saiatuko dira gorde bere azala lehen, eta ez badut, azkar jokatu, dena hartuko da galdu. Ran zuen, eta besteak salto off beren bizikletak. Hau izan zen bigarren egindako akats Shiva gorilak, gisa lortu zuen igoko minutu bat jasotzeko bi klub inguruan egindako erratza.
  
  
  Sortu zen arma bat duten lehen begiratuan zirudien kalterik. Baina Della Kalean, bi klub bat fitxatu pieza gogor eta indartsu greba inguruan buffalo ezkutatu, izan ziren oso arriskutsua da, ia konponezin mehatxu.
  
  
  Bat izan zen "nunchaku", nork egin du, bat ekialdeko gailu dut, lehen ikusi batean zehar bortitza manifestazio emandako nire karate master at AIZKORA egoitza Washington-en.
  
  
  Arma bat tipikoa arte martzialak izan ere, ukaezina aldakortasuna, eta kasu honetan, zuen xedea esperimentatu da.
  
  
  Eskuan makila bat eskuan, beste korronte hasi zen bira arte irabazi da nahikoa indarra eta abiadura. Nire gawking begiak ziren trabatuta marmolezko lauza nire oinak, baina korrika jarraitu nuen, ahaztu edonork esango, baina Sikh nuke honako hau aukeratu bezala nire xede eta nor nire xede izango litzateke.
  
  
  Gurnek ez zuen izan desarmatu, baina ez zen onena, forma, bai. Entzun nuen Reeva garrasi beldurrezko beste gawk whizzed aire bidez eta jo nire ezkerreko sorbalda. Sentitu nuen terrible bat erretzea sentsazio hori utzi dit surezko gorria guero. Baina gawking ez hit nire eskua. Rani bat egin mingarria aurpegia me at, baina hori ez da me gelditzeko jarraitu twist nunchaku.
  
  
  "Ez dut hiltzeko duzu, Carter!" gizona oihu.
  
  
  "Aurka Shiva aginduak?" I ihardetsi batekin grina. Baina .45-caliber pistola zen adierazi nire bularrean. Arriskuak hartuz gauza bat da, baina ari ergelak nahiko beste. Berea luzatu arte, lekukoa abiadura galdu eta, azkenik, zintzilik nire eskumuturra.
  
  
  "Behera duten gauzak! Indian agindu.
  
  
  "Zure aginduak, Master," muttered dut, askatuz nunchaku nire behatzak bidez.
  
  
  Sikh izan zen oraindik ere, erakunde me at; baina bezain laster utzi zuen joan bere chopsticks, zuen makurtu jasotzeko ih. Izan zen bere hirugarren akatsa azken minutu batzuk.
  
  
  Bitartean izan zen baino gehiago okertuz, bere aurkari lunged zion. Itxi zuen bere behatzak inguruan eskumuturra eskutik, orain ospatu pistola guztiak indarra izan zuen muster. Bota zuen eragilea, eta ia hit me hanka batean. Baina une honetan, I zehaztu zen, gainerako pasatzeko nire egun inguruan mugitzen bezalako bat elbarri, beraz, gainerako nire gorputza ez litzateke osorik egongo, eta oso-osorik.
  
  
  Cobra agente recoiled nahian, free berak. Nire eskua aurkitu xede nahi du: luzatu, sartu aktibatuta bat igitaia, inguruan hezurrak eta muskuluak. Gogor alde ahurrean lehorreratu gizonaren lepoa; eta, aldi berean, bere sinkronoak flicked bere eskuineko oina.
  
  
  Ondorioz, cha-cha-gi, ez apurtu emu en shin, baina mina kolpeak eman zidan bat gutxi extra segundotan, zein dut etsipenez behar. Bera izan zen, heldu eskutik izan zen, dagoeneko eskuan pistola bi eskuak. Sikh Indian writhed erotu nahian, urrundu, nahiz eta noiz izan zen, ziur bere pistola jada ez zen adierazi zion.
  
  
  Ez da bat-bateko mugimendu nire atzean. Hirugarren hiltzaile bat, indartsu gazte Indian nori zuen inoiz ikusi aurretik, rushed laguntzak bere laguna. Zen arren, dagoeneko zaila borroka bat: ez litzateke zaila aurre egiteko bi gizon armaturik pistolak.
  
  
  Beraz, bezain laster lortu nuen pry arma osoko lehen gizakiaren behatzak, eragiten ego erori kalera bere marmolezko braids, I hurried jasotzeko "nunchaku"hori jaitsi zuen bere oinak at. Guztira, ninduten bost segundo lortzeko beharrezko abiadura eta bultzada da.
  
  
  Hirugarren pertsona zuhurtziarik erasoa joan. Bere atzera salto eta bat lehorreratu latzak ego konplize. Noiz eraso egin zuen, bere makila zen dagoeneko zuzendutako beste ego skull.
  
  
  "Nunchaku" du orain iritsi indarra baino hainbat aldiz handiagoa eskatzen duten hautsi giza hezurrak.
  
  
  Zer gertatu zen hurrengo, inoiz ez zuen ikusi bere bizitza.
  
  
  Indian skull literalki lehertu. Gelatina-itxurako masa oraindik pultsatuko non durbantean izan dira bildu. Bit hezur, zati ilea eta scalp itsatsita horiek, splattered nire aurpegia, eta nire garunean, grayish-zuri arraro espiralak, sakabanatuta airean zehar laba bezalako baten inguruan erupting sumendi. Baina bada Nunchucks lan ona egin du, oraindik ez dut izan, bi aurkariak utzi. Gurnek zen bizirik, nahiz eta bakarrik begi bat. Eta oraindik ere bizirik gazte bat izan zen Indian izan duten berandu iritsi bizitza gorde bere laguna.
  
  
  Muskulu Sikh pausatu, begirada bat nazka eta sinesgaitza bere aurpegia. Hilgarria batons abian jarri berriro, eta zuen bizkar kanpoan urduri, seinalatuz pistola nire aurpegia.
  
  
  "Ni hil eta Shiva elikatzeko egingo duzu sugeak." Behar dut eman em batzuk informazio garrantzitsua, eta ez zuen ez bada entzun inguruan nire ahoa, agian ahaztu duzu existitzen.".. zuen hissed bere bidez gritted hortzak.
  
  
  Izan zen bluffing bere. Begiratu zuen at ezezaguna figura bere konplize. Erabiltzen zuen, split bigarren bat askatzeko nunchucks, zein bidez hegan, airean bezala boomerang korronte bakar batean. Bere ego inoiz erabiltzen du, modu honetan aurretik, eta ez dakit nola funtzionatuko luke.
  
  
  Zorionez, aintzinako arma ez zuen hutsik egin dit. Bat edo bi batons (ezin dut ziur esan du, Nunchucks ziren hegan sinestezina abiadura) izorratu sartu Indian en pistola automatiko. Indarrean kolpe postuan arma atera Dorrearen en ego. Pistola lehorreratu batzuk oinak atzean. Big Sikh kobratuko ni bezalako bat haserre bear, bere aurpegia contorted amorruz.
  
  
  Karate edo ez, garai honetan izan zen niretzat.
  
  
  Aurretik, bere ego gelditu izan bere, izan zuen aurretik konturatzen zer gertatu zen, gizona zen aldetik Shiva-en taldeak eta "onarpen batzordeak" behera etorri zen ni bezalako adreilu tona bat. Nire arnasa harrapatu nire eztarria bezala erori nintzen atzera, nire burua sakatuz gainean marmolezko lauza inguruko xake erraldoia patioan.
  
  
  Zerbait beroa eta slimy dripped kalera nire aurpegia, azkar blinding dit. Malkoak erreproduzitu behera nire masailetan bezala saiatu zuen, bere begiak ireki berriro. Bezain laster, ikusi izan dut bere, berriro ere, gora begiratu nuen, eta ikusi Gurnek ondoan zutik dit. Zauritu begi, zer gutxi utzi zen da, jarraitu kanporatzen gelatinous eta odoltsua materia bat bezala txorrota irekita utzi.
  
  
  Ondoren, Indian hanka tolestuta, besterik gabe, bere saiatzen zen jaiki. I gritted nire hortzak bezala altzairu behatz nire ego boot hit back nire burua. Zuen bakarra izan zen hiru gizonek ez zuten jantziko sandaliak. Eta orain erabiltzen zuen bere motozikleta botak zulatu zidan bularrean.
  
  
  Ezin dut ikusi bere delako mina izan zen, lausotzen, nire ikuspegia. Ez nuen ere jakin non zegoen edo zer Gurnek zuen, bere egin, baina ezin zuen lagundu dit, hori ziur. Bezala sentitu dut nire saiheskia kaiola zen cracking bezala, nire hezurrak ziren shattering guztiak aldi berean, noiz Gurnek hit me berriro.
  
  
  Berea bortizki astindu, basati bat bezala zaldi nahian bota off bere pilotua. "Shiva ez du axola orain, Carter," Gurnek esan, argi egiteko ego da ulertu, arren, benda hori ezkutatu zati txikiagoa ego.. "ez dut hiltzeko duzu, beraz, izango duzu amaitu behin eta guztientzat!"
  
  
  Tonua bere ego-en ahotsa, banekien ekarri zuen. Beste Indian, bat izan duten eraso zidan eta nik nire postuan lurrean duela une bat izan zen, dudarik har, nire hankak. Zuen crouched behera nire aurrean, eta berea jarraitu zuen jaurtiketa bat bezala etsi gizon, batez ere, Gurneka en nachah jerked, berriro ere, bat lurreratzea birrintzeko kolpe nire bularrean.
  
  
  Izan zen une honetan bere Yi atera iritsi, bi eskuekin eta heldu, gizon horrek orkatila, indarrez okertuz ego hanka. Saiatu zen ez galtzeko bere oreka. Ondoren, beste Sikh gidatzen bere abiega ukabila nire bizitzan sartu. Izan zen excruciating mina. Ezin dut arnasa, baina gero eman nuen bere eskubidea, orain, bi horiek gehitu litzateke me beren gloriosa garaikurra zerrenda.
  
  
  Inguruan, azken bit indarra utzi nuen, dut gripped Gurnek da, orkatila eta mantendu bihurrituz da, entzun nahi dut crunch hezur-haustura laster. Horren ordez, gizon jaitsi aurrera, galdu zuen oreka. Eta askatu zuen, bere hankak at trikimailu beste Indian. Turning back, jauzi egin zuen bere oinak.
  
  
  Espero dut Gurnek big buddy eraso me berriro, baina, horren ordez, ran zuen kontrako norabidean. Bere ego ezin utzi urrunegi joan, ere izan zen delako exekutatzen ondoren erori pistola. Zuen atzean zuen bezala tolestuta behera recoger arma. Bere, egin salto handi bat airean eta iragazi bere hanka bat emateko "hegan" kolpe.
  
  
  Indarrean kolpe, eragina nire oinetan sakatuz Indian en backside, bidali ego lurrean bertan behera gelditzen. Bota zuen pare bat aldiz, marmol solairu, eta pistola lehorreratu metro gutxira, iristeko.
  
  
  Nahiz eta gero, begiratu zuen urduri baino gehiago bere sorbalda aurretik aholkularitza jasotzeko pistola. Gurnek ez zen bat emateko gora erraz. Zuen jaiki eta ibili ni baino gehiago. Zuen arren limped, guztiak egitea, bere pisua hanka bat, oraindik ezin izan zuen oinez. Baina deigarriena guztiak izan zen maltzur metalezko dirdira harrapatu nire arreta... metal tantaka bat gelatinous substantzia baino gehiago Indian en bisected begi.
  
  
  Atzean Gurnek bat da lausoak figura berandu arratsalde itzalak. Reeva Singh da, azkenik, atzera eszenatokian. Ez luze baino lehen, berak jokatu zuen bere taldea primeran, eta bere oihuak terror eta hegaldi, zuen, me onartzen mugitu defentsa iraingarria ekintzak.
  
  
  Ikusi ahal izan zuen bere orain zuen bezala igo sartu jarlekua motozikleta bat aparkatuta patioan. Gurnek ezin izan da exekutatu; oraindik ez zen herrenka zenean, azkenik, babeskopia, bikoiztu baino gehiago. Baina ez dut miscalculated nire kalkuluak, suposatuz zuen eraso me aurretik erabiliz stiletto eskuan.
  
  
  Indian jerked bere eskutik urrun, ondoren, atera iritsi eta bota labana. Pala hissed aire bidez. Eta denbora honetan Gurnek ia galduak.
  
  
  Maquinilla-zorrotz blade hondoratu sartu nire izterrean. Nire belaunak buckled, eta sentitu dut, ahula. Nahi zuen garrasi, baina ez dut itotzen oihua zirudien ihes nire ezpainak. Mina jaurtiketa me bidez, bihurrituz nire nerbioak. Zuen murgildu bezala me a hot orratz, sakonago eta sakonago, arte nire gorputz osoa zen numb, orain muga fisikoak erresistentzia.
  
  
  Hau ez da ustezko gertatuko.
  
  
  Zuen estutzen bere fists, gritted bere hortzak arte gritted, eta saiatu blokeatu excruciating mina. Ondoren, apaldu zuen bere eskua, itxi begiak une batez, eta, azkenik, bota labana atera inguruan bere hip. Ez nuen denbora gelditu odol-fluxua. Baina, zorionez, stiletto huts odol izterrean muskuluak.
  
  
  Edonola ere, oraindik ez zen hemorragia bat bezala hiltzen txerri.
  
  
  Ehuna nire galtzak clung nire hanka, non handi bat iluna orban zabaltzen zen, hezea odola nuke dagoeneko galdu. Gurnek en wild barreak oihartzuna aire bidez. Indian hurbiltzen hasi me, eta berea izan zen arakatu nahian bat inguruan eraikin inguruko patioan. Lortu nuen bira Em en orkatila, eta ezin izan zuen ibilaldi bat gabe limp. Baina oraindik ezin izan zuen eraman. Aurrerantz zapaldu zuen bezala, hirugarren Cobra agente ere mugitzen hasi zen nire atzean.
  
  
  Inguruan begiratu nuen, eta ikusi pistola duen gizona aurkitu zuen. Berea izan zen, ezker batekin, daga, gisa Nunchucks ziren kanpo-sorta. "Reeva," esaten mantendu dute. "Nora joan zara?"
  
  
  Agian, izan zen telepathy. Baina whatever izan zen, zuen, "entzun" me.
  
  
  Roar motozikleta mistletoe blotted out boterea bedeinkazioa, dulling nire mina fisiko eta oinazeak. Atera zuen iluntasuna bidez, bektorizatu Gurnek da, figura argi handia itsasargi, silhouetted aurka itzalak sunset aurretik. Indian bere burua jiratu eta planteatu bere eskuetan balitz bezala gelditu autoa. Ego beste pertsona, muskulu gazte Sikh, bestetik, bezala begiratu ez zuen aldatu nahi du bere programa. Mantendu zuen datozen me at. Heldu zen bere daga nahian, alde batetara utzi bizira mina utzi Nachah erabat numb.
  
  
  Gurnek ezkutatzen saiatu bat hutsik ageri marmolezko areto jauregia. Orain, jada ez zen berehalako mehatxu eta arriskuan, esker Reeve, ahal izan dut nire arreta bere konplize. Pistola zaunka eta arnasten sua, baina bat-bateko iluntasuna zirudien euri behera zerutik bezala, azken twilight argiak joan galarazi zion hartuz ibili helburua, eta gawk hegan metro batzuk kanpoan me.
  
  
  Ospatu zuen bere arnasa, eta koa izan da, bide bera bezala, edozein tribu, luzatze bere hanka zauritu atzera. Ikusi ahal izan zuen, zuri durbantean du erasotzailearen eta, nahiz eta kanoi pistola. Litzaidake zuen zenbaketa galdu balak litzaidake zuen erabiltzen, eta, beraz, ezin izan zuen esan, bada, pistola hutsik zegoen edo ez bada oraindik gutxi izan biribiltzen utzi.
  
  
  Noiz entzun zuen klik eragin zuen, braced berak jaurtiketa. Horren ordez, Indian zin egin softly. Bota zuen arma kanpoan, eta lehorreratu batekin kolpe on marmol solairu. Azkenik, iruditu zitzaidan hori guztia ez zen marrazten nire aurka.
  
  
  Agian Reeva izan babesaz Gurnek bat sartu " izkinan." Ez bada zehazki "txoko", ondoren, Indian izan zen bidea. Ezin dut defuse da nire ego geroago, behin dut postuan nire bikotearekin ego. Bazekien hori Gurnek zen abenduan, beraz, Reeva kudeatzeko gai izango litzateke egoera bere kabuz.
  
  
  Orain, guztiak egin behar izan nuen zen akordio batera bitxi bat Indian, Shiva personal agente. Zuen tensed eta ospatu bere arnasa. Giza bat besterik ez zen masiboa forma agertzen inguruan iluntasuna. Lainoak ilundutako ilargia, ilundu distira aurpegia, eta patioan Fatehpur Sikri zen itzala. Zuen squinted bere begiak, eta saiatu to peer iluntasunean sartu. Nire aurkariak ez zuen nahi hartu, edozein aukera izan dut ez delako entzuten, bere mugimenduak. Ez nengoen ziur, bada, litzaidake zuen ikusi nazazu litzaidake zuen bota labana atera inguruan bere hip, edo bada, litzaidake zuen ezagutzen dut, izan zen armatuak.
  
  
  Stahl-en stiletto da preziatu bat arma orain dela Nunchucks galdu egin da. Eta ezin dut zenbatu nire ezagutza sakona karate batekin hanka atera zen batzar bat zauria duten bled ia denbora guztian, eta ez nuen denbora sendatu. Bere odol-hornidura egiten zen me ahulagoa eta ahulagoa bada, eta bere hanka ez zuen izan bandaged, laster nuke arazoak izango.
  
  
  Bere, garrasika. "Zatoz, duzu bastardo! Zer zain zaude? - Ez dira blasphemioac, epithets eta irainak hori India berehala eragiten pertsona baten harrotasuna. Agian "bastard" ez zen bat horien inguruan, baina dagoeneko nire ezagutza ohiturak eta ohiturak azpikontinenteko askoz utzi nahi duzun. "Zara beldur?" Egia da? Oihuka hasi nintzen, bat aurkitu nahian masiboa forma itzala nire ego.
  
  
  The headlight trial Reeva zuen salto, ez zen seinalatuz nire norabidea. Izan zen ilunagoa eta ilunagoa lortzean bigarren, eta mantendu zuen bere bila, aurkitu asmoz, norbaitek haragi eta odol. Ondoren, pisu handi bat jaitsi zen niretzat. Dut bota zen kalera nire atzera, nire zauritu nachalah bilduta me pean.
  
  
  Mina izan zen erabatekoa, eta arraro fosforeszenteak argiak dantzatzen nire begien aurrean. Bere burua astindu eta saiatu kanpoan gidatzeko puntu munduan. Bere hanka bihurritu erdia izan zen, literalki orratzez lurrean arabera ontziratu bat gantz gazte Sikh. Baina literalki sentitu nuen neure burua altxatu off lurrean bezala, bere ukabila sartu danbateko nire jaw. Zuen cocked bere burua alde, arnasketa gogorra. "Duzu filthy bastardo! I hissed, azkenik gogoratzeko hitz egokia.
  
  
  Ume, ez dirudi aukera epitetoa, beraz, aldiko bat, bigarren aldiz. Sentitu zuen gizon horrek beroa, fetid arnasa bere aurpegian. Bat izan zen, piztia, zezen bat giza formularioa. Eta erantzun zuen hitz bat gabe... bakarrik zure fists. Emu ondoren, lortu bere eskuak nire izterrak eta jaurtitzeko nire hanka zauritu.
  
  
  Nire burua izan zen, oraindik ere odoletan, eta minik inoiz baino gehiago. The knife blade scraped aurka marmolezko fitxak. Baina oraindik dut ez jakin, bada, Sikh Indian izan konturatu nintzen armaturik. "Eman dut atzera duzu Shiva, Carter!" Zuen arnasestuka, pinning me solairuan. "Baina ez guztiak pieza bat!
  
  
  "Nola terrible! I mumbled bat mocking tonua, nire ezpainak curling bat pained imintzio gisa landatu zuen bere belaunak nire izterrak. Nire eskuak eta behatzak hasi zen joan numb, odol dripped inguruan zauria, eta Indian ospatu nire eskuak. Batzuk gehiago segundo eta ez dut eduki ahal izateko ezpata jada. Eta hori gertatzen bada, guztiak baino gehiago da niretzat.
  
  
  Hasi zen mugitu, bere eskua, aurrera, ekarri nahian zorrotz, oraindik odoltsua blade hurbilago Indian en kalkuluak. Xuxurlatu zuen da. "Zein da zure izena?" Azken finean, ez dugu... geure burua sartu oraindik!
  
  
  "Azala", esan zuen, grinning. - Garaile Zaunka.
  
  
  "Zaunka, galtzaile," ego zuzendu zion, eta bat-batean mugitu bere labana eskuan egiaztatu nire aurkariaren kalkuluak. Guztia hartu du indarra izan nuen, ezkerrera, eskuinera, gora muga.
  
  
  Baina lan egin da. Eskerrak lan egin da.
  
  
  Zorrotz blade tore gazte Sikh-en kotoizko kamiseta gurina bezala. Ez zuen gelditu bere. The daga hondoratu sakonago gisa planteatu zuen bere belaunak nahian, kanpoan tira. Beranduegi da aldaketa bat taktikak. Orain, ezin izan zuen gelditu me jada. The knife murgildu arteko bere ego bi saiheskiak, bidez egindako haragi eta muskulu bat bezala harategi erauzten bidez, txahal bat.
  
  
  Gazte Indian bota kalera bere alde eta jaitsi zen, hein handi batean, bere atzera gisa labana kaleratu zion. Indarra, etsipena, arakatu dut baino gehiago zion lana amaitzeko, ez gelditu gurekin, besterik gabe, bigarren bat sentitzen excruciating mina nire hanka odoletan. The knife lurperatu zuten arte hilt batean Laia-en alde. Gizon arnasestuka, saiatzen arnasa. Aktibatuta zuen heldulekua labana gabe tiraka atera da.
  
  
  Korronte bat lodi, odol beroa gushed behera ego aldean bezala daga bultzatuta izan zen, bere sartu, pala itsastea ego bularrean. "Txerri! Indian gasped. "Baina, era berean,... ari zaren hiltzen joan... joan Zaren hiltzen, Carr...
  
  
  Horiek izan ziren ego-en azken hitzak.
  
  
  Bere hotel, beraz, ez lukete buelta profezia.
  
  
  
  
  13
  
  
  Nire eskuak ziren beltza eta zurrunak dituzten Laia da odola. Jarraitu zuen lash oparo gisa bere ume, xerratan ireki bere bularrean, ez gelditu zen arte erabat zenbait zen hilda. Bat xuxurla soinua zetorren ego bere eztarria; jada ez zuen hitz egin zuen, baina heaved bere bularrean gora eta behera dardaratia. Azkenik puffing gelditu; bere ume, eskua jarri tolesgarri dolarraren. Sorta muskuluak eragindako convulsive taupadak, eta jarraian automatiko bat nerbio-dardara, dardara bat astindu ego tep burua.
  
  
  Zuen piztu behin gehiago, ondoren izoztu.
  
  
  Bere slid atzera, nire zauritu hasieratik luzatu aurrean. Azkar mugimenduak, off hartu zuen bere kamiseta, moztu ireki bat daga, eta hasi zen apailatzearen zauria batera makeshift dagoela. Hartu bi zerrendatan cordon blot out odol hori arduratzen zen denbora guztian behera isurtzen sakona zauria.
  
  
  Pixka bat egin ondoren, saiatu zen atzera bere oinak, bere begiak bilatzen Reeva. Neska egin zuen lan handia, eta orain izan dut bere laguntzeko hartu behera Gurnek. Geroago... beno, ez dut kentzeko Gurneka lehen, eta, ondoren, hartu dut gora hurrengo mugitu.
  
  
  Entzun zuen, eta ia berehala entzun apal bat hum... gogaikarria bat motozikleta, motorra dei distantzia. Patioan zen bustitzen argi gisa lainoak ezkutatzen ilargia desagertu. Niri deigarria da hori naturaren indarrak ziren nire aldean, balitz bezala izan dute agindu me babesteko. Iluna izan zen lehen, eta eza bakea babestuta me, me ematen garaitzeko eta hiltzeko Laia.
  
  
  Baina orain dela gazte Sikh zen hildako, ikaratu nire indarra edo maltzurrak, ilargia zen itzuli, uholdeak patioan bertan behera utzi hiria bere zurbila dirdira. Bere, begiratu figura Laia, nor zen etzanda bizkarrean, bere alkandora zuria busti odol lehorrak. Ego ezpainak kuzkurtuta sortu grina bat erakutsi duten Ego egokia zuri hortzak, eta bere gomak ziren gorriz zikindu batetik paan oietako. Gorpua arautuko motionless on marmolezko lauza, crouched posizio bat terrible agonia.
  
  
  Sentitu zuen, ez remorse eta ez objektu gazte Indian en heriotza, zati batean delako izan da corkscrew biziraupena. Bai da Zaunka, edo bere. Begiratu zuen kanpoan izoztuak, bloodied gorputza eta lortzeko saiatu bere oinak berriro. Egin behar izan nuen, hainbat saiakera egin aurretik, ezin izan zuen lo bere oinak.
  
  
  Zuen zehar arrastaka eraman zuten bere hanka zauritu, zein izan zen, oraindik ere pounding eta oraindik numb batetik odol-galera. Hasi nintzen zehar patioan, gelditzea une batez jasotzeko nire Nunchucks non jaitsi zuen, eta, aldi berean, jaso Laia-en pistola.
  
  
  Den neurrian ezagutzen dudan bezala, Gurnek zen abenduan. Bat izan nuen, antzinako Ekialdeko arma eta preziatu bat alemaniako stiletto bat maquinilla-zorrotz blade, nire bizitza gorde. Eta horren gainean, Reeva izan motozikleta bat. Zalantzarik gabe, neska eta Gurnek bazekien topografia Fatehpur Sikri baino askoz hobeto egin nuen, zein izan zen bi abantaila bat eta desabantaila bat. Bada delako, ez dago modu bat izan zen out, honen inguruan labirinto hutsik eta abandonatutako eraikin, Gurnek ziurrenik behar dute ezagutzen, behintzat Reeva zen blokeatzeko gai ego ihes egin eta mantentzeko ego harrapatuta nuen arte lortu nah.
  
  
  Pausatu zuen une bat entzun, eta berriro entzun zuen apal gogaikarria motozikleta baten motorra. Etorri da atzetik berezi bat audientzia aretoan, divan-i-khas. Gogoratzen dut ikusten ilustrazio bat jauregia gidaliburua nuen erosi, beltza-eta-zuri argazki bat inposatu eraikin handi bat erdiko zutabean, bertatik lau berdin-korridore adarrak off iristeko alde goiko balkoi forma plazetan.
  
  
  Ez zen bat etorri behar du neska erreskatatu azkar. Eraman behar izan nuen aldi berean urrats bat, arrastaka nire hanka atzean ni bezalako tamaina handiko pieza ekipajea. Mina murriztu zen orain, bere zauria zen bandaged eta odoljarioa gelditu. Baina izan dut mina. Gaietan okerragoa egiteko, me baino ahulagoak inoiz, larriki motelduz nire mugimenduak, nire mugitzeko gaitasuna normal abiadura.
  
  
  Erabilera karate hasten zen orain galdera, eta mugimendu bakoitzean eskua eta ukabila zen problematikoa eta zaila, zeren handi bat behar litzateke ahalegin kopuru egoki bat mantentzeko grabitate-zentroa eta oreka. . . . Orain, inoiz baino gehiago, behar izan nuen konfiantza ia esklusiboki on nunchucks eta stiletto.
  
  
  Hurbilago lortu zuen Atondoan, ozenago autoa motorra hummed bere belarriak. Zer zuen behin izan da urrutiko eta neutro, gogaikarria zen tristea rumble, bat muffled ondo pasatzea. Da clung bat inguruan kanpoko zutabeak, zein izan zen estalita mistletoe deigarria forma eta antza du tusk erraldoi bat elefante. Gelditu zen, atseden hartzeko eta biltzeko bere pentsamenduak. Indartsu bat argi izpi zeharkatzen lekuen aurrean. Ondoren, exekutatzen soinua urratsei.
  
  
  "Ondo pasatzea! "I garrasika. "Non dago?"
  
  
  Ez zuen erantzun zidan, baina une bat geroago Gurnek atera zen eraikinaren inguruan eta zehar ran patioan. Bere ego hasi haunt bere, nahiz eta bazekien ezin izan dut lortu nahi da. Izan zen exekutatzen ia normal erritmoa, beraz, banekien bere orkatila ez zen mina jada. Orduan Reva sartu eszena. Zuen izan zen hiru mendeetan mimmo me at eta motioned me lo egiteko jarri. Ego-ren aurpegia izan zen, tentsioz, bere earlobe zimur; bat zen, aurpegia absolutua zehaztea, maskara bat hotza eta kalkulatzeko zehaztea.
  
  
  Ezin dut ukatu izan dut madarikatua bere harro. Egin zuen bere lana primeran, mantenduz Gurnek badian bat bezala harrapatuta animalia arte lortu nuen kentzeko Lai. Eta orain, Lai hilda zegoen, ez zen bakarra Cobra agente utzi konpondu. Izan zen nunchaku en batons hori bere altxatu bere burua baino gehiago, gripped bat ongi, eta bota beste.
  
  
  Mugimendu zirkular bat eskua ezarri makila in motion... eta Horrek, espero dut, litzateke erabakigarrian suntsitu Gurnek planak... eta ego bizitza bera. Reeva zen seinalatuz Indian bi muturretan patioan. Argi izpi bat lighthouse argiztatuta espektrala arkupeetan eta colonnades errege jauregia, enkoadraketa da bat bezala pintura espresionista.
  
  
  Baina ez zen ezer bitxia buruz modu Gurnek hasi zen mugitu, errepikatuz bere shaggy mugitzen da. Litzaidake zuen ikusi ninduen, eta orain ez zen, inolaz ere, ezin izan zuen saihestu talka bat bezala Reeva ondoren atzetik zion bere moto bat bezala motordunen artzain harrapatzen saiatzen bat falta Scott. Orain Indian izan zen animalia bat egiteko beldurra, beldurra eta etsipena.
  
  
  Saiatu zen, lortu nire inguruan, baina, berriro ere Rhea erakutsi zuen bere maila, off ebaketa ego-en bidea. Zuen ia hit zion. Neska zen, bere onena egiten bat saihesteko zuzeneko talka, eta ezin izan zuen bere errua. Berak ere ez zuen nahi izan bota off bizikleta.
  
  
  Hala ere, nahiz eta ukitu gabe, hey mantentzea lortu ego bidea, saihesten da ihes egitea. The Nunchaku swirled inguruan nire buruan, eta noiz Reva mugitu aurrera, berriro ere, behartuz Gurnek etorri me norabidean, izan zen, kaleratu duten tresna heriotza, eta ikusi da xerratan aire bidez.
  
  
  The"hiltzaile" makilak oso baliagarriak izan dira berriro. Oraindik ere izan zen eszena ikusten hartuta, urrats bat aurrera, noiz Gurnek garrasika eta ducked alboetara gisa klub hit emu bularrean. Kolpe bat bezalakoa zen ukabila sakatuz erdian, eta hartu zuen bere arnasa. Zuen mailakatu, edan infernua gisa, ezin da bere oreka mantentzeko.
  
  
  Zuen limped aurrera, hunkigarria bezain azkar gisa izan zuen, eusten stiletto beso luzera. Ez zen denbora alferrik galdu ondoren, delako Gurnek da ezabatzea, oraindik ez dut aurre egin behar izan Shiva, gizon horren infernuko tranpak izan zuen ihes egin, baina ez zuten erakutsi zidan bere aurpegia bueltan.
  
  
  Gurnek zen bere oinak berriro aurretik berea heldu zion. Harrapatu zuen bat nunchaku ,baina, antza denez, inoiz ikusi edo erabili arma aurretik. Ez zuen jakin nola kudeatu da, beraz, besterik ez zuen bota zidan. Klub jaitsi, eta zuen makurtu jasotzeko nu, besterik ez bezala Gurnek lunged me at.
  
  
  Neure burua aurkitu dut sprawled nire atzera, berriro ere, borroka nire bizitza, Indiako arteko nire ukabilak. Jada ez zen gai arrazoia: a gelatinous eta odoltsua substantzia izan zen, behera tantaka ego urratuta begi, ez zen besterik aurpegia ero bat, baina aurpegia munstroak.
  
  
  Ukabilkadak zuen me crook ukondoa, eta nire behatzak nahi gabe askatu beren grip. The daga slid inguruan nire besoa. Atera iritsi nintzen itsu-itsuan, baina Indian jo zidan berriro eztarriko ahurrean bere eskua. Ez zuen buruz askoz karate, baina izan behar zuen zerbait ikasi gure aurreko bilerak. Eta orain erabiltzen zuen bere talentu eta adimen amaitzeko me off.
  
  
  Reeva bizikleta gelditu batekin goi-campal gimen, argitzen gure joango gorputzak argi izpi bat. Entzun nuen lortu bere autoa, baina nik banekien ezin zuen lagundu dit. Eta geroztik Gurnek zen ostikoka nire hanka zauritu, azkarra eta erraza garaipena izan litzaidake zuen mesederako ez zen ikusmena. Gizon bat izan zen izua, eta honek eman zion mendeku bat, indarra eta ausardia. Zuen borroka bere bizitza.
  
  
  Berea, gehiegi.
  
  
  Koa izan zen, bere palmondoak eta saiatu bota off. Bota nuen baino gehiago nire aldean, baina jaitsi zuen me gainean berriro. Bien bitartean, hala ere, lortu nuen hartu, klub, bat esku bakoitzean, pieza batekin greba inguruan buffalo ezkutatu erdian. Orain ez zen beste modu bat erabili arma, metodo bat zuen, ez zuen bizi izan oraindik. Bada bakarrik izan dut gorbata bat larruzko kablea inguruan Gurnek lepoa, bi klub litzateke me laguntzeko erabili nire ego, nire gorputza.
  
  
  Jarri zuen bere belauna nire aldeko eta aldiko me giltzurrun, egiten gimen, zein minik. Marmolezko fitxak zirudien dantza bere begien aurrean, eta urrutiko zutabe bikoiztu eta hirukoiztu. Saiatu zen bere ikuspegia ikuspegia, baina, dena begiratu lausoak, hurbilago lortu, eta, ondoren, desagertu egin zen.
  
  
  Gurnek, orain zioten batean, spat hitz bat Indian euskalki ezin nuen ulertu. Baina bada ezin nuen entzuten zer izan zen marmarka, ez zen zaila niretzat jasotzeko esanahia bere ibiliak esaldi; izan zen, jarri mildly, ez, baikor, ez da errespetatzen.
  
  
  Sentitu zuen agonizing cramp bere hanka, zein makurtu zen pisua pean bere ego. Aktibatuta zuen bere burua bezala, Indian iritsi stiletto, mugitzen bere alenka eskubidea igotzeko daga. Une honetan, hasi zen maila igotzen tribu bakoitzean.
  
  
  Baina ez zuen amore ematen, beraz, erraz.
  
  
  Kobratuko zuen aurrera itsu daga grebak erabiliz, labana labankada. Mugitu dut orain arte bezala, kanpoan bere nuen bezala, saiatzen mantendu nire distantzia. Bat-batean Reeva agertu atzean maddened Indian eta hasi beat ego bizkarrean eta bizkar bere ukabilak. Ala zion minik edo ez, ez du axola. Bere esku-hartzea arreta gazte Sikh hainbeste kudeatzen dut saihestu odoltsua stiletto pala eta itzulbiratu larruzko soka lepoan.
  
  
  Hori da, nola hasi zen dena: lehen erasoa nire hoteleko gelan, ondoren, tapia eta leturia Anand, eta, ondoren, kimu bainugela barra. Eta orain oihala joan zen, erori da, beste kide gaiztoa thugs talde zerbitzua Shiva.
  
  
  Bere aita gripped bi klub ongi zuen bezala estutu buffalo-azala kablea inguruan Gurnek da lepoa. Indian aztertzeko oihu bat sorpresa eta beldurrezko aldi berean, jaitsi stiletto, bultza nahian kablea bere eztarria. Ez zuen iraun dute, bada, gordetzen zituen ari estutu.
  
  
  Zuen bihurritu chopsticks inguruan berak eta horiek jaso. Ez dut ikusten Gurnek aurpegia, eta ez nuen ikusi nahi, bere ego. Saiatu zen aire irentsi, bere arnasketa zen asthmatic eta txistukari, baina airea ez litzateke iritsiko, bere birikak. Onartzen etsipena, borrokatu zuen bere bizitzaren gainerako guztiak bere indarra. Eta hori ez zen nahikoa.
  
  
  Izan zen, kontrol orain, arren, bere numb hanka eta nekea. Bere shoelace estutu, esker makilak onartzen bere aplikatzeko beharrezko presioa. Beste gurgle ihes Indian ezpainak, eta, ondoren, gizon eman, ez da gehiago eskaintzen digu txikienak erresistentzia. Ego gorputza jerked aurrera, eta erori zen ahoz behera. Nahiz eta gero, "nunchaku" ez litzateke joaten utzi bere arte izan zen erabat zenbait Gurnek zuen itzuli tolestu, bere jainko, the Naga serpents, nori zuen hain sutsuki sinesten.
  
  
  Denean zuen, azkenik konturatu zen eta lifeless, bere gorputza arautuko motionless hotz marmol solairu, eta hori muskulu bakarra bere izterrean vibrated dardaratia, aktibatuta zuen bere gainetik eta libratuko bere lepoan batetik konponezin larruzko katea. Ego-ren aurpegia zen livid, eta bere hizkuntza hozka zen, ia moztu bi bere hortzak, zein zuen estutzen beldurrezko.
  
  
  "Ezin izan dut okerrago, man," muttered dut. "Zer gertatu zen pentsatzen pobrea Nirad...
  
  
  Baina ez zuen entzun nire iruzkina. Batera, baina ahalegin handia egin zuen, poliki-poliki jaiki, mantenduz bere begiak Gurnek irudia. Baina ez du berriro igotzen inguruan hildako. Indian gogor borrokatu emateko ume, bere ondorioz. Baina, azkenean, dena bukatu da, ezer ez.
  
  
  Hildako izan zen.
  
  
  "Laguntza me hartu off bere arropa," Rivet esan bere, saihestuz neskaren begirada, nork zirudien give me kezkatuta, isilik begiratu.
  
  
  Ez zuen edozein galdera galdetu, eta zuen ikusten dut shirtless eta eskuinaldean, nire prakak da bustitako odola. Zuen makurtu eta aktibatuta kanpoan, unbuttoning Gurnek en kamiseta. Indian jaka zen odolez zikindu, baina ez zen ezer ez baino hobea.
  
  
  Reeva inoiz ez begiratu bat hildako gizon, ez errespetua edo apaltasun, baina gizon bat izan zen desatsegina ikusmena, eta ezin dut errua neska, dudarik ez, hori begiratu puztuta, odoltsua aurpegia bere blue-hizkuntza itsastea. Hezur inguruan leaking begi glinted bitxian batean glare motozikleta-en headlight.
  
  
  Gero gogoratu dut zerbait Reeva zuen aipatu zidan egun hartan, atzera Shiva jauregi. Ez zuen xehetasunik, baina ez du hartu luze irudikatu zer zuen ekarri mistletoe. Bere osaba erabiltzen bere gehien vile, gauza bat delako sadistic gustu behartuz bere grinak asetzeko gizonen egos.
  
  
  Eta orain sentitu nuen, ez remorse Gurnek, beste bi gizon arautuko duten hildako patioan, biktimak ez hainbeste nire haserrea bezala, nire ausardia bizirik jarraitu eta misioa osatzeko.
  
  
  Kendu zuen odoltsua benda litzaidake zuen inguruan bilduta bere hanka, ondoren, kendu bere prakak baita, utziz Reeva crouched ondoan Gurnek gorputza. Zeharkatu zuen, patio eta buru harri igerilekua litzaidake zuen nabaritu lehenago. Betea zen euri-urak. Eseri zen on bat, tribu bakoitzean, eta garbitu zauria, hezea aplikatuz adabaki batetik urratu kamiseta saihesteko zauriaren infekzioa, eta gangrene hanka. Ezin izan dut, nahiz eta ziur ur ez kutsatuak, baina une hartan ez nuen beste aukerarik, eta, beraz, erabaki nuen, arriskua hartu.
  
  
  Noiz itzuli zen Reeva, neska hartu off the dead man ' s prakak eta kurta. Ziren pixka bat zabal gerritik at, baina litzaidake zuen gora egin du berandu Gurnek en gerriko. Reeva lagundu dit, jarri nire kamiseta eta, ondoren, atzera zapaldu, igurtziz bere eskuak elkarrekin balitz bezala, hey, hotza izan zen.
  
  
  Zuen xuxurlatu. "Zer egiten dugu orain, Nick?"
  
  
  "Dezagun zure autoa hartu eta itzuli villa", esan nion. Ego-ren aurpegia izan zen, tentsioz, sunken, balitz bezala gabekoa guztiak emozioa. She izan dira asko baten bidez, eta, hala ere, oraindik izan zen estuagoa, gehiago zehaztu, inoiz baino. Pentsatu zuen bere aita, bada, galdetzen zuen bezala askoz barne-indarra bezala, bere alabaren ego. Kasu honetan, ahal izango zuen, bizirik iraun eta eutsi out arte aurkituko dugu ego.
  
  
  - Zer gertatuko da? Reeva eskatu. - Nola... nola egin behar duzu hori?", gehitu zuen seinalatuz nire hanka zauritu.
  
  
  Gehienak mina izan baretu, eta ezin izan zuen oinez baino ahalegin gutxiago aurretik. The nunchucks jarri bere behera, bilduta ih sartu atzeko poltsikoan bere prakak, eta slid the knife sartu larruzko scabbard hori ospatu bere forearm.
  
  
  "Nola?" - errepikatu da. "Ez kezkatu. Aurkitu dut bere modu batzuk.
  
  
  "Beti aurkituko duzu zerbait," saiatu zuen barre.
  
  
  Berak esan zidan Ego osaba utzi zuten bost gizonek, ez kontatuta Ranjit eta gazte Sikh filmatu zuen hanka batean, aldi Agra post office. Beraz, ez ziren bakarrik, bi gizonen utzi eramango gain, Shiva eta Haksha. Ez da erraza izango... baina, hau herria Errusia ez zen erraza izan hasiera-hasieratik.
  
  
  
  Bultzatu dugu isilik. Reeva zuen, bi eskuak bolantea txiki autoa. Noiz Fatehpur Sikri zen gurekin atzean, shrouded iluntasuna eta hautsa, jiratu zuen bere burua, eta adierazi arbel tiradera.
  
  
  "Ekarri zuen bat aurkeztu," azaldu zuen. "Sentitzen dut, nik ez dut eman duzu lehenago, baina ez nekien litzaidake behar da."
  
  
  Ireki zuen tiradera eta iritsi barruan, sentimendu arte ukitu zuen ipurdia pistola. Bera izan zen aztertu pistola bat arbel argia: txiki bat izan da .22-caliber Beretta, baizik ezohiko bat gazte.
  
  
  Baina Reeva bat ere izan zen nabarmena neska ikuspuntu guztietatik.
  
  
  Beretta zen arma eraginkor bat hurretik. Behar zuen gogoratu, ondorioztatu zuen, egiaztapena pistola, pozik Reeva ez ahaztu kargatu da.
  
  
  "Noiz ari gara ikusmena barruan villa, mantsotu eta ekintza balitz bezala, ez da ezer gertatu," agindu dut bere, luzatzen eserlekua, beraz, ezin izan dut ikusi. Batez ere, hau txarra hanka, izan zen bat izango da proba gogorra da, baina bada, dena doa gisa espero zuen, izan dut atzera forma laster.
  
  
  "Ez litzateke hobea lortzeko norbait laguntzeko, Nick?" Badirudi, beraz, arriskutsua da niretzat, bi gurekin aurka guztiok... esan nahi dut", gehitu zuen, begira urduri nire begietara," ari gara terrible bat hartu arriskua.
  
  
  "Hori da bide bakarra aurrera," esan nuen, eta esan Hey dena banekien buruz Puran Dass, eta zergatik ez zuen idatzizko Indiako Zerbitzu Sekretu laguntza realización eragiketak. Denbora Ey amaitu kontatzea bere istorioa buruzko filtrazioen Dass bulegoan eta bere ego konexio Shiva, izan dugu dagoeneko bistan etxea.
  
  
  Eseri eserlekua on gisa Reeva moteldu egin da. "Duzun dira nire begiak hemendik aurrera," xuxurlatu nuen. "Zer ikusten duzu?"
  
  
  "Ezer ez oraindik.
  
  
  Bere begiak darted nahi Nah behetik. Eseri zen stiffly gurpila atzean, bere atzera kontra sakatzen eserlekua, bere begiak diz-zuzen. Zuen aktibatuta off autopista batean ertaina abiadura, pebbles eta arroka itzulerako auto azpian.
  
  
  Bat-batean, Reeva braked bat gelditzeko. "Ez daude bi horiek! "Zer da?" egin zuen deiadar. "Bi guardia!
  
  
  Soinuak tiro jarraitu. Azken geldialdia. Une horretatik aurrera, ez nuen luxua bakar bat egin, akats.
  
  
  
  
  14
  
  
  Bere, garrasika. "Get behera jaistea!" -
  
  
  Atera iritsi zen, eta bota bere eserlekua sartu. Reeva zen oso erraza xede. Balak whizz eta ricochet furiously. Euria bota behera haizetako beruna bezala, eragiten zati handi beira gainean erori digu.
  
  
  "Oraindik gezurra eta arte itxaron dut eman duzu seinalea jarraitu," Reva bere ohartarazi. Apaldu zuen heldulekua eta atea ireki, arakatzea batera, hautsez bidea. Atea blokeatu dit, balak whizzing buruak. Exekutatzen soinua urratsei oihartzuna osoan zehar hotel. Planteatu zuen beretta eta planteatu Rivnenskaya burua besterik ez da nahikoa helburua hartu behar da.
  
  
  Durbantean-jantzitako gunman bat bezala jaitsi zen zauritu soldadu.
  
  
  Norbait izan zen me zain dago, eta ez zen Nag, hori madarikatua izan dut, ziur. Berea hit gizon argi eta garbi bularrean. Ez bezala, bere adiskideak, bere heriotza azkarra izan zen, eta nahiko erraza. Baina beste guardia zen inon ikusi ahal izateko. Narrowed dut nire begiak eta eskaneatu bidea alde batetik, besterik ez zuen, kasu horretan, saiatu harrapatzeko me off guardia eta sartu exekutatu me atzean.
  
  
  "Lo behera dago! Reve muttered bere, bere kontatzeko ez atera, autoa inguruan. Hasi zuen irristatu out eserlekua, gero gelditu bortizki eta egin zehazki agindu zuen.
  
  
  Beste jaurtiketa deitu, me emanez ideia ona ikusezin tiroak en ezkutatzen leku. Soinua zetorren eskubidea, haratago handiko eta trinko hedge horma inguratzen duten villa. The hagin eta ipuruak zuhaitzak erabat ezkutaturik nire aurkari. Bada, litzaidake zuen etorri me atzean, non izan litzaidake zuen pean estali, egun osoan, ez nuke izan bakar bat ihes egiteko aukera. Beraz, behar nuen mugitu, eta azkar.
  
  
  Begiratzean azkar behera kalezulo eta aurkitu zer behar nuen; bere behatzak ziren gripped baten ukabila-tamaina rock nuen nabaritu ertzetik hautsez bidea. Mugimendu azkar batekin, bota dut bere ego baino gehiago autoa atea eta entzun kolpe bat bezala hit lurrean hamar metro aurrean.
  
  
  Beste gawk whizzed aire bidez. Ezin nuen ikusi tiroak, baina ezin izan zuen ikusi nau, bai. Entzun dut, eta laster nire pazientzia izan zen saritu exekutatzen soinua urratsei, ez me norabidean, baina kontrako norabidean. Shiva guardia, azken gorilla zutik arteko ero eta ni, ran mimmo, atzean ezkutatzen lodi bat hedge.
  
  
  Berak bota zen beste rock, une honetan, handiagoa baino lehen. Pistola zaunka berriro, eta Gawk begiak flicked txiki-txiki bat mamia sortu erdian bide estu. Oihu bat ihes nire ezpainak, goi-campal salaketa agonized mina. Ez da txarra norbait inoiz izan antzerkia, I arrazoitua. Ez zen luze-marraztuta-out garrasi entzun ahal izango dira distantzia luze batetik kanpoan, baina ez zen benetan chilling garrasi, eta izan zuen eragina.
  
  
  The estaldura parted aitortu figura bat durbantean bat inguruan bilduta bere burua. Beranduegi, konturatu zen ez zela dead man on the trail. Beranduegi, konturatu zen scream bat izan zen, ruse tira ego inguruan aterpe. Kanpoan bota zuen, nahiz eta ez begira nire norabidea. Baina orain ez zuen denbora utzi... betiko, espero zuen.
  
  
  The .22-caliber pistola gidatzen bala sartu emu en sorbalda, bihurrituz bezala, txotxongilo bat, beraz, zaila dela emu izan cling hesi mantentzeko bere oreka eta hartu estaltzeko. Eragilea bota nuen berriro, eta gainbegiratu bat egin zion creepy dantza, denean bigarren gawk aldiko zulo bat erdian bere ego kopeta.
  
  
  Ez soinu ihes gizonaren ezpainak.
  
  
  Behin glare headlights, eta goratu zuen, bere eskuak eta tiro beste futile filmatu pistola. Ondoren, zuen slid behera, poliki-poliki, balitz bezala eseri erdian bidea, hankak luzatu zion aurrean, gorputza tilted aurrerantz, burua zintzilik bere bularrean.
  
  
  Reeva gora begiratu, zutitu, eta peered inguruan amaieran arbel. "Baina, Osaba -" hasi zen.
  
  
  "Zuen hemen egongo laster, ziurtatzen dut", xuxurlatu nuen. Kalkulatzen zuen hori Beretta oraindik gutxi izan biribiltzen utzi, baino gehiago Sikh heavy .45-caliber pistola. Beraz, ez dut nahi armak hartu. Zuen poliki-poliki lortu bere oinak eta urratsez urrats atzean bala-riddled autoa atea. Bi gizon arautuko hildako errepidean, biktimei beren ergelkeria, beren inozoa sinesmena jainko mortal Shiva.
  
  
  Baina kutxa izan zen benetako. Ego-planak guztiak konkistatzeko India dira, halaber, benetako eta zehaztu. Mintzatu zen "humanitarioa" beharrak, nahia eta elikatzeko dituzté bere jendea, baina Shiva zen tirano bat nor bilatzen gehien ruthless diktadura, eta ego bitartekoak lortzeko power zen bezala inhumane gisa ego metodo zatekeen bada lortu zuen boterea.
  
  
  Lerro luze bat heskai bat-batean pizten gisa argiak izan zen etxe inguruan, handi merkurio lanparak behartuz me atzera urratsa, estali nire begiak from the blinding argi. Ehunka intsektuak, moths, eta erraldoi eltxoak zirudien pasatzean argi izpi nire bidea. Dute hummed eta swirled, nahasturik hautsa eta usaina heriotza.
  
  
  Handiak hegan biribila bezala miniaturazko putre, erortzen bi bloodied gorpuak eta bat altxatuz insistent deafening gogaikarria airean. Soinu bat egin dit wince bezala, bere belarriak ziztatzen bat sortu amorru beste zaratak. Ezin dut ezer entzun, baina euli, gure soinu argitsu villa.
  
  
  "Ravi! Arun! bat-batean ez zen metalezko ahotsa, ahots bat duten ez bezala soinua gurekin, edo edonork, baina bere burua.
  
  
  Bere begiratu nuen, eta berak eman zidan txiki bat nod onespena. "Shiva," xuxurlatu zuen. "Da hura, nire osaba. Kontuz ibili, Nick, mesedez!
  
  
  "Zuk madarikatu bums! Non zaude? Zer gertatu da? Arun? Ravi? Shiva deituak bi gizon, berriro ere, eta bere ahotsa zirudien karroza me norabidean bezalako oihartzuna zahar bat plaka.
  
  
  Denbora da zuzena norgehiagokak, face-to-face konfrontazio. Neuk steeled dut, motioned egiteko Reeva lo me atzean, eta ibili etengabe behera bidea. Shiva oihu berriro, baina egos du bizkartzain ezin izan du erantzun. Euli, batez ere voracious euli swooped behera lifeless gorputzak bi Indiar, mantendu elkarrizketan.
  
  
  "Ez dut hiltzeko duzu, zure ergelkeria!" Shiva garrasi batean goi-campal ahots hori traizio haserrea eta beldurra.
  
  
  Hala ere, ez zuen ausartzen atera aurre egiteko me. Ez zen isiltasuna berriro. I crouched behera bezain gogorra izan dut, mantendu nahian nire hanka aurrera joan numb. Ondoren, hainbat belauna bihurguneak segida azkar, odol ibiltzen hasi zen, aldizka. Alde batetik, bultzatu zuen alde batera, bere lodi bush.
  
