Carter Nick : другие произведения.

81-90 col·lecció d'històries de detectius sobre Nick Carter

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  
  
  
  Nick Carter
  
  81-90 col·lecció d'històries de detectius sobre Nick Carter
  
  
  
  81. El Kremlin cas http://flibusta.is/b/663741/read
  
  El Kremlin Fitxer
  
  82. Espanyol connexió http://flibusta.is/b/607273/read
  
  Espanyol Connexió
  
  83. La Mort del Cap de la Conspiració http://flibusta.is/b/607245/read
  
  La mort del Cap de la Conspiració
  
  84. El Dossier de Beijing http://flibusta.is/b/690087/read
  
  El Dossier De Pequín
  
  85. L'horror de l'ice de Terror http://flibusta.is/b/691313/read
  
  Gel-trampa de Terror
  
  86. Killer: Codi nom Voltor http://flibusta.is/b/612804/read
  
  Assassí: Codi Nom Voltor
  
  87. =================================
  
  88. Vaticà Vendetta http://flibusta.is/b/635621/read
  
  Vaticà Vendetta
  
  89. El Signe de la Cobra http://flibusta.is/b/671056/read
  
  La sessió de la Cobra
  
  90. L'Home que va Vendre la Mort http://flibusta.is/b/678851/read
  
  L'Home Que Va Vendre La Mort
  
  
  
  
  El Kremlin cas
  
  
  traduït per Lev Shklovsky
  
  
  en memòria del meu fill Anton
  
  
  
  
  
  Capítol 1
  
  
  
  
  
  
  
  El segrest d'un avió nord-Americà ara és impossible. Ho sap, ho sé, i cada tirada, qui llegeix un diari en sap.
  
  
  Però, per què va ser l'assistent de vol en Vol 709 Gran Lachlair Illa tan íntima amb la pell fosca, de pèl negre passatger assegut en un dels seients davanters? Va coquetejar amb ell?
  
  
  El curt-barrelled cosa que va mantenir sota el seu uniforme de tots els temps, l'escalfament entre els seus pits, que jo havia gaudit veient des de l'inici del vol. Tothom semblava estar adormit, i al principi semblava a mi que aquest home va tocar-li una mica i deixar-li fer el que havia de fer. En bona airlines, el client encara és el rei. I quan va obrir la cremallera de la seva atapeïda túnica una mica, jo ja estava esperant a la peeping joc. Fins que ella va treure una brillant peça de metall que glinted breument a la llum.
  
  
  Ella es va posar a la mà, es va convertir i va caminar a través de la porta del endavant cabina. L'home es va aixecar i va mirar cap avall del passadís de nou, l'arma clarament visible en la seva mà dreta. Jo tenia una Luger en una espatlla holster sota la meva jaqueta, però jo sabia que m'agradaria cridar la seva atenció de manera immediata si em va donar un pas cap a ell. L'agulla va ser tancat en una camussa beina de cuir prop del seu avantbraç dret. Podria utilitzar una primavera silenciosa mecanisme per alliberar-lo en la meva mà sense que es noti, però llançar-lo va ser una altra cosa completament diferent. L'home va veure. Va tenir l'oportunitat de disparar abans de pegar-li.
  
  
  Mentre jo estava encara tenint en compte que l'acció va tenir la millor oportunitat d'èxit en aquestes circumstàncies, la decisió no estava feta per a mi. Tothom es va despertat pel so d'un tret a la cabina. Vaig poder sentir sorprès sons de passatgers, saltant amunt i avall en els seus seients tot al meu voltant. Llavors una veu forta ofegats tot. "Tothom mantingui la calma. El vol direcció ha canviat. A l'Havana, es pot mantenir la seguretat i el so. No hi ha cap raó per pànic."
  
  
  El seu accent era espanyol. Al costat de mi, Tara Sawyer va respirar profundament, i darrere d'ella, Randolph Fleming alè atrapats en la seva gola.
  
  
  'Calmar.. vaig xiuxiuejar paraules sense moure els llavis.
  
  
  'Cuba? Però què passa amb l'anti-segrest del tractat?
  
  
  No hi va haver temps per explicar. Les úniques persones que podrien sortir a Cuba eren agents de Castro o el seu gran amic a l'estranger. Però si ella pensa i calla", es pot trobar a terme per a si mateixa. Ella no era tan estúpid.
  
  
  L'home fosc mirada es va estendre sobre els passatgers. Els seus ulls es fonamentava en nosaltres per un moment, després va aixecar-los per mesurar la reacció darrere de nosaltres.
  
  
  A poc a poc em va tornar a la banda, com si volgués parlar amb la noia al meu costat. Cobert per la meva retorçat espatlla, la meva mà va lliscar sota el meu solapa cap a la Luger . L'home va ignorar-me.
  
  
  Se suposava que els passatgers no van armats. Vaig posar la pistola a la mà esquerra. Jo estava assegut en el passadís de la dreta de l'avió i fàcilment podria posar-lo sense aixecar-se. Jo vaig posar el gallet.
  
  
  La pistola sortiren de la seva mà, i li vaig disparar de nou. La part davantera de la seva neu-camisa blanca es va tornar vermella. Va caure cap enrere contra la porta i penjar-hi com si clavat a ell. La seva boca va caure obert amb un crit que mai no es va portar a terme. Els seus genolls van sacsejar i va caure. Algú va empènyer la porta oberta des de l'altre costat, però el seu cos bloquejat el pas. Després dels meus dos Primers trets, em va saltar endavant.
  
  
  Darrere meu, vaig sentir una dona histèrica crit. La moral va començar a espiral fora de control. Jo vaig posar el cadàver de distància per una sola cama, i la porta es va obrir. L'assistent de vol és revòlver es va anar a la porta. La bala whizzed a través de la meva aixella, perforat el meu escut, i va seguir la seva trajectòria fins a una nota de la part posterior de l'avió em van informar que algú havia estat tocat. Em vaig llançar a, va agafar la noia de canell, i fer girar al seu voltant, fins que va deixar caure el revòlver. Ella va haver de lluitar per defensar-se, les proves de la seva llarga, afilades ungles a la cara, i vaig haver de deixar la meva luger a colpejar-la amb un karate puntada de peu al coll. Va caure limply en els meus braços i em va tirar-la en el cos mort de la seva amiga. Em va tenir tres revòlvers, posar les dues de la meva butxaca, i va mantenir la Luger llest.
  
  
  Jo no sabia què era a la cabina. L'avió shuddered, de sobte va canviar de direcció, i va caure a l'oceà. He perdut el meu saldo, va sortir volant per la porta de cabina, i va haver d'agafar la porta de marc.
  
  
  El pilot va ser estirat cap per avall en el seu seient, es va desplomar sobre el control de pal. Va ser l'hemorràgia des d'una ferida de bala a l'esquena. El navegador estava dret sobre ell. El co-pilot es va fer frenètic esforços per aconseguir l'avió de tornada a la via recta. El navegador va treure el pilot fora de la roda i va tractar d'aturar l'hemorràgia amb un mocador. Que bé podria haver intentat deixar de Cascades del Niàgara. El co-pilot va prendre el control de l'avió i va passar al pilot automàtic. Ell es va convertir, probablement per ajudar el navegador, em va veure, i va congelar. Per descomptat, ell pensava que era Privateer nombre de tres.
  
  
  Jo holstered la luger i ullet a ell. "Podem volar a Gran Laclair. Van perdre la guerra."
  
  
  El copilot va mirar davant meu a l'embolic en el passadís. El navegador es va tornar de sobte, la celebració de la prova pilot amb una mà, i es va quedar a mi. Va ser mortals pàl·lid. "Que l'infern és vostè?"
  
  
  "Янтье Параат". Vaig assentir amb el cap del pilot. "És mort?"
  
  
  Va negar amb el cap. El copilot em mirava.
  
  
  "Ella tir Howie ... assistent de vol!" Després el seu cervell desplaçat en segon equip. 'Vostè . .. Hola . .. el que estan fent amb una arma de foc?
  
  
  Em va somriure a ell. "No estàs content que estava amb mi? Millor vols contactar Aeroport JFK i l'informe. A continuació, immediatament es pot preguntar si el Nick Carter ha un permís per a dur una arma de foc a bord. Dir-los consultar Timothy Whiteside. En cas que hàgiu oblidat, ell és el president d'aquesta companyia aèria.
  
  
  Es van mirar els uns als altres. El copilot va caure en el seu seient, per mantenir els seus ulls en mi, i el fet que la ràdio de contacte. La resposta va arribar després d'un temps. Que, probablement, havia d'arrossegar Whiteside-se del llit. Ell es va mostrar emocionat i furiós. Jo sabia el que pensava sobre la conducta desordenada. Ja era capaç d'assassinat si un dels seus avions van arribar als minuts finals.
  
  
  Mentrestant, els altres dos assistents a la cabina va venir a veure. Que ràpidament va considerar que la situació estava sota control una vegada més, i juga calmant missatges a través del sistema de so.
  
  
  Vaig prendre el pilot de pols. Va ser irregular. He informat al navegador sobre aquest i que s'ofereix a posar-ho en els seients buits a l'esquena.
  
  
  Encara no em va agradar-me molt, però sabia que necessitava la meva ajuda. Ens unhooked el pilot i el va portar de tornada sobre els cadàvers en el passadís. L'uniforme rossa, tenia la sort de posar el reposabraços entre els tres escons buits i així podríem posar-lo. No va ser exactament en una posició còmoda, però vaig tenir la sensació que no seria molestar-lo per molt més temps.
  
  
  Una de les assistents va començar a donar primers auxilis, i Tara Sawyer es va situar al seu costat. Ella va mirar un moment i després va dir, " Leave me alone. Puc gestionar-lo. Vostè encara té molt a fer."
  
  
  El navegador i vaig deixar el pilot a les noies. Ens hem mogut de l'encara inconscient assistent de vol per un seient buit darrere del pilot.
  
  
  He buscat a fons, però no ha trobat altres armes. Em van lligar els turmells i els canells ben junts, només en cas que ella volia provar alguna cosa amb la seva verinosa les ungles quan es va despertar. Posem els morts segrestador en l'armari de manera que els passatgers no veure-ho, i es va dirigir de nou a la cabina. El copilot encara semblava pàl·lid i preocupat. Va preguntar sobre el pilot de l'estat, i la meva resposta no va fer-lo feliç. Va maleir. - Koehler ... Com podien obtenir a bord amb aquestes armes? I vostè?'
  
  
  "Tinc permís per fer-ho, com us deia. Dos revòlvers estaven ocults sota el seu sostenidor. Elegant, oi? Que jo sàpiga, l'equip no està marcada per les armes.
  
  
  Els dos homes fets milió sorolls, ja que va reconèixer la violació de la seguretat. Em preguntava com estava per la co-pilot. Encara ens quedava un llarg camí per recórrer.
  
  
  "Creu vostè que vostè encara pot aconseguir el bitllet d'avió a Port d'Espanya, o vols que em de prendre el relleu?"
  
  
  Els seus arcs de les celles. Va pensar que estava fent burla d'ell. "Vostè diu que pot volar aquest pla?"
  
  
  Em va treure la cartera i va mostrar-li la meva llicència. Va negar amb el cap. "Gràcies per l'oferta, però vaig a fer-ho jo mateix."
  
  
  "Si canvies d'opinió, vaig a fer-se càrrec," vaig dir. "Em vaig estar allà."
  
  
  Va riure, i jo esperava que ell relaxat. Vaig sortir de la cabina. L'assistent de vol serveix begudes i va intentar calmar els passatgers cap avall. L'altre li va donar oxigen a l'home vell. Que probablement va tenir un atac de cor. Tara Sawyer encara estava ocupat amb el pilot. Tranquil i eficient. Ella m'agradava més i més. No moltes dones estaven còmodes amb aquesta situació. Ella va mirar com em vaig quedar al seu costat. "Ell no pot tenir, de Nick."
  
  
  "No, vaig veure."
  
  
  Assegut darrere del pilot, l'obligat assistent de vol va començar a recuperar-se. Ella va obrir els ulls, un per un, i va voler aixecar la mà per accident vascular cerebral del dolor de coll. Quan es va adonar que les seves mans es van lligats, va intentar mirar al seu voltant. La punyalada de dolor causat pel moviment es va despertar-la. "Oh ..." ella es va queixar. 'El meu coll.'
  
  
  Va mirar a mi.
  
  
  "No es trenca", em va dir laconically. "I que cal prendre lliçons de tir."
  
  
  Ella va tancar els ulls i pouted. No volia que ella per passar de nou, així que vaig trucar a un dels altres assistents. Li vaig demanar de portar un got de whisky i de l'aigua i li va preguntar per assegurar-se que el seu company havia begut-lo. Ella amb cura obeït les meves ordres, inclinat sobre la noia a la cadira, aixecar el cap per la barbeta i abocar una beguda per a la seva gola. La noia va empassar, emmordassat, i panteixar com a assistent de vol abocar el whisky a l'entrada de l'aire atmosfèric. Algunes de whisky que té en el seu uniforme.
  
  
  Li vaig preguntar: "alguna vegada has vist abans, abans que aquest vol?"
  
  
  A tall d'hostesses amb fumats gris ulls redreçat la seva esquena i em mirava. Ara que havia acabat d'ajudar els passatgers, hi havia una mica de ràbia continguda en la seva veu. "No, Edith, la noia que sol vola amb nosaltres, anomenat poc abans de l'vol dir que ella estava malalta, i va enviar un amic. Aquest amic aquí!
  
  
  "Això passa sovint?"
  
  
  "Que jo sàpiga, aquesta va ser la primera vegada. Normalment hi ha còpia de seguretat auxiliars de vol a l'aeroport, però cap d'aquestes nenes es van presentar el dia d'avui."
  
  
  Vaig dubtar-ho. "No tothom pensar que era més que una coincidència?"
  
  
  Ella em va mirar quizzically. "Senyor, a l'aviació de negocis, vostè sempre pot esperar res a l'últim minut. Li hem preguntat a la noia un parell de preguntes i quan va resultar que ella entén la professió, ens va portar amb nosaltres. Quin tipus de policia són totes maneres?"
  
  
  "El que vam tenir sort avui. Podria llançar una manta sobre el pilot? Totes aquestes persones es pensen que veure un cadàver."
  
  
  Va mirar altra amargament el pèl-roig assistent de vol, que es va recuperar en el seu seient i recoiled.
  
  
  Ella va mirar-me com un ocell ferit de salt baixar per una pista forestal cap a un gat afamat. Em vaig asseure al seu costat. És més fàcil per a les dones de parlar amb mi si jo no espantar-los. Vaig intentar mirar com a favorable com sigui possible.
  
  
  "A l'hora de sortir de la presó, que no quedarà com a desitjable, com ho fa ara, germana. A càrrec d'assassinar el capità, a més de tot el que està disposat a donar-te de segrest d'un avió. Però, d'altra banda, si es treballa amb mi una mica, em donen una resposta decent, potser puc fer alguna cosa per a vostè. Quin és el teu nom?"'
  
  
  Ella va respondre, i jo pensava que detecta alguna cosa d'esperança i anticipació a la seva fi, tenses veu. "Mary Austin."
  
  
  "I el seu xicot?"
  
  
  "Juan ... Cardosa ... On és?"
  
  
  Jo li vaig dir sense més preàmbuls. 'És massa tard per pensar sobre ell.'
  
  
  I necessaris per conèixer la seva reacció. Podria dir-me si ella realment tenia res a veure amb ell. La seva cara semblava que havia esquinçat el cor del seu cos. Ella va començar a plorar.
  
  
  He continuat en un ambient de to. "Explica'm més sobre Juan, Maria. Qui era ell?'
  
  
  La seva veu era sord com va parlar entre sanglotant. "Un Cubà de refugiats. Va trencar i vam haver de tornar enrere. Va dir que ell estava relacionat amb Castro i que no el van ferir-lo per això."
  
  
  Vaig pensar que es veia més com un secret agent de policia. Que era la dificultat d'acollida de refugiats; mai no heu de saber que en realitat va escapar i que està treballant per l'enemic".
  
  
  "Quant de temps has conegut a ell?"
  
  
  'Sis mesos.'Semblava un nen plorant sobre una joguina trencada. "El vaig conèixer quan estava treballant per Eastern Airlines, en un viatge a Miami. Fa dues setmanes, em va demanar deixar la meva feina. Ell necessita la meva ajuda. Va heretar una gran quantitat de diners a Cuba, i si ho aconsegueix, es pot casar-se. Ara ... que has matat a ell."
  
  
  "No, Maria, que va matar-lo quan es va lliurar-li la pistola i va disparar a l'pilot."
  
  
  Ella sobbed en veu alta. Els passatgers mirar al meu voltant a la sorpresa, alguns d'ells encara espantat.
  
  
  "Li vaig disparar ... va ser un accident ... el navegador abalançar sobre mi ... va colpejar-me ... me ... jo no volia prémer el gallet ... jo ... jo només volia-los a canviar de rumb ... '
  
  
  Em vaig posar dret, plega el reposabraços, i la situa en els tres escons. M'agradaria preguntar Falcó fer alguna cosa per ella. Com a mínim, ella no sabia que la primera regla de l'ús d'un arma: no utilitzeu mai un revòlver si no penseu utilitzar-lo. Segona regla: els nens no han de jugar amb els revòlvers.
  
  
  
  
  
  
  
  Capítol 2
  
  
  
  
  
  
  
  Quan el meu cap, David Hawke, em crida N3, que és el meu codi oficial com a primer Killmaster, jo sé que ell va donar-me una missió impossible.
  
  
  Normalment, quan ningú està al voltant, em crida Nick. Però quan va toses i diu N3, el primer que vaig pensar és que necessito per la meva doble assegurança de vida. Malauradament, cap empresa va ser prou boig per assegurar-me, així que no importa.
  
  
  Em va venir a la memòria. AX ha més pobres de la seu de tots els serveis d'intel·ligència. La CIA i l'FBI nois esquena a ella, i del servei secret membres són fins i tot més difícil si us plau. Pensen que són la millor opció ja que han de protegir el president.
  
  
  Jo estava cansat. Vaig fer un tediosa tasca i estava esperant a un parell de setmanes de pescadors al nord de Michigan. Falcó va empènyer el diari sobre la taula per a mi, tossir, i va dir, " N3, no entens què vol dir això?"
  
  
  Jo podria haver donat una resposta abans de llegir el títol que va cridar, " Dificultats."
  
  
  
  
  GENERAL HAMMOND
  
  
  MORIR EN FLYRE
  
  
  
  
  No crec que a molts nord-Americans saber Hammond. Per fer això, es necessita saber sobre l'illa de Grand Laclair. El general va ser un dictador que hi ha. L'illa tenia una complicada història. Després va ser conquerida pels espanyols, va caure en francès mans i més tard va ser capturat pels Britànics. La població va ser del 90% de negre, descendent d'esclaus portats de l'Àfrica per treballar en plantacions de sucre i en els densos boscos. Fa deu anys, la Gent va decidir en un referèndum per trencar amb els Britànics i declarar una república independent. Randolph Fleming va arribar a regla hi
  
  
  Fleming va ser el més ben dotat i popular persona a l'illa. Va fer importants canvis i es va convertir en un veritable pare de la seva gent. Després va ser eliminat. Ell no va donar massa a la militar, i que estaven indignats. Fleming va fugir a Estats Units, on va ser concedit l'asil polític. Hammond va arribar al poder i del posseïdor de la gent, com un militar i dictador ha. Ara Hammond era mort. Un accident? Potser no. Això no tenia cap importància. Va deixar un buit de poder. Qualsevol persona que va mostrar signes de lideratge sota el dictador va ser empresonats o en cas contrari discapacitat durant Hammond regla, i jo temia jo ja sabia que els diplomàtics van a la recerca per ajudar a restablir l'ordre a l'illa.
  
  
  Falcó grunted: "Hem d'intel·ligència que indica que els Russos són la creació bases de míssils a l'illa. Per descomptat, molt tranquil · la, com sempre. Així que caldrà també han de treballar en silenci i encobert. Per distreure'ns, Cuba està fent molt de soroll sobre Gran Laclair. Volen ajudar els seus veïns més necessitats. Però sabem que tot està en mans dels Russos i que l'objectiu de la "ajuda" és la instal·lació de míssils a l'illa. Perquè aquesta operació acaba en el Kremlin de l'expedient."
  
  
  David Hawke explotar els seus dits a la vora de la taula i va mirar-me gravely. "Aquest és un home operació, N3. El nostre govern no vol una segona crisi dels míssils de Cuba. Vostè ha d'obtenir Randolph Fleming Gran Laclair tan aviat com sigui possible".
  
  
  Vaig dubtar que l'exèrcit hauria de seure o dir res sobre això.
  
  
  "És el seu treball per assegurar-se que no fer cap mal. Vostè ha de prendre Fleming fins al palau presidencial. I vostè haurà d'actuar de tal manera que ningú no sabrà que el nostre país té res a veure amb això."
  
  
  Vaig fer el meu sarcasme clar: "estic acostumada a ser disparats, enverinat, amenaçat en totes les formes possibles, que no és res especial, però no he trobat la manera de fer-me invisible encara. Com vols que em de ser invisible? '
  
  
  Sóc bo en moltes coses, però fent un Falcó riure no és un d'ells. És totalment insensible. No fins i tot somriure.
  
  
  "Això ja ha estat a càrrec de. Sort Fleming i Tom Sawyer som bons amics ."
  
  
  "M'agrada Huck Finn millor, però com pot Mark Twain llibre ajudar-me?"
  
  
  Hawke no li agrada aquest tipus d'enginy, de manera que em dóna una mirada agra. Tomàs Sawyer. Vostè pot haver sentit parlar d'ell. És president de l'Sawyer Hotel de Grup, el més gran del món. Fa tres anys, el General Hammond li va donar una parcel·la de terra a la platja per construir un hotel i casino on els rics turistes podrien divertir-se i aconseguir el que gastar els seus diners en. Ambdós van merèixer. Vostè entén, per descomptat, que Sawyer no beneficiar d'una oferta pública d'adquisició que immediatament nationalizes la seva rendible l'empresa. Espero que ara entenc que Sawyer va prometre a tots els nostres ajuda a canvi de Fleming promesa que el seu negoci no seria compromesa en el futur. I Fleming va donar la seva paraula ."
  
  
  Vaig assentir amb el cap. La política fa estranys bedfellows. Patriota Fleming i àvid empresari Sawyer. I hauré de posar els dos junts. Vaig deixar Hawke és massa auster oficina amb la banal que pensava que el món era un desastre.
  
  
  La Sawyer Hotel a la Ciutat de Nova York va mirar com tots els altres hotels en el mateix rang de preus: un petit vestíbul envoltat de cares botigues. Però una cosa era diferent. Hi havia un ascensor privat que va conduir directament a la planta superior. Quan vaig arribar a la part superior de les escales, vaig sortir a la tova catifa de l'espaiós hall, on un elegant vestit rossa estava esperant-me. Car quadres penjats a totes les parets, però cap d'ells podria coincidir amb la qualitat de les dues cames, un gest de complicitat a mi des de sota l'estreta faldilla. Un petit, prim banda saludar-me. "El Senyor Carter?" Vaig assentir amb el cap.
  
  
  "Estic Tara Sawyer", va dir ella. "El meu pare està al telèfon, com de costum i m'ha preguntat per tu."
  
  
  Ella em va donar la mà i em va portar al passadís a un porta a l'altre costat. L'habitació vam entrar va ser una de les més gran que havia vist mai. Les portes de vidre obert sobre una terrassa ple de plantes i arbres petits. No hi havia cap ràdio, ni arxivadors, no hi ha fitxers, només illes de còmodes butaques i sofàs. I un bar. El senyor Sawyer sabia com rebre clients. La noia publicat a mi i es va dirigir a la barra.
  
  
  "Què puc aconseguir que, el Senyor Carter?"
  
  
  "Aiguardent, si us plau."
  
  
  Va estirar-me una copa de conyac i va ajudar-se a un whisky de sodi. Vam anar a la copa de pati portes i va mirar cap a fora a la neu en el parc de sota.
  
  
  "Quina vergonya", va dir ella. "Hi ha moltes coses belles, i que ningú no s'atreveix a anar-hi a la nit.
  
  
  Vaig pensar per a mi que em podia pensar a molts llocs que no seria segur per a algunes persones, fins i tot durant el dia. Per exemple, aquest espai no han estat tan segurs per a la Tara Sawyer si jo no havia estat conscient del seu pare, la presència a la mateixa planta. Va ser molt curvilinis, un munt de feminitat sota la fina tela que va penjar lliurement des del seu pit i la va abraçar al seu malucs bé. Li vaig donar un silenciós homenatge a assegureu-vos que la meva admiració no va escapar d'ella. A continuació, la porta s'obrí darrere de nosaltres i que tot havia acabat.
  
  
  Tomàs Sawyer no era el que m'esperava. M'imaginava un home alt, energètic home que irradia l'èxit i la força. En comptes d'això, vaig veure un home no sis peus d'alçada, però la meitat d'un cap més curt, tot i que amb ràpids moviments. L'únic punt fort sobre ell era el seu inesperadament veu baixa. Es va aturar uns metres de distància de mi i em va mirar amunt i avall, com si algú mirant un cotxe que estàs pensant de comprar. "El Senyor Carter?" No estava segur.
  
  
  Vaig assentir amb el cap modestament.
  
  
  "No ets el que m'imaginava."
  
  
  Ell no era la queixa, i vaig saber que. La majoria de gent pensa que la super agent es veu com un encreuament entre Bogart i Sir Ogilvie Rennie, el malaguanyat noi que va ser nomenat "C" per la British departament de M. I. 6, l'home de la qual història de la coberta va ser destruït per un article en la revista alemanya Der Stern. I no em semblen del tot.
  
  
  "M'agradaria parlar amb vostè en més detall," el magnat hoteler continuada. Però que es pot esperar. Vostè i Tara té un pla per enxampar, i el temps s'està esgotant. Us deixem JFK a cinc minuts últims dos.
  
  
  Així, la rossa es va moure. El cas va ser cada vegada més interessants. Em va tocar el colze. Si ja heu ple de les teves coses, ens seria millor anar. La meva bosses ja estan a la planta baixa, però abans podem deixar, he de parlar amb algú."
  
  
  Va ingressar a l'altra sala com Sawyer escortat-me a la sala de la porta. Un moment més tard, va tornar portava una mink barret i un joc mink capa damunt d'un blau pàl·lid de vestir. Arrossegava una maleta, que va deliberadament va llançar a mi des de cinc metres de distància. Perquè ella sabia com limitar a si mateixa. Una cosa que es pot apreciar. Vaig agafar la meva maleta i veure el dir adéu al seu pare.
  
  
  En una limusina que era prou gran com per fer un mobster cotxe de veure com una mala Toyota, tancada en el sunroof que ens separaven del conductor i, de sobte, es va anar sobre el seu negoci. "Ara em pot guiar-vos en un parell de coses. Dr. Fleming ha de tenir absolutament ni idea del que realment són, o que la seva feina real és. Ell ha de pensar que van ser contractats pel meu pare com un guàrdia de seguretat a l'hotel. Ell té aquesta estranya orgull, anomeneu-la innocència si es vol, i que si hagués sabut que d'altres a més de la seva pròpia gent podria ajudar-lo a pujar al tron, que podria haver donat la presidència.
  
  
  Vaig veure la seva reacció. "No va saber que el seu pare acaba de comprar un exèrcit?"
  
  
  Ella twitched els racons de la seva boca, per un moment, i els seus llavis semblava formar una paraula lletja, però va decidir no defugir el tema. "Ell no té ni idea, i ell mai no ho saben millor. Ell pensa que els militars pensa que és l'únic que pot gestionar la situació actual. Però el meu pare no és segur que l'exèrcit ordre a mantenir la seva paraula i vostè haurà d'estar preparat per a sorpreses desagradables d'aquest costat.
  
  
  Només llavors vaig entendre. El pare va enviar el seu valent filla petita per assegurar-se que jo estava fent la meva feina. No era més Gran Laclair l'exèrcit que ell no confiança. És que no confia ja sigui Akes o jo, i ell estava disposat a llençar la seva sucosa filla com a esquer per assegurar-vos que tot va ser la seva manera. Bé, va ser un esquer jo estava feliç de prendre.
  
  
  "En aquest cas, no hauria de mirar com ens pertanyen junts. Per descomptat, Tomàs Sawyer, la filla no anar amb un menor de funcionari. És el mateix amb Fleming. Però vostè haurà de corregir-ho."
  
  
  Vaig proposar que tothom agafar un taxi per separat per a arribar al JFK per separat. A més, ella no necessita saber que havia res a fer. Em va deixar a la companyia aèria el Manhattan de l'oficina, va mostrar els meus documents de la companyia president, i va esperar mentre es va comprovar que els registres a través del telèfon a AX seu a Washington. Jo volia pujar a bord armat, i no em podia permetre el luxe de cridar l'atenció a mi mateix quan comprovació de passatgers.
  
  
  Hawke la reacció va ser impressionant n'hi ha prou que el president va cridar immediatament el conseller delegat a l'aeroport, i quan vaig arribar allà, vaig ser portat personalment a l'avió.
  
  
  Tara Sawyer va ser ja a l'avió, parlant amb un atractiu, educat cara, pell fosca home assegut en una fila de tres seients per la finestra. Jo sospitava que aquest va ser Randolph Fleming, Tomàs Sawyer nou preciosos president en Gran Laclair Illa. Jo glanced a ell com em vaig asseure al costat de la noia i es va adonar que ell traspua el lideratge i l'honestedat. Ell va mirar-me per un moment, després ignorar-me de nou.
  
  
  Ell probablement considerar-me una necessari carretera necessitat. Vaig poder llegir la seva ment. Un cop va arribar a l'illa, va sentir-se segur; però mentre ell no era a la presidència apartaments, va ser un objectiu fàcil.
  
  
  Vaig pensar per un moment què Sawyer no havia utilitzat un dels seus avions privats per al transport de nosaltres, i després immediatament pensament de l'orgull Tara, li havia dit: Fleming, sens dubte, han rebutjat una cosa, perquè podria haver sigut com un covard de la devolució. Fleming veu suau, les seves paraules mesurades, i va parlar amb Tara en qüestió-de fet el to. Semblava que els passatgers que van parlar sobre el no-res. Quan vam ser a l'aire, l'assistent de vol portar coixins i mantes. Aviat, la majoria dels passatgers van apagar els llums, i la conversa disminuït. Dormir estava fora de la qüestió per a mi. Primer de tot, per descomptat, vaig haver de mantenir un ull en Fleming, però a més a més, Tara del seductor presència al meu costat, no fer la meva vida més fàcil. I vaig sentir que la tensió va ser mútua. Tots vam poder fer va ser intentar pensar d'una altra cosa. Almenys que em va mantenir despert.
  
  
  Em van presentar Fleming només després d'aconseguir el segrest d'incidències, sota control. Seguidament, després d'admetre que va ser una feliç coincidència que la nova oficial de seguretat a la Sawyer Hotel Grand Lachlair va ser en el mateix vol. Esperava que m'agradaria la seva illa i els seus habitants.
  
  
  A continuació, com a exemple per a la encara inquieta els passatgers, va baixar a la part de darrere del seu seient i va permetre a si mateix per a caure en un tranquil dormir.
  
  
  
  
  
  
  
  Capítol 3
  
  
  
  
  
  
  
  Gran Laclair l'Aeroport no era tan gran com la de Chicago O'Hare de l'Aeroport, però semblava que l'últim avió que havia abandonat tots els passatgers a La Gran Ciutat. L'aeroport va ser tan modern que em preguntava si Sawyer havia pagat de la seva hotel i casino ingressos. Els colors brillants illencs es van celebrar de nou per un grup de soldats en pantalons curts i màniga curta samarretes. A part de les seves armes, que s'assemblava a grans Boy Scouts. Alguns d'ells van formar un cordon al voltant de l'avió i l'espera negre limusines.
  
  
  L'assistent de vol va anunciar que tots estàvem d'estada en els nostres seients fins Dr. Fleming va abandonar l'aeroport. Les escales es va acostar, i la porta s'obrí. I ja es pot veure la gran multitud, i ara he pogut escoltar l'ensordidor aclama com a nou president de la illa de posar el peu a la seva pròpia terra.
  
  
  Al costat de mi, Tara Sawyer xiuxiuejar:: "Mira l'actitud cap a ell. M'agradaria que podríem estar per allà i veure-ho baixar."
  
  
  "Hauria estat va empènyer a distància per a la seguretat". Alegra que vostè està aquí", em va dir.
  
  
  Des de la finestra, vam veure Fleming, que era al peu de l'avió de la rampa, aixecar la mà per saludar a la gent. Un home gras, en una llum uniforme saludar, després va caminar per sobre de Fleming i estrènyer la seva mà. Fleming va somriure.
  
  
  "El coronel Karib Jeroni," Tara va dir. "Cap de l'Exèrcit Personal. L'home qui va ordenar Fleming retorn.
  
  
  Aquest va ser el meu contacte. Li vaig mirar amb cura. La seva negre de la cara no era negre. Havia oriental ulls, alt pòmuls, i oli d'oliva de la pell, el que indica que va ser un descendent dels Indis Brasilers que va conquerir l'illa en la prehistòria. Ell podria haver passat per un gran Vietnamita. Jeroni va posar la seva boca Fleming orella a ser escoltat en la histèria col·lectiva.
  
  
  Em podria dir per l'aspecte de la seva cara que advertia Fleming dels possibles perills. Va Fleming mà i el va portar directament a l'espera limos.
  
  
  Fleming va somriure, va sacsejar fora de Jeroni de la mà, i es va dirigir a la multitud darrere de la policia cordon la pota amb les persones - de les accions que jo, com qualsevol sana de policia i guàrdia de seguretat, l'odi. Els aplaudiments sense aturar-se quan va arribar en un gran cotxe amb les banderes de les seves ales; alguns curiosos aconseguit trencar a través de la policia cordon i l'intent d'un cotxe en moviment. Vam haver d'esperar a l'avió fins que la policia militar va arribar al consell per a la detenció de l'assistent de vol que va intentar segrestar l'avió. Ella em va mirar com van portar la seva immediata, d'ansietat i de qüestionament. Vaig somriure i assentir amb el cap. Potser em podrien donar-li un lleuger frase; després de tot, ella havia caigut víctima d'un vell truc. Quan va entrar a baixar les escales envoltat de soldats, l'audiència considera la seva VIP i van aplaudir amb força. El públic, probablement, no va ser informats sobre l'intent de segrest. Finalment, vam aconseguir el permís per sortir. La gent seguia animant. Vam tenir una conversa amb el famós Dr. Fleming va volar. Tara va riure i va saludar, dibuix de l'audiència atenció a si mateixa. Ningú No va prestar atenció per a mi. Em vaig alegrar de que. Una de les pitjors coses que li pot passar a un agent encobert, s'està exposat. Ens van portar a una relativament tranquil · la duana, on vam esperar que el nostre equipatge per arribar a la cinta transportadora. M'apunto a Tara de l'equipatge i el meu. Les maletes es van eliminar de la cistella de la compra per duanes i posa davant de nosaltres per a que podem obrir-los.
  
  
  L'examen era molt rigorós. En el Carib, aquests costums generalment són molt comuns. Solen tractar amb rics turistes que no volen ofendre o espantar. I el que em va sorprendre fins i tot més va ser el que jo havia buscat. Van trobar la meva espatlla holster, descorda la meva jaqueta,i mal vist a la Luger .
  
  
  "Una explicació, si us plau." Aquest home no va semblar que volia tractar-me com un ric turista que no hauria de ser ofès.
  
  
  Els vaig dir que era el nou oficial de seguretat a la Sawyer Hotel. L'home es va deixar impressionar. Ell va trencar els seus dits, i després de dos policies, que havia estat discretament en un lloc destacat, donar un pas endavant en la cantonada de la sala. Va demanar-me per anar a l'estació de policia per interrogar. Una de les oficials de prendre la meva Luger. Tara semblava que volia lluitar directament sobre el terreny. Vaig trepitjar els seus dits perquè ella no fer res estúpid. No hi havia cap punt a argumentar amb les autoritats d'aquí. Li deia que m'agradaria veure-la més tard a l'hotel i vam anar amb els oficials de la policia van fora de l'aeroport. Em va permetre prendre la meva maleta amb mi. Si David Hawke havia sentit a parlar d'això, s'hauria mort d'indignació. Tenia un menyspreu per la ordinari agents de policia. Era un deu quilòmetres amb cotxe a la capital, i el camí va ser llarg. El públic va ser encara alineats al llarg de la carretera, i abans que nosaltres Fleming processó es va anar desplaçant a tres quilòmetres per hora. Ens van següents a l'últim comboi de motoristes. La gent que em va portar a l'estació eren, com tots els altres policies de tot el món, meticulós i avorrit. Jeroni va anunciar un dia de descans i va organitzar un partit que començarà a la tarda. Per a aquests nois, és clar, això només significa més feina. Quan passem per la Sawyer Hotel, la gent encara estaven de peu a la tercera i quarta files. La gran gespa davant de l'hotel estava ple de turistes fent fotos. L'hotel de l'arquitectura va ser estèril, dissenyat per imponents i mantenir els turistes d'oblidar que eren aquí per a: la pèrdua de la seva dòlars en joc les taules amb la il·lusió que van ser gratament entretingut. L'enorme edifici s'estenia en el passeig al costat del port marítim i estava situada a la vora del districte de negocis. Vaig veure tres enorme plaer de iots en el port i el pensament que el casino hauria de funcionar bé amb gent que es pot permetre aquest tipus de joguines.
  
  
  La comissaria es va col·locar en un discret lloc, on ja no es tornaria a caure en el fort ulls dels turistes. I era gairebé tan nova com la de l'aeroport. Sawyer paga bé per la seva terra i els seus drets. Hi havia un cartell a la sala d'espera, lloant la seva generositat. I va ser portat per la porta del darrere. L'assistent de vol que tret el pilot estava assegut en un banc de fusta. Va ser handcuffed i plorant en silenci amb els ulls tancats. Ella probablement imaginar les coses terribles que pot passar a ella. Em vaig asseure al seu costat i el massatge del seu coll. Vaig donar-li alguns consells, aconsella a ella acaba de dir la veritat i no intentar anar a dormir, i torna a prometre que m'agradaria intentar fer alguna cosa per ella. Després de tot, ella era massa atractiu per a passar la seva vida en una cel·la. Ella va intentar somriure a mi, posar el seu cap sobre la meva espatlla, i sobbed. Un guàrdia de seguretat va entrar a l'habitació i la va portar lluny. Que no volien que ella se senti còmode.
  
  
  Em vaig quedar sol durant una hora. Un truc que et farà difícil. Jo estava preocupat. Jo no podia revelar la meva identitat real, i jo realment no volen obtenir Sawyer ajuda en aquest punt. Vaig decidir jugar un imbecile i veure què passa.
  
  
  Finalment, els dos policies van arribar a la fi del període d'espera. Ella va passar per una porta que va marcar l'administració. Un era el conductor del cotxe que em va portar, l'altre estava a civils roba.
  
  
  "Ho sento, em vaig quedar esperant," l'últim dir. Sonava massa emocionat. "Per què et vaig amagar l'arma a l'espatlla holster?"
  
  
  No vaig haver de dir-li res. Em va dir, " crec que això és el més confortable, un lloc per portar-lo."
  
  
  Li va agradar. "Només les autoritats locals tenen el dret a portar armes, el Senyor Carter, que va trencar la llei i ... '
  
  
  "Com a cap de seguretat de la Sawyer Hotel, no tinc dret a dur una arma de foc?
  
  
  "Només en el seu lloc de treball. Com que estava a punt de dir, que han infringit les nostres lleis, que és el motiu per a ser enviats a l'estranger com un indesitjable estranger.
  
  
  Vaig riure en el pensament de Hawke reacció de si I li va cridar i li va dir que havia estat el tret de sortida a l'illa. Em vaig decidir a aplicar l'acupuntura en el sistema nerviós de l'encarnava l'autoritat. Vaig dir pensatiu: "Llavors, m'agradaria trucada millor de Tom Sawyer. No l'hi agrada.
  
  
  Va funcionar. Va ratllat sota la camisa amb un dit, com si de sobte mossegat per paràsits. 'Um-m-m... hem de vegades... Mm-hmm . .. Una relació personal amb el Senyor Sawyer?
  
  
  "Estem germanastres. Ell és el més antic.
  
  
  "Eh... vaig a comprovar-ho amb la meva ... superiors. Es va tornar a l'altre agent. "Howard, portar-lo a la seva cel·la. Mentrestant, vaig a veure què... "no Va acabar la seva frase i es va afanyar a desaparèixer per la porta marcat" administració ".
  
  
  Cap d'ells arribaran a ser ocupats per la meva força de policia. Eren ja tan confós per la Luger que ni tan sols molestar-se a mirar més enllà. L'agulla em poso en el meu avantbraç no s'ha trobat. Però jo no volia causar cap molèstia fins que era absolutament necessari. Notícies d'el meu paper en el segrest història encara no ha arribat a aquests funcionaris, però hauria estat conegut a un nivell superior. He seguit Howard gran de la cel·la al soterrani de l'edifici.
  
  
  La cel·la era en forma oval amb bancs de davant de l'altre en dos parets. Un home gras, probablement, un empresari nord-Americà, estava assegut en un dels bancs. Estava cansat, i va tenir un negre ull que estava més blau i el blau. Va mantenir tant la distància com sigui possible entre ell i l'altre presoner, fa una mica fiable home Negre. Quan Howard esquerra, el Negro vaig grunted, i que va intentar arribar al meu voltant. Em vaig tornar a ell.
  
  
  "Stand still", va dir.
  
  
  Va intentar desplaçar-me, però vaig seguir fent-va per davant de mi. Sense previ avís, el puny em va agafar per la cintura.
  
  
  Vaig agafar el seu canell i va passar-li per sobre, colpejant-lo de tornada a la terra. Es veia satisfet, com si això era el que volia. Ell va saltar als seus peus i volia atacar de nou, però quan va veure que l'agulla va celebrar a ell, va abandonar els seus plans, es va encongir, i es va asseure. Tinc la impressió que ell no va ser ordinàries camorrista, però va ser pagat per espantar la seva cellmates i fer-los confessar-ho tot a la policia volia durant l'interrogatori. Jo anava a fer la migdiada a la meva cel·la, però ara he decidit que m'agradaria millor mantenir-se despert i veure el negro. No obstant això, per a la següent mitja hora, no va fer res més.
  
  
  A continuació, Howard va reaparèixer, va obrir la porta, i motioned-me. El borratxo nord-Americà va tractar d'executar, però gran i negre va agafar-lo i copejar-lo. Vaig cansar d'ell i va bufetejar la meva mà sobre el seu coll. Es desplomava sobre el terreny, i jo sospitava que anava a dormir una mica.
  
  
  "Posar-lo en un altre lloc," li vaig dir a Howie. "O vaig a parlar amb els nostres cònsol." De totes maneres, jo anava a avisar Fleming que aquest pigsty havia de ser netejat. Semblava raonable Howard que va fer no dubteu a seguir el meu ordre, arrossegant l'inconscient home va sortir al passadís i deixant-lo allà.
  
  
  Tara Sawyer era a la barra. Ella va ser la celebració de la meva Luger, i per un moment vaig pensar que estava boig suficient per ajudar-me. Ella era molt aventurer. Però després vaig veure la nerviós expressions de les cares dels tres policies darrere d'ella. L'home que va qüestionar m'estava suant.
  
  
  "La seva detenció va ser un error, Senyor Carter. Demano disculpes pel malentès." Ell em va donar la meva maleta.
  
  
  Tara em va donar la meva Luger. Vaig lliscar-la en la meva espatlla holster, i junts vam anar cap a la porta, que va ser inaugurat per dos funcionaris. Ara em vaig adonar que la càmera tenia un avantatge: no era tan càlid com fora. Fins i tot al febrer, la calor rosa des de la pavimentació de les pedres i es reflecteix en les parets de les cases. Vaig mirar a Tara questioningly. Ella encara semblava indignats.
  
  
  "El que un ridícul vista. Vaig anar directament a Fleming; la seva primera actuació oficial va ser per demanar el seu alliberament i li permeten dur una arma de foc en qualsevol lloc i en qualsevol moment. I aquest vespre s'adreça al Parlament, en una sessió extraordinària. Ell ens va donar entrada a la galeria pública, i ell et vol sentir-lo parlar. A les 2: 30. Així que encara tenim temps per dinar i begudes."
  
  
  'És que tots? Vaig demanar-li burleta.
  
  
  Ella em va agafar del braç. "Abans de l'actuació, sí. No vull pressa que, de Nick. A més a més, estic massa gana.
  
  
  No vaig poder trobar un taxi. Els carrers eren plens de gent ballant, cantant i animant. No voleu esperar per la tarda per celebrar-ho. Tractant de tallar a través de la multitud, passem "de collita pròpia parades de mercat" que sempre turistes amb els records va portar des de Singapur.
  
  
  Hi havia una fila de negoci edificis entre el mercat i l'hotel, així com un ample camí que va conduir a l'entrada principal de l'hotel. El vestíbul era extraordinàriament gran, envoltada de grans aparadors de botigues, i el de la dreta va a l'entrada del casino. Vaig començar cap al taulell de recepció, però Tara pescat una clau fora de la seva bossa. Ella ja ha reservat una habitació per a mi. Vam fer el nostre camí a través de la multitud de turistes a l'ascensor i vaig arribar a la planta superior.
  
  
  Tara em va ensenyar la meva habitació, un gran apartament amb vistes a la badia. Vaig mirar a la gespa de les palmeres, la platja blanca, i la de vela iots que cobreix el blau-verd de l'aigua. Diners. Hi havia un munt de diners per tot arreu. Després d'una nit de vol i ser en una cel·la, fins i tot em sentia massa brut a seure en mobles costosos. Vaig passar per l'habitació i al bany. La dutxa era prou gran per a dues persones. Vaig trucar a la Tara. "Portar la roba neta per tant, podem rentar els uns als altres."
  
  
  "Oh, no," va dir ella amb un somriure. "No amb l'estómac buit. La meva habitació és al costat de la porta, i vaig a banyar-se allà."
  
  
  Bé, almenys ho vaig intentar. Vaig sentir la porta oberta i propera, demanar dues begudes al telèfon, tret que la meva roba, i es va convertir en la dutxa. Em vaig deixar la calmant aigua calenta cabal més de mi fins que tot el meu cos es va tornar vermella, després van canviar a l'aigua freda. Així, fins i tot sense dormir, sempre vaig sentir com una nova persona.
  
  
  En el moment Tara va arribar, amb un tall baix vestit que coincidia amb la seva preciosa, uns ulls blaus, vaig tornar a la meva pròpia roba. El moment en què vaig rebre la seva, les begudes arribat.
  
  
  Martinica cop de puny va arribar a un alt, fred vidre, però quan va acabar, ella encara no havia canviat la seva ment, així que vam agafar l'ascensor avall. Dels quatre restaurants de l'hotel, Tara va triar una, a la segona planta. Vam seure en una taula a sota una llum de paraigües, i ella em va dir que llagosta servit amb mantega i el suc de llimona va ser famós aquí.
  
  
  I jo em preguntava que hi ha per davant quan els Russos van fer el seu següent moviment. M'agradaria obstaculitzat el seu intent de matar Fleming, deixant-lo a la putrefacció en un Cubà presó, de manera que ara s'hauria de desenvolupar un nou programa.
  
  
  Però no hi havia cap punt en la mort de gana mentre jo esperava per a la seva resposta. Podem assaborir els aliments, i després de caminar de la mà de l'edifici del govern per Fleming parla.
  
  
  
  
  
  
  
  Capítol 4
  
  
  
  
  -
  
  
  No hauríem d'haver arribat molt més tard. Totes les places ja estaven fetes, excepte per als nostres seients reservats, i el general galeria respirar el calor d'una concorreguda sala d'actes. Randolph Fleming es va asseure a la plataforma, en un costat, entre el cap de la Legislatura i Karib Jeroni de la cadira buida a l'altra. El Coronel va darrere del micròfon i va pronunciar la conferència inaugural.
  
  
  Quan va acabar i Fleming es va aixecar, les parets gairebé enfonsat en ensordidor aplaudiment. Jo clapped massa, i Tara va saludar, els seus ulls humits d'emoció.
  
  
  Fleming va esperar quinze minuts, fins que l'aplaudiment havia disminuït prou completament morir avall, augment de les dues mans. Quan va ser prou tranquil, la seva veu càlida van venir els ponents. Ell estava content i feliç d'estar a casa i agraït que la gent havia una vegada més li va cridar per liderar el país. Va presentar un programa que semblaven significatives, i va prometre pública eleccions en un any, de manera que va regla militar decret de només un any. Va parlar durant una hora, i va ser un dels millors discursos polítics que he sentit.
  
  
  Hi havia un altre minut ovació de peu, i un cordon de soldats impedit Fleming de posar-se en braços de la multitud. Els tres homes, acompanyats de guàrdies de seguretat, després a l'esquerra l'edifici a través d'una porta lateral. Fins ara, el militar ha seguit el seu acord amb Sawyer. I em semblava que no podria haver fet d'altra manera, atesa la immensa popularitat del nou president. Tara i vaig esperar el pànic a la sortida disminueixen una mica. Sparklers glittered de Tara als ulls. "Què us sembla que, de Nick? Saps el que Fleming va fer? General Hammond la família encara viu en aquest palau, i Fleming va dir a prendre el seu temps i mirar per una altra cosa. Es queda a l'hotel per un llarg temps i té tota la planta per sota de la nostra."
  
  
  Algú va significar per fer la meva feina més fàcil. Hauria estat gairebé impossible seguir Fleming al palau presidencial, on jo havia res a fer, després de tot. I aquest esdeveniment va portar directament en la meva oficial esfera d'activitat. A continuació, va colpejar-me. "Vostè no va fer-li fer-ho per accident, va fer vostè?"
  
  
  El seu somriure va confirmar les meves sospites. "El que una mica conspirador!
  
  
  "Bé", vaig dir, agraint la seva. "Gràcies per la seva ajuda, ara puc mantenir una estreta vigilància sobre ell".
  
  
  La majoria de la gent de l'esquerra a través de la sortida, i ens va sortir així. El contenidor es va penjar del meu braç. "I, ara, el deure és fer ..."
  
  
  "Heu perdut les seves possibilitats, senyoreta. El deute és lluny de ser complert. El meu dia està totalment ocupat. Vaig a portar a l'hotel, que és tot. La millor manera de respondre a l'assetjador és a lluitar de manera que ara Tara pot anar a la lluna, per una vegada. I realment em vaig haver de fer un munt de coses: parlar amb el director de l'hotel, visita Fleming, i dormir una mica. No he estat capaç de dormir durant els últims trenta-sis hores, i que he tingut un cansament de nit per davant de mi.
  
  
  Ella em va mirar sospitosament i pouted una mica com em vaig acomiadar d'ella a l'ascensor. Bé, vaig pensar. Vaig mirar per la gerent i es va adonar que ja havia estat situada en l'ala. No era feliç amb la meva presència en el seu personal. Potser va pensar que era perquè dels errors que va fer. Em va introduir al seu cap de seguretat, Lewis, i després van escortar-nos fora de la seva oficina el més aviat possible.
  
  
  Lewis era un home alt home Negre que s'utilitza per jugar professionalment a un equip de rugbi en els Estats Units. Va ser dur per a mi fins que vaig anomenar-lo "express" (sobrenom de la premsa encunyat per ell en el temps) i li va recordar d'alguns dels seus millors partits. Això li va fer animar-se i actuar més amigable. Ell em va parlar de les mesures que havia pres per protegir el president, i em va portar a Fleming oficina per introduir-me al seu equip.
  
  
  Hi havia quatre d'ells, tots dur-Americans Negres amagats en un racó de la sala. Lewis maleït sota el seu alè i grumbled a l'arrogància dels oficials de l'exèrcit. No obstant això, no va grunyir, sempre pensant que es podria definir cadascú de banda. És molest-li que el tinent i dos soldats van fent guàrdia a fora Fleming porta després d'enviar els seus homes a peu. A més a més, també van enviar de distància altres dos homes que estaven xiuxiuejant a l'altre a través de l'habitació: greix, baix, gros italià-Americans. Per tant, la màfia també protegits Fleming, i amb ell, els seus interessos en el casino.
  
  
  Em van presentar els homes de l'hotel, llavors a les tres soldats de peu davant de Fleming apartament. Li vaig preguntar el tinent si el president va tornar. Ell em mirava com si m'estigués fent un indecent oferta. Lewis barked que em va Sawyer personal de seguretat detall i que es podria haver treballat millor amb mi. El tinent encara no el vaig notar-me; que acaba de complir i donar un cop de puny el codi a la porta. Va ser inaugurat per un guardaespatlles a l'altre costat. Fleming em va veure sobre els caps dels altres a l'habitació i em va fer senyals més.
  
  
  La sala es va omplir amb tota mena de funcionaris del govern que vulguin estar a prop del gran home com sigui possible. El coronel Jeroni va fer millor que ningú. No vaig estada llarga, el temps just per agrair Fleming i felicitar-lo en el seu discurs. Va ser cap sobre els talons en l'amor amb l'organització del seu govern, però es va interessar en el meu benestar. Esperava jo no vaig voler entrar en cap més problemes a l'illa. Vull agrair a ell i a l'esquerra.
  
  
  En el vestíbul, Lewis em va preguntar si jo podria seguir les mesures de seguretat a l'altra planta. Vam anar fins a un pis, i vaig veure soldats, privat guardaespatlles, i la màfia a tot arreu. President Randolph Fleming va ben protegit.
  
  
  Vaig agrair Lewis, disculpar-me, i vaig anar a la meva habitació. Les petites trampes he deixat enrere no estaven afectats. Ningú es va molestar a buscar la meva habitació. Em vaig preguntar si la DESTRAL de la informació sobre la manca de fiabilitat de Gran Laclair l'exèrcit va ser deguda a la suspiciousness d'alguns sobrecarregats de treball diplomàtic. Vaig trucar a la seu central i esperar Hawke veu a venir a través del telèfon.
  
  
  - Va preguntar en un agut de veu per què jo no havia marcat en l'anterior, just després de l'aterratge. Quan li vaig dir sobre la Luger incident, va llençar la seva bilis a ser excessiu entusiasme en el servei al client, i quan va desfogar la seva ira suficient, li vaig donar una breu crònica dels fets.
  
  
  "Estic segur que el segrest de l'avió va ser organitzat per la Russos," vaig dir. "Però això es fa en la foscor. L'assistent de vol no sabia que estava sent utilitzat. No vaig pensar que era molt intel · ligent, o almenys que ella pànic. Fer alguna cosa per ella." Hi va haver una pausa, com va fer a la nota, llavors li va preguntar: "Fleming, no va sospitar quan era a bord? Ell no és estúpid.
  
  
  "No crec que ell entén per què estic aquí. En qualsevol cas, tot està bé a l'illa. Les persones actuen com si el nou president és Déu."
  
  
  'Excel * lent. Em pregunto com els nostres amics va a reaccionar a aquest. En qualsevol cas, mantenir els ulls oberts."
  
  
  Em va besar el telèfon adéu, posar-lo cap avall, i vam anar a la copa de whisky que havia estat portat a la meva habitació. Vaig fer un brindis al meu cap, anomenat la recepció i va dir que volia ser despertat a cinc, i es va deixar caure sobre el meu llit.
  
  
  Quan el telèfon em va despertar fins a les cinc de la tarda, vaig tenir un somriure a la meva cara. Jo yawned àmpliament i diu Tara. Ens vam conèixer a la barra en 5: 30, i fins llavors vaig actualitzar-me a la banyera. Se sentia com un infern de vacances. Quan vaig arribar a la barra, ella ja hi era, dos martinis en fred ulleres davant d'ella. Tots els homes de la barra estaven molt ocupats despullar-la amb els seus ulls. Fantàstic! Ella estava d'humor per a una temptadora tour, i estava en un bon estat d'ànim. Ella sabia que un bon restaurant a l'altre costat de la Badia de Carrer amb una terrassa amb vistes al port. Vam començar amb sopa d'aleta de tauró, però estava massa preocupat amb Tara per recordar el que més m'havia menjat.
  
  
  Les llums que va arribar a després de la foscor, va formar un brillant collaret de plata al voltant de la platja. Sons de la celebració va sonar pels carrers. "Anem a unir-se a," he suggerit.
  
  
  En el mercat, el festival es va incrementar per l'orquestra. Els illencs es van borratxos, els turistes van gaudir de les activitats locals, i també van ser cansat. Hem ballat constantment en el camí de tornada a l'hotel. Els vigilants de seguretat a la planta superior van ser alleujat, però el meu especial DNI m'ha permès passar ràpidament. Sense dir una paraula, Tara ha aturat a la porta de la meva suite. Vaig obrir-la, celebrar-ho, com jo acostumo a mirar per qualsevol signes de la pirateria, però va trobar res. Tara el tret de sortida a les seves sabates i va jugar amb els seus dits en una profunda pila de paret a paret mentre vaig servir-nos càlid whiskys. Ella va tastar-lo, va inclinar el cap cap enrere, i poc a poc s'aboca el vidre avall de la seva gola.
  
  
  "Ara", va dir en una veu ronca,"vaig a acceptar la seva oferta a la dutxa junts."
  
  
  No aconsegueix que moltes de les ofertes a Grand LaClare, de manera que sempre és aconsellable prendre avantatge d'ells. Vam anar a l'habitació a despullar-se, i Tara va guanyar el concurs perquè no tenia res sota el seu vestit. Va tenir una llarga, prima, de ple, de cos suau.
  
  
  Va caminar per davant meu a la dutxa, es va convertir el puntegeu en ple, lleugerament més càlid, i va entrar a la dutxa. L'habitació era d'uns dos metres per dos metres. Podríem vals hi. Ella no importa si el seu cabell es van mullar, va posar en front de mi, llavors tornar enrere, així que podria aconseguir el meu cos mullat massa. Vaig començar lathering-la. La seva cara, coll, tronc, i els peus.
  
  
  Quan ella estava relliscós, em va agafar i celebra la seva contra mi. Vam donar la volta per rentar el sabó, i em prem els llavis als d'ella. Ens va besar llarga i apassionada, i jo podia sentir el seu tremolant amb desig.
  
  
  Vaig agafar-la, va agafar una tovallola de bany en el camí cap a l'habitació, s'embolica al voltant de Tara, i va posar la seva sobre el llit. Vaig netejar-lo, a continuació, va estripar fora de la tovallola. Quan vaig ràpidament assecada, tot era a punt. Vaig entrar amb ella en un ràpid moviment, ja que ella voltat de la seva esquena per rebre a mi. Va ser fantàstic, entès exactament el que jo volia, i es va traslladar a la perfecció amb mi. No recordo quant de temps va tenir, però em vaig quedar adormit gairebé immediatament quan es van realitzar. Jo estava completament esgotat per ella.
  
  
  
  
  
  
  
  Capítol 5
  
  
  
  
  
  
  
  Vam esmorzar al llit. Tara va prendre una mica de fruita tropical, i vaig prendre dues dotzenes d'ostres. Abans que pogués obtenir-los, Tara va saltar del llit a la dutxa i vestir-se en el seu propi apartament. Vaig tenir un dia complet de descans. Mentre era a la dutxa, vaig sentir el telèfon de l'anell sobre el so de l'aigua corrent. Vaig intentar ignorar-lo, però la persona a l'altre extrem del telèfon va ser insistents. Em va recordar Falcó. Em vaig deixar córrer l'aigua i va córrer per aconseguir el meu telèfon, deixant un rastre de gotes en el meu escriptori.
  
  
  El xiuxiueig a l'altre extrem de la línia va ser còmplice. "Bon dia, Senyor Carter. Aquest és Carib Jeroni. Puc parlar amb tu un parell de minuts?"
  
  
  Vaig ser advertit sobre Jeroni. AX funcionaris pensar que podria haver estat un agent rus a l'illa. Però potser era només una trucada de cortesia. En qualsevol cas, m'agradaria ser tan neutral com sigui possible. "Dóna'm deu minuts per vestir-se," vaig dir.
  
  
  Vaig trucar al servei d'habitacions, va demanar un cafè i un extra de copa, assecada, es va posar les meves sabates, i es va convertir en roba neta i una jaqueta per amagar la meva espatlla holster quan Cafè i el coronel arribat. Mentrestant, vaig anar a través de quins Falcó havia em va parlar de la Jeroni.
  
  
  Jeroni va ser de trenta-sis anys d'edat, membre d'una destacada família, encara que no des de l'illa. Va ser educat a Oxford i va prendre un curs especial a l'Sandhurst Acadèmia Militar. Després d'això, va fer un nom per si mateix com a advocat. Quan Randolph Fleming va ser el primer president electe i les tropes Britàniques a l'esquerra de l'illa, el Parlament considera que l'illa necessitava el seu propi exèrcit. Fleming va nomenar el Cap de la Policia General de l'exèrcit. Jeroni assolit el càrrec de cap de Personal. Falcó va dir: "El coronel ens va sorprendre. Segons la CIA, va ser políticament ambiciós i volia prendre el poder després de Hammond de la mort. En comptes d'això, de seguida torna Fleming."
  
  
  Hawke pensament de la màquina estava molt preocupat amb els seus possibles motius. Per què un ambiciós home que tenia una oportunitat per prendre el poder recórrer a un adversari polític a qui ell havia ajudat a enderrocar? Els nostres experts pensament Jeroni era prou intel·ligent per adonar-se que era impopular. Ell sabia que el parlament mai no donar-li suport. Però si ell nomena Fleming com a president, pot arribar a ser una persona forta darrere del tron.
  
  
  Li vaig preguntar Hawke si Jeroni tenia ni idea de la meva veritable identitat. Però en la mesura que ell sabia, jo no era res més que un representant de Tomàs Sawyer.
  
  
  El coronel sortir de l'habitació davant del cambrer i s'erecte, no, fins i tot, somriure, fins que ens quedem sols. Només els seus ulls foscos mogut. Es van mirar. Es va mirar el llit gran, les mantes en el terra, el whisky i ulleres sobre la taula. Va estudiar a mi per un llarg moment com vaig servir-li una tassa de cafè. Negre, no hi ha sucre. Encara no somriure. Vaig decidir jugar sobre segur. La porta s'ha tancat al darrere el cambrer. Jeroni va enfonsar en una profunda cadira i pren el seu cafè.
  
  
  "Has fet tu mateix còmode," la veu ronca sonava sense emocions. Hi havia una pregunta darrere de la pregunta. Jo hauria d'haver pensat molt abans. Va ser un VIP suite. Quina va ser la guàrdia ha de fer aquí? Vaig mirar a la cara de mobiliari amb excessiva admiració i la gelosia i va donar un breu riure.
  
  
  "Aquí podeu veure com és de difícil és ser en les millors posicions. Puc olorar-lo, perquè l'hotel està ple. Vaig a ser traslladat a la planta baixa aviat. L'hotel es suposa que ha de ser completa aquesta temporada, i el Coronel ho sap. En països com Gran LaClare, hotels ha de lliurar els seus llibres de visites a la policia.
  
  
  "Molt dolent per a vostè. Es va quedar mirant-me questioningly. Després va alçar les celles i va deixar caure el tema. "Jo volia aprofitar aquesta oportunitat per agrair-te el teu treball a l'avió. President Fleming - i jo-érem molt afortunats de tenir-lo a l'avió. I armades ." Va fer un gest. "Va ser realment conegut que tenia una arma oculta?"
  
  
  Jo no parpelleja. Vaig somriure a ell, com un home renunciar a un altre secret. "El meu cap sap que m'agrada el treball amb les meves pròpies armes. Com vostè sap, té alguna influència ."
  
  
  Ben bona. Ara, per primera vegada, va somriure en el pensament de la meva especial privilegi. "Estic molt feliç de nou. Si no heu de respondre correctament, President Fleming ja per mort o en les mans equivocades. Per reaccionar tan ràpidament, vostè necessita per ser un molt experimentat oficial de seguretat." Una altra qüestió sobre la doble jornada. El que estava més que un hotel guàrdia de seguretat? Vaig quedar prudent.
  
  
  "Vaig acompanyar a Faltar Sawyer. Va poder haver estat ferit o mort, i els meus reflexos puntada de peu a quan algú punts una pistola a mi.
  
  
  'Oh? Així que el que realment va ser una sorpresa? No heu de saber que el president va ser un objectiu? Però, és clar, si vas ser a la seva posició, que no hagués sabut que volien segrestar-lo i portar-lo a Cuba."
  
  
  Li vaig preguntar incredulously. "És real?""Aquest assistent de vol confessar?"
  
  
  Els seus ulls, la seva veu ronca, eren inexpressius. "Hem rebut informació d'una altra font. La noia va escapar abans que pogués qüestionar el seu.
  
  
  Va escapar de la presó I va ser a? Vaig pensar de nou de la seva aparició sorpresa. Es podria realment ser un agent prou bo per enganyar-me, després de tot? Jeroni endevinar els meus pensaments. "La seva presumpta innocència enganyar a la femella guàrdia de seguretat. Va utilitzar una karate moure, van robar la seva roba, i a l'esquerra."
  
  
  "Però on podria haver passat?"
  
  
  Un inquiet encongiment d'espatlles. "Aquests creuers de luxe anar i venir aquí. La vaig fer ella és prou intel·ligent per a pujar a bord de les embarcacions.
  
  
  Em costava de creure. Però també he cregut mai que un assistent de vol pot portar dos revòlvers a bord d'un avió. El Coronel va saludar el tema de banda i es va tirar enrere a la cadira. 'No importa. Gràcies a tu, el president va arribar sa i estalvi. L'exèrcit està convençut que serà millor si li donen el seu suport, de manera que els nostres problemes han estat resolts a tots de satisfacció." Va acabar el seu cafè i es va aixecar. "Si jo mai pot ajudar de qualsevol manera, vostè haurà de trobar-me en el palau."
  
  
  Vaig estrènyer la mà va celebrar a terme i publicar-lo. Ell sabia més sobre mi que va admetre. Estava clar des de la seva declaració que l'exèrcit hauria de callar. Només cal ser agraït per el segrest incident no han fet Jeroni fer política declaracions a una mera hotel guàrdia de seguretat. Jo sospitava que estava intentant fer-nos saber que jo ja no són necessaris per jugar els meus doble paper amb ell.
  
  
  Vaig esperar un moment fins que em vaig adonar que havia marxat a l'hotel, després a l'esquerra de la sala. No hi havia més soldats a la planta superior. Lewis ' homes també va desaparèixer. Només era encara ple de la màfia.
  
  
  Vaig baixar a Fleming apartament en el pis de sota. Només el sindicat de persones van ser presents. Em va dir que Fleming va ser encara dorm. A la planta següent, em vaig trobar amb la mateixa pintura. Estrany! Vaig pensar en fer un cop d'ull al Casino. He estat buscant respostes i potser puc trobar-los-hi.
  
  
  La ruleta, jocs d'atzar, i les taules de poker va formar un rectangle al voltant del sofà, envoltat de vellut embolicat cadenes. Ningú No estava permès aquí excepte els croupiers i caixers. Les taules eren plenes de turistes. No hi havia finestres a veure, no hi ha rellotges a mostrar l'hora. Només el clink de les monedes, la crisi de fitxes, emocionat crits i malediccions. Aquest no és el meu joc. Vaig fer la meva aposta amb mi cada matí: que em posaré al llit en una sola peça a la nit. Com vaig intentar empènyer el meu camí a través de la multitud, jo estava mig-jostled per una multitud emocionada epígraf com una manada d'elefants per a l'pot guanyador. A més a més el cotxe de trucada, de sobte vaig sentir un bell anell a la meva habitació al pis de dalt. La raó es deu metres de distància, els llavis de les seves boniques a desgrat, va aixecar les celles a la vista de tot l'entusiasme.
  
  
  Es flickered com un far. Pèl llarg de color vermell i un pantsuit amb bulges en tots els llocs correctes.
  
  
  Com he esperat per al ramat d'elefants a passar, vaig veure el seu torn i desaparèixer per un amagat metàl·lics de portes corredisses en algun lloc prop de la registradora. Vaig anar al mateix lloc. Va fer la meva visita sigui encara més urgent.
  
  
  La sort home va arribar a la caixa registradora abans que jo. He esperat per a l'empleat per a prendre els xips i pagar l'home. Quan l'afortunat guanyador va ser passat, el servent mirar el meu buit de les mans i va dir en un to avorrit, " Què puc fer per tu, amic?"
  
  
  Odio quan algú em crida un amic i mai he vist aquesta persona abans en la meva vida. Necessito Xip Cappola. Vull parlar amb ell."
  
  
  La desagradable cara es va fer encara més desagradable. 'Mai he sentit parlar d'això.'
  
  
  Vaig posar el meu nou DNI sobre el taulell. Es va dir que jo era el nou cap de seguretat a la Sawyer Hotel. L'home em mirava quizzically. "Per què no em dius això abans?"
  
  
  "No has de demanar-ho. El senyor Sawyer espera els seus clients a ser amable amb el seu personal. Quin és el teu nom?"'
  
  
  Ell no havia previst aquest, i que no li agrada. Era el tipus de persona que seria l'instant tremolar quan no podia escorça més. "Tony Ricco". No va ser res més que un murmurar per.
  
  
  "Heu rebut l'advertiment. No comptar amb ella per a un segon! No em deixa sentir queixar-se. Ara, on és Cappola?
  
  
  "A través d'aquesta porta." Ell va assenyalar en la direcció on el pèl havia desaparegut. Es pressiona un botó de sota el taulell i el gruix de metall porta es va obrir. Jo estava caminant a través d'una persiana passadís. L'edifici d'aquí s'assemblava a un lloc segur, i també serveix com a segur. A tall negre home assegut en un escriptori mig ple amb algun tipus de tauler de control. Ell portava un uniforme caqui amb cap insígnies i podria haver passat per un hotel policia. Va ser tan fàcil com el caixer. Com m'apropava, els seus ulls freds es va quedar a mi unkindly.
  
  
  "He Cappola," jo vaig dir, mostrar el meu DNI.
  
  
  Es va inclinar en el micròfon integrat i va dir en una profunda grunyir, " Carter aquí. Nou vigilant de seguretat.
  
  
  La resposta va arribar per sobre el porter. "Envieu-lo."
  
  
  Es pressiona un botó, i l'heavy metall panell obert en silenci de nou. Darrere d'ell va ser una gran sala amb nues parets grogues, una taula buida, diverses cadires buides, i un profund sofà on el pèl estava assegut. El cigarret entre els seus llavis llançat una fina blau de fum en un degoteig entre la seva meitat-els ulls tancats. Ella em va mirar com si jo fos un vell conegut.
  
  
  Xip Cappola va ser la culminació d'un home que volia mirar trenta anys més jove que ell. La jaqueta del seu vestit de seda blanca penjat en un penjador de paret. La seva llum porpra samarreta amb un color vermell fosc monograma en el màniga va ser l'únic punt brillant en el gris de l'habitació. La seva veu era tan plana. "Aquest any les oques van volar sud."
  
  
  "No estada a Miami," vaig dir.
  
  
  No sé que va passar amb aquests idiotes paraules de codi. Que hauria de semblar poc visibles, però al mateix temps no hauria de ser alguna cosa que pot dir-se accidentalment. Cappola em va donar un rebuig cop d'ull.
  
  
  Nick Carter, eh? Killmaster? Que no veuen com els assassins sé. Però no em deixa insultar-te davant de les dames." Ell apunta el pèl. Mitzi Gardner. Potser heu sentit a parlar d'ella.
  
  
  Vaig sentir. Però no va a la vaga a mi com a propis de Mitzi. No prou estúpida. Segons la meva informació, va ser l'amant d'un gran nombre de líders de la màfia, quatre de les quals ja eren morts. Ella probablement tenir cura de contraban de diners per a ells. Màfia nines sota pany i clau a bancs Suïssos. Ara pertanyia a Xip Cappola, un alt rang gàngster volia als Estats Units. I aquest home que ara treballar per a AX.
  
  
  Cappola no estava interessat en la seguretat nacional. La seva lleialtat estava exclusivament a l'inframundo nació. Però una cosa era certa: que no vol que els Comunistes a prendre sobre el casino, així que va ser al seu favor per donar suport Randolph Fleming. Amb Fleming a la cadira, Cappola de negoci a Gran Laclare continu sense obstacles, com ho havia en General Hammond del temps.
  
  
  Cappola apuntava a una cadira, i vaig acceptar l'oferta. "Estic molt molt contenta que van a l'avió que Fleming va venir a sobre. Si es perd ell, tots estem arriscant la nostra pròpia pell. A continuació, anem a oblidar sobre el casino, i Sawyer perdrà l'hotel."
  
  
  "No hem perdut ell, però," vaig recordar la mobster. "Ell és el president, i el Coronel Jeroni diu que ja està bé."
  
  
  Es va asseure de seguida. "Has parlat amb Jeroni? Et vaig dir-li qui eres?" Va escopir les paraules inexorablement.
  
  
  "Per què estàs tan enfadat?"
  
  
  "Et vaig dir-li?"
  
  
  'No, és clar. Què tens en contra d'ell, de totes maneres?
  
  
  Va posar les mans sobre la taula i es va inclinar cap endavant. "Carib Jeroni va ordenar el segrest de Fleming."
  
  
  Vaig romandre neutral. "On va sorgir aquesta idea provenen Capolla?"
  
  
  "Una idea? Sabem. Creus que només AX sap què està passant? Tenim un home a Cuba. És com que amb Castro." Es pressiona dos dits junts. Jeroni vol Fleming eliminat permanentment.
  
  
  Jo no estava impressionat. Qualsevol informació d'Cosa Nostra tingut, que mai podria superar la nostra. A més a més, no va encaixar el coronel del comportament. Fleming va ser als Estats Units. Jeroni li va cridar de nou.
  
  
  Cappola va somriure. 'Escoltar. Mentre que Fleming va ser en el continent, Jeroni fins i tot no podia treure el seu cop d'estat amb l'ajuda dels Russos. Els Americans enviar Fleming en el moment adequat per confondre les coses. I que hauria de ser el final de Jeroni. Però quan Fleming és en una presó Cubana, Jeroni pot enganyar la ciutadania que va alliberar Fleming quan arriba al poder. Va tenir èxit, i que serà l'última cosa que mai va sentir des de Fleming."
  
  
  Sempre vaig escoltar res que no immediatament semblar un disbarat. Però no voldria estar amb la boca oberta per la mafiosos ' crits. Fins i tot si això va ser tot cert, Jeroni mans es van lligats ara mateix. Hi va haver un rumor, tres curt soni. Cappola saltar, veure el dubte sobre la meva cara, i va dir a la dona de cabell vermell:: "vinga, anem a relaxar-se. Va ser en una pressa per sortir de l'oficina.
  
  
  Mitzi Gardner es va aixecar i penjada la seva bossa sobre la seva espatlla. Va prendre el seu temps i em mirava appraisingly i una mica teasingly. "Algú va tenir un atac de cor al casino", va dir rotundament. "De tant en tant, hi ha una gran guanyador o una gran perdedor". La seva veu era una mica ronca. "Anem a fer un tomb, mel."
  
  
  "La seguretat conseller va fugir amb una dona? Si vostè pensa Jeroni vol segrestar Fleming, m'agradaria millor assegureu-vos que no.
  
  
  Ella es va encongir les espatlles. "Encara hi ha persones al casino. Fleming és absolutament segura d'avui. Ell està dormint, i no ha de sortir de l'hotel d'avui. A més a més, tinc alguna cosa a dir i alguna cosa per ensenyar." Ella va dir familiarment amb el negre footman,"Anem cap avall, Duc."
  
  
  Ell va somriure a la seva. Ell l'estimava una i mil vegades més que jo. El botó que ara pressiona va inaugurar l'ascensor, davant del casino entrada, que ens va portar a una planta soterrani amb garatge que pugui acomodar quatre cotxes. Hi havia un Volkswagen furgoneta i un llum de color porpra Cadillac. Convenient per als usuaris que no vol ser vist. Em va dir alguna cosa sobre això.
  
  
  Ella va somriure wryly. "L'ascensor també passa per Xip apartament a la teulada. Que és on Fleming és ara.
  
  
  Va arribar darrere de la roda del Cadillac. Em vaig asseure al seu costat. Amagar a terra fins que sortim de l'hotel, " ella em va dir. Jeroni convidem a seguir si es va presentar davant de l'hotel."
  
  
  Vaig jugar amb ella, deixant anar el seu espantar-me, i es va posar a la part inferior, mentre que Mitzi prem el botó. Un d'acer escotilla oberta. Va començar el motor i ens allunyem. Un mat echo des de fora em va dir que ens van passant a través d'una gran garatge. Pneumàtics creaked com hem arrodonit la cantonada a la muntanya. Ella es va convertir en el passeig i després d'un quilòmetre llançat a mi des del meu amagatall. El desastre de ahir a la nit la festa va ser escombrada, i el carrer era tranquil de nou. La multitud s'havia anat.
  
  
  "Jeroni," vaig dir. "Si Cappola es va a la dreta, per què no va matar Fleming? ¿Per què vol enviar-lo a Cuba? "
  
  
  Ella no em miren. "Ningú vol un cadàver. I la vida Fleming encara podria ser utilitzat com a objecte de les negociacions amb Rússia."
  
  
  'Potser. També em pregunto per què Jeroni jo volia seguir-lo."
  
  
  Ella em va mirar a la sorpresa. "Ja ha ensopegar més d'un cop. Tot aquest enrenou sobre la pistola no va ser un accident, per descomptat. Ell vol que fora d'aquí. Quantes vegades el que realment necessita per aprofitar a girar el cap a la teva ment? '
  
  
  Vaig posar-ho tot a l'esquena cremador. Fleming era segur en Cappola l'àtic, i ara he tingut temps per pensar les coses a través de. He de fer això millor quan estic relaxant. Així que vaig decidir relaxar-se.
  
  
  Passem el mercat i el palau. Més endavant, a la part superior del turó, vaig veure un ruïnes de la fortalesa que ha de servir com a presó en els vells temps. La planta baixa està plena de presos polítics. Un brut lloc. El casc antic va ser construït al peu d'un turó. La carretera s'estreny hi. Mitzi trobat que és difícil de maniobrar el cotxe passat carros plens de nens jugant i les dones portant queviures. Aquí podràs trobar el veritable color i l'encant de l'illa. No vam veure cap als turistes.
  
  
  Passem per un antic hotel que estava en un estat de ruïna. Sembla que de pa de gingebre. Les gespes són mala herba, amb gespa i les finestres i portes estan embarcar amb contraplacat. Fa cent anys, va ser un hotel de luxe.
  
  
  "Vella Poinciana," Mitzi dir. "Quan es va construir, va ser el millor hotel del Carib. Ara és una arna paradís. De vegades encara és utilitzat per la muntanya habitants de camp que hi ha quan es necessita estar a prop de la ciutat".
  
  
  Algunes coses sobre la noia es van equivocar. Ella no va sonar com un puta. Hi havia l'educació i la intel·ligència en la seva veu. I per una simple diners de missatgeria, la seva opinió ha dut molt de pes a la màfia. Fins i tot li va dir la meva identitat real. Això m'ha fet curiós. Li vaig preguntar sobre això. Ella va respondre amb un somriure de Mona Lisa.
  
  
  Quan Xip estava preocupat que va perdre el casino, vaig trucar a Davey i li va enviar aquí per salvar el dia."
  
  
  Davey? Davey Falcó? Va ser Falcó següents comandes des d'aquesta noia? Em vaig sentir com ho havia estat colpejat per sota de la cintura. Va ser Mitzi Gardner una AX agent? Va ser Falcó jugant el seu joc de nou i deixar-me entendre les coses per a mi una altra vegada? "La mel", em va dir , " m'encanten els acudits, però qui coi ets tu?"
  
  
  Ella va respondre a la meva pregunta amb una pregunta a canvi. "Què barret he d'utilitzar per a tu?"
  
  
  Em va prometre sota el meu alè. "Prefereixo posar-los tots."
  
  
  Ella no va perdre la seva confiança. 'Tens sort. El temps ja gairebé és aquí."
  
  
  Ens van conduir a través d'un espai obert amb densa vegetació de la selva. Després hi va haver la canya de sucre planes i petites plantacions de plàtan. Ella em va parlar del canvi de l'economia de la zona. Els plàtans eren més rendible que la canya de sucre. Diuen or verd. Carn, clavells, canyella, i fragant grans de tonka van ser també cada cop més atractiu per a créixer. Ella va dir que tenia una petita plantació de les seves pròpies a l'altra banda de l'illa.
  
  
  La carretera no estava directament a tots. Va caminar al llarg de la costa per un temps, llavors es va acostar a les muntanyes que s'estenia com una carena a través del centre de l'illa. Quan sortim de les plantacions, la zona es va convertir en pantanoses a la banda de mar, i a l'altre costat vaig veure canons profunds mala herba, amb arbres i plantes. Estàvem a uns deu quilòmetres de la ciutat quan Mitzi convertit la pesada cotxe fora de la carretera en un país carretera, seguir-la per la meitat d'una milla, i després es va aturar en una llacuna.
  
  
  Va apagar el motor, va treure les sandàlies i va obrir la porta. Em vaig asseure un moment per prendre la vista. Més enllà de color blau fosc de l'aigua, aproximadament un quilòmetre i mig de distància, va ser a la terra. El terreny hi rosa fort, i vestigis de l'antiga fortalesa encara podria ser vist.
  
  
  I la vista a la dreta davant de mi va ser fins i tot millor. Mitzi es va treure tota la roba i va córrer a la vora de l'aigua. Ella es va convertir i va saludar a mi invitingly. No vaig haver la segona pista. Ràpidament vaig despullat i seguir a la seva.
  
  
  Només hi havia una ona de llum, i l'aigua era gairebé càlid. La noia va nedar amb una ràpida, suau moviment, i vaig agafar-se amb ella només lluny de la costa. Jo ho odiava, però érem amics. La seva pell sentir suau. Vaig tractar de tirar-la per la seva malucs, però ella darted esquena i colom al meu voltant. Cap de nosaltres va ser molt llest quan ella va aparèixer, sospirar, i entrar de nou en mi. No hi havia res per mantenir en aigües profundes, però no cal. Va ser magnífic.
  
  
  Quan es va acabar, ella va aparèixer. Vaig nedar fins a la seva i hem descansat. Em vaig quedar adormit a la calma, aigua calenta. No vaig notar fins que el meu cap enfonsà i jo estava immers en la càlida aigua amb sal.
  
  
  La noia havia desaparegut. Vaig mirar cap enrere i va veure que ella ja era a la platja. En el seu ventre, brown contra la sorra blanca. Em vaig adonar que no veieu cap separació en el seu vestit de bany. Vaig nedar a la platja, es va deixar caure al seu costat, i es va tornar a dormir. Fins que vaig ser despertat per la seva veu ronca. "Bon dia, Carter. Vostè està a punt de complir un aliat.
  
  
  Vaig obrir els ulls i va veure que el sol ja estava posada en l'oest. No hi havia ningú a la vista a la platja. Només uns crancs i un munt de sorra. Llavors va recordar a un promontori a través de l'aigua. Alguna cosa es va acostar a nosaltres sobre l'aigua, però no era un vaixell.
  
  
  Es veia com una figura humana. Jo parpellejaven, va sacsejar el cap, i mirar de nou. Ell encara hi era. Tres-cents metres de distància i en el lloc on em vaig adonar que era absolutament impossible per estar aquí, un home va caminar. Era alt, prim, i vestit amb un llarg vestit blanc que fluttered com un ventilador. Ell es va acostar a nosaltres amb una senyorial però determinada aproximació. Era increïble.
  
  
  La noia al meu costat es va aixecar i va saludar. Ella vestida de silenci. Vaig saber que era una al·lucinació. És cert que l'aigua era salada i gust com a xarop, però jo quasi ofegat quan em vaig quedar adormit en ella.
  
  
  L'home va ser cada vegada més a prop. A uns deu metres de la riba, va recollir el seu vestit, es va submergir en l'aigua fins a la seva cuixa, i es va aixecar de nou, acostant-se a la vora. Jo pensava que era d'uns sis metres d'alçada. Va ser vell, amb una llarga barba i cabells blancs. Era prim, però wiry.
  
  
  Em vaig asseure nus a la sorra, mirant en foscos ulls i ample de la boca, somrient a Mitzi Gardner. Estava de peu al meu costat, i va agafar la mà amb dits que podria haver arribat per un de bàsquet, suaument, com si es tractés d'un ou. Ella va dir unes paraules en un idioma no la vaig reconèixer, i ells van riure. Ella em va mirar i va dir: "Aquest és Noè, de Nick. Ha estat aquí, ja que ningú pot recordar. També és un rival de comunista míssils a l'illa."
  
  
  Em vaig aixecar. Què més es podria fer?
  
  
  Noè va mirar-me amb cura, després va sacsejar la meva mà. Estic totalment desaparegut en el palmell de la mà, però va estrènyer la mà i suficient per inspirar l'honestedat i la confiança. He tocat la carn, càlid, amb sang a dins, viu.
  
  
  "Realment em vaig admirar vostè, Senyor Carter. Va tenir un clar accent Britànic i una veu que no va poder grunyir si volia. "Mitzi em va parlar de les teves obres, que enfortit la meva fe en tu."
  
  
  He empassat dur. "La teva fe en mi?" "Almenys jo encara estic fent el que puc. Em temo que estem exagerant enormement.
  
  
  Ell va mirar Mitzi. N'hi havia d'haver una estreta relació entre ells. Òbviament, per respecte, l'amistat i la comprensió. A continuació, es va tornar la seva atenció nou per a mi.
  
  
  "He de demanar disculpes, Senyor Carter. Li vaig preguntar Mitzi per oferir-vos aquí abans que tens massa involucrat amb el seu treball. Lamentablement, no és un problema d'aquí ." Ell es dirigeix a la muntanya. "Cal desterrar d'una malaltia greu. No em puc estar ara mateix, però vaig pensar que m'hauria de com a mínim conèixer i prometo que el meu ajut, si ho necessita. Espero que et visitar-me de nou."
  
  
  Es va inclinar cap avall, va besar la noia front, assentir amb el cap per a mi, va anar de nou a l'aigua, va agafar la seva túnica, i va desaparèixer tal com havia vingut.
  
  
  Vaig veure a ell. Mitzi riure. "El que queda del seu compostura? Crec que va veure un fantasma.
  
  
  M'apunto a la fantasma. 'Què...?'
  
  
  Va ser greu, va mirar-me per un moment, i va dir: "no demanem massa, de Nick. He vist algunes de realment increïble les coses des de que vaig conèixer aquest home. Vostè va a experimentar-ho massa. Ara ens seria millor tornar a Fleming abans que ell es desperta i no vol fer una passejada."
  
  
  Com vaig vestir, vaig mirar de nou a l'alçada, figura fosca que havia desaparegut entre les roques, al peu del promontori turó. "Explica'm més sobre el seu amic," vaig dir.
  
  
  Ella es va encongir d'un marró espatlla.
  
  
  "Penseu en el que us deia. Estar preparat per a sorpreses. Noah pot proporcionar molts d'ells, i estic segur que no he escoltat o vist tot encara."
  
  
  Es va passar per davant de mi al cotxe. Quan vaig arribar al cotxe, el motor va ser feliços. Abans de tancar la porta, va trepitjar l'accelerador i ens va conduir a tota velocitat per la pista de tornada a la carretera.
  
  
  No vaig creure per un moment que aquesta Noè tenia màgia especial. Només vaig pensar que era molt intel ligent i astut. "És un ermità?" Li vaig preguntar Mitzi. Res, però que. Ell és el líder d'una tribu de més d'un centenar de persones. Viuen en aquesta antiga fortalesa. Ell diu que la seva gent s'hi van establir diversos centenars d'anys després de la revolta d'esclaus. Junts, és un esgarrifós grup. Es pot estar a tot arreu, a la selva i no veure-les, si no volen."
  
  
  "Com va reconèixer ell?"
  
  
  Ella pursed seus llavis i em mirava.
  
  
  "També va ser molt estrany. Jo estava nedant a la llacuna quan de sobte va venir a donar-me un missatge. Xip assistent al casino va ser assassinat, i Xip jo volia donar-lo a Miami. Aquest home va ser assassinat a deu minuts últims tres. Noah em va dir a un quart de tres.
  
  
  Era més fàcil aquest camí. Almenys jo tenia una mica de terra ferma sota els meus peus ara. "La selva del tambor," vaig riure. "El telèfon de la selva".
  
  
  "Probablement. Però després, un cop vaig veure curar un molt malalt dona amb vudú. Ell va dir que era el seu colom. Ella es va aixecar i es va sentir millor."
  
  
  El meu cap tingled. La noia següent per a mi va ser prou fort com per sobreviure a la duresa del món de la màfia. Per fer això, vostè necessita tenir una pràctica actitud de tot. Ara ella estava parlant de vudú i la màgia negra, com si ella no creia en ells. No em pregunteu-li més preguntes.
  
  
  Ens va portar en silenci durant cinc minuts. De sobte hi havia un home negre al mig de la carretera. Va motioned per a nosaltres per aturar. Mitzi va alentir i va obrir la finestra. Semblava posar nerviós; ella li va demanar alguna cosa en el dialecte local, i va negar amb el cap. Sense dir una paraula, Mitzi còpies de seguretat, es va girar, i accelerat.
  
  
  "Noè va preguntar sobre nosaltres", va dir ella. "No hi havia pressa. Alguna cosa anava a passar, però no sabia què dir.
  
  
  Vaig mirar a Mitzi i després de tornada al messenger. La carretera estava deserta. Quan hem convertit la següent cantonada, el camí era molt dolent. Caldria un Jeep fàcilment superar tots els obstacles. El punt mig va acabar davant d'un gran sot a la calçada.
  
  
  "Hem de seguir endavant," Mitzi dir.
  
  
  Que no podia trucar-la a peu. Es va enfilar pels arbres com les cabres, fins al final vam arribar a un alt mur de pissarra. La fortalesa ocupat tot el cap i va mirar inexpugnables. Quan vam passar per la porta, el pati, les parets estaven també amb pissarra. Pedra edificis van ser construïts en contra, algunes en ruïnes i d'altres en perfectes condicions. Els sostres servit com a plataforma per a la paret. Les persones es van reunir al voltant de Noè de la imposant figura. Tenien el fosc rostre dels Nadius Americans. Els homes anaven només un loincloth, mentre que les dones portaven a curt faldilles de colors. Tothom es va quedar en silenci, l'estat d'ànim estava deprimit.
  
  
  Com hem introduït, Noè va arribar fins a nosaltres. La seva cara era complicada, però el seu comportament va quedar orgullosos i digna.
  
  
  Ell va donar la notícia a nosaltres sense bato un ull. Dr. Fleming va ser segrestat. Xip Cappola morir intentant evitar-ho. Jeroni va fer càrrec de l'hotel. Creuers són evacuar tots els nord-Americans i Europeus".
  
  
  Vaig dir, " On és Tara Sawyer?"
  
  
  No va ser fins més tard que em vaig adonar que on estava la informació. Però durant la nostra silenci Cadillac viatge, no vaig sentir cap selva tambors a tots.
  
  
  El missatge no va dir res sobre ella, " Noè em va dir. En qualsevol cas, el missatge era allà. Així que no confiar únicament en les visions. "Com ho saps tot això?"
  
  
  Va glanced a la gent al seu voltant, i vaig veure que la seva boca va ser sacsejades impacient. "Si us plau, no dubtis a mi, el Senyor Carter. No n'hi ha prou temps. Dr. Fleming es va celebrar a les masmorres sota l'antiga fortalesa, i ell ha de ser rescatat. La seva Perdre Sawyer probablement va ser enviat a casa d'una de les naus.
  
  
  "Sembla difícil per a mi. No crec Jeroni hauria de deixar-la anar, si hagués celebrat la seva per demanar el rescat."
  
  
  "Aquest és un argument. Però això no és tot. Les descripcions de tots dos que es van repartir, i deu mil dòlars es van oferir per a la seva captura.
  
  
  Vaig jurar veu alta. "Com vaig a fer una mica de marrada, i llavors el cel davalla."
  
  
  "M'alegro que t'hagi fet aquest darrer," Noè va comentar. "En cas contrari, s'estaria mort per ara". Com a mínim ara es pot lluitar de nou."
  
  
  "Prefereixo fer alguna cosa," vaig estar d'acord. Vaig mirar a la noia. 'Quedar-se aquí. Estàs fora de perill aquí. Em quedo amb el seu cotxe."
  
  
  'De cap manera. No coneixem la zona. Sé, i a més a més, encara tinc una feina a fer." Hi havia una metàl·lics vora de la seva veu, que insinuen els trets que havien guanyat la seva plaça a la màfia de la fraternitat.
  
  
  "Ella és a la dreta," Noè va dir. "No es pot tornar a Port d'Espanya per la carretera de la costa. Sens dubte, Jeroni havia ordenat bloquejat. Vostè haurà de passar per la muntanya, i llavors vostè pot utilitzar qualsevol ajuda que puguin obtenir." Va apuntar amb un dit llarg a un de gras, home fosc, i després un altre. "Pantalons, camisa. Dóna't pressa cap amunt. Veniu amb mi."
  
  
  No m'agrada. Com puc estar segur de que Noè de la història era cert? I que necessitarien aquest escort en un viatge que Déu sap com acabarà? Però jo no tenia elecció. Noè i els seus homes han format part de la majoria, i fins i tot Mitzi cares amb Noè. De manera que vaig acceptar, almenys per ara. Quan vam arribar a la Cadillac, la parella va ser allà, també, somrient durant. Els nostres guies ara estaven portant genoll de cotó, pantalons i camises blanques amb laminat-fins mànigues. Havien matxets amagat a l'esquena.
  
  
  Van seure a la part posterior.
  
  
  No hi havia res a la volta, i Mitzi havia d'empènyer el cotxe d'anada i tornada per cinc minuts, fins que finalment vam ser capaços de baixar del turó. La carretera ja era dolent, i aquest va ser terrible. Ens van conduir a baix engranatge més del que semblava Suïssa de formatge amb forats, i per empitjorar les coses, hem acabat en un penya-segat a l'altre costat de la carena. Hem convertit, i seguit de l'estret camí que els va portar cap avall. El cotxe estava pasturant a la muntanya per una banda, i de l'altra la vaig estar buscant en un abisme de la profunditat insondable. No vaig dir res, per no distreure Mitzi. Va poder concentrar-se millor en la conducció.
  
  
  Després d'un quilòmetre de dificultats, ens va conduir a través de la arbustos de nou, i vaig ser capaç de respirar lliurement de nou. "Per tal de saber la manera," vaig dir a la Mitzi. "Com podem obtenir en Vincent masmorres?"
  
  
  Va negar amb el cap. "Hem d'esbrinar alguna cosa sobre això en primer lloc. Primer hem d'anar a aquest antic hotel us mostro en el camí cap a la seva primera reunió amb Noè. Hi podem desenvolupar els nostres plans ."
  
  
  S'estava fent fosc quan finalment va sortir en un carrer prou ample com per a un Cadillac. Vam poder veure les llums a través de la vegetació de sota. Per tant, no estàvem lluny de la ciutat. Mitzi es va convertir en el seu fars a sortir a la carretera.
  
  
  Un raig de llum va il·luminar l'home uniformat. Apuntava amb una pistola a nosaltres. La noia immediatament alentit, posar el cotxe a la inversa, i accelerat de nou. Jo instintivament va mirar al voltant. La taillights agafat un altre soldat que havia assenyalat el seu fusell cap amunt. Abans de la seva rifle podria arribar prou alt com per colpejar a qualsevol de nosaltres, el meu Luger acomiadat. Al mateix temps, l'aigua s'havia trencat. Hi havia un munt de metralla en Mitzi, però ella seguia la conducció. Vaig realitzar a través de la bretxa, on el parabrisa d'abans, i el soldat a la part davantera del cotxe va caure.
  
  
  Mitzi va aturar el cotxe, i vaig tenir temps de revisar els nostres guies. Cap d'ells van resultar ferits. S'havia arraulit a la tornada seients i ara estaven curosament aixecar-se de nou. Vaig sortir a donar un cop d'ull a l'presenta Coronel Jeroni ens havia donat. Dos soldats van morir. Em van portar els seus uniformes i les armes i llançar-los al seient del darrere. Noah's homes va agafar les seves armes. Vaig dir. "Es pot manejar-lo?"
  
  
  Van poder. Van servir com a palau de guàrdies quan Fleming va ser president. Potser algun dia serem capaços d'utilitzar aquest coneixement. Vaig mantenir la meva armes per a mi, de moment i va ordenar el dos d'ells per arrossegar els cadàvers en els arbustos, on rauria en silenci fins que alguns de fam de la bèstia va aparèixer.
  
  
  En qualsevol cas, el camí bloc ha demostrat que el Noè de la informació és correcta. Aquest vell home tenia més la màniga que m'agradaria admetre. Així Jerome va ser a càrrec, Noè va dir. Era el moment de pensar en una manera de lliure Fleming. Noah's autoritat també em va donar més confiança en els seus amics. Després de tot, es van introduir-se, i ara que s'ha demostrat que pot manejar armes, que encara pot ser útil.
  
  
  Vam tenir cap problema per arribar a l'hotel, i Mitzi aparcat el cotxe en una caseta abandonada darrere de l'edifici. Des d'allà, vam anar a un ruïnes vestíbul. L'olor de floridura i la descomposició de la fusta va competir per la supremacia. Els nostres guies ens van portar fins el cruixit de les escales a la cuina. Va ser una gran cuina amb prestatgeries al llarg d'una paret i una taula de treball en el centre. No vam ser a soles. Una espelma va ser la crema sobre la taula, i tres homes que estaven menjant iguana, un local de delicadesa que va fer que el meu estómac grunyir.
  
  
  Després de la salutació els homes i els nostres dos guies, que van parlar excitedly amb els tres nadius, finalment vam ser capaços de menjar. Quan el meu brutal de la fam estava satisfet, em vaig sentir una mica menys com un yo-yo a una corda de sorpreses i reptes. El meu plat era encara mig ple quan les tres nadius a l'esquerra. Jo estava feliç de veure-les anar. Havíem de treballar fora de la nostra tàctica, i em vaig sentir com un no invitades partit.
  
  
  Noè va donar-me els noms dels nostres guies, però com que jo no sabia la llengua, vaig oblidar-los. Tots els recordo és que van ser llarga, amb un munt de consonants. No obstant això, no volia ferir-los per només anomenar-los Tom o Harry, així que li vaig explicar el meu problema i demanar la seva opinió.
  
  
  El taller de les dues riure i va dir:,"em podeu trucar Lambie." Va pronunciar una sòlida "quatre".
  
  
  Mitzi va dir a la meva oïda, " Lambie. aquest és un gran clam. Van menjar la seva carn per augmentar la seva potència."
  
  
  Ell té estil, " jo vaig dir, somrient durant. "Molt millor que, per exemple, el meu nom-N3. I vostè?' Vaig mirar a número dos.
  
  
  Ella va somriure àmpliament. 'La.'
  
  
  "Prou curt," vaig estar d'acord. 'Què vol dir això?'
  
  
  Va riure de nou. "Un ocell de rapinya. Molt perillós.'
  
  
  'Excel·lent.' Vaig estimar-los. Es podrien fer broma sobre la possibilitat de lluitar tota la Gran Laclair exèrcit. Potser encara ens quedava una petita oportunitat.
  
  
  "Heu d'entendre que necessitem Dr. Fleming. Hem d'aconseguir Fleming sortir de la presó. Però primer hem d'arribar-hi. Fer qualsevol de vosaltres sabeu alguna cosa sobre escapar de rutes, com ara túnels que els presoners de maig han fet en el passat?
  
  
  La resposta va ser que no. Hi havia una. Massa estrets per la volta i massa costeruda per rastrejar tornar a la cel·la. On el forat que es va obrir, hi havia una reixa. A través d'ella, el sostre del crani de la lamentable home que havia fet un darrer intent per escapar encara laics. Va ser fa molt de temps. Per tant, hem de treballar en el nostre intestí instint, i que sovint resulta ser sagnant. He dit el que he pensat. "Què creus que vol començar?"
  
  
  Es va encongir d'indiferentment. Com va dir que per a tots dos. "Si Fleming mor, així anem. Jeroni vol construir un coet de l'estació a la nostra muntanya. Lluitarem, però no tenim prou homes i armes per aturar-lo."
  
  
  Vaig començar a agradar la parella més i més. Les seves edats van ser difícil d'endevinar, però la seva pell era suau i no hi havia res de dolent en la seva coordinació. Es van traslladar amb la gràcia de tigres. M'apunto a l'uniforme. 'Posar aquest sobre. Vostè jugarà el paper dels soldats. Heu capturat Mitzi i a mi, i vostè va a dur-nos a la fortalesa. Direu Jeroni demanar-nos tancats en Fleming cel·lular.
  
  
  La noia els ulls de la estreny per un moment. Que no m'agrada arriscar la seva vida, però la nostra "truc" hauria estat més convincent si ella havia estat allà, també.
  
  
  Com i Lambie va treure les seves camises i pantalons, dubtat amb la seva loincloths per un moment, després es va convertir tímida i portar-los així. Dos d'ells portaven el ux'angs, la batalla amulets en el cinturó al voltant dels seus colls. Segur, les armes eren molt útil, però potser pensaven que no fa mal a tenir una mica més de protecció. Es posen exèrcit jaquetes sobre els seus amulets, es va posar els pantalons, i fer-nos saber que ja estàvem preparats per anar.
  
  
  Mitzi va ser de conducció. Em vaig asseure al seu costat, i dos dels nostres assistents es va asseure a la part posterior, canons apuntaven a les nostres colls. En el camí cap a la fortalesa, la noia va fer la major part de la ruta curta. Els carrers són sorprenentment buit. Tothom es va quedar a l'interior i mantenir les cortines tancades. Les botigues eren foscos i embarcar cap amunt des de saquejadors. Port d'Espanya de sobte un fosc de la ciutat, molt diferent de la diversió de la nit anterior.
  
  
  La fortalesa es va situar en un turó baix. El verd de la gespa davant d'ell va fer el seu millor per fer-lo semblar agradable, però l'efecte va ser destruït per la tanca de ferro al voltant d'ell i el canó muntat en el centre de la gespa. Aparcament davant de la porta no va fer el lloc més còmode.
  
  
  Una corporal i dos soldats van veure les nostres llums i va bloquejar la carretera, armes dibuixat. Mitzi alentit i es va aturar uns metres per davant d'ells. Darrere de mi, Lambie va exclamar, " Corporal, anem a veure què tenim. Greix agafar! Ell em va empènyer cap endavant amb el morrió de la seva pistola i va riure ferventment.
  
  
  L'corporal es va acostar amb cautela. Volia fer un cop d'ull a aquest primer. Els nois compartit una història d'èxit sobre com van arribar a nosaltres i la insalvables reptes que havia de superar. L'corporal va quedar impressionat. Quan van acabar la seva història, que poc a poc va aixecar el rifle i va assenyalar que a mi.
  
  
  El meu estómac serrant. Ell no hauria tret Mitzi. Jo estava segur d'això. Es podria prendre fiança o rescat per a això. Però el que Jeroni havia previst per a mi era completament diferent. L'corporal em va deixar a les fosques per un moment, em mira a través de la visera. Després va barked una ordre. Els soldats aclarir un camí. L'corporal ficar en el cotxe i va ordenar Mitzi per anar a la fortalesa. Era un edifici gris. Sense finestres i només una porta de mig punt, com una boca oberta. Fins i tot hi havia una fusta llengua que surten d'ella. Mitzi havia aturat i aparcat a la terra enrajolat de pàrquing, i ara he pogut veure que la fusta de la llengua era un pont llevadís sobre un profund fossat. Les males herbes va créixer en el que és ara, però fa molt de temps hi havia una cua d'esclaus. les inundacions amb aigua de la mar. Cada atacant havia de confiar en un vestit de neoprè. Un soldat estava dret a la meitat del pont, i tota la zona estava il·luminat pels focus lluminós. L'corporal va sortir. "Portar-los a mentre que tinc que guy a gunpoint."
  
  
  Em va empènyer fora del cotxe. Mitzi va sortir a l'altre costat. Com i Lambie havia seves armes pressionat per l'esquena. L'corporal gloated una mica més i anar al seu interior. Uns minuts més tard, va arribar una altra vegada, acompanyats per un tinent. El soldat en el pont que va de popa de saludar, i el nouvingut del comportament em va dir que ell va ser responsable d'aquí.
  
  
  L'corporal de xerrar amb ocupada gestos fins a l'oficial silenciades-li amb un gest. Des de les estrelles en els seus ulls, vaig poder endevinar qui hauria guanyat el premi si hagués estat una captura real.
  
  
  Lambie va comentar, " les Ordres del Coronel. Aquests dos s'haurien de tancar en la mateixa cel·la que Fleming. Es pot veure, tots els ocells capturats estan junts.
  
  
  "Vaig veure," el tinent dir poc. "Portar-los a la guardhouse."
  
  
  Es va tornar, i ens vam veure obligats a seguir-lo avall un corredor de pedra que es va fer ressò d'estranyament. Un autèntic malson per a aquells que pateixen claustrofòbia. En el guardhouse, el tinent assenyalava que hem de cercar.
  
  
  Com ràpidament va dir, " ja Hem buscat ells, Tinent. Són cent per cent pura."
  
  
  El tinent riure, " Molt bo.'"Nick Carter, no és ell? "Molt perillós", va dir el Coronel. Però crec que les dents es va treure aquesta nit."
  
  
  Em va encongir i va tractar de veure com una batuda de gossos. Ara es va tornar la seva atenció a la Mitzi. Fins i tot amb llàgrimes en els seus ulls i cowering com un gat espantat, encara era digne de veure. Potser va agradar quan va ser una mica submís. Per un moment, la seva malucs sacsejar endavant i endarrere, i va aixecar la seva barbeta amb un dit.
  
  
  El coronel diu que valen molt per el sindicat. Que volen pagar per tenir-lo de tornada. Ho sabem." Mitzi semblava fins i tot més atemorits, aplaudint la seva mà sobre la seva boca i sobbing. "Si us plau, senyor, no enviar-me a ells. Es matar-me."
  
  
  Va alçar les celles. "Si el valor tant, per què haurien de fer?"
  
  
  Ella mica el seu llavi per un moment, doncs, com si ella sabia que la tinent seria capaç de fer la seva xerrada, va murmurar, " no ho sé.: "Jo necessitava per portar una mica de diners en algun lloc. Però no vaig lliurar. Ara hi havia signes de dòlar en els seus ulls foscos. Déu, ell tenia una imaginació. Sonava impacient. "On són aquests dòlars ara?" Que de cop i volta va mirar esperançat. "Puc mostrar on ... Si ens deixen anar, em vaig ..."
  
  
  El seu riure va ser desagradable.
  
  
  "Vols una gran quantitat de mel. Com per Carter, si m'hagués perdut ell, el coronel hauria handcuffed-me en el seu lloc. Va aixecar les espatlles. "Per alguna raó, ha fet pensar aquest senyor aquí."
  
  
  La noia es frega les mans juntes, celebrat a terme per a ell, i va apropar a ell, submisa i va despertar en cada pas.
  
  
  "Només a mi, llavors?" Només tu i jo?'
  
  
  La luxúria era evident en la seva cara. Sense treure els ulls fora d'ella, va parlar amb els dos homes. "Un dels que es queden aquí, l'altre tindrà Carter a la seva cel·la."
  
  
  Vaig tenir por moment quan vaig pensar el tinent volia estar a soles amb la noia. Després em vaig adonar que volia enviar-se amb un dels nois. Jo flexionat els meus músculs una mica, com si m'agradava la idea i planificat per atacar la persona al llarg del camí. Mitzi podia manejar el tinent, però hi pot haver una baralla, i no vaig haver un incident que hauria de mobilitzar més soldats. El tinent veure els meus moviments, va somriure, i va decidir venir amb mi de totes maneres. Va caminar cap a la porta per davant de Lambie i a mi. Mitzi anomenat després d'ell en un to dolç, " el Tinent ... see you later, sí ..."
  
  
  Va caminar per la sala, i em vaig adonar que la seva marxa va ser més agitat que militar. El tinent pensaments no eren sobre el seu deure. Al final del passadís, va obrir un gruix de pedra de la porta, ens va saludar, i va tancar de cop darrere d'ell. Jo sospitava que amb aquest bloc de granit darrere de nosaltres, no sona podia penetrar des de les masmorres a la primera planta. Ens va pujar una escala de cargol de pedra i va entrar en una menor corredor. Aigua degotava i hi havia una olor a ranci. No hi havia cap llum, però el tinent de la llanterna, i va liderar el camí de nou, passant de vint barrat les portes a banda i banda de la fètida corredor. Al final del passadís va sortir un de llautó clau uns quatre centímetres de llarg, s'obria la porta, i es va quedar per a la cèl·lula.
  
  
  Dr. Fleming estava assegut contra la paret, un genoll amagat fins. Va estirar la seva altra cama davant d'ell. Semblava lleig i inflades. Ell estava assegut a la verda molsa que cobreix el terra de pedra, i un dels seus braços penjava sobre el seu cap per una cadena de ferro adossada a la paret.
  
  
  Va mirar cap amunt, parpellejaven a la llum, em va veure i va cap amunt. Llavors va veure la meva guàrdia i, finalment, el tinent. Ell es va desplomar les espatlles de nou, i el seu cap va caure endavant en dejection. L'oficial es va situar damunt d'ell, somrient. Va unfastened la seva holster, va treure el seu revòlver, i va sortir de manera que es va poder veure Fleming i a mi, clarament, poc a poc amb l'objectiu de les armes a la meva cintura.
  
  
  "Senyor President," la veu sonava relliscós. "Vas amb l'esperança de trobar un bon aliat a l'illa? Un home que ja ha salvat una vegada i pot ser capaç de fer-ho una altra vegada? Vaig presentar-lo a vostè. Ell pot quedar-se amb vostè."
  
  
  Darrere de mi, Lambie va ser clarament la celebració de la seva respiració. Tenia diverses opcions. Jo podria haver fet a un costat i deixar que el meu home disparar el tinent. Però potser l'oficial va ser més ràpid, i vaig començar a entendre Lambie més i més. O podria distreure'm i sortir de la meva Luger.
  
  
  Mentre pensava això, una rata de la mida d'un gat darted a través de la cèl·lula a través de la tinent les botes. La llum de la seva llanterna, probablement, de sorpresa de l'animal. El tinent va saltar del camí i va disparar els seus. El que em va donar el temps suficient per agafar el meu Luger. He tret el tinent dret en el cap. La llanterna va volar a través de l'aire. Jo era capaç d'agafar-ho amb la mà lliure, cremar-me els dits a la calenta, llum, però vaig ser capaç de posar-lo ràpidament sense trencar-la. El tinent caure en la seva cara. El verd molsa a terra a poc a poc es va tornar vermella. Lambie riure amb satisfacció. Em vaig alegrar que el meu moviment no portar-lo per sorpresa. Finalment, per reflex, podia prémer el gallet i disparar-me. Vaig agrair-li patting-lo sobre l'espatlla.
  
  
  Fleming parpellejaven. Ell encara no estava acostumada a la llum. Ell va fer vergonya.
  
  
  "No entenc res", va muttered. "El coronel Jeroni m'està demanant de tornar a executar el país. Llavors per què estic ser detingut ara? Per què ho van portar aquí?" Per què vols ser tan amables per a aquest soldat?
  
  
  "Després", vaig callar-lo. "No hi ha temps ara mateix." Ni David Hawke ni Tara Sawyer voldria Fleming saber sobre AX intervenció. Després de Jeroni de la traïció, vaig tenir la temptació de dir-li de tot. Però si Falcó i Tara estaven a la dreta, si Fleming va començar a actuar tossut i no volia jugar més, qui hauria de protegir l'illa? Així que vaig haver de mentir. M'apunto a la seva cama. "El mal que estàs ferit?"
  
  
  Ell encara va mirar estranyat, però vaig intentar desviar la seva atenció de temes polítics.
  
  
  Va sospirar. "La meva cama trencada."
  
  
  Vaig començar a buscar el tinent les butxaques de la clau de les manilles. No vaig tenir-lo amb mi. Vaig poder disparar a la cadena, però no vaig tenir molt de munició. Em podria necessitar d'alguns pics de dalt. Vaig posar un peu a la paret i la va treure. El morter entre les pedres va segles d'antiguitat i va ser debilitades per l'acció de la humitat. Em vaig sentir que la cadena s'enganxi una mica, però no va quallar. Jo twitched un parell més de vegades, però no va ser d'ús. Hem de cavar això. Vaig fer un ràpid moviment amb la meva mà, i l'agulla va caure des de la seva ant scabbard en el meu corbes dits. La esmolats metall mica en el morter, enderrocant maó després de maó. Lambie va començar a ajudar. Va costar més del que em pensava. Malgrat el fred, jo estava suant. Si el tinent no arriba aviat, es pot passar a algú per anar a veure què va passar amb ell.
  
  
  Vaig fer un profund solc a un costat de la tanca. Després em vaig tirar de la cadena tan fort com vaig poder, juntament amb Lambie. Quan es va trencar lliure, ens va caure a les llises de molsa. Fleming va ser dibuixat endavant. Lambie i em va agafar. Ell va ser capaç de romandre en la seva bona cama, tot i que va ser molt feble, i ell es va sentir marejat del soroll havíem de fer. Vaig deixar Lambie a donar-li suport, mentre que el vaig portar fora de la meva tinent jaqueta. També em va portar el seu cinturó i revòlver i va donar-los a tots per Lambie.
  
  
  "Treure aquesta jaqueta i posar aquest en. Vostè ha estat promogut ."
  
  
  Lambie obeïdes. Amb Fleming entre nosaltres, vam tornar a la guardhouse.
  
  
  Mitzi Gardner a les dainty pit arcs en relleu. Va agafar una cadira per Fleming, i com va enfonsar en ella, li va preguntar: "On has estat durant tant de temps? Que només volia anar a veure. Déu, el que havien fet per a ell?
  
  
  "Claus. Cop d'ull als calaixos.
  
  
  Com obrir el calaix de dalt i em van tirar un grapat. He intentat diverses abans finalment vaig trobar la correcta. A més a més, el bloqueig va ser tan rovellat que havia de vèncer amb un paperweight abans d'obrir-lo. Només quan les dones van ser retirats vaig veure les ungles a l'interior i la sang de les ferides en Fleming canell. Hi havia rovell de l'antiga cadena en les ferides, però va ser impossible rentar-lo. No hi ha cap medicina a la sala d'espera. Cal esperar.
  
  
  Li vaig explicar com anava a sortir de la fortalesa. Lambie estava dret amb la seva esquena a la porta en el seu nou uniforme. Com havia de dir-el soldat en el pont que el tinent volia veure-ho. Si ell va venir, vam lligar-lo i emmordassat ell. Mitzi després va córrer cap al cotxe i va conduir-lo a el pont llevadís. Ens va Fleming surt a el pont i em va arrossegar al seu cotxe. Lambie, en el seu lloctinent jaqueta, es va asseure al seient davanter, entre Mitzi i Com.
  
  
  A la guàrdia post, Lambie esmentar el tinent del revòlver a Mitzi, convertint-se cap a ella, de manera que el vigilant no veure la seva cara. Com es diuen els corporal que Jeroni ha ordenat a la noia per anar a ell. Si hagués treballat, ens van passant. Si això no funciona, jo encara tinc la Luger. Lambie i Com també van armats. I tres per tres, és una molt favorable a la relació.
  
  
  Vam arribar allà, en un Cadillac sense cap tipus de problemes. Mitzi es va convertir en el seu fars i van fer baixar del turó. La sentries veure que ens van venint, i van seguir el camí sense bloquejar-lo al mínim. No van esperar un intent de fuga.
  
  
  L'corporal va aixecar la mà per fer una rutina de verificació, i Mitzi rodar cap avall de la finestra. Com es va inclinar cap endavant per cobrir Lambie la cara i intentar mirar impacient. "El coronel canviat la seva ment. Vol una noia portat a ell. Ara mateix.'
  
  
  L'corporal semblava preocupat. "Tinent, si vostè portar en si mateix, que s'encarrega aquí?"
  
  
  "Vostè", Lambie es va trencar. "No deixis que ningú passi fins que vaig tornar a.....'
  
  
  L'corporal va saltar de nou. Lambie la veu de no semblar el tinent de l'. "Hey ... esperar... no estàs ... ei ... què vol dir, això?"
  
  
  Vaig sentir el pes i arribar a els meus genolls. La tir de la corporal. Els soldats no eren de la guàrdia, però com Mitzi va conduir ràpidament, un d'ells va aconseguir posar la seva mà sobre el pom de la porta. He destrossat el meu braç amb la culata de la meva luger i després rodar el soldat. L'altre home destinat el seu fusell, però no vaig tenir temps per prémer el gallet. Jo bomba de plom en el seu estómac, just a temps.
  
  
  Va ser genial. Que ara estaven accelerant el camí a tota velocitat. Vam estar a la part inferior del turó quan vaig sentir un cotxe. Jo sabia que el so massa bé. Estem de gas. Mitzi deixat el cotxe, em mirava, i es va encongir. Des de les lleis d'excepció van ser, en efecte, tota l'illa, no hi havia cap possibilitat de proveïment. Totes les estacions de servei es van tancar. I Fleming estava en condicions per caminar vint quilòmetres a les muntanyes.
  
  
  Podria ser capaç de portar-lo a Noah's hotel, però què és el següent? Si Jeroni sabia que el Dr Fleming havia escapat, no seria segur en qualsevol lloc prop de Port of Spain. Vaig haver de trobar un altre cotxe. On érem ara, vaig poder veure la carretera de la costa a continuació. Un Vehicle estava aparcat a prop del nucli antic. Fosc figures estaven drets al voltant d'ell, i les llanternes es van cremar a la carretera. Va ser un obstacle. Vaig fer la meva ment.
  
  
  "Aquest és el nostre nou mode de transport. No sé quants soldats han de ser discapacitat, però no podem risc de cocció de les preses.
  
  
  Potser hi ha altres persones que poden intervenir en. Dues anar fins a ells i distreure l'atenció d'aquests tipus. Vaig a tenir cura d'ells. Intenta posar-los junts. Mitzi, tens un revòlver?" Va atemptat a mi."Faig un cop d'ull nu?"
  
  
  "Estada aquí amb Fleming. Si algú ve, disparar si no hi ha cap altre camí, però en primer lloc tractar de veure si aquest és un truc."
  
  
  Lambie i Com havien anat. Vaig caminar al voltant de les cases del turó. Com he passat les cases, vaig estudiar l'entorn. Vaig poder veure la retenció llums clarament ara. Els meus passos van ser esmorteït per falgueres i altres plantes. Vaig entrar amb el jeep i va mirar al voltant amb cura fins que vaig veure un cotxe patrulla. No vaig entendre-les, però, en tot Lambie i Com dèiem, n'hi han un munt de diversió. Els quatre soldats de peu a un grup voltant els meus dos nois es van ajupir amb rialles. Es va girar l'esquena a mi. Vaig actuar ràpidament, té por que li la volta. "Jo estava just darrere d'ells amb la Luger llest," vaig dir bruscament. "Vostè està sent dirigida. No és un sol moviment! '
  
  
  La rialla que de sobte es va aturar. Que van estar congelats. Lambie prendre un parell de passes enrere i va apuntar. La trena d'or de la seva jaqueta del epaulettes glinted en la foscor. Com va córrer fins al jeep, va arribar en la part posterior compartiment, i va tornar amb una corda. La resta es va fer ràpidament. Quan Com havia lligat l'última de les quatre i emmordassat-los, he comprovat el jeep de subministrament de gas. Al meu alleujament, el dipòsit era ple. "Posar-los en els arbustos i obtenir els llums de fora del camí", em va dir. "Vaig a recollir Fleming."
  
  
  Vaig conduir el Jeep de tornada a on havíem deixat el Cadillac. Només ara m'he adonat que el Jeep de fars no estaven treballant. Maleïda sigui!
  
  
  Mitzi em va ajudar transferència Fleming a un petit cotxe. Ella es va asseure al meu costat com tinc darrere de la roda i va conduir cap avall. "Lambi i Com han d'arribar a l'hotel per si mateixos. Des d'allà, que amb seguretat es pot tornar a casa ."
  
  
  El Jeep ha d'haver estat bona, però no va ser la solució perfecta. Sense fars i sense guia, no vaig haver de pensar una muntanya de viatge. El pensament de la conducció d'aquesta manera a torsió de carreteres passat tota mena de penya-segats va donar-me la pell de gallina. He de donar-li una oportunitat a la carretera de la costa.
  
  
  Lambie i Com no em va agradar quedar enrere, però van veure com l'única solució.
  
  
  Quan ja s'havien anat, vaig començar el Jeep nou. Ara per fi vaig poder demanar Fleming, la pregunta que havia estat persistent en mi per un temps. Vaig trucar a sobre la meva espatlla: "sabeu què va passar a Tara Sawyer? Van deixar anar?
  
  
  'No. Els soldats que la van capturar em va dir que demanaria un rescat d'un milió de dòlars per a ella. On està prenent-me de totes maneres?"
  
  
  "A Noè."
  
  
  La seva veu es va fer ressò amb el dolor i la por. "Sí, aquesta és la primera. Després hauré d'anar a la ciutat. La gent va a escoltar-me."
  
  
  Em vaig deixar enganyar-me. He tingut prou problemes jo no discutir amb ell. Jo estava preocupat sobre Tara Sawyer. Jo no podia deixar passar res per ella. Vaig entrar en el gas. Com més aviat vaig aconseguir Fleming i Mitzi aquí, com més aviat I pugui tornar a la ciutat. He girat la cantonada i va veure la llum a la carretera endavant. Un altre obstacle.
  
  
  "Immersió avall," jo hissed a Mitzi. "I prepara't."
  
  
  He alentit. Vaig voler-los a pensar que anava a deixar, només per trencar a través de la barrera a l'últim minut. Jo el vaig veure a només deu metres de distància: un enorme camió amb un petit ràpid obús en el tronc. Es bloqueja tot el camí. No hi havia cap passarel·la.
  
  
  A una banda de nosaltres, el blau de l'aigua des del pantà reflecteix la llum de les faroles. Així que no arribar molt lluny d'allà. A l'altra banda eren les palmeres. No creixen en aigua, així que no hi hauria hagut de terra ferma, però els arbres eren més a prop que m'hagués agradat. Em vaig preguntar si em podia conduir el Jeep. Però aquesta va ser l'opció menys dolenta. Em vaig tornar el volant i va treure de la carretera amb l'accelerador a la pissarra. Vaig sentir-los cridar," Stop " i després un tir de pistola. La bala whizzed alta a través de les fulles de palmera.
  
  
  Un tret d'advertència.
  
  
  Bona gent! Mitzi es va convertir en la seva cadira i va tornar el foc, però no tan acuradament, no en l'aire. No vaig a mirar cap enrere. Em vaig sentir com em va muntar un cavall salvatge per primera vegada en la meva vida. Vaig arribar a un arbre, va saltar de la forma en dues rodes, i gairebé rodar més. Li van disparar a nosaltres, però que no ens colpeja. Vaig intentar tornar a la carretera, però quan ho vaig fer, em vaig trobar amb una altra sorpresa.
  
  
  Hi havia un Jeep a la carretera, i quatre soldats van córrer cap a ell. Fleming va deixar fora crits de dolor darrere de mi. No era divertit per a ell. Mitzi llençat sobre Fleming cap al Jeep que va perseguint-nos com vaig prémer tant la velocitat de l'cotxe petit com vaig poder. No va ser prou ràpid. Una de les nostres pneumàtics estava buit.
  
  
  "Nick, que estan guanyant amb nosaltres." Mitzi va cridar.
  
  
  Ella no cal que m'ho digui. La seva bala es va estavellar contra el metall de la Jeep gairebé tan aviat com vaig sentir els trets. Li vaig donar una Luger.
  
  
  "Tractar d'aconseguir en el grup. Apuntar i disparar de nou." Va utilitzar les dues mans, però és molt difícil apuntar a un blanc en moviment quan s'ha de parlar de costat a costat. Era un d'aquells moments en què em vaig preguntar si el meu nom s'afegeix a la llista que Hawke manté en la seva seguretat, i cada nom té un asterisc per indicar que la persona en qüestió és mort.
  
  
  Mitzi posar a cridar. Vaig pensar que estava ferit, però ella estava assegut dret. Vaig veure l'accident, en el meu mirall retrovisor. El Jeep darrere de nosaltres va quedar fora de control i va sortir a tota velocitat en el pantà, on es va enfonsar a poc a poc i majestuosa a la part inferior. Vaig veure els fars flash breument abans de sortir.
  
  
  Mitzi empènyer la luger entre les cames i es va girar. Ens van cavalcant a sobre el mateix li ha punxat una roda. No va ser l'únic soroll a la nit. A la selva, el so de bambú pals colpejant buit de fusta tambors podria ser escoltat. Va ser un sord, inquietant so. Em vaig preguntar si La i Lambie podria enviar un missatge radiofònic a la tribu. Potser va ser un missatge sobre la nostra escapar, enviat pel invisible figures de la selva.
  
  
  El ritme de recollida. Era com un desastre. Darrere meu, vaig sentir el Dr. X tènue veu. Fleming. "Estem sent observat, i són ràpidament posar-se al dia amb nosaltres."
  
  
  Vaig empènyer el Jeep a l'últim possible la velocitat.
  
  
  
  
  
  
  
  Capítol 6
  
  
  
  
  
  -
  
  
  Just davant de nosaltres a la carretera, algú amb una llanterna motioned ens desviem per un camí rural. No vaig preguntar qualsevol dubte i es va apartar. Vaig conduir el cotxe a través de la sorra fins a una altra de la torxa per la vora de l'aigua, es va convertir en l'encesa, i va sortir.
  
  
  Noè va ser allà, ara sense un vestit blanc i portant una loincloth. A la carretera estàvem conducció avall, vaig sentir el so d'un cotxe s'acosta. No vam tenir prou temps. Vam estar amb l'esquena a la mar. I la meva Lugger estava buit.
  
  
  Mitzi va sortir massa. Noè va treure Fleming sortir de l'acte amb fortes mans.
  
  
  "Vine amb mi, Carter. Prendre Mitzi de la mà i no deixar anar. Estada darrere de mi."
  
  
  Vaig posar la luger en el meu cinturó, va agafar la noia de la mà, i seguit de Noè. Què més podria fer. Ens morirem aviat de totes maneres. I potser fins i tot podríem nedar tan lluny que els nostres perseguidors no trobar-nos si hem de mantenir el cap prou baixos en la foscor de les ones.
  
  
  Noè va sortir amb calma i amb confiança en el mar. Va dur Fleming fàcilment. La mar de roses al voltant de les seves cames, fins a la meitat de la seva cuixa, de sobte va començar a pujar de nou, pas per pas.
  
  
  En el pas següent, vaig arribar a la meva cara sobre alguna cosa dur. Jo gairebé ensopegar, llavors, va aixecar el meu peu. He aprofitat una roca amb el meu peu i va sentir la dura terra una mica més amunt. Vaig posar el meu pes a sobre, ampliat el meu genoll, i se sentia com em va un pas per sobre de la primera. Vam anar fins a quatre passes i es va dirigir directament a través de la tosca, la superfície de pedra d'uns sis centímetres sota l'aigua.
  
  
  Vaig riure molt suaument. Jo era molt versat en aquesta màgia. Era la primera vegada que vaig veure Noè caminar en aquest camí de pedres. Em vaig adonar que era una antiga pedra estructura, probablement una inundació barrera que feia temps que havia enfonsat sota el nivell del mar com a conseqüència d'un terratrèmol. No vaig pensar que Noè havia vist mai per sobre de l'aigua. Que probablement va descobrir per casualitat, mentre que la natació, i tot i que no era un showman, va servir per espantar la seva supersticiosa seguidors.
  
  
  Darrere meu, vaig sentir Mitzi riure. "És un gran honor per a vostè, de Nick. Ara vostè sap alguna cosa que és un misteri per a gairebé tothom. Mirar cap a fora per zones relliscoses i l'estada en el centre. La paret és de només mig metre d'ample ."
  
  
  Vaig estrènyer la seva mà. Prou fort. "Sabia i intentar explicar-me històries sobre Santa Claus, vostè bruta de puta. Com sabies?'
  
  
  "Mentre que la natació. Em va colpejar el meu cap i va perdre la consciència. Noah m'ha salvat. Ell no va dir-me que estava a fins a fins I amenaçat per tenir cura de mi mateix. Va jurar per a mantenir-la en secret."
  
  
  Estàvem gairebé a l'altre costat quan un parell de posterioritat per alaska i hawaii brillant sobre l'aigua. Hi havia crits de sorpresa i ràbia. Van trobar el jeep, però no hi havia gent. Ja estàvem fora de la llum a l'abast, de manera que no podia veure'ns. Vam arribar a una forta caiguda en el qual una estreta escala va ser tallat. Ha estat un llarg i difícil de pujar, però Noè, portant Fleming, no van mostrar signes de fatiga com va arribar al cim pas i va saltar cinc peus cap avall a la plataforma que feia una muralla, i el sostre de les cases més avall. Vaig pensar que faria bé de fitness entrenador del AX programa. Li va lliurar Fleming en els seus braços, i el president va ser ràpidament va marcar a l'habitació.
  
  
  Quan vam arribar, em vaig adonar que la sala ja estava equipada per al seu tractament. Torxes enceses penjava de les parets de pedra. En el centre de la planta va ser un bressol cobert amb fulles aromàtiques. Hem passat un tipus d'honor de la guàrdia formada per tribus, cadascuna de les quals va tocar Fleming a la lleugera, com si donar-li part de la seva força.
  
  
  Quan es posen Fleming sobre el llit, li vaig dir, " té una cama trencada, i no hi ha d'òxid en la seva nina. Ell ha de tenir sang intoxicació, i no vaig tenir temps d'anar a la farmàcia per antibiòtics. Es necessita ara. Hi ha una manera d'aconseguir-la aquí? '
  
  
  L'alt, de pell fosca home em mirava dispassionately. Fleming, la seva veu sonava feble, però ell va somriure. "Gràcies per la vostra preocupació, Senyor Carter, però estic en bones mans. Vaig posar de Noé coneixements mèdics per sobre de la més cars especialista a Park Avenue."
  
  
  El patriarca va dir en veu baixa ," Hem estat informats de la naturalesa de la seva lesió, i podem començar el tractament immediatament."
  
  
  Dues dones despullat Fleming. Noah agenollar al costat d'ell i submergit una esponja en el líquid que va ser en el recipient al costat del llit. Amb això, es va netejar la ferida d'en Fleming canell. A continuació, va difondre un verd espès jelly-hi.
  
  
  "És un càlid combinació de fulles de coca i verd sabó," Noè va dir. "Vam posar una bena sobre ell. Aquest material va a treure la brutícia de la ferida, i després el braç es curen ràpidament."
  
  
  Tractament de la cama va ser una mica més difícil. Noah redreçat la seva cama. Llavors, ell va caure el seu dit en un bol de color vermell fosc de gruix substància. Amb això, ell va dibuixar un cercle al voltant de la ferida, i dins del cercle, que va dibuixar una "X".
  
  
  Ell va somriure a mi. "Gall de la sang", va explicar. "Exorcitzar el diable de l'os." Ara diverses capes de especiat fulles estaven lligats a la cama, que va ser cobert amb una pasta de calenta farina. Ajustat vendes al voltant de tota la cama.
  
  
  Em preguntava quina part d'aquesta manifestació va ser primitiu medicina, ha demostrat ser eficaç al llarg dels segles, i la seva influència psicològica.
  
  
  Jo no ho sabia. Però Fleming va creure en ell, i potser aquesta creença podria curar-lo. Com molts líders polítics, es pot secretament ser profundament religiós.
  
  
  I si no va admetre públicament, potser en el fons va acceptar el prohibida la mística de vudú. Però no vaig tenir temps d'esperar i veure com anava a sortir per a ell.
  
  
  Vaig prendre Noah a un costat i li va preguntar: "Fer de la bateria també dir-vos que Fleming vol tornar a la ciutat i actuar davant de les persones?"
  
  
  L'ancià va somriure wryly. Fleming és un idealista i molt tossut en les seves creences. Però quan es posa sobre de l'ensurt, vaig a dir-li la veritat. Suposo que voleu tornar enrere i lliure a Faltar Sawyer?"
  
  
  No vaig dir una paraula sobre l'hotel del magnat de la filla. Ell sabia que una bona part per algú que va viure tan lluny de la costa. Potser era la bateria, que van mantenir-li informat, juntament, és clar, amb la capacitat per explicar correctament aquestes rares selva signes.
  
  
  La meva cara va anar una mica dur com vaig dir, " Si no em dóna l'esquena, en una sola peça, no crec que vaig a sobreviure en el meu propi."
  
  
  Mitzi estava escoltant-los. "Estàs boig si proveu-ho. Però si ho fa, aniré amb tu."
  
  
  "Malament assumpció," vaig dir. "No es pot utilitzar. Noè, assegureu-vos que ella es queda aquí.
  
  
  Per sorpresa meva, va assentir amb el cap. "Et dono una guia ..."
  
  
  "No", vaig interrompre. "Vaig a anar de nou el camí que hem fet."
  
  
  Va alçar les celles. Jo sabia que a la fi, ell no seria capaç de canviar la meva ment. Ell va encongir, va Mitzi la mà, i va tornar a Fleming.
  
  
  Vaig arribar a una escala tallada a la roca. Darrere meu, vaig sentir la desvetllant cant de les tribus, probablement destinat a ajudar Fleming recuperar. Vaig sortir a la paret i en l'aigua, tornada a l'altre costat. Vaig poder veure vagament el Jeep. Semblava deserta. No hi havia cap signe dels soldats.
  
  
  A mig camí, el meu peu va colpejar un precedent s'agrupen d'algues creixent entre les roques, i m'ha sortit. Em vaig posar dret, escopir fang. va redreçat fins i va caminar amb més cautela.
  
  
  Quan vaig arribar a la platja, jo estava xop.
  
  
  Em va treure la meva roba i intentar esprémer-los com millor podia. M'asseca la luger com vaig poder, i va deixar caure la pistola sobre el seient davanter del Vehicle. He cobert la meva roba damunt el capot de manera que podria assecar-se a la calor del motor.
  
  
  Vaig mantenir la meva botes de sobre. Són humit, però necessito per a la passejada.
  
  
  Jo estava esperant per a una bona passejada amb que li ha punxat una roda i no estava decebut. Quan vaig arribar a l'indret on l'altre Jeep havia entrat al pantà, vaig deixar de carregar la Luger. Vaig veure l'activitat a l'acte, tres o quatre homes al costat de la carretera. Potser les persones que estaven dins el cotxe no els va ofegar, però no vaig veure el que feien.
  
  
  Un d'ells de sobte va entrar en el mig de la carretera i motioned per a mi a la unitat més propera. Gairebé em va trucar-lo més, però vaig veure el loincloth just a temps. Encara tenia els meus Luger llest i va muntar-hi més. Vaig sentir rialles, una mena de triomfant so, i després el Jeep del nas tret de sortida de l'embassament. Estaven tirant-lo a terme. Era buida. No hi ha cadàvers.
  
  
  Noè de la selva ajudants de treure la roda de recanvi i rodar-la de nou per a mi. Vaig sortir i vaig veure dos d'ells aixecar la part davantera de la meva Jeep, el canvi de la roda, i posar el cotxe de tornada amb un gran somriure, el que significava tot va bé ara. Després que ràpidament va desaparèixer entre les palmeres. Tan de pressa, jo no hauria vist si hagués només parpellejaven.
  
  
  Vaig conduir ràpid, preguntant-me què em trobaria al futur, on un camió va ser el bloqueig de la carretera. Noah's homes estaven ocupats hi ha, també, però el cotxe va ser massa pesat i no es podia moure. Vaig sortir, es va posar darrere de la roda del camió, i motioned-los fora del camí. Jo recolzada i va saltar. Era un bell espectacle per veure el camió de diapositives en el pantà. Només el canó de la bóta era encara lleugerament per sobre de l'aigua.
  
  
  En la meva posterior viatge a un remot hotel, no vaig conèixer ningú. Un parell d'homes que estaven jugant a la cuina. El joc era nou per a mi. Cada home tenia un polit xip que semblava estrany com un ésser humà dit. Van es torna a rodar-los al voltant de la taula. Qui va arribar més propers a la bifurcació al mig de la taula va guanyar, a jutjar per l'emoció que causa. Teniu la koko va ser l'últim a rodar. El va deixar a terme un fort crit com el dit va caure en l'esquerda. Els perdedors li van pagar el doble. Quan ell i Lambie em va veure, es van aturar a jugar. Quan els vaig dir que volia-los per portar-me a la Sawyer Hotel, que no es veia molt emocionat.
  
  
  Lambie tossir significativament. "Era arriscat suficient per enganyar la tinent en la fortalesa", va dir. "Però enganyar el coronel? "No ho sé."'
  
  
  Vaig necessitar un parell de col·laboradors. Era important que ells van creure en l'èxit de l'operació. No vaig haver d'estar nerviós o dubtosos. "Noè sap on anem," he anunciat. "I ell ens ajudarà."
  
  
  Eren paraules màgiques. Si Noè va pensar que podria funcionar, ho faria. Vam anar fins a l'jeep en un bon estat d'ànim.
  
  
  Els carrers de la ciutat encara estaven buits. En total, vam veure no més de sis persones. Quan senten el Jeep, que està tan espantat com ratolins. No hi havia trànsit, tots els edificis públics es van tancar, i les finestres eren fosques, excepte a la planta baixa de la Sawyer Hotel.
  
  
  Com apuntar amb un fusell a la meva esquena mentre ens dirigíem a l'entrada principal. Un guaita a l'ombra de la porta, vist de nosaltres.
  
  
  Com va saltar i motioned per a mi per seguir-lo. Vaig anar a la porta, seguit per La i" Tinent " Lambie. La guàrdia aturar-nos. 'Em sap greu. El coronel va dir que ningú va venir aquesta nit.
  
  
  Lambie estira i mirar altra al soldat. "Anem a l'interior. Si voleu deixar de nosaltres, podeu acabar de fer-se mal. Aquest presoner és Nick Carter, l'home Jeroni ofereix un mil dòlars per. Movem.
  
  
  El guàrdia va assenyalar el seu fusell a mi i llepar els llavis. "En aquest cas, vaig a portar-lo allà."
  
  
  Lambie va grunyir. "Oh, no, vostè no portar-lo. Vaig lliurar-me. Vostè pensa que vostè pot prendre aquest premi lluny de mi. Tornar, fill de puta! '
  
  
  El sentinella va mirar culpable i no moure's amb la suficient rapidesa. Com passava a prop de mi i de pegar-li a l'orella amb la culata de la seva rifle. Al mateix temps, va accidentalment tocar el gallet. La bala whizzed entre les cames, més elevat que m'hauria agradat. Es va començar a obtenir massa realista. Lambie va mostrar les seves dents de nou. "El coronel. On és?'
  
  
  Ara més impressionat guàrdia muttered gairebé unintelligibly: "En el casino, Tinent. Guia de tu?"
  
  
  "Crec que el podem trobar a nosaltres mateixos." Hi va haver un avís en Lambie la veu. "Estada a la seva publicació."
  
  
  Com em va empènyer en el vestíbul. Tomàs Sawyer hauria estat sorprès de veure els danys. Grans bancs s'han establert. Els prestatges de diaris i revistes van ser posats en dubte, i no un sol mostrar cas es va quedar intacte. La botiga de prestatges estaven buits. Quin embolic!
  
  
  El coronel Karib Jeroni pot ser una bona conspirador, però va ser un pèssim comandant. Si ell no va permetre que els seus homes a participar en l'espoli, hauria guanyat més, si els seus plans havia de curs ha estat un èxit.
  
  
  El casino va ser fins i tot pitjor que el vestíbul. Milers de taules de joc van ser destruïts i no va poder ser reparat. El nu pintures sobre l'allargada de la barra es van ratllat, les figures retallades. Com i Lambie whistled. "Bona festa perdre."
  
  
  Vidre plats es van estavellar-se sobre el terra al voltant de la barra. No hi havia ampolles. Com i Lambie mirar feixugament al voltant de les habitacions buides. "On va tothom anar? On és el coronel?"
  
  
  "Ell ha de dormir fora d'un atordiment. Què hi ha de tres-centes habitacions amb llits còmodes. Com per Jeroni, crec que és en el Xip Cappola oficina de comptar casino diners. Anem a ell.
  
  
  Passem per la registradora. Es van quedar intactes. Però no hi havia piles de monedes darrere el vidre de la partició, no hi ha factures a obrir calaixos. Els soldats es van mantenir lluny d'aquí. He premut el botó que activa la corredissa porta de metall.
  
  
  Caminava entre els nois. El hostil negre guàrdia de seguretat en el control d'escriptori va ser sorprès. Va agafar el seu revòlver, però llavors va veure el morrió de Lambie la pistola sobre la meva esquena, em va reconèixer, i va riure.
  
  
  "No, però, el Senyor Carter. On vas trobar-lo, Tinent?"
  
  
  Ell podria haver canviat costats, però semblava més probable per a mi que havia estat Jeroni espia al llarg de tot.
  
  
  "Detingut a un punt de control. Dir el coronel estem aquí.
  
  
  Però la historia no anava a deixar-nos en tot. "Mitzi esquerra aquí amb Carter. On és ella?'
  
  
  Lambie va encongir indiferentment. "Ella no estava amb ell. Potser ella ha anat."
  
  
  "Bé, ella no és important". Va prem el timbre. "Coronel, has de l'empresa."
  
  
  Es va espantar. "Ja us vaig dir que jo ..."
  
  
  "Dos soldats aquí per lliurar el Senyor Carter."
  
  
  La veu de sobte més lluminositat. "Això està molt bé. Deixeu-les.
  
  
  La porta es va obrir. Carib Jeroni estava assegut al Cappola l'escriptori. Hi havia piles de bitllets i monedes davant d'ell. Els darrers guanys de casinos i hotels i vestíbul botigues: gran sindicat i Sawyer diners.
  
  
  Vaig somriure amiably. "Heu de trobar un camí per fer-se ric, Jeroni?"
  
  
  Ell va somriure de nou. Només el seu somriure era una mica més fred que el meu. "Cal admetre que aquesta és una bona manera." Ell va mirar Lambie. "Lloctinent, on és la noia que va amb aquest home?"
  
  
  Vaig deixar anar-lo a terme. 'Mort. Ella va ofegar.
  
  
  Els ulls negres reduït. "Ella neda com un dofí, el Senyor Carter. No intenti enganyar-me. Val la pena fer un munt de Miami."
  
  
  Vaig mirar la meva espatlla a la porta, que encara estava obert. El Negre va ser després de la nostra conversa. Quan va darrere meu home, jo no podia utilitzar el meu luger. Això significaria la mort de La i Lambie. Jo volia que el porta a prop, i vaig escollir la manera més ràpida de comunicar al Coronel que els seus guàrdies van prestar atenció.
  
  
  Vaig dir desafiant per a Jerome: "Es pot aconseguir una bona rescat per Mitzi, però aposto a que el tinent mai tornarà a veure el seu milers de dòlars de nou." Això va ser suficient. La porta es va tancar de cop. Jeroni adossada a la pila de diners sobre la taula. Quan va mirar una altra vegada, va mirar cap avall la bóta del meu luger.
  
  
  "Pren allò que necessites," li vaig dir a Lambie i Com com el seu armes de foc allunyat de mi, molt a Jerome sorpresa. La seva cara estrets. "La Traïció, El Senyor Carter? Subornar els soldats! Serà el tribunal martialed tan aviat com jo ... '
  
  
  Va ser ràpid. Vaig sospitar-ho. Però encara no és prou ràpid. Va ser a l'escriptori, i la seva mà es va traslladar ràpidament a la seva holster. Jo era una mica més ràpid, va girar el luger des de la meva mà dreta a la meva esquerra, es va llançar a l'agulla a la mà, i la va llançar. L'agulla clavada la seva mà a l'holster i el seu intent va fracassar.
  
  
  He d'admetre que no era un covard. Va ser un gran risc per a ell. Però si ell podria m'han fet disparar, o si ell podria haver acomiadat ell mateix, hauria alarmar la Historia de fora, i les meves possibilitats s'hauria perdut. Es va asseure en silenci. Vaig anar amb Luger i li va ordenar que estar contra la paret. Els seus petits ulls negres estaven plens d'odi, però va com va dir.
  
  
  Lambie posat la pistola al damunt d'una pila de bitllets de banc i va donar el coronel una recerca exhaustiva. Va treure la meva agulla, el meu revòlver, i es va trobar un altre de recanvi en una de les butxaques.
  
  
  "Ara bé, seure al sofà, ho podem parlar. On és Tara Sawyer? Vaig dir.
  
  
  Jeroni no fins i tot tres i no res. Es va asseure còmodament al sofà i va creuar les seves cames. Va seves boniques seu llavi superior sarcàsticament i va demanar a un taulell-pregunta " On és el Mitzi Gardner?"
  
  
  No vaig tenir temps o ganes de jugar Q & A. De curs, es va mantenir Tara a l'hotel. Però jo no podia comptar amb Vincent tot un exèrcit de dormir, i no em volen arriscar-se a haver de buscar tot l'hotel. Vaig sortir davant de la coronel i va colpejar el morrió de la luger en la seva cara. Va ser un lleig de zero. Jo no volia matar-lo; ell era l'única persona que podia controlar l'exèrcit en aquell moment, i encara em necessitava. Però primer, m'ha preocupat de Tara de la caixa. He dit que això Jeroni i ha afegit que "no vaig lamentar desfigurar la cara si ho he de fer."
  
  
  Ell era un home guapo. Ell sabia que, i va ser debades. "Bé," va dir. "No es pot alliberar-la de totes maneres. Miss Sawyer és a la seva habitació a la planta superior. Hi ha sis-cents dels meus soldats entre el menor i els pisos superiors."
  
  
  
  
  
  
  
  Capítol 7
  
  
  
  
  
  
  
  Mentre Lambie celebrar el coronel at gunpoint, Com i em va treure Jeroni de la jaqueta i la camisa i va trencar la camisa a tires per lligar-lo. Ens anem a seure al sofà.
  
  
  "Quedar-se aquí per mantenir un ull en ell," jo vaig demanar La. Vaig mostrar-li la porta controls treballat. "Esperar fins Lambie i vaig arribar a la porta. Obrir-la prou com per deixar-nos passar, i llavors tancar-lo de nou.
  
  
  Lambie posar la pistola a l'esquena, una vegada més, i vam començar a caminar. El Negro estava absort en una novel·la policíaca i no mirar cap amunt fins que em vaig ficar a la boca del canó de la meva luger sota el seu nas. Quan vaig veure el que va ser la lectura, vaig haver de riure. "No llegir, de fer-ho; he afegit un moment abans de Lambie pegar-li dur sobre el crani amb la culata de la seva rifle. Va rodar fora de la cadira i a la terra. Si era morta o no depenia majoritàriament el gruix del seu crani. Ens va arrossegar a una de les casino caixes i lligar-lo a una cadira. Vam caminar ràpidament a la ascensors. A mig camí el vestíbul, l'ascensor porta es va obrir de sobte. El soldat va sortir, ens va veure, i va tractar d'immersió tornar. Em va caure l'agulla i es va trobar per un moment a la seva, la poma d'adam. Lambie va treure-li darrere la recepció. Les claus de la Tara de l'habitació no era, per tant cal aconseguir en tan silenciosament com sigui possible.
  
  
  Ens va caminar cap a l'ascensor, i vaig agafar els dos matxets que havia caigut fora del soldat cinturó després de colpejar-lo. Ara només ens quedava 599 oponents.
  
  
  Al pis de dalt, vam córrer fins a la porta de Tara de l'apartament. Vaig agafar el pany amb la meva agulla, i estàvem a l'interior abans que ningú més va aparèixer a la sala.
  
  
  La sala es va ofegar. L'aire condicionat es va apagar. Tara Sawyer va ser estirat sobre el llit, braços i cames de generalització. Ella portava un parell de calces i sostenidors. La seva canells i turmells van lligar al llit per una cortina, de manera que amb prou feines podia moure's. Ella no estava emmordassada, però que probablement no haurien estat necessàries. L'aïllament acústic de la Sawyer Gran LaClare va ser excel·lent. A més, es podia escoltar a l'habitació del costat.
  
  
  Ella em va veure i Lambie. La seva cara estava contorted amb desesperació, i vaig pensar que estava a punt de cridar. Vaig posar la meva mà sobre la seva boca. "Jeroni de la gent d'aquí. Estar tranquil.'
  
  
  Els seus ulls darted a Lambie. Va pensar que estava atrapat, també. Vaig explicar-li que estava al nostre costat. Els seus bells ulls blaus ja són grans i foscos . La por en els seus ulls ja era substituït per la ira. Vaig agafar la meva mà fora de la seva boca i la va besar. Llavors em vaig deixar anar de la seu a la desvinculació de la corda. "El van matar?"
  
  
  Jo sabia que ella volia dir Fleming. Vaig dir. "No, en absolut. Hem estat capaços de cobrir-lo. Va fer mal, però ell està segur a la muntanya amb Noè."
  
  
  "Qui és?'
  
  
  Per descomptat, ella mai havia sentit a parlar d'aquest vell negre assistent i la seva tribu. "Hauríeu de trucar-me un mentider si ja et vaig dir més sobre Noè, però si hem de sortir de la ciutat viva, em vaig a presentar-li. I fins i tot llavors, no creure-s'ho."
  
  
  Ràpidament vaig afluixar la corda per reduir el dolor. Les seves mans i els peus eren blancs i inflat del trastorn circulatori. Va ser en el dolor, i vaig veure que seria una mica de temps abans que ella podria caminar de nou. No obstant això, no vaig poder risc de portar-la. Si algú va intentar aturar-nos en el camí, m'agradaria necessiten desesperadament les meves mans, i probablement Lambie massa.
  
  
  Vaig xop Tara del canells i turmells, amb aigua freda de la dutxa. Llavors ella va tenir un prim de cotó vestit de bany. Ella va mirar millor com va ser, però les seves calces i semi-transparent sostenidor no són només ideals per a viatjar en temps de guerra.
  
  
  Va Tara preciosos minuts per romandre en els seus peus. Hem fet una habitació per habitació fes d'aquesta. Vaig enviar Lambie avall per la sala per veure si la sortida era clar.
  
  
  Un moment més tard, va generat el cap al voltant de la vora de la porta i va fer senyals per a nosaltres. Vam córrer a l'ascensor tan ràpid com Tara de la condició de permetria. Tan aviat com vaig pressionar el botó, vaig veure una porta oberta al passadís.
  
  
  Arribem al primer pis i l'ascensor porta a poc a poc va obrir. Vaig veure un soldat a través de l'esquerda. Pitjor encara, el Coronel Karib Jeroni hi va anar amb una pistola apunta a nosaltres.
  
  
  Em va ficar darrere de la porta de metall i prem el soterrani botó a la vegada. Les bales rebotar el metall parets de l'ascensor. Va ser un miracle que cap de nosaltres no es van fer mal. La porta tancada i vam anar al seu interior. Se sentia com les hores que havia passat. Si no hi havia cap cotxe en el garatge o la sortida va ser bloquejat, David Hawke podria haver escrit fora un dels seus agents. Tom Sawyer haurien perdut la seva filla, i Noè hauria perdut un molt bon assistent.
  
  
  Em preguntava on Noé altre assistent va ser. Probablement mort. Si Jeroni havia convèncer-lo per deixar-lo anar per una forta suma, que podria haver esperat una bala. El Coronel no tindrà cap raó per mantenir la seva paraula. Va ser, evidentment, és un error deixar pobres ximpleta Com a soles amb un home.
  
  
  L'ascensor va colpejar l'aire de memòria intermèdia a la planta soterrani. Vam ser al garatge. Hi havia un munt de cotxes que pertanyen a clients i superior de personal remunerat, però no m'esperava trobar les claus en ells, i jo amb prou feines va tenir temps de revisar-les totes a terme. Un camió militar estava aparcat a la sortida. Probablement va ser preparat en cas d'emergències i ràpidament es va convertir en. Excepte el que semblava una milla de distància.
  
  
  Vaig assenyalar-ho a terme. "Córrer per aquell cotxe", em va dir. "Vent mentre vaig cobrir la retirada."
  
  
  Es van quedar. Almenys Lambie va córrer tan ràpid com va poder, tal i com ho va arrossegant un obstacle Tara del braç. L'ascensor de portes obertes. Quan van ser dues polzades d'ample, vaig realitzar a través de la bretxa, seguint Vincent exemple. Vaig sentir un crit i s'esperava era el coronel. He mantingut trets com la porta s'obrí fins i tot més i més crits que s'escoltaven. Finalment, algú va acudir la brillant idea de l'enviament de l'ascensor cap amunt. Em vaig quedar de tir fins a la porta tancada del tot. Ara hem tingut un petit avantatge. Vaig córrer a la camioneta i va saltar al costat de la Tara, que va arrencar el motor i després van assentar en el seient al costat del conductor. Feliç. Si hagués estat Mitzi Gardner, ens hauria estat discutint sobre qui havia de conduir, i no hi va haver temps per a que a hores d'ara.
  
  
  Vaig anar al segon equip i es va convertir en la sortida de la rampa. No va ser barricaded. Com em va conduir passat l'entrada principal de l'hotel i glanced a la porta, vaig veure Jeroni i alguns dels seus homes en marxa. Es van aturar a les escales de disparar a nosaltres, però eren massa ràpid. Els trets van anar a la baixa.
  
  
  Jo zigzagged per minimitzar-ne més possibilitats d'obtenir èxit, i vaig sentir Lambie cocció des de darrere. Vaig cridar-lo a tirar a si mateix. No va escoltar-me. O potser va ser massa excitada per reaccionar.
  
  
  Ja era massa tard, llavors. Vaig sentir un breu crit, i en el mirall retrovisor vaig veure Lambie sortir del cotxe. ell es va quedar encara en mig de la carretera. La part frontal de la seva camisa estava xop de sang. El seu cos va ser sacsejades de les bales que li va pegar. Jeroni té la seva venjança ara que ja eren massa lluny per ser atrapats.
  
  
  Em vaig concentrar en la conducció, intentant ignorar la meva fatiga. No hi ha més bales whistled darrere de nosaltres. Jeroni i els seus soldats va córrer per els cotxes aparcats fora de l'hotel. Estàvem lluny de casa i segur.
  
  
  A la rambla, em swerved i trepitjar el pedal del gas. El camió era més adequat per a la realització càrregues pesades que per augmentar la velocitat. Hem tingut una mica de temps, però no va ser suficient per evitar el coronel de la recerca.
  
  
  Hem estat fora de la ciutat i es va dirigir a Noé hotel. Alguna cosa havia de ser resolt ràpidament. No vaig poder evitar Jeroni de la carretera de la costa. Jo tenia dues opcions. La primera és amagar el camió en un cobert darrere d'un antic hotel. L'altra va ser una mala carretera sinuosa, a través de les muntanyes.
  
  
  No se m'ha acudit que el coronel probablement coneixia l'inn existència i que Noè utilitzat. Ell no sols ha de lluitar. Tot l'edifici era de fusta. I que podria haver cremat nosaltres.
  
  
  Així que vaig optar per la ruta de muntanya. El nostre camió pesat podia manejar clots i bonys probablement millor que la més lleugera cotxes darrere de nosaltres, i no van poder anar més ràpid que nosaltres en aquest camí.
  
  
  De moment hem arribat a la corba, que no se n'hagués adonat nosaltres. Vaig apagar els llums i es va tornar el volant. Vam ara invisible a la selva els dos Jeeps de passar-nos a la carretera principal. Genial. Em vaig aturar, va prendre la searchlight fora del seu titular, i va anar al moll de càrrega per veure el que vam tenir amb nosaltres. O potser Lambie va caure la pistola. La meva munició subministrament es va esgotant.
  
  
  No vaig poder trobar l'arma entre les bobines de corda, la pala, i les tres caixes. Jo estava a punt d'executar quan el protagonista va caure sobre el text en una de les caixes: "Dinamita." Em vaig posar la casella cap endavant. Unes canyes havia caigut, però la majoria d'ells encara eren ben embolicat en serradures.
  
  
  Si Coronel Jeroni descobreix hem deixat la carretera principal, que sens dubte va donar la volta. Però estàvem disposats a acceptar-ho. Ens va portar prop d'un centenar de metres a la selva. Em va saltar fora de la badia de càrrega i córrer de tornada a la intersecció, preparat com vaig anar. Jo havia fet això en el moment en Vincent Jeeps van arribar a la vista. Van conduir ràpid, i van arribar al voltant de la cantonada, i vaig esquivar les seves llums. Van veure un camió en la distància i va muntar cap a ella, cridant en el triomf. Com a primer Jeep es va acostar, em vaig encendre la metxa. Vaig deixar caure el pal de dinamita en el seient del darrere i va ficar tan lluny com vaig poder en el fullatge.
  
  
  L'explosió es va produir immediatament i va llançar-me de nou a la carretera. Però el meu estat físic era molt millor que el de passatgers en el jeep. Jo encara estava sostenint el meu alè quan vaig sentir Tara veu cridant-me. Em vaig aixecar abans que m'hagués agradat i motioned per a la seva estada fora, a la recerca en el profund cràter que s'havia format a la carretera. Darrere meu, un segon Vehicle es va aturar a la corba. La noia i em vaig trobar de nou a la camioneta. Nosaltres ja estaven conduint a tota velocitat quan el Jeep screeched a una parada en el cràter del cràter. En el mirall retrovisor, vaig veure Jeroni de tall figura inclinat sobre un gran sot a la calçada. Bales whizzed ens ha passat, però nosaltres ja estaven massa lluny per a ells de fer mal a nosaltres.
  
  
  Tara no entendre el que havia passat. Li vaig explicar el que m'havia trobat a la part posterior de la camioneta, va a donar-li un petó breu, a continuació, convertir la meva atenció, de tornada a la carretera.
  
  
  "Estem segurs, per ara," li vaig dir. "No es pot conduir a través d'aquest pou, en cas contrari s'haurà de tallar arbres. I això necessita temps. Prepara't per a una mala mar, passeig ."
  
  
  En la foscor, I gairebé es va topar amb un arbre de com em vaig convertir la cantonada, que em va recordar que havia llum. El risc de ser descobert va ser menys important ara que el risc de córrer en un arbre. Un cop d'ull al meu rellotge em va dir que la nit ja estava acabant. Quan vam arribar a la majoria de llocs de difícils, serà gairebé la llum. Això va fer que sigui molt més fàcil.
  
  
  Però encara era fosc, i els fars brillava a través de l'espessa vegetació. Tara havia de mantenir-se al marc de la porta per evitar colpejar el seu cap a la teulada. Va caminar fins a uns pocs quilòmetres després va riure amargament.
  
  
  "Nick", va dir ella. "No crec que sóc la persona adequada per a aquest. Jo estava tan emocionat per venir aquí i complir Fleming. Era tan romàntica ." El seu riure sonava decebut. "Ara entenc què és el que realment és."
  
  
  Vaig riure. "És un Conte de fades Món decebedor?"
  
  
  Així que ella es va espantar molt, parlant per mantenir-se en fes. Vam pujar més i més alt, i ho serà encara més difícil a partir d'ara. Vaig pensar que era una bona excusa per deixar anar les regnes. Finalment, l'ansietat és un estimulant, i el sexe és un gran tranquil·litzant. Em vaig aturar i va girar la clau a l'encesa. Va ser molt tranquil. Vaig sortir, van caminar al voltant del cotxe, va obrir la porta a la Tara del costat, i va tirar-la fora. He arrossegat la seva més per el cotxe, així que vaig poder comprovar l'àrea de fars per a serps o porc espí que pugui arruïnar la diversió. La seva boca era la fam com el meu. Va ser tan dur per a ella com per a mi. Ha estat un llarg temps abans que finalment es va ficar en el camió completament esgotat i satisfet. Vaig somriure. 'Estàs a sentir-se millor?' Ella va assentir amb el cap, es va tirar enrere en la seva cadira, i tancar els ulls.
  
  
  De moment hem arribat al penya-segat, ja era la llum. Vaig dir Tara mantenir els ulls tancats per un temps, i és clar, ella de seguida va obrir-los a mirar amb interès. Quan mirava per la finestra i només va veure l'abisme, es va convertir pàl·lid. Ella es va asseure fins recta, aixeca la seva barbeta.
  
  
  Com hem passat de la perillosa part de l'abisme, vaig pensar de Fleming. En el punt on la carretera arribat a un atzucac, ens va sortir i continuar a peu. Ara he trobat una cosa que jo no havia notat abans. El camí de desembocar en un empinat barranc, més enllà de la vora, a l'altre costat, eren les coves on la tribu prèviament excedent de població havia viscut. De moment, no sembla que hi han viscut. El gruix de portes de fusta de la fortalesa van ser tancades. Em va colpejar-lo amb la culata de la meva arma. Uns minuts més tard, vaig sentir el cascavell de cadenes i el desplaçament de fusta perns. A continuació, la porta es va obrir i un home amb una túnica blanca ens va fer senyals a l'interior. Tara semblava que havia vist un fantasma.
  
  
  Noè va saludar a la nena afectuosament, li va dir que Fleming va sentir-se millor, a continuació, passar a la mala notícia de la secció.
  
  
  "La nostra línia es va tallar ahir a la nit. No hem sentit res de dins, des de l'esquerra. Pots dir-me quina és la situació a Port d'Espanya?
  
  
  Jo sospitava que l'antic hotel a les afores de la ciutat va ser més que un lloc d'estada per tribus que volia visitar la ciutat. Se suposava que anava a ser la notícia centre de missatges que venia de la ciutat i van ser transmeses mitjançant la selva del tambor. Si no hi ha més missatges, significava que el Jeroni havia assaltar-la.
  
  
  Jo estava molt cansat. Hores de temps la tensió es va començar a acumular. Aquesta antiga fortalesa va ser inexpugnable. Reis, pirates, i rebels sempre va intentar en va desafiar els alts murs en els temps antics. Però aquesta vegada l'única protecció va ser la meva Luger i un grapat de bales, Mitzy Gardner a les dainty mica de lloc, i un parell de caixes de dinamita. Una mica en contra d'una moderna i equipada de l'exèrcit. Em va contra el gruix de la paret de pedra i informat Noè. Li vaig dir que jo anava a veure amb la dinamita.
  
  
  "Jo hauria d'haver volat que el penya-segat de seguida," em va confessar.
  
  
  "Però no vaig pensar-hi després, i ara és massa lluny. Però m'estic convertint aquesta ruta en un camp de mines. Espero Jeroni de venir aquí a jeeps aquesta tarda. Una sorpresa que l'espera. Necessito temps.
  
  
  Noah muntat l'equip, i em vaig presentar a les noies.
  
  
  
  
  
  
  
  Capítol 8
  
  
  
  
  
  
  
  La gent va treure dinamita de camió. Van obrir la caixa de tornada a la fortalesa, deixant una caixa plena per establir les mines en el camí. Abans de deixar el camió, vaig treure el rotor de la distribuïdora de manera que ningú més podria començar el camió. He convertit el camí en un camp de mines, i assegurar-se que la detonators es van establir de tal manera que una persona podria detonar cada càrrec de manera independent de les altres. Mentre jo estava treballant, vaig poder sentir els tambors a la fortalesa; no eren missatges, però cerimonial sons. Vaig suposar Noè va intentar impulsar la moral una mica.
  
  
  Amb el temps vaig acabar, em sentia completament esgotats i famolencs. Jo amb prou feines va arribar a la fortalesa. De fet, hi havia un ritual. Sagrat ocells van ser morts i bullir en aigua bullint. Nu tribus amb les llances a ballar al voltant de les olles. Havien excel·lent armes per lluitar amb bazuca i metralleta armes de foc.
  
  
  Noah van tenir cura de que abans he tingut l'oportunitat de menjar alguna cosa. Jo no estava encara mig adormit encara. Quan Noè va despertar-me, estava estirat en un lloc fresc, fosc habitació, vaig poder veure per l'ombra de la línia a prop de la porta que el sol ja havia arribat a la seva migdia posició. Vaig posar un home en guàrdia per la pista. Des d'aquest lloc, vostè hauria de ser capaç d'escoltar vehicles acostar-se des de lluny. Ara estava de peu davant de Noè, i va ser molt emocionat.
  
  
  
  
  "Els militars es van acostar a la camió," Noè va dir.
  
  
  Em vaig despertar immediatament. 'Quants n'hi ha?'
  
  
  "No es pot comptar." Noè va parlar a l'observador.
  
  
  "Ell diu:"molts, molts."
  
  
  Em vaig aixecar i va córrer fins a la porta. Haurien de ser a la pista per ara, i volia assegurar-se que no va trobar cap dinamita. La guerra de la dansa va ser llarg, i les persones que havien anat a les seves coves van fugir tornar a la fortalesa.
  
  
  Vaig passar la porta de Fleming i l'habitació es va aturar un moment. Ell era a la porta entre dues noies. No hi ha cap lleig barres vermelles en el seu embenats braç, i no de gris de ratlles per la seva xocolata-marró a la cara. No vaig tenir temps de donar-li voltes, però Fleming ràpida recuperació em va sorprendre. Vaig posar-lo fora de la meva ment com vaig seguir anant. Vaig córrer a través de la porta i avall el camí. Si van ser ràpid, podria haver quedat en ells, però havia de ser segur.
  
  
  Quan vaig arribar a la passada, jo encara no podia veure res. Jo estava en un clar ara, i a través de les copes dels arbres, així que vaig veure el camió a la part inferior del barranc al voltant de la meitat d'una milla més avall. El grup d'una trentena de persones de peu a prop tenia la intenció de pujar. Em pregunto per què. Després vaig sentir un gran enrenou darrere de mi. Va ser Mitzi. Ella tenia la resposta.
  
  
  "Hi ha un altre atac de l'altre costat, de Nick. Vaixells a la badia. Un munt de vaixells.'
  
  
  Això explica per què el grup estava a l'espera de planta baixa. Va ser una acció conjunta, un impediment del moviment de les que hauria de començar simultàniament en dos fronts. Vaig posar el meu braç al voltant de la seva espatlla. "Es pot detonar les mines?"
  
  
  "Aquest ha estat sempre el meu objectiu a la vida. Què he de fer?'
  
  
  Vaig mostrar-li el encesa, li va lliurar la més lleugera, i li va dir que de fer. "El camí entre aquests dos punts es va tetina-atrapat." Vaig assenyalar dues coses per a ella. "L'encesa de la dreta encén el més baix càrrec de tres minuts després la metxa s'encén. Quan el primer grup arriba al seu torn, ha de ser encès. Espero que n'hi haurà prou, tot i que alguns soldats pot ser estúpid, de vegades. Prengui el seu temps. Però aturar-los."
  
  
  'Amb molt de gust.'Ella em va besar i vaig tenir la impressió que li va besar-me adéu. "La bona sort amb la flota."
  
  
  Vaig riure. 'Aquest serà el treball. Confiança Noè."
  
  
  I segur que millor que vaig sentir. No vam tenir l'equip per resistir un setge en ambdós costats per molt temps. Jo hauria d'haver fet el que he pogut, dins els límits de les meves capacitats, però alguna cosa em va dir que caldria un miracle per a sobreviure a aquest dia.
  
  
  Canvis importants que han tingut lloc a la fortalesa durant la meva absència. La tribu va ser ocupat. Escales hi havia posat en contra de la sòlid sostre, que també serveix com un mur de contenció, i el crani de la mida de les pedres van ser portats en dipòsits que es van passar de mà en mà, com una cinta transportadora.
  
  
  Curiosament, va ser un estimulant la vista. El rítmica vaivé de tots aquells negre mans, passant de material com un viure de la serp, va donar la confiança per a aquestes persones, que probablement mai no havia lluitat en una guerra real en les seves vides.
  
  
  Noah mantenir les aparences, però semblava menys segurs que els seus homes. Va parlar amb Fleming a un racó tranquil per la porta. Fleming es recolzen sobre un tamboret i semblava estar tractant de convèncer Noah d'alguna cosa. Em va apropar a seguir la conversa.
  
  
  "Bé, Noè, vull creure que Jeroni està jugant un doble joc. Però no puc deixar que vostè i la seva gent arriscar la seva vida per la meva causa. Si Jeroni és tan fort, llavors he d'obeir, tal com vaig fer el General Hammond. Vaig rendir i ser exiliat als Estats Units. Jeroni és un home capaç, i aquesta illa té, després de tot, va sobreviure a una dictadura militar abans. Potser jo pot fins i tot donar-li alguns consells. Jo vull donar-li el meu missatge.
  
  
  Enviament de Jerome un missatge de pau com era de signar la seva pròpia sentència de mort. Fins i tot si el Coronel havia deixat Noè i la seva tribu sola, no tindria pertanyia a la terra dels vius per un moment. Vaig pensar que era prou dolent per conèixer la derrota. Jo l'odiava. Però no va ser fins i tot pitjor a imaginar què hagués passat a mi si el Jeroni havia estat tan ofès com em pensava. Vaig esperar el Patriarca de la resposta. Es va trencar en un tediós tirade.
  
  
  Fleming, jo respecte el seu idealisme, però vostè persianes. Quan el General Hammond va desfer de tu, la gent encara creia que anava a sortir de l'illa als Illencs. Podia permetre el luxe d'expulsar a vostè. Karib Jeroni no pot ser tan generosa. Ell és tan impopular com és ambiciós. Mentre estàs viu, ets una amenaça per a ell. I no només la seva vida en joc. Si Jeroni té èxit, es converteix aquesta muntanya en una base de míssils. Ell ens impulsarà i porteu nostres enemics aquí. Ell no pot romandre en el poder sense Rússia suport. Aquesta muntanya ha estat el nostre sagrat de la llar des de fa segles. La nostra gent prefereix morir que abandonar aquesta muntanya."
  
  
  L'home vell va parlar així. Va convèncer Fleming, que va mostrar que no era insensible a arguments raonables. "He d'admetre que tens raó, Noè. He estat vivint en un món de somni per massa temps. Espero que de vegades pren una aparença seductora. Si em necessites, puc llançar roques amb una mà."
  
  
  El que tocava Noah's braç al respecte, a continuació, coixejant amb la seva bona cama a l'ampit.
  
  
  Noè va fer senyals per a mi. Em va pujar a la teulada i mirar els merlets a l'entrada de la llacuna. La proximitat de la flota em va recordar el Britànic evacuació de Dunkerque durant la segona Guerra Mundial. Cada vaixell de pesca, totes les embarcacions d'esbarjo, en definitiva, tot el que es pot trobar en el Port d'Espanya, va acostar-se a la muntanya.
  
  
  He somiat Americà torpede vaixells i aire cobrir amb rapidesa combatents. Però era un bell somni.
  
  
  Els primers vaixells navegaven un després de l'altre a la màxima velocitat per l'aigua en la nostra direcció. Les embarcacions que seguir-lo sobreviure. Els primers hauran d'afrontar una sorpresa. Acostar-se ràpidament, aparentment aliè a la presa sota l'aigua que hauria de deixar-los de moviment. Noè de la reputació podria espantar a la gent lluny d'aquest petit port, de manera que no en sabien res sobre la inundat presa.
  
  
  He vist els dos primers iots cursa costat junts. Fins i tot sense prismàtics, vaig poder veure el bazuca i metralladores que les persones mantenen en la coberta. Que arribin a la presa, al mateix temps que el so de metall rectangular. Els arcs de la criança, el buc va commoure, i la commoció cerebral de llançar els homes de la coberta en el mar. I per celebrar el naufragi, al mateix temps, hi havia el pop de el primer càrrec que Mitzi havia detona.
  
  
  Darrere de les dues primeres lamentable iots van ser dos tugboats que ja no podia frenar. Que es va estavellar contra la paret de pedra i penjat a un angle. Dels homes que van caure per la borda, alguns ofegat sota el pes de les botes i altres equips, d'altres, va aconseguir atrapar a la presa. La següent vaixells va aconseguir aturar al mig de la llacuna. Però tres vaixells carregats de soldats armats fins a les dents colpejar la presa sense rebre cap notable dany. Van trobar un obstacle inesperat amb pals. Van mentir a l'alçada de la inundació de barrera en les escales que porten a la fortalesa.
  
  
  Els homes de la primera barca va començar a creuar la presa d'escales. El tercer vaixell es retirà una mica i va disparar un broadside de la coberta cap a l'ampit.
  
  
  No vaig notar Noè arribat fins a les escales, però em vaig adonar que ell de peu al meu costat. Havia de bambú periscopi amb un extra de mirall que li va permetre mirar directament sobre el parapet. Ell va aixecar la mà, a punt per a senyal. Brown figures es va situar al llarg de l'ampit, cada celebració d'una pedra.
  
  
  El so de soldats botes es va fer més i més audible sobre els trets de les embarcacions. Llavors vaig sentir un grunyir a l'altre costat de la paret i es va adonar que els soldats estaven a la dreta per sota de nosaltres. Noè va baixar la mà. Hi va haver un moviment sobtat a la paret.
  
  
  Els homes oblidar de les bales whizzing sobre els seus caps, es va inclinar sobre el vuit-peu-gruix de la paret, van llançar pedres, i va cobrir de nou. Tres d'ells es va ensorrar de les seves ferides. Altres dur-los a les escombraries i va prendre els seus llocs.
  
  
  La portada de foc de sobte es va aturar. Vaig mirar al llarg de la merlets a la part inferior de les escales. Vaig veure caure soldats, una reacció en cadena de cossos rodant cap a la mar.
  
  
  Noah's homes portaven les pedres i preparat per a una repetició de l'èxit.
  
  
  El bombardeig de la portada havia de reprendre, i dels nivells de plom whistled sobre els merlets de nou, de perforació de forats a la intempèrie de la paret.
  
  
  
  
  
  
  
  Capítol 9
  
  
  
  
  
  
  
  Una segona explosió va sacsejar la selva. Així Mitzi havia a la llum una segona càrrega. Noè no em necessita ara mateix. Jo encara no havia estat capaç de colpejar els vaixells amb la Luger, i les bales de la seva artilleria no havia fet malbé la paret massa encara. El vell gegant controlat les escales bé. Vaig córrer a la ruta. Mitzi es va asseure a terra, amb el tercer es fonen en la seva mà i va mirar preocupat. "S'estan fent molt més intel · ligent," ella em va dir. "La primera vegada que vaig tenir set, i la segona vegada vaig tenir quatre, tots junts. Però ara van un rere l'altre. A una distància de vuit metres. És una llàstima, tota una mina per a una persona.
  
  
  "No, no val la pena," vaig estar d'acord. 'No importa. Vaig a destruir-los de manera individual."
  
  
  Els soldats van anar per davant. Que no vol lluitar, però que ho van fer, estimulades per les maleint de l'oficials darrere d'ells. No mirar cap endavant, però a la cara i a la terra a la recerca de trampes.
  
  
  Vaig córrer a través de la brolla a un lloc adequat. Un sortints tros de roca que cobreix la ruta des de baix. Si pogués arribar-hi abans que els soldats, m'agradaria ser capaç de treballar de manera constructiva amb la meva Luger . Acabo d'arribar-hi quan la primera persona que era a l'abast. Va ser curt, robust, i molt fosca. La seva cara estava amarat de suor. Va fer una pausa per agafar el seu alè, llavors a poc a poc va caminar cap enrere, mantenint els seus ulls en el camí. Em va apuntar amb la luger, després va canviar la meva ment i holstered-ho de nou. Hi ha una millor manera. Després de tot, ell no sabia que jo hi era.
  
  
  En qualsevol cas, la meva subministrament de munició deixar molt a desitjar, i jo no podia comptar-hi encara. M'atreia la meva agulla de la scabbard en el meu avantbraç dret. Com el soldat passar sota mi, em va saltar a sobre d'ell des de darrere. Em va derrocar-lo. Se sentia com el poc aire que havia deixat en els seus pulmons va ser que surtin fora d'ell. No és el meu costum de matar un inconscient oponent. Però aquesta vegada jo no tenia elecció. Jo ja no tenia el luxe de prendre presoners. Després d'acabar el meu treball, em va arrossegar sota un arbust, que va portar el seu rifle i bandolera, i va tornar a l'amagatall. Si jo vaig continuar com aquest, que podria haver destruït força gent d'aquesta manera, així com pastar un arsenal d'armes. Convenient i raonable!
  
  
  La següent generat el seu nas al voltant de la cantonada. Es va aturar amb estupor en els seus ulls quan va veure la bloodstains a terra davant d'ell. Va aixecar el cap encara més, es va tornar, i em va veure. Va portar una metralleta pistola lligada al seu estómac, i es va girar promisingly en la meva direcció.Ràpidament em va treure la pistola de la seva holster i va disparar una bala al cap abans que pogués prémer el gallet. Vaig agrair en silenci Falcó per a la velocitat i l'agilitat de formació que tot el millor AX agents han de fer sobre una base regular i que habitualment em menyspreen perquè tenen el costum de sempre tallar les meves vacances curtes. Però de vegades una fracció de segon, més velocitat significa la diferència entre la vida i la mort. Estada humil, Nick, vaig pensar.
  
  
  Però és encara molt ben fet.
  
  
  Malauradament, l'home surti fora de la pista tan lluny que ell ja no estava en el punt cec. Però jo no podia donar cap amunt en aquesta màquina.
  
  
  Amb la luger en la meva mà dreta, em va saltar cap avall, va córrer a la cadàver, i va començar a treballar ràpidament, mantenir els meus ulls en el camí. Va ser carregat amb munició com un pack de la mulassa. Una mina d'or!
  
  
  Vaig rodar-lo cap avall al costat del camí en els arbustos, va reunir les meves armes, i va tornar al meu seient. Ningú No ha arribat al voltant de la cantonada encara. Estrany. Jo estava ocupat per un temps. S'ha d'haver sentit la Luger.
  
  
  Vaig esperar deu minuts, però no es van presentar, i vaig començar a sentir que era perdre el temps. Vaig tornar a Mitzi amb el meu botí. A partir d'aquí, vaig poder veure camions i vehicles tot terreny a continuació. Els soldats reunits al voltant de l'home amb el walkie-talkie. Probablement eren a l'espera de noves ordres d'algú de més amunt. Mitzi valorat les nostres noves armes. Vaig riure.
  
  
  "No deixaran res Jeroni pot llançar a nosaltres, però com a mínim tenim una petita carta de triomf. Que petit exèrcit per allà sabrà estem armats
  
  
  M'apunto al grup següent. "Estan canviant els seus plans. El camí és molt perillós, i no crec que es faci un altre atac frontal. Però mantenir un ull en ells i avisar-me si estic equivocat."
  
  
  Ella li llepaven els llavis. "Deixar el rifle aquí, i tu?" Potser puc fer alguna cosa útil amb ell."
  
  
  Vaig deixar el meu rifle i algunes municions. Tan aviat com vaig sortir, vaig sentir una nova so - el soroll d'una mina a la carretera de la costa. Potser és hora d'explotar els dinamita de nou.
  
  
  He acabat de carregar, quan els nous cotxes deixat al final de la carretera. Els soldats van sortir i vaig veure un home amb un walkie-talkie. Jo no tenia ni idea que aquests soldats seria aproximació a grups. No vaig esperar-los a la mà, però va detonar el primer càrrec.
  
  
  Explotar sota un jeep i també va destruir dos camions. Quan el soroll de les explosions desaparegut, vaig disparar una ràfega de automàtic en els cotxes darrere de mi. Els cotxes que encara estaven intactes desplaçat cap enrere i amb cautela es va retirar. Sembla que va callar una estona, així que vaig decidir tornar a la fortalesa. El sostre va ser sorollós. Tothom estava amagat com bazuca i de llarg abast fusells continuat per bombardejar l'ampit. Noah em va fer senyals per mirar a través de la seva periscopi. He vist grans grups de soldats anar per sobre de la riuada de barrera per les escales. Alguns d'ells ja havien arribat a les escales i van anar pujant-los. Noè va mirar ombrívol.
  
  
  Tot el trànsit va ser molt més ràpid del que m'hagués agradat. Si la coberta hagués durat més, s'hauria de colpejar els seus homes, però no vam poder arribar-hi fins que el foc es va aturar. He aprofitat el telèfon i li va dir a Noè que em permeti saber quan podrien estar a dalt.
  
  
  No obstant això, aquest no va ser necessària. Després d'uns segons, la portada de foc de sobte es va aturar. Va ser un senyal per a mi. Vaig sentir les soles de les seves sabates apropar-com vaig entrar entre els dos merlets. Gairebé em va colpejar el soldat a la cara amb la meva pistola metralladora, però ell va esquivar com el soldat va prendre l'últim pas. Un xut des de una metralleta arma se li va llançar a l'home darrere d'ell. Tots dos van caure per sobre de la vora. Em vaig quedar de tir fins a les escales i a la majoria de la presa eren clars. L'últim dels homes córrer de tornada a les seves embarcacions i va coberta per immersió en l'aigua.
  
  
  No hi havia cap més trets. La flota es va traslladar a l'extrem de la presa i ancorat on Mitzi i em van abraçar-se mútuament en la sal i l'aigua. Semblava com fa un segle.
  
  
  Vaig tornar a Noè. Vaig fer-me còmode i encendre un de llarg, prim i deliciós cigarrets fets especialment per a mi, a Istanbul. "Aquest va ser el primer acte," vaig dir. "Probablement podem descansar una mica."
  
  
  "Això pot ser cert per a vostè, de Nick. Estic molt agraït per tot el que han fet. Però el setge no està trencat, però, només retardar i no per molt de temps. Jeroni exèrcit tornarà. Sé que la meva gent pensa que he guanyat, de manera que està esperant una festa. Si jo no donar-los una festa, us penseu que vaig oblidar d'agrair als déus per a la victòria, i tenen por que els déus no ens afavoreixen més. A continuació, es perdrà la voluntat de lluita."
  
  
  Noah em va deixar d'organitzar una celebració amb el sagrat foc, tambors, i cerimonial de ball. He dividit el meu temps entre veient la festa i veient la flota enemiga. Alguns vaixells van ser amarrat a la vora. Em vaig quedar molt sorprès que els soldats es va quedar a prop de les barques i no tractar d'arribar a la fortalesa a través de la platja. Walkie-talkies serà vermells de les comandes i contra-informes.
  
  
  Estava allà dret, mirant cap a l'aigua quan vaig sentir un cop de mà en la meva. Va ser una càlida mà penjant els meus dits. Vaig mirar al meu voltant. Una noia es va inclinar sobre mi. Va ser despullat de cintura cap avall, i la seva pell brillava de la dansa cerimonial. Els seus pits engruixats. la meva cara. La meva respiració es va començar a accelerar. I això no és tot.
  
  
  Vaig haver de mantenir un ull ara, quan tothom estava ocupat festa. Però els condemnats bateria no va funcionar per a mi tampoc. També, no hi ha una notable activitat de les embarcacions. He seguit la seva baixar les escales. Ens vam trobar l'altre en una suau llit de fulles en un racó tranquil per la porta.
  
  
  Llavors tot havia acabat. El so de la bateria es va convertir sord. Era una mica com pregar, i em vaig sentir estranyament tranquil. Vaig ajudar a la noia dels seus peus i li va caminar cap a la mà. Vaig marxar per anar a l'ampit, i mirar les parets.
  
  
  La flota ha sortit a la mar! Un vaixell estava encara a la llacuna, es prepara per ser l'últim a abandonar el port natural. Què dimonis ha passat? Vaig anar a baix a informar Noè, que només havia parlat amb Fleming i Tara. Vaig dir-los la notícia.
  
  
  "Ara podem obtenir Fleming i les nenes fora d'aquí", em va dir. "Potser ens podem moure a una altra illa i enviar un missatge als Estats Units. A continuació, poden recollir-nos en avió. D'aquesta manera, almenys Fleming hauria de mantenir-se viu per provar altra vegada. Puc tornar més tard per a eliminar el coronel."
  
  
  Però Fleming no volen sentir parlar d'això. No hi ha avions. No hi ha eliminació de Jeroni. Em va donar i li va dir sourly que era la seva pròpia empresa. Ell només havia d'ordenar-lo amb Noè mentre vaig mirar a la destruït vaixells.
  
  
  Noè va triar unes quantes persones per ajudar-me. "Els millors nedadors," va dir. No vaig haver nedadors, només porters. Vaig tenir l'oportunitat de preguntar-se com Mitzi estava fent.
  
  
  Encara era on havia deixat, però no hi havia cap Jeeps per sota. Només el camió que encara hi era. Ella em va dir que tots esquerre a la vegada, probablement al mateix temps que els vaixells navegaven. Jo li vaig dir que no, i ella em va mirar skeptically.
  
  
  "No crec Jeroni donarà amunt, no? Què es fa?
  
  
  No vaig dir Noè i Fleming el que realment pensava. Però vaig poder parlar amb Mitzi. "I es nota que va suplicar Castro per ajudar. Vaig predir que podem esperar bombarders, gunboats, i qualsevol altra cosa que Rússia pot enviar al cap a través de Cuba. Espero que no serà aquí mai més." Jo li vaig dir sobre les embarcacions que havia estat destruït en la presa, i que pretenia assessorar Noè a enviar la seva tribu distància a la selva per un temps després de l'esquerra. El sòl pot ser molt calorós sota els teus peus.
  
  
  Ella em va mirar pityingly. "Una esperança missió. Bona sort amb això."
  
  
  
  
  
  
  
  Capítol 10
  
  
  
  
  
  
  
  El vent en contra va ser prou fort com per agitar la superfície de l'aigua, però amb prou feines va desaccelerar la nostra velocitat. L'estira no estava dissenyat per a la velocitat, però a remolc barcasses dur produir des de l'interior del Port de Espanya, i tot i que vam anar a tota velocitat, vaig tenir la sensació de que estàvem a baix.
  
  
  Amb l'ajuda de Noé homes, m'allibera d'aquest vaixell, que s'havia quedat encallat durant l'atac enemic, i després d'algunes reparacions, va venir de la mà.
  
  
  Noè va enviar els seus homes a la zona a l'altra banda de les muntanyes, on es disseminen per evitar caure en mans de Vincent soldats. Jo podria fer Noè adonar-se que la fortalesa ja no era segur, i vaig tenir un moment difícil convèncer-lo a venir amb nosaltres. Ell hagués preferit quedar-se amb la seva tribu, però vaig assenyalar-li que va exercir la seva tribu millor per anar amb nosaltres i ajudar-nos. A més a més, ara que es va saber que havia pres Fleming sota la seva ala, sens dubte, va haver de pagar el preu. Fleming, massa, força insistit que ell ens acompanyen, i al final es va a contracor va donar en.
  
  
  Ara sortim de la llacuna a la capturat vaixell remolcador. A la velocitat que hem tingut, fins i tot a la més propera illa, el viatge es va convertir en part, en una nit de viatge. No obstant això, en la llum del sol, que ara estaven en una presa fàcil si els avions enemics va aparèixer abans que sortim de la llacuna. Llavors vaig provar de navegar sota la coberta de la costa i sortir sense ser vist, i després de creuar el mar obert a un lloc on no ens han esperat.
  
  
  A tot arreu hem navegat, els arenals eren poc profundes, però almenys no vaig veure cap inundació defenses sota el nivell del mar. Si haguéssim descobert? . Haurem de mica d'esperança.
  
  
  Vaig seguir la corba de la llacuna. La platja és mala herba amb la selva fins a la vora de l'aigua. L'esquist anar sota l'aigua en un submarí canó. Em vaig quedar tan a prop de la vorera com sigui possible. Jo tenia l'esperança que l'estira al fosc fullatge no seria visible en la distància. Però va ser inútil esperança.
  
  
  Ens van voler-hi quan hem sentit el pla acostar-se. Va transportar a poc a poc i baix, no semblen adonar-nos, fins que va ser directament per sobre de nosaltres, i la va portar a fer una breu torn. L'avió no portar una bomba de càrrega, però no seria, d'alguna manera, de ser armat, en cas contrari, no molestar a volar de nou.
  
  
  El petit cavall de batalla ens va robar tenia bona maniobrabilitat, i em va resultar més ràpid. Noè va empènyer Fleming dins de la banyera darrere de mi, llavors va empènyer Tara a terme, sprawled a la coberta.
  
  
  Una ràpida pluja de bales a l'esquerra per una pista a través de l'aigua cap a nosaltres. He canviat el curs i les bales perdudes seu objectiu. Quan l'avió va arribar per segona vegada, vaig sentir l'estrèpit de la nostra metralladora. Un ràpid cop d'ull enrere em va mostrar que Mitzi encara era una bona noia. L'arma va ser a les seves mans, i també va assolir l'objectiu. El dipòsit de combustible en una de les ales va esclatar, i l'avió es va estavellar a la mar. Mitzi rebaixat la seva metralleta pistola i em va donar una victòria de la sessió.
  
  
  No he atrevit a ser feliç encara. L'avió sens dubte havia de ràdio contacte amb la base. Ara que això és el passat, els altres pilots sembla que han fet balanç. Però això pot portar algun temps, i no varem anar a esperar-los.
  
  
  A la desembocadura de la llacuna, de la profunditat va ser tan superficial que els arenals eren clarament visibles a ull nu. Però l'estira havia una llum esborrany, i passem sense dificultat. Vaig apagar el promontori en el mar obert. Vaig veure a la vegada: dos esmolats prows de ràpid vaixells de patrulla que travessa l'aigua. L'esvelta llebrers es van corrent cap a nosaltres a tota velocitat, així que ens va veure. I que ens va veure de seguida. La nostra quatre cilindres Esquivar no seria capaç de suportar els poderosos motors en el seu motor de les habitacions.
  
  
  Tots vam poder fer va ser comprar temps. Potser hauríem de tornar a la qüestionable defensa de la fortalesa? Em preguntava si podria fer-ho. Jo governat l'estira i li va demanar. "Hi ha algú aquí sap com ha de funcionar un vaixell?"
  
  
  Les nenes podien fer-ho. Per descomptat, només navegat per a iots, però el funcionament d'un estira i no va ser molt diferent.
  
  
  "Omplir per a mi. Tornem a la fortalesa. Haurem d'esperar a la nit abans de tornar a intentar."
  
  
  Tara lliscament passat Fleming i va prendre la roda. Ella va dir en una tensa to. "Estan massa ràpid, de Nick. No allunyar-se d'ells.
  
  
  'La meva emboscada a treballar. Confiança Oncle D'En Nick.
  
  
  No vaig tenir temps d'explicar. Vaig córrer a la quarterdeck, em va agafar la metralleta armes i municions, i va saltar per la borda. Em van al banc i es va submergir en la selva. L'estira sacsejar maldestre en línia recta cap a la fortalesa. Els vaixells de patrulla es va tornar i va aplanar les seves metralladores. Fonts brollaren sortida de l'aigua, just per darrere de l'estira.
  
  
  Però van massa de pressa. Van continuar a nedar al costat. Per tant, que mai podria passar a través de l'estret pas.
  
  
  Això no funciona bé. La primera va córrer encallat en un banc. El vaixell ràpid de la criança cap amunt de, llançar majoria de la seva tripulació per la borda. Des del meu amagatall a la selva, I va disparar a la gent que encara és a la nau.
  
  
  El segon vaixell patrulla també va patir la mateixa sort. Però va més enllà de l'abast de la meva metralladora. Malauradament, aquest no va funcionar i vaig canviar la meva posició. No es podia veure a mi, i que no sabia exactament on era, però dues metralladores es van cocció llarga ràfegues cap als arbres que estava entre ells. Vaig esperar darrere un gruix de registre fins que es cansa o es va quedar sense munició. En qualsevol cas, no va passar molt temps a arribar. Van tenir un gran problema que la metralleta arma de foc en la platja, que encara no pot colpejar-los. El rugit del seu motor pujar a un agut screech que han intentat allunyar-se de la llengua de sorra d'uns. La popa va sacsejar àmpliament. Tots, però els helmsman va saltar per la borda per evitar el fort arc. El vaixell es movia polzades per polzada, sinó que es movia. I després de mitja hora de treball va sortir. La tripulació va saltar a bord i va tornar a la direcció del Port d'Espanya. Vaig anar a la vora de l'aigua i va mirar a través de l'aigua de la llacuna amb el penya-segat. El nostre estira i va arribar sa i estalvi, i tothom estava només pujar les escales. Vaig pensar que l'havia preparada una agradable sorpresa per a ells. Si una patrulla va treure una embarcació de la llengua de sorra d'uns tan fàcilment, podem obtenir un altre a terme així. Podríem haver fet fora de la Gran Laclair en cap moment. Alguns de nosaltres podríem ser capaços de posar en un equip uniforme. Si algú a la costa havia vist ens hauria pres-nos per Jeroni homes. I aconseguir que el vaixell fora de l'aigua no han causat cap problema. Jo estava pensant a tornar a la fortalesa, recollir als meus homes, i enviar un estira i aquí. Si tenia prou força per damunt de la barcassa, podria treure el vaixell patrulla.
  
  
  De sobte vaig sentir molt bé. Fins que vaig sentir veus. I el so de botes cruixit fins al turó darrere de mi. Hi ha almenys quatre persones. Van continuar parlant amb uns i altres. On l'infern de sobte sortit? Potser influït per la capta-los aquí. Era el moment per a mi per trobar un lloc més segur.
  
  
  Vaig pensar per un moment de l'embarcació que havia vist a la coberta de popa del vaixell patrulla. Però no sembla la millor solució per a sortir en les aigües obertes. Si que em va veure, m'agradaria ser morta. Jo podria tractar de nedar a la fortalesa sota la cobertura de la volada de fullatge.
  
  
  Però amb tota la sang a l'aigua, podria ser-vos de l'empresa. Barracudas o els taurons. El millor que pot fer és tractar de mantenir-se amb els soldats a la zona i que ja havien buscat.
  
  
  Vaig anar a la terra i amb cautela generat el meu cap al llarg d'arbustos. Un tercer vaixell patrulla va ser ancorat costat de la platja, la seva lleugera a l'estirat en un tram de sorra a la part inferior del turó. Aquest vaixell podria portar un grapat de persones. No hi havia moltes d'elles, en cas contrari m'hauria hagut d'escoltar més veus.
  
  
  I ara què? No vaig voler esperar que els soldats que apareixen en el meu camp de visió. Sóc un caçador per naturalesa. No m'agrada esperant dificultats per arribar a mi. Estic buscant-los. L'atacant home sempre té l'avantatge. A més a més, jo tenia un argument addicional. Qualsevol persona que he conegut aquí només pot ser un enemic. I cada so van sentir podria haver estat el so d'un d'ells. S'haurà d'esperar al foc fins que estigui segur de no matar qualsevol dels seus homes, i puc atac tan aviat com vaig veure ni sentir res.
  
  
  La celebració de la metralladora per tal que no s'enganxi a les grans fulles de les vinyes, vaig començar a poc a poc per avançar en el terreny. Trenta metres de distància, vaig veure una cosa marró moviment. L'home encorbat cap avall per estirar-se per sota de la vinya, la seva atenció centrada en alguna cosa endavant, el seu nou per a mi. Amb un ràpid moviment, de sobte va desaparèixer en el fullatge, i he perdut de vista d'ell.
  
  
  Vaig seguir-lo. Si jo pogués matar-lo, que deixa un forat en la seva línia. I que el forat serà prou gran com per perdre Nick Carter.
  
  
  Si m'havia acomiadat, m'han atret els altres cap a mi, però que podria haver donat la volta en qualsevol moment, vist a mi, i em donen un full de tir. Ell no estava en vaga distància de l'agulla.
  
  
  Vaig agafar la metralleta pistola a la mà esquerra, va sacsejar la meva agulla en la meva mà dreta, i va començar a esquivar-lo. Jo estava a tres metres darrere d'ell. Llavors ell es va girar. Ell va mirar-me a la sorpresa i va aixecar la pistola metralladora. Vaig deixar caure el ganivet. Es va enfonsar en la seva gola abans que pogués prémer el gallet. Que es va ensorrar sense gaire soroll. Vaig anar a per ell per a la agulla.
  
  
  A continuació, el cap em va esclatar.
  
  
  Quan vaig arribar, hi havia vint-i vèncer les bandes que toquen en el meu cap, cada tocar una cançó diferent. Vaig mirar a la copa dels arbres i va veure tres lleig, feliç cares sobre els uniformes de l'exèrcit. Les meves mans van quedar lligades a sota de mi. Una de les tres era un sergent, els altres dos van ser soldats. El sergent amagat la meva agulla en el seu cinturó, i els soldats que duen la meva pistola metralladora i la meva Luger. El sergent va veure em va obrir els ulls, va de més a prop, i va iniciar-me entre les costelles amb la seva arrencada.
  
  
  "A Belmont," ell va grunyir, i va iniciar-me de nou. Així que em vaig operar Belmont gola. La meva gola serà el pròxim. Amb les mans darrere de l'esquena, no podia fer res contra aquesta força major. Es va fregar les mans juntes, satisfet amb el seu premi. "Get up, el Senyor Mil dòlars", va dir. "I vostè rebrà un ascens, massa."
  
  
  No em vaig moure. Així que jo estava més valuosos per a ells vius que morts. Si ells estaven tan disposats a convertir-me en forma segura, semblava raonable que el que s'hauria de fer tota la feina, també. El sergent va trencar els dits. Els soldats em va estirar cap a els meus peus. Un d'ells prem la luger contra la meva espatlla la fulla i va començar a empènyer. Hi havia dues possibilitats. O bé m'he trencat la meva espatlla de la fulla. Em vaig traslladar a.
  
  
  Que em va empènyer fora des d'on el vaixell era a la vora. El sergent barked a la resta dels seus homes a deixar de mirar. Han agafat a mi.
  
  
  Dues veus respondre, i després d'un temps, els soldats acompanyant-los sorgit de la selva. Tots estaven molt contents amb ells mateixos.
  
  
  El sergent va ordenar a les noves arribades per dur a una mort company de feina, i estem en el nostre camí. El cos portadors són davant de mi, els altres dos al meu costat, i el sergent a la part posterior. Jo realment no importa el meu futur. I, probablement, tenia una reunió amb una humit soterrani i un sàdic interrogator, i després d'una trobada amb un noose.
  
  
  Fins i tot si el Falcó es va assabentar de la meva sort, no hi havia res va poder fer. En la seva posició, va ser difícil per a ell a admetre que un agent Americà va participar en els afers interns de Gran Laclair.
  
  
  Quan estàvem a mig camí, a la platja, una bala va sonar des de la selva. Un crit des de darrere ens va fer a tots volta. El sergent es va aturar. Anava a caure. La part frontal del seu uniforme jaqueta es va tornar vermella. Els soldats abalançar sobre ell com si volguessin atrapar. Com que eludit-lo, van dirigits els seus fusells a l'espessor del sotabosc que ens envolta. Un altre tret de rifle. El soldat a la meva esquerra, sostenint la part de darrere del meu cap, va rebre una headbutt i va caure a terra. El de la meva dreta pànic, es va ajupir i començà a córrer.
  
  
  He tret l'home sobre la terra. Va posar encara. Els altres dos soldats aixecat alta. Mitzi va sortir de la brolla, apunta un revòlver a ells. Ella tret un abans tinc prou a prop per esprémer el seu canell. La resta de soldat alçar les mans, fins i tot superior.
  
  
  Va mirar altra a mi. "No obteniu sentimental, són que, Carter? No tenim temps per a presos". Va treure el seu canell lliure i va tornar l'small arms de tornada al soldat, que ja havia anat pàl·lid.
  
  
  "Stop", em va dir. "Vull tenir-los vius. Mantenir-lo en gunpoint i veure si es pot desvincular els meus canells amb una mà.
  
  
  Em va girar i va començar a desvincular la corda al voltant de les venes. El massatge de la espasmes dels meus dits, em vaig acostar als soldats amb una corda i va indicar que jo no anava a escanyar-los amb ell. S'entén el que vull dir.
  
  
  El soldat que havia derrocat va saltar als seus peus, com si ell va portar un munt de portar sobre les seves espatlles, i els dos soldats a seguir-me a la riba, Mitzi per cobrir. La prima vaixell encara estava encallat en els baixos. Que van a l'aigua, i em va dirigir dos soldats a la proa. Vaig dir-los a ells com per empènyer el vaixell, després va Mitzi a la popa i la va ajudar fins a la coberta.
  
  
  Ella va anar a la cabina i va iniciar el motor. Vaig sentir el motor d'inici i anar a la proa. Hi havia una ronca mutter. Llavors es va aturar. Un altre wheeze, i després res en absolut. El meu diagnòstic: mal funcionament. I vaig poder agrair-me per això.
  
  
  "Deixar-ho", em va cridar a Mitzi.
  
  
  Em va saltar a bord per assegurar-se que jo era a la dreta, i el seguiment de baixar els forats deixats pels meus cops. Jo estava dreta. Em va colpejar el combustible línia quan li vaig disparar en ordre. Per empitjorar les coses, el dipòsit es buida a la part inferior. Ni una gota de gas.
  
  
  Em sentia impotent. No hi ha combustible, cap poder. No poder, no vaixell patrulla, no hi ha manera de sortir de l'illa. Absolutament res.
  
  
  Mitzi va cridar des de la cabina. "Nick, soldats. Són fugir! '
  
  
  Li vaig disparar a l'aire i es va aturar. Es va desplomar amb les espatlles. Probablement eren esperant una bala a l'esquena, ara. Em va saltar a bord i van cap a ells. No hi havia cap punt de mantenir-les més temps, però volia tenir una mica de munició amb mi. Jo motioned-los al banc i va cridar Mitzi.
  
  
  Quan ella va arribar amb nosaltres, vaig deixar de tenir un d'ells a gunpoint, mentre jo alliberat a l'altre de les botes i els pantalons. Vaig lligar la meva pantalons cames juntes, farcit meus pantalons amb bales, belted el meu cinturó, i va tornar a les meves cames al voltant del meu coll.
  
  
  "Ara deixar-los anar," vaig demanar a la noia. "No cal més, i que poden fer-nos més. Dos més o menys no fa gaire diferència."
  
  
  Jo motioned per deixar-les. No necessita cap suport. Quan ja s'havien anat, Mitzi i em vaig dirigir per la fortalesa tan ràpid com hem pogut. Noè va fregir el peix, i el cel em va fer adonar de quant de temps que no havia menjat. I els meus ossos em va dir que necessitava per dormir. Tot I que havia feina a fer abans de fosc, seria una estona abans de la foscor van caure, i vaig pensar que era el moment per prendre un respir amb rom, calenta, peix i fruita.
  
  
  He trobat una habitació buida, va caure a terra de pedra, i relaxada. Mitzi informe. Jo no tenia ni idea de com alta va ser en Hawke de la llista, però si mai hem fet fora d'ell viu per alguns boig gir del destí, m'agradaria anar després d'ella. Ella es mereixia una especial medalla.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Capítol 11
  
  
  
  
  
  
  
  És el moment de destruir l'escala. Ara que fugir per mar era impossible, ella ja no podia servir-nos.
  
  
  La destrucció d'aquestes arqueològic tresor va ser un pas que no em volia prendre, però ja era massa perillós accés a la fortalesa. Hem pogut escoltar cotxes acostar-se al llarg de la carretera de la costa i al llarg de la pista, però Jeroni podria tenir la idea d'enviar embarcacions a rem a la nit i enviar els seus homes fins a les escales sense que ens n'adonem. I hi havia massa pocs de nosaltres per veure tots els fronts. Noah els ulls de la fosca com jo li vaig dir què fer.
  
  
  Vaig obrir l'últim cas de dinamita, va treure dos pals, i va mirar el vell patriarca. "Em fa mal a mi també, Noè. Si volem sortir d'aquí viu, et prometo que AX construirà una nova escala."
  
  
  Vaig aixecar la metralladora per a la tercera etapa des de la part inferior, tret diversos forats en el disc dur d'esquist, posat pals de dinamita en els més suau, no oxidat part, i el va encendre la metxa. Vaig córrer de nou i ja era a dins de les parets quan l'explosió s'ha produït. Una allau de pedra natural va tronar cap avall a l'aigua, i quan el so va morir a baix, el penya-segat es va convertir de nou en un pendent, prohibint pendent.
  
  
  Així que ara només n'hi havia dues vies d'accés de l'esquerra per veure a la nit. Dr. Fleming no es veia massa dolent, i jo no tenia cap dubte que ens podria aconseguir-li a una altra illa amb Noè. La resta del grup va ser capaç d'unir-se de Noé homes a la selva. Vaig anar a la ciutat, trobar Jeroni, i matar-lo. Si els militars van ser decapitat, les coses probablement calmar i Fleming podria ser reposat com a president.
  
  
  Vaig presentar el pla de Noè, i ell no ment. Vam acordar que estigués de guàrdia de la carretera de la costa de la nit, i m'agradaria veure el camí. Em vaig formar-lo, mostrar-lo com a detonar les mines, i li va explicar tot sobre el marc de temps. Llavors em va desaparèixer en una altra direcció. Com sempre que ens havia dinamita, ningú no podia atacar-nos a la nit.
  
  
  Tara volia ajudar. "El meu pare em va enviar a ajudar-vos. No t'has oblidat de la-la? I el que necessita per a la resta. Vostè crec que no pot volar com Mitzi quan necessito?
  
  
  Il·luminació partits estan disponibles, sí. Però com es va gestionar l'emoció? Però almenys la seva empresa que ha fet la meva hores més agradable. A més a més, no m'esperava un atac a la nit. El Coronel de les tropes havien patit fortes pèrdues, i jo sospitava que, després de perdre el seu vaixell patrulla, Jeroni es necessita algun temps per a llepar les ferides.
  
  
  Li vaig dir a la noia que m'agradaria veure les primeres hores, però ella no vol sentir parlar d'això. Ella pensava que necessitava per a relaxar-se. Sense significat alguna cosa especial. Així que em vaig estirar i deixar dormir obtenir el millor de mi.
  
  
  Ja era plena llum del dia quan el sol en els meus ulls es va despertar-me. Em vaig sentir humà, excepte per a la protuberància en el meu cap, on el soldat havia donat a mi. Tara assegut amb l'esquena a la tronc d'arbre, despert, però son. Ella tenia els cercles foscos sota els ulls. Rodat al llarg d'ella.
  
  
  La seva veu era sord. "Nick, jo estic malalt, el meu estómac em fa mal. És arribat pitjor fins i tot en l'últim parell d'hores ."
  
  
  Érem sota una alta arc d'arbres, i les ratlles de color groc llum filtrada a través de les fulles. Tara de la pell era d'un color groc verdós i glistened amb petites perles de suor. Hi havia una de color gris boira davant dels seus ulls. Vaig agafar-la i va córrer fins al turó per la porta. Vaig anar-hi i diu Noah. Em temo que ell encara estaria en guàrdia. Després de tot, ell era l'únic home de medicina, no importa el que va tenir.
  
  
  Va entrar a la fortalesa d'uns pocs segons després de mi. Amb molta cura establir el Contenidor avall de la planta, i Noè immediatament es va posar a treballar. Va sentir les glàndules en el coll, la va agafar la nina, va obrir la seva boca, i examinades les seves palmeres. Abans de dipositar-los, vaig poder veure el butllofes a les mans.
  
  
  El vell havia estat mai en una pressa. Va volar en una de les habitacions. Vaig córrer darrere d'ell, però abans d'arribar a la porta, va sortir de nou amb un vímet mat i les carabasses. Es va deixar caure la mat, puntades de peu, i motioned per a mi, per posar a la nena en ell. Em vaig adonar que necessitava llum i no hi havia temps a la llum de torxes en una de les habitacions fosques.
  
  
  Vaig posar Tara avall a l'estora i es va treure el vestit. Mitzi de sobte, al pati, també, en primer interessat, però després preocupat quan va veure la noia dessagnat llavis.
  
  
  Noè va celebrar la meitat d'una carbassa en una de les seves grans mans. Ell va negar amb el contingut, que semblava una barreja d'aigua i el verd de sabó.
  
  
  "Tornar enrere". Les seves paraules van ser dures. Quan vam fer, va aixecar Tara el cap, va obrir la seva boca, i s'aboca el líquid en la seva gola. "Manchin", va dir a poc a poc. "Un molt verinoses arbre. Una sola mossegada de la seva fetus pot causar sobtada i dolorosa mort. Fins i tot tocar el tronc pot ser molt perillós. Només cal mirar el pobre nen." De sobte, Tara s'estira. Noè va recollir-la de nou i s'aboca algunes de les líquid per a la seva gola de nou. Com va posar falta l'alè, em vaig recordar el que ja sabia sobre manzinella. Va ser molt seriosos, com Noah acabo d'esmentar.
  
  
  L'home vell necessitava ajuda. Va dir, " posar una mica de líquid en els seus dits. No fregar!
  
  
  Ho vaig fer. Es va tornar a la seva manera, vam poder veure la seva esquena. També va ser cobert de fulles. I s'aboca el líquid per a la seva esquena el seu cos serrant en espasmes dolorosos.
  
  
  He pogut escoltar l'ancià, amb un sospir d'alleujament. "Crec que ho va fer només en el temps", va dir. "Ella anirà bé."
  
  
  Després d'un temps, les convulsions es va aturar, i la noia posar immòbil. Ara Noè posar la carbassa amb la barreja de sabó i recollir la resta de carabasses. Va començar a fer una gruixuda emulsió de pols blanca i el que semblava la mel. Es va tornar a la noia més i s'aboca la seva beguda. A continuació, va posar ella al seu costat.
  
  
  'Ara és el seu torn.' Ell es va aixecar, descorda la meva samarreta, i convertir-lo de dins a fora. El drap també va ser verinoses. Es va fregar les mans amb desinfectant, va fer el mateix amb les seves pròpies mans, i va somriure. "Jo hauria d'haver advertit tu. La selva és normalment un amic, de vegades un enemic. Tenen a l'altre costat de la mat; anem a portar-la a l'ombra ara."
  
  
  Tara va obrir els ulls com ens va portar a una de les habitacions enfosquides i va posar ella en un bressol. Era conscient, però encara molt malalt.
  
  
  Això volia dir que no hi hauria cap èxode de la fortalesa. Nosaltres havíem de portar Fleming i Tara, però que no era possible. No a les escarpades muntanyes. No amb tots els perills que amenaçaven nosaltres. Haurem d'esperar. Em vaig asseure al costat de la rossa i de sobte es va adonar que jo estava més preocupat per ella que jo volia admetre. M'ha agradat molt, i ara és més clar per a mi que mai. Si Noè no havia reconegut el verí de seguida, ella hauria estat mort per ara. L'home vell va salvar a l'últim moment, i que va ressuscitar una altra vegada en la meva autoestima. Que feia olor de l'esmorzar. Jo no estava prestant atenció fins que Noè anomenat. Llavors vaig anar a per els altres, que ja van haver de dinar.
  
  
  Vaig tenir una sorpresa esperant-me. Hem tingut clients. Una pell fosca jove en un loincloth. Ell va portar la notícia, i des de la mirada de Noè de la cara, que no era molt bona notícia. Noah em va dir amb una veu que ressona amb el cansament com Mitzi i Fleming es va situar dejectedly junts. La tribu no era el repòs de la nit. Van enviar els seus exploradors.
  
  
  Karib Vincent soldats no eren inactius bé. Es va establir una cordon des de la riba voreja la llacuna per la platja, on un tercer vaixell patrulla va amarrat. Ens van envoltar. Amb dos pacients, no tenia ni tan sols a pensar en anar a través de la cordon. Li vaig preguntar a l'home si podia aconseguir-me, i la resposta fou breu: no. Va arribar aquí abans que el cèrcol es va completar. Ara no podia tornar bé.
  
  
  Així que Tara no se n'hagués adonat que el moviment de tropes. Si jo no havia estat adormit, em sona alguna cosa. O potser eren massa lluny, després de tot. Vaig mirar el silenci figures al meu voltant, es va adonar de com de febles que eren, i de sobte jo no fam més.
  
  
  Jo vaig menjar. Almenys això és el que em manté ocupat. Després de dinar, ens vam asseure en silenci. Vam esperar.
  
  
  He sentit el so d'una banda, una fracció de segon abans de Noè es va tornar a enfrontar-me. Era fosc, mandrós brunzit dels avions. L'ancià a poc a poc es va aixecar i va dir, com si ens convida a te", li suggereixo refugiar a les catacumbes. El senyor Carter, es pren Perdre Sawyer amb vostè?"
  
  
  Com Mitzi em va dir una vegada, el vell era plena de sorpreses. Així que tenia un soterrani a sota de la fortalesa. I jo em preguntava com profunda, i si podia suportar les bombes, i si no vam ser-hi enterrat viu. Mitzi cara empal·lidia, i jo sabia que ella estava pensant el mateix, ara mateix. Però de nou, no teníem elecció.
  
  
  Vaig anar a buscar Tara. Vaig sentir alleujat en veure que ja era capaç de posar els seus braços al voltant del meu coll. Com em va portar de fora, Noè va obrir un gruix de pissarra porta que no havia vist abans.
  
  
  Mitzi i el noi ja estaven fora de la vista. Fleming caminar a través del forat en crosses. Vaig seguir-lo. Noè va tancar el gruix de la porta darrere d'ell, deixant-nos en la foscor total.
  
  
  Un moment més tard, va arribar a un espurna amb un tros de sílex i encesa de la vela. Vam tenir llums encesos. Noè va lliurar la vela per al noi, va recollir Fleming, i caminar per uns quants passos per el fosc túnel d'entrada, la petita flama per sobre el cap de noi senyals de nosaltres.
  
  
  El túnel va ser prou àmplia com per a que ens passen, però l'alçada deixat molt a desitjar. Un home alt hauria d'acotar. Vaig haver de doblegar els meus genolls, i Mitzi va inclinar el seu cap per evitar xocar amb mi.
  
  
  Va ser una llarga caminada. En qualsevol cas, no hi havia prou roques per sobre de nosaltres per suportar un fort impacte. Quan vam arribar a la part inferior, vam trobar-nos després d'una corba tancada en una gran sala.
  
  
  Vam seure a terra i Noè apagui l'espelma. "Per salvar aire", va dir. A pocs minuts que va passar. Els avions podria haver estat molt de temps sobre nosaltres, però no hi havia cap explosió de trencar el silenci. Ni un so. No m'agrada. El que estaven esperant?
  
  
  Llavors vaig pensar en una altra cosa. En la nostra pressa per fugir de les bombes, ens completament oblidat que necessitem un extra de sortida. Després de tot, és possible que un raid aeri bloquegen la porta a les catacumbes. Només hi ha una cosa que sempre garanteix una sortida: la dinamita. I ens deixa a la part superior.
  
  
  Mitzi va portar la metralladora, i jo grop dins la fosca. Vaig pujar les escales, va tornar a pujar, i va ser la gran pissarra porta oberta a uns tres centímetres. La brillant llum del dia va encegar-me, però vaig agafar una idea de moviment. Jo em vaig quedar on era fins que els meus ulls ajustat a la llum. Quatre homes en rus uniformes aparegut. Segur. El Coronel volia Fleming capturat viu, no es va matar per una bomba. Llavors ell pot estar segur que no estava permanentment expulsat.
  
  
  Tenien armes automàtiques. Després de saltar en paracaigudes, es van separar. Dos d'ells van caminar junts en una sola direcció, dos en l'altre. Van caminar al voltant de les habitacions i òbviament eren sorprendre trobar ningú. A poc a poc, van començar a treballar més ràpid. Cap d'ells va mirar en la meva direcció. Vaig empènyer la porta una mica més ample i prem-me contra la paret, que estava a l'ombra. Vaig fer un error estúpid. Si m'hagués esperat a la part superior, podria tenir fàcilment tir-los. Ara vaig haver d'esperar aquí i tractar de fer-lo al màxim.
  
  
  Va prendre una d'elles de molt de temps per aconseguir el seu cap per la porta estava de peu darrere. Totes les habitacions buides li va fer descuidat, la seva pistola assenyalat avall. Em vaig prendre un parell de passes enrere. Quan va ser dins, em va colpejar-lo en el temple amb la culata de la meva metralladora. Va caure i no va moure. Vaig tornar a la porta.
  
  
  El número dos de l'esquerra de la sala, amb la seva tornada a mi. Va ser prou a prop per una agulla. Gairebé mai no oblida, però ell es va girar. La esmolats d'acer anar a la dreta més enllà d'ell, smashing en la paret i que caigui a terra davant dels seus peus. Va mirar al voltant a la sorpresa i es va dirigir a mi. Jo ja estava a la porta. Ell va cridar alguna cosa a les altres en staccato rus. La resposta va venir immediatament. Es preveu introduir amb foc. Que va molt bé amb mi. Vaig baixar les escales a les catacumbes. Com m'esperava, no va disparar a baix, però recte, cobrant un després de l'altre. Em vaig tallar-los per la meitat en un esclat abans de la seva pròpia vòlei va ser esmorteït de manera que el so de la meva arma no alarma la quarta Marina.
  
  
  Jo no podia sentir Mitzi arribant fins a les escales de darrere de mi, sobre el soroll. Ara la seva veu va arribar des de darrere de mi. "Què està passant?'
  
  
  "Hem de visitants. Quatre. Jo ja tinc tres estirat aquí, fora d'algun lloc.
  
  
  Vaig anar fins a la porta, però jo no vaig veure el quart home. Vaig deixar anar un fort crit, però, va quedar ocults. El pati era mort silenciosa. És massa tranquil. Jo no tenia ni idea d'on era, i ell, probablement hauria de disparar-me si em pegava el meu cap, massa lluny de la porta, em vaig arriscar a perdre'l ràpidament. Jo no crec que permetria-se atrets novament. Potser va ser el més intel·ligent de tots ells.
  
  
  Vaig tirar una rus metralladora a Mitzi. "Cop d'ull a la munició."
  
  
  'Ja n'hi ha prou.'
  
  
  "Mantenir el pas sota control. Vaig tornar a preguntar si no hi ha altra manera de sortir, és l'única manera de sortir."
  
  
  Després de descriure la situació, Noè va encendre una espelma. En la tènue llum de les flames, vaig veure Fleming, recolzat contra la paret. Tara estava assegut al seu costat, a pocs metres de distància. Ja estava buscant millor, tot i que ella encara semblava atordit. Aquest fosc forat profund a la muntanya, amb olor de fang i floridura, no era un ideal, convalescent a casa, tampoc. Però jo no podia canviar la seva situació fins que va sortir el quart home. Noè va dir alguna cosa a l'noi que es va trencar a través de la línia de Jeroni a l'exèrcit. El noi va assentir, va prendre la vela,i em va fer senyals a seguir. La tènue llum va caure en una pintada a la tela que va penjar darrere d'un tipus primitiu altar. Va aixecar un costat de la tela. Un corredor que va aparèixer darrere seu.
  
  
  Jo esperava el noi sabia el camí, perquè aquest monyó de vela no cremar durant molt de temps. Baixem les escales i va entrar en un túnel amb nínxols a les parets. En alguns llocs, espelmes van muntats a la paret en titulars, en general eren esborranys diversos centímetres de llarg. Hi havia una falta, pútrides olor. Aviat vaig veure la raó. La majoria dels nínxols es van omplir amb esquelets humans, i darrere d'ells, a la pedra prestatges, van buits de cranis. Se suposava que anava a ser un tribal tomba.
  
  
  El meu sentit de l'orientació em va dir que anàvem a l'altre costat de la fortalesa. Després d'un temps, vaig veure un cercle de llum sobre el terra de pedra. Anteriorment era un forat obert en la paret, amb prou feines més gran que les meves espatlles. No vaig poder arribar a ella. El noi va veure que era massa. Ell va prendre la metralladora de mi, posar-lo a terra al costat de la vela, i em va ajudar a pujar. Vaig posar les meves mans sobre la part superior i va pujar a terme a través d'ella.
  
  
  Vaig mirar al meu voltant. Estava de peu a la paret exterior. No hi va haver cap moviment de qualsevol lloc. Em va arribar a través del forat i recollir la metralladora.
  
  
  He remenat per sobre de la vora de la teulada i va veure el meu quart marit. Va mentir sobre el seu estómac, darrere el paracaigudes, la seva arma d'apuntar cap a la porta on Mitzi va ser de peu. Quan es treballa de manera independent, que no solen ser molt impressionant. Ell era jove i prim, però mortal perquè de les armes mortals en el seu nadó mans. Vaig demanar-li en rus: "has mirat aquí encara?"
  
  
  Ell es va girar. Jo vaig posar el gallet. Adéu, soldat desconegut. Mitzi va aparèixer a la porta, va veure el cos, i vam anar-hi. Em va saltar fora de la teulada. En el parpellejar d'un ull, una cinquena part marina va sortir disparat des de darrere de la meitat-obrir la porta. Ell va tancar de cop la pesada revòlver en Mitzi del coll. Si em volia matar-lo, havia de disparar Mitzi. Maleïda sigui!
  
  
  Ell va mirar-me i va cridar a bon anglès, " Llençar la teva arma."
  
  
  Va dir alguna cosa a la noia. Em va caure la metralladora.
  
  
  "Vine aquí, no es massa a prop. Estar contra aquest mur."
  
  
  El seu uniforme era de millor material que la dels seus companys. Va ser l'ús de l'uniforme d'un oficial, i un walkie-talkie, penjat del seu cinturó. Fins i tot des de la distància, vaig poder sentir Mitzi difícil la respiració. Va abraçar el seu més fort, i ella es va quedar callat.
  
  
  Va riure. "Estic donant-li una oportunitat. Digues-me on Dr. Fleming és." Si no, vaig a disparar el seu primer. Llavors vostè va a morir."
  
  
  La meva agulla va ser fora de l'abast en el pati. Mitzi, la seva veu va arribar a través de gritted dents. "Deixeu-lo anar a l'infern."
  
  
  Em vaig donar a poc a poc perquè ell no prémer el gallet. Va amenaçar-me. "Vaig dir que no per moure."
  
  
  Em va fer passar a tenir por. - "No disparar. Jo t'ho diré. Ell es va amagar. Vaig anar a buscar-lo.
  
  
  Mitzi maleir-me. Ella podria actuar, també. Què és un assassí de la nena. Si ell m'ho permet, a través de la porta, I pot agafar una pistola d'un dels Russos. Però el truc no va funcionar. El rus també sabia on els seus companys van. Vaig poder veure com ell pensava.
  
  
  Ell podria haver utilitzat Mitzi i a mi com a escuts i ha anat cap avall en les catacumbes amb nosaltres. Amb nosaltres com a ostatges, es pot ordenar Fleming a rendir-se. Però el que si Fleming no es preocupa de la nostra vida? El que si tira-nos a través de colpejar l'enemic? Aquesta va ser una oportunitat que no podia risc. Llavors va ser el d'una altra manera. Que probablement es va adonar de com d'important Mitzi va ser per a mi a partir de la velocitat amb la que em va caure la pistola, així que va agafar el seu.
  
  
  
  "Sí. Fer-ho. Anar després d'ell. Però si proveu res, aquesta peça de puta morirà."
  
  
  Vaig haver de jugar-lo. Va ser un cap més alt que el de la noia, i jo sabia que podia manejar la Luger suficient per a disparar-li a través de la cap com ell es va quedar a mi a través de la porta que havia entrat.
  
  
  "Caminant a poc a poc", va demanar . No ajupir. Jo estic mirant a tu.'
  
  
  Vam anar a les catacumbes. Just abans de arribar a les escales, es va aturar a mi. Probablement per obtenir els ulls acostumats a la llum. Així que no va ser tan estúpid.
  
  
  Em va permetre continuar. No era el següent mi més. Quan vaig anar a baix, vaig sentir una mà sobre el meu braç. "Vaig veure i escoltar. Vine amb mi." Noah xiuxiuejar a la meva oïda.
  
  
  Va seguir la celebració de mi i empenyent-me cap endavant. Vaig xiuxiuejar-li que jo era fins, i els seus dits ajustats en el meu canell.
  
  
  "Mai no farà la feina. No es pot veure darrere de vostè. El risc de veure una ombra i tirant el gallet és massa gran. Anem a tractar d'una altra manera. La paraula "ombra" Noè va donar una idea. Almenys, això és el que em va dir més tard. Va encendre una vela, que poca il·luminat una caixa plena de petites nines de fusta. Noè va tenir un d'ells, enganxat amb una llarga agulla en ell, que també va treure de la caixa, després es va celebrar la nina davant d'ell.
  
  
  Els seus llavis van començar a moure's en silenci la pregària. Oh, Déu meu, Mitzi era fora amb un revòlver apuntat al seu coll, i Noè no sabia què fer altres que convocar alguns déu del tro.
  
  
  Fleming i Tara també es van mirant l'home vell, amb una àmplia ulls. Noah encapçalada per les escales, encara murmurant-se a ell mateix. Vaig seguir-lo.
  
  
  Vaig haver de veure-ho. A més a més, se suposava que hi havia d'alliberar Mitzi si l'ardit ha fallat.
  
  
  Mitzi i el soldat es van peu en la foscor de fora de la porta, tant a l'ombra. Noè i em vaig aturar a les escales prou lluny per amagar d'ells. Rus glanced nerviosament baixar les escales a l'obrir la porta. Mitzi va ser tensa i llest per llançar-se a qualsevol d'ells, si cal. Em va grunyir en silenci a mi mateix. Impossible! Vostè mai serà capaç d'aconseguir aquesta amb algun truc boig.
  
  
  L'home vell va caure la nina. Amb un fort clic, va caure a la terra de pedra, directament a la llum del sol. El rus és cap estirada cap a la terra. Jo estava esperant el tret que acabaria Mitzi la vida. Res d'això. Vaig maleir Noè. "No hi ha trucs, el rus, va dir. Aquesta nina, amb una agulla enganxat a l'esquena, va ser la més gran super truc que he vist mai.
  
  
  Hi havia una sobtada, el moviment de les ombres. L'home twitched les dues mans. Els seus dits ratlla com si hagués estat colpejat per una descàrrega elèctrica. La pistola estrèpit a la terra. Va escalonats, clutching el pit amb les dues mans, girar sobre el seu eix, i després va caure a terra com un inerts de masses.
  
  
  Mitzi va tenir la seva arma a les seves mans, abans fins i tot vaig arribar a ells. Va deixar l'arma penjar limply com es veia des de el soldat a la nina, atordit. Em vaig tornar l'home al voltant de manera que va mentir sobre la seva esquena. Va morir. La seva cara trenat en el dolor. Els seus ulls engruixats. La clàssica imatge d'un massiu atac de cor.
  
  
  Era un home assassinat per la por. Jo sabia. Perquè era l'única opció. Un soldat que va veure quatre dels seus amics morts en un vell pirata fortalesa que va ser llegendari. Un home envoltat d'enemics. Tensa al màxim. Del no-res, el símbol de la mort cau als seus peus. La seva va aturar el cor batega. Impossible ?
  
  
  Vaig mirar a Noè. El vell estava ocupat amb els cadàvers. Va arrossegar cinc soldats morts amb paracaigudes. Es va asseure dos d'ells amb les cames creuades contra el taulell. Com si en una postura relaxada. El tercer va ser posat contra la paret, els genolls flexionats i els braços creuats. El quart va plantar en el mateix camí. Va situar l'oficial a la cadira de vímet que Fleming va assegut en. Crea una vista d'un grup d'homes que va completar la tasca i ara estan a l'espera.
  
  
  Per què? Per descomptat! Com podia ser tan estúpid? Si Fleming havia estat capturat, que hauria estat pres. Els homes havien de ser adoptades amb el pres. Un helicòpter és molt aviat. El pilot estarà sol, perquè tot l'espai disponible ha de ser ocupats per passatgers. Vaig poder apagar-lo! Tot el que necessitava era un oficial de ràdio.
  
  
  Vaig anar a buscar-lo. Noah completat encara la vida i estudiar el cel. . Ell va somriure. "Estem rebent un helicòpter. Pot ser útil en algun moment.
  
  
  Ell em mirava com si volgués desafiar-me per atacar el seu vudú art. Després es va anar a les catacumbes. Mitzi i m'esperaven l'helicòpter.
  
  
  Mitja hora més tard, hem escoltat el so de l'hèlix fulles. Va volar baix, circumdada la fortalesa, i una veu venir la ràdio. Volia saber si havíem Fleming. Era fàcil, no vaig tenir fins i tot a mentir. Em va respondre que hem tingut Fleming i que ell estava viu. El pilot va riure, es va trencar de contacte, i va començar a terra.
  
  
  Llavors va passar alguna cosa que no vam preveure. El paracaigudes es va tirar cap avall per un sobtat cop de vent. Els cadàvers dels militars russos van enderrocar sobre com figures de cera.
  
  
  El so del motor immediatament es va convertir en un agut screech, i l'helicòpter es va disparar. Quan he sortit de la porta amb la meva pistola, l'avió es va a la dreta per sobre de mi. No vaig veure el pilot. Era impossible fer-ho a terra. Li vaig disparar, i l'helicòpter va sacsejar. Va desaparèixer darrere de l'ampit i cremat a les aigües de la llacuna. El nostre transport ha desaparegut. Jo podia pegar-me al cap.
  
  
  Darrere meu, vaig sentir Mitzi pronunciar unes curses que eren nous, fins i tot per a mi.
  
  
  Vam anar cap avall. Una espelma va ser la crema, que es va reflectir en la curiosos ulls. Vaig negar amb el cap. 'La mala sort. Havíem d'assegurar la trampa. Noè va ser mut. Va mirar seriosa i alçar les celles, de manera que la seva alta en el front va ser folrada. Va prendre una respiració profunda.
  
  
  "Hi ha gairebé mai cap de les tempestes a l'hivern. En general, només en el mes de juny, juliol, especialment a l'agost. Però no fa mal a provar. Es deixa a mi sol? I serà la preparació per a la cerimònia." Per què no? Una bona mostra es matar el temps abans de Jeroni de la següent atac.
  
  
  Vaig ajudar Fleming fins a les escales de darrere de les noies i els joves autòctons. Noah demanar a nosaltres, " Aconseguir els cadàvers fora d'aquí. Aquest és un insult a la déus." La sobtada ira en la seva veu em va sorprendre.
  
  
  Jo vaig posar l'oficial del cos de la cadira i deixar Fleming seure-hi. Després em van portar els cossos a l'obertura a l'ampit. He lluitat per arrossegar i finalment va aconseguir empènyer-los tots en la mar. Després em vaig asseure al costat de Fleming. Noè va aparèixer de sobte. Semblava com una completament diferent de la persona. Ell portava un turbant, penjat amb amulets i cadenes, i les carabasses penjant del seu cinturó fet sord música com ell va caminar. Els seus ulls eren oberts, però ell no va semblar veure res. Semblava ignorar-nos completament i va pujar les escales a la teulada.
  
  
  Hi va començar a ballar i cantar. Els objectes sobre els quals va ser penjat fer sons d'acord amb el ritme dels seus moviments. Va difondre les seves llargues cames, va tornar el cap, i alçar les mans al cel. El vent, més fort que abans, volants el seu cabell i barba salvatgement. La veu que jo havia pensat que podria ser en auge ara realment disparat.
  
  
  Ara es va posar de peu i va escoltar en silenci. Alguna cosa li va respondre. Al principi vaig pensar que era una tempesta que ve de lluny. Jo shivered. Llavors em vaig adonar que era un so diferent. Ara jo estava tremolant fins i tot més. No va ser una tempesta que va contestar, va arribar des de les planes. bombarders. Aparentment Jeroni i el seu estrangeres associades havia donat fins intentant captar Fleming viu. Ara Fleming va ser només un obstacle impedir-los entrar a l'illa.
  
  
  Vaig veure avions sobre el parapet, potser dues milles de distància. Vaig córrer a la porta que donava accés. en les catacumbes i va fer senyals a les altres. Les noies i el noi dur Fleming, cadira i tot, en el túnel. Noah van seguir-los. Vaig agafar una espelma de l'altar en algun lloc, encendre-la, i anar a baix.
  
  
  Com ja hem entrat a la cambra subterrània, hi va haver una apagada explosió. Un altre seguit immediatament. I un altre. Pols i verins fums filtrat en la sala a través de les esquerdes. Hi havia cinc vagues en una fila.
  
  
  Tara va ser angoixant. Va córrer per les escales. Vaig anar després d'ella, la va agafar, i celebrar el seu atapeït. Després va ser tranquil. No hi havia més explosions. La primera onada d'avions desaparegut. Ara era possible esperar l'arribada dels helicòpters i paratroopers i de reconeixement dels resultats de l'atemptat. Volia pagar-los fora de temps.
  
  
  Em va començar a pujar i es va assabentar que jo no era l'únic. Tothom està cansat d'aquest cementiri allà baix. Tara, Mitzi, el noi i el van seguir. Fleming i Noè seguit, suport mútuament.
  
  
  
  
  
  
  
  Capítol 12
  
  
  
  
  
  
  
  L'altar va ser cobert amb runes, i un forat que es va fer a sobre. Potser Noah ha fallat un dels seus déus en el seu temps de dansa. L'habitació del pis de dalt, encara estava intacta. La sortida era clar, però el gruix granit porta havia estat completament enderrocat.
  
  
  El pati era ple de cràters i runes posar de paret a paret. La torre de l'ampit va donar un cop directe. Perquè no hi ha més. Algunes de les habitacions es van enderrocar, i darrere d'ells una paret es va enderrocar.
  
  
  El vell patriarca posar una mà sobre Fleming espatlla, la inspecció de danys. La ira era evident en la seva cara. El va girar i va mirar cap amunt a la muntanya cims, semblava pensar, per un moment, després va dir alguna cosa al seu país dialecte per Fleming. El president de Grand LaClare donar sortida a una estranya, wistful riure.
  
  
  Els blanc-i-blau cel es decantà cap a nosaltres durant la copa dels arbres. Els troncs balancejava d'anada i tornada, i un fort vent whistled a través de les fulles. A través d'un forat en el mur exterior, vaig poder veure les enormes onades en la llacuna.
  
  
  A tall de color gris figura va aparèixer a l'entrada de la llacuna: un corvette. Em pregunto què és el que volien des d'aquesta llum vaixell. Els petits canons de a bord d'aquest vaixell no va poder vèncer el resultat del bombardeig.
  
  
  Al meu costat, Mitzi Gardner va somriure. "Què creus que Vincent les forces navals es van a provar una altra vegada?"
  
  
  "Aquest vaixell no pertanyen a Jeroni. Naveguen sota la bandera Cubana, però que el seu nom pot ser més com Ivan de Juan. Aquest és un submarí caçador, així que van portar de profunditat càrrecs i mines. Potser pensen que poden volar fins a nosaltres per bufat cap amunt d'una roca sota l'aigua."
  
  
  Si aquest és el cas, hauran d'acostar-se o utilitzar els bussos, i puc manejar-los. Els altres es van unir a nosaltres, mirant amb cura ja que el vaixell es va acostar. Tenia gairebé no hi ha velocitat i es movia amb extrema precaució entre superficiales, en direcció recta per inundació de protecció. No vaig pensar que arribaria tan lluny com per atacar, però jo estava esperant fins a l'últim moment.
  
  
  Però que no va succeir. Només fora de l'abast de les nostres armes, que va deixar caure l'àncora i van llançar quatre nedadors a l'aigua. Van fer fora amb la profunditat de càrrecs. Vaig donar-los temps per apropar-se a la meva màquina de pistola, a continuació, disparar una ràfega a l'aigua, seguint la ruta que probablement va tenir. La primera etapa va ser infructuós. Però el proper hit de tots ells.
  
  
  Una font d'aigua va esclatar com quatre càrrecs va esclatar simultàniament. Tones d'aigua i trossos de goma negra va volar en l'aire. Això va provocar una onada que va colpejar el corvette dur. El vaixell va començar a sortir de la llacuna, però tenia la sensació que havia sofert danys importants. I buscar una sortida a la mala mar, més enllà de la llacuna, vaig pensar que no podria fer-ho fins al Port d'Espanya. Els núvols foscos van acostar-se ràpidament. El vent va rugir, enviament de grans escuma caps de volar a través de l'aigua.
  
  
  En primer lloc, no vaig sentir cap altre so a tots. Però després vaig veure un esquadró d'helicòpters acostar-se. Era impossible que els helicòpters per volar en aquest temps, però en alguns països, la vida humana, no compten.
  
  
  "Take cover," vaig cridar tan fort com vaig poder sobre el vent. "Intentaran atacar-nos aquí i després d'aterrar-hi amb un helicòpter. "Afanya't! '
  
  
  Noè i el noi dur Fleming en el túnel. Tara van seguir-los, i Mitzi i vaig tancar la línia. Quan Tara arribar a les escales, que de cop i volta es va girar. "Maleït, he tingut prou. Em va mostrar com utilitzar com una màquina." Vull ajudar-te! '
  
  
  Va tenir coratge, i per alguna raó jo estava orgullós d'ella. Li vaig donar instruccions breus, dient-li que no disparar fins que estava segur que l'enemic era a prop.
  
  
  "Quedar-se aquí, Tara," li vaig dir. "Mitzi, a prop d'un altre forat. Vaig a anar a l'altre costat. Després d'aterrar, no disparar a la tripulació fins que van sortir. Potser podem sortir d'aquí, després de tot. He esperat fins a Mitzi va desaparèixer en un dels edificis. Després em vaig trobar a l'altre costat del pati. Jo amb prou feines es va amagar sota la teulada quan els helicòpters sobrevolen baixos, enviant una pluja de 50 mm de bales a les parets. Quan la línia va acabar, vaig sortir al pati i va rodar la més propera. Va volar com un borratxo ocell cap a la selva. Vaig sentir el crepitar de Mitzi la metralladora. Va colpejar un dels helicòpters, però no va ser una eficaç èxit. Tara acomiadat diversos llarg ràfegues, però no es va arribar a qualsevol lloc.
  
  
  Perquè el soroll de les seves pròpies armes, que probablement ni tan sols escoltar-los ser afusellat a. Es va tornar a sobrevolar-nos de nou i de cobrir la destinació d'un dels helicòpters, que pel que sembla tenia problemes. La forta pluja va començar a caure.
  
  
  L'helicòpter va caure a terra com un ocell cansat. La porta s'obrí a l'altre costat, i una metralladora va ser acomiadat a les parets, on les noies es van quedar asseguts. A continuació, el pilot va sortir de l'helicòpter i va caminar al voltant. Les noies ' metralladores van rugir. Va caure, hemorràgia profusament. El segon home en l'helicòpter va ser encara cocció en la nostra direcció. No vaig poder veure-ho des d'on jo estava de peu, de manera que vaig sortir de l'habitació i va córrer a l'helicòpter. Vaig haver de silenci-lo. Li vaig disparar a través del vidre i va veure l'home armat de cap de torn a una polpa vermella.
  
  
  Ara plovia a fortes ventades. El cel es va tornar un verd brut. No va ser un llamp, i hi havia un ensordidor thunderclap. Els altres helicòpters ja no podia suportar la tempesta. Van intentar aterrar a la platja.
  
  
  Jo estava a punt d'agafar una corda per lligar l'aterratge de l'helicòpter quan Mitzi és a cridar em va portar a una parada. Va recordar a l'habitació on Tara ha de ser.
  
  
  Jo sabia que fins i tot abans d'arribar-hi: Tara Sawyer era estirat a terra. El seu bell cos es va convertir en una massa sagnant, esquinçat per les fortes bales des de l'helicòpter. Amb un ràpid cop d'ull, I aviat va desaparèixer de la sala. No em podia permetre el luxe de donar-li voltes a res. Vaig haver de lligar aquest helicòpter. Però no va ser fàcil per a mi, estava molt preocupat. Pobres Tara! No hauria d'haver de lluitar.
  
  
  Mitzi em va ajudar. Quan vam acabar, vam haver de rastreig baixa a terra per evitar ser arrossegats pel vent, que va arribar a velocitats de prop de 150 quilòmetres per hora. No vam anar al túnel. Jo no volia veure Tara de nou immediatament.
  
  
  Volia pensar amb calma. I no m'agradaria veure de Noè, tampoc. Va demanar un huracà i ho va aconseguir. Al Febrer! Vaig pensar en algunes coses.
  
  
  Ens vam asseure al costat, per no dir una paraula, tant de nosaltres plena dels nostres propis pensaments. La tempesta va continuar a la ràbia per una altra hora abans de subsiding. De sobte hi va haver un silenci opressiu. En el sud, huracans girar les agulles del rellotge, al nord - antihorari. La velocitat augmenta des del centre a l'exterior de l'anell. Si Noè no només pot provocar un huracà, però també canviar el seu curs, aviat ens posarem en obtenir un complet èxit d'altra direcció.
  
  
  Vaig mirar a través del forat de les bombes havia fet a la paret exterior. Vaig veure el corvette. El vaixell corria encallat i sacsejar el cap amunt i avall. Les ones de diversos metres d'altura es van colpejar amb força terrorífica. La majoria dels helicòpters van agafar als arbres i es va estavellar, i la encallats vaixell patrulla ha desaparegut. Danyats iots flotant a la llacuna es van rentar a terra i la va destruir completament.
  
  
  
  
  
  
  
  Capítol 13
  
  
  
  
  
  
  
  Noè va caminar al voltant de l'helicòpter curiosament i assentir amb el cap a si mateix. Però quan va arribar fins a nosaltres, la seva cara era fosca i els seus ulls eren ombrivol.
  
  
  Em va dir suaument com vaig poder, "vaig subestimar vostè i he d'admetre que jo no entenc, però, que fins i tot ens va contractar els serveis d'un taxi per treure'ns d'aquí."
  
  
  Va continuar a mirar ombrívol. "Miss Sawyer és una gran pèrdua per a tots nosaltres. L'art no sóc propietari és l'art de la resurrecció. Però com a mínim donar-li un lloc entre els nostres herois."
  
  
  Tara del vudú funeral? No vaig pensar-ho. Mai em vaig imaginar que el seu pare agrairia. Jo anava a prendre el seu cos amb mi, però vaig decidir no parlar-ne encara.
  
  
  Noè no es va fer parlar encara. "El vent tornarà aviat." Va assenyalar al seu voltant. "El fort està greument debilitada per bombardeig. Quan la tempesta colpeja de nou, les parets es van ensorrar. Ens seria millor baixar."
  
  
  No va esperar la resposta, però caminar per el túnel. Mitzi i vaig seguir-lo. De sobte vaig pensar de Tara. El pensament de la seva mort em va fer malalta. Jo seria feliç d'utilitzar totes les tècniques del nostre AH organització, que jo sàpiga contra el Coronel Karib Jeroni.
  
  
  Dues espelmes cremaven davant l'altar. Probablement, un per agrair als déus i a declarar per la seva bona per al futur. I podríem utilitzar cap tipus d'ajuda. Noè va ser ocupat mumbling de nou, potser amb la intenció de suavitzar Tara del camí cap a l'altra vida.
  
  
  Em vaig sentir innecessaris. Em sentia inquiet i atrapat. Ni tan sols vaig adonar que jo estava caminant fins a Noè em va dir, en veu baixa, "no han de quedar aquí, el Senyor Carter. És un laberint; hi ha altres habitacions que vostè pot ser que vol veure així." Va tocar una roca que semblava ser la part de la paret. Com a conseqüència, part de la paret va girar cap a l'interior. Més enllà de ser un corredor.
  
  
  He pogut escoltar l'dèbils nota de retret en la seva veu. Ell probablement pensava que era una interferència amb l'acte i es va alegrar de que ell va poder sortir. Hi havia diverses espelmes a la meva butxaca, i em vaig encendre un. A continuació, Mitzi i vaig anar a través de la porta oberta, i Noè va tancar de nou.
  
  
  Ens trobem en una habitació amb un pou al mig. Per tant, era un lloc on l'aigua s'emmagatzema per a la durada d'un llarg setge. La resta de les habitacions serveix com a aliment cellers. Que xules van suficient per mantenir els aliments en ells durant molt de temps. I després ens vam topar amb un conjunt de carnisseria; una sala de plens a vessar de cadàvers. I jo em preguntava com el vell de la fed de la seva tribu si no podia caçar amb seguretat fora de les muralles.
  
  
  Vam passar una hora de caminar a través de les cambres subterrànies, però hi havia un munt d'aire fresc a tot arreu. Volia trobar la font d'aquesta. Vam caminar per un sinuós corredor que menava a la superfície. En un lloc on em sospita estàvem a l'alçada del pati, vam arribar a un barrat la porta, bloquejant el pas. Vaig agafar el pany amb la meva agulla fins que es va obrir. Vam anar a trobar una escala que condueix a la cantonada de la torre. Aire va arribar a través de la embrasures.
  
  
  Ens va venir a través d'una porta tancada amb clau. Jo unbolted la porta i vam anar fins la caoba escala que va portar a una sala a la part superior de la torre.
  
  
  Mitzi havia dit que abans. Ningú No sabia tots els trucs d'aquesta antiga conman! Era una sala de ràdio! Omplir amb la transmissió i recepció d'equips: el millor.
  
  
  Em vaig asseure davant de la consola i riure. Mitzi va reaccionar de manera molt diferent. Ella es va posar furiós.
  
  
  "Ara anem a parlar amb el vell hipòcrita con artista!" va cridar. "Ell va fer tothom semblen idiotes. Envia a tothom de distància, de manera que es pot trucar en els déus en pau, però en realitat se'n va a la seva sala de ràdio per escoltar els informes meteorològics. No és d'estranyar que sabia que un huracà és que ve."
  
  
  "L'infern, sí", vaig afegir. "Em va fer sentir sons que no existeixen en absolut. Selva tambors! Crec que en algun lloc en els arbustos prop de Port of Spain, una altra instal·lació s'amaga de manera que vostè pot senyal de l'última notícia aquí. Anem a veure el que està succeint en el món ."
  
  
  Em va passar un parell d'interruptors i els llums d'arribar a. El dispositiu va començar a tarar. Però l'únic so que vam arribar va ser el crepitar de l'electricitat estàtica. La tempesta era massa forta per a prendre res. Vaig apagar la ràdio. Les espitlleres a la sala de ràdio que es van tancar. Hem tingut enlloc de mirar fora, però almenys des de sons que hem pogut escoltar, ens podria dir que la tempesta va tornar en ple vigor.
  
  
  Sortim de la sala de ràdio, tractant d'esborrar tots els rastres de la nostra presència. Jo no anava a dir a Noè que jo havia descobert el seu joc. I una hora més tard, quan vaig entrar en el passat l'home vell per veure l'helicòpter capejar el temporal, he intentat posar en una innocent cara. Però no va ser fàcil.
  
  
  La tempesta havia acabat. Però l'helicòpter, també. Tot el que quedava d'ell va ser un munt de ferralla en contra d'una de les parets. L'hèlix fulles van ser doblegats com tentacles.
  
  
  La ràdio va ser el nostre darrer contacte amb el món exterior. I no podrem utilitzar-lo per a les pròximes hores. Fins i tot si hagués estat capaç de contacte Falcó, que ell mai no hauria estat capaç d'enviar un helicòpter en la tempesta que encara estava furiós. Tot el que quedava era d'esperar fins l'endemà.
  
  
  Vaig tenir una idea del que la vista serà com a l'illa en aquell moment. En qualsevol cas, era evident que tots els camins estaven bloquejades per arbres caiguts. Fins i tot el més pesat tancs poder creuar la carretera. De manera que no s'espera una nit a l'atac. Vaig anar cap avall per trencar la notícia de l'helicòpter.
  
  
  
  
  
  
  
  Capítol 14
  
  
  
  
  
  
  
  Vam menjar aliments de Noè de la inacabable quan el vell gegant de sobte va mirar cap amunt. He escoltat massa: el so de emocionat veus fora de la porta. Noè va ser a les escales en dos passos. Vaig córrer darrere d'ell a la porta.
  
  
  La tribu ha tornat. Noè va empènyer a obrir la porta i els homes apressats en. Noah traduir les seves paraules, per a mi. Quan l'huracà èxit, es van amagar a les coves repartits per tota l'illa. Llavors van sentir els tambors de la direcció del Port d'Espanya: el capital, que va ser destruït, l'exèrcit dissolta. I Jeroni era mort!
  
  
  Ells es van sorprendre per la condició de la fortalesa, però ara que estaven fora de perill de nou, que esperaven per reparar el dany. Quan van començar a preparar per a la festa de la nit, Mitzi i jo vaig fer el mateix, encara que de forma una mica més petita escala.
  
  
  Vaig haver d'esperar fins l'endemà per fer-vos la meva tasca s'ha completat. Vaig tenir a veure el coronel del cos amb els meus propis ulls i fer les empremtes dactilars per a ell. Segons el Noè de la tribu, el seu cos estava encara en el Sawyer Hotel, de manera que necessita per arribar-hi tan aviat com sigui possible. Si el camió no havia estat destruït, que podria haver utilitzat per arribar a la capital ràpidament. M'agradaria prendre homes amb matxets per aclarir el camí per on cal. Esperem que el camió no va sofrir el destí d'helicòpters i vaixells a la llacuna.
  
  
  Finalment, cap a la mitjanit, dormíem. L'endemà al matí, vaig decidir no trucar a Hawke per ajudar encara. No m'agrada, i Hawke va dir que era important que jo ho faig tot jo mateix, sense ajuda estrangera. Encara tenia una oportunitat per ajudar Fleming assumir la presidència en la seva pròpia.
  
  
  Fleming va a favor d'entrar a Port d'Espanya tan aviat com sigui possible. Però Noè semblava menys segur. La selva tambors van ser divertit, però, és clar, que no havia sentit res sobre la ràdio encara. Una cosa que sense dubte no vol dir en veu alta. Va enviar uns homes joves amb matxets per aclarir el camí amb mi, i vaig anar amb ells a la camioneta. Afortunadament, no un sol arbre va caure sobre ell. He inserit el rotor, s'asseca el carburador, i tancat de la campana. Mitzi Gardner es va asseure al seient davanter, posar les fulles de les humit de la tapisseria. La seva metralleta arma de foc va ser en el tauler.
  
  
  No vaig protestar. Ella tenia dret a assistir a la part final. Ara estàvem sols una vegada més, amb només Noah els homes d'esborrar el camí per a nosaltres. Podria haver estat pitjor. Els arbres al llarg de la carretera eren majoritàriament petites i fàcils de moure. On el camí va córrer a la vora del mar, apartats sencers a vegades, eren arrossegats. Si és necessari, la gent posa els registres en profunditat llocs, de manera que ens podria conduir per ells sense cap tipus de problemes.
  
  
  El dia era clar. El cel era un innocent blau, i la mar estava en calma. Però les platges eren com vaixell de cementiris, i les cases a la costa eren majoritàriament completament destruïda. La primera gran construcció que hem passat, l'antic Poinciana Hotel, és només un munt de runes. Hi ha, Noé nois va saltar del cotxe per veure l'accident i la cerca valuós que queda sota la runa. L'antic poble endavant va ser un trist espectacle. La gent caminava sense rumb, a través de la runa, de vegades agafant alguna cosa, i després deixar-lo i passant.
  
  
  L'antiga fortalesa al turó, que havia resistit tantes tempestes, havia resistit aquest cop també.
  
  
  Govern de la Plaça encara semblava bastant bé, excepte que no és una única finestra estava intacta, i la carretera era plena de porqueria. Els soldats a la zona van ser desarmats i van caminar com atordit robots. En el districte de negocis, diversos soldats van neteja de la runa sota la supervisió de suboficials. Van estar mirant-nos com ens va portar passat, però no es va tractar d'aturar-nos. Ara que el coronel era mort, van ser pel que sembla en un buit de poder. A la Sawyer Gran LaClare, l'elegant arbres que decoren les gespes es van trencar com branques. Van ser escampades aquí i allà. En el port, diversos vaixells estaven flotant al voltant de ple amb aigua. L'aigua era bruta en color. La platja blanca s'ha reduït a una de les runes de adornada fora de gandules i para-sols. No hi havia soldats prop de l'hostal.
  
  
  Es va aturar a l'entrada principal. Vam entrar amb les nostres armes dibuixat. Em de tenir en compte que Jeroni podria haver estat custodiat per diversos soldats com a guàrdia d'honor. He de tenir en compte. Però aquest no era el cas. La sala era buida, com va ser el casino.
  
  
  "Potser en el Xip del cau?" Mitzi pensament en veu alta. Vam anar-hi. Hi ha, per descomptat, no hi ha negre guàrdia de seguretat darrere la caixa registradora. Per la meva sorpresa, el bullidor de bloqueig encara estava treballant. Hem passat. Encara no hi ha un a la vista. Ens va obrir la porta a Capolla oficina amb un botó del tauler de control. Jeroni no hi era, però els diners hi era. Al costat de mi, vaig sentir un profund sospir d'alleujament. Mitzi va mostrar la seva llengua durant els llavis quan va veure les piles de factures.
  
  
  "Els nois de Miami li encantarà saber que," va dir. "Crec que la Sawyer Hotel properament s'obrirà."
  
  
  "Però on és la Jeroni cos?" Li vaig preguntar impacient. Necessitava les empremtes dactilars. Mitzi va suggerir que fes un cop d'ull a l'última planta pis.
  
  
  "Anar a la, de Nick. Vaig a deixar els diners aquí. Qualsevol cosa que encara pot succeir, i jo no vull que els diners que desapareixen en l'últim moment."
  
  
  "Jo no vull deixar-te aquí sola", li vaig dir. "En aquest tipus de situacions, aquesta ciutat ha de ser un formiguer amb els saquejadors."
  
  
  El seu llavi seves boniques. "La porta amb clau des de l'interior, però només es pot obrir des de la sala. És gairebé com fora de perill aquí, com ho és a la volta. Saps com l'ascensor tauler de control funciona?
  
  
  Jo sabia. Em va donar un cop d'ull a com ho va fer quan es va utilitzar per primera vegada junts. Jo amb prou feines se sentia l'ascensor parar, però quan les portes es van obrir, vaig sortir a la gruixuda catifa de la planta superior.
  
  
  El trànsit era massa ràpid. La mà amb el revòlver anar al meu cap. I reflexivament, doblegat cap avall, però em va colpir. El meu braç va paralitzar momentàniament. La meva arma de foc va caure a terra, i no vaig poder doblegar el meu colze per agafar la Luger.
  
  
  Em va saltar cap enrere i agafar el canell de l'home amb el revòlver amb la meva mà esquerra: era Jeroni.
  
  
  Perquè ell no era mort. Tenia una ferida en el seu front. Ell segurament havia estat fora durant un temps, però ara els seus músculs van ser completament intacta. I ell podria lluitar gairebé tan bé com vaig poder. Sabia tots els trucs.
  
  
  Mentre que la meva mà dreta encara era impotent i jo estava agafant la seva nina amb la meva esquerra, va donar un cop de puny a mi en la barbeta i després immediatament kneed-me a l'engonal. Jo cringed en el dolor. Però jo necessitava mantenir que la pistola lluny de mi. Jo flexionat els meus músculs primer, i de sobte va caure a terra. En resposta, va afluixar la seva adherència. Em va posar sobre els meus genolls. Va wrenched la seva nina lliure i intentar apuntar el revòlver. Vaig enterrar-me les dents a la seva cama i mantenir mossegar. Ell va cridar de dolor i doblegat sobre la meva esquena. El revòlver va caure a terra. Tinc poc tornar-lo a veure. Va cridar, i vaig poder sentir sang calenta corrent avall els pantalons. A continuació, els meus dits trobat l'arma. Em va saltar als meus peus, va girar-lo, va caure a un genoll, i va rodar Jeroni.
  
  
  Jo massatge del meu braç dret fins que vaig sentir la meva força de retorn. Llavors em va arrossegar el cos a l'ascensor. No vaig tenir temps de prendre les empremtes dactilars. Tallar-me els dits amb Hugo, la meva agulla, va ser més ràpid. Em van lligar-los amb un mocador i posar-los a la meva butxaca.
  
  
  Quan vaig entrar a la primera planta, em va sorprendre trobar que Mitzi encara hi era. Quan em va trucar el seu marit a l'intèrfon, ella va obrir la porta des de dins. "Et vaig a trobar-lo?"
  
  
  "Sí, l'he trobat.'
  
  
  "Nick, he estat pensant. Anem a prendre un camió i lliurar els diners per Noah, que serà segur hi."
  
  
  'Bona. Espereu aquí mentre vaig agafar el camió al taller."
  
  
  Vaig agafar el camió, vam posar els diners sota la lona, i va conduir cap als turons.
  
  
  Estàvem gairebé a la fortalesa, prop de la capital quan un Vehicle es va aturar des de la direcció contrària i va bloquejar la carretera just davant nostre. Un coronel en una rus uniforme va sortir del cotxe i va treure un revòlver. Ell va cridar alguna cosa de nosaltres. "Es va demanar que no hi ha vehicles ha de ser admesos al carrer. No sabeu... "Llavors va veure Mitzi del cabell vermell i va començar a sospitar alguna cosa. "Qui són vostès? Què estàs fent en aquest camió?
  
  
  Em va portar a terme una metralleta pistola i va disparar a ell. Després d'aconseguir desfer-se de l'oficial i el Jeep conductor, vaig arribar el gas a la carretera. És per això que no vam veure cap alts directius de qualsevol lloc de l'illa. Ara, s'estaven asseguts a la fortalesa i escoltar noves comandes. Port d'Espanya estava sota les lleis de la guerra d'un Poder estranger!
  
  
  Quan estàvem a certa distància de la ciutat, ens va córrer cap a Noè i als seus homes. Amb Noè a la iniciativa i Fleming en un palanquin de fusta, que es dirigien a la nostra manera.
  
  
  Em va grunyir i es va estavellar en els frens. Com podria Fleming han convençut l'home vell per fer una cosa? Déu sap quantes tropes estrangeres són a l'illa. Vaig saltar del cotxe i es va dirigir a Noè. He trobat que jo ja no podia controlar la meva veu amb ràbia. Fins i tot vaig començar a cridar-lo, però que no pensa tornar. Vaig descriure la situació de la ciutat, la presa del poder. No hi ha reacció!
  
  
  "Ara que Jeroni és mort, la gent va aixecar-se", va dir. "Es donarà suport a President Fleming."
  
  
  Com? Amb un matxet? Matxets versus metralladores? Noè va al meu voltant i peciolades sobre. La tribu seguit, natació passat el camió. Van cantar i la música que es reprodueix en el seu fusta tambors. Em va saltar al cotxe i va començar a girar el camió. Però Mitzi va agafar el volant.
  
  
  "No ens retornaran amb aquesta càrrega, estimada. S'ha de tenir en pujada, fins i tot si he de fer-la sol."
  
  
  Dona. Bé, Hawke només contractar-la en Fleming cas. Si ella va insistir en ser assassinats i va decidir que anava a visitar els seus amics de la màfia per aconseguir com a mínim diners, no m'ho podia culpa seva. Almenys la seva vida estaria fora de perill. Em va saltar del camió i va córrer a Fleming al capdavant de la processó.
  
  
  Com vam continuar caminant, em vaig adonar que els xiulets darrere de nosaltres va créixer més fort. Mirant enrere, em vaig adonar de per què. Més i més persones que semblaven aparèixer del no-res es va unir a nosaltres de la selva.
  
  
  Els habitants de l'antic poble va sortir dels boscos com les dents d'un drac. Humans rius fluïa cap avall de les muntanyes. Vam ser rebuts pels residents de la capital.
  
  
  Llavors alguna cosa boig va passar. El local de l'exèrcit va sortir de la fortalesa no per atacar-nos, sinó per a unir-se a nosaltres. Ells van començar a disparar en direcció a la fortalesa.
  
  
  Llavors vaig entendre. Vincent soldats estava darrere d'ell fins que es va assabentar que ell era molt fins, fins que els Russos van dir. Ara han fet una revolució. Els soldats i la gent va sortir per Fleming. I els soldats es van unir per funcionaris que estaven en els seus cors per Fleming. Els homes que havia estat pro-Cubà i un grapat de rus assessors ara estaven atrapats a la fortalesa i envoltat per una massa de gent i soldats. I moltes persones ja no coneixen la por.
  
  
  Cridant i agitant les seves ganivets, els nadius van seguir la càrrega soldats armats. Molts van resultar ferits. Però molts més que van començar a tempesta de la muralla de la fortalesa. Van lluitar fins el rodatge de la fortalesa es va aturar. No va tardar més de mitja hora. La gent que havia entrat per les finestres i per les parets s'aboca a través de les portes. No hi ha cap Cubans o el rus "assessors"entre ells.
  
  
  Els soldats van formar una formació i es va traslladar a on Fleming va veient la batalla. Es van saludar i presentar el fusell com a mostra de fidelitat. Jo sabia que havia pres Fleming fins al lloc on el meu govern volia a ell.
  
  
  
  
  
  
  
  Capítol 15
  
  
  
  
  
  
  
  No és un sol avió a l'aeroport va ser capaç de treure. Només hi havia un vaixell en el port que estava llest per a navegar. A tots els estrangers pilots oficials i "assessors", van ser portats a bord i va deixar el país com els estrangers no desitjats.
  
  
  Fleming va començar a netejar de manera eficient. Noè de la tribu es va tornar a la fortalesa. La Hammond família convidat Fleming per entrar a viure a palau. Es deixarà tan aviat com l'aeroport torna a la normalitat del trànsit.
  
  
  Mitzi va enviar un missatger amb una nota. Si jo volia preguntar Davey a dir que els nois a Miami on era i que havia de quedar allà fins que va rebre més comandes.
  
  
  "Tara Sawyer va ser enterrat en una bonica cerimònia funeral", va escriure. "Ella és enterrat en marbre en algun lloc a la superfície."
  
  
  Jo em vaig quedar una setmana més per ajudar Fleming, si cal. Però no hi havia altres problemes, i ell no necessita la meva ajuda. Era una mena de vacances.
  
  
  Quan vaig tornar a Washington, Sawyer va haranguing Hawke sobre la seva filla de la mort. Va exigir que va ser enterrada a casa seva. No he li va dir sobre Tara del destí encara. Falcó deixar-me de resoldre el problema.
  
  
  Vaig intentar calmar Sawyer avall i li va dir sobre Tara del gestes. Vaig assenyalar-li la immensa gratitud dels indígenes, i va veure que algunes de Sawyer, la ira i la tristesa s'havia convertit a l'orgull.
  
  
  No vaig dir-li sobre Mitzi. No hi ha cap punt a l'inici d'una guerra entre ell i la màfia. Si una noia volia eliminar la capa de crema de llet, vaig pensar que ella es mereixia això. Tomàs Sawyer fàcilment podria haver-se pagat per la renovació amb la seva companyia, beneficis, i potser Mitzi ara podria retirar-se de l'empresa i viure una vida tranquil.
  
  
  Vaig dir-los tant de Noè. Hawke em mirava com si ell mai no havia sentit el nom abans, però Sawyer semblava molt impressionat amb les històries que li vaig dir sobre ell.
  
  
  Quan Falcó i jo estàvem soles, em vaig posar la gerra de Jerome els dits sobre la taula. Falcó va mirar com si fos un pot de mantega de cacauet. Llavors, amb una floritura, vaig posar Mitzi Gardner nota al seu costat. Va mirar el seu i després a mi. Jo no el vaig veure un múscul moure sota el pergamí de pell. No fins i tot tres i no res.
  
  
  'M'agrada la teva feina.' Va fer el seu habitual to formal. "Estic a l'espera de l'informe."
  
  
  Vaig començar amb les petites coses. Hostesses; "jo estava bastant segur Jeroni havia matat a la seva, però encara podríem comprovar-ho. La presó que Fleming havia a inspeccionar. Masmorres que volia convertir-se en laboratoris de la universitat. A continuació, amb un indiferent cara, em va donar un repàs cronològic de Noè de les activitats.
  
  
  "Sabia tot sobre l'huracà dues hores abans", em va dir el Falcó. "Hi ha temps suficient per a demostrar que ell no té por, i per donar un rendiment òptim. Em pregunto per què la resta de l'illa, va ser sorprès, de manera que no podia aconseguir els seus vaixells i avions a la seguretat en el temps. Puc fer una trucada? '
  
  
  Era possible. Em va cridar l'weather bureau i es va posar en contacte amb un dels meus amics que hi treballen. "Jim, quan va obtenir l'huracà avís de la setmana passada?"
  
  
  Hi havia alguna cosa com una maledicció a l'altre extrem. "Maleïda sigui, Nick, que és massa tard per salvar alguna cosa. El satèl·lit no el vaig veure fins que va passar Gran Lachlair. Quan vam arribar de l'advertència, que tot havia acabat. Mai no hem vist un huracà moure tan ràpid. I això és al febrer! Fins i tot Noè no ens avisen amb antelació."
  
  
  Vaig pensar que m'estava tornant boig. "Què sap vostè sobre Noah?"
  
  
  "Ell és el nostre observador de la zona. N. O. A. H. (Noah) aquests són els seus codi de lletres. És molt molt bona. En general prediu el temps tan ràpid com ho fem. Com és? Sona una mica estrany.
  
  
  'Noah .. . res d'això. Gràcies.'
  
  
  Vaig penjar. Falcó posar l'un de l'altre. La seva veu va ser complicada. "Si hagués reportat en el temps, podria haver impedit una gran quantitat de danys. Moltes vides haurien estat desada ."
  
  
  I l'illa va caure en les mans de nostre gran germà a l'altre costat de l'oceà," he afegit.
  
  
  Vaig sortir de l'oficina, sense una paraula i va tancar la porta amb suavitat darrere de mi. El clima de satèl·lit és constantment fotografiar grans àrees de l'oceà. I aquest boig huracà no va ser fotografiat fins que va colpejar la costa de l'illa. Té el satèl·lit vist mai una tempesta abans?
  
  
  Em vaig encendre un cigarret i va intentar no pensar-hi més. Jo vaig llançar la cigarreta de distància. Va ser aquest treball començar a fer-me senil?
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  Sobre el llibre:
  
  
  
  
  
  Hi ha moltes maneres de matar una persona ... Xinesa assassins prefereixen un ganivet, mentre que d'altres matar amb les seves pròpies mans.
  
  
  - Americà mafiosos amor de gran calibre revòlvers, rus assassins utilitzar dinamita.
  
  
  No obstant això, només hi ha una persona que pot practicar tot matar tècniques. El seu nom és Killmaster !!!
  
  
  Aquesta vegada, Nick Carter haurà d'utilitzar totes les seves habilitats per tractar amb els carnissers es troba en el camí cap a la "Kremlin dossier".
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Espanyol Connexió
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Espanyol Connexió
  
  
  Dedicat a membres del Servei Secret dels Estats Units
  
  
  
  
  El primer capítol
  
  
  Es va Falcó, i va ser peculiar. No va haver molta pràctica en això, i ell no s'han destacat a ell, fins i tot si va ser en gran forma.
  
  
  "Do you go esquí, N3?" em va preguntar sobre el telèfon.
  
  
  "Per descomptat, vaig anar a esquiar. I molt bona, si puc dir-ho"
  
  
  "Recollir els esquís. Vas a Espanya."
  
  
  "És difícil d'esquí d'Espanya", vaig dir. "No hi ha neu"
  
  
  "Modificació. Sierra Nevada. Traducció. Muntanyes cobertes de neu".
  
  
  "Bé, potser neva de tant en tant ..."
  
  
  "Tindràs un company.
  
  
  "També un esquiador?"
  
  
  "Això és correcte. També un expert en el tràfic de drogues. És en préstec de la Tresoreria de la Droga Execució de l'Administració."
  
  
  "La neu ocell?"
  
  
  "Molt divertit. Vas ser a la festa a l'estació d'esquí de Sierra Nevada."
  
  
  "Es diu...?"
  
  
  "Sol y Nieve".
  
  
  "La transferència:"sol i neu / No, senyor. Vull dir, que és el partit? "
  
  
  "Vaig a fer-li saber més tard. Mentrestant, volar des de San Diego, a Ensenada."
  
  
  "Ensenada?"
  
  
  "Un petit poble de pescadors a la Baixa Califòrnia."
  
  
  "No sé el que és, i jo sé on és. Fins i tot vaig conèixer la seva olor especial. Què és un desert ciutat tenen a veure amb l'esquí de fons?"
  
  
  "Trobarem un Tresor agent-hi."
  
  
  "Ah."
  
  
  "Seria bonic per a ella. Necessitem la seva experiència."
  
  
  "Ella?" Les campanes va sonar en el meu nervi centres.
  
  
  "Ella."
  
  
  "Què és això? Sóc suposa ser una mainadera per a drogodependents?"
  
  
  "Vostè ha de veure que la reunió tingués lloc."
  
  
  "Una reunió?"
  
  
  "Entre ell i un dels enllaços de la Turquia-Còrsega-Califòrnia cadena. Vol cantar. Vull escoltar la música abans de tallar la gola."
  
  
  "Senyor, de vegades ..."
  
  
  "No em digui això! L'adreça és La Casa Verde. Demanar Joana Rivera."
  
  
  "I doncs?"
  
  
  "Portar a Washington amb tu."
  
  
  "Quan?"
  
  
  "En el següent avió fora de la Ensenada."
  
  
  No va veure el meu serrant puny.
  
  
  "Nikolai!" Falcó sospirar. Ell sospita em de ser frívol.
  
  
  Vaig penjar. Després de tancar un cas a les Filipines, que feia olor de overripe cocos, vaig volar a San Diego, des de Hawaii just fa dos dies. Jo estava començant a desfer-se dels kinks en els meus músculs i la tensió en la meva ment. Matar no és mai agradable, he superat el meu P. I. quota.
  
  
  És millor posar tot això fora de la seva ment, fora del seu capdavant - amb l'ajuda d'un ramat de belles estrelles a San Diego per al rodatge d'una sèrie de TELEVISIÓ. Però ara...
  
  
  Vaig trucar a la secretària judicial, informant-li de la meva més lamentable canvi de plans, i li va preparar el meu projecte de llei. Llavors em va cridar l'aeroport i es va assabentar que el proper pla d'Ensenada deixaria en una hora i mitja.
  
  
  Si vaig interrompre la meva punta banyera, puc fer-ho.
  
  
  * * *
  
  
  Baja California és la cua que penja des de Califòrnia adequada. Ningú semblava saber què fer al respecte. Aquest ha estat el tema de controvèrsia entre els EUA i Mèxic per molts anys. Després de mesos de negociacions sobre la propietat de la franja del desert, els Mexicans finalment va cedir i va acordar prendre de nou.
  
  
  Em va tornar al meu seient i dormir tot el camí fins al petit aeroport en una franja de terra a prop d'un petit poble de pescadors anomenat Ensenada. La paraula que en realitat significa "badia" o "petit rierol" si estàs interessant en mica les coses.
  
  
  Quan vaig sortir de l'avió a la llum del sol brillant, el contrast va ser tan intensa que em poso els meus ulleres de sol.
  
  
  Un nou Mustang taxi estava aparcat fora de l'explotació la torre, i em va cridar l'conductor per portar-lo a la ciutat. Després de passar pel ple de camins, llençols amb mala herba artemisa i greixosa bosc, finalment, vam arribar al carrer principal de la ciutat.
  
  
  La Casa Verda - que se suposava que havia de ser de color verd si la meva espanyol encara cap, però en realitat era una mena d'esvaïment pastís de llimona-va ser a la final de la caiguda del bloc, on posar-prenent el sol com un llangardaix en una roca.
  
  
  Vaig sortir del taxi, va agafar la meva bossa, i va entrar en el vestíbul. L'alberg va ser de to fosc després de la llum del sol brillant, però vaig poder veure el bigotut joventut, fingint estar interessat en la meva arribada. Em va saludar-lo i a recollir el meu telèfon de casa.
  
  
  "Diga". Va ser una nena a una miniatura de la centraleta telefònica.
  
  
  "Pots connectar-me a Senorita Joana Rivera?"
  
  
  Hi havia un clic i un llarg de l'anell.
  
  
  "Diga". Era una noia diferent.
  
  
  "Joana Rivera?"
  
  
  "Si".
  
  
  "Do you speak English?"
  
  
  Hi havia fluctuacions. "Jess?"
  
  
  Vaig tancar els ulls. Aquesta havia de ser una de les missions. Vaig negar amb el cap i va dir que el codi frase, intentant de no sentir-se absurd:
  
  
  "Octubre és el vuitè mes de l'any."
  
  
  "Li prego que em perdoni? Oh, sí! A continuació, les pomes són madures."
  
  
  "Bona noia! Aquest és George Peabody." Aquesta va ser la meva actual cobrir nom, i Hawke no havia em va demanar de canviar-la. Perquè jo encara estava George Peabody.
  
  
  "Oh, Senor Peabody." Em vaig alegrar de sentir que l'accent havia anat. "On ets?"
  
  
  "Jo estic en el vestíbul," vaig dir. "He de venir?"
  
  
  "No, No!" - va dir ràpidament. "Vaig a estar a la planta baixa."
  
  
  "A la barra" vaig sospirar, mirant a l'molt fosc final del vestíbul, on l'home rere el taulell es va eixugar les seves ulleres.
  
  
  Em dóna la volta i es va dirigir cap a la fosca bar. El cambrer em mirava. "Senor?"
  
  
  "Pisco Sour," vaig dir.
  
  
  Ell va assentir amb el cap
  
  
  
  i es va tornar a fer-ho.
  
  
  Vaig poder sentir el pesat de l'aire en moviment suau darrere de mi, portar-me l'olor fresca de les llimones. I es va girar i va veure un esvelt, de color fosc-eyed, de pèl fosc noia en la seva mitjan anys vint, amb la gairebé luminiscents pàl·lid, la pell blanca de lliris d'aigua.
  
  
  "George", va dir en castellà. Era com "Hor-hey".
  
  
  "Joana?" Vaig dir, pronunciant correctament a mig camí entre la "h"i " w".
  
  
  Ella va convocar a la seva mà. Em quedo amb aquesta. Després vaig assenyalar a una taula, contra la paret.
  
  
  Arribem. Va ser elegants, netes, i molt femenina. El seu cos va ser àgil i molt bé en forma. Les cames, també. "Bon vell Falcó!" Vaig pensar-hi. Com inusitada d'ell!
  
  
  Vam seure.
  
  
  Va ordenar un te gelat, assentat en una cadira, i es va inclinar cap endavant, els seus ulls brillants. "Ara. Què significa tot això?"
  
  
  Vaig negar amb el cap. "No tinc ni idea. El meu superior a Washington es breu nosaltres."
  
  
  "Quan?"
  
  
  "Aquesta nit."
  
  
  La seva cara estava en blanc. "Però això vol dir que no anem a ser aquí avui."
  
  
  "Es verdad".
  
  
  La seva boca va caure obert. "Llavors no hi haurà temps per a -" Ella de cop i volta va tancar la boca.
  
  
  "Què, Joana?"
  
  
  La seva cara era de color rosa. "És un olvidado per a mi."
  
  
  "Tenim una memòria breu," jo vaig dir, i acabat el pisco sour. Bella aguardiente, vaig pensar. Algun dia hauré de visitar Pisco, Perú.
  
  
  Em vaig aixecar. "El seu embalatge, bosses, Joana. Ens està prenent el següent vol fora d'aquí".
  
  
  "Però vostè ha de saber alguna cosa sobre la missió..."
  
  
  "Les drogues", em va dir.
  
  
  "És clar que estic parlant de drogues."
  
  
  "I la Mar Mediterrània. Anem a Espanya."
  
  
  La seva boca va formar una o.
  
  
  "Anar a esquiar."
  
  
  Va beure un te gelat. "Podria repetir-ho?"
  
  
  Ho vaig fer precisament això.
  
  
  Llavors ella va enganyar-me. Els seus ulls il·luminats. "Ah! Per descomptat, a Sierra Nevada! Hi ha una primera classe d'esquí a prop de Granada."
  
  
  Jo estava veient.
  
  
  "Es pot esquiar?", va preguntar ella a mi.
  
  
  Aquest va ser el dia per aquesta qüestió. "Has fet?"
  
  
  "Molt bé," va dir plàcidament.
  
  
  I modest, vaig pensar. Vaig dir suaument,"Anem a gaudir."
  
  
  El cambrer estava mirant-me. Jo l'ullet a la Joana, i ella l'ullet esquena. Era bonic, refinat, i assolibles.
  
  
  * * *
  
  
  Com hem de sortir, un flash de llum rebotant el rifle barril va atreure la meva mirada cap al forat negre al final de la mateixa. Aquest home estava estirat plana en calent sostre sostre al carrer, i jo sabia que m'havien de centrar-se en el centre del seu abast.
  
  
  Em vaig quedar paralitzada per un moment. Llavors em va llançar Joana banda i colom en direcció contrària, cap al refugi de la porta d'entrada. El tir va sonar tot el carrer.
  
  
  "Aguanti!" Vaig demanar a ella.
  
  
  "Però Nick..."
  
  
  "Silenci!" Jo hissed.
  
  
  Ràpidament em va aixecar i va córrer cap al vestíbul de la finestra. Vaig cobrir-me i vaig mirar per la finestra. Vaig agafar la glint del rifle barril de nou. L'home estava encara al sostre de la sec magatzem de productes.
  
  
  Com em vaig acostar a la meva pistola, va aixecar el rifle i va disparar de nou. La bala es va estavellar contra l'estructura de fusta directament per sobre de Juana cap. Ara ella era el rastreig de nou en la porta d'entrada. "Bona noia!" Vaig pensar.
  
  
  Quan vaig mirar de nou, l'home havia anat.
  
  
  Vaig poder sentir córrer peus. Vaig mirar a través de la pols de la finestra i va veure un home amb un vestit negre que surt de la botiga al carrer i mirant cap amunt en el lloc on el franctirador estava esperant per a nosaltres.
  
  
  Vaig sortir de l'hotel, saludant Joana quedar-se a casa, i va pujar a la seca magatzem de productes escales de dues en un moment a la planta superior.
  
  
  Arribo tard. Ell ha anat.
  
  
  No hi havia res a la teulada, però un munt de Mèxic burilles i un barret que havia comprat dos dies abans de la botiga de sota.
  
  
  "Estranger", va dir l'amo de la botiga, un home amb un greix del ventre i una cara somrient. Gonzalez.
  
  
  "Turista?"
  
  
  "Sí."
  
  
  "Pots descriure?"
  
  
  González va encongir. "Sobre la seva alçada. Marrons cabells. Ulls marrons. Un home prim. Nerviós."
  
  
  Això és tot.
  
  
  Vaig prendre Joana banda, en el vestíbul de l'hotel mentre esperem per un taxi a recollir-nos i portar-nos a l'aeroport.
  
  
  "Va ser aquí fa dos dies," li vaig dir.
  
  
  "Oi?"
  
  
  "Quant de temps has estat aquí?"
  
  
  Tour."
  
  
  "Creu vostè sap qui ets?"
  
  
  Els seus ulls s'estreteix. Ella el va prendre com un insult. Va ser en llatí, bella i plena de foc. "No ho crec!" Ella va dir indignantly.
  
  
  No vaig pensar que era un insult.
  
  
  "De què vas treballar abans, van contactar sobre aquesta tasca?"
  
  
  "Una gota de la droga."
  
  
  "Trencar-lo?"
  
  
  Ella va assentir amb el cap, baixant els ulls.
  
  
  "Tot això?"
  
  
  La seva barbeta aixecada desafiant.
  
  
  "Una esquerra?"
  
  
  "Potser sí", va dir ella evasively.
  
  
  Em va girar i va mirar cap a fora de la porta d'entrada a la part superior de la sec magatzem de productes.
  
  
  "Sí", vaig acceptar. "Crec que potser ho".
  
  
  La seva cara trenat amb ràbia.
  
  
  Em va agafar el colze. El taxi ha arribat. Sort Nick. Salvat per Ensenada Taxicab.
  
  
  "Vine, Joana. Següent parada, Washington, DC."
  
  
  Molt autoritari. Molt dominant.
  
  
  Ella meekly pujar al taxi, tapajunts un bell tros de cuixa. Però jo gairebé no notar-ho.
  
  
  Dos
  
  
  Hawke es va asseure a la consola de la DESTRAL cinema tauler de control, empenyent els botons i configurar discos. Un botó d'àudio. Una cinta botó. Un botó per a la pel·lícula de 16 mm. Un botó per emissió en directe. Un botó per a una antiga en blanc i negre de la pel·lícula.
  
  
  
  
  
  
  Un botó per diapositives. O, si voleu descansar els ulls, un botó per una suau veu de dona veu de la intel·ligència resultats.
  
  
  La conversa fins a aquest moment havia estat una xerrada casual. He esborrat tot el que des de la meva ment. Jo només recordo que vaig poder percebre i de fer percebre Joana Rivera visualment. No obstant això, alguna cosa en els seus pensaments semblava pre-determinat, pre-provat, i infructuós.
  
  
  Però ella era bella, i m'agraden les dones boniques. Vaig pensar: "Si només jo podria esborrar de la seva veu, com el Falcó poden esborrar un registre que no vol escoltar."
  
  
  Les llums es van apagar per complet, i vam tenir una imatge a la pantalla que per art de màgia va aparèixer a la paret.
  
  
  "Enrico Corelli," una suau veu de dona, va dir sobre la imatge que va brillar a través de la pantalla. Era una fotografia feta uns quinze anys i expulsada fora de la part més petita d'alguna cosa gran fotografia. El fons de l'escena va ser el Vaticà rotonda.
  
  
  "Fotografiar al voltant de 1954," la veu va continuar. "Aquest és l'últim supervivent de la fotografia de Corelli. La resta de les seves fotografies van ser comprades per un munt de diners. La investigació no pot demostrar que els diners prové de la màfia de la cistella. Però això és el que ells creuen."
  
  
  Vaig prendre un llarg i acurat cop d'ull a la foto. La cara era gairebé indistingibles. Els trets facials eren molt corrents: el cabell fosc, ferma barbeta, la forma de la cara, sense distinció. He memoritzat el millor que he pogut, però ja que va ser expulsada de manera que moltes vegades des d'aquest petit tros de pel·lícula granulada, no hi havia gairebé res no em podria concentrar en.
  
  
  Un mapa va brillar a través de la pantalla. Era un mapa de Còrsega. La ciutat de Basria es va plantejar en un cercle.
  
  
  "S'estableix que Enrico Corelli viu aquí, en el suburbi de Basria, Còrsega, en una casa construïda a l'època Napoleònica. Ell té una plantilla d'una dotzena de funcionaris i dos guardaespatlles. Viu amb una dona anomenada Tina Bergson.
  
  
  "Corelli ara és de quaranta-cinc anys. Va treballar per al govern italià a Roma, però va ser acomiadat uns mesos més tard. Va ser breument a casar, però la seva dona va morir de pneumònia mentre Corelli va sortir de treball. Disgustat, va començar a treballar per membres de una colla de forjadors i lladres - exiliats als Estats Units, que van néixer a Sicília i eren membres de la màfia de Nova York i Chicago. Es va convertir en una bona enforcer i un molt bon empresari per a ells. Quan la farmàcia de la cadena, es va establir va ser una de les primeres persones a obrir un flux punt de prop de Nàpols.
  
  
  "La droga de la xarxa de florir en la dècada de 1960, i al final d'aquest temps, Corelli s'havia convertit en una figura clau en la totalitat de la màfia de la cadena.
  
  
  "Des de llavors, ha tingut diverses amants. Es va intentar matar-lo, quan ell la va deixar per una altra dona. Va ser trobat després ofegat a la Badia de Nàpols."
  
  
  El mapa desaparegut, i un iot de luxe a uns 180 metres de llarg va omplir la pantalla amb un bonic color de la diapositiva.
  
  
  "Aquest és Corelli del plaer iot, Lysistrata. Ella veles sota la bandera de França. Corelli es considera a ell mateix un ciutadà de Còrsega, tot i que va néixer a Milà".
  
  
  Una imatge d'una gran villa ja va aparèixer a la pantalla.
  
  
  "La Corelli Casa. Tot i que només té dos guardaespatlles per protegir-lo, la seva finca és constantment vigilat per mitja dotzena de militants."
  
  
  Una nova imatge va brillar amunt. Un cos posar a la gespa. Ell va ser ferit en diverses ocasions. El cos va ser irreconeixible, però des de l'aparició de les restes, vaig decidir que les bales que havia de colpejar-la van ser dummy bales ordinaris bales de tallar en el punt de la lletra X. Dumdum bales torn bolets en un tall, la destrucció de la forma quan es van assolir l'objectiu .
  
  
  "Va ser un francès agent anomenada Emile Ferenck. Ell estava tractant de trencar en Vila Corelli, ja que la finca es diu. Pel que sembla, va ser descobert per les patrulles i el va matar."
  
  
  A continuació una foto de la desolat, desert-com el paisatge va aparèixer a la pantalla. La lent de zoom sobre una figura de peu prop del majestuós Llombardia pollancre, l'únic arbre de qualsevol mida a la vista. Com la xifra va créixer, es podia veure que era la persona de indeterminat edat, sinó més aviat alt i fortament construït. La cara a l'ombra.
  
  
  "Enrico Corelli. Aquest és el més proper a la imatge que hom ha aconseguit una fotografia en els últims deu anys. La imatge va ser presa amb un telescòpiques lent d'un segur punt de vista sobre el contrari turó. Tot i que la cara és indistingible, la persona, el cos es pot veure clarament . Ordinador estimacions de posar-li a sobre 182 lliures, 6 metres d'altura, en posició vertical, i en excel·lent estat de salut ."
  
  
  La pantalla es va tornar negre. A continuació, una pel·lícula es va posar en marxa. Era una escena a la platja, possiblement, a la Riviera francesa. Una rossa impressionant en un petit bikini desfilar a través de la sorra, es gronxen els seus malucs com el seu pèl llarg i ros fluttered al voltant de les espatlles. Va aturar un moment i es va convertir, com si algú hagués parlat amb ella. Ella va mirar a la càmera i va somriure.
  
  
  "Tina Bergson. Ella és de vint-i-tres anys d'edat. Nascuda a Suècia, es va traslladar a Roma, on va tenir una breu però sense èxit una carrera cinematogràfica.
  
  
  
  
  
  A continuació, fa dos anys, es va traslladar a Suïssa, on es va involucrar en diners manipulació, pel que sembla, per a benefici de la màfia o una organització com la màfia. Va ser capturat, però mai va portar a judici. La majoria dels diners que es diu que han canviat de mans per ajudar-lo a escapar de la Suïssa autoritats.
  
  
  Poc després, va acabar a Enrico Corelli casa. Corelli no casar-se amb ella, però ella és el seu company constant. Ella parla suec, francès, italià i espanyol, així com l'anglès. La seva IQ és dir 145 basat en els resultats d'una prova real pres quan va emplenar un banc Suís de sol·licitud de treball. Ella és un gran esquiador ."
  
  
  En la pel·lícula, ara flaixos sobre esquís en un pendent. Vaig haver d'admetre que ella era molt bona. No és d'estranyar que volia passar els mesos d'hivern a la pista d'esquí; semblava amor esports.
  
  
  Un altre mapa aparegut a la pantalla. Va mostrar el món en una projecció de Mercator amb una línia de funcionament de l'Orient mitjà i a Turquia, des de Turquia a Sicília, de Sicília a Còrsega, a la Costa, torna a Còrsega i després a Portugal, des d'allà a Cuba. i , a continuació al Centre de Mèxic i després a San Diego, a Califòrnia.
  
  
  La droga de la cadena.
  
  
  "Hi ha hagut molts canvis en el principal medicament de la cadena de subministrament en els darrers anys. Normalment, pesat drogues d'inici de l'Est i de viatges oest, a través de la Mediterrània, on són tractades. Control d'aquesta cadena es fixa a Còrsega, una parada just abans de l'més importants de tractament de la Costa. Fàrmacs després tornar a Còrsega i després a Cuba a través d'una de les tres parades: Portugal, el Marroc o Algèria."
  
  
  Nou mapa de la ciutat. Apuntava a Còrsega nou.
  
  
  "Des d'aquesta àrea, la distribució de les línies estendre de nou a l'Orient mitjà i a més a la destinació final, a l'Oest. Diners des de l'Oest ve aquí, on es distribueix entre les baules de la cadena."
  
  
  La lent de zoom en el mapa, que mostra la Corelli finca en un suburbi de Basria, envoltat per un cercle.
  
  
  "Rico Corelli és la persona que controla la cadena. Es posa el seu ordres de Sicília, on un diputat mobster controls de la meitat est de la cadena. El no a l'oest de la resta de la cadena, a més de la distribució."
  
  
  La imatge va anar en blanc i la llum va venir al.
  
  
  Ens vam asseure en silenci durant una estona.
  
  
  Falcó aclarir la gola.
  
  
  "Interessant," vaig dir.
  
  
  "Acadèmic," Juana va dir.
  
  
  "Estic d'acord amb ella," jo vaig continuar.
  
  
  Falcó mal vist. "És només una sessió informativa."
  
  
  "Què passa amb Corelli?" Juana va preguntar.
  
  
  Falcó va tancar els ulls i va sacsejar tornar a la còmoda giratori de la cadira.
  
  
  "Els mafiosos s'han convertit en insatisfets amb els beneficis de les drogues programa," Hawke dir finalment. "Fa sis mesos, es va començar a enviar a la gent de dins a comprovar l'del sistema de xarxa. Corelli va tenir una quantitat important - massa, segons l'NOSALTRES No. Però el Sicilià segon no podia pensar en una manera de posar remei a la situació. A la reunió, es va decidir que Corelli ha de sortir. Una persona va ser enviat a pegar-li, però va desaparèixer de la vista. Heu vist el que va passar a l'anomenada fossa de l'agent que va intentar entrar a la finca.
  
  
  "El capo mafiosos va decidir atacar Corelli a través de la Tina Bergson. Un detectiu que afirma ser de Suïssa, que va tractar a la seva detenció un cop a Basria en un vell Suïssa càrrec. Però una de Corelli el guardaespatlles va sortir i salvar la Tina. Després va prendre el detectiu a prop de la platja, lligat a aixecar-se, i li van permetre d'esperar fins que la marea alta per ofegar. L'home es va escapar i esquerra Còrsega, per no tornar mai ."
  
  
  Vaig aixecar la mà.
  
  
  "Nick?"
  
  
  "Com sabem tot això?"
  
  
  "Corelli ens va dir."
  
  
  "Directament?"
  
  
  Falcó sospirar. "Tenim algú a prop de Corelli, tot i que ell mai ha de conèixer-lo. Corelli va donar una ullada a la informació en la seva pròpia iniciativa."
  
  
  "Per què no?" Juana va preguntar.
  
  
  "Ell va dir que volia deixar per sempre."
  
  
  "Per salvar-se i a la nena?" Li vaig preguntar.
  
  
  "Això és correcte. I obtenir asil en els Estats."
  
  
  "A canvi de...?"
  
  
  "Tota la línia d'ordres, el dret a la cadena, i com funciona."
  
  
  "Com sabem que això no és una broma?" Li vaig preguntar.
  
  
  "No en tenim." Falcó va obrir els ulls mandrosament. "Aquí és on podeu entrar." Es va tornar a Joana.
  
  
  Ella va assentir amb el cap.
  
  
  "Amb la seva experiència, cal esbrinar si Corelli ens estan dient la veritat - o si és que ens condueix cap avall un jardí camí."
  
  
  Vaig sospirar. De vegades Falcó de la dicció és irremeiablement Victoriana.
  
  
  Joana ignorar les paraules. "Vaig trobar fora."
  
  
  "Va ser qualsevol cosa establir?" Li vaig preguntar.
  
  
  "Ens trobarem a Sol y Nieve. A l'estació d'esquí d'Espanya. He de dir sobre això?"
  
  
  "Breument"
  
  
  Falcó es va tirar enrere. "Cada any Tina Bergson va a aquesta estació d'esquí, i Corelli va amb ella. Van passar prop d'un mes que hi ha."
  
  
  "És va anar-hi com Rico Corelli?"
  
  
  "cap. No sabem quin és el nom que utilitza. Però sabem que sempre van. I Corelli em vol conèixer allà."
  
  
  "Aquest podria ser un setup," jo muttered.
  
  
  "Per descomptat," Falcó, va dir. "És per això que estem aquí, de Nick. És per això que la foto és AX."
  
  
  "A l'espera de vaga."
  
  
  Ell va assentir amb el cap. "Diguem que els mafiosos sabia sobre Corelli plans. No els agrada de tenir el nostre número u enforcer
  
  
  
  
  
  
  i el nostre número un medicament expert? "
  
  
  Vaig fregar la meva barbeta. "Com podem fer el contacte?"
  
  
  Falcó va dir: "tenim un home a Màlaga. Ha un noi a Sol y Nieve. Corelli el guardaespatlles es apropar-se a ell. Podràs conèixer el nostre home a Màlaga i va organitzar una reunió amb el nen a l'estació. A continuació, es trobarà amb Corelli cara a cara."
  
  
  Vaig assentir amb el cap. "I doncs?"
  
  
  "Després de Perdre Rivera es farà càrrec *
  
  
  "Han preparat els nostres passaports?"
  
  
  "AX Identificació ha de documents. Continuaràs sent George Peabody, però ara ets un fotògraf professional."
  
  
  "Senyor, ni tan sols puc conduir un Brownie, molt menys un Hasselblad!"
  
  
  "Aquestes càmeres són fiables avui! A més a més, s'ensenyarà els fonaments bé. I vostè, Senyoreta Rivera, són un model fotògraf. Tots els seus papers estan fetes. Cremar-los, després d'haver memoritzat el seu passat."
  
  
  "Estic posant nu?" Juana va preguntar.
  
  
  Falcó va sorprendre. Els seus ulls blaus i ampliat. Va ser l'últim dels vells Puritans, totalment reprimida home en una societat on la llibertat sexual és la regla. "La meva estimada noia!"
  
  
  "Vols posar en el nu?" Li vaig preguntar ràpidament.
  
  
  "És clar", va dir. "En un professional sentit. Quan vaig jugar un paper, I reproduir-lo tot el camí."
  
  
  Hawke cara canviat de color. Va ser molt vermella. Va mirar cap avall a les seves mans en una agonia de la vergonya. "Si vostè ja està fet", va interjected.
  
  
  Vaig riure. "Continua".
  
  
  "Sé que no compte que hem de configurar la portada com a marit i muller equip", va dir ràpidament, els seus ulls brillants.
  
  
  "Senyor," em va dir.
  
  
  "El senyor i la Senyora George Peabody de Fresadores Cau, Minnesota."
  
  
  "M'encanta!" Juana va dir en veu baixa.
  
  
  "Odio!" Em va grunyir. "Això és massa exagerada! I això provoca complicacions!"
  
  
  "Però es fa més fàcil per la Sra Rivera per actuar - si ha d'." Hawke la cara vermella de nou.
  
  
  "Jo no segueix la lògica!"
  
  
  "Una dona solters, una noia com la Senyoreta Rivera..."
  
  
  "Em molesta és!" Joana interromput.
  
  
  "... Seria molt més difícil ser, oh, peciolades, anem a dir, que per ser una dona casada. Veure?"
  
  
  Jo estava estirat cap per avall a la sorra. Realment vaig veure el trenat de la lògica.
  
  
  Falcó va tornar a Joana. "Aproveu?"
  
  
  "Totalment." Ella va somriure encantadorament.
  
  
  Falcó assentir amb el cap, satisfet. Llavors ell em mirava. "Qualsevol inconvenients?"
  
  
  Maleït ell! "Es veu fiable," jo admesos. "Hem d'establir algun tipus d'alarma," jo vaig continuar. "Vull dir, només en el cas que tot es desfà. Vull ser capaç de salvar la Joana i la meva pell, no importa el què."
  
  
  "Tenim un home a Granada, a només mitja hora de distància de l'estació. Màlaga informarem."
  
  
  "Això és correcte. Aquesta ha de cobrir-la."
  
  
  "Podeu enviar qualsevol missatge codificat que vulguis a través de Granada."
  
  
  "Tot el dret", em va dir. Em vaig tornar a Joana. "No teniu res a discutir?"
  
  
  Ella em va mirar i després a Falcó.
  
  
  "Crec que no. Jo estic en les teves mans fins que vaig conèixer el Senyor Corelli." A continuació, vaig a fer."
  
  
  * * *
  
  
  Jo acabava de quedar adormit quan hi va haver un fort cop a la porta tancada amb clau que separa la meva habitació des de la Joana.
  
  
  Em vaig aixecar. "Sí?"
  
  
  "Nick!" - va murmurar.
  
  
  "Què és?"
  
  
  "Finestra."
  
  
  Vaig donar la volta. "Què passa amb això?"
  
  
  "Mirar."
  
  
  Vaig arribar a l'espatlla holster penjant de la bedpost. Vaig anar a la finestra, mantenir a l'ombra i sempre prop de la paret. Vaig rebutjar les cortines amb el canó de la meva luger i mirar cap avall en la foscor del carrer de sota.
  
  
  Tot el carrer era un Cadillac, el cotxe en el bloc.
  
  
  Hi havia un home assegut a la del costat del conductor, que va ser davant de mi. Llavors, com que la vaig veure, l'altre home va córrer a través del carrer a la Cadillac, va parlar breument amb el conductor, i va pujar al seient del darrere.
  
  
  La caddy va posar en marxa i va conduir ràpidament pel carrer, girar a la dreta a la cantonada.
  
  
  Vaig tornar a la porta que separa les nostres habitacions.
  
  
  "Va reconèixer ell?" Li vaig preguntar a ella.
  
  
  "sí. El vaig veure sortir del cotxe fa un moment. Va mirar a la meva habitació - o el de la vostra. Vaig veure el seu rostre. I després es va afanyar a vestíbul de l'hotel."
  
  
  "Qui era ell?"
  
  
  "El vaig veure a la Dulles l'aeroport d'aquesta tarda. Quan vam arribar. Va tenir un petit maletí de cuir. La classe que vostè pot posar una arma amb mira telescòpica en."
  
  
  "Bona noia", em va dir absently.
  
  
  Hi va haver una pausa. "Què fem ara?"
  
  
  "Anar al llit," vaig dir. "Com a mínim sabem el que sabem."
  
  
  "No vas a buscar-lo?"
  
  
  "A Washington? És una gran ciutat."
  
  
  "Nick!"
  
  
  "Anar al llit, Joana." He allunyat de la porta. "Dolços Somnis."
  
  
  Vaig poder sentir el seu refunfunante sota el seu alè, i llavors ella es va traslladar des de la porta. Un moment o dos més tard, vaig sentir el llit cruixir com ella va pujar i es va asseure.
  
  
  Llavors hi ha silenci.
  
  
  Em vaig asseure al costat de la finestra, observant, esperant. Però ningú no va venir.
  
  
  Tres
  
  
  Vam passar per la baixa contraforts i va aterrar en una pista d'aterratge prop de Màlaga. Un conductor de taxi ens va portar a la ciutat a través d'un remolí de miniatura Europea de cotxes de totes les marques i formes.
  
  
  Ens vam allotjar en un dels principals hotels de la ciutat, amb vistes a Màlaga Port. Hi havia diversos vaixells mercants i de plaer vaixells atracats o fondejats a prop de l'ben ports.
  
  
  Joana estava cansat. Ella tancat-se en el seu costat de l'habitació, va prendre una migdiada, i va dutxar. Immediatament vaig anar a la DESTRAL casa de caixa forta.
  
  
  Era un petit despatx en un edifici d'un sol bloc de distància
  
  
  
  
  
  
  carrers i la volta de la cantonada.
  
  
  La CONSTRUCCIÓ, a la senyal a la porta de llegir. "Sr. RAMÍREZ I KELLY"
  
  
  Em va trucar a la porta.
  
  
  "Quién es?"
  
  
  "Senor Peabody."
  
  
  "Si".
  
  
  La porta s'obrí. Va ser Mitch Kelly.
  
  
  "Hola, Kelly," vaig dir.
  
  
  "Hola, senor." Ell va somriure i em va deixar en. A continuació, glancing amunt i avall de la fosca, antic corredor, va acuradament tancat la porta amb clau.
  
  
  Vaig mirar a l'oficina. Era petit, amb només un maltractades, escriptori, una pila de vell arxivadors, i una porta que condueix a la cambra de bany. Darrere de l'escriptori, una finestra mirava per sobre el port i la ciutat de Màlaga.
  
  
  Kelly va bufetejar-me a l'esquena. "No l'he vist des de que em vaig assabentar de l'vermell taronges cas, Nick."
  
  
  Això va passar a Grècia. "Fa cinc anys, oi?"
  
  
  "Això és correcte. Falcó va dir que havia de venir."
  
  
  Va obrir un calaix i va treure un bon parell de Bausch & Lomb 30x prismàtics, que va pesar pensatiu a la mà.
  
  
  "Podria haver algunes notícies per a vostè."
  
  
  "Ai?"
  
  
  Es va posar les ulleres sobre els seus ulls i es va convertir a l'enquesta del port. Em vaig adonar que estava veient les barques quan em va trucar.
  
  
  Kelly aconseguit DESTRAL a Màlaga per un mínim de tres anys. El seu treball era conèixer què i qui anava i venia des de Màlaga.
  
  
  Vaig mirar per sobre l'espatlla. Va estudiar el plaer moll, en el centre del port. Semblava particularment interessat en la gran iot ancorat en un punt intermedi.
  
  
  "Això és tot", va dir. "Aquest és Lysistrata. Corelli del iot."
  
  
  Em vaig recordar d'una foto que havia vist a la DESTRAL de la seu.
  
  
  Ell em va lliurar els prismàtics. Em vaig centrar-ho. Era excel·lent; vaig tenir una molt bona vista de l'iot. Alguns membres de la tripulació van ser vibrant al voltant de la coberta. Tot estava tranquil i pacífic a bord. Vaig poder veure una fila de cabines a la coberta principal, amb dues fileres d'ulls de bou, que va significar que les cabanes estaven situats en dos plats de sota.
  
  
  Era un gran i bell plaer iot. La bandera francesa va volant a la popa.
  
  
  Mitch Kelly es va asseure a la seva taula i rustled el seu paper. Jo sabia que volia dedicar-me a prestar atenció al que estava dient. Com que estava a punt de lliurar les meves ulleres, vaig veure algú en un jersei i uns pantalons de sortir de la cabina principal i en la coberta. Era una dona de llargs cabells rossos. Va ser molt guineu i va tenir un petit cintura, i els estrets marges ajustats pantalons que perfila les cuixes i les cuixes no va deixar res a la imaginació. Ella tenia bones cames sota els pantalons blau. La seva pell era just i suau, i els seus ulls eren blaus. En sortir a la llum del sol, es va posar sobre les seves ulleres de sol i absently substituir-los.
  
  
  "Tina Bergson," vaig dir en veu alta.
  
  
  Kelly craned seu coll i mirava per la finestra, aclucar els ulls a la llum del sol sobre l'aigua. "Sí."
  
  
  "Una noia perfecta," vaig dir.
  
  
  "Una altra cosa sobre Nick Carter," Kelly inhalats. "Com estàs fent?"
  
  
  "Només estic fent el que l'home, a Washington, diu," em vaig muttered.
  
  
  "Aquesta va venir ahir," Kelly va dir, agitant el paper nou.
  
  
  Em vaig trencar la meva mirada lluny de la Tina de Bergson prim espatlles i el suèter cobert pit i a contracor baixar els prismàtics. Kelly va agafar, la va convertir la seva cadira, i centrar-los en la Tina a Bergson, com he llegit l'escrit de la informació.
  
  
  CALLIE. RAMÍREZ I KELLY. 3 PASSEIG ZAFIO. ARRIBADA DIMARTS A BORD LYSISTRATA. L'USUARI ESTÀ LLEST. TINA BERGSON HA DE PORTAR FINS A L'IOT. MÉS TARD, ES PLANTEJA UN ESQUÍ CITA AMB UN FÀRMAC EXPERT.
  
  
  "Nas romà!" He repetit amb un somriure.
  
  
  "Això és Corelli sobrenom," Kelly va dir. "Molt cursi, no?"
  
  
  "Molt sentimental, sí." Romà Nos va ser un Indi cap.
  
  
  "Corelli mateix considera un pària. Vostè sap, des de la màfia."
  
  
  M'he mirat el missatge de nou. "A jutjar per la redacció, crec que la trobada de mi, eh?"
  
  
  "Això és correcte. Ella sap el seu hotel. Ja he enviat la nota."
  
  
  "Quan va ser-hi?"
  
  
  "Se suposa recollir en el vestíbul de migdia." Kelly glanced en el seu rellotge. "Que li dóna una mitja hora."
  
  
  "Què passa amb Joana?"
  
  
  "Es pot esperar. Aquest és un preliminars de la investigació."
  
  
  Em va encongir les meves espatlles. "Què és tot aquest disbarat sobre?"
  
  
  "Nas romà es va espantar molt. Crec que ell vol saber si ha de ser seguit."
  
  
  O si ho, vaig pensar.
  
  
  * * *
  
  
  Jo estava esperant a la sala al migdia.
  
  
  Quan ella va entrar, tots els ulls en el vestíbul van a la seva, la de les dones mirant amb indignació, els homes mirant amb interès. Els vilatans en la taula de sobte es va convertir en agradable Lotharios.
  
  
  Em vaig aixecar i va caminar al llarg d'ella. "Miss Bergson," vaig dir en anglès.
  
  
  "Sí", va respondre només amb un lleu accent. "Arribo tard. Estic molt trist."
  
  
  "Ets la pena esperant," vaig dir.
  
  
  Ella em va mirar fredament. Vaig pensar d'icebergs en el fiords. "Anem, doncs?"
  
  
  "Sí", em va dir.
  
  
  Ella es va girar i em va portar a terme el vestíbul i en el lluminós castellà la llum solar.
  
  
  "És just davant de la plaça", va dir ella. "Podem caminar"
  
  
  Vaig assentir amb el cap i va prendre la seva mà gallantly. Després de tot, jo estava a Europa. Ella va donar-me-les sense comentaris. Cada espanyol ull es va tornar a saludar els dos de nosaltres - la amb admiració, jo amb l'enveja.
  
  
  "És un dia bonic", va dir, de prendre una respiració profunda.
  
  
  "¿Vols de Màlaga?" He fixat la meva mirada a la seva cara.
  
  
  "Oh, sí," va dir. "És un gandul i fàcil aquí. M'encanta la llum del sol. M'encanta la calor."
  
  
  Ella va dir que aquest
  
  
  
  
  
  però no he de mencionar-la. "Com va ser la seva barca?"
  
  
  Va sospirar. "Estàvem atrapats en una borrasca fora de la Costa Brava. En cas contrari..."
  
  
  "I el teu és el seu camarada?"
  
  
  Ella em va mirar acuradament. "El Senyor Romà?"
  
  
  "El Senyor Romà." La charade continuada.
  
  
  "Veureu aviat."
  
  
  "Aprofito que estàs esquí," vaig dir quan ens acostem a la marina.
  
  
  "M'encanta". Ella va somriure. "I tu?"
  
  
  "Moderadament", em va dir. "La majoria a Estats Units. A Aspen. Stowe. *
  
  
  "Vull anar a Amèrica algun dia," Tina Bergson va dir, els seus ulls blaus càlid i mirant-me intently.
  
  
  "Potser el Sr-er, Romà - tindrà alguna cosa a dir sobre això."
  
  
  Ella va riure. Les seves dents eren perfectes. "Potser, de fet". Ella em va mirar bruscament. "Crec que vostè i ell va portar molt bé."
  
  
  Llavors estàvem en el passeig marítim, i la jove al final era a l'atenció, de dirigir la seva actitud cap a la Tina Bergson. Era més aviat prim, però va mirar wiry i fort. Havia escarola de cabell negre i un llapis-prim bigoti.
  
  
  "Senorita", va dir. Va tenir una ullada a la seva mà per ajudar-la cap avall a la petita, elegant motores lligada al moll.
  
  
  "Gràcies, Bertillo," va dir en veu baixa. "Aquest és el Sr Peabody," li va dir, assenyalant-me.
  
  
  "Senor," Bertillo dir. Els seus ulls eren foscos i intel·ligent.
  
  
  Em va saltar fora després de Tina Bergson i després Bertillo havia allunyat, va començar el motor, i hem fet un arc cap a l'iot tres-cents metres de distància.
  
  
  La badia glittered en el sol, les gavines recollida de residus, des de la mar, i quan vam tallar a través de l'aigua, que va volar amargament en el cel, esquitxades-nos amb aigua de mar.
  
  
  Uns minuts més tard ens van lligats a l'iot. Ara vaig poder veure el nom, Lysistrata. Per sobre de nosaltres, dos mariners, va mirar cap avall i va caure per l'escala. Vam pujar a bord.
  
  
  A la cabina de la coberta principal, que va resultar ser la sala, vaig veure un muscular home assegut en un còmode butaca. Va fumar un cigar que va fer halos de blau fum forma per sobre del seu cap.
  
  
  Vam anar en. Ell es va aixecar el seu cap gran augment en un núvol de fum. Tina! va saludar ella, i ella va somriure de nou.
  
  
  "Aquest és el Sr Peabody d'Amèrica", va dir ella. "El senyor Peabody, aquest és el Senyor ... er ... Romana".
  
  
  Vaig mirar al meu voltant. L'entorn es preciós.
  
  
  Va riure i va sacsejar mans. El control es va mantenir ferm. "El senyor Peabody, suposo que anar a esquiar?"
  
  
  Vaig assentir amb el cap. "Estic fent un eslàlom."
  
  
  "Així és Tina. A mi, també, però no per molt de temps. Vam passar una mica de temps en Sol y Nieve. La vaig fer vas ser-hi?"
  
  
  "I."
  
  
  "Amb la seva companya?"
  
  
  "Sí."
  
  
  "Aquest home. Ho va entendre a la reunió?"
  
  
  "És ella."
  
  
  "Perdó?"
  
  
  "El meu company és una dona. Ella l'entén."
  
  
  Vaig estudiar el Nas Romà. A la foto la vaig veure, vaig saber que fàcilment podria haver estat Rico Corelli. De fet, jo estava bastant segur que va ser Rico Corelli. Va ser el dret d'edat, encara que ell no va mostrar la seva edat tant com la majoria d'homes a l'empresa.
  
  
  "Sempre he tingut una bona relació amb els nord-Americans," Corelli va dir.
  
  
  Tina va somriure. "Sempre."
  
  
  "Esperem la vostra presència al nostre país," vaig dir. "Com a mínim tinc entès que ets..."
  
  
  Corelli va aixecar una mà. "Espero poder fer el viatge. Si podem fer un tracte."
  
  
  "Només es durà a una reunió," vaig dir. "A l'estació d'esquí."
  
  
  Ell va assentir amb el cap.
  
  
  "Quina és la raó d'aquesta primera trobada?" Li vaig preguntar de forma sobtada.
  
  
  "Seguretat", va barked, esbufegant en el seu cigar. Gruix de fum va començar a passejar per la cabina.
  
  
  "Et sembla prou segur." I es va inclinar cap endavant i parlar de manera uniforme i de manera significativa. "Us asseguro, mentre estic al voltant, no hi haurà cap problema amb la seguretat".
  
  
  Un lleuger somriure flickered a través de la seva boca. "Probablement no".
  
  
  El majordom va portar les begudes. Em va recolzar. La reunió va ser discutit i acordat. Seria senzill contactar amb ell a l'estació i portar Joana al llarg de.
  
  
  Vam beure.
  
  
  Estàvem parlant d'una altra cosa. Quinze minuts que va passar. Finalment, la Tina es va aixecar.
  
  
  "Crec que el Senyor Peabody és molt ansiós per tornar a l'hotel."
  
  
  Vaig assentir amb el cap. "Gràcies pel seu temps, el Senyor Romà. Vaig mirar cap a una més completa de la discussió a la neu país."
  
  
  Vam mirar l'un a l'altre, i em vaig tornar a sortir. Tina es va acostar a mi i portar la meva mà.
  
  
  "Em sap greu que no puc tornar a la vora amb tu. Però Bertillo portarà."
  
  
  Vaig estrènyer la mà a poc a poc. "Moltes gràcies a tots dos per la seva encantadora hospitalitat."
  
  
  Érem a la coberta, i vaig baixar a la barca. Va saludar a mi des de la coberta com a la barca va començar a girar i es va dirigir cap a la base.
  
  
  Ens havien passat només uns cinquanta metres, quan hi havia una sobtada cridar l'iot. Un sorprenent so es va estendre ràpidament i de forma contínua en tota la superfície de l'aigua.
  
  
  Em va resultar més ràpid. "Parada, Bertillo!"
  
  
  Vaig veure Tina sortir del saló on ella acabava de deixar. Ella va ensopegar.
  
  
  Una sèrie de taronja flaixos va esclatar a la cabina, seguit per l'estrèpit de la metralleta armes de foc a través de l'aigua.
  
  
  Vaig sentir un crit.
  
  
  Un altre tret va sonar i vaig veure Tina Bergson caiguda de la coberta, la seva veu tallat enmig d'un crit.
  
  
  Una figura en una fosca vestit de neoprè es va moure ràpidament per tota la coberta, com un home en un vaixell.
  
  
  
  
  
  una pantera, i va saltar per sobre de la barana a l'altre costat a l'aigua. Vaig treure la meva pistola, però no vaig poder disparar-li front.
  
  
  "Aneu al voltant de la barca!" Em va trencar a Bertillo.
  
  
  Sorprès, atemorits, però capaç, li va disparar a la llanxa, i vam rodar passat l'arc de l'iot en el costat d'estribord.
  
  
  Només les bombolles va mostrar on l'home en el vestit de neoprè havia anat. Ell havia deixat el seu equip de busseig hi, que molt era evident. Ha anat per sempre.
  
  
  Ens circumdada per una plena minuts, però no va aparèixer.
  
  
  Vaig pujar les escales a la coberta, on els quatre membres de la tripulació envoltat Tina, que es va respirar però queixa en veu baixa. L'espatlla del seu suèter estava amarat de ràpid assecat de sang.
  
  
  Em vaig trobar en el saló.
  
  
  El gran home estava estirat a terra. El seu cap va ser gairebé completament destrossat pels trets. Ell va morir abans de colpejar la coberta.
  
  
  Fora, jo estava buscant a la platja, però l'home en el vestit de neoprè no hi era.
  
  
  Vaig agafar un vaixell en direcció a la costa i anomenat Mitch Kelly. Ell es va sorprendre, però era un pro. Immediatament va cridar el Màlaga Guàrdia.
  
  
  Tina obrir els ulls.
  
  
  "Em fa mal!" ella va queixar.
  
  
  Llavors va veure la sang i es va desmaiar.
  
  
  Quatre
  
  
  Mitch Kelly va obrir el calaix inferior de l'arxiu del gabinet. Va veure el que estava passant. Vaig veure com va descomprimit l'estoig de cuir que se celebra sense fil transmissor.
  
  
  Va ser un petit i bonic conjunt: Japonès-va fer, amb estat sòlid transistors. Gairebé es podia anar a la lluna i tornar amb ell.
  
  
  Es hummed un parell de moments després es va convertir fins escalfat. Ell no va mirar-me a tots, però es va posar a treballar, va contactar amb AX després d'uns preliminars de trucades, i xerrar breument amb l'operador en AX Monitor, amb l'habitual R / T absurd.
  
  
  "He Falcó."
  
  
  Vaig agafar el telèfon i va dir:, "Senyor?"
  
  
  "Nick, això no és una autoritzat trucar! Vull que sàpigues..."
  
  
  "Som els nets?"
  
  
  "Sí."
  
  
  "Escaramuza".
  
  
  "Això és correcte." Hawke veu créixer prudent. "What's up, Nick? Sempre vaig obtenir papallones quan es compleixin les mesures de seguretat."
  
  
  "Que organitza aquesta missió? Hisenda?"
  
  
  "Vostè sap que jo no estic autoritzat a parlar."
  
  
  "Hi ha un divertit olor."
  
  
  "Dir-ho una altra vegada?"
  
  
  "Fa pudor! Corelli és mort."
  
  
  "Mort?" Fer una pausa. "Oh, estimat a mi".
  
  
  "Qui va ordenar aquesta?" Li vaig preguntar de nou.
  
  
  "No puc..."
  
  
  "Va ser un setup (configuració). I qui ordenar-ho servir a mi per matar Corelli."
  
  
  "De cap manera! Ah, ja sé què vols dir."
  
  
  "Fes-ho, senyor, si us plau! Si la màfia és neta, llavors alguna cosa ha anat malament per la nostra part. Si Corelli va jugar a un joc, a continuació, la Hisenda estava enganyant."
  
  
  "Esteu segur que és mort?" Falcó va demanar bruscament. El seu to de veu significava que havia recuperat de la seva xoc inicial.
  
  
  "La meitat de la cap va ser enderrocat? Ah, sí. Ell és mort, senyor."
  
  
  "I la seva companya?"
  
  
  "Ella és viva, però ferits."
  
  
  "Crec que era el que havíem de fer", Hawke, va dir. "Romà de control marcada Corelli."
  
  
  "Romà de control pot ser pagats per la màfia!"
  
  
  "Nicolau...", ha reprès a mi.
  
  
  "Consideren que aquesta missió ha acabat, senyor."
  
  
  "Calmar, de Nick. Em posaré en contacte amb tu el més aviat com vaig fer un parell de trucades."
  
  
  "Miss Rivera i jo no estarà disponible per a més instruccions."
  
  
  "Quedar-s'hi! Vull fer-ho constar."
  
  
  "Que ja ha aclarit, Falcó. O potser una informació més acurada, terme assignat. Adéu."
  
  
  "Nick!"
  
  
  Em vaig apuntar.
  
  
  Kelly va ser sorprès per la conversa entre Falcó i a mi. No va participar en deliberada desobediència. És per això que va parlar sobre coses sense importància. Va anar a la seva taula i es va asseure. Va estudiar a mi intently, esperant que el sostre de col·lapse a la part superior de mi.
  
  
  "Creu vostè que va ser AX?" finalment va preguntar.
  
  
  "Crec que és així, però no ho sé."
  
  
  "Fuga?"
  
  
  Vaig mirar cap avall a les meves mans. "Potser."
  
  
  "Què passa amb la noia?"
  
  
  "Joana? Jo realment no sé d'ella. Si es va involucrar, que vaig a ser cosa del passat."
  
  
  "On aneu?"
  
  
  Em vaig tornar a la porta. "Tornem a l'hotel. Em pregunto si que vaig ser-hi."
  
  
  Era ella. Vaig poder sentir el seu rummaging al voltant de la seva habitació, tan aviat com vaig entrar en la meva pròpia meitat de la suite. Com a mínim va ser com ella. Només assegureu-vos que jo tinc el meu Luger i es va traslladar a la contigua a la porta.
  
  
  "Joana?" Vaig dir en veu baixa.
  
  
  "O. Nick?"
  
  
  "El Senyor Peabody."
  
  
  "Com va anar?"
  
  
  Era Joana, està bé. Em podria dir per la veu. He suportat Luger, pensant que si havia estat amb l'assassí, ella ja han deixat de Màlaga, ja que la seva participació en la charade hauria estat completat.
  
  
  Vaig obrir la porta i va entrar en. Ella va vestida amb una molt estricte però fresc mirant vestit que insinuat a gust i diners, però no era car. Ella va somriure, el que significava que ella no sabia res sobre Corelli.
  
  
  "Et veus cansades, Nick."
  
  
  "I. Fresc de l'energia."
  
  
  "Per què no?"
  
  
  Em vaig asseure a la vora del llit i va mirar a ella. Vaig voler treure el màxim profit de la llum quan vaig llegir la seva cara. Ella es va convertir per a mi, la forta Màlaga llum del sol abocar a, il·luminant cada detall del seu rostre.
  
  
  "Rico Corelli és mort."
  
  
  La seva cara empal·lidia. Si va actuar, va tenir excel·lent control sobre el seu sistema arterial. Qualsevol fisiòleg
  
  
  
  
  
  
  Tipus de transmissió
  
  
  La traducció de textos
  
  
  Font de text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Traducció resultats
  
  
  Es dirà que el sistema arterial és involuntària.
  
  
  "Va matar? En un iot?"
  
  
  Vaig assentir amb el cap. "Un personatge en un vestit de neoprè."
  
  
  "Què passa amb la dona que estava amb ell?"
  
  
  "Tina Bergson va resultar ferit, però ella encara és viva. Semblava una configuració, Joana."
  
  
  "Què fem ara?"
  
  
  "Estem esperant", em va dir. "En paraules de Falcó. Ja he reportat."
  
  
  Ella va mirar-me. "Et vaig veure l'home que va matar Corelli?"
  
  
  "Només la seva silueta."
  
  
  "Va mirar com aquell qui va disparar a nosaltres en la Ensenada?"
  
  
  Em va encongir les meves espatlles. "Mai he vist bé."
  
  
  "Podria haver estat l'home del cotxe a Washington."
  
  
  "Aquest temps que portava un vestit de neoprè. Podria ser una. Ell també podria ser Senador Barry Goldwater."
  
  
  Joana la va ignorar. "Va recollir-nos fins a Ensenada i seguir-nos a Màlaga, a través de Washington". Ara ella era positiu i mirant directament a mi.
  
  
  "Potser."
  
  
  "Ha de ser!"
  
  
  "Si dir-ho així."
  
  
  Es va traslladar cap a mi, fins que ella tenia sis centímetres de distància de mi. "Van dir que va ser una de les millors. Com et vaig deixar que això passi?"
  
  
  Em va quedar a la seva intently, no deixar cap expressió mostrar en la meva cara. Però hi havia tanta ràbia a mi que les onades d'emoció han d'arribar a tocar-la, perquè ella recoiled com si ella s'esperava de mi per colpejar-la.
  
  
  "Vaig a oblidar mai va dir que."
  
  
  Ella va tirar-se junts i va sacsejar el cap grimly. "Jo no"
  
  
  Va sonar el telèfon.
  
  
  "Kelly aquí," la veu va dir. "Estic en contacte amb la Tina Bergson."
  
  
  "Ai?"
  
  
  "La Guàrdia Civil va portar a una clínica privada, no gaire lluny de nosaltres, no lluny de l'Alcazaba. El seu metge rep el nostre salari."
  
  
  "Com convenient."
  
  
  "Ella és conscient. Ella vol veure."
  
  
  Vaig pensar ràpidament. Bona. Em donen l'adreça."
  
  
  "He de prendre-t'hi."
  
  
  Bona. Vaig a tornar a vostè en quinze minuts". Kelly, com ho va fer la Guàrdia Civil saps per on agafar-la?"
  
  
  Kelly riure. "També tenim un parell d'ells."
  
  
  Somrient, em va penjar el telèfon.
  
  
  "Què va tot?" Joana em va preguntar. Ella encara estava visiblement afectat per la notícia de Corelli de la mort. En aquell moment, vaig pensar que era innocent.
  
  
  "Tina Bergson. Ella és la recuperació. Vaig anar a parlar amb ella."
  
  
  "I jo?"
  
  
  Jo volia Joana d'estar sempre visible. "Aquí anem."
  
  
  Ella relaxat. "Oh, els bons." Somriure. "Jo estava preguntant el que anaven a fer amb mi."
  
  
  "Com sempre, estic prenent amb mi. Ets una molt bona noia, i m'agrada molt les nenes." Vaig riure.
  
  
  Ella en realitat blushed. Crec que va preocupar-se de la seva ment una vegada.
  
  
  * * *
  
  
  Mitch Kelly va passar la major part de la unitat per a l'oficina i a la clínica de fanfarronejar a Joana Rivera. Va jugar el paper d'un molt fresc, sofisticat agent especial. De fet, ell podria encant de les dones, fins i tot quan no estava jugant un paper. Joana semblava decidit a acceptar el que ell havia fet, òbviament amb el seu interès a Kelly a estimular-me en.
  
  
  Però jo no estava prestant massa atenció, estava massa ocupat pensant.
  
  
  Primer, jo estava furiós amb mi mateix per no anticipar-se a la producció. Amb aquest franctirador d'explotació a Ensenada, i un estrany equip que ens mira, a Washington, que hauria d'haver estat preparat per problemes a Màlaga. No obstant això, jo solia pensar que els assassins van ser després de la Joana i jo, que no Corelli. Com estúpid!
  
  
  Això va ser el que em vaig adonar que en els meus pensaments. L'tocar el clàxon de banyes fora del cotxe, finalment va trencar-me del meu atordiment, i vaig començar a veure els estrets carrers de Màlaga passar per mi.
  
  
  El cotxe es va aturar a la vorera i ens va sortir. La clínica va ser situat en un estret carrer, a l'ombra de la llum directa del sol per els edificis que l'envolten. Els edificis van ser net i ben cuidat. Aquest va ser sens dubte no forma part dels barris marginals de la ciutat.
  
  
  Kelly va entrar a través de l'entrada principal. Vam caminar fins la corba de marbre escala, seguit per una dona en un uniforme blanc amb una força formidable part posterior, que va conversar breument amb Mitch Kelly com vam entrar. Com hem de caminar per la segona planta passadís, una fina home amb un vestit de negocis i negre empat va saludar Kelly amb un gran somriure.
  
  
  Segons Kelly, que va ser el Dr. Hernández, Tina de Bergson assistir a metge. Des Hernández és radiant somriure, jo podria dir que l'empresa els diners a pagar les seves factures i va portar-lo a ebullició, quan va rebre la seva empresaris ' esclaus.
  
  
  "Com és ella?" Kelly va preguntar.
  
  
  Hernández plegades les mans davant d'ell, va respirar profundament, i preocupat per un llarg temps.
  
  
  "És una ferida de bala, vostè sap. Com una ferida de vegades realitat causes sèpsia en el torrent sanguini. La sèpsia és verí", va dir a mi, com si jo fos el principal babau amb el grup. "Realment crec ella va a sortir d'aquesta normalitat. Amb l'ajut de Déu, que sortirà!"
  
  
  "Com aviat?" Li vaig preguntar.
  
  
  "Uns dies," Hernandez va dir després d'un moment de pensament.
  
  
  "Ah", em va dir. "Llavors no és tan greu a tots."
  
  
  Els seus ulls negres va brillar per un moment. Llavors ell va somriure una preocupat, preocupat somriure. "Prou greus, Senor Peabody," va intoned. Això volia dir que ell no la va deixar anar de seguida. Vaig haver d'acceptar el fet que la seva resistència podria haver estat mèdicament justificat. Una ferida de bala pot ser una mica desagradable cosa. "Però és bo que va
  
  
  
  
  
  "ella va venir de seguida," Hernández continuada. Ella estava gairebé en estat de xoc. Quan es tracta de les ferides de bala, que s'ha de preocupar de xoc."
  
  
  Vaig assentir amb el cap. "Podem anar a veure-la?"
  
  
  "Segur, segur," Hernández bigues, que cap a Kelly i saludant-los cap a la porta del passadís. "Si us plau, introdueixi."
  
  
  Kelly va obrir la porta i entrar a un gran, espaiosa habitació amb un llit de l'hospital en el centre. Les persianes es van elaborar, i una llum va ser la crema de sobre la tauleta de nit.
  
  
  Tina Bergson era preciós, fins i tot si va ser embolicat en una molt elaborats blanca tela de lli i cobert fins al seu pit amb l'hospital mantes. Els seus cabells es va estendre a terme sobre el coixí, un halo de filar or.
  
  
  Ella tenia els ulls tancats quan vam entrar, però, va obrir-los com ens mirava cap a ella.
  
  
  Els seus ulls buscat per a mi. "El senyor Peabody," va dir.
  
  
  Vaig assentir amb el cap. "Estic content de veure que us semblen tan bones."
  
  
  Ella va intentar somriure. "Era... era..." I es van omplir de llàgrimes en els ulls.
  
  
  Vaig anar a per ella. "Tina, va ser terrible. Va voleu dir-me alguna cosa?"
  
  
  La seva veu era un xiuxiueig. "Estic molt avergonyit. Jo - " Ella ens miraven pleadingly.
  
  
  Vaig donar la volta. Bona. Netejar l'habitació. Ella vol parlar amb mi sola."
  
  
  Joana dret cap amunt. "I a mi."
  
  
  Els nostres ulls es compleixen. "Estada, Joana. La resta de vosaltres, fora d'aquí!"
  
  
  Hernández i Kelly obedients sortir de l'habitació amb la dona a la blanca uniforme.
  
  
  Vaig prendre la Tina de la mà. "El que és, Tina? Quina vergonya?"
  
  
  Ella es va apartar de mi. "Un engany", va dir ella. "El joc que vam fer."
  
  
  "Un joc?" Vaig sentir Joana, la seva veu, forta i fins i tot.
  
  
  "Sí," Tina va dir nerviosament.
  
  
  "Ens diuen sobre el joc," vaig demanar a ella.
  
  
  "Era Rico idea. Vull dir, ell es va espantar molt i sabia que algú va intentar matar-lo."
  
  
  "Com ho va fer saber?"
  
  
  "Això ja ha estat provat."
  
  
  Bona. Intuïa que algú va intentar matar-lo. A causa del seu acord amb nosaltres?"
  
  
  "Sí", va murmurar.
  
  
  "Si ell sabia que algú anava a pegar-li, per què ho va fer a peu dret en la trampa?"
  
  
  "Ell no ho va fer," Tina va dir. "Ell no caure en el parany. D'això es tracta."
  
  
  Em vaig tornar i va quedar mirant a la Joana. Un estrany pensar que se m'ha acudit. Vaig prémer Tina de la mà estretament.
  
  
  "Anar a", em va instar.
  
  
  "No va ser Rico en el vaixell," Tina dir finalment, desplegant els seus ulls pleadingly.
  
  
  Així! No és d'estranyar que tot va passar tan ràpid!!!
  
  
  "No?"
  
  
  La persona que va parlar per no Rico Corelli. Aquest va ser un home Rico havia conegut durant anys. El seu nom era Basillio di Vanessi. El Sicilià.
  
  
  "Què passa amb Riko? Va en el vaixell?"
  
  
  "cap. Rico és situat a la Serra Nevada. Tan aviat com la trobada en el iot va ser llarg, vam haver de notificar-li - i després vostè i ell es trobarà a l'estació d'esquí. Aquesta primera trobada va ser una prova. En la prova, Rico utilitza Guernini."
  
  
  "Guernini?"
  
  
  "sí. Un-com és això? "twin!"
  
  
  "Un doppelgänger," Juana va dir.
  
  
  "Sí! Vostè sap, per saber si algú va intentar matar Rico. Veure?"
  
  
  O matar-me, vaig pensar.
  
  
  "Això és correcte."
  
  
  "Per tant, és Vanessa que és mort, no Corelli?"
  
  
  Ella va dir, " Sí. És veritat."
  
  
  Joana em va empènyer lluny i es va situar al costat del llit. "Estàs mentint," ella es va trencar. "El que puc dir."
  
  
  Tina meitat es va asseure al llit, la seva mirada salvatge. "Per què esteu parlant a mi m'agrada això?"
  
  
  "Vostè no diu la veritat! Corelli és mort! I vostè està tractant de marc-nos amb un fals!"
  
  
  "Això no és veritat! Vaig jurar-ho!" Tina cara estava cobert de suor.
  
  
  "No crec-ho!" Joana pressiona amb força.
  
  
  "Rico és ara a Sierra Nevada. Vam alliberar-lo des d'un iot a València. Puc demostrar-ho."
  
  
  "Com?"
  
  
  "Jo... jo..." Tina es va trencar. Va començar a sob.
  
  
  "Com?" Juana va exclamar, inclinat sobre sacsejades i la seva violència.
  
  
  Tina winced i es va queixar en el dolor. Les llàgrimes van brollar. "És veritat!", va sobbed. "Corelli és viu!" Ara ella era obertament plorant. "València té records de la seva sortida del vaixell!"
  
  
  Joana dret cap amunt, els seus ulls s'estreny, però satisfets. "Podem comprovar-ho."
  
  
  Em va empènyer suaument Joana costat, donant-li un sentit i la mirada còmplice. Joana va ser valent, i em va agradar que. Ara ja sabíem Corelli va ser viu.
  
  
  "On és?" Li vaig preguntar a la Tina.
  
  
  "Li vaig dir a vostè. A Sierra Nevada." Els seus ulls desfer en l'horror.
  
  
  "Però..."
  
  
  "Ell va dir-me on va conèixer."
  
  
  "És va d'incògnit a l'estació?"
  
  
  Tina va assentir desesperadament. "Sí, sí! Oh, Senyor Peabody, ho sento molt sobre què ha anat malament."
  
  
  "Hauria de ser", em va trencar.
  
  
  "Es van a reunir-se amb ell?"
  
  
  "De cap manera!"
  
  
  "No?" La seva cara crumbled.
  
  
  "De cap manera!" Vaig ser contundent.
  
  
  "Per què, per què no?"Ella va començar a plorar de nou. "Va... va... serà matar-me!"
  
  
  "Sí", em va dir en veu baixa. "Vaig creure que ho farà."
  
  
  Capítol Cinc
  
  
  No és fàcil projecte pensat ones del seu propi cervell a una altra persona. He intentat durant anys, però sense èxit. Però en aquell moment, vaig saber que jo només ha de comunicar-se amb Joana Rivera a través de les ones cerebrals real psíquic percepció.
  
  
  He fixat la meva mirada a la seva cara i es va convertir en molt reflexiu. Vaig pensar, " Venir al seu rescat, Joana." Ets un bon noi;
  
  
  Juana va mirar a mi, la cara vermella, com si li va fer vergonya que l'home estava mirant-la tan a prop.
  
  
  Jo sabia que la meva inicial pensar que no havia penetrat. Suposo que tu ets el meu perdut un
  
  
  
  
  
  un noi, encara.
  
  
  A l'infern amb això, vaig pensar en el passat. Tinc la sensació que ella l'agafa.
  
  
  Em vaig tornar a Tina i es va trencar, " de Cap manera!" Ho vaig dir una altra vegada. "S'ha acabat. Has mentit per a nosaltres l'última vegada. No trobada."
  
  
  Joana ulls reduït, i gairebé podia seguir els seus processos de pensament com ella travessat la convolutions de jugar i counterplay.
  
  
  "Espera un moment", va dir ella ràpidament. "No podem sortir d'Espanya sense veure el Senyor Corelli!"
  
  
  Tina deixat sobbing i va mirar-me sort.
  
  
  Em va quedar mirant a la Joana com si fos un jardí cuc en un fresc amanida. "Oh, sí, es pot!" Vaig dir amargament. "Van mentir-nos a nosaltres, i que és el final de la mateixa."
  
  
  "Però què passa amb la informació Corelli ha de donar-nos?"
  
  
  "No ens ho necessiten."
  
  
  "Vostè no ho necessita," Juana va confessar, " però ho necessito! Sóc l'únic que es va enviar aquí per a ell. Només ets un guardaespatlles!"
  
  
  Jo glanced a Tina a veure com va la nostra petita dramàtic i la improvisació. Es va convertir en un espectador en un trepidant partit de tennis.
  
  
  "Vaig a posar-se en contacte amb AX, "em va grunyir, de fer alguna cosa com un verema tardana Bogart. "Missió aclarit!"
  
  
  "Deixeu-me parlar amb ells!", va dir la Joana, ja posar nerviós. "M'he posat molt en la línia!"
  
  
  "No estem suposa parlar davant d'ella," vaig dir a contracor, saludant a Tina.
  
  
  "No m'importa el que sent! Aquesta és la meva tasca!"
  
  
  Vaig pensar que, fent-se passar per sospesar les conseqüències. Finalment em va dir: "Do you really want to go i complir amb Corelli?"
  
  
  Joana assentir amb el cap. "Per descomptat! Només perquè vostè va arruïnar la primera trobada..."
  
  
  "I tu?" He interromput, que cap a la Tina. "Quina garantia pot donar-nos el que us trobareu el real Corelli a la Sierra Nevada?"
  
  
  "Ja he dit a vostè! Vostè sabrà quan vostè aconsegueix el dret d'informació".
  
  
  Em va encongir les meves espatlles.
  
  
  Joana interromput. "Hem de complir amb Corelli", va dir ella. "Això és molt important per a mi!"
  
  
  Bona noia, vaig pensar. Mantenir la meva cara impassibles, em vaig inclinar Tina. "Anem a intentar."
  
  
  Ella va tancar els ulls en relleu i va somriure.
  
  
  "Vostè haurà de treballar estretament amb nosaltres, Tina," li vaig dir. "No hi ha cap raó per suposar que l'assassí va anar a casa ara. Et volen matar-te, també."
  
  
  Joana mal vist. "Per què no? Si va ser pagat per matar Rico Corelli, ha complert el seu contracte."
  
  
  "Però ell definitivament conèixer el seu error. La màfia sap Corelli viu - o a punt de morir. Després l'assassí va perseguir Tina - a portar-lo a Corelli!"
  
  
  Tina riure.
  
  
  "Anem a posar guàrdies en aquesta sala," he anunciat. "Vaig a dir-Mitch Kelly."
  
  
  "Però un format assassí pot infiltrar-se en qualsevol lloc. Com funciona la guàrdia saben a qui seguir?" Juana va preguntar.
  
  
  Vaig arrufar el nas. "No tenim ni idea de qui és l'assassí és. Ell li només han de mantenir a tots distància."
  
  
  "Però sabem," Tina va dir de sobte, assegut i wincing en el moviment sobtat.
  
  
  Joana i em vaig tornar a ella, les nostres boques penjant obert. "Saps què?"
  
  
  "Qui és l'assassí. Aquest és un home anomenat Komar. Ha de ser. Ell és un assassí professional. El seu nom real és Alfreddo Moscatell."
  
  
  "Com es pot saber?"
  
  
  "Perquè un assassí va intentar trencar en Rico villa de Còrsega sis mesos. Hi havia moltes trampes i dispositius al llarg de les parets, de manera que no podia entrar. Però quan va intentar, va colpejar els cables que es van prendre imatges infraroges. les fotos desenvolupat, i es va assabentar que era Moscatell."
  
  
  "No Rico Corelli saber Moscatell?"
  
  
  "cap. Que mai va conèixer. Una de Riko homes reconegut Moscatell."
  
  
  "Així que vostè està dient Moscatell no sap Corelli de vista i pensa que el va matar."
  
  
  Tina assentir amb el cap. "No he pensat en això, però sí, m'agradaria dir-ho."
  
  
  "Què saps sobre el Moscatell? Qualsevol cosa que ens pot ajudar a identificar-lo?"
  
  
  Tina del rostre tornat de color rosa. "El que realment li agrada a les nenes," va dir.
  
  
  "Res més que això?"
  
  
  "A ell li agrada parelles," Tina deixar anar a terme, avergonyit.
  
  
  "En parelles?" Li vaig preguntar alegrement.
  
  
  "Això no és divertit!" Juana va dir bruscament.
  
  
  I va tornar de nou a la Tina. "Té tres plantes sexe hàbit?"
  
  
  "Sí," Tina va dir. "Està connectat a ell. Ho fa cada vegada abans ell deixa de treball. Relaxa ell."
  
  
  "Potser podem utilitzar aquest coneixement per trobar-lo abans que es troba a nosaltres."
  
  
  "Troba nosaltres?" Joana repeteix mate.
  
  
  "Es sens dubte tractar de trobar la seva manera de Corelli de nou. Perquè ell no sap que a primera vista." Em va quedar a l'tancades finestra. "I la manera més fàcil per agafar Corelli és per mirar-nos."
  
  
  Joana ulls il·luminats. "Llavors ens veiem a Màlaga i segueix-nos."
  
  
  "cap. Anem a trobar-lo primer." Però hi havia alguna cosa que jo necessitava per solucionar-ho. "Tina, com puc contactar amb el real Corelli?"
  
  
  Ella es va apartar. "Hauràs d'esperar fins que em crida."
  
  
  "Però com va conèixer on ets-vull dir, ocult en aquest especial clínica?"
  
  
  Ella es va encongir les espatlles. "Ell. Puc garantir-ho."
  
  
  "Jo no vull anar fins a l'estació d'esquí i esperar-lo allà," vaig dir.
  
  
  "El metge diu que estarà bé en uns pocs dies."
  
  
  Vaig assentir amb el cap. "A continuació, anem a esperar. Mentrestant, anem a tractar de swat el Mosquit. M'agradaria que desapareixen, mentre que treballem en aquesta manifestació."
  
  
  * * *
  
  
  Ràpidament em vaig informar Mitch Kelly
  
  
  
  
  
  
  i un minut més tard, va ser el telèfon, enganyar a la història de l'illa de Màlaga en l'assignació d'un membre de la Guàrdia Civil per mantenir un ull en Tina Bergson. En el camí de tornada a l'hotel, em va dir Kelly sobre la direcció de l'operació.
  
  
  Ell va dir que no havia sentit que El Mosquit va ser a Màlaga, però, per descomptat, no va detectar cap sentiments de la zona. Semblava pensar que era criticar-lo. Vaig assegurar-li que no.
  
  
  "L'infern", va dir. "Per què no prendre un cop d'ull?"
  
  
  "Quin món?"
  
  
  "Una olla de Màlaga", va dir. "Que és com s'aprenen sobre el Mosquit. L'infern, tu i Joana mira perfectament legal. Vostè podria ser un parell de depravades expatriats intentant contractar un guardaespatlles. Tinc un contracte que sap estofat de dins cap a fora. El seu nom és Diego Pérez. Escoltar, vaig a enviar-li a tu aquesta nit. Que l'envolten."
  
  
  Vaig mirar a Joana, tota rígida i dura amb la meva masculí xovinisme.
  
  
  Bona. Anem a provar-ho."
  
  
  Hem acabat el viatge en silenci.
  
  
  Tan aviat com vam tornar a l'hotel, vaig sentir el telèfon de l'anell.
  
  
  Era Kelly.
  
  
  "Un. Vaig fer un pacte amb Diego."
  
  
  "Tot el dret."
  
  
  "Ell és de cinc metres de set polzades d'alt, llisa la recerca, amb un petit bigoti, i molt intel·ligent. No deixeu que els seus llaços enganyar-vos."
  
  
  "Que la dreta"
  
  
  "Dos. Acabo de descodificar la Interpol senyal."
  
  
  "Interpol?"
  
  
  "Vaig enviar-los una descripció de l'home mort, juntament amb les impressions. Això no és Corelli. És Vanessa, està bé."
  
  
  Vaig assentir amb el cap. "Així que la Tina està dient la veritat."
  
  
  "sí. Bona sort aquesta nit, Nick."
  
  
  * * *
  
  
  Diego Pérez va ser exactament el que Mitch Kelly descriure - un llis-a la recerca escort tipus, que portava brillants però roba adequada i ha mantingut un flux constant de intranscendent xats per entretenir les dames, en aquest cas Juan Rivera.
  
  
  "Estic Diego Pérez," va dir-me quan vaig deixar-lo en.
  
  
  "Com estàs?" Vaig dir. "Aquesta és la meva esposa Joana."
  
  
  "Fair lady", va dir amb un arc. Vaig robar un cop d'ull a la Joana. Va intentar mantenir la seva cara encara, però vaig poder veure la ira edifici en el seu interior. Ella sospita que estava fent burla d'ella.
  
  
  "El senyor Kelly em va explicar la finalitat de la nostra nit," Diego va dir poc, em dóna un sentit de mirar.
  
  
  "Per on començo?" Li vaig preguntar.
  
  
  Va nomenar a un lloc, i ens van cridar un taxi i es va ficar en. Diego es va asseure amb Joana, enrotllament i la xerrada en castellà i després en anglès. Vaig mirar per la finestra.
  
  
  A Màlaga, que realment no sé on guisats de començar i en què els clubs acabat. Vam començar amb un restaurant amb vista sobre el Mar Mediterrani, al costat del port, en una zona de la ciutat, anomenat La Malagueta. El sol s'havia posat sobre la superfície de la Mar Mediterrània, i vam menjar marisc i bevien vi i conyac. Els cambrers espelmes enceses amb ulleres de color, i la nit va caure.
  
  
  "Tinc una idea, Diego," vaig dir.
  
  
  "Una idea?" Diego va començar a somriure. Li agradava la intriga.
  
  
  "Sóc un ric Americà turística. Podeu veure-ho en la manera de gastar els diners. Estic caminant amb la meva dona. Però estic avorrit amb la meva dona. Vull posar més que una simple camperola al llit. Vull dos!"
  
  
  Diego es va mostrar encantat. "Però, ¿com explicar la seva esposa, la presència d', senor?"
  
  
  "Ella és amb tu, Diego."
  
  
  La seva cara es va trencar en un somriure radiant. "Ah!"
  
  
  "I quan ens trobem amb dues nenes, que treballen en parelles, volem saber si s'han demanat per dur a terme en els darrers dies, sobretot la nit del passat."
  
  
  Diego cara plena d'admiració: "Llavors anem."
  
  
  "Això és correcte. Anem a veure què passa després."
  
  
  Vam començar a anar a discoteques, a Màlaga. Una Europeu disco és essencialment un lloc fosc amb una baixa del sostre i amb molt poques finestres. Petites taules estan disposades al voltant de la plataforma al mig. Penjat del sostre són de tot tipus d'ornaments-seca moss, cinturons, cordes, lligues, tangues, sostenidors, fuets, just sobre qualsevol cosa imaginable.
  
  
  Sempre hi ha un fort estèreo cinta jugant en algun lloc. Els ponents emeten soroll en totes direccions a partir ocults nínxols. Stroboscopes flash multi-llums de colors en totes les direccions. Color de diapositives amb nu cossos i les parelles en diferents posicions de les relacions sexuals són projectades a les parets. El soroll és fantàstic.
  
  
  A continuació, totes les estrop llums apagar i un grup de guitarristes entrar a l'escenari. Un home o una dona de ballarina de flamenc apareix.
  
  
  Abans de mitjanit, us havia passat per mitja dotzena de llocs amb resultats negatius.
  
  
  "Tot bé?" Després d'una estona, li vaig preguntar Diego.
  
  
  "Res, senor", va dir. "Hi ha un munt de dones disponibles, individuals, dobles, i fins i tot triples, però, recentment, ningú no ha actuat triples."
  
  
  "Així doncs, anem a intentar."
  
  
  "Estem fora de places." Diego ulls reduït. "Crec que hem d'intentar Torremolinos."
  
  
  "On és?"
  
  
  "Una mica més al sud. A la Costa del Sol".
  
  
  "Més discos?"
  
  
  "El millor. En directe. Animal. Depravades."
  
  
  Vaig assentir amb el cap. "Que sona bé. Anem."
  
  
  Al voltant d'un trenta, vam entrar en un lloc a mig camí avall el carrer principal de Torremolinos. Era un lloc ombrívol. Animals engabiats van ritme d'anada i tornada dins d'una gàbia penjada al sostre a prop de l'entrada del bar.
  
  
  Luminiscents pintat cadires i taules glistened en la foscor. La ballarina de flamenc desaparegut en la seva forma habitual calma
  
  
  
  
  
  
  Tipus de transmissió
  
  
  La traducció de textos
  
  
  Font de text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Traducció resultats
  
  
  s en un petit escenari en el centre de l'habitació. Una diapositiva de dos extàtica lesbianes es va projectar sobre la paret. La amplificat la música per a guitarra competir amb la cantant frenètic plorant en un aparent intent d'ensordir a tots els usuaris.
  
  
  Vam seure, demanar sangria, i vigilat.
  
  
  Diego havia anat.
  
  
  Joana i vaig mirar fixament l'un a l'altre.
  
  
  La meva mà es va apoderar de la meva espatlla. Jo whirled voltant, sorpresos per la inesperada contacte humà.
  
  
  "Vaig tenir-los," Diego va dir a la meva oïda.
  
  
  He tocat Joana braç, li va advertir a quedar-s'hi, i seguit Diego en la foscor. Hi havia una petita porta a l'altre costat de la discoteca. Diego em va portar a través d'ella, i vam caminar per un fosc passadís a una sala a la final. Una dona de indeterminat edat a un brut, desigual vestit de flamenc es va asseure a la taula. Una tènue llum elèctrica brillava a la paret per sobre del seu cap. Ella tenia el cabell negre, ulls negres, negre i bosses sota d'ells.
  
  
  "Bianca," Diego, va dir. "És un home."
  
  
  Bianca va somriure tiredly. "Jo com tu," va dir.
  
  
  Vaig somriure. "El seu camarada?"
  
  
  "Ella no és tan bona com jo, però que vaig ser-hi."
  
  
  "El seu nom?"
  
  
  "Carla". Ella es va encongir les espatlles.
  
  
  "Bianca," vaig dir. "Has de ser bona. No vull perdre el meu diners."
  
  
  "No perdi els seus diners a la Bianca i la Carla!" la dona riure. "Som bons. Molt bona."
  
  
  "Jo no vull aficionats!" Vaig dir. "Vull saber si heu treballat junts abans."
  
  
  "És clar que hem de treballar junts," Bianca va dir, amb una tranquil · litzar la mà en mi. "No et preocupis per això. Anem a dividir els diners."
  
  
  "Quant?"
  
  
  "Set mil pessetes cadascun."
  
  
  "Això és un munt! Necessito saber si estàs bé!"
  
  
  "Escoltar, preguntar a algú ..."
  
  
  Diego va dir, " Que, Bianca? Teniu alguna recomanació?"
  
  
  "Per descomptat, he recomanacions! Aquest Francès viu a Marbella."
  
  
  Vaig negar amb el cap. "No crec que cap Francès!"
  
  
  Ella va riure. "Això és bo. A mi també!"
  
  
  Diego i em va encongir.
  
  
  "Ei," va dir. "Hi havia una que vam fer ahir! Carla i jo. Un autèntic fill de puta, va! Volia tot! I de seguida! Oh, jo us dic..."
  
  
  "Qui era ell?"
  
  
  Ella va arrufar el nas. "Jo no ho sé. Ell no ens diuen el seu nom. Ell és un home fosc. Vostè sap. Busca italià o alguna cosa. No sabia parlar en castellà."
  
  
  Vaig mirar a Diego, i va baixar la tapa d'un ull.
  
  
  "On va viure?" Li vaig preguntar.
  
  
  "Vam anar a un xalet aquí a Torremolinos."
  
  
  Vaig arribar a la meva bossa i va treure deu mil pessetes. "Donar-me l'adreça," vaig dir,"i mantenir els deu mil."
  
  
  Els seus ulls s'eixamplava, i vaig veure suor trencar en el seu front. Els seus llavis es van mullar amb la saliva. Ella va debatre entre la cobdícia i la prudència. Ara ella sospita que podria ser més que un client amb estranys desitjos sexuals. Però ella va ser més interessats en els diners que l'dubte.
  
  
  Ella va agafar els diners.
  
  
  "Address?"
  
  
  "No sé l'adreça. Em vaig ... vaig a agafar-t'hi."
  
  
  Vaig tornar els diners i es va retirar de cinc gran. "La resta és quan vam arribar-hi, Bianca."
  
  
  Diego va mirar estranyat. "Senor. Què passa amb els altres senora? El seu...?"
  
  
  "A tornar-hi, Diego, i portar-la a casa a mitja hora."
  
  
  Vaig pensar que si ningú es va veient Diego, que havia de seguir-lo i de Joana de tornada a l'hotel.
  
  
  Vaig agafar Bianca de la mà i vam anar a la part de darrere de la porta de la discoteca.
  
  
  Era molt fosc a l'exterior. Llums de neó il·luminen la façana de l'edifici, però la tornada va ser gairebé pitch black.
  
  
  Bianca va dir: "Espereu aquí."
  
  
  Va deixar, i mig minut després un taxi es va aturar a la casa i va saludar-me.
  
  
  Em vaig asseure al seu costat, amb olor l'olor a ranci de la seva composició, la seva suor, i la seva roba.
  
  
  Ella va parlar amb el taxista, un trist-eyed Vell en una barretina, i va precipitar fora, serpentejant a través dels carrers que porten a la falda, a les afores de la ciutat. Sortim de la Torremolinos districte de negocis i va entrar en un barri residencial de característiques suburbanes.
  
  
  Deu minuts més tard, Bianca es va inclinar cap endavant i identificat el conductor de taxi en l'espatlla.
  
  
  "Aqua! Aquí."
  
  
  Va considerada un taxi.
  
  
  "Que allà?" Li vaig preguntar Bianca, el reconeixement de la villa, va assenyalar.
  
  
  Ella va assentir amb el cap.
  
  
  "Un home-ho va viure-hi tot sol?" Li vaig preguntar.
  
  
  "Això és correcte. No hi ha ningú més."
  
  
  I li va lliurar cinc mil pessetes, va sortir del taxi, paga el conductor, i va saludar-los tant com van enviar.
  
  
  El taxi estava passat.
  
  
  He comprovat que la meva espatlla holster. La Luger estava esperant.
  
  
  La villa Bianca havia identificat va ser un petit estuc casa envoltada d'un ben cuidat jardí. Hi havia obert una porta a la façana de la casa.
  
  
  Vaig anar-hi.
  
  
  La casa era fosc.
  
  
  M'ho va evitar. Era evident que l'ocupant de la casa era ja sigui fora o dormint al llit.
  
  
  Vaig mirar per la finestra i va veure la cuina i el menjador.
  
  
  La segona finestra va mirar cap a fora en el dormitori, i algú es va dormir en el mateix llit.
  
  
  Vaig mirar al voltant per assegurar-se que ningú estava mirant-me. A continuació, fer el mínim soroll possible, vaig anar a la finestra de la cuina i va intentar obrir-la.
  
  
  Per sorpresa meva, va ser alliberat i va volar.
  
  
  Vaig aconseguir a través.
  
  
  La planta de la vil·la va ser enrajolat, i em vaig asseure en ell sense so. He pagat atenció
  
  
  
  
  
  Tipus de transmissió
  
  
  La traducció de textos
  
  
  Font de text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Traducció resultats
  
  
  Vaig treure la meva Luger i es va dirigir cap a la porta del passadís a l'entrada de la cuina.
  
  
  El dormitori de la porta estava entreoberta. Caminava de pressa a través d'ella a l'habitació i vaig notar un interruptor de llum prop de la porta. Vaig posar la meva obra sobre el llit i va encendre la llum.
  
  
  "Congelar", em va dir, pensant que podria tenir una arma de foc a la mà.
  
  
  No hi ha moviment. Res de res. Jo estava veient. La llum de les inundacions de l'habitació em va mostrar el que havia passat, i vaig sentir malalt. L'home que havia estat estirat al llit i ja no era allà. El coixí i bedclothes va empènyer fins a semblar un llit.
  
  
  Sensació d'un moment d'absoluta de pànic, vaig arribar a la llum per apagar-lo.
  
  
  El so darrere em va massa de pressa. Encara que em va quedar tan ràpid com vaig poder, convertint la Luger per agafar el qui va ser, mai he completat el moviment. Jo estava sumit en la foscor com un metall dur objecte colpejar-me en el crani.
  
  
  La primera cosa que em vaig adonar quan vaig recuperar la consciència que jo no podia respirar. Llavors vaig descobrir que tenia un mal de cap, també. La tercera cosa que vaig sentir va ser la posició en la que el meu cos es va torçar. Jo estava en una zona molt limitada de l'espai, amb prou feines suficient per què el meu dolor d'ossos.
  
  
  Jo panteixar, intentant respirar aire net, a través de la boira de gasos tòxics que m'envolta.
  
  
  Vaig obrir els ulls i va veure res a la primera. Els meus ulls picat, borrosa, i refocused. De cop em vaig adonar que no podia moure els braços i les cames.
  
  
  Mentre tracta de seure dret, vaig veure en la tènue llum que em va ser atrapat en el seient davanter d'una molt petita Volkswagen. El motor estava executant, però el cotxe no es movia.
  
  
  Vaig tossir i va tractar de netejar la meva gola, però no vaig poder.
  
  
  D'escapament de fums! El pensament emès a través de la meva ment, i em vaig asseure fins sobte, mirant al seu voltant, adonar-se, per primera vegada, com la mànega va ser enganxar-se en els gairebé tancat la finestra.
  
  
  El tub d'escapament es va abocar a través de la mànega en el trempat cotxe. Jo sabia prou sobre aquests cotxes saber que eren pràcticament aire i a prova d'aigua a l'interior. I amb l'arribada de monòxid de carboni, jo no tinc gaire temps.
  
  
  Els meus canells i turmells van ser enquadernats amb estrets cordes lligat de manera que em semblava un bull perseguint un bull dog. Vaig arribar, tractant d'agafar la clau en l'encesa de gir, però no vaig poder maniobrar meus turmells prou alta dins el cotxe límits per arribar a la clau.
  
  
  Em vaig quedar allà, respiracions en senyal de frustració. Jo sabia que no seria capaç d'arribar l'aire fresc en els meus pulmons.
  
  
  Jo sabia que hi havia un Mosquit esperant fora, i cinc o deu minuts més tard va anar al garatge, va obrir la porta del cotxe, apaga el motor, i em va portar en algun lloc per al lliurament. Va completament outsmarted mi!
  
  
  Jo podria arribar a els meus turmells amb la meva mà dreta, però no vaig poder criar-los prou alt com per tocar la fulla d'acer adossat a la part posterior del meu turmell. Vaig lliscar fora de la seu i premeu la palanca de canvi, gairebé de perdre la seva forma.
  
  
  I després em va tocar la fulla d'acer.
  
  
  Vaig perdre la consciència per un moment, tot el meu cos que s'està turmentada per un insuportable per a la tos. No vaig tenir temps a tots.
  
  
  La fulla va sortir, i vaig tallar les cordes celebració meus turmells junts. Un minut més tard, la corda es va trencar. Jo no podia respirar més i tenir el meu alè. La foscor va començar a caure sobre mi des de tots els costats. Jo amb prou feines podia moure els dits ara.
  
  
  Monòxid de carboni continuat flux en el cotxe.
  
  
  A continuació, les meves cames van ser alliberat miraculosament. Vaig empènyer-los lluny dels meus canells i trepitjar el pedal del gas amb un peu. Volkswagen va saltar, però el fre a terme.
  
  
  Em vaig tornar el canvi palanca a la cara i cap avall per invertir, i posat el peu a l'accelerador de nou.
  
  
  El Volkswagen tret a través d'un garatge tancat la porta i es va estavellar contra ell.
  
  
  Però la porta no va obrir, tot i que vaig poder sentir la fusta s'esquerda.
  
  
  Vaig conduir el Volkswagen endavant.
  
  
  La meva visió borrosa de nou, i no vaig poder veure gaire. Els meus pulmons es van estremeix amb la verinoses aire.
  
  
  De nou, trencar-lo.
  
  
  Les portes lliscar obert.
  
  
  Vaig veure la nit fora. Endavant.
  
  
  Vaig posar la Volkswagen a invertir de nou i va ser a través de portes obertes en la calçada. Jo skidded a una parada en una àrea oberta i es va aturar. L'aire fresc s'aboca a través de la finestra.
  
  
  A la meva dreta, vaig veure un sobtat esclat de taronja flama que va precedir el so de la bala.
  
  
  Vaig tallar les cordes al voltant de les venes i va alliberar els meus canells. Em va obrir la porta i va rodar cap avall de la finestra, tos en l'aire fresc. Un minut més tard, tenia el volant a les mans. Em vaig convertir el Volkswagen voltant, va encendre la llum, i les destinades a l'indret on el tret havia vingut.
  
  
  Algú va cridar. Un altre tret va sonar. Em va conduir a través de l'entrada a la gespa i es va dirigir a la arbustos que creixen a prop de la garatge. Vaig veure una figura humana noms d'arbustos i executar a través de la gespa. Vaig seguir el Volkswagen apuntar cap a ell.
  
  
  Es va tornar una vegada, la seva cara de sorpresa, il * luminada pel cotxe és lluminós i fars. Va ser un short, dark, rodó, amb cara de l'home amb celles gruixudes, llargues patilles, i un blau - barba Emacs la mandíbula.
  
  
  Va disparar de nou, però va perdre, i em va dur en el gas. Volkswagen va saltar endavant.
  
  
  Moscatell zigza
  
  
  
  
  
  
  Tipus de transmissió
  
  
  La traducció de textos
  
  
  Font de text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Traducció resultats
  
  
  gged ara, tractant de trobar refugi en un petit pati. Vaig trepitjar el pedal del gas i el fet que el Volks anar tan ràpid com vaig poder. Vaig veure-li saltar una paret de maó i saltar sobre ella.
  
  
  Em vaig prendre el meu peu fora de gas pedal i es va estavellar en els frens. El Volkswagen girat cap a un costat, treure herba i es va estavellar contra una paret de maó, i les llums es van apagar immediatament.
  
  
  La roda és a l'estómac, però jo no anava prou ràpid per seriosament lesionar-me.
  
  
  Vaig sortir del cotxe i va saltar a la paret, mirant l'estructura de la vegetació i arbustos en el següent pati.
  
  
  No hi havia ningú a la vista.
  
  
  Vaig tornar a l'interior i van entrar. Al dormitori, vaig poder veure on era el peu i on el Mosquit va amagar abans de colpejar-me. Em vaig trobar la meva Luger al pis on m'agradaria caure-hi.
  
  
  Em va agafar i va començar a caminar fora de l'habitació, la planificació per a establir una trampa per Moscatell. Haurà de tornar tard o d'hora.
  
  
  De cop em vaig adonar que no estava sola a la casa.
  
  
  Un home estava dempeus al passadís, somrient a mi.
  
  
  El primer que vaig veure va ser un Webley Marca de VI, una arma letal. Gairebé immediatament, em vaig centrar en l'home amb la pistola.
  
  
  Va ser un gran, la imposició de l'home en un belted impermeable. Va ser la celebració de la Webley gairebé casual, com si fos res més que una targeta de visita, que apunta directament a l'estómac.
  
  
  Sis
  
  
  Va tenir una llarga, gairebé flac cara amb ulls foscos i cabell ondulat que va caure negligentment sobre el seu front. I, al mateix temps, tot i que les seves característiques eren immòbils en un inexpressius màscara de dispassion, els seus llavis es van inclinada en un pis somriure.
  
  
  "Va volar", va dir tristament en anglès Britànic. "Ara, era el més estúpides cosa de la seva part per deixar-lo escapar."
  
  
  Em va saludar-lo, amb compte de no apuntar meu a ell. "Podria vostè si us plau, esborreu que morrió des del meu estómac?"
  
  
  "què? Oh! "Ell va somriure. Webley caigut al costat de la butxaca de la seva belted impermeable i va desaparèixer. "Ets un nord-Americà, no?" Semblava desenganyat per la idea.
  
  
  "sí. I no hi ha cap punt en acusar-me de fugir. Si no hagués barged en aquest corredor com Q E II, m'agradaria haver-lo matat!"
  
  
  Ell es va encongir. "Bé, això passa a vegades, no?" "Què en penses? Anem a seguir-lo?" Qualsevol oportunitat?"
  
  
  "Ell és ja lluny d'aquí", em va dir. "Em temo que podríem oblidar-lo."
  
  
  Va estudiar a mi amb cura. "Jo no reconèixer que, amic. La CIA? Militars d'intel·ligència?"
  
  
  Vaig dir tranquil·lament: "jo sóc un Americà turística. De què estàs parlant?"
  
  
  Va riure. Seva la poma d'Adam va saltar amunt i avall de com el seu cap inclinat enrere. Va ser un gran, guapo en el típic estil Britànic amb una jaqueta de tweed. "Vostè no té la més mínima idea, no?"
  
  
  Va sospirar. "Maleïda sigui. Sóc Rector. Barry Rector. Un ciutadà Britànic. De vacances a Espanya. I tu?"
  
  
  "George Peabody. Igual que, n'estic segur."
  
  
  Va donar un exasperat somriure. "Una merda."
  
  
  "En realitat, sí", em va dir, també chuckling. "És a les fosques. Vols participació-la?"
  
  
  "Perdó, si us plau?"
  
  
  "Post-lo. Vostè sap. Li esperen aquí."
  
  
  "A. Mantenir la vigilància? En afirmativa. Estic totalment d'acord amb tu, vell."
  
  
  "Em diuen Jordi."
  
  
  Va riure. "Després George."
  
  
  Em va encongir les meves espatlles. "Anem a esperar." Caminava sobre el llit i es va asseure a la vora d'ella.
  
  
  Va caminar passat a mi i es va desplomar sobre el coixí, recolzant la seva esquena contra el capçal. Vaig poder sentir-lo fumbling a la seva butxaca. Va treure un paquet de castellà cigarrets, es va ficar en la seva boca, i ràpidament il·luminat amb una llarga cera partit. Ho sentim. De fum?"
  
  
  Vaig negar amb el cap. "Deixar de fumar".
  
  
  "Com vas arribar-hi, en primer lloc?" "Què és?" va preguntar de cop i volta.
  
  
  "QUI?" Jo grimaced, perquè jo sabia estúpid com tot sonava. Però sempre hi ha la seguretat.
  
  
  "Un mosquit," Rector va dir, com si jo fos completament incompetent.
  
  
  "Oh, bé." Jo estava tractant de veure el meu camí a la correcta cobertura. "Aquesta dona viu a Màlaga," vaig dir. "Ella està casada amb un home de negocis que conec. No obstant això, quan el seu marit va començar a jugar a jocs a Suïssa amb la seva amant, la dona va decidir tenir un afer amb l'home que crida un Mosquit. Ara és blackmailing ella, amenaçant a dir-li sobre la seva relació amb el seu marit. Estic actuant en nom i representació de la senora per forçar el Mosquit a aturar-se i abandonar el seu xantatge esquema."
  
  
  Fum de la cigarreta rosa en l'aire. Ja era de nit, però vaig poder veure que el Rector va somriure a la confusió. Ell va somriure de nou, molt suaument, molt menyspreu.
  
  
  "Saps com utilitzar clixés," va dir en la conversa. "George? George, és necessari?"
  
  
  "Has demanat un veritable història. És una història real." Em vaig tornar a ell. "I tu?"
  
  
  "Ah. Ya." Va prendre una respiració profunda. "Bé, el Mosquit és conegut per mi en molts sentits, però no com un gran amant."
  
  
  "Bé", vaig dir tímidament.
  
  
  "És conegut sobretot per a mi com la prezzolata pistola. És una fractura en la paraula llatina per a Tut'home / el Seu nom real és Alfreddo Moscatell, per tant Mosquit. Va ser enviat des de Roma a treballar aquí a Espanya, però no sé quin tipus de treball. Mosquito d'origen Napolità "
  
  
  "Però per què estàs caça ell?"
  
  
  "Aquesta és
  
  
  
  
  
  Tipus de transmissió
  
  
  La traducció de textos
  
  
  Font de text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Traducció resultats
  
  
  En un principi era un no-militar de l'assumpte, però ara s'ha convertit en un paramilitars assumpte. Un mosquit swooped cap per avall en una de les nostres homes a Roma fa sis mesos i el van matar."
  
  
  "Un dels seus homes?"
  
  
  "Ligència militar," Rector va dir dryly. "Estem preocupats per tràfic de drogues a la Mar Mediterrània. Les forces armades estan plens d'ella. Hem estat tractant d'aturar-lo des de la fi de la segona Guerra Mundial. I estàvem en una real de la canonada quan Justin va ser assassinat per Moscatell." Rector aturat, pensatiu.
  
  
  Vaig assentir amb el cap. "Vaig veure. Em sap greu."
  
  
  "Jo era a Espanya la setmana passada quan ens assabentem que un Mosquit va ser aquí. He intentat trobar-lo, però va fracassar. Després, aquesta mateixa nit, vaig córrer fora de la porta i es va trobar que parlant amb una prostituta I que havia de ser jo només qüestiona ella després que ella va tornar a la discoteca i vaig venir aquí per una.
  
  
  "Ligència militar?" Estic acostumat a. "MI6?"
  
  
  "En realitat, cinc." Ell va somriure. "Són molt perceptius quan es pensa en l'MI6. La sisena és, per descomptat, d'espionatge. I les cinc primeres és counterintelligence. A la dreta? Ara, no em molestaré sobre la seva particular etiqueta d'IDENTIFICACIÓ, perquè sé que vostè Yankees són terriblement escrupolós sobre seguretat i tot el que. No obstant això, això no hauria de complicar la nostra relació. Suggereixo que treballa conjuntament i tractar d'aconseguir el nostre home Moscatell."
  
  
  "Quines són les vostres comandes sobre Moscatell?" Li vaig preguntar.
  
  
  En realitat, el Mosquit és molt molesta jugador. Em va dir per explicar-ho."
  
  
  "Tot això?"
  
  
  "sí. Eliminar-ho."
  
  
  "Qui creus que està darrere d'ell?" Li vaig preguntar.
  
  
  "Un mafioso, no hi ha dubte. Ha realitzat treballs per a la seva pares moltes vegades abans."
  
  
  "Em sap greu sobre Justin."
  
  
  "Justin?" Va veure una cara en blanc.
  
  
  "L'home que va ser assassinat. El seu..."
  
  
  "Oh, Justin Delaney. Sí, pobre Justin." Rector sospirar. "Bé, ell sabia el que estava fent a si mateix en quan ell va entrar, no va?"
  
  
  Em va quedar a ell en la foscor. Vaig pensar que era igual que els Britànics. Stiff upper lip i tot això.
  
  
  "Què s'obté a partir de la seva patrona?" Em va preguntar sardonically.
  
  
  "Patrona?"
  
  
  "Perdut dona?" Va fer una pausa. "Es va prendre el Mosquit lloc en ella ... l'amor?"
  
  
  Ai. La meva història de la coberta. "Aquest és purament cavalleresc pregunta," vaig dir amb un somriure.
  
  
  "Vostè Yankees realment tenen una mica massa antiga valentia. Ben fet!"
  
  
  Vam caure en silenci.
  
  
  Després d'una hora, vam decidir que el Moscatell no tornar.
  
  
  Dues hores més tard, vam beure a la meva habitació d'hotel. Després va ser "Barry" i "George". Jo encara era sospitós, però vaig pensar que podria conduir a la informació.
  
  
  * * *
  
  
  Joana estava de peu a la porta en les seves robes, els seus cabells que cauen sobre les espatlles, els seus ulls plens de son, i el seu bell rostre era frowning.
  
  
  "Què és aquesta visió de la pulcritud?" Rector va cridar, agitant la seva aiguardent de vidre.
  
  
  "Aquesta és la Joana," vaig dir. "Hola, Joana."
  
  
  "És aquesta la senora que em va parlar?" va preguntar Rector, fent elaborar gestos. Va ser gairebé tan borratxo com jo.
  
  
  "No, no, és clar", em va dir. "Aquesta és la meva dona!" Rector es va tornar cap a mi. Llavors va mirar enrere i va quedar mirant a la Joana.
  
  
  "Vaig dir, ara! Tens molt bon gust, vell! Gran sabor!"
  
  
  Em vaig posar dret i es va inclinar. "Gràcies, Barry. Oh, Joana. Si us plau venir." Em sap greu, arribo tard. Vaig conèixer un vell amic meu."
  
  
  Rector va somriure. "Sí, de fet, la meva estimada. Això és Barry Rector nom."
  
  
  "Aquesta és la Joana Peabody," vaig dir.
  
  
  Joana ja estava despert. Ella va entrar a l'habitació, mirant-me. "Què va passar?"
  
  
  "Us ho explicaré més tard, dona," jo vaig dir, recordant-li de la seva condició amb el Rector. "Val a dir, que em vaig trobar amb el meu antic company de Barry Rector de Sis."
  
  
  "Cinc"," Rector va dir.
  
  
  "Cinc i les sis, com he dit." Vaig somriure. "Uneix-te a nosaltres, Joana?"
  
  
  "És tard i estic cansada."
  
  
  "Que no semblen cansats," Rector va dir, de caminar cap a ella i mirant la seva intently. "Es un aspecte molt alegre." Es va inclinar cap avall, va aixecar la seva barbeta i li va donar un petó breu a la boca. "Ho veieu?"
  
  
  Vaig tancar els ulls, esperant l'explosió. Mai va passar. Quan vaig obrir els ulls de nou, vaig veure el seu somriure a Rector i fumar un cigarret que tenia per art de màgia va aterrar en la seva boca. Espanyol fum rosa des de la seva brillant en la part superior.
  
  
  Em vaig asseure a sobre del sofà, es va sorprendre. Què va passar amb els Alliberats Joana?
  
  
  Joana ara estava mirant Parsons ulls, el seu cos lliure i arching cap a ell. "Ets Britànic, no?"
  
  
  "Un shaggy Vell Lleó a Rector!", va dir amb un somriure. Va posar el braç al voltant del seu. "Vostè Yankees són la creació d'un súper raça de les dones."
  
  
  Ella no va sacsejar-lo fora. "5?", va repetir Joana. "Què vols dir, cinc?"
  
  
  "Intel·ligència militar", em va dir. "Counterintelligence, eh, Barry?"
  
  
  Rector assentir amb el cap. "Sí, home vell. Vull dir, no dos vols venir a la meva cavar lloc i prendre una copa?"
  
  
  Juana va somriure brillants. "Amor".
  
  
  Vaig mirar feblement. "Tot el dret."
  
  
  "Pots venir massa, Jordi."
  
  
  "Estic parlant," vaig dir, ja, sincerament, com vaig poder. Vaig començar a mirar com David Niven.
  
  
  * * *
  
  
  Vaig haver de donar-li a la Joana. Va jugar-li com experts com va tocar a ella.
  
  
  Els llums eren a la sala de Barry Rector de la vila. Va ser un bonic apartament moblat.
  
  
  
  
  
  Tipus de transmissió
  
  
  La traducció de textos
  
  
  Font de text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Traducció resultats
  
  
  l'interior està decorat a l'habitual estil de la costa espanyola-catifes, tapissos, de gruix de fusta, cadires, sofàs, taules.
  
  
  Jo encara estava jugant borratxo quan vam entrar a l'habitació. Ja que va ser el que més em podria aconseguir, vaig entrar a sobre del sofà i es va asseure a la vora, tirant el cap enrere i desigualtats horriblement.
  
  
  Joana em mirava, després es va girar i va somriure a Rector. Va glanced en la meva direcció, va somriure, i va aixecar Joana als seus braços. Es van besar llarga i profunda. Vaig veure a través de les escletxes dels meus ulls i es va preguntar de nou que l'artista consumat Juan Rivera va ser.
  
  
  "Que bruto! En nuestra casa! Mil rayos te patten!"
  
  
  Vaig mirar cap amunt. Una dona es va presentar a la porta d'entrada, de braços plegats, mirant Rector i Joana. Va ser una bella jove amb el cabell marró fosc, ulls marrons, i crema de la pell.
  
  
  Rector va treure Joana lluny d'ell i es va dirigir a la dona en la porta d'entrada. "Elena", va dir. "Aquest és el Jordi, i aquesta és la Joana."
  
  
  "Hum!" riure Elena.
  
  
  Joana glanced a Rector, després de tornada a la dona. "Qui ets tu?" "Què és?", li va preguntar en veu baixa.
  
  
  "Aquest és el meu..." Rector es va convertir per a mi i que semblava picada d'ullet a "... esposa".
  
  
  Vaig assentir amb el cap. "Com estàs, Elena?"
  
  
  "Elena Morales," va dir, i va somriure. Ella es va tornar a Rector, va aixecar la seva barbeta, mirava cap a ell, i es va acostar més al llit del costat em passarà fins.
  
  
  Joana cara dominat per un moment, però llavors màgicament aclarit com a Rector d'esprémer la seva i la va portar fora de la sala a través de la porta Elena havia entrat a través de. Un moment més tard vaig escoltar-li fressa gots i ampolles. Més begudes!
  
  
  Elena de la túnica, va caure de les seves espatlles. Ella portava una fina nightgown sota la seva túnica, i vaig poder veure clarament el contorn del pit. Ella tenia una plena construir i una exquisida forma del cap als turmells.
  
  
  "Són els que realment es va casar a Rector?" Li vaig preguntar.
  
  
  Ella va somriure mischievously. "Per què vols saber?"
  
  
  "Perquè jo sóc curiós."
  
  
  "Jo mantindrem informats."
  
  
  "Vostè no va dir-me?"
  
  
  "Jo no crec que sigui un gran problema." Va arribar a terme i pinched meu nas. "Sospito que sabem."
  
  
  Vaig arribar i la va agafar per les espatlles.
  
  
  "Hola, la teva esposa", va dir ella. "Ella és bella. Crec Barry li agrada."
  
  
  "Veniu, senyora," em va dir ella es va inclinar contra mi i la bata es va desfer amb comoditat.
  
  
  "No entenc que vostè està dient," es va posar a riure.
  
  
  "Sempre hi ha massa parlar, de tota manera," va dir seny. "No creus, Jordi?" Ella l'ha dictada " Hor-hola."
  
  
  "Sí."
  
  
  Vam arribar junts com si en uns terrenys del tro, i em vaig recordar d'escoltar el clink de les ampolles i els gots a l'habitació del costat. Però això va ser tot. Sigui quina sigui Rector mixt, no va obtenir en qualsevol ulleres per a l'Elena i a mi. Jo no el vaig veure Rector o Joana després que.
  
  
  Elena tampoc va comentar la manca d'alcohol. Estava massa ocupat mostrant-me com m'agradaria perdre-la en tota la meva vida.
  
  
  Ella va tenir una gran alegria en la meva espatlla holster i la meva 38 Luger. Ella va intentar unfasten i tot en mal estat. Era l'última cosa que jo portava, i fins i tot més del que va ser. D'alguna manera, es va treure la meva holster i deixar-lo sobre el terra de rajoles.
  
  
  Em vaig sentir-indefenses-sense ser-ho, gairebé em va dir " nu."
  
  
  Va arribar a la llum canvia i apaga el llum.
  
  
  Em vaig adonar que la clatter d'ampolles a l'habitació del costat havien deixat.
  
  
  Set
  
  
  Per arribar a la Sol y Nieve Zona d'Esquí, començar des de Màlaga, seguint una sinuosa carretera fins a la vessant sud de la Serra Nevada. La Sierra Nevada de l'Hotel ens van registrar a ser a la part inferior del Prado Llano, i Joana i jo vam portar vestits que passa per alt la pista d'esquí.
  
  
  El blanc pendent de Borreguilas separa les pistes d'esquí a mig camí entre el Picacho de Veleta i Prado Llano. La part inferior del telefèric del museu del Prado Llano extrems, mentre que la part superior del telefèric s'inicia des de Borregilas. La sala de màquines és a prop.
  
  
  Dos paral·lel barrancas de contenir la menor pistes d'esquí de Borregilas del Llano. Tots dos estan separats per una aguda cresta de granit i mica, per la qual cosa només petites àrees de neu són visibles fins i tot després de la major de les nevades.
  
  
  El telefèric que va des de Prado Llano a Borreguilas està suspès sobre les principals barranca, on la llum camins es troben. Més difícil que les pistes estan situades a l'est en un proper barranc.
  
  
  Em vaig asseure al balcó que va córrer al voltant de l'hotel i va veure els esquiadors, però aviat va decidir que jo seria més aviat d'esquí de veure. Però només a facilitar a la portada, em va portar mitja dotzena de trets amb la Rolleiflex 1, que va ser sempre lliure de càrrec per la DESTRAL proposició departament, per assegurar-se que els visitants sota podria veure'm.
  
  
  Va ser un esgotador viatge, i aviat vaig anar a l'interior, el tret de sortida a les meves sabates, i es va posar sobre el llit, amb un sospir cansat. Però jo no podia dormir. Jo estava pensant en els esdeveniments dels últims dos dies.
  
  
  Han passat dos dies des que el mosquit va matar els bessons de Rico Corelli, el seu segon al comandament. Absolutament no ha passat res en dos dies, des de la meva reunió amb Barry Rector i Elena Morales. Però he estat en contacte amb Mitch Kelly, i he tingut un parell de missatges de Falcó:
  
  
  cosa
  
  
  
  
  
  
  Tipus de transmissió
  
  
  La traducció de textos
  
  
  Font de text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Traducció resultats
  
  
  : En cap cas t'intenten comunicar-se directament amb Rico Corelli. DESTRAL d'acord amb ell es manté sense canvis. No hi ha senyal de la duplicitat en la seva part. Esperar a escoltar-lo a través de la Tina Bergson.
  
  
  ARTICLE: la Nostra informació indica que Moscatell no es troba actualment a Màlaga o a Torremolinos. No repetir-la, no intentaré seguir-lo. Guardar un ull proper en ell.
  
  
  punt: El Sol y Nieve trobada està encara en desenvolupament.
  
  
  punt de partida: La informació sol·licitada sobre Barry Rector no està disponible. MI5 no revelar si hi ha una persona. Òbviament, el nom és un pseudònim; MI6 probablement no revelar la seva identitat fins després de la seva missió actual s'ha completat. Ho sento, però no hi ha cap confirmació o negació d'ell o el seu paper en aquest esquema.
  
  
  ITEM: Moscatell és un assassí que ha treballat per a la màfia per molts anys. També vagues de grans.
  
  
  ITEM: Elena Morales - no se sap molt sobre ella. Ella no té constància de cap implicació en l'espionatge, counterintelligence, o encoberta treball a Espanya per la generalitat. No obstant això, podria no ser espanyol a tots, però el francès o l'italià. No condueix a res.
  
  
  punt de partida: la Confirmació de Moscatell presència a Mèxic en el moment de la licitació atacat que en Ensenada. A més a més, hi ha un registre que va volar a Europa al mateix temps que, encara que no a través d'Iberia.
  
  
  Va ser a partir d'Hawke.
  
  
  En el segon matí després de l'assassinat de stand-en Rico Corelli, vaig rebre una trucada mentre que l'esmorzar amb la Joana.
  
  
  "Kelly," la veu va dir. "Tina va paraula de Nas Romà. Has d'anar a Sol y Nieve-la avui".
  
  
  "Això és correcte."
  
  
  "Don't look per a ell. Esperar fins que la primera nit. A mitjanit, per anar a la ropeway sala de màquines i complir amb la seva contactar-hi. Nom de contacte és Arturo. Es farà una cita entre vostè i Romana Nos en quin moment vostè ha de fer una cita amb la Joana. Però per a les dues primeres reunions, que han d'anar sola ."
  
  
  "Ho va aconseguir."
  
  
  "O sigui," Kelly va dir. "La bona sort."
  
  
  "Mantenir. Com és Tina?"
  
  
  "Uneix-te a nosaltres."
  
  
  "Quan es va anar a l'estació?"
  
  
  "No hi ha res a dir. Hernández no ha llançat la seva, però, i ell no va dir quan li vaig deixar anar."
  
  
  "Res sobre Rector?"
  
  
  "Negatiu".
  
  
  "Elena Morales?"
  
  
  "Exactament el mateix."
  
  
  "Vostès treballar molt dur, no?"
  
  
  "Oh, Nick!"
  
  
  * * *
  
  
  Al voltant de les quatre de la tarda, vaig rodar-se del llit i es va posar a la meva esquí de pantalons, camisa i jersei.
  
  
  Els esquiadors encara estaven a les pistes. Vaig poder veure homes en vermell jaquetes, nenes jaquetes verdes, les xifres d'ambdós sexes en les jaquetes baixant els carrerons de la planta inferior. Com vaig passar la sala de màquines i va arribar a la menor pendent de la telecabina, vaig veure una segona vessant de l'augment de Borregilas en una gran U-turn tot el camí a la part superior de la major caiguda, Velet.
  
  
  Els cotxes de cable estaven encara en marxa, anar amunt i avall al mateix temps, passant d'uns a altres, pujant ple, baixant buit. Vaig mirar acuradament a la sala de màquines.
  
  
  Per Rico Corelli. Si només jo sabia el que realment semblava. L'hotel era petita vaig poder fer el meu seient al vestíbul i a reunir-se amb ell sense el ridícul cap i dagas que Falcó i els seus sequaços tan estimava.
  
  
  Encara. Una persona que ja ha estat assassinat. Rico Corelli va ser un gran home en una perillosa missió. La seguretat va ser important.
  
  
  Em va trucar a Juana de la porta.
  
  
  "Sí?"
  
  
  "Anem cap avall, Joana."
  
  
  Vam sortir junts com a marit i muller , un vell matrimoni amb incendis de sexe i amor feia temps que havia estat extingit. Llicenciat marit i dona verge.
  
  
  * * *
  
  
  L'aire era fred, però cruixent. La neu va resultar perfecte per gaudir de l'esquí, només una lleugera capa de pols en els llocs correctes. No tempesta va preveure. Però vaig sentir que hi pot haver neu, que a la nit.
  
  
  Ens vam asseure en una de les últimes taules en el museu del Prado i pren xocolata calenta i conyac. Un grup de quatre persones van baixar les pistes, aparcat els seus esquís i pals contra el costat del diner, i es busca una taula i cadires.
  
  
  Es parla alemany. Sé una mica d'alemany, així que em vaig oferir-los la meitat de la nostra taula. Es glanced a Joana i ràpidament va acceptar. La festa va consistir en quatre persones. Una era en la seva quaranta i va ser, òbviament, el líder del grup; els altres tres van ser, probablement, en la seva finals dels anys vint. El líder parlava alemany, però en realitat era Suís. Els altres tres es van barrejar-una Danesa i dos Germans.
  
  
  Que no podia tenir els ulls fora de Juana, fins i tot després de Muchacho portar quatre fumejant tasses de xocolata.
  
  
  "Herr Bruno Hauptli," el gran home va dir, arribar a sacsejar la meva mà.
  
  
  "George Peabody. D'Estats units."
  
  
  "Ah, sí! Segur. He après alguna cosa de l'American accent en l'alemany."
  
  
  "Ho sento," vaig riure. "Aquesta és la Joana, la meva esposa".
  
  
  "Una sort noi!" Bruno Hauptli va exclamar, convertint-se amb els seus companys i explicar en alemany que ella es va casar amb mi.
  
  
  "Sí, sí," els dos Germans, va dir, mirant la Joana. Dane submergit en la xocolata.
  
  
  "Estan vostès d'anar a esquiar demà?" Herr Hauptli preguntar.
  
  
  Joana assentir amb el cap. "La nostra intenció."
  
  
  "Ah! No vaig ser a les pistes demà, però potser el proper dia - o més aviat
  
  
  
  
  
  
  Tipus de transmissió
  
  
  La traducció de textos
  
  
  Font de text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Traducció resultats
  
  
  Herr Hauptli bufetades de la seva cuixa excitedly."Per què no fem un duet - un trio, vull dir", ha dit, recordant-me.
  
  
  Joana mirar altra a ell. "M'encantaria que!"
  
  
  "Herr Peabody?"
  
  
  "Oh, m'encanta, m'encanta!"
  
  
  Tothom va riure perquè era evident que jo no anava a agradar.
  
  
  La conversa va continuar. Hauptli de sobte va agafar Joana el braç, es va allunyar de la taula, i es va inclinar cap avall amb ella sobre els seus esquís i bastons. Eren profundament en algunes xerrades tècniques sobre el bloqueig tenia a la seva esquís. Joana seethed i hissed.
  
  
  "Herr Hauptli," vaig dir en alemany a un dels homes joves. "Ell és un home de negocis, oi?"
  
  
  L'alemany següent per a mi va ser clàssic i d'ulls blaus i rossa. "Sí! Herr Hauptli és una de les de més èxit dels empresaris en el Mercat Comú", va dir. "Ell té un munt de responsabilitat."
  
  
  "Està de vacances?" Li vaig preguntar.
  
  
  "Una gran trobada tindrà lloc a París en una setmana. Ara Herr Hauptli és relaxar-se, gaudir del sol, la neu i..."
  
  
  Fer una pausa.
  
  
  Els Alemanys van riure, i la no-del-tot-malenconia Dane va bufetejar la taula.
  
  
  "Les nenes!"
  
  
  Riure.
  
  
  Això em recorda una d'aquelles velles de còmic òperes vaig veure en una tarda-nit rendiment de les antigues pel·lícules de la dècada de 1930. Alguna cosa sobre això no va semblar molt adequat per a mi. Però no vaig poder esbrinar-ho.
  
  
  * * *
  
  
  El restaurant va ser establert com un típic refectori en una estació d'esquí, amb una llarga taula al centre de l'habitació a la manera d'un overpass i petites taules al llarg de les parets de l'habitació.
  
  
  El nostre grup - Joana i em vaig unir a Herr Hauptli i els seus amics-va ser just a la meitat de tota la reunió. Herr Hauptli continua de parlar sense parar en un Teutonic informa que tant va sorprendre i sorprendre a tothom. Fins i tot a aquells que no entenen l'alemany o l'anglès semblava totalment hipnotitzats pel seu carisma.
  
  
  Em vaig prendre el meu temps durant el llarg dinar i acuradament escanejats la resta de l'hotel mecenes.
  
  
  Vaig buscar el Nas Romà, tractar de veure el real Rico Corelli en el mar de cares al meu voltant. Allà no sembla que cap d'oportunitats.
  
  
  Va ser d'onze trenta, abans fins i tot em sabia el temps. L'aiguardent va arribar, i em vaig asseure, assaborint-lo. Quan Herr Hauptli pausa per respirar, em vaig tornar a Joana i va dir: "vaig sortir a buscar una mica d'aire fresc abans d'anar a dormir. Vens, oi?"
  
  
  Em va donar un somriure tranquil. "No, estimada. Ho sentim. És massa fred. No serà tard".
  
  
  Em va somriure i va acabar el brandi.
  
  
  "Herr Hauptli, va ser un veritable plaer. Ens veiem demà o en algun moment de la dreta?"
  
  
  "Sí," va dir Herr Hauptli, la seva cara vermella amb vi, aiguardent, i l'emoció de menjar. "Auf weidersehen".
  
  
  Em va rebutjar la meva cadira, saludo els dos Germans i el Danès i va caminar a través de l'estret restaurant.
  
  
  Va ser molt fred a fora. L'aire era fresc. Jo generat en el meu cap, i després va tornar al pis de dalt, a la nostra habitació i comprar-me uns auriculars i una mitjana. També em va posar en una caçadora, control dels pesos en l'espatlla holster i assegurar-se el ganivet va lligat a la meva turmell.
  
  
  Vaig arribar a la part superior de la sinuós camí sense cap incident. Lluny de la protecció dels edificis, em vaig sentir més fred que he sentit des de que havia arribat a la Sierra Nevada. El vent talla a través de la meva roba, fins que vaig sentir mig nua.
  
  
  No hi havia llum a la sala de màquines. No hi ha cap so a la muntanya tampoc. Vaig mirar a la meva espatlla. Groc raigs de llum de les habitacions de l'hotel i finestrals amb vista sobre el museu del Prado va fer d'or patrons sobre la neu blanca.
  
  
  L'edifici on hi ha el telecadira del cotxe es troba envoltat de neu. Vaig poder veure l'entrada principal de cara a la vall. La sala de màquines de la porta es va tancar, però no tancat. Em vaig tornar a mà i la va empènyer a obrir. L'interior de l'edifici era molt fosc, tot i que el reflex de les estrelles a la neu va portar una mica de llum. És increïble com de brillant al cel estava fins i tot en la foscor de la nit.
  
  
  Vaig poder veure darrere de la roda fins a l'U-turn, on els cotxes de cable es va convertir en un semicercle en la direcció oposada. En el centre del semicercle hi ha un telefèric que va durar fins que l'equip va començar fins al matí.
  
  
  Jo estava a punt de caminar endavant, quan vaig veure a algú que passa pel telefèric. Qui va ser quan vaig entrar, o bé que estaven dins l'edifici o van entrar a través d'alguna altra entrada. Vaig pensar que ha d'haver estat esperant-me. Després, és clar, va ser la meva persona de contacte.
  
  
  Arturo.
  
  
  Vaig agafar la meva obra, va treure-ho a terme, i la tensa com ja he avançat, l'obertura de la boca a xiuxiuejar " Arturo."
  
  
  No he dit res sobre això.
  
  
  Algú més ho va fer!
  
  
  "Arturo!"
  
  
  El so semblava sortir des de darrere el telefèric. Vaig agafar la peça i va apuntar-lo a la silueta que hi ha. Si ell diu Arturo, que no era Arturo. I ja que m'havia de trucar a Artur, jo sabia que aquesta persona hauria de ser algú altre qui hauria de tractar de trobar Arturo abans que jo, algú que no en el meu costat.
  
  
  "Sí?" "Què és?" va preguntar una veu a l'altra banda de la gran sala de màquines.
  
  
  A l'instant, una veu forta va sonar.
  
  
  
  
  
  Tipus de transmissió
  
  
  La traducció de textos
  
  
  Font de text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Traducció resultats
  
  
  el ressò d'una bala-un informe que deixi portar endavant i enrere en aquesta habitació petita, com els cops de centenars de tambors. Un flash de taronja flama va aparèixer i va desaparèixer a l'instant. Vaig sentir un crit a la meva esquerra.
  
  
  Immediatament vaig crouched avall i va disparar a la figura darrere el telefèric.
  
  
  Algú va jurament en castellà. A la meva esquerra, vaig sentir el so d'un cos caient i un grunyit. Vaig disparar de nou, tractant de veure l'home darrere de la telecabina. Jo no podia fer una ullada a una sola part.
  
  
  La porta s'obrí de nou, i vaig reconèixer la figura; vaig fer el meu escapar. Li vaig disparar una vegada més cap al so de la porta, llavors va córrer a través de la foscor a l'indret.
  
  
  No hi havia ningú allà.
  
  
  Hi havia una porta - la segona entrada de la sala de màquines. El vaig obrir i va mirar cap a fora. No hi havia ningú a la vista. Ràpidament vaig sortir fora i va mirar cap amunt i cap avall la neu pendent. No una de sola. Ningú.
  
  
  Quan vaig tornar a l'edifici, vaig sentir a algú alè i sibilàncies, així que vaig trobar el noi i agenollar-lo a la terra de formigó. No vaig poder veure-li en tot.
  
  
  "Arturo?" Li vaig preguntar.
  
  
  "Sí." Va shuddered.
  
  
  "On puc conèixer qui he vingut a veure?"
  
  
  "Al cim del Veleta és Picacho de Veleta. Dotze del migdia. Demà a la nit."
  
  
  "Bé", vaig murmurar. He doblegat cap avall. Vaig poder escoltar la seva forçada, respiració irregular. Llavors, abans que pogués dir res més, vaig sentir un familiar de clapoteig rasp que sona molt com un sonall, però no és realment un sonall a tots.
  
  
  Una altra cosa.
  
  
  La vida deixa el cos.
  
  
  Arturo era mort.
  
  
  Ràpidament em va amunt i a l'esquerra la sala de màquines, la conducció al voltant de la afloraments amb una llarga i llest figura, fins que vaig arribar a el Prado Llano i va córrer a l'hotel.
  
  
  Vaig mirar enrere només un cop i va veure que la sala de màquines llums eren, i fosc figures es van movent-se per dins.
  
  
  Els trets van ser prou forta per avisar-tot Sol-i-Nev policia. La Guàrdia Civil hi era.
  
  
  Sacsejat, vaig pujar les escales i va caminar a través del vestíbul, girant a l'esquerra cap a la barra, tractant d'agafar el meu alè amb un fort swig de conyac.
  
  
  Que el va ajudar.
  
  
  Diverses.
  
  
  Però no gaire.
  
  
  8
  
  
  La apagats emoció que havia tocat sostre immediatament després del rodatge de l'Arturo i el posterior assassinat d'investigació desaparegut completament dins de mitja hora. La Guàrdia Civil estacionats a l'estació d'esquí van tenir cura del cadàver i va començar la llarga, tediós procés de interrogating visitants i el personal de servei a l'estació.
  
  
  No vaig envejar el treball policial. Va ser esgotadora, thankless, i especialment incòmode treballar en aquestes altures en aquesta època de l'any. Eren bones persones.
  
  
  Vaig tenir la sort. Res va portar a mi.
  
  
  L'aiguardent es va calmar-me baixar una mica. Vaig mantenir els ulls en el vestíbul de l'hotel, veient tothom que entren i surten. Jo estava buscant algú que s'assemblava a la persona que vaig trobar al llit a la vila a Torremolinos, a la persona que vaig arribar a la conclusió va ser un Mosquit.
  
  
  Finalment, em vaig aixecar i va entrar a la sala i va mirar al Prado Llano. Semblava que hi havia ningú a l'estranger ara.
  
  
  Vaig creuar el vestíbul i va pujar les escales a la nostra suite en planta segona. Com vaig posar la clau a la porta, vaig sentir riure en l'habitació del costat. Joana és riure.
  
  
  Somrient, em va empènyer a obrir la porta i va encendre la llum. Així que va agafar Herr Hauptli a la seva habitació. Almenys semblava divertit, fins i tot en la seva boorish Teutonic manera. L'únic consol era que un extravertit persona tenia diverses ocults les arrugues.
  
  
  Vaig anar a la porta i posar a la meva orella a ell.
  
  
  Riure. La diversió va sortir d'ella com bombolles de cava de vidre. El senyor Hauptley ha de ser millor al llit que a la sala, vaig pensar de braços creuats. No vaig confiar en aquest home.
  
  
  "Si us plau," Juana va dir. "I posar una mica de gel-hi, si us plau, Barry?"
  
  
  Barry!
  
  
  Em va apartar de la porta, frowning.
  
  
  Barry Rector?
  
  
  A continuació, vaig poder sentir la seva veu, sord però inconfusible - un inconfusible accent Britànic, silenciat diversió, i menys intensa emoció.
  
  
  "Això és Correcte, Mel. Un got de whisky, de tots els drets!"
  
  
  L'última vegada que vam veure Rector va ser a Màlaga. El dia després de l'assassinat de Rico Corelli doble, ell i Elena unir Joana i jo per a un viatge de compres i dinar. Vam anar a sopar amb ells la nit abans de sortir de Sol-i-Niev. Però no ens diuen cap a on anàvem, perquè no sabíem fins a primera hora del matí. Com va Rector saber on érem? I per què ho va fer seguir-nos? Va descobrir que el Mosquit va ser també següents nosaltres? Molt possiblement. El mosquit va ser aquí - jo sospitava que havia matat Arturo. Com a mínim, aquesta era la més evident possibilitat.
  
  
  Però ¿per què no es Rector que hi ha per aturar els Mosquits si li va seguir? I per què...?
  
  
  El pensament d'un Mosquit que em va. Vaig fer una ràpida mental repensar i remenen les cartes en un edifici de nova mà. Em vaig adonar, llavors, que era possible que Barry Rector podria no ser innocents Britànic MI5 oficial diu ser.
  
  
  Per tant:
  
  
  Una prostituta em va portar a la casa on el Mosquit va amagar a Torremolinos.
  
  
  
  
  
  
  Tipus de transmissió
  
  
  La traducció de textos
  
  
  Font de text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Traducció resultats
  
  
  que l'havia ajudat a servir-lo la nit abans.
  
  
  He trobat l'home de l'habitació, va intentar agafar-lo, però va ser interrompuda. L'home va fugir. Un altre home, que es va identificar com Barry Rector, va entrar a l'habitació que afirma ser un secret agent Britànic després de la mosquitera.
  
  
  Suposem Rector no era un agent a tots. Suposem que la persona en el llit era només John Doe. Suposem que un Mosquit posat John Doe hi i aleshores interromput-me a deixar la falsa Mosquits desapareixen. I llavors diguem que va aconseguir convèncer-me que el Mosquit havia anat.
  
  
  Va ser un Mosquit, llavors! Barry Rector! I va seguir-me a Sol-i-Niev, seguir-me a la sala de màquines, va matar a Arturo, probablement, assumint que Arturo era jo, i va fugir. Ara va al llit amb la Joana, amb l'esperança de ser portat a la real Rico Corelli!
  
  
  Vaig esclatar en una suor freda.
  
  
  Vaig apressar al telèfon. Un a cada habitació de la suite. Vaig agafar el telèfon i la ràdio va respondre immediatament - no nombre de trucades en la foscor de la nit.
  
  
  "La senyora Peabody, si us plau."
  
  
  Un moment més tard, vaig sentir l'anell de telèfon a l'habitació del costat.
  
  
  "Hola?" Va ser Joana.
  
  
  "No dir una paraula. Aquest és Nick. Puc sentir Rector hi. Imagino que aquest és el número incorrecte."
  
  
  "Estic molt trist. Crec que tens..."
  
  
  "Mantenir-lo allà. Vaig a complir amb Corelli demà a la nit, a mitjanit. Велета. El contacte és mort. Mantenir el Rector hi tota la nit, si es pot. Podia ser l'home que va matar l'Corelli lookalike."
  
  
  "Ets molestar-me, si us plau, i no m'he de posar amb ell."
  
  
  "No dir-li res. Mantenir-lo en contacte. Si entenem tot això i pot complir, diu així:"no vull ser groller, però no puc ajudar-te. A continuació, penjar el telèfon."
  
  
  "No vull ser groller, però no puc ajudar-te."
  
  
  Vaig penjar. Vaig poder sentir Rector la veu a través de l'habitació.
  
  
  "Qui va ser que, Joana?"
  
  
  "Equivocat de número. Alguns borratxos Anglès."
  
  
  Rector va riure. "Estàs segur que no és un nord-Americà?"
  
  
  "Tenia el mateix accent com tu," Juana va respondre.
  
  
  Bona noia! Estava fresc com en pols.
  
  
  He comprovat que la meva agulla, el meu luger, i es va convertir en un turtleneck jersei i jaqueta. Vaig haver de tornar a la barra. Volia pensar-hi. I jo no volia quedar en aquest espai per a la resta de la nit. Potser jo podria pagar el cambrer per deixar-me entrar al vestíbul al costat del bar.
  
  
  Vaig apagar el llum i va sortir en silenci.
  
  
  El bar era exactament com ho havia deixat. Vaig mirar al meu voltant. No crec que tothom estava dormit encara.
  
  
  He provat la taula. "On és tothom?"
  
  
  "Disco", el secretari va dir. "En el soterrani."
  
  
  "Jo no sento cap soroll."
  
  
  "És insonoritzades, Sector."
  
  
  Em va encongir i va baixar les escales que vaig pensar va portar a la planta baixa de l'hotel, on el subministrament d'habitacions estaven situats.
  
  
  Tres portes obertes des de el replà de sota, i un va dir: DISCOTHÈQUE.
  
  
  Vaig anar a la barra a la dreta i va demanar una beguda. El cambrer, vestit de ballarina de flamenc amb llargues patilles quedar-se en el seu crani, ràpidament va preparar una beguda.
  
  
  Ara deixo que els meus ulls passejar acuradament sobre la disco mecenes. No vaig notar aquest lloc: podria haver estat el lloc on el Mosquit havien estat amagats després de l'assassinat, si és que el Mosquit no era Barry Rector.
  
  
  Però no vaig veure l'home que vaig veure per primera vegada a l'habitació de la villa a Torremolinos.
  
  
  Jo estava a punt de seure quan vaig veure un conegut.
  
  
  Ella estava asseguda a l'extrem de la cantonada, tot sol, sota una volada de la secció del que semblava una gran roca plana. En un d'aquells moments brillants, la llum pegava de ple a la cara, i ella parpellejaven i es va apartar.
  
  
  És clar, Elena Morales.
  
  
  Quin era el seu paper en aquest charade? No li sé per què Barry Rector havia arribat a Sol y Nieve? Era part d'ell? O era només un innocent bystander, part d'un aparador Rector havia creat per a protegir la seva pròpia part?
  
  
  O m'he equivocat sobre Rector?
  
  
  Caminava al llarg d'ella, de sobte apareixen de la foscor per damunt d'ella, somrient de manera àmplia.
  
  
  "Hola, Elena."
  
  
  "George! Quina agradable sorpresa!"
  
  
  "Quan vas venir?"
  
  
  "Oh, Barry i tinc aquí al voltant de les onze. Tots dos ens va dutxar, canviar, i va anar directament al menjador, però, és clar, era el moment de menjar. I vam veure la seva dona. Ella va dir que menjaven passat." Els seus ulls brillen. "A la empresa".
  
  
  "Però aquí esteu sols!"
  
  
  "Bé, ens va venir aquí a baix, a nosaltres tres. Hi havia una altra persona encantadora aquí. Alemany. Barry havia d'anar de dalt a ordenar algunes coses amb el seu equipatge. Va tornar una hora i mitja més tard. a marxar. Després vam ballar i ... "
  
  
  "Quant de temps va fer l'alemany estada?"
  
  
  Elena va somriure. "És això el que li crida creu-examen, George?"
  
  
  Vaig riure. "Per descomptat que no. Què va passar després de Barry va tornar de l'equipatge?"
  
  
  "L'alemany a l'esquerra, com he dit, i després al voltant de dotze trenta Barry va dir que la portaria Joana a la seva habitació. Joana estava cansat. Em va dir d'esperar aquí." Ella va arrufar el nas, amargament. "Encara sóc aquí."
  
  
  Vaig demanar begudes.
  
  
  "Què passa si Barry no et crida?" Li vaig preguntar, g
  
  
  
  
  
  
  Tipus de transmissió
  
  
  La traducció de textos
  
  
  Font de text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Traducció resultats
  
  
  recordant el que m'havia instruït Joana.
  
  
  Ella va somriure. "Vaig anar al llit sol."
  
  
  "Potser no."
  
  
  La seva mirada es centra en la meva cara. "Esteu dient-me alguna cosa?"
  
  
  "Potser."
  
  
  "Bé," va dir ella, girant-me i posant la seva mà sobre la meva maluc. "Et diré el què. Per què no prendre l'ampolla i pujar a la meva habitació? Esperarem fins Barry torna-hi."
  
  
  Vaig agafar una ampolla de conyac i vam anar fins a les escales junts. Elena va ser una mica d'un teixidor, però, seguia el licor bé.
  
  
  La seva habitació era a la tercera planta. Elena va tenir la clau de la seva bossa i li va donar a mi. Vaig obrir la porta i deixar-la en. Va encendre el llum i vaig tancar la porta darrere de nosaltres.
  
  
  Ella va treure una mica de paper tasses, i vaig obrir l'ampolla, s'aboca alguns conyac, i es va asseure a la vora del llit i va beure.
  
  
  "La teva dona és molt bonica," Elena va dir.
  
  
  Vaig assentir amb el cap.
  
  
  "Tens problemes familiars?"
  
  
  "No hi ha més que ningú."
  
  
  "Però la seva dona sembla com altres homes."
  
  
  "Com és Barry?"
  
  
  "Sí."
  
  
  "És Barry seu marit?" Li vaig preguntar.
  
  
  Va negar amb el cap. "Estem fingint-lo." Ella va somriure.
  
  
  "Quant de temps has conegut a ell?"
  
  
  "A. Potser un mes."
  
  
  "On vas amb ell?"
  
  
  Va aixecar una cella. "A Màlaga."
  
  
  "Què Barry fer per viure?"
  
  
  Ella va riure. "Ell ha de fer l'amor."
  
  
  "cap. Vull dir, quin és el seu negoci?"
  
  
  "Jo no meddle en els homes de negocis."
  
  
  Vaig assentir amb el cap. Segur. Ella no. Ella va ser el castellà. Una dona espanyola no involucrar-se en el seu marit "altres" vida mai.
  
  
  "I tu," va dir amb un somriure. "Què fas?"
  
  
  "Jo sóc un fotògraf," jo vaig dir, intentant recordar el que va ser en el meu cobrir després d'un moment de total amnèsia. "He de vendre quadres."
  
  
  Elena em mirava atentament. "Vostè sap, mai no he vist amb una càmera".
  
  
  "Estem de vacances", em va dir lamely.
  
  
  "Bé, això és cert per a les Britàniques, també," va murmuris suaument.
  
  
  "Barry mai funciona bé?"
  
  
  Va negar amb el cap. "Ell diu que ell és un representant de l'empresa en el regne UNIT. Representant de vendes".
  
  
  Era nova. Aquest va ser, òbviament, Rector de la llegenda. Vaig decidir saber més sobre ell.
  
  
  "Què va vendre?"
  
  
  "Realment no sé. No estic demanant."
  
  
  "No va mai es corresponen amb el regne UNIT?"
  
  
  "No ho crec. Mai he vist escriure cartes. Però ell fa un munt de trucades."
  
  
  "Ah."
  
  
  "Crec que té un secretari. Ell sempre parla per ella."
  
  
  "Vaig veure." Vaig arrufar el nas. "On és?"
  
  
  "Jo no ho sé. Ell, el telèfon, i realment no sé on ha de cridar, perquè no estic a l'habitació quan comença. O quan ella l'anomena ell, he de donar-li el telèfon mòbil i s'espera per a mi sortir de l'habitació."
  
  
  Vaig assentir amb el cap. "Vostè noies són meravellosos," vaig dir. "Una dona nord-Americana que es va escoltar a la porta. O escoltat." "Però per evitar l'espionatge, vostè necessitat especial de la disciplina."
  
  
  Ella va assentir amb el cap. Llavors ella va somriure. "Massa per a mi."
  
  
  "Estàs escoltant?"
  
  
  "He de fer."
  
  
  Vaig riure. "Bona noia".
  
  
  "No obstant això, mai no parla de negoci. Ell sempre parlant de persones. La gent no m'entén. Ell les anomena " ell, o ell, o un home o una dona ."
  
  
  L'agent, sonava com una bona xerrada.
  
  
  "Alguna vegada has parlat amb el seu secretari?"
  
  
  "sí. Li vaig donar una mica d'accent per fer-li pensar que era estúpid." Ella va somriure a mi amb un sobtat flash de pixie humor.
  
  
  Vaig prémer la seva cuixa. "No ets estúpid a tots, Elena."
  
  
  "Però ella pensa que sóc ximple."
  
  
  "QUI?"
  
  
  "Chris. La dona Barry està parlant."
  
  
  "Saps el seu altre nom?"
  
  
  Elena va negar amb el cap.
  
  
  "Ha estat parlant amb ella per sempre com heu conegut a ell?" Em va demanar, sense comprendre realment a on anàvem, només seguint el camí normal de recollida d'informació.
  
  
  "Oh, sí. Estava sempre en contacte amb ella. Va cridar a llarga distància números per resoldre alguns dels seus assumptes de negocis."
  
  
  "A Anglaterra?"
  
  
  "Oh, no, no sempre. De vegades a França."
  
  
  "Esteu segur que va ser a França?"
  
  
  Ella va arrufar el nas. "Crec així. Jo no sempre escoltar tan acuradament, Jordi. Jo no sempre aconsegueix el dret d'oportunitat. Per què està tan interessat?"
  
  
  "M'agrada Barry." Vaig somriure. "Em pregunto què és el país de negoci és en."
  
  
  "M'agrada Barry massa."
  
  
  "Coneixes la nit Barry i vaig anar a casa a la vila amb Joana?"
  
  
  "Sí."
  
  
  "On era ell aquell dia?"
  
  
  "Va ser a casa tot el dia. Estic pensant."
  
  
  Així que no va disparar Corelli - que era un Mosquit o alguns desconeguts grup. Barry no era un Mosquit - no té cap possibilitat.
  
  
  "I va parlar amb Chris aquell dia?"
  
  
  "Chris?"
  
  
  "Una noia. Secretari".
  
  
  "A. No. No ho crec. Es va allotjar a la vila. Vam anar a la platja."
  
  
  "La platja? A l'hivern?"
  
  
  "Estàvem asseguts a la sorra a prendre el sol." Ella va riure. "Va ser molt divertit."
  
  
  "Què tal el dia següent? Trucades a Anglaterra?"
  
  
  "cap. Res de res aquell dia."
  
  
  "Més tard?"
  
  
  "Bé, crec que el sol·licitant d'aquest matí. Com sabeu, la matinada d'avui."
  
  
  "Chris xicota?"
  
  
  "Sant Ella és una noia bonica. Molt eficaç. Tinc una foto d'ella en el meu cap. Sabeu què? Assegut en un escriptori en aquesta oficina. Molt formals."
  
  
  Vaig assentir amb el cap.
  
  
  "Vaig veure-la en el telèfon. Vaig veure-la parlar amb Barry. Ella pensa en mi, i no com a mi." Elena li va mostrar les dents.
  
  
  "No se sap de tu i Barry?"
  
  
  "Oh, és clar. Kristina i jo..."
  
  
  He arribat a
  
  
  
  
  
  Tipus de transmissió
  
  
  La traducció de textos
  
  
  Font de text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Traducció resultats
  
  
  ell la va agafar del braç. Jo gairebé vessar la seva beguda. "Què és?" Va passar a l'accent.
  
  
  "Kristina? Vostè va dir Chris."
  
  
  "És el mateix nom. És alguna cosa malament?"
  
  
  Alguna cosa està malament. Alguna cosa va molt bé. Ara tot va caure en el seu lloc. Chris va Christina. Christina va Christina. Christina, tallat en el centre amb la part davantera de falta, va Tina.
  
  
  Elena sospirar. "Esteu sortint?"
  
  
  Vaig negar amb el cap. "El que li va donar la idea de totes maneres?"
  
  
  "La seva ment ja ha passat en algun altre lloc."
  
  
  Vaig arribar i vaig escollir-la. "No més. Cop d'ull. No hi ha cap més de conyac. Totes les idees?"
  
  
  "Estic pensant en això," Elena va dir, treure dels meus braços. "Estic portant alguna cosa més còmode."
  
  
  Ella es va aixecar i va anar a la cambra de bany.
  
  
  Quan va sortir, ella no va sentir més còmode en res.
  
  
  I jo estava completament còmodes.
  
  
  Nou
  
  
  Al matí, m'havia gairebé acabat el meu esmorzar quan la Joana va arribar al menjador de l'hotel i va arribar fins a mi. Ella tenia només va dutxar i va somriure.
  
  
  "Bon dia, Senyora Peabody," vaig dir, assegut i fent-se passar per l'arc a la cintura.
  
  
  "Bon dia, Senyor Peabody," va dir dryly.
  
  
  Ella es va asseure.
  
  
  "Et veus molest," jo vaig dir, buttering un croissant. "Roques al seu llit?"
  
  
  Miró al voltant per assegurar-vos que ningú no va escoltar. De moment, només hi havia sis altres clients al menjador.
  
  
  "Vaig seguir-lo allà tota la nit, només per a tu!", va atacar-me sota el seu alè.
  
  
  "Gràcies", deia. "Estic segur que li va agradar."
  
  
  Ella blushed inexorablement. "Ara, què és tot això?"
  
  
  "Li vaig dir a vostè. Ni tan sols estic segur que encara que Barry Rector és qui diu que és."
  
  
  Ella va mirar al voltant. El cambrer sorgit sobre nosaltres. Amb un somriure, va ordenar, i el cambrer va córrer a peu. Ella es va convertir per a mi. "A mi també", va confessar.
  
  
  Vaig mirar cap amunt. "Ai?"
  
  
  "Vostè va dir que podria haver estat l'home que va matar l'Corelli lookalike."
  
  
  "M'estic prenent-lo de nou. Ell no podia fer-ho. Té una coartada."
  
  
  "Però ell sembla saber molt sobre la màfia."
  
  
  Em va encongir les meves espatlles. "Que pretén ser un agent. I que British ligència militar que s'està treballant per intentar eliminar la màfia de la droga de la xarxa."
  
  
  "Sé que tot això. Però no sembla probable."
  
  
  Interessant, vaig pensar. Sempre he tingut la mateixa idea.
  
  
  "On has estat tota la nit?" "Què és?", li va preguntar de cop i volta.
  
  
  El cambrer va portar una safata de l'esmorzar continental i una fumejant tassa de cafè.
  
  
  "Em vaig quedar amb un amic."
  
  
  Una cella rosa com va obrir el rotllo i buttered-lo. "Ai?"
  
  
  "La Senyora Rector."
  
  
  "Si hi ha una Senyora del Rector," ella va riure. "Vaig pensar que podria funcionar en la seva a la discoteca."
  
  
  "Que és el que vaig fer."
  
  
  "Què va passar realment a la persona que va morir?"
  
  
  Vaig mirar al meu voltant. "El mosquit seguir-me en la sala de màquines i el van matar. No obstant això, he reconegut el lloc de trobada. Estic reunió Corelli a mitjanit aquesta nit."
  
  
  "És realment millor per a vostè per parlar-ho lliurement aquí?"
  
  
  "Un error en la cafetera?" Vaig riure. "Vaig dubtar d'ella. Però no diuen res de la teva habitació que es vol mantenir en secret. Estic segur que la maleïda cosa és bugged. Crec que així és com vaig ser atacat per un potencial Corelli assassí. Joana, va Rector dir res sobre Corelli?" "
  
  
  "Corelli?" Va negar amb el cap. "No, per què no?"
  
  
  "Crec que sap Tina Bergson."
  
  
  Joana es va congelar. "Pots estar segur d'això?"
  
  
  "En realitat no."Em va recolzar. "Per què no?"
  
  
  "Parla italià, vostè sap. Molt bona."
  
  
  "El que fa la Tina Bergson han de fer amb ell?"
  
  
  "Res en absolut. Jo estava pensant en Corelli."
  
  
  "Heu de pensar Rector és italià i sap Corelli?"
  
  
  Juana va negar amb el cap. "Jo no pensar en res. Només em va dir que ell em va sorprendre quan va crear amb l'italià de la frase."
  
  
  "Quina frase?"
  
  
  Ella blushed. "No recordo."
  
  
  "Però vostè sap que era italià?"
  
  
  "Va admetre-ho. Era també molt xulo".
  
  
  "I va ser un accident?"
  
  
  "Molt així." Juana va mirar cap avall a la seva placa. Va ser, de sobte primal i precisa. Jo no estava somrient, però vaig riure endins. Alguna cosa no intencional en el medi de fer l'amor, vaig saber que. I se li va acudir amb un bon ric italià frase. Interessant. Molt interessant.
  
  
  "No va anar a esquiar?" Li vaig preguntar.
  
  
  "Jo no ho sé. Vull dir, he de saber?"
  
  
  "Jo estava pensant. Estem baixant per les pistes d'avui, Joana. He d'aparèixer a la portada. I m'agradaria és millor prendre algunes imatges." Bona. Estic cansat de tot això boudoir treball."
  
  
  "Sembla que tenint-ho molt bé", em va dir casualment, buscant la seva més. "En realitat, mai he vist mirar així... oh, satisfet, si vostè aconsegueix el que vull dir."
  
  
  Ella es va enfadar. "Em quedo amb la teva ..."
  
  
  "Ara, ara," em va advertir, gulping avall de la resta de la meva cafè amb llet.
  
  
  "Quan vas a esquiar?"
  
  
  "He de pujar a la meva habitació i netejar abans."
  
  
  Ella va assentir amb el cap. "Vaig a estar a punt a les nou-trenta."
  
  
  "Nou trenta llavors. Anem a la part superior. Велета. Esteu jugant?"
  
  
  "Per descomptat! La seva barbeta disparat. Ella va ser un repte, m'. Em vaig sentir millor. Ella encara estava lluitant per la seva salut mental i la seva igualtat. Bona noia.
  
  
  * * *
  
  
  Hem portat els nostres equips en el Prado Llano i embarcar en un dels cotxes de cable per fer el primer vol a Borreguilas.
  
  
  Va ser un tonificant dia, amb el sol alt en el cel i el vent portar una mica d'humitat.
  
  
  
  
  
  Tipus de transmissió
  
  
  La traducció de textos
  
  
  Font de text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Traducció resultats
  
  
  tornar. "És anar a la neu, que a la nit, vaig pensar. Em vaig recordar que havia olorat la neu en l'aire la nit abans. Ara que anava a succeir, jo estava segur d'això.
  
  
  El telefèric es va rebotar i estirada, i ens vam asseure pujar i pujar els cims de Sierra Nevada. Podeu veure-ho tot des d'allà. S'anava fent més fred i més fred - ràpid. Em va girar i va mirar cap avall, i era com mirar la fi del món. Per a una gran distància, tota la plana de Granada s'estenia davant meu, encara que hi havia alguns haze allà baix, suficient per bloquejar la panoràmica completa de tot.
  
  
  Ens va saltar fora de la telecabina, mentre que l'operador de celebrar-lo, i va anar a l'apartaments al carrer. Va ser molt alt fins aquí, l'aire era molt prim, i el fred va embolicar-nos des de tots els costats i penetrat en la nostra pell a través de la nostra roba.
  
  
  Caminem en silenci a la part superior de la pista d'esquí. Era un país desolat, totes mica esquist i la neu , sense arbres o matolls de qualsevol lloc. Només la neu, roca, i el cel. He lligat-me a la meva Austríacs en silenci i observar Joana a lluitar amb la seva Canadencs.
  
  
  Ens vam posar-hi un parell de minuts, mirant pendent avall, i després vaig prendre les meves ulleres fora el meu cap, va treure el cap per sobre de les meves orelles, i va saludar a ella.
  
  
  "Ets el primer!"
  
  
  Ella va assentir amb el cap, empès-se endavant, va doblar els seus genolls, i va començar a moure's al llarg del tram de la primera caiguda.
  
  
  Vaig seguir a la seva, relaxar-se i gaudir el cruixent de neu a les vores dels meus esquís. Vam estar en la millor de les condicions meteorològiques.
  
  
  Un dia hem descansat, i ella ens va portar un parell d'entrepans, que va portar per el seu valor increïble. Vam menjar-los i no va dir una paraula a l'altre. Acabem basked en el sol i vam quedar encantats amb la soledat i la bellesa de la muntanya.
  
  
  Hem acabat els nostres entrepans i es va traslladar.
  
  
  Va ser una gran cursa.
  
  
  Meravellós.
  
  
  Després d'una curta baixada de Borreglas, ens vam asseure al vestíbul de l'hotel durant tot el dia, intercanvi de contes amb Barry Rector i Elena Morales com el foc cruixir de tremp i turistes que van i venen. Hem pogut veure la part inferior de les pistes - de Borreglas del Llano-fora de la finestra i va passar el temps comentant les formes de diversos esquiadors.
  
  
  Finalment, vaig anar a descansar i prendre una dutxa. El menjar era modest, amb l'habitual gran nombre de plats, i a les onze trenta, vaig començar a ser una mica nerviós. En aquell moment, érem encara assegut i beure.
  
  
  Vaig disculpar-me, anar al pis de dalt, a la meva habitació, i comprovar el meu luger i forquilla. Llavors vaig agafar un mapa de la zona i comprovar la ruta del Veleta Monument que jo havia vist que al matí des de la part superior de la pista d'esquí. Com vaig dir en el seu moment, el govern de la carretera de Granada a Motril, a la Costa del Sol era al costat de l'estructura de formigó.
  
  
  La carretera del museu del Prado Llano connectat a una regular de la carretera a uns tres quilòmetres del museu del Prado. He marcat la meva ruta de nord a la forquilla i després sud-est per Veleta a la carretera. Vaig posar el mapa, a la meva butxaca, va agafar les claus de l'habitatge llogat Renault, i baixem al vestíbul.
  
  
  Al menjador, vaig veure Joana encara assegut amb Elena. Em pregunto on Rector és. Allà, de peu, vaig mirar fixament per la finestra a la façana de l'hotel on el pilot de Renault va ser aparcats. Diverses figures van traslladar des d'el Prado, probablement des de Eski bar. Un d'ells va ser Herr Hauptli.
  
  
  Vaig entrar a través de les portes davanteres de l'hotel i en la foscor de fora, i ell em va veure onejar:
  
  
  "No oblidem, anem a fer aquesta cursa algun dia!
  
  
  "Jo prefereixo fer-ho a plena llum del dia," vaig dir en alemany.
  
  
  Va riure a riallades i va caminar en el vestíbul.
  
  
  Em vaig ficar en la Renault. Un vent fred que bufava avall per les pistes. El cotxe va ser fred però acollidor. La calor del motor ràpidament escalfar-lo.
  
  
  La llum de la neu va començar a caure. Era massa d'hora per pal, però va caure sobre gel taques de neu que ja estaven a l'autovia. Snowdrifts va començar a acumular-se al llarg de la vora de la vorera.
  
  
  El Renault hummed com un feliç ocell. Em va conduir a poc a poc i amb cura veure el blanc brillant la línia al centre de la carretera. El doble carril de la carretera era estreta i carril per a dos cotxes que passen. Vaig veure l'autobús i cotxe amb prou feines passen els uns als altres durant el viatge des de Granada, recordant-me de l'elefant aparellament amb un antílop que es nega a cooperar.
  
  
  Vaig conèixer a dos cotxes en direcció cap a el Prado Llano i després es va convertir en la carretera principal, on em vaig tornar a seguir la gira i torna cap a la Veleta. La neu estava fent pesat. Va creuar els raigs de llum formant una cortina davant de mi. Jo amb prou feines podia veure la carretera, i encara que era més ampli que el de la calçada, que no estava dissenyat per a avançaments o truc de conducció en qualsevol terreny.
  
  
  El pilot de Renault va conduir fàcilment a la carretera sinuosa, però vaig veure que la neu va començar a adherir-se a la vorera una mica. De vegades jo no podia veure la vora de la carretera a tots.
  
  
  Un steely veu va arribar fins el pendent
  
  
  
  
  
  Tipus de transmissió
  
  
  La traducció de textos
  
  
  Font de text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Traducció resultats
  
  
  Ara s'havia de donar Renault tots els meus gas. He desplaçat en marxa reduïda i es va traslladar a poc a poc i amb cura a través de l'augment de la superfície de la neu.
  
  
  Finalment vaig veure un cartell: VELETA. I més enllà de la sessió, el camí de terra apagat la carretera i fins a la coneguda monument de formigó a la part superior del penya-segat.
  
  
  Vaig empènyer la Renault per un camí de terra i girar sobre roques i gel fins que vaig arribar a una plana aparcament, aparentment expulsada fora de roca sòlida. No hi havia cap senyal de que el cotxe.
  
  
  El meu rellotge va dir que cinc minuts últims dotze. Em pregunto què va passar Rico Corelli. A continuació, un altre pensament se m'ha acudit: havia Corelli va decidir no convocar la cita quan es va assabentar Arturo era mort? Va ser Corelli amagat en algun lloc darrere d'una roca, esperant-me per sortir a la llum per disparar-me?
  
  
  Vaig apagar la ignició i el pilot de Renault va morir. Hi havia pneumàtics pistes per tot arreu en el gelat de fang, però no volia dir res. Jo shuddered. Va ser solitari, en la més aïllada lloc a les muntanyes. Era només Corelli i a mi , i va ordenar-ho d'aquesta manera. Matar-me per Arturo de la mort? Per la mort de Basillo di Vanessi?
  
  
  Amb molta cura apagat els fars. Em vaig asseure-s'hi per un temps, valorar les possibilitats. Llavors vaig arribar a la meva caçadora i va treure la luger . Hi havia una llanterna de butxaca en el tauler d'compartiment que solen portar amb mi, així que em va agafar-lo i convertir-lo en.
  
  
  Llavors vaig obrir la porta de la Renault. El vent es va estavellar contra mi amb aterridor efecte. Em vaig posar la meva caçadora més a prop de mi i es va situar per la Renault, el tancament de la porta amb un thud. Vaig complir la meva llanterna feix en la nit i només podia veure la neu remolins cap a mi, amb subjecció en totes les direccions a la part superior del cim, on el vent bufa des de tots els punts de la brúixola.
  
  
  El monument va ser apilats hi, fosc i silenciós, i vaig entrar al seu voltant fins que vaig trobar un blau targeta Sim va treure de la vista des de darrere. Jo no tenia ni idea de com el seu conductor havia coaxed-lo a través del gel i gelat de fang, però va ser de peu. He tocat la campana. Encara era calent.
  
  
  A la part posterior del monument va ser un munt de materials de construcció a l'esquerra pel primer artesans per completar el monument. Estava allà dret per la Targeta Sim, tractant de sortir del vent, i va ser allà on vaig sentir un soroll sobtat, no gaire lluny de mi.
  
  
  Vaig tenir la Luger estretament en la meva mà i va tornar a afrontar la direcció que el so provenia d'. Com el vent batuda al voltant, gravació de so i dispersió en totes les direccions, no estava segur de si jo vaig davant el moviment o no.
  
  
  Llavors vaig sentir passes.
  
  
  Vaig tenir la luger en la meva banda, amb l'objectiu de fer i llest per squeeze.
  
  
  "Ah, Peabody," la veu va dir, com si a través d'un mocador.
  
  
  No vaig reconèixer.
  
  
  Però quan va sortir a la llum de la llanterna, I reconèixer-lo immediatament.
  
  
  Era Barry Rector.
  
  
  Però ara que ell no tenia un accent Britànic a tots. Va parlar en una vaga mena de manera, que em va fer creure que fins a aquest moment havia, després de tot, només es juga el paper d'un agent secret Britànic.
  
  
  Qui era ell?
  
  
  Va donar un pas endavant des de darrere una pila de materials de construcció i arribar a sacsejar la meva mà.
  
  
  Sóc fred.
  
  
  "Relaxar-se," Barry Rector va dir. "Tot està bé. Estic Corelli. Rico Corelli".
  
  
  10
  
  
  La neu s'arremolinaven al voltant de nosaltres durant molt de temps, i cap de nosaltres es va traslladar. S'anava fent més fred i més fred.
  
  
  "Tot bé?", va dir, recolzant-se més a prop, tractant de veure la meva cara.
  
  
  Vaig posar la luger sota la meva caçadora, només en el cas. "Com puc estar segur?" Vaig preguntar-li. "Primer em dius que estàs Barry Rector, i ara vostè em diu que està Rico Corelli."
  
  
  Va riure. "Vinga. Això hauria de ser obvi! Jo sóc aquí, i que haurien de ser aquí, però Rico Corelli?"
  
  
  "Qualsevol persona podria haver estat aquí per respondre a la seva pregunta. Qualsevol persona que sabia sobre la reunió."
  
  
  "Qui, sinó Rico Corelli i l'assassinat nen?" - va preguntar.
  
  
  "Un mosquit. El conegui."
  
  
  "Heu de pensar que sóc un mosquit?" Rector va preguntar amb un somriure.
  
  
  "Ell seria l'únic que sap que Corelli conèixer-me aquí."
  
  
  "És raonable! Jo no sóc un Mosquit!"
  
  
  "Vostè diu així, però jo no ho sé."
  
  
  "Si jo fos un Mosquit, que seria fent aquí?"
  
  
  "Tractant de trobar Corelli i matar-lo."
  
  
  "Però estic Corelli."
  
  
  Es va convertir en una simple comèdia. Vaig negar amb el cap resignadamente. "Imaginem que sou un Corelli. Estic maleït fred. Anem al meu cotxe i parlar."
  
  
  Ell va somriure. Bona". Em va portar fins a la carretera de la Renault.
  
  
  "Petit i agradable de treball", va dir.
  
  
  "Gran," vaig dir. "A l'hora de llogar, vostè pot treure el millor d'ella."
  
  
  Vaig obrir la porta amb la meva clau i va anar i, a continuació, va arribar a terme i va inaugurar el viatger porta per a ell. Va pujar i va colpejar la porta. El cotxe lurched. Encara era calent a l'interior.
  
  
  "Deixi'm dir-li sobre Basillo di Vanessi", va dir després d'un moment de silenci. "La substitució. He estat intentant posar-me durant mesos."
  
  
  "Ells?"
  
  
  "Algú a la part superior de la màfia," Rector va dir. Jo no podia ajudar-la; jo encara pensava en ell com Barry Rector,
  
  
  
  
  
  Tipus de transmissió
  
  
  La traducció de textos
  
  
  Font de text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Traducció resultats
  
  
  no com Rico Corelli.
  
  
  "Però, com se sap això?"
  
  
  "Tinc amics allà també. A la part superior. Capo di Capo volien sortir de la cadena. La qual em volia ser completament."
  
  
  "Quin és el seu nom?"
  
  
  Ell va somriure. "Oblidar-la. Només la confiança en mi."
  
  
  Bona. Així Capo di Capo volia a deixar-ho."
  
  
  "Volia matar-me. Intentar explicar-me dues vegades ja. Un cop a Còrsega. Una vegada a Nàpols. Jo hi era per a un lliurament."
  
  
  "Nàpols? Que és on el Mosquit prové."
  
  
  Ell va mirar-me bruscament. "Que estarà bé."
  
  
  "Em va dir."
  
  
  "Per qui?"
  
  
  "No hi ha res."
  
  
  "Quan la segona vaga va fracassar..."
  
  
  "El que en el seu xalet a Còrsega?"
  
  
  Va arrufar el nas. "Sí." Va esperar. Llavors: "Quan el que ha fallat, vaig decidir deixar el negoci. Que és quan vaig arribar a la gent."
  
  
  Vaig assentir amb el cap. "Ho sé tot." Jo no. Però va ser inútil, per escoltar la seva història. Jo no tenia cap manera de saber si era cert o fals.
  
  
  Bona. Quan sortim de Còrsega en el iot, vaig prendre la Vanessa amb mi."
  
  
  "Per ocupar la seva plaça?"
  
  
  "sí. Quan vam arribar a València, ens quedem en el port, per un dia, i jo em vaig quedar a terra quan van a l'esquerra."
  
  
  "Fer Lysistrata navegar sense tu?"
  
  
  "Això és correcte. Vanessa jugat Rico Corelli."
  
  
  "I quan van aterrar a Màlaga, Vanessa encara estava jugant Corelli?"
  
  
  "Sí." Va fer una pausa. "Amb l'ajuda de la Tina Bergson."
  
  
  "Va ser Vanessa a Màlaga?"
  
  
  "cap. Ell es va quedar a la barca. Vam pensar que seria millor d'aquesta manera. Llavors no hi haurà cap error. Vull dir, només en el cas que algú reconeix a ell".
  
  
  "Pot algú a Màlaga identificar-te?"
  
  
  "No és una casualitat," Rector va riure.
  
  
  "Llavors?"
  
  
  "Llavors va contactar amb Tina i ella va arribar a conèixer-te."
  
  
  "Això és correcte."
  
  
  "Suposo que algú va agafar el seu camí, seguit que el iot, posar en javelina, i va colpejar a vostè."
  
  
  "QUI?"
  
  
  "Moscato, per descomptat. Qui més? Ell ho sap tot sobre mi. I s'ha estat veient el vaixell quan va venir. Ell només cronometrat el temps que eren a prop de la nau per aconseguir que els implicats."
  
  
  "Per què no Moscatell reconèixer?"
  
  
  "Ell sap sobre el iot, sobre la Tina, sobre la reunió de la gent..."
  
  
  "Vaig veure. Però ell realment no em va reconèixer."
  
  
  "Això és correcte."
  
  
  "I va apunyalat i ferits Tina."
  
  
  "Gràcies a Déu que ella no era de morir!"
  
  
  Vaig veure a ell. Va arribar a la seva butxaca i va treure un paquet de Americanes de tabac. Va encendre un i va saludar el partit. Passat el temps, va portar a terme un espanyol cigarret. Però, és clar, ell estava jugant Britànic agent secret Barry Rector. Va ser un consumat actor i sabia efectiu el dret atrezzo van.
  
  
  "Com està ara?" Li vaig preguntar.
  
  
  "Vols dir que la clínica diu?"
  
  
  "Sí." Ell sabia.
  
  
  "Ella ve."
  
  
  "Quan es va unir-se a tu?"
  
  
  Va dubtat. "Aviat."
  
  
  "Després de conèixer la meva parella?"
  
  
  "Això és correcte." "Mira, Tina part de l'acord. Vostè sap que, no?"
  
  
  "Sí", em va dir. "Però ens vol conèixer de primera, i després anem a discutir els detalls."
  
  
  Ell va assentir amb el cap. "Això és el que importa ara mateix."
  
  
  "Una cosa trencaclosques mi."
  
  
  "Què és?" Fum de roses davant de la seva cara. Vaig poder veure la seva cara reflecteix en el parabrisa del Renault com va arrossegar a una cigarreta.
  
  
  "Com vas arribar a la pista d'el Mosquit a Torremolinos, en primer lloc?"
  
  
  Va riure. "Polit, eh?"
  
  
  "Molt net." Em vaig aturar. "Massa bo."
  
  
  Els seus ulls lliscar a la meva. "Què estàs dient?"
  
  
  "Estic dient que no puc totalment d'acord amb la seva història, Corelli. Introduïu el tracte quan la meva Mosquit arriba el fred, i després jugar Barry Rector, un agent secret. Què ofereix?"
  
  
  "Tornem," Rector va dir seriosament. "Escoltar. Sabia que van després d'un Mosquit. Estàs d'acord?"
  
  
  Vaig assentir amb el cap. "Es podria haver imaginat, és clar. Però per què estàveu a Màlaga a tots? Vull dir, Rico Corelli. Es van amagar a València. Per què anar a Màlaga a exposar-se en va?"
  
  
  "Assegurances", va dir a poc a poc.
  
  
  "Assegurança?"
  
  
  "Jo estava fora de perill, des del moment que l'esquerra nàutic de València. Entens?"
  
  
  Vaig assentir amb el cap.
  
  
  Bona. La calor va en el vaixell fins al moment en què el "Mosquit" va cridar l'atenció. A la dreta de nou?"
  
  
  Vaig comptar. Bona. Suposem que el que havia de ser en Sol y Nieve en aquest punt."
  
  
  "Això és el que vaig dir la Tina."
  
  
  "He imaginat com a molt. Vull dir, per què va venir a Màlaga ajudar? Aquesta va ser la meva pregunta."
  
  
  "Jo volia saber més sobre tu." Ell es va encongir. "Vull dir, la meva vida es veu embolicada en un petit i agradable lligall. Vaig als Estats units. I vostè i que la noia que hi ha són els porters. A la dreta?"
  
  
  "Això és correcte."
  
  
  "Perquè jo volia veure com es podria recuperar.
  
  
  Hi va haver un llarg silenci. Li vaig mirar fredament. Ell em mirava tan fredament.
  
  
  "On vas agafar-me?" Li vaig preguntar.
  
  
  Va sospirar. Bona. Cop d'ull. Que van a la caça. Jo sabia que anàvem a tractar de trobar Moscatell. A la dreta?"
  
  
  "Suposo que sí."
  
  
  "Jo estava a l'espera fins que vaig trobar a tu."
  
  
  "Et vaig identificar-me abans?"
  
  
  "Oh, és clar. Vaig veure Tina on anar."
  
  
  "I després heu seguit Joana i jo aquesta nit?"
  
  
  "Per descomptat, per descomptat."
  
  
  "A la vila."
  
  
  "Això és correcte. En el moment de colpejar que hooker - qui va haver un trio amb Moscatell, i l'altra era àmplia - jo sabia que estàvem en una empresa. M'estava seguint."
  
  
  "Però, per què
  
  
  
  
  
  
  Tipus de transmissió
  
  
  La traducció de textos
  
  
  Font de text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Traducció resultats
  
  
  Ets la lluita contra el seu camí de tornada des de quan vaig tenir Moscatell mort? "
  
  
  Els seus ulls es va reunir la mina. "Tots ens equivoquem, no és així?"
  
  
  Em va encongir les meves espatlles. Bona. Però, per què la història de la coberta?"
  
  
  "Barry Rector del jazz? Només em renta la pols de la plataforma, ", va dir, caure en Barry Rector de la accent Britànic. "I em va semblar que era el que calia fer en aquell moment. El que vaig fer, fer cap amunt de la meva ment, i dir:"Aquí estic, bon vell Rico Corelli! No té gaire sentit, no? "
  
  
  Vaig riure. "Encara no m'agrada tot això bifurcació i multiplica per tres. Podria haver pres contacte amb Joana de seguida. Que dormia amb ella hi i una altra aquí. Per què no s'acaba de donar-li la informació i de demanar-li per comprovar-ho? "
  
  
  Ell mica cap avall en la seva cigarreta i mirava per la parabrisa. La neu va caure, però es va fent més clar ara. Vaig mirar cap amunt i va veure les dues cares reflecteix en la fosca nit.
  
  
  Els seus ulls eren per a mi.
  
  
  "Mai vaig confiar en el dormitori", va dir, frowning. "Vull dir, ni tan sols la meva pròpia. Aquest és el lloc on vaig llogar a Marbella. Com puc saber Moscatell no gravar-me en la cinta abans he seguit que el seu lloc? Després de tot, ell va pensar que havia matat a mi en el vaixell. Però potser va ser un truc. A la dreta? Potser Moscatell no hi era, potser Moscatell va ser sempre pensant en mi i m'espera. Com podia haver sabut? "
  
  
  Jo estava assegut allà.
  
  
  "I en aquest hotel. Jo no confieu en res. Res d'això. Crec que hi ha errors en cada habitació. Jo havia d'anar a través d'una futura reunió perquè era part del projecte original. No m'agrada desviar-se de la meva plànols originals perquè es deixa la massa a l'atzar. Ja que ja es coneixien, I només va jugar fresc i continuar a partir d'aquell moment. Ho sento molt si aquesta ha ofès el seu sentit de l'ordre."
  
  
  No tenia sentit.
  
  
  "I ara què?" Li vaig preguntar.
  
  
  "Hem organitzat una reunió entre la noia i a mi," Rector va dir, de nou formal. "Lliurar microfilm".
  
  
  "On és?"
  
  
  "Bé, ja saps el que penso sobre l'hotel. Això li dóna dret a cap número. I no m'agrada sortir amb les persones en el Prado Llano. Mira, què passa amb les pistes d'esquí?"
  
  
  Vaig comptar. "És molt deserta, bé-a vegades. No hi ha insectes a la neu tampoc." Vaig riure, preguntant-se com cert que va ser.
  
  
  "A l'infern amb la neu. Vostè pot disparar una persona d'una milla de distància amb un telescòpiques lent." Va shuddered. "No m'agrada en absolut."
  
  
  "Però si no hi ha ningú sap que ets un Corelli..."
  
  
  "Qui ho va dir? A més a més, hi ha un altre mal punt. Si Moscatell encara existeix - i estic segur que ho fa després d'Arturo li va comprar - que vaig mantenir un ull per a vostè i el seu negoci, oi?"
  
  
  "Sobre Joan?"
  
  
  "Per descomptat! Així que vaig haver de veure-ho en algun lloc que és tant atractiu i protegit al mateix temps."
  
  
  Em va encongir les meves espatlles. "Això no és fàcil projecte de llei per omplir."
  
  
  "No? Què passa amb un d'aquests cotxes de cable? Quan vostè està en un d'ells, que estan aïllats, sols i segurs!"
  
  
  He estat pensant sobre això. "Una góndola? Sé el que vols dir. Obtenir-hi amb ella i pujar junts. Mentre que vostè està allà, tancat en un telefèric, que pot obtenir-se en un entorn controlat i no serà el més assenyat. és tot sobre el cinema? "
  
  
  "Això és correcte."
  
  
  Em vaig asseure i vaig pensar. "Però algú encara pot disparar des de la vessant."
  
  
  "Aquí és on entra, vell," Rector va dir com va entrar de nou a la universitat Britànica. "Vostè aconsegueix en el seu esquís, l'estand de Borregilas estació i cobrir-nos a mesura que ens apropem."
  
  
  He estat pensant sobre això. M'agraden. Com més pensava en ella, el que més em va agradar.
  
  
  "Vaig a comprar això," em va dir.
  
  
  "Quina hora és?"
  
  
  Em va dir: "Demà a les deu del matí?"
  
  
  "Això és correcte," Rector va dir. "Em vaig allunyar de la Joana. No vull complicacions quan estem tan a prop de fer un acord."
  
  
  "La bona sort", em va dir.
  
  
  Estava de peu a la neu, que ajusta la seva caçadora. Vaig poder sentir el fred que brolla a través de la porta oberta, tot i que la neu va ser gairebé completament desaparegut.
  
  
  "Començar," Rector va dir. "Vaig a seguir-lo avall."
  
  
  Vaig assentir amb el cap.
  
  
  Ell va tancar de cop la porta a la meva cara i va córrer al voltant del monument, on va desaparèixer de la meva vista.
  
  
  * * *
  
  
  Renault va posar en marxa sense cap tipus de problemes. Vaig deixar-la escalfar una mica, a continuació, esperar fins que vaig veure Simka vine al voltant de la cantonada del monument, la seva fars inclinació cap avall sobre la provisionalitat de la carretera. Llavors em va conduir a fora, arrossegant-se cap avall el curt camí d'entrada a l'autopista. Em va saludar a Rector en el mirall retrovisor.
  
  
  Vaig veure una Targeta Sim següents a mi, la seva fars parpelleig en la caiguda de neu.
  
  
  Les voltes i revoltes van ser molt fort, que requereix constant de frenada i downshifting. Vaig començar a gaudir de la calçada quan vaig sentir la primera humit sistema de frens.
  
  
  Jo estava caminant per un vall de negre mica que havia estat de la criança, en el camí havia estat expulsada en forma de V groove. Al final, vaig veure la vorera fer una ràpida aguda gir dreta.
  
  
  A la meitat de la secció, vaig començar a frenar i va sentir una relliscada. Vaig pensar ensopeguem amb un congelats punt de la carretera, per accident, així que vaig intentar de nou. Però no va ser un congelats lloc a tots.
  
  
  Vaig arribar a la fre de nou per obtenir una mica de tracció quan vaig downshifted, però
  
  
  
  
  
  Tipus de transmissió
  
  
  La traducció de textos
  
  
  Font de text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Traducció resultats
  
  
  El fre no semblen transferència de poder de les rodes.
  
  
  Vaig avançant prement la palanca de canvi, però ara que anava massa ràpid per posar en marxa i no podia entrar en menor equip.
  
  
  Em va desaccelerar a la planta quan vaig arribar a la pujada, però la velocitat era massa ràpid. Afortunadament, la corba que va resultar ser molt bona. Vaig fer un gir. Però després em vaig pegar una ullada ràpida a l'esquerra en direcció contrària i es va estavellar en els frens de nou, amb l'esperança de la calçada em donaria tracció aquí. Però em vaig sentir res, però humit ineficiència.
  
  
  Res de res.
  
  
  Em vaig tornar la roda dur i es va girar. La carretera de redreçar, però va començar a baixar com la carretera es va convertir en una llarga, a nivell de recorregut travessa un alt talús rocós. Al final de la travessa, vaig veure un fort tornar amb un gran senyal de precaució a la carretera per davant.
  
  
  Vaig arribar a la frens de nou, però no va donar-hi resposta. He premut avall a la palanca de canvi, però no vaig poder baixar-la a la mínima. Vaig començar a girar la roda d'anada i tornada, tractant d'aconseguir snowplow-tipus de fricció per reduir el Renault velocitat, així que podria aconseguir la maleïda cosa avall en marxa reduïda.
  
  
  Ha fallat.
  
  
  Vaig veure Rector llums del darrere de mi, i em preguntava si estava mirant-me en el S i desconcertant per sobre del meu inexplicablement mala conducció.
  
  
  Em va brillar la llum, dues vegades, com una mena de senyal d'ajuda.
  
  
  La corba té més a prop i més a prop, i jo no podia controlar el Renault velocitat a tots. Vaig pensar en anar més interna de la rasa de drenatge, però va decidir que la possibilitat de trencar els eixos i esquinça les rodes de fora era massa gran per risc. A més a més, podria haver fallat plana sobre el esquist banc que es va aixecar de la rasa quan el volant va sorgir de la meva esquena.
  
  
  Pneumàtics screeched, i em vaig tornar el volant a l'esquerra, de manera que podria convertir massa ràpid. Vaig caure en una imponent banc a la meva dreta. El pilot de Renault va treure la vorera i es va dirigir cap a l'aresta exterior de la carretera, on hi havia sobre un peu de pedra amuntegada en una pintats de blanc tanca de fusta que s'estenia per sobre de vint peus.
  
  
  Jo cop de costat a la barana, va trencar una cosa fora del costat de la Renault, i després galloped tornar a terraplè. Però em vaig posar dur i righted el cotxe nou.
  
  
  Per davant meu, el camí continua a baixar ràpidament. Un centenar de metres de distància, vaig veure un vial girar bruscament a la dreta, amb una altra tanca de fusta de protegir el seu torn, i una gran sessió, just abans del seu torn.
  
  
  Jo mai no podrà fer que el seu torn.
  
  
  Vaig sentir el soroll d'un motor a la meva oïda i es va convertir ràpidament.
  
  
  Va ser Rector.
  
  
  Va ser cocció d'una Targeta Sim passat a mi i tir a la carretera per davant.
  
  
  Em preguntava què dimonis estava intentant fer. Vaig voler cridar-lo, però jo no.
  
  
  Va tallar-me davant de mi, i gairebé em va cridar per a ell, per sortir del pas o per obtenir èxit.
  
  
  Em pressiona la palanca de canvi de nou, tractant desesperadament de baixar un altre nivell, però no va ser d'ús.
  
  
  Rector estava just al davant de mi. Gairebé em tancar els ulls, esperant l'accident a succeir.
  
  
  Mai va passar.
  
  
  De sobte, el meu front para-xocs es va colpejar contra el Rector posterior para-xocs. Vaig veure Simca Rector de vermell, fre de llums que parpellegen, per després sortir, després de sortir, després de sortir de nou.
  
  
  Em va frenar.
  
  
  Es tractava d'un vell truc per deixar un desbocat cotxe per frenar el cotxe, al davant per frenar el cotxe.
  
  
  Vaig mantenir un ferm control sobre el volant perquè jo sabia que una roca en el lloc equivocat en el camí seria llençar el Renault fora de la Simca para-xocs, i m'agradaria ser llançat a l'esquerra o a la dreta, després de la qual cosa jo faria la lliscar fora de la desacceleració cotxe i anar bé fins al penya-segat o sobre la vora del penya-segat a l'aire.
  
  
  Rector de la frens mantenir parpellejar i intermitents, i quan vam arribar a la cantonada, que havia deixat de mi. Vaig posar el cotxe en sentit invers i es va ficar en, tremolant.
  
  
  La porta s'obrí i el Rector va sortir de la targeta SIM. Va tornar a la meva costat del cotxe, i la neu va caient tot el que l'envolta.
  
  
  La meva llums estaven a fora, il·luminant la part posterior de la Simca i mostrant Rector de peu a la nit.
  
  
  "No vaig demanar què passava," Rector va dir a poc a poc. "Algú va colpejar el seu Renault."
  
  
  Vaig assentir amb el cap. "Gràcies per la seva ajuda. Va ser un bon truc."
  
  
  Ens vam aturar a l'Esqui bar el museu del Prado, abans vaig portar el cotxe al garatge. Jo tenia tres lumumbas i una tassa de cafè, i encara em vaig sentir molt bé.
  
  
  11
  
  
  Vaig tornar a la meva habitació després d'una breu temporada a l'Esquí Bar amb el Rector. El rom i la xocolata a la lumumba em va ajudar a calmar una mica, però jo encara estava tremolant quan vaig posar la clau a la porta i va entrar.
  
  
  Com em vaig convertir en la llum, vaig sentir una rustle a l'altra banda de l'habitació, llavors la porta es va obrir i Joana estava allà, els ulls com plats. Era com si ella acabava de despertar d'un son profund.
  
  
  "Has de conèixer-lo?"
  
  
  "Sí", em va dir. Ràpidament vaig anar a l'oficina i ha agafat el meu quadern de notes. Ràpidament vaig obra "error" - la i mostrar-la a ella.
  
  
  Ella va assentir amb el cap que va entendre.
  
  
  "Com va succeir
  
  
  
  
  
  Tipus de transmissió
  
  
  La traducció de textos
  
  
  Font de text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Traducció resultats
  
  
  anar? "Què és?" va preguntar ella a mi.
  
  
  "Res a informar. Hauré de veure-ho." Jo estava ocupat escrivint a la meva llibreta. "Vostè haurà de trobar-se demà a les deu de la nit a la gòndola. Més detalls més endavant."
  
  
  Ella va assentir amb el cap.
  
  
  "Ara vaig a dormir i descansar una mica."
  
  
  "Bé," va dir.
  
  
  M'apunto a la sala de la porta, indicant que anava a reunir-se amb ella fora aviat.
  
  
  "Bona nit, Jordi," va dir, i va tornar a la seva habitació.
  
  
  Em va treure els meus vestits, es va convertir en net, i va sortir al passadís. Joana estava fumant una cigarreta.
  
  
  "Esteu segur de les habitacions són bugged?" va preguntar ella.
  
  
  "En positiu."
  
  
  "Ha reunit amb Corelli?"
  
  
  "sí. El coneixem com Barry Rector."
  
  
  Va estudiar a mi. "Jo gairebé ho va endevinar."
  
  
  "Jo vaig fer el mateix."
  
  
  "Pots estar segur?"
  
  
  "Com puc estar completament segur? Però es troba que en el telefèric, on l'infern es va a obtenir els materials?"
  
  
  "Què és?"
  
  
  "Puc gestionar-ho", va dir amb confiança.
  
  
  Bona. Vaig a cobrir que des de les pistes d'esquí. Això és el que Corelli vol."
  
  
  "Però, com podria el Mosquit saber sobre la reunió entre ell i tu?"
  
  
  "Ell es va quedar mirant-nos tot el temps."
  
  
  "Vaig a tractar de mantenir un ull en ell."
  
  
  "No et preocupis. Vaig a cuidar-lo. Només complir amb Corelli i veure si ha de broma amb nosaltres o no."
  
  
  Ella em va mirar. "Per què no va donar-me la informació anterior?"
  
  
  "Ell va dir que volia estar segur."
  
  
  Ella es va encongir les espatlles. "Suposo que té sentit".
  
  
  "Prendre el telefèric amb ell i esquí de muntanya avall de Borreglas. Vaig conèixer al bar a la planta baixa quan aquest ha acabat. A continuació, farem pressa avall i comprovar l'autenticitat de les peces."
  
  
  "Màlaga?"
  
  
  "Granada. Tinc un transmissor-hi."
  
  
  "Tot el dret."
  
  
  Vaig tornar a la meva habitació i es va ficar al llit.
  
  
  * * *
  
  
  Ara vaig poder veure tot al llarg de la cresta rocosa. La llum del sol ser de color blanc pur. La neu llum encegadora, però he utilitzat un filtre en el meu Zeiss 60x ulleres.
  
  
  El telefèric es va moure cap amunt, i vaig poder veure clarament Joana groc suèter. Només era seu i Rector de l'interior. La gòndola fa normalment de quatre persones, i jo sabia que el Rector havia a la punta el servei de personal per a un públic viatge, però jo no estava preocupat. Tenia els diners per fer-ho.
  
  
  Vaig rodar al voltant del camp nou amb les meves ulleres a sobre i després el vaig veure.
  
  
  * * *
  
  
  Va mentir sobre el seu estómac, en un granit cornisa sobre a mig camí entre Borregilas i el museu del Prado Llano. Va vestida amb roba de color gris, de manera que definitivament incorporat amb la mica i granit i pissarra. Però vaig veure que era un home després de tot, i vaig poder veure que era la celebració d'un llarg rifle al costat del penya-segat. Un àmbit ser adjunt a la rifle.
  
  
  Jo no podia dir el tipus de fusell de les meves ulleres.
  
  
  Es va posar molt quiet i esperar. I ell estava mirant la gòndola amb Joana i de Rector. Com ho va fer saber que es van portar-lo? Com podria saber?
  
  
  Rector? Va ser Rector substitut? Algú ha de configurar Joana? Com era de la informació es va filtrar de nou? A les nostres habitacions, ningú no va dir una paraula. Ningú però Rector i em sabia el moment i el lloc.
  
  
  Encara, l'assassí posar en espera.
  
  
  Moscatell? Molt possiblement.
  
  
  Em descorda la meva caçadora i va treure el meu Luger . Vaig revisar-lo i posar-lo a la butxaca de la meva caçadora. M'hagués de creuar el pendent i aconseguir un equilibri en el penya-segat fins arribar-hi. Després hauré de rastreig sobre les roques i matar-lo abans que pugui vaga.
  
  
  No hi havia cap altra manera. Si em vaig deixar Moscatell viure, intentarà de nou per obtenir Rico Corelli - torneu a intentar fins que aconsegueix!
  
  
  A jutjar per la velocitat de la telefèric i la ubicació de la persona en les roques, que vaig tenir amb un minut i mig per fer la mudança.
  
  
  He comprovat el descens una mica per evitar les perilloses magnat i va portar just a sota. Quan vaig arribar a la part inferior de la diapositiva, alguna cosa li va passar a la resta de la neu a la part superior, i de cop em vaig trobar a mi mateix, enfonsant-se en la diapositiva fins als genolls. Vaig empènyer i thrashed, i la neu va caure de mi. Vaig tenir la sort. Una gran bola de material mòbil de neu va continuar a allunyar-se de mi i va colpejar les roques properes.
  
  
  He perdut segons preciosos.
  
  
  Les roques eren per davant de mi, però jo no podia veure l'home estirat sota de mi. Vaig tenir a les meves ulleres i a poc a poc paella al llarg de la carena.
  
  
  Després vaig veure a ell.
  
  
  Vaig ser arrencat el curs amb prop d'un centenar de peus! Jo era massa alt.
  
  
  Ràpidament vaig començar a baixar el turó de nou, tornant altra manera, anar fora d'aquest curs, i tornar a un punt en humans arribar a les roques.
  
  
  Em vaig deixar anar de les pinces i col·locar la meva esquís a les roques per tal que no rellisqui. Després em vaig treure les meves ulleres i va mirar per sobre de la vora de les roques.
  
  
  Vaig poder veure el telefèric pujant lentament entre la segona i la tercera pilars d'acer. I vaig poder veure l'home amb el rifle agafant-lo amb força i orientar la gòndola amb cura, ja que es va traslladar fins a la spidery cables d'acer.
  
  
  He dirigit els luger a l'home el cap i va disparar.
  
  
  La bala va colpejar una roca i rebotar en algun lloc. Vaig poder sentir rebot cant.
  
  
  L'home es va convertir ràpidament. Vaig poder veure una nebulosa en la seva cara blanca. Ha voltat la seva esquena ràpidament, es va tornar, i va assenyalar el rifle a mi - abast i totes.
  
  
  La bala va colpejar la neu darrere de mi, massa a prop per a mi veure.
  
  
  
  
  
  
  Tipus de transmissió
  
  
  La traducció de textos
  
  
  Font de text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Traducció resultats
  
  
  confort.
  
  
  Vaig disparar de nou. Però ell era fora de la vista a la dreta després de la injecció va ser acomiadat. No vaig poder veure-li.
  
  
  Crouching hi, he intentat en va a trobar-lo.
  
  
  Un altre tret va trencar la pedra amb la mà.
  
  
  Em va ficar.
  
  
  La gòndola es va movent-se lentament al llarg del cable, i vaig poder veure Joana groc suèter, i que va ser tot el que es va parar atenció.
  
  
  El pistoler es va aixecar i es va apartar de mi, amb l'objectiu que la gòndola. Vaig disparar de nou.
  
  
  Va caure, crouching darrere d'una roca, el que falta per complet. El vaig veure magra contra el penya-segat i l'objectiu per a la gòndola.
  
  
  Vaig començar sobre les roques, però jo sabia que no podia arribar a temps.
  
  
  Vaig clicar a sobre de la corda clips, es va posar sobre els meus esquís, i va començar la baixada, dos pals en una mà i una luger en l'altre. No va ser el més còmode d'esquí posició podria haver imaginat.
  
  
  Com ja he avançat, em vaig adonar que no podia disparar sobre els esquís, i així es va perdre més temps preciós.
  
  
  Vaig anar fins al nivell on va ser crouching, es va trencar lliure de les fixacions, i crouched cap avall a través de les roques.
  
  
  Ja és aquí!
  
  
  Li vaig disparar.
  
  
  Va dirigida a la gòndola i va disparar només com vaig fer - o potser una fracció de segon més tard que jo. El que va passar, el meu tret que han causat a misfire, i el seu càrrec va colpejar inofensivament a la base de la gòndola, més que no pas a través de la finestra a Rector del centre.
  
  
  Vaig arribar a la tirador.
  
  
  Va caure de cara a les roques, a continuació, reflexivament, girar i va girar el rifle al voltant, fins que va ser assenyalat directament a mi.
  
  
  Em va saltar de nou i a la neu, lliscant muntanya avall. Les bales van volar tots al meu voltant, però cap d'ells colpejar-me. Vaig pujar a la penya-segat de nou, aferrar-se a ella per a la compra.
  
  
  La roca va ser relliscós, però he rastrejat a sobre, i quan una altra bala va esclatar a prop de la meva orella, vaig mirar cap amunt, veien clarament, i li va disparar al coll.
  
  
  Immediatament va caure. La sang va explotar al seu voltant en un núvol roja.
  
  
  Va ser llavors, ajagut en una piscina de gel enrogiment quan em vaig acostar a ell.
  
  
  Va ser Alfreddo Moscatell.
  
  
  Mosquit.
  
  
  Matchmaker!
  
  
  * * *
  
  
  El rifle que va donar a mi i que se suposava que era per matar Rico Corelli en la gòndola va ser un Winchester Model 70 Super Grau rifle, graduada per la 30-06 Springfield rondes i equipat amb un Bausch & Lomb Balvar Lee punt variable potència òptica de la vista. Era un bell equip.
  
  
  La 30-06 Springfield alta Velocitat cartutx amb una medalla de bronze consell pot lliurar una velocitat de 2,960 metres per segon i una velocitat de 2,260 peus per segon a 300 metres, amb un sorprenent força de 2,920 ft-lb morrió energia i 1.700 ft-lb. lliures per 300 metres. La Bausch & Lomb potència regulable àmbit és regulable de 2 1/2 a 4x, amb només dos parts mòbils de control de l'alçada i vent.
  
  
  Si alguna cosa pot ajudar a matar un home d'un xut a distància ubicació, aquesta combinació pot.
  
  
  Em vaig ajupir l'home mort. Va tenir una cartera i papers, però que òbviament eren de forja. El nom va ser dit per ser Natalio Di Cesura, i la premsa va dir que venia de Bari, Itàlia.
  
  
  Havia de pell fosca, cabell fosc, i un afaitat blau barbeta i les galtes. Les seves patilles eren més curtes que de costum, però que no semblava massa llarga.
  
  
  Ell portava una bona caçadora i ajustats pantalons d'esquí.
  
  
  Em vaig convertir en el so de sobte passes a les roques. Un dels Guàrdies Civils van baixar a la plaça, es va treure la esquís i va venir a mi amb un quadern a la mà. Em vaig adonar que el seu cinturó de seguretat holster es descorda.
  
  
  Ell va mirar-me, va dir res, i després van passar per la roca on l'home mort laics. Es va inclinar cap avall i va mirar el cos, després d'estudiar detingudament i va fer un parell de notes.
  
  
  Va tocar el cadàver del coll i va sentir la seva pols. Jo podia dir-li que ell no hi serà. Va portar a terme els treballs, estudiar-los, i després va examinar la Winchester 70 i l'abast.
  
  
  Ell es va aixecar i es va dirigir a mi.
  
  
  "Em sap greu de ser un intrús, senor," va dir en anglès.
  
  
  Vaig somriure. "Com et vaig conèixer vaig anglès?"
  
  
  "Jo sé que vostè és un nord-Americà", va corregir-me amb un somriure. "Amb els esquís".
  
  
  Van ser els Austríacs, però vaig comprar-los a Sun Valley. I va ser imprès a ells.
  
  
  "Has estat testimoni-problemes?" "Què és?" va preguntar delicat, però és evident.
  
  
  Em va encongir les meves espatlles.
  
  
  "Potser ets més que un testimoni. Potser que van participar en aquesta persona ha mort?"
  
  
  No vaig dir res. Quan va anar a dir-me els meus drets? Però, per descomptat, a Espanya no es van llegir els seus drets a tots.
  
  
  Vaig començar a unbutton la meva caçadora per sortir de la meva cartera.
  
  
  La Guàrdia arma, un Poltre Americà .45, va ser l'instant en la seva mà, i cobert el meu estómac.
  
  
  "Em sap greu, senor, però si us plau no facis res de la seva butxaca."
  
  
  "Només vull mà sobre el meu DNI," vaig somriure. "Vaig arribar a la recomanació de Senor Mitch Kelly des de Màlaga."
  
  
  Reconeixement flickered través de la seva cara. "A. Clar. Vostè té a la seva targeta d'aquí. També un dels seus propis." Ell va mirar-la i a poc a poc posar de nou en la carpeta de plàstic. Li va lliurar la cartera de nou i va tancar de cop tancada amb un elegant bufetada.
  
  
  Vaig agafar-lo i posar-lo a les escombraries.
  
  
  "Em sap greu, senor. Jo no n
  
  
  
  
  
  Tipus de transmissió
  
  
  La traducció de textos
  
  
  Font de text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Traducció resultats
  
  
  Jo estaré esperant per a vostè per a qualsevol qüestionament. Si voleu deixar? "
  
  
  Oh, que bonic petita DESTRAL logotip a la cantonada del Mitch Kelly targeta que tothom semblava conèixer i estimar.
  
  
  Em vaig tornar i va assenyalar l'home mort. "És coneguda per vostè?"
  
  
  Guàrdia va negar amb el cap. "No ho crec. Però vaig a trobar a terme molt aviat."
  
  
  "Educat consell," em va dir. "Aquesta persona pot ser volia a Màlaga per un crim. Assassinat."
  
  
  "Ah."
  
  
  "I per matar un nen ahir a la nit aquí al Prado Llano."
  
  
  Guàrdia ulls reduït. "Vostè sap un munt de coses, senor."
  
  
  "Aquest és el meu negoci. Conec un munt de coses. I fer fotos d'ells, " I va afegir amb un somriure.
  
  
  Va saludar. "Si us plau, accepti les meves disculpes per la detenció vostè. Crec que seria bo si no eren aquí quan la meva companya arriba. És una mica jove i impulsiu."
  
  
  Vaig mirar el turó. Un altre Guàrdia va amb esquís i corrent en baixada.
  
  
  "Gràcies."
  
  
  Ell va des de la cintura cap avall i saludar. "Vaig a dir-Senor Kelly que hem de complir."
  
  
  I lliscar a través de les pinces, va agafar el meu pols, i ràpidament va fer que el meu camí cap a la Prado Llano.
  
  
  * * *
  
  
  Mitja hora més tard, vaig tornar a l'hotel. Joana, m'esperava a la sala d'estar per la gran llar de foc.
  
  
  Estàvem sols.
  
  
  La seva cara brillava amb emoció. "Tinc això", va murmurar per a mi.
  
  
  Vaig assentir amb el cap.
  
  
  "Què va ser que la commoció?" - va pensar.
  
  
  "Em vaig espantar Moscatell fora i el van matar."
  
  
  La seva cara empal·lidia. "Com ho va fer saber que es van reunir en el telefèric?" va preguntar ella. "Ningú No sabia, però vostè i jo - i de Rector."
  
  
  "Creus Rector és realment Corelli?" Li vaig preguntar.
  
  
  Ella es va encongir les espatlles. "Sens dubte va en sap molt sobre el medicament a la xarxa. I ell està disposat a donar-nos-la en safata de plata. Estic molt emocionat."
  
  
  "Alguna vegada has estat decebut?" Li vaig preguntar alegrement.
  
  
  "Molt sòlid. Com més aviat comencem a jugar amb el primer substitució Corelli."
  
  
  "Anem a lliurar tot a Granada aquesta tarda."
  
  
  "No puc estar segur de que la informació sigui exacta, Nick", va dir ella, com si ella havia estat pensant en el que per una mica de temps i finalment va fer cap amunt de la seva ment. "Em sembla lamentable que he vingut fins aquí i no puc dir si Corelli és autèntic o no."
  
  
  "No et preocupis. La DESTRAL memòria banc sé".
  
  
  "Però em pregunto per què he fet, va ser enviat aquí." Ara ella era pouting.
  
  
  "Oblidar-la. És part de la feina."
  
  
  El mecànic al Prado Llano garatge es va disculpar. "Vaig a fer-ho per dues de la tarda. És que molt aviat per a vostè, senor?"
  
  
  Em va encongir les meves espatlles. "Hauria de ser. Què va passar?"
  
  
  "Fre de líquid drenat, senor."
  
  
  "Per què?"
  
  
  "Canonada fracàs". Que no vol dir molt.
  
  
  "Una ruptura?"
  
  
  "Molt estrany, senor", va admetre. "No és freqüent que un fluid línia porta a terme com aquest. De fet, això és impossible."
  
  
  "I després què va passar?"
  
  
  "La línia és trencat."
  
  
  "Un tallat?"
  
  
  "Sembla que, senor." Ara estava inquiet. Aquestes coses van ser incomprensible per a ell.
  
  
  "Algú ha tallat això a propòsit?" Li vaig preguntar.
  
  
  "Jo no ho sé. No vull parlar-ne. Aquest és un greu acusació."
  
  
  "Però no hi ha ningú a carregar-la, així que per què no dir-ho?"
  
  
  Ell em va veure somriure. Bona. Estic dient que algú tallar aquesta línia, senor. Snip! Té això sentit?"
  
  
  "Oh, sí," vaig dir. "No té sentit".
  
  
  El noi va mirar seriós. "Llavors tens un enemic, senor. Una dona, el marit, potser?
  
  
  Els espanyols són tan incurable romàntics!
  
  
  "Sí", em va dir. "Em sento com podria ser. Però val la pena, saps?"
  
  
  Va il.luminar. "Bé llavors. Bona!"
  
  
  "Jo vaig ser-hi a les dues."
  
  
  "Oh, hi ha una cosa més", va dir.
  
  
  "Què és?"
  
  
  Va dubtat de nou, mirant al seu voltant per veure si algú estava escoltant.
  
  
  "Sabeu què és això?" va prendre alguna cosa fora de la seva butxaca i va a la seva mà.
  
  
  Vaig portar-la des de el palmell de la mà. Era un bell error. Magnètic transmissor en combinació amb una direcció finder. Una bella model! Fons professional. Probablement, el Japonès o l'alemany.
  
  
  Jo estava mirant aquest. "No tinc ni idea de què és."
  
  
  "A mi també, senor."
  
  
  "On vas trobar aquest-aquest gadget?"
  
  
  "Va ser adjunt a la part inferior de la Renault, senor."
  
  
  "Com interessant. Suposo que alguna cosa només es va enlairar des de la carretera mentre anava amb cotxe."
  
  
  "És el magnetisme, vostè sap, senor? He pensat que estaria interessat en veure-ho."
  
  
  "Estic ... molt interessats."
  
  
  Vaig posar la direcció finder a la meva butxaca i va treure un pocs centenars de pessetes. Vaig donar-los per al nen. "Això és per a tu", em va dir. "Pel seu interès i pel seu silenci."
  
  
  "Jo entenc, senor."
  
  
  Jo estava segur que era el cas.
  
  
  Ara sabia com Moscatell havia trobat a terme sobre el telefèric de trobada.
  
  
  Li vaig dir a mi mateix 1
  
  
  Dotze
  
  
  Com Joana i jo estàvem asseguts a la Alhambra jardí, un curt, pèl fosc, escarola de cabell Gitano anomenat Gervasio Albanes va arribar fins a nosaltres. Va ser líder del nostre viatge per davant de nosaltres. Pel disseny, el Joan i jo ens vam quedar enrere.
  
  
  "Fa calor per a Andalusia," va dir en un molt bon accent anglès.
  
  
  "Però no per al Marroc", em va dir de nou, una vegada més vergonya per Hawke i completament infantil el Sistema de Reconeixement que AX havia creat.
  
  
  Ell va assentir amb el cap
  
  
  
  
  
  Tipus de transmissió
  
  
  La traducció de textos
  
  
  Font de text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Traducció resultats
  
  
  Vaig mirar al meu voltant. Hi havia un banc de formigó sota un pebrot arbre, i ell ens va portar allà. Ens vam asseure junts, mirant cap a la reflexió de la piscina i de les grans Àrab arc contrari.
  
  
  "Tinc notícies per a tu," va dir en un murmuri. "Hem de complir la dreta després de la gira acaba."
  
  
  "Notícies?" Li vaig preguntar.
  
  
  Va posar un dit als llavis. "Més tard. Al turó de davant." Va assenyalar passat a l'Alhambra i a dalt del turó, al nord-est. Ens van dir que abans de que hi ha diverses coves a la muntanya, coves, on un gran nombre de Gitanos encara vivia. De fet, això és el que Gervasio ell mateix ens va dir.
  
  
  Vaig assentir amb el cap. "Després de la gira. A l'entrada de l'Alhambra."
  
  
  La multitud a l'entrada de l'Alhambra es va aprimant a terme quan vam arribar, i Gervasio va caminar ns a l'aparcament.
  
  
  "Tens cotxe?"
  
  
  "Ai, no," va dir Gervasio, somrient. Va llançar un encanteri a Juana de la direcció. "Només tinc una molt petita Lambretta ...
  
  
  "No vessa la sang per tot el camí", em va dir. "Vine amb nosaltres. Us portarem aquí més tard, i es pot recollir la Lambretta."
  
  
  "Vostè és una terra."
  
  
  "Negativament. Acabem de ser pràctic. No podem perdre el temps de conducció d'anada i tornada mentre s'espera per a vostè per superar les grans turons. Cap a on anem?"
  
  
  "Jo visc en una cova, senor", va dir tràgicament, donant Juana més suc amb els seus ulls.
  
  
  Ella va mirar-lo. Va arribar a ella.
  
  
  "Oblidar-ho, Gervasio. Aposto que tenen catorze litres a la gerra plena de dur monedes d'or a la part inferior de la cova.
  
  
  Els seus ulls glittered. "Ets un humor home, senor."
  
  
  Gervasio i Juana va pujar al seient del darrere. Ell es va quedar mirant la seva warily, però vaig poder veure els ulls de vegades mirant-me al mirall.
  
  
  "Anar per aquí, senor, i després a la dreta," em va dir, i va continuar corrent fins que, després d'un curt període de temps, ens vam aturar davant d'un forat a la muntanya. Hi havia altres cotxes aparcats al voltant, així com una pila de motocicletes. Principalment hi havia seients i Peugeot. Va ser un gran aparcament en el fang.
  
  
  "Estem aquí asseguts."
  
  
  Vaig assentir amb el cap. Li vaig mirar en el mirall retrovisor. "I ara, per les notícies, Gervasio."
  
  
  "Senor Mitch Kelly et vol anomenar-lo immediatament a Màlaga."
  
  
  "No va explicar per què?"
  
  
  "Per descomptat que no, senor. Però va ser persistent."
  
  
  "On puc nom?"
  
  
  "Jo tinc una línia a l'interior de la casa."
  
  
  Va assenyalar a l'entrada de la cova.
  
  
  Vaig mirar a Joana. "Bé, anem."
  
  
  Ens va sortir i de seguida Gervasio a la cova. A l'interior, estava moblada com qualsevol altra casa, amb fortes espanyol mobles i catifes en el disc dur ple de brutícia de la terra. Hi havia bombetes i làmpades connectat a preses de corrent. Les principals instal·lacions de l'olor molt forta de la cuina.
  
  
  Gervasio va anar a una llibreria a l'extrem de l'habitació i va treure un estoig de cuir que em va recordar R / T Mitch Kelly en una casa de caixa forta a Màlaga.
  
  
  Va connectat a la i deixeu-lo escalfar. Em vaig asseure i va veure ell. Joana es va aixecar i va caminar al voltant de la sala, mirant a la por a la cortines a les parets, l'elaboració de tapissos, l'encaix que cobreix les taules, les pintures.
  
  
  Gervasio va donar el codi de lletres i respondre a Kelly, la petició per a la identificació.
  
  
  "Kelly?" Em va dir després d'un moment. "Per què la línia telefònica?"
  
  
  "És una noia. Ella en direcció a Sol y Nieve."
  
  
  "Això és correcte. Una cosa així?"
  
  
  "Vas tenir algun problema?"
  
  
  Em vaig parar, mirant Gervasio. "Problemes?"
  
  
  "Bé, no heu activat el seu nas Romà encara. A la dreta?"
  
  
  "En realitat, el que tenim".
  
  
  Hi va haver silenci. "Escolta", Kelly va dir. "Ahir, la noia va rebre una trucada des del Nas Romà i li va informar sobre la mort d'un home jove, i aquest matí-sobre la mort d'un altre home!"
  
  
  "És veritat."
  
  
  "Nas romà es va negar a conèixer-vos o N. X., oi?" N. X. és una droga expert. Molt bona. Joana Rivera.
  
  
  Jo estava esperant. "Negativa. Quina és la raó?"
  
  
  "Romà Nos diu que vol cancel·lar tot això. Ell està segur que és una instal·lació. Ell està convençut que la seva organització està tractant de matar-lo. T'llegir-me?"
  
  
  "En veu alta i clara."
  
  
  "La noia és ara de conduir fins a un vermell Jaguar. En vermell Jaguar. Entendre?"
  
  
  "Vaig veure. Pregunta. Per què és ve?"
  
  
  "Diu que vol parlar Nas Romà en la reunió."
  
  
  "Esperi un minut. Hem ambdues es reuneixen Nas Romà. Vaig repetir. Hem ambdues es reuneixen Nas Romà. T'llegir-me?"
  
  
  Fer una pausa. "Vaig llegir-te."
  
  
  "No entenc per què pensa que no ens han de complir Nas Romà?"
  
  
  "Potser no."
  
  
  "No hi ha aquesta possibilitat. El Nas Romà no era en realitat identifica. Però ell ens va donar el material."
  
  
  "La noia insisteix que no han complert amb Nas Romà. El Nas Romà vol tornar a Còrsega sense córrer el risc de ser identificats pels seus enemics. Així que no data."
  
  
  "Així que crec nostre nas Romà no és un nas Romà."
  
  
  "Re-evolució de la mostra a la Badia de Màlaga. Sí. Molt possiblement."
  
  
  "És bastant clar per a mi," jo admesos. "Dues possibilitats: un nas Romà és un nas Romà, o un nas Romà no és. Callie. En el seu cotxe i uniu-vos a Sol y Nieve."
  
  
  Fer una pausa. "Per què no?"
  
  
  "Necessito la teva ajuda. Ens hem d'assegurar que el Romà no és el que ell afirma ser."
  
  
  "Què puc fer per tu?"
  
  
  "És una complicada història. Però jo sé què fer ara."
  
  
  "M'agradaria poder dir el mateix!"
  
  
  "S
  
  
  
  
  
  
  Tipus de transmissió
  
  
  La traducció de textos
  
  
  Font de text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Traducció resultats
  
  
  ol y Nieve. La Serra Nevada De L'Hotel. Aquesta nit. A la dreta?"
  
  
  "Això és correcte."
  
  
  "Fora de contacte."
  
  
  Em vaig asseure i va veure el conjunt per un llarg temps. Llavors em va girar i va veure Joana mirant-me.
  
  
  "Tot bé?"
  
  
  Vaig mirar al meu voltant. Gervasio va ser, també, mirant-nos amb àmplia ulls. Vaig parlar amb Joana. "Tens aquest microfilm?"
  
  
  "Sí," va dir, arribar a la seva bossa.
  
  
  Bona. Donar a Gervasio."
  
  
  Ella ho va fer. Va mirar cap avall en el petit farcell de cinema a la mà. Llavors ell em mirava questioningly.
  
  
  "Explotar aquest rotllo i enviar-lo símbol per a símbol AX."
  
  
  La gitana assentir amb el cap.
  
  
  "Joana, tornar a la Renault a Sol-y-Nieves."
  
  
  "Sense tu?" Els seus ulls s'estreteix.
  
  
  "sí. Vaig a interceptar Tina Bergson."
  
  
  "Però, per què?"
  
  
  "El minut demostra fins a l'estació i xerrades a la real Corelli, ella a l'instant identificat."
  
  
  "Però...?"
  
  
  "Vull dir, algú està tractant de matar-lo."
  
  
  "QUI?"
  
  
  "L'home que es fa dir Barry Rector."
  
  
  Joana ulls de desdoblament. "Però per què ha de ser Rector?"
  
  
  "Hauria de ser."
  
  
  "Així que no hi havia dues persones a matar Corelli?" va preguntar Joana, frowning.
  
  
  "És probable que els mafiosos han signat dos contractes amb ell en cas de no treballar fora."
  
  
  "És difícil."
  
  
  "Vostè aposta és la seva vida. Escoltar-me. Anem a analitzar-ho. Suposem Rector vol matar Corelli. A la dreta? I Rector no sap Corelli de vista més del que fem. Però ell sap que jo estic intentant fer una cita amb Corelli. No només a mi , però tu i jo. Per tant, és cada vegada més a prop de nosaltres. Tan a prop com sigui possible".
  
  
  Em referia al llit. Joana no va perdre la pista. Ella blushed.
  
  
  "Ara. Suposem que el Rector va presentar amb Moscatell quan Arturo van matar. Rector estava mirant-me, és clar. Després s'ha d'haver sentit les instruccions que he rebut d'Artur quan va morir. Tan lluny?"
  
  
  "Gran".
  
  
  "Llavors Rector va a la reunió per amagar-se i esperar per Corelli a aparèixer. Però, qui es mostra? I. No Corelli. Rector és allà, de peu, i vaig a peu, i hi ha l'ou de tot el seu rostre."
  
  
  "Però per què no Corelli anar a la reunió?"
  
  
  "Has sentit el que Kelly acaba de dir. Va dir Corelli va espantar quan Arturo van disparar. He de suposar que ell només tractat-ho tot i deixar-ho passar sense ell."
  
  
  "Per què no el Mosquit anar-hi a matar Corelli?" va preguntar Joana innocentment.
  
  
  "He estat pensant en això," jo admesos. "Suposem que va ser en una pressa per fugir després d'Arturo és un assassinat que no va sentir el que Arturo em va dir."
  
  
  Ella va arrufar el nas.
  
  
  "Bé", vaig dir, continuant ràpidament," no Hi ha el Rector, i jo estic allà. Què fa el Rector de dir? L'única cosa que no poden dir la veritat. Ell sap que jo no sóc Corelli. I ell sap que la reunió es durà a terme. Ell diu, " estic Corelli! I ell juga-ho tot per organitzar una reunió amb vostè."
  
  
  "Què passa amb el microfilm? Ell em va donar la pel·lícula."
  
  
  "Estem marcant-lo a terme. Però substituint aquest tipus d'informació és molt simple: els noms, els llocs i les dates."
  
  
  "Bé..."
  
  
  "Ell fingeix la pel·lícula, organitza una reunió amb vostè. Es disposa d'una trobada jugant Corelli. Passa que un fals pel·lícula, i mentrestant Moscatell intenta matar-lo, i vaig matar Moscatell."
  
  
  "Però, com ho Moscatell saber sobre la reunió?"
  
  
  "Un error en la Renault," li vaig dir.
  
  
  "El que és Rector d'espera per ara?" - va pensar.
  
  
  "Ell està esperant per Tina a aparèixer. Ell sap sobre la seva, fins i tot si ell no pot conèixer-la personalment. Crec que han d'utilitzar les trucades de telèfon a la Tina a confondre Elena. Però ell sap que la Tina s'acaba apareixent en Sol y Nieve. Ell s'espera per a ella i la va deixar guiar-lo a la Corelli i bingo! Veieu? "
  
  
  "I quin és el bé de la intercepció de la Tina?"
  
  
  "Vull advertir-li que la seva aparició en Sol y Nieve afectarà Corelli."
  
  
  Ella va assentir amb el cap. "I doncs?"
  
  
  "Anem a esbrinar-ho", em va dir en veu baixa. "No tinc un cop de puny línia encara."
  
  
  * * *
  
  
  Joana Rivera va Gervasio i per mi un cotxe botiga de lloguer a Granada, on vaig seleccionar un Seient mini amb canvi manual. Joana després va portar a Gervasio tornar a l'Alhambra, on el seu mini-bike estava aturat.
  
  
  Em va treure en un Seient en el Màlaga-Granada carretera i es va dirigir cap a Màlaga. Ja era bastant tard, però el sol no brilla encara. Vaig mantenir els ulls a la xarxa Jaguar , que va ser fàcil per explicar a part.
  
  
  Hem de no més de vint minuts abans de que el vaig veure frenada en el ràpid descens a la vall de mi. Ràpidament em van tornar enrere, va entrar en una cremada camp de blat, i va fer una ràpida tres-cantonada torn. Jo estava davant de la Jaguar i tornar a Màlaga quan el vaig veure acostar-me al mirall retrovisor.
  
  
  Vaig celebrar la meva mà i va saludar a ella un parell de vegades, dient-li a la parada.
  
  
  Va veure la mà, llavors va veure el cotxe, i finalment va veure a mi. Ella es va sorprendre, però no deprimit. M'apunto a la banda de l'autopista i ens va treure junts.
  
  
  Vaig sortir de la cadira i va caminar sobre el Jaguar. Ella estava allà assegut, mirant fresc i elegant en el mateix estil Escandinau va tenir, en un verd lluminós suèter i gris faldilla.
  
  
  "Vaig parlar amb Kelly," em va dir quan podria aconseguir una veu.
  
  
  "sí. Saps per què estic aquí?"
  
  
  "Per descomptat. Però els plans han canviat."
  
  
  La seva cara
  
  
  
  
  
  Tipus de transmissió
  
  
  La traducció de textos
  
  
  Font de text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Traducció resultats
  
  
  va caure. "Ha Riko anat a casa seva encara?"
  
  
  "Potser sí. Probablement no. Però hi ha un problema. L'home es fa passar Rico."
  
  
  "Com va...?" Ella parpellejaven. "Vaig veure. Sí. Algú es fa passar per la Rico."
  
  
  "Tret Rico canviat d'opinió després de parlar amb vostè."
  
  
  "cap. Ell estava segur." Els seus ulls canviat lleugerament. "Escoltar. No em creus? Sincerament...?"
  
  
  "Crec en tu", em va dir. "El problema és que tenim una altra amb dos llits individuals, un altre substitut, un altre Rico Corelli."
  
  
  "Llavors jo hauria d'advertir a la real Rico..."
  
  
  Vaig negar amb el cap. "Algú està tractant de matar-lo. Tan aviat com vostè apropar-se a ell i amb ell, l'assassí va saber que Rico és. Veure?"
  
  
  La seva cara va canviar. "Sí, sí, entenc!" Ella em va mirar seriosament. "Què vols que em de fer?".
  
  
  "Vull que l'estada a Granada."
  
  
  Ella mica els seus llavis. "És tan solitària."
  
  
  "Però que van a la clínica només."
  
  
  "Va ser maddening!"
  
  
  "Com és la seva espatlla?"
  
  
  "Molt bo", ella va somriure. Òbviament, només hi havia una petita cega. No va ser fins a la dramàtica corbes del seu suèter.
  
  
  "Bé, vostè haurà de fer-ho, Tina?"
  
  
  "Què he de fer?"
  
  
  "Estada a Granada?"
  
  
  Va sospirar. "Bé..."
  
  
  "Em quedo a dinar," vaig dir conspiratorially.
  
  
  Els seus ulls il·luminats. "Es, George?"
  
  
  Vaig riure. "Amb el plaer."
  
  
  "Llavors vaig a fer-ho."
  
  
  "Segueix-me el Jaguar. Ens dirigim a l'hotel i fes-li."
  
  
  Ella va assentir amb el cap, els ulls brillants d'emoció.
  
  
  "Creus Riko serà enfadat quan escolta?"
  
  
  "Allò - que jo tenia un sopar amb tu?"
  
  
  "Sí." Ella es va encongir. "De totes maneres, a qui li importa?"
  
  
  Fins ara, ella havia viscut perillosament i amb gran èxit. Suposo que pensava que podria viure perillosament per sempre amb el mateix grau de seguretat.
  
  
  * * *
  
  
  Vam sopar en un petit i encantador restaurant a prop de la zona comercial de Granada. Els músics van tocar la música espanyola en un racó, i els cambrers eren el cursor a sobre nosaltres i provar el seu millor per fer malbé nosaltres.
  
  
  Es tracta de deu de la nit quan vam sortir del restaurant i va dirigir de nou a l'hotel. Granada és una bonica ciutat a la nit. Els llums són a les botigues, i la gent passejant per els carrers al voltant del rellotge. Deu de la nit va ser més tard, però algunes persones no van ser sortir encara. La Guàrdia Civil semblava protegir els carrers del crim.
  
  
  Hem entrat a l'hotel, i la Tina va a la seva per a la clau. Tots els ulls en el vestíbul es va convertir i va seguir la seva distància a peu. He sentit algunes exclamacions. Va ser una repetició de la seva actuació a Màlaga.
  
  
  Realitzà la seva clau i es va dirigir a mi amb un mal d'ull.
  
  
  "Estic tan maldestre amb les meves claus."
  
  
  Vaig assentir amb el cap. Bona. Sé molt sobre ells."
  
  
  "Sí. Després vénen i posar la clau al pany, si us plau." Els seus ulls brillava amb el menjar, el vi i l'anticipació.
  
  
  "Només sóc humà," jo vaig dir, i va seguir la seva en l'ascensor. Com les portes tancades darrere de nosaltres, vaig veure que cada home en el vestíbul estava mirant-me amb ulls d'enveja.
  
  
  Vam muntar fins a l'ascensor, i el silken tendrils dels seus cabells lluitat contra mi com es va traslladar suaument al costat de mi. Em va girar i es van mirar els seus ulls. Ella va somriure.
  
  
  L'ascensor de portes obertes i vam sortir a fora al passadís. Hi ha un llarg vellut vermell catifa a terra. Hi havia una gran antics sofà contra la paret. Flors en gerros penjats de les parets.
  
  
  He trobat el número d'habitació i va tractar d'inserir la clau en el pany.
  
  
  Tina riure.
  
  
  No em vaig adonar que jo estava tan borratxo. He intentat una altra vegada.
  
  
  La porta s'obrí per art de màgia.
  
  
  Va entrar a l'habitació davant de mi, girant lleugerament a mesura que ho feia, i caminava davant meu amb tot el seu cos. Vaig poder sentir el contacte de cap a peus en la forma d'AC i DC agitació.
  
  
  Vaig entrar i la porta tancada darrere de mi. Estic segur que ningú no tocar-lo. Algunes hotel portes estan encantats.
  
  
  Em vaig quedar allà, mirant a ella amb un ximple somriure a la meva cara. Sé que era un estúpid somriure, perquè em va passar a veure la meva cara en un petit or tall mirall penjat en una de les parets. I ella va mirar-me amb una expressió que només pot ser descrit com pesat, amb primitiu luxúria.
  
  
  Tenia la seva en els meus braços. Vaig ocupar el seu bé per a mi. Va sospirar. Ella em va dir que ella havia estat a la clínica durant tant de temps i va ser en aquest terrible dolor.
  
  
  Trista, trista.
  
  
  Sí, sí, em va dir.
  
  
  Quan va veure que vaig simpatitzar amb el seu dolor, va mostrar-me la ferida sobre la seva espatlla. No hi havia cap altra manera de mostrar-ho que per treure el seu suèter, i quan ho va fer, vaig veure que sota el jersei ella portava res en absolut, el que significa res, però aquesta bella or de pell. Era com la natura havia fet.
  
  
  De fet, fins i tot vaig mirar a la petita embenat sobre la seva espatlla i admirat Dr. Hernández treball.
  
  
  "No és terrible?", va preguntar ella a mi.
  
  
  Vaig simpatitzar.
  
  
  "Una vegada vaig tenir una cicatriu a la meva maluc," ella em va dir. En realitat, va ser perquè no m'agradava la vacunació marca en el meu braç, ha continuat, i així la vacunació mark es va fer a la meva cama. És molt inflada.
  
  
  Vaig simpatitzar.
  
  
  Ella creu-me. Després d'un moment, es va treure de la seva faldilla i les calces i em va mostrar la cicatriu sobre la seva cuixa. Es veia realment bé en ella. Jo li vaig dir que no.
  
  
  "És clar", va dir, " vostè ha de tenir ferides, massa.
  
  
  - Sóc un veterà de moltes arts marcials.
  
  
  
  
  
  
  Tipus de transmissió
  
  
  La traducció de textos
  
  
  Font de text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Traducció resultats
  
  
  ars, I assegurar la seva, i van començar a mostrar-li les proves.
  
  
  Nosaltres, d'alguna manera, va acabar en el dormitori en aquest punt, i Tina amb cura tibar la bedclothes i va donar uns copets a l'full una mica més, canviant els coixins en una estranya posició.
  
  
  Quan li vaig preguntar per què va compartir coixins tant, ella em va dir que sueca de les dones tenen molt avançada idees sobre l'amor. Per demostrar que el suec tractar les dones als seus marits i amants de la bona, es va citar l'actual esperança de vida gràfics elaborat per les Nacions Unides, que va demostrar que l'esperança de vida de sueca homes és 71.85 anys, en comparació amb l'esperança de vida dels homes nord-Americà, que és 66.6 anys.
  
  
  "Vaig a mostrar-vos per què," ella em va dir. Tenim alguns mètodes de mantenir el flux de sucs vitals.
  
  
  Tretze
  
  
  Esmorzar a Granada.
  
  
  "Has de prometre a mi estada en un hotel aquí," vaig dir a la Tina, mirant al seu voltant en el magnífic interior del menjador.
  
  
  Tina semblava trist. "Però vaig perdre l'esquí!"
  
  
  "Si vas a Sol y Nieve, vostè serà responsable de la Rico mort."
  
  
  "Entenc que l'." Ella pouted.
  
  
  "I vostè pot posar-se en el seu lloc."
  
  
  Bona. On aneu?"
  
  
  "Vaig tornar a l'estació. Tinc una feina a fer."
  
  
  * * *
  
  
  Va ser una agradable 40 minuts amb cotxe fins a la muntanya de Sol-i-Niev. Quan vaig arribar, els esquiadors ja estaven a la pista. Era un dia clar, amb una agradable llum pols després d'una breu caiguda la nit anterior.
  
  
  Vaig entrar en el vestíbul i va veure Mitch Kelly assegut a la barra al costat del vestíbul.
  
  
  Vaig posar una cadira al costat d'ell. "Sembla que va obrir el bar d'aquest matí."
  
  
  "Això és correcte. Acabo de rebre a."
  
  
  "Estàs d'hora, no?"
  
  
  "Vaig pensar que havia de venir aquí, tan aviat com vaig poder. Quin és l'argument?"
  
  
  "Saps el que és. El nostre home és aquí, però té por de mostrar la seva mà. I tenim una doppelgänger que em vol portar-li el Nas Romà."
  
  
  "Oi?"
  
  
  "És el que fem."
  
  
  Ens va inclinar el cap, i li vaig donar un diagrama - femelles, perns, martell, serra, i la fusta.
  
  
  * * *
  
  
  Vaig anar a la meva habitació i canviar. Vaig posar en el meu equipament d'esquí i va esperar per Joana a trucar-me.
  
  
  Ho va fer des de la porta d'entrada.
  
  
  "Veig que estem de tornada," va dir en la seva alta, greu veu, un ferit Puritana.
  
  
  "Sí", em va dir musicalment. "Ha estat un viatge llarg."
  
  
  Ella va riure. "El que està en el programa d'avui?"
  
  
  "Vam anar a esquiar."
  
  
  "Bona!"
  
  
  "Nosaltres ens fem l'acció d'aquesta nit."
  
  
  "Acció?" El seu estat d'ànim millora.
  
  
  "Vostè haurà de tenir cura d'Elena."
  
  
  "Com?"
  
  
  "Estar amb ella tot el temps. Estic treballant en alguna cosa amb el Rector. Kelly i jo."
  
  
  Ella va assentir amb el cap. Ella va mirar decebut. "Però Elena sembla totalment innocent."
  
  
  "La innocència o culpabilitat no és una pregunta. Cal aïllar Rector. Vaig a arreglar-ho. Però no vull Elena per distreure a mi."
  
  
  Bona. Ara. Què passa ara?"
  
  
  "Es veu com un gran dia per les pistes d'esquí."
  
  
  Ella feia. "Dret a!"
  
  
  * * *
  
  
  Vam passar la resta de la llum del dia a la neu. Era estrictament descans i la relaxació. Per unes hores, em vaig oblidar de tot sobre Corelli, Tina, Elena, i Hauptley - oblidat per tota la problemàtica de les persones i la missió, l'estat de la Connexió que era tan difícil d'establir. Vaig tenir tots els plans. Que només calia esperar Rector de ser en el lloc adequat en el moment adequat. A finals de la tarda, vam córrer a Rector i Elena prop de Borreglas. Elena semblava disposat i trista, però el Rector va ser el seu antic ebullient mateix.
  
  
  "Hem tingut un sorprenent executar aquest matí, o no, Elena?" Ell realment va ser tan British que la seva sang gairebé clotted.
  
  
  "Ai?"
  
  
  "Vaig pensar que era genial! Excel·lents condicions! Realment un gran quilometratge! "Ell va somriure a la Joana. "Com estàs, dolça senyora?" Hi havia lletres majúscules en la seva veu.
  
  
  "Bé," Juana va dir.
  
  
  "Crec que hem de tenir vas perdre ahir a la nit. On heu estat?"
  
  
  "Tot al voltant," Juana va dir.
  
  
  "Jo estava a Granada," vaig dir.
  
  
  Rector va encongir. Vaig agafar-lo de banda.
  
  
  "Hi ha algú que necessita per dòlar," li vaig dir en veu baixa.
  
  
  "Ai?"
  
  
  "Sobre el viatge".
  
  
  "Un viatge? Quin viatge, vell?"
  
  
  "Als Estats units."
  
  
  "Ja? Vols dir que he buscat a través del material que us vaig donar...?"
  
  
  "Encara no. Però sembla raonable crear una ruta. Estic segur que hi haurà problemes amb la logística."
  
  
  Rector aclarir la gola. Bona. On anem a fer-ho?"
  
  
  "No a les nostres habitacions," vaig dir. "Estic convençut que són bugged."
  
  
  Els seus ulls ampliat. "Realment no ho crec?"
  
  
  Es bastant hipòcrita! Ell va ser qui va llançar els errors!
  
  
  "Jo realment crec que," vaig dir.
  
  
  "Després què? A la neu? "Ell va somriure.
  
  
  "Disco".
  
  
  "En el soterrani de l'hotel?"
  
  
  "Això és correcte."
  
  
  Ell va assentir amb el cap. "Vosaltres sou."
  
  
  "Deu de la nit?"
  
  
  "Bon espectacle".
  
  
  "Vaig dir Joana per complir amb Elena. Simplement no vull cap interferència. Això és important."
  
  
  "Per descomptat, el vell."
  
  
  "Els quatre de nosaltres haurà sopar junts, i després Joana farà seure amb Elena a la sala d'estar."
  
  
  "Vaig a admetre que Elena és un lloc desagradable problema," Rector mal vist. "Em sap greu"
  
  
  "Res que no pot ser tractada."
  
  
  Vam sopar junts i tot va anar segons el previst. Joana i Elena vam anar a la sala, i del Rector i vaig baixar a la discoteca a " parlar de negocis."
  
  
  Dg
  
  
  
  
  
  
  Tipus de transmissió
  
  
  La traducció de textos
  
  
  Font de text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Traducció resultats
  
  
  El pis de mostra no ha començat encara. El sistema estèreo sempre la música alta, i els ballarins de caminar al voltant de la terra fent el mico, drap, i qualsevol altra cosa va ser "en" en la seva escena en particular.
  
  
  Rector i tinc una taula a la cantonada. Jo estava assegut en una habitació amb dues façanes principals lluny de mi. Rector estava asseguda a la meva esquerra. Vaig posar-hi fi. Hi havia una cadira buida a la meva dreta.
  
  
  Us demanem una mica de vi suau per començar amb. Que realment no necessita molt temps per a la música per aconseguir més fort, i l'acció a la pista de ball per a accelerar la velocitat. Diversos borratxos ja estaven comportant els seus companys sobre les seves espatlles.
  
  
  A continuació, Mitch Kelly ha descobert-nos a la cantonada, i es va convertir entre les atapeïdes taules a caminar cap a nosaltres.
  
  
  Ell va somriure a mi. "George", va dir.
  
  
  "Kelly", em va dir. Em vaig tornar a Rector. "Barry Rector, aquest és Mitch Kelly. Ell és l'home que et vaig parlar."
  
  
  Kelly va riure i va cap amunt. Es va demanar des de l'cambrer, i el nen va desaparèixer en la multitud. Era fosc i no hi havia estrop de llum en el centre de la pista de ball.
  
  
  "Realment no mirar italià," Kelly va dir amb la seva àmplia, desarmant somriure.
  
  
  Rector de la cara es va congelar. "Bé, tu també."
  
  
  "Jo no pretén fer-ho", Kelly va respondre.
  
  
  Parsons ulls reduït. Va glanced a mi, llavors, no veure l'expressió del meu rostre, va tornar de nou a Callie. "Què se suposa que vol dir?"
  
  
  "Hauria de dir: com es pot demostrar que vostè és qui penses que ets?"
  
  
  Rector relaxat. "Bé, ara. Crec que he demostrat que al seu company. No és que ja hi ha prou?"
  
  
  "Jo sóc la persona que ha d'organitzar el seu transport als Estats units." Kelly cara estrets. "Jo no vull tractar de transport de la persona equivocada!"
  
  
  "Jo sóc la persona adequada," Rector va dir, el seu accent notablement reduït. Es va convertir més com el paper de " Corelli ", que va jugar amb mi"Velet". Em vaig asseure, gaudint del compromís.
  
  
  "Em sento com que estem parlant de dues coses diferents, el Senyor Rector," Kelly va dir educadament. "Tinc permís per organitzar el transport als Estats Units d'una persona que és una figura clau a la Mediterrània de drogues en cadena."
  
  
  "Sóc un home," Rector es va trencar.
  
  
  "Aquest home és el nom de l'Rico Corelli. Esteu Rico Corelli?" Kelly tenia un vague somriure que no va arribar a la seva ulls.
  
  
  "sí. Estic Rico Corelli." Rector de la llavis eren blancs, i es pressiona molt difícil. Tensió, tensió.
  
  
  "Em temo que hauràs de demostrar-ho a la meva satisfacció, Signor Corelli."
  
  
  Rector va posar una mà a la seva boca. "No és tan fort! Aquest nom és conegut a tot arreu!"
  
  
  "Perquè de tot aquest soroll, ningú no pot sentir," Kelly va somriure. "Repeteixo, vostè haurà de demostrar la seva identitat per a mi."
  
  
  "Però ja he donat George Peabody material que pugui demostrar-ho."
  
  
  Em va encongir les meves espatlles.
  
  
  Kelly va arribar a la seva butxaca de la camisa i va treure un sobre. Era de la mida d'una carta. Va obrir i va treure un petit rotllo de pel·lícula. Va situar el lligall al mig de la taula.
  
  
  El cambrer va portar Kelly una copa.
  
  
  Rector va quedar a l'lligall.
  
  
  "El meu microfilm?" "Què és?" va preguntar en un silenciar la veu.
  
  
  "No, Rico Corelli," Kelly va dir.
  
  
  "Però em va donar la pel·lícula el Senyor Peabody! Un veritable Rico Corelli pel·lícula!"
  
  
  "Negativa, Rector. És impossible."
  
  
  Rector era un fanal bastant bé, però vaig poder veure la tensió al voltant de la seva ulls diminuts potes de gall de nervis creixent en el seu cos.
  
  
  "Estic Rico Corelli, Rector. I m'atreveixo a repte d'aquest fet."
  
  
  Rector de la cara va ser com el granit. Em vaig recordar de l'esquist al llarg de la pista d'esquí. Ell es va quedar a l'rotlle de microfilm. La va agafar per posar-la de nou, fins i tot molesta per a desplegar-la.
  
  
  "No has de provar de llegir-lo," Kelly va dir. "És massa petita per a veure clarament. I és un duplicat de totes maneres."
  
  
  Una perla fina de la suor que va esclatar a Rector del front. "Duplicat?"
  
  
  "Oh, sí, efectivament," Kelly va dir amb un somriure que hauria estat l'enveja d'una cobra.
  
  
  "I l'original?"
  
  
  "El senyor Peabody enviat a Washington per ser revisada per el Fàrmac d'Aplicació de la Mesa del seu gran país."
  
  
  Rector va quedar a Kelly per un llarg moment. Finalment, va prendre una respiració profunda.
  
  
  "Bé," va dir. "Bé, bé, bé."
  
  
  "En realitat, sí, Barry", em va dir amb un somriure. "Tot bé?"
  
  
  Es va convertir per a mi, els seus llavis de curling. "El que va fer aquesta charade? No entenc a vostè."
  
  
  Anava a defensar-se. Mitch Kelly i jo hem assolit el nostre objectiu principal. Hem determinat que el Rector no Corelli. Si va ser Corelli, hauria riure i va felicitar-me en el meu petit joc. Però ell no rendir. El problema del Rector del punt de vista era que no sabia que Corelli va ser en absolut; intuïa que Mitch Kelly podria ser en realitat ell. I el microfilm es va posar nerviós. El seu nom era fals. Que podria ser cert. Ell només sabia què fer a continuació.
  
  
  "De fet", em va dir amb un somriure," aquesta reunió va ser nominat a l'impuls del Sr. Corelli." Vaig assentir amb el cap a Kelly.
  
  
  Kelly va somriure. "sí. Jo volia veure que l'home que va ser contractat per matar-me semblava."
  
  
  Rector de la cara era una màscara d'antics articles de cuir.
  
  
  "Ets molt graciós, el Senyor K."
  
  
  
  
  
  
  Tipus de transmissió
  
  
  La traducció de textos
  
  
  Font de text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Traducció resultats
  
  
  Ellie "
  
  
  "Em podeu trucar Corelli. Sents la semblança, Senyor Rector?"
  
  
  Quina sagnant coincidència! Vaig pensar. No hi ha cap veritat en el que Kelly va implicant - que havia pres el nom Kelly a sonar com Corelli. Però va jugar molt bé.
  
  
  Bona. Corelli. És el gat i el ratolí de joc." Rector del front va ser ara brilla amb la suor. "No m'agrada ratolí i el gat jocs."
  
  
  "Ningú No sap" Kelly va dir. "Sobretot el ratolí. Un minut enrere, que era un gat. Ara els teus ulls són de color vermell."
  
  
  Rector sospirar. "Vinga. Què vols?"
  
  
  "Vull saber per què heu provat de fer-me veure com un ximple!"
  
  
  Rector va somriure finament. "He estat jugant com un ximple des de el primer minut el vaig conèixer, George - qualsevol que sigui el seu nom, el Senyor Agent Secret d'Amèrica - i no entenc exactament quin punt vostè es referia a."
  
  
  "Que era antipàtic," vaig dir en veu baixa. "Molt antipàtic de vostè, Barry-nadó". I es va inclinar cap a ell. "Vull dir, quan vostè va assumir el paper de Corelli en Velet."
  
  
  Ell va encongir, la seva cara situat en un somriure congelat. "Molt senzill. Jo bugged el seu cotxe. I jo hi era quan Arturo van matar. Vaig anar a Veleta per trobar Corelli i matar-lo."
  
  
  Jo glanced a Mitch Kelly, que va inclinar el cap i va beure la seva expedició.
  
  
  "Així que van ser a la sala de màquines del funicular a la primera nit?".
  
  
  "Per descomptat. He seguit a Sol-y-Niev trobar Corelli. Jo només volia fer-vos que vaig conèixer a tothom que es va reunir."
  
  
  "Així que sabia que estava cites Corelli..." em vaig tornar a mirar Mitch Kelly, " ... la mitjanit en Veleta."
  
  
  "Això és correcte."
  
  
  "I estaven esperant per a mi quan vaig arribar?"
  
  
  "Exactament. Rector va somriure faintly. "No m'ho podia explicar la coincidència, podria? M'ha dit que jo era Corelli quan has trobat a mi. I a més a més, jo sabia que m'agradaria, finalment, trobar Rico Corelli a través de tu." Es va tornar a Callie. "Igual que jo."
  
  
  "Va ser una mena d'inspiració sobtada, no?" Vaig suggerir-lo.
  
  
  "Això és correcte."Rector es va guanyar la confiança.
  
  
  "I has pensat Corelli arribaria a la superfície per esbrinar per què es van suplantant la identitat d'ell?"
  
  
  "Alguna cosa així com que"
  
  
  "I estaven esperant que el fals microfilm no hauria de comprovar, doncs?"
  
  
  "Vaig haver d'assumir el risc."
  
  
  Em va recolzar, mirant-lo. "Realment no, Barry. Bona oportunitat. Però no prou bo."
  
  
  Rector mal vist. "No entenc."
  
  
  "La cosa és, tallar el fre en línia de Renault abans he deixat per a la Veleta. Que jo volia ser completament fora de la vista. Us volia Corelli a ser completament sol al monument de manera que podria matar-lo i anar gratis. A la dreta?"
  
  
  Rector va prendre una respiració profunda. "Em vaig negar-ho. Per què he d'anar a tots aquest problemes per estalviar-vos després de que quan el cotxe estava fora de control?"
  
  
  Kelly va mirar-me. Era un argument convincent.
  
  
  Però jo sabia la resposta a aquesta pregunta: "Vostè em necessitava a mi després de Corelli no va aparèixer per la trobada. Jo era l'únic que podia haver portat a ell. Excepte per a la Joana. Però Joana no estava permès complir amb Corelli fins que vaig tenir que ficar-me, Barry. Viu. Per què no pretendre que estem Corelli abans de Corelli, finalment, declara a si mateix per mi. A la dreta?
  
  
  Es va asseure immòbil.
  
  
  Les llums de discoteca, de sobte va sortir, i després els llums es van tornar a sobre. El sistema estèreo es va apagar, i els ballarins a l'esquerra de la planta amb els segells de correus. Professional espanyola ballarins vestits amb vestits de flamenc recollides en el petit escenari. Sis guitarristes estaven asseguts en cadires a la part posterior de l'escenari.
  
  
  En els moments que van seguir, el mascle cantant donar un pas endavant, strummed la seva guitarra, i va començar a explicar la història de la dansa.
  
  
  "Què és el que vull amb mi?" Rector va preguntar, mirant Kelly.
  
  
  "Algú contractat per matar-me," Kelly va dir, els seus llavis parted.
  
  
  "Em vaig negar-ho," Rector va dir.
  
  
  "No em donen aquesta merda," Kelly va dir en una baixa, amenaçant veu. "Algú contractat. Vostè és un assassí professional. Barry Rector és una història de la coberta. Des de la Segona Guerra Mundial, que han treballat en desenes de països. Vinga. Interpol sap tot sobre tu."
  
  
  Això és el que ens va treure del barret.
  
  
  Rector de la cara convertit en gel. "Sóc autònom, això és cert. I feina per a tothom qui em paga."
  
  
  Vaig mirar a Kelly. Es va mantenir fins a la pressió. Rector es va trencar. Va admetre-ho. Ell es va posar furiós. Ara es treballarà per a Kelly, si Kelly posa el gel prou alta.
  
  
  Però no vull que a tots.
  
  
  "Qui va contractar a matar-me?" Kelly va tornar a preguntar.
  
  
  "Si jo et dic, vaig a ser un objectiu d'aquesta nit," Rector va dir amb un buit de riure.
  
  
  "Si no, que ara són un objectiu assegut en aquest disc," Kelly va dir, posant una gran quantitat d'energia en les paraules.
  
  
  "Estic mort de tota manera," Rector raonada.
  
  
  "Anem a sortir d'aquí. Ens diuen que va contractar a vostè, i ens dirigim directament a la porta." Anem a sortir de l'estació. Tinc ajudants."
  
  
  Kelly es va tornar cap a la barra. Un dels cambrers de peu mirar Kelly i va assentir. A continuació, Kelly glanced a la taula en el llunyà racó de l'habitació. Un home de negre estava assegut allà. Va inclinar el seu beret, amb un dit com Kelly mirar.
  
  
  Una mica de decoració per a fer tot a cop d'ull dret.
  
  
  Rector estava pàl·lid, no
  
  
  
  
  
  Tipus de transmissió
  
  
  La traducció de textos
  
  
  Font de text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Traducció resultats
  
  
  sh.
  
  
  Flamenc va començar a jugar, i el solista va sortir a ballar. Va ser ràpid i constant. Els seus talons anava com a màquina arma de foc. La dansa augment en la velocitat i volum.
  
  
  "Em diuen que va contractar a vostè!" Kelly croaked.
  
  
  "No és això," Rector es va trencar. "Res, sinó que."
  
  
  "Un mobster?" Li vaig preguntar.
  
  
  Ell em mirava amb menyspreu. "Va ser Moscatell els caps! No a mi." Els seus ulls ampliat. Es va adonar que havia pràcticament em va dir que havia contractat.
  
  
  Només hi ha una persona a l'esquerra!
  
  
  "Era ella!" Vaig xiuxiuejar, recolzant-se més a Rector. "Tina!"
  
  
  Semblava congelat en el temps i en l'espai.
  
  
  Ell va obrir la boca i tancar-lo de nou. El seu cap va assentir lleugerament. Això és tot.
  
  
  Després es va traslladar a terme.
  
  
  Es va traslladar amb gran velocitat. Vaig poder veure la seva mà a la seva falda per a arribar a el cinturó on s'havia amagat la seva gran Webley. Vaig veure un tros de la seva camisa. Tenia l'esperança de colpejar Kelly amb el seu primer tret, però vaig tallar la seva pistola braç tan aviat com li va treure-ho a terme. Per aquesta raó, vaig posar-li a la meva esquerra -, de manera que vaig poder controlar la seva mà amb l'arma. El tir va sonar fort i clar, però, per sort, va colpejar el sòl.
  
  
  A l'instant, un segon tir va sonar.
  
  
  Rector tens a la part posterior del seient, a continuació, es va desplomar com un titella quan les seves cordes es va caure, i deixar que el seu cap inclinar-se cap endavant sobre la taula.
  
  
  Vaig posar el meu peu en Webley el revòlver, i Kelly ràpidament es va aixecar i va caminar a Rector del cos. Hi havia molt soroll de la música, la dansa i l'entreteniment que, per la nostra sorpresa, ningú es va adonar de la secundària joc en la foscor de la discoteca.
  
  
  Kelly va agafar Rector de l'espatlla i va estirar-lo en posició vertical, en el seient. Vaig arribar i agafar el Webley, de degustar-lo entre el cinturó i el meu estómac. Llavors em vaig tornar, va agafar el Rector de l'espatlla dreta, i va ajudar Kelly tirar-li els peus. Tenir-lo entre nosaltres, vam fer el nostre camí a través de l'estret de les taules de l'entrada a la disco.
  
  
  "Mui borracho". Kelly va assentir amb el cap a un dels cambrers.
  
  
  El cambrer va somriure amb simpatia.
  
  
  La segona dansa flamenca continuat, la màquina-trets de pistola de les ballarines ' talons que fa impossible distingir els sons d'una veritable submachine pistola de la dansa talons de la local Jose Greco.
  
  
  "De vegades m'agrada aquesta feina," Kelly em va dir com hem de caminar per les escales del vestíbul.
  
  
  Hem arrossegat Barry Rector del cos sense vida a través de vestíbul-afortunadament deserta en el moment-a les escales, i llavors va començar la lenta pujada.
  
  
  Va ser molt mort quan finalment hem posat-lo en el seu propi llit a la seva pròpia habitació.
  
  
  14
  
  
  Mitch Kelly va treballar com a detectiu de la San Francisco Departament de Policia durant diversos anys abans de jubilar-me a unir-se a la DESTRAL estable. Tan aviat com vaig tancar la porta a Barry Rector de la sala, ràpidament va començar a rebuscar a les butxaques dels Parsons roba.
  
  
  Va posar els continguts a la dresser i va anar al bany a obtenir una tovallola. Hi havia una gran quantitat de sang en Kelly, el cos i les mans. Kelly li va disparar al cor, i la força del cop morts Rector a l'instant. Kelly va utilitzar la seva pròpia Poltre.38 Detectiu Especial, equipats amb aquests especial cartutxos amb alta velocitat i alta penetració.
  
  
  Quan Kelly va sortir del bany, va assecar-se bé i glanced al seu rellotge de polsera.
  
  
  "La cartera", em va dir. Em va mirar a través de les ponències. "Barry Rector, que es diu així."
  
  
  "Estrictament coberta cap amunt de," Kelly muttered, de caminar cap a mi i de peu al costat de mi, veient. "Algú ha fet una bona feina."
  
  
  "Documents? Creus que va ser MI5?"
  
  
  Kelly va negar amb el cap. "Ja us vaig dir que ens hem posat en contacte amb els Britànics. No s'han de confirmar la seva identitat."
  
  
  "Sí, però..."
  
  
  "Quan els Britànics no confirmar, el Britànic negar. Veure?"
  
  
  Vaig seguir a través de les meves targetes de crèdit i passaport. Jo glanced al meu passaport, però Kelly va negar amb el cap. "Oblidar-la. Aquest és també un cover-up".
  
  
  "Es veu com un real"
  
  
  Es pot obtenir un bon conjunt de documents que es posen a Portugal si vostè té els diners per pagar-los. Incloent-hi la millor passaports falsos en el continent. Hi ha centenars de falsa identitat targetes flotant arreu d'Europa-tot fet a Lisboa."
  
  
  He escanejat els documents curosament. "Fa olor de govern les coses?"
  
  
  Va negar amb el cap. "Jo diria que va ser un freelance. Un mercenari per a contractar. Una cosa com aquesta. He dit que la Interpol ha emès una prohibició de venda per a ell." Però vaig a comprovar la seva empremtes de totes maneres."
  
  
  Jo vaig continuar a llegir els diaris, a continuació, busied-me amb el seu equipatge. No hi havia res a la pista a una altra cosa que un ric Britànic que va passar la major part del seu temps viatjant pel continent.
  
  
  Kelly va treure un petit conjunt i va començar a desplegar Rector gravats. Quan va haver acabat tot deu, va acuradament esborrat la tinta i posar les peces en el pergamí. Llavors va sortir un petit Japonès-va fer mini-càmera amb el seu nom estampat a la mateixa i prendre un parell de fotos del Rector de la cara. En repòs, Barry Rector semblava completament innocu, sense la força de la vida que li va fer el que va ser en la vida real.
  
  
  No hi havia absolutament res en les seves pertinences que hauria de lligar Rector per un sindicat de qualsevol tipus de terra. Vam pensar Rector que no tenen una abella
  
  
  
  
  
  Tipus de transmissió
  
  
  La traducció de textos
  
  
  Font de text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Traducció resultats
  
  
  Treballar amb qualsevol banda, Tina va ser el frontman, però sobretot amb la seva.
  
  
  I que ha fet la Tina número un interrogant. Qui ho havia de treball per - si ella realment treballat per a algú?
  
  
  Kelly manté mirant el seu rellotge.
  
  
  "Preocupa el temps?" Li vaig preguntar.
  
  
  "Em pregunto què farem amb aquest organisme."
  
  
  Vaig prendre una respiració profunda. "No hi ha molt que pots fer. Acabem de sortir i deixar-ho aquí."
  
  
  "Però Elena Morales?"
  
  
  "Ella va i li troba. I li bufa el seu xiulet. Res a connectar Rector amb nosaltres, res de formigó."
  
  
  "Vam veure amb ell a la discoteca."
  
  
  "Es pot solucionar?"
  
  
  Kelly pensar-hi. "Això ja és molt tard. És per això que he comprovat el temps. Onze trenta. No crec que el meu contacte és el deure de moment."
  
  
  "Un home alt amb una fu-Manxú bigoti?"
  
  
  Kelly va somriure. "sí. Sabeu d'ell?"
  
  
  Em vaig asseure i es va quedar a la catifa. "Tenim un altre problema preocupant. Tina no sap que el seu assassí és mort. Ella pensa que ell estarà esperant que li arribi en Sol-i-Niev a tocar Corelli. I això vol dir que ella vindrà. aquí. Hem d'aturar-la".
  
  
  Kelly va arrufar el nas. "Com?"
  
  
  He estat pensant durant molt de temps. "Cop d'ull. Com va això? Anomenem Tina en el seu hotel a Granada. Ens deixa un missatge d'una Persona. Diu que està deixant Sol y Nieve i vol saber on reunir-se amb ella. Després només hem d'esperar aquí fins que ella crida a l'hotel. Estem saber de qui ella vol parlar. I aquest home és Rico Corelli ."
  
  
  Vaig mirar fixament per la finestra, esperant Kelly a respondre. "Que sona bé. Què podem perdre?"
  
  
  "Suposem que ella anomena Rector de seguida per dir-li que per disparar?"
  
  
  Kelly va encongir. "Ella s'assabenta que el Rector és mort, i després de contactes Corelli. En qualsevol cas, estem davant."
  
  
  "Vaig a la sala d'espera per interceptar Elena Morales," vaig dir. "Jo no vull que la seva passejar per aquí i trobar el cos. Es podia haver advertit a tot l'hotel."
  
  
  "Vaig a unir-se a vostè tan aviat com vaig tenir cura de la Bergson dona."
  
  
  Hem deixat la porta s'obria i va sortir al passadís. Ningú No ens va veure.
  
  
  * * *
  
  
  Tant la Joana Rivera i Elena Morales va mirar-me com vaig entrar al vestíbul uns minuts més tard. Vaig poder sentir veu alta, rialles i crits d'alegria per tot el vestíbul. Joana i Elena van ser al mig d'una sorollosa festa amb Herr Hauptli, els seus dos Germans, el seu Dane, i un grup d'uns vint-i d'altres parelles d'esquí.
  
  
  Caminava més i va assentir amb Joana i Elena. Entre ells, van fer un lloc per a mi. Herr Hauptli em va veure, em va saludar, i va introduir-me en el grup.
  
  
  Em va somriure, va saludar la meva mà, i es va tirar enrere en el sofà entre les noies, mirant al foc. Era segur, lluny del so de trets i a la vista de la sang.
  
  
  El senyor Hauptley tractava el grup a la seva més emocionant esportius gestes - que era un aficionat hunter, un expert pescador, un gran èxit yachtsman, i un gran alpinista - i vaig gargotejar un parell de línies en el sopar de la recepció i lliurar-lo en. Joana va ser advertit per a mantenir-lo fora de la vista.
  
  
  Ella ni tan sols admetre-ho, però jo sabia que ella estava llegint-lo fora de la vista de tothom. Una forta colze a les costelles em va dir que entenia.
  
  
  RECTOR DE LA MORT. TINA HOME. CUA ELENA.
  
  
  He inserit aquesta última part perquè no sabia què fer amb Elena Morales. Si ella havia estat seriosament implicats amb Barry Rector, ella podria haver conegut - o endevinar - el que va fent. En cas contrari, no hi havia cap necessitat de portar-la a investigar. Pel seu bé, no volia que el seu saber sobre el Rector de la mort de moment. Vaig sentir que si Joana no podia manejar-la, vaig poder.
  
  
  Mitch Kelly va aparèixer a la sala de la porta, somrient generals i saludant a les parelles sabia. Llavors va adonar-me, va caminar més de pressa, es va inclinar i va dir en veu baixa, " El vestíbul. Ràpidament." Ningú No escolta. Va estrènyer la meva espatlla, va donar Juana un gran petó a la galta, i a l'esquerra la sala amb un apologetic gest de Herr Hauptli.
  
  
  He tocat Joana la cuixa i va aixecar per marxar. Kelly va ser aturat per un pis a sostre de vidre de la finestra a la part posterior del vestíbul, que passa per alt el peu de pista d'esquí. Va mirar el meu reflex en el vidre. El vestíbul estava completament buida.
  
  
  Va parlar a la meva oïda sense moure els llavis , un antic policia truc prestat des de la seva cellmates.
  
  
  "Ella va sortir de l'hotel a Granada. Sembla que va en direcció a Sol-i-Niev."
  
  
  "Quan va sortir?"
  
  
  "Aquesta nit. No sabem quan."
  
  
  "Aquesta és una mala notícia."
  
  
  Kelly va assentir amb el cap.
  
  
  En el reflex del vidre de la finestra, vaig veure un dels empleats va deixar el seu telèfon i creua el vestíbul del vestíbul. Un minut més tard, va sortir de nou. Darrere d'ell, Elena Morales va caminar ràpidament i amb gràcia.
  
  
  Jo nudged Kelly. Elena dirigit a posta per les escales. Això significava que ella anava a la seva habitació - l'habitació que compartia amb Barry Rector!
  
  
  Kelly i he intercanviat sorprès la mirada. Vaig veure Joana sortir de la sala amb un preocupada mirada a la seva cara. Vaig arribar a Kelly.
  
  
  "Mantenir la Joana a la sala d'estar. Unir-se a ella. Vaig a anar a Elena."
  
  
  "Això és correcte."
  
  
  Vaig esperar fins que Elena era a mig camí de les escales abans de començar
  
  
  
  
  
  
  Tipus de transmissió
  
  
  La traducció de textos
  
  
  Font de text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Traducció resultats
  
  
  d després. Alguna cosa ha passat. Algú havia advertit. No he pogut esbrinar qui o per què. Encara, era evident que anava a la seva habitació.
  
  
  Tercera planta. Al passadís, al voltant de la corba. Va arribar a la seva bossa per a la seva fletxa. Però quan ella es va portar a terme i va tocar la nansa, la porta s'obrí. Ella es va tornar a escanejar el passadís. M'esperava aquest moviment i va ficar la volta de la cantonada, fora de la vista.
  
  
  Ella no em veu.
  
  
  Vaig sentir la porta a prop darrere d'ella.
  
  
  Vaig anar ràpidament cap avall de la sala i es va aturar a la porta. Al principi no vaig sentir res perquè el gruix de la carena. La catifa impedit sons de venir a través de la bretxa entre la porta i el marc.
  
  
  Però després vaig pensar que vaig sentir veus xiuxiuejant a l'interior. Vaig sentir un llum, agut de veu d'una dona. Per descomptat, la veu d'Elena Morales. Però, qui va parlar?
  
  
  No una de sola. Ningú. Per descomptat, va usar el telèfon!
  
  
  A continuació, la remor de parar i jo no podia sentir res més. Vaig esperar el so de substituir el receptor de la base, però va perdre-ho. A continuació, la porta s'obrí i creaked tancada. Un armari? Va vestir per anar-la a terme?
  