  
  Hemendik aurrera, ikusi ahal izan zuen barruko lorategi, minaren eta ondo mantendu. Zer lortu me berriro ere zen hori, lorategi bat izan zen discordant nuona, beraz, minaren eta emankorrak bere lur idorretan, gehiegi aberatsa landareak eta loreak landatzen behar da, hala nola, lehor bat eta hautsez arrunta. Baina bai, Shiva zuen dirua, rupees eta dolar, lure Haji sartu bere garbia. Ego zuen mugagabea baliabideak bere esku, bide hori onartzen da boterea irabazteko, eta hainbat konexioak dagokion zirkuluak. Nintzen galdetzen zenbat zen emanez Dass mantentzeko burua Indian segurtasun zerbitzua bere nominak. Edo, agian, Dass zen beste fanatiko batek itsu-itsuan sinesten Shiva aintza ametsak, golden age of India, abiega Mori eta Gupta zibilizazioa.
  
  
  Edozein gizon da motiboak, arriskua munduan geratu zen. Baina ez da arriskutsua eta treacherous bezala Shiva berak. I estutu lodi sartu adar hedge, espero ez rustling edo creaking litzateke betray nire presentzia.
  
  
  "Carter?" Ahots batek oihu egin baino gehiago dituzten iradokizun bat sarkasmoa da. Bat izan zen, aldatu ahots hartu dramatikoa proportzio. "Hori da duzu, eta beste bat?" Etorri zara ni bisitatzera?
  
  
  Izan zen hotza, kontrolatzen berriro. Ez zuen umore elkarrizketa edo ego puns. Nahiago nuke amaitzeko buruzko eztabaida bat zorrotzagoa oharra. Baina ezin dut ikusi. Gelditu zen, eta alde batera bultzatu adarrak, mantenduz bere begiak zuen bidea oso azkar igo... bezala zirudien igande duela, ez ordu.
  
  
  Zer... Zer, hartu neurrira!...
  
  
  Zuen blinked eta begiratu berriro konbentzitu berak, hori izan zen besterik ez da trikimailu bat, ilusio optiko bat. Baina ez, nire begiak ez ziren engainatzen nau. Izan zen, Shiva, baina ez zuen begirada guztiak bezala, pertsona dut imajinatu izan zion, ez zen ezer nen inguruan zer imajinatu dut. Izan zen erabat ezberdina gurekin, pertsona bakarra nuen inoiz nire bizitzan ikusi.
  
  
  Horren ordez, eskuineko eskua, hasieratik palma... edo non behatzak ohi dira kokatzen, gizon bat zeraman altzairu kirurgikoa protesia... gora sorbalda. Ez zuen bat eskuineko eskua, baina Reeva en devilish eta maltzurrak osaba, ez higadura digu, ohiko protesiak, us, ohiko objektuak, us, plastiko edo egurrezko eskuak. Ez, jauna.
  
  
  Altzairuzko cobra atxikitako bere sorbalda zen mugitzen, atzera eta aurrera airean, bat "cobra" antza duen bizi narrasti modu guztietan, bere metal hortzak tantaka indartsu bat erresumina!
  
  
  Esan izan da fantasiazko eta sinesgaitza zen understatement bat. Mantendu zuen keinuka, baina ez zen espejismo bat edo haluzinazio bat. Izan zen zer da, p/, terrible eta beldurgarria zer da p/! Altzairu cobra da anatomiko xehetasunak ziren zehatza behera detaile txikiena: a ziri-formako burua kanpaia batekin, irekitzeko eta ixteko masailezur. Hortzak ziren, zalantzarik gabe, xiringa xiringak, gai injektatzen hilgarria reptilian erresumina sartu biktimaren odola.
  
  
  Bere begirada desplaza arraro eta mehatxatzailea gailua Shiva aurpegia. Hotza, angular, reptilian aurpegia. Zuen estu begi beltz eta lodi, bushy bekain. Izan zen, altuera ertain bat, giharrak, giharrak gorputz hori exuded espiritu deabruzko malice.
  
  
  Ez zen arrunt bat aurkari, baina gizaki bat, gehien gustatzen nire etsaiak, bakar batean bildu koadrila... bezalako pertsona Karak, iheskorra Werewolf, edo pertsonifikatu deabru nor izeneko berak " Jauna Judas."
  
  
  Balitz bezala kirurgikoa cobra ez zen nahikoa bezala, defentsarako arma (eta, beharrezkoa bada, bat bezala arma iraingarria), Shiva ona da esku bat ospatuko .45-caliber pistola, mundu osoan ospetsua American Colt. Shiva haizatuko pistola atzera eta aurrera, zain edozein mugimendu edo soinu hori agerian dezake nire kokapena estaldura.
  
  
  Zuen oihu. "Egia Esanda, Carter! "Ez dut tiro. Hitz egin behar dugu, eztabaidatzeko... Nahiz eta zure elkarrizketa Jauna Dass, gaur egun, ez da joan, azkenean, bide batez. Eta berriz ari gara egiten, esadazu zer egin duzu nire iloba, nahiko Galdu Singh." Ezin dut aurkitu cute neska hau.
  
  
  Ez nuen erantzun.
  
  
  Horren ordez, planteatu zuen beretta eta zuzendutako du Shiva bularrean. Poliki-poliki, bota zuen eragilea, pentsatzen du berak hori amesgaizto litzateke, laster baino gehiago izan. Gizon koa izan zen, primeran, eta ezin izan dut ez dute nahi duzun helburu bat errazago: izan ere, argi streaming-tik della sviatum atzean, beste egun guztietan erabat argiztatuta bere lerdena figura.
  
  
  Baina, horren ordez, ikusten erori zion bere belaunak, horren ordez, entzumena ego-en azken muffled negar edo ikusten zion writhe agonia, berea zen stunned ikusi zuen anaglifoa-eyed Beretta errebote off bere bularrean. Ondoren, gawk erori zen antzinako harrizko estatua erdian lorategia.
  
  
  "Beraz, oraindik ez dago! Indian grinned eta bota eragin du, colt, tiro hilgarria bala batzuk hazbeteko bat nire burua.
  
  
  Bere senari bikoiztu baino gehiago, oraindik ez sinetsi bere begiak. The gawk errebotea off bere bularrean, baina ez zen seinale Shiva bat jantzita bulletproof corset bere azpian zuri kurta . Hain zuzen ere, bere ego ikusi ahal izan bere biluzi bularrean pean bere kamiseta, eskema, bere ribcage, muskuluak. Dena da, argi eta garbi ikusgai nire incredulous begiak.
  
  
  Ezean zuen kirurgikoa ere, ondorioztatu zuen. Baina hori ezinezkoa zen. Giza bat ez da robot bat... edo ez?
  
  
  Ez, noski, ez zen, baina ez zen ukatuz zer ikusi nuen, eta ez zen hori ukatuz Shiva zirudien eurokoa naturaz gaindiko ahalmenak. Guo zuzenduta da bigarren aldiz, eta bota eragin. Berea izan zen zuzendutako Indian burua, baina une berean zuen recoiled, eta gawk trabatuta atea jamb, hertsiki falta marka.
  
  
  Izan zen, beraz, zaurgarria, edo, gutxienez, izan zen zaurgarria zati batzuk bere gorputza. Geroztik ez nuen jakin zenbat errondak utzi nuen, ez zuen itxaron behar Shiva atera inguruan jauregi. Mugimendu azkar batekin, arren, bere hanka zauritu, bultzatu zuen kanpoan bere lodi estaldura eta hasi zen hegan, lorategian zehar. Bere, bazekien ego pistola joan liteke off edozein unetan. Izan zen soinu bat ez zuen nahi bere entzun, baina arriskatu zuen, hala ere, otoitz gizon hori litzateke lo ikusmena zuen arte iritsi alboko fatxada villa.
  
  
  "Bilatzen duzu norbait?"
  
  
  Inguruan aktibatuta zuen eta bota eragin aldi berean. Baina Beretta isilik geratu zen: denda hutsik ageri zen. Klik bat, eta hori da. Berak bota zen batek errebolberra sartu Shiva bihurritu, grinning aurpegia. Cobra bat-formako metalezko besoa jaurtiketa gora. Beretta errebotea off metalezko besoa, eta lurrera erori zen.
  
  
  "Ez mugitu, Jauna Carter. Pauso bat aurrera, " Shiva agindu. Mantendu zuen colt adierazi zuzen nire bularrean, eta ez nintzen joan bereizi neure burua from anatomiko zati nire gorputza..., gutxienez, ez da, beraz, behar baino lehenago.
  
  
  "Zer ari zaren zain, Shiva?" Zergatik ez duzu tiro, eta, beraz dezagun hau lortu baino gehiago?
  
  
  "Ikusten duzu hiltzen jasan gabe miserable bat, heriotza, maitea, beste?" Ez, beldur naiz hori ez da nire estiloa. Azken finean, nire eder sugeak dira oraindik gose, arren ugaria edu esker gazte Nirad. Uste dut mutila zen gehiago erabilgarria zerbitzari gisa. Baina nahi dut Cobra bakar bat izan nahi eta trinkoa erakundea. Eta geroztik Nirad en anaia zaharragoa zen dagoeneko nire zerbitzua, ikusi nuen arrazoirik ez kontratatzea mutila baita. Zoritxarrez, ez duzu pentsatzen bukatzen zure ibilbidean. Munstroa klik bere hizkuntza reproachfully, eskuan pistola me at adierazi pila dolarraren.
  
  
  Nire atzean, berea, entzun dut norbait mugitzen zentzuz. Zuen bere burua jiratu eta ikusi figura Sikh litzaidake zuen zauritu gaur egun lehenago, tiro bat UME, eskuineko hanka aurrean Agra post office. "Oh, duzun da, Krishna! Shiva exclaimed zorionez. Ondoren, begiratu zidan batekin keinua. "Uste dut bi ezagutzen, beste bat, beste bat.
  
  
  "Plazerra izan dugu bilera berriro ere, gaur egun," muttered dut.
  
  
  "Dagoeneko. Gogoratzen dut Krishna me kontatzea xehetasunak zure bilera. Baina, zer duzu, ez dakit, Jauna Carter, izan zen Krsna da Nirad en anaia zaharragoa. Zuen izendatu zuten Hindu ondoren, jainkoaren maitasuna, izan zen, nahiz eta bat bezala planteatu elizkoia Sikh. Baina gai hori ere ez orain — Shiva moztu zion off. "Nahikoa da esan Krishna jakin bat du gorrotoa duzu, maitea Carter, batez ere, zuen aurkitu ditu zarela arduraduna heriotza tragikoa zure anaiaren ego.
  
  
  "Bada Nirada ez zuen bere hil zuen, hil zukeen me", esan nion. "Badakizu oso ondo, Shiva. Hau da, legea oihanean, egokienen biziraupenaren.
  
  
  "Benetan, benetan," Indian chuckled. — Baina zuk, naiz izugarri sentitzen dut esango, ez zara indartsuena jada, Jauna Carter.
  
  
  Krsna ez zuen hitz bat esan digu. Nahi zuen litzaidake nabaritu mamelonar Nunchucks bere atzeko poltsikoan. Baina pistola bat adierazi nire bularrean eta beste nire atzera, ez zen ausartzen egin faltsu bat mugitu, edo litzaidake dute, bai tira abiarazle. Beraz han geratu nintzen, dudarik ez jarri gehiegi estresa nire hanka zauritu.
  
  
  "Ez duzu erantzun nire corkscrew galdera oraindik, Carter," Shiva jarraitu. "Ez duzu tell me zer gertatu zen nire nahiko iloba."..
  
  
  "Zuen hildako.
  
  
  Planteatu zuen bere bekain gisa ego mehatxatzailea beltza, begiak keinuka. "Hildako?"
  
  
  "Hildako," I lied. "Gurnek bere hil aurretik ego ezin zion gelditzeko. Hil zuen berehala, hori da, bada, edozein kontsolamendua.
  
  
  "Ez," Shiva erantzun bat mocking barre. "Zuen beti izan da bat etzanda, smug puta ume bat izan zen geroztik. Baina egingo dut bere galdu, batez ere, zer egin zuen nire gizona, eta zer aurkitu dute, beraz, dibertigarria geroztik bizi izan zuen nirekin...
  
  
  "Beraz, izan zen zure preso, esan nahi duzu.
  
  
  "Nahiago duzun bezala, ez du axola. Ezik bere pobreen aita... nire anaia maiteak jasango sakon galera, bere alaba maitea.
  
  
  Egunero pasatzen bigarren izan zen, hasieran konturatzen nola erraza zen gorrotoa gizon hau. Izan zen pervert bat, munstro bat bezala kontuan altzairu tranpa bat, bikaina, baina bihurritu, erokeria. Gizona bere ezpainak miazkatu eta eman zidan sadistic, irribarre sarkastikoa.
  
  
  "I' ll have fun asko duzu, Carter,", esan zuen algara batekin. - Ikusiko duzu, eta denbora gutxi igaro dugu elkarrekin dibertigarria izango da!
  
  
  "Esadazu gauza bat gehiago, Shiva, besterik gabe, grabatu," eten dut, nire ahotsa altxatuz, mesederako dela Reeva entzun izan dit, eta kasu horretan, galduak zuen lehen lerroak elkarrizketa. "Non da Reeva aita?" Neska bat izeneko I. esan zidan horri buruz... ez jakin nahi duzu? Beno, ez nuen konfiantza bere...
  
  
  Shiva bihurritu psikologia lan egin zuen bezalaxe nuen espero.
  
  
  "Zinen ergela bat egiteko, zalantzarik gabe, nire iloba," esan zuen Indian. "Nire anaia da, seguru eta soinu, urrats batzuk besterik ez kanpoan. Bada, gogoan dut bere behar bezala, joan hiltegi egun berean. Non hasi den pandemonium, I gehitu liteke.
  
  
  "Non dago?"
  
  
  "Zer, Jauna Carter?" Nire anaia ez da posizio batean kalteak eragin guztiak etxe inguruan, ahotsa eta guztiak; zehazkiago, ez da posizio batean kalteak eragin guztiak etxe inguruan ur eremua. Zuen gloated, boterea gozatuz ospatu zuen bere eskuetan.
  
  
  Eta han koa izan zen, ezin mugimendu bat egin nahi alderantzizko egoera. Zuen bi pistolak at adierazi zion, aurrean eta atzera, prest buelta sartu pieza bat Suitzako gazta segundo gaia batean. Ez zen denborarik onena, nire gogokoenak stunts, batez ere, Krishna, nor zen oso irrikaz tiro me mendekuan, bere anaia.
  
  
  Baina, bat-batean gawking labur moztu ego ametsak orri bat. Jaurtiketa izan zen tiro norabidean hedge non Reeva zen ezkutatzen. Neska ezin hobea izan da helburua. Salto egin zuen bidea Shiva pistola eta begiratu Krishna out bere begi txoko: scarlet orban agertu aurrean bere alkandora zuria. Joan zen behera bat bezala hasi, eragina bala bat joka ego atzera aurka atea ireki alboko fatxada villa.
  
  
  Izan dut hartzeko asmoz une baimena eskatu egiteko Shiva. Zuen jauzi aurrera, deigarria eskua eskuan pistola indarrean ego joan utzi pistola. Zuen marrazainak bezala, cobra bat-formako altzairuzko eskua behera etorri zen nire sorbalda gainean.
  
  
  Hortzak, tantaka deadly venom, izan ziren bi hazbeteko nire lepoan. Hit dut Indian ere jaw, saihestuz ego bularrean bezala, oraindik ez dut ulertzen ez zer zuen soinean jaka azpian," eta ez du hautsi nahi nire eskua bat altzairuzko plaka.
  
  
  "Ezin duzu irabazi, Carter! Inoiz ez! Gizon hissed bezala, bere ego danbateko palma bere eskua sartu bikoiztea arteko bere lepoa eta sorbalda. Kolpe lan egin; gizon loosened bere grip une batez, eta pistola erori zen lurrera.
  
  
  Izan zen zabal, alde batera ego, eta pistola joan zen hegan zehar legar bidea. "Beraz, ari gara, nahiz eta," esan dut, urrats bat atzera hartu. Jarri dut nire eskua minutu bat eta bildu nunchucks.
  
  
  Shiva narrowed bere begiak ziren arte bi mehe slits, bere aurpegia gehiago reptilian, inoiz baino. Ez dut uste zuen ez zekien zer "nunchucks" ziren, baina zuen behin betiko ulertu ez ziren errugabea armak. Zuen babeskopia atea, baino gehiago zapaltzeko Krsna en gorpua... une berean, the gunshot deitu berriro. Baina denbora honetan Reeva-en helburua ez zen nahiko zehatza, eta bere gawking begiak trabatuta hautsa eta legar bere osaba oinez.
  
  
  "Orduan, puta bizirik dago," munstroa esan zuen, " ez denbora luzean, Carter, ziurtatzen dut.
  
  
  "Ezin duzu ordaindu aseguratzea istripu bat!" Esan dut ironikoki, mantenduz nire distantzia delako cobra hortzak. Distiratsu hortzak metal hagaxka gogorarazi dit Shiva berezi eromena, bere sadistic metodoak.
  
  
  "Da nahaste!" Ez tiro, Nick! Reeva ahotsa ozena izan zen izua atzean lodi estaldura.
  
  
  "Lo dago; ez joan! Hey oihu atzera bere at.
  
  
  Erabili beharra nuen, nire nunchucks apurtu munstroa burua edo itoko da. Baina ezin izan dut lortu edozein hurbilago, gutxienez, oraindik ez.
  
  
  "Konturatu behar duzu, hori hortzak dira nire cobra... Indian oso begi beltz flicked metal eskua une bat ...dira beteta deadly venom, nahasketa bat eratu inguruan venom lau sugeak. Saiatu zen bere denbora hartu, at gelditu description dragon. "Egin zen nahasketa bat mamba berdea venom, scaly viper venom, Australian suge pozoia, eta nire gogoko narrasti arrazoiengatik asmatu duzu agian, hots, errege cobra pozoia. Guztiak elkarrekin, Jauna Carter, bat egin dute inpresioa egiten duen gazte Nirad hil bat bezala dirudi merciful opari, balitz bezala, mutila ez zen batere minik. Baina badakizu zenbat jasan zuen, ez duzu, Carter?
  
  
  "Non da Kutxa, Shiva?" Galdetzen nion, jaramonik bere hitzaldi laburra eta sataniko smirk hori kuzkurtuta bere ego lip. "Prest nago aurre egin duzu, truke bat. Zure bizitza da asmakuntza Haji.
  
  
  "Akordio bat? esan zuen barre bat. "Txantxetan ari zara, Carter. Imajinatu, hartu zuen, nahiz eta neurri suntsitu guztiak Haji oharrak eta oharrak zuen, kasu horretan, inoiz erabaki ihes egin! Ez, ez da bakarra, Kutxa bat hemen, eta nirea da, Carter. Inork ez bestela, lortuko da.
  
  
  "Beraz, ona guys Beijing emango carte blanche, ezta?" Ari zaren deluding zeure burua, Shiva. Ez aipatzearren hori alferrik galtzen ari zara nire preziatuak denbora.
  
  
  Orain arte bezala, bazekien zuen, Indian izan zen bluffing. Agian Albanian Hadji zen slipping kanpoan villa une horretan, hartu bere preziatuak asmakizun berarekin. Bere urrunegi joan nahi du ikusi nire herria, Errusian miserably huts egin. Horregatik egin nuen erabakia. Betiere dut mantendu iristeko metal cobra besoa, I can get away berarekin.
  
  
  Hartu zuen, urrats bat aurrera, eta Shiva bizkar kanpoan. Beldur zen, nahiz terrible arma hori zirudien zati bat ego gorputza, ego izatea. Grinning, jarraitu zuen arrastatu bere oinez zehar legar driveway. Zuen bizkar kanpoan, berriro ere, baina oraingoan zen berea, urratsez urrats alde batera utzi eta korrika me norabidean, lortu nahian ondoren, hura baino lehen izan zuen maniobra nire metal beso bat hil kolpe.
  
  
  Mugimendua beharrezkoa den denbora kalkulatzen du ehungarren bat dolly bigarren, denbora hartu du tira larruzko kablea inguruan monster lepoan, eta denbora hartu sahiestu eta saihestu ari hozka arabera larruazalpeko hortzak. Aldi berean, zuen jauzi aurrera, saiatzen itzulbiratu gaur ezkutatu inguruan Shiva eztarria, altzairuzko esku swung behera eta kablea moztu erditik. Bere "nunchaku" makila hit metal hagaxka madarikatua gailu, baina egurra slid zehar azalera leuna.
  
  
  The venomous hortzak etorri arriskutsuan hurbil nire lepoan. Shiva bultzatu bere aldera aurrean, utzi zer utzi zen nire nunchucks (ohia broomstick), eta heldu kirurgikoa cobra bi eskuekin. Gizona izan zen arnasketa, hein handi batean, eta beso artifiziala sortu zen nire aurrean. Ez nekien nola lan egin da, baina ezin nuen gelditu nahi buruz galdetu da.
  
  
  Nire ukondoa ukitu gizonaren bularrean. Indian izan zen jantzita, zerbait gogorra, baina ez metalikoak. Izan behar da plastikozko. Shiva jarraitu grina, nahiz eta gisa borrokatu zuen, eta balitz bezala irakurtzen, nire kontuan, esan zuen, " Oso argi eta bulletproof." Beste handia asmakuntza Haji. "Zuen portatu maniac bat bezala, nahiz eta etsi egoerak.
  
  
  Beraz, harro zen, beraz, ziur. Bien bitartean, pozoia-tu hortzak mantendu licking eta licking, datozen nire lepoan. Nire besoa zen supernaturally sendoa, bezalako robot bat da, berriz, Indian beste besoa ezin gainditu nire indar fisikoa. Baina ez dut gehiegi sendoa izan zen berarentzat, eta borrokatu zuen gogor mantentzeko distiratsu metal hortzak batetik sartu hondoratu nire lepoan.
  
  
  Izan zen bildu bat, tribu bakoitzean, eta joan zen erasoa, sakatuz ego groin. Shiva kanpo utzi gimen zuen bezala, bikoiztu baino gehiago, eta, aldi berean, zuen izan zen bultzatutako hortz-itxurako xiringa orratzak sartu ego-en haragia, sartu ego mehe, muskulu-lepoan.
  
  
  Lehen adierazpen harridura eta bandera baimena egin zen, eta jarraian adierazpen bat beldurrezko hori desitxuratu ego ezaugarriak.
  
  
  Dut atzera bota da, beraz kirurgikoa eskua ez hit me lehen edo bigarren, eta, ondoren, utzi nion, behaketa Shiva gasp, saiatzen arnasa. Irainak hasi eragina arnas-zentroak, arraro odoltsua lekuak azalean agertu. Gorri ilun lekuak azkar azalean agertu - barneko odoljarioa.
  
  
  - Auto bat... Carter ... Ann... antidoto... groaned zuen, saiatzen ari da, bere hankak mugitzeko, beraz, ezin izan zuen sartu villa berriro, eta ziurrenik egin da lab. Baina ego-en hankak ziren dagoeneko geldiarazi.
  
  
  Shiva erori zen lurrera, writhing bortitz batean convulsive astindu duen dardara, bere osoan ego, gorputza.
  
  
  Reeva agertu zen nire alde.
  
  
  Baina ez zuen begiratu kanpoan edo lurperatu bere burua nire bularrean. Zuen han eseri, shivering, behaketa bere osaba hil, inoiz uko egin behar begiraleez writhing figura, inflexio oraindik eta hotza heriotzaren aurpegia.
  
  
  Delako, izan zen heriotza nork jarri zen ikuskizun hau ez, hau lorategia zirudien, beraz, lekuz kanpo, eta, beraz, emankorra eta berdea, eta, beraz, leku idorretan pobrezia biluzi eta hautsez India.
  
  
  Bat izan zen desatsegina heriotza. Baina, hau Shiva ez zen inoiz atsegina da pertsona bat.
  
  
  
  
  15
  
  
  Ezin dut esan, azkenean, dena ondo amaitu, hau da, eder bat pakete bat kutxa batekin lotuta zinta bat da, harrera at ateak Akademia. Izan ere, ondoren Shiva-en heriotza, bat bakarrik matematika nagusien (ez zen bakarra utzi) kudeatzen ihes sarearen bidez erakunde bat dela deritzo bera Cobra.
  
  
  "Hawk esan zidan zuen, bazekien iturri fidagarri bat duten Haji zeharkatzen zuen Indiako mugan desagertu sartu mugarik lurralde Txina. Ondoren, kito buruz ezagutzen zen Albanian zientzialaria. Baina ez nintzen inozoa nahikoa dela uste lehenago edo geroago,-ez gehiegi, etorkizun hurbilean, ez genuke betetzen ego bat bidean.
  
  
  Bezala Shiva, lehen Haji zen oraindik enigma bat, faceless mehatxu horren zientifiko adimen izan zen, ziurrenik dagoeneko ari ustiatzen duten pertsonen agintari Beijing.
  
  
  Hala ere, ez da nire enpresa bat ere ez..., gutxienez, oraindik ez.
  
  
  Hamar egun duela, izan nuen beste gauza batzuk egin, hots, hil Shiva eta berreskuratu kutxa. Shiva hilda zegoen. Kutxa hori Reeva eta ez nuen aurkitu seguru at ero en villa izan zen, dagoeneko gure esku. Ondoren, zuen utzi Agra recoger bere gauzak New Delhi, hartu Reeva berarekin. Eta une honetan, Shiva-en iloba, etzanda ondoan me on handi bat mat urrezko harea hondartza txiki bat batera Malachar kostaldean. Hamar minutuko paseo kanpoan zen pintoreskoa herri Panaji, behin okupatu portugesa. Dugu ziren Goa bat merezitako oporrak.
  
  
  Reeva zen, kuzkurtuta sortu me ondoan, marmarka bere loa, bere lerdena, tanned gorputza usain sunscreen. Biguna, erritmikoa olatuak soinua lapping aurka shore sentitzen me egin sakon drowsy, zoragarria sentsazioa. Ez nintzen mehatxatu jada, ez nuen exekutatu jada, ez nuen sentitzen etsi. Jada ez dut borrokatu nire bizitza, edo aurrean egoerak, kasu askotan zirudien, argi eta garbi, nire aurka, baina ia inoiz ez ekarri niri.
  
  
  Baina orduan ere ez nuen oso aukera gutxi kasu honetan. Denbora honetan guztian, izan zen Shiva duten egoerak sortu, aginduei joko-arauak. Azkenean, izan zen galtzaile, eta horrek, nire ustez, inoiz ez zuen pentsatu posible. Nahiz eta bidalketa bat drogak merezi hamar milioi inoiz iritsi da, bere helmuga esker gonbita esku-hartze Indiako gobernuak.
  
  
  Helikoptero egitea heroina inguruan Txina izan zen laburki flown Indian Air Force hegazkinak, oso une muga zeharkatu zuten eta ibilbidea en zeru India.
  
  
  Bi egun geroago, ministroak bere buruaz beste egin: bere heriotza adierazten zuen loturak Cobra erakundea. Eta Puran Dass, antzinako Indian adimen ofizial, beso luzea Legea, azkenik, bere eraginkortasuna frogatu.
  
  
  Dass kartzelan izan zen, New Delhi epaiketaren zain. Emu izan litzateke asko kontatzeko epaileek, batez ere, gobernuak agindu Emu egonaldia heriotza-zigorra bada adostu zuen agerian, dena ezagutzen zuen buruz Cobra da eragiketak.
  
  
  Modu bere ego bazekien bere, ez nuen zalantzarik Dass izango litzateke kooperatiba bat lekuko, kontatzea gobernu funtzionarioek, dena jakin nahi dute, eta, agian, gehiago.
  
  
  Horrela, gaur egungo egoera, hutsuneak bete ziren ere. Salbuespen Haji, lortu nuen osatzeko lanak, eta Hawke begi-bistakoa da gogobetetasuna. Ez zuen, nahiz eta ahaztu, bere promesa Reeva. Aurkitu dugu bere aita leku sekretu batean, atzera hiltegi.
  
  
  Orain gizon pobre batean ingresatu zuten gela pribatu onena hospital New Delhi, non mediku eta erizainak, egin dena posible egiteko, bere berreskuratzea uneoro eta gauez. Horrela, mantendu zuen bere hitza Reva eta AIZKORA.
  
  
  "Hartu, hilabete bat off," Hawk esan lehertu eskuzabaltasuna orain dela litzaidake zuen bukatu misioa arrakasta batzuk.
  
  
  Zauria nire hanka sendatzen hasi, baina aldi bakoitzean ez da edozein hobea. Eta izan dut sentsazio hori, nire buruzagia deitu nahi me back aste pare bat jarri misio berri bat nire bizkarrean... eta hori ezin dut ukatu.
  
  
  Pentsamenduak horiek guztiak swarmed nire burua bidez nintzen bezala hondartzan etzan, basking eguzkia.
  
  
  Atera iritsi zen, eta bilduta, bere besoa bere inguruan sorbaldak, marrazketa, bere zion. Baina norbaitek poked me saiheskiak...
  
  
  The logura desagertu, eta bera izan zen, berehala bere oinak. Reeva lehertu bezala barrez dugu, bai, aurpegia jiratu gizon bizardun batek ezarri zuen behera handi bat, zumezko saski hondar gainean. "Eskatzen dut gutxi, sahib," gizon bat esan irribarre zabal. "Besterik gabe, hogei rupia eta erakutsi dut nola enchant sugeak.".. Oso pozoitsua da, sahib... cobras!
  
  
  Eman dut em hogei rupia gabe hitz bat esaten digu.
  
  
  Hogei rupia, esaten "ez" gisa jarduteko suge bat charmer, baina izan pribilegioa ikusten ez cobra zure aurrean da, nahiz eta hezi.
  
  
  "Badakizu, maite duzuna ikuskizuna," Reeva esan zuen algara batekin.
  
  
  "Ez gisa askoz nahi dut, duzu," esan nuen, besarkatzen bere berriro.
  
  
  Batez ere, kaioak zirela hodeirik zerua. Zorionez, oraindik ez dute putre, pentsatu nuen. Ondoren, putre eta herensugearen ahaztu da, nahiz eta India.
  
  
  Izan nuen Reeva nirekin, eta hori izan zen nahikoa baino gehiago mantentzeko nire burua okupatu.
  
  
  haria.
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Gizona saldu bere heriotza
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Gizona saldu bere heriotza
  
  
  translated by Lev Shklovsky memoria bere semea galdu Anton
  
  
  Jatorrizko izena: The Man Who Saldu Heriotza
  
  
  
  
  Hitzaurrea
  
  
  Hxiang Shu Zhang itxaron. Bakarrik polar gauean. Zuen crouched on moonlit elurra dragoi bat bezala prest eraso. Ego sudur fluttered eta puztu atera lainoak lurrun. Ego begiak keinuka madly baino gehiago bere ibilbideak.
  
  
  Zuri mozorrotzea zira ba apur babesteko bere wiry gorputza latza haizea eta sub-zero tenperatura. Atzean, ego-hildako sled txakurrak arautuko zabaldu hankako inoiz aldatzearen-elurra. Ego du sled zen xehatu howling rage txakurrak ' heriotza throes. Erresumina, Hsiang bazekien orain. Motela-jarduneko kexak. Never mind, pentsatu zuen. Hsiang ez zuen pentsatzen ihesi jada. Jada ez zuen pentsatu biziraupena. Guztiak ezin izan zuen pentsatzen zen heriotza eta pistola bere hip zen ustezko hil ego.
  
  
  Ehun mila ekialdean, urrun batean espektrala paisaia, hondakinak ego bizitzako lana oraindik smouldered. Goi-campal negar bestial amorrua piztu inguruan Ego eztarria at memoria guztiak urte jarri zuen sartu da, eta ego-ren brutal, bat-bateko suntsipena. Ego laborategian. Une batez, zuen succumbed pentsatu zen jatorriz ekarri. Une batez, zuen imajinatu suntsiketak behar da eragin dute.
  
  
  Imajinatu zuen eremu zabala American gari, stunted eta usteltzen beroa eguzkia, zikindu eta smelly hilgarria onddo ego lab. Ikusi zuen nola errusiako burokratak ziren etsi berri hornidura alea gosez biztanleria, zein ezin izan zuten ezer aurkitu. Irribarre egin zuen, konturatu gabe.
  
  
  Baina bakarrik bigarren zati bat. Haize-tore irribarrea ego ezpainak, hura gogoraraziz non izan zuen eta nork aldatu zuen ego-en patua. Han ez da izango, omenaldi Hshang Sjo Jan. Huts. Eta ego liderrak izango litzateke zorigaiztoko horri buruz.
  
  
  Baina ez zuen ez atzera datozen aurre egin zien. Hsiang bazekien hilko litzateke hemen, elurra desertuan, hau amaigabeko gau. Baina aurretik zuen dastatu ahal izango da, hil egingo zuen bere egarria asetzeko hilketa: heriotza hau American.
  
  
  Hsiang zen ziur altu bat American etorriko litzateke laster, hau delako American ona izan zen gizona. Arretaz zuen hil Kantatu eta Jiang, auto-irakatsi hiltzaileak. Eta hil ondoren horiek bi sentries, joan zen handia luzerak landare bonba su-eragileak. Suntsitzea lab osoa izan zen.
  
  
  American jo bitartean Hshang zen lotan. Izan zen iratzarri azken muffled leherketak eta sugarrak ikusi tiro out osoko ateak eta leihoak.
  
  
  Ran zuen bere lera eta txakurrak, ihesi oso urrutiko figura, American duten Eskimalek izan xuxurlatu buruz hegoaldeko likidazioa lehenago aste honetan.
  
  
  Denean txakurrak hil en ibilbidea, Hsiang konturatu American hartu zuen neurriak. Ez zen joan utzi Hsiang joan, beraz, argi zegoen American ez zen mota utzi ezer egiteko aukera. Zuen etorriko da, ziur Hsiang hil da .
  
  
  Hsiang dardara zen haserrea. "Hiltzen, American," xuxurlatu zuen gaua. "Hil lehen."
  
  
  Ordu bat, bi. Zuen crouched behera, berotu gorrotoa. Eta, azkenik, apal batetik goranzko haize -, zaunka txakurrak.
  
  
  Hsiang azkar hartu zuen bere eskuineko eskua inguruan mitt on larruz eta itsasten da autoa aparkatu ahoa. Bere behatzak estutu inguruan pistola automatiko. Txinako jakin ego Mota bat bezala, 54, ih kopia errusiako 7.62 mm TT M 1933 Tokarev . Hsiang, poliki-poliki, hartu pistola atera zituen poltsikotik, eta ekarri zortzi Mauser erronda bakoitzean, heavy nahikoa bidez joan oin bat pinu, sartu Odin gela. Ondoren eseri zen bere sabela elurra, ireki arteko ego-apurtu sled ibilbideak, eta peered bidez visor bere arma.
  
  
  Ez da zaila shot in the moonlight. Ondo definitutako helburua da hurbiltzen da laño begiak aurretik. Hsiang jarri pistola atzera minutu batean, apaldu bere zuri-capped burua, izan zen, eta ia-ia ikusezina elurra. Orduan hasi zen zenbatzen. Amerikar bat izango litzateke ona txakurrak, mota hori ezin bizi izango da hogeita bost. Baina hartu behar izan nuen nire nekea kontuan: hogeita bost bat ordu. Bi eta erdi minutu bakoitzeko kilometro. Lau ehun metro minutu bakoitzeko. Zazpi metro segundoko.
  
  
  Noiz soinua entzun zuen berriro, argiagoa bihurtu zen. By pricking bere belarriak, ezin izan zuen bereizteko soinuak ezberdinak txakurrak. Une bat geroago, lera rattled.
  
  
  Hsjan drew bere pistola. Ez zuen ikusi sled zen arte ehun bat metro kanpoan. Zuen agortu bidez blizzard, txakurrak ezerk, bat bumpy pila manta-estalita hornidura exekutatzen luzera sled, eta, ondoren, altu bat, figura ilun irteten inguruan atzeko korrikalari, swaying bidez espektrala paisaia.
  
  
  Hsiang zenbatuko, poliki-poliki, hamar, ondoren, ireki sua. Begira baino gehiago visor at figura ilun atzean zutik kargatzen txakurrak, Hsiang txiki bat ikusi tuft, agian, bat skull eta ilea, hori erre une bat, ilargiaren aurretik collapsing sartu elurra. Baina motionless gidari eta txakurrak zaunka exekutatu jarraitu.
  
  
  Hsiang duena, behin eta berriro. Eta berriro. Txakurrak ere, sled, eta gizona jarraitu rumble, looming, batez ere goi-ego visor. Ezin zuen galdu orain. Hsiang en indizea hatz estutu eragilea berriro. Pistola rattled.
  
  
  Ego-en ikuspegia eremuan bete zen basa-txakur begiak, hizkuntzak batetik zintzilik drooling ahoan, paws artezketa bidez elurte bezala pistons bat ihesi infernuko makina. Hsjan belaunikatu eta tiro berriro sartu arteko aldea berak eta figura ilun parque. Ondoren, bota zuen bere burua modu gehiegizko sled.
  
  
  Itxi, gisa lera gainditu mimmo, Hshang ikusi figura ez zuen aurpegia. Parkea hutsik zegoen. Eman zuen bere preziatuak balak on txorimalo. Hurrengo berehalako, ikusi zuen pisu lera igogailu bat bezala hegan figura fluttered inguruan bere ezkutatzen leku azpian manta.
  
  
  Mehe blade glinted in the moonlight.
  
  
  Hsiang swung pistola sortu gorputza hit zion, bidali zion sprawling bizkarrean elurra. Sendoa eskua harrapatu Ego eskumuturraren eta xehatu hezur.
  
  
  Ahula, Hsiang saiatu igotzeko pistola berriro.
  
  
  'Nor zara zu?'garrasi egin zuen. "Nor zara zu, nor hiltzen, beraz, ondo? The knife keinuka behera.
  
  
  Azken batean, une labur, bere bizitza, Hsiang entzun bi gauza.
  
  
  Ego odola borborka elurra.
  
  
  Eta izena: "Nick Carter."
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  Gizona saldu bere heriotza
  
  
  
  Jatorrizko izena: The Man Who Saldu Heriotza
  
  
  
  
  
  
  
  
  Hitzaurrea
  
  
  
  
  
  
  Xiang Shuyang itxaron. Bakarrik polar gauean. Zuen crouched batean moonlit elurra dragoi bat bezala eraso buruz. Ego sudur quivered eta puztu atera lainoak lurrun. Ego begiak stared blankly at ego-en egin trail.
  
  
  Zuri mozorrotzea bata gutxi egin babesteko bere wiry gorputza latza haizea eta subzero tenperatura. Atzean, ego-hildako sled txakurrak arautuko luzatu inoiz aldatzearen-elurra. Sani-en ego zen xehatu howling rage txakurrak. Erresumina, Xiang bazekien orain. Motela-jarduneko erresumina. Never mind, pentsatu zuen. Xiang jada ez pentsatu ihesi. Jada ez zuen pentsatu biziraupena. Guztiak ezin izan zuen pentsatzen zen heriotza eta pistola bere hip zen ustezko hil ego.
  
  
  Ehun mila ekialdean, orain arte kanpoan sasitza, mamuak, hondakinak ego bizitzaren gaiak oraindik smouldered. Goi-campal negar bestial amorrua piztu inguruan ego eztarria at memoria guztiak urte litzaidake zuen honetan jarri da, eta hori krudel, bat-bateko suntsipena. Ego laborategian. Une batez, galdetu zuen zer izan zen diseinatua. Une batez, zuen imajinatu suntsitzea eragin litzateke.
  
  
  Imajinatu zuen eremu zabala American gari, stunted hazkunde eta usteltzen azpian eguzkitsua benetan eguzkia, busti eta reeking hilgarria onddo ego lab. Ikusi zuen nola errusiako burokratak etsipenez behar berria, aleak, hornidura gose biztanleria, zein ezin izan zuten ezer aurkitu. Irribarre egin zuen, konturatu gabe.
  
  
  Baina hori guztia desagertu zen bakarrik Dolly segundo. Haizea moztu irribarrea ego ezpainak, hura gogoraraziz non dira litzaidake zuen eta nork aldatu zuen bere patua. Han ez da izango, Xiang Shu saria urtarrilean. Huts. Eta ego liderrak izango litzateke zorigaiztoko horri buruz.
  
  
  Baina ez zuen aurre egin zien. Hsiang bazekien hilko litzateke hemen, elurra desertuan, hau amaigabeko gau. Baina aurretik zuen dastatu ahal izango da, hil egingo zuen bere egarria asetzeko hilketa: hil hau American.
  
  
  Xiang zen ziur altu bat American iritsiko litzateke laster, hau delako Amerikar bat izan zen, zorrotza pertsona. Zuen txukun hil Kantatu eta Jiang, auto-irakatsi hiltzaileak. Eta hil ondoren horiek bi sentries, egin zuen bere onena landare bonba su-eragileak. Lab izan zen erabat suntsitu.
  
  
  American jo bitartean Xiang zen lotan. Ego zen iratzarri azken muffled leherketak, eta ikusi zuen sutan erupting inguruan guztiak ateak eta leihoak.
  
  
  Ran zuen bere sled eta bere txakurrak, ihesi beste urrutiko figura, American duten Eskimalek izan xuxurlatu buruz hegoaldeko likidazioa lehenago aste honetan.
  
  
  Denean txakurrak hil en ibilbidea, Xiang bazekien American hartu zuen neurriak. Ez zen joan utzi Xiang ihes, beraz, argi zegoen American ez zen pertsona bat utzi izan ezer egiteko aukera. Izango zuen etorri ezartzea Xiang-en heriotza.
  
  
  Xiang shivered haserrea. "Hiltzen, zuk madarikatu American," xuxurlatu zuen gaua. "Hil lehen."
  
  
  Ordu bat, bi. Zuen crouched behera, basking gorrotoa. Azkenik, txakurrak hasi azala apur bat goranzko haize -.
  
  
  Xiang azkar atera bere eskuineko eskua inguruan bere sheepskin mitt eta itsatsita poltsikoan sartu bere doublet. Bere behatzak estutu inguruan pistola automatiko. Txinako jakin ego Mota gisa 54, ih kopia errusiako 7.62 mm TT M 1933 Tokarev. Xiang, poliki-poliki, drew pistola bat bere poltsikoan eta cocked da bat zortzi Mauser errondak, heavy nahikoa barneratzeko bat oinez pinua. Ondoren, zuen hondoratu sabela-lehen sartu elurra, arteko ego-apurtu sled ibilbideak, eta peered baino gehiago visor bere arma.
  
  
  Ez da zaila izan, ilargiaren. Ondo definitutako helburu hurbildu zion, frank begiak. Hsiang jarri pistola atzera bere poltsikoan, apaldu bere burua zuri bat txano eta koa izan da, ia-ia ikusezina elurra. Orduan hasi zen zenbatzen. American ona izango dute, txakurrak, zeinen abiadura irits daiteke gehienez hogeita bost kilometro orduko. Baina nekea zen zerbait izango duten reckoned: hogeita bost bat ordu. Adibidez, bi eta erdi minutu bakoitzeko kilometro. Lau ehun metro minutu bakoitzeko. Zazpi metro segundoko.
  
  
  Noiz soinua entzun zuen berriro, argiagoa bihurtu zen. Eta noiz izan zen alerta, ezin izan zuen bereizteko soinuak ezberdinak txakurrak. Une bat geroago, lera rattled.
  
  
  Hsiang atera zuen bere pistola. Ez zuen ikusi sled izan zen arte ehun bat metro kanpoan. Zuen sprinted atera elurrak sarekada: txakurrak ziren racing, bat bumpy pila manta-estalita hornidura luzatu luzera osoan sled, eta, ondoren, figura ilun altu bat irtena bizkarrean sled swayed zehar espektrala paisaia.
  
  
  Xiang, poliki-poliki zenbatuko hamar eta ireki sua. Begira baino gehiago visor at figura ilun burua atzean kargatzen txakurrak, Xiang txiki bat ikusi bun, seguru asko, burua eta ilea, agertzen dira, labur-labur, ilargiaren aurretik urpekaritza sartu elurra. Baina motionless gidari eta zaunka txakurra mantendu egingo da.
  
  
  Xiang duena, behin eta berriro. Eta berriro. Txakurrak ere, sled, eta gizona jarraitu zarata egin, baino gehiago looming Ego sarekada. Ezin zuen galdu orain. Xiang-en indizea hatz inguruan bilduta eragilea berriro. Pistola thundered berriro.
  
  
  Ego-en ikuspegia eremuan bete zen basati begiak txakurrak, hizkuntzak itsastea drooling ahoan, paws artezketa on blizzard-atsegin elurra bezala pistons bat ihesi infernuko makina. Xiang igo bere belaunak eta tiro berriro bitartez arteko aldea zion, eta ilun-jacketed figura. Ondoren, bota zuen bere burua bidea gehiegizko sled.
  
  
  Itxi, gisa lera gainditu, Xiang ikusi figura ez zuen aurpegia. Parkea hutsik zegoen. Eman zuen bere preziatuak balak on txorimalo. Hurrengo gauza egin zuen, bazekien, pisua gainean sled altxatzen zerbait bezala hegan inguruan aterpe manta.
  
  
  Mehe blade glinted in the moonlight.
  
  
  Hsiang swung pistola sortu gisa stiletto hit zion, bidali ego sprawling bizkarrean elurra. Sendoa eskua harrapatu Ego eskumuturraren eta xehatu hezur.
  
  
  Hsiang saiatu igotzeko pistola berriro.
  
  
  Garrasi egin zuen. 'Nor zara zu?"Nor zara zu, nor hiltzen, beraz, ondo?" keinuka the knife.
  
  
  Azken batean, une labur, bere bizitza, Xiang entzun bi gauza.
  
  
  Bezalako odol-tantaka elurra.
  
  
  Eta izena: "Nick Carter."
  
  
  
  
  
  1 kapitulua
  
  
  
  
  — Zaude erabat ziur Hsiang hil da, Nick?"
  
  
  Badira, aldiz, David Hawke " ezin izan gogaikarriak, eta hau izan zen horietako bat uneak. Eserita bere egoitza Washington, D. c., berriz, bere ego-rumpled tweed palo reeked ego stink merkea zigarroak, Hawk protagonista bere ekoizpena "Perfektua Mandarina."
  
  
  Marroi bat karpeta markatu "Carter-Hsiang" jartzen zen, diagonalean haren aurrean, eta Hawk bota ipurdia bere zigarroa, eta ez zuen bere onena, ziur ez nuen ezer ikusten inguruan bere edukia. Horrez gain, karpeta eta puru, ego nagusia makulua bat izan zen I saiatu idazluma, eta horrek jarraitu nuen idatzi karpeta dut, berriz, gertaerak deskribatzen Artikoko.
  
  
  Zuen begiratu bere ikusi eta begiratu urdin ke-hodei gainean zintzilik Hawke en gris burua. "Hsiang hil da Rivne at berrogeita lau ordu, zazpi minutu eta hamasei segundo", esan nion.
  
  
  Hawke en luma jarraitu urratu paper.
  
  
  "Zen ume birritan stabbed eztarriko with a knife. Lehenengo zauria kaltetutako karotida arteria, bigarren ireki trakea. Gorputza dago oraindik. Nahi baduzu, joan eta ikusi gorputza, esango dut buruz nen eta barrutik kanpora.
  
  
  "Orain, orain, Nick," Hawk esan zuen. "Ez da, beraz, etsai. Badakizu nola gauzak ez dira gure jende-Washington. Dugu bizi tramiteak. Nola bestela ezin dugu geure burua justifikatzeko? Eragile duzun bezala, Killmaster playboys, lortu fun guztiak, guztiak abentura, bidaia guztian. Ez ordezko horiek gurekin batzuk miserable uneak.
  
  
  Hawk bat eman zidan irribarre buruz luzera ego bat zigarro-mutxikina. "Ondo da, Nick,", esan zuen. 'Eskerrik asko. Ez, besterik gabe, zeure izenean eta AH. Batzuk daude senior gobernu funtzionarioek duten jakin nahi dute eskertzen zer duzu, ba, ez."
  
  
  Egin zuen egokiak soinuak eskerrona.
  
  
  "Hsiang lan eragin digu oso larriak arazoak", esan zuen. "Eta bere, beldur naiz, ikusiko dugu gehiago bere mota orain." Bat izateaz gain, nahiko garestia hobby, gerra bihurtu da, oso arraroa. Hau da, gerra modu zaharra da, armadak eta armak, eta suntsipen masiboa eremu irekia.
  
  
  Hsiang zen mota berri bat soldadu: ekonomiko bat warrior. Ale gutxiago, gehiago garunak. Wen gertu-altzairu ezagutza munduko ekonomia eta maniac nahia disekzionatzen ih. Emaitza berdina izaten jarraitzen du: suntsitzea nazio eta herrien, derrocar guztiak zibilizatu sistemak sortutako bizitza. Baina kostua eragiketak txikiagoa da, eta golak erraz ezkutatu."
  
  
  Hawk hartu iso rta, puru atxikia baino gehiago bere mahaian, eta hitz egin zuen, oso poliki-poliki, oso argi eta garbi, eta oso nahita. "Baina arriskua ez da gutxiago.
  
  
  Zuen haizatuko bere eskua aurrean bere aurpegia, balitz bezala ezabatu ikusezin bat beldurrezko.
  
  
  "Ikusi al duzu, cherry blossoms zure bidea hemen?" galdetu zuen.
  
  
  "Bai", esan nion.
  
  
  "Washington asko eskaintzen ditu udaberrian,", esan zuen.
  
  
  Berea, begiratu zion, nabarmen. Ezagutzen dut ego ditu bitxi bat lortzeko modu puntua, eta ez zen zaila niretzat susmoa ego saiatzen zama me batzuk bulegoan lan. Ego izan behar du ezagutzen bere hobeto.
  
  
  "Bezain ona Washington da,", esan zuen, " uste dut ez hobeak dira lekuak."
  
  
  "Ez duzu", esan nion.
  
  
  Hawk barre egin. "Nola buruz vacaciones, Nick?"
  
  
  Nire bekainak gora filmatu nire hairline, baina aurretik Hawk gozatu ahal izan bere txiki sorpresa izan zen, pixka berriro ih.
  
  
  "Zer txantxa?"
  
  
  'Txantxa bat?', esan zuen, argiztapena, beste bere zikin zigarroak.
  
  
  "Entzun duzu me", esan nion.
  
  
  Hawke jolasten offended errugabetasuna. Egunen batean egingo dut norbaitek ordaindu, diru asko egiteko kopia bat Oscar horiek. — Zergatik ez duzu zalantzarik me, Nick?" Du inoiz bere gezurra esan duzu?
  
  
  Dugu, bai, zuen barre.
  
  
  "Serio", esan zuen. — Nola buruz bidaia bat?" Atxikia zuen atzera aulki birakaria, bere begiak eskaneatze sabaia bat balitz bezala munduko mapa.
  
  
  "Batzuk atsegina eta epela leku non eskuratu ahal izango duzu kentzeko Artikoan cold", esan zuen.
  
  
  Itxaron dut bere, baina ez dut ezer esan.
  
  
  "Ah, hartu frantsesa Riviera, adibidez. Bai, entzun dut hori ederra da, amaieran, udaberrian, besterik gabe, aurretik turista artalde han. Leku bat bezala Polita. Nahikoa izan nuen informazioa. "Entzun", esan nion. "Ari zaren buruz hitz egiten vacaciones edo lan bat?"
  
  
  Hawke ideia erantzun zintzo bat izan zen, galdera berri bat. — Ba al dakizu nor da Polita orain?"
  
  
  "Esadazu", esan nion.
  
  
  "Bat besterik ez best movie izar Amerikan."
  
  
  Esan nion. 'Benetan?'
  
  
  "Bai, hain zuzen ere," Hawk esan marrazo batekin-bezalako grina. "Eta omen zuen, bakarrik izango da, gehiegi." Azken gauean, izan zen, ez bakarrik da , Mediterrane Jauregia, jolasten eta galdu erruleta, eta inor ez da izan bere erosotasuna. Hawke astindu bere burua "zure penak" guztiak. "Ondo da", esan nion. "Bere etsi. Nor da hori?'
  
  
  Ego begiak apur bat murriztu zuen bezala erantzun zion: "Nicole Cara."
  
  
  "Nicole Egiten", esan nion,"batean hil zen hegazkin istripua izan duela lau urte."
  
  
  'Benetan? Hawk, esan jarriz nire hegazkin-txartel zehar aulki.
  
  
  
  Kapitulu 2
  
  
  
  
  Bat izan zen, benetako freak.
  
  
  Bere, koa izan zen, eta begiratu zion ego kristalezko kaiola, oblivious, baina ezer ego lan. Txiki-txiki bat birdlike helburu, nerbio-begiak keinukariak atzean betaurreko pare bat igota luze bat mokoa sudurra. Ego bony gorputza twitched nerbio-tentsioa, balitz bezala, beti izan zen joan exekutatu urruntzen denean lortu zuen beldur. Nikotina behatzak iraulita bidez argazkiak ego on lizarra-estalita mahaian. Bakarrik bere gela txiki bat ona ikusita, bere aurkezteko armairuak, zein koa ez bezala inposatu ilara oroitarri bat jendez gainezka dagoen hilerrian, sentitu zuen bere elementu. Hubert Wicklow, devotee hechos, bat-biltzailea oroitzapen, eramaile ahaztu datuak. Inperioaren ren Ego zen hautsez artxibo bakar bat Nazional Berriak Agentzia.
  
  
  Argi izpiak hori iragazi bidez kutsatu New York aire bidez handiko leihoak gela bakarra izan ziren erliebea. Airean zintzilik oraindik eta heavy batekin hautsa gelan.
  
  
  Handi hau mausoleoa, iragana da, hamasei liburu: kazetaritza aurkitzen da colonels duten agintari, nonbait, latinoamerikan, aste bat edo hilabete bat; hiltzaileak bere delituak ilusioa publikoaren hamalau egun; crooks, kirolariak, presidenteak, lehen ministroak, erbesteratu errege, handi bat nazioarteko katea duten pertsonak azkar irabazi bitxiak arreta sakatu eta, ondoren, irristatu izango da, ia-ia ahaztuta. Baina ez Hubert Wicklow.
  
  
  Erraldoia recesses ego kontuan, izenak, gertaerak, datuak eta estatistikak ziren jarririk bezala avaro-en altxor. Zer ezin izan zuen berehala gogoratzen memoria, ezin izan zuen aurkitu hamar minutu, eta, tira, iragana inguruan hilobi-bezalako tiraderak bere aurkezteko armairuak.
  
  
  Badira duten pertsonak egin dezake, hala nola, memoria bat errentagarria, baina ez Hubert Wicklow. Jarri ego ezezagunen aurrean, talde ego egiteko, eta kontatu ume, nola lortu aberatsa eskainiz sinple bat besterik ez, hain zuzen, eta hori guztia hautsi inguruan mehe ego twitching rta bat izan zen babesik stutter. Zuen shrugged eta ospatu out bere eskuak, palmondoak gora. Astindu zuen bere burua ahula. Ur jokatu du bere kopeta eta behera bota bere sudurra.
  
  
  Hubert Wicklow arraro bat izan eta sotila jenio. Itsusi ona izan zen hitz hura. Beste bat, gehiegi.
  
  
  Zuen eztarria garbitu.
  
  
  Ikaratu, begiratu zuen. Bere eskua, ukitu pila argazkiak solairuan. Ego-ren aurpegia aktibatuta gorria. Eskua slapped bat smoldering zigarro hautsontzi, galduak, eta bota zigarro mahai zehar.
  
  
  "Hartu neurrira", esan zuen.
  
  
  "Lasaitu", esan nion. "Besterik ez da me."
  
  
  Em kudeatzen zuen aurkitu bere zigarroa, eta orain, tolestuta bikoitza bere aulkia, izan zen arduratsuan bila argazkiak pean bere mahaian.
  
  
  Ego hitz swirled bidez kea. "Let me garbitu nahastea lehen. Baino gehiago dago. Madarikazio. Dut entzun zion bang bere burua aulki azpitik, eta, ondoren, berriro bere argazkiak; flushed baina pozik.
  
  
  Zuen arretaz jartzen ih aulki gainean, zutitu, eta ospatu eskuan. "Nola zaude, Nick?"
  
  
  "Beti bezala", esan nion. 'Eta zuk?'
  
  
  "Egiten ari naiz, dena ahal izango dut,", esan zuen.
  
  
  Bildu zuen pila bat argazki bat aulki bazter batean, bere gela eta horiek jarri lurrean. "Eseri", esan zuen.
  
  
  'Nago eserita.'
  
  
  Argitzeko bere hezurdura atzera aulki birakaria, zuen stubbed bere zigarro, pizten beste, jarri behar txoko rta, eta azkar bat hartu arrastatu. Lizarra hegan airean zehar, eta lehorreratu Emu en kamiseta. "Oraindik ameriketako prentsa eta telegrafo zerbitzuak?" Hau ezizen zen gauza bakarra zuen inoiz adierazi buruz debekatuta gaia nire lana. "Hain zuzen ere", esan nion.
  
  
  "Beno, zer egin dezakegu, gaur egun, gure ikaskide kazetariak?" galdetu zuen irribarre batekin.
  
  
  "Informazioa behar dut", esan nion.
  
  
  Hubert slid aurrera mahai gainean. "Esadazu da,", esan zuen.
  
  
  "Nicole Ari Da", esan nion.
  
  
  "Hil Martxoaren 3, 1972, plano kraskadura Frankfurteko Aireportuan, eta bertan hil hogeita sei bidaiari eta tripulazioko bat Caravel kontratatu..."
  
  
  Planteatu zuen bere eskua. "Hoo-hoo."
  
  
  "Ez nuen nahi bezala sentitzen duzu, ez nintzen, ez gehiago."
  
  
  "Ez da, nahiz eta niri gertatzen", esan nion. "Dezagun buruzko xehetasunak. Lehenik eta behin, ziur zaude zuen hildako?"
  
  
  'Zalantzarik gabe.'
  
  
  Galdetzen nion. "Ez duzu inoiz ezer entzun alderantziz? "Buruzko zalantzak identifikazioa gorputzak. Zurrumurruak duzu beti entzuten kasu horietan: ez da nahiko hildako, horribly desitxuratuta, blokeatuta telefono bat nonbait?"
  
  
  "Ez," Hubert esan zuen. "Zuen hildako. Ez bat, ez baita fang club, adierazi du beste iritzi bat."
  
  
  "Inoiz ez edozein zantzurik alderantziz?"
  
  
  "Ez, inolaz ere ez."
  
  
  "Ondo da", esan nion. "Hasieran bigarren eta azken corkscrew: suposatzen dut emakume bat bete duten itxura zehazki gustatzen Nicole Egiten, beraz, hitz osoa bat deitu. Nola ez dut, bada, jakin zuen benetako edo bat iruzurgile?
  
  
  "Lan zaila," Hubert esan zuen. Jarri zuen bere zigarro, bere esku jarri atzean bere burua, eta atxikia atzera, itxi begiak. "Nicole en Egiten ari Da," zuen muttered. Nicole Du. Jakin behar duzu, bere xehetasunak. Alyonka, altuera, begien kolorea, ilea. Zuen naturalean rubia, edo zen. Hitz egin zuen, pentsakor. "Garrantzitsuena datu bat besterik ez da, hain zuzen ere. Behar duzun zerbait berezia ez duzula film bat ikusi oraindik."
  
  
  'Ahots da zehazki?'
  
  
  "Txiki bat bezala birthmark, oso handia sortu du bere barruan, ezkerreko izterrean."
  
  
  'Ziur al zaude?'
  
  
  "Bat baino gehiago zurrumurrua,", esan zuen. "Ez dut gogoratzen non irakurri nuen, baina uste dut da. Uste dut zenbatu ahal izango duzu on hori, Nick. Hau da, dut onena eskaini ahal izango duzu.
  
  
  Sortu koa izan zen, eta astindu Emu en eskutik. "Ez dakit nola egiten duzu", esan nion, " baina ez dira mirari bat."
  
  
  Hubert onartzen berak pozik grina eta zutitu. "Ez dago beste zerbait dezakezu jakin behar, Nick." Berak eman zion zalantzan begiratu.
  
  
  "Zaude bigarren pertsona batekin interes handia Nicole Cara nor etorri ni ikusteko azken sei asteetan."
  
  
  "Joan", esan nion.
  
  
  "Ezagutzen duzun bezala, Uni-Nazional Berriak ez da bakarrik lotutako sakatu. Gara, halaber, merkataritza-agentziak. Edonork ahal izango hona etorri eta erosi, zer eskaintzen dugu. Batez ere argazkiak da, batez ere liburuak. Buruz duela bi aste, tipo bat etorri zen eta hemen galdetu zidan erosi kopiak argazki guztiak Kara gure artxiboa."
  
  
  "Nik jada eskaerak, hala nola, ez duzu?"
  
  
  "Batzuetan," Hubert esan zuen. "Normalean, hala ere, hemen etortzen dira lehen argazki guztiak ikusteko, eta soilik ondoren, esan horiek zer nahi dute. Tipo hau erosi begiratu gabe. Hau izan zen lehen ezohiko ezaugarri.
  
  
  "Eta bigarren bat?"
  
  
  "Bigarrenik, ez da izan, askoz interes Nicole azken urteotan." Hainbat liburu argitaratu ziren ondoren bere heriotza. Bat-denbora memoria bat fang club argitaratu du. Eta hori izan zen guztia. Ondoren, eskaera bat jaso dugu argazki bat ilustratzeko popular historia urte horietan. Beraz, galdetzen nah guztia izan dugu, besterik ez zen bat bigarren ego bitxikerien."
  
  
  "Eta hirugarren?".
  
  
  — Behar duzu izeneko neska bat Wilhelmina. Izan da adierazpen bat, ez corkscrew.
  
  
  Wilhelmina bat da nahiko hilgarria neska-laguna, edo, hobeto esanda, bat Luger-mota pistola. Inoiz ez zen urrun me from. Baino gehiago ez Hugo, nire stiletto, eta Pierre, gas-bonba.
  
  
  "Tipo hau neska-lagun bat izan duten bezala," Hubert esan zuen. "Azpian ezkerreko besapean."
  
  
  'Zer egin zuen itxura?'
  
  
  "Big guy,", esan zuen. "Horietako bat zabal-bizkar, stocky mota. Bat Neanderthal aurpegia. Bere begiak ezkutatzen dira atzean eguzkitako betaurrekoak. Scar marrazten da ezker cheekbone, buruz, bi eta erdi hazbeteko luzea.
  
  
  — Ez zuen esan zer zen joan egin dituzten argazki hauek?" "Hori izan zen, nahiko askoz guztiak, esan zuen. Esan zuen guy aritu zen buruz crazy nah.
  
  
  — Ez dakit bere izena?"
  
  
  Hubert rummaged pila baten bidez ordainagiriak aulki batean tiradera. "Love duzu, Nick,", esan zuen, picking out.
  
  
  Begiratu dut paper zuen entregatu me. Bezeroaren sinadura zen behealdean. Ondoan daude zirriborratzen one litzateke embarrass bat sei urteko: John Smith.
  
  
  "Besterik ez zen gisa gorgeous begiratu zuen," Hubert esan zuen. Han behar du izan, zerbait accusatory modu begiratu zuen, bere lagun zahar, delako ego soinuak ia absurdu bezala, defentsa. "Goazen, Nick. Nola ezin dut ezagutzen hura? Edonork etorri eta hemen erosi nahi dute edozein."
  
  
  "Axola ez dit", esan nion. — Azken finean, pertsona hori ezin izan da erabat desberdina. Agian, besterik ez da kasualitatea.
  
  
  "Noski," Hubert esan denean bere shell amaitu du eguna. 'Ez da aukera bat, hala nola.'
  
  
  Astindu zuen Emu en eskutik berriro, eta esan zuen agur. Jarraitu zuen ikusi, bere gisa ibili zuen behera luze aretoan igogailua.
  
  
  Agur, Nick, Ego bere esaten entzun. 'Zaindu zeure burua. Kontuz ibili.'
  
  
  
  Kapitulua 3
  
  
  
  
  'Zaindu zeure burua. Kontuz ibili.'
  
  
  Nahiz eta amorruz orro motorrak hogeita hamar mila oinak Atlantikoan gainetik ezin ito hitzak. Guztiak izan zen, kezkagarriak. Vacaciones hori ez zen oporretara. Madarikatu Hawk. Neska eder bat nor arduratzen da, edo agian ez, hilik.
  
  
  Behera begiratu zuen bere ontzia janaria. Bat ikaratu zatia tipula peered behera alde marroia saltsa inguratutako erdi-haragi egosi bat bezala, cyclops da begi.
  
  
  Itzal bat zeharkatu nire ikuspegia.Entzun nuen stewardess bere galdetu. 'Ez gose?'
  
  
  Berea, astindu zuen bere burua.
  
  
  Bere luze, lerdena eskua gainditu aurrean hartu erretilu.
  
  
  Bera izan zen, aurrekoa edalontzi bat whisky. "Gustatzen zait", esan nion. "Agian hau izango da laguntza me lo."
  
  
  "Bai", esan zuen. "Hau da, halaber, Odin mundu osoko. Begiratu zuen at pare bright blue begi eta irribarre bihurri.
  
  
  "Entzun dut, ez dira beste edari eskuragarri."
  
  
  "Bai", esan zuen. "Eta hobeto labean zurea."
  
  
  Pizten zuen inor inguruan bere urre-tipped zigarroak. "Eta birikak ere, uste dut.
  
  
  "Bai", esan zuen. "Birikak, gehiegi. Izango duzu ostatu Parisen?
  
  
  'Ez. Bat daukat transferentzia bidaia Orly batean berrogei minutu, ondoren lur dugu han.
  
  
  'Zoritxarrez. Bestela, ezin izan dut erakutsi begira.
  
  
  "Bai, jakina", esan nion. "Baina, agian, denbora beste."
  
  
  'Agian.'
  
  
  Hartu zuen paper eta piztuta utzi .
  
  
  "Uste dut hobe duzu get me beste whisky," hey, esan zuen, bere atzetik.
  
  
  Madarikatua Hawk, pentsatu nuen berriro. Nahiz eta scotch ez lagundu dit.
  
  
  Izan zen oraindik ere aldarte txarra zenean lehorreratu Polita Aireportua geroago, egun horretan hegaldi bat Paris inguruan. Batetik, taxi hartu duten me Beau Rivage Quai des Etats-Unis, ikusi izan dut sunlit hedadura Mediterraneo Itsasoaren alde batetik. Beste bat, ia etengabeko lerro hotelak, txalet, eta goi-igoera eraikin jostling elkar bezalako puta bat hondatu brats mitikoaren parkeak aberatsa.
  
  
  Nire gela bat izan itsasoari begira. Handiko frantziako egun, cool haizeak jotzen zuen. I deskonprimituta nire poltsak, jarri Wilhelmina, Hugo, eta Pierre bi bota-up eskuoihalak, eta egin ih nahi pebbly hondartza.
  
  
  Ordu bat arautuko zuen begiak itxita, entzuten ur xuxurla aurka itsasertzean.
  
  
  Bere senarra itzuli zen bere gelan, ez zen egin behar errutina bat egiaztatu. Ez zen ukatuz izan ere, norbait barruan izan zen.
  
  
  Ez zen handi bat fruta saski gosaria taula. Gizateriaren bat izan zuri-txartela atxikitako berde bat zinta. Idazkera izan zen frantziako dendariak, baina ez zen zalantzarik ez benetakotasuna igorlea. "Ongi etorri frantsesa Riviera," txartela irakurri. "Utzi zure oporrak guztia izan dugu, espero daiteke.
  
  
  The gilipollas hawk! Une itzuli dut igerilekuan, zuen lanik me, infuriated zidan, barre egin dit betiko. Lehen, izan zen, bere gain hartu Hsiang izan liteke ihes egin dit. Itzuli ondoren,, izan zen bat gutxiago bistako gonbidapen bat hartu gutxiago bistako oporrak. Han izan dira, halaber, aldiz, iraganean denean Hawke izan skimped buruzko xehetasunak buruz egitekoa. Ulertu ahal izan zuen hori. Ez ziren gauza batzuk bazekien ez ziren bezala, seguru zekien bere, eman arriskua ari harrapatu. Gainera, ez nuen jakin behar dena osatzeko nire zeregina. Baina, egia esan, bere mistletoe ez eman digu faintest ideia zergatik izan zen, Polita. Zer egin Hawke arreta bada, Nicole zen bizirik edo ez?
  
  
  Nire eskuak estutzen ziren sartu ukabilak. Eta odol zen pounding itzeleko nire belarriak. Lasaitzeko behera, esan zuen berak. Demagun gizon zaharrak bere zulo Dupont Circle Washington daki zer egiten ari da. Eta, ondoren, ez duzu ez bada jakin zer da, saiatu jakiteko zerbait. Besterik gabe, utzi gauzak gertatuko. Hau da, ezjakintasuna dela eragiten duzu, beraz, askoz ere arazoak.
  
  
  Ekintzak. Hau izan zen, zer behar dut. Beti sentitu dut hobeto, ondoren. Itxarote denbora du amaiera bat etorri. I showered eta jantzita arratsaldean. Barruan poltsikoan nire doublet zen nire pasaportea izena Nicholas Anderson. Lekuan zuen doa, pistola bat, knife, eta gas bonba ahal izango shock gisa etorri, batez ere, guardia ziren bezala astute susmatzen dut.
  
  
  Denbora honetan Wilhelmina, Hugo eta Pierre lo egingo. Ez ziren laguntzaile Nikolas Anderson, turismo. Baina, izeneko gizon bat Nicholas Carter rank Killmaster AH izango litzateke ergela atera bakarrik. Itsatsita zuen bi bakar-edged palak sartu bere lepokoa . Hirugarren izan zen gerriko bizkarrean. Dute arautuko laua, ikusezina, reassuring, eta hilgarria.
  
  
  Oraindik ez dut izan denbora afaria aurretik arratsaldean lana hasten da. Utzi ondoren hotel inguruan, aktibatuta zuen utzi, zeharkatu Quai des Etats-Unis, hurrengo izkinan, eta hasi zen luze, bihurri kostaldean zehar oinez portuaren dute bazkaria, nonbait, al fresco, bakarrik eta kandelen by, frijituak ganbak, ratatouille eta ardo zuria. .
  
  
  Bere ez da presaka. Orain izan zuela jarduteko prest, bere galdu honetan, gehiegizko estimulazioa . Bere gozatu elikadura eta ingurumen. Beste aldetik portua, yachts eta bouei etorri zen gauez. Zerua ilundu, inflexio blue black guztien inguruan. Argiak abaildu jatetxe batean kalean zehar. Bat hartu zuen azken zurrutada ardoa eta stubbed bere zigarro.
  
  
  Bada bat izan nuen, oporrak, izango litzateke baino gehiago orain. Hasteko garaia zen.
  
  
  Bare-paparda eta onartzen gazte eskuak, igo zuen bide bat belar altu eta scarlet loreak, zurbila, voluptuous heraldo ilun plazer eta pervasive plazer dutenek prest daude succumb tentazioak krema-koloreko munduan. atzean nah. Bada estatua izen bat izan zuen, inork ez zukeen pentsatu gehitu da. Baina emandako ezarpena, sarreran casino, agian, ahalegin horiek izan ziren alferrikako. Andre Dirutza nahikoa izango da.
  
  
  Palais de la Méditerranée Pasealeku des Anglais Polita da, ez da guretzat onena, baina guretzat txarrena casino on the Cote d ' Azur. Hala ere, ez da profesionala, eraginkorra, eta berdin atsegina, bai turista duten muga haien arriskua edo hamar edo hogei dolar gau bat, eta gamblers duten eskari handiagoa tasak.
  
  
  Goialdean makurrak bikoitza eskailera liderra lehen, bigarren solairuan, zabalduz norabide guztietan, bezala ezagutzen Les Saloi de la Mer, bere, aktibatuta Idazkaritza. Counter atzean, eta horrek gehiago begiratu nahi kabinete bat, eseri, bi gizon tailcoats, zurbila, aire batekin unbreakable eszeptizismoa. Haien ondoan eseri astun bat-eyed emakume gazte bat jantzita doluz jantzi, bere partekatzeko buruzko zalantzak gizateriaren bidez keinuka ih-ren begiak nekatuta. Hainbat turista, antza denez, askok bat hitzaldi hori Polita da, udalak, aldian-aldian, ostalariak, bildu ziren inguruan aulki.
  
  
  Gisa bere bidea egin zuen, horien bitartez, zuen metatzen bere pasaportea eta bost franko pieza counter gainean. Txanponaren zen nahikoa sarrera bat txartel bat arratsaldean. Hamabost libera astean, hogeita hamar hilabete bat, hirurogei bat denboraldia. Guztiak izan dut onartzen ez barruan, bere handi bat egin asmatzen hemen. Izan dut apustu da zorte on bera, apustuak bat arratsaldean nuke irabazi zer Hawk bidali dit.
  
  
  Beste bat eszeptikoa-begira, gizon ireki nire pasaportea "Nicholas Anderson", stared argazki, eta, ondoren, aztertu nire aurpegia.
  
  
  I inprimakia bete zuen bitartean egiaztatu nire pasaportea artxiboan izkinan atzean. Pozik, zuen scribbled nire izena on bat horia casino karta bi maroon marra alde on eta slid zehar zidan.
  
  
  Bi segurtasun zaindarien sarreran Les Saloi de la Mer nodded zidan bezala, bere hurbildu nintzen.
  
  
  Berea koa goialdean hiru marmolezko eskailera igotzen bat aparta, aretoan; gela bat, maila desberdinetan, zabal eta luze bat bezala, futbol zelaia, erabat estalita gorria. Zehar me from, scarlet gortinak kokatzen itsas-ikuspegia windows. On the small balkoiak kanpo, bustitzen ilargiaren eta hezea udaberrian brisa, bikote eseri edateko edariak eta hitz egiten baino zarata-trafikoa. Ez ziren taulak arteko me eta balkoiak ezker eta eskuin. Erruleta, craps, baccarat, blackjack, écarté, trente et quarante . Azpian biguna dirdira odol-gorri pantailak, zilarrezko engranajeak hilaren, txartelak xuxurlatu aurkako zapi berdea, dado rattled eta txip flowed, etengabeko ziklo galerak eta irabaziak.
  
  
  Ibili zen azkar gela osoan, gelditu batean bi jatetxe bat edan. Ez ziren asko jende-hasieran denboraldian. Hainbat mahai itxi ziren. Noizean ahots bat esango luke nabarmen gainetik din, "Rien ne va plus", eta, ondoren, zuen entzun markatuta bat boli baloia aurkako horma bat erruleta gurpila.
  
  
  Ez zen ezer berezirik buruz ikusleek. Amerikarrek ibilia inguruan blackjack eta craps taulak . The baccarat talde batez ere zetzan bidez Brits eta adineko, eta nazioarteko eszena izan zen, inguruan zentratua erruleta taulak. Ez ziren gutxi nonahiko Japoniako pertsona urdinez jantziak, zuri kamisetak, eta benetako loturak, bi Arabiarrek, eskukada bat Greziarrek, batzuk Scandinavians, Espainola, Alemanak, Ingelesak, eta Amerikarrek.
  
  
  Eserita, egurrezko aulkiak, tentsioz adineko emakumeen eskuan arkatza zirriborroak gainean tolestuta paper-orriak, diseinatzeko zorrotza bezalako sistema D ' Alembert eta Abrogation .
  
  
  Koa izan zen, atzean bat zaharragoak diren emakumeak mahaian hurbilen sarreran. Han, bat izan nuen ikuspegia eremuan egin duten ezinezkoa da inor sartu bidez sarrera nagusia ari konturatu gabe.
  
  
  Eman dut bakoitzak croupier berrehun eta berrogeita hamar libera. "Bost txip," ume, esan zion. Fakturak sartu desagertu mahaian seguru baten bidez greedy slot bat letoizko spout. Inguruan trove altxor bat koloretako token hainbat izendapen, berrogeita hamar horia diskoak slid me norabidean. Zuen utzi euria behera sartu bere doublet.
  
  
  Bat, berriz, onartzen zuen berak lo erori clang apustu, the rumble gurpila, errituala oihuak du croupier nahas sartu amaigabea erritmoa:
  
  
  - Nave . Blush. Urratzen. Faites fox jeux. Rien ez da plus handi bat. Cilantro. noir. Urratzen. Vous Faites jeux. Rien ez da plus handi bat. Torlojua-kako. Blush. pare bat.'
  
  
  Aldi bakoitzean atea ireki, begiratu zuen, zorionez, baina alferrik.
  
  
  Heldu zen minutu bat eta hasi apustuak. Batzuetan aulkia hartu zuen nire chips, batzuetan eman da kanpoan. Nire pentsamenduak besterik ez ziren erdia gurpilean. Bere jokatu handiagoa partaidetza.
  
  
  Ordu bat eta erdi igaro da. Aspertuta, pizten dut apustuak banakako zenbakiak. Bere besterik jarriz zenbatekoa literalki Nike Carter, ekarri hamar — eta galdu. Bere simple jarri zenbatekoa literalki Nikolas Anderson, apustu hamasei eta galtzen berriro. Bere besterik ez da jarri letrak David Hawk, apustu bederatzi eta galdu. Bere zenbakia amaitu literalki Nicole, eta berriro jarri hamar.
  
  
  Nire txipa zen bakarrik zenbaki berdea, xafla, aukera izan zen 37 1. Banatzaileak mugitu bere eskumuturraren eta handi hasi zen gurpila spin aurkakoan. Boli baloia errebotea sartu gurpila erlojuaren aurka, fluxua ebony, bat bezala meteoro gauean zerua. 'Rien ne va plus,' the croupier zaunka. Gurpila moteldu egin da. Baloia jaitsi azpian rim, errebotea baino gehiago bulkheads, moteldu, errebotea, behin, bitan, eta jaitsi sartu kutxa zenbakia hamar. The rastrillo bultzatu pila bat txip horia eta bat arrosa ehun-franc pieza me norabidean.
  
  
  Ih bertan jaso, dituena batzuk horia txartelak dealer nork jartzen du apustu, eta makurtu biltzeko gainerako.
  
  
  Noiz begiratu nuen berriro, han izan zen, laño zehar me from, beste aldean aulki. Zirraragarria izan zen. Bere ezti-ilehoria ile, atzera bota bere tanned aurpegia eta batekin lotuta hitsa, berdea, zinta, agerian cheekbones altua, onartzen duten edertasun bat denbora ezin arrastorik. Mehe bat soineko zuri batekin ebaki txikia lepoan off erakusteko betetasuna osoa bere bular batetik zintzilik, bere ondo-eraiki gorputza. Ikusi zuen ez zela ezer gelditu bere hard nipples batetik aurka presionatzen cool, biguna ehuna.
  
  
  Iritsi zuen poltsan bere sartu eta atera ehun-franc oharra. "Bost txip,", esan zuen, banatzaileak.
  
  
  Zuen deftly bilduta faktura baten inguruan egurrezko disko eta jaitsi da sartu aseezina arku-en kobrea chute. Zuen bilduta bere poltsa pean bere beso eta erabilitako bi eskuak ederki txip bat bezala, haur bat eskuetan mendi cookie-ak. Keinua izan zen, beraz, errugabea izan dut irribarrea. Une hartan, zuen gora begiratu eta begiratu zidan zehar aulki, bere begiak distiratsuak bezala erretzea esmeraldak. Ondoren, behera begiratu zuen berriro, horiek cheekbones nahasmena, eta jarraitu begiradak aulkia. Bere adierazpen bihurtu zen larriak, goibel. Irtenez artean eserita jokalari, ospatu zuen bat bere inguruan txip horia zazpi bat. Zuen galdu, zuen jarri hamasei, eta zuen galdu. Zuen betted on hamazazpi eta galdu. Zuen betted hemeretzi eta galdu. Zuen betted on hogeita sei eta galdu. On zuen hogeita hiru eta galdu.
  
  
  Hamar aldiz segidan, zuen apustu kopuru bera, txarrena irabazi odds mahai gainean, eta galdu hamar aldiz segidan. Orain bere arnasketa bizkortu, eta bere bular mugitu gora eta behera ilusio, husteko mehe ehuna bere soineko. Bere arrosa-lakatua eskuetan porrot egina dute besarkatu, bere urtze-altxorra, eta ondoren bi gehiago errondak, izan zen gai eutsi zer utzi zen alde batetik.
  
  
  Bere inoiz pentsatu zuela jolasten fun. A geruza mehe izotz glistened behean bere lepoan, eta behin denean, gurpila aktibatuta, bit zuen bere ezpainen. Bere, ikusi bezala, behatzak bere eskuineko eskua atera beste berrezarri kate baino gehiago ra iritsi aukera batzuk bere ezkerreko eskua.
  
  
  Zuen begiratu zion. Ee ezpainak jarri mutu hitzak. "Mesedez", esan zuen. 'Mesedez.'
  
  
  Jartzen zuen kopurua bederatzi txipa bere aurrean. Errituala errepikatu zen: gurpila aktibatuta aurkakoan, aretoan aktibatuta beste norabide batean; une denean baloia erori zen, eta ez zen oihu bat: "Rien ne va plus", eta isiltasun horretan, jokalari itxaron.
  
  
  Nahiz eta izan dut gor, guztiak egin behar izan nuen zen itxura hey begi emaitza ikusteko. Bi malkoak welled sortu azpian bere betazalak, oreka ez jaurti masailetan behera. Bere, ikusi zuen bere gorputza tentsioz. Irentsi zuen gogor, eta bere malkoak gelditu.
  
  
  Behera begiratu zuen, bere eskua. Sei txip utzi. Bere marroi luze, beso bat bilduta horien inguruan, eta jarri da, kopurua hogeita lau. Oraingoan, begiak itxi zuen bezala gurpila aktibatuta. Emaitza ez zen hobea. Gutxiago baino hamar minutu, Nah bakarrik izan, bi txip utzi. Bere asaldura ez zuen apaldu egin zen, baina orain zirudien zuen ia etsia bere ezbeharra. Ez zuen zalantzarik izan. Jartzen zuen, hamahiru zenbakia txipa bere aurrean.
  
  
  "Pozik," deitu zuen osoko aulkia.
  
  
  Begiratu zidan eta saiatu irribarre. Baina ezin izan zuen gelditu bere kokotsa eta ezpainak dardara batetik, eta bere begiak ziren glistening batera hollyhocks. Begiak itxi zuen berriro, saihestuz nire begirada.
  
  
  Bere begiak jarraitu begiradak Nah. Ate bat ireki atzealdean batez ere. Gizon bat etorri zen. Begiratu zuen bezala big guy nor bildutako datuak bere on.
  
  
  
  Kapitulua 4
  
  
  
  
  Besterik ez zuen han geratu split bigarren bat aurretik ego begiak zorrotz arloak zion gehiago. Eta, ondoren, ego-en super-cute beltza pointy ballet zapatilak clattered eskaileretatik behera alfonbra gorria. Berea izan zen, dagoeneko inguruan datozen aulki bere bidean.
  
  
  Bene-benetan bere atzean, irribarrez batera krudela plazer hori crinkled Schrammel ego bere masaila, planteatu zuen bere eskua, eta hondoratu egin zen bere plump behatzak sartu haragia bere eskuineko besoa, batez besterik ez ukondoa. Xuxurlatu zuen zerbait bere belarrian.
  
  
  Zuen tentetu, bere aurpegia zurrun beldurra. Zehaztu baina zuhurra, beldur eragiten arazoak, saiatu zuen hautsi inguruan ego iraunkorrak subterfuge. Bere tanned azala erakutsi zuri lekuak zakarra presioa ego trikimailu.
  
  
  Bere hurbildu bere beste aldetik, guztiak adeitasuna eta errugabetasuna.
  
  
  "Ah, ez bazara," oihartzuna da. — Izan dut hasieran uste nuen galdu duzu. Ari zaren bada nekatuta erruleta, nola edari bat?
  
  
  Isiltasuna, ondoren, entzun zuen dealer esan, " Bat." Galdu zuen berriro.
  
  
  Denean merkea perfume hit zion bezala estolda stink, eta bere beltzeko zetazko palo glinted biguna casino argia, Pollard Sahatsak iritsi behera, eta eman zidan guztiak bere buruko eskumenak. Gorabehera perfume, arren bere jantzi zuen, beti izango da gizon baten itxura eman ditu nork bere bizitza tabernak non hegan scurry baino gehiago tartean.
  
  
  "Nor arraio zara, neurrira?" — Zer da? " galdetu zuen xuxurla batean. Hori izan zen, seinale ona. Ez zen joan egin eszena bat.
  
  
  'Agian, mr. Smith? izan nire erreuma.
  
  
  Esan zuen, "Eh?"
  
  
  Ez zuen begiratu nahi zion. "Beno, nola edari bat?" Bere aita esan zuen. — Itxura duzu behar joan zaren batzuk freshening sortu."
  
  
  "Bai", esan zuen. 'Bai, eskerrik asko. Jakina, ezin dut.
  
  
  "Beno, hori da, handia, eta, ondoren," esan nuen. "Izango dugu joan?"
  
  
  "Andre honek hitzordu bat beste nonbait,", esan zuen.
  
  
  "Esan duzu hori", esan nion. "Baina harrituta nago, ez zuen esan dit."
  
  
  "Entzun, ume", esan zuen. "Hartu nire aholku ona eta hemendik. Ez makila zure sudurra ezer ez duen kezka duzu.
  
  
  "Bai, baina kezkatzen nau", esan nion. — Entzun duzu gazte dama. Nahi zuen edari bat nirekin."
  
  
  Ego-ren aurpegia aktibatuta gorria. "Ez egin niri galdetu duzu gehiegi aldiz,", esan zuen.
  
  
  Ego ruka kasualitatez atzera bota bere jaka, nahita erakusten zidan zer zen sartu bilduta bere gerriko, eta, gainera, niri erakusten zuela gehiago ausartuko baino sen, eta hori segurtasun Palais de la Mediterranee ez zen bezala, seguru gisa pentsatu zuen. Epaitzen zuen dolly segundo hori ikusi nuen arma hau, iruditu zait zuen babeskopia bere drivetrain bat Mexikoko Trejo .22, Eredua 1. Mexikon ez da izango ezaguna da bere arma industrian, baina gutxi beauties datoz, ez dira gisa baketsu bat bezala pyromaniac on bat, hauts ontzi. Eredua 1 zikin bat da eta oso ohikoa ez den arma. Du hautatzaile bat goi-ezkerreko izkinan dendan. Noiz irauli ego eta trigger tira, pistola suteak zortzi plano automatiko bat lehertu.
  
  
  Neska zen, arnasa gasping. "Ez da lelo bat, Guido," esan zuen.
  
  
  "Ez dut uste zu ego erabiliz," Ume, esan zion.
  
  
  — Ez nuke arriskua da.
  
  
  "I izan zen, espero litzaidake duzu esan," esan nuen.
  
  
  Zuen, astiro-astiro hartu zuen bere esku, eta elkarrekin ibili gara atea. Gurekin atzean, Guido muttered madarikazio bat.
  
  
  Ego, adimena, edo dena delakoa izan zen atzean ezkutatuta Neanderthal kopeta, bidez joan behar izan borroka asko etorri ondorio bat edo gogoratu zer norbaitek esan zuen egin nahi. Ez zuen greba me gisa mota bat bihurtu jenio independente pentsatzen.
  
  
  Bien bitartean, aukera hori zuen sua ireki batera jaitsi hazbeteko behin hori jarri dugu gure artean. Guido izan trebatu jarduteko, eta ez dut uste, bada, eta zuen lortzen behera enpresa, berehala gauzak pentsatzeko bidez, izango dugu denbora asko oinez Parisera.
  
  
  Bitartean mantenduz bere tentsioz gorputza kanpo-lerro sua, dugu hurried atea. Guido gehiago izan tripak baino sen, baina bigarren guztietan baieztatu nire sinesmena izan zen programatutako saihesteko deigarria eszenak.
  
  
  Bakarrik izan zen segundo batzuk lehenago iritsi gara goiko eskailera, baina beti sentitzen luzeagoa denean, horietako bat courier-bezero pozik da artezketa zerbait beren buruak.
  
  
  Pasatzen atea, dugu pasatu sarreran hall ezkerreko hegal eskailera, eta horrek jaitsi bidez bi arku sarreran Mediterrane Jauregia .
  
  
  Une batzuk geroago, Shaggy en ahotsa entzun bere beste aldean, eskailera, eta denean begiratu dut beste aldean, ikusi nuen Guido exekutatzen behera, ia eskuineko hurrengo digu. Ego begiak beterik zeuden amorru bere azpian itxita brows.
  
  
  Bakarra izan zen, bi edo hiru urrats kanpoan dugunean, marratxodun ate aurrean Jauregia bat chilly gauean. Plazer eskatzaileak oraindik etorri zen, nahiz eta txikiagoa zenbakiak. Noiz atzera begiratu nuen, bat Citroen beltz eta zuri bat Mercedes slid azken sarreran. Dugun bezala gainditu mimmo estatua Andre Fortuna, ikusi nuen Guido zutik motionless, plump silueta aurka casino argiak, bere ukabila altxatuz eta astintzen.
  
  
  "Exekutatu," esan nion, bere neska-laguna.
  
  
  "Bai", esan zuen. 'I bere jakin.'
  
  
  Ran dugu Pasealekuan zehar des Anglais. Argia, laino drifted barnealdeko zirudien estaltzeko katea argiak sarreran Angel Kala bat bezala zapi leun. Hiru-koloreko pennants zintzilik limply batera polo heavy aire, zein ziren ustezko emateko bide bat jai itxura. Trafikoa lasaitu behera, noizbehinkako orroa baten motorra hautsi du isiltasuna.
  
  
  Bitxi bat, maltzur-aire gainean zintzilik shore, zentzu bat heze rottenness gero eta iluntasun, izpi bat egia gaiety eguneko eta arratsaldean, orain argitu arabera creeping gauean.
  
  
  Isiltasuna dugu, hurried bidez saint eta itzala. Westminster Hoteleko terraza zen teetering horia lanparak, eta kandelak horia abaildu buruzko taulak kanpo, non adineko gonbidatuak huddled aurka heze, sipping kafea eta borroka besarkada bat bakarti ganga. Ikusi izan dute kalamastran Pratt Villa, lifeless atzean pantaila bat palmondoak eta weathered pertsianak.
  
  
  Bere, begiratu inguruan. Guido desagertu zen. Oraindik ere, ez nuen sentitzen dugun zelatatzen ari ziren. Gainditu dugu West End Hotel eta Massena Museoa , non floodlights jokatu arteko palmondoak atzean burdinazko atea. Aurretik, kupula Negresco Hotel loomed bat bezala emakume sobrepeso en bularreko aurka moonlit zerua.
  
  
  Gelditu zen, eta horrexegatik, bere aurpegia zion . Bere aurpegia gorritu zen ilusioz, eta bere begiak ziren txinpartatsu. Bere gorputza gaingabetuak me baino gehiago une bat.
  
  
  "Eskerrik asko", esan zuen breathlessly. 'Eskerrik asko, jauna...'
  
  
  "Anderson", esan nion. "Nikolas Anderson".
  
  
  "Beno, eskerrik asko, Jauna Anderson.
  
  
  "Ez duzu eskertu zidan, oraindik", esan nion. — Ez nago ziur oraindik out basoaren oraindik." Ez dut uste zure lagun Guido zoriontsu izan zer gertatu zen casino.
  
  
  "Ez, ez — esan zuen. "Zalantzarik gabe, ez. Ez dago gehiago izango zailtasunak. Arazoak askoz gehiago.
  
  
  "Esadazu", esan nion. "Zure izena da Nicole Egiten?"
  
  
  Zuen begiratu zidan, begi bat denbora luzez. Eder aurpegia, eta horrek izan zuen, nolabait, nahas errugabetasuna promesa findu grina, orain begiratu etsi.
  
  
  "Jende asko uste," esan zuen. "Gutxienez pertsona bat da, ziur."
  
  
  Izan zen erreuma hori ez konpontzeko ezer, baina aurretik ezin izan zuen gehiago esan, itxura hopelessness desagertu zen, bere aurpegia. Zuen cocked bere burua mischievously. "Jauna Anderson", esan zuen. — Suposatzen dut, nahi duzun eskaintzeko me edari bat." Ez dago hobeto denbora orain baino?
  
  
  The Negresco Bar da ia desagertua. The gela handi bat bezalakoa zen, iluna cavern bat, apal arrosa argia aukeratu flatter zaharra emakumeen lausotuta azala.
  
  
  Eseri gara aldamenean bat urdina bankuaren borobil bat marmolezko-gaiaren taula hori atseden on bat artifiziala leopard azala.
  
  
  Sentitu dut bere edertasun hauskorra berriro, berotasuna, bere enpresa izterrean ondoan nirea urdina bankuaren, kurba bere bularrak, klasiko forma bere aurpegia, aberastasuna bere urre-ile marroia ... emerald ilusio bere begiak.
  
  
  Zerbitzari bat zuri bat jaka igeri up gurekin batera ikasi irain hotel bat duten joera erantzuteko muturren zaporea.
  
  
  'Zer egin nahi duzu edan?'Galdetu nion, bere neska-laguna.
  
  
  Berak barre egin slyly, nerabe bat bezala, nor izan da utzi solteak buruzko Willie kafe denda batean.
  
  
  "Ah", esan zuen. — Benetan ez dut pentsatu. Aitortu behar dut ez dut zehazki connoisseur booze, baina, egun batean gertatu da bere edan osoa koktel zerrenda.
  
  
  Zerbitzari nahastu bere oinak, adierazteko lasai bat nahasketa kezka eta amaigabeak errefusa atsegina chatter. Dut tentazioa izan zen eskaintza Em a drama eskola beka.
  
  
  Neskaren eskua rummaged arteko bi saucers oliba eta crackers jasotzeko postal bat.
  
  
  "Hau probatu dut," esan zuen.
  
  
  Txartela irakurri: "Errege Negresco 14 F".
  
  
  Bat izan zen konposizio po Kirsch, raspberry-ziropa, laranja-zukua eta Moet txanpaina. Besterik gabe, irakurketa hau egin nire urdaila erretzen duen matxinada.
  
  
  "Ez, ez dut uste oraindik aditua," bere senarra, esan zuen.
  
  
  Esan dut zerbitzari, " Bat Errege Negresco." Eta scotch arroka gainean. Zuen makurtu eta ezker.
  
  
  Zaila da ezkutatu Barra Negresco. Izan ere, handia da bukatzen militar město oso ikusgai, eta, beraz, bere izan da plazer bat izango da han. Hori izan zen, gainera, arrazoia etorri naiz hona, eta ondoren utzi dugu casino. Horrek, aldi berean, egin dit oso pozik neska hau aukeratu leku bat izan edan. Puntu honetan borroka, bere asmoa ez zen joan lurpeko. Bere quest buruz gehiago ikasteko neska, buruz gehiago Guido, eta gehiago, askoz buruz gehiago gizon hau bidali caveman den Mediterrane Jauregia. Eta berak eskatu zen jakiteko, berriz, ziur inork ez du bilatzen zen niretzat.
  
  
  Orain arte, ferret da arratsaldean izan da bedeinkatu. Neska bat aurkitu da. Joko honetan ondo amaitu. Guido aurkitu me. Eta, bada, izan zuen eskubidea, gizon ikusezina Stahl litzateke lekuko izan gure presaka ihes Negresco . Eta, ondoren, arratsaldean izan zen, ez bakarrik bedeinkatu, baina izan zuen ozta-ozta hasi da.
  
  
  "Madame," zerbitzari esan zuen. Okertuz gerritik at, jarri zuen bere edari on bat txandan paper napkin batekin letra "Imperial H" eta hitzak "Negresco" eta "Polita" hiru urdin eraztunak.
  
  
  "Monsieur."
  
  
  Jiratu zuen neska eta bere kristalezko planteatu. "Zorionez", esan nion.
  
  
  Begiratu me at She baino gehiago rim bere kristalezko. Bihurri eta jostari begiratzen desagertu inguruan bere begiak. Ikusi nuen bere malkoak berriro.
  
  
  "Ez, esan nion. — Hartu dut, ez zen, hala nola zoriontsu arratsaldean zuretzat."
  
  
  "Ez, ez — esan zuen. "Jakina, ez." Bere ahotsa izan zen ahula eta etsi.
  
  
  "Bada dituzu aitzakia nire iruzkin zakar", esan nion, " duzu ezagutzen buruz askoz erruleta bezala egin duzu buruz booze, eman zure joko nah."
  
  
  "Ezagutzen dut", esan zuen.
  
  
  "Jendeak beti egin", esan nion. "Jende gehienak joan ez dute fun, baina, jakina, eman inpresioa norbait egiten ari zen gehiago larriak gauza."
  
  
  Bere burua astindu zuen. Nahiz eta iluntzeko argi, bere ile glistened . "Ez, Jauna Anderson..."
  
  
  "Nik uste dut behar duzu me deitu Nick", esan nion. "Ondo da", esan zuen. 'Goitizena.'
  
  
  "Hori da, hobeto", esan nion.
  
  
  "Ez, ez zen hori casino fun."
  
  
  "Galdu duzun laurogeita bost libera", esan nion.
  
  
  "Duzu ordaindu arreta asko zidan,", esan zuen. "Beno", esan nion," ez naiz bakarrik Polita, eta gogorrak izan ziren galdu."
  
  
  Irribarre egin zuen, labur-labur. 'Bere, uste dut hori...'
  
  
  Iritsi zuen bere sartu txiki poltsan. Ikusi zuen zapi zuri bat, pasaportea, lipstick, eta azken txip horia. Hartu zuen bere ego eta argi batekin egin klik, zuen lehorreratu marmolezko countertop. "Bost libera," xuxurlatu zuen.
  
  
  "Hori da dena dirua behar duzu, ez da?"
  
  
  'Bai. Hau da, halaber, beraz, erraz ikusten?
  
  
  "Beldur naiz, beraz."
  
  
  "Ez da benetan bost libera", esan zuen. "Bat da, plastikozko pieza."
  
  
  Galdetzen nion. "Zergatik ez du irabazi honetan casino esan nahi hainbeste nahi duzu?"
  
  
  Bigarren aldiz gau hartan, bere begiak bilatu nire aurpegia.
  
  
  "Ez duzu itxura eskasa", esan nion, " ez duzu itxura gose." Ez du itxura behar duzu Suediar eta aterpea. Ez nuen lortu, inpresioa duzu saiatzen ziren bat irabazi oporrak edo bitxiak denda batean. Gutizia da, halaber, galdera.
  
  
  - ez.
  
  
  "Baina jokatu duzu irabazteko, diru asko. Garrantzitsua izan duzu.
  
  
  "Bai", esan zuen. Onoren ahotsa.
  
  
  "Nik uste dut zuen jakin nahi nuke zergatik."
  
  
  Ikasi zuen nire aurpegia berriro horiek adimentsua berdea, begiak, orain bezala, hotz eta sakona bezala itsasoan.
  
  
  'Zer ikusten duzu?'
  
  
  "Arriskuan", esan zuen. "Zailtasunak".
  
  
  "Niri fidatzen dezakezu", esan nion.
  
  
  "Bai", esan zuen. — Uste dut, beraz, gehiegi.
  
  
  "Gainera", esan nion," bat bakarrik, bost franko baztertu line, duzu ez dute aukera handirik."
  
  
  Bere heze, bero ezpainak parted batetik, nahiz eta bere hortz zuri automatiko bat irribarre. "Baina bada bere emaztea ez duzu fidatzen, berea utzi litzateke", esan zuen. "Orduan izan nahi dut aurkitzen saiatu beste norbaitek."
  
  
  — Da garrantzitsua?"
  
  
  Bildu zuen bere beira eta luze bat hartu zuen edan.
  
  
  "Nahi batzuk gehiago?"
  
  
  "Ez dut erabiltzen edateko," esan zuen. "Hala ere, uste dut, nahi dut, beste beira. Ez dut bada jakin nahi dut bere edan behar da ahaztu edo ospatzeko. Bai, Nick, beste bat.
  
  
  Zerbitzari izeneko bere baino gehiago, eta, espero dugu, isiltasuna, berriz, zuen ekarri digu beste Errege Negresco.
  
  
  Hartu zuen beste zurrutada, eta noiz amaitu zuen, zuen zirudien bat etorri da erabakia. "Bai", esan zuen. "Espero dut duzu. Espero dut zu gainean duten guys dira laguntzen. Ez da benetan, niretzat, ez besterik ez duzu neska behin batean ezagutu casino.
  
  
  "Ezagutzen dut", esan nion, reassuring bere.
  
  
  "Hau haratago doa zu eta ni. Bai, irabazi behar dut, diru asko eta azkar. Ikusi duzu. Behar dut hau ordena norbait kontratatzea.
  
  
  Bere bekain igo unspoken galdera.
  
  
  "Norbait oso berezia," jarraitu zuen. "Ez dut ere jakin zenbat kostatzen da. Ez duzu ezagutzen, Nick? Badakizu zenbat kostatzen da kontratatzea hiltzaile bat?
  
  
  Atera iritsi zen, eta bildu bat txip horia aulki batetik. "Bost libera", esan nion.
  
  
  
  5. kapitulua
  
  
  
  
  Une batez, bere adierazpen aldatu sorpresa. Ondoren, inflexio bat nahastu aurpegia me, atxikia zuen nire aurka. Bere, bere ikusi nuen begiak, orain pizten proverbial esmeralda sua, bere ezpainak parted, datozen hurbilago nirea.
  
  
  Hurrengo une, zuen tensed sortu. Bere aurpegia aktibatuta ashen. Bere begiak ziren finkoa me atzean, alboko atea Negresco-barra.
  
  
  Bere, inguruan aktibatuta. Guido izan zen lehen ikusi bere, grinning apur bat. Orduan ikusi zuen angular bat, wiry Chinese man, bere altu, lerdena gorputz shrouded beltza tep burua. Eta haien artean, horien artean ego-bultzatutako funtzionario, da izugarri izaki egingo dut ezagutzen Dr gisa Zuri. Lothar Inuris. Une ego bere ikusi lehen aldiz, zuen borrokatu kontrolatzeko haserrea baino gehiago etorri zen, hura ikusi zuen neska prest sakatu bere ezpainak nirea. Berreskuratu zuen, bere adierazpen eta bota bere ego bat sartu fold affable cordiality. Adierazpen hau ondo joan batera ego jantzi: ondo-moztu blue albistur, gris galtzak, kamiseta bat, askotan aldarrikatu bera bat azken sorkuntzak Turnull & Asser batean Jeremin Kalean Londresen, zetazko zapia, eta ballet zapatilak batetik Gucci.
  
  
  Baina guztiak zaindu eta gastu hori burutik sartu bere arropa, Dr. Inuris bat izan adimena esklabu batek gaizto eta indartsu bat gidatzeko.
  
  
  Ego begiak, ebony aleak ziren esklabo ego gaitasuna ezkutatzeko bere benetako asmoak, ezarri ziren txiki bat, zirkulu buru beteak lodi ile beltza slicked atzera estu bat kopeta. Xede bera, bere mehe morea ezpainak eta sudur estu bere sudurra handi zen, dwarfed bere luze eta zabal enborra. Oraindik ez da lingering iradokizun indarra, baina bakarrik ideia bat gentleness errotuta betiereko auto-indulgence. Bere eskuetan izan ziren aparteko. Luze palmondoak, arraro luze, adierazi behatzak, labur iltzeak. Esku bat zirujau edo strangler. Leuna, beardless aurpegia eta arraro, sickly-azala zurbila eman inpresioa glandular oreka izan asaldatu, lehen corrupting gorputza eta gero behartuz kontuan zerbitzatzeko unnatural obsesio. Begiratu zuen gizon bat bezala hartzen duen plazer mina norbait eta subjugating beste batzuk bere eulate perbertsioak duten kontrol zion. Zuen botatako angrily. Ikusi zuen ego-zapia izan loosened apur bat, bat agerian utziz ilara bikoitza warts estaltzen duten ego mehe, spiky lepoa bat bezala groteskoa lepokoa inguruan bere zimur begiak.
  
  
  Beste batzuk bezalako ume, nire bidea zeharkatu. Ih partekatu espiritu bat auto-konfiantza arrakastaz lortu pentsaezina gauzak eta sinesmen bat, bere jenio, eta horrek ere konbentzitu ih bat impenetrable immunitatea ordainsari. Aurretik ere hitz egin zuen, izan zen dagoeneko bezala ezagutzen Dr Lothar Inuris, dagoeneko gizon bat bere izaera onartzen da, baina ez da ezer datza.
  
  
  Irribarre egin zuen, eta makurtu. Bat planteatu zuen bere malgua besoak bat zalantzakor agurra eta ibili ni baino gehiago. Bere aita zutitu hura agurtzeko.
  
  
  "Ah", esan zuen. "Une batez, pentsatu nuen genuke galdu duzu. Eta hori izango litzateke, oso triste. Baina sentitzen dut. Barka nire eza ohitura. Oraindik ez dut neure burua aurkeztu. Let me." Bere medikuak. Lothar Inuris.
  
  
  Ez zen indarra eskutik ospatu zuen niretzat. Emu deitua, bere guztiak adeitasuna izan zuen muster. "Politak zu ezagutzeaz, Medikuak," esan nuen. "Ni, Nikolas Anderson."
  
  
  "American, berea, suposatzen dut,", esan zuen.
  
  
  "Hain zuzen ere", esan nion.
  
  
  "Maitea Zhirinovsky pertsonak,", esan zuen. "Europako zor asko."
  
  
  "Eskerrik asko esaten dela, Medikuak," esan nuen. "Bestela, zer irakurri dut, oraindik ez dugu beti ongi hemen."
  
  
  "Bai", esan zuen. "Ez dira nor ahaztu, baina bere inguruan ez ih zenbakiak. Dutenek ahaztu, onena jarrera tolerantzia da."
  
  
  "Beno, Medikuak, ezin dut lortu duzu zerbait edateko?"
  
  
  Astindu zuen bere burua, damututa. — Eskertzen dut zure eskuzabaltasuna, Jauna Anderson, baina beldur naiz ez dut behar gainbehera." Arrazoia zuen hemen ez da laikoa, baina guztiz profesionala."
  
  
  Zapaldu zuen arteko zion eta neska zen oraindik ikasten mahaian. Zuen tilted bere burua, bere norabidea, jaistea bere dagoeneko biguna, ikasia ahotsa are gehiago.
  
  
  Zen ahots bat bursting innuendo. Eta hau izan da oso bigarren ahots hori zen xedea harritu entzulearen. Inuris ' goi-mailako adimena, ego-unsurpassed gaitasun, bere best-asmo zintzotasun, eta, gero, hori guztia ez da nahikoa, arriskuan mocking gizon bat bere bi laguntzaile izan liteke ulertuko gai indarra erabiltzea.
  