  
  Vaig entrar ràpidament a l'extrem del passadís, i sortir a la terrassa que envolta la construcció de tres costats. Em va ficar fora de la vista i crouched contra el mur exterior, esperant Elena a pas sortir al passadís.
  
  
  Però ella no va aparèixer.
  
  
  Jo glanced en el meu rellotge.
  
  
  Quinze minuts.
  
  
  Vaig començar a tornar a baixar a la sala i es va aturar davant de la seva porta, estirant el meu coll i posant l'orella a les motllures.
  
  
  Res de res.
  
  
  Vaig treure el Luger i es van abraçar al meu pit com vaig donar un pas endavant i convertir-la nansa. El tancament encara estava oberta, i així es van Kelly i jo.
  
  
  Ràpidament em va sortir de dins, recolzant l'esquena contra la porta i la celebració de la Luger davant de mi.
  
  
  No hi havia un no - ningú viu.
  
  
  Parsons cos estava exactament on ens havia deixat.
  
  
  Però no hi havia ningú més a l'habitació.
  
  
  On va ser Elena Morales?
  
  
  Jo glanced al lavabo portes, però l'armari era massa petit per a qualsevol persona per a amagar-se. I encara...
  
  
  Va ser un lleuger so, i al principi no estava encara segur que m'agradaria sentir-lo. Però com que em vaig quedar allà, gairebé sense atrevir-se a respirar, vaig sentir-la de nou. Va ser l'inconfusible so d'una persona, intentant mantenir-se encara, però movent-se una mica. Vaig mirar el gabinet de nou, però el so provenia de la direcció equivocada.
  
  
  Cap. Va venir de la cambra de bany.
  
  
  Vaig agafar la luger bé i va anar al bany a la porta. Va ser tancat.
  
  
  "Elena", em va dir en veu baixa.
  
  
  No hi va haver resposta.
  
  
  Algú hi era, i no va ser Elena. On va anar? O va ser ella hi amb algú altre?
  
  
  "Elena", em va dir, més fort aquest temps.
  
  
  Res de res.
  
  
  "Vaig a obrir aquesta porta. Tinc una pistola. Sortit de les mans sobre el seu cap, " jo barked, de peu al costat de la porta.
  
  
  Res de res.
  
  
  Vaig agafar el mànec de la porta, encara ancorada en contra de les motllures, i va convertir-ho. La porta s'obrí i va tornar cap a dins. Em tens cap amunt. Ni un so.
  
  
  A través de l'esquerda oberta, vaig poder veure el bany. Els llums eren encesos. I allà, pàl·lid i tens, se situa Tina Bergson, atemorits per al nucli.
  
  
  Em vaig traslladar a cobrir-la amb la luger. Llavors vaig veure els materials establerts per a l'ús en la conca. Subcutani, una ampolla de líquid, bastonets de cotó.
  
  
  Ella va mirar-me amb una àmplia ulls.
  
  
  "On és el Elena?" Li vaig preguntar, tot i que podria haver demanat un centenar més les preguntes en el seu lloc.
  
  
  Va negar amb el cap. "No he vist Elena. Jo només en vaig veure Barry. I ell... ell era mort." La seva veu va quedar amb un xiuxiueig. Ella va estar a punt de desmaiar-se.
  
  
  Vaig anar al bany i va agafar aproximadament el colze. Ella es va aferrar a mi, respiració difícil.
  
  
  "Va matar?" de la seva veu xiuxiuejada a la meva oïda.
  
  
  No vaig dir res. Com podria jo dir-li que era Kelly i jo?
  
  
  "Per què vas tornar a Sol-i-Niev?" Li vaig preguntar en veu baixa.
  
  
  Els seus ulls es va convertir per a mi. Vaig empènyer la seva avall i es va asseure la seva avall a la vora de la banyera. Em vaig asseure al seu costat. Vaig tenir la Luger en el seu pit. Va ser una astúcia de la dona, i no vaig confiar en ella a totes.
  
  
  "A veure...a veure..."
  
  
  "Barry Rector," he afegit. "Per mostrar-li Corelli, així que pot matar-lo."
  
  
  Ni un so.
  
  
  Els seus llavis va tremolar, i els seus ulls a l'esquerra de la mina. "Sí", va murmurar.
  
  
  "Es va contractar Barry Rector per matar Corelli", em va dir rotundament. "No podeu negar-ho. Ens va dir que abans..."
  
  
  "No vaig a negar-ho", va dir amb fermesa. El seu rostre havia recuperat el seu color. La meva mirada va lliscar a l'agulla hipodèrmica.
  
  
  "Motiu?" Li vaig preguntar. "Ets un addicte a les drogues? És que tots?"
  
  
  Ella es va encongir les espatlles. "Estic confós. No sé per què em volen matar-lo, excepte que m'agrada a ell més que ningú en el món."
  
  
  "Però ell es nega a fer això, convertint-se en tots els involucrats en la droga de la xarxa," vaig dir.
  
  
  Va penjar el seu cap.
  
  
  "Per què vas tornar?" Li vaig preguntar de nou.
  
  
  "Per trobar Barry," Tina va dir en veu baixa. "Vaig pujar al balcó, va mirar a l'interior i va veure ell. Morts. Vaig entrar..."
  
  
  Vaig mirar per sobre la seva espatlla. Per descomptat! Balcó! Aquest es va
  
  
  
  
  
  
  Tipus de transmissió
  
  
  La traducció de textos
  
  
  Font de text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Traducció resultats
  
  
  com Elena sortir de l'habitació sense veure-la. Quan Elena trobat Barry morts, que tenia por a la mort i va fugir. Ella simplement va obrir les portes franceses, va sortir al balcó, i va córrer a peu. Llavors, just després, Tina va pujar el camí de tornada per cobrir Barry a la seva habitació - potser eren tant planificació per a satisfer - i es va trobar Barry morts. La seva necessitat de fàrmacs aconseguit el millor d'ella, i ella va anar a la cambra de bany per obtenir millor, igual que jo.
  
  
  "Vaig entrar i es va trobar que havia estat tret a. Al principi vaig pensar Elena podria haver-lo matat. Però potser Corelli assabentar que en Barry havia de seguir-lo. Potser Corelli sabia que era - " els Seus ulls plens de llàgrimes. "Estic espantada, Nick!"
  
  
  Vaig estrènyer la. "Has de portar-me a Corelli, Tina. Aquesta és l'única resposta. Massa gent va intentar parar-nos a aconseguir que la llista de noms. Massa. És fins a vostè ara, Tina."
  
  
  Ella es va convertir pàl·lid. "Va anem a esbrinar, Nick! Ell li sembla que em va contractar algú per matar-lo! No pots fer-me això. Has de deixar-me anar!"
  
  
  "De cap manera, Tina!" "Ets l'única resposta. Estàs agafant-me a ell ara mateix. Només mostrar-me-les, i..."
  
  
  "Ell no admetre-ho! ella va exclamar. "Va negar la seva identitat."
  
  
  "Tina..."
  
  
  Ella va arribar a l'agulla hipodèrmica. He imaginat el que anava a fer tan aviat com es va convertir a l'espatlla. He premut el morrió de la luger contra la suau part del seu coll. "No, No, Tina! No una agulla. Segur que anirà bé per uns minuts, però vostè sempre ha de tornar a la realitat."
  
  
  "Nick!", va sobbed, encara celebració de l'agulla.
  
  
  Vaig posar la Luger, a la meva butxaca i va arribar a l'agulla. La seva cara va canviar gairebé a l'instant. Des que serè, bonica màscara, es va convertir en la cara d'un hellcat-ulls intermitents, les dents va despullar, llavis dividiria en un animal snarl.
  
  
  L'agulla es va enfonsar en el meu avantbraç abans que pogués defensar-me de les frenètic retallar.
  
  
  Ella va riure, un baix, mirthless wail.
  
  
  Em vaig sentir com que tot era drenatge fora de mi. Em vaig sentir com un tros de massilla.
  
  
  Ella em va portar a l'habitació del costat i després em va empènyer a una cadira.
  
  
  "Mescla una mica de la nostra llengua pròpia, Nick," ella diria que amb satànica somriure d'ella. "Vas a quedar-s'hi com un bon nen. Vaig a sortir d'aquí."
  
  
  No, Tina! Vaig intentar explicar-li, però no va funcionar.
  
  
  Semblava que es mou a un ritme accelerat-un centenar de fotogrames per segon, corrent a través de les portes franceses i a través del balcó. Llavors hi ha silenci.
  
  
  Uns segles més tard, vaig sentir a algú cops a la porta. Era Kelly.
  
  
  "Nick! Estàs allà? Nick?"
  
  
  Vaig obrir la meva boca. Almenys és mogut. Però no vaig tenir veu. És la paràlisi passat?
  
  
  La porta va volar obert i Kelly va irrompre a l'habitació, pistola dibuixat. Ell només estava allà i es va quedar mirant-me amb sorpresa.
  
  
  "Hey, Nick!"
  
  
  Em vaig traslladar els meus llavis de nou. La paràlisi estava passant. Jo grumbled.
  
  
  Kelly va mirar al seu voltant, van passar el bany, i olorat una agulla hipodèrmica. A l'instant, va tornar per a mi, va bufetejar-me a la cara, aixecar-me de la meva cadira, i va arrossegar-me a la cambra de bany. Va ficar el cap sota la dutxa, i el de l'aigua freda va colpejar el meu coll.
  
  
  Kelly va parlar amb mi, mentre ell estava treballant.
  
  
  "Això és una cosa nova. Hem accions de la mateixa. Et toca a terme, de manera que no es pot moure, però vostè pot veure tot el que està passant. Temporal paràlisi. Es tracta de kurari, també conegut com urari, urari, uurali, vurali. i woorara. Però va ser escurçada amb alguna cosa més. No em pregunten per què. Fórmules sempre desapareixen tan aviat com obtenir-los."
  
  
  Aviat vaig ser tornat a la vida.
  
  
  "Ràpid!" Vaig dir. "Aquest és Tina. Va venir des de Granada per satisfer Barry Rector i trobar el seu cos aquí. Ella és la seva manera de sortir ara. Ella pensa Corelli va matar a ell. Si ella s'escapa ara, ella podria matar-lo més tard."
  
  
  Kelly es va trencar. "Vaig venir aquí per trobar-vos. Tina va baixar al vestíbul, fent una escena!"
  
  
  "QUI?" Li vaig preguntar impacient.
  
  
  "Tina Bergson".
  
  
  "Tina!"
  
  
  "Això és correcte. Però ara s'ha anat."
  
  
  "Passat? Però...?"
  
  
  "Ella era al vestíbul, però ella l'esquerra," Kelly em va dir com ens va sortir corrent de l'habitació i avall de la sala. Comencem a baixar per les escales, i vaig veure una multitud de persones al vestíbul. Tothom va mirant a l'aparcament.
  
  
  Vaig veure Joana torn i esperar per a nosaltres.
  
  
  "Què és tot això?"
  
  
  "Ella és una vermell Jaguar," Juana va dir, assenyalant els cotxes aparcats. Vaig veure els fars d'un d'ells vinga. La llum es talla a través de la foscor i va il·luminar la neu cobert per la vessant de la muntanya, on la carretera es va apartar del museu del Prado Llano i va conduir a la carretera principal.
  
  
  "Va fer una gran escena," Juana va dir ràpidament. "Va ser molt dramàtica."
  
  
  "Massa dramàtic," Kelly va dir dryly.
  
  
  "Vas a dir-me el que va fer?" Li vaig preguntar impacient.
  
  
  "Ella va venir aquí a no més de deu minuts abans, va aixecar l'infern i li va preguntar per Mario Speranza!"
  
  
  "Qui és Mario Speranza?" Li vaig preguntar.
  
  
  Kelly va negar amb el cap. "Quan va dir que el Señor Speranza no va ser aquí, va trencar i gairebé va entrar en la histèria aquí en el vestíbul."
  
  
  Vaig poder veure
  
  
  
  
  Tipus de transmissió
  
  
  La traducció de textos
  
  
  Font de text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Traducció resultats
  
  
  El jaguar va començar a moure's. Tina el cabell ros fluttered darrere d'ella.
  
  
  "És obligar-nos a tots a sortir de la sala a la cursa," Joana d'explicar.
  
  
  "I llavors ella immediatament va caure, i el recepcionista havia a reviure el seu," Kelly va concloure. "He seguit a tu."
  
  
  Vaig arrufar el nas, pensant ràpidament. "És una performance, una etapa per aquí. Què és això, jo no ho sé. Però he d'aturar-la."
  
  
  "Això és correcte," Kelly va dir. "Què estem fent?"
  
  
  "Cop d'ull a aquest joc de Mario Speranza," li vaig dir a Kelly. "És probable que no existeix. Vaig anar a la Tina!"
  
  
  Quan vaig entrar a través de la multitud a les portes giratòries, em vaig adonar que el Senyor Hauptley i el seu equip de aduladors. Va saludar i es va apartar.
  
  
  Feia fred a la Renault. Es va iniciar molt bé. Em va treure a la carretera i ha sortit dues vegades abans de tenir-lo sota control. Hi havia gel pegats en el camí, igual que fa dues nits.
  
  
  La carretera va baixar i es va girar a la dreta. No vaig poder veure el vermell Jaguar a tots, però vaig recordar que la carretera es va convertir a la dreta i després va començar a girar a l'esquerra en una llarga, àmplia horseshoe bend que es van aferrar a la vora de la barranca.
  
  
  Vaig començar el motor, perquè no vull perdre de vista Jag.
  
  
  Vaig poder veure la vora de la carretera en el meu fars, i jo involuntàriament trepitjar el fre per comprovar l'arrossegament. I va ser rellevat per sentir la tensió en els embenats.
  
  
  Em vaig convertir en el pilot de Renault a la girar i va veure Tina de Bergson vermell Jaguar Cotxe a mig camí en una àmplia horseshoe bend. Conduïa a poc a poc, però després va accelerar quan em vaig adonar que ella.
  
  
  El cotxe semblava salt endavant en la foscor, les llums que reflecteix fins a la carretera com si es tractés d'escalada a través del cel. I aleshores jo no podia creure el que estava veient-el Jaguar es va estavellar contra el banc, gairebé colpejar una paret de roca.
  
  
  La volta, Tina! Em va cridar de forma involuntària. "Canvi!"
  
  
  Si es va fer o no, no ho sé, però la següent cosa que vaig veure va ser el Jaguar, en direcció no per la superficiales, però per a l'aresta exterior de la carretera. "Tina!"
  
  
  Va ser un perdut plorar.
  
  
  El Jaguar va accelerar i va passar per sobre de la vora, com si hagués estat entrenada per fer un molt superficial cigne immersió en un bassal.
  
  
  Els fars va cridar l'irregular mica esquist a continuació, taques de neu pressionat contra l'esquist i encén un remolí de llums i reflexions a la neu, a continuació, el cotxe enterrar-se en les roques, va saltar, rodar més i més, fars rodó com un molinet a la nit i va topar amb un accident en una peça de afilades roques al peu de la barranca.
  
  
  Hi va haver un moment de silenci.
  
  
  Llavors, una forta flash de la flama de tir al cel, i una forta explosió va tronar en l'aire. Fum billowed passat el taronja de les flames, sharp, sufocant fum negre.
  
  
  El foc es va disparar, després va caure de nou a la destrucció de la mangled Jaguar i va començar a poc a poc menjar lluny en el metall. A continuació, el fum es va aixecar lentament, el ball de foc al voltant de les vores de color vermell acer, vidre transparent, i de plàstic de color.
  
  
  Sacsejat, vaig conduir amb precaució per l'autovia fins que vaig arribar al lloc on el vermell Jaguar havia anat per sobre de la vora. Vaig mirar cap avall. Tot el que es podia veure era una esquerda a la roca tallada a l'altura de l'espatlla a la vora de la calçada.
  
  
  Vaig aparcar el pilot de Renault, va treure la clau, i va sortir. Feia fred a l'autopista. Vaig arribar a la vora de la carretera, on el Jaguar havia passat per les roques. Em vaig quedar allà, mirant a la desprendrà roques, i seguir les carbonitzat línia negra en el esquist de sota per on un color vermell brillant de foc cruixir de tremp, sobre les restes de Tina Bergson i de la red de Jaguar .
  
  
  En qüestió de segons, el primer dels clients de l'hotel es va aturar en un Fiat cotxe, aparcat, i unir-me a la vora de la calçada. Ogling.
  
  
  I després els altres van arribar.
  
  
  I més.
  
  
  Amants de l'adrenalina.
  
  
  Em sentia malalt.
  
  
  Vaig baixar de la talús rocós, amb la meva parella de flash, i va passar el carbonitzat part de la roca on el vermell Dent havia colpejat primer, i finalment va arribar a la zona propera a l'cotxe propi.
  
  
  Però les flames van devorar els enderrocs, i era impossible arribar a qualsevol més a prop sense ser cremat.
  
  
  Vaig posar la meva mà sobre la part superior del meu cap i va esperar.
  
  
  Un camió de bombers screeched a la carretera, i ben aviat una gran bomber en una jaqueta d'esquí i portar un portàtil extintor es va estavellar pendent avall i va començar la polvorització la crema de residus.
  
  
  Jo shuddered.
  
  
  Un bomber va ser allà, de peu, mirant el carbonitzat runes. La Guàrdia Civil es va unir a ell i brillava una llanterna a cremar-out cotxe. El raig de llum va ser més potent que el de la mina.
  
  
  Vaig donar un pas més a prop.
  
  
  Jo el vaig veure a continuació.
  
  
  Hi havia una carbonitzat cos en el seient davanter. El que quedava de la era negre i ardent.
  
  
  Tina.
  
  
  Tot el que queda de l'or de la noia amb l'or de pell.
  
  
  Em vaig girar, malalt.
  
  
  Ha d'haver caigut en una roca al costat de les restes de l'avió i es va enfonsar en la terra de soul funk. Algú va sacsejar el meu braç i l'espatlla. Em vaig adonar que una veu que havia estat parlant amb mi una estona.
  
  
  He regirat.
  
  
  "Àlies."
  
  
  Era Kelly.
  
  
  "Ella és mort," Kelly va dir. "Maleïda cosa."
  
  
  "Crec que va sentir que era més i més li val córrer." Vaig sospirar. "Sabia que Rico Corelli seria
  
  
  
  
  
  
  Tipus de transmissió
  
  
  La traducció de textos
  
  
  Font de text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Traducció resultats
  
  
  ella per la resta de la seva vida."
  
  
  "Però Corelli que ni tan sols sabia!"
  
  
  "Va anem a esbrinar. És per això que l'esquerra, " em va dir. Així és com em vaig imaginar-ho.
  
  
  "He comprovat que el nom, Nick."
  
  
  Vaig mirar cap amunt i mal vist. No vaig entendre què volia dir.
  
  
  "Mario Speranza no està registrat a l'hotel."
  
  
  Vaig seure i pensar. "Però que és el nom que donava a l'empleat."
  
  
  Ell va assentir amb el cap. "El secretari diu que li vaig dir que no. El secretari diu que quan va sortir del crani."
  
  
  Em va quedar a la destrucció per sota de nosaltres. "Estàs dient que Rico Corelli va mai al Sol y Nieve en tots els?"
  
  
  "Estic dient que ell definitivament, no ha estat aquí - o a qualsevol altre hotel en Sol y Nieve-en l'últim mes o menys. Si el seu nom a la portada és Mario Speranza."
  
  
  "Però després..."
  
  
  "No pots veure que? Potser ell sabia sobre Tina. Potser ell sabia que ella havia contractat un assassí a sou per matar-lo."
  
  
  Vaig negar amb el cap per a esborrar-lo. "I tota aquesta xerrada sobre la reunió va ser només una falsa mort de Tina Bergson?"
  
  
  "No, en absolut. Estic dient que Rico Corelli han conegut sobre la Tina Bergson i Barry Rector. I ell només no va arribar a l'estació a tots. Tothom pensava que era aquí - un assassí a sou contractats per la multitud, un assassí contractat per Tina - i a nosaltres perquè hem volgut complir amb Corelli. Tothom estava aquí excepte Corelli! "
  
  
  "Llavors, on és el fill d'una gossa?"
  
  
  Kelly va encongir. "Crec que ens seria millor senyal Hawke i començar de nou."
  
  
  Ens vam aixecar a pujar el turó, però jo no podia deixar-lo sol.
  
  
  Em vaig tornar i va mirar enrere, a la destrucció.
  
  
  "Per què va anar-hi?"
  
  
  Kelly va negar amb el cap. "Ella era una dona bella, de Nick. Les dones boniques que fer coses estúpides. Que ha d'haver estimat Corelli. M'odiava a ell, també."
  
  
  "O estimat els diners," vaig dir.
  
  
  "Vostè no ho crec molt en les persones, fer que, Nick?" Kelly va sospirar.
  
  
  "Hauria De Fer Jo? He de, realment?" Em vaig calmar. "Crec que va decidir que era millor la manera d'executar tot el món tractant d'allunyar-se de Rico Corelli pagament armes".
  
  
  "Ella mai no sap quan ha d'anar a colpejar-la," Kelly va dir dispassionately.
  
  
  "Em pregunto on aquest fill de puta és ara?" Jo estava pensant mitja veu alta.
  
  
  Quinze
  
  
  Al matí següent, vam ser en primer lloc per esmorzar. Tot i Joana radiant aparició, va ser espiritualment deprimit. He explicat això per dir que ens ha fallat la tasca.
  
  
  Vam menjar un esmorzar continental i es va asseure a la llum del sol. Vaig suggerir que vam anar a esquiar a la matí, abans de sortir d'Espanya, però va oposar.
  
  
  "Només vull pack les meves coses."
  
  
  Vaig assentir amb el cap. "Vaig anar a la Veleta i fer un parell de curses."
  
  
  Ella va assentir amb el cap, la seva ment en un altre lloc.
  
  
  "Penny?"
  
  
  Ella no va respondre.
  
  
  "Dos cèntims?"
  
  
  "Què és?"
  
  
  "Per la teva opinió. Què va passar?"
  
  
  "Crec que va ser pensant en perdre la vida humana. Tina Bergson. Barry Rector. El mosquit. Primera presa Rico Corelli. I fins i tot Elena Morales - on és ella."
  
  
  Vaig arribar i va prendre la seva mà. "Aquesta és la manera com funciona el món."
  
  
  "No és una bona món."
  
  
  "Algú ha la promesa que li què era?"
  
  
  Ella va sacsejar el cap amb tristesa.
  
  
  He pagat la factura i l'esquerra.
  
  
  Va ser genial, però Velet encara és molt tranquil. El sol va ser brillant. La superfície de la pista estava ben cobert amb pols. Vaig prendre els meus prismàtics i escanejat el pendent. Com he dit abans, hi havia dues baixades des del cim del Veleta.
  
  
  Aquesta vegada, em vaig decidir a fer un més, que ramificat a l'esquerra, ja que va anar baixant. Fa poc vaig posar les meves ulleres de tornada en el seu estoig de cuir quan algú va pujar sobre les roques, en el tombant del telefèric, i va arribar fins a mi.
  
  
  Va ser Herr Hauptli, i aquesta vegada va ser sol.
  
  
  Em va saludar. "Bon dia, Herr Hauptli."
  
  
  Ell va somriure. "Bon dia, Herr Peabody."
  
  
  "Em vas perdre ahir, o quan anàvem a esquiar junts."
  
  
  "Hi ha, sens dubte, la pressió de la part empresarial", va dir gratament.
  
  
  "Sí", em va dir, donant-li un ràpid cop d'ull. Però es va girar a mirar cap avall a la pendent.
  
  
  "On és la teva estimada esposa?"
  
  
  "Packaging".
  
  
  "Llavors vostè està deixant?"
  
  
  Vaig assentir amb el cap.
  
  
  "És una llàstima. El temps era tan agradable."
  
  
  "De fet, hi és."
  
  
  Ell va somriure i es va asseure en una roca cornisa a la part superior de la pista. Em vaig unir a ell, ja que posava a la seva botes bé i va començar a fregar blau cera sobre els seus esquís.
  
  
  "On són els teus amics?" Vaig preguntar-li, assegut al seu costat. Què dimonis, jo no tenia res més a fer en el moment.
  
  
  "Són a l'hotel," ell va somriure. "Sembla que no eren massa disposats a unir-se a mi avui. Va ser una tarda nit a l'Esqui Bar, i van aconseguir lumumba sons."
  
  
  "Estàs sol inseparable."
  
  
  "Així és amb diners. Que atrau com un imant." Ell va somriure de nou, les potes de gall a les cantonades de la seva mirada profunda i ombres.
  
  
  "Ets un cínic, Herr Hauptli."
  
  
  "Sóc realista, Herr Peabody."
  
  
  Va agafar la primera estació d'esquí i va començar amb cura l'aplicació de cera a la part inferior. Va ser una minuciosa i metòdica treballador, que s'espera d'un bon alemany.
  
  
  "Fraulein Peabody em recorda a algú proper a mi", va dir després d'un moment.
  
  
  "És clar?"
  
  
  "Saps, jo tenia una filla." Va mirar cap amunt. "Per descomptat que no sabia. Em sap greu." Va continuar amb la seva cera
  
  
  
  
  
  
  
  Tipus de transmissió
  
  
  La traducció de textos
  
  
  Font de text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Traducció resultats
  
  
  ing. "Ella era la noia més bonica."
  
  
  "Hi era, Herr Hauptli?"
  
  
  Ell va ignorar la meva intervenció. "Ella tenia dinou anys i a la universitat", va continuar. "La meva dona - la seva mare va morir quan ella era una mica cinc anys d'edat, nena. Em temo, mai no he estat capaç de donar la seva correcta orientació en creixent. La seva mirada va aixecar i va conèixer a la meva.
  
  
  "Mai he estat un pare, perquè no puc saber que, Herr Hauptli."
  
  
  "Un honest resposta." Va sospirar. "Si es tractava de la negligència parental o injustificada i pèrdua de les possessions materials cap a ella - quan va deixar per a la universitat, hem perdut el contacte."
  
  
  "El que està succeint aquests dies."
  
  
  "En el seu cas, el pitjor ha passat. Els seus companys van ser molt addicte a les drogues." Ell va mirar-me de nou. "I ella va acabar sent implicat en aquest grup, fins al punt que no podia manejar-lo." Va continuar la depilació amb cera. "Ella és addicte a l'heroïna."
  
  
  Em va quedar a Hauptley.
  
  
  "Un any després de convertir-se en addictes, va morir d'una sobredosi." Va ser buscar una sortida a la Vega de Granada. "Independents de gestió".
  
  
  "Em sap greu", em va dir.
  
  
  "No hi ha cap punt de perdre el seu dolor a aquesta tarda a la data," Hauptley dir, la seva veu dura en comparació a la seva normalment veu agradable.
  
  
  "Estic trist per aquesta pèrdua de la vida humana", em va dir, pensant en el que Joana havia dit a esmorzar.
  
  
  Ell es va encongir. "En certa manera, vaig la culpa a mi mateix. He evadit del meu pare responsabilitat. Em vaig fer prop d'altres les dones - i no només un, sinó molts-i descuidat la meva filla." Va pensar per un moment. "I ella va haver de suportar la meva negligència, reaccionant com millor podia. Rebutjant-me tal I com havia rebutjat la seva."
  
  
  "Això no és el que un psicòleg pot dir", em va dir amb cautela. "La introspecció és un perillós joc."
  
  
  "Jo no només es troben les dones. I va ser en aquest negoci."
  
  
  "Cada home ha de tenir una professió," vaig dir.
  
  
  "Però no el vaig tenir."
  
  
  Vaig veure a ell, sabent el que anava a dir.
  
  
  "Tràfic de drogues", va dir amb un somriure amarg.: "sí. Jo probablement subministra-me amb l'heroïna que el meu fill únic que s'utilitzen per matar-se. Com es relacionen amb la seva moral, Herr Peabody?"
  
  
  Vaig negar amb el cap.
  
  
  "No anem bé amb el meu. Vaig començar a analitzar el negoci que sempre va ser. Vaig començar a pensar sobre el seu impacte sobre la humanitat. Jo no em va agradar el que vaig veure."
  
  
  Va triar una altra estació d'esquí i va començar a cera-lo.
  
  
  "Vaig decidir que era hora de sortir de l'empresa i començar a fixar la meva misdeeds en els últims anys."
  
  
  Jo no podia dir res. Jo estava esperant.
  
  
  "Em van dir que passaria si jo vaig deixar l'organització. Van a buscar-me a l'altre de la terra. I matar." Ell va somriure ruefully. "Enteneu això?"
  
  
  "Sí, Signor Corelli."
  
  
  "Enrico Corelli", va dir amb un mig somriure. "Rico Corelli, i estàs Carter. M'han dit que Nick Carter és la millor."
  
  
  Vaig assentir amb el cap. "En general. No sempre. Però en general."
  
  
  "Jo us dic, va ser un administrativa problema des del principi. Una simple trobada, no? Es reuneixen a la neu acord amb la neu! "Va riure, mostrant el seu fort les dents. "Una broma, Senyor Carter! Una broma".
  
  
  "Sí", em va admetre.
  
  
  "Semblava prou simple. Vaig sortir de Còrsega en Lysistrata i conèixer en la Serra Nevada."
  
  
  "Per descomptat."
  
  
  "Hi havia problemes des de bon començament. Els capos es va assabentar de la meva pla. Algú prop mi ho va endevinar. O sentir-lo. Els mafiosos van signar un contracte amb mi."
  
  
  "Komar".
  
  
  "sí. Per evitar aquest cop, vaig convèncer el meu antic company Basillio Di Vanessi per pintar-me en el meu iot. I una noia molt maca em vaig dormir amb se'n va anar amb ell a fer la caracterització real."
  
  
  "Que emmarca el teu propi de l'home?" Vaig dir en veu baixa.
  
  
  "No saber que l'èxit seria un èxit," Corelli va dir. "Bàsicament, vaig fer el que diuen ho vaig fer. Però realment no crec que el Mosquit es curaria. Jo tenia l'esperança que la reunió entre Basilio i pots anar sense problemes i que una veritable trobada entre tu i jo es podria arreglar. "
  
  
  Vaig sospirar.
  
  
  "Però això no és tot. Just abans de deixar el vaixell a València, vaig descobrir que el meu bell suec va ser traçat per desfer-se de mi!"
  
  
  "Tina Bergson?"
  
  
  "sí. Ella volia que jo morts. Va signar un contracte amb mi mateixa." Corelli va somriure sardonically.
  
  
  "Hi havia una raó?"
  
  
  "Jo era tan curiós, com tu, Senyor Carter. Vostè ha d'entendre Tina una mica més clara."
  
  
  Vaig entendre la seva perfecció, però no vaig dir res.
  
  
  "Ella és una nimfòmana, el Senyor Carter. No crec que aquest és sorprenent per a vostè. Però potser la raó s'ha convertit en un Freudià símbol és tan interessants com el fet que es tracta d'una obsessió".
  
  
  Li vaig mirar curiosament.
  
  
  "A l'edat de quinze anys va ser violada per un suec a peó. Ella va quedar embarassada. L'avortament va ser un èxit, però sèpsia desenvolupat. Quan tenia quinze anys, va tenir un hysterectomy. Aquest estèril, bella, intel·ligent criatura obsessionar amb la destrucció de la seva. la feminitat, amb la seva incapacitat per ser mare. Des que ella era ni una dona, ni un home, ella es va convertir en el que hauria de ser un superhome! Amb aquesta bellesa, i aquesta intel·ligència-vaig assegurar-li, la seva intel·ligència és limitada
  
  
  
  
  
  
  Tipus de transmissió
  
  
  La traducció de textos
  
  
  Font de text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Traducció resultats
  
  
  Ess, el Senyor Carter! ", va decidir que havia de fer-se càrrec del petit imperi que jo era el mestre d'."
  
  
  "Drogues de la xarxa," vaig dir.
  
  
  "Això és correcte. Ara estic parlant de les seves ambicions després vaig decidir trencar la cadena i revelar els seus secrets més íntims als Estats Units Departament de Drogues Execució."
  
  
  Vaig assentir amb el cap. "I aquesta va ser la raó que va contractar Rector per matar-te!"
  
  
  "Això és correcte. Afortunadament, vaig interpretar el seu primer sorprès de la reacció a la meva decisió per a desmuntar la cadena com a sospitós i mantenir els ulls oberts. Tot i que va prometre a mi que anava a ser fidel a mi i m'acompanyen a Amèrica, vaig suposar que era mentir-me. Em vaig convertir en el seu telèfon - de la nostra vila a Còrsega és gran, i cada un de nosaltres té un munt de llibertat - i, finalment, escoltat el seu arribar a un acord amb Barry Rector a Màlaga.
  
  
  "Més interessants."
  
  
  "El meu següent pas va ser enviar la meva pròpia espiar Rector. Crec que, per cert, que trobareu Rector en la Interpol fitxers com Daniel Tussauds, a finals de francès de metro. Va ser un dels deu anys del nen durant la primera Guerra Mundial. Dos, i va créixer fins a espia i matar."
  
  
  "Ell és mort-la ara."
  
  
  "Tinc la sospita com a molt." Corelli va encongir. "Em vaig assabentar de que sortir de la discoteca amb el seu amic des de Màlaga."
  
  
  Vaig somriure. "No gaire escapa a vostè."
  
  
  "Ja n'hi ha prou," Corelli sospirar. "Bé, Elena Morales va mantenir una estreta vigilància sobre Rector, deixar-li recollir-la en un bar a Torremolinos. I va ser ella qui va advertir-me que havia arribat a Sol-i-Niev a trobar-me i matar-me. És per això que no vaig conèixer en Velet."
  
  
  "Això és el que em pensava."
  
  
  Corelli assentir amb el cap. Ell es va fer amb els seus esquís. "Jo tenia l'esperança que potser Tina podria ser assassinat a Lysistratus' iot si alguna cosa va passar allà, però com vostè sap, li va escapar un dany greu. Els Capos havia previst l'execució així, encara. Això volia dir que m'havia de mantenir un ull en el temps, de manera que res no passaria. No només un Capo assassí, però també per a la Tina de l'assassí de lloguer! Mosquit. I el pastor. Així que em vaig convertir en Herr Hauptli, la contractació d'uns aturats actors de València, per a jugar el paper de la meva suposada aduladors."
  
  
  Vaig riure. "Ets un molt enginyós a l'home, el Senyor Corelli."
  
  
  "He viscut una llarga vida a causa de la meva enginy en un molt perillós professió." Va arrufar el nas. "No és una professió. Es defiles el sentit mateix de la professió. En un molt perillós raqueta. Aquesta és una bona paraula. Greu. Pla. Unromantic. Coet".
  
  
  Vaig assentir amb el cap.
  
  
  "He estat veient amb sorpresa per bastant una mica de temps." Corelli va somriure. "Vaig saber de seguida que va matar un Mosquit. I vaig predir que vols matar Rector, també. Tina de la mort va ser una sorpresa per a mi. No crec que ella es va suïcidar, com diuen en el Prado Llano. Però crec que ha d'haver perdut el control del cotxe que després de molt possiblement, descobrint que el Rector era mort i pensar que jo sabia tot sobre ella i la mataria a ella."
  
  
  Em va dir ," En aquest cas, es va decidir a fugir abans que vostè sabia que ella estava aquí."
  
  
  "Exactament."
  
  
  "Ella és mort. Això és tot el que cal."
  
  
  Corelli assentir amb el cap. Que estrenyen l'estació d'esquí de brides, ajustar les seves botes, i posar les abraçadores. Ell es va aixecar i va doblar els genolls.
  
  
  Vaig començar a vestir-se.
  
  
  "Vols viatjar amb mi?"
  
  
  "Bella."
  
  
  Ell va somriure. "Abans que, Nick, m'agradaria que per aconseguir les seves mans en aquesta."
  
  
  Vaig mirar cap avall. Ell va aguantant un sobre. Hi ha una protuberància en ell. Va obrir el sobre i va veure un familiar - a la recerca rotlle de microfilm.
  
  
  "És just el que vostè pensa. Els noms. Llocs. Dates. De tot. Tot el camí des de Turquia a través de Sicília i de la Costa de Mèxic. No et pots perdre una cosa o una persona, si vostè segueix els fets. Voldria que aquesta cadena destruït, de manera que no pot ser posat de nou junts de nou. Per Beatrice bé."
  
  
  Beatrice. La seva filla. I no és que Dante imatge de la feminitat?
  
  
  "Tot el dret, Corelli," vaig dir.
  
  
  Ell va bufetejar-me a l'esquena. "Anem!"
  
  
  * * *
  
  
  Va començar un lent recorregut contra la caiguda de la línia, després de creuar el pendent i va córrer cap avall de la volta a la cursa. A continuació, es va convertir de nou en el disseny Christie i va caminar al voltant de la pila de roques.
  
  
  Em vaig ficar al microfilm a la butxaca interior de la meva jaqueta d'esquí i va córrer per aconseguir-ho. La neu estava just a la dreta. Vaig poder sentir el meu esquís mossegar en la pols amb un bon inflables rebot.
  
  
  Corelli va ser per sota de mi com em vaig traslladar al llarg de la corba de les roques. Ha realitzat diversos torns, introduït Wedeln, i després es va convertir en un molt ampli recorregut al llarg d'una suau cantonada de la pista.
  
  
  Vaig seguir-lo, prendre un parell de voltes i despullar-se de les corbes del meu cos. Al final de la cursa, just en el recorregut, vaig veure un tercer esquiador en una ruta alternativa.
  
  
  Les pistes van ser tals que alterna trams encreuat a certs intervals, alguna cosa així com dos cables que es deu retorçat en determinats llocs.
  
  
  Era un home jove en una jaqueta marró. Semblava un adolescent; almenys tenia wiry, esvelta construcció. Independentment de la seva edat, va ser un excel·lent esquiador. La seva esquís, s'ha excavat en la neu, i ell era un mestre de les corbes i a la deriva.
  
  
  
  
  
  Tipus de transmissió
  
  
  La traducció de textos
  
  
  Font de text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Traducció resultats
  
  
  pròpia quilometratge.
  
  
  En un tram de baixada on dues pistes convergent, un jove esquiador es va estavellar al seu costat i a poc a poc va baixar en una sèrie de tv travessa. En acostar-me Corelli, va desaparèixer darrere de la cresta rocosa que separava les dues pistes.
  
  
  "Un bell pack", em va dir.
  
  
  Ell va assentir amb el cap.
  
  
  "Quan arribes als Estats units, vaig a prendre a l'Alta i a Aspen. T'encantaran!"
  
  
  Va riure. "Puc veure que sobre això!"
  
  
  "Bon negoci", em va dir. "Anar endavant. Vaig a seguir a la següent parada."
  
  
  Ell va somriure i va començar a caminar.
  
  
  Vaig arribar pocs moments després d'ell. El meu dret d'esquí es va endarrerir una mica, així que vaig intentar ajustar la meva postura, per a una millor mos.
  
  
  Vaig seguir una caiguda més pronunciada, alentint amb un snowplow perquè el pont entre els dos afloraments rocosos era massa estret per gràcil maniobres, i després va sortir en una gran neteja de neu i gel que semblava una àrea de pícnic per a qualsevol esquiador. Vaig veure Corelli a l'extrem.
  
  
  Vaig començar a baixar, seguint Corelli a l'esquerra, i que va ser quan vaig veure el noi de nou.
  
  
  Havia anat cap avall més ràpid que els dos de nosaltres en l'alternativa de córrer i s'està acostant a la intersecció de les dues pistes a la part inferior de l'amplada, pendent de camp.
  
  
  Em vaig aturar un moment, topar-se amb la neu a una hoquei parada, i només estava allà. La pols va ser bona. La neu sota semblava sòlid. Però no m'agradava l'angle del camp de visió. Vull dir, va ser pronunciada i gairebé plana, però no va ser còncau pendent a la part superior que jo no acabava d'agradar.
  
  
  Encara, Corelli no va tenir cap problema seguint-lo fins a la meitat. Venia des de l'esquerra a la dreta de mi, i mentre jo estava veient, va entrar en un pendent i va tornar de la dreta, a l'esquerra. Darrere d'ell, vaig veure un home jove en una altra cursa acosta a la carena de roca que separa la nostra raça del seu.
  
  
  Jo estava a punt de sortir quan vaig agafar un avís flash de la cantonada del meu ull. Vaig mirar de nou, aclucar els ulls en el lluminós del sol. Va fer els meus ulls juguen males passades a mi? No!
  
  
  El noi va ser la celebració d'alguna cosa a la mà dreta i clutching tant d'esquí pols amb la seva esquerra. Va ser la celebració d'algun tipus d'arma-Sí! Va ser una arma de foc!
  
  
  Ara el nen es va aturar i crouched a la neu. Ell estava darrere de les roques ara, i no vaig poder veure el que estava fent, però vaig saber instintivament que ell va ser l'objectiu de Corelli, que va volar lluny en esquís, sense saber que va ser destinat a l'abast.
  
  
  "Hauptli!" Vaig cridar, amb la seva portada, només en cas de que havia estat enganyat per alguna il·lusió òptica.
  
  
  Va convertir el seu cap pressa, mirant cap al turó de mi. Em va saludar la meva mà en el jove. Corelli va girar i no podia veure res des de la seva cantonada. Em va saludar frenèticament a advertència. Corelli sabia que alguna cosa anava malament i va reaccionar. Va intentar canviar el funcionament de la línia, però va perdre l'equilibri i va caure a causa d'un mal de cap a caiguda. Però ell va tirar-se junts i bufetades de la seva cuixa, llavors van començar a lliscar.
  
  
  Em va saltar sobre els meus esquís i va colpejar la pols, apuntant cap avall cap a les roques on el jove estava assegut. Vaig posar tant d'esquí pols sota el meu braç esquerre i va treure la luger.
  
  
  El magnat va aparèixer del no-res. Vaig mirar a les roques per a l'home el cap, però jo no podia veure res. Magnat em va portar a mig camí entre el genoll i l'esquí de tallar i llançar-me cara a la neu, completament estripar fora un esquí com la seguretat maneja afluixat i enviant-lo volar a través de la solta de camp. Vaig relliscar i finalment es va aturar de sobte. La resta d'esquí jeia al meu costat. I fins I tot no recorda com va arribar de fora.
  
  
  Corelli havia pujat de la neu i ara es va tornar cap a les roques.
  
  
  El primer tret va sonar. Trobava a faltar. Ara vaig poder veure el noi que surt de les roques i avançar. He dirigit els luger al seu cap i va tirar el gallet. Massa lluny a la dreta.
  
  
  Es va convertir ràpidament i em va veure. El seu cap va caure fora. Cabell daurat desplegat al voltant de la seva gola.
  
  
  Era Tina Bergson!
  
  
  Tant em va sorprendre que jo no podia pensar.
  
  
  Però llavors, el meu cervell va repetir la història en la seva totalitat, sense preguntar-ho.
  
  
  Tina!
  
  
  No era el seu cos a la xarxa de Jaguar.
  
  
  Cal Elena Morales. Jo el vaig veure ara. Vaig veure Elena anar a Rector de la sala i trobar Rector del cos on la vam deixar. I vaig veure a l'habitació - Tina Bergson ja hi era! Tina havia arribat a Sol-i-Niev trobar Rector i enviar-lo a la Corelli per matar-lo. I ella havia trobat Rector mort abans Elena havia fins i tot entrar a l'habitació. Així doncs, va sonar la campana a la sala de portar Elena de. I Elena va arribar, va enviar un missatge.
  
  
  Tina fet Elena sortir al balcó i baixar per la red Jaguar, perquè ara sabia que l'Elena es va Corelli ulls i les oïdes. Va posar-la en un Jaguar i va matar a la seva. En el torn de la ferradura, fora de la vista, es va posar Elena darrere de la roda, va portar el Jaguar en botes d'esquí o una mica pesat, mantenint el pedal del gas, i va saltar fora de si mateixa.
  
  
  I va fugir en la foscor, malgrat que el seu intèrpret d'ordres, just darrere d'ella.
  
  
  I ara...
  
  
  Ara ella era aquí per matar Corelli i prendre el medicament a la xarxa mateixa, tal com ella sempre ho va fer.
  
  
  
  
  
  
  Tipus de transmissió
  
  
  La traducció de textos
  
  
  Font de text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Traducció resultats
  
  
  hotel de gel fer!
  
  
  Va veure Corelli aixecar de nou i mirar-Tina. Tina tret jo de nou. Abe va respondre amb foc. Ella estava massa lluny per fer res de bo.
  
  
  Ella em va mirar, i després en Corelli, i comencem a caminar per la neu cap Corelli. Ell intentava desesperadament per sortir de la neu i pendent avall. Com molts homes molt perillosos professions, és ben clar que no li agradava portar una pistola.
  
  
  Ella exerceixen va córrer cap a ell en la seva botes d'esquí, sostenint la seva arma alta.
  
  
  La neu al voltant del magnat molt de fred. Es va poder veure-la de llardons amb tensió a la part superior del talús, que va formar un contorn arrodonit que inclinen cap a la part inferior del camp.
  
  
  Ell va treure la Luger a terme a la neu i va disparar una vegada, dues vegades, tres vegades. Els trets es van fer ressò en l'aire. La neu dispersa en totes direccions. Hi havia una divisió de l'esquerda, i la totalitat de la llosa de la neu i el gel va començar a fondre-desdoblament amb la meitat superior del magnat que havia caigut a terra.
  
  
  Des de l'inici, va ser en moviment ràpid. Gorka!
  
  
  Ella havia previst ego de l'enfocament, però no podia evitar-ho. Ella tir Corelli dues vegades i després va córrer cap a ell, esquivant el tobogan de neu, però ella el va atrapar i el va portar cap avall. La seva, va veure el seu cabell groc desaparèixer en aquest material.
  
  
  A continuació, la neu acumulada i va començar a ensorrar en la columna vertebral pedres, detenint-se amb un clatter i accident.
  
  
  Vaig reunir els meus esquís i va caminar lentament cap avall per Corelli.
  
  
  Ell estava estirat sobre la seva esquena, hemorràgia profusament a la neu.
  
  
  Ella, va anar fins a ell. Ego de la cara era blanca amb dolor, i els seus ulls eren desenfocada. Ell estava en estat de xoc.
  
  
  "Trencar la cadena!", va xiuxiuejar a mi.
  
  
  El seu ego va aixecar el seu cap a la neu. "Vaig a fer-ho, Riko."
  
  
  Era la primera vegada que jo mai havia la va cridar pel seu nom.
  
  
  Ell es va tirar enrere amb un petit somriure en els llavis.
  
  
  Setze
  
  
  El seu ego tancat les seves parpelles.
  
  
  Va contribuir a la Guàrdia Civil tenir cura de Corelli del cos, llavors skied lluny quan diversos homes amb pales de començar l'excavació per a Tina Bergson. L'home amb el fu-Manxú bigoti va portar a un costat i informat em de la trista final de Barry Rector.
  
  
  Sota la dutxa, que era bo per a alliberar la tensió i la tensió associada amb aquest espanyola Connexió cas. Jo toweled de descompte a la meva habitació abans de vestir-se i trucar per Joana Rivera. És el moment per dir-li l'últim capítol de la història i comença la carretera de Màlaga amb ella.
  
  
  He comprovat que la meva Luger a l'espatlla holster que planava sobre el capçal de llit i va arribar a la meva túnica. Des que els meus peus estaven seques, m'enganxa a l'agulla i cobert les meves espatlles el pas de la fresc terry drap. El mirall del bany es va enfosquir, però me les vaig arreglar per rentar-me el cabell. He comprovat de nou i es va trobar que el gris fils ja no va aparèixer després em vaig tirar a terme una setmana abans.
  
  
  Jo sabia que m'agradaria veure més d'ells en el futur, no menys.
  
  
  La meva bosses es van dinar - jo havia fet que abans d'arribar a la dutxa i vaig pensar en posar en una mica de roba abans de cridar Joana, i després vaig pensar, què dimonis, així que vaig anar a la porta i va amb el meu nu artells.
  
  
  "Vine a," he sentit la seva sord veu dir.
  
  
  "Esteu a punt?"
  
  
  No hi va haver resposta.
  
  
  Vaig obrir la porta i va entrar en.
  
  
  La porta s'ha tancat darrere de mi, i em vaig convertir en la sorpresa de trobar Joana assegut a la cadira a través de mi. Ella estava completament nu, amb un mocador lligat al voltant de la seva boca, i les seves mans es van lligades darrere de la seva esquena i lligat a una cadira. Els seus peus es van lligats a les potes d'una cadira. Ella em va mirar amb mut, súpliques ulls.
  
  
  Vaig arribar a la porta de manejar.
  
  
  "No, No, Nick!" la veu va dir en veu baixa.
  
  
  Les cortines de la finestra flickered, i Tina Bergson va sortir de darrere d'ells, pistola en mà. Semblava enorme - per a ella. Va ser un Parsons Webley Mark IV. Ella portava roba d'esquí, el mateix que ella havia de portar al pendent. Era humit i fred, però d'altra banda molt normal. Els ulls cremats per la passió de la bogeria.
  
  
  "Hola, Nick", va dir ella amb un alegre riure.
  
  
  "Tina", em va dir.
  
  
  "sí. No vaig morir en que allau que va fer."
  
  
  "Vaig veure."
  
  
  Em vaig tornar i va donar un altre cop d'ull a Joana el cos nu. Va ser llavors que vaig veure el cigarret es crema en el seu pit nu. Jo shuddered. Tina Bergson havia sadomasochistic tendències, possiblement lesbianes tendències que han portat a ninfomania.
  
  
  "Estàs malalt, Tina," vaig dir en veu baixa. "Què és el bé de ferir a la gent com Joana?"
  
  
  Tina va esclatar. "Rico va ser un ximple tractant de trencar el fàrmac cadena! Tenia les millors guanyar esquema en el món - i que volia desfer-se d'ell!"
  
  
  "Però va matar a la seva filla."
  
  
  Tina riure. "Aquest filla es va convertir en un puta, igual que totes les dones - i cada home anava per aquest estúpid col·legi se'n va fer."
  
  
  "Només en la seva imaginació, Tina," vaig dir. "Es necessita un psiquiatre."
  
  
  Ella va tirar enrere el seu cap i va riure. "Ets un Purità, Nick! Sabies que?" Una Puritana!"
  
  
  Vaig pensar de l'espatlla holster penjant en el capçal de llit a la meva habitació i maleir-me per a ser un estúpid enganyar. Jo no vaig enlloc sense ell. Tot a causa d'un ximple sentimental
  
  
  
  
  
  Tipus de transmissió
  
  
  La traducció de textos
  
  
  Font de text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Traducció resultats
  
  
  Vaig posar el meu interès per la Joana Rivera fins a la mort.
  
  
  "Doneu-me el microfilm, Nick," Tina dir, allunyant-se de les cortines on ella havia estat esperant-me. "Que et vaig veure amb Riko. Heu de tenir-la. Donar-me-les o vaig a matar-te."
  
  
  "No hi ha cap negoci, Tina," vaig dir. "Si jo mà sobre la cinta, que matarà a nosaltres dos i marxar."
  
  
  "No," Tina va dir, els seus ulls brillants. "No m'importa el que fas amb la gossa. Vostè pot sortir i volar de tornada als Estats units, no m'importa. Només necessito un microfilm i et deixaré anar."
  
  
  Vaig negar amb el cap. "De cap manera, nadó".
  
  
  Els seus ulls brillants i de color blau,com el gel glacial. Vaig pensar en la Escandinaus fiords i el gel de l'escorça. I vaig pensar que bonic cos sota la roba d'esquí.
  
  
  Tina va assenyalar un pesat Britànic Webley a Joana. Vaig mirar el seu gairebé amb una repugnant fascinació. Joana ulls enrotllat en alarma. Vaig poder veure la seva tremolor. Llàgrimes transmet avall seves galtes.
  
  
  "Ets un monstre", em va dir tranquil * lament. "Pots escoltar-me, Tina? Es podia haver fet a mi en comptes de turmentant Joana." Quin tipus de inhumans criatura és vostè?"
  
  
  Tina va encongir. "Vaig a matar-la en el recompte de tres si no em donen les pel·lícules, Nick."
  
  
  "No tinc una pel·lícula," vaig dir ràpidament. De sobte, vaig tenir un pla. Jo volia pensar que era protestar massa.
  
  
  Els seus ulls s'estreteix. "Que et vaig veure amb Riko. Vostè ha d'haver obtingut una pel·lícula d'ell. Ell només necessitava una reunió en privat amb vostè. Això és tot. I ell ho va aconseguir. S'ha donat a vostè. Un, De Nick."
  
  
  Jo estava suant profusament. "Tina, escolti'm! Va enviar el microfilm en el correu. Va enviar-lo a Washington."
  
  
  "Rico no confiar en el mail!" "Vaig conèixer-lo millor que això. Pensar en alguna cosa millor, de Nick. Dos."
  
  
  "Tina, és veritat!" Vaig moure el cap el seu impuls. "Ara posar la pistola i obtenir Juana de la cadira!"
  
  
  Tina es va convertir per a mi. La boca del canó d'una pesada pistola va recordar en el meu pit. "Aquest és Webley.455 Nick, " va dir bruscament, fent una ganyota. "És tan potent com la Frontera Poltre. No em facis llàgrima que a les peces. A tan poca distància del seu pit i el cor, no hi haurà res a l'esquerra. Jo hauria d'anar a través de les teves coses per trobar la pel·lícula. I m'agrada el seu gran cos sòlid massa per destruir-lo. Dóna-m'ho, de Nick. La pel·lícula! "
  
  
  Joana estava plorant.
  
  
  He regirat una mica.
  
  
  Tina va cridar, llavors apuntat la pistola a la Joana el cap, el morrió a pocs centímetres del seu cabell. "Doneu-me que la pel · lícula, Nick. O ella morirà!"
  
  
  Em va quedar a la seva desesperació.
  
  
  "He dit una i dues, Nick! Ara, aquí teniu l'últim moment... ", Va sospirar.
  
  
  "Espera!" Estava plorant. "És a l'altra habitació!"
  
  
  "No crec que," Tina va dir amb un petit somriure. "cap. Vostè està portant això a tu mateix. Aquest valuós element."
  
  
  La meva cara va caure. "Com es pot ser tan segur?"
  
  
  Ella va somriure. "Sé! Això és tot. Sé!" Va començar cap a mi. "Donar-me-les!"
  
  
  Vaig arribar a la butxaca de la meva terry-túnica de drap. "Tina..."
  
  
  "Lent!"
  
  
  Es va aixecar el seu pesat morrió i destinades al meu coll.
  
  
  He allunyat. "És a la butxaca."
  
  
  Ella estava mirant-me els ulls pinched tancada, la seva ment un treball ràpid.
  
  
  "Després treure la bata i passar-m'ho. A poc a poc."
  
  
  M'ha desvinculat el meu cinturó, pensant inexorablement. No hi ha cap pel·lícula en la seva butxaca, és clar. Encara...
  
  
  "Fora!" ella es va trencar.
  
  
  Ella estava massa lluny per agafar el túniques, com jo tenia l'esperança en un primer moment. Vaig prendre fora de la meva espatlla i va portar-lo fora del meu cos. Jo estava de peu nu i desprotegit. Si només li havia estat més a prop, m'agradaria tenir superades la túnica, li arrenquessin la Webley fora de la seva mà, i ... ..
  
  
  "Tirar-la sobre el llit!"
  
  
  Vaig sospirar.
  
  
  Es va traslladar cap a ell, la celebració de la pistola al meu pit i el cor. Amb la mà esquerra, va rummaged en una de les seves butxaques. Buit. I després un altre. Buit.
  
  
  "Mentider!" ella va cridar. "On és? On és?"
  
  
  Vaig poder veure els seus ulls blau ardent com ella es va quedar a mi, la seva mirada movent amunt i avall el meu cos i avall de les cames. Em vaig traslladar la meva cama una mica, wincing, tractant de no deixar veure la cinta adhesiva, on es va quedar a la part posterior del meu turmell.
  
  
  Jo no podia deixar de mirada cap avall a la meva cama dreta. Va veure la meva mirada desaparèixer, i els seus ulls reduït en el pensament. Ella va mirar més de prop el meu peu, a continuació, a la meva cama, i va veure un petit tros de cinta adhesiva corrent per la part de darrere del meu turmell.
  
  
  "Això és tot!" ella es va trencar. "Adjuntar a la turmell! Portar-lo, de Nick. Portar-lo i..."
  
  
  "Tina, ho juro per a vostè!"
  
  
  "Vols que em matar-te i prendre aquesta cinta fora de mi mateix?"
  
  
  Jo sabia que ella ho faria.
  
  
  Sensació nu i vulnerable, I es va ajupir i començà va arribar a la meva dreta turmell. Quan el vaig posar a la cinta elèctrica va ser més flexible a causa de la humitat en la dutxa, i de seguida em vaig treure la forquilla.
  
  
  "Ràpid!" Ella va cridar-me, recolzant-se sobre mi i arribar amb la mà esquerra per agafar-lo de mi.
  
  
  Vaig treure la meva agulla i va caminar sobre ella, aguantant la meva mà esquerra com si es tractés de la celebració d'un microfilm. Els seus ulls flickered a la meva serrant un puny, i va arribar reflexivament.
  
  
  Vaig empènyer-la amb el meu puny. Va deixar que els seus dits de tocar-lo. Vaig agafar el seu canell. V s
  
  
  
  
  
  
  Tipus de transmissió
  
  
  La traducció de textos
  
  
  Font de text
  
  
  1507 / 5000
  
  
  Traducció resultats
  
  
  En un moment, em vaig traslladar la meva mà dreta per el seu cos i el van clavar l'agulla al seu coll, just a sota de la seva orella.
  
  
  Amb un clapoteig plorar, ella va fer el Webley.
  
  
  La bala va trencar amb l'hotel de paret, per a fer el seu camí a l'altre costat.
  
  
  El meu pit va cremar amb l'incendi de l'explosió de la pólvora.
  
  
  Vaig tornar enrere.
  
  
  Ella va caure, i la sang arterial brollaren del seu cos en el seu or de pell.
  
  
  Quina de residus.
  
  
  Què és un infern de residus.
  
  
  Espantada, em vaig posar dret, va recollir el seu cos, i la va portar al llit.
  
  
  Un dia, ella va obrir els ulls.
  
  
  "Nick", va murmurar, i li va fer un somriure divertit. "Mai vaig a viure setanta-set, vaig?"
  
  
  "Heu triat equivocat de professió," vaig dir.
  
  
  Va coixejar.
  
  
  Vaig parlar amb Joana, tractant de consolar-la per untying seu de la càtedra i, a continuació, arrossegant amb ella a l'armari on ella va canviar. Després vaig anar a la meva habitació i pujar a la mina.
  
  
  Vaig tornar. Jo sostenia la meva Rolleiflex ara, mirant exactament com jo havia de buscar en el meu cover art. Benvolguts antic Falcó.
  
  
  De fet, jo estava feliç de vestir-se. Quan estàs vestida, sempre és més fàcil parlar de les coses quotidianes.
  
  
  "On és aquest microfilm?" Joana em va preguntar.
  
  
  Vaig agafar la Rolleiflex. "D'aquí", em va dir. "Una bona càmera sempre porta la seva pel·lícula a la seva càmera."
  
  
  Va enganxat a terme la seva llengua a mi.
  
  
  Vaig agafar-lo sobre el film. Després de tot, jo vaig ser un dels millors fotògrafs de la regió central, no era jo? I Joana no cal saber que he tingut un microfilm en els meus pantalons de butxaca, com un paquet de cigarrets o un clauer, va fer ella?
  
  
  
  
  
  
  La Mort Del Cap De La Conspiració
  
  
  
  
  La Mort Del Cap De La Conspiració
  
  
  Pròleg
  
  
  Mumura Illa era com una petita joia verda a la deep blue velvet del Pacífic Sud. Amagat en un racó de la Tuamotu Arxipèlag, Mumura va ser una de les poques illes de la Polinèsia afectats per missioners i de la civilització. La gent de Mumuran encara eren lliures en el ple sentit de la paraula. Ningú No posar sabates estrets en els seus peus o cobert la bella marró pits de les seves dones. Hi ha uns cinc-cents d'ells en total, que no sabia sobre el paradís que la seva illa va ser perquè no en sabien res.
  
  
  Gairebé la totalitat de la població va ser ara a l'espera d'or de la platja com una llanxa tallar a través de la suau automàtics per a la seva riba. A la proa d'aquest vaixell estranger se situa Atu, alt i recte, no té por de la velocitat de la nau o el rugit del motor, com un líder ha de ser.
  
  
  Quan el vaixell parat a pocs metres de la costa, els homes corrien al seu cap, però la dona es va quedar a la platja, rient excitedly entre ells, advertint-els nens no interferir.
  
  
  Després de sortir de l'embarcació, Atu va tenir una gran maleta d'un membre de la tripulació i van a l'aigua, la celebració d'alt per mantenir-la seca. El vaixell va rugir a la vida i va sortir de nou a la blanca iot, que va accelerar fàcilment la meitat d'una milla de distància.
  
  
  Atu strode per la platja, portant a la seva maleta amb orgull davant d'ell. La va posar a la pedra que els seus avantpassats utilitzaven com un altar sacrificial, però ara s'ha convertit en una rostrum.
  
  
  La Mumurans ple de gent al voltant. El musical a ritme de la seva llengua va créixer amb il·lusió.
  
  
  Atu va aixecar una mà per silenci, i immediatament l'únic so que se sentia era el sospir de la nit brisa en contra dels seus palmells de les mans. El blanc de pèl cap somriure afectuós en els seus homes i doblegat cap avall per desfer els bloquejos de la seva maleta, com els homes blancs a la gran vaixell havia mostrat a ell.
  
  
  Va córrer la seva mà sobre la cara brillant de color marró material de la maleta. Ell mai no havia tocat res com això, i Atu acaronat amb sorpresa. Llavors, en veure la impaciència dels seus homes, va agafar la tapa a dues cares i aixecar-la.
  
  
  Ell va treure els tresors d'una en una, permetent que les persones a gaudir a cada un d'ells. Un tros de tela que és molt flexible i esquitxat de colors espirals, a diferència de flors a la Polinèsia. Collarets penjats amb les seves pedres es reflecteix la llum solar i convertir-lo en un arc de sant martí. Petit oblong paquets amb paper embolicat tires que tingui gust dolç. Atu posar un a la boca i masteguen per demostrar el que els homes blancs s'havia mostrat a ell. Va donar una ullada a la resta de franges, en veure que com a molts nens com sigui possible van ser alimentades amb ells. Miracles continuat a abocar-se de la maleta. Hi havia coses que han abandonat, coses que glittered, les coses que fan sons. Cada nou tresor causat per a la gent murmuri amb alegria.
  
  
  Aquest dia segurament serà recordat en Mumura.
  
  
  A bord del veler, ara a tirar lluny de Mumura, dos homes van a la barana, mirant l'illa retrocedir a través de prismàtics. Era pesat, tenir-com, amb un remolí de pèl negre que necessitava rentar. L'altre era més alt i prim com un fuet, amb la plata de cabell pentinat cap enrere des d'una alta, suau front. Tot i que els homes estaven a la societat civil de roba, hi havia alguna cosa militar sobre el seu comportament. Darrere el taller home es va asseure un gran Pastor alemany i un muscular negre Doberman, mirar el món amb l'odi.
  
  
  Fyodor Gorodin, el més pesat un dit. "Per què no tenim aquest càrrec, Anton? Hem de ser prou lluny de l'illa per ara. La seva veu va ser una dura grunyir que va augmentar la seva semblança a un ós.
  
  
  El blanc de pèl Anton Zhizov rebaixat les seves ulleres i va assentir lentament. La seva petita foscos ulls estaven amagades per unes profundes cavitats sota rectes negres celles. "Sí, crec que ha arribat el moment."
  
  
  Zhizov es va tornar a el tercer home, que va ritme restlessly a la coberta darrere d'ells. "Què dius, Varnov? Estàs preparat?"
  
  
  Varnov va ser una magra home encorbat, espatlles estrets que li va semblar encara més petita del que realment era. Havia pàl·lid, insalubres pell d'algú que poques vegades surt.
  
  
  "Sí, sí, estic a punt," Varnov es va trencar. "Jo estava a punt, en els darrers vint minuts."
  
  
  "Excessiva pressa pot ser molt car," Zhizov va dir en veu baixa. Ha de quedar bastant ara a la posta de sol." Es va tornar a la jove en el mariner uniforme. "Boris, dir la capità a exigir-nos, vull fer una foto."
  
  
  El jove es va convertir en alerta. Va començar a moure's cap al pont, però dubtat. "Senyor?"
  
  
  "El que és, Boris?" va preguntar Zhizov impacient.
  
  
  "La gent de l'illa. Tenen temps per evacuar? "
  
  
  "La gent? Vols dir que els de color marró de pell salvatges?
  
  
  "Y-sí, senyor. Semblava inofensiu prou.
  
  
  Gorodin va saltar de la sortida de la barana, els músculs de la seva enorme espatlles clenching. "De què queixar d', noi? Us han donat una ordre! "
  
  
  Zhizov va aixecar una acurada banda. "Boris és jove, Fyodor. Es conserva un toc de l'humanisme,
  
  
  
  
  que no és sempre una mala cosa."
  
  
  Es va tornar a la jove mariner. "Si volem aconseguir els nostres objectius, Boris, hem de sacrificar vides. Com sabeu, gràcies als canvis que anem a fer, de condicions per a tots els pobles del món serà millorat significativament, de manera que aquests simple indígenes, els van donar la seva vida per al benefici de la humanitat. Enteneu, el meu nen?
  
  
  "Sí, senyor," Boris va respondre, tot i que encara hi havia algun dubte en els seus ulls. Es va traslladar cap endavant per sobre el pont.
  
  
  "No sé per què, vostè està tractant d'explicar-ho," exclamà Gorodin. "La comanda s'ha de portar a terme immediatament. Que és com tu i em van ensenyar."
  
  
  "Hem de reconèixer que els temps estan canviant," Zhizov dir. "Quan som en el poder, anem a necessitar aquest tipus brillant joves com a Boris. Seria prudent de fer-lo fora ara."
  
  
  El ritme dels motors canviat, i el vaixell es va desaccelerar. Amb un lleuger canvi en l'equilibri, els dos gossos exclamà, enderrocat els seus peus per la inestable suport. Zhizov agafar el final de la seva doble corretja, que s'itera sobre el ferrocarril, i bufetades dos gossos a la cara. Es prem-se en contra de la cabina de mampara, black lips comiat de fortes dents blanques en un silenci grunyir.
  
  
  "No sé per què els gossos no tear us apart, com tractar-los," Gorodin dir.
  
  
  Zhizov va donar un curt, lladruc riure. "La por és l'única cosa que aquests animals entendre. Haurien matat per a mi en ordre, ja que sabia que tenia el poder de matar-los. Vostè ha d'aprendre més sobre psicologia, Fyodor. Amb un jove com Boris, has de ser pacient. Només la crueltat treballa amb aquests valent diables." Va córrer el cordó de pell sobre els gossos ' cares de nou. No va fer un so.
  
  
  "Si acabar jugant amb els seus animals de companyia," Varnov va dir amb molt de sarcasme, " vaig a continuar la manifestació."
  
  
  "En tots els sentits. Anem a veure si tot el temps i els diners que hem invertit en l'haurà de pagar dividends ."
  
  
  Varnov arribat a la seva butxaca i va treure un negre de cuir cas. Des que va prendre una fina cilindre de metall, de sis polzades de llarg i va apuntar a un extrem. "És un llapis electrònic", va explicar. "Així és com puc controlar el gallet, un confús conjunt de paràmetres de configuració que només jo sé".
  
  
  "Es necessita de tot això parlem?" Gorodin es va queixar. "Anem a veure què passa."
  
  
  "Ser pacient, Fyodor," Zhizov dir. "Aquest és un moment important per el Sr Varnov. Hem de deixar de gaudir-la al màxim. Després de tot, si el seu projecte no falla, què és el que queda de la seva vida serà la més desagradable." "Que no torne a fallar," Varnov va dir ràpidament. "Vostè ha de recordar que aquesta és una de les meves menys artefactes destructius. No obstant això, serà més que suficient per a una illa de la mida de Mumura." La celebració d'un electrònics llapis a la mà, va començar a unbutton la seva camisa. "La bellesa d'això és que fins i tot competent costums inspectors mai no han trobat la bomba en que la maleta, perquè no hi ha cap bomba-hi."
  
  
  "Tots sabem que," Gorodin dir impacient. Varnov va continuar com si ningú no es va distreure-lo. "No hi ha cap bomba entre la quincalla, perquè la maleta si és una bomba. Suau, flexible, i machinable en qualsevol forma, la màxima extensió de l'explosiu plàstic principi és fissionable nuclear de plàstic. El detonant dispositiu és miniaturitzada a una metall tancament. Aquest és el detonant." Ara que el pit s'ha exposat, Varnov excavat el seu abast en el que semblava ser un curat cicatriu vertical a la part esquerra del pit.
  
  
  Gran Fyodor Gorodin shuddered i es va apartar. "Uf, jo no puc esperar a veure-ho fer que," Varnov dir amb un curt riure. "No es penedirà veient diversos centenars de persones moren des de la distància. I encara no li agrada veure un home obert a la solapa de la seva pròpia pell." Arrossegant la vora de la cicatriu amb les mans, que suaument va treure-ho a terme. Amb una succió de so, la carn separada del seu pit, revelant una butxaca que conté una ronda de metall objecte de la mida d'un dòlar de plata. Un centenar de petites punts de contacte, no més gran que el cap d'una agulla de cap, cobert.
  
  
  Varnov lleugera va tocar la vora del disc amb el seu llapis. "La clau d'accés, vaig trucar-la Per a mi la clau de la riquesa i de la venjança, per a que la clau del poder."
  
  
  "I per a aquells que s'interposen en el nostre camí," Zhizov afegit, " la clau de l'oblit." "Això és correcte," Varnov dir. Va començar a tocar la punta de l'agulla a diversos punts en el gallet disc. "Que no cal recordar l'ordre de contactes", va dir Zhizov. "Canvia automàticament després de cada completat senyal. Un home necessitats a cobrir ."
  
  
  Zhizov somriure escassament a ell. "Admiro la minuciositat de la seva auto-defensa. Va ser molt agradable per connectar la contrasenya per a l'marcapassos."
  
  
  "Sí, això és el que vaig pensar," Varnov acordat. "Si per alguna raó el meu cor deixa de bategar, la clau d'accés està programat per a la senyalització de l'explosió de totes les nuclears de plàstic bombes. Tan aviat com vam començar el negoci i totes les condicions de la nostra acord es compleixen, I, evidentment, inhabilitar la contrasenya des de el meu batec del cor."
  
  
  "Per descomptat"
  
  
  
  
  
  Zhizov dir.
  
  
  Varnov acabat manipula el llapis i suavitza la pell de la solapa. "Hi ha. Ja està fet."
  
  
  Els tres homes es va quedar a l'illa a l'horitzó. Gorodin a poc a poc es va convertir la seva massiva cap.
  
  
  "No va passar res, Warnow", va dir," la bomba no funciona."
  
  
  "Només ha de seguir veient," Varnov li va dir. "Hi ha un sistema automàtic de retard de trenta segons entre d'introduir la clau d'accés i eliminar el detonant de la bomba. Això em donarà temps, si fos necessari, a senyal de retirada.
  
  
  "Una bona mesura de precaució." Zhizov aprovar-lo. "Però aquesta vegada, aquest retard no seran necessaris."
  
  
  Varnov va veure com els de segona mà completat un semicercle al dial del seu rellotge de polsera. Va comptar avall a l'últim segon en veu alta. "Cinc, quatre, tres, dos, un."
  
  
  En un principi era un segon el sol, la pujada com a la resta de configuració. El seu color groc-taronja bola de foc va créixer com un gran instantània càncer com fum negre i blanc de vapor espès Mumura Illa. L'ona de xoc que es va estendre per tot l'aigua cap a l'iot, que podria ser vist com una deu peus breakerhead corrent lluny de la caiguda de la humanitat. Una onada de colpejar la popa, enfonsant el vaixell i dels seus passatgers. Al mateix temps, el so colpejar-los. La prolongada borborigmos rugir com tro augmentat un thousandfold.
  
  
  Anton Zhizov es va dirigir als seus companys amb una prima de llavi, triomfant somriure. "Crec que hem vist prou. Anem a l'interior sec i mentre vaig dir el capità per moure."
  
  
  Els dos gossos cowered, caient ventre-primer a la coberta, els seus ulls àmplia amb horror com una bola de foc, ara un mate de color vermell, rosa en el cel, sobre una columna de fum negre. Zhizov arrencat a la corretja, assegurant l'asfíxia collarets amb força, i la meitat-arrossegar els animals amb ell, en direcció a la cabana.
  
  
  Des de lluny, el iot del fum-ple del club columna va ser un furiós bellesa. Mumura Illa, ara ennegrit i marcida, ja no era bonica. Només una ràfega de vent va dibuixar en omplir el buit on l'ebullició a foc havia consumit l'oxigen. En cas contrari, hi va haver silenci. I la mort.
  
  
  Un
  
  
  Una explosió nuclear va començar a fer el seu efecte en la meva vida a dues setmanes després que el foc de les morts de Mumura i els seus homes. Va succeir a més íntim moment.
  
  
  El seu nom era Yolanda. Ella havia recta, jet-cabell negre i crema de la pell. La vaig conèixer a principis de la tarda en un petit flamenc club només off Broadway. Va ballar-hi, amb un atapeït vestit de vellut vermell que va mostrar els seus pits bonics i minúscules cintura i cremat al voltant de la ballarí cames llargues. Ella em va donar un llarg, difícil mirar com ella aturada en el seu ball davant de la meva taula. Era una invitació i un repte. Era una mirada que fer una pregunta que no podia ignorar.
  
  
  Ara que ella estava tirat en el meu llit, tot el que tenia era un somriure orgullós. Ella volia que jo admiro el seu cos nu, i no em va decebre-la.
  
  
  "Vine, Nick", va dir, " desfer-se de la seva roba ara i vine amb mi."
  
  
  Em va treure la meva samarreta, va somriure, i va tenir un altre glop del meu Remy Martin.
  
  
  La Yolanda va mostrar els seus ulls sobre el meu pit nu i el meu cos. "Vine", va dir ella imperiously, " vull que ara."
  
  
  He ampliat el meu somriure una mica. "Curiós sobre mi. Jo no responen bé a les comandes a la meva habitació. Haurem de posar d'acord sobre qui és el responsable d'aquí."
  
  
  Ella es va asseure al llit, ella espanyol ulls brillants, els seus llavis carmí parted per dir alguna cosa. Ràpidament vaig caminar sobre el llit i reprimir la seva disconformitat amb la meva boca. En un primer moment, va tensa i em va agafar les espatlles nus com si m'empenyi de distància. Vaig lliscar de les mans cap avall la seva vellutat costats, pastant la flexibles i carn, on l'engruiximent del seu pit va començar.
  
  
  Va panteixar sota la meva boca, i la seva llengua darted a terme, vacil·lant en primer lloc, a continuació, amb gran impaciència. Les seves mans es va traslladar a la meva esquena, i vaig sentir la mossegada de la seva ungles com els seus dits lliscar sobre el meu cos. La seva recerca lliscar de les mans a la cintura dels meus pantalons, buscar, cercar.
  
  
  De sobte, va treure la seva boca lluny de la meva. Va respirar profundament, i la seva pell brillava amb el color del desig. Es va trobar el meu cinturó de sivella i undid-lo amb una mica tremoloses mans. Em vaig aixecar i va acabar la feina per a ella, tornar a mentir nu al seu costat. Em va besar la boca oberta, enganxar-la meva llengua a través de les seves afilades dents. Ella el va prendre entre els seus llavis i aspirat, movent la boca d'anada i tornada durant la meva llengua en un sensual promesa de plaer per venir.
  
  
  Jo suaument va treure fora, besant la corba de la seva barbeta, després de passar per el buit de la seva gola. Yolanda celebrar el seu alè fort com la meva llengua lliscar a través de l'esquerda entre els seus pits.
  
  
  Vaig aixecar la meva cara sobre d'ella, i ella cupped els seus pits amb els seus dits llargs, oferint-los per a mi. Els mugrons es van vertical, humit roses contra el marró fosc halos. Com he doblegat fins a prendre l'oferta, una insistent xiscle va arribar des de la petita habitació al costat de la meva sala d'estar, que vaig utilitzar com el meu estudi.
  
  
  "Oh, Nick, si us plau, no t'aturis" Yolanda respirar quan he dubtat.
  
  
  "La mel", em va dir, " només hi ha una cosa en el món que pugui fer-me deixarà a la vegada.
  
  
  
  
  
  Maledicció, i el so que sentiu s'-lo.
  
  
  Em va girar les cames fora del llit i es va dirigir des de l'habitació a la meva oficina. Sobre la taula, el telèfon vermell va continuar la seva shrill convocatòria. A part de mi, només una persona va tenir aquest número de telèfon: David Hawke, Director i Cap d'Operacions de AX, els EUA Especials Agència d'intel · Ligència. L'electrònica regirant senyal va impedir que algú es connecta a la línia. Vaig agafar el telèfon i va parlar en el portaveu, deixant la meva veu inaudible a l'habitació.
  
  
  "Vostès tenen un talent per a triar la més incòmoda de temps per trucar," vaig dir.
  
  
  Hawke, la veu de respondre amb la familiar sec Nova Anglaterra so. "La senyora haurà d'esperar, de Nick, qui és ella. És urgent."
  
  
  "Vaig pensar," vaig dir, fent cas omís de la seva exacta endevinar com que jo estava fent.
  
  
  "Hi va haver una explosió nuclear a l'Oceà Pacífic. Una petita illa anomenada Mumura a les Tuamotu grup ."
  
  
  "Vols dir que algú va començar a provar una altra vegada?" Li vaig preguntar.
  
  
  "No va ser una prova. L'illa va ser destruït juntament amb diversos centenars de Polinesis que hi ha viscut."
  
  
  "Com fa molt de temps va passar?"
  
  
  "Dues setmanes."
  
  
  "No he sentit res sobre això."
  
  
  "Sé. Hi ha una aturada completa de notícies. Per descomptat, tots els grans països de saber sobre aquesta. Tots hem de sistemes de detecció de radiacions que ens permetrà localitzar una explosió nuclear a qualsevol lloc del món. Però cap dels països amb nuclears capacitats admet que no saben res sobre això."
  
  
  "És una mentida?"
  
  
  "És difícil de dir perquè, però no ho crec. Aquest matí, el nostre govern va rebre un rescat de la demanda de les persones que van afirmar haver volat Mumuru."
  
  
  "Vols dir que estàs demanant diners?"
  
  
  "Molt més. El que estan demanant és la rendició incondicional de tots NOSALTRES les forces militars i de la transferència del nostre govern en les seves mans."
  
  
  "El missatge podria ser que, procedent d'una weirdo?"
  
  
  "Estàvem segurs que era autèntica. Es tenen dades sobre la Mumura explosió que només els autors podrien haver conegut."
  
  
  "Que sempre demana un preu alt. El que si hem de rebutjar-les? "
  
  
  "Segons l'informe, les nostres grans ciutats serà volat com Mumura. Nova York serà la primera, i després d'això, una de les nostres ciutats seran destruïts cada dues setmanes fins que ens rendim a les seves demandes o no hi ha res ." "On puc encaixar?"
  
  
  "El president vol fer tot el possible per fer-ho, però no podem permetre una molt visible operació. Tenim tot el suport de la Joint Intelligence Comissió, però la feina en si cau a AX. I ets un home, de Nick.
  
  
  "Quan vols que jo sigui a Washington?"
  
  
  "Com més aviat vostè pot fer-ho?"
  
  
  Per primera vegada, vaig veure Yolanda de peu a la porta, mirant-me. Ella encara estava nu. Una mà recolzada a la porta de marc, i les seves llargues cames van una mica separats. La seva castellà ulls il·luminats amb desig.
  
  
  Vaig dir en el telèfon ," puc deixar de seguida si em necessites, però menys que demà al matí?"
  
  
  Hawke és sospir va sonar clara sobre el filferro. "De totes maneres, no crec que puguem fer res aquesta nit. Continuar per entretenir la seva senyora, però intentar estalviar una mica d'energia. Vull que tu siguis aquí i d'alerta a primera hora del matí. Hi ha un factor temps aquí, i al matí briefing serà crucial.
  
  
  "Jo vaig ser-hi", em va dir, i va penjar.
  
  
  Yolanda ulls lliscar sobre el meu cos, persistent com van trobar el centre del seu interès.
  
  
  "Gràcies a Déu", va dir ella. "Per un moment, vaig pensar que havia perdut la seva atenció."
  
  
  "No és una casualitat", em va assegurar el seu. Ràpidament vaig anar avançant i recollir-la. Ella era una nena gran, ampla i hauran de d'alt, amb ampli, firma els malucs i el que ella no estava acostumada a ser aixecat en l'aire per un home. Em va portar a l'habitació i va posar la seva sobre els llençols.
  
  
  "Oh, Nick", va respirar, " please, don't leave me com aquesta."
  
  
  "No aquesta nit," I li va prometre. I llavors es va inclinar cap endavant i continuar l'acció des d'on ens va deixar.
  
  
  El segon capítol
  
  
  Quan vaig arribar fora de l'747 a Dulles Internacional de l'Aeroport, em va reunir un silenci jove que va tirar-me en una sala d'espera limusina. Va maniobrar amb cura per la matí trànsit i finalment es va aturar davant d'un anodí edifici Du Pont Cercle.
  
  
  Em vaig adonar que l'home que va sortir de la porta quan vaig entrar. Va ser el president de conseller de seguretat nacional assessor. No estava somrient. La gent en el vestíbul - la revista venedor de l'exploració de les visitants, el guàrdia de seguretat de l'ascensor-em va semblar bastant ordinària si no mirar-los als ulls. A continuació podeu veure el disc dur, l'anàlisi seriosa que es mostra als ulls de govern agents de guàrdia. La DESTRAL seu va ser totalment segur.
  
  
  He enviat el meu credencials tres vegades, la meva cara va ser escanejat utilitzant un telecomputer, i el meu palm impressió va ser confirmat per un sensor electrònic. Finalment, l'electrònica i humans organismes de control estaven convençuts que era, efectivament, Nick Carter, un agent de AX N3, un Killmaster de qualificació, i em va permetre veure David Hawke. Ell estava assegut a la seva maltractada cadira de cuir, mastegar un de llarg cigars que gairebé mai il·luminat.
  
  
  Seu d'acer-ulls blaus traït cap emoció com va assentir amb el cap-me a la cadira a través d'ell.
  
  
  
  
  
  "Jo no pot entendre", va dir," com que mantenir un aspecte tan monstrously saludable, donada la depravades vida que porten entre tasques."
  
  
  Em va somriure a l'home vell, que estava assegut ramrod recta i es veia més com un home en la dècada dels anys cinquanta, que anys setanta. "El secret és sempre pensar netament," li vaig dir.
  
  
  "És clar", va dir. Una part de la seva boca es corba lleugerament, que era el més semblant a un somriure que mai havia aparegut a la seva Nova Anglaterra pell de la cara. A continuació, es va convertir en molt greus. "Nick, estem en un gran problema."
  
  
  "Bé, és similar. Vostè va dir, vam rebre un missatge d'ahir."
  
  
  "Això és correcte. Aquest home afirma que ell i els seus homes són els responsables de la Mumur bombardeig, i que estan disposats a destruir les nostres ciutats, un per un."
  
  
  "Qui és aquesta persona?" Li vaig preguntar.
  
  
  "Anton Zhizov. Suposo que sabeu el nom."
  
  
  "Per descomptat. El número dos de l'home en el rus comandament militar. Vaig pensar que vostè va dir que cap de les grans potències van participar.
  
  
  "Els Soviètics negar qualsevol responsabilitat per Zhizov. Com sabeu, va ser un líder de militants hardliners en el Kremlin. És cada vegada més descontents amb la creixent detente entre els nostres països. Sembla que ha sortit en la seva pròpia. Va prendre amb ell Vermell Coronel de l'Exèrcit Gorodin i algunes de les forces navals que no creuen en la convivència pacífica. També semblen haver sortit amb el robatori d'un gran subministrament de rus d'or."
  
  
  "I Zhizov pensa que amb una petita quantitat d'armes nuclears, que pot derrotar els Estats Units?"
  
  
  "Segons les nostres experts, que espera que tan aviat com ell ens empeny a negociar o cops diverses de les nostres ciutats, el govern Soviètic canviarà la seva política i donar-li suport."
  
  
  "Creus que els Russos que farà?"
  
  
  "Jo no vull ni especular," Hawke, va dir. "La nostra única preocupació ara és aturar Zhizov. El President va deixar clar que no hi haurà cap rescat. Si Zhizov està dient la veritat - i hem de suposar que és el seu bombes ja s'han plantat en un nombre de ciutats nord-Americanes."
  
  
  "Vostè va dir que Nova York és el primer objectiu. Zhizov ens va donar un termini d'entrega? "
  
  
  "Deu dies. Hawke ulls sacsejar a l'obrir la pàgina de l'escriptori calendari. "Hem de nou dies a l'esquerra."
  
  
  "Llavors, abans de començar, el millor. Tenim cap porta? "
  
  
  "Només un. Un agent de Los Angeles de treball amb la Comissió de l'Energia Atòmica va veure la informació classificada sobre la Mumura explosió i Gizov del missatge i en contacte amb nosaltres només fa unes hores. L'agent diu que ella té informació valuosa i li demana per un home per a ser enviat de manera que ella pot lliurar-la personalment."
  
  
  "Ho sento," em vaig interrompre, " et vaig dir que ella era?"
  
  
  Hawke mica de mà dura en la seva cigarreta i arrufar el nas, però vaig veure un centelleig en els seus ulls. "No estic segur de com obtenir en aquestes coses, Nick, però sí, l'agent és una dona. Molt atractiva, segons la imatge en el seu fitxer."
  
  
  Va lliscar un nen de vuit a deu negre i blanc de la fotografia a través de la taula.
  
  
  La cara que mira cap enrera m'havia d'alta pòmuls, gran, gran conjunt pàl·lid, ulls i boca amb un toc d'humor emmarcat per una espessa cabell ros que va caure lliurement sobre les seves espatlles. Vaig fer la foto de més de comprovar el moviment natural de la població estadística. Rona Voelstedt, 26, 5 ' 7 " alt, 115 lliures.
  
  
  Vaig lliurar la imatge de tornada a Falcó.
  
  
  Va dir ," Si vaig tenir la sort com tu, m'agradaria fer una fortuna a les pistes de competició i retirar-se en dues setmanes."
  
  
  Vaig riure. "Com he dit abans, jo dec tot a la pura pensaments. Vols-me a començar immediatament? "
  
  
  "Vostè està reservat per a una de la tarda. vol a la costa. Abans de sortir, feu un cop d'ull en els efectes especials. Stuart vol mostrar-vos algunes joguines noves.
  
  
  Com és habitual, Stewart és exigent i primmirat sobre mostrant-me el seu darrer dissenys, però des de la seva " joguines "han salvat la meva vida més d'una vegada, vaig deixar-lo a introduir-los en el seu propi camí."
  
  
  "Veureu un petit foc encès darrera el vidre de la partició," Stewart va dir a manera de salutació.
  
  
  "Vostè ho va fer aquest temps, Stuart," vaig dir. "Es va inventar el foc!"
  
  
  Ell va ignorar el meu comentari i continuada. "Aquests rodona blanca pastilles que estic participació en la meva mà són una millora en el nostre habitual fum de pellets. Et vaig a mostrar." Va lliscar una banda, a través de la boca, com de goma segell de la mampara i la va llançar una de les boletes en el foc, de manera ràpida retirada de la seva mà.
  
  
  Hi havia un pop suau, i un blau boira omple la petita habitació tancada.
  
  
  "És això?" Li vaig preguntar, una mica decebut.
  
  
  "Com es pot veure," Stewart va dir, com si jo no hagués dit res, " el fum sembla molt prim, amb prou feines els colors de l'aire, i, òbviament, no interfereixen amb la visió o de l'acció. No obstant això, m'agradaria que per olorar una mica.
  
  
  Convertint la seva cara, Stewart va obrir la goma a la vora de l'obertura amb els seus polzes. El fum sortint era massa prim per veure, però em vaig mudar i va tenir una mínima alè. A l'instant vaig tossir i esternudar. Llàgrimes borrosa meus ulls, i el revestiment del meu nas i tràquea semblava cremar. Uns quinze segons després Stewart tancar la tapa, els símptomes van desaparèixer, i jo
  
  
  
  
  
  Vaig poder respirar i veure de nou.
  
  
  "Matèria sòlida," jo vaig dir, adonar-se que Stewart semblava una mica suficiència sobre el meu malestar.
  
  
  "L'efecte, com es pot imaginar, és temporal," va dir, " però el fum d'una sola pellet pot immobilitzar tot el món en un mitjanes espai per a tres segons. Ara vull que a provar-ho." Ell em va lliurar el que semblava un corrent roba de mocador.
  
  
  "Do you want me a bufar el meu nas?" Li vaig preguntar.
  
  
  "Hi ha un ultra-fines malla teixida en la trama", va dir. Les cantonades s'adjuntarà darrere el cap per protegir la màscara de fum exposició".
  
  
  Jo vaig posar el mocador sobre el meu nas i la boca i prem les dues cantonades de la part de darrere del meu cap. Es van penjar junts i celebrar la màscara en el seu lloc. Vaig obrir la goma coixí sobre el vidre de la partició, va tenir un petit experimental de la respiració, i va respirar profundament. L'olor acre encara era present, però aquesta vegada no vaig tenir cap desagradables efectes. Vaig tancar el segell i treure el mocador de la màscara.
  
  
  "Bona feina, Stuart," em va dir seriosament.
  
  
  Va intentar no mirar massa contents. "Tinc un altre petit element que pugueu necessitar." Des d'un calaix, va portar a terme una pell marró cinturó i va sortir al davant de mi, com un pare orgullós mostrant el seu nadó.
  
  
  Vaig portar el cinturó de la seva mà i va dir:, " Stuart, que han sortit. Aquesta és una de les més evidents fals sivelles que he vist en anys. Això no tornarà a enganyar a un professional de l'agent per a deu segons. Què hi ha a dins, el Capità Mitjanit descodificador?
  
  
  "Per què no obrir-la i trobar-la a terme?"
  
  
  Alguna cosa en Stewart to em va dir que va per davant de mi, però em va examinar la especial el cinturó i va trobar ràpidament la petita primavera latch que va obrir el compartiment secret. El vaig obrir, i hi havia un missatge fort com el paper de portada va sortir de la sivella.
  
  
  Stewart va dir: "En el model real, hi ha una petita càrrega explosiva en el seu interior de la tapa. No és prou potent com per destruir-la, però és molt capaç de matar o maiming l'aguda visió de futur enemic agent que la va portar de vostè.
  
  
  Em va portar mitja dotzena de boles de fum i un nas màscara i canviar el meu propi cinturó per Stewart truc model. Vaig prendre les eines del meu ofici de la petita bossa que havia portat amb mi - Wilhelmina, el meu nou-límetres. Luger i l'Hugo, el meu doble tall, esmolats agulla. Vaig posar la Luger en una FBI-estil cinturó holster, i l'agulla en un fet especialment davant de cuir scabbard que jo lligada al meu avantbraç dret. Amb una adequada flexió de l'avantbraç músculs, Hugo cauria empunyadura primer en la meva mà. Vaig posar la meva jaqueta altra vegada, va agafar la meva bossa, i es va dirigir cap a fora per aconseguir un taxi a Dulles. Killmaster va tornar a l'acció.
  
  
  El tercer capítol
  
  
  Era un d'aquells rars dies a Los Angeles quan l'smog va ser volat lluny de la piscina pel vent, i la ciutat va ser tirat sota l'esprai com un organisme viu de formigó i asfalt, amb grans carreteres obertes com un gran cleaver.
  
  
  Va ser un llarg viatge en taxi des de Los Angeles a Rona Folstedt adreça al peu d'un dels canons a la de Santa Mònica, a les Muntanyes. Em vaig encendre un cigarret mentre que el conductor em va dir exactament el que faria si estigués conduint els Dodgers.
  
  
  Que va deixar-me fora davant d'una acollidora casa de camp enrera des de la carretera, entre els pins. El silenci del canó va trencat pel so d'una dotzena de motos passant al costat de la carretera. Em va semblar un lloc estrany per trobar-se en una moto club, però vostè no pot ignorar les preferències dels motoristes.
  
  
  Vaig pujar a una curta escala de pedra i trudged a través d'una catifa d'agulles de pi a la porta. No hi ha campana, així que em vaig quedar.
  
  
  La noia que va obrir la porta va ser com a mínim millor que la imatge que havia vist en Falcó oficina. La seva pell era clar i blanc, amb un lleuger color en els seus pòmuls. Vaig poder veure els ulls d'ara, el blau profund del nord de la mar, i el seu suau cabells rossos semblava ser il·luminats per la llum de la lluna.
  
  
  "Estic Nick Carter,"vaig dir," des de AX."
  
  
  Els seus ulls es va quedar mirant a la cara per un moment, després va prendre força de les meves espatlles i va córrer per tot el meu cos. "Venir", va dir ella. "Estic Rona Voelstedt."
  
  
  La seva sala d'estar semblava una explosió en un record store. Fragments de guitarres van ser escampades sense cap aparent mètode, ampolles de cola i de pissarra es va asseure sobre la catifa i uns instruments supervivents van ser recolzats contra la paret.
  
  
  Rona ha vist com la vaig fer de tot. Ella va dir ," el Meu hobby és dissenyar i reparació de guitarres. Trobo que és molt relaxant ."
  
  
  "Vostè ha de gastar un munt de temps tot sol a treballar-hi", em va dir.
  
  
  "No em vaig adonar de quant fins ara."
  
  
  "Potser ho podem fer alguns canvis a la manera de passar el temps d'oci," vaig dir. "Però en primer lloc, anaven a donar-nos informació sobre el Mumura explosió."
  
  
  "Jo no estic segur d'entendre què vols dir," va dir doubtfully.
  
  
  Que era la resposta correcta. I deliberadament no donar-li una identificació de marca. Jo sabia Falcó hauria d'instruir la seva, i jo volia assegurar-se que es va parlar a la dreta de la dona.
  
  
  "Es pot estalviar un partit?"
  
  
  
  
  
  Vaig dir.
  
  
  "Ho sento, jo no mantenir-los des que vaig deixar de fumar."
  
  
  "He intentat deixar de fumar-me l'any passat, però només va durar dues setmanes." Sempre he sentit una mica ximple passant per un d'aquests procediments, però tan petit precaucions pot fer la diferència, per distingir en directe un espia des d'una mort espia.
  
  
  Rona Folstedt relaxat i es va asseure al sofà. Ella portava pantalons blau que manté les cames un secret, però el seu solt brusa gaped tant que es exposades empresa, va aixecar els pits que no necessita el suport de la llenceria de la indústria. Era prima, però no gant. Em vaig asseure al seu costat, la respiració a la llum aroma floral, i ella va parlar.
  
  
  "Com vostè probablement ha estat dit, jo sóc de l'AEC. La majoria dels nostres secret de treball i les investigacions són fetes per l'FBI, però vam fer una mica de la feina a nosaltres mateixos. Va ser en un dels esdeveniments em vaig reunir amb Knox Varnov.
  
  
  "Fa cinc anys, va tenir una molt menor per la seva posició en un dels nostres projectes d'energia. Va començar a parlar en un còctel partits i sembla que expressa alguna estranya punts de vista polítics. Em va rebre instruccions per apropar-se a ell com sigui possible per escoltar-lo. No va ser difícil. Ell realment volia algú per escoltar les seves idees. Es referia al procés de realització d'un nuclear explosiu dispositiu de plàstic, que es podria formar en gairebé qualsevol forma. Vaig preguntar-li què l'objectiu seria, i els seus ulls molt il·luminada. Segons ell, aquest material pot ser utilitzat per fer innocent-a la recerca d'objectes que poden ser fàcilment objecte de contraban a qualsevol país del món i es posa a les seves ciutats. Vostè podrà exigir que el país rendició o que les ciutats seran destruïts un per un."
  
  
  "Per descomptat, sembla que Mumura."
  
  
  "Això és el que vaig pensar que necessitava diners per millorar el seu procés, un munt de diners. Va dir AEC oficials sobre el seu esquema, i que pràcticament el tret li va sortir de l'oficina. Ens centrem principalment en l'ús pacífic de l'energia nuclear, i ningú, fins i tot en vol parlar d'armes.
  
  
  "Naturalment, Varnov va sortir de treballar en un encàrrec. Va ser molt ofès. Va jurar que va arribar fins i tot amb tota podrida país per no suportar-lo. Poc després, va desaparèixer de la nostra vista, i no el vaig tractar molt difícil trobar-lo, perquè, francament, vam pensar que era una bogeria."
  
  
  "Heu fet una bona feina en Varnov," vaig dir. A continuació, es burlen d'ella una mica, he afegit, " Com ho fas per arribar a ell?"
  
  
  Ella va baixar la seva parpelles i em mirava amb els seus fosc, ulls blaus. "De fet, jo mai no he estat tan a prop. Warnow va ser tan atrapats en el seu cirurgia plàstica procés que no podia estar interessat a... altres coses. Em vaig sentir una mica alleujat. Tenia una electrònic marcapassos que regula el seu batec, i hauria estat més incòmode si havia tancat a si mateix en un moment íntim. Digues-me, Nick, no utilitzar aquest tipus de remeis artificials, no?
  
  
  "No", vaig riure. "Encara puc utilitzar totes les peces originals."
  
  
  "Estic content per escoltar-lo. Vols un còctel?" "
  
  
  "Això és una gran idea," vaig dir. "Llavors vaig a trucar a Hawke a Washington i dir-li que em vas dir. Si tenim sort, podrem passar la nit sola.
  
  
  Caminem junts per la brillant, compactes i cuina a la part posterior de la casa. Vaig dir: "tenim un bonic lloc aïllat aquí."
  
  
  "Sí, ja ho sé. M'encanta. Mai he estat particularment atret per les multituds. Aquesta carretera, fora de la cul-de-sac acaba un parell de quilòmetres fins al turó en una finca privada, de manera que no hi ha molts cotxes aquí.
  
  
  "Si no fos per l'estrèpit de motos al carrer, que podria acabar lluny de la ciutat. Vénen aquí sovint?" "No, aquest és el meu primer moment de veure-les. Semblen estar a l'espera per a que alguna cosa passarà. És una mica cutre, però no es va arribar fins a la casa."
  
  
  Les alarmes va sonar fort i clar en el meu cap.
  
  
  "Rona, que la crida que va fer per Hawke aquest matí, ha fet servir el telèfon aquí?"
  
  
  "Sí, ho vaig fer. Per què -? "Va panteixar com la comprensió despertat. "Creus que la meva línia és aprofitat?"
  
  
  "És més segur assumir que totes les línies estan pitjat fins que pugui provar el contrari. No m'agrada aquesta ciclista colla. Teniu cotxe?" "
  
  
  "Sí, és aparcar en el carrer que porta fins el turó".
  
  
  "Posar un parell de coses junts i anem a sortir d'aquí."
  
  
  "Però on anem?"
  
  
  "AX ha una casa de platja a Malibu així, els agents poden utilitzar quan sigui necessari. Vostè serà molt més segur que hi ha." No vaig afegir, "Si passem per una multitud de motociclistes," però és el que estava pensant.
  
  
  El capítol quart
  
  
  Vam sortir de la porta del darrere i es va ficar a través de la arbustos per la forta pendent on Rona el cotxe estava aparcat.
  
  
  "Que més val deixar-me conduir," li vaig dir. Això pot requerir una mica de complex de maniobres ."
  
  
  Ella em va lliurar les claus i es va dirigir ràpidament al viatger costat. Tinc darrere de la roda, adonar-se que el seient del darrere estava ple de gom a gom amb un munt de la seva guitarra equips - pal de rosa panells, bobines d'acer i nylon strings, i banús de fingerboard coixinets.
  
  
  Un grup de motoristes no se n'hagués adonat nosaltres encara, però van ser vagància restlessly a la part inferior de la carretera. Vaig començar el motor i sentit crits darrere de nosaltres. Em va colpejar la palanca de canvi
  
  
  
  
  
  
  en una baixa, i el cotxe va saltar amunt. Ens screeched al llarg d'una corba-S, momentàniament fora de la vista, però jo podia sentir el seu brogit de cotxes fins al turó darrere de nosaltres.
  
  
  Ens va accelerar de forma immediata en la curta pujada, i vaig agrair en silenci Rona per tenir un cotxe amb una mica de múscul sota el capó. Les motos es van presentar en el mirall retrovisor, i vaig sentir un pop que no era part de la seva fuita. Una bala rebotar la part posterior del cotxe, seguit per un altre, adreçat a la baixa.
  
  
  Em vaig tornar el cotxe al voltant d'un altre revolt i es va Wilhelmina fora de la seva holster. Em va bolcar a la seguretat fora i li va lliurar la luger a Rona. Em va dir: "no puc frenar per donar-li un bon glop, però disparar i va a donar-los alguna cosa per pensar."
  
  
  Rona es va tirar per la finestra i va disparar a l'esquerra trets de ciclistes. Em complau veure que ella sabia manejar una arma de foc. Mantenir el cotxe en la carretera, estava massa ocupat mirant al seu voltant per veure si s'havia donat res, però el canvi de motor de pitch darrere de nosaltres em va dir que va ser com a mínim de desacceleració-los caure.
  
  
  Quan vaig agafar el meu alè entre nosaltres i els ciclistes, la penetrant olor de gasolina em va dir que havia bufat un forat en el nostre tanc. L'indicador de combustible agulla ja es gronxen en el punt E, perquè jo sabia que no eren d'anar molt més enllà. He premut l'accelerador pedalar per la planta, i ens va portar dos més perillós es torna.
  
  
  Les bicicletes eren encara borborigmos avall de la carretera darrere de nosaltres, però jo tenia un parell de voltes entre nosaltres quan el motor tossir i que jo sabia que era dolent. En els últims trenta segons, he arribat amb un desesperat pla per treure'ns d'allà amb vida. Rhona havia buidat el Luger ,i no hi va haver temps per tornar a carregar. Els arbusts a banda i banda de la carretera eren massa gruixudes per a nosaltres per córrer molt lluny. Els perseguidors van ser només uns segons de prendre acció, així que el meu primer intent seria l'únic que podria aconseguir.
  
  
  Em vaig aturar de cop i volta, al mig de la carretera, va agafar la cua de l'acer guitarra cadena de seient del darrere, i va córrer cap a un pal, pel costat de la carretera. Vaig repetir el filferro al voltant del pol, la torsió al final dues vegades per protegir-la. Vaig córrer fins al cotxe, es va llançar el cilindre a través de la finestra indiscreta, va saltar en el seient davanter, i esprémer l'últim gram de poder sortir del cotxe per arribar fins a nosaltres un lleuger pendent i fora de la vista darrera d'un munt de chapparal a la carretera. a l'altre costat de la carretera.
  
  
  El soroll de les motocicletes només va ser un gir cap avall des de nosaltres quan vaig inclinar sobre el seient i al mateix temps dir Rona, "sortir i seure darrere del cotxe."
  
  
  "Però, de Nick, que haurà de veure'ns tan aviat com es van aconseguir a través de la arbustos aquí."
  
  
  "Crec que tindrem alguna cosa per pensar," vaig dir. "Ara no puc dir-te."
  
  
  Següents Rona instruccions, vaig agafar un cilindre de guitarra de filferro, i va estirar-lo. Vaig obrir la porta, embolicat el filferro al voltant del marc de la finestra, i va rodar fins a la finestra per a mantenir-lo en el seu lloc. Llavors em va tancar de cop la porta. Motocicletes rugir avall de la carretera, ja que em vaig quedar al costat de la Rhona, deixant l'steel guitar cadena s'estenia per la carretera uns quatre metres d'altura.
  
  
  Els dos líders de la motocicleta pack colpejar el filferro gairebé simultàniament. Semblava que eren capcineig l'un a l'altre, però en el següent instant, tant caps van ser congelat a mig aire, i les bicicletes esclatar des de sota d'ells. Helmeted caps de colpejar l'asfalt i va bojament al llarg de la carretera com a esgarrifós pilotes de futbol. Les motos, el seu manillar encara celebrat en mans de l'estupidesa pilots, rugir, fins al turó de diversos metres abans d'una va girar per colpejar les altres, enviar-les tant en un embolcall de carn i la maquinària.
  
  
  La resta de ciclistes intentat fer trontollar i diapositives sobre la taca de l'asfalt. El resultat va ser una pila, un remolí de doblegat cotxes i plegar cossos. Vaig agafar Rona el braç i ens va sortir fora. Ens menteixen cara avall darrere els matolls quan vam poder escoltar els supervivents de la motocicleta colla d'iniciar les seves bicicletes i desapareixent en la distància.
  
  
  Rhona prima cos shuddered. "Qui et penses que eren, de Nick?"
  
  
  "S'ha d'estar connectat a les persones que van esclatar Mumuru i són una amenaça a Nova York. El vostre telèfon ha de tenir estat aprofitat fa molt de temps. Aquest matí, quan vostè diu Falcó, sabien que estaven en alguna cosa. Estaven esperant a veure que AX per poder enviar, i després van previst per desfer-se de nosaltres.
  
  
  "Sí, però són només les tropes. Qui dóna les ordres? "
  
  
  "El líder va ser Anton Zhizov, una batalla real falcó de l'Exèrcit Roig. Sembla que un dels homes amb ell va ser Fyodor Gorodin. No tan intel·ligent com Gizov, però igual de perillós. I si la teva suposició és correcta, hi ha una Vorn Knox.
  
  
  "L'únic que has de fer és trobar-los i detenir-los des de bufar cap amunt de la majoria d'Estats Units."
  
  
  "Això és tot. Però l'infern, tinc vuit dies sencers.
  
  
  Després d'una forta descans, vam tornar a la carretera i caminem per un clapboard-liderats botiga regentada per una poma-cheeked dona que mirava com tots els de la mare. Vaig comprar Rona
  
  
  
  
  
  
  Tinc una cervesa i un grapat de canviar per el meu telèfon.
  
  
  Primer em va cridar l'Joint Intelligence Comissió contacte a Los Angeles. Li vaig dir sobre els cossos a la carretera i Rona del cotxe en els arbustos. Em va sonar per un taxi, i Rona i em vaig asseure a esperar
  
  
  Capítol Cinc
  
  
  Malibu. Un parc infantil per a la pel·lícula estrelles, cap de setmana habitatges per als rics, i la situació d'Emergència Bloc Núm 12 AX. Alguns d'ells han estat vistos per tot el país per a ús de AX agents en circumstàncies especials. Vaig sentir que Rona i jo, i fins a la marca.
  
  
  Cada AX agent de tenir la mateixa clau que obria la porta per a cada un d'ells. Que es troba en tot tipus de barris i edificis. El Malibu va ser inadequada descrita sota el terme "d'Emergència Barris". El modern vidre i de caoba edifici va ser protegits de la carretera d'accés a la Costa del Pacífic de l'Autopista per un set-peu de la tanca. A la planta baixa va ser un gran saló amb un sostre alt i mobiliari confortable disposades al voltant d'un penjat llar de foc. Un deu metres d'alçada banús bar separades de la sala de la petita, cuina funcional. Una de ferro forjat escala de cargol portat fins a una durada de tres manera de destinació on l'dormitoris estaven situats.
  
  
  Rona notat un bany amb una enfonsats Romana banyera. "Sens dubte, com a prendre un bany," va dir. "Creu vostè que hi ha alguna cosa aquí puc amagar més tard?"
  
  
  "Mirar a través de les habitacions," vaig dir. "Aquests llocs estan molt ben assortida."
  
  
  Ella se'n va anar al pis de dalt, i rummaged a través d'armaris i calaixos mentre he comprovat el bar. Poc després, ella va ensopegar i ensopegar de nou amb una túnica de vellut cobert per un braç, i les seves mans es van plena d'ampolles i llaunes.
  
  
  "Ell és probablement la configuració de la seva hideouts per a totes les ocasions, no és ell?"
  
  
  "No són el que ve," li vaig dir. "Jo estava en una parella en la qual vaig haver de lluitar contra les rates per un lloc per dormir."
  
  
  Rona va quedar a mi per un llarg moment des de la part inferior de les escales. "Que l'únic problema que no tenim aquí."
  
  
  "Com a mínim un," vaig estar d'acord. "Què t'agrada beure? Hola, tinc un parell llest en sortir.
  
  
  "Tot el que tens," va dir com va entrar al bany.
  
  
  La secció de la paret de la banyera es va fer de pedra de vidre i es va enfrontar al bar de fora. Quan el bany de la llum va ser, el vidre va ser bastant transparent, i tot el que estava passant a l'interior va ser clarament visible, almenys en aparença, per a qualsevol veient des de la barra. Jo no podia estar segur si Rona sabia sobre aquest vouyeurístiques efecte o no, però des del estudiar la gràcia dels seus moviments, I se sospita que va fer.
  
  
  Es va posar les ampolles i llaunes a la prestatgeria, després es va treure de la seva brusa. Fins i tot a través de la distorsió de vidre de còdols, la rosa dels seus mugrons va ser diferent a la de la carn més blanca dels seus pits. Ella va sortir de la seva solt blava, pantalons i va lliscar una franja de color negre bikini fons per a la seva llargues, cames primes. Va revisar l'aigua amb un peu, va tenir una última mirada a si mateix en el mirall de tot el cos, i va baixar a la banyera.
  
  
  Vaig anar a l'telèfon a l'extrem de la barra a la convocatòria Falcó. Immediatament vaig cridar de nou a la meva número personal. Per descomptat, hi ha una possibilitat que Malibu del telèfon va ser aprofitat, però atès que la velocitat de trànsit, no vaig poder deixar de preocupar-me sobre això.
  
  
  Abans que jo podria dir-te el que jo havia après de Rona, Falcó va obrir la conversa.
  
  
  "Acabo de rebre en contacte amb una molt agitada JIC representant que va dir que el va deixar amb una força bruta de la neteja de treball que s'ha de disposar de la i explicar a la policia local."
  
  
  He reconegut la veracitat de l'informe
  
  
  "Nick, entenc," Falcó va continuar, " que en el curs de la nostra feina, alguns òrgans definitivament es pot quedar enrere. No seria massa si heu fet el necessari llança d'una manera més prudent, en el futur... diria, disparant-los a través del cor? "
  
  
  "Vaig a tractar de ser més curosos," em vaig prometre, " si les circumstàncies ho permeten."
  
  
  Bona. Ara, digues, no et Perdis Volstedt té res de valor per a nosaltres?"
  
  
  Vaig reprimir un somriure com Rona es va aixecar a la banyera i que va arribar amb la seva mà nua per una tovallola. "Sí", em va dir,"crec així."
  
  
  Vaig dir Hawke sobre Rona Knox Varnov investigació de cinc anys i el seu esquema de xantatge a la nació per amenaçant a explotar les seves ciutats, un per un. Falcó va interessar especialment quan li vaig dir que sobre Varnov la idea de fer un plàstic nuclear explosiu.
  
  
  Va dir: "Això va molt bé amb el nou desenvolupament en aquesta àrea. Jo no vull discutir això a través del telèfon, però m'agradaria que vostè vol de tornada a Washington al matí."
  
  
  "Això és correcte. Vaig a ser-hi demà."
  
  
  Rona, ja va sortir de la banyera, assecat-se amb una tovallola. Amb casual sensualitat, es va traslladar la tovallola suau i esponjosa amunt i avall de la llisa interior de la seva cuixa. Quan vaig replicar Hawke, I ha d'haver sonat una mica decebut de que aquest prometedor introducció havia acabat tan aviat. Falcó aclarir la gola a desaprovar la seva manera. "Vostè pot prendre Perdre Folstedt amb vostè. El meu projecte tindrà un lloc de treball per als dos ."
  
  
  "Allà hi serem", em va dir amb gran entusiasme.
  
  
  Vaig penjar el telèfon i va fer un parell de martinis de
  
  
  
  
  
  una nevera per a begudes alcohòliques a sota de la barra. Com em va caure un tros de llimona a cada copa, Rona va sortir del bany. Ella portava una curta túnica de vellut lligat amb un cinturó. Va ser suficient per arribar a la part on la cuixa compleix la natja.
  
  
  "Em temo que aquest vestit no és per un alt noia," va dir.
  
  
  "Jo no diria que," li vaig dir. Rona les cames, com eren ara, no es veia fins i tot una mica prim. En comptes d'això, van buscar rodó, suau i flexible. I li va lliurar un martini.
  
  
  "Gràcies", va dir. "Has anomenat Washington?"
  
  
  Falcó ens vol volar-hi demà. Ell va dir que tenien una feina, per tant, de nosaltres. Estàs bé?"
  
  
  "Per què no? Aquest ha de ser millor que penjar per aquí amb els motociclistes i que l'infern la resta és de tir a mi.
  
  
  Rona va prendre un glop de la seva beguda, a continuació, establir la copa cap per avall sobre el taulell i va començar a tremolar violentament, com si una ràfega d'aire fred havia bufat-la.
  
  
  Em va donar un pas cap a ella. "Rona, el que està malament?"
  
  
  Ella va prendre una respiració profunda. "Crec que és un retard en la reacció a tota l'emoció d'aquesta tarda. No crec que estic tan fresc i recollit com jo em pensava que era."
  
  
  Vaig anar a la i abraçar-la. El seu cos, que era molt prim i capaç en la roba, fosa sobre mi amb un ambient càlid i flexibilitat que va ser increïble. Els seus pits pressionat contra el meu pit, suaument movent amb el seu alè.
  
  
  "Estic tan maleïda por, Nick", va dir ella, " per a tu, per a mi, i per a tothom en el món. Com es va acabar? "
  
  
  "Malament," em va dir. "Però no per a nosaltres. Ara simplement relaxar-se i deixar-me de preocupar-se."
  
  
  Jo massatge suau músculs de l'esquena, a través de la túnica de vellut.
  
  
  Ella va inclinar el seu cap per complir amb els meus ulls. "Espero que tinguis raó, Nick", va dir ella.
  
  
  Em va baixar i la va besar a la boca. Ella feia olor de sabó de bany, amb un lleuger fragància floral en el seu pèl. Els seus llavis eren fresques i flexible, i ella gust com a la menta.
  
  
  Les meves mans lliscar fins i trobar l'open vora de la seva túnica, després lliscar cap avall a la càlid, imponents monticles dels seus pits. Amb un petit crit del desig, es va allunyar de mi. El temps Just per deixar anar la cinta i feu lliscar la túnica de tornar sobre les seves espatlles, deixant-lo caure a terra.
  
  
  A poc a poc, deliberadament, va córrer a les meves mans sobre la seva nuesa, va pressionar els seus pits contra el meu per un moment, després admesos els seus mugrons a pujar de nou com es va passar de les seves mans sobre el seu cos i sobre les planes del seu estómac amb la seva suau-que-ant de la pell.
  
  
  Els seus ulls estaven en trànsit com ella va inclinar el seu cap per mirar, va guiar els meus dits sobre la seva suau coixí a la seva càlida centre, i la seva fam ulls aixecat per satisfer la meva.
  
  
  Quan vaig tornar enrere i es va afanyar a treure la roba, va estudiar a mi amb veritable interès i l'admiració, mai allunyament, fins i tot quan jo estava completament nu. Llavors ella va obrir els braços per saludar-me.
  
  
  Jo glanced a l'habitació de destinació, però, va negar amb el cap - com si a dir que la necessitat era massa urgent a retard - que el lloc era aquí, el moment havia arribat. Estem estirats a la gruixuda catifa blava i em va acariciar el seu cos. En un primer moment, els seus gemecs eren tan suau com un sospir de vent, però que aviat es va convertir en frenètics crits de la demanda com va rodar més i em va estirar cap a la part superior de la seva.
  
  
  Quan vaig entrar a ella, d'arcs de la seva esvelta, fira del cos de conèixer-me. Després hi va haver la torsió, la torsió ritme de la seva agonitzant desig, construir junts a la cresta l'onada de clímax, seguit per una llarga, ràpida baixada per el buit de la costa d'en dolça esgotament.
  
  
  El Capítol Sis
  
  
  Al matí següent, Rona anar a treballar i preparar un esmorzar. La nit de l'exercici ens va donar a tots dos una gran gana, i nosaltres amb entusiasme posar la nostra alimentació. Com el cafè en els nostres gots es refreda, la resta tot va començar a escalfar-se. No obstant això, va ser un dia de treball, i des de que jo havia après sobre Ron la nit abans, un lloc per descansar després d'esmorzar podria mantenir-nos ocupats fins tard a la nit.
  
  
  En comptes d'això, vaig arribar fins a la banyera i va prendre una dutxa freda.
  
  
  Sortim de Los Angeles. Internacional sobre les nou del matí del vol, i a Dulles ens van reunir a la AX limusina per un altre de Falcó de la taciturn i eficient chauffeurs.
  
  
  Vam anar a través de la seguretat ritual i aviat es va asseure a la taula de David Hawke. La DESTRAL conduir l'home va córrer els seus ulls sobre Rona Voelstedt i es va dirigir a mi amb un silenciós qüestió en els seus ulls. Em va encongir i va somriure a ell com innocentment com vaig poder.
  
  
  Falcó aclarir la gola bruscament i va posar a treballar. "En el moment que em va cridar ahir, Nick, vam ser la celebració d'un mariner anomenat Juan Escobar fora del Carib creuer Gaviota. Va ser detingut a Fort Lauderdale, quan es va comportar sospitosament mentre passa a través de la duana. No contraban es va trobar a ell o a la seva maleta, però com que tots els nostres persones van doble alerta aquests dies, la Florida de les autoritats anomenat la nostra oficina. Escobar va ser portat per qüestionar, però no vam aconseguir res fora d'ell. Després, quan va Perdre Voelstedt la informació sobre Knox Varnov i la seva nuclear de plàstic explosius, vam donar un cop d'ull a la maleta es va portar. Per descomptat, els nostres laboratoris han demostrat que aquest és un material fisionable.
  
  
  
  
  
  
  En el tancament, hem trobat un microelectronic detonant que podia ser activat per un de llarg abast senyal de ràdio. I, curiosament, el mànec va ser gravada amb un petit crani - el petit cap de mort.
  
  
  "Vaig aprendre res de l'mariner?" Li vaig preguntar.
  
  
  "Una mica. Vaig a deixar que la persona et dic a mi mateix.
  
  
  Falcó prem un botó en el seu porter i va dir, " Enviar Escobar." Un minut més tard, una parella de negres-s'enfronten els funcionaris del govern que va entrar, i un sullen, pockmarked home s'interposava entre ells. Els funcionaris del govern, a l'esquerra, i Hawke motioned Escobar a una cadira.
  
  
  Caminava més i es va situar davant de l'home. "Anem a escoltar la teva història", em va dir.
  
  
  Escobar desplaçat incòmode. "Ja he dit vint vegades."
  
  
  "Dir-ho una altra vegada," vaig dir. "A mi".
  
  
  Va mirar a la cara i va començar a parlar sense dubtar-ho. "Gran home, que em va donar una maleta i cinc-cents dòlars. Li va dir a prendre un descans durant un parell de setmanes. Llavors, quan vaig agafar el vaixell, dóna-me un altre de cinc. Tot el que faig és posar la meva maleta en una taquilla a Cleveland i deixar-lo allà. Això és tot el que sé. Vaig jurar-ho."
  
  
  "Qui és aquest home gran?" Li vaig preguntar.
  
  
  "No sé el seu nom. De vegades arriba a bord en un port, de vegades en un altre. Tot el que sé és que ha nous propietaris, i quan dóna una ordre, tothom obeeix."
  
  
  "Els nous propietaris, que va dir?"
  
  
  "sí. Cinc o sis mesos, es va comprar Gaviota. La major part de l'antic equip és ser acomiadat, i alguns de nosaltres està sent deixat enrere. Treballo per ningú. Es pot veure, és un lloc de treball. Els nois que han contractat no són d'Amèrica del Sud, com la resta de nosaltres. Parlen divertit i quedar lluny de nosaltres."
  
  
  "Explica'm més sobre el gran home".
  
  
  "Ell és el cap, que és tot el que sé. Es veu aspra i parla en veu baixa. Grans espatlles, com un bou."
  
  
  Vaig mirar a Falcó.
  
  
  "Aquesta descripció encaixa Fyodor Gorodin", va dir.
  
  
  Vaig dir a la Escobar, " És que ningú dóna les ordres?"
  
  
  "Només vaig veure una persona dues vegades. Prim, sinistra, pèl gris. Ell és l'únic que he vist donar ordres a un gran home.
  
  
  I va tornar de nou a Falcó. "Zhizov?"
  
  
  Ell va assentir amb el cap.
  
  
  Em va ficar les mans a les butxaques i va caminar a poc a poc a l'extrem de la paret. Llavors vaig tornar i es van situar davant de mariner de nou. Vaig mirar fixament en els seus ulls fins que ell va mirar lluny.
  
  
  "Joan," li vaig dir, " vostè probablement ha escoltat que els Estats Units tracta de delinqüents bastant i que no has de tenir por de ser maltractat. Però aquesta és una situació diferent, Joan. No hi ha temps per la paciència. Si vostè està mentint per a nosaltres, jo personalment, assegureu-vos que fins i tot si són vius, que són inútils per a la senorita. Enteneu-me, Joan?"
  
  
  "Sí, senor!" que es va trencar. La seva voluminoses ulls em va dir que ell sabia que no era una broma. "En nom de la meva mare, he de dir la veritat! Hi havia altres sis persones a qui també va fer les maletes. No he sentit on estan prenent-los. El meu cas va ser per a Cleveland. Això és tot el que sé, senor, creu-me.
  
  
  Vaig fer. Vaig assentir amb el cap de Falcó, i es va Escobar.
  
  
  "Suposo que vostè ha de comprovar fora de la nau i aquests nous propietaris," em va dir quan el tres de nosaltres es sol de nou.
  
  
  Gaviota és un Veneçolà registre. Els antics propietaris van pagar una gran suma de diners en efectiu d'un home que deia que representa Halcyon Creuers. Això, evidentment, és fals.
  
  
  Rona va parlar. "Podries fer-se càrrec del vaixell i interrogar la tripulació? Saber on es troben les bombes van venir des d'? "
  
  
  "Podríem," Hawke admesos. "Però no podríem estar segurs que Gorodin seria a bord, i sembla que gairebé no hi ha Sorpreses. Fins i tot si sabíem on les bombes es van fer i on el gallet dispositiu va ser emmagatzemats, paraula de la nau captura hagués arribat abans del que vam fer. I llavors es pot detonar bombes ja plantades en Déu sap quina de les ciutats. No, aquest exercici ha de ser de baix perfil, que és per què volia vostè i Nick aquí.
  
  
  "Em preguntava quan es posava a que," vaig dir. "Sense ànim d'ofendre, Rona, però estic acostumat a treballar en solitari."
  
  
  "No, aquesta vegada," Hawke, va dir. "El nostre primer pas és posar algú a bord d'un creuer. I d'un sol home va cridar massa l'atenció."
  
  
  "Per què no?" Li vaig preguntar.
  
  
  "Això només passa que la Gaviota especialitzat en ..." - aquí l'home vell va semblar necessari per aclarir la gola de nou - " lluna de mel ... creuers."
  
  
  Rhona Voelstedt va començar a somriure, però ràpidament es va posar seriós quan Hawke li va donar una d'aquelles dur a Nova Anglaterra es veu.
  
  
  Va dir: "m'han organitzat amb la Comissió de l'Energia Atòmica per la Sra Voelstedt a ser assignat a Estats Units per la durada d'aquesta emergència. No crec que si li vaig preguntar que per jugar el paper de nuvis, que ampliaria el seu actuar talents massa.
  
  
  "Crec que podem gestionar-ho", em va dir, impertorbable.
  
  
  "Mentre que ell està en servei," Rhona afegit, un gest de complicitat a mi quan Hawke no estava buscant.
  
  
  "Jo sabia que podia comptar amb la seva col·laboració," Hawke dir dryly. "Uneix-te a la creuer demà a Antigua. La Gaviota de trucar a diversos ports del Carib, navegarem a través del Canal de Panamà, i el cap a la costa oest de Mèxic, amb una parada a Los Angeles. Però si no troba operatiu de base i persones amb discapacitat per el temps que el vaixell arriba a Panamà, a continuació,
  
  
  
  
  
  
  serà massa tard. Perquè en vuit dies és prevista per detonar una bomba a Nova York".
  
  
  "Un curt període lluna de mel", em va comentar.
  
  
  Falcó va continuar com si jo no hagués dit res. Excursió missió - saber on posar la maleta bombes del vaixell, i tornar a la font. Allí hauríeu de trobar Anton Zhizov i, molt probablement, Knox Varnov. Llavors vostè està en la seva pròpia. Jo li donarà tot el suport possible per a aquest propòsit, però qualsevol operació a gran escala és impossible."
  
  
  Rhona i vaig sortir de l'ancià oficina i va agafar el mateix vol baixar a la Gestió de Documents de Centre. Ells van proporcionar-nos amb tots els documents i fotografies hauríem de passar-nos-off com el Senyor i la Senyora Nicolau Caçador.
  
  
  Quan sortim AX seu, Rona estava jugant, actuant com una núvia-a-ser al món.
  
  
  "No ho crec", va dir ella tímida,"que des de la nostra 'matrimoni' no començar oficialment fins demà, ens ha de quedar a dos habitacions separades avui?"
  
  
  "Bona idea", em va dir com he saludat un taxi. "He de sortir molt tard avui, i no voldria despertar quan vens."
  
  
  "De debò?" "Què és?" va preguntar ella amb molt de sarcasme. "Quin és el seu nom?"
  
  
  "Vine, mel, que no penedir-me gaudir d'ahir a la nit de comiat de solter."
  
  
  Ens vam pujar a un taxi, i Rona mogut tan lluny de mi com a seu permetria. Ella es va asseure amb les mans creuades i els seus genolls pressionat costat de l', frowning per la finestra.
  
  
  Vaig deixar el seu emmurriat per mitja dotzena de blocs, a continuació, va cedir. "Si et fa sentir millor, vaig estar a AX seu d'aquesta nit i fer els deures."
  
  
  Ella es va girar i va mirar-me amb ella Nòrdics ulls blaus. "De debò?" "Què és?", li va preguntar a una nena de veu.
  
  
  "Bé," em va dir. "No m'importa la barreja de negocis i d'oci quan un no interferir amb els altres. Però avui en dia tot ha de ser negoci. Vull dir-te tot el que tenim sobre Anton Zhizov, Fedor Gorodin i Knox Varnov ."
  
  
  Rona arribat a terme i es posa la mà a la lleugera sobre el meu genoll. "Ho sento molt, de Nick. No vaig voler dir a so infantil.
  
  
  Em va somriure a la seva. "No hi hauria cap altra manera."
  
  
  Llavors ella va lliscar al costat de mi, i em va caure a donar-li un suau petó.
  
  
  El Capítol Set
  
  
  Al matí següent, un parell d'hores abans de la Gaviota de l'arribada, ens van volat a Antigua per tenir avió. Sant Joan, la capital d'una illa petita, és encara molt Britànic en la part central de la ciutat. Però un cop arribeu a la vostra pròpia barris, es va sentir la suau llenguatge musical de calypso i veure vestits colorits que la gent desgast no impressionar els turistes, sinó perquè els agrada els colors.
  
  
  L'agent de viatges a la Queen's Hotel és en cap pressa per vendre-nos entrades per la Gaviota de creuer.
  
  
  "Ja heu perdut la primera part de la travessa,"va dir," i vaig tenir encara per cobrar la totalitat de la quota."
  
  
  "Què et sembla, oi?"
  
  
  Rona va mostrar la seva llengua sensuously sobre els seus llavis. Estic segur que podem conformar amb el de l'esquerra del creuer.
  
  
  Jo l'ullet a l'agent de viatges. "Es veu com passa."
  
  
  Amb algunes reticències, va escriure un parell d'entrades per el Sr i la Sra Caçador. Una mica menys de mala gana, va meus diners.
  
  
  Rona i vaig caminar al voltant per un temps, mirant aparadors i agafats de la mà, jugar als nuvis en cas que algú ens miraven. De fet, no va ser difícil a tots.
  
  
  Després d'una estona, vam anar a baix a la costa per veure la Gaviota entrar. Era suau i de color blanc, amb una ràpida recerca silueta, potser en menys de cinc-cents metres de llarg. Com va fer el seu camí a la profunditat moll, la feliç lluna de mel passatgers van ser notablement absent.
  
  
  Un cas aïllat parella aquí i d'allà, van mirar per sobre de la barana amb un somriure, però el vaixell semblava vela amb molts menys passatgers de la seva capacitat. Òbviament, els nous propietaris no promocionar el seu producte molt, que era comprensible que les altres empreses que havien tingut.
  
  
  He vist pocs passatgers i membres de la tripulació que havia abandonat el vaixell, i el mínim periòdica de càrrega, però no vaig veure res sospitós o cares conegudes. Segons Juan Escobar, la majoria de l'equip semblava més Eslaus d'amèrica.
  
  
  Rhona i em vaig asseure i vaig trobar la bursar. Molt unenthusiastically, ell ens va mostrar la nostra cabina, un exterior de la sala una coberta a continuació del Passeig marítim. Va ser poc moblat: una cadira, un sofà, una taula petita, una calaixera, i dos llits individuals. La segona semblava insòlit per a un recent casats creuer, però Rona i aviat vaig descobrir que podien fàcilment rollerblade junts. La làmpada fluorescent per sobre de la dresser mirall donar sortida a una més aviat fred, resplendor. Em va fer enrere les cortines i deixar càlid del Carib la llum del sol a través de la dull de bou.
  
  
  Rona va venir per estar al meu costat. Ella va dir,
  
  
  "Bé, què t'agradaria fer ara, estimat hubby?"
  
  
  "No em cal per dir-te el que vull fer. No obstant això, primer hem de fer una passejada al voltant del vaixell. Et recordem que pots fer-ho amb el plaer?
  
  
  "Oh, bé," va dir. "Però si aquesta lluna de mel no venir a la vida, molt aviat, puc anar a casa de la meva mare."
  
  
  Vaig colpejar-la molt ben arrodonit cul i empènyer-la fora
  
  
  
  
  
  
  a la coberta. Vam passar un parell d'hores caminant al voltant de l'escenari, mirant les barres de bar, gimnàs, menjador, el teatre, la targeta de l'habitació, i botiga de regals. La manca d'altres passatgers va ser terrible. La lluna de mel parelles ens vam conèixer semblava massa atrapats en les altres avís si algú més estava navegant amb ells o no. Els pocs membres de la tripulació ens trobem estaven molt ocupats amb les seves tasques i semblava pensar que eren invisibles.
  
  
  Per a la resta del dia, ens vam asseure a l'observació de la sala, es pren un parell de begudes de fruites i rom, surreptitiously veient qui embarcar i escalat fins a la seva consigna.
  
  
  Al vespre, ningú remotament semblant a Fyodor Gorodin o Anton Zhizov va arribar a bord, i no estranya maletes aparegut en mans de la devolució de passatgers o membres de la tripulació. Mentrestant, la dolça rom beguda sloshed incòmodament a l'estómac.
  
  
  Ja que la foscor va rodar des de l'Oceà Atlàntic, la Gaviota va donar un parell de banyes per convocar carrer de passatgers a bord, i hem preparat per salpar. Un local tambor d'acer banda serenaded nosaltres com el vaixell va treure de distància des de la base.
  
  
  Vam tenir el sopar a l'gairebé abandonat menjador, després va caminar al voltant de la coberta i va tornar a la nostra cabana. Davant de la porta, Rona es va tornar cap a mi, i em va abraçar al seu i la va besar. Tot va començar amb un senzill petó després de sopar. Però llavors vaig sentir la punta de la llengua rentar-me els llavis a la lleugera, gairebé tímida, i vaig tenir el pressentiment que "lluna de mel" no anava a ser una charade. Vaig tenir més que una premonició quan la seva dolça poc la mà va lliscar sota la elàstic dels meus pantalons i la broma va arribar a baix, a l'espera de la suau carícia que va prometre una llarga nit de l'eròtica acrobàcies.
  
  
  Va tornar enrere i, movent-se amb la sensualitat de totes les dones sinó que utilitza de manera efectiva per a pocs, despullat fora de la seva roba. Ho va fer lentament, des de el primer botó de la seva brusa a l'últim squeeze dels seus malucs, fet que va provocar les seves calces a lliscar per terra, exposant el seu bronzejat, la pell suau. Dues estretes white stripes perfila la silueta de la bikini ella portava prenent el sol. Marges blancs, emmarcada per un esponjós, suau triangle que només era d'un to més fosc que la seva fira cap.
  
  
  Durant la nostra boig de fer l'amor sessions al Malibu casa, no vaig aconseguir realment una oportunitat per apreciar Ronas ' increïble cos. La carn magra de llebrers semblava posseir en la seva roba es va enganyar. Tot i que no hi havia una unça d'excés en qualsevol lloc en ell, no hi havia cap aguda racons bé.
  
  
  Ella planteja davant de mi, gaudint de la meva admiració. "No crec que sóc massa fina?" va dir ella, no la més mínima mica de dubte sobre la seva cara.
  
  
  Em va acariciar la meva barbeta i va tractar de mirar críticament, " Bé, ara que ho dius..."
  
  
  Li va tocar els meus llavis lleugerament amb els seus dits. "Entenc el missatge. És el moment que vaig deixar de pesca d'elogis."
  
  
  Vaig posar el meu braç al voltant de la cintura i es va abraçar, besar, suau sot del seu estómac.
  
  
  Rona es va arraulir fins a mi, fer whimpering sons de plaer, com vaig explorar el seu estómac amb la meva llengua en una lenta cercle, constantment descendent.
  
  
  Em vaig deixar anar i va caure damunt meu, a la recerca salvatgement en la seva boca. Vaig agafar-la i la va portar al llit. Hi he rebaixat la seva suaument per la setí coverlet.
  
  
  Rona agafar el seu llavi inferior entre les seves dents i mirava amb ulls cobdiciosos com vaig lliscar fora de la meva roba.
  
  
  És cert que no vam ser els focs nuvis hem volgut ser. Però dubto que qualsevol legítima parella de recent casats mai ha tingut una més plena nit de noces que vam fer. Abans que finalment es va adormir, la primera gris raigs de l'alba il·lumina l'horitzó.
  
  
  8
  
  
  En el moment de la Gaviota introduït Martinica, estàvem, vestits, i disposar d'un bon esmorzar. Rona volia visitar el colorit botigues de Fort de France passeig marítim, però jo li vaig dir que havia de romandre on vaig poder veure la que es va aconseguir en el consell i per a què. Li he enviat fora de sol, però va anar menys de una hora més tard, dient que no estava divertint.
  
  
  Com a resultat, podria haver anat amb ella, tot i que li agradava mirar a la passarel * la. Vam passar quatre hores a Martinica, temps durant el qual diversos nuvis va baixar a terra i va tornar amb shaggy barrets de palla i altres escombraries de botigues de souvenirs. La tripulació la seva majoria es va quedar a bord. No hi ha cap sospitós maletes. No pesat, baixista Russos. No flac Russos amb els cabells blancs.
  
  
  Aquella nit, Rona i caminava per la zona de nou. Activitat a bord de la Gaviota era, com de costum, mínima. Ens retirarem principis a la nostra cabina, on l'acció es va accelerat considerablement.
  
  
  La nostra següent parada va ser La Guaira, la ciutat de Caracas. Des de la Gaviota es va registrar a Veneçuela, tenia l'esperança de que alguna cosa pot passar en aquest país glitzy capital.
  
  
  Em va decebre una altra vegada.
  
  
  Aquella nit, vaig començar a preocupar per la nostra missió, tot i que no vaig admetre els meus dubtes per Rona. Després de tot, hem tingut cap bona raó per creure que Zhizov i el seu equip no havia ja plantats tots els maleta bombes en aquesta fatídica hora.
  
  
  
  
  
  
  O Amèrica ciutats ja pot ser tetina-atrapat i a punt d'explotar en un núvol nuclear tan aviat com es prem un botó en algun lloc desconegut. Si Juan Escobar diu la veritat, almenys sis bombes van ser enviats amb Gaviota membres de la tripulació. En la mesura que ho sabíem, hi pot haver altres maneres de distribuir-los.
  
  
  I cinc dies més tard, la primera bomba a Nova York anava a sortir. Donada la incertesa de l'estat d'ànim del públic nord-Americà en aquests dies, la destrucció de la nostra ciutat més gran pot ser tot el que necessita per començar a sorollós negociacions. Per descomptat, no hi ha negociacions amb gent com Anton Zhizov.
  
  
  Teníem només dues decisions - rendició o lluita. Més probable és que, després d'un petit debat democràtic, el govern va decidir lluitar. Però això hauria estat ridícul, ja que no hi havia cap visible de l'enemic. Amagat bombes provocat per senyals de ràdio des d'un lloc desconegut no representen un visible objectiu. Quan la segona i tercera ciutats explotar la voluntat de la gent a lluitar, pot desaparèixer. Fins i tot si això no passa, la destrucció del país i a les grans ciutats seria han robat la gent de la força per resistir.
  
  
  Així Gaviota va ser el nostre únic joc. El vigilant costums oficial que aprehès Juan Escobar ens va donar un petit parèntesi en l'enemic de l'armadura. La meva feina era aconseguir a través de la bretxa i lliurar la matança cop abans que pogués vaga.
  
  
  Cinc dies més.
  
  
  El nostre fer l'amor aquesta nit no tenia la mateixa espontaneïtat, almenys per part meva. Per descomptat, Rona intuïa que alguna cosa anava malament.
  
  
  "What's up, Nick? Està preocupat sobre la missió? "
  
  
  "Cal que ja han fet alguna acció," vaig dir. "Demà hem d'anar a Curacao, i si res no es desenvolupa allà, tenim problemes."
  
  
  "Vostè més aviat vaig passar a la meva costat del llit i et deixa dormir?" "Què és?" va preguntar ella seriosament.
  
  
  Em va agafar i va celebrar el seu cos nu per a mi. "La mel, si només tenim cinc dies abans que el món comença a disgregar, tinc la intenció de passar tan poc d'ells com sigui possible dormir."
  
  
  Amb un petit ronc de plaer, Rona emboliquen les cames al voltant de la mina. I per un temps, no vaig pensar en les bombes nuclears en forma de maletes, no vaig pensar en un cap de mort.
  
  
  A Curacao, Fyodor Gorodin va aparèixer a bord de la Gaviota. Jo estava tan content de veure la arrufant les celles, ampli hauran de rus que jo podia besar-lo. Curacao internacional de port lliure amb algunes de les millors botigues del Carib. La majoria dels passatgers deixar el vaixell en el matí a la recerca de gangues de compres, i quan van tornar a casa a la tarda, hi va haver un rebombori Gorodin entre ells, intentant en va semblar un típic creuer de passatgers en un Palm Beach vestit, el que va ser. . Vaig veure a ell immediatament i el va mantenir en la meva línia de visió, mentre que ell pretenia passejar per la coberta abans de furtivament en la xemeneia.
  
  
  Jo estava una mica decebut que no va portar una de la bomba maletes a bord. Però des de Curacao és la seu històrica de contrabandistes, vaig tenir la sospita que el moment havia arribat. Si una de les bombes van presentar, em podria tractar d'esbrinar-ho, el que faria que la meva feina molt més fàcil. Però si no, sempre pot precisar Gorodin.
  
  
  Quan em vaig assabentar que cabina de l'home gran es va quedar en, em vaig unir a Rona a la barra de la sala d'observació.
  
  
  "Gorodin és a bord," li vaig dir.
  
  
  Els seus ulls blaus ampliat amb emoció. "Oh, Nick, que significa que vostè pot fer un seguiment de les bombes a través d'ella."
  
  
  "No és un cop de puny al meu crani. Perquè ha estat un fracàs fins ara."
  
  
  Vaig veure un breu mal aspecte i va prendre la seva mà. "No em tingui equivocat. En certa manera, va ser el millor de tres dies de la meva vida. Però el treball és el primer, i no és cap exageració dir que tot el maleït món està a les meves espatlles."
  
  
  "Jo sé, estimada", va dir ella. "Jo no significa ser egoista."
  
  
  "Quan aquest és més, podem agafar una mica de vacances," vaig dir. "Hauria estat bonic per ficar-se al llit si no hagués estat units per Zhizov, Gorodin, i Knox Vamov."
  
  
  Rona mirar el seu a la sorpresa. "Tinc l'esperança és així!" Llavors ella va somriure a mi i tot va anar bé una altra vegada.
  
  
  "Què voleu fer?" va preguntar ella.
  
  
  "Pregar que una de les maletes amb les bombes serà portat a bord de manera que puc desplaçar. En cas contrari, hauré d'anar després de Gorodin. Ràpida i precisa. Perquè en algun lloc Zhizov i Varnov estan esperant amb un botó que es pot explotar més dels Estats Units. Si he descuidat, algú pot enviar un missatge de manera que no han d'esperar a la data límit."
  
  
  "Què puc fer, Nick?"
  
  
  "Quedar-se fora del camí", em va trencar, a continuació, va cedir. "Rona, les coses poden tornar bojos i mortal a partir d'ara. Estic entrenat per fer-ho, però no ets. Jo vull tornar a la nostra cabana i tancar-se en. No obrir la porta fins que vaig donar el senyal.
  
  
  "Bé," va pouted.
  
  
  Vaig enviar Rona en el seu camí. Va ser una bona companyia. I útil. Però no en aquesta fase de la operació.
  
  
  Vaig tornar a la coberta del vaixell per obtenir una millor visió de la passarel * la. A boca de nit, ens vam disposar a marxar, i no una sola maleta es va prendre a bord. Sortim del port de Willemstad
  
  
  
  
  
  
  Després de passar el balanceig pontoon pont, que el va nomenar Reina Emma, i vaig decidir que m'agradaria tenir per afrontar el Senyor Gorodin. Llavors vaig sentir la posada en marxa.
  
  
  Era un vaixell ràpid amb un doble motor foraborda i sense llums. Com va tirar a si mateix, algú va llançar una corda sobre ell. La gatzoneta, home calb en el vaixell semblava que dóna les ordres. Els seus homes aixecar un fosc objecte rectangular sobre la coberta. Va ser una maleta, i vaig pensar que era igual que Juan Escobar s.
  
  
  Com la fona va començar a pujar, I es va traslladar després al llarg de la barana per veure qui era l'aixecament. Era el meu amic Fyodor Gorodin, encara vestit amb un gelat de pal, i va protagonitzar un parell de no llatina membres del seu grup. Vaig arribar a sota de la cua de la meva camisa i es va Wilhelmina de la holster en el meu cinturó. Clutching familiar Luger, em va donar un pas cap a Gorodin i els seus amics.
  
  
  A un pas de ser tot el que he aconseguit. Alguna cosa va colpejar la part de darrere del meu cap, i la coberta sacsejar i colpejar-me amb un gegant de puny. Una pressa de so immediatament va formar en el meu cap, que em va semblar a dissipar de tornada a través del meu crani, com que tot va anar en silenci i negre.
  
  
  Capítol Nou
  
  
  Curiosament, al principi només estava conscient que el meu nas era la picor. He intentat apropar-se i rascar-lo, però les meves mans no moure's. Vaig obrir els ulls. Llavors em vaig adonar del meu cap. Em fa mal com un únic gran dent quan un nervi estava atrapat en una ràfega d'aire fred. Vaig tancar els ulls de nou i poc a poc va obrir-los. El dolor no desapareix, però el meu entorn va arribar en el focus.
  
  
  Jo estava estirat a la meva esquena en un estret llit en un petit interior de la cabina. Vaig veure que els meus peus van ser lligat amb vàries bobines de cinta adhesiva. Les meves mans es van creuar a les nines a les meves esquenes; també van ser encolades. Rona Vohlstedt estava assegut a la llitera, a través de mi, amb un brillant brusa de ratlles i slacks. Les seves mans i peus també van ser gravades i tancar.
  
  
  "M'alegro de veure-us de nou amb nosaltres, Senyor Carter," un pesat veu exclamà en algun lloc a la part frontal de la cabina. Amb un esforç, em vaig convertir en el meu cap, en la direcció de la veu. Fyodor Gorodin estava tirat en un disc de vinil butaca davant de dues lliteres. "No crec que tingui sentit per a vosaltres el Senyor Caçador", va continuar. "Aquesta mascarada va acabar gairebé tan aviat com va començar."
  
  
  Davant de la cabina porta, un home jove amb molt ben pentinat marrons cabells es va asseure en un plegable metall cadira al costat d'una targeta de taula. He reconegut la Luger va ser la celebració, apuntant a mi-Wilhelmina. Em vaig traslladar a les meves mans una fracció d'una polzada a part i no estava satisfeta amb la manca de pressió on hi hauria d'haver pressió. No hi havia cap agulla. Jo ho vaig veure estirat a Gorodin cinturó.
  
  
  "Sí, Carter," Gorodin exclamà, " hem seves armes. I la teva ... "dona". Potser vostè pot parlar amb nosaltres ara.
  
  
  "No estic seguint," jo vaig dir, igual que en l'antic col·legi. "El meu nom és Nicholas Caçador."
  
  
  Gorodin es va convertir a l'home jove i barked, " Boris, em donen el mapa." Va arrabassar el cinc a set de la targeta de Boris mà i llegir-lo en veu alta. "Nick Carter, un agent de AX N3. Qualificació: Killmaster. Informes per David Hawke, Washington, DC, Director de AX. "No crec que la nostra gent sap que per la reputació? Carter? Quan el vostre amic Perdre Voelstedt anomenat AX, sabíem que havia enviat un agent. Potser si els nostres camarades a Los Angeles sabia vostè, que seria més acurat en la seva recerca.
  
  
  "No només a la seva reputació, però la seva cara és conegut per alguns de nosaltres que han donat exemplars de la fotografia, Carter. El capità reconeix que quan embarcar amb una dona a Antigua. Em va dir a la ràdio, i que ha estat vist des de sempre. Quan vaig arribar a bord, sabíem que anàvem a fer que el seu trasllat aviat, i ja estàvem preparats per a vostè."
  
  
  "Bé, Gorodin," vaig dir, la sortida del joc, " què necessites?"
  
  
  "També sap el meu nom, vaig veure. Bé, això era previsible. Jo vull és molt senzill. Primer, vull que em digui tot el que sap i sospita sobre les nostres activitats. Suposo que va rebre el nom Gaviota de Juan Escobar. Vam veure li va portar a Fort Lauderdale.
  
  
  Ràpidament vaig calcular que res no sabíem que havia de venir com una sorpresa per a Gorodin, així que m'he posat a ell, amb una altra part de la meva ment a la recerca d'una sortida.
  
  
  "Sabem que Anton Zhizov lidera el seu espectacle," vaig dir. "Era evident, perquè va signar la petició de rescat telegrama. Hem de saber quin tipus de bombes que utilitza, com lliurar-los a les nostres ciutats. Sospitem que un científic anomenat Knox Varnov és fer-los per tu. Això és tot."
  
  
  "Molt bo", Gorodin dir. "Aquesta és la resposta a la simple part. Ara vull que em diuen sobre això. Per descomptat, un cop prenem més, l'organització no importa en absolut, però encara farà més fàcil les coses, si estem familiaritzats amb la seva activitat. Podeu començar dient-me que els agents actius."
  
  
  No vaig dir res. El meu cap throbbed. Vaig intentar pensar.
  
  
  "Carter, que no tinc paciència per a jocs," Gorodin va trencar, i tots aparença de politeness desaparegut. "Jo puc fer-te parlar - I pot fer que qualsevol home de conversa -, però potser seria més ràpid per aconseguir una feina."
  
  
  
  
  
  
  són d'una dona ."
  
  
  "Ella no sap res sobre això", em va dir ràpidament. "Aquest és un encàrrec per a ella."
  
  
  Gorodin va saltar de la cadira i va donar un pas endavant amb una sorprenent velocitat per a un gran home. Ell em va bufetejar a través de la boca amb la part posterior de la seva mà peluda. Vaig provar la sang.
  
  
  "Silenci", va demanar, " Quan estic fet amb la dona, tindreu una altra oportunitat per parlar."
  
  
  Com la hulking rus es va apartar de mi i es va situar per sobre Rona, el meu dolor-enterboleix cervell recordar el truc cinturó Stewart havia estat tan orgullós en Efectes Especials. La que va esclatar en el dolent de les mans quan va des examinar l'evidentment fals el cinturó. Per què no heu de trobar Gorodin? Vaig mirar cap avall i va veure la resposta. El meu esport camisa cobert.
  
  
  He provat a canviar en la meva llitera, així que podria descobert el meu cinturó. Joves Boris, que estava assegut al costat de la porta, motioned-me a dormir encara amb la boca del canó de la seva luger. Fins i tot si hagués estat capaç de dibuixar el meu cinturó i Gorodin havia caigut per això, Rona i jo encara hauria estat una connexió segura a la pistola cobrint nosaltres i el vaixell amb el clar hostil membres de la tripulació. Em vaig quedar encara, tractant de pensar una alternativa.
  
  
  Gorodin mirar Ronas directament a la cara. Des d'on em vaig asseure, vaig poder veure que els seus ulls blaus van ser àmplia i por, però ella no perd el control.
  
  
  "Ara és el seu torn, la Senyoreta Voelstedt", va dir," per dir-me sobre AIXÒ."
  
  
  "El que en Nick va dir que és cert", va dir Rona amb calma. "Jo no sé res d'AX."
  
  
  "Més aviat o més tard podreu dir-me el que vull saber," Gorodin dir. "El més intel · ligent que són, el més ràpid que vaig a parlar." Amb això, el rus, va arribar i va agafar Rona la brusa, corredisses el seu gruix dits entre els botons. Va arrencat brutalment, i la brusa va apagar, deixant-lo amb un grapat de material fràgil.
  
  
  Rona pits va arribar a la vista, la part superior lleugerament bronzejat i la arrodonides part inferior blanc perquè no era amagada per la bikini cosset.
  
  
  Gorodin es va tornar a Boris a la porta. "Què en penses de que, el meu fill? No tan grans com alguns, però sòlid i complet.
  
  
  Boris va assentir curtly, però els seus ulls van mostrar el rebuig de Gorodin de les accions.
  
  
  "I se sent bé," Gorodin dir, executant la seva gran mans sobre Rona del pit. "Quina llàstima que no tenim temps per una mica de diversió abans de l'interrogatori comença. Potser hi haurà temps per això més endavant, però si la dama respon correctament.
  
  
  Vaig poder veure els músculs mou en el gran home d'armes quan va començar a esprémer la noia de pits.
  
  
  "Anem a començar una altra vegada", va dir. "Se'm dirà els noms de les persones que saben associats a AX."
  
  
  Rhona panteixar com Gorodin estrènyer els seus pits com fruita madura en la seva massiva mans. "No conec altra gent!!" ella va exclamar.
  
  
  Gorodin dret cap amunt, deixant vermell dit marca on s'havia celebrat Rona. Va moure el cap amb tristesa i es va dirigir a mi. "El teu amic també ser tossut. Sembla que estic anant a haver de fer mal a un de vosaltres, i crec que m'agradaria fer mal al seu." Va córrer les seves mans sobre Rona del nus a l'estómac i va començar a desfer els botons en els seus pantalons.
  
  
  Aquí és on l'heroi de la pel·lícula diria, " Esperar, no toca la senyora! Vaig a dir-te el que vols saber. Això no és així. Segur, em va encantar Rona, i que Gorodina anava a fer per ella que han deixat cicatrius en mi, però ella era una professional, i no entrar a l'espia de negoci, ja sigui Killmaster per AX o dos ... vaig a fer una mica d'espionatge per la Comissió d'Energia Atòmica si no estàs disposat a assumir el risc. I des d'un punt de vista pràctic, els minuts que es van prendre per Gorodin per destruir Rona Folstedt només per trobar-se que ella no tenia res a dir-li em donaria molt més temps per trobar una manera de sortir de manera que vaig poder completar la tasca. Al final, el més important a tenir en compte hauria de ser la missió. Així que vaig gritted a les dents i van intentar concentrar-se en el meu escapar pla.
  
  
  Knuckles copejat en el taxi a la porta.
  
  
  Gorodin jurar en rus com la porta s'obrí i el pàl·lid mariner estava mirant-lo, intentant no mirar el mig nua rossa a la llitera.
  
  
  "Missatge de ràdio per a tu, senyor," el mariner muttered.
  
  
  "Ara no, idiota," exclamà Gorodin. "Sortir d'aquí!"
  
  
  "B-però, senyor, això és General Zhizov. Urgent."
  
  
  Amb un grunt de molèstia, Gorodin es va apartar del Rona.
  
  
  "Excel·lent. Explicar la general vaig ser-hi.
  
  
  El tripulant saludar amb elegància i va desaparèixer.
  
  
  Gorodin aturat a la taula, on el seu jove ajudant estava assegut. "Boris, sempre mantenir un ull en aquestes persones. Vigili amb Carter.
  
  
  "Sí, senyor," Boris va dir, sense dubtar-ho, assenyalant Wilnelmina a mi.
  
  
  Gorodin va sortir i va tancar de cop la porta darrere d'ell. Treball a les meves esquenes,vaig intentar aixecar la meva samarreta de manera que Boris poder veure la màgia cinturó. Com em va passar, vaig veure Boris del dit estrènyer el gallet.
  
  
  "Que més val anar a dormir", va dir. "No dubtis que vaig a matar-te si ho he de fer."
  
  
  Volia dir-ho. He parat de moure's.
  
  
  Rona reprimir un sob. Vaig mirar a ella ràpidament. Ella no va semblar un loudmouth. Boris va mirar, també. Quan la seva mirada va caure sobre els seus pits nus, va mirar terrible.
  
  
  
  
  
  
  Rona sobbed de nou, va fer una sèrie de patètic whimpering sorolls, i panteixar. "Boris", va dir amb llàgrimes als ulls, " es va deixar de fer això per mi?"
  
  
  Llavors vaig entendre. Rona va ser de més d'un professional que m'agradaria realitzar. Ella havia cridat l'anterior flash de compassió en l'joves ulls de l'home, i ara ella va a jugar amb ell.
  
  
  "No puc ajudar-te," Boris va dir. "Heu de dir el coronel que vol saber."
  
  
  "No puc", va dir Rona. "Jo no sé res. L'infern està fent coses terribles per a mi. Que no veuen com ell, Boris. Vaig veure la humanitat en tu. Si us plau ajudar-me."
  
  
  Ella era bona, molt convincent, i només la meitat-assed.
  
  
  Boris mica els seus llavis, però va negar amb el cap. "No puc ajudar-te."
  
  
  Segons preciosos passat. Jo tenia una certa quantitat de física de la llibertat, suficient per a una desesperada joc-si Rona podria distreure a mi. Vaig agafar la seva atenció, aleshores tenia ningú al paquet de cigarrets estirat sobre la targeta taula davant de Boris.
  
  
  Ella va somriure faintly a ell i sospirar profundament. "Jo entenc, Boris", va dir ella. "Treballar per allò que creus, tal com ho fem. El que va fer per a mi, sé que hauria estat diferent si es van a càrrec."
  
  
  El noi va mirar a ella amb alguna cosa molt a prop de la gratitud.
  
  
  "No estic demanant que trair la seva creences," Rhona continuada. "Però pot vostè fer-me un petit favor?"
  
  
  "Si puc," Boris va respondre faintly.
  
  
  "Abans que bèstia Gorodin comença a torturar a tu, vaig encendre un cigarret." Va aconseguir un altre febles somriure.
  
  
  "És una petita delícia, però probablement l'últim. Vostè haurà de donar-me una altra?" "
  
  
  Boris dubtat, llavors va assentir. Va agafar la motxilla davant d'ell. "Aquests són els Russos. No us fa res?" "
  
  
  Va negar amb el cap. "Un cigarret és una cigarreta quan els nervis necessitat de socors."
  
  
  "Això va a ser difícil", va dir. "No em puc deixar anar de les mans."
  
  
  "Si us plau, llum i posar-lo a la meva boca", va respondre.
  
  
  Era molt de xut llunyà. Jo només tinc un parell de segons. Em tens, arraulida.
  
  
  Boris va encendre un cigarret, el va aixecar i posar la pistola al seu cinturó. Va creuar la cabina i posar un cigarret entre Rona els llavis. Com ho va fer, em va girar les cames de la llitera a la coberta i es va asseure a poc a poc cap amunt.
  
  
  M'estava preparant per carregar en quan ell es va girar. Jo esperava que ell seria més Rona, de tant en tant l'aixecament del tabac dels seus llavis. Però, evidentment, anava a tornar al seu lloc.
  
  
  I ara ell em va veure fora de la cantonada dels seus ulls. Va whirled al voltant de cara a mi i va agafar la luger . Però aquí vaig tenir una inesperada descans. Quan Boris es va tornar a enfrontar-me i es va apartar. Ron, va aixecar els genolls gairebé sota la seva barbeta, dirigit els seus peus a l'objectiu, i es va estavellar-los endavant amb un potent impuls. Es va fer amb sorprenent agilitat i velocitat del llamp.
  
  
  Boris tenia una pistola a la mà, però abans que pogués donar-la, va ser catapultat cap a mi, perdre el seu equilibri amb tanta força que va caure tirar-se de cap a peus, i la Luger es va estavellar a la coberta amb un accident. Només va prendre una fracció de segon per aixecar el meu gravat peus, ara una doble amb sola de club, i trencar-les en el seu crani. El primer cop de puny va ser impressionant per dir el menys, però els propers tres en ràpida successió, executat per rebot i cops de puny avall amb la plena mesura del meu pes, relegades a l'oblit.
  
  
  "Pobre Boris", va dir Rona després d'haver saltat a sobre i va mirar cap avall a ell amb un repugnant expressió,"jo era gairebé començant a agradar-li."
  
  
  El desè capítol.
  
  
  No vaig tenir temps per expressar el meu agraïment i admiració per Rona és sorprenent agilitat i rapidesa en el moment de la veritat. Estava massa ocupat a la recerca al voltant de la cabina per l'esmolat d'alguna cosa per pesar-nos cap avall. Però a primer cop d'ull, no hi havia res més nítida que l'angle obtús d'un sense mirall bureau.
  
  
  Llavors em vaig adonar d'un llum fluorescent sobre la mesa. Per descomptat, era fora del seu abast, però el tub fàcilment podria trencar si podria colpejar-lo amb alguna cosa. Jo podria haver oblidat la meva Luger, que ara estava descansant en la coberta a prop. Amb les mans darrere de l'esquena, jo no sóc un molt bon tir; a més a més, un tret seria fer massa soroll. Per la mateixa raó, no vaig poder llançar la pistola a la llum.
  
  
  Em va girar la meva obligat turmells sobre la vora de la llitera i es va asseure dalt. Treball meus talons contra els altres, he aconseguit deixar anar una de les meves sabates de manera que es va penjar fora dels dits dels peus del meu peu dret. Només vaig tenir temps per a un intent. Amb molta cura es va meves cames fora de genolls un parell de vegades, després es va aixecar i redreçat amb tota la meva força.
  
  
  L'lliure d'arrencada deixar el meu peu i spiraled a l'alça. Semblava estar movent-se a poc a poc com la vaig veure avançar cap a l'objectiu. El taló de la meva sabata colpejar els morts centre de la llum fluorescent, resultant en una de les més belles poc cops he escoltat mai.
  
  
  La cabana estava sumit en la foscor, i em va saltar a través de la planta a on vaig escoltar fragments de vidre al caure. Jo crouched avall i grop a les meves esquenes, trobar prim fragments de vidre. Van ser molt fort,
  
  
  
  
  
  
  però la majoria d'ells eren massa petits. Agafant el meu camí a través dels fragments, finalment vaig trobar un de prou gran com per contenir entre el polze i l'índex, i va veure la cinta a les meves nines. Com vaig començar a treballar amb la corba de vidre, la meva mà, de sobte es va convertir en mullat. Jo sabia que m'agradaria tallar-me, però les meves mans eren massa insensible a sentir el dolor.
  
  
  Quan, com a mínim, un punt es va formar a la cinta de cada gruix, I divulgar les venes, i que va esclatar. Continua treballant en la foscor, em vaig trencar la cola meus turmells.
  
  
  "Ja està fet," vaig dir a la Rona. "Dir alguna cosa així que pots trobar a tu."
  
  
  "Sóc aquí," Rona veu deia des de la foscor.
  
  
  Em vaig aixecar i va començar cap el so de la seva veu quan vaig sentir a algú gratar-se la coberta exterior de la cabina porta. A continuació, el tancament obert.
  
  
  Em va saltar a la mampara i prem-me contra la porta. La porta s'obrí, i la llum va inundar al darrere de Gorodin, que dubtat per una fracció de segon. Va ser una fracció de segon, més llarg. Vaig pegar-li de ple a la dreta a la mandíbula, causant la shockwaves per arribar a la meva espatlla.
  
  
  Vaig agafar-li al voltant de la cintura quan va ser la flacciditat i va tirar-li a la porta. He tret l'agulla de Gorodin cinturó i va lliscar Hugo de nou en el scabbard sobre el seu avantbraç. No hi havia prou llum sobre la coberta per trobar Wilhelmina, i vaig prendre la Lugger, també.
  
  
  Ara vaig anar al bressol on Rona estava esperant pacientment, i va trencar la cinta de la seva canells i turmells.
  
  
  "Vinga," jo hissed, llançant-li el que quedava de la seva brusa. "Quedar-me, vaig a tractar de tirar-nos per sobre de la vora. Aquesta és la nostra única oportunitat.
  
  
  Vam entrar al passadís. Vaig intentar obtenir el meu rodaments. A cada extrem del passadís, vaig poder veure un vol de l'estret de metall escales. Tenia cinquanta-cinquanta oportunitat d'endevinar en quina direcció hauria de ser segur. Vaig fer la meva elecció i va córrer per les escales, Rona dret darrere de mi.
  
  
  Però em va fer una mala elecció.
  
  
  Com hem arribat a la part inferior de les escales, vaig sentir el so de les fortes peus acostar-se. Vaig treure el luger i va disparar en els homes que estaven baixant.
  
  
  Amb la meva mà lliure, em va empènyer a Rhona a terme de la manera com un organisme ens ha passat volant i premeu la coberta. Va ser un dels Eslaus mariners. Hem escoltat el so de peus corrent avall del passadís a la coberta superior.
  
  
  Em vaig tornar i seguir Rona per les escales a l'altre extrem de la sala. Vaig poder veure que estàvem en el pis inferior, i jo sabia que havíem de pujar dos nivells més alts abans vam poder arribar a la barana.
  
  
  Ens estrèpit fins el metall passos i va arribar a la següent baralla només com un grup de Gorodin homes van arribar corrent al voltant de la cantonada. Li vaig disparar un tret a la seva direcció, que va desaccelerar-los caure només el suficient per a córrer fins el següent tram d'escales. Més avall, algú acomiadat dos eixordadors trets. Les bales rebotar l'acer mampara com hem saltat a la següent baralla fora del seu abast.
  
  
  En aquest passadís, hi havia portes que el bot salvavides zona. No vaig pensar en l'alliberament d'una de les barques, però hi havia vida jaquetes emmagatzemades al llarg de les mampares, i si podíem agafar un parell d'ells, podríem sobreviure en l'aigua.
  
  
  Quan vam esclatar a través de les portes al carrer, tres membres de la tripulació estaven de peu entre nosaltres i la barana. Un d'ells tenia una escopeta. Va aixecar l'arma de foc, però Wilhelmina ja estava a la meva mà. Vaig enviar un projectil a través del seu front, i va caure a la part superior del rifle. Un dels altres membres de la tripulació arrencat el rifle per alliberar-la de l'home mort, i el tercer va treure una pistola de la seva roba i va disparar un tret a la nostra direcció. Wilhelmina respondre. El pistoler clutched el seu pit i escalonat de nou a la barana, rodant sobre el costat per esquitxar negra del Carib a continuació. El supervivent va renunciar a intentar alliberar el seu rifle i va córrer a popa.
  
  
  Em vaig trencar la tapa fora de fusta contenidor anomenat "xalecos," però només es trobava dins. I va llançar-lo a Rona, i ella es va encongir, intentant recollir les restes de la seva brusa.
  
  
  Hi havia agut crida ara, i persones d'ambdós bàndols es van fer a través de la coberta cap a nosaltres. És el moment de salvar-se. Vaig assentir amb el cap a Rona, va pujar a la barana, va baixant amb l'estreta cornisa exterior, i es van abocar.
  
  
  En el furiós shootout per escapar, em vaig oblidar de la crua ferida en el meu crani destrossat. Vaig recordar-lo bé, quan vaig arribar a la sal i l'aigua dura.
  
  
  A continuació, es van apagar les llums. Però aviat vaig arribar a la meva sentits, tossir i escopir l'aigua com un trencat el radiador.
  
  
  La Gaviota havia nedat un parell de centenars de metres, però ara venia a prop, la seva posterioritat per alaska i hawaii tocant l'aigua.
  
  
  El vent era fort i el mar va ser aspre. Es tindrà un temps difícil localitzar-nos en aquest remolí de l'oceà desert. L'aigua estava calenta, però plena de criatures hostils amb fortes dents - i era solitari.
  
  
  És solitari! Es va produir a mi que jo no havia vist Rona des que va saltar per la borda. Va submergir realment amb mi? Jo no podia estar segur. Jo estava nedant en un ampli cercle, que s'enfonsa en l'aigua, quan l'posterioritat per alaska i hawaii va brillar a mi, però jo no podia veure Rona.
  
  
  
  
  
  
  La Gaviota ara a poc a poc s'acosta a mi. Des del meu punt de vista, a nivell de l'aigua, es veia enorme i amenaçador. A uns cinquanta metres de distància, el vaixell es va aturar, i la llum va començar metòdicament llançant anada i tornada a través de l'aigua.
  
  
  Una cosa blanca es balancejava sobre les ones entre jo i el vaixell. Jo no podia risc cridant. La meva veu dut fàcilment sobre l'aigua, i el vaixell motors ara estaven en silenci. Vaig rastrejar cap a l'objecte a l'aigua, però va deixar de cop i volta, quan la meva mà va tocar drap i de la carn.
  
  
  No va ser Rona. Amb una barreja d'alleujament i la decepció vaig descobrir que era el cos d'un tripulant que havien caigut a bord després que li va disparar.
  
  
  Una llarga searchlight dit trobar-nos en la encegadora de les flames. Vaig picar a l'instant, deixant la mort mariner flotant per sobre de mi. Sota l'aigua, vaig mirar en la direcció de la nau. Vaig poder sentir el soroll sord de trets i la thud de bales colpejar l'aigua.
  
  
  Quan vaig aparèixer, el casc de la nau sorgit abans de mi com un blanc paret d'acer. Encara estaven disparant a la coberta, i vaig sentir el so d'un vaixell ser rebaixat. Vaig tornar al llarg de la carena fins a la popa, on em vaig amagar sota el voladís cap com vaig poder. Aquí estava fora de l'abast de la searchlight, i hagués estat molt difícil per a mi veure des del vaixell si no hagués atropellat a mi. Per desgràcia, no hi havia cap lloc per agafar a la barana, així que vaig haver de nedar a l'aigua per estar a prop del casc.
  
  
  El vaixell es va deixar amidships, i la rowers va córrer cap a la plata pegat d'aigua que la searchlight atrapats. Van arribar a la taca amb un parell de cops poderosos i la va arrossegar el cos amarat en el vaixell. Algú va prometre, després es va aixecar i va cridar a Gaviota a través d'un megàfon.
  
  
  "No Carter o una dona! Ell és una de les nostres pròpies! "
  
  
  Després d'un moment de creixents silenci, Gorodin veu disparat a terme: "tornar a bord. Anem a buscar de nou quan es fa la llum."
  
  
  El vaixell obedients tornar a Gaviota i va ser portat a bord. La llum del dia era encara un bon set hores de distància, i no vaig esperar a ser allà quan va arribar. En una molt estimació aproximada, vaig assumir estàvem en algun lloc en el Golf d'Hondures. Em vaig posar un curs per les estrelles, i tan aviat com els sons en la coberta va morir lluny, he navegat sense una mica a l'est, el que he calculat va ser la direcció de la més propera a la terra. L'aigua encara era càlida, i la mar havia calmar suficient per fer nedar més fàcil. Si estic de sort, podria arribar a uns terrenys, o ser descobert per un agradable vaixell.
  
  
  Natació silenci, movent-se a poc a poc per conservar la meva energia, em vaig preguntar de nou el que podria haver passat a Rona. Vaig sentir una profunda tristesa.
  
  
  Capítol xi
  
  
  La llum del dia passava, tots de color rosa i or en algun lloc per davant, com em va acariciar, nedar, va acariciar el Carib. El meu cos calor havia dissipat fa unes hores, i un cop l'aigua calenta ara sentia fred glacial. Quan va ser prou lleuger com, em vaig aturar per escanejar l'horitzó. Al principi no vaig poder veure la terra en el meu camp de visió, i els meus músculs cridar en protesta que jo encara estava nedant sense cap aparent recompensa. Llavors em vaig adonar d'una taca de color marró on el blau del mar i el cel es va reunir a l'est. De la terra. Vaig decidir que era o bé Hondures, o, si els corrents havia portat nord, Yucatán. No importa. Qualsevol peça de secs, de terra ferma és benvingut.
  
  
  Em va donar un parell de minuts a nedar, després de rodar més i va començar un llarg i la llum de rastrejar cap a l'extrem del banc. Després d'un temps, vaig rebre una empresa.
  
  
  Al principi, només era una ondulació de la superfície llisa a la meva dreta. Com vaig entrar a l'aigua, vaig veure i vaig veure un nou ondulació. Després un altre. I un altre. Jo sabia de què es tractava, fins i tot abans de la primera falç en forma d'aleta dorsal aparegut a la superfície.
  
  
  Els taurons.
  
  
  Quan he parat de moure's, van canviar de direcció, va creuar davant de mi, i després va tornar de nou, més a prop ara. Jo podria fer una ullada a tres d'ells, encara que jo no tenia cap dubte que hi havia amics a prop. Quan jo estava submergida en l'aigua, vaig poder veure clarament-los donant voltes sobre mi a una distància d'uns cinquanta metres. Van tenir la pissarra esquena i blanc esquena d'un tauró blau. Tot i que el tauró blanc és un més resistents caníbal, el tauró blau no és el meu favorit de llarga distància en piscina company.
  
  
  Els tres exemplars que envolten em van entre vuit i deu metres de llarg. Jo era un estrany intrús en les seves aigües-maldestre i lent, potser perillós, però amb un potencial sopar. De tant en tant, una de les tres s'afanyen cap a mi i després desviar de distància, com si les proves de la meva reacció. Jo sabia que tard o d'hora un d'ells arribarien fins i apunyalar-me amb les seves afilades dents.
  
  
  Jo vaig continuar nedant cap a la carena de la terra. Amb un esforç, que vaig seguir la meva ictus lent i relaxat, com si les tres depredadors no estaven molestant a tots. Va ser més pel meu benefici que per a ells; que no es burlen d'un tauró.
  
  
  La meva escorts drew anat més ja que jo vaig continuar el meu agonitzant progrés cap a la costa. Afortunadament, la sang feia temps que havia rentat de distància del cap ferida i el tall en el seu polze.
  
  
  
  
  
  
  
  on he de tallar-lo amb la copa de la llum fluorescent de fixació. Si vaig vessar sang fresca a l'aigua al meu voltant, els taurons no dubteu a esquinçar-me al marge.
  
  
  Quan la meva atenció es va centrar en els taurons, no vaig notar un marró navegar entre jo i la terra, una mica més al nord. Ja no vaig saber la mida de l'embarcació, no vaig poder determinar la distància a la mateixa. Però va ser propers a mi, i jo estava mentalment tractant d'arribar i accelerar-lo. Amb una vela, que difícilment s'de la Gaviota, i fins i tot si va, prefereixo córrer el risc amb Gorodin de la tripulació que amb la mortal torpedes que seguien arribant a mi.
  
  
  Mentre jo estava pensant en aquests pensaments, alguna cosa passa just per sota de mi. No m'afecta, però les turbulències em va fer girar com un suro a l'aigua. Els meus companys estaven preparant per atacar.
  
  
  Vaig deixar la natació i frenèticament va saludar els meus braços a l'embarcació. Jo no podia dir si jo havia estat vist, però el vaixell de mantenir en moviment en la meva direcció, que va ser tranquil. Quan un altre tauró transcorregut el termini de sis metres de mi, em vaig posar Hugo fora de la seva scabbard i celebrar el puny a punt per sota l'aigua. L'agulla no va canviar el desacord molt en contra de tres assassins pesa entre tres-centes i quatre-centes lliures cada un, però em van donar una oportunitat.
  
  
  Vaig picar diverses vegades per veure els taurons, mantenint els meus ulls en la proximitat de vaixell. Ara un altre tauró va trencar la distància des dels seus companys i va atacar-me. Hi ha una teoria popular que perquè el tauró de la boca es troba en la part inferior del seu cap, s'ha de tirar a la seva tornada a mossegar. No creure-s'ho. Quan la mandíbula inferior arriba a la seva frontissa, el sinistre de la mitja lluna roja s'obre en una mortal de la caverna de les dents. El tauró pot mossegar que gairebé des de qualsevol posició.
  
  
  Aquest va decidir atacar-me cap-en. Vaig anar per sota de la superfície a cobrir-lo de la mateixa manera, imaginar com petits un objectiu com sigui possible. Va a la part superior de mi com un blau-i-negre sota l'aigua de míssils abans que pogués obtenir Hugo en una posició defensiva. Humans maniobrabilitat sota l'aigua és limitada en el millor. I només hi va haver temps per llançar-me i deixar que la gran figura negra de passar per sota de mi. Era tan a prop que la granulosa tauró pell ratllat la meva espatlla.
  
  
  Trobar-me sense defensa, el tauró a l'instant va canviar de direcció i es va unir a les altres dues. La seva emocionat moviments suggerit que s'estaven preparant per a un gran atac. Mirant el vaixell, em vaig adonar que era una simple vaixell de fusta amb una sola vela. Petit, fosc cara homes estaven dempeus a la proa, apuntant a mi. Semblaven estar cridant, però no vaig poder sentir les paraules.
  
  
  Una aleta dorsal tallat a través de l'aigua a prop. Aquesta vegada vaig picar més profund, i així ho va fer el tauró. Es va fer un desviament sota mi i cap a dalt, mandíbules ampli, els seus mals ulls semblar un repte per a mi. Vaig fer un salt mortal i va esquivar la mortal dents per uns centímetres, però aquesta vegada Hugo estava preparat. Jo apunyalat la pala a la dels taurons part superior del ventre. El meu braç estirada com si m'hagués colpejat un excés de velocitat tren de càrrega, però em va com el tauró l'impuls ens va dur tant amunt, i l'agulla fulla tallat a través de la difícil pell blanca del meu estómac.
  
  
  Abans d'arribar a la superfície, vaig empènyer fora de la víctima del tauró, que va deixar un rastre de sang de color vermell fosc com un fum, un bucle de gut sortints des d'un tall al llarg de la seva panxa.
  
  
  Em vaig aixecar i es va allunyar de la mort assassí, mirant enrere només una vegada a veure un dels seus últims amics cop de puny li a l'estómac i violentament estripar fora d'un gran tros de carn i vísceres. La tercera tauró mantenir el ritme.
  
  
  Vaig pujar a la superfície i respirar dolç, aire fresc en els meus pulmons. Després d'un minut, les meves orelles deixat el timbre i vaig sentir veus. Deu metres darrere meu, el vaixell es va mossegar a un petit onatge, la vela aixecar els esculls. Hi havia quatre homes en el vaixell. Van ser curt i fosc, amb delicats característiques establir de forma simètrica en petit al voltant de caps. Les paraules van parlar van ser intel·ligibles per a mi, però, em vaig adonar com la Maia llengua, una antiga llengua de menor Mèxic, que és el que ara es parla a la part sud-est de Yucatán, Quintan-un-Ru.
  
  
  Brown mans en muscular de braços arribar i em va estirar cap fora de l'aigua i en la fusta del vaixell. Quan vaig sentir un so darrere de mi, em vaig tornar a mirar el sagnant d'escuma sobre l'aigua on dos taurons havia esquinçat els ferits a l'home peces. En pocs minuts, m'agradaria estar al seu costat.
  
  
  Vaig tenir una ullada a les meves mans en agraïment a la meva socorristes, però els seus ulls tancats i rostres inexpressius no va respondre. Un d'ells motioned per a mi, per seure a la proa. Vaig fer-ho, i que va deixar caure la vela. El vent va agafar la tela, i la llum vaixell semblava pujada de l'aigua i córrer cap a la costa.
  
  
  Capítol Dotze
  
  
  Com el vaixell es va traslladar sense problemes i en silenci cap a la costa, els meus esforços dels darrers setze hores va començar a agafar-me. La lluita i escapar de la Gaviota, al llarg de natació i la batalla amb els taurons havia cansat-me. Vaig assentir amb el cap i tancar els ulls per deixar-los a la resta.
  
  
  
  
  
  La part inferior de la barca semblava llistó de grava, i la gent estaven en marxa d'un cúmul de casetes per tirar el vaixell a terra.
  
  
  Tota l'activitat es va aturar quan vaig sortir i es va aturar a la platja. Cap dels Maies eren més alt que el meu aixella. I, com el meu vaixell-companys, que van mostrar ni salutació ni de l'hostilitat en les seves cares, tot i que em mirava amb certa curiositat.
  
  
  Eren descendents de dures i difícils de controlar Maia Indis que mai havia sotmès a la normativa espanyola en l'època de la colonització. Després de la 1847 revolta a l'oest de Yucatán va ser esclafada per l'espanyol, aquells que podien fugir a les selves de Quintana Roo, on la resistència armada va continuar fins el segle xx. Fins i tot ara, aldees remotes com el que es va prendre per s'han de deixar del tot els seus propis dispositius per al Govern federal per a governar-se d'acord amb antigues tradicions tribals.
  
  
  Dos homes des d'un vaixell de pesca se'm va acostar des d'ambdós costats. Cada un d'ells posar un petit marró mà sobre el meu colze i em va empènyer cap endavant. Jo no sé si vaig ser portat o capturats.
  
  
  Van portar-me a través d'un poble d'una vintena de cases entre files de silenci, vigilant poble Maia. Ens vam aturar davant d'una cabana més petita que les altres en el perímetre de la vila. El sostre era de palla i el fang de les parets no tenien finestres.
  
  
  Com un dels meus acompanyants van començar a conduir-me a través de la porta, va empènyer Wilhelmina del metall bloc, encara pressionat contra la meva cuixa. Va aixecar la meva camisa humida i va treure la luger .
  
  
  "Pistola!" ell va trencar, la primera paraula en castellà que he escoltat mai des de qualsevol d'ells.
  
  
  "No se funciona," li vaig dir. Era la veritat. La pistola no va funcionar després de ser submergit en aigua amb sal durant la nit. "No tiene balas," he afegit. També és cert. He utilitzat fins a tots els meus munició de tir de tornada a la Gaviota.
  
  
  No hi ha resposta de la Maya. Pel que sembla, que només coneixia un parell de paraules del castellà. Després de la confiscació Wilhelmina, la Índia em va empènyer a la cabina i va tancar de cop la porta de fusta darrere de mi. Va parlar amb el seu company en la llengua Maia. Em podria dir per el to de la seva veu que un d'ells havia de quedar-s'hi i guàrdia a la porta, mentre que l'altre estava en alguna diligència. Em vaig asseure en el dinar de la terra pis i es va tirar contra la paret.
  
  
  Per primera vegada en moltes hores, vaig pensar en la missió que els havia portat fins el Carib. Va ser ahir mateix que em va estar a punt de derrotar a la trama amb una maleta i una bomba, quan vaig anar a Fyodor Gorodin amb una Luger en la meva mà? No obstant això, fins a quin punt estic de ser capaç de fer res per evitar la destrucció nuclear de la Ciutat de Nova York en un altre de tres dies.
  
  
  He intentat portar els meus pensaments i tornar a la meva situació actual, però una visió de Rona Folstedt, una esvelta de llebrers i rossa Nòrdics rossa, va brillar a través de la meva ment. On era ella ara? Mort? És millor per ofegar el que es va treure de la mar per Gorodin.
  
  
  La porta de la meva cabana es va obrir i dos dels meus guàrdies introduït. Van deixar clar amb gestos i grunyits que em va acompanyar-los. Em vaig aixecar i va tornar al poble amb ells.
  
  
  Vam arribar a una gran cabana que les altres. Un cop pintada de blanc, es va anar convertint en gris. Dos Maies, em va portar a través de la porta, després va deixar davant d'un home vell assegut a la plataforma. Havia shaggy pèl gris i una cara tan dur i arrugada com una nou shell.
  
  
  Va aixecar una torta braç, i dos dels meus guàrdies tornar enrere, deixant-me sol amb ell.
  
  
  "Estic Cholti," va dir en una forta veu baixa que semblava fora de lloc amb la seva edat i minúscules pit. "Aquí sóc El Jefe, cap."
  
  
  "És un honor", em va dir," i un plaer per trobar algú que parli anglès."
  
  
  "Sóc l'únic del poble que parla anglès,", va dir amb orgull. "Vaig anar a l'escola a Mèrida. Vull ensenyar als meus fills, però ells no volen saber el Yankee llengua." Llavors va fer una pausa, mans plegades a la seva falda, esperant-me per dir alguna cosa.
  
  
  "El meu nom és Nick Carter," vaig dir. "Jo sóc un agent dels Estats Units. Si es podien portar a la ciutat més propera amb el meu telèfon, jo ho agraeixo. Vaig a pagar bé.
  
  
  "Em van dir que tenia una pistola," Cholti dir.
  
  
  "sí. En el meu treball, m'ha vegades defensar-me, de vegades, maten".
  
  
  "Blanc de la gent no són molt populars a Quintana Roo, Carter. No m'agrada el blanc de les persones amb armes de foc a tot. La meva homes es van tractar molt malament per homes blancs amb armes de foc."
  
  
  "Jo no vull fer mal a vostè o la seva gent, Jefe. La gent que estic lluitant estan mal a les persones que volen destruir les grans ciutats del meu país i matar tants de la meva gent ."
  
  
  "Què ha de significar per a nosaltres aquí en Quintana Bur?
  
  
  "Si aquests mal persones poden guanyar, no hi ha lloc en el món estarà protegit d'ells, ni tan sols el seu poble. Només han destruït una illa en l'Oceà Pacífic on la gent era molt semblant a la seva pròpia.
  
  
  "Digues-me com és que va acabar a la mar, Nick Carter."
  
  
  Li vaig explicar una història des de l'època Rhona i em vaig embarcar en un vaixell de creuer a Antigua. Cholti escoltat amb els ulls estreny, amb les mans encara en la seva falda, els ulls gairebé tancats. Quan vaig acabar, va començar per una plena minuts.
  
  
  
  
  
  
  en silenci. A continuació, la seva va obrir els ulls i va estudiar a la meva cara.
  
  
  "Crec que, Nick Carter," va dir. "La seva veu no menteix, i els teus ulls dir la veritat. El telèfon es busquen es pot trobar al nord, el Vigfa Chico. M'agradaria agafar-t'hi, però ...
  
  
  "Però, què?" Vaig suggerir-lo.
  
  
  "Ets un home blanc. Et va portar una arma a la nostra vila. Per aquests motius, el meu poble volem que la mort. Van a escoltar-me com el jefe, i potser puc fer-los creure, com faig jo, que no vull fer mal a nosaltres. Però n'hi ha un que no es pot parlar ."
  
  
  "Que és això?" Li vaig preguntar.
  
  
  "El seu nom és Tihok. Ell és el meu fill. Quan em mori, que estarà a càrrec d'aquí. Em temo que passarà molt aviat. Teehawk mai d'acord per deixar-lo anar fins a trobar-lo."
  
  
  "Executar en ell? Vaig pensar que vostè va dir aquí ningú parla anglès."
  
  
  "Hi ha altres llengües," l'home vell va dir. "El meu fill està a l'espera per a vostè fora de la meva casa ara mateix. Com es comporten amb ell determinarà el seu destí. Així és com hauria de ser ."
  
  
  "Vaig entendre," li vaig dir a l'home vell. Cholti assentir amb el cap cap a la porta de la seva barraca. Em vaig tornar i esquerra.
  
  
  Abans ho havia fet dos passos en la liquidació davant de l'caps ' cabana, alguna cosa va tronar a través de l'aire i va colpejar el terra als meus peus. Va ser un sis peus de llança, la seva estreta, de doble tall punt enterrats a terra.
  
  
  En el costat oposat de l'espai lliure es va situar una jove Maya, despullat de cintura, la seva marró a la pell tensa i brilla més tensa els músculs. Va immobilitzar el doble de la llança als meus peus, sostenint a un angle en la tradicional repte que plantegen. Tot el que ens envolta van ser els pagesos, els seus rostres, impassibles, però els seus ulls amb compte.
  
  
  Així que això és Tihok, el cap del fill. Aquest va ser un home que m'hauria hagut de fer front en la batalla de si m'havia deixat el poble viu. Però si he de matar-lo, pot el seu pare deixeu-me anar a Vigia Chico? Fins i tot si l'ancià està d'acord, es el seu poble, deixeu-me fer? D'alguna manera, vaig haver de derrotar Teehawk, però jo no li va treure el seu honor.
  
  
  Abans he tocat la llança, I deliberadament unsheathed Hugo avantbraç. Vaig aixecar l'agulla de manera que la gent podia veure, a continuació, enviar-lo en espiral cap a la porta de l'caps barraca, on va enganxat, el mànec agitació. Tot i que no hi havia cap resposta audible des de la vigilàncies, vaig sentir un rerefons d'aprovació.
  
  
  Llavors em va tirar la llança de la terra i, sostenint-lo en la mateixa posició que Teehawk, es va traslladar al centre de la liquidació. Allà, ens va tocar les puntes de llança en una salutació estranyament similars a les que s'utilitzen en la batalla de personal. La mortal diferència va ser que el nostre spears va dotze polzades d'acer, d'una fulla capaç de perforació un home o tallar un membre del seu cos.
  
  
  Em va donar un pas enrere en un punt de posició, i Tycho immediatament atacat, balancejant la llança puny cap amunt. Vaig deixar caure el meu llança per bloquejar el cop, i ràpidament el va elevar a desviar la fulla que hauria de dividir el meu crani.
  
  
  La meva resposta va ser la meva pròpia resposta, que Ella havia previst i bloquejat. Després es va traslladar a comptador de l'esperat cop, però jo només feinted amb la pala i va convertir el cul cap a un costat per la cara, el pit. Teehawk va queixar en el dolor, però deftly va creuar la seva llança, llest per bloquejar la matança cop.
  
  
  Ens van retirar, va tornar a la nostra posició de partida, i la batalla va començar de nou.
  
  
  L'art de la warstaff és tant com formalitzar en l'esgrima o fins i tot ballant. Cada cop té un bloc, cada bloc es mou cap a la contra. Els únics sons que en el Yucatán compensació van ser els clank de pous i el xoc de les fulles, marcada per la forta respiració de Teehawk i jo mateix. Més d'una vegada vaig veure una obertura a la unitat de la llança punt, però em va desaccelerar el meu lunge prou com per permetre que el jove Maia al bloc. Jo havia aconseguit mantenir la seva pròpia fulla lluny de mi tan lluny, a excepció d'un plec al meu costat i que va deixar una carmesí taca a la meva camisa.
  
  
  El gran avanç es va produir quan em va trucar la llança a terme d'una de les seves mans amb un doble upstroke, mentre que ell esperava un normal upstroke i retallar atac. Amb la seva llança penjant inútilment en una mà, Teehawk gola es va despullar per la meva fulla. Em vaig traslladar la empènyer una fracció d'un centímetre de costat, amb prou feines de tall de la meva pell. Vaig veure en Maya ulls que sabia el que havia fet.
  
  
  Recuperar el control de la seva llança, Teehawk encarregat mortal ferocitat. Em va donar forma al seu atac i va començar a témer que el duel només podria acabar amb Teehawk de la mort o de la mina.
  
  
  El final va arribar amb sorprenent rapidesa. Tycho es va abalançar sobre a mi alt, llavors crouched avall i va tornar a la culata del fusell com un bat de beisbol, agafant-me just a sobre dels turmells i colpejant les meves cames a sota de mi. Vaig caure a terra i va rodar al meu darrere, just a temps per veure el full de Teehawk la llança submergir-se en la meva cara. A l'últim segon, es va enfonsar en la terra, tan a prop de la meva orella que jo podia sentir la seva calor.
  
  
  Em va saltar als meus peus, la meva llança a punt de nou, i davant meu adversari. Hi ha un missatge nou en els seus ulls-la companyonia. Hem estat fins ara. Em va salvar la seva vida, que ell no podia perdonar fins que va morir.
  
  
  
  
  
  va salvar la meva vida.
  
  
  Jo era un joc d'atzar. Fer un pas endavant, I es va inclinar el meu full de cap Teehawk a salutació. Ell va portar la seva pròpia llança cap avall per satisfer la meva, i la batalla s'havia acabat. Hem abandonat la nostra armes i celebrar la nostra nines en una Maia de moda. Els vilatans xerrem approvingly, i per primera vegada vaig veure un somriure en la foscor cares dels Indis.
  
  
  L'antic cap es va acostar a nosaltres i ens va parlar Tihok en Maia. A continuació es va dirigir a mi i va dir: "li vaig dir al meu fill que va lluitar amb valentia i amb honor. Jo us dic el mateix, Nick Carter. Vigia Chico és una hora de cotxe. Dos dels meus homes més forts tindrà que hi ha en una canoa.
  
  
  Ell em va lliurar una bossa embolicat en una tela impermeable. "Vostè ha de netejar l'oli i la seva arma abans de la sal i l'aigua s'asseca, en cas contrari, serà inútil contra el mal a la gent que busca."
  
  
  Vull agrair a ell i li va treure Hugo fora de la porta de cabina. Llavors he seguit les dues musculars homes que ja estaven esperant per portar-me a la canoa.
  
  
  Tretze
  
  
  La costa viatge en canoa va ser ràpid i tranquil. Dos Maies es va reunir amb nosaltres just a la vora de les ones. Cap d'ells va parlar.
  
  
  Vam desembarcar a Vigla Chico, un assentament tres vegades la mida del poble, a l'esquerra. Els habitatges semblava més permanent, i les vies del tren des de l'est va acabar a la vora exterior de la ciutat. La meva remers em va portar a què vaig pensar que era la casa del local headman, va parlar breument amb ell en la llengua Maia, i de sobte em va deixar sense mirar.
  
  
  Li vaig preguntar per un número de telèfon i va ser portat a un propòsit general edifici que aparentment servit com a escola, magatzem general, sala de reunions, magatzem, etc. El telèfon va ser un primer model en un accidentat estoig de fusta amb un mànec de la banda.
  
  
  Les següents dues hores van passar la conducció a Mèrida, capital de Yucatán, i des d'allà a través d'un laberint de repetidors intermedis operadors, fins que la veu familiar de David Falcó Anali va sonar al llarg de la línia.
  
  
  Li vaig dir on estava, i li va donar una versió condensada de com vaig arribar allà, parlant de pressa per por que no ens podem perdre el contacte en qualsevol moment.
  
  
  "Necessito una ràpida manera de sortir d'aquí", li vaig dir. "Hi ha una via, però pel que sembla, el tren ha d'executar una vegada cada vegada que hi ha un eclipsi total de sol."
  
  
  "Vaig a portar un helicòpter per a vostè. Quin és l'estat de la missió? "
  
  
  "Maletes arriben a bord de la Gaviota de Curacao. Fyodor Gorodin sembla ser el cap de l'operació amb Zhizov, pel que sembla, romandre a la seva seu central i només de tant en tant apareix en el carrer. No hi ha cap confirmació que el Knox Vornov és la persona clau, però l'evidència és prou fort que ens pot considerar certa." He dubtat, a continuació, ha afegit ," Hem perdut la Rona Folstedt."
  
  
  "Em sap greu saber que, Nick," David Hawke, va dir. Jo sabia que era el que volia dir. Com a director de AX, estava familiaritzat amb la mort, però la pèrdua d'un agent li va causar més profund dolor del que molta gent pensa. "Es pot treballar aquí tot sol?", ha afegit.
  
  
  "El que puc, però seria bo si hi havia algú familiaritzat amb aquest territori. Es va fent fosc aquí, i jo no tinc necessitat per recordar-vos que estem compliment d'un termini."
  
  
  "Per descomptat que no," Falcó va dir dryly. "Esperi un minut."
  
  
  El telèfon cruixir de tremp soundlessly a la meva oïda durant uns segons, i jo sabia Hawke es va introduir la informació en el seu ordinador d'escriptori. A continuació, va tornar amb una resposta:
  
  
  "La CIA ha un agent nomenat Pilar a Veracruz. Ella es posarà en contacte amb vostè hi ha a la Bahia de Bonítol Hotel."
  
  
  "Ella?"
  
  
  "Sí, Nick, que sembla estar de sort. Em va dir que era un redheaded un, ben equipada amb... er ... tot l'equipament extra." Falcó aclarir la gola, i després va seguir en un to diferent. "Es pot organitzar un helicòpter de destinació a Vigia Chiu?"
  
  
  "Hi ha un clar dret darrere d'aquest edifici. Com més aviat es pot enviar un helicòpter? "
  
  
  "Hauré de treball a través del Departament d'Estat. Si estan fins a la marca, tindreu l'ocell en tres o quatre hores."
  
  
  Bona. Vaig a fer-vos que a la llum de la zona d'aterratge amb bengales o focs. Com hem comentat aquestes dades, no se m'ha acudit que, en circumstàncies normals, aquesta informació no hauria de ser transmesa en obert sobre la funció pública de les línies telefòniques. Les circumstàncies, però, van ser qualsevol cosa menys ordinària, les condicions eren primitius.
  
  
  "Vas a necessitar diners," Hawke, va dir. "M'estarà esperant a l'hotel en diversos Amèrica Central monedes. Alguna cosa més?"
  
  
  "sí. La meva Luger va prendre una dutxa d'aigua salada, de manera que vull tenir una pistola kit de neteja de la mà. També 9mm municions ."
  
  
  "Estarà esperant per vostè." Hi va haver una pausa en la línia, com si Hawke volia afegir alguna cosa més. Però després s'acaba de dir, " Més de la sort, de Nick."
  
  
  Jo tenia una feina on jo estava tractant de persuadir el local perfecte per dirigir l'advertència llums per a l'helicòpter. Ell no vol ajudar-me. Els nadius de Vigia Chico van ser una mica menys hostil a l'exterior que els Maies al poble costaner, però la seva vinculació amb l'antiga tradició es va mantenir fort. Blanc gent poques vegades es va arribar a Yucatán en pau missions, i la gent no estaven disposats a complir-los.
  
  
  
  
  
  
  un dels seus cotxes voladors.
  
  
  Finalment vaig arribar les seves reticents cooperació a través de l'antiga mètode. Per prometent-los diners. En privat, tenia l'esperança que el Departament d'Estat de la CIA pilot hauria de portar una mica de diners. Seria una mica desagradable per sortir de Vigia Chico si els veïns creien que estaven sent enganyat.
  
  
  Per a les pròximes hores, similars preocupacions havia amagat en el fons de la meva ment com vaig dirigir a la col·locació de l'advertència llums. Hi havia una gran quantitat de fusta morta al voltant, i vaig establir sis incendis en un cercle de contorn de la zona d'aterratge.
  
  
  Tan aviat com els incendis es van encendre i la liquidació va ser il·luminada, em vaig asseure i va esperar. I esperar. I esperar.
  
  
  Jo hauria d'haver sabut que les coses no van tan bé amb el Departament d'Estat implicats. En el moment vaig sentir el so de l'helicòpter del rotor, es va anar la llum, i el meu cos de bombers va ser definitivament satisfet amb el retard. El pilot va notar el nostre petit grup i va portar el seu vaixell, l'enviament d'un enorme núvol de gruix de color vermell-marró a la pols.
  
  
  El pilot de nom Martin. Va ser una fina home jove, amb un nas punxegut. Hem intercanviat Id mentre que els habitants del poble ple de gent al voltant, mirant cap a l'helicòpter amb gran recel.
  
  
  "Espero que va enviar alguns diners amb tu", em va dir.
  
  
  "Els diners? Per què?"
  
  
  "Per ajudar amb l'alarma d'incendis, vaig haver de prometre a aquestes persones, algunes de pagament."
  
  
  Martin squinted a l'alleugeriment del cel. "No sé el que vostè necessita l'advertència llums de; gairebé un dia complet.
  
  
  "Quan li vaig preguntar per un helicòpter," em va dir fredament, " era fosc. Jo esperava el Departament d'Estat hauria de respondre amb rapidesa suficient per aconseguir-fora d'aquí abans de l'alba. Tinc un molt atapeïda agenda, vell amic.
  
  
  "Ningú va dir res sobre l'aportació de diners", va grumbled.
  
  
  La gent que ens envolta, es van murmurant, i em temo que havia agafat el fil de la nostra conversa.
  
  
  "Et vaig portar els seus diners?" Li vaig preguntar.
  
  
  "Bé ... alguns d'ells", va dir amb molta cura.
  
  
  M'estava perdent els estreps. "Per aconseguir l'infern fora d'aquí! Em vaig prometre a aquestes persones diners, i jo crec que vaig a trencar els ossos si no ho aconsegueix."
  
  
  Mirant ofès, Martin va treure un maltractades cartera de la seva butxaca del darrere i va començar a girar a través de les factures. Molest, vaig agafar la cartera d'ell i va treure-ho a terme. L'import de les factures va ser de poc més de cinquanta dòlars. Vaig lliurar-lo a l'home gran, que va comptar solemnement, llavors va assentir sense somriure. Va parlar amb els vilatans que havien allunyat per aclarir el camí per a nosaltres.
  
  
  Quan vam arribar a l'helicòpter, Martin va dir: "el Que havia de donar-los tot? Els Indis hauria estat, probablement, satisfet amb la meitat d'ella.
  
  
  "Potser", em va dir. "I potser no ser feliç fins que posar una llança a través de la seva gola. Li va costar vint-i-cinc dòlars?"
  
  
  Va començar el motor de la vida sense comentaris
  
  
  "No et preocupis," li vaig dir. "Vaig a fer un informe complet sobre la seva aportació, i que serà reemborsat a través dels canals habituals del Departament d'Estat. Si teniu sort, us tornem els diners per Nadal. Potser no aquest Nadal... "
  
  
  Per primera vegada, Martin relaxat una mica i fins i tot va aconseguir un somriure. "Bé," va dir. "He d'admetre, és més barat que una llança a la gola. A on?"
  
  
  "Veracruz," li vaig dir, i hem saltat.
  
  
  Capítol catorze.
  
  
  Hernando Cortés va baixar a terra a Veracruz en 1519, convertint-se en el primer Espanyol a posar els peus a Mèxic sòl. Des de llavors, la ciutat ha estat capturades en diverses guerres pels nord-Americans i dues vegades pels francesos.
  
  
  Com ens va lliscar al llarg de la Badia de Campeche, i jo squinted en el lloc il·luminat ciutat, va quedar clar que Veracruz era ara, com a mínim un premi, digne de tots els que la sang i el tro.
  
  
  Hem establert en l'aterratge darrere el consolat Americà, on vaig declinar una invitació a quedar per dinar. Em vaig sentir rígides i clammy des de l'esforç, esgotat, des de l'insomni, i jo no tenia ganes de fer una petita xerrada sobre martinis amb alguns dels nostres estrangera empleats de servei. Em va commoure Martin banda, va assegurar-li de nou que va obtenir els seus diners de tornada, i utilitza el telèfon extern per trucar a un taxi.
  
  
  Un viatge en taxi a la Bahia de Bonítol Hotel el va portar a través d'algunes de vell de la ciutat els carrers empedrats amb pintoresques cases antigues, així com àmplia modern carrers al costat d'acer i vidre, i gratacels.
  
  
  La meva inn era datat, però confortable, amb un gran pati a cel obert i tres files d'habitacions al voltant d'ella. Vaig dir el conductor d'esperar i anar al seu interior. Quan em va donar el meu nom, l'home de la ràdio em va lliurar una clau de l'habitació, un gruix sobre tancat, i un paquet de la mida d'un clarinet cas. Em vaig tallar obrir el sobre i el vaig trobar de diferents mides i colors: dòlars, pesos, quetzal, còrdova, colonas, lempirs, balboa, bolívars, gourdes, lliures, francs, i guilders. Em vaig treure un pes, paga el conductor, i va dur a la bossa fins a la meva habitació a la planta tercera. No hi ha missatges del Pilar o de qualsevol altra persona.
  
  
  Vaig fer un llarg fumejant dutxa, seguit per un fresc banyera, després embolicar la geniva kit de neteja.
  
  
  
  
  
  
  Vaig començar a treballar en la Luger. Podria haver demanat Falcó a portar-me una nova arma, però Wilhelmina era un vell amic de confiança.
  
  
  Vaig agafar la Luger a banda i examina tots els detalls. Perquè era ben greixada i protegits per un revestiment impermeable, la sal i l'aigua encara no havia fet malbé el metall. He utilitzat dissolvent a cada part, fins i tot els petits cargols, i treballar les taques a través del forat, fins que van ser de color blanc pur. M'asseca la desmuntat pistola amb un borres lliures de cotó swab, tocar les parts més crítiques amb baixa viscositat oli lubrificant, i tornat a muntar la Luger. Vaig omplir un vuit-ronda clip de la caixa de dipòsits Falcó havia proporcionat, i lliscar Wilhelmina en la holster en el meu cinturó.
  
  
  El meu cos necessitava dormir, però la meva ment no es dóna per vençut. Hi havia plans per fer-ho, a prop de llacunes. I cada vegada que em va deixar el meu cervell resta, una imatge de Rona vindrà a la vista. La rossa amb prim, àgil cos havia estat en els meus braços per tantes nits no podia ser considerada una obra perduda de la parella.
  
  
  No es permeten més temps o esgotament per dol, vaig pensar amargament, i va irrompre en sortir de l'habitació. A la taula, li vaig preguntar si hi havia una botiga molt a prop d'on vaig poder comprar roba.
  
  
  "Sí, senor. Aguilarz, situat al carrer, és una gran elecció, " l'empleat va dir.
  
  
  "Gràcies. Estic esperant per a un usuari. Si ve, li diuen a on trobar-me."
  
  
  Vaig creuar el carrer i va passar un grapat de Hawke diners en roba. Una vegada em va vestida amb un vestit nou amb tots els accessoris adequats, he parlat amb el meu escriptori empleat de nou i sauntered el carrer fins el carrer de cafè. Em vaig asseure a una taula on vaig poder veure l'entrada i demanar una ampolla d'aiguardent local, que cremen com foc, però no mal gust. Com em pren la meva aiguardent, em vaig preguntar quant de temps he d'esperar abans, vaig decidir que la meva companya, Pilar, no anava a aparèixer.
  
  
  En aquell moment, una pell fosca noia en un tall baix brusa, que amb prou feines continguda seus magnífics pits oscil·lat entre les taules i es va aturar en el meu lloc. El seu cabell era negre i dens, lleugerament tousled, fresca del llit. Ella havia cafè-ulls de color que va prometre exòtics plaers.
  
  
  "Es pot estalviar en un partit?", va preguntar ella amb un lleuger accent.
  
  
  "Ho sento, jo no mantenir-los des que vaig deixar de fumar." Em va dur al seu.
  
  
  "He intentat deixar de fumar en el meu propi de l'any passat, però només va durar dues setmanes", ha contestat correctament.
  
  
  "Vostè ha de ser el Pilar."
  
  
  "sí. I ja està Nick Carter... el nom de la qual és Killmaster. La seva reputació precedeix a vostè." "No sé si m'hauria de comportar-se modestament o disculpar-se."
  
  
  Els seus llavis gruixuts corba en un somriure. "Mai no s'ha de disculpar. Puc seure?" "
  
  
  "Per descomptat. Els meus modals són una mica gastat avui, com tota la resta.
  
  
  Pilar es va asseure a la cadira a través de mi. "Que sembla que vostè necessita per dormir una mica," va dir.
  
  
  "El negoci és el primer," vaig dir amb un somriure insinuant. "Podem parlar aquí?"
  
  
  Els seus bells ulls van habitar en la loafers a la cafeteria i vianants a la vorera. "Aquest és un bon lloc com qualsevol," ella em va dir amb un encongiment d'espatlles.
  
  
  Jo motioned per al cambrer per demanar una altra copa, després aboca la Pilar un aiguardent. Llavors li vaig preguntar bruscament: "Què fas amb el teu cabell?"
  
  
  Instintivament, la seva mà va anar a la seu cap a momentània confusió, llavors ella va somriure. "Cal que han dit que va ser un pèl. Com sabeu, en el nostre negoci és sovint necessària per a canviar l'aparença. T'agrada el negre? "
  
  
  "És l'amor. Aposto a que vostè es un redheaded idiota, també.
  
  
  "Per què, gràcies", va dir, i em va donar un entremaliat mirar des de sota de les seves llargues pestanyes.
  
  
  Per un moment, Pilars característiques semblava desaparèixer i convertir-se Rona Folstedt prima cara. Em va prendre un glop de la forta brandy i la imatge va desaparèixer.
  
  
  "L'única cosa que hem de tenir", vaig dir, "és el vaixell que va portar a la maleta, a bord de la Gaviota. Jo no podia fer saber el nom o els números d'identificació en la foscor. Era massa baix en l'aigua i va ser propulsat per dos motors foraborda."
  
  
  Pilar mica els seus llavis i va negar amb el cap.
  
  
  "Res d'això. Et vaig veure alguna de les persones en el vaixell?"
  
  
  "La principal persona va ser curt, gruixut-set, i completament nua."
  
  
  Va aixecar la mà per aturar-me. "Un robust, home calb?"
  
  
  "Això és correcte. Sabeu d'ell?"
  
  
  "Crec així. Hi ha un home que porta una contraban anell a Curacao. El seu nom és Torio.
  
  
  "Pots dir-me on trobar-lo?"
  
  
  "Puc agafar-t'hi. Sé Curacao, i que pot moure's ràpidament ."
  
  
  Per un moment, vaig estar a punt a l'objecte. No volia que ella sigui com Rona. Però la Pilar es va a la dreta, podria passar un temps preciós a Curacao sense una guia, i el temps va ser el factor decisiu.
  
  
  "Com més aviat ens en podem sortir?" Vaig dir.
  
  
  "Podem agafar una hora de vol demà al matí. Vaig a arreglar-ho tot.
  
  
  "Es pot començar abans?"
  
  
  "cap. I és important que vostè descansar una mica aquesta nit. Demà hauràs de ser fort i alerta."
  
  
  Els meus músculs adolorits acordat. Hem tingut un altre got d'aiguardent, i va entrar-me tornar a l'hotel.
  
  
  "Vaig venir a recollir al matí," Pilar va dir, " i ens dirigim a l'aeroport."
  
  
  Em va deixar al pati i vam aixecar fatigosament
  
  
  
  
  
  
  a la meva habitació.
  
  
  Capítol Quinze
  
  
  Em vaig prendre el meu segon banyera de la jornada i va dibuixar les cortines contra el sol de la tarda. Em va treure la meva roba nova i posar-los en una cadira. A continuació, I s'estenia nu sobre el llit, va treure el full sobre mi, i fixament el sostre.
  
  
  Només obligant-se a dormir normalment és impossible. Cada nervi en el meu cos necessita descansar, i els meus ulls eren com sacs terrers, però no vaig poder dormir.
  
  
  En algun lloc, un ex-Americà científic i un antic general rus estaven preparant per esborrar el meu país, ciutat per ciutat. Nova York serà la primera a sortir el dia després de demà. He d'afanyar a algun lloc per aturar-los, no volar des de llit a dormir en un hotel de Veracruz.
  
  
  Però anant a la batalla sense preparació seria absurd i perillós. I si el Pilar es pot trobar el contrabandista Torio, que encara pot tenir prou temps per completar la missió. Vaig tancar els ulls. Rhona la visió nedar abans que jo, es va esvair, i després va tornar.
  
  
  La llum del sol filtrat a través de la taronja persianes poc a poc atenuat a través de tots els matisos de gris, i finalment va ser fosc. No obstant això, la meva ment no podia calmar-se.
  
  
  Cada so des del carrer de sota semblaven arribar a les meves orelles. Neteja de la dutxa a l'habitació del costat, la font de les Cascades del Niàgara.
  
  
  Llavors algú va trucar a la lleugera a la meva porta.
  
  
  "Sí?"
  
  
  La "Pilar", va ser la suau resposta.
  
  
  Vaig sortir del llit, va agafar una tovallola, i va obrir la porta. Pilar portava un vestit negre amb petites flors que semblava créixer feliços en els turons i les valls del seu país ric.
  
  
  "Entra", em va dir.
  
  
  "Jo realment no crec que t'agradaria ser capaç de dormir", va dir ella, i va anar a l'interior.
  
  
  "La vostra bellesa supera només la teva saviesa," li vaig respondre.
  
  
  "He portat alguna cosa per ajudar." Ella es va asseure a la lleugera a la vora del llit.
  
  
  "Les píndoles?" Li vaig preguntar. "Mai vaig a tenir-los."
  
  
  Em va donar un mandrós somriure. "No, no píndoles. A mi".
  
  
  "Bé", vaig respondre, a la recuperació de la meva sorpresa, " vostè és definitivament un deliciós píndola, i no és difícil d'empassar-nos a tots."
  
  
  El seu bell rostre va créixer greu, gairebé popa. "No és broma," va dir. "Tant de les nostres vides pot dependre de la seva condició física demà, i..." Aquí va dubtat, els seus ulls en moviment damunt de la meva tovallola revestit de forma. "I potser em quedo amb la resta restlessly sol aquesta nit, massa."
  
  
  "Potser", em va dir.
  
  
  "Es deixar-ho tot a mi?"
  
  
  "Pilar, estic a les vostres mans."
  
  
  "Bien. Jo vull anar a dormir aquí al llit primera."
  
  
  I obedients caminar sobre el llit i va estar a punt de seure quan ella marró fort dits lliscant sota la tovallola portava i sacsejar-lo.
  
  
  "No ens necessita una tovallola per a que," va dir rotundament. "Mentir sobre el seu estómac, si us plau."
  
  
  Jo sprawled sobre el llit, plegant els braços en el coixí. Alguna cosa fresc tocat el meu coll a la base del meu crani i a poc a poc corria avall de la meva esquena. He olorat un toc de canyella. Sobre la meva espatlla, vaig veure Pilar fer una petita ampolla de la borsa va ser dur i s'aboca el contingut avall la meva columna vertebral.
  
  
  "La canyella oli", va explicar. "Ara vull que baixa el cap de nou i deixar-me ajudar a relaxar-se."
  
  
  "Sí, ma senyora," vaig riure. Hi havia un xiuxiueig, sedós so. Fora del racó dels meus ulls, vaig agafar un flaix d'un fosc de la cuixa i es va adonar que el Pilar s'havia despullat de tota la seva roba.
  
  
  Com si de detecció meus pensaments, va tancar els ulls amb un lleuger toc de la seva fresc, suau dits. "Relaxar-se", va murmuris. "Ara tot el que necessita fer és relaxar-se."
  
  
  A continuació, les seves mans es va traslladar a la meva esquena en suau petits cercles, els seus dits prement dur i suau. Ella, taques d'oli a les meves espatlles i pit, fent pel qual s'aprova sorolls per ella mateixa. Es va trobar el plec del meu costat on la Maya llança havia devorat mi, i els seus dits va acariciar el dolor.
  
  
  Va aplicar l'oli per a la meva cintura, les seves mans lliscament deliciosament sobre la meva pell amb el fragant lubricant. Avall i avall, per sobre les natges i la part posterior de les cuixes. Toca el buit de la meva genolls una mica més, i després els meus músculs de cria, en el tendó d'Aquil · les, de manera que els meus talons estan descansant sobre les seves palmeres.
  
  
  Pilar suaument aplicar l'oli per a les plantes dels meus peus, lliscar el seu dit entre cada un dels meus dits.
  
  
  La meva pell era viu i hipersensible a la seu tacte. Em semblava sentir la proximitat del seu cos nu a través dels meus porus.
  
  
  Vaig dir, "Pilar, no sé si estic emocionat o son. Si us plau prengui una decisió! "
  
  
  "Calmar", ha renyat suaument. "Acabem de començar."
  
  
  A continuació, va prendre la meva dits d'un en un, acariciar-los, rodant-los entre els seus dits. Amb el seu polze i l'índex, que va fer un oli scabbard que va lliscar amunt i avall, de cada dit del peu.
  
  
  Llavors la Pilar va cada peu a les seves mans i pasta-ho fins que vaig poder sentir la ossos que s'esquerden. Després es va traslladar a les seves mans fins a les cames, per una altra, la seva expert dits excavació en la tensa els músculs, desplaçant-les, manipular-les, dibuix a terme el dolor el dolor.
  
  
  Es va prestar especial atenció a la meva carpó. Amb una mà a cada natja, ella es va ajupir i començà va estrènyer amb força sorprenent per una dona, les seves mans rodant rítmicament des dels seus talons al seu abast.
  
  
  El llit sagged lleugerament Pilar
  
  
  
  
  
  
  va ser en els meus peus. Des d'aquesta posició, ella es va inclinar cap endavant i va mostrar la seva àgil dits cap avall la meva esquena, per art de màgia relaxar la tensió muscular.
  
  
  Com va arribar a endavant, massatges les meves espatlles i coll, em vaig sentir els mugrons d'ella es gronxen els pits raspall contra mi. Ara les seves mans lliscar cap avall la meva esquena nua de les meves espatlles als meus peus.
  
  
  "Ara girem a més," va dir,"i em vaig fer l'altre costat."
  
  
  "No sé si puc suportar."
  
  
  "No et preocupis, estic segur que pot manejar-lo."
  
  
  Rodat a la meva esquena.
  
  
  Pilar sospirar. "Per què, Nick, he pensat que es van relaxant!"
  
  
  "Maleïda sigui!" Vaig riure, tenint l'oportunitat de fer un cop d'ull al meu nu massatgista. La seva pell era com polit de coure, llisa i sense defectes. Els seus pits eren plena i madura. Es va enfonsar, i després va pujar bruscament. La seva cintura estreta i rodona, ferma cuixes glistened amb una lleugera aparença de suor.
  
  
  Ella daintily es va inclinar cap avall per agafar una ampolla d'oli de la tauleta de nit i va esquitxar a mi, estenent els seus braços d'amplada.
  
  
  "No et preocupis", va dir, com si la lectura de la meva ment altra vegada, " res no serà deixar inacabat!"
  
  
  Així que ara he sucumbit a les seves mans. Els meus ulls tancats , i que jo no tenia cap inquietants imatges al meu cap. Vaig tenir una sensació d'ingravidesa, com si el meu cos, guiada per conèixer els dits, va a la deriva en l'espai. Em vaig sentir com em va butterscotch ... tensa, estirats, deliciosament tensa per una fracció de la seva resistència final.
  
  
  Vaig prendre els meus ulls oberts i va agafar Pilars ' arm. "Ja n'hi ha prou", em va dir. "Hem arribat al límit de massatge. Fer tens qualsevol altres talents? "
  
  
  La Pilar em va donar un mandrós, burles somriure. Vaig sentir un xoc de exquisit plaer com la seva boca tancada sobre mi.
  
  
  I per un moment, em vaig sentir com em va ser tirat a través d'una petita vellut forat en un món de inimaginable plaer. Llavors, vaig sentir tremolar de llançament. I per primera vegada en moltes hores, m'estava buit de pensament o sentiment, que suren en el buit, surant cap a el pou profund de l'oblit.
  
  
  Em va treure l'abric, la crema de cos al meu costat i cobrir-nos tant amb el full.
  
  
  En menys d'un minut, el somni que havia estat buscant embolicar-me en un ambient càlid, canyella en pols, aroma abraçada.
  
  
  Capítol Xvi
  
  
  Em vaig despertar a l'alba amb la sensació que totes les parts velles havia estat substituït per noves, de Tefló recoberts permanent prement components. Des de la cambra de bany va arribar el so de les esquitxades d'aigua i una veu de dona cantant en castellà. Vaig saltar del llit, va anar a la porta, i empènyer-lo obert.
  
  
  De fluxos de vapor van irrompre a l'habitació. Darrere de la semi-transparent cortina de dutxa, vaig poder veure la silueta del Pilar del cos tan bell com ella lathered fins i cantar alguna cosa des del moment de Pancho Villa. De moment, la cortina enganxat a la seva pell, deixant la superfície brillant com una cel·lofana finestra en un caramel de la caixa.
  
  
  Em vaig quedar-s'hi per un moment, gaudint de la vista, a continuació, va agafar la cortina i va treure-ho de banda.
  
  
  Pilar panteixar a la sorpresa i es cobreix la cara amb les seves mans en un instintiu femení gest. Llavors ella va abaixar els braços i es va quedar somrient sota la dutxa avions, mentre que l'aigua percolador avall els turons i els buits del seu cos li va fer brillen com un segell.
  
  
  "Bon dia, kerido," va dir. "Espero que no em vaig despertar." Els seus ulls van habitar en el meu cos. "Sempre has de despertador com aquest?"
  
  
  "Tot depèn de qui és prendre una dutxa a l'habitació del costat."
  
  
  "Espero que dormit bé."
  
  
  "Com un tronc. Si el món mai s'assabenta d'aquesta dormir píndola de la teva, anem a veure la última de les barbitúrics.
  
  
  "Flatterer. Seure i em vaig rentar la seva esquena."
  
  
  Vaig entrar a la dutxa i Pilar convertir-me en tot. Ella lathered fins seves mans, però la zona de la meva anatomia que ella lathered va ser definitivament no és la meva esquena. Em vaig tornar i es va enfrontar a ella, esquitxades d'aigua tant de nosaltres. Per primera vegada, em vaig adonar que un home alt noia era ella.
  
  
  "Es produeix per a mi," vaig dir, " que tinc un munt de comandes de vostè. És el moment per a mi per prendre el relleu.
  
  
  "El que et vaig dir, Kerido?", va respirar com ella es va inclinar cap endavant, els magnífics pits vaivé cap a mi.
  
  
  Tenint li els braços, vaig aixecar el Pilar i el van portar al meu costat. Llavors vaig baixar-lo, una fracció d'una polzada en un moment.
  
  
  Ella va fer un petit so de les delícies com els seus braços embolicat al voltant del meu pit, i es va posar-nos junts, prement el seu pit contra meu. Vam començar una lenta, ondulant, immòbil dansa hi ha a la banyera, a poc a poc augmentar el ritme fins a la Pilar es va girar i tremolant com un posseït dona. De sobte, es va posar a cridar, de la seva veu i la perforació de la monòtona brunzit de l'aigua.
  
  
  Després d'això, ens vam posar junts, deixant que el rentat amb aigua sobre els nostres cossos.
  
  
  Ens hem vestit de gala ràpidament i després va anar a un cafè proper per a un deliciós esmorzar de huevo rancheros. Hem de rentar-lo amb cervesa Mexicana, que fins i tot en l'esmorzar és millor que amarga Mexicà cafè-fi.
  
  
  Un taxi ens va portar a l'Aeroport Nacional, on ens vam embarcar en un petit pla. Hem sortit a les sis i trenta. Amb una hora de diferència horària, ens han aterrat a Curacao voltant del migdia.
  
  
  Quan vam volar
  
  
  
  
  
  Per sobre de la pau verd de Yucatán i el blau profund del Mar Carib, jo no podia deixar de recordar que no és així moltes hores abans, jo estava lluitant per la meva vida allà.
  
  
  Com si per acord mutu, la Pilar i jo no vaig parlar durant el viatge. A principis d'aquest matí, hem estat només un home i una dona per gaudir de la vida i de l'altre, com si el nostre problema més gran va ser decidir què menjar per esmorzar. Però ara érem dos professionals caminant en el desconegut perills, sabent que ens agradaria tornar mai més. Aquest no era el moment per a una petita xerrada. Ens vam asseure en silenci, perdut en els nostres propis pensaments privats.
  
  
  El pilot de veu va trencar el silenci. "A aquells de vostès en el costat d'estribord ara es pot veure l'illa d'Aruba per davant. Aruba és la més petita de les tres illes que conformen les Antilles. Curacao encara és de cinquanta quilòmetres a l'est. Estem de començar el descens, i arriba a uns quinze minuts".
  
  
  Com el pilot va continuar a explicar-nos les condicions meteorològiques a Curacao (perfecte com sempre), vaig veure Aruba llisquen ens ha passat. L'Estret entre Aruba i Curacao estaven esquitxats de blanc velers i molts petits de color marró illes sense població permanent, encara que, a vegades, eren utilitzats pels pescadors.
  
  
  El nostre avió va aterrar a Plesman de l'Aeroport, i ens vam trobar un taxi per cinc milles viatge a la capital, Willemstad. La cabina era una antiga Hudson ,amb el sostre eliminat de manera que es podria utilitzar a l'aire lliure.
  
  
  El conductor va ser un xerraire poc home que semblava decidit a explicar-nos totes les xafarderies locals durant el nostre viatge curt. No vaig prestar molta atenció a allò que l'home estava dient fins una sola frase va passar per la meva ment com un gel de recollir.
  
  
  "Espereu un minut," em va trencar en el conductor. "El que et vaig dir de la rossa, que es va treure de la mar?"
  
  
  Es va convertir en el seu seient amb un ampli somriure, satisfets de poder tenir va despertar el meu interès. "Oh, sí, senor. Fa dos dies, hi havia un munt d'emoció al moll de pescadors. Un dels vaixells va tornar amb un color groc-dama de cabell. Ella portava una armilla que manté la seva superfície, tot i que ella no era conscient quan es va portar a. És molt estrany, perquè no és un sol vaixell va estar involucrat en un accident."
  
  
  "On és ara?" Em va intervenir,
  
  
  "Quan la paraula va sortir de la pesca moll pesquer, la dona, el marit va trigar a arribar i va allunyar amb ell."
  
  
  "El seu marit?" He repetit.
  
  
  "Oh, sí. Aquest és un gran ós-com l'home que, de vegades neda amb Goviota."
  
  
  Gorodin! S'ha tornat a Curacao quan no podia trobar-me o Rona a l'aigua. Sens dubte va ser esperant allà, quan la paraula va arribar des de la costa que els pescadors havien portat a ella. Això va ser fa dos dies. Vaig calcular les probabilitats que Rona encara era viu. Va ser un xut llunyà: "saps on és l'home... el seu marit... va tenir la dona?" Li vaig preguntar.
  
  
  "No, senor, però potser el meu amic Saba, el pescador, pot dir." Va ser ell qui va treure la senyora del mar."
  
  
  "Puc portar-me a Saba?"
  
  
  "Ara, senor?"
  
  
  "Actualment." Em va donar un deu de les antilles neerlandeses nota de la meva voluminoses cartera i lliurar-la al conductor. "I fer-ho ràpidament."
  
  
  "Cinc minuts", va dir, pocketing els diners.
  
  
  En cinc minuts, gairebé a la segona, vam fer el nostre camí a través del laberint de carrers estrets a l'pescadors fora de Willemstad, netejant el camí amb una banya que el conductor sempre es recolzen sobre. Ens hem aturat bruscament sobre el terraplè davant d'una casa de fusta amb una finestra gran, taques de fum i un fet front a la sessió que va dir Vanvoort l'Amagatall.
  
  
  Com vaig sortir del cotxe, vaig sentir una tira sobre meu la màniga i es va adonar que tenia gairebé oblidat de la Pilar.
  
  
  "Nick, la rossa ... és que el seu Rona?"
  
  
  "Hauria de ser."
  
  
  "Què vas a fer?"
  
  
  "Trobar-la si es pot."
  
  
  "Però tenim una missió."
  
  
  Si no fos per Rona, no hi hauria cap missió. Va ser ella que ens va donar la clau, i ara ella ens pot portar a Gorodin. A més, ella no estava entrenat en el treball perillós com estàvem. Si va ser en Gorodin a mans de l'ara, hauria de pagar un preu terrible. He de provar de trobar-la. Jo dec ella molt ."
  
  
  "No devem la seva res," Pilar dir. "No obligar a fer la tasca. I el temps ... saps quin dia és?
  
  
  "Sí, ja ho sé. Demà és la data límit ."
  
  
  "Oblida't d'ella, de Nick. Veniu amb mi i us portarà a Torio." Anem a trobar-lo a la costa, no gaire lluny d'aquí."
  
  
  Em vaig aturar davant de la porta de Vanvoort de l'amagatall i va mirar a Pilars el ' cara. Quan vaig parlar, la meva veu era fred. "La decisió és meva, i ho vaig fer. Vostè haurà de venir amb mi?" "
  
  
  Va conèixer els meus ulls per un moment, després es va apartar. Va arribar i li va tocar el braç. "Ho sento molt, de Nick. Vostè ha d'actuar segons la seva consciència. Vaig a ajudar en qualsevol manera que vostè demana. "
  
  
  Vaig estrènyer la seva mà i va passar per la porta.
  
  
  Capítol Disset
  
  
  Vanvoort el Refugi no era un turista bar. La llum era tènue, l'aire ranci. Les parets estaven cobertes amb cartells publicitaris de cervesa i polítics. El linòleum planta estava desgastat a la fusta nua en una franja al llarg del front de la unpainted taula.
  
  
  La clientela era pescadors i mariners.
  
  
  
  
  
  moltes nacions. I tots els homes. El brunzit de la conversa i el clink d'ulleres de sobte es va aturar quan els patrons notar Pilar, que semblava espectacular en un curt període de llimona-vestit groc.
  
  
  Darrere el taulell hi havia un club-footed Holandès amb el meló com bíceps surten de sota de les mànigues curtes de la seva camisa.
  
  
  "Estic buscant un pescador anomenat Saba," vaig dir.
  
  
  L'Holandès petits ulls flickered sobre mi com els insectes. "Qui diu que no és aquí?"
  
  
  "El seu amic és un conductor de taxi. El que està en el Riu Hudson.
  
  
  Ell va negar amb el massiu cap de costat a costat. "No significa res per a mi."
  
  
  Vaig posar les dues mans sobre la vareta i prem la meva cara en contra. "Senyor, no tinc temps per a jugar, i jo no tinc temps d'explicar. Però el que jo vull saber és aquest: si no em mostra un Sub en cinc segons, o dir-me on puc trobar-lo, vaig a caminar a través d'aquest bar i trencar els ossos fins que vaig obtenir una resposta."
  
  
  L'Holandès sabia que era greu. El seu rubor empal·lidia. "Allà", va croaked. "Sol en una cabina per la paret."
  
  
  Com em vaig convertir lluny de la barra, l'estúpida començar de nou, i tothom estava ocupat mirant Pilar.
  
  
  L'únic home de la cabina era una Verge morena Illenc.
  
  
  "Saba?" Li vaig preguntar.
  
  
  "Això és correcte, amic. Seure. I la dama, també. En el seu discurs, la part musical va ser Britànic, i el part es va calypso-melòdic, que podeu escoltar en algunes parts de les Índies occidentals. "Has de posar Hans en el temor de Déu, fer-lo tornar a baixar com aquest".
  
  
  "M'agradaria preguntar-te sobre la dona que va portar fa dos dies. El que has trobat en la mar."
  
  
  "Ah, la dona amb el cabell groc. Molt bonic. Ella no despertador dir una paraula. Molt, molt cansat. La mar desguassos la seva força. Però no crec que ella es va fer mal. Res no s'ha trencat ."
  
  
  "I l'home la va allunyar? Qui va dir que era el seu marit?
  
  
  "Oh ho, potser ell no és el seu marit," eh? Ell no és com el groc de pèl dama, que és confós amb el seu marit. Massa aspre, massa lleig. És vostè un home, amic?
  
  
  "No, però jo sóc el seu amic, i l'home que la va allunyar definitivament no. Saps on va a la seva?"
  
  
  "Sí, ja ho sé. He de dir-li el camí a la Reina de l'Hospital. Diu que mai min ', que pren la dama a on ell té amics. Em va dir que estaven prenent cura d'ella. Així que vaig veure per on es va. Ell porta la noia a un barco a motor amb dos altres homes. Anem a Gos Petit, una illa petita dotze milles mar endins. Res, però roques grans en Poc de Gos. Roques grans i una barraca de pescadors. Els pescadors ja no utilitzi aquest lloc. Els homes amb armes de foc ara espantar tothom.
  
  
  "Em pot mostrar com arribar a el Petit Gos?" Li vaig preguntar.
  
  
  "Per descomptat. Anar a la molls, podeu veure aquest lloc. Deixeu-me mostrar-vos."
  
  
  L'home negre es va aixecar i a l'esquerra de la caseta. La Pilar ens va seguir sortir al carrer i avall un parell de blocs abruptes de la costa, on Saba assenyalat a través de l'aigua amb gas per el que semblava ser una cornisa dentada de brown roca.
  
  
  "Gos petit", va dir. "Potser 500 metres de llarg, a 200 metres d'amplada. L'únic lloc segur a la terra el vaixell està a l'altre costat. No els pots veure des d'aquí.
  
  
  "Necessito una llanxa ràpida," vaig dir. "Saps qui lloga me un?"
  
  
  "Per descomptat. Tinc un amic amb el menor vaixell en el port, excepte per contrabandistes i policies. Cobra-li un munt de diners, però vostè obtingui el seu propi diners."
  
  
  Bona". Em vaig tornar a Pilar. "Ara vaig a demanar-li que fer alguna cosa que serà molt difícil per a vostè."
  
  
  "What's up, Nick?"
  
  
  "Esperar per a mi. Espereu, que si jo no estic de nou per la fosca, notificar-ho a David Hawke a Washington i dir-li tot el que sap."
  
  
  "Puc venir amb vostè? Puc manejar el vaixell. Em poden ajudar de moltes maneres ."
  
  
  "No", vaig dir amb fermesa. "Aquesta és la meva feina, i vull que es quedi aquí."
  
  
  "Sí, Nick", va dir ella amb inusitada dimissió.
  
  
  Vaig estrènyer la mà i seguir Saba als molls, on havíem de trobar el seu amic en el vaixell. Va resultar ser un antic vaixell ràpid, que el seu orgullós propietari amb cura de mantenir en bon estat de conservació. L'home no estava massa preocupat per deixar el desconegut elevar-se en el seu orgull i alegria, però prou guilders canviat de mans per tal de reduir la seva resistència. El motor era un gegant Evinrud ,que a l'instant va venir a la vida, i aviat em va accelerar a partir de la llum del canal cap al Gos Petit. Abans d'arribar massa a prop, vaig fer un gran cercle al voltant de la illa rocosa. A l'entrada de l'extrema banc, un vaixell amb cabines estava lligat a un unpainted moll. Hi havia una caseta de fusta darrere el moll. Pàl·lid color gris fum billowed de la xemeneia.
  
  
  He ofegat la Evinrud, a continuació, escanejat de la cabina i el seu entorn de roques per a qualsevol signe de vida. No tenia. Així que vaig començar el motor i es va tornar voltant de l'illa.
  
  
  Vaig caminar al llarg de la costa rocosa a l'altre costat, mirant per a un possible lloc de destinació. Els pics dentats augment de quinze o vint peus, com si d'unes grans pertorbacions en el centre de la terra s'ha tirat fora el fons de l'oceà. Finalment, vaig arribar a una estreta falca de l'aigua entre un parell de roques que sobresurten, i me les vaig arreglar per esprémer el vaixell a través de. Estic segura d'ella, va pujar a les roques, i fer el meu camí a la cabana a la part oposada de l'illa.
  
  
  
  
  
  
  
  El trànsit va ser lent en el millor, i vaig anar amb cautela, només en cas de Gorodin es va veient. Vint minuts més tard, vaig aconseguir un còmode lloc on podria anar a dormir a la meva panxa i mirar a la cabina. Aquí, semblava més gran que la del costat del mar, i que semblava estar dividit en dues habitacions. La única finestra que vaig veure va embarcar en res però slotted forats. Encara no hi ha senyal de vida humana, només remolins de fum difusió a través de l'aire. Ara que estava a sotavent de les fum, vaig notar una olor desagradable. Potser jo sabia en el meu cor el que era, però em va rebutjar el pensament i es va arrossegar cap a la barraca, intentant evitar ser vist a través de l'escletxa de la finestra, en cas que ningú estava mirant.
  
  
  Vaig a la cabina sense cap problema i es va asseure sota el embarcar-finestra.
  
  
  La pudor aquí era inconfusible. Era l'olor de socarrimat carn i cabell humà. Jo gritted a les dents i van intentar esborrar la imatge mental del que podria haver passat a Rona Folstedt. Dins la cabana, un fort, amb prou feines continguda veu de ràbia va sonar. Era la pesada grunyir de Fyodor Gorodin.
  
  
  "Que m'heu donat una gran quantitat de problemes, i Carter," que havia de dir. "Però encara podeu guanyar el meu perdó. Teniu informació; necessito la informació. Simple intercanvi. I realment, com es pot dir que no a algú com jo que és tan talentosos a la persuasió? "
  
  
  A poc a poc em va aixecar el cap per squint a través de l'espai entre les plaques, i Gorodin la veu va continuar.
  
  
  "Sabem que el Carter no ofegar-nos. Hi ha informes que va ser portat a terra en un Maia poble de pescadors de Yucatán. A més a més, hem pogut esbrinar-ho. Hi hauria un punt de contacte on es podia contactar amb ell en cas d'una emergència. Vull que em digui on és."
  
  
  Jo ara podria veure a la sala a través de la windowsills. Rona Folstedt estava assegut en una cadira de fusta al costat de Gorodin. Una sola corda estava lligat al voltant de la cintura, de vincular els seus braços a les seves parts i la seva celebració a la part posterior de la cadira. Ella només portava un tros de la pantalons que havia usat quan busseig fora del creuer. Per sobre de la cintura, ella va nu, revelant petit, ben format pits. Els seus ulls són de color vermell i el seu cabell és enredat. Quan va parlar, ho va ser en un llunyà, cansat de veu.
  
  
  "No hi havia cap persona de contacte", va dir ella.
  
  
  "Ets un mentider i un ximple," Gorodin dir. "Vostè ha de saber que puc fer-li dir. Tranquil, ara o més tard, a crits la seva agonia. D'una manera o altra, em vaig trobar Carter. Que ell ja va matar a alguns dels meus millors persones, i cada minut és viu, és una amenaça per el nostre pla. Ara-un cop més-on podem trobar Nick Carter?
  
  
  "No tinc ni idea d'on és," Rona va dir en una cansat monòton.
  
  
  "No tinc cap més paciència," exclamà Gorodin. "Ara vaig a mostrar-vos el que passa a la gent que m'he perdut la meva paciència amb."
  
  
  La gran de rússia va fer a un costat, i la font del fum de la xemeneia va ser descobert. Una gran planxa braser va celebrar una brillant pila de carbó. La goma coberts de nanses d'un llarg eina protruded de les brases. Gorodin acuradament va quedar de la palanca i va treure l'eina. Que eren llargues, sharp-nosed alicates. Les tenalles brillava un mate de color taronja com va ensenyar a Rona.
  
  
  "És possible que hagi sentit a parlar d'aquesta tècnica," va dir.
  
  
  "La carn és arrencat de la cos una mica en un moment. Especial atenció a la delicada pit d'una dona. Va a viure per un temps bastant llarg, però a cada instant de temps, que serà la mendicitat a morir".
  
  
  Rhona la mirada descansat hipnòtic en el brillant consells de les pinces. "Però jo no sé res", va dir amb llàgrimes als ulls," res en absolut."
  
  
  Gorodin ignorar. "Et donaré una altra oportunitat a contestar les meves preguntes," va dir fredament. "Llavors anem a començar."
  
  
  Vaig considerar que la meva pla d'acció. Jo podria haver matat Gorodin per trets a través de la finestra llistons, però vaig poder veure des de les seves ombres a l'habitació fosca que els altres dos homes estaven de peu contra el més proper a la paret. Que vols probablement ser armats, i que probablement vols matar Rona abans que pogués obtenir la volta de la cantonada de la cabana a la porta exterior. Una altra porta, just davant de la finestra, pel que sembla portar a una segona sala. No va ajudar. Si hi havia una finestra a l'habitació, ell hagués estat apunyalat fins a la mort.
  
  
  Mentre jo estava tractant d'arribar a una factible pla, Gorodin inserir les alicates en les brases i es va convertir en la meva direcció. Jo era fora de la vista quan li va dir a una de les invisible homes, "Portar-lo aquí. Mostra Perdre Wohlstedt el que podeu esperar si ella no cooperar amb nosaltres."
  
  
  Un Eslaus noi amb el cabell molt curt creuats davant de la meva finestra, i quan vaig mirar de nou, es va obrir la porta a la cara oposada. L'olor de carn cremada es va estendre com enverinat de gas. La Slav tornar un moment més tard, arrossegant alguna cosa a la terra que havia establert a pocs metres de la Rhona.
  
  
  La criatura a la terra va ser la forma d'un ésser humà amb un cap, tors, dos braços i les dues cames. L'home no va dir-me molt més sobre això. Carn i muscular van ser arrencades, cremades, esquinçada, i arrencades de cada part del cap i el cos. Hi ha, no semblava ser un òrgan de qualsevol lloc que podria ser utilitzat.
  
  
  
  
  
  
  no va ser desfigurada. En molts llocs, els ossos, va mostrar a través dels forats en la carn, mentre que la criatura es va hemorràgia i altres fluids corporals.
  
  
  Els llavis eren completament fora de torn, deixant un crani com ganyota d'exposició de les dents. On un ull havia estat, hi havia ara només una humit, ennegrit forat.
  
  
  El pitjor de tot, aquest romanent d'un home encara era viu.
  
  
  Rona tancar la boca i es va apartar com l'aparició aprofitat el pis amb un espasmòdica mà.
  
  
  "No es pot girar l'esquena a un vell amic, com que," Gorodin dir. "O potser no reconeix la jove i ben plantat Boris."
  
  
  Rona donar sortida a una tremolosa, sob.
  
  
  "Ens el van trobar inconscient, però encara viu," Gorodin continuada. "Hem de ressuscitar-lo. Hem de cuidar-lo i alimentar-lo abans de les proves. A continuació, va pagar el preu, no molt valentia, vaig a admetre, per a que descuidat moment quan va shirked el seu deure i va permetre que vostè i el Carter per escapar. L'augment de cop i volta, la seva veu endurit. "I ara és el seu temps. Necessito Nick Carter, i vostè em pot dir on trobar-lo."
  
  
  "Jo - no ho sé," sobbed Rona.
  
  
  Gorodin jurar en rus i arribar a la goma manetes de les pinces.
  
  
  El tub impermeable amb sis boles de fum que Stewart m'havia donat era en la meva mà. D'alguna manera m'havia de llançar un dels pellets en la brillant carbó. Va ser un fàcil recorregut - el problema va enviar el pellet a través de la pell ratllada de la finestra. Jo necessitava una pistola d'aire, i quan la imatge va aparèixer en el meu cap, ràpidament em va treure un bolígraf de la butxaca de la camisa i descargolar la tapa, descartant-lo juntament amb el cartutx a l'interior. Això em va deixar amb un tub de tres anys i mig polzades de diàmetre, estret en un extrem i prou àmplia com en l'altre per rebre una de les fum de pellets. Em va caure la bala a la nansa de canó, atrapat entre la finestra de taules, i va començar amb cura ajustar la trajectòria del coet per ser exactes.
  
  
  Gorodin ara abordat Rona. La celebració d'un parell de pinces a cada mà, va pressionar al calenta tenalles a la seva esquerra mugró. M'apunto a la boca del canó d'un improvisat blowgun a la brillant carbó. El meu primer intent ha de ser perfecte, perquè jo no crec que vaig a ser capaç de fer-ho de nou.
  
  
  Vaig prendre una respiració profunda, prem els llavis a l'extrem del tub, i va deixar anar amb un explosiu pasta de full.
  
  
  La pilota va volar en el carbó i es van assentar en les brases amb un deliciós xiulet i bolets, el fum, la difusió del seu pàl·lid, sufocant cortina de fum per tots els racons de l'habitació.
  
  
  Benedicció Stewart enginy, em va treure un mocador de la màscara i tapar el nas i la boca amb ell. Em vaig convertir el racó de la caseta i hauran de porta oberta. Es shuddered i després dividir oberta quan he tret és difícil.
  
  
  Com em van irrompre a la cabana, Luger a la mà, vaig veure Gorodin ensopegar una ullada a la porta de l'habitació del costat, mentre que un dels seus homes cegament buscat un objectiu per a la seva metralleta pistola.
  
  
  Li vaig disparar, i va caure. Ell encara estava intentant agafar la metralleta pistola de la planta, així que li va disparar de nou i va deixar de moure's.
  
  
  La segona persona a l'habitació atacar-me amb vermells pinces, després de recollir de la planta on Gorodin havia abandonat-los. Vaig posar una bala al cap, després van córrer a Rona i ràpidament va alliberar d'ella. Entre tos, va aconseguir d'expirar el meu nom.
  
  
  "Nick?"
  
  
  "Això és correcte," vaig dir. "Calmar, vaig sortir d'aquí a una estona."
  
  
  El mocador màscara sortit de la meva boca com he dut Rona fora i baixar-la a la terra. Vaig esperar fins que els meus ulls aclarit, després va tornar per Gorodin.
  
  
  Vaig sortir més de Boris l'aleteig es manté en la segona sala de la barraca. Buit. Hi havia una taula en la finestra, però es va trencar. Vaig mirar a l'entorn de les roques, però no veia cap senyal de Gorodin.
  
  
  Rhona llunyans plorar llançar-me lluny de la finestra. Vaig córrer cap enrere a través de la cabina i la porta d'entrada. Gorodin va córrer al llarg d'un curt camí entre roques del moll on la barca es trobava estacionat. Quan vaig entrar per la porta, ell es va girar i em tir amb una llarga barrelled Erma pistola. El seu pic de colpejar-me a la màniga, just el suficient per arruïnar el meu objectiu com li vaig disparar dos trets de tornada. Un d'ells va colpejar el cotxe del dipòsit de combustible, i el vaixell es va disparar amb una forta explosió com Gorodin va llançar-se el camí de darrere de les roques.
  
  
  Em vaig agenollar al costat d'Rona. "Pots caminar?"
  
  
  "Jo ... crec que ho".
  
  
  "Després de l'estand dret darrere de mi. Tinc un vaixell amarrat a l'altra banda de l'illa. No serà fàcil anar, i Gorodin és que hi ha algun lloc amb una pistola.
  
  
  "Vostè està conduint, Nick", va dir ella. "Ho faré"
  
  
  Em va treure la meva samarreta i la va Rona, no de la modèstia, sinó perquè era gairebé el color d'una roca. La meva pròpia pell, va ser adobada suficient per no ser un objectiu obvi. Amb Rhona darrere de mi, vaig fer el meu camí de tornada sobre les imponents roques en la direcció de la meva barca, dolorosament desconfien de la menor soroll o moviment.
  
  
  Quan el vaig veure, només hi ha una estreta carena de roca entre nosaltres i el vaixell, un glint de metall en el sol.
  
  
  
  
  
  
  Vaig tirar Rona fortament a la terra i es va desplomar al seu costat així com la plana de l'esquerda d'una Erma pistola trencar el silenci i grava splattered dos peus davant de nosaltres.
  
  
  "Mantenir-se on ets, "jo hissed a Rona, i adreçat a la meva Luger en el lloc on havia vist el flash de la pistola del morrió. Li vaig disparar una vegada, dues vegades.
  
  
  Gorodin del braç i l'espatlla embolicat al voltant d'una roca i va disparar una salvatge tret que rebotar les roques per sobre dels nostres caps. Li vaig disparar cap enrere i sentir el rus clamar en el dolor com el meu bala va trencar a través de l'avantbraç.
  
  
  Ara negligentment, Gorodin va passar a examinar la seva ferida i emetre un perfecte ombra a la roca al davant d'ell. Òbviament, no va ser greument ferit, perquè vaig veure l'ombra clench i unclench la seva mà dreta, llavors triar cap amunt de la pistola de nou i rastreig més amunt de les roques per un tret.
  
  
  Quan Gorodin cap aparegut, jo estava a punt, amb la luger va assenyalar. Jo vaig posar el gallet. El martell va colpejar la cel·la buida. He utilitzat dos munició clips, i no vaig tenir l'un de l'altre.
  
  
  Rus tir, però a causa de la ferida de bala, la seva precisió era pobre, i va descendir de nou fora de la vista.
  
  
  Vaig recórrer les imponents roques que ens envolta, la recerca d'una millor lloc per amagar-se. Deu metres de la ruta que ens havia arribat des d', hi havia un taüt en forma de cavitat.
  
  
  Vaig anar a Rona l'orella, i vaig xiuxiuejar: "Quan vaig dir-li que, aixecar-se i córrer per aquell forat d'allà. Mou-te ràpid i mantenir.
  
  
  Ella va obrir la seva boca per dir alguna cosa, però Gorodin va aixecar de nou i va apuntar. "Go!" Vaig dir en veu baixa. Rona va esclatar, va ficar, va ensopegar i es va ficar al alcova com una bala mica fora un tros de roca centímetres del forat.
  
  
  Em va saltar a els meus peus i seguir a la seva. Com em va ficar en una de superficial de butxaca, una bala li va cremar la meva espatlla i va colpejar el sòl. Vaig volar a un lloc protegit i sentir la enganxós la humitat de la sang en aquest indret.
  
  
  "Has estat colpejar!", va dir Rona.
  
  
  "Penes."
  
  
  Gorodin veu venir des de fora, i que ara podria endevinar per què jo no havia tornat del seu foc. "Carter, pots escoltar-me? Un altre com aquest et matin! Sortir amb les mans amunt! "
  
  
  Després d'uns segons de silenci, dos trets va sonar. Una de les bales va colpejar la nostra estreta obertura i ricocheted d'anada i tornada, ens esquitxi amb fragments de roca.
  
  
  En acostar-me a Rona, vaig xiuxiuejar:: "la Pròxima vegada tira, cridar."
  
  
  Ella va assentir amb el cap a la comprensió, i que un agonized crit a la següent foto. Em va marcar la seva "bé" i va esperar.
  
  
  "Tot el dret, Carter," Gorodin bellowed. "Vine a fora, o la dona morirà!"
  
  
  Vaig cridar de nou, la meva veu bé amb el dolor. "Estic lesionat, i la dona està greument ferit. Deixar-la anar, i vaig a fer un tracte amb tu."
  
  
  "Jo no crec que vostè té qualsevol munició bé, ah. Llançar la pistola de distància; a continuació parlarem."
  
  
  I tacada de sang de la meva ferida tot Rona la línia de cabell i la cara, posar-la a l'esquena, i li va dir que de fer. Llavors va demanar a Gorodin i va llançar la pistola de distància.
  
  
  Quan vaig sentir Gorodin acostar-se, em va rodar sobre la meva panxa i posar hunched més i immòbil. Gorodin fortes petjades morir distància per sobre de nosaltres. Després d'una pausa Gorodin va dir: "Fora, Carter, fora!"
  
  
  Després Rona dir feblement,"Ell... ell és inconscient."
  
  
  "Probablement no" exclamà Gorodin. "Deixeu-me veure si ha fingint-lo."
  
  
  La seva arma de foc va esclatar just per sobre de mi, i la bala va fer miques la terra i runes d'una polzada del meu cap. Les seves paraules va marcar un truc, i no em vaig moure.
  
  
  Una ombra va caure sobre les roques. Jo el vaig veure sortir de la cantonada de la meva mirada com es va inclinar sobre mi. Jo sabia que tenia una pistola en el seu puny, amb cura l'objectiu, i vaig esperar a ansiós anticipació. Rona, vaig suplicar, no m'ha defraudat ara!
  
  
  Llavors vaig sentir l'impuls del seu peu, la suau thud del seu peu com es connecta amb Gorodin el cos, i ell va ensopegar.
  
  
  Agafeu l'agulla a la mà, em vaig girar i va portar la pala a la seva massiva pit. Amb un llarg sospir i un clapoteig grunyit, va renunciar a les armes i la seva vida.
  
  
  Vaig prendre Rhona fora, a la fosca de la tarda i va dir: "El vaixell acaba de passar a la carena. Esperar per a mi no hi ha - tinc una última cosa a fer."
  
  
  Ella em va mirar questioningly, després es va girar i va caminar cap a la barca. Vaig arribar a Erma de la pistola, que Gorodin havia abandonat, i eliminat tots, però una de les closques. Llavors vaig tornar sobre les roques a la barraca de pescadors. La porta es va obrir i el fum aclarit.
  
  
  Jo caminava per l'habitació a Boris del torn restes. Febles whimpers va arribar des de la destrossat la gola, i un treball banda raspat de la planta.
  
  
  Em vaig sentir com si jo tenia alguna cosa important a dir, però no vaig poder trobar les paraules. Acabo de posar la pistola al terra darrere de la meva moviment del braç i es va dirigir cap a la porta.
  
  
  Jo estava caminant cap a la Roine i el vaixell quan vaig sentir una bala
  
  
  Capítol Divuit
  
  
  Quan em vaig unir a Rona en el vaixell, va ser hunched més a la proa, abraçant-se ella mateixa com un petit nen abandonat. Les llàgrimes van caient per les seves galtes,i va sacsejar miserablement.
  
  
  "It's all right now", em va dir. "Ningú ens seguiran."
  
  
  Va arribar i va creuar els braços sobre el pit.
  
  
  
  
  
  
  cap a mi, aferrar-se a mi com si jo fos una bassa de la salvació. Després de mantenir la seva fresc a través d'un malson de violència i d'una llarga estada a l'oceà, va ser al límit de la seva resistència-a la vora del col·lapse. I jo sabia que necessitava descansar i atenció mèdica.
  
  
  La celebració Rona al costat de mi amb una mà i la direcció de l'embarcació amb els altres, vaig creuar l'aigua i es va dirigir a la Curacao molls. Quan ens acostem a la rampa, on el vaixell es va amarrat, vaig veure una figura de peu allà, esperant. Va ser el Pilar. Pel que sembla, veient el vaixell, ella ens va veure acostar-se.
  
  
  Em va frenar, va al moll, i el va tirar la corda a la Pilar. Ella assegurat que el bec com em va saltar i va obtenir la popa. Llavors vaig agafar Rona i aixeca el seu al moll, on ella es va asseure com un zombie en un tràngol induïda catatonia de xoc.
  
  
  "Ha de ser Rona," Pilar dir.
  
  
  "sí. Ella és en mal estat. Agafem un taxi a l'hospital.
  
  
  "No puc fer més que això. Vaig llogar un Jeep mentre que havien desaparegut. És aparcat allà. Es pren Rona esquena, vaig a anar. Sé que el camí a l'hospital. Llavors, ha afegit absurdament,"el Teu Rona és molt bonic."
  
  
  "Pilar," vaig dir, " m'alegro de veure-us. Ets una bona parella. Anem."
  
  
  Com Pilar i em va portar en el Jeep pels carrers de Willemstad, va dir, " el Que ha passat a l'illa?"
  
  
  "Gorodin hi era amb un parell dels seus matons," li vaig dir. "Anava a la tortura Rona per fer la seva xerrada. El que no sabia era que no podia respondre-li. Va ser només un fan del joc per àvid professionals ."
  
  
  "Però ella realment va ser un voluntari," Pilar dir.
  
  
  "És cert, però cap de nosaltres es van prendre el temps per dir-li sobre els possibles riscos."
  
  
  Pilars ' ulls negres conèixer la mina en el mirall retrovisor. "Teniu cura d'ella, Nick?"
  
  
  Em vaig aturar un moment abans de contestar. "Si vols dir que m'encanta la seva violins i espelmes, la resposta és no. He estat fent aquest draps bruts per tant de temps que no sé si jo realment es pot estimar a algú en el sentit clàssic de la paraula. Però si et refereixes, m'importa el que passa a la seva, per descomptat. Altrament, jo no hauria anat a Poc Gos Illa a ajudar-la. Sé que se sent massa humana, però no l'he convertit en un bloc de gel encara."
  
  
  Pilar parlava suaument, mirant recte. "Nick, digues-me alguna cosa."
  
  
  "Per descomptat."
  
  
  "T'importa el que em passa a mi?"
  
  
  Vaig arribar i col·locar la meva mà sobre la càlida carn de la seva espatlla. "Molt", em va dir.
  
  
  Pilar sospirar, va dir llavors curiosament:: "espero que mai no lamentar-ho."
  
  
  En aquell moment, ens va girar i va treure a l'entrada de la Reina de l'Hospital, un brillant nou edifici pastel blau. He deixat un munt de factures amb el receptor, i un dels metges em va assegurar que Rona havia de proporcionar la millor atenció mèdica. Li vaig dir al metge que qualsevol despesa addicional seria pagat per la cònsol nord-Americà, i després va trucar al consolat a fer arranjaments.
  
  
  Vaig tornar a Pilar en el Jeep. Ja era de nit, i el cel glittered amb una infinitat d'estrelles. Vaig dir, " Anem rob contrabandistes."
  
  
  Vaig arribar al volant del Jeep i la Pilar em va donar instruccions. Vam tornar a la costa, i després es va convertir sud.
  
  
  "Hi ha altres notícies que tu no em va dir," Pilar dir. "Com vas arribar lluny de Gorodin?"
  
  
  "Mort".
  
  
  "I els dos que estaven amb ell?"
  
  
  "També morts. I un noi anomenat Boris, que va morir perquè era molt amable i massa descuidat per jugar."
  
  
  "Així que has deixat quatre cossos?"
  
  
  "Això és correcte. Però en algun lloc Anton Zhizov i Knox Varnov s'estan preparant per volar fins a Nova York demà. Si no podem arribar-hi primer, no importa si es troben quatre cossos al Gos Petit Illa o quatre mil."
  
  
  Pilar mirar reflexiva. I ell es va quedar en silenci.
  
  
  Ens va portar fins a la més degradats part de la façana marítima, on els més pobres entre els pescadors locals amarrat el seu patètic-mirant els vaixells a l'aigua, de gruix amb oli i escombraries. Després d'un parell de quilòmetres, Pilar apuntava a una rugosa, de color gris marc edifici il·luminat des de la frontal per una sola pàl·lida llum de la bombeta. Per comparació, Varnov l'Amagatall va ser com la cabana d'un Comerciant anomenat Vik.
  
  
  "Aquí és on hem de començar," Pilar dir. "Si vostè necessita Torio, anar a Poc Lisa."
  
  
  Les ones de so que ens colpeja quan érem encara cinquanta metres de la porta. Una escala completa revolta no podria haver estat més fort. A l'interior, que unit a un centenar alegre persones que, tot i no revoltes, van ser com a mínim necessari. Tots semblaven estar en moviment constant. Era impossible descans fora del soroll, perquè tothom estava cridant. De moment, sharp femení rialles tallar a través de la cacofonia. Una jukebox estava jugant en algun lloc, però només la reverberació de la més baix notes podria ser escoltat.
  
  
  Pilar i vaig lluitar nostre camí a través de la boja cossos a un simple consell conjunt, fins a la part posterior de l'edifici. Un Godzilla mida dona peu a un costat, vessant de begudes sense marques d'ampolles. I gairebé tan atractiu.
  
  
  Vaig cridar en Pilars ' orella. Va ser amb prou feines una salvatge endevinar.
  
  
  "Poc Liza!", va confirmar amb un somriure.
  
  
  Lisa portava una cascada de rínxols atapeïts en els seus pantalons curts.
  
  
  
  
  
  
  d'un color vermell que no podia ser possiblement cabell humà. En algun lloc entre sis i set metres d'alçada, Lisa va ser cobert en sacs, bosses, i curiosament en forma de peces de carn. Era com un aficionat escultor precipitadament bufetades l'argila en el marc. Amb la intenció d'acabar la feina més tard, va legítimament perdut la fe en la seva creativitat i li va donar.
  
  
  Quan per fi va aconseguir la seva atenció, Lisa es va traslladar feixugament cap a mi des de l'altra banda de la barra, la carn de les seves diferents parts de ball a diferents ritmes.
  
  
  "Què serà?" de la seva veu rumbled com un buit barril rodant en un empedrats.
  
  
  "Vull Torio," vaig cridar.
  
  
  "Mai he sentit parlar d'ell," Poc Lisa disparat de nou.
  
  
  "Gorodin m'ha enviat."
  
  
  "Mai he sentit parlar d'ell, ja sigui."
  
  
  Vaig treure la meva cartera. M'estava quedant sense guilders, així que vaig difondre unes Americà notes a la pissarra al davant de la gran dona.
  
  
  "He sentit parlar Andrew Jackson," va dir. "Torio dorm en la rebotiga." Va recordar un dit de la mida d'un embolic.
  
  
  Amb Pilar al coll, em vaig dirigir per l'estreta porta a l'extrem de la barra. A la sala petita, i al darrere, hi havia una cadira, una taula i un bressol. llançament.
  
  
  Vaig tancar la porta i el soroll va morir avall. Ho vaig comprovar l'altra porta a la paret oposada. Això va portar a terme a l'aire lliure, darrere de l'edifici. Vaig anar a la innocent contrabandistes, buscat ell, i es va trobar un Poltre .38 automàtica. Vaig lliurar aquest Pilar, va ficar a la boca del canó de la meva luger sota el seu nas, i va bufetejar-lo a la cara.
  
  
  Vaig cridar, " Torio!"
  
  
  Va convertir el seu cap, grunted piteously, i poc a poc va obrir els ulls. Quan va veure la pistola sota el nas, els ulls i ampliat.
  
  
  "Ei, què és això, un robatori?"
  
  
  "Get up, Torio," em va grunyir. "Anem a fer un tomb."
  
  
  Aquest espantat ell. Es va asseure. "Esperar", ha declarat. "Jo no sé ni per tu".
  
  
  "No és molt d'un joc," li vaig dir. "Jugar amb mi i tindràs un viatge d'anada i tornada. Ara moveu-lo! "
  
  
  Jo generat-lo lleugerament amb el canó de la meva pistola a destacar, i Torio va saltar des de la llitera amb sorprenent agilitat per a algú amb una forta ressaca. Vaig ficar-li una ullada a la porta de darrere, i que submisament van passar per a on hem aparcat el Vehicle.
  
  
  Pilar era la conducció, i jo estava a la part posterior amb Torio, luger entrenats.
  
  
  "Unitat per la carretera durant uns centenars de metres i després es desprenen quan es troba una taca fosca," li vaig dir.
  
  
  "Ara, Torio,"vaig dir com ens van fer baixar dim carretera i aparcat," vull saber sobre el pes de les maletes."
  
  
  "Maletes?" "Què és?", va repetir.
  
  
  "No tinc molt de temps, Torio," vaig dir, " i ni tampoc el meu temperament. En només un minut o dos, vostè ha d'escoltar els ossos que s'esquerden i veure una gran quantitat de sang. Aquests ossos i aquesta sang serà teu, Torio, de manera que cal aprofitar aquesta oportunitat per compartir informació."
  
  
  A la llum de la lluna, vaig poder veure les perles de suor augment en el seu cuir cabellut i percolador avall el bon costats del cap.
  
  
  Ràpidament va assentir amb el cap, " Bé, bé. Jo no vaig a ser un heroi a un grup d'estrangers. Vols dir que el pes de les maletes em va portar a terme a la Gaviota, oi?
  
  
  "Un enginyós conclusió, Torio. Jo vull saber qui va donar-los a vostè i on es va-los."
  
  
  "Va ser un husky tipus amb una estrangera so que vaig fer un pacte amb sis mesos. Un gran mico pelut. Ell mai no em va dir el seu nom, i ell no era el tipus de persona que jo havia de fer preguntes sobre l'. Ell sempre em va pagar amb antelació, després em va dir quan a recollir la meva maleta. Jo estava en direcció sud des d'aquí, una mica de camí a les muntanyes, i un helicòpter va arribar amb una maleta, i el vaig portar a la nau. Confia en mi, això és tot el que sé, amic. Fins i tot he buscat en una de les maletes i buit. És una maleïda negocis estranys, però no cobro per ser curiós.
  
  
  "Quantes maletes et vaig posar al vaixell?" Li vaig preguntar.
  
  
  "Deixeu-me veure que l'última vegada que vam tenir va ser de tres nits enrere. Hi haurà vuit en total.
  
  
  "Pot portar-nos a on l'helicòpter aterra?"
  
  
  "És clar que sí, però sempre hi ha un parell de guàrdies amb armes de foc. Ells i el pilot, un noi anomenat Ingram, que es pega al voltant, quan el pilot de l'helicòpter és a l'interior.
  
  
  "És fins a vostè", li vaig dir, " per a veure el que hem d'aconseguir passat de seguretat. I ara hem d'instruccions.
  
  
  Pilar va portar a sud i es va convertir en l'estret camí de terra marcada per Torio. Després vam anar a l'open. Afortunadament, Pilar de lloguer de quatre rodes jeep: es va dur a la unitat: la carretera es va convertir en una pista, el terreny era pedregós, i el terreny es va convertir en turons.
  
  
  La dels contrabandistes ja estava assegut davant de mi, de manera que quan el searchlight que ens colpeja, que podria saltar amunt i ona a les seves mans per ser reconeguts abans que ningú va començar a disparar.
  
  
  "És a mi, Torio," ell va cridar.
  
  
  L'home amb l'escopeta es va traslladar a poc a poc cap endavant i va deixar sis metres de distància. "Què estem fent aquí? No hi haurà recollida d'avui "
  
  
  "Hi ha problemes en Gaviot," Torio, va dir. El gran home va dir que jo hauria de venir i dir Ingram.
  
  
  "Qui són els altres dos?"
  
  
  
  
  
  El guàrdia li va preguntar sospitosament.
  
  
  "Es - que -" Torio va començar sent incòmode.
  
  
  "Estem amb Gorodin," vaig dir. "Tenim la informació que ha d'anar a Zhizov immediatament."
  
  
  Els noms eren importants per a les guàrdies. La bóta del seu rifle va baixar i va caminar a sobre el jeep. "Em va mostrar el seu DNI, si us plau, senyor," va dir respectuosament.
  
  
  "És clar", em va dir, i va arribar a la meva butxaca per a un tros de paper. Vaig celebrar-ho de manera que la guàrdia podria arribar-hi. Quan ho va fer, vaig agafar el seu canell i la va empènyer-lo cap endavant. Pilar ràpidament va bufetejar l'home darrere de l'orella, que li va causar a congelar abans que pogués plorar a terme.
  