  
  "Ezagutzen bada Europan, Jauna Anderson,", esan zuen, " eta batez ere, Hego Amerikan, jakin ahal izango duzu, izenburua medikuak erabiltzen da nahiko libreki. Baina, nire kasuan, ez da titulu bat irabazi eta eskuratutako urte askoren ondoren gogor entrenatzen. Bere M. D. Anderson Jauna, da espezialista kirurgia jorratzen duten zenbait neurri batera arte mekanikoen. Hau aitortuz, eta asmoa ez jaramonik adimen bultzatzeko, saiatu zen osagarriak eskuratzeko espezialitateak. Gainera, zuen psikiatra batekin praktika hori jorratzen" — zuen glared bere - " gehien zaila kasu.
  
  
  Zuen dagokio horiek, hori izango litzateke ongi irabiatu ego zure glee. "Beraz, zu maisua?"
  
  
  Zuen saritu zen ikara ran bidez bere gorputza. "Bai", esan zuen, saiatzen barre. "Uste dut, hori da, zer deitu dute Amerikan." Oso interesgarria eta primitibo epe. Baina nik ezin get arreta. Gisa buruz izan dut esan nahi, hau emakume gazte bat izan zen nire gaixoen.
  
  
  Bere ahotsa jaitsi behar stunned konfiantza. "Esan nahi duzu zuen gaixoa, Medikuak?"
  
  
  Dr. Inuris saiatu bere onena tolerantea izan da, baina ikusi izan dut hori izan dut nire onena saiatzen pazientzia izan. "Beno, hori nahiko orokorra, epe jarri da horrela. Profesionalki, dena da askoz ere zailagoa da. Baina dezagun, besterik gabe esan, kezkagarria gabe arteko harremana medikua eta gaixoaren, eta sartu gabe deskribapen teknikoak, hori gazte bat pairatzeko larriak emozionala nahastea".
  
  
  "Ulertzen dut", esan nion. — Ezin duzu engaina me. Eta espero duzu, beraz,esan zuen berak.
  
  
  "Guztiak ez emozionala gaixotasun adierazten bere burua modu bat ih daiteke erraz aitortzen ez-aditu zuk bezala".
  
  
  "Suposatzen dut, ez", esan nion.
  
  
  Dr. Inuris irribarre me at. "Pozik nago duzu, hala nola, zabala outlook, Jauna Anderson,", esan zuen. "Guido egin da niri garbitu zure portaera bidean zion casino zen, nola egin behar dut jarri da, zertxobait beligerante."
  
  
  "Bai", esan nion. — Baina, beste alde batetik, jaun hau zurea ez zen zehazki zer duzuna dei errespetatzen gazte honek." Esan nahi dut, zuen minik bere, eta zuen ez dirudi bereziki gogoa berekoikeria.
  
  
  -"Galdetu behar dut zure barkamena berriz," Dr. Inuris esan zuen bezala jorratzen me hipokrita bat, beaming irribarre. "Behin orain eta gero, Guido lortzen too gogorra. Eta bere, uste dut beldur zen nire haserrea. Ikusiko duzu, ez dut erregularra exekutatu klinika. Gazte lady izan da agindutako nire arreta villa bat, ez oso urruti, hemendik, eta etapa honetan, bere tratamendua, ez da egokia gaia bere zer duzu, eta uste dut normala gizarte itzultzen.
  
  
  "Joan den astean", jarraitu zuen, " hey, lortu utzi villa bat baimenik gabeko bidaia casino. Guido ez da profesional bat erizaina, eta, agian horregatik, espero behar duzu akats bere taldea. Hala ere, neskaren aldi baterako desagertu egin ninduen, oso haserre Guido, eta zuen handikiro agindu zidan neska hori litzateke jada ez elude bere eskolta. Oraindik ere, hey, hori kudeatzen errepikatu da gaur gauean.
  
  
  Beraz, ulergarria da, ez da, hori Guido da, nola egin behar dut jarri, baizik eta azkura berarekin? Eta, " esan zuen medikuak. Inuris esan zuzenean ," da ere, argi dago hori, American gisa jaun, ari zaren bat noble, esku babesteko bere zerbait zen erabat onartezina portaera duzu."
  
  
  "Beno, Medikuak", esan nion, " ez nuen konturatzen ez zen hainbeste atzean. Pentsatu dut, zure funtzionario izan zen zerbait sortu."
  
  
  "Agerraldi iruzurtia izan daiteke", esan zuen.
  
  
  "Bai, egin dut," adostu dut. "Neurrira hartu bere, inoiz ez dut pentsatu zuen zen gaixoa."
  
  
  Dr. Inuris patted nire eskua reassuringly. -"Ondo, ondo", esan zuen. "Hartzen du gehiegi ulertzen duzu gauza oinarritzen labur bat behaketa, nahiz eta mediku zientzia, batzuetan, lortzen nahastu."
  
  
  "Ikusten dut", esan nion.
  
  
  — Eta orain, Jauna Anderson, ulertzen duzu noiz eskatu behar dut duzu me utzi eta-er -".. nire langileak izango amaitzeko beren arratsaldean neska hartu eta bere itzuli gure villa. Ez dakit nola beste hainbat elkarrizketetan duzu izan da bere lagun, baina zuk eman ahal dit batzuk ondo-esanahia aholkularitza, izango duzu jakintsua begiratu zuen guztia esan liteke argitan, bere gaixotasuna. Batzuetan nah da tentazioa gauzak esan, badirudi sinesgarri lehen begiratuan, baina, tamalez, dira, eragindako, bere gaixotasuna, eta horrek, espero dut, ezin dut sendatzeko."
  
  
  Berea, nodded hitzarmena. — Benetan espero dut sendatzeko dezakezu bere, Medikuak. Badirudi, hala nola, pena bat cute neska bat bezala, bere..."
  
  
  "Ez dut behin espero," Dr. Inouris esan zuen. "Baina tratamenduaren iraupena litekeena da nahiko luzea izan."
  
  
  "Oso txarra", esan nion.
  
  
  "Hain zuzen ere,", esan zuen, iradokizun bat ezinegonak. — Baina, orain, benetan behar dugu joan." Plazer bat izan da bilera duzu, Jauna Anderson. Benetan polita. Zuen snapped bere behatzak, eta Guido mugitu, ekintza prest.
  
  
  Ez nuen behar da. Neska jaiki, bilduta bere poltsan pean bere besoa, eta baino gehiago ibili horiek. Medikuak irribarre atsegina bere at.
  
  
  Adierazpen batekin irrepressible nazka, gainditu zuen medikuak, eta Guido-en mimmo behar ate birakaria horren bidez sartu zuten. Altu bat, angular Txinatar gizon blokeatu Ey bidea, baina hura hurbildu zuen, zapaldu zuen alde batera, atea ireki, bere eta bere jarraitu. Guido jarraitu bere .1
  
  
  "Sentitzen dut traba duzu," Dr. Inuris esan zidan.
  
  
  "Zer pena", esan nion. "Bat, hala nola cute neska..."
  
  
  "Saiatu ahaztu bere, nire maitea gizona," Dr. Inuris esan bezala ikustera joan zen Eguna.
  
  
  "Erakutsi dut duzu", esan nion.
  
  
  "Ez da beharrezkoa, maitea beste,", esan zuen bat untuoso ahotsa. "Oh, — esan nuen. — Benetan nuke nahi hori."
  
  
  Medikuaren aurpegia ilundu. 'Nahi duzun bezala.'
  
  
  Bere jarraian sartu zion egunean. Zuri Mercedes zen aparkatuta at geldiarazi. Aitortzen dut gisa autoa ikusi nuen irteten casino. Neska, Guido, eta Chinaman ziren zutik, hurbil.
  
  
  Medikuak txalo bere eskuetan. Esan zuen, " Zer ari gara zain?"
  
  
  Txinako gizona atea ireki eta, ondoren, urratsez urrats aurrera, eta lortu gurpila atzean.
  
  
  Flash bat bere luze, showy hankak, neska sartu slid backseat. Nabaritu dut zuen jantzita, ballet ponpak handiko heels. Egun hauetan, emakumeen gutxitan higadura mediku ih, baina ez zapata du inoiz graced emakume bat oinez, beraz, ondo. Ikusi duzu ih duela urte batzuk, noiz Nicole Kara izan zen, oraindik ere bizirik.
  
  
  Dr. Inuris slid barruan. Guido atea itxi, eta eseri ondoan Chinaman. Motorra izan zen, dagoeneko martxan, eta autoa slid kanpoan geldiarazi.
  
  
  Bere, behaketa horiek gidatzeko kanpoan zuen bezala ikasitako lizentzia plaka. Mercedes skidded stop bat txoko. Bidez atzeko leihoa, ikusi nuen medikuak goratzeko bere eskua bere aurpegia nahiko.
  
  
  Ondoren, aldatu dut nire buruan. Erraldoi eskua lasaitu handi bat bezala armiarma. Une baten ondoren, bakarrik thumb eta forefinger ziren itsastea inguruan eskutik.
  
  
  Gisa ghost auto aktibatuta izkina, medikuak. Inuris oso poliki-poliki, iritsi izarrekin eskuan, arretaz eta irribarre batekin plazer bizia, eta jarri bere behatzak neska windpipe hasi zen, eta ederki da.
  
  
  
  Kapitulua 6
  
  
  
  -
  
  
  Ondoren aktibatuta zuen eta ibili atzera-barra. Bada, Askoz Gehiago. Inuris ekarri azkar bat hil zuen izango litzateke utzi Guido egin da. Agian medikuak gustatu heriotza motela izan zen, ziur da. Baina bada ezin zuen hori egin, zuen bat aukeratu askoz gehiago eroso eserlekua atzera baino kotxe baten.
  
  
  Berak hartu zuen atzera bere aulkia, azpian kritikoa begirada camarero, nork begiratu zertxobait arindu itzuli zenean nire ibilaldi txiki kanpo Dr Inuris eta bere beldurra apur koadrila. Ez nuen neure burua flatter duten zerbitzari zen kezkatzen, nire segurtasun edo froga. Bere ustezko ego benetako interesa izan zen niretzat, suposatuz izan dut, osasuntsu nahikoa ordaindu nire faktura, bada ikusteko, bezalako turista asko, agian ez dut jakin punta zen, fakturan sartuta, eta, beraz, ordaindu emu bikoitza.
  
  
  Egin dut keinu bat airean, eta zuen lasterka taula, arretaz jaistea bere begiak bultza marmolezko faktura me norabidean. Dudan bezala eginak bidea nire eskua da ego, nire begiak jaitsi idazkera. Izan zen, paper baten gainean zutik, desitxuratu arabera zurtoin beira inguruan zein zen neska edateko.
  
  
  Bildu zuen beira eta hartu paper. Beste Bat, berriz,. Inuris eta bere ziren etzanda, elkar, izan zen, oso lanpetuta zerbait.
  
  
  Idatzi zuen bere mezu bat eyebrow arkatza. "Villa Narcissa,", esan zuen, " Cap Ferrat. Laguntza me, Kostya Jainkoaren. 'Ez zen sinatu, eta konturatu nintzen ferret oraindik ez zekien nor zen.
  
  
  Baina banekien zer zen bezala: sane, arren, dena Dr. Inuris esan zuen. Eder, etsi, eta ziur nahikoa joan maltzur medikuak erresistentzia gabe. Baina hema izan zen, eta misterio bat mantendu.
  
  
  Izan da misterio bat izan zen joan konpontzeko bi muturretan arratsaldean.
  
  
  Baina ez dut azkar jokatu behar. Zuen begiratu bere ikustera. Adibidez, erdi iragan bat, eta Dr. Inuris zuen abantaila handi bat. Berak ordaindutako faktura, ez zen tipped, baizik eta zerbitzari bereziki, berriz, eta utzi Negresco bidez sarrera nagusia. Taxiak ziren zain bidaiari. Renault, aurrean ilaran, kontrolatzailea, gantz-aurrean gizon, arautuko, bere burua bota atzera, snoring, hein handi batean, gurpila atzean. Noiz ego tapped zion sorbaldan, zuen berehala esnatu. Zuen gora begiratu me at, beaming irribarre bat izan zen, beti nahasketa bat, animalia auto-iseka eta intriga, irribarre bat ex-soldadu. "Monsieur", esan zuen, balitz bezala, arreta erakartzeko.
  
  
  Galdetzen nion. "Ez duzu ezagutzen Cap Ferrat?"
  
  
  "Jakina", esan zuen.
  
  
  — Ba al dakizu Villa Narcissa ?"
  
  
  "Bai".
  
  
  — Hartu ahal izango duzu me, ez?"
  
  
  "Nahi duzun bezala, jauna." Baina sentitzen dut, hau da, leku bitxi bat.
  
  
  'Benetan?'Esan dut, yanking ireki atzeko atea ego Renault eta lortzean. "Esadazu zergatik, baina orain, dezagun, azkar sortu."
  
  
  Autoa slid west boardwalk zehar eta swung lehen izkinan inguruan.
  
  
  "Inor ez da han bizi. Da hutsik ageri da hemen", esan zuen.
  
  
  — Izan dira, ez gutxi?"
  
  
  — Ez, ezin dut esan. Baina inork ez du han bizi izan zen urte, Monsieur. Ezagutzen dut bere ziur. Duela aste batzuk, agian, duela hilabete bat, izan zen gainditu mimmo nim gauez. Bat dago, harrizko horma artean villa eta errepidea, eta burdinazko atea atean. Bere, begiratu atea. Ez zen bakea. Sentitu ahal izango duzu denean inor ez da etxean. Villa hau izan zen, hala nola etxebizitza bat.
  
  
  — Ba al dakizu nor da dagokio?"
  
  
  — Ez, jauna, ez dakit. Jabetza hemen pasatzen batetik jabea bestera, eta batzuetan, presentzia arrotz bat, besterik gabe esan nahi du, bi ematen dira baimena bizi beren villa."
  
  
  Renault zen, picking abiadura orain. Ikusi nuen, Beau Rivage Hotel desagertu gurekin atzean, eta, ondoren aktibatuta dugu sartu bihurgune bat errepide hori sloped poliki-poliki behera portua bat errepidea moztu du arroka zeuden itsasoa.
  
  
  "Ez dira beti berri aurpegiak txalet," kontrolatzailea esan zuen.
  
  
  "Pasatzen Erdian Guinea Cormiche? "Esan nuen.
  
  
  "Bai jauna."
  
  
  Orain dugu eskalada ziren, eta udalak Polita izan zen, gure atzean. Jarraian, niri, nire eskubidea, itsasoa arautuko motionless manta azpian lainoa.
  
  
  — Nuke eskertzen da", esan nion," bada, ez duzu me hartu ateak Villa Narcissa eta let me get off kilometro bat lehenago."
  
  
  "Lortu da," kontrolatzailea esan zuen. Izan zen, ziurrenik, soldadu bat ona. Gantz eta smart, nahiz eta gero. Ulertzen zer emango da ume, bada, ulertzen du, eta gainerakoa ahaztu. Lehenik eta behin, zaindu zeure burua eta bizirauteko. Biziraupena zen beti onena iragarki soldadu bat egin dezake bere burua.
  
  
  Gidatzen zuen azkar eta arazorik gabe, gozatzen erronka gehien zirraragarria errepideak munduan. Aurretik errepidea hutsik ageri zen, eta piztu zuen gutxi horia farolak hautsi oihala lainoa. Nahiz eta gau lasaia izan zen, abiadura bat sortu atsegina brisa.
  
  
  "Hemen", esan zuen.
  
  
  Seinale bat irakurtzen, " St. Jean-Cap-Ferrat loomed eta keinuka mimmo. Nire eskubidea, planteaturiko nonbait argiak, Cap Ferrat arautuko bezala thumb bat itsastea itsasoan sartu. Renault-en motorra whined gidari gisa sartu slid baxua engranaje, prestatzen jaitsiera oso ona Corniche.
  
  
  — Hor egon gara laster,", esan zuen iradokizun bat, jolas -. — Zure lagunak dira zain duzu?"
  
  
  Ez zuen kontuan emu erantzutea. "Ez", esan nion, " beldur naiz ez.
  
  
  "Agian hori da, zer nahi duzun, too."
  
  
  Jarri zuen, batetik, bolantea eta sentitu eserlekuaren azpian beste. Noiz bota zuen ego atzera, bat izan zuen pneumatikoen burdina eskuan. Izan zen, barrez. — Agian hau erabili ahal izango duzu?"
  
  
  'Agian. Baina ez dut egin gabe. Eskerrik asko zure adeitasuna.
  
  
  "Ez du axola", esan zuen. "Villa hau da, leku bitxi bat. Saiatzen ari naiz, benetan zaila. Oso unfriendly. Hau ez da hasiera, non eroso sentitzen duzu, eta ongi etorri."
  
  
  "Inoiz ez dut izan, ez", esan nion. "Baina uste dut duzu.
  
  
  "Ez dut buelta off one santua", esan zuen. "Hau izango da laguntza zure night vision."
  
  
  Galdetzen nion. "Armada?
  
  
  "Atzerriko Legioa, ", esan zuen," itxi begiak, minutu gutxi batzuk. Esango dizut noiz lortuko dugu han.
  
  
  Pixka bat egin ondoren, autoa gelditu. "Ondo da", esan zuen.
  
  
  Ireki zuen bere begiak berriro. Izan zen zelaia beltza guztiak gure inguruan. Entregatu zuen gidariaren pila bat fakturak.
  
  
  "Lucky me", esan zuen.
  
  
  Bere atera, autoa inguruan.
  
  
  Gidariaren atxikia atera. - Kilometro ireki. Eskuinaldean. Harrizko horma bat. Hiru metroko altuera. Hautsitako beira gainean. Atea da zazpi metro luze. Adierazi top. Ez dago ezer merezi lapurretan barruan. Gutxienez hilabete bat duela. Baina, gutxienez, zorte ona.
  
  
  Izan zen oraindik irribarrez bezala, autoa lasai bizkar errepidean behera. Itxaron dut arte ezin nuen entzuten da jada, eta, ondoren, joan nintzen. Bitartean bere shell izan zen, oraindik ere, egiaztatu dut hori maquinilla palak ziren oraindik leku.
  
  
  Bit moss littered zaharra moan, balitz bezala, kimu ustel. Herdoila zuritu off burdinazko atea. Ilargiaren dirdira bidez, konifera, zuhaitzak hori igo itxi elkarrekin inguruan adabaki laino, eta jokatu unkempt, belar duten itsatsita inguruan sortu lurrean bezala bizar on bat carcass.
  
  
  Ezin nuen ikusi, askoz errepidetik. Soilik bide autoa besterik ez zen gainditu, kontuan hartuta ruts du berdindutako belarra. Zuhaitz altu zegoen bezala sentinels arteko bitxia gurekin begirada eta villa.
  
  
  Koa izan zen, kanpo, atea, berriz, bat, entzuten. Besterik gabe, isiltasuna. Ez txakurrak seinaleztapena nire presentzia. Ez seigarren zentzu markatzea patruilak, zentzua gorde du niri hainbeste aldiz.
  
  
  Off hartu zuen bere jaka eta dituena baino gehiago horma babesteko bere esku batetik zikin zati beira arautuko duten arroka gainean, zain bitxia mozketa heriotza. Salto egin zuen gora, aurkitu enpresa bat erosi, eta berak bota up bat mugimenduan, dio bere jaka berarekin batera.
  
  
  Agachados oinean horma, pausatu zuen eta entzun. Besterik gabe, isiltasuna. Job, baxua eta erabiliz, zuhaitz-estalkia, mugitu zuen aurrera, paralelo bidea. Berea izan zen mugitzen, poliki-poliki. Nire oinak trod on putzuz. Laino bat usaindu pinu-orratzak eta itsasoko ura swirled nire inguruan.
  
  
  Izan dut eskalada hill, ikusi nuen izpi bat argi zuhaitzen bidez, eta laino bidez. Segundo batzuk geroago, iritsi zen bat eremu irekia.
  
  
  Gelditu naiz ertzean zuhaitzak eta ikusi autoa pista nire eskuinera ezkerrera eta gero eskuinera atzera sarreran villa. Zuri Mercedes, ia ilunduta lainoa, koa izan zen, ilun eta isil driveway.
  
  
  Villa bera, cool gisa harria, flotatzen gauean, itsasoa, airea, loomed inguruan lainoa bezala, eszena bat terrible amesgaizto. Goi-up leihoan, inguratuta zintzilik pertsianak, pieza bat esne zuri oihala harrapatu ilargiaren eta behera begiratu eszena azpitik bat bezala unseeing begi. Goiko bi solairu villa ziren iluna. Sergei zen erretzea hiru windows lehen solairuan plan.
  
  
  Mantenduz barruan zuhaitz-lerro, etxea azkar biribilduko da. Itzuli, bigarren mailako beste aldean, eta aurrean geratu beltza eta isila. Hasi zen hurbilketa bidez zakarra belarra. Bakarrik mehe bat gortina estalita eskuineko leihoan. Goranzko bere haunches, zuen peered barruan.
  
  
  Izan zen sukaldean. Altu bat Txinatar gizon eseri bere atzera me at egurrezko taula, edateko lurrunetan katilu tea.
  
  
  I ducked eta behera joan zen beste leiho, bedeinkazioa hezetasuna izan zen, dagoeneko muffling nire shaggy belarriak. Poliki-poliki, nire burua altxatu nuen berriz, eta neure burua aurkitu begira gela bat bakarrik izan zuen ohean. Guido zen etzanda ohe honetan, bere burua eusten zaion hormaren kontra, iraultzeko bidez aldizkari bat. Zion ikusi nuen, hartu off bere jaka eta transferitzeko pistola bere gerriko bere sorbalda zorrotik.
  
  
  Hirugarren hiru argituta gelak kokatzen zen, distantzia handia lehen bi. Eta bere carapace jaitsi, mantenduz beheko maila windowsills, medikuaren ahotsa entzun bere.
  
  
  "Eztia", esan zuen. — Ez dut oso gogor saiatu pazientzia izan duzu. Eta aurkitu dut pazientzia, ez da saritu ulertzeko eta esker ona zure parte; bakarrik desleialtasuna eta traizioa. Eta orain, zoritxarrez, nire pazientzia agortu.
  
  
  Berea izan zen, gaur egun mailan leihoan. Izan zen zabalik, eta medikuaren ahotsa, kobratuko mehatxu, izan zen argi eta garbi ikusgai. Joan zen leiho. Beste atal hori mehe zuri oihala, partzialki bakarrik marrazten, zintzilik, gela bat bezala armiarma web hilobian. Begira leihoak bidez, zuen argi eta garbi ikusi Dr. Inuris eta neska. Medikuak hartu zuen off bere jaka eta jarri zapi atzera, baina gutxi bikoitza warts ziren oraindik glaring at tolesturak zetazko benda.
  
  
  Bere, ikusi zen neska, oraindik jantzita zehazki berdina denean ee ezagutu bere. Nah eskuak ziren clasped bere atzean atzera haur bat bezala ari scolded portaera txarra, bere burua apur bat makurtu, eta bere satinatuak ile zen oraindik lotuta itzuli bat zurbila berde zinta.
  
  
  "I izan zen, espero litzaidake duzu estimua batzuk erakusteko me," medikuak esan. "Espero zen I nahi duzun me etorri zure salvo altxor hori bakarrik, emakume bat eman ahal izango da, duzula hasiko litzateke itzultzeko niri debozioa dela berea du bota duzu, beraz, argi eta garbi, eta, beraz, etengabe. Agian ez duzu uste me, baina, izan zen benetan, nire gehien zintzoa espero. Baina, agian, bere oso itxaropentsu. Ez da lehen aldiz. Eta, beraz, jakin ere, zer ez da ematen, borondatez ahal izango da, indarrez hartu zuen." Neska begiratu zion argi eta garbi. Hitz egin zuen, poliki-poliki, eta nahita. "Zu terrible", esan zuen.
  
  
  Inuris ' aurpegia bihurritu haserrea. Zuen eskua altxatu eta jaitsi da berriro. — Hau ez da bigarren aldiz gauean duzula eragin dit egiteko nahikoa me erakutsi nahi krudelkeria zure izugarri eder aurpegia." Baina ez dut hori egin, behar dut? Bere, begira, beraz, jasanezina. Bai, ulertzen dut nire ezaugarriak ez dira konpondu duzu. Beste batzuk dagoeneko azaldu zidan.
  
  
  "Ez ez get me wrong, Medikuak," neska esan zuen. — Nik ez dut aipatu zure itxura. Dut gutxienez eskubidea ez da egin behar.
  
  
  'Oh Lee?'esan zuen medikuak.
  
  
  "Ez, ez — esan zuen.
  
  
  "Beno, nire gozoa?"
  
  
  "Gustatzen zait duzu delako ari zaren, beraz horribly txarra", esan zuen.
  
  
  Medikuak barre egin, goi-campal algara ihes inguruan ego lizuna eztarria.
  
  
  "Nola gutxi egin duzu buruz jakin txarra buruz hitz nen, beraz, erraz. Baina laster ikasiko duzu buruz gehiago da, eta nik neuk izango da zure gida, zure irakasle, zure bikotearekin."
  
  
  "Inoiz ez", esan zuen.
  
  
  "Oh, bai, maitea," Dr. Inuris esan zuen. "Eta oso laster. Hemen, zure gelan, zure ohean.
  
  
  Neska begiratu azkar atean.
  
  
  Medikuak bere burua astindu. "Ez", esan zuen. "Ez da lagunduko duzu.
  
  
  Neska grimaced.
  
  
  Une hartan, dut jokatu nahi, sartu presarik gela ikusi Dr. Inuris eta entzun bere biguna, soulful ahotsa. Baina ez dut behartu neure burua lasaitzeko behera. Orain arte, ferret egin zuen, baina ezer ez chatter. Neska bizirik izango da hau. Eta nik itxaron, gehiago izango dute dut eta aukera gehiago honi buruz gehiago ikasteko perverted gizon eta ego misteriotsu gatibu nor jorratzen bere fantasiazko aurpegia eta bikainak gorputza piztu ego mehatxu.
  
  
  Grina bat basakeria eta aurrea bared ego hortzak. "Beno, nire dolarraren pila", esan zuen. — Ematen dizut azken aukera. Eman dut duzun guztia izan dut. Izango duzu eman dit zer egin dezakezu trukean, edo behar da hartu duzu?
  
  
  "Izan dezakezu me, Medikuak," esan zuen irmoki, " baina ezagutzen duzu, eta jakin dut, hori izango duzu, inoiz ez edukitzeko me."
  
  
  Medikuaren aurpegi paled eta bere cefalópodo estutzen haserrea. Ildo pultsatuko bere tenpluan dragoi bat bezala, kuzkurtuta pean bere ego zurbila haragia. Zuen baino gehiago ibili neska orain, eseri lasai eta lasai, berari begira mimically balitz bezala, ego jada ez da existitzen. Ego handi eskutik iritsi arte, eta tore zinta inguruan bere ilea, eta horrek jaitsi hey, bere sorbalda gainean batean urrezko ur-jauzia.
  
  
  Haserrea flared sortu nazkagarri zati ego aurpegiak, zabalduz horiek segundo batzuk hartu du emu hartu, berdea, zinta eta bota solairuan. Pausatu zuen une batez, horri aurre egiteko prestatu eta hotz-blooded eraso nah. Neska jarraitu mimm zion, balitz bezala, bere ego asmoak ez ziren jada bere ukitu nahi buzzing bat hegan.
  
  
  Medikuak ospatu out bere eskua berriro. Ego luze, lerdena behatzak itxita inguruan delikatua neckline bere soineko, eta bere knuckles nahita pausatu minaren bikoiztea bere bular artean.
  
  
  Bat egin zuen azkar mozioa bere eskumuturra, eta bota zapi off bere gorputza. Eseri zen motionless bezala bota zuen oihal batetik bere sorbalda eta utzi solairuan erori bat rustle.
  
  
  Ez zuen mugitu babesteko bere biluzi bularrean greedy arousal raging bere ego begiak. Bere besoak zintzilik, bere alboetan. Zuen jantzita, bakarrik zuri kulero eta ballet-ponpak.
  
  
  Medikuaren arnasa hissed atera zion. "Ah, beraz,,", esan zuen.
  
  
  Gisa behartu zuen bere burua ikusi ahots me barruan duten garrasika niretzat hautsi nire ego suge lepoa, bere eskuak slid bere izterrak, eta bere kulero hasi zen behera irristatu bere tanned izterrak.
  
  
  Hubert zen eskuineko buruz Nicole Egiten zen bada Nicole Behartuz. Bera izan zen, modu naturalean rubia.
  
  
  Ohe zen nire eskubidea, txoko arteko horma eta leihoa. Neska, oraindik motionless, izan zen nire utzi, Dr. Inuris artean bere eta ohe.
  
  
  Lortzean bere belaunak, arnasestuka apur ilusio eta neke, bota zuen, gora bere kulero bere orkatilak.
  
  
  Dr. Inuris lortu bere oinak, heldu ee besoan, eta hasi arrastatuz bere ohe itzuli.
  
  
  Utzi zuen bere pauso bat, gero beste bat, besterik ez ziurtatu. Ez zen mole barruan bere ezkerreko izterrean. Ez guztietan. Ondoren, zuen jauzi egin baino gehiago leiho eta ducked gelan sartu.
  
  
  Medikuak inguruan aktibatuta me ikusteko. Neska slid bere itzuli sorta hondatu arropa.
  
  
  Zapia jaitsi medikuaren lepoan, erakusteko ego nauseating lepokoa inguruan warts. Aurretik izan zuen arteko aldea zubi digu, itxi zuen bere harridura.
  
  
  "Guido! zuen oihu. "Guido!
  
  
  
  Kapitulua 7
  
  
  
  
  Kanpo txoko bere begi, ikusi zuen neska altxatu bere tattered soineko eta sakatu scrap oihal bere aurka voluptuous gorputza. Dr. Inuris zen harrapatuta bezala, armiarma, alferrik galtzen bere denbora zain etorrera hilgarria Guido.
  
  
  Ez zuen saiatu exekutatu atea. Da keinuka nire kontuan bidez, hori izan zen, ziurrenik, beldur sartu exekutatu bere apur torturatzaile ilun batean korridorean eta gero isuna ordaindu egiteko Guido da flawed adimen eta petulance forma bat .22-caliber pistola bala hori scumbag. Aldi berean,, izan dut irudi mental bat nano caveman jauzi ohe, dio bere Trejo pistola azpian bere besoa, eta martxan aldera neska gela.
  
  
  Bat bezala estutu boxeolari, Dr. Inuris mugitu ezkerretik eskuinera batera, horma, gela, ego, palmondoak out, balitz bezala, keinu bat adiskidetzea.
  
  
  Ez dut denbora asko izan. Medikua zen bezala, askoz fisiko bat mehatxu gisa cotton candy, baina ez zen puntu ez lortzean arteko zion, eta Guido. Web borroka ezin izan zuela sartu zen bat non odds ziren bere alde.
  
  
  Utzi zuen emu hurbiltzen olatu bat bere sorbalda eta ezkerreko besoa. Atao zuen me, grabbing nire eskuineko besoa. Bera izan zen, kaleratu zulatu bat, eta duin bat ego zulatu jaw. Zuen danbateko horma batean, eta, ondoren, slid behera, konorterik gabe, odol-behera streaming ego morea ezpainak.
  
  
  Bere stahl ez presarik gozatzeko ikusmena, baizik eta aktibatuta eta rushed egun aldera. Berandu. Da swung ireki.
  
  
  Guido zen zutik dago. Trejo zen zuzendutako nire bizitza. "Stand oraindik,", esan zuen.
  
  
  Bere esku planteatu ziren. Berak esan zien garai hartan, Nikolas Anderson, babesle damsels apuros, ez zuen arrazoi zehatzik aurre Guido. Ez da guztiz beharrezkoa.
  
  
  Pistola mantendu motionless. Medikua zen oraindik bakarti orain. Guido irribarre egin. — Beraz, hartu duzu hori bastardo behera, ez duzu?" Beno, hori da, guztiak, uste dut. Baina oraindik ez dut onestea, mate. Horrek esan nahi du txarra niretzat. Eta ez dut nahi. Izan behar duzu, exekutatu urruntzen denean esan nion. Orain ahal izango duzu damutuko.
  
  
  Guido da, begiak zorrotz hartu neska eta zabaldu. "Jantzi,", esan zuen. "Eta lortu Tysoeng ." Esan em medikuaren laguntza behar. Eta ez saiatu izan bihurria.
  
  
  Neska bere aktibatuta atzera gurekin, hartu maleta bat ohe azpian, hautatu batzuk arropa elementuak, eta hasi zen soineko.
  
  
  "Duzu," Guido esan zuen, " hautatzeko zati bat horma eta jarri zure eskuak da.
  
  
  Egin nuen, esan zidaten bezala. Guido egin onargarria bilatu me. Zuen seguruenik litzaidake izan ipurdia, hala nola, txisteak, askotan, nahikoa ikasi bere merkataritza. Ego-en bilaketa baliteke ekarri dute Ume bat, pistola, labana bat, eta gas bonba, baina ez zen nahikoa ona lortzeko hiru mozteko makinak. Guido ez zen oso irudimentsua. "Ondo da", esan zuen, " oraindik garbi. Inguruan piztu, jarri zure esku zure burua atzean, eta eduki ih arte ez dut esango jarri ih behera."
  
  
  Shaggy soinuak entzun ziren kanpoko atea. Neska itzuli Txinatar batekin gizon bat egitea izan eskuoihal eta zer begiratu bezala, ontzi txiki bat ur. Lehen aldiz izan zen, Ruki-en ego ikusi zuen bere. Iltzeak bere indizea behatzak eta behatzak apur itsatsita bezala lau hazbeteko daga.
  
  
  "Medikuak esan, Tysoeng," Guido esan zuen.
  
  
  Txinako nodded.
  
  
  "Duzu," Guido esan zuen neska, " stand hurrengo white knight zurea, eta ez txisteak. Zuen nahikoa izan duzu. Bada sortu zen niretzat, ez nuen tiro egin duzu, bai, hementxe lekuen gainean. Ondoren, izango nuke gehiago eroso.
  
  
  Txinako gizona belaunikatu ondoan Dr. Inuris, ezabatu Ego-ren aurpegia eskuoihal batekin. Medikuak groaned, eta ego-ren burua zintzilik behera bere itsusiak lepoan. Ego begiak blinked. Txinako gizon jarraitu garbitu ego arte medikuak bultzatu ego alde batera utzita, kontuz ibili ez ukitu ego luze azazkalak. "Laguntza me up, Chang,", esan zuen.
  
  
  Txinako gizon heldu Ego azpian armpits, eta geldiketa bikaina sortu zion. Jarraitu zuen lean bere bizkarra hormaren kontra eta moan. "Ekarri me batzuk brandy, Chang,", esan zuen.
  
  
  Txinako gizon atera bidez gelak eta itzuli une bat geroago edalontzi bat koñak. Medikuak dipped bere txerri aurre beira sartu eta inhaled ke, edateko aurretik. Bere esku free, sentitu zuen bere zauritu jaw. Ondoren, zuen aktibatuta me bat nekatuta irribarre. "Ez da benetako kaltea, Jauna Anderson,", esan zuen. 'Niretzat behintzat. Duzun bezala... beno, izan liteke beste gauza bat guztiz.
  
  
  "Entzun", esan nion.
  
  
  Baina Guido eten zidan: "Itxi", esan zuen.
  
  
  Dr. Inuris haizatuko zion off bezalako entrenatzaile bat aurre yapping gazte txakurra. "Nahikoa da, Guido, ", esan zuen.
  
  
  Guido eman zion begirada bat, hori ez zen zakar. Antza denez, ih harremanak ez ziren eraiki eranskina. Guido izan litzateke besterik ez baita zoriontsu puntu txiki bere Dr. Inuris pistola automatiko at neska eta ni, besterik gabe, ikusi gurekin tolesteko ego balak.
  
  
  — Ondo, Jauna Anderson, uste dut denbora da zuretzat eta Niretzat pixka bat etorri azken ulertzeko. Pentsatu nuen, egin nuen, argi eta garbi, nahi duzu atzera Negresco duten neska erakarri zure arreta izan zen benetan, oso gaixo. Eta zure presentzia hemen bakarrik areagotu eta zaildu bere gaixotasuna. Duzu prest daude onartzeko, baizik eta dramatikoa modu horretan, behar duzu, beraz, painfully frogatu zure leialtasuna, antza denez geroztik, kalteak ez du egin. Baina hori ulertu behar naiz gizon bat, zientzia eta ez du onartzen dute, edozein interferentzia orduan oso larriak arazo bat tratatzeko gaixoa."
  
  
  "Edozeinek gela honetan dago gaixo, Medikuak," esan dut, " duzun da.
  
  
  Sentitu zuen berriro boterea ego ahaleginak eduki haserrea dela mehatxatu erauzi off ego maskara bat benevolent medikuak vent bihurritu haserrea erre zion barruan.
  
  
  Ikara A ran bidez bere gorputza. Hartu zuen beste zurrutada brandy. Ego begiak stared anbar likidoa zuen bezala swirled brandy bere eskuetan. Hasi zuen ulertzen zer entzun nuen eta ikusi, baino gehiago susmatzen zuen. "Jauna Anderson,", esan zuen bat bere condescending irribarre. "Badira zenbait kasutan arteko medikua eta gaixoaren dela dirudi, nola egin behar dut jarri da, arraro bat untrained behatzaile. Eszena bat dela, nahiz eta agian badirudi hunkigarriak matematika norbait duzun bezala izango litzateke berehala ulergarria nire lankide bat.
  
  
  "Gelditu da, Medikuak," esan nuen. "Ez dut onartu hori, eta uste duzu bada, beraz, ondoren ari zaren are crazier baino ez zuen susmatzen, eta, susmatzen dut, duzu izan ziren erabat iruzurra eta disgracing zure lanbidea."
  
  
  Medikuak poked bere bozal sartu globular katilu bere koñak edalontzi eta arnasa sakon hartu aurretik glaring me at.
  
  
  "Zer pena bat," esan zuen irribarre triste bat. "Oso txarra. Zuretzat. Zu ergela, Jauna Anderson. Nahi baduzu, bakarrik niri entzuteko, ezin duzu orain gozatu perspectiva murgilduz zeure burua oso aberatsa edertasuna Cote d ' Azur. Baina, horren ordez, zure stubbornness behartu duzu oztopatzeko nire planak. Eta hori, jauna, da oso penagarria.
  
  
  "Zoritxarrez duzu", esan nion. "Baina ez zuen hemen neska bat, uste dut."
  
  
  "Heroes amuse me, Jauna Anderson,", esan zuen, enbata bere brandy. "Agian, zure esperientzia da errotua Western, beste asko bezala zure herrikideek, baina nirea oinarritzen da gertaera. Eta, beraz, berea, ikusiko duzu espero dut sinesten me denean esango dut, oinarritutako nire esperientzia handia, bat-bateko heriotza ezagutu gehiago heroiak baino koldarrak. Eta bere ziur hau besterik ez da, nahi ez diren horiek bezala da ih txikiagoa da, baina wiser brethren. Baina nahikoa philosophizing. Nahikoa da esatea, ez duzu egin digu, gure neska, mesede bat. Eta niri, zu baino gehiago ez txikiak eragozpenak.
  
  
  "Hori aztarnak ikusten dira, Medikuak," esan nuen.
  
  
  "Hain zuzen ere", esan zuen. "Eta da datozen orain."
  
  
  Dr. Inuris jarri behera bere beira. "Tiong, pack guztiak sortu zure ekipajea eta dena jarri autoa. Ari gara utzita, ahalik eta lasterren.
  
  
  Atzera jiratu zuen me. "Orain, Jauna Anderson, egin duzun me deseroso. Bere behar amore ematen dut etxe hau gaur egun. Laster Guido, Chang, bere, eta emakume gazte horien ongizate duzu, dira, beraz, kezkatuta izango utziz. Izango dugu berrien bila ostatua neurri gisa aurka edozein istiluen daiteke eragindako pertsonak dira buruz bitxia zure kokapena. Eta enpresa "- ego mehe ezpainak parted bat smug irribarre, eta bere begiak darted neska - " arte jarraituko du bere saihestezina bi muturretan.
  
  
  Guido haizatuko pistola me at. — Eta zer gertatuko da hura?"
  
  
  "Ah, Guido. "Maitea Guido,", esan zuen Dr. Inuris. 'Pazientzia izan. Idatzi egingo dugu errezeta Jauna Anderson une egokian. Bitartean, proposatzen dut hartu duzu ego bat sotoan gela eta gorbata hura sortu estu. Galdetu Chang etorri zurekin. Eta, ondoren,, denean, Chan ditu josia eta zuk bi kargatu saskia, ikusiko dugu zer egin dezakegu buruz Jauna Anderson-en ego-bultzatutako bereizketa gazte honek.
  
  
  "Joan," Guido esan, seinalatuz atea.
  
  
  Chang sartu gurekin kanpoko korridorean. Ziren nahiko ona talde dell bera. Chang bizkar behera korridorean nire aurrean, mantenduz ondo away from me. Guido geratu da orain arte nahikoa me atzean, hori ezin dut mugitu azkar aldera arma.
  
  
  Amaieran, eskaileretan, txiki bat zegoen eskailera hegaldi liderra behera. Behealdean, eskailera, sartu ginen, gela txiki bat, huts bat izan ezik, egurrezko aulki bizkar-eta zuri-margotu aulki zein egunkari bat zen, txukun tolestuta argia iluntzeko biluzi pear zuhaitz sartu izorratu sabaia. Mahai azpian, txukun bildu balitz bezala, ih izan dira han jarri bere helbururako, ziren luzerak soka.
  
  
  "Eseri," Guido esan zuen.
  
  
  Zuen eraginkor bat langile. Bakarrik hartu Em minutu bat lotzeko nire besoak aulkia atzera, eta nire hankak hankak.
  
  
  "Joan ahal izango duzu, gaur egun, Chang,", esan zuen.
  
  
  The Chinaman apaldu bere burua perfunctory brankan, ondoren, joan zen eskaileretan gora isiltasuna.
  
  
  "I bidali zion kanpoan," Guido esan zuen, " izan dut delako zerbait esan duzu.
  
  
  'Oi?'
  
  
  "Medikuak pentsatzen ari zaren mota batzuk prankster, laguna. Egin duzu ego barre. Zuen poked bozal pistola pean nire kokotsa eta tilted bere burua atzera. — Baina ez dut uste duzu ari dela dibertigarria da." Nik eragin zidan, arazoak asko gaur gauean, eta ez zait gustatzen batere. Beraz, zer egin behar dut esango da, zer du medikuak aurreikusitako duzu-agian zuen utzi egingo duzu bizi — hil egingo zara. Ziurtatu dut behera etorri hemen utziko dugu aurretik." Ondoren, I hil egingo duzu." Medikuak izan daiteke nirekin haserre, berriz, bat, baina oraindik ez da oso pozik me. Eta ordu bat edo, beraz, egingo zuen erabaki hori ez da benetan axola. Beraz, zu hilda, eta oso pozik nago.
  
  
  Zuen horiek dagokio, eta ez du minik egin tximinoa hau uste zuen aurre weakling. "Daukat diru asko, Guido", esan nion. — Bada, let me go, eman dut bere, guztiak behar duzu."
  
  
  "Oh, man,", esan zuen. "Maite dut, ari eskatu."
  
  
  "Ezin duzu aberatsa izan, Guido", esan nion. 'Let me joan. Mesedez.'
  
  
  — Besterik ez dut nahi esango dizu gauza bat, ", esan zuen, premiazko pistola apur bat gogorragoa. Apaldu zuen bere ahots baten xuxurla. — Zu hil, lagun. Atera zuen bere pistola eta ibili azkar atea. Ikusi zuen atea atzean itxi zion, eta entzun egin klik blokeoa. Hasi zen wiggle bere behatzak norabidean gerriko. Segundo batzuen ondoren, bota zuen pala inguruan ezkutatzen leku izan zen eta dagoeneko lanean sokak. Guido izan liteke flirting Nikolas Anderson, baina Nikolas Carter zen beste kontu bat, oso-osorik. Errugabeen turismo tour du amaiera bat etorri. Niri hartu ez baino gehiago hogeita hamar segundo ikusi eta soka bidez.
  
  
  Bildu zuen egunkari aulki batetik. Hau-Mateen zen gantz nahikoa tira trikimailu. Egunkari ireki zuen eta utzi tolestuta behin bakarrik. Ondoren, bota zuen, gora eta, ondoren, diagonalean bat sartu estu zilindro eta tolestuta da erdia. Amaitu produktu bat izan zurrunbilo kudeatzeko eta hard rock-burua. Bat izan zen, merkea arma, baina hilgarria.
  
  
  Bildu zuen ebaki sokak, lotuta bere hankak baziren aulkia, eta slid bere eskuak sartu atzeko, eskuetan egunkari bere atzetik.
  
  
  I ez dute luze itxaron behar. Ego shaggy clattered eskaileretan behera, eta blokeoa bertan klik egin. Guido aurpegia zen, gorri distiratsua. Atao zuen atea.
  
  
  "Zikin bastards", esan zuen. — Nahi zuen Chang hiltzeko duzu. Zigortzeko me. Beno, ahal izango dute, guztiak lortu kaka niretzat. Denbora bukatuko dut, izango duzu hildako.
  
  
  "Ez egin hau, Guido", esan nion.
  
  
  "Amaitzeko zure otoitzak, buddy", esan zuen, datozen niri bere pistola batekin marraztuko.
  
  
  Nire ahoa ireki nuen apur bat, beraz, zuen litzaidake uste izan dut esan beste zerbait. Orduan izan zen bota bidu po bere burua, eta berak hit ego eskua pistola. Arma arced baino gehiago Ego-en sorbalda eta apurtu lurrean sartu zion atzean.
  
  
  Guido begiak zabaldu. Zuen crouched behera markagailuarekin, sentimendua hartu zuen bere besoa eta nahasteko bere oinak. Ego arnasa oinarritu inguruan bere heaving birikak bezala, bere adrenalina sistema egokitu areagotu mina. Ego distiratsua begiak inoiz ez utzi me joan.
  
  
  Dut jarraitu zion zuen bezala slid atzera. Gelditu zen igurtziz bere besoa zauritu. Iritsi zen atzera, groping pistola.
  
  
  Bat-batean, erori zen bere belaunak eta bere eskuineko eskua filmatu bere arma. Itxaron nuen arte bere besoa guztiz luzatu, gero flicked egunkari at ego ukondoa. Hezur hautsi, eta animalia bat howl ihes Ego ezpainak.
  
  
  Nonbait, batez ere, entzun nuen bere ahotsa mediku bat bezala... "Guido?", esan zuen. "Guido! Non zaude?'
  
  
  Guido zen estutu ilun honetan sotoan gela, bere aurpegia contorted mina duten bezala, bere uninjured esku darted bere arma. Ego behatzak itxita inguruan hilt bezala utzi zuen bere arma hit Ego sudurra azpian, eta sudur-zuloak. Ego sudurra zen birrindua, eta zati hezur sartu ego-en hilketa-obsesionatuta garunean.
  
  
  Goi-campal indartsua nabigatzen ari negar ihes egin zuen, ego bloodied aurpegia. Ondoren, jaitsi zuen bizkarrean, twitched, eta izoztu. Lortu zuen behera bere belaunak, aldatu bidah bere ezker eskuan, eta heldu pistola batekin bere eskubidea.
  
  
  Gora begira, ikusi zuen espektrala bat irudikatu beltzez jantzita goialdean eskaileretan. Ego-en esku izan ziren luzatuta, eta likido ilun bat zen, poliki-poliki, tantaka lau daga-iltzeak bezala. Gelditu zen goialdean eskaileretan, eta ez dut entzun Zhang hitz egiten du lehen aldiz, eta bi hitz esan zuen bat egin, odol clot exekutatu hotz nire zainak.
  
  
  "Mactan en Latrodectus,", esan zuen bat monotone.
  
  
  Esker txarreko plazer ardatzak nola bizirauteko ikasteko Bere, ez zekien zer borborka ego iltzeak: kontzentratua kexak black widow.
  
  
  
  8. kapitulua
  
  
  
  
  Eta horrela izan zen. Ez zen marjina error. Bai kentzeko I Chang, azkar eta zehaztasunez, edo lortzen zuen me eta malkoak nire haragia ez ezik, batzuk gaiztoak gehien pozoi kaleratu edozein izaki Lurrean. Erresumina da, hamabost aldiz indartsuagoa baino rattlesnake bat. Baina heriotza, bada, hori izan zen kontsolatu, litzateke ziurrenik etorri laster delako gauza horren baliokidea venom milaka armiarmak tantaka behin erraldoi fingernail honen Chinaman.
  
  
  Hurbildu zen ni balira bezala zuen abenduan, urratsez urrats, bezalako norbait batean oinez hileta-prozesioa. Atzean, goialdean, eskailera, behera begira bat mocking irribarre, Dr. Inuri bat egin casual keinu agur, balitz bezala, agur esaten bi ping-pong jokalari, eta sartu desagertu ikuspegi osoa.
  
  
  Zuen erretiratu gehiago gelan sartu eta jarri zuri-margotu aulki artean, berak eta hurbiltzen Chang. Ego-ren aurpegia zen expressionless, bere arnasketa indefatigable, bere ilun, begiak finko.
  
  
  Jarri zuen bere oinak elkarrekin. Hau ez da denbora txarra errodatzen emaitzak. Eskubidea izan zen buruz Guido da pistola. Bat izan zen .22-caliber Trejo, Eredua 1. Hautatzailea knob ezarri zen, su-tasa: noiz eragilea izan zen bota, zortzi erronda lehertu zen, eta izan zen bultzatutako hit Chang-en bony bularrean. Bada bat izan zen, ume, erakunde burua, ez zen aukera batzuk bala galdu egingo dela eta ego recoil."
  
  
  Chang pausatu behealdean eskailera ondoan, gela, itzal baten ego-sunken aurpegia. Eta, ondoren, beltza-mahuka eskuak, horiek izugarri eskuak, swaying hypnotically atzera eta aurrera bezalako hotz bat atarikoa bat ballet heriotza, slid zehar atarian.
  
  
  Bere pistola planteatu zen bi eskuak. Poliki-poliki, hilobi-en makurrak besoak writhed bezalako erraldoi aingirak erritual batean performance, eta noizean bat tanta lodi pozoia bota behera egitetik lurrean.
  
  
  Sentitu nuen pistola wobble nire eskua, baina eutsi gogoa ireki sua. Nahi izan zuen, Chang mugitu gehiago gelan sartu, argi aldera.
  
  
  Apaldu zuen arma arretaz arintzeko bere muskuluak eta ligaments batetik tentsio zain. Besterik gabe,, ondoren,, Zhang salto aulki gainean.
  
  
  Denbora ez bi eskuak. Ez denbora gehiago ibili asmoarekin. Bat korritu bere hip, planteatu zuen pistola eta bota eragin.
  
  
  Leherketa bat izan zen... isiltasun osoa.
  
  
  Guido da adorable heriotza makina da trabatuta.
  
  
  Chan zen zutik beste aldean aulki, poking bere behatzak sartu nire begiak. Ducking, hit dut bere paper bat, baina bakarrik ezagutu aire noiz hartu zuen bere esku kanpoan. Azkar zuen biribila eta aulkia, alboetara mugituz, baina mugitu zuen, bere egin zuen, bera, bera mantentzea arteko distantzia digu.
  
  
  Barruan microseconds elkar, beltza, koipetsua iltzeak keinuka aurrera bezalako lau geziak, bilatzen nire begiak. Bere aurpegia pistola bat minutu, abentura bat, atzera eta aurrera, sakatuz bakarrik airean.
  
  
  Gramo bakoitzeko kontzentrazioa nire garuna eta begiak iragazi neurtzeko norabidea eta abiadura bakoitzaren Chang-en potentzialki hilgarria erasoak.
  
  
  Eta hipnotikoa ereduak zuen wove niretzat ziren, besterik gabe, zati bat gehiago korapilatsu baten eskema zaharrak eraso plan hori litzateke, azkenean heriotza. Aire-piercing azazkalak keinuka eta licked eta licked, besoak zabaldu urrunago gain, begiak straining, gero eta gehiago mantentzeko ilun, apal mugimendua. Orduan ez zen une bat nonchalance, zorrotz mina iltze bat ari bultzatuta sartu haragia, eta, ondoren, agonia eta heriotza.
  
  
  Ezean Chang-en hil zen lehenago.
  
  
  Bere club izan zen zuzendutako ume, kokotsa, eta noiz zuen jerked bere burua atzera, bere ezkerreko eskua sartu danbateko emu en burua bere indarra. Zuen arnasestuka eta mailakatu atzera, baina azkar berreskuratu, bere oreka eta eraso berriro.
  
  
  Baino gehiago ibili naiz, zion, eta, tira, aulki baten aurrean. Chan koa izan da bere lekua.
  
  
  Ego ezkerreko eskua bat-batean gora filmatu nire begiak. Bota zuen bere burua atzera, baina konturatu berandu zela feint. Ego eskuineko besoa izan zen, adierazi du behera, bi pozoia spears zuzendutako sare zainak nire eskumuturra izan zen, dagoeneko bultzaka aulki aurrera.
  
  
  Bere aulki zen yanked atzera azken momentuan, eta Chang borrokatu gora egiteko bere mugitu. Zuen berandu zen. Ego pinky hatz gainetik hegan helburu, eta punta luzea fingernail bere hatz apurtu sartu mahai.
  
  
  Bere eskuineko eskua, hit zuen bere ego buru bat. Atxikia zuen in saihesteko bere gisa bere aulkia jiratu beste modu. Izan zen saritu hauskorra crackle. Bat hissing arnasa, haserrea nahasten harridura, ihes egin Chang ezpainak. Lau hazbeteko fingernail koa dardara, bere punta lurperatu sakona egurra.
  
  
  Bota zuen bere katedra sortu zion berriro. Tiong ez zuen entzun nahi edozein buruz gehiago da. Aulki interfered batera Emu en ego asmoak. Ego ezkerreko eskua ez nahi nire aurpegia eta begiak, eta eskuineko eskua harrapatu aulki eta saiatu tira ego out nire indartsu trikimailu.
  
  
  Gure artean, bat zikindu, hautsi nail quivered zuri-margotutako zura; palak ez ziren gehiago baino milimetro bat eta erdi biguna spruce, bat bezala miniaturazko gezi, guztiak estalita pozoi hilgarria, batetik zorrotz amaiera pitzatu beste aldean .
  
  
  Dodging bat, inguruan Chang-en handiko jaurtiketak bere ezkerreko eskua, bere hit bat on ego bere eskuineko eskua, zein izan zen dagoeneko helduta aulkia. Chang kanpoan ibili batekin glint ilusio bere begiak.
  
  
  Bere, ez zekien zer zen zain: bat une recklessness. When I atxikia baino gehiago taula greba, nire bizkarrean eta lepoan jasan zituzten nire ego nire ezker eskuan.
  
  
  Bada zuen ospatu beheko aulki, zuen negoziatzen bat baino gehiago ez genukeela eskumuturra garbi bat eta azken ezkerreko eskua nire lepoan. Izan zen esaldi bat ez nintzen joan errepikatu, nahiz eta Chan espero dut litzateke.
  
  
  Aulki bat, poliki-poliki galtzen bere aldera zion, brandishing club threateningly. Une zuhaitz zen eskura, berriro ere, Chang atera iritsi eta bere eskuineko eskua eta itoan heldu aulkia.
  
  
  Dugu berriro ere hartu zuen gure sokatira-de-gerra posizioak inguruan aulki, zabalduz Ego bidean besoa nire xede, berriz, berea errebotea atzera eta aurrera, dodging bere nekaezinean erasoak.
  
  
  Bat-batean, erori zen bere belaunak eta salto out aulki azpian.
  
  
  Ondoren, bigarren luzea iltze on Chang-en eskuineko eskua hautsi off eta jaitsi isilean solairuan.
  
  
  Aurretik ezin izan zuen berreskuratu bandera exekuzioa sakea, sortu koa izan zuen berriro. Eta, lehen aldiz, bere ahots ikusi beldurra bere ego begiak. Arma Ego eskuineko eskua izan zen, gaur egun erabat contundente.
  
  
  Harrapatu zuen aulkia berriro. Hura izan zen mugimendu bat Chang bakarrik ezin alde batetara utzi kostua mortal arriskuan. Irtenez bere ezkerreko eskua, harrapatu zuen, beheko zuhaitz berriro. Eta botoa dugu koa ez bezala, bi duelists gainean zapi bat-tamainako azalera, gutxi batzuk besterik ez mugitzen eta heriotza oso hurbil dago.
  
  
  Zuen eutsi tentazioari hurbiltzeko Chang horiek azpian hilgarria daga, bere bizitza arriskuan apurtu bere aurpegia bakar batekin kolpe club. Odds ziren lortzean gero eta gehiago nire alde bigarren. Izan zen erdira murriztu arabera arsenal aurrean. Ezin izan zuen ordaindu itxaron bere. Baina Chang hautsi behera. Bota zuen berak zehar aulki, bere burua bultzada aurrera bezalako giza bat lantza.
  
  
  Bidu bota, salto egin alde, eta heldu Ego eskumuturra bi eskuekin. Ego atzaparretatik nahi nire haragia bezalako pare bat ilun, distiratsu fangs. Ego-ren muskulu gorputza zen sprawled aurpegia behera mahai gainean.
  
  
  Hartu zuen, alde batetik, off ego eskumuturraren eta sakatzen ego lepoan mahai bere ukondoa, bestea, berriz, bota ego besoa atzera. Zuen borrokatu nire pisua eta nire grip, nerbioak eta muskuluak atxikitzea eta hezur atxikitzea. Ego ahoa ireki batean garrasi isila. Bere presio eased, bere eskua jaitsi helplessly ertzean aulkia. Tiong arautuko arnasestuka. Ego begiak adierazi excruciating mina eta gorrotoa izugarria.
  
  
  Hartu dut urrats bat atzera eta begiratu zion.
  
  
  Dugu, bai, ikusi da aldi berean: hondatutako fingernail zen oraindik itsatsita egurra zuen, eta bazekien Chan zehaztu zen, hartu da, mina izan arren, eta ezertarako besoa, erabili ego bere azken erasoa. Noiz jaiki zen bere uninjured eskuineko besoa, zuen inguruan ibili da, bere ego eta lehorreratu karatea kick on emu en lepoan alde bere besoa, eragiten ego aurpegia crack zuhaitz baten kontra.
  
  
  Terrible bat garrasi piztu inguruan ego barruak, eta noiz zuen stahl hilaren inguruan, dragoi bat bezala, atzera eta aurrera swaying gainean zuri aldare aulki.
  
  
  Ez zen iltze bat zati inguruan bere eskuineko begia. Oraindik ez zen garrasika denean, bere gorputza succumbed pozoia, irristakorra off aulki eta lurreratzea lurrean kolpe bat.
  
  
  Ez nuen denbora alferrik galdu gure egos-gure begirune hildako, us-on etengabeko begiradak Guido eta Chang-en gorpuak honetan grim arena. Izan dut zerbait egin Dr. Inuris, eta azkar joan nintzen eskaileretan gora.
  
  
  Etxea kanpo, entzun zuen orroa Mercedes ' motorra. Atera zuen ushered zen atari bezala, autoa babesaz kanpo driveway eta desagertu inguruan txoko etxean. Neska bat ikusi nuen aurrean eserlekua, borrokan bat disgusting ero.
  
  
  Noiz heldu zen villa txoko, autoa izan zen goialdean malda behera liderra atea. Izan zuen atean me aurretik, baina Dr. Inuris du gelditzeko ireki kasuan. Gero dut harrapatzeko bere ego eta apurtu emu en skull cashews. Dr. Inuris sentitu behar modu berean.
  
  
  Atea eskubidea swung ireki, eta neskaren gorputza, swirled ego besoa, hegan pitching.
  
  
  Ran zuen bere autoa sped aldera atea. Ez zen squeal larderia jarraian bezala Inuris ekarri bere bat-batean gelditu, eta sortu zen, inguratzen autoa. Headlights, izan zen, etsipenez saiatzen atea ireki.
  
  
  I ez dute denbora hori, oraintxe bertan.
  
  
  Zuen ahuspezturik bere ondoan, eta hartu zuen bere burua bere eskuetan. Gora begira sartu Hey aurpegia, entzun zuen motorra roar berriro Inuris inguruan gidatzen atea.
  
  
  Neska piztu.
  
  
  Zerua arinagoa izan zen ekialdean. Lainoa izan altxatu eta freskagarri bat brisa herrigintza zen zerutik.
  
  
  Neska bat-batean berreskuratu kontzientzia, bere begiak zabal beldurra.
  
  
  "Guztia da oraintxe," esan nuen, emanez bere besarkada handi bat. "Zuen joan, eta ez dut uste izango du inoiz atzera hona etorri."
  
  
  Sentitu nuen tentsioa bere gorputza arintzeko, eta minutu batzuk ondoren, zuen gora begiratu me at eta kudeatzen irribarre.
  
  
  Ederra izan zen.
  
  
  
  Kapitulua 9
  
  
  
  
  Dugu ziren eserita atarian urrats edariak zuela ekarri zuen out barruan. Ez zen ezer gaizki scotch Inuris izan. Neska begiratu normal, gutxi batzuk izan ezik marratu bere ukondoetan.
  
  
  Galdetzen nion zuen etorri nahi, baina bere burua astindu zuen. Ezin dut errua bere. Villa ez begiratu oso erakargarria gero egunsentian. Zatiak jaurtiketa eta hautsi arrosa igeltsua bulged, eta ilun herdoila lekuak zehar zabaldu azalera bezala lehertu capillaries zahar bat drunkard en sudurra.
  
  
  Ez, ezin izan zuen errua bere nahi ez joan gehiago. Deskargatu Nah, izan zen benetan bat haunted house, oroitzapen benetako ikaragarriak, nahiz gabe gorpuak Guido eta Tiong estra bat bezala, creepy ukitu.
  
  
  Atxikia zuen aurka bat peeling egurrezko zutabe txoko eskailera eta stared kanpo itsasoan.
  
  
  Ey esan zion Guido eta Tiong hildako izan ziren. Hartu zuen albiste batera nod bat, balitz bezala, hala nola gauzak ziren saihestezina mundu bat non justizia beti doa bere ikastaro eta gaiztoak ezin ihes ordainsari.
  
  
  Ez nuen azpimarratzen zuen hitz egin. Zuen ikusiko, ez da nahikoa denean, prest zuen. Banekien. Baina beno, lehenik eta behin behar zuen, eseri eta gozatu brisa freskoa, usaina koniferoak, eta gozoak ezagutza hori izan zen, free Dr. Inuris eta ego txikia koadrila.
  
  
  Bere burua bota atzera, bere urrezko ile bat bezala burukoaren gainean zahar bat pilar, gozatzen zuen aire garbia egun berria.
  
  
  Denean zuen, azkenik, hitz egin zuen, bere ahots zen absurdly wistful. "Hain polita hemen", esan zuen. "Oh, ez dut esan nahi zaie hemen, hemen, leku honetan. Esan nahi dut hemen, batera Riviera, zuhaitzak, loreak, itsasoa, zerua eta eguzkia. Izan nahi dut galdetu zion hona etorri bat hainbat aldiz, beste norbaitek. Baina, nahiz eta norbait bezala Dr. Inuris ezin ezabatu ego edertasuna. Eta orain, hori ez zen hemen, zuen behar dute hemen geratu. Gutxienez, aldi baterako. Baina hori ezin da gertatzen, eta ez orain. Dut, beste gauza batzuk egin behar. Inuris ' ihes besterik ez zen hasieran, gutxienez niretzat. Ez duzu uste, itzuli egingo du, egin duzu, Nick?"
  
  
  Berea, astindu zuen bere burua. "Ez, ez zuen atzera datozen hemen", esan nion. — Baina horrek ez du esan nahi zuen ez erakutsi berriro. Banekien jende hura bezalako aurretik. Ez dute nahi denean ih da umiliatu. Ezin dute utzi ih planak lortu messed sortu. Eta noiz egin zuten, ohi dute mendekua nahi. Ez dute atseden arte lortu dute beren mendekua, nahiz eta urte hartzen du. Dr. Inuris besterik ez da pertsona bat, hala nola.
  
  
  — Nola egiten duzu gelditu ih?
  
  
  — Zu hil ih. Ero bat bezala, txakurrak.
  
  
  Bera izan zen, urdin bat jantzita lan kamiseta gutxi batzuk botoiak desegin goialdean eta argitua bakero. Goizean, ondoren, beldurrezko gaua, eta arropa izan zuen azkar harrapatu bere inguruan maleta bere gelan, non oker mugimendu bat egin dezake Guido tiro, begiratu zuen bezain ona, ez bada hobeto, gisa izan zuen goiz hartan casino, une ee lehen ikusi bere.
  
  
  Bota zuen gora, bere belaunak eta bilduta bere besoak inguruan ih. Bowed zuen bere burua estaltzeko bere aurpegia, bere urrezko kapa, eta horrek estali dena, baina bere begiak, eta kopeta. Zuen gora begiratu me at, aholkuak, bere belaunak.
  
  
  "Eseri ahal izango duzu hemen, Nick", esan zuen. "Duzu libratuko me Dr. Inuris. Hori guztia galdetu nion.
  
  
  "Gogoratzen dut uste dut zerbait buruz, bost franko hilketa ordena", esan nion.
  
  
  Berak altxatu zuen bere burua, eta irribarre egin. "Uste dut kontratua bete", esan zuen. "Ez dut uste oraindik hema bezala Guido nor hiltzen hontza."
  
  
  "Urrun da", esan nion. "Baina pertsona batzuk besterik ez dute hil behar. Eta iruditzen zait Dr. Inuris pertsona horietako bat da.
  
  
  "Oraindik ez duzu gehiago, eskubidea baino, uste duzu," esan zuen. — Baina hori ez da zure arazoa. Agian laguntza aurkitu ahal izango dut beste nonbait bada behar dut.
  
  
  "Nik uste dut, hori da nire arazoa orain", esan nion. "Posible da Dr. Inuris agian, aurre egin nahi duzu, geroago, bere, pentsatu zuen agian zerbait izan da niretzat, gehiegi. Esan dizut, jendeak zion bezala, ez dira desberdinak direnean, eten ihc. Eta nik uste dut apur bat eten nire ego-planak. Egin ahal izango da me lo gaizki, galdetzen non dagoen, zer sortu zuen, edo, agian, pentsatzen zuen grafika batzuk intriga hori ezin izango da, seguru asko, beraz, ustez, ona nire osasuna.
  
  
  "Nik uste dut arrazoi duzu, Nick", esan zuen. — Baina zaindu ahal izango duzu zeure burua. Zuk ez duzu dwell, ni eta nire kezkak.
  
  
  Hura mantendu dut. — Egin nahi duzun bezala izango da hau?"
  
  
  Begiratu zidan eta ez zuen ezer esan. Besterik ez zuen begiratu zidan begietara. Bere, malkoak ikusi darion bere begiak. Bere burua astindu zuen eta irentsi zaila.
  
  
  Bere sel eserita, bere ondoan jarri eta bere besoa bere inguruan sorbaldak. 'Ondoren, fina da. Whatever da, konpondu dugu elkarrekin. Ok?'
  
  
  "Ongi da", esan zuen irribarre handi batekin.
  
  
  "Bide batez", esan nion — " nik uste dut ergelak hautsi irabazlearen konbinazioa. Ez genuke galdu fluxua mundu honetan ezer egiteko."
  
  
  "Eskerrik asko, Nick", esan zuen.
  
  
  "Orain gauza bat", esan nion.
  
  
  'Zer?'
  
  
  "Bene-benetan orain, azkar, beste ezer baino lehen gertatzen da, ezin duzu besterik ez esan dit zure izena, eta zer da hau guztia?"
  
  
  "It' s a long story", esan zuen. "Zergatik ez duzu zeure burua bota beste bat edan eta eseri hemen arabera, pilar, non izango duzu, gehiago eroso."
  
  
  Hura mantendu dut. "Prest nago egin dena. Baina aurretik hartu dut, beste urrats bat, aurretik zerua gainbehera, edo arkupe teilatua erortzen bada, edo I bidaia baino gehiago atarian eta break nire lepoan, berak nahi nuke jakin nor zaren eta zer egiten saiatzen ari gara.
  
  
  Joan zen behera nah bat bezala lehertu su automatikoa.
  
  
  "Nire izena da Penny Doane, eta saiatzen ari gara, lapurreta saihesteko $ 15 milioi estatu Batuetan."
  
  
  
  Kapitulua 10
  
  
  
  
  Penny Egunsentian. Esan zuen izena batzuk, aldiz, berak zuen bezala mistoa izotz krema strong edan litzaidake zuen bere burua bota. Izena ez egokitzeko. Da bat datorren bere konfiantza, bere urrezko ilea, bere tanned azala, eta bere borondatea onartu denean odds aktibatuta bere aurka.
  
  
  Bere sel kontrakoa da nah oinean zutabea. "Beno, Penny, kontatu zidan istorioa."
  
  
  Atxikia zuen bere burua aurka zutabe bat utzi eguzkia epela bere aurpegia nekatuta. "Istorioa Penny Doane," hasi zen, bere ahots leun eta pentsakor, " batekin hasten da istorioa Felipe Doane, nire aita..."
  
  
  Philip Doane jaio zen Txinan, semea Amerikar bat misiolari. Bizi ziren herrian, non artatu dute gaixoak, lagundu pobrea, eta non Felipe Doane igaro zuen bere haurtzaroa. Txinako bizitza modu guztiak izan zen gazte hori Felipe bazekien.
  
  
  Askoren artean gazte Felipe Don lagunak zen zahar Bila Shan Jo. Izan zen bat, giharrak, konkorduna gizon zuri luze bat bibote zintzilik behera bi aldeetan rta. Ego-ren azala bezalakoa zen pergamino, baina bere eskuetan izan ziren bezala malguak nerabe bat da. Bere urte gazteagoa, Jie Shan Jo zen mago ospetsua.
  
  
  Philip Doane zen gizon zaharrak gogoko herrian, eta ikasi zuen Felipe batzuk bere trikimailuak. Gee maite puzzleak eta erronka gauzak. Ezin izan zuen, ordu asko igaro taila objektu bezala korapilatsu kutxak muntatu zuen - kutxa bat kutxa baten barruan kutxa baten barruan baino ezin dela ireki norbait ezagutzen ih konplexua da, baina konbinazio sinple. Hariztaketa leku bat, kolpatuta arinki beste, eragin-koadroa irekitzeko.
  
  
  Ji Shan Jo irakatsi gazte Felipe artea horiek trikimailuak, eta denbora Felipe hartu behar izan bere guraso bat Amerikan zuen, bazekien inoiz ez zuen, bihurtu nahiko at maite sortzeko ih. Erronka Joe puzzleak . Gisa keepsake eta omenez bere adiskidetasuna, gizon zaharrak eman Felipe bat bere kutxak, bat artelan eder estalita boli tailak. Philip Doane zen hamar urte, bere gurasoak itzuli zen Amerikan. Inoiz ez zuen ahaztu gurekin, gizon zaharrak, gure begi gaiztoak ego. "Bizitza osoa da magia," Tse esan zuen . Shang Jo ez esan mutila. "Inoiz ez duzu jakin zer trikimailuak izango da erreproduzitu edo zer mirari da sortuko. Da handiena erakutsi denbora guztia."
  
  
  Bitartean Amerikan bizi, Felipe jarraitu puzzleak konpontzeko eta magia trikimailuak. Maite zuen gazteluak. Keyed sarrailak, konbinazio sarrailak-hau guztia liluratu zuen. Noiz Felipe joan zen unibertsitatean, ikasi zuen ingeniaritza eta uneren batean, joan, lan egiteko enpresa bat garatu segurtasun-sistemak bankuen sektorean. Ezin hobea izan zen lan Felipe Doane.
  
  
  Nahiko goiz hasi zuen bere karrera, hasi zen irabazten jakin bat ospea esker, bere diskrezioa, jakina magiko bat talentua diseinatzen segurtasun-sistemak. Denean, beste enpresa hurbildu zion, zuen sartu zen enpresa berak. Eman zuen bere ospea, ez da harritzekoa, gobernuak harremanetan jarri zion handik gutxira, esleipena jaso zuen.
  
  
  Urrezko Nirea eta Fort Knox bihurtu dute, ia-ia sinonimo estatu Batuetan. Baina zer gertatzen da jende askok ez jakin, da, ez dagoela orain urre gehiago Erreserba Federalak ganga gertu Nassau-xehatu Manhattan beste inon baino munduan. Eta noiz gobernuak erabaki hori berritzea biltegiratzeko instalazioak, horrexegatik da, Philip Doane.
  
  
  Penny Egunsentian desplazatzen eta bilduta bere hankak bere pean. Beste beira iritsi zen, eta hartu zuen zurrutada bat, bere istorioa kontatzeko.
  
  
  "Gauza ona da Philip Ez da gizon zintzo bat," esan nuen.
  
  
  "Ah," xuxurlatu zuen, " baina hori ez da berari buruz. Oh, orduan bai, " gehitu zuen azkar. "Akatsa ez honi buruz. Dirua, urre, edo arauak; - identifikatzeko, edo edozein dela ere galdetu ziguten ego babesteko, ez da arreta. Zaila izan da, zeregin hura garatzeko zerbait Bila Shan Jo beharko litzateke, harro. Bozketa zer motibatuta horiek. Diseinatzen gazteluak ziren, bai sinplea eta konplexua da aldi berean."
  
  
  "Beraz, berritzea segurtasun sistema at Nassau-Sturt ego biltegiratzeko instalazioak izan zen erronka handiena", esan nion. "Eta amaitu zuen?"
  
  
  Irribarre egin zuen, misteriotsu baten irribarrea. 'Ah, bai. Egin zuen. Izan zen handiena maisu ego bizitza..."
  
  
  Gobernuak atsegin diotenez, inork ez daki konbinazioa behar ireki segurua da, inork ez du beharrezko informazioa nahi break sartu da. Baina, jakina, Felipe Doane da pertsona bakarra nork daki, ego. Eta haiekin ferret gisa diseinatu zuen ganga, gobernuak kontratatu ego aholkulari gisa kalitatea mantentzeko ih segurtasun-neurriak. Guztiak egiten du beharrezko zuzenketak arabera, azken berriak, hala nola, segurtasun-edo lapurreta-teknikak. Egiten zuen azken erabakia nor izango da kontratatu gisa armatuak guardia bat, ezinbesteko zati bat defentsa-sistema. Philip Doane ezin dute bizi luze eta zoriontsu bizi. Bizitza ona izan zen. Izan zen oso errespetagarria posizioa, ezkondu zen ederra Jean, eta bat izan zuten alaba izan ziren eta horietatik bi oso eskainitako: Penny.
  
  
  Baina bizitza betea izan zen trikimailuak, Ji Shan Jo zuen esan, hainbeste aldiz. Eta egun batean, hau zoritxarreko magia aldatu dena.
  
  
  Bat izan zen sweltering udako egun, eta Egunsentian familia gidatzen hondartzara ihes zapaltzaile hiria bero. Noiz itzuli ziren arratsaldean, atsegina nekatuta eta freskatu, bakarrik ziren, gutxi mila bat etxetik noiz gertatu zen. Gidaria auto bat datozen beste aldean, kontrola galdu eta talka Doane-en auto batean buru-talka. Philip emaztea hil zen berehala. Philip berak bakarrik gutxi izan marratu. Baina Penny Egunsentian joan pitching haizetako bidez. Bera izan zen, horribly desitxuratuta.
  
  
  Medikuek bandaged neska gora ahalik eta onena izan dute, baina esan Philip ez zen beste ezer egin izan dute. Zuen izango litzateke scarred for bere bizitza osoan; eta Felipe Doane zen ziztatu arabera errua istripu hau, eta horrek izan zuen, hala nola, terrible ondorio haurraren ego. Penny hazi begira nolako krudelkeria duten beste seme-alabak erakutsi daiteke: taunting bere desitxuratuta, scarred aurpegia. Philip zirudien gehiago mindu baino Zentimo. Zuen pampered Penny behin ahalik eta modu konpentsatzeko bere deformazioa, eta horrek bihurtu zuen zerbait obsesio bat berarekin. Hartu zuen bere bitxiak bidaiak, bidali bere onena eskolak, kontratatu piano eta kantu irakasle, dantza irakasle, hartu zuen bere kontzertuak, ballet, antzerkia, dena nah. Eta, jakina, bere hartu genuen guztia plastikozko zirujau herrialdean.
  
  
  Zirudien guztietan bezala, hilabete bat egon zen hainbat medikuak, eta hilero bera erreuma: scar ehun, deformazioak gehiegi osoa. Ez zen ezer, bestela, hori egin ahal izango da. Hazi, eskolara joan, eta ohitu bere maila, Penny bizitzen ikasi bere orbain. Zuen egokitu baita, eta pentsatu bere bizitza baino gehiago izan zen. Baina bere aita iraun arren bere protestak, bila magiko honetan zirujau nor ez da existitzen.
  
  
  Baina horrexegatik da existitzen. Eta egun batean, unannounced eta unannounced, erakutsi zuen azkenean Felipe Doane-en Manhattan bulegoan. "Hartu dut," gizona esan zuen, " hori bilatzen ari zaren bat zirujauak zure alaba?"
  
  
  - bai... baina nor zara zu...?
  
  
  "Ez naiz hori zirujau," gizona esan zuen. 'Ezin dut aurkeztu bere? Dr. Lothar Inouris.
  
  
  
  Kapitulua 11
  
  
  
  
  Beraz, askoz gehiago. Inuris zen aipatuz sinple bat truke sarbidea: Erreserba Federalak ganga truke berri bat aurre egiteko Zentimo.
  
  
  Iruditu zitzaidan barregarria. Bakarrik ero bat litzateke eskaintzen du, eta bakarrik ero bat litzateke onartu du. Horrek ez du esan nahi Lothar Inouris eta Felipe Doane ziren berdin ero. Bada, Felipe Doane zen, ero izan zen, ero maitasuna bere alaba. Guraso guztiak zerbait egin nahi beren seme-alabak; Felipe joan muturreko luzerak. Eta prezioa altua izan da, Don Felipe. Ego zen galdetu ordaindu altuena prezioa ezin da ordaindu: suntsitzea ego maisu. Kriptan diseinatu zuen indartu du, hormigoizko hormak. Nik hogeita zazpi metro beherago Nassau Kalean. Kanpo bat da, ate bat korapilatsu gako bikoitza sistema. Baina sarbide ganga bera da estu baten bidez pasabide baten bidez, hiru metro, laurogeita tona altzairuzko zilindro. Zilindroa biratzen bat-ehun eta berrogei-tona markoa. Noiz sarrera itxita dago, zilindro bihurtzen da, beraz, orain arte langa hori bete sendo kirurgikoa, eta, ondoren, konketa zentimetro bat, handi bat bezala kortxoa botila bat. Da airtight, estankoak, eta giltzapean bat, berriz, ez aipatzearren guztiak ekipo elektronikoak, telebista, eta beste sighting ekipamendua, baita giza segurtasun-sistema eraiki inguruan handienetako bat unitateak bere mota herrialdea: frankotiratzaileak tren aldian-aldian. txiki batekin besoetan eta automatikoa armak.
  
  
  Alarma sistema blokea ditzakezu edozein irteera inguruan eraikinak. Eta barruan ganga daude blokeatuta konpartimentu, hirukoitza sarrailak. Eduki dute hamalau mila tona urre bullion, estatu Batuetan eta hirurogeita buruzko beste herrialde batzuetan. Taberna bakoitzean pisatzen buruz hamabi kilo. Ez da zerbait eraman ahal izango duzu zure poltsikoan, eta ez duzu egin ahal izango da oharkabean batera flota osoan kamioiak.
  
  
  Lortzean urrezko han izan zen, misterio bat dela, nahiz eta Zhang Bila Jo nahi dute gustuko. Eta ume, era berean, nahi Philip Ez da irtenbidea. Izan zen, erraza eta zaila da aldi berean.
  
  
  Lehen bilera, bi gizon etorri zen aurrez aurre, beren baldintzak. Philip Ez, gizon bat obsesionatuta bere alabaren tragedia, ez zuen berehala erabakitzen merkataritza bere magia berezia duten Doktoreak Lothar Inuris. Web arazoa ez zen fidatzen.
  
  
  -"Baina, nire maitea fellow", esan zuen Dr. Inuris: "ezin Dugu, bai, elkarri fidatu. Uste dut ekarri ahal izango duzu proiektu hau arrakastatsua ondorioa, eta behar duzu esku utzi me eragiketa arrakastatsua zure alaba. Ez duzu aukera bat.'
  
  
  "Jakina, arrazoi duzu," Felipe Doane esan zuen. "Inork ez, errepikatu dut, inork ez du egin, zer egin ahal izango dut. Da hobetu zen gehien metodo aurreratuak. Nire metodoak, oinarritutako ikerketa urte.... Eta bakarrik bere zirujau munduan nork sendatu ahal izango scar ehun eragina izan du zure alaba, eta eman bere ez bakarrik aurpegi berri bat, baina, halaber, eder bat."
  
  
  "Eta berea," Don Felipe esan dispassionately, " berea bakarra da mundu bat, nork du segurtasun osoa informazio hori behar duzu."
  
  
  'Hori da. Beraz, gurekin ez nahi betray konfiantza beste, ez da? Zer bi gizon ziren eskatuz handi bat izan zen, konpromiso. Inuris, asmo ihes inguru bat seigarren munduko urre mina aspalditik geroztik, adostu ematen Felipe Doane bat leial langileak, betiere, beharrezkoa. Hala ere, bere segurtasun propioaren zuen, gaitzetsi izena beste ringleaders honetan parte hartzen duten nagusietako lapurreta. Trukean, adostu zuen ezarri Eragiketa Penny bada Felipe litzateke erakusteko bere lankidetza sarbidea eskaintzen urrea. Behin epe luzerako plangintza iristen ezeztaezina etapa, hasiko zuen Penny eraldaketa. Hartu ahal izango da, hilabete, seguru asko, urte, urrea. Eragiketa izango da, azken igandeetan.
  
  
  Aurretik ere ih lehen bilera amaitu, Felipe Doane eta Inuris sistema bat garatu harremanetan mantentzeko. Beraz, Felipe medikuak esan zuen litzateke utzi em dakit noiz izan zen hasteko prest bere plana.
  
  
  Batetik, egun horretan, Philip Ez bat bezala zirudien erabat desberdina pertsona bere alaba. Lehen aldiz urte, zuen zirudien pozik eta alai. Penny ez galdetu honi buruzko galdera, kolore-aldaketa, azkarra zoom. Hey, nahi dut uste hori izan zen, azkenik, termino datozen egoera. Baina hau zoriona izan eragozpen bat. Penny aurkitu bere aita bihurtu zuen kontsumitu feverish tentsioa denboran zehar, eta noiz adierazi zuen bere kezka, zuen egozten zirrara proiektu berri bat. Penny han gelditu. Zuen pozik zen, jada ez zuen arrastaka bere inguruan herrian, mota guztietako medikuek, eta hori izan zen xurgatu bere lana. Ez zuen, nahiz eta nabaritu ego aldatu itxura; ego ile zuen naturalean aktibatuta gris urteetan zehar; baina, denborarekin, batetik ego proiektu berria, litzaidake zuen pisua galdu eta tolestuta baino gehiago. Ego-ren aurpegian zimur eta zaharra. Azkenik, gau batean, nabaritu zuen ego aldaketa fisikoak.
  
  
  Etxera etorri zen, hasieran, umore ona, eta isurtzen bi betaurreko bere onena sherry, odin, eta horren inguruan eman zuen ay. "Topa, Penny. Dezagun edan magia, bizitza".
  
  
  Penny begiratu bere aita jostari harridura. Bertan izan dira geroztik urte ferret ikusi zuen ego beraz, pozik. "Zer gertatzen da, Aita?"
  
  
  Philip Doane eseri bere gogoko aulki. "Izango duzu ebakuntza zirujau batek bihar gauean. Eta denean esnatzen zara, izango duzu berri bat aurpegia. Ez da izango arrastorik zure zaharra orbain eta eragiketa markak. Penny begiratu zion incredulously.
  
  
  "Egia da,", esan zuen. Behera jarri zuen, bere beira eta planteatu eskuan bezala, bada zin. — Ez naiz erabat larriak. Ikusi dut gizon honen lana, eta ez naiz, diozu, ume, ez da eguzkia."
  
  
  "Baina, Aita," Zentimo esan zuen. "Ez dut axola jada." Philip Ez nodded. "Ezagutzen dut", esan zuen. "Eta horregatik, beraz, harro nago duzu." Baina, Penny, mesedez, ez dezagun argudiatzeko. Nahiz eta ez baduzu zaintzeko, mesedez, egin me, gizon zaharrak. Zure aita ekartzea emu zoriona eta poza.
  
  
  Penny izan arazorik ez onartu eskaera. Gora joan zen bere aita, eta musu eman Ego dio masailean. Philip jarri bere besoa inguruan Egunsentian Sl.
  
  
  "Jainkoak bedeinka duzu,", esan zuen. Malkoak erreproduzitu behera ego masailetan. "Ez get off, Aita", esan zuen. "Bakarrik poza." Pentsatu zuen horri buruz. "Esadazu, zer egingo dut begiratu nahi?"
  
  
  "Egia esan, ez dakit", esan zuen Felipe. "Utzi nuen dena medikuak. Daki hori. Baina berak esan zidan hainbeste izango duzu, oso, oso ederra.
  
  
  "Bat izan omen zen, oso nabarmena pertsona."
  
  
  "Bai, oso ondo", esan zuen Felipe.
  
  
  "Esadazu nen?"
  
  
  "Ez da asko esan honi buruz. Baina fina gizona. Bere ahotsa izan zen ahula eta pentsakor.
  
  
  "Nola ez da egin zuen?" Nor da hori?" Non da zuen aurrera?
  
  
  "Ez du axola." Zirudien zuen, ia-ia haserre, bere galdera. "Zuen onena bere eremuan, eta hori esanguratsua bakarrik puntua, ez da?" "Aita," Zentimo esan zuen, " ez dago ezer nahi duzun me?"
  
  
  "Ez, ez", esan zuen Felipe, artifizial bat irribarre. — Hori ez da egia guztiak. Baina ez da askoz buruz esan nen bakarrik. Esan nahi dut, zein da diferentzia? Garrantzitsua da emaitza."
  
  
  "Hau da, oso arraroa, Aita," Zentimo esan zuen.
  
  
  "Beno, hau ez da gertatu oraindik,
  
  
  Ondo? Eta bere nerbio pixka ahotsa eta guztiak, orain dela hain hurbil. Eta hau barrage galdera ez da egin ego edozein hobea, bai.
  
  
  "Beno, ez dut ikusten inolako kalte hori. Hau da, estestvenno. Azkenik, hau oso garrantzitsua da. Esan nahi dut, ez duzu me utzi batzuk susmagarriak medikuak.
  
  
  Philip Ez salto sortu balitz bezala, bere ego izan zaionean.
  
  
  'Aita.'
  
  
  Hasi zen sob. Ego-en alaba ahuspezturik ondoan zion. "Uste dut hobe duzu esadazu dena", esan zuen. Philip planteatu bere eskuetan bere aurpegia. "Ezin dut", esan zuen arteko negarrak. 'Ezin dut hori egin.'
  
  
  "Behar duzu," Zentimo esan zuen.
  
  
  Eta noiz zotinka gelditu, Ez Philippe, oraindik ere, bere aurpegia estaltzen, bere eskuak, bere alaba esan zer egin zuen. Azaldu zuen nola zuen eta misteriotsu Dr. Inuris lortu zuten, jarri, jende berria leial medikuak guztiak funtsezko segurtasun-mezu inguruan gangak urte baino gehiago. Batzuetan, Philip Ez lortu nahi denean, saiatu naiz, Guardia utzi eta kontratatu behar izan berri bat. Philip Ez antolatuta denean pertsona berri bat izan zen ekarri, Dr. Inuris tota zen hautatu eta izendatu. Baina hori ez da guztia. Gizonak utzi mediku-zentroetan. Informazioa bildu eta emandako Felipe, Inuris antolatu zer deitu zuen " magikoa desagerpen." Guardia zen desagertzen, baina inork ez zekien horri buruz. Berehala, ordena hartu ego leku eta ez ego-en lana, ez zen mundu ideal bat sortu Doktoreak Inuris.
  
  
  Pixka bat egin ondoren, osoa ganga sistema kontrol pean izan zen talde oso baten bideratuta gauza bat: lapurretan urrezko.
  
  
  Don Felipe en irtenbidea izan zen bezain erraza da, konplexua zen. Zailena izan zen ordezkatzeko gizonak, baina Dr. Inuris egin da. Eta soiltasun hori izan zen Philip Doane zekien oso hasiera-hasieratik ez zela erabiliz puntua ez brute indarrean sartu break menderaezinak ganga sortu zuen. Ez ziren ahuleziak metal. Ahula lekuen, ezagutzen zuen, izan zen guardia.
  
  
  Orain eragiketa askoz errazagoa bihurtu da. Gehienak urrezko jabetzakoa zen estatu Batuetan. Batzuk bullion izakinak ziren jabetzako beste herrialde batzuetan, eta, orduan, zor izan behar ordaindu off, "urrezko stackers" beren berezia oinetakoak mugitu urrezko nahi den konpartimentu erabiliz igogailu hidraulikoak eta gerriko conveyors.
  
  
  Egunero arabera, ordutegi bat ezarri Don Felipe, bakoitzak guardia mugitu urrezko taberna eta ordez, ego bat faltsuak bat, inork ez du ezer jakin, baina guardia berak, eta ez zuen buruz hitz egingo da. Nola termitak kanpoan jan etxean. Motela, baina eraginkorra. Urte batzuk barru, milaka urre tabernak desagertu. Normalean, denean baldintzak ziren jotzen, erabat seguru, kamioi bildu eta entregatu handi zamak. Ondoren, denbora kopuru jakin bat, kopurua urre tabernak utzi ganga zen kopurua baino gutxiago faltsuak urre tabernak. Milaka milioi lapurtu zituzten. Une honetan, urrezko prezioa munduko merkatuan egonkor mantendu: $ 35 ontza bakoitzeko. Gero, bat-batean, konbinazio bat indar hasi zen ihesa dolarraren horrek indarra. Gehiegi dolar inprimatu ziren. Ez zen gehiegi paperezko dirua. Konfiantza dolarraren hasi zen ahultzen. Pertsona horrek urrezko hotel.
  
  
  Ofizialki, urrezko zen gehiago baliotsua. Ofizialki, dolarraren merezi izan gutxiago eta ez dago handi bat izan zen, hegaldi sartu urrezko, kanpoan dolarraren. Noiz handia finantza sages mundu bat sortzea erabaki free urrezko merkatuan, prezioa skyrocketed bat baino ehun dolar ontza bat.
  
  
  Dena prest zegoen finantza-kolpe. Dr. Inuris eta bere lagunak kontrolatzen ia seigarren guztiak urrezko munduan. Bat izan zuten benetako alenka merkatuan izan ziren, eta erantzuteko gai prezio altua eta altua eskatzen du.
  
  
  Zuen eta Felipe Don azaldu dena Zentimo, eta zuen, eta azpimarratu zuen joan agintariek, ukatu egin zuen.
  
  
  'Oraindik ez. Hori izango litzateke hondamendia etapa honetan. Zerbait leak izango da, eta Estatu batuetako ekonomia murgiltzen kaosa. Emaitza izango litzateke, beraz, negargarria dela erabat, inork ez luke utzi bereganatzea. Industria tolesteko, langabezia egingo skyrocket, eta burtsa tolesteko. Baina, betiere gara isila da, oraindik ez dago aukera bat dela GUREKIN aurkituko bere urrezko berriro. Esan dut orain, besterik ez duzu suntsitu bat ona gauza hau osoa istorioa: bizitza berri bat zuretzat. Badugu isildu arte, eragiketa, dena ondo egongo da. Gobernuak entzun ahal izango dela jakina da, baina ez dago arrazoirik hautsi presa arte lortuko dugu gure irabazien. Behar dugu lankidetzan aritzeko orain, bestela guztiak ikusiko dut nire lana da itsusi bat, neska eta aita bat kondenatu lapurra bezala." Penny azkar konturatu. Bere aita izan zen eskuineko. Bere aukera bakarra izan zen eragiketa bat, beraz, baliogabetzeko arteko akordio Felipe Doane eta Dr. Inuris. Eta horren ondoren, zuen oraindik ere egin ahal izango, edozein dela ere hartzen du egoeraren konpondu.
  
  
  Bere aita zirudien irakurri bere burua. "Behin eragiketa hau egiten da,", esan zuen, " Dr. Inuris ordaindu beharko bere zorra da niretzat, eta nire kontratua berarekin izango da amaiera bat etorri. Ondoren, Penny, egin ahal izango duzu zer egin behar duzun.
  
  
  Eta, beraz, musu eman zuen, bere aita, agur hurrengo gauean. Auto bat izan zen zain aurrean ih etxea. Altuerako Chinese man zuen bere lekua gurpila atzean aurretik lortu ezin izan zuen atzera. Gizona bere atzean eserita zegoen itzalak. Ego ahotsa zetorren ego erdi-ezkutuko aurpegia. "Bere medikua da, Inuris,", esan zuen. "Zure zirujau, Galdu Egunsentian."
  
  
  Aurretik ziren milia bat bere etxean, eman zuen bere droga. Eta Penny Egunsentian zen konorterik denean iritsi dira beren helmugara.
  
  
  
  Kapitulua 12
  
  
  
  
  Konturatu nintzen begira zegoen Penny Egunsentian gozoa aurpegia denean zuen esan zidan istorio hau. Noiz pausatu zuen une batez, izan zen borrokan hainbat galdera eta kezka planteatu bere istorioa egun eguzkitsu distiratsua. Ez ziren oraindik asko amaitu gabeko irudiak zuela espero zuen bete. "Beraz, hau medikua ona egin duzu itxura Nicole Cara", esan nion, swirling azken nire edan nire eskuetan.
  
  
  "Bai, izan zen, harrituta irudia movie star zuen idolized." Bere gorputza zen dardarka batera kenduak barreak. "Oh, jakina eskertu izan dut. Ezin nuen sinetsi nire begiak denean, lehen ikusi nuen neure burua ispiluan. Aurpegi berri bat, eder baten aurpegia. Orduan konturatu nintzen ez nuen inoiz aurretik ezagutzen duten edertasuna, edertasun fisikoa, benetako opari zoragarri. Baina opari bat, "jarraitu zuen, bere ahots iragazi batera desatsegina oroitzapen," handia eskatzen du prezioa.
  
  
  Inuris azaldu duenez, Penny zen konorterik gabe, besterik gabe, baino 72 ordu. Oraindik liluratuta bikainak edertasuna bere aurpegi berria, perfekzioa ekarri atzera bere miresten begirada inguruan ispilu, ez zuen nabarituko medikuak bere hurbiltzen. "Gizon batek ezin pasatzeko bere bizitza osoan bila, hala nola, emakume bat,", esan zuen, zutik, argi eta garbi bere ondoan. "Bazekien inoiz ez dut Nicole." Baina onartzen dut hori nahiko nuke asko eman bere jakin. Eta ikusten duzun bezala, hau egiten dit galtzen da nire burua.
  
  
  Bat-batean, atera iritsi zen, eta bota bere itxi. Esku bat inguruan bilduta ee. Ego free eskuko tiratu at mehe nightgown eta, gutxi gorabehera, estutu, bere bularreko. Sakatzen zuen bere ezpainak berea eta trabatuta bere hizkuntza arteko bere hortzak.
  
  
  Ikaratu, Penny hautsi doan. "Ez ukitu me!"
  
  
  "Uste dut hobe duzu ikasi, onartu nire arreta," medikuak irribarre egin.
  
  
  Penny eskatu ego utzi. Ondoren, medikuak esan zion, non izan zen, gimnasioan: Frantzia hegoaldean, in villa bat. Eta, azaldu zuen bezala, hey, ez utzi bere arte utzi zuen eta bere aita bete aurre egiteko. Penny izan zuen aukera ez, baina jarraituko dute preso. Zuen, alegia, ez buruz jakin arteko hitzarmena Felipe Doane eta Dr. Inuris, zein aktibatuta bere alde. Erabaki zuen onena estrategia nah izango litzateke otzanak portaera eta ezjakintasuna. Beno, ez dugu onartzen utzi villa azpian beste edozein inguruabar.
  
  
  Dr. Inuris, antza denez, konturatu bere lehen gorabeherako hurbilketa bere larri bat izan zen miscalculation, ez zuen egin, edozein ahalegin fisiko hainbat egunetan. Hala ere, jasaten zuen bere "blitzkrieg" bere perverted xarma. Eta" langileak", Guido eta Tiong, bihurtu gutxiago adi.
  
  
  Inuris esan hey bere buruari buruz. Eta inguruan informazio bit litzaidake zuen pieced elkarrekin ikusiz eta entzunez, izan zen gai bat imajinatu bihurritu, desitxuratuta gizon eusten bere gatibu.
  
  
  Lehenik eta behin, Inuris zen heroina adikzioa. Ego eta maitasuna undisguised erabilera xiringa begi-bistakoa zen. Izan zen alemaniako jaitsiera bat izan da mediku ikasle gerra garaian. Denbora honetan zehar, gai izan zen landu eta garatzea, teknika kirurgiko on presoen kontzentrazio-esparruak zein izan zen erantsita. Zenbat ehunka pertsona izan zuen elbarria, hil hobetzeko teknikak zen orain bragging buruz? Ondoren, egin zuen ihes, Suitza, non ireki zuen txiki bat klinika. Hazi zuen aberatsa esker, muturreko berriak bilatzea gazte arabera zaharragoak diren emakumeak. Gero, aberastasuna estimulatzen ego, gutizia, eta zuen erabat bideratuta quenching bere egarria aberastasuna.
  
  
  Guztiak bere memoriak, inoiz ez zuen behin ere aipatu, nola ezagutzen zuen buruz Felipe Doane. Zuen, halaber, ez zuen hitz egin Penny buruz ih-ren negozio-harremana.
  
  
  Egun batzuk pasatu Inuris ' istorioak, berriz, Zentimo izan zen sunning bere burua villa en lorategian. Orduan, gau batean, zuen sumatzen Inuris eta Egos ziren lasaitu nahikoa loak esker, bere bistako lankidetza, hey, lortu kanpoan irrist egitea eta Polita. Besterik ez zuen iritsi casino denean, Guido harrapatu berarekin. Noiz izan zen itzuli villa, Inuris zen, amorruz eta bere ohartarazi lizuna mehatxuak ez errepikatu arratsaldean.
  
  
  Aste bat geroago, Ay kudeatzen sneak out berriro. Eta Guido aurkitu bere berriro. Baina oraingoan ez zen gizon bat izendatu Nikolas Anderson...
  
  
  Zuen txistu bere at. "Hau da, istorioa oso interesgarria da niretzat. Baina ez dago gauza bat gehiago. Nikolas Anderson-en benetako izena da Nick Carter. Zuen agente bat Estatu batuetako gobernuak.
  
  
  Penny begiak zabaldu eta bere ahoa eratzen txiki bat, isil O.
  
  
  "Orain egiten ari zaren da, beraz, argi", esan nion," pentsatu nuen gauza bera egin."
  
  
  "Izan dut lortzeko erabiltzen da," Zentimo esan zuen. "Baina ez dut ikusten hartzeko edozein aldea."
  
  
  "Nik ere bai", esan nion. "Dugu, bai, oraindik ere harrapatu nahi Inuris betiko zuen aurretik hiltzen gaitu. Eta ahalik eta azkarren dugu ego-hartu bere, jakin nahi dut apur bat gehiago honi buruz urrezko eta nor Inuris ' bazkide dira. Ez duzu ulertzen, ez duzu, hori baino lehen, zure aita, begira ari zaren nolabaiteko zigorra?
  
  
  Penny apaldu, bere begiak. "Bai", esan zuen. 'I bere jakin. Baina uste dut daki, gehiegi. Eta ume, ez du axola. Gauza bakarra izan zen kezkatzen zen me kontatzea. Eta orain ez dut zainduko du isiltasuna.
  
  
  "Hartu neurrira hori ez da egia bada, Penny Doane", esan nion. "Duzun dira oso emakume eder bat."
  
  
  Han, mailatu arkupe, zuen blushed. "Ez dut erabiltzen, hala nola, compliments oraindik", esan zuen.
  
  
  "Beno, uste dut hobe duzu get erabiltzen da," esan dut, lortzean sortu eskaileretan.
  
  
  "Guztia da, beraz, arraroa", esan zuen. "Ez dakit bada, ez dut inoiz get erabiltzen da."
  
  
  Ibili zen bere gainean eta bere jaso. "Lagunduko dut saiatu da," esan nuen. "Besterik ez da bat spin, praktika". Hartu zuen bere aurpegia, bere eskuak eta ekarri bere ahoa bere. Zuen zain me. Bere besoak bilduta nire inguruan, eta bere gorputza, antzezlan bat ona puntu eta lerro leun, batu nirea. Bere eskuak sortu zen eta nahaspilatuta, alegia nire ilea.
  
  
  "Ah", esan zuen azkenean, " oh, Nick.
  
  
  Bera izan zen, arnasketa, hein handi batean, tanned gailurretan bere bular mamelonar epe V-lepoan bere kamiseta. Ikusi zuen neska begi-argia sortu berdea sua. Bere besoak bilduta nire lepoan, eta bere ezpainak eskuilatzea nirea, epela eta hezea, grina hori beti izan baino gehiago, besterik gabe, esker onez. Bere izterrak kontra sakatzen nire izterrak batean erritmoa kontrolaezina nahia. Eta bere eskuak, funtzionario, bere nahia, mugitu behera ukitu nire izterrak. Askatu zuen bere kamiseta, hartu zuen bere bular bere eskuetan, eta bere musu hard nipples. Utzi zuen kamiseta off lerratu bere sorbalda ernegaturik. "Bizkortu, Nick," arnasten zuen. 'Azkarrago.'
  
  
  Zuen gelditu zenean, bota off bere argitua bakero eta kulero. Bai bere behatzak eta nirea rushed kenduko zidan nire arropa dugu aurretik hondoratu behera elkarrekin periódich belarra, non bere besoak eta hankak bilduta me belusatua haragia. Bere ahoa moaned excitedly nire belarrian bezala, ahots baten tornado guztiak inguruan, altxatzen gaitu eta erortzen utzi digu atzera behera sartu igerileku bat unimaginable plazer. Behin eta berriro, arte ginen batekin egin zapaltzaile leherketa eta utzi lasai, bero eta elkarrengandik hurbil eguzkia egun berri baten.
  
  
  Ez dago, etzanda belarretan, bere stahl zen kontatu zion zer pentsatu zuen. Dr. Inuris erabaki hartu bere berarekin zenean ihes egin zuen. Bada, ume, zuen lortu, dena izan litzateke isuna, gutxienez, zion. Ume litzateke, ondoren, eduki ahal izateko Penny gatibu arte ferret da lapurreta urrezko osoa izan zen. Baina huts egin du. Em zuen bota Pennies inguruan autoa me oharkabetu eta ihes. Betiere bizirik izan zuen, izan zen arriskuan. Baina ezin izan zuen arrisku atzera joan villa. Izan zen oso arriskutsua da. Lehenago edo geroago, norbait aurkituko Guido eta Tiong hildako sotoan. Eta berehala horren ondoren, norbait hasi zen galdetuz galdera asko buruz duten pertsona alokatzen villa.
  
  
  Ez, Medikuak. Inuris inoiz ez itzultzeko. Oraindik ez zen korrika. Borroka ez zen joko bat ego. Zuen itxaron egingo prestatu eta ordainsari bere borrero, nor izango da martxa da. Urrezko aroa izan zen, teknikari bat, deabru bat sortzailea, ordezko bat goardia nor "magikoki" desagertu. Bere, ez zekien zer ekarri duten. Beti zegoen norbait ona izan zuen termino hau, hala nola," likidazioa "edo"baldintzarik gabeko baja-eragiketak." Zaintzaile hauek izan ziren hildako ih ordezkatu. Alexander zen Inuris ' ekarpen lapurreta urrezko.
  
  
  Beste norbaitek handiena eskulan, brawn, eta mordo bat garunak beharrezko eragiketa bat eskala honen eta konplexutasuna. Ez nekien nor zehazki, baina aurkitu dut presentzia Guido eta Tiong ondoan medikuak oso hezigarria. Ez zuten bezala, badirudi aspaldiko lagunak medikuak edo lagun zaharrak beste norbaitek. Balitz bezala, Guido eta Chang izan esleitutako medikuak prestazio gisa kideek aliantza.
  
  
  Beraz, medikuak gabe geratu zen bizkartzain eta galdu neska bat emu behar mantendu dute ikusmena, izan behar zuen, eta ondorioztatu zuen epigrafe bere lagunak ' aterpe pit ahalik eta azkarren. Bada, izan zen bezain azkar, ezin izan zuen joan atzera, bere adiskideak, kontatu zer gertatu zen, eta konfiantza erabakia izango dutela barkatzen ego edo, gutxienez, ez zigortzeko arte zerbait erabakigarria oker.
  
  
  Bien bitartean, ego-laguntzaileak ezin egin beren onena egin ziur ez da ezer gaizki joan jarraipena behera neska eta seguru asko, "Nikolas Anderson." Egingo dute, ziur ih ahoa itxita betiko.
  
  
  Bada, nire uste zuzena zen, Dr. Lothar Inuris da, New Yorkera itzuli.
  
  
  "Soinuak ona zidan," Zentimo esan zuen.
  
  
  Ez zuen esan nahi bere buruz bigarren bat, ona arrazoia zergatik Dr. Inuris izan zen, ziurrenik, New York-en. Oraindik ez. "Ondo da", esan nion. 'Goazen. Ez duzu behar ezer, bestela, etxean?
  
  
  Penny astindu bere burua. "Guztiak behar dut nire pasaportea, eta nire poltsikoan. Joan gaitezen. Bere eskuan irristatu nirea bezala ibili gara gora bidea ate sarreran Narcissa en villa. Eguzkia zen biziko distira, eta ez zen atsegina zati iluna hondakinak villa eta bere hildako biztanle.
  
  
  "Ikusiko dugu hitchhike Polita", esan nion. — Oraindik ez dugu joan bidez mimmo nire hotel. Bere besterik ez da sentimendu bat behar izango dut nire lagunak lekuan joan gara. Ih-en izenak dira Hugo, Wilhelmina, eta Pierre.
  