  
  Vaig posar una mordassa a la guàrdia de la boca i lligar-lo amb un tros de corda de niló que he trobat en el vaixell i s'utilitzen per a aquest tipus de perill. Em vaig tornar la seva atenció en una petita caseta de fusta edifici d'uns cinquanta metres de distància. Just darrere d'ell va ser un petit, robust helicòpter. Vaig apagar el llum i motioned per Pilar a apagar el Jeep de motor. Empenyent Torio per davant de mi, Luger a la mà, vaig fer el meu camí a l'edifici a peu amb un rotlle de corda i va córrer lluny, Pilar següents mi. Quan vam arribar a la porta, em va empènyer a obrir i es va afanyar a, prement el botó a la searchlight. Dos homes que havien de dormir en lliteres contra l'extrem de la paret sat fins bruscament. Un d'ells era un pesat Eslaus tipus que podria haver estat el germà de la discapacitat guàrdia de seguretat a l'entrada, l'altra va ser un pàl·lid, home escanyolit, amb un gran nas i una feble barbeta. Vaig decidir que estaria Ingram, el pilot.
  
  
  La guàrdia es va assolir el seu fusell, que va ser propped contra la paret prop de la cap de la seva llitera.
  
  
  "Que et vas a morir intentant," li vaig dir, i l'home es va congelar. Ingram va congelar, fregant-se els ulls i parpellejant.
  
  
  Pilar trobar l'interruptor de llum, i la seva brillant flames arrasaven la construcció de l'única habitació. A la nostra esquerra era un complex de ràdio d'ona curta de l'estació.
  
  
  "Torio! Vostè ens van vendre, " la guàrdia acusat.
  
  
  "És clar", va dir el contrabandista,"amb una pistola a la meva cap, vaig a vendre ràpid com tu, amic."
  
  
  "Ingram, vestir-se," vaig demanar. "És l'helicòpter ple amb gas?"
  
  
  "Sí, totalment", va dir nerviosament.
  
  
  L'home estava tremolant amb por. Jo no vol que ell per ser tan por que no podia volar", vaig dir. "Només ha de seguir les ordres i no obtindrà ferit." Aquest es va calmar-lo, i va començar a tirar de la seva roba.
  
  
  "Torio, seure en aquesta cadira," jo vaig dir, i la dels contrabandistes es va afanyar a obeir. Li vaig fer un rotlle de corda a la guàrdia i va dir, " Lligar-lo. No em cal advertir que per fer una bona feina.
  
  
  He orientat la meva luger a la sentinel i Torio, fent-Torio es va obtenir en bona ajustat nusos. La Pilar va ser la celebració de la smuggler del .38 calibre de pistola i mantenir un ull en la Ingram, però ell no anava a causar-nos cap problema.
  
  
  Quan Torio fermament vinculat, em va dir a la guàrdia, " Ara seure a la cadira a l'altra banda de l'habitació." Quan va sullenly obeït, vaig dir a la Pilar:: "Prendre una corda i la seva corbata massa."
  
  
  La Pilar em va lliurar el Poltre i es va acostar més a la guàrdia. Aquest va ser un greu error. Ella va entre jo i la nostra presoner. En un ràpid moviment, l'home va treure un ganivet d'algun lloc sota la seva roba i va agafar Pilar, convertint-se seu davant d'ell, inclinant el cap cap enrere i la celebració de la fulla de la navalla al seu coll.
  
  
  "Deixar anar la pistola o la dona de morir", va raspen.
  
  
  Ajupit com es va posar de peu darrere Pilar cos, aquest home es va oferir cap objectiu, no podia ser absolutament segur que em trobaria a faltar i va colpejar la mort de penal. Si em vaig tornar l'arma per aconseguir un objectiu millor, es retallaria la seva gola. Així que he dubtat.
  
  
  "Maleïda sigui, em va dir deixar anar la pistola." "No," va es va trencar. "Creus que sóc un fanal?"
  
  
  Quan no em vaig moure, la guàrdia estirada el ganivet, i d'un vermell cuc de sang es va arrossegar cap avall Pilars ' coll. Encara tenia la Luger llest.
  
  
  "Ingram, prendre idiota que la pistola," la guàrdia barked.
  
  
  "Jo - jo no puc fer això," el pilot va dir amb una veu tremolosa.
  
  
  El guàrdia va rugir ell, " Ser un home per una vegada, vostè whimpering covard, o vaig a..."
  
  
  Mai no ens hem trobat que la guàrdia podria haver fet per Ingram, perquè en la seva ira en el pilot, que va complir el seu cap només prou per a mi per posar-la Luger en la posició i disparar-li a través de les pràctiques a l'esquerra del temple. Ell es va apartar del Pilar, rebotar a la paret, i va caure a terra. El ganivet es va inofensivament de distància.
  
  
  Pilar es va quedar a mi amb un ofès expressió. "Haureu de deixar-lo tallar la meva gola abans de renunciar a la seva pistola, no?", va dir.
  
  
  "És clar", em va admetre. "Si ell tenia la meva pistola, vostè, i m'agradaria tant ser mort."
  
  
  Ella va assentir amb el cap a poc a poc. "Sí, suposo que tens raó. Però encara... ", Va negar amb el cap. "Ets genial. Vostè donar-me els pèls de punta."
  
  
  "Anem a entrar en calor després", em va dir ràpidament, i es va dirigir a la prova pilot. "Ara, Ingram, vas agafar-me a un lloc on vostè pot recollir les maletes que s'està fent a Torio."
  
  
  "Vols dir Gisov l'amagatall?"
  
  
  "Això és correcte. On es troba?"
  
  
  "A les muntanyes de la frontera amb Veneçuela i Guaiana Britànica. Però mai vaig poder terra hi en la foscor. Durant el dia, això és molt difícil.
  
  
  Vaig mirar el meu rellotge. "Si hem de treure ara, que ha de ser lleuger
  
  
  
  
  
  quan vam arribar-hi. I Ingram, si accidentalment punt-me en la direcció equivocada, que estarà tancat Sis peus de metro per sempre..."
  
  
  "Jo sóc ni valents ni estúpid", va respondre. "Vaig a fer exactament el que em dius."
  
  
  "Això és bo, Ingram. Vostè encara pot viure d'escriure la seva mare tots els desagradables detalls."
  
  
  Pilar, que havia estat en silenci a la banda, va parlar. "Nick, que el so com vostè està sortint d'aquí sola."
  
  
  "Jo", vaig dir. "Aquest és el final de la cua, i probablement hi haurà focs artificials. Una dona pot ser una molèstia ."
  
  
  "No," va dir ella, la difusió de les seves cames decididament. "Hem arribat tan lluny junts, i ara no vaig a quedar enrere. He estat molt útil, no jo? "
  
  
  "És cert, però ..."
  
  
  "Porta'm amb tu, Nick", va dir ella. "Puc disparar tan bé com tu, i dues pistoles doble nostres possibilitats d'èxit. Això significa molt per a mi, querido "
  
  
  Per un moment, jo no podia fer la meva ment.
  
  
  Però el que la Pilar va dir que tenia sentit. Va ser un experimentat professional, més difícil que la majoria dels homes. I ella sabia que ella era prescindible, que m'agradaria sacrifici si cal per a la missió.
  
  
  "Llavors anem," vaig dir. "Ja no anem a utilitzar el Jeep per arribar de nou a la ciutat, anar a tirar el distribuïdor de cap manera que no sigui inútil per a qualsevol persona que considera que és útil." No vaig poder evitar, però afegeix, " sabeu què és un distribuïdor de cap és?"
  
  
  Els seus llavis gruixuts corba en un lleuger somriure burleta. "Sí, querido, jo sé sobre distribuïdor de majúscules i moltes altres coses que no creuen."
  
  
  Em va somriure de nou. Bona. I es pot donar el nostre amic, un altre cop per posar-lo a dormir una estona.
  
  
  "Vaig a pressa", va dir ella, i va prendre el .38 de mi i va córrer a peu.
  
  
  Vaig anar a la walkie-talkie, a l'estavellar-se a la planta fins que el cas obert, i aleshores va destruir els budells amb la culata de la guàrdia del rifle. Vaig mantenir un ull en Ingram durant aquest esborrany enfrontament, tot i que era molt bon noi i no hi ha més d'una amenaça que un bec sense dents vell hound en una corda.
  
  
  Vaig dir Torio: "vas a treballar una estona i llavors vostè pot tornar a Willemstad. És un llarg camí per recórrer, però vostè tindrà temps per pensar sobre com fer de millor la vida. Prendre la fontaneria, " vaig dir.
  
  
  Ell amb prou feines va somriure. Que ell no tenia molt de sentit de l'humor.
  
  
  Pilar va tornar amb el dispensador tapa, de la qual va lliurar a mi amb un simulacre d'curtsy. "Qui no hauria de despertador abans del migdia", va dir ella. "I llavors va a tenir un mal de cap que cap quantitat de l'aspirina pot curar."
  
  
  "Tot el dret, Ingram,"vaig dir," anem a l'helicòpter en l'aire." A continuació, el tres de nosaltres trudged avall el camí ple a l'espera de l'helicòpter.
  
  
  Capítol dinou
  
  
  Ingram semblava fer-se càrrec com ell va prendre el timó de l'helicòpter i ens van partir en el cel de la nit. Ens dirigim cap a l'est i una mica sud, aviat deixant els llums de Curacao darrere de nosaltres. La petita illa de Bonaire també desaparegut, i per un temps només hi havia el negre Carib per sota de nosaltres i el cel estrellat damunt.
  
  
  Aviat vam agafar les llums de Caracas i va caminar al llarg de la costa de Veneçuela durant un temps.
  
  
  "Vostè diu que aquesta muntanya amagatall de Gisov és difícil de trobar," vaig dir.
  
  
  "Gairebé impossible" Ingram, va dir. "No hi ha línies aèries sobre aquest lloc. Però si hi fossin, que mai no heu vist. Els edificis estan construïts des del mateix color taronja-marró a la roca de la muntanya. És gairebé invisible des de l'aire. No hi ha camins cap a ell. Tots els subministraments han de ser lliurats en avió. Zhizov va arribar a un acord amb un dels Sud-Americans, els governs, no sé què un, per al transport de càrrega. La meva feina va ser per al transport de VIPs i aquestes maletes. I si jo no sabia que els punts de referència que guien a mi, mai no m'hauria de trobar aquest lloc a mi."
  
  
  Hem passat Trinitat a la nostra esquerra i es va convertir sud cap a l'interior a través de la pantanoses terreny de l'Orinoco Delta. El cel de l'est van començar a aclarir, i detalls de la terra es va convertir visible com ens rumbled en el terreny muntanyós conegut com la de l'Altiplà de Guaiana.
  
  
  Després vam tenir a guanyar alçada, i Ingram ajustar el to de les principals requisits per a prendre una millor glop de primes d'aire. El dia que feia, però de gran núvol de cobrir no van mostrar signes de dissipar.
  
  
  Un pensament que havia evitat deliberadament va aparèixer en el meu cap. Era el dia que la Ciutat de Nova York moriria si no podia deixar-la.
  
  
  Ingram nudged la meva espatlla, interrompre els meus pensaments. Va assenyalar per davant a una formació rocosa aproximadament la forma d'un puny aixecat, donant un obscè salutació.
  
  
  "Es pot veure que al futur?", el pilot va cridar més el so del nostre motor. "Aquesta és una fita que els pilots han de passar. Diem que és Dit Muntanya. Una mica més enllà es tracta d'una petita vall rocosa on Zhizov plantat la seva casa.
  
  
  "Quines són les possibilitats que han de començar a rodar tan aviat com ens veuen venir a?"
  
  
  "No crec que pugui. Ingram, que semblava haver arrencades fins el coratge en l'aire que li serveix a la terra. "Són molt segur de la seva seguretat aquí, i helicòpters van i vénen molt sovint. A menys que, d'alguna manera, trobar-se sobre el que va passar
  
  
  
  
  
  no hauríem de tenir cap problema per arribar a Curacao."
  
  
  "Tot el dret", em va dir.
  
  
  "Però això és només el començament. Tan aviat com es lloc que vostè o la dama, l'infern es desencadena.
  
  
  "Em pot donar una idea de la disposició física d'aquest lloc?" Li vaig preguntar. "On és Zhizov de la seu? D'on ve el científic Varnov fer la seva feina?
  
  
  "No," Ingram, va dir, i llavors va mirar-me ràpidament, com si per a assegurar-me de la seva sinceritat. "Creieu-me, m'agradaria dir ara si sabia. Tot el que faig és estada a l'heliport privat, mentre que algú surt o s'asseu, o mentre es carrega el que vol em porti."
  
  
  "El que si voleu fer arribar un missatge?"
  
  
  "Estic donant-li a la guàrdia de seguretat de l'helicòpter lloc de destinació. Va a sortir i retrobar-nos. I que vaig ser la primera persona que haurà de fer front."
  
  
  Hem arrodonit un que sobresurt dit de la roca i va començar a baixar en un estret canó amb pels penya-segats, en tots els costats. Tot i així, si no vaig buscar-los, jo no he vist tots els edificis cruament construïda amb pedres. Vaig comptar les quatre més grans estructures, un de petit a prop de la terra plana ens van descendir a. Baixa les crestes rocoses i roques que omple tota l'àrea, i només hi havia dèbils empremtes de camins que connecta els edificis.
  
  
  Com puc veure, un home va sortir d'un petit edifici a prop de l'heliport privat i ens miraven. Portava un fusell a l'espatlla.
  
  
  "És un guàrdia de seguretat," Ingram, va dir.
  
  
  "Ell, és l'únic?"
  
  
  "Ell és l'únic que he vist mai. Hi pot haver d'altres ."
  
  
  Vaig dir a la Pilar, " posar-se fora de la vista." Després ella va prendre una posició, I també es va fer invisible.
  
  
  "Quan vam terra," li vaig dir a Ingram, " que la guàrdia arribar fins a la porta."
  
  
  "Què passa si no puc aconseguir-lo aquí?", el pilot va demanar nerviosament, el seu coratge comença a esvair en l'aire.
  
  
  Tractar molt dur", vaig dir. "Com si la seva vida depengués d'això. Perquè, Ingram, un vell amic, és cert.
  
  
  Vam aterrar amb cura en un petit clar, i Ingram tallar el motor. Com la gran rotor va arribar a una parada, l'home amb el rifle va cridar alguna cosa des d'on ell estava en peu, vint metres de distància.
  
  
  Ingram empès a obrir la porta i va cridar: "tinc una cosa per a la general."
  
  
  "Esteu coix?" la guàrdia cridats. "Portar aquesta."
  
  
  "Jo - jo vaig a necessitar ajuda," Ingram, va dir. "És massa difícil per a mi."
  
  
  Hi va haver silenci. Però llavors hi havia petjades sobre la grava cap a nosaltres. "Vostès saben, jo no sóc suposa un porter," la guàrdia es va queixar. "Hauríeu d'-"
  
  
  Es va aturar de cop i volta, com si que va poder veure a nosaltres. Jo sabia que tenien més problemes quan vaig sentir l'inconfusible so d'un guàrdia de seguretat de treure el seu rifle i cocció de les bolt. Vaig tenir el meu Luger a punt, però a risc de cocció-ho ara i d'alarma de tot l'equip seria fatal. En canvi, em pressiona cap avall, a l'avantbraç, i Hugo va caure a les meves palmell de la mà. Em vaig tornar a l'agulla més, la celebració de la fulla entre el polze i l'índex, va pujar ràpidament a la porta d'entrada. La guàrdia es va criar al seu rifle, i vaig assenyalar la fulla a ell.
  
  
  L'agulla va bolcar a mig aire abans de la fulla va entrar l'home del coll. Va fer un so com un ronca veu baixa, va tenir dos passos enrere, i va caure a terra, la sang que brolla de la seva gola.
  
  
  Pilar va saltar fora de l'helicòpter. Ingram es va quedar a l'home mort des del seient del pilot.
  
  
  "I ara què?" Pilar li va preguntar.
  
  
  "Ara vaig a entrar i explorar aquest poble de pedra. Vostè es quedarà aquí per veure Ingram. Quan vaig tornar, em podria ser a la cursa i necessita algú per cobrir per a mi.
  
  
  "Tot el dret, Nick", va dir ella amb un humil acord que em va sorprendre.
  
  
  Em va besar a la lleugera, a continuació, inclinat sobre la mort de la guàrdia, prengui l'agulla de la seva gola, i netejar la fulla neta. Vaig tornar a la scabbard de l'avantbraç, a continuació, va pujar sobre les roques, evitant el camí que va des de la guàrdia post.
  
  
  Recordant com jo havia vist aquest lloc a partir d'un ocell vista, em vaig precipitar cap al gran edifici. Semblava lògic suposar que aquest seria el funcionament de la seu. Estic estirat en una petita carena que s'obre a un camí que porta a una llarga, baixos edifici anomenat la caserna. Mentre mirava, les persones en brut blau roba i treballar caps mogut de la sortida. Van ser desarmats. Altres havien holstered pistols i marró Soviètica uniformes de l'Exèrcit vermell trim. Més enllà de les casernes, em vaig adonar d'un gran edifici de planta quadrada que havia fet el meu primer objectiu.
  
  
  Vaig deixar el meu punt de vista i skirted la caserna, acostar-se amb cautela al punt a sobre. Com les altres, era només d'uns sis metres d'alçada, i vaig endevinar que l'espai interior baixat per sota del nivell del sòl. Vaig sentir veus i agenollar avall per escoltar l'estret de ventilació de la ranura.
  
  
  "Et vaig enviar per a mi, General Zhizov?" Era un jove de veu enèrgica, militar.
  
  
  Zhizov va respondre amb un greix-suau condescendent entonació. "Vaig enviar per a vosaltres, Grans Rashki, perquè no em vaig rebre un missatge a l'hora convinguda de Coronel Gorodin. Per tant, hem de suposar que no serà a la nostra disposició durant les etapes finals de l'operació. Necessito una segona en ordre,
  
  
  
  
  
  i vaig optar per tu."
  
  
  "Sóc honrat, General".
  
  
  Digues-me, els Principals, són completament familiaritzat amb el pla?"
  
  
  "Sí, senyor. Hem plantat nuclears, artefactes explosius en set ciutats nord-Americanes, i la més recent dispositiu s'ha col·locat al Canal de Panamà. Els noms de les ciutats i la localització exacta de les bombes són coneguts només per a vostè i el científic nord-Americà ."
  
  
  "Molt bo, Rashki. Saps quan la primera bomba està prevista per a anar a fora? "
  
  
  "Avui en dia, senyor." Ell aclareix la gola de vergonya aliena. "Hi ha rumors de tot el camp, senyor."
  
  
  "Sí, no és pas un secret; els preparatius són evidents. Et diré que Nova York serà la primera ciutat nord-Americana de ser destruït. Des de la seva govern no ha acceptat les nostres condicions, el Dr. Varnow es detonar la primera bomba exactament quatre hores."
  
  
  Vaig mirar el meu rellotge amb gran alleujament. Hi va haver un gelat por que com jo rodó Veneçolà cel a l'alba, la Ciutat de Nova York podria fins i tot després d'haver estat formulades per la infernal de les flames d'una explosió nuclear.
  
  
  Just quan vaig pensar que les probabilitats estan en contra mi, un estremidor grunyir es va fer ressò de la ventilació mecànica.
  
  
  "Ah, veig que el meu gos amics està despert," Zhizov purred. "No et preocupis, Major, sempre que puc controlar-ho tot, no va mal. Però una paraula de mi i van a matar en qüestió de segons." Zhizov l'entusiasta riure va ser imitat per la poc convençut Raschke. "Aquestes bèsties són regides per dues de les més poderoses forces en el món, Major," Zhizov continuada. "La por i l'odi. Recordeu que aquest "
  
  
  "Sí, senyor," el comandant va respondre amb la seva incertesa sobre el snarls de les bèsties.
  
  
  Em va allunyar de la ventilació mecànica i es va asseure al meu estómac, mirant a la passarel * les entre els edificis. Primer de tot, necessitava una pista a Knox Vornow del parador, que va ser la clau per a tota la assassí cas.
  
  
  Els treballadors aprovada per separat i en parelles. Els armats de soldats, amb les seves fortes tenint, semblava content per el punt d'indiferència. Potser, com Ingram havia insinuat, que havia arribat a negligentment assumir que la seva seguretat en un lloc era invulnerable.
  
  
  Era evident que m'hauria de tenir llibertat de moviment. Així que vaig esperar fins a la següent treballador passa a sota, i es va deixar caure darrere. Vaig pegar-li amb la Luger, i va passar l'agafareu en els meus braços. Ràpidament em va arrossegar a les roques i silenciats ell per sempre.
  
  
  Em van treure el blau de fluor que portava i la va tirar a sobre la meva roba. Els pantalons eren una mica massa curt, però en cas contrari s'ajusten. Em poso el barret i prem la visera al meu front. Des d'una distància raonable, em podrien passar desapercebuts. Després d'amagar el treballador cos entre dos gegants de roques, em vaig dirigir de nou a la pista i el va seguir. Vaig sentir passes darrere de mi. Em va ficar en un baix de la porta que semblava un traster. Em vaig agenollar avall, a la meva tornada per el camí, i fiddled amb la porta manejar com si la comprovació d'un defectuós de bloqueig.
  
  
  La càlida i l'olor dels aliments arribat al meu nas com dos obrers aturats a quedar-se en el camí de darrere de mi.
  
  
  "No he d'endevinar qui l'esmorzar està portant," un d'ells va dir. "Un Americà, oi? Per a un científic."
  
  
  "És clar", va dir un altre. "És el nostre convidat d'honor."
  
  
  "Què va arribar aquest matí, quan estem menjant el nostre habitual paperera?"
  
  
  "Ous frescos, pernil, pa torrat i els tomàquets madurs."
  
  
  El primer treballador gemegava expressament. "Prego que no hi haurà cap glass fins que tots podem deixar aquesta muntanya purgatori i viure com a humans de nou. Com m'enveja de la bona alimentació i les dones que els nord-Americans gaudir."
  
  
  "Aquest temps és a prop, camarada. Avui hem de vaga en els Americans."
  
  
  "Si és així, llavors avui celebrem. Però ara he de marxar."
  
  
  Com he vist, un dels dos homes va seguir una propera ruta, que es desvia a l'esquerra, mentre que l'altre, portant una safata de menjar, continuar recte. Vaig deixar-lo a peu pel camí i després va seguir, que cobreix la cara amb el meu cap.
  
  
  L'home no va girar al voltant, de manera que vaig seguir-lo a una de les grans estructures que estaven a part del conjunt d'edificis. Va baixar un parell de passes, va obrir la porta i va desaparèixer a través d'ella, li vaig donar un parell de segons, després es va anar en la mateixa porta.
  
  
  He trobat que aquests edificis van ser excavat molt més profund i acabat molt més a fons del que jo havia previst. La seva reflexiva disseny indica un llarg període de preparació.
  
  
  Hi va haver un llarg passadís amb unes parets de pedra que corbes suaument en un arc. Encara que no vaig poder veure el treballador, vaig poder sentir les seves passes per davant meu. El corredor va ser il·luminades amb llum elèctrica a intervals regulars, i no hi havia cap dubte que hi ha una planta de poder-hi.
  
  
  Llavors, vaig recordar que fa uns anys hi havia rumors que un rus base va ser preparada en algun lloc d'Amèrica del Sud. Això va ser al voltant de l'època de la crisi dels míssils Cubans, i en la detente que van seguir, aquest tipus de rumors mort. Ara resulta que la base de dades és un fet. Probablement va ser abandonat per l'oficial rus règim, però reactivat per Zhizov i la seva facció com una oculta centre de les seves operacions.
  
  
  Al llarg de tot el passadís, m'
  
  
  
  
  
  
  Només vaig anar a través d'una porta. Aparentment, no hi havia moltes habitacions, que han hagut de ser tallada en roca sòlida. Vaig sentir veus al futur i es va aturar de sobte.
  
  
  "Vaig portar un reial esmorzar per la Seva Highness." Va ser el repartiment de menjar home, la seva veu, plena de sarcasme.
  
  
  "Només lliurar el menjar i deixar comentaris idiotes." El contestador de veu va brut i formal ."
  
  
  "Quin és el nord-Americà fent aquí?", el treballador va demanar. "Està a punt per al gran dia?"
  
  
  Ara em movia lentament al llarg de la corba de la paret a mirar els ponents, i va arribar a un punt on vaig poder veure el final del passadís. Un soldat amb una impressionant negre bigoti estar allà, vigilant la gran porta. Que va prendre el menjar de la safata del treballador i pursed seus llavis abans de dir, " no És diferent de l'habitual, excepte que va arribar fins a l'alba d'aquest matí. Però no puc saber el que està passant al seu cap."
  
  
  "No, suposo que no. Bé, el millor per a ell, el pitjor per a mi. Vaig a esmorzar a partir de la avorrit gruel.
  
  
  I va córrer cap avall del passadís de la manera que m'havia arribat. Ara que jo sabia on trobar Bernabé, necessitava trobar una manera d'arribar a ell. Mentre considerar aquest problema, vaig fer una cantonada i massa tard van veure una figura acostar-se a la distància. Em podria dir de l'uniforme que va ser un dels soldats.
  
  
  L'atzar, com si m'havia oblidat alguna cosa, em vaig tornar enrere. Va cridar-me, però jo estava jugant sords i muts. Al voltant de la corba, fora de la vista dels soldats, vaig córrer de tornada a l'ermita de Varnov. Però " passos venien de l'altra banda. Em vaig aturar. El repartiment de menjar treballador retornarà, amb un altre soldat darrere d'ell a la porta de la Pallissa.
  
  
  Vaig fer una ràpida decisió i es va afanyar en l'única porta de sortida del passadís.
  
  
  La porta estava tancada, de manera que vaig arribar a la meva butxaca sota del treballador coveralls i trobar una fina tira elàstica d'acer. Més fort i més flexible que el tradicional peça de plàstic, aquest dispositiu funciona ràpidament amb un simple resclosa.
  
  
  Com a treballador encara era acostar-se d'un costat i soldat a l'altre, vaig empènyer obrir la porta i precipitar a l'interior.
  
  
  Capítol vint.
  
  
  En pocs segons, el luxós interior d'aquesta sala es va reunir. No hi ha superfícies rugoses, sense colors apagats. Suau textures-coixins, sofàs, llits, hamaques, tot en un carnaval de l'arc de sant martí matisos.
  
  
  "Es podria com a mínim cop, en" un ambient clarament veu femenina va dir en algun lloc a la meva esquerra.
  
  
  "El gran estudiós ha de matinar avui," una veu deia des de l'altre costat.
  
  
  Com els meus ulls ajustat a la poca llum, em vaig trobar que les veus que arribaven des d'una zona de setí llits i coixins suaus en aprofundit ovals a cada costat de l'habitació. Com he vist, disheveled ros caps va aparèixer a l'esquerra i la dreta, seguit pels òrgans que semblava col·legi promotores. Rossa número u portava una rosa nightgown prou curt com per no deixar cap dubte de que va néixer rossa. El número dos de sota de l'harem pijama que fos transparent suficient per confirmar que també va ser un veritable rossa.
  
  
  "Espero que no estic intrús", em va dir.
  
  
  "Estic Terri", va dir ros nombre un en un rosat de collita superior.
  
  
  "Estic Jerry", va dir el número dos en l'harem pijama.
  
  
  "Tots dos estan escrits amb un 'jo'." Terri explicat
  
  
  "Informació Important", em va dir.
  
  
  "Som bessons," Jerry suggerit.
  
  
  "Una altra sorprenent descobriment", vaig dir.
  
  
  Les noies es van aixecar dels seus llits i van venir a buscar a mi.
  
  
  "Mai he vist abans," Terri, va dir.
  
  
  "Que no pertanyen aquí, no?", ha afegit Jerry.
  
  
  "Va ser com una tempesta," Terri, va dir. "Crec que el que està sent perseguit i ens volen ocultar a vostè. Com molt bé!"
  
  
  "Vostè no és un cop, és vostè?", va dir Jerry. "No hem d'amagar la policia."
  
  
  "Jo no sóc un cop", em va assegurar-los. "Qui sóc i el que faig és massa per explicar en menys d'una hora, i no tinc trenta segons. Però es pot dir que jo sóc una de les bons nois - i jo no estic de broma a tots els I necessiten la seva ajuda."
  
  
  En aquell moment, hem sentit veus i anar a escoltar a la porta.
  
  
  "Per què et vaig donar la volta i tornar quan em diu de tu?" Era la veu d'un soldat que havia de cridar-me al passadís.
  
  
  "No sé de què estàs parlant. M'acaba de caure el professor fora de l'esmorzar. No vaig veure que just ara, " el treballador va respondre.
  
  
  "S'ha de caminar d'aquí un minut anys, després es va girar i va caminar cap."
  
  
  "No sóc jo."
  
  
  "Ningú No va venir amb vostè?"
  
  
  "cap. Demanar Yuri a la professora de la porta. "Ho faré. Vaig a canviar-lo. I si estàs mentint, no importa. Anem, company! "
  
  
  El so d'un treballador passos baixant el corredor. Claus de l'anell exterior de la porta.
  
  
  Jo prem-me contra la paret en la frontissa costat de la porta, Luger a la mà. Els bessons es va quedar a l'arma amb àmplia cornflower-ulls blaus, llavors va mirar l'un a l'altre, chuckling a la frustració. El que estava passant a través del seu minúscul cervell en el moment en que podria significar la vida o la mort per a un munt de gent.
  
  
  La guàrdia obert la porta i va obrir una esquerda.
  
  
  "Bé, bé, que les nenes de matinar", va dir.
  
  
  "Què és?" Terri, va dir.
  
  
  "Ens pot arribar en qualsevol moment volem," Jerry afegit.
  
  
  "Amunt i avall, amunt i cap endavant.
  
  
  
  
  
  
  Bé, que és tota la teva vida, " la guàrdia riure.
  
  
  "Que un de nosaltres fa el professor vol aquest matí?"
  
  
  "O és tant de nosaltres una altra vegada?"
  
  
  "Ni una cosa ni l'altra. Només vam esmorzar, i la seva feina és el primer. Després de menjar - les dones i per a les postres ."
  
  
  "Llavors, el que estem fent aquí, Marcus?" "Tu no ets a entra a la nostra habitació, llevat que el professor t'envia a buscar-nos."
  
  
  "Estic buscant un home", va dir apologetically.
  
  
  Les noies ' el riure li va respondre.
  
  
  "Vaig pensar que vaig veure un treballador al passadís," Marcus va continuar sternly. "Algú que no pertanyen a l'equip. Vaig pensar que podria haver arribat aquí."
  
  
  "No hem vist una sola persona," Terri dir innocentment.
  
  
  "És una decepció," Jerry afegit disgustedly.
  
  
  "Jo no sóc el tipus de persona que veu fantasmes," Marcus va dir. Vaig sentir-li fer un intent de fer un pas endavant. "Serà una mica de temps abans que el professor acaba el seu esmorzar i envia un de vosaltres. Ja que sóc aquí, potser es podria entretenir els altres una mica ...
  
  
  "Definitivament, no!" Terri tallat. "El nostre contracte diu que estem aquí en exclusiva per el Dr. Varnov. Ens van advertir que no per jugar jocs amb els altres."
  
  
  "Però penseu acuradament," Jerry dir mischievously.
  
  
  "Teasers," el guàrdia va dir. Va tornar enrere i les noies tancat la porta. El pany de la porta tancada.
  
  
  "Ara estem realment en problemes," Terri riure.
  
  
  "Però és divertit," la seva germana, va dir.
  
  
  "Moltes gràcies", em va dir, i va lliscar la Luger de nou en la seva holster. Vaig riure. "Potser puc trobar una mica de temps per pagar tu. És cert que només ets aquí a ... er ... servir Warnow?"
  
  
  "Has sentit el que diu Marcus, acabem de wind - up joguines per a un científic nord-Americà," Terri va respondre.
  
  
  "I tenint en compte la mena de persona que és, no ocupa la major part del nostre temps," Jerry va dir, i es va apropar a mi.
  
  
  "Com vas arribar a aquest?" Li vaig preguntar.
  
  
  "Vols dir que fer el bé a les nenes com nosaltres de fer en un lloc com aquest?"
  
  
  "Alguna cosa així."
  
  
  "Ens va respondre a un anunci en un diari metro de San Francisco," Jerry dir. "Amb les nenes volen viatjar, emoció, aventura."
  
  
  "I, òbviament, vostè té el lloc de treball."
  
  
  "Per descomptat. Hi ha hagut cinquanta altres noies, però teníem l'avantatge de ser bessons."
  
  
  "Això no és tot el que tenia," em va dir, assenyalant la seva generosa de formes.
  
  
  "M'agrada que," Terri, va dir.
  
  
  "Aposto a que vostè està molt més a un home que un professor, també," Jerry afegit.
  
  
  "No estic interessat en el Seu sexual talents o la falta del mateix," em va dir seriosament. "Però va resultar ser el més perillós de la persona en el món, una amenaça per als Estats Units i al món sencer. Vaig a recanvi de la força detalls, però creieu-me, no hi ha res més important per al futur de la humanitat, ara que per a mi entrar en Varnov en el laboratori. I vull que les nenes per ajudar-me.",
  
  
  "Vols dir que aquest estúpid antic lab és més important per a vostè que això?", va dir Terri, aixecant la seva curta nightgown fins i tot superior.
  
  
  "I això?" Jerry interjected, l'ajust de la cintura del seu pijama fons i el lliscament-los caure a la meitat de la seva forma arrodonida de les cuixes.
  
  
  "He dit més important, noies, no més divertit".
  
  
  "Per què ens ha d'ajudar-lo?" va preguntar Jerry. "No, tot i ser bona per a nosaltres."
  
  
  Estava clar que el patriotisme i l'humanisme eren paraules que no va aparèixer en la seva força, brillant caps. Però sense la seva ajuda, les meves possibilitats eren zero.
  
  
  "Com diu el vell refrany," jo els vaig dir amb cara de pòquer, "es rasca la mina, I de zero teu".
  
  
  Un parell de somriures radiants, il·lumina la sala. "Vols dir que ho farà?" bessons, va dir a l'uníson.
  
  
  "Si vostè pot ajudar-me a aconseguir en Varnov el laboratori."
  
  
  Capcineig feliçment, van agafar la meva mà i em va portar a una pila de coixins de colors, on es retira ràpidament la prima cobreix. En el parpellejar d'un ull, eren nu, l'adopció de diversos seductora planteja entre els coixins. Vaig descobrir que Terry havia una petita birthmark just a sota del seu pit esquerre, i que era l'única manera que podria explicar els bessons a part.
  
  
  Va ser l'única vegada en la meva vida que jo estava en una pressa per completar el que és potser el més emocionant de tots els humans de les operacions. I així em vaig establir un nou rècord mundial per a l'eliminació de tants roba com sigui possible en el menor temps possible.
  
  
  "Mmm, deliciós," Terri comentat.
  
  
  "Jo sabia que li agradaria tenir més que el vell professor," Jerry aprovat.
  
  
  "Vine aquí," Terri ordenat, "entre nosaltres".
  
  
  Ràpidament vaig arribar a els meus genolls i es va instal·lar en un clàssic posició més Terry és impacient poc cos.
  
  
  "No vaig dir entre mi, però entre nosaltres," va dir amb un sospir, un baix queixar que no va sonar com una reclamació a tots.
  
  
  "No us fa res?" Li vaig preguntar quan vaig entrar a les portes del paradís.
  
  
  "Oooooooh," ella gemegava.
  
  
  "Vaig a trucar a les obres d'ara endavant," li vaig dir, i es va submergir en el túnel de l'amor.
  
  
  Que és com va començar tot, tot i que en un temps molt curt s'adopta una infinitat de gimnàstica planteja, la majoria dels quals no són descrites en el matrimoni manuals.
  
  
  Després d'una estona, ens va fer tan absort en els altres que Jerry va dir en una baixa, trista veu:: "no m'agrada jugar setanta."
  
  
  Em van posar en una posició incòmoda per parlar, però girar el meu cap amb un gran esforç, vaig preguntar
  
  
  
  
  
  
  Innocentment: "Què significa això, Jerry? "jugar setanta."
  
  
  "Déu, tothom sap que," va dir grumpily. "Setanta-seixanta-nou amb un ull."
  
  
  Em vaig acostar a ella, i amb una mica de persuasió, es va convertir en el tercer soci en una de les més complexes, exòtics, i tediós actuacions puc recordar. I recordo molt.
  
  
  Després que, com em vaig vestir ràpidament, els bessons em mirava amb feliç cares, intercalats amb petits somriures i les picades d'ullet de gratitud. Es va Jerry qui va dir que amb una llarga i feliç, amb un sospir,"saps, crec que els tres ens farà una fantàstica parella."
  
  
  Però la meva ment ja estava preocupat amb el problema de Warnow i empresa. "Bé," vaig dir, " la diversió i els jocs s'han acabat. Ara anem a veure si podem trobar un camí a l'ermita de Nox Varn.
  
  
  Van assentir amb el cap gairebé a l'uníson. Però no hi havia cap interès real en les seves cares.
  
  
  "Te'n recordes de la nostra petita cosa?" Vaig demanar-los.
  
  
  "Sí," Terri dir, frowning. "Però pot ser perillós per a ajudar."
  
  
  "A més," Jerry afegit. "Tenim molt a perdre. Que pagui més diners dels que hem vist mai en tota la nostra vida. Quan vam sortir d'aquí, anem a utilitzar per obrir una petita botiga de roba."
  
  
  A la vegada, vaig tenir la forta impressió que els bessons no eren tan ximple com que pretenia ser.
  
  
  "Així que anem a obrir una botiga de roba quan surts d'aquí", em va dir. "I què et fa pensar que mai sortir d'aquí? Sou presoners, no ho sabeu? "
  
  
  Terri va sacsejar el cap, " no Som presoners a tots. Vam anar i venir com nosaltres, si us plau. Quan ens vam cansar d'estar tancada, vam caminar per tota la casa. lloc. I no és aturar-nos ."
  
  
  "És clar", em va dir. "Pots anar allà on vulguis, perquè no hi ha manera de sortir d'aquesta pedra de la fortalesa, excepte per l'aire. Però dir a aquestes persones que volen deixar de fumar i demanar-los a sortir d'aquí. Llavors vostè sap el que vostè hauria d'haver conegut fa molt de temps - que també podria ser un esclau en cadenes."
  
  
  Ara tenia la seva atenció contínua. La seva brilla valent cares es va convertir greu, i es van intercanviar mirades de sorpresa.
  
  
  "No vaig arriscar la meva vida per venir aquí per a riure," em va afanyar a seguir. Aquestes persones van a prendre sobre Amèrica i el món sencer amb força atòmica. Les seves bombes ja estan estacionats en clau de les ciutats dels EUA i estan a punt d'explotar un per un, si el nostre país no complir amb les seves demandes."
  
  
  Vaig mirar el meu rellotge. "Si no puc arribar a Varnov, que és l'únic que pot activar els dispositius, la primera bomba atòmica a destruir a Nova York i tots els seus habitants en només dues hores."
  
  
  Vaig assentir amb el cap, ja que gaped a mi. "Sí, aquests són els fets. I vull que les nenes per aturar tractant de forçar aquesta estúpida rossa me i mantenir-se. Perquè, a més de Varnov, que va denunciar al seu país, som l'única tres nord-Americans en el mig del camp enemic.
  
  
  "Sense mi, que no podrà sortir d'aquí amb vida."
  
  
  "Oh, Déu meu," Terri, va dir. "Com podem ajudar?"
  
  
  "Vull que aquest procediment es pot utilitzar per obtenir els dos a la Warnes" laboratori, habitatge, i tota la resta, i de tornada. Vull que m'expliquis tot el que va veure allà, que podria donar-me una idea del seu funcionament. I fer-ho ràpidament; és el moment de moure ja! "
  
  
  Tots dos van començar a parlar alhora. "Esperar", em va dir, " Terry, d'anar endavant."
  
  
  "Hi ha un guàrdia de seguretat," va dir. "Però Marcus és a deure la major part del temps. Dorm en una petita habitació de darrere el professor porta, que sembla feta d'acer sòlid. I ell és l'únic que veu ens anada i tornada. Va prem el botó d'alarma, i Varnov passa a l'altre costat de la porta, l'obre, i ens parla a través d'una mena de planxa de ratllar. No hi ha cap clau d'aquesta porta; s'obre des de dins - i el professor no surt per cap raó ."
  
  
  Bona. Alguna cosa més?" Em va trencar. "Què hi ha dins?"
  
  
  "Quan vas a," Jerry va dir, " veureu una oficina amb un escriptori i telèfon. El lloc és pelat, no hi ha cap altre mobiliari. Però hi ha arxivadors. I una gran emmarcat mapa dels Estats Units, penjada a la paret al costat de l'escriptori. Una altra porta des de l'oficina per a ...
  
  
  "Esperi un minut!" Terri interromput. "Hi ha una paret segur darrere d'aquesta targeta. Bé, no és exactament una caixa forta. Però un racó de la plaça.
  
  
  "Com saps que?" Li vaig preguntar a ella.
  
  
  "Perquè un dia, quan jo estava caminant, vaig veure. El mapa s'havia tret el ganxo i era estirat a terra en virtut d'aquest forat en la paret sobre un peu de plaça. Warnow havia papers repartits en el seu escriptori que devia llegir mentre ell estava esperant-me. Suposo que es va oblidar de guardar els papers i cobrir el lloc amb un mapa.
  
  
  Ella va somriure. "O pensa que sóc massa estúpid per explicar un forat a la paret des de que-sé-què. De totes maneres, em va fer veure que no notar, i jo no estava particularment curiós a la vegada. La propera vegada que es va enviar per a mi, el mapa encara hi era, sense papers."
  
  
  "Com es dirà a part?" Li vaig preguntar, només per confirmar la meva conjectura educada.
  
  
  "Tinc una piga a la dreta aquí," Terri dir, només amb la insinuació d'un somriure, que apunta a la zona sota el seu pit esquerre. "I com es pot veure, porten vestits diferents per a distingir-nos."
  
  
  "Tot el dret, Jerry, endavant. Què hi ha a la sala al costat de l'oficina? "Bé, és realment una gran sala separats per una cortina.
  
  
  
  
  
  D'una banda, un llit, un parell de peces de mobiliari, i un bany que es connecta a l'oficina. D'altra banda, no em demanis. Mai no he vist, però crec que és probablement algun tipus d'equipament. Oh, i no hi ha una altra d'aquestes interna telèfons al costat del llit.
  
  
  "Alguna vegada has sentit parlar en aquests telèfons?"
  
  
  "Només una vegada. Però era una mena de doble conversa, i no la vaig entendre."
  
  
  "Dues vegades quan jo hi era, va rebre una trucada," la seva germana, va dir. "No vaig entendre de què parlava bé. Però crec que ara sé ."
  
  
  "Digues-me sobre això, Terry."
  
  
  "Bé, ell semblava molt enfadat. I va dir una cosa així com, mira, no m'empenyi, en General, i no amenaçar-me. Recordeu, si em deixa, tot va amb mi. Incloent-hi en Moscou, en General, em va venir a la conferència amb dues maletes. Però per alguna raó, un d'ells es va perdre ." I llavors va fer una pausa i va dir, " No signifiquen res per a tu, General?"
  
  
  "No sé el que diu a la general," he comentat. "Però el que em diu molt. Varnov ha un sistema d'aquest tipus que si mor, totes les ciutats, incloent-hi Moscou, morirà amb ell. No només és un mal fill de puta, també és maleït intel ligent.
  
  
  La meva ment va quedar un moment com vaig ordenar a terme diferents aspectes d'una factible pla. Llavors em va dir, " d'una banda, el temps és el factor més important. Però jo no veig cap pressa. Puc obtenir Marcus prendre un de vosaltres a la porta. Però no puc força Warnow per obrir-lo si no li prengui la iniciativa. És a dir, si no ho ha enviat prèviament Marcus després de tu.
  
  
  "A més, jo no puc trencar després d'sense matar Markus, que serà de peu dret al costat de la porta on Varnov pot veure-ho. I abans que pogués tenir cura de Marcus, que va tancar de cop la porta a la meva cara. Així, tot depèn de que les nenes. Qualsevol persona que ve a ell avui ha de seguir alguna cosa a la porta de manera que no es tanca del tot, i fer-ho de manera que Varnov no li nota. I es necessita un miracle de temps ."
  
  
  "Tinc una idea millor," Terri, va dir. "El que ha rebut el professor aprovació va amb ell a l'habitació, bombes-lo i li posa al llit. Que després ens porta a anar al bany. Ell no es pot discutir amb aquesta, de manera que bloqueja-se en el bany, sufocacions l'aigua, llavors s'executa a l'estudi i s'obre la porta d'acer per a vostè. A continuació, torna a través de la porta de connexió i puja al llit amb Varnova.
  
  
  "Pur geni," vaig dir.
  
  
  "Mentrestant, haureu de desfer-se de Marcus," Terri va dir, " i esperar a la porta."
  
  
  "Dóna'm cinc minuts," vaig dir. "I jo vull Marcus per ser aquí atrets per la resta de la noia perquè pugui tenir cura d'ell ràpidament i en silenci."
  
  
  "Ell sol no vol tant de nosaltres a el matí de festa," Jerry dir. "Però suposo que ell sap?"
  
  
  "No et preocupis, jo estaré a punt per a gairebé qualsevol cosa," li vaig dir.
  
  
  Hi havia un altre reflexiu silenci, i llavors em va dir, " Ara tot el que hem de fer és esperar. Però per quant de temps?
  
  
  "Ell és com un rellotge," Terri, va dir. "Hauria de ser aquí cap minut."
  
  
  "És clar" Jerry dir. "Però si és la seva gran dia per destruir la Ciutat de Nova York, potser ell estarà nerviós i no fucking vol dormir."
  
  
  "Jesús," Terri gemegava.
  
  
  I no vaig dir res, perquè la magnitud d'aquesta qüestió, i el potencial catàstrofe associats a la resposta va desbordar el meu cervell.
  
  
  Vint-i-un
  
  
  Hi havia una mena de vestir taula en un fosc racó de l'habitació, i em vaig asseure en ell, completament tancada a terme des de la porta. L'minuts va marcar per sempre, i el meu amuntegament, musculat músculs va demanar socors. Finalment, em vaig aixecar. Va ser estúpid per allotjar-se en una posició incòmoda quan probablement podria escoltar el so d'avís d'un clau a la porta.
  
  
  Mitja hora que havia passat quan vaig jutjar que la gran qüestió havia estat contestades, i Varnov estava a punt de donar la frivolitat, l'entreteniment i concentrar-se en la complicada tasca del dia, de la seva banda llest per enviar el senyal que seria bufar cap amunt de la ciutat de Nova York. en el cel. I si a última hora el president no decidir per risc nacional de pànic i evacuació de Manhattan, el destí de tota aquesta gent estava en les meves mans.
  
  
  Com m'esperaven, vaig lluitar un creixent sentit de l'angoixa com vaig calcular la viabilitat de la meitat d'una dotzena de plans alternatius. Tots eren pràctics i prou intel·ligent. Però cada un d'ells va arribar a un cul-de-final-en la impenetrable porta d'acer entre Varnov i a mi.
  
  
  De tant en tant, indistint sord sons es podien escoltar procedents del túnel del corredor. Indistint veus, la thud de fortes peus, la clanga de metall. Les noies escoltar-me amb les orelles aixafat contra la porta, però va informar que no havien sentit res important, simplement inútil xerrada, com molts homes, òbviament, a corre-cuita, va passar per aquí.
  
  
  A continuació, després d'un llarg període de silenci, tal com jo estava a punt de risc de qualsevol desesperada estratagema, no importa el boig el risc, hi havia un impacient trucar a la porta, seguit immediatament per la sonall d'una clau en el pany.
  
  
  Jo ja estava ben amagat quan Marcus van irrompre en el professor concubines ' habitació i va cridar: "Ets la Petita Miss Talp," the American demandes.
  
  
  
  
  
  
  Els serveis per a dos! El professor va ser detingut a causa d'una visita dels seus superiors, i diu que si no venir de seguida, se li de menjar al públic en general els gossos de sopar.
  
  
  "Oh, Déu meu, aquests gossos mengen mica pobre de mi en tres picades," Terri va dir en la seva dolça veu. "Anem de pressa abans que el professor perd el seu temperament."
  
  
  "Crec que vols dir la seva frescor, no de la seva picor, benvolgut Terri," Jerry corregit.
  
  
  "Vaig trucar-los el que vaig veure, estimada", va dir ella, i va córrer per la porta.
  
  
  "Oh, Marcus," Jerry, va exclamar, " es pot tornar per un petit moment, després d'haver lliurat la meva germana?
  
  
  "Tornar?" Marcus va trencar irritably. "Per què?"
  
  
  Estic sol i ... I necessito un home de veritat, no aquest cansament el vell sac d'ossos.
  
  
  "Sí? És aquest el cas ara? Marcus va dir, la seva veu tremolant d'emoció. "El que pots fer amb un veritable home en només una petita minuts?"
  
  
  "Podria estalviar dos petits minuts?"
  
  
  "Jo podria estalviar un munt, però jo podria tenir un problema."
  
  
  "No vaig a dir-te. I no creu que ha de prendre el risc?"
  
  
  I a continuació, després d'un terrible, incert pausa: "Sí, vaig a estar de tornada. En menys d'un minut. Estar preparats!"
  
  
  Com si fos un signe d'exclamació d'acord, la porta es va estavellar amb un thud. I després hi havia un gran buit de silenci.
  
  
  "No perdi una segona," vaig dir a la Jerry en veu baixa, "i mantenir-lo ocupat!"
  
  
  "L'infern, ell mai no saps què pegar-li," va muttered, i em va ficar de nou.
  
  
  Marcus va tornar als pocs segons més tard.
  
  
  "Com es pot veure, estic llest, amant," Jerry dir.
  
  
  "Estic més preparat que mai heu de ser", va dir ella amb un riure nerviós. "Però he de guàrdia Warnow la porta, i jo no tinc temps per despullar-se."
  
  
  "Oblidar que estúpid porta," Jerry dir. "Un salvatge pack d'elefants vint metres d'altura no podia trencar-lo si a l'interior de l'habitació es va cobrir de terra al sostre amb cacauets."
  
  
  Òbviament, Marcus va ser massa lluny de voler respondre. Però un minut més tard el va deixar fora un parell de professional, grunyits quan Jerry va dir, "Oh, Déu meu, ets massa!" i em sortien des de darrere de l'vestir la taula.
  
  
  Vaig donar un pas endavant a la lleugera, però ràpidament amb l'agulla. Jo planava sobre ells per un moment vaig aixecar l'arma més de la seva ampla esquena. Jerry és obrir els ulls i ampliat a la vista de mi.
  
  
  De sobte, potser se us demani per alguns animals instint o per l'aspecte en Jerry és sorpresos ulls, Marcus va aixecar el cap i va convertir la meitat per a mi.
  
  
  Així que em vaig plantar el full en el seu pit en el seu lloc.
  
  
  La seva boca va ser enorme, i els seus ulls mirar de front a la incredulitat. Però llavors, amb només un petit crit i una horrible ganyota, ràpidament em vaig treure el ganivet, i que submisament es va ensorrar a la part superior de Jerry i es va congelar.
  
  
  Vaig netejar la fulla en el seu uniforme jaqueta i recuperar l'arma, mentre Jerry, amb més pànic a l'expressió de la seva cara, va intentar en va empènyer el cos lluny de la seva. Vaig agafar la seva espatlla, i arrencat, i va rodar per terra. Va mirar cap a fora en la infinitat de l'espai.
  
  
  Gerry es va asseure i va netejar la bloodstain fora el seu cos nu amb l'extrem de la fulla, com ella em va mirar amb una expressió que jo no podia lloc. Excepte que potser era una barreja d'admiració, la incredulitat a la realitat propera de savage mort, i un toc de fàstic. Si ell odiava a mi, la sang o el cadàver, que no podia explicar.
  
  
  "Sí", em va dir, com si, en respondre a una tàcits pregunta, " que és el que és. I si no em pressa, i milions d'altres, molt més innocent persones es moren."
  
  
  Llavors em va abandonar a ella i, glancing amunt i avall del passadís, va fer una cursa per la gran porta d'acer en Varnov i el control remot del dispositiu estaven esperant a les ales.
  
  
  Un parell de ansiós, suor minuts passat. I llavors vaig sentir el tancament clic, i la porta s'obrí una mica. Va començar a pivotar cap a mi, però vaig agafar-lo i espremut a, just a temps per agafar una idea de Teri de la nua d'esquena com ella va desaparèixer de la vista a través de la porta.
  
  
  Vaig tancar la porta amb suavitat i va mirar al voltant de la sala en un xarrup. Segons Gerry de la descripció, que conté un escriptori amb un telèfon, arxivadors, una gran emmarcat mapa dels Estats Units, i una part de l'Amèrica Central que no va esmentar. Vaig anar a través de l'escriptori calaixos, però van ser bloquejat. Vaig fer una altra de passar a l'arxiu del gabinet, el resultat és el mateix.
  
  
  Vaig estudiar el mapa. Els anells, dibuixat en vermell i llapis, retolador, va anar al voltant de set-NOS les ciutats i el Canal de Panamà. Orientacions per a la destrucció. Una de les ciutats va ser Cleveland, però podíem ignorar-ho perquè la bomba que pretén destruir-lo va ser interceptat per la duana. Sobre el mapa, les ciutats es van numerades, i amb l'excepció de Cleveland, van ser excepcionals, per aquest ordre: Nova York, Chicago, Houston, Los Angeles, San Francisco i Washington, DC.
  
  
  Em vaig adonar que la capital es va salvar a l'últim, no hi ha dubte per a permetre que el nostre govern a negociar fins a l'última hora.
  
  
  El mapa va ser suspesa per un cable des d'un fort coure ganxo. Vaig deixar-lo fora de l'ham amb la certesa que, com Terri havia dit, m'agradaria trobar un enorme forat o amagatall on documents secrets amagats. Però no hi havia cap tipus de forat
  
  
  
  
  
  la paret de sota el mapa era suau.
  
  
  No se m'ha acudit que un simple forat a la paret de darrere el mapa no pot ser massa inventiva per un Varn nivell científic. Així que ara vaig començar a experimentar amb una coure ganxo, girant-lo en diferents direccions, però trobar que era fermament fixat i immòbil. Però no del tot immòbil. Perquè quan jo vaig posar el ganxo cap a mi, es fa clic lleugerament. Immediatament, una secció quadrada de la paret lliscar enrere sense un so, revelant un flascó que conté una petita pell coberta de la llibreta i una sèrie de dibuixos numerats, cada un dels quals portava un vermell rodó crani que, per a mi almenys, de forma expressa s'indiqui la ubicació de la bomba maletes plantada.
  
  
  S'especifiquen els llocs, és a dir, si hi havia una adequada explicació de quin edifici es troba a la ciutat. Sense text o de la resta d'orientació, les impressions no tenia cap sentit.
  
  
  Tot i que semblava una edat en aquests tensa, nerviosa circumstàncies, un cop d'ull al meu rellotge em va dir que només dos minuts que havia passat. I des que em vaig adonar Vamou poder viure un altre deu minuts o més, quan Terri va ser alertat per la meva necessitat de temps, em vaig asseure a la meva taula i va començar un estudi ràpid de cuir enquadernació de llibre de butxaca.
  
  
  En primer lloc, les lletres i els números que contenen han clar per a la majoria de la gent com un Xinès mots encreuats. Però estic servir a tota mena de puzles, i no hi ha molts agents del món que estan tan ben versat en l'art de resoldre els codis. Aviat vaig reconèixer com el nord-Americà codi utilitzat per científics de la Varna època. I tot i que el codi va ser bàsicament prou simple que si algú es van donar una molt intel · ligent fórmula matemàtica per a desxifrar-lo, que jo sàpiga, mai no s'ha tallat per un enemic dins o fora dels EUA.
  
  
  Em va bolcar a través de la meva memòria, i el principi del codi, es va ficar en el meu cap de manera gairebé immediata. He trobat una ploma en un titular sobre la taula al costat de la meva llibreta i fer ràpid taquigrafia notes, desxifrar i que coarti només els fonaments bàsics de text i nombres, explicant el complot per matar el cap. S'inclouen els secrets de la Varn l'explosió de la bomba dispositiu està activat per un auto-alimentat llapis. Microelectrònica van ser dissenyades en un dòlar mida del disc de la mida d'una pell solapa per fer-lo capaç de transmetre un potent d'alta freqüència del senyal més grans distàncies-un dispositiu alguna cosa similar a un marcapassos, però molt més sofisticat, detona totes les bombes a l'uníson segons després de la Varns ' últim batec del cor.
  
  
  Aquesta intricada, increïblement petit control remot del dispositiu va ser anomenada "Clau d'Accés" a la primera pàgina. I al final de la pàgina, sota el títol: DESARMAR-se, hi havia una sèrie de cinc números, com s'explica en el text, van ser la clau per a desactivar bombes, fins i tot després van rebre una explosió de senyal. Aquesta emergència precaució evitar lligar el marcapassos per Warnow cor.
  
  
  Però hi ha una trampa. Després del lapse de temps senyal que activa les bombes va ser enviat a terme, només hi havia trenta segons d'esquerra a cancel·lar la explosions.
  
  
  Vaig fer un ràpid imatge mental dels números i de projectar-los en la paret frontal de la meva ment. Tinc gairebé un error-memòria lliure, i recordant una dotzena de números no seria un problema real. No obstant això, vaig escriure els números en un tros de paper que he doblat i posat a la meva butxaca.
  
  
  Vaig passar un minut estudiar els diagrames de llapis i disc, i després em va escriure el ubicacions de la maleta bombes en diferents ciutats.
  
  
  Quan jo havia fet això, vaig posar el llibre i els apunts amb l'explicació de la seva essència en la meva altres butxaca. Vaig passar uns cinc minuts escriure el desxifrat fets, perquè necessitava directe de coneixement del dispositiu, si jo anava a interrompre Warnow mortals del pla. I em vaig trobar que em podia recordar gairebé tot si vaig posar les dades a escriure el primer. En qualsevol cas, un cop el dispositiu descobert, va ser tan fàcil per operar com tocar diferents brúixola punts amb un llapis.
  
  
  Ara vaig empènyer els plànols, que eren massa grans per portar, en una paret de contenidors, va trencar el llautó ganxo a prop del forat, i penjat el mapa de tornada.
  
  
  Jo silenci va entrar al bany i va anar a l'altra porta. Com he pressionat contra ell, vaig sentir que vaig pensar va ser Varnov de veu i de Terry del contestador de veu. Vaig ignorar la conversa com ja he tirat la luger fora de la seva holster i recollir la porta de manejar. Però l'essència d'això va ser que Varnov es va disculpar per precipitar-se a causa de la "urgent experiments que han d'estar preparats immediatament," i Terri va demanar un parell de minuts més amb la bonica professor, que va ser un gran home que va fer de la seva greu. més del mateix.
  
  
  Quan a poc a poc em va obrir la porta i va treure el cap a l'habitació, Knox Warnow, amb un blanc de laboratori jaqueta sobre els seus pantalons, va ser aturat en perfil per a mi, les mans sobre Xatrac espatlla com ella, vestida de boudoir vestit, veia en els seus ulls amb un fals aire. adoració.
  
  
  La Varns ' cabell era negre, molt streaked amb gris. Va tenir un petit nas
  
  
  
  
  
  prim característiques i un esvelt cos que semblava gairebé fràgil. Fins que vaig mirar la seva brillant ulls verds, que estaven desproveïdes d'emoció tot i que van ser dura i brillant com maragdes, va ser un poc probable amenaça per a la supervivència del país més poderós del món. I no crec que hi ha un home que podria aconseguir a través d'una sola ronda amb Terri o el seu doble.
  
  
  "Vaig enviar per a tu i la teva germana aquesta nit," va dient ara. "Hi haurà alguna cosa per celebrar amb peces de regust vintage cava i un sopar especial. I després passarem un llarg i exòtics nit de plaer junts."
  
  
  "Dubto molt, Varnov, "li vaig dir quan vaig entrar a la sala de darrere de la Luger. "No puc esperar a tornar a Estats Units, aquesta nit, com el meu presoner."
  
  
  La seva cara va caure a la sorpresa, com ho va convertir per a mi. Com va fumbled per les paraules, em va dir, "Terry, tornar a la seva habitació. Vull que tu i la teva germana a ser vestida i esperar-me per venir a aconseguir ."
  
  
  Ella va obrir la seva boca per dir alguna cosa, llavors va córrer lluny
  
  
  "Sé qui ets," Varnov va dir amb calma, la seva cara mostra compostura. "Sí que sorprendrà?"
  
  
  Era, però no vaig dir res.
  
  
  Varnov va enfonsar en la massiva de cuir cadira al costat del llit, va creuar les seves cames, i va creuar els braços sobre el pit. "Creus, Carter," va continuar amb un xiuxiuejada somriure, " que no estic preparada per a una oportunitat com aquesta? Per descomptat, no. Mai no vaig deixar aquesta sala amb el que viu. I si he de morir, gairebé immediatament la meitat el món serà reduït a cendres."
  
  
  "Conec tots els que," vaig dir. "He desxifrat el seu secret documents, i la seva preparació són en va. Fer els números 5-21-80-54-7 signifiquen res per a tu?"
  
  
  La seva maníaca expressió va esclatar com una vela al vent i va sortir. Per un moment, gairebé podia veure els engranatges de la seva ment canvi avall, xoquen bruscament, i després ordenar a través de les alternatives.
  
  
  Ell es va encongir i es va posar un pàl·lid, va renunciar a somriure. "Bé," va dir, " al final, res no importa. Tots els éssers humans, tots estúpid criatures mortals, ha d'acabar."
  
  
  "Un noble filosofia," vaig dir.
  
  
  "El dos de nosaltres", va continuar, " no estem sols en aquesta masmorra sala, el control de la densitat de tot el món. Pensa-hi. Només pensar-hi! L'inefable poder que tenim a les nostres mans ." Va fer una pausa. "Podem unir forces i governar el món. O podem destruir els uns als altres en els propers minuts. Què serà? "
  
  
  "Ni", em va dir. "Fins i tot un mal perdedor sap quan el joc ha acabat. I accepta les seves pèrdues. Ara, et donaré trenta segons per decidir. Vine amb mi i jutjat, o es moren en aquesta cadira." Personalment, espero que la tria de la mort. Perquè es va prendre més d'una mica de risc en el meu coll per sortir d'aquí.
  
  
  Varnov assentir amb el cap a poc a poc, els dits d'una mà en spasmodically de pastar el gruix de l'encoixinat dels braços de la cadira. "Tots els drets, aniré amb tu," va dir. Va unclenched les cames i semblava a punt de posar-se dret.
  
  
  Però de sobte, va empènyer la cadira recolzabraços. La part superior suau part del braç a l'instant plecs frontisses ocultes, revelant un petit il·luminat de la consola. Tenia un gran botó vermell, un commutador canviar, i numerats de marcatge.
  
  
  Quan es va tancar de cop el palmell de la mà cap avall sobre el botó, I li va disparar al pit. No obstant això, la seva altra banda, ja va arribar per marcar. Així que li va disparar de nou. La meva mà shuddered i es va tornar a canviar. No sé si va ser reflexiva espasme de la mort o de l'últim sobrehumana esforç d'un home que va ser només un segon de distància des de l'eternitat; però per la meva sorpresa, la banda va continuar a baixar i com ho va fer perquè va treure la tanca l'interruptor.
  
  
  La prima feu clic va ser seguit per la llunyà sord sons de campanes i sirenes. Si aquest so pot penetrar en les grans parets de pedra i de la mitja tona, o per tal d'acer portes, jo sabia que fora, en aquest municipi de soldats i treballadors, que era una merda, clanging, oïda-divisió de demanar ajuda.
  
  
  I destinat a obtenir Warnow per dir-me d'on va mantenir la crucial llapis, sense la qual seria impossible anul·lar el detonant senyals del marcapassos. Però ara ell era mort, jo no tenia un llapis, i els últims trenta segons van marcant distància. el més destructiu de diverses explosions a la història de la humanitat.
  
  
  Vamov ulls desfer al seu cap, encegadora de la mort, com jo glanced de la mà del meu rellotge, doblegat cap avall, va obrir la seva jaqueta, i en gairebé la mateixa moció va treure la camisa. I després hi havia el llapis; va ser penjat al voltant del seu coll per una llarga cadena de plata!
  
  
  El pit va ser descobert, però cobert de sang. Vaig avançant netejar la sang de les quatre polzades plaça de la pell envoltat en tres dels seus costats per un plàstic de costura. Vaig lliscar els dits per sota de la vora i va tirar enrere la solapa de la pell per revelar la clau d'accés amb la seva espiral de petits numerats punts de contacte.
  
  
  La celebració de l'agulla com acuradament com un neurocirujano podria aguantar un bisturí, vaig tocar la punta dels punts de contacte, activar l'electrònica de combinació per a un escalfament senyal.: Cinc... vint-i-un... vuitanta... cinquanta-quatre... set!
  
  
  Ara els meus ulls van caure en el rellotge. De quatre, tres, dos, un i-boo
  
  
  
  
  
  
  ! Vaig tenir quatre segons per recanvi per l'explosió i la destrucció de ciutats que mai va arribar. I el que va passar!
  
  
  O era?
  
  
  Vaig mirar el braç de la cadira. A sobre del botó vermell va ser la inscripció: DESTRUIR. Per sobre de l'interruptor és la inscripció: RELLOTGE. Jo ara examinar el numerats de marcatge. Va ser anomenada "el FRACÀS de RETARD" i qualificat de zero a seixanta minuts. El punter, que Varnov va ser, òbviament, tractant inferior a zero, es va celebrar a seixanta.
  
  
  Seixanta minuts de què? Una llum verda va aparèixer per sobre de la red DESTRUCCIÓ de botó. No hi havia cap altre botó per cancel·lar l'temporal de bloqueig, així que esperem que fer clic al mateix botó nou. Res de res. La llum verda ha continuat per cremar.
  
  
  He escoltat. En la distància, alarma, campanes i sirenes continuat hum veu alta. He penjat la cadena i llapis sobre Warnow el cap, posar l'aparell a la butxaca, i va córrer per la porta, pistola en mà. Em prengui la porta oberta i va ser sorprès pel so ensordidor de campanes i sirenes. He comprovat a assegureu-vos que la porta d'acer va ser tancats de manera que no es podia entrar i descobrir Varnow el cos, i després em vaig precipitar a través de la seguretat de la sala i en el túnel. Jo no vaig veure ningú a la primera, així que em vaig apressar a l'bessons ' dormitori porta.
  
  
  Com he assolit, dos soldats van arribar al voltant de la corba amb fusells i va apuntar. Jo prem-me contra la porta de la cel·la, ja que la cocció, però va perdre. Amb molta cura acomiadat una recta braç tret a la iniciativa. Com es tumbled i va caure, l'altre es van retirar ràpidament al voltant de la corba.
  
  
  Em va trucar a la porta i va cridar el meu nom. Terri va mirar cap a fora amb grans ulls, va obrir per deixar-me i va tancar de cop la porta.
  
  
  Les dues nenes estaven vestits en anodí, gairebé severa vestits grisos. Un parell de petits coincidents amb les maletes es va situar al costat de la porta.
  
  
  "Oblida-ho", em va dir. "Estem en un punt estret, i que vostè es mou massa ràpid per a dur-los. Estàs preparat?
  
  
  Tots dos van assentir amb el cap gravely.
  
  
  "Qualsevol de vosaltres mai disparar una arma de foc?"
  
  
  "El meu pare em va ensenyar a disparar objectius amb la seva arma," Terri suggerit.
  
  
  "Jerry?"
  
  
  Va negar amb el cap. "Sempre he odiat les armes. Però si que tinc, puc apuntar i prémer el gallet."
  
  
  Vaig entrar a Marcus la sprawled cos i va treure la seva pistola de la seva holster. Vaig donar-lo a Terry. "Disparar a matar," li vaig dir. "Anem, anem!"
  
  
  Vaig dirigir-los amb cura en el túnel. El rellotge es va aturar, i el silenci va ser trencat. Hem rastrejat de costat fins el primer revolt en el túnel, sempre prop de la paret. Hi vaig anar cap avall i es va arrossegar cap endavant fins que vaig poder veure al voltant de la corba.
  
  
  Tres metres de distància, una retirada soldat lluitat contra el més proper a la paret, rifle llest. Ell em va veure una fracció de segon més tard, i jo li va disparar al pit. El meu objectiu era alta en aquella posició incòmoda, i vaig agafar-li fort a la boca, el pic de perforació un parell de davant les dents abans d'anar a través del seu cervell.
  
  
  Quan passem el seu cos, les noies es va aturar i va mirar cap avall amb les expressions de fàstic. El soldat va portar una pistola. He doblegat cap avall per agafar-lo i lliurar-lo a Jerry. Per un moment, va mirar a l'arma com si fos un mortal de la serp. Però després, amb un encongiment d'espatlles, li va preguntar-me com utilitzar-lo, i em va mostrar el seu.
  
  
  Ara ens dirigim cap a el túnel de sortida, on estava revisant ocults soldats. Trobar res, vam sortir a la llum del dia. Ens va córrer pel camí uns metres i es va topar amb un parell de soldats. homes en la roba de treball són caminar bé cap a nosaltres. Van ser desarmats, així que no vaig intentar disparar-los. No sols mirar-me. però ell va mirar les noies curiosament en passar.
  
  
  I llavors vaig recordar que jo també estava a la roba de treball, els homes estaven tan distrets per la visió de les noies que no podien mirar-me amb cura. Potser hi havia tants tipus de treball que no tots ells eren ben coneguts a l'altre.
  
  
  Vaig apagar la pista i va portar les noies fins un turó adobat amb grans pedres, que va servir com a refugi i el refugi. Quan em vaig parar en una gran roca i va mirar cap avall una altra vegada per assegurar-se que estaven sent observat, dos homes uniformats, un d'ells portava un oficial de classificar com a insígnia, va sortir des de darrere de la roca amb fusells apuntaven directament a nosaltres des de sis metres de distància.
  
  
  No vaig sentir un so, i que em va atrapar amb una luger, així que no vaig tenir temps a recollir-lo.
  
  
  "Stand aquí i dir-me qui ets," l'oficial em va dir, en rus.
  
  
  Per sort, em van ensenyar a parlar català perfectament, i ràpidament vaig dir en rus: "jo sóc Boris Ivanov, i els Principals Rashki ha instruït-me per a escoltar aquestes noies a un lloc elevat entre les roques, on s'serà segur fins que el perill és més."
  
  
  L'oficial va somriure, em va mirar directament als ulls, i va dir, " L'Important no enviar a un treballador a fer un soldat del treball. En qualsevol cas, la designació dels treballadors és la meva tasca personal, i aquest nom com Boris Ivanov no estava en la meva llista. No recordo la seva cara, o bé, amb un toc estranger, sens dubte nord-Americà. Per tant, seria el Nick Carter ens ocupa. Amb gran dificultat, ja que està vestit com un de nosaltres." Com l'oficial de llegir aquest més llargs de la denúncia, vaig robar un cop d'ull a les noies.
  
  
  
  
  
  Com l'oficial de llegir el llarg denúncia, vaig robar un cop d'ull a les noies. Tenia la noia frowns de persones que no entenen la llengua que parlen, però al mateix temps, que semblava espantada i estúpid, com Terri va mirar el despietat rus posició amb un inclinar rifle amb alguna cosa a prop de pànic.
  
  
  "Obriu la mà,", va dir el delegat del company, " i només cal deixar anar la pistola al terra. I llavors vostè vindrà amb nosaltres."
  
  
  Després d'un moment de vacil·lació, amb els dos homes mirant unblinkingly a l'arma em va limply al costat de mi, he relaxat els meus dits i la luger va caure a terra. La suau thud va fer en l'aterratge va ser mai he sentit a parlar. El so va ser interrompuda per dos trons fer juntes, com el gegant mans bufetades les meves orelles.
  
  
  Mentre que la vaig veure amb un sentiment d'irrealitat absoluta, el policia, després d'haver travessat el cap amb un ull, a poc a poc escalonat de tornada, va caure a la roca, va deixar caure el seu rifle i va caure de costat a terra.
  
  
  El seu company, que havia rebut una ferida de bala a la nuca, blushed com va caure de genolls i va caure endavant, encara clutching el fusell a les mans.
  
  
  I darrere de mi, encara que apunta a Marcus pesada, smoking gun, va ser Terri, la seva bellesa boca formant una gran rodona, silenciosa oooooh ...
  
  
  Gerry també va ser la celebració d'una arma de foc, tot i que havia un. la va agafar sense entusiasme i destinades, sense èxit.
  
  
  De sobte, Terri rebaixat la seva arma de foc, va caure a terra, i va cridar. "Vostè - vostè ha de tenir-cuit al mateix temps," va sobbed, acusant Jerry, que, mirant els soldats morts, també va començar a plorar.
  
  
  Em va donar uns copets a l'tousled ros, cap de la Blackthorn i va dir en veu baixa:: "jo li devem una, baby. Déu meu, com li dec a vostè! "
  
  
  Em vaig prendre el meu basen Luger i després va agafar-los tant en els meus braços, va abraçar-los i dir: "Vine, petits soldats, anem!"
  
  
  Vint-i-dos
  
  
  Com vam pujar ràpidament a la part superior del turó, crouching baixos, l'execució de roca en roca, vam començar a donar voltes al voltant cap a l'heliport privat. Just davant de nosaltres, a la zona de dalt de les edificacions es va omplir de soldats a la recerca per a nosaltres. Alguns dels treballadors van rebre armes de foc, i també perseguit a nosaltres. Era impossible d'aconseguir a través d', de manera que es va amagar en una petita butxaca entre dos enormes roques en forma d'okupació monstres prehistòrics.
  
  
  Les noies es va asseure amb sorprendre cares, les seves armes descansant sobre les voltes.
  
  
  "No entenc com es va acabar amb això", em va dir. "Per què no els soldats veure les seves armes?"
  
  
  "Perquè," Terri va dir, " quan ens va venir avall i va veure el treballador que ve, vaig posar la pistola sota la cintura de la meva faldilla i posar a la meva jaqueta sobre ell. Em va marcar a Gerry, i ella va fer el mateix. Els terrossos no podia fer mal a nosaltres, però vaig pensar que si van veure les armes, que havien donar l'alarma. Així, quan l'oficial i el seu criat va saltar amb els seus fusells i van començar a parlar en rus, vaig xiuxiuejar a Jerry i va dir: "treure la seva arma i disparar quan em vaig ficar a tu."
  
  
  Terri sospirar, " Però ella no podia suportar-ho. Ella té els peus freds, no va, sis? "
  
  
  "Jo probablement no hauria estat capaç de disparar la serp si va ser enroscades fins a colpejar-me," Jerry va respondre.
  
  
  "De totes maneres," vaig dir, " va ser un valent i un joc de l'infern d'un intel·ligent joc. Vostè és molt intel · ligent gats. Així que per què esteu fent-se passar per ximple rosses? "
  
  
  Jerry va respondre amb un somriure irònic. "Bé," va dir, " vam aprendre fa molt de temps que homes com per sentir-se superior. I si ets un poc sexy rossa, es pot aconseguir molt més d'un noi que si donar-li un valent però ximple rutina."
  
  
  "Això no és la meitat d'ella," Terri, va dir. "Si vostè s'amaguen darrere aquest smokescreen, es pot veure, escoltar, pensar i sortir a la part superior de cada moment. Perquè quan vostè sembla buida de cap, prendre un seient del darrere. Vostè semblar perillós, com mobles. I perquè els grans rodes, que intentarà enganyar-te en diferents formes, permetrà revelen tots els seus secrets "
  
  
  "Alguna vegada has considerat convertir en un espia?"
  
  
  Els seus caps assentir amb el cap gairebé a l'uníson.
  
  
  "En el nostre propi camí", Jerry va dir, " hem de fer una mica d'espionatge. Per a directius d'empreses. Empresa elements. Però és difícil, implacable joc, i volem acabar-lo. Pensem que aquest charade seria normal de vacances." Va mirar l'abrupta cornisa de roca. "Alguns temps de vacances. Ens podria unir-se a la WACS, tenen més de descans, i ser més segur."
  
  
  Vaig assentir amb el cap i es carrega un nou clip en la Luger . "Si mai hem de sortir d'aquí amb vida, vaig a recordar que les nenes," vaig dir. "Vostè té un munt de talents," I va afegir amb un somriure.
  
  
  "No crec que sigui bo per sortir amb vida, no?", va dir Terri, mossegar els seus llavis.
  
  
  "Vaig a ser honest amb vostè. Ara per ara, no es veu molt bona. He revisat el meu rellotge. "Tinc la sensació que si no mirar cap avall en aquesta Edat de Pedra de la fortalesa des d'aquest helicòpter exactament de vint-i-cinc minuts, ens estarà mirant cap avall des del cel. O de sortida de l'infern ."
  
  
  "Què vol dir això?" Jerry va dir, la seva celles pujant. "Mira, jo estic molt lluny de feliç en aquest món. Però jo no estic disposat a morir."
  
  
  "Jo no crec que vostè ha de saber el que significa," vaig dir. "En qualsevol cas, aquesta és només una conjectura educada. I si estic en el cert, no va fer cap bé a avisar-vos amb antelació. ".
  
  
  
  
  
  
  "Es pot volar un helicòpter?", va dir Terri.
  
  
  "sí. Puc volar gairebé res. I la meva memòria de topografia ens portaria a la ciutat més propera. Però si tot va bé, tindrem un pilot que coneix pam a pam el país".
  
  
  Jo squinted avall a través de l'espai entre les roques. A la meva esquerra, l'helicòpter estava assegut distància des del centre de la seva plataforma. Es va traslladar a poca distància, a prop del tanc. I jo esperava que significava Ingram havia estrangulada l'ocell. On estava? On era la Pilar? El parc infantil i la zona dels voltants estaven desertes. El cos de la mort de la guàrdia va ser eliminat.
  
  
  Pilar ha de ser amagat. O era capturat? Finalment, em vaig preguntar a mi mateix, com feien els soldats saben que van ser després de Nick Carter? Amb Varnov morts, que podria passar a la paraula?
  
  
  L'opció més lògica de l'explicació sembla ser que, o bé la Pilar havia estat capturat i la veritat va ser torturat d'ella, o Ingram havia escapat i deixar-lo caure.
  
  
  "Vaig a comprovar a l'helicòpter de destinació lloc," em va dir. "I jo vull que les nenes de quedar-se aquí. Tres de nosaltres mai no pot fer-ho junts. D'altra banda, si van ser capturats en solitari, es pot pretendre ser estúpids i diuen que el que s'acaba de por i es va amagar fins que el rodatge va ser més."
  
  
  Vaig riure. "No serà difícil per a vostè pretendre ser un idiota?"
  
  
  Van riure feblement i em va donar un parell de diluït somriures.
  
  
  "Ara," I continua, " des d'aquest petit espia forat entre les roques, es pot veure clarament el coixí. I jo vull un de vosaltres per mantenir un ull en tot el temps. Quan vaig arribar allà baix, si tot és clar, vaig treure el meu coveralls i esperar a la demanda porto. Aquesta serà la seva senyal per passar el doble. I em refereixo a la doble."
  
  
  Tots dos van assentir amb el cap gravely.
  
  
  "Si vostè em veu els problemes que hi ha, quedar fins que vaig donar el senyal que es va acabar. Jo podria haver estat mort, també. Si és evident que a vostè, sortir i començar la seva innocent acte. I no s'enganxi amb una pistola. Desfer-se d'ells."
  
  
  Vaig començar a marxar, després va deixar. Jo l'ullet i va donar-los una petita salutació.
  
  
  "Adéu, Nick," Jerry dir.
  
  
  "Adéu i bona sort, Nick," Terri, va dir.
  
  
  Em vaig tornar i es van abocar
  
  
  Capítol Vint-i-tres
  
  
  Hi havia un munt de soldats i uns obrers de descruatge les pistes sobre el clúster d'edificis darrere de mi. Però quan em vaig arrossegar fins a la línia de costa a la dreta a través de l'helicòpter pad, no vaig conèixer ningú.
  
  
  La zona que l'envolta semblava deserta i tranquil ara. L'absència de les tropes no va semblar particularment amenaçadora per a mi. És possible que, després de pentinar-se l'helicòpter de l'entorn, els soldats centrat els seus esforços en la major terra per sobre el centre del complex, on hi havia molt més mínim de cinc estrelles.
  
  
  A l'altra banda.
  
  
  Em va saltar fora de la clandestinitat i va córrer cap avall el terraplè cap a l'heliport privat. Vaig mirar a l'helicòpter. Va crouched avall buit i sense protecció, preparat per volar al cel. El meu rellotge electric em va dir que hi havia catorze minuts esquerra - encara molt de temps. He seguit Wilhelmina a un lloc prop de la porta d'un formigó vigilància. La porta estava tancada, i vaig anar a una de les estretes metall-barrada finestres per mirar a.
  
  
  En aquell moment, la porta es va obrir. Vaig fracassar en el meu rostre i va aixecar el luger al foc a punt blanc gamma. Però el meu objectiu tenia els cabells negres i llargs i un ambient agradable, ampli somriure.
  
  
  Va ser Pilar! Si no fos per la pistola I la va deixar, que va lligat a la cintura, ella semblava completament femení i desitjable.
  
  
  He relaxat meu dit sobre el gallet i es va aixecar amb un somriure, llavors arriba a l'interior de la meva coveralls i celebrar la Luger a la meva holster.
  
  
  La Pilar va venir fins a mi amb els braços oberts. Ella em va abraçar i em va besar. "Nick!", va dir. "Jo no estava segur, vaig sentir trets i vaig pensar que podria tenir ..."
  
  
  Vaig riure. "Jo només tinc mig mort," li vaig dir. "Des de l'esgotament. On és Ingram?
  
  
  "Van a les escombraries. Per castigar-lo per portar-te aquí."
  
  
  "Es pot morir de la seva disciplina, '", em va dir.
  
  
  Va tornar enrere i admirar-me de nou. "Et veus esgotat, Nick. Va sospirar. "Ets un gran home, i vaig a l'odi perdre a tu." Va treure la pistola de la seva holster i destinades al meu pit amb una mà de manera constant, podria haver estat una peça d'acer embotida en un vise. "Però", va continuar, " que la galeta s'enfonsa, no?"
  
  
  "Així que van ser de l'altre equip al llarg de tot," jo vaig dir, realment titubejant, perquè tinc la sospita que a la segona anava a matar-me.
  
  
  "No," va dir, " no realment. Sóc un doble agent, una moneda amb dues cares. Em va servir Rússia, i també pretén ser un agent de la seva Amèrica. Ambdós van pagar-me ben bé, molt bé. I el meu amor als diners és més gran que el meu amor per a qualsevol país, sabeu? Ella va somriure burleta.
  
  
  Vaig negar amb el cap. "No, jo no entenc. No és massa clara.
  
  
  "Rússia", va explicar, " la veritable i oficial del govern de l'URSS en la instrucció mi a divulgar aquesta base d'operacions, de manera que Varnov, General Zhizov i la seva independent facció podria ser continguda abans que va detonar una bomba nuclear.
  
  
  
  
  
  Aquest és un clar guerra amb estats units. Així, durant un temps, jo era el seu aliat. Però llavors, quan vaig veure que un bon general no podia perdre amb Varnov ajuda per derrotar el poderós dels Estats Units, I va ser persuadit per a unir forces. Aquesta és una gran estratègia per a Rússia, i el govern en el poder complir com més aviat cop s'ha completat."
  
  
  Ella es va aturar, i ara el seu dit extremat en el gallet.
  
  
  "A més", ha afegit, " el general em va pagar una suma fantàstica. El meu cinturó de diners s'ha convertit en un gruix moneda cinturó. I de fet, els diners és l'única potència I culte."
  
  
  Jo anava a dir-li que Varnov era mort, però jo sabia que ella no creu-me. I la porta a aquesta sala ha de ser volat amb un potent explosiu abans d'aquest fet pot ser provada. A més a més, d'un cop d'ull al meu rellotge em va dir que hi havia a només deu minuts a l'esquerra.
  
  
  Sigui com sigui, aquestes tumultuosa pensaments eren grollerament interrompuda quan el Pilar va despullar de la seva dents en una ganyota i deixar a terme un fort, agut xiulet.
  
  
  A l'instant, tres soldats amb metralletes armes de foc es llençaran des de la tornada de la cantonada de la seguretat post. Van ser seguida de prop pel General Zhizov, resplendent en el seu enfundar uniforme. Un Doberman i un Pastor alemany gos lluita amb una cadena; corretges van pujar al seu davant.
  
  
  Quan aquest impiu grup m'envolta, Gisov demanar Pilar desfer-me de la meva arma. I la mà que havia suaument acariciat em arribat a la meva roba, trobar tant luger i agulla, i va portar-los a les escombraries.
  
  
  "Admiro com un formidable enemic, Carter," el general va dir. "Però la meva admiració no inclou la misericòrdia. Per tant, jo crec que el càstig ha de correspondre a la delinqüència. I el que podia ser tan adient com per alimentar un animal a un altre de la seva pròpia classe? Encara que, per descomptat, aquesta és una vista superior ." Es veia ningú s'estableixen en els gossos, que em mirava amb enutjat ulls, va grunyir i em va mostrar la seva brillant, torturat dents.
  
  
  Quan va dir això, vaig començar a jugar amb la absurdament fora de proporció sivella de cinturó Stewart m'havia donat a Washington. Pensant en cas de situacions imprevistes en el futur, I subjecta el cinturó que donar-li suport al voltant de la coverall. Va fer la meva roba semblar graciós, però també va dibuixar una atenció especial a la sivella.
  
  
  Recordar que el cinturó s'havia submergit en aigua amb sal durant molt de temps, jo mentalment lloar Stewart per fer la sivella completament impermeable.
  
  
  Quan vaig fer un decididament amagat moure per desfer el cinturó, el general va agafar el gest.
  
  
  "Aconseguir la seva mà de la sivella!", va bellowed. He obeït com si m'hagués quedat atrapat amb la meva mà en un mortal cookie jar.
  
  
  "Portar el cinturó d'ell i portar-lo a mi!", va manar Pilar.
  
  
  Amb un rebuig "atrapats" - "vostè-són-no-nosaltres"? Somrient, Pilar unbuckled seu cinturó i lliurar-lo a Gisov. Quan un dels soldats va prendre possessió de gossos, va començar a examinar-los, de tant en tant mirar cap amunt per donar-me un estret-eyed mirar d'auto-satisfacció.
  
  
  "L'American mètode d'ocultar en miniatura de les armes", va dir, " no és prou intel·ligent per a enganyar a cap de cinc anys rus noi. El que tens a dins, aquí, eh? Un sol tir de pistola? Ganivet de canviar? Tradicional o cianur pastilles? "
  
  
  Mentre es treballa en la recerca d'un mal amagada primavera tancament, va dir ," Com idiotically simple. Hi ha una trampa amagada en aquest curl i...
  
  
  Va squinted a la maqueta s'enganxi com la tetina trampa va explotar amb una sorprenent so, el so reverberant fora de la turons i breument fent-se ressò a través del canó a continuació.
  
  
  Les mans la celebració de la sivella desaparegut, i la general a poc a poc es va traslladar el sagnat tronc cap a la seva cara, que va ser exposats com si es tractés d'una descomposició de la síndria. Va caure a terra.
  
  
  Llavors em vaig precipitar sobre i tallar el coll d'un soldat que va ser la celebració d'una corretja a una mà i una metralleta arma en els altres. Abans va caure, vaig agafar la meva arma i tallat a baix els seus amics en un breu esclat que va derrocar-los com a joguina ànecs en una galeria de tir. Pilar apuntat la pistola al meu estómac, així que vaig petó de comiat, amb un gris petó sense penediment.
  
  
  El soldat em van reduir en karate va venir a la vida de nou, començant a pujar. Jo vaig posar-li l'esquena i immobilitzar-lo a la terra amb un altre ràpid estira.
  
  
  Jo esperava que els gossos vénen a mi immediatament. Però, al contrari, es van convertir en contra de la seva indefens màster que tan cruelment insultar-los i cruelment masteguen en aquest sagnant romanent d'un home.
  
  
  Ara, em va treure la meva coveralls i, després de fer-vos que el llapis i el petit de cuir codi de llibre amb el desxifrat notes estaven encara en la meva butxaca de la jaqueta, va tornar a la monstruosa roques. Jo generosament va aixecar i va estendre els braços, enviant un ampli senyal de victòria i de felicitació a les noies.
  
  
  Per un moment em vaig veure lluita fora de les roques i la cursa cap a la terraplè, la seva rossa caps de mossegar en el sol. Llavors vaig agafar la Luger i agulla de la terra prop de la Pilar. Em vaig quedar més d'ella i va pensar: que el mal és bella. Quina pèrdua!
  
  
  Em vaig tornar a sortir, doncs, amb una idea d'últim moment que no estava destinat per a la cobdícia, va obrir la porta.
  
  
  
  
  
  Ell va treure la seva brusa i elimina el que la va descriure com una gruixuda moneda cinturó, és a dir, el cinturó de diners.
  
  
  El vaig portar amb mi i va córrer a l'helicòpter. Ho vaig comprovar l'indicador de combustible, gairebé vaig plorar d'alegria quan he trobat el tanc ple, i es va escalfar el motor, el gran full de girar com les noies es van abocar i va pujar a bord.
  
  
  He accelerat fins, ajustar el ritme, i ens va volar fora de la terra com un gran, wingless ocell sorpresos per una escopeta de l'explosió. Sota el complex d'edificis on Knox Varnov i Anton Zhizov mortal trama va tenir lloc, semblava a dissoldre's en la terra com ens rosa i desaparegut.
  
  
  Conduir a través de la classe entre les muntanyes, passant d'un gegant allargada dit de la roca, gairebé perdut de vista de la zona.
  
  
  Però després d'un minut, es va fer sorprenentment determinats per a nosaltres, ja que va ser destruït, cremat, polvoritzat per una explosió atòmica que jo esperava que a la segona, mentre que jo estava mirant el meu rellotge. Quan el so arriba a nosaltres, el shockwaves arribat fins a nosaltres. L'helicòpter es va aixecar, va saltar, i va quedar com si molestat per un gegant de la mà.
  
  
  De l'encegadora llum blanca era tan brillant que ens vam veure obligats a mirar de lluny. Però quan l'helicòpter es va aturar, hem de mirar cap enrere en l'explosió lloc i va veure un pàl·lid, fumats fong creixent, ampliant.
  
  
  Vaig assentir amb el cap als bessons 'esgotat la cara i dir:" Sí, això és correcte. Va ser el gran, avi de les explosions. I jo sabia que venia. Ets curiós que no vaig veure el punt en advertint? Que seria necessari en una situació de pànic."
  
  
  "Per què no li tens por?" Terri demanar raonable.
  
  
  "Perquè amenaces de mort són gairebé un lloc comú per a mi," vaig dir. "A cada tasca, segueix el meu colze."
  
  
  "Tasca?", va dir Jerry. "Quina tasca? Explica'ns el que estàs fent." Ens diuen que aquest terrible negoci és tot."
  
  
  "Qui eren aquestes persones?" "Allò que era en aquells edificis?"
  
  
  "Quins edificis?" Vaig dir. "El que la gent? No hi havia gent. No hi havia edificis. Que no va existir mai."
  
  
  "Notícies de l'explosió cop els titulars, i llavors podem dir a tots els nostres amics que ha passat," va dir Gerry.
  
  
  "Mai s'arriba a les ponències," vaig dir. "I si em demanen, em donarà fins el més mínim coneixement sobre l'explosió i els esdeveniments que l'envolten. El tema està tancat. Període! "
  
  
  "Com es pot ser tan misteriós a la cara de" Terri va començar.
  
  
  "La meva feina és un misteri", em va dir. A continuació, amb un somriure als llavis: "I jo sóc un fantasma que en realitat no existeix, només la imatge del teu somni".
  
  
  Vaig lliurar Terry el cinturó de diners i li va dir: "jo dec a tu, benvolgut, i hi ha un petit pagament. Estic en deute amb vosaltres dos. I sospito que hi ha prou en aquest bruta-ric cinturó per obrir una botiga de roba.
  
  
  Capítol Vint-i-quatre
  
  
  Dos dies més tard, jo estava estirada a terme entre el setí llençols d'un llit de la mida d'una pista de tennis al més cars i luxosos suite del Reial Curasao Hotel a Pescadera Badia. D'una banda, va ser una copa de dry licor de taronja, el nom de l'illa, i en l'altre era un tou de color blau telèfon. A la meva orella, vaig sentir la veu de David Falcó, que havia acaba de donar-me un poc alegre senyal del seu tron a Washington, DC.
  
  
  "I no us oblideu d'enviar els diners!" Li vaig dir.
  
  
  "Assolellat?", va cridar . "Bé, no és assolellat aquí. Ha estat plovent tot el dia! Després va riure en veu baixa.
  
  
  "Enviar els diners per cable," em va cridar l'esquena. "Jo sóc un home de paciència infinita. Així qualsevol moment a l'hora següent està bé. I si és realment plovent, assegureu-vos de portar un impermeable! "
  
  
  Vaig penjar el telèfon.
  
  
  Rodat durant i ullet a Rona Voelstedt, que jeia al meu costat, recolzat sobre coixins i beure una copa de la mateixa local beuratge.
  
  
  "Falcó volia saber si ens voleu obtenir si sortim des del govern," li vaig dir. "Va suggerir un petit creuer pel Carib."
  
  
  Rona trenat seu llimona-cara agra. Llavors ella va somriure. "Jo no conec aquest home vell tenia un sentit de l'humor."
  
  
  "Amaga-ho bé", vaig dir. "I només tira que quan hi ha una ocasió especial mereixen un petit somriure. Per exemple, quan el país sencer es va salvar de la destrucció atòmica de la ciutat després de la ciutat".
  
  
  Rhona prendre un glop de beguda. "Què va dir?"
  
  
  "Només que, seguint les meves instruccions, la seva nois trobat totes les maletes amb bombes. Va informar el govern rus, que l'assassinat trama havia estat derrotat; l'arxiu es va tancar."
  
  
  "Oh, Déu meu," ella gemegava. "I això és tot sobre el conjunt de la tàpera cosa? Un petit creuer, uns trets, a nedar en l'oceà, una càmera de tortura, més trets, i una petita explosió?"
  
  
  Ella va somriure. "Llavors, què hem de fer per divertir-se?"
  
  
  No vaig dir una paraula.
  
  
  Però encara em va passar dues setmanes de respondre aquesta pregunta.
  
  
  
  Final.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  El Dossier De Beijing
  
  
  traduït per Lev Shklovsky, en memòria del seu fill perdut Anton
  
  
  Nom Original: El Dossier de Pequín
  
  
  
  
  El primer capítol
  
  
  No la vaig pagar molt l'atenció el títol. Va dir alguna cosa sobre un senador, que havia estat tret.
  
  
  Vaig posar la moneda en la brillant en contra de l'Waldorf del quiosc. Hi ha d'haver pres una hora per fer-ho de manera brillant. "Mentre estàs fent això,"em vaig dir a la noia de darrere el taulell," m'agradaria un paquet de Lucky Strike."
  
  
  Ella es va inclinar cap avall i va examinar el prestatge de sota. Em va agradar molt el que va passar quan ella es va inclinar a. He afegit la meitat d'un dòlar.
  
  
  "No, No," va dir. "Cigarrets setanta-cinc.
  
  
  Vaig mirar a ella. "Nova York preus són suficients per fer-nos deixar de fumar", em va dir.
  
  
  Ella em va donar el seu somriure.
  
  
  "Tot està bé", em va dir, llançar un altre barri sobre el taulell. Nick Carter, l'últim dels grans spenders.
  
  
  Vaig veure el meu reflex en el vestíbul mirall. Sempre he pensat que vaig mirar exactament el que era. Secret agent. Estic massa alt i mitjà per a encaixar en un elegant vestit de negocis. A més a més, també vaig mirar com he estat caminant pel vent i el mal temps, massa temps. Les nenes criden a aquesta cara "vell." Gran nenes a anomenar-lo " passant per un munt." Crec que és just arrugues, i la resta no em molesta.
  
  
  Vaig mirar el meu rellotge. 1:50. Vaig arribar d'hora. Falcó volia de mi per trobar-se amb un d'ells breu-me en alguna situació d'emergència. Hauria em va enviar una noia. Pèl. Anava a preguntar-me si jo sabia que el camí a la Torre de Restaurant. I no hi ha un restaurant a Nova York.
  
  
  Vaig entrar a una de les gran encoixinat cadires a la sala d'espera, i hi havia un cendrer al seu costat. He utilitzat fins a l'últim paquet de la meva especial de la marca i oblidat per un altre. Però Sort que la Vaga estava bé, massa. Vaig obrir el paper.
  
  
  "A finals de la passada nit a les exclusives Casino Granada, a Nassau, el Senador John W. Saybrook, president de la Afers Militars Comissió, va ser mort a trets per un alt agressor en un tailcoat. Segons testimonis, el senador només havia guanyat un parell de vegades a jugar Blackjack quan un jugador al costat d'ell va cridar "trampós" i va treure una pistola i li va disparar dues vegades. La policia Local situat el sospitós en custòdia. L'avantprojecte informe psiquiàtric indica que aquest home, Chen-lee Brown, és mentalment inestable. L'aposta màxima a la taula va ser de dos dòlars."
  
  
  Vaig mirar a la imatge. Chen-li Brown no mirar tot mentalment inestable. Es veia més com un gat que només havia menjat un canari. Estrets d'Àsia ulls, en un conjunt ampli, dur la cara. La seva boca retorçat en una mala riure. M'he mirat la foto de nou. Alguna cosa es va molestar-me. Alguna cosa com aquestes dues imatges al costat de l'altre: trobar l'error.
  
  
  "Perdona, però em pots dir com arribar a la Torre restaurant?"
  
  
  Molt pèl-roig. De gruix color coure núvols al voltant d'un bell rostre. Una cara que semblava que tots els ulls. Ulls que semblava completament de color. Verd, marró, marró vermellós. Ella portava una mena de vestit de militar. Només Fort Knox: hi ha una mina d'or amagat aquí.
  
  
  Vaig dir. "La torre?" 'Mai he sentit parlar d'ell.'Vaig haver de dir-ho, i em va dir que com un perfecte actor.
  
  
  'No?'No, No', va dir, les arrugues de la bella línies en el seu preciós front. — Potser et refereixes a la Torre Inn?" Aquest també va ser part del meu text.
  
  
  'Oh, no. Com a ximples, eh? Jo anava a complir amb uns amics i vaig pensar que diu Restaurant Torre. Va ser una excel·lent actriu ella mateixa.
  
  
  "Saps què," jo vaig dir, prou forta per a qualsevol persona que pugui estar interessat a escoltar. — Vaig a apostar hi ha un telèfon llibre a la barra." Ens trobareu tots els restaurants que tinguin la paraula "Torre" en els seus noms.
  
  
  "Es pot trigar diverses hores," va dir.
  
  
  "Sé", em va dir.
  
  
  Hem trobat un fosc racó. Vaig demanar borbònica, i va ordenar xerès. Una senyora va ser una dama. "Bé?'Em va dir que quan el cambrer va portar les nostres begudes. No és que jo estic en una pressa per baixar a l'empresa.
  
  
  Va preguntar ella. — Has llegit avui paper encara?" Així que va voler arribar al fons de la qüestió.
  
  
  Em va encongir les meves espatlles. "Només a la primera pàgina."
  
  
  Ella va assentir amb el cap. Això és el que jo volia parlar.
  
  
  "Vols dir el Senador Saybrook?"
  
  
  'No realment. De fet, em referia a Chen-lee Brown.
  
  
  — És relacionats amb ell?"
  
  
  "Mmmmm. En part.'
  
  
  Déu Totpoderós. Una altra noia a qui li agrada jugar a jocs. Però no m'agrada els jocs a tots, i tampoc ho fan les noies que reproduir-los. Em va prendre un glop de borbó i esperat.
  
  
  No estic tractant de jugar una pràctica broma sobre vostè... és només fotudament impressionant... va cercar la paraula adequada,"... maleïda sigui..., bé, " difícil — no és exactament la paraula justa." Ella va agafar la seva bossa al sofà al costat d'ella.
  
  
  — Recordes com el Senador Morton va morir?"
  
  
  He comprovat que la meva memòria. "Va ser uns tres o quatre mesos. Un accident d'avió, no?
  
  
  Ella va assentir amb el cap. "Jet privat. El pilot no va sobreviure.
  
  
  'Què és això?'
  
  
  "Bé. Ella va obrir la seva bossa i va treure una retallada d'un vell diari. "Va ser pilot", va dir ella. Fins i tot en la penombra, jo sabia el que volia dir. "Chen-lee Brown," vaig dir.
  
  
  Va negar amb el cap. 'No hi ha cap. Charles Bryce.
  
  
  Vaig estudiar la foto de nou. De fet va ser Chen-li la cara. "Si aquest és el cas, a continuació, totes aquestes persones Xineses són semblants entre d'altres, i no puc entendre la història."
  
  
  Ella gairebé va riure. "Potser aquesta és l'única explicació. Però això no pot ser la mateixa persona, perquè "— va aturar — " perquè Charles Bryce és mort. Ella es va tirar enrere i va esperar que la bomba d'anar fora.
  
  
  'Els bessons?'
  
  
  "Com uns trigèmins?" Va arribar a la seva bossa de nou i va treure una fotografia. Va ser a partir de l'AX secret cas. Em vaig adonar Henderson confidencial. Va ser escrit "Lao Zeng". La foto va ser gran i clara. Més nítida que una foto d'un vell retall de diari, i més nítida d'una imatge a partir d'avui del diari. No hi ha dubte que va ser la mateixa cara de nou. De prop, es veia més grans, però la cara es el mateix. Ara de cop em vaig adonar del que havia semblat estrany per a mi abans. Hi havia una berruga a la meitat del seu front. En menys de fotos clares, semblava que una de les pintades racons de l'Índia casta de signar. Excepte que va ser un veritable berruga. Més precisament, tres de les berrugues. Al bell mig de tres de diferents fronts. Estadísticament impossible, fins i tot si era de trigèmins. Chen-li Brown, de Charles Bryce, i Lao Tseng eren suposa que ha de ser la mateixa persona. Però si aquest Charles Bryce no hagués ressuscitat d'entre els morts, no hauria estat possible.
  
  
  "Qui és Lao Zeng?"
  
  
  "Cap Agent de KAN .'Així que això és tot; KANG va darrere d'ell. Àsia assassí equip. Una lliure federació de Xinès, Cambodjans, Laotians, Vietnamita i a qualsevol persona que pensa el NOSALTRES és l'arrel de tots els seus problemes. Sigui quina sigui la paraula que significava per a ells, que significava per a nosaltres, "els nord-Americans estan a punt de tenir la gola tallada." Perquè KAN majoria ho va fer.
  
  
  Vaig mirar a la noia. Ella es va quedar en el seu vidre com si tractant de veure en el futur. "Lao Zeng té un grau M1," va dir.
  
  
  Una primera classe assassí. Si jo hagués de fer front a aquest Lao Zeng, m'agradaria conèixer a la meva igual. Ella em va mirar amb els ulls plens de por. Vaig deixar que la seva mirada directament a mi. Volia mantenir que la mirada en els seus ulls. Era la primera sessió de delicadeses que havia vist des que havia conegut. L'encantador, va córrer la noia en el vestíbul es va convertir en una estrictament empresària tan aviat com estàvem sols en la foscor de la barra. Jo realment no vull actuar com Don Juan, però normalment és al revés. La meva mirada es va convertir per un tres i no res, i ara era el meu torn per baixar a l'empresa. Vaig sentir que ella no prendre les coses massa a la lleugera.
  
  
  "Lao Tseng," vaig dir poc, " on és ara?"
  
  
  L'emoció en els ulls desaparegut, com el lent esvaïment de la imatge televisiva. "No ho sé", va dir a poc a poc. "On no acostuma a anar?"
  
  
  Va sospirar i es va encongir. — No sé bé. La xina? Indoxina? Fa cinc anys, vam perdre la pista. Pot ser a qualsevol lloc.
  
  
  Vaig arribar a la meva butxaca per a una cigarreta. M'han deixat al vestíbul.
  
  
  Ella em va mirar i va somriure. — Que va deixar-los al vestíbul. Va treure el seu pack fora de la seva bossa.
  
  
  Vaig prendre un d'ells, amb un filtre, encesa de la seva cigarreta massa. Afortunadament, ella no pertanyen a la més recent generació, la que seria ofesos per aquestes coses. Digueu-me passada de moda, però estic convençuda d'una cosa: una dona només pot mostrar l'agressió al llit.
  
  
  "Ara", em va dir, " quina és la meva tasca?"
  
  
  "Sí," va dir. "Aquesta és la seva assignació ara."
  
  
  "Falcó imagina que algú intentarà aconseguir Chen-li sortir de la presó. Sigui qui sigui, podria ser la clau per a tot això." Va recordar vagament a l'aire. "Bé,"va dir," ha de ser una política de la conspiració."
  
  
  "Dir-ho, seguir endavant. Aquesta ha de ser una broma. Dos senadors van ser assassinats pels dos Xinesos, homes que tenen el mateix aspecte però no són la mateixa persona, i també van resultar doppelgangers d'un alt rang KANG agent, i que crec que és un polític de la conspiració.
  
  
  Ella em va mirar questioningly. — Què vols trucar-lo, llavors?"
  
  
  "Jo prefereixo anomenar-lo d'una ciència-ficció de la història."
  
  
  Ella es va quedar mirant-me per un moment, després va riure. "No digues que eren tan divertit", va dir ella.
  
  
  "No estic tractant de ser divertit a tots. Sembla que aquest és un treball per John Brunner o algú altre. Sóc aquí només per múscul treball."
  
  
  "Mmmm", va dir ella, llepant el sarcasme fora seus llavis. Si anava a tornar a succeir, jo esperava que ella em deixaven fer-ho. "Múscul", va dir, " és una condició necessària. Els nois que volen arribar a Chen-li, no ho farà amb armes de foc." Ella va prendre un glop de la seva beguda. Uns oficina buffoons en la distància, va mirar al seu sense esperança en els seus ulls. Vaig pensar que podria vendre el meu lloc aquí per quaranta o cinquanta mil dòlars.
  
  
  I com per a cervells", va dir," no estaria viu si no tenir-los. No crec que la "n" en el N-3 no vol dir zero.
  
  
  "Exactament", em va dir. "Jo sóc un geni. Però sempre he pensat que us agradaria escriure "zero" amb una "h" en lloc d'un "0". La seva lloança em va fer enfadar. No sé exactament per què. Ella tampoc no sap res més i canviar de tema. "Gar Kantor ens espera a Nassau. Ens posarem en contacte tan aviat com arribar-hi."
  
  
  'Estem?"Va resultar més nítida del que estava previst. Per ara. No m'agrada el treball amb les dones. Jugar, sí. No és especialment difícil de treballar. Quan tinc un moment difícil, només vaig posar amb una dona: Wilhelmina. El meu bonic, 9mm Luger pistola.
  
  
  "Oh, no, — li vaig dir. "Això no passarà. També, si els seus músculs són el primer, aleshores no ets un d'ells. No teniu prou d'això. Ella es va asseure fins bruscament. Hi havia ràbia en els seus ulls. "No és que jo crec que és un inconvenient," he afegit, " però jo simplement no els agrada muscular ties."
  
  
  "Perquè jo només sóc un flac tia que només s'interposa en el camí?"
  
  
  Vaig mirar a ella. — Jo no et crida flac a tots.
  
  
  Ella no ho pren com un amable comentari. Ella va fer un professor de la cara. "Bé, el Senyor Carter, es veu com el seu em vol participar. Entre altres coses, sé que el soe-toan dialecte del Xinès, i jo crec que pot ser útil per a nosaltres.
  
  
  "A Nassau?" Vaig riure.
  
  
  "A Nassau i potser en algun altre lloc. Ella no estava rient.
  
  
  Vaig assentir amb el cap. 'Entenc.'No la vaig entendre a tots. Però alguna cosa va començar a enfonsar. Sigui quina sigui aquesta parcel·la va ser un complot per matar tots els Estats Units senadors o una altra cosa — s'ha de Maig de treball. I, excepte quan es tractava d'un assassinat, KANG i jo no parlen el mateix idioma. Llavors no hi havia aquesta Lao Tseng, i tard o d'hora el camí podria portar a ell. I pot estar en qualsevol lloc. A la Xina, a la Indoxina potser. Per tant, era més que probable que jo pugui necessitar el seu coneixement.
  
  
  — Quan sortim?".
  
  
  "Quatre-trenta." Ella té dos de primera classe de bitllets d'avió. — He preparat una suite per a nosaltres en una Illa paradisíaca.
  
  
  D'aquesta manera, ens agradaria compartir tant les tasques de la llar i el llit. He assenyalat al cambrer i de pagament per a les begudes.
  
  
  "Per cert. Quin és el teu nom?'
  
  
  "Stuart," va dir. "Linda Stewart." Ella es va aturar. "La Senyora Stewart."
  
  
  "Oh, — vaig dir. I llavors, què? Jo no volia casar-se amb ella.
  
  
  "Així que qui és l'afortunat home, el Senyor Stewart?"
  
  
  'Vostè.' Va recordar a les entrades de la taula.
  
  
  El senyor i la Senyora John Stewart Vol Nova York-Nassau
  
  
  — La resta de documents es troben en el nostre equipatge. Llicència de conduir, passaport, etc. Tot en el nom del Senyor John Stewart. Vaig deixar el meu equipatge a la recepció. Mentre que vostè demana un taxi, vaig a agafar-lo. — Et diré la resta a l'avió.
  
  
  Estàvem encara assegut a la taula. Agradable, fresc, fosc racó de la taula. Em va agafar la nina i va tirar cap avall. Em vaig posar difícil perquè jo sabia que no havia de cridar. Vaig moure l'avantbraç, i l'agulla lliscar en la meva mà. Em vaig assegurar que ella ho va veure. "Tot el dret, Linda. Jo celebra la seva mà estretament. — Vull saber el teu nom." Necessito el DNI, i ho vull ara.
  
  
  La seva cara era blanca i els seus ulls foscos. Ella mica el seu llavi inferior i va mirar cap avall. Sense dir una paraula, va agafar la seva bossa. "Oh, no, benvolgut, ho faré jo mateix."
  
  
  Sense tenir els ulls fora de la seva cara, em va prendre la bossa d'ella i va buscar els continguts amb la meva mà lliure. Claus, compacte, llapis de llavis, la cartera. També hi havia un canó que vaig agafar una ullada. Precisa.22. Em vaig posar a la meva butxaca. Després d'una mica de retocs, vaig trobar el que estava buscant: una ploma estilogràfica.
  
  
  Em vaig posar sobre la taula i va treure-ho fora del seu cas. La celebració va bé, vaig a descodificar el codi. Tara Bennett. L'edat de vint-i-vuit. Cabell vermell. Ulls verds. De manera que, oficialment, els seus ulls eren verds. "IDAX-20. Classe R. ' Va treballar en el departament de ciències i va ser extremadament fiable. Com vaig llegir, va estudiar a la meva cara. Ella sabia que jo estava llegint, però ella encara va mirar sorprès.
  
  
  "Bé, ja que la distància. M'apunto a la ploma. Jo no el vaig deixar anar quan ella va guardar-lo.
  
  
  — Confies en mi?" La seva veu era encara massa feble per a sarcasme.
  
  
  "Mai vaig demanar que, Tara," vaig dir.
  
  
  Ella em va mirar quizzically. — Per què va tot bé per?"
  
  
  "Res de bo", em va dir. "El que passa és que quan vaig treballar amb una dona, és més convenient per a mi saber que jo no treballar per a ella. No estava segur de si la coneixien.
  
  
  Vaig anar a la sortida. Va agafar les seves coses i seguir-me en silenci. Com ens passa a través del vestíbul, em vaig tornar a ella. "Dir el porter per trucar a un taxi. Vaig conèixer-te a la porta en pocs minuts."
  
  
  Ella va baixar la seva denúncia ulls verds i esquerra.
  
  
  "Dos packs de Sort Vagues," vaig dir. Ara viuen a Mr. John Stewart despeses.
  
  
  La noia de darrere el taulell es va quedar mirant-me per un moment, després de lliurar-me tant paquets. Va negar amb el cap.
  
  
  I va preguntar ella. "Qui ets tu?'Alguns tipus de masoquista?
  
  
  
  
  Capítol 2
  
  
  
  
  Si voleu saber per què estic fent això, deixeu-me dir-vos que no estic fent-ho durant els diners. Si en situació d'atur durant sis mesos a l'any anterior, probablement guanyat més que jo; i això sense comptar la seva prestació d'atur. Si voleu saber per què estic fent això, llavors he de dir-vos que el motiu real és el patriotisme. Per descomptat, això sempre pot ser veritat. Però si em poso en el moll i volem la veritat i res més que la veritat, he d'afegir que va ser de 40 graus a Nassau, i jo estava ara en una rosa sorra de la platja, al costat d'un dels millors cossos en una de les més mínim bikinis en el món. Aquesta noia tenia tot. A la dreta fins a ella annex. Tara Bennett va construir. Un metre setanta-cinc; cremós cos. La meitat de les quals eren les cames... va ser probablement la noia més bonica que mai havia posat els ulls. I tenia la sensació que si he jugat el meu targetes de dret, no només els meus ulls que seria en ella.
  
  
  Com diuen, va ser bona. Però no crec que m'ha fet menys patriòtic. La nit abans, vaig rebre un text de Gar Kantor dient, " Mantenir el cap cap avall, tot està en calma." Ell em va dir que li agradaria contactar amb mi quan va arribar el moment. Fins llavors, que només havia d'actuar com un normal parella nord-Americana per a les vacances. Això vol dir que si ho feia, que mentre estàvem menjant, no ens han de permetre parlar d'una altra cosa que - la en veu alta - si podíem anar a nedar o no.
  
  
  Vaig deixar Tara a la meva habitació, recordant-me que era la Linda i jo era el Senyor John Stewart, i va sortir a obtenir una bona imatge. M'agrada la illa de begudes, i l'illa de bartenders de respectar-me per això. Aquest és un consell: per una Carib fona i t'ignora a tu. Per una pura whisky i et donaran tota la informació que necessites.
  
  
  Volia arribar local opinió en el rodatge. Vaig aconseguir el que volia. Dins reclamat que era només un brut negoci. Chen-li no era de la illa i no era un turista. En qualsevol cas, no estava mentalment inestable. Quan va visitar la ciutat, va ser molt decebut, però després que, simplement va desaparèixer. Una cosa bruta que estava passant.
  
  
  Quan vaig tornar a la nostra habitació, no vaig anar a l'habitació. Em va treure la meva roba i vam anar a dormir al sofà. Aquesta és una altra de lliure consell: res converteix una dona com un home que clarament no té una gana per a ella.
  
  
  Em vaig encendre un cigarret i va mirar a Tara. Ella estava dormint a la platja. Em vaig preguntar si ella havia dormit la nit anterior. Però no vull continuar amb aquest pensament. Era tot el que ella va fer, per descomptat, va ser bonic també.
  
  
  "El Senyor Stewart?" Va ser l'hotel messenger. Vaig celebrar la meva mà sobre els meus ulls contra el sol. "Hi ha un senyor en el port que vol parlar amb tu." Serà Gar. Per descomptat, va voler evitar que la gent a l'hotel. Vaig assentir amb el cap i el van seguir. Arribem al final de la rosa platja de sorra, a l'inici d'un sinuós camí rocós. "Heu de passar per aquí", va dir. — Vostè pot tornar aquí. Vostè no serà permès, a través del vestíbul en un vestit de bany.
  
  
  "Gràcies", deia.
  
  
  — Per aquest camí. A l'altre costat hi ha una escala avall.
  
  
  "Sí", em va dir. Vaig entendre per què ha dubtat, però li vaig oferir un cigarret en comptes d'una punta. "Vaig a veure que més tard, "jo vaig dir, amb l'aire d'un estiuejant:"Vostè obtindrà la seva punta de demà." Hem assumit que el Senyor Stewart va ser una persona molt generosa, oi?
  
  
  He seguit la ruta que va dur a port. La vista era únic. Més enllà, on la illa corbes, rosa verd tropical turons envoltades per una estreta rosa frontera. A la meva esquerra havia una paret de pedra rosa streaked de color vermell fosc primroses, com el rebota s'obté quan es va posar deu color groguenc-marró a boles-lo. A l'altre costat, a uns set metres per sota de mi, va ser l'aigua que glittered com un safir en el sol. El que va ser, sens dubte, no va ser una ruta més curta. El port era encara a tres-cents metres de distància, i mai vaig tenir cap més proper.
  
  
  Si no l'hagués sentit parlar de l'accident de que boulder una fracció de segon abans que em va arribar, jo hauria estat un gran plana de pancakes en lloc d'un càrter uns sis metres de diàmetre. No es va limitar a la tardor, va ser empès. Vaig córrer i prem-me contra la paret de pedra. El boulder de colpejar el camí i es va enfonsar encara més en l'aigua. Jo em vaig quedar on era i va escoltar. Qui va tenir la paella pel mànec. Ell podria haver estat mirant-me des de dalt. Tot el que havia de mirar va ser l'estret camí de l'aigua, set metres per sota. El fort de roques a la part inferior glistened com afilades dents en un luxuriosos boca.
  
  
  "Bé?'Vaig sentir a algú xiuxiueja. No va tardar un graduat a Harvard, a saber que hi havia dos d'ells. No és que aquesta revelació m'ha ajudat molt. Vaig, literalment, tenia a la meva esquena a la paret i va nu. En comptes d'una arma, tot el que vaig poder aconseguir va ser un paquet de cigarrets i una capsa de mistos. No hi havia encara cap roques prop de mi. Jo arraulit contra la paret. Si vaig baixar, vaig haver de seguir la pista. No a través de l'aigua, a l'espera de rebre un tret.
  
  
  L'altre noi probablement assentir amb el cap enrere, perquè allà no havia estat un so fins després de l'atac. Déu meu, va ser gran. Un munt de maons. Un ple mil quilograms. És com vaig ser atropellat per un Leopard.
  
  
  Ens van xocar en un estret, pedregós camí, i ell es va estavellar contra mi amb pernil de la mida de les mans, que es tanquen en la meva esquena. No vaig tenir la força per fer el cop. El millor que podia fer era intentar resistir. Vaig intentar posar-lo en un genoll, però va rodar més i agafar la puntada de peu amb la gran músculs de la seva cuixa. No és exactament una aclaparadora cop.
  
  
  Jo no podia desfer-se del fill de puta. Literalment enganxat a mi com un gran canó de cola. Va posar les seves mans al voltant de la meva gola, i semblava que no hi havia res a fer. La meva mà dreta va ser atrapat en algun lloc sota de nosaltres. Tot el que es podia fer era pegar-li en els ulls amb els dits de la meva mà esquerra. No m'agrada fer-ho, però en aquesta distància no m'ho podia perdre. Vaig sentir alguna cosa torn a jelly sota els meus ungles, i li va fer un inhumans so de la por. Va rodar fora de mi i va caure de genolls. Sang filtrat entre els meus dits. I es va aixecar de nou.
  
  
  A la primera ronda, però el millor encara estava per arribar.
  
  
  El meu pròxim rival ja estava esperant. Estava de peu tranquil·lament pel camí amb un silenciades .45 revòlver apuntat a la meva panxa.
  
  
  Va mirar el seu millor setmana santa en el seu vestit blanc. el blanc de la camisa blanca i corbata. A més a més, era evident que ell no tenia la intenció d'obtenir sang en ell. Bon partit, aquests dos. Aquesta rossa dandy amb la pàl·lid ulls i que l'ex-campió de pes pesat. I llavors, Nick Carter, en la seva porpra natació troncs. Em vaig quedar allà, respiracions, executant la meva mà sobre el tall profund al meu costat. L'ex-campió va caure uns metres per davant meu a la pista.
  
  
  La rossa tipus complementa mi. "Així, el Senyor Carter, veig que ets un home raonable. Vostè sap, per descomptat, que seria molt estúpid per intentar atacar-me?
  
  
  Ell ha d'haver estat Britànic. Les paraules que van sortir de la seva gola amb un familiar, embafadors accent.
  
  
  "Sí, clar", vaig dir. "La meva mare em va ensenyar que mai discutir amb un home armat. Si és fora de l'abast.
  
  
  — Llàstima que no heu de deixar que boulder caure sobre tu. Seria molt més agradable. "American turística assassinat per la caiguda de roques." No quibbles, no hi ha preguntes difícils. No complicada pla per desfer-se del cos.
  
  
  "Escolta", vaig dir. — Jo no vull ser una càrrega per a vostè de cap manera. Per què no ens acaba de prendre un descans?
  
  
  Va riure. O, més aviat, va neighed. La seva arma era encara assenyalat de ple a la meva panxa. "Ah", va dir, " vostè ja em va deixar un cos a desfer-se d'. Dos cossos és realment una mica més problemes.
  
  
  Vaig dir. "Dos cossos?" El seu ex-campió no està morta. Ell n'acaba mai de ser capaços de brodar una altra vegada. "Kane — - ha assenyalat l'encara-no-morts cos -" jo no necessito més. Però ara que ho penso, "ell va trencar els seus dits com una escola de comèdia professor," que ell no tenia una ferida de bala, i la seva mort podria haver estat causada per una caiguda. Somreia amb satisfacció. "Crec que Kane caurà. En aquells fang roques que hi ha sota l'aigua.
  
  
  El seu somriure i ampliat. El fill de puta realment tinc en els meus nervis. En la meva professió, l'assassinat és part del meu treball de descripció. Vaig pensar que podria ser aconsellable només deixar-lo parlar. Aquest podria estalviar-me temps vaig intentar esbrinar què fer amb ella. L'únic problema va ser que jo no havia arribat amb res. Jo ja podia imaginar el diari informe sobre mi mateix: "Killmaster destruït pels Valents Daan." No m'agrada en absolut.
  
  
  No era la pitjor situació que mai havia estat, però això no vol dir res. Tenia cinc metres de mi, i tenia una pistola a la mà. Estava fora de les meves possibilitats, però jo estava en la seva mirada.
  
  
  Darrere de mi, el camí que va recte com una fletxa. A la meva dreta són alts penya-segats. L'aigua a l'esquerra. Entre nosaltres hi ha un cec, mig desconnectat gegant. qui podria haver matat a mi, sense veure'm, si podia. Si que la bala no havia de colpejar-me en primer lloc. Però potser encara puc utilitzar aquest Kane d'alguna manera. Jo hauria d'haver pensat. Necessitava temps.
  
  
  — I com es pot anar per disposar del meu cos?" Suposo que hi haurà forats de bala en això."
  
  
  En resposta, va arribar a la butxaca interior de la seva jaqueta i va treure un elaborat gran whisky matràs. Va aixecar la plata tapa amb el dit polze.
  
  
  No la vaig entendre.
  
  
  Va whinnied de nou. "No whisky, Carter. La gasolina. Hi ha una cova de la roca al voltant de la corba. Kane hagués construït un incendi hi ha...
  
  
  "Amb mi com a llenya."
  
  
  "Exactament." Va sospirar profundament. "Suposo que hauré de fer jo ara". Espero Chen-li es gràcies correctament."
  
  
  Vaig tenir fam de la informació. — Per què no només ha d'esperar per a ell per a fer-ho ell mateix?"
  
  
  M'encantaria. Però ell no va sortir de la presó fins demà a la nit. I no es podria haver trobat aquí abans.
  
  
  Com que. Van ser la planificació de la seva fugida. Falcó estava a la dreta de nou. Però el que va fer el fill de puta ha de fer amb ell? Kane va aturar i donar sortida a una petita grunyit. Em va donar un pas cap a ell.
  
  
  "Stand de tornada, Carter. El ros home va treure un ràpid pas endavant, la celebració de la pistola per davant d'ell. Va posar el matràs de gasolina de tornada a la seva butxaca, no oblidar posar el cap de nou. Un de gasolina taca de difusió a través de la seva jaqueta. No va avís.
  
  
  Kane va queixar en veu baixa una altra vegada. Jo mirava cap a ell. De sobte vaig veure una sortida. Vaig prendre un altre pas cap endavant. La rossa una, també. "De tornada", va dir amb un fort llisqueu el dit de la mà.
  
  
  "Vols Kane a despertar? Serà difícil tractar amb ell quan arriba als seus sentits. Puc acabar-lo amb un sol cop.
  
  
  — I per què vols ser tan útil?"
  
  
  "Honor", em va dir. "Si he de morir, vull prendre almenys un dels dos amb mi. Jo deliberadament van passar per a Kane del cos. Això m'ha fet una mica més a prop. Potser no prou a prop, però hauria de ser suficient. Encara no...
  
  
  He doblegat cap avall per què es va deixar de Kane cara i va agafar la meva arma amb una mà invisible. Kane va fer un so que va sonar més com "Gaaa" que qualsevol altra cosa.
  
  
  "Jesucrist", em va dir, aixecar-se ràpidament de nou. — Crec que té un pla."
  
  
  'Quina?' Wittmans va avançar una mica entendre-me millor. "El pla", em repetia. "Planier o ribel".
  
  
  Va arribar una mica més a prop de nou, de manera que podia entendre el meu llenguatge de les paraules. Que quan em va posar a treballar. Amb un cop de del meu polze, em vaig encendre una capsa de mistos i la va llançar en la seva gasolina amarat de la jaqueta. Immediatament il·luminada. Es va deixar caure les seves armes i que va intentar apagar les flames, però no va funcionar. Les flames es va estendre ràpidament. Ell va saltar i es va retorçar, cridant com una crema de titelles. 'Ajudar-me. Oh, Déu, ajudeu-me. Si us plau.'
  
  
  Li vaig mirar i es va encongir. "Si no t'agrada el foc, no hi ha aigua a prop."
  
  
  Em vaig tornar i va tornar a baixar el camí cap a la rosa pàl lid de la platja.
  
  
  
  
  Capítol 3
  
  
  
  
  Tara havia anat. Ella probablement ja va pujar a la seva habitació. Jo estava cobert de blau i la sang, i jo necessitava una dutxa. I una beguda. I alguna cosa més. Vaig haver de bregar amb aquest cas primer.
  
  
  El vaig trobar a la cuina d'una piscina restaurant. Va ser menjant-se una hamburguesa amb una guarnició, i vaig agafar-lo pel coll i la va bufetejar-lo a través de la mandíbula. El xef que va treballar en la graella entesa i esquerra.
  
  
  "Així, Lolly, quant van pagar per això?"
  
  
  En resposta, va arribar per la seva carn cleaver. Es va equivocar. A la seva tornada va ser pressionat contra la paret, i dues nines estaven fixats. Vaig girar-los una mica més, només per estar segur.
  
  
  "Ei, noi, no estàs bé? De deixar-me anar.'El seu nom era Carlo. Va ser escrita en el seu uniforme.
  
  
  "No és fins a vostè dir-me que era, Carlo." Que paga vostè per fer-me caminar aquest camí per a l'eternitat?
  
  
  "Deixar anar", va cridar. M'estrenyen el meu puny i li va donar una llum de genoll a l'estómac. Ell va queixar. 'Juro. No sé qui és.
  
  
  "Digueu-me, Carlo." Es va vestint de blanc?
  
  
  'No. L'home blanc " es va aturar de sobte.
  
  
  "Qui era aquest, Carlo?" Em va tancar de cop a la paret.
  
  
  "Anar a l'infern", va dir.
  
  
  Em va arrossegar a la graella. La carn splattered amb greix. Vaig empènyer cap avall de manera que va poder mirar a través de les barres i imaginar el seu cap aspecte que tindria més tard. "Bb-Polsera," va dir.
  
  
  "Bella Cristiana. I el que et mano?
  
  
  — No ho sé, " va whimpered. 'Juro. Jo no ho sabem.'
  
  
  Em vaig deixar anar i va un pas enrere. El més probable, que no causar més problemes. "A continuació, digues-me el que semblava."
  
  
  Ell va tornar a la seva cadira. "Gran home", va dir. 'El xinès. Però molt gran. En alguns boig vestit gris.
  
  
  Mai he vist abans.
  
  
  "I això Bangel, on puc trobar-lo?"
  
  
  Ell em va donar una sorpresa cop d'ull. Em vaig tornar a ell amb un greu expressió del meu rostre. Sigui quina sigui la tenia por de dir a mi, també va ser por no dir-ho a mi.
  
  
  "Aquest és el titular de la Granada Hotel.
  
  
  El senador va ser mort a trets en un casino a Granada. Com a mínim dues peces del trencaclosques que ja forma, i em preguntava què seria semblen totes. — Què més saps?"
  
  
  'Res més. Vostè és benvingut. Res d'això.'
  
  
  "Tot el dret", em va dir. No m'agrada turmentant una mica de por noi. Què més em necessitava saber, vaig a tractar de trobar una altra manera. Em vaig tornar a marxar, però hi havia alguna cosa més, volia saber.
  
  
  "El camí". Vaig donar la volta. "A quant va pagar per lliurar aquest dolç missatge?"
  
  
  Va fregar les seves nines. "Quinze."
  
  
  "Llavors va mentir a vostè. He de pagar vint.
  
  
  "Nick, és que tu?" Ella era a la dutxa.
  
  
  Vaig dir. "No, ' Bruta Violador'.
  
  
  — No entenc a vostè", va cridar. 'Espera un segon.'
  
  
  Em vaig asseure al llit. La porta s'obrí i va aparèixer en un núvol de vapor, el seu cabell de curling a la dutxa. Ella portava molt de blanc terry-roba abric. M'estava preguntant per què sempre he pensat que el negre puntes de coixí va ser tan sexy. "Gar es diu..." Ella es va aturar i va mirar-me. "Oh, Déu meu, de Nick. Què ha passat?'Va corrent cap a mi com un foc blanc àngel.
  
  
  "Vaig arribar a la porta," vaig dir.
  
  
  Els seus ulls escanejats els talls i ferides a la meva esquena. "Es veuen horribles", va dir ella.
  
  
  — Llavors hauríeu de veure aquesta porta."
  
  
  Va sospirar. "Seure com aquest". Ella va desaparèixer i va tornar als pocs moments després amb un drap calent i un bol d'aigua. "Com sempre ho diuen a les pel·lícules, es pot fer mal."
  
  
  "I com es diu en la pel · lícules-vaig empassar una bala. Què era amb Gar?
  
  
  — Vol a sopar amb nosaltres aquesta nit." Vuit de la tarda a la Cafeteria Martinica. Va tractar de la meva esquena gairebé tendrament. — A dir-me sobre aquesta porta?"
  
  
  "Era una trampa. Chen-li els seus amics saps que jo sóc a la ciutat. Però no entenc com ho sabem. Em vaig tornar a la seva i va atrapar els seus ulls. Ella semblava preocupat i va tractar d'amagar-lo. Ja us vaig dir, baby. Això no és un joc per a les dones." Jo hauria d'haver sabut que faria la seva ràbia, però em suaument va treure de la seva esquena sobre el llit. "Cop d'ull", em va dir. "Estic segur que vostè sap que el seu ofici, sigui el que sigui, però sigui el que sigui, estic segur que no és la mà-a-mà de combat. Això és tot el que jo tenia en ment.
  
  
  Ella va mirar cap avall i sospirar. "Jo sóc un format agent i que pot tenir una molt bona cura de mi mateix." Sonava com un format d'agent de la veu, però sonava com mal anomenat cinema: no va coincidir amb la imatge. El sol li va donar una fina boira de pigues que va fer el seu aspecte jove, innocent, i molt fràgil. I així va ser. Vaig agafar-la. Se sentia petita i càlida. Ella feia olor de llimona i va besar amb la boca oberta amb impaciència. Ho vaig passar els meus dits pel pont del seu nas. "Vostè té pigues," vaig dir.
  
  
  "Però com a mínim no em sunburned," ella va somriure. "La majoria de rosses obtenir sunburned."
  
  
  Això em recorda alguna cosa. Vaig agafar el meu telèfon. Donar-me la policia. Vaig dir a l'operador. Un Bahames policia agafava el telèfon. — Hi ha un pedregós camí a través del port de l'Hotel Paradís. Sabies que?"' Ho sabia. Mitja hora abans, vaig veure flames hi. Semblava que alguns nens estaven jugant amb foc. Crec que convé fer un cop d'ull aquí. El sergent entendre, i em va penjar.
  
  
  I va tornar de nou a Tara. "No estem quedar Gar fins a les vuit de la tarda..."
  
  
  "Escoltar, Nick." Ella semblava inquieta. "Crec que tenim una missió i...", va stammered... he interromput la seva i va continuar la meva frase. "Ens dóna temps per executar el nostre primer encàrrec." M'agradaria fer un cop d'ull a aquest casino en Granada.
  
  
  Vaig pensar que vaig veure a la decepció en els seus ulls.
  
  
  Vaig anar al bany a dutxar-se. Va encendre la ràdio. Vaig mirar-me al mirall del bany i es va preguntar per què jo encara no tenia ni un sol pèl gris. "Una Nota de Samba", es va disputar a la ràdio fins a la música es va apagar per un "important newscast."
  
  
  El senador Paul Lindale era mort.
  
  
  El senador del cos va ser trobat en la seva porta. Que probablement va caure de la finestra de la seva oficina a la desena planta. Evidentment, van pensar que va ser un accident.
  
  
  
  
  Capítol 4
  
  
  
  
  Sempre tres de la matinada, en la foscor del casino. Cada hora, cada dia, en qualsevol temps, és sempre tres de la matinada. Amb cansat de dones i homes amb la caiguda de caps, inclinat sobre les taules i cridant "Veniu, mel", mentre que jugant a les cartes i daus. És gairebé un arranjament orquestral. A la cantonada hi havia una caixa de secció que vèncer a un ritme amb els rodets de les màquines escurabutxaques i algun plat de pagaments: una cinquantena de boles en trimestres. L'espai es torna més tranquil com a entreteniment de l'augment de preus. Per exemple, a daus taules, es pot escoltar un pin de la caiguda, especialment quan deu mil dòlars estan en joc.
  
  
  El casino de Granada no va ser diferent. Vaig bescanviar el xec de cinquanta dòlars-Jon Stewart definitivament no té apostar per més, perquè l'única manera d'aconseguir a través del casino és moure's mentre juga. Vaig veure Tara veient la novells cum en una de les assassins armats van farcits de barris. Després vam inhalats l'aire, però no va entendre res.
  
  
  Ens parted maneres de mantenir un ull en els dos més probable punts. Tara estava jugant a la ruleta amb un Xinès croupier, i em vaig asseure a la taula de blackjack on el senador va fer els seus guanys i pèrdues.
  
  
  Tinc vint-i-una a la primera mà, com en la segona. Vaig posar la meva fitxes a la tercera ronda, però el distribuïdor aturar-me. Les fitxes es van perdent la lletra G de Granada. Em va dir que per portar-los a la caixa registradora. Aquestes van ser les noves fitxes, va dir. Tenien dificultat d'hora al dia.
  
  
  Jo ja tenia algunes dificultats, i aquesta vegada no vaig tenir cap oportunitat. Aquesta vegada em va armat. Vaig anar a la caixa registradora. Ell es va disculpar efusivament i em va lliurar les altres fitxes, que ell amablement va ficar en la meva mà.
  
  
  Cinc segons més tard, jo estava completament sorprès.
  
  
  No sé el que em van donar, però és que ha estat un disbarat. Quan vaig obrir els ulls, dos Chen-li amb dues berrugues a la meitat del seu front es van inclinar-se sobre mi. Però si que hi eren, que s'havien anat, perquè quan finalment va arribar, els dos van ser passat. Com la meva pistola: Wilhelmina esquerra amb un altre home. Aquesta vegada amb un Xinès. Es va asseure a través de mi a l'habitació i va somriure a mi. Era un petit fum ple, habitacions insonoritzades ✓ instal·lacions de l', probablement, darrere de la caixa de l'oficina, que va anar sobre el seu negoci i distribuït fitxes. N'hi ha uns altres sis persones a la sala, a més de l'home amb la meva pistola, i ningú va riure, excepte l'home amb la meva pistola.
  
  
  "Benvinguts a la nostra humil trobada. Va inclinar el cap burleta. Hef va ser un curt, ben construïdes, home, vestit amb un elegant vestit de seda. Permetin-me presentar-me a vostè. El meu nom és Lin, Lin Qing.
  
  
  "El Senyor Qing." Vaig assentir amb el cap, també.
  
  
  "El senyor Lin," va corregir. El cognom és sempre s'esmenta en primer lloc.
  
  
  Tot això cortesia va ser molt amable. Em vaig preguntar si anava a desafiar-me a una bifurcació duel. "És saddens nosaltres", va continuar, " que hem tingut a sol·licitar la seva presència a la nostra petita trobada en aquest, diguem-ne, abrupta de la moda. Però considerar-se un honor cases d'.
  
  
  Vaig mirar al voltant del cercle de pedra cares. "Gut, nois, no hi ha manera que m'hauria faltat això."
  
  
  Rient, Lin va convertir als altres. "El senyor Carter és broma," va dir.
  
  
  Encara no estaven rient.
  
  
  "Bé," va va encongir, " com es pot veure, els meus companys no els agrada senyors acudits entre ells. Prefereixen baixar a més importants les coses immediatament. Va agafar un cigarret i va colpejar a l'esquena de l'or-ònix cas. Un dels seus còmplices saltar a donar-li un llum. Una tènue dolça fragància difondre a través de la sala. "Oh, com groller de mi. Ell em va lliurar el telèfon. "Un cigarret, el Senyor Carter?"
  
  
  Vaig negar amb el cap. Em vaig preguntar per què m'importava molt sobre aquest Jon Stewart tonteries. El meu nom semblava ser la més estretament vigilats secret en aquesta ciutat. "Suposo que no ajuda molt si ja us vaig dir que has trobat l'home equivocat i que el meu nom és John Stewart?"
  
  
  Lin va aixecar una cella. "Em sap greu, Senyor Carter.
  
  
  Un dels seus antics enemics, és el nostre vell amic. Va veure arribar a l'aeroport i informat el Sr Bangel. Ell va recolzar còmodament a la cadira. — I tot i que estem parlant de la nostra ex-empresari—" — vaig fer que heu sentit a parlar de la seva primerenca mort?"
  
  
  Sí, tràgica, em va dir. "Per ser adoptades com aquest en el primer de la meva joventut."
  
  
  Dret. El somriure de tornar. "Però potser un apropiat de la tragèdia. Es pot veure, alguns de nosaltres no està d'acord amb el Sr Bangel la manera de fer negocis, i ara que he pres, aquestes diferències desapareixen. Va adreçada a les altres, "estar fora d'aquest món."
  
  
  Ara estaven rient. Una mica més de cigarretes va aparèixer i li va il * luminar. Vaig començar a imaginar la naturalesa de la seva actualitat. La dolça olor de l'èxit va omplir la sala.
  
  
  — I ara, Senyor Carter, estem preparats per fer-li una oferta. No que hem de fer. Però la seva mort immediata sense la nostra ajuda no seran de cap utilitat per a nosaltres.
  
  
  Em va sorprendre que Bungel no va notar aquest avantatge. He trobat aquesta contradicció molt estrany.
  
  
  Li vaig preguntar. — Quin és l'avantatge?
  
  
  El cinc per cent. El cinc per cent dels beneficis. Aquesta és una bona proposta. Però no esperis milions. El valor de venda de l'heroïna és molt més alt que el preu que reben per ell."
  
  
  "I la resta?' Vaig mirar a la seva cigarreta cas. 'Herba. Hash?
  
  
  "Per descomptat, el cinc per cent de l'import total. Ell va somriure de nou. I de l'altra, com vostè diu, és una mica... ens demanen per a l'opi.
  
  
  "Porteu aquí a Nassau i contraban en els Estats Units tu mateix." Ho vaig fer com una afirmació; no com una pregunta.
  
  
  Ell va assentir amb el cap. Però, és clar, vostè ja sap que. En cas contrari, vostè i el Senyor Bungel "— ha dubtat — " no seria discutir.
  
  
  Aquesta darrera afirmació sorprès a mi. Ell em va oferir un acord com si jo fos un fàrmac d'aplicació agent i com si Bangel només tractades amb fàrmacs. Bé, potser va ser. Potser aquest Chen-li era només un membre d'un sindicat de drogues. Potser va ser només així que apedregat que va ajudar a un U.S. senator. Potser tot va ser un gran boig coincidència. O potser això és el que Lin volia que em fa pensar.
  
  
  Veig que dubti, Senyor Carter. Potser voldreu consultar amb algú abans de prendre una decisió final. Oooh! Ell va assentir amb el cap de l'home assegut al costat de la porta.
  
  
  Chu va aixecar i va obrir la porta.
  
  
  Contenidor.
  
  
  Les seves nines estaven lligats, el seu vestit era de torn, i el seu cabell s'havia arribat a perdre durant la lluita. El cabell jo l'havia vist posar fins i fixats abans que ella a l'esquerra. Profundament infeliços, ella em va mirar a mi, només a mi.
  
  
  'Estic trist.'
  
  
  Dos homes van ser la celebració de la seva avall. Un a cada costat. Tant dur Sten submachine armes de foc; a curt, llum Britànica de les armes que podria disparar cinc-cents rondes un minut. Instintivament, vaig anar a la seva. Van deixar anar la seva i es va criar a les seves armes com Chu i un altre home va arribar a agafar-me. Només han comès un error. Han deixat de buscar-me quan van trobar l'arma.
  
  
  Amb un ràpid moviment, em vaig traslladar a l'agulla al meu palmell de manera que només la punta va ser visible. Chu em va arribar primer, i em va entrar el meu punyal en el seu cor. La seva boca es va obrir i va morir de sorpresa. Es va passar tan ràpidament — i per cap motiu aparent — que els altres momentàniament perdut la seva guàrdia. Un moment em van aprofitar.
  
  
  Vaig anar a veure Lin Jing.
  
  
  Amb una sola swing de la meva mà esquerra, em vaig posar-lo davant de mi, després de celebrar-lo en una planxa adherència, la celebració de l'agulla a la seva gola.
  
  
  Dues metralletes gun heroes va congelar en el seu lloc. Els altres van quedar on eren, desconcertats. Podria utilitzar Lin com a ostatge per obtenir Tara i jo fora d'aquí. Però jo no vull que aquesta manera.
  
  
  "La desvinculació d'ella," vaig demanar.
  
  
  Per un moment, ningú es movia. Només a mi. Vaig empènyer Lin per davant de mi fins que arribem a una de Tara de la guàrdia. Amb la nitidesa de la fulla, em vaig veure obligat Lin chin, i la seva gola estava exposat. "Ma-la desvinculació d'ella," va aconseguir. La guàrdia baixar la seva arma i van fer com ell va dir.
  
  
  Vaig demanar Tara. — Sortir d'aquí.
  
  
  'Però. Nick. †
  
  
  'Vinga!'
  
  
  Ella va anar a la porta. Vaig fer Lin sospir i empènyer-lo cap a les guàrdies, que van recolzar-se en horror com em va agafar una pistola metralladora des d'un d'ells i va començar a disparar. Primer vaig arribar a un altre tirador, i després va ser un joc de nens.
  
  
  Deu segons més tard, va ser tot.
  
  
  Em va caure la pistola metralladora i recollir Wilhelmina. En una taula de la cantonada, em vaig adonar d'un petit quadre obrir de fitxes. Vaig prendre un d'ells amb cura en la meva mà i va examinar-lo. Hi va haver una molt petita agulla que surten del costat, a uns dos mil·límetres de llarg. Em vaig trencar el xip a la meitat. Un groc pàl·lid líquid va sortir. Desactivar gotes. Les fitxes s'utilitzen en contra de mi. Vaig tancar la capsa i posar-lo a la meva butxaca. Qui sap. Si el joc es va anar contra vostè, potser podria ser útil. Vaig córrer d'una banda a través d'el meu cabell, redreçat la meva corbata, i va tancar la porta per sempre més en la fractura de Nassau Xinès de la Unió.
  
  
  Vaig mirar el meu rellotge. Érem vint minuts tard. De moment hem arribat a la Cafeteria Martinica, Gard havia anat.
  
  
  Però ara jo tenia moltes ganes de que.
  
  
  
  
  Capítol 5
  
  
  
  
  Vaig deixar caure la Tara de descompte a l'hotel i anar buscant Gar. Va quedar-se en un petit hotel a prop de la costa. Quan vaig arribar allà, era ple de policies; l'ambulància que va sonar el despertador em van dir que podria ser tard. Va resultar que estava just a temps.
  
  
  El metge va mirar i em va donar una esperança encongiment d'espatlles. — Només té un parell de minuts a l'esquerra. No hi ha moltes coses que puc fer al respecte.
  
  
  Jo crouched avall al costat de Gar. "Demà a la nit", va murmurar.
  
  
  Vaig assentir amb el cap. Sé. Chen-li la escapar. Vaig poder sentir el meu rellotge comptar avall de la seva vida. O va ser el meu cor? 'Res?'
  
  
  ', Va dir. "He deixat un missatge. Dir-Tara..."
  
  
  Així que això és tot. Gar i jo podria haver treballat junts en cinc o sis treballs. Ell era un professional, tan bo com es podria desitjar. Vaig pensar que seria sempre hi serà. Que és el que s'obté amb la mort. Romandre immortal fins a l'últim segon.
  
  
  Vaig tornar al meu cotxe i va sortir fora, com si la velocitat havia accelera el meu concepte del món. Però aquest no era el cas. De fet, el que més he après sobre aquest cas, al menys ho vaig entendre. Tres idèntics Xinès homes. Tres morts senadors ara mateix. Casino. Escapar de la mort. I Lao Zeng, que va ser en algun lloc a la Indoxina. No de partit i no va afegir cap amunt. El teló de fons per a tot això es va KANG, i KANG va ser l'assassí de la brigada. I si el senat temporada de caça s'havien obert, tres ja eren morts, i noranta-set estaven encara vius. A la taxa s'anaven ara, que aviat van destruir tot el sistema Americà de govern. Jo havia de saber què estaven per tal d'aconseguir davant d'ells i evitar-ho. Va deixar un missatge per a mi. O que significava per a mi? Va dir, " Digues-Tara a Tara Bennett. ID = AX-20. Tara Bennett, una dona lletrada.
  
  
  De sobte em va fer ràbia.
  
  
  Tara sabia que alguna cosa no m'. Per exemple, sabia per què ella estava amb mi. I no pas perquè Sutoan dialecte. Quan ella em va dir en aquell bar que jo era una puta genialitat, ella sabia que tenia el cervell per a la feina, i com per a mi ... "Músculs", va dir, " són un requisit previ a aquesta tasca. De sobte, em vaig adonar que el clàssic femení rancor que volia atreure-me només a causa de les meves competències.
  
  
  Bé, això podria canviar aquesta nit. Tara i m'agradaria tenir un bonic i molt llarga conversa. Si li agradava o no. I ella m'han dit la veritat.
  
  
  Ella estava estirat sobre el llit, i les llums es van apagar. 'No.'No, No', va dir com vaig arribar a encendre el llum. Vaig encendre el llum. Un petit porpra welt de la mida d'un trimestre es van inflar a la galta. Va aixecar els seus dits per cobrir-ho. Tant de dolor o de la vanitat. Es veia petit i indefens de nou.
  
  
  Vaig dir, "Gar és mort. "" ... i crec que ja és hora que em va dir que ell va morir per."
  
  
  "Gar? Oh, no. Es va convertir en el seu cap, i es van omplir de llàgrimes en els seus ulls verds. Gairebé m'esperava les llàgrimes a ser de color verd.
  
  
  "Què estava fent?"
  
  
  Ella em va mirar una altra vegada. "No ho sé, de Nick. A la dreta... I realment, no ho sé.
  
  
  "Dir-ho, de mel." No ets la primera dona rebel he qüestionat, i si de vegades crec que vaig a donar una preferència...
  
  
  "Oh, Nick. Les llàgrimes van brollar en ple vigor. Ella redreçat fins i enterrat el seu rostre al meu pit. No vaig respondre.
  
  
  Ella va tirar-se conjuntament, es va asseure, i va dir, sobbing", em va dir que no a parlar. No estic suposa per dir-li, " va corregir-se.
  
  
  Vaig posar el meu dit afectuosament a la cicatriu a la galta. "Llavors diguem que vèncer fora de tu."
  
  
  "Mai vaig a fer això."
  
  
  Vaig mirar a ella. "Tenim altres maneres." Vaig dir. Carter famós veritat sèrum, per exemple.
  
  
  "I això?" va preguntar ella.
  
  
  "I això -" vaig dir. Em va portar en els meus braços i la va besar a llarg i a poc a poc. "Més", va dir ella. Li vaig donar més. "Bé," va dir amb un sospir. 'He guanyat. Els Americans terra a la costa de Normandia.
  
  
  M'estrenyen el meu puny. "Das weissen wier," vaig dir. Notava els seus pits. "Què més, Fraulein?"
  
  
  Ella va començar a riure i una mica els seus llavis. "La bomba caurà en Shirohima."
  
  
  Vaig posar la meva mà darrera de la meva orella. "A Sirohima?"
  
  
  "A Hiroshima." Estàvem tant de riure.
  
  
  "Molt interessant", em va dir, untying la seva túnica, probablement en el millor pit en tot l'hemisferi occidental. O potser el millor hemisferis de l'Oest. "Oh, noia, noia. Ets molt bonica. Vaig tancar la bata de nou. "Per tant, anem a parlar ara.
  
  
  "Crec que m'agrada la part activa millor".
  
  
  Vaig somriure. "Sé", em va dir. "Però això és com vaig conèixer la veritat." No hi ha sexe fins que em dius. El meu mètode de tortura sexual és la insatisfacció." Em descorda la meva corbata'
  
  
  "Vaig advertir, vostè serà furiós en una hora."
  
  
  Ella em va mirar i riure una mica de nerviosisme. "La bèstia", va dir ella. 'Oh, no. Dolces paraules no us ajudarà. I es va tirar enrere i va creuar els braços. — Que et vaig fer un honest oferta. Si no em donen el que jo vull, jo no vaig a donar-li el que vulgueu".
  
  
  Ella va arrufar el nas. "Sense que la falta de llengua," va dir.
  
  
  "Ah! És part del pla. Si vostè no parla de pressa, vaig a l'insult que fins que em vaig deixar anar.
  
  
  "De Debò, De Nick. Tinc les meves ordres...
  
  
  'Seriosament. Contenidor. No m'importa. Vaig mirar el seu dret a l'ull. "Primer de tot, no m'agrada el risc meu coll, si jo no conec tots els riscos. Segona, no m'agrada la idea de no ser de confiança. Mai he vist Falcó amagar res de mi.
  
  
  — No és que no confien en tu, és clar. Si hi ha una persona que no de confiança, és a mi. O almenys és la meva teoria, vull dir. Ell va dir que es podria aturar si que li vaig dir a vostè. Es podria pensar que tot el món s'ha tornat boig."
  
  
  "Amb Jardí i tres senadors en un taüt, és molt poc probable que el deixi. Així que endavant. Quina és la teva teoria?"
  
  
  Ella va prendre una respiració profunda. "Alguna vegada has sentit parlar d'un unicel·lular la cultura?"
  
  
  'Mm-hmm. Biologia... genètica. Alguna cosa com això?
  
  
  — Bé, vostè està cada vegada més a prop. Aquesta és una nova manera de reproducció."
  
  
  — Què passa amb el vell?"
  
  
  "Escolta", va dir. — Estic trencant les meves ordres per dir-te això. Així, doncs, cal ser seriós i escoltar."
  
  
  "Estic escoltant," vaig dir.
  
  
  "A través d'un procés que anomenen una sola cel·la de trasplantament, és possible, a través del nucli d'una cèl·lula d'un cos madur — des de qualsevol cèl·lula des de qualsevol part del cos per crear un nou organisme que és genèticament idèntics."'
  
  
  Vaig mirar a ella amb un somriure. 'Dir-ho un altre cop.'
  
  
  "Es podria extreure una cel·la de la meva retallada ungla, posar-lo en el dret química medi ambient, i el resultat seria una nena que semblava exactament igual-me en tots els detalls."
  
  
  — ¿Que passa?" "Jo no crec res d'això.
  
  
  "Sí. No és un secret. Per ser exactes, hi havia un article sobre ell en el Moment en 1971. Fins ara, aquest només s'ha de fer amb les granotes. Almenys... tan lluny com el coneixem. Però la Xina és el camí per davant de nosaltres en moltes coses".
  
  
  'Esperar un minut. Estàs dient que Chen-li i Charles Bryce són clons de la mateixa planta?
  
  
  Ella va assentir amb el cap quedava enrera. "Li vaig dir a vostè no li agradaria," va dir.
  
  
  'Jo no entenc. Vull dir... per Què? Vull dir, fins i tot, si és possible, que encara no té cap sentit.
  
  
  'Escolta. Fins i tot en aquest país, hi havia grups d'estudi. Estàvem tractant d'esbrinar quin tipus de persones ha de ser unicel·lular per reproduir-se. I una de les raons que no han fet cap experiments en aquesta direcció és la causa de la resposta a aquesta pregunta: la pitjor de les persones. La Hitlers. La gent amb la megalomania. Gent com Lao Zeng, per exemple. Una primera classe assassí.
  
  
  "Bé, diguem Lao Zeng es va propagar..." no Va ser fàcil creure en un super fantasia. "Què hi tenen a guanyar des d'aquest? Excepte per l'egoisme. I què té a veure amb KAHN i aquests senadors? Què té a veure amb el conjunt de Nassau situació?
  
  
  Va negar amb el cap. 'No sé. Sé absolutament res sobre això. Tot el que sé és que aquestes còpies de primera classe assassins creixerà en primera classe assassins. Van mirar i pensar — la i matar-com l'original. I la meva teoria és que KANG va Lao Zeng material per a crear una brigada de pureblood assassins."
  
  
  'Has de saber sobre aquesta...'
  
  
  'Quina tonteria...?'
  
  
  "Ho sento, jo li vaig demanar que.
  
  
  Va estudiar a mi amb cura. — Vostè pensa que estic boig?"
  
  
  "Per descomptat, crec que estàs boig. Però tampoc no I. homes Sans són estirat al llit pensant com desfer-se de les males herbes en el seu jardí. I normal dones ara pack seus àpats. Cal estar boig per a treballar a AX."
  
  
  "Aquesta és la meva teoria", va dir ella.
  
  
  "És una bogeria, però això no vol dir que no pot ser veritat."
  
  
  Ella va deixar un sospir d'alleujament. "Gràcies, Nick." Llavors ella va somriure. "Digues...'
  
  
  Sí.'
  
  
  Va empènyer el seu pèl de nou del seu front. — Alguna vegada has conegut als corrents per a les dones?"
  
  
  'No.'Vaig dir. "No són el meu tipus."
  
  
  "Quin és el teu tipus?"
  
  
  Brunettes, " vaig dir. Ella va mirar mal. "A curt, greix, i molt estúpid. Tot i que, "he afegit —" estic obert a qualsevol cosa."
  
  
  "Com és oberta?", va preguntar ella, unbuttoning la meva camisa.
  
  
  "Molt obert", em va dir, traient la seva túnica. "El gran", va dir ella. I això va ser el final de la nostra conversa.
  
  
  Vull dir-vos que he conegut diverses dones. I vaig pensar que jo ja coneixia el millor. Però vull dir-vos que em vaig equivocar. Tara és altra cosa. Molt diferents. I molt diferent d'aquell. A mi em sembla que cada vegada alguns nerd intenta explicar alguna cosa com això en un llibre, que sona com l'alçada de l'avorriment. Ella sempre "agitat", és "a retorçar-se", és "piercing" ella, i ella sempre és "l'explosió". Alguna cosa com això sempre sona com una transcripció d'una lluita de partit.
  
  
  Tara va ser diferent, i no tinc paraules per a que. Em va fer sentir com m'havia inventat el seu cos, i va venir a la vida, per primera vegada, i només per a mi. Ella estava oberta i innocent, ella estava calent com la mantega i serena. Ella era una nena, així com una dona. Era una pregunta i la resposta. Va ser Tara. I ella era el meu. Jo era diferent, també.
  
  
  Vaig mirar a ella. Hi havia llàgrimes en els seus ulls. "Oh, Déu meu." Va besar a la meva espatlla. Gràcies, jesús. Gràcies.'
  
  
  Vaig deixar que la meva mà jugar a través de la red cloud. M'agradaria considerar-me una granja gall si vaig dir res, el sentiment és mutu. Així que vaig tancar i la va besar de nou.
  
  
  Estàvem tan a prop junts quan vam sentir un cop a la porta. Vaig sortir del llit. Si era una nena, per la nit, li han arribat en si que no va respondre. Però llavors una altra vegada, potser no era una nena.
  
  
  He embolicat una tovallola al voltant de la meva cintura, va agafar la meva pistola, i es va dirigir cap a la porta. El vaig obrir una esquerda.
  
  
  Va ser servei. A la cistella de la compra va ser una oferta àmplia, la conducció de la festa; completar amb xampany en una plata de més fred.
  
  
  Em vaig quedar allà mirant-la i sospirant profundament, de sobte molta gana. "M'agradaria per això," vaig dir al cambrer, " però crec que us heu equivocat de número."
  
  
  Es va preguntar. "El Senyor Stewart?"
  
  
  "Sí. Estic Stuart.
  
  
  "El senyor Garson Cantor de demanar-ho." Fins a la mitjanit, va dir. Una sorpresa.'
  
  
  "Està bé — vaig dir quan el cambrer va anar una altra vegada. Gar el missatge és un lloc en el centre de l'tractar.
  
  
  — Vols dir com els fesols en un Bateig pastís?"
  
  
  No tinc ni idea de què vull dir amb això, però Gar em va deixar un missatge i que aquest aliment és tot el que ell ens ha deixat, així que... " vaig mirar al voltant de la taula per a alguna cosa de la nota. Un tros de paper. Va ser amb xampany. Sobre, a l'interior només una targeta de visita amb la inscripció " els Millors desitjos en majúscules. Gar també va escriure alguna cosa que se suposava que havia de ser de codi.
  
  
  M-1 x4 + ?
  
  
  "Com horrible", em va dir. "Això és un disbarat." Vaig estudiar el seu missatge nou: "Potser és una fórmula." Vaig donar la targeta a Tara: "Aquí. Ets l'especialista en la família."
  
  
  Tara lliurar-lo de nou per a mi i es va encongir. — Que no és la fórmula sé. M menys 1, s'ha de multiplicar per 4 a més alguna cosa." Va negar amb el cap. "Tens raó, això és un disbarat.
  
  
  Vaig mirar el mapa de nou. Ei, espereu-vos. Vaig entendre.'De sobte, tot tenia sentit. "Saps el que això significa? Això vol dir que tenien raó.
  
  
  Em va mirar fixament. "Com quins?"
  
  
  "Sobre els clons. Cop d'ull. I li va mostrar la targeta de nou. "No M menys 1. Aquesta és la banda de M 1. Ml. Codi nom Lao Zeng. I Ml x 4 Ml de multiplicar per 4. Hi ha quatre MI és. Quatre homes que semblava Lao Tseng. Quatre clons. A més d'un interrogant. A més, Déu sap quantes més.
  
  
  Confós, ella es va tirar enrere en la seva cadira. "Ets testimoni d'un moment històric."
  
  
  "Oh, vine," vaig dir. "Tenies raó abans."
  
  
  "Sí, — va dir ella. "Però mai he lamentat ser just abans."
  
  
  És que ha estat el meu desè cigarret. Per tant, va ser massa. Vaig llançar el meu cigarret a tope sobre la barana del balcó i va veure ell immersió com un valent petit bomber. "Hem de viure amb honor i la tardor, com peres podrides." El vent va recollir des de la foscor port, i la ancorat vaixells de pesca van mossegar amb nerviosisme a les ones, com impacient nens que han despertat abans que els seus pares i ara estan mirant cap a un nou dia. Jo no podia dormir. He esperat fins a Tara quedar adormit, després aboca-me algunes xampany i va sortir al balcó. Milers d'estrelles i una lluna blanca penjada sobre el món de la plana de l'aigua i de la platja. Per un moment, vaig voler oblidar-se que la resta del món, amb el seu dur i línies de sang-enrogiment. Aquest món de l'assassinat i la mort, on primer disparar i després preguntar.
  
  
  Però jo tenia un munt de preguntes per fer-me. I, ara, les respostes no es podia ajornar fins més tard. Chen-li era un d'aquests clons. Va morir el senador. Ara, algú es va planificar per aconseguir Chen-li fora de la presó d'aquesta nit. Però, qui era aquest "algú"? I quan va ser "avui"? Aquest "algú" podria ser dotze persones amb granades de mà o una persona amb un bon pla. I avui — el més llarg de la paraula. Dura des del vespre a la propera matinada. Hi havia alguna cosa més. Lin Qing va dir que estava assenyalat per un "vell enemic". Allò vell enemic? Jo tenia una milers d'enemics. I si encara era a l'illa, ell només podia creuar en el meu camí. D'alguna manera m'havia de trobar les respostes. I abans d'això, " aquesta nit."
  
  
  Em va girar i va mirar a l'interior, a Tara dormir-hi. La lluna es reflectia en el vidre de la porta; semblava com si va ser suspès en l'aire sobre un blau llit amb la lluna com un llum de nit. Em va mirar lluny de nou. També hi va haver alguna cosa semblant. Encara tenia Tara de preocupar-se i protegir. Va ser un agent i investigador, però que necessitava la meva protecció. Un altre motiu no vaig poder dormir. Això no seria possible si no vaig tenir un pla, com per on començar, per localitzar tots aquests "whys".
  
  
  Vaig començar la meva recerca. He trobat el que volia en el meu escriptori calaix. Aquests kitsch flyers van deixar per a turistes. "Diversió a Nassau". "On és tot això passa?"
  
  
  "On és tot això passa?" hi havia un mapa de l'illa. Vaig agafar-lo per a una mirada més propera. He trobat la presó. Bona. Si jo volia un presoner escapar, on anava jo a prendre-li? M'agradaria baixar de l'illa. Així que m'agradaria anar a la costa. Un petit avió podria utilitzar la platja com una pista d'aterratge. O jo faria servir un vaixell. Vaixell privat, privat i privilegiada de iot. Vaig traçar els camins de la presó a la mar. El mar era abundant, les carreteres van ser abundants. M'imaginava tota l'illa.
  
  
  Quan vaig mirar de nou, el punt de vista havia canviat. El sol va sortir des de darrere de la línia de Terra, i el cel cobert a la Mare Terra amb un tracte familiar, rosa manta. Els pescadors deixar les seves cases en el Carrer Badia i fer el seu camí a la seva vaixells atracats al moll. Les dones van obrir les seves parades del mercat, amb gay de barrets de palla i gaudy bosses de petxines. Si jo fos Jon Stewart, es pot caminar a través d'aquest mercat i anar esquí aquàtic en la mar, i després a dinar a la ciutat, acabats d'agafar llobarro. Si jo fos Jon Stewart, jo no vaig voler saber sobre Chen-li la imminent fugida ara, i si ho feia, m'agradaria alertar la policia per evitar-ho. "Però Nick Carter ajudarà Chen-li a escapar.
  
  
  L'assassí va ser només una roda dentada a tota màquina, i jo estava buscant per tota la màquina; buscant el lloc on es massa-producció de clons. I amb sort, Chen-li em portarà allà. Si només jo podria fer-lo fugir. Tothom, però a mi.
  
  
  Eren les sis de la matinada, i ara que tenia un pla. Vaig poder dormir ara.
  
  
  
  
  Capítol 6
  
  
  
  
  Norma: coneix el teu enemic.
  
  
  Vaig apagar Interfield Carretera i es va dirigir a l'aeroport. El meu vell enemic, almenys segons Lin Jing, em va veure arribar a l'aeroport. Potser l'aeroport podria donar-me un lloc. Bé, va ser un salvatge endevinar, però va valer la pena intentar-ho.
  
  
  Vaig mirar a la cara darrere el taulell. Costums. Informació. Lloguer de cotxes Hertz. Reserva. Cap d'ells va recordar-me de res. Vaig anar a un quiosc i comprar un diari. Alguna cosa a fer mentre jo estava pensant què fer. No va dir res sobre casinos a Granada. Estrangers. Però no és tan estrany. Probablement no volia espantar els turistes. O potser els policies no saber-ho. Potser algú va arribar abans i netejat aquest embolic. Algú de la droga de comerç.
  
  
  O un dels altres . He comprovat la mort de la llista. Bungel va morir al llit. El passotisme amb una cigarreta. La seva mare, que vivia a Prop, va sobreviure a ell. Res més que coses bones sobre la mort. De mortuis nil nisi bonum. Vaig mirar al meu voltant per el meu diari. No hi ha antics enemics lurked a l'ombra.
  
  
  Hi havia una cosa més vaig poder fer. Un bonic Anglesa de BOAC comprovat la llista de passatgers per a mi la nit de dilluns. A la nit de dilluns, ens va arribar des de Nova York a les 7: 30 del matí. La Pan Am esquerra de Miami a les set, i la Britànica avió de Londres arribar a les vuit-no, a un quart de vuit. Era una mica d'hora. De londres. He estat pensant en això per un temps. Charles Okun era un enemic de Londres. Però no, van arribar-li quan van assaltar el seu laboratori. Vuit! Vin Po! Podria haver estat ell. Carlo, el lliurament noi, va dir que l'home que va fer ell va ser un gran Chinaman. Ala Po era un cinc peus d'altura KANG agent amb seu a Londres. I és improbable que ha oblidat que ell mai es va reunir a mi. Deixa'm recordar-li que ell ja tenia un tres-dits de la mà.
  
  
  'Estimada. Em va somriure a la noia de darrere del taulell. "Em pots dir si el Sr Ala sobre el que vol el dilluns des de Londres?"
  
  
  "Oh, em sap greu." Fins i tot li semblava molt trista. — Però em temo que no estic admesos per donar-li aquesta informació."
  
  
  "Sé que no es pot fer," vaig dir.
  
  
  Vaig mirar el seu dret a l'ull. Mirar número dos: amb prou feines controlat, bull de la passió.
  
  
  Ella em va donar la informació. Vin Poe va ser, precisament, a aquest passatger llista. No estava sol en aquest viatge. La seva companya de viatge és el nom va ser Penjat Lo.
  
  
  "En cas que vostè està preguntant", ha afegit amablement, " han de reservar un vol de tornada a Londres per a deu de la nit d'aquesta nit."
  
  
  Jo estava interessat en això.
  
  
  Vaig prendre una oportunitat i va trucar a la Granada Hotel. El senyor Guanyar Po va ser registrat amb ells. Els meus pronòstics, es va començar a pagar. Però, d'altra banda, una certa Penjat Lo. No només pot guanyar tots els temps, tampoc.
  
  
  Vaig tornar a l'hotel i trobar-Carlo, un amic en comú. Li hauria reconegut Vin. Li vaig dir que jo volia saber-ho i dir-li que quant jo pagaria per ell. Vam arribar a un acord.
  
  
  Vaig dir Tara què esperar. Ella va pensar que seria divertit.
  
  
  I un petó de comiat, i van tornar al cotxe.
  
  
  Regla dos: anar a la presó. Anar directament a la presó.
  
  
  Però en el camí em vaig aturar a la Pipa de la Pau, un anglès pur fabricant a Nassau. Que tenia el meu lleig marca amb un or portaveu. Vaig demanar un parell de packs per a ser enviat a l'hotel i va prendre un parell de packs amb mi per a un ús immediat.
  
  
  Vaig anar a un bar al Carrer Badia i tenia un entrepà i una cervesa. Després un altre. I un altre. I un bourbon per escalfar. Quan vaig sortir, vaig borratxo i ensopegades. Vaig argumentar amb el cambrer sobre el projecte de llei. La conclusió és que va ser just després de tots. Vaig sortir en una bulliciosa estat d'ànim, va tornar al cotxe i va conduir a fora. Vaig prendre una direcció errònia en un one-way street i honked la meva trompa en direcció contrària cotxes. Em va agradar molt el so d'aquest banya. Vaig començar a tocar el clàxon, " Aquest és-el-inici-de-nosaltres-continua-la-batalla."
  
  
  Aquesta policia es va presentar al Parlament de Carrer. Jo no tenia cap documents amb mi. Va ser molt bonic. Volia portar-me tornar a l'hotel. Perdonar i oblidar. Volia dedicar-me a dormir una mica.
  
  
  Vaig pegar-li a la barbeta. També una bona manera d'entrar a la presó.
  
  
  El Nassau presó no era tan dolent com de costum. Era un maldestre, dos pisos i una estructura de pedra en el costat occidental de l'illa. L'anomenen la "posada" perquè això és el que sembla. Té moltes belleses naturals per oferir. Està perfectament ben cuidats jardins estrets i jardins. La clientela es compon fonamentalment de les persones de dormir fora de la seva embriaguesa per una nit, a l'atzar dels lladres i els ocasionals local "criminal bojos". Fins ara, la cursa disturbis no s'ha traduït en delictes violents. Així, persones com Chen-li no van ser considerats en qualsevol forma, quan es van posar en marxa el seu sistema de seguretat. Però que li va donar el millor que tenia. Un guàrdia de seguretat, estava dret davant de la seva cel·la.
  
  
  Jo estava molt borratxo. Em van dir que tenia dret a una trucada de telèfon. Els vaig dir que volia trucar a Sant Pere. Em van dir que estava molt borratxo.
  
  
  Em va dirigit a dalt. A part de Chen-li, només hi havia dos altres presos. Em van posar a la mateixa cel·la amb els dos nois.
  
  
  Un d'ells estava dormint, aparentment begut.
  
  
  L'altre semblava un home que no volen ser atrapats en la mateixa cel·la amb. Va ser un gran home, amb un fort construir, i les cicatrius de l'estocada les ferides que va fer el seu blau-negre cara semblar un edredón de patchwork.
  
  
  Pensava quan vaig entrar.
  
  
  Chen-li la cèl lula era a l'altre extrem. Allà, al final del passadís. Si hagués quedat a l'esquerra, jo no l'han vist. El meu primer cop d'ull a la clon. Va ser genial i la calma.
  
  
  Em vaig encendre un cigarret i va lliurar el paquet a una gran cellmate. Va agafar un, examinar-lo, sentir l'or com a titular, i va fins a la llum. "Aquest tipus de merda." I va somriure.
  
  
  El seu nom era Wilson T. Xèrif, i tenia un bar anomenat la Fusta de Níquel, un local fora de la ciutat conjunta. De sobte, la policia swooped i trobar paquets de l'heroïna a sota de la barra. "Es va plantar, l'home. Jo no sóc tan estúpid. Va difondre les seves mans. Estaven netes. "D'altra banda", ha ratllat el seu cap, " si estic tan intel · ligent, per què estic aquí?"
  
  
  Van tancar la seva barra i després de vèncer-lo. Segons ell, no hi havia molt d'una droga problema a Nassau, de manera que la policia només va fer veure que era un bigwigger. Va ser com si realment té un gran cap. — Mentrestant, alguns intel · ligent noi està rient seu cul fora."
  
  
  "Sí", em va dir. "Quina emoció."
  
  
  Wilson T. Sheriff i vaig fer amics. Ell em va parlar de la seva dona i els fills i la casa groga havia construït per ell mateix. Li vaig preguntar si en tenia greus enemics, i ell va riure. "Jesús, sí. Però els meus enemics. El més probable és que tallar vostè escorxada de decorar-lo en aquest camí. Això és el que em fa tan enfadats, home. Cap d'ells rebrà res fora d'ell."
  
  
  "I el bar?"
  
  
  Va aixecar les espatlles. Si algú ho necessita, haurien de tenir per comprar-lo. Està bé a mi o a la generalitat. En qualsevol cas, encara s'han de pagar."
  
  
  "A menys que la volia per a un altre propòsit." Jo ja sabia que "ells" eren.
  
  
  He après alguna cosa en aquesta presó. Els policies de la planta baixa estaven de guàrdia fins a les deu. Guàrdia de seguretat Chen-li era l'única guàrdia de seguretat de dalt. Va ser substituït cada cinc hores. La següent guàrdia de seguretat serà d'aquí a un quart de sis. Guàrdia de Bruckman serà substituït per Carceller Crump.
  
  
  Vaig preguntar-li algunes preguntes sobre Chen-li. La nostra dormir cellmate regirat breument en el seu somni. Llavors ell es va girar i va començar a roncar.
  
  
  Chen-li només hi havia un client. Un mariner, Wilson pensament. Un flac home en un tracksuit. Chen-li diu ell Joanet. Johnny va cada dia. L'última vegada va ser aquest matí. Tenia un tatuatge d'un gran vermell de la papallona en el seu braç. Vostè no podia faltar-hi des d'un quilòmetre de distància.
  
  
  Una cosa he après amb els anys. Les coses que no es pot perdre dins d'un quilòmetre de radi se solen posar-hi per alguna raó.
  
  
  Un sergent de venir fins a mi. Jo ja estava molt sobri. Vaig tenir un munt de remordiment. Li vaig preguntar si em podia trucar a la meva dona.
  
  
  A les sis de la tarda, com estava previst, Tara arribat. No podia entendre com podia ser tan estúpid. Ella va dir que jo era una bona persona, un bon ciutadà, un bon marit, i que jo mai no havia fet res tan salvatge abans. I jo mai no ho torneu a fer. Més tard, ella em va dir que ella estava plorant real llàgrimes.
  
  
  Que va caure els càrrecs a canvi d'una multa.
  
  
  A deu minuts passats sis anys, el mur de telèfon en el meu bloc va sonar. Guàrdia Bruckman deixar el seu càrrec i es va reduir el corredor de respondre-li. "Sí. Va buscar en la meva direcció. "Sí. Vaig a enviar-lo immediatament.
  
  
  Es va tornar a la seva esquena a la paret. "Ei," va dir en el telèfon, "jo volia preguntar a vostè..." la Seva veu era baix i confidencial. Jo tenia l'esperança que la seva pregunta no massa llarg, ja que pot interrompre el meu horari.
  
  
  Vaig mirar a Wilson T. Sheriff. Realment em va agradar. I és madura a morir aquesta nit. Ser assassinat per KANG, perquè va ser un testimoni. Jo no confiar el nostre silenci cellmate. Va ser massa tranquil. I una mica begut. Podeu olorar-la des d'una milla de distància.
  
  
  Però què dimonis he de tenir cura? El mínim que podia fer era protegir Wilson. Ell estava assegut a la seva llitera. "És que, home," va dir. "Vostè pot anar a casa ara."
  
  
  "Et deixo, també," vaig dir. "Molt aviat.'
  
  
  — Jo no apostaria en ell.
  
  
  - sí. Per ser honest.'- Vaig sentir la costura de la meva jaqueta: "m'atreveixo a posar-ho tot en ell." Ara, just ara.
  
  
  Vaig posar-los a la seva mà. Jo sabia que la sort em va portar des de l'casino seria molt útil.
  
  
  Quan el Carceller Brookman van venir per mi, Wilson ja estava adormit, i Brookman em va portar a la caixa de l'escala de la porta. "Tot el dret, Stuart. S'ha d'anar sola. No puc deixar aquesta terra.
  
  
  "Gràcies, Agent Brookman," vaig dir.
  
  
  "A la part inferior de les escales, només girar a l'esquerra. La seva dona està esperant allà.
  
  
  Vaig assentir amb el cap amb un somriure. "De fet," vaig dir. "Realment vull donar-li les gràcies. Vostè ha estat molt bo per a mi. Vaig celebrar la meva mà. 'Cinc d'alt.'
  
  
  Va celebrar la seva mà.
  
  
  Cinc segons més tard, va ser sota la vela.
  
  
  Jo triplicat l'anestèsic dosi en cada fitxa. Tant els homes estaran per sobre cinc, sis hores. Això hauria de ser suficient.
  
  
  Chen-li va mirar-me i va assentir en silenci. Ell va pensar que era part del pla.
  
  
  Era un quart de sis. A les escales, em vaig topar amb en Guàrdia Crump, Guàrdia de Bruckman reemplaçament. "Bruckman té un missatge per a tu", em va dir.
  
  
  'Ai? Es va aturar, es confon.
  
  
  Vaig arribar a la meva butxaca i va treure un plegat tros de paper. Crec fermament que el col·loca, juntament amb el xip, en la seva espera mà.
  
  
  He arrossegat la seva dormir cos de tornada al pis de dalt, a la presó bloc.
  
  
  A la planta baixa, el sergent va predicar a mi sobre els perills de beure.
  
  
  Jo els vaig dir el sergent m'agradaria ser un bon noi, si jo no. Ens estrenyem les mans.
  
  
  La reclamació a la sala d'espera sentir el sergent de la tardor i vam anar a veure el que estava malament. "És només una bolcada." Vaig dir. 'Igual que. Vine a veure". Vaig agafar el braç com si convidar-lo a.
  
  
  La policia escriptor va caure a la part superior de la sergent.
  
  
  Tara, m'esperava en el taulell de préstec.
  
  
  "Vaig estrènyer la mà amb tots els policies que van ser tan amable amb mi", em va dir.
  
  
  "Ens cal ser a la guàrdia", va dir ella ja hem deixat. — Vull dir, aquí tothom dorm tan bé ara.
  
  
  Va començar a tarar Brahma la cançó de bressol.
  
  
  
  
  Capítol 7
  
  
  
  
  Tara i jo estàvem buscant un lloc per parlar. Hem trobat un bar a prop de la presó. Un veritable fals antic pub-amb plàstic maons i fusta de vinil. Aquest lloc va ser anomenat Het Schelmenhor, i em vaig preguntar si jo era un veritable canalla.
  
  
  No m'esperava les dificultats de la presó. Tots ells son per a les primeres hores. I, com algú va dir una vegada, amb capacitat fins a la mitjanit és important. Vaig dubtar que el seu somni seria interrompuda. El primer enemic cotxe no ser-hi fins a deu de la nit, i des de l'Ala Po havia reservat un deu tocades vol a Londres, la fugida va ser tindran lloc abans de deu de la nit.
  
  
  I la fugida va tenir lloc. Vaig prendre cura d'això. D'altra banda, també he ajudat a la policia. Almenys vaig mantenir-los vius. Amb sort, ningú va rebre un tret. Chen-li els amics miraria a la policia i, jo esperava, no despertar l'dormir gossos. Va ser una bona cosa que vaig fer aquell dia.
  
  
  Vaig dirigir Tara a una taula del racó i va demanar un borbó. Ella li va ordenar de xerès. La meva senyora es va mantenir una dama. "Qualsevol paraula de Carlo?"
  
  
  Va començar a rummaging a la seva butxaca. "Ell diu," va dir. "Em va escriure. Ella es va acostar amb un grapat de burilles de cigarrets, grimaced, i es van abocar de nou. El caminar vague recerca va donar res. Llavors ella metòdicament va començar a buidar la bossa, un element en un moment. Compacte caixa. De tabac. Cartera. Ella em va mirar a confusió. "Si vols fer un comentari sobre aquesta, Carter, estàs acabat."
  
  
  Ella va continuar la seva raid.
  
  
  Jo vaig continuar la meva recerca per a una adequada comentari.
  
  
  N'heu sentit a les notícies, però? 'No, no, és clar. La taula va començar a semblar-se a la Plaça de Waterloo. "El Senador Cranston." Ella va mirar cap amunt. 'Accident de cotxe. Almenys, això és el comunicat oficial.
  
  
  — Fer arribar la informació real?"
  
  
  Ella va assentir amb el cap. "Quan vaig trucar a Washington per informar de les nostres troballes, vaig entendre tot. La veritable raó és que l'avió va ser danyat.
  
  
  Vaig negar amb el cap. Un altre dia, la mort d'un altre. I, de moment, KANG tenia totes les cartes. "Vostè està buscant un missatge des de Carlo," em va recordar. — Jo crec que més val afanya't amb la teva cerca." Va ser rummaging a la seva bossa... Ella va trencar els seus dits. "Estic segur que ho va ser."Carlo pentinat tot Granada, igual que vostè li va dir, i quan Ala Po esquerra, Carlo seguir-lo. A una platja mansió", va dir. Al final de la Cascada de la Carretera. A continuació es va dirigir a l'esquerra o a la dreta. Bé, almenys et neguen hi
  
  
  Li vaig donar les més terribles mirada dels últims dies. "Tara!" La meva veu va ser dura. Es va trobar el paper. "Girem a l'esquerra," va dir.
  
  
  Vaig intentar recordar l'hotel fullet. El mapa estava estudiant en el balcó de la primera llum del matí. Segons" On és tot això va? "Cascada de la Carretera paral·lela a l'Oceà Atlàntic, al voltant d'una milla de la platja. Segons Divertit a Nassau, la Cascada de Carretera va ser coneguda com la dels milionaris " carrer principal." ... amb algunes de les més extravagants viles en totes les Bahames." En qualsevol cas, era un bon amagatall per Chen-li. I un bon lloc per començar la escapar de l'illa. No hi ha dubte que Ala Po estava esperant per Chen-li que hi ha.
  
  
  "Per cert", va dir ella. "Encara hi ha."
  
  
  "Qui", em va dir, " on més?"
  
  
  "Vin Poe és encara en Cascada de la Carretera. Com a mínim, amb tota probabilitat, ell hi és. Carlo va dir que va ser eliminat de la inscripció a la Granada. Vaig agafar el meu equipatge. Semblava que anava a establir-se allà.
  
  
  Hi hauria d'haver estat. Afortunadament, Carlo estava veient Ala. Però la possibilitat que podria pagar va ser prim. Carlo podria haver estat subornar. Simplement estar de sort em posa nerviós. Em recorda quina part de la nostra vida i el destí s'amaga en el si de l'efímer de la irònic déus. "Prendre una copa," vaig dir. "Hem d'anar a treballar."
  
  
  "Cascada De La Carretera?" Ella mirava impacient.
  
  
  "En part", em va dir.
  
  
  — Què vol dir 'parcial'?"
  
  
  — Vull dir, jo sóc de la part que va a la Cascada de la Carretera. Estàs a l'altra part, la partida de tornada a l'hotel.
  
  
  Va torçar la seva cara. "Sempre obtindreu totes les coses divertides." Què divertit.
  
  
  Tinc un pressentiment. — Vull que fer les maletes i marxar de l'hotel.
  
  
  Vaig escriure l'adreça i afegir un missatge que hauria de concedir-li l'accés. Vaig lliurar-li el paper. "We'll meet-hi de nou."
  
  
  Va evitar la meva mirada. "I si... i si no veniu?"
  
  
  Vaig ignorar la seva intenció. "Si no sóc aquí fins a la mitjanit, en contacte amb Falcó i assegureu-vos que vostè pot sortir d'aquí com ràpidament com sigui possible".
  
  
  Ella em va mirar una altra vegada amb el que divertida, reflexiva cop d'ull. Va pensar què passaria si no es tornaran a veure.
  
  
  "Estic arribant," vaig dir. "No et preocupis. 'Estic deixant.'
  
  
  Em va besar, però la meva ment estava en un altre lloc.
  
  
  
  
  Capítol 8
  
  
  
  
  Molta gent diu que la felicitat no es tracta de diners, però jo començo a sospitar que es podria estar equivocat. La casa de la Cascada, Camí semblava molt feliç. Modern rosa castell de pedra amb parets de vidre i vistes al mar. Vostè arribar-hi seguint un llarg en forma de U calçada. I a jutjar pel que es va al garatge, només va arribar-hi amb un Bentley, o un Aston Martin, o un Lamborghini. Quan hi eren, podeu escollir des de molt poques coses bones. Hi havia els estables, pistes de tennis, una privat port amb una quinzena de metres d'iot. I si que estaven cansats de tot això, es podria mirar al seu voltant. El lloc en si va ser una festa punta de la natura. Al costat de la calçada, un antic figuera ha creat una sèrie d'espais naturals de les portes. Les seves gruixudes branques doblegades cap avall a la terra per fer arrels com nous arbres. Hi ha altres arbres amb fulles de color escarlata, i el terra era un garbuix d'olors i flors. Era com tenir un jardí partit i només convidant flors.
  
  
  Em vaig amagar el meu cotxe a prop de la carretera i continuar a peu. Vaig evitar la casa, però això no tenia cap importància. Van tenir la seguretat que hi ha. Però ara s'ha anat.
  
  
  Amb un sol cop, em vaig trencar alguna cosa en el seu coll. Vaig agafar la seva pistola amb mi. Com a record. Mai se sap quan podríeu necessitar una pistola. Estava situat a uns trenta metres de la casa, en un molt ben zona ajardinada. Vaig tenir una vista de la pista asfaltada terrassa. Hi va haver una barra amb menjar i begudes. La terrassa estava esperant per clients. Vaig esperar, també.
  
  
  Han sortit de la casa. Guanyar Poe amb una persona gran i la seva dona. Vin no havia canviat. Va ser una d'aquelles alt, calb homes de la mida d'armaris amb els rostres no reflecteixen el temps o en l'emoció. Que bé podria haver estat retallada groc sabó. Ell va ser desgastant la que Carlo anomenat "un estrany vestit gris-l'uniforme de tots els Maoistes." A jutjar per la seva roba, l'home i la dona van ser l'anglès. Plata-els cabells blancs, molt mal gust en un luxós hotel de manera. Potser una de les fantasia titulars. El Duc i la Duquessa de Atwaters-Kent. El comte i la Comtessa Massa-fer-ben.
  
  
  L'home s'aboca algunes begudes, i la dona va aprovar el plat acabat. Tot era igual d'agradable. No és un típic preludi de la sang i de l'heroisme.
  
  
  MG arribat. Rossa, dinou anys, sec, bella. He sortit amb una càrrega de caixes des de botigues de roba. Ella el va besar, l'home i la dona, va entrar a la casa, i va tornar uns moments més tard, amb un vestit de nit penjada sobre el seu braç. Va abraçar-lo al seu cos i pirouetted amb un somriure. Tothom, incloent-hi Guanyar Po, va somriure de nou.
  
  
  Vaig començar a pensar que havia fet un error. Aquesta feliç l'escena de la Britànica de classe alta i pot ser exactament el que semblava: el feliç l'escena de la Britànica de classe alta. Com per a la guaita, molts rics nois contractar guàrdies de seguretat per protegir la seva propietat. És molt possible que Vin em va portar a un carreró sense sortida, sabent que conduïa a mi tot el camí, i d'amagat de riure en el seu puny. Si aquest fos el cas, m'he embolicat una gran quantitat.
  
  
  Però aquest no és el cas.
  
  
  Uns minuts més tard, el majordom va sortir. Ell tenia una gran capsa de cigarrets amb ell. El majordom semblava un Chinaman. La noia estava a punt de tornar a la casa, i el majordom es va convertir a la seva, i per tant per a mi. Vaig mirar a través de la rifle scope. El majordom havia una petita berruga enmig del seu front. Clon de número tres.
  
  
  També tenia una pistola en el paquet de cigarrets. En el moment que el va portar, Guanyar Po encendre una cigarreta i va apuntar a les ombres de fora el pati.
  
  
  Tres bandits va sorgir de la brolla. Tots ells van Easterners. Jo sabia que un d'ells. Una resposta de l'home en una camisa blanca, pantalons texans, i desgastat bordells.
  
  
  Des de partisans. Una de Cambodja terrorista.
  
  
  Primer, va lluitar contra el govern del Príncep Sihanouk, i després, quan la reial govern va caure, va representar contra el Lon Nol règim. Si acceptes la política de Cambodja per allò que és, pot trucar-li una patriòtic fanàtic. Però la seva presència aquí li va fer un simpatitzant Comunista. En el joc de daus de Asiàtica a la política, és difícil dir que és el que sense una bola de cristall.
  
  
  Els altres dos eren nous per a mi. Però, probablement, tenia una impressionant antecedents penals. Es van portar herba-tacat de caqui pantalons i jaquetes de pana. Si heu vist com aquest, probablement confondre-les per a jardiners. Es van torçar seus propietaris com arrencades flors i empènyer-los a la casa. La noia va cridar un parell de vegades, però, el majordom havia probablement ja silenciats els altres servents, com ningú no va sortir a veure què estava passant.
  
  
  Els presoners van ser expulsats a la quarta planta. La noia va portar a una habitació separada. Vaig veure l'escena a través de l'espessa finestres de vidre fins que un dels lladres, en un acte de prudència extrema, treure les cortines i es va amagar l'escena de mi.
  
  
  Ràpidament em vaig fer el meu camí en tot el recinte del cercle d'arbres a prop del pati. La llum ja era de color blau pàl·lid. Vaig mirar el meu rellotge. Era de dos quarts de sis. Els focs artificials es podria explotar en qualsevol moment.
  
  
  Van tornar a terrassa, ara mestres de la situació i de la casa. Ala va servir-se una copa i va aixecar la copa per un brindis. "Pla de número u, senyors. Va acabar la seva copa en un xarrup. "Ens seria millor anar a través dels punts."
  
  
  Tots es van asseure al voltant de la taula. La wiry cavaller va començar amb una visió general, una cosa així com: Isi eno, sort tao.
  
  
  No hi ha subtítols a la pantalla. Molt bé. Jo era el frontman de la mostra, i hi havia un munt de "Oo laki tao"en ella.
  
  
  Sense adonar-se'n, Ala em va venir al nostre rescat.
  
  
  "Només en anglès, Kwan. L'anglès. Entre nosaltres, parlem de quatre diferents dialectes. Així que anem a parlar en anglès com ens inicialment acordat." Es va tornar a Wang Tong. — Problemes amb el vaixell?"
  
  
  Van negar amb el cap . 'Com són. Johnny revisar tot. Ja a bord.
  
  
  Joanet. El mariner. Amb la papallona tatuada al braç. El que va visitar Chen-li a la presó. Va ser ara a les ordres del Duc de iot.
  
  
  Ala va somriure i es va convertir en el grup. "S'entén que Johnny serà una molt mala capità. No gaire lluny d'aquí, el iot es tenir un accident. Vostè serà secret guardat per un submarí i els seus errors. "que haurà de ser enterrat en el mar pis."
  
  
  Vaig tenir la sensació que aquests "errors" eren gent de dalt de la casa. No va ser massa difícil d'entendre el seu pla. El submarí de rescat va ser una bona i enginyós truc. Però falsejament l'accident era pur geni. És un vell truc per amagar un delicte, per cometre un altre. Es podria haver presentat com un fracassat segrest d'un avió amb els cossos dels Britànics a bord com a testimonis silenciosos. Alguns amb restes de Chen-li la presència a bord hi havia prou per indicar que s'havia ofegat al mar. Vostè no serà capaç de buscar tota l'oceà per trobar el cos. Em vaig preguntar si Johnny, el "capità" seria anar en un iot per l'autenticitat de tot. Que seria una bona estirada. El seu tatuatge fascinat li Chen-li, perquè ella pogués ser vist des d'una milla de distància. Em vaig preguntar si ja havia colpejat Joanet. Vaig decidir que Johnny la mare ha de preocupar.
  
  
  Vaig tenir un parell d'inquietuds mi mateix. Per exemple: com desarmar un submarí? Com podria salvar una vella parella i una noia?
  
  
  "Com per a la noia..." va ser el tercer home que va obrir la boca. Va buscar el millor de tots ells, i tenia un conjunt complet d'acer inoxidable dents. Quan ell va somriure, va mirar com un mecànic de tauró. Ara va de riure. — Vull dir—", va dir amb un luxuriosos, amagat cop d'ull," per què hem de matar-la ara?" Tots podíem gaudir-potser al mar. La seva rialla es va convertir en una febril riure. El seu pla va ser acceptat. Wang i Kwam també va somriure.
  
  
  Ala Po riure amb indulgència. "Bé," va dir. A continuació, s'han divertit. Es va tornar a el majordom. "Saps què fer, però, el meu amic?"
  
  
  El majordom semblava prendre la pregunta com un insult. Per descomptat, sabia què fer. "Matar unes quantes persones i, a continuació consell." Semblava gairebé avergonyit d'aquests petits treballs. Però va tenir la seva pròpia raó. Una berruga al seu front s'indica que va ser un clon. Havia heretat Lao Zeng la terrible habilitats i l'arrogància que van acompanyar-los. Era evident que no li agradava la posició subalterna. Guanyar Po estudiar el clon de la cara. "No et preocupis, Hong-Lo. El temps vindrà.'
  
  
  Oh, Déu meu. Si fos un còmic, m'agradaria tenir un llum que en aquests moments.
  
  
  Seguiu aquest escenari.
  
  
  El clon de butler nom va ser Hong Lo. Penjat Lo vingut des de Londres amb Ala. Lo bitllet va ser reservat tornar a Londres amb l'Ala. Deu de la nit d'avui. Però Penjat Lo esperat per aconseguir que l'embarcació. Així, Chen-li, el seu doble, serà a l'avió. El guapo doppelgänger.
  
  
  Segur, l'aeroport ple de policies. Però ell els corresponents carnets d'identitat i un passaport Britànic, tot en ordre, així com a prova que acaba d'arribar de Londres. Sens dubte, hi hauria gent a l'aeroport a qui li juro que havia vist ell hi un parell de nits anteriors. Em podria oblidar de seguiment d'aquest submarí. M'havia de preocupar sobre el seguiment de l'avió més tard.
  
  
  És el moment de preocupar per alguna altra cosa.
  
  
  La Comissió va seguir el seu control allà, a la terrassa. Em va lliscar a través de la casa en silenci. La porta estava tancada. I el windows semblava ser-hi simplement per diversió. La robusta, sense fissures arcs - com una catedral volta-són de gruix, infrangible de vidre, de forma segura segellat i incorporat en les pedres. Aire fresc per tant, un problema per a l'aire condicionat. Només en el quart pis es van windows real. Grans finestrals que es pot moure horitzontalment. Un d'ells era oberta. Va ser, com diuen, l'únic cavall que podria apostar. Les pedres van servir per a construir aquest palau no eren petites a tots. Eren grans, tv pedres de forma irregular, apilats junts a intervals irregulars. La fulcrum punts eren de vegades es troba a una distància d'un any i mig de metres l'un de l'altre. De totes maneres, em va començar a pujar. Quan tenia uns trenta metres d'altura, em vaig adonar que jo no era Tarzan. Trenta peus d'altura, no és una bona posició per saber que vostè no Tarzan. És fins i tot pitjor per adonar-se que vostè està encallat en un simple mur de pedra, i no hi ha cap altre lloc a prop. Que és quan la cama em va equilibri en va trencar, deixant-me portar penjant al meu braç esquerre, que va ser atrapat en el nínxol per sobre del meu cap. Això és el que em manté hi. La caiguda de no matar-me de seguida, però aquest no era el punt. Aquesta tindrà un cost de la vida d'una nena i una persona gran parella.
  
  
  M'estrenyen el meu pesat agafada amb una mà i estudiar les golfes per sobre de mi. Res del que em podria ajudar. Sense entrar, sense agafador. Només una roca. Amb un ràpid moviment, vaig prendre l'agulla en la meva mà dreta i va intentar obrir una altra denunciat per conduir-lo en el ciment entre la pedra fragments. Jo podria haver-ho fet en sis mesos, però el meu braç esquerre mantenir ferit i no podia durar sis minuts. Vaig començar a pensar de nou sobre el perill d'una possible caiguda. Tot plegat, una cama trencada equivalia a una sentència de mort.
  
  
  He intentat de nou, directament sobre el cap, a veure si hi havia una mica de ciment degradat entre ells. Em va donar una dura empenta, i crumbled en un gran tros. Ara m'havia espai per a la meva mà dreta, més o menys en línia amb la meva esquerra. Vaig posar el ganivet entre les dents, va agafar el mànec, i va tirar-me a poc a poc, respiracions.
  
  
  Vaig posar el meu genoll on la meva mà va ser. A partir d'aquí, tot va anar bé. Sobre mi era natural recés, un marc de la finestra. Amb un final, gemegant esforç, vaig fer-hi.
  
  
  La finestra va volar lliure.
  
  
  Vaig pujar a l'interior.
  
  
  Vaig trobar-me en una mena d'habitació. I si això és una habitació, llavors la millor cosa que es pot demanar (a part de la riquesa) és visitar el ric. La gran teca terra estava cobert amb catifes orientals. No els heu de comprar a les botigues locals, però les que obtenim de Pèrsia. El servei de recollida. El llit estava en una mena de plataforma i cobert amb deu metres quadrats de pell. La pintura sobre el mur va ser signat pel Senyor Van Gogh.
  
  
  No em podia moure per cinc minuts. Les meves mans van ser sacsejades de la recent soca. Disculpes. També vaig entendre que els herois mai no s'ha de cansar. Però això passa només de la imaginació dels escriptors que s'han divorciat de la realitat. Vull dir, no crec que tot el que llegeix.
  
  
  Vaig agafar el meu alè de nou i van tornar a la feina.
  
  
  He trobat la nena de primer. Va ser lligat al llit. Va ser tan fort que no vaig poder evitar pensar que anaven a divertir-se amb ella abans que navegaven. De prop, encara era bella i tendresa bella. Va ser un espectacle per a un sabó comercial. Molt interessant. El seu cos va ser alguna cosa més. Anem a dir que era interessant. El seu vestit blanc va ser parcialment descorda, mostrant fins i tot més blanca de la carn. Ella em va mirar amb una àmplia ulls. Va voler cridar, però que la seva emmordassat. De manera que no sigui" Mmmm, mmmm, " que no podia dir res.
  
  
  Jo li vaig dir que calla i que jo era el seu amic. Ella es va calmar una mica, i jo vaig posar el tap. Estava estirat al llit, amb els braços i les cames repartits. Vaig començar a afluixar les cordes al voltant de les seves cames. Va començar a sob. Jo li vaig dir que ella no va tenir temps per a que a hores d'ara. Que es descriu a ella les nostres possibilitats de supervivència que aquest mateix dia i li va preguntar si li agradaria ajudar-me a millorar les possibilitats. Ella va dir que estava a punt. Em van lligar de nou i la seva emmordassat.
  
  
  Vaig sentir que havia de tornar. Se sentia com ho van ser en la segona planta. Les veus van ser fort. Hi va haver un esclat de rialles, i algú va dir, "Bé, anem..." i algú va dir, " Sí...llavors hi havia petjades en les escales. Les quotes eren cinquanta-cinquanta. Una oportunitat que es va Hong Po qui va matar el duc i la duquessa. L'altra pensa que no és ell qui vindrà a visitar la bella donzella.
  
  
  Potser Guanyar Poe només volia fer una pixar.
  
  
  De qualsevol manera, jo havia de fer una elecció. Jo només podia ser a un lloc alhora.
  
  
  Em va ficar de nou en la noia de l'habitació i es va quedar al costat de la porta.
  
  
  La porta s'obrí.
  
  
  La noia es va empassar.
  
  
  El abandonada fill de puta té perquè portar que va descomprimit el seu volar abans fins i tot va tancar la porta darrere d'ell... em vaig llançar a després d'ell i va agafar-lo pel coll. Ell es va aferrar als meus braços, però em va quedar-li la volta i empènyer-li l'esquena contra la paret. I va colpejar-me.
  
  
  Ell va cridar. La sang va començar a fluir. Van riure a la planta baixa. Aquests sádics pensar que era una noia que va cridar.
  
  
  Vin va començar a caure, però jo vaig posar-li una còpia de seguretat. Crec que això és el que va fer enutjar. Va atacar-me amb una força no sabia que ell posseïa. També amb un ganivet que no m'esperava. Ell va ser l'objectiu per al meu cor i em va colpejar a l'espatlla... Va dirigit a mi, però aquesta vegada jo estava a punt. Vaig agafar el seu ganivet amb la mà i aplicar els conceptes bàsics de judo. Va volar a través de l'aire en un impressionant salt mortal i va aterrar a cara per primera vegada a l'habitació de planta. Després d'això, ell no es mou de nou. He tret el seu cos. Que fill de puta va aterrar a la dreta en el seu propi ganivet. A la dreta a través de la cor aquest temps, vaig pensar. He arrossegat el cos sota el llit. Després vaig deixar la noia anar.
  
  
  'Quin és el teu nom?'Ella només va quedar blankly...
  
  
  Vaig insistir. 'El teu nom? Quin és el teu nom?La noia estava en estat de xoc. Vaig arribar a ella. Llavors ella va començar a plorar i deixar-se caure damunt meu. Ella es va aferrar a mi, sobbing. Em va besar la seva vegada, a la part superior del seu cap. "Escoltar, estimada," vaig dir. "Anem a parlar més tard. Ara has de sortir d'aquí. He d'anar a trobar un altre vaixell. Ella va assentir amb el cap i va intentar tirar-se junts de nou.
  
  
  "Hi ha una escala de mà a l'esquena?"
  
  
  El seu cap de roses i va caure.
  
  
  'Bona. A continuació, seguir endavant.'
  
  
  Vaig obrir la porta. Hi ha més veus de sota ara. Chen-li i els seus companys van arribar. Chen-li descriu el dormir a la presó. Va dir-ho com una broma. Encara pensava que era part del pla. La seva història va colpejar tots com una bomba. Hi va haver un mort silenci.
  
  
  "Era Carter," Guanyar Poe va dir.
  
  
  La noia i vaig sortir al replà per l'esquena escales. "Afanya't," vaig murmurar. Va començar a baixar les escales.
  
  
  I va tornar de nou a la sala.
  
  
  "No podem deixar Carter ruïna nostres plans." Exactament", va dir Van. "No hi ha merda."
  
  
  Jo era gairebé a l'habitació d'una persona gran parella.
  
  
  La noia estava de tornada. 'On haig d'anar?'
  
  
  "Crist de Déu", em va dir. "És el seu propi jardí. Vostè sap on amagar-se, no?
  
  
  Em va mirar fixament i per ingestió. Ella encara estava en estat de xoc.
  
  
  "Chen-li," Ala ordenat, " canviar ara. Haurem de mirar normal a l'aeroport.
  
  
  La noia només es va situar-hi. Vaig agafar la seva espatlla. On vas sempre amagar quan estaven jugant a fet i amagar?
  
  
  "L'estable", va dir ella. "Sota la palla."
  
  
  Penjat en marxa de les escales.
  
  
  "Doncs vés-hi", vaig murmurar. "Afanya't." Ella va fugir.
  
  
  Vaig arribar a la dreta de l'habitació, només un segon i mig per davant d'ell. L'elegant parella es va asseure a terra amb la boca emmordassada i les seves esquenes. Em va ficar darrere de la cortina i va treure la meva arma tan aviat com Penjar Lo obrir la porta. Li vaig disparar dues vegades abans de que es va adonar del que estava passant. Quan es va assabentar, ell ja era mort.
  
  
  Dos d'ells estableixen.
  
  
  Vaig posar el seu cadàver en una paret gabinet i va demanar un parell d'aparèixer morts. Ells no entenen una paraula. "Mort", em repetia, empenyent-los. La meva espatlla estava tacat amb sang real, i vaig córrer la meva mà per aconseguir sagnant.
  
  
  "Bé, estem deixant," Ala dit des de l'escala. "I crec que hauria de rebre a l'embarcació tan aviat com sigui possible".
  
  
  Hi havia un brunzit de diverses veus. Jo no tenia ni idea de com molts d'ells estaven involucrats. I quantes persones amb Chen-li. Però qui eren, que en la seva majoria jugat segona grapejar. Wang Tong va prendre el comandament.
  
  
  "Prendre Hong Luo i arrossegament que el sexe diable lluny de que el pollastre."
  
  
  Vaig riure. He trobat l'antiga acudit graciós. He d'admetre que no va ser tan divertit, però hi havia un munt de cames, arribant fins.
  
  
  Vaig tornar al meu antic amagatall Darrere de la cortina. La gent gran parella va mirar d'una manera convincent morts. Aquest fet em va donar potser tres minuts.
  
  
  Sons de la commoció i diverses les exclamacions es podia escoltar des del passadís. Van obrir la porta a la noia de la sala. No hi ha sexe diable, no pollastre. "Lèmur, lèmur," Kwan, va dir. — Què va passar amb ells?"
  
  
  Hi ha una breu discussió. Llavors van caure en silenci, i la porta de l'habitació I va obrir una esquerda. Va ser Wang i els seus tres acompanyants. Es va quedar mirant gloomily a la" mort parella " i xerrem excitedly. Un d'ells va anar a la recerca de Hong Luo. Hi havia tres homes a l'esquerra, però no eren armades.
  
  
  Un d'ells va obrir la porta d'un mur de gabinet.
  
  
  Ah!, ", va dir. Els altres unir-lo a veure. Tothom doblegat cap avall a mirar el cadàver. Wang resumir-ho succintament. "Assassinat", va dir.
  
  
  En aquest moment no pot tornar a passar. En qualsevol cas, havia d'actuar ara. La meva espatlla encara era el sagnat en el fons de les cortines, i que aviat va atreure conclusions de l'espot. Em pensava que es veuria així: m'agradaria anar a disparar, bang, bang, bang, i disparar a tots tres d'ells mentre eren encara de peu a la paret de gabinet.
  
  
  Em vaig anar per disparar.
  
  
  La meva idea era equivocada.
  
  
  He tret d'un d'ells, però, Van i els altres va saltar del camí. Que tant en colom a mi des extrems oposats. Van atacar simultàniament i dividir el treball. El primer cop va ser un cop dur per a la meva nina, i Wilhelmina va saltar de la meva mà. Van bent baixos com una càrrega bull i headbutted-me a les costelles. He doblegat sobre en dolor insuportable, deixant escapar aire com una punxada de pneumàtics. Es va trucar-me per damunt una mica, però en el meu camí a la terra, em vaig llançar en Van els turmells. Va caure i va aterrar amb un thud. Per un boig minuts, vaig pensar en fer-ho. Vaig agafar l'agulla a la mà, però tot va ser inútil. L'altre no estava dormint. Aquesta vegada, no va apuntar a la meva nina, però centrat en la font de tots els meus grans plans. La deu-lliura club aterrar al meu crani amb un cruixir.
  
  
  Quan vaig arribar, estava estirat al terra del que semblava una biblioteca. Per un segon, vaig pensar que jo estava en una lectura pública de l'habitació. Que gran que l'habitació era. El meu cap es va sentir com un overripe meló, i obrir els ulls va sentir com l'aixecament de pesos. No obstant això, l'esforç ha pagat. Ara jo sabia una cosa que jo no havia conegut abans: ara jo sabia com molts no hi eren. Perquè tot deu d'ells van en aquesta habitació amb mi.
  
  
  La meva pistola havia anat, i així va ser el meu agulla. La meva espatlla no ha anat, però m'agradaria que fos anat. Se sentia com algú va ser constantment mossegar el braç.
  
  
  Si heu estat alguna vegada en una guerra, que pot haver estat en aquesta posició. O si alguna vegada has anat a un nen en una zona on es tracta de "la nostra" colla "versus" d'ells." I els" amics " van ser espremut en un cul-de-sac de bitlles. Les cartes estan en contra de vostè, i la cavalleria no cedir. És vostè contra la resta del món, i que no tenen una oportunitat. A menys que tingui alguna cosa "especial". Hemingway servir la paraula cajones, que significa "boles", en castellà, també coneguda com a mascle. O, en holandès, el noble deien. Jo no entenc per què els testicles han convertit en un símbol de tot el valent i honest, però llavors una altra vegada, jo no sóc un a la pregunta com un clixé. Crec fermament en expressions com ara" Treball a temps fa que estàs a punt "i"Una persona que val tant com els seus ous". Així que vaig haver de tres d'ells.
  
  
  La meva personal tresor.
  
  
  Per descomptat, vostè ha de saber que no vaig néixer amb tres ous. El tercer va ser un regal de la DESTRAL. De fet, aquesta és també una pilota en forma de granada. Un mortal gas bomba. L'imprès manual d'usuari per llegir a: (1. Treure el pin. 2. Deixar anar la bomba. 3. Córrer tan lluny com puguis.) i una "Llista de possibles places d'aparcament", que és AX argot per on es pot amagar amagat armes. L' +3 frase ("l'ús flexible complement de Z-5 i el lloc de la magrana en el seu parts del cos") que conté alguns subtext.
  
  
  El que jo no sabia llavors, i ara sé, que era Entre el seu propi parts" no era el més segur refugi en el món. Ningú No hauria de pensar a buscar una granada hi. I aquest fet m'ha salvat la vida més d'una vegada. Però hi ha un problema amb aquest granada: com sortir de la clandestinitat.
  
  
  Aquí teniu davant de l'escamot d'afusellament. Dotze armes de foc va assenyalar en el seu cor. Us oferim una bena, i dir "no". Van oferir-li una cigarreta i em diuen que no. Es pregunten si tens una última petició, i tu dius, " Sí, senyor." M'agradaria fer-me còmode per a l'últim moment.
  
  
  Aquest és un problema amb el granada.
  
  
  "Crec que és despert. Kwan, va dir. Van havia arribat a veure si era el cas... jo no podia fingir estar mort per sempre.
  
  
  "Nick Carter,"va dir.
  
  
  A poc a poc em va tirar a mi mateix i sentir que el meu cap. "Vaig passar a ser a la zona i vaig pensar que anava a passar per aquí i deixar anar per."
  
  
  Ell va somriure. "M'agradaria que haguéssim sabut que havia de venir."
  
  
  "Sé", em va dir. — Heu de fer un pastís."
  
  
  Ot gesticula amb les altres. "Ei, vine aquí. Vull que per complir amb el famós mestre assassí, Nick Carter, un últim moment." De la manera que ho va dir, jo esperava una ronda d'aplaudiments, i potser un parell més.
  
  
  En comptes d'això, vaig rebre una implacable sèrie de sneers.
  
  
  'Actualment...', va dir Van. — Hi ha un altre problema. Qui tindrà l'honor de matar els nostres Killmaster? Era una qüestió retòrica, és clar, Vahn volia que la gent per donar-li la corona.
  
  
  "Per a mi. Kwan, de sobte, va treure la seva pistola: "he estat seguint les ordres de temps suficientment llarg. Necessito aquest honor per a la promoció." Wang també va treure la seva pistola i va apuntar que a Kwan. Va dir. "Jo sóc més digne."
  
  
  Em preguntava quin d'ells és més digne. Jo estava començant a obtenir interessats.
  
  
  Els dos homes van mirar l'un a l'altre, dos canons que apuntaven a uns i altres cors.
  
  
  El cercle d'homes va donar un pas enrere des d'ells, com si es tractés de fer una quadrille sense música. Aquest moviment va incrementar la tensió, el que va provocar els dos herois amb armes per lluitar. Ara és fins a l'orgull. Si un d'ells va tornar, es va perdre la cara. O qualsevol altra cosa.
  
  
  — Jo per tu per deixar caure les seves armes. Era un inútil joc, i Vahn sabia.
  
  
  — I t'ho dic, jo no prendre ordres més.
  
  
  Crec Kwan, disparar primer. Dos flaixos va passar en una fracció de segon, i jo ja estava a mig camí a través de l'habitació. El duel va donar a tothom la distracció que jo necessitava. Em vaig asseure a terra, va prendre la magrana a la mà, i va començar a rastrejar polzades per polzada cap a la porta. En el primer tir, I es va reduir, celebrada el meu alè, i va córrer per la sortida. El gas creat un mortal fum de la pantalla. Es panteixar i va caure, tractant d'arribar a mi. Es va anar, a través d'ella, però m'-li puntades de peu a l'estómac i es va ajupir. Vaig fer un gran salt i va obligar-me a saltar. Va ser un pesat antic roure porta amb una decoració clau en la decoratius de bloqueig. La porta clic reassuringly i amb confiança. Ella no seria capaç de suportar la pressió de vuit bandolers per sempre. Però llavors una altra vegada, que no tinc gaire temps. El gas hauria eliminat-los caure en seixanta segons, i en tres minuts, tots ells morts.
  
  
  Vaig pujar a la quarta planta, va obrir la finestra, i va respirar profundament. El gas es mantindrà on era: en el tancat de la biblioteca al segon pis, a la sala on les finestres estaven tancades.
  
  
  La gent gran parella encara era on havia deixat. Estaven tan espantats que encara es va fer passar per mort. Vaig agafar-los, obligat d'esquena, i els va portar fins a tres trams d'escales.
  
  
  Vam arribar a l'herba de davant de casa i es va posar a la gespa per captar la nostra respiració. Vaig mirar a la finestra de biblioteca. Tres cossos posar arraulida en ell. La finestra no podia obrir, però van morir intentant obrir-lo.
  
  
  
  
  
  Capítol 9
  
  
  
  
  No hi ha cap suites esquerra a la colònia Britànica, així que vaig de lloguer de tres habitacions. Dues d'elles van ser per Thestlewaites. Va resultar ser l'últim nom del Duc i la Duquessa. I que en realitat van ser el Duc i la Duquessa. Va resultar que la noia, Nonnie, era la seva filla. I atès que el duc era de vuitanta-tres anys, vaig tenir una sensació de respecte per a la noblesa.
  
  
  Nonnie aconseguir la segona habitació.
  
  
  Nonnie seguien venint a tercers.
  
  
  La tercera sala era meu.
  
  
  Suaument, vaig intentar explicar-li que jo no era el seu tipus. Ella va protestar furiosos i va dir que m'agradava. Jo suaument va explicar que ella no era el meu tipus. Va fer plorar. Vaig dir que vaig mentir. Li vaig dir que vaig trobar la seva extremadament seductor i devastatingly sexy. Jo li vaig dir que era de mal.
  
  
  Ella era molt la comprensió.
  
  
  "Vaig trucar i va tenir dues converses. La primera va ser amb Londres, amb Roscoe Kline. Roscoe va ser una AH agent. Com un tirador, el seu talent es van molt per sota de la mitjana, però a l'hora de fer un seguiment de qualsevol persona, en qualsevol lloc, Roscoe Kline va ser insuperable.
  
  
  Roscoe veia com tothom i de ningú més. Va aconseguir assemblar-tres persones diferents dins del mateix bloc. Va tenir una especial manera de canviar la seva expressió i postura. Un dia vostè mirar al meu voltant i vaig veure fent de noi dels encàrrecs. Si mires una vegada més, l'encàrrec noi s'ha anat i veieu algú — un advocat o un curses de conductor-en qualsevol cas: a algú altre. Després va ser només el teu sentiments, pensava que no es van portant a terme... La història explica que Roscoe un cop escapat Dachau simplement camina de que reducte Nazi, simplement perquè, com deia ell, "semblava un alemany."
  
  
  Creure-ho o no. Jo acabava de creure en això a la llarga.
  
  
  Roscoe promès a agafar un avió des de Nassau. El va seguir a seguir Chen-li Ala Po fins que vaig arribar-hi. Era deu minuts últims deu. Em va cridar l'aeroport. El vol a Londres i es va allunyar en el temps. Després vaig encendre la ràdio. Hi ha notícies d'una escapar, però res sobre Chen-li possible capturar. Roscoe ha de mostrar els seus trucs.
  
  
  L'hotel doctor examina la meva espatlla, embenats, i em va donar una injecció.
  
  
  Ell no creu una paraula que vaig dir sobre estavellar-se en la porta.
  
  
  Jo volia una banyera, una copa, i de quaranta hores de son. Però jo també volia veure Tara, i jo no sóc tan directa que jo no s'adonen que el que ha d'haver passat per un infern per a les últimes hores. Es va picant quan va grimaced i li va dir: "Vostès sempre han divertit també." També he de saber el que realment volia dir. Jo prefereixo començar a buscar-la a mi mateix de seure al voltant d'espera. Jo tenia l'esperança que Tara havia cancel·lat la seva reserva d'hotel i que ha anat a l'adreça que m'havia donat la seva. He arrossegat fins a una casa groga a l'altra banda de la ciutat.
  
  
  La senyora Wilson T. Sheriff em va respondre. No, ella em va dir, Tara no hi era. Qui era aquesta Tara? Què era jo a ella? La sang va començar a buzz en el meu cap. Tara hauria d'haver estat aquí de fa unes hores. Era el lloc més segur em podia pensar. Però jo no haurien de deixar-la anar de tornada a l'hotel. M'ha enviat la seva recta aquí. El missatge que vaig enviar a la Sra Sheriff significava que anava a desfer-se dels seus assetjadors. M'imaginava aquestes dues dones assegut junts, el consum de cafè i jugant amb els nens.
  
  
  L'actuació que ara va aparèixer davant dels meus ulls, molt menys agradable.
  
  
  Tenien un Contenidor.
  
  
  Però, i aquí rau el problema de nou. Qui són ells? I on van tenir la seva? De nou, no sabia per on començar. I fins i tot ara, Tara podria...
  
  
  He dit la sra. El sheriff que jo era.
  
  
  Ella em va donar una ampolla de rom.
  
  
  Estic encallat amb ella. Seria estúpid per sortir, mentre que no sé on anar. Granada? No crec que van Tara hi. Però era l'únic lloc que podia pensar. I és per això que no la van treure d'allà. Vaig prendre un altre glop de rom.
  
  
  Vaig enviar la senyora. El sheriff es recullen algunes de paper i una ploma i va escriure una nota per a la policia sobre Wilson. Jo els vaig dir que els veritables culpables eren i que es probable trobar-cinc metres sota la gespa. Jo els vaig dir que podria ser una mica més les entitats, però no sabia on.
  
  
  A continuació, la llum va venir de nou.
  
  
  La Fusta de Níquel era exactament com Wilson havia descrit. Una mica ruïnós taverna al costat de la carretera. Vaig conduir el passat i estacionat entre els arbres.
  
  
  Les finestres eren fosc, però quan em vaig apropar, vaig veure que eren coberts amb cortines negres.
  
  
  Vaig sentir veus.
  
  
  Vaig arribar a Wilhelmina. Em va allunyar quan l'aire de la sala es va transpirable de nou, i vaig haver de treure-la fora de l'ofec de Tailàndia està estrangulació. Vaig trobar una agulla en un lloc de la biblioteca de la planta. Que era bo per aconseguir el meu vell fiable arma de tornada. Una nova arma és com un nou amor que sempre tenen por que li permeten avall.
  
  
  Em va apropar a la finestra fosca.
  
  
  Eh bien, Toto?
  
  
  Nous visites.
  
  
  Estaven esperant per alguna cosa, i estaven parlant en francès. El francès era una llengua comuna a la Indoxina. Molts d'aquests revolució-va assolar països que alguna vegada van ser colònies franceses i després davant de la independència, i alhora pensar conjuntament sobre quina direcció prendre. A l'esquerra o a la dreta. Mai he estat tan bo en aquestes llengües Orientals, però, almenys jo, de parlar en francès.
  
  
  "Si le Iot és parti. Veus el senyal?
  
  
  Esperen el senyal de que la barca va anar.
  
  
  — Плюс важно, où sont les autres?
  
  
  Ells també estaven esperant els "altres". Si aquests "altres" on m'esperava que seria, que es podria haver esperat un temps molt llarg.
  
  
  Em vaig esforçar per agafar totes les paraules que es van dir. Es preguntaven si les autres havien contactat amb Carter. Van pensar que era una llàstima que no eren admesos a l'ajuda.
  
  
  "C'est dommage," deia un, " que la femme est mort."
  
  
  El meu cor deixat de bategar.
  
  
  Tara era mort.
  
  
  La saviesa, la prudència, l'auto-defensa, oportunitat, finalitat, ah, la vida, tot crumbled per sentit de la pols. He perdut la meva ment. Em va saltar i va iniciar la porta oberta. Vaig atacar el primer moviment de l'objecte a la vista. Ni tan sols vaig dibuixar la meva arma. Volia sentir la carn a les mans, i vaig sentir un primitiu impuls de llàgrima i venjar-se. Volia ser la meva pròpia arma.
  
  
  De sobte, va resultar que em vaig barallar amb tres homes. Junts, van sis metres d'alçada i pesava tres-centes cinquanta lliures, però quan s'arriba a la bogeria, sóc el millor. Cec de ràbia, encès de ràbia-que és el que fa ximples sobrehumana.
  
  
  Jo era un continu de reconstitució de la màquina. Jo era una de cops de puny i puntades de peu de fàbrica. No una de sola va escapar-me. Estàvem disposats com un trencaclosques Xinès-una sola, girar, donar puntades de peu la pilota. Tots ells es van atrevir a disparar, por a colpejar a un d'ells.
  
  
  M'agradaria dir-te com ho vaig fer. De fet, m'agradaria saber per mi mateix. Però tot el que recordo és la meva ràbia. Quan es va acabar, tots eren morts. I només vaig aconseguir amb les meves pròpies mans.
  
  
  Tara, el cos va ser sprawled sobre el taulell. No hi ha pols. Cap senyal de vida. Vaig agafar-la i la va portar de fora. El seu cabell vermell cremar-me com un grapat de flames. Mirava a la cara pàl · lid a la llum de la lluna, però una tènue boirina de pigues encara cobert el seu nas. Un tros de dolor encallat a la gola i vaig cridar a escapar a un devastador sob. Però no va anar més lluny; només s'hi va quedar.
  
  
  Em va besar el seu adéu.
  
  
  Ella es va agitar breument en els meus braços.
  
  
  Em va besar de nou.
  
  
  Ella va riure i grimaced. "Hey, Nick", va dir ella amb un somriure. — Em vaig espantar-vos massa?"
  
  
  Gairebé em va caure, jo estava tan sorprès per aquest inesperat rendiment. Jo no podia dir una altra paraula. Va esclatar de riure. 'Calmar. No estàs boig. La bella dorment és viu i bé."
  
  
  Finalment, vaig arribar a dir "Que-ha-whoo". O alguna cosa semblant.
  
  
  Ella va riure de nou. — Deixeu-me anar i vaig a explicar-ho tot."
  
  
  Vaig posar-lo. "Mmmm", va dir ella. "És agradable estar movent-se de nou." Ella s'estenia els seus braços i girar a la llum de la lluna.
  
  
  Va ser magnífic. Va ser un mític nimfa. Una nimfa d'una antiga llegenda, néixer de nou, l'augment de les crestes de la mar, una criatura màgica d'un conte de fades, despertat-ne indemnes des d'un encanteri que va durar centenars d'anys.
  
  
  Vaig mirar a ella, més o menys hipnotitzats-me. Va deixar de ballar, va sacsejar el cap i va somriure. "M'agrada dir-vos la veritat, darling. És realment molt unromantic."
  
  
  Intentar-ho", em va dir.
  
  
  "Biofeedback", va dir ella.
  
  
  Orgànica de la informació?
  
  
  Orgànica comentaris".
  
  
  "Ja heu dit que," vaig dir. "Però què és això?"
  
  
  Bé, no hi ha dubte que he sentit a parlar d'aquestes teories sobre com deixar un mal de cap, com gestionar l'asma només mitjançant el control de les ones cerebrals... "i què?" Hi havia un best-seller anomenat Biofeedback. Jo no llegeixo best-sellers, però he sentit a parlar d'aquestes teories. No tenia res a veure amb " com puc imitar una persona morta?"
  
  
  "Bé," va dir, " vaig fer. Em van preguntar on eren, i un d'ells va colpejar-me i vaig caure. A continuació, acabo de començar amb aquest bio-feedback. He rebaixat el meu pols fins que no vaig poder sentir-lo més i tenir el meu alè. Sempre em va fer que, quan van arribar massa a prop de mi."
  
  
  Igual que? Em va trencar els dits.
  
  
  Cap. No és fàcil. AX ensenyar això a un grup de dones agents. Aquest exercici va durar molts mesos. Però funciona."
  
  
  Però digues-me, per què no us poseu en contacte amb mi? Ella es va encongir les espatlles. — Jo no estava segur que era en un primer moment. Però també — va fer una pausa i va mirar cap avall a terra — " jo volia saber si es va molestar a tu."
  
  
  Li vaig donar un verinoses cop d'ull. "Jo estava tan maleïda preocupat quan van dir que estaven morts que em van irrompre en aquest club com un boig."
  
  
  'Hi ha.'No cridar així. Us penseu que he vingut aquí per divertir-se?
  
  
  'No.'Però no heu de divertir-se. Que van dormir a la feina.
  
  
  Em vaig assabentar que aquest mètode presenta diversos avantatges. Que pràcticament es pot aturar el seu pols, mentre que les orelles de continuar funcionant. I la gent no acostumen a ser tímid en les seves paraules, en la presència de la mort.
  
  
  Tara havia après un munt. No que va rebre algun més, però com a mínim els secrets de Nassau es van esvair.
  
  
  Lin Jing i Bangel havia un oriental farmàcia. Bangel també tenia un hotel a Nassau. Quan tot semblava massa bo per ser veritat, el Xinès servei de KAN va fer una oferta que no es podia rebutjar. A canvi de no apagar la font de les drogues, KAN exigia vint per cent dels ingressos i periòdica dels serveis. Aquest "aleatori favor" era molt simple: tot el que havia de fer era donar la cobertura i coberta per una sèrie de clons que KANG volia implant en algun lloc.
  
  
  Nassau va ser un ideal àrea. A prop d'Amèrica, però encara Britànic territori. Aquest salvat molts problemes i riscos. Com per a l'última etapa del seu viatge, va ser molt fàcil per a bord d'un vaixell de pesca i de la terra a una distància de la Florida de corall. El sistema funcionava bé.
  
  
  Charles Bryce, per exemple, el clon de qui va matar el Senador Morton. Primer va treballar com un simple ajudant de cuina en un casino en Granada; a continuació, KAHN va nomenar, estirant cordes aquí i allà, com un pilot de vol Asos; aleshores ell es va estavellar un avió amb un senador-lo. Com POT, el sistema funcionava bé, però Lin Ching es va oposar a aquest esquema. Majoritàriament dissenyats en contra de la possibilitat de dràstiques retallades. Hi havia altres participants que grumbled.
  
  
  Això va culminar quan Chen-li tret Saybrook. Era impossible. El senador Saybrook podria haver estat Chen-li objectiu, però hauria d'haver estat assassinat a casa seva a Maine. Com Saybrook va caminar directament en el casino, Chen-li pensar: "per Què he d'esperar?"
  
  
  Va ser un maleït estúpid cosa a fer. Així que obrirà el seu propi niu.
  
  
  Chen-li va ser detingut.
  
  
  Lin Jing volia sortir. Prou dolent de torn Bangel en per-la, si cal. La resta de la banda va ser també en el punt de motí.
  
  
  Granada tota casino de negoci va ser de sobte, sota l'amenaça.
  
  
  Van enviar Guanyar Po. La seva gran home de Londres, a més d'un equip de rescat des dels estats units per a arribar a Chen-li. Ala havia consolidat com un opi distribuïdor, i aquest paper li va permetre guanyar Lin Jing la confiança, així com enviar Lin Jing a buscar-me. Però a causa d'aquest caos i del motí de Granada, KAN va haver de buscar una nova ubicació. Així que inclou la Fusta de Níquel en el cas, l'ocultació de les drogues de Wilson T. Sheriff. Aquest bar es va convertir en la seva nova seu. Allà es van reunir per planificar les seves properes accions. La majoria d'ells fins i tot menjava i dormia allà. El pla va ser bona.
  
  
  Ala va ser el cervell darrere de Chen-li la prison break. També va planejar l'accident amb aquest iot i va portar un submarí. Després va organitzar una "reunió de treball" amb el duc, i també va assegurar que el duc fidel majordom havia desaparegut. No és casual i agradable que Guanyar Poe va conèixer un gran majordom? Acaba d'arribar de Londres amb la Senyora Cheryl recomanacions.
  
  
  Va deixar els actes violents per Wang Tong. Aquestes classes no eren dolents, bé, violent. El que estava molest va ser el de les traduccions. En algun lloc, del francès a Cambodja, Tailandès, Xinès, i especialment de l'anglès Van Tong, els errors s'han introduït en les accions, i ben pensat plans han perdut part del seu sentit. El que va seguir va mirar com una cosa fora de la pel · lícula de comèdia Clau Policies.
  
  
  Cada vegada que un dels KAN nois va ensopegar amb un cos, que va suposar que era KAN està fent.
  
  
  Després de tot, KANG tenia tota la raó per matar Bangyeol, i KANG previst matar Lin Ching. Així que tothom pensava que era algú en el grup que ho va fer, i en silenci netejar els cadàvers he deixat enrere.
  
  
  La resta del que va ser més divertit. Aquesta va ser la part que tenia a veure amb Gar. El que tinc quan ell va contactar amb mi. El nois Van fer, i van arribar les notícies que " l'Americà és mort." Guanyar Poe va per suposat que jo era nord-Americana. Era tard a la nit, quan l'Ala del grup dirigit cap a la Cascada de la Carretera, i els altres van començar les seves històries més general de la conversa.
  
  
  Van decidir que havia millor posar-se a mi — i ràpida. Però jo ja estava a la Cascada de la Carretera. Van Tara en lloc de mi.
  
  
  "On van prendre?"
  
  
  Ella es va girar.
  
  
  Vostè ha dit que van colpejar a vostè. Vull saber on.
  
  
  Va deixar la sorra córrer pel meu pit. "Crec que aquest és un tema molt sensible." Ella va dibuixar un cor a la sorra en el meu pit. "Què està passant?'Què és?', li va preguntar amb un somriure. "Estàs gelós, Carter?"
  
  
  Per descomptat, jo no sóc gelós. I no em diguin Carter. Et veus com una dona reporter en una pel·lícula.
  
  
  "M'acaba de passar a jugar Lauren Beckall." Ella es va aixecar amb dignitat i córrer per la platja a la llum de la lluna. "Si em necessites," va dir, " només xiulet." L'única cosa que podia vagi en detriment de la seva dignitat va ser que ella no porta cap roba. Quan ens vam conèixer, ella li semblava una bastant decent jove senyora. Però, darrerament, es veia més com un trencat jove dama que un bon senyora.
  
  
  Definitivament, em volia a ella. Jo volia que ella de nou. Però la pitjor part de que jo no podia xiular.
  
  
  Em vaig aixecar i va seguir la seva avall de la platja.
  
  
  Vam anar a la piscina.
  
  
  En l'aigua, en el transcurs de les onades, ens planava al voltant de l'altre.
  
  
  "No funcionarà," va dir. Vaig dir. "Fer una aposta?"
  
  
  Bé, potser hauria estat, si no hagués estat destrossada per una altra ona. Per això vam fer l'amor a la vora de l'oceà, de vegades, cobert amb aigua, de vegades nues de nou. Vam caure al mateix ritme de la marea, o la marea de la mateixa com la nostra, de manera que ella i em vaig convertir en ones i riba, trobada en el nostre curs natural i acomiadar-se; ens vam fer uns i altres, la salutació de l'altre tendrament i dient adéu amb humit, salat petons. De fet, mai va deixar. La meva boca al pit, a l'instant li va fer començar tot de nou, com hem baixat junts en el remolí de l'aigua i es va aixecar de nou junts, falta d'emoció.
  
  
  Uns dies més tard, em va dir,"saps, em vaig espantar en un primer moment."
  
  
  Em vaig trobar dins de la meva mà sobre el seu estómac. "És un joc de por, de mel. I si no pots jugar amb ganivets o kung fu... bé, no culpo a tu. Vaig mirar a fons en els seus ulls. "Deixeu-me dir això: jo estava molt enfadat amb tu."
  
  
  Va negar amb el cap. — No em refereixo a continuació. Vull dir, fins a dia d'avui, quan vostè i jo estàvem asseguts en aquell bar, quan era assegut allà, a l'altra banda de la taula, milions de quilòmetres de distància.
  
  
  "Cop d'ull", em va dir en veu baixa. "Igual que jo. I ningú no em pot fer pagar per això. Vostè sap que ara que estic amb vosaltres, sóc tota teva. I la resta del temps... Bé, llavors suposo que estic tot meu.
  
  
  Ella va somriure. Hi havia una boira de tristesa en ella. "No et preocupis. Carter. No vaig a tractar de canviar tu. És només — - ella aturades, tenint en compte el que vol dir, llavors va decidir continuar — " que jo no sabia que abans. Llavors, si no estic Lauren Beckall, a continuació, la tinc molt repugnant tendència a ser Orfe Annie. Ella va somriure de nou, però aquesta vegada la seva cara era més alegre. No et preocupis. Ara sóc molt gran i fort, i m'encanta la manera que són."
  
  
  Tinc un built-in reflex a la frase "jo t'estimo", una sèrie de rebuigs. Mai vaig prometre res... tots hem de mantenir-la no vinculant... vaig mirar a Tara. "Vaig pensar," vaig dir, " potser m'estimo massa."
  
  
  "Déu meu", va dir ella...
  
  
  
  
  Capítol 10
  
  
  
  
  El Museu Britànic va ser més atractiva que mai. Per a mi, sempre hi havia alguna cosa sinistra sobre aquesta atracció. Vostè està veient alguns armadura que el Rei Arthur ha de tenir un cop usat, o un monjo de la túnica, que "es remunta a 610". De sobte, es produeix a vostè que la història no és el mateix petita història que és espremut i secs en aquests llibres d'història, com una cadena d'àrids persones i esdeveniments d'anar de la mà per les dates que sempre són tingudes en compte. (1066, Viking victòries). 1215, Carta Magna.) La història és un tumultuós, tumultuós barreja de fets escrit amb valentia, la confiança i la sang. La història és sobre la gent com tu i a mi, per sempre més condemnat a servir a la nostra simple existència mundana. No és un metall escut o un tros de tela.
  
  
  Com he dit, és esgarrifós.
  
  
  He preparat per atendre Roscoe a les onze de la tarda a la sala on el Conestable trobar empremtes dactilars es mantenen. Un passi especial va ser obligat a entrar. Jo tenia aquesta passada i indicacions per arribar-hi, així com un brillant pamflet sobre John Constable (1776-1837). He de lliurar el pas per Margaret Rutherford doble, que em va lliurar un gegant de la carpeta de gravats. "Una romàntica i realista," el pamflet va dir. "El conestable volia tornar a la natura." Si és així, llavors la natura (1776-1837) va ser un lloc meravellós. Un espectacle de color verd brillant.
  
  
  "Però sí. Llavors no hi havia cap telèfon de la casa.
  
  
  Vaig donar la volta. Va ser Roscoe Kline.
  
  
  "Continuar per admirar aquest quadre," va dir. Vaig donar la volta i va admirar la imatge. "El nostre amic mutu de Nassau va venir aquí. Va llogar una casa rural a la Cotswolds. Vaig anar a una altra pintura. Cases de palla, i un blau-verd riu. "La seva Chen-li encara és allà. Hi va anar directament des de l'aeroport i no han estat a terme des de l'. No hi ha visitants. No hi ha trucades telefòniques, " que és inusual. Són només un munt de escuders principals d'una tranquil, ordenat exterior vida. Per descomptat, només havien estat aquí durant vint-i-quatre hores.
  
  
  Em vaig tornar una altra pàgina, i aquesta vegada estudiat el molí i riera. "Has vist qualsevol altre KANG agents?"
  
  
  "Ningú, Nicky. Ningú.'
  
  
  — Algú molestar?"
  
  
  Qui sóc jo? Lamong Cranston? Amb la capacitat núvol de la teva ment? No es veu l'ombra, baby.
  
  
  Llavors tinc una pregunta més, Roscoe... per Què esteu suggerint que vaig veure en aquestes imatges?
  
  
  Vaig donar la volta. Roscoe es va encongir. — Només vaig pensar que vostè ha de saber alguna cosa sobre l'art".
  
  
  El que vaig dir aleshores no és adequada per a la impressió.
  
  
  Hem dinat a un Extrem Oest restaurant anomenat el Caçador de la Cabina. Una fusta amb panells de sopar amb una mena d'anguila-en-jelly i la llebre-nou menú. Vaig trucar a la Tara i li va dir a venir. Ens allotjàvem en un" apartament", que va pertànyer a un amic de Roscoe, una noia que acabava de deixar la ciutat. Ens van més a la nostra, i vam tenir menys problemes amb tot el que John Stewart tonteries sobre maleters, cambrers, i criades. També va ser la més pacífica forma d'interactuar amb la ciutat. Vaig veure la manera en Roscoe mirar Tara quan ella va entrar. Ella portava una maragda verda caixmir vestit amb una estreta escot i atapeïda com la pesta, que exposen en el seu millor i va ajudar a la seva empresa ronda pits. Que ha d'haver anat de compres i comprar-lo al matí. Almenys jo mai he vist abans. Em pot oblidar un vestit de vegades, però mai oblidaré un ajustat vestit.
  
  
  Em va presentar el Roscoe. Ella va somriure a la seva pròpia somriure. Com he dit abans, Roscoe pot mirar allò que li agrada, però ara està especialitzada en veient sense expressió. El Senyor De Tot, La Persona Mitjana. Mitjana d'alçada, complexió, la cara i la roba. Estimar és aproximadament de cinquanta anys o així, i vaig aconseguir que la figura de la suma de tot el que ha fet. Però ell té la seva pròpia pèl gruixut, que no és gris, i no tenir que agressives color negre que passa quan per pintar.
  
  
  Així Tara va somriure. Uns moments més tard, quan vaig mirar en Roscoe, que va ser Gary Grant. Ell era alt i prim, i, de sobte, ell portava un vestit, i vaig veure que les seves dents eren molt blanc. Sobre la blancor que enlluerna, i Tara mirar enlluernat.
  
  
  Em vaig asseure una mica més de temps, aclarir la gola, i motioned al cambrer amb una empresa, imperiosa gest i va ordenar begudes. "Em diu," em vaig dir a Roscoe, " qui està veient el seu comerç just ara?"
  
  
  'El comerç?'
  
  
  'Fora. El seu comerç exterior.
  
  
  "Oh, aquest comerç. Charlie Mace. Alguna vegada has vist?"'
  
  
  Mai he vist.
  
  
  "Bé, això és bo. Les armes són també bons. Si passa alguna cosa — i no crec que es-que vaig deixar-m'ho saber. Hi ha un noi amb ell, Pearson. Així que vostè no ha de preocupar per això."
  
  
  'Un noi?'
  
  
  Roscoe em va mirar directament als ulls. — Crec que van ser molt intel · ligent quan eren vint."
  
  
  He estat pensant en això per un temps. — Encara, em sento molt millor si estaven asseguts allà ara mateix."
  
  
  Roscoe va negar amb el cap. — Sóc un bloodhound, Nicky. No és un watchdog. A més a més, m'estic posant massa "Massa vell," volia dir, però agafar-se només en el temps,"he estat massa gandul darrerament a dormir a la gespa mullada per una setmana d'espera."
  
  
  "Com es pot ser tan segur que faran una estada durant tant de temps?"
  
  
  - Productes, per exemple. Que va ordenar aliments per a una setmana. Fins i tot han contractat una mestressa de casa. Això vol dir que tenen la intenció de ser bons nens per una estona. Aquest tipus de notícies s'estén ràpidament per la vila. I creieu-me, és ja de notícies en aquestes ciutats si algú esternuda dues vegades.
  
  
  "Llavors, què fem?"
  
  
  "Només ha d'esperar?"
  
  
  Va treure dos comptes de correu electrònic. Butxaca caixes negres. "Un per a tu, una per a mi.'
  
  
  "Treballant des de la distància?'
  
  
  "Sí. Només has d'anar a l'estació més propera de telèfon i marcar de nou-tres-sis-quatre-zero-zero-zero. Fora de la ciutat, primer heu de girar a zero-un. A continuació, feu clic a el codi que apareix en aquest cutie i el podràs escoltar un enregistrament de Mace informe. Informe de cada hora.
  
  
  "És que tots?"
  
  
  "No," va dir. "Hi ha alguna cosa més. També podeu trucar i deixar el vostre missatge a la cinta. A continuació, Mace i puc escoltar-la. Dolores és constant seguiment el seguiment, així que us notificarà si alguna cosa surt malament. Només assegureu-vos de dir-li on et quedaràs." Dolores va ser una AX centraleta.
  
  
  — I aquesta casa — és possible planta errors en ell?
  
  
  Ell va fer una cara agra i va negar amb el cap. 'Amb prou feines. O ho haurien de ser passat per un temps, però no han demostrat cap signes de tot. Podem intentar enviar un treballador per alguna raó. Però si Vin Po havia caigut per tal truc, hauria estat molt de temps mort. Disposem d'una connexió a la local de la xarxa telefònica, de manera que pot interceptar tots els missatges sortints.
  
  
  No m'agrada. M'hauria d'haver esperat. Però jo no podia risc de posar-me en situació de risc. Guanyar Poe recordat de mi. Només mostrar-li la cara un cop i tota l'operació seria un fracàs.
  
  
  Vaig mirar el meu rellotge. Va ser dos minuts per un. "Si la paginació sistema de treball és, crec que teniu temps per fer-ho."
  
  
  Roscoe em va donar el seu somriure enlluernador. — Per què no fer-ho ara?" un amic? Mantenir-lo en els dits durant un temps. Proveu-ho tu mateix.
  
  
  "Confio que, implícitament, Roscoe," vaig dir. Ell va somriure a la Tara. "Vull dir amb el telèfon. Jo sé que vaig a donar-me un informe precís.
  
  
  Es podria argumentar, però N-3 és sempre més important que el K-2. Roscoe agafava el telèfon.
  
  
  Tara va somriure.
  
  
  Era la dolça però buida el somriure d'una dona que sap la flota ha navegat. "Tinc gana", va dir ella, mirant el menú. "A més a més, ell no és el meu tipus", va afegir sense mirar amunt.
  
  
  Vaig aixecar una cella. "Jo ni tan sols vaig pensar, per un moment," vaig dir.
  
  
  Mace no tenia cap notícia de dir-nos. Bàsicament ens va donar un dia de descans. Vaig comprar unes entrades per al musical. Una cosa anomenada " Digues-li a la Seva Mare, "que un arrogant New York Times venedor anomenada"força divertit si t'agrada aquest tipus de coses".
  
  
  Tara estava preparat per a algunes compres, i jo estava una mica nerviós per no fer res. La meva veu ha de tenir sonava una mica estrany, perquè de sobte va deixar de parlar.
  
  
  "Sé el que estàs pensant," va dir en el passat. "Creus que aquest serà un d'aquells abandonada circuits turístics, així que, què fas amb aquesta noia? O, més aviat, el que estava fent aquí de totes maneres? Tot el que podem fer és aconseguir segrestat i anar de compres."
  
  
  No vaig respondre. La seva conjectura va ser a prop.
  
  
  — Bé, tinc una raó per ser aquí. I la raó és que una vegada que descobrir on és el seu laboratori és, vaig saber que els clons són i què fer amb ells. Ella va mirar-me amb el mateix atapeït de llavi brillantor que havia demostrat a mi el primer dia que vam conèixer a Waldorf. I el pèl a l'esquena del meu coll es va aixecar tal com ho va fer llavors. Jo sabia que la seva reacció va ser purament defensiva. Ella es va asseure allà i se sentia com si ella estava molest a mi, i no hi havia molt que pogués fer-ho. I jo era excessivament delicat, i no hi havia res podria fer tampoc.
  
  
  Ens vam posar a la cantonada de Piccadilly Circus, mirant l'un a l'altre en indefens ràbia.
  
  
  Ella va dir. — A més a més, hi ha alguna cosa més puc fer.
  
  
  "I tant", em va dir. "Vols dir que també heu de dir alguna cosa."'ella va dir. — Jo també pot fer molt feliç".
  
  
  És difícil discutir amb un unvarnished veritat. Ens hem posat d'acord per trobar-se en l'apartament a les cinc de la tarda. Fins llavors, cada un de nosaltres tindrà cura de nosaltres mateixos. Vaig anar a un pub a Charing Cross Road. Es va posar una mica boirós. No és exactament la boira, sinó més aviat una mena de gruix fred. La curació de la ferida en la meva espatlla mal. M'he preguntat per què la gent com fer mal a l'altre molt en que el dolor que realment existeix.
  
  
  
  
  Capítol 11
  
  
  
  
  Vaig arribar a la taverna a un quart de tres. Just a temps per recordar-me que estava arribant a les tres de la tarda. L'anglès no beure durant el dia. És per això que-almenys segons Roscoe - no es pot confiar en l'anglès. Vaig demanar una cervesa i es va bolcar a través del diari.
  
  
  A la pàgina de deu del Times de Londres va ser un petit tros de notícies dels Estats Units. Va resultar que els Senadors Bale i Croft van ser víctimes d'un accident d'helicòpter, mentre que a comprovar els efectes de l'Huracà Carla. Almenys, això és el que vaig pensar. L'helicòpter i el pilot es van perdent, i a la investigació es va ajornar a causa de l'Huracà Dora.
  
  
  Per tant, hi havia sis d'ells. Morton, Saybrook, Lindale, Cranston, i ara Neil i Croft. Em podia imaginar de Washington acrobàcies. Conversa privada sobre l'assassinat d'intents i de la conspiració. Fomentar govern consolidats. Mentrestant, top-secret de les negociacions van tenir lloc en Hawke de l'oficina. Com podem prendre mesures de seguretat, sense causar pànic generalitzat?
  
  
  Em preguntava com, si Hawke fer-havia de manejar el clon cas. Fins ara, no hi ha cap prova concloent per la teoria. I si ho era fins i tot de manera remota inclinats a acceptar la nostra teoria, jo encara no s'ha reunit amb ell una estona. Sens dubte, els clons ja estaven en el país. Però, ¿com posar-los a la volia llista, si vostè no sap quants exemplars de la mateixa persona són al voltant?
  
  
  Però, és clar, que es va Hawke del problema. Fins ara, he tingut el meu propi problema. La meva feina va ser trobar un brou de cultiu per a aquests clons, allà on es podria arribar a ser. Matar l'original i destruir les còpies. També intenta esbrinar quants — si hi ha diversos d'ells a l'esquerra-són per caminar lliure amb un assassinat ordre. Si jo havia fet i va viure el temps suficient per explicar la història, Washington podia haver començat una escala completa aturada. Almenys si estic viu el temps suficient.
  
  
  Tot va anar tot en cercles i després va venir de nou per a mi. Washington estava esperant el meu primer moviment. I jo estava esperant per Chen-li la primera jugada. I llavors arriba un punt que no hauria de pensar en tot: que si aquest Chen-li no es mou en tots els? El que si ell està assegut en la clandestinitat i hi ha menys i menys senadors?
  
  
  La campana va començar a repicar. La noia al bar em va dir que era l'hora de tancament. Vaig pagar i va marxar.
  
  
  A vegades et preguntes si som part d'algun gegant d'escacs. La Gran Mà ve, i disposa que es posarà a on mai havia volgut ser, en primer lloc. Sembla un molt aleatòries moviment. però al final, resulta que aquest va ser el moviment final de tot el joc.
  
  
  Vaig anar per a un curt passeig. Caminar vague, vaig pensar. Avall Bond Street. En una bona estona, vaig trobar-me en el Burlington Arcade, una llarga i estreta galeria de botigues. Vaig estirar el coll com tothom a mirar cap amunt a la bandera-la decoració del sostre de la galeria. Vaig mirar els aparadors plens de samarretes i càmeres, i les finestres plenes de Xinès figuretes.
  
  
  M'envoltava quan un home de Virginia prendre una foto de la seva dona.
  
  
  Llavors em vaig trobar una coincidència.
  
  
  La meva primera reacció va ser apartar perquè ell no em veu; a cop d'ull a la meva cara en el reflex de l'aparador. Però després em vaig adonar que ell no em reconeix, després de tot. Jo sabia que la seva cara gairebé tan bé com jo sabia que la meva pròpia. He de conèixer-lo dues vegades abans. Ja he matat a ell una vegada. Però no en aquest cos. Chen-li va ser en algun lloc en el medi rural. Penjat Lo va ser a l'infern, i no vaig pensar Lao Zeng va ser compres ara. Aquesta cara pertanyia a una altra persona. La mateixa amplitud de dur la cara. La mateixa plana, hostil expressió. La mateixa perfectament situat berruga.
  
  
  Un altre clon.
  
  
  Vaig seguir-lo amb un casual, calma la marxa. Piccadilly tub, de tornada a Russell Square.
  
  
  Era arriscat a seguir-lo tan de prop. Però hi ha alguns riscos que ha de prendre. A més a més, va caminar com un home que no esperava problemes. Ell no va mirar a la seva perseguidors o la volta. Sortida: elecció múltiple. Tampoc no sabia que estava sent seguit ; o que sabia i va ser líder-me en un parany.
  
  
  Vaig seguir-lo durant uns blocs més fins el clon va desaparèixer en un roja-casa de maó. La porta va ser numerats de 43 anys, i una de bronze reconeguda afegit informació irrellevant: "Featherstone Societat" amb un irrellevant postscript: "Fundada en 1917." Que l'infern era aquest Featherstone la Societat? La següent cosa que vaig haver de fer va ser esbrinar.
  
  
  Hi havia una macrobiòtica restaurant al carrer. De sobte, vaig tenir una gran gana per menjar sa.
  
  
  Vaig prendre una taula davant del carrer, i el cambrer, que no es veia tan saludables com es podria pensar en aquest entorn, posa distància unes engrunes i em va lliurar un menú. Jo tenia una elecció: sorbet de gira-sol (batuda iogurt amb llavors) o una llista de cada vegada més mortal concoctions. Espinacs amb suc, col souffle. Em vaig conformar en un decantador de la fracció orgànica de llimonada, preguntant-se quin òrgan que havia aconseguit fer-lo fora de l'.
  
  
  Un parell de les vídues amb bastons fets d'una dolorosa sortida de Featherstone de la Societat.
  
  
  Un sucós adolescent en una samarreta i texans va prendre la taula següent per a mi i va demanar un gira-sol . Ella em va mirar la manera poc les noies.
  
  
  Una dona va arribar amb un gran nombre de paquets. Ella tenia una massa de red hat sobre el seu cap i gairebé ostentant les arrugues. Al principi vaig pensar que estava parlant per a si mateixa. Però em vaig equivocar. Ella va parlar amb la seva bossa. "Bé," va dir, " i si us plau, mantenir la calma.
  
  
  Ella era absolutament dret sobre aquest. Una bossa amb massa gran boca POT ser molt molest.
  
  
  Ella es va asseure a la taula del costat i em va treure les suau i esponjosa brown cap. Ella no estava lluny de vuitanta, però ella encara vestida segons els seus anys de joventut. Va ser una mena de nena adolescent. Collarets de perles i musky perfum.
  
  
  "Seure", va dir a la bossa. Ella es va girar i em va donar un apologetic somriure. "No entenc per què no deixar-lo anar a restaurants. Diuen que té a veure amb pulcritud o alguna cosa. Però és molt bo. Ella va mirar a la seva bossa. "No és que la dreta, la mel?"
  
  
  Afecte va ser un sis-lliura Yorkshire Terrier. També conegut com Roger. Casualment, no m'agraden totes aquestes petites yapping gossos a tots, i alguns dels que han escrit en tota la meva cara. "Espero que no tingueu por dels gossos."
  
  
  Jo li vaig dir que no té por dels gossos.
  
  
  Oh, els bons. Ella va somriure i va donar uns copets a la mà. "Perquè el Roger no fer mal a una mosca."
  
  
  Em vaig preguntar en veu alta, donada la seva alçada, si una mosca faria mal a ell. Va deixar anar un agut riure i coquettishly sat més a prop.
  
  
  El seu nom es va Perdre Mabel. Ella havia viscut a l'illa durant més de cinquanta anys en el que modestament descrit com un lloc casa de luxe. "Ah, diguem que... un regal, anem a dir ... un amic. Miss Mabel volia fer-nos saber que ella en realitat havia de sexe. Em vaig deixar Perdre Mabel sap que no em va sorprendre.
  
  
  Aquest guanyat me a alguns punts i la conversa va prendre una direcció determinada. Li vaig dir que jo estava assegut i l'espera per a un amic que era actualment assisteix a la Featherstone la Societat.
  
  
  "Mmm", va dir ella. "I no volia anar-hi." No creu en aquestes coses? †
  
  
  Jo li vaig dir que no sabia molt sobre això.
  
  
  "Ningú sap sobre fantasmes, Sr. Stewart. Només hem d'acceptar que hi són."
  
  
  Com que. La Featherstone Societat et permet parlar amb els morts.
  
  
  Em preguntava si aquest clon havia interrogat senadors.
  
  
  Li vaig preguntar si ella mai havia estat allà, i ella va riure.
  
  
  "Ha. No, això és poc probable. John Featherstone maleir-me en 1920. Una maledicció, imaginar que. Em va dir que era un camorrista, per dir-ho suaument. Oh, ell era un home de decència, un veritable fanàtic. Ella va colpejar el seu cap amb el seu dit índex, que glittered amb una col·lecció d'anells de diamants. Records d'un passat escàndol.
  
  
  "Bé, si vostè em pregunta," va dir en veu baixa a la meva oïda, " no hi ha un sol cos en aquesta casa, val la pena parlar. Vius o morts, que ha de ser un àngel per entrar en aquesta casa. I els àngels, la meva estimada, són molt avorrit. Ella li va donar el que podríem anomenar un entremaliat gest de complicitat.
  
  
  El cambrer va portar un refresc rics en vitamines. Ella va prendre un glop i va fer una cara de fàstic. Aquesta beguda és molt bo per a vostè.
  
  
  Què vaig dir una altra vegada? Oh, sí, bé, quan va morir, la seva filla va fer càrrec. Bé, parlant de rareses... Alice Featherstone, estimada senyora, Senyoreta Mabel pursed seus llavis en motiu del rebuig. "Jugant una verge durant massa temps no és mai una bona cosa."
  
  
  Vaig ignorar la Senyoreta Mabel's psychosexual teories.
  
  
  Així, l'absurd. "Oh, Touve" o "Vauve". una cosa com aquesta. No sé exactament. Si vostè em pregunta, mel, que és per el menjar Xinès es va menjar com un nen. Es mengen les més horribles coses, saps. Crec que va afectar el cervell.
  
  
  He après un munt de prou gent al llarg dels anys per saber que vostè ha d'escoltar a tot. Des de la seva preferida flying saucer teoria a un gir basat en la repetició del seu millor joc de golf. Tothom vol ser escoltat. I si estàs disposat a escoltar les coses que ningú no vol escoltar, el més probable és que et diré coses que ningú més farà. Així que per al món és déu, que no s'ha interromput si jo no havia estat mirant el carrer. El que vaig veure allà em va dir que em podria haver guanyat el gran premi.
  
  
  Vull disculpar-me per anar a l'telèfon. Vaig trobar-lo en els homes la sala i va marcar el número. Mace va tenir cap notícia.
  
  
  Estic fent una cinta de gravació.
  
  
  El clon acaba de sortir de la sala de 43. Vaig anar fins a la cantonada per enviar un missatge. Excepte que no era el clon jo estava perseguint aquí. Llevat que s'havia anat canviant i coixejant per la última mitja hora. Per descomptat, no va ser possible. Però jo no crec que. El meu clon semblava massa segur de molestar amb la disfressa. I si algú, m'agradaria ser davant de quelcom més gran. Aquesta és una clonació de l'estació.
  
  
  Va ser deu minuts per a les quatre. He deixat un missatge per Roscoe. Jo li vaig dir que per venir aquí i mantenir un ull en la següent clon. Mentrestant, vaig a seure aquí i veure. Vaig a veure si algú ve en."
  
  
  Miss Mabel parlant a Roger de nou. Em preguntava si podria aconseguir la meva pròxima resposta sense ser professor a la composició química dels aliments. Vaig prendre una oportunitat. Per què Alice Featherstone créixer menjar menjar Xinès?
  
  
  Miss Mabel semblava pensar que era un ximple qüestió. Bé, estimats. Què més fer el menjar Xinès?
  
  
  Espera un segon. — Et refereixes a la Featherstones són Xinesos?"
  
  
  "Bé," ella em va assenyalar. 'No realment. Però de nou, no exactament.
  
  
  En definitiva, el Vell John era un te exportador. Va viure a la Xina durant molts anys. Però amb la revolució de 1912, es va fer evident per als Occidentals que ja no eren benvinguts. El seu arxiu va ser confiscats. Van matar a la seva dona. Així que Joan va tornar a Londres amb la seva filla petita.
  
  
  I amb una inclinació per la mística.
  
  
  Diu que va parlar amb la seva dona cada dia. I va aconseguir convèncer a molts dels vells aristòcrates que ell podria ser el seu " contacte amb la mort." Que el va ajudar i va fundar la Featherstone la Societat. Que va ser de gairebé totes les de Perdre Mabel coneixien. Excepte que en John i la seva filla Alícia viscut com a ermitans. Només de sortir un moment per llançar una maledicció sobre el menys pur de cor.
  
  
  Va acabar la seva història en el temps. En menys d'un segon, va mirar dins la seva bossa. "Roger!", va mica la seva. 'Bad dog.'
  
  
  Va disculpar-se i esquerra.
  
  
  Va ser de 4:30 quan Roscoe arribat. Va fer una taula a l'altre extrem de l'habitació i deixar una nota a la meva falda mentre passava: "Hi ha una porta del darrere en el carreró."
  
  
  Va començar a ploure tan aviat com vaig sortir del restaurant. Em vaig aturar en el refugi de l'entrada i va mirar a la finestra de l'altre costat del carrer. Una dona en la seva dècada dels seixanta en una seda negra vestit estava de genolls a la finestra, mirant cap a fora.
  
  
  Vaig poder sentir la seva veu a través de la pluja. "Oh, la corda. va dir. "Oh corda. Wow.'
  
  
  
  
  Capítol 12
  
  
  
  
  Va ser una estrets empedrats carreró que va de la longitud del bloc. En alguns llocs era una mica més àmplia, on hi havia hagut entrades per a algunes estable o petita cadena. Va acabar en un túnel d'uns dotze metres de longitud. I després hi havia un carrer lateral.
  
  
  Número 43 va ser un quatre-història mansió. No hi havia foc s'escapa, però hi havia una porta del darrere.
  
  
  La porta s'obrí.
  
  
  I allà estava el meu primer clon. Ell em va veure, també, i em va donar una manera ràpida, el qüestionament cop d'ull. Un "no he vist que abans de"cop d'ull.
  
  
  En cas de dubte, vostè ha d'improvisar. Vaig entrar amb ell i va somriure. Em sap greu, però estic buscant Marsden casa. Em vaig posar Roscoe nota de la meva butxaca i la va fer passar a estudiar-la. Diu que ha de ser el número quaranta — quatre, sinó "— em va encongir - " no hi ha quaranta-quatre a tots.
  
  
  Va glanced a mi. 'No sé. Però almenys que no trobareu en el carreró." Aquesta era la primera vegada que vaig parlar amb un clon. Vaig escoltar parlant d'altres, però no per a mi. Ara em va colpejar. Tots ells van parlar perfectament l'anglès sense cap accent. - Americà accent d'anglès. Van ser completament formats.
  
  
  "Escolta", vaig dir, " potser vaig a utilitzar el telèfon. Tinc Marsden el número d' - " he jugat amb Roscoe nota de nou.
  
  
  Va negar amb el cap. "És el mal funcionament."
  
  
  "Oh, — vaig dir. "Bé, gràcies."
  
  
  Jo no tenia més remei que sortir del carreró. La pluja va caure més difícil ara. Va colpejar la vorera i es va fer forta en l'estret pas. El lloc va ser nefasta. El carreró és fosc. La pluja és fosc. És relliscós a causa de la sobtada pluja. He convertit el meu coll.
  
  
  No va ser una cosa que vaig veure o sentir. Era només un instint.
  
  
  Vaig deixar d'encendre un cigarret. Va deixar exactament un pas lluny de mi.
  
  
  No vaig donar la volta. Vaig deixar l'agulla lliscar fora de la meva mà i va continuar a la meva manera. Vaig sentir Tara paraules de nou: "Un clon d'una primera classe assassí", va dir," ha de ser una primera classe assassí."
  
  
  Bona. Així que va ser seguit. Entre l'eco de les meves passes i els tambors de la pluja, vaig poder fer una ullada a un altre so.
  
  
  El túnel va ser davant de mi. Vaig entrar en el túnel. Era més fosca que hi ha. Jo crouched a l'ombra de la paret i va mirar cap avall del carreró.
  
  
  Res d'això.
  
  
  I no obstant això... jo no el vaig veure venir. Els cabells en el meu coll de suportar per una raó.
  
  
  L'únic so que se sentia era el so de la pluja. Un silenci bala va sortir disparat del no-res. Va colpejar la paret de pedra. Jo cringed i endollar el meu ganivet per Wilhelmina l'. Només en el cas. No vaig esperar a haver de matar-lo. Jo volia obtenir algunes respostes fora d'ell. En aquesta fase del cas, una altra mort clon es porten cap a una altra via morta.
  
  
  He rastrejat en les ombres i es va treure el meu abric. Vaig penjar-lo en una roca de la paret. Una bala whizzed passat a mi i devorat el meu abric... En el meu estómac, vaig començar a rastrejar el túnel, cap a la direcció de les bales havia vingut.
  
  
  La cosa és, que no és utilitzat per falta un tret. Estava esperant la seva víctima per fer una morir so - "fuh" o "argh". El silenci té el seu nervis, si en tenia. En va sortir amagat, tan aviat com vaig arribar al túnel d'entrada. He tret inferior i pegar-li a la mà amb l'arma. No a la mà per si mateixa, però a la pistola, que va caure a terra i es Va tornar a recollir-lo. Vaig saltar i atacar. El moment va agafar la seva arma, I va llançar-lo fora d'ell. Es va dur a lluitar contra ell. Va ser bona. Sabia tots els trucs que jo vaig conèixer. Tenia un ganivet. Igual que, que hi era i apuntant directament en el meu cor. Vaig agafar el seu canell i va ser capaç de parar el moviment. Però no per molt de temps. Va aixecar el genoll i gairebé em vaig adonar d'on era molt molest. Vaig donar la volta i es va inclinar cap endavant lleugerament, i va donar un cop de puny a mi a l'estómac.
  
  
  El cop va trucar-me fora meus peus, i el ganivet gairebé colpejar-me. Em vaig aixecar. La part superior del meu cap li va pegar a la barbeta amb un fort clanga de les dents. Aquest violat les seves intencions. Amb una puntada de karate a la seva navalla braç i copejar-lo, l'arma va aterrar just al mig de les roques, punt avall. Vaig mantenir la meva mà en la seva nina i rodar-lo sobre la seva esquena. Ell estava tractant de desfer-se de la bodega amb un judo de moure's, però jo ja estava preparat per al seu trasllat. Va relliscar i va caure sobre les pedres molles. Vaig sentir la seca cruixit d'ossos. Ell hi era, en mirar cap amunt a la sorpresa. Les seves cames eren amagat, ell encara estava conscient i no sento cap dolor. El xoc només apagat tots aquells sentiments. Potser les cames estaven permanentment amb discapacitat. "Tot el dret", em va dir. "Jo sé qui ets. Vull escoltar alguns detalls més de vostè. Quants hi són?
  
  
  Ell va tancar els ulls i va somriure amb arrogància.
  
  
  "Molt." "Massa per aturar-nos."
  
  
  On és la seva base?
  