  
  Laster atera ginen berriro hotel inguruan. Dugu hartu taxi bat Polita Aireportua, hiriaren ekialdean, eta noiz gelditu gara aurrean aireportua eraikitzeko, Penny tiratu nire beso.
  
  
  "Begira", esan zuen.
  
  
  Aparkatuta kanpo — edo, hobeto esanda, abandonatu — bat izan zen zuri-Mercedes.
  
  
  "Ari gara, eskuineko pista", esan nion. "Ziurrenik zuen bat hartu Air France hegaldia Parisera at 7: 30 am."
  
  
  Hartu dugu erakunde Arteko hegaldi inguruan Polita at 9: 30, konexioak Parisen eta New Yorken.
  
  
  Ez dugu hainbeste denbora utzi aurretik utzi dugu. Zuen ekarri zen kafea gu bai, batzuk kruasan, eta kopia International Herald Tribune. Handi titular lehen orrian berehala harrapatu nire arreta. Prezioa urrezko du peaked. Eskaria izan zen erregistro mailatan nazioarteko merkatuetan, eta kezka etorkizunari buruz dolarraren areagotu.
  
  
  Zuen etsipenez beharrezko informazioa lortzeko nor zen honen atzean osoa urrezko lapurreta eragiketa, bada, ez zen oraindik aukera averting osoa hondamendia. Bada, gehienak GUREKIN urrezko leaked zen, nazioarteko urre-krisia litzateke txanda bat sartu nazioarteko izua. Paper dolar izango litzateke worthless. Ogi loaf bat merezi izango litzateke, milioi bat. Bere, gogoratu irakurtzen nonbait buruz Germania, ondoren, Lehen Mundu Gerra. Urte gutxitan, balioa marka jaitsi lau markak lau milioi markak. Dena sortu zen historia errepikatu bera, baina oraingoan estatu Batuetan.
  
  
  Bidaia Paris izan zen, kargatu istilurik gabe. Hegazkina swerved Badiaren Aingeruak gain, altitudea, ondoren, hartu off.
  
  
  "Itzuli nahi dut hemen, laster," Zentimo esan zuen.
  
  
  "Denean, hau da, guztiak baino gehiago," bere aita esan zuen.
  
  
  "Noiz" edo "bada"?"
  
  
  Parisen, dugu ziren aldatzen hegazkinak, eta handi bat Boeing 747 hartu off denbora Orlov . Bada, nire uste zuzena zen, Lothar Inuris ez zen gehiago baino bi ordu aurretik gurekin. Ez ginen joan harrapatzeko ego, baina, gutxienez bezala sentitu ginen norabide egokian mugitzen. Ozeano Atlantikoan zehar, Penny lo zegoen nire sorbalda gainean. Ez dut errua bere. Nah izan zakarra gauean. Nekatuta nengoen, gehiegi, materia hori, baina ez nuen sentitzen sleepy. Ez zait gustatzen ari giltzapean plano honetan. Zuen interesa izatea lurrean, eta atzetik Inuris eta bere ego-laguntzaileak. Baina, azkenik, norbait langileek etorri baino gehiago interfonia eta esan zigun lotu gure uhala. Iragarkia esnatu Zentimo. Zuen yawned, luzatu, gero snuggled sortu zidan eta begiak itxi.
  
  
  "Hey, Sonya", esan nion. Ireki zuen bat begi berde eta gora begiratu me at azpian bere lodi urrezko ilea. 'Esnatu. Joan behar dugu lan.
  
  
  Berak altxatu zuen bere burua, eta galtzen bere ilea atzera. "Lehenago hobeto," esan zuen. 'Zer ari zara arte?'
  
  
  "Ari gara bisitatzeko zure aita", esan nion. — Hau da, lehen elementua agenda. Zuen onena eramango dugun Inuris. Gogoratu, bat izan zuen komunikazio sistema Inuris, eta jakin nahi dut zer den.
  
  
  Taxi gelditu aurrean bat berrogeita hamar urteko apartamentu eraikin Riverside Drive.
  
  
  Denean bere ordaindu gidari, bere azkar begiratu inguruan. Ezer kalean zirudien anormal zidan. Edozeinek ikusten ari zen apartamentu, zen ondo ezkutatuta.
  
  
  Bildu zuen bere maleta bezala taxi kanpoan bota berriro.
  
  
  'Zer ordu da orain? Penny eskatu.
  
  
  Bere, begiratu bere ikustera. '5: 20.'
  
  
  — Egingo zuen hasiera minutu edozein."
  
  
  Hartu dugu motela igogailua gora zortzigarren solairuan. Atera zuen Wilhelmina Poeren zorrotik eta shoved sartu waistcoat poltsikoan, mantenduz bere hatz eragilea. Penny caliper estutu noiz ikusi zuen Luger. "Dezagun deitu besterik ez da errutina bat zuhurtzia", esan nion. "Izan dut lehenengoa joan out guztiak baino gehiago igogailua."
  
  
  Penny nodded. Noiz igogailua gelditu, eseri zen atzean bere maleta eta arretaz atea ireki. Bada norbait izan zen zain korridorean, izan zuten tiro bat, txiki, txikia helburu bidez lortu hutsune egun. Ondoren, ume, hobea izango da, benetan ona eta azkarra.
  
  
  Bultzatu zuen atea ireki eta begiratu beste aldean. "Guztiek eskubidea", esan nion.
  
  
  Penny multzo bat izan zuen teklak prest. "Kanpoan lo atea irekitzean," bere aita esan zuen. "Eta let me go lehen."
  
  
  Une atea ireki, konturatu zen apartamentu hutsik zegoen. Izan zen betetako aire zaharkituak, eta hautsa motes zintzilik ia motionless argi hori iragazi bidez leihoak apaltzen wisps. Penny atea itxi atzean. 'Aita?'Ez!' oihu egin zuen.
  
  
  — Ez dut uste, zuen etxean", esan nion, jarri pistola kanpoan.
  
  
  "Beno, ez da luze, eta, ondoren," esan zuen. Ireki zuen, leihoak eta bota zidan edalontzi bat Philip Doane sherry. "Hori guztia izan dugu", esan zuen.
  
  
  "Guztiek eskubidea", esan nion.
  
  
  — Zer ordu da?"
  
  
  "Eta erdiak, bost."
  
  
  "Zeure burua eroso", esan zuen. "I' m going to dutxa bat hartu eta aldaketa. Bada, dator zuen, berriz, joan naiz, izango duzu zeure burua aurkeztu.
  
  
  Sortu koa izan zen, loosened bere gorbata, eta hasi zen unbuttoning bere kamiseta.
  
  
  "Nahiago dut onartzen duzu iradokizunak, eta ezin izan dut dutxa bat hartu, bere bakarrik", esan nion.
  
  
  Ee hartu zuen bere esku. Berak eman zidan begirada bihurri eta ekarri dit behera aretoan.
  
  
  "Nahi duzu bizi arriskutsuan, ez duzu?"
  
  
  "Esan dezakezu," esan nuen.
  
  
  Zuen barre. "Ez dakit zer gertatuko denean lortzen zuen etxean eta oraindik ere ari gara, dutxa."
  
  
  — Ezin dugu esan kaixo, " iradoki dut.
  
  
  Zabal bainugela dutxa bat izan. Off hartu dugu gure arropa eta azpian joan nah. Bere berriro miresten kurbatura bere gorputza.
  
  
  "Nola egin nahi duzu?" — Zer da? " galdetu zuen, bere eskuak iturriak.
  
  
  "Beroa eta indartsua", esan nion.
  
  
  Zorrotz bat jet filmatu inguruan dutxa burua. Xaboi heldu zion, eta Penny eserita zegoen azpian, ur-jauzia, bere bularrean pixka bat sakatzen aurka nirea. Utzi zuen xaboi diapositiba poliki-poliki behera bere atzera. Bere besoak atera iritsi eta bota zidan bere. Jarri zuen bere eskuak nire bizkar gainean, eta eseri, bere hankak pixka bat izateaz gain zuen bezala bota pista bat aparra batera eta bere bular artean, eta, ondoren, are txikiagoa, bere baino gehiago laua urdaileko eta atzera eta aurrera artean bere izterrak.
  
  
  "Izan nahi dut zure bainu belaki", esan zuen, premiazko bere gorputzaren aurka nirea, ff leuna, foamy haragia rippling nire inguruan. Berea ezabatzen aurka nah. Irribarre egin zuen, lazily me at, bere begiak zabal.
  
  
  "Garbitu zidan,", esan zuen. "Garbitu me nonahi."
  
  
  Bere eskuak itxita nire lepoan. Atera iritsi zen, eta altxatu bere hankak ziren arte nire izterrak, eta, ondoren sakatuta atzera bere aurka gimen bainugela eta sartu nah. Txiki bat, luze "ah" ihes egin bere ezpainak. Eta, ondoren, gure basa, entzunezkoen unibertso bat sortu dugu, raging surf, eta, ondoren, zurrunbilo bat irresistible suction, zein sartu ginen swept urrun eta desagertu bat vorágine ilusio hutsa.
  
  
  Lekuan ginen, itzuli dugu soinua ur gure joango gorputzak.
  
  
  "Ziur izan dut hemen izan zen," Zentimo esan noiz itzuliko gara egongela.
  
  
  Amaitu zuen bere edan eta zigarro bat piztu. Ez esan bere, hala ere, hey, zer pentsatzen dut.
  
  
  Penny desplazatzen uneasily bere aulkia. "Agian zuen lan berandu", esan zuen azkenean. — Azken finean, ezin izan zuen ezagutzen dut zetorrela etxera, gaur egun,.
  
  
  Ez zuen ezer esan. She ziurrenik dagoeneko ustezko gauza bera berea, baina berak oraindik ezin sinetsi. Penny Egunsentian ez zen ero.
  
  
  "Deitu dut ego bulegoan," esan zuen. Ez zen telefono aretoan. Entzun dut bere deitu telefono zenbaki bat, gero beste bat. "Zentrala", esan zuen. "Lortu dut bat auto-erantzun kopuru hori saiatzen ari naiz iritsiko da desblokeatu. Nik uste dut akats bat izan behar du. Entzun dut bere zenbakira deitu, eta ez zen isiltasun une bat lehenago hitz egin zuen berriro. — Zaude erabat ziur?" Ez nuen entzun, erantzun, baina banekien izan zen, egia da.
  
  
  Itzuli zen zuen sartu egongela eta niri begiratu. "Zerbait gaizki", esan zuen.
  
  
  Zuen xukatu bere beira. 'Badakit zer ari den gertatzen.'
  
  
  — Bazekien duzun guztia batera, ez duzu?", esan zuen.
  
  
  Zuen nodded zion. — Uste dut zure aita ari da ospatzen bahitu." Dr. Inuris mantendu hemen duzu ziur zure aita ez zuen ezer egin hori saihesteko, azken orduko urrezko lapurreta. Noiz galdu zuen duzu, berak eta bere lagunak aktibatuta zure aita, ziurtatu ez duzula ezer egin hori hondatu litzateke nire planak.
  
  
  "Baina orain arte bezala, ezagutzen zuen," Zentimo esan zuen, "nik ez dut ezer jakin, zer gertatzen zen arteko zion eta nire aita".
  
  
  "Denean, ez dira hamabost milioi dolar jokoan, ez dute aukera edozein hartzeko", esan nion. Eta, gainera, orain buruz $ 45 milioi. Hamabost milioi ofiziala da prezioa, kalkulatzen hogeita zortzi dolar ontza bakoitzeko, gobernuak ordaindu urrezko. Free merkatuan, prezioa da, ia hiru aldiz handiagoa."
  
  
  Penny txistu. 'Zer egiten dugu orain?'
  
  
  — Ez duzu edozein ideia nola zure aita beti harremanetan jarri medikuak?" Inuris?
  
  
  Bere burua astindu zuen. "Ez", esan zuen," ez zuen esan dit."
  
  
  "Eman egoera etxea", esan nion," ez zuen kontuan."
  
  
  "Agian, ez zuten hartu ego hemen," Zentimo esan zuen, " agian bulegoan."
  
  
  Berea, astindu zuen bere burua. "I izan daiteke gaizki", esan nion, " baina gauza gehiegi, ez da gertatuko nahi dute egin bulego eraikin bat. Badira igogailua operadore hurbil. Badira ere, jende asko nonahi, sarbideak, kalean, duten ikusi ahal izango da, eta zerbait gogoratu. Egoitza-eraikinak dira pricetypes hobeto, lasaiagoa. Jende buruz joan, beren enpresa propioa. Izango litzateke, askoz errazagoa eta askoz gutxiago arriskutsua harrapatzeko zure aita, zure ego dom. Emandako denbora arteko aldea hau leku eta Europan, ez zen zaila Inuris ' lagunak lortzeko hemen goiz bada, medikuak deitu, horiek aireportuan.
  
  
  — Eta non litzateke hartu dute ego?"
  
  
  "Ez dakit", esan nion. — Baina, ondoren, zer duzun buruz esan zidan zure aitak, zuen horietako bat duten pertsonak hartzen plazer bat utziz eramango nonbait."
  
  
  "Arrazoi duzu," Zentimo esan zuen. 'Baina non?'
  
  
  "Esan duzu," esan nuen.
  
  
  Penny begiak darted gela inguruan. "Dena itxura berdin-berdin", esan zuen. Izan nahi dut bere nabaritu nuen bada. Zuen oso neat. Zuen bilduta bere hankak pean bere aulkia eta kuzkurtuta dejectedly.
  
  
  "Pentsatu", esan nion.
  
  
  Penny begiak itxi. Gela lasaia izan zen. Leihoak bidez begira Ministerioaren Larrialdi-Egoerak, ikusi ahal izan zuen, laranja baloia ezarpena eguzkia glowing laño baino gehiago horizonte. Begiratu zuen bere ikustera. Izan zen sei o ' clock New York denbora. Banku Amerikan zehar itxi ziren. Mundua zen lasai eta seguru, gutxienez, bihar arte. Eta orduan, agian, izua osoa jarri haria atseden.
  
  
  Bat-batean, Penny salto egin. "Lortu dut," oihu egin zuen.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitulua 13
  
  
  
  
  Bere aita salto bere aulkia.
  
  
  'Zer esan nahi duzu?'
  
  
  "Ezagutzen dut, eta non utziko duen ideiarik", esan zuen. "Bada utzi zuen da."
  
  
  'Nora?'
  
  
  "Kutxa G".
  
  
  Begiratu zuen bere questioningly.
  
  
  "Hori boli kutxa zahar hori Jie eman nire arbaso noiz utzi zuen Txina. Gordetzen guztiak bere balore nen. Bada, utzi zuen arrastoren bat nonbait, izan behar da kutxa hau.
  
  
  "Non da kutxa hau?"
  
  
  "Ego-gela," Zentimo esan zen, eta dagoeneko racing behera aretoan bere ondoren.
  
  
  Itzuli zen zuen minutu batean. Ederra izan zen lan, angeluzuzena boli kasuan, inch guztietan alboetan eta goiko apainduta erliebe eder itxuraz animalia bakoitzak imajina. Penny eman zidan ego bat.
  
  
  Harrapatu zuen, tapa eta bota. Kutxa mantendu ongi itxita. Penny begiratu me at pityingly.
  
  
  "Ez da erraza", esan zuen. "Gee izatea izan zen fun biltzeko kutxak bete ziren puzzleak, gogoratzen?"
  
  
  "Nola ireki?"
  
  
  "Ez dakit," izan zen erreuma.
  
  
  "Bi aukera ditugu aukeran," esan nuen. "Bai ahal izango dugu atseden ego, horrek ez dut egin nahi, edo behar dugu sekretua agerian uzten."
  
  
  "Ez da oso baliotsua hondatu," Zentimo esan zuen. "Nire aitak ez zuen inoiz barkatzen me."
  
  
  "Berrogeita bost milioi dolar da, halaber, oso baliotsua", esan nion. "Eta nik erabat gorroto edonork saiatzen rob Estatu batuetako gobernuak. Bai ezagutzen dugu azkar, edo Philip en ekarpen bat konpontzen arazoak asko da pila bat hautsi boli.
  
  
  Bildu zuen koadroa arretaz, inflexio baino gehiago bere eskuetan. Zuen patted bere tapa, behean, eta alboetan. Sakatzen dut da. I irudimenarekin eta sentitu bere txoko. Saiatu naiz, sakatu eta sakatuta konbinazioak. Hura astindu bere. Ezer ez zuen lan.
  
  
  Begiratu zuen Zentimo. 'Edozein ideia?'
  
  
  Bere burua astindu zuen. Whatever da, izango da, bai sinplea eta konplexua. Hau izan zen Ji bidea . Eman duzu arazo bat zela pentsatu nuen, izugarri zaila da, baina irtenbidea litzateke beti begiratu zuzenean aurpegia.
  
  
  "Staring duzu aurpegia denbora osoan", esan zuen. 'Ona.
  
  
  Demagun hau da, "irtenbidea".
  
  
  Kutxa izan zen nire itzulian. Bere, begiratu tapa. Ez da ezer, baina animaliak. Lehoiak, tigreak, tximinoak, pantera, llamas, elefante, sugeak, hartzak, jirafas, azkonarrak, baleak, hontza, gorilak, antelopes.
  
  
  Penny barre egin.
  
  
  'Zer da? Galdetu nion, begira Nah zuen bezala tolestuta behera ikuskatu kutxa.
  
  
  "Oh, I besterik ez zuten pentsatzen zaharra Jie . Zuen seguruenik dute gustuko duten. Ikusten kutxa zuen egin little boy izan zen, beraz, kezkagarria.
  
  
  "I izan litzateke askoz zoriontsuago bada zaharra Jie izan itsatsita errazagoa trikimailuak", esan nion.
  
  
  "Baina erraza da," Zentimo esan zuen. "Bere burua du lasaitu behera.'
  
  
  "Emango dizut hamabost minutu konpondu behar da, eta, ondoren, break dut sartu pieza", esan nion. "Bitartean, ikusi non aurkitu ahal izango duzu, luma bat eta paper."
  
  
  Penny itzuli zen, berehalako batean.
  
  
  Hasi nintzen zenbatzea da. "Web hosting", esan nion. "Berrogeita lau animaliak gora dago. Hamahiru alde bakoitzean. Ezer behealdean. Guztira, ehun eta sei. Sei lehoiak. Zortzi elefante. Tximinoak, bost. Hartzak, hiru. Sugeak, bost. Bi hontza. Baleak, lau. Llamas, bost. Hiru jirafas. Bat pantera. Gorilak, lau. Buffalo, bost. Bost paumen ibiltoki eta hiru dandies.
  
  
  Mantendu zuen kontatuta da. Penny mantendu idazten nuen arte, esan zuen, " Hori da dena."
  
  
  "Elkarrekin", esan zuen. "Hori da, guztira ehun eta sei."
  
  
  Hartu nuen zerrenda batetik Nah eta aztertu bere ego berriz begiratu zuen nire sorbalda gainetik. — Ez duzu ezer ikusten ezohiko?" Galdetu nion bere.
  
  
  Penny astindu bere burua. "Ezer baino gehiago gonbidatu zerrenda bat Noah en Ark party", esan zuen.
  
  
  "Agian, agur festa bat," esan nuen. "Iristerakoan, denek behar lehorreratzen, binaka."
  
  
  Penny zen oraindik zerrenda begira arretaz. "Gero, zaila izango da.
  
  
  'Zer esan nahi duzu?'
  
  
  "For pantera eta azkonarra," esan zuen. "Ez da bakarra, horien inguruan. Ez duzu uste dute ezer jakin?"
  
  
  Gero ikusi nuen. "Arrazoi duzu, ezagutzen dute zerbait. Egiaztatu ih.'
  
  
  "Ez dut begirada bat hartu," Zentimo esan zuen.
  
  
  — Ez duzu nabarituko haiei buruzko ezer?"
  
  
  "Ezer ez da berezia," esan zuen. "Izan ezik, ez da bakarra horien inguruan, eta beste batzuk gehiago."
  
  
  Hartu zuten Nah arabera zerrenda. Ospatu zuen kutxa, alde batetik, eta paper beste. "Ondo da", esan nion. "Ez dira bi baino gehiago animaliak animalia bakoitzeko, hiru salbuespen."
  
  
  "Bai", esan zuen. "Pare bat, hontza, pantera bat eta azkonarra."
  
  
  'Zuzena. Zer dira hontza?
  
  
  "Sinbolo jakinduria," esan zuen.
  
  
  "Berriro." Non dira hontza?
  
  
  "Ireki baino gehiago pantera eta azkonarra," esan zuen. 'Ezta?'
  
  
  "Pantera, eta azkonarra," errepikatu du.
  
  
  Penny kopeta marraztua.
  
  
  "I + G", esan nion. "Inizialak Felipe Doane."
  
  
  Bere, klik pantera. Ez da ezer gertatu.
  
  
  "Oh, Nick," Zentimo esan zuen emeki.
  
  
  "Ez amore eman", esan nion. — Dastatu ahal izango dugu beste zerbait."
  
  
  Jarri zuen inork hatz pantera eta beste azkonarra. Begiratu zuen Zentimo. Galdetu zuen.
  
  
  Sakatzen dut da. Bai animaliak slid under my thumb. Ez zen apal klik nonbait kutxa barruan. Kendu zuen bere eskua, eta tapa swung ireki. Philip aholkularitza Donna zen lehen bat ikusi genuen.
  
  
  
  Kapitulua 14
  
  
  
  
  Ez zen asko, baina nahikoa izan zen: paper zuri bat beltzak blokeatu letrak.
  
  
  Fu Kuan Yeon Akrobatikoak Taldeak. Orain Eguzkia Antzerki Min .
  
  
  In txoko bat, txiki bat, neat esku Penny gisa aitortu bere aita izan zen, denbora eta data bilera: 8: 05 a. m. Dr Inuris denborarik ez alferrik galdu. Susmatzen dut, zuen ziurrenik izeneko bere lankide inguruan Polita aireportua eta esan zion jasotzeko Philippe Doane ahalik eta azkarren. Gorde egingo zuen azalpen zuen arte iristen da, New York-en.
  
  
  Beraz, norbait behar dute ordaindu Felipe Don bisita bat goiz honetan. Izan zen, ziurrenik, observant, baina ez observant nahikoa mantentzeko gizon zahar batetik jarriz paper boli kutxa; ziurrenik, izan zen bitartean janzteko.
  
  
  "Goazen," Zentimo esan zuen.
  
  
  'Ez da, beraz, azkar.'Batetik begiratu nire aurpegia, berak bazekien ez dut nahi berarekin batera ni.
  
  
  — Oraindik ez duzu ezkontzeko joan Odin, zaude?"
  
  
  "Beldur naiz ez dut behar", esan nion. "Ikusiko dugu parte, modu hemen, gutxienez, aldi baterako."
  
  
  "Joan nahi dut, Nick", esan zuen. — Arrastaka eraman dut hemen. Eta zuen nire aita.
  
  
  Berea, astindu zuen bere burua. "Bezain laster lortzen da ilun, ez dut joan nahi duten antzerki eta dig inguruan pixka bat.
  
  
  Hau ezagutzen dut antzerkia. Kokatzen da bidegurutzean Bowery eta Chinatown. Litzaidake duzu nabarmentzen gehiegi dago.
  
  
  'Beraz, zer?'Agian, utzi behar dugu horiek ezagutzen ari gara hemen.' Agian ih izango duzu lure atera.
  
  
  "Eta suposatzen da hori gertatzen", esan nion. "Bada, zer harrapatzen dute gurekin bai?"
  
  
  "Dute irabazi eta galtzen dugu", esan zuen bat jasoz.
  
  
  "Ezin dut jasan", esan nion. "Eta Estatu batuetako gobernuak, gehiegi. Hau ez da nire jokoa, non "bihar" lortuko duzu beste aukera bat. Badute irabazi eta galtzen dugu, izango da galera bat da, ez bakarrik behar duzu, me, zure aita, baina beste jende askok. Dr. Inuris eta bere lagunak izan behar apur bat beldur oraintxe. Zure ihes egin eta hartu ahal izatea, zure aita bahitu nahikoa da eten ih planak egiteko ih urduri. Gogoan izan, Dr. Inuris du baztertuen duzu tratamendu arrazoi batzuk. Hau urrezko heist eska bere buruko pilota. Une honetan, oraindik ez dute ziur non gauden, baina, gutxienez, behar dute susmagarri ari gara, horiek eragiten arazoak. Beraz, ez dago aukera bat egingo dute azkartzeko funtzionamendua. Dugu, bada, akats bat egin gure kalkuluak, izango dute doan bezala, hegazti, eta hondamendiak befall estatu Batuetan, seguruenik izango da munduko gainerako. Ez dut uste nahi duzun hau izango da zure kontzientzia, Penny-Donu.
  
  
  Zuen pixka bat bere begiak.
  
  
  "Entzun, let me ezagutu bederatzi bihar goizean. Bada, ez dut atzera eginez gero, deitu Joint Sakatu eta Alanbre Zerbitzua Washington eta eskatu izeneko gizon bat Hawke. Esan Em ezagutzen duzun guztia. Ondoren, egin nahi duzuna. Hori guztia dut galdetu zion. Gutxienez, modu honetan izango duzu aukera bat ikusi zure aita berriro.
  
  
  Penny nodded hitzarmena. "Zer gertatuko duzu, Nick?" Sakatzen zuen bere gorputza bero aurka nirea.
  
  
  "Ez kezkatu", esan nion. "Besterik ez dut gogoratu dut asko bizi."
  
  
  Ezin zuen lagundu, baina irribarre. "Ondoren, saiatu hau gogoratzen", esan zuen.
  
  
  "Izango da me oharkabetu gehiegi", esan nion.
  
  
  Hartu zuen urrats bat kanpoan me. "Orain prest utzi", esan zuen.
  
  
  Izan dut bat jantzita argi albistur, gris iluna slacks,eta urdin iluna turtleneck hartu nuen nire maleta. Wilhelmina eta Hugo Pierre itzuli zen bere ohiko lekuetan, berriz, berea zen beteak batzuk maquinilla palak tolesturetan bere turtleneck.
  
  
  Penny kaleratu dit. "Kontuz ibili, Nick", esan zuen.
  
  
  "Ez utzi inori, baina niri", esan nion.
  
  
  "Ez kezkatu," esan zuen.
  
  
  Agian, izan zen Sung Min: Antzerki dibertigarria laurogeita hamarreko hamarkadaren duten hit bat izan zen , baina ez dut zalantzan jarri da. Gauza bat zen zenbait: bada zuen inoiz bere heyday, suposatuz da inoiz izan, izan behar du bat, denbora luzea duela. Handi, zahar, plaza eraikina zirudien ezkutuko itzala Manhattan Bridge, eta horrek arku baino gehiago da. Izan zen, etengabeko erdi-iluntasun, balitz bezala, cringing erakusteko ustelkeria zela gertatu ego urte baino gehiago.
  
  
  Da galdu bere big etapa luzea duela eta gisa zerbitzatzen, movie antzerki bat urteko gehienak. Beno, berriro, ez da kasua denean, Hollywood gonbidatuak dira, aurrera begira, bere estreinaldiak. Ez ziren zaharrak Western eta merkea aurrera egiteak, Hong Kong film industria. Akrobatak hartu etapa behin edo urtean bitan inguruan Taiwan. Berezi bat omenez honetan denbora joan Kuan Yeon Zuzen.
  
  
  Berea izan zen crouched on zikin teilatua, peering bidez bat hautsez argizulo. Nire azpian, etapa, ikusi nuen gizon bat biluzik gerritik eta neska biluzi bat-atzera soineko makurtu ikusleei. Ez dago bat izan zen, behe-gakoa txalo kopako.
  
  
  Salto egin dute atzera oholtza gainean, eta koa izan zen, urrun elkarrengandik. Ez da neska bat eta alde batean gizon bat eta bestetik. Edalontzi bat tasseled dardoak gainean eseri biluzi bat egurrezko taula.
  
  
  Neska hartu bat, eta horrexegatik izan da gizona bere atzera bere. Zuen flexed bere beso eta hurled ume, - en jabalina guztiak bere indarra. Dart shivered zekorrak da ego, eta odol-tanta atera zen azalaren azpian.
  
  
  Begiratu zuen, apur bat luzeagoa, orduan kontu handiz ibili zehar tarred teilatua. Ez zen beste argizulo behar direla aztertu. Izan zen, zakarra, baina ez da opakoa, eta behera begira bidez zaharra beira egin nire pultsua quicken. Dr. Lothar Inuris zen zutik gela beheko dit.
  
  
  Ez zuen bakarrik. Izan zen, enpresa beste bi gizon. Eta nahiz eta inoiz ez zuen izan ikusi aurretik, nam bat, gurekin beste, zuen berehala erreparatu ih. Bere ikusi ih argazkiak eskriturak eta ah.
  
  
  Horien inguruan, Odin zen altu eta mehe, ilun ile wavy eta ilun bat, eder aurpegia. Zuen berehala erreparatu Ez, Mario en nen Printzipioa. Bada mafia ziren futbol talde bat, zuen izango litzateke goiko errematatu eta futbol jokalari urteko aldi berean. Zuen berri mafia; AEBETAN jaio, hezi eta, smart, bizi eta gogorra. Ez zuen erabili muskulu non ezin izan zuen erabili sen. Ezagutzen zuen, legearen barruan, eta guztietan erabili loophole ezin izan zuen aurkitu. Ahal izango duzu susmoa ego gauza asko-lapurretak, mailegu-sharking, drogak, prostituzioa, eta gaztelaniaz -, baina frogatu da. Ego deitzen da "printze", eta, nahiz eta zaharra dons eman zion bere ondorioz. Ziren zaharra txakurrak dituzten trikimailuak old. Printze bazekien berriak. Zuen at maite zuritzea zikin dirua atzerritik. Bazekien nola infiltratu eta hartu baino gehiago, lege-mailako buruz kezkagarria gabe legeak. Ezagutzen zituen trikimailu guztiak eta tranpak polizia eta mila eta bat modu saihesteko ih. Bada norbait izan zen, ondoren, 45 milioi urre, printzearen asistentzia benetan zentzurik.
  
  
  Ez gutxiago interesgarria izan zen hirugarren gizon gelan. Bat izan zuen stocky, indartsu gorputza eta lauak ezaugarriak denean, ilargia betea izan zen. Gabe, nahiz uniformea, ego erraza izan aitortu. Semea Voen, edo, hobeto esanda, Koronelak, Semea Sieh. Lan egiten zuen, Txinako Armada Adimen zerbitzua, hazi Mendebaldean, eta bat jaso ekonomia graduko batetik, Oxford. Militarki, jotzen zuen bikaina estratega. Lortu zuen ospea gisa, lehen-tasa burua adimen-agentzia bezala ezagutzen Moonrise kanpo Macau 1950eko hamarkadan. Antolatu zuen adimen militar eragiketak Ipar Korea eta Hanoi. Errusiako adimen jotzen ego arriskutsuena Txinako agent zuten inoiz aurkitu. Zen, esan zuen bezala cool bezala izan zen, aparta, eta asmo zuen bezala, izan zen, hotz-blooded. Orain, hau itxuraz baketsua udaberrian arratsaldean, aurkitu zuen bere burua, seedy Manhattan antzerkia, eta epaitzen adierazpen euren aurpegiak, izan zen oso haserre.
  
  
  Bere Semearen koronelak ezin entzun zer zen esaten zuen bezala, eseri zuzen bat bizkar-aulki bat egurrezko taula batean, gela huts bat, baina ez zen nahastu gaia ego, bere haserrea. Ego-ren aurpegia zen contorted haserrea. Ilun odol flowed libreki bere azpian azala, eta gisa hitz egin zuen, indize bere eskuin eskuko hatz darted bat bony lantza aldera Lothar Inuris.
  
  
  Printze koa alde, besoak gurutzatu, eta irribarre egin contemptuously at traidorea medikuak.
  
  
  Inuris ospatu out bere eskuak Koronel bat, keinu adiskidetzea. Baina Txinako ez zuen jakin nahi. Dr. Inuris saiatu hitz egiten, baina erreuma Koronela, Semea salto egin eta danbateko bere ukabila mahai gainean. Ez zuen entzun gure sermoiak. Ez, nahiz eta soinua Koronelak Semearen ukabila mahai gainean entzun ahal izango dira.
  
  
  Baina ezin izan zuen zer gertatzen zen. Dr. Inuris itzuli zen hirira, eta eman Riviera xehetasunak bere huts venture. Eta Koronelak, nire Semea erreakzionatu aurrez. Izan zuen bat izatearen ospea perfekzionista bat. Eta bere ahotsa lehertu. Inuris zen ergela. Ego-en rola eragiketa sinplea zen nahikoa: mantentzeko neska kanpoan. Orain zuen hondatu plana. Ez behin, baina bi aldiz. Eta orain zuen ihes. Ez aipatzearren noble American Nikolas Anderson, nor izan zen hemen laguntzeko.
  
  
  Koronelak Semea gelditu oinez. Ego-en eskuak egin tajadura mozioak bezala hitz egin zuen. Dr. Inuris saiatu behar bezala inconspicuous ahalik eta gehien, eta hori oso garrantzitsua da gela batean soilik hiru pertsona.
  
  
  Maite dut ikusten Medikuak Inuris irabiatutako sortu. Lortu zuen, zer zuen merezi eta gehiago, baina behaketa bakarrik ez dute lagundu dit beste urrats bat aurrera.
  
  
  Koronel lasaitu behera. Itzuli zen bere mahaian. Pizten zuen luze bat zigarro, inhaled sakon, eta poliki-poliki kaleratu ego inguruan bere lodi sudur-zuloak. Kea izan zen, nagusiak bi berdinak erreka. Hitz egiten hasi zen berriro.
  
  
  Jarri dut nire belarrian argizulo markoa, baina ezin nuen ezer entzun. Eta berea zentzuz atxikia aurka argizulo, erabiliz, alde batetik, counterweights, berea sentitu bat windows azpian mugitu nire behatzak. Mugitu zuen kanpoan bere, sartu peering gela. Inork ez du horien inguruan zirudien ezer entzun. Koronelak Semea, besterik gabe, jarraitu zuen, lehen bezala.
  
  
  Nire behatzak aztertu solteak beira. The screed eusten ego leku izan behar lehortu urte. Beira mugitu erraz. Bere eskua mugitu, eta Hugo, knife, sartu slid nire eskua. Bere isila stahl moztu plastilina. Ondoren, zuen arretaz jarri labana pala bat, egurrezko marko eta faltsutua izan da. Punta batera bere stiletto, altxatu zuen beira eta hartu ezazu. Orain bere Semearen ahotsa entzun izan bere . "Orain, besterik ez dugu mugitu. Benetako profesionalak, horrelako lelo, "Inuris adierazi du medikuak," eta jarraian bere argibideak behar bezala." Hartu zuen beste arrastatu kea inguruan bere zigarro eta nintzen ego bidez bere sudur-zuloak berriro. "Funtsean, behar dugu, balitz bezala jokatu hau neska eta Mr. Anderson ez da existitzen. Ahal izango dute mehatxu bat planteatzen gure eragiketa, baina ez da, halaber, aukera bat dela, hau ez da kasua." Begiratu zuen Inuris. — Uste duzu neska hau ez buruz ezer jakin gure eragiketa. Bere, espero dut duzun eskubidea lortu. Gisa honetan Anderson, bere ego badirudi ezer baino gehiago penagarria da kasualitatea. Edonola ere, beranduegi da orain stop bat jarri nahi gure planak. Ez da gehiegi jokoan guztiok, eta orain ari gara hurbil amaieran.
  
  
  "Hala ere, uste dut aldaketa batzuk beharrezkoak dira." Amaitu zuen bere zigarro. — Ez dut eztabaidatzeko zurekin minutu batzuk." Baina lehen "— jaiki zen bere aulkian, hartu huts bat zigarro pack inguruan bere poltsikoan, eta crumpled sortu da — " batzuk behar dut zigarroak. Atera zuen gelak bidez.
  
  
  Mantendu dut bere begira. Dr. Inuris begiratu Ez, Mario. Horietako bat izugarri, goi-campal, nerbio-giggles piztu inguruan ego warty eztarria. Ego nerbioak ziren apur bat gutxiago tentsioz denean Koronelak Semea ez zen gelan. Don Mario begiratu zion coldly.
  
  
  "Ez kezkatu," Dr. Inuris ume, esan zuen. 'Dena ondo egongo da. Ezagutzen dut bat, hain zuzen ere.
  
  
  Don Mario itxaron denbora luze bat aurretik erantzutea. Ego-en ahots bete zen nazka. "Ez jolastu edozein sillier behar baino", esan zuen. "Dena ondo joan zen arte erabaki nuen izan behar du bere maitalea."
  
  
  "Dena ondo egongo da," Inuris esan zuen. "Ez kezkatu.'
  
  
  "Entzun," Don Mario esan zuen, " pertsona guztien duten zerbait kezkatu, oraindik duzu lehenik eta behin. Ezer bada oker, ez duzu behar kezkatu me eta Koronelak Semea, zuk pobrea bastardo, zu hemen geroztik. Eta ez baduzu, ez da beti zerbait kezkatu."
  
  
  "Ikusiko duzu ahotsa," Dr. Inuris esan zuen. 'Dena ondo egongo da. Niri fidatzen. Bere gain hartzen...'
  
  
  Ez nuen entzuten gainerako da. Hurrengo bigarren, nire arnasketa gelditu gisa metal kate itxia inguruan nire eztarrian. Gisa berea borrokatu arnasa laginketa-aire azpian kirurgikoa presioa smash ziztada sartu lepokoa nire jertse, nire eskua senari iritsi luger. Nire hizkuntza poked out rta. Nire begiak zirudien salto egin, eta horrek mindu. Nonbait, nire oxigeno-kenduko garuneko, banekien hori atzean bat izan zen niretzat erabiliz hilgarria nunchucks, beraz, maitea karate borrokalari.
  
  
  Kate arteko bi heldulekuak estutu guztiak nire bizitza nire inguruan. Baina nire eskua izan zen, oraindik ere pistola.
  
  
  "Ez, ez, Carter, hau da, ez da lanera joan," ahots batek esan zuen. Orduan ez zen zorrotz bat slap atzera nire burua eta flash bat sickening argiak aurretik izan dut irentsi sortu iluntasunean.
  
  
  Kapitulua 15
  
  
  
  
  When I berreskuratu kontzientzia, neure burua aurkitu dut lurrean etzanda gela txiki bat atzean etapa. Nire eskuak eta oinak lotuak ziren, eta atzera nire burua sentitu bezalako norbait izan xehatu nire ego bat sandbag. Koronelak Seung, Don Mario, eta Inuris koa izan zen, eta niri begiratu.
  
  
  — Sentitzen duzu pixka bat hobeto?" Koronel galdetu zion bere semea.
  
  
  Zuen, astiro-astiro mugitu, bere burua atzera eta aurrera. "Ez dut uste ezer da hautsi", esan nion.
  
  
  Koronelak Semea pizten bat inguruan bere luze zigarroak eta utzi kea seep bidez bere sudur-zuloak. "Egia esan, merezi duzu hilko", esan zuen. "Bada bakarrik delako izan ziren, beraz, arduragabekeria. Carelessness gure lana onartezina da, badakizu. Eta ez zen oso arduragabekeria duzun tira, hori leiho out inguruan argizulo. Du inoiz gertatu behar duzu noiz kendu duzu beira, freskotasuna gela-en aire laginketa handitzen? Gehiago, hain zuzen ere, oso txiki bat aire-fluxua laginketa. Baina erakarpen da nahikoa sakabanatu, ke-laino inguruan nire sudur-zuloak. Nire behaketa kea nire bizitza gorde da behin baino gehiagotan." Irribarre egin zuen. "Esan dezakezu bat naiz jende gutxi munduko erretzen duten beren osasuna".
  
  
  "Izan banu, nuke brankan zure behaketa eskumenak, Koronela", esan nion. — Baina beldur naiz hori pixka bat zaila da nire egungo egoera."
  
  
  "Hartuko dut horretan pentsatu, Carter,", esan zuen. Zuen glared at Dr. Inuris. "Bai, Carter, duzu lelo. Nick Carter, ez Nicholas Anderson. Zuen agente AH.'
  
  
  Dr. Inuris bere ahoa ireki. Don Mario filma ikusi sorpresa.
  
  
  -"Bere, izan nuen ideia ez -" Dr. Inuris hasi zen.
  
  
  'Lasai!"Koronelak, nire semea eten zion. "Noski, zuk ideia ez izan. Hau garuneko zurea da, zure esku, zure crotch, agian, nonahi, baina zure burua. Beraz, pentsatu duzu bat besterik ez zen, turismo -, baizik gallant busybody gertatu nor etorri erreskate baten babesik gabeko damsel? Ari zaren, nahiz eta gehiago lelo bat baino pentsatu nuen. Gizonaren izena da Nick Carter. Egunero auto-errespetatuz, adimen agentzia Lurrean ditu fitxategi bat haren gainean. Zuen maisu bat hiltzaile lanbidez . Koronelak Semea, begiratu me at. "N3, ez da?"
  
  
  Ez zuen ezer esan bere, eta saiatu bat mugitu eserita posizioa. Nire burua izan zen dena.
  
  
  "Horrez gain, ego itxura," Koronelak Semea jarraitu zuen, balitz bezala, hitzaldi bat emanez, " Carter ere ezagutzen da bere arma arsenal. Luger, bezala ezagutzen Wilhelmina. Bildu zuen Ego aulkitik eta haizatuko haiek. Zuen errepikatu egingo ikuskizuna. "Txiki bat da, baina hilgarria gas-bonba bezala ezagutzen Pierre."
  
  
  Dr. Inuris at nodded elementu bakoitzaren aurkeztu emu. Ego-ren aurpegia aktibatuta gorria, eta ikusi zuen berriro pultsu-urdina bezalako harra azpian ego-en tenplua. Emu izan irentsi asko irainak, eta emu ez bezala. Izan zen, dardarka haserrea.
  
  
  Bat-batean, aurrerantz zapaldu zuen eta zaionean me saiheskiak. Bere, jaitsi, eta bota. Jaurtiketa galduak niri, baina, gogor ez zuen lagundu nire burua gehiegi. Painfully, eseri zen berriro.
  
  
  Koronel jaiki atzean bere aulkia. Bat izan zuen, stiletto bere eskuan. Une batez, izan zen pentsatu nuen honako me, baina, horren ordez, zuen zapaldu Dr. Inuris, nor atzera zapaldu arte ego bikoiztea izan zen, hormaren kontra, ez dago beste modurik atera da. Koronelak, Semea planteatu labana pean bere kokotsa. Hitz egin zuen, oso lasai, eta horrek bakarrik igo, ego, haserrea.
  
  
  "Entzun arretaz,", esan zuen. — Nik dagoeneko eragin digu nahikoa arazoak. Oraindik duzu, zortea ez dut hil duzu oraindik.
  
  
  Bakarrik nire Ohorea eskatzen izango duzula onartzen parte hartzeko eragiketa hau. Eta duzu banintz, ez nuke zenbatu omenez gehiegi. Beraz, hartu nire aholkua, eta erantsi du oso ondo: lasai egoteko. Ez presarik ezer; agian, izango duzu bizirik irauteko. Baina bada alde batetara utzi duzu nire aholkua, moztu egingo dut zure disgusting eztarria gabe txikienak zalantzarik. Gisa Carter, berea eta berea bakarrik, dut egingo zion kentzeko une denean atsegin zait, eta ez aurretik. Ba al duzu zeure burua argi?"
  
  
  Zuen arinki azpimarratu corkscrew batera punta knife in the doctor en eztarria. Jarri dut nahikoa presio Inuris Rivnenskaya lepoa urratu zion, baina ez jartzailea zion. Medikuaren begiak bulged inguruan bere burua. Em bat kudeatzen curt nod errekonozimendua.
  
  
  Koronelak Semea mugitu kanpoan zion eta berriro bere eserlekua mahaian. "Ondo da", esan zuen. "Orain, jaunak,", esan zuen, konpontzen bere begiak gutako bakoitzak. "Dezagun atzera puntua. Aurretik utziko dugu gela hau gaur gauean, denek nahi dut mantentzeko eguneratuta azken garapenak. Irribarre egin zuen me at. "Are you, Carter.
  
  
  "Ez dit mesederik edozein, Koronela", esan nion.
  
  
  'Alde bat? barre egin zuen. 'Ia. Utzi tell me zerbait, ", esan zuen, aurrera leaning bere aulkia. — Hil egingo zara, oso poliki-poliki, eta oso painfully. Eta bere, jakin nahi dut zati hori mina hau izango da zure kontuan. Batzuk, horien inguruan lotuta daude zure gorputza, baina ziurtatzen dut hori zer hits, zure kontuan izango da, zalantzarik gabe askoz gehiago izan, jasanezina. Arte bukatuko dut, duzu beg me hiltzen. Jarraitu ahal izango duzu eskatu."
  
  
  "Ez izan gehiegi ziur horri buruz, Koronela", esan nion.
  
  
  Koronelak Semea planteatu eskuan. "Mesedez, Carter, ordezko dit zure bravado eta let me jarraitu zer esan behar dut. Ez zait axola ari zaren hemen eserita eta parte hartu gure elkarrizketa, gaur egun,. Nahi dut informatzeko duzu huts egin du. Eta betiere bizi zaren, edo, hobeto esanda, betiere utzi nuen bizi zaren, nahi dut jakin zure porrota behera sakatu nahi duzu rock handi bat, estutuz guztiak izango munduan bizi duzu." Apaldu zuen bere ahotsa. "Nahi dut, duzu, pentsatu, Carter, denbora."
  
  
  Zuen txalo bere eskuak elkarrekin balitz bezala hautsi sorginkeria bat.
  
  
  "Orain, lehen elementua da, neska."
  
  
  "Ez inplikatzeko bere horretan", esan nion.
  
  
  "Shut up, Carter," koronelak esan zuen bere semea. "Nuke handiena izan lelo nuen ez bada, aprobetxatu ergelkeria nire lankide, Dr. Inuris. Zure chivalrous joera dute ezer egin zidan. Nahiz eta ahal izango duzu dela aitortu beharko litzateke zentzuzkoa ez ekarri itzazu.
  
  
  "Ez zuen ez jakin horri buruz", esan nion.
  
  
  "Nik uste dut, zuen da egia kontatzea," Dr. Inouris esan zuen. "Esan zidan eta ez zuen ezer jakin bere aitaren harreman nirekin."
  
  
  Bai Lothar Inuris handiagoa izan zen lelo baino begiratu zuen, edo ego ero zentzu zen oraindik harboring ideia bat partekatzen maitasun habia nonbait batera ego pertsonala berpizkundea Nicole." Edonola ere, ez dut arreta.
  
  
  Baina Koronelak Seung daki... "esan nion isildu,", esan zuen. Medikuak mumbled buruz zerbait laguntzen saiatzen da, eta bere ahoa itxita, baina cringed pean Koronelak Semearen scornful begirada.
  
  
  "Ez, Carter, beldur naiz neska izan beharko dute neutralizatu. Ez naiz, diozu bezala lankide bat. Bere, mesedez, jarri zaitez nire oinetakoak. Demagun, esan duzun bezala, neska hori ez daki ezer. Baina nik gehitu liteke, ez, ez dut bere gain hartzen hori, zeren eta, era berean, bere gain hartzen dut zaren fidatu egingo, eta egingo dut inoiz ez fidatu bere. Baina demagun neska ez daki ezer. Hori da, buruz ezer enpresa arteko harremana bere aita eta Dr. Inuris. Hala ere, ez da gauza bat zuela ezagutuko, lehenago edo geroago, bada, ez ditu ireki ee oraindik. Koronel-en Semearen begiak stared unblinkingly me at. "Eta hori delako bere aita falta da."
  
  
  Saiatu zen mantentzeko bere aurpegia eraginik.
  
  
  — Eta gero aurkitzen zuen horri buruz, izango zuen, ziurrenik, egiaztatu Ego-en kokapena; ikerketak egingo duten inplikatzeko agintariek." Eta noiz agintariek hasi zalantzan bere buruz, bere aita, gazte dama izango da, zalantzarik gabe, esan zien bere aita afera bat izan zuen Dr. Inuris, egin duten medikuak eragiketa bere on. Eta nahiz eta berak ziren bereganatzeko nortasun faltsuak, ego, bere artisau menderatzen da, hala nola, ego-en benetako nortasuna laster azalera. Baina ez zuen erabili, bat, bere gain hartu zuen izena. Eta, ondoren, agintariek ezagutuko hori Dr. Inuris irabazi du nabarmendu batzuk, uste baduzu izena izan daiteke ezagutzen da, bada, agertzen da epailearen erregistro zenbaki bat herrialdetan. Ez dut nahi embarrass nire lankide alferrik, baina batzuk egoten delituak bat dute, bereziki kontrako ospea, nahiz eta komunitate hori nahiko toleranteak sexu-gehiegikeriak. Beste batzuk erlazionatzeko edo iradokitzen droga gehiegikeria, batez ere, erabilera pertsonalerako. Eta oraindik beste batzuk iradokitzen inplikazioa espioitza. Ez aipatzearren batzuk aurkako delituak adingabeak, eta horrek, azken finean, erraz gisa sailkatu gerra krimenak."
  
  
  Bere, begiratu Inuris. Apaldu zuen bere begiak bezala, hiru gizonak begiratu zion utter nazka. Baina, aldi berean, sentitu zuen bat erretzea gorrotoa izatea gaia, hala nola, herri irain arabera Koronelak-en Semea. Pentsatu zuen berak hori ez zen inoiz bada aukera bat denean Dr. Inuris egin dezake Txinako ordaindu zuen, zoriontsu izango litzateke egin behar, beraz.
  
  
  Koronelak Semea jarraitu... Eta, beraz, agintariek litzateke ezinbestean joan Dr. Inuris eta haratago. Inuris, ikusi dugun bezala, da, beraz, erabat menpeko bere plazer propioa. Zuen craves bizia plazer. Zuen izuturik eragozpenak. Zuen minik beldur, unimaginable koldarkeria. Indulge ego eskuetan agintariek, busti ego txikienak mina, eta zer izango da emaitza? Zuen zukeen blurted out dena espero aurrezteko bere izugarri ezkutatu. Eta zergatik? Guztiak dugulako ahaztu neutralizatzeko neska. Koronelak Seung astindu bere burua, balitz bezala, bat mocking keinu damua. "Ez, beldur naiz hartu behar dugu bere. Ez duzu ados, Carter?"
  
  
  Zerbait esan duzu.
  
  
  "Baina behar dut, hartu zure isiltasuna berretsiko, Carter," Koronelak esan zuen bere semea. "Horrek garamatza saihestezina galdera: non da neska?"
  
  
  "Beldur naiz, ez dakit, Koronela", esan nion.
  
  
  Koronelak irribarre me at. "Carter, dugu, besterik ez ziren buruz hitz egiten, zure fidagarritasuna. Oinarritutako, jakina, zure ezagun ospea. Esan dizut gero, eta esango dut berriro: ez dut konfiantza duzu.
  
  
  Koronelak Semea pizten beste luzea eta zigarro bat pizten inguruan bi egurrezko partiduak hartu zuela out of the lakatua kutxa bere armarria poltsikoan. Ondoren, hartu zuen nire stiletto aulki batetik, eta joan zen zorrozten beste partida.
  
  
  "Mesedez, ez egin niri minik duzu, Carter. Garai batean, I izango duzu mina eragin bere forma guztietan, baina nintzen mesederako saihesteko ohiko tortura. Gogoratu, ez dut benetako aversion mina duzu, baina ezagutzen dut plazer bat da, nire unworthy lankide hemen, " zuen jerked bere burua medikuaren zuzendaritzapean. Inuris: "Hori egin nahi ez dit egin. Ez zuen merezi duen erakarpen moduko.
  
  
  "Joan, Koronelak," ume, esan zion. Lehenago hasten zen, hobeto. Tortura, ez da puntu bat non zure adimena ez da gehiago jasotzen mezuak mina bidali zure gorputza, nahiz eta kontziente izaten. Orduan arima karroza bat eskuraezina maila, libre eta segurua da. Ezin dut aurrera begiratu behar da, eta jakin izan banu eskura duten maila eta han egoten arte goizean, Penny Egunsentian litzateke bete Hawke batean.
  
  
  Koronel jaiki, inguruan ibili aulki, eta gelditu nire aurrean. Erdietsi zuen behera, harrapatu nire eskuak, zein ziren elkarrekin lotuta, eta itsatsita punta partida iltze azpian nire eskuineko hatz erakuslea. Ondoren, ukitu zuen, brimstone burua red hot-punta bere zigarroa, eta pizten duten gaizto bat beres.
  
  
  Eseri zen, eta gainbegiratu garra erre bidez dator, utzi beltza kuzkurtuta aztarnak. Koronelak Semea iritsi mahai zehar, heldu bat stiletto, eta ospatu distiratsua punta da frakzio bat hazbeteko bat nire begi.
  
  
  "Ez mugitu,", esan zuen," edo zure begi agian buelta bat sartu, oliba on pintxo bat."
  
  
  Bere, ikusi partidaren oraindik erretzea.
  
  
  "Non da neska?" - esan zuen koronelak bere semea.
  
  
  Berea, sentitu nuen berotasuna hurbiltzea nire azala.
  
  
  "Ez mugitu, Carter," koronel ohartarazi.
  
  
  Mina handitu, eta sentitu dut nire muskuluak estutu nahi gabe. Pala bat izan zen, apal lausotzea aurrean nire begiak.
  
  
  Eta, ondoren, bat-batean, baino gehiago izan zen. Koronelak Semea iritsi bere eskua askatu eta itzali sugarra. — Behar dut ezagutzen dut, ez saiatu, Carter, baina izan nuen. Ez duzu inoiz jakin. Jiratu zuen Don Mario eta irribarre egin.
  
  
  "Neure burua aurkitu dut bat, baizik eta zaila posizioa", esan zuen koronelak bere semea. "Ez dut eman Carter kreditu, ziur nago zuen eman dit kreditu. Bai gara pros eta oso ona. Arren, merezi izan du arriskua ikusten bada, ezin izan zuen sentikorra izan errazagoa forma tortura, sakona behera bere bazekien, ez zen, beraz, baino gehiago ez berea." Aktibatuta zuen niretzat. — Egia esan, mota horretako ongietorria ideia, ez duzu, Carter?" Duzu espero ziren zenuke gainditu hasierako etapa maila guztira ahanztura guztiak ezagutzen dugun bezala ego. Izan zen, barrez. "Ia nahi dut irakurri ahal izango zure kontuan, ez da?"
  
  
  Don Mario eten zion. "Oso ondo, Koronelak. Nik uste dut denbora gelditu txantxetan eta jokoak jolasten.
  
  
  Koronelak Semea begiratu bere ikustera. "Sentitzen dut", esan zuen, " inoiz ez duzu zure denbora alferrik galdu. Eta izan dugu, oso-del - gaur gauean.
  
  
  "Give me labana," Don Mario esan zuen.
  
  
  Apur bat brankan, Koronel entregatu Ume bat distiratsua stiletto.
  
  
  Don Mario pisatu ego admiringly eskuan. Ondoren, begiratu zidan bere icy blue eyes. "Hamabost minutu baino gutxiago, esango didazue non neska hau da, Carter."
  
  
  Zeharkatu zuen gela eta xuxurlatu zerbait medikuaren belarrian. Medikuak nodded eta atera gelak bidez. Minutu batzuk beranduago, itzuli zen eta nodded Don Mario. Don Mario batekin erantzun curt nod onespena. Edozein dela ere agian kontatu nen, ez zen gizon bat alferrik galtzen hitzak. Koronelak Semea eseri zen berriro. Izan nuen ideia ez dago zer izan dugu zain.
  
  
  Gutxiago baino hamar minutu beranduago, bat entzun nuen zorrotz dionean bere atean.
  
  
  'Nor da hor? Don Mario eskatu.
  
  
  "Vito," izan zen erreuma.
  
  
  "Ondo da," Don Mario esan zuen.
  
  
  Atea irekita lehertu, eta txiki bat tratu estatua mailakatu eta bilduta nire oinak. Ego-ren aurpegia zen smudged eta bere kamiseta eraitsi zen. Bat ego betaurrekoak falta zen. Arren, nire nahasmena, hartu zuen azaletik begiratu bat bakarrik konturatzen dela patetikoa izaki aurrean me izan zen, ez beste inor baino Felipe Doane.
  
  
  — Badakizu nor den, ez duzu?" Don Mario esan zuen.
  
  
  Bada, izan zen gisa ekarri corkscrew, bazekien jadanik zuen erreuma, epaitzen modu aitorpena keinuka zehar nire aurpegia, agian, split bigarren bat.
  
  
  "Gogoratu", esan zuen Koronelak-en Semea, " ez dut planak Jauna Doane.
  
  
  "Ez kezkatu," Don Mario esan zuen. — Ezagutzen dut zure planak. Duzu oraindik lortu ego itzuli, zati handiena.
  
  
  "Oso ona", esan zuen Koronelak bere semea.
  
  
  — Ez duzu edozein mediku-hornidura erabilgarri, Medikuak?" Printze eskatu.
  
  
  "Bai," Dr. Inuris esan zuen.
  
  
  "Ekarri ih hemen. Behar dut konpresio eta gag pads eta, agian, zenbait morfina arte lortu ahal izango dugu ego itzuli kontzientzia. Eta hartu behar duzun guztia stop odoljarioa.
  
  
  Koronelak Semea ikusi nire begiak zabaldu aipamen drogak
  
  
  "Ez dut uste entzun duzu ezer ez duzu, Carter,", esan zuen. — Izango duzu drugged zeure burua etorkizun hurbilean.
  
  
  Dr. Inuris ran gela inguruan eta itzuli batera, poltsa beltz bat.
  
  
  Philip Doane lurrean etzan, kexuka noizean behin. Don Mario bere ondoan belaunikatu eta aktibatuta zion baino gehiago izan zuen arte, aurre, arnasestuka apur bat, bezalako arrain bat harrapatu inguruan ura.
  
  
  Don Mario ezkerreko tiro out, heldu, gizon zaharra da, beheko masailezurra, eta behartu ego ahoa zabalik. Ondoren, zuen txertatuko punta stiletto eta sakatzen ego aurka bere masail arte ikusi ahal izan zuen azala bulge aurrean nire begiak.
  
  
  Don Mario begiratu me at. "Entzun, Carter, eta azkar pentsatu. Bere labana espezialista. Niri fidatzen. Bere ere ez aurka ego erabili. Zuk galdetzen dut, non neska da. Nahi dut azkar eta zintzo erantzun. No txantxetan. No froga faltsua. Bada, ez dut erantzun bat lortzeko, dut moztu gizon zaharra da, masail eta galdetu zion berriro.
  
  
  Koronelak Semea bidal. Mario, itxuraz, ez zen itxi emu en espiritua pertsona bat.
  
  
  Don Mario hitz egiten jarraitu. "Eta bada, ez dut lortu erreuma nahi dut, egin dut, apur bat gehiago. Ondoren, bere beru beste masaila eta galdetu duzu berriro. Ondoren, lan egiten dut, nire belarriak eta sudurra. Dut moztu bere begia, bere behatzak. Behatzak. Bat osoa hanka. Medikuak mantendu egingo em bizirik, zeren koronel behar zion bizirik. Baina izango da wreck bat, eta nahiz eta mediku bat ez da izango gai konpondu ego. Eta oraindik inork errua. Mantenduz, zure ahoa itxi bat bezala, heroi handi, Carter. Nola egin nahi duzu?
  
  
  Ezin izan zuen ia ikusi pala bidez old man-en zurbila, argala masail. Arautuko zuen begiak itxita, bere arnasa txistu baino gehiago bere hunched bularrean. Whatever izan zen, Felipe Doane ez dute askoz begiratu. Zuen eragin zidan, arazoak asko, baina hori zen gutxienekoa da. Zer egin zuen mehatxatu hondamendia milioika pertsona. Beraz, alde batetik, ego ez zen merezi aurreztea. Baina bere obsesio, ez zen hain txarra. Bere asmatzen da, bere adimena, berak bakarrik ireki batzuk ateak jende gutxi truke egiteko bere alabaren bizitza hobearen. Bada, utzi dut Don Mario moztu nire ego piezak, agian gorde Zentimo. Eta bere aurrezteko, agian, ezin dut gorde bere urrezko.
  
  
  Beste alde batetik, bada, nire ahoa ireki nuen eta esan zien non eta nola lortu Penny, agian eman gizon zaharrak ideia bat zer litzaidake zuen egin nah. Ziurrenik zuen merezi, ikusteko aukera bere behin: ederra.
  
  
  Baina litekeena da bat antzematen kostua izango du kanpoko igerilekua buruz berrogeita bost milioi dolar.
  
  
  Bat zorrozki maila profesional, bat bakarrik erreuma eman izan da. Eta erabat isila izan zen.
  
  
  Bere ahoa ireki zuen eta esan zuen: "izango Duzu aurkituko du bere aitaren apartamentua. Zuen zain me.'
  
  
  
  Kapitulua 16
  
  
  
  
  Koronelak Semea slapped Mario atzera. "Eder", esan zuen, irribarre batekin nahikoa zabala agerian multzo bat kirurgikoa hagin. "Besterik gabe, ederra."
  
  
  Don Mario ez zuen erantzun emu. "Vito," deitu zuen. 'Etorri in.'
  
  
  Bat ferret-aurrean thug poked bere burua atea. Don Mario dituena ume mordo bat teklak.
  
  
  "Go back to the old man-en etxea", esan zuen. "Aurkituko dituzu, neska bat dago. Hartu atzera bere ontzia. Dut ikusi duzu."'
  
  
  "Ondo da", esan zuen ferret, eta desagertu egin zen. Arren, nire argibideak, Penny, ez nuen zalantzarik ferret litzateke deftly jarraitu ego komandoa. Zuen entzun ahal izango gako blokeoa eta erabaki-arren, dena esan dugu, elkarri — bere aita heldu da azken finean, eta orain hau ireki atea. Bakarrik ez da izan zion.
  
  
  Koronelak Semea, begiratu me at bitxikeria.
  
  
  Noski, onartzen dut hori zirudien ero, batez ere, begiak profesional bat bezala, Koronelak Semea. Zuen ia barre egin. Zuen usaindu tranpa bat. Ez zen azalpen neska gorde nahian, bere aita. Ez zen erabat ez mesede egin zion. Zeren, ego-en ustez, ez dugu etorkizun handia du gizon zaharra, ez dugu etorkizun handia da niretzat, ez dugu etorkizun handia du neska.
  
  
  Ezin dut errua zion. Batetik, ego-ren ikuspegitik, jokoa zen ia baino gehiago, eta irabazi zuen. Neska ego agintari, zuen ia guztiak txartelak: misteriotsu Anderson Jauna, nor erori zen, eta ego-ren esku inguruan inon eta aktibatuta izan AIZKORA agente; neska nor izan erraz sor em arazoak asko; eta Felipe Doane, nork behar du beti izan da misterio bat Koronelak Semea, geroztik prezioa lapurretan urrezko behar dute izan behar Da zirudien oso baxua zion.
  
  
  Ez zen galdetu esango Em zer bere motiboak ziren. Ez zuen ulertu izan da, hala ere. Jakina, hautsi dut arau guztiak. Arau horiek esan zuen, " amore Eman hau gizon zaharrak. Hartu denbora neska lortzeko Hawk. Saltoki egiteko denbora. Atzera eseri eta ikusi Ez, Mario moztu Felipe Doane piezak. Asmoa ez duzu ikusten odol, beldurrezko, eta jasanezina mina. Imajinatu duten gauza on guztiak lortuko duzu by eserita. Kendu irudiak odola botatzen inguruan gizon zaharrak bere aurpegia eta begiak. Zuk zeuk egin immunologikoa oihuak. Just uste zer argibideak esan.
  
  
  Batzuetan, baztertu egin behar duzu argibideak. Zerbait me barruan, ozen esan, ez da ideia Don Mario tajadura gizon zaharrak piezak, berriz, koronel eta Semea txaloak eta Inuris licked bere ezpainak, eta ego-ren begiak beira baino gehiago gozamenerako. Ez zen hypersensitivity. Barruan zerbait esan zidan une Don Mario onartzen zion, bere modu torturatzen Felipe Doane, hasteko nuke ametitzea hori izan dut galdu. Eta benetan bere-della-ez da, besterik gabe, hotel bat edo ezer. Bere hotel irabazi guztia.
  
  
  Bere hotel aldarrikatu urrezko, ekarri atzera bere alabaren zaharra Felipe Egunsentian ego unharmed eta erabili mikrofonoak eta hiztun finkatu puntuazioa. Bere helburua da garbiketa ih batetik lurraren aurpegia. Handi bat izan zen apustua. Baina behera etorri da enpresa, une Don Mario poked labana punta sartu Felipe Doane-en masaila, zerbait barruan sakona, esan zidan, bota madarikatua liburu epaiak eta play da zure erara. Koronelak Sin inoiz ez du ulertzen. Bat izan zen, ehuneko jokalari. Eta nire printzipioa izan zen, betiere, ez dut hil, bat izan nuen, eta irabazteko aukera. Bere semea harrituta begiratu. "Harrituta nago, Carter. Benetan harritu. Eta apur bat etsita. Pentsatu nuen litzaidake gehiago erakutsi kemena."
  
  
  "Inor ez da datozen, Koronela", esan nion.
  
  
  "Agian ez, Carter,", esan zuen. — Baina izan duzu bat izatearen ospea oso hurbil. Eta konfiantza me, nire txostenak duzun dira oso azken. Azken nahikoa ulertzen zure azken topaketa nire lagun ona Hsiang Artikoko, ez aipatzearren Dr. Inuris. Jiratu zuen Inuris bat conspiratorial irribarre. — Gogoratzen duzu Hsiang, ez duzu, Medikuak?" Esan nahi dut, gutxienez, ikusi duzun ego irudi, ez duzu? Lothar Inuris nodded.
  
  
  "Bat ona izan da, lan — zure interes Hsiang," nire Semea koronelak esan zidan. - Oso polita da eta apur bat puntuala nire aldetik. Bada, Hsiang izan arrakastarik, ego enpresa zukeen oso arrakastaz batu kasu honetan, azken fase hau da, batu me zure herrialdean. Hala ere, uste dut mundu bat izango dute, oso zaila da etorkizunean ere gabe Hsiang ahaleginak." Ez nuen erantzuteko bere harro. Irribarre egin zuen me at. "Eta zuk, ere, Carter, oso zaila da etorkizunean duzun aurretik. Noiz gara Txinan, izango dugu oso luzea elkarrizketetan. Eta esango didazue gauza asko. Baina lehen bat izango duzu luze itsasaldiak, zein izango dugu hasteko ordu batzuk barru. Ez da eskubide hori, Don Mario? Don Mario nodded. "Ontzia lanean ari da,", esan zuen. "Dugu sped gauzak sortu."
  
  
  "Izango dugu utziz egunsenti aurretik," Koronel Semea esan zuen, " eskerrik asko zure laguntzagatik, Carter. Mr. Doane da hemen — - adierazi zuen gizon zahar nor zen oraindik etzanda biluzi solairuan — " gurekin, zeren zu bezalako etxean, batzuk ditu trebetasun hori izan nahi genuke. Gisa neska... Koronelak Semea tilted bere burua atzera eta begiratu sabaia. — Gisa, neska, Lothar, agian, eman dut bere behar duzu, geroago, denean lortuko dugu safe harbor." Bitartean ari gara itsasoan, ahal izango duzu dibertigarria izan da, bere gisa, ez dugu izatearen arriskua bezala, seguru gaude Riviera. Behin lortuko dugu Txina, ahal izango duzu, han egoten betiere, nahi duzun bezala neska batekin. Baina ezagutzen dut, duzu, Lothar, eta susmoa dut izango duzu nekatuta nah luzea dugu aurretik lortu ez. Hori horrela bada, dugu eman tripulatzaile, nork egin ahal izango dute, edozein dela ere nahi da; eta, ondoren egingo dugun kentzeko nah. Honek ez du balio praktikoa da guretzat.
  
  
  Dr. Inuris bidal plazer eta makurtu regally. "Eskerrik asko zure eskuzabaltasuna", esan zuen.
  
  
  "Ezagutzen duzu, ez duzu benetan merezi du", esan zuen Koronelak-en semea, " baina uste dut, dena ondo egongo da behin neska da, gure arreta, eta, beraz, prest nago bere barkatzen zure indiscretion in the Riviera."
  
  
  "Eskerrik asko, Koronelak, Semea," Dr. Inuris esan zuen.
  
  
  Koronelak Semea aktibatuta mobster. — Zuretzat gisa, Don Mario, beldur naiz, ez daukat berezi bat parting opari, nahiz eta nahiko merezi egos. Gozatu dut zurekin negozioa egiteko. You are a gizaki askotan, eta zure konfiantza, ikusi dugun bezala, gaur gauean, da gehien miresgarri. Benetan, berak adierazi nahi bere sakona errespetua behar duzu.
  
  
  "Lortu dut hemen," Mario esan, seinalatuz aulki bat. "Oso zehatza", esan zuen Koronelak. "Oso zorioneko zara, nork ekarri zoragarria Agente AIZKORA Carter betray emakume gazte bat, dira oinordeko, Arsenal en ego. Ia poetikoki egokia. Oso ona, Don Mario. Bat jasoko duzu ego Luger, ego bat stiletto, eta ego bat apur gas bonba. Ohorezko ih zure garaikurrak.
  
  
  Don Mario bonba jarri, minutu batean,, eta pistola eta labana bere gerriko.
  
  
  Koronelak Semea begiratu bere ikustera. — Bat behar dugu, minutu batzuk lehenago kamioi iristen, duzun bezala adostu. Esan zidan zuen, " Noiz helduko da, Carter, hasiko dugu gure bidaia. Gozatu ahal duzun bezala askoz, hau delako izango da zure azken ibiltzeko. Ari zaren Txina batera berrogeita bost milioi dolar ' urrezko merezi, seguruenik dagoeneko ezagutzen. Laguntza Dr. Inuris da, luckless Jauna Ez, eta laguntza eskerga Don Mario, nork emandako beharrezko eskulan, ahal izan dugu esnea Erreserba Federalak."
  
  
  "Eta bihar, zurrumurruak izango raging guztiak baino gehiago kanpoko igerilekua gehienak GUREKIN urre erreserbak eta urre erreserbak asko ih leialak lagun desagertu egin dira. Zure gobernuak igorriko sustatuz mezuak, baina zurrumurruak izango diraute eta hazten indartsuagoa. Eta laster, bankariak eta beste gobernuek eskatuko du bermatzen, eta, azkenik, frogatu da. Ezin dute froga eman. Ondoren, dolarraren ez du izan merezi ezer, delako konfiantza da suntsitu. Duten pertsonak dolar saiatuko truke ih, baina zer? British libra izango depreciate. Alemaniako marka, nahiz eta Suitzako libera, izango devalued, inork ez duelako egingo konfiantza paper dirua jada. Urre hori da ezker munduko bihurtuko da preziorik. Dutenek mantendu egingo da, ego. Dute ez duten ego bat izango izua.
  
  
  Baten jabea denda bat ogi uko egingo saltzen bada the loaf ez da ordaindu zerbait baino beste paper dirua. Informaziorik behar duten mediku bat izango dute ezer ordaindu ezik ezertarako paper dirua medikuak ez onartzea. Eszenak bezala, hau izango da hainbat aldiz errepikatu desberdinetan. Eta laster, koadrilen izango ibiltaritza kaleetan eta lapurretak dendak bila, zer egin behar dute bizirik irauteko. Fabrikak izango da geldiarazi delako, inork ez du ordaindu autoak, garbigailu, eta telebistak ekoizten dute. Eta langileen tiro egingo da. Arabiar sheikh Persian Golkoan izango eskariaren ordainketa urrezko bidalketa aurretik bere olioa. Eta han izango da, ez urre ordaindu. Beraz, ez dago ez da izango olioa. Eta, etorkizun hurbilean, han ez da izango auto gehiago, ez du gehiago trenak, ez gehiago hegazkinak, eta gure lantegiak izango da, ez bakarrik izango da idle, baina, era berean, ezertarako. Estatu Batuetan, ezagutzen duzun bezala da, bihurtuko ekonomiko bat basamortuan. Hiri beteko pertsona gosez. Landa izango da triskantza alien lapurretak koadrilen hori hiltzeko Scott Bell-en elikagaien eta lapurtzen barazkiak." Ez zuen entzun nahi edozein gehiago. Begiratu zuen Don Mario. Ez zuen badirudi ordainduz edozein arreta da.
  
  
  Esan nion. 'Eta zuk?'"Hau da, zure herrialdean. Duzu hemen bizi. Egin nahi duzu?'
  
  
  Koronelak, nire semea barre egin. "Don Mario produktu bat da, kultura berri bat, Carter. Ez espero izan zion gidatuta, bere sentimenduak. Ego buruz biziraupena eta irabazien, ez enpatia. Ari gara bazkide, enpresa hori. Dugu ez datoz bakarrik bat errespetua, gure aukera ordainketa egiteko gure parte-hartzea. Txina, pobrea urre, aukeratu zuen urrea. Don Mario du interes gutxi urrezko. Oh, zer-zer mantentzen zuen berak, baina aurkitzen du gehiegi pomposo eta, printzipioz, batetik filosofiko ikuspegitik, izanarren. Baina ez da zama hori ugaria da, Txinan, zama hori agintzen big irabaziak saltzen baduzu ego zentzuzkoa.
  
  
  Eta hau, Carter, da Mac eta zer egin ahal izango duzu inguruan mundu honetan: heroina. Ikusten duzu, Carter, noiz dolarraren txikitzen, ez dago denbora bat etorriko denean, jende itxura izango, beste ordainketa-bide. Eta hau euskarri truke hori Ez Mario iradokitzen aurkeztu da heroina. Ez duzu uste hori da, zer egiten du jendeak ahaztu bere arazoak? Eta ziurtatzen dut, egingo dute arazorik izan. Zenbait pertsona, zure gobernua interesa izango da ordena berrezartzeko gastu guztiak; eta biztanleria hori da pozik edan heroina izango erakargarria tentazioa. Ez duzu uste, beraz, Medikuak?"
  
  
  Koronelak Seung ez zuen itxaron erantzun bat. — Badakizu, medikuak berak oso gustuko mitxoletak, ez duzu, Lothar? Beraz, ikusten duzu, Carter, hori Ez, Mario, esker ego elkarlanean gurekin, egingo dute agortezina hornidura. Eta hau erreserba emango ume, izugarrizko indarra. Beraz, denbora, noiz batzuk bakea itzultzen zure herrialdean, Don Mario mesede egingo askoz gehiago baino balio du, urre saldu zuen dn. Ego irabaziak kalkulatuko dagokionez, kontzesio lege hori orain debekatzeko batzuk baino gehiago ego-ekintzak. Honen arabera kalkulatuko dira eta, jabe, lur bat, agortezina baliabide egingo zuela erosi gora heroina."
  
  
  Eta noiz izua subsides eta beste herrialde batzuetan ikusi jakinduria repurpose zer utzi zure biztanleriaren batzuk gradua industria-jarduera, ondoren, Don Mario hartuko baino gehiago exekutatzen fabrikak. Biztanleriaren izango da motibaturik beharra heroina, besterik ez bezala, pertsonak dira, orain motibaturik beharra dolar. Eta Don Mario bihurtuko da de facto erregela herriko, ez aipatzearren izan ere, aldi berean bihurtu zuen bere legegileak. Orain jendea ezagutu ahal izango ego printze bat bezala, baina ziurtatzen dut, Carter, laster jende izango brankan ume, errege bat bezala.
  
  
  "Oraindik ez duzu, crazy," esan nuen.
  
  
  Koronelak Semea planteatu eskuan. "Mesedez, Carter, bere, naiz eske duzu. Errealista izan. Ez dut joera eromena. Saiatu uste heroina gisa moneta berria. Da gehiago logikoa ebaluatzeko tac bat pack hauts zuri batzuk baino metal horia edo koloretako paper? Ez, Carter, hori ez da egia. Tren-unitateak besterik ez zaie beste inprimaki bat konfiantza. Doikuntza. Eta ezbeharrak izango da aurkitu zure parte ematea esan nahi du, hau ezartzeko doikuntza. Onartzen dut, hau da, erabateko egokitzapena, baina, besteak beste egokitzapen bat beharrezkoa da Ez Mario konturatzen ego asmo. Ikusten duzu, urre, ez egin emu ona edozein. Jabe urrezko litzateke orain menpeko ego arauak eta pentsatzen garrantzitsuak diren une honetan. Bi arau hauek eta hau mentalitatea, Don Mario penal bat da, eta esan nahi du, lapurretan bere jabetza. Ez, lehenago Ez, Mario lor daiteke egoera hori ego anbizio eta lasai jenio atributu ego, ez dago lehenik izan behar iraultza bat. Eta bere urrezko zuzen eragingo du iraultza bat estatu Batuetan.
  
  
  Gisa dutenek urrezko, konbentzituta gaude hori beti egongo da munduko pertsona nor dira gose urrezko. Horrek, beraz, hitz egiteko, mantendu egingo zaharra fedea. Txina batera ego mitxoletak eta urrezko izango da, bi aldiz aberatsa, nahiz eta zati handi bat gure poppy laborantza da helburu Don Mario urte askotan etorri. Txina eta GUREKIN izango bihurtu, oso lagun onak.
  
  
  Eta bere ziur dutela sinesten duten urrezko eta dute sinesten duten poppy haziak izango, elkarrekin bizi mendeetan zehar etorri."
  
  
  Besterik ez duten bezala. Osoa plana. Terrible zen. Agian deitu ero. Baina lerro artean eromena eta jenio estua da, eta Koronel eta Semea ziren eskuineko buruz gauza bat. Ez zen ezer AIZKORA fitxategiak adierazten ez zen ezer gaizki ego-kontzientzia. Zer ezarri zuen, ez zen ezer labur bat masterstroke; natural azken produktua elkargunean bat economist-en espezialitatea da, eta hotz-blooded gutizia bat soldadu ezagutzen bere trebezia gerra. Eta zer esan zuen, Ume bat besterik ez zen ordu batzuk kanpoan osatzea da. Begiratu zuen bere ikusi berriro. "Besterik minutu batzuk gehiago, jaunak. Orduan jiratu zuen pakean. "Carter, ez dago atea erronda bat minutu batean. Hau gertatzen denean, esan nahi du, kamioi bat dago zain gurekin kanpo. Kamioi hau eramango gaitu, kai, non Don Mario movers azkar kargatu urrezko taula gainean ontzia. Taula izango duzu itsasontzi hau eta egingo dugu utziz ordu batzuk barru.
  
  
  Galdetu nahi dut Don Mario askatu zure hankak. Eta ez dut galdetu duzu jaiki eta oinez lasai-out gela hau eta lortu kamioia. Noiz lortuko dugu ontzia, berea, nahi dut etorri itsasontzian lasai joan eta non ari zaren joan. Bada, egin duzun bezala, eskatzen dut, ahal izango duzu kentzeko alferrikako mina. Baina, ezagutzen dut zure joera heroísmo, bere beharrezko neurriak hartzea.
  
  
  Zuen bildu nunchucks aulki batetik. Ikusi zuen egurrezko heldulekuak eta kate bat zintzilik haien artean. Koronel kasualitatez slung kate nire burua baino gehiago, eta bota loturak estuak nahikoa ziztadak bidez nire eztarria eta sartu nire windpipe.
  
  
  "Etorri ahal izango duzu itsasontzian zure kabuz,", esan zuen, " edo joan ahal izango duzu, konorterik gabe. Osatzen zure kontuan.'
  
  
  Don Mario belaunikatu nire oinak eta untied sokak. "Dr. Inuris," Koronelak Semea esan zuen, seinalatuz Felipe Doane. "Get the old man sortu. Bere, ez dut nahi izan zion baldintza handia noiz iritsiko gara Txinan." Izan zen, barrez. "Ikusten duzu, Carter, goaz berri bat behar 'seguru'.
  
  
  Herdoildu kaskoa bat freighter zintzilik sakona lainoa, glinting, ilargiaren, ainguratuta batean rickety pier. Txikia izan arren altitudea, popa zikin ontzia
  
  
  Sarah Chamberlain-Cardiff towered gurekin baino gehiago dugu koa kanpo kamioia. Ondoren, amaieran kaia, handi bat garabi batera groaning kableak zen garraioa handi bat edukiontzi taula gainean.
  
  
  "Urrezko, Carter," koronelak esan zuen bere semea. Azpian rotted teilatu zaharra seraglio ran kai zehar, batzuk biluzi bonbilla erre, galdaketa horia argi izpiak bidea. "Begirada bat zure ibilgailu epigrafe ekialdean. Ez da ezer berezia, ezta?
  
  
  Ez zuen itxaron erantzun bat.
  
  
  "Baina agerraldi dira iruzurtia, Carter. Hau outrageous begira zama gabarra maniobrak eta bela bat baino azkarrago borrokalaria jet. Are gehiago, ekipo elektronikoak diseinatu da egin nahi ego ikusezina radar. Baina zalantza dut hori "Sarah Chamberlain" eman behar da, edozein froga bere indarra. Nork bere onean litzateke inolako arreta pobrea zaharra British-markatutako freighter?
  
  
  "Ondo da, Semea," Mario esan zuen. "Orain ez dut agur esaten zion. Nire jendeak esan zidan jaso dute azken heroina duela ordu batzuk, eta bi ordu geroago dira bermatu gainerako zure zama taula gainean. Ondoren, utzi ahal izango duzu, edozein unetan." Sentitu dute sentitzen dut, elkarri eskuak.
  
  
  Koronel begiratu bere ikustera. "Ez naiz on kontatuta duzu, Mario,", esan zuen. "Eman dut argibideak utzi bat o' clock arratsaldean."
  
  
  "Ez kezkatu," Don Mario esan zuen. "Ez dut lo nire bulegoan arte joan bela ziur guztia ordena da."
  
  
  "Oso ondo", esan zuen Koronelak bere semea. "Tipikoa zure zehaztasuna, Don Mario. Uste dut egun batean berriro bilduko gara."
  
  
  "Agur, gero," Don Mario esan zuen. Begiratu zuen Dr. Inuris, nor zen laguntzeko Felipe Doane . "Bertan zintzilikatu, Doc,", esan zuen. "Saiatu bat bezala jarduteko mutil ona."
  
  
  Dr. Inuris ez du uste ego merezi erantzutea.
  
  
  "Lucky me, Carter,", esan zuen. Zuen patted bere gerriko, non Hugo eta Wilhelmina ziren azpian ezkutatuta bere jaka. "Eskerrik asko oroigarriak." Bota zuen atea kudeatzeko eta sartu desagertu ukuilura.
  
  
  "Ondo da," koronelak esan zuen bere semea. "Abordatzera. Sarah Chamberlain zen onartzen sail egunsenti aurretik — "barre egin zuen," kargamentu bat kirurgikoa.
  
  
  Koronelak, nire semea jerked, heldulekuak nunchaku, eragiten kate estutu nire lepoan balitz bezala astintzen bat zaldi gainean. Jarraitu dugu pier behera eta gora gangplank. Gora begiratu nuen, eta ikusi Txinako kapitaina behera begira gurekin goi-pier. Txinako crewmen swarmed nonahi bakar batekin-jokatzeko, beti ezaugarri ondo entrenatu soldadu.
  
  
  Edozein makineria eta ekipo elektronikoak taula gainean izan zen, Sarah Chamberlain ez zen xx. mendeko laburpena noiz izan zen kartzela-eremuak. Behean bizkarreko, Koronelak Semea bultzatu me iritsi zen arte burdina bat telefono bat egonda leiho gabe beira. Haren aurrean izan ziren bi gizon Txinatar eskuan pistola submachine. Koronelak Seung hartu nunchaku osoko nire lepoa eta jarri mordo bat teklak inguruan nire poltsikoan.
  
  
  Ireki zuen eskuko atea. "Etorri, Carter. Eta, beraz, Jauna, Egunsentian, " esan zuen Dr. Inouris.
  
  
  Solairuan egin zen burdina eta estalita lastoa, eta Dr. Inuris joaten utzi Ez Philippe, nor erori izan behar du lastoa. Guardia koa irekita egun, muzzles ih pistolak at adierazi digu.
  
  
  "Utzi ahal izango duzu gizon zaharra jo zuen, Lothar," koronelak esan zuen. "Carter, beldur naiz behar duzu handcuffs eta hanka plantxa."
  
  
  Berea zuen, shrugged. Handcuffs eta hanka plantxa ziren atxikitako hormak. Pare bat eskuak, pare bat egiteko oinak. Zuen obediently sartu. Koronelak Seung blokeatuta ih bere gakoak.
  
  
  "Egingo dut, gainera, itxi-zelula atea", esan zuen. "Eta bere, jakin nahi dut zerbait, Carter. Izan dut web giltza. Beraz, ez, nahiz eta pentsatu fun egiteko guardia. Ez da benetan ezer ez dute egin ahal izango duzu. Baina ahal izango dute tiro, oso ondo. Nahiago dut inoiz ez da gertatu, noski, baina ez bada, egin dut neure burua ulertzen da.
  
  
  Zapaldu zuen atzera inguruan zelula. Atea itxi eta Koronel aktibatuta gako blokeoa. Sortu koa izan zuen berriro ere, eta haizatuko me at tabernetan zehar. "Ez dut bisitatu duzun denbora, Carter, eta, agian, hitz egin ahal izango dugu." Baina, orain, guztiak esan ahal izango dut seguru bidaia. Inguruan aktibatuta zuen eta desagertu osoan zehar ikuspen-eremuan.
  
  
  Une batzuk guardia me at stared tabernetan zehar, beren buruak itxi elkarrekin. Jaramonik egiten dut beraiekin. Laster lortu dute aspertu eta desagertu egin zen.
  
  
  Izan behar da, ordu erdi bat geroago noiz dut entzun ahotsak kanpo zelula. Koronelak Semearen aurpegia berriro agertu aurrean taberna. Irribarre egin zuen, eta funtsezko rattled blokeatu. Atea swung ireki agerian uzteko bere semea, bi segurtasun zaindarien, eta Penny Egunsentian.
  
  
  
  Kapitulua 17
  
  
  
  
  "Nick," Penny izeneko. 'Aita.'Zuen ran zelula sartu eta jaitsi zen bere belaunak ondoan Felipe Doane.
  
  
  Koronel zen bere eta harrapatu du bere besoa. "Zure leialtasuna miresgarria da, Galdu Egunsentian,", esan zuen. — Baina, sentitzen dut, zure askatasuna izan behar du zertxobait mugatua. Izango duzu, handcuffs, besterik gabe, nahi zure beste Carter. Gutxienez, ez, berriz, oraindik ez dugu itsasoan. Eta, ondoren, izango duzu onartzen zaindu zure aita "— barre egin zuen ongi — " baldin eta Dr. Inuris galdu ahal izango duzu." Noizbait itsasoan, ikusiko dut bada egin ahal izango dugu, bizitza apur bat errazagoa da zure aita. Baina orain, mantendu behar dugu segurtasun handiena. Izango duzu espero dut ulertzen da.
  
  
  Zuen shackled eta bere ezker bidez zelulak. Aktibatuta zuen gako blokeoa berriro.
  
  
  Entzun dugu shaggy en egos hiltzen behera burdina korridorean. Gero isiltasuna.
  
  
  Penny begiratu me at kamera bidez.
  
  
  "Oh, Nick", esan zuen. "Zer gertatuko?"
  
  
  "Penny Dawn", esan nion. "Sinetsi me, edo ez, ari gara hondatu proiektu hau."
  
  
  Philip Doane groaned eta desplaza bere gorputz mehe gainean lasto ohe.
  
  
  "Behar dut zion esnatu," Zentimo esan zion.
  
  
  "Ondo da", esan zuen. Zuen hasi deituz. 'Aita. Aita. Hau da bere. Zentimo bakar bat ere.
  
  
  Gizon zaharrak piztu berriro.
  
  
  "Jaiki, Aita. Dut behar duzu.'
  
  
  Ego begiak twitched eta berak behartu zuen sortu eseri. "Hori da duzu, Penny?", esan zuen. "Beraz, ilun dago hemen. Ezin dut aurkitu nire dirua."
  
  
  "Eskubidea da hurrengo zure ezkerreko eskua, Aita", esan zuen.
  
  
  Iluntzeko argitan, zuen groped egiteko ih, heldu da, eta jarri bere sudurra. Eza arren lente bat, ezin zuen orain ikusten. Ego-ren aurpegia pizten denean, ikusi zuen bere. "Nire Jainkoa,", esan zuen. "Hori da benetan duzu, Penny?"
  
  
  "Bai, Aita.
  
  
  "Zoragarria zara," esan zuen. 'Ederra.'Eta hasi zen negarrez.
  
  
  "Shhh , Aita," Zentimo esan zuen. "Ez duzu negar."
  
  
  "Ezin dut lagundu du,", esan zuen.
  
  
  "Aita, ez da norbaitek hemen gurekin. Zure laguntza behar dugu. Lehen aldiz, gizon zaharrak konturatu zen eta Penny ez ziren bakarrik aurrean kamera digital. Aktibatuta zuen, eta begiratu zidan.
  
  
  "Hau da, Nick Carter, Aita," Zentimo esan zuen. — Nahi zuen, lagundu digu, get out hemen."
  
  
  "Egia esan, Jauna Doane", esan nion. "Nahi dut lortuko duzu, eta Penny hemen eta mantentzeko ontziaren hondoratu. Baina ezin dut egin zure laguntzarik gabe.
  
  
  'Zer egin dezaket?', esan zuen.
  
  
  "Gelditu whining," ume, esan zion. — Galdera bakarra da, izango duzu egin ezazu?"
  
  
  "Ezin dut bada, egin dut", esan zuen. — I zor Lothar Inuris ezer gehiago. Nire kontratua berarekin amaitu zuen unea ebakuntza Zentimo. Baina berak eta bere lagun traidorea engainatu me. Dute izan zen niretzat gaur goizean. Eta ninduten itsasontzi hau eta bota zidan honetan eskuko. Noiz eskatzen dut azalpen bat, Txinako barre egin eta deitu zidan lelo bat. Lagunduko dut, Carter. Naiz gizon zahar bat, eta ez dakit nola borrokatu, baina lagunduko dut. Orain dela Penny da, guztiak eskuineko, ez dut axola zer gertatzen Dr. Inuris eta bere lagunak, edo niri. Hau da, guztiak joko bikoitz bat."
  
  
  'Zer esan nahi duzu?'
  
  
  "Dute pentsatu izan dut, besterik gabe, bat zaharra, ergelak pertsona. Zaharra lelo. Baina ez zen zerbait ez dakite niri buruz. Jaio zen Txinan. Hitz egiten dut, IH hizkuntza. Eta gaur bere esaten entzun nuen zerbait Txinako adierazten duen joko bikoitz bat.
  
  
  "Joan", esan nion.
  
  
  "Toma onartu zen presente. Hartu dut Zentimo esan duzu honi buruz?"
  
  
  Zuen nodded zion.
  
  
  "Beno, gero, suposatzen dut ezagutzen duzu nire rola. Bere, sartu zen Penny kasuan. Baina inoiz ez zuen bazekien nor bere lagunak ziren. Gaur egun arte. Eta, ondoren, zuen aurkitu bere lagunak ' egos barne Txinako eta American mafia kideak. Akordio hori izan zen mafia litzateke hornidura urrezko Txinako truke heroina. Ezin dut esan, askoz ere oso gustukoa dut, baina nik ere uste dut, posizioa ez kexatzen da. Beno, hasieran denek beren bizkar aktibatuta me, me jarriz hemen eta ni inflexio baino gehiago Koronelak Sin. Baina beste traizio, oraindik ere existitzen da. Txinako engainatzen ari mafia."
  
  
  Galdetzen nion. 'Nola?'
  
  
  "Hau heroina,", esan zuen,"pozoitu da."
  
  
  'Zer esan nahi duzu?'
  
  
  "Zehazki zer ari naiz esaten," Felipe Doane esan zuen. "Ez dakit zer jarri dute, baina ezagutzen dut gauza bat: heroina josia bi mota desberdinak plastikozko poltsak. Gauza berdea poltsak hiltzeko azkar. Gauza urdin poltsak lanean, poliki-poliki. Baina bada horietako edozein hit zure gorputza, hil egingo zara.
  
  
  Izan dut nire kapela hartu off Koronelak Sin. Berrogeita bost milioi dolar emu urrezko ez zen nahikoa. Gabe tiro tiro bat, porrot egingo zuen estatu Batuetan eta hiltzeko milioika pertsona. Baino hobea izan zen, gerra nuklear bat. Bada, ez dugu erradiazio, ez genuke industria suntsitzea. Besterik gabe, biztanleria, hildako eta etengabe hiltzen, ezin du bere burua defendatzeko.
  
  
  Eta izan zen, ziur Txina litzateke ulertu Bere Semearen planak eta abantaila osoa hartu horietako. Don Mario benetan izango erregea: erregea hilerri. Nonbait, bere ego stash izan zen, ziurrenik, hainbat mila kilo benetako heroina. Zuen egiaztatuko da, eta erabaki hori Koronelak-en Semea zen eta ukan fede onez. Behar zuen ezagutzen hobeto. Baina ez zen arrazoirik ez sentitzen sentitzen zion. Izan zen, bakarrik, apur bat gehiago greedy baino emu behar izan. Pentsamendu nire ego ari cheated gidatzen me crazy poza. Izan ezik, izan zuen bada konturatu, Koronelak, Semea izan litzateke gainean eserita bat golden horse, eta asko jende errugabea izan litzateke hildako edo hiltzen kaleetan Estatu batuetako geroztik.
  
  
  Baina ez dut bada zerbait buruz esaten da.
  
  
  "Ados, entzun", esan nion, inflexio Felipe Doane. — Lan bat daukat zuretzat." Eta ez duzu egin behar da azkar. Baina nik uste duzu bizirik irauteko, kontuan hartuta zer Penny buruz esan duzu.
  
  
  "Nire onena egingo dut", esan zuen. 'Zer da?'
  
  
  "Zentimo esan zidan zara aditua sarrailak eta ezagutzen duzula dena ez da jakin haiei buruz."
  
  
  "Hori egia izan daiteke," Don Felipe esan zuen.
  
  
  "Ondo da", esan nion. "Nahi dut me askatu horiek shackles eta atea ireki zidan."
  
  
  "Lan gogorra da," gizon zaharrak esan zuen. "Batez ere, gabe edozein tresna."
  
  
  "Uste dut esan dugun tresna batzuk, primitibo, baina tresna."
  
  
  'Nora?'
  
  
  "Under my lepokoa," ume, esan zion. "Aurkituko dituzu, bi mozteko makinak ez dago.
  
  
  Gizon zaharrak jaiki lurretik eta limped stiffly me norabidean. Bota zuen atzera bere lepoko eta hartu bi palak. "Ona kirurgikoa,", esan zuen. "Bai, uste dut erabili izan dugu ih. The shackle sarrailak dell ez dira, berez, oraindik primitibo", esan zuen ondoren cursory ikuskatzeko. "Gisa ate-mekanismo, ikusiko duzu, hori ere ez da arazo bat."
  
  
  "Zenbat denbora izango da hartu?"
  
  
  Ego begiak pizten perspectiva erabilgarria izateaz berriro artisautza ezagutzen zuen onena. — Araberakoa da, zenbat denbora lan egiten dut." Agian, hogei minutu.
  
  
  "Bizkortu", esan nion. "Edozeinek dator, horiek ezkutatu hezurren azpian lasto."
  
  
  Gizon zaharra zen jada luzatu at luzera osoa solairuan, eskuan bere esku plazan adabaki argi streaming bidez egonda leihoan. Ezin izan nuen ikusi zer egiten ari zen, baina entzun izan dut apal marruskadura-metal gisa, bere esku fumbled azpian heze geruza lastoa.
  
  
  Saiatu zen, argi eta garbi bere burua, berriz, lan egin zuen. Saiatu zen ez alferrik, bere energia ala buruz kezkagarria ego eskumenak iraungo luke, ala Koronel Semea litzateke bat-batean urratsa barruan ikusteko nola ego presoak egiten ari ziren. Saiatu zen baztertu erritmikoa rasp pala gainean hormigoizko, motela, bere arnasketa, eta ahaztu denbora. Baina kanpo, ezagutzen zuen, hau garabi swung handi bat bezala pendulu arteko kaia eta ontzia, betetze ego dauka tona urre. Ezin izan zuen indar berak ez pentsatu denbora, baina ezin izan zuen gelditu ego bizitzan. Eta une etorriko hau garabi hartuko du bere azken urratsa, eta garaile bidaia Koronelak Semea hasiko da. Orduan izango litzateke, berandu egin zidan, zer egin nahi dut.
  
  
  "Ondo da," Philippa Doane bere esaten entzun.
  
  
  Sortu koa izan zen, eta bere ego esku bat ikusi palak, edo zer utzi zen da. Balitz bezala, izan zuen lehen zatitu ego erdi luzetara eta zerbait moztu off inguruan zer geratu zen. Mugitu zuen baldarki me norabidean eta heldu blokeoa cuff nire eskuineko eskua. Utzi zuen adierazi metal diapositiba barruan, mantenduz bere belarrian hurbil blokeoa. Zuen fiddled batera makeshift gakoa arteko bere thumb eta forefinger, ondoren aktibatuta ezazu arretaz.
  
  
  "Ia-ia", esan zuen. "Baina ez da nahikoa".
  
  
  Zuen erretiratu itzuli bakearen plazan, eta behin eta berriro entzun zuen labordeta metal hormigoizko.
  
  
  "Izan behar da, beraz,,", esan zuen orduan itzuli zen.
  
  
  Osoa konfiantza, zuen slid zorroztu pala sartu atzera blokeoa eta bihurritu bere eskumuturra nabarmen. Ez zen egin klik oraindik isiltasuna eskuko. Blokeo swung ireki. Philip Doane-en aurpegia gorritu zirrara. "Gainerako erraza da orain," xuxurlatu zuen. Segundo batzuen ondoren, kaleratu zuen nire beste besoa eta hanka.
  
  
  Jarri zuen bere ahoa itxi ego belarrian.
  
  
  "Ondo da", esan nion. "Orain oharra Penny, oso lasai. Gero, zaindu behar dugu zelula atea.
  
  
  Gizon zaharrak nodded me at. Minutu bat baino gutxiago, Penny eskuak eta oinak free ziren.
  
  
  Deitu zuen gizon zaharrak zion, eta esan zuen, xuxurla, berriro ere, " Nola izango duzu ireki zelula atea?"
  
  
  Ospatu zuen bere eskua. In ego-en palma izan zen bere bigarren pala, oraindik ere, berak erakusten duenez. Ospatu zuen ego on contundente alde, eta bere beste thumb eta forefinger, zuen swiped pala atzera eta aurrera.
  
  
  "Zer egin behar dut deitzen da loiding. Hau da, normalean bat egin banda zeluloide. Du, zurruntasuna, bai, eta malgutasuna bultza blokeoa fitxa atzera eta aurrera. Pala gauza bera egin du.
  
  
  — Ez da zarata asko egin?"
  
  
  "Ez dakit", esan zuen gizon zaharrak. "Benetako loiden behar da oso lasaia. Baina bezain laster, hizkuntza hau erortzen atzera, ez dakit zer gertatzen den. Besterik ez dugu hartu behar duten arriskua.
  
  
  "Ez dugu aukera askorik", esan nion. — Jarri dut zentimo bakar bat izkinan arteko ate eta horma denean atea irekita dago. Zerbait oker joaten bada, zuen atera, sute lerroan. Duzu, dena ondo badoa bada, duzu seinale nazazu blokeoa doan da, eta, ondoren, stand duzu hurrengo Zentimo. Noiz oinez dut atea, ez mugitu. Lo non zauden arte deitu dut duzu." Baldin eta oraindik ez naiz gai deitzeko.
  
  
  Gizon zaharrak lortu behera bere belaunak eta egun bat, eta hasi zen sartu igoko gaztelua labana batekin.
  
  
  Saiatu zen, mantendu du bere arnasketa danborrada. Dut tentazioa izan zen arnasketa gelditu erabat, beraz, ez litzateke osoa izango isiltasuna.
  
  
  Ego eskumuturra mugitu behin, birritan, hiru aldiz. Lan egin da espazioa arteko atea eta kutxa. Ondoren gelditu zen.
  
  
  Gizon zaharrak aurpegia jiratu me eta nodded. Denbora izan zen lan egitera. Eta lan honetan zetzan atzemateko hainbat pistola submachine.
  
  
  
  Kapitulua 18
  
  
  
  
  Zuen ran atea zezen bat bezala ikusten hasibe bat torero, hunched baino gehiago, gogorra eta bildutako aldi berean.
  
  
  Ziren zutik korridorean, bat nire ezker, bat nire eskubidea, eta ih pentsamenduak motela izan ziren nahikoa bere masailezur jaitsi ikusi zutenean niri agertzen dira. Ezkerrera eginez, planteatu zuen bere eskuak bezalako labanak eta xehatu guardia en sorbalda zen oraindik, berriz, eskuetan bere submachine pistola. Noiz erori zen lurrera batera hutsegite bat, harrapatu zuen, bere ego, alde batetik, lotu baino gehiago bere ahoan gelditu zion garrasika, eta, beste alde batetik, bere gerrian inguruan laguntzeko ego. Berak bultzatu zen bere bikotearekin ego zuzenean sartu bere bikotearekin ego, arteko aldea zubi horiek azkar, ahalik eta, beraz, nahiz eta bigarren guardia lortu nahaspilatuta bere arma pean bere bikotearekin besoa. Altxatu zuen besoa dira litzaidake zuen eusten gizona da, gerrian eta slashed zehar ego-apurtu sorbalda at burly guardia lepoa. Ez zen perfektua zulatu zuen, baina tilted bere lepoa alde. Noiz atera iritsi zen, berriz ere, zuen hit zen goitik batek blatant ume aurpegia. Hezurrak hautsi pean nire artikulazioetan, eta odol gushed behera limp rta. Ego target hit horma gogor, eta zuen slid lurrean konorterik gabe. Beste ego aktibatuta bere inguruan eta xehatu bere adam-en apple palma bere esku zuen aurretik aprobetxatu izan ere, jada ez nengoen estaltzen emu en ahotik.
  
  
  Bota zuen bere gorputzak alde batera utzita, bildu bere armak, eta bere burua trabatuta kamera. "Ondo da", esan nion. "Denbora zure arnasa harrapatzeko."
  
  
  Penny eta bere aita azkar fitxatu ninduen. Eman Odin en emu inguruan automata. "Nahi dut get off itsasontzi hau erabili gabe ih," ume, esan zion. "Ez gara igaro goian, atzera goaz honen bidez bizkarreko. Badakit zer bilatzen ari naiz. Izango da kanpoan kaia. Jarraitu niri, eta badugu sartu exekutatu edozein hema, utzi ih zidan. Eta ez bada ezer gertatzen zait, hau erabili ahal izango duzu arma hartu behera Hema edozein lekutan eta, betiere ferret du zerbait aurre egiteko. Bere, bere ikusi nuen noiz etorri gara taula gainean: little atea portuko alde Sarah Chamberlain. Egin dugu gure bidean behera dimly lit korridore den bidegurutzea popan. Mugitu dugu zentzuz, baina ezagutu ez bat.
  
  
  Atea gure zain zegoen.
  
  
  "Give me pistola", esan nion.
  
  
  Zuen tiratu heldulekua eta atea ireki arretaz. Ikusi nuen grim, mugitzen urak East River bost metro beherago dit.
  
  
  "Joan lehen, Penny", esan nion. "Hankak lehen. Utzi zeure burua zintzilikatu ertzean. Eta, ondoren, besterik ez duzu joan utzi. Txikiagoa distantzia erori duzu, gutxiago zarata ez da. Ondoren, igeri bezala, lasai, ahal duzun bezala kaia eta itxaron me han. Bera doa duzu, Jauna, Ez. Han aurkituko duzu, eskailera bat liderra kaia, besterik gabe, iraganeko eskuin-eskua boom.
  
  
  Gainditu gabe akatsak. Zuen atea itxi onena bezala ahal izan zuen aurretik off erortzen amaieran. Bakarrik ezin dut espero ez passerby izango litzateke harritu distiratsua argi portu aldean Sarah Chamberlain. Baina ez dut zalantzan jarri duen edonork inguruan tripulatzaile zen hondartzan. Garai irteera izan zen, oso hurbil. Bestalde, beti izan guys Ez Mario kezkatu.
  
  
  Koronelak, nire semea, ez izan, beraz, irrikaz niri erakusteko ontzia. Me onartuko leku atea eta eskailerak igotzen kaia, k & nb.
  
  
  Penny eta bere aita izan ziren zain me at the bottom of eskaileretan.
  
  
  "Ondo da", esan nion. — Joango naiz up horiek, eskailera hartu eta nire arma nirekin. Niri jarraitu goiko solairuan." Bezain laster lortuko dugu goian, ez dut joan nahi Ez, Mario. Nahi dut, duzu, bi hemen. Exekutatu, orain arte bezala eta azkar ahal duzun bezala.
  
  
  "Ez, Nick," Zentimo esan zuen. 'Orain ez.'
  
  
  "Eskuineko zuen," gizon zaharrak esan zuen. "Batzuk behar dituzu laguntzeko."
  
  
  "Ezagutzen dut", esan nion. "Eta ez dut lortu Ez, Mario." Gutxienez, gehien berehalako laguntza. Baina ez dut nahi duzu, bi nirekin. Ez da erabili mina duzu.
  
  
  "Nator zurekin, Nick," Zentimo esan zuen.
  
  
  Berea, astindu zuen bere burua. — Baduzu zerbait egin nahi me, ahal izango duzu. Baina hori ez da zerbait egin ahal izango duzu hemen.
  
  
  "Gero, kontatu zer nahi duzu", esan zuen gizon zaharrak.
  
  
  "Nahi dut deitu David Hawke. Penny daki non berarekin harremanetan jartzeko, Elkarrekin Prentsa eta Alanbre Zerbitzuak Washington-en. Esan em duten Sarah Chamberlain gelditu behar gastu guztiak. Esan em hori Nick Carter esan duzu deitu em. Egin nahi duzu hau?
  
  
  "Bada, ahal izango dugu, dugu, egin," esan zuen.
  