  
  Que torni a somriure. 'Lluny. En un lloc on mai a trobar-nos.
  
  
  M'apunto la pistola a ell. 'Bona. Començarem des de zero. I jo no necessito respostes com "molt" i "lluny". Vull obtenir respostes, com, quant i on. Així que endavant.
  
  
  La seva cara es va calmar.
  
  
  "O vostè disparar a mi?"
  
  
  Va negar amb el cap. "No hi ha cap diferència entre la mort i la vida. Que els Occidentals no entenen. Jo no podia. Així que ja estic mort.
  
  
  Vostè està a l'esquerra amb uns amenaces quan el més recent amenaça rep una resposta. Era una via morta. També m'ha fallat. Però llavors, si no podia aconseguir el que volia, jo sempre podria tractar d'obtenir la confirmació del que jo em pensava que coneixia.
  
  
  — Però que pensen els altres tindrà èxit. Que es pot matar tot centenar de senadors?
  
  
  No hem de matar-los tots. Suficient per espantar-los tots a la mort. A causa d'una esquerda en el seu govern. El seu... El Congrés, tal com es digui. A continuació ens posarem en contacte amb el seu president, i tot el que passarà com que volem".
  
  
  Ara era el meu torn per mostrar una mica de menyspreu. "Crec que us heu oblidat alguna cosa." Aquest president ha guardaespatlles i un molt ajustat sistema de seguretat."
  
  
  Va negar amb el cap. "Crec que us heu oblidat alguna cosa." Aquest sistema de seguretat s'ha tingut en compte abans. I a més a més, no anem a matar-lo. Només tenim la intenció de controlar el seu cervell.
  
  
  Per tant, aquest és el seu pla director. Paralitzar Congrés i fer el president vostres titelles. Davant del caos en el Congrés, el servei actius s'han il·limitat poder. I KAHN tindrà ple control sobre ell. No era tan impossible com semblava. Guardaespatlles només protegir-se de les bales. I no m'importa una truita ple de alteren la ment drogues. O en contra de l'aspirina, que no és l'aspirina. Era tot el que necessitava. Es diu que Rasputin havia un tsar en el seu poder. Però avui, no necessita ni ser Rasputin per fer-ho. Només cal tenir un fàrmac home. Els reis de l'Edat Mitjana tenia el seu propi tastadors. La gent de gust menjar i begudes per assegurar-se que no estan enverinades. Va ser una feina. Però aquest no és el cas ara. Per tant, els actuals governants estan indefensos. KANG pla va ser una bogeria. Però no va ser aquell boig.
  
  
  El clon perdut la consciència. O almenys això semblava. No vaig tenir molt a veure. De totes maneres, no vaig tenir cap més informació. Però una cosa era clara: havia de morir. O tot aquest KANG cercle vindran després de nosaltres.
  
  
  Vaig mirar cap avall a l'encara cos. Vaig pensar per un moment. Jo estava pensant en la millor manera per a ell d'morir. Vaig deixar. Vaig tornar al túnel i ha agafat el meu abric i l'agulla que havia caigut. A partir d'aquí, vaig continuar pel carrer.
  
  
  Tot el que vaig sentir va ser un lleuger so. Per descomptat, ell no era inconscient. Es va tornar i va aixecar la pistola.
  
  
  Va rodar-se a l'ull.
  
  
  Primera classe de l'assassinat.
  
  
  
  
  Capítol 13
  
  
  
  
  L'actuació de" Digues-li a la Teva Mare " en el Teatre Líric, tal i com havia promès, va ser "bastant divertit si t'agrada aquest tipus de coses." El dolent és que jo segurament no veure-ho. L'única cosa interessant va ser el de la noia que va sortir de la seva roba. Janice Venus. Em vaig recordar d'ella des dels dies en què el seu nom era Janice Fusta.
  
  
  Janice Venus va ser una rossa deessa i, sigui quin sigui el seu nom era, una bella figura. Va ser un calorós company de viatge a la Riviera, probablement fa cinc anys. Ens vam separar com a amics. La meva empresa i el seu futur s'han salvat per l'afable i rics Comte Hoppup. Ell em va donar una mica d'informació sobre diamant contrabandistes, i Janice em va donar un munt de diamants. Quan vaig darrera d'ells va veure a Niça, es van casar.
  
  
  Com es veia ara, tot el que podria haver estat una mica diferent. Durant el descans, em va cridar i va arribar un missatge gravat del Mace. Des de el que no es podia recollir a través del telescopi, el secret d'una bona farinetes va ser la farina de civada.
  
  
  Era tot el que tenia ara.
  
  
  Roscoe va anunciar que havia comptat tres clons. Un es va a menjar-se el Addison Hotel; era encara a Featherstone s; i la tercera va ser a l'Old Vic, veient Sir Laurence Olivier jugar Hamlet. He deixat un missatge dient "Digues-li a la teva mare", que va ser molt divertit si vostè està en aquesta mena de coses.
  
  
  Vaig tornar just a temps per començar el segon acte. Les llums ja havia sortit, i Tara havia d'agitar-me a tornar al meu seient. L'orquestra realitza per segona vegada.
  
  
  'Notícies?'Què és?', li va preguntar en veu baixa.
  
  
  "Sí. Hi ha tres.'
  
  
  "Tres d'ells? O tres més?
  
  
  Sí.'
  
  
  Ella es va aturar. "Així que, només set.
  
  
  Sí.' Vaig assentir amb el cap. 'Fins ara.'
  
  
  La banda va tocar una cançó que Janice cantava. "Aquesta nena," Tara va dir, " et vaig conèixer, o eren aquests signes de l'amor a primera vista?"
  
  
  Jo no sabia que jo havia aquests símptomes. "Jo ja sabia que a ella," em va dir. "Fa un parell d'anys. Bona noia. Res més.'
  
  
  Tara va aixecar una cella. "Bé, ella no es veu que girly més."
  
  
  Va ser probablement dret sobre aquest. Janice la mida actual va ser 90-60-90.
  
  
  "Estàvem a amics", vaig dir. "La meva paraula d'honor."
  
  
  Tara em mirava. "Digues-li a la teva mare.
  
  
  Després de l'espectacle, vam anar al backstage. Janice estava calenta. Tara va ser genial. Janice ens va presentar al seu nou amor, Mickey. Tara descongelat a terme. Les quatre ens vam anar a fer una cervesa.
  
  
  En el taxi a casa Tara va dir: "tens raó, és una bona noia. Va afegir més aviat fortament,"Res més".
  
  
  Hi ha diverses maneres de saber si algú va obrir la porta, mentre era fora.
  
  
  Malauradament, tothom sap que aquestes maneres.
  
  
  Especialment a aquelles persones que intenten obrir la porta a que en la seva absència.
  
  
  Gràcies per Ian Fleming, aquests multi-cabell trampes s'han convertit àmpliament conegut. I qualsevol experimentat agent sap com fer-ho. I altres autors d'espia històries s'han exposat altres bons trucs. El truc d'un agent secret és que la seva tàctica de romandre en secret. Avui, per el preu d'un llibre de butxaca, cada nen és el spitting image de Carter.
  
  
  Bé, Carter és més astut.
  
  
  I si de vegades crec que he de fer malbé una cosa bona per donar-lo per a aquells pocs guilders, pensar de nou. La cosa és que algú va tenir la meva esquer. Quan vam tornar a l'apartament, em vaig adonar que algú hi era. O bé no hi era. Jo motioned per Tara a sortir de nou i esperar la meva senyal. Vaig agafar la meva arma i obrir el meu propi de bloqueig amb la selecció. Una suau feu clic en lloc de la cacofonia de batre un manat de claus. Era fosc a l'interior. I va ser tranquil. Una molt forta silenci provocat per algú tractant de no ser-hi. Em va Wilhelmina estretament en la meva mà i va començar a caminar cautelosament a prop de l'apartament. Instal·lacions de l'habitació. A través de l'atapeïda sala d'estar, menjador i, finalment, la sala d'estar, desitjant que Roscoe amic havia pres el seu gat distància abans que ella a l'esquerra, ja que el gat es va aferrar-se a la meva talons.
  
  
  Bona. Per tant, el nostre convidat va ser d'espera en el dormitori o ocultant-se en la dutxa. O s'ha passat per un llarg temps.
  
  
  Em vaig aturar a la porta de la cambra. Algú hi era. Vaig poder sentir-lo respirar. El meu següent pas va ser una obra mestra de la coordinació. En un sol moviment, em va obrir la porta, encès la llum, i va apuntar.
  
  
  Va saltar del llit com el pa fora de la torradora. Jesús, Nick. És aquesta la manera de dir bon matí?
  
  
  Vaig baixar de la pistola i va negar amb el cap. — No, Roscoe. Però és una molt bona manera de saludar amb una bala, que maleïda la gossa. Saps que jo podria haver matat tu?
  
  
  Va empènyer els seus cabells i yawned. Després va ratllat seva barbeta, mirant-me. "Que els Americans són tots com que," va dir. Escoltar. Aquesta és la meva nòvia de l'apartament, no? És per això que no vull parlar amb tu. Per això tinc la clau. Així que vaig anar-hi. Així com se suposava que havia de saber venies?
  
  
  Roscoe "— em vaig asseure a la vora del llit " ... com per la seva mètodes de treball... †
  
  
  Ell va aixecar la mà. "No predicar. Nick. Vostè és benvingut. Va encendre una cigarreta, i vaig veure que la flama es va tremolant una mica. "On és Tara?"
  
  
  Vaig anar a la finestra i es va marcar a la seva.
  
  
  No hi ha sermons, Roscoe. La paraula".
  
  
  Va sospirar. "La paraula?'
  
  
  A.'
  
  
  "El foc".
  
  
  Aquesta és la paraula.
  
  
  He aprofitat la meva cigarreta contra el cul de la meva arma. "És la meva feina, Roscoe. Ets una ombra. Vaig disparar. Que vol dir que hi ha un munt de gent al voltant que estan planejant per disparar-me. I llavors, si jo no quedar-se en la meva guàrdia, que tindrà èxit.
  
  
  Bang, bang, i estic mort. Entès?
  
  
  Ell va assentir amb el cap i va somriure. "Equivocats", vaig dir. "No és divertit. Aquest és maleït greu. Crec que ets un geni, Roscoe, però crec que estem aconseguint overconfident. En la traducció, aquest es diu que sigui indiferent. I és una molt bona manera de morir.
  
  
  Entendre?" Ell va assentir amb el cap. No va somriure.
  
  
  Vaig haver de parar. Però com tots els predicadors, jo havia estat a la trona massa llarg, i jo ja havia tractat a ell només un cop moral de la qual no es podria recuperar.
  
  
  Roscoe es va encongir. "Bé," va dir. Bé, jo he sentit a dir tot el que abans. Però aquesta nit... vostè ha fet una tempesta en un got d'aigua. †
  
  
  Tara estava de peu a la porta. "Així que haureu de ser beure te.
  
  
  Ella va somriure. Una o dues culleres?
  
  
  Roscoe va somriure de nou. "Aquest amic teu ha perdut la seva vocació.
  
  
  'Què és això?'
  
  
  "La creació d'entrenament militar pel·lícules".
  
  
  Tara fer el te.
  
  
  Roscoe la raó per a venir va ser Featherstone empresa, i volia saber què fer amb ella. Veure de nou demà, o què? "Sí", em va dir. "Seguir veient. Hem de saber quan aquests clons tindrà efecte. Massa poc passa; no m'agrada. Mentrestant, anem a fer una ullada més de prop. Anem a veure si podem saber què passa a l'interior. 'Hmm. Jo simplement no saben encara, de Nick. Vaig dubtar d'ella.
  
  
  Dret?'
  
  
  — Llavors, què faràs?"
  
  
  "Visita Featherstone Societat per satisfer la meva estimada a finals de la Tia de la Murta.
  
  
  — Vols dir que només caminar?" Igual que.'
  
  
  "Bé... jo podria volar, però crec que seria massa cridaner, oi?"
  
  
  Roscoe es va aixecar. — I vostè està dient-me que no és una broma." Té vostè ve de tot aquest camí?
  
  
  Si aquest és el Camp KANG, estàs acabat. Es mira molt familiar, amic. Vostè està gairebé tan anònim com Nixon en una convenció Demòcrata.
  
  
  "Em va comptar amb la vostra efectes especials departament per donar-me una màscara i una adequada disfressa podria ajudar.
  
  
  Roscoe sospirar. "La nostra efectes especials departament," va dir, "és mort".
  
  
  'Mort?'
  
  
  "Bé, veuràs ... realment és una mica dolorós... era una vella dama, una vegada que havia treballat per a Ealing. Vostè sap, aquest estudi de cinema. I ... bé... que va passar fora. Sé! Va tallar-me abans em podria dir una paraula. És ridícul, és a dir, que el fill de l'obra, i a més és impossible. Però em temo que només la London branca de AX.
  
  
  Li vaig donar un tractament sense dir res.
  
  
  Va dir. = "Puc anar-hi?".
  
  
  "Em sap greu, Roscoe. Necessito que fora més. Si un d'aquests clons va a Estats Units, després l'altre senador anirà a la morgue. Hem de saber que aquests nois són fins.
  
  
  Ell va llençar les seves mans en l'aire.
  
  
  'A continuació, que està bé. Tornem al nostre punt de partida. Podeu anar-hi. Així que bé podria demanar-vos ara. Si moríssis, puc prendre aquest empat?"
  
  
  Sé. Ser greus. Però de debò, què fan vostès suggereixen?
  
  
  Suggereixo, "Tara ens miraven," que vaig anar-hi."
  
  
  No, vull dir. 'En definitiva, no.'
  
  
  "Però, De Nick. †
  
  
  Cap.' Vaig dir.
  
  
  'Però...'
  
  
  Aleshores ningú no l'escolta, a mi aquí. Aquest és el final.'
  
  
  
  
  Capítol 14
  
  
  
  
  Així Tara anar de totes maneres.
  
  
  Bé, no exactament Tara. No Tara, les " corbes pèl." Corbes pèl-roges són massa fàcils de detectar en un carrer ple de gent, i massa fàcils de localitzar. La dona que va arribar a la recepció en el número 41 el dia següent va ser un ratolí amb cara de soltera. Amb gris-marró cabells, un nas enganxat, i una bossa per un vestit. Ens van donar el vestit, perruca, i el maquillatge gràcies a la Janice i Dir a la Seva Mare. Si Tara no va tornar al teatre per set de la tarda a l'últim, l'espectacle no podria continuar - la perruca i nas que pertanyia a la seva mare.
  
  
  L'electrònica enregistradora de veu i rellotge de polsera càmera eren de AX.
  
  
  La gravadora va ser l'últim model , un petit piles de Sony. era de la mida d'un cigarret cas i disfressats de tal manera que també semblava una cigarreta cas. Estava controlada pel so, per la qual cosa no va ser la gravació tishchina. A una velocitat de 4.75, vaig aconseguir gravar un so clar per prop de dues hores. Girant el comandament de volum tot el camí de baixada, no va poder gravar des de una dona bossa, igual que la Tara de l'. Obert gran llenç bossa de la compra.
  
  
  Si alguna vegada has preguntat quin tipus de gent boja a parlar amb els morts, la resposta és ric gent boja.
  
  
  Bibi Hodgson, per exemple. Tara ensopegar amb ella en la manera (feu clic). Bona. Perquè jo sé qui és ella, també. Però Tara diu que, segons la revista Vogue, aquesta senyora és una "okupa", un títol que només es pot guanyar quan has gastat un munt de diners en sabates i cinturons. Una de les dones per a qui petites despeses encara significar un vestit de Dior. La senyora Hodgson rep els seus diners del Senyor Hodgson. William A. Hodgson de Hodgson Real Estate Agents. I sé qui és. Hodgson real estate agents propis de la meitat de la Florida i una gran part de l'illa van trucar a Manhattan.
  
  
  També hi havia la Senyora Wentworth Frogg, que tenia prop de quaranta-cinc milions de dòlars. Tara conèixer al seu interior, a la sala d'espera. També va fotografiar la zona de recepció propi. Una Victoriana habitació amb pelfa vermella sofàs i un munt de test palmeres. Tara havia d'omplir un formulari. Un parell de preguntes sobre la seva vida personal i la vida del difunt. Segons el formulari emplenat, G. Louise Rigg de St. Louis, Missouri, és visitar la seva tia Murta Rigg. En les "Raons per visitar" secció, Tara va escriure: "a Demanar consell sobre la inversió en herència." Ella no sabia per què ella havia escrit. Ella va dir que hi havia hagut a la seva.
  
  
  "És que una gran quantitat de diners, oi?" El recepcionista li va preguntar. I Tara va respondre: "Tan gran que fa por a mi."
  
  
  El recepcionista va somriure,
  
  
  Una fina Oriental noi la va portar a dalt d'un color morat sala d'espera plena de palmeres. Ell li va dir que la Cançó Ping agradaria concertar una trobada. Cançó de Ping arribarà a veure-la en mitja hora. Mentrestant, potser podria llegir una revista per un temps. Vols una tassa de te?" Va desaparèixer i va tornar un moment més tard, amb una fumejant tassa. Tara va prendre, i el noi va desaparèixer de nou.
  
  
  Ella amb prou feines va esperar un minut o dos, abans d'obrir la porta. No hi havia ningú a la vista en el passadís. A través de la sala, una dona èbria riure va sonar al darrere de la porta tancada. Una tènue hum va arribar des de la segona porta. Un mitjà que gemegava com va caure en un tràngol. La tercera i última porta estava marcat com a Privades. No hi ha cap so des d'allà. Tara intentar obrir-la. Que estava tancada.
  
  
  Des de la seva bossa de grans dimensions, ella es va portar a terme un escuradents i una tira de plàstic. Ella no estava acostumat a això, i no va funcionar bé. Però no hi havia petjades a les escales, i ningú entrat en les altres dues habitacions. Finalment, va obrir la porta.
  
  
  Ella va tancar darrere seu i va mirar al voltant. Era una petita sala blanca. Hi havia diversos embornals, una petita nevera, i una doble, cuina amb un elèctric. Vidre vitrines folrat les parets. Un d'ells havia tot tipus de te en ella. el te verd. la camamilla. Lapsang Souchong. Una col·lecció de rosa i blanc florit tasses de te sat perfectament en el prestatge superior. Com la cup, el nen havia portat. En una altra vitrina, en l'altre extrem de la sala, va ser una col·lecció de brown ampolles. Cada continguda algun tipus de granulat en pols. Les etiquetes simplement dir "A", " B " o "H". Un altre conjunt d'ampolles que conté líquid, i a la part inferior de la prestatgeria van hipodèrmica agulles.
  
  
  La finestra estava tancada.
  
  
  Hi havia un agulla a l'aigüera. Tara el va agafar. Encara hi havia unes gotes de líquid a l'esquerra en ella. Ella amb cura injectar-la a l'ampolla buida al seu costat. Ella inhalats vial. La ciència de l'ordinador a l'esquena de la seva ment va córrer a través de diversos milers de targetes perforades i es va acostar amb una resposta en menys d'un segon. Es va posar l'ampolla a la seva bossa i va anar a la porta.
  
  
  Veus va sonar en el passadís.
  
  
  Ella es va quedar paralitzada.
  
  
  "Així, Miss Alice. No et preocupis. Era la veu d'un home. Amb una alta nasal accent Asiàtic. Va parlar com si fos per a parlar a un nen. L'estrès de cada síl·laba per separat. "A més a més, no hi ha cap mal, recordeu?"
  
  
  Alice va respondre vagament. "Sí. Sé. El mal ha existit des... però a vegades em pregunto...
  
  
  "No es sorprengui, Miss Alice. Confia en mi. El seu pare confiat a mi, també. Encara...
  
  
  Recordeu allò que deia vostè ahir?
  
  
  Alícia sospirar. Sí, Jan. Jo confio en tu.'
  
  
  "Bé," va dir. "De manera que recordi què fer?".
  
  
  "Res," va dir en veu baixa.
  
  
  'No hi ha res com això. Exactament.'Després hi va haver una breu pausa." Bé, llavors, per què no anar al pis de dalt, i de fer-ho?"
  
  
  Potser ella va assentir amb el cap enrere. Un únic parell de passos va pujar les escales. L'altra parella va tenir només uns pocs passos. Una mà va trucar a la porta. La porta s'obrí. En el fons, el borratxo senyora encara estava parlant. "Oh estimat, benvolgut Robert." En alguns trista cançó.
  
  
  "Bé? L'home va dir.
  
  
  Una dona amb una veu aguda li va respondre. 'Com vostè pot veure. Demà a les últimes.
  
  
  "Intentar aconseguir-lo avui. Potser hauríem demà."
  
  
  'Bona. Després de deixar-me sol.
  
  
  La porta tancada i un home passos es van fer ressò de baixar les escales.
  
  
  Tara va esperar fins a l'passadís va ser tranquil · la de nou. Va apressar a tornar a la seva cadira a la sala d'espera. Ella va mirar el te gelat, que havia deixat intacte. Ella inhalats-lo. Va ser el te.
  
  
  Va agafar la revista. La porta s'obrí.
  
  
  La dona portava un quimono negre. Va cobrir un gran cos amb una important bulges. Va tenir un curt, masculí tall de cabells i una cara de popa. Va parlar en una mesura, veu ronca.
  
  
  El meu nom és Cançó Ping. S'ha produït un error. Jo no us poden veure avui en dia. Vostè pot tornar demà?" Era més aviat una comanda. Demà a les dues de la tarda. Ella va inclinar el seu cap breument, no permetent que els seus ulls per participar. Van planejar passat Tara com black focus.
  
  
  Tara es va aixecar. 'Però...'
  
  
  A les dues de la tarda.'Com Tara va baixar les escales, va demanar a ella. "La seva tia s'hi després."
  
  
  Tara aturar la gravació i es va dirigir a mi. "És Louisa Rigg anar a veure la seva Tia Murta?" Demà a la mateixa onada, i que tot i sentir-ho."
  
  
  Va estar molt contenta amb ella mateixa. Va ser bull amb emoció. Va ser Hansje Brinker, que havia trobat un forat en la presa i ara enganxat el dit per salvar el país des d'un gegant desastre. Ella estava tan maleït feliç que jo realment no volia dir-li que ella no havia après res de res. Només les fotos poden tenir algun valor. Roscoe recollir el desenvolupament de cinema. Anem a obtenir una resposta al matí següent.
  
  
  "M'agradaria que vostè podria tenir una imatge del que el seu nom és de nou—, el que van parlar d'Alícia."
  
  
  "Yana?"
  
  
  Sí. La seva veu sona com la d'un famós agent KANG.
  
  
  Tara ulls de desdoblament. — Et refereixes a la resta de les persones no estan implicats?" I que narcologist? Així que no és exactament el que m'agradaria anomenar infantil innocent divertit.
  
  
  No del tot. Vaig somriure.
  
  
  El que va ser en que xeringa? Un pentothal?
  
  
  Ella va baixar la seva boca. — Com ho saps?" He guardat que l'última.
  
  
  Vaig somriure. "Escoltar, la meva estimada. De les dotze trucs que han de fer trampes ric gosses, han d'onze hi. Sodi pentothal és un sèrum de la veritat, no? Així, es van donar a aquestes dones una bona oportunitat per donar-los aquest te per endavant, i les dames dir-los tot el que volen saber. Tota mena de detalls sobre els difunts amant. A continuació, paraula per paraula, els mitjans de repetir-la després. Resulta molt convincent el rendiment. Aquestes dones no recordeu el que va dir abans. Aquestes dones estan estupefactes. Tant agraïda i generosa.
  
  
  Tara boca de formar un silenci "O".
  
  
  "Hi ha una sèrie d'altres avantatges. Si aquesta veritat és incriminar, sempre hi ha la possibilitat de xantatge. I si els diners suficients està involucrat, el fantasma explica l'objectiu de què fer amb ell. Sigui el que sigui — de la caritat, promocions, un banc Suís compte-vostè pot estar segur que es rànquing en els diners. Tara semblava confós. "Però què té a veure amb KANG?"
  
  
  'No hi ha res com això. Això és correcte. Jo crec que és tot Nassau de nou. La Featherstones es van comprometre en la lluita contra el frau, KAHN descobrir i blackmailed-los. Probablement la mateixa que amb Bangel. De sobte se m'ha acudit que Bungel i la Featherstones havia una altra cosa en comú: eren dos traficants.
  
  
  Jo li vaig dir:
  
  
  "Així KAN podria haver pres el mateix camí per arribar a l'interior. Van amenaçar de deixar de subministrar-los si no la van rebre una part dels ingressos a més d'uns pocs serveis. Serveis com potser que alberguen clons.
  
  
  Va negar amb el cap. 'Amb encant.'
  
  
  Em va encongir les meves espatlles. 'Amb encant. Amb seguretat. Però mantenir el seu enginy per tu mateix.
  
  
  D'aquesta manera, no anem a estar més prop de la seu d'aquests clons. A més a més, no estem aquí per resoldre els misteris de la societat. La nostra tasca: per eliminar-los.
  
  
  Ella shivered una mica. — Que és una paraula més suau que l'assassinat, no?"
  
  
  Vaig mirar a ella. Ella estava asseguda en una cadira de seda en el dormitori, les cames amagat sota d'ella. Ella portava un vestit de color rosa pàl · lid, i es veia de color rosa i blanc i suau com la seda. Com una d'aquelles noies que gira els ulls a una pel·lícula de Sam Peckinpah. Com una d'aquelles noies que plorar en Fove Història.
  
  
  Vaig negar amb el cap. "A risc de sonar cursi... però què fa una noia com tu en realitat no en una feina com aquesta?"
  
  
  La pregunta va molestar-la. Va estudiar les ungles. De llarg. Era com si ella mai havia vist abans. -"Bé," va dir a la fi, " això és tot... És una llarga història. Fa algun temps... Eh, vaig conèixer... un home.
  
  
  Fa molt de temps. Vaig aprovar entre tots els candidats a millor, i després, a causa de la... aquest home... vaig anar a l'AH... Som - bé, no importa. Això va ser durant Johnson temps, quan la Guerra del Vietnam va ser una vegada més en el seu apogeu. Bé, jo... signar. Ella va inclinar el cap cap enrere i em va donar un somriure divertit. "També vaig pensar que seria molt emocionant i romàntic per treballar amb gent com James Bond cada dia."
  
  
  "No oblideu esmentar Nick Carter?"
  
  
  Oh, " va dir. "No m'atreveixo a somiar sobre això."
  
  
  Jo caminava per l'habitació i es va asseure al costat d'ella. Vaig prendre la seva barbeta a les meves mans.
  
  
  Escolta", vaig dir. "Anem a fer una mica més de les vostres desitjos es facin realitat."
  
  
  Ella em va mirar astutament. — Com ho sabeu que estic somiant?"
  
  
  Tots els drets, " vaig dir. "Deixa'm endevinar. Vaig tancar els ulls. "Voleu flotant lliurement en l'aire i fer l'amor hi és."
  
  
  Mmmm... " Va pensar. 'Interessant. Però potser és massa vent.
  
  
  Llavors, tot és dret. Què... què tal un museu? Tenen una xvi llit hi, des d'una antiga taverna. Podríem lliscament darrere de les cortines de vellut i scratch el nostre nom a la capçalera quan hem acabat.
  
  
  M'encanta, " va dir. "Però el museu no obre fins a les deu del matí." Ella em va mirar. — Esteu d'acord amb la meva idea?"
  
  
  Vaig estar d'acord.
  
  
  En una bombolla dutxa.
  
  
  En una bombolla dutxa?
  
  
  "En una bombolla dutxa."
  
  
  Escolti, em pot recomanar. Tenint en compte les bombolles i tot el que comporta, és ordenada, neta i sexe. Vostè acaba mai no han de tractar-lo en aquest cas. Almenys si ets la meva mida.
  
  
  Ella seca-me. Amb un gran, suau tovallola tèbia.
  
  
  "Jo vull preguntar-li alguna cosa," em va dir.
  
  
  Sobre què?'
  
  
  Ella va fer algunes coses interessants amb aquesta tovallola.
  
  
  "No importa", em va dir.
  
  
  Amb el dret de la noia al llit, no tot malament. També no cal vestir-se per definir el seu rellotge el moment adequat. No amb dues de les persones que els agrada l'altre sexe i l'amor. El problema és que mai no dura el temps suficient. Dificultats de retorn.
  
  
  Vaig sortir a un costat i va encendre un cigarret. — Jo volia preguntar-li - " em va sortir un fum de l'anell. "Hi ha una paraula Xinesa com " oh, ser tove, wow'?"
  
  
  Es va passar un dit a través del pèl sobre el meu pit. Vols canviar el tema, oi? O no voleu provar a jugar a dutxa escena en Xinès?
  
  
  He explicat Alice Featherstone del cant fins a ella. Tara mal vist. "Oh, corda, wow?" Ella es va encongir i va pensar per un moment. "Ha. Espera un segon. Vostè va dir que era una cançó. Vaig assentir amb el cap.
  
  
  Ella es va aixecar del llit. 'No desapareix. Va agafar el seu vestit i es va anar a la sala d'estar. Vaig poder sentir la gravadora jugant de nou.
  
  
  Ella va tornar a somriure. Ella tenia les paraules. "Ho entenc," va dir amb orgull. "El Tao".
  
  
  "El Dao? Quin és el Tao de que Xinesa antiga religió?
  
  
  Ella va assentir amb el cap. La seva nit oracions són una constant chant: "O Tao! O Tao! El més probable és que sona com " Oh, tauwe, vaja." Si només sabia el que estava escoltant.
  
  
  Ella es va deixar caure de nou al llit i arraulida en una bola, embolicar els seus braços al voltant d'ella genolls. Ella era molt segur. Per descomptat, la millor explicació que he arribat amb fins ara ha estat bastant dubtosa teoria que l'Alice està obsessionat amb un constant desig per cordes i parlar molt.
  
  
  Tara bigues de fusta. "Oh, Nick. Perfecte. Tots els drets. Els Featherstones que viuen com a ermitans són Taoista ascetes. Com per parlar amb els morts. Taoista místics. I les curses que he fet servir a Faltar Mabel, com els Taoistes, són fanàtics. I també. Ella aturat com un Boltini quan anunciant el Volant Wallands. I l'Alícia, que repeteix constantment que no hi ha cap mal. Vaja!. 'Ella va colpejar el llit. "Oh, que clon de qui et diu que la mort i la vida són una i la mateixa. Aquests són tant Taoista idees. La seva manera de veure-ho, tot és el mateix. El bé i el mal, la mort i la vida. Tots han convertit en un de nou a la gran Unitat del Tao."
  
  
  Vaig negar amb el cap. "Això vol dir aproximadament el mateix que el Gran Bullidor Helicòpter al Cel."
  
  
  Va sospirar i grimaced. "Un típic filosòfica idea. Però no està malament.
  
  
  Jo flexionat la meva cama. 'Al costat de?'
  
  
  "Bé ... perquè no crec que el mal no existeix, no fer res per aturar-lo. No fer res i que tot serà com ha de ser. Aquest és el seu gran lema.
  
  
  'Um-m-m. això pot ser cert per a Alice. però no per clons, KANG no és exactament fer res ara mateix."
  
  
  Mmmmm. No ho sé. La gent interpretar doctrines religioses en estranyes formes. Només cal mirar la Inquisició. O les interminables guerres per el Sant Grial. Jo no descartar una possible connexió.
  
  
  Vaig pensar en la consistència i va rebutjar aquesta possibilitat. La política és l'única religió en aquestes parts. I si algú canta la nit de la pregària, que sona més com "O Mao" que " O Tao."
  
  
  La cosa és", va continuar," puc aconseguir a Alice per parlar. Si realment és un Daoist, no bat al voltant de l'arbust. Potser ella em pot dir molt sobre el que està passant en aquella casa. De fet, es pot proporcionar totes les respostes.
  
  
  Em vaig trobar les meves mans tiredly sobre els meus ulls. "Espero que no ha de ser garrepes sobre això, però no vas tornar a casa."
  
  
  Vaig aconseguir que els verd-eyed mirada d'ella.
  
  
  Ens agradaria passar un munt de paraules sobre aquest.
  
  
  I per què no?'
  
  
  Per una raó, et donaran pentothal tan aviat com et veuen, i vas a dir-los tot . Utilitzar el seu enginy, Tara. És molt perillós que hi ha. Ni tan sols sabem com de perillós és fins a identificar aquestes fotos. Tan mantenir-se allunyat d'ells. Vostè va fer la seva part. Roscoe i vaig a seguir per investigar el cas d'Alícia.
  
  
  I com es pot anar a veure que si ella no arriba mai a terme?
  
  
  Bé... llavors hem d'entrar.
  
  
  Ella va sortir del llit i va començar a ritme furiosament al voltant de la sala. Però això és tan estúpid. I es perd molt de temps a causa d'ella. També, el que és encara més perillosa per a tu. Ja tinc un passi per entrar. Demà. A les dues de la tarda.'
  
  
  Ella tenia raó. Vaig fer un error que mai he fet abans. Vaig fer una decisió emocional. Més que res, volia protegir-la. I el que estava malament. Les emocions són inacceptables en la meva obra. Has de deixar-los a la porta tan aviat com comenci.
  
  
  Vaig estar d'acord que a ella li agradaria anar. Sota dues condicions.
  
  
  Primer: així que podem tractar amb les fotos de la primera. Si aquest lloc va ser l'autèntic bastió de KANG agents, no tenir-hi anat. Ella va estar d'acord.
  
  
  Segon, Roscoe i m'agradaria esperar per a ella a la macrobiòtica restaurant a través del carrer i mantenir-se en contacte amb ella a través del micròfon. Si vam sentir una cosa semblant a una contrasenya, podríem arribar al rescat.
  
  
  Ella va estar d'acord. Per cert, amb una mica de sorpresa. "Bé, Nick, no puc imaginar que hagués estat d'una altra manera. "No és que em fa por", va dir, "és que jo..." va pensar per un moment, " em fa por."
  
  
  
  
  Capítol 15
  
  
  
  
  Ha estat una merda de dia. Em vaig tallar-me afaitar. Tara va caure la rèplica. El cafè era massa feble. I va començar a ploure. Que era la part bona.
  
  
  Tara de sortir de casa abans de les onze tocades. Ella volia posar en el seu maquillatge i el vestit en el temps per arribar a Featherstone d'hora. Tenia l'esperança de tornar a colar-se cap amunt des de la convenientment situat sala d'espera a la segona planta amb Alícia Featherstone.
  
  
  La meva trucada telefònica a Mace a les 11 de la tarda va ser un altre cop. "Ho sento nois," els membres de la banda va dir: — " encara no hi ha acció."
  
  
  Em va cridar l'Lightfoot botiga de te i va dir que la meva comanda no estarà llest fins al migdia. Ells no han correus.
  
  
  "No puc aconseguir?" Van dir que sí. Era una ordre complex.
  
  
  Això volia dir que les fotos que Tara va portar a La Featherstone s no són tan fàcils d'identificar. S'havien d'enviar-los a Washington. Probablement. De qualsevol manera, vaig obtenir una resposta al migdia. Encara hi ha molt de temps per contactar amb Tara al teatre si sorgeix la necessitat. Vaig deixar el pis i van caminar pels carrers. Vaig conèixer Roscoe a la macrobiòtica restaurant a la una de la tarda. Em vaig decidir a agafar alguna cosa per menjar primera.
  
  
  Jo estava en Lightfoot la botiga de te a deu minuts per les dotze. Un petit, brut, una botiga a la primera planta d'un ramshackle edifici en algun lloc del Soho. Les parets estaven folrades de pis a sostre, amb prestatges plens de gran llaunes de te. La finestra al carrer també es van omplir amb piles de te.
  
  
  Un scruffy-a la recerca de l'home en un usats marró davantal era darrere el taulell. Va mirar el meu papers i va assentir. Va agafar el flascó de la prestatgeria i posar-lo al taulell. Va començar a embolicar-la en el paper de regal.
  
  
  "Jo, eh ... que voleu utilitzar-lo aquí", em va dir.
  
  
  Va negar amb el cap. "La botiga no és adequat per a això, no?"
  
  
  — Potser a dalt?"
  
  
  Ell em mirava sospitosament. "No ho sé", va dir. — He de comprovar-ho." Va anar a la caixa registradora i prem N-3. Després d'uns moments, el telèfon va sonar dues vegades i després va anar en silenci. "Bé," va dir. Va prémer un botó de sota el taulell i un petit tram de la paret lliscar obert.
  
  
  L'obertura em va donar accés a una estreta escala que condueix a la local AH seu. L'escala va portar a un petit, desordenada la zona de recepció. Hi havia dues cadires de plàstic taronja, un escriptori ple de Te Notícies números, i una gran maltractada escriptori. Una bellesa de pèl fosc es va asseure a la taula, la goma de mastegar. Ella em va mirar curiosament, va deixar de mastegar, i va creuar les seves cames a l'altre costat. Hi havia una altra porta a la seva dreta. El sant de holies. Vaig mirar el meu rellotge. Es va dotze del migdia. Vaig posar les dues mans sobre la taula i es va inclinar cap endavant lleugerament. "Vull parlar amb la Dolors," vaig dir.
  
  
  Es va posar completament inexpressius cara. Vaig mostrar el meu DNI. Els seus ulls, finalment, va mostrar una certa comprensió, i va assentir amb el cap. "Vostè no sap res del cert en aquesta botiga de te", va dir ella. "Necessites Dolores o el seu missatge?"
  
  
  "Un missatge", em va dir. Va prémer un parell de botons en el seu telèfon com vaig començar a desempaquetar el te pot. Ella em va lliurar el telèfon. Hi havia un gravat un missatge de Roscoe. "Vaig veure que a la una del migdia a la tarda". A continuació, Mace de nou: "ho Sento, nois, no hi ha acció."
  
  
  Vaig obrir la gerra i es va asseure a la taula. Cada fotografia va ser molt ben connectat a un ordinador de la targeta. Benvolgudes Senyores Sra Hodgson i Frogg van ser reconeguts com a tals. Featherstone secretari va ser instrumental en despatxar Agnes de Corona, un antic Scotland Yard secretari, perquè alguns dels documents que va tenir van ser robats des d'allà. No hi ha evidència de la seva implicació va ser mai trobat. "Negligència", va ser la raó de la seva dimissió. No obstant això, ella estava sota sospita. El noi que va Tara te i va marcar-la a la sala d'espera va ser Pam Cohn, un jove terrorista especialista en la guerra psicològica. Especialment bo en psicotròpics. Ell va ser el cap investigador de la KAN. En algun lloc a l'Àsia, que havia perdut la vista d'ell. Gràcies a Tara foto, AH actualitzar les seves dades en l'arxiu. Per últim però no menys important, hi havia Sol Ping. M-2. Una segona classe assassí. De segon grau no va dir que era dolent. Això no vol dir cap altra cosa que el que va ser un assassí. I totes aquelles feministes que ara estan enfadats amb els homes, enviar les vostres queixes a Mao Tse Tung. Cançó de Ping un mal tia. Segons l'ordinador mapa, era un expert en la complexitat de l'entorn físic de la tortura.
  
  
  Em va saltar al telèfon i va trucar al teatre.
  
  
  Tara ja era passat.
  
  
  Em va colpejar el telèfon tan difícil que la taula va commoure i em va dir que volia Dolores. "Dolores personalment. I ràpid! El recepcionista va accelerar la seva masticació a quatre o quatre vegades i prement uns botons. La porta a la seva dreta, va obrir una esquerda. "Que no es perdi Dolores", va dir ella. Aquesta és l'única noia del grup.
  
  
  La noia a la centraleta era un home alt, ample home amb els cabells blancs, una llarga mort camisa, i un haggard cara.
  
  
  Vaig dir. "Dolores?"
  
  
  Va sospirar.
  
  
  "Cop d'ull", va dir, i va aixecar la seva orella fora un parell d'auriculars.
  
  
  "Sóc Carter," vaig dir.
  
  
  'Vaja!. Va mirar una mica straighter.
  
  
  Li vaig dir a donar Roscoe un missatge urgent. Els Plans han canviat. Nosaltres havíem de interceptar Tara abans va entrar el lleó cau. Vaig a tornar a l'apartament en cas que es tracta. Ara es dirigia a un macrobiòtica restaurant. Si jo no podia reunir-se amb ella, m'agradaria trobar-se allà en un trenta.
  
  
  Vaig prendre un taxi de tornada a l'apartament, en un temps rècord. Tara no hi era. Tot el que es podia fer era esperar. Si ella no estava en el teatre o aquí, que podria ser a qualsevol lloc. I Londres és una ciutat gran. No hi havia cap raó real per pànic. Abans de veure Roscoe, vaig tenir ocasió per advertir-li en el temps. Fins i tot si va ser en el darrer moment. No obstant això, em vaig sentir una mica incòmoda. Vaig seguir caminant al voltant de l'apartament buit. La pluja pattered nerviosament contra les finestres. Hi havia una tènue hum de jazz de la següent carrer. Vaig poder sentir els cotxes gemegant des del carrer mateix. En algun lloc alt per sobre de mi, un avió volant. El gat va bufar. El rellotge es va fent tic-tac.
  
  
  He volgut esquinçar-lo. Sens dubte un rellotge. Potser per aturar el temps. O potser va ser perquè no eren de fer el so que volia escoltar. El so de la Tara propers a través de la porta. Un conjunt temps terrible, si no passa res, després de tot, amenaça de passar d'una vegada i no m'agrada.
  
  
  A la una del migdia, a la tarda, vaig marcar el número. Tinc Roscoe la resposta al meu missatge. Després de tres anells i Mace la banda: Sony, nois. Encara no hi ha acció.
  
  
  Vaig penjar. Em vaig fregar els ulls i es va fregar el meu coll. És ferit de nou. Vaig deixar de fregar. Què va fer el meu radar avisar-me sobre? Vaig mirar a la paret. Llavors el telèfon. Vaig agafar el telèfon i va marcar el número un altre cop.
  
  
  ROSCOE: Tancat. Nicky. Anem a trobar-la.
  
  
  Beep, beep, beep. MACE: ho Sento, nois. Encara no hi ha acció.
  
  
  Vaig tenir el telèfon una mica lluny de la meva orella.
  
  
  Aquestes eren les mateixes paraules Mace havia utilitzat dues vegades!
  
  
  Cada hora es va donar un nou missatge. Per descomptat, ell no podria haver estat capaç d'arribar amb res més, però la repetició encara no aturar-lo. Cada hora durant els últims dies, que havia de tornar amb un estrany reportatge o notícia sobre el que es menjarà a la província. I si no podia pensar en res a tot, ell encara hauria de venir amb un escac i mat.
  
  
  Vaig posar el telèfon de nou a la meva orella... he escoltat atentament. "Ho sento nois. Encara no hi ha acció. Sí! Ja és aquí! Hi havia una tènue grunyir en les seves darreres paraules. L'avió que va passar volant. Aquest so ha estat allà abans. Hi havia alguna cosa torta hi.
  
  
  Vaig trucar a la Dolores. Es va confirmar per a mi que el mateix missatge havia estat allà durant tres hores. No, va dir, no va trobar sospitós. Només va pensar que Mace volia fer una broma amb el mateix missatge una i altra vegada.
  
  
  Li vaig dir sobre el pla. Ell es va quedar en silenci un moment. "Déu totpoderós.', va dir. "Vostè està a la dreta.'
  
  
  No vaig tenir Mace més. Jo estava en algun lloc entre enfadat i pànic. La ira que havia aconseguit tan atrapats en Tara de seguretat que m'havia perdut de vista de les seves veritables intencions i no havia trobat sobre Mace del missatge abans. Totes les nostres esperances de "amb aquest cas" es basa en la Chen-Li Marró sender, un corriol que ens ha de portar a la clonació de laboratori i a Lao Tseng. Si ja ha fet un pas, tota esperança està perduda. Mai farem trobar aquest niu de clons. Mai no hauríem estat capaços de detenir-los. Déu va castigar-me per a aquesta gossa que té sota la meva pell.
  
  
  "Bé," vaig dir a la Dolores. "La intenció és la següent. Necessito un helicòpter que pot portar-me allà. Donar Roscoe una mica més d'ajuda i...
  
  
  — Estàs prenent el pèl?" - va interrompre'm. "L'oficina de Londres no és tan gran. Senzillament, no tenen cap ajuda addicional — almenys, no del tipus que vostè necessita.
  
  
  "Un helicòpter?"
  
  
  "Encara està passant."
  
  
  'Bona. A continuació, dir Roscoe anar sol. I per amor de Déu, digues-li que vagi amb compte!
  
  
  'Escoltar. Jo no et preocupis per Roscoe si jo fos tu. Ell pot ser una mica pedant de vegades, però no quan la seva vida està en joc. Ell estima la vida massa.
  
  
  Vaig sospirar. "Tant de bo."
  
  
  L'helicòpter que havia de triar-me fins a una trentena en el Hyde Park. A ningú li sorprèn, però cap dels meus negocis. De qualsevol manera, que anem a parlar-ne durant uns dies. Vaig netejar la Wilhelmina i tornar-la a cobrar-lo. Vaig lliscar l'agulla de nou en la seva scabbard i inserit un altre gas bomba. Sort Pierre, just a la meitat.
  
  
  Vaig posar en el meu impermeable i va sortir cap a la pluja.
  
  
  
  
  Capítol 16
  
  
  
  
  Roscoe glanced en el seu rellotge. Era de cinc minuts per a dos. Tara va dir que anava a Featherstone a un trenta.
  
  
  No volem semblar massa sospitós per córrer fora de l'restaurant com un boig. Ho va pagar, va agafar un diari, i va començar a llegir a la porta d'entrada. La pluja va començar a caure més difícil. De manera que la persona que la llegeix a l'entrada no destaquen. Probablement estava pensant en el seu oblidat paraigua.
  
  
  S'ha vist Tara quan va arribar al voltant de la cantonada a través de la carretera. Ella no va veure ell. Ella tenia un paraigua, i li va proporcionar el necessari blinkers a límit a la seva vista.
  
  
  Roscoe es van apropar a ella des del seu costat del carrer. Va passar la botiga de queviures. A més a més de sabater. Passat el carreró. Ell probablement no havia pres seus ulls fora Tara, de manera que no se n'hagués adonat de l'home. Podria haver estat dos homes. Van caminar fins a ell. Ell probablement no va ser advertit pel fet que l'home no va utilitzar com una bona negre de pluja el paraigües. Encara celebrar-ho plegats a la seva mà.
  
  
  Almenys, aquest va ser el cas, com més tard vàrem imaginar-ho.
  
  
  A finals de la tarda, ens vam trobar amb Roscoe del cos. Va ser en un carreró. Les seves mans eren encara s'aferren a la gran paraigua negre, el esmolats punta de la qual s'havia enfonsat en el seu cor.
  
  
  
  
  Capítol 17
  
  
  
  
  L'helicòpter que va aterrar en un pantanoses de camp sobre un quilòmetre de la casa. Un gran Fiat 130 estava esperant-me. El conductor em va lliurar les claus, em va assenyalar en la direcció correcta, i es va asseure al meu costat. Al costat de la meva seient del conductor. Llavors tots van per camins separats.
  
  
  La pluja havia parat, i el paisatge, destacava una irreal groc-verd. Una de les flors de Constable pintures. Era un d'aquells fabulosos paisatges de cases i hotels, des del moment de Richard Lionheart. Vaig sentir que la meva sang bull a aquest repte universal. De caça. La Croada. Em vaig ficar en la meva gran Fiat per matar dracs. La meva pistola i agulla eren les noves Excalibur. Vaig ser part de la història i ha fet història. Jo ja podia sentir les banyes salutació de la meva arribada. Jo, el que tot conquesta heroi.
  
  
  Oh el meu déu. Però finalment una acció:
  
  
  Vaig aparcar el cotxe darrere d'un bosc d'arbres i va continuar a través de petits arbustos a la part posterior de la finca. Va ser un refugi van llogar per si mateixos. Una casa amb un sostre de palla que es respira una estranya atmosfera. Va ser molt tranquil.
  
  
  És massa tranquil.
  
  
  Vaig mirar al meu voltant. Al costat de la casa principal eren dues cases petites, igualment estranya. La més propera estava a uns vint metres de l'edifici principal. Tots dos es van embarcar cap amunt. Em pregunto que un Mace utilitzat. Jo estava bastant segur que ell no utilitzar-lo més.
  
  
  Vaig moure d'un arbre a un altre i va arribar a la segona casa. Jo també tinc una visió de la calçada. La meva sort va ser massa bo per ser veritat. Hi havia un cotxe aparcat allà.
  
  
  Es tractava d'un vell Americà station wagon. Aquests vells pseudo-fusta costats d'un 1952 Chevrolet. Les barres de sostre estava ple amb l'equipatge. I les arts de pesca.
  
  
  No importa on van anar, que no va anar a pescar. Però anaven a algun lloc, i vaig arribar just a temps.
  
  
  Vaig arribar a una altra casa. La porta estava tancada. Vaig mirar a través d'una de les vidrieres. Vaig arribar a la finestra. Va obrir. Potser massa fàcilment. He preparat Wilhelmina i van entrar.
  
  
  Si hi havia algú altre que Mace, m'agradaria estar en problemes. Aquells vells pis em va donar peu a cap mena de moviment. Es creaked sota la meva entrada. Però si algú hi era, que era mut.
  
  
  Vaig seguir caminant. Només hi havia dues habitacions a la planta baixa, i que semblava buida, molt buida. La llar de foc va ser penjat amb olles de coure i una neta però cremat reixeta.
  
  
  Vaig pujar les escales.
  
  
  Bany.
  
  
  Aquest va ser el seu lloc a la casa. Mace la gravadora encara era al llit. La potents binocles eren encara sobresurt de la finestra. El llit era un remolí de fulles. Mace i Pearson va torns de dormir aquí. Hi havia una sola visualització de llaunes a la cantonada. La tènue olor de peix encara lingered en l'aire.
  
  
  No hi havia signes de lluita.
  
  
  Quina bona notícia això podria significar. Alguna cosa va fer allunyar-se de la seva publicació. Però això no vol dir necessàriament que estaven morts.
  
  
  Vaig mirar a través dels prismàtics. Vaig veure Chen-li a la casa. Va parlar amb dos homes. Vaig poder veure els seus peus, però jo no podia veure els seus rostres. He utilitzat el dictaphone per a enviar un missatge a Dolores. Això va ser sense fils en contacte amb la bellesa, en la botiga de te. Llavors em va tornar a baixar i pujar per la finestra.
  
  
  Drizzly temps. Em vaig sentir incòmoda. Vaig pensar que era el temps. Però de nou, vaig pensar que això podria ser un avís.
  
  
  Em vaig dirigir per a la segona casa. El més proper a l'edifici principal. Les plaques que s'havia posat en la porta es va arrencar a terme. Vaig prémer Wilhelmina i va obrir la porta.
  
  
  El que jo vaig veure hi ha fet el meu estómac clench.
  
  
  Hi havia sang per tot arreu. La fusta vella terra estava xop i pintat de la obscè color de la mort. Es va aturar entre les costures del pis. El cotó blanc mobles tacada amb ell. AX del rellotge de polsera posar triturades. El .38 calibre de pistola de la DESTRAL va ser cobert de sang en una enfarinada cadira. I la destral, pintada de vermell, posar al costat de la llar de foc.
  
  
  Llar de foc.
  
  
  Encara crema. Encara va donar calor. Hi havia un munt de cendra calenta a la graella. A la cantonada, al costat del foc, posar... braç. Vaig sentir una molt estrany soroll, i llavors em vaig adonar que es va afegir la meva pròpia vomitar a l'embolic.
  
  
  Vaig anar a la cuina i es va convertir en el puntegeu en i, a continuació, esquitxades de l'aigua freda a la cara i enganxat a la meva nina sota l'aixeta. Les meves orelles prickled. Vaig apagar l'aixeta. Vaig pensar que vaig sentir alguna cosa. Parquet cruixit.
  
  
  
  
  Capítol 18
  
  
  
  
  Tara em va dir més tard, però puc dir-te ara. En l'ordre correcte.
  
  
  Ella no va veure Roscoe. Però ella no va mirar enrere, tampoc. Ella sabia que ell era allà. Juntament amb mi. En el restaurant. Va entrar Featherstone Societat com estava previst a les 2:30 de la tarda duia una cadena de perles al voltant del seu coll, capaços de transmetre de qualsevol conversa en el termini de cinc metres d'ella a un receptor a través del carrer. A la seva bossa va ser la mateixa gravadora ella havia utilitzat el dia abans.
  
  
  Tara se sentia bé.
  
  
  El recepcionista va adonar, una mica d'irritació, que Tara era massa aviat. Pam Cohn van portar a la mateixa segona planta sala d'espera com el dia abans i li va oferir una altra tassa de te. Ella ho va deixar per estudiar les mateixes revistes.
  
  
  Aquesta vegada, Tara prendre una tassa de te. Feia olor agradable de canyella. Va caure el seu dit en el líquid i genolls-la fora. La meva nena té Una a en química per una raó. "La tetera", va xiuxiuejar a la Perla i Sony, " s'omple amb methaqualone." Ella va comptar amb uns cinc-cents mil · ligrams. Aquest medicament li dóna el que anomenen " ben preparats." D'una banda, una sensació de somnolència, de l'altra, un sentiment de elation. Com per a la vaga, no pot matar de dues maneres. La droga en si mateix, o la manca d'ella. Els símptomes d'abstinència són similars a les de l'epilèpsia — uns dies d'atacs que poden acabar en col · lapse total: la mort. Aquestes persones aquí sabien el que estaven fent. Que els cinc-cents mil · ligrams va ser suficient per volar el seu cap. Com a mínim suficient per fer que vostè pensa que la seva Tia Murta ha tornat d'entre els morts.
  
  
  Tara s'aboca el contingut de la cup sobre una de les test de vinya. Si aquesta vinya no va ser correctament arrelada a la terra, seria segurament vénen de fora.
  
  
  Ella tiptoed a terme en el corredor de nou, i una vegada més no hi havia ningú per aturar-la. Ella va pujar les escales a la planta superior. Dues portes portat a les sales de la façana de l'edifici. Una d'aquestes habitacions pertanyia a Alice. Ella va tancar els ulls i intentar imaginar la finestra, m'agradaria destacar a ella. De peu davant de la casa, que estava en el seu dret. Per tant, hauria de ser la porta a l'esquerra.
  
  
  Ella va trucar a la porta.
  
  
  Alícia veu feble: "Log in".
  
  
  Alícia Featherstone estava estirat sobre el llit, en els seus pijames de seda blau, amagat entre cinc imprès coixins de seda. Alícia Featherstone no es veia massa saludable. Petites perles de suor format en el seu front, i va avivar-se amb una orientals ventilador. Els seus blancs, va destacar cabell posar humida a la part de darrere del seu cap, i que els alumnes dels seus ulls estaven pinpricked. Va recordar Tara de la scruffy reina de Alícia al país de les Meravelles.
  
  
  Alícia Featherstone es va carregar amb les drogues. I ho va fer Tara la feina molt més fàcil. Ella no necessita preocupar-se per una lògica que sonen a excusa tots. Alice estava lluny de ser lògic en el moment. Va ser en algun lloc que la frontera de la zona on una sola frase és absurd i la lògica crea confusió.
  
  
  Ella va començar a parlar en veu baixa. Per alguna raó, pensava que era sis anys i la Tara va ser la seva mare. De fet, hi ha medicaments que poden fer que vostè pensa d'aquesta manera. Haixix ja és capaç de moltes coses, però les coses que oreneta, snort, o treballar en només serveixen per acabar bé la feina. Però potser era només una disfressa de "Digues-li a la teva mare" sona la campana. En qualsevol cas, Tara ha mantingut i ha jugat la Mare.
  
  
  La meva mare volia saber-ho tot sobre l'Ian. La seva mare no va confiar en ell tant com el seu pare ho va fer. Alícia va dir que ella no va fer-ho ella mateixa.
  
  
  Yang va ser un ardent Taoista. Però en Jan havia canviat. Alice no sabia per què. Ella només sentia d'aquesta manera. Alícia estimat a sentir. Ella també va tenir un agradable al tacte ós de peluix. No Mo voleu veure-ho?
  
  
  Més tard, ella va dir fatigosament. Què passa amb aquest Ian?
  
  
  Bé, fa cinc anys, en la pòstuma assessorament del papa, Jan va fer càrrec de la gestió. Tot anava bé fins fa dos anys. Després es va disparar de tots aquells vells personal i nomenar nou personal. També són Taoistes, va dir. Però encara... Alice no li va agradar molt. Certament no ne de nous. Pam Cohn, Pin. I a continuació, els quads.
  
  
  Quads?
  
  
  Aquests quatre nois que totes s'assemblen. Segons ells, només un d'ells va anar a la caça. No, no podia. No caça, va ser la seva burla... Alice es va posar a plorar. Potser anava a burlen d'ella.
  
  
  Tara va dir la seva mare hauria de protegir el seu. Alice va parar de plorar. Va començar a cantar. Tara va mirar cap amunt i comprovat el seu rellotge. Era de cinc minuts per a dos. Necessitava tornar ràpidament mentre que la sala d'espera estava esperant per a ella. Però què passa amb els quads? Va fer Alícia dir alguna cosa més?" Alícia assentir amb el cap. Ella va riure. Tenen tres germans, i aquests germans són trigèmins. I que es veuen com aquestes quads. Resulta que són setanta... o no? Alice va continuar rient. Trigèmins de primera. A continuació, el quartet... Alice va continuar rient. També hi havia Chen-li i Hong Lo, que estaven en algun lloc a Irlanda. O a Islàndia. O en algun altre lloc. I després hi havia Li Peng, el pilot. Alice va saludar les seves mans. Va ser als estats units. I després hi havia, i llavors hi havia "— Alice es va comptar amb els seus dits — " Dopey, Sheezy, i Doe. Ella va riure. Però van passar en un parell de setmanes. Van anar a Amèrica amb el Pam Cohn. Per complir amb l'assistent. No hi ha, per complir amb aquesta Presbiteriana. Per parlar amb la premsa. Per anar al dentista. Aquí està. No, No. Bé, ella no recorda.
  
  
  Tara pensar-hi. De manera que a l'esquerra un parell de setmanes més tard. A ... el president! Hauria d'haver estat com aquest. Van anar a trobar-los.
  
  
  Va ser dos minuts passat dos. Tara espremut Alícia mà. "Són aquests tots els germans, sabeu?" va preguntar ella.
  
  
  "Oh, no, no', va dir Alícia. "Hi ha molts més. Aquesta és una gran família. Però els altres són lluny. Alícia deixat cantussejant.
  
  
  "Esteu segur?" Tara demanar sternly. "No anar al cel si mentida."
  
  
  Alícia semblava sobri. "Almenys això és el que Ian diu. Diu que els altres es queden a casa per una estona i que ens cal per aconseguir-los fora d'allà. Així que quan Pam Cohn i els altres deixen, nous venir. Oh, sincerament, Mare. Això és el que va dir. Alícia sincerament provat el seu millor.
  
  
  Tara es va aixecar. "Bé, el meu estimat", va dir ella. "Ara he d'anar, i que ets una bona noia, i" - va intentar pensar en alguna cosa maternal a dir - " ara que el seu menjar farinetes obedients, i aviat seré amb tu." Tara tancat la porta darrere seu i va respirar profundament. "Has sentit a parlar que, mel," va dir a la seva església. "Només hi ha un a Amèrica en aquest moment. I aquest és el pilot. Un pilot d'helicòpter, vaig pensar. O potser va ser assassinat, juntament amb els senadors va matar. Ella aturat, llavors no podia afegir, " I vostè no vol que me per venir aquí." ha-ha.
  
  
  Ella va somriure i va baixar les escales. A la part inferior de l'escala, a la seva manera, van Pam Kong i la Cançó Ping. Es va mirar enfadat. Molt enfadat.
  
  
  Pam Cohn havia una agulla hipodèrmica en la seva mà.
  
  
  Tots Tara podria dir va ser, " O. Nick.'
  
  
  
  
  Capítol 19
  
  
  
  
  Si gastes tota una vida intentant armar-se contra el dia de l'estupidesa, aquest dia de l'estupidesa vindrà.
  
  
  Vaig posar l'arma al costat de l'aigüera, i el cruixit de la planta em va fer busseig per a això. Arribo tard. El ganivet es va estendre per tot l'habitació, fixant-me la mà a la pica com una nova papallona en una col·lecció.
  
  
  "Tot el dret, Carter. La volta a poc a poc."
  
  
  Hi havia tres d'ells. No era el "que" jo estava esperant. Es veien tres locals dolents. Super dandi. La seva roba i els talls van ser deu anys més jove que eren, i els seus músculs tonificats no coincideix amb roba moderna. Van venir fins a mi amb les seves armes dibuixat. El líder és al davant.
  
  
  "Posar les mans darrere el cap," va dir.
  
  
  Em va mirar amunt i avall. L'única cosa bona sobre ell era el seu vestit. "M'agradaria plantejar les meves mans", em va dir, " però tinc un problema tècnic." M'apunto a la ganivet encara clutched a la meva mà.
  
  
  Es va tornar a un dels seus companys. "Giles," va dir. Si us plau ajuda, seru. Giles es va acostar a mi i va treure un ganivet. La meva sang es va fer bombolles. Giles buscat a mi. Va trobar l'agulla, però no va abordar el gas bomba. Sóc probablement no el seu tipus.
  
  
  Giles va somriure. Molt segur. "Tot el dret, cap. Va net.
  
  
  "Llavors vostè i Robbie ha de portar a dins."
  
  
  Giles i Robbie va tenir a les meves mans, i amb un parell de pistoles pressionat contra la meva columna vertebral, I va ser portat de tornada a la casa.
  
  
  No hi ha cap dubte sobre això. Van fer la millor assassins aquests dies. Bangel, Lin Ching, i ara aquests nois tenen molt menys-se en politeness. Guanyar Poe era algú altre. Quan em vaig incorporar-lo a l'habitació, em va donar una mirada assassina i es va trencar en el fill de puta: "Posar-lo." Que em va empènyer a una cadira. Cadascun d'ells va tenir la meva espatlla i prem-lo, i em vaig asseure. Ala assentir amb el cap. La principal vilà també es va asseure. Jo estava en una altra de fusta amb panells de biblioteca. Només que no era tan gran com el de Nassau. I les finestres estaven obertes. A més a més, Chen-li no era aquí, bé.
  
  
  Ala caminava per l'habitació, tres-dits dits girant el cigarret com un moviment de muntanya. Vaig pensar de tornar a vegades més feliç. "Estem molt cansat de tu, de Carter," va dir en el passat. La seva veu era alt i gelades. — A més a més, que sempre van ser estúpid.
  
  
  Jo no anava a contestar que sincerament. Tot el que vaig fer va ser aixecar una cella. A més a més, cap elefant podria deixi de dir-me que jo era estúpid.
  
  
  "Heu de pensar que els teus amics en aquesta petita casa, veient-nos de manera que podria finalment agafar-nos." Ell va somriure. De qualsevol manera, va pursed seus llavis. — En realitat... va ser tot el contrari. Hem tingut els nostres ulls en els teus amics i sabíem que ens portaria a vostè. Almenys estàvem preparats per a la seva visita.
  
  
  Tenia raó. Jo era estúpid. Vaig caure en la seva trampa amb els ulls oberts. Però, d'altra banda, l'AH sabia on era. I Guanyar Po hauria conegut millor si hagués sabut que... es Va posar a la taula. Va obrir el calaix. "Només en cas que pensa que els seus amics l'ajudaran..." va tenir una petita cinta magnetofònica. — Hem demanat a l'agent, Mace, a fer un informe final. Per ser justos, va fer tres. No vull un missatge repetitiu que capta altres aquí — com es capta a vostè. Va posar la cinta sobre una petita gravadora portàtil. "En el moment en el tercer missatge comença a repetir, no serà aquí mai més." Es va tornar de nou per a mi. "Vaig pensar que podria estar interessat en audiència oficial de cobertura del que ha passat avui aquí."
  
  
  Es pressiona un botó, i Mace va començar la seva autòpsia informe.
  
  
  "Ho sento, vaig anar a pescar. No menjar aliments. Nuls farinetes de gust encara millor. Ràpidament provat, ràpidament va entristir. o.'
  
  
  Per un moment, vaig pensar Mace havia comès un error, però ràpidament em vaig pregar que em perdoni, on ell era en la boira, de moment.
  
  
  Mace no va perdre el seu camí. Bé.
  
  
  L'habitual tancament és "fi del missatge".
  
  
  "En el programa" significa que el missatge es troba en el codi. Codi Simple per a una ràpida transmissió del missatge. Juntament amb la primera paraula, que sempre ha de tenir la següent quarta paraula. Vaig comptar-ho a terme. Mace del missatge per a nosaltres va ser: "estic trist. El menjar està en ruïnes. Ràpidament!'
  
  
  Reforços arribarà només com la banda de música es reprodueix. Llar d'infants o no. Vaig poder comptar amb ajuda de l'hora.
  
  
  L'ala convertit en el principal dolent. "Cornelius", va dir," ara inserir aquesta cinta."
  
  
  Cornelius va prendre la cinta i sortir de l'habitació.
  
  
  "I ara, el Carter ... ara que has ajudat molt, vaig a fer-li un favor... Obtenir Chen-li," va dir Giles.
  
  
  Giles havia anat. 'Bona. El que realment et vols saber sobre nosaltres?
  
  
  Va passar tot el seu arsenal de grimaces i el riure abans es va trobar la resposta. — Que volia saber on la central es van, no?" I ara — li va dir -, com Giles i Chen-li entrar a l'habitació," que és on anem a prendre."
  
  
  Vaig mirar a Chen-li.
  
  
  El que he trobat menys atractiu sobre ell va ser l'agulla hipodèrmica en el seu braç.
  
  
  No hi va haver temps per a intentar qualsevol cosa, així que vaig fer un altre intent a la gola, però Robbie i Giles guanyar-me a ella. I es va llançar de nou en la meva cadira. Un cop a la mandíbula que semblava a tocar tot el meu farcits de les meves dents. Vin venir i colpejar-me. Tot va passar molt ràpid. Giles i Robbie es manté m'avall. Chen-li enrotllat la màniga. No hi havia una maleïda cosa que podia fer. En un ràpid moviment, l'agulla va desaparèixer en la meva mà.
  
  
  Es va celebrar a mi hi ha un parell de minuts. Segons passat, potser. O un rellotge. No sé res més. Cornelius va tornar i va dir que havia trencat la cinta de casset. Ell va dir que estava trist. Vin Po maleït i han cercat cola per fixar-lo. Es va tornar a Cornelius i va dir, " Gos cadell. Cul. I llavors la seva cara es va tornar vermella. Rosa vermella. Els pètals va obrir i va caure un per un a la planta. Ell m'estima, no m'estima...
  
  
  "Capulets," va dir Giles. Ell va riure. Un greix aigua error va sortir de la seva boca. He provat de fer-lo fora amb la meva mà. Estada tan raonable com sigui possible.
  
  
  Va ser un perdut el joc.
  
  
  La meva boca va assecar. Vaig intentar posar-se dret. Però no em sembla que sap com fer-ho ja. Vaig mirar cap avall a les meves sabates. A causa d'una mala fi de la prismàtics. Eren lluny. Però les sivelles. Eren bonics. Eren d'or. Que brillava.
  
  
  
  
  Capítol 20
  
  
  
  
  La següent temporada va ser una constant malson. No recordo quantes hores o dies que va durar. Ja no hi havia cap diferència entre el dia i la nit, entre dormir i al despertar-se. En els seus somnis, que a vegades són perseguits per monstres. Tot multituds estan rient de tu. Les voreres de crac i vomitar. Però llavors vostè obre els ulls, sacsejant el cap, i veure els seus familiars llit cama, de nou, les cortines tancades, la samarreta que va tirar a terra l'última nit. Es mesura el seu seny als teus peus amb els suaus contrast de la realitat.
  
  
  Només realitat no existeixen per a mi.
  
  
  Quan vaig obrir els ulls, vaig veure altres monstres. Riure mirall cares. Calidoscòpic vistes. En canvi, àmplia, amb lentitud univers de la fusió de formes i colors canviants. Criatures mítiques i impossible esdeveniments. En els meus somnis, Tara seguien arribant de nou. El seu cabell és de color verd. Els seus ulls són salvatges. Una vegada em va estrènyer la mà fins a bled. Un cop vaig celebrar el seu en els meus braços i que ella va plorar per edats.
  
  
  Poc a poc els somnis passat. Es va tornar menys por. El meu cap es va convertir en un espai en blanc blanc de la pantalla. Sense imatges. No hi ha pensaments. Un dia vaig obrir els ulls i el pensament "avió". Jo estava en un avió. Tractant de ganxo que la paraula amb la meva percepció em va enviar de nou en un profund somni inquiet.
  
  
  Jo estava dins el cotxe. Jo estava buscant per la finestreta del cotxe. Vaig tancar els ulls de nou.
  
  
  Quan vaig mirar de nou, la vista va ser el mateix. El cel encara era blau. L'herba encara era verda. L'autobús fora no canvi de forma o color. Hi havia diverses cartes a l'esquena. Però jo no podia veure de què es tractava. Era un disbarat, es va jeroglífics. Jo shuddered. No importa el que van fer per mi, no importa el que les drogues que em va donar, jo no podia llegir!
  
  
  Vaig mirar en una altra direcció i amb cautela, amb mig obrir els ulls, va mirar al voltant del cotxe. Em va handcuffed a algú en el meu dret. Em vaig sentir-lo. Però jo no anava a buscar a la seva direcció de moment. Jo no vol que ells sàpiguen que jo ja estava despert.
  
  
  El cotxe va ser una limusina. El seient davanter va ser ocults a la vista per una pesada cortina gris. No hi ha cap so, excepte durant el so del motor i els sons de la carretera. L'un assegut al meu costat no era un parlador. A poc a poc em va inclinar el meu cap a la dreta i mirar el meu grup reduït ulls. No em cal ser molt curosos a tots. Estava adormit. Una prima, wiry home. Vietnamita, em penso. Un metge o assistent en blanc hospital vestit. Cap. És, probablement, només un altre Agent KANG vesteix de gala per jugar metge.
  
  
  He provat la porta. Tancat. Naturalment.
  
  
  Jo mirava per la finestra de nou. L'autobús encara estava per davant de nosaltres. Encara podia llegir, però què va ser escrit en aquest autobús va ser il·legible. Va ser escrita en Oriental lletres.
  
  
  Ens va tronar sobre el pont. Altres vehicles a la carretera eren els carros i bicicletes. Només hi havia un altre cotxe. Un altre limusina. Va passar darrere de nosaltres.
  
  
  Vaig mirar de nou. No sé quant de temps vaig mirar. La següent cosa que vaig veure va ser un carrer de la ciutat. Eng tramvies, la gent de bicicletes. Bullock carros i persones en verd uniformes i barrets de palla a tot arreu. Vaig mirar passat la meva dormint guàrdia i per la finestra per la seva dreta. Vaig veure la porta. L'hotel és a prop d'aquesta porta. Com podia haver sabut? Alguna cosa va tornar. Vaig mirar la meva pròpia finestra de nou. Davant de l'hotel, a la teulada d'un edifici, vaig veure el que estava buscant. Enorme de color retrat de la ciutat de Ho Chi Minh City, amb una superfície de 40 metres quadrats.
  
  
  L'edifici pertanyia a la Vietnamita estat banc. La ciutat de Hanoi. Guanyar Po em tornava a Hanoi.
  
  
  Vaig mirar al voltant amb un interès renovat. No he vist Hanoi en vuit anys. Alguns edificis van parlar de la guerra, però el dany no va ser gran.
  
  
  Hanoi és una ciutat bonica.
  
  
  Una ciutat amb una llarga, ombrívols carrers esquitxat aquí i allà amb l'antic francès mansions colonials. Monuments budistes, Xinès temples. El Riu vermell és clar i evident, i la junks en les seves ribes roll mandrosament a través de l'aigua blava. Sorprenentment, no hi ha anti-nord-Americà consignes en les tanques publicitàries. No hi ha signes de l'odi. Aquestes persones no l'odi.
  
  
  Aquesta és una mala actitud a la guerra. Odies, i després immediatament pensar que altres odi. Una cosa per pensar. Però en primer lloc, jo no podia pensar en la recta. Segon, jo sóc un AX agent. No és que no crec. Però que s'estan preparant per a la guerra.
  
  
  En un costat de la carretera, un altre limusina es va aturar. Jo glanced interior. Hi havia cortines de la finestra indiscreta. Però, fins més endavant, Chen-li va seure al costat del conductor. Chen-li em va veure i va veure que jo estava despert. Va nudged el conductor, que honked la seva banya.
  
  
  El meu metge es va despertar. Li vaig donar un atordit, horroritzada cop d'ull al que hauria d'haver estat durant els últims dies. "Rugby", em va dir. "Gran ball..."
  
  
  Ell va riure. "No es fa cap sentit. Carter. No heu pres aquesta medicina en vint-i-quatre hores. L'efecte és més. Ja heu overslept tot. I amb aquesta H-2, no hi ha absolutament cap efecte secundari."
  
  
  Ell em mirava appraisingly. "Bona oportunitat."
  
  
  Va ser, Déu sap per què, un nord-Americà. Almenys ell sonava com un dels nord-Americans. Però un amic? O un enemic?
  
  
  "Com... quant de temps he estat navegant?"
  
  
  "Ah", va dir. "Aquesta és la informació classificada. Anem a dir... el Temps suficient per arribar fins aquí. I no em demanis on "aquí"és.
  
  
  "Hanoi," vaig dir.
  
  
  La seva amable expressió desaparegut. Els seus ulls s'estreteix. Es pressiona un botó i la finestra de darrere el seient davanter rodar cap avall. "El senyor de l'Ala", va dir. "El seu presoner està despert."
  
  
  Les cortines lliscar enrere. Guanyar Po plana cara aparegut, tallar el coll per un marc de la finestra. Es veia com una monstruosa de titelles. Ell va mirar i em va grunyir.
  
  
  "Sembla pensar que estem a Hanoi."
  
  
  "Oh," Ala, va dir. Llavors va assentir amb el cap. "Sí, Hanoi. Veus-hi? Apuntava cap a un clúster de grisos edificis. "Li Nam De".
  
  
  Un vell francès presó. També conegut com a Hanoi Hilton. El lloc on la nostra presoners de guerra que es van celebrar.
  
  
  "No hi ha dubte que hem escoltat històries sobre aquest lloc", va dir. — Però us podeu trobar que la presó ens està enviant és molt... molt diferents." Tot i que no veig cap raó per què vostè ha de saber on és. Es pressiona un botó i les cortines tancades una vegada més, el bloqueig de la meva vista.
  
  
  "El Dr. Kuoi?" — Per un ximple, nostre Senyor Carter no és tan estúpid. Fins i tot sense una bona vista, encara és capaç de calcular la seva direcció i el temps. No és que ell va tornar, però jo penso... potser un altre tret."
  
  
  Les meves mans tremolava a les paraules. No podia deixar de tremolar. No hi ha sensació de nàusees en les meves entranyes. Jo no podia recordar la droga en si mateix provocant aquests sentiments. Però potser el meu cos ho va fer en el seu propi. Quoy va mirar i em va somriure de nou. El seu sentit de superioritat va ser restaurada. "No et preocupis, el Senyor Carter. Aquest tret s'acaba de posar a dormir. No hi ha més mal somnis. Res perillós. Volem que vostè sigui fresca com la camamilla un cop vam arribar-hi.
  
  
  Jo no tenia remei. Maleït Jesús.
  
  
  Un altre tret.
  
  
  De nou el buit.
  
  
  
  
  Capítol 21
  
  
  
  
  Quan em vaig despertar, ja era de nit. Estic estirat en una cosa tova. L'olor de gessamí ple de l'aire. Hi havia una tènue, suau hum. Reflexivament, vaig mirar el meu rellotge. Per descomptat, jo no tinc veure més. Els van portar-me fa molt de temps. Quan l'anestèsia va tenir efecte.
  
  
  Vaig començar a orientar-me. Jo estava estirat a terra, sobre un matalàs tou, cobert amb un cotó full. L'habitació es va il·luminar fins a finals de crepuscle i principis estrelles que brillava a través de l'aire reixetes de ventilació. Hi havia una brisa. Això comportà un furor.
  
  
  No era el soroll. Era una cançó. Un baix, clara barreja de centenars de veus masculines que es van reunir en una sola frase: "Oh Tao; oh Tao.
  
  
  L'habitació era gran. Poc moblat, però còmode. Un conjunt de llums. No hi havia cadires, però hi havia piles de coixins a terra; la terra era cobert amb teixit de catifes. A l'altre extrem de la sala va ser un altre matalàs amb una altra pila de coixins.
  
  
  Però no. No eren coixins. Hi havia Tara.
  
  
  Que ella no es va moure. Ella encara estava dormint. O encara estava sota la influència de pastilles per dormir.
  
  
  Em vaig aixecar i va anar a l'altre extrem de la sala. Jo encara estava tremolant. He tocat la seva espatlla. Era real. "Tara?"
  
  
  Ella es va queixar, convertit, i enterrat el seu rostre en el matalàs.
  
  
  "Tara", em repetia. Va negar amb el cap violentament. "No, No, si us plau," va dir.
  
  
  Em va commoure la seva espatlla d'anada i tornada. "Tara". Ella va obrir els ulls. de sobte, de cop i volta. Obertes. Ella em mirava. Sense relleu, cap reacció, cap reconeixement.
  
  
  Els seus ulls van torbar. Finalment, els seus llavis es va traslladar. "N-Nick?" va dir en veu baixa.
  
  
  El que havia fet per a ella durant els últims dies no havia canviat la seva. Era exactament el que jo vaig veure per última vegada. Els ulls verds que escanejats em van àmplia i brillant. No hi ha línies negres des de la malaltia que havia sofert. Fins i tot les seves pigues encara estaven disperses per tot el seu rostre.
  
  
  Ella va aixecar la cara i portar la meva mà, executar-lo lentament cap avall la meva espatlla, el coll i per les meves galtes. Era com si estigués tractant de convèncer-se amb els seus dits. Com si ella no acabava de confiar en els seus ulls encara.
  
  
  "Oh, Déu meu", em va dir. "Oh, Nick", va dir ella. I ens fonem l'un en l'altre fins que els colors han desaparegut. Ens vam besar, i centenars de veus acabat de cantar.
  
  
  Em vaig posar distància i va córrer la meva mà questioningly sobre la seva cara. "De fet, jo seria trist veure-us aquí, en comptes de ser feliç. Vaig negar amb el cap, " Com vas arribar fins aquí?" Quan per fi vaig arribar a pensar una altra vegada, vaig pensar que estaven sans i estalvis a Londres.
  
  
  Ella es va tirar enrere en el matalàs i l'enterraren cara a les seves mans, recordant com ella havia aconseguit aquí. De sobte, ella em va mirar.
  
  
  — Però si tu no estaves allà... no fos que hi ha... Que no estaves allà.
  
  
  He intentat entendre-la. "A Featherstone és?" No, va ser Roscoe.
  
  
  "Roscoe? No, no el vaig veure. Però he pensat... vull dir, l'última cosa que vaig fer va ser trucar a tu i... i quan vostè no va aparèixer, vaig pensar, vaig pensar que havia agafat a vostè, també. També em va dir el que va passar. Nick, recordo... o, oh, jo crec que acabo de recordar, va ser un xoc, massa, però... em van dir, doncs..., que no hi ha res més es pot fer per mi. Que es tractés del seu presoner.
  
  
  Han d'haver tingut algun tipus de connexió entre aquesta mansió i Featherstone casa. Potser la ràdio. "Bé, que estaven dret sobre aquest. Vaig dir. "Jo era el seu presoner. Però no a Londres. Vaig anar a la seva mansió.
  
  
  'En la mansió? Per Chen-li?
  
  
  "Esperar", em va dir. He comprovat l'habitació per a micròfons o altres amagat escoltar dispositius. No hi havia res. Jo li vaig dir que havia passat a mi en el meu últim dia a Londres. Cap de nosaltres sabia què havia passat amb Roscoe. Només sabíem que no podia ser massa bo.
  
  
  'I tu?'
  
  
  Li vaig preguntar. — Què han de fer per vostè?" Vaig córrer d'una banda a través de la meva vermell de cabell d'àngel.
  
  
  "Recorda," va dir. Li va tocar la meva cara de nou. "Recordeu, que va advertir-me, no per anar-hi. Vostè va dir, " Que haurà de bomba ple de pentatol, i llavors vas a dir-los Hawke és el segon nom." Es van dreta sobre una cosa. Jo no sabia Hawke és el segon nom. Oh, Nick, estic molt avergonyit. Ella va començar a plorar. No els grans sortints llàgrimes ple de l'autocompassió, però els turments de l'angoixa.
  
  
  "Hey, calmar-se," vaig dir en veu baixa. "No culpar-se ara. Ara és una qüestió de voluntat o la força. Això és el que les drogues tenen a veure amb ella. Van prendre la seva voluntat. A l'agulla hipodèrmica de guerra, no hi ha heroes a tots. Vostè ha de saber què.'
  
  
  Ella va assentir amb el cap, i més llàgrimes van començar a caure. "Sé que," va dir. — Però que no ajuda molt. Especialment quan jo estava pensant en posar vos en perill.
  
  
  Bé, vostè pot tenir la culpa, perquè l'únic que posar-me en perill, era jo mateix. Vaig caure de ple en Vin Po trampa i fer-ho tot sense la seva ajuda. I crec que si realment ens fixem en això, jo crec que és culpa meva que es va enredar. Jo hauria d'haver escoltat els meus pensaments i no permeten arribar a una milla d'aquell lloc.
  
  
  Ella va somriure. Va ser el primer somriure que havia tingut en molt de temps, i els seus llavis estaven encara a combatre-la. "Jo crec", va dir, " vostè ha de trucar a destí. Jo hauria d'haver escoltat la seva opinió, però jo sóc una puta rebel. Per a qualsevol persona que tracta a mi com una nena, o almenys com una nena, vull demostrar que estic molt útil en la pràctica."
  
  
  Em va tocar la galta. "Molt útil", em va dir.
  
  
  Ella lleugerament rebaixat el full que cobria la seva.
  
  
  "Vols provar-ho i veure si sóc útil ara mateix?"
  
  
  Jo realment volia veure-ho.
  
  
  Hi va haver un cop a la porta.
  
  
  Vaig obrir-lo i dos homes van arribar a. Per un moment, em vaig oblidar de que estàvem presoners. Els homes estaven vestits en la simple drap de roba. Els seus caps van ser afaitat. Les seves cares eren-no m'agrada utilitzar aquesta paraula quan es tracta de Easterners -, però les seves cares eren hieràtic. Un d'ells portava una gran gerra d'aigua. Es va inclinar.
  
  
  No va dir una paraula.
  
  
  L'home amb la gerra va travessar l'habitació i s'aboca l'aigua en el vas, o almenys alguna cosa que es veia una cosa com aquesta. Un altre es va convertir en un vague sostre llum, una glaçat pera en un vidre glaçat pilota. No era la perforació, realment, però encara ens va fer tres i no res.
  
  
  Va obrir l'armari. Hi havia la nostra pròpia roba — bé, la meva roba i alguns ferralla que Tara havien deixat de nosaltres, però ell es va treure els altres dos pals. Un parell de gris pijames de seda. No els porteu a les vacances, però els que usen per a esdeveniments formals.
  
  
  Per a Tara, que tenia un bell, la seda brodada aozai, tradicional de les dones peces de vestir.
  
  
  Van continuar en silenci. Nosaltres havíem de rentar-se, vestir, i estarà llest en mitja hora, quan la senyal es va donar. Llest per què, no sabíem. I la seva pantomima no ens diuen això.
  
  
  Van ser els monjos, " em va dir quan ja s'havien anat de nou. 'O no?'
  
  
  — Jo - no ho sé. Va ser rentat per la gerra.
  
  
  Vaig assentir amb el cap. "Eren monjos. Fa poc vaig sentir-los cantar. "O Tao: O Tao'So vaig anar a la finestra i va obrir les persianes. Hi havia una ratlla darrere d'ells. Tan lluny com vaig poder veure, l'edifici que van ser en va formar part d'un "gran d'edat de pedra de la fortalesa". Paisatge en la distància, com el Jardí de l'Edèn. Va ser tranquil i exuberant, excepte per el cant dels grills. Una petita processó de shaven-encapçalat homes van caminar una després de l'altra, caps de corda fregada, a través de la llarga herba.
  
  
  Sí.' Jo estava veient un film mut i, de sobte, es va enfadar a la situació. "Són monjos. Taoista monjos. I aquest és un monestir. Tenies raó. Tao i KANG són d'alguna manera connectats. Encara que només Déu sap com. I com és possible que monestirs encara pot existir en aquest racó de món? Vaig tancar les persianes de nou. "El joc de Gran Premi," vaig dir. "Hit de matrimoni o a la següent ronda." Em va allunyar de la finestra. "La mel", va dir ella, ve darrere meu amb una esponja i sabó. "El més important", va començar a stroke la meva esquena amb un suau esponja, " és ... allà on estem, haureu de treure'ns d'aquí."
  
  
  El seu consell va ser tan clara com la meva irritabilitat. Però va funcionar. En tot cas, em va fer riure. Vaig agafar el pa i va besar-lo.
  
  
  "Si vas a lather-me de tota manera, fer-ho una mica més alt i una mica a la dreta." Ella va fer un petit so en la seva gola. "Hmm?", li va tirar el cap cap enrere. "Déu meu", va dir, " tots aquests dies... o hores, o anys... això és un terrible medicina m'han donat. Oh, Nick. Va fer el món terrible. Tot era com un malson. Excepte quan he somiat que estaves celebració de mi. Llavors em vaig posar a plorar, i tot el que es va quedar em va dir, "Hold, és Nick." I suposo que és per això que vaig celebrar. & .. ara estem asseguts aquí la lluita contra el nostre petit squabbles, com si mai va passar. passi.'Ella va mirar-me: "m'agrada molt tu, saps que?"
  
  
  De sobte, vaig tenir un flash-back. Tara, verd-ulls ben oberts i sobbing en els meus braços. He tingut el mateix somni, " vaig dir. "Probablement la mateixa droga. Estic començant a preguntar per què ens ha portat aquí. El que volen de nosaltres. Perquè m'estic començant a pensar que ens volen estar junts. No només a mi o a tu. Però estem junts.
  
  
  Va negar amb el cap i mal vist. 'Jo no entenc.'
  
  
  Vaig somriure. 'Gràcies A Déu. Perquè no entenc que sigui. Per ara. No obstant això, em sento com ho sabrem molt aviat. Mentrestant, abans de començar a preocupar-se, deixem de preocupar d'aquests clons. Ja sabem alguna cosa sobre aquests adults clons, però aquests clons estan en procés de creació, la cria vostè ha esmentat, hem de destruir-la.
  
  
  Ella es va embolicar en una aodai. Era de color verd pàl * lid amb flors grogues i va caure fins a la meitat de la seva exuberant les cuixes per ella de setí pantalons. "Oh, — va dir ella. "Com per a aquests adults clons, he sentit des de l'Alícia."
  
  
  Ella em va dir Alícia història en raspallar-se el cabell. Les quotes eren una mica millor del que esperava. En aquella època, només hi havia un clon a Amèrica, i amb sort, ja havia anat a l'ombra àmbit. Morts.
  
  
  Hi havia tres d'elles a Londres, però que no va durar molt de temps si vaig arribar a la meva manera. Amb una mica de sort i un parell de setmanes de vida, puc aturar-los. Fins i tot hi havia una oportunitat que AX a Londres va ser el responsable d'aquest. Fins i tot un rusty DESTRAL (S) de vegades funciona bé. Així que ara és baixar a Tara i a mi. Si ens podria destruir aquest niu, tots els saltant d'un lloc a un altre seria més.
  
  
  He lluitat amb l'escot de la meva pijames de seda. Vaig haver de lligar-ho a la meva espatlla.
  
  
  "Què tal una cria de clons semblar?"
  
  
  Va sospirar. — Tal com són — com embrions humans. Són, probablement, en un entorn controlat - potser en una incubadora — o en algun lloc en el laboratori."
  
  
  "Com són la proveta nadons?"
  
  
  Ella va assentir amb el cap grimly. "Jo no crec que vaig tenir la feina més fàcil en aquesta tasca. Jo constantment han d'obligar-me a recordar que aquests gairebé-els nens són el futur assassins."
  
  
  Vaig tirar el meu maleït descomprimit pijama a la terra i arriba per la meva pròpia roba. Vaig mirar cap avall a la meva camisa blava. M'havia portat que de fa tant de temps que estava gairebé completament unassisted. Déu meu, no vaig anar a un ball de disfresses. I a més a més, el joc ja estava massa avançat per sobte fer dificultats amb Orientals etiqueta.
  
  
  "Com puc desfer-se d'ell?"
  
  
  "Vaig tenir un petit làser en la meva bossa. Bé, esperar. Potser encara el té. Ella va anar a l'armari i rummaged en la seva bossa. "No, no mai més", va dir. "Crec que hem d'improvisar alguna cosa. Potser alguna cosa amb la química. Tot el que es pot trobar en aquest laboratori.
  
  
  Finalment, es va pentinar el seu cabell amb l'últim comb. La meva redheaded geisha. Em poso els meus mitjons. "Bé, què heu de fer és fins a vostè. Crec que vaig a la ment el meu propi negoci.
  
  
  Ella va arrufar el nas. — Només vaig pensar ... van agafar la seva arma, no ells?" Així doncs, què en penseu...
  
  
  Ella mica els seus llavis.
  
  
  Jo vaig posar els pantalons. Sobre la meva roba interior, que no els va treure. Uns bons vells Pierre, encara ben amagada al mig.
  
  
  "Bé," va dir amb fermesa, i força contrari a la seva naturalesa, " la manera de fer-ho és fins a vostè. Crec que vaig a la ment el meu propi negoci.
  
  
  Vaig aixecar una cella, però no va respondre.
  
  
  
  
  Capítol 22
  
  
  
  
  Bé, el Senyor Carter, finalment hem de complir. Va ser Lao Zeng, de la gran-gran-avi de tota l'empresa. Amb un rebesavi de la berruga enmig del seu front. Ell estava en una cadira de rodes. Que semblava explicar un munt. Per què ell mateix va desaparèixer del camp de batalla. El desig d'elevar-se a un superior clon. Desenes de vegades d'un dia per mirar que una vegada va ser, de nou en acció, el nou a l'empresa. Va convertir-se un whisky i es va oferir per a nosaltres, també.
  
  
  Tara va dir que no. Vaig agafar la meva maleta.
  
  
  Ell va aixecar la copa. "Per Nick Carter," va dir,"i tots els petits futur Traginers."
  
  
  Vaig arribar a la meva butxaca per a una cigarreta. Que s'havien anat. Lao Zeng em va donar un gran lacat caixa. Els cigarrets havia un portaveu d'or. Pel que sembla, va confiscats mina.
  
  
  Vam ser a la seva habitació. O en la seva oficina. Era un gran espai. Podria haver estat ampli, però les finestres es van tancar i l'ambient era una mica ranci. Aquí, també, el mobiliari van ser una mica escassa. Llarg de teca taula rodona blanca sofà. Una sola cadira. L'única decoració era molt colorit drap i una col·lecció d'armes a la paret darrere d'ell. Hi ha prop d'un centenar d'armes. No especialment rares o especialment antic, però van ser penjades a la paret hi ha, i que el propi mur, va ser cobert per una gran fulla de vidre irrompible. A més a més de les pistoles, no hi havia altres armes: diversos ganivets i granades de mà, així com algunes coses innecessàries innegable letalitat. Cada part individual va ser il·luminat per un petit focus, i a sota una petita imatge.
  
  
  Veig que admirar la meva col·lecció, " va dir. "Veniu a fer un cop d'ull." Em vaig aixecar del sofà i va convertir la seva cadira de rodes a seguir-me. Sota l'Exèrcit dels EUA pistola pantalla era un senyal que llegir " Bristol, Kenneth, Daejeon, 1952." Al seu costat era una perla-manejat agulla. Hample, Stewart, París, 1954. Vaig mirar cap avall a la maleïda agulla i deixar un xiulet. Va ser com veure una espasa amb Bonaparte i Napoleó sota d'ella, o un carro amb Har i Ben per sota. Stu Hample va ser un dels vagabunds els noms de les quals ja estan en la creació de mites. Va ser el millor que AX, N1. mai havia tingut des de París, 1954. Quan algú va tenir que la perla-manejat agulla d'ell. Juntament amb la seva vida.
  
  
  'Vostè?' Em vaig tornar a Lao Tseng.
  
  
  — Jo sabia que li agradaria ser impressionat", va dir. Jo personalment capturat totes aquestes armes a la paret.
  
  
  Apuntava a la meva dreta. — Però crec que hi ha alguna cosa que us poden interessar més." Vaig anar en la direcció indicada. No vaig haver de llegir el cartell per veure que s'havia afegit Wilhelmina-hi. I la meva agulla. No la mare-de-perla ploma, però encara el meu Hugo.
  
  
  "Només en cas de que vostè pensa que vostè pot prendre això retrocedir", va dir. "Aquesta copa és irrompible, és electrificada i hermèticament tancada."
  
  
  Ell va somriure. "Però seure i acabar la beguda." El menjar es serveix de seguida, i encara tenim molt per parlar."
  
  
  Estava confiat a la seva pròpia seguretat. Ell ha estat en una cadira de rodes, però també va conduir els controls. I que va ser una bona cosa. Hi ha alguna cosa d'estar en control que fa que la gent perdi el control de les seves paraules. És un error, però és cert. Podeu apuntar un home de la pistola a la cara i preguntar-li sobre la seva història, però tot el que aconsegueix és una parella de tancar els llavis. Però un home que apunta una pistola en el cap, està obligat a escopir el seu coratge. Si vostè entén alguna cosa sobre això, si us plau, hágamelo saber.
  
  
  Em va recolzar al sofà. -"Impressionant", em va dir. - Figuradament parlant.
  
  
  Va centrar la seva mirada en la Tara. "Ets un científic", va dir. — Vostè especialitzats en microbiologia. No hi ha dubte que ja ho sabem tot sobre els nostres clons.
  
  
  Tara em mirava. Jo motioned per a ella per continuar.
  
  
  "Sí," va dir. "Estic aclaparat per la seva tecnologia puntera."
  
  
  Semblava gaudir-ne. "Ja n'hi ha prou... fantàstic, no?"
  
  
  — Quant de temps has estat fent això?"
  
  
  Ell va somriure. "Vint-i-dos anys. Bé, en realitat, abans que... Però en aquell moment, vam començar amb la meva família. Dr. Quoy" — es va convertir per a mi — " suposo que ja has conegut aquesta... bé, el meu pare va començar. Ell estava molt interessat en la genètica i va aconseguir que el govern a donar-li amb un petit laboratori. Sempre, és clar, que amb el temps va dobla cap avall en algunes de les millors ments del món comunista. Va començar a treballar en Nguyen Shogun..."
  
  
  "Que físic?" Tara va mirar sorprès.
  
  
  Lao Zeng va assentir. "Sí. Però el Shogun va tenir diverses anormalitats genètiques. Tara semblava saber que ja. — Això és exactament el que anava a dir. Brakdon síndrome de down, no? Els símptomes només apareixen després de l'edat de 30 anys."
  
  
  Exactament. Però, com es pot veure, els embrions no pot sobreviure el fred durant la incubació en tubs d'assaig. Diversos grups de la Shogun del clons va morir abans del tercer mes. En primer lloc, Kuoi pensar que el seu mètode era equivocada. El govern va pensar el mateix. S'han retirat el seu suport. Després, uns quants anys més tard, el Shogun ell mateix va començar a mostrar anomalies."
  
  
  "I després KANG va decidir mantenir-les per un altre intent?"
  
  
  Es va dirigir a mi. "Sí. Però només que aquesta vegada, KANG li va proporcionar un físicament i genèticament perfecte donant."
  
  
  "Així va ser com ets."
  
  
  Era jo. A més a més a la meva... ", ha dubtat per una fracció de segon," el meu físic perfecció, he tingut una sèrie de, posem per cas, 'talent' que KAHN va ser un apassionat de perpetuar.
  
  
  "Un talent per a matar a sang freda", em va dir.
  
  
  Va blushed modestament. Però vostè, Senyor Carter, són també un talent assassí. Va fer una pausa. "Tot i que, si t'agrada sentir-ho, la seva sang és encara un parell de graus més càlid." Qui sóc jo per afectar el seu ego?" Ell va somriure a mi ara, el mateix somriure felí m'agradaria veure en Chen-li a la fotografia feta el dia després Senador Saybrook l'assassinat. Hong Luo riure massa quan va arribar a matar el duc i la duquessa. Aquest no era el moment per dir-li que la diferència entre un psicòpata assassí i algú que només mata a en defensa pròpia. Fa molt de temps, jo ja havia investigat a fons de mi mateix. Fa molt de temps, em vaig quedar despert, preguntant si era tan dolent com el de persones I va destruir. Si no he de donar-ho tot, fins i retirar-se a una casa de camp. Hi havia una gran diferència entre mi i Lao Zeng. Vaig posar el tema de tornada on ho volia ser.
  
  
  — I aquests clons dels seus enganxat?"
  
  
  Sí. En el segon intent. Tot el grup va sobreviure. Dr. Kuoi estava treballant en el tercer grup quan el seu cor va donar a conèixer. Vostè entén que no hi havia ningú per a substituir-lo. Tot el seu funcionament va ser secret. Només el seu fill el va ajudar. Que fill de llavors va intentar portar a terme el tercer grup, però no va tenir prou coneixement. No vull govern per conèixer el que estem fent, perquè hem de contraban en els Estats Units. Allà va rebre una excel·lent genètica de l'educació. El nostre Dr. Kuoi és un Harvard home. Aquest fet semblava complaure'l.
  
  
  Tara va dir ," I després d'això, va ser capaç de seguir les passes del seu pare."
  
  
  Lao Zeng semblava feliç que ell era capaç de contestar "sí". Ell realment volia tenir més fills-se, especialment després de l'accident. I ara, el seu somni es va fer realitat. En aquest punt, el Dr. Kuoi portava trenta-cinc nous clons. Trenta-cinc nous Lao Tsengs. Tothom està en excel·lent estat de salut. Gràcies a la providència.
  
  
  Per un moment, em preguntava quants d'ells van estar en el grup inicial.
  
  
  Una breu trucada interromput el meu pensament.
  
  
  "Ah, és el moment de menjar", va dir. La doble portes es van obrir per un parell de monjos que semblava igual-clons? No, no té sentit - i ens van led sota una pedra passadís del menjador.
  
  
  Aquesta va ser la festa que ens trobem. Així, la festa si t'agrada la mona de cervells, de cabra cua i matèries del calamar. Va Tara un moment per adonar-se del que va ser en contra, i es va menjar el gust de tres dies d'abstinència d'una gran quantitat de "ah" i "mmmm." De fet, el mico cervells són deliciosos. Això és el que vaig dir a mi mateix, i què he de menjar per mantenir la meva força amunt. Però em vaig quedar en silenci esperant que hi havia un entrepà al voltant de la botiga de la cantonada, i em preguntava si em va ferir-me per sortien per aconseguir una hamburguesa. Estic pensant: que el pagès no sap, que no menja.
  
  
  El menjar va ser servit per silenci monjos. Després el plat principal, Lao Zeng va donar-los una tasca en una llengua incomprensible. Super final. Centenari ous.
  
  
  La conversa a la taula va ser molt agradable. El que realment volia dir va ser més tard. Al mateix temps, va ser alegre i oberta. Un dia, va veure rebutjat el paper d'un unflappable, afable amfitriona. Un dels monjos a l'esquerra de la cuina porta oberta per un moment, i Lao Zeng va esclatar, tirant de la seva jaqueta més propera a protegir-se de la mortal esborrany. El monjo ràpidament va córrer i va tancar la porta, i Lao Zeng va recuperar la compostura. He aprofitat de la seva nova favor i li vaig preguntar sobre la relació entre KANG i Tao i com el monestir havia sobreviscut Comunista purga.
  
  
  Va clapped les seves mans, i el silenci cambrers va començar a esvair els nostres plats. "No hi ha res que ens impedeixi dient que," va dir. "No hi ha res que podem fer amb aquesta informació. L'única relació que hi ha entre nosaltres és una de benefici mutu." A continuació, un monjo va aparèixer amb una tassa de te. Ell es va servir una copa de Tara i per a mi. Es va acostar Lao Zeng, però aquest últim va saludar-lo com ell va continuar a parlar. "El monestir ens dóna dues coses importants. Primer de tot, el laboratori per als nostres experiments. No només genètica experiments, però experiments amb el que vostè diu que alteren la ment de drogues." Es va inclinar cap enrere i es va fregar els braços de la seva cadira de rodes.
  
  
  — Crec que he tingut el privilegi de tractar d'algun d'ells?"
  
  
  "Deixi'm assegurar-li, Carter, que estem molt lluny al llarg d'aquest. H-20 és l'únic hallucinogen sense efectes secundaris." Kuoi va dir el mateix, però no fa mal a escoltar la bona notícia per segona vegada.
  
  
  "I en segon lloc?"
  
  
  En segon lloc, veure per tu mateix. Només cal que aneu a la finestra.
  
  
  Vaig anar a la finestra.
  
  
  I vaig veure un camp de flors. Es va estirar a l'horitzó, en totes les direccions. Va ser un camp de roselles. Opi roselles. Per un moment, vaig intentar determinar el seu valor de mercat, però jo simplement no saben el que ve després d'un bilió. Em vaig quedar mirant per la finestra.
  
  
  "Bona vista, no?"
  
  
  No vaig haver de veure el seu rostre per saber que hi havia una fina somriure satisfeta en ell.
  
  
  "Així que ets un proveïdor," vaig dir, " per aquest Nassau cercle i a la Featherstone la Societat.
  
  
  Li va donar un estrangulada riure. 'Entre altres coses. Entre molts, molts altres. Creiem que l'opi és el nostre millor actiu per a la construcció d'una organització mundial. L'opi era també la nostra principal arma en l'anterior guerra.
  
  
  "Fer aquests monjos," em va preguntar, " d'acord amb la seva política?"
  
  
  "Aquests monjos", va dir, " no sap res de política. Que no sé ni el que estem fent amb aquests fàrmacs. No el que passa al laboratori. Tot el que saben és que quan l'estat destruït altres temples i monestirs, KANG va mantenir intacta per a ells. Són molt agraïts. No fer preguntes. Si ells saberen la veritat, també seria molt molest. Però és improbable que es troba a terme.
  
  
  M'he mirat els dos monjos a la porta. Ells van baixar els seus ulls.
  
  
  "Ells no parlen anglès," Lao Zeng va dir. Així que si vostè està pensant de dir-los el que estem fent realment, em temo que serà molt difícil. Llevat que, "va snickered," vostè pot dominar la força complexa i fosca Susoi dialecte."
  
  
  Vaig fer la meva millor no mirar a Tara.
  
  
  "Però", va dir. 'Seure. Te és aconseguir fred. I encara tenim molt per parlar.
  
  
  Vaig tornar a la taula. Vaig mirar a Tara. Ella va mirar més feble del que em pensava. Aquelles poques hores havien cobrat el seu peatge en el seu moment. Les seves parpelles van ser pesats. Vaig arribar a la meva copa. Els seus ulls de sobte va brillar a mi. Llums verds. Però el que volia dir: Prou! Vaig mirar de nou. El te es va drogat, i va descobrir que era massa tard. Vaig agafar la meva copa i va pretendre prendre un glop. — Què més et vols parlar?" Li vaig preguntar Lao Tsen.
  
  
  "Seus fills", va dir. "La teva i la Senyoreta Bennet és.
  
  
  "La nostra, què?"
  
  
  "Els nens", va repetir. — Però potser seria millor si el Dr. Quoy va explicar tot." Ell va apartar de l'escriptori i va rodar a la petita intercom. Es pressiona el botó i esperar. Mentre estava fent aquesta amb la seva esquena a mi, m'aboca el te de nou en el got d'aigua. "Ara", va dir, simplement, en la caixa de la veu. Després ell va tornar a la taula. Vaig mirar a Tara. Ella estava una mica atordit, però ella encara estava recte. Kuoi va arribar i va explicar.
  
  
  Va ser realment molt simple.
  
  
  Va passar a nosaltres per rebre la vacuna. Es portarà a terme un petit exèrcit de N3 agents per si mateixos. Però aquesta vegada, aquests N3 agents de treball per a KAN. Tara hauria donat un conjunt de brillants genetistes. Clons de Tara que continuarà treballant en vaccinating persones. La primera científica de capacitat ja en els gens, i tot KANG havia de fer era donar la necessària formació pràctica.
  
  
  Però van voler fer un pas més.
  
  
  Què passaria, van pensar, si Tara i vaig tenir un nadó? O més fills. L'estadística quotes eren les quatre i que ens hauria de produir un agent que batut tots els altres agents. Una brillant assassí des d'un punt de vista científic. El millor d'ambdós mons. I després, l'ús d'aquesta com a l'original, van obtenir el nombre requerit de duplicats per empelt. Quines són les oportunitats de POT. Dr. Kuoi estava encantat. Amb cinquanta o cent d'aquests superclones, KANG podria prendre sobre el món.
  
  
  Tara va començar a caure cap endavant. Ella semblava una mica lent. Ella descansava la seva barbeta a la seva mà i semblava que lluita per mantenir-lo en el seu lloc. També vaig tenir a prendre el te, així que vaig començar a imitar els seus símptomes.
  
  
  Lao Zeng va tornar a Kuoi. "Crec que anem aviat s'adorm ara", va murmurar. — Quan es va a realitzar la primera operació?
  
  
  "A l'alba", va dir. "Encara que dorm." Mentrestant, necessito una mica de temps per estar preparats en el laboratori. L'operació és menor. Totes les cèl·lules del cos porta tots els gens necessaris per a fer una còpia exacta. Acabo de fer una tira prima de pell dels seus avantbraços. Quan van tornar a les seves cel·les, vaig a veure-les a terme.
  
  
  Tara ja estava adormit, el seu cap sobre la taula. Vaig murmurar alguna cosa i va abaixar el cap així.
  
  
  Lao Zeng clapped les seves mans.
  
  
  Diversos monjos van aparèixer. Jo era massa pesat per ser portat per un monjo i realitzat per dos. Que ens va dur de tornada a la nostra gessamí l'aroma de presó cel·lular.
  
  
  
  
  Capítol 23
  
  
  
  
  Claus clanked a la cadena, i la porta s'obrí. Ens van col.locar en dos separar estores, i els monjos van deixar. Des del meu racó, vaig veure amb els meus ulls tancats com Quoy ajupir Tara. La petita llum en la clau de la cadena a la cintura flickered. Ell va prendre la seva pressió arterial, a continuació, va colpejar el pit amb un impersonal dit. Llavors va sortir un estetoscopi de la seva butxaca. Devia tenir molt sensible. Els auriculars eren més llargues que de costum i anar aprofundint en les seves orelles. Semblava content. Llavors va arribar a mi.
  
  
  Ara estava de peu sobre mi, maleir en veu baixa. Els monjos no tinguin fora de la meva jaqueta, i necessitava una mà nua per mesurar el de la pressió arterial. Vam anar a través de tota la farsa. Vaig fingir estar mort de pes. Va ser dur per a ell, per fer-me la jaqueta. Va posar un embenat sobre el meu braç i va començar a bombar. Em vaig preguntar si el meu pressió arterial seria dir-li si era realment un somni, si jo no estava fingint-lo.
  
  
  Vaig suposar que no era.
  
  
  Ell va donar uns copets al meu pit, llavors, va treure l'estetoscopi de nou. Vaig esperar el fred metall audició peça de premsa contra el meu pit. Llavors em va agafar el cap i es va dur.
  
  
  El dolor han estat intensos. Va tirar enrere el seu cap, i es van omplir de llàgrimes en els seus ulls. Ell va queixar. Vaig agafar la corbata i es llença de nou, la meitat ennuegar-lo. Vam estendre fins que vaig ser a la part superior d'ell, i vaig aterrar d'un cop de puny a la mandíbula i a continuació, un cop de puny a la seva coll que hauria de mantenir-lo inconscient per un llarg temps.
  
  
  Per un moment, he pensat en matar-lo. Jo podria haver només estrangulada a ell. Però em va semblar un estúpid moure. Vaig guanyar la ronda, però vaig a perdre el partit. La seva mort significaria la nostra sentència de mort. Quan les nostres esperances de fer-nos clons evaporat, Lao Zeng immediatament enviar un escamot d'afusellament. O bé només han tret a nosaltres, o van matar-nos amb la seva sedant xeringa. Almenys així que anem a acabar-nos fora. Mentrestant, el clon de la família continuaria existint, juntament amb els trenta-cinc germans que estaven a punt d'escotilla. No, era millor deixar el somni de Lao Zeng per un temps. Almenys per un temps.
  
  
  Jo necessària per treballar amb Kuoi l'inconscient cos. Vaig agafar la clau de la cadena des de la seva cintura. Va ser tota una col·lecció de claus. Ha de ser com a mínim vint. Un d'ells ha de ser la clau del seu laboratori. I aquest és el lab jo estava esperant per entrar.
  
  
  Llavors jo em vaig ocupar de la seva bata blanca. Des de certa distància, això hauria de donar-me alguns emmascarament. Des de darrere, també. En qualsevol cas, aquests monjos manté la reducció dels seus ulls.
  
  
  Els nostres papers es van invertir. Aquesta vegada, va ser un pes mort, i era difícil per a mi a despullar-se-li. Vaig penjar la clau de la cadena al voltant de la meva cintura i es va posar a la seva bata blanca. Jo tenia uns vuit centímetres més alt que el Dr. Quoy, però no m'importava. He doblegat cap avall, va convertir el seu cos immòbil a la paret, i cobrir-lo amb una manta de cotó. Si hagués estat prudent, s'hauria trobat les travesses en ordre. Com sempre que no fes massa de prop.
  
  
  Em vaig adonar que em va confiar molt en la meva sort i la shortsightedness d'altres.
  
  
  Vaig prendre una última mirada a Tara, que dormia plàcidament, i va sortir al passadís.
  
  
  A on anar?
  
  
  És poc probable que el laboratori estava ubicat en aquest edifici. Potser és situat en una de les dependències més o menys remot lloc. Així que vaig haver de trobar una manera de sortir primer.
  
  
  Les habitacions de pedra passadís fred i fosc. Només encès espelmes col·locades a intervals regulars contra la paret. També hi ha portes amb pany. Els monjos ' cèl·lules que ara estaven buits? O ocupat les cel.les de la presó?
  
  
  Vaig anar a l'esquerra i seguir el passadís fins al final. Es va enfrontar a l'exterior de la porta. La porta no estava tancada. Encara que amb Kuoi clau de la cadena al voltant de la meva cintura, em vaig sentir com si posseeix les claus de tot un regne.
  
  
  La nit era clara i tranquil. Les estrelles ja estaven visible, tot i que el cel no estava bastant fosc encara. Només es tractava de dos quarts de vuit o deu tocades, però el Taoista germans ja estaven entrant a l'edifici gran que podria haver ubicat la seva dormitoris en un silenci línia.
  
  
  Això significava que no podia ser un laboratori.
  
  
  Hi havia cinc edificis en total.
  
  
  Tots els edificis del complex es construeixen de gruix color gris de la pedra, amb un peu de gruix. Aposto a que van ser fetes a mà. Igual que la Gran Muralla de la Xina. Però després de la gran-gran-néts dels constructors. Aquests edificis van ser només sis-cents anys. Però. Originalment va ser una fortalesa. O potser sempre ho ha estat un monestir.
  
  
  Lao Tseng les cambres, així com el nostre "convidat cèl·lules", es troba en el més petit dels cinc edificis. Darrere d'ells, els camps de roselles s'estenia lluny en totes les direccions. Una mica a l'esquerra, en una enorme dos pisos rectangle, van ser els monjos ' dormir trimestres. Davant aquest era un graner-com l'estructura que va resultar ser un temple. Així, hi ha dos edificis de l'esquerra.
  
  
  Com un possible laboratori, vaig optar per la més allunyada de l'ala. Potser el doble bars a les finestres i les plumes de fum de la xemeneia fet probable, per a mi. El que estic tractant de dir és que no va ser fins i tot com un estúpid elecció.
  
  
  He aconseguit aquesta molt senzilla. També vaig caminar passat dos monjos, amb els llibres que custodiaven la porta. L'ampli passadís va ser la mateixa que m'havia deixat. Humit i buits. El mateix espelmes. Tenint l'oportunitat, vaig triar una habitació i aturat un moment per assegurar-se que no hi havia cap so a l'interior.
  
  
  He provat el bloqueig. La porta s'obrí.
  
  
  Va ser un monestir de la cel·la. El llit era res més que un racó de l'habitació coberta amb un tapet.
  
  
  Hi havia un lavabo, un coixí, alguns llibres i un petit llum de lectura. Vaig encendre el llum i vaig mirar els llibres. Aquests van ser els dos volums de l'Marxista de la Bíblia: el Manifest Comunista i de Capital, així com una sèrie de pamflets. Em va passar a través d'ells. Un d'ells va ser anomenat "Com puc tenir més d'un país subdesenvolupat?" i l'altre "Com puc soscavar un sobredesenvolupats país?" I que inclouen tot excepte Islàndia.
  
  
  Definitivament, hi havia un monjo que viuen aquí. Però no és un monjo Taoista. Un comunista monjo. Un d'aquells cruels, dedicat, comunista ascetes. Em pregunto quants d'aquests habitacions estaven ocupades en aquest camí. Però em vaig perdre el meu temps. Vaig sortir de la cel·la i va caminar sobre, passat altres de les portes de fusta que es veia exactament el mateix. Jo no sabia com m'agradaria saber quina és la correcta porta veuria així. No vaig pensar que hi hauria una caixa de llum de neó amb les lletres de LABORATORI tapajunts superior. Però d'alguna manera m'esperava a la porta per ser diferent i potser una mica més moderna.
  
  
  Una porta tancada darrere de mi. Suaus passos es va acostar a mi. Era un home. I va inclinar el meu cap i es manté a peu, recorrent la meva barbeta amb una mà: Kuoi de ponderar una punta genètica problema.
  
  
  L'home caminava davant meu sense mirar-me i va desaparèixer al voltant d'una corba cap avall de la sala.
  
  
  Ara s'havia de fer una ràpida decisió. Podria haver es va quedar on era, i per tant va despertar cap sospita. Em podria haver passat a fora, que podria haver estat més segur, però no és molt rendible.
  
  
  També hi havia una doble oportunitat que jo no trobar el que estava buscant. Però si jo havia donat en aquests pensaments, jo hauria estat un comptador a Nova Jersey, no és un agent secret a Hanoi.
  
  
  Vaig seguir anant i va girar la cantonada. I cinquanta mil jurada comptadors des de Nova Jersey riure com el plom canonada lliscar cap avall bruscament, va faltar el meu cap i que es tanquen a la paret de darrere meu amb un accident.
  
  
  Va ser crouched contra la paret, esperant-me, al final de la seva canonada a punt de la seva mà. El moment de la canonada colpejar la paret, vaig agafar el seu canell i retorçat, però aquesta canonada no era l'únic de plom. El control es va unyielding. Encara agafar el telèfon, que es va abalançar sobre de nou, aquesta vegada amb l'objectiu per al meu temple. Però ara vaig agafar la seva nina bé i pegar-li amb el meu genoll...
  
  
  Era un clon. Jo no subestimar-lo. Una sort cop de puny no va ser tan sols suficient per enderrocar el midó del seu coll.
  
  
  Jo estava absolutament dret sobre aquest. En el meu segon tir, va colom als meus peus, i vaig caure a terra. Va straddled mi i va començar a colpejar-me. Rodat més, però ell va agafar-me la gola. Vaig fer el meu millor per tirar les seves mans lluny de mi, però jo no sento com si estigués tractant prou.
  
  
  Aquest moment abans de la mort és molt brillant. Moltes vegades jo estava a només un minut a peu de la mort, i només amb això últim minut de brillantor que el rellotge es va aturar.
  
  
  El receptor era a terra, fora del meu abast. Em vaig centrar intensament en un centrat moviment. Els meus peus estaven darrere d'ell. Em vaig posar els peus a terra i va com un cavall a punt de llançar el seu genet. No va noquejar de la cadira, però va perdre el seu saldo una mica, i quan vam xocar amb el terra de nou, va ser d'uns sis polzades a la dreta. La meva mà va tocar el telèfon, i em va colpejar-lo en el cap.
  
  
  Ooh.
  
  
  Va rodar fora de mi i estava immòbil sobre el terra de pedra, de la sang que traspuen des d'una taronja gran tall en el cap. Ell no sagnen a terme durant massa temps. Ell era mort.
  
  
  Jo no podia deixar-lo aquí, i jo no podia risc d'arrossegar el seu cos al voltant per un temps. Estàvem a només uns metres de distància des d'una altra porta de fusta — una altra cel·la. Vaig obrir la porta i va treure-li a l'interior.
  
  
  Em vaig ajupir el cos quan vaig sentir una veu des de la porta d'entrada.
  
  
  "Els Problemes, Doctor?"
  
  
  No vaig donar la volta. Em va hunched més, així que la meva alçada i la cara no em podia donar de distància. He intentat fer la meva veu tan alta com Kuoi l'.
  
  
  "Tot sortirà bé."
  
  
  'Puc fer alguna cosa per tu?'
  
  
  "Assegureu-vos que no molesta quan no estic al voltant."
  
  
  "Però aquesta és la meva habitació.
  
  
  — Després prendre la seva maleïda sala. Aquesta persona necessita descansar. La meva agut de veu disminuït una mica, però no semblen adonar-se.
  
  
  "Sí, Metge,", va dir poc. I vam anar cap a l'esquerra. Quan va tancar la porta massa bé darrere d'ell per fer-me saber que no li agradava prendre comandes i no l'importava que ho vaig saber.
  
  
  Vaig passar un minut en la foscor total per avaluar l'abast del desastre que havia fet durant la meva recerca. No he trobat res encara. Excepte per les dificultats. És molt probable que vaig acabar en el mal edifici, i si no vaig tenir sort, jo podria haver acabat en un atzucac. Des del moment en què vaig deixar de Nassau, tot va anar malament. Però, d'altra banda, es van equivocar en la direcció correcta. Tara i jo, i allà on volíem ser. Junts, viu, en el clon de la seu. Ara només quedava baixar a l'empresa. Vaig obrir la porta d'una esquerda i va mirar cap a fora al passadís. Va ser una cosa molt bona que vaig fer. Per a llavors, una porta oberta a la final de la sala i remor de veus va ser escoltat. Primer van ser tres. Els tres clons van ser de peu a la porta, diu bona nit als altres. Tots ells parlen anglès. Vaig suposar que era part de la seva formació. A continuació, la porta s'obrí més ampli, i era com de peu a la final de la cinta transportadora... quatre... deu... divuit... vint-i-una còpies idèntiques. Sèrie de clons.
  
  
  La reunió, o sigui el que va ser, va ser més. Ho van ser en el seu camí a les seves habitacions. Vaig escollir el clon dormitori de més de laboratori.
  
  
  Si estàveu esperant que por escena on Carter simultàniament mata vint-i-una assassins amb una canonada de plom, a continuació, es van equivocar. Sense dir una paraula, vaig tancar la porta de nou i vam anar cap a la finestra.
  
  
  No obstant això, si vostè està esperant la meva problemes per acabar, us haureu d'esperar una mica més. El lloc semblava completament deserta. Sota la cobertura de baixes, acuradament retallada de sotabosc, vaig fer el meu camí a l'últim edifici. Aquesta ha d'haver estat el laboratori.
  
  
  Jo era gairebé a la porta, que era custodiada per un munt d'aquests omnipresent monjos. Entre els clons que són idèntics en el naixement i els monjos que semblava idèntic en la seva idèntica capes i afaitat el cap, vaig tenir la sensació que vaig participar en una vida de mida espectacle de titelles. Només algú havia prou imaginació quan van haver de crear diferents personatges.
  
  
  Jo estava passant un edifici d'uns cinc metres de la porta quan va aparèixer del no-res.
  
  
  "Encara a la feina... metge?"
  
  
  L'èmfasi en la darrera paraula significava que ell no creu en aquest "metge" en un centenar d'anys. Em vaig sentir una amarga enyorança per a la bona vella efectes especials departament d'disfressat a Washington. Jo clutched la canonada de plom a la butxaca i es va girar.
  
  
  El clon estava esperant per a mi, pistola en mà. "Gran, N3," va dir. Els seus llavis les seves boniques en un somriure de menyspreu. "El Meu Déu. com es va criar, Dr. Kuoi.
  
  
  Ell no havia fet un pas en la meva direcció i encara estava fora del meu abast.
  
  
  'Bona.'Vaig sentir que ets una mena de vaca sagrada. Així que no el puc matar. Però estic segur que els vols de tornada. Així que anar enrere.
  
  
  Ell sabia el que volia. Ell no podia matar-me, però ell havia bomba de mi plens de plom si volia. Adquirir característiques, com ara ferides de bala, no són cedides a nens. M'havien a desarmar-la. però m'agradaria tenir per agafar-lo fora de la guàrdia. Abans de poder disparar. Fins i tot si es va perdre, el so de que .45 seria dibuixar tot un escamot aquí.
  
  
  Em vaig quedar com encara com una peça de rock. "Afanya't," va dir.
  
  
  Vaig seguir mirant-lo amb pedregós cara.
  
  
  'Per què? Per què he de fer? No es pot disparar a mi, si jo no faig res per a vostè. Fins i tot no pot ferir-me, " vaig mentir. "La pèrdua de sang a retardar la petita cirurgia que he preparat per a mi. Així que si vols portar-me al tornar, haurà de convèncer-me en primer lloc.
  
  
  Va dubtat. No estava segur de si la meva petita contribució a la ciència va ser veritat o no. Si res, ell tenia els seus dubtes. Si ell em deixa escapar, ell estarà en problemes. Si que les bombes de mi ple de bales, que podria ser fins i tot més problemes. Això volia dir que va ser qüestionat per una baralla a cops de puny.
  
  
  Va acceptar el repte. Només la seva primera elecció de l'arma no punys, però karate. Tinc un cinturó negre de karate. Però també tenia un negre de conduir canonada. Tot estava molt ben planificat. Per segona vegada en mitja hora, tenia un cos necessitava desfer-se de.
  
  
  Bé, aquí us havia en aquest espai tancat, cobert. Però el Dr. Kuoi podria tenir un clau. Em va costar sis intents, però finalment la porta s'obrí. He arrossegat el clon del cadàver a l'interior i tancat el graner de la porta.
  
  
  Els monjos eren encara en peu, amb els ulls abaixats, vigilant l'entrada al laboratori. Era increïble. El més probable, els clons van ser els seus germans, però van veure que tot i que no va fer res. Vaig començar a entendre una mica de Tara explicació de Taoista moral. No hi ha mort i no hi ha cap mal, així que si et trobes bé. vostè simplement no fer res. Vaig entrar a través del laboratori de porta.
  
  
  L'interior d'aquest edifici era diferent de les altres edificis. Hi havia un petit convent zona de recepció i large white per la doble portes. La desena em va donar la clau d'accés, i les portes es va obrir.
  
  
  Jo crec que això és el pitjor lloc en el que he estat.
  
  
  Una fila de grans tubs de vidre ple amb el cultiu de fruita vorejaven la paret. Vaig a fer-vos un favor i ometre la descripció.
  
  
  Hi havia altres tubs d'assaig. Els més petits - amb grumolls de substància flotant en el líquid. Vaig comptar cinquanta. Quin d'ells era humà i que no, que no podia explicar. Hi havia una taula al centre de l'habitació. Hi havia una gàbia de les granotes i les rates i uns conillets d'índies que va aparèixer el moment que em vaig encendre la llum.
  
  
  Tot el carrer era una oficina. Una gran finestra de vidre separava de laboratori, sinó que li va permetre mantenir un ull en tot des d'allà. Contra la paret en angle recte a la finestra era cada científic boig el somni. Uns sis metres de la taula de treball, alineada amb les bombolles de barrils alimentat per calefacció elèctrica bobines, aigua condensadors, i petites torxes de gas. Tot el lloc va ser cobertes per algun tipus de metall coberta, com una caputxa sobre una estufa, i des d'allà hi havia una infrangible de vidre de la pantalla que cobreix tot.
  
  
  Però això no és tot.
  
  
  Hi havia una altra parella de dobles portes a les nou del laboratori, al costat de la porta per Quoy de l'oficina. Jo fumbled amb les claus i obrir-los. Em va tornar a l'estret corredor. Sis tancades les portes de fusta.
  
  
  He trobat la clau per a la primera.
  
  
  Un jove Tailandesa de l'home en els seus vint anys va ser balancí en el pis a la cantonada. Quan ell em va veure. va començar whimpering i va més enllà en la seva cantonada.
  
  
  En una altra sala, una vella amb un salvatge, buida mirada va saltar a mi i va començar a guanyar-me el pit amb la natura, caminar vague cops. Em va agafar del braç i suaument però amb fermesa va empènyer la seva esquena. En lloc de mi, ella va començar a colpejar a la suau de la paret. Vaig tancar la porta de nou i pensar per un moment.
  
  
  Kuoi dir que també va experimentar amb les drogues en el laboratori. Va dir que era alteren la ment drogues. Així, les dues opinions han fet canviar. La ciència avança. Vaig decidir que m'havia vist prou en aquell punt.
  
  
  Vaig tornar al laboratori i feien una visita Kuoi de l'oficina.
  
  
  Les parets eren plenes de llibres i carpetes. Probablement el seu arxiu personal. He buscat en el seu escriptori. Jo no sabia que m'esperava trobar. Però el que vaig trobar va ser excel·lent. Un conjunt de vuit claus. Vaig comparar-los per la fletxa en el meu cinturó que em va donar accés al laboratori i de les cèl·lules. Sí. Tothom tenia la seva pròpia doppelgänger. Vaig posar el més petit conjunt de duplicats en la meva butxaca. A continuació, un altre pensament se m'ha acudit, i em vaig amagar-los a la vora dels meus calçotets. La meva ocults possibilitats de guanyar va començar a augmentar.
  
  
  Vaig tancar el laboratori de la porta de darrera i em va sortir, enllà de la caiguda de monjos, en la nit.
  
  
  A mig camí hi, vaig veure alguna cosa interessant. Dos monjos que van tenir bastant acalorada discussió. Era sorprenent que aquests monjos podien parlar a tots, però encara més sorprenent va ser que van discutir amb els altres. Em vaig amagar darrere d'uns arbustos, ja que em va passar, però ara estaven en silenci.
  
  
  Vaig entrar a la resta de la manera a través de la complexa sense cap més sorpreses. Jo realment volia tenir el temps. Jo devia tenir a terme durant aproximadament una hora i mitja. Vaig pensar que m'havia donat aquest Kuoi dues hores punyalada, però em vaig prendre el risc de totes maneres. Quan vaig arribar a la porta de la nostra caseta, va ser vigilat per dos monjos. No hi eren quan vaig marxar. Però com tothom, que va abaixar els ulls i no va prestar cap atenció per a mi.
  
  
  Jo no vaig veure ningú al passadís. Ràpidament i en silenci, vaig arribar a la porta de la nostra cel·la. Vaig obrir la porta amb suavitat. Tara encara hi era. Encara dorm. Vaig mirar a través de la càmera a l'altre mat. Kuoi encara hi era. Confiança en la meva tasca, vaig entrar a l'habitació. Però no hauria d'haver estat tan segur.
  
  
  Un parell de mans per agafar-me des de darrere. Una mà tancada al voltant del meu coll. He intentat gir de distància, però amb l'altra mà el meu canell en el lloc i enrotllat la màniga com que estrenyen la mà al voltant del meu coll. Vaig mirar de nou. Van ser dos monjos. Han de seguir-me en silenci. El tercer estava esperant-me davant de la porta. Amb una xeringa. Dr. Kuoi vam aixecar del llit. Em vaig sentir una twinge. Vaig alliberar-me de les sis forts braços i desfogar la meva ira en el primer monjo que va venir a l'abast. Després d'un parell de segons, el conill va obrir i em va començar a caure.
  
  
  Més profund.
  
  
  Més i més profund.
  
  
  De tornada en el país de les Meravelles.
  
  
  
  
  Capítol 24
  
  
  
  
  Tara estava dret sobre mi, per dir alguna cosa intel·ligibles. Ella portava el seu propi color rosa pàl · lid calces. Ella tenia una plaça gasa embenat embolicar al voltant del seu avantbraç. Vaig mirar cap avall a l'avantbraç. Hi havia una similars a la plaça de la gasa.
  
  
  Ho va fer. Van vacunar-se de nosaltres.
  
  
  Els nostres hereus ja estaven natació en tubs d'assaig, en algun lloc al laboratori des d'aquest malson, en algun lloc entre les ensopegades rates i granotes.
  
  
  Em va saltar del llit.
  
  
  "Calmar", va dir ella. 'Calmar. Vostè està encara massa feble. Les portes estan controlats. No podem fer res. Ella es va girar i va començar a murmurant alguna cosa. Vaig negar amb el cap, intentant donar sentit a les seves paraules.
  
  
  Després vaig veure a ell. Ella va parlar amb un monjo. Aquest absurd que havia de ser l'ara famós Sutoi dialecte. Aquesta era la segona vegada que el sedant experiència havia fet em pregunta el meu propi seny.
  
  
  L'home estava assegut a terra, encara mantenint el plat de menjar que havien portat a la nostra cel·la. Va mirar exactament igual que els altres. Skinhead. Però quan va obrir els ulls, jo sabia que era especial. Jo no havia vist mai aquest tipus ulls abans. Que conté tot el coneixement i la innocència de milions d'anys de la humanitat.
  
  
  Tara es va convertir per a mi.
  
  
  "Ning Tang és l'abat. Ell va venir a ajudar-nos. Com a mínim per assegurar-vos que la nostra alimentació no és drogat. Eren planificació de posar-nos de cap per avall amb pastilles per dormir." La seva veu era una mica tremolosa.
  
  
  Vaig mirar a Ning Tang, els interminables ulls. "És que tota l'ajuda que ens dóna?"
  
  
  Ella es va encongir les espatlles. 'No sé. Ajudar-nos en qualsevol forma està en contra de la seva fe. Passi el que passi, ha de ser la voluntat d' — ben, és a dir, Déu. Sent com és una interferència, i que li molesta."
  
  
  "Què dimonis classe de religió és això", em va dir. "És drugging i matar gent de la voluntat de Déu?"
  
  
  Ella em va mirar amb calma. Ell diu que de la seva actuació, no pot evitar l'assassinat. Només pot afectar qui el va matar. Si no fa alguna cosa, que ens matarà. Si ell ens ajuda, anem a matar-los.
  
  
  — És que tot assassinat per ell?"
  
  
  Ella va assentir amb el cap gravely. "Tot matar per ell."
  
  
  Vaig arrufar el nas. — Llavors per què va ajudar-nos?"
  
  
  "Ell diu que ens ajuda fins i tot de la quota."
  
  
  Vaig mirar al meu voltant. Hi havia dos de nosaltres, i vam ser tancat en una cel·la. Desarmats. Hi havia un munt de fora. Tots armats. — És que el que ell ho diu?"
  
  
  El monjo va dir alguna cosa. Tara traduït. "Ell diu que entén els nostres sentiments... però t'agradaria ser capaç d'entendre'l. Va dir - " ella dubtat, com si la por a la meva reacció. "Va dir que la comprensió et doni la pau."
  
  
  'Oh, oi? A continuació, que és genial. Parla fàcilment sobre el món. Aquí, en seu petit temple Taoista. Però què passa aquí? Què passa amb tots aquells ramaders que fan el seu camí per la vida, gràcies a les roselles que creix en el seu jardí? Preguntar-li què pensa sobre això. Tara mirava cap a la terra i sospirar.
  
  
  "Bé, de pressa cap amunt de," vaig dir. "Preguntar-li."
  
  
  Es va parlar a l'altre durant gairebé deu minuts. És que ha estat molt interessant. Ning Tang va tenir una llarga pausa reflexiva i va parlar en un trist veu. Finalment, va dir una cosa que va fer Tara volta.
  
  
  "No sabia res sobre aquest opi," va dir. "Ell no sap molt sobre el que està passant allà. S'ha passat tota la seva vida aquí. Però ell diu que ell creu-a jutjar per l'incendi de la vostra veu", va dir," que estan a prop de la font d'energia universal. Llavors ell em va advertir que no tots els monjos aquí són monjos. Alguns d'ells... al voltant de la meitat de... prop d'un centenar de... La KAN partisans."
  
  
  Ja he pensat en alguna cosa semblant a mi. Això explica els monjos vaig veure argumentant i el monjos, que va agafar-me per donar-me la injecció. Però la darrera parella que vaig veure va mirar exactament el mateix que tots els altres. A baix a l'abaixar els ulls. Em va encongir, sentint-mat ira construir. "Gran," vaig dir. 'Bo saber-ho. Així, la meitat d'ells són partidaris. Però si tots ells tenen el mateix aspecte, com podem reconèixer-los?
  
  
  Tara transmetre la qüestió i es va dirigir a mi. "Ell diu que realment no pot fer això."
  
  
  Em vaig aixecar i va començar a ritme amunt i avall de la cèl·lula. "Doncs, si és cap consol a la seva consciència, va dir alguna cosa a nosaltres, però ell no va dir res. A ell li agrada aquest tipus d'endevinalles.
  
  
  Ning Tang es va aixecar. Ell ha d'anar, li va dir educadament. Però ell vaig a estar de tornada per a la nostra següent àpat. Fins llavors, ell ens va deixar fa uns Taoista tòpics:
  
  
  "Acció proporciona menys respostes que pensa la gent."
  
  
  "Les idees són més forts que les armes."
  
  
  A la qual va afegir en la seva solemne cloenda:
  
  
  "En el Dia de Miracles, tot el que es farà realitat." De nou, aquesta comprensió es la clau per la pau. Aquest tipus de parla realment impulsa em torna boja. Però ell va mirar-me adéu amb la seva antiga ulls, i per un moment em vaig sentir res. Per un moment, em sabia totes les respostes, i aquestes respostes eren correctes.
  
  
  Va deixar, i vaig sentir la seva clau de bloqueig de la nostra porta. El so em va portar de tornada a un brutal realitat. Jo volia cop de puny a algú. Però l'única persona que va ser al voltant de Tara. Jo vaig continuar a ritme amunt i avall de la sala.
  
  
  "És bo que estàs enfadat amb mi", va dir ella. — Què estaves pensant, doncs?" Que jo podria convertir-lo en un convençut AX agent en deu minuts.
  
  
  — Es podria com a mínim intentar-ho, estimat. En lloc de repetir aquest sentit per a mi, aquesta comprensió hauria de portar-me de pau."
  
  
  'Oh, Déu meu. estúpid com ets.
  
  
  "Ah. Bona. Vostè és intel · ligent, i jo sóc un tros de merda.
  
  
  Va sospirar. 'No vaig dir això.'
  
  
  Oh, no? Vaig agafar un dels coixins de la planta i va saludar a ella. Tot és aquí, nena, sobre un micròfon ocult. Vols-me a jugar una broma?
  
  
  Ella va sospirar nou. "Bé, això no és el que vull dir. Jo només volia dir que si només t'entén...
  
  
  "Sí, sí. Sé. Llavors vaig trobar finalment la pau."
  
  
  "Sí," va dir. Va negar amb el cap, va agafar un altre coixí, i el va tirar a mi. Que és quan es va passar. Vaig tirar el coixí I va ser la celebració a ella. Va entrar a la banda, va perdre el seu equilibri, i va aterrar de nou sobre el matalàs. A partir d'aquí, va començar a llençar coixins a mi, que em va tirar a ella. Ella es va aixecar amb un gran taronja coixí i va començar a colpejar-me amb ell. Em va agafar i la va empènyer a la seva esquena avall sobre el matalàs, i vam començar a besar-se inexorablement. Aquest es va calmar-nos baixar una mica. Ens panted i es van abraçar. Després vaig ser-hi. Tot estava com sempre ho va ser amb nosaltres. Només en l'últim moment, vaig tenir una idea. Jo recoiled. "No et preocupis", va dir ella. "Si ens volen fer un super nadó per a ells, s'haurà d'esperar unes setmanes més." Però no va funcionar. La idea que KANG volia que ens ho va repulsiu. Em vaig baixar la seva i la va besar suaument. "Em sap greu, mel. Em temo que jo no vull córrer aquest risc.
  
  
  Després d'una estona, va dir: "tens raó. Vaig mentir per a vostè. Podria tenir un nadó amb tu, ara mateix." Ella em va besar. Vull seu nadó.
  
  
  'Actualment?'
  
  
  — Voldré que quan vam sortir d'aquí, i ... no és com el que ..., bé, jo no ho vulgui entendre." Jo prefereixo matar-me que això. Però jo crec en tu, Nick", va dir ella amb un somriure. "Crec que, com a persona que va dir, que estan a prop de la font de coneixement. Jo crec que vostè té un caràcter noble i lucky star, no importa el que una persona diu. Confio que per treure'ns d'aquí.
  
  
  Jo hauria d'haver pensat. Em vaig aixecar, embolicat en una tovallola al meu voltant, i va començar a ritme d'anada i tornada de nou. Ara em tornaria comerç meu caràcter noble d'una cigarreta. Vaig mirar per la finestra. Era migdia. He perdut mig dia.
  
  
  — He trobat el laboratori, " li vaig dir. 'Venir aquí".
  
  
  Ella va fer un pareo de cotó full i vam anar cap a la finestra. Ens van sobte molt deprimit. M'apunto al laboratori i es descriu la seva situació. Em va mostrar el seu les tecles m'havia pres de Quoy l'escriptori. Jo encara havia d'ells. "Tot el que hem de fer ara és sortir d'aquí.
  
  
  "Creu vostè que vostè pot fer-ho?" — Què és això? " va preguntar en veu baixa.
  
  
  "És clar", em va dir. "Golden ànima i lucky star ? Naturalment. Com puc perdre?
  
  
  Ella va sospirar profundament i mica la meva earlobe. "Meravellós", va dir ella.
  
  
  Un manat de claus clanked contra la porta. Tant ràpidament va ficar als nostres llits, on es va fer passar per dormir.
  
  
  La porta s'ha tancat de nou. Vaig mirar cap avall a la safata del menjar. "Ens agradaria millor sopar," vaig dir. "El menjar que se suposa que intoxicate nosaltres."
  
  
  "Mmmm." Ella writhed a la seva estora com un art de la classe model. "Estic content que no és el cas. Crec que tinc gana. Va portar la safata a una baixa de la taula i va aixecar la tapa de fora de l'encara fumejant plat.
  
  
  No obstant això, ella inhalats és sospitosament. Ella yawned. "No et preocupis", em va dir. "És el menjar Xinès. Es va despertar de nou en una hora.
  
  
  Vam menjar. Va ser una simple meal, arròs i hortalisses. Però va ser deliciós i, com a mínim, es va omplint. Vaig mirar a Tara i sentir gana. Però que s'havia d'esperar. En un altre lloc i en un moment diferent. Va sentir els meus ulls en ella, va mirar, va somriure tímida, i es va dirigir la seva atenció a tornar a la seva placa.
  
  
  Vaig tractar d'entendre. És una sobtada de la vergonya. Encara tenia molt a entendre sobre ella. La meva reacció a les dones és generalment molt simple. Quan tinc preguntes, que són el tipus de preguntes que es poden respondre sí o no. Només que aquesta vegada, no hi havia res de simple al voltant de tots. No a les preguntes o respostes. L'malament dona i els meus sentiments per ella. Simple noms ja no aplicable.
  
  
  Ella no era una bonica noia amb ulleres o d'un calendari de bellesa, encara que jo no podia imaginar un mes que no es veia millor, perquè d'ella. Va ser tant Una Categoria i categoria B. va ser un certificat de geni científic i un excel·lent treballador. Va ser elegant i sexy. Suau i emocionant. Es va estimular a mi, m'irrita, desafiar-me, va aixecar el meu esperit. i si això molesta a mi, també va convertir-me en.
  
  
  — Què vam arribar a la feina?"
  
  
  "Com," li va preguntar, " t'imagines que?"
  
  
  Vaig empènyer la safata lluny de mi, resistir la temptació de fumar una cigarreta. Prenent el làser lluny de Tara és una cosa, però tenint els meus cigarrets és una tortura.
  
  
  "He estat pensant aquests monjos per un temps," vaig dir. — I jo tinc una idea. Es pot parlar ràpid?"
  
  
  "En el Sutoan dialecte?"
  
  
  "En el Sutoan dialecte."
  
  
  'Ho vaig pensar. Anar.'
  
  
  "Bé, la meitat dels monjos aquí són KANG agents, no són? Hi ha prop d'un centenar d'ells, i s'afanyen a l'escena en qualsevol moment a tallar els nostres plans. De manera que hem de destruir-los. O almenys tenir-los fora de joc."
  
  
  'Bona. Però, com podem saber qui són?
  
  
  — No podem reconèixer-los. Aquest és el punt. Només un veritable monjo podria fer això."
  
  
  Tara mal vist. — Dubto que ens pot convèncer a dir-nos, si això és el que pensava." No si sap que anem a portar a terme aquests agents, o potser fins i tot pitjor.
  
  
  Vaig negar amb el cap. — No vull-li per dir-vos a tots. Desitjo que aquestes real monjos per capturar aquests KANG agents o pitjor.
  
  
  Per un moment, que només es va quedar a mi.
  
  
  "Vols que jo per fer-lo pluja massa, o potser fer or de palla?
  
  
  Vaig somriure. — Jo no crec que sigui tan difícil.
  
  
  — Es pot dir que fàcilment. Quin argument et suggerim que utilitzi? Vull dir, com es pot convèncer els homes que s'han compromès a fer-res a fer alguna cosa? I, en segon lloc, si es pot convèncer-los, quin armes que suggereixen que l'ús?
  
  
  Em vaig aixecar de nou i pantalons amunt i avall de la sala. "Com per a la primera part de la seva pregunta, estic comptant amb el seu instint de supervivència."
  
  
  Va negar amb el cap. "No funcionarà. No tenen por de la mort.
  
  
  "Jo sé que. Però no em refereixo a la seva pròpia supervivència. Em refereixo a salvar la seva fe. Mira, només hi ha una raó per la que està associant amb KANG: per salvar el seu monestir. Aquest ha de ser l'últim resta de Dao reducte en tots Indoxina. Si no en el món.
  
  
  Dret?'
  
  
  — De manera que quan aquests monjos morir, la seva fe mor amb ells. KANG no es va a acceptar nous monjos. Aquest lloc es convertirà en un KANG fortalesa, no és un temple Taoista. Si ells no volen lluitar per ell. En aquest cas, de no fer res equival a la destrucció de si mateix."
  
  
  "Però no s'han mort sense la seva protecció?"
  
  
  "Amb la nostra ajuda, que podria passar a un altre lloc."
  
  
  Per un minut, va tancar els ulls en el pensament. "Sona bastant, pel que puc veure." Però llavors una altra vegada, estic en una posició pragmàtica nord-Americana com tu, i que estem tractant amb una completament diferent a la mentalitat."
  
  
  "Jo no crec que," vaig dir. "Crec que tots els idealistes són els mateixos en la final. Estan disposats a morir per les seves idees, però que no volen deixar-se morir per les seves idees."
  
  
  Hi havia una altra d'aigua de nou a l'esquerra a la safata. Ella el va agafar amb els seus dits i va tenir un mos. Ella va somriure. Bona idea", va dir ella. "Val la pena intentar-ho de totes maneres. Realment hi ha només un problema.
  
  
  Vaig sospirar. 'Què és això?'
  
  
  "Com es diu 'idealista' en Sutoen?"
  
  
  Em va tirar un coixí a la seva.
  
  
  'No, No.', va dir. "La prova no ha acabat encara. Què passa amb la segona part?
  
  
  "Què és la segona part?"
  
  
  "Què hauria d'utilitzar com un arma?"
  
  
  "Oh, que," vaig dir amb un somriure. "Una de Lao Zeng de l'oficina." Vaig haver d'esperar una mica fins que va ser en el mateix nivell com a mi. No va tenir la seva massa llarg.
  
  
  'Déu. Armes a la paret.
  
  
  "Les armes són en la seva paret. Hi ha prop d'un centenar de peces de penjar-hi, i hi ha prop d'un centenar real monjos. I el meu professor de matemàtiques hauria de dir que ell dóna un arma per persona.
  
  
  "Ei, però esperi un minut. Fins on jo recordo, aquesta copa contra la paret és irrompible, és electrificada i tancat.
  
  
  — I el meu sentit comú em diu que on hi ha un bloqueig, hi ha d'haver una clau". I que on hi ha electricitat, també hi ha un canvi. I un dels monjos en la Lao Tseng les cambres ha de saber on són."
  
  
  Ella em va mirar seriosament per un moment, a continuació, riure, saltar per sobre, i es van abraçar-me. "De vegades", va dir," ets magnífic."
  
  
  "No heu vist res encara", em va dir.
  
  
  
  
  Capítol 25
  
  
  
  
  Aquella nit, el Dia dels Miracles que va començar.
  
  
  El primer miracle va succeir quan Tara va treure un paquet de cigarrets fora de la seva bossa. Vostè no pot pensar que aquest miracle s'equipara a l'extracció de l'aigua des d'una roca, però llavors no estàs com a addicte a fumar com sóc.
  
  
  El segon miracle va tenir una mica més de temps. Al voltant d'una hora, per ser exactes. Però quan Ning Tang de nou a l'esquerra amb el nostre sopar safata, va accedir a parlar amb la seva Cort Suprema de justícia. Si el Tribunal acorda, unirà el meu pla.
  
  
  El tercer no pot ser considerat un 100% miracle, però jo estic disposat a pensar-ho. Perquè, en primer lloc, no era la meva idea. Si no l'hagués utilitzat Tara del darrer partit, jo no podria mai han arribat a l'armari per veure el que es va quedar a les butxaques, i jo no podria mai han trobat els tres bells fitxes vaig prendre des de el casino de Granada, amb el groc el contingut de les gotes. Per algun miracle, es van quedar a les costures de la jaqueta.
  
  
  El temps també va ser molt meravellós. Perquè en menys de quatre segons, una clau sacsejar a la porta i un monjo, és de suposar que una de KANG els agents, va venir a consultar-nos.
  
  
  Era només un parell d'hores després de la nostra última drogues tractats menjar, i ens hauria d'haver estat més relaxat. Per a ell podria tenir una arma a la mà, però ell no era a l'alerta. I quan es va inclinar cap avall per fer un cop d'ull, vaig tenir cap problema a colpejar-lo amb el xip amagat en el meu palmell de la mà. Només em va agafar la pistola d'ell. Una estranya rus fet revòlver. Un set-tir 7.65 revòlver calibre.
  
  
  Uns deu minuts més tard, com jo esperava, la seva parella va venir a veure el que estava passant.
  
  
  Ara és el moment d'actuar. Jo no sé el resultat de Ning Tang de la trobada, però aquesta és la situació ara mateix. I jo no sóc un perdre una oportunitat.
  
  
  Tara i he canviat a la nostra monja del vestit, portava caputxa per cobrir els nostres caps. Va ser només un altre febles disfressa. Però, almenys, els monjos van ser totes les mides i alçades, per això el nostre físic i l'alçada no donar-nos fora. Vaig tancar la porta entre nosaltres i el nostre inconscient guàrdies, i fàcilment ens va quedar fora de l'edifici i a través de la foscor motius.
  
  
  Vam anar directament al laboratori.
  
  
  Tara sentir com a casa entre els remolins de bótes i complex equips. Va identificar ràpidament els tres mesos d'edat de clons. Els nous clons de Lao Tsen. Les altres criatures eren micos, va dir. Llavors va mirar fixament, com si colpejat per un llamp, a la filera de tubs d'assaig. "El nostre", va dir ella hoarsely. I ella es va apartar.
  
  
  Em vaig quedar de guàrdia mentre ella rummaged a través d'un armari ple de productes químics, tractant d'esbrinar què fer amb ells. "Què en penses," va dir en el passat. "Jo podria matar els clons mitjançant l'addició de verí a la seva dieta. Però després, al laboratori seria encara es intactes, i Kuoi podria començar a portar a terme un nou grup de nou, demà... " Ella es va perdre en el pensament, tocant les ungles en contra de la seva dents.
  
  
  "O altre?'
  
  
  "...O puc fer alguna glicerol trinitrate i això és tot."
  
  
  "Glicerol trinitrate?"
  
  
  "Nitroglycerin per a vostè".
  
  
  "És el mateix per a vostè.'
  
  
  Vaig somriure.
  
  
  "Bé?'
  
  
  "Sí. Vagi per endavant, mantenir-se. Afanya't i fer alguns nitroglycerin. Jo no vull donar-los una segona oportunitat."
  
  
  Ella es va posar a treballar, aixecant la copa de la pantalla que bloquegen l'ebullició de productes químics. Ella va escollir un gran ronda matràs ple amb una clara líquid, que es va afegir gota a gota des propera d'un tub amb un altre líquid clar. Això va ser en una bobina de calefacció i va fer gran soroll de campanes. Una condensació de la columna es va col·locar a la part superior de l'ampolla, i el fred l'aigua manté la temperatura fins i tot quan la substància es va agitar amb un sistema automàtic mirant. No vaig demanar-li que l'incident va ser realment. De totes maneres, ella va llançar-ho tot a la claveguera.
  
  
  Llavors ella va tenir dos més líquids, tant incolor, i posar un en un matràs i l'altre en un tub d'alimentació. Si jo mai havia tingut cap dubte, s'havien anat ara. Ella realment tenia una raó de ser aquí. Va treballar amb la ràpida i eficient la facilitat d'alguns pèl-roig home amb una caputxa de color marró, una bona fada, que barreja la salamandra de l'ull amb l'unicorn llàgrimes. Va substituir a la nevera tub i mirant.
  
  
  "Bé," va dir. Però el Dia de Miracles produir el seu primer falsa nota.
  
  
  I un munt d'altres falsos notes.
  
  
  Aquestes falses notes van ser - d'esquerra a dreta-Vin Po. Dr. Kuoi i una dotzena de monjos falsos amb una dotzena real grans armes de foc. Els estúpids set-tret de revòlver pistols.
  
  
  Jo no sóc fàcilment intimidat. Si jo fos sol, m'agradaria tenir Kuoi com a ostatge. Però sabia que l'ostatge teoria-se. Dos monjos va arribar fins a Tara, va ficar un revòlver a la seva esquena, i Guanyar Po em vaig demanar per deixar anar l'arma.
  
  
  Vaig sospirar. Es va deixar caure l'arma. Vaig començar a entrar en el mal hàbit de ser atrapats en la mateixa.
  
  
  Li vaig dir que.
  
  
  Va dir que era el moment de deixar l'hàbit. Que va ser la darrera captura. Que no vaig fugir de nou. Kuoi afegit que era el moment per a mi per desenvolupar un nou hàbit. Va experimentar amb alguna cosa, però que no havia provat en humans, però... Ens eren aproximadament portat a una de les cel·les a la part posterior del laboratori. Al costat de la càmera d'una vella que va vèncer contra les parets, i la càmera d'un jove que regressed a la infantesa. Ens van llançar a dins, la porta es va tancar de cop, i després va ser el pesat so d'un cargol corredisses davant d'ella.
  
  
  Els passos desaparegut.
  
  
  Les finestres estaven restringides. La gàbia era petita. A l'interior, no hi havia res, però encoixinada parets. Estàvem en un encoixinat de la cel·la. I anaven per conduir-nos prou boig per aquesta suau càmera molt útil. Com a mínim s'anaven a tractar.
  
  
  Tot el que sabia era que no el van tenir èxit. Kamikaze no era el meu estil, però la meva gas bomba encara estava amagat entre les cames. Si me la va deixar anar a l'espai confinat de la cèl·lula, que va a portar-nos amb ell. Però almenys m'agradaria posar-se en contacte amb Kwoi. Vaig arribar a la meva creador mentre les meves capacitats encara estan intactes.
  
  
  Vaig mirar a Tara. Ella es va espantar. Vaig reconèixer els símptomes. Els seus ulls oberts, la seva cara inexpressius. L'ansietat és diferent de la por. La por fa que li preocupa al màxim. El Terror és paralitzant.
  
  
  Vaig agafar-la i intentar animar-la. He intentat per la força de la por d'ella. Ella encara estava tremolant. Vaig estrènyer la. Vaig arribar a ella. "De despertador, estimada. Et necessito."'
  
  
  Va treure la seva ungles en el meu braç. "Ho sento", va dir en una veu ofegada. — Jo sóc realment por." "L'infern, tens raó," vaig dir. — Com creus que em sento?"
  
  
  Ella em va mirar a la sorpresa. 'Ansietat?'
  
  
  "Crist", em va dir. "Si jo no ho va fer, m'hauria d'haver estat preparat per a aquest encoixinat cel·la fent ara."
  
  
  També va posar el seu cap sobre la meva espatlla i només hi ha penjat. "Per què em sento millor ara i no pitjor?"
  
  
  "Perquè estàs tancat en un humà i no una màquina." Ella va somriure escassament a mi. Nerviosament, però amb un somriure. "Si és així", va dir, "per què has Made in Japan' escrit de tot el seu cul?"
  
  
  "Perquè vaig ser creat allà," jo vaig dir, seguint-la a la seva manera. Vaig córrer d'una banda a través del meu cabell. Va ser imitant-se, però almenys va ser en el control de nou.
  
  
  "Afanya't," vaig dir, " i siguem raonables." Primer de tot, quan és aquesta maleïda cosa va a explotar?
  
  
  Va negar amb el cap. "No et preocupis per això. Si m'hagués apagat el de l'aigua freda, ens agradaria ser morta per ara. Però per explotar, la química ha de ser escalfat a 240 graus, i per si no aconseguir-ho. També vaig aconseguir que la cortina de vidre avall de nou. Que no sé ni em vaig canviar a terme els productes químics, ja que pot matar al seu propi clons. En un primer moment, es va..., bé, clon d'aliments.
  
  
  'A continuació, que està bé. Com per Kuoi i la seva divertida pistola, tinc una idea. Vaig suposar que si Kuoi va tornar aquí, que potser no va venir amb tota escamot. Uns monjos amb revòlvers, probablement hauria de ser suficient. Que vaig pensar-hi. Vaig dir Tara que vull dir.
  
  
  Eren cap pressa per tornar. Potser només va tenir una mica de temps per preparar-se.
  
  
  Hem posicionat a banda i banda de la porta. Tara va a la dreta. Quan la porta s'obre, ella estarà dret al darrere.
  
  
  Un silenci pesat construït i envaït la nostra cel·la. Si la senyora del costat, ens va colpejar a la paret, el farciment seria enterrar el so. Vaig dir Tara a dormir una mica si pensava que necessitava. Ella va pensar que ella necessitava. Jo em vaig quedar despert, i vist el silenci. Vaig esperar per a trencar.
  
  
  Em preguntava quin fàrmac Kuoi havia preparat per a nosaltres. Em vaig quedar pensant en aquestes velles pel.lícules de ciència ficció on una universitat professor de química que converteix els seus alumnes en gegant errors. O aquell en el qual els astronautes sobredosi de moonbeams i convertir-nos en embogit cactus. Carter es reuneix amb el Dr. Vail Tweet. Aviat en aquest teatre. Dues bosses de crispetes de blat de moro i un munt de Coca-cola. A continuació, podeu anar a casa a fer l'amor al sofà.
  
  
  Tara agitat per un moment en el seu somni. Vaig estimar que es tractava de sis de la matinada. Els ocells havien estat amunt i volar durant una hora, i la llum transmet a través de la barrat windows. Vaig estrènyer la.
  
  
  Al primer minut de recuperació és el més difícil. Vaig veure com ella ajustar la seva percepció de la meva túnica marró i encoixinada parets. Va fregar les mans sobre els ulls. 'Quina hora és ara? Ella va mirar al voltant. 'Vaja!.'Així, finalment va tornar a la terra dels vius. "Suposo que no sabem, fer nosaltres?"
  
  
  "Temps d'aixecar-se," vaig dir.
  
  
  "Vaig tenir una bona, segur dormir. Vaig somiar que érem...
  
  
  "Shh."
  
  
  Vaig sentir la porta del passadís obert. Laboratori de porta. Tara establir dret a la cantonada de nou, igual que hem estat assajant. Quan la porta s'obrí, el seu cos va ser amagada, però la seva banda, podria arribar-hi. Ella estava llest per a l'acció. En la seva opinió, el temps era perfecte. Ella no havia dormit prou temps com per estar alerta, i no el temps suficient per tenir por. Jo estava estirat a l'altre costat de la porta, el meu cap contra la paret. dormir.
  
  
  La porta s'obrí. Dos armats monjos envoltat Dr. Kuoi. Quoy havia una agulla hipodèrmica de la seva mà.
  
  
  Tot va ser ràpid i bé.
  
  
  El primer monjo, Agent KANG, generat a mi amb el seu revòlver. Tara, la banda va aparèixer des de darrere la porta. La segona monjo va sentir una lleugera punxada en la seva nua peu. L'últim de la Granada les fitxes. I es va abalançar sobre i la va agafar per el meu revòlver. Va disparar a l'atzar, en la encoixinada paret. Quoy cringed. La segona monjo va caure inconscient. Jo tenia una pistola a la mà ara. El primer monjo es va disparar dues vegades a l'estómac. Kuoi va començar a fugir. Vaig ensopegar-lo i celebrar-lo cap avall, mentre que Tara va agafar una agulla hipodèrmica i donar-li un tir. Els seus ulls desfer en la por. Es va desmaiar. Vaig agafar la segona arma de la terra i lliurar-lo a Tara. Llavors vaig prendre la clau i tancat Kuoi i els seus amics a la cèl·lula.
  
  
  Vam ser lliures una altra vegada. Això vol dir que estic excepcionalment intel·ligents o excepcionalment estúpid. Escollir-ne una. Però no em digueu la resposta...
  
  
  Tara es va tirar contra la paret i tancar els ulls. "Puc desconnectar ara?" De fet va ser molt feble.
  
  
  "Vostè pensa que pot aguantar durant una hora?"
  
  
  Va sospirar i redreçat en marxa de nou. "Ho prometo."
  
  
  "Vine", em va dir.
  
  
  'Espera un segon.'Ella em va donar de nou el revòlver li vaig donar. "Espera, eh? Ella va deslligar la corda de la seva monjo del vestit. El monjo va ser tan alt com jo era, i la vora de la seva túnica, seguit d'uns sis centímetres a terra. Va treure fins que va ser més gran que els seus turmells. "Mantenir aquesta ara." Vaig tenir el drap mentre ella lligar el cordó apretada de nou i doblegat de l'extra de tela a sobre.
  
  
  "Sé", va dir ella. "No és especialment bonica, però és millor si he de córrer." Va agafar la seva arma. 'Bona. On estem anant cap?
  
  
  "Al laboratori."
  
  
  Vam anar a la porta i vaig obrir una esquerda. Jo motioned per Tara d'allunyament. Dos tècnics de laboratori van ser ocupat a l'interior. Van vestits com els monjos, però les seves túniques eren coberts amb blanca de laboratori coats. Estaven treballant en la coberta de la taula, però que no toca Tara de la seva creació.
  
  
  He sortit per la porta i va caminar noiselessly a través de l'habitació. Quan jo tenia uns deu peus darrere d'ells, em va dir, " estar-s'hi i aixecar les mans. La volta a poc a poc.
  
  
  Es van fer com es van dir. Vaig dir Tara.
  
  
  "El que tenim en aquest farmaciola per a silenciar-los per un parell d'hores?"
  
  
  Ella va anar a la prestatgeria de pocions màgiques i estudiar la classificació. — Mmmm, què... com sobre alguns amobarbital?" Això és suficient per a una bona nit tranquil a dormir."
  
  
  "Estic bé."
  
  
  Va començar la preparació de xeringues. "El que vostè prefereixi. Normal dormir o per a qui?"
  
  
  "Jesús", em va dir. "L'elecció és el comprador". Vaig mantenir els ulls en els dos monjos. Un d'ells va mostrar la seva mà amb cura sobre la taula.
  
  
  Son, doncs, " va dir, mig-omplir el hipodèrmica agulles.
  
  
  Li vaig disparar a la copa va arribar per. El vidre trencat, i groc líquida va fluir cap a fora. No corroïts la superfície de la taula.
  
  
  Tots hem vist. Vaig negar amb el cap. — Jo crec que més val sortir d'allà." Jo no vull res per passar a tu." No moure's durant un temps. "Tinc cinc més fotos i vaig disparar molt bé. Així que vostè realment només tenen una opció. Dormir "— vaig assenyalar a l'Envàs i agulles - "o morir".
  
  
  Em va girar el revòlver. Es van dirigir per el centre de l'habitació.
  
  
  No sé per què em vaig deixar-los triar. Era com tir desarmats persones a sang freda. Vaig tenir el revòlver sota el nas mentre Tara injectar-los amb una agulla hipodèrmica, fregant-los amb alcohol com si no li importava. Bons hàbits són tan difícils de trencar, com dolentes.
  
  
  Aviat van passar i es va quedar adormit. Ella es va convertir per a mi.
  
  
  'I ara què? va intentar parlar amb calma, però la seva veu era tremolosa.
  
  
  "Encara no pot passar-se," vaig dir
  
  
  "Puc seure, llavors?"
  
  
  Em va somriure a la seva. A causa de la seva estranya combinació de la capacitat i la tendresa, la força i la feblesa, la dona i el fill. Ella es va asseure i vaig besar a la part superior del seu cap.
  
  
  — Tens alguna altra cosa a fer, mel.
  
  
  "Nitroglycerin".
  
  
  Nitroglycerin. Pots fer-lo prou fort com per explotar tot l'edifici? Vull dir, incloent-hi nostres brillants estrelles. Dr. Kuoi?
  
  
  Ella va assentir amb el cap. "Incloent-hi el seu despatx i tots els seus tràmits."
  
  
  "Després fer-ho."
  
  
  De sobte vaig pensar de les víctimes innocents de les cèl·lules. Un noi, una dona vella, i algú va tenir la meravellosa bona fortuna de l'ésser humà conillet d'índies per el Dr. Kuoi. Jo estava jugant amb el meu conjunt de vuit claus. Claus per cèl·lules. D'alguna manera, havia de provar de salvar aquestes persones. Però, ¿com explicar a les persones que no entenen el que estàs fent? Com pots dir-los: "Segueix-me. No et preocupis.'...
  
  
  Vaig anar a la farmaciola i va prendre el medicament que Tara s'utilitza contra els monjos. "Quant és suficient per a un normal anestèsia?"
  
  
  "Oh ... cinc-cents mil · ligrams és suficient. Es pot confondre amb això? Va recordar a una ampolla de líquid clar. "Saps com donar a algú una injecció?"
  
  
  Vaig assentir amb el cap. Va començar a barrejar els sedants.
  
  
  'Bona. Vaig a tractar d'aconseguir aquests nois fora d'aquí. Al temple, si tinc temps. Probablement es segur que hi ha per una estona...? "Vaig mirar a la copa a la mà. "Quan vaig tornar aquí, saps com per llançar aquestes coses?
  
  
  "No deixar-lo, estimada. Només cal desactivar l'aigua i encendre la calefacció?
  
  
  'Bona. Faré el possible per tornar-hi a recollir. O es que em trobo en el temple?" Estic deixant.
  
  
  'Àlies?'
  
  
  Vaig donar la volta. 'El que és, la mel?
  
  
  "Assegureu-vos que tot està bé?" Era com una oració. Vaig posar l'ampolla i l'agulla i recollir-la. Vaig poder sentir tota la seva suavitat sota el drap brut. Em vaig sentir suavitzat una mica el seu pols a la calor, que infeccioses calor que es va estendre per tot el meu cos i penetrava el meu cor. Hi ha una paraula per a ella. És aquella paraula que està impresa en el dia de sant Valentí targetes i jugar en jukeboxes un centenar de vegades una hora. Em va besar. Em va besar la seva hola i adéu, vull que tu i jo t'estimo, i es va mantenir mi com si jo era una part d'ella. "Serà de tots els drets," vaig murmurar. "Tot anirà bé.'
  
  
  Va penjar el seu cap. "Sé que hi ha,—" "Totes aquestes persones, amb totes aquestes revòlvers?
  
  
  "Bé, no ho estan buscant per a mi ara mateix. Es pensa que m'estic convertint en una cosa incomprensible aquí.
  
  
  Els ulls, va obrir per a mi van ser uncomprehending.
  
  
  "Una planta," vaig dir. "Un producte de la Kuoi Màgia Elixir de l'empresa. Així que si em de jugar de dreta, I poden evitar problemes. A més a més, "em vaig aixecar la seva barbeta," he conegut a un munt d'homes amb un munt d'armes de foc en la meva vida. I encara sóc viu.
  
  
  Ella va intentar somriure i va fracassar miserablement.
  
  
  "Animar", em va dir. "Sóc invulnerable. Noble i amb un lucky star, recordeu? A més a més, l'heroi no és mai vulnerables. Heu llegit prou històries a saber que.
  
  
  Va negar amb el cap. "Aquesta no és una història. Aquesta és la realitat. Ella es va aturar. "Pere Hansen va ser un heroi, i alguna cosa li va passar a ell."
  
  
  Vaig conèixer Hansen una vegada. Un tipus atractiu i un franctirador. Hawke li va cridar un veritable talent. Però alguna cosa havia passat a Hansen. No el gran comiat, però que podria haver estat pitjor. Van colpejar Hansen en la columna vertebral. Una de les quaranta-cinc d'ample bala ha trenquen els nervis que et permet fer les coses com a peu. I fer l'amor. Vaig empènyer el pensament tan ràpid com vaig poder. "Això és una altra història", vaig dir. 'No és meva. No el nostre.
  
  
  Ella em va besar una altra, la seva parpelles voleiant amb nous por.
  
  
  Em vaig posar distància i la va agafar per les espatlles. "Deixar-ho", em va dir. — Et vaig dir que tot anava bé. Així que tot anirà bé. I mantenir una estreta control sobre aquesta arma. M'apunto a la Revòlver estirat sobre la taula. "Tingueu-ho amb tu quan vas fora i utilitzar-lo quan ho necessita."
  
  
  Va sospirar i va assentir, a poc a poc recuperar el control de si mateixa.
  
  
  "Ens veiem en el temple." "Vaig anar a la gàbia.
  
  
  'Àlies.', va preguntar ella. "Puc desconnectar ara?"
  
  
  
  
  Capítol 26
  
  
  
  
  Hi havia una altra víctima del Dr. Kuoi la pràctica. Un home de la meva edat, Europeu d'alçada. Ell va somriure molt. I bavejant. Em vaig preguntar com el pobre home que té aquí. I, gràcies al meu déu personal, vaig sortir d'aquí en el meu propi.
  
  
  Hauria estat bé que no especial de la seguretat de l'equip va ser a la recerca per a mi. Els motius van ser tranquils. El sol ja era alt, i l'aire estava tremolant amb la calor. L'habitual files de terra a la recerca monjos es dirigien cap al temple. Campanes són usats per a protegir la seva calba caps. Jo d'amagat immersos me a la situació. No clons són visibles. Un esclat de mala riure des de la finestra del dormitori em van informar que l'partidista monjos encara estaven dins en aquell moment.
  
  
  Els meus tres proteges van ser pacificats. A l'interior del temple amb real monjos, que estaran fora de perill.
  
  
  Vaig portar-los i col·locar-los en el teixit pregària estores al costat de la de genolls monjos. Es va refredar a dins. El resultat de gruix a les parets exteriors o de la manca de passió a l'interior. El silenci monjos eren com estàtues. Però no com estàtues de pedra. La pedra és bruta i terra, i fins i tot els més suaus de marbre encara porta tocs de rock, a la muntanya, i de fang.
  
  
  Si fos possible per a les imatges de núvols que cal prendre. llavors això va ser tot. Una gran imatge del cel.
  
  
  A la fila del davant, vaig veure Ning Tang. Vaig intentar agafar-li la mirada, però ell estava mirant cap a l'interior, obsessionats en alguns pensament abstracte. Vaig sortir del temple. Si jo pressa, encara puc obtenir al laboratori i a Tara. No volia que ella travessen el territori sol.
  
  
  Deixant va ser més difícil del que ve. Quan vaig entrar al temple, jo vaig ser un dels molts. Ara jo era una de les poques. El fals monjos sabien que el real monjos estaven pregant dur. I si jo no sóc de veritable o fals, llavors he de ser Carter. Però potser m'acaba rebent sort.
  
  
  Realment vaig intentar seguir endavant, tractant de mantenir el ritme d'un home que veu el temps i la distància com a simples mortals i coses sense importància. Perquè no suposa anar molt bé.
  
  
  Així que no va anar bé.
  
  
  Aquest no va ser el primer clon, es va mirar el sol amb estreny ulls. I el laboratori.
  
  
  Laboratori i Contenidors.
  
  
  He accelerat el ritme.
  
  
  Suposo que és.
  
  
  Tots sis d'ells eren de peu per el bé. A uns vint metres de mi. Sis clons. Un d'ells va aixecar el seu cap mentre parlant. Ell em va veure i va començar a cridar. A continuació, es va arribar a mi. Em va ficar darrere d'un arbre i va disparar. He tret d'un d'ells a l'espatlla, però va mantenir que ve. Vaig tenir quatre trets a l'esquerra. Si vaig donar quatre vegades, encara hi hauria dos clons en plena salut. Estava rumiant aquesta situació quan arribar reforços. La resta de clons. Vint-i a tots. S'afanyaven sortir del seu dormitori i es va dirigir cap a la meva direcció.
  
  
  Hi ha moments en que cal córrer ràpid.
  
  
  Vaig anar l'únic camí possible. Això volia dir que havia d'anar a la rosella camps. Quan veieu un home a fer una cosa tan estúpida a una pel·lícula, vostè sap que ell està condemnat al fracàs. Qualsevol boig, que puja una bastida o s'executa a través d'un pis camp és comercialment dooming ell mateix.
  
  
  Però de vegades simplement no hi ha altra sortida.
  
  
  Si vaig anar al laboratori, m'agradaria portar-los a Tara. Si he de portar-los al temple, vaig a posar en perill els altres i fer poc per ajudar-me. Jo no tenia un pla en ment. Cap a llarg termini smart camp de maniobres. La qüestió no era si jo seria sobreviure. Però per quant de temps.
  
  
  La rosella camp va fer senyals per a mi com una escena de Oz. Un sense fi de catifes de flors liles. Somni etapa. Molt poc probable Waterloo.
  
  
  Jo tenia trenta-pati de plom i quatre bales. Això és tot. Això va ser el final de la meva benedicció de comte. Les bales es va estavellar contra el terra, als meus peus, l'enviament de nasty ratxes de vent, ja que whizzed passat la meva espatlla. Vaig continuar corrent i va guanyar uns metres. En algun lloc en el mig del camp era una pedra petita caixa. Si pogués fer-ho, podria utilitzar-ho com un temporal de defensa, com un temporal de base.
  
  
  Carter darrer baluard.
  
  
  Ara van dispersar i van intentar m'envolten. Bales whizzed al meu voltant, com si m'hagués estat absorbit per una congestió de les habitacions, i vaig arribar a la pedra estructura. La porta estava tancada. Jo prem-me contra la paret i va mirar al voltant. Els clons es va acostar a mi. Vint idèntica cares aproximació a mi des de fa vint direccions diferents. Vint revòlvers em va assenyalar.
  
  
  Li vaig disparar a l'objectiu més proper. està dirigit precisament en el punt en el centre del front. Va caure alegrement en la seva flor-escampada de la tomba. Una altra pluja de trets plogut avall a mi des de totes les direccions. Que es va estavellar contra la paret de darrere meu, tallar les flors als meus peus, però d'alguna manera que no toca a mi.
  
  
  Llavors vaig entendre.
  
  
  Encara estaven sota les ordres de no matar-me. No es podia haver sabut que Kuoi va ser el meu presoner i que el seu laboratori va ser només uns minuts de l'eternitat. En la mesura que sabia, jo encara era un ou d'or-col·locació de gallina. Només volien agafar-me i posar-me a la gàbia. De sobte, jo sabia exactament què fer. El contrari quotes ja no em va molestar. Els guanyadors són mai realista.
  
  
  Li vaig disparar en els dos clons que es van bloquejar el meu camí en la direcció que volia, i va sortir. Jo mai ho faria això. Només llavors, al mateix temps. el laboratori va esclatar. Es va explotar com un petit volcà, movent la terra, vomitant foc, llançar roques i els raigs de sol, i vaig seguir explotant, bang, bang, bang. I enmig de la paralitzar la confusió que va seguir, he avançat uns metres. Vaig córrer tot el camp, es tanquen tot el que es va posar en el meu camí com un déu de la guerra.
  
  
  Es va començar a recuperar-se i va perseguir. Aquest era exactament el que jo volia. Van perdre un munt de temps, i tinc per davant d'ells.
  
  
  Vaig arribar a la porta a Lao Tseng les cambres. No hi ha ningú a fer guàrdia a la porta. No monjos. No partisans. Quan aquest caos va esclatar, ningú realment va aventurar a sortir a la llum.
  
  
  Quan vaig arribar a Laos oficina, em vaig adonar de per què. La paret de vidre ratlla, i l'arma desaparegut. Els Taoistes s'han unit el meu pla. Es manté la KANG nois at gunpoint i lluny de mi.
  
  
  He trobat Lao Tseng i Guanyar Po en el menjador. Dos monjos celebrar-los a gunpoint. Vaig perseguir els monjos de sortir de l'edifici i canviar les armes amb un d'ells. La seva set trets contra els que m'han deixat.
  
  
  El menjador tenia dues portes. En el passadís, les altres a la cuina. Vaig obrir la porta del passadís una esquerda, però el bloqueig treballat. Quan la porta s'ha tancat, de fet va ser tancat. A l'exterior. Jo mateix estava a la porta de la cuina, assenyalant el meu revòlver a la presoners. Lao Zeng semblava complicada. Vin Poe va mirar enfadat. Però no han donat encara.
  
  
  Després de tot, els seus equips de rescat van ser en el seu camí. Lao Zeng la clons s'arriba just a temps per salvar-los. Almenys, això és el que estan comptant.
  
  
  Lao Zeng va apoderar de les armes de la seva cadira de rodes. "Gaudir d'un breu moment de la vostra glòria, Carter. Perquè estic advertint: això va ser un temps molt curt. He d'un centenar d'agents i vint de les meves millors fills allà. Que no tenen una oportunitat.
  
  
  "Bé, anem a veure," vaig dir. — En qualsevol cas, les intrigues són obstaculitzat. En cas de que vostè no ha sentit parlar, el seu laboratori només es va enlairar — clons, documents, Dr. Kuoi i tota la seva puta colla.
  
  
  Guanyar Po va intentar desmentir aquesta amb una mentalitat positiva. "Podem restaurar-lo", va dir, a més a Lao Zeng que a mi. "No hi haurà un nou Metge Kuoi i una nova generació de potent clons. Mentrestant, la nostra missió tindrà èxit en paralitzant el seu país. Els clons que faria això ja no estaven en el laboratori."
  
  
  Tot el que vaig poder dir va ser, " Seguir somiant." Hi havia un gran enrenou en el passadís. Botes rustled. Portes obertes. Els clons han arribat. Només uns pocs segons i que anem a caminar amb el meu antic company de Chen-li. Vin Poe va somriure. "Esteu a punt per a ser grollerament despertat." Vostè pot ser bo, Carter, però no ets prou bo per vint-i a un.
  
  
  "Anem a veure," vaig dir una altra vegada.
  
  
  La porta del passadís, va obrir i els clons es va afanyar a. A tota la família. "Tancar aquesta porta!" Lao Zeng va dir. La pistola a la seva cap por lo menys que el pensament d'un esborrany. La porta s'ha tancat i segellat el seu destí.
  
  
  Eren cap pressa per acostar-me. Van ser vint i un, i jo estava llest per anar. Em va caure la meva arma. Una de les meves mans es va centrar en la cuina de la porta, i l'altra va ser amagada en els plecs de la meva bata, on havia amagat la bomba. Vaig saber que era el temps. Després vaig sortir d'ella. Com hard ball. Directament a Lao Tseng el cap. Doble whammy! Es va derrocar-lo inconscient i, al mateix temps que la bomba es va anar omplint la sala amb la mortal fum. Em va sortir corrent de la cuina abans que fins i tot es va adonar del que estava passant. He tancat la porta darrere meu i va anar al temple.
  
  
  Tara hi era. Juntament amb Ning Tang. Va dir que la resta de monjos de mantenir KANG agents en el dormitori de la construcció. Tots van ser acuradament lligat i enterrat a la terra. La real monjos es van executant les seves monestir de nou.
  
  
  Li vaig preguntar Tara per demanar-li com es van sentir sobre l'ús d'armes de foc i, de fet, amenaçant altres persones a morir. Tara sentir la resposta, després es va girar cap a mi amb els ulls tancats. Va negar amb el cap.
  
  
  "No creure-s'ho."
  
  
  "Intentar-ho", em va dir. "Avui he de creure tot."
  
  
  "Tots ells molt odiat amb aquestes armes. Per això — va negar amb el cap — " és per això que van a les bales de les seves armes de foc primer.
  
  
  'Què?' Vaig mirar a l'arma a la mà que m'havia intercanviat amb el monjo. He dirigit a l'obrir la porta del temple i va disparar. Res d'això. Només un sord clic.
  
  
  Vaig riure.
  
  
  Tota aquesta revolta va tenir lloc sense bales. El fet que la KANG nois creia que no hi havia prou bales per guanyar va portar en un parany.
  
  
  Vaig mirar Ning Tang ulls i ha recordat que va dir que les idees són més forts que les armes. Llavors vaig pensar que vaig entendre.
  
  
  Durant un temps.
  
  
  
  
  Capítol 27
  
  
  
  
  Puntuació és una d'aquelles paraules noves que no m'agrada. Un d'aquells mals hàbits de l'establiment quan els esforços són mai "intensa" i quan les tropes no són mai només "enviat" però " desplegat." Classificació només és una gran paraula que vaig dir Hawke sobre què sé i què em diu sobre el que ell sap, i vam decidir no dir-li a ningú.
  
  
  Tara i jo estàvem en el camí cap a aquesta.
  
  
  Era un d'aquells bells dies de primavera, quan Washington brilla i cada monument sembla tenir una significació monumental.
  
  
  Tara va ser incòmode en la quietud del taxi. Agafant-me la mà amb força, ella mica els seus llavis, perduda en la seva pròpia untranslatable pensaments. Ha estat com aquest des de l'avió va aterrar. El conductor de la ràdio va ser ajustada a una de les estacions que juga antic estàndard de la música, i ara que estaven jugant una bona antic Cole Porter cançó, " Tan a Prop I alhora Tan Lluny." Que com estava.
  
  
  Ens va portar fins a Dupont Circle i es va aturar davant d'una certa unmonumental porta de l'Articulació de la Premsa i el Telègraf Oficina. Almenys una millor façana per la DESTRAL seu que degradats Londres botiga de te.
  
  
  Falcó ens va saludar amb entusiasme. Va mirar cap amunt des de la seva atapeïda escriptori i va grunyir.
  
  
  "Seure", va dir. "Tens un minut?"
  
  
  Llegia alguna cosa en un vermell secret carpeta, mastegar un cigar apagat. La nostra petita batalla amb els clons va ser llarg, però aquí en Hawke l'escriptori, la guerra va continuar. Nou cas. Noves històries.
  
  
  Tara mirava per la finestra en el lloc il·luminat copes dels arbres, així. El seu llavi superior va entrar ajustada. Em vaig tornar i es va encongir. Sigui quina sigui la va molestar a ella, anava a trobar tard o d'hora. Ella era una d'aquelles dones que no haurien de jugar a poker. Almenys, no se si tenia aquests sentiments.
  
  
  En comptes de mirar a ella, vaig mirar a Falcó. La seva antiga cara amb els ulls blaus. Amb el tipus de cervell que poden nom de qualsevol adreça d'un Nazi hangout en 1940, però no pot recordar que la camisa que portava ahir.
  
  
  Finalment, va aixecar la vista. "Ho sento", va dir hoarsely. "Tan aviat com vaig saber que eren segurs, que va desaparèixer de la meva llista de prioritats." Es va tornar a Tara. "Bé, La Senyoreta Bennet. Com t'agrada la part activa de la batalla?
  
  
  Tara va somriure. Un estrany, convincent somriure. "Molt bonic", va dir en veu baixa. "Sí, molt bonic. Però... no crec que m'agradaria fer-ho de nou."
  
  
  'No? Va aixecar una cella i va mirar en la meva direcció. "Tot el dret, Carter. El vostre torn. Ell es va tirar enrere en la seva cruixit giratori de la cadira i va encendre un masteguen cigar.
  
  
  — Vostè ja sap més d'això, senyor. Hem trobat un niu d'aquests clons i destruir-lo. Tara va tenir cura de la clonació d'embrions, el laboratori, i el científic boig darrere. KAHN no començar la cria-los de nou. Almenys, mentre que encara som vius, m'he pres a terme Ala Po, Lao Zeng, i tots els adults de clons. Almenys tots els qui eren a la Indoxina
  
  
  "I som nosaltres els que eren aquí, i els pocs que es van a Londres", va interrompre'm. "També hem contactat amb la seva droga expert. hi ha. Que-es-que-diu-ara?
  
  
  "Pam Cohn." †
  
  
  "Sí. Hem ell, i admet-ho tot amb cura. Per descomptat, vam donar-li algunes de les seves pròpies sèrum de la veritat primera. Falcó grimaced. Estimava aprofitant les oportunitats tant com ho vaig fer. — No ens hem de preocupar més. Aquest Featherstone actuació va ser també tancat. Scotland Yard és la responsable d'aquesta. Sembla que va colpir molt allà. I aquests diners s'ha finançat molts KAN esdeveniments.
  
  
  Vaig dir Hawke sobre l'opi camps i com KAHN havia utilitzat la droga comerç com un mitjà d'infiltració. Ell va negar amb el cap grimly i stubbed seus cigars com si matar un paràsit amb ell. "Per desgràcia, la droga de comerç no està dins de la nostra competència. Però segueixo dient-los que hi ha molt més a aquests fàrmacs que només la cobdícia."
  
  
  Va sospirar. "Potser que anem a escoltar una mica més ara. En qualsevol cas, aquest especial rosella camp ja no s'utilitza - juntament amb la branca de Nassau que heu tancat. Que fa dos.
  
  
  "I centenars més d'aquests llocs per començar."
  
  
  Falcó va donar-me un pírcing cop d'ull. "Milers seria un millor ajust." Ell va tornar de nou a Tara. "Bé. '- De fet, hauria de ser feliç. El seu... Què vaig trucar-lo de nou? .. un boig, inimaginable teoria... Bé, va ser correcta.
  
  
  Tara aclarir la gola. "Vostè diu que és un abandonada, somni boig, senyor," va dir sense embuts.
  
  
  Falcó va mirar de confondre. Potser per primera vegada en la meva vida. "Bé," va muttered. — Em vaig deixar anar amb ell a través de, jo no?
  
  
  "Sí, senyor," va ser l'única resposta que va rebre.
  
  
  'Llavors està bé.'Es disposava a deixar-nos anar. 'Fins i tot més?'
  
  
  Vaig assentir amb el cap. 'Les dues coses. Em vaig prometre aquests monjos que anàvem a tractar de trobar-los un nou monestir. En algun lloc en el territori. Vull mantenir la meva paraula. Creieu que ens podem encarregar d'això?
  
  
  Falcó va fer una nota en el seu quadern. "Crec que hi ha una base militar a Corea del Sud. Deixeu-me veure això en primer lloc. Crec que podem fer-ho. I la segona pregunta.
  
  
  "Roscoe."
  
  
  Falcó va lluitar a la llum una altra cigarreta. Llavors va mirar i em va explicar Roscoe. Sobre aquest maleït paraigua i com el van trobar.
  
  
  "Potser era millor així, en certa manera," va dir. A continuació, va donar sortida a una ombrívola riure. "Maleïda sigui, això és una cosa estúpida a dir.
  
  
  Es va convertir en la seva cruixit de la cadira i va mirar per la finestra. Em va mirar cap a fora. — Vull dir, hem estat rebent un munt de mals comentaris sobre aquesta Roscoe home. Ell estava massa vell i massa descuidat. Abington a Londres va demanar permís per retirar-lo. Poc abans de que això passés, que diu ell. En qualsevol cas, aquest seria el seu últim cas. I no estic segur de com Roscoe hauria entès que. En els seus millors anys, va ser un excel·lent agent. Aquesta va ser la seva vida.
  
  
  Falcó va prendre una respiració profunda. Em preguntava si pensava d'ell mateix. Sobre el dia en que es va descuidat i algú decideix retirar-se a ell. Déu, ara estava pensant en mi, també.
  
  
  Falcó es va apartar de la finestra.
  
  
  "Què faràs? Vostè haurà de passar una de les seves merescut vacances a l'estranger?" Era la seva manera de dir-me que ell va donar-me un parell de setmanes fora.
  
  
  Vaig mirar a Tara i el pensament de la Riviera. O Tahití. Sí, una illa deserta seria perfecte per a nosaltres. "Potser", em va dir.
  
  
  Va continuar. 'I tu. Miss Bennet? Ens mereixem uns dies de descans, també. Hem fet segur que Peter rep una excel * lent atenció, però podeu passar les vacances. Vosaltres dos.'
  
  
  He canviat un gran equip.
  
  
  'Peter? Em vaig tornar a ella.
  
  
  Ella em va mirar directament als ulls. "Pere Hansen," va dir en veu baixa.
  
  
  Pere Hansen, els ferits heroi. El nom de la qual es va referir en el laboratori quan ella va advertir-me que vagi amb compte. "El meu marit", va concloure.
  
  
  Per a algú que no tinc gaire temps per el tacte, Hawke va fer un gest generós. Es va aclarir la gola, es va aixecar, i va sortir cap a la sala.
  
  
  Tara va mirar-me amb tristesa. "M'agrada molt d'ell," va dir. — No puc deixar-lo. Jo no vaig voler fer-ho fins i tot si pogués. Però, Nick, em va encantar estimar tant. Va arribar, va agafar-me, i va mantenir-me a prop. Vaig mirar a la cara. Per a l'últim moment. Els magnífics ulls verds, els cabell castany vermellós, i els estúpids pigues que encara eren allà. I vaig pensar en quin tipus de vida vull per a ella. Caixa de seguretat i a la bona vida, on queda tot tal com és, i mai es converteix en un malson. Una vida que jo no podria mai la seva promesa. Una vida que jo mai podria viure. Una vida I, probablement, mai no la volen.
  
  
  "Potser el que és millor, d'una manera", vaig dir. "Déu m'estima, per a parlar de tonteries."
  
  
  
  
  
  Sobre el llibre:
  
  
  Una vegada hi havia una publicació dedicada a experiments: prendre un cos cel·lular d'algú, desenvolupar-lo en les condicions adequades i obtenir un duplicat d'aquesta persona. Doppelgänger serà idèntica en aparença, serà idèntic al de les capacitats.
  
  
  Nick Carter no podia creure-ho, però ell havia de quan es va trobar amb aquest tipus de "clons" o idèntiques doppelgangers. En aquest cas, són doppelgangers d'un geni assassí, amb només un objectiu en ment: intimidar Congrés, el Senat, i el President dels estats units i doblegar-los a la seva voluntat. I així controlar el món de la política des de diferents punts de vista.
  
  
  Nick Carter pot destruir molts clons com vulgui, però és inútil. I mentre NOSALTRES els senadors estan sent assassinats, Carter està fent la seva feina inútil: aturar clon de producció i l'eliminació de la real sol assassí.
  
  
  Però no cada clon de ser un veritable home?
  
  
  
  
  
  
  Taula de continguts
  Capítol 2
  
  
  Capítol 3
  
  
  Capítol 4
  
  
  Capítol 5
  
  
  Capítol 6
  
  
  Capítol 7
  
  
  Capítol 8
  
  
  Capítol 9
  
  
  Capítol 10
  
  
  Capítol 11
  
  
  Capítol 12
  
  
  Capítol 13
  
  
  Capítol 14
  
  
  Capítol 15
  
  
  Capítol 16
  
  
  Capítol 17
  
  
  Capítol 18
  
  
  Capítol 19
  
  
  Capítol 20
  
  
  Capítol 21
  
  
  Capítol 22
  
  
  Capítol 23
  
  
  Capítol 24
  
  
  Capítol 25
  
  
  Capítol 26
  
  
  Capítol 27
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  L'horror de gel terror.
  
  
  traduït per Lev Shklovsky, en memòria del seu fill perdut Anton
  
  
  Títol Original: Ice de la Trampa de Terror
  
  
  
  
  
  El primer capítol
  
  
  Ja es va fent fosc a través de les altes treetop sostre. Ombres lliscar a través de la enredats fullatge, engrossiment de la cortina de vapor de calor sufocant que s'estenen per sobre de tot. Es va fer la lent, esgotat la sensació que va tenir fins i tot pitjor. Una implacable força s'amaga a la selva — un gegant a la sangonera que drena tota la seva energia i fins i tot la voluntat de viure. Aquesta competència ha estat treballant en mi per a un dia i mig. Va instar-me a aturar-se i estirar-se, renunciar i deixar que aquests diabòlica hordes d'insectes acabar-me fora per bona. Final de Nick Carter-super agent AH, Killmaster N3. Així que vaig venir a aquest infernal racó de Nicaragua anomenat Mosquit Costa. Irònicament, el nom de la baixa, calenta pantanoses zona no és pres des d'aquestes diabòlica insectes, però des del Mosquit Indis .
  
  
  No obstant això, em van perseverar perquè jo sabia que havia d'arribar a la meva destinació abans de fosc. Gairebé impenetrable sotabosc havia retardat a mi el temps suficient. Vaig tenir clar que cada metre de la selva amb el meu matxet. Em va jurar i gairebé ensopegar amb la massa de vegetació acabava de tallar disparat de nou.
  
  
  Jo estava cavant en el gruix de fang de gairebé sec riera — una de les milers que meandre com capil·lars aquí. Mentre caminava al llarg de arpegis, criatures viscoses, va començar a pujar des de la estancats puré. Suor corria per avall la meva cara, amarant la meva roba i la motxilla a l'esquena. Era com si les corretges de la meva motxilla havia retallat en les meves espatlles.
  
  
  Hora d'ahir al matí, una patrulla de la Marina vaixell abandonat a mi fora de la Laguna de Perlas . Des d'allà vaig anar a sud-oest, més o menys paral·lel a la Tungla Riu.
  
  
  Era desembre, pel que va ser el final de la temporada de pluges. Jo estava molt agraït per això. Les precipitacions varia en gran mesura a Nicaragua, però Bluefields a la costa Caribenya es de 750 centímetres per any. En el mes de juliol o l'agost, el meu viatge, que ja és una completa misèria, hauria estat del tot impossible.
  
  
  No hi ha carreteres en aquest racó. L'única carretera és Panamericano a l'altra banda del país. La xarxa nacional de ferrocarrils es troba a uns quatre-cents cinquanta quilòmetres de llarg i és, principalment, situat a la costa del Pacífic. En qualsevol cas, mai no m'hauria atrevit a utilitzar-lo, feu com jo no ho hauria atrevit a mostrar-me a l'únic camí a la zona. Un blanc estrany seria adonat i distrusted, i que seria desastrós en aquesta conjuntura crítica.
  
  
  Jo vaig continuar amb els colors brillants d'aquesta irreal crepuscle món, fins a la part oriental de l'altiplà de la baixa pics gamma. El pic més alt aquí és de menys de dos mil metres, i l'alçada mitjana és de set-cents. A l'altra banda de les muntanyes baixen per una fèrtil altiplà amb planes i llacs. En aquesta banda, però, era una selva cobertes de pendent, una interminable línia de paràsits arbres coberts, dens, carnós plantes i fongs. Gran vinyes twined al voltant dels arbres i les branques, fa pudor de floridura i la foscor de la molsa cobreix la terra. Hi havia una penetrant olor de la descomposició de la vegetació a tot arreu.
  
  
  Poc a poc la pujada es va convertir en un pendent més pronunciat; les crestes es va convertir en més nítida i els abismes més profunds. Les gorges es van embassaments de degoteig d'aigua de pluja, i la seva estancada pantans es van cria per a milions de criatures hostils que considerades mi una delícia. L'aire estava ple d'insectes. Granotes i petits mamífers van aparèixer només a la nit. Els ocells roosted durant el dia, però normalment enfilat alta en la copa dels arbres. Esvalotadors, granotes, i incessantment cant dels ocells va reunir prop de la cascada. Hi havia una, de la mida d'un gall, però molt brillants colors. Ella whistled un gairebé perfecte escala, mai un cop de repetir l'última nota. S'estava tornant-me boig. A més a més de les picades d'insectes i d'ocells bogeria, també vaig haver de suportar a les serps i les sargantanes. També hi havia dia drifters com fer pudor llangardaix sobre el terreny. També hi havia boa constrictors en burrows i a les oficines, de mida mitjana arbre de serps, i viscoses depredadors serps com els ullals ferotge spearman . La seva pàtria era un mortal reserva que amb prou feines va ser explorat o assignat, i que devorat ningú prou estúpida per tractar d'arribar-hi.
  
  
  Per a la resta del dia, em van través de l'asfíxia profunditats, parant només un cop per menjar. Jo estava segur que no faria ell en el temps, però ja que la foscor van caure, alentit per la llum encara venint des del darrere unes crestes de núvol, vaig topar amb un gran cúmul de Lempira palmeres. Era com un bosc, dins d'un bosc format íntegrament d'aquestes altes palmeres amb plomes fulles i més suau troncs. Més petits figueres va créixer entre ells, envoltats per núvols de assedegades de sang mosquits.
  
  
  Lempira palmeres, creixen a la majoria de les selves de l'Amèrica Central i del Sud, però un clúster com aquest era rara. Això demostra que aquesta zona va ser un cop de conreu, com els Indis Maies utilitzaven la fruita d'aquest arbre per a la producció d'oli. Tot i que no va ser fàcil per a reduir aquest arbre amb pedra eixos, que també s'utilitza la fusta per a la seva edificis. En aquest àmbit, aquest arbre florit, i, finalment, es va fer càrrec de la terra que una vegada va ser conreada a tot arreu.
  
  
  Des del moment en què vaig entrar en el palmerar, caminava a poc a poc i amb cura. El coronel Zembla la seu hauria d'estar just per davant. Del que poc havia descobert sobre el misteriós coronel i les seves activitats, vaig saber que aquest tram de bosc estava molt vigilat pels homes, foc, la fragmentació de les mines, i sensible senyal micròfons que pot recollir fins i tot la més mínima so.
  
  
  Em va avançar a quatre, estudiant cada centímetre del terreny. Vaig empènyer a través de la brolla i slithered com una serp a través de les roques. Vaig triar deliberadament el més difícil i infranquejable carretera. Si un animal o planta de fer el més mínim soroll o rustle, el vaig utilitzar per moure cap endavant, ofegant el so estava fent. La motxilla va ser pesats i va de banda a banda. La suor vessa dolorosament en els meus ulls, de manera que no vaig poder veure correctament. No em molesta encara més quan em va netejar la cara amb la màniga.
  
  
  En un camp d'entrenament en els camps i boscos que van ser suposadament tetina-atrapat, va ser un joc pràctic que va donar als nostres instructors plaer sàdic. Aquí, tot va ser mortal greu, i em vaig esforçar per trobar tots els doblegats bri d'herba, pegat de triturades moss, o vinya que no apareixen a qualsevol posició. He trobat un parell de mines i va caminar al voltant d'ells sense colpejar-los. Tallar els cables seria un suïcidi. Just abans de que vaig arribar a la pista, he trobat una flamarada cable. I va més enllà, i es va trobar un senyal de cartutx, que vaig desarmat.
  
  
  El camí era una mala herba coberta de carretera que va des de la Tungla Riu i es va dirigir al nord. Hi havia probablement una canoa moll a la part inferior, i hi podria haver estat un parell de franctiradors en els arbustos, també. El camí propi, per descomptat, era ple de mines i altres trampes prop de Coronel Zembla la selva amagatall. Així que sens dubte no hauria d'haver pres aquesta recta, estret camí. I es retirà de nou a l'ombra i es va traslladar amb més cautela a través del sotabosc. Trenta metres de distància, el camí de sobte swerved i tallar-me fora. Vaig mirar atentament al voltant de la petita, coberts de molsa de compensació. Semblava tan tranquil amb poc alat i brillants de ball de les papallones en la llum tènue.
  
  
  La mina va ser enterrat en la molsa, forquilla fins. Qui havia de configurar-lo no havia de fer-ho professionalment prou, perquè hi havia una petita porció de molsa que sobresurt a la dreta a la part superior. A la meva esquerra i la dreta foren gruix cobertures d'espines. No vaig poder evitar-ho, en cas contrari m'hauria de tornar i passejada per aquest lloc des de lluny.
  
  
  Jo crouched avall i escoltat per un so. No he sentit res i va pensar què fer. El llarg camí de tornada pot ser més perillosa que la compensació d'una mina. Potser va ser una tetina trampa que va explotar quan vas tocar-la, però que no semblen encaixar Coronel Zembla del personatge. No era el tipus de residus d'una mina que ja no podia ser excavat per assegurar un pas.
  
  
  Vaig mirar la meva espatlla a la selva de tenebres darrere de mi. Que seria massa llarg per tornar, i a les fosques no vaig suportar una oportunitat. Em va avançar i acuradament recollir un pedaç de molsa. La mina tenia un sol encès sota pressió. Vaig celebrar el meu alè, esborrat les meves mans sobre els meus pantalons, i es va convertir l'encesa de l'interruptor. El fil conductor va ser corroïts, i la nansa no cedir fàcilment. Finalment, es va treballar. Em va portar a terme la metxa, substituït el mànec de la mina, i es va substituir el tros de molsa. Llavors vaig sospirar nou.
  
  
  Em vaig aixecar i va caminar amb cura pel camí fins que vaig poder ànec de nou en el arbustos al seu costat. Em vaig amagar la resta del meu viatge en els arbustos. Cada detall, requereix el màxim esforç. He trobat una altra mina per obtenir voltant, i algunes bengales. Les mines es troben disperses com gruixut com els insectes. Finalment, vaig sortir en un espai més obert. A pocs metres va ser un alt, angular turó, gruixuda coberta amb arbustos i enfiladissa arbres coberts.
  
  
  A primer cop d'ull, semblava una piràmide com el turó. Però després vaig veure que la fundació feia de capes de entrellacen pedres, i en un costat, estava una escala de centenars de passos. Les parets estaven cobertes amb belles orquídies i altres epiphytes que se sentia més còmode en les esquerdes de la maçoneria que en les branques dels arbres. Vaig mirar a les ruïnes d'un antic Maia edifici . Era gairebé impossible reconèixer-los com a humans filigranes. Es va convertir en un amb la selva que es va empassar-los de mil anys enrere. L'estructura, clarament dissenyat com un temple, va augmentar espectacularment des de les profunditats de la selva, fosc i misteriós d'aquest lloc remot.
  
  
  Més important que el seu valor històric, va ser a la finalitat per a la qual es ara es fa servir. Informes d'aquesta arribat fins a nosaltres en fragments i sovint encara venia de rumors. No obstant això, si la nostra informació és correcta, aquestes aïllat i aparentment abandonat ruïnes continguts més avançats d'electrònica instal·lació imaginables.
  
  
  Tot va començar fa dos mesos amb una confusa ràdio missatge des de l'agent en Oaxaca, Mèxic. Des d'aquell moment, la imatge d'un peculiar geni que diu ell mateix Coronel Zembla desenvolupat gradualment a l'Acadèmia. Ell va inventar alguna cosa per el canvi climàtic i volia utilitzar aquest control de clima com a arma. Que va utilitzar-lo contra, i per això, era desconegut. No obstant això, tot el que es dirigeix al fet que havia suficient material en aquest temple Maia per convertir la gran ebullició de la selva en un gegant de la glacera.
  
  
  Dins de dies, o potser hores, es va planificar per fer-ho: sense previ avís, girem a l'Amèrica Central en un gran Àrtic paisatge.
  
  
  Vaig haver d'aturar-lo.
  
  
  
  
  Capítol 2
  
  
  
  
  Em va treure la meva motxilla i col·locar amb cura sobre el terreny. Durant els dos dies de viatge aquí, realment em va agradar. Ell em va proporcionar l'alimentació i el refugi, i jo esperava que ell m'ajuda una altra vegada. El que he hagut de fer a continuació s'havia de fer amb molta cura i en silenci. Tot el que va ser capaç de portar amb mi va ser un petit conjunt d'eines que els nois de l'AX de laboratori específicament per a aquesta ocasió. Jo era capaç de subjectar al meu cinturó de manera que les meves mans es van lliure. La meva gas bomba va ser gravada al meu turmell, i una agulla va subjecta al voltant del meu braç. Vaig deixar el meu Lugger darrere. Jo ara tenia una 7.65 mm Chi-Com pistola, utilitzat a Vietnam. Tenia un built-in silencer i especials requerits cartutxos amb rimless embolcalls. Era lluny de ser una Luger: no tenen tant de poder, però va ser igual d'eficaç al frec. Sobretot perquè realment no es pot posar un silencer en una Luger. Aquest mànec encara no encaixava molt bé en la meva banda, com jo estava acostumat a més pesat alemany pistola.
  
  
  Vaig pensar en portar un matxet, però jo no el necessita per anar a través de les ruïnes, ja que no són mala herba, i si he utilitzat un ganivet, el so, sens dubte, de donar-me de distància. Una llarga pales ganivet va ser una bona arma si hi havia espai, però seria difícil de manejar en un temple com una Luger. Així que ho vaig deixar amb la meva motxilla i anar a l'espai lliure que envolta el temple. Hi havia, probablement, més micròfons ocults aquí que en qualsevol difusió d'estudi. Jo esperava l'home en el monitor a pensar que era un animal de la selva, perquè el sistema d'alarma ja no emès avisos. Em va saltar i va tirar-me a la primera cornisa del temple. Vaig haver d'utilitzar les arrels de la vinya, i troncs d'arbres com a suport perquè no vaig confiar en l'enfonsament de les escales.
  
  
  Jo gairebé cegament van caure en un parany. Afortunadament, vaig veure una petita osca a la part alta de l'arbre. L'home que va posar la meva assenyalar on havia posat l'intèrpret d'ordres. No vaig gosar moure's. Em va prendre per sempre per trobar l'origen de la ignició. Va ser una fina de color groguenc cable amb petits pics afilats pegat en el mateix. Que s'estenia entre dos arbres i va desaparèixer per complet en el fullatge. Si vaig anar més lluny, seria tallar a través de la meva carn, com una navalla d'afaitar. Al mateix temps, el pin seria alliberar de la càrrega darrere de l'arbre, i l'arbre i m'agradaria tenir per l'aire juntament. Un hospitalaris home, aquest Coronel Zembla!
  
  
  Jo skirted el cable i arrossegar amb cautela sobre. Cada pocs metres, vaig enganxar el meu peu en una vinya a escoltar i resta. Llavors, em vaig aixecar de nou. Com a suport, he utilitzat escletxes i emergències. Dalt de la copa dels arbres, vaig veure la lluna creixent, de fosa una pàl·lida llum.
  
  
  Un cop a dalt, em crouched avall entre dues roques en la emmerletada de cornisa. Vaig examinar el sostre, que era plana i rectangular. A la part davantera que condueix a l'escala i la part posterior es van doble de llarg que el del costat, vaig pujar. El sostre estava net i probablement acabat establerts. En un racó a l'altre costat era una mena de barraca, com un munt de runes.
  
  
  Per arribar al temple, havia d'anar a través de la porta de la cabana, perquè no hi havia cap altra entrada a la teulada. Dos guàrdies i un helicòpter van ser interposada entre jo i la cabana. Un dels guàrdies va en contra de l'helicòpter del tren d'aterratge. Un altre va caminar a poc a poc al llarg de l'ampit. Van ser tant curt, robust Mestissos; com el setanta per cent dels Nicaragüencs, la meitat dels Natius Americans i mig Hispànica. Eren porta fluixa pantalons i camises i suau ant botes. Semblaven estar bé i no fer un so. No eren vestits com real soldats, però es podria haver utilitzat la seva llum automàtic fusells si tens massa a prop d'ells. Aquests van ser Belga de 7,62 mm OTAN FAL fusells; molt bona i molt popular entre els Sud-Americans.
  
  
  L'helicòpter va ser una Campana Sioux 13 De R, un de tres places. S'assemblava una mica a un gran libèl·lula amb la cua cap amunt. Era un fiable cavall de batalla que havia estat àmpliament utilitzat des de la coreà època. En aquest abandonada lloc, com una cosa era l'únic mitjà de transport. Per tant, la teulada del temple es va fer adequada per a l'aterratge. Hawke va prendre fotos aèries, que van mostrar que l'helicòpter va ser en general aparcats a la teulada. Una investigació que ha acabat fa una setmana que va revelar que l'helicòpter no pertanyen a un oficial arqueològic grup. Va ser adquirida a través d'una sèrie de molt de compte d'operacions de l'exèrcit a la cotxera de la Ciutat de Mèxic. Això va passar un parell de dies després, la ciutat va ser colpejat per la tempesta de neu més forta en la memòria viva. No tan fort en si mateixa, però encara prou com per elevar les pitjors sospites a l'AH. És per això que Falcó va decidir enviar-me aquí.
  
  
  Jo vaig ser el primer de la nostra gent per fer una ullada a aquest helicòpter. Hi havia una curiosa emblema de la porta; un sol d'or amb tres carmesí línies en ell. Era com si algú hagués tallat les joies amb un ganivet, i el metall va ser ara el sagnat. Em vaig preguntar què volia dir. Com la patrolman té més a prop, em vaig adonar de la mateixa adhesiu a la seva butxaca del pit.
  
  
  Va ser cada vegada més a prop i més a prop... la situació es va fer complicat. Els dos vigilants van ser, ara per ara, a part de que jo no podia disparar-los, al mateix temps, des d'on jo estava assegut. Si vaig disparar un, avisarà els altres abans que pugui girar-se i seguir-lo. Si em movia massa d'hora, em va agafar entre ells; però, si vaig arribar tard, jo també seria atrapat com una rata. Així que ens haurem d'alguna manera desarmar tots dos a la vegada, i a continuació, sense fer un so.
  
  
  La guàrdia incrementat al voltant d'un parell de pedres soltes que havia caigut des de l'ampit. Va caminar al voltant de la teulada tantes vegades que ara ell va llançar el seu petit cap i es va quedar sense rumb sobre de l'ampit, el seu fusell penjat a l'espatlla. De moment, ni tan sols molestar-se a mirar, una cosa que fins i tot un corrent gos fa. El primer requisit és que sempre s'ha de saber què està passant al seu voltant, perquè la teva vida pot depenen. Es costar-li la vida.
  
  
  Vaig posar l'agulla a la mà. Vaig tenir un silenciades pistola a la meva altra banda. L'ombra completament submergits de mi cap amunt. Estava sol amb les pedres. Objectes de vegades són difícils de veure a l'horabaixa, que en la foscor, i jo puc donar fe d'això. Va ser cada vegada més a prop i més a prop. Vaig celebrar el meu alè... de Sobte, jo no podia veure-ho més. Probablement estava passejant per alguns caigut roques de nou. Per un moment vaig tenir por que havia vist a mi, i em va ficar per a la coberta. Després, fora del racó dels meus ulls, vaig veure els seus peus. Així que ell encara no sabia que hi vaig ser. Ara el que es podia sentir la seva respiració i la rustle dels seus pantalons a la teulada. Vaig comptar fins a tres i va saltar.
  
  
  De fet, la meva principal preocupació era el guàrdia de seguretat de l'helicòpter. Jo volia expulsar-los de la manera primera i utilitzar la resta d'ells com un escut. Donada la distància, les seves reaccions imprevisibles, i el fet que no estava permès fer cap soroll, va ser la més gran amenaça. Li vaig disparar dues vegades ràpidament. El primer tret va colpejar-lo en el pit, el segon en el coll. Sense fer un so, que es va desplomar en contra de la rodó d'acer en el pilar de l'helicòpter. Les soles de les meves botes de fer més soroll a les roques que els pesos de la meva arma.
  
  
  Vaig intentar colpejar un altre de guàrdia en els ronyons amb l'agulla. Vaig esperar-lo a congelar quan va veure el seu amic mort. Però ell va reaccionar com una pantera. Amb un moviment instintiu, que el va convertir, ajagut. Després d'això, tot el que va passar en una nebulosa.
  
  
  Si ha estat degudament formats, que hauria de ser l'ús de la seva arma ara. Però en aquesta fracció de segon, va reaccionar d'una manera que no m'esperava. Va doblegat cap avall, va deixar caure el seu rifle, i va arribar per el comando daga que penjava de la seva cinturó. Va ser utilitzat per lluitar amb ell. Ell havia après que com un nen. Per a ell, la pistola era només un maldestre peça de ferro.
  
  
  M'esperava per esquivar el seu fusell, però a la llarga barril de FAL del rifle cop en el meu canell i l'agulla sortiren de la meva mà. Després, tot va anar ràpid de llampec. El rifle va caure a terra entre nosaltres. La meva mà dreta se'n va anar amb els smoking gun. El seu braç esquerre estès per rebre el cop. La seva mà dreta, amb vuit polzades de fred d'acer va dirigida a la meva panxa. La meva mà esquerra per agafar el seu canell dret i arrencat de nou. La seva tornada era per a mi ara, i no podia moure la mà que tenia el ganivet. Va obrir la boca per a protestar. Jo prem la meva mà dreta de la seva cara i va mantenir la culata de la pistola d'entre les seves dents. Va panteixar i va tractar de gir de distància. La meva mà esquerra premut avall tan difícil que s'havia de doblegar l'esquena. Ell va iniciar-me en el canyelles i intentar arribar a la meva cara i ulls amb la mà lliure.
  
  
  Vaig posar la pistola a la boca i prengui sobre el seu braç. Alguna cosa trencat. La seva mà va coixesa i la fulla va caure des de la seva feble dits. La meva mà esquerra estava darrere del seu coll. Va intentar allunyar-se de nou. Sense èxit. Ell no va fer un so com el seu coll es va trencar.
  
  
  Vaig empènyer el cos sense vida lluny de mi i em va agafar el ganivet. Quan el guàrdia va caure a terra, el seu cap a un angle estrany, jo ja estava corrent per la porta. L'interior era una antiga estreta escala. A la gran sapodilla fusta missatges, les talles encara eren ben visibles i gairebé en bon estat segons el temps. La pedra, les parets estaven cobertes amb baix relleus, els colors de la qual va destacar en la llum elèctrica llums del sostre. Hi havia també una mica de llum que ve a través de la foscor esquerdes del que havia estat el windows i ara estaven mala herba verda teranyines.
  
  
  A mig camí de les escales, he dubtat. Res no es podia escoltar des de dalt o des de baix. Vaig enfundar la meva agulla, va agafar una pedra i la va llançar a baix. Va rebotar les roques. Només hi ha un ressò. Vaig continuar, pistola dibuixat.
  
  
  He sortit en una plataforma amb un sostre voltat i un corredor que va donar la volta a l'esquerra. A més, tot ha estat recentment reconstruït des de formigó, bigues d'acer i d'alumini. Les làmpades encara penjaven del sostre, com una cadena de Nadal d'arbre llums, però al costat d'ells va ser un metall aire condicionat tub amb forats cada pocs metres que deixeu refredar l'aire. A partir d'aquell moment, el temple Maia es va convertir en res més que un intèrpret d'ordres, una closca de l'ultra-modern estructures de Coronel de la Terra.
  
  
  A l'altre extrem del passadís va ser una porta d'acer que semblava tan sòlida com un banc de volta de la porta. No hi ha cap so. La porta jamb havia un rebaixades bloqueig vermella amb una nansa. Era possible que la porta s'obri quan vaig pressionar el botó. No obstant, és molt probable que algú a l'altre costat rebrà el senyal per obrir la porta.
  
  
  Vaig posar la meva orella per el fred de l'acer. No he sentit res en un primer moment. Llavors vaig sentir un soroll sord, que em vaig sentir més que escoltar, juntament amb la shrill, dèbils whine de generadors. Vaig mirar el bloqueig de nou. Des de la meva eina bossa, em va portar a terme un bloqueig de recollir: una eina, una font d'aigua que fa l'agulla saltar entre parts del pany i per tant trenca. Va ser una cosa simple, i que es necessita una gran quantitat d'experiència i paciència per utilitzar-lo. Després de tres intents, la porta s'obrí. He colat ràpidament i en silenci, com un gat. El temple semblava tranquil i abandonat. Les vibracions major, omplint la sala amb la supersònic soroll d'una potent font d'energia. Vaig anar directament a l'equip de so perquè jo sabia intuïtivament que va ser l'origen del que estava buscant. Els meus passos es van fer ressò de l'aspra formigó. Un altre corredor, una altra escala, un altre corredor i, finalment, una segona porta d'acer, darrere de la qual el soroll era fins i tot més fort que abans. He utilitzat el bloqueig de triar de nou i va sortir amb cautela a l'interior.
  
  
  Va ser una baixa habitació amb fileres de llums de neó. A banda i banda van ser d'acer amb armaris comptadors, sensors, i les fileres de l'ordinador bobines darrere d'un vidre. En el centre era una centraleta de gairebé un metre i mig de llarg amb una inimaginable quantitat de botons, fils i potenciòmetres, en virtut del qual eren signes amb les paraules Labion que significava res per a mi. Índex, a contracorrent d'acoblament, i cataridin Factor. El poder d'aquesta electrònic edifici va ser subministrades a través d'un cable tan gruixuda com el meu braç i va córrer a través de la planta a un canvi en la paret a l'altra banda. Hi havia una porta a prop, i l'agut grinyols de la planta d'energia es podia escoltar des d'aquí. Però jo no estava interessat. Jo estava dreta on he hagut de ser. Vaig anar a l'ordinador armaris i va empènyer el rotary switch panells endavant.
  
  
  Bobines tan prim com deus, transistors i circuits integrats glinted a la llum. Des de la meva bossa, em va portar a terme una polièster esprai pot ser que semblava un regular esprai pot d'insecticida. Ruixava els equips amb un clar capa de molt corrosiu dissolvent àcid. Així que vaig processar tots els armaris tancats i els panells de nou quan jo estava fet.
  
  
  Àcid va ser una invenció de l'AX de laboratori . Una bomba pot treure part d'un objecte, però potser no tots els de la mateixa; i, certament, no totes les parts importants, llevat que utilitza de manera molt explosiu que tot el temple Maia va ser destruïda. No obstant això, la sobtada destrucció del temple de maig han tingut menys agradable internacional de conseqüències.
  
  
  Després hi va haver la logística problema de com contraban una cosa tan pesada. També hi ha el perill de que la bomba va ser trobat i distendre amb mi. L'àcid no podia ser detectat fins que va ser massa tard, i no podia ser eliminat després de la ruixada. Fins i tot l'autobús hauria desaparegut sense deixar cap pista del que havia passat després a l'esquerra.
  
  
  Amb molta cura es ruixa el càustic substància a tot arreu. Un parell d'hores i l'àcid hagués menjat a través de tot. Peces de fosa, les connexions de cable dissolt, i va causar un curt circuit en el metall de l'habitatge. En el moment vaig tornar a la selva de forma segura, Zembla la techs serà estripant el pèl. Cap a la mitjanit, cada peça d'equip I processats va ser un munt de ferralla. Que vols donar la nostra diplomàtics temps per arribar a Nicaragua i l'Organització d'Estats Americans per investigar. Sabotatge va ser la meva única feina. Quan ja he acabat, tothom es riurà d'ell. Excepte Coronel Zembla.
  
  
  Vaig acabar amb els ordinadors i ruixat a l'interior de la centraleta. De sobte, la porta s'obrí i dos tècnics i un guàrdia de seguretat va entrar. La seva sorpresa va ser tan gran com el meu estat de xoc. Els tècnics — vaig pensar que eren tècnics, ja que vestien de bates blanques i execució de treballs, van ser desarmats. El gris revestit de guàrdia de seguretat va tenir un .38 calibre Brasiler Rossi revòlver holstered al maluc. Han dissenyat ells mateixos, utilitzant Smith & Wesson, i tenia un de quatre polzades de canó. Ell el va agafar i va cridar: "Alto."
  
  
  No obstant això, jo no anava a estar quiet. Tot vaig tenir temps de fer era rip l'auto-destrucció de la tira fora la pilota i tirar-lo en un fosc racó. Em va apuntar i va disparar dues vegades. La guàrdia cridar de dolor i clutched a la seva gola. La bala del seu revòlver passat sobre el meu cap sense xocar contra res. El guàrdia va caure contra un gabinet darrere d'ell. Ell va queixar, esgarrapat al metall, i lliscar lentament a terra.
  
  
  Em va saltar a la porta i de cop en dos tècnics que van ser, òbviament, seguint la guàrdia a les ordres i es queda quiet. Va llançar-me fora de l'equilibri. Em vaig sentir algú a agafar la meva camisa. Em vaig tornar 360 graus per alliberar-se de la seva adherència. En aquell moment, més guàrdies es va afanyar a. El segon tècnic es va abalançar sobre a mi, el cap acotat, i em va obligar de nou a l'habitació.
  
  
  Els guardians de precipitar-me. Un puny em va atrapar en el plexe solar i l'altra és la de la mandíbula. Jo recoiled. He intentat agafar el meu alè i va disparar els últims dos pics en els atacants. Vaig tenir la satisfacció de sentir un crit. Una pluja de punys i de l'acer plogut avall a mi. L'arma va ser eliminat de les meves mans. Van ser fort, enèrgic combatents. Si aconseguia desfer-se de una, les altres dues va prendre el seu lloc.
  
  
  En aquesta confusió, I de sobte es va iniciar dur a l'engonal. He doblegat sobre en agonitzant dolor i va caure a terra de formigó. Una arrencada de colpejar-me al costat del cap. Mig adormida, vaig arribar al meu voltant, trobar la meva cama, i prengui. L'home va caure entre els altres, cridant. Vaig poder aconseguir el meu ganivet ara.
  
  
  He tallat en tot el que m'envolta i sentir alguna cosa calenta esquitxades a la cara i les mans. La meva agulla era massa relliscosa de sostenir. Vaig sentir els guàrdies rugit. Hi havia també molts d'ells, i que encara estaven arribant. Vaig ser expulsat i colpejat, amb la burilles de revòlvers. Alguns d'ells tenien armes de foc, i que van tractar la seva millor per colpejar-me amb ells. De les seves botes va vèncer contra el meu cos ferit. Els homes i els seus crits van créixer se en més feble i més indistint: una boira de les ombres i veus. El revòlver es va allunyar. Era com un dinamita càrrec de l'explosió en la sala inferior. I la vaga es va adonar que la matança a l'atac havia parat. Els guàrdies es va situar en l'atenció, respirant pesadament. Un home es va presentar a la porta, a poc a poc baixant un Colt Python 357. Com era d'esperar, la bala va ressonar a la sala. Ell anava vestit amb el mateix uniforme com els altres, però el seu comportament va expressar la confiança i l'autoritat. La seva cara era prim i esmolat. Un bandit bigoti va caure sobre la seva pursed llavis, i el seu nas aguilenc li va donar l'aparença d'una au de rapinya. Es va quedar allà com un casual, desinteressat espectador, però els seus ulls eren tan dur com la pedra.
  
  
  'Què està passant aquí?'Què és?', va demanar una relativa tranquil·litat. "Senyor," va dir un dels guardes, " hem trobat aquest Anglès aquí. Va morts i ferits Juan...
  
  
  "Silenci". L'home va assenyalar un revòlver a mi. 'Vine amb mi.'
  
  
  Vaig deixar caure el meu agulla i esglaonat als meus peus, els meus músculs cridant de dolor.
  
  
  
  
  Capítol 3
  
  
  
  
  Jo estava en una cova fosca. La llum va arribar a través de l'esquerda sota la gruixuda porta de fusta. Les golfes era molt petit, no més gran que un gran armari. Qui sap qui o què va ser un cop a l'interior. Almenys per ara, jo estava assegut allà al mig de la fastigosos embolic. Ha d'haver estat en algun lloc sota el temple, per les arrels dels arbres i les plantes havien penetrat les pedres, però aparentment tan poc a poc que eren ara la celebració de les parets junts.
  
  
  Em va contra la paret de pedra, nu i impotents en la fètida aire, a l'espera impacient per veure què passaria a continuació. Van despullar-me, em buscat, i va tenir tot de distància. Així com el meu gas bomba i el meu rellotge de polsera.
  
  
  La investigació va ser dirigit per una persona el nom de la qual i la posició no sé. Ell no pregunta a mi. Les seves paraules van ser limitat a uns pocs curt ordres per a mi o els dos guàrdies que l'acompanyen. Ell em va tractar amb una calma, altius menyspreu que enfadar-me fins i tot més que si hagués estat sàdica. Li agradaria deixar-me aquí, i tan lluny com vaig poder dir, havia oblidat.
  
  
  Les hores passen tan lentament que gairebé em perdo la meva ment. Part del temps que vaig dedicar a pensar en fugir opcions. I hi havia cap. La resta del temps, vaig pensar en el corrosiu, àcid, com a poc a poc però de ben segur que, juntament amb Zembla equipament, que es va menjar-se a la meva vida. Cada segon m'ha dut més a prop el moment en què el procés de destrucció seria adonat i llavors jo, en definitiva, no ser admesos a la putrefacció aquí cap enllà.
  
  
  El so de la ciutadania a l'altre costat de la porta sorprès a mi. La porta creaked obert. La meva investigador va tornar amb dos nerviós guàrdies. Va tirar els meus pantalons de mi, llavors es recolzen contra la doorjamb amb l'aire d'un casual, observador imparcial.
  
  
  "Vesteix-te, amic, anem a una festa, i les dones estan amb nosaltres".
  
  
  'On?'
  
  
  "Tancar la boca. No com et diuen.
  
  
  Va esperar fins que vaig tenir buttoned la meva descorda els pantalons, i després motioned per a mi deixar la provisionalitat de la cel·la. Jo parpellejaven a la llum d'un desprotegit bombeta al passadís i dubtat un moment per aconseguir el meu rumb. Això va provocar la guàrdia ficar-me amb el canó de la pistola. Vam prendre una ruta diferent de la que ens havia arribat, i es va reunir amb diversos soldats i tècnics que em mirava amb una barreja de fàstic i de curiositat. Caminem una estona a través de llarg, nua, amb parets de corredors, pujar i baixar escales. Tots eren tan similars que em va ser irremeiablement perdut en el laberint. Finalment vam arribar a una gran sala, que va obrir a d'altres corredors, de manera que semblava com si haguéssim arribat a l'eix d'una roda amb ràdios. Aquesta sala es converteix ràpidament en una gran sala central. La major part va ser poca llum per una resplendor de darrere cortines de domàs que va penjar en un cercle del sostre. Hi va haver un fort punt formant un cercle brillant en el centre de la planta. Les parets estaven folrades en gairebé tots els costats amb sortints prestatgeries. Gruix de cuir de rodes folis es va situar al costat del frondós flyers. La paret estava de peu davant del buit, excepte per a aquella enorme misteriós adhesiu que va penjar a la part alta i a la dreta en el centre. El golden sol brillava sobre l'escenari, on hi havia un instrument de la consola, que era com si m'havia arruïnat. Cinc persones es van quedar asseguts en un cercle al seu voltant.
  
  
  Hi havia dos homes adults de mitjana edat hi. Un d'ells tenia un cap com calb com una bola de billar. L'altre era amb una cara que, a primer cop d'ull, va xocar amb el tanquen la porta. Una de les dones va ser curta i greix, amb una pesats, voluminosos pit i aguda, penetrant àgata ulls. L'altra era més jove i lleugerament millor construïda. Ella semblava que era avorrit.
  
  
  La cinquena persona va ser una persona molt diferent de les altres. Es va asseure entre les dones a la consola en un espectacular cuir negre giratori de la cadira. Va portar un llum de color beix vestit de negocis amb un blau caixmir bufanda. Es va inclinar sobre la consola, elevant el seu colze i la celebració de la meva eina bossa a la mà, com si demanant-me per mirar-la. Ell em va mirar directament a la cara amb un savi i trista mirada en els seus ulls.
  
  
  Era petit i àgil. No és un home vell, però els anys no havien salvat-lo. La profunditat de les línies en el seu rostre i els cercles sota els seus ulls semblava que s'han posat en ells, esborrant tota traça de la joventut o de la guilelessness. Ell no era com qualsevol altre que havia vist mai. La peculiar corba del seu nas, la línia del seu front, i l'estretor del seu llavi superior li va donar, com una pura sang Maia. Ell no necessita presentar-se. Em vaig trobar amb l'esmunyedís Coronel Zembla. "Sortir a la llum, senor", va dir. La seva veu era alt i afilada com una espasa.
  
  
  L'arma em va empènyer cap endavant.
  
  
  Em vaig quedar al mig d'un feix de llum encegadora, i durant uns llargs minuts ningú va dir res. Zembla no moure's, però els altres desplaçat difícilment en els seus seients, estudiar-me amb ulls tensos. No eren pura-blooded com a líder, però els Maies sang deixat la seva empremta en la seva molt bronzejada cares.
  
  
  "Hem buscat tot dues vegades," Zembla, va dir finalment, " però no hem trobat cap amagat explosius en qualsevol lloc.
  
  
  No vaig dir res.
  
  
  Estic escoltant", va dir. La seva veu era bastant agradable. La pistola apuntant a la meva esquena no va ser del tot així.
  
  
  Jo no la va deixar a ella, " em va dir.
  
  
  Potser, " va dir. Es va tornar a la meva caixa d'eines de cap per avall, de manera que el seu contingut rodar a través de la consola safata, i va recollir la meva microfilm de la càmera. "Vostè ha vingut un camí llarg i difícil, només per fer fotos, senor", va dir. La fotografia va ser la segona part de la meva tasca. Vaig haver de capturar tant de l'equip com sigui possible a la pel·lícula, però només després vaig tenir l'oportunitat de fer servir la meva esprai. Hawke va ser ferms en el que. La destrucció va ser primer. Jo no podia deixar de somriure, tot I que se sentia incòmode i nerviós, com un tigre, ensumant una trampa.
  
  
  De sobte Zembla llançar les meves coses a terra amb un fort moviment de la seva mà.
  
  
  "Qui són vostès? Quin és el teu nom? El que estem fent aquí de totes maneres?"
  
  
  Em va encongir les meves espatlles. "El meu nom és Nick Carter, i sabeu per què estic aquí. Vostè va tenir la raó en les seves mans una segona enrere.
  
  
  "Carter...", Va dir el nom amb cura. — Crec que em recorda alguna cosa... Sí! Ja és aquí! Cuba l'any 1969 i a Xile de l'any passat. Bé, vostè ha fallat aquest temps, el Senyor Carter.
  
  
  "Potser tens raó," jo vaig dir, mirant-lo. Els meus ulls es mantenen en moviment d'anada i tornada, tractant de trobar un punt feble en Zembla, en els altres quatre, o en l'home i els guàrdies que s'interposava entre mi i el fosc passadís. No hi havia absolutament cap escapar opció. Zembla semblava que el sentit de la meva creixent malestar, va donar un curt, agut de riure, i va dir: "Calmar. No anem a executar vostè aquí.
  
  
  "Estic esperant per a una cerimònia on el meu pit serà el torn obert i el meu cor trencat a terme."
  
  
  — Vas a haver d'admetre que t'ho mereixes, Senor Carter. Eren bones persones, els va matar. Però hem arribat amb una manera d'utilitzar el que per a nosaltres, i mentre que vostè no serà capaç de prendre fotos d'ella, hi ha una possibilitat que vostè serà capaç de fer-nos saber el que esteu a punt de veure. Per cert, acaba de sortir de la curiositat, no va traïció mostrar-li el camí aquí?
  
  
  Em va encongir de nou, despreocupada. "La terra és plena de sentir."
  
  
  — Ja m'havia por de que. Va ser només amb l'ajuda d'un traïdor que van ser capaços de passar a través de la meva defensa cinturó. L'única equació que no puc resoldre és el dels humans imprevisibilitat. No crec que es molesti a mi després d'aquesta nit.
  
  
  No sabia quanta raó tenia. Però per una raó diferent del que pensava! I quan va saber la veritat?.. Vaig mirar al voltant de nou i per ingestió. Era una trampa, una tomba. Fins i tot sense pietat llum sobrecàrrega semblava irradiar perill.
  
  
  "Després d'aquesta nit," Zembla continuar, " no serà... Però vostè probablement ja sap tot sobre la meva petita instal·lació d'aquí!"
  
  
  — Penseu que tenim més nevera en el món."
  
  
  "No exactament", va riure. "Jo només vaig fer alguns imaginari de muntanya. És a dir, mitjançant ones de ràdio per a creure que la muntanya és el que hi ha, projectant totes les seves propietats a les corrents d'aire de l'troposphere. Aquest haurà de passar a una altitud d'uns 15.000 peus per la neu. Per descomptat, no s'haurà de veure aquestes ones de ràdio, i l'avió només es pot volar a través d'ells. Només el clima es pensa que hi ha una muntanya!
  
  
  "Com es va pensar en la Ciutat de Mèxic?" Li vaig preguntar sourly.
  
  
  Per tant, us heu adonat! Era, per dir-ho així, una emissió experimental. Llavors, la meva coordinació punts que eren només a uns pocs quilòmetres a més en els suburbis. Però aquesta vegada seré capaç de cobrir la major part de l'Amèrica Central i...
  
  
  - Coordinació punts?
  
  
  M'interromp ell. "Què vols dir?'
  
  
  Serà clar que no em puc produir un senyal de ràdio amb una longitud d'ona tan gran com una muntanya. Vaig necessitat de projectar una sèrie de punts o, per exemple, línies de força que formen el contorn d'una muntanya a la vora de l'àrea he seleccionat per a la destinació. Molt els càlculs precisos són necessaris per determinar on s'ha de col·locar la còpia de seguretat emissors per tal que es troben en la proporció correcta per a la matemàtica eix de les principals diagrama."
  
  
  "El meu assistents", ha afegit, capcineig a les quatre darrere d'ell," són cada monitoratge de suport de l'estació en el seu propi país."
  
  
  La meva gola sentir sec. — Però que eix, el centre al voltant del qual tot gira, és aquí, no?"
  
  
  Sí, és clar.'
  
  
  Vaig meitat respirat un sospir d'alleujament, l'altra meitat maleït la seva astúcia.
  
  
  I el que passa després cobrir-ho tot amb la neu?
  
  
  Va riure enigmatically. "Després ve la tercera imperi Maia."
  
  
  Em va sorprendre quan la seva megalomania totalment colpejar el meu cervell. Llavors em va trencar,"no ets massa lluny sud per que?"
  
  
  Això és cert en el sentit que el bressol de la nostra civilització s'ha situat en Dukatan. Però els dos primers imperis Maia estès fins i tot més al sud." Va afegir amb un fort riure, " Mai trucar a un Yucatecan un Mexicà. La nostra vella enemistat amb els Asteques encara existeix, tot i que tenen el mateix Teules, els mateixos déus, com la Serp emplomallada Kukulkan.
  
  
  Es va tornar i va assenyalar els il·luminats de la imatge a la paret. "Es recorda d'ell."
  
  
  "I les línies vermelles?"
  
  
  "Ens recorden que els nostres veritables enemics són. En 1519, Cortez va matar a un Maya en Tabasco i després es talla tres escletxes en un tronc d'arbre. En nom del Rei Carles I d'Espanya, va prendre possessió del nostre territori." Zembla va mirar-me de nou. "Ets el nostre enemic, Carter. El seu tipus ha ocupat la nostra terra des de fa cinc segles i ens ha obligat a viure en la pobresa.
  
  
  — Llavors, què vas a fer tu mateix?" Amb aquest dispositiu, que farà encara més la pobresa. Tot es quiet. De goma, plàtans i valuoses espècies de bosc es mor a causa de les gelades. Cafè i cacau seran destruïts. La indústria seran destruïts. El conjunt de l'economia d'Amèrica Central seran destruïts durant la nit."
  
  
  Va saludar la seva mà com si algun insecte va ser avorrit ell. "Tenint en compte els recursos naturals, el nostre país és gairebé verge. La petita part que s'ha desenvolupat s'està esgotat per l'explotació capitalista. Les nostres vides no canviaran, perquè encara pateix de fam i la pobresa. Un cop aquest ha acabat i que gringos s'han anat, volem construir la nostra economia, però només per a nosaltres mateixos. Es pot dir que estic fent Amèrica Central temporalment no rendibles."
  
  
  "Vols dir deshabitades.
  
  
  "No rendibles, deshabitades, per a l'imperialista es redueix a la mateixa cosa."
  
  
  'Això és un disbarat. I que els locals no estar d'acord amb vostè. Per què no advertir-los, Coronel? Almenys així es pot preparar per al fred.
  
  
  "Has de ser realista sobre aquestes coses. Que vols creure a mi? No sóc un partidari. Sóc un enginyer elèctric. I pel que fa a aquest coronel, aquest és un honor rang donat a mi per la Arkansas Milícies Confederals de serveis I una vegada dictada ells. Si haguessin cregut en mi, hauria estat prou fort com per repel · lir l'atac, Senor Carter. Com heu demostrat, estic vulnerables. Que sens dubte entenem que cal mantenir tot un secret fins que el meu poder es pot superar. I per respondre a la pregunta: és per això que vaig viure a centenars de quilòmetres des de Yucatán, en aquest desolat part de Nicaragua.
  
  
  Però milers de persones, la seva gent, de patir i morir."
  
  
  Hem patit durant segles. Estem endurit contra els estralls de la natura. Es pot dir que som com una canya. El luxe i l'abundància ha fet la seva gent mimar i febles. Sí, la gent va a morir, malauradament. Però serà molt menor que si es tractés d'una sagnant revolució. La gent sempre ha de morir per a altres persones a viure. Ho veieu? És molt important que vaig crear el meu primer muntanya i després d'informar el món de les meves necessitats."
  
  
  Què passa si les seves demandes no són acceptades? Els transmissors de continuar a treballar i portar-ho tot de nou a l'edat de gel?
  
  
  Aquest ha estat el nostre somni per massa temps per parar. Durant anys, hem somiat el dia quan podem collir el que hem sembrat."
  
  
  Malgrat el foc de la seva veu, els seus ulls eren perfectament normal que quan ell em mirava. "El dia que originalment havia de ser el dia de demà, el Senyor Carter, però està clar que la seva intervenció ha empès el nostre horari endavant".
  
  
  "Avui?"
  
  
  "Per ara!' Els seus dits es va allargar més d'una fila d'interruptors. "La nostra mortal collita comença ara!"
  
  
  Ara no! No és fins a una mica més les hores han passat ! Vaig haver de mossego el llavi inferior per evitar cridar a ell com a instruments va venir a la vida sota les seves mans. Jo estava pensant de tres canals que seria difusió en altres països d'Amèrica Central.
  
  
  El cor de tot el que podria haver estat aquí, però que cor que encara batega. Déu meu, serà aquest àcid mai de treball? El meu pànic inicial era. No se m'ha acudit que no podia aturar aquesta imparable destrucció. Zembla podríem permetre la refredar una estona, però al final, els seus plans estaven condemnats al fracàs.
  
  
  Zembla mal vist com el metre registrat una anomalia, i la seva mà va sacsejar una mica com va ajustar la lectura. Però la seva veu es va mantenir ferm i segur. Va parlar en el mateix nivell de to. "Vostè sap, Carter, jo estava preparat per a tu per venir."
  
  
  — Sabies que jo venia?"
  
  
  "Oh, no immediatament, però la probabilitat d'alguns govern enviament d'un extermini expert va ser molt alta." Va buscar amb ànsia al ball fletxes en el panell de control. Un per un, el que va canviar en els circuits. "Per això vaig prendre precaucions addicionals. La meva transmissors de treball independent de l'altre.
  
  
  'Quins?'- "No tenim control sobre aquests altres punts?"
  
  
  'Sí, per descomptat. Vaig a activar-les des d'aquí amb un relé de senyal", va dir. Va explotar en el plafó. — I em vaig convertir-los altra vegada en la mateixa manera." Només llavors aconsegueixen altra ràdio pols.
  
  
  Em vaig sentir adhesives entre les meves espatlles. "Vols dir que quan estan engegats, que només pot ser apagat per control remot?"
  
  
  'Això és correcte. Aquesta és una protecció contra sabotatge. Una mena d'assegurança per a la meva pròpia seguretat i la de la seguretat de la instal · lació. Si aquí tot va ser destruït, i que Déu els beneeixi l'idiota que va intentar fer-ho, la muntanya encara hauria de ser creat. El resultat seria desastrós.
  
  
  Jo stammered, " Què vol dir catastròfic?"
  
  
  La destrucció de transmissor seria com l'eliminació d'un pal des de sota una tenda de campanya. La tenda de campanya tindrà una forma diferent, però es manté encara en peu. Els meus càlculs són molt precisa, i prefereixo no pensar en el meteorològica xocs que es produirà si el meu camp de força és desequilibrat en aquest camí. Per empitjorar les coses, si aquesta estació va anar cap avall, d'altres ja no seria capaç de transmetre el senyal. És molt possible que després de l'Amèrica Central serà cobert per la neu i el gel per sempre."
  
  
  La diabòlica veritat de la seva profètiques paraules colpejar-me com un cop.
  
  
  "Oh, Déu meu", em va cridar, saltar a ell, " llavors no començar!" Esperar! Jo..."'
  
  
  Una forta explosió tallar la meva advertència a mitja frase. Vaig arribar a la terra. Dos guàrdies va saltar a la meva esquena. Gairebé triturades i em va estrènyer l'aire dels meus pulmons. Jo writhed, i va lluitar com un boig. Cap resultat. Aquests dos van ser més fort que jo. Van immobilitzar-me a la terra. Muscular de braços celebrada me tight. Una aspra, callused mà d'esprémer la meva boca tan difícil que les meves dents gairebé va passar els meus llavis. Em va alliberar el meu cap.
  
  
  'Aturar-lo! No hi ha cap...'
  
  
  Aspre dits ajustats al voltant de la meva boca.
  
  
  La meva crida atrapats en la meva gola. Va ser una desesperada situació.
  
  
  Zembla riure en veu baixa. "Calmar, senor . Ja he convertit en altres canals, i com a mesura del que puc dir, tot està funcionant molt bé aquí. Ara que estan de sincronització.
  
  
  Des de terra, vaig veure helplessly com Zembla canviar les seves quatre estacions a la mateixa longitud d'ona. Vaig començar a tremolar, un animal muscular reacció. No a tot segurs, vaig esperar a veure què passaria. Si Zembla la configuració de la realitat havia treballat, el meu desviació hauria estat contraproduent. Per sabotejar la seva instal·lació aquí, jo sense voler causar el desastre per continuar per sempre. Les conseqüències seria desastrós. Zembla deixar que el seu dit passeu espectacular sobre el botó gran. "I ara el poder actual." Ell va somriure contentedly i prem el botó amb totes les seves forces. La llum tènue. A l'interior del temple, l'augment de so de generadors podria ser escoltat. "Necessito més energia", va dir. Es va tornar a diverses grans poms.
  
  
  Va aconseguir el que va demanar, però d'una manera diferent. Vulnerables circuits clarament no va poder suportar la sobtada sobrecàrrega. La meva càustic àcid ha menjada-los massa. El soroll dels generadors es va convertir en veu alta i shrill, i la pudor de sobreescalfament de les parts wafted a través de l'aire condicionat reixes. Lluny, lluny, vaig sentir tocs i crackles com la tensió va córrer sense marcar a través de l'equip estava treballant amb el meu esprai. Vaig poder sentir el feble, agut crits de les persones atrapades en aquesta sala.
  
  
  Només Zembla semblava entendre el que els sons i pudor dir. Va frenèticament convertit els poms, tractant d'arribar a les mans de nou a zero. Però ara que ell havia convertit en la força, no tenia gaire sentit.
  
  
  "No, no! Això no pot estar passant. Els seus ulls engruixats en l'horror com els instruments que corrien per l'agulla del transformador de potència entrat a la zona vermella. El seu propi panell de començar a tancar a causa de la sobrecàrrega. De color groguenc fum filtrat en les costures del metall de panells. Els homes darrere d'ell que ofega les malediccions. Una dona tossir i clutched una cadira amb esgarrapat dits. Els panells engruixats com si fossin a sota de molt alta pressió. Hi havia un estret pas. Blanc flames es va disparar i van cremar Zembla de la mà. Em vaig sentir estranyament nàusees. Va ser aterridor per veure tota la seva pla d'enfonsar-se per si mateix. L'electrònica monstre que va crear es va empassar-se. Ell fos el seu fràgil parts, donar un cop de puny a través dels seus propis sensors i cables, castigar-se amb electricitat estàtica, i li una ullada a la pudor de cremat aïllament. Vaig poder veure Zembla la cara a través del fum. Va desaparèixer i ja no era humà.
  
  
  Hi havia llàgrimes en els seus ulls de fum, o des de l'emoció, o ambdós. Una desesperada so va sortir de la seva gola.
  
  
  "Carter, Carter, que ho va fer. Tens alguna idea del que...
  
  
  De sobte, vaig ser assolat per una terrible pressió de l'aire. Zembla l'ofès veu seguit de fora. Un flash de llum encegadora va travessar l'habitació. Zembla i els seus amics van morir en un ensordidor explosió. Els vigilants de la celebració de mi avall es van llençar com nines. L'explosió de buidar els meus pulmons. Una pluja de metall, de vidre, i rustling trossos de cable radiant omple el cel. Jo prem-me dur per la terra. Em vaig alegrar que els guàrdies em va baixar i em va posar sobre la terra. Probablement em va salvar la vida.
  
  
  El soroll i les llums brillants va desaparèixer tan ràpidament com havia començat. El meu cap es va girar i les meves orelles van sonant. Vaig esperar. Llavors vaig mirar cap amunt. Vapor i fum encara penjat en colgajos a la sala. Vagament, vaig poder veure el desastre que estava a l'esquerra. El tauler de control aparèixer com un tomàquet madur. Zembla havia aparentment pujat en fum. Almenys no hi havia ni rastre d'ell. La resta van ser escampades a terra on havien caigut. L'home calb va mentir sobre la seva cara. Un altre home i un greix de la dona van ser estirat sobre la seva esquena. Una peça de metall panell enganxat a la avorrit dona coll. Va morir de genolls per la cadira. La sang córrer per les carbonitzat part. Es va quedar en greix rierols per la paret i a través de la runa-sembrats etapa.
  
  
  Em va saltar als meus peus, va respirar profundament i va mirar al voltant. Un dels guàrdies va sprawled a terra, sang streaming des de la seva boca. L'home que va agafar i em va desaparèixer, probablement per a donar l'alarma. L'altre guàrdia va rodar al seu costat i dirigit el fusell a la meva panxa.
  
  
  Vaig arribar en un salt. Ell no va tenir temps de reaccionar o disparar. I puntades de peu-li a la cara. El meu taló dret de pegar-li dur al nas. Vaig sentir una fissura de l'os. Peces de la seva os nasal havia penetrat en el seu cervell. Va caure mort.
  
  
  Vaig agafar la seva pistola. Vaig haver de deixar. Sirenes wailed. Vaig sentir la furiós rugit dels homes corrent pels passadissos. Que serà aviat, i que no faci totes les preguntes, però disparar primer. Si, vaig tenir ocasió d'escapar-se, hauria d'haver estat en l'agitació de la següent pocs segons.
  
  
  Però em va girar i va córrer a l'escenari. Jo no podia marxar, però, encara que això suposi la meva mort. Vaig haver de buscar la roba d'aquestes quatre persones. D'on vénen i on van els altres quatre emissors amagat? Jo hauria d'haver trobat, en primer lloc. He aconseguit infiltrar-se i destruir aquesta instal·lació. Aquest també va ser assignat per a mi. Però la meva tasca no va ser completat encara.
  
  
  De fet, només ha començat.
  
  
  
  
  Capítol 4
  
  
  
  
  Un dens núvol de pols i fum, trossos de trenat d'acer enganxar-se a terme, es fa ressò de la crida de la por i el dolor — Dante a l'infern no era res després. La tos, els meus peus descalços va caure a terra. Vaig arribar a la sang-amarat d'etapa i agenollar al costat de cada una de les tres entitats. Ràpidament i a fons, he buscat la colgajos de la seva roba.
  
  
  Aquest no era el moment per meticulositat. No vaig tenir temps per a una exhaustiva investigació. Vaig haver d'agafar el que vaig poder i després de córrer tan ràpid com vaig poder. Jo clutched la mort de guàrdia de la FAL fusell sota el meu braç. Passaports, targetes d'identificació, estrany retalls de paper — res que pogués més tard indiquen la situació de les altres emissors jo havia recollit. Vaig posar-ho tot en el greix de la dona a la borsa. Va ser una gran pell de les dones bossa amb una corretja per l'espatlla. Puc penjar-lo al voltant del meu coll com una bossa. Jo estava gairebé fet quan vaig sentir el so de les botes de fora. Em vaig girar, rifle llest.
  
  
  Els homes van irrompre a l'habitació. En la confusió i la por, es va cridar. La seva torbació que es va reflectir en la descuidat manera de celebrar el seu armes. M'avergonyeixen esquena contra la paret de l'escenari. De sobte, vuit soldats em va veure i es va aturar cridant. Que em mirava amb inquietud. Van caminar lentament a la porta. Em va girar el rifle threateningly. Vaig demanar-los per aturar-se i deixar caure les seves armes.
  
  
  Les forces de les parts estaven gairebé tot. Jo estava una mica millor posició, però estava sol. Jo podria haver matat alguns d'ells, però m'han disparat. Gràcies a Déu no volia ser una de les dues. Reflexivament, que semblava per adonar-se de la seva superioritat. He perdut el joc. Després, molt a poc a poc, els seus rifles i pistoles estrèpit per a la planta, un per un.
  
  
  El soroll va créixer més fort fora de la sala. Més soldats es van apropant. Vaig moure de costat al llarg de la paret. Jo vaig seguir la bóta del meu rifle apuntant en tot moment. La parella va celebrar a gunpoint llegir la desesperació en els meus ulls. Ningú No es movia. Cadascun d'ells ens han tret a mi, sense dubtar-ho si no fos per el seu risc personal. Caminava al voltant d'ells en silenci. La pedra de la paret del passadís sentia estranyament freda i enganxosa a la meva esquena nua. Vaig arribar a una cruïlla amb un altre corredor que va acabar en un carreró sense sortida. Així que vaig haver d'anar a través de la sala principal. Em preguntava quants segons m'havia deixat. En qualsevol moment, els altres soldats podria atacar-me.
  
  
  Vaig tenir cap problema per arribar a la següent cruïlla. Aquest passadís va ser curta i s'assemblava al portal d'un edifici. Les escales han conduit. Vaig córrer per les escales, es va aturar, i va disparar un curt salvo cap a la sala. Es va a mantenir els nois avall hi per un temps. Vaig començar a pujar les escales amb llargues gambades. Les escales portat fins a la zona on la veritable carnisseria havia tingut lloc. Una paret finalment va ser destruïda. Tubs jutted a terme en un enredats, retorçar-se massa. L'espurneig de vapor formar grans núvols de vapor. Era com un veritable camp de batalla. A continuació, els vuit soldats reunits pel seu coratge. Van cridar en veu alta per a la sang, que és la meva sang. Estaven disparant cegament, el rugit dels seus fusells sonar com explosions en el buit. Tres trets de sobte va sonar d'una petita alcova a la meva esquerra. Trossos de maó sortiren de la paret al costat meu cap i el pit. Em va ficar per a la coberta. Em vaig sentir atrapat. Si hi hagués hagut una sortida al temple sostre, hauria estat bloquejada per la gran canvi que s'havia produït. L'home de l'alcova va disparar de nou. Li vaig disparar de nou. La figura fosca va desaparèixer. Enarborant la meva pistola, vaig seguir-lo. Es va posar a retorçar-se en la brutícia de la terra. El seu pit i l'estómac estigués cobert de fosc bloodstains de les bales. Em va inclinar sobre ell i va agafar el seu revòlver. Li vaig disparar cap a les escales. El coronel Zembla els soldats estaven executant en l'altre, s'afanya a ser el primer a retirar-se. El rodatge va parar per un instant. Vaig rastrejar a través de les runes del que havia estat un portal. En va he tugged en els blocs de formigó i trencar roques, intentant obrir la sortida. Cap resultat. Torno a sentir els soldats trobada a continuació. Que es va arrossegar fins a les escales. Vaig poder sentir el fort llistó de botes i la clank d'armes de foc.
  
  
  Les meves mans troben la caiguda de la paret. De sobte, vaig sentir un buf d'aire fred en els meus dits. He arrencat desesperadament a la destrucció. Jo vaig llançar roques soltes i trossos de formigó baixar les escales darrere de mi. L'home va cridar com a bloc va aterrar en el seu crani. He cavat un túnel a través de la runa i empènyer el meu rifle a través d'ella. A l'altre costat havia una àmplia porxada del corredor. Hi havia un vell estreta escala que va portar fins a la teulada. Era la primera vegada que jo havia pujat d'aquesta manera.
  
  
  Sense pensar-ho dues vegades, vaig volar fins a la resta de les escales i va volar fins a la teulada. No m'importen les persones que puguin estar esperant allà. Jo sabia com molts nois m'havia darrere de mi, i que estaven a la dreta al meu costat. Si hi ha més nois allà, un acurat plantejament tàctic no han guardat la meva pell tampoc. No és un sol tir va ser acomiadat.
  
  
  Una dotzena de persones van peu per la Campana Sioux helicòpter com ho va treure. El rugit dels motors i el portamines vent de les hèlixs fet la meva aparició sobtada desapercebut. Però només vaig tenir una breu oportunitat de mirar a l'escena davant de mi. Llavors em van pegar a l'ull. L'helicòpter sota uns metres per sobre de la plataforma d'aterratge i balancejava unsteadily. El pilot va ser un home amb un bigoti que em va agafar per primera vegada. Els seus passatgers no era altre que el Coronel Zembla! D'alguna manera Zembla aconseguit escapar de la mort. Com a mínim no va ser greument ferit quan la consola trencat davant de la seva cara. Per un freak de sort, ell, que va escapar de la devastadora explosió. I ara va fugir de mi, massa! La seva cara es va cobrir de sang. Un improvisat embenat es va embolicar al voltant del seu front. Els seus ulls brillants reflecteix una fúria salvatge.
  
  
  'Matar-lo! Disparar Carter! La seva veu es va elevar per sobre de l'estrèpit de l'helicòpter. L'helicòpter va aixecar. La seva veu encara es va fer ressò a través de l'aire. Vaig aixecar el meu rifle i orientat a la pressió dels tancs. I, també, va voler treballar amb Zembla per saldar la meitat del temple. Però els soldats ja havien obert foc sobre mi. Vaig haver de triar entre ser un màrtir o ser salvat de mi mateix, la bossa que pengen al voltant del meu coll. La meva ira va dir-me, " Disparar que helicòpter cap avall i oblidar-se'n." La meva ment, no obstant això, em vaig demanar per portar a la bossa a la seguretat.
  
  
  Vaig sentir Zembla últim dèbils crit: L'helicòpter a continuació, rosa majestuosa en l'aire i es va convertir en un southwesterly direcció. Va desaparèixer en la distància. Em va saltar a sobre de l'ampit de la temple. El soldat es va inclinar sobre la vora. Apuntava amb la pistola cap avall. Com vaig caure, vaig disparar a l'atzar. Va valer la pena. Vaig veure l'home trontollar i caure darrere la pedra de la paret. Altres ple de gent al voltant d'ell, agitant les seves armes, amargament, i la cocció. Eren més de la lluna. Em vaig enfonsar helplessly. Les branques dels arbres suavitzat la meva caiguda com vaig arribar a la rasant del costat de la piràmide en forma de temple. Arrels dels arbres que no eren massa arrelada en les esquerdes de la roca va sortir d'ells. Juntament amb l'arbre, em va caure una altra de sis metres. L'impacte que finalment em vaig adonar forçada de l'aire dels meus pulmons. No obstant això, les branques i fulles suavitzat el cop. He rastrejat al fullatge per cobrir i laminats pendent avall. Els soldats del temple es va unir els seus companys. Bales va trencar a través de la terra m'envolta. El sotabosc es bufa escorxada. Atrapats en la mortal porten la pluja, estava estranyament incapaços de sentir el meu cos ja. Vaig comptar les bales whizzing passat les meves orelles. Sempre que he tingut l'oportunitat, vaig tornar a disparar. Un home va rebre un tret a la cara. Un altre va ser ferit al pit i també desaparegut del camp de batalla. Vaig córrer de bush a l'arbre i de l'arbre de bush. Per zigzageando, jo esperava arribar a baix sense ser mortalment ferit. Vaig arribar a la fundació i aturat per un moment. Llavors vaig córrer tan ràpid com vaig poder a través de l'àrid tram de no-man's land que envolta el temple. Les bales rebotar a prop de boulder amb una nasal xiscle. Una altra bala va trencar a través de la seva pantalons cama. No va importar, perquè jo estava deixant aquí per sempre. No vaig poder aconseguir la meva motxilla i matxet de tornada. Eren al voltant de la cantonada i que no podia ser vist. Vaig entrar a la selva. Una densa foscor de fullatge embolicat mi. De seguida em vaig convertir a l'esquerra, directament sobre el camí que va des del temple a la Tungla Riu. Jo mai podria tornar de la manera que va.
  
  
  Creuar la selva sense provisions i amb molt més experimentat Maia rebels darrera era massa d'un repte. Vaig tenir a risc de ser colpejat per una landmine. Vaig pregar que la meva sort no fallar-me fins que vaig arribar al riu. He esperat ferventment que m'agradaria trobar un vaixell per navegar riu avall.
  
  
  De sobte, una veu que venia de l'dens sotabosc. "Que és això?" Saltar endavant, em vaig trencar a través d'una estreta bretxa en arbustos d'espina i gairebé ensopegar més d'un crouching soldat. Va agafar un enorme vella pistola. Em va ficar fora del camí.
  
  
  Jo estava encegat per la presa. Pólvora cremada la meva cara. La bala va colpejar-me d'alta en l'espatlla esquerra a través del múscul pectoral. Em vaig trobar. No vaig sentir cap dolor des de la cop. Si estic de sort, que passarà més endavant. Una altra bala perduda a la meva galta. Vaig rodar més. Vaig caure a terra i gairebé han perdut la consciència. El soldat va disparar un tercer temps, però va perdre. Em vaig posar dret, va apuntar, pensatiu, i va disparar. Va deixar anar un agut crit desesperat, i va tractar de disparar de nou, però va caure morta.
  
  
  Em vaig posar dret i sospirar profundament. Em va encongir les meves espatlles. Cobertura de la meva ferida amb una mà, I trudged avall de l'estret camí de terra. Vaig poder sentir Zembla personal de l'exèrcit de perseguir-darrere de mi. Una branca es va trencar a prop del meu cap, perforat per una bala. Alguns nocturn animal, expulsats del seu cau cada pel soroll, va ser saltant bojament al llarg de la ruta davant de mi. La bala va esclatar la terra just davant de l'animal. Es va aturar de sobte i va desaparèixer en l'aire en un obligats com més bales van començar a colpejar la zona. Semblava que hi havia cap a aquest sinuós camí. Ara vaig començar a viure una experiència dolorosa pulsacions en el meu cap. Vaig córrer, gritting de les meves dents. Gairebé em vaig trobar el moment. Una vegada vaig esclatar a riure histèricament. Vaig sentir un fort aixafament explosió darrere de mi, seguit immediatament per un agut crit. Els meus perseguidors van ser víctimes d'una de les seves pròpies trampes.
  
  
  Els darrers metres semblava interminable. Finalment m'he passat l'últim racó. Vaig arribar a una petita clariana que va portar al moll. Com ja he passat, he tret a dos homes que custodiaven el port. Un va caure a l'aigua, i l'altre doblegades per la meitat com una frontissa.
  
  
  El moll de la mateixa va ser res més que una meitat-podrien taula situada a la fosca Tungla. En aquest punt, el riu era estret i poc profund. Un no selva voltat més de les dues ribes. Aquesta vegetació hauria estat una bona cobertura quan anava riu avall. El fang banc era gairebé intransitables. Això farà que es deixi Zembla els homes intenten perseguir-me.
  
  
  Dos vaixells van ser amarrat al moll. El vaixell sacsejat de costat a costat . L'anvers i el revers d'ells van ser estret, com una canoa. El vaixell buc estava fascinat per nombrosos en forma de T encavallades. A l'altre costat era en realitat un autèntic motor de l'habitació, a uns set metres i mig de longitud i dos metres d'ample. El vaixell tenia una petita cabana a la coberta de popa. Costat mampares es van instal·lar en ambdós costats de la cabina, i un fort teulada de zinc ha completat tota l'estructura. El casc es va cobrir amb coure. La proposta no podia haver estat molt més que un metre.
  
  
  Em vaig precipitar a l'antiga embarcació com des de fa temps perdut un ésser estimat. Mentrestant, li vaig disparar un parell de trets a l'embarcació. Només una bomba podria enfonsar-se el vaixell, però va ser inútil ara. Em vaig deixar anar de les línies de fondeig i es van abocar a la cabina. Al mateix temps, els soldats entrat a la compensació. Hi havia un plat botó al costat de la fusta volant. He arrencat a l'aire solapa i premeu el primer plat. Bales va irrompre a l'open de la cabina. Vaig picar cap avall. Nefasta sons que van arribar des de la bodega. Batecs i tos enfurit, el motor va venir a la vida en senyal de protesta. Vaig posar l'accelerador a la posició extrema. He seguit la inclinació del moll al mig del riu.
  
  
  Les restes del Coronel Zembla la multitud s'havia reunit a la platja. Les comandes es van emetre, respostes va cridar. Van ser trets com un boig. Bales screeched fora de la teulada de zinc i coure, casc, trencant-se la prima de fusta mampares al meu voltant. Quan el bombardeig apaivagat per un moment, em va donar el passat trets de la FAL rifle. L'embarcació navegat amb dificultat.
  
  
  El seu cos shuddered de tan cruel tractament. Però vam arribar al mig d'ella i va començar riu avall. Jo tenia l'esperança que ens van arribar al port de la ciutat de Prinzapolz. L'actual ens va donar una bona velocitat i el rodatge ha disminuït. El fullatge de molt exuberant vegetació penjava sobre nosaltres. En pocs moments, el petit port i la selva de compensació desaparegut, com si haguessin existit mai. El soroll dels homes i armes de foc també disminuït. Per sobre de mi, vaig veure el blau-verd llum de la nit de cel. Un rusty-brown riu passava al meu voltant. De color verd fosc arbres alçava per sobre de nosaltres a banda i banda. Les branques es van decorar amb el gegant de la vinya. Increïblement grans plantes de cobrir-ho tot. Sufocant de vapor, penjada sobre el riu. La penetrant olor de la descomposició de la vegetació estava a tot arreu.
  
  
  L'embarcació va resultar difícil per dirigir. Li va prendre tots els meus ràpidament disminució de la força a romandre en el centre del riu. Cada curs de correcció va causar una allau de dolor a la meva espatlla. La sang va córrer cap avall meu pit. La bala es va disparar a boca de canó. Així, les ferides, on la bala va entrar i va sortir del meu cos van ser neta i sorprenentment petit. Però jo sabia que no duren molt de temps sense atenció mèdica.
  
  
  Vaig pensar en la gran bossa encara penjant al voltant del meu coll. Només ara que el perill havia acabat, com a mínim temporalment, vaig sentir com ràpidament em va debilitant. Em va contra el volant per mantenir-lo en la posició correcta i descomprimit la meva bossa. L'interior era un blanc mocador de puntes. Feia olor agradable de la penetrant perfum que gairebé totes les dones del sud d'amor. He embolicat el mocador en un embenat i lligat al voltant de la meva espatlla. M'estrenyen el nus amb les meves dents. Que faria aturar el sagnat. Vaig pensar en la resta de la bossa. Però aquest no era el moment ni el lloc per investigar. Així que em vaig donar la meva atenció, de tornada al vaixell, que s'està acostant a la riba esquerra.
  
  
  Jo estava al capdavant d'un, potser dos hores. Jo estava jugant constantment amb la debilitat de l'embarcació. Una i altra vegada i va amenaçar a la deriva cap a les roques o fangós bancs de sorra. Jo no podia dir quant de temps es va prendre. El dolor a la meva espatlla de tir a través de tot el meu cos. Semblava un malson. Podia pensar amb claredat. D'alguna manera vaig quedar conscient. Jo sabia intuïtivament que em moriria si que es va quedar encallat.
  
  
  A poc a poc, el riu ampliat i aprofundit. La marxa va començar a moure's amb l'acceleració actual, i em va contra la cabina de la paret. Massa cansat i massa feble, I mandrosament va relliscar i es va asseure a terra. Vaig estudiar el contingut de la meva bossa, però jo era massa feble per pensar en la recta. Grans perles de suor va esclatar en el meu front. El meu cap va sentir febril.
  
  
  Com vaig asseure, vaig perdre tot el sentit del temps. Des de la meva cabana, vaig mirar a la selva clarianes m'havia passat. Vaig poder sentir senyals de vida a la platja, la plaintive gemecs d'una antiga nau, i el thud d'un motor a la petita bodega. Em vaig quedar respiracions en contra de la cabina de la paret. L'evident consciència de la seva condició de ser substituït per una vaga sensació de nàusees. El meu cervell semblava que anava a explotar. La coberta canviat lleugerament. No hi ha mai semblava un temple Maia o Coronel Zembla.
  
  
  El temps va començar a canviar. A poc a poc, el cel es va convertir en ennuvolat. El vapor d'aire calent ara era fresc, i de vegades fins i tot fred. Hi havia alguna cosa amenaçadora en l'aire. El vent howled mournfully. L'embarcació rumbled. He lluitat per els meus peus i reforçar la teulada, suport de la cabina. La hulking arbres de corda fregada en protesta per l'acció del vent. El cel es va convertir inky negre. La massiva troncs influït amenaçant a l'augment de vent. En la distància, una thumping so es va sentir, barrejat amb els sons de la por o els animals ferits. El vent va morir avall per un moment. Llavors, amb un ensordidor força, va esclatar en ple vigor des d'una altra direcció.
  