  
  "Ondo da", esan nion. 'Goazen. Denbora laburra da. Hasi zen eskaileretan gora. Goialdean, I begiratu baino gehiago ertzean kaia. Ona begiratu. Begi guztiak egingo marrazten berezia punteatu. Oraindik ez zen mugitzen, orain atzera heading pier. Izan dut espero zuen, gutxienez, utzi bat gehiago edukiontzi urrezko, eta ego-lan gaua ez zen oraindik gehiago. Banekien nire lana ez zen nahiko oraindik baino gehiago, bai.
  
  
  Entzun dut Zentimo eta bere aita jaiki nire atzean. Gizon zaharra zen, arnasketa, hein handi batean. Aktibatuta zuen bere burua haien aldera. "Lo baxua eta lo itzalak. Estaltzeko dut zuretzat. Get out orain. Exekutatu!"Bakarrik izan zen zuen, eta mafia zirkuluak, eta Txinako, eta denbora agortzen ari zen.
  
  
  Zuen arakatu bidetik, bere urdaila kaia luzea sagging olana, non Don Mario sartu zuen. Zapaldu zuen arte babestu ate markoa eta saiatu latch.
  
  
  Ez zen blokeatuta. Berea azkar bidez irristatzen da eta iluntasunean sartu.
  
  
  Aurrerago, ibaiaren ondoan, saint bere ikusi. Oinez hasi nintzen, norabide horretan, nire pistola prest dago nire esku. Zuen izan txarrena prestatu. Bada zortea izan nuen, Ez, Mario ez dute nabaritu dit. Espero zen I nahi dut arrakasta.
  
  
  Job, baxua, mantendu zuen oinez arte ikusi zuen bat erretzea santuaren argia bulegoan windows nonahi begira baino gehiago, biltegi eta ibaia. Bulegoa zabalera osoa zeharkatzen.
  
  
  Don Mario zen giratorio aulki batean eserita atzean bere mahaian, begira Sarah Chamberlain . Gutxi batzuk izan ezik telefonoak eta kopia bat Lloyd-en erregistro zinegotzi, aulkia hutsik zegoen.
  
  
  Ostatu ederki berak, ezkutatzen du bere burua itsasontzi batetik, zuen jerked atea ireki eta tiro pistola. "Oso lasai, Mario", esan nion. Ez zuen mugitu. Besterik ez zuen mantendu begira leihotik at ontzia.
  
  
  "Hau da, Carter", esan nion. "Nahi dut jaiki eta marraztu gortina leihotik begira ontzia. Ondoren, eseri behera berriro. Nahi dut hitz egin duzu." Mantendu zure eskuak itxi zure aurpegia denean eseri duzu berriro. Batzuk izan nuen, albiste duzu zure Txinako lagunak izango duzu uste dut entzun nahi.
  
  
  "Gisa zer esan duzu, litzateke polita izango da entzuten, Carter,", esan zuen.
  
  
  "Ez duzu ezer entzun nahi, Mario. Baina ez baduzu entzun, da konponezin bat izan daiteke", esan nion. "Eta ondoren zure lan guztiak, ez duzu nahi izan bat' erregea hil da, long live the king ' egoera, nahi al duzu?"
  
  
  Bere erreuma, Mario atzera bultzatu, bere aulki, joan leiho eta drew oihala. Ibili naiz gelan sartu eta sartu zaie zion bezala, eseri zen berriro.
  
  
  "Azkar hitz egiten," esan zuen.
  
  
  "Hori da zehazki zer egin behar dut", esan nion. "Zure lagun engainatu duzu."
  
  
  Mario barre egin. - Jakina, eta zalditeria da, halaber, datozen.
  
  
  "Hobe duzu hasteko sinesteko, gehiegi", esan nion. "Zure amaieran ganga ez da bete. Bakarrik corkscrew geratzen da ala ez da zure laguna, Koronelak Semea, ihes egin ahal izateko askatasuna zuen ondoren engainatu duzu.
  
  
  "Ondo da, Carter, gelditzeko horiek egiteko asmakizunak. Zer da aurre?
  
  
  "Heroina".
  
  
  "Heroina guztiak eskubidea," Don Mario esan zuen. "Bere ego probatu zen jende espero dut."
  
  
  — Ba al duzu check guztia?"
  
  
  "Jakina, ez", esan zuen. "Baina hartu genuen laginak hainbat tona bakoitzeko."
  
  
  "Ona izan da, gauzak", esan nion. "Beste batzuk dira, pozoituta."
  
  
  "Gelditu da, Carter,", esan zuen. "Ez naiz salmenta bat. Duzu bat-in-a-milioi aukera putz kasu honetan, eta horrek esan nahi du inflexio me aurka, nire semea. Ez dut jan.
  
  
  "Hemen nago piztu duzu aurka zure Semea duzu iruzurra. Heroina da, pozoituta . Hau da, benetan zabor. Eta dirtiest bat berdea poltsak.
  
  
  Mario pursed bere ezpainak. "Badakizu, Carter. Hasten naiz interesa lortzeko duzu. Nola egin duzu buruz jakin berde horiek poltsak?
  
  
  — Besterik ez dut atsegin jakin bere buruz urdin poltsak eta jateko." Izan al duzu beste norbaitek taula honetan, ontzia nork ere ulertu Chinese, nahi duzu jakin hau. Hau gizon zahar jaio zen Txinan.
  
  
  "Nola laster egin dezakegu proba?" Mario esan zuen. "Batzuk hartu azken hau pixka zabor-itsasontzi batetik. Green poltsak. Zer da berdea poltsak hiltzen azkarrena.
  
  
  Mario erantzun Odin en telefono. "Vito", esan zuen. "Ekarri me bat, inguruan berdea poltsak." Berehala.'
  
  
  Eseki zuen gora eta begiratu me at. "Ados, Carter, aukera duzu. Urratsera itzuli. Ez dago trapdoor aurrean nire mahaian. Ondoren minutu bat, irekitzen da, eta Vito doa goiko solairuan. Ez izan urduri zure armak. Vito izango ez esan dudan bezala. Ziurtatu dezakezu hori ez da ezer egin.
  
  
  Ez zen marmarra soinu nire azpian, eta atal bat solairuan slid kanpoan, agerian utziz Vito en ferret-bezalako aurpegia zuen bezala peered gelan sartu.
  
  
  "Guztiak eskubidea, Vito," Don Mario esan zuen. "Ez dira zailtasunak."
  
  
  Vito igo gelan sartu, eta floorboard slid atzera. Jarri zuen berdea poltsa on Mario aulki.
  
  
  "Behar dugu gineako txerri bat,", esan zuen. "Eta uste dut ezagutzen dut, eskuineko pertsona da." Bildu zuen telefonoa. Koronel-en Semea", esan zuen. 'Azkar.'Zuen zain. Noiz hitz egin zuen berriro, bere ahotsa zen absurdly premiazko. "Koronelak, Semea?" Don Mario. Entzun. Istripu bat gertatu zen nire mutilak. Bidali Dr. Inuris zure maleta. Behar dugu laster.
  
  
  Eseki zuen sortu aurretik Koronelak Sin zitekeen galdetu edozein galdera gehiago. Bota zuen gortina atzeko zati bat hazbeteko bat eta begiratu at ontzia. Handik gutxira, surly Dr. Inuris iritsi bi muturretan arrapala eta hasi pier behera.
  
  
  "Zuen datozen", esan nion.
  
  
  "Hartu, Vito," Don Mario esan zuen. Vito atera gelak bidez. "Ez kezkatu Vito," Don Mario esan zuen. "Vito ari da zintzoa. Guztiak behar duzu kezkatu da heroina. Baina, gutxienez, zuk aitortu behar dut emanez aukera bat, Carter. Nor hobeto gisa erabili ginea txerri bat baino droga-adikzioa medikuak?
  
  
  Shaggy entzun eta bere koa izan da, non pentsatu zuen lortu nuen Don Mario eta Vito labur bat lehertu dute, bada, saiatu ezer. Atea poliki-poliki ireki, eta Dr. Inuris gelan sartu, Vito jarraituz.
  
  
  Ego begiak zabaldu at exekuzioa sakea bandera denean me ikusi zuen zutik dago. "Carter!"
  
  
  "Benetan, Medikuak. Zure zahar bat oraindik. Bera izan zen ospatu sortu kanoi bat UME, eraso fusil pean bere kokotsa.
  
  
  Esan zuen, " Zer esan nahi du?"
  
  
  I hit zion ego windpipe batera kanoi nire arma. "Shut up, Doc.
  
  
  "Medikuak," Don Mario esan zuen. "Carter eta nahi bere dirua batzuk egiteko. Da delako hori heroina.
  
  
  Bere, urratsez urrats atzera arma.
  
  
  — Zer gertatu da hori heroina?" Inuris eskatu. "Besterik ez da arrunta heroina."
  
  
  "Hori da, zer esan nahi dut, Medikuak," Don Mario esan zuen. "Baina Carter dio, bestela. Dio zuen, pozoituta.
  
  
  -"Ez zion entzun," Dr. Inuris esan zuen. — Zer ez zuen jakin horri buruz?"
  
  
  "Dio daki nahikoa, Medikuak.
  
  
  — Izango duzu uste emu?" Inuris eskatu. "Agente AIZKORA?"
  
  
  "Orain arte, ferret, da piqued nire interesa."
  
  
  "Koronelak Seung ez litzateke gezurra duzu," Dr. Inuris esan zuen.
  
  
  "Beno, hori da, zer ari naiz esaten ari Carter," Don Mario esan zuen. "Oraindik ere, emu kudeatzen konbentzitu me, hobe ziurtatu lehen baino sentitzen geroago. Horregatik gonbidatu dugu hemen. Zeren, esan nion neure buruari: "Mario", esan nion, " nor da onena, pertsona epaitu ala ez, hau heroina ona da, edo ez da? "eta, ondoren, esan nuen,"Ondo, ez beste inor baino gehiago, gure lagun zaharra, Dr. Lothar Inouris, nor aktibatuta bikaina zientzialari eta eskainitako lagun." Beraz, Medikuak, eman duzu free lagin bat.
  
  
  "Ez dut nahi hori," Dr. Inuris esan zuen.
  
  
  "Ez duzu nahi?" Don Mario esan zuen. 'Ez duzu nahi? Ez dela entzun duzu, Vito? Esaten zuen ez du nahi free lagin bat.
  
  
  "Da zuen aberatsa?" Vito esan zuen. "Inoiz ez dut ikusi addictos bat piztu behera free lagin bat aurretik."
  
  
  "Nik uste dut zuen benetan nahi du zerbait, Vito," Don Mario esan zuen. "Bezalako edozein droga zalea. Baina berak ere pentsakor. Ari zaren, besterik gabe, edukazioa, ez duzu, Medikuak?"
  
  
  Inuris ' izugarri aurpegia zen blai odol. — Ez dut nahi hori, " oihukatu zuen.
  
  
  -"Ondo, ondo, Medikuak," Don Mario esan zuen. — Urrunegi joan duzun honekin adeitasuna. Bota zuen nire hairpin bere gerriko eta egin ebaki bat berdea poltsa. Batzuk hauts zuri isuritako atera.
  
  
  "Beno, Medikuak, goaz dute, agur festa bat hemen. Ez dugu kandelak, baina ez dut partiduak, eta Vito, uste dut aurkituko dituzu injekzioak eta orratzak baduzu, begiratu medikuaren poltsa. Eta ez nuke harritu bada, ez da pieza bat gomazko mahuka eta, agian, beste gauza batzuk behar ditugu." Vito atera iritsi eta snatched poltsa osoko medikuaren besoak. Don Mario ireki ego, eta hasi miatuz nen.
  
  
  "Ez utzi hau egin, Carter," Dr. Inuris pleaded. "Zergatik ez, Medikuak? Esan nion. "Ez dut ikusi, guztiak etxe inguruan zer eragin dezake. Bada, ari zaren kontatzea, egia esan, hori da.
  
  
  "Mesedez, Carter. Mesedez.'
  
  
  Ez zuen begiratu me at. Agian besterik ez zuen niri begira. Baina ezin izan zuen. Ezin izan zuen hartu bere begiak off aulki non Don Mario eta Vito ziren eserita. Eta mantendu zuen eske. Hitz flowed bezalako aire baten inguruan zulatu barruko hodi.
  
  
  "Urrezko, Carter. Emango dizut urre. Nire partekatzeko. Duzu aberatsa izan daiteke. Ez duzu inoiz berriro lan egiteko. Diru asko. Baino gehiago duzu inoiz ikusi duen AIZKORA. Ezin duzu joan, nonbait. Ezin izango duzu aberatsa. Besterik gabe, gorde me hemen. Egin ahal izango duzu. Dut jakin ahal izango duzu. Egin dut merezi duzu. Ez zara damutuko.'
  
  
  Don Mario jaiki atzean bere aulkia. Vito zen zutik bere ondoan, osoa xiringa eskuan.
  
  
  "Ezin dut ados, Medikuak," esan nuen.
  
  
  "Inork ez entzun ahal izango duzu, Medikuak," Mario esan zuen. "Ez da gehiegi zarata kanpo. Hau txorrota da, oso zaratatsua.
  
  
  Dr. Inuris eroriz bere belaunak. Izerdi trickled behera Ego-ren aurpegia. "Ez egin hau", zuen pleaded. 'Ez duzu hau. Eskatu duzu. Ez egin hau niri.
  
  
  Mario slapped bere ego aurpegia. "Shut up, duzu ergelak txakur", esan zuen.
  
  
  Harrapatu zuen Inuris ' eskuineko besoa eta yanked beso ego jaka eta alkandora gainetik ukondoa. Botoi bat idatz bere kamiseta off eta bota. Vito zen aurrean zutik mediku batekin xiringa bat bere eskuan.
  
  
  Dr. Inuris hasi whimper. Don Mario hit bere ego berriro. "Behar duzu, lasai egon, Medikuak," Don Mario esan zuen. 'Itxura distiratsua aldean. Minutu gutxi barru, izango duzu off bidaia zoriontsu... edo hiltzen. Modu bai, zure arazoak baino gehiago daude, maitea.
  
  
  Medikuaren begiak zabaldu beldurra.
  
  
  "Ondo da, Vito," Don Mario esan zuen.
  
  
  Zuen yanked Inuris bere oinak eta ospatu biluzi bat, scarred eskutik.
  
  
  Inuris saiatu bira kanpoan. Atao zuen Vito eta egin ego salto kanpoan.
  
  
  Don Mario aurpegia ilundu. "Inola ere ez," zuen grumbled.
  
  
  Lothar Inuris zen oraindik writhing. Don Mario jarri beso bat inguruan Ego lepoa eta ospatu medikuaren besoa luzatuta beste. "Ondo da, Vito,", esan zuen," dezagun saiatu da."
  
  
  Vito hurbildu zentzuz alde batetik, bat bezala torero batekin miniaturazko ezpata azken putz. Dr. Inuris ' begiak bulged inguruan bere burua. Saiatu zen eta esan, " Ez, ez, ez," baina ez zen izan ezik luze bat, agonizing 'NNNN' iso rta.
  
  
  Vito zen bere ondoan, orain, eusten orratz bere biluzi beso, eta Ez Mario laguntzen zuten em, eskuan bere arm oraindik aurkitu ildo. Orratz punta lortu bere azpian azala, eta Vito bultzatu libragailua behera. Don Mario kaleratu Inuris. Zuen, eta Vito atzera zapaldu. Dr. Inuris koa izan da. Bota zuen behera beso bere kamiseta eta doublet. "Utzi dut orain", esan zuen bat choked ahotsa, " amaitzen duzunean nirekin."
  
  
  Ikusi nuen Mario-en eskutik iritsi luger.
  
  
  Dr. Inuris irribarre ume. "Behar dut nire maleta", esan zuen. Hartu zuen norabidean urrats bat taula. Bi urrats.
  
  
  Hura izan zen egin Don Mario autoa.
  
  
  Inuris begiratu me at. "Oso txarra da, Carter,", esan zuen. "Ezin duzu aberatsa izan." Ez zen arraroa, beirazkoa begiratu ego begiak. "Baina oraindik ez duzu Stahl entzun. Barkatu, Carter. Baina zer esan nahi du esaera hau esan nahi du? Nork du azken barre...
  
  
  hahaha..."
  
  
  Eta, ondoren, ez da ezer, baina odola atera rta. Da trickled behera bere kamiseta, bustitzen oihal zuri. Begiratu zuen bitxikeria at beldurgarria uholde balitz bezala, baita beste norbaitek.
  
  
  Handi bat spasm konfiskatu ego, gorputza, eta bota lurrera. Odol zen oraindik botatzen, biltzeko zapi bat inguruan ego lepo inguruan likido rubies. Dr. Inuris harritu zen. Ego heels hit solairuan. Ondoren, zuen bankuaren prentsak motionless.
  
  
  "Jesus," Vito xuxurlatu.
  
  
  
  Kapitulua 19
  
  
  
  
  "Ondo da, Carter," Mario esan zuen. — Zinen eskubidea. Dezagun aurre egin da orain.
  
  
  "Bat egingo dugu su-etena", esan nion. — Elkarrekin lan egin beharko dugu, ziur Koronelak Seung ez exekutatu off urrezko. Ondoren, hori da gizon bakoitzak bere burua berriro.
  
  
  "Soinuak arrazoizko nahikoa,", esan zuen.
  
  
  Mario bildu Odin bere telefono. "Turn off kolpatu," agindu zuen.
  
  
  Bere, begiratu leihotik. Soinua garabi makina hasi zen desagertzen. Batez ere goi-ontzia, bat dangled gainetik hatch inguruan edukiontziak.
  
  
  Don Mario aktibatuta Vito. "Behera joan", esan zuen. "Hartu mutilak. Esan horiek guztiak ekarri su artifizialak ahal izango dute biltzeko. Dugu beharko da. Eta ekarri gehiago dinamita eta gasolina.
  
  
  Vito desagertu bidez trapdoor.
  
  
  "Betiere ari gara, alde berean", esan nion," nahi dut, nire armak itzuli."
  
  
  "Noski," Mario esan zuen. Bota zuen bat luger eta stiletto bere gerriko.
  
  
  "Ez ahaztu, hau gauza txiki zure poltsikoan", esan nion.
  
  
  Atera zuen Pierre. "Gas bonba guztiak ondoren, ez da?"
  
  
  "Kontuz ibili horrekin," ume, esan zion.
  
  
  Mario irribarre egin. "Elkarrekin lan egiten dugu, Carter." Eman zuen ego zidan, eta jarri bere ego minutu batean.
  
  
  Mario gizonen hasi zen eskaileretan gora, betetze-bulegoan. Biltzeko bere eskua, Mario gestured isilarazi.
  
  
  "Hau da, Carter. Lan egiten zuen gurekin. Beraz, ez izan urduri, ez beti egin akats, gauzak joan pixka bat oker. Ari gara barnetegi honetan ontzia. Nahi dut ego makina putz, eta nahi dut gertatuko da azkar. Bada Txinako zenbait tipo nahi duzu gelditzeko, behera moztu zure ego. Dugu ziren engainatu. Dezagun joan.'
  
  
  Gizon ran inguruan bulegoan bidez, luze ederki, eta atera kalera kaia oinez. Ez ziren hogei lagun inguru, guztira, barne Mario eta ni. Printze bat bildu submachine pistola. Kontuz, gauza hori, bere ego bere ohartarazi. "Izan zen & nb."
  
  
  "Eskerrik asko," Mario esan zuen. "Ez dut ematen saiatu bada, eta ez du lan,"zuen patted bere besapean," I got batzuk utzi."
  
  
  Portutik, Barnes gora begiratu besterik gabe, denbora ikusteko Koronelak bere Semea, megafonoa eskuan, agertzen baranda, zubi kapitaina bere alde.
  
  
  "Zer gertatzen da, Mario?" oihukatu zuen. "Zergatik egin garabi gelditu?"
  
  
  Lehen Mario gizonen rushed gangplank.
  
  
  Mario planteatu bere submachine pistola eta tiro labur bat lehertu hartan garabi da kablea. Kolpe bat urdina kea agertu zen, eta, ondoren, taut kable snapped. Erraldoi edukiontzi lurched eta sartu danbateko Sarah Chamberlain-kaskoa bat deafening kolpe. Ez zen isiltasuna, eta, ondoren, entzun zuen garrasi.
  
  
  Koronelak ez zuen behar edonork egoera azaltzeko ume. Hurrengo berehalako, aktibatuta zuen eta adierazi nahi kapitaina, bidaliz ego exekutatzen wheelhouse. Zuen atxikia baino gehiago kaia baranda eta eman aginduak bere gizonak bizkarreko. Txinako rushed baranda, brandishing beren ardatzak. Ikusi zuen metal crack gisa ardatzak hasi flash, ebaketa bidez lodi-sorta sokak hori ospatu Sarah Chamberlain kaia.
  
  
  Mario gelditu erdiraino arrapala. Planteatu zuen makina pistola. Hiri bat balak jo baranda, tugging metal eta haragia. Gizonak garrasi eta jaitsi...
  
  
  Izan da pixka bat luger zubia eta tiro. Koronelak Semea ducked gisa kirurgikoa azpian wheelhouse windows danbateko nabarmen aurka bere gawking begiak. Itzuli zenean, ez zuen pistola bat eskuan. Dugu ziren bizkarreko. "Vito," Mario arnasten. — Ez duzu joan erdia gizon Carter." Hartu dinamita. Beste batzuk egiteko bere modu wheelhouse.
  
  
  Gutxi ferret nodded. Mario jada utzi eta tiro bidez vending makina at bizkarreko. Bere, ikusi Chinaman hartu, bere burua eta erori odoltsua lainoa.
  
  
  Eta, ondoren, I zen itsasontzi barruan, eta Vito eta gainerako Mario gizon me honako eskaileretan gora. Azpian, Chinaman jaitsi belauna bat eta planteatu bere fusil. Bat gunshot deitu me ondoan, eta ikusi zuen gunman grab bere beso eta erori aurrera.
  
  
  Atera bere begi txoko, ikusi nuen Vito grinning dugun bezala hurried behera bizkarreko ondoren bizkarreko. Bere entzun tiro gurekin atzean, eta Odin inguruan Mario gizon kanpo utzi muffled garrasi eta jaitsi amaieran kabina eskaileretan.
  
  
  Errodatzen gelditu. Ez zen bakarrik soinua urratsei buruzko burdina urratsak, gaur egun, eta aurretik bere zuen kartel bat ikusi gezi batekin seinalatuz motorra gela.
  
  
  Dugu ziren korridorean. Gurekin aurretik, metal brau atea ireki, eta kanoi bat submachine pistola hasi zen tiro digu. Izan zen oso altua eta ez oso urrun, eta balak ziren scratching hormak eta sabaia. Zuen atean sartu zuen lurrean, eta jauzi egin zuen bere oinak berriro, luger eskuan. Zuen filmatu zen behin. Bat garrasi deitu, eta pistola kanoi huts egin du behera. I peeked atarian baino gehiago, eta neure burua aurkitu behaketa bat mimmo aldizkaria behera datozen beste eskailera hegaldi. Gawk whizzed nire burua baino gehiago, eta sartu danbateko estankoak bulkhead. Zuen motioned egiteko Vito eta gizonen atzean lo. Behera begiratu zuen motorra gelan sartu. Erraldoi pistoiak, leundu ezin hobea distira, hasi zen mugitzen, poliki-poliki. Bat ikusi zuen uniformatu ingeniari keinuak furiously, eta jendea korrika haien mezuak.
  
  
  Beste jaurtiketa whizzed nire burua baino gehiago. Beste aldean motorra gela, dozena bat riflemen lehertu atari bidez, berdindutako bere burua arrapala, eta ireki sua.
  
  
  Arakatu dut sartu eta egun danbateko itxi denean gunshot hit me. Jiratu zuen Vito. "Lortu dute pistola bat sarreran."
  
  
  'Zer egiten ari gara?'galdetu zuen.
  
  
  "Give me makila bat dinamita."
  
  
  Izan dut nire eskua ia aurretik corkscrew amaitu da. Metxa pizten da. "Saiatuko naiz kolpe handi hau tranpa," Vito esan zion. "Denean, gauza hori lehertzen, denek izango run ate bidez. Lo bizkarreko.
  
  
  Bizkarreko beheko gurekin hasi zen astindu, eta motorren revved. Bada Koronelak Seung ez dira harrapatuta, eta batez ere kudeatzen doan ontzia kableak, Sarah Chamberlain izan behar itsasora orain. Bere, espero dut hori Ez Mario gelditzeko litzateke ego.
  
  
  Koa izan zen ondoan, estankoak bulkhead eta pizten metxa. Ondoren, bota zuen atea ireki eta bota dinamita sartu handi gela. Zuen recoiled. Noiz entzun zuen bang, bultzatu zuen atea ireki berriro. Bat izan zen, kaleidoskopio heriotzak: tranpa artetik erdian, geziak out hemorragia, grabbing ezer hartu, kalera, eta shattering gisa metal hautsi urrun eranskin puntu. Ez zen denbora jarraituko behaketa. Garrasi jada esan istorioa osoa.
  
  
  Jaiki zen, zeharkatu atarian, eta presaka eskaileretan behera. The crewman harrapatu nire besoa eta apurtu ipurdia bere luger zehar bere sudurra bere ego. Hezur pitzatu.
  
  
  Gidaria zen, zutik, hurbil eta bota pistola bat bere gerriko. Filmatu dut zion, eta ikusi odol zen oozing azpian bere kamiseta, azpian bere urdin doublet.
  
  
  Nire atzean, entzun nuen gehiago gunshots eta oihuak. Txinako gizon bota aizkora atera horma clip eta aurpegia jiratu dit. Satinatuak pala gainean zintzilik Ego burua bezala Luger ospatu da ego ahoa eta bota eragin. Helburu ego desagertu egin zen, eta aizkora jaitsi zen.
  
  
  Mimmo whizzed me zabal-eyed, erauzten kanalizazio ireki. Bere, ikusi tripulazioko kide bat helburu guztiak baino gehiago fusil. Erori zen bat, tribu bakoitzean, eta tiro. Zuen ezberdin batetan dago atzera oihu bat. Nire inguruan, entzun izan dut, eta infernuko staccato tiro eta the howl eta whoosh of ricocheting balak. Ausazko oihuka, swearing, zakurrarena, edo eragina gorputz bat postuan amaitu baino bala batek. Mimmo me bota severed buru bat. Odin inguruan Vito da gizona, biktima aizkora. Eta, ondoren, tiro gelditu.
  
  
  Inguruan begiratu zuen. Vito bere ikusi. Sakatzen zuen bere eskua bere bularrean. Odol seeped bere behatzak artean. Planteatu zuen, bere beste eskua eta haizatuko pistola arrakastaz. Ego-ren aurpegia sartu hautsi bat ratty grina. "Modu argi dago," oihukatu zuen.
  
  
  "Ondo da", esan nion. "Batzuk jarri dinamita eta gaitezen hemen."
  
  
  Ego lehergailuak adituak ziren dagoeneko jarriz makilak dinamita autoak.
  
  
  "Ez dut argi-metxa", esan nion. "Beste batzuk atzera joan eskailerak igo, atea."
  
  
  Begiratu dute oso pozik onartuko da egin, beraz. Vito atxikia, apur bat ezkerrera erantzunez kalkuluak, baina beste batzuk ospatu ego zutik.
  
  
  Zuen mugitu azkar poltsa bat hurrengo, eusten partiduak espoletak. Hasi ziren beres bezala, Gabonetako izar.
  
  
  Denbora da desagertuko. Begiratu zuen atea. Vito begiratu me at, eta, ondoren motioned me azkar. Orduan entzun nuen gunshots eta oihuak korridorean nire atzean. Vito begiak zabaldu. Besarkatu zuen bere itzuli eta, ondoren, bikoiztu baino gehiago. Izan zen ia hil zenean, azkenik, ran eskaileretan behera.
  
  
  Brylev motorra gela joan. Metal atea danbateko itxi. Berea izan zen harrapatuta.
  
  
  Harrapatuta zelaia iluntasunean, hautsi bakarrik horia su artifizialak erretzea wicks. Benetan zuen izan litzateke gelditu "Sarah Chamberlain." Baina hori izango litzateke, azken gauza egin nuen.
  
  
  En segundo, bost horiek paketeak dinamita izango kolpe osoa popa Koronelak Semearen ontzia, inflexio Ego sartu Nick Carter-en hegan hilkutxa.
  
  
  
  Kapitulua 20
  
  
  
  
  Baina ez zuen, bada, jardun azkar.
  
  
  Zuen lasterka urruntzen eskaileretan, sartu atean sartu du lehen metxa, eta bota ezazu. Denbora bat izan zen epaiketa, eta nik irabazi. Izan behar da hamar segundo aurretik azken metxa kaleratu zen.
  
  
  Pizten zuen partidu bat, itzuli zen eskaileretan, eta joan sortu. Lehenago edo geroago, norbaitek egingo dute oinez atea bidez bada Koronelak Seung nahi ego ontzia nabigatzen. Eta hori gertatu zenean, prest izan zen. Nire eskua slid zehar, bere zabalera eta itxita inguruan gas bonba.
  
  
  Berea, espero dut ez itxaron luzeegia. Bere ere ez du uste bezala izango litzateke hori.
  
  
  Semea, ez dute denbora, suposatuz ez zen lanpetuta Don Mario.
  
  
  Baina behin bere got bere aukera, bere behar izan zuen azkar. Ezin izan dut ordaindu galdu. Espero zen I duenak kanpo geunden, edonor izan zen, liderra txiki espedizio hori suntsitu Vito eta gainerako ego borroka taldea, izan zen lortzean pazientziarik.
  
  
  Bada, litzaidake zuen ikusi espoletak aurretik burning zuen atea danbateko zuen, seguruenik litzaidake zain egon leherketa, eta, orain, galdetu zuen zergatik Ego du ferret ez zuen entzun da oraindik. Bada ezin izan zuen ikusi, bai, izan zen, ziurrenik, biltzea, prestatzen bere gizonak atera bizi den edozein inbaditzaileen motorra gela.
  
  
  Edonola, behar izan zuen, azkar jokatu zuen, zeren, bazekien Koronelak Semea, ez dute denbora asko geratzen. Sarah Chamberlain ez joan edonon, betiere ego jendeak ez kontrol motorra gela.
  
  
  Atea ireki luze palanka, alde bakoitzean bat. Inork ez bultza lezake ego atera gabe mugitzen da. Hau izan zen nire alde. Ez nuke harritu ezer. Atseden zuen esku bat esku-palanka, nerbio guztietan alerta seinale txikienak mugimendua. Beste alde batetik, ez nuen Pierre.
  
  
  Orduan ia sorpresa bat izan zen, beraz, azkar ia galdu dut, palanka. Sergei pizten dazzlingly. Lehen argi, Piera mantendu da cocked. Bota zuen bonba behera aretoan eta atea itxi bere agian guztiak.
  
  
  Bat entzun nuen muffled leherketa, ondoren, ezer ez gehiago. Ezagutzen zuen pertsona izan ziren orain grabbing beren eztarri korridorean kanpo eta hiltzen. Une batean, litzateke, guztiak baino gehiago izan. Inork ez du ihes egingo. Eta minutu bat edo bi izango litzateke seguru ateratzeko hemen. Pierre azkar bere lana egin zuen, eta desagertu egin zen arrastorik utzi gabe.
  
  
  Goialdean, eskailera, eguna izan zen bultzaka kudeatzeko behera, begira, bere zaintza. Ondoren, minutu bat eta erdi, zuen loosened bere grip eta joan atzera behera motorra gela.
  
  
  Une honetan, zuen zehaztu zen, ez utzi ezer gaizki joan. Pizten zuen espoletak, ran eskaileretan gora, eta yanked atea ireki. Gorputzak pilatzen ziren korridorean. Danbateko zuen atea bere atzean, eta exekutatu bezain azkar ahal izan zuen bezala, zenbaketa gisa joan zen. "Hogeita bat... hogeita bi..."
  
  
  Hogeita lau, atean sartu zuen bizkarrean. Ez zen deafening leherketa astindu itsasontzi osoan. Argiak abaildu nire burua baino gehiago, eta ontzia berdindu off berriro. Topaketa bere indarra, hasi zen igoko brankan. Utzi nuen bere Mario amidships, non borrokatu zuen bere bidean aurrera. Ez nekien nola egin zuen, baina ezin izan zuen lortu hurbil brankan, zuen litzaidake atzean badute. Agian, ezin izan zuen erabili distrazio bat.
  
  
  Hartu zuen, eskaileretan eta presaka bidez luzea korridoreetan. Bere, bezala sentitu nintzen itogarria apur bat. Ondoren, bere, konturatu nintzen joan zen apur bat maldan gora. Sarah Chamberlain-kaskoa, bi hautsi. Itsasontzia hondoratu zen. Orain, ura isurtzen motorra gela.
  
  
  Ez nekien noraino exekutatu nuen, baina angelu zen pixkanaka-pixkanaka ohitu gogorragoa. Bat trapdoor goialdean eskailera harrapatu bere begi. Joan zen eskaileretan gora eta trabatuta bere burua out. Ondoren aktibatuta zuen eta joan zen bizkarreko. Inork ez me ikusi.
  
  
  Errodatzen izan zen, oraindik ere gertatzen da hemen. Bere, ikusi dut hiru gizon Txinatar batetik tiro atzean hatch. Nire behatzak itxita inguruan luger . Filmatu zuen, horietako bakoitzaren bidez behin.
  
  
  Lasaia izan zen nire aldean bizkarreko orain. Distirak su automatikoa ziren oraindik ikusgai amidships.
  
  
  Job, baxua, ran zuen bidean Mario gizonak. Nabaritu dut erabiltzen ziren lifeboat bat bezala armarria. Bakarrik Mario eta beste bi geratu. Odin horien inguruan ere izan zen zauritu.
  
  
  Bere uso horien ondoan. Galdetzen nion. 'Zer moduz?'
  
  
  Mario tiro norabidean zubia. Altxatu zuen bere bizkar. "Galdu egin dut jende asko", esan zuen. "Koronel da, oraindik ere, ez dago kapitaina.
  
  
  "Vito eta beste batzuk dira hildako," esan zuen. "Baina motorra gela da pizten.
  
  
  "Bai", esan zuen Mario. "Entzun dugu leherketa bat. Ondo egin. Baina ez dut gainerako arte landu dut koronelak berak.
  
  
  — Zergatik ez duzu utzi dit, Mario?"
  
  
  "Ez", esan zuen. "Pertsonala da gaia. No bat engainatzen me zigorgabetasuna."
  
  
  Balak sartu danbateko lifeboat-kaskoa.
  
  
  "Alferrikakoa da, hemen lo egin," esan zuen. — Ez duzu ados ezer. Gora joaten naiz beraiekin. Give me bat horien inguruan gas latak.
  
  
  'Zer egin duzu plana egin?'
  
  
  "Egingo dugu, erasoa joan", esan zuen. — Hartu dugu eskaileretan zubi azpian. Era berean, zaila da angelu batetik, baina, ez dago puntua ez da hemen ostatu.
  
  
  "Nator zurekin", esan nion.
  
  
  "Egin nahi duzuna, Carter. Orain izan dut nire negozio propioa. Goazen, mutilak.
  
  
  Salto egin dute kanpo aldeetan lifeboat. Plano deitu zubitik. Tribu bakoitzean zauritutako gizon bikoiztu baino gehiago eta slid zehar bizkarreko azpian errailen. Garrasi egin zuen, behin aurretik collapsing kalera kaia.
  
  
  Bertan eratu zen atzealdea. Balak tore sartu bizkarreko gure inguruan, baina, gaur egun, gurekin hiru ziren eskaileretan. Mario izan zen eskuineko. Koronelak Semea eta Master txarra izan angelu sua. Balak whizzed gurekin baino gehiago. Odin hegan behera, inguruan submachine pistolak eta lehorreratu hutsegite bat bizkarrean. Hau ekarri zuten agortu munizioak. Mario ireki gas canister. Noiz iritsi zen goiko eskailera, bere semea eta kapitaina zapaldu wheelhouse atea. Azken jaurtiketa hit Mario-en laguna. Besarkatu zuen bere bizitza eta bikoiztu baino gehiago. Ez ziren bakarrik bi digu zubi orain, Koronelak Sin eta kapitaina wheelhouse. Mario grinned me at dugun bezala ducked azpian sute lerroan.
  
  
  "Ez duzu ikusi zer ikusten zuen?"
  
  
  Adierazi zuen bat crooked hatz wheelhouse windows. Balak tore gaping zulo nen. Mario jerked bere thumb gas zilindro eta grinned. Ondoren jaso zuen sortu eta hasi botatzen gasolina zulotik.
  
  
  Atea swung ireki. Berea, ikusi nuen kapitaina begira adi-adi at Mario. Filmatu zuen bere babesik earlobe eta begi. Desagertu ziren sartu red mist, eta kapitainaren gorputza slid behera zubia.
  
  
  Bere aita atzera begiratu Mario, jaiki zen, eta bota partida leihotik.
  
  
  Orduan Koronelak Seung filmatu zion.
  
  
  Izan zen, apur bat berandu. Partida hit wheelhouse. Ez zen ondo pasatzea da, eta, ondoren, osoa kabina sugarrak iritsi.
  
  
  Mario izan zen, oraindik ere zutik dago bat silly grina bere aurpegia.
  
  
  Begiratu egin zidan, eta eman zidan thumbs-up. "Hey, Carter, uste duzu zuen Uncle Sam orain?"
  
  
  Ondoren eseri zen gora eta jaitsi zen bere alde. Joan nintzen baino gehiago zion eta sentitu bere pultsu. Ez zen pultsu jada. Sugarrak leaked bidez hautsitako leihoak eta hasi creep zehar peeling pintura izan zen, zati Sarah Chamberlain-en mozorrotzeko.
  
  
  Denbora utzi. Bere, joan zen eskailera. Gawk errebotea off metal. Ondoren, inguruan aktibatuta zuen eta bota eragin on Luger. Gawking begiak hit hutsunea.
  
  
  Koa izan zen, begira Koronelak Semearen blackened aurpegia. Ego-ren azala belztu zen, eta zimur bezala momia bat da. Ego hortzak pertsonak ez dira zakar bared me at. Apur bat olatu bere eskua, planteatu zuen pistola.
  
  
  Dagoeneko zen trantze noiz bota zuen katua. The knife zen dagoeneko nire alde batetik, eta stabbed bere ego bizitzan sartu. Beranduegi zen gelditu noiz entzun zuen mailua pounding on gela hutsik. Labana slid barruan. Koronelak Semea gasped.
  
  
  Labana jerked bere kanpoan. Zuen mailakatu atzera gisa baloia sua piztu inguruan wheelhouse, inguruan bere ego, bere aurpegia, eta bere ile.
  
  
  Nire etxebizitza da, esan zuen, izan zen dagoeneko hilik zuen mailakatu off baranda eta baino gehiago jaitsi da. Izan zen, zalantzarik gabe, hil denean, bere garuneko apurtu bizkarrean azpitik. Crackling sugarrak zabaltzen hasi zen ertzetik zubia. Bere, joan behera eskaileretan.
  
  
  Bere, numb eta fisikoki nekatuta bezala, bota zuen bere burua kaia. The wail hurbiltzen sirenak seeped nire kontuan sartu, eta azken begiratu me atzean esan zidan, ez zen txarra amets bat. Lehen sua kamioi jada gelditu. Ih argiak ziren apal bat argi aldean distiratsua, flaming dirdira ontziaren zubia.
  
  
  Beherago kaia, mimmo txiki bat ikusi gizon bat rumpled tweed palo enbata zigarro bat.
  
  
  Bere, joan sortu zion. Planteatu zuen bere eskua agurra. "Beno, Nikolas", esan zuen. Hemen? Eta berea, pentsatu nuen bidali duzu oporretara.
  
  
  
  Kapitulua 21
  
  
  
  
  Bulegoan oraindik usaina bera: zigarro kea eta zaharrak tweed. David Hawke eseri bere mahaian, bere burua astinduz gaitzespena.
  
  
  "Oso arduragabekeria, Nikolas", esan zuen. "Oso arduragabekeria."
  
  
  "Beldur naiz onena izan zen gauza izan dut egin egoera ikusita", esan nion. "Garrantzitsuena izan zen saihesteko Koronelak Sin from bela kanpoan urrezko. Behin lortu zuen ireki soineko, gauzak lor dezake apur bat zailagoa da. Eta han izango litzateke buruzko zurrumurruak galera urrezko.
  
  
  Hawke hartu bat eta arrastatu bere zigarro. "Lortu dugu hau saihesteko bud,", esan zuen. "Zinen bitartean lo off atzo, gobernuak kaleratu ikusgarria merkataritza-saldoa estatistikak, iragartzeko ekonomia hobetzeko datorren urtean, eta, halaber, baieztatu du bere indartsu uko goratzeko ofiziala urrezko prezioa. Ondorioz, prezioa urre merkatu librearen Zurich, Paris eta Londresen behera egin du, eta dolarraren aurka beste moneta bizi da bere egun onena azken hilabeteetan. Eta bere, uste dut, baizik eta heriotza bortitza Koronel Semea dagoeneko iritsi aurretik, pertsona horiek nor ziren zain seinale "Sarah Chamberlain".'
  
  
  "Bai, — esan nuen. Gauza dirudi hobea lortzean.
  
  
  "Oraindik asko dago garbitzeko," Hawke esan zuen. "Pozik nago esaten duten agintariek Washington izan dira laguntza handia da niretzat. Sua saila murriztu sua taula gainean ontzia gutxieneko bat. Polizia pozik zeuden kentzeko Mario eta familiaren ego, barne aurkitzeko heroina. Zuen zenbatekoa duin bat, ez dago oso bat biltegi horren pean kaia, azpian ibilguan." Hawk bat jarri etortzeko bere freskoa zigarro. "Ondoren argitzeko egoera Don Mario, polizia besterik ez ziren oso pozik beka edozein gure eskaerak. Ez da ohiz zorrotza baina unobtrusive segurtasun sistema itsasontzi inguruan. Ogasun senior funtzionarioek eta militar adimen funtzionarioek parte hartzen ari dira itzuli urrezko ganga. Guztiak segurtasun zaindarien lotutako Erreserba Federalak ganga eta guztiak ofizialak lotutako ego segurtasuna izan, zaintza hartu. Izango da, ziurrenik, hartu gurekin gehienak igandea garbitzeko gauzak, baina amaieran igandea, espero dugu urrezko itzuli izan biltegiratze eta faltsuak urrezko baztertzea. Konfiskatutako heroina da suntsitu.
  
  
  — Esan duzu hori, denek parte hartzen babesteko gangak izan da, zaintza hartu?" Esan nion. Hawke hartu bat eta arrastatu bere zigarro baino lehen erantzutea. "Bai, — esan zuen. 'Ez, benetan. Bat izan ezik, pertsona.
  
  
  "Felipe Doane?".
  
  
  Hawk nodded. "Bere ikusi nuen atzo, Ego alaba,", esan zuen. "Noiz me deitu zuen gauean aurretik, esan zidan zuen non aurkitu bere. Beraz, noiz guztiak lasaia izan zen, portutik barran, joan nintzen bere bisitatzeko. Hitz egin dugu denbora luzez. Berak esan zidan zinen oso lagungarria hey, Nick. Eta esan nion, izan zen, oso lagungarria. Delako, hala ere, bada zerbait gertatu behar duzu taula gainean ontzia eta ez zuen deitzen, beno, ez nago ziur zer egoera hau herrialdea izango litzateke gaur egun. Apur bat ash from emu en zigarro jaitsi Gillette. Ez zuen badirudi nabarituko.
  
  
  "Eta bere aita?"
  
  
  Hawk nintzen kanpo-kolpe bat urdin kea eta jarri puru batean hautsontzi. "Felipe Doane hil da", esan zuen. "Neska batek esan zidan. Hil zen handik gutxira, lortu zuten etxean. Bere asmatzen da, entsegu eta tribulations itsasontzi honetan gastatu zion. Berak esan zidan ziren etxera datozen zuen, eta ez zirudien pozik. Garbitu zuen gora eta eseri aulki batean egongela. Eskatu zuen jerez kopa bat eta eskatu zion osoa istorioa kontatzeko, zer gertatu izan bere. Izan zen oso harrituta duzu, Nick. Esan zuen, ez zen zahar bat Chinaman...
  
  
  "Bai", esan nion.
  
  
  "Bai, hori da, zer deitzen zen," Hawke esan zuen. "Beno, esan zuen bere aita pentsamendu hori Ji miretsi egiten duzu. Hori zinen mota batzuk morroi. Gizon bat nabarmendu batzuk nahiko magikoa gauzak. Ondoren atxikia zuen atzera bere aulki eta miresten bere alaba. Esan zidan zuen, ondoren, bere kristalezko planteatu eta egin topa. "Buruz magia bizitza". Ondoren, hartu zuen zurrutada bat, jarri beira, eta begiak itxi. Penny esan zuen, bazekien hildako izan zen.
  
  
  "Sentitzen dut", esan nion. "He eragindako arazoak asko, baina, azkenean, ez zen pertsona txarra. Ego akatsa izan zen, ume, ez da ezer buruzko zaintzeko, baina bere alabaren ego.
  
  
  "Ego lurperatu zuten gaur goizean," Hawk esan zuen. 'Dena da isuna. Neska pentsatzen, beraz, gehiegi. Zuen, bada, ziren oraindik ere bizirik, nahi dugu kobratzen zion zuzenean. Zuen zukeen eman zituen bere bizitzako gainerako taberna atzean."
  
  
  "Ez nuke apustu Stahl on hori", esan nion.
  
  
  Hawke irribarre egin, goibel. "Bai, ezagutzen dut, ego bat da, talentua, halaber, litzateke ez izan Stahl jarri da", esan zuen. "Baina badakit ego-alaba sentitzen ona, zuen ziurrenik ez dute eragin hey, gehiegi arazoak. Horrez gain, egin zuen bere onena zuzena bere akatsa. Utzi zuen multzo osoa blueprints berria ganga segurtasun-sistema. Amaieran, idatzi zuen, nahiz eta ez zuen aurkitu modu bat apurtu bidez nah oraindik."
  
  
  "Orduan baino gehiago da", esan nion. "Guztiak amaitzen badirudi lotuta sortu da berriro. Dr. Inuris, Koronelak, Semea, Ez, Mario, Ez Philippe: guztiak hilda. Urrezko seguru eta heroina izan ziren konfiskatutako.
  
  
  "Alderdiek dira, seguru berriz," Hawke esan zuen. "Gutxienez orain." Hartu zuen luze bat eta arrastatu bere zigarro. "Oraindik ere, Nikolas, apur bat izan zen, arduragabekeria. Ondoren, zuen grinned, atera iritsi eta nire eskua harrapatu. "Behin eta berriro", esan zuen, " nire esker eta estimua batetik irtena hautatua ofiziala."
  
  
  "Eskerrik asko", esan nion.
  
  
  "Eskertzen gara," Hawke esan zuen. "Beno, Nick, uste dut merezi duzu vacaciones."
  
  
  "Minutu bat itxaron," esan nuen.
  
  
  Hawk ospatu esku bat isiltasuna. "Ez da larria une honetan. Merezi duzu. Pixka bat. Joan nahi duzun lekuan.
  
  
  'Ez dut uste du.'
  
  
  'Saiatu da.'
  
  
  "Agian", esan nion, prestatzen bulegoan utzi.
  
  
  "Ah," Hawk esan zuen. 'Itxaron segundo bat. Ahaztu dut bere zerbait. Heldu zen bere mahaian. "Neska galdetu zidan eman duzu hau. Esan zuen bere aita, nahi duzu izan bere. Bildu zuen angeluzuzena pakete batean bilduta marroia paper eta soka batekin lotuta.
  
  
  Eseri zen berriro, eta deskonprimituta da. G postontzia . "Neska, esan beste zerbait. "Let me ikusi, zer zen hori berriro?" Beste ego txantxa. — Ez esan niri zure memoria ezean duzu. Bere mezua irakurri: "Esan Mr. Carter, apustu egingo dut bost libera, hori ez du gogoratzen nola ireki gauza hau."
  
  
  Irribarre egin nuen, bere gisa sakatzen dut pantera eta azkonarra. Tapa box hegan off.
  
  
  Barruan da, ikusi nuen zerrenda bat hegaldia aldiz, biribila dituen bidaia kopurua eta denbora. Zuen azkar itxi tapa aurretik Hawk ezin ikusi zer zen barruan. Begiratu zuen bere zaintza eta jaiki. "Bai, hobe dut joan. Hawk zutitu eta astindu nire eskua berriro. "Oh, Nikolas", esan zuen. "Ziur egon, utzi mezu bat dugu, non aurkitu ahal izango duzu."
  
  
  "Jakina", esan nion. 'Effortless. Aurkitu ahal izango duzu me, Hong Kong-en. Saiatu Penintsulan Hotel.
  
  
  Emu haizatuko bere eta presaka baino gehiago atea. Han koa izan zen, grinning bat bezala Cheshire cat erretzeari zigarroak.
  
  
  Goi mendietan gainetik Riviera, herri txiki batean amaieran errepide, standak bat, harresi hotel. Dute nor dira barruan ikusi ahal izango dena kanpotik. Baina dutenek kanpo ezin ikusi barruan. Da leku bat bloke off munduan.
  
  
  Batetik, atzeko horman, bat mesmerizing paisaia laranja haltzadi eta mahasti jaisten urrutiko liluragarri Mediterraneo Itsasoa. Hormak barruan daude lorategi asko zuhaitzak eta loreak, eta kolore biziko hegaztiak. Ez eguzkia glistens antzinako harrizko hormak, eta ur urdin igerilekuan dudanean gorputz invitingly.
  
  
  Arratsaldez, ehunka kandelak biltzeko mahaiak kanpo softly shimmering intimitatea baten azpian cool star-studded zerua.
  
  
  Eta, ondoren, oraindik arteko denbora arratsaldean eta hurrengo bat, ez denean...
  
  
  Ilargia saint gainezka gela, bere aurpegia bustitzen zilarrezko dirdira. Zuen lurrean etzan zakarrontzia, bere azala biguna eta hezea, sakatu nire aurka.
  
  
  "Edozein txanpaina?"
  
  
  Irribarre egin zuen, eta bere burua astindu. "Airean da dagoeneko intoxicating." Atxikia zuen in lick me:"Nick?"
  
  
  Atseden zuen bere burua nire sorbaldan. Zuen arnasten gozo usaina bere ile . 'Zer?'
  
  
  'Ez du axola.'
  
  
  "Ez, esan nion. 'Joan aurretik. Zer zinen esan nahi?" Bere esku slid behera nire izterrean. 'Ez du axola.'
  
  
  "Ondo da", esan nion.
  
  
  — Besterik bitxia izan dut."..
  
  
  'Zer?'
  
  
  "Hau da ergela." Bere esku izan zen, hain zuzen ere, oso talentu eta trebea.
  
  
  "Ezer ez", esan nion. "Ez du axola bada, ergela da."
  
  
  "Beno, hori da, ergelak .
  
  
  "Beno, bada molesta duzu, esan dezakezu berehala", esan nion.
  
  
  Zuen ducked azpian xafla une bat. Nah izan ere, ideia handi bat zer egin ez.
  
  
  Bihurri, pouting, eta frowning, aldi berean, zuen arakatu azpian fitxa berriro. Eskua lanpetuta izan zen berriro.
  
  
  "Ez, ez — esan zuen. "Benetan I ez luke eskatu."
  
  
  "Mesedez", esan nion. 'Besterik eskatu. Mesedez me.
  
  
  Bere esku izan zen, oso lanpetuta oraintxe. — Ez al duzu gogoan?"
  
  
  "Ez, esan nion. "Ziur nago, ez dut gogoan."
  
  
  'Ziur al zaude?'
  
  
  "Erabat, erabat ziur."
  
  
  — Ezin dut eskatu duzu bi galdera?"
  
  
  "Galdetu zidan, hiru, bost, ehun galdera."
  
  
  "Ederra da hemen, ez da, Nick?"
  
  
  "Da Odin nork bilduko zure galderak?"
  
  
  "Ez", esan zuen, premiazko bere ezpainak nirea. — Bera izan zen, besterik gabe, eskatu eskerrik asko."
  
  
  "Eta galdera horiek?"
  
  
  "Ondo da", esan zuen. "Lehen corkscrew: izango duzu ordaindu me back bost libera zor didazu?"
  
  
  Bere erreuma dut, iritsi baino gehiago nightstand batean eta atera, bost franko oharra bere diru-zorroa. Hey eman dit.
  
  
  "Hasieran bigarren corkscrew?"
  
  
  "Orain esaten dut oso ederra. Eta, hala ere, jendeak beti esaten edertasun hori ez da haratago joan kanpo. Nick, bada, bere eder, nire edertasuna bakarrik kanpotik?
  
  
  Ez zen hitz egiteko beharra. Bere erreuma, topatu zuten bere gorputza.
  
  
  * * *
  
  
  
  Liburu buruz:
  
  
  Nick Carter ikusi Nicole Lehoi bat casino frantziako Riviera... Nicole desagertu zen. Duela urte batzuk, berak hil zen auto istripu batean.
  
  
  Ondoren, nor izan zen emakume hildako neska aurpegia? Carter-en lana izan zen jakiteko.
  
  
  Baina jende gutxi esan beraiek duten ego-awful ezarpen-kostua milioika dolar. Bien bitartean, norbaitek hartzen ari da zati garrantzitsu bat munduko urre erreserbak baten bidez espioi lursail hori luzatzen luxuzko frantziako hondartzak, New York-en "stinky" waterfront...
  
  
  Zer rol eredugarria du Penny Behera play honetan txarreko dell?
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"