  
  Si mai havia dubtat de Coronel Zembla del camp de força, que m'hauria cregut que per ara! El riu aigua d'agitar-lo. El crit de la tempesta inclinat la llanxa threateningly i es va tirar. Llamp perns tan ample com un cometa cua de centelleig. El cel brillant de color porpra en aquest unearthly la llum, però amb el tro, la foscor va venir de nou. Llavors va començar a ploure. En un principi era un lleuger plugim. Però aviat es va fer una segona riu. Un torrent d'aigua brollaren a terme des de els núvols de tempesta. Una terrible tempesta provocada per Zembla assolar la barca. El meu alè atrapats en la meva gola. L'embarcació va sacsejar i creaked a cada costura. Em va agafar el volant fins a un sobtat cop de vent el va enviar a la filatura. Vaig haver de deixar-lo anar. La meva força havia anat. El vent i la pluja ara tenen plena llibertat d'acció. El vaixell es va traslladar a l'actual.
  
  
  Em va aferrar desesperadament. Els minuts que semblava una eternitat. El riu es va convertir en un delta. Em vaig adonar que estàvem acostant a una desembocadura. A través d'el crit de la tempesta, jo només podia fer una ullada a les llums de Prinzapolka, intermitents a través de l'ample estuari a la meva esquerra.
  
  
  Trencall a la dreta s'arremolinaven agitat masses d'aigua de mar. Ondulat escuma marcat el lloc on el riu ha buidat a la mar.
  
  
  L'embarcació va ser capturat en un vòrtex. Enmig de la frenètica remolí d'escuma, el vent i la pluja, la velocitat va seguir augmentant. Ones tan alts com els hostes sorgit abans que nosaltres. De la mateixa manera que amb punta de la nau per la seva banda, jo estirada el timó. Dues vegades vaig sentir la quilla del vaixell batut, i vaig pensar que es van enfonsar. Jo ja havia perdut tota esperança quan el remolí de l'oceà salvar-nos. El vaixell s'arremolinaven a la banyera d'hidromassatge, aixecat més aguda sortints rocosos, i deriva directament en un braç del riu. Al final, la mar, finalment, convertir-nos en tot. Estàvem de tornada a davant en el relativament tranquil * les aigües del port.
  
  
  He portat un fart de llanxa just a sota de la vorera. En comparació amb fa un moment, no hi havia moltes onades. El vaixell corria en diagonal encallat. Em vaig quedar a la cabina per un temps a recuperar la meva compostura. Jo no podia creure que havia acabat. I encara estic viu! Vaig pujar a sobre de la barana i va sortir al banc. L'aigua va ser genial. La terra era enganxós sota els meus peus descalços. Jo estava tremolant de la força de Zembla artificial tempesta. Un dolor cremant disparat el meu pit. Vaig caure de genolls a la platja rocosa. Respirant pesadament, vaig tancar els ulls i es va asseure allà una estona abans de continuar.
  
  
  Amb el temps vaig arribar a la rambla, la tempesta es va acabar. El vent es va convertir en una brisa gèlida. Les gotes de pluja van ser com agulles de gel.
  
  
  Quan vaig arribar a la plaça de la vila, va començar nevant.
  
  
  
  
  Capítol 5
  
  
  
  
  M'arrossega descalços, a la plaça, tremolant. S'anava fent més fred per l'minuts. Desenes de carrers estrets vorejaven la plaça en tres costats. El quart costat darrere de mi va ser el terraplè. Hi havia un colorit de la flota pesquera de la ciutat de Prinzapolca. Vaixells va esquinçar els seus cables. Els pals es van perdre en el remolins de neu blanca.
  
  
  Sota circumstàncies normals, la plaça plena de gent a aquesta hora del dia. Com que passejada d'anada i tornada, que van fer les últimes compres i de tant en tant interjected amb les xafarderies locals. Les parades del mercat, antic cavalls, i fins i tot més grans carros, que seria gairebé innombrables. Els comerciants es mostren els seus productes. Son rucs passaria capcineig al costat seus propietaris, carregat amb llet, llaunes, bótes de vi, sacs de farina i ciment, i fins i tot molt reixes de ferro i cadires, taules i armaris. Però ara no. Zembla el temps ha de posar una dent a les rodes. Un gèlid vent howled a través de la deserta la plaça i al llarg de l'avinguda principal. Una vegada la zona verda a la meva esquerra semblava trist. Les persianes de la maldestre edificis que es van tancar. Semblava deshabitada. A dalt, a les cantonades eren d'argila plaques d'identificació.
  
  
  Jo estava buscant Carrer de Montenegro. Segons la llista que havia memoritzat a l'AH de la seu, el nostre agent, el Dr. Hector Mendoza, va viure a les 10 del Carrer de Montenegro. Mai he conegut aquest home. Tan lluny com em preocupava, que podria haver estat el súmmum de l'honestedat, tot i que vaig dubtar molt. Va ser a la llista per una raó. Prinzapolza es diferencia de qualsevol altra ciutat de l'Amèrica llatina, on un de cada dos té secrets per vendre i una de cada cinc és un agent secret. Una altra qüestió és quin país o organització són agents d'. La fidelitat és la relativa i canviant com diners canviant de mans. Només es pot confiar en ells, si vostè mantenir un ull en ells, i fins i tot a continuació, poden enganyar-te directament a la teva cara i és gairebé impossible trobar un fiable agent d'un poder estranger.
  
  
  Vaig haver de bregar amb això. Reunió Dr. Mendoza era un risc vaig haver de prendre. El coronel Zembla l'organització era més nacionalista. És per això que vaig evitar Prinzapolza quan hi vaig anar fa dos dies. Jo hauria fet ara, però la meva ferides que havia de ser tractada. Jo també necessitava roba. No es pot arribar molt lluny en mullat pantalons sol. En qualsevol cas, jo no hauria estat capaç de fer la baixada punt on el vaixell patrulla estava esperant-me. Jo necessitava ajuda, no importa com sospitós o perillós que podria ser. A mig camí, a la plaça, he trobat el Carrer de Montenegro. Va ser un estret, ascendent street, flanquejat a banda i banda per cases — pisos-cantinas , cabines i altres petits comerços amb les persianes tancades. Vaig apressar a través de la foscor a la recerca del número deu. Vaig haver d'ajupir i lluitar contra la tempesta de gel. I això va ser només el començament! En comparació amb el que es podria arribar a ser, es va migdia al Sàhara.
  
  
  A dalt, hi ha menys botigues. Últims blocs de cases eren edificis construïts amb grans pedres. Neu barrejada amb la fosca herba va caure a la meva cara
  
  
  He passat el tancat estable. A dins, hi havia plaintive sons i el rodamón de fred, espantats animals. El número deu no era lluny de la quadra. L'entrada va ser com una cova fosca. Vaig entrar a l'edifici. Era com un congelador. El vent havia mort cap a baix, però l'aire va quedar glaçat.
  
  
  Les escales creaked i les parets eren unpainted. Hi havia una destinació a la primera planta. En la tènue llum vacil.lant de les despeses de llum, vaig intentar desxifrar tots els noms. Dr. Mendoza no hi era, o en el pis del costat. He trobat seu despatx de la tercera planta, al costat d'una sala buida, de la qual porta va ser vulnerables a la sequera. Mendoza de la placa amb el nom va ser col·locades directament sobre l'antiga campana situat en el centre de la porta com un llautó melic. Es va aturar i va sentir un fort clank. La barreja de peus va ser amb prou feines audible a la casa. Mendoza aparentment ocupat diverses habitacions. Un sobtat pensament em va fer prendre la bossa de la meva coll. Vaig tirar-la en una habitació buida i tancada la porta. El metge va obrir la porta i un cap generat a terme.
  
  
  "El Dr. Mendoza?"
  
  
  "Si".
  
  
  "El temps és molt càlid,"vaig dir," fins i tot per a aquesta època de l'any." Sona ridícul.
  
  
  El seu ja de petits ulls s'estreny encara més. Ell portava un brut suèter blau sobre una camisa blanca. Els consells de seu coll es van arraulida com les ales d'una mort papallona. Un pesat ventre penjat durant un parell de sostre blau pantalons. El seu rostre pàl·lid va ser configurat com un meló. Va respirar profundament i feia olor d'alguns locals d'humitat.
  
  
  Li vaig mirar impacient. "Bé?'
  
  
  "Jo... espero que plogui per als agricultors aviat." Va fer una brillant drap fora de la seva butxaca i esborrat del seu llavi superior. 'Jesús! És tan estupido, senor. Només cal mirar fora.
  
  
  — Heu de dir-me — " vaig dir hoarsely.
  
  
  'Què vols?'
  
  
  Vaig empènyer més enllà d'ell i va anar a la seva oficina. — Què dimonis he... El metge?
  
  
  'Ahh ...!' va semblar veure a la meva espatlla per primera vegada. Va rodar els ulls i va treure el drap a la cara. "Federalistes ?"
  
  
  'No.'
  
  
  'Qui?'
  
  
  'No importa. Just pegat a mi i no et preocupis més. Et paguen bé per això.
  
  
  "Naturalment. No vaig pensar a tots. Va tancar la porta i motioned per a mi, per seure a la cadira a través d'ell. La seva sobtada somriure sembla molt forçat. 'Si us plau.'
  
  
  L'habitació era freda i ombrívol. Una cortina penjat del sostre al terra, que divideixen la sala en dues parts. Ara ell es deixen de banda. Hi havia diversos rickety cadires i un sofà davant d'ella. A l'altra banda va ser un petit escriptori de caoba, l'habitual conjunt de farmacioles de primers auxilis, prestatges d'eines, una cadira on em vaig asseure, un regulables llum, i un obert esterilitzador en què unes quantes agulles es van bullir. Una porta tancada amb clau portat a la resta de l'apartament. Feia olor de pols i ranci de la cervesa.
  
  
  Dr. Mendoza posar les mans a la butxaca i la va deslligar el mocador a la meva espatlla. Va examinar la ferida des de la part davantera i posterior. "Els ossos no van ser danyats, els vasos sanguinis no van ser danyats," va dir. "Tan sols un bon forat a la carn. De petit calibre, jo diria."
  
  
  "No deu haver vist com aquest d'una altra manera."
  
  
  "Bé, mai no és el mateix, no?" Va obrir un armari i va treure una ampolla de desinfectant.
  
  
  "Això és tot el que tinc. Per desgràcia, em va sortir corrent de la penicil·lina. Però si el mocador no estava brut, que hauria de ser suficient. No es pot infectar-se de la bala mateix".
  
  
  "Sé", em va grunyir. Em va apoderar de la barana amb les meves mans. L'infern, que no havia diluït el desinfectant. Ell no va matar els gèrmens; no, va cremar-los amb brases. Jo serrant les dents per evitar cridant. Va aplicar dermatol a la ferida i s'embolica tota la meva espatlla en una gasa estèril.
  
  
  "Ara resta, en cas contrari, la ferida s'obrirà de nou." La seva mirada em va dir que jo podia descansar en qualsevol lloc del món, però no en la seva oficina.
  
  
  — No puc, " vaig dir.
  
  
  "Assegureu-vos que no sagnen de nou."
  
  
  Va arrufar el nas i va pensar per un moment. Va rummaged en un altre taquilla i treure un embenat elàstic. Hi va embolicar-me tan bé que vaig començar seriosament en dubte la circulació en el meu braç. Ell va assegurar el cas amb un metall clip. Va un pas enrere i em mirava expectant cap.
  
  
  "Necessito diners i roba", em va dir. — A continuació, vaig marxar.
  
  
  -"Sí, però no ...
  
  
  "Quin tipus d'agent és vostè, Mendoza?" Em vaig tallar-lo bruscament. He tingut prou d'aquest sycophantic mercenari, doctor o no doctor. — No esperar-me a deixar com aquest, no?"
  
  
  "Sènior, estic completament al seu servei. Però jo sóc pobre. La meva roba no cabre, com podeu veure. I els diners - " Ell va respirar profundament i va treure la seva brillant de drap de nou. 'Però espera. El meu germà Miguel pot ajudar. És aproximadament la mateixa alçada que vostè, senor, i recentment ha venut la terra. Així ho ha diners. Per què no puc pensar-hi més?
  
  
  'Bona. Convocatòria Miguel i tenir-lo a venir aquí.
  
  
  "Lamentablement, no tenim un telèfon. Mendoza va caminar sobre el seu escriptori. Va agafar una carta de la part superior calaix i escrita alguna cosa en això. Va donar-la a mi. "Donar a Miguel i tot anirà bé."
  
  
  Va escriure una adreça a l'esquena.
  
  
  "On és Noevo Carrer?"
  
  
  "Següent carrer a la dreta, senor . Aquesta és la tercera casa a la dreta, primer pis. Hi ha alguna cosa més...?"
  
  
  I es va aixecar i estirar la mullat cames. — Hauré d'acceptar-la.
  
  
  "Potser una copa de tequila?"
  
  
  "En la meva condició? Jo no seria capaç d'aconseguir a través de la porta ja."
  
  
  "Tinc alguns Kafion."
  
  
  Kafion és una antiga estimulant; hi ha millors fàrmacs ara. Així Mendoza encara tenia una mica d'aquestes coses. Va ser un metge. No volia que ell em va donar. Vaig assentir amb el cap. Jo només havia de prendre el que he pogut arribar fins aquí.
  
  
  Es va dissoldre dos pastilles en un got d'aigua. Vaig beure com vaig anar a la finestra. Vaig posar el got cap per avall sobre la finestra i es llença de nou el teló a mirar cap a fora. L'estret carrer de sota era de color gris i fosc. A part de la caiguda de neu, no es veuria res. Em vaig preguntar si anava a parlar. Mendoza va ser astut ha prou amb connectar el canvi de temps, amb l'aparició sobtada de ferits Nord-Americans. I jo tenia una escapolir sospita que va ser tan cautelós com a columnista de xafarderies. Va ser l'única persona que sabia que encara era viu. Em vaig preguntar si seria més segur per matar-lo.
  
  
  Em vaig deixar la cortina de la caiguda i es va girar. Mendoza estava assegut a la seva taula, la seva mà dreta a la part superior calaix. Podia endevinar quina va ser la celebració d'allà. Sens dubte, altres abans que jo hagués tingut la mateixa idea. L'arma va ser probablement la celebració, ara mateix hauria d'haver fet-los canviar la seva ment. Això ha canviat la meva ment, almenys per ara.
  
  
  - gràcies. Estic deixant.'
  
  
  "Anar al meu germà, senor, i Miguel ajudarà." Hi havia altivesa en la seva veu.
  
  
  Vaig anar a la porta. El cafè va fer que el meu cor bategar més ràpid. Vaig esperar un moment abans d'obrir la porta. No hi ha cap so des de fora. Vaig prendre una última ullada al metge. "Ni una paraula sobre això, Mendoza.
  
  
  "Senor, t'ho juro que en la meva mare honor!
  
  
  "Si parleu, vaig a tornar," vaig dir,"i veure si vostè encara té una mare."
  
  
  Mendoza es va encongir d'resignadamente. Pel que sembla, havia sentit tals amenaces desenes de vegades des de problema pacients. No va molestar-lo més. Vaig sortir fora i va tancar la porta darrere meu. Vaig mirar a l'esquerra i a la dreta en el buit passadís. Després vaig examinar la targeta amb l'adreça de Mendoza és dubtosa germà. No m'agrada. La idea de roba d'abric i menjar era temptadora, però no vaig confiar en ell en tot. Feia olor, fins i tot pitjor que el de Mendoza oficina. Vaig llançar un qüestionament cop d'ull al meu voltant. Una petita caixa metàl·lica glittered just a sobre de la porta jamb. Telèfon sòcol. El fat bastard mentit a mi.
  
  
  Vaig anar a una sala buida, al costat de l'oficina i es va ficar dins. Vaig agafar la meva bossa des del pis. La sala era buida i olorat sourly de vernís. Hi havia piles de pols i sorra a les cantonades. En la foscor, em vaig arrossegar fins a la paret que separa aquesta habitació des de l'oficina del metge. Em vaig asseure en el fred de les prestatgeries i posar a la meva orella a la fina paret. No hi havia res per ser escoltat. Em vaig asseure còmodament. Com m'esperava, vaig intentar oblidar el dolor a la meva espatlla. Què anava a fer? La cafeteria animar-me. Malgrat l'efecte estimulant, I va ser superat per dormir.
  
  
  Vaig ser despertat per una dona enutjat crits. "On és aquell home, que el greix de porc!"
  
  
  Mendoza va respondre en un ingratiating to. — Jo - no ho sé. Vaig jurar-ho! En la seva condició, no pot ser gaire lluny. Li vaig donar una targeta amb Miguel adreça a ell. Potser estava perdut.
  
  
  Va perdre el seu camí? Fins i tot una persona amb la seva mala ment no perdre's si tot el que havia de fer era volta a la cantonada. Miguel ha estat esperant des de que vostè diu. Tots hem estat esperant molt de temps. On va aquest agent AH anar?"
  
  
  "Oh! Sí, sabia la contrasenya, però ell no va esmentar que va des AH senhor.
  
  
  'Senorita!'
  
  
  "Senorita. Fins i tot amb aquesta ferida, que encara podria acabar-me fora. va ser molt guai! Vaig pensar que seria més prudent a atraure-li a vostè. Vostè podria ser capaç de manejar-lo. Fins i tot amb la meva pistola, m'agradaria...
  
  
  "Ets un gran bum, Mendoza," la dona interromput. "Digues-me sobre aquesta ferida ràpidament." Com ho va aconseguir?
  
  
  Ell mai va dir, senorita . Però estem parlant de Zembla...
  
  
  "El Coronel Zembla!" Vaig poder sentir la dona a Mendoza oficina de la presa de possessió i estampació seus peus. 'Com ho Agent AH deixar-lo? Vaig pensar que només coneixien els seus plans!
  
  
  Jo prem la meva orella a la paret i preguntava a qui més sap , i de quina manera. Que l'infern era aquesta dona? Que tercer va pertanyen? Va resultar ser el més càlid tempesta de neu que mai he viscut. He escoltat atentament el que va dir el següent.
  
  
  "Ets un ximple, Mendoza. Si torna, utilitzar la seva arma. No em miris així. No estic dient que ha de matar-lo, almenys si no és necessari. Vull agafar-lo viu. A continuació, Miguel pot pregunta ell.
  
  
  "Miguel és bo en això," Mendoza muttered. "Com es tracta a la gent. Podia ser un gran cirurgià."
  
  
  "Així que vostè ho va aconseguir", va dir ella, somrient durant. 'He de marxar. Esteu segur que voleu veure els diners de nou?
  
  
  "Ah, senorita
  
  
  Vaig sentir la suau rustle de bitllets.
  
  
  "Aquí."
  
  
  "Muchas gracias, senorita. Adéu!'
  
  
  He colat per la porta i va obrir una esquerda. La dona va sortir a la destinació. Ella grumbled per ella mateixa. Era jove i prim, i ella havia boniques cames. El laminat-fins el coll de la seva pesat abric i el vague barret fet que sigui difícil per a mi, per veure les seves característiques en la penombra. La seva roba d'abric va deixar clar que ella sabia sobre Zembla plans. Com a mínim va ser molt ben preparats!
  
  
  Els talons clic impacient a la planta. Era ara el nivell de la porta. Un pas més. La meva mà va volar. Em va agafar amb una judo adherència. Simple asfíxia. Jo havia d'anar amb compte. L'abric coll no ha d'interferir. Vaig poder sentir la seva pell. El meu polze de pressionar cap avall en els nervis al coll. El seu alè atrapats en la seva gola. La seva llarga vermell de les ungles, va volar de tornada, de pasturatge, la meva orella esquerra i agafar la meva galta. He premut més difícil. Dos segons més tard, ella va perdre la consciència. Ella no va fer un so. La seva coixesa cos va caure damunt meu com es va desplomar. Em va agafar del braç i la va arrossegar la seva creuar el llindar de la sala buida, com la porta de l'apartament Mendoza es van obrir i el metge va sortir corrent.
  
  
  "Senorita. Heu oblidat la - Madre Dios !"
  
  
  Em va saltar endavant. Sorprès per la meva sobtada atac, ell es va quedar immòbil. Vam ensopegar amb les altres i es va posar a la seva oficina. Mendoza va cridar com un porc. Vaig pegar-li amb la meva mà esquerra. Per un moment, em vaig oblidar de la meva ferida. El cop no tenia força i precisió. Un repugnant dolor de tir a través de la meva espatlla. Era estúpid intentar utilitzar-lo, i ara s'havia de collir els beneficis. Mendoza es va abalançar sobre a mi amb la seva panxa. Va caure sobre una de les seves obsoletes cadires i quedar-me més. Em va saltar als meus peus. Un espontàniament però ferma de puny devorat el meu temple. Vaig agafar el balanceig del braç. Una espatlla de tir se li va llançar a través de l'habitació a la taula. Mendoza es va ensorrar al costat del seu escriptori en una banyera de paper, llibres, i fragments de fusta. El vell revòlver havia caigut fora de l'escriptori calaix i jeia als seus peus. La seva mà va sortir disparat cap a ell. Em vaig aixecar amb dificultat. Llarg canó va ser assenyalat directament al meu melic.
  
  
  "Les armes no està carregat?" Li vaig preguntar de sobte, gratament. Mendoza va caure per ella. Va mirar cap avall a la seva pistola. En una obligat, jo estava just al costat d'ell. Vaig agafar el braç dret i tort-lo a la cara. Una bala va colpejar la planta a pocs centímetres de la meva peus. Dues vegades el meu puny desaparegut, aquesta vegada la de la dreta, en el seu estómac. Un cop a la poma d'Adam va derrocar al seu cap cap enrere. Va caure de genolls i va caure a terra.
  
  
  Vaig sortir de l'oficina i va tancar de cop la porta darrere meu. La dona encara era on havia caigut la seva. He arrossegat ella en una habitació buida i tancada la porta. Sobre els meus genolls, vaig començar a buscar-lo. No tenia una bossa amb ella, però l'abric jaqueta havia un munt de butxaques interiors. Li semblava un lladregot de botigues. He trobat molt poc. Un Nicaragüenc dni indicant que va viure a la ciutat de Managua, que seria un fals acord amb les circumstàncies. També he recollit un bitllet arrugat paquet de cigarrets, una pinta, llapis, les ungles fitxer, llapis de llavis, alguns marcits tangerines, a uns vint-i-cinc dòlars al local de diners, i un de 9 mm PM Makarov. Makarow és molt similar a Walther PP, que va servir com a model per a això. És una gran pistola automàtica, massa pesat per una dona. Jo podria dir que va ser a partir de les seves coses, però jo no podia entendre que estava encara.
  
  
  Ella es va queixar. Ella va sacsejar el cap amb cautela. Va arribar a la seva sentits. Em vaig asseure i va esperar. Les seves coses es van amuntegar al meu costat. Quan es va despertar, no vull ser massa a prop d'ella. Es podria tractar de fer alguna cosa.
  
  
  Va rodar més en la fosca, bruta planta i amagat sota els seus peus, el gruix, faldilla prisada. Els pantalons hauria estat més càlid. Però Nicaragüenca les dones no usar-los, i, per descomptat, havia de romandre en el local de moda. A poc a poc, ella es va asseure dalt. Va prémer la mà al seu front com si ella tenia una mala ressaca. El gran barret va treure el cap. El seu color marró clar cabell, va caure a les onades a les seves espatlles. La seva encorbat figura destacat contra la tènue llum de la pols de la finestra. Es va convertir en el seu cap cap a mi i em va baixar la seva mà. Una tènue llum va il·luminar el seu rostre.
  
  
  Va ser un espectacle que he recordat. Ella estava tan maleït femení. Des de la seva completa, ben pits sota l'estreta jersei de llana a les cames en la seva meitat-botes. La seva cara va ser en forma de cor i va prometre la mateixa tendresa i passió, com el seu cos. I, per descomptat,, no va ser el fred, mortal duresa que cada agent té. Aquest és, simplement, inevitable en la nostra professió. Però vaig mirar més enllà. I el que vaig veure va ser un parell de molt gran, molt espantat ulls blaus.
  
  
  Vaig reconèixer la cara. Vaig veure la seva imatge en la targeta de caixes a l'AH seu. Va ser en un dels casos amb gent nova i equip contrari operacions que he revisat. Em va prendre un temps per determinar la seva ubicació exacta. Per el temps que va recuperar la seva forma habitual maneres, jo sabia. Tamara Kirova, una base d'operacions a Mèxic, és un dels més prometedors joves membres del Comitè de Seguretat de l'Estat, més conegut com el rus Servei Secret.
  
  
  O simplement el KGB.
  
  
  
  
  Capítol 6
  
  
  
  
  Ella parpellejaven un parell de vegades, després es va celebrar la respiració com si sorprès. "Hola, Tamara," vaig dir.
  
  
  "El meu nom no és Tamara", va dir ella amb fluïdesa en castellà. "Estic Rosita, una noia dolça que..." no Va acabar la frase i sospirar.
  
  
  Va mirar altra a mi. "No somriure tan smugly," ella va trencar en anglès. "He de reconèixer, també, Nick Carter. Si vas a matar-me, fer-ho ràpidament.
  
  
  — Si jo volia que de morir, que havia de ser mort per ara, " em va dir, amb la major tranquil·litat i suavitat com vaig poder. "Vull saber per què la KGB és el tracte amb el Coronel Zembla, Tamara. Ara que hem conegut, no pot ser que dura més, pot?
  
  
  "Res", va hissed. — Vostè no saber res de mi.
  
  
  He comprovat les meves mans per fer-vos que va ser a l'inrevés. Així que, de seguida em vaig preguntar què volia saber,
  
  
  "Hi ha maneres, Tamara," vaig dir en veu baixa. Ella va riure, però era prima i feble. Ella no podia amagar la seva por. Jo no era un feble Dr. Mendoza que va ser fàcil d'enganyar. Ella es va tractar amb un experimentat AH agent, i que va ser un bon motiu per tenir por. Però ella va tractar de romandre impertorbable.
  
  
  "Sabem que el seu maneres, Carter," va sneered. — A la seva seu, es podia arribar-me a parlar. Amb mètodes moderns i drogues, tothom comença a parlar en algun moment. Però estem aquí asseguts en una sala buida, sola. Vostè pot vèncer a la tortura i a mi fins que vaig clamar en el dolor. Jo sóc més fort que tu penses. Ella es va inclinar cap endavant lleugerament, els seus ulls estrenyiment. "I si ho intentes, si arriba a mi, vaig a cridar."
  
  
  "Llavors serà el menor crit de la història."
  
  
  'Potser. Que bé podria ser la millor solució. Si em pot deixar amb la meva mort, serà la meva victòria.
  
  
  'La victòria?'
  
  
  "A més a més, no vas a guanyar, Carter. No es pot guanyar.
  
  
  No vaig entendre res més. 'Guanyar? Guanyar què? Furiós, va recordar a la caiguda de neu. "Podem ser massa tard per frustrar aquesta imperialista esbirro del seu' pla; he d'admetre que...'
  
  
  "Una Imperial esbirro?
  
  
  "...però anem a posar fi a la mateixa. Prometo. La llibertat d'estimar el socialisme..."
  
  
  "Ei, un moment! Vaig interrompre ella. "Creu vostè que el Coronel Zembla és un de nosaltres?" Què és això nord-Americà de la conspiració?
  
  
  "És obvi que," Tamara va dir scornfully. "És un nord-Americà o no?"
  
  
  "Que jo sàpiga, va treballar en el nostre país. Però això no vol dir que ens tenen res a veure amb això. Com podem beneficiar-se d'aquest? Explicar-ho a mi."
  
  
  "Creus que estic boja, Carter?" Quan ens vam assabentar de les seves accions a Mèxic i va veure el que va fer a la Ciutat de Mèxic, de seguida vam entendre que estava passant. Que donar-los les armes, material, i els diners. Vostè afalagar-li que ell mateix considera un veritable revolucionari, i després d'un parell de dies més tard, declarar Zembla un enemic i una amenaça. A través de la seva titelles en l'Organització dels Estats Americans, que demanda l'acció. I que és on el canoner diplomàcia ve en. El seu exèrcit, per descomptat, intervé, com a 1965, a la República Dominicana. Seus plans d'expansió són tan estúpidament transparent! Però no!"
  
  
  "Maleït, estàs boig, Tamara!" Em va trencar. Vaig començar a enfado. Sota circumstàncies normals, hauria rigut de que. Ara jo estava cansat, afamat, i frustrat. La meva tasca va anar malament i hi havia un forat de bala en la meva espatlla. Per sobre de tot, jo estava ara s'ensenya tòpics, eslògans i dones d'edat ' tals. Era més del que podia suportar. L'única excusa va ser que creia que ella mateixa. Va clarament en contra de Zembla. Però això no necessàriament s'apliquen a tota la KGB organització. Sovint no expliquen la seva mà esquerra que la seva mà dreta, està fent.
  
  
  "Tant de les seves declaracions no treballar al mateix temps," em va rugir. "No es pot trucar a l'OEA un nord-Americà de l'organització i en un sospir ens acusen d'intentar matar alguns dels seus membres. Per què? Es que ja en el mateix vaixell? Em pregunto si mai d'escoltar el que estàs dient? És molt més probable que el seu país està darrere de Zembla, a punt de sortir des de darrere de les escenes i neteja en cas de tenir èxit, la qual, per cert, no passarà.
  
  
  'Nosaltres? Vostè bel·ligerant lackey de l'imperialisme, per què és la nostra elit de l'equip SWAT ja planificació per explotar el seu temple Maia i destruir el seu temps d'instal·lació? Les seves disposicions de seguretat van amateur. Ja hem descobert el seu secret. Si el nostre home en el temple podria haver contactat amb nosaltres anteriorment, aquesta neu no seria fins i tot hi han estat....
  
  
  Va cobrir la boca amb la seva mà, els ulls com plats. Després d'un moment de silenci, va abaixar la mà. Va fregar la seva barbeta i li va dir a un baix, gelat de veu, " Que és un bon truc, el Senyor Carter, però el poc que he sortit de mi no us ajudarà.
  
  
  Em va mirar cap a fora. "No," I va admetre, " jo no crec que ho sigui, Tamara. I crec que la gent s'assabentarà que Zembla a la seu ja es troba en ruïnes, i ell ha anat a Déu sap on. Almenys si que encara es podia trobar el seu camí a través d'aquest tempesta.
  
  
  "Així que vostè diu.
  
  
  "Maleïda sigui, ho dic! Em va trencar l'esquena. Em sentia calenta de nou. M'apunto a la meva espatlla. "Com creus que té això? Si només vols deixar-lo entrar en el seu estúpid cervell.
  
  
  'No crec que. Tots els que la neu...
  
  
  "Això, estimada, és perquè les seves disposicions de seguretat eren millors que tu, jo o qualsevol altra persona sospita. Va intencionadament, això no donar a la seva gent una cosa per parlar sobre i obtenir ajuda. Ell és un fan de revolucionari de jocs, així que crec que ha fet una mica més del necessari. No estem aquí per a res. Però el que ell no va anunciar va ser que no hi eren fins i tot més canals per a la gestió del temps. Tres, per ser exactes, en tres altres països d'Amèrica Central!
  
  
  — Wh-què ?" Tamara panteixar.
  
  
  "Sí, i per empitjorar les coses, operen de manera independent de la principal transmissor. És com les cames d'una taula. Amb la diferència que aquesta taula no cauen fins que totes les potes són destruïts. No estic dient res, Tamara. Jo hi era. I va destruir el principal transmissor abans que jo sabia que era necessària per connectar emissors de còpia de seguretat.
  
  
  — Però ... si el que dius és cert, llavors...
  
  
  "Després de cada canal ha d'estar desactivada per separat. Sí. També, tal com jo l'entenc, no només a l'àmbit de la força no contraure fins que tots aquests transmissors són apagat, però també serà més i més destruït. Això farà que el temps encara més inestable. No serà controlada."
  
  
  'No! No, no puc creure que vostè. Estàs intentant atrapar-me de nou amb la seva mentida i l'engany, Carter.
  
  
  Ella va sacsejar el cap amb fermesa. Però vaig poder veure en els seus ulls que em va guanyar. "Tamara, m'agradaria que havia mentit," vaig dir a poc a poc i amb calma. — Però no tinc cap raó per. No em cap bé. És cert, de la a a la Z."
  
  
  "És tan increïble. És com un boig malson...'
  
  
  Ella es va girar i va mirar per la finestra de nou. El seu silenci només va ser en part el resultat de la seva confusió i la indecisió. Ella no era tan por de mi com ella solia ser. Almenys ella no era estúpid, o no han treballat per a la KGB. Potser va ser una mica ingènua i inexperta. Gairebé podia sentir els seus pensaments com ella considera les alternatives. Jo esperava que ella també es va considerar com ho faria amb mi. De fet, m'explicava en ell, perquè era evident que m'agradaria tenir per utilitzar-lo.
  
  
  "Nick", va dir finalment. Ella em va mirar una altra vegada. Hi va haver un auge sense precedents de la calidesa de la seva veu, i que ella només va dir el meu nom. "Nick, aquests altres canals. Sabeu on són?"
  
  
  "Potser sí, potser no."
  
  
  "Nosaltres sabem alguna cosa. Ara, si hem de posar això en conjunt. Podríem treballar junts.
  
  
  — Vol dir que vostè creu que AH no cooperar amb Zembla?"
  
  
  Ella va assentir amb el cap. "I vostè ha de creure a mi, de Nick.
  
  
  "Per què he de creure a tu? Rússia té molt a guanyar si Zembla guanya."
  
  
  "No, res! Si Zembla aconsegueix unificar aquesta zona, serà més difícil per a nosaltres, i no tindrà molt de temps per a la nostra revolució per tenir èxit. Però hi ha alguna cosa més, Nick. Fer jugar als escacs?
  
  
  "He jugat abans."
  
  
  "Per a nosaltres Russos, aquesta és una passió, com vostè sap. I per què? Perquè s'enfronta a un nombre limitat de astut, intel·ligent i la igualtat d'opositors contra els altres amb un nombre infinit de possibilitats de joc. Així és la nostra política. Ens agradaria saber quines són les opcions són i si podem gestionar-los. El coronel Zembla és molt diferent. Ell és un home salvatge. Ha de ser eliminat. En cas contrari, es podria posar en perill no només a Amèrica Central, sinó tota l'equilibri de poder en el món".
  
  
  "I som peons en el joc, no som?"
  
  
  "No peons, Nick, però cavallers. Ella va somriure breument, el seu sacsejades en els llavis una mica. "Cavall pot saltar cap als costats i per sobre d'uns altres. No peons. Es veu obligat a prendre a curt, sense sentit passos en una sola direcció."
  
  
  — Aquest és un suggeriment per saltar en la seva direcció, Tamara?" Em va donar un curt, agut riure. Com un salt seria un suïcidi. La seva KGB ha de posar un preu alt en el meu cap.
  
  
  "Jo sé que. Però també sé el que va passar abans. Es pot tornar a succeir — "ella va respirar", i que passarà de nou, si no estàs massa estúpid." Cop d'ull a vostè! Teniu la meva arma i el Dr. Mendoza vell revòlver, però la resta?" Només mullar els pantalons! Es pot anar per derrotar el Coronel Zembla amb això? No estic dient que serem amics. Però tenim un objectiu comú. És per això que podríem treballar junts! Hem de treballar junts!
  
  
  Tamara ulls brillant tocava a la foscor de la sala buida. Vaig pensar que estava fent burla de mi a la seva manera. No m'importava tant. Necessitava el KGB l'ajuda, l'organització de l'ajuda amb els equips i aliments. Em va quedar a la seva, com si tenint en compte el seu comentari. Ella va mirar al voltant amb un seriós i honest cop d'ull. Ella tocava la seva part bé, molt bé, efectivament, però era massa ingenu, com és sovint el cas de les dones en la nostra professió. Va defensar la seva posició amb el seu granit negre ulls. Va recordar-me de la bella Venus flytrap, un carnívor planta que ha d'olor tan dolç i a la insectes de què s'alimenta.
  
  
  "Bé", vaig dir vacil·lant, " què et suggereixen?"
  
  
  'Vine amb mi.'
  
  
  "De Miguel a casa de la volta de la cantonada?"
  
  
  Sí.'
  
  
  — Com molts d'altres, a més de dos?"
  
  
  Ella de genolls seus llavis, preguntant-se si ella ha d'anar a dormir. "Només un, una certa Diego Ordas."
  
  
  Això pot ser cert. Era improbable, però no importa. — Tens un transceptor aquí?"
  
  
  "A curt ones, tots els rangs," va dir ràpidament, assenyalant el meu contracte. — Nosaltres ens encarreguem de trobar una mica de roba i menjar una mica.
  
  
  Vaig sospirar, com si després d'acceptar l'inevitable. Em vaig posar dret i va treure el meu humit, enganxós pantalons. 'Bona.'
  
  
  "És una decisió sàvia, Nick," va dir solemnement. — Puc aconseguir el meu material enrere ara?"
  
  
  "Sí", em va dir, per a arribar a els macarons i les seves ungles fitxer. "Una altra vegada no."
  
  
  Es veia afectat com va omplir les seves butxaques. "Nick, vaig pensar que confiàvem en cada moment."
  
  
  M'ha somrigut. "Naturalment. Però d'aquesta manera puc confiar en tu més. Vaig obrir la porta i va sortir al passadís. "Per cert, el Dr. Mendoza va dir que es va oblidar alguna cosa." Què era allò?'
  
  
  Ella s'estenia la seva boca com un bergant nena. "M'he oblidat de pagar-li tot el que volia. He enganyat a ell, com tu dius, a Amèrica.
  
  
  Vaig seguir somrient durant; era insignificant suficient per ser veritat. Endins, vaig haver de riure a una altra cosa. Fins ara, Tamara havia studiously evitar dir res sobre la bossa encara assegut al meu costat. Ella ni tan sols mirar-la. Pel que sembla, va sentir que era d'alguna manera important. Va ser el primer que faria si li vaig donar l'oportunitat.
  
  
  Després de sortir al Carrer Montenegro, caminem a la següent cruïlla, a pocs metres de la casa. Les cases als dos costats del carrer es tranquil i fosc. Tamara va convertir blanca com la neu caient caure sobre el cabell i treure la pols del seu abric .
  
  
  "Nick", va dir ella com ens vam tornar al Carrer Noevo, " el Coronel Zembla ha de ser detingut a tota costa! Els meus ulls estaven fixos en la tercera casa a la dreta, l'edifici on Mendoza pensar que el seu germà va viure. El tancades finestres eren foscos i solitaris. "No Zembla, Tamara. Va perdre el control de la seva obra."
  
  
  "Els canals pertanyen a ell, de totes maneres. Això és el que vull dir." La seva veu era fort, " seria terrible si ens ha fallat."
  
  
  "Les plantes, arbres, insectes, animals — tot això de l'ecologia en una zona de milers de quilòmetres quadrats seran destruïts."
  
  
  "I gent! Ella shivered i es va quedar un moment a la porta de la casa, rentar-se la neu fora de les seves sabates. "Cal advertir, de Nick. Seria injust no dir-les.
  
  
  "No creu que", em va dir. "Crec que no es pot creure els seus ulls ja. No entendre el que es troba per davant."
  
  
  'No és just!'No,' va repetir impetuously. "Milers de persones es moren de fam i de fred!"
  
  
  Em va agafar el braç com si per a portar-la cap avall de la sala. Vaig tenir la seva pròpia pistola automàtica d'apuntar cap a ella. "Bé, va dir," vaig dir. "Aquest és, sens dubte part del drama que s'imparteixen a la KGB. Es pot plorar en ordre massa?
  
  
  "Com vil per dir aquestes coses!", va sospirar amb autèntica indignació. Era gairebé com si les llàgrimes eren d'on brollarà en els seus ulls. "Estem en diferents costats, és cert. Però les persones que les pateixen i moren per al Coronel Zembla no estan en el mateix costat. Que tracten de viure com millor es pot! Nick, ets tan tossut que has perdut tot sentit de la humanitat?
  
  
  — I un cop alliberat un presoner de la seva Vladimir camp "Deu" a prop de Potma . Sé que el seu Soviètica caritat molt bé."
  
  
  Ella es posava en tensió i prem els llavis junts. Estàvem ja a prop de la primera porta de la dreta. Tant com ella volia respondre a la meva sobte, ella no va dir res, tement que la seva emboscada seria un error. Malgrat el fred, hi va haver una vaga olor de perill i la mort en l'aire que gairebé podia olor.
  
  
  "Som aquí", va dir ella. 'Venir a l'interior.'
  
  
  'Després de tu. Em quedo darrere de vostè. La primera persona que intenta atacar-me s'rebre un tret a l'esquena."
  
  
  "Nick, ho juro..."
  
  
  "Vostè va primer, Tamara. M'estrenyen el meu puny sobre la seva mà. El meu polze de pressionar cap avall en un nervi fins que ella gemegava helplessly. "A veure quin tipus de festa que hem organitzat per a mi."
  
  
  La seva mà sobre el pom de la porta tremolava. "Nick, aquesta no és la manera de treballar junts. Si us plau, posa que la pistola de distància...
  
  
  "Anar endavant".
  
  
  Vam anar en. El que hem vist, cap de nosaltres s'esperava. Va ser una massacre. Un home es va sprawled sobre el terreny. L'altre es va asseure limply en una cadira, les seves mans amb calma plegats a la seva falda. Els dos tenien la gola tallada d'orella a orella. Fosc congelat sang va formar un gran piscina en la planta. Es tira sobre el cofre de l'home assegut i degotava de la cadira. Les parets eren splattered amb sang, originalment spurted de la carotídia artèries.
  
  
  "La meva estimada mòmia," Tamara va inclinar el seu cap i vomitava.
  
  
  Si el meu estómac no estava tan buit, m'he llançat amb massa. El meu estómac serrant en la meva gola ara, però me les vaig arreglar per controlar-me. Vaig estudiar la resta de l'habitació. Tot estava capgirat. Els calaixos es van buidar, seient cobreix estafat, i l'estat-of-the-art de transistors de ràdio que havia estat esperant per ser inútil. Em vaig tornar a Tamara. Ella es va posar a assecar sanglotant. Em va bufetejar la galta, no és difícil, però és difícil.
  
  
  "Deixar-ho", em va dir. "Anem a..."
  
  
  "Oh... oh, Déu meu. Els seus ulls aclarit de nou, però ella estava en el seu peus, tremolant com un gatet.
  
  
  "El seu poble?"
  
  
  — Y-sí . Miguel i ... i Diego a la cadira. Com...?'
  
  
  "Han d'haver estat sorprès. Es van celebrar a gunpoint i el va matar amb un ganivet per fer el mínim soroll possible."
  
  
  Vaig sospirar. La meva veu va ser complicada: "sembla Que el Dr. Mendoza no té una mare que, després de tot."
  
  
  'Què?'
  
  
  "Ha d'haver estat molt ocupat després vaig deixar-li," he explicat. — Va cridar sobre mi. I aposto que és quan va constatar que Zembla persones en Prinzapolz.
  
  
  "Naturalment! Va trair-nos tant! La seva cara estava contorted amb la ira i l'odi. "Hem d'anar cap enrere i tractar amb ell."
  
  
  "Això és una bona idea, però anem a guardar-ho per més tard. Hem de sortir d'aquí."
  
  
  "Espero que els assassins tornar i trobar-nos aquí."
  
  
  "Salvar el seu venjar-se per a una millor oportunitat, Tamara. Hem de tancar aquests canals, i que es troben repartits en tres altres països. No hi ha res que podem fer aquí en Prinzapolz.
  
  
  "Sí, sí, ho vaig entendre. Em va mirar fixament. "Em sap greu, de Nick. Vaig intentar atraure a vostè en una trampa I que tot el que sabia de tu.
  
  
  "No et preocupis per això. Mai no heu enganyat a mi amb el seu joc. El seu comando equip s'ha anat i els teus companys estan morts. Sembla que realment necessiten treballar junts ara, però llavors hem de confiar en els altres. Vols això?'
  
  
  Ella va assentir amb el cap. "Ara ja només nosaltres."
  
  
  'Igual."Vaig tornar a Makarov la pistola a la seva. Em vaig preguntar què Hawke havia de dir sobre com treballar amb un agent rus. Jo no tenia remei, però que podria haver creat problemes innecessaris. Vaig tenir contacte amb l'AH seu tan aviat com sigui possible i explicar el cas. Però el més important és primer. Vaig anar a la sala petita, on els dos cossos van mentir, i li va preguntar: "hi ha roba que s'ajusti a mi?"
  
  
  'Àlies
  
  
  Em vaig donar a poc a poc, recollint la meva força. Tamara va saludar una gran automàtica de revòlver a mi, com si ella no sap què fer. Ella va assentir amb el cap de nou i posar la pistola a la butxaca. "Una maleta marró. Pertany a Miguel, i es tracta de la mateixa alçada, com vostè. Va ser així, vull dir.
  
  
  "Nena gran," vaig riure, de llançar la seu de la revista I va treure de la meva pistola abans de lliurar-lo a la seva. Va passar la prova. Ella blushed fins a coll, però no va dir res.
  
  
  Miguel va ser més curt i més grossos que jo. No obstant això, he trobat alguna cosa sota la camises, un jersei de llana gruixuda, estam pantalons, i un parell de mitjons gruixuts que s'ajusten bastant bé. Vaig posar damunt de tot per ser ben protegits del fred, la neu i el gel. La millor sorpresa va ser un parell de botes de cuir que eren força grans, de manera que no agulló malgrat l'extra de mitjons.
  
  
  — Fer tens qualsevol altres transceivers a més d'aquest munt de ferralla?"
  
  
  Li vaig preguntar Tamara sobre això, mentre jo estava de vestir. "No," va ser descoratjador resposta. "Era l'únic que tenia."
  
  
  "Aquest és el problema," em va grunyir. "Jo tenia l'esperança que ens pot trucar per obtenir ajuda. Un vaixell patrulla està esperant-me a la mar.
  
  
  — Tenim una pesca trawler hi. No qualsevol de vosaltres teniu una ràdio d'aquí?
  
  
  "Em temo que no. En cas contrari, hauria utilitzat. Les poques persones que tenim aquí són tots qüestionable, com és el Dr. Mendoza. No crec que tingui res millor que un transmissor de quars. Haurem de robar un vaixell des del port. Esperem arribar a través d'aquest abans de la tempesta visites nosaltres.
  
  
  "Podríem prendre un avió", va dir ella casualment.
  
  
  Em poso les meves sabates i trepitjats de l'habitació. "Un avió? Què avió?
  
  
  "La Cessna 150 vaig volar des de Ciutat de Mèxic amb Diego. L'equip de suport va arribar amb un trawler. Ella va llançar la revista en l'aire, agafar-lo de nou, i va riure mischievously. "Per descomptat, si no confieu en femení pilots..."
  
  
  — Has portat aquí, no?" Si podeu obtenir-lo en l'aire en aquesta tempesta, senyora, mai vaig a criticar les dones de conduir una altra vegada.
  
  
  Ella va riure, un profund guttural so; generós, amb una brillant somriure, entre un home i una dona, no entre agents. Va ser greus de nou. "L'avió es troba en una difícil tram de platja al nord de la vila. Em van lligar-lo ajustat en el cas que no arribem a Zembla en el temps i el temps va canviar. Així que també va portar roba d'abric. Estic contenta d'haver pres aquesta mesura de precaució. Però quan el Mar Carib...
  
  
  No va necessitar per acabar la seva condemna. Jo podria imaginar que el vent bufa de les onades trencant cap per avall sobre un petit avió, trencant el tren d'aterratge i aixafant-lo com si fos una caixa de cartró. Sortim de la casa immediatament. Jo només va aconseguir agafar Miguel abric de pells del ganxo a la part de darrere de la porta. Tamara va ser d'un ampli mentalitat dona que ràpidament va servir per tot. Ella podria desplaçar-se a cop d'ull a les dues morts dispassionately. Ella no parlar-ne de nou. Van ser morts, i que era millor oblidar-los. Alguna cosa havia de fer, que podria conduir a res i fins i tot conduir a la seva pròpia brutal de la mort. Més tard, quan tot estava per sobre, ella podria plorar-los. No se m'ha acudit que, quan es va arribar a la lluita, encara era el meu enemic. Jo no vull matar-la.
  
  
  Noevo Carrer es va emptier que mai. Els bons ciutadans de Prinzapoltsy es van sorprendre per la tempesta de gel, en la qual no van entendre res. Ens allotgem a prop de la cuneta a un costat del carrer. Tamara automàticament va apropar a mi, com si busquen la protecció i comoditat.
  
  
  "No hi havia menjar a l'apartament . Es necessitava alguna cosa.'
  
  
  "Estrany", em va dir. "De cop em vaig perdre la meva gana allà."
  
  
  "Potser hi ha alguna cosa més a l'avió."
  
  
  Ens vam tornar al Carrer Montenegro, de tornada a la plaça de la vila, el passat Dr. Mendoza casa. No hi havia res per ser vist. Res no es va moure, però hi va haver un estrany silenci. Això em va espantar. He escoltat atentament. Una vegada més, els meus anys d'experiència aguditzat el meu instint que alguna cosa anava malament. Vaig baixar-me els peus fàcilment, amb molta cura. Tamara va caminar tranquil·lament al costat de mi.
  
  
  Ens van passar Mendoza casa quan ella va parlar. "Diego era un bon noi," va dir pensatiu. "Miguel era el doctor germà, si és cap consol.
  
  
  Vam arribar a una cruament construït ruc de la cistella, que es va situar en un drawbar directament davant de l'estable. Vaig mirar a l'estable. Les portes es van obrir ara. Era completament fosc.
  
  
  Vaig xiuxiuejar gairebé amargament: "estem atrapats." Abans de Tamara poder reaccionar, una milers d'armes de foc van ser acomiadats de la foscor de l'estable. De fet, només hi havia uns deu d'ells, però que és massa quan es tracta de vostè. Em vaig sentir com un argila colom ser disparats des de totes les direccions.
  
  
  Vaig cridar i nudged Tamara. Li vaig disparar de tornada amb una antiga Mendoza revòlver. Massa precipitada. Jo dubtava que m'cop a algú. Vam rodar a les nou, un vermell flash des de l'estable. Vaig disparar de nou. Més de plom tir més enllà de nosaltres. Ens acostem a la cistella de la compra i llançar-nos darrere d'aquesta dubtosa barricada.
  
  
  'Àlies. Tamara va agafar el braç. "Que han envoltat nosaltres!"
  
  
  "No hi ha cap punt en la presa del pànic," vaig xiuxiuejar esquena. Em va caure tan lluny com vaig poder mirar a sota de la cistella de la compra. "De deu a un, són el mateix de puta que va matar els seus homes. No anem a prendre presoners. Haurem de lluitar.
  
  
  Vòlei després de vòlei es va estavellar a la fusta vella costats de la cistella de la compra. Bales bocins de gruix taulons i ricocheted en l'encara-caiguda de neu. Semblava que hi havia una gran quantitat de municions. Nosaltres no teníem cap més que hem tingut en la nostra revòlvers. Jo no necessitat d'assenyalar la nostra situació a la Tamara. Ella només acomiadat de tant en tant, només quan ella podria apuntar a una espurna de foc. Un dels seus trets èxit. Un crit sobtat i la clanga d'una caiguda de pistola. Una pell fosca home de pagès vestit va sortir, ballar com si fer una pirouette, les mans creuades sobre el seu sagnant cara. Tamara residus no un altre pic en ell. L'home va cridar. Llavors, un dels seus amics a l'estable li va disparar. Va caure tirar-se de cap a la neu.
  
  
  "Estem gairebé fora de munició," Tamara respirar.
  
  
  L'escamot de les armes continuat foc. Maleïda sigui! Si només hi ha un camí per explotar-los i tot això! Això em va donar una idea. "Ràpid," jo vaig demanar — " ajudar-me a tirar això fusta pin de sortida de l'eix i eliminar la roda!"Amb la culata de Mendoza la pistola, vaig extreure un improvisat falca de l'eix. Junts podem descargolar la fusta de la roda. Es va sortir amb un cruixir. La cistella va caure sobre un eix, i l'altra cara de rosa. Així que hem tingut una millor cobertura.
  
  
  "Dóna'm una de les teves tangerines."
  
  
  Tamara va quedar a mi. "Tangerines? Jo... no entenc què vols dir.
  
  
  La iniciativa va volar al voltant de nosaltres com si fóssim en un vesper. No hi va haver temps per explicar. "Maleïda sigui," vaig dir bruscament. — Els tangerines està portant sembli real, però jo sé com has de fer el que estan disfressats granades. Els Britànics també van utilitzar en la guerra contra Hitler. I a mi em sembla que el tabac són en realitat incendiari bombes de temps. L'infern, sabem que aquest tipus de truc a la AH, també. Avui o demà el que puc dir sobre la gossos artificials fets de làtex que hem de deixar que a través dels canals d'explotar panys. Anem!'
  
  
  Va arribar en una de les seves abric butxaques i em va lliurar un perfectament camuflada explosiu.
  
  
  "La mare és l'encesa", va dir ella. "El més curt que trencar-la, el més ràpid de l'explosió de seguir."
  
  
  Jo farcits un fals mandarina en l'eix del forat a la roda. "Ara anem a obtenir aquestes rates fora del niu!"
  
  
  "Dóna'm la coberta."
  
  
  "Només tinc tres trets a l'esquerra."
  
  
  "No lluitar quan això passa," em vaig prometre. Tamara va començar a disparar. Em vaig aixecar i la va empènyer a la roda. Va rodar cap avall del carrer a través de la neu, va saltar una rasa a l'altre costat del carrer, i escalonat recta cap a la fosca estable. Hi va haver un moment de la mort silenci. Les nou restants franctiradors van ser clarament preguntant-me què estava passant. Si tenim sort, que serà al voltant de la roda dreta d'ara.
  
  
  A continuació, la granada va esclatar. Hi havia un ensordidor accident des de dins de l'estable. La porta es va fora de les seves frontisses i va flotar a través del carrer. El cel shivered amb colors brillants, seguit per l'enlluernadora blancor. Les Flames de l'erupció del destrossat la porta d'entrada. En qüestió de segons, l'estable, va ser un ardent infern.
  
  
  Des de darrere la cistella de la compra, vaig xiuxiuejar — " no Va ser només una granada. També va ser una bomba incendiària al mateix temps!"
  
  
  Ella es va encongir d'filosòficament. "El més important és fer la seva feina sense morir-se, com un heroi."
  
  
  Junts vam córrer pel carrer a través de les ruïnes de l'estable. Un cop Tamara gairebé va relliscar a la neu congelada. Es va recuperar i blushed amb la vergonya. A més, ella ha mantingut amb mi. Vam arribar a la cantonada del Carrer Montenegro i va creuar el blanc de la plana de la plaça.
  
  
  Ara era Tamara torn de liderar el camí. Ella sabia on la Cessna 150 era, però jo no. Vaig pregar que ens agradaria arribar a l'avió sense més dificultats.
  
  
  
  
  Capítol 7
  
  
  
  
  Sorprenentment, no hi havia més dificultats. Almenys no les dues potes tipus. El temps semblava haver conduït fins i tot Zembla la fanàtics en les seves llars a la recerca de refugi i calidesa.
  
  
  La neu va començar a caure més difícil. Fortes ratxes de vent prop de quedar-nos fora de les nostres peus. L'aire gelat estrènyer els meus pulmons i fer mal als meus ulls. Els meus dits eren com glaçons de gel. Jo no portava guants. El Mar Carib va ser agitat i agitació, escuma blanca sobre negre de l'aigua. La tempesta va ser procedents de l'oest, fora de les terres baixes. Com a conseqüència, la baixa costa no estava submergida. Després de més d'una hora de dur a peu a la platja de Mosquit Costa, arribem al pla adormiment del fred.
  
  
  Tamara lligat-se en la mà esquerra de la plaça.
  
  
  Encendre la calefacció, " jo vaig dir, me les dents diàleg. Va començar el motor, va córrer ràpid controls, i l'augment de la velocitat per comprovar el motor. "Aquesta és la primera vegada que he hagut d'activar de icers per a l'enlairament," va dir. Ella es va quedar a les cobertes de neu a la platja. 'Esperar. Podríem resistir un parell de cops de vent.
  
  
  Va treure els frens i poc a poc va empènyer el gas endavant. La Cessna shivered i va sacsejar sota l'embat del vent, escuma, i la neu. Ens taxied al llarg d'un ampli tram de roca volcànica i còdols, de vegades derrapa en blocs de gel. No hi havia manera l'avió cap podria ser assenyalat en el vent. Que bufava des de totes les direccions. Tamara trepitjar el gas tot el camí cap avall. Un parell de cops de puny, vaig pensar per a mi, és tot el dret! Vaig tenir un CLV llicència en el Transport Aeri categoria. Això em va donar els mateixos drets com a regular llicència comercial. Només els requisits van ser superiors. El pilot és necessari tenir millor vol habilitats i excel · lent forma física. Majoritàriament comercial i professional pilots tenen. Sóc ben conscient de l'evolució de les màquines voladores des de Icar primera cobrir-se amb cera i plomes. Però ara que estàvem a punt de repte per aquest crit de la tempesta amb res més que un llumí amb una envergadura d'uns 12 metres, em vaig preguntar com podem treure.
  
  
  Ens flitted al costat de la platja fins a arribar a l'enlairament de la velocitat. Per una Cessna 150, aquest és d'uns 90 quilòmetres per hora. Vam trencar lliure i va saltar en l'aire. Va ser una terrible sensació. Vaig poder veure que Tamara no era gens feliç amb el seu ascens. Mossegar el seu llavi inferior, ella maneja el timó i pedals com a organista de joc "Gladiador Sortida" a boogie-woogie estil. Tamara poc a poc va pujar en avió a una alçada de 2000 metres. A aquesta altitud, va continuar a volar. Ella es va posar amb calma el gas fins el tacòmetre llegir 2.300 que les revolucions per minut.
  
  
  "Ets un naturals pilot," li vaig dir.
  
  
  "On he vingut, en el temps, com cada any, durant sis mesos", va dir ella. "On anem?'
  
  
  — Vostè sap que aquesta és la primera vegada que he tingut temps de preocupar?" Vaig obrir la meva bossa i vaig començar a anar a través de la meva passaports i documents. Mentrestant, vaig explicar-li com m'havia adquirit, i que pertanyien. El propietari de la bossa era Senora Ana Mojada, una vídua que viu a la Vacaciones Hotel a Puntarenas, Costa Rica. Traduït lliurement, va viure en una pensió i treballat com una mestressa de casa que hi ha. Almenys si ens podia comprovar les seves credencials. Em vaig preguntar com reals que van ser quan em van passar el següent conjunt de documents.
  
  
  Que cap calb nom era Tonichi Karpo. Ell va creure haver estat un treballador en Polencia, Hondures. Un altre home, Ramon Batuc, va viure a l'illa de Isla de Sangre, Panamà. Va ser conegut com un encaix comerç. Isla de Sangre - "Sang" Illa. Tamara flinched quan vaig llegir la seva llista. "No crec que aquest és el lloc adequat per a un encaix venedor."
  
  
  "Bé, quan vostè ha centenars de petites illes com Panamà, de vegades un boig noms." He comprovat de nou, posant els documents de tornada a la meva bossa. No vam tenir molt de temps. A Hondures, em vaig decidir.
  
  
  Ella va inclinar l'avió a l'oest-nord-oest. Vam volar de tornada a l'interior de més de Nicaragua. Un altre centenar i mig de quilòmetres i ens hauria estat més de Hondures. La visibilitat era zero. A fora, hi havia una completa voràgine, un enredats blanc embolic. Tamara va examinar tots els instruments, la brúixola magnètica, i utilitzar la seva pràctica intuïció. L'obra va ser molt intens per a un temps. En un relativament tranquil temps, Tamara es va convertir per a mi questioningly.
  
  
  "Polencia, Hondures?" Què fa aquest noi de Karpo sortit ?
  
  
  'Originalment des d'allà. Sí. Sabeu on és?'
  
  
  'Mai he sentit parlar d'això. L'únic lloc que sembla familiar per a mi és Puntarenas. Es veu com un prometedor destinació turística a Nicoya Badia."
  
  
  "Va bé amb un nom com Hotel de Vacaciones. Que hauria d'haver estat una mica més original. Es pot aprendre un munt de Panamà amb la seva bella illa de noms."
  
  
  — Hi ha cartes a la bossa al seu costat, de Nick. Veure si vostè pot trobar un mapa d'Hondures. Llavors puc aconseguir la meva postura.
  
  
  Hi havia mapes en el lloc que s'indica. De fet, tota la munts de cartes. Més que he vist mai en cap jet privat que mai he trobat. WLK el Món de l'Aviació Mapes-per a cada part d'Amèrica Central i del Sud, mapes detallats obtinguts de les agències privades, i ben investigat FAA Pilot Manual per als Estats Units.
  
  
  He trobat el mapa que estava buscant. "Heus aquí Polencia. A jutjar per les seves dimensions, és un poble format per dues persones i un pollastre. Es troba entre la capital a la ciutat de Tegucigalpa i el tres-mil pic d'El Picacho . Hmm, com bé fer aterrar a la cabra camins?
  
  
  — Anem a terra a Tegucigalpa, si no t'importa." Crec que aquest és l'únic aeroport a Hondures. En qualsevol cas, serà més propers a Polencia.
  
  
  Li vaig donar les coordenades i posar els mapes de tornada. Ella es va convertir en la ràdio, esperant per agafar un far. El ponent només va fer una estàtica crepitar. No hi ha res més podria fer-ho. La ràdio agulla de la brúixola es va convertir a poc a poc. No sembla plausible per a mi que totes les estacions estaven fora de l'aire. Simplement no podia ser escoltat, i només hi pot haver una raó. Senyals van ser interromput per un canvi en el Coronel Zembla del temps. Desfavorables condicions per si sol no pot haver causat un error d'aquesta magnitud. Pensant en això, també em vaig adonar que ens en Prinzapolz mai no hauria estat capaç de demanar ajuda a la ràdio. Estàvem realment tot sol. Més del que inicialment es temia. Em va dir que a la Tamara. ella li va donar un aspecte fosc. Els seus llavis es van pàl·lid.
  
  
  "La ironia," vaig dir, " és que Zembla volia difusió de les seves demandes al món. Potser tenia la intenció de fer-ho en un altre lloc, fora d'aquest embolic, però dubto que. Jo no crec que plenament el que va aconseguir-se en. Crec que el seu gran ego ha dominat els seus càlculs una mica. Aquest és sovint el cas amb megalòman dictadors. Després de tot, ell no va ser intel · ligent.
  
  
  "No, va ser molt intel ligent, de Nick. Tamara va tancar la seva boca una altra vegada i es va centrar en els seus instruments. Tenia poc a veure amb el volant. Veure les vostres mans i a corregir-los, si cal. Això és tot. La Cessna heaved i filat a través de la remolins d'aire. Tamara semblava un gall dindi a cavall d'un cavall salvatge. Ella va volar amb avió. Les seves mans i peus respondre amb confiança i rapidesa a cada moviment de l'aparell. Ella estava volant bé, molt bé fins i tot. L'únic inconvenient volant a cegues, és que vostè no pot veure la muntanya que podria teler davant de vostè.
  
  
  "Per Què Polencia, Nick?" — Què és? ", li va preguntar després d'un temps.
  
  
  "Per què hem d'anar-hi? Perquè aquest és el nord de Prinzapolca, i els altres dos són del sud. La tempesta és cada vegada pitjor, i vaig pensar que més val prendre el més llarg de la secció primera, i després la més curta.
  
  
  'Ho vaig pensar. Però el que volia dir era, com pot estar segur que hi ha un transmissor en allà? Karpo, Batuk, i Senhora Mohada podria haver arribat des de qualsevol lloc i en qualsevol lloc. Es possible que hàgiu utilitzat una documentació falsa.
  
  
  "Vostè ha de saber que," vaig dir, " Senorita Rosita de Managua.
  
  
  "No es riuran de mi, de Nick. Ara seriosament!
  
  
  Vaig sospirar. "Hi ha quatre raons. En primer lloc, jo no només els seus passaports, sinó també la seva identitat nacional cartes. Vostè sap tan bé com jo que fàcilment es pot entrar a un altre país amb un passaport fals. Però intenta viure al seu propi país amb una falsa identitat. Això és particularment difícil. Especialment a l'Amèrica llatina. La policia com a fes. Segon, cada un d'aquests nois controlat el transmissor. Per tant, s'han d'haver viscut a prop de la seva instal·lació. Tercer, no entenc per què Zembla utilitzar documentació falsa. Això no és sense risc. No, jo crec que en aquests llocs es corresponen a la realitat.
  
  
  "I la quarta raó?"
  
  
  Em va encongir les meves espatlles. "No tenim res millor."
  
  
  Entenc. Llavors només haurem de fer-ho. Ella pursed seus llavis. Em vaig adonar que aquest era el seu costum, quan ella estava preocupat per alguna cosa. Llavors la seva cara feia. "Hi ha una cistella de darrere de la cadira, de Nick. Diego era molta gana quan va ser la preparació del viatge, i potser hi ha alguna cosa més d'ell.
  
  
  He trobat una cistella, un d'aquells vímet Mexicà bosses de la compra. De fet, Diego no la va deixar molt enrere. Encara hi havia una ampolla de barat vi negre a l'ampolla, i uns tacs, així com jamon i tostadas tapes . Van ser fredes, però que encara estaven deliciosos. La tostadas encara eren cruixents i plens de tota mena de llaminadures, incloent-hi els pebrots verds que van ser prou calenta per cremar el seu interior.
  
  
  Jo drenat l'ampolla en un xarrup a apagar el foc. Vaig posar la cistella de tornar a baixar i relaxat en la meva cadira. Escalfar el vi, avió calefacció, i l'estómac ple, va fer-me adormit. He intentat mantenir els ulls oberts. Però no va durar molt de temps. La Cessna va sacsejar i va sacsejar. Per les meves orelles, el so del motor va ser un pulsacions, son remor.
  
  
  Em vaig despertar a poc a poc. El destí de somni negror en què havia enfonsat poc a poc es va convertir en un color gris fosc realitat. Em sentia bategar el dolor en el meu ferit a l'espatlla. Els meus músculs es van amuntegament perquè m'havia assegut en la mateixa posició durant molt de temps. Encara mig adormida, vaig obrir els ulls. En un primer moment, vaig pensar que m'estava encara en el vaixell i flotant fora del temple. Jo mirem en la gran gris infinit. Em va costar uns segons a adonar-se que jo era rebot d'anada i tornada en avió. Em vaig quedar amb el cap contra la porta, mirant a Hondures. Tot estava cobert de neu. Em vaig donar el meu cap a Tamara i yawned.
  
  
  'Et vaig dormir bé?'
  
  
  "Raonables, tenint en compte les circumstàncies. On som?'
  
  
  "Gairebé a Tegucigalpa. Estarem destinació en quinze minuts. Ha algú va dir a vostè que vostè ronca?
  
  
  "Només si podria tornar compliment," vaig riure. "Hi ha res més en la ràdio?"
  
  
  Va negar amb el cap. — Tinc la impressió que tots els canals aquí són simplement apagat. A mi em sembla que Zembla porta plena responsabilitat per aquest silenci.
  
  
  "En aquest cas," jo vaig dir, ja no chuckling, " probablement evacuar la ciutat." El govern depèn en els mitjans de comunicació, especialment en temps difícils, fins el final de veritat ve."
  
  
  "Els pobres", va murmurar, " aquest pobre infeliç home i..."
  
  
  Deu minuts més tard, vam veure una massa fosca moviment per sota de nosaltres. Ens va volar sobre el capital d'Hondures. Vaig sentir un sobtat por. Tegucigalpa ha de ser un punt brillant en aquest gris xivarri. Hem de veure els llums parpellejant, o almenys el seu reflex a la neu. Tegucigalpa és gairebé quatre segles d'antiguitat. És una ciutat que està orgullós de la seva universitat i el seu segle xviii catedral, que és visible des de lluny, amb la seva cúpula i dues torres.
  
  
  Tegucigalpa, amb els seus dos-cents mil habitants, que semblava que ja no existeixen.
  
  
  Tamara va baixar de l'avió a través de la furiosa tempesta. "L'aeroport és al sud de la ciutat, molt alt, gairebé 3.000 metres. Prémer el cinturó. Serà un disc de destinació si vaig perdre visibilitat."
  
  
  "Assegureu-vos que vostè pot prendre de nou ben aviat," he advertit. "Podem tenir una benvinguda comitè d'espera per a nosaltres".
  
  
  "Què vols dir, Nick?"
  
  
  "No sabem què ha passat des que vam deixar Prinzapolza. Tegucigalpa pot ser gairebé deserta. Però també poden estar sota la llei marcial. I si aquest és el cas, llavors els soldats pot disparar a algú altre avió. Hi ha una altra possibilitat. Si Zembla va tenir bona cura de les seves relacions públiques, els mitjans de comunicació i de transport poden estar en mans dels seus còmplices. La tempesta pot ser un senyal a la vaga ara que el país està paralitzat. Dubto, però no podem estar segur de res. Tamara va mirar-me worriedly. És rodó, als afores de la ciutat. Mentre jo dormia, va començar a volar per sobre de la seva original altitud de 2000 metres. Va deixar caure uns centenars de metres i va convertir el pla en una gran corba. Tegucigalpa es va convertir en lloc ben visible, i va desaparèixer a l'esquerra, ja que ens va volar sobre el camp.
  
  
  Hondures és molt similar a Nicaragua. Amb l'excepció de les estretes franges costaneres, és un país muntanyós. L'agricultura és la principal font de subsistència, però la majoria de la terra és encara erms. Com Nicaragua, que ara semblava una estèril Àrtic paisatge. Núvols foscos, embarassada amb neu, penjat al voltant d'un imaginari del pic de la muntanya a una altitud d'entre quatre i cinc mil metres.
  
  
  El meu pilot semblava saber el vol camí. Era probable que ella havia desembarcat aquí abans. Va deixar el cotxe torn de nou, lent per sobre mil revolucions per minut, i va passar a la destinació de les llums. A poc a poc, va baixar de l'avió. Per un difícil moment, vaig pensar que volia que nosaltres per terra enmig d'un bosc d'arbres. Després hem acabat el descens. El formigó de la pista de Tegucigalpa Aeroport sorgit a la resplendor de la nostra destinació llums. Vent i neu batuda a l'avió. La visibilitat no va estendre molt més enllà de les hèlixs. Poca, vaig poder veure l'enorme formes de la torre de control i hangars dret davant de mi. I jo em preguntava que estava esperant per a nosaltres en aquests edificis. Si algú hi era.
  
  
  Ens colpeja el terra, va saltar, colpejar la terra de nou, i skidded. Tamara va recuperar el control de l'avió i vam estendre cap a la torre. Hem passat un parell de velles P-51 Mustangs, la guerra de les relíquies, un DC-4, i un munt de fora d'ús F-5. No hi havia avions comercials a la vista. La hangars, torre de control, i arribada pavelló es tot fosc, no hi havia senyals de vida. La meva sospita que la ciutat havia estat evacuats era més forta que mai. Per descomptat, també és possible que només els suburbis van ser evacuades. La població podria ser recollides en un campament en el centre de la ciutat a esperar el final d'aquest incomprensible desastre. D'altra banda, també podria ser un gran emboscada. Tamara va ser molt conscients del potencial perill. Quan ens acostem a la terminal d'arribades, va apaga la destinació llums, fre de forma sobtada, i es va convertir la Cessna 180 graus. En cas d'emergència, ara hem tingut prou espai per enlairar-se ràpidament de nou. Ningú No va sortir a saludar-nos. Ningú No semblava ser amagats a l'ombra de l'edifici sigui. Tamara va començar el motor i mirar amb cura.
  
  
  Li vaig preguntar a ella. — Veus alguna cosa?"
  
  
  'No. Anem a esperar!'
  
  
  La porta s'obrí i un home va sortir corrent. Va escalonats, lliscar, escalonats, i va córrer tan ràpid com va poder. No la vaig reconèixer-lo. En qualsevol cas, ell no era un soldat i va ser desarmats. Ell va es va ficar al hangar. Hem escoltat el so tènue d'un cotxe en marxa i conduir-se a tota velocitat. Vam esperar un parell de minuts, però res no passés.
  
  
  "Probablement un marauder,"vaig dir," i un borratxo en això." Vaig lluitar amb la porta. El gèlid vent fred va ser un horror després de l'acollidora calidesa de l'avió. "Esperar," vaig trucar a la Tamara. — Jo vaig a fer una ullada." Vaig córrer a la porta on l'home havia sortit. Mendoza la pistola amb una sola bala en la meva banda, llest per anar. Era gairebé massa fosc dins de veure res amb claredat. Em vaig sentir al voltant de la paret i trobar l'interruptor de llum i convertir-lo en. Res d'això. He intentat un parell de vegades més. I de sobte va parar d'escoltar-la. El vent howled fora. El paper va ser volat de les grans finestres.
  
  
  A l'altre costat de la gran marbre sala d'espera era una fila de taulells de facturació. Vaig anar a l'estació més propera de comptador i emetre un qüestionament cop d'ull al darrere. Vaig mirar al voltant de les oficines i lavabos. L'aeroport va ser abandonada. Vaig tornar a la fitxa i va tractar el telèfon que hi havia a la taula. No em sorprèn que la línia no va funcionar. Llum arrossegar passos venia des del darrere. Em vaig girar, va deixar caure el meu telèfon, i ha agafat la meva arma.
  
  
  Va ser Tamara. Ella no cal que m'ho digui ella estava nerviós. La seva ronda ulls eren de la mida de fiar. Va ser mort blanca. "No podia agafar-lo més no," va dir.
  
  
  — No és molt millor aquí. M'apunto per telèfon al costat de la meva taula. "No hi ha ningú aquí. El telèfon i llums, tampoc no funciona.
  
  
  — Per tant, que fem ara?"
  
  
  "Polensia".
  
  
  Ella em va agafar de la màniga nerviosament. "Anem a Tegucigalpa primer, de Nick. Després de tot, la ciutat no pot estar completament buit. No en un temps tan curt. Hi ha d'haver algú que ens pot ajudar. La policia o l'exèrcit.
  
  
  — M'agradaria poder, nadó, però no puc. Primer hem de trobar algú per explicar aquest tema. I si trobem algú així, l'única pregunta és si van a creure en nosaltres. Som estrangers sense passaport o visat. No, seria més aviat crec que vam ser la causa d'aquesta."
  
  
  — Però no podem deixar de Zembla. Només nosaltres dos.
  
  
  Em va acariciar la mà que sostenia la meva mà. "Aposta?"..
  
  
  
  
  Capítol 8
  
  
  
  
  Una hora més tard, hem deixat Tuguigalpa en un robatori militar land Rover per al poble de muntanya Polencia.
  
  
  Vam tenir la sort de trobar alguna cosa que estava de viatge en una deserta l'aeroport. El rover es va aparcar en un petit aeroport a la policia garatge proper a l'antic avions d'hèlix. El cotxe es va jacked dalt i a la dreta la roda de davant va ser eliminat. Tan aviat com el Lempira autoritats van decidir actuar, no hi va ser, òbviament, un general de pànic. El rover es va a l'esquerra per darrere. Va ser oxidada, amb un esquerdades parabrisa i abonyegat radiador de la graella. Però el més important, era completament tancat. A aquesta altitud, així com més amunt a les muntanyes, on havíem d'anar, no hi ha tal cosa com l'hivern. Per descomptat, res en comparació amb les circumstàncies actuals, però el fet que Hondurenys utilitzat tancat cotxes tenia sentit. Jo estava molt agraït per això.
  
  
  He trobat una adequada roda en el garatge. Mentrestant, Tamara va rummaging per gas canisters fora de la benzinera. Em va canviar la roda quan va venir a dir-me que la bomba no estava treballant - hi havia cap poder. Per sort, vam trobar uns quants barrils de gasolina. Hem aconseguit la bomba d'aigua suficient amb la bomba de mà per omplir sis llaunes i el dipòsit del vehicle tot terreny. Després de tot, l'alt octanatge de qualificació segurament gravar un forat en els cilindres. L'única pregunta era com de ràpid. No hi havia armes en la Nau, que no és d'estranyar. Hem trobat un rotlle de corda i una farmaciola de primers auxilis . Abans de marxar, Tamara canviat l'embenat sobre la meva espatlla. Em vaig alegrar que el sagnat havia parat i els forats eren ben tancat. No obstant això, no hi ha medicaments per reduir la rosegant el dolor. Vaig tractar d'oblidar el dolor. El meu estudi de filosofia Oriental i la meva extensa classes de ioga hauria d'ajudar-me a fer-ho. Esperit de derrota la matèria - i funciona!
  
  
  Finalment, en el camí, ens vam adonar que la cuina estava treballant molt malament, i el silenciador s'esquerdava. La cabina es va omplir amb un continu soroll i l'olor de cremat. Vaig pensar quina ironia seria si la intoxicació de monòxid de carboni ens va causar a morir abans hem tingut l'oportunitat de morir en un més adequat. Personalment, he preferit gèlida neu o plom calent.
  
  
  Vaig anar. Tamara va trobar el seu camí a través del mapa que havia desplegat a la seva falda. La ruta que hem seguit va consistir en una contínua ziga-zaga a través dels turons i, finalment, un final, terriblement dura pujada a Polencia. Escalada aquests pics no pot ser considerat com una cosa espectacular. No són particularment fort i no caure en la mateixa categoria com els Alps o els més joves a les Muntanyes Rocalloses. Però ara hem hagut de tallar a través de la neu cobert per boscos. Escalada windswept passa i gelat de cavalls i camins de muntanya era més perillós del que semblava. Núvols foscos sorgit sobre nosaltres. Wisps de gris de boira i neu, barrejades en llocs amb calamarsa, va criticar el vehicle tot terreny des de tots els costats.
  
  
  A ambdós costats de la carretera estreta, un petit exèrcit de nadius es va moure. Els refugiats que han deixat els seus pobles i de les cabanes. Es trudged a la protecció de Tegucigalpa. Alguns van muntats en cavalls o mules, els altres havien carros, però la majoria van a peu. Que portava flueix, ponxos, solta de cotó, pantalons llargs, i sandàlies. Mal vestida i miserable, que trudged, juntament amb els seus escassos béns sobre les seves espatlles. Si eren partidaris de Zembla, no mostrar-ho.
  
  
  Un dia em vaig aturar per deixar un carro de passar. Tamara va obrir la finestra lateral. — Fins a quin punt és Polencia?" — Què és això?", li va preguntar a la meitat de raça . Es va aturar un moment i va treure el poncho més ajustada al voltant del seu cos congelat. "Potser una hora. La carretera és dolent. Tornar si podeu.
  
  
  — No, hem de tirar endavant. Gràcies.'
  
  
  L'home va posar la seva mà sobre la finestra. — No serveix de res, senorita. Alguns de nosaltres són de Polencia. Persones amb armes de foc ens va portar a terme de les nostres llars."
  
  
  "Els soldats?
  
  
  'No. d'altres. No sé per què volien nostre petit poble. Quan s'enfronten amb una arma, que més val no fer preguntes i obeir."
  
  
  "Anem amb cura. Muchas gracias, senor. Tamara tancar la finestra. La seva cara estava trista com ens dirigíem. "No hi ha cap mena de dubte, ara, de Nick. Tenies raó. L'emissor és el que hi ha.
  
  
  "Sí. I una cosa més. Zembla ja hi era.
  
  
  Ella em va donar un fort cop d'ull. — Com es pot ser tan segur?"
  
  
  "No estic segur, però que encaixa en el calendari. Canals no hauria de ser molt gran. Van ser pre-fabricats i afinat per una determinada longitud d'ona. Les ordres es van fer a partir d'un temple Maia. Zembla instal·lar-los en secret, sense supervisió. D'aquesta manera, no hi ha Estat convertit en sospitoses i enviar soldats a investigar les seves activitats. Ara que les coses haguessin anat malament, havia de fer una elecció. Es podria desmantellar els seus canals i oblidar el seu programa, o es podria implementar els seus plans a qualsevol preu. I jo no veig aquest fanàtic donant encara. Segons el ferrer, té alguna cosa a veure amb el màrtir complex. Ara que Polencia és ocupat per la seva armat bandits, és evident que Zebla està decidit a lluitar per l'amarg final. Ja que no hi ha cap canal de ràdio de comunicació, jo diria que va mosques d'anada i tornada entre els seus missatges de suport i el comandament de la seva gent."
  
  
  "Vols dir Coronel Zembla és aquí en Polencia?"
  
  
  "S'ha sortit de nou i a l'esquerra la sentries."
  
  
  "No estem segurs, de Nick.
  
  
  Em va agafar el Rover volant com si es tractés d'Zembla del coll.
  
  
  "No, no estem segurs."
  
  
  Hem lluitat per trobar el nostre camí. A vegades entre grups d'arbres les branques estan doblegats sota una inusual neu càrrega. De vegades en la boira envoltada de serralades, amb penya-segats a banda i gris buit a l'altra. El fred augmenta. Un gèlid vent tallat a través de la cabina com una navalla a través del paper, i les nostres dents chattered com castanyoles. Al final vam arribar a un petit altiplà a la gran final d'un triangular de la vall. A l'altre costat de la vall Polencia.
  
  
  Un gran, brillant plana que s'estenia davant nostre. La llum glinted fora de la verge de neu. El cel se semblava a centelles i centelleig. El volteig de les masses de núvols glittered com quicksilver. La vall brillava blanc i inquietantment bonica. Gràcil gel cúpules cobert la vegada verda de la terra. L'edèn un riu al mig de la vall. Vaig poder veure on s'ha buidat a la vall. Nostres butxaques sota una gruixuda capa de neu va apuntar la ràpids. Moltes cascades, ara envoltat de gel, indica una posició superior. Polencia era situat al peu d'una gran cascada. Normalment el poble de les cases eren de color beix-gris de la pedra i de guix, però ara era un clúster de ramshackle d'ivori cabanes al voltant d'un mateix blanc església.
  
  
  Jo sabia que hi hauria un home en guàrdia a la torre de l'església. Altres patrulla els carrers, i alguns s'integraran en els forts pendents al voltant de la vall. Els guàrdies que vam poder veure, sis d'ells, es van formant taques fosques a la llum de fons. Dos d'ells eren de peu a la improvisat bloqueig format per un registre de la tanca de la carretera que condueix a Polencia. Els altres estaven disposats en aproximadament un semicercle al nostre costat del poble.
  
  
  Que no han vist nosaltres encara. En cas contrari, es podria haver fet alguna cosa, " Tamara, va dir. "Només són de peu... O potser saben que estem arribant, i esperar sense cocció fins a obtenir més a prop."
  
  
  — Bé, no anem a mantenir-los esperar més temps.
  
  
  — Es pot intentar treure l'últim sentinella amb una desviació. Podríem utilitzar la seva arma de foc.
  
  
  No vaig respondre immediatament. Vaig estudiar la zona i el pensament. Vaig tractar d'arribar a un pla que tenia una bona oportunitat d'èxit. No m'agrada.
  
  
  "No, no sabem la seva rutina," vaig dir al cap d'una estona. — I no tenim temps per estar aquí i ordenar-les a terme." A més a més, el poble està completament obert. Serà un infern de molt més difícil arribar-hi. I fins i tot si funciona, no podem saber la seva ubicació. A continuació, anem a donar-nos fora. No, la nostra única oportunitat és a la vaga abans de conèixer estem aquí.
  
  
  "Bé, digues com!"
  
  
  He repassat tot. Llavors vaig agafar un rotlle de corda des de la part posterior del cotxe. "Dóna'm la teva arma," vaig dir.
  
  
  'Per què? Només hi ha tres rondes esquerra-hi.
  
  
  'Excel * lent. Que dos més que m'han deixat. Oh, i una altra a granada, si us plau.
  
  
  Ella semblava trist, però ella va fer tal com vaig preguntar.
  
  
  "On anem?'Què és?', li va preguntar com em vaig preparar per sortir de la Nau.
  
  
  "No a nosaltres, però a mi. Estada aquí.'
  
  
  "Nick, no!
  
  
  'Això és com hauria de ser. Mentrestant, podeu activar el jeep al voltant d'omplir el dipòsit a partir de la canisters. Si jo èxit, una ràpida retirada pot ser necessari. Si jo no venir, a continuació...
  
  
  'No dir que.'
  
  
  "Si jo no tenir èxit," he repetit, " llavors vostè té una oportunitat." No hi ha més que suficient gas per tornar a Tegucigalpa.
  
  
  — T'odio, " ella va cridar després de mi. Vaig mirar la meva espatlla a l'esvelta figura assegut a la land Rover . Si només no va ser tan maleït fred i la situació no era tan perillosa i urgent! A continuació, m'agradaria veure si ella sap que l'amor és, també. El meu sisè sentit, em va dir que el meu amable rus agent apassionat suficient per fer-nos oblidar que havíem estat mai fred.
  
  
  Vaig arribar al final de l'altiplà i va començar a pujar als turons que els va portar a la gran penya-segat sobre la vall. Vaig haver de tampa avall la neu amb un peu, fins que va ser prou fort per suportar el meu pes. A continuació, amb l'altre peu, la següent peça, i així successivament. Va ser esgotador a la mort. Pas a pas, em vaig aixecar. Aviat no podia sentir els meus músculs de les cames més a causa de l'agafador. En molt empinada seccions, que havia d'arrossegar-se sobre els genolls. He lluitat amb les meves mans. Finalment vaig arribar al cim del penya-segat. Ara el meu viatge a la roca, just a sobre Polencia ha començat.
  
  
  La primera part no va ser massa difícil. Es tractava principalment d'un laberint d'arbustos i arbres petits, amb l'atzar branques creixent amb ells en més llocs. Però llavors el matoll de les windswept arbres vells aturat. Vaig arribar a un bosc dens. Grans arbres de coníferes, alzines i oms va inclinar sota les ratxes de vent. Les branques es va traslladar ràpidament. Semblava que les mans es balanceig de costat a costat per mantenir la calor. Alguns arbres col·lapsat sota el pes de la neu i es va trencar amb la congelats tronc. Vaig haver de caminar sobre ells o a sota d'ells, arrossegant-se més que caminar.
  
  
  Tot i la neu que havia cobert tot i anivellat-ho, vaig veure que els arbres estaven de peu sobre un turó. Aquest turó posar a sobre de la riera, just abans que el lloc on el riu va tronar a baix a la vall. Hi havia un gran clúster d'avets; fosc, formes corbes molt junts. Vaig anar allà, sota la coberta d'arbres. Aquí, el vent era tan fort i la neu menys dens. Vaig sortir a la vora del riu i va mirar al voltant amb cura. El vent va morir avall. Això va permetre que per un millor control de la ruta. La neu al voltant em va mirar tranquil i agradable. La corda va pesar molt en la meva ferit a l'espatlla. M'hagués agradat tirar-la sobre el meu altre espatlla, però vaig haver de mantenir la meva mà dreta lliure per disparar.
  
  
  Em va treure la pistola automàtica del tancament diverses vegades per alliberar-la del fred, congelat oli. Vaig deixar de morts en la meva pistes i va esperar. Vaig buscar i vaig escoltar a veure si algú era a prop. No hi havia cap senyal de vida en qualsevol lloc.
  
  
  El riu — el que va anomenar-fluïa a través del gel i la neu com un desguàs. Vaig dubtar seria congelar en un normal d'hivern. Arbres i arbustos, arrencats per la tempesta, es van ancorat entre les roques al mig. Els arbres formen una primera presa de neu que s'estenia des d'un banc a l'altre.
  
  
  Em vaig traslladar a la dreta per un poc profunda depressió cap a la roca. A prop de la cascada, just abans que el riu ha buidat en la vall, un gran avet arbre va caure. Va ser la meitat de la riba, la meitat en el riu. Les branques inferiors eren profundament sota la neu, però les arrels encara semblava fresc. Això significava que l'arbre havia estat arrencats molt recentment.
  
  
  Em quedaré aquí. Em van lligar a un extrem de la corda a un arbre. Em van lligar l'altre extrem al voltant de la meva cintura. Vaig creuar el riu gelat i es va dirigir cap a la cascada. Caminar sobre el gel del riu hauria estat més fàcil, però jo no volia ser descobert. El meu pla era senzill. Per el temps que m'havia utilitzat la longitud total de la corda, hauria estat prou a prop de la cascada de desplegar Tamara perfectament camuflada granada i destruir els voluminosos presa. Vaig comptar amb el fet que el nou format de gel no està completament definit. Si el gel es va trencar, això massa acumulada seria rajolí avall com l'aigua d'un embassament. Polencia es va a la dreta a baix a la vall. La població ha desaparegut. Només Zembla homes i el transmissor es va mantenir a la ciutat.
  
  
  No era segur. La granada podria haver sortit abans d'arribar a la caixa dels arbres. Una paret de gel i neu hauria de lliscar al llarg de la vora a una velocitat vertiginosa. El resultat seria mortal com un lliscament de terres. I jo no anava a deixar-me quedar atrapat en aquesta voràgine. Jo no sabia res sobre l'origen de la ignició timing configuració. La corda era la meva única esperança.
  
  
  La presa va ser encara quinze metres de distància, un altre deu. Vaig fer el meu camí passat branques i roques. Vaig tenir la mandarina bomba a la mà, la pistola automàtica en els altres. Vaig sentir veus, però jo no podia veure res. No per molt de temps. He rastrejat més a prop, el meu cap i el cos tan baix com podia doblegar cap avall. Tenia gairebé arribat al penya-segat quan vaig sentir els sons de nou. Aquesta vegada no hi va haver cap error! Alguns homes van arribar a través de l'avet grove. Caminaven cap al riu. Les seves veus es van fer ressò a través de la neu. Vaig poder sentir clarament el que deien. "...hi ha petjades aquí, ja us vaig dir, vaig pensar que vaig veure alguna cosa estranya. No pot ser gaire lluny.
  
  
  Hi va haver un registre que surten de l'ice d'aproximadament un metre de distància. Vaig entrar a través de l'ice en aquest refugi i em vaig trobar en una fossa entre rustling branques. Els meus perseguidors han de tenir sentit parlar de mi. Vaig celebrar el meu alè, el rus pistola a punt per anar a la meva mà. Vaig sentir una veu cridant en castellà. 'El món. Aquí està la corda. Va creuar el riu.
  
  
  Vaig mirar a través de la mort branques. Jo podria fer una ullada a quatre figures de parar a la vora del riu. Els homes vestien informe uniformes amb un emblema que ja havia vist en el temple. La seva gloved punys es va aferrar als seus fusells, ja que va quedar intently en el gel. Una lleugera brisa bufava, a fer els seus uniformes s'adhereixen a les seves entitats. "Com frosty com la seva germana," va dir el tercer, chuckling. 'Hola!', el segon home va respondre amb un gest obscè. "Pren la corda, Josep. Anem a veure si vostè és un bon pescador.
  
  
  Vaig arribar a la corda al voltant de la meva cintura i la va deslligar-lo. Jo no volia disparar quatre nois tres vegades. Em va caure la corda i veure wriggle a través de l'ice. Jo inconscientment aixecar la mà esquerra, l'un amb la Tamara la bomba. Perles de suor de sobte va formar en el meu front. Em va quedar a la granada en la incredulitat. Em va trencar accidentalment l'encesa de tub de tres quartes parts de l'anada. Presumptament, això va ocórrer quan vaig entrar per cobrir. Tres quartes parts de què? La closca es va inclinar i podria explotar en qualsevol moment, però quan? Jo crouched darrere d'un arbre caigut, preguntant-se si la granada aviat anava a esclatar a la meva cara. De sobte vaig sentir: "Oye amics ! Seguint els passos de Ombre. Hi ha algú assegut a la vora del riu!
  
  
  Quatre homes van arribar directament a mi. Un doblegades cap a l'estudi de les pistes. Tots ells tenien fusells a les seves mans, a punt per disparar. Jo acuradament apuntat Tamara de pistola a la líder de les quatre. Tenia només vint metres de distància quan li vaig disparar una vegada. Vaig veure l'home va agafar el seu estómac i caure de genolls. Vaig sortir de la mandarina bomba a la bifurcació de la branca. Una de les altres tres va relliscar i va caure plana sobre el gel. Els altres dos immediatament van obrir foc. Les bales van perseguir després de piles de neu i gel fragments que colpejar-me perfectament a la cara. Vaig guanyar uns segons amb l'efecte sorpresa. A continuació, aquests nois tindrà com a objectiu la millor. I jo estava gairebé en la seva mirada. No es podia perdre.
  
  
  Segons havia passat completament quan la granada va esclatar. L'explosió va colpejar-me a l'esquena com un puny de ferro. Vaig sentir el gel agitar sota els meus peus com l'explosió va trencar a través de la tosca, la presa. Vaig volar a través de l'aire, va aterrar de nou, i skidded. Una tempesta de gel, la neu, i la fusta baixat a mi. Vaig sentir els crits dels homes com de l'estrèpit de l'explosió van morir de distància... i després el gel comença a esquerdar amb una nefasta rugit. L'aigua freda sota el gel no havia congelat encara. Ara va començar a fluir ràpidament al llarg de la vora del cràter. El gel es va queixar i shuddered sota la forta pressió; es va començar a trencar. Forats grans esdevé visible. La massa de gel deixat de celebrar de nou i, juntament amb les restes de la selva, va començar a lliscar com una massiva congelats naufraguen a través de la vora de la ciutat de la cimera.
  
  
  Vaig intentar posar-se dret. El gel ballar i deixi portar amunt i avall. Vaig caure de genolls de nou. Jo no podia fins i tot rastrejar a pocs metres de la costa. Jo glanced als meus perseguidors. L'home em tir s'ha anat. Tot el que es podia veure eren les mans que van desesperadament agafar a qualsevol cosa. Va caure a través d'una esquerda en el gel. Els altres slithered i posar a cridar. Jo no podia fer res, però s'aferren a les branques de l'arbre. Alliberats riu augmentat de forma violenta a través de la deu-peu buit. Tant els bancs estaven cobertes amb una forta corrent. Una de Zembla els homes d'intentar sortir de les bombolles font. El gel es va trencar. Un crit, i el furiós torrent empassar-lo. Els dos restants homes howled com els homes davant la mort. No hi havia res a fer. Constantment ens va lliscar cap al penya-segat. Trossos de gel i les restes d'arbres bufetades nosaltres des de tots els costats.
  
  
  La part superior de la cascada s'assemblava a un remolí gegant. Tot es va girar i que va treure en el centre del vòrtex. Jo estava absorbit amb un horrible clapoteig de so. Llavors vaig caure.
  
  
  Jo desesperadament arribat per alguna cosa que pot alentir la meva descendència. Vaig agafar el registre, va perdre de nou, i després el va agafar de nou. Moltes branques es va trencar o trencats a prop del tronc. Però encara hi havia prou branques i agulles per estovar la meva caiguda. El soroll va créixer més fort. Era com si les vàlvules de seguretat d'un miler de calderes de vapor havia de sobte va obrir per alliberar l'excés de vapor. La neu i el gel s'aboca en el centre de Polencia. Tota la ciutat estava embarcat en una massa de gel que es va elevar i va caure. Jo estava enmig d'aquesta voràgine, quan la bala va entrar al tronc d'arbre dret als meus peus.
  
  
  Vaig mirar fixament wide-eyed en el grup d'homes. Van ser expulsats de la ciutat i dispersos per tota la plana. Mentrestant, em va ser afusellat a. Tot el que es podia fer era passar l'estona i pregar. Jo esperava I es va moure tan ràpid que no van poder colpejar-me. Però no massa ràpid o bé, perquè llavors, m'agradaria trencar el meu coll. Jo estava atrapat en una voràgine de remolins de l'aigua, les roques i arbres. La bala es va estavellar contra una branca, just per sobre de la meva orella. Una altra bala ricocheted fora de la roca que havíem passat amb un metàl·lics screech. Em va fer temps fins a la por. El riu a continuació, va colpejar el sòl de la vall amb la força d'una bala de canó. Vaig ser enderrocat els meus peus i llançat en algun lloc. Invisibles els objectes es va estavellar contra mi. I va ser engolit per les ones d'aigua gelada fins que es va convertir negre davant dels meus ulls.
  
  
  Una forta corrent em va portar de tornada a la superfície abans que em vaig adonar del que estava passant. A mig derruïda i gairebé totalment destruït el poble, vaig arribar a la superfície. Vaig tirar fins a l'aigua i Déu sap quina altra merda. Vaig intentar nedar. Una punyalada a l'esquena em va fer caure. No he fet cap progrés. De manera que vaig continuar quedar on era, per a mantenir el cap fora de l'aigua. Jo tenia l'esperança que d'aquesta manera també estimulen la meva circulació de la sang. Va ser com estar a l'Oceà Àrtic. En qualsevol cas, les meves possibilitats de supervivència no eren molt més! Un altre tret va ser enviat després de mi. Llavors jo era fora de rang, prop de les que han estat l'església de Polencia.
  
  
  El riu rodar salvatgement. La meva va congelar la sang en les meves venes. Els meus nervis es van adormir. No vaig sentir res més. La iniciativa pesos semblava estar enganxat als meus braços i les cames. Vaig anar a sota, va lluitar el meu camí a la superfície, i va començar a enfonsar de nou.
  
  
  'Nick! Nick, esperar...
  
  
  La veu va sortir de la boira, des d'algun lloc molt lluny. Em va saludar la meva mà convulsively. Una forta mà pren el meu canell. Jo tugged i intenten ajudar. He lluitat amb l'actual. Vaig lluitar a la necessitat de renunciar. He lluitat gairebé aclaparadora ganes d'anar a dormir i enfonsar en el més gran llit d'aigua en el món. Però la banda no es va donar fins i continuat per tirar-me. Finalment, em vaig sentir terra ferma. Jo encara s'arrossega. El riu s'arremolinaven al voltant de les meves cuixes, genolls i turmells... I després em va portar a terme! Em vaig prendre un parell de inestable passos i es va ensorrar.
  
  
  'Àlies. gràcies a Déu. Vaig poder sentir el tremolor a la veu. Gran llàgrimes es van omplir en la Tamara als ulls. "Gràcies a Déu que va nedar prou a prop de la riba C a agafar-te." Estàs bé?"
  
  
  'No hi ha res com això. La meva veu esquerdada. Vaig negar amb el cap fatigosament i es va quedar a la seva. És bo tenir una dona a tenir cura de tu, vaig pensar.
  
  
  
  
  Capítol 9
  
  
  
  
  Era de nit quan vam tornar a Tamara de Cessna. No hi havia una estrella en el cel. Un sobtat xàfec de neu cobreix els arbres i cobertes del sòl, que ja va ser coberta amb un drap blanc. Feia fred. Cada alè li fa mal. La meva involuntària piscina coberta meves celles i barba amb una capa de rosada.
  
  
  Ens van sorprendre gratament veure un boirós banda de l'apagada de llum groga per sobre del centre de Tegucigalpa, la capital d'Hondures. Per tant, la nostra conjectura era correcte. La ciutat ha donat escalfor i refugi a les persones sense sostre i abandonats a la població. L'aeroport i els camins que condueixen a que encara estaven desertes. Només ens breument considerar la possibilitat d'anar a la ciutat. Però els vells arguments van ser una altra vegada decisiva. Ens passen molt de temps buscant el dret de les autoritats. En l'improbable cas que ens creuen, la seva ajuda serà dubtós, i si no ens creuen, perdrem a terme. Afegit a això va ser el perill que alguns podrien cooperar amb Zembla i en secret treball contra el govern. Sense dades exactes, mai no hauríem conegut que estàvem tractant.
  
  
  — I quina explicació s'ha de donar el que va passar en Polencia?" Tamara va negar amb el cap. "Nick, que va ser la més salvatge de truc que he vist mai. Si jo no sabia millor, ho hauria jurat que tenia tota una ampolla de vodka.
  
  
  "M'agradaria un ara mateix," jo vaig dir, milió. "Per cert, et vaig tenir una millor idea per destruir aquesta instal·lació amb els nostres limitats recursos?"
  
  
  "Bé ... no, no immediatament, però jo encara crec que..."
  
  
  "El matí de dilluns nàusees des del director!"
  
  
  "Què vols dir, Nick?
  
  
  'Oblidar-la. Només cal recordar que només un transmissor és destruïda. Dos més endavant. I hem de "fer-ho amb un total de tres pics i, per descomptat, el seu tabac."
  
  
  "Nick, això no és just! ella va dir, pouting. "No hi ha res dolent amb els meus cigarrets."
  
  
  "Res Smokey podria fer per curar un ós," vaig dir. "Do you want me a la llum una cigarreta?"
  
  
  "No exactament", va riure. "Qui és Smokey Bear?"
  
  
  "Seria massa llarg d'explicar-ho. Per cert, m'agradaria una cigarreta a la dreta, ara amb un glop de la seva vodka. Però només la meva pròpia marca amb un or portaveu.
  
  
  "Golden portaveu! Vagi per endavant, mantenir-se. Per què és necessari?
  
  
  "Això és per a la meva T-zona".
  
  
  "T-zona ?"
  
  
  "Déu Totpoderós! Tamara, no t'ensenyen res en absolut a aquesta acadèmia d'Ulyanovsk Avinguda? No darrers quinze minuts de Manhattan.
  
  
  "Com a mínim que no ens ensenyen sobre T-zones . A més a més, sembla obscè.
  
  
  Va ser en els meus llavis per dir que no ho fou. Però llavors em vaig recordar d'una esgotades pel·lícula que vaig veure fa unes quantes setmanes. Podria estar a la dreta. Vaig aclarir la gola i va grunyir, " Dóna'm una galeta."
  
  
  Ella em va donar una galeta. Era una d'aquelles galetes amb formatge i cacauets que podeu trobar a les màquines expenedores. Va ser l'únic comestible element que es troba en el desert de l'aeroport, i al límit de les nostres possibilitats, ens va irrompre en la màquina expenedora i va tenir una dotzena de packs amb nosaltres. Les barres de xocolata a la màquina del costat eren completament inedible, fins i tot després de defrosted-los. Després de la nostra raid, jo refueled la Cessna els tancs. Tamara taxied l'avió fins a un buit d'hangar, del vent.
  
  
  Érem allí. Estàvem en Cessna. El motor al ralentí, i la calefacció es va convertir en plena capacitat per a descongelar-nos. Ens munched a les nostres galetes. Portava Tamara escut, mentre que la mina va ser assecat. Els meus pantalons i mitjons enganxat a mi com un bloc de gel. Hem buscat els edificis per a mantes o roba seca. Cap resultat. Durant l'evacuació de l'aeroport, tot útil, pel que sembla, es va prendre amb ells. Vaig mirar a Tamara en la suau llum verda del tauler de control. La seva frescor, capacitat de resistència i coratge van ser admirables. Ella va lluitar, maleïts, i em va ajudar a revifar-me a la land Rover . Jo era a prop de l'esgotament després d'esquivar els pocs nois Zembla havia estacionat a l'ara devastada Polencia. Va aconseguir. Va conduir tot el camí de tornada. Hem discutit sobre si hauria de llevar el sodden roba i congelar en el meu cul pelat, o quedar-se en ells i modestament convertir en un bloc de gel. Finalment, vam arribar a un compromís. Em van treure el meu abric i samarretes i posar en el seu escut. La resta havia d'assecar correctament.
  
  
  Ara que ens hi vam poder descansar en pau, era clar que la Tamara va ser també al final de la seva força. Va ser a la cursa de dos dies i de les nits. La seva cara i la postura va mostrar signes de fatiga. Em vaig sentir molt millor. Tamara raspallat molles de la seva falda i li llepaven els seus dits.
  
  
  'Bona. I on és ara? Puntarenas, Costa Rica?
  
  
  'No. Vaig negar amb el cap.
  
  
  "Però Nick, Panamà és molt més al sud! Vostè no creu...
  
  
  "Oh, ens dirigim a Puntarenas primer," vaig dir, interrompent la seva protesta, " però ara no ... et miren, Tamara. Estàs mort cansada. Vaig poder volar aquest pla per a vostè, però no em sento molt millor. I en aquest tipus de clima, seria molt molt dur per a quedar-me en l'aire. Hem de descansar una mica.
  
  
  — Però no tenim temps per això.
  
  
  "Haurem de trobar el moment," em va dir amb fermesa. Ella em va mirar questioningly, després sospirar. "Tens raó, Nick, com de costum. Un parell d'hores de somni seria la manera de sortir.
  
  
  La Cessna 150 no està dissenyat per a dormir. Però Tamara té preparada una altra sorpresa per a mi. S'havia reclinat places, que es troben sovint en els cotxes d'aquests dies. Doblega cap enrere, van ser una mica maldestre llits, però es pot dormir en ells. No hi eren a la FAA la llista d'equipaments a la normativa, però Tamara no l'importava massa sobre dels EUA normes de seguretat. En aquest punt, no m'importava tant. Estem estirats, cadascun a la seva pròpia cadira, uns vuit centímetres de distància. Vam posar en silenci una estona, mirant l'un a l'altre. El silenci es va convertir en opressiva.
  
  
  "No podem deixar el motor en marxa tota la nit," va començar.
  
  
  'No.'
  
  
  "S'ha de ser molt fred aquí sense calefacció."
  
  
  Un minut de silenci. L'ambient estava carregat amb tàcits desitjos i seductora pensaments. "Podem compartir el seu abric, llavors no passar fred", em va dir finalment.
  
  
  Sí, ella va estar d'acord. Ella es va aixecar i es va convertir fora de l'encesa. El motor de tossir un parell de vegades i, a continuació ha espatllat. Un sobtat silenci va caure sobre nosaltres. Tamara dubtat... Que a poc a poc posar al costat per a mi en el meu seient estret. Tornant a la cara de mi, ella s'estenia a la seva màxima altura. Vaig obrir el meu abric i s'embolica al voltant de nosaltres. Va celebrar el seu cos per a mi. La seva ronda, alt pits semblava congelat les pomes en el meu pit nu com ella automàticament es va arraulir fins a mi. Els nostres cuixes tocat. Una tremolar corria a través d'ella. I no va ser de fred.
  
  
  No vull espantar o fer mal a ella. Necessito ella també moltes altres coses. De sobte, convertint-se en el seu amant, era massa arriscat. Però jo no podia controlar les meves mans més. A poc a poc i imparablement, van lliscar cap avall a la seva esvelta cintura i amb el seu jersei de llana. Els meus dits lliscar suaument sobre el seu tensa, ventre. Vaig poder sentir el seu tremolant sota el meu tacte. Una cremant, la constricció de calor difusió a través del meu cos. La meva mà acariciat la seva pell suau, la recerca, l'esperança. I llavors jo sentia un formigueig bategar, una vaga però significatiu resposta.
  
  
  Ens vam besar. Mandrós i burles a la primera. A continuació, més difícil. Un ardent passió semblava esclatar a la Tamara. El seu cos va sacsejar a les meves mans en ondulat moviments. La seva boca era com una fruita amarga. Jo shivered i tensa sota la força de la seva abraçada. Finalment, es va alliberar. Ella va riure. Un orgullós, auto-somriure de satisfacció, com si la maquetació de la meva voluntat. Però si que va fer-se de res, que era el seu propi desig, no el meu. No hi ha crueltat o ulterior motiu en el seu somriure.
  
  
  Ella no va resistir les meves mans. D'altra banda, ella silenciosament va instar-me amb els seus moviments fins que vam posar nua costat de l'altre. La cabina era càlid i humit, i no només des de la calefacció. A poc a poc i en silenci, em vaig posar la meva jaqueta de tornada. Vaig mirar a ella, realment va mirar a ella, tot el camí. El seu suau, brillant pell, la seva perfecta pits amb les seves carmesí mugrons, la seva exuberant ventre que es va aixecar i va caure amb la seva respiració ràpida, la seva ronda, suau cuixes que es va convertir en llarg, bonic cames. Els meus ulls devorat la seva. Ella va mirar adorable. Ella es va celebrar a terme els seus braços per abraçar-me. "Nick, Nick..." - va murmurar. "Ets tan forta, com un home de veritat. Així és com hauria de ser aquesta nit, aquesta és la manera que jo em dono a vosaltres. Sense mentides, sense artificis. No Rússia i els estats units. Només un home i una dona junts... em va besar un pit suaument, i després l'altra. Ella flinched, va agafar el meu cabell, i va tirar-me encara més a prop. La meva mà va lliscar entre les cames, llavors el suau interior de les cuixes. Els seus malucs relaxat. Genolls àmplia difusió, convidant-me a portar-la completament.
  
  
  Ella ens va fer la volta en la nostra petita cadira. Ara estàvem a sobre de l'altre. És sota. Un dels seus llargs, tremolor a les cames, penjat sobre la vora de la cadira, recolzant els nostres cossos. A poc a poc, va baixar la seva mà entre els nostres cossos. Va prémer-me suaument en contra de la seva humit, càlid, tremolosa carn. En petit i juganer cercles, va començar a wriggle i squirm. Els seus dits prem-me amb il·lusió en ella.
  
  
  "Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!" ella breathlessly sospirar. Era com si ella tenia completament empassar-me profundament en el seu interior. El seu cos retorçat. Gemegar de plaer, ella va iniciar les seves cames. Els braços i les cames embolicat al voltant de la meva tensió, telefonia mòbil cos. Un chill córrer per la meva columna vertebral. Vaig sentir com els seus músculs es contrauen, com si ells ja no eren part del seu cos. Vaig arribar-hi. Amb tota la meva ànima i el cos, estava a la negació de felicitat d'aquest moment. Ella emboliquen les cames fins i tot més ajustades al voltant de la meva sacsejades de les cuixes. El seu apassionat dits massatge-me amb moviments rítmics. La meva pent-fins l'èxtasi abocat a terme a l'interior d'ella. Jo shuddered. Jo no podia controlar els meus moviments més.
  
  
  Tamara els dits excavat profundament en la meva carn. Ella em va estrènyer encara més estreta entre els seus irremeiablement tensa les cuixes. Ella gemegava i gemegava sota mi com la seva passió va esclatar amb la força d'una onada. Els nostres cossos es van sacsejar convulsively. Mai semblava final.
  
  
  Quan tot havia acabat, vam establir per a un més de temps esgotat i plena. La boca serrant. El so de la nostra respiració era profund i dens.
  
  
  "Nick", va xiuxiuejar com ens va començar a caure en un profund somni.
  
  
  'Mmmmm ...?'
  
  
  "Nick, que Smokey Bear?"
  
  
  
  
  Capítol 10
  
  
  
  
  Costa Rica també consisteix, principalment, de muntanya. Alguns d'ells són latents volcanoes que, a vegades, arribar a altures de més de tres mil metres. Però en teoria, fins i tot la part més baixa de la plana va ser ara a aquesta alçada. Les muntanyes alçava per sobre ell en un inimaginable alçada. Com el Coronel Zembla havia predit, el temps va empitjorant a causa d'un camp de força pertorbació. Ara que els dos transmissors van ser destruïts, la presa de la tanca estava tancada. La blizzards que Tamara i he experimentat en Hondures es va convertir en un huracà.
  
  
  Un terrible fred es va apoderar de l'aeroport, ja ens va volar sud tard a la nit. Tamara va volar en un ampli arc sobre l'Oceà Pacífic per evitar la tempesta, tant com sigui possible. Però, com hem convertit l'interior cap a Puntarenas, estàvem atrapats en un crit, encegadora tempesta de neu. No obstant això, Tamara gestionats a la terra de l'avió de forma segura en un prat prop de la Costa-Riquenys port de la ciutat. La Cessna les ales estaven cobertes amb una gruixuda capa de gel. La de-icers no sostenir-se.
  
  
  El ramader que va aterrar al costat de la propietat de 1940 Fins a quatre-porta sedan. El cotxe es va obtenir amb filferro de ferro. El seient del darrere, va donar pas a les gallines. El pagès no el Nicaragüenc diners molt, però no hem de qualsevol altre mitjà de pagament. També no m'agrada el fet que vam haver de pagar deu vegades el preu diari per aquesta raresa. Vam perseguir als pollastres de la furgoneta i va conduir a fora.
  
  
  El contrast entre les terres altes d'Hondures i la regió costanera de Costa Rica va ser immediatament perceptible. La neu que havia caigut hi ha en el bosc encara era suau. Aquí, el vent bufava lliurement a través de les grans extensions de Nicoya Badia . La neu va ser volat lluny de les planes i acumulada a les valls o sota l'aixopluc dels edificis i de grups d'arbres. El vent bufava en nosaltres des de totes direccions. Ratxes de vent de tant en tant va conduir el cotxe perillosament a prop els recs que és paral·lela a ambdós costats de la carretera. De vegades, gairebé es va aturar quan la pluja i la neu va caure sobre nosaltres. La constant del vent es va convertir neu i la calamarsa en una massa de gel que es va congelar per un formigó-dura crosta. Es creaked com ens ha passat. El cel era d'un blanc enlluernador, ple de reflexions i parpelleig de la llum. És increïble que aquest fred intens i tan enlluernadora bellesa es poden combinar. La combinació d'aquests dos moments encegat i em vaig lluitar amb el volant. Jo amb prou feines podia veure les branques dels arbres i arbustos terrats a nosaltres. El cotxe va colpejar-los un per un. Tamara es va arraulir fins a mi a escalfar una mica.
  
  
  Finalment vam ficar Puntarenas. És el principal port de Costa Rica, a l'Oceà Pacífic. La ciutat es troba a uns 140 km a l'oest de la capital, San José. Normalment és una ciutat amb una població de més de 30.000 persones. Ara es veia més com un buit cementiri. No hi havia ningú a la vista. Fins i tot els animals que tan sovint recorren aquestes ciutats. Un antic vaixell de creuer i diversos tonyina barques de ròssec estaven ancorats en el port. Van ser congelat en el gel. La calamarsa, la neu, i un crit del vent maltractades vaixells i es va trencar els seus pals.
  
  
  Hem continuat de conducció en el nivell més baix de marxes. Sospitàvem que la Vacaciones Hotel formava part d'un complex turístic, a l'altre costat del port. Vam arribar a la seu patró de cafè. Fum billowed de la xemeneia, i la llum vermella d'un lluminós fogó brillava a través de les finestres. Em vaig aturar. Tamara va entrar per demanar indicacions. Quan va tornar, va ser notablement més pàl·lid. "És molt lleig que hi ha, Nick", va dir ella, la seva veu tremolosa. "Sembla que tota la zona és allà. Les dones i els nens tremolar davant de l'estufa. Els homes estand al voltant d'ell i mirar apathetically. Que s'ha confós. Són espantat i gairebé sense menjar. Un d'ells em va dir que no hi havia res per menjar a la catedral, on fins i tot més gent que estaven asseguts. Anem a morir, Nick. Hem de posar fi a aquest!
  
  
  Vaig acariciar-li les cames soothingly. "Farem tot el que podem. On està l'hotel, situat?
  
  
  Ella va assentir amb tristesa. "Què fem quan vam arribar-hi, Nick? No es pot dir que la Senyoreta Mohada ens va enviar. Que mai a comprar-lo! A més a més, no sabem si hi ha qualsevol Zembla partidaris a l'hotel. Que pot ser-hi, però el transmissor pot estar amagat en qualsevol lloc.
  
  
  "Ho sé, però hem de començar a algun lloc, Tamara, com a Polencia."
  
  
  Finalment vam arribar a un ample passeig amb els hotels, bars i botigues de records. Com a resultat de l'augment en el turisme en els últims cinc anys, han crescut com bolets després d'una tempesta. La Vacaciones Hotel és una de les grans edificis. Va ser separada de la carretera, per una semi-circular de la calçada. Des de la carretera, es veia com una gran chrome rusc amb balcons. Els dos pisos inferiors s'han estès per envolten una terrassa i un ja congelats piscina. El lloc sencer estava envoltat per un alt mur de pedra.
  
  
  Quinze metres de l'entrada, l'estreta entrada va ser bloquejat per un cotxe Fiat. Un rastre de fum rosa des del tub d'escapament. De manera que el motor estava executant. Les finestres estaven tancades. Però quan vaig deixar, de la porta al costat del conductor, immediatament va obrir i un home va sortir. Va deixar la porta oberta com ell es va acostar a nosaltres. Darrere d'això, vaig veure un altre home a la conducció. Els dos homes van ser la celebració d'una metralleta canó apuntat a la Buick. Amb molta cura, va treure la meva pistola i la va col.locar en el seient al meu costat. La celebració de la pistola a la meva mà dreta, vaig rodar cap avall de la finestra amb la meva esquerra. Em quedaria educat durant tant de temps com sigui possible.
  
  
  "Senor?" L'home li va preguntar amb una sospitosa mirada.
  
  
  "Podria moure el seu cotxe," vaig dir. "Volem anar a l'hotel."
  
  
  "L'hotel és ple. Nous clients, ja no són admesos.
  
  
  "No som clients," vaig dir ràpidament.
  
  
  'Oh, no? Llavors, què?'
  
  
  "Estem convidats," Tamara, va dir.
  
  
  "Negoci", vaig afegir.
  
  
  L'home parpellejaven i va mirar més alerta que mai. Esteu artistes que s'han de realitzar per pecadors sense Pecat?
  
  
  Tamara i vaig intercanviar un ràpid cop d'ull. No vam entendre què volia dir, però ens va assentir ràpidament.
  
  
  "És clar", em va dir. "Som artistes. Us anem a passar?"
  
  
  Qui són, Juan? "Aturem-ho!"el controlador de la Fiat va cridar.
  
  
  Intèrprets, " Juan cridats. Els seus ulls reduir a escletxes. "Però no s'assemblen en absolut. Crec que ...'
  
  
  M'interromp ell. "Cantem i broma i..."
  
  
  Pooh! l'home riure. "Podem pensar en alguna cosa millor."
  
  
  "Estic ballant," Tamara va dir en una baixa, convidant a la veu, a la recerca fins a ell. Va aconseguir inclinar-se cap endavant, esbufegant a terme el seu pit a la mateixa hora. No petita gesta amb tota la roba que ella portava. El menyspreu somriure a la guàrdia cara desaparegut com la neu al sol.
  
  
  -"Bueno ! Això és el millor!
  
  
  "Sí, "amic", "em vaig interrompre,"abans de veure Senorita Fandango de Fandango i Moldre." Un exòtic ballarina amb un prestigi mundial. Si podeu veure el seu...
  
  
  "Si," l'home va dir. Va baixar el rifle i va caminar cap a la fiat .
  
  
  "Hostil noi, el" jo muttered quan va arribar de nou al cotxe.
  
  
  Havia deixat la porta oberta i ens estava mirant intently. Va agafar la ràdio des del tauler de control i va dir unes paraules. Hi va haver un minut de retard. A continuació, la resposta va arribar. Que ha de tenir sonava bé. Com a mínim l'home va assentir amb el controlador, i el Fiat recular.
  
  
  "El primer obstacle és més," em va dir quan ens havia passat. "L'emissor està aquí a l'hotel."
  
  
  "Perquè no hi ha la seguretat?"
  
  
  "Sí, i perquè les llums s'en a l'hotel. Això vol dir que ells tenen el seu propi generador. Per tant, que estaven preparats per als propers esdeveniments. Presumiblement, Zembla ja ha estacionat els seus homes aquí a l'espera d'esdeveniments.
  
  
  "Espero que l'hotel s'escalfa," Tamara dir, estremeix.
  
  
  Vaig sentir la meva espatlla. La ferida ha cicatritzat bé. "Em pregunto,"vaig dir pensatiu," on es van amagar el transmissor."
  
  
  'I en cas contrari pregunto qui o què aquestes "pecadors sense pecat"són?
  
  
  'No sé. Es pot ballar, per cert?" Ella va somriure. "Jo no sé res sobre el seu Smokey bear, Nick, però n'he après una mica més de trucs en Ulyanovsk."
  
  
  "Això serà molt útil," vaig dir, " perquè no sé qualsevol targeta de trucs."
  
  
  No em va sorprendre per la manca d'un porter. La sala era buida excepte per a la recepcionista. Era com un museu de belles arts. Les parets estaven cobertes amb murals i pintures. En el centre de la catifa d'or era una font decorada amb flors de plàstic. A l'extrem racó, darrere d'un taulell, hi havia una lent jove amb setí ulls i expressiva de les fosses nasals. Darrere d'ell va ser un marc obert per mail i claus, i a la seva esquerra una petita centraleta. Hi havia probablement un altre walkie-talkie sota la brillant pal de rosa comptador. De totes maneres, ell va mirar-nos expectant cap a mesura que ens acostem. Així va ser l'muscular senyor recolzant-se contra el comptador al costat d'ell. Com tots els hotelers, aquest noi portava pantalons de ratlles i un clavell en el seu buttonhole. Però la similitud va acabar allà. La seva túnica semblava una inflada de porc de la bufeta. El clavell havia marcides, i el seu pesat cofre engruixats de la mal ajustats pal. Pel que sembla, ell es va treure el veritable gestor de roba i el va amagar-lo en algun lloc. Jo esperava que ell no passar fred a la seva roba interior.
  
  
  Vaig poder sentir Tamara la respiració ràpida. Vaig seguir la seva intuïció. Zembla bloquejat l'hotel dins i per fora. Hem aconseguit superar la primera línia de defensa, però encara hi havia molt a fer.
  
  
  La pseudo-gestor de dret i mirar-nos amunt i avall. La seva veu semblava venir d'una molt profunda lloc. "Fandango i Moldre?"
  
  
  Sí.'
  
  
  — Vostè no està en la meva llista, Senor "Fandango".
  
  
  "Jo sóc un Moldre; ella és un Fandango. Però puc donar-te una explicació.
  
  
  "El nostre agent, Tamara interromput," té tot barrejat.
  
  
  "Els altres artistes no podia venir", em va dir.
  
  
  "Aquesta terrible temps. †
  
  
  El gerent va aixecar la mà. 'Aturar-lo! Si us plau aturar! No vull sentir parlar d'això una altra vegada. Fer que tant la dansa?
  
  
  Vaig tossir apologetically. "Bé, jo, bàsicament, deixar de fumar, i..."
  
  
  "És el meu gestor ara, i..."
  
  
  "Però si vostè insisteix, I encara ho volen."..
  
  
  'Ja n'hi ha prou! Probablement és tan bo com si no en dansa, Senor Moldre. Demanen per a una dona, i una dona que s'arriba. Alguna cosa per entretenir-los, no? On és el seu vestit, senorita ?"
  
  
  "No et preocupis per ell," Tamara va dir bruscament. "Però necessito la música."
  
  
  — No et diuen això?" Hotel Vacaciones ha temps complet equip de tres persones. Juga al bar de còctels de tota la temporada. Aquesta combinació és a la seva disposició. El gestor de sospirar gairebé regretfully. Espero que estiguis tan bona com la Carmen...
  
  
  "Carmen?"
  
  
  "Carmen LaBomba, senorita ! Ella és molt famosa en aquest àmbit. Mai he sentit de vostè.
  
  
  "El que canviarà després d'aquesta nit," Tamara va prometre sullenly. Ella va fer senyals per a ell una altra vegada. No vaig sentir-se còmode. El meu coll va començar a mica el meu coll. Va ser com ens van sol·licitar una bona feina a Union City, Nova Jersey.
  
  
  "Senor, estem fred i' cansat i famolenc, '" vaig dir bruscament. "Si ella encara s'ha de fer..."
  
  
  "Sí. Pepe, mostrar-los la seva habitació.
  
  
  El recepcionista va saltar a l'atenció. "Si! En quina habitació?'
  
  
  "No hi ha una sala permanent d'artistes? Un d'aquests, separat dels clients, a la part posterior de l'hotel?
  
  
  "Si, Si," Pepe acordat . Ell va assentir amb el cap amb força i va agafar una clau des de la junta darrere d'ell. Ell va ficar sota el taulell. "D'aquesta manera, por favorit."
  
  
  "Ens truquem," el gerent va dir. "Vostè tindrà un bon moment, senorita, i vostè serà tan bona com la de Carmen."
  
  
  Tamara li va donar un sensual somriure. Hem seguit l'administrador a través de. "No és molt amable, no?" Tamara va adonar com hem passat de l'ascensor.
  
  
  "Crec que realment li agrada aquest Carmen," vaig dir. Jo encara vaig sentir molt còmode amb la manera com anaven les coses.
  
  
  Vam caminar per el passadís que va portar a la sala principal. Després vam entrar a una gran sala circular plena de color blanc ronda sofàs, cadires còmodes, taules i columnes. En un costat hi havia una gran finestra amb una vista de la terrassa assolellats. A l'altre costat es va convertir en un saló de còctels. L'altura entre dos grans pilars penjat una pancarta amb grans lletres daurades:
  
  
  BENVINGUTS, SANTS DE LA VERITABLE ESGLÉSIA EVANGÈLICA-pietat-la castedat-puresa-BENEÏT ESTATGE.
  
  
  "Heu de dansa-hi més tard," Pepe va dir. Va assenyalar el saló de còctels, on un fort riure prové.
  
  
  Vaig mirar a la sala d'estar en la direcció Pepa havia indicat. "Que són aquelles persones allà?" Li vaig preguntar, mirant cap al Pepe.
  
  
  Pepe es va encongir. "Sants de la Veritable Església Evangèlica, senor . Qui més pot ser, en aquest hotel?
  
  
  "Naturalment. Qui més?'
  
  
  Ens dirigim per la sala a través de la sala d'estar. Em vaig recordar dels guardians 'comentari sobre" pecadors sense pecat". Finalment, vaig agafar el recepcionista de l'espatlla. "Pepe, que ens ha cridat molt inesperadament. No entenem en absolut. Qui són aquests, uh, Sants?
  
  
  'Norte Americanos, Senor De Grava. Creuen que beure, de fumar, de dansa, o dormir amb algú de la dona pecadora. Van reservar una habitació en aquest hotel com a part de la seva croada al voltant del món per a convertir a tots els que gaudeix de les poques alegries de la vida. Jo us dic que aquest amic, senor . Esperem ser molt avorrit amb aquests Sants. Però, per desgràcia, s'han retardat per un canvi sobtat en el temps. Molt molest.'
  
  
  "Es podria dir que estan convertits," Tamara va dir amb un somriure amagat.
  
  
  Pepe rodar els ulls. "Si jo, com ells, va pensar que la fi del món era a prop, m'agradaria estar en els meus genolls demanant perdó, perquè jo sóc un endurit pecador. Almenys si em dóna l'oportunitat! D'altra banda, si hi havia res de dolent en el meu estil de vida...
  
  
  "Entenc. Ara que tenen l'oportunitat, estan posant al dia."
  
  
  "Sembla que," Pepe va dir. Va rodar els ulls de nou. Ens vam topar amb un buit de menjador. Vam caminar al voltant de la cuina a través d'un estret passadís. Pepe va obrir una de les portes i motioned nosaltres. 'Aquí. Em temo que aquest no és el nostre millor habitació, però.....
  
  
  "Entenem que," vaig dir. — Què passa amb l'espectacle?" Per què hem demanat per a fer això?
  
  
  "Tots els Sants són casats, senor, realment es va casar. El secretari riure tímida i remenen els seus peus, com si ell no estava molt segur de què fer amb la seva figura. "Vam pensar que el millor per satisfer les seves noves necessitats, tant com sigui possible. No volem-los a entrar en el camí, o fer qualsevol soroll."
  
  
  "Sí, que realment malbé la situació amb aquesta tempesta, oi?"
  
  
  Pepe posava en tensió. Amb tranquil·litat i amb la moderació, va dir, " no es demana cap més preguntes, senor. Vostè serà ben pagat.
  
  
  Especialment si vostè pot entretenir els nostres clients d'una forma molt amena. A part d'això, és cap de la seva empresa. Li suggereixo que quedar-se aquí fins que hagi de realitzar. adéu.'
  
  
  Pepe es va a la dreta. No hi havia molts elements de l'habitació. Les parets i els sostres eren de color crema. El sòl estava cobert amb la mateixa catifa d'or com en el saló. Hi havia una cadira, un telèfon, i un bon bany en una pesant i fosc estil que s'assimilés espanyol. El llit estava cobert amb un color blau fosc brocade bedspread. També hi havia un petit bany amb bidet, que semblava més gran que el bany de parada. La terrassa estava cobert per la neu. Les finestres de les portes corredisses doblegats sota la força del vent. Però després de tot el que havia passat, els radiadors irradiat un ambient agradable, còmode i la calor. Així que ens quedem a la sala fins que ens havíem d'aixecar. Pepe va tenir cura de que, per cert. Ha tancat fins a nosaltres!
  
  
  "Aquest fill de puta", em va grunyir, yanking sobre el pom de la porta.
  
  
  "Nick" Tamara va dir, " veniu a fer un cop d'ull."
  
  
  Estava de peu per les portes corredisses. Caminava més i es va quedar al seu costat. Va recordar a una extensió de la cuina perpendicular a la nostra habitació. A la cuina, a través de la il luminada windows, vaig poder veure el greix gestor de parlar amb alguns homes armats. A causa de la desfavorable angle, no he pogut fer una ullada a tot. Vaig veure homes asseguts a una taula. La seva metralleta armes de foc penjat incòmode sobre les seves espatlles. Van menjar. Una figura de ratlles pantalons gesticulated violentament amb les seves mans. No vaig pensar que estava boig. Semblava que estava donant una ullada a les comandes. Els nois assentir amb el cap de forma regular i continuada per menjar. Després d'un temps, el gerent va desaparèixer.
  
  
  "Què penses?" Tamara li va preguntar.
  
  
  "No ho sé", em va dir. "Sembla que està menjant. M'agradaria saber on anem!
  
  
  "Espereu, que està rebent cap amunt!"
  
  
  Els homes es va aixecar. Un greix vella en un informe de vestir ha aparegut. Ella esborren de la taula. Res no hagués passat per diversos minuts. Em temo que hem perdut de vista. Llavors, una mica més endavant, les llums van arribar i vam veure un altre cop. Ells s'estenia, yawned violentament, i esgarrapades-se. Finalment, es van asseure en una petita plaça de la taula i va començar a jugar a cartes. Un dels homes es va tirar enrere a la cadira, la seva arrencat peus embolicats al voltant de la cadira cames. Em van cridar l'atenció a l'objecte va ser recolzada. Va ser una gruixuda porta de roure amb ferro accessoris per a la nevera o congelador.
  
  
  "Sí", em va dir a poc a poc, " sí, estic començant a entendre.
  
  
  'Què?'
  
  
  — Vaig a apostar-li res que Zembla de la instal·lació és en el congelador." Refredament és, naturalment, apagat. Les canonades i conduccions a l'interior es forma una bella transmissió de la xarxa."
  
  
  'Estàs segur?'
  
  
  "No," I va admetre, " però esteu segurs que no és el cas ?"
  
  
  'No.'
  
  
  "Com a mínim que el noi més no hi ha vigilància de la carn," vaig dir. "He d'investigar-ho. També podríem començar hi ha com a qualsevol altre lloc.
  
  
  Ella es va arraulir fins a mi. Hi ha preocupació en els seus ulls.
  
  
  'Però com?'
  
  
  Vaig abraçar-la. El seu cos va ser sacsejades. Vaig pensar molt i molt. Si només jo tenia que rotlle de corda I esquerra en Polencia. O la meva agulla, que va ser pres de mi en el temple Maia. O el meu Luger esquerra a Washington... No trobar una solució lògica després d'algun temps, vaig començar a plantejar opcions menys evidents. Però fins i tot els semblava menys adequada del que és habitual. Després d'una llarga pausa, vaig dir pensatiu,"Bé, potser hi ha una manera de sortir si volem utilitzar el tabac." Els seus ulls ampliat el terror com vaig perfilar el meu pla. Va panteixar per respirar. "No provar-ho! És impossible!
  
  
  "Feu com tothom. Hem de fer alguna cosa. Estada aquí, i em dóna una coartada en el cas de Pepe o qualsevol altre mostra.
  
  
  Ella va agafar el meu abric fermament amb les dues mans i va negar amb el cap. — No, no fer-ho ara. Podem tenir una petita oportunitat, però només si som capaços de sortir d'aquesta sala per mitjans normals. No se si trencar la porta i Déu sap què alarma serà elevat. Vostè ha de fer el seu moviment durant Senorita "Fandango", el debut, Nick. Si us plau espereu. Llavors em pot ajudar, almenys per distreure Zembla homes.
  
  
  "Senorita " Fandango", el debut, no?" Vaig somriure wryly. — De debò creus que és prou bo per hipnotitzar a tot l'hotel?"
  
  
  Es pressiona el seu cos tremolant per la meva llarga durada. Amb hàbil, ràpid dits, li descorda la meva jaqueta. Va fer un pas enrere, rient com ella es va encongir d'fora de la seva pròpia capa. "Nick, podria haver arribat amb millor noms?"
  
  
  "Vaig haver d'improvisar", em va dir defensively. Vaig deixar caure el meu abric a terra al costat de Tamara. Tamara descorda la jaqueta de llana duia una brusa, de manera que el seu blanc, ple pits eren només parcialment coberts. Ella va tornar a pocs passos més abans havia espai suficient.
  
  
  'Senorita " Fandango", comença la seva actuació!'
  
  
  Ella descorda la seva faldilla i va baixar-lo. La seva rebeca va caure desafiant a les cuixes, com un petit mini vestit. Com una noia tímida, va aixecar la vora de la seva armilla i s'embolica al voltant de la seva cintura. Va ser despullat de les cuixes als seus peus, excepte per un petit parell de calces blanques.
  
  
  Llavors ella va començar a ballar. El seu cos va quedar immòbil. Només la part entre el melic i els seus genolls es va movent i torsió més difícil que els arbres fora d'una tempesta!
  
  
  "Què et sembla, Nick?" — Què és això?", va preguntar ella amb un somriure.
  
  
  El que crec que he dit. "Crec que estàs més Senorita Rutina de Fandango. I Senorita La Bomba amb ell.
  
  
  Ella va començar a riure d'una manera suau. Ella va trencar els botons de la seva armilla. La seva woolen cues semblava caiguda de les espatlles. Va arribar darrere de la seva esquena per eliminar el seu sostenidor. Va agafar el ritme. Va venir fins a mi gairebé nu.
  
  
  "No hauríem de...?", va preguntar ella hoarsely, capcineig el seu cap cap a mi.
  
  
  Anem a fer què? La meva ment estava molt lluny, i em va prendre un moment per entendre el que estava dient. Parlar en un moment! Això no suposa que succeeix! Llavors em vaig trobar la meva pròpia llengua. "L'infern, sí, és clar! Anem a tenir un temps difícil!
  
  
  Tamara sospirar nou. Va arribar, va agafar el meu cinturó, i em va donar un bon estira. Vaig sentir un estira i a tota la meva tensa el cos. Tamara va ser encara filatura, filatura. Vaig arribar i va prendre la prima blanc de niló. Em vaig posar. Per què no? Ella tenia raó. Ens seria millor esperar." Quina és la millor manera de matar el temps? Ella va parar de ballar i es pressiona el seu cos nu contra la meva. Ella em va besar, feroçment. Els seus llavis van ser humida i calenta. Vaig agafar-la i la va portar al llit, els nostres llavis encara pressionat junts. Vam aterrar a la dreta sobre el llit. Ràpidament, vam continuar petó. La meva llengua va enfonsar profunda entre el seu anhel llavis i en el warm buit de la seva boca.
  
  
  Va aixecar els braços per embolicar-los al voltant del meu coll. Però vaig tenir-los d'ample a banda i la va empènyer a la seva esquena en la suavitat de la coixins. Em vaig aixecar i es va afanyar a despullada. Tamara va recolzar contra els coixins i vigilat. Braços àmplia difusió, les cames una mica separats. Ella va respirar profundament.
  
  
  Nick, " - va murmurar com m'estiro al seu costat.
  
  
  "Fer-ho de nou com ahir a la nit... la Meva mà de caminar sobre el terreny muntanyós dels seus pits, passat els seus mugrons, per a la seva suau estómac, al suau, lleuger calor. Ella es va queixar. El seu cos es troba "vida independent sota les meves carícies. La seva veu sospirar en la meva oïda, suplicant-me a portar-la completament i apagar el foc que encén els meus dits en el seu assalt. Em va besar els seus llavis, la barbeta, el suau buit del seu coll. La meva llengua rodó seus mugrons durs. Noves vibracions que ens colpeja. La meva mullat els llavis acariciat el seu estómac. Vaig sentir la seva satiny tensar la pell. La meva palpentes boca va caure fins i tot inferior fins Tamara cridar de plaer. Va rodar de costat a costat, de gemegar amb delit com els meus llavis raspallat d'ella, afegint a la seva intensos batecs excitació. Ella va convocar a les seves mans en moviments bruscos. Els seus dits, s'ha excavat en el meu cabell.
  
  
  He redreçat amunt, el seu cos tremolosa i retorçar-se per sota de mi. Vaig poder sentir la seva calor humida. Va posar d'espera salvatgement, a punt per rebre a mi. Va agafar-me amb una força que gairebé em tornava boig. Ella va expressar la seva alegria veu alta. Els seus braços embolicat convulsively al voltant del meu coll, i va prémer-me contra la cònica corbes del seu pit. El seu cos per sota em repetia la meva rítmics moviments salvatges, incontrolable encavalcaments. Les seves urpes excavat profundament en la meva esquena, lliscar cap avall, i mica en la carn de la meva lloms. Ella em va empènyer a aprofundir en ella, la difusió de la seva malucs el més lluny possible.
  
  
  La satisfacció Tamara és frenètic necessitats va ser una tasca tediosa. Em vaig deixar la meva llengua lliscar endavant i enrere en la seva boca per calmar la seva avall i recuperar la seva compostura. Va ser inútil. Exultant, va embolicat les cames al voltant de la meva esquena. El seu cos nu era hàbil amb la suor de la crema de la passió. Ella voltat de la seva esquena. Amunt i avall. A poc a poc en un primer moment, en suaus moviments, a continuació, més ràpid i més ràpid, fins que, finalment, tots els sentiments van ser condemnats dels nostres cossos. Esgotats vam caure sobre el llit estava intoxicat, incapaç de moure, volia dir alguna cosa, però no vaig poder trobar les paraules que vaig arribar més d'ella i va treure les cobertes sobre els nostres cossos suats. Tamara influït suaument en els meus braços.
  
  
  
  
  Capítol 11
  
  
  
  
  El còctel va ser anomenat El Coyuntura . Si qualsevol dels clients — sants ni pecadors — no havia estat allà al principi del dia, que seria ja han espremut al. En altres paraules, tothom sabia que ens van arribant.
  
  
  Hi havia una àmplia caoba tallada bar al vestíbul amb la necessària miralls i ampolles al darrere, i sociable cambrer que va parlar tres llengües, totes tres dolent. En comptes d'una barra de llautó, el bar tenia un tub de plàstic transparent amb llums fluorescents. En el sensual vermell llum de neó, cada dona va mirar a mínim, deu anys més jove. Hi havia uns quants suau seients de davant del bar, però la majoria de l'interior va ser ocupada per un amfiteatre-com a espai arrodonit amb les parets cobertes en paper groc. Les taules rodones es van establir al voltant d'un segell de franqueig de mida pista de ball i un petit escenari. La meitat de l'etapa va ser ocupat per la promesa de la combinació de la guitarra, la trompeta i el piano. Els músics tocaven amb més entusiasme que talent. Ara han pres un descans després de realitzar Mama Looka Boo Boo amb gran entusiasme poc abans . Algunes de menor sants lliurat a la diabòlica pecat de ball i va ensopegar de nou a la multitudinària taules de bar o a unir-se als seus amics. Els homes vestien vestits negres i lligams-tot i que la majoria dels llaços eren ja deslligada.
  
  
  Les dones eren fins i tot més agra, les seves mandíbules serrant, el seu cabell pentinat cap enrere en un monyo. Informe vestits que s'estenia des del coll fins als peus amagar la seva figura. Que eren una mica borratxo, rient, rodant la seva cristal beady ulls i cridant a la seva llarga paraules sobre la tempesta.
  
  
  Fora, la tempesta va arribar a l'hotel amb força esfereïdora. Malgrat els crits i la muffling efecte de les fortes cortines, I repetidament sentit el so de trencat arbres, roques i restes colpejar les parets. L'edifici shuddered, i les begudes sacsejar en les seves ulleres. Que és com el Titànic han anat, vaig pensar per a mi. Només llavors era el coratge i la determinació en la cara de la mort, encara que tradicionalment un lloc comú. Aquí el piadós sants beure feverishly, decidits a gaudir-se fins a l'última hora. Amb aquesta ressaca, que probablement seria de desitjar-se mort el matí següent.
  
  
  Jo estava dret backstage, l'escenari estava just al davant de mi. Tamara va ser aturat al meu costat, embolicat en el blanc del full que ens havia robat el llit a l'habitació. Ella embolicat com un pareo i lligat una cortina vermella cordó al voltant de la cintura. Va donar-li l'aspecte d'una verge, un apassionat però encara impecable núvia esperant que el seu marit. Malgrat la previsió en el dormitori, que encara no estava segur de què anava a fer a l'escenari. Ella no sabia que ella mateixa. "Jugar al llarg d'orella," va dir com hem de posar en el seu vestuari. Després d'escoltar el combo, no estava segur de si que funcionaria. La principal qüestió era si us plau, el públic i distreure el personal. Ens hem posat d'acord en això.
  
  
  Em vaig tornar a Pepe, que va ser recolzat en un pilar de tres als peus darrere de nosaltres. S'havia arribat per a nosaltres quinze minuts abans i ara estava jugant amfitrió. O un guàrdia de seguretat, donada la protuberància a la part esquerra de la seva jaqueta.
  
  
  "Vaig a presentar-li," li vaig dir.
  
  
  Bueno . _ Grup ...?'
  
  
  "Vaig parlar amb ells sobre això fa uns minuts. Després de tot, vam trobar una melodia que diuen que saben. No vaig creure fins que vaig sentir-ho.
  
  
  "Són nois bons, senor.
  
  
  "Oh, que són genials!" Em va donar la combinació de senyals. El trompetista bufava un bombo i platerets, com si ell havia una amanida de fruites en el seu instrument. Vaig donar un pas endavant i gesticula amb les mans fins que tothom estava en silenci, excepte per a molt de greix dona que tenia singlot.
  
  
  Vaig cridar en veu alta. - 'Yahora, dames i cavallers, la senorita fandango! mui celebre y directamente de Sant Josep!'
  
  
  Probablement no entendre el castellà, però el que em va dir va ser prou clara. Van començar a aplaudir. Primer la hiccuping dona, i després de tota la sala. Vacil·lant, els músics comencen a tocar "Rumba Tamba". Tamara va prendre l'escenari. Vaig sortir. Com vaig passar a ella, vaig veure una capa de suor brillant en la seva cara. Ella es va espantar molt. Va ser probablement més por que si ella havia hagut de fer el que jo anava a fer. Ella va ensopegar. Un dels homes panteixar. Ella va tornar a recuperar el seu equilibri. Amb l'extractor de progressos, va caminar fins al centre de l'escenari. Miró a la combo, agafat fort ritme, i va començar la sensuals moviments que havia demostrat a mi abans. La seva part superior del cos amb prou feines es mou. La brillant plecs de la làmina d'agitar-lo amb el ràpid moviment circular de les cuixes i les natges. Ella es va girar i poc a poc va començar a desfet el cordó vermell. Com ella va deslligar-lo, va deixar dangle. La seva resplendor va començar a desenvolupar-se en el seu propi. Ella va estretament al seu pit i va mirar a en Pepe i jo. Somrient, va tirar de la corda per a mi.
  
  
  Ella va seguir conservant el full a la mà esquerra. Va posar la seva altra mà sota el seu llarg cabell ros i aixecar-la. Llavors ella va començar a ballar. El full, a poc a poc va obrir fins que el públic podia veure la corretja del seu sostenidor i les calces. El guitarrista perfectament compatible amb la vibració de les cordes i un fort acord amb cada moviment. El públic li va agradar. Només algunes de les dones empal·lidia una mica. Pepe veure cada contracció i al seu torn amb una amagat seva mirada.
  
  
  Vaig posar la soga al voltant de Pepe coll i estrangulada a ell. Va córrer al costat d'escapar. M'estrenyen el improvisat noose. Va caure de genolls. Era més fàcil i més ràpid d'aquesta manera. Va intentar cridar, però el cable ofegats qualsevol so. Em vaig posar més difícil. Utilitzant la corda com a endeutament, I prem el meu polze a la part de darrere del seu cap. Amb una tirada, el cap de rodar a un costat.
  
  
  Ningú semblava avís. La multitud i la gent situa el" manager " a la sala d'estar supervisada Tamara de cada moviment. El ritme de la música va créixer més i més ràpid. Tots els ulls estaven a la Tamara. He arrossegat la mort escriptori empleat en l'ombra de les ales i se li va llançar al darrere un munt de cervesa buides de caixes. Tamara jaqueta jeia en un dels calaixos. Ella embolicat la resta de la seva roba i portar-ho tot amb ella, tot i Pepe objeccions. Em vaig posar la meva jaqueta més a prop de l'escenari i es descorda. En cas de problemes, Tamara ara podria agafar ràpidament la roba. Vaig veure el seu terme.
  
  
  Es va treure de la xapa, també. En el seu sostenidor i les calces, va sacsejar el cap amunt i avall amb exageradament ràpid i estable moviments. Ella ballava com si la seva vida depengués d'això.
  
  
  I així va ser. Com el meu, per cert. Em va quedar fora de les ales i avall de l'estret passadís que conduïa a l'entrada principal del vestíbul. Em vaig aturar un moment i quan vaig arribar a la sala. Vaig recordar veient dos homes de peu en el seu camí a la sala d'estar. Es veia només com Pepe, com hostes de l'hotel. Que feia olor de patrons en un barat bordell Parisenc. Jo inhalats l'aire. L'olor d'aigua de roses s'ha convertit en molt més febles dels.
  
  
  Jo peeked amb cautela al voltant de la cantonada. Tamara va fer millor que jo podria haver esperat. Els dos homes que eren només a uns metres de distància des d'on l'ajuntament havia convertit en la principal sala d'estar. Un va ser constantment ficant l'altra a les costelles. Clarament coneixedors de belles arts. Amb un .22 - calibre Trejo i Pepe automàtic de la pistola a la mà, em vaig arrossegar la resta de manera tan silenciosament com vaig poder fins que va arribar el buit de la cafeteria.
  
  
  Les taules es van organitzar de manera que era difícil anar directament a la cuina, a l'altre extrem de la sala. Les taules estaven plenament establert. Vaig haver de tenir cura de no colpejar a qualsevol cosa o trencar res. Llum transmet a través de finestres rodones conjunt de dues portes de vaivé. De vegades vaig sentir sons a distància. Em va empènyer suaument la porta oberta i es va ficar dins. Jo prem-me contra la paret de la petita alcova entre la cuina i el menjador.
  
  
  Hi havia una sideboard amb prestatges a la part inferior per a coberts i decantadors. Al seu costat, amb la porta oberta, va ser un gran roba armari complet de tovalloles i estovalles. També hi ha escombres i mops, diversos dipòsits, neteja de pols, i un de quatre litres a la gerra de la planta catalana. Em vaig deixar la porta a prop suaument i va mirar a l'actual cuina. Només vaig poder veure part: els dos-porta de la nevera, rentavaixelles automàtic, i la taula on jo havia vist anteriorment a través de la finestra. Els sons he escoltat des del menjador va venir d'un greix dona de la neteja de la taula. Milió i cantussejant a si mateixa, va fiddled voltant. El passadís de la sala freda hauria d'haver estat al voltant de la cantonada, de la meva línia de visió. No vaig buscar més. Jo no vol córrer el risc de ser vist. No importa de totes maneres.
  
  
  Vaig prendre una de Tamara de cigarrets i encendre-la amb un partit de l'hotel quadre em va portar des de la meva habitació. Em vaig quedar quiet un moment, escolta intently. Jo no podia sentir res, però ocasional, sonall de les olles i les cassoles i els asmàtics la respiració d'una dona.
  
  
  Després de fumar, vaig anar a la roba d'armari i va tirar una mica de tovalloles en el buit dipòsit. Vaig posar algunes de cera i deixar caure una cigarreta a la part superior de la mateixa. Veient que continuaria a smolder, vaig passar per les portes de vaivé de tornar al menjador i va esperar. Vaig sortir de l'armari obert. Tamara va dir que faria dos minuts i mig, però la situació fa que sigui difícil determinar amb exactitud el temps. Incendiària cigarrets té en un extrem una pilota de la mateixa composició com un partit — en aquest cas, el final amb el segell de la marca. La cigarreta va ser a més a més farcit de color marró cotó amarat en saltpeter. L'open acaba de les cigarretes es van fer des real tabac. Assegut a la sala d'espera va ser de nervis tràfec, però no hi havia res més vaig poder fer. Jo confiava Tamara per mantenir a tots ocupat. Els segons passen molt a poc a poc. A continuació, el cigarret cremat.
  
  
  Va establir el foc durant uns cinc segons, la qual va ser suficient per convertir el cub en una cortina de fum la bomba. La roba va incendiar perfectament, i després a les tovalloles va començar a smolder. Agra fum billowed sortir de l'armari i a la cuina. Fins i tot a l'altra banda de la porta, vaig poder olor, una olor dèbil quan la dona finalment va començar a cridar, " Fuego ! Fuego !
  
  
  Jo crouched immòbil, escoltant els crits. Llavors vaig sentir fortes petjades i dos guàrdies cridant, " Ai ! Fuego ! Vaig sentir un dir. Vaig entrar en l'alcova, pistola en mà. Els guàrdies es van tractant d'esbrinar què va cremant. El greix de la dona va cridar, agitant els braços. Tots tres van tos i la tos del fum.
  
  
  "Hands up", vaig demanar.
  
  
  La dona wheezed més fort que mai. L'uniforme d'homes i es va convertir yawned en la incredulitat. Ara el foc ha arribat al seu cim. De gruix, gras, fum billowed sortir de l'armari, amagar el fet que el foc va cremar només en una galleda. El fum i la pudor han confós els seus reflexos com un home va agafar la seva pistola i l'altre va saltar a mi. I li va disparar primer en el genoll. La plana, sharp pop de la .22 es va perdre en la dona la crida i el rugit d'un altre tipus saltar a mi. Em va donar un pas endavant, perquè ell estava amb mi un moment abans del que esperava. Em va caure de genolls i colom entre les seves cames. Quan va caure a la part superior de mi, em vaig embolicar els meus braços al voltant de les seves cames i va arribar fins a la mateixa hora. Era una mena de rugbi flip. Vaig fer de tot una mica i va utilitzar la seva pròpia força per tirar-lo en el sideboard. El cap destrossat la plata prestatge amb una caiguda. Que es va ensorrar, més fred que el temps fora.
  
  
  Malgrat la seva trencat el genoll, el primer guàrdia no podia parar. Amb un grunyit i serrant les dents, va intentar obrir la solapa de la seva bonica holster posar una bala en el meu cap. "Mui bravo", vaig dir-li puntades de peu a l'estómac i després a la barbeta. Va establir on era. La dona va ser tan fora de la seva ment que ella ja no podia escoltar els arguments. "Em sap greu, senora," vaig dir. La meva mà esquerra que va volar a la seva barbeta amb un serrant puny. Ella gemegava i passar, i vaig baixar la seva suaument a terra.
  
  
  Em va saltar per sobre d'ells i en l'armari. En l'espessa de fum, vaig agafar un pal de fregar i empènyer-la a la crema de dipòsit. Vaig apagar el foc, sinó que es deixen a les tovalloles smouldering. Quan vaig arribar el foc sota control, vaig lliscar el va gestionar en el cub de manejar i va tenir el cub sortir de l'armari.
  
  
  Vaig deixar-li, va agafar els guardians ' armes, llavors, va empènyer a tots tres d'ells en l'armari. He tancat l'armari, posar la clau a la butxaca, i va córrer a través de la cuina a la nevera, balancejant la fumejant dipòsit de la fregona de manejar. Vaig tenir un flascó de cera en la meva altra banda.
  
  
  Vaig volar cap avall un curt passadís a l'altre costat de la cuina i trobar-me en una habitació on els guàrdies es van jugar a les cartes. Les cartes van ser encara sobre la taula, on els homes havien llançat-los. Hi havia una gran porta de darrere de l'més seient. Vaig empènyer la meva cadira a terme de la manera i braced la meva espatlla contra el gran metall tancament. La porta clic a obre. Vaig esclatar en sense mirar.
  
  
  El "manager" va agafar una gran revòlver i dirigides a la meva panxa. La cel·la era només cinc metres per set metres i estava ple de diversos hams i canonades. Ell havia de tenir per objectiu molt molt mal perdre a mi. Estava de peu sobre la ràdio a la part posterior de la cèl·lula. Probablement estava preguntant per què no podia trobar a qualsevol de les estacions. Poc es va saber, per descomptat, que la tempesta havia ajudat a crear també va prevenir-lo des de la recepció de totes les emissores de ràdio. El revòlver sobre la taula al costat d'ell, al costat del receptor. La seva mà va agafar-lo com un llamp.
  
  
  No vaig deixar de córrer. Em va a, descansant el cap entre les espatlles. Em va girar el pal de fregar, amb tota la força que tenia. Els vermells cub de pegar-li de ple a la cara. La pistola es va disparar a la dreta al costat de la meva orella. L'auge rugit d'un tret en un espai petit va sorprendre a mi. El vaig veure a la tardor. Va fer una pausa i va començar a moure de nou. Llavors va caure completament immòbil. El cub impressió va ser evident en la seva cremar la cara, una marca que seria dur per a la resta de la seva vida.
  
  
  L'emissora va ser un simple recinte en comparació amb el centre de control en el temple. Constava de diversos armaris metàl·lics, de forma i de mida com vertical taüts, que conté sensors, poms, i els interruptors. La part superior dels armaris que consistia en una xarxa de camps de força i una massa de bobines de cable de coure nu. El gruix de cables desaparegut a través d'un forat en el conducte de ventilació. Dispositius electrònics hummed suaument. L'hotel generadors que proporcionen electricitat, probablement situada en el soterrani al costat de les calderes.
  
  
  Em va capgirar el principal canvi. El brunzit es va aturar. Els braços van ballar d'anada i tornada per a un parell de metres per un moment, després va caure. Vaig agafar el meu rival pistola i amb cura a l'estavellar-se res que pugui trencar. A continuació, he arrossegat el gerent de la sala freda i rodar-lo sota la taula, on els guàrdies estaven asseguts. Vaig tornar, va obrir els armaris, i ruixat a l'interior, el sòl i les parets amb cera. He utilitzat la última part per revifar el foc en el cub. Jo vaig llançar la crema de tovalloles en els tolls de cera de la instal·lació. Les Flames va saltar amunt, el ventall de l'esborrany de la xemeneia de ventilació. Vaig córrer a terme, a la dreta en la serrant puny que va desaparèixer al meu estómac.
  
  
  El gerent, d'alguna manera, va recuperar la consciència i va saltar als seus peus, plena de venjança. La segona vegada, va atacar-me inesperadament. El puny es va estavellar contra el cul d'un dels guardians ' revòlver, que m'havia ficat en el meu cinturó. Que em va salvar. Em va deixar anar una altra vegada abans que pogués slam de la porta tancada, en cas contrari hauria estat cremats vius. Em vaig trencar lliure i va atacar-lo. El foc ja estava llepant en el meu abric.
  
  
  Semblava un goril·la. Es va abalançar sobre ell a mi, maleint en castellà. Vaig agafar-lo amb la meva habitual judo adherència, un dur cop de mà. La meva mà esquerra va agafant el coll de l'abric, la meva mà dreta agafant la seva camisa. Va dubtat. He embolicat la meva cama dreta al voltant de la seva dreta, el vedell i va ell. Va influït per la banda i va començar a caure. Vaig ajudar-lo una mica.
  
  
  Enfurismat amb la ira i l'odi, va esgarrapat a mi fins i tot com va caure. La seva arrencada atrapats en el llindar de la porta de la nevera. Agitant els braços, va caure cap enrere en la crema de cera. Cada moviment avivar les flames, fins i tot més. Va avall en quatre. Abaixant el cap, va cridar en la seva agonia. Com una torxa humana, es van cremar davant dels meus ulls. Jo no podia ajudar-lo, així que vaig tancar la porta. Els seus crits han deixat de ser audible, i l'incendi no s'han detectat immediatament. Finalment he aconseguit prendre una respiració profunda. Jo necessitava desesperadament-lo. A poc a poc, em vaig adonar que jo estava de mal. La ferida a la meva espatlla va obrir de nou, probablement quan vaig atacar els guàrdies. Els cargols de dolor va travessar el meu braç. Vaig intentar moure els dits de la meva mà esquerra. Ara podria perdre la consciència, o continuar per la llei; jo vaig continuar. Blanc de cara, vaig esglaonat de sortir de l'habitació, nou en la cuina i en l'alcova.
  
  
  Un dels homes va trucar a l'armari de la roba de la porta i diu en veu alta per ajudar. Em vaig aturar i va trucar a la porta. "Senor ?"
  
  
  "Си! Си!
  
  
  "Si vols portar-me a disparar bales a través d'aquesta porta, a continuació, mantenir puntades de peu sorollosament."
  
  
  Hi va haver un moment de silenci. Llavors va dir: "jo estaré tranquil, amic."
  
  
  "Bueno".
  
  
  Quan vaig tornar avall del passadís que condueix a l'escenari, vaig veure dos homes asseguts a la sala d'estar de peu a l'entrada El Koyountoura . Han segellat els seus peus i whistled encouragingly. Quan vaig arribar a les ales, em vaig adonar de per què. Tamara va servir només les seves calces. Com podia durar tant de temps han estat un dels grans secrets de la dansa.
  
  
  Els combos s'havien esgotat. Van tocar el cor per la centèsima vegada, però el ritme encara era forta, i Tamara va tenir el màxim profit d'ella.
  
  
  Amb l'extractor de passos, ella deixi portar amunt i avall, es gronxen els seus malucs i tremolant la seva nu pits. La gent va aplaudir a la seva aprovació, encara que algunes de les dones semblava a prop de xoc. Tots els ulls estaven en el seu tremolosa mugrons. Hi havia un preocupada mirada en els seus ulls... fins que ella em va veure. La seva cara feia. Em va marcar a la seva pressa. Ella va assentir amb el cap imperceptiblement i va començar el seu final.
  
  
  I quin final!
  
  
  La banda estava a punt de començar a tocar la melodia de nou. Tamara va recollir els primers acords i es va inclinar cap avall per recollir el full i el seu sostenidor. Ella va donar a tothom un aspecte perfecte a l'desafiant exuberant, la rotunditat de les seves natges. El públic podia veure clarament l'estreta niló línia de les seves calces entre la seva empresa i a les cuixes, que tensava momentàniament com ella es va inclinar cap endavant. Les seves calces lliscar desafiant baixar el seu cul i s'hi va quedar quan ella es va aixecar i em va portar un full i bra.
  
  
  "Gran Déu", va hissed. — Vaig pensar que mai no havia de venir".
  
  
  "Aturar-lo aviat," li vaig respondre.
  
  
  Vaig veure el ball de nou a l'escenari. El seu vaivé natges van ser una bonica vista. Els sants han tornat boig. No sé què les dones estaven pensant, però alguns d'ells semblava que mai no recuperar-lo. Els homes de vasos sanguinis es van vessar. Les begudes es van consumir més ràpid que els cambrers poden portar-los. Per primera vegada en la seva vida en roba de negre, van veure la suau bellesa de la real corbes femenines i reveled en ella. Després de tot, davant de la fi del món, Armageddon, i possiblement un Segon Fenomen al mateix temps. I si anaven a morir , que és una manera de dir adéu!
  
  
  Un crit d'ànim va sonar. Tamara va començar a treure la seva roba interior. La banda va sentir el clímax acostar-se i es va submergir en l'recordar la melodia. Em vaig quedar mirant per sobre de la meva calba i caps de pregar que el gruix de roure porta de la sala freda hauria de conservar el foc, i que la guàrdia en la roba armari encara estava tremolant amb el terror. Tamara va tirar cap avall la rigidesa elàstica banda de les seves calces. Déu, per què ella no havia estat en una pressa? A continuació. Suau el cabell arrissat es va convertir visible. Més soroll i crits!
  
  
  He esborrat el gruix de perles de suor del meu front i es va fregar el meu dolor d'espatlla. Les seves calces lliscar lentament cap avall de les cames. Ella va iniciar-lo, i es va girar. Ella doblegat cap avall per agafar-lo. A redreçar les cames, aixecant les seves natges, va mostrar als homes alguna cosa que mai s'oblidarà.
  
  
  La gent es va queixar.
  
  
  El combo rugir.
  
  
  Tamara va córrer fora de l'escenari i en els meus braços.
  
  
  Hi havia una gran quantitat d'aplaudiments, però no hi havia prou temps per tornar. I embolica-la en el meu abric i va dir que ella tindria temps de sobres per vestir-se després sortim de l'hotel. Al marge de la seva roba, va seguir-me pel passadís a la principal sala d'estar.
  
  
  "Nick, Nick", va panteixar — " què passa?"
  
  
  "No importa", em va dir.
  
  
  'Però...'
  
  
  "Tres canals van ser destruïts, un mantingut. Et vaig a explicar els detalls més endavant.
  
  
  Vam córrer fora de l'hotel. Era més fàcil del que em pensava. Em vaig aturar en el comptador per un moment, i com jo sospitava, hi havia un walkie-talkie al prestatge de sota el taulell. Vaig trucar-lo més i, en un growling, pseudo-gestió de to, va ordenar a les persones en el Fiat davant de l'edifici de pas de banda i deixar-la Fins passada. Un petit, barat micròfon amagar el canvi de veu, i la resposta va ser curta: "Si, señor!" Al passadís, a través de la porta d'entrada, hem saltat a un cotxe vell i reviure-ho.
  
  
  El Fiat i la seva seguretat detall estaven aparcats fora de la calçada. Quan Tamara veure que ens agradaria fer-ho, ella ens va donar un agradable onada de dos homes mentre ens dirigíem passat. Ella relaxat tornada a la podrida sofà i va començar a riure. Va ser una histèrica riure de relleu. Sense alè, va exclamar, " Oh, et vaig veure aquells dos homes?"
  
  
  'Quins? En aquest Fiat?
  
  
  "No, Nick, els dos a la sala!" Ella va començar a riure fins i tot més difícil. Es veia tan sorprès quan es va accelerar més enllà d'ells. "Oh, que veure en els seus rostres!" Tamara va haver encaixa de riure. — Va ser realment tan bo?"
  
  
  "Sí, vostè va ser bonic."
  
  
  "De debò ?"
  
  
  "Prou bo per fer-me bojament gelós."
  
  
  Tamara es va calmar una mica i riure com jo jo havia fet lluita amb la roda de la Buick i va conduir cap a l'avió. Com va començar a vestir, el riure es va aturar, i a l'altre costat de Puntarenas, va dir en una baixa, els meus dubtes, veu, " Nick, el clima. Que es canviï.'
  
  
  Dret. La neu va caure en un remolí remolí. El cop brillant reflexiva cel es va enfosquir i el vent howled com un ferit fantasma sobre la hum d'una sobrecàrrega del motor. Arbres, roques, i qualsevol cosa que es podia moure, va volar al voltant de nosaltres en un crit de l'huracà. Mī ricocheted fora de portes i finestres. Ens trobem en un món impulsat boig per les accions d'un boig.
  
  
  "La desactivació de l'hotel transmissor provocat una tempesta de neu", em va dir grimly.
  
  
  "I que anirà a pitjor," Tamara xiuxiuejada.
  
  
  "Sí, fins a destruir l'última transmissor a Panamà."
  
  
  Ella es va convertir per a mi, blanca com la neu fora. "Però Nick?", va preguntar ella, clarament, horroritzat. "Hem de ser capaços de fer-ho, oi?
  
  
  
  
  Capítol 12
  
  
  
  
  Segons el mapa, la Isla Sangre era d'uns sis-cents quilòmetres de Puntarenas. Però mentre estàvem prou boig per volar en aquest temps, no vam ser prou boig de córrer a la dreta. Un cop a l'aire, ens va volar en un ampli arc sobre l'Oceà Pacífic. Això va fer que el vol de gairebé dues-centes milles de llarg i possiblement un altre de 150 quilòmetres a causa de la constant ziga-zagues. Ens sobrevolaven Chiriki Badia amb la gran illa de Coiba, una colònia penitenciària. A continuació, hem arrodonit la Azuaro Península i va arribar a les 150 quilòmetres d'ample Golf de Panamà. Al llarg del camí va ser el Golf de Panamà amb la Ciutat de Panamà i Balboa.
  
  
  Tot aquest temps, l'avió no va fer res, però el rock i el busseig. Tamara i he patinat de costat a costat, endavant i enrere. Mai no ens hem assegut encara. Només els cinturons de seguretat celebrada a nosaltres en el seu lloc. Una empenta seguit de l'altre. El fuselatge va queixar i creaked, i les ales semblava a punt de petar en qualsevol moment. Cada vegada que l'avió va aterrar en un aire de forat, m'agradaria colpejar alguna cosa difícil amb la meva espatlla i l'experiència de dolor insuportable. Abans de sortir, Tamara vestit de la ferida i reforçar l'embenat, però això no va ser suficient. La sang va continuar supuren des de la meva espatlla i amarat de la meva camisa.
  
  
  Es va posar a cridar. "Quines són les coordenades de l'illa, Nick?"
  
  
  "No hi ha encara," em va cridar més l'din. "En primer lloc a la Ciutat de Panamà."
  
  
  'Per què? Sangre Illa es troba en el de las Perlas arxipèlag, situat a l'est d'aquí, no pas al nord.
  
  
  Em va assentir amb el cap. Arxipèlag vol dir "mar de moltes illes", i en aquest cas es refereix a uns cent vuitanta petit "perles" a l'altra banda de la badia. M'apunto a la targeta obert. "No pot trobar el seu objectiu en aquesta sopa encara, i que no es pot confiar en els instruments més. Necessitem un referent abans podem trobar una petita illa a aquest grup. La ciutat està situat a seixanta quilòmetres al nord-oest de l'arxipèlag. A partir d'aquí, es pot determinar la direcció.
  
  
  Després de Tegucigalpa i Puntarenas, jo pensava que era molt dur contra el salvatge i implacable de la destrucció que el Coronel Zembla havia forjat. Però hi havia una inimaginable desastre a la Ciutat de Panamà. Aquesta és una de les meves ciutats preferides amb molts records. Em vaig recordar d'una nit amb una dona molt bonica al seu apartament, al peu de la Muntanya Ancona i despertar el vent comú de les campanes de la catedral, a prop de l'Avinguda Central. Com ja va volar sobre la ciutat, em vaig adonar de les restes de la catedral, l'antic Palau de Govern, el bell Teatre Nacional, Malecón Boulevard i Bovedas Boulevard amb l'antic metro de presó. Tot, realment tot, va ser copejat i destrossat, destrossat i estripat per la cruel assots d'un inhumans tempesta. La ciutat amb una població de 300.000 persones deixat d'existir i es va convertir en la mateixa enorme ruïnes com la ciutat vella nou quilòmetres de distància, arrasada per la terra en 1671 per la corsair Henry Morgan.
  
  
  Balboa, el port de la Canal en anglès de la Zona, també va resultar ser un terreny erm. Des del nostre punt de vista, amb prou feines vam poder veure la Miraflores Panys de deu quilòmetres de la costa. Els dos canals principals que eren completament bloquejat. Diversos vaixells de càrrega i cisterna van quedar encallats en dues de les més importants del món camps de gel, cada quasi dos-cents metres d'amplada i quinze metres de profunditat. Una monstruosa vent es va estendre a través de canals. No hi havia res per a indicar que les coses van millor a l'altre costat de la zona de l'istme.
  
  
  Em va bull de ràbia a què Zembla havien fet aquesta vegada fèrtils i rics de la terra.
  
  
  "La volta," em va trencar a la Tamara. No vaig sentir bé. - "Al sud-est de l'Illa Sangre . _
  
  
  "Creus Zembla hi ha?"
  
  
  "Jo fervorosament, espero," he dit, de fer un passat amarg cop d'ull a la remolins de paisatge blanc. "Si puc trobar-lo, l'illa serà amarat de la seva sang, et prometo."
  
  
  Les principals illes de San Miguel, San José i Pedro Gonzalez eren fàcils de trobar, però Zembla l'últim amagatall va ser només una molla en el mapa, i res més, en realitat. Era un conjunt de roques que surten de l'aigua sota una gruixuda coberta de neu, la calamarsa i escuma de mar, envoltada per una platja de sorra. Com hem passat per sobre, la Cessna la va llançar i influït en el desplaçament de corrents d'aire. Tamara va lluitar amb el timó mentre buscava un lloc de destinació.
  
  
  "Crec que hauríem de la terra a la vora. Fins i tot una pedra de cabra, no pot estar als seus peus en aquestes roques."
  
  
  — Què és això?" — Què és això?", va preguntar ella, apuntant cap a l'esquerra.
  
  
  Ella va inclinar l'avió en un vuitanta graus d'angle de manera que vaig poder mirar-la, també. A través de la pedra del que semblava màquina-pistola bales, vaig poder veure la tènue resplendor d'alguns dels edificis antics. Es van agrupar a la manera d'una antiga hisenda al voltant d'un pati. Va estar envoltat per un període de tres polzades de gruix paret de pedra amb una pesada porta amb jàsseres de ferro. Almenys això era el que solia ser construït, i no hi havia cap raó per creure que aquestes parets no eren tan gruixuda i forta. Zembla semblava gaudir fent les coses difícils, especialment quan arribava a la defensa o la fugida.
  
  
  "És aquí", em va dir. La meva mà va estrènyer Tamara l'. 'Cop d'ull! El seu helicòpter està amarrat al pati.
  
  
  'Entenc. Però vostè haurà de deixar anar la meva mà ara? Prefereixo no caure just a sobre d'ell. Deixar anar de la seva mà i trobar un lloc a la terra, d'acord?
  
  
  Em va somriure, feliç per a ella. Finalment, fem el seguiment de Zembla al seu cau. El meu somriure poc a poc es va esvair com em vaig adonar que no era adequat zona d'aterratge de qualsevol lloc al voltant del perímetre. Propietari i l'encaix venedor Ramon Batuc construir la seva hisenda al cim d'un turó rodó. De la porta principal, un camí led sota els penya-segats a una casa de pots en un entorn natural cala. El turó era relativament relliscós, però massa pendent. La resta de l'illa va ser massa aspre o mala herba amb espinosos, nudosas arbustos.
  
  
  "Ha de ser una platja," li vaig dir grimly.
  
  
  "Hi ha un tros de platja una mica de camí de tornada que encara es veu bastant decent", va respondre, arrufar els llavis. Ella va inclinar el Cessna de nou i va volar cap a un petit tram de windswept platja. "Serà molt difícil, Nick, i no podrem arribar a prop de casa."
  
  
  "A qui li importa una mica a peu? Espero que ens segueixen caminant quan vam terra."
  
  
  L'avió va enfonsar cap avall. El vent el va atrapar i howled a través del metall. Sorra inflat al voltant de les rodes. Parts de l'avió que va sacsejar com si es tractés de sobte paralitzat. Tamara va lluitar amb la lluita tiller. "Tenim una dita a Rússia", va deixar anar a terme de manera intermitent. "Aguantar bé a la direcció de la roda en aquesta situació!"
  
  
  Vam ser absorbit pel en un aire de forat. La Cessna sacsejar, sacsejar, i va lliscar al llarg de la platja, en un gris, pluja de sorra de inflor de sorra. Sharp pedra pics jutted de la sorra davant de nosaltres. A l'esquerra hi havia un muralla de noves pedres i roques, i a la dreta una amenaçadora de la paret de l'ebullició de surf. L'avió va caure.
  
  
  Em va grunyir. - "A dalt! Amunt!' El meu crit va ser reflexius, com sabia Tamara va fer el seu millor per a augmentar el seu nas. La platja es va acostar-se a una devastadora de la taxa. El nas va ser enterrat a la sorra. Un llarg xiulet, després d'un eixordadors pop. Hem de girar, l'ala puntals va trencar, i l'hèlix plega del bloc del motor, que va ser mig tapat amb sorra. La planta de roses i de llançar-nos a la coberta com un munt de mans humanes i els peus. L'avió gairebé va bolcar, llavors es va estavellar a la cua-en primer lloc en el gel de les ones. La sal de l'aigua esquitxi a més ens vam retirar. Hem estat paralitzat, però ens vam posar la nostra terra. L'avió va sacsejar endavant i enrere en el surf. Ens van balanceig de les onades. Tamara va sacsejar el cap, va aixecar-la, i mirava per les finestres trencades a la platja. Espantada, vaig prendre una respiració profunda i estudiar la sorra i navegar per sota de nosaltres. "Això és el que m'agrada d'aquests vols comercials", em va dir amb un petit somriure. "Sempre terra d'una manera suau."
  
  
  "No se'n riu de mi!" - va dir amb llàgrimes en els seus ulls. — M'he arruïnat tot, ho sé! Mai farem obtenir-lo en l'aire de nou!
  
  
  "Probablement no hauria passat en cas contrari," vaig dir. "La sorra és massa tou i el vent podria enderrocar-nos cap avall."
  
  
  — Però què anem a fer ara ?"
  
  
  "Què he de fer?' Vaig agafar un cistell de vímet, darrere de mi que tenia una vegada va tenir aliments. Ara que conté Tamara de Makarov pistola, Dr. Mendoza de l'antic pistola, Pepe .22 automàtica regirar, i la revòlvers de dos guàrdies de seguretat i el gerent. Vaig donar Tamara la seva arma i Pepe, i posar la resta de les armes en la meva butxaca. "Què he de fer?'He repetit. "Bé, anem a fer una passejada. Anem a fer-ho!'
  
  
  
  
  Capítol 13
  
  
  
  
  A peu, vam fer la nostra manera passat traïdor turons sota un crit i la crema del cel. La tempesta de neu va ser encara guanya força. La foscor va créixer més gruixut. Uns espinosos arbres creaked en el vent. Roques es van cauen constantment. El vent va xuclar l'aire dels nostres pulmons com ens va mostrar en contra. Ens van ofegar-se com a punt d'ofegar-se a la gent, i de vegades, no podíem avançar. La tempesta va ser ara una sòlida massa, ferotge, implacable, i mortal. Tamara de cara estava cobert de sang des de la caiguda de pedres. Jo sabia que no es veia molt millor. El dolor a la meva espatlla la va portar-me a terme. No era només una qüestió de carn més, el dolor de tir a través de la meva ànima i els meus ossos. He lluitat amb això, i amb el meu punt de neu dits. Hem lluitat i escalonat tossudament, suport mútuament.
  
  
  Mitja hora que passava, un quart d'hora, i una altra mitja hora. Finalment arribem al coll. Buscàvem el gruix, sòlids murs de la hisenda un centenar de metres de distància. Van mentir sota una gruixuda capa de neu. Si hi hagués hagut sentries - i jo era gairebé alguns d'ells-que no s'han de peu a la paret. Eren arraulit en la dubtosa refugi de la paret. Serà una amb prou feines apreciables línia de desigual els homes d'uniforme que s'aferren a cossos congelats.
  
  
  "Anem a la paret," vaig dir. "Dues o tres portes serà massa fortament vigilat."
  
  
  Tamara va sacsejar el cap amb un calfred. "No podem, Nick!
  
  
  "No podem estar encara bé.
  
  
  Vam començar a pujar el turó de darrere de la hacienda, just davant de l'entrada principal. En certa manera, era més difícil avançar ara. Hi ha menys obstacles, però el nus de la superfície del turó ha estat polida per l'acció del vent i es va convertir en un precedent de gel pendent. Tamara va ser el primer a caure, i vaig haver de donar suport a la seva. A continuació, he perdut el meu equilibri. Tamara va intentar ajudar, i que varem rodar cap avall, clutching les nostres mans en alarma. La nostra resistència va morir, però va pujar de nou a partir de les seves pròpies cendres. La vida semblava menys valuosos que la calidesa i la pau que la mort hauria de portar, però la vida ha triomfat.
  
  
  A la part superior, de rastrejar esgotat sota el refugi de la paret. Era vell. La maçoneria estava esgotat, i que hi havia grans diferències entre les pedres naturals. De mitjana, va ser de tres metres i mig d'alçada. Vaig mirar atentament i es va adonar footholds i nanses en diversos llocs. "Segueix-me quan estic," vaig dir Tamara.
  
  
  "Quan estàs preparat?" Vols dir que si ho!
  
  
  "Quan sóc a dalt, Tamara," em va dir amb fermesa. No vull pensar en la veritat del que va dir. "I esperar un senyal." Pot ser que hi hagi sentries a l'altre costat.
  
  
  Vaig començar un perillós pujar fins a l'antiga muralla. Vaig haver de treure els meus guants de protecció per a obtenir una millor adherència a la suau pedres. Un chill tir a través de la meva ànima. Vaig sentir les meves mans estrènyer. La meva sang i els músculs es va congelar. La pedra crumbled sota el pes dels meus peus. Jo prem-me contra la paret i sentit Tamara és suau crit de terror. Per un moment, vaig pensar que no podia anar més lluny. Llavors, vaig recordar com de prop Zembla havia estat, i el pensament escalfat a mi. Amb cautela, he trobat un altre lloc. He trobat a ella. Polzades per polzada, vaig pujar cap amunt.
  
  
  Un últim esforç portat per sobre de la vora per a una àmplia i plana pic. Esmolats fragments de vidre estaven dispersos al llarg de tota la longitud, però la neu i el gel negat el seu efecte. De fet, que em va ajudar a quedar-se a la superfície relliscosa.
  
  
  Jo estava a punt de gest per Tamara a seguir-me quan vaig agafar una idea de la guaita. Va ser abrigats, el seu cap va inclinar, amb les mans profund a la butxaca, caminant a poc a poc cap enrere i endavant entre la paret i l'edifici més proper. De forma automàtica un fusell penjat de l'espatlla dreta. Va caminar per sobre d'on jo estava estirat a la paret. Vaig mirar a Tamara per advertir-li. Ella no va obeir la meva comanda i ja estava pujant després de mi! El sentinella va acostar-se. Prou a prop per escoltar la seva si alguna cosa va passar. Vaig celebrar el meu alè.
  
  
  Tamara va perdre l'equilibri i va caure. Va deixar anar un crit de sorpresa. No gaire, només una mica més fort que un involuntària sospir, però prou forta. El sentinella de seguida va mirar cap amunt, curiosament, i em va veure. Em va saltar.
  
  
  L'home sabia que el seu deure i va intentar defensar-se. Massa tard! Encara era elevar el rifle quan vaig tirar-li el camí, l'aterratge en la part superior d'ell amb els meus genolls en el seu estómac. Vaig arrabassar el rifle de les seves mans, es va convertir, a més, i de pegar-li. La culata del fusell agafar-lo en el costat del coll. Va sospirar i es va congelar. El seu cap era en un antinatural angle seu tors.
  
  
  'Nick!'- xiuxiuejada des de dalt. Vaig mirar cap amunt i va veure Tamara assegut a la paret.
  
  
  "Jo no podia esperar. Jo..."'
  
  
  "No importa", em hissed. 'Saltar.'
  
  
  — Li agafar-me?"
  
  
  "Sempre estimat."
  
  
  He posat el fusell a la inerts guaita i va convocar a les meves mans. Va caure. Vaig agafar-la. També, tot i que no va ser una suau abraçada, era molt molt agradable. Ella es va arraulir i em va besar el meu coll. 'I ara què?'Què és?', li va preguntar en veu baixa.
  
  
  "L'edifici principal. Hi ha una bona probabilitat que trobarem Zembla i el seu últim camp de força transmissor hi. Hem de destruir-los a tots dos.
  
  
  "Oh, és que tots?", li va dir amb un to sarcàstic. Ella nudged la caigut sentinella amb la punta de la seva arrencada. "Quantes hi haurà entre nosaltres i Zembla?"
  
  
  'No sé. Massa, crec.
  
  
  "Sí. I han de trobar-nos i després matar-nos, o mantenir-se de nosaltres fins que es congelen fins a la mort. Estem atrapats ara que estem darrere de la paret. Les poques bales hem farà poca diferència. Fer tens qualsevol altres bones idees? Vaig escoltar-la en silenci. Va intentar amagar la seva por amb el seu cinisme. Aquest és un complet reacció natural. Qualsevol persona que no té por per una bona raó, és un ximple. Tamara va ser un dur, pràctic, valent dona, i no un ximple.
  
  
  — No tinc ni idea de " jo he admès. "Només podem fer la nostra millor i l'esperança. Serà difícil, però s'ha d'intentar."
  
  
  Ella va assentir amb el cap resignadamente. "Després d'això s'ha acabat, Nick, intentaré dir alguna cosa agradable."
  
  
  "Vaig a crit de socors", em va dir amb un somriure. En les ombres dels edificis, hem colat a la part posterior de la hisenda. He preferit el sentinella automàtica fins que vaig descobrir que el seu mecanisme va ser congelats. Em va deixar i recollir un dels revòlvers.
  
  
  Vam arribar a la cantonada i es va aturar. Davant de nosaltres hi havia un pati amb un helicòpter. Vaig estudiar el llarg, estret edifici principal on esperava trobar Zembla. Era més gran que la de dependències, amb un porxo cobert al llarg de tota la seva longitud. Hi havia una porta en el centre que va permetre que els cotxes per entrar a la porta d'entrada principal.
  
  
  El porxo era fosc i poc visibles a través dels remolins de neu. Vaig tenir una forta sospita de que hi havia un sentinella en un altre lloc. Un o més, tot nerviós i fred, amb formigueig dits. "Anem a fer la ruta més llarga," vaig dir. Corríem per la part posterior de la següent edifici. Jo hagués preferit mantenir en funcionament, però la prudència i el silenci eren a l'ordre del dia. Poc a poc ens vam traslladar a. En aquest costat de la hisenda era un segon edifici que semblava un garatge. Vam arribar a l'altre extrem sense cap incident. A la dreta, hi havia un espai d'uns deu metres. Darrere d'ell va ser l'edifici principal.
  
  
  Ens vam posar i escoltat intently. No vam sentir res i va córrer a la part posterior de l'edifici principal. Una llarga filera de finestres amb trenat de ferro forjat bars s'estenia davant nostre. La monotonia es va veure interrompuda per dues portes dividir la fila exactament tres parts. Més enllà d'ells va ser una porta i una altra filera de finestres, algunes de les quals van ser il luminada. Un curt de llambordes carretera va durar des de la porta de l'edifici de la gran porta principal. Hi havia una caseta a prop de la porta que semblava un telèfon de pagament. Una espera estand. L'estreta obertura va ser il·luminat.
  
  
  'La maledicció. Hem de creuar la calçada, i és vigilat.
  
  
  "Potser no disparar la dona," Tamara, va dir.
  
  
  'Per què?'
  
  
  "Potser s'haurà de preguntar en primer lloc."
  
  
  "Tamara, si vostè pensa que vostè pot jugar esquer..."
  
  
  Que bé podria haver estat parlant amb una paret. Ajagut, ràpidament va passar sota les finestres. Vaig seguir a la seva, amb l'esperança que ella no ser massa imprudent. Vaig tenir la sensació que anaven a disparar primer i després fer preguntes. Hem introduït passat la primera de les dues portes i el següent grup de windows. Tamara va ser la meitat d'un metre de distància de mi. Ella es va mostrar confiat en els seus moviments, i jo sabia que no podia aturar-la sense córrer el risc de escalfa la conversa i el possible descobriment. Vaig intentar pensar en una alternativa, però no vaig poder trobar-lo. Vam anar a la segona porta i la finestra següent. De sobte vaig sentir veus.
  
  
  'Esperar! Vaig xiuxiuejar energèticament. Per a la meva sorpresa, es va aturar i es va arrossegar més de per a mi. La llum parpellejaven. Vam mirar per la finestra.
  
  
  El coronel Zembla va ritme amunt i avall, amargament. No vaig sentir el que deia. No obstant això, va continuar colpejant el puny sobre la taula al mig de l'habitació. La taula estava plena d'electrònica parts, transistors, circuits, soldadors, i pinces. Darrere de Zembla van mateix metall vitrines i panells, com en el temple Maia. Només aquests es van obrir. Els bars s'havia retirat, i el cablejat es va wriggling com un estrany perm. No era difícil imaginar que el que estava fent en aquesta sala. Va construir un nou màster de sistema de control per a la seva assassina argument per a conquerir Amèrica Central i crear un Tercer Imperi Maia.
  
  
  Em vaig preguntar qui era parlar en un segon home amb una fina bigotut cara va venir per estar al seu costat. Zembla és còmplice semblava fins i tot més dir i de fred-blooded que ningú. Va desplegar un feix de gràfic papers. Els dos homes estaven tan absort en el debat sobre els seus plans que he endinsat una mica més a prop. Fora del racó dels meus ulls, vaig veure altres sis homes, dos guàrdies armats, i quatre tècnics en bates blanques, probablement treballant en la línia de muntatge. Tamara va mirar-me questioningly.
  
  
  En resposta, m'apunto a la porta de darrere de nosaltres. Amb molta cura va rebutjar el tancament obert i es va tirar contra un arbre de gruix. La porta no estava tancada. Hem introduït a l'interior i va escoltar les veus a l'habitació del costat en el fred, la sala d'actes.
  
  
  '...matar immediatament! El coronel Zembla, la seva veu va ser ferotgement dogmàtica. "Si no em dóna la situació sota control en les properes hores, la tempesta pot arribar a ser massa fort per a manejar — fins i tot per a mi! †
  
  
  "Podem aturar la instal·lació," un subordinat seu suggerit.
  
  
  "Tohel, aquesta és l'obra d'un traïdor."
  
  
  "No, senyor. Fes un cop d'ull a la R secció aquí. Els nois no tenen les parts necessàries per posar aquesta secció junts. No pot ser construït en poques hores, així que...
  
  
  "T'atreveixes conferència-me a l'R Secció! Que ha creat el tema? Estic en el meu propi, no jo? Anem a trobar una manera de reconfiguren el cablejat. I no vull sentir res més pessimistes discursos de vostè. Mai no vaig renunciar a Tohel, fins i tot si el meu regne per sempre enterrat sota del gel! No va ser culpa meva. I ho va fer perfectament. Si això és Nick Carter...
  
  
  Hi ha un murmuri general, que va ser bruscament tallat per Zembla de l'esbirro, Tochel. — Estàs convençut que ha darrere de la nostra fracàs?"
  
  
  "Un temporal revés, no un fracàs. Però el constant deteriorament del clima mostra que les altres estacions ja no treballen. Sí, estic segur que Nick Carter tenia alguna cosa a veure amb això. No sé com es va assabentar de la seva ubicació, però també va descobrir el meu temple Maia. I va molt ben aconseguit destruir-la completament.
  
  
  "Hi ha informes d'una dona..."
  
  
  Zembla va somriure amb menyspreu. "Donar Carter l'oportunitat de fer la noia a coll i tractar aquest romanç com un picnic en un club de sexe . Però en aquesta tempesta, que mai no arribarà a l'illa. I si per algun miracle que perdura, no hi ha res a salvar-lo. La resta de cadenes no estaven preparats per a la seva atac, de manera que s'han preparat!
  
  
  Vaig sentir botes. De sobte, un home uniformat va aparèixer al final de la sala. La seva boca va caure obert a la sorpresa ja va agafar el seu fusell. Tamara i jo instintivament es va girar. Hem acomiadat sense pensar. Una bala va entrar a la seva gola com va començar a cridar i altres eliminat els seus ulls. No sé qui va on. Va caure cap enrere, el seu fusell clattering a la terra. Sang ruixat a tot arreu. No vam veure tocar el terra; nosaltres ja estaven en moviment nou. Sense dir una paraula, hem treballat junts com un equip ben entrenat.
  
  
  Ens van irrompre a l'habitació. La nostra revòlvers van eructes foc fins i tot abans que la porta estava totalment obert. Amb un atordit expressió, un dels guàrdies clutched seu estómac i va caure. Tamara girar i va colpejar un bon forat en el segon guaita com la va aixecar la seva arma. Un tècnic es va ensorrar, les altres a poc a poc es va enfonsar a genolls. Ràpida com una pantera, Tohel bolca un gruix taula de fusta. Peces i eines de volar. Ell va treure el Coronel Zembla a cobrir darrere d'ell. La seva .357 Colt va començar a spew foc. Els dos últims techs, va sorprendre i descoratjat per la nostra atac, va lliscar fins a la porta oberta. Tots dos van tard. Tamara va apuntar i va ferir mortalment-los, i van caure.
  
  
  Em va ficar a evitar Tochel la pesos. El meu revòlver estava buit. Em va llançar a Tohel i va agafar l'altre. Tochel va ficar, i la pistola es va estavellar contra el gabinet darrere d'ell. Zembla atacat a mi com un boig. Ell va saltar sobre la taula com si fos la superació d'un obstacle. Com un tigre, va cobrar cap endavant i quedar-me cap avall. Ens va caure a terra junts. Els dits no va tenir temps de clench en punys. La segona revòlver va ser eliminat dels meus dits, i el tercer va quedar fora de la meva jaqueta en el fragor de la batalla. Zembla difícil crani es va estavellar contra la meva mandíbula i devorat el meu nas, que sagnava, i els meus dits, s'ha excavat en el seu cabell sota l'embenat sobre el seu cap. El meu puny rosa i tornar el favor. Vaig riure amb satisfacció quan vaig sentir el seu nas descans. La seva pell i la carn van ser destrossada. Va howled en el dolor. Amb una ràpida idiota, va convertir el seu cap de distància, i que va salvar-lo. En cas contrari, la mortal fragments d'os hauria esbrinat el seu cervell.
  
  
  La seva resposta va ser un bony genoll al meu estómac. Va intentar agafar la meva cama, que va ser la celebració d'ell cap avall. Vam estendre sobre les altres. Ni Tamara ni Tokhel es va atrevir a disparar a nosaltres. No obstant això, li van disparar a l'altre a distància, sense la consecució d'un sol cop. Zembla encara estava intentant trencar els meus lligaments o la meva cama. El meu genoll cop en la seva exposats engonal. Vaig pensar que m'anava a matar-lo. Vaig poder sentir-lo gemegar, i vaig poder sentir-lo tremolar. En el següent segona, Tohel cap a la il·luminació. L'habitació estava embolicat en la foscor, i la foscor Zembla va trencar lliure i va desaparèixer.
  
  
  Una sirena wailed. El so va ser gairebé perdut en el brogit de la tempesta. Tamara i jo estava buscant una manera de sortir a l'atzar. Zembla i Tochel no. Sabien l'edifici per dins i per fora. Vaig poder sentir els seus passos en el passadís. Són passat. He buscat frenèticament per a una arma. He trobat el revòlver. També hi havia la qüestió de si era carregat. Em vaig sentir una mà sobre la meva màniga. Tamara. Hem de caminar sortir al passadís.
  
  
  Fora, al pati de darrere de les cases, Zembla la gent va a la vida. La sirena va continuar wail com la porta s'obrí i dos mortal ràfegues de foc, s'aboca en. Li vaig disparar de nou. Vaig sentir un fort retrocés i l'olor de la penetrant olor de pólvora. No sé si vaig arribar a res, però jo era molt molt feliç de trobar-me que tenia un revòlver ple de bales. Ens discontínues avall del passadís i sortir al pati. A la nit, hem pogut escoltar crits que ens envolta.
  
  
  Vam córrer. Alguns crit irat, altres excitedly, i tot això va ser amplificat per l'trepig de botes. Una de Zembla homes va ensopegar i va caure a terra. Bales va volar a través de la porta, omplint l'aire amb metralla i plom. Hem de mantenir la seva execució per la porta al final de la sala. Por però decidida, Tamara va córrer fins a la paret darrere de mi.
  
  
  Vam córrer cap a la porta i a l'exterior del pati. No es podia haver demanat una millor gol. El so de la nostra córrer peus va ser acompanyat pel crepitar de trets. A l'interior, el foc parat com de sobte com havia començat. Ens impulsivament córrer a l'únic refugi que vam poder veure, una pila de trencar caixes de fusta. Consistiren de gruix planxes de metall corretges i es van utilitzar per al transport equips electrònics sensibles. Estaven apilats per a servir com kindling. Els trets van rugir i les bales es va estavellar contra el terra darrere de nosaltres colom frenèticament entre caixes.
  
  
  Una pluja de bales va trencar a través de la nostra improvisat refugi. Em vaig posar Tamara avall. Els dos primers homes de l'exèrcit acostar-se eren massa impacient per tenir cura. Dos tirs i van caure a la neu. Vaig començar a moure caixes com un boig per enfortir les nostres defenses. El gruix de juntes absorbida bales. Només un molest cop directe podria haver tocat a nosaltres ara, si no hagués tingut a rastrejar voltant de la casa, darrere de nosaltres. Vaig mirar cap amunt, però no hi havia ningú a les finestres. L'entorn homes ruixats ens porten, com si les seves armes eren jardí mànegues. No importa en quina direcció em va mirar, no hi havia massa gent per escapar. I només tenim un parell de rondes esquerra.
  
  
  De sobte, enmig de tot el soroll, vaig sentir el so d'un bullidor d'arrencada. L'helicòpter del rotor va començar a girar molt lentament. En la cabina de vidre, he pogut fer una ullada a les siluetes de dos homes. La tercera, una de les guàrdies, es va afanyar a l'eliminació de les restriccions i les cordes de totes les parts de l'helicòpter. Només hi havia una bala a l'esquerra en el meu revòlver. Vaig prendre cura objectiu i assolir l'objectiu. El sentinella va cridar i va començar a sacsejades. Ell va cridar tan fort que els trets parat per un moment com tothom es va quedar a ell.
  
  
  "Tamara, dóna'm alguna cosa per disparar."
  
  
  "Feu servir la meva arma." Hi ha sis més bales en allà", va dir, donant-me la Makarov .
  
  
  Ella seguia la .22 Pepe per si mateixa. El fet que ella no va dubtar a donar-me la seva pròpia revòlver era un gest mai oblidaré. Ella es va quedar a l'helicòpter. El motor funcionant a plena potència per escalfar. "Van a xocar en aquesta tempesta."
  
  
  "Potser, però no podem seure aquí i veure. Volen escapar, i si tenen èxit, van començar tot de nou. Pitjor, van deixar el transmissor, i sentir el que Zembla va dir sobre ell.
  
  
  "Però vaig pensar que la sala era..."
  
  
  "Va ser només una nova bàsiques del sistema de control que es van instal·lar. Hem de posar fi a això, però el segon emissor és en un altre lloc. En realitat estava esperant a l'altra banda de la porta, on vam poder veure totes les llums."
  
  
  "Això vol dir que ningú no pot aturar la tempesta, en un parell d'hores. Almenys si Zembla estava dient la veritat. A continuació, el temps mai serà controlat de nou!
  
  
  "Sí . El problema és que, Zembla normalment és a la dreta.
  
  
  El rodatge es va reprendre com l'helicòpter a poc a poc i unsteadily es va enlairar. Va sacsejar endavant i endarrere. El rodatge va ser detingut per segona vegada quan la cabina porta es va obrir. En el seient del passatger, em vaig adonar Tohel magre, muscular marc. El seu peu va celebrar la porta oberta. Tenia un Poltre pistola a la mà dreta, que va alçar amb el seu braç esquerre doblegat, i es referia a nosaltres. Ell va cridar alguna cosa que no vaig entendre. Pel que sembla, el crit va ser pensat per a Zembla, que va actuar com a pilot. L'helicòpter lurched una mica i skidded cap a nosaltres.
  
  
  "Fill de puta! Em va bull amb ràbia. — Ell ve a nosaltres per matar-nos com conills!" No baixa el cap, Tamara!'
  
  
  "Bé," va dir, la seva veu ferma.
  
  
  En una fracció de segon, vam triar. Si hem de sortir de la nostra barricada, Zembla homes de disparar-nos. Si ens quedem on som, serem xut des de dalt. La frustració i la ràbia augmentat a través de mi com l'helicòpter va dibuixar més a prop.
  
  
  "Maleïts bastards!" Vaig sentir-me grunyir. La meva mà ajustats a la pistola. Vaig actuar amb desesperat i imprudent brusquedat. Em va saltar entre les caixes. Un dolor molt fort xut a través de la meva ferit a l'espatlla i el pit com vaig ensopegar amb una pesada arbre. Taulers de rebotar, caixes d'va caure. Em va saltar en el pati com l'helicòpter s'acostava. Vaig agafar una idea de Tohel la cara de sorprès . Ell va reaccionar instintivament, ràpidament, gràcies a anys de formació. El canó de la seva .357 Poltre magnum tir en la meva direcció i va disparar. Un fort pic de cremar el braç i va trencar una llarga forat a la màniga. Makarov la pistola sortiren de la meva mà i va aterrar a pocs metres de distància.
  
  
  Vaig sentir Tochel riure. "Intentar aconseguir-lo, Carter!"
  
  
  Vaig picar per les armes, enrotllats, i maldestre va treure-ho de sota el meu cos. L'arma va tronar, twitched, i va tronar de nou. El meu cos sentia com que pertanyien a dues persones diferents. La meva esquerra va ser la crema amb dolor i gairebé paralitzat; a la meva dreta estava bé, malgrat la ferida. L'helicòpter va sacsejar una mica. Zembla no podia mantenir-lo en posició vertical, en el fort vent. Potser també va ser sorprès per la meva carrera. Tohel acomiadat i ha de perdre. Va sacsejar el cap enrere i cap endavant, intentant contrarestar el pitching. La seva massiva i contundent bales cop a la neu al costat de mi.
  
  
  Tamara va ser en els seus genolls, recolzat el seu cap contra la caixa. En els intervals entre volleys, vaig sentir el seu crit. Per primera i única vegada que vaig veure a ella, ella es va espantar molt del seu enginy. Jo gairebé instintivament va disparar un tercer pic. Un segon més tard, vaig veure Tohel de sobte tremolar, com si crouching a la porta. Els seus ulls engruixats. La seva veu va fer sorolls que no eren paraules, però sense sentit de toses. Va tossir, va cridar, i va treure el gallet en el seu buit Magnum. Va tensa i shivered. Llavors, ell va a poc a poc es va inclinar cap endavant i va caure fora de l'helicòpter.
  
  
  Tohel colpejar el terra amb una thud. Atordit, els seus homes van mirar de temps de silenci, com si no podia entendre que el seu líder era mort. Em vaig asseure en silenci en el gel cobert del pati. Em vaig sentir feble i nàusees. L'únic so va ser Tamara és suau whimper i la sobtada acceleració de l'helicòpter com Zembla disparat cap amunt i fora.
  
  
  Les nàusees havia anat, però la debilitat no ho era. Em va posar sobre els meus genolls, deixant de banda el risc de ser afusellat per les persones que m'envolten. I es va inclinar cap endavant en el vent de l'helicòpter de l'hèlix. Makarov vòmits i sacsejades, com si tingués una vida de solitari. La meva última tres bales whizzed a través de la fràgil pressió tancs. Per un moment vaig tenir por que m'havia disparat massa tard, i que l'helicòpter, ja va volar massa alt. Però llavors el principal cargol va començar a fer estrany mòlta sons. L'helicòpter rumbled i esquerdada, i com Zembla intentat dirigir-lo. Es balancejava i va disparar més alt i més alt per sobre de la hisenda. Després d'un sobresalt. Va començar a lliscar cap avall. Alguna cosa va explotar i una peça de metall ens sobrevolaven. Hem escoltat una petita explosió. L'helicòpter mantingut immòbil un moment. Petites flames de genolls de la campana. Llavors es van abocar en un gran arc i es va estavellar en una altra ala de la hisenda de l'edifici principal.
  
  
  Amb una terrible sacsejada, l'helicòpter es va estavellar contra un edifici proper, juntament amb Zembla. I va ser llançat a la terra. Trossos de muralla que va volar a través del pati, juntament amb bigues de fusta, les finestres, i maçoneria. El sostre es va ensorrar on l'helicòpter havia colpejat un gran forat. Fam flames traçada alt en el cel. Marejat, em va saltar als meus peus. Jo no trenca res, però la meva ja danyats nas era ara sagnat contínuament. Respiracions, em vaig trobar a través de les caixes per trobar Tamara. Vam haver de sortir d'aquí. La meva mà a les palpentes va tocar el tou de les corbes. Ella es va arraulir fins a mi per un moment i va córrer suaument els meus dits, a través del seu cabell ros. Protegits per un ara-destruït barricada, que no va ser danyada.
  
  
  El foc es va estendre ràpidament. En la brillant llum, vaig veure Zembla restant homes que corren al voltant. Que no tenien on anar i no sabia què fer. No hi havia cap organització més. El seu líder era mort, i que no tenia cap objectiu esquerra. En aquestes circumstàncies, es podria pensar dues vegades abans de morir en un heroi de la mort. Però encara eren enemics, enemics perillosos. Si hem tingut l'oportunitat d'escapar de tot això, és només d'ara.
  
  
  Ens va sortir de les caixes i va córrer a la part posterior de l'edifici més proper. Cada vegada que va saltar del camí i va ficar quan algú va córrer ens ha passat. Sense alè, vam córrer passat la crema edifici principal. El somriure de Tamara de llavis em va dir que ella estava pensant de la mateixa manera que era. En aquell foc, Zembla últim transmissor va ser destruïda i convertida en ferralla.
  
  
  Un grup d'homes ens va trobar a l'entrada principal i van obrir foc. Bales whizzed amenaçant que ens envolta, destruir els maons del mur a cada costat de nosaltres. Ens va ficar a través de la porta, va tancar de cop darrere de nosaltres, i córrer per l'ample camí de llambordes. Udols xiulet de l'glacial vent és barrejat amb el crepitar del foc i el cruixir de col · lapse edificis darrere de nosaltres. Era com una simfonia de l'infern.
  
  
  Havíem arribat a la part inferior del turó i ara estaven obligats a empènyer més enllà d'alta monticles de pedres. Una forta tempesta va Tamara avall diverses vegades. Jo l'ajudava als seus peus i immediatament va caure en el relliscós, gelat camí a mi mateix. Continuem el nostre camí.
  
  
  Respiracions, que finalment va arribar a la badia protegida de l'escar. Tot el que podia pensar era el vaixell i una manera d'aconseguir-lo en moviment. No només havia de ser un vaixell si anàvem a sobreviure a aquesta. Vaig empènyer la porta oberta. No seria el seu braç a torçar, i no vaig tenir la força per enderrocar-lo amb les meves espatlles, però després Tamara silenci disparat el bloqueig amb Pepe revòlver.
  
  
  Amb un últim esforç, hem remenat sobre el moll. Hi havia un vaixell. La brillant deu peu de creuer iot estirada salvatgement com un aprofitat foc. Sortir a la mar, no semblava segura sense risc. El vaixell va ser construït per lliscar a través de les ones a alta velocitat, però en aquesta tempesta, fàcilment podria bolcar en el fort onatge al costat de la casa de pots. Però l'última cosa que volia fer era estada a l'illa.
  
  
  Tamara va obrir la porta gran i deslligada de les cordes. Jo rummaged sota el tauler de control i, prèviament escalfat el motor. Els meus músculs ached tot el meu cos. Els homes, arribava a la casa de pots. Vaig poder sentir crits i trets. He fet clic al botó d'inici. El motor va començar, sneezed, chirped, i després va grunyir a la vida. Jo era vagament conscient que la meva mà instintivament va arribar a l'accelerador. La growling sota els peus es va convertir en una violenta bategar. El vaixell va sortir disparat de l'escar i a la riera com els primers homes va esclatar a través de la porta del darrere.
  
  
  Fora de la badia, l'aspra ones del Golf de Panamà que ens colpeja. Vaig endarrerit fins que la velocitat no era més que tres nusos. El mar era un bull massa d'escuma blanca que es va aixecar en horitzontal per sobre de nosaltres. El vaixell no va tenir temps de donar la volta. L'arc va ser enterrat i va flotar fins a l'altre costat de l'onada. L'aigua córrer frenèticament de la endavant coberta i des de la cabana de sostre. Jo era massa feble per mantenir el vaixell. La sang corria per les meves armes i fora del meu nas. Vaig haver de deixar de conduir. Vaig sentir-me caure. "Pren el control", em va dir, gairebé unintelligibly. "Tamara, posa't al volant. No puc... la gran foscor de la inconsciència ha tancat en mi. Vaig prendre una última ullada al cel i va somriure. El temps ha canviat.
  
  
  
  
  Capítol 14
  
  
  
  
  Vaig somiar que jo estava estirat en una hamaca. L'emoció em va sacsejar suaument cap enrere i cap endavant. Em vaig quedar estirats sense sabates i amb una jaqueta sota el meu cap, en comptes d'un coixí. El vaixell es va quedar immòbil amb el seu silenci motors. Una lleugera brisa bufava; el sol era calent.
  
  
  La meva segona impressió és que jo encara estava somiant. Vaig tenir un d'aquells meravellosos somnis eròtics que sempre semblen final, quan les coses comencen a estar millor i deixar una sensació de decepció al matí. Tamara va ser recolzada a la barana de popa en només el seu sostenidor i les calces. La forma del seu temps, àgil cames estan estirats a la coberta, la seva esquena és arquejat, els seus pits són inflat, i la seva cara és inclinada fins a agafar tant el sol com a possible és una sensual visió que m'encanta veure en els meus somnis. Però ella era real, real com el sol! Vaig sospirar i flexionat els meus braços. El dolor era real, massa. Em vaig asseure fins recta. Un blau d'ona rentats més de la barca. La mar estava en calma i el cel era enlluernadora clar. "Hola," Tamara va dir, somrient. Va aixecar una mà sobre els seus ulls per bloquejar la sol radiant.
  
  
  "Hola", em va somriure de nou. "Estem a la deriva."
  
  
  "Ens hem quedat sense combustible."
  
  
  'O.'
  
  
  "A pocs minuts després de perdre la consciència, el motor purred i es va aturar. No hi ha res més puc fer.
  
  
  'No, no, és clar.'
  
  
  "L'actual, que ens portarà a terra en poques hores."
  
  
  "Anem a ser ocupat. Una mica de descans no ferir-nos.
  
  
  "Jo crec que, també," va dir. Ella va inclinar el cap cap enrere de nou. "Ha arribat massa calenta en aquestes peces de roba i volia tenir una mica de sol. Espero que no t'importa."
  
  
  "Qui sóc jo? Mai!'
  
  
  La meva mirada va lliscar a través de les clares aigües de color turquesa a la boira de la riba en la distància. Panamà brillava a la llum, i el mar estava quiet. Vaig poder sentir el silenci. No n'hi ha un alè de vent. No és un sol animal rustled en el laberint d'herbes, i no una sola veu venir de la densa selva esmeralda. Era massa aviat per a això. Els rius i canals encara estaven tapats amb gruixudes masses de gel. Però el gel aviat esquerda i crumble. La neu de les muntanyes que pot causar inundacions temporals d'aquí i d'allà, però que va ser en el futur. L'home i la bèstia encara estaven amb la boca oberta, intentant escapar de la increïble horrors creat per Zembla la dominant de la tempesta. Més tard, es comencen a plorar els seus morts familiars i començar la reconstrucció de les seves llars. Però això serà més endavant...
  
  
  Vaig respirar l'ambient càlid, fragants aire i plantar-me els peus fermament en la coberta. Vaig tenir un gran somriure a la cara. "Valia la pena continuar lluitant."
  
  
  Tamara va alçar amb lànguid gràcia. Va venir fins a mi i suaument embolicat els seus braços al voltant del meu coll. Els seus dits es va apoderar de la botons de la meva brusa. La seva mà va lliscar a través del meu pit.
  
  
  "L'emoció és més," li vaig dir. "Vostè no ha de preocupar més."
  
  
  "Mai he tingut per fer-ho, Nick, però m'encanta."
  
  
  "Quan vam arribar a Panamà, els nostres camins es separen. Fins que ...'
  
  
  "No," va murmurar desgràcia a la meva oïda.
  
  
  "Vostè té les seves responsabilitats, i jo tinc el meu, i mai anem a canviar per a bé de l'altre. Tot va anar bé i estarà bé fins que vam arribar a Panamà."
  
  
  "El vaixell a la deriva."
  
  
  — I no hi podem fer res sobre això.
  
  
  "Excepte per a divertir-se, mentre que encara podem."
  
  
  Em va besar, aproximadament, i va treure el seu disc dur i àgil de cos a la meva.
  
  
  Em vaig equivocar. L'emoció no ha acabat encara.
  
  
  Sobre el llibre:
  
  
  Tot va començar amb una confusa ràdio missatge rebut per un INTERÈS agent a Mèxic. Ara Nick Carter va fent el seu camí a través de les denses selves de Nicaragua, a la qual van anomenar Mosquit Costa. Va ser assetjat pels mosquits, serps verinoses, i calor insuportable. El seu viatge va ser brutal, però va haver de trobar un antic temple Maia. El coronel Zembla la seu central es troba allà. I això es podria convertir Amèrica Central i del Sud en una regió polar. I com el fred, amenaça de trencar, Nick també ha de convèncer rus KGB agent Tamara Kirova que els estats units no té res a veure amb aquesta infernal esquema.
  
  
  Però el Coronel Zembla aconsegueix revifar la seva glacial terror. Llavors, Nick Carter haurà de fer l'impossible...
  
  
  
  Taula de continguts
  Capítol 2
  
  
  Capítol 3
  
  
  Capítol 4
  
  
  Capítol 5
  
  
  Capítol 6
  
  
  Capítol 7
  
  
  Capítol 8
  
  
  Capítol 9
  
  
  Capítol 10
  
  
  Capítol 11
  
  
  Capítol 12
  
  
  Capítol 13
  
  
  Capítol 14
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Killer: Codi nom Voltor
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Killer: Codi nom Voltor
  
  
  Dedicat a la gent dels Estats Units del Servei Secret
  
  
  
  El primer capítol.
  
  
  Jo li llepaven els meus llavis secs amb el meu gruix de la llengua i la squinted a el sol s'enlaira. Hi havia un gust de paper vell a la meva boca, i un sord però insistent brunzit a les meves orelles.
  
  
  Era impossible saber exactament quant de temps havia estat inconscient a la vora d'un petit i escanyolit arç. Quan vaig venir per primera vegada a, jo no podia recordar on sóc o com em va arribar. Llavors vaig veure el trenat, brillant massa de runes, Mooney poc avió caure com un ferit falcó d'un cloudless cel. Mig trencat tires de metall - les restes d'un violent impacte - rose només trenta metres per sobre de la brown herba de la veld, i flocs prims de fum encara seguit cap al cel. Ara he recordat ser expulsats de l'avió ja que arribin a terra, i després de rastreig, lluny de la reconstitució de les flames. Em podria dir per la posició del sol que diverses hores havien passat des de la matinada d'accident.
  
  
  Amb gran dolor i dificultat, em vaig asseure a una posició asseguda, sensació de calor argila blanca a les meves cuixes, a través del meu torn de caqui pantalons. L'arbust de camisa I portava van aferrar a la meva esquena, i l'olor del meu propi cos ple meu nas. Alçant la mà per a protegir els ulls de la llum, vaig mirar a l'alçada de lleó herba que semblava que s'estenen sense fi en totes les direccions, només interromput per l'escassa verd d'un únic paraigua de l'acàcia de l'arbre. No hi havia cap signe de civilització, només un immens mar d'herba i arbres.
  
  
  La sobrecàrrega, un voltor es va traslladar en silenci, donant voltes i piruetes. Projectava una ombra sobre el terra davant de mi, l'ocell penjat obsessivament, veient. El brunzit a les meves orelles va ser més pronunciada ara, i que se m'ha acudit que no estava en el meu cap en absolut. El so va des de la caiguda de la humanitat. Era el so de les mosques.
  
  
  Em vaig centrar en la destrucció. A continuació, un voltor i un eixam de mosques que em va fer recordar que Alexis Salomos estava amb mi en aquest avió que pilotava quan el problema s'ha produït. Jo squinted, però no vaig poder veure-li en qualsevol lloc prop de la caiguda de la humanitat.
  
  
  Com em vaig quedar fins feblement, he trobat que les meves cames estaven a punt de neu. Tot el meu cos ached, però jo no semblen tenir cap ossos trencats. El temps de tall en el seu avantbraç esquerre ja era de curació, i la sang s'havia assecat. Vaig mirar grimly a l'ardent runes. Necessitava trobar Alexis per veure si encara era viu.
  
  
  El brunzit de les mosques va créixer més fort com acostar-me a l'avió del buc. I es va inclinar i va treure el cap en la cabina, però no vaig veure el meu amic. Vaig sentir malalt de l'estómac. Llavors, com em va caminant al voltant de la part davantera de la destrucció, passada una carbonitzat hèlix i rebregat en el fuselatge, I de sobte es va aturar.
  
  
  Alexis, el cos estava en un grotesc munt de sang a uns deu metres de distància. També va ser expulsat, però no abans de que l'avió es va estavellar a ell. La part frontal del cap i la cara van ser espremuda de colpejar l'avió del parabrisa, i es veia com el seu coll estava trencat. La seva roba esquinçada escorxada, i estava cobert de sang seca. Gran ós mosques cobert el seu cos, de ficar-se en tots els carmesí esquerdes. Vaig començar a allunyar, sentint-se una mica malalt quan vaig veure moviment a la gespa darrere del cadàver. La hiena tacada es va acostar-se a poc a poc, conscient de la meva presència, però amb massa gana per cura. Mentre que la seva aparició estava registrat en el meu cervell, la hiena tancat la petita distància entre ella mateixa i el cos i va agafar l'exposat carn a Alexis Salomos costat, estripar fora un bon tros.
  
  
  "Stand de tornada, maleït," vaig cridar a la bèstia. Vaig agafar un pal de fusta cremada i la va llançar a la hiena. L'animal es va arrossegar a través de l'herba, portant un tros de la seva boca sagnant. Un moment més tard, va ser passat.
  
  
  Vaig mirar de nou a la mangled cos. No la vaig tenir fins i tot una pala per enterrar-lo, així que vaig haver de deixar-ho de ser destruït pels animals durant vint-i-quatre hores.
  
  
  Bé, no hi havia res que jo pogués fer. Alexis Salomos també va ser mort, amb o sense un enterrament. Finalment es va arribar amb ell i el van matar, i que gairebé em va fer, també. Almenys fins a aquest punt, que d'alguna manera de sobreviure. Però la més gran prova de la meva sort potser ens esperen, perquè vaig pensar que era a mig camí entre el de Salisbury i Bulawayo, en la part més profunda de la Rhodesian bush país.
  
  
  Vaig caminar al voltant de les restes de l'avió fins que es va amagar el cos una altra vegada. Poc abans de la mal funcionament avió va començar esternuts i la tos, en cinc mil peus, Salomos dit que aviat ens passa un petit poble. Que va dir, I estima que el poble encara era de cinquanta a setanta-cinc quilòmetres al sud-oest. Sense aigua i armes, les meves possibilitats d'arribar-hi van ser molt escasses. La luger i enfundar ganivet que solen portar amb mi es van quedar a l'hotel a Salisbury. Cap d'ells podria estar ocult sota la meva samarreta, i en qualsevol cas, no vaig preveure la necessitat per a ells en aquest particular avió viatge a Bulawayo. Jo estava de vacances i fer un descans.
  
  
  Ular estava treballant amb AX, america's top - secret intelligence agency, i va ser, simplement, acompanyant un vell amic d'Atenes qui em va passar a conèixer a Salisbury. Ara aquest amic era mort, l'esbojarrada història li havia dit a mi ja era plausible.
  
  
  Vaig arribar a un proper turó de tèrmits, una pila de dur argila blanca tan alt com el meu cap amb moltes xemeneies de servir com a entrades. Em va molt en contra, es va quedar a l'extrem de la línia de febril arbres, i intentar ignorar el brunzit de les mosques a l'altre costat de la destrucció. Només fa tres dies, vaig conèixer Alexis Salomos en un petit restaurant a prop de Salisbury Pioneer Memorial Park. Jo estava assegut a la terrassa, mirant cap a la ciutat, quan Salomos de sobte va aparèixer a la meva taula.
  
  
  "Nick? Nick Carter? ", va dir, i una lenta somriure difusió a través de la seva guapo marró cara. Va ser una plaça-jawed escarola de cabell home en els seus anys quaranta, els ulls es va quedar intently a vostè amb una brillantor i lluminositat, com si que va poder veure els secrets en el seu cap. Va ser editor d'un diari a Atenes.
  
  
  "Alexis", em va dir, creixent per ampliar la meva mà. Va agafar-lo amb les dues mans i el va sacsejar-lo amb força, el seu somriure fins i tot més ampli que el de la mina. "Què cony estàs fent a l'Àfrica?"
  
  
  El somriure es va esvair, i per primera vegada em vaig adonar que ell no va mirar de la manera que jo ho recordava. Ell em va ajudar a localitzar un KGB home que va robar els documents importants a l'Oest a Atenes, i fa un parell d'anys. Sembla que han envellit considerablement des de llavors. La seva cara va perdre la seva aparença saludable, sobretot al voltant dels ulls.
  
  
  Es va preguntar. "No us fa res si m'uneixen a tu?"
  
  
  "Vaig a ser ofès si no," vaig dir. "Si us plau, tenir un seient. Cambrer!" Un home jove en un davantal blanc va arribar a la taula i tots dos vam demanar Britànic ale. Xerrem fins les begudes es van servir i el cambrer a l'esquerra, i després Salomos es va perdre en el pensament.
  
  
  "Tens tot el dret, Alexis?" Finalment, vaig preguntar.
  
  
  Ell va somriure a mi, però era prim i forçada. "Jo estava en problemes, Nick."
  
  
  "Hi ha alguna cosa que puc fer?"
  
  
  Ell va encongir la seva plaça espatlles. "Dubto que es pot fer alguna cosa." Va parlar bé anglès, però amb un notable accent. Va trigar molt de beure de la seva ale.
  
  
  Li vaig preguntar. "Vols dir-me sobre això?""O és massa personal?"
  
  
  Va riure amargament."Oh, és personal, el meu amic. Es pot dir que és molt personal." Els seus ulls es va reunir la mina. "Algú està tractant de matar-me."
  
  
  Vaig mirar a la cara. "Esteu segur?"
  
  
  Un somriure irònic. "Com la confiança hauria de ser? A Atenes, un rifle de tir trenca una finestra i surt diverses polzades passat el meu cap. Així que arribo a la pista. M'estic prenent unes vacances a visitar la meva cosina aquí, a Salisbury. És una importació comerciant que va emigrar aquí deu anys. Vaig pensar que estaria fora de perill aquí una estona. A continuació, fa dos dies, un Mercedes negre gairebé colpejar-me en la principal artèria. El conductor, que es va aturar a la vorera semblava exactament igual que l'home que havia vist abans a Atenes. "
  
  
  "Sabeu qui és aquest home?"
  
  
  "No," Salomos dir, sacsejant el cap a poc a poc. "Fa poc vaig veure caminar fora de l'Apollo Edifici quan jo estava espiant hi una mica." Es va aturar i va mirar cap avall al seu ale. "Alguna vegada has sentit parlar de l'Apollo línies?"
  
  
  "Un petroler empresa, no?"
  
  
  "Això és correcte, el meu amic. El més gran del món cisterna línia, propietat del meu compatriota Nikkor Minourkos."
  
  
  "Oh, sí. Sé Minurkos. Un antic multimilionari mariner. Un ermità; no es veu a ell aquests dies."
  
  
  "A la dreta de nou," Salomos dir. "Minourkos retirat de la vida pública gairebé una dècada, quan ell era encara relativament jove. Es creu que passa la major part del seu temps a la seva àtic a l'Apolo Edifici a prop de la Plaça de la Constitució, on dirigeix el seu negoci. Els contactes personals estan constituïts principalment per tancar socis de Minurcos. Gairebé ningú no aconsegueix una audiència privada amb ell."
  
  
  "Molt ric gent sembla valor de la seva privacitat molt", em va dir, prenent el meu ale. "Però què fa la Minurk tenen a veure amb els intents de la seva vida?"
  
  
  Salomos va prendre una respiració profunda i deixar-lo sortir a poc a poc. "Fa aproximadament sis mesos, Monurco comportament va començar a canviar. Això va ser especialment interessant per a mi i, per descomptat, per a altres editors de diaris, perquè cap informació sobre Minurkos és interessant i important per als lectors de la jocs Olímpics d'Atenes. Nota quan Minurk, que sempre ha mantingut fora de la política, va començar a fer declaracions públiques en contra de la sentència de la junta a Atenes. De sobte, va anunciar que els líders entre els coronels febles i socialista. Va afirmar que havia traït la "revolució" del 21 d'abril de 1967. i va implícita que Grècia seria millor començar amb la restauració de Constantí II o alguns altres monarquia. Va citar els perills de esquerranes com Papandreou, i va suggerir que hi ha d'haver un altre "trontollar"en el govern grec.
  
  
  "Bé", vaig dir, " aquest home té el dret de sobte s'han interessat en la política, després de tots aquests anys. Potser ha cansat de perdre els seus diners."
  
  
  "Sembla que va encara més enllà. Una persona com Minurkos pot comprar un munt d'amics. Els generals i coronels estan arribant a
  
  
  a l'àtic i a la tornada, però no parlen de visitar la premsa. Rumor que Minurk és de finançament privat de l'exèrcit en una construït especialment camp al nord de Grècia i en un campament a Mykonos, una illa del Mar Egeu.
  
  
  Finalment, hi ha la desaparició recent del Coronel Demetri Rasion. El diari, que està dominat per la Minurkos, conclou que ha ofegat durant la navegació en un vaixell al Pireu, però el seu cos mai no va ser trobat. Nickor Minurkos és ara el llançament d'una important campanya per substituir Rasion amb un home de la seva pròpia elecció, un feixista anomenat Despo Adelphia. La junta no vol un Adelphia, però la seva nova i noble dirigents tenen por de Minurk i els seus amics en les generals ' seu."
  
  
  "És una interessant situació," I va admetre, " però creu que la Minurcos és el llançament d'una campanya de terror amb la idea d'un sagnant cop d'estat?"
  
  
  "És possible. Però hi ha altres possibilitats. Hi ha cares noves que cap dels reporters va veure abans de venir i que va des de l'Apollo-top àtic; la Minurkos si és que encara en la clandestinitat. No obstant això, em vaig adonar que una de les cares noves pertany a un grec-Americà anomenat Adrian akrotiri stavros."
  
  
  Els meus ulls reduït lleugerament a la Salomos. "Akrotiri stavros a Atenes?" Jo muttered a poc a poc. "Manteniment de la Minurkos empresa?"
  
  
  "Sembla ser així. Llevat que ..."
  
  
  "Tret que què?"
  
  
  "Bé, ja que les recents declaracions de la Minurkos eren tan inusitada, potser ell mateix no era la font d'elles."
  
  
  "Akrotiri stavros' adquisició de la Minurkos Imperi?"
  
  
  "Possiblement, contra la voluntat de la Minurkos," Salomos suggerit. "No hi pot haver ja estat un petit cop d'estat, d'amagat. Des de la Minurkos són molt reservat i sempre fer negocis a través de col·laboradors, que podien ser morts o capturats i actuar sota el seu nom, i gasten enormes quantitats de diners en ells sense que ningú se n'adonés. Immediatament després he expressat aquesta teoria en la meva editorial, el primer intent es va fer sobre la meva vida a Atenes."
  
  
  Les ànsies de mirar de tornar als seus ulls. Vaig recordar la DESTRAL fitxer sobre Adrian akrotiri stavros i es va adonar que era capaç d'una maniobra. Akrotiri stavros celebrar placa manifestacions a la Universitat de Yale com a estudiant. Llavors ell es va involucrar en un radical bombardeig de la CIA oficina, i més tard va fer un intent en la vida d'un senador. Va escapar de les urpes de l'FBI i la CIA i enterrat en algun lloc al Brasil, on va cometre delictes greus com el contraban i l'assassinat. Ja que hi ha poca evidència en contra d'ell, als Estats Units, els Estats Units no proveu de tornar-lo. Però va ser vistos a Brasil.
  
  
  "I l'home que va intentar córrer avall aquí a Salisbury?" Li vaig preguntar. "Et vaig veure sortir de l'àtic i entrar a l'Apolo Edifici?"
  
  
  "Sí, Nick," Salomos dir. Ell pren l'última de les seves ale i va mirar per sobre de les hibiscus cobert per la barana avall del turó cap a la ciutat. "Estic desesperada. Un amic del meu cosí que viu fora de la ciutat fora de Bulawayo em va preguntar per visitar-lo breument fins que aquesta passa. Vaig acceptar la seva invitació. Un lloguer avió està esperant-me a l'aeroport. Vull volar-lo, com sóc una llicència de pilot, i podran gaudir de la passejada. Vull dir, si puc oblidar... "Hi va haver un breu silenci, llavors ell em mirava. "Nick, m'agradaria molt agraïts si vostè podria acompanyar-me a Bulawayo."
  
  
  Jo sabia Alexis Salomos no preguntar si estava desesperat de la seva por. I encara tenia uns dies de descans abans tinc una altra cessió de David Hawke, la misteriosa director de AX.
  
  
  "Sempre he volgut veure Bulawayo," vaig dir.
  
  
  Alexis va mirar alleujat. "Gràcies, Nick."
  
  
  Dos dies més tard, vam començar. Salomos va ser un experimentat pilot, i semblava que el vol més salvatge Rhodesia seria tranquil i agradable. Salomos va volar baixa, de manera que vam poder veure rara animals salvatges i interessants característiques topogràfiques de l'espessor. El vol semblava ascensor Salomos ' esperits, i va assemblava molt a la seva antiga mateix. Però a la meitat del matí, aproximadament a mig camí, a Bulawayo, la serenitat del matí es va convertir en un malson.
  
  
  El guardonat és el petit de dos seients de l'avió tossir. En primer lloc, Salomos importava, però llavors va arribar fins i tot pitjor. Va apagar el petit motor, però que només va fer les coses més difícils. Vam perdre alçada i va començar una àmplia circular torn.
  
  
  Salomos jurar en grec, després de la seva cara va pàl·lid. Va estudiar el tauler i va mirar a mi. "L'indicador de combustible espectacles plens", va cridar més l'esclat de motor. "No es va moure de la seva posició original d'aquest matí." Va explotar el vidre que cobreix el captador, però no va passar res. L'agulla va quedar a la lletra F.
  
  
  "Estem fora de gas", em va dir incredulously. Aquesta és una mala notícia per a qualsevol avió, especialment un de petit.
  
  
  "En realitat no, però estem caient ràpid," Salomos va dir, posant el Muni en temporal costeruts planificació i lluitant amb els controls. "Aquest pla va ser danyat, de Nick. El sensor va ser congelats en el seu lloc, però els tancs eren gairebé buits quan vam començar.
  
  
  Aquest hauria d'haver estat fet a propòsit ."
  
  
  "Jesús," jo muttered. "Es pot plantar?"
  
  
  "No hi ha cap camp d'aviació aquí," va dir, tractant de mantenir l'avió d'entrar en un tailspin. "Però haurem de tractar a la terra en un obrir veld - si puc mantenir-lo en marxa, segons la planificació del pla."
  
  
  "Hi ha alguna cosa que puc fer?"
  
  
  "sí. Pregar." Alexis va mirar-me. "Em sap greu, Nick."
  
  
  "No importa", em va dir. "Només la planta d'aquesta cosa." Ni tan sols vaig preguntar sobre el problema. No hi havia temps. Hem navegat per baixar per una pendent pronunciada per un de gespa veld.
  
  
  El motor de tossir i hissed nou, a continuació, ha espatllat per bé com vam veure la pressa sòl cap a nosaltres. Vaig decidir que s'havia acabat. Hi ha, no semblava ser qualsevol expectativa raonable per sobreviure a aquesta.
  
  
  Cinc-cents metres avall que Vam passar, com un ocell, amb una ala trencada. Tres-cents. L'acàcia arbres lliscar sota d'ells. - Cents. Salomos ' cara va ser rígids amb tensió, i les seves mans es van encadenats des tractant de control. Llavors hi va haver el moviment d'herba i espines a una velocitat vertiginosa, l'ala va ser trencat per una branca d'un arbre retorçat, i l'avió a l'últim moment lleugerament aixecat del seu nas i va lliscar cap a un costat. L'impacte quedar-nos a la part davantera de l'avió. Hi havia una reixeta i el cruixit de metall i un fort cruixit de vidre, i els nostres cossos thumped a la petita cabina. Llavors va arribar el final de parada d'emergència: la meva porta, va volar obert, i el meu cos es va anar volant de cap a peus en la gespa abans de colpejar la dura terra, amb un cruixit de so.
  
  
  No recordo res més, excepte la. un agonitzant arrossegar-se sobre l'herba, instintivament allunyant-se de l'avió, i després una explosió amb el so de cruixit de les flames en algun lloc darrere de mi.
  
  
  Capítol segon.
  
  
  He intentat empènyer la memòria de l'accident de la meva ment, recolzant-se en gran mesura en el disc dur d'argila d'una alçada de tèrmits pegat. Però va ser més difícil desfer-se de la mirada a Alexis Salomos ' cara quan li vaig dir a Salisbury, que m'agradaria volar amb ell a Bulawayo.
  
  
  Darrere de la brillant metall carena de la destruït avió, encara podia sentir el brunzit insistent de les mosques, però he intentat no escoltar-la. Em vaig centrar de nou en el llunyà línia de febril arbres a la gespa horitzó. He après en algun lloc que la febre arbres de vegades informe de la presència d'aigua. Però els arbres no estaven en la direcció que hauria d'haver estat va arribar a la vila.
  
  
  En certa manera, em sentia responsable de la tràgica mort de Salomos. Va confiar-me amb la seva protecció, i jo era incapaç de fer-ho quan ell em necessitava a mi. Esperava el meu consell, i no vaig preveure el perill d'un petit avió. També em vaig sentir culpable perquè jo no m'ho acabava de creure la seva increïble història. No obstant això, la seva bloodied cadàver va ser una prova clara que almenys part de la seva teoria era correcta. Algú volia mort. Si aquesta persona és algú que va viure a l'àtic sobre l'Apollo oficines a Atenes encara era qüestionable.
  
  
  Vaig agafar el moviment de la cantonada dels meus ulls i es va tornar cap a una de les termites pit sortides. Un petit i brillant verda serp slithered de la bretxa no lluny de la meva mà esquerra i semblava mirar-me intently. Em va saltar de nou. Jo no sabia que les serps havia pres la residència en monticles de tèrmits. Va ser un verd mamba, una de les tres més perilloses serps en el món. En el cas de la mossegada, la víctima serà capaç de caminar uns tres passos entre si mateix i els rèptils abans de la seva verí mata. La mamba, que es trobava en fora de rang, es va ficar en una propera forat.
  
  
  Em vaig ensopegar amb la runa, com el meu pols lent. Vaig mirar al voltant per un moment i va trobar una forta peça de metall sobre un peu a la terra. Una final va ser molt agut. Em vaig trencar un tros de fusta marc, parcialment carbonitzat, des d'una secció de l'ala, es va trencar en dos trossos d'igual longitud i dividir el gran final del fragment, de vincular els palets amb el meu mocador de fer un mànec per a la meva improvisat ganivet. . Vaig posar el cru arma en el meu cinturó de seguretat i, sense mirar enrere cap a la destrucció, encapçalada pels arbres.
  
  
  Era difícil a peu pel camp. La gespa i arbustos espinosos tugged a la meva roba i va arrasar en la meva carn, agafant-me i mantenir-me enrere. Un rinoceront ocell screeched a mi des de prop de l'acàcia de l'arbre. He trobat a mi mateix, calcular les probabilitats de supervivència. Hi ha un centenar de maneres de morir, i cap d'ells és agradable. En aquest herba, una persona pot ensopegar amb un lleó abans que ell ho veu. Però en general petites criatures causa la majoria de problemes: les serps no més gran que un humà dit, escorpins i paparres cau profundament sota la pell. Si trobes aigua i beure, es pot infectar amb el fetge flukes i altres paràsits que s'alimenten d'una persona des de dins cap a fora. I si podeu evitar-ho, vostè encara pot ser atacat per mosquits, la febre groga vectors, i la malària.
  
  
  Quan finalment vaig arribar a els arbres, només he trobat les restes d'un pou d'aigua forat. El lloc és sec. Hi havia gruixuda i negra de fang en el centre, i la trillar i pota impressions de molts animals folrada el perímetre de la zona.
  
  
  Em va contra el verd tronc d'un a prop de l'arbre i reposaven en l'ombra. Vaig perdre el meu temps i energia que ve aquí. La direcció el poble més proper que Salomos havia comentat a l'avió va ser de noranta graus per al curs que havia portat aquí. Caminant sota el sol calent debilitar-me encara més. La meva boca, se sentia com cuir adobat. He recordat els termos d'aigua freda que Salomos l'havia portat a l'avió. Vaig veure el seu cilindre aixafat en les restes de l'avió, el seu contingut seca fins a l'incendi. Vaig intentar no pensar en el sol tropical, sobrecàrrega o la sensació d'ardor a la gola i es va anar.
  
  
  Ha d'haver estat un parell d'hores més tard em vaig adonar que no podia anar gaire més enllà sense un descans. Les meves cames es van movent amb debilitat, i vaig passar de xuclar l'aire en els meus pulmons a la llarga, ronca respiracions. Vaig veure un arbre mort monyó, una part a l'escassa ombra d'un propers arç, només uns metres per davant. Vaig caure pesadament a terra i es va tirar contra un arbre de tronc. El procés mateix de la sessió, el relleu de l'esforç físic a l'hora de caminar, va satisfacció.
  
  
  Les meves parpelles tancades i vaig ignorar el dolor en el meu cos. Vaig tractar d'oblidar els petits músculs en les meves cuixes i les picades d'insectes en la meva cara i les mans. Necessitava un descans, i jo anava a aconseguir-ho. A l'infern amb tota la resta.
  
  
  Un so provenia de l'arbust.
  
  
  Les meves parpelles fluttered obert. Vaig fer un error? Em va mirar a la gespa, però va veure res. És que ha estat la meva imaginació. Vaig tancar els ulls de nou, però el so venia de nou.
  
  
  Els meus ulls es van obrir més ràpid aquest temps. No hi ha cap dubte sobre això; era el so d'una veu humana. Em faci mal les orelles i escoltar una branqueta complement.
  
  
  "Que això era una cosa!"
  
  
  A continuació, el so va ser més constant i diferent. Els dos homes estaven parlant en un dialecte mai havia sentit abans.
  
  
  "Hola!" Vaig cridar amb totes les meves forces.
  
  
  En un altre moment, vaig veure els seus caps avançant cap a mi, sobre l'herba. Negre i caps de caqui samarretes. Quan em va veure, la seva veu va créixer més fort, i un d'ells va assenyalar.
  
  
  He relaxat una mica. Jo estava més a prop de la civilització del que em pensava. Hi ha d'haver un poble en algun lloc a prop, o almenys una carretera. Els homes van sortir de l'herba i em mirava. Van ser alta, prima, i ombrivol.
  
  
  "Hola," vaig dir. "Teniu aigua?"
  
  
  Els dos homes van mirar l'un a l'altre, després torna a mi. Van arribar i es va situar sobre mi. No vaig intentar aixecar-se. "L'aigua", em va dir.
  
  
  Tots dos estaven vestits en molt cutre roba Occidental i portava casolana sandàlies. El taller de les dues assenyalat als meus peus, i després d'un moment, ell es va ajupir i començà deslligada de la meva arrencada. Abans vaig preguntar què estava fent, ell es va acabar i va mostrar-lo a la seva companya. La persona que tenia la meva sabata per a la inspecció hi havia una gran, gran cicatriu al corrent en diagonal a través de la seva cara. Un altre portava un petit mirall en el distès lòbul de la seva orella dreta. Dos d'ells havia ganivets en els seus cinturons-matxets - pungs.
  
  
  El tall es va parlar a l'altra, i em vaig adonar que estava parlant en Swahili. "Mzuri sana", va dir, somrient, referint-se a les meves sabates. Va continuar en Swahili. "Aquest és el meu dia de sort."
  
  
  "Listen to me", em va dir feblement.
  
  
  Van ignorar-me. L'home alt doblegats i deslligada de la meva altres sabata. He intentat tirar del meu peu, però va mirar altra a mi i prengui l'altra sabata a terme des de sota. Ell va començar la seva maltractada sandàlies i va treure les meves sabates, per no molestar-se a lligar la meva puntes. "Savasawa!", va dir a la seva companya, completament ignorant de mi.
  
  
  De cop em vaig adonar que aquestes persones no van anar a la meva salvadors. I se m'ha acudit que podria ser pitjor que jo era abans d'arribar, si m'ho explicava a sobreviure.
  
  
  "Les sabates s'adapten bé." Va ser la més alta.
  
  
  L'altre no estava gaudint de la situació. "Creieu que aquestes són les sabates? No ens vindrà a ell junts?"
  
  
  "Vaig ser el primer a veure-ho," el tall d'un dit. "Vostè pot obtenir els seus pantalons. Si té una bossa, anem a compartir el seu contingut."
  
  
  "No és correcte que vostè està prenent les sabates per si mateix," el mirall-adornat home muttered.
  
  
  The tall man es va convertir per a mi. "Treure els pantalons," va ordenar, encara en Swahili. Els seus ulls eren de color groc amb ratlles vermelles, i hi havia cicatrius primes a cada galta que no van ser notables a la primera degut a la gran cicatriu.
  
  
  La meva mà va a la nansa de la provisionalitat ganivet, l'ocultació de la seva vista. Semblava que m'agradaria tenir per utilitzar-lo. L'home amb un esquinç earlobe va prendre una panga del seu cinturó. No hi havia cap dubte sobre les intencions. No es podia privar d'un home blanc de tot el que tenia i després deixar-ho en directe.
  
  
  "Bé, vaig a fer la meva pantalons davant," vaig dir. Vaig guanyar força, però jo no volia mostrar-la. "Però he de tornar sobre els meus peus." Vaig celebrar la meva mà esquerra a l'alçada d'un.
  
  
  Ell es va quedar a la seva disdainfully per un moment, després arrabassar-la.
  
  
  va aixecar el seu avantbraç, aproximadament, i prengui-me als meus peus. El moment que em vaig baixar a la terra, em vaig treure la meva metall ganivet del meu cinturó de seguretat i contundència apunyalat en el transcurs de l'Àfrica.
  
  
  Hi va haver sorpresa en els seus ulls com la esmolats metall lliscar a través de la carn i el múscul. La seva mà dreta automàticament va quedar de la nansa de la panga, però aquesta va ser la seva última acció voluntària. Va grunted un lleig so i lliscar a la pols als meus peus.
  
  
  L'altre es va quedar wide-eyed al seu camarada caigut per un moment. Llavors va deixar anar un salvatge guttural so i va girar el recentment arrabassar panga.
  
  
  Em va ficar de nou. Una gran fulla hissed passat la meva cara, tallat a través de l'aire, i va perdre el cap i l'espatlla. Si no l'hagués mogut, m'hauria d'haver estat decapitat. No obstant això, quan vaig evitar panga, vaig caure cap avall. Els Africans van arribar fins a mi i em va girar el ganivet de nou, i la brillant full corba whizzed a través de l'aire cap al meu coll. Rodat ràpidament a la dreta, i la fulla va colpejar el disc fang. Com el meu atacant va recuperar el seu equilibri, em vaig girar i va ell salvatgement. Vaig sentir el cruixir dels seus ossos. Va caure a terra al meu costat amb un fort crit.
  
  
  Si jo fos tan fort com és habitual, que seria el final de la mateixa. Però jo estava en cap pressa per aprofitar els avantatges m'havia creat. Quan vaig arribar als genolls, els Africans ja estava en peu, i un aspecte de la desesperació va creuar en el seu rostre. Ell va girar-me de nou, i aquesta vegada l'arc va ser àmplia. La fulla tallat a través de la màniga de la meva camisa, tallar-lo. Vaig pegar-li amb el meu tros i fer un poc profunda ferida en el pit. Va grunted de nou i em va colpejar al cap amb la panga com vaig caure al monyó. La força del swing va causar-li perdre l'equilibri i caure a sobre el meu braç dret. Vaig agafar la seva irregular coll amb la mà esquerra, va tirar el cap enrere, i va córrer el metall s'ha aclarit a través de la seva gola.
  
  
  La sang va inundar la meva cara i el pit com l'Africà panteixar en veu alta, i va arribar a convulsively per la seva tallada de la gola. Va caure en la seva cara, encara clutching a la gola, i després de rodar per la dura terra, immòbil.
  
  
  Respiracions, em va recolzar en un colze. Em va fer ràbia que jo havia utilitzat fins l'energia vital necessària per sobreviure a aquesta lluita, però em va agrair que encara estava viu. Quan vaig mentalment assenyalar el perill de la muntanya a la caiguda lloc, em vaig oblidar una cosa: la persona. Semblava que l'home va ser sempre a la part superior de la llista. Si ometeu aquest factor, que pot morir abans arbustos matar-te.
  
  
  Almenys en aquesta situació, jo tenia un fet. Aquestes persones, que van des de l'oest de la direcció, no la del sud-oest que va tenir. Poden haver passat per el poble o a l'esquerra de la carretera en algun lloc. El mateix es podria dir per la direcció qual es dirigien. Em vaig aixecar feblement i va tenir una direcció so.
  
  
  El calorós sol Africà es va inclinar cap al cel com em van donar una altra vegada. Em vaig enfonsar en l'herba alta, preguntant-se si encara hi havia alguna possibilitat de supervivència. El que realment es necessita aigua. No hi ha més emocions en la meva llengua materna o en la meva boca. Jo hi era i va veure l'escorpí a poc a poc crawl passat mi, sobre l'herba. Jo no sé si jo seria capaç de moure si és atacat, però no semblen adonar-me. Després d'un moment, ell era. Jo grimaced i envied ell, perquè ell no té un problema de sobreviure, almenys no de moment. Semblava una mica irònic que aquesta espècie havia estat gatejant sobre la superfície del planeta per més de quatre-cents milions d'anys, molt abans que els dinosaures van aparèixer, i que probablement seria aparèixer a la Terra molt abans de l'extinció de l'ésser humà. D'alguna manera semblava injust, però llavors em va parcials.
  
  
  Com em vaig quedar allà, un altre so colpejar les meves orelles. Va ser un llunyà hum, no a diferència de l'anterior brunzit de les mosques. Però el so que ràpidament va créixer fort, i va esdevenir reconeixible, com un motor de cotxe.
  
  
  Em vaig asseure i es va inclinar el meu cap per escoltar. Sí, era un cotxe d'algun tipus. Em vaig aixecar unsteadily i va començar cap el so. Vaig veure res, però l'herba i pocs arbres. Però el soroll era cada vegada més a prop de la segona.
  
  
  "Hola!" Em va cridar a través de l'herba. "Ei, aquí!"
  
  
  Vaig ensopegar i va caure. Tinc unsteadily als meus peus nou i esglaonat cap endavant de nou. Un moment més tard, vaig veure - la land Rover, de pols i esgarrapades, topar-se amb una pista secundària, que no era res més que un sender a l'herba. El rover, un cotxe oberta, va ser ocupat per dos homes que no em vegi com es va apropar a el punt més proper de la carretera i va seguir el seu camí.
  
  
  Vaig cridar. - "Hola!"
  
  
  I maldestre escollit el meu camí a través de l'herba i finalment va arribar a la carretera. Vaig cridar de nou quan vaig arribar-hi. Em vaig trobar després que el cotxe, balancejant com un borratxo, però va caure de cara avall.
  
  
  Em vaig quedar allà maleir en veu alta, sensació de desesperació augment en el meu pit. Aquest cotxe pot ser la meva última oportunitat per sobreviure.
  
  
  Llavors vaig sentir el Rover frenar i aturar. Vaig intentar aixecar-se a veure què havia passat, però no vaig tenir la força. Vaig
  
  
  Vaig sentir el motor al ralentí, llavors el Rover lliscar de nou en el primer equip, va girar al voltant de la carretera, i va venir cap a mi. O bé escoltar-me o em va veure.
  
  
  Uns segons més tard, el cotxe es va aturar al meu costat, el motor es va aturar, i vaig sentir dos homes parlant en Britànica accents.
  
  
  "El meu Déu, que és un Europeu."
  
  
  "Què està fent aquí en els arbustos, tot per ell mateix?"
  
  
  "Potser s'hauria de preguntar a ell".
  
  
  Aviat, aigua freda desembocava en la meva boca, abocat a la part davantera de la meva camisa bruta, i vaig poder sentir la meva llengua de nou.
  
  
  "Oh, Déu meu, home, què passa?"
  
  
  Em vaig centrar en els dos carnós cares inclinat sobre mi. Eren de mitjana edat, blanc Rhodesians, probablement senyor agricultors que havia passat el dia en el desert.
  
  
  "Un accident d'avió," vaig dir. "Em vaig allunyar d'ell."
  
  
  Quan em van pujar en el vehicle tot terreny, jo sabia que m'agradaria fer. Però jo no podia oblidar que el cos d'Alexis Salomos va ser devorat per les hienes, perquè d'algú a Atenes. Jo tenia l'esperança que en David Hawke em deixaven aprofundir en el que estava passant a l'Apolo Edifici per saber si Adrian akrotiri stavros va ser realment al Brasil, com tothom es pensava. No he vist per un llarg temps.
  
  
  El tercer capítol.
  
  
  "Que no es veuen molt bé, Nick."
  
  
  David Hawke, director de la super-secret-NOS agència AX, es va inclinar cap endavant en la seva àmplia escriptori de caoba, un curt de cigars en els dits de la seva mà dreta. Ens vam asseure al seu despatx a AX seu, que va ser artísticament amagat en un lloguer Amalgamats Premsa i Filferro Serveis d'instal·lació de DuPont Circle a Washington.
  
  
  Em va mirar amb un somriure irònic. "Que volien que l'estada a l'hospital a Salisbury per a una mica més de temps. Però vostè sap com ràpidament m'avorreix. Si estic pàl·lid, és perquè necessito el sol i un bon filet de carn. Què en penses de la història de Salomos? "
  
  
  Falcó va tenir un llast per a la seva cigarreta i bufava una cortina de fum anell en la meva direcció. Assegut a la gran taula, es veia petit i prim, amb la seva tousled els cabells blancs i la cara d'un Connecticut pagès. Però jo sabia que d'aspecte fràgil ser enganyosa. Va ser un veritable dinamo.
  
  
  "Espanta-me una mica," va dir. "El que també em fa por és que gairebé va morir entre les assignatures. Mai he vist una persona que va trobar problemes tan fàcilment."
  
  
  Em va encongir les meves espatlles. "Salomos va ser un amic. Mina i AX-les. Va intentar la seva millor per ajudar-nos a trobar Borisov, recordeu?"
  
  
  "Sí, jo recordo" Hawke dit seny. "Bé, el Rhodesian escapade està acabat, haurem de deixar-lo caure. Com per la possibilitat que Adrian akrotiri stavros pot ser complot contra el govern grec, m'agradaria no perdre-la."
  
  
  "És encara el propietari d'una plantació al Brasil?"
  
  
  "Segons les nostres fonts, aquesta encara és la seva seu. No tenim un informe recent." Falcó es va tirar enrere en la seva gran cadira de cuir. "Si realment es va akrotiri stavros que el seu amic va veure sortint de la Minurkos àtic, estem sens dubte davant d'una interessant situació. El somni de funcionament d'un país sencer s'ajusta molt bé amb el que hem après sobre això."
  
  
  Falcó va estudiar la seva òssia les articulacions. Adrian akrotiri stavros sempre ha estat una neuròtica, possiblement, un psicòpata. A més a dirigir un èxit contraban anell al Brasil que el govern ha fallat a eliminar, també va cometre els assassinats de polítics, l'últim dels quals es creu que ha estat l'assassinat de l'oficial Israelià Moshe Ben Canaan."
  
  
  "Llavors vaig entendre que AX està interessat en la història d'Alexis Salomos," vaig dir.
  
  
  "Em temo que és com hauria de ser. I crec que des que considera Salomos un amic, que li agradaria aconseguir aquesta tasca."
  
  
  "Sí, senyor, m'agradaria que."
  
  
  Falcó stubbed seu cigar en el proper cendrer. "El meu primer impuls, és a dir' no ' i de la mà el cas a una altra persona. Vostè sap quant vaig tractar d'evitar l'agent de la implicació personal en la tasca."
  
  
  "És important per a mi que Alexis' assassí no sortir, " vaig dir en veu baixa.
  
  
  Bona. Vostè pot gestionar aquesta. Però aneu amb compte extra, de Nick. Crec que és millor anar a Rio de janeiro i parlar amb la CIA oficial hi. Esbrinar si akrotiri stavros és fora del país i on va passar la seva època. Llavors, si les oportunitats de portar a Atenes, anar-hi. Només mantenir-me informat."
  
  
  Vaig riure. "No sempre faig això?"
  
  
  "Bé, de vegades oblida que hi ha gent aquí assegut en el seu trist llocs de treball, i és el seu treball per a executar l'espectacle". La seva veu es va fer a l'to aspre que de vegades va ser quan va parlar sobre protocol i l'ordre de comanda. "Si vostè necessita ajuda en qualsevol moment, sol·licitar-lo. Això és el que estem aquí."
  
  
  "Per descomptat."
  
  
  Va obrir un escriptori calaix i va treure un sobre. Els seus ulls evitar la mina. "Anticipant la seva sol·licitud i la meva possible concessió a vostè, jo prudentment, si no amb prudència, de comprar el vostre bitllet."
  
  
  Vaig somriure. "Gràcies." Vaig arribar a la taula i va agafar el sobre.
  
  
  "Que més val esperar a veure com tot això s'acaba abans de decidir si he fet cap favors," Hawke va respondre.
  
  
  La propera nit, em vaig embarcar en una Paella Am vol a Rio de Janeiro. He descansat tot el dia
  
  
  un dia i se sentia com en els vells temps nou. El vol va ser tranquil, però em vaig quedar pensant en que en Mooney poc avió quan Salomos em va mostrar la veld, sobre el treball i l'accident d'aterratge, i com Salomos ' cadàver va mirar al sol calent.
  
  
  Al matí següent vaig arribar a Rio de janeiro i va registrar en el Floriano Hotel a prop de l'hotel Copacabana Palace. Només va ser un bloc de la platja, i feia olor de Brasil colonial. L'habitació tenia un ventilador de sostre i louvered portes, i un estret balcó ofereix una petita vista al mar.
  
  
  Feia calor a Rio. Tots els Brasilers que van ser capaços d'aconseguir que hi va haver a la platja, i la majoria d'ells han estat a Copacabana voltants de l'hotel. Anticipar-se a la calor, he portat una pentinada vestit fet tropicals de llana. Al migdia, em va dutxar, es va posar un llum vestit més Wilhelmina, la meva Luger, i Hugo, una agulla enfundar en el meu braç dret, i vam anar a dinar a un dels meus favorits de petits restaurants, Chale a la Rua da Matriz 54. Aquest restaurant, una casa colonial i encara està decorada amb valuoses antiguitats i pintures. Negro funcionaris esperat de taules i tendit a la barra. Vaig demanar un mixto churasco, que consistia en trossos de carn de porc amb verdures, i va declinar l'habitual costella, un gran local cervesa, per la seva molt bona Grande Uniao Cabernet vi. Però jo acabava de començar a menjar quan vaig veure una noia entrar i a seure a la següent taula. Era alt i prim, i la seva cabellera de foc cabell vermell va fer la seva lletós de la pell un aspecte encara més pàl·lida. El seu enlluernador verd mini vestit contrastaven fortament amb els seus cabells i va revelar que la majoria dels seus temps, perfecte cuixes i les impressionants divisió per sobre de la cintura. Ella portava verd sabates que coincidia amb el seu vestit, i verd polseres sobre el seu braç esquerre.
  
  
  El cabell vermell confondre-me per un moment, però després em vaig adonar que l'última vegada que la vaig veure a ella, el seu cabell era curt i marró. Això va ser a Israel fa més d'un any. La noia, de nom Erica Nystrom. Va ser membre de la intel·ligència Israelians xarxa Shin Bet. El seu codi nom de la Flama quan vam treballar junts per frustrar un rus complot contra el govern Israelià, però que el nom va canviar amb cada tasca.
  
  
  Em vaig aixecar i es va acostar a la taula. Quan va alçar la seva llarga pestanyes per satisfer la meva mirada, un somriure de difusió a través de la seva cara. "Ow!", va exclamar. "És vostè. Quina agradable sorpresa." Ella parlava anglès sense cap accent.
  
  
  Erika pares es van Escandinaus Jueus. La seva família, primer va viure a Oslo i després de Copenhaguen abans d'emigrar a Israel quan tenia només vuit anys.
  
  
  "Jo anava a dir el mateix," em va dir. Erica i vaig passar una vetllada íntima a Tel Aviv, a l'espera de l'empresa de transports per arribar; va ser un vespre, tots dos vam gaudir molt. Els seus ulls em va dir ara que va recordar amb afecte. "Et pots unir-te a mi a la meva taula?"
  
  
  "Bé, algú s'uneixin a mi, més tard, de Nick. No us fa res?"
  
  
  "No és que no vull parlar amb tu", em va dir.
  
  
  Es va incorporar a la meva taula i va demanar un dinar lleuger per ella mateixa, i la tercera persona, que va explicar va ser un agent, va dir ," ho veuen realment bé, Nick."
  
  
  "Hauríeu d'haver vist em fa una setmana," vaig dir. "M'agrada el cabell vermell, Erica."
  
  
  Ella va llançar-me un somriure. Un llarg nas aguilenc accentua una àmplia, sensual boca. Els seus ulls eren de color verd fosc, i el seu vestit brillaven. "Gràcies", va dir. "Ells són el meu, excepte per la de color. No va passar molt temps quan treballàvem junts a Israel."
  
  
  "Recordo", em va dir. "Esteu aquí en negoci?"
  
  
  "Sí," va dir. "I tu?"
  
  
  "Sí", vaig riure. "Sempre negoci, no?"
  
  
  "Gairebé sempre."
  
  
  Em vaig recordar de la lectura en els diaris recentment que Israel estava indignat per l'assassinat de Moshe Ben Canaan, i que el seu president havia comprometre a arribar a la part inferior de la mateixa. Va ser en aquest assassinat que la intel·ligència Americana creu que Adrian akrotiri stavros va participar. Jo no podia deixar de preguntar-se si Erica va ser a Rio a segrestar Adrian akrotiri stavros i dur-lo a Israel, que va ser Israelià estil, o matar-lo.
  
  
  Li vaig preguntar. "Va a ser a Rio de temps suficient com per nosaltres per prendre una copa i parlar junts?"
  
  
  "Potser", va dir ella. Les seves mans canviat la seva divisió com va posar damunt de la taula, i la meva sang pressió anar fins a deu punts. Els seus ulls verds em va mirar als ulls i em va dir que ella sabia que jo no estava parlant sobre el vi i la conversa.
  
  
  Vaig agafar la meva copa. Va demanar i es va servir el mateix Grande Uniao Cabernet. "Per aquesta oportunitat", em va dir.
  
  
  Va agafar la seva copa i clinked a la mina. "A aquesta oportunitat."
  
  
  Estàvem acabant el nostre pa torrat, quan un jove va aparèixer. Ni tan sols vaig veure a ell, fins que va ser de peu al costat de nosaltres. Va ser massiva, musculars tipus amb molt curt cabell ros i un disc dur, a la plaça de la cara. Part de la seva orella esquerra faltava, però aquest defecte no danyar el seu aspecte masculí. Ell portava un beix estiu vestit que no completament oculta la inflor sota el seu braç esquerre.
  
  
  "No vaig veure en un primer moment, Erica,", va dir més durament.
  
  
  mirant-me. "No m'esperava ser amb ningú."
  
  
  Aquestes paraules van ser pensat com un lleu rebuig. Van parlar amb un marcat accent. Vaig recordar la fotografia d'aquest home en la intel·ligència Israelians fitxer de DESTRAL. Va ser Zachariah Gharib, Shin Aposta del botxí. La meva teoria sobre seu i Erica de la presència a Rio semblava solidificar.
  
  
  "Aquest és un vell amic, Zach," Erica dir. "Ha treballat amb mi a Israel."
  
  
  Gareb va tenir el tercer lloc. "Sé", va dir. "Carter, suposo."
  
  
  "Això és correcte."
  
  
  "La seva reputació precedeix a vostè."
  
  
  La seva forma era fort, gairebé hostil. Vaig sentir que la seva gelosia que em sabia Erica. Abans que pogués respondre-li, es va tornar a ella. "Vas ordenar Vichisoise com he suggerit?"
  
  
  "Sí, Zach," Erica va dir, una mica avergonyit per la seva manca d'amabilitat. "Que serà aviat."
  
  
  "Vichisoise és l'única cosa que val la pena menjar en aquest restaurant," Zach es va queixar massa fort.
  
  
  "Em sap greu per la seva mala sort," vaig respondre amb calma. "Jo crec que la majoria dels plats que aquí estan ben preparats. Poden haver canviat els seus cuiners des de la seva última visita."
  
  
  Zach va girar i em va donar un ajustat somriure. "Potser."
  
  
  Vaig decidir que la conversa seria menys agradable a partir d'ara. Vaig acabar el meu menjar, així que em va cridar al cambrer per portar el xec. Em vaig oferir a pagar per a tot el partit, però Zach ràpidament es va negar.
  
  
  "On s'hi estarà?" Li vaig preguntar Erica.
  
  
  "En Corumba a l'Avinguda Rio Branco", va dir ella.
  
  
  Zach va quedar a la seva.
  
  
  "Sota quin nom?"
  
  
  Ella dubtat. "Vargas".
  
  
  "Puc trucar-hi?"
  
  
  "No tenim molt de temps per a la socialització",
  
  
  Zack li va dir ràpidament.
  
  
  Ella va ignorar i va donar-me un dolç somriure.
  
  
  "Sí, pots trucar-me. Espero que ens reunim de nou, Nick."
  
  
  Em vaig aixecar. "El sentiment és mutu." Vaig posar la meva mà sobre la seva, i els nostres ulls es van trobar per un moment. Jo sabia Zach va ser gelós, i des de que no m'agrada d'ell, he jugat al seu favor. Es va asseure allà, mirant-me. "Rebràs una trucada de mi."
  
  
  "Bé," Erica dir.
  
  
  Em vaig convertir-se allunyat d'ells i a l'esquerra el restaurant. Quan vaig entrar a terme, gairebé podia sentir la calor de Zach l'hostilitat a la meva esquena.
  
  
  El mateix dia, vaig agafar el telefèric fins a l'impressionant Corcovado Muntanya, al cim del qual hi havia una enorme estàtua del Crist Redemptor. Quan vaig arribar allà, vaig anar a l'observació terraplè, es va aturar a la zona per a detectar, i va esperar. Aproximadament quinze minuts més tard, un home es va unir-me a la barana. Va ser sobre la meva alçada, però més prim. Tot i que no era encara la de mitjana edat, la seva llarga cara es va cobrir amb profundes arrugues. Va ser Carl Thompson, i treballa per a la CIA.
  
  
  "Bella vista està, no?", va dir a manera d'introducció, agitant la mà cap a la ciutat a sota, que brillava blanc en el sol i envoltat de verds turons i un mar cobalt.
  
  
  "Impressionant", em va dir. "Com estàs, Thompson?"
  
  
  "Es tracta de la mateixa", va dir. "Ha estat molt tranquil aquí des de l'últim canvi de l'administració en Brasília. Com són les coses en AX aquests dies? Per tant, vostès han tret més de la munició de l'exèrcit a Àsia."
  
  
  Vaig riure. "De vegades sembla que manera. Jo estava ocupat, i estic segur que eren massa."
  
  
  "I ara he de posar a Adrian akrotiri stavros."
  
  
  "Això és correcte."Vaig veure un creuers que naveguen el blau de les aigües amb la seva suau proa ja que poc a poc va entrar al port. Semblava un vaixell de joguina allà baix. "Quan va ser l'última vegada que va veure ell?"
  
  
  Va pensar per un moment. "Hem lloc de vigilància de la plantació. Cinc o sis setmanes, es va veure sortir d'aquest lloc. Creiem que va en un avió amb destinació Madrid."
  
  
  "Això vol podíem haver continuat a Atenes."
  
  
  "Suposo que sí. Es va veure allà?"
  
  
  "Pensem així. El que està passant a la plantació?"
  
  
  "La plantació és el seu veritable seu. Aquí a Rio, que té una divisió anomenada Apex les Importacions, i pensem que el contraban està fet a través de l'empresa. Però no va a visitar la seva oficines molt sovint, tot i que el seu nom és obertament associats amb ella. El president de la companyia fa habituals viatges a Parakata."
  
  
  "Però on és la plantació situats?"
  
  
  Thompson va assentir amb el cap. "Està situat a prop del poble, al mig del no-res. És custodiada per akrotiri stavros ' petit exèrcit d'ex-presos, polítics fanàtics, i antics Nazis. Però a hores d'ara, només hi ha una mica de poder-hi."
  
  
  Li vaig preguntar. "Et vaig notar res estrany no?"
  
  
  "Bé, si et refereixes a una massa de gent o d'armes, la resposta és no. Però hi havia un visitant cap de nosaltres havia vist mai abans. Des que es va mostrar amb akrotiri stavros de noranta dies, hem estat observant-lo gairebé constantment. i ningú no el va veure li va deixar aquest lloc. Això no és estrany, excepte que una de les meves dos homes insisteix que el nou home, un home de mitjana edat, és empresonat hi. Va ser traslladat d'un edifici a un altre amb guàrdies armats."
  
  
  "Què aquesta persona semblar?"
  
  
  Thompson va encongir. "Tenim una foto d'ell, però és que des de lluny. Ell és al seu mitjan anys cinquanta, jo diria, amb el curt cabell fosc que es va convertir una mica de color gris en els temples. Ell és un home robust que sempre porta camises de seda."
  
  
  Sembla que podria ser Minourkos, el grec enviament magnat de la qual polítiques declaracions recentment va sacsejar Atenes i l'àtic es va veure la celebració Adrian akrotiri stavros.
  
  
  "Puc aconseguir una còpia de la foto?"
  
  
  "Això es pot arreglar," Thompson, va dir. "Mira, Carter, sobre la setmana passada vam haver de reduir temporalment la vigilància de la plantació per a detectar xecs, i hauré de retirar completament la nostra gent d'allà en el següent parell de dies, perquè no hi ha un altre problema que ha arribat per a nosaltres. Vols-me per obtenir el permís per a enviar la persona a tornar amb tu? "
  
  
  "No, em va dir. "Falcó va prometre ajudar-me si ho necessitava. Quan puc aconseguir una foto?"
  
  
  "Què passa aquesta nit?"
  
  
  "Tot el dret."
  
  
  "Estem utilitzant una mica diferent de transferència ubicació," Thompson, va dir. "Aquesta és una ciutat en autobús. Anar al teu hotel. El meu home s'hi per ara. Vostè anirà a la part posterior de l'autobús, on no hi va ningú, i prendre l'últim seient de la dreta. La foto s'adjuntaran en aquest seient. . L'autobús estarà marcat Estrada de Ferro i portarà al centre si vols anar lluny ."
  
  
  "Quan fa que l'autobús passi per l'hotel?"
  
  
  "Set quinze. L'autobús s'han de numerar les onze."
  
  
  "Tot el dret", em va dir. "I gràcies."
  
  
  "En qualsevol moment" Thompson, va dir. Un moment més tard, va ser passat.
  
  
  A la tarda, vaig visitar breument el Vèrtex d'Importació oficina. Estava situat en una de les antigues ermites de govern edificis que es van buidar quan la capital es va traslladar a Brasília. Les oficines van ser tres vols, i l'ascensor no funcionava.
  
  
  Vaig entrar en un lloc petit espai de recepció de dalt. La pujada va suar a la meva cella, perquè l'edifici de l'aire condicionat no semblen funcionar millor que l'ascensor, i va ser un muggy dia a Rio. Un pèl fosc noia es va asseure a un metall escriptori i va mirar-me sospitosament com vaig entrar.
  
  
  "Hi ha alguna cosa que puc fer per tu?" "Què és?", li va preguntar en portuguès.
  
  
  Em va respondre en anglès. "M'agradaria veure el Senyor akrotiri stavros."
  
  
  La seva foscos ulls s'estreny encara més. Quan va parlar de nou, va ser en anglès trencat. "Crec que has vingut al lloc equivocat, senor."
  
  
  Vaig dir. "Ai?" "Però el Senyor akrotiri stavros ell mateix em va dir que em podeu posar en contacte amb ell a través de Apex les Importacions."
  
  
  "Senor, el Senyor akrotiri stavros no té una oficina aquí..."
  
  
  La porta de l'oficina privada obert i corpulent, de pèl fosc home va aparèixer. Es va preguntar. "Hi ha un problema?" El seu to no era exactament amable.
  
  
  "Jo només estava buscant el Senyor akrotiri stavros," vaig dir.
  
  
  "Per quin motiu?"
  
  
  Vaig ignorar la grolleria. "El senyor akrotiri stavros aconsellar-me a comprar Japonès càmeres a l'engròs d'ell si puc contactar-lo aquí." Vaig actuar perplex. "Estic en el mal oficina?"
  
  
  "El senyor akrotiri stavros és el president del consell d'administració," el fosc home va dir, " però que no té una oficina aquí, i que no executar l'activitat de l'empresa. Sóc el president o presidenta, pot tractar amb mi."
  
  
  "Aquest és Senor Carlos Altre," la noia va dir, una mica haughtily.
  
  
  "Nice to meet you, senyor," jo vaig dir, ampliant la meva mà. Es va dur. "El meu nom és Johnson. Fa unes quantes setmanes, vaig accidentalment es va reunir el Senyor akrotiri stavros a la Chale restaurant. Va dir que havia de tornar d'un viatge a Europa al voltant d'aquest temps i que vaig poder contactar amb ell aquí."
  
  
  "Ell encara a Atenes," la noia va dir.
  
  
  Altre li va donar una mirada penetrant. "Com he dit, el Senyor akrotiri stavros no pot ser contactat aquí. Però vaig a ser feliç per endavant la vostra comanda."
  
  
  "Vaig veure. Bé, jo realment volia tractar amb ell personalment. Em pot dir quan va tornar d'Atenes?"
  
  
  Un múscul twitched en Altre cara de davant de la seva boca. "Ell no esperava tornar d'Europa per a un parell de setmanes, el Sr Johnson. Si voleu fer negoci, vostè haurà de tractar amb mi."
  
  
  Vaig somriure. "Vaig a trucar a vostè, Senyor Altre. Gràcies pel seu temps."
  
  
  Vaig deixar de mirar-la després de mi. Fora una altra vegada, he saludat un taxi i tornar al meu hotel. La noia observació em va donar la necessària confirmació que Adrian akrotiri stavros va ser precisament a Atenes, com Salomos havia dit a mi. I si aquesta foto va resultar ser una imatge de Nikkor Minurkos, tot era interessant.
  
  
  Em va dutxar i descansem una estona i, a continuació embarcar en el número onze de bus, seguint Thompson instruccions. Com ell havia esperat, la fotografia va ser atrapat per la seu en un petit marró de sobre. Vaig agafar-lo, va anar a una petita cafeteria al centre de la ciutat i demanem un bon vi portuguès. Només llavors vaig prendre la fotografia fora del sobre i estudiar-lo.
  
  
  Com Thompson havia dit, la imatge no va ser molt bona, tot i que no hi ha cap dubte que un telephoto lent es va utilitzar. Era una imatge de tres homes que acabava de deixar la casa de ranxo i van caminar cap a la càmera. L'home al mig hi havia una Thompson havia descrit per a mi, i malgrat el petit tamany de la cara I haver d'identificar, jo no tinc gaire dubte, des que es va comparant-la a la cara I ha demostrat en la DESTRAL fotos, la persona que era en realitat Nikkor Minourkos. Mai he vist cap altres homes abans.
  
  
  La Minurkos strode sullenly entre els altres dos.
  
  
  Cap d'ells va parlar, però l'home a Minurk l'esquerra, un home alt, Teutonic-a la recerca de l'home, estava mirant Minurk, com si ell només havia parlat amb ell i estava esperant una resposta. Minurkos la cara va ser greu i seriosa.
  
  
  Poso la foto de nou en el sobre i posar-lo a la meva butxaca. Si l'agent de la CIA de l'observació va ser correcte, el meu amic Salomos ' a la teoria de fet demostrat. D'alguna manera akrotiri stavros havia fet càrrec de la Minurkos operacions a Atenes i es va traçar un cop d'estat en el seu nom.
  
  
  Després d'un sopar lleuger a la cafeteria, em diu Erika Nystrom de l'habitació a la Corumba Hotel. La seva veu va ser amable i càlid. Ella va dir que anava a passar la resta de la nit, a soles, i que ella seria feliç si vaig visitar-la. Ell i Zach tenia una mica de la lluita, i va anar a una discoteca en un atac d'ira.
  
  
  Després d'establir una data per a nou, vaig tornar a l'hotel i diu Falcó. Ell va respondre a un cansament de la veu activa i la scrambler en el seu extrem de la línia, de manera que podríem parlar sense entrar tot en el codi.
  
  
  "Quina mala hora, Nick", va dir, una mica testily. "Que sembla ser l'única vegada que vaig sentir en aquest moment".
  
  
  Vaig riure. Vaig poder imatge-lo assegut en un especial del telèfon a la seva super-secret apartament, el seu pèl gris tousled, potser portava una seda esmòquing per sobre del seu cos prim, i la inevitable cigar serrant entre les seves dents.
  
  
  "Almenys no estic en alguns noia dormitori", em va dir amb una dubtosa honestedat.
  
  
  "Hmmm! La nit no ha acabat encara, no? No són per a mi, el meu fill. He passat per tot a mi mateix."
  
  
  De vegades vaig pensar Hawke tenia poders psíquics, que va revelar els meus més íntims pensaments de la seva ment analítica.
  
  
  "No, senyor," jo admesos. "La nit no ha acabat encara. Però he fet servir la primera part del bé, crec que Minurkos és un presoner a akrotiri stavros ' plantació de prop de Parakatu. També em vaig assabentar que akrotiri stavros és a Atenes."
  
  
  "Bé," Falcó va dir pensatiu,"que és interessant."
  
  
  "Això és consistent amb Salomos' teoria."
  
  
  "Així que vostè va a Parakata?" Falcó va preguntar.
  
  
  "Això és correcte. Potser puc imaginar-ho. Thompson, de la CIA diu la plantació és actualment poc vigilat. Però hi ha complicacions."
  
  
  "Sí?"
  
  
  "Aquí a Rio és un vell amic. La noia he treballat a Israel en Funcionament Terra Promesa".
  
  
  "Oh, sí. Nystrom. Per què les dones boniques que semblen seguir tot el món?"
  
  
  Vaig riure. "No siguis gelós, senyor. Com podeu observar, també havia dies i nits."
  
  
  Hi havia un sospir des de l'altre extrem. "Vine, Nick."
  
  
  "Bé, senyor, que se m'ocorre que Perdi Nystrom podria ser aquí, al Brasil, per la mateixa raó que jo sóc. O, més aviat, a causa de la mateixa persona. Sospitem akrotiri stavros d'assassinar Ben Canaan, no és així?"
  
  
  Un petit silenci. "Sí, ho sabem. I jo diria que ho has endevinat."
  
  
  "El botxí és amb ella," he afegit. "Crec que són la caça akrotiri stavros. Potser no saben que ell és a la ciutat d'Atenes actualment. Però no vull que tots ens puguem presentar a la plantació al mateix moment i per acabar de trets entre si per error o en cas contrari se li ruïna de la feina. La meva idea és per a vostè per confirmar Nystrom la missió amb l'ajuda d'intel·ligència Israelians. Ets un vell amic del seu cap, Giroud, i crec que estareu d'acord amb vostè d'acord amb les circumstàncies.
  
  
  Falcó grunted d'acord.
  
  
  "Si aquest és el cas, crec que tots hem de ser honestos i seure a veure si podem ajudar-se mútuament. O com a mínim mantenir-se allunyat l'un de l'altre."
  
  
  Aquesta vegada, el silenci va ser perllongada. "Bé, el meu fill. Vaig a trucar a Giroud i tornar a vostè."
  
  
  "Gràcies", deia. "No vaig moure fins que vaig saber de tu."
  
  
  No vaig haver d'esperar molt de temps. Una hora més tard, just abans de l'esquerra per Erica de l'hotel, vaig rebre una trucada d'Hawke. S'ha arrossegat Giroux del llit abans de l'alba a Jerusalem. Giroux la resposta va ser que sí, i em va sol·licitar per discutir obertament akrotiri stavros ' pregunta amb Nystr, que es va encarregar de la tasca, tot i que Zach Gareb va amb ella. Em va donar un codi de paraula que va demostrar que Giroux havia ordenat la seva discutir la seva feina amb mi.
  
  
  Vaig arribar a Erica de l'habitació a pocs minuts després de les nou. Va conèixer-me a la porta en un curt, relaxant túnica que exposa la majoria de les cuixes. Ella portava una asfixiant fragància i una àmplia i sensual somriure.
  
  
  "Vaig pensar que mai no podria arribar fins aquí," va dir, tancant la porta darrere meu i tancar-lo.
  
  
  Vaig anar a l'habitació i va examinar-lo. Era més gran que el meu, i em vaig preguntar si Zach compartit amb ella.
  
  
  "Vols un aiguardent? Tinc un tancat ampolla i és la millor cosa que es pot comprar a Rio."
  
  
  "Que sona bé", em va dir.
  
  
  Que s'aboca dues begudes. Vaig agafar el got i deixar que els meus ulls acariciar el seu bell rostre. "Que sempre he estat una noia bonica a la demanda el millor."
  
  
  "I jo acostumo a entendre que," va dir. "I tu?"
  
  
  "Que eren amb mi a Tel Aviv," vaig dir en veu baixa i amb un somriure.
  
  
  Les seves llargues pestanyes fluttered com els seus ulls evitar la mina per un moment. Quan mirava cap amunt una altra vegada, ella va somriure. Vaig arribar i li va tocar la galta. Ella va prendre un glop d'aiguardent. Vaig posar la meva mà cap avall
  
  
  Va mirar cap avall a la seva petita cintura i la va tirar ella a mi. Ella feia olor dolça i suau.
  
  
  "Recordeu que la nit, Nick?" ella va deixar a la meva oïda. "El que realment recordar que, tal com he de fer?"
  
  
  "Recordo."
  
  
  "Que era molt bo, no?"
  
  
  "Molt."
  
  
  Posem les ulleres a la més propera taula. Em vaig posar a ella i em va tocar la meva llavis als d'ella. La seva llengua va lliscar en la meva boca.
  
  
  "Déu, Nick", va muttered.
  
  
  Em vaig trobar les meves mans sobre les seves natges, la sensació de les corbes que va descendir a les cuixes. Sota el meu toc, els seus malucs va començar a influir poc a poc.
  
  
  Ella suaument em va empènyer lluny dels seus i apaga el llum. Llavors ella va començar a desvestir-se lentament i amb gràcia. Sota la túnica, que va guanyar només una petita parell de fons de bikini. Els seus pits tugged impacient a mi com es va posar la bata de les espatlles. Els seus pits eren plens, madur, i de color blanc lletós. En un altre moment, una petita peça de roba interior ha sortit fora de les cuixes i les cuixes i va caure en una fina pila a terra.
  
  
  Erica va mirar-me obertament, deixant que la seva mirada de viatges sobre el meu cos nu en la penombra de l'habitació.
  
  
  "Bonic", va purred. "Tants dur músculs."
  
  
  Em va atreure d'ella per a mi, sentir la seva nuesa en contra meu. Es va passar la mà sobre el meu pit i les espatlles, movent pel meu cos. Va acariciar-me, acariciats mi, fer l'amor, a mi amb les seves mans, com els meus dits explorat ella. Les cuixes amb ratlla al meu tacte, i ella gemegava.
  
  
  Hi havia una suau i espessa catifa sota nosaltres. Erica agenollar sobre ell, deixant que les seves mans llisquen sobre el meu cos com ella va baixar. Ella sabia totes les maneres de despertar a un home i no dubta a utilitzar-los. Després d'un moment, em va lliscar cap avall al seu costat i, aproximadament, va empènyer la seva esquena contra el gruix de shag catifa. Em vaig agenollar sobre el seu, córrer per les meves mans sobre els seus pits. Va panteixar. La meva llarga cuixes eren embolicats al voltant de mi. Vaig córrer la meva mà cap avall la sedós dins de la meva cuixa.
  
  
  "Oh, sí," va purred. La seva boca es va obrir, i els seus bells ulls verds es van tancar.
  
  
  Quan vaig entrar a ella, a la seva plena boca ampliat per un moment, i un lleuger tremolar anar a través del seu cos. Llavors ella va començar a moure's amb mi, els seus dits adherència de les meves espatlles, els seus malucs tancament al voltant de la meva cintura. No estic segur de quant de temps ens vam quedar tancats junts abans d'acabar-lo per tant de nosaltres.
  
  
  Després d'això, em vaig quedar amb ella durant molt de temps, no volen moure. La càlida relaxació poc a poc van penetrar a les més externes fibres de la meva carn i la més interna profunditats de la meva ànima.
  
  
  Més tard, ens hem vestit de gala, es va asseure en el sofà, i acabat el nostre aiguardent. Erica havia pentinat seu pèl llarg de color vermell, i ella semblava tan fresca com quan vaig entrar a l'habitació.
  
  
  "Estic content Zach no va trucar a la porta," va dir.
  
  
  "Sembla molt gelós, Erica. Es van tancar?"
  
  
  Ella em va mirar. "Un dia. Era la seva idea, no el meu. I va ser molt inepte. Li vaig dir que mai hi haurà res física entre nosaltres, de nou. Ell es ressent. Jo no volia que ell implicats, però em va ser rebutjada. Ell és molt bo amb armes de foc."
  
  
  "Haurà d'estar en aquesta missió, no va?"
  
  
  Ella em va mirar acuradament. "Sí."
  
  
  "Erica, m'he imaginat per què estàs en Brasil. Sembla que estem perseguint la mateixa persona. El meu cap contacte amb els seus i va confirmar els meus pensaments. Parlarem de la nostra individual treballs i col·laborar amb els altres si sembla factible."
  
  
  Els ulls verds estreny una mica. "Giroud no estava en contacte amb mi i Zach."
  
  
  "Vostè rebrà un telegrama en les pròximes hores. Mentrestant, jo he donat una paraula que ha de permetre confiar en mi. La paraula és Goliat."
  
  
  Ella va mirar sorprès. "Aquesta és la paraula correcta!"
  
  
  "Giroud envia aquest."
  
  
  Va abocar-se un altre aiguardent. "Tot el dret, de Nick. Però vaig a esperar que el telegrama a dir-me quin estic amb tu." Ella va somriure i em va besar a la galta.
  
  
  Jo esperava que ella sigui acurada. Va ser un bon gestor. "Tot està bé. Només vaig a dir-te un parell de les meves idees. No cal parlar de tot."
  
  
  "Això és raonable."
  
  
  "Estem tant busquen Adrian akrotiri stavros, però per motius diferents." La seva cara estava inexpressius. Ella no li va donar res de distància. "Vostè vol que ell a causa de l'assassinat de Ben Canaan. No és encara ben clar per què és necessària, però el que pot estar relacionat amb la política grega i el segrest de Nikkor Minourkos."
  
  
  "Un grec enviament magnat?"
  
  
  "Això és correcte. Potser va ser en un Parakatu i que se celebra en contra de la seva voluntat. Akrotiri stavros és a Atenes, de manera que o bé ha d'esperar per a ell de tornar o anar a Europa a recollir-lo. Però crec que la manera és a través de tot el que es pot aprendre a Parakatu, necessito parlar amb la Minurkos.
  
  
  "Si vostè està interessat, jo et portarà dos a la Paracatta amb mi. Això pot augmentar les possibilitats d'arribar-hi. Parli amb Zach i fes-me saber demà quan arribi el telegrama."
  
  
  "Si fóssim realment després d'akrotiri stavros," Erika va dir,"no seria millor si vam anar directament cap a Atenes?"
  
  
  "Akrotiri stavros es creu estar fent la seva temporals seu allí, en la Minurkos àtic, que és una veritable fortalesa. No només pot tempesta d'aquest lloc, vostè i Zack. I en les poques ocasions en què es deixa aquest lloc es pot ser tan difícil,
  
  
  però la Minurkos ens pot dir com arribar a akrotiri stavros."
  
  
  Ella es va aturar de cop i volta, tenint en compte el meu suggeriment. Quan ella em va mirar, un petit somriure va aparèixer en els seus llavis gruixuts. "Em posaré demà al matí, Nick estimat."
  
  
  Em va baixar i li va tocar els llavis als d'ella. "Ho farà." Em vaig aixecar, va agafar la meva arma, i posar-lo en. Després va llançar la seva jaqueta sobre ells. "I mantenir Zach en una cadena curta, d'acord?"
  
  
  Ella li va agradar. Ella encara estava rient quan vaig sortir de l'habitació.
  
  
  El quart capítol.
  
  
  Vaig pensar Adrian akrotiri stavros com he deixat Erica de l'hotel. Ja era tard a la nit, i no hi havia cap taxi a la vista. Vaig caminar amb cura al llarg de Rio Branco Avinguda. Entrar a akrotiri stavros ' seu Parakata, fins i tot amb el seu reduït de seguretat, pot ser molt difícil. Akrotiri stavros ' petit grup va tenir una mala reputació. Va recollir el pòsit de la societat que l'envolta en un Parakata. Eren, bàsicament, com ell mateix, però sense la seva capacitat de lideratge. Quan vaig pensar-hi, vaig decidir que Adolf Hitler ha d'haver començat de la mateixa manera. En la dècada de 1930 a Alemanya, hi ha hagut algunes persones que van tenir un ex-lance-corporal seriosament. Aquest exemple va ser una lliçó per aprendre, però el món no sembla que han après.
  
  
  Vaig entrar un parell de blocs sense veure un taxi. Vaig entrar a la zona de comerços i oficines al carrer. Com em vaig convertir en un carreró al capdavant de tornar a l'hotel, momentàniament l'abandonament de transport, vaig tenir una sorpresa a la botiga per a mi. En la tercera finestra, una figura fosca va sortir de l'ombra i el va saludar amb un cop de puny a mi. Hi havia un ganivet en el seu puny.
  
  
  Quan l'atac va començar, jo era gairebé passat a l'entrada. Si hagués esperat un segon més, jo no l'han vist en tot, l'atac hauria estat un èxit, i el ganivet hauria enfonsat en la meva esquena. Però en el seu afany per aconseguir la feina feta, va ser mou massa ràpid, i vaig agafar el moviment en la meva visió perifèrica.
  
  
  Quan el ganivet em va colpejar a l'esquena, em vaig girar i va llançar una ullada a la meva mà esquerra per bloquejar el cop, que em va aconseguir bloquejar, però la fulla de tall a través del teixit de la meva jaqueta i la camisa i que tot just tallar l'avantbraç. Vaig deixar l'home de més pes portar-lo a mi. Llavors em vaig donar la volta, sostenint en les mans, i es va estavellar contra de l'edifici al costat de nosaltres.
  
  
  Per un moment, vaig pensar que era Zach, la seva gelosia tenint més, perquè l'home era robust i fort. Però quan vaig arribar a una millor cop d'ull, vaig veure que era més gran que Zach i tenia el cabell fosc. Va mirar Brasiler i va ser un veritable lladre.
  
  
  Vaig arribar a Wilhelmina amb la meva mà lliure, però l'atacant no anava a fer-me arribar que avantatges. Ell va girar el ganivet bruscament de nou, aquesta vegada amb l'objectiu de la meva cara. Em va esquivar i parcialment desvia la fulla, però no tallar la meva oïda. Va aixecar l'arma una tercera vegada i colpejar-me amb el seu pes.
  
  
  El seu impuls va ser massa fort. Va quedar-me fora els meus peus i que va assolir la vorera junts. Vaig pegar-li breument a la mandíbula amb la meva mà dreta, però ell no semblen adonar-se. Vam estendre més d'una vegada, quan jo estava tractant de protegir-me des d'un punxants i ganivet. Jo volia treure Hugo, la meva agulla, però jo no podia lliure la meva mà i el braç, fins i tot un moment per deixar el ganivet de diapositives en el meu palmell de la mà.
  
  
  Per un breu moment, l'home gran va ser de peu sobre mi. Va jurar en portuguès i donar un cop de puny a mi brutalment en el pit. El ganivet no era llarg, el full va ser molt àmplia, però la fulla es va aguditzar a afaitar nitidesa. Li brillava poca a la nit, vaig agafar el seu ganivet mà a l'últim moment abans de la fulla arribat al meu pit. Les nostres mans tremolava per un moment, com va intentar conduir la fulla de tot el camí a. Vaig estrenar la meva mà dreta i cegament celebrat a la seva cara, em vaig sentir els seus ulls i s'ha excavat en ells amb el meu índex i mig dits. Amb el meu dit del mig, em va travessar el globus ocular esquerre, i amb el meu dit índex, em va travessar la de la dreta. El meu globus ocular esclatar, i els meus dits van mullar.
  
  
  "Ahhh!" L'agressor va cridar, clutching els seus ulls amb la mà lliure i oblidant el ganivet a l'altra. Va cridar de nou i en part va caure de mi.
  
  
  Durant aquest breu descans, Hugo finalment lliscar en la meva mà dreta. M'havia agafat quan l'home gran va cridar molt i va aixecar el ganivet de nou a apunyalar a cegues. Jo insereix l'agulla sota el seu braç aixecat, i la fulla enfonsaven al seu costat, just a sota de la seva ribcage i va anar tot el camí avall.
  
  
  Després vaig veure que l'atacant la resta d'ulls es va a la recerca sobre el meu cap a la foscor, i en aquell moment em vaig veure clarament el gris de la humitat sobre la seva galta dreta sota el picat de l'ull. Em va treure l'agulla del meu costat i va caure pesadament a la part superior de mi, el seu propi ganivet clattering a la vorera.
  
  
  Vaig empènyer el cos lluny i es va aixecar. Després d'un ràpid cop d'ull al seu voltant, vaig veure que no hi havia vianants propers a veure què havia passat. Vaig anar a través de l'home de la butxaca i va trobar alguns documents en la seva cartera. Una de les cartes indiquen que va ser un empleat de l'Àpex de les Importacions.
  
  
  L'home anomenat Altre sembla que han fet una gran impressió en mi que em pensava. O potser ell va cridar akrotiri stavros a Atenes i akrotiri stavros negat mai d'escoltar-me. Altre probablement pensava que era una mena de policia que va intromissió en el Vèrtex de les Importacions de negoci. O la CIA home que té massa curiós. Qui Altre pensava que era, va ser, òbviament, següents i em sabia on m'estava quedant. Va ser en el meu millor interès per anar a Paracata tan aviat com sigui possible.
  
  
  Vaig sortir de la mort Brasiler i ràpidament va tornar a l'hotel. No hi va haver més incidents de la nit, i al matí va venir sense cap incident.
  
  
  Erica Nystrom, Zach, i que vaig conèixer a les nou del matí. en una petita cafeteria a l'Avinguda Presidente Vargas vista sobre el turons de darrere del centre de Rio i el colorit de la favela barraques en la vessant de la muntanya sobre la ciutat. Zach havia imaginat la meva proximitat a Erica i va ser infeliç a la possibilitat de treballar amb mi, fins i tot un curt període de temps. Fins i tot va ser més hostil que abans. Erica rebut un codificat telegrama des de Jerusalem a explicar la seva Zach i a col·laborar amb mi en qualsevol mitjà necessari per tenir èxit en el nostre objectiu comú d'aturar Adrian akrotiri stavros.
  
  
  "Si necessites informació de la Minurkos, anar a Parakata," Zak em va dir amb fermesa, els seus ulls blaus intermitents amb ràbia. El seu cafè a la taula davant d'ell era verge. "La nostra missió és trobar akrotiri stavros i destruir-lo. Evidentment, ja no vam trobar a la Paracat."
  
  
  La seva difícil ulls avorrit en el meu. Em vaig tornar-li a Erica. Va ser clarament molest pel seu comportament. Vaig dir, " Què dius, Erica?"
  
  
  "Ja he dit Zach. Jo crec que el seu enfocament s'adapti no només vostè, sinó també a nosaltres".
  
  
  Zak hissed a ella. - "El cervell és dominat pel sexe!" "Aquest home és, òbviament, la seva amant. Tot el que diu sembla raonable ets."
  
  
  "Si us plau, Zach," Erica va dir bruscament.
  
  
  "Oh, Déu meu," jo muttered, sacsejant el cap. "Mira, jo no necessito cap sofisticats amors interposen en el camí. Potser em vaig equivocar-nos de ser capaços de treballar junts. Puc obtenir ajuda de Hawke només per preguntar. O, potser, de la CIA. Però no entraré en la cirurgia per aconseguir embolicar amb algun lleuger acció heroi que no poden mantenir els seus sentiments personals sota el control."
  
  
  Zack cara de sobte es va tornar vermella i va saltar de la cadira. "Escoltar, Carter ..."
  
  
  "Sit down!" Erica demanar en un baix, però comandant de to.
  
  
  Zach li va donar un stern cop d'ull, a continuació, va tornar a seure al seu seient. Va grunted sota el seu alè, però evitar els meus ulls.
  
  
  "Si no hi ha una altra broma com aquest, haurem de parlar," Erica dir. "Entens, Zach?"
  
  
  Va dubtat. Quan va parlar, va dir la paraula. "Sí."
  
  
  "No hi ha res passant entre nosaltres, Zach. Estàs escoltant a mi?"
  
  
  Ell es va quedar a la seva. "Per descomptat."
  
  
  "No hi ha res entre nosaltres i mai serà. Així tot allò que passa entre Nick i a mi no té res a veure amb tu. Si volem treballar junts, i has de comprendre això."
  
  
  Semblava relaxar-se una mica. Ell em mirava, i després a Erica. Els seus punys estrets sobre la taula. "Si dir-ho així."
  
  
  "Jo realment diria que. Ara vaig a l'Paracatta. Si creus que aquest pla és prudent, intentaré recanvi aquesta tasca."
  
  
  Ell va mirar la seva, i la seva cara va canviar i estovada. "Vostè sap que no s'ha de deixar anar sense mi." Els seus ulls es va reunir la mina de nou. "Sembla que vostè i el Carter que està executant la mostra. Si heu de sortir, vaig sortir."
  
  
  Li vaig preguntar. "I podem ajornar el festeig concurs fins que s'ha acabat?"
  
  
  "Has sentit a parlar d'ella," Zach va dir grimly. "Sense competència." Va mirar cap avall a la seva tassa de cafè.
  
  
  "Em sap greu, Zach," Erica dir.
  
  
  Va hunched més. "Quan anem a Parakata?"
  
  
  Vaig estudiar-lo per un moment. Potser que resulti després de tot. "Com més aviat millor."
  
  
  "Sé on llogar un cotxe," Erica dir. "Podem prendre el Brasília Carretera que discorre per la Tijuca Forest més de la forma."
  
  
  "Això és correcte," vaig dir. "Si es pot aconseguir un cotxe avui, us suggerim que us deixem aquesta nit. Seria millor per a conduir a la nit a través d'una calor enganxosa de la selva."
  
  
  "Estic bé, amb això," Zach va dir.
  
  
  "Després que la paguen," Erica afegit. "Zach, em pot ajudar a triar un cotxe fiable?"
  
  
  Va mirar el seu. Un lleu somriure va aparèixer a la cara. "Des que he llegit sobre Carter, que és un cotxe expert. Per què no tots anem?" Ell em mirava questioningly.
  
  
  Vaig tenir la seva mirada per un moment. Sí, ell podia fer-ho. "Vaig a trucar-nos un taxi", em va dir.
  
  
  * * *
  
  
  Sortim de nit. En la meva recomanació, Zach va triar un BMW negre 3.0 CS automòbils per al viatge. Les seves característiques de maneig eren excel·lents, i tenia una caixa de canvis que va ser un plaer treballar amb. Zach va conduir fins gairebé la mitjanit, i després vaig prendre seient del conductor. La carretera no podia ser considerats bons, tot i que era una carretera a Brasília i les zones. Manteniment general va ser pobra, i en alguns indrets de la selva semblava a punt de reprendre la franja estreta de tall a través del seu cor.
  
  
  Part del dia, hem descansat, la preparació del viatge, però la monotonia del viatge no va permetre
  
  
  per relaxar-se. Ens va portar tota la nit i dormia dues vegades al dia següent a les millors temps: un cop al cotxe, assegut, que va ser difícil a causa de mosquits i la calor, i una altra en una bruta hotel, en un petit poble. Aquella nit ens va portar de nou per un llarg temps, i al matí següent vam arribar a Paracata.
  
  
  Va ser un gran poble amb una població de diversos milers, amb una plaça de la vila i nombrosos cantinas. No vam quedar-s'hi perquè no vull cridar l'atenció sobre nosaltres mateixos. No tindria sentit si akrotiri stavros ' homes van gaudir de si mateixos per visitar el poble, i un d'ells podria ser sospitós de blanc estranys.
  
  
  El camí fins a la plantació, si es podria anomenar una carretera, era de cinc quilòmetres de Parakatu. Va ser un camí de terra amb profundes roderes que tallar gairebé imperceptiblement a la selva en un noranta graus d'angle a la carretera. El cotxe es va moure a poc a poc amb Zach a la roda. Branques del sotabosc, ratllat, va treure el cotxe, i van apunyalar-nos a través de les finestres. Perquè ens havia de conduir a poc a poc, mosquits swarmed el cotxe i una mica nosaltres en qualsevol zona oberta. Thompson, de la CIA em va dir que la plantació era gairebé deu quilòmetres de la carretera. Ens va conduir a mig camí, i va trigar gairebé una hora per arribar tan lluny. Afortunadament no vam veure els cotxes de sortir, perquè en aquell moment no vull cap obert les col·lisions.
  
  
  A uns sis quilòmetres de la carretera, trobem un lloc on es pot apel·lar a la BMW fora de la carretera estreta i en el sotabosc, així que va ser molt ben amagats. Tan aviat com ens va sortir, vam ser atacats per insectes. Hem ruixat repelent i parteixen.
  
  
  Hi havia un alt eucaliptus arbre al voltant de la meitat d'una milla de Adrian akrotiri stavros ' ranch mansió d'estil. L'arbre es va situar al llarg del perímetre de la aclarit terra, al costat d'una alta tanca de filferro, en el que semblava un cop han estat part del territori, però des de llavors ha estat recuperats per la selva. Durant algun temps, l'arbre va ser utilitzat per la CIA, com una observació post. Va ser per aquest arbre que vaig dirigir Erica i Zach com hem passejat per la humitat, calor enganxosa. Vam viatjar a la mateixa velocitat amb el cotxe i arribar-hi en menys d'una hora. A la part superior de l'arbre, ocults a la vista de la plantació, va ser una plataforma de bambú adscrits a les branques amb pandanus fils. Bambú passos que s'adjunta al tronc i les branques en diversos llocs per fer escalada més fàcil.
  
  
  "Anem-hi?" Erica preguntar.
  
  
  Vaig arribar a un mosquit. "Si és cap consol, probablement no serà qualsevol d'aquests errors."
  
  
  "Llavors anem amunt i estada durant una setmana," Zach va dir. El seu cabell ros va ser enredats en el seu front, i la seva camisa caqui, com tots els de la nostra roba, estava tacat amb la suor.
  
  
  Em va somriure a ell. Tota la seva actitud havia canviat des de l'Erica havia rebatia a ell, i ell semblava acceptar el fet que ella no estava físicament atrets per ell. Vaig mirar a l'Smith & Wesson revòlver 38 en el cinturó holster a la cintura i es va alegrar de que havia portat amb mi. Erica va ser un agent intel·ligent, però Zach va muscular. Va ser una de les armes expert i l'havia portat una caixa de diverses armes amb ell al cotxe.
  
  
  Vam pujar a un arbre. Aproximadament a mig camí, a la part superior, vaig començar a tenir un nou respecte per la CIA agents, que havia de fer aquest regularment durant la seva recent centrat vigilància. Quan vam arribar a la plataforma, estàvem esgotats. Erica encara estava nerviós de la pujada i a l'alçada va ser a ara.
  
  
  Va panteixar. "Déu, era val la pena?"
  
  
  Vaig agafar un parell d'alta potència prismàtics de al voltant del meu coll i mirava per sobre de la plantació. Després vaig assenyalar-ho a terme. Vaig dir, " Què penses?"
  
  
  Ella em va mirar què Zach i jo ja havia vist una visió oberta a través de les fulles de la granja. Des d'aquest indret, un observador amb prismàtics poder veure el que estava passant en algun lloc de la plantació. A més a més de l'edifici principal, que va ser el ranxo, hi havia un clúster d'altres edificis del voltant, sobretot a l'esquena, que veia com casernes i dependències. Va ser una impressionant instal·lació. L'àrea tancada va ser totalment enjardinada amb arbres i arbustos, hi havia camins de terra i places d'Aparcament. Darrere de la tanca va ser una zona que s'utilitza per a ser plantades amb els arbres del cautxú, quan l'anterior propietari va viure aquí, però de la selva ofegat-los.
  
  
  Erica havia prismàtics i va mirar al voltant de la plaça. Ella va sospirar feliç. "Tenies raó, Nick. Els mosquits no pot volar més alta."
  
  
  "Potser tots estàvem equivocats", Zach va dir després d'un temps. "Amb aquest rifle amb mira telescòpica que tinc al meu cotxe, vaig poder seure aquí i matar akrotiri stavros' homes de tot el dia.".
  
  
  Li vaig preguntar. "I després d'aconseguir-los, com fer-mantenir-les-hi, mentre que netejar-los?"
  
  
  "A més," Erica afegit, " si ens ataquen des de fora, que tenen tota la oportunitat d'arribar a Minurkos abans de fer i de matar-lo."
  
  
  "És veritat", em va dir. "I si que matar-lo, ens podria no saber res aquí."
  
  
  "És cert que no podem posar en perill Minurkos," Zak acordat. "Però jo podria utilitzar un fusell perfectament aquí. Quina llàstima."
  
  
  Vaig pensar Zach era massa disposats a matar. Era massa com la caça per a ell. Que la intenció de desfer-se de qualsevol persona que realment va posar en el meu camí, però no vaig veure el punt de matar innecessàriament. No es podia tractar, frase, i executar cada persona només perquè han treballat per a akrotiri stavros.
  
  
  Per a les pròximes hores, fins al migdia, vam veure la plantació, per torns amb prismàtics. La CIA estima que el nombre de militants en aquesta zona va ser aproximadament la meitat d'una dotzena, i no més de vuit persones. Després de passar les hores a la plataforma de veure a la gent anar i venir, les nostres pròpies observacions confirmen aquesta conclusió. Quan l'enfrontament es desenvolupa, ens serà com a mínim de dos a un.
  
  
  No vam veure el Minurkos fins que sortim de la plataforma. Llavors la seva presència en l'escena es va establir. Va sortir de la caserna edifici amb un altre home, es va acostar a l'entrada principal de la masia, i va entrar. El vaig veure a través de prismàtics tots els temps, i quan va desaparèixer dins, jo no tenia cap dubte que l'home que vaig veure va ser el Nikkor Minurkos. Almenys no hem vingut aquí, a la recerca d'un fantasma.
  
  
  Poc abans hem baixat de l'arbre de nou, he repetit la nostra entrada del pla.
  
  
  "Per tant," vaig dir, "anem a tornar el cotxe i conduir directament a aquest lloc com estem akrotiri stavros' millors amics. Deixeu-me parlar de l'home a la porta. Ens diuen que som de la Lliga Brasilera, i quan vam anar a l'interior, insistirem en la reunió Heinz Gruber, l'home responsable de akrotiri stavros ' absència. Només espero que no, ja saps què et sembla que aquí a la plantació."
  
  
  Erica va obrir la seva bossa i va treure un petit snub-nosed Belga .25-revòlver calibre. Era un bell poc pistola amb una perla gestionar i fantasia gravat. Jo sabia que podia disparar-lo, a causa de la meva passat connexió amb ella. Va revisar i posar-lo de tornada a la seva butxaca.
  
  
  "Tot anirà bé", va dir ella.
  
  
  Zach realment volia anar, també. "Anem a tractar amb ells", va dir.
  
  
  "Sí", vaig acceptar. M'agradaria poder estar completament segur.
  
  
  El capítol cinquè.
  
  
  Ens va portar a poc a poc els darrers cinquanta metres de la porta. L'home en el deure d'allà ja estava veient el nostre enfocament. Va vestit de caqui a la pantalons, com nosaltres, amb una plegadora automàtica fusell penjat a l'espatlla. Va agafar-lo i preparat per a l'acció com la va veure ens acosta.
  
  
  "Si no es pot aconseguir passat aquest home, el joc de pilota és més," els vaig dir. Erica assentir amb el cap.
  
  
  "Sí," Zach afegit. Com jo, ell va ser una vegada més, portava una jaqueta per amagar les seves armes. La meva armes eren ordinària, però Zack tenia una increïble varietat. A més a més d'un .38 calibre de revòlver, va dur una petita Esterlina 380 PPL submachine pistola a la butxaca, i també es va amagar un llançament de ganivet i una garrote cinturó en la seva persona. Va ser un poca arsenal. Jo esperava que seria ajuda a sobreviure.
  
  
  Ens hem parat a només deu metres de la guàrdia. Anava amb cotxe, així que vaig parlar amb veu alta i de forma decisiva-li en anglès. "Hola!"
  
  
  El guàrdia va arribar a la meva finestra. Va ser un viciós jove amb una pesada de la cicatriu en la seva part esquerra de la mandíbula. Ell no va tornar el meu somriure.
  
  
  "Què vols aquí?" "Què és?" va exigir, mirant sospitosament en el cotxe. "Vostè està traspassant a la propietat privada."
  
  
  Vaig dir. "Ei, de debò!" "Som amics de Adrian akrotiri stavros."
  
  
  Va estudiar a la meva cara amb cura. "Jo no l'he vist abans. Qui ets tu?"
  
  
  Li vaig donar les nostres noms falsos. "Nosaltres som de Rio," vaig dir casualment. "Brasiler Lliga". La Lliga va ser un submón del grup de Rio, que competien amb akrotiri stavros en el seu contraban de les activitats. AX havia cap motiu per creure que akrotiri stavros recentment havia intentat combinar-los en el seu propi grup, i akrotiri stavros es va dirigir a tota la cosa.
  
  
  "Si tu ets de la Lliga, el que estem fent aquí?", el guàrdia li va preguntar.
  
  
  "Akrotiri stavros ens va convidar," vaig dir. "I perquè de tu, estem retard, vaig a explicar akrotiri stavros."
  
  
  Ell em mirava. "Akrotiri stavros no és a la plantació. Ell està en un viatge de negocis."
  
  
  "Ell va dir que podria ser. Ens va dir que a veure Heinz Gruber."
  
  
  El meu coneixement del Tinent akrotiri stavros ' nom va fer una impressió en l'home. Va fregar la seva barbeta, pensatiu. "Bé, esperar aquí."
  
  
  Ell va caminar cap a la porta, i vam veure la seva cada moviment. Per sota d'un petit tendal, va agafar el que semblava un exèrcit de ràdio des d'una taula de fusta. Va parlar amb ell durant un parell de minuts, va escoltar-lo, i després posar-lo tornar a baixar i vam anar cap al cotxe.
  
  
  "Es pot entrar. En cotxe fins el lloc just davant de la casa i el parc. Vostè serà conèixer a fora."
  
  
  "Molt bo", vaig dir.
  
  
  El guàrdia va obrir la porta de filferro. Em va quedar a la pistola sota el braç per un llarg temps. Aquest, probablement, encara s'haurà comptat amb. Va saludar-me a través de la porta i vaig començar el cotxe.
  
  
  "Anem", em va dir Erica i Zach.
  
  
  Ens va conduir a través de la porta i la va tancar darrere de nosaltres. Zak va somriure mentre veia la porta estreta.
  
  
  Em va conduir per un camí de terra cap a la complexitat. Era un bell lloc: arcs, rajoles vermelles, i bougainvilleas. Es va aturar davant d'un enorme adobe casa, i ens va sortir del cotxe, tan aviat com els quatre homes va sortir. Posem el cotxe entre nosaltres i la guàrdia a la porta.
  
  
  Els homes que enfronta a nosaltres van ser una mica dur. Tres d'ells, els que té, en primer lloc, es van vestits de caqui pantalons, i cada un tenia una pistola al maluc. Un d'ells era un robust, fosc home que s'assemblava a un Brasiler. La segona era un home alt, prim tipus amb l'aparició d'un jove John Carradine, i la tercera semblava un nord-Americà hippie amb el cabell llarg i barba. No m'agradava la seva cara. El quart home portava una descorda camisa blanca i pantalons a mida. Era un home alt, ben plantat home amb envelliment del cabell i un quadrat, dur la cara. Se suposava que era l'antic Nazi Gruber.
  
  
  Els tres subordinats ventall de sortida, de manera que ens envolta bastant bé. Em vaig alegrar que vam posar el cotxe entre nosaltres i la guàrdia a la porta, que era d'uns trenta metres de distància.
  
  
  "Herr Gruber?" Vaig assentir amb el cap a l'home de la camisa blanca.
  
  
  "Això és correcte," va dir haughtily, amb un gruix accent. Portava una pistola Luger com la meva en un cinturó holster. "I què és això de la trobada amb Adrià akrotiri stavros?"
  
  
  Zack i el pèl llarg es van encolar els altres fins. L'home robust de akrotiri stavros semblaven disposats a dibuixar la pistola al seu maluc, i l'alta, prima noi no podia tenir els ulls fora de Erika.
  
  
  "Va convidar-nos aquí", em va dir que casualment. "Vam oferir-li un lot de prendre sense diluir l'heroïna. Un parell dels nostres distribuïdors estan en problemes i que no poden manejar-lo. Segurament li va dir a vostè que?"
  
  
  Gruber estudiar-me per un moment. "No," va dir. "Ets un nord-Americà. Jo no sabia que els nord-Americans treballat per a la Lliga."
  
  
  "Viure i aprendre," li vaig dir.
  
  
  "Qui ets tu?" Va demanar Erica.
  
  
  "Jueu", va dir rotundament.
  
  
  Els seus ulls s'estreny i somreia de forma sobtada. "Molt interessant", va dir, mirant de Erica per Zach. "Bé, potser podem negociar. Anem a sortir el sol, oi?"
  
  
  "Que sona com una bona idea", vaig dir. Jo estava esperant per, d'alguna manera independent Gruber de la resta una vegada vam ser a dins.
  
  
  Però aquest no era el cas. De sobte, una cinquena part de l'home va sortir de la casa; els nostres ulls es van trobar i ens vam adonar de l'altre immediatament. Va ser Altre des de el Vèrtex de les Importacions de l'oficina.
  
  
  "Què està passant aquí?" "Què és?" va preguntar Gruber. "Aquest és l'home que prowled la ciutat. Vaig enviar un home després d'ell que no va tornar."
  
  
  Gruber ulls reduït com el de pèl llarg home amb cura treure el revòlver. Ah, bé, Gruber dir a si mateix. Els seus ulls darted des de la meva cara a la tensa cares d'Erica i Zach, i després de nou per a mi. "Qui ets realment?"
  
  
  Vaig mirar d'Altre per Gruber. La resta de militants encara no han elaborat el seu armes. "Jo sóc el que vaig dir jo. Igual que la resta de nosaltres. Ara vols acord o no?"
  
  
  "Per què va venir a Apex plantegen com una legítima importador?" va preguntar Altre. "Ell diu que vol Japonès càmeres?"
  
  
  "No," Gruber va dir a poc a poc. "En realitat no. Vostè pot anar a dins, el Sr...."
  
  
  "Johnson," vaig dir.
  
  
  "El Senyor Johnson. Però primer hem de comprovar si vostè està armat."
  
  
  Fora del racó dels meus ulls, vaig poder veure la popa mirar Zach va donar a mi. Ell no anava a deixar que aquestes persones desarmar-lo, i jo estava tan decidida. Si s'havia aconseguit, cap de nosaltres probablement mai han deixat aquest lloc viu. Vaig donar Zach un aspecte que jo esperava dir-li que jo era amb ell.
  
  
  "Molt bé, Herr Gruber," vaig dir. Vaig començar a arribar a Wilhelmina, la meva 9mm luger.
  
  
  Gruber dit, aturar-me. "Em quedo amb aquesta, el Sr Johnson."
  
  
  Que és exactament com m'esperava que ho fes. Tan aviat com va arribar a la meva jaqueta, vaig agafar-lo i celebrar-lo fermament pel coll per sota la barbeta. El pèl llarg home adreçades al meu cap, i Zach va treure la seva .38 calibre de pistola. El pèl llarg home va canviar l'abast de mi Zach i va disparar tan Zach crouched avall, les bales rebotant el BMW darrere de nosaltres. Zak la pistola va respondre amb un fort rugit i premeu el Pèl Llarg Home de ple en el pit, colpejant-lo de nou contra l'estuc de pilars que sostenen l'arc d'entrada a l'edifici. Va obrir la seva boca per a un curt període de temps i va morir abans de caure a terra.
  
  
  Després d'un munt de coses que va succeir simultàniament o en successió ràpida. Vaig cridar a Zack no disparar, però ja era massa tard. Es va posar tot en un atac de moviment. La robust home i l'home alt tant va agafar les seves armes, com van fer Erica. Altre volta i va córrer cap a la casa, i Zach acomiadat i li va pegar a la columna vertebral. Altre cridar i va caure de cara a la pols.
  
  
  "Stop o vaig a matar Gruber," em va amenaçar els altres homes armats. Em vaig deixar Hugo, l'agulla, fes lliscar el dit en la meva mà, i ara em va fermament contra Gruber gola. Vaig sentir un fort emocionat cridar de la porta de la guàrdia darrere de mi.
  
  
  L'alt, magre home parat d'arribar, però la robust home ja havia dibuixat el seu revòlver i va fer Zack disparar. Erica agenollar al costat de la sedan i va treure un snub-nosed revòlver de la bossa. La robust pistoler disparar i premeu Zack en el pit. Zach girar i va colpejar l'esquena parafang del cotxe dur.
  
  
  Erica va apuntar i va disparar la pistola Belga, i la robust pistoler clutched seu estómac i posar a cridar. El seu revòlver xocar amb el terra dues vegades va caure de costat a la seva espatlla, i va caure a terra.
  
  
  Gruber va guanyar la confiança de tot això, i mentre la meva atenció va ser distret, va agafar el meu ganivet mà i gestionat a catalunya-la lluny de la seva gola. Amb el mateix moviment, va arribar a la meva cama esquerra i va la meva canyella i la canyella. Em va grunyir, i el meu puny afluixat. Després va lliscar fora del meu abast, convertint el seu ganivet mà com va anar. Hugo eludit a mi com a tots dos ens va caure a terra al costat del cotxe.
  
  
  Veient tot això, l'home alt xocar amb el terra i va treure la seva arma. Erica cap a ell, però el tir ha de perdre. Va tornar el foc i esgarrapades el metall en el cotxe al costat de la seva espatlla. Vaig poder veure va ser en problemes. Vaig arribar a Gruber, i va caure en la seva tornada més lluny de mi. Agafar una agulla de fang darrere de nosaltres, I la va llançar des de darrere meu braç cap a l'home alt com va dirigit a Erica de nou. L'agulla va colpejar-lo en el pit, que es tanquen en ell, quasi en silenci. Els seus ulls s'eixamplava com la pistola es va disparar i splattered la terra entre nosaltres. Va caure, clutching l'empunyadura de la seva navalla.
  
  
  Vaig poder sentir la porta d'obertura darrere de nosaltres com Gruber mans esgarrapat a la meva cara. Vaig pegar-li dur una altra vegada i sentir el cruixir dels ossos de la mandíbula. El meu altre li va pegar un cop de puny a la cara i va trencar el nas. Va caure inconscient sota de mi.
  
  
  Zack és tènue veu arribat fins a nosaltres. "Vés amb compte!"I es va girar i va veure que el tret no havia matat a ell. Va lluitar als seus peus i es va quedar mirant a la porta.
  
  
  "Vine cap avall!" Li vaig dir això a Erica, que era molt a prop de mi al costat d'un negre sedan.
  
  
  El guàrdia va assenyalar una metralladora en la nostra direcció. Zak es va aixecar i va apuntar la seva arma a l'home, però el guàrdia li va disparar cap avall. La seva automatic rifle disparar una ràfega, l'excavació fins a la terra darrere de Zach i després de colpejar-lo en el pit abans que pogués rebotar el metall del cotxe. Erica i no em vaig moure quan Zach colpejar la pols a la seva esquena, morts.
  
  
  Rodat dues vegades per la part posterior del cotxe per arribar sota el front para-xocs, treure de la meva Luger com vaig anar. Quan vaig arribar allà, el guàrdia estava començant a disparar altra manera amb una pistola. Li vaig disparar ràpidament tres trets a ell, la celebració de la pistola a la meva altra banda. La Luger bales de colpejar primer la tanca darrere d'ell, a continuació, la guàrdia de l'engonal i de pit en aquest ordre. Un automatic rifle de tir en el cobalt cel va caure a la pols. Llavors, de sobte, la zona es va quedar callat.
  
  
  Em vaig quedar allà, agafar el meu alè. En algun lloc de la selva, un ocell screeched indignantly a la nostra soroll. Jo estava cobert de pols i brutícia. Em vaig aixecar lentament i va ajudar Erica als seus peus. Ella es va quedar a Zach en la incredulitat, la seva cara blanca.
  
  
  Em vaig tornar a Gruber i va veure acostar-se-li. I es va ajupir i començà pegar-li un parell de vegades, i ell em mirava begut fa. Ell va queixar. Vaig empènyer la Luger en la seva cara. "Com molts homes de la casa són de vetllar per la Minurkos?" Em demanava.
  
  
  Va intentar parlar, però la dislocació de la seva mandíbula va fer difícil. "Jo ... no ..."
  
  
  Vaig empènyer la luger sota la seva barbeta. "Quant?"
  
  
  Va feblement aixecar dos dits. Em vaig tornar a Erica. "Quedar-se aquí i veure-ho."
  
  
  Ella va assentir amb el cap numbly.
  
  
  Vaig anar a l'entrada de la casa. Els amplis arcs de la porta era oberta. Vaig entrar a la gran vestíbul just a temps per trobar-se fosc, de cara a l'home amb una metralleta pistola a la mà. Li vaig disparar la meva luger, i va anar a caure amb un soroll al passadís. L'home va colpejar a la paret al costat d'ell. Llavors va caure en un voluminós heap en una taula petita i copejar-lo, colpejant el terra.
  
  
  L'home va sortir del passadís llarg a la meva esquerra. Vaig caminar per la sala amb rapidesa, però amb cautela. Jo no podia treure'busquen Minurkos, o ell hauria estat, probablement, mort quan per fi ho va fer. Potser ja el van matar.
  
  
  Totes les portes en el passadís que vaig assumir van dormitoris estaven obertes, excepte per a la final. Vaig sentir un so suau a l'interior com em vaig aturar davant d'ell. Prendre una respiració profunda, vaig tornar enrere i puntades de peu a la porta salvatgement. Es va tancar de cop, i vaig anar a l'interior.
  
  
  Un molt prim i lleig home es va situar per sobre de la Minurkos, que estava lligada a una recta recolzada pel president, i va apuntar una pistola en el cap. Amb el dit sobre el gallet, es va tornar a enfrontar-me quan la porta es va obrir amb una explosió. Va disparar primer, però ferotgement, i la bala va trencar a través de la fusta en el marc de la porta al meu costat. Li vaig disparar la meva luger i pegar-li al pit. Va estirada i va caure a terra. Però ell no va deixar anar la pistola. Va dirigit a mi de nou. Aquesta vegada tinc per davant d'ell i li va disparar a la cara, la bala va passar per el cap.
  
  
  La Minurk va quedar a la seva mort captor incrèdul com jo holstered la meva luger . Ell va mirar-me a poc a poc.
  
  
  Li vaig preguntar. "Nikkor Minurkos?"
  
  
  "Sí," va dir en veu baixa. "Qui ets tu..."
  
  
  "Hem vingut a deixar-te anar, el Senyor Minourkos," vaig dir.
  
  
  Ell va dibuixar en un irregular de la respiració. "Gràcies A Déu. Anava a..."
  
  
  "Jo sé". He desvinculat ell, i es va aixecar de la cadira, fregant-se les seves nines.
  
  
  "Estàs bé, oi?" Li vaig preguntar worriedly.
  
  
  "Sí, m'anirà bé." Va moure el cap i muttered alguna cosa en grec. "No em puc creure que aquest és realment el final."
  
  
  "Bé, en la seva majoria."
  
  
  Vaig començar a preguntar-li per dir-me la seva història, quan vaig sentir un tret des del territori. Vaig pensar en l'Erika i l'alemany. Em vaig tornar i va córrer pel passadís.
  
  
  Després d'un moment, ella em va respondre. "Estic bé." Abans que pogués moure's en el front vestíbul, que de cop i volta va arribar al voltant de la cantonada i venir fins a mi, farcit Belga revòlver a la seva butxaca.
  
  
  Vaig dir, " Què dimonis passa?"
  
  
  "Gruber conèixer un prematur extrem." Els seus ulls evitar la mina.
  
  
  "Va disparar-li?" - Li vaig preguntar.
  
  
  "Va començar mumbling amb la seva dislocació de la mandíbula. Quan li vaig preguntar què estava dient, va cridar-me un brut Jueu i va dir que hauria d'haver estat amb els altres, es va veure que va morir a Dachau. No va pensar que els Jueus han de ser admesos per viure en aquest món amb gent com ell. Així que vaig enviar-li a un altre món. Espero que sigui prou calenta per a ell hi és."
  
  
  Finalment, els ulls verds conèixer la mina desafiant, fent-me pensar . Vaig recordar que els seus pares i mares, familiars van ser executat pels Nazis de Buchenwald. Per alguna raó, jo no podia pensar en res a dir en defensa de Heinz Gruber.
  
  
  "Entrar i conèixer el Senyor Minourkos," vaig dir.
  
  
  Vam entrar a l'habitació i Erica es va quedar a l'cadàver a terra. La Minurkos va ser recolzat en el més proper a la paret. Va redreçat fins quan va veure Erica.
  
  
  "Miss Erica Nystrom," vaig dir. "Intel·ligència israelians".
  
  
  La Minurkos ' ulls reduït. Ell em mirava. "I tu?"
  
  
  "El meu nom és Carter. Nick Carter. Jo treballo per al govern dels estats UNITS en la mateixa capacitat com la Sra Nystrom. Hem vingut aquí per lliure i captura Adrian akrotiri stavros."
  
  
  La Minurkos va apartar de la paret. "Vaig veure. Bé, el Sr Carreter, la primera cosa que vull com un home lliure és posar-se en contacte amb les autoritats." El seu to va arribar a ser com el d'una empresa del magnat parlant amb els seus subordinats. "Llavors vaig tractar amb Adrian akrotiri stavros a la meva manera."
  
  
  "El senyor Minourkos," vaig dir a poc a poc, " vostè no té absolutament cap raó per a no fer res sobre això en aquesta etapa. Tot el que pot acabar amb la burocràcia i retard. Jo prefereixo que ens permeten manejar aquest."
  
  
  Semblava molest. "Com sé que ets qui dius que ets?"
  
  
  "Vostès saben que vam arriscar les nostres vides per lliure. Hem perdut un home en aquest cas, " vaig respondre sarcàsticament. "Crec que ens donarà un avantatge en dubte."
  
  
  La seva cara es va extreure amb sobtada cansament. "Vostè està probablement a la dreta. Si us plau, perdoneu-me. He viscut molt."
  
  
  "Com per a vostè assumir akrotiri stavros sol, el Senyor Minourkos," I continua, " que és molt poc pràctic. Aquest home té un exèrcit sencer."
  
  
  La Minurkos alçar les celles i inflat a terme les seves galtes, " Bé, bé, el Senyor Carter. Aniré amb vosaltres i aquesta noia. Però si que vaig veure en algun moment que la seva mètodes no estan treballant, I haurà de prendre la situació en les meves mans."
  
  
  Vaig somriure breument. "Que els sons de la fira," vaig dir. "Que van ser segrestats per akrotiri stavros des d'Atenes?"
  
  
  La Minurkos es va asseure a la recta recolzada pel president havia estat assegut en quan em van irrompre a l'habitació. Es va asseure sobre ella, a la qual ens enfrontem.
  
  
  "No crec que aquest home és intel·ligent," va començar a poc a poc. "Jo no em considero innocent, el Senyor Carter, però mai he conegut ningú com Adrian akrotiri stavros. I va seguir la idea de la construcció d'una flota d'ordinador controlat sota l'aigua petroliers. Akrotiri stavros trobar més informació sobre aquest tema i volia ajudar-me amb ell - o això em va dir.
  
  
  "Al principi no em vull ni veure-li, però em va enviar una carta amb molt bones idees. Al final, vaig convidar-lo a la meva àtic a Atenes. Vam parlar durant molt de temps.
  
  
  "El senyor Minourkos, recordo que em va dir:"tinc el mateix pla com tu. Si vas a deixar-me, vaig a fer-te immortal en els annals de l'enviament de la història. Va ser molt convincent.
  
  
  "Però, Senyor akrotiri stavros," vaig dir, " són complexes problemes d'enginyeria que cal resoldre.
  
  
  "Tinc dos enginyers que pot fer això," em va dir. Sota la impressió, fins i tot llavors, vaig veure alguna cosa més d'aquesta persona a la cara, una cosa que no m'agrada, però he presentat com a excessiu entusiasme sobre el projecte."
  
  
  Li vaig preguntar. "Ell va portar els enginyers per a vostè?"
  
  
  "Oh, sí. També van tenir idees creatives. Jo estava convençut que poden tenir les competències per fer tot això passi. En aquest punt, el Senyor Carter, em vaig deixar la meva guàrdia avall. Va demanar una reunió en privat a l'àtic. i vaig acceptar. Només el meu personal secretari / a i un altre assistent eren presents. Ell va portar dues persones amb ell, que no he vist abans."
  
  
  "Quan va passar?" Erica preguntar.
  
  
  "Bé, no vaig sospitar res al principi," Minurkas dir, la seva cara convertint tan pàl·lida com la recordava. "Llavors, gairebé sense avisar, akrotiri stavros preguntar a la meva assistents a anar a una altra sala. Una de akrotiri stavros ' homes el van seguir. Hi havia dos trets." Minurkas es va quedar callat.
  
  
  "Va matar-los aquí?" Li vaig preguntar.
  
  
  "Amb tranquil·litat. Seus sequaços quedar-me cap avall i em va vèncer gairebé inconscient. Que em va portar a que altres habitació i em va fer mirar el bloodied cossos. Mai vaig a oblidar-la.
  
  
  "Salaka, la meva secretària, estava estirat en un bassal de la seva pròpia sang. Un altre noi a la cara va ser esquinçada obert. Akrotiri stavros dir que pot esperar el mateix que si jo no cooperar."
  
  
  "Què va passar després?"
  
  
  "Al dia següent, van portar a un home que semblava exactament igual Salaka Madupas. Aquest home, fins i tot parlava com una Arengada i repeteix en totes les seves modalitats. Era increïble, realment increïble. Era com un terrible malson."
  
  
  "Van tenir una persona que hauria de passar com a tu?" Erica preguntar.
  
  
  "No, no va ser necessari. Estic poques vegades vist per qualsevol persona, excepte per a socis de negocis. Van aportar una dictaphone i reproduir alguns enregistraments de la meva veu que s'havia gravat sense el meu coneixement en reunions anteriors. Akrotiri stavros va assenyalar una pistola en el cap i va dir que podria matar-me aquí i ningú no sap per un temps molt llarg. Però, segons ell, hauria viscut si no l'hagués causat massa problemes. Que em necessitava a mi, va dir, per més notes i per escrit les lletres en les seves pròpies paraules i pensaments. Així que posar-me en un jet privat i em va portar a aquesta abandonat el seu lloc."
  
  
  "Fer akrotiri stavros dir el que anava a fer?" Erica va preguntar, estranyat.
  
  
  La Minurkos riure dryly. "Ell era molt obert. Va dir que volia enderrocar el govern grec en el meu nom, que hauria de trucar els meus amics en l'exèrcit i en altres camps, amb una persona que planteja com la meva secretària les trucades de telèfon i els contactes personals. . Des que era un ciutadà privat, ningú no resulta estrany que no vaig conèixer-los en persona. I si algú insisteix en la reunió de mi, que pot portar-me a Atenes i fer-me conèixer-los i dir-los el que volen.
  
  
  "Em van mostrar una altra persona que podria haver precisió forjat la meva signatura. Aquest home va escriure comprova a la meva diferents comptes i passar els meus diners a un cop d'estat militar que eren planificació d'organitzar."
  
  
  Li vaig preguntar. "No va donar cap detall?"
  
  
  "El senyor akrotiri stavros, que em fa vergonya admetre és d'origen grec, va parlar lliurement per mi sobre aquesta, tant a Atenes i aquí. Va dir que el seu pla es divideix en tres parts. Primer, té la intenció de desfer-se de la sentència de la junta i posar les persones en el poder que se senten lleials a mi. Que ells es sentin aquesta lleialtat no perquè són amics, ja que la majoria d'ells no serà, però, perquè akrotiri stavros ha promès ells el poder i la glòria en el meu nom."
  
  
  "Molt intel·ligent", em va dir.
  
  
  "La segona, el seu pla implicarà obligant a aquestes noves generals i coronels a la demanda que jo, Nikkor Minourkos, serà nomenat president, amb plena autoritat sobre la junta. Akrotiri stavros indicat que podria ser utilitzat per a aquesta part del pla, com la meva vida personal dependrà de-la. Vull dir, m'hauria d'haver estat utilitzat si estava clar que akrotiri stavros podia confiar-me a callar sobre el que estava passant realment. En cas contrari, hauria trobat un altre impostor, aquesta vegada en lloc de mi."
  
  
  "Això també funciona," Erica comentat. "Molt poca gent coneix la cara prou bé a notar la petita diferència entre els trets facials i les d'un impostor."
  
  
  "Això és correcte," va dir Minurkas. "És increïble que el meu desig per la privacitat contribuït a aquest horror. En qualsevol cas, en la tercera fase del pla implica l'ús de mi o un impostor com a President de Grècia per un temps curt, temps durant el qual va nomenarà akrotiri stavros com a Vicepresident. per aquell temps, ell, com a ciutadà, i el seu nom tindria poc a poc a ser conegut per la gent de Grècia. A continuació, hauria estat l'heroi de la cop d'estat. A continuació, després d'anunciar la mala salut, I hauria de dimitir en favor de akrotiri stavros com a president."
  
  
  La Minurkos es va quedar callat. "És salvatge," vaig dir. "El que fa akrotiri stavros pensar que els Grecs s'stand by i veure que això passi?"
  
  
  "Per què no?", va dir Minurkas, un fart de mirar al rostre. "Recordes el que va passar a l'abril de 1967, quan la junta es va formar? No era un sagnant cop d'estat, va ser només d'un cop d'estat. El rei del govern va ser enderrocat per la força. Molts articles de la constitució van ser suspesos per una junta decret. És paradoxal, no és, que aquesta persona apareix precisament quan la constitució ha estat restaurada i quan la junta ha de ser més moderada i convocatòries d'eleccions generals per al proper any. Si akrotiri stavros ' pla per aconseguir el poder té èxit, Grècia podria arribar a ser una tirania més perfecte que el de Hitler o Stalin."
  
  
  Erika va mirar des de la Minurkos per a mi. "Llavors hem d'aturar-lo, no és així?"
  
  
  La Minurkos estudiar Erika cara amb cura. Hem de fer això!" El greix grec es va aixecar i pegat una ullada a la seva plaça de la barbeta. "Aquest home és fins i tot amb la meva família en contra de la meva pàtria. Ell presumeix que el meu gendre, General Vassilis Kriezotou, creu que estic darrere d'aquesta trama, i ha donat suport perquè pensa que jo vull. Sí, jo t'ajudo en cap manera. Què hem de fer primer? "
  
  
  "Anem a Atenes," vaig dir. "Que és on anem a parar akrotiri stavros."
  
  
  El capítol sisè.
  
  
  En menys de quaranta-vuit hores, vam arribar a la capital grega. He reservat la connexió de les habitacions en un hotel petit, anomenat Odeon a 42 Pireu, a prop de la plaza Omonia. El clima era agradable i va portar una bona relleu de la calor.
  
  
  Atenes ' diaris van plens de comentaris a la ràpida evolució de l'escena política. Notícia va arribar rhodèsia que el meu amic Alexis Salomos havia estat assassinat, i els rumors es van estenent. Es va coneixement comú que un intent s'havia fet en la seva vida abans que l'esquerra per Rhodesia. Un diari, en particular, evitar esmentar Salomos ' mort. També publiquen regularment i editorials de denúncia de la sentència junta de lideratge, atacant la part superior general o coronel en quasi cada número. Salomos esmentat per a mi que aquest editor es va escrúpols i va ser el primer a donar suport a la hardline junta després de la 1967 cop d'estat.
  
  
  "És bastant obvi que l'editor es va comprar amb els meus diners" Minourkos comentar, assegut en una cadira reclinable a la meva habitació en una tarda assolellada el dia que va arribar. "I a cop d'ull a aquest títol en un altre diari: MINURCOS EXPOSA LA JUNTA COMUNISTA PLANS. El senyor akrotiri stavros es dedicava a la propaganda de treball."
  
  
  Erika va agafar una tassa de gruix grec cafè de la safata del que havia estat portat i lliurar-lo a Minorkos. Va acceptar amb una cara trista. Erica va prendre la cup-se i es va asseure al meu costat a la petita sofà.
  
  
  "Només espero que ningú no ha vist encara, "vaig dir al Minurkos," especialment cap del seu poble. La seva vida no seria digne d'una drachma si akrotiri stavros sabia que estava aquí a Atenes."
  
  
  "Ell sabrà com aviat com va contactes Parakatu," la Minurkos em va recordar.
  
  
  "Sí, però podria no ser per un parell de dies si tenim sort. I fins i tot llavors, no sé per assegurar-se que alguna cosa anava malament sense enviar algú de Rio hi. Que algú ha de ser un subordinat seu, perquè l'Altre és mort . "
  
  
  "Què fem primer, Nick?" va preguntar Erica. "No podem tempesta de l'àtic com vam fer a la plantació. Serà massa ben protegits."
  
  
  "Vaig poder trucar a l'àtic," Minurkos va suggerir, " per veure com es manipula el tracte amb forasters. Però es reconeixen la meva veu."
  
  
  Li va lliurar un tovalló de la safata. "Elevar el to de la teva veu i la parla a través d'ell. Dir-los que vols parlar amb tu mateix. Quan es neguen, preguntar al seu secretari, Salaka Madupas. Dir-los que sou l'editor d'un diari de Tessalònica i vols obtenir una declaració sobre Nikkor Minourkos ' ambicions polítiques."
  
  
  La Minurkos va somriure en el meu pla, llavors anomenada remunta. Va cobrir la boca amb un tovalló i va intentar canviar la seva veu. Un moment més tard, va ser parlant amb algú a l'àtic. Va demanar Nickor Minurkos, i després escoltar per la seva excusa. Va demanar per parlar amb Madupas. Encara hi havia un munt de negociacions, i va insistir. Després va parlar amb l'home que planteja com Madoupas, Atenès actor el nom real del qual, akrotiri stavros Minourkos va dir, va ser Yanis Zanni. Minourkos preguntes sobre ell mateix i va esperar respostes simples, i després li va preguntar si podia establir una data per a una entrevista personal amb el Senyor Minourkos. Va negar, i la conversa havia acabat. Va penjar i va mirar a nosaltres.
  
  
  "És com un mal somni", va dir," com sóc en realitat a l'àtic i Madupas és contestar el telèfon per a mi, com sempre ho fa. Saben els meus hàbits bé. I Zanni la veu és exactament la mateixa que la de la meva mort amic Salaka."
  
  
  "Que van contestar el telèfon primer?" Li vaig preguntar.
  
  
  "Alguns jove. No era el grec. Probablement una de akrotiri stavros ' operaris."
  
  
  "Sembla que està ben establerta," Erica dir.
  
  
  "Sí, ho és," vaig estar d'acord. "Des de tots els d'Atenes pensa que és Nikkor Minourkos que hi ha en aquest àtic, és una greu situació. Akrotiri stavros podria fins i tot han protecció policial hi. O des de l'soldats de la seva creixent privada de l'exèrcit."
  
  
  "Si només vaig anar a la policia o per la junta mateixa i dir-los el que va passar," Minurk va dir, " s'ha de creure a mi. Fins i tot si pensen que m'he perdut de sobte la meva ment, que serà necessària per comprovar la meva història. Després van a esbrinar què va passar."
  
  
  "Pot ser perillós," Erica dir.
  
  
  "Ella és a la dreta," vaig estar d'acord. "De moment, no sabem quants amics akrotiri stavros ha fet en el seu propi nom. En qualsevol cas, si ens acaba de llençar-lo a la intempèrie, ens obligarà a akrotiri stavros a fer un moviment - possiblement un gran. Ell només podria decidir treure un cop d'estat sense el seu nom. Té un militar de l'equip a punt, i al seu voltant són moltes ambiciós als militars que no els importa qui hi ha darrere de la presa de possessió. I fins i tot si es pren mesures i falla, la sang serà vessada. Un munt d'ell. No, El Senyor Minourkos. Anem a colar-se fins a akrotiri stavros. En el meu país, aquesta és la part que anomenem operació de combat. Erica ha estat ordenats per a executar akrotiri stavros, i així ho faré. Si la nostra missió funciona, que és exactament el que li passarà a ell. Si això falla, les autoritats serà molt més civilitzat amb ell. I Déu l'ajudarà si no poden aturar-lo a temps ."
  
  
  "Bé, el Senyor Carter," va dir la Minurkos. "Vaig posar-me en la seva capaç mans. Com podem esquivar el Senyor akrotiri stavros?"
  
  
  Vaig somriure al Erica, i ella em va respondre. "Jo crec que vostè ha esmentat que akrotiri stavros bragged sobre l'ús dels seus familiars, Amed Krizota, un general de l'exèrcit? "
  
  
  "Sí," va dir la Minurkos. "He de dir, és que no és una persona forta. Es va casar amb la meva germana abans d'arribar ric, i que tenen una gran matrimoni. Però Vasilis s'ha mantingut en l'exèrcit a un menor rang, si no fos per la meva connexions. Ell se sent legítimament en deute amb mi per el que té en la vida. Per tant, seria natural per a ell d'acord a qualsevol pla que he proposat.
  
  
  "Akrotiri stavros descobert aquest. És un sòlid home, el Senyor Carter, un home que no hauria de ser pres a la lleugera. S'ha fet algun tipus de gravació per jugar Vasilisa a través del telèfon, i després s'envien a un home que plantegen com Salaka Madupas, la meva secretària. L'impostor ha d'haver convençut a Vasilis que vaig comptar amb ell.
  
  
  "Saps com akrotiri stavros podria haver utilitzat el general?"
  
  
  "Va insinuar que Vasilis seria preguntar per organitzar i entrenar un secret escamot de soldats i convèncer els altres de personal militar per unir-se a la trama."
  
  
  Sí, vaig pensar. "Amb molta cura. El seu germà-en-llei viu aquí a Atenes?"
  
  
  "Viu aquí," Minourkos dir. "A les afores de la ciutat cap al nord."
  
  
  He demanat. "Es pren nosaltres per ell?"
  
  
  "Seré feliç", el Minurkos va respondre.
  
  
  Vaig trucar a un taxi, i a la tarda ens va portar a General Kriezotu de la residència. Vaig fer Minurkos es va posar un barret que cobreix part de la seva cara fins que vam arribar allà. El General de la casa era una petita mansió en un pròsper barri d'Atenes, amb un sinuós camí de grava que porta fins a la casa. Em vaig quedar impressionat amb el que el Minurkos podria fer per a la persona mitjana.
  
  
  Quan el general es va reunir amb nosaltres a la porta, la Minurkos va treure el seu barret. Krizotu només mirava per un temps molt llarg. Després es va estendre els seus braços de bat a abraçar la Minurkos.
  
  
  "Nikkor!", va exclamar, donant Minurk una càlida abraçada. Era un home alt, de color gris de pèl home amb una espècie, de Gaulle-com la cara i suau ulls. Va vestit de color marró uniforme amb llaços a les espatlles i cintes tirat cap avall a la part frontal.
  
  
  "Kali mera sas, Vasilis," Minurk dir càlida, tornar l'abraçada. "Sigha, sigha. És tot el dret."
  
  
  "És bo per ser aquí" Vasilis dir. "Venir. Vingui." El seu gest va embolicar-nos a tots.
  
  
  Vam entrar en una gran sala amb una escala de cargol al darrere i urnes decoració de les parets. La General després ens va portar a la roure que ofereixi la biblioteca, amb el gruix de la moqueta i un munt de cuir suau cadires. Tots vam asseure i, en general, em va preguntar si volem una beguda, però ens la van denegar. La Minurkos em va presentar i Erica només pels nostres cognoms.
  
  
  "Aquest és un gran xoc, Nikkor," Kriezotu dir. "M'agradaria Anna per ser aquí. Ella és visitar la seva cosina en Pireu."
  
  
  "Potser és millor així, Vasilis," va dir Minourkos.
  
  
  "Dhen katalave no," Kriezotu comentar. "Estàs bé? Es mira pàl·lid."
  
  
  "Estic molt bé", Minurkos va respondre. "Gràcies a aquestes persones."
  
  
  El General ens miraven. "Nikkor, tot era tan estrany. Vostè es va negar a veure a mi quan vas començar la teva empresa.... Puc parlar lliurement?"
  
  
  "Sí, lliurement," va dir la Minurkos.
  
  
  "Bé, no em vaig adonar que li van demanar ajuda a una important missió sense un cara-a-cara de trobada. Per ser honest, jo estava molt preocupat per tot això. No estava segur sobre la conveniència..."
  
  
  La Minurkos va acabar la seva frase. "Un cop d'estat?"
  
  
  Crisotu mirar a nosaltres. Va flexionat la seva gran artells. "Vaig donar instruccions a les persones, en especial camps en Delphi i Mykonos, i estic convençut Adelria i altres que el nou cas és raonable, però..."
  
  
  "Però no crec que vós mateix?"
  
  
  Minurkos demanar esperem.
  
  
  Crisotu va abaixar el cap. "Em sinhori te, Nikkor", va dir. "Ho sento, però no crec que Grècia necessita un altre cop. Vaig fer el que em vas demanar, però jo volia parlar-vos de tot això, com una persona a persona, des del principi, moltes setmanes."
  
  
  "No et preocupis, Vasilis," Minurk dir soothingly. "Jo no vull un cop d'estat".
  
  
  Krizotu la cara mostrava xoc per segona vegada en un curt període de temps. Va dir. "Ha canviat la seva ment?"
  
  
  "Vasilis, tinc alguna cosa a explicar a vostè, i jo vull escoltar atentament," va dir la Minurkos.
  
  
  Krizotu es va tirar enrere en la gran cadira i escoltar com la Minurkos li va explicar tota la història. Crisotu mai interrompuda ell, encara que diverses vegades la seva gran cara mostrar incredulitat. Quan la Minurkos acabat, Krizotu només es va asseure allà i poc a poc va negar amb el cap. Va arribar a la seva butxaca, va treure un rosari, i va començar la digitació és per calmar-se.
  
  
  "Increïble!", va dir finalment.
  
  
  "Però és veritat," Minourkos dir.
  
  
  "En General, estem aquí per parar aquest home per sempre, i necessitem la teva ajuda. Només tu pots donar-nos a última hora dins de la informació sobre akrotiri stavros, " vaig dir.
  
  
  Krizotu, finalment, va recuperar la compostura. "És clar", va estar d'acord. "Faré el meu millor esforç. Estic molt contenta d'haver-Nikkor no és al darrere d'aquesta!
  
  
  "Hi ha una taca a la campanya passant a través d'un diari, la majoria dels quals es dirigeix contra el Coronel Anatol Kotsikas. Hi ha fins i tot han estat els suggeriments que Kotsikas és un traïdor i deu la seva lleialtat a Moscou. No és cert. Kotsikas és un liberal, però no és un comunista.
  
  
  És un motor polítics recents reformes i un patrocinador de les pròximes eleccions generals."
  
  
  "Ningú?" Li vaig preguntar.
  
  
  Crisotu sospirar. Els atacs també orientat a persones que habitualment vota amb Kotsikas - Coronels Plotarchu i Glavani. De fet, l'home que pretén ser el seu secretari, Nikkor, m'ha vingut recentment amb la informació que tots tres d'aquestes persones han estat assassinats."
  
  
  Erica i he intercanviat mirades. Akrotiri stavros conjunt sobre els seus plans.
  
  
  "Saps res concret?" Li vaig preguntar Crisota.
  
  
  "Bé, una mica. Em va preguntar per organitzar una reunió entre aquests tres homes i que, Nikkor. Però llavors un home que vaig pensar va ser el seu secretari diu. Em va dir que van tenir una reunió a l'àtic. Crec que ho és. en aquesta reunió, es farà una temptativa en la vida de tres coronels ."
  
  
  "Hem de saber exactament el que akrotiri stavros ha planificat i quan," vaig dir.
  
  
  "Sí," Krizotu acordat. "Jo estava absolutament desesperat sobre això. No em podia creure que volia fer això."
  
  
  "Tot estarà bé," la Minurkos assegurar-lo.
  
  
  M'agradaria estar d'acord amb ell. Va resultar que akrotiri stavros estava a punt d'un sagnant cop d'estat, i ens vam haver d'aturar-lo abans que el que va passar. "Convocatòria de la junta líder Kotsikas i intenta esbrinar si akrotiri stavros' les persones hem posat en contacte amb ell, " vaig dir Kriezot. "No esmentar la possibilitat d'un assassinat encara."
  
  
  "Molt bo", Krizotu va respondre. "Kotsikas pot parlar amb mi. Definitivament vaig a provar a la meva millor."
  
  
  "I vostè, Sr. Minurkos," vaig dir, " també pot ajudar. Us podeu posar en contacte amb els líders de les dues bases on akrotiri stavros militar grups es troben. Sospito que si els Atenesos van a causa akrotiri stavros cap problema quan aquest assassinat s'ha de passar, akrotiri stavros intentarà aconseguir aquestes forces especials a Atenes molt ràpidament per sufocar qualsevol reacció. M'agradaria que diuen els comandants d'aquests camps per quedar-s'hi i no moure les seves tropes a menys que conèixer-vos personalment."
  
  
  "Molt bo, el Senyor Carter," la Minurkos acordat.
  
  
  "És bastant clar que akrotiri stavros no només pot matar a aquestes persones sense alguns trucs." M'he mirat al Buit. "Creus que es podria tractar de plasmar tot això com un accident o el treball d'alguns radicals grup polític?"
  
  
  Crisotu va alçar el seu envelliment de les celles. "O bé, el Senyor Carter, o es va tractar de llançar fang a ells com a propaganda just abans de mata-los, de manera que es perdrà la simpatia de la gent."
  
  
  Capítol setè.
  
  
  Tres de nosaltres vam tornar a l'hotel. Minurkos volia romandre amb Kriezotu, però em temo que és massa perillós. Si akrotiri stavros no confiar Kriezot per qualsevol motiu, es pot trencar en la general de la residència, sense previ avís. No vaig voler-li a trobar Minurkos hi si ho va fer.
  
  
  Hem enviat el menjar Minurkos ' habitació, i després Erica i vaig anar a la seva habitació. Aviat vam començar a discutir akrotiri stavros ' plans.
  
  
  "Jo simplement no pot seure aquí i esperar a veure què akrotiri stavros té en compte per la junta líders", em va dir com ens vam asseure al sofà i pren el brandy Erika havia ordenat.
  
  
  Erica mou a través de mi. Ella em va besar suaument a la galta. "No només pot trencar en un àtic com has dit tu," va comentar. La seva llarga cabellera glistened en la penombra.
  
  
  "No", vaig dir, posar la meva mà sobre la seva maluc. Em vaig tornar a ella i li va besar. "Però puc anar a l'àtic i tractar d'aconseguir. Potser em pot donar un cop d'ull a les seves defenses."
  
  
  Ella el va besar les meves galtes i el coll, i una lleugera esgarrifança, agradable, es va allargar més la meva pell.
  
  
  "Com ho fem?" - Va preguntar una veu ronca com la seva mà va començar a unbutton la meva camisa.
  
  
  "No tornaria a fer això," he de corregir-la. La banda es va distreure. "Vaig a anar-hi sol per algun truc."
  
  
  Una llarga blanques a les cuixes i lliscar a través de les meves genolls, i el seu vestit es va retirar fins a revelar l'inici de la rica corba de les seves natges. Els seus malucs lliscar cap a mi. "Però m'agradaria anar amb vosaltres."
  
  
  Càlid llavis raspallat mina de nou. La seva llengua lliscar suaument sobre la meva boca, l'exploració i la recerca. La seva mà dreta mogut molt menor i es va trobar que va ser després, i jo no podia pensar Adrian akrotiri stavros més.
  
  
  "Vaig sola", vaig murmurar. "Demà."
  
  
  Vaig arribar en el seu vestit i va acariciar els seus pits. Les suaus corbes van ser suau però ferm, prement amb il·lusió contra meu tacte.
  
  
  "Bé, mel," Erica es va respirar a la meva oïda.
  
  
  "Tot el dret", em va dir en veu baixa. "No hi ha més arguments."
  
  
  "Puc aposta, i tu?", va dir, prement els llavis a la meva.
  
  
  Ha estat un llarg petó, i Erica estava preparat. Quan es va acabar, ella es va despullar-me. Em va prendre el relleu i ella es va aixecar i va caminar sobre el llit doble, a través de l'habitació. Es va treure el vestit, aleshores el seu sostenidor i rosa de fons de bikini. Ella estava ben construït i bonic. Cada corba del seu cos va ser impecable. Ella va llançar-se a la suau llit i quedar allà, esperant-me. No vaig posar-lo fora. En un moment, jo era al seu costat al llit, sortir, agafar i tocar el seu cos, la sensació que es fon a la part superior de mi.
  
  
  Era una passió construït en dos.
  
  
  "Oh, Nick", va dir ella, tocant-me, la seva respiració irregular.
  
  
  Les meves mans van trobar que aproximadament, i em vaig traslladar a través d'ella. Després d'uns segons, bells sons van sortir d'ella. Ella es va convertir en un esgarrapat, enutjat, primitiva dona, perdre tot el control com va intentar acceptar la satisfacció profunda dins d'ella.
  
  
  Més tard, quan Erica es va quedar adormit, vaig sortir del seu llit i va anar en silenci a la meva habitació. Ella no va despertar.
  
  
  L'endemà al matí, vaig sortir Erica i Minurkos a l'hotel i es va dirigir a l'Apolo edifici. Jo tinc el meu uniforme des de l'àmbit local de la finestra de neteja de la tripulació, que regularment treballat a l'edifici i van permetre l'accés a l'àtic amb una passada. Minourkos em va ajudar a aconseguir una passada, i jo també negres els cabells a l'hotel i es va posar un bigoti fosc a fer-me mirar grec. Vaig mentir a la guàrdia de seguretat a l'exterior, un uniformat empleat de l'edifici, dient que Madupas ordenat de les finestres de l'àtic de ser netejats.
  
  
  Jo no podria fins i tot entrar en l'especial ascensor fins que em vaig presentar. L'ascensor de l'operador va ser, òbviament, un dels akrotiri stavros ' homes. Hi havia una pistola sota el seu uniforme blau. Va eyed a mi i al meu dipòsit sospitosament com vam caminar fins a l'àtic. Cap altre ascensor va pujar-hi, i segons Minourkos, l'única escala que condueix des de la planta superior va ser bloquejat i vigilat.
  
  
  Vaig sortir de l'ascensor i em vaig trobar en un elegant passadís que va des de la part frontal a la part posterior de l'edifici. Havia de gruix moqueta, jardineres, i ve de gust llums d'aranya penjant del sostre alt. Dos guardes de seguretat van seure en una taula a prop de l'entrada a l'àtic. Eren akrotiri stavros és contractat matons, part de la seva personal de l'exèrcit. La Minurkos pròpies de vigilants de seguretat, que eren pocs en nombre, havia de ser acomiadat poc després el secret de la presa de possessió de l'àtic.
  
  
  Un dels dos homes, l'un taller, es va reunir amb mi al mig del passadís. No era agradable a tots.
  
  
  Va exigir una explicació. "Què estem fent aquí?"
  
  
  Em va contestar a la meva millor grec. "No és el meu negoci evident?" Li vaig preguntar. "Vaig venir a rentar les finestres."
  
  
  "Que ens ha enviat?"
  
  
  M'apunto a un pedaç de tela sobre l'uniforme que va dir el nom d'una finestra petita empresa de neteja."
  
  
  "Va fer el seu ocupador ha de comandes des de l'àtic?"
  
  
  "Si ells no havia, jo no seria aquí", em va dir. Vaig prendre una oportunitat. "Vaig sentir Madup nom esmentats."
  
  
  L'altre home mal vist fosca des de darrere el taulell. Tenia els cabells rossos i molt popa mirar, i vaig suposar que era un dels homes akrotiri stavros havia portat des del Brasil. Com va estudiar la meva cara, em vaig sentir com es va poder veure a mi a través de la meva disfressa.
  
  
  "Hmmm," l'home al meu costat grumbled. "Giri a la paret i posar les seves mans sobre ell."
  
  
  Em vaig preguntar com vagi amb compte que van amb les seves armes. Vaig deixar Wilhelmina a l'hotel, va Hugo agulla del seu braç, i lligat a l'interior del seu turmell dret. No vull entrar en el lleó den sense cap protecció. Em vaig tornar i tenir el meu alè com el gamberro buscat a mi experta. Després d'examinar el meu tors i braços, ell va baixar lentament la meva cama esquerra al meu genoll. Després es va traslladar a baix la meva cuixa dreta cap a la punta del ganivet. Es va caure en un genoll i va caminar per sota d'ell. El meu estómac serrant. Es va aturar al voltant d'una polzada del mànec de l'agulla.
  
  
  "Bé," va dir. "La volta i deixeu-me veure els vostres documents."
  
  
  Vaig treure el fals targeta i va estudiar detingudament. Sense dir res, va prendre la targeta a l'altra persona i presentar-lo a ell. L'home finalment va assentir amb el cap, i les altes i fosc, i l'home va tornar, li va lliurar la targeta de nou, i va mirar en el cub.
  
  
  Bona. Et portarà a l'interior."
  
  
  "Gràcies", em va dir humilment.
  
  
  El segon home es va aixecar de la taula i estudiar i em vaig caminar cap a ell. Jo estava començant a sentir que arribar a Fort Knox seria més fàcil i amb menys dificultat. Es va obrir la porta i vaig entrar a l'àtic per davant d'ell.
  
  
  I finalment a l'interior de la fortalesa. Va ser una terrible sensació, tenint en compte la meva vulnerabilitat si van trobar a mi. Més probable és que, si això passa, mai vaig a sortir de l'edifici viu. I la manera akrotiri stavros va matar l'espia podria no ser la més agradable manera de morir.
  
  
  Vam entrar en una sala d'estar. Era simplement de luxe. Ric catifa coberta de dues plantes, i els sostres alts va ser pintades amb frescos que representen escenes de la Grècia antiga. A l'altre extrem de l'habitació era una paret de vidre amb una vista de la ciutat, que s'obren a un petit balcó a través d'una porta de vidre corredisses. Aquí és on vaig començar la meva feina. I es va girar i va veure mobles costosos per tota l'habitació, majoritàriament antics. Antiga urnes descansat amb gràcia sobre polit taules.
  
  
  A la meva dreta, a través d'un mitja obert la porta, vaig veure una altra sala amb taules i vitrines, que akrotiri stavros havia aparentment convertit en una oficina. A la meva esquerra va ser un passadís amb habitacions, presumiblement dormitoris i habitatge.
  
  
  "Vaig començar amb grans finestrals aquí", em va dir.
  
  
  "Espereu aquí," l'home que havia portat em va ordenar.
  
  
  Jo hunched més. "Per descomptat."
  
  
  Va anar a l'oficina i va desaparèixer per un moment. Em vaig traslladar a la dreta per a obtenir una millor visió de l'interior de la sala. Diverses persones en vestits foscos es mou al seu voltant, i algú va parlar per telèfon. Va ser una de les comunicacions de l'hub. Hi ha hagut mitja dotzena d'homes en aquesta sala. Mentre esperava, dos homes van sortir del passadís en la gran sala on era jo, em mirava, i també va entrar al despatx. Akrotiri stavros havia un munt de gent aquí - potser una dotzena o més en qualsevol moment. I va haver-hi poc dubte que la majoria d'ells de dur armes de foc i sabia com utilitzar-los.
  
  
  Uns minuts més tard, l'home que havia mostrat em va reaparèixer i va tornar al passadís sense dir una paraula. Li va seguir fora de l'oficina per un altre home que portava el cabell llarg i semblava un radical estudiant que havia deixat enrere la seva roba i el pentinat. Va vestit casual i va portar a un gran revòlver obertament en una espatlla holster més d'un fringed armilla de cuir.
  
  
  "Quant de temps es triga?" "Què és?" va preguntar en anglès.
  
  
  He imaginat que ell, com l'home de Parakatu, va ser un nord-Americà. Akrotiri stavros va tenir una base sòlida d'activistes polítiques amb ell.
  
  
  Vaig respondre, en anglès trencat. "Per quant de temps? Potser mitja hora, potser una hora. Depèn de com dirty les finestres."
  
  
  "Madupas no recordar amb vosaltres." Va ser mirant-me a través de grans blau-lensed ulleres. La seva cara era una mica pockmarked, i els seus llavis eren molt fines, gairebé absent. Des de l'AX de fitxers, I identificar-lo com un amic de akrotiri stavros; va ser conegut com el Martell, un molt bon home que va creure haver matat a dues dones per strapping pals de dinamita a l'esquena.
  
  
  "No, ell no va trucar?" Vaig agafar un tros de paper de la meva butxaca i estudiar-los. "Em diuen Mr. Minourkos' casa."
  
  
  En aquell moment, un altre home va entrar a l'habitació i es va aturar al costat de la Hummer. Va ser curt, fosc, i, òbviament, el grec. Vaig veure una foto de Salaka Madupas en la DESTRAL arxius, i aquest home va mirar exactament com ell.
  
  
  "Jo no recordo cridant la finestra empresa de neteja", va dir el Martell en anglès. "Quan va ser l'última vegada que vas venir aquí?"
  
  
  "No recordo sense notes," vaig dir nerviosament. "Vostè accepta que vostè necessita per tenir records."
  
  
  Martell se'm va acostar amb arrogància. "Però vostè ha estat aquí abans?"
  
  
  He dubtat. "Sí, he treballat aquí abans."
  
  
  Va treure un revòlver i va apuntar a la meva cara. El seu tronc era incòmode a prop. "Em diuen que la cuina sembla."
  
  
  Un fil de suor va esclatar sota el meu braç esquerre. Vaig intentar recordar la descripció de la cuina que Minurkos m'havia donat. "És gran, amb una pica i armaris! Què és igualment?"
  
  
  "Oh, anem a començar", va dir el fals Madupa.
  
  
  Martell ignorar. "Quantes finestres hi ha a la cuina?"
  
  
  Em preguntava com de pressa I podria arribar a l'agulla si em va caure a terra als seus peus. Però llavors vaig recordar que la cuina és un interior a l'edifici del passadís, i no en la paret exterior. "Però no hi ha finestres," vaig dir innocentment.
  
  
  Hammer dit contra el gallet. Poc a poc el blanc de la seva knuckles es va esvair, i va baixar l'arma al seu costat. Un home en samarreta de màniga curta va sortir de l'oficina.
  
  
  "La Plaka la gent diu que hem enviat un home," el noi li va dir el Martell.
  
  
  Vaig intentar no mirar alleujat. Jo havia de subornar una noia en Plucky oficina de còpies de la meva història, si és necessari, però em preocupava que ella realment anar amb ell a través.
  
  
  Martell holstered la seva pistola. Bona. Netejar el maleït windows", va demanar. "Però fer-ho ràpidament."
  
  
  "Sí, senyor", em va dir. "El senyor Minourkos de vegades vol parlar de la nostra antiga vela dies. Vaig a veure-ho abans de sortir?"
  
  
  Martell em va donar un fort cop d'ull. "No veure-ho", va dir. "Segueixo el seu treball."
  
  
  "Gràcies", deia.
  
  
  Em van deixar de caminar per la sala per omplir una galleda amb aigua, i ràpidament vaig escanejar la disposició física de l'habitació. Quan vaig començar a treballar en grans finestrals, tothom em va deixar sol. Vaig veure per què estic aquí, i es va intentar pensar d'una manera polida a curt meva visita quan un grup d'homes va sortir del despatx i va començar a discutir obertament akrotiri stavros de negoci, sense adonar-se de mi. Jo estava al balcó amb la porta oberta.
  
  
  "Tots dos camps estan a punt," un home, va dir. "Crec que hem de recomanar akrotiri stavros d'actuar tan aviat com..."
  
  
  Un altre home va aturar a ell i em va assenyalar. El primer home que va donar la volta i va parlar de nou en un silenciar el to. No obstant això, en aquell moment, tres homes van entrar a la sala de l'interior de corredor, i vaig rebre un gran avantatge de la meva visita. Igual que un ramrod en el primer pla va ser Adrian akrotiri stavros. Va ser d'alçada mitjana, amb el retrocés de cabell fosc. Va assemblava molt a les fotos que havia vist, més aviat lletja, stern noi que semblava més vell que la trentena. Però encara semblava dinàmica. Havia amples espatlles i va dur-se com un Punt Oest de postgrau. Ell portava una llarga camisa de màniga llarga i fosca empat al voltant del seu coll. Va ser la celebració d'una pila de papers a la mà, i era evident que estava molt cansat.
  
  
  "Bé, anem a fer aquesta reunió breu," va dir a la d'altres a la sala gran. Em vaig adonar que Zanni no hi era. Ell no era prou important en aquesta organització. "Rivera, que és l'últim informe de Mykonos?"
  
  
  Allà, de peu, mirant aquest petit grup, recordant com smart eren, gairebé em sentia respecte per Adrian akrotiri stavros.
  
  
  "...I el comandant diu que la terra està acabat i les tropes..."
  
  
  Akrotiri stavros de sobte va mirar i em va veure per primera vegada. Ell va assentir amb el cap a un subordinat seu, va prendre un parell de passos en la meva direcció, després va deixar de morts, la ràbia a la cara.
  
  
  "Qui dimonis és això?" "Aturem-ho!", va bellowed.
  
  
  Una de akrotiri stavros ' homes se li va acostar warily. "Crec que algú va dir que estaven aquí per netejar les finestres."
  
  
  "Vostè creu!" Akrotiri stavros cridar en veu alta. Va mirar i va veure el meu dipòsit al balcó al meu costat i una goma tall eina a la mà. Que va ordenar-lo. "A vostè! Vine aquí!"
  
  
  Si akrotiri stavros s'havia enfadat suficient per decidir que volia desfer-se de mi, ningú hauria qüestionat el seu judici. I, accidentalment, en entrar a l'habitació. "Sí?"
  
  
  Ell es va apartar de mi sense respondre. "Qui deixar-lo aquí?"
  
  
  Martell, de peu a la cantonada, peciolades com una pantera al centre de la sala. "Ell està bé. Hem comprovat."
  
  
  Akrotiri stavros va girar i es va quedar a la seva bandoler per un llarg moment com el negre silenci ple de la sala. Quan akrotiri stavros va parlar, va ser tranquil. "Estic envoltat d'idiotes?"
  
  
  El martell va mirar sourly. A continuació es va dirigir a mi. "Bé, finestra de la neteja es fa per avui."
  
  
  "Però he només acaba de començar! El senyor Minourkos sempre vol que totes les finestres netejar. Diu..."
  
  
  "Maleïda sigui, anar!" va cridar el Martell.
  
  
  Em va encongir les meves espatlles. "El meu dipòsit..."
  
  
  "Oblidar-ho."
  
  
  Caminava tranquil·lament passat akrotiri stavros, i ell es va quedar mirant-me tot el temps. Com vaig muntar l'ascensor per baixar al carrer, vaig fer una nota mental de l'aïllament acústic, línies de comunicació, i panys que bloquejat el petit ascensor portes. Em pregunto si m'he despertat Adrian akrotiri stavros ' sospites. La meva visita va ser sens dubte val la pena. No només he rebut un bon cop d'ull a l'home tenia l'esperança de matar, però també em vaig adonar que la ubicació física de la seva fortalesa. L'ascensor era l'única manera d'entrar, i jo sabia què esperar quan vam arribar a l'interior.
  
  
  Quan vaig tornar a l'hotel, Erica i Minorkos estaven esperant-me a la meva habitació. Tan aviat com vaig entrar per la porta i Erica va veure que estava tot el dret, va empènyer el diari a mi. Vaig llegir el títol en negreta.
  
  
  OFICIAL DE LES REPRESENTACIONS DE LA KOTSIKAS DE LA CONSPIRACIÓ.
  
  
  La Minurkos clic seva llengua.
  
  
  "Una certa membre d'armari, un poc coneguda figura anomenada Aliki Vianola, diu que té proves que Kotsikas té la intenció de vendre la seva part als Comunistes i que la vida d'altres junta líders estan en perill."
  
  
  Vaig mirar a la primera columna de la impressió. "Resulta que el general de la suposició era correcta," vaig dir. "Akrotiri stavros llança una shovelful de brutícia a Kotsikas a confondre la situació, just abans d'una reunió, on planeja matar-lo a ell i els seus companys."
  
  
  "I observa com es tracta per no esmentar el meu nom," Minurk va dir molt.
  
  
  Erica portar la meva mà. "La policia està investigant els càrrecs, però en el moment en què es troben infundades, tres coronels estarà morta."
  
  
  "No se si la general segueix-nos", em va dir. "Va trucar?"
  
  
  "Encara no", va dir el Minurkos. "Et vaig entrar a l'àtic?"
  
  
  "Sí, jo vaig fer, vaig dir. Vaig dir-los sobre les converses que havia escoltat i que m'havia vist de akrotiri stavros.
  
  
  "M'agradaria que tingués una pistola," Erica dir amargament.
  
  
  "Si jo tenia un, jo no hi sigui," em va recordar. "Em van donar una bona cerca. No, haurem de tornar. M'agradaria seguir Zach."
  
  
  Erica em mirava. "Va ser molt bo en la seva feina."
  
  
  "Sí", em va dir. "Bé, puc obtenir l'ajuda de la meva pròpia gent, si m'ho necessiten. Crec que hi ha AX agents a la zona. Vaig saber del cert." Em vaig tornar a la Minurkos. "Ho fas per arribar fins al camp comandants?"
  
  
  "Vaig agafar-los tots dos," va dir. "Vaig dir-los exactament el que va dir. Tant els homes em va dir que no tindria cap acció fins que van sentir-me personalment. També em va aconsellar de no contacte de l'àtic i ignorar qualsevol contra les ordres de la meva anomenat secretari."
  
  
  "T'ho feien molt bé, Senyor Minourkos," vaig dir. "Ara, si volem saber..."
  
  
  I va ser interrompuda per telèfon.
  
  
  Erica resposta, i la persona que truca es va presentar. Ella va assentir amb el cap i va lliurar el telèfon a l'Minurkos. Va agafar el telèfon i va a la seva orella. Hi havia algunes paraules en la seva part. "Sí, Vasilis. Sí. Oh, sí. Sí, endavant. És clar. Sí. Ah, molt bé." Quan va acabar i va penjar, que ens miraven amb un somriure amagat.
  
  
  "Tot bé?" Erica pregunta impacient.
  
  
  Vasilis anomenat l'àtic, i Zanni es va negar a veure-ho avui o demà, perquè estava massa ocupat. Es va suggerir que Vasilis trucar la setmana vinent. Hi va haver una discussió i un fort intercanvi de paraules, però Zanni mantingut ferms. També es va negar. discutir els coronels ' visita per telèfon ."
  
  
  "Així ho va fer per fer-te somriure?" Li vaig preguntar.
  
  
  "Recordes Despo Adelphia?
  
  
  L'home que substitueix Rasion en els coronels ' comissió? Akrotiri stavros pròpia de l'home? "
  
  
  "Sí," Erica assentir amb el cap.
  
  
  "Vasilis anar a aquesta persona. Intuïa que era Adelphia que faria càrrec de la reunió, i tenia raó. Adelphia sap tot el pla. Vasilis argumentar sobre els tres coronels i va guanyar Adelphia la confiança. Adelphia li va dir l'hora i el lloc de la reunió. Kotsikas, Plotarchu, i Glavani ja han organitzat a conèixer-me a Kotsikas residència. Té una finca al nord de la ciutat d'una manera bastant remota zona. Adelphia s'hi massa."
  
  
  "Quan?" Li vaig preguntar.
  
  
  "Aquesta tarda," la Minurkos va respondre. "En només unes hores."
  
  
  "Com s'ho van matar coronels?"
  
  
  La Minurk hunched més. "Adelphia no han dit que quan va saber Vasilis no sabia. Sembla que haurem d'esperar i veure."
  
  
  "Pot ser molt perillós", em va dir. Jo glanced a veure en el meu canell. "Erica, trucar a un taxi. Anem a Kotsikas. El senyor Minourkos, estada a l'hotel i l'estada fora de la vista. Si algú reconeix que, estem en problemes."
  
  
  "Molt bo, el Senyor Carter."
  
  
  Mentre Erica cridar un taxi, em va treure la meva jaqueta i lligat a la luger holster, llavors l'agulla en el meu avantbraç dret. La Minurkos mirar fixament, silenciosa i trista. Vaig agafar la Luger fora de la seva holster i lliscar el forrellat nou, propulsat el cartutx a la cambra, i després posar la pistola de distància de nou.
  
  
  Erica era al telèfon. "El nostre taxi seran al carrer en cinc minuts".
  
  
  "Llavors anem," vaig dir. "Tenim una cita."
  
  
  El capítol vuitè.
  
  
  "Jo no crec que vaig entendre," el Coronel Anatol Kotsikas va dir després de rebre nosaltres en el vestíbul de la seva casa gran. "Adelphia va dir que seria una reunió en privat, General".
  
  
  Hem tingut General Kriezota en el camí, perquè jo sabia que Kotsikas rebutjaria nosaltres si Erica i vaig anar sol. Kotsikas, una fina home en la dècada dels cinquanta, es va situar en un caqui uniforme i em mirava sospitosament.
  
  
  "Qualsevol de les altres ser aquí, Coronel?" Krizotu preguntar.
  
  
  "S'espera aviat."
  
  
  Bona. Donar-nos una mica del seu temps, " Krizotu dir.
  
  
  Kotsikas ens miraven en silenci, a l'espera d'una resposta. Tot i que el seu rang militar va ser inferior a la d'un general, en aquell moment va ser el més influent de la persona a Grècia. Quan el cop d'estat de 1967 va tenir lloc, a la gent que ho va conduir deliberadament mantinguts superior oficials de la junta, perquè els generals es van associar amb un privilegi de classe alta.
  
  
  "Bé," va dir finalment. Vine a l'oficina, si us plau."
  
  
  Un moment més tard, el quatre de nosaltres estàvem fent un cercle al mig d'un lloc fosc oficina. El servent va obrir la cortina, i la sala feia. Kotsikas ens oferia una copa, però hem rebutjat.
  
  
  "Coronel, m'agradaria que permeten aquestes dues persones a la recerca de la seva casa abans de la reunió i quedar-se aquí fins a la reunió," Krizotu dir.
  
  
  "Per què no?" Kotsikas preguntar. "El que un ridícul petició."
  
  
  "Listen to me. Aquesta trobada és una trampa, " el general va dir. "Tindrem un munt d'explicar més tard, quan som a temps, però Nickor Minourkos no és la persona que hi ha darrere els recents atacs a vostè. Hi ha un home anomenat Adrian akrotiri stavros, que s'amaga rere el nom Nikkor i plans d'un sagnant cop d'estat contra la junta. Vostè, Plotarhu, i Glavani són morir aquí a casa aquesta tarda ."
  
  
  Kotsikas ' cara va dur línies rectes. "Estic pensant", va dir.
  
  
  "Sospito que Adelphia ha d'escapar il. lès," el general afegit. "Nikkor no va ser aquí, per descomptat, perquè ell no té res a veure amb ell."
  
  
  Kotsikas mirar fixament per la finestra per un llarg temps. Quan es va tornar de nou a nosaltres, va preguntar: "I aquest home i la noia?"
  
  
  "Ells són aquí per ajudar," Krizotu va dir simplement.
  
  
  "Com puc saber que no era de tres que van arribar a matar-me?" va preguntar Kotsikas amb calma.
  
  
  Crisotu grimaced.
  
  
  "Coronel", vaig dir en veu baixa, " si jo hagués de venir aquí a matar, vostè estaria mort."
  
  
  Els seus ulls es va quedar profundament en la meva. Bona. Podeu consultar la casa. Però estic segur que no hi havia ningú a dins que volia fer mal a mi o els meus amics."
  
  
  "Hi ha una planta soterrani, Coronel?" Li vaig preguntar.
  
  
  "Sí."
  
  
  "Anem a començar des d'allà," vaig dir Erica. "Vostè i, en General, es parlar per ara, Coronel. Quant de temps tenim abans de venir?"
  
  
  "Jo diria que almenys quinze minuts".
  
  
  "Això hauria de ser suficient." Em vaig tornar a Erica.
  
  
  "Anem a començar".
  
  
  De seguida ens vam buscat la gran soterrani i s'ha trobat cap bombes o explosius. Vam mirar al voltant de la resta de la casa, i, finalment, a l'oficina, on la trobada va tenir lloc. Ens fons buscat l'estudi. Tot i que les bombes no van trobar, hem trobat dos electrònica errors.
  
  
  "Increïble" Coronel Kotsikas va dir quan vaig assenyalar els dispositius. "No sé quan aquest es podria haver fet."
  
  
  "Aquestes persones són professionals", em va dir. "Ara has de creure a mi."
  
  
  "Bé, és el moment," Erica dir. "Ens arriben per separat?"
  
  
  "Ja que estaven a la comissió central d'aquest matí, es poden reunir-se," Kotsikas dir.
  
  
  "Fins i tot Adelphia podria haver estat amb les altres, encara que no agradar-li molt. Després de tot, aquest és, suposadament, d'un intent de reconciliació ."
  
  
  El Coronel de la conjectura era correcte. Deu minuts més tard, un gran negre limusina es va aturar, i tots tres coronels van ser en va. Plotarchu i Glavani eren grans homes, Glavani amb els cabells blancs. Adelphia va ser en el seu mitjan anys quaranta, un greix, greix de l'home que la seva forma semblava tres mides massa petit per a ell. Va ser radiant en totes les direccions i parlant en veu alta sobre autorització i consentiment exprés, i es va sorprendre molt quan vaig posar les dones en el seu canell dret al vestíbul.
  
  
  El seu comportament va canviar com un llamp. El somriure es va esvair, i el fosc i els ulls eren de gel dur. "Què estàs fent?", va exclamar.
  
  
  Kotsikas i Kriezotou va dir res. Em vaig tornar Adelphia aproximadament i lligat les mans darrere de l'esquena. La seva cara dura ràpidament plens de ràbia. "Què vol dir això?" va preguntar en veu alta, a la recerca de mi Kotsikas i el general.
  
  
  "El senyor Carter diu que va venir a casa meva avui per matar-nos," Kotsikas va dir fredament.
  
  
  Els altres dos coronels mirar l'un a l'altre en estat de xoc. "És cert que, Anatole?" Glavani demanar Kotsikas.
  
  
  "Això és absurd!" Adelphia va exclamar. "Qui és aquesta persona?" Abans Kotsikas podia respondre, Adelphia canviar d'una manera formal a un que va permetre un frenesí de hot grec, escopir paraules com un verí i regularment llançar el seu cap a la meva direcció. Jo no podia agafar molt d'ell.
  
  
  "Anem a veure, Coronel," Kotsikas finalment va respondre.
  
  
  Vaig agafar Adelphia el braç aproximadament. "Pot passar a la següent període curt de temps a l'oficina,"vaig dir," en el cas que trobem a faltar cap sorpresa." Vaig mirar a Kotsikas. "La resta de vosaltres, excepte per a l'Erica, l'estada a la sala a través de la sala fins que em vaig sentir més".
  
  
  "Molt bo", Kotsikas dir.
  
  
  Els coronels i Generals Crisotu entrat a la sala d'estar en el costat oposat de la sala de l'estudi, mentre que Erica i gravava Adelphia és carnós en boca i lligar-lo a una cadira. Vaig agafar el revòlver de maluc i l'enganxava en el seu cinturó. Erica i vaig tornar al lobby, i Adelphia muttered insults a nosaltres a través de la cinta.
  
  
  "Estem a l'espera ara?" Erica preguntar.
  
  
  Vaig mirar a ella. El seu cabell vermell era pentinat cap enrere i ella semblava molt professional, en la seva pantsuit. Ella va prendre una .25-calibre de pistola Belga fora de la seva bossa i es comprova la munició.
  
  
  "Sí, estem esperant", em va dir. Vaig anar a obrir la porta i va mirar cap a fora en el llarg camí vorejat d'alçada Llombard pollancres. L'única carretera que va a través del lloc era gairebé un quilòmetre de distància. El lloc perfecte per matar. La pregunta era, què va fer akrotiri stavros ' retorçada ment surti? He considerat qüestionament Adelphia, però el temps corria i va ser massa por d'akrotiri stavros. Va mostrar la seva cara.
  
  
  Erica es va acostar per darrere i em pressiona el seu cos contra el meu. "No tenim molt de temps sol, Nick."
  
  
  "Sé", em va dir.
  
  
  La seva mà lliure, l'un sense l'arma de foc, va donar uns copets a l'espatlla i braç. "Quan això s'acaba, anem a amagar a Atenes, menjar, dormir i fer l'amor."
  
  
  "No crec que els nostres caps agrairia," vaig riure.
  
  
  "Es pot anar a l'infern. Que ens pot donar uns dies", va dir ella irritably.
  
  
  Em vaig tornar a ella. "Hem de trobar el temps", em va assegurar el seu. "Sé un petit i agradable hotel on..."
  
  
  Em vaig tornar cap a la porta quan vaig sentir el so d'un motor de cotxe. A l'extrem de la calçada, abans de desaparèixer de la vista, un negre de sedan es va acostar-se. Va tenir una policia de llum a la part superior de la mateixa.
  
  
  "És la policia!", va dir Erica.
  
  
  "Sí", vaig acceptar. "Creus akrotiri stavros subornar el districte capità?"
  
  
  "Només trigarà un parell de persones," Erica suggerit.
  
  
  "Sobretot si akrotiri stavros pren un parell dels seus propis homes amb ell", vaig afegir. "Veniu."
  
  
  Ens va córrer a l'habitació on els membres de la junta i, en general, estaven esperant.
  
  
  "Hi ha un cotxe de la policia tirant fora," vaig dir-los ràpidament. Esteu tots armats?"
  
  
  Totes elles, excepte per Krizotu. Li vaig donar Adelphia el revòlver. "Ara, només seure aquí com casualment com sigui possible, com si vostè està involucrat en una seriosa discussió. Mantenir el seu armes a punt, ocults a la seva costats. Erica, vés a traster." Va abandonar ràpidament.
  
  
  "Vaig a estar just davant de les portes franceses," jo vaig continuar. "Quan tots van entrar a l'habitació, intentarem portar-los. Si qualsevol de vosaltres voleu deixar ara, vostè pot anar a través de la porta del darrere."
  
  
  Vaig mirar el silenci oficials. Es van quedar allà on eren.
  
  
  Bona. Anem a tractar per evitar un tiroteig. Confia en mi."
  
  
  Vaig caminar a través de les portes franceses quan vaig sentir la porta oberta amb una explosió. El servent va intentar parar la policia, però que va empènyer lluny. Vaig sentir-los slam la porta tancada amb clau de l'estudi on Adelphia va ser lligat i emmordassat, i llavors vaig sentir el criat veu de nou. Sonava com hi havia diversos homes. Un moment més tard, vaig poder veure clarament com es van irrompre a la sala d'estar. Hi havia sis d'ells - cinc en uniforme i una en format de peces de roba. Tots els homes uniformats tenien revòlvers als seus cinturons.
  
  
  "Què vol dir això?", va dir el coronel, de peu, sinó amagar la pistola darrere de la seva esquena.
  
  
  La plainclothes home fet un pas endavant, un home amb uniforme amb el tinent de la ratlles. La plainclothes home va ser akrotiri stavros ' guardaespatlles, a qui jo havia vist a l'àtic. El tinent va ser probablement la policia akrotiri stavros havia de subornar. Ha de ser un veritable cos de policia. Se suposava que anava a ser un fet -, però fiable història de la premsa.
  
  
  "Nosaltres no esperava que aquí, en General," el tinent va dir. Va mirar al voltant de la sala, probablement buscant Adelphia. "Que tots estan sota arrest per traïció. Tenim l'evidència que vostè va venir aquí per entrevistar-se amb un comunista agent i negociar un acord secret amb internacional de vilafranca." Es veia molt nerviós.
  
  
  "Això és absurd," Kotsikas dir.
  
  
  "Sou tots uns traïdors," el tinent va insistir en veu alta. "I vostè serà executat com a tal." Vaig veure com el tinent va treure el seu revòlver.
  
  
  La akrotiri stavros home va somriure amb duresa. "I hi haurà una execució d'aquí," va dir en anglès. "Quan es va resistir arrest."
  
  
  "No hem físicament resistir-se a la detenció," Kotsikas recordar al jove.
  
  
  "No?" el mercenari va demanar a akrotiri stavros. "Bé, almenys això és com la policia informe. Perquè la gent s'escolten a la ràdio."
  
  
  El tinent va assenyalar el revòlver a Kotsikas. Vaig suposar que en un moment totes les policies seria dibuixar les seves pistoles a la tinent de la senyal. La akrotiri stavros home va arribar a la seva jaqueta i va assentir amb el tinent, que es va dirigir als seus homes. Vaig sortir ràpidament a través de la gran porta, amb l'objectiu Wilhelmina a la tinent pit.
  
  
  "Bé, queda't aquí."
  
  
  El tinent va quedar a mi, la sorpresa gravada a la cara. Akrotiri stavros ' home no havia arribat per la seva pistola encara, i només un parell de policies uniformats van arribant als seus holsters. Tothom es va congelar, i tots els ulls es va convertir per a mi.
  
  
  "Deixar anar l'arma," jo vaig demanar el tinent. "I tu, amb compte d'eliminar aquesta banda de la jaqueta."
  
  
  Ningú No seguir les meves ordres. Van esbrinar el que haurien de fer amb mi. A la seva esquerra, el bany porta s'obrí i Erika va sortir, assenyalant la seva Belga revòlver a akrotiri stavros ' home.
  
  
  "Crec que més val fer com ell diu," va dir fredament.
  
  
  La frustració i la ira es van construint en la cara de trapella akrotiri stavros i la policia tinent com es van mirar Erika. Vaig mirar fixament a la cara durant molt de temps, intentant endevinar les seves intencions. A continuació, l'infern es va trencar solt.
  
  
  En lloc de reducció de la pistola, el tinent va assenyalar que en el meu pit i el dit va treure el gallet. Vaig veure un llamp-moviment ràpid i va començar a caure a terra. La seva pistola es va disparar com un canó, i vaig sentir una calor, dolor cremant disparar a través del meu braç esquerre. El bala perduda a mi i va fer miques el vidre de la francesa porta. Vaig caure a terra i es va rodar darrere d'una cadira com la tinent disparar de nou, el pic de dividir el parquet al meu costat.
  
  
  Va cridar. "Matar-los a tots!!!"
  
  
  Igual que el tinent va assenyalar el seu revòlver a mi, akrotiri stavros ' home li seguia i va treure la seva pròpia pistola. Va ser una brillant i negre submachine arma, i va dirigit a Erica del cap. Erica cap a ell, però va perdre com va caure a un genoll. El tret colpejar a un dels policies a la cuixa. L'home va cridar de dolor com ell va caure a terra.
  
  
  Els altres dos policies crouched baixos. L'home ferit i un altre policia va ficar per cobrir darrere d'una petita peça de mobiliari.
  
  
  Krizotou i els dos coronels que havia arribat encara estaven immòbil, però Kotsikas va treure el seu revòlver i va disparar a la tinent. L'home va caure i es va estavellar en una taula baixa, dividir-lo com es va deixar caure a terra.
  
  
  Vaig anar fins a la cocció de posició. Akrotiri stavros ' home només havia tret Erika. Va perdre perquè encara era perdre el seu equilibri, evitant el seu xut, i perquè ella mateixa ràpidament crouched avall.
  
  
  Diverses armes de foc van ser cocció simultàniament. Kriezotu va matar a un dels policies, i he tret dos més. Erika precisió de tir akrotiri stavros ' mercenari dret al cor.
  
  
  El tinent va preparar per a un segon atac en Kotsikas, però vaig veure moviment i ràpidament es van posar en un genoll. "Jo no faria això."
  
  
  La resta de policies es van negar a lluitar. Deixar caure les seves armes, es van plantejar les seves mans sobre els seus caps. El tinent glanced a ells, baixar la seva pistola i va caure a terra. Ell va mirar la immòbil cossos, llavors a mi.
  
  
  "Això és una barbaritat", va dir hoarsely. "Vostè obstrucció de la legítima treball de la policia i el van matar funcionaris en el desenvolupament de les seves funcions. No allunyar-se amb ella..."
  
  
  Vaig arribar a la pistola al costat del seu cap, colpejant-lo fora seus peus. Ell estava estirat a terra, respiracions, sostenint el seu cap. "Vostè necessita a tancar", em va grunyir.
  
  
  Els Coronels i Kriezota handcuffed dos funcionaris. Erica es recolzen fortament contra la paret. Li vaig preguntar. "Estàs bé?"
  
  
  "Sí, Nick."
  
  
  "Estic contenta d'haver-ho confiat en vostè, Senyor Carter," Kotsikas dir. "Devem una"
  
  
  "I l'intent va fracassar," Glavani afegit.
  
  
  "Vaig a posar-se en contacte amb el comissionat de policia i tenir una llarga xerrada amb ell sobre el que va passar aquí," Kotsikas va dir, mirant grimly a la ferits tinent.
  
  
  "M'agradaria que vostè em donen vint - i-quatre hores abans de fer-ho, Coronel", vaig dir. "El pop cap encara és viu. Miss Nystrom i em van després akrotiri stavros."
  
  
  Va dubtat un moment. "Bé, el Senyor Carter. Vaig a estar en silenci durant vint-i-quatre hores. Però llavors he de fer el meu moviment."
  
  
  "Just", em va dir. "Si no trobem akrotiri stavros per aquest temps de demà, podeu gestionar-ho tu mateix no obstant això, vostè vulgui."
  
  
  Kotsikas va convocar a la seva mà. "La bona sort."
  
  
  Vaig prendre la seva mà. "Ja et necessita!"
  
  
  El novè capítol.
  
  
  Quan vam tornar, ens vam trobar amb la Minurkos ritme l'habitació de l'hotel. Era evident que ell no ens donen moltes possibilitats de tornar-hi.
  
  
  "Són els coronels bé?" Es va preguntar, una mirada d'alleujament a la seva cara.
  
  
  "Sí", em va dir.
  
  
  "I Vasilis?"
  
  
  "Ell és il. lès," Erica dir. "Hem estat molt de sort. Podria haver estat un bany de sang."
  
  
  "Gràcies a Déu", va dir el Minurkos.
  
  
  "No podíem haver-ho fet sense la general," vaig dir.
  
  
  "M'alegro que Vasilis va mostrar-se bé. Tenen els supervivents assassins estat detingut?"
  
  
  "cap. Li he demanat Kotikas per donar-nos vint-i-quatre hores fins que puguem arribar a akrotiri stavros."
  
  
  Ell es va quedar en silenci un moment. "Jo no estic segur d'estar d'acord amb aquest secret. Però per ara, vaig a anar a per això. I, també, romandrà en silenci durant vint-i-quatre hores, el Senyor Carter."
  
  
  "Sóc conscient que, el Sr Minourkos. Ara tenim una feina a fer. Hem d'anar després de akrotiri stavros."
  
  
  "Sembla mal a seguir per resoldre aquest problema pel seu compte," Minourkos dir. "Això requereix l'ajuda de la policia, el Senyor Carter. Sé que algunes persones I la confiança pot."
  
  
  Li vaig preguntar. "Com els que va arribar a Coronel Kotsikas amb la intenció de cometre assassinats en massa? "" No, jo hauria de tenir una oportunitat per portar-li, Senyor Minourkos. No puc creure que la policia podrà o disposats a portar akrotiri stavros a la justícia. El meu govern no pot tampoc. És per això que tinc ordres de matar akrotiri stavros en el mateix lloc, i aquestes ordres són els mateixos que els de la Sra Nystrom rebut del seu govern."
  
  
  "Però seria un suïcidi per anar fins a l'àtic", va dir.
  
  
  "Potser", em va dir. "Però potser no, tenint en compte el que jo sé sobre aquest lloc. I el que sap."
  
  
  Es va preguntar. "Quan vols anar?"
  
  
  Vaig mirar Erica. "Estàs bé?"
  
  
  "El que vostè diu, de Nick."
  
  
  "Ara mateix akrotiri stavros s'està preguntant per què no ha sentit a parlar del seu home. Crec que hi ha una possibilitat que akrotiri stavros esperarà a l'àtic fins que és segur que alguna cosa ha anat malament. Així que ha d'haver-hi aquesta nit."
  
  
  "Vostè va parlar de guàrdies armats", va dir el Minurkos. "No es pot anar a través de l'entrada del corredor."
  
  
  "És possible. Però Erica i tinc una tercera persona per ajudar. Jo estava en contacte amb els meus superiors abans vam anar a Kotsikas ' casa. Un altre agent és a Atenes en una altra missió i ell ens ajudarà."
  
  
  "Només hi ha tres de vosaltres?" La Minurkos preguntar. "La quota pot ser de dos o tres a un en contra, fins i tot si vostè aconsegueix el lloc."
  
  
  "El senyor Carter li agrada llarg quotes," Erica va dir, somrient.
  
  
  Em va somriure de nou. "A més, tinc un pla que inclou quatre."
  
  
  "Quatre?" La Minurkos preguntar, confós. "Si estàs amb mi, la seva confiança és fora de lloc. Jo no sé ni com disparar una arma de foc."
  
  
  "No", em va dir. "Aquí a l'avió, vostè ha esmentat alguna cosa que recordo. Vostè va dir que el seu assassinat secretari, Salaka Madupas, tenia un germà que assemblava molt a ell."
  
  
  "Sí," va dir la Minurkos. "El pobre home no sap que el seu germà és mort. Ell i Salaka no el vaig veure l'altre molt sovint, però hi havia un munt d'afecte entre ells."
  
  
  Li vaig preguntar. "Quant fa que es vegi com una Arengada?"
  
  
  "Un munt de gent. Només hi ha un any de diferència entre ells. Alguns diuen que semblen bessons, excepte que Salaka era sobre un polzades més alt i una mica més pesat del seu germà."
  
  
  Podem solucionar-ho, em va dir, més per mi que per Erica i Minorkos. "Fa aquest home viu a Atenes?"
  
  
  Minurk em mirava questioningly. "La dreta fora de la ciutat en un petit poble."
  
  
  "Trucar-li i dir-li sobre l'Arengada", em va dir. "Després de preguntar-li si vol ajudar a venjar la mort del seu germà."
  
  
  Erica em mirava. "Nick, que vol dir ..."
  
  
  "Si akrotiri stavros pot inventar un impostor, llavors podem," vaig dir. "Janis Zanni no és l'únic que pot parlar per a un mort."
  
  
  "El tercer Salaka Madupas?" Erica preguntar.
  
  
  "Això és correcte. Potser només es pot obtenir-nos a l'àtic." Em vaig tornar a la Minurkos. "Es trucar-li?"
  
  
  Minurk dubtat només breument, " per descomptat. I vaig a aconseguir-lo aquí."
  
  
  Dues hores més tard, just al capvespre, Sergiu Madupas va arribar a la seva habitació d'hotel. Va aparèixer a ser humil, tímid home, però sota la superfície era una trista determinació per ajudar a venjar l'home responsable de la mort del seu germà. Li vaig donar un parell de sabates de taló amb un suau folre i li va donar un toc ràpid-up. Quan es va acabar, es veia gairebé exactament igual que l'impostor que havia vist a l'àtic. Després de tot, era l'impostor Sergiu posava com en el nostre sistema, no és realment el seu germà.
  
  
  Jo volia que la gent a l'àtic per error Sergiu per Zanni, el fals Madup.
  
  
  Quan vaig fer amb ell, vaig tornar enrere i tots ens va donar un bon cop d'ull. "Què penses?" Li vaig preguntar a la Minurkos.
  
  
  "Que s'assembla molt a un Salaka - i, per tant, també com un Zanni," Minourkos dir.
  
  
  La nostra pròpia impostor va somriure amb la seva incertesa a mi. "Heu fet una bona feina, el Senyor Carter," va dir. La seva veu era molt similar a Zanni, i l'anglès va ser sobre la mateixa qualitat.
  
  
  "Crec que podem gestionar-ho," Erica dir.
  
  
  * * *
  
  
  Una hora més tard, arribem a l'Apolo edifici. Era l'hora de dinar a Atenes, i els carrers eren gairebé deserta. L'edifici era fosc, excepte el vestíbul i l'últim parpelleig llums de l'àtic. Ens vam asseure al lloguer negre sedan per uns deu minuts, i després un home alt va arribar al voltant de la cantonada de la casa. Va caminar directament cap a l'cotxe i es va asseure al meu costat en el seient davanter. Erica i Sergiu estaven asseguts a l'esquena. Minourkos es va quedar a l'hotel.
  
  
  "Hola, Carter," the tall man, va dir. Ell va mirar els altres dos i que se celebra Eric, la mirada.
  
  
  Vaig dir, " És tot passant?"
  
  
  "Res d'això. No hi ha hagut ningú des que vaig arribar." Va ser Bill Spencer, la meva companya a AX. Va ser nou per a l'agència, i m'agradaria només de conèixer-lo breument abans. No obstant això, Hawke havia em va assegurar en el telèfon mòbil durant la nostra breu conversa abans que Spencer va ser una bona persona. Segons les meves instruccions, va veure l'especial ascensor a l'àtic a través de la façana de vidre de l'edifici durant gairebé tres hores.
  
  
  Vaig presentar-lo a Erica i Sergio. "Hem d'anar a través del servei porta del vestíbul," vaig dir, " amb aquesta clau. Sergiu va primer, i hem d'actuar com si aquest lloc pertany a nosaltres. Si hem d'anar cap amunt, es procedirà tal com he descrit abans. les preguntes?"
  
  
  Hi havia un silenci reflexiu en la foscor cotxe. "Tot el dret", em va dir. "Anem a aquest càrrec."
  
  
  El quatre de nosaltres va sortir de la negra sedan i caminar junts per la façana de l'edifici. A l'esquerra de l'entrada principal era un tancat de vidre servei de porta. Sergiu insereix la clau que Minucos li havia donat en l'acer inoxidable, pany i la va convertir. En el vestíbul, l'ascensor de la guàrdia es va convertir per a nosaltres en la incredulitat.
  
  
  Sergiu entrat primer, i hem seguit. Em vaig preguntar si li agradaria molt agafar akrotiri stavros fora de guàrdia. Ell ha de ser el ritme de la àtic a l'espera d'escoltar el que va passar al Coronel Kotsikas ' casa. Jo esperava que ell no havia enviat un escamot de la seva gent hi ha a investigar. També hi havia la possibilitat que ell havia intentat trucar Parakata en l'últim dia o dos i es va trobar que no podia arribar a qualsevol persona que hi ha. No poder contactar amb algú de la selva plantació dir akrotiri stavros que alguna cosa anava malament.
  
  
  Ens acostem a la guàrdia de seguretat de l'ascensor. Ell va mirar Sergiu estranya.
  
  
  "On has estat?"
  
  
  "Aquests són la premsa, representants," Sergiu dir, jugant a terme la seva nova funció. "S'han sentit parlar de la terrible matança de la junta coronels, que va tenir lloc just fa unes hores. La policia informar-los de la tragèdia. Volen fer una breu entrevista a obtenir el Sr Minourkos ' opinió sobre aquest terrible esdeveniment, i vaig a parlar-los de dalt."
  
  
  Em vaig sentir Hugo agulla en el meu avantbraç dret i es va preguntar si m'agradaria tenir per utilitzar-lo. Si la guàrdia havia estat de guàrdia durant un temps, hauria conegut que Zanni no havia deixat l'edifici.
  
  
  "Bé," va dir. "Vaig a agafar l'ascensor amb tu."
  
  
  L'ascensor a la part superior de l'àtic. Va sonar la campana, i que poc a poc va començar a baixar. Em va semblar una eternitat abans d'arribar a la primera planta, però les portes finalment es va obrir. El mateix ascensor de l'operador que s'utilitza per portar-me amunt i avall estava de guàrdia. Vam pujar a bord, mentre que l'ascensor operador veure en Sergio. Les portes tancades darrere de nosaltres, però l'operador no ha de prémer el botó per aixecar-nos.
  
  
  "Jo no sabia que havia de sortir de l'edifici", li va dir Sergiu, mirant-nos warily.
  
  
  "Bé, ja sabeu," Sergiu respondre irritably. "He deixat de complir aquests newspapermen. Ens porten a dalt." Estic donant una entrevista."
  
  
  L'home va estudiar Sergiu la cara amb cura. "Vaig a trucar al pis de dalt, primer," va dir.
  
  
  "No cal!", va dir Sergiu.
  
  
  Però l'operador anar a la comm consola al costat del cotxe. Vaig assentir amb el cap per Spencer, i va donar un pas més a prop. Va treure la seva Smith & Wesson 38, i l'altre home va notar el moviment. Es va tornar just a temps per veure la boca del canó d'una pistola al seu temple. Va panteixar i lliscar a terra.
  
  
  Erica anar al tauler de control. "Take a tu", em va dir.
  
  
  En el nostre camí a l'àtic, que es va traslladar a la coixesa de la figura de l'ascensor de l'operador a la cantonada de l'ascensor, on ell no seria immediatament visible quan el quatre de nosaltres va sortir. Un moment més tard, va obrir les portes a l'àtic passadís.
  
  
  Com he sospitat, hi havia dos altres homes de guàrdia. Un d'ells va ser una rossa gamberro jo havia conegut abans. Eren pel·lícules d'acció, i jo no volia jugar amb ells. El ros home es va aixecar de la taula a l'entrada de l'àtic, mentre que l'altre va quedar assegut.
  
  
  Tots dos van mirar Sergio com si hagués vist un fantasma.
  
  
  "Què dimonis..." el ros home va exclamar. "Què està passant aquí?"
  
  
  Sergiu agafat el ros home l'atenció, i Spencer es va acostar a la de pèl fosc de l'home a la taula. L'home va caminar a poc a poc fins a Spencer.
  
  
  "Em va donar permís per a una entrevista a aquestes persones," Sergiu dir.
  
  
  "Com et vaig sortir de l'àtic?" El ros home demana.
  
  
  Vaig anar a per ell mentre Sergiu respondre. Spencer estava dret al costat de l'home fosc. Erica cobert-nos tant amb un petit Belga revòlver amagat a la seva butxaca.
  
  
  "No recordo quan vaig deixar?" Sergiu demanar indignantly. "Que va ser al voltant d'una hora abans. Ja us vaig dir que..."
  
  
  No hi ha més explicació era necessari. Hugo lliscar soundlessly en la meva mà. Vaig agafar el ros amb la meva mà esquerra i va tirar-li a mi quan va perdre el seu equilibri. Ràpidament vaig córrer el meu ganivet mà cap avall de la seva gola. Sang splattered en Sergio de la camisa i jaqueta.
  
  
  La foscor home va treure la pistola, però Spencer estava preparat per a això. Va treure un lleig garrote des de la seva butxaca i ràpidament ha col · locat en el bandit el cap, després va treure força a la filferro creuat amb dos mànecs de fusta. L'home de la mà, mai no va arribar a la pistola. Els seus ulls s'eixamplava i la seva boca va caure obert, com el filferro perforats a través de la carn i les artèries a l'os. Més sang splattered en l'espessa catifa als nostres peus com el lladre va saltar i es trenen per un moment en Spencer la grip, les cames tremolant a l'aire. A continuació, es va unir al seu company en la planta.
  
  
  Erica afluixat el seu control sobre el detonant del seu revòlver. Sergiu mirar els cadàvers amb un rostre pàl·lid, mentre jo desaparegut Hugo aspa sobre la rossa home de la jaqueta. Spencer va assentir a mi, renunciar a la noose que s'ha incrustat en el profund de la home del coll, i es va dirigir a l'àtic porta. Em va Hugo a la meva mà, i Spencer, va treure l'especial pistola que havia esmentat a mi abans. Va ser proporcionada per la companyia d'Efectes Especials i d'Edició-una pistola d'aire que dispara dards. Els dards van omplir amb curare, una acció ràpida verí que m'havia prestat els Indígenes de Colòmbia.
  
  
  Sergiu va arribar als seus sentits. Va anar a la porta, s'insereix una altra clau que la Minurkos li havia donat, i utilitzar-la per obrir la gran porta. Ell em mirava, i jo vaig assentir amb el cap. Va silenciosament, va empènyer la porta oberta i va sortir de banda ja que no podia entrar a l'àtic. No estava preparat per ajudar en aquesta etapa de l'atac.
  
  
  Nosaltres tres ràpidament va entrar a la porta d'entrada, fanning a terme, Erica celebració de la revòlver davant d'ella, a punt per disparar, però va ser només un recanvi de pistola. No vull advertir akrotiri stavros ' la gent més del que era absolutament necessari abans hem trobat akrotiri stavros ell mateix.
  
  
  Hauria estat perfecte si akrotiri stavros havia estat en la gran sala a l'entrada. Que posaria fi a tot això molt ràpidament. En canvi, hem trobat un rebombori Hummer assegut en un llarg sofà amb la seva esquena a nosaltres, una copa de conyac a la mà. Vaig poder veure la holster corretges des d'on jo estava de peu. Ell encara estava armat , aquesta perillosa de l'home.
  
  
  No hi havia cap senyal de vida en l'interior del passadís que condueix a les habitacions, però veus podria ser escoltat procedents de l'ben il·luminat oficina. Jo estava a punt d'cap per Humvee quan dos homes van sortir de l'oficina i a la sala d'estar. Un d'ells era un rebombori militant amb una metralleta pistola en una espatlla holster, i l'altre era un altre fals Madupa, Janis Zanni.
  
  
  Es van aturar quan ens va veure, i que tant va mirar Sergio amb els ulls brillants. Els dos impostors aturat per un moment, mirar l'un a l'altre, i el Martell es va convertir per a ells i veure les seves expressions. Una fracció de segon més tard, el lladre i Zanni assolit per les seves pistoles.
  
  
  Spencer dirigit el dard i la cocció. Hi va haver una apagada pop a la sala, i un moment després, una de metall negre dart sortiren de l'home del coll, al costat de la poma d'Adam. La seva mandíbula va començar a treballar soundlessly com Zanni es va quedar a l'negre objecte en l'horror. El martell va començar a convertir en un catlike moviment i treure la seva pistola.
  
  
  Els seus ulls centrat en mi, primer, i vaig veure l'amenaça a ells com a la seva mà va trobar l'arma en la seva holster. Em va caure a un genoll, i simultàniament va girar el meu braç, bucle des de baix per alliberar l'agulla. - La en rodanxes través de l'aire com en silenci com una vaga de serp i colpejar amb Martell en el pit al costat del seu cor. La fulla va entrar el seu cos amb un fort thud i va descendir a l'empunyadura.
  
  
  Martell lleig ulls, primer revelat per a mi, perquè ell no portava ulleres de sol blau, es va quedar mirant-me per un moment, incrèdula que jo havia aconseguit matar-lo tan ràpidament. Va mirar cap avall a l'agulla, on els de la camisa va ser grandiloqüents carmesí. Va agafar el ganivet com si per tirar-la a terme, després es va aixecar l'arma en la mà cap a mi. Però ell ja era mort. Va caure de cara avall damunt del sofà, el seu llarg cabell ocultació de la confusió a la cara.
  
  
  L'altre home armat tot just havia deixat de sacsejades a la planta. Zanni es va tornar a córrer de nou a l'oficina, però una pistola d'aire dart aturar-lo, tocant-li a l'esquena.
  
  
  Va desesperadament intentava agafar-lo, no podia arribar-hi, i després va caure tirar-se de cap a l'oficina de la porta, sacsejant hi ha un moment, i després va ser feble.
  
  
  Vaig anar a la porta i va veure que hi havia ningú a l'oficina. I va tornar de nou a les altres. Vaig assentir amb el cap cap al passadís que va dur a les habitacions, i Spencer guanyar-me a ella. Erica seguir-me.
  
  
  Vam explorar la resta de la plaça. Una altra sala d'estar, dormitoris i cuina. Hem trobat una armat penal menjar un entrepà a la cuina. Així Spencer trobar-lo primer. Vaig entrar com va disparar la pistola d'aire nou. Va ser l'infern es va inclinar sobre l'assassinat, gairebé tan ansiosos com Zach. L'home va colpejar a la cara quan va treure una llarga Welby revòlver.32. Per alguna raó, el verí no van afectar-lo tan ràpidament, i va aconseguir disparar. La pistola rugit de l'habitació i va colpejar Spencer de ple a les costelles, colpejant-li l'esquena contra la paret. Vaig agafar una cadira i va bufetejar-lo a la cara com va assenyalar el revòlver a mi. La càtedra es va estavellar contra ell i es va estavellar contra la seva cara. La pistola es va disparar al sostre, i l'home va colpejar la planta en la seva esquena, la pèrdua de les armes. Spencer grumbled a la paret com ell apuntat amb la pistola d'aire nou.
  
  
  Vaig cridar-lo. "Mantenir, maleïda sigui!"
  
  
  "Per què?" "Va fer el fill de puta de ficar-me?" - va preguntar hoarsely.
  
  
  Va dirigida una altra vegada. Vaig donar un cop de puny-li a la cara i va colpejar el cap contra la paret. A continuació, he eliminat la pistola, així que es va perdre. Es estrèpit a través de la cuina, terra enrajolat de marbre, i ell em mirava en un atordiment.
  
  
  "Em va dir d'esperar," em va grunyir.
  
  
  Els nostres ulls es van trobar per un moment, després es va mirar avall, clutching a la ferida sota la seva costelles. Es veia com una simple ferida en la carn, però no em molesta molt ara mateix. Vaig anar a i agenollar avall davant el pistoler. Els seus ulls es van obrir, i el seu cos encara estava lluitant amb el verí. Va ser una de les poques persones que tenia una immunitat natural a certs productes químics tòxics, que, encara que no completa, causat curare per matar-lo a poc a poc més que a l'instant. Em vaig alegrar que era el cas. Potser em pot obtenir algunes respostes.
  
  
  Erica va entrar a la cuina en aquell moment, el seu revòlver encara descàrrega. "Ell no és aquí," va dir.
  
  
  Vaig agafar-li la camisa i va sacsejar-lo. "On és akrotiri stavros?" Em demanava.
  
  
  L'home em mirava. Va ser una altra de akrotiri stavros '" American fanàtics, però el seu cabell no era tan llarga com la Hammer.
  
  
  Em vaig posar la luger fora de la seva holster i prem-lo a l'home de l'esquerra pòmul fins. "Si vostè em digui on és, vaig a fer-vos que aneu al metge a temps per a salvar-te." Va ser una mentida, és clar. "Si es nega, vaig prémer el gallet. Digues-me."
  
  
  Ell em va mirar als ulls i apreciat del que va veure. "Molt, bé," va dir hoarsely. El verí estava ja treballant en ell. "Si realment salvar-me."
  
  
  Vaig assentir amb el cap.
  
  
  "Va anar a Mykonos."
  
  
  He intercanviat mirades amb Erica. L'illa de Mykonos va ser un dels dos llocs on akrotiri stavros construir la seva elit rebel cos. "Ara em diu," jo vaig dir, prement la Luger de la seva cara. "S'ha rebut notícies de la coronels?"
  
  
  El bandit riure, a continuació, una mirada de dolor sobtat va creuar en el seu rostre. "Zanni anomenat Kotsikas' casa. Un dels policies va respondre. Va dir que el tinent i els nostres homes eren belles, i que els coronels estaven morts."
  
  
  "Què dimonis?" Spencer va exclamar.
  
  
  Spencer va ser sorprès per la resposta, però jo no ho era. El coronel Kotsikas pensar ràpidament quan va sonar la campana, i lliurar-lo a un dels policies. Kotsikas assumir que si no va enviar un fals missatge a l'àtic, akrotiri stavros agradaria anar-hi amb els seus homes. Kotsikas no vaig tenir temps per coordinar-se amb nosaltres, així que va anar per davant i va fer el que semblava millor. No tenia sentit, però el coronel no podia haver sabut que la resposta que va fer la policia donar permetria akrotiri stavros deixar l'àtic abans d'arribar allà.
  
  
  "Per què hauria de akrotiri stavros anar a Mykonos?" Li vaig preguntar a la morint pistoler tartly. "Per revisar les tropes?"
  
  
  Un altre episodi de dolor de pegar-li. "Em metge", va respirar.
  
  
  "Anem a parlar primer."
  
  
  Va xiuxiuejar paraules. "Va cridar a tots dos camps alhora. Ell vol que les tropes portat a Atenes. El comandant en Mykonos va dir alguna cosa sobre de no moure les seves tropes, fins que va sentir des de l'Minurkos. Akrotiri stavros estava molt enfadat amb ell. Va volar-hi personalment ordre."
  
  
  Vaig créixer. L'home que posava en tensió i shuddered. La seva cara era ja convertint blau.
  
  
  "Anem d'aquí", em va ordenar. Em vaig tornar a Spencer. "Quedar-se aquí."
  
  
  Hi havia indignació en la seva veu. "Estic ferit, Carter."
  
  
  Vaig examinar-la. Era només una ferida que no tenen res de fonamental en ella. "Que estarà bé", em va dir. "Posar un embenat en aquesta convocatòria i Hawke des d'aquí. Dir-los sobre les últimes novetats. Vaig a tenir la Minurkos trucar a un metge per a tenir cura de la seva ferida. Alguna pregunta?"
  
  
  "Sí," va dir. "Per què no em vull estar amb tu en Mykonos?"
  
  
  "Vostè necessita per obtenir una mica millor, Spencer.
  
  
  Akrotiri stavros és massa important per a AX. "
  
  
  "Digues-Falcó que?" "Què és?" va preguntar sourly. "Em va recomanar-me per una feina temporal en aquesta tasca."
  
  
  "Dir-li el que vulguis." Em vaig tornar cap a la porta, holstering la meva luger. "Vine, Erica."
  
  
  "Què espereu de mi, només ha d'esperar fins que vaig saber de tu? Spencer va preguntar.
  
  
  Em vaig aturar i pensar per un moment: "Demà a esmorzar, podreu deixar. Serà massa tard per a la premsa per explicar aquesta història. Tenen la Minurkos trucar a la policia i dir-los-ho tot. Convocatòria Coronel Kotsikas i preguntar-li per donar suport a la Minurkos. Vaig a estar a Mykonos aleshores, i em vaig trobar akrotiri stavros si ell hi és. Serà massa aviat per a ell per rebre totes les novetats sobre el que va passar aquí i a Kotsikas ' casa."
  
  
  "Què passa amb Sergiu?" Erica preguntar.
  
  
  "Anem a enviar-lo a casa", em va dir. "Ell va fer una bona feina i ara es pot tornar a la seva família."
  
  
  "Carter," Spencer, va dir.
  
  
  "Sí?"
  
  
  "Vaig a estar millor la propera vegada."
  
  
  Vaig mirar a ell. "Tot el dret", em va dir. "Vine, Erica. Hem d'agafar un voltor."
  
  
  El desè capítol.
  
  
  Mykonos port posar com una massiva facetes de safir en el sol del matí. Va ser gairebé completament tancat port amb petites embarcacions de pesca i speedboats interior i dos grans vaixells de creuers ancorada a la paret de la mar. Els vaixells no va entrar Mykonos. Els passatgers havien de caminar cap avall inestable escales amb les maletes a les seves mans a la barca, que els va portar a la vora en petits grups.
  
  
  Erica i no vaig sobreviure a aquesta breu aventura. Vam arribar a l'aeroport a l'altre costat de l'illa només una hora abans i agafar l'autobús cap avall el sots carretera fins al poble. Ara em vaig asseure en una cafeteria al costat de la platja sota un tendal de lona, assegut en una escala de color groc cadira, i vist mitja dotzena de bigotut els navegants grecs guia d'una nova pintada vaixell de pesca a l'aigua només quinze metres de distància. El terraplè es va apartar de mi en les dues direccions , una filera de cases blanques amb cafès, botigues i petits hotels. Em va prendre un glop de Nescafe, simbòlic grec homenatge a American cafè, i va veure un home vell en un barret de palla dur, la venda de raïms i de les flors. En aquest ambient, era difícil recordar que era aquí a matar a un home.
  
  
  Erica no era amb mi. Ella va desaparèixer en el laberint de blanques carrers prop de la costa, per a trobar una vella que coneixia de la seva estada a Mykonos fa un parell d'anys. Si vostè necessita qualsevol informació sobre Mykonos, que es va convertir a l'pèl fosc velles dames negres xals que lloguen habitacions a casa seva per als visitants. Ho sabia tot. Erika va anar a trobar-se sobre el campament militar a l'illa i descobrir on és el comandant d'aquest camp podria viure, perquè probablement anem a trobar akrotiri stavros hi.
  
  
  Jo tot just acabat Nescafe quan Erica, es gronxen en el camí empedrat davant de la cafeteria, va vestit de groc pantaló, el seu pèl llarg de color vermell lligat a l'esquena amb una cinta groga. Encara em costa entendre per què una noia bonica com Erica seria dibuixat en el meu món. Ha casat amb un home ric amb una vila i un llarg blanc iot fora de Tel Aviv. Tot això es podia haver tingut en la seva aparició. Potser ella no ho saben. O potser iots només no era el seu tipus.
  
  
  "Et veus com un turista, Nick," ella va somriure, assegut al meu costat. Excepte per la jaqueta i corbata."
  
  
  "Donar-me una altra hora", em va dir. "El que vaig aprendre?"
  
  
  Ella va demanar una tassa de te calent del cambrer i va a l'esquerra. "És bo que vaig anar sol. La Maria no vol parlar primer. Aquests illencs són molt estranys, i qualsevol persona que no viu aquí és un estrany."
  
  
  "El que va suposar a dir?"
  
  
  Erica va començar a parlar, però ella va haver d'esperar el cambrer per deixar-la tetera. Quan ell havia anat, que s'aboca una mica de sucre des obert un bol a la copa. "Hi ha un camp a prop de Ornos Platja, i només un parell d'illencs han estat a dins. El comandant viu en una villa de lloguer a prop del camp. El seu nom és Galatis. Un dels dos locals, els taxistes van tenir els dos nord-Americans a la Renia Hotel. a les afores del poble; més tard, el mateix home que va portar a la vila Galatis."
  
  
  "Excel·lent intel·ligència, la Senyoreta Nystrom," vaig dir. "Vinga, anem a la Renya."
  
  
  "Vaig asseure," ella es va queixar. "Encara tinc la meitat d'una tassa de te."
  
  
  "Vaig a fer una altra copa més tard." Vaig tirar uns drachmas sobre la taula.
  
  
  "Bé," va dir, es va afanyar a prendre un altre glop de te, llavors rosa a seguir-me.
  
  
  Caminem al llarg del terraplè, passat cafès i petit grup, a un obrir plaça on autobusos a les afores aturat. L'oficina de correus i el port de la seu de la Policia davant la plaça, i hi havia un entelada estàtua de bronze d'un antic heroi. Hem passat per aquesta plaça, apaga el terraplè en un petit bloc, i aviat va arribar a Renia. Va ser un multi-nivell hotel construït en un turó amb gairebé un jardí tropical al seu davant.
  
  
  L'esvelta jove a la recepció va ser molt acollidora. "Sí, dos de nord-Americans van arribar ahir. Són els teus amics?"
  
  
  Quins són els seus noms? Li vaig preguntar.
  
  
  "Deixeu-me veure." Ell va treure una revista de sota el taulell i el va obrir. "Ahh. Mr. Brown i el Senyor Smith."
  
  
  "sí. Seran els nostres amics, " vaig dir. "Què instal·lacions estan en? Ens vol sorprendre."
  
  
  "Estan en 312. Però ells ja estaven passat. Es va comentar que vaig a estar de tornada a l'hotel per dinar abans del migdia."
  
  
  Hem comprovat l'habitació de totes maneres. Em va trucar a la porta i després caminar amb els efectes especials proporcionada per els nois de la efectes especials departament. Hem tancat la porta darrere de nosaltres i va mirar al voltant. Tant de les grans llits eren encara es desfà, i hi havia un mig buit ampolla de whisky a la tauleta de nit. Akrotiri stavros no estava molt d'un bevedor, així que vaig pensar que era la seva mercenari que va portar amb ell que havia begut alcohol.
  
  
  A més de whisky i un parell de burilles de cigarrets, no deixar res més. Akrotiri stavros probablement no portar qualsevol equipatge. El que havia de fer no trigarà. Va conèixer una trucada d'un home que deia ser un Minurkos, i posar a prova la fidelitat de Galatis, el camp de comandant. Galatis 'la vida hauria estat en perill immediat, si hagués obeït el Minurkos' ordres de no moure's fins que a més els informes s'han rebut d'ell. Des de akrotiri stavros havia arribat ahir, Galatis ja podria estar mort.
  
  
  "Ens seria millor anar a la vila," vaig dir.
  
  
  "Estic amb vosaltres, Nick."
  
  
  Després de mitja hora de recerca, finalment hem trobat un conductor de taxi bevent ouzo en un cafè. Ell no tenia cap intenció de conduir-nos a la vila fins que li va mostrar un tac de drachmas, després va hunched més i ens va conduir a un taxi. Va ser un atrotinat 1957 Chevrolet, amb la majoria de la pintura i de cotó llana que surten de la tapisseria. El taxista va començar l'antic motor, que belched en veu alta mentre ens dirigíem.
  
  
  La majoria de la cursa va tenir lloc en un mal carretera asfaltada al llarg de l'illa del litoral rocós, on pels penya-segats caigut en el Mar Egeu. Quan estàvem gairebé a Ornos Platja, el conductor es va convertir en un irregular camí de grava en la direcció del camp i vila. Com passem de l'alta tanca de filferro de pues, només vam agafar una visió del camp, edificis verds a l'aguait en la distància. Hem convertit distància de la tanca, i en el llarg camí que va conduir a la vila. Quan vam arribar a la casa amb la terra enrajolat de coberta, vaig preguntar al conductor de taxi a esperar, i semblava molt disposat a fer-ho.
  
  
  Ja estàvem preparats per a qualsevol cosa quan em va trucar en els reixats de fusta de la porta davantera. Erica torna a haver un Belga revòlver ocults en la seva bossa, i aquesta vegada s'espera que per utilitzar-lo. Ella amb calma estava al meu costat a la porta i esperar. Vaig posar la luger, al costat de la butxaca de la meva jaqueta, i la meva mà es va amb ell. La serventa, una persona gran que la grega, va obrir la porta.
  
  
  "Kali mera," ell ens va saludar. Va continuar en grec. "Vols veure el comandant?"
  
  
  "Em sap greu", em va dir, suaument empenyent-lo de banda. Erica i em vaig traslladar a una gran sala d'estar amb una sola paret de vidre davant d'un arbrat vessant.
  
  
  "Si us plau!" L'home vell va respondre en anglès.
  
  
  Vam anar amb cautela des habitació, i finalment es va reunir en una sala gran. No hi havia ningú allà.
  
  
  "On és el comandament?" Erica va preguntar el vell.
  
  
  Ell va negar amb el cap violentament de costat a costat. "No a la vila. Visitant".
  
  
  Li vaig preguntar. "On és?"
  
  
  "Vaig anar amb els nord-Americans. Al camp."
  
  
  "Efaristo," vaig dir, agrair-li.
  
  
  Ens va sortir i va tornar a la cabina. "Ens porten al campament militar," vaig dir al conductor.
  
  
  "El que anem a fer en arribar-hi?" Erica preguntar.
  
  
  El taxi va treure fora de la casa i es va dirigir a la tornada per la carretera de grava. "No estic segur, però," jo admesos. "Acabo de sentir com ens ha almenys fes un cop d'ull des de fora."
  
  
  Però no vam arribar tan lluny. Quan vam tornar a la carretera que va córrer en paral·lel a la tanca i seguir-lo durant uns centenars de metres, vaig veure un lloc on pneumàtics pistes va sortir de la calçada i es va aturar prop alguns matolls.
  
  
  Li vaig dir al conductor. "Stop!"
  
  
  "What's up, Nick?" va preguntar Erica.
  
  
  "Jo no ho sé. Estada aquí."
  
  
  Vaig sortir de la cabina i va treure la luger . Caminava a poc a poc passat la coberta pistes i en el mato. No hi havia evidència de la lluita a prop d'on el cotxe estava aparcat. Quan vaig arribar a l'herba, vaig trobar que em temia. Darrere un gruix bush, un home alt, prim home laic amb la seva gola tallada d'orella a orella. Òbviament, he trobat Galatis.
  
  
  Vaig tornar al cotxe i li va dir Erica, i els vam asseure una estona mentre el taxista ens miraven en el mirall retrovisor.
  
  
  "Akrotiri stavros hauria d'haver tingut una de Galatis' subordinada oficials del seu costat, per ara, " vaig dir molt. "Si no trobem akrotiri stavros, haurà d'aquestes tropes a la ciutat d'Atenes demà."
  
  
  "No podem seguir-lo al camp, Nick," Erica dir. "Ell tindrà un petit exèrcit per protegir-lo d'allà."
  
  
  "Tornarem a l'hotel i espero que el que akrotiri stavros va dir que és cert - que té la intenció de ser-hi per la tarda. Anem a esperar-lo allà."
  
  
  A la Renya, Erica i ho vaig fer a akrotiri stavros ' habitació sense ser vist. Hem tancat-nos i esperar. Era la meitat del matí. Els llits van ser feta, de manera que no s'han de preocupar de les minyones. Vaig servir-nos tant a un petit glop de whisky, i ens vam asseure a la vora del llit i va beure-la.
  
  
  "Per què no podem ser aquí de vacances com els turistes?" Erica es va queixar. "No hi ha res a fer, però de visita molins de vent, anar a les platges, i seure en els cafès veure el món passar?"
  
  
  "Potser ens passarem junts algun dia," jo vaig dir, no creure-ho durant un minut. "Sota diferents circumstàncies."
  
  
  Erica es va treure la petita armilla que va passar amb els seus pantalons. Ella portava només una pura brusa amagat darrere d'ella pantalons. Va posar d'esquena avall al llit, els seus peus encara a terra, el seu cabell vermell un embolic a la plana verda bedspread.
  
  
  "No tenim molt de temps junts", va dir ella, mirant cap al sostre. Una lleugera brisa va arribar a través de la finestra oberta, una lleugera brisa de mar. "No importa com funciona tot."
  
  
  "Jo sé".
  
  
  "Jo no vull esperar un moment possible en el futur conjuntament. Potser mai arribarà." Va començar a unbutton la seva brusa.
  
  
  Vaig mirar a ella. "Erica, què dimonis fas?"
  
  
  "Estic rebent despullat", va dir, no em mira. La seva brusa era fora. Ella undid la petita sostenidor i sacsejar-lo. Jo mirava cap a ella.
  
  
  "Fer entendre que akrotiri stavros pot venir aquí a qualsevol hora?"
  
  
  "És només la meitat del matí." Ella havia desfet el complement de la seva groga pantaló a la cintura i es va estirant-los sobre el seu malucs. Només hi havia una peça de roba interior a sota, una petita peça de roba que amb prou feines cobreix res.
  
  
  He recordat, i la meva gola va assecar. Vaig recordar l'animal pur plaer m'agradaria sentir amb ella.
  
  
  "Erica, no crec -" he intentat de protesta.
  
  
  "No hi ha temps," ella em va assegurar, en moviment languidly a través del llit. Vaig veure el seu cos moure's i estirar. "Vostè va dir-se que akrotiri stavros probablement passar tot el matí parlant amb el nou camp comandant."
  
  
  "No podem estar segurs que," em va dir ella undid el meu cinturó. El meu pols accelerat, i vaig sentir un familiar interior reacció a ella toca.
  
  
  Ella em va estirar cap a ella i es va traslladar cap a mi. La meva mà esquerra es va traslladar a el meu pit de la seva pròpia voluntat.
  
  
  "Com segur que hem de ser, Nick", va respirar, fins arribar a la meva roba.
  
  
  Què dimonis, vaig pensar. La porta estava tancada. La Luger serà abast." Anem a escoltar akrotiri stavros abans que ell entra a l'habitació. I vaig tenir la mateixa sensació que Erica. Aquesta pot ser la darrera vegada.
  
  
  Em vaig tornar i deixar que els meus ulls estan més Erika del cos i la cabellera de foc cabells que cauen sobre la seva lletós espatlles, i es va preguntar si no hi havia estat mai una dona més desitjable que la Erika Nystrom. En qualsevol lloc. Qualsevol moment.
  
  
  Em va besar, i la seva boca estava calent i humit, i no hi havia necessitat en el camí va prémer els llavis a la meva. Quan vam besar, ella es va despullar-me, i no em vaig aturar-la. A continuació, ens agradaria estar estirat sobre el llit junts, i m'agradaria tirar les calces transparents fora de les cuixes i les cuixes. Al final, ella em va ajudar per confonent-los.
  
  
  Ella es va posar a la seva esquena amb els ulls gairebé tancats i va arribar a mi. Caminava més i ella em va estirar cap al seus braços. Ens va besar apassionadament de nou, i va celebrar a mi i acariciats mi. Com ella em va estirar cap a, hi va haver un moment en què la seva boca es va obrir a plaer, i després d'una baixa queixar escapat de la seva gola.
  
  
  Els seus malucs es va traslladar contra mi, prenent la iniciativa i exigent. Vaig respondre empenyent el seu disc dur. Llargues cuixes va aixecar del llit i tancat darrere de mi, forçant-me a l'interior més profund.
  
  
  I després hi va haver una explosió. Va arribar abans i amb més poder del que havia pensat mai possible, fent la carn buirac i buirac amb la seva nu poder i només de pas després que tots dos van ser salvats tots els aldarulls que es va construir dins de nosaltres. Ens quedem amb una suau ondulació de plaer que filtrat en el més profund i íntim parts de nosaltres.
  
  
  Es vesteix poc a poc. Encara era d'hora al matí. No obstant això, estava començant a preocupar-se que akrotiri stavros podrien no aparèixer. Potser va ser a l'aeroport esperant un avió cap a Atenes. Podria dir que va tornar al migdia només per llançar qualsevol perseguidors fora de la seva pista.
  
  
  Va ser d'onze trenta. Erica va prendre una altra copa de whisky, i la tensió en el seu interior es va mostrant clarament en la seva cara.
  
  
  "Vaig al vestíbul," va dir en onze dels trenta-cinc.
  
  
  "Per què?"
  
  
  "Potser va cridar i va canviar els seus plans", va dir ella, tenint una ràpida arrossegar a una llarga cigarret. "Es pot saber alguna cosa."
  
  
  No vaig intentar aturar-la. Ella estava agitat, tot i que ens havia fet l'amor abans.
  
  
  "Tot el dret", em va dir. "Però si arribes a akrotiri stavros, no portar endavant. Deixar-lo venir aquí."
  
  
  "Tot el dret, de Nick. Prometo."
  
  
  Després Erica esquerra, vaig començar a ritme de la sala. Jo estava nerviós-me. És important que ens van portar akrotiri stavros aquí. Hem perseguit-li el temps suficient.
  
  
  Només cinc minuts després Erica va baixar a la recepció de l'hotel quan vaig sentir un soroll al passadís. Vaig treure un 9mm luger i va anar a la porta. He escoltat. Hi havia un altre so. Vaig esperar, però no va passar res. He obert la porta atentament i en silenci. El vaig obrir una polzada i va mirar cap a fora al passadís. No hi havia ningú a la vista. Em vaig posar dret i va mirar cap avall de la sala.
  
  
  Res de res. El passadís s'havia obert arcs que condueix al jardí. Hi vaig anar i va mirar cap a fora, i una altra vegada no vaig veure res. Hi havia una sortida al jardí d'una cinquantena de metres avall de la sala. Ràpidament vaig anar allà baix, mirava al seu voltant, i finalment es va rendir. Els meus nervis han de tenir a la vora, em vaig decidir. Vaig tornar a la meitat-per obrir la porta de l'habitació i anar a l'.
  
  
  Tal com us vaig agafar la porta per tancar-darrere de mi, vaig agafar el moviment de la cantonada de la meva mirada, però ja era massa tard per reaccionar. Un cruixit cop a l'esquena del meu cap va provocar una vertiginosa dolor en el meu cap i el coll. La Luger lliscar fora de la mà. Vaig agafar la porta de marc i celebrar com vaig inclinar sobre ell. Vaig agafar un cop d'ull de la cara davant de mi i reconèixer-la com una cosa que havia vist a l'àtic a Atenes. Era a la popa, arrufant les celles cara de Adrian akrotiri stavros. Vaig fer un animal de so a la meva gola i va arribar per a que la cara lletja. Però llavors alguna cosa em va colpejar al cap de nou, i de llums brillants va brillar a l'interior. Vaig nedar en un mar negre, i no hi havia cap línia de l'horitzó entre el mar negre i el negre del cel. Tot tancat en mi i fusionar en una remolins de matèria fosca.
  
  
  L'onzè capítol.
  
  
  "Està despert."
  
  
  Vaig poder sentir la veu indistintament, com si venia cap a mi des de l'altra habitació. La meva va obrir els ulls, però no podia enfocar-los. Vaig veure tres vagues formes al meu voltant.
  
  
  "Això és correcte, obre els ulls".
  
  
  La veu era familiar. Va pertànyer a Adrian akrotiri stavros. He intentat centrar-se en la seva font. La seva cara es feia en la meva visió. Vaig mirar a l'dur, dur a cara amb el seu retrocés de la línia de cabell, cabell fosc, fred i gelades ulls, i odiava a mi mateix, per a deixar-lo portar-me. Vaig mirar-li als altres dos cares a banda i banda. Un pertanyia a una alimentació sana, de pell fosca tipus amb blau de l'ull per sobre del seu ull esquerre. Jo pensava que era akrotiri stavros ' Brasiler guardaespatlles. L'altre home era molt jove i portava un uniforme caqui. He imaginat que això era l'oficial que havia substituït l'executat Galatis.
  
  
  "Per tant," akrotiri stavros va dir en un verinoses veu. "La finestra més net". Va deixar sortir una mena de throaty riure. "Qui ets realment?"
  
  
  "Qui ets realment?" Jo els responia, intentant aclarir el meu cap, tractant de pensar. Vaig pensar Erica i es va preguntar si havia trobat el seu, també.
  
  
  Akrotiri stavros em va estirar cap a fora i colpejar-me amb la part posterior de la seva mà, i només llavors vaig notar que jo estava assegut en una escala cadira. No connectar-me, però no hi havia cap Luger. Hugo encara estava enfilat a l'avantbraç, sota el meu descorda la jaqueta. Gairebé em va caure de la cadira quan el cop d'aterrar.
  
  
  Akrotiri stavros inclinar-me, i quan va parlar, la seva veu era com un lleopard és grunyir. "Vaig veure que no em reconeix," va hissed. Vaig veure l'oficial de l'exèrcit de mirar-li. "Ara ja saps quina mena d'home ets a tractar."
  
  
  Sí, boig, vaig pensar. Un home cruel que preses en altres. Ara vaig comprendre per què li va cridar Voltor. Vaig mantenir la meva boca tancada aquest temps. Va redreçat aixecar, va agafar la part davantera de la seva camisa, i va obrir-lo radicalment. Em va quedar a la missa de les cicatrius en el seu tors, òbviament, de l'incendi. Va resultar que van cobrir la major part del seu cos.
  
  
  "Ho veieu això?" - va exclamà, els seus ulls brillants de la massa brillants. "Tinc aquest en un apartament foc quan jo era un nen. El meu pare va tenir un cigarret encès al llit amb ell, la darrera d'una sèrie d'irresponsable accions en contra de la seva família. Però vaig sobreviure, podeu veure. No crec que vaig a l'infern, perquè ja he estat aquí".
  
  
  Així que aquesta va ser la gran falta peça de akrotiri stavros ' trencaclosques. El foc es va trencar alguna cosa dins d'ell. Va cremar lluny tot el que quedava de l'ànima, deixant només la carbonitzat nucli. Com va buttoned fins la camisa, em vaig adonar de per què ell era tan directament. Tot el seu tors han de tenir la rigidesa del teixit cicatricial.
  
  
  "Ara ho entenc", va hissed a mi. "Ara se'm dirà que ets i el que estan fent aquí a Mykonos, espionatge a mi."
  
  
  El husky, fosc davant home al costat d'ell va tenir alguna cosa a curt fora de la seva butxaca, és de suposar que un club, només en cas vaig ser prou estúpida repte per a akrotiri stavros.
  
  
  "És aquesta la CIA?" Akrotiri stavros ' lleig veu va tornar a mi. "Et vaig trucar Galatis mentre que fent-se passar per un Minurkas?"
  
  
  Vaig haver d'estalviar-me, en cas contrari, hauria estat més. Si Erica no havia estat ferit a l'hotel comptador, com a resultat, s'hauria de tornar aquí aviat. Si estic de sort i li presta atenció, no entra a l'habitació i es converteix en el seu presoner. Ella haurà de lluitar amb aquesta, i he de ser conscient que l'ajudés.
  
  
  "Sí", em va dir. "Estic CIA."
  
  
  "Sí, la veritat és que surt," akrotiri stavros dir. "I vostè està aquí per a organitzar un cop d'estat contra mi?"
  
  
  Akrotiri stavros ' ulls dirigit a mi amb maníaca l'odi.
  
  
  "Alguna cosa així."
  
  
  "Què són els detalls d'aquest CIA terreny?" demanava akrotiri stavros.
  
  
  He dubtat. Si he dit massa, seria so fals. Husky plantejat el club de nou.
  
  
  "Esperar," el jove oficial dir amb un gruix accent. "Recentment a Grècia, hem estudiat alguns mètodes que ens permeten obtenir la plena col·laboració de presoners. Però serà massa sorollós per iniciar un interrogatori aquí.
  
  
  En qualsevol cas, hem de tornar al campament. Anem a portar-lo amb nosaltres."
  
  
  Akrotiri stavros pensar per un moment. "Bé," va dir grimly.
  
  
  Van recollir-me de la meva cadira. Em pregunto on l'infern Erica és. Ella havia de ser de tornada des de la recepció. Potser no la va trobar, després de tot. Però jo no podia demanar-lo.
  
  
  Quan van arraconar-me en una sala d'espera aparcaments a l'exterior de la casa, en un aparcament lluny de l'entrada, vaig pensar en intentar escapar amb una agulla. Si s'havia pres a mi que el campament, mai no m'hauria deixat viu.
  
  
  Però no era una bona oportunitat per moure amb el ganivet. Un husky home celebrar una pistola sota el meu costelles, i akrotiri stavros es va asseure al meu costat. L'oficial va ser a la conducció.
  
  
  A la sortida de la ciutat, a l'empinada carretera, em vaig quedar pensant en Eric. Era difícil entendre què havia passat amb ella. Ella sabia que ella hauria de tornar a l'habitació, tan aviat com akrotiri stavros arribat.
  
  
  Vam ser prop d'una milla fora de la ciutat quan es va convertir en un fort revolt i va veure un cotxe parada a uns vint metres per davant de nosaltres en una carretera estreta. Vaig recordar veient aquest cotxe aparcat davant de l'hotel anterior i va arribar a la conclusió que pertanyia a la gestió. L'oficial es va estavellar en els frens i els militars vehicle aturat a uns metres de distància de l'altre vehicle.
  
  
  "Què és?" Akrotiri stavros demanar curtly.
  
  
  "Sembla com un cotxe trencat," l'oficial grumbled.
  
  
  "Bé, anar a treure de la manera" akrotiri stavros comandades.
  
  
  A la dreta del nostre cotxe va ser un penya-segat, i a l'altra banda va ser una forta caiguda. L'oficial que va sortir a l'esquerra i es va traslladar amb cautela cap al cotxe el bloqueig de la carretera. Akrotiri stavros, que estava assegut a la meva dreta, va obrir la porta al costat del penya-segat i es va quedar a la vorera, mirant. Estava sol en el cotxe amb un husky home amb una pistola al meu costat.
  
  
  "El seu tir del penya-segat!" Akrotiri stavros ordenat, de peu al costat del nostre cotxe.
  
  
  "Vaig a tractar," el policia va dir.
  
  
  Aquestes van ser les seves últimes paraules. Com ell es va aturar al costat d'un altre cotxe, vaig veure Erica cap de volar sobre el penya-segat. Ella va ser, òbviament, escoltes telefòniques fora de l'habitació de l'hotel i escoltar-los decidir portar-me fins al campament. Ella va robar un hotel de cotxes i aturar-nos a la carretera.
  
  
  Akrotiri stavros cridar l'oficial quan va veure Erika apunta un revòlver a l'home.
  
  
  El grec es va convertir com Erica de la pistola es va disparar. Un forat que va aparèixer al delegat del front. Va escalonat de nou i es va estavellar contra el cotxe com Erika apuntat la pistola a akrotiri stavros. Va treure de la seva pròpia arma, i jo admirava Erika per aconseguir l'oficial de primera, perquè jo sabia el molt que li volia disparar akrotiri stavros. Va dirigit a akrotiri stavros, i la seva arma barked de nou i li va pegar.
  
  
  La ronca home al meu costat en el cotxe va ser l'objectiu a mi, no saber què fer primer. Finalment, quan akrotiri stavros va ser ferit, va decidir acabar-me fora primer i després anar després de Erika. Vaig veure el seu dit torn blanc sobre el detonant de la revòlver. Em va girar la meva mà i va colpejar-lo en el braç amb la pistola, i la pistola es va disparar, trencant la finestra de la subfinestra següent per a mi. L'agulla va ser en la meva mà. Mantenir l'arma de foc a una distància, vaig empènyer de valent amb el ganivet i sentir-lo passar per sota el braç. Era tot per a ell.
  
  
  Akrotiri stavros va ser ferit a l'espatlla, però només va ser una ferida. Va caure a terra i es va donar resposta a Erica de foc, quan vaig saltar de l'altre costat del cotxe. Crouching baixos i utilitzar el cotxe per a cobrir, I es va dirigir cap a un altre cotxe amb una pistola a la mà. Akrotiri stavros obligat Erika a amagar-se darrere de la penya-segat de nou. Jo volia tenir un bon xut a ell des d'on menys s'ho esperaven, perquè va pensar que encara era presoner.
  
  
  Però quan vaig arribar a l'altre cotxe, akrotiri stavros em va veure. Va disparar dos trets, i les bales de batuda fins trossos d'asfalt al meu costat. Em va ficar al voltant de la cantonada del cotxe i va sortir de la línia de foc. El següent moment akrotiri stavros va tornar a la màquina de guerra. Erica cap va sortir del penya-segat i va disparar al cotxe, però va perdre. Akrotiri stavros va ser de conducció. El motor va arrencar.
  
  
  Em vaig aixecar i li va disparar. De sobte el cotxe lurched i va volar directament a mi. Va intentar fixar-me a un altre cotxe. Li vaig disparar un caminar vague va disparar i va ficar lluny de la proximitat de cotxe. Ell es va estavellar en veu alta en un altre cotxe. Em vaig quedar molt a prop de l'impacte, que cobreixen la cara i amb l'esperança que el torn de metall no colpejar-me. Akrotiri stavros canviat el cotxe i swerved bruscament lluny del lloc d'impacte. Va ser en el seu camí de tornada a la ciutat. Una fracció de segon més tard, va ser en moviment. Vaig prendre cura apuntar, premeu el pneumàtic i va obrir-lo, però va continuar. Erika disparar dos trets, les bales whizzing lluny del cotxe i la manca de akrotiri stavros.
  
  
  Vaig sentir el seu crit. "Maleïda sigui!"
  
  
  Em vaig aixecar i va obrir la porta del cotxe destrossat. La porta va caure a les meves mans i va colpejar la vorera. Em vaig ficar al cotxe i va intentar arrencar el cotxe. En el tercer intent, tot va funcionar.
  
  
  Erica conèixer-me al cotxe ja vaig posar el cotxe en marxa.
  
  
  Ens va rugir el camí després d'akrotiri stavros. Hem mantingut un ull fins a arribar a la ciutat, i després ens vam trobar un cotxe abandonat a prop de terraplè. Ens va caure i va mirar com el gas s'havia esgotat.
  
  
  "No pot ser gaire lluny d'aquí," Erica dir. "Vaig a passar per la cafeteria."
  
  
  "Bé, vaig a fer un cop d'ull a les embarcacions. Aneu amb compte."
  
  
  "Tu també, Nick", va dir ella.
  
  
  Va caminar fins el camí cap a la cafeteria. Hi havia un munt de llocs per amagar-se. Vaig sortir a un petit moll on diversos turistes estaven esperant un vaixell. Jo estava a punt de demanar akrotiri stavros quan vaig sentir l'estrèpit d'una llanxa. Després vaig veure-li en el vaixell al final del moll. El vaixell s'allunyava.
  
  
  Vaig córrer cap a ell, però era massa tard. Va ser en el seu camí. M'apunto la pistola a ell, però no vaig disparar-li. Veure un petit vaixell al meu costat, em va saltar a bord amb el propietari, que era allà, amb la seva boca penjant obert, veient tot això. Encara tenia la pistola.
  
  
  "Posar-lo en marxa," vaig demanar.
  
  
  Ell sabia escoltar en silenci. El motor de rugir.
  
  
  "Ara anar a buscar-lo."
  
  
  "Però..."
  
  
  "Aconseguir l'infern fora d'aquí!"
  
  
  Va sortir. Jo conduïa en el moment, després de akrotiri stavros fora de la base. Vaig mirar enrere i veure Erica a l'extrem del moll, cridant el meu nom. Jo no podia tornar. Em va saludar el seu enlairament.
  
  
  Vaig sentir el seu crit. "Aneu amb compte!"
  
  
  Jo sentia que no podia estar amb mi, perquè akrotiri stavros era important per a ella. Però les circumstàncies dictada en cas contrari. Vaig veure akrotiri stavros passar per la porta d'entrada a l'interior d'un port, deixant un clar color blanc pista de darrere d'ell. Fora d'aquesta zona protegida, no hi eren petits, picat de les ones, i quan vaig arribar allà, el meu petit vaixell va començar a roca, i esquitxades d'aigua salada a la cara des de el blau fosc del Mar Egeu. Estava clar que akrotiri stavros anava per un deshabitada illa prop de Delos.
  
  
  El meu vaixell va ser més ràpid que la llanxa ràpida a akrotiri stavros havia robat, de manera que s'aferren desesperadament a la meva petita, artesana, a poc a poc em va arribar-hi. A la vegada, vaig pensar Eric tornar a Mykonos. La policia haurà de donar una explicació. Però una crida a Coronel Kotsikas es diuen les autoritats, tot el que vulguin saber. En el moment vaig tornar, que probablement han atorgat Erica medalles. Si vaig a tornar.
  
  
  De sobte em trobava a l'abast, però akrotiri stavros guanyar-me a ella. Va rodar-me dues vegades, i van estavellar-se l'aigua de la barca. Tenint en compte la forma del meu vaixell va ser saltant, va ser tota una gesta que akrotiri stavros arribar a qualsevol lloc. M'atreia la meva pistola i va apuntar acuradament a akrotiri stavros ' silueta. Li vaig disparar i es va perdre. Jo només té dos trets a l'esquerra.
  
  
  Ens dirigim a un petit abandonat la zona de l'illa i l'aigua es va calmar. Akrotiri stavros va córrer a la arruïnat restes de la calor, de sol al forn moll. Vaig veure-li de tornar a carregar la pistola en el camí, així que tenia un avantatge en munició. Com va arrossegat fins a la moll, va rodar-me dues vegades per mantenir-me lluny. Em va girar al voltant de la barca en un ampli cercle, intentant per burlar-lo. Però vaig ocupar de nou el foc. No em podia perdre trets.
  
  
  Akrotiri stavros es va ajupir a l'inici, treballar en alguna cosa. El vaixell ja estava atracat. Vaig pensar que això podria ser la meva oportunitat i dirigit el vaixell de tornada a l'interior. Tal com vaig arribar prou a prop per disparar, akrotiri stavros va arribar a la vista i tirar alguna cosa a la meva barca. Va aterrar a la dreta a la meva cabina. Vaig veure la metxa de cremar, i jo sabia akrotiri stavros havia trobat la dinamita. A Mykonos, que va servir per a la construcció d'una nova carretera a l'extrem de l'illa. No vaig tenir temps per tractar de tirar-la per la borda. La metxa va ser curta. Vaig posar la pistola al meu cinturó, es van abocar sobre la banda, i nedar.
  
  
  L'explosió va arrencar obrir la meva oïda i el va sacsejar l'aire calent, enviament de grans ones en l'aigua. La runa plogut avall al voltant de mi, però vaig nedar distància. Vaig mirar enrere i veure flames restes a la superfície de l'aigua, negre de fum rodant cap al cel.
  
  
  Vaig tenir la sort. Vaig continuar nedant a la platja al costat del moll. Akrotiri stavros em va veure i va disparar dos trets. Les bales caure a l'aigua just darrere de mi. Va disparar una tercera vegada i tallar a través de l'avantbraç. Em va prometre sota el meu alè. Fins i tot si ho vaig fer a la costa, podria no tenir una arma de foc, perquè les bales en l'arma pot mullar.
  
  
  Quan akrotiri stavros em va veure continuar caminant cap a la costa, es va tornar i va fugir de les algues-moll cobert. Va ser en direcció a la plana, part baixa de l'illa directament darrere de nosaltres, cap a les ruïnes de la meitat d'una dotzena de barraques de pescadors que feia temps que havia estat abandonat. Ell amb la clara intenció d'emboscada m'hi.
  
  
  Vaig lluitar fins a l'antiga muralla de mar, que va córrer en el moll en angle recte. Vaig mirar a l'espai obert davant de mi, però jo no podia veure akrotiri stavros. El calorós sol va començar a assecar la sal i l'aigua en mi com jo vaig estudiar el terreny directament davant. A una distància d'uns tres-cents metres, i la terra va ser relativament plana, excepte scatter (afloraments de pedra i roques que els envoltava i que proporcionen un teló de fons per a una línia curta de l'enfonsament de barraques de pedra. Darrere d'ells, una penya rocosa, rosa fort cap al centre de l'illa, i en el turó era un altre edifici. Era una casa de dos pisos sense un sostre o a una paret, probablement d'algun tipus de públics estructura.
  
  
  Jo squinted en la llum brillant, amb l'esperança de veure akrotiri stavros, però ell estava amagat.
  
  
  Em va treure el revòlver del meu cinturó, va treure els cartutxos, i netejar-la neta. Vaig obrir la pistola i va mirar cap avall de la bóta. Gotetes d'aigua glittered dins el tub de metall, glinting en l'reflecteix la llum del sol. Vaig posar el morrió a la boca i ficar la pota, de la bóta per esborrar-lo. Els dos cartutxos m'havia salvat tan acuradament podria haver fallat quan jo depenia d'ells. Jo no tenia cap altra arma, des de la Luger encara estava a l'hotel, i l'agulla es va sobresurt del llançador costat de la carretera que condueix a la campament militar. Erica portarà, però que no m'ajuden en el moment.
  
  
  Però akrotiri stavros no estava segur que jo no disparar, o ell no hauria de fugir. Va ser una petita pausa en el meu favor. Prenent això com el millor que vaig tenir, em vaig aixecar de la paret i es va dirigir a la casa de camp, pistola en mà. Si vaig mostrar l'arma, jo podria fer akrotiri stavros crec que era a punt per disparar-hi, humit o no, i fer-lo a defensar-se. Però jo esperava que no ho arribar a aquesta.
  
  
  Jo amb cautela acostat a les seves cases de pedra. Gespa va créixer a tot arreu, fins i tot dins els esquelets de petits edificis amb cap de les portes o finestres. L'herba es va traslladar lleugerament a la càlida brisa, on jo era. El sol semblava, d'alguna manera, més brillant aquí que en la veïna Mykonos. I la càlida brisa poc a poc secs de la meva camisa i pantalons llargs, però la meva roba encara enganxat al meu cos.
  
  
  Vam anar amb cura a través de la llarga marró herba. Dos llangardaixos, gris i prehistòric, va saltar sobre les roques per sortir de la meva manera. No fan olor de carrer. L'aire calent ple meu nas, i quasi ofegat a mi amb la seva olor a podrit. Vola al zumbido en les weedy camp entre les cases i a mi, i en el fons de la meva ment, vaig veure Alexis Salomos estirat sobre el trenat de runa amb vola sobre ell. Llavors em vaig adonar moviment cap amunt per davant prop de l'estació més propera de casa.
  
  
  Em vaig fregar les mans sobre els meus ulls i va mirar de nou. No hi havia res per ser vist ara, no hi ha més moviment, però vaig poder sentit akrotiri stavros hi era. Vaig poder sentir, cada os en el meu cos enviament de senyals d'alerta.
  
  
  Vaig córrer a un pit-alta boulder prop de la primera casa i es va quedar allà, veient i escoltant. El so dels insectes era constantment en les meves orelles. Em vaig traslladar la meva mà a la roca i el col·loca en el llangardaix l'esquena. Ella va saltar de nou, sorprenent-me. En aquell moment, Adrian akrotiri stavros enganxat el seu cap des de darrere de la segona casa de la línia i va disparar la seva pistola.
  
  
  El tret semblava ressò en els enganxós aire. La bala trencar una roca a prop meu braç dret. Un moment més tard, un segon tir colpejar una roca i dispersos gra de sorra a la meva cara. Vaig escopir i parpellejaven. Quan vaig poder veure de nou, akrotiri stavros havia anat. Però més propera a mi, entre el primer i el segon cabanes, vaig notar el moviment de la gespa.
  
  
  Akrotiri stavros semblava crec que no anava a disparar amb una humit pistola. En lloc de mi perseguint-lo, va perseguint-me.
  
  
  "Caçador es converteix en presa!", va ser una veu, seguit per una baixa, que gela la sang riure.
  
  
  Que profund, boig veu que semblava venir més del meu cap que des de les cabanes. Jo no podia dir exactament on akrotiri stavros va ser a partir del so.
  
  
  "Després vénen i em, akrotiri stavros," vaig cridar.
  
  
  "Alexander," akrotiri stavros corregir-me des d'algun lloc. "Alexander és un nom donat." Això va ser seguit per un altre esclat de rialles, agut, psicòtics, es gronxen en la calor de la brisa marina.
  
  
  Vaig sentir un gran enrenou en el mato fora de la primera casa. Vaig mirar a través de la buida els ulls de les finestres trencades i va veure res. Llavors vaig sentir una veu que a la meva dreta i una mica darrere de mi, en l'herba alta.
  
  
  "L'arma de foc és inútil, no?"
  
  
  I es va girar i va veure akrotiri stavros de peu darrere meu, en un altre completament diferent posició que havia sentit a l'últim so. Podria ser un boig, però encara era l'astúcia. Apuntava amb una pistola a mi i va disparar.
  
  
  Em vaig quedar plana sobre el terra al costat d'un boulder com ell va treure el gallet. La pedra ja no era entre nosaltres. La bala va trencar a través de la seva camisa de màniga i devorat el seu braç esquerre. Rodat més d'una vegada quan es va disparar de nou. La bala va iniciar fins pols al meu costat. Vaig assenyalar el revòlver a ell en la seva desesperació, com ell va treure el detonant per tercera vegada. Ell va quedar atrapat en una cel·la buida. Ell va mirar i em vaig treure el detonant de la meva arma. Es fa clic, també, sense disparar un tret
  
  
  Akrotiri stavros ' cara va canviar, i va riure una alta, el riure com va lliscar de les bales en les seves armes. Em va caure la pistola, excavat a la meva peus a terra, i va saltar a ell.
  
  
  Vaig arribar a akrotiri stavros quan es va aixecar la pistola a mi. Ell no va tenir l'oportunitat de prémer el gallet, mentre jo estava lluitant amb ell. L'arma va caure com hem colpejat la dura terra, puntades de peu i gratar-se a l'herba alta.
  
  
  Vaig arribar a akrotiri stavros dur a la mandíbula i va caure sobre la seva esquena. Però quan he carregat a ell una altra vegada, ell encara tenia un munt de desenfrenada força de l'esquerra. Ell, d'alguna manera, trobar un buit de pistola, i quan vaig ser-hi de nou, va violentament cop el canó de l'arma contra el meu cap. Va colpejar-me amb un glancing cop, i em vaig quedar fora d'ell.
  
  
  Quan podia enfocar-lo de nou, va saltar i va córrer cap a la de dos pisos ruïnes en el turó de darrere de les cases de camp. La vella porta de fusta penjat maldestre en una frontissa, i encara estava cruixit suaument quan vaig entrar. Akrotiri stavros va anar d'aquesta manera.
  
  
  A poc a poc em entrat a l'edifici derruït. No hi havia gairebé tanta herba a l'interior ja que no hi havia fora de l'àmbit. En alguns llocs era aplanat, on akrotiri stavros passat. Però em complau recordar que aquest home era tan perseguit tota la seva vida adulta, i va aconseguir sobreviure. Com vaig doblegar la cantonada de la caiguda de la paret, vaig veure la mirada de la seva boja cara, i després d'una barra de ferro rovellat va girar al meu cap. Em va ficar, i la barra devorat el meu cabell i es va estavellar contra la paret de pedra al meu costat.
  
  
  "Maleïda sigui!" Jo muttered. Es va trobar una peça de ferro que va deixar enrere els últims habitants de l'illa. Una vegada més, tenia l'avantatge sobre mi.
  
  
  Vaig agafar el bar, però perdut el meu equilibri. Va quedar-me fora els meus peus i vaig perdre el meu puny. Un moment més tard, li va girar l'arma de nou. Arribava a la meva cara i li han destrossat el meu cap, si tenia èxit. Vaig rodar més i la barra devorat la meva orella dreta i va colpejar el terra dur per sota de mi.
  
  
  Vaig agafar la barra de nou, tractant de treure de akrotiri stavros ' as, i que tant perdre-ho. Akrotiri stavros es va convertir i va córrer fins l'enfonsament escales fins al nivell superior de l'edifici, on a la vora de la segona planta es troba. Va ser just per sobre de mi quan vaig arribar a els meus peus. Va agafar un gran tros de roca i la va llançar a mi. Va lliscar fora de la meva espatlla, del dolor i de la tir a través d'ell. Vaig començar a pujar els graons de pedra. Jo anava a agafar akrotiri stavros i matar-lo amb les meves pròpies mans.
  
  
  Quan vaig arribar a la part superior, un altre tros de roca que va volar a mi. Em va ficar, i va caure amb un accident. Akrotiri stavros se situa en la part posterior d'una estreta secció de la planta, l'exposat costat de l'estructura darrere d'ell. La seva desesperació, va mostrar en la seva plaça de la cara a mesura que es va situar frowning a mi. Ell va mirar l'imponent terra darrere de l'edifici, que va ser adobat amb roques i rocós. Després d'un lleuger dubtar-ho, va saltar.
  
  
  Vaig veure que va colpejar les roques i rodar. Va clutched al turmell, la seva cara contorted amb dolor i de ràbia. Ell es va arrossegar a una gran ronda boulder enfilat precàriament en un sortint de roca. El boulder era d'uns tres metres de diàmetre, i un menor rock era situada sota la seva part davantera en una mica inclinat, cornisa de roca i herba. Akrotiri stavros arribar a una petita pedra a utilitzar en contra de mi.
  
  
  Em va caure a terra al seu costat, i l'impacte picat els meus peus. Vaig caure cap endavant, però es va aixecar ràpidament, il. lès. Akrotiri stavros frenèticament va empènyer la pedra de distància de la roca. Quan vaig començar després d'ell, es va treure la pedra amb un superhome esforç i s'hi va quedar, respiracions, esperant-me.
  
  
  "Vine", va hissed. "Vaig a trencar el seu crani.
  
  
  Tots dos ens va veure moviment al mateix temps. El boulder al costat d'ell, sense el suport de l'retirat roca, va començar a moure's cap avall la rasant de la superfície de la roca cornisa per sota de akrotiri stavros ' peu. Semblava aturar-se un moment que es va quedar a ell en l'horror, després es va traslladar cap endavant des de la petita cornisa cap a ell.
  
  
  A causa de la gran roca a la mà i la fractura de turmell, no podia moure's amb la suficient rapidesa. Vaig començar a cridar un avís, però després em vaig adonar que la futilitat de la mateixa. Akrotiri stavros ' cara retorçat en horror com el boulder arribat a ell.
  
  
  "No!", va cridar, quan es va adonar, com amb un home que cau des d'una altura edifici, que certs mort va ser només uns segons.
  
  
  Quan la roca arribava akrotiri stavros, recorrent a ell, va llançar les seves mans com si de deixar el seu progrés, però va agafar massa velocitat. Va rodar lentament a través del seu pit, influït una mica, i s'hi va quedar. Quan va tocar-lo, un agut, alta freqüència plorar escapat de la seva gola. Després, molt de sobte, va anar a la mort, com si algú havia apagat la ràdio.
  
  
  Grimly, em van passar per a on vaig poder veure akrotiri stavros ' el cap i les espatlles surten de sota la roca. Els seus ulls eren oberts, mirant unseeingly blanca, calenta cel. El braç es va aturar i twitched com el múscul va morir, i després es va convertir, sense vida.
  
  
  El dotzè capítol.
  
  
  Nikkor Minourkos i em vaig asseure sota un fresc tendal en un litoral cafè i mirar el passat de colors brillants vaixells de pesca a l'blau cobalt Mar Egeu. Va ser un agradable matí i ens va agradar molt.
  
  
  "El coronel Kotsikas i he explicat tot a les autoritats, i són molt agraït i Erica," Minourkos em va dir.
  
  
  Erica esquerra el cafè durant uns minuts i va ser no gaire lluny de la botiga on va comprar un diari anglès.
  
  
  "Hem va causar una commoció a nivell local," vaig riure, " fins que van arribar a una explicació per a tot el conjunt de trets. Em sap greu sobre Galatis. Va en contra de akrotiri stavros en el moment equivocat."
  
  
  "En cada guerra, gran o petita, hi ha víctimes", va dir el Minurkos, finalitzant la seva ouzo.
  
  
  "Un home pot causar una gran quantitat de dolor," vaig repetir.
  
  
  "Akrotiri stavros podria haver causat una molt més si no havia deixat ell," Minourkos dir. "Per això em va portar aquí a Mykonos per agrair-te personalment. Kotsikas també vol donar les gràcies a vostè. Vol presentar-vos i Perdre Nystrom amb matrícula d'honor en un acte públic a Atenes, tan aviat com vostè retorn."
  
  
  Vaig negar amb el cap. "Donar-li les gràcies per la idea," vaig dir. "Però en el meu cas, que no està permès fer públic honors." Em podia imaginar Hawke la reacció de l'acte públic.
  
  
  "Però hi ha comandes," contrarestat la Minurkos. "Podem almenys enviar-los a vostè i la Senyoreta Nystrom?"
  
  
  Vaig riure. "Per què no? Són de tornada a l'àtic?"
  
  
  "Estic deixant aquest lloc", va dir Minourkos. "Aquest episodi em va fer adonar que un home no pot i no ha d'amagar de la resta del món. Crec que encara tinc molt per fer pel meu país, i em poden aconseguir més a través de contactes personals. El que em porta a una altra raó per venir-vos a veure."
  
  
  Em va prendre un glop de l'ouzo i mirar Minurkos. M'agradava la seva cara. Ell era un home que podia ser respectats. Jo vaig dir: "Què és, senyor?"
  
  
  La seva foscos ulls es va quedar en el meu. "Li dec la meva vida, de Nick. Però més que això, jo com tu. M'agrada la teva forma d'actuar. Vull que treballi per a mi. Vull un home per controlar el meu sistema de seguretat i ser a prop de mi. Et necessito, Nick."
  
  
  Vaig començar a parlar, però ell va tenir la meva mà.
  
  
  "Tindràs un sou que estic segur que serà més que suficient per a vostè. I m'agradaria donar-li una part dels ingressos en línies. Jo no vaig viure per sempre. Vostè pot acabar posant molt ric."
  
  
  Vaig agafar la mà. "Em sap greu, Senyor Minurkos ..."
  
  
  "Nikkor".
  
  
  "Tot el dret, Nikkor. Em sap greu, però no puc."
  
  
  "Per què no?"
  
  
  Vaig prendre una respiració profunda i deixar-lo sortir. Vaig mirar fixament a terme en el blau del port, on un brillant blanc creuer amb el vaixell es dirigia cap a nosaltres en la distància. "És difícil d'explicar," vaig dir. "Em vaig dir a mi mateix diverses vegades a l'any que estic boig per seguir fent aquesta feina, que és un thankless feina que ningú dóna un maleït sobre. Però la gent no els importa. I tot i la manca de pagament, les llargues hores, i el perill, és una part de mi. Això és el que vaig fer millor, Nikkor. Això és on estic més necessària."
  
  
  Hi va haver un llarg silenci. Una gavina va brillar les seves ales al sol. Finalment, la Minurkos parlar. "Entenc."
  
  
  Un moment més tard, Erica estava de peu a la taula amb la London diari. "No sé com es pot volar aquí cada dia i càrrega tan pocs drachmas un," va dir.
  
  
  Li vaig preguntar. "Cap menció a akrotiri stavros?"
  
  
  Ella va aixecar el diari, de manera que es podia llegir el titular: GREC OLIGARCA TRACTATS, hi havia una imatge de Minourk.
  
  
  "Potser es tracta d'elevar el valor de les accions", em va dir, somrient.
  
  
  Em vaig aixecar i va abraçar Erica. Jo anava a passar un parell de dies amb ella a la Renia, no importa com David Hawke jugat. Vaig pensar que tenia dret a fer-ho.
  
  
  "Anem de tornada a l'hotel," vaig dir al Minurkos. "Vols venir amb nosaltres?"
  
  
  Va negar amb el cap. "Crec que sé que quan dues persones volen estar sols. Vaig a seure aquí fins que l'avió surt i veure el creuer de venir. Sempre he gaudit veient un bell vaixell amb gràcia entrar a port."
  
  
  "Adéu, doncs, Nikkor," vaig dir. "Potser els nostres camins es creuen de nou en millors circumstàncies."
  
  
  "Sí," va dir.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Vaticà Vendetta
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  
  
  Vaticà Vendetta
  
  
  
  traduït per Lev Shklovsky
  
  
  
  Títol Original: Vaticà Vendetta
  
  
  
  
  
  
  Capítol 1
  
  
  
  
  
  
  
  
  Era tard a la nit, i jo estava esperant a la cerca de Màxima Zhukov la sala. La dona que estava esperant amb mi va ser Dafne. El rellotge de la tauleta de nit, va dir un quart de nou. Jo sabia que ell va deixar la seva habitació de la Villa Favorita cada nit al voltant de les 9: 30, així que era hora de preparar. Em vaig aixecar de la gran llautó pessebre on Daphne va mentir deliciosament nu , el seu llarg cabell fosc volant sobre el coixí, els seus ulls grans i amples de boca somrient amb gran recent i satisfacció. Estirar el seu cos sobre el llençol blanc, li semblava una vida nina.
  
  
  Vaig vestida amb més comoditat. Com vaig doblegar l'espatlla holster per la meva 9mm Luger pistola, que anomeno afectuosament Wilhelmina, Daphne em mirava amb els seus grans ulls verds. "Per què vestir, oi?" va preguntar ella. 'Encara és d'hora.'
  
  
  "No puc dir-te això? Tinc una última reunió de negocis.
  
  
  "És terrible per aturar-ho aviat", va pouted.
  
  
  "La modèstia és bo per a una persona", vaig dir. Però quan Daphne deixar el seu temps, sensual cuixes lliscar a través de les fulles, no m'importen modèstia. A l'infern amb Zhukov! Em vaig posar la luger fora de la seva holster i comprovar la munició. I mentre Daphne vist en la fascinació, em va treure el cargol i es comprova la revista. No es pot ser massa acurada amb algú com Zhukov. Va ser un agent de Humida Casos, la KGB del "Pesat Casos" divisió. Com jo, ell va ser autoritzat pel seu Govern per actuar com ho va veure ajust; és a dir, matar quan sigui necessari.
  
  
  "He d'esperar per tu, Nick?"
  
  
  He estat pensant en això per un temps. "Pot ser bastant tard", em va dir. 'Vaig a trucar a vostè.'
  
  
  "Esteu segur no pots mantenir-te?" va muttered.
  
  
  Jo broma va donar uns copets a les seves natges. 'Vestir-se.'
  
  
  Ella ho va fer, trencar una promesa que jo anomenaria la seva; i, finalment, va deixar. Jo sabia que no podria mai veure-la de nou, però aquesta és la meva feina.
  
  
  Estic lligat a una agulla doblat el AX Hugo HQ efectes especials departament i es va posar una jaqueta sobre la meva arma, estic entrenat per matar gent en un munt de diferents maneres, però no hi ha mètode pot substituir els dos principals armes. Sempre em vaig portar-la amb mi . Luger i agulla va salvar la meva vida més vegades que puc recordar.
  
  
  Vaig pensar de nou de Màxima Zhukov. Va ser una magra, wiry rus que es va adherir al KGB com un home jove.
  
  
  Fa molt de temps, va ser nomenat "penjat" per Humida Casos, i ell era un perfeccionista que estimava la seva feina . Els nostres camins s'han creuat només un cop abans, a Caracas. Ens vam conèixer per casualitat en una habitació d'hotel, i es va oferir a comprar robat Xinès secrets per als Estats Units. Quan ell es va demanar a la disminució de l'oferta, va intentar matar-me. Gairebé es va aconseguir. La cicatriu en el meu estómac és prova d'això; i que la nit a l'hotel, jo encara harbored un odi cap a ell, que només podien ser substituït pel temps o de la seva mort. Però no era la meva feina per matar Zhukov. Només necessitava per evitar-lo si és possible. La meva tasca consistia a anar a la seva habitació mentre ell era fora i trobar el document que ell i la seva KGB esbirros havia robat d'un militar missatger en Roma uns dies abans i que anava a lliurar a la KGB. El document conté un pla per a una nova arma nuclear detonant, un dispositiu que ha fet possible l'ús de la tàctica de les armes nuclears més pràctic i més fàcil. Aquest dispositiu va donar els Estats Units en un clar avantatge militar durant la Unió Soviètica, i per tant, naturalment, no era necessari arribar a Moscou.
  
  
  
  A les nou-trenta vaig agafar un taxi a la Vila Favorita Hotel a la Via Flaminia. Tot i que va ser dissabte a la nit, Roma va ser molt tranquil. Els únics sons que van arribar des de l'íntim terrasses amb les seves il luminada pizzeries, o a partir de la propera scooter on una jove parella es va asseure a riure.
  
  
  Villa Favorita han aconseguit el seu nom en temps millors. No hi havia res fora de fomentar un viatger a passar-hi la nit. L'estuc de la façana es va esquerdar i la picada, i la pintura vella va pelar fora. La part superior de finestres estaven cobertes amb vells finestrons . L'interior era un ratllat taulell on un antic italià home estava dormint. I caminar més enllà d'ell en silenci i va pujar les escales a la part posterior de la petita vestíbul. Em vaig aturar a la segona planta i va mirar per la poca llum passadís habitació 307. Vaig anar a la porta de l'habitació i escoltar. Va ser tranquil·la a l'interior, i no vaig poder veure la llum. Però això no vol dir Màxima Zhukov no estava a l'espera de l'interior. Em va donar un pany especial a escollir de la meva butxaca i seleccioneu la clau que obre el pany. Jo en silenci insereix la clau en el pany i va convertir els interruptors. El bloqueig ha fet clic. A poc a poc em va convertir el mànec i la va empènyer la porta oberta. No hi ha cap so o moviment des de dins . Vaig treure el luger i ràpidament va sortir de dins. Un cop d'ull a l'habitació fosca em va convèncer que Zhukov va ser fet que té a la nit un passeig per el més proper quiosc a comprar el diari. Vaig tancar la porta darrere meu ...
  
  
  Després d'uns minuts, els meus ulls ajustat a la tènue llum. Vaig mirar més enllà i assegureu-vos que jo estava realment sol, llavors holstered la meva Luger i va mirar al voltant de la sala i el reial bany. La sala era poc moblat i va tenir una desagradable olor. - des de la bruta, lavabo, parquet, i suat matalàs combinat amb repel · lent d'insectes en pols. Hi havia pocs llocs per emmagatzemar coses. El mobiliari va consistir en un gran llit, una tauleta de nit, un petit taulell, una recta cadira, i una butaca. Hi havia forats en la cadira on el farciment era surten. No era exactament el Cavalier hotel Hilton, però Zhukov podrien encara estar amagat allà .
  
  
  Vaig suposar que Zhukov no disposen d'aquest document. Per descomptat, no va ser possible, però seria contrària a les normes de la nostra professió. Només mantenir un important element amb el que durant tant de temps com sigui necessari, i després passar-ho a una altra persona, o trobar una adequada ubicació d'emmagatzematge de fins a mà sobre ell . En aquest cas, jo esperava que la memòria cau deixa de ser aquí, en Zhukov la sala.
  
  
  Quan vaig trobar res després de quinze minuts, vaig començar a preguntar-se si m'havia fet un error. Vaig, literalment, es va convertir l'interior de la sala a terme. Zhukov el matalàs era en colgajos, i no hi havia farciment sobre la terra. La càtedra semblava la mateixa. Vaig treure el calaix del meu escriptori i tauleta de nit i va llançar-les a terra. Tot era a fons buscat, fins i tot la ràdio pica. I no vaig trobar res.
  
  
  Vaig anar a la finestra i mirar el meu rellotge. Ja era de deu minuts per les deu. Si Zhukov manté la seva rutina habitual, es va a tornar a les deu tocades o poc després. Em va prometre sota el meu alè. Necessitava trobar aquest document abans es va tornar. Vaig pensar que anava a lliurar a la seva carrera d'hora al matí següent, de manera que era la nostra única oportunitat d'aconseguir-lo.
  
  
  He vist que hi havia ranures de ventilació a l'habitació, i jo sospitava que hi havia hagut mai cap. Els inquilins probablement llogat un ventilador a la planta baixa quan feia calor, i es va tancar bé quan feia fred. Realment va ser una tercera classe de l'hotel, el tipus on llit deus nos que a l'esquena tota la nit i no hi ha aigua calenta per a l'afaitat .
  
  
  Ja no hi havia forats a les parets per explorar, vaig començar a témer que la meva recerca havia arribat a una brusca parada. M'estava tornant a fer un cop d'ull a la cambra de bany quan vaig sentir un gran enrenou en el passadís. Vaig agafar la Luger, va anar a la porta, es va aturar al seu costat i escoltar. Vaig sentir un altre so en el passadís - una porta d'obertura i tancament . He relaxat i posar la luger tornar a la meva butxaca. Com em vaig tornar cap al lavabo, la porta s'obrí.
  
  
  Va ser Zhukov.
  
  
  Vaig donar la volta. La meva mà va volar a la Luger.
  
  
  "No," Zhukov va dir amb calma, assenyalant el rus revòlver al meu pit. Vaig baixar a la meva mà, va tancar la porta i es va acostar a mi.
  
  
  Va ser sobre la meva alçada i més prima. Però ell tenia un wiry, resistent figura que no s'ha de subestimar. La seva cara semblava jove, malgrat la seva aprimament del cabell.
  
  
  Va arribar a la meva jaqueta, va prendre la luger ,i va assenyalar que en el meu pit. Va llançar Wilhelmina sobre el tall de matalàs.
  
  
  "Per tant, és vostè, Carter", va dir, prendre un parell de passes enrere.
  
  
  "Vostè és de nou des del principi." Ràpidament vaig pensar en la conversa que estava a punt de tenir. Em vaig preguntar quant de temps estava disposat a parlar abans de decidir-se a prémer el gallet.
  
  
  "Tinc el costum de canviar el meu comportament a voluntat", va dir amb un somriure. "Em manté viu. I tu, amic meu des de Mèxic, crec que hauria d'haver tractat millor a Caracas."
  
  
  La meva sang pressió va començar a pujar. I aquí em va tornar a ser en el costat equivocat de Zhukov el revòlver. I aquesta vegada va intentar fins i tot més difícil.
  
  
  "He de demanar perdó per l'embolic", em va dir amb un gest. "Però en aquesta sala, vostè hauria de considerar-lo una millora."
  
  
  Es va preguntar. "Vostè no el vaig trobar, va fer vostè?" El seu somriure i ampliat.
  
  
  "No et pots amagar-ho bé. Per descomptat, he tingut molt poc temps ."
  
  
  "És clar", va dir.. I ja que encara estàs aquí, Carter, em temo que tindrem fins i tot menys temps a l'esquerra.
  
  
  "Crec que ja sé on és."
  
  
  "Sí?", va dir impacient. Ell estava preparat disparar, però va ser curiós.
  
  
  "Un lloc on vostè no hem de pensar recta," jo vaig continuar. "Per a un home de la seva intel·ligència."
  
  
  El somriure es va convertir per un enutjat cop d'ull. "Què creus que és amagat, Carter? La seva última conclusió ser correcte o incorrecte?
  
  
  "Vaig pensar que era allà." M'apunto a la cambra de bany porta com que s'interposava entre la porta i Zhukov . Al mateix temps, vaig flexionat meus músculs de l'avantbraç, i l'agulla lliscar en el meu palmell sense ser vist.
  
  
  Vaig sentir Zhukov riure de la meva endevinar malament, però en comptes de tornar a enfrontar-se a ell, vaig caure a terra. Zhukov del revòlver va ser eliminats, i la bala va colpejar la meva jaqueta com he llançat lluny i va deixar caure el ganivet.
  
  
  Va ser una bogeria, llançar, però, afortunadament, l'agulla encara encallat Zhukov en l'espatlla dreta. Quan va deixar anar un crit i la seva pistola mà va caure, em va saltar a ell des de la terra. Ens colpeja la paret. Em vaig donar el seu braç, i el revòlver va volar, premeu la planta, i lliscar a la cantonada.
  
  
  Caminant cap a ell, I ràpidament va tornar la meva mà dreta a través de la seva estreta de front, durant la qual vaig sentir una fissura de l'os . Jo volia donar un segon cop, però vaig veure que no era necessari. El seu esperit de lluita va anar.
  
  
  Vaig agafar el ganivet de la seva espatlla. Va obrir els ulls, àmplia i hissed en el dolor. He pressionat l'agulla a la seva barbeta i va estudiar la seva fina cara. Vaig dir, " On està?'Ell va queixar. Em va bufetejar-lo a la cara i va sacsejar-lo cap enrere i cap endavant. "Digues-me on l'document està amagat, Zhukov," vaig dir.
  
  
  "Ell no és d'aquí", va dir, la respiració ràpida.
  
  
  "Anar endavant i parlar", em va dir. "És massa tard per a jocs."
  
  
  Va negar amb el cap. Jo prem la punta de l'agulla amb fermesa contra el seu escanyolit coll fins que la sang va començar a fluir. Vaig poder sentir veus al passadís. El tir va ser escoltat. Algú li va preguntar a en italià si tot va bé.
  
  
  Estic sazaal. - "Va Bene!" Tot està bé!' I va tornar de nou a Zhukov. "Ho veus? Ara que no tinc molt de temps. La policia hauria d'estar aquí cap minut." Vull saber on aquest document es troba. Parlar!'
  
  
  Va mirar altra a mi i va respirar profundament. "Heu de pensar que només era una persona normal i corrent que hauria de castigar només perquè vostè va amenaçar-me amb la mort? Em temo que no sé Màxima Zhukov molt bé."
  
  
  Però jo el coneixia millor que ell pensava. Vaig pensar en les AX fitxer que es va a ell. Màxima Zhukov va ser no només un parlador, però també un caçador de les dones. Ell n'estava molt orgullós de la seva potència, tenia les dones de tot el món, i tenia fama de tenir una important apetit sexual. "Tot el dret, Zhukov," vaig dir en veu baixa. "No vaig a matar-te. Em quedo amb la part del seu cos que està tan orgullós de - vaig a tallar la maleïda cosa fora ."
  
  
  L'arrogància havia anat des de la seva fina cara. "Què? W-què?
  
  
  Hi ha més veus en el passadís: "Has sentit el que he dit."
  
  
  Ell em va donar una sorpresa cop d'ull. "Vostè no ho!"
  
  
  'Jo.'
  
  
  "Estàs boig", va dir, suor trencar en el seu llavi superior.
  
  
  "Boig."
  
  
  Vaig tallar el seu volar obert. "Així, Zhukov?"
  
  
  'Matar-me!'
  
  
  'Oh, no. = És molt més divertit.-"Tot bé?"' Vaig tenir l'agulla en la cinta elàstica de la seva roba interior. Jo tinc la resposta que jo estava buscant. Presa del pànic, va mirar per la finestra. Llavors ell va reunir fins el seu coratge. "No," va dir. Però ja era massa tard. Vaig córrer a la finestra, la va empènyer a obrir, i la taula va trencar i va caure a la cuneta. Allà, a la vora de la estribord hatch, va ser un ocults de paper.
  
  
  El marc de l'escotilla consta de tres capes de fusta en diferents graus de descomposició. En aquest trapdoor, la capa mitjana podrien més ràpid que la pintada capes exteriors, i grans blocs de fusta va caure a terme per formar un espai . Hi havia un plegat tros de paper en aquesta sala. Quan l'escotilla es va tancar amb la vora del marc de la finestra, el paper va ser cobert.
  
  
  'No! Zhukov va cridar, arrossegant-se cap amunt de per a mi i intentar aixecar-se.
  
  
  Vaig prendre el paper sortir del seu amagatall i es va desplegar-lo.
  
  
  De fet va ser un avantprojecte per a l'encesa de mecanisme. Jo acabava de posar-la a la meva butxaca quan Zhukov descendir per la seva revòlver.
  
  
  Abans que pogués arribar a ell, va agafar un revòlver i dirigit a mi. Em va ficar a la esquinçat matalàs on la Luger laics . Zhukov el revòlver es van apagar, i la bala devorat la meva cuixa dreta. Vaig aterrar sobre el matalàs i immediatament va agafar la Luger. Quan Zhukov va apuntar de nou, vaig plantejar la Luger i va disparar dos ràpida trets sense apuntar. El primer pic de colpejar la porta. Hi havia forts crits en el passadís i trucant a la porta. El segon pic de colpejar l'Escarabat just a sota del cor. Ell va saltar i va caure, asseguts a terra. Es va asseure per un moment amb els ulls ben oberts, a continuació, va caure mort.
  
  
  Les persones estaven cridant al passadís: "Polysia! Polysia! "Era el moment de desaparèixer. Vaig pujar a fora de la finestra rickety foc d'escapament i avall dins d'un carreró fosc, sirenes lamentava en la distància.
  
  
  
  
  
  
  Capítol 2
  
  
  
  
  
  
  Aquella nit, com un extra de mesura de precaució, I es va quedar a un altre hotel. La meva nova residència va ser de prop de Via Marco Aurelio, sobre un petit turó, davant del Coliseu. Va ser una mala barri, i després em vaig traslladar a un petit, congestió nasal habitació, jo estava més preocupada pels lladres de la KGB. Vaig passar per una inquietud de nit .
  
  
  Al matí següent em vaig aixecar d'hora, va prendre el document sortir del seu amagatall, que no va ser tan creatius com Zhukov, i el vestit. Però el temps a transferir el document va ser millor. M'he reunit amb el servei de missatgeria a la de l'aeroport de Roma a la tarda i lliurar-li el document tal com es va embarcar a l'avió a Nova York. No se m'ha acudit que si Zhukov havia dipositat el document dins de vint-i-quatre hores, que podria ser encara viu avui dia.
  
  
  Quan vaig sortir del cafè, vaig deixar-lo a la meva habitació. Com Zhukov, jo no vol que ell per a estar amb mi per més temps del necessari. La hobbyist sovint es pensa que els elements estaran fora de perill quan porta-los al voltant. Però un professional sap que si l'element es troba amagat en un bon amagatall, serà més segur que hi ha. Inexperts oficials són en general preocupats per aquest, però aquesta preocupació no hauria d'anar més enllà de la qualitat de l'habitatge.
  
  
  Vaig passar el matí rechecking l'enlairament moment de la meva companyia avió i codificació d'un missatge curt de David Hawke,el meu superior immediat i director d'AX, a Washington. Falcó ha volgut saber tan aviat com sigui possible, en quines circumstàncies, el document havia estat trobat. El missatger li va donar un missatge.
  
  
  A la tarda, vaig portar el document d'emmagatzematge, posar-lo en una plata cigarret cas, i posar el cas a la meva butxaca. A l'aeroport, m'havia d'oferir el servei de missatgeria una cigarreta, i després de dos elements idèntics, es van intercanviar.
  
  
  No vaig demanar un taxi a l'hotel, però només es va reduir el turó al Coliseu. Però aquesta vegada la precaució no era suficient. Després de només uns pocs minuts de conducció, vaig veure un negre Fiat següents nosaltres.
  
  
  "Girem a l'esquerra aquí," vaig dir al conductor.
  
  
  "Però vostè va dir que volia anar a l'aeroport!"
  
  
  "Oblidar-la per ara."
  
  
  "Che barbar o coraggio!" l'home grumbled com es va tornar a la cantonada.
  
  
  Vaig mirar a la part de darrere de la finestra i van veure un cotxe Fiat següents mi. Ara era el meu torn per queixen. Vaig pensar que tot anava bé, després he canviat d'hotel. Però d'alguna manera Zhukov amics de trobar-me.
  
  
  De seguida ens vam convertir la cantonada dues vegades més, tractant de desfer-se d'ells. El conductor, trobant que el cotxe es va seguir a nosaltres, va tenir l'oportunitat de demostrar les seves habilitats de conducció. Va arrossegar-nos cap avall Via Labicana, de tornada passat el Coliseu i per la Via dei Fori Imperiali, a continuació passat a la Basílica de Constantí i el blanc, el Fòrum Romà, amb el seu enfonsament temples bull en el sol del migdia.
  
  
  "On és ara, signor?"
  
  
  "Només has d'anar recte, "jo vaig dir, mirant cap al Fiat. Malgrat el conductor de taxi l'hàbil maneig, ens van aixecar per trànsit, i el Fiat de mantenir-se amb nosaltres; era massa a prop de mi. Ens dirigíem al costat de Corso Vittorio Emanuele al Tíber, va creuar el Pont Vittorio Emanuele i es va dirigir cap al Vaticà. El negre cotxe encara estava perseguint-nos. Al principi vaig pensar que per amagar-se el document en un taxi en algun lloc, però des de els agents darrere de nosaltres identificar el cotxe, aquest pla finalment va semblar massa arriscada. Així que va continuar conduint per Via della Conciliazione de la Plaça Pius XII. Sant Pere sorgit abans que nosaltres . Quan vaig mirar a la plaça, amb una gran font al mig, de sobte vaig tenir una idea. Òbviament, és ara o mai.
  
  
  "Deixar de, controlador," vaig dir ràpidament, i al mateix temps vaig mirar enrere i veure que la Fiat es va haver més de dos-cents metres darrere de nosaltres . Em va ficar un tac de lires en el conductor de la mà, i la va aixecar la seva espessa, espessa celles.
  
  
  "Benissimo !", va cridar després em vaig deixar. "En bocca al lupo!"
  
  
  Però després em vaig adonar que necessitava molt més que els seus bons desitjos.
  
  
  He accelerat el ritme; quan em va mirar ràpidament sobre la meva espatlla una altra vegada, vaig veure que el Fiat havia deixat a l'altre costat de la plaça . Dos homes es va asseure al seient davanter, els seus rostres, invisible en el sol de la tarda. La seva aparent indecisió m'animava . Jo sabia que si em podia arribar a el museu darrere de la basílica, m'agradaria tenir una oportunitat de sortir d'entre la multitud de turistes.
  
  
  Així que vaig accelerat el ritme de nou i va córrer a través de la columnata, passat el enormes columnes de la Bemini dels museus més enllà. Vaig mirar al voltant de nou. Els dos homes van sortir del sinistre aspecte negre cotxe i seguir-me.
  
  
  De sobte vaig fer una mica a la dreta, es va ficar en les ombres de les dues primeres museus, i entrar a un tercer, fosc edifici. Uniformats vigilants de seguretat es va situar a l'entrada. Caminava passat sense mirar enrere i va entrar a la sala on els turistes es van omplir les botigues de records. "Maleïda sigui," jo muttered; aquests nois tenien més nítida ulls que em pensava.
  
  
  Un d'ells, ja va entrar a la sala de com em van les escales de dues en un moment. Vaig tenir temps d'observar la preocupat expressió en el seu angular, cisellat cara. Va ser un muscular home amb el cabell fosc, vestit amb un anodí perdre vestit gris. I va ser clarament de la KGB.
  
  
  A la part superior de les escales, on vaig mirar al meu voltant, respiracions, vaig veure que jo estava a la sala d'exposicions de la Biblioteca del Vaticà. Va ser un llarg, espai estret flanquejat per un vidre vitrines que contenen regals als Papes Pius IX, el papa Lleó XII, i Pius X. va ser un veritable tresor de la jeweled scepters, plata estatuetes, i sorprenentment bellament tallada d'or bols i objectes religiosos; antiga gots es va situar a la planta i entre les vitrines . A l'esquerra de la galeria, vaig poder veure el mur exterior que passa per alt el pati que havia d'executar a través d'un parell de segons abans .
  
  
  He escanejat a l'habitació i va mirar per a un possible lloc on desar el document. Era massa arriscat per a mantenir-la amb mi, i jo sabia que, amb sort, el KGB mai seria capaç de trobar-lo si em vaig amagar-lo en un lloc adequat.
  
  
  Uniformats assistents es va traslladar a través dels passadissos a banda i banda de la galeria. Vaig poder sentir el cruixit de pis com el personal de manteniment ritme d'anada i tornada . Llavors vaig mesurar les meves accions per l'sord sons de passos, de manera que no van poder veure el que estava fent. Vaig agafar una plata de tabac cas de la meva butxaca. Un pèl fosc KGB agent pot aparèixer en qualsevol moment. Ràpidament em vaig posar el plegat de paper a la meva mà dreta i posar el cigarret cas de tornada a la meva butxaca de la jaqueta. Una de les assistents va xiular. Em vaig aturar i va fer passar per admirar els coberts, en una de les vitrines, veient la vigilat constantment, fins que va ser fora de la vista. Llavors m'ha sortit el document en una Etrusca gerro que es va situar en una finestra al final de la galeria. Vaig haver de plegar el paper per la meitat de nou per obtenir-lo a través de l'estret del coll.
  
  
  Jo havia anat a l'altra finestra, quan el rus va aparèixer a la porta. Va entrar ràpidament, em va veure de peu, i alentit. Ell també va deixar davant de la vitrina i examinat el contingut.
  
  
  Jo estava segur que ningú no havia vist em van posar el document en el gerro. Esperant a mirar com un corrent turístic, vaig passar un parell de minuts més a la recerca al voltant de l'exposició. A continuació, a poc a poc vaig sortir de l'habitació i va tornar el gest de l'assistent en la porta d'entrada. Quan jo estava al passadís, vaig anar a la finestra i va mirar cap a fora al pati. Vaig veure que un segon rus estava esperant a l'entrada de l'edifici .
  
  
  Em vaig traslladar a. Així, van pensar que m'havien atrapat. Però si que vaig pensar per tant, que no van tenir el paper encara. Aquest document va ser més emmagatzema en un Suís segur. El meu operador, es va ordenar el retard del seu vol per vint-i-quatre hores, si no vaig mostrar, de manera que està molt bé també. Ara tot el que havia de fer era allunyar-se d'aquests dos Russos viu.
  
  
  Vaig baixar les escales a la planta primera de l'edifici, on vaig trobar un passadís amb diversos lavabos. Més enllà de la que va ser la principal corredor amb un petit portal que condueix al servei de l'entrada. Vaig entrar a la final de la curta vestíbul, va convertir la cantonada, i va esperar. Gairebé immediatament, un oficial de seguretat va arribar corrent al voltant de la cantonada, pensant que havia desaparegut a través del servei d'entrada .
  
  
  Quan era visible, vaig arribar, va agafar-lo, i immobilitzar-lo contra la paret. Podia matar-lo, però no he d'. Jo encara havia d'eliminar el document de la galeria, i mentre jo estava fent, que, no ho he necessitat la policia per investigar l'assassinat. "Arribes tard," vaig mentir, fixant-lo a la paret. "El document va anar a Washington."
  
  
  Vaig donar un cop de puny li a l'estómac. Es va doblar més en el dolor. Vaig pegar-li al coll i va caure de genolls. Com que estava a punt de fugir d'ell, de sobte va agafar les meves cames, i va estirar-me cap a ell.
  
  
  Va croaked. 'Estàs mentint!'
  
  
  Va arribar a la meva cara i va perdre el meu ull dret per un parell de mil·límetres. Em va trucar la seva banda lluny i va tancar de cop el meu puny a la seva cara carnosa. Va cridar i va caure contra la paret. Em vaig aixecar i com estava a punt de pujar , em va bufetejar-li a la cara de nou. L'impacte va enviar al seu cap vol. Quan va arribar a la paret, em va colpejar la artells en el seu diafragma. L'aire es va afanyar a sortir de la seva pulmons i ell va tornar a caure. Em va iniciar-lo en el cap. Va ser inconscient.
  
  
  Estava clar que ningú en el passadís principal havia sentit a parlar de la lluita. Vaig anar al servei d'entrada i es va trobar la porta tancada, com jo esperava. Però jo no crec que pugui passar als altres oficial a l'entrada principal . Per això vaig portar el meu pany especial recollir, tot i que no estava segur que seria treballar amb un gran antiga resclosa. He intentat un parell de minuts, sempre amb l'esperança que el personal de manteniment no es mostrarà cap amunt. Finalment vaig obrir el pany.
  
  
  Darrere meu, vaig sentir la chekist grunyit. Va arribar a la seva sentits. Em vaig donar la maneta i obrir la porta. La llum del sol va entrar a l'habitació . Vaig anar al petit aparcament de darrere de l'edifici i caminat a la cantonada on un taxi estava esperant. El conductor va ser dozing a la roda. I es va inclinar i va renovar la seva espatlla.
  
  
  "Vull anar a l'Hotel Della Lunetta," vaig dir.
  
  
  "Mi si viu dai piedi," va respondre ; si jo només volia fer una passejada.
  
  
  Li va lliurar un tac de lires i vam pujar a un taxi mentre que comptava els diners. Quan va acabar, va riure.
  
  
  "Ara, ràpidament."
  
  
  "Si, si, signor."
  
  
  Va començar el motor, va passar engranatges, i ens dirigíem cap a l'entrada principal, passat els turistes i l'oficial de seguretat. Vaig agafar el diari del seient del conductor i va davant de la meva cara com hem tirat fins a l'entrada. Mentre ens dirigíem passat, vaig mirar la vora de l'agent de la KGB, un home més curt que el seu company. Va glanced breument a l'taxi, després es va girar i va mirar a l'edifici, com si ell espera de veure el seu company .
  
  
  Com ens va conduir a través de la Plaça de Sant Pere del riu, I va deixar el diari i relaxat. El document estava segur - fins ara. Ara s'havia de trobar una manera d'aconseguir-la de nou abans de la missatgeria esquerra el dia següent.
  
  
  
  
  
  Capítol 3
  
  
  
  ;
  
  
  No vaig poder contactar amb el transportista fins el dia següent, però no va ser necessari. Com que el document , els Museus Vaticans es van tancar una hora i mitja després he deixat el taxi, i no es va obrir fins al matí següent. Així, després d'un àpat relaxant, em vaig traslladar a un tercer l'hotel en cas que el KGB va mirar després de la segona. Després de dinar, vaig anar a un petit bar, demanar un cinzano, i bevia lentament . No se m'ha acudit que si Falcó sabien procedència del document, que pot ser feliç amb el que vaig fer amb ell, i que ja havia descobert una manera d'obtenir el document de nou. Vaig anar a la farmàcia i comprar un extra-llarg parell de metge pinces. Al matí següent vaig anar a la galeria amb pinces sota la meva jaqueta, i si no hi ha ningú al voltant, vaig a mullar les pinces en la Etrusca gerro i treure el paper. Vaig arribar d'hora, tan aviat com el museu s'obre , per tant, no hi haurà massa turistes.
  
  
  Jo només havia treballat a terme el plans quan una noia va entrar i es va asseure a la meva taula. La vaig veure a ella mentre jo seguia pensant en el Vaticà. Va ser, evidentment, és un puta: prima, amb coca de cabell negre i massa maquillatge. Ella portava una barat jersei a ratlles i una faldilla que a penes cobert les cuixes. "Hey, Joanet. Ets un nord-Americà, no?
  
  
  Sí.'
  
  
  "En l'estat d'ànim per a la diversió, eh?"
  
  
  "No aquesta nit."
  
  
  No tinc res en contra de putes. Només la major part d'ells semblen ser emocionalment desfigurat, i jo com una dona per estar sa no només en el cos, sinó també en la ment.
  
  
  Va insistir. "Esteu segur, Joanet?"
  
  
  "Sí", em va dir. 'Estic segur.'
  
  
  "Ei, jo sé qui ets", va dir de sobte. "Ets un nord-Americà cop."
  
  
  Em va quedar a la seva. 'Què et fa pensar això?
  
  
  'És clar! Policia! Puc veure-la? Es treballa amb la Romana de la policia ?
  
  
  "No sóc policia," vaig dir.
  
  
  Ella em va donar un disc somriure. "Hola, Johnny", va dir, " hi ha algú que t'agradaria conèixer. Hola, Gina! Favoriska ! Abans que pogués protestar, va demanar a una noia que va arribar fins a nosaltres i vacil·lant se situa en la taula, mirant-me a la cara. Aquest no es veia com un puta. I ella era molt maca.
  
  
  "Si encodi!", la fina noia va dir a la noia bonica, trucant a la tercera cadira. Llavors ella es va inclinar cap endavant i va dir en un to confidencial: "Gina parla bé l'anglès. A ella li agrada nord-Americans. Voleu parlar amb ella, no?"
  
  
  Gina volia oposar-se a la noia prima la invitació, però finalment es permetia a ser persuadit per a seure.
  
  
  "Gina bastant, no creieu?", va dir flac orgull.
  
  
  "Che caffe!", va dir la Gina, i va començar a aixecar-se.
  
  
  Nice to meet you, Gina, " vaig dir. 'El meu nom és Nick. Si us plau, seure amb nosaltres."
  
  
  Ella dubtat un moment, després es va tirar enrere quedava enrera. Ella havia bella característiques i el marró clar cabell del nord de residents de Milà i Vicenza. El seu cabell era llarg i gruixut, amb la llum de ratlles. Els seus ulls eren de color marró, la seva boca era ample i sensual, i sota el equipat brusa i faldilla curta, la seva figura va ser més que el refinat.
  
  
  "Gina té un cosí a Amèrica," l'altra noia va dir, fent cas omís de Gina la vergonya. "Però ella parla nord-Americà millor que no pas jo. Ella t'ho diré. Llavors ella es va aixecar i a l'esquerra, primer amb un gest de complicitat a mi.
  
  
  Vaig dir, " Què vull dir amb això?"
  
  
  Gina aconseguit un somriure. "Rosa li agrada a presentar-me a homes. Ella pensa que estic sola.
  
  
  "I tu?"
  
  
  Ella em tir un ràpid cop d'ull, després d'evitar la meva mirada. Tothom té solitari, de vegades, no ells?
  
  
  "Sí," he admès, tot recordant que aquesta va ser sens dubte cert, en la meva professió. "Treballa vostè aquí, Gina?"
  
  
  Sóc una cambrera, una mestressa de casa, si vol parlar d'això. Però jo no dormir amb homes a la feina." Va parlar de les últimes paraules a poc a poc i de manera decisiva. No vaig anar massa lluny. La seva amiga Rosa pensa que soc un policia, però que no és la meva feina.
  
  
  "Jo no importa si va ser el seu treball.
  
  
  Li vaig preguntar. "Puc aconseguir que alguna cosa?"
  
  
  Ella em va mirar als ulls. "M'encantaria, Nick", va dir, " però com he dit, jo no sóc una puta."
  
  
  Vaig somriure. [Ho vaig pensar. Què vols beure?"
  
  
  Em va marcar el cambrer, i va ordenar un berenar. Xerrem una estona. Em va dir que jo era un oficial nord-Americà, que van visitar l'Ambaixada a Roma.
  
  
  "On vols a Amèrica?" Gina li va preguntar.
  
  
  "De Nova York".
  
  
  "Sempre he volgut anar-hi. La neboda de Rosa estava parlant de la vida a Nova York. Ella valora molt positivament les cafeteries i restaurants. Són realment tan bo com ella diu que són?
  
  
  Vaig esperar una mica. "Ah", em va dir, " són bons en el seu propi camí. Quant de temps fa que treballa en aquest bar, Gina?"
  
  
  'No tant de temps. Jo amb prou feines poden pagar el lloguer." Va abaixar els ulls. "Vaig a anar a casa aviat," va dir tímidament. "No hi ha feina aquí, avui, i no em necessita. Pots venir a prendre una copa amb mi si vols." Per què no, vaig pensar. "M'encantaria", em va dir.
  
  
  Vaig trucar a un taxi i vam anar a la Gina i l'habitació. Era una habitació a la teulada d'una casa antiga a la Via delle Cuatro Fontane. Vam començar a caminar fins a la quarta planta, i com ens va deixar anar a la segona destinació, em va baixar i la va besar suaument. Els seus llavis eren suaus, càlides i tendres .
  
  
  A l'habitació, vam xerrar, mentre que beure vi. Gina va parlar sobre el temps, quan va ser l'amant d'un poderós cap de la Romana underworld, una certa Giovanni Farrelli. Va començar com un simple lladre i després va fer milions en el sector immobiliari frau. Segons ella, va tractar el seu mal.
  
  
  "Però que en el passat. Ara estic lluny d'homes com Giovanni. Jo estic en els meus peus i guanyar diners honestament."
  
  
  La meva sang pressió rosa a la vista del seu somriure. Ella es va quedar mirant-me per un moment, després es va aixecar i es va tornar la llum, interruptor, de manera que només la llum de la dormer finestra entrar a l'habitació . Ella es va despullar, sense dir res. El seu cabell ros va caure a les seves espatlles, i la seva plena pits va ser tocat. Jo vaig posar el seu càlid cos contra el meu, i ella es va fondre en mi com a la meva mans suaument va córrer sobre la seva pell suau. Els llavis, de sobte calenta, trobar la mina, i la boca oberta en mútua d'exploració. El cos estava jugant a ser àgil i suau, com una de setze anys, la.
  
  
  "Take me, Nick," - va murmurar a l'orella.
  
  
  He despullat i va veure la Luger . "Així que ets un policia."
  
  
  "Ja et vaig dir la veritat", em va dir. Em va abraçar al seu, i es va oblidar de la pistola.
  
  
  "El llit", va murmurar. "Portar-me al llit."
  
  
  Ho vaig fer. Com em vaig quedar al seu costat, les mans acariciat el seu cos fins que es va separar de la seva llarga cuixes i vaig córrer la meva mà sobre el vellutat de l'interior.
  
  
  "Va benissime!", va muttered.
  
  
  Vaig deixar que la meva mà anar més alt.
  
  
  "Vine", va respirar.
  
  
  Em va besar la seva plena pits, i ella va celebrar el seu alè. "Basta", va cridar. 'Ja n'hi ha prou. Ara. Vull que ara.'
  
  
  A poc a poc em van penetrar a ella. Ronca crida esclat de la seva gola. El seu cos writhed amb passió, i vaig ser estimulades per una forta i contundent física desig. Vaig sentir la seva humit cuixes a prop al voltant de mi, i el so del seu xiulet, falta crits ressona a les meves oïdes. Ella ratllat meves mans amb les seves ungles, embolicat els seus braços al voltant del meu coll i les espatlles, i em va estirar cap avall, gairebé frenètic per acabar el que havia començat.
  
  
  Llavors va arribar el moment en què cada pensament, cada força de voluntat, havia anat. "Més, més, Nick!", va panteixar. Els meus llavis les seves boniques en un somriure satisfeta que va ser la meitat sardònic, la meitat de conèixer. Ella em va abraçar més fort, el més posesivament, i els seus malucs va començar a influir com va perdre el control. Un passat convuls tremolor, i hem reunit per decidir que havíem iniciat; ella gemegava inexorablement, una cançó de la nostàlgia i aparentment interminable de plaer.
  
  
  
  
  Quan em vaig despertar al matí següent, hi va haver un moment de pànic; la primera flaixos de la por com em vaig mirar a l'ambient desconegut. Al meu costat, un càlid cos murmuris suaument. Vaig mirar cap amunt i va riure quan vaig veure Gina la de dormir figura. El seu cabell estava enredat en el coixí , una de coure halo en la seva roba interior blanca. Amb molta cura, em va relliscar de distància d'ella fins a la seva mà va caure des del meu pit. Ella es va agitar per un moment , després de la seva respiració es va fer encara una altra vegada, i va caure en un profund somni.
  
  
  En silenci, per tal de no despertar-se i deixar de preguntar-me on anava, vaig sortir del llit i va reunir la meva roba. Em va sorprendre que no vaig tornar a l'hotel i va passar tota la nit amb Gina en els meus braços. Però no hi havia res de valor a la meva habitació d'hotel, ja que el Etrusca gerro del Vaticà, Biblioteca continua ocupant el preciós document que conté la seva mortal secret. Però ara que havia aconseguit mantenir el document fora de les mans de la KGB, vaig haver de tornar-lo, i tan aviat com sigui possible. Quan jo estava vestida, ho vaig passar els meus dits pel meu cabell, va donar un altre cop d'ull al llit amb la seva rumpled, humit fulls i el regal de la Gina bella jove cos, i es va dirigir cap a la porta.
  
  
  Jo no hauria importat de despertar-la ja sabia que ella no ment . Però va ser el meu amor vertader, i les dones plaers mai no s'ha de tenir em torna de la feina que havia d'acabar. Li vaig donar una última mirada apassionada. Ella no va dir res; els seus pits rosa i va caure amb cada respiració . Em va sortir de l'habitació i va tancar la porta amb suavitat darrere de mi .
  
  
  Ja era hora de posar tots els pensaments de Jin del meu cap. M'havia de centrar en extreure el document, fer-ho sense cridar l'atenció. Si jo estava atrapat accidentalment intentant recuperar el document, hi hauria , per dir-ho suaument, les complicacions greus. Primer, la pitjor cosa que li pot passar a agents, més enllà de la mort, és clar-és atraure l'atenció pública. La possibilitat de la meva camuflatge mostra a través era arriscat suficient, però si em va descobrir tractant d'agafar el paper, el document hauria de ser vist i examinat per qualsevol italià policia que podia veure-la. Fins i tot si per fi puc convèncer a les autoritats que el document pertany al govern dels EUA, la secreta deixarà de ser un secret tan aviat com sigui possible. Jo estava segur que no tots els italià agents de la policia estaria disposat a vendre com un top-secret document a algú amb un gran tac de lires a les seves mans.
  
  
  I si els Russos havien explicat de procedència del document, s'hauria tractat d'obtenir-lo abans que jo vaig fer. Extreure un document a partir d'una Etrusca gerro és ara el meu principal objectiu. Tota la resta va ser intranscendent . Per sort, m'he aixecat d'hora, de manera que podria ser a la Biblioteca del Vaticà quan es va inaugurar.
  
  
  Jo estava a Pius XII Plaça, a l'entrada del Vaticà, quan vaig veure una gran multitud es va reunir a la plaça de davant de mi, la Plaça de Sant Pere. Això no va ser estrany. El Papa apareix sovint en el balcó del seu palau per beneir els fidels i pelegrins de peu a la plaça. Però aquest matí, la multitud de turistes i Romans semblava més gran del que és habitual.
  
  
  Jo havia de fer el meu camí a través de la multitud, murmurant les meves disculpes a cada pas. Els caps es van aixecar per les finestres del Palau Papal, i com em vaig acostar a la vora de la densa multitud, una crida va ser escoltada, seguit per un estrany i gairebé inquietant silenci que embolicar l'audiència. Em vaig quedar immòbil i va mirar cap amunt com el blanc revestit la figura del Papa Pau VI va esdevenir visible.
  
  
  Va alçar les mans a la benedicció. Però ell tot just havia començat la benedicció quan un fort impacte dividir el cel com el tro. Al principi vaig pensar que era un cotxe silenciador.
  
  
  Per desgràcia, va ser molt més greus.
  
  
  Una fracció de segon després, el vidre trencat penjat cap per avall en el Papa com la gran vidriera del balcó trencat amb un accident. Algú de la multitud de sota el balcó va començar a cridar, i el Papa va desaparèixer de la meva vista ja més de vidre va caure sobre la multitud de gent a la plaça.
  
  
  La crida es va fer ressò per d'altres com la multitud es va convertir en pànic afectats. Vaig mirar en totes les direccions per veure on és el tret venia de; era clarament orientada al Pare i a faltar per uns centímetres .
  
  
  "És el Papa!" un shrill italià veu va cridar.
  
  
  "Ells estan tractant de matar-lo! un altre va cridar.
  
  
  La gent corria a l'entrada del Vaticà, i el soroll de la seva pànic veus es va aixecar en l'aire com un gemec de la tristesa i la desesperació. Fragments de vidre quedaven a la plaça, però la part principal de la multitud, arribava a les portes i no quedar atrapats en una pluja de metralla.
  
  
  Vaig prendre un altre cop d'ull al balcó, i en aquell moment dues figures en les barres es va convertir visible. Es van inclinar cap avall per ajudar Pare amunt. Des d'on m'estava dret, vaig poder veure que era aparentment il. lès.
  
  
  Un altre rugit va venir de la gent darrere de mi. Vaig mirar la meva espatlla i va veure un negre i llarg cotxe acceleració de la distància des de la plaça. Va ser només una coincidència, em preguntava , o no el cotxe té alguna cosa a veure amb el que jo només havia vist?
  
  
  No sé per què, de sobte vaig mirar en la direcció dels museus, el Vaticà, Biblioteca, on jo anava. Però quan vaig mirar, vaig veure l'helicòpter i descendent, i desaparèixer darrere de l'edifici. Es veia clarament com un militar nord-Americà helicòpter Skyhook.
  
  
  No vaig haver de pensar-ho un segon.
  
  
  Com vaig fer el meu camí a través de la multitud, em vaig adonar que havia d'arribar a la biblioteca com ràpidament com sigui possible. Vaig empènyer a través de la multitud espantada i va caminar des de la plaça principal del museu darrere de la columnata. Quan vaig entrar al pati principal, l'helicòpter va ser torni a ser visible. Poc a poc va baixar directament sobre la Biblioteca del Vaticà. I llavors em vaig adonar que alguna cosa anava malament; terriblement malament.
  
  
  Vaig començar a córrer perquè jo no tenia ni un segon a perdre. Vaig sentir que el meu cor cursa i adrenalina per les meves venes com vaig córrer cap al museu d'entrada . Atrapats en el pànic de la densa multitud, uniformats assistents gairebé tots deixat els seus càrrecs davant de la biblioteca Papal. Van córrer passat a mi, els seus ulls congelat amb la por. Vaig mirar de nou al balcó, on el Pare havia aparegut. El balcó era buida; només els fragments de vidre va quedar muts testimonis del que jo havia vist.
  
  
  Òbviament, no ho sabien sobre la festivitat de la condició encara; certament no enutjat, pànic multitud. Els guàrdies es van córrer cap enrere i endavant, a la plaça, com si busquen petjades. Però jo sabia que no el van trobar res , i jo estava segur que hi havia més a la lluita i la confusió generalitzada que va ser superficial.
  
  
  Ara una segona brillant negre limusina va arribar a la vista. Em va ficar darrere d'un dels pilars de la biblioteca de l'entrada. El cotxe screeched a una parada. Els frens creaked, i dues grans-hauran de greix homes va saltar del cotxe i van irrompre en l'edifici. Al mateix temps, l'escotilla a la part inferior de l'helicòpter que va obrir, i vaig agafar una sèrie de moviments en el pla.
  
  
  A l'ombra de la figura es va asseure darrere de la roda de la limusina. La cara de l'home era impossible de veure com el cotxe lurched endavant i va volar passat a mi . Jo squinted i va tractar d'anotar la matrícula. Però fins i tot si el cotxe es va aturar, encara hauria de tenir una radiografia de l'ull per veure els números. El rècord va ser cobert amb un petit opac negre drap de cobrir.
  
  
  Quan el cotxe estava fora de la vista, vaig començar a caminar. No vaig poder entrar a la biblioteca, mentre que el cotxe estava davant d'ell, però ara que es va accelerant de distància, em vaig trobar a l'entrada de la papal monument i va mirar a l'interior. Alguns empleats nerviosament parlat de que havia passat.
  
  
  Però els dos fort construït per homes que acabava de saltar del cotxe eren molt lluny de ser vist. Cap de les emocionat museu de personal semblava advertir-los. Potser no van veure els homes corren a la biblioteca, però ho vaig fer. En acostar-me a les escales que porten a la galeria, dos trets va sonar. A AX, em va donar un molt sofisticat balística curs , i no vaig tenir cap problema de determinar que els trets provenien de la galeria, on m'havia amagat un top-secret de dibuix.
  
  
  Vaig córrer fins a les escales de tres en un moment, Luger a la mà, el meu dit en el gallet. Quan vaig arribar a la primera planta, els meus pitjors sospites es van confirmar. L'uniforme servent que havia decidit quedar-se al seu càrrec, en cas contrari no han tingut temps de sortir, era estirat per la porta en un gran bassal de sang. No vaig haver d'ajupir-li veure que ell era mort.
  
  
  Massa tard, vaig veure la tallades massiva de roure portes de la galeria a prop de l'interior. Em vaig trobar allà, però no prou ràpid. Fins i tot si he utilitzat Wilhelmina, seria impossible per evitar que es tanquen les portes de tancar.
  
  
  Vaig sentir el clic d'una clau en el pany. Jo vaig posar el gallet i el bosc al voltant del bloqueig de dividir oberta. Però la bala havia penetrat la meitat de la gruixuda porta de fusta. Llavors vaig sentir un altre thud i es va adonar que el mateix passava a l'altra banda del llarg passadís. La galeria estava tancat des de l'interior amb tanta eficàcia que estava clar que l'operació - de qualsevol cosa que pot implicar que havien dut a terme amb la deguda qualificació i preparació.
  
  
  Vaig mirar al meu voltant salvatgement per veure si podia entrar a la galeria. Vaig sentir sord veus darrere de mi. No vaig tenir cap més possibilitats. He girat al voltant de tres turistes va arribar al voltant de la cantonada. Un d'ells, un de color vermell amb cara de dona en un vestit brillant, va mirar el Luger i va cridar.
  
  
  El seu crit despertat en mi a l'acció. Vaig córrer a la fila de finestres a prop de l'tancat galeria portes. He obert el pestell, va obrir una de les finestres, i es va inclinar cap endavant per mirar cap a fora al pati. A uns trenta metres de l'helicòpter, un metall cistella de més de tres metres de diàmetre i l'alçada, connectat a un cable d'acer de gruix, va caure . Hi havia un home crouched dins de la cistella, i em vaig adonar que la cistella de la compra es va fer de l'armadura d'acer , el mateix metall que cobreix la part inferior de l'helicòpter.
  
  
  Ara era clar que el que vaig tenir el primer imaginat era cert. L'atac contra el Papa va ser un diversionary tàctica per distreure l'atenció de la veritable crim que va sent compromès. Aquells darrere d'aquest mai la intenció de matar el Papa. Aquest atac es va dur a terme per provocar el pànic i la confusió general. El veritable objectiu era una col·lecció d'or i plata tresors del Vaticà, Biblioteca galeria - la molt galeria on havia amagat aquell maleït, insubstituïble secret de dibuix.
  
  
  Els crits de por de turisme atret l'atenció d'altres visitants del museu. Vaig mirar enrere i motioned per a deixar - la de manera em va saludar va provocar l'alarma de la confusió i la por multitud. Vaig tornar a la galeria de la porta, doblegat cap avall, i escoltat intently . Vaig poder sentir el vidre d'última hora, i jo sospitava que les finestres de la galeria s'havia trencat i aviat els preuats tresors havia estat robat-regals de tots els regnant reis Europeus, no té preu artefactes dictades per el Papa de reis i eclesiàstica prínceps . I entre ells, un document que vaig haver de tornar - a qualsevol preu.
  
  
  En algun lloc en el museu, una campana d'alarma va sonar. Però ningú no va ser capaç de posar fi a la més brutal de robatori en italià història. Jo no podia deixar d'admirar l'enginy del pla i l'eficiència i professionalitat en què el delicte s'hagi comès. Però el document que necessitava era en un Etrusca gerro, invisible darrere del hermèticament tancat les portes de la galeria.
  
  
  "Convocatòria el personal de manteniment!" Vaig cridar a la jove home de peu al meu costat, i la seva gran boca i els ulls canviat com vaig empènyer-ho per les escales.
  
  
  "Sí, senyor", va dir, la seva càmeres de ballar sobre el seu pit com va fer el seu camí a través de la emocionat turistes .
  
  
  "Dir-los que la Papal Gallery ser víctima d'un atracament!"
  
  
  Potser va ser la contundent so de la meva comanda o el fet que em va parlar en anglès, però fos el que fos, el públic es va calmar. Vaig assenyalar-los per a la seguretat de la barana de l'escala. Fins i tot la dona que va cridar quan va veure el meu Luger es va calmar i semblava estar-se de nou.
  
  
  I va tornar de nou a la porta. Un esmicolat, cremada de l'arbre sobre el castell va marcar el camí del meu primer tret. Probablement una bala hauria estat suficient . Potser això va canviar amb la segona o fins i tot tercer tret. Vaig prendre cura apuntar i va disparar tres trets en una fila.
  
  
  Les portes es va queixar tan pesat bales colpejar-los. El metall bloqueig creaked en veu alta, i a través del fum i fragments de fusta vaig poder veure que el pany havia estat aproximadament forçada. Wilhelmina demostrat el seu valor de nou quan vaig disparar de nou a la pesada porta. Darrere de mi, una altra dona va cridar, i el pànic a turistes va córrer cegament baixar les escales del vestíbul.Ara que ja no estaven en perill, vaig tornar enrere, aixecat el meu peu, i puntades de peu. Tae Kwon Do és una de les millors tècniques de lluita. Amb un cop amunt, amunt Cha-Ki, les portes dividir oberta. La segona porta de metall i bloqueig va volar fora de l'estructura de fusta i estrèpit de la planta.
  
  
  A continuació, les portes es va obrir i em va ser molt conscients de dos ben construïdes homes que sortien d'un negre limusina . Semblava que ja havia passat fa unes hores. Però no hagués estat de més de deu o quinze minuts des de l'dos homes - i els seus companys en l'helicòpter - havia van irrompre en el museu.
  
  
  Van omplir un preciós artefacte després d'un altre en diverses ja sobrecarregades pesat bosses de lona. El metall cistella jo havia vist penjat davant de la galeria oberta la finestra i va ser adjunta a l'àmplia ampit de pedra per dos ganxos de metall . El tercer home carregat la roba de bosses a la cistella. Vidre mostrar casos es van estavellar-se, i el polit terra estava cobert amb fragments de vidre .
  
  
  Tan aviat com vaig trencar la porta i va tenir un ràpid cop d'ull a l'escena, el lladre més propers a mi es va convertir i va assenyalar un revòlver a mi. Va demanar a dos dels seus companys, i un d'ells va caure una roba de sac a terra i va començar a disparar a l'atzar.
  
  
  Em va ficar darrere de la jamb com bales whizzed a través de l'aire. He sentit el so de plom rebotaven al meu voltant . Les bales es va estavellar contra el marc de la porta i va perdre el cap i el pit. Em va prometre sota el meu alè i es va tornar una mica més .
  
  
  Una altra bala whizzed enllà de la porta de marc. Vaig esperar un moment, després generat meu cap la volta de la cantonada i va disparar. La galeria sempre mica portada per tres homes. L'home que va fer els primers plans va intentar esquivar-lo. Però Wilhelmina va ser més ràpid, i em va colpejar el meu primer objectiu amb una bala que va pegar el seu avantbraç esquerre.
  
  
  Un estrangulada plorar escapat seus llavis. Ell va queixar i va caure contra el trencament de mostrar cas, el revòlver de la caiguda de la seva coixesa i inútil dits. Els meus ulls van caure a la segona home només com va rodar a mi.
  
  
  Aquest no havia de renunciar a tan fàcilment com el seu amic. Va arrossegar la seva pesada bossa per la finestra oberta, amb ganes de posar els tresors del metall de la cistella. Jo vaig posar el detonant de la Luger, faltar-li un polzades a la seva esquerra, el maluc, i va aconseguir passar la motxilla a el tercer home, que encara era dempeus per la finestra oberta.
  
  
  Darrere d'ells, un de vidre mostrar cas a l'altre extrem de la sala. El dia abans, un Etrusca gerro havia presentat al costat d'aquesta vitrina. Però ara que he mirat, la meva boca estava sec. No hi havia cap gerro.
  
  
  Els problemes són grans problemes. Si els lladres no es van aturar i els gots no retornats, les conseqüències seran imprevisibles. No vaig pensar molt sobre la situació, però em vaig trobar a la galeria de tir. Em va apuntar a la ferits home i li va disparar un segon cop a la cuixa dreta. Va ser eliminat, deixant només dos dels seus companys d'equip.
  
  
  L'home que havia vist pujar cap avall en el metall cistella va pujar de nou, i des d'on jo estava dret, vaig poder veure els cims de dos plena de roba de bosses. El pèl fosc home que l'havia ajudat a ser a punt per marxar. La sala estava pràcticament buida, despullat de la seva preciosos tresors. Quan l'home va tornar el foc, em va caure a terra. Bales whizzed amenaçant sobre el meu cap. Però em vaig quedar de tir, i la fusta i el vidre trencat tots al meu voltant. Em vaig sentir fragments de vidre cauen a les meves cuixes i el pit.
  
  
  Si no l'hagués matat els altres dos homes, si no l'hagués rebut el document de tornada de la Etrusca gerro, Falcó mai li han perdonat me, per dir el menys.
  
  
  "Caita gorra!" l'home de la finestra va cridar, instant a la seva companya de pressa. Va immobilitzar-me de cap per avall amb les seves preses, com la de ferits home escalonat a la finestra, deixant un rastre de sang al terra. Un moment més tard, els dos homes estaven en un metall cistella amb la seva companya .
  
  
  Em va saltar amunt i va disparar dues vegades més com la cistella de disparar cap a l'enorme panxa de la plana de l'helicòpter. Però quan vaig anar a la finestra i va disparar de nou, mirant cap a fora, la cistella amb la gent que ja havia desaparegut dins el brunzit cotxe.
  
  
  L'armadura placa es va trencar de nou al seu lloc, i la meva última bala rebotar el metall. He maleït diverses museu treballadors i una desena de policies van irrompre a la pati directament sota de mi. Es couen a l'helicòpter, però sense èxit.
  
  
  Semblava impossible d'aturar els lladres. Vaig accelerar lluny de la finestra i va sortir al passadís, fent cas omís de les ruïnes darrere de mi - les ruïnes que fins fa poc ocupava el museu més valuosos tresors. Uns curiosos turistes que busquen diversió - i van aconseguir - encara estaven arraulit a la part superior de les escales. Un d'ells, un home gras, en la bermuda curts, havia prismàtics al voltant del seu coll.
  
  
  "Doneu-me els vostres prismàtics," vaig dir.
  
  
  Ell va mirar-me i riure. "Anar a l'infern.'
  
  
  Immediatament vaig dirigit la luger a ell. "Prismàtics," he repetit. "I ara."
  
  
  De sobte, tenia por. Ell em va lliurar la prismàtics, els seus dits tremolant nerviosament. He arrabassat la prismàtics des de la seva banda, va tornar a la finestra, i adreçat a l'helicòpter.
  
  
  La trapdoor en la planta ja estava completament tancada, protegir els passatgers i els tresors del Vaticà col·lecció , així com el document que hi havia per desgràcia amagat en una Etrusca gerro. L'helicòpter va començar a enlairar-se i gira lluny del museu. Jo estava buscant a través de prismàtics a l'helicòpter, però no va haver cap identificació de marques per identificar els propietaris. Després vaig assenyalar els meus prismàtics a la finestra de l'esquerra de l'helicòpter i agafar la cara de darrere de la finestra. Era una cara que va fer la pèls a la part posterior del meu coll de suportar. Increïble, vaig pensar, encara mirant el perfil de l'home que havia vist moltes vegades abans .
  
  
  Ni els ulls, ni el públic enganyar-me. Vaig haver de creure el que veia. Era un crani com cara, buit, pergamí-com la pell, espessa i cera. Els ulls de l'home van ser viciós, serpentine escletxes amb fines, carbó negre alumnes, en un conjunt groguenc, coriàcies cara. Una gran boca amb els llavis prims seves boniques en un crani somriure. Era el perfil em vaig quedar mirant: un costat de la cara pertanyia a més pervers i monstruós home que mai havia conegut. Vaig pensar que havia aconseguit desfer-se d'ell per sempre el dia que es va submergir en les Cascades del Niàgara.
  
  
  Pel que sembla, va sobreviure a la caiguda. Judes encara era viu.
  
  
  L'helicòpter es va treure ràpidament, swerved de nou, i va desaparèixer un moment posterior.
  
  
  Vaig tornar a la galeria i va mirar al voltant de la sala. Només unes vitrines va quedar intacta, no hi ha dubte perquè el seu contingut no eren preciosos prou. Sembla que els lladres sabien exactament el que volia abans d'última hora en la sala .
  
  
  He buscat una altra vegada per l'Etrusca gerro, esperant desesperadament que havia estat simplement traslladar o trencat . Però el gerro no hi era, i no hi havia fragments de vidre per a indicar que havia estat trencat durant l'atracament. Jo sabia que el gerro no tenia significatiu valor de mercat. Va valer la pena alguna cosa només per a col·leccionistes. Una llum que venia a per mi. Judes, l'home que feia tant de temps que impedien AX organització , tenia un interès particular en l'antiga italià artefactes. Jo no tenia cap dubte que els meus ulls havien vist tot correctament. Judes encara era viu. I va treure el més fantàstic heist del nostre temps . I va tenir un Etrusca gerro, perquè ell específicament instruïts els seus homes per prendre-s'ho massa.
  
  
  Jo shivered com m'imaginava la seva alegria en trobar la sorpresa amagada en el gerro. Va ser una desagradable pensament.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Capítol 4
  
  
  
  
  
  
  
  
  "Increïble!" va cridar Falcó, ritme inexorablement davant de l'escriptori de caoba en la seva temporals París seu, a la Rue de Fleur. Ell em va donar una mirada agra i strode off, en la seva iv pal. El seu cabell blanc va ser disheveled, i va mastegar amb força en una fina cigar apagat que han abandonat entre les seves dents.
  
  
  "Em sap greu", em va dir.
  
  
  "No va ser tan difícil assignació, Nick", va dir bruscament. "Ja que el maleït document a les mans. I després... bé, mai he sentit una estranya història com el que vostè acaba de dir, em va dir.
  
  
  'Jo no tinc elecció. Jo hauria d'haver fet. Només era un estúpid coincidència que
  
  
  "Saps qui m'ha de contestar per a això?" Falcó interrompre'm. "Era una operació conjunta, recordeu? Hi ha gent de ligència militar. He de comunicar-ho a l'Pentàgon i ... Déu, teniu alguna idea de com el president va a reaccionar a aquest? Quan vaig penjar després de parlar amb ell, no vaig ser capaç de dormir a la meva orella dreta per a tota la setmana."
  
  
  "Cop d'ull", em va dir irritably, " si el que volen privar-me de la meva tasca ..."
  
  
  Falcó va quedar a mi per a un segon, com si hagués vist a mi allà assegut per primera vegada. La seva expressió va canviar. El xoc de les males notícies semblava disminuir. Déu, Nick, va dir, no importa a mi. No puc culpar a tots vosaltres, sé que. Encara que molta gent va provar de fer-ho. Si hi ha cap error, vaig a compartir-lo. Vostè sap, hi havia un munt de disconformitat amb el fet que el president li assigna aquesta posició fins a AX . Aposto a que haurà de saltar sobre els nostres colls .
  
  
  "No sé quina altra cosa podria haver fet," vaig dir. "Potser... jo estava buscant una manera de fer-ho de manera diferent.
  
  
  Escombraries. Si aquest robatori no havia passat aquest mateix matí, vostè s'ha convertit ja en un gran heroi. Per ser honest, era molt intel · ligent del que ha d'amagar el document en aquest gerro .
  
  
  Vaig somriure faintly. "El bé de tu per dir això. He d'admetre, vaig pensar jo."
  
  
  Però vostè entén, per descomptat, que és inútil per convèncer algú d'aquest", va dir sourly. "Estem en una crisi fins a tornar aquest document. Per cert, com vas fer per sortir d'aquest museu després de l'helicòpter desaparegut?
  
  
  "Jo estava caminant a través del servei d'entrada per evitar ser atrapat pels vigilants de seguretat a l'edifici.
  
  
  Però en el camí hi, vaig caminant sol baixar per un passadís de la primera planta, on hi ha una finestra oberta que només va a ser utilitzat. Em va saltar a sobre de cinc metres, això és tot.
  
  
  "Hmm," Falcó va grunyir. "Bé, almenys que no queden atrapats. Esteu segur que veia de Judes?"
  
  
  "Si no és ell, que ha de ser el seu germà bessó," vaig dir. "La cara semblava idèntic. Falcó va negar amb el cap. Que va prendre el cigar de la boca, va caminar al voltant de la taula, i es va asseure. "Judes encara és viu ... que no va trobar el seu cos, quan va caure en la cascada. Per tant, és possible ."
  
  
  "Jo estava pensant sobre aquest art robatori," vaig dir. "En l'estil, que s'assembla a un nombre d'altres obres d'art robatoris comesos a Itàlia en els darrers anys. Em pregunto si Judes va ser el cervell darrere de tots aquests robatoris.
  
  
  "Vaig pensar," Hawke va respondre, " que si aquesta sèrie de robatoris és Judes està fent, aposto hi ha altres motius que el guany econòmic. 'Potser. Però a hores d'ara, estic més preocupat sobre el document de Judes grans plans. Ell definitivament trobar en aquest gerro, i el mínim va fer és vendre-la a la Russos o Xinesos a causa de la seva aversió cap a l'Oest.
  
  
  Falcó es veia molt petit i molt cansat a la cadira de cuir darrere de l'escriptori. Això em va molestar que em va sobrecarregant-lo amb aquestes inquietuds.
  
  
  "Si els altres copia aquest detonant, Nick," va dir en veu baixa, " podríem estar en seriosos problemes. No vaig a entrar en detalls quan vaig fer aquesta tasca perquè no necessiten aquesta informació per fer el treball, però jo crec que ara ha de saber què hem perdut, si la informació arriba a les mans dels enemics potencials.'
  
  
  "Amb aquesta cosa, Nick, podeu crear armes nuclears en una escala molt petita. Morters i howitzers es pot carregar amb petites ogives nuclears, igual que el dipòsit d'armes de foc. Un tret d'un canó del tanc pot matar centenars de persones."
  
  
  "I no hi ha negociacions en armes tàctiques," vaig dir.
  
  
  No crec que faria servir aquestes armes, fins i tot si hem dissenyat i fabricat ells. Però els Russos no pot imposar aquesta restricció en ells mateixos. Petit armes nuclears seria ideal per a petites guerres que no s'aturen a les seves fronteres." Vaig negar amb el cap. "Espero que no em vaig equivocar sobre Judes. Podem prescindir-ne i les complicacions associades. Mai oblidaré l'operació es va realitzar fa uns anys, quan tenia la intenció de deixar la seva marca en Amèrica-periòdica talls d'energia, el blanc de la boira, aigua bruta, de sang de color vermell rius i llacs ."
  
  
  "Realment," Falcó, va dir, " però a tots ens interessa ara mateix és l'obtenció d'aquest document de Judes, o qui a aquest helicòpter. La policia, a Roma són, evidentment, al seu costat, però jo no esperar massa d'ells. No anar a menys que es trobin amb instruccions clares."
  
  
  "Què passa amb Interpol a Roma? Conec unes quantes persones hi ha, i que probablement investigar el cas."
  
  
  "Vaig a treballar amb ells. Per descomptat, no es pot saber exactament el que fan."
  
  
  'Entenc.'
  
  
  "Vas tenir l'oportunitat de veure la Biblioteca del Vaticà gallery abans d'haver d'abandonar tan ràpidament?"
  
  
  "Em va donar un ràpid cop d'ull al seu voltant."
  
  
  "Bé, crec que hem de tenir un bon cop d'ull a aquesta situació que hi ha," Hawke, va dir, posant el cigar de tornada a les seves dents i mossegar-lo.
  
  
  "Però, com ho fem? Hi haurà doble seguretat fins que la policia la investigació és més.
  
  
  Potser el seu amic de la Interpol, pot reservar-lo per a vostè, Hawke pensar. Però no comptar amb ella. Crec que és millor anar directament a la part superior de la figura."
  
  
  "Comissari de Roma?"
  
  
  "No," Falcó de riure. "Papà."
  
  
  I es va inclinar cap endavant a la meva cadira. "Parlar amb el Pare?'
  
  
  'Per què no?'
  
  
  "Déu, no sabria què fer. Vull dir, vostè té un protocol i tot això. Algú no pot fer-ho ? Odiava la reunió de destacats polítics, i que Hawke va suggerir va ser totalment inacceptable .
  
  
  "Nick, cal permís per a la cerca de l'escena del crim. Així que ets el tipus d'home que pot parlar amb el Papa. Crec que trobaràs Pau VI un encantador hotel de l'home ."
  
  
  "Però es va acceptar a mi?"
  
  
  "Si el president li va cridar, llavors sí. Si havíem de provar de nou per obtenir el Zhukov document de tornada, el Papa podria rebutjar, ja que podrien interferir en un assumpte entre dues potències mundials. Però ja que és evident que el nostre estat secrets van ser accidentalment robat pels delinqüents, crec que el Papa, estarem encantats d'ajudar-nos en qualsevol manera possible. I si ho diu vostè pot mirar al voltant de la biblioteca, la policia no serà capaç d'aturar-lo."
  
  
  Vaig sospirar. Quan vaig tornar a Roma?
  
  
  "Aquesta nit," Falcó, va dir. "És a dir, si no interferir amb els seus plans per aquesta nit." L'últim comentari va ser sarcàstic.
  
  
  Em va dir amb solemnitat: "Bé, poc assistent de vol de l'avió. Ella té vint-i-quatre hores de descompte fins el pròxim vol, i jo li vaig dir ... "
  
  
  "Ja n'hi ha prou, de Nick," Falcó va dir grimly.
  
  
  Em va somriure i es va aixecar. "Jo mantindrem informats."
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Capítol 5
  
  
  
  
  
  
  
  
  El clima càlid a Roma era més; era ennuvolat i plujós. El Coliseu havia gorgs que reflecteix l'antiga grandesa arquitectònica. Les llambordes de la carrerons havia estat rentat de distància, i els turistes caminar al voltant amb colors paraigües degoteig amb aigua.
  
  
  Els diaris van plens de memòries d'una Vaticà robatori. Però va ser sorprenent la manera com poca gent semblava saber el que realment va passar. En algunes històries, es va informar que la paratroopers desembarcar des de l'avió en el pati del museu. Altres testimonis van assegurar que els lladres es van portar màscares. Un diari va informar que hi havia una dotzena d'homes en la construcció, tots ells armats amb metralladores i amenaçant els turistes amb la mort. Un altre diari informava que un emmascarat desconegut que va aparèixer del no-res i va salvar la vida d'aquells que van ser amenaçats pels delinqüents. Aquest emmascarat desconegut que suposadament havia un alemany armes de foc i parlava ni Eslaus o hebreu.
  
  
  Jo només esperava la policia podria estar més ben informat. No és d'estranyar rumors i especulacions difondre de manera àmpliament després d'una sensacional crim, però mai he vist a la premsa de manera confusa. No he llegit un sol article que descriu amb precisió el que va passar aquell assolellat matí.
  
  
  El millor que podria fer ara estava en contacte amb el meu amic Antonio Benedetto a Interpol seu a Roma . Antonio era un jove, guapo inspector que dues vegades em va ajudar a anar a través de la Interpol fitxers. Vaig pensar que podia comptar amb ell de nou. Em va donar un bon cop d'ull a la cara de l'home el vaig realitzar a la galeria, i jo volia estudiar les fotos dels delinqüents. Sabia que podia confiar en Tony per mantenir la meva identitat per ell mateix i no fer preguntes.
  
  
  Em vaig acostar a ell tard al matí. La seva veu era càlid i amigable.
  
  
  "Nick", va dir amb un thud, " quina sorpresa saber de tu una altra vegada, amigo. Què estàs fent a Roma? Ets el cervell darrere d'un enorme Vaticà heist? El seu riure va ser infeccioses.
  
  
  "No és la meva feina", em va dir. "Jo només acord amb diners reals. Llaunes. Caixers i així successivament.
  
  
  Va riure de nou. "Però en aquest cas va tenir molta imaginació, amic."
  
  
  "Sí", em va dir. "Per ser honest, jo era una mena de involucrats."
  
  
  "Quatre vegades ?"
  
  
  No vaig anar massa lluny. "Tony, m'agradaria veure algunes fotos. Es pot arreglar, això?"
  
  
  'De curs. Tornar aquesta tarda. Millor encara, anem a dinar. Jo sé d'un bon cafè a prop d'aquí.
  
  
  'Jo no puc fer-ho avui. Tinc una cita.
  
  
  Sobre. Bé, espero que ella és una dona molt bonica."
  
  
  Vaig dir, " No. "Amb El Meu Pare."
  
  
  "Impossible ! Antonio va dir.
  
  
  'Això és correcte. El Sant Pare em veu a dues de la tarda ."
  
  
  'La misericòrdia!', va dir en veu baixa. "Tenim més influència del que em pensava, amic."
  
  
  "Amb l'ajuda de Washington," vaig dir. 'Us ho explicaré més tard. Puc anar a la seva oficina en el matí? '
  
  
  "Benissimo," Antonio va dir. "Sempre semblen convertir-me en, Nick."
  
  
  Vaig tornar al Vaticà el mateix dia. La zona que envolta el museu va ser delimitades per, i la policia van ser visible a tot arreu. Seria impossible tornar a la galeria sense permís de les autoritats . Pot ser que també han intentat trencar a Fort Knox.
  
  
  Pare de seguretat va ser molt millor del que semblava al principi. Els autors es van espantar per l'tret a ell en el dia de l'atracament, i ningú no podia apropar-se a ell sense impressionant documents i després d'una exhaustiva verificació.
  
  
  La primera línia de defensa va consistir en diversos agents de policia a l'entrada de l'ala on la papal residències i oficines estaven situades. Estaven ben entrenats nois, i li va prendre un temps per posar a prova a mi.
  
  
  Per descomptat, he deixat totes les meves armes - i especialment Wilhelmina s-a l'hotel. Quan no es podia trobar res de sospitós, que em va lliurar a un plainclothes policia, que em va lliurar a l'estació de tren de Guàrdia.
  
  
  Finalment, m'acompanyaven a la papal cambres. Les habitacions eren rics en la història de la civilització Occidental. Els ofereixi les parets estaven decorades amb frescos, els sostres eren mosaics, un gran nombre de pintures i es va esvair tapissos. Encara hi va haver un ascetisme sobre ell, gairebé un ascetisme. La sensació que tinc quan vaig mirar al meu voltant era una sensació de solemnitat, una manca absoluta de frivolitat.
  
  
  Em va mostrar un seient en una gran sala d'espera, i com m'esperava, vaig pensar en tots els caps d'estat i dignataris que estaven asseguts a la mateixa habitació. I ara és el Nick Carter seu torn, Killmaster N3 AX. Jo no sé si la comparació m'ha fet riure o em va entristir.
  
  
  Havia estat com a mínim una mitja hora, i jo estava començant a ser una mica nerviós quan la porta s'obrí. Un home alt, de distingir-a la recerca de l'home en un ardent vermell cardenal de l'equip entrat a la zona de recepció.
  
  
  "La vostra Eminència," jo vaig dir, aixecar-se massa ràpid.
  
  
  Va venir fins a mi, la seva cara inexpressius. "Vaig pensar que vostè està el Senyor Carter?" "Què és?" va preguntar en veu baixa.
  
  
  Sí.'
  
  
  "Estic Cardenal Pei. La seva Santedat es poden rebre ara. Podeu seguir-me." Va assenyalar a l'habitació que havia sortit.
  
  
  Vaig seguir-lo amb atenció, escoltar el so de les meves passes. Com es va tancar la porta darrere de nosaltres, vaig assentir amb el cap a les dues altres cardenals, presumiblement l'honor de guàrdia. La seva estreny però no enutjat ulls em va dir que el meu cada moviment va ser mirat amb cura, si no s'avaluen.
  
  
  Al final de la sala es van dos marró-robed monjos. Un total de cinc homes es van mirar i em vaig baixar a poc a poc el meu cap perquè no sabia què més fer. Just al davant de mi, envoltat per dos monjos, sat Papa Pau. Ell portava un blanc smock i el cap, i en el pit era un gran or de la creu.
  
  
  Cardenal Pei no va dir res. El subtil canvi en la seva expressió em va fer un fort pas endavant. "La vostra Santedat", em va dir, abaixant el cap de nou, sense saber si per arc o no. Un somriure va creuar Pare pursed llavis. Potser va veure com incòmode em sentia . Potser va intuir la incertesa que vaig pensar va ser la reflectida a mi. En qualsevol cas, vaig estar molt segurs per el seu somriure. "El senyor Carter,"va dir en perfecte anglès," si us plau, sit down". Va gesticula per la cadira al costat d'ell, i el seu papal anell glinted breument a la llum.
  
  
  Em vaig asseure, dolorosament conscient que el prestigi del meu govern, per no parlar de Falcó i AX, ara estava en joc. Però el Pare condescendent comportament es contagia, i aviat em vaig trobar a mi mateix de partida per relaxar-se.
  
  
  Cardenal Pei es va posicionar del Papa a la dreta. "Aquest és un home jove enviat pel President dels Estats Units, la Seva Santedat," el Cardenal va dir.
  
  
  "Sí, vull recordar que aquest públic va ser sol·licitada."
  
  
  El papa Pau VI es va convertir per a mi, i els seus ulls dominat per un moment. "Sembla que el govern s'ha implicat en una recent i molt lamentable, molt lamentable-robatori".
  
  
  "Sí, la Seva Santedat," vaig dir. "Una part molt important document va ser robat, juntament amb la papal regals. Per protegir-lo de ... er ... m'he pres la llibertat de tapar-lo en una de les seves belles Etrusca gerros. Alguns elements que em van acompanyar al museu, les persones que volien prendre el document de mi ."
  
  
  Jo sabia que jo estava en el relliscós terreny, en el territori de la diplomàcia internacional. Així que vaig optar per les meves paraules tan acuradament com sigui possible. Quan el Pare va assentir, com si d'acord amb mi, em vaig alegrar que, malgrat l'ambigüitat de la meva breu explicació, m'havia fet a mi clar.
  
  
  "El seu president", va dir, " va dir aquest ... aquest document, com vostès diuen, és molt important."
  
  
  "De Fet, La Seva Santedat. És per això que estaven tan disposats a explorar la galeria i potser demanar a un parell de preguntes a l'equip del museu. Entenem que la policia duu a terme una exhaustiva investigació. Però a causa de la importància d'aquest document per al meu Govern, hem trobat que és necessari per dur a terme el nostre propi ... er ... acurada investigació ." Cardenal Pei assentir amb el cap, mirant el primer al Papa i a continuació, torna a mi. Em vaig traslladar a.
  
  
  "Per exemple, hem de determinar si un gerro és entre els objectes robats. Per descomptat, hi ha la possibilitat de que es va traslladar a la Etrusca museu després vaig sortir de la biblioteca."
  
  
  "No ho crec," el Cardenal Pei, va dir.
  
  
  "De fet," Papà va dir. "Crec que l'inventari és completa, el Senyor Carter. Jo només glanced-ho breument, però no recordo va ser un Etrusca gerro. Per descomptat, la major part dels objectes robats van ser retirats de la botiga de windows." Es va aturar i va mirar passat-me a la paret oposada. El temps semblava passar a poc a poc, però no vaig dir res. Finalment, va mirar a mi . "Excel·lent, el Senyor Carter," va dir. "Vostè està autoritzat a passar la resta del dia a la galeria i altres àrees de la biblioteca. Jo també permet fer una petició - que és, sense proporcionar informació addicional, però probablement no necessiteu informar-vos - en la Etrusca Museu".
  
  
  "Això és molt mena de vostè, la Seva Santedat."
  
  
  Es va tornar a Cardenal Pei. "Preparar una carta per a mi per iniciar la sessió. El senyor Carter no hauria de tenir cap problemes innecessaris amb la nostra policia.
  
  
  "Sí, la Seva Santedat," el Cardenal va dir, capcineig de nou.
  
  
  "Assegureu-vos que passa immediatament." El pare va tornar de nou per mi. "Nosaltres personalment desitgem trobar aquest document, el Senyor Carter."
  
  
  "Moltes gràcies, la Vostra Santedat", em va dir, de peu i prendre un parell de passes enrere. Jo saludo i sortir de l'habitació, seguit pel Cardenal Pei.
  
  
  Vint minuts més tard vaig rebre una nota signada i segellada pel Papa. Una onada de relleu rentats més de mi. La meva audiència amb el Papa Pau VI va anar bé, però era el més nervis tràfec part de la meva missió.
  
  
  
  
  Vaig anar a la Etrusca museu primer. Tota la zona estava tancada temporalment. No hi ha visitants o turistes, així que no vaig tenir problemes per obtenir informació. Com la resta de museus Vaticans, aquest mirar més com un palau que qualsevol altra cosa. Es va dinar amb els objectes de valor i artefactes de l'època Etrusca. Vaig recordar que la majoria de les peces es troben a prop d'Etruria durant les excavacions del Papa Gregori XVI. Jo no tenia ni idea que el museu hauria tants gots, ampolles, recipients i altres tresors. Malauradament, l'esperança que jo seria capaç de reconèixer el gerro va resultar inútil. Però amb l'ajuda d'algunes persones del museu i el seu extens arxiu, vaig descobrir que el gerro era donat al Vaticà gairebé dos anys abans, i que no hi ha constància de la seva devolució.
  
  
  Més tard aquell dia, vaig parlar amb alguns de la galeria empleats que confirma que el gerro, en la mesura que sabia, va ser a la galeria el matí del robatori. Això em va deixar amb la conclusió jo ja havia temut: els lladres havien pres les seves.
  
  
  Vaig passar part del dia a la galeria després d'un rigorós control policial. El jove plainclothes cop assemblava sospitosament al Pare de la nota.
  
  
  "Que ha de ser revisat, signor."
  
  
  "Després de fer-ho ràpidament," vaig dir. "Només tinc temps per mirar al voltant d'avui".
  
  
  'Hi ha una certa procediment
  
  
  "Cop d'ull", em va dir. "Papà ell mateix em va dir que jo no tinc cap problema amb aquesta nota. He de fer-li saber que vostè posa en dubte?
  
  
  El jove va mirar-me per un moment. Després va mirar a la nota de nou. "Ho sento", va dir. Va sortir a la galeria i lliurar la nota a la segona plainclothes oficial. L'home de llegir-lo. A continuació, es van mirar i em va dir alguna cosa en veu baixa a l'altra en italià. L'home que estava dret al costat de la porta es va convertir, apuntant a mi, i després va parlar de manera decisiva a l'altre detectiu. La resposta va ser tranquil i acompanyat per un casual ona de la mà. El jove li va lliurar la nota nou per a mi. "El meu cap em diu podeu anar a la galeria", va dir grimly .
  
  
  "Grazie", em va dir, i va donar la nota.
  
  
  Vaig anar-hi i va mirar al voltant. Incloent-hi el jove, hi havia tres policies. Estaven parlant en veu baixa per l'altre. El llarg passadís semblava diferent de la primera vegada que la vaig veure. Les finestres es van tancar perquè plovia; era ombrívol. El trencament de tapes de vidre mostrar casos van ser retirats i examinat per les empremtes dactilars. Jo estava segur que si els lladres havien deixat cap prova física, la policia hauria pres-la per ara. Però des de que vaig veure aquell matí, hi no ha estat res significatiu a l'esquerra si no hagués estat per les empremtes digitals ...
  
  
  Vaig mirar a la porta. Seria impossible per a la identificació de les sabates impressions entre els molts, si no eren situat en el marc de la finestra o en altres llocs específics on només els lladres es van presentar.
  
  
  Vaig mirar de nou per la Etrusca gerro, tot i que estava segur que no era a la sala principal . Li vaig preguntar a la policia si el gerro o fragments del vas s'havia utilitzat com a prova. Va dir que no era.
  
  
  Vaig tornar a la sala, intentant recordar el que m'havia vist pujant les escales de matí: de la mort de funcionari i les portes que acabava de tancar. Em vaig tornar i va tornar a la galeria. Llavors vaig entrar a què el cos era i veia que encara hi havia bloodstains en ell. Les portes eren obertes ara, i quan vaig mirar darrere de la dreta a la porta, vaig veure que el que està trencat el bloqueig no s'havia reparat encara. La policia probablement van ser curiosos sobre el 9mm bala que es va retirar de l'arbre. Vaig mirar el terra i vaig veure alguna cosa més. La porta es va celebrar contra la paret per un metall ganxo a la planta, que es va inserir en el eyelet a la part inferior de la porta. Va ser interessant. Això significava que, per tal de tancar les portes, els lladres havien d'estar darrere de les portes per alliberar els ganxos . Em va baixar i va mirar a terra. Una fina capa de pols de fora de la porta de l'esquerra, per un clar camí de les darreres sabates .
  
  
  El més probable, la impressió es va fer per la persona que el va matar el guàrdia de seguretat i tancat les portes en aquest costat de la galeria . Vaig pensar que era una crêpe únic amb una força inusual quadres patró. Vaig caminar al voltant de la impressió, unhooked la porta de ganxo, i la va empènyer la porta oberta per deixar entrar més llum . Vaig treure una miniatura de la càmera amb ultra-sensibles en blanc i negre del cinema. Em va tenir tres imatges de la sabata imprimir i posar la càmera esquena a la meva butxaca. I quan he redreçat una vegada, vaig veure un tros de blanca seca de fang al costat de la impressió. El més probable, que va caure al costat de la sabata en el que la impressió es va fer. Vaig agafar un mocador des de la meva altres butxaca, va agafar un tros de fang, i embolicat en el mocador tan aviat com la jove detectiu va tornar. Com la va veure, vaig empènyer la porta oberta de nou i subjecta el ganxo.
  
  
  "És una cosa malament, signor?" es va preguntar. El seu to va suggerir que li havia portat per un intrús.
  
  
  Jo no vaig a dir-li sobre el camí. Si és possible, volia trobar Judes abans que la policia ho va fer. La policia pot tenir diferents idees sobre la propietat del document, i pot ser que hi hagi internacional de la intriga abans de tornar-lo - i només després que l'italià autoritats militars han examinat detingudament.
  
  
  "Acabo de veure els bloodstains a terra," vaig mentir. "Terrible condició."
  
  
  "Sí, és terrible", va dir soothingly.
  
  
  "Gràcies per la seva col·laboració," jo vaig dir, girar per marxar.
  
  
  Va deixar-me. "Digueu-me, senyor, ets de Interpol o potser la premsa?"
  
  
  "Ni", em va dir. "Jo sóc un professional visitant el museu. Vaig anar a museus d'arreu del món, i després descriure i catàleg del contingut de diverses publicacions. Fins ara, he visitat més de deu mil. Jo no podia esperar per a la galeria per obrir, perquè encara tinc cinquanta-tres museus a altres set ciutats Europees abans de la final de la setmana. He d'anar ara, ja tinc un parell més museus per visitar aquí a Roma avui."
  
  
  "És clar", va dir.
  
  
  Com he esquerra, el jove va mirar-me a la sorpresa, preguntant si havia estat enganyat.
  
  
  
  
  La Interpol oficina es troba a les 23 Via Filippo Turati, en un anodí edifici. El temps havia netejat cap amunt, i hi va haver un cruixent de primavera de l'aire a l'aire. Seria un gran matí per fer un passeig al voltant de Roma i l'experiència de l'atmosfera-anar als Jardins de Tivoli, les termes de Caracalla o la famosa Vil·la Adriana. Però encara hi havia feina per fer , i que el treball estava esperant darrere de la lúgubre façana de la Interpol seu.
  
  
  He trobat el meu amic Tony Benedetto al seu petit despatx de la segona planta. La tènue parets i el mobiliari de l'oficina, eren il·luminades per la llum del sol streaming a través de la finestra oberta i Tony gran somriure .
  
  
  "Nick, amic meu!" ell em va saludar i va caminar al voltant del seu escriptori per donar-me una abraçada.
  
  
  "Buon giorno, amico," vaig dir amb un somriure.
  
  
  Tony va ser gairebé la meva alçada, amb un gruix de cabell fosc i els ulls brillants. Hem ajudat als altres abans i tenir un munt de diversió junts. Tony agradava tenir una mica de diversió.
  
  
  Vam seure. Em va treure un paquet de Lucky Strike i que ofereix Tony un cigarret.
  
  
  'Ah! Ara recordo per què m'agrada tant, Bambino. Perquè vostè té una bona Americanes de tabac.
  
  
  Em vaig encendre un cigarret i es va asseure en silenci durant una estona, no en silenci. "Així que ets un inspector ara?" Vaig dir a l'última.
  
  
  Ell es va encongir. "Si et quedes a l'organització el temps suficient, que finalment es farà el cap, si t'agrada o no." Ell va somriure a mi amb la seva pasta de dents.
  
  
  "Potser hauria de deixar AX abans el cap renúncia," vaig dir. "Jo no crec que pot manejar treball d'oficina."
  
  
  "A mi també," Tony va dir. "Afortunadament, el meu petit promoció em permet també el treball a l'aire lliure." El color marró fosc, ulls eren greus ara. "Tinc un cas d'un atracament al Vaticà, el Nick. Com estàs implicat en aquesta?
  
  
  He resumit el que ha passat fins ara. Li vaig dir sobre el document, però no allò que conté. Va escoltar grimly. M'agradaria veure la seva policia fotos, em vaig decidir. "Em va donar un bon cop d'ull a la persona I ferides."
  
  
  "Anem a veure'ls junts, Nick", va dir. "Vaig enviar un home a l'estació de tren, però no va trobar res. És possible que podem treballar junts en aquest tema? "
  
  
  "Potser", em va dir. "Però no oficialment. Jo prefereixo que Interpol no sap el motiu de la meva presència."
  
  
  Ell va assentir amb el cap.
  
  
  "I una cosa més," he afegit. "Si poguéssim trobar el document, és meu. Fins i tot no cal parlar de la seva existència als seus superiors."
  
  
  Tony pensar-hi. "Tot el dret, Nick", va dir. "Estem interessats en obtenir el Vaticà tresors de nou, no ens cal aprofundir en l'Amèrica de l'estat de secrets." El somriure poc a poc va tornar a la seva cara. "Tinc la sensació que teniu un lloc."
  
  
  Vaig agafar una càmera fotogràfica en miniatura de la meva butxaca. Va ser una Minolta molt ràpida de l'obturador, i he utilitzat superpanchromatic cinema en ella. "Crec que això us pugui interessar," vaig dir. "Rapidesa amb què es manifesta ?"
  
  
  "Tenim una petita habitació fosca," Tony va respondre. "I com a professional. Anem a poder per fer un zoom al voltant del migdia."
  
  
  "Gran," vaig dir. Vaig agafar el mocador i desplegar-lo. "I després m'agradaria saber on aquest tros de fang prové." Pots trobar-la a terme?
  
  
  "Aquesta serà una mica més difícil, amiko," es va inclinar cap endavant i va examinar la bola d'argila. "Vaig a donar-lo a la nostra farmàcia. Alguna cosa més?'
  
  
  'No de moment. Anem a fer una ullada ràpida a les vostres àlbums de fotos ."
  
  
  Vam passar més d'una hora mirant la policia fotos en un gran gris sala de plens amb la presentació d'armaris, escriptoris, femení i empleats. Quan hem acabat, no la vaig reconèixer una sola cara en tot l'arxiu fotogràfic que jo sabia.
  
  
  "Jo estava segur que aquest home hauria de ser-hi", em va dir. "Si la persona que el va veure va ser Judes," Tony dir, colpejant el seu últim àlbum,"s'ha estat molt curós sobre l'elecció de la seva gent."
  
  
  'Exactament. Però aquest robatori es va cometre veritables professionals, i en general, la gent d'aquest nivell tenen antecedents penals ."
  
  
  Tony va posar una mà sobre la meva espatlla. "Hem de fotografies i un tros de fang", va dir. 'Vinga. Tindrem un bon dinar, escampar-hi un excel·lent vi sobre el nostre dinar, i després de tornar a la feina del dia fresc.
  
  
  Em va somriure i assentir amb el cap. Una cosa que em va agradar de Tony. La seva indiferents comportament era sincer, però jo sabia que darrere de la seva indiferència posar la intel·ligència i l'astúcia d'un dedicada policia.
  
  
  "Tens raó", em va dir. "No podem fer res fins aquí les fotos estan a punt".
  
  
  Vam anar a l'hotel Mediterraneo Cafè i es va asseure a la terrassa. S'anava fent més càlid ara que els núvols havia aclarit, però el vent encara era forta. En Tony recomanació, vam demanar peix fregit. El plat principal era precedida d'espaguetis i després formatge blanc. La nostra llum de vi blanc va ser deliciós. Xerrem sobre els vells temps, i Tony em recorda una noia que tant coneixia. Vam riure molt, i per un temps la pressió de la setmana passada moderat i vaig ser capaç de relaxar-se.
  
  
  Més d'una hora més tard, vam tornar a la Interpol oficina. Les fotografies s'han desenvolupat i ampliat 18x24. Tony va portar a terme de la carpeta i lliurar-los per a mi, sense mirar-los.
  
  
  "Van fer una bona feina", em va dir. "Mira això".
  
  
  Va estudiar a la primera foto. "Sí," va dir, " la imatge és clarament visible. No crec que mai he vist res com això, de Nick. Molt inusual.'
  
  
  "Estic d'acord, i és bo per a nosaltres".
  
  
  'En concret. Vaig a fer més impressions i triar el tipus de sabata".
  
  
  Vam entrar a l'habitació fosca, i el laboratori auxiliar immediatament va comprometre a fer més còpies de les millors fotos. A continuació, Tony va prendre una llista de sabata botigues a la ciutat, i vaig fer un parell de trucades de telèfon per comprovar l', els fabricants de calçat. Hi havia una dotzena de tot Itàlia.
  
  
  Mentre que Tony va ordenar diversos homes per visitar botigues de calçat, vaig tornar a l'hotel per codi d'un informe per a Falcó. Vaig haver de posar-lo en una "bústia", on un servei de missatgeria hauria de recollir-lo i enviar-lo a Hoke. AX no utilitzar un telèfon, i fins i tot amb un discurs converter, excepte quan un missatge urgent havia de ser lliurat. Jo vaig escriure el meu informe i enviar-lo a la meva bústia de correu.
  
  
  Quan vaig tornar a la meva habitació, em vaig trobar amb Tony demanant-me a trucar-li.
  
  
  "Hem trobat un fabricant," va dir. "Aquesta és l'única empresa del país que produeix aquest tipus de disseny. Actualment estem recopilant una llista de comerços basat en el fabricant ledgers."
  
  
  "Tot el dret", em va dir. "Jo vaig ser-hi abans d'acabar. Les meves felicitacions per la seva eficiència ."
  
  
  -
  
  
  Quan vaig tornar a Tony a la tarda, em vaig assabentar que la fàbrica de sabates estava situat a Milà i va ser anomenat la Nova Societat italiana. El representant a Roma van rebre només petites quantitats de sabates de la fàbrica i vendre-les a només dues botigues a la ciutat. Una d'aquestes botigues va fer fallida fa aproximadament un any. Com a resultat, només hi ha una botiga a la perifèria de la ciutat .
  
  
  En la investigació, vam trobar que l'amo de la botiga era un cert Luigi Farnese.
  
  
  "Ara anem a trobar-lo," vaig dir. "És a dir, si el nostre home va comprar sabates a Roma."
  
  
  "Probablement," Tony va dir. "Creiem que també hem identificat la seva peça d'argila, amiko. La nostra farmàcia pensa que és Sicília.
  
  
  "Hmmm," vaig dir. "Mafiosi".
  
  
  -
  
  
  Tony tenia altres coses a fer, així que vaig agafar un taxi a la botiga mateix. Estava situat en un estret carrer en un dels nous barris de Roma. Calçat i altres articles de cuir es van vendre. Farnese, un curt, un home gras, amb una estreta bigoti, va ser molt útil.
  
  
  "Tres clients recentment va comprar aquests crêpe amb sola de les sabates", va dir. "Em va escriure els seus noms."
  
  
  Vaig mirar els noms. Barzini. Aranchi. Pallotti. No m'expliquis res de res.
  
  
  Li vaig preguntar. "Puc tornar a escriure els noms?"
  
  
  'De curs, naturalment.'
  
  
  I ho va fer, va agrair el venedor, i a l'esquerra.
  
  
  
  
  Al dia següent, Tony em va portar a la seu de la policia, on jo havia de ser el seu ajudant, i se li va permetre veure la voluminosos arxius. Pel migdia, ens vam trobar el que buscàvem. Rocco Barzini havia un tir lliure. La llista era vell, i només esmenta una menor delicte. Una hora més tard, vam trobar-lo entre la policia fotos. Era l'home el vaig realitzar al Vaticà .
  
  
  Tony confereix la breument amb el documentalista.
  
  
  "La policia no ha sentit parlar de Barzini per bastant una mica de temps", va dir," i que han perdut de vista d'ell."
  
  
  "No saben on és?"
  
  
  "Van dir que no."
  
  
  "Bé, sabem que era a Sicília recentment."
  
  
  "Sí, el meu estimat amic, però aquest coneixement és de poca utilitat per a nosaltres. Sicília és una gran illa amb un taciturn població. Veureu que serà molt difícil arribar a qualsevol persona per parlar Barzini o de qualsevol altra persona." He coincidit amb ell. Llavors vaig pensar de la Gina, una nena que estava vinculat a la màfia. "Potser", em va dir," podem saber alguna cosa sobre la nostra crêpe amb sola amic aquí a Roma."
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Capítol 6
  
  
  
  
  
  
  
  
  Vaig anar a veure Gina de la nit. Ella sabia que jo venia i preparar un deliciós àpat. El plat principal era scallopini alla Firenze, amb formatge fos en la carn i espinacs. Primer hi va haver espaguetis, després de vedella, i finalment el formatge i fruita. El vi va ser excel·lent.
  
  
  "Fer tots els italià dones cuinar tan bé?" Li vaig preguntar com ens vam asseure a la banqueta.
  
  
  Gina posar el seu braç al voltant de les meves espatlles. "No tots ells", va dir,"però la majoria de l'italià a les dones." Va treure les cames sota la seva, i la seva faldilla lliscar cap amunt de les cuixes, exposant el seu blanc natges.
  
  
  "Van fer un munt de coses bé", vaig dir en veu baixa.
  
  
  Ella va somriure i va besar a la lleugera el meu coll. "Vaig pensar que estàvem tornant a mi, Nick," - va murmurar.
  
  
  "Em temo que és negoci," vaig dir guiltily. "Almenys això és l'objectiu principal d'aquesta nit."
  
  
  Ella estirada la mà de distància. "Això no és exactament un elogi, no?", va dir, pouting.
  
  
  Vaig somriure i va tirar les seves properes. "Això és molt important, però això no vol dir que jo no volia veure-ho de nou."
  
  
  Em vaig donar la cara i em va besar als llavis. Ella va posar els seus braços al voltant del meu coll. "Això és molt millor", va murmuris. A continuació, es va alliberar. "Quin tipus de negoci teniu a continuació?" va preguntar ella. "Vaig pensar que estàvem en el servei exterior."
  
  
  "D'una manera", vaig dir. Gina, no puc dir del cert per què estic a Roma. Però potser tu em pots ajudar, si el que t'he dit-me sobre si mateix és cert."
  
  
  Va besar el meu earlobe. "Què vols dir?'
  
  
  "Vostè va dir que vostè sap la gent de l'inframón."
  
  
  Ella recoiled una mica. "Però no tens la policia."
  
  
  He dubtat. Així que vaig decidir dir-li tant com vaig poder. "Per alguna raó no puc explicar-vos-la, Gina, "vaig dir," m'interessa el que va passar a la Biblioteca del Vaticà fa uns dies."
  
  
  Els seus ulls foscos van ser fins i tot més gran del que és habitual.
  
  
  "Caffe ! T'interessa el Vaticà robatori?
  
  
  "Sí", em va dir.
  
  
  'Ah. No ho sé. Hi ha certs tipus de crims que no es pot aconseguir informació. És un delicte. Ningú No sap res al respecte."
  
  
  "No espero que em diuen sobre el crim, o bé," vaig dir. "Estava esperant que vols dir-me sobre una persona."
  
  
  Ella es va encongir les espatlles. 'De qui és aquesta persona?'
  
  
  "El seu nom és Barzini," vaig dir. "Rocco Barzini".
  
  
  Va pensar per un moment. Llavors ella va dir: "jo no conec aquest nom."
  
  
  "Pensar amb cura, Gina," jo vaig dir, a besar la mà. "Això és molt important per a mi."
  
  
  Després d'un moment, ella va dir, " No, Nick, jo no conec aquest home."
  
  
  Vaig sospirar.
  
  
  "La policia si mateixos no tenen cap evidència en aquest cas," va continuar. "Seria millor si es posa aquest assumpte fora de la teva ment."
  
  
  Vaig poder veure la preocupació en els seus ulls. "Gina", em va dir," jo no puc."
  
  
  Ella es va tirar enrere en el sofà i masteguen el seu llavi inferior, pensatiu. "Bé,"va dir a poc a poc," si no es pot convèncer-te, hi ha una cosa que podem fer."
  
  
  'Sí?'
  
  
  "Hi ha una dona. La vaig conèixer a través de la Rosa, un amic meu des de la cafeteria."
  
  
  "Recordo la Rosa," vaig dir.
  
  
  "Aquesta dona és propietària d'un prostíbul a la Plaça de Montecitorio. Ella sap Romana criminals millor que la dels seus germans. Potser es vol parlar amb tu." Per una tarifa.'
  
  
  "Vaig a pagar," vaig dir.
  
  
  Haureu d'anar-hi sol. Ella no deixa que les dones a casa seva, excepte per a les noies que treballen per a ella."
  
  
  "Puc veure-la aquesta nit?"
  
  
  "Vaig a fer una ullada."
  
  
  Ella se'n va anar amb el telèfon, ha de marcar un número, i va parlar en un silenciar el to. Després d'uns minuts, va penjar i es va asseure al meu costat al sofà.
  
  
  "Tot està bé", va dir amb tristesa. "Podeu anar-hi després de deu de la tarda.
  
  
  Ella està disposada a parlar amb vostè. Jo no esmenta el nom de la persona que estàs buscant. Ella té por que el seu telèfon és de vegades identificat per la policia."
  
  
  "Gràcies, Gina," vaig dir. Vaig mirar el meu rellotge. Era gairebé deu tocades. "Llavors em convé anar," vaig dir.
  
  
  "Hi ha una cosa més."
  
  
  'Sí?'
  
  
  "Per fer de la seva visita cop d'ull normal, trobar una de les noies abans de poder parlar amb la Sra Vasari."
  
  
  Vaig aixecar la seva sullen barbeta amb el meu dit índex. "Potser puc evitar-ho", em va dir.
  
  
  Ella va mirar seriós. "No jugar a jocs amb la Senyora de Vasari, de Nick. Li vaig dir que vostè hauria de pagar per a la noia i que hauria de recuperar els seus diners."
  
  
  'Vaig a fer un cop d'ull.'No va ser una agradable pensat per a deixar Gina i anar al llit amb una prostituta. "No tingueu por. Vull dir, la noia. La rosa em va assegurar que la Senyora Vasari és molt estricte sobre la seva salut."
  
  
  Em vaig aixecar. "Si estàs d'acord, vaig a tornar-hi després vaig parlar amb ella."
  
  
  Ella em va mirar amb llàgrimes en els seus ulls. "M'agradaria molt que," va dir.
  
  
  
  
  Vaig agafar un taxi a la Plaça de Montecitorio. La plaça estava en un lleig part de la ciutat, no per la nit a passejar. La casa era molt vella, amb un degradat de façana. Totes les finestres estaven enceses, encara que a la planta baixa les persianes estaven dibuixats i les persianes per sobre d'ells es van tancar, deixant només ratlles de llum groga .
  
  
  Com anava caminant per la vorera, vaig veure un home de peu a la següent porxo. Ell no era a la recerca en la meva direcció, però la seva presència em va fer desconfiar. Una fina noia jove let me in. Uns clients més es va traslladar a la gran sala, on es van reunir amb les noies; mentre m'esperava a la sala d'actes fora de la gran sala, tots ells semblava ser conscient de la meva presència.
  
  
  Una esvelta, dona de mitjana edat amb el cabell negre i pentinat cap directament de tornada se'm va acostar. Li vaig preguntar. "La Senyora Vasari?"
  
  
  Ella va somriure finament. "No, jo sóc la Senyora Vasari assistent. Vols una noia?
  
  
  Jo sabia com respondre. Sí.'
  
  
  Com ja hem entrat a la sala, diverses dones van mirar en la nostra direcció. Una jove rossa dona va arribar fins a nosaltres. Ella portava un parell de curts en blanc calces que exposa la majoria de les cuixes i pits. Vaig estimar-la al sobre de divuit anys; vaig sentir un altre toc d'innocència en el seu cor en forma de cara. Ella em va demanar en italià si podia mantenir-me ocupat . He arribat a la conclusió que és tan bo o tan dolent com els altres. Vaig assentir amb el cap.
  
  
  Ella va somriure i em va agafar del braç posesivament. La senyora de Vasari assistent a l'esquerra, i la noia em va preguntar si volia prendre alguna cosa abans d'anar a la seva habitació. "No", vaig dir," anem a dalt a la dreta ara."
  
  
  "Ah, esteu desitjant-ho, no?" Ella em va portar fins a l'escala a una habitació del primer pis.
  
  
  Tan aviat com la porta tancada darrere de nosaltres, ella va començar a despullar-me. "Vostè és l'anglès, no?" Maria rebut molts Anglesos ."
  
  
  Vaig deixar que segueixi el seu curs durant un temps. Ella semblava gaudir-ne. No vaig portar la meva armes de foc, una arriscada jugada, però jo no volia atreure innecessaris atenció en aquest lloc . Em vaig asseure a la vora de la planxa llit i es va treure de les meves sabates i pantalons llargs, mentre que Maria experts de treure la seva roba fina. Ella tenia una bella jove cos amb un petit cintura i ferma ple pits. Hi havia un hematoma a la seva cuixa esquerra, sens dubte causat per un calenta client.
  
  
  "T'agrada la Maria?" va preguntar ella.
  
  
  Em vaig quedar al costat del llit i es va treure la resta de la meva roba. "Sí, Maria, que són molt boniques." Vaig somriure i va significar-ho .
  
  
  Ella es va asseure a terra en els meus peus i va acariciar el meu cuixes. "Ets molt bonic", va dir ella. La seva mà va pujar a la meva genitals i treballar-hi. Ella es va inclinar cap endavant i va besar la meva cuixa. Em vaig asseure a la vora del llit i es va traslladar a les meves cuixes, a la premsa-los junts.
  
  
  Quan vaig entrar a l'habitació, tot el que es podia pensar en va parlar amb la Senyora de Vasari. Però com Maria treballat molt per experts amb mi, la meva emoció va créixer, i per el temps que va estirats sobre el llit i posar el coixins sota les cuixes, jo estava a punt.
  
  
  Ella sabia que la seva professió també. Ella sabia exactament què fer i quan per dur-me a un explosiu clímax. Quan s'havia acabat i ens van mentir en una suor a la rumpled llençols, ella semblava feliç que jo era físicament satisfets. Ella no havia previst res més. Com per a mi... bé, això va ser el que vaig pagar.
  
  
  Li vaig preguntar sobre la Senyora Vasari.
  
  
  'Ah. Tu ets el que volia parlar amb la Senyora.
  
  
  "Sí. Pots dur-me a ella?"
  
  
  'Vine amb mi.'
  
  
  Ella em va portar a la segona planta i vam caminar per un fosc passadís per una rebotiga. Ella va trucar dues vegades, i quan el seu auxiliar obert, es va a l'esquerra.
  
  
  "Vull parlar amb el missus?", el pèl fosc dona li va preguntar.
  
  
  Vaig mirar el passat de la seva habitació. Va ser molt suaument il·luminat amb vermell i blau. L'olor de l'encens wafted avall del passadís .
  
  
  "Sí, ella va dir que volia veure jo", vaig dir.
  
  
  "Venir", la dona va dir, anant de banda.
  
  
  Vaig entrar a l'habitació i l'olor va ofegar. Una figura en ric de seda reclined en un baix sofà en una habitació amb una gruixuda catifa . Com em vaig apropar, vaig veure que era un poc de greix dona. Que ha d'haver estat com a mínim setanta, però va ser fortament integrat, com una estrella de cine des de principis del so en el cinema. La seva àgil, amb arrugues de la cara es va cobrir en el maquillatge, els seus ulls eren negres i les seves tapes van ser de color blau fosc . Roig estava tacada a través de les seves grasses de les galtes, i el llapis de llavis vermell formar una falsa boca. Tot això va ser cobert per una taronja perruca. El seu gruix de les mans blanques protruded del seu vestit de seda com dos terrossos de marcits massa, i la seva pell dits estaven decorades amb almenys una dotzena anells.
  
  
  "És que el Senyor Carter?" Vaig aixecar la seva antiga veu.
  
  
  "Sí, ma senyora," vaig dir.
  
  
  El seu auxiliar empènyer una cadira per sobre del sofà i motioned per a mi per seure. "Demano disculpes per l'encens," - va murmurar. "Madame té una estranya olor corporal, de la qual va màscares amb encens."
  
  
  Vaig assentir amb el cap i es va asseure.
  
  
  "Deixar de sospirs i tiptoeing," la Senyora de Vasari va dir la dona. "Podeu deixar-nos sols per un moment."
  
  
  Ella es va girar i sortir de l'habitació. "Ens fixem bé," la Senyora de Vasari va dir en anglès. "No us fa res si vaig treure aquesta perruca? Fa molta calor ."
  
  
  "No, és clar", em va dir.
  
  
  Ella pursed la seva puckered llavis i eliminat de la taronja perruca del seu cap. Ella estava gairebé calb, amb flocs de cabells blancs que surten aquí i allà. Portava una perruca, va ser la més estranya dona que havia vist mai. Sense la seva perruca, va ser una caricatura d'una trista vella. Per estrany que sembli, em va agradar.
  
  
  "Bé," va dir en un ancià fràgil veu. "Jo entenc que vostè ha arribat a demanar informació." La conversa va treure l'alè.
  
  
  "De fet, ma senyora," vaig dir.
  
  
  "Només has de trucar Nellie."
  
  
  "Nellie?" Li vaig preguntar incredulously.
  
  
  "El meu pare era un mariner anglès. Malgrat la meva mare italiana a les protestes, va insistir en donar-me el nom Nelly."
  
  
  Li arruga la seva fi, pintat els llavis en un grotesc somriure. "Que vostè creu que jo era un molt atractiva dona?"
  
  
  'És clar.'Jo esperava que sonava amable.
  
  
  "Quan jo tenia disset anys, em va proposar per la Veneciana noblesa," va croaked. 'Em vaig negar. Podeu veure, vaig voler més que un negoci matrimoni.
  
  
  No vaig dir res perquè jo no sabia què dir.
  
  
  "Quan vaig fundar aquesta casa, he rebut alguns dels més destacats de la gent a Europa, el Senyor Carter. Les meves nenes sabia funcionaris i alts càrrecs. El nom d'un determinat ministre va ser coneguda per tot Itàlia . Mai no va dormir amb les nenes. Va veure despullar-se i a continuació, demanar-los a l'estand nu davant d'ell mentre juga amb ell mateix. Mai se sap el que cada persona desitjos són ."
  
  
  Ja era ofec en la conversa. "Després", va dir, " l'inframundo sovint va venir aquí. Mafiosi i altres. Em sabia tots ells, el Senyor Carter. Em va explicar un munt de coses, però mai he venut informació sobre les persones que em va agradar."
  
  
  La pudor a l'habitació, va penjar al meu nas. L'arruga de la màscara continuada. "Vostè ha vingut a demanar informació sobre un home".
  
  
  Sí.'
  
  
  'El seu nom?'
  
  
  "Rocco Barzini".
  
  
  Els ulls a les arrugues de la pell va quedar per davant meu per un llarg moment, després va tornar a la meva cara. "Vaig conèixer-lo . Quina informació hi està implicat? '
  
  
  "Pots dir-me on trobar-lo?"
  
  
  "Potser," una veu ronca de respondre. "Si la informació és digne d'una gran quantitat de diners per a vostè."
  
  
  "Tinc diners", em va dir.
  
  
  "Vint mil lires?"
  
  
  He dubtat. Va ser un munt de diners, però vaig tenir una idea que no podia negociar amb Nelly Vasari.
  
  
  'Bona.'
  
  
  "Tens aquest amb vostè?"
  
  
  Vaig arribar a la meva butxaca, va treure un tac de lires, a comptar a terme vint mil, i va lliurar els diners a Nellie. Ella el va agafar i va comptar de nou amb la seva maldestre antic dits. Quan va acabar, es va mantenir el projecte de llei fins a la seva ulls i va estudiar el gravat i la textura del paper.
  
  
  Li vaig preguntar. "Satisfets?"
  
  
  "No es pot ser massa prudent en la meva obra", va dir, " fins i tot a l'hora de tractar amb els nord-Americans. Però no hi ha res dolent amb els seus diners, així que vaig a explicar tot el que sé sobre aquest paràsit Rocco Barzini.
  
  
  Va posar els diners a la tallada oriental taula, al costat del sofà, el tou de carn de l'espatlla del seu vaivé d'anada i tornada.
  
  
  "Barzini va venir aquí de tant en tant. Va ser una mica lladre que maltractin les meves nenes. Va ser a la presó. En general, viu i treballa a Roma, però de vegades desapareix durant diversos anys. Va passar algun temps a Nàpols, on es va interessar en la prostitució i les drogues. I recentment va tornar a Roma amb un home el nom del qual vostè pot saber-Giovanni Farrelli."
  
  
  "Jo no crec que," vaig dir. Però he recordat el nom de Gina la història.
  
  
  "Cada cop a Roma sap que el nom, el Senyor Carter. Ell és un home ric amb diversos negocis legítims. El més rendible és l'èxit de desenvolupament i empresa de construcció Makelaardij Farelli . Però darrere d'aquesta respectable façana, Signor Farrelli és un líder de l'inframón, un fàrmac distribuïdor i altres il·legals de les empreses. Va connectat a un mobster, el Senyor Carter, i el seu nom està connectat a un art robatori que va tenir lloc a Venècia fa aproximadament un any.
  
  
  "Interessant," jo muttered.
  
  
  "Quan Rocco Barzini tornar a Roma, va ser Farrelli el guardaespatlles."
  
  
  'Lleial. I que Farrelli viu a Roma?
  
  
  "Signor Farrelli ha moltes segones residències," ella croaked. "Ell té un apartament a la ciutat, però que gairebé mai arriba. Ell té una villa al nord de Roma, i una suite de l'hotel en Capri que és titular . És gairebé sempre a Capri en aquesta època de l'any.
  
  
  Va agafar l'ampolla i ruixa un fragant fragància a l'habitació. El líquid va fer el seu pèl cop d'ull humit i brillant a la llum suau. Ella inhalats la dolça fragància, el nas crema, a continuació, tossir de forma violenta.
  
  
  Li vaig preguntar. "Estàs bé?"
  
  
  "Sí, sí", va dir. "Tot el dret, de jove."
  
  
  "Vostè creu que Barzini i Farrelli pot ser en aquest de l'hotel en Capri?"
  
  
  "Probablement, el Senyor Carter. L'hotel és anomenat Cèsar August i està situat en el centre de l'illa ."
  
  
  "Has estat molt útil."
  
  
  "Sempre he valor d'una persona per diners." El seu pintat, coriàcies somriure a la boca wryly.
  
  
  Em vaig aixecar per marxar.
  
  
  "Vostè ha de pagar quinze mil lires per a la noia," la Senyora de Vasari croaked. "Es pot pagar a la part inferior. I tornar una altra vegada, Senyor Carter.
  
  
  "Gràcies", deia.
  
  
  Al passadís, vaig prendre una respiració profunda. A la planta baixa, vaig pagar la foscor dona de cabell per a una estada curta amb la Maria i a l'esquerra. Fora, l'aire fresc mai havia olor tan bona.
  
  
  Ella em va dir que em podia trobar un taxi a la rambla una mica més lluny, així que vaig anar en la mateixa direcció. Era un vespre, en una vetllada agradable. Però a mig camí a través de la següent bloc, vaig sentir passes. Em vaig tornar i va veure dos homes s'acosta ràpidament .
  
  
  Jo no tenia cap raó per creure que jo estava en perill, però a mesura que s'apropava, vaig pressionar-me contra el costat de la casa. Es va alentir. Un d'ells va caminar passat a mi, l'altre al meu costat. A continuació, un home que passava per donar la volta i tallar-me fora . Vaig reconèixer la cara que havia vist en Nelly Vasari casa.
  
  
  "Fer la mar!", va dir, aturar-me de manera significativa.
  
  
  Jo no tinc elecció. Vaig dir, " Què ha passat?" . "Hofretta!"
  
  
  Jo estava en una pressa.
  
  
  "Què et vaig parlar amb la Senyora Vasari sobre?" L'altre, menys musculós home li va preguntar en anglès.
  
  
  Vaig mirar a l'home de la plaça, pock-marcat de cara i, de sobte, va sentir nu, sense una luger o un parell de talons d'agulla.
  
  
  "Ella és un vell amic meu."
  
  
  L'home gran va grunyir. Mai no heu estat allà, Signor.
  
  
  Vaig empènyer-lo. 'Mou-te més!'
  
  
  "No és fins a vostè diu que vostè està dient a Madame", va dir.
  
  
  "Ja he dit que. Era una renovació d'una antiga amistat ." Jo volia anar més enllà d'ells.
  
  
  Un muscular home va colpejar-me al cap. Vaig caure a la part superior de la seva companya, que es deixa el puny enfonsar a l'estómac. La combinació dels dos cops va trucar-me per un moment . Vaig arribar a la casa difícil i panteixar com un peix . Vaig veure un altre puny propers a mi, i va intentar esquivar-lo, però té un ràpid bufetada a la galta. Moments més tard, em va agafar per darrere. La verola-marcat de cara traslladar davant de mi.
  
  
  "Ens diuen sobre aquesta conversa," ell es va trencar.
  
  
  "Anar a l'infern. Em va queixar.
  
  
  Un puny es va estavellar contra el meu pit. Abans que pogués recuperar-se del cop, vaig rebre un segon cop de puny a la cara. Vaig sentir que el meu cap inclinació a la banda. Aquests gàngsters sabia de la seva matèria. Probablement ni tan sols té res a veure amb l'home que estava buscant, però que no va canviar molt en el moment.
  
  
  "Stop", va exclamà. Vaig veure el flaix d'un full, i després una agulla celebrar sota el meu nas.
  
  
  "Diuen que o vaig a tallar vostè!"
  
  
  Vaig poder respirar de nou. "Tot el dret", em va dir. "Vaig a dir-ho." El ganivet no va desaparèixer, sinó que es va quedar immòbil.
  
  
  Ara que he recuperat la meva força. L'estret de la fulla de la navalla va ser només tres centímetres del meu ull esquerre. M'ha sabut molt bé allò que estava fent.
  
  
  "Vam estar parlant sobre la seva empresa," jo vaig dir, encara respirant pesadament. Em vaig traslladar a la meva cama dreta, de manera que era entre la seva esteses peus . "La senyora de Vasari empresa?" "Què és?" va preguntar sospitosament. 'Per què?'
  
  
  L'altre home celebrar les meves mans una mica menys ajustats.
  
  
  "Sí", em va dir, preparant-me per a l'acció. "Mireu, jo volia demanar-li per obrir una casa a Milà".
  
  
  'Quins? La senyora Vasari mai -"
  
  
  He arrossegat la massiva de l'home un pas endavant i va colpejar el meu genoll dret dur en el seu escrot. La seva cara contorted. Es va deixar caure l'agulla en el carrer. Quan vaig posar el meu peu cap avall, vaig posar el meu peu dret a la robust home empeniado . Va cridar, i la seva adherència afluixat. Amb tota la meva força, I va tancar de cop la meva esquerra colze en el seu pit. Vaig sentir un xoc. Va cridar, va caure al seu costat, i es va estavellar contra la paret de darrere de nosaltres.
  
  
  L'altre colpejar-me. He bloquejat la puntada de peu amb la mà esquerra i va tornar a la puntada de peu amb la meva dreta. Com va caure a terra, va agafar l'agulla, però lliscar en la foscor. Llavors vaig sentir un aclaparador cop a la meva esquena. El gran home recolzat contra la paret i va atacar-me de nou. El seu cop de puny a la part del darrere del meu cap i vaig caure de genolls. Vaig caure al meu costat. Un disc d'arrencada va bufetejar-me a la cara. Em va colpejar-lo amb el fons de la meva mà, i va volar fora.
  
  
  Quan vaig ser expulsat en el costat una altra vegada, em va queixar en veu alta. Vaig arribar amb la meva arrencar i es va perdre. L'muscular home es va aixecar de nou .
  
  
  "Basta cosi!", va dir. Va decidir marxar.
  
  
  La seva companya va córrer darrere d'ell, i que van desaparèixer al voltant de la cantonada. He lluitat per seure. Em vaig sentir com em va ser passat a través d'un gegant de carn molí. Vaig tenir un fort dolor en el meu cos que és impossible dir quines àrees van ser danyats. Vaig aixecar la mà per la cara. Va ser un caos sagnant.
  
  
  Em va contra la casa per uns minuts, amb l'esperança que el dolor es desplomarà. Jo era massa optimista. Em vaig trobar pel carrer fosc per a diversos centenars de metres i finalment va arribar a la rambla. Igual que ella havia dit, un taxi va trigar a arribar. Vaig demanar a ell i va pujar a l'interior.
  
  
  "Che caffe !?" el conductor va exclamar quan va veure la meva cara.
  
  
  Li vaig donar Gina Romano adreça. Ell va portar ràpidament a ficar-me fora del seu taxi com aviat com sigui possible. Vaig pujar les escales i va colpejar Gina porta. Quan va obrir els ulls i ampliat en estat de xoc.
  
  
  "Dia mio!", va exclamar.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Capítol 7
  
  
  
  
  
  
  
  
  La meva avantbraços van ser pesats i la meva boca estava sec. Vaig intentar arribar a els meus sentits. Tot el que vaig poder recordar després de la reunió de la Gina va ser la que em va aconseguir Hawke per telèfon amb la veu converter per fer-li saber . Ell va dir que havia de trucar-me al matí. Vaig moure una cama. Vaig poder sentir altres carn sota el llençol . Vaig córrer la meva mà sobre la suau onatge del meu estómac al lloc més càlid on les meves cuixes de complir. Gina es va convertir per a mi. El seu pit esquerre posa al meu costat, i vaig sentir el seu mugró diapositiva passat a mi. Vaig arribar sota el llençol i li va tocar la suau, càlid de la pell . Tractant d'ignorar el dolor, rodat al meu costat, clutching meu disc dur, ronda natja.
  
  
  "Mm", va dir ella, encara tancar els ulls.
  
  
  Ella es va arraulir al meu cos i embolicat els seus braços al voltant de la meva cintura. Després va fer un altre so, i ella va obrir els ulls, a parpellejar.
  
  
  'Àlies? Estàs segur que estem a sentir-se millor?
  
  
  Em vaig posar els seus malucs fins a mi, i ha llançat una mà sobre la meva espatlla. Els seus pits pressionat contra el meu pit nu.
  
  
  "No hi ha res més," jo muttered. "Però crec que la situació millorarà aviat."
  
  
  Va separar els seus llavis gruixuts. El recent nascut llengua era càlid i agradable. Els seus malucs rebotar suaument contra mi. El petó ens va panteixar. Gina va girar el seu maluc dreta per sobre del meu maluc, i el meu cos dolors van ser oblidat en la cursa que es va apoderar de nosaltres com em vaig convertir i va aixecar el seu cos per a rebre la meva empenta. Ella va venir a mi de bon grat, i al mateix temps, hem arribat a un punt àlgid.
  
  
  Llavors em vaig posar a la meva esquena a la resta. Gina jeia al meu costat, mirant cap al sostre. Finalment, vaig aixecar la mà i va tocar suaument les ferides per sobre del meu ull esquerre i el meu dret galta. Es van assecar, sinó el conjunt de la banda de la meva cara de mal . Per algun miracle, de les meves dents semblava que encara hi ha. Jo vaig posar el full avall i va veure un parell de blaus en el meu tors.
  
  
  "Em van tractar bé", vaig dir, " però dubto que serà capaç de moure tan bé aquest matí."
  
  
  "Pobre noi," Gina purred suaument. Va posar la seva mà sobre la meva maluc.
  
  
  "Espero que no es va molestar Nelly Vasari," vaig dir.
  
  
  "No fer-ho, de Nick. Ella té un munt de grans amics."
  
  
  "Vaig pensar que eren Sicilians," vaig dir. "Tot i que no hi ha cap connexió directa, per ara Barzini o Farrelli ha sentit."
  
  
  .
  
  
  "Nick" Gina dir, convertint-se d'enfrontar a mi. "Vas a Capri?"
  
  
  Li vaig preguntar. "Per què vols saber?"
  
  
  "Quan em vas dir tot sobre la seva participació en el robatori de l'última nit, potser no han conegut sobre això, però que em va obligar a ajudar", va dir ella. "I et puc ajudar. Podeu confiar en mi del tot ara que heu confiat en mi durant molt de temps. Sé que aquest Farrelly home. Recordeu, ja us vaig dir que jo era la seva amant. Sé del seu hotel, de la seva habitació, els seus hàbits. Em pot ser d'utilitat per a vostè."
  
  
  Li vaig preguntar. "Quant de temps has estat ... amb Farrelly?"
  
  
  Va evitar la meva mirada. 'Pocs mesos. Ell em va comprar un munt de coses, però la seva crueltat era insuportable per a mi."
  
  
  "Com puc estar segur que m'ajudarà en contra d'ell, ara?" Em sentia més lluny.
  
  
  Ella estreny els seus ulls. "No m'agrada Farrelly, de Nick. Jo juro que pot confiar en mi.
  
  
  Pensava en això i va decidir donar-li una oportunitat. "Tot el dret", em va dir, " vaig a prendre a Capri. El meu amic de la Interpol ve amb nosaltres."
  
  
  "Portar un policia?"
  
  
  "Sí." Ella es va aturar. "Farrelly va robar el Vaticà, Nick?"
  
  
  "Hi ha una bona probabilitat de que."
  
  
  "Però per què el seu govern cura?" Vaig mirar el seu pensatiu. "Durant l'atracament, alguna cosa que pertany al meu govern va ser robat. Vostè no necessita saber Jin més. No em demanis més."
  
  
  
  
  "Tot el dret, de Nick."
  
  
  Va sonar el telèfon. La paula es va aixecar, va travessar l'habitació i va agafar el telèfon. El seu cos nu encara semblava atractiu. Un moment més tard, ella es va girar . 'Això és per a tu.'
  
  
  Havia de ser el Falcó. Va ser ell.
  
  
  "Que l'infern era això?", va rugir a través de quilòmetres d'oceà.
  
  
  Em va somriure, tot i el meu disc dur, malaltís cara. "Oh, una noia," vaig dir innocentment.
  
  
  "Sí, maleïda sigui, noia!"
  
  
  "Tot està bé", em va dir. "I jo només posar-lo en nòmina."
  
  
  "Fins a quin punt?" La seva veu sonava agra.
  
  
  "Vostè sap, mai vaig a cobrar per això," em va dir. "Vaig contractar Gina de forma temporal. Em va portar a la font de la informació important que vaig discutir amb vostè.
  
  
  "Mentre que sabeu el que esteu fent!" Va fer una pausa per trobar el seu sarcasme, " espero que va tenir una bona nit, Nick."
  
  
  Les seves intencions eren clares, però vaig quedar despreocupat. "Oh, sí, senyor. Em sento molt millor.'
  
  
  "Mira, estàs bé? Que sonava una mica de vèncer ahir a la nit.
  
  
  "Estic molt bé", vaig dir.
  
  
  "Hem revisat Judes fitxers", va continuar," i hem de notícies per a vostè. Farrelly nom va aparèixer en Judes fitxer de fa diversos anys. Es va robar alguns documents del govern d'Anglaterra. Farrelly és un gran noi. Ell és, o bé un mobster o té una estreta relació amb ells."
  
  
  "Sí. Com l'home que pot proporcionar la mà d'obra i materials per a una sèrie de robatoris Judes concebut."
  
  
  "Això és el que jo he arribat a, de Nick. Crec que més val anar a Capri.
  
  
  "Vaig a volar a Nàpols després".
  
  
  'Bona. Mantenir-me informat. Aquest cas pot ser més gran del que ens pensem ."
  
  
  'Exactament.'
  
  
  "Intentar dormir una mica a la nit."
  
  
  Vaig somriure. Jo sabia Falcó va somriure també, amb la seva fina cara. "Sí, clar", vaig dir.
  
  
  -
  
  
  Després que al matí, vaig anar a la Interpol oficina i va informar Tony Benedetto de les últimes novetats. Va tenir una sòlida fitxer Farrelly. Hi ha una referència a "Mr. J." La data va ser més tard que especificant AX.
  
  
  "Judà i Farrelly sembla que s'han convertit en bons amics," Tony va dir.
  
  
  Vaig dir, " Com per Farrelly, no ho sé." "Però ningú no és amic de Judes. Ell només manté despietats els contactes i els negocis." Vaig mirar a la carpeta amb els arxius. "Judes no és exactament humans, es pot veure, va perdre les seves mans en un accident quan era jove, i ha artificial mans que semblen de carn i ossos, però estan sota una 'pell' feta d'acer sòlid. Aquestes mans simbolitzen una persona. Que gairebé va morir-me amb ells a la vegada.
  
  
  "Anem a pregar que no va tenir una altra oportunitat," Tony va dir.
  
  
  "Esteu preparats per anar a Capri?"
  
  
  "Sí . Quin temps fa el nostre avió deixar?
  
  
  "A les quatre de la tarda. Estarem a Nàpols en una hora, i a l'illa a la tarda."
  
  
  
  
  Encara era d'una hora de llum abans vam agafar el funicular fins a la localitat de Capri, per damunt de la flor amarat, blanc com la neu illa. L'illa és tan petita que el cobalt-blau de la mar, podria ser vist des de gairebé qualsevol lloc de la ciutat. Els estrets i sinuosos carrers empedrats havia incomptables les escales principals amunt i avall a altres nivells. Els turistes omplen la petita plaça en el centre i es va asseure a beure cinzano a la posta del sol. Dos blocs de la plaça era el Cèsar August Hotel, un gran edifici amb un bougainvillea arbre sobre la porta d'accés.
  
  
  "O sigui," Gina va dir com ens vam posar davant d'ell. "Farrelly la suite és a la tercera planta. Podeu veure el balcó des d'aquí. Quan Farrelli hi és, l'ha dos guardaespatlles, però només es pot veure un d'ells. La segona s'amaga quan estranys vénen a visitar . En una petita sala al costat de la sala, hi ha un metall taula que està sempre tancada amb clau. Pot ser que hi hagi alguna cosa important en això." Llavors ella li va preguntar: "Què vols fer quan Farrelly arriba?"
  
  
  "Mantenir les nostres identitats un secret durant tant de temps com sigui possible", em va respondre. "Podem aprendre sobre la terra o cases de l'illa. Per descomptat, espero que no hi és, perquè no tenim prou proves contra ell per arrestar-lo. Judes és la persona adequada per a mi. Espero que té el que estic buscant." Llavors: "no pots anar al pis de dalt."
  
  
  "Per què no, de Nick? No puc esperar al passadís fins que demanar".
  
  
  "No, és massa perillós. Voleu anar a fer un cafè a la plaça per prendre una copa ."
  
  
  "Bé," Gina dir, decebut.
  
  
  "Si no escoltar-nos dins d'una hora, si us plau, reservar una habitació a l'Hotel Paradiso."
  
  
  'Vaig a fer-ho. Ella es va encongir i va caminar cap a la plaça.
  
  
  Tony va somriure i va negar amb el cap. "Bon informant, amiko", va ullet a mi.
  
  
  "Hauríeu d'haver vist Nelly Vasari," vaig dir.
  
  
  Davant d'una situació similar a la de Tony i jo estàvem en, hem hagut de jugar amb el tacte . És com jugar a escacs, ja que després dels primers dos o tres moviments, hi ha un munt d'oportunitats. Així que vam anar a l'apartament amb molt preliminar idees. Hem eliminat, amb l'esperança que no hi hauria resposta . Però la porta s'obrí i vam veure una noia de peu . Ella havia de platí de cabells rossos i llapis de llavis de color rosa en el seu grassoneta llavis. La seva floral estampats casa abric, vagament buttoned a la cintura de manera provocativa, no va ocultar el seu magnífic corbes. Era evident que estava nu sota l'abric. La seva llarga, amb corbes de les cuixes i grans pits peeked seductora al voltant de la cantonada amb cada pesada pas va. I a jutjar per la ronca murmuris i passes tremoloses, era tan clar que no va necessitar la beguda a la mà. "És el Senyor Farrelly aquí?" Tony va preguntar.
  
  
  "No,"va dir en Escandinaus amb accent anglès," el Senyor Farrelly no és aquí." Ella es va tirar contra la porta, i els plecs de la seva housecoat ratlla fins i tot més enllà.
  
  
  "Ho sento", vaig dir, intentant no mirar el seu cos exuberant, " hem recorregut un llarg camí per veure-la. Que més podem parlar?
  
  
  "Pots parlar amb mi, cap," va dir, rient. "Sóc aquí, com sempre, tot sol." Va posar la seva mà sobre la doorjamb com si ella anava a esquinçar la toga del tot. Tony va mirar i em va somriure una mica. "Estem disposats a acceptar la seva invitació, signora."
  
  
  Ella va fer senyals per a nosaltres i va tancar de cop la porta darrere d'ella. L'habitació estava ricament moblada, però la neteja era evident que no és el seu fort. Ampolles buides, desbordant cendrers, i mig buit ulleres eren a tot arreu, i el gruix de la catifa era escampada en diaris i revistes il·lustrades.
  
  
  Amb un ambient informal, el gest, la noia motioned per a seure. 'Vols prendre alguna cosa?" ella begut fa riure. Vaig negar amb el cap, i els seus llavis les seves boniques a la frustració . "Mala sort", va dir ella.
  
  
  La rossa va ensopegar amb el banc de davant de l'dues cadires Tony i jo vam seure. Amb un fort i agonized sospir, va caure de nou a la llitera, i la solta de nus del seu cinturó es va desfer, deixant gairebé res a mostra per a la seva madura cos. Sens dubte hem estat cara a cara amb Farrelly la mestressa. 'Què vols?'Què és?', li va preguntar. "Em pots dir. Giovanni segueix-me informat de tot." Les seves paraules encara sonava forçada, però ella no estava tan borratxo com jo he pensat en un principi.
  
  
  Quan Tony va explicar que volíem comprar viles de l'illa, I va girar i va mirar a la petita sala annexa Gina li havia dit. Des d'on estava assegut, vaig veure un metall taula amb un telèfon a la cantonada.
  
  
  "Hi ha molt pocs xalets a venda en Capri," va dir la rossa, que simplement es va presentar com a Herta, " i si algú està venent una cosa, que és a un preu molt alt. No senyors, com car les coses? L'última paraula va ser donada amb un toc..
  
  
  "Realment," Tony va dir, somrient a ella. He esborrat la meva gola. "Herta, vaig veure un telèfon a l'altra habitació. Pot el meu amic trucar al nostre hotel? '
  
  
  Tony mal vist.
  
  
  "És clar", va dir en una veu ronca. "Vaig a encendre el llum." Ella es va aixecar de la llitera, i la túnica de lliscar cap avall les cuixes per un moment, revelant el seu pàl·lid triangle.
  
  
  Quan ella va entrar a la sala per encendre la llum, Tony va aixecar una cella. I quan va entrar el passat seva per anar a l'altra habitació, va prendre la seva mà.
  
  
  Vaig veure que la va abraçar a la seva nu pit dret. Ella va saludar anada i tornada i va somriure. Tony va entrar a l'habitació i va tancar la porta. Gerta van venir a la meva cadira i es va quedar al costat de mi, posant la seva mà sobre la meva espatlla: "Ets un guapo", va dir ella.
  
  
  Vaig mirar a ella. "Gràcies", deia. "Digueu-me, Gerta, ha Sr Farrelly fet de nous negocis amics últimament?" Sento té una nova parella." Va tornar al sofà amb una copa a la mà. "Don Giovanni sempre ha cares noves", va dir a poc a poc. "Però hem de només parlar de Giovanni?" Vostè i el seu amic no només viu per negoci, no?
  
  
  "Que són, sens dubte, molt hospitalari," vaig dir. Jo estava esperant Tony va ser ocupat la recerca que escriptori.
  
  
  "Vostè sap, la gent com jo. Sempre ha estat així. Tinc el que volen. Estic sorprenent vostè?
  
  
  "No", em va dir. El que va ser Tony fer-hi?
  
  
  'Gran feina. M'alegro que no està en estat de xoc. A continuació, ets com jo. Vostè sap que vostè ha de tenir l'oportunitat quan es tracta, no?
  
  
  "Sí, ho és," vaig dir, pensant en l'habitació del costat.
  
  
  Herta establir el seu got a terra i es va estirar mandrosament al sofà. Ella casualment descorda la seva túnica, com Tony introduït.
  
  
  "Benissima !", va dir en veu baixa.
  
  
  Herta no mirar-nos. "Jo sé el que volen", va dir en una veu ronca. "I vostè pot fer-ho. En cada torn, o les dues coses a la vegada. Tot està bé, no vaig a dir-Giovanni.
  
  
  Tony estava dret davant d'ella, mirant cap avall en el seu cos nu. "Nick", va dir a través d'una boca seca, " potser tenim un parell de minuts més, d'acord?"
  
  
  "Déu, no, Tony."
  
  
  "Després de passar. Vaig a veure que més tard."'
  
  
  "Tony, que vaig a estar de tornada cap minut!"
  
  
  Tony va mirar al sofà i es va dirigir a mi. "És fàcil per a vostè quan una noia està esperant a la plaça". Ara estava molest i una mica enfadat. No a mi, sinó a la situació. Ell sabia que jo estava a la dreta.
  
  
  "Fes el que vulguis", em va dir, " però em dóna la informació que tens sobre el telèfon."
  
  
  La seva cara va canviar. "Em sap greu, de Nick. Tens raó. Va un últim llarg cop d'ull a Herta, després es va girar i es va dirigir cap a la porta.
  
  
  "Em sap greu, mel," li vaig dir a la noia nua. "No és el moment o lloc."
  
  
  Herta em mirava una mica perplex. "No vols dormir amb mi?"
  
  
  "Ets el més desitjable dona a l'illa," vaig dir, " però el meu amic i jo hem assumptes urgents per atendre."
  
  
  
  
  Tony es va quedar en silenci mentre estàvem a l'ascensor. Com vam entrar al vestíbul, vaig dir: "Mira-ho d'aquesta manera, amiko. Es podria haver arribat a un problema ."
  
  
  Tony va riure. 'Crec que una dutxa freda a l'hotel ...'
  
  
  Li vaig preguntar. "Què és?"
  
  
  'Cop d'ull. Que l'home. Aquest és Farrelly.
  
  
  Un home alt, fosca de l'home en la seva quaranta entrar al vestíbul amb un altre noi. Vaig mirar-la més acuradament, perquè he pogut trobar una ullada a la propera vegada. Llavors vaig mirar a l'altre home hobbling juntament amb el seu bastó i el reconeix. Va ser Barzini, a qui he tret a la cuixa durant el Vaticà robatori . Com que els dos homes es van acostar a la més propera comptador, I es va convertir en el diari comptador de manera que Barzini no podia veure la meva cara.
  
  
  "No he estat preguntat encara?" Farrelly va demanar a l'escriptori administrativa.
  
  
  "No, Signor Farrelli."
  
  
  'Excel * lent. Enviar menjar per tres. Diguem tagliatelle alla bolgnese.
  
  
  "Vaig a cuidar-la, Signor Farrelli."
  
  
  Farrelli i Barzini anar a l'ascensor sense adonar-nos-en nosaltres. Barzini coixejant malament. Uns moments més tard, l'ascensor porta tancada darrere d'ells.
  
  
  "Les seves sabates," vaig dir.
  
  
  "A Barzini és?"
  
  
  "Sí. Té una sola de crepè.
  
  
  
  
  En el camí de tornada a la plaça, Tony va treure un tros de paper de la seva butxaca. "Vaig obrir aquest servei amb la seva mà bloqueig de recollir i trobat dues coses interessants. Un d'ells era un quadern amb Judes adreça a ell. Vaig a descodificar-lo. Això confirma la segona peça de prova de que ha trobat a l'estació."
  
  
  Vaig mirar el paper. Va ser obra: "Sènior. Jude, San Marco Importacions, A Través De Sachetti, Pancino, Sicília " .
  
  
  "És clar", em va dir. "Judes seu a Sicília, de manera que probablement és on va contractar els bandits."
  
  
  "Això significa que els nostres interessos també estan canviant-hi. Si els objectes robats són encara a Sicília, el meu cas es resoldrà quan vam trobar-los.
  
  
  "De fet," vaig dir, " tot i que la meva tasca no serà tan fàcil de completar. No si Judes trobar el document en el gerro . "
  
  
  "Giri el paper més," Amiko Toni va continuar, " i a continuació podeu llegir el que he copiat." Va ser escrit en un quadern. Això no significa res per a tu?
  
  
  Vaig deixar sota la llum de l'hotel petit porxo, i va estudiar Tony confidencial. Ho he llegit: "Leonardo producte" i la data.
  
  
  "És probablement una referència a objectes robats," Tony va dir,"i Leonardo pot ser el col·leccionista de comprar-los."
  
  
  'Potser.'
  
  
  Alguna cosa sobre la nota intrigat mi. Si fos només una qüestió de transport de robatori de mercaderies, que no era el meu negoci, ja que estava segur que el gerro era destinat per a Judes " col·lecció privada. Però vaig tenir la sensació que, per algun motiu, la nota que havia significat real - per a mi més que a ningú més !
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Capítol 8
  
  
  
  
  
  
  
  
  Després de 48 hores, vam arribar a Sicília. L'illa era erm i rocós, amb una punyent, però vistes pintoresques. Hem explorat el primer poble i es va trobar que els seus habitants van ser sobre com es descriu en les guies turístiques. Els homes tampoc va grunyir en intel·ligibles respostes a les nostres preguntes o ignorar-nos del tot. La dona va desaparèixer quan vam arribar a l'escena. Finalment, Tony va demanar a l'home vell que ens digui on a Través de Sachetti va ser. Va resultar ser un antic camí, pedregós i desigual, que condueix a l'altre extrem de l'illa. Hem après que l'empresa San Marco de les Importacions va ser tancat bastant temps enrere, encara que va ser comprat per un estranger. Segons l'ancià, l'edifici va ser recolzat en un penya-segat amb vistes al mar.
  
  
  Sabíem que la casa seria, sens dubte, ser matisada, així que si vam agafar un taxi-hi, sempre podem trobar un taxi a la vila, ens agradaria immediatament té problemes. Així que vam decidir enfocament de Judes amagatall des de l'altre costat, des d'un vaixell.
  
  
  El matí després de la nostra arribada, vam llogar una barca de pesca i dirigides a un lloc on la roca negra alçava gairebé dos-cents metres per sobre de nosaltres. Des del ball de bot, el penya-segat semblava gairebé vertical. Posem un petit vaixell blanc en un estret platja als peus d'un penya-segat.
  
  
  "Potser hauríem d'haver pres el camí, el meu amic," Tony suggerit, inclinant el cap de nou l'estudi de la roca per sobre de nosaltres. "M'ha semblat veure una pujada difícil."
  
  
  Gina es va situar al costat de nosaltres en la sorra fosca, el seu cabell ros vaivé com una cabellera al vent. "Nick", va dir ella," només puc pujar roques descalç."
  
  
  "No t'importa res", em va dir. "Vas a quedar-s'hi a de guàrdia de la barca."
  
  
  "No," va dir. Ella es va tornar a Tony. Va aixecar les espatlles.
  
  
  "No hi ha protestes," vaig dir. "És més valuós per a nosaltres que si estigués tractant d'escalar aquesta penya-segat. Si sentiu els trets, esperar 15 minuts. Si cap de nosaltres es mostra, sortir en barca. Entendre?"'
  
  
  "Sí," va dir grimly. 'Un quart d'hora.'
  
  
  "Bé", vaig dir, i va somriure. "Veure el vaixell amb cura. Aviat, pot ser la nostra única opció. Estarem de tornada en una hora."
  
  
  Hem deixat Gina en el vaixell i va començar a pujar. Vam portar la llum windbreakers i amb sola de goma botes que li havia comprat al poble, i Tony va haver un rotlle de corda penjada sobre l'espatlla. Vaig tenir l'escalada ganxos penjats del meu cinturó.
  
  
  Hi havia una estreta cornisa a la base del penya-segat. Hem de triar el camí que els va portar des d'allà. Em va obrir el camí, buscant relliscós taques i assenyalant-los a Tony. Em podria dir per l'ombrívol expressió de la seva cara que la seva obra a la Interpol va ser generalment diferent. El fet és, Tony poques vegades havia de deixar la comoditat de la civilització . Tenia curiositat sobre com molt Interpol paga respecte a AX.
  
  
  Només va prendre un parell de minuts per arribar a la mitjana de la penya-segat, però en cas contrari, era notablement més lenta. La pista estava pràcticament desaparegut , i havíem de trobar mà i peu de suport a les esquerdes. Era un negoci arriscat. Ara ens eren tan elevats que si ens va caure, va ser difícil de dir què seria de nosaltres. I quan estàvem a uns trenta metres per sota de la part superior, Tony va relliscar en una roca solta, va perdre el seu equilibri, i va començar a caure.
  
  
  "Mantenir a la teva mà!"
  
  
  Va publicar la seva mà dreta i agafar-me. Vaig agafar el braç, i el seu pes va trucar la meva cama esquerra, fora de la seva estabilitat. Quan vaig relliscar i va intentar moure's a les meves cames, vaig pensar que m'anava a caure. Però amb la meva mà dreta, vaig agafar un fort rock sobre el meu cap va tenir lloc el bé.
  
  
  "Trobar alguna cosa per mantenir amb els peus", em va grunyir. El meu pes va començar a afeblir la pedra. Em va semblar una eternitat, abans de Tony trobar un lloc nou i deixar anar de mi perquè jo pogués posar el meu peu esquerre enrere fins i recolzar-se en ell.
  
  
  'Bona? Li vaig preguntar, respirant pesadament.
  
  
  "Si", va exclamà amb una cara de por.
  
  
  Jo admirava, Tony. Ell era molt més por d'escalada que jo era, però va començar sense cap objecció .
  
  
  "No és lluny", em va dir.
  
  
  He seleccionat acuradament els llocs vaig poder agafar a i continuada. Gina es va convertir en una nina molt per sota en l'estreta platja.
  
  
  Finalment hem arribat a uns cinquanta metres per sota de la cimera amb Tony just a sota de mi. La seva knuckles eren blancs i els seus llavis es van pursed. Vaig agafar la corda d'ell i repetir-ho a través de l'escalada ganxo em va agafar en el meu cinturó . Agafant fortament a la roca amb la meva mà dreta, em vaig deixar el ganxo i bucle de corda penjar lliurement des del costat i el va tirar tot per la part superior del penya-segat.
  
  
  El ganxo desaparegut més de la vora del penya-segat. La corda es va penjar al meu costat. He arrossegat al llarg de la seva. Després d'uns decimeters, l'ham agafat alguna cosa i es va aturar. Em va estirar de la corda i va mirar a Tony. "Estem gairebé hi", em va dir.
  
  
  La seva cara era dubtosa. Vaig agafar la corda de nusos i vaig començar a pujar. De mà en mà, vaig pujar a la part superior. A mig camí a través d', el ganxo de deixar anar, vaig caure tres decimeters, llavors el ganxo atrapat per una altra vegada. Vaig sentir la suor en els meus llavis i els ulls.
  
  
  Jo amb cautela va pujar més i finalment peeked a la part superior. A només vint metres de distància va ser el blanc-enguixat San Marco Importacions edifici. Es va a la baixa, d'una història de construcció amb embarcar-up windows, i les males herbes va créixer darrere d'una alta tanca de filferro que envoltava l'edifici .
  
  
  He remenat per sobre de la vora i va per on el ganxo va ser ancorat al darrere un fort rock. M'estrenyen, després de mirar Tony i va assentir. Ell va pujar per la corda. Li va costar una mica d'esforç, però finalment ho va fer i es va asseure al meu costat.
  
  
  "Cal boig idees, amiko", va dir.
  
  
  "Sé", em va dir amb un somriure. Vaig anar a la vora del penya-segat i va saludar Gina a deixar el seu saber estàvem amb seguretat. Ella va saludar de nou. Vaig mirar el terreny rocós. "Hi ha una manera més fàcil baixar al voltant de la meitat d'una milla a partir d'aquí," vaig dir Tony. "Anem a utilitzar-lo més endavant."
  
  
  "E Conte," va dir . "Estic d'acord."
  
  
  Hem rastrejat fins a la porta. Cap senyal de vida.
  
  
  "Vaig a fer una ullada ràpida," Tony va dir. Ell es va arrossegar cap a la cantonada de la tanca de filferro, la seva cara de la sudoració. Va mirar la façana de l'edifici, després va venir de nou per a mi.
  
  
  "Hi ha un vigilant de seguretat a l'entrada principal, que crec que és armats", va dir.
  
  
  'Ho vaig pensar.'
  
  
  "Com a mínim un altre cotxe està aparcat al davant, però he vist un servei entrada a la paret lateral. Crec que això ens permetrà entrar sense el guàrdia de seguretat ens n'adonem."
  
  
  "Tot el dret", em va dir. "Però he descobert un sistema d'alarma en aquesta tanca. Hem de fer alguna cosa."
  
  
  Va prendre una altra quinze minuts per improvisar una volta el sistema d'alarma, de manera que es podria tallar amb un petit orifici a la part inferior de la tanca. Després de rastrejar dins i es va dirigir cap a la porta lateral que Tony havia trobat . Quan vam arribar allà, ens vam adonar que el vigilant no podia veure'ns des de la seva posició a la porta. Em va passat a l'edifici fins que podria aconseguir un bon cop. Ell portava una camisa oberta i duu un fusell AK-47 rifle d'assalt, sota el braç. Hi havia una petita guardhouse al costat de la porta; lligat a això va ser una cosa Tony no havia vist abans: un gran Pastor alemany. Afortunadament, el vent bufava en la nostra direcció, de manera que el gos no va olor nosaltres . Però jo sabia que necessitava ser molt tranquil quan es va inaugurar el servei d'entrada.
  
  
  Ens va lliscar fins a la porta de metall i va mirar el bloqueig. No va ser difícil d'obrir-lo; amb un pany especial recollir, només va prendre un parell de minuts. Vaig empènyer la porta oberta amb cautela i va mirar a dins.
  
  
  "Vinga," vaig xiuxiuejar a Tony.
  
  
  Traiem les nostres armes i van entrar. Tony va tancar la porta darrere de nosaltres. Estàvem en un passadís que condueix a la façana d'un edifici de petites dimensions. Hi havia un sord so brunzit en la distància. Semblava venir des de baix, però no hi ha escales a la vista.
  
  
  Jo motioned per Tony per estar a prop de mi, com ens va lliscar cap a la part davantera de la casa. Vam trobar-nos en una mena de zona de recepció o oficina. Hi havia un home amb una bata blanca assegut a la taula, que vaig pensar que era algun tipus de servei tècnic. A la cantonada, el guàrdia va ser la lectura d'un diari italià. Cap d'ells va veure o escoltar-nos.
  
  
  Hi havia una en forma de L taulell davant de l'escriptori, que separa l'home de l'open porta principal i el sentinella. Quan vaig assentir amb el cap a Tony, va entrar per la porta en el taulell i em vaig prendre un parell de passos cap a la guàrdia.
  
  
  "Seure", em va cridar, en italià.
  
  
  El guàrdia va saltar des del seu seient, i la seva mà va a la revòlver al maluc, però després va veure que el meu Luger va dirigida al seu pit. L'home de la bata blanca mirar Tony i després a mi, a poc a poc aixecar del seu seient.
  
  
  "On és el Judes?" Vaig preguntar-li, mantenint la meva pistola assenyalat i els meus ulls fixos en la guàrdia.
  
  
  "Què es necessita per a l'?", el guàrdia li va preguntar.
  
  
  "Anem, anem," Tony dir, conduint el seu .38 Beretta en l'home d'esquena. "No prova la nostra paciència."
  
  
  "Judes no és aquí," l'home va dir. Ell li va respondre en italià, però semblava alemany, o potser Escandinaus. Ara es va dirigir a nosaltres i estudiar les nostres cares. Ell era un home prim amb rimless ulleres i fred ulls blaus. Semblava el tipus d'home Judes contractaria. Però si era un tècnic, quina era la seva funció aquí?
  
  
  "Es pot contactar amb el sentinella fora?" Li vaig preguntar.
  
  
  "Sí," va dir.
  
  
  "No es tracta de dir-los!" la guàrdia, arribava a la cantonada.
  
  
  Vaig anar amb ell, va prendre el seu revòlver del seu holster, i amagat sota el meu cinturó. Llavors em vaig tornar a el tècnic, "Digues-li que guaita fora per venir aquí", em va dir.
  
  
  "Ell no pot abandonar el seu lloc!"
  
  
  "No parlar amb ells!" la guàrdia insistir.
  
  
  "Calla, idiota!" el tècnic va dir icily.
  
  
  "Dir-li que el Senyor Judes és en el telèfon i vol donar-li instruccions especials", em va dir.
  
  
  L'home va mirar-me a Tony. "Fer com ell diu," Tony va dir.
  
  
  El tècnic va obrir un escriptori calaix i trobar el transmissor. Es pressiona el botó i va dir, " Carlo. Vine aquí. El senyor Judes vol parlar amb ell per telèfon.
  
  
  Vam esperar en silenci com el sentinella va caminar des de la porta d'accés a l'edifici amb una amenaçadora AK-47 sota el braç. Quan va arribar a la porta, un guàrdia de seguretat a un racó i va cridar: "vigileu! Tenen armes!
  
  
  L'home a la porta glanced a Tony i jo, llavors, va aixecar la automàtic. Li vaig disparar i pegar-li al pit. Quan va colpejar la porta, la metralladora sacsejar violentament. Bales va trencar en la planta, el comptador, i el pit de la guàrdia que s'havia anomenat l'avís. Ell es va estavellar contra la paret i va caure de la cadira, va seure. Tots dos van ser morts.
  
  
  Vaig anar a la porta i va mirar cap a fora. No hi havia ningú a la vista. Quan em va tornar de nou a la tècnica, la seva cara era blanca.
  
  
  "Ara anem," vaig dir. "És Judes passat?"
  
  
  "Estic aquí sola", va dir. Em podria dir per la seva veu, que va dient la veritat.
  
  
  "On és el botí?" Tony va preguntar.
  
  
  'Quins?'
  
  
  "Tresors del vaticà. On estan amagats?
  
  
  "Oh, es pensava que el tresor va ser aquí?"
  
  
  Vaig anar darrere del taulell i prem el Luger a l'home de l'orella esquerra. 'On són?'
  
  
  La seva cara era blanca com la calç, i va respirar profundament. "Vaig escoltar parlant de la cova", va dir, al empassar.
  
  
  Vaig dir: "Què és aquesta cova?"
  
  
  'La Serp De La Cova. En algun lloc aquí.
  
  
  "Sé que," Tony va dir.
  
  
  Jo prem la Luger més dur contra l'home del cap. "Quin és el metro aquí?"
  
  
  Un aspecte lamentable de terror va creuar en el seu rostre. 'No hi ha res com que!', va dir en veu alta.
  
  
  Tony i vaig mirar l'un a l'altre. Li vaig preguntar. "Si el tresor amagat en una cova a prop, què creus que són les habitacions per sota de nosaltres?"
  
  
  "Crec que hauríem de saber," Tony va dir.
  
  
  "Tie-lo cap amunt de," vaig dir. "Només hem de tenir un parell de minuts abans de Gina deixa al vaixell."
  
  
  Tony emmordassat l'home amb la seva pròpia corbata, lligant-lo amb una corda mentre buscava una escala. No hi ha escales, però quan vaig obrir la ginesta armari porta, vaig veure un ascensor.
  
  
  Vaig exclamar. "Vine, Tony!"
  
  
  Vam entrar al petit ascensor i va baixar noiselessly, curiós per veure què ens agradaria trobar a continuació. Uns moments més tard, hem sortit amb els ulls ben oberts.
  
  
  Bon Déu!'Tony va dir.
  
  
  "Tens raó", em va dir, i whistled suaument.
  
  
  Vam entrar en un increïble complex subterrani. Vam poder veure passadissos i habitacions en totes les direccions excepte en el penya-segat. Mentre caminàvem, no em podia creure el que els meus ulls. Una secció que conté una completa nuclear "fàbrica", i l'adjacent habitacions que conté tots els equips associats i mecanismes. Judes es va convertir en un atòmica científic! Finalment, hem trobat una mena de laboratori amb un gran escriptori i caixa forta. Tony va anar a treballar a la caixa forta, que va ser feliç a dir que podria obrir mentre vaig mirar al voltant de la taula. Quan la caixa es va obrir, hem trobat alguns documents interessants. Van posar damunt de la taula.
  
  
  "El passat no resolts de l'art robatoris," Tony va dir. "Judà i Farrelly han treballat junts tot el temps."
  
  
  Vaig agafar un tros de paper fora de la caixa forta i va mirar. "Déu meu", em va dir. "Judes ha estat el robatori de secrets de l'OTAN països durant anys . I, al final, havia prou d'ells per construir la seva pròpia bomba atòmica."
  
  
  "Probablement per això va començar a aquests robatoris," Tony va dir. "Per finançar aquest projecte."
  
  
  He agafat un altre de paper i es va quedar mirant-lo durant molt de temps. "Bé, bé," jo vaig dir, chuckling sourly. Va ser un robatori de document que havia col · locat en un Etrusca gerro.
  
  
  "Va ser que el que estaven buscant, Nick?"
  
  
  Sí.' Vaig plegar el paper amb cura i posar-lo a la meva butxaca.
  
  
  "Llavors la teva missió és completar," Tony va dir,"i vaig estar a punt quan vaig recollir els tresors artístics d'aquesta cova."
  
  
  Li va lliurar alguns dibuixos de tinta. "No, la meva missió no és completa. Vam pensar que Judes vendria a aquest document, els Russos, però sembla que es pugui utilitzar-se. Aquest és un detall desenvolupament d'un document de dibuix que vaig posar a la meva butxaca. I en altres diaris no hi ha notes sobre el disseny de l'aparell."
  
  
  "Estàs dient a mi, Amiko, que el document que Judes sense saber-ho, va robar conté un pla per a una part de la bomba atòmica?"
  
  
  "Sí", em va dir. Estava clar que Judes va veure que el detonant faria el seu arsenal més efectiva, i així ho va voler utilitzar-lo. Això també indica que el Judes bomba era petit-possiblement portàtil. No se m'ha acudit que fins i tot una bomba portàtil podria destruir completament una gran ciutat.
  
  
  "Creu vostè que va a utilitzar-la?" Tony va preguntar.
  
  
  "Sé que per un fet."
  
  
  "Llavors, on és la bomba?"
  
  
  Li vaig mirar acuradament. "Suposem que la bomba està a punt," vaig dir. "Judes tenia temps per fer un dispositiu i posar-lo en la seva bomba. Suposo que tot és a punt i la bomba va a algun lloc?
  
  
  "Ah," Tony muttered.
  
  
  Va agafar un altre full de paper i estudiat. "Mira aquest, Nick."
  
  
  Alguna cosa va ser obra a llapis sobre el paper. Va ser en italià i llegir: "el Poder d'un megaton, amb un ventall de quaranta-cinc quilòmetres a nivell de terra."
  
  
  "Déu meu", em va dir.
  
  
  "Però el que es va fer amb una arma?" Tony va preguntar.
  
  
  "No ho sé", em va dir. "Però el que volia, el gerro pla va fer el seu pla més realista . I em sento responsable."
  
  
  "Tonteries," Tony va dir. "Ningú pot preveure tan increïble causal esdeveniment."
  
  
  Vaig agafar un fullet imprès que havia caigut a terme des de sota la taula. "Que interessant."
  
  
  "What's up, Nick?"
  
  
  "Horari de la nau trànsit a la Itàlia de la línia". M'he mirat la llista de vaixells de creuers a la portada de l'opuscle, i vaig veure el nom que apareixia en el meu cap. "Heus aquí Leonardo."
  
  
  Tony ulls reduït. "Leonardo. Esperar, estem... "
  
  
  "Una nota de Farrelly," que jo recordava. "Heu descodificar-lo. Va llegir: "Leonardo mercaderies," seguida de la data. Que va ser ahir.
  
  
  "Leonardo mercaderia," Tony repetir a poc a poc. "Che diavolo, el meu amic. Creus que aquesta nota es refereix a ... "
  
  
  "Sembla probable per a mi." Vaig obrir la carpeta i va trobar una llista de dates de sortida per a diversos vaixells. Al costat de Leonardo, la data va ser rodó en vermell. Quan vaig veure que el nombre va, he maleït sota el meu alè.
  
  
  Tony va mirar per sobre la meva espatlla, després de tornada a mi. "Això és correcte," vaig dir. "Leonardo a navegar de nou en quatre dies . És probable que tingui una bomba atòmica a bord. I llavors es va a anar a Nova York".
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Capítol 9
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Més tard, Gina i vaig tornar a Roma. Tony Benedetto es va quedar a Sicília a esperar els seus companys de Interpol i recollir els tresors del Vaticà des de la Judes Cova. Ell ja ha de lliurar el tècnic a la Província de policia i va demanar Interpol a Roma comptar amb l'ajuda de la Roma i Capri de la policia a la detenció de Giovanni Farrelli i Judes tan aviat com es produeixin .
  
  
  Des de la Gina i l'habitació, ens van cridar l'aeroport i reservar places en un avió cap a Nàpols al matí següent. Leonardo va ser a Nàpols i seria navegar des d'allà a Nova York.
  
  
  Em vaig posar en contacte Falcó aquesta tarda. Ell era content de saber que jo havia rebut el document de nou, i es va mantenir en un bon estat d'ànim fins que li vaig dir que Judes tenia gairebé segur que ja està activat el detonant.
  
  
  'Què?'
  
  
  "Crec que és va a posar aquesta bomba atòmica a bord del Leonardo,"vaig dir," i la nau es anar a Nova York".
  
  
  "El bon Déu," Falcó muttered. "Creus que es proposi utilitzar aquesta bomba aquí ?"
  
  
  "No em puc imaginar res més", em va dir.
  
  
  Hi ha un llarg silenci, només trencat pel Hawke pesada respiració a l'altre costat. Vaig prendre una respiració profunda i continuada, no amb la intenció de fer que la situació de color de rosa si m'hagués conegut va ser completament diferent.
  
  
  "Com vostè sap, la bomba va crear disposa d'un conjunt de quinze quilòmetres. Per no parlar de secundària i terciària ones de xoc. Segons els plànols vaig trobar, va aconseguir fer una bomba prou petit com per a ser emmagatzemat en una estació de segur en qüestió de dies . Però la mida no té res a veure amb el poder destructiu ... '
  
  
  "Sí, jo entenc que, Carter. Vagi per endavant, " Falcó dir, clarament molest per els fets que jo havia donat a ell.
  
  
  "Tots els Judes havia de fer era llançar la bomba per la borda. Es pot mentir a la part inferior del Port de Nova York els dies, fins i tot setmanes. Potser per mesos. Ara que ell té el detonant, tot el que ha de fer és aparellar amb una llarga gamma detonant. Podria ser en una visita de camp a Filadèlfia, i que només havia de prémer un botó. I després ... adéu, Nova York."
  
  
  'Però, per què? Falcó va preguntar. "No importa si llavors va caure la bomba fora de la nau, Carter. Vull saber per què ell està obsessionat amb un boig pla."
  
  
  "Perquè Judes és boig, senyor. Vostè sap que així com jo. Odia a nosaltres i al nostre país, especialment després de la nostra darrera trobada al Niagara. Potser és el seu concepte de la venjança - qui sap.
  
  
  'La venjança? Falcó va exclamar, i ara era gairebé enfadat amb mi per posar-lo davant de la meva idea de Judes del trenat de caràcter. "Matar a deu milions de persones, Carter? Oh, Déu meu, home, hem d'aturar-lo abans que aquesta cosa realment agafa de la mà. Has de trobar que una bomba de Carter. I, per descomptat, Judes."
  
  
  "Aposto que," vaig dir ràpidament. "Però si és cap consol, aposto Judes no pas en el nostre secret detonant per a ningú". Almenys no encara . Després llegim amb atenció els documents que he trobat en el laboratori, sospito que va aprovar els plans als seus treballadors en diversos fragments. Perquè ningú no sap tot el dispositiu, com tothom sap, una part. Espero que no ens hem de preocupar més quan ens captura de Judes."
  
  
  "Si a Nova York no explotar primera, que vol dir."
  
  
  "De fet, senyor," vaig dir.
  
  
  "Vine, Nick. Fes-m'ho saber exactament quan Leonardo arribarà a Nova York, de manera que els agents poden estar en l'escena. Podeu trobar la bomba abans que el vaixell arriba aquí . Si no, m'haurà d'advertir d'un munt de gent."
  
  
  "Jo sé que.'
  
  
  
  
  
  Quan vaig acabar trucant, Gina i vaig anar a l'oficina a Itàlia. Es va dir que la vela horari recentment havia canviat, i que hauria d'anar a la capitania del port de Nàpols o de la representant de l'italià línia .
  
  
  Després de dinar a un dels Gina és restaurants favorits, hem tornat a la seva habitació. Jo no podia fer res fins l'endemà al matí, quan l'avió a l'esquerra per Nàpols. També he reservat un seient per a la Gina, però no us he dit ella encara.
  
  
  Després d'abocar el beure, Gina, que portava un transparent nightgown, va entrar i es va asseure al meu costat al sofà i es va arraulir a la meva mà.
  
  
  "Aquesta serà la nostra última nit junts, Nick?"
  
  
  Vaig mirar els foscos ulls i es va adonar del molt Gina Romà que havia fet per mi. M'agradaria faltar molt si ens havia de trencar. Aquest va ser un fracàs en la meva obra. No es pot aconseguir en les dificultats emocionals. Només fa mal. Per tant, seria millor si aquesta era la nostra última nit. Però jo encara havia Gina .
  
  
  "Per ser honest," vaig dir, " no serà la nostra última nit. És a dir, si vols treballar a AX per un temps més."
  
  
  "Oh, sí, jo crec que," Gina va dir. Ella em va besar, i la meva sang pressió va pujar bruscament.
  
  
  "Esperar fins que vegeu que la feina abans d'arribar massa portar," vaig dir amb un somriure.
  
  
  "Em puc quedar amb tu?"
  
  
  Sí.'
  
  
  "Llavors tot estarà bé."
  
  
  Vaig mirar els seus mugrons, que eren foscos sota la gran nightgown. No va ser fàcil centrar-se en Judes."
  
  
  "Gina", em va dir," vostè necessita saber algunes de les coses que he estat amagats fins ara."
  
  
  Ella va mirar seriós, esperant la meva explicació.
  
  
  "Hem comprovat la de Leonardo, vela horari perquè creiem que hi ha una bomba atòmica a bord".
  
  
  "Nick, que vol dir la petita bomba atòmica?"
  
  
  "D'un determinat tipus, sí." _
  
  
  "Però què té a veure amb el Vaticà robatori i Giovanni Farrelli?"
  
  
  "Creiem que Farrelly i una certa Judes, o potser Judes sol, va portar la bomba a bord d'un vaixell rumb a Nova York. Es va construir la bomba mitjançant un document robat a mi."
  
  
  "Nick, que soni increïble."
  
  
  'Però ho és. He de trobar aquesta bomba abans de Judes es detona. Si Judes és a bord, que probablement serà disfressats. Ell és un mestre de la disfressa, així que no puc comptar amb ell per a ser descobert. He de començar a mirar per la bomba de seguida."
  
  
  "I vostè necessita ajuda amb això?"
  
  
  "No m'agrada demanar-li, Gina. Però Tony Benedetto és ocupat buscant Farrelli, i no estic segur de si Interpol podrà fer el que vaig dir quan vam arribar al vaixell. Només heu de seguir les meves ordres, i, amb això, vostè serà capaç de passar a través de les portes que romandrà tancat per a mi."
  
  
  Ella va mirar passat-me per un moment. "Que sona perillós," va dir en veu baixa.
  
  
  "Sí, podria ser que amenaça la vida."
  
  
  "Però tu creus que Giovanni previst aquest terrible cosa?"
  
  
  "Crec que tenia alguna cosa a veure amb això."
  
  
  Ella va prendre una respiració profunda. "No m'agrada Giovanni Farrelli," - va dir a poc a poc. "Si no puc fer res per aturar-lo, vaig ser molt feliç . Però "- va aturar - " hi ha alguna cosa més. La meva neboda Anna viu a Nova York. Ella és el meu últim resta de relatiu, i l'estimo molt. Seria la seva vida també estar en perill a causa d'aquesta bomba?
  
  
  "Més probable" jo he admès.
  
  
  "Després aniré amb tu, Nick."
  
  
  "Tot el dret", em va dir. "Llavors vostè encara paguin." Vaig posar la meva copa i la va abraçar al seu. La seva boca era calent i amb ganes. Els mugrons es van dur sota la seva nightgown.
  
  
  "Estic content que vostè necessita a mi, Nick," - va murmurar.
  
  
  "Aposto que," vaig dir.
  
  
  "I que confieu en mi".
  
  
  Podria haver dit la seva I no confiar en ningú, però no hi havia cap punt en decebedor ella o despectiu ella sobre el que anava a fer per a MI. Vaig empènyer la seva avall en el sofà, i ens arraulir junts, i per una estona ens importava Judes, o Giovanni Farrelli, o el Leonardo amb la mort d'armes a bord. Només hi ha l'abric de pell, la sensual olors, els sons i les carícies de la Gina, i el brogit de l'infern, que havia creat a dins de mi.
  
  
  Al matí següent, va ser un curt vol a Nàpols. Vam aterrar just després de vuit de la tarda, va tenir un taxi a l'aeroport, i es van dirigir directament a la Nàpols harbor, on totes les grans luxe vaixells de passatgers va arribar i va partir. Vam arribar allà a les nou de la tarda i va sortir davant del port de capità de l'oficina. Uns minuts més tard, estàvem asseguts en el seu auxiliar d'oficina, parlant de Leonardo.
  
  
  "Vols muntar la de Leonardo , signor?", i el jove li va preguntar.
  
  
  Sí.'
  
  
  "Bé, ell no és d'aquí."
  
  
  'Què?'
  
  
  "Estic segur que ell no en el port, Signor Carter", va dir. "Però si us espereu un minut, vaig a comprovar-ho." Com va sortir de l'oficina, Gina va mirar-me. "Ja és mala sort, oi?" va preguntar ella.
  
  
  'Potser.'
  
  
  Quan el jove italià que va entrar, va tenir un enorme llibre sota el braç que pesava com a mínim deu quilograms. Ell es va reduir fortament sobre la taula.
  
  
  "Ja està aquí, el Senyor Carter," va dir. "Leonardo solcat de fa dos dies, d'acord amb el nou horari de l'italià línia."
  
  
  "Déu meu", em va dir amargament.
  
  
  "Vostè pot trobar aquí, a la Itàlia oficina de Línia quan el vaixell s'espera que arribi a Nova York".
  
  
  Li vaig preguntar. "Fins a quin punt va fer el vaixell anar?"
  
  
  Va mirar cap amunt. "Si no recordo correctament, és un vaixell ràpid.
  
  
  Ha de ser a mig camí hi ha per ara. Vaig negar amb el cap a poc a poc. La bomba va ser sens dubte a bord. I en menys de tres dies, el vaixell arribarà a Nova York. Vaig intentar recordar on el més proper dels EUA comandament militar va ser. Jo necessitava per arribar al meu telèfon ràpidament.
  
  
  Em vaig aixecar. "Gràcies", vaig dir a l'home jove.
  
  
  
  
  Si cal amb urgència l'ajuda de l'exèrcit, cal parlar amb la persona adequada. He trobat aquest home en General MacFarlane. Vaig trucar-li a la més propera U.S. Air Force base. Mentre estàvem parlant, va comprovar que el meu DNI a l'altra línia.
  
  
  "M'agrada preguntar, en General," vaig dir, " però m'ha de tenir un pla que pot agafar el Leonardo.
  
  
  "Així que aquest pla hauria d'estar aquí aviat," el general va dir. "Jo sé que. ¿Tens alguna cosa?"
  
  
  Hi va haver un breu silenci. "Hi ha un supercargo que s'estaven preparant per a volar a Washington. Passarem la fugida cap endavant i fer una petita desviació per a vostè. Creus que això és normal?
  
  
  "Que sona molt bé, General".
  
  
  "L'avió serà a Nàpols l'aeroport a les onze tocades. Vaig ser a bord d'identificar-vos."
  
  
  "Molt bé, en General," vaig dir. "Es necessiten dos paracaigudes i una bassa de vida."
  
  
  Es va preguntar. "Dos paracaigudes?"
  
  
  "Tinc una dona jove amb mi, General. S'executa en AX.
  
  
  "Bé, nosaltres ens encarreguem de que, el Senyor Carter.
  
  
  "Moltes gràcies, General".
  
  
  En el camí de tornada a l'aeroport, li vaig preguntar Gina si ella mai havia skydived des d'un avió. Ella em va mirar com m'havia perdut la meva ment.
  
  
  Li vaig preguntar. "Creu vostè que vostè pot fer-ho?"
  
  
  Va sospirar. Vaig a esbrinar-ho per després.
  
  
  Vam saltar a la mar, de manera que la terra una mica més suau que a la terra", em va dir. "Per descomptat, vostè ha d'alliberar-se de la paracaigudes tan aviat com et cauen en l'aigua, en cas contrari tindrà problemes. Tan aviat com ens desfem de la paracaigudes, tindrem una bassa de vida."
  
  
  Crec que puc fer-ho", va dir ella, però ella semblava nerviós. Poc després vam arribar a l'aeroport, un gran transport avió va aterrar sobre un fons verd . El General i el adjutant conèixer Gina i jo en l'edifici de l'estació. El general va ser un home alt, una vegada que un pilot . Va mirar el meu DNI amb cura. Llavors ell em va donar un gran somriure.
  
  
  "La Força Aèria portarà a l'escena, el Senyor Carter. Com urgent és això vol realment?
  
  
  "Només puc dir-vos que hi ha un perillós home a bord del Leonardo, en General, i hem de trobar-lo."
  
  
  General MacFarlane pursed seus llavis; volia demanar més, però sabia que no podia respondre-li. Finalment, va celebrar la seva mà i va dir: "jo vull que cada èxit."
  
  
  "Gràcies, en General," vaig dir. "Ens seria millor deixar-ho ara".
  
  
  El general no va tornar a la càrrega de l'avió. Va dir que necessitava fer alguna cosa a Nàpols i que després va tornar a la seva base. Hem dit adéu a ell a la càrrega de la porta de l'edifici de l'estació per anar a l'avió, acompanyat per un adjutant. Els motors ja estaven en marxa, i ens vam embarcar en un fort vent. Poc després de ser introduït a la meitat d'una dotzena uniformats soldats i oficials, que vam començar.
  
  
  La Línia d'Itàlia ens va donar un detallat pla de Leonardo viatge, i ens van dir que aproximadament on ens agradaria trobar-lo. També hem contactat amb el capità, el Capità Bertholdi, i sabia que havia de fer-vos que els dos paratroopers no es van perdre en el mar. Durant l'última mitja hora abans del contacte entre l'avió i el vaixell, de radiocomunicació es mantindrà .
  
  
  El pilot calcula quant de temps es triga a superar Leonardo i calculat de quatre a cinc hores. Aquest s'adapti a mi molt bé , perquè el temps va esdevenir un factor important . Vam menjar en fred els aliments com el cotxe va volar sobre el sud de França. Quan vam acabar de menjar, l'Europa continental es va quedar enrere.
  
  
  Hem rebut el paracaigudes, i molt pacient sergent nord-Americà va mostrar Gina com s'ha treballat i què fer quan va arribar el moment. He vist i escoltat.
  
  
  "I tot el que he de fer és tirar l'anell? Gina li va preguntar.
  
  
  "Això és correcte, ma senyora," el sergent va dir. "Però primer heu de baixar de l'avió tot, recordar que."
  
  
  "Sí. Tinc a comptar a poc a poc fins a deu, " va dir.
  
  
  "Crec que tot anirà bé, la versió de Sarge," vaig dir.
  
  
  "Sí," Gina respondre vacil·lant. Es veia petit i fràgil, de peu en el verd vol vestit que havia donat la seva. Va empènyer els cabells de la cara. "Puc fer-ho."
  
  
  "No només deixar anar que l'anell," el sergent va dir. "Vostè pot caure molt abans d'agafar-lo de nou."
  
  
  "No deixeu de l'anell," Gina repetir.
  
  
  Mentrestant, el pilot va contactar amb el Leonardo i informar el capità sobre la nostra saltar i on mirar per nosaltres. Li va preguntar al capità que ens portaran a bord i ens ajuden en tot el que podia .
  
  
  Va ser un cloudless dia. Gina i vaig mirar fixament per la finestra fins que vam poder veure la blanca llarga transatlàntic immòbil estirat sota-nos en el mar blau cobalt.
  
  
  El sergent assentir amb el cap a mi. "Estem preparats per saltar, el Senyor Carter."
  
  
  Uns minuts més tard estàvem de peu a la porta oberta de l'avió. El vent whistled que ens envolta. Res no podia ser vist, però el blau del cel i el blau de la mar.
  
  
  "Tot el dret, Gina," vaig dir. He respectat ella per la seva valentia. "No mirar cap avall. Només a peu a la porta i mantenir l'anell. Comptar fins a deu i tirar-hi.
  
  
  Vaig a ser just darrere de tu."
  
  
  Bé, va dir, intentant el seu millor somriure.
  
  
  Ella es va convertir i va saltar. Vaig veure la seva caiguda, i aleshores la vaig veure l'engruiximent de seda blanca darrere d'ella. Va aconseguir. Vaig assentir amb el cap al sergent i saltar de l'avió.
  
  
  Si no saltar tan sovint, el seu estómac es estranyament malestar en els primers segons després del salt. La mina va saltar amunt i avall de com vaig picar a la mar per sota, i el vent whistled al voltant de la meva oïda i el cap, sostenint el meu alè. S'estén l'anell, la vaig veure desplegar-se com ho va fer un salt mortal en la downdraft. De sobte, el paracaigudes estirada bruscament. En el moment següent, vaig a poc a poc a nedar cap a l'escumós del mar amb un globus blanc sobre el meu cap. Directament a sota de mi, Gina va ser flotant, el seu paracaigudes vaivé suau en el vent. No molt per davant era la de Leonardo, a poc a poc ampliant blanc casc, dibuix d'una espumosa camí en la calma de la mar.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Capítol 10
  
  
  
  
  
  
  
  
  Gina es va estavellar contra el blau de les aigües de l'Oceà Atlàntic, a uns cent metres de l'apartament blanc casc de Leonardo, que havien deixat els cotxes i semblava gairebé immòbil. Com vaig baixar a la vora de l'aigua, vaig veure un bot salvavides ser baixat des del vaixell . Un tercer blanc paracaigudes, la nostra vida bassa, flotava per sobre de mi. Un segon després vaig veure la bassa, vaig picar a la mar.
  
  
  Jo estava completament submergit en l'aigua, i quan vaig tornar, em va treure el paracaigudes corretges. La sal i l'aigua en picat els meus ulls. Vaig netejar-los i tractar de veure Gina a través de les ones. Finalment he trobat el seu dos-cents metres de distància . La bassa aterrar una mica més a l'augment de proa de la nau.
  
  
  Vaig nedar a la Gina. Quan jo era d'uns cinquanta metres de distància d'ella, vaig veure que estava bé. Es va treure el paracaigudes i va nedar cap a mi. Ens vam conèixer en el remolí de l'aigua, i vaig posar el meu braç al voltant de la cintura.
  
  
  "Ho vaig fer, Nick!" - va exclamar amb un radiant somriure a la seva cara.
  
  
  Vaig riure. "Endavant", vaig dir. "Anem a fora de l'aigua."
  
  
  Van arribar a la bassa sense dificultat, i després vaig undid les corretges, vaig embolicar el paquet. Quan vaig treure la vàlvula al costat, hi havia un xiulet de l'aire, un fort xiulet sobre el mar, i el groc bassa inflat. Vaig pujar a bord i portat Gina en .
  
  
  "Oh!", va dir, caure cap enrere a la bassa. "Quin alleujament!
  
  
  "Anem a ser al vaixell, abans de saber-ho", em va dir. "Cop d'ull." I m'apunto a un petit vaixell que ve cap a nosaltres.
  
  
  La balandra va ser amb nosaltres molt ràpidament. Hi havia diversos joves Italians a bord. Com que carregar-nos a la barca, es miraven a la sorpresa, ja que va veure Gina treure el seu vol de cap manera que el seu cabell mullat va caure sobre les espatlles . Un dels homes whistled, però Gina ignorar i es va aferrar al meu braç.
  
  
  
  
  Quan abordem, els membres de la tripulació van córrer a felicitar-nos. Diversos passatgers jostled, però el capità es va enlloc de ser trobat. Vaig pensar que si Judes va ser a bord de la nau, s'ha vist ns ara. És dolent per a nosaltres, però no hi havia res que ens pugui fer al respecte.
  
  
  Ens van portar a la nau del metge, que va insistir en un breu examen. Va ser molt amable, però ell no parla anglès.
  
  
  Després de la investigació, un jove vaixell oficial escortat-nos a un buit primera cabina de classe.
  
  
  Li vaig preguntar quan anava a sortir. "Quan he de parlar amb el seu capità?"
  
  
  "Vaig a preguntar-li, signor,", va dir, mirant longingly a la Gina.
  
  
  "Almenys que ens va donar alguns roba seca," Gina dir, que apunta a la roba de llit doble. Gina portava una brusa, faldilla i jersei de llana, mentre que portava un clima tropical amb vestit i esports de la camisa. També ens va donar suau sandàlies de cuir.
  
  
  "Sembla molt indiferents sobre la nostra arribada," vaig dir. "Si l'executiu de retards, vaig trobar el capità mi mateix."
  
  
  Ens hem vestit de gala ràpidament. Gina semblava increïble en el seu vestit. Vaig mirar com un Sicilià gigoló. Vaig obrir la resistents a l'aigua de la bossa portava i examinades les meves armes, luger, i hairpins. He lligat la holster a més de la meva samarreta de màniga curta i es va amagar Wilhelmina. Però vaig esperar fins Gina va entrar en el petit bany per rentar-li els cabells abans de convertir-se Hugo tot i strapping-li el meu avantbraç. Quan va tornar a la cabana, la meva jaqueta ja estava cobrint la meva arma.
  
  
  "Es veu bonica," Gina va dir.
  
  
  "Tu també", em va dir. "Anem a fer una ullada. No tenim gaire temps."
  
  
  Vam anar a la coberta. En un gran vaixell, era difícil d'esbrinar com arribar a el pont. Vam caminar durant uns vint minuts abans de que finalment va arribar a la part superior de passatgers de coberta.
  
  
  "On es pot trobar el capità?" Li vaig preguntar el mariner.
  
  
  "El capità, senyor? És impossible.'
  
  
  "Ell m'espera", em va dir.
  
  
  Va dubtat. "Potser hauríeu de demanar a l'administrador."
  
  
  "A l'infern amb ell! On és la primera parella?"
  
  
  "Ah, Senyor Ficuzza. Ha de ser en el pont.
  
  
  "Gràcies", em va dir, i va més enllà d'ell a les escales, on una cadena penjada al davant. Va celebrar la seva mà.
  
  
  "Vostè i la senyora hauria d'anar a la seva guia primer, senyor."
  
  
  "Wada al caffe!", va dir la Gina en veu alta. "Che tipo!"
  
  
  Ella va renyar-lo. Vaig posar la meva mà sobre la seva espatlla.
  
  
  "Cop d'ull", em diu el mariner. "Estem a anar-hi a buscar el Senyor Ficuzza, amb o sense la seva empresa. Pot portar-nos a ell?"
  
  
  Ell va mirar la meva trista cara per un moment. "El gran", va dir. "Segueix-me."
  
  
  Va estrenar la escala de la cadena i que va seguir-lo fins al pont. Va demanar que ens espera en el passadís, mentre que va fins el pont. Vaig agafar una ullada a la dels homes en blanc uniformes, i uns moments més tard, un d'ells va venir a terme. Va ser Ficuzza primer mate.
  
  
  "Ah, Senyor Carter i la Senyoreta Romano," va dir ell amb un gran somriure.
  
  
  Li vaig preguntar. "On és el capità?"
  
  
  "Ell va dir que anava a veure-us aviat."
  
  
  Vaig començar a preocupar-se. La línia de personal, a Itàlia, hauria de dir-li com urgent la nostra missió va ser, fins i tot si no sabia els detalls.
  
  
  "Volem parlar-li ara," vaig dir. "Hem de parlar sobre un tema molt important."
  
  
  "Però el Senyor Carter, el capità està molt ocupada. Ell... "Maleïda sigui, Ficuzza," vaig dir. "La seguretat d'aquest vaixell i la seva passatgers que està en joc. El temps s'està esgotant.'
  
  
  Va mirar reflexiva. Després va dir, " Segueix-me."
  
  
  Després d'un breu passeig, vam arribar a la cabina del capità porta. Ficuzza eliminat. Quan hem sentit una veu interior, Ficuzza va obrir la porta i les tres ens vam anar a l'interior.
  
  
  Un home alt, home gras, amb la plata-gris cabell estava assegut en una taula de fusta. Es va aixecar i ens va saludar sorollosament després Ficuzza ens va presentar.
  
  
  Va dir," de Manera que els dos paratroopers! ", que va ser condescendent. "Una manera dramàtica a pujar a bord, no ho crec, Senyor Carter?"
  
  
  "Em temo que no teníem elecció, el Capità," vaig dir.
  
  
  "Si us plau, seure,", va dir, assenyalant dues cadires.
  
  
  Vam seure.
  
  
  "Bé," Bertholdi dir. "La meva empresa ha informat a mi el que vostè està buscant per a una determinada viatger en el meu vaixell. Digues-me, Senyor Carter, per què no pot aquest home ésser detinguts si ell arriba a terra a Nova York?"
  
  
  "Primer de tot," vaig dir, " no hi ha cap dubte que aquest home és de disfressa, de manera que hem de trobar-lo abans d'arribar a Nova York. Segon, jo no sóc un policia, i fins i tot si jo fos, aquest home no deixa cap testimonis vius. Així que no és només una simple detenció."
  
  
  "Sí, sí," va dir el capità. "Puc veure el seu DNI, el Senyor Carter?"
  
  
  I li va mostrar el meu DNI.
  
  
  "Ah, American intel·ligència. I la jove dama?
  
  
  "Ella treballa per a nosaltres," vaig dir.
  
  
  Ell va somriure sabent. "El senyor Ficuzza l'ajudarà amb la seva recerca, el Senyor Carter. Vostè no pot utilitzar les armes de foc en aquest vaixell, excepte en legítima defensa, i que ha de respectar la intimitat de la meva altres passatgers. També, vostè ha de fer la seva millor no perdre el temps amb ells."
  
  
  Vaig començar a indignar. "'El capità Bertholdi,' deia, ' no estic disposat a discutir. Us recomano que escolteu el que he de dir que abans de decidir què farem i no fer-ho."
  
  
  Bertholdi i Ficuzza miraven indignantly. "Jo no tinc tot el dia per tractar aquest tema, el Senyor Carter," Bertholdi va dir fredament. "Si tens alguna cosa a dir , si us plau, parlar breument."
  
  
  "El capità", em va dir, " no estem parlant només d'aquest home. Creiem que ha portat a una molt perillosa arma per aquest vaixell .
  
  
  'Una arma?'
  
  
  'Igual que.'Vaig mirar a la dreta a ell. - "Les armes nuclears".
  
  
  Els seus ulls s'eixamplava una mica.
  
  
  "Creiem que és una petita bomba atòmica."
  
  
  Ficuzza aixecar de la cadira. "Caffe!
  
  
  Un toc de xoc aparegut el Capità Bertholdi a la cara, a continuació, ràpidament va tornar a la seva mirada escèptica. "Quins indicis té vostè d'això?"
  
  
  "No dur el testimoni," jo admesos. "Una nota amb el nom de la teva nau i una gran quantitat d'informació addicional. Però junts van conduir a una conclusió raonable ." Hi va haver un llarg silenci profund. "Però no estàs segur de si hi ha una bomba en el meu vaixell?"
  
  
  "Això és més que probable, el Capità," vaig dir.
  
  
  "I voleu cercar la nau per a una possible bomba?" "El capità", va dir Ficuzza, " puc posar uns homes en ell .
  
  
  "Necessitem com a mínim una dotzena d'homes", vaig dir. "Aquesta és una gran nau, i el temps s'està esgotant. Hem de començar a cercar les cabines de tots els passatgers que s'de Nàpols , perquè estic segur que el nom real de la persona que estem buscant, Judes, no és a la llista de passatgers. Per descomptat, hem de comprovar-ho."
  
  
  "La majoria dels passatgers embarcar a Nàpols, el Senyor Carter," el capità va dir. "Vull molestar i malestar aquestes persones . Vostè sap, els passatgers tenen certs drets.
  
  
  I un d'ells és el dret a la seguretat a bord d'aquest vaixell, " vaig dir. I també demanem que confieu-me amb la cerca, ja tinc experiència en aquestes coses. I després m'agradaria que per frenar la nau perquè podem tenir més temps.
  
  
  Anar més lent! Bertholdi va exclamar indignantly. De cap manera. He de seguir el meu horari. La meva passatgers també tenen els seus propis horaris. Ni tan sols sé si hi ha una bomba a bord. No, el vaixell es manté normal velocitat de creuer.
  
  
  Capità!
  
  
  "I", va interrompre, " el Senyor Ficuzza és a càrrec de la cerca. Obtindrà les seves ordres, Senyor Carter, o no hi haurà una cerca a tots. És clar?"
  
  
  "És cada vegada més clara."
  
  
  Capità Bertholdi es va tornar a Ficuzza. "Tenir deu persones i aquestes dues persones i la cerca de les cabines. Començar amb el tercer grau i pujar des d'allà."
  
  
  "El capità", em va dir," jo no crec que Judes es tenen res, però una primera cabina de classe."
  
  
  "Repeteixo, Senyor Ficuzza, començar amb la tercera classe, la" Bertoldi, va dir. "Si la cerca falla hi, anem a veure si ens cal buscar altres parts del vaixell."
  
  
  L'home és l'estupidesa increïble. Vaig decidir filferro de la seu de la companyia, que va evitar una escala completa de cerca.
  
  
  "Gràcies per la seva col·laboració, el Capità," em va dir fredament, i es va aixecar.
  
  
  "Al seu servei, el Senyor Carter," va dir. "Una cosa més, Senyor Ficuzza. Si hi ha passatgers que es neguen a la cerca de les seves cabines, no insistir. Enviar a mi i vaig a explicar."
  
  
  "Capità, no tenim temps per això ...
  
  
  "Es pot anar ara, Senyor, No."
  
  
  Vaig mirar altra a ell. "Tot el dret", em va dir. Em vaig tornar, i a l'esquerra de la cabina amb la Gina, i Ficuzza seguir-me.
  
  
  Ficuzza va ser molt més útil que el seu capità. Ràpidament va agafar la purser Fabrizio, i junts van arrodonit nou mariners que van a la cerca amb nosaltres. M'agradaria que no era tanta feina per poder manejar-lo en el meu propi.
  
  
  
  
  L'anunci es va fer durant l'altaveu que tots els de tercera classe passatgers van romandre en les seves cabines després de dinar per comprovar el seu equipatge. Que hauria estat un altre avís a Judes sobre el que estava passant , però no semblen ser una manera de mantenir les nostres accions secret. Vam passar tota la tarda buscant l'equipatge, però va trobar res. Si el passatger no era a la cabina, la cerca no va ser realitzat - a les ordres del capità. Afortunadament, la majoria de passatgers eren allà. Vam haver de parar a la mitjanit, també en el de capità de comandes.
  
  
  Després d'una mica de resistència, que ens permet la cerca de la sala de màquines, però hem trobat res.
  
  
  
  
  Al matí següent, el grup de detectius, incloent la Gina i jo, descansem una estona. Havíem de fer-ho. L'italià membres de la tripulació estaven en perill de quedar-se adormit, i també estàvem esgotats. Poc abans del migdia, hem tingut un aperitiu i continuem el nostre camí. Estic convençut Bertholdi per anar directament a partir de tercer de primària a primer de primària, de manera que ens podria deixar de segon grau per a l'últim. La recerca va continuar durant tot el dia. La majoria de passatgers eren molt servicial. Alguns insistir en la reunió amb el capità, però en la final acordat per la cerca de les seves pertinences.
  
  
  Al final del segon dia, vam haver compilat tota la llista de passatgers, però no hem pogut trobar alguna cosa que s'assemblava a una bomba atòmica, i que no veu a ningú que ni remotament s'assemblava a Judes. Si va ser a bord, va ser ben amagat, o va ser visitat per una de les altres onze persones fent bé la seva feina. Però nosaltres seguíem amb les mans buides.
  
  
  El tercer dia, vam demanar Bertholdi si poguéssim cerca la tripulació trimestres. Ell es va posar furiós. "No és obvi que estaven equivocats sobre la bomba , el Senyor Carter?"
  
  
  "No", em va dir. "I si no em donen permís per a aquesta investigació, vaig filferro seu de la seva oficina. I llavors vaig posar en contacte amb Washington, que després de contactar amb el seu govern en Roma ."
  
  
  L'arrogància de l'esquerra Bertholdi de la cara. "És que una amenaça, el Senyor Carter?"
  
  
  "Vostè pot trucar a què vols, Capità. Vaig a fer la meva millor a cerca en aquest vaixell. Anem a Nova York a tota velocitat i arribar-hi demà a la tarda . Aquesta ciutat és la llar de deu milions de persones. Si vostè no està preocupat sobre el seu passatgers, pensar sobre aquestes persones. Si hi ha una bomba atòmica a bord que pot explotar en qualsevol moment, t'agradaria tenir una catàstrofe en la teva consciència? És a dir, si sortir viu, que jo seriosament en dubte.
  
  
  Ficuzza va dir en veu baixa, " el Capità, potser la tripulació no compte aquesta molèstia."
  
  
  Bertholdi es van aixecar de la taula i va començar a ritme. Quan es va tornar a mi, el seu rostre era greu. "Bé, el Senyor Carter," va dir. "Vostè pot fer la seva recerca. Però jo personalment portar-vos a la meva xemeneia."
  
  
  "Com vulguis", li vaig dir.
  
  
  La recerca la va arrossegar a poc a poc, fins al migdia. Es donava res i va provocar enutjat comentari del Capità Bertholdi. Va ser especialment enfadar quan ens va tenir un ràpid cop d'ull a les seves estances, també. Es va preguntar. "Ara s'admet que no hi ha cap bomba?"
  
  
  "Em va dir. "No, ara em voleu cercar a la superestructura, tot el camí fins a la lifeboats."
  
  
  "Absurd!" - va muttered, però anem a continuar. Ficuzza ens va ajudar durant una estona; després d'això, Gina i jo ens vam quedar sols. Hem buscat a les galeres, magatzems, tots els forats i racons de la gran nau, però sense èxit.
  
  
  "Potser el capità del dret, Nick," Gina va dir durant el sopar de la nit. "Potser no hi ha una bomba a bord. Potser Judes va perdre la seva oportunitat a causa d'un canvi en la vela horari."
  
  
  "Voldria que fos cert," vaig dir. "Realment vull Bertholdi a la dreta. Però sé que Judes, Gina." Vaig arrufar el nas. "Hi ha llocs que no hem buscat. O, potser, un dels nostres assistents no va fer una bona feina. No sabem. I demà anem a navegar en el Port de Nova York . He d'enviar Hawke un missatge a la ràdio aquesta nit. '
  
  
  "Què dius?"
  
  
  "El que passa és que no vam trobar Judes i la seva bomba. Falcó es pensa en alguna cosa.
  
  
  
  
  Vaig dormir restlessly. Quan em vaig despertar l'endemà al matí i mirar Gina, que encara estava dormint en una altra part de la cabina , vaig pensar que tan a prop vam ser a Nova York . Durant l'esmorzar, hem rebut un comunicat afirmant que el viatge seria fer un altre de tres hores.
  
  
  "Serà el vaixell de ser admesos al moll?" Gina li va preguntar.
  
  
  "Si és així, hi haurà un comitè de benvinguda," li vaig respondre.
  
  
  Mentre que els altres passatgers dinar fins i preparats per a desembarcar, em vaig quedar a la nostra cabina amb Gina. Sobre les deu de la nit vaig anar a la primera classe de la coberta, amb l'esperança de veure a algú que podria ser com Judes. A dos quarts de deu de la península va ser a la vista, i poc abans del migdia vam aterrar en el Port de Nova York. La majoria de passatgers eren a la coberta, que passa per alt l'skyline de Manhattan i l'Estàtua de la Llibertat.
  
  
  Com m'esperava, ens van rebre. La Guàrdia costanera va cridar l'Leonardo al port i va demanar que s'aturi. El capità va obeir, però vaig poder veure-li cridant amargament en els seus oficials. Poc després del migdia, diversos Guàrdia costanera oficials i soldats s', acompanyat per diversos AX agents, l'Alcalde de Nova York, i David Hawke.
  
  
  Capità Bertholdi demanar a conèixer-me en la seva cabina. Dos alts de la Guàrdia costanera oficials, l'alcalde, Falcó, Ficuzza, Gina, i jo havia d'anar-hi. Falcó de mica en el seu cigar apagat com jo-li informat de les nostres fracassos.
  
  
  "No crec Judes és a taula", va dir. "I si ell és a bord, després la bomba és probablement hi, també." Va glanced a la Gina. "El lloguer de les dones boniques, Nick", va dir.
  
  
  Gina entendre el compliment, però no el sarcasme. "Grazie", va dir ella, i va somriure.
  
  
  "Prego," David Hawke, va dir.
  
  
  Volia riure, però el pensament de Judes va treure els racons de la meva boca cap avall.
  
  
  "Heu cercat tota la nau?" Falcó va preguntar.
  
  
  "Dalt a baix", em va dir. "Per amor de Déu, fins i tot ens fixem en les cisternes dels inodors. Jo no sé res més."
  
  
  No vaig dir res. Falcó i Gina em mirava.
  
  
  'Què és? Falcó va preguntar.
  
  
  "Jo estava pensant d'un altre lloc," vaig dir. "Digues-li a Bertholdi vaig estar allà."
  
  
  Vaig apressar a l'purser escriptori, recordant que a l'inici de la nostra recerca, la purser havia em va parlar d'un home que havia arribat al capità de la ràdio a parlar sobre la seguretat de les coses . Aquests són elements valuosos. Això significa que hi ha d'haver una caixa de seguretat a bord.
  
  
  "Sí, Senyor Carter," Fabrizio va dir quan li vaig preguntar sobre això. "Tenim una gran caixa forta a la nostra oficina. Però jo no puc imaginar no hi ha res en ell que seria d'interès.
  
  
  "Potser hauríem de fer un cop d'ull," vaig dir. Fabrizio no molestar-nos. Ni tan sols molestar-se a cridar el capità. Moments més tard, l'home de mida segur es va obrir. I va inclinar el cap i va seguir cap a l'interior. Ens mirem. La gran paquet que conté una plata artefacte d'Espanya. Va ser una decepció.
  
  
  "Em sap greu, signor," Fabrizio, va dir.
  
  
  "Bé, va ser només una idea."
  
  
  Vaig deixar-li i van tornar al seu escriptori. Alguna cosa va passar pel meu cap, però no vaig poder esbrinar-ho.
  
  
  Van començar a l'oficina. El capità strode tornar al seu escriptori. Tothom estava assegut excepte Hawke, que era a la cantonada amb un cigar a la cantonada de la seva boca i la seva prima de braços creuats sobre el pit. Vaig entrar amb ell i va sacsejar el cap, indicant que havia fracassat .
  
  
  "Però el Senyor Carter, ha considerat aquest vaixell cap amunt i cap avall!", va dir Bertholdi. "Si no hi ha tal cosa en el consell, hauria de trobar-la."
  
  
  "Ho sento, el Capità", va dir l'alta de les dues de la Guàrdia costanera oficials, un tinent comandant. "No podem permetre que aquest vaixell per entrar en el Port de Nova York fins a una més acurada investigació es va dur a terme."
  
  
  "Això és correcte," l'alcalde va acordar. Milions de vides en joc ."
  
  
  Bertholdi mirar altra a mi, com si m'agradaria introduir-li a aquesta incòmoda situació. "Vas", va preguntar, " per deixar el meu passatgers aquí a la mar mentre seguim a buscar el meu vaixell?"
  
  
  "No," Falcó va respondre en nom de la Guàrdia costanera oficial. Tots miraven a ell. "Tenim un pla millor, que és molt més segur per al viatger. Actualment, hi ha diversos vaixells córrer aquí. Passatgers transferència a aquests transbordadors sense equipatge i anar al port . Que estaran ben atesos, mentre que la nau es busquen de nou. La nau serà retornat a mar obert, i la investigació es durà a terme per la meva homes i el Tinent Comandant homes sota la meva direcció.
  
  
  "Tornar a la mar obert!", va dir Bertholdi en una fondalada de to. "Mou el meu passatgers?"
  
  
  "Crec que aquest és l'únic segur solució, el Capità," Hawke, va dir. "Els ferris serà aviat," el tinent comandant, va dir.
  
  
  "Però vostè no té cap dret!", va exclamar Bertholdi. "Això és molt estúpid."
  
  
  "El capità," Falcó va dir icily,"seria absurd ignorar l'amenaça."
  
  
  Capità Bertholdi col·lapsat fortament per darrere de l'escriptori. Ell es va quedar a les seves mans. "Excel · lent", va dir. "Però si la bomba no es troba, senyors, tinc la intenció de convidar a la meva empresa per protestar contra aquest lamentable incident."
  
  
  "Ell serà tractada amb tots els respectes," Hawke va respondre. "Ara, el Capità, crec que convé informar els passatgers del que està passant."
  
  
  El pensament, que havia estat funcionant a través del meu cap, de sobte va prendre forma. Vaig esperar per altres homes a sortir. Quan només al capità, Falcó, Gina, i jo encara estaven a la cabina, li vaig preguntar: "el Capità, és cert que els passatgers arriben a a lliurar els objectes de valor de més d'una certa quantitat?"
  
  
  Bertholdi em va donar una mirada agra. Crec que va considerar-me el seu personal tormentor. "Això és correcte, Senyor Carter," va dir .
  
  
  Falcó va mirar a la cara, intentant esbrinar el que estava pensant.
  
  
  "Tenia moltes d'aquestes sol·licituds durant aquest viatge?"
  
  
  "Potser cinc o sis."
  
  
  "I llavors aquestes persones arriben a aquesta oficina, no?"
  
  
  "Sí, sí".
  
  
  "Quins són els fins, Nick?"
  
  
  "Estic pensant, senyor," vaig dir. "Un d'aquests passatgers posar una més gran paquet al seu armari ?"
  
  
  "Sí, en efecte. Hi havia diversos d'ells."
  
  
  "I el que havia de deixar una d'aquestes persones sol en aquesta cabana, fins i tot per a un curt període de temps?"
  
  
  Ell em mirava de forma estranya; després vaig veure que recordava alguna cosa. Per primera vegada des que m'agradaria de conèixer-lo, va parlar amb una certa quantitat d'admiració a la seva veu. "Sí, sí", va dir a poc a poc.
  
  
  'Què et va semblar? Falcó va preguntar.
  
  
  "Ell tenia una barba. Una molt estrany-a la recerca de l'home. Molt prim de rostre.
  
  
  'Judes! Falcó va cridar.
  
  
  "Jo crec que, també," vaig dir. "I potser va canviar de plans, mentre que en aquesta cabana. Ell pot tenir la intenció de posar la bomba en una gran caixa de seguretat, però han decidit, quan va ser aquí, només, per trobar un lloc millor. O potser ell no volia despertar el tresorer de la curiositat sobre el tema."
  
  
  Bertholdi rummaged en el calaix del seu escriptori i va treure un full de paper. Va mirar a ella per un moment. "Aquest és el seu nom", va dir. "Arnau Benet." Té una primera classe cabina número dotze en coberta A. '
  
  
  En aquell moment, l'alcalde va aparèixer a la porta amb un tros de paper a la mà i una expressió de sorpresa a la cara.
  
  
  "Senyors, si no hi hagués cap dubte sobre la gravetat de la situació, que pot ser aclarida ara."
  
  
  'Què és? Falcó va preguntar.
  
  
  "La meva oficina ha rebut aquest telegrama des de Roma," va respondre amb duresa.
  
  
  Falcó va agafar un tros de paper i llegir-lo en veu alta:
  
  
  
  
  
  "El Senyor Alcalde. La bomba atòmica col·locat en un lloc que la ciutat pot ser destruït en el toc d'un botó . Vostè ha de creure quan ens diu que no és una broma. Per demostrar-ho, ens dóna el número de codi de la nostra encesa mecanisme: HTX 312.
  
  
  La bomba es detona en el termini de 48 hores, si la suma de cent milions de dòlars a les barres d'or és no pagar. Això és deu dòlars a viure a Nova York. Si us plau, penseu-ho amb cura. Hi ha moltes fonts de rebre diners. Rebràs un segon missatge amb més instruccions en un termini de 24 hores.
  
  
  
  
  
  Falcó va mirar-me. "És ell", va dir. Després va preguntar: "Pot vostè imaginar el que podria fer amb un centenar de milions de dòlars ?"
  
  
  "Saps qui va enviar aquest correu electrònic?" L'alcalde va demanar.
  
  
  "L'home que estem buscant," Falcó va respondre. "El telegrama va ser enviada per un dels seus còmplices a Roma , de manera que havia de coincidir amb l'arribada de Leonardo a Nova York".
  
  
  "Probablement Farrelly," jo muttered.
  
  
  "Al contrari", va dir el capità. "Que no diu res sobre Leonardo , res en absolut."
  
  
  "Per raons òbvies" Falcó muttered. "Òbviament, que no volia cridar l'atenció sobre aquest vaixell, el Sr. Bertholdi."
  
  
  Vaig notar la mirada en l'capità ulls quan Falcó dirigida a ell sense el seu habitual títol. La seva arrogància va irritar-me, però no gairebé tant com la seva predisposició a ajudar-me. Però ara Falcó va ser a càrrec, i Bertholdi va prendre ordres d'ell, si li agradava o no.
  
  
  "Em van informar que el president i el governador va rebre idèntica telegrames, ", va dir l'alcalde." Que ens volen conjuntament recaptar els diners necessaris. Però un centenar de milions de dòlars en or, Déu meu, quina mena de boig és això?
  
  
  "Un boig que hem de prendre molt seriosament, Sr Alcalde - un psicòpata gamberro que està decidit a dur a terme la seva amenaça si les barres d'or no lliurat," vaig dir.
  
  
  "Absurd, absolutament absurd," Bertholdi dir, frowning. "Això és una broma - una mala Americà broma".
  
  
  "Jo no vull riure si una bomba va sortir," Hawke, va dir. Va craned el coll a la porta i demanar a la Guàrdia costanera oficial de peu fora.
  
  
  "Sí, senyor? El tinent comandant va dir a l'entrar.
  
  
  "El senyor Carter i vaig a buscar en aquesta cabana. Mentrestant, agafeu el vostre adjutant i alguns dels meus oficials i veure si vostè pot trobar Arnau Benet en la cabina de dotze a la Coberta A. podia ser que aquella persona. Ah, sí, el Capità, "Falcó ha afegit que" va a ser armats i perillosos. Així que pren totes les precaucions possibles ." L'oficial va assentir i es va girar.
  
  
  "Té una barba," el capità va dir. L'antic bel·ligerància va ser gairebé completament desaparegut, i el seu clima comú de la cara folrada amb preocupació línies. "I molt, eh, flac cara. Ah, i em recorda una cosa més ."
  
  
  'Quina? Falcó va trencar, veient el capità cada paraula amb cura.
  
  
  "Bé, no sé si és important," Bertholdi dubtat, " però em va demanar si és possible obtenir insulina a bord de l'avió. Sospito que té diabetis.
  
  
  "No és estrany que es veu tan malament," vaig dir suaument, veure Judes és esgarrifós perfil en la meva ment de l'ull. Falcó va assentir. "I el Capità, podran enviar dos dels meus mineria experts aquí a preparar-se per qualsevol imprevist circumstàncies ? I faci'ns saber quan Arnold es troba."
  
  
  "It's all right", el tinent comandant, va dir. Va sortir de la cabina. Gina estava al meu costat, girant els seus dits entre els meus. "Com puc ajudar?", va preguntar ella.
  
  
  "Anar a prendre una tassa de cafè al vestíbul," Falcó, va dir. "T'ho mereixes."
  
  
  Gina va somriure a mi i a l'esquerra de la cabina. El capità va seguir la seva cortesament. Finalment, va començar a mostrar una mica de respecte. Quan Falcó i vaig ser sol a la cabina, es va dirigir a mi i em va somriure.
  
  
  "Jo no faig un munt de treball exterior, Nick", va dir, " i m'agrada. Fer tens qualsevol altres màgic idees?
  
  
  "No, senyor. Ara anem a convertir aquesta cabina de dins a fora.
  
  
  I ho vam fer. Jo sabia que els transbordadors van ser en el seu camí i els passatgers es venint a terra aviat, que em va fer sentir una mica millor. Però si Judes havia estat sostenint el detonant d'una bomba, podria haver bufat fins a nosaltres en qualsevol moment.
  
  
  Ens rummaged a través del seu escriptori, buscat els arxivadors, i va buscar tota la cabina. Falcó cansat ràpidament. Es va asseure a la cadira darrere del seu escriptori, i vaig notar un fil de suor de la seva front.
  
  
  "M'estic fent vell, Nick", va dir. "Sembla molt molt tapat per aquí."
  
  
  "Tens raó", em va dir. Vaig mirar a la paret lateral de la cabina, va veure la reixeta de ventilació, i el pensament.
  
  
  Em vaig asseure al costat de les barres. Es va col·locar en un gran panell que es va fixar a la paret amb cargols. Un dels cargols que es va perdre.
  
  
  Li vaig preguntar. "Tens qualsevol ungles, tisores?"
  
  
  "Sí," va dir, arribar a la seva butxaca i lliurar-me un parell de tisores.
  
  
  Quan va veure que jo estava començant a descargolar cargols a la taula, va venir i es va quedar al meu costat amb interès. He treballat feverishly, i tot i que el panell enganxada a un racó durant un temps , finalment va aconseguir trencar-lo fora.
  
  
  Ens fixem en els conductes d'aire i no vam veure: una de tres metres de llarg paquet embolicat en paper marró. Va omplir el conducte d'obertura i descansat en el punt on el conducte corba horitzontal lluny de la cabina.
  
  
  "Maleïda sigui," Falcó, va dir.
  
  
  He utilitzat un parell de tisores per tallar un forat en el paper i va mirar el contingut. Era una caixa feta de llum de metall, probablement aliatge d'alumini. Hi havia mecanismes exterior, incloent una miniatura de llarg abast electrònica receptor. Una petita llum vermella era, sens dubte, la senyalització que la bomba va ser a punt d'explotar de forma immediata.
  
  
  Jo recoiled.
  
  
  "Vaig a trucar a la mineria especialistes," Falcó va dir en veu baixa. "També vaig tenir algú que l'entén."
  
  
  Li vaig preguntar. "Què fem amb els passatgers?"" "Hem de baixar primer?"
  
  
  Falcó fred ulls reduït pensatiu. "No ho crec. En qualsevol moment, hem de fer front a un enfrontament amb Judes. A més a més, hem de suposar que la bomba pot explotar davant dels nostres nassos en menys d'un minut, i potser fins i tot en un segon. Estem just al costat del port. Si una bomba passa fora d'aquí, a la península de patir tant de mal com si fóssim al port . No, Nick, hem d'intentar desactivar-la."
  
  
  Vaig assentir amb el cap, ha de determinar, com el Falcó, a aconseguir per davant de Judes. Va sortir de la cabina per a obtenir l'especialista. He tancat la porta darrere d'ell i examinat l'horrible enquadernar de nou.
  
  
  La llum vermella va continuar a brillar amenaçant, indicant el terrible i poder destructiu de la bomba. Llavors em vaig preguntar si Judes realitat seria empènyer la metxa botó, fins i tot si el van matar . Aquest home, vaig saber des de l'experiència passada, va ser el mal encarnat. Potser si hagués sabut que havíem descobert la bomba, no hauria dubtat a portar a terme la seva inhumanes pla, fins i tot si l'explosió va matar a ell. No vam poder prendre cap possibilitat, que va ser molt determinades, especialment quan ens van tractar amb un home com imprevisible i mentalment retorçat com Judes.
  
  
  Jo preveia el terrible resultat d'aquest malson - un fong difondre el seu atòmica verí. Milions de persones en un radi de destrucció de quaranta-cinc quilòmetres de morir. Molts milers de morir durant l'ensenyament secundari i terciari shockwaves. I milers més es moren una lenta i terrible de la mort de la radiació.
  
  
  Els meus pensaments eren aviat interromput per un cop a la porta. Vaig anar a la porta i li va preguntar qui era. Tan aviat com el Falcó diu el seu nom, he obert la porta i va fer a un costat per deixar-lo en.
  
  
  Li va seguir el Capità Bertholdi i tres negres-que busquen els homes no en sabia. "Mira aquest, Bertholdy," Falcó va dir irritably, alimenta amunt amb el capità de la desconfiança i la manca de compassió. Bertholdi convertit pàl·lid. Estava tremolant, els seus punys estrets en impotent ràbia.
  
  
  "I sortir d'aquí, senyor," Falcó va trencar, gestuals per a mi, per a portar el capità de la porta .
  
  
  Bertholdi va caminar fins els graons de fusta, els seus ulls mirant estranyament recte. He tancat la porta darrere d'ell i va tornar de nou a Hawke i les altres tres. "El senyor Gottlieb, Nick Carter," va dir.
  
  
  Vaig estrènyer la mà amb una prima, wiry home amb rimless ulleres, l'estereotip del científic. Falcó em va explicar que Gottlieb havia inventat el detonant, un dispositiu que va permetre Judes i els seus companys per crear una bomba.
  
  
  Mentrestant, dos encesa experts estaven ocupats en l'eliminació de l'embalatge de la bomba. "Seria terrible... terrible," muttered Gottlieb, " si el meu dispositiu es van utilitzar en aquest camí."
  
  
  Això, per descomptat, va ser un eufemisme. Gottlieb ajuntat els altres dos homes dobla la bomba. "Esteu segur que és ell?"
  
  
  Gottlieb assentir amb el cap. "No hi ha cap dubte sobre això. La persona que va posar aquest conjunt és molt versat en termonuclear de fissió. Per desgràcia, hem ampliat aquest coneixement, fins i tot més enllà". Falcó va mirar a mi, i jo winced. Gottlieb i dos homes de AX estaven treballant a la bomba. La llum vermella brillava fantasmal en les seves cares com Gottlieb clic seva llengua i muttered a si mateix. "Aquí," va dir en el passat. "Hi ha el filferro. Sí, aquest és. No, no l'un de l'altre.
  
  
  Hem concorregut voltant de l'obertura en la paret. Vaig intentar no pensar què passaria si la bomba es va anar ara mateix, fins i tot si no vaig sentir res. La gent que va treballar en la bomba semblava tenir nervis d'acer. Falcó va anar a la porta i li va preguntar si el Tinent Comandant ja havia informat. No va ser així.
  
  
  "Fa aquesta cosa que tenen el poder que van atribuir-li? Li vaig preguntar Gottlieb.
  
  
  Parlava a poc a poc, sense mirar a la meva direcció, com tota la seva atenció es va centrar en la bomba. "Crec així. A partir d'aquí, la bomba va destruir tot en un radi de seixanta, setanta quilòmetres." Es va centrar en el detonant mecanisme, i després, com si per a destacar els seus pensaments, va dir, " Ningú es mantindrà una oportunitat."
  
  
  Tot el que vaig poder fer va sacsejar el cap. Gottlieb, com un home que llegeix un mortal catecisme, continuar, continuar a observar el treball dels especialistes: "Però de la primera explosió, la primera ones de xoc, no hauria de ser el final de la matèria. Les precipitacions, les ones de marea - malaltia per radiació i un pedaç de terra erma, un pegat de la Mar Morta. Manhattan es convertirà en una zona neutral, completament inhabitable per a les pròximes dècades ."
  
  
  No vaig fer cap més pregunta. Gottlieb em va donar molt a pensar.
  
  
  'Com estàs? Falcó va demanar nerviosament, encara mastegar en el seu estat pur.
  
  
  Un dels homes va tornar a ell. "Tenim un altre arriscat cas, senyor," va dir. Suor degotava del seu front de la seva cara.
  
  
  Falcó i em va inclinar sobre els altres i mirava intently.
  
  
  En un punt, quan jo pensava que eren gairebé fet, Gottlieb va cridar: "No, maleïda sigui! No ho!'
  
  
  L'home treballant en l'aparell es va aturar i es va inclinar el seu cap contra la paret. Vaig poder veure les seves mans tremolant una mica com ell va tancar els ulls i va respirar profundament. Llavors ell va negar-se a tenir un control sobre si mateix. Va continuar amb les altres dues, i en menys de deu minuts, els tres homes es van convertir, una trista línia de satisfacció formant en els seus llavis.
  
  
  "És passat," Gottlieb xiuxiuejada. "La bomba és inofensiu."
  
  
  Falcó i vaig mirar l'un a l'altre. Ell va deixar anar. "Va ser massa per al meu cansat cos", va dir. Es va inclinar contra el capità de la taula i va respirar profundament.
  
  
  Em vaig posar dret i va intentar somriure.
  
  
  Falcó ha agafat un nou cigar, encès, i amb cura bufava un cercle. Va pujar fins a la cabana de sostre com va mirar directament a mi. "Ara que ja està fet, Nick, només hi ha una cosa a fer."
  
  
  Vaig assentir amb el cap. "Judes", em va dir. "I si em permeteu dir-ho així, senyor, més mort que viu."
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Capítol 11
  
  
  
  
  
  
  
  
  El viatger alerta immediatament va ser aixecat, i el Capità Bertholdi agrair-nos per la feina ben feta. Ferris que acabava d'arribar a la nau van ser enviats de tornada a la base. El Leonardo entrar al port de diverses hores de retard.
  
  
  Poc després de l'ordre va ser donada, la Guàrdia costanera tinent Comandant va arribar al pont, on Falcó i vaig anar a consultar el capità. "Benet estava molt lluny de ser trobat," el tinent comandant va informar a Hawke. "La gent encara s'estan investigant, però ell s'amaga i espera poder escapar-nos quan la resta de passatgers arriben a terra."
  
  
  "Està bé", Falcó va dir sourly. "En la confusió de passatgers tractant de baixar, serà gairebé impossible aconseguir un bon cop d'ull a tots ells. I, per descomptat, sempre pot canviar el seu aspecte nou."
  
  
  "Crec que podem comptar amb que," vaig dir.
  
  
  El vaixell va atracar a les cinc de la tarda. El New York Post ja tenia un número especial sobre el carrer amb negreta titulars. Una multitud es va desplaçant al voltant de la dàrsena, i la policia van intentar mantenir-los. Informes i fotògrafs eren a tot arreu.
  
  
  Falcó posat oficials a l'inici i al final de les naus laterals.
  
  
  "Jo prefereixo fer-ho jo mateix a partir d'ara," li vaig dir.
  
  
  "Bé," va dir. "Vaig a romandre a bord durant un temps per saber on sóc, si em necessites."
  
  
  Gina i jo a l'esquerra de la nau abans de desembarcar els passatgers. Em va portar a l'oficina de duanes i li va dir per quedar-s'hi.
  
  
  La marina va ser un caos, i jo era pessimista sobre la recerca de Judes.
  
  
  "Et quedaràs a prop, no?"
  
  
  "No, jo vaig a la cerca de tota la marina. Si perdem l'altre, aconseguir una habitació a l'Hotel Hilton, i romandre-hi fins a sentir de mi."
  
  
  "Bé," va dir ella, besant-me a la galta. 'Aneu amb compte.'
  
  
  'Tu també.'
  
  
  
  
  Reporters es van barrejar amb la curiositat al voltant de la marina, i la policia va haver d'abandonar els seus esforços per mantenir l'ordre. Em vaig parar en un passadís on dos altres AX agents també van ser de peu. Un dia, es van aturar un passatger amb barba i celebrar-lo hermèticament. Ràpidament vaig anar fins a ells i els va dir que s'havien equivocat una . La barba era real.
  
  
  Just després de sis de la tarda vaig veure un home que acabava de sortir fora de la baralla. En comptes d'anar a la duana, va entrar a la final de l'edifici, on un guàrdia va ser de peu a l'aparcament de la porta . En un primer moment, només vaig veure-ho des de darrere. Va ben vestit i portava un bastó. La seva marxa va ser familiar. Vaig mirar més a prop i vaig veure un pèl la mà sostenint un maletí. No tenia aspecte de ser de cuir. I la mà no doblegar al voltant de la nansa de la borsa com una mà real seria. Tal com jo estava a punt de seguir-lo, va convertir el seu cap, de manera que vaig poder veure la seva cara. Tenia un bigoti i ulleres de sol, però aquest crani era inconfusible. Era Judes. Quan ell em va veure, es va apressar a la part posterior de l'edifici. Hi havia un munt de gent entre nosaltres, i m'havia de passar a través de la multitud. Em vaig traslladar a poc a poc , i quan vaig passar, Judes ja era a la porta. Com he tirat Wilhelmina i va córrer, vaig veure caure un guàrdia de seguretat i de caminar a través de la porta d'accés a l'aparcament.
  
  
  En acostar-me, Judes va ser fora de la vista. La guàrdia, que havia saltat als seus peus, va intentar aturar-me, però jo cridava que jo era i va córrer a través de la porta. Mentre caminava per la filera de cotxes aparcats, vaig veure un taxi tirar amunt. Judes va ser mirant-me a través de la part de darrere de la finestra.
  
  
  Jo holstered la luger i va córrer a la moto aparcat allà. Hi havia un grup de pèl llarg dels homes joves a prop, i vaig assumir la bicicleta de pertànyer a un d'ells. Em va mirar i va veure que la clau estava en l'origen de la ignició. Em va tornar a la cadira. Va ser un gran Honda dissenyat per l'autopista, i el motor va fer un tranquil so. "Hola!", una de les joves bellowed.
  
  
  "Vaig a agafar en préstec per un temps!" Em va treure i va córrer per un taxi.
  
  
  Quan vaig sortir al carrer, els taxis només es va convertir a l'esquerra dues illes de distància. Em va conduir a través de trànsit. Vaig començar a passar un taxi i vaig pensar que podria agafar-la en el trànsit de la llum. A continuació, el taxi va començar a córrer una llum vermella. Judes tampoc va donar al conductor una gran quantitat de diners o posar una pistola al cap. Deu minuts més tard, estàvem a la carretera que condueix a l'Aeroport Internacional JFK . A l'autopista, taxi, va tirar lluny de mi, però vaig pensar que m'havia vingut al lloc correcte. No entenc com Judes podria haver arribat a un avió sense mi atrapant-lo a l'aeroport.
  
  
  Em vaig equivocar. Com ja he apagat la carretera cap a l'estació de tren i intentar tancar la distància entre mi i el taxi , vaig agafar un oli amarat de torn i el ciclista lliscar fora dret davant de mi.
  
  
  Per sort, vaig aterrar en un terraplè mala herba i amb altes arbustos, i tot el que havia eren blaus, morats, i un vestit estripat. Però la bici no es pot utilitzar més. Em vaig decidir a pagar una indemnització al propietari més tard i es va dirigir a l'aeroport. Vaig deixar de tots els cotxes que passaven, però ja no va tenir hitchhikers .
  
  
  Finalment, un camió a recollir-me i vam arribar a l'aeroport a mínim, 45 minuts després de Judes .
  
  
  Vaig fer les consultes i es va trobar que una dotzena d'estrangers vols van ser programats per sortir aquella nit. Un d'ells va ser un vol des de Pan Am a Roma. Sí, un home marcat a l'últim minut. Un Senyor Benet.
  
  
  Li vaig preguntar. "Puc arribar-hi?"
  
  
  L'home es va tornar a comprovar el vol l'horari, llavors mirar el seu rellotge. "No," va dir.
  
  
  L'avió esquerra deu minuts abans. Exactament en el temps segons el calendari.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Capítol 12
  
  
  
  
  
  
  
  
  Estava clar que Judes seria volar de tornada a Roma sense demora. Hi va estar a prop seu i seu de la Farrelly i la seva gàngsters. Ell probablement no va saber que havia descobert el seu complex subterrani a Sicília.
  
  
  El següent vol a Roma no la va deixar fins el matí següent. Però hi havia un avió cap a Londres en una hora i mitja, i després un vol a Roma, de manera que havien d'arribar per esmorzar, una hora després de Judes va aterrar .
  
  
  Vaig trucar a la Gina i va agafar un taxi des de l'hotel Hilton de l'avió, mentre que el vaig comprar les nostres entrades. Jo volia estar amb mi, perquè sabia Giovanni Farrelli tan bé. Quan em va trucar Hawke i es va disculpar per la pèrdua de Judes , va dir, " Bé, va a ser fàcil de trobar a Roma. Però recordeu, si ell s'escapa, encara té el detonant."
  
  
  "He de contactar amb la policia, a Roma o Interpol, de manera que es pot tractar a recollir-lo quan apareix?"
  
  
  "No," Falcó, va dir. Hi ha que dur, fred so de la seva veu, que de vegades utilitza. "Si la policia agafar-lo, no se sap què pot passar. Nick, m'agradaria veure-li mort, igual que ho va suggerir.
  
  
  No em va sorprendre saber que.
  
  
  En el moment que vam començar, Gina i jo estava completament esgotat i havia dormit més de la forma. No vaig dormir profundament, però jo estava descansat prou per continuar el meu camí. Gina dormir com un nadó.
  
  
  A Londres, vam ser capaç de transferir ràpidament i fàcilment i arribà a Roma, després de vuit de la tarda. Era clar, assolellat matí. Vaig donar el conductor de taxi l'adreça de l'apartament Gina m'havia donat. Farrelly utilitzat per portar a la seva dona que hi ha, i Gina va dir que de vegades utilitzat per a reunions amb altres underworld caps. La policia no sabia l'apartament existia, però vaig pensar que Judes va fer . Si s'hagués dit Farrelli just després de l'aterratge , hauria estat dir que no era segur per anar a Sicília . D'aquesta manera, es podria decidir que aquest apartament era el lloc més segur, i era probable que anaven allà es reuneixen per discutir més plans .
  
  
  Gairebé una hora després de la destinació, ens va al davant d'un edifici d'apartaments. Estàvem a punt d'entrar quan vaig sentir un gran enrenou al voltant de la cantonada.
  
  
  "Queden encara," vaig dir a la Gina.
  
  
  Vaig córrer a la cantonada de la casa i va veure dos homes surten d'una porta lateral i el plantejament de plata Lancia aparcats al carrer. Un dels dos va ser alt, elegant Farrelly, i l'altre era de Judes, que semblava Mort en el seu vestit . No era el que portava una disfressa, però ell encara portava un bastó.
  
  
  Vaig decidir fer una vaga de seguida. Em vaig posar Wilhelmina a terme. "Ja n'hi ha prou," vaig cridar. "Roma és la seva última parada."
  
  
  Ell va reaccionar molt més ràpid del que em pensava. Quan li vaig disparar, es va trobar el cotxe. Wilhelmina de la cocció, però em vaig perdre, i la bala va enfonsar en la llambordes just darrere d'ell. Vaig disparar de nou, premeu el para-xocs, i va desaparèixer darrere del cotxe.
  
  
  'Maleïda sigui! Jo muttered.
  
  
  Després Farrelly acomiadat. Les bales rebotar una casa propera. Es va veure obligat a amagar quan es va disparar de nou, i vaig sentir una punyalada ferida a l'exterior del meu braç esquerre. A l'altre costat del cotxe, vaig veure la porta oberta, però estava massa ocupat intentant mantenir Farrelly de colpejar-me .
  
  
  De sobte vaig sentir Gina crit. Es va posar a cridar. "Ell té por de trets!"
  
  
  Com he vist Farrelly torn a la Gina, vaig recordar que era la seva amant. Quan ell la va veure, va ser momentàniament plens de ira. Va apuntar i va disparar a la seva. La bala va trobar a faltar per uns centímetres.
  
  
  Vaig tornar a disparar. El meu primer tret va colpejar la paret al costat Farrelly; el meu segon pegar-li al coll. Va estirada convulsively i va caure a la vorera.
  
  
  Dues bales procedents de darrere del cotxe whizzed passat els meus peus. Un moment més tard, el motor va rugir i Judes va accelerar distància avall de l'estret carrer. He tret el cotxe, però jo només ha aconseguit trencar la finestra indiscreta.
  
  
  'Estàs d'acord? Li vaig preguntar Gina.
  
  
  Sí.'
  
  
  Anar al seu pis i quedar-s'hi", em va dir. "Vaig venir a veure-us més tard."
  
  
  Ella va protestar, però jo ja estava funcionant a l'Alfa Romeo 2000 aparcar en la mateixa vorera. No va ser tancat. Vaig començar el motor amb l'encesa de cables, va saltar, i va córrer després de Judes.
  
  
  Dos blocs més tard, el vaig veure. Ell va portar tres blocs davant de mi i es va girar bruscament cap a la dreta, tractant de desfer-se de mi. Vaig arribar a la cantonada amb un polit posterior roda de lliscament i un xiscle de pneumàtics . Davant de mi, Judes es va convertir esquerra en un petit carrer que va portar a una zona industrial. En cinc minuts, hem sorprès de mitja dotzena de vianants i gairebé va xocar amb dos cotxes. Però Judes no va frenar, i tampoc I. Si haguéssim estat a la carretera, l'Alfa hauria atrapats amb ell , però amb aquest mètode de conducció, la velocitat dels cotxes va ser gairebé el mateix, i Judes adonat d'això.
  
  
  Després d'un altre de cinc minuts, Judes va prendre la iniciativa, i he perdut ell. Però quan vaig complir la cantonada de la nau, vaig veure un cotxe a l'asfalt amb la porta oberta. Jo screeched fins a aturar-se, va esclatar, i va treure la luger. Judes era un lloc per ser vist. Vaig mirar a les naus i es va preguntar si ell hagués anat allà. Jo estava caminant cap quan els meus ulls van caure en la manhole cobrir. No hi havia res inusual sobre, excepte que va ser lleugerament inclinada. Vaig anar a per ell i va mirar a la tapa amb cura . La vora deixat la seva empremta en el fang del carrer. Em va baixar i escoltar. Vaig sentir sord passos. No hi ha dubte que va ser Judes passos.
  
  
  Malgrat jo mateix, jo admirava la seva astúcia. Malgrat la seva mala salut i artificial mans, l'home era tan intel·ligent com la proverbial fox. Ràpidament em va obrir la trapdoor i baixar-me fins que les meves botes de tocar el tercer graó de l'escala de metall en el pou. Una forta pudor es va aixecar al voltant de mi. Aquest tipus de vapor d'aigua fa que sigui difícil respirar, i la més profunda vaig anar a la fossa, més fosc que tinc. En la foscor sota de mi, vaig poder sentir la forcejaments de les rates. Si Judes va escapar per aprofitar la vasta xarxa de metro de canals i carrerons que conformen Roma, a la xarxa de clavegueram, hi va haver una bona oportunitat mai havia de trobar-lo de nou.
  
  
  I aquesta va ser l'última cosa que volia.
  
  
  Va eludit-me a les Cascades del Niàgara. Però ara ell no evitar-me, ara que era només entre els dos homes. He incrementat la meva velocitat i ràpidament va baixar la bava coberts de metall escales.
  
  
  Quan finalment vaig arribar a la part inferior, em vaig trobar amb una estreta cornisa de roca. Un corrent d'brut i fètida aigua gurgled lentament sobre la pedra antiga. La pudor era gairebé insuportable, i l'aire amb prou feines va ser transpirable.
  
  
  La tènue cercle de llum des del carrer de dalt mi em va donar una idea. Em vaig quedar quiet i escoltat en el terreny de joc ombres negres. Llavors vaig sentir-lo de nou, el so de precipitades les passes que ressonen en la foscor prop d'un centenar de metres a la meva dreta.
  
  
  Wilhelmina va ser en la meva mà. I encorbat baixos i seguit Judes en la fosca de la foscor.
  
  
  Un ambient càlid, pelut cosa fregava les cames. Gairebé em va cridar a la sorpresa, però jo esmorteït el so com el de la rata va volar passat a mi, grinyols, i córrer per l'estreta cornisa. Era difícil mantenir el ritme, especialment des de la cornisa va ser relliscós i humida de l'coberts de molsa, capa sobre l'antic, fet front a les roques.
  
  
  Gran, eyeless insectes penjat de la baixa de sostre. Jo no seria estrany veure ratpenats, tampoc . Moc degotava per tot arreu, i l'aire era sufocant i opressiu. Però no de la meitat de les depriment com Judes.
  
  
  Em vaig centrar en el seu esvaïment i petjades. Alguna cosa glinted en la foscor per davant de mi. Jo prem-me contra la paret i celebrar el meu alè. Però llavors Judes va córrer, i vaig seguir, Wilhelmina en la meva mà.
  
  
  Com em vaig convertir en un racó, I de sobte es veuen obligats a una immersió, gairebé de perdre el meu equilibri i caure en la xarxa de clavegueram. Una bala whizzed alt per sobre de mi, i vaig sentir que Judes coixejant nou. Vaig seguir-lo en una petita claveguera de tub, d'un fosc passadís considerablement més petit que el primer.
  
  
  Es va tornar a la cantonada de nou, i em van apuntar i disparar. La bala va colpejar la pedra angular i rebotar. Em vaig perdre i va córrer després de Judes abans que pogués arribar massa lluny per davant de mi .
  
  
  Era un clàssic de gat i ratolí de joc. Vaig respondre a cada moviment que va fer amb el mateix gambit. Però quan em vaig tornar de la cantonada, que va ser on es troben. Aquest tipus de residus a la zona d'aigües va ser que ja no s'utilitzen. Va ser sec i gairebé sense olor. Això em va sorprendre a la primera. Però aviat vaig descobrir la raó per la qual Judes va triar aquest pas per sota el carrer. Vaig veure un forat a la paret que va ser cobert per una placa de llauna. Va ser un improvisat trapdoor. Em vaig parar, escoltar, i sentir un soroll a l'altra banda de la porta d'entrada. Després es va pujar.
  
  
  Jo podia suportar recte fins ara. Vaig trobar-me en un túnel ple de brossa i de diverses roques. Mentre estava allà, vaig sentir un so en la distància. Aparentment Judes sabia això de sortida de la xarxa de clavegueram i volia utilitzar-lo per desfer-se de mi. Aviat vaig descobrir com tenia la intenció de fer-ho. Una llum va aparèixer davant meu, i jo veia de Judes a la silueta. Va rodar-me dues vegades. Una bala de pràcticament va travessar la màniga. Ara la caça és més perillosa a causa de la foscor.
  
  
  Vaig entrar a l'encès de la seva obertura. Quan vaig arribar, vaig veure que el túnel va portar a una petita sala on la llum d'una bombeta estava penjat. Vaig mirar al meu voltant. Ara sabia on anàvem. En un nínxol a la paret eren els ossos d'una cinquantena de persones, els seus cranis apilats en la part superior d'ells, i es va quedar a mi grimly. Judes em va portar a les catacumbes, els túnels sota la ciutat on els primers Cristians es va amagar de la seva tormentors. Vaig arribar a la conclusió que ha de ser l'catacumbes de Sant Callixtus, la més famosa de totes les catacumbes Romanes. Encara que també hi ha il·luminació, aquests llocs no estaven en el turisme de la llista.
  
  
  Vaig creuar la sala i seguit Judes. Era completament fosc de nou, encara que hi havia bombetes penjades per aquí i per allà . Vaig poder sentir Judes respiracions ara, el que demostra que va aconseguir més feble. Vaig calcular que havia estat un temps bastant llarg ja que li havia estat donat una injecció d'insulina, i que la persecució s'havia interromput el seu metabolisme. Ell no va durar molt de temps. Però no vaig voler-li arribar al punt on podia barrejar amb els turistes . Vaig agafar el ritme.
  
  
  Aviat em vaig entrar en una segona habitació amb la mateixa il · luminació com la primera. Jo no el vaig veure Judes, així que em vaig precipitar a. Igual que a la primera sala, hi havia munts d'ossos i cranis en prestatgeries a les parets. Jo estava a mig camí a través de l'habitació quan vaig sentir pesat respiració a la meva dreta.
  
  
  Em va resultar més ràpid. Judes va en contra d'una pila seca, els ossos trencadissos. La seva cara era cendrosa i suat. L'home va ser de la pell i els ossos , i el seu crani va mirar més com els cranis de les prestatgeries que el cap d'una persona viva. Va ser un lleig persona, però ara s'ha convertit en terriblement grotesc.
  
  
  La seva respiració era irregular, sibilàncies. Hi havia una capa d'escuma en el seu llavi inferior. Va ser la celebració d'un escurçat Smith & Wesson revòlver .44 Magnum. Si em va colpejar-lo, m'agradaria molt aviat unir-se a la resta de les restes a la superfície.
  
  
  Va riure hoarsely com he considerat el meu pròxim moviment. El riure surti fora d'ell, com els còdols en una finestra plafó; les pròtesis cames va saludar amb la seva incertesa amb els consells de la seva tremolor dits. La mà dreta sostenint el revòlver era suau i cera .
  
  
  "Ara per fi puc matar, Carter", va croaked.
  
  
  Em vaig llançar a terra i aterrar entre els ossos que vaig sentir esquerda sota de mi. Judes el revòlver barked i es va perdre per una milla. Em vaig posar dret i dirigit la luger en el seu pit. Els meus dits ajustats en el gallet, però no vaig a foc.
  
  
  Judes va caure el revòlver a la falda i va caure entre els ossos. La seva cara era contorted, els seus ulls de vidre. Per un moment, la falta de respiració semblava molt fort, i de sobte es va aturar. El seu cos es tensa, i el revòlver va caure de la mà. A continuació, el seu cap va colpejar la paret - els seus ulls eren oberts en un coma diabètic.
  
  
  Em vaig aixecar i va caminar amb ell. El moment que em vaig inclinar sobre ell, el seu cos estirada de forma violenta i va congelar. Em va portar el seu pols. No hi ha pols.
  
  
  Em vaig posar dret, holstered la meva luger ,i va mirar el vestit esquelet entre els exposats ossos. Judes era mort, el secret de la nuclear detonant va ser forta, i jo anhelava el sol.
  
  
  He deixat el cos i passar una millor il·luminat túnel a l'entrada de les catacumbes. Judes no podria ser trobat fins es veia com els altres esquelets en aquests túnels. Si no hagués estat trobat abans de la seva roba podrien distància, que podria haver estat considerat com de les restes d'un dels primers Cristians. Jo només havia absorbit la foscor humor d'aquest pensament quan em vaig trobar a un grup de turistes en direcció a la sortida.
  
  
  L'italià guia em mirava. Va dir. 'Vinga!' - Ha de mantenir amb l'empresa, signor! És gairebé acabat."
  
  
  Em vaig unir a ells i va caminar cap a la llum per davant de nosaltres. "Em sap greu", em va dir a la guia. "Em va retardar per més esgarrifosa escena."
  
  
  La guia de riure. "El pitjor està encara per venir, signor."
  
  
  Vaig pensar en els anys i els reptes que encara tenia a la cara, si em vaig quedar-se amb la vida. "Espero que no està relacionada amb el profeta ara el nostradamus," vaig dir.
  
  
  No va semblar entendre la broma.
  
  
  Però no m'importava. Una cosa era certa: Judes era mort. Ningú No sabia què m'esperava al costat. Així que en comptes de pensar en el futur, vaig tornar a la present, aquí i ara. I llavors vaig pensar en Jin i va començar a somriure. El millor somriure que es pot imaginar.
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Sobre el llibre:
  
  
  
  
  
  Com és això possible? Nick Carter, de sobte es veu obligat a amagar el document en el Museu del Vaticà durant la rutina de treball . Un atzar Etrusca gerro semblava adequada per a aquesta finalitat.
  
  
  Però no es tracta de Nick Carter i la seva activitat, ja que va resultar més tard, quan Carter intentat trobar el document. Perquè en aquell moment, va ser una inesperada testimoni d'un gran professional de l'art robatori.
  
  
  I com els tresors artístics, incloent-hi un Etrusca gerro, va desaparèixer un per un, a través de la finestra , Carter va mirar directament a la cara del seu antic enemic, Judes.
  
  
  Judes va ser capaç de fer més amb aquest document de Falcó i Carter podria haver imaginat en les seves pitjors somnis ...
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Cobra La Sessió
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  Cobra La Sessió
  
  
  traduït per Lev Shklovsky
  
  
  dedicat a la memòria del difunt fill Anton.
  
  
  Personatges principals:
  
  
  NICK CARTER
  
  
  àlies N3 agent AX
  
  
  "SHIVA"
  
  
  El cap de la Cobra organització
  
  
  ASHOK ANAND
  
  
  Índia agent del Servei secret
  
  
  PURAN DASS
  
  
  el cap de l'Indi del Servei secret
  
  
  NIRAD i RANJIT
  
  
  membres de la Cobra organització
  
  
  REEVA SINGH
  
  
  shiva néta
  
  
  
  1
  
  
  Ella arraulida en els meus braços, suau i fràgil, i de moment està completament satisfet. Jo poques vegades he estat amb una dona com Reeva. Ombres juguen a través d'ella d'or de pell i de cabell negre, i per un moment em pensava que era la celebració d'un somni fet realitat. La sala era fosca, i em va arrossegar fins les persianes. I, per sort, l'hotel va tenir un sistema d'aire condicionat contra la nit la calor de Nova Delhi.
  
  
  "No digues per què," Reeva xiuxiuejada. El seu suau, càlid llavis suaument polit el buit entre el coll i l'espatlla, els seus pits pressionat contra el meu braç.
  
  
  Em vaig donar la cara i va mirar a la línia de la seva llavis gruixuts. La seva cella estava solcat, amb l'obstinat expressió d'una dona utilitza per aconseguir tot el que volia... una dona que encara era un nen. "Què, Reeva?" Li vaig preguntar, executant la punta del dit damunt de la pell suau del seu estómac.
  
  
  "Per què vas venir aquí, Nick?" Ell va fer enrere, deixant caure el cap sobre el coixí. Els seus cabells negres i llargs formar un ventilador a la tela blanca de la coixinera, com un halo que emmarca la seva cara amb faccions perfectes... una cara que en el moment en que reflecteix interior d'angoixa i incomprensible incredulitat.
  
  
  — Ja us vaig dir, " jo vaig dir, tractant de so pacient i convincent. "La meva empresa em va enviar a negociar la compra. Teixits, sedes, brocats... en definitiva, tot. Tot allò que costa menys en aquest país que en qualsevol altre lloc.
  
  
  Per descomptat que estava mentint. Per descomptat, jo no podia dir Reeva qui era jo. De totes maneres, quina és la diferència? No hi havia cap raó per implicar la noia, cremar la meva coberta, i de revelar-li que jo era Nick Carter, AX agent actualment en una missió a Nova Delhi.
  
  
  A primera hora del matí de la mateixa nit, vaig arribar a un Aire Índia vol. I l'última persona que esperava, per satisfer va ser una dona com Reeva, un encantador company, que ningú no podia comptar. Ella estava asseguda al bar de l'hotel quan vaig tornar d'un bany a la piscina. La seva figura perfecta va ser embolicat en una de color blau i plata sari; també vam sentir un entorn físic atractiu a primera vista. A continuació, una paraula va portar a un altre, i gairebé sense adonar-nos, la vaig convidar a sopar.
  
  
  Vam anar a un restaurant italià a Chanakyapuri, un vermell i negre oasis en mig d'una congestió de la ciutat. Va ser una oportunitat per atraure la seva i convèncer a passar la nit junts.
  
  
  Com a resultat, que no s'ha de tractar molt difícil de convèncer.
  
  
  Els seus ulls, com lluents i sensual com el seu pèl, va parlar clarament. Per descomptat, hi havia preguntes i jocs de paraules... una pràctica habitual en l'art de la seducció. Preludi d'una nit d'amor i passió.
  
  
  
  No cal dir que, Nova Delhi va significar molt per a mi (i a AX) de Reeva Singh. Jo havia estat enviat a l'Índia per Hawke, i encara que vaig sentir va ser un intent desesperat d'esquema, era impossible de convèncer l'Home Vell. "Però no tenim la més mínima prova que aquesta persona existeix!" He assenyalat.
  
  
  "Tota la raó més per anar-hi, Nick," Hawke dir amb un riure sarcàstic. "Motins i revoltes són la prova, no són?" Calcuta és en un estat de semi-anarquia. I que subministra els rebels amb armes? Munició no creix en els arbres, per ser més exactes.
  
  
  "Aquesta és una intern qüestió de seguretat, de la govern Indi," vaig dir.
  
  
  "Això és correcte. Això és correcte. Estic totalment d'acord. De fet, si era només motins i revoltes, aquesta no seria una missió, de Nick.
  
  
  "Llavors, què?"
  
  
  "Fes un cop d'ull a aquest. Ell em va lliurar un plegat tros de paper. "Això li dirà més informació sobre el nostre home misteriós, el Senyor 'Shiva'.".. potser amb algunes vagues de pista que l'amic realment existeix. L'amarga fum del seu cigar cremar el meu nas, i em vaig traslladar a l'extrem de la cadira per llegir el document.
  
  
  Després de llegir l'article, vaig tenir una idea bastant bona de què Falcó fa.
  
  
  El cap comentava amb un somriure. "Com es pot veure, aquest és un brut negoci, no està d'acord?
  
  
  "Jo diria immoral.
  
  
  "Ben dit, de Nick. El nostre home es va a enviar deu milions de dòlars de cru heroïna als Estats Units. Però com que he vist, això no és el més inquietant element. Si era només drogues, m'han cridat algú. Però quan es tracta de la diplomàcia internacional... i la pau mundial... Llavors només ha de confiar aquesta tasca per a vostè.
  
  
  Vaig assentir amb el cap, sense obrir la boca.
  
  
  El document que acaba de llegir va ser des de l'Oficina Oval. És impossible per anar més alt. Es referia a alguna cosa que havia llegit en els diaris, un incident que havia pensat mai implicaria AX, per no parlar de la meva línia de treball.
  
  
  Algú va trucar a l'ambaixada Soviètica a Washington, que afirma ser el President dels Estats Units. La veu era perfectament simulat. Podria haver estat una broma, però les paraules no eren innocents a tothom. El "president" emès amenaces d'un inflamatòria de la natura, de les amenaces que va impulsar l'ambaixador Soviètic a la pressa amb un informe a Moscou.
  
  
  Finalment, el malentès es va resoldre, i la Casa Blanca emès nombroses disculpes. Aquest podria haver estat el final de la mateixa, però en canvi no hi hauria hagut una continuïtat. El primer secretari del Comitè Central de la CPSU, la principal figura política de la Unió Soviètica, va parlar amb el president a la "línia directa". Només que ell no era el primer secretari a tots. En veritat, no hi ha ningú Washington o Moscou sabia qui era la imitació de la rus de veu. L'intercanvi de paraules, estava lluny de ser amable i impulsar el president a la convocatòria per a una reunió extraordinària del Consell de Seguretat Nacional.
  
  
  Tot era clar una altra vegada... però no per molt de temps. Des de llavors, a menys de dues setmanes, hi ha hagut una cadena d'incidents similars; un intercanvi d'amenaces i insults entre l'Índia i el Pakistan, entre Israel i Egipte, entre comunista de la Xina i el Japó. Cada vegada, un diplomàtic, la seva veu era perfectament imitats, donant lloc a una abundància d'angry amenaces i contrarestar les amenaces.
  
  
  El món va estar a punt de la guerra nuclear. Ara, segons la Casa Blanca document, algú va provar de llençar-nos tots a l'abisme. "Així que vostè sospita que aquest misteriós 'algú' que es fa dir Shiva és el cervell darrere d'una organització que es diu Cobra, i que ell és responsable del que està passant..."
  
  
  "Potser, De Nick. "Assumint que Shiva és una persona i no una altra cosa," el Cap aclarit . I estem bastant segurs que és una armes i tràfic de drogues organització. Però això és res comparat amb això", va explicar nerviosament, tocant el document que acabo de mirar. "És aquest Shiva una persona real?" O és una coberta per alguna estranya organització internacional donant ordres a Cobra? Això és el que cal esbrinar... tan aviat com sigui possible, I podria afegir.
  
  
  "Així que crec que si Shiva és un home, que imita les veus, oi?"
  
  
  Falcó va assentir fatigosament.
  
  
  "Però ni tan sols sé si Shiva existeix."
  
  
  "De bou ull."
  
  
  - Per tant, vaig haver de trobar una persona que ningú no ha vist mai, que poden imitar la veu d'alguns personatges, com es pot... On creus que s'hauria de començar?
  
  
  "No et crida Combat de 3 per a res, Carter.
  
  
  Aquesta no és la resposta que jo estava esperant. Però com he dit, de vegades és impossible negociar amb algú com Hawke. Així que vaig haver de viatjar per tot el món buscant algú o alguna cosa que va cridar a si mateix Shiva.
  
  
  Em vaig assabentar que aquest és un pseudònim després d'estudiar els documents a casa. De fet, Shiva va ser un déu Hindú comunament conegut com el Destructor. Les guerres, la fam i la mort... aquestes calamitats eren la seva absoluta i inqüestionable domini, sota el seu control i autoritat. Però hi ha més, els llibres que he llegit que contenen il·lustracions i fotografies de les estàtues que representen Shiva adornat amb les serps. Aquests no són ordinàries les serps... i cobras, la mortals de l'Índia escurçons.
  
  
  I per tant, vaig haver de seguir un camí que semblava inexistent i impossible... com comptar els grans de sorra de la vora del Ganges!
  
  
  Però si Shiva va ser res un producte d'algú trenat de la imaginació, a continuació, Reeva Singh definitivament no. La noia era real, dolça, suau i sorprenentment animada.
  
  
  
  Em vaig tornar a ella i silenciat la seva pregunta prement els llavis a la seva passarà a la boca. El seu or de pell, va ser cobert en un llum vel de suor, i quan vaig pressionar els meus pits contra els immadurs dur i els pits, em va superar amb un desig incontrolable.
  
  
  "No, no em diguis" jo xiuxiuejada quan ella va intentar fer una altra sèrie de preguntes que es van començar a preocupar-me. "Estic Nick, i estàs Reeva... vostè no necessita saber-ne més... de moment. Em va abraçar la seva força, i va reprimir un grunyit.
  
  
  He tret les cobertes fora del llit i la va abraçar. Reeva uns ulls àmplia, però ella semblava estar mirant alguna cosa a l'altre costat de l'habitació. En aquell mateix moment, jo sabia que estava en problemes.
  
  
  Vaig sentir un soroll. Després d'un moment, he identificat l'origen de la metàl·lics cruixir que va ronca com un xiuxiueig des de la porta... Algú va tocar el violí amb el pany. La meva Smith & Wesson va ser en la part superior calaix de la tauleta de nit al costat del llit, però de moment era fora de l'abast de la meva mà. La feblesa de soroll aturat, seguida d'un clic... Llavors em vaig adonar que no podia arribar per la meva pistola en el temps.
  
  
  Vaig saltar de la manera com aviat com la porta es va obrir. Dos barba homes, vestits de blanc brodat de camises i pantalons de tela semblant a la pijama usat per la majoria dels Indis, va destacar en contra de la llum procedent de la passadís. Però més que la roba, em va impressionar el curt-canó de pistola celebrar fermament per una de les turbaned figures.
  
  
  L'arma va recordar a mi, i no hi havia res que jo pogués fer-ho. La porta s'ha tancat amb suavitat darrere els dos homes, i l'home desarmat encès el llum de l'habitació.
  
  
  Jo parpellejaven a la sobtada lluentor i va veure els dos atacants, tractant de trobar una manera de sortir. Van ser fort i musculós, de la seva barba rostres inexpressius, i a jutjar per les seves barbes i turbans, tots dos van Sikhs.
  
  
  "Bona nit, sahib, amb la pistola, va dir, i la salutació es va convertir en un obscè somriure com es va adonar que Reeva i jo vam nu, i, per tant, encara més vulnerables.
  
  
  De moment, l'única carta que podria jugar va romandre sota la cobertura d'un turista i un empresari. En un to dolgut, em va dir, " Què és la història?" Vaig fer un gest per agafar el telèfon, però una quantitat Sikh de l'Índia es va traslladar l'antiga telèfon al meu costat.
  
  
  "Quina bestiesa, sahib! va exclamar, somrient durant. "Ningú us va donar el permís per a moure, ni tan sols la mem sahib", va dir, assenyalant Reeva, que havia arrossegat fins les cobertes i estava arraulida sota els llençols.
  
  
  "Cop d'ull a les caixes, Mohan," l'home de la pistola va dir a la seva companya.
  
  
  "Si això és un robatori, no trobaràs res val la pena robar," em va advertir-los. "Només tinc rebuts. No rupies, no ENS dòlars.
  
  
  No eren impressionats a tots. No, en absolut.
  
  
  Però com em va parlar, em va començar a concentrar-se, preparant el meu cos i la ment per a una violenta i inseparable de fusió. L'última vegada que vaig gaudir d'un descans entre les missions, Hawke va insistir que vaig donar fins el descans habitual i període de vacances per anar a través d'un intens període de formació per perfeccionar els meus coneixements en les més inusuals formes d'auto-defensa. Entre les diferents tècniques que vaig aprendre va ser una forma de la autosuggestió ensenyar a mi per un cinturó negre, "rette dan", un campió de taekwondo, un coreà versió de "kung". L'instructor també em va ensenyar el taekwondo. Aquesta forma de karate es basa en l'ús de la força i l'impuls adquirit mitjançant l'ús de tot el cos, sobretot les cuixes i peus.
  
  
  Per tant, quan un dels dos atacants va començar a rebuscar les meves pertinences i va estar a punt de revelar tota la meva personal arsenal, jo estava a punt de fer el primer pas. Vaig imaginar-me com una primavera, capaç de saltar de llit i tirar el meu cos a l'espai.
  
  
  Em va empènyer a Reeva i va saltar fora del llit, destinació com un gat en el meu taló. Una bala whizzed sobre el meu cap com vaig arribar a la planta. Mohan la parella va tenir un potent silencer en la seva pistola.
  
  
  "Nick ... no! Reeva va cridar, com si la mendicitat no em iniciar una baralla o tractar de resistir els dos homes.
  
  
  Però jo no anava a perdre més temps.
  
  
  Mohan i la seva parella no amenacen la noia, però es va traslladar cap a mi, amb els llavis seves boniques en un joc somriure. Les seves dents i les genives es tenyeixen de vermell de mastegar molt paan fulles. De l'encegadora lamplight, de la seva boca va mirar bloodied, com si només havien acabat de menjar trossos de carn crua.
  
  
  "Heu de menysprear-nos, sahib," sneered amb la pistola. — Ens podria matar la noia, però ens agradaria fer una molt bona feina a tu primer.
  
  
  No vaig esperar a veure què és el "treball", va dir. Amb un agut crit de "ki-up" que immediatament posar els dos homes a la defensiva, vaig saltar a els meus peus i atacats. "Tol-rio cha-ki — - circular puntada de peu a que tot el pes es faci enrere. Vaig deixar anar amb tota la meva força i amb tota la concentració que vaig poder reunir. Vaig posar el meu peu dret a terme i assolir l'objectiu.
  
  
  Un horrible gurgle acompanyat el grunyit de l'home de la pistola; el meu nu taló colpejar-lo en el plexe solar. L'aire es va afanyar a sortir dels seus pulmons com es desplomava a la planta, falta l'alè. L'arma va ser penjant en els seus dits, però quan va aixecar l'arma de foc altre tret, em va saltar sobre d'ell i va saltar sobre Mohan abans que pogués enlairar-se.
  
  
  "No tingueu por, germà", vaig murmurar com la resta de desesperadament intentava agafar les meves cames per tirar-me enrere. Jo era més ràpid que ell.
  
  
  Aquí em va ser recompensat per la meva esforços quan vaig començar a practicar taekwondo i kung fu.
  
  
  Vaig aixecar la mà, com si es tractés d'una dalla per la mortal "seong-nal chi-ki", una forma d'atac que jo havia après a la perfecció. La meva mà es mou a través de l'aire cap a un cert punt en l'espai cap a Mohan el cap. I quan el meu disc dur dits va tocar la base del seu nas, I no cal la llicenciatura de medicina de saber que l'home era mort.
  
  
  Em va portar un tros d'os al seu cervell, matant-lo a l'instant. Un torrent de sang spurted de la seva boca, i la seva mirada assentada sobre mi... llavors, la seva mirada borrosa abans de ser obertes i vitri com dues peces de marbre negre. Un ronca, ofegada so escapat de la seva boca com ell va caure a terra. Inerts com una nina de drap, el seu nas irreconeixible, vermell i triturades com el suc d'una fruita madura.
  
  
  Mohan ja no era un "assassí", "era un cadàver.
  
  
  Però en els pocs segons que em va portar a acabar-lo, el seu còmplice recuperar prou com per intentar tornar a l'atac. Em vaig sentir-li rastrejar a través de la planta dret darrere de mi, i no vaig tenir temps per pensar dues vegades.
  
  
  Jo estava a punt a l'instant. "Hana, dol, set" ... un, dos, tres... vaig comptar en el meu cap. Llavors jo estirada a la meva esquerra colze enrere en una terrible " pal-coop chee-el kee."
  
  
  Vaig arribar a la meva oponent just a sota de la barbeta. Va cridar i em va girar, només cal mirar el que quedava de l'perfecte conjunt de les dents. Perquè ara la mandíbula era totalment solts, destrossat. La sang corria per avall la seva barbeta i el coll, vessar a la seva immaculada camisa. La part inferior de la seva cara va ser, literalment trencat a trossos; un hematoma ja estava difonent des del seu pòmul fins als seus ulls.
  
  
  L'home va intentar parlar, però tot el que va sortir de la seva boca va ser estrangulada so; però abans vaig poder tocar-lo, li va treure el gallet de la pistola. Vaig caure cap endavant, estirat a terra per un llarg temps. Un altre gran calibre bala whizzed passat dos centímetres per sobre de mi i es va estavellar contra la paret oposada. Va ser un dum-dum bala, capaç de eviscerating una persona com una nova massacre de pollastre llest per a fregir. L'home es va aixecar i recolzat cap a la porta.
  
  
  Abans que pogués disparar una altra de les seves infernal bales, I zigzagged al llarg de la línia que em va portar directament a la porta. Però ell havia anat abans que jo podria aconseguir l'arma de les mans. Em vaig precipitar sortir al passadís i va veure una fina rastre de sang i sentir la forta barreja d'un metall escala a l'extrem de la uncarpeted corredor.
  
  
  Vaig tornar a la meva habitació i es va posar els pantalons m'agradaria esquerra al costat del llit. Reeva em mirava amb àmplia, por ulls. Li vaig dir. "No estar enutjat, si us plau! - Quan la venda de teixits, sempre hi ha una forta competència.
  
  
  "Ella no estava rient. Vaig deixar-la sola amb el bloodied figura que havia estat un home.
  
  
  Després d'això, vaig sortir de l'habitació. Ningú No em va veure de perseguir a l'atacant. Definitivament hi havia per agafar-lo, ja que ara que Mohan era mort, no hi havia cap manera de saber qui era realment. No vaig pensar que eren vulgars lladres; van mostrar una major qualificació que l'ordinari criminals.
  
  
  Jo estava segur que no eren actuant sota la il·lusió de buscar diners. Alguna cosa es va estavellar en el meu cap, una cosa que jo no podia articular en el temps. Era com un enigma... una cosa que em va fer repensar el que Hawke havia dit a mi. És possible que algú ja ha revelat la meva identitat des que vaig arribar a l'Índia en una visa de turista? Moltes preguntes podria anar sense resposta, si no vaig agafar Mohan és còmplice.
  
  
  Vestíbul de l'hotel era gairebé buit, i a la nit dependenta estava adormit en el taulell de préstec. Em vaig adonar d'un molt ràpid moviment darrere de les cortines que va amagar les grans portes de vidre que condueix al pati i jardí. Vaig córrer descalços per les tendes de campanya, va empènyer-los a un costat, i va córrer cap a la fosca jardí.
  
  
  L'herba estava humit i fred sota els peus. La lluna va desaparèixer darrere d'un munt de núvols que cobria el seu taronja cara. Llavors vaig veure el reflex dels núvols a la piscina, on vaig fer la famosa nedar abans de la trobada Reeva i sopant amb ella. Passat són el clink de les ulleres, el moviment rítmic de l'humor, i la guttural crits dels venedors ambulants.
  
  
  Ara només hi havia el so de la meva respiració, els batecs del meu pols. Em va lliscar cap endavant amb cautela, els meus sentits esforçant-se a qualsevol moviment, qualsevol soroll que permetin-me a trobar la meva presa... abans de ser descobert.
  
  
  En la meva pressa, no vaig tenir temps per arribar a la meva pistola a terme. Així que vaig haver de confiar només en el meu intel·lecte i les meves mans. Fins i tot si vostè no ha de confiar en el seu intel · lecte i les mans quan trobi un silenciades pistola va assenyalar en el seu estómac.
  
  
  El meu instructor sabia me amb el sobrenom de "Chu-Mok", que significa"Puny" en coreà. Però en aquell moment, no vaig tenir l'oportunitat de posar en pràctica el que havia après. Tot estava tranquil al jardí. El banyan fulles només influït una mica, ocultar part del recinte amb els seus gegants tronc.
  
  
  Jo estava buscant rastres de l'Índia sang quan em vaig adonar d'un sobtat flash, seguida de la furiós xiulet d'un mortal bullet. Aquesta vegada va ser el que em va cridar. Llavors em vaig posar la meva mà a la meva boca, i la bala devorat la meva espatlla.
  
  
  Va ser una de superficial, de la ferida, però és ferit greument. Jo gritted les dents i va esperar, sentir-se més vulnerable que mai. El pistoler, no obstant això, no volia prendre cap més possibilitats i esperar-me a atacar-lo com a represàlia.
  
  
  Va començar a córrer cap a la tanca. Jo també corria darrere d'ell perquè no vull deixar-lo escapar sense ensenyar-li una lliçó. Pel que sembla, havia recuperat del tractament que jo li havia donat poc abans, de manera que ell va saltar per sobre el límit de la paret amb sorprenent agilitat. Es va traslladar més com un gat que un humà. Però malgrat el dolor en el meu braç, em vaig sentir tan mòbils. Vaig pujar a sobre de la paret i va aterrar descalç sobre una parcel·la de terra batuda. Un altre soroll va esclatar en les meves orelles, però no va ser una bala.
  
  
  Un Indi en un blanc turbant aconseguir arribar a la moto aparcada al final de la carretera de grava darrere de la tanca. La moto va rugir fora, i els Indis no van ni mirar enrere. Podria haver intentat aconseguir un taxi o amb bicicleta taxi, però jo sabia que l'home de la pistola ja havia desaparegut en el laberint de carrerons de la ciutat.
  
  
  Així, en lloc de continuar la ara aparentment fútil caça, vaig tornar a la tanca i es va aferrar a dos pols de fusta, pujant-lo de nou. Vaig posar en menys esforç aquest temps. L'herba d'un veritable relleu els meus peus en comparació amb la grava. Vaig anar a la piscina, es va rentar les mans, i va creuar la gespa, lliscament noiselessly en el vestíbul.
  
  
  El porter es va despertar del seu somni, que sens dubte va permetre als dos Indis per colar-se fins a la meva habitació sense ser vist. Però jo no anava a culpar-lo per el cadàver que havia deixat enrere i necessaris per a desfer-se d'. "L'insomni, sahib?" em va preguntar, gran com ell a poc a poc es va aixecar. A continuació, es va inclinar sobre el taulell, donant-me un cop d'ull de l'obert rebuig... De fet, jo només portava els meus pantalons. "Vaig enviar per algunes pastilles per dormir per a vostè, no jo?"
  
  
  "Gràcies, no cal," he rebutjat, amb un ajustat somriure.
  
  
  Si es va adonar de la llarga i sagnant de zero a l'esquerra en mi per un Sikh de bala, li va fer veure que res no hagués passat. Vaig posar les mans a les butxaques i es va acostar a la ascensors sense que ningú em vegi. No és que em vaig sentir avergonyit, la ment; però vaig optar per no cridar l'atenció. Lluitador Número 3 d'AX va ser obligat a trobar un home anomenat Shiva.
  
  
  
  2
  
  
  Reeva Singh no hi era per ajudar-me a netejar la meva habitació.
  
  
  La porta de la meva habitació era entreoberta, encara que ningú va amagar darrere d'ell per continuar la tasca que Mohan i el seu company havia estat interrompuda en. La sala era buida, a excepció de la congelats cadàver de l'home que havia matat amb una ben orientada puntada de karate. L'Índia posar els braços i les cames, repartits en una estranya posició, gairebé submergida en una piscina de fosc de la sang que va continuar per difondre.
  
  
  La rumpled mantes va mostrar que m'havia passat la major part de la nit amb Reeva. Evidentment, la noia es va cansar d'ella, i ella va sortir de l'habitació abans que pogués aturar-la. Jo no era prou estúpid pensar ni un segon que he pogut comptar amb el seu silenci. Així que vaig decidir canviar la meva hotel al matí següent. No volia que ningú de la Nova Delhi Policia per venir a mi i a bombardejar-me amb les preguntes. Jo hauria de respondre amb més mentides per protegir la meva cobrir.
  
  
  Però, a banda de preocupar-se de Reeva Singh, que no sabia si anava a mantenir la boca tancada o no, m'havia Mohan de preocupar. Per descomptat, obtenir-lo sortir de la meva habitació no va ser fàcil, sobretot perquè volia evitar qualsevol soroll a tota costa. Afortunadament, els altres convidats a la planta estaven dormint profundament. No una única porta oberta com he arrossegat el cos avall deserta corredor. No hi ha por la cara podria veure a la meva red-envoltats ulls, la meva ferit al braç, o my bloody càrrega.
  
  
  Vaig posar-lo davant de l'ascensor i trobat el que necessitava en la meva butxaca dels pantalons. La fulla d'acer de la meva penknife va resultar ser un dispositiu molt útil; de fet, amb la penknife, vaig ser capaç d'obrir la porta i el pany de la cabina a la planta superior, l'alliberament de l'ascensor per llençar el cos a diverses desenes de metres avall.
  
  
  Aquest serà Mohan l'eterna lloc de descans.
  
  
  Ja era el cap i les espatlles en l'aire, la resta del seu cos llest per a una empenta final en la profunditat del forat en el bé, quan em vaig adonar d'una cosa que em va fer saltar a la sorpresa. La màniga de la meva Índia kurta havia estat enrotllat com he arrossegat el cos avall de la sala, i ara vaig veure un detall que jo no havia notat abans.
  
  
  Va ser un tatuatge fa a indeleble blau tinta que es va destacar a l'avantbraç; i quan em vaig adonar que el dibuix, les meves sospites es van confirmar. El tatuatge era un coiled-fins rei cobra corrent cap el braç en un típic atac posició. La falca en forma de cap i travessant la llengua es van perdre en Mohan congelades carn.
  
  
  I així la Cobra aparegut. Van enviar Mohan i el seu còmplice per assegurar-se que Nick Carter no exposar la seva organització secreta. Només el pla va fracassar. Un dels dos agents va ser mort, i l'altre, amb una fractura a la cara, no vaig tenir temps per obtenir qualsevol tipus d'informació, ni tan sols la més mínima prova que jo estava molt Lluitador Número 3, un agent al servei de AX.
  
  
  Un punt al meu favor, vaig pensar, tugging a la màniga de la mort de l'home de la camisa i puntades de peu el cadàver. Mohan congelades cos va volar cap avall, rebotant en la foscor parets de l'ascensor. Vaig escoltar-lo a arribar a la seva destinació final... hi havia una thud com un cos va caure. Si Shiva encara podia ajudar-lo, no hi hauria res en contra.
  
  
  El problema va ser que jo encara no sé si aquest misteriós personatge, el cervell darrere Cobra la coberta, l'escollit ment estirant les cordes d'aquesta xarxa internacional, mai havia existit.
  
  
  
  El trànsit es va traslladar a poc a poc a través de Nehru Parc. Més enllà de la massa del cotxe, bici taxis, patinets i bicicletes, el blanc de les columnes de Connaught Circ veure la multitud de vianants com de silenci sentries. Els homes en una àmplia blanca pantaló blanc i kurtas, que no eren molt diferents de les peces de roba de Mohan i el seu company, va caminar ràpidament, seriosament i complacently. Pèl negre dones embolicar-se en" saris", altres en túniques de seda i modest" churidar " (pantalons que s'ajusten al voltant de la turmells i la cintura). Totes formen una multitud confusa, amb un sentit d'urgència i d'expectatives que pesa sobre ells al mateix temps.
  
  
  Però a més de les vistes i sons de la ciutat, a més de les exòtiques ambient que va fer a Nova Delhi, una ciutat única, el meu interès s'ha centrat només en una cosa.
  
  
  A Shiva.
  
  
  "Estàs dient a mi que el Servei només he sentit parlar de la Cobra, no?" Li vaig preguntar a l'home assegut a través de mi com que tant pren un te a la menta en un restaurant cafeteria a prop del parc.
  
  
  Aquell matí em vaig posar en contacte l'Índia del Servei Secret. La meva "contacte" era un Secret Servei oficial que va ser especialment recomanat per a mi. Ashok Anand va ser un home de la meva edat, però fins i haggard, amb fortes i penetrants ulls i una agressiva expressió... l'expressió d'algú que coneix les regles del joc, no importa si són vil o no. .
  
  
  "Has sentit parlar de la Cobra?", va repetir, frowning. Va aixecar la copa a la boca i va tenir un llarg glop de te-la abans de continuar. "Per descomptat, el Senyor Carter. Hem sentit parlar de la Cobra... del Caixmir, Calcuta, Madràs, Bombay... de tot el nostre país. On hi ha revoltes i mutinies, sempre hi ha una Cobra.
  
  
  "I Shiva?" Vaig insistir.
  
  
  "Ho veus, això?" Anand va respondre, que apunta a la superfície de la taula, una molt brillant prestatge de fusta. "És suau, sense forma, veure?
  
  
  Vaig assentir amb el cap enrere.
  
  
  "Bé, llavors vostè va a entendre quan vaig dir que Shiva és amorfa, sense cara, sense personalitat, el Senyor Carter. Es va inclinar sobre la taula i va mirar-me amb la meitat-tanquem els ulls negres. "És només un nom pres d'un mal deïtat, fins i tot per a nosaltres en IISA, l'Índia del servei secret.
  
  
  I aquí estic, al punt de partida, en el mateix lloc on jo era el dia abans... només l'hotel és diferent. Falcó em va permetre entrar en contacte amb els Indis, tot i que va aconsellar que no em de confiar en la seva ajuda.
  
  
  De fet, es rumorejava que "traïció"havia tingut lloc entre els Indis. Tot i que la seva Indian company havia assegurat Hawke de la màxima discreció, no hi havia cap punt en prendre riscos innecessaris, especialment quan la meva vida i l'èxit de la meva missió en joc.
  
  
  "Puc preguntar per què el seu govern està tan ansiós per trobar el nostre Shiva?" Anand va dir en el mateix to, amb cautela i warily.
  
  
  "Heroïna", em va dir. "Deu milions de dòlars càrrega obligat per als Estats Units. "Jo no crec que posaria de manifest les meves metes massa si vaig parlar amb ell sobre la veritable raó, és a dir, que intentava traçar la font de la veu impersonations que han provocat el pànic en la diplomàcia internacional en els últims mesos, posant en perill la pau a la terra.
  
  
  "Ah, sí, les drogues són molt mal negoci! L'Índia va somriure i va començar a aixecar-se. "Si us plau, disculpi, per uns minuts, però definitivament vaig a trucar el meu supervisor. Potser ell em pot donar més informació sobre Cobra.
  
  
  "És clar", em va dir. Anand va rebutjar la seva cadira i va caminar a través de la terrassa.
  
  
  Vaig veure d'ell fins que va desaparèixer a l'interior. Llavors vaig mirar cap avall a la part inferior de la meva tassa, gairebé lamentar que mai no havia après a llegir el destí de les fulles de te. Qui sap, si jo havia après, ara em de ser capaços de predir l'èxit o el fracàs de la meva missió.
  
  
  I es va tirar enrere i deixar que la meva mirada lliscar a través de l'estret de terrassa a la circulació de liquidació al voltant de Connaught Circ. Hi havia tantes preguntes, tantes llacunes amb el mar, que m'agradaria haver hagut de fer un munt de retozar a fer cap progrés. "Més te, senyor?"
  
  
  Jo estava espantat per veure el cambrer inclinat sobre la taula de cafè. "Portar dos", em va dir, assenyalant Anand buit de copa.
  
  
  "Dos mint tes," el cambrer repetir. "Puc suggerir algunes pakoras, o que el senyor agradaria tenir una especial Índia plat, un de carn pastís anomenat samosa?" Són excel, sahib.
  
  
  Vaig assentir amb el cap afirmativa, una mica desconcertat per la seva contundent enfocament. L'home va agafar el buit tasses, i com va tornar a passar a la cuina, vaig trobar-me mirant el seu braç nu en estat de xoc. No vaig tenir temps de mirar-la per molt de temps, però vaig tenir prou temps per fer allò que va ser imprès en ell.
  
  
  Un enroscades cobra és una cosa que no és fàcil oblidar! Em va rebutjar la meva cadira i va saltar als meus peus.
  
  
  On l'infern Anand anar? Em vaig preguntar com vaig fer el meu camí entre les taules. El clink de plats perforats a les meves orelles, un screech que es barreja amb l'tocar el clàxon banyes i sons de cotxes al voltant de la cafeteria i Nehru Parc. Però almenys no vaig ser tan vulnerable com ho havia estat ahir a la nit, quan jo havia tingut per defensar-me contra els dos Sikhs que havia entrat a la meva habitació d'hotel.
  
  
  En el holster vaig dur a la meva espatlla va ser el meu estimat Wilhelmina, el .38 Luger que havia salvat-me de tantes situacions desesperades, més del que jo li agradava recordar. I només en el cas que la pistola no fos suficient, vaig tenir l'Hugo, el meu agulla, enfundar sota la meva samarreta de màniga.
  
  
  "Hi ha alguna cosa que vulguis, sahib?" Un dels cambrers en blanc jaquetes em va preguntar.
  
  
  "El telèfon", em va dir.
  
  
  Apuntava a les portes giratòries que condueix a l'habitació. Va frapar que Anand va prendre massa temps per telèfon. Això, a més de la tatuatge em vaig adonar que el cambrer del braç, em va fer sentir incòmoda.
  
  
  Em vaig trobar amb els telèfons, seguint les instruccions de l'home de la jaqueta blanca, una fila de negre i antics telèfons establert en la paret esquerra de l'estret corredor. Ràpidament em vaig mirar al meu voltant i vaig notar un cartell en la porta a la meva dreta. Potser jo estava nerviós per cap raó particular, potser jo estava preocupat sobre el no-res.
  
  
  Bé, només hi ha una manera d'assegurar-se.
  
  
  Em va ficar la mà sota la meva llum d'estiu jaqueta, es va sentir un tranquil·litzador toca sobre el mànec de la Wilhelmina, i caminar per la sala als homes de la porta de l'habitació. El passadís estava buit. Vaig obrir la porta i posar el meu peu dret endavant.
  
  
  La porta creaked oberts, permetent-me un ràpid cop d'ull a les negre-i-blanc i bany enrajolat. Allà no sembla que ningú hi. Vaig donar un pas endavant, deixant la porta swing obert darrere de mi. Vaig xiuxiuejar, " Ashok?" "Les portes de les tres vestidors es van tancar.
  
  
  Vaig esperar un segon i cridar de nou. Cap resposta. Silenciosa com un gat, amb una major sensació de por de ser atrapat, he tirat la luger fora de la seva holster i flexionat el meu dit gallet lleugerament. Per a la major part, modern Lugers tenir una insensibilitat gallet; però la Wilhelmina va ser modificat especialment per a mi per els nois de l'AX de laboratori de la seu a Washington. El detonant va ser a punt d'anar tan aviat com es va aturar el gallet.
  
  
  Vaig anar a la primera ràdio a l'esquerra. Agafeu la nansa metàl·lica bé, vaig empènyer la porta oberta i tancada és igual de ràpid. La primera vestidor estava buit, com va ser el segon. I en el tercer, recolzant-se en la rebaixat seient del vàter, posar les immòbil, cos sense vida de Ashok Anand.
  
  
  Vaig arribar i va aixecar el seu cap. "La puta! Jo hissed sota el meu alè. Anand àmplia ulls mirem cap enrere a mi. Vaig córrer els dits a sobre les seves parpelles, esborrant la mirada atònita que la mort l'havia deixat en el seu rostre.
  
  
  Una línia molt fina, ara de color porpra, marcat per la seva coll. Estrangulada, vaig arribar a la conclusió, examinant l'hematoma. Em descorda el coll de la camisa per aconseguir un millor aspecte a la hematoma, i veure les marques de dues petites punxades, a menys d'un centímetre de distància. Però, per què? Li vaig preguntar a mi mateix. És clar que Anand va ser estrangulada morts, per la seva llengua va sortir de la seva boca; però aquestes marques en el coll que semblava haver estat feta per les dents d'una serp.
  
  
  Fa algun temps, entre una missió i una altra, vaig passar a llegir diversos llibres sobre herpetology, la ciència de rèptils. I he après que les reaccions a la mossegades de serps verinoses solen començar un quart d'hora o mitja hora després de la mossegada.
  
  
  Ashok Anand va ser mossegat per una serp, però aquesta no és la causa de la seva mort: potser aquests signes significava una advertència o representats, un símbol religiós. Una cosa era clara: jo no anava a parar allà per esbrinar-ho.
  
  
  Vaig posar la luger distància i la lliscar fora de la cabina. La ràdio encara era buit. Si hagués tornat de la manera que jo tenia abans, I sens dubte s'han executat en el cambrer. Tan lluny com vaig poder dir, que ell no era l'únic que treballava en el bar com a part de la Cobra organització.
  
  
  Vaig buscar una altra sortida. Un vidre de la finestra més d'un rentamans de porcellana mirava per sobre de la pols dels camins de Nehru Parc. Vaig pujar a sobre de la vora de la pica i va mirar cap a fora. La finestra oberta a la part posterior de la cafeteria, fora de la vista dels clients asseguts a la terrassa, on els cambrers, tatuat o no, va esperar a les taules.
  
  
  Vaig obrir la finestra de reixeta amb una agulla i aixecar-lo, unhooking el metall rovellat ganxos de l'estructura.
  
  
  "Hi ha maneres millors a terme, sahib.
  
  
  És massa tard per arrabassar Wilhelmina ara. Em vaig convertir en el meu cap i va veure la cara somrient durant un cambrer amb una pistola. "La .22 Beretta va ser destinat a la dreta en els meus ulls. Eren de petit calibre de les armes, però jo sabia Berettas prou bé com per saber com perillosa que podria ser a prop de la gamma.
  
  
  — Jo només volia una mica d'aire fresc, " he explicat.
  
  
  No va somriure, només saludar la pistola a mi, mostrant-me a aixecar els braços per sobre del meu cap i saltar de la pica. Va ser la celebració d'una Beretta em va assenyalar. Tot el que havia de fer era acceptar la seva invitació. Vaig aterrar a terra i es va quedar a ell. Era evident que estava nerviós, des de la mirada en els seus ulls, semblava que tenia poca experiència en aquest tipus de situacions.
  
  
  "Vaig pensar que els Indis eren una gent hospitalària," vaig dir. "Crec que el meu amic allà" - i em vaig convertir en el meu cap, cap a l'armari on havia trobat Anand del cos - " va tenir un accident...
  
  
  "El mateix passarà amb vostè, sahib, "el cambrer riure, fer un pas endavant, la beretta, ara adreçat a la meva panxa. "Aviat, probablement anem a escoltar un gran xoc exterior, un terrible embolic. Hi haurà molt soroll que s'ofeguen a terme la bala.
  
  
  Per tant, ell no era l'únic del bar que estava connectat a la Cobra. Com que sabia on trobar-me, i com que sabia sobre Anand — dues preguntes sense resposta, a més a més de les altres I es va acumulant.
  
  
  "De debò?" Em va respondre, obligant-me a riure indiferentment. "Jo suggereixo que es repeteix a la policia darrere de vostè."
  
  
  Jo estava dreta.
  
  
  El cambrer va inexperts, de nou a aquest tipus de treball, i ni tan sols sabia que aquest vell truc. Abans que pogués acabar la meva sentència, que el va convertir de cop i volta, per afrontar la policia inexistents. I en una fracció de segon, jo estava en acció.
  
  
  Em va saltar endavant i va cambrer al coll. Ell va cridar l'únic de la meva sabata va colpejar la seva collarbone. Vaig posar el meu peu cap avall i va lliurar un fatal esquerra cop a la seva melsa. La Beretta volar com l'home d'esprémer el mal de lloc amb la seva mà i vomitar degotava avall dels costats de la boca.
  
  
  Com va caure endavant, em vaig plantejar el meu genoll i va bufetejar-li a la cara de nou. Vaig sentir les dents moldre el moment que el meu genoll tocat la boca. L'home va lliscar a terra. Fora del bany, rentaplats sacsejar deafeningly, seguida de la clatter de plats.
  
  
  Per descomptat, aquest és un pla dissenyat per ofegar una ullada a la foto significava per a mi. Vaig agafar la beretta i posar-lo a la butxaca de la meva pantalons de lli, prou gran per amagar la pistola.
  
  
  Llavors vaig agafar l'home amb el cabell i aixeca el cap com si fos un titella amb les seves cadenes de tall. "Que no veuen bé, home!" Em va exclamar en veu baixa.
  
  
  Va murmurar alguna cosa que no vaig poder escoltar, escopir a terme sang i dents trencades, taques de la seva barbeta. "On és?" He premut. "Vull saber on puc trobar el teu cap.".. Shiva.
  
  
  "Shiva... no Shiva," el cambrer muttered, penjant el seu cap. L'home va tancar els ulls, i la seva boca es va començar a sagnar-li de nou.
  
  
  "Pensar de nou," jo hissed, alçant la mà. Vaig posar-me els dits junts en la forma d'un arpó, un cop anomenat "pyong-seong-kut ji-ru-ki" que se suposava que era per afluixar la seva llengua. I va fer-li obrir el seu dolor-borrosa ulls.
  
  
  Un altre cor-realització grunyit acompanyat de l'impacte. Però aquest fill de puta no estava pensant en matar Anand, perquè jo no estava en l'ànim de ser un bon Samarità. Vaig empènyer les meves ungles sota la seva parpelles, estrènyer els seus ulls.
  
  
  El cambrer recoiled, sacsejant convulsively. El seu cap va colpejar el terra, però un segon més tard era a la part superior d'ell, encavalcaments meus dits a la dreta en els seus ulls una altra vegada. Jo podria haver encegat ell de per vida. Però més enllà de venjança per l'Índia agent de la mort, jo volia una resposta.
  
  
  "Digues-me: on és Shiva?" He repetit.
  
  
  Va ser una desagradable a la vista; el de l'home característiques van ser distorsionades amb la por i el dolor. La seva cara i la part davantera de la seva camisa ja estaven indistingibles, es van tacada amb la sang i el vòmit, els seus ulls estaven a punt de sortir de les seves preses, i no podia respirar.
  
  
  "H - a h -" ell va queixar.
  
  
  "On està situat?" Em va trencar. "On és?"
  
  
  Però l'anterior batent amb l'afegit dit-en-els-ulls tècnica havia estat ell. El cambrer es va tirar enrere i evitar la física turment, permetent-se a la deriva en l'oblit.
  
  
  Vaig prendre els meus dits de distància, i els ulls tancats amb les meves parpelles. Vaig intentar reactivar-lo sacsejant-li dur, però l'home estava inconscient i es va convertir en una ombra d'ell mateix. Vaig estar a punt d'arrossegar el cos sense vida a l'armari de manera que podria posar el cap sota l'aigua i portar-lo a la consciència quan vaig sentir el so de les petjades. Algú va caminant per la sala en direcció a l'bany porta.
  
  
  "Nirad?" Una veu diu.
  
  
  No cal dir que, Nirad va ser incapaç de respondre.
  
  
  Jo no vaig voler deixar-me ser sorprès aquest temps. Vaig anar a la pica i va pujar a la vora de porcellana; el marc de la finestra que havia afluixat abans estava entreoberta.
  
  
  Vaig empènyer el marc de la finestra endavant amb la meva mà lliure. Fora del bany porta, una preocupat veu demanar a Nirad de nou.
  
  
  Afortunadament, la finestra era prou gran per passar a través. Suport al panell de vidre amb una mà, em va saltar cap avall a la terrassa i mirar de nou en el bany.
  
  
  La porta es va obrir, i vaig agafar una imatge mental de la cara mirant cap avall a Nirad la bloodied cos en la incredulitat. Era un desconegut cara, que jo mai no havia vist abans. Però jo sabia que anava a veure la jove Índia de nou, que la va mirar fixament incredulously a Nirad és immòbil figura en aquest moment... i probablement aviat.
  
  
  
  
  3
  
  
  "Fins i tot per a un observador Occidental, és fàcil detectar el veritable essència de Déu darrere de la doble encarnació de Shiva-cobra. Descendent d'una pre-vèdic deïtat, aquest molt antic membre de l'Índia trinities finalment, ha de ser associats fàl · lic simbolisme. De fet, en la seva iconografia, sempre trobem l'afició caputxa d'una cobra en un atacant posició. Així no és d'estranyar que Shiva és molt sovint descrit usant cobra pells, pendents també de cuir, un propiciar el cordó, i un cinturó fet de viure escurçons..."
  
  
  
  Vaig tancar el llibre i va mirar a través de la finestra de biblioteca, seguint l'ampla escala de pedra que va portar a la terrassa de la cafeteria al costat de Nehru Parc. Ningú es va adonar que la meva ràpida sortida des de la part posterior del club.
  
  
  No m'esperava Nirad soci de cridar, i de fet, no estava malament. Jo tampoc no veig cap ambulàncies o els cotxes de policia arribar a l'escena a prendre Ashok Anand del cos. Turistes i homes de negocis van i venen. El bar va seguir executar sense interrupció, i des del meu punt de vista en la Connaught Place llibreria, fins i tot he pogut veure Nirad és còmplice, un jove Indi home en un cambrer uniforme.
  
  
  Com per Nirad,que mai no va ser vist de peu o assegut. El seu amic, probablement, el va portar a alguns privada sala o restaurant per recuperar-se. Sens dubte, el propietari de l'establiment sabia sobre les activitats secundàries dels seus empleats, en cas contrari, alguna cosa inusual hauria estat notat.
  
  
  En qualsevol cas, jo estava decidit a seguir veient fins que un o els dos cambrers deixat de funcionar. Nirad "esquerra" abans que pogués obtenir qualsevol informació d'ell. Així doncs, amb cap altre mitjà vàlid en evidència, l'només condueixen a seguir va ser la vigilància de les dues Cobra matons a sou.
  
  
  Jo no era prou estúpid pensar que em portaria directament a un misteriós personatge, però jo estava bastant segur que, un cop els mecanismes de funcionament, Shiva, si realment van existir, van aparèixer.
  
  
  Així que vaig seguir per fer veure que jo estava molt interessat en els llibres es mostren a la botiga, fins que em vaig comprar un volum Índia de rèptils que jo era estudiant. Quan finalment va sortir de la biblioteca, em vaig amagar a l'ombra, intentant fer-me gairebé invisible. Hi havia prou turistes a prop, així que no era tan evident. L'última cosa que volia fer era cridar l'atenció a mi mateix.
  
  
  En els meus anys de servei a AX, he après que la paciència és la més útil virtut. De fet, al capvespre, van començar a reunir en el cel, vaig veure que el meu homes, sortint de la cafeteria. Ells van baixar l'ampla escala de pedra, a poc a poc, pas a pas.
  
  
  Un home jove, ajupir Nirad la bloodied forma, va ser líder en la seva companya. Nirad uns ulls embenats; la seva companya va portar com si fos cec. Com ho vaig entendre, el cambrer temporal de la ceguesa al fet que Cobra havia un menys agent.
  
  
  Vaig donar un pas endavant i mantenir els ulls en dos d'ells, de manera que no el van perdre de vista després que hagués estat esperant-los tot el dia. Connaught Place, estava ple de gent amb els treballadors i empleats de tornar a casa des de la feina. Jo estava a punt de creuar la concorreguda plaça quan dos dels meus homes va fer un gest sobtat; però jo estava alleujat quan vaig veure Nirad amic de calamarsa una bicicleta taxi i posar la seva parella a la seu de l'estret de cotxes.
  
  
  La jove Índia va saludar la seva banda, i els motoritzats de taxi es va submergir a la riera, amb un fort soroll. Peu sol a la vorera, un jove amb griffin ulls convertit el seu cap a la meva direcció, clarament no sabeu què fer.
  
  
  Si estava indecís, no vaig ser.
  
  
  Em vaig amagar darrere de la pilars blancs, esperant a veure què ho faria. Un altre moment d'indecisió i finalment va arribar fora de la vorera. Va posar dos dits a la boca i deixar-la anar a un agut xiulet per aturar una altra bicicleta taxi.
  
  
  El cambrer es va seguir utilitzant el seu blanc uniforme de pantalons, però havia canviat de la seva jaqueta. En canvi, ell portava un fosc obrir-necked camisa. Alguna cosa metàl·lica, destacava en el seu coll, reflex de la posta del sol, la llum com un mirall. El jove va pujar a un vehicle de tres rodes, i el conductor va sortir en el gas de pedal, seguint el trànsit al voltant de Nehru Parc.
  
  
  No vaig perdre més temps.
  
  
  En menys d'un segon, jo era a la vorera i considerat un altre taxi sense perdre de vista el cambrer.
  
  
  Quan jo estava a la ramshackle cotxe vell, em va ficar un tac de factures en el conductor de la mà sense donar-li temps a la protesta.
  
  
  "Seguiu el meu amic hi," vaig demanar.
  
  
  El conductor, centrant-se primer en els diners que li va donar i després a la bicicleta taxi que el cambrer havia deixat de menys d'un minut enrere, no dubteu a obeir. Va prendre la davantera carril, i em va en el meu seient, mantenir els meus ulls a la bicicleta taxi que m'espera em portaria un pas més cap a l'eteri i misteriós Shiva.
  
  
  Fins al moment, tot semblava anar bé, em vaig dir, segur que el cambrer no havia vist em esperant-lo a abandonar el bar o entrar en un taxi a seguir-lo. Li vaig dir al conductor per a accelerar la velocitat fins que vam només tres cotxes lluny de la jove cambrer.
  
  
  "On és el meu amic va?"
  
  
  De Connaught Place, ens dirigim cap a Connaught Circ a convertir-se en un carreró líder allunyat de la Nova Delhi centre Comercial. "Al casc antic," el pilot ha explicat. Llavors ell em va donar un ràpid cop d'ull i ha afegit que " va robar-li, sahib?" Si no, vaig a trucar a la policia...
  
  
  "No, res d'això", em va assegurar ell, i es va inclinar sobre el seient a xiuxiuejar alguna cosa a l'orella.
  
  
  Va blushed sota la seva pell de coure. "Entendre, sahib." Com es digui... una cita, potser?
  
  
  "Exactament", em diu amb un gran somriure, suposant que jo estava seguint a un jove en el seu camí per a una cita romàntica.
  
  
  "Aneu amb compte, sahib," el taxista va advertir-me. "Delhi les dones són molt llestos" i va acompanyada de la frase per la fricció amb el polze contra el seu dit índex per destacar els seus poders d'observació.
  
  
  "Sí, però no perdre de vista el nostre amic," vaig dir.
  
  
  Era gairebé fosc ara, i el trànsit havia alentit des que va deixar la Connaught Circ. El conductor canviar de tema i va atreure la meva atenció als monuments. Al final d'un ample de pols avinguda, va assenyalar el famós minarets de la Jama Masjid, una gran fortalesa-com de arenisca vermella de la mesquita.
  
  
  I just al davant de la mesquita i el proper basar va ser una altra pedra vermella monument, un impressionant complex deixat el Mogol Emperadors, el Fort Vermell. Vaig pensar que el cambrer hauria de desaparèixer en el basar, però pel que sembla que no es va adonar que estava sent seguit. En comptes de baixar a prop de la mesquita i mercat a l'aire lliure, va aconseguir baixar de la bicicleta taxi just al davant de la porta de la fortalesa.
  
  
  "Stop", em va dir el conductor.
  
  
  Es va aturar just quan el cambrer va desaparèixer a través de la porta. Vaig entrar al meu torn i va córrer després del meu home, m'alegro que la foscor m'havia donat algun tipus de refugi. Davant de la porta, hi havia parades amb "records", postals, guies de viatge, i especialitats locals.
  
  
  Però jo no era un turista, i no vaig tenir temps per aturar-se i admirar aquestes "encants". Mantenir el meu distància, he seguit el cambrer blanca pantaló fosc i camisa amb els meus ulls.
  
  
  Almenys que mai no havia vist a mi, el que significava que no em coneixen. Llevat que Cobra havia distribuït la meva imatge, en aquest cas, Nick Carter va ser menys anònims que jo volia admetre.
  
  
  Més endavant, al final de l'entrada, un cambrer va aturar davant d'una estreta de fusta estand. Un signe va anunciar l'inici de la Lumiere i Fill espectacle. Quan em vaig adonar que el jove Indi havia comprat un bitllet a la play, no vaig dubtar a seguir-lo.
  
  
  Va ser una lliçó d'història, un "viatge" sense l'ajuda de psychedelics. Un camí amb grava liderat des de la taquilla per la fortalesa del pati. Aquí, en un jardí envoltat de marbre palaus construïts pels emperadors, nombroses fileres de cadires es van organitzar per al públic.
  
  
  Un centre d'atenció enviat un groc feix de llum a la pilars davant el marbre dels edificis, i comentaris d'àudio va ser emesa en altaveus. El ponent va descriure un Paó Tron robat pels perses hordes que va envair l'Índia en el segle xviii.
  
  
  A continuació, es van apagar les llums i vaig sentir el so dels cascos darrere de mi. Em vaig convertir en el meu cap, mig esperant trobar-me en mig d'un embogit ramat.
  
  
  En canvi, vaig trobar-me en el camí d'una esmolats daga.
  
  
  La fulla hissed, extracció de l'esquerra de la màniga de la meva jaqueta. Sense pensar-ho dues vegades, vaig tirar de lluny i va començar el fill-nal McKee tècnica amb una mà. L'Índia cambrer no va provar la seva sort per segona vegada.
  
  
  Les seves dents blanques va brillar en un somriure sardònic, i l'agulla fulla whirled en l'aire. A continuació, el centre d'atenció completament il·luminat la cara, encegadora ell. El jove es va llançar en el passadís entre les files de cadires i a córrer.
  
  
  El públic, majoritàriament turistes Occidentals, semblava creure que els Nadius nord-Americà va formar part de la mostra. Algú va començar animant, i el so de cavalls ' cascos es podia sentir en l'aire. Trompetes blared de l'altaveu, acompanyat d'un crit de guerra. Vaig córrer després de l'atacant.
  
  
  Jo no sabia com ell sabia qui era jo, o que em va seguint-lo. Però encara podia sentir el xiulet de la seva daga fulla tallant a través de l'aire i extracció a través de la màniga de la meva jaqueta. Gairebé va travessar la meva pell.
  
  
  Encara en marxa, vaig arribar a la meva jaqueta per la meva arma. Cap dels espectadors trobat res estrany sobre els nostres moviments, i com el centre d'atenció recoberta de marbre edificis, una enlluernadora reflexió emmarca el cambrer de l'amagatall.
  
  
  "El reial banys..." el narrador va anunciar.
  
  
  Jo estava darrere d'un dels pilars de marbre abans de la protagonista em va atrapar. He reduït els meus ulls i es busca l'entorn de les ombres. Una penetrant olor de molsa i de la descomposició de la vegetació impregnà el palau sense parets. Ell estava amagat allà, esperant-me caure en el parany que ara em adonar que s'havia establert per a mi.
  
  
  Jo podria haver donat la volta i tornen a l'hotel a estudiar el següent pas; però em va donar en aquella idea ara que em sentia a prop a destapar Cobra la nefasta operacions... i Shiva. Com més aviat vaig trobar aquesta persona, millor serà per a tothom.
  
  
  El so de la jove cambrer passes, va ser acompanyat per un thud. Vaig poder sentir-lo córrer cap a la part posterior de l'edifici, més lluny i més lluny, lluny de turistes que estaven veient el jardí mostra. També vaig ser feliç sobre això, perquè no vull innocent espectador a participar en el violent enfrontament que estava a punt de succeir.
  
  
  Vaig córrer, es va ajupir doble, de pilar a pilar, orelles punxa a cada rustle. Era difícil sentir els sons d'altres que les que provenen del fons de la gravació de la narració. Un grunyit sord és barrejat amb el tambor roll, amplificada per la potent sistema de so instal·lats a l'hort. Si no fos per la blanca pantaló de l'home portava, hauria estat capaç d'amagar a l'ombra sense cap mena de dubte.
  
  
  Però quan les llums es van apagar, vaig veure-li de nou. Havia passat el curt de marbre escala que connecta un edifici a un altre, i ara que estava tirat a terra.
  
  
  Jo ja tenia la meva dit en el gallet de la pistola. El detonant clic feu com jo vaig posar el gallet. El so dels tambors procedents de l'altaveu es va unir per la borda del tiroteig, emmascarar el meu pes.
  
  
  Vaig veure la bala pal en un pilar de marbre, enviant un núvol de fum blanc en l'aire. El tir va ser ofegats per una altra ensordidor onada de cavall cascos. Em vaig perdre l'objectiu, així que vaig córrer cap endavant. El cambrer va saltar als peus, i estava molt lluny de ser vist.
  
  
  Vaig passar el curt tram d'escales que acabava de fer, i em vaig trobar enmig d'un estret camí d'herba envoltat de marbre edificis. Darrere meu, vaig sentir el xiulet de respiració pesada. És inútil pensar sobre el rodatge d'una arma de foc. Així que em vaig plantejar dos colzes, girant. Vaig agafar el jove Indi a les costelles, però encara que va panteixar per un moment, va aconseguir empènyer-me un pas.
  
  
  Matar-lo no era part de la meva pla. Mort, seria inútil per a mi, i el camí que em portaria a Shiva va acabar hi ha en el pati de l'Fort Vermell. En directe un cambrer podria donar-me una valuosa informació.
  
  
  De sobte, un ronca, amb prou feines audible veu va sortir de la foscor darrere de mi.
  
  
  "Molt bé, Ranjit.
  
  
  Amb una poderosa patada, em va llançar a la meva cama dreta enrere, i el taló del meu peu va aterrar a algú del genoll. El segon atac va queixar en el dolor i recoiled. Em va saltar fora del camí, respiracions, i va donar un pas enrere, amb l'objectiu Wilhelmina en els dos atacants.
  
  
  Dos contra un, Ranjit va ser el cambrer, l'home seguia; però l'altre no era un desconegut, tampoc. -"Aquí ens reunim de nou, sahib", va dir amb un esbós, va obligar a riure. Les paraules que van sortir de la seva boca amb algunes dificultats, perquè la part inferior de la seva cara estava embolicat en un blanc embenat.
  
  
  "Aha", em va dir, reconèixer-lo: va ser Mohan és còmplice, la barba Sikh amb la mandíbula m'havia trencat la nit abans.
  
  
  Ranjit va aprofitar la breu intercanvi de paraules d'ànec darrere d'un pilar, momentàniament, evitant la Luger mortal de trajectòria. "És inútil continuar, sahib", va dir l'Índia Sikh. "Si matar-nos, no sé res.
  
  
  "Què passa si no vull matar-te?" - Li vaig preguntar. Però en aquell instant, en una fracció de segon, cosa metàl·lica ràpidament creuat en el meu camp de visió. Vaig donar la volta i tirar el gallet. La bala va volar per l'aire, rebotant una cornisa al llarg del costat de l'edifici. I, llavors, que la mateixa arma, literalment, va quedar fora dels meus dits, amb el canó embolicat en un metall bucle.
  
  
  Ranjit va sortir del seu amagatall i va agafar la seva pistola. Em vaig adonar que era una cosa que m'havia adonat abans, d'un objecte que glittered al voltant del seu coll. Era una peça de coure, sens dubte, un parany que s'utilitzen per matar Ashok Anand.
  
  
  "Tu no ets tan intel·ligent com vostè pensa, sahib," un altre Hindú, comenta amb un somriure.
  
  
  Vaig intentar tornar distància, però Ranjit no perdre temps. El cambrer va posar una pistola al meu pit, advertint-me prou com per deixar-me bruscament. I no vaig ser prou a prop per intentar treure l'arma de les mans. I si vaig tractar d'expulsar-lo, jo estava segur que la jove de pèl negre cambrer no dubteu a prémer el gallet.
  
  
  "Ara augmentar les seves mans sobre el seu cap, sahib", va dir el jove. I va agafar un pas endavant, de la seva boca torçada en una diabòlica somriure.
  
  
  Vaig aixecar les mans i va mirar amb cautela a la direcció de l'altre Sikh. Ranjit lliurar-li el cable de coure. El filferro hummed com l'home embolicat la finalitza al voltant de les seves nines.
  
  
  "Mohan és mort", va dir, la seva veu gairebé inaudible com la música blared dels ponents. L'espectacle no ha acabat encara, i tampoc no era Lluitador # 3 de la vida, com jo esperava. "Gurnek, no obstant això, encara és viu, sahib. L'Índia Sikh es va acostar a mi com Ranjit acostar
  
  
  Vaig tenir el barril de Wilhelmina la luger sota el meu nas, i de sobte se m'ha acudit que era ja no és el meu vell amic. Per no parlar de l'cable de coure que Gurnek celebrat a dues mans.
  
  
  "Es mereix el pitjor, sahib, molt pitjor", va dir el cambrer.
  
  
  Ell estava jugant amb una "lleugera" gallet. Una molt lleugera pressió va ser suficient i Hawke haguessin de contractar Caça Nº 4. Però abans que el jove va poder dur a terme les seves amenaces, Gurnek es va traslladar al darrere de mi. Només que aquesta vegada, el meu cap enrere puntada de peu es va perdre en l'aire, que el seu objectiu.
  
  
  La noose estrets al voltant del meu coll, i vaig haver de pujar a les meves mans una altra vegada. Em va mirar directament a la Luger abast, però Ranjit deixar anar el gallet i es va trencar la pistola, tanquen el cul d'ella en el meu front. Al mateix temps, he intentat moure els fils de coure que estava pressionant cap avall en el meu tràquea.
  
  
  El fil de tall a través de la meva pell, i jo no podia respirar. Vaig fer una contenir so, i Ranjit, chuckling, va aixecar el genoll i va iniciar-me en l'engonal. El dolor em va fer grunyit, em fa ajupir.
  
  
  El meu genoll va arribar un segon temps, provocant-me a explotar en dolor insuportable. "Ets un ximple, sahib... Cobra sap... Cobra ho sap tot, el Senyor Carter.
  
  
  La seva veu semblava venir d'un fosc túnel. He lluitat per alliberar-me, per empènyer fora el filferro Gurnek estava utilitzant per a escanyar-me. Però jo no podia manejar, era massa prim. Amb un grunyit, vaig caure cap endavant, intentant respirar.
  
  
  Llavors la culata d'una arma de foc a colpejar-me en el cap, i la distància que una veu des d'un altaveu va anunciar: "Si hi ha un paradís a la terra, és aquí... aquí, aquí!
  
  
  Jo no crec ell. Mentrestant, em vaig preguntar si jo mai podria tenir una altra oportunitat per creure una cosa com aquesta.
  
  
  
  
  4
  
  
  Va ser fàcil al principi.
  
  
  Vellutat, suau i llisa, fosc i acollidor haze. Una protecció de la foscor que em va fer somriure. Però després va començar a punxada, tall de la meva pell, com fragments de vidres trencats. Vaig haver de deixar, o hauria de torn a mi, a part, fuetejaven-me viu. Així que va saltar cap endavant com si em feu venir cap amunt des de la part inferior de la mar. I com més anava, més jo estava destrossada.
  
  
  I - no vull!" Vaig sentir la meva pròpia veu. Vaig repetir-lo més fort, intentant aixecar el pes que estava pressionant cap avall en els meus ulls. Jo parpellejaven, i alguna cosa d'un color indeterminat es va començar a moure endavant i enrere davant de mi, vibrant dins i fora de l'espai.
  
  
  Vaig obrir els ulls un segon moment, després un tercer, i al mateix temps vaig intentar caminar fins que el meu cap va colpejar alguna cosa dur. Les vibracions es va aturar, i em va caure una altra vegada, massa feble i son per fer un altre moviment.
  
  
  No sé quant de temps ha passat des de llavors. Em vaig sentir com em va ser assumit per somnis, i cada vegada que he intentat empènyer-los i obrir els meus ulls, una cosa ratllat la pell, alguna cosa cremat. Finalment, vaig començar tot de nou, avançant a través de alternant les onades de calor i dolor.
  
  
  A continuació, la "cosa" que van junts. Era una paret, un mur de terra que estava abans que jo, ampliat o reduït... i llavors normal. El meu cap va ser esclafada per un eggshell... És com no he tingut una copa en un mes. Em va contra el més proper a la paret, escoltar el so més bell del món, el so del meu pit pujada i baixada amb cada respiració.
  
  
  Què ratllat i va trencar a la meva pell durant tant de temps purgatori entre la consciència i la inconsciència va ser la roba de llit, jo estava estirat a la meva esquena. Aviat em vaig adonar que jo era viu, em va girar les cames fora de la palla banc i es va aixecar, tremolant.
  
  
  Vaig posar la meva mà a la paret per posar-se dret. Em vaig sentir com un addicte a les drogues en retirada, estava malalt. Els cops que vaig rebre al cap, a més de l'enduriment de la filferro al voltant de la meva gola, va trucar-me.
  
  
  Ara, primer de tot, vaig haver de recuperar la meva força.
  
  
  Em vaig prendre un parell de passos fins que els meus genolls deixat de flexió. Vaig caminar al voltant de la cel·la... una plaça petita habitació amb argila parets i el terra. No hi havia finestres, ni tan sols portes. Més tard, si hi ha un futur, jo estava segur que he pogut trobar les articulacions en la paret on la porta ha de ser, perquè algú.... I algú hauria em va estirar cap a fora.
  
  
  En un extrem de la cel·la, a l'esquerra de la paleta, dues barres van ser integrats en la paret. Dos d'ells van arribar fins a la meva cintura i es tapaven amb malla de filferro. Jo certament no anava a esperar a ser introduïts a la meva tormentors, així que vaig anar a la barana, intentant recuperar-se del dolor de ser colpejat per Ranjit amb la culata de la seva pistola.
  
  
  Però abans de tocar la malla de filferro i examina els dos bars per veure si es podria eliminar, em va treure de les meves sabates. La gent que va capturar a mi em va deixar la meva camisa i els pantalons. L'agulla va anar, com va ser la Beretta i, per descomptat, la Luger. No vaig poder arribar a veure la meva jaqueta, però no va ser fred a la cel·la... almenys no encara.
  
  
  Vaig agafar la sabata i llançar-la a la graella. No va passar res. No hi ha espurnes. Gràcies a Déu les reixes no eren electrificada. Vaig posar les meves sabates enrere i va arribar a una de les quatre cargols de metall que se celebra els bars a la paret. Però quan els meus dits, tocar-los, hi havia una veu en el silenci, una veu que em va fer saltar.
  
  
  "Bon dia, Senyor Carter. Perquè és de dia, vostè sap. Espero que han tingut alguns bons somnis, sahib...
  
  
  La veu venia de darrere d'una de les dues barres. Sens dubte, hi havia un amplificador amagat darrere del metall de la pantalla. Però allò més preocupant era que la veu era familiar... terriblement familiar.
  
  
  "Hola, aquest és el Carter, aquest és Agent de 3. Efectivament, Falcó ha dit tot sobre mi. Així que aquest agent de la teva, Anand, crec que és el seu nom. Bé, ell no va aparèixer per la trobada. No, vostè no ha de demanar perdó. Sabem que el nostre home és fora de l'abast... Oh, no, no a tots!!! No existeix, això és tot. No, vaig tornar a Washington demà. Una cobra? Tinc molta por que el nostre govern, no podrà intervenir en els afers de l'Índia servei de seguretat. Vostè entén, és clar... Sí, i gràcies per la vostra preocupació. Dir el Senyor Anand que em sap greu no vaig tenir l'oportunitat de conèixer-lo."
  
  
  Hi va haver una llarga pausa. I després el silenci de nou. Em va apartar de les barres i va tornar a la llitera. Malgrat el buit a l'estómac, malgrat la terrible sensació de nàusees, vaig haver d'admetre una cosa: Shiva va ser un real, cruel, fred-blooded gamberro, un astut oponent com mai no m'havia trobat abans.
  
  
  El curt parla feia poc que havia escoltat la conversa telefònica que no tenia cap dubte tingut lloc, es va lliurar a una perfecció veu familiar. Era la meva pròpia veu, amb la mateixa perfecta entonació, la pronunciació i l'entonació.
  
  
  Shiva emmarcat mi i no malgastava cap temps eliminació de l'Índia servei secret de l'escena. Fins i tot quan Anand ja no era a la seva taula, ningú no pensava que connecta els dos ens. I per què haurien, després de tot? No "Nick Carter" call poc abans de la i dir-los que Shiva va ser un fake? El mateix "Nick Carter" va assenyalar que fins i tot si "Cobra" realment existeix, l'organització que és el que preocupa el govern Indi no té res a veure amb el personatge misteriós.
  
  
  "Nick Carter" anuncia tot això. I pel que sembla, ell ja estava en el seu camí a casa a AX seu a Washington. "Estic molt impressionat, Shiva. Com ho va fer fins i tot aconsegueixen reproduir la meva veu?
  
  
  "Hi havia un dispositiu de so instal·lats a l'habitació de l'hotel, Senyor Carter," la meva veu va respondre, reproduït electrònicament amb tanta precisió que jo no podia deixar de ser sorpresos per escoltar-me.
  
  
  "Llavors si us plau, passar a la meva elogis a la seu electrònica de la gent. He buscat aquesta sala quatre vegades i no va trobar un únic micròfon... fins i tot en els llocs més inversemblants, " em va dir, alçant la meva veu com si jo dubtava que podia escoltar-me. No vaig poder veure el micròfons ocults, però ara està clar que després de l'èxit a la meva habitació d'hotel, hauria cap problema per posar una a la càmera.
  
  
  "Aquesta és una de Haji últims invents; una sensibilitat extrema, potent, de petites dimensions micròfon," el duplicat de la meva veu s'ha explicat.
  
  
  "És com trobar una agulla en un paller," vaig dir.
  
  
  El meu riure ressò en l'aire, llavors la meva veu va continuar, " Molt bé, Senyor Carter. M'alegro de veure que no han perdut el seu sentit de l'humor. Però Haji, en cas que no hàgiu sentit parlar d'ell, és l'única cosa decent Albània ha exportat en els darrers vint anys. I ara ell està treballant per a mi, la Cobra... per Shiva! La veu exultant.
  
  
  "Qui no va treballar per a?"
  
  
  "Vostè sap molt bé, Senyor Carter. Després de tot, AX no enviar a l'Índia només per exposar una colla d'armes distribuïdors o heroïna distribuïdors! Vostè està interessat en la meravellosa descoberta de Haji, la seva enginyosa invenció... La caixa!
  
  
  "La caixa? He repetit.
  
  
  - El sobrenom de la veu simulador, una invenció capaç de reproduir qualsevol existents vocal de so. I que és petita, el Senyor Carter, fins i tot per la seva estàndard de models en miniatura. No hi ha més que un paquet de cigarrets... però molt més perillós, per descomptat.
  
  
  Li vaig preguntar. "I què faràs amb la caixa?" Vaig mantenir els ulls fixos en el metall de la pantalla, com si es podria gravar els meus cada moviment.
  
  
  "Vostè pensa que estic boig, no?"
  
  
  "Boig? No exactament, Shiva. Estàs molt més llesta que la; normalment boig gent no pot venir amb una complicada.
  
  
  "Gràcies, Senyor Carter. Li agraeixo el seu compliment. No, no estic molt boig, almenys no des del meu punt de vista. Com per a la Caixa, la invenció de Haji, que el seu servei ja ha vist com enginyós i efectiu és. Aquests incidents van ser només les proves, experiments, per ser precisos.
  
  
  "Però aviat, un cop Haji ha fet alguns canvis en el seu dispositiu, accidents deixarà de ser simples experiments. Es pot veure, el Senyor Carter, l'Índia actualment és neutral poder entre la Xina i Occident. Amb l'ajuda dels meus socis a Beijing, aquest país que actua com a contrapès es van ensorrar en un instant, i llavors el somni dels meus avantpassats es farà realitat, quan la Xina i el subcontinent Indi es unir-se les mans com a bons aliats, una aliança que durarà més que cap altra en la història del món."
  
  
  "Li vaig preguntar." "Quin tipus d'aliança?" Jo mentalment escriure tot el que va dir, tractant de comprar temps. Mentrestant, els meus ulls van ser acuradament exploració dels límits de la càmera. Em vaig aixecar lentament, per tal de no fer cap soroll; no vull Shiva a escoltar-me moure-la o escoltar-me raspat contra les parets, intentant obrir les esquerdes. Hi ha d'haver una porta, però jo no el vaig veure.
  
  
  "La Sino-Índies Aliança, el Senyor Carter, és una alternativa a les dues nacions, per desfer-se del món de la guerra, els blocs. No, jo no sóc un megalòman, no m'importa si el món cau sobre el seu rostre als meus peus. Tinc diners, més del que pot passar. També tinc certa influència en la meva acció de govern. Però quan la Xina i l'Índia convertit en una nació, la meva gent ja no serà la "fam horda" que periodistes Occidentals com per anomenar-los. Ens serà tan potent com Bharat, l'antiga Índia. I llavors el meu poble tornarà als antics déus, els Nagas... la serp deïtats dels meus avantpassats.
  
  
  "Estem en el segle xx, Shiva. No és fàcil convertir milions de persones. Avui en dia, la gent està més interessada en omplir l'estómac de culte serps.
  
  
  Vostè sap molt poc sobre la mentalitat Índia, Carter. Vinc d'una família reial, una família que es remunta a Nagu, la serp avantpassat. Porto un turbant com si fos una serp, un enroscades cobra amb un orgullós cap descansant sobre el meu front, " Shiva va respondre. Veu..., la seva veu era tan freda com un rèptil l'. Em va sorprendre doblement que podia parlar i a traduir les seves emocions gràcies a Haji la invenció.
  
  
  "Per què no alimentar els seus homes en primer lloc?" Si teniu una gran quantitat de diners, per què no donar-lo al govern per a que els nens no passar gana? O tens por de que no s'agraeixen el seu gest, que no volen satisfer les seves cobdiciosos peticions? Em va tirar enrere el meu cap i les burles dels seus somnis, la terrible objectiu que s'havia posat per ell mateix.
  
  
  Però Shiva no era divertir-se en tot.
  
  
  "He parlat massa, Carter", va anunciar. "Però jo volia saber que vostè realment va ensopegar amb un niu de serps, i que jo no tolera poc la gent com tu." El seu govern no representen un policia món, i que no pot aturar-me de veure com els meus somnis es facin realitat. Fins i tot ara, la Xina Comunista de les tropes estan centrant la seva atenció en el nord de la frontera, llest per alliberar l'Índia i altres països subdesenvolupats del jou de la pobresa.
  
  
  "Segueix somniant, Shiva. Les autoritats de Pequín fet que sembli una imbecile, i es va prendre l'esquer... fins al final. Un cop les tropes creuar l'Índia del nord de la frontera, segur que Occident no estand de braços creuats per a veure què passa. Es lluitar contra una guerra que es destrueix a la humanitat de la faç de la terra. Així que potser... però això no és cert, només serps es mantindrà, una infinitat de serps que es rastrejar a través del desert i radioactius planeta.
  
  
  Em va contra la paret i celebrar el meu alè. Com es pot parlar d'alguna cosa amb algú com Shiva? I com podria parlar de forma intel·ligent quan tot el que podia pensar era una manera d'escapar? He conegut gent boja en la meva vida, però no com a lògic i boig com l'home que diu ell mateix Shiva.
  
  
  No, ell no volia governar el món, que només volia tornar al passat, al preu de desencadenar una tercera guerra mundial. I el fet que era sord a el meu comentari, que no va veure el perill de la seva boig pla, enviat calfreds avall la meva columna vertebral.
  
  
  "En qualsevol cas, El Carter, que, entre tantes i tantes persones, no veiem com una final tràgic aquí. Gurnek em va dir sobre Mohan de la mort; vaig a donar-vos un parell d'oportunitats. Mohan per Carter, Carter per Mohan. Només que aquesta vegada, la mort no serà ràpida i instantània. Saps quant una persona pot patir abans de morir d'una mossegada de la serp, el Senyor Carter? Shiva va dir fredament.
  
  
  "Això depèn de la serp.
  
  
  "Això és correcte," Shiva acordat. "Estic content, vostè encara pot raó, Carter. Però en cas que es perdi cap detall, estic disposat a proporcionar les dades necessàries.
  
  
  Em va contra la bruta paret, deixat de buscar els amagats de la porta, i va tornar de nou a l'orador amagat darrere del metall de la pantalla. "Vine, Shiva," vaig dir dryly. "Jo sóc tot orelles.
  
  
  "No vaig dubtar-ho un segon, Senyor Carter," va riure. "Però seré breu, perquè tinc coses més importants a fer. Herpetology ha estat el meu hobby des de fa uns anys, i que m'atreviria a dir que sóc un veritable autoritat en rèptils, especialment verinoses estimats. Tinc una col·lecció de prop de dues dotzenes de diferents tipus.
  
  
  "Que els va triar per mi?"
  
  
  "Cinc serps, Carter. Vostè no pot reconèixer a primer cop d'ull, però sens dubte reconèixer. Les serps tenen un profund sentit de territorialitat. No els agrada ser molestats en la seva llar. En funció de la seva mossegada mortal, una persona pot patir a qualsevol lloc des de dues hores per set a vuit dies.
  
  
  — Si el dentat escurçó enfonsa les seves dents en la seva carn, que aviat sagnen des de tots els seus porus, Senyor Carter; la saliva serà tacat amb sang, i la seva orina es posa vermell. Que patiran insuportable dolor abdominal, i vostè va a morir com a conseqüència d'una hemorràgia cerebral."
  
  
  "Realment temptadora! Vaig exclamar, mantenir un ull en qualsevol moviment, a la recerca per a la confirmació que no era només una simple amenaça.
  
  
  "Si trieu el meu favorit, el rei cobra, que es morirà d'anòxia, una lenta i dolorosa forma d'asfíxia. D'altra banda, el rei cobra cosí, l'Asiàtic cobra, té un verí que s'ha demostrat dues vegades com a tòxics com strychnine. Així que l'elecció és seva, el Senyor Carter. Si escolliu cobras, vostè va a morir relativament miserable mort en poques hores; si escolliu escurçons, estar preparats per a més grotesc i insuportable dolor imaginable.
  
  
  "I si no faig triar res, Shiva?" Què passarà?
  
  
  Vostè no té cap elecció, Carter, no hi ha alternativa. Finalment, et donaràs compte que és un greu persona sóc! Així, fins que vaig conèixer el seu successor, diguem vull continuar aquesta conversa amb vostè. Tinc alguna informació interessant, Senyor Carter. Molt interessant.
  
  
  Aquesta va ser l'última cosa que he sentit parlar de "a mi", o més aviat, de Shiva en la meva pròpia veu. Hi va haver silenci de nou, només trencat per la meva respiració. Vaig anar completament fred, segur que aquests no eren massa rebuscat amenaces. Shiva va ser decidits a matar-me perquè pogués veure la mort vingui a mi en pena. Potser va voler fer mal a algú, ja que va alimentar el seu absurd somnis i aspiracions.
  
  
  Però sigui quin sigui el seu motiu, no vaig dubtar de la sinceritat de les seves paraules. He escanejat la cèl·lula petita amb els meus ulls, i jo encara estava buscant desesperadament un camí de sortida, quan un cruixit, o més aviat un lleu brunzit, em va fer girar la meva mirada cap de les dues barres.
  
  
  Una rosa a poc a poc per desaparèixer en el mur. Els quatre cargols de metall eren inútils, com la pantalla va ser controlat electrònicament. En aquest moment, ja no era visible; en el seu lloc va ser un forat quadrat. La meva ment em va ser mut i silenciós com sigui possible.
  
  
  Però vaig haver de fer un superhome esforç per quedar on era que, un minut més tard, un rei cobra menys de deu metres de llarg rodar sortir del forat i a la planta de la cèl·lula.
  
  
  
  
  
  5
  
  
  El Rei cobra ja es trobava en una posició de càrrega, el seu cap va aixecar en el seu coll, quan una altra serp va caure de sortir del forat en la paret. Jo no podia reconèixer-la pel seu nom, però havia de dur i dens escales, i quan es va estendre sobre el sòl, es va fer un estrany xiulet, com el so de foc.
  
  
  Vaig lliscar al llarg de la paret, tractant d'arribar al llit de palla. Shiva va dir que seria enviar-me cinc serps. Una tercera, més d'un metre i mig de llarg, era descendent des del forat en aquell moment. Va ser un Asiàtic cobra, una espècie he reconegut immediatament des del distintiu en forma de falca marques en la part de darrere del seu cap.
  
  
  El seu verí és dues vegades més tòxic com strychnine, vaig recordar, com he mogut lentament cap el palet que es va elevar per sobre de la terra.
  
  
  El xiulet i el xiular de les tres rèptils es va afegir a la meva boig rialles de l'altaveu amagat darrere les barres, les rialles que va omplir el cel amb el seu misteriós abstenir-se. Shiva va riure, a través d'un albanès científic de la invenció de reproduir el riure a la meva pròpia veu, i que va sonar en les meves orelles.
  
  
  "Adéu, Senyor Carter." el meu enemic invisible va exclamar alegrement. "Bon dia a tu!".
  
  
  El riure va morir juntament amb el grotesc final cor. Vaig veure el bifurcava llengua i brillants ulls de la quarta serp emmarcada a la porta. Va ser un krait, un tipus de Asiàtic cobra, i lliscar per la brutícia de la terra.
  
  
  Vaig obrir el meu nas; hi havia una forta olor en l'aire, alguna cosa ranci al gust. Va ser un musky olor. Vaig celebrar el meu alè, però l'olor era més fort, gairebé palpable en l'amuntegament límits de la cel·la.
  
  
  Shiva pensar-ho tot.
  
  
  Les serps, amb les seves ganes sentits de l'olfacte, semblava fins i tot més irritada: sigui quina sigui la seva naturalesa, les males olors aguditzat la seva irritabilitat a frenesí. Un rei cobra dues vegades més llarga que les altres, va lliscar amb gràcia a través de la planta. Vaig seguir acostant a la palet llit, evitant qualsevol ràpids moviments que puguin provocar el rèptil per llançar un atac mortal.
  
  
  Igual que el meu peu va tocar la vora del banc de fusta, una cinquena part de la serp va sorgir de la foscor del forat oposat a la paret. Va ser el més petit de tots ells, especialment en comparació amb el rei cobra. Però la mida no tenia res a veure amb la seva capacitat per matar; i jo era com la por d'aquest darrer rèptil com vaig ser de les altres quatre combinats. Ara que s'apropaven a mi, que era amb la meva esquena a la paret.
  
  
  Agradi o no, m'havia de passar.
  
  
  Vaig tirar-me endavant en l'espai, primer amb una intensa activitat mental de concentració, després va saltar fora de la planta i va desembarcar en una palla banc. El rei cobra whistled i amb càrrec a mi. Vaig poder veure les gotes de verí brillant en la seva esmolats ullals.
  
  
  Em vaig posar distància quan vaig sentir que la seva mossegada a la esquena de la meva sabata. Ella no podia mossegar el meu turmell. Una verinosa líquid groguenc degotava sobre la palla, on em vaig quedar. La cobra rastrejat tot el llit. Ràpidament em descorda la meva camisa i va treure les mans fora de les mànigues.
  
  
  La serp de la campana semblava més ampli que el d'abans, i els rèptils influït de dreta a esquerra, a punt per a la vaga de nou. Mentrestant, els altres quatre squirmed a terra, cada vegada més a prop i més a prop de la tarima. Jo recoiled tan fort com vaig poder i redreçat la meva samarreta com un torero celebració d'una tela vermella davant d'un enutjat bull.
  
  
  Com la cobra es va abalançar sobre el cap endavant per enfonsar les seves dents en la meva carn, vaig tirar la meva cotó samarreta per sobre i es va inclinar cap a un costat. La samarreta es va traslladar com si fos viu. A sota de la tela, el rèptil hissed i writhed com va intentar escapar de la provisionalitat trampa.
  
  
  Jo no anava a esperar que el cobra per alliberar-se, així que ràpidament vaig undid el cinturó de cuir sobre els meus pantalons. Vaig ocupar-lo amb el final de la sivella d'uns pocs centímetres per sobre de la palla i es va acostar a la part de darrere de la banqueta. En aquest punt, l'única cosa a fer era intentar arribar al forat a la paret.
  
  
  El control electrònic de l'metàl·lica reixeta no ha estat activat des de la pantalla d'anar fins a la paret. L'obertura, des d'on jo era a l'extrem de la cèl·lula, semblava prou gran com per donar-me una possible via d'escapament.
  
  
  De totes maneres, m'ha provat. En cas contrari, els reptilians hauria atacat tots junts, i llavors no hi hauria hagut de fugir de la violenta i dolorosa de la mort que l'esperava a mi. Una serp amb escarpades escales es va retorçar-se en tota la longitud a la vora del llit.
  
  
  Va ser el rèptil Shiva havia em va explicar, amb un verí tan fort que si mica, ho faria hemorràgia interna i em causa sagnant de tots els meus porus. Els altres tres serps, atrets per el rei cobra el xiulet, es van arrossegar per terra, cap a l'aleteig samarreta que cobreix la gran rèptil.
  
  
  La serp, d'altra banda, semblava que només està interessat en mi, amb aquells ulls freds que semblava reflectir la sang. I en la meva opinió, no es cobra, però un reptilian escurçó, en la qual Shiva podria trobar la seva personificació.
  
  
  Va ser uns seixanta centímetres de llarg, amb notable pàl·lid i fosc patrons en les seves escates costats. Els seus moviments no eren defensiva a tots, i el xiulet que va fer com ella va a la vora del matalàs em va fer wince.
  
  
  Em vaig posar el de la final de la cinta, va aixecar-lo d'alta en l'aire, i al mateix temps, la serp es va trencar amb velocitat increïble, llançant a través de l'aire. He baixat el final de la cinturó de cinturó per la rèptils del cap. Metall rebotar en brut escales, però l'impacte d'enviar els escurçons lliscant enrere, xurros damunt de les altres.
  
  
  Aquest va ser el moment que estava esperant.
  
  
  Fora del racó dels meus ulls, vaig veure la caputxa cap d'un rei cobra apuntava des de sota la meva samarreta. La meva vida ara depenia de com de pressa I mogut, I va respirar profundament i va saltar tan alt com vaig poder, a l'altre costat.
  
  
  Com em vaig precipitar a l'obertura en la paret oposada, la de cinc rèptils whistled i hissed com un cor d'angry dimonis. Vaig mirar a la meva espatlla. L'olor que feia olor abans es va fort, la fètida miasmes era tan penetrant que semblava palpable.
  
  
  Els reptilians van ara s'acosta a mi, a punt per atacar i matar. Quan vaig arribar a l'obertura en la paret, van ser inferior a dos metres de distància. Em vaig asseure, però vaig sentir una cobra xiulet tan a prop que em vaig tornar i segellat amb força a la brutícia de la terra.
  
  
  Vaig arribar a baixar com un llamp, va agafar un grapat de terra, i llançar-lo a la cobra del temible cap. Els rèptils del cap robat, i em va ficar en el forat, que s'aferren a les vores de l'estret pas.
  
  
  L'última cosa que vaig pensar va ser on el túnel anava, o si hi havia altres rèptils en el passatge. Alguna cosa va colpejar el cuir únic de la meva sabata, incapaç de penetrar-lo. Jo estirada meu peu i es va traslladar a la dark passage, colpejar el cap contra la part superior de la baixa, estret túnel.
  
  
  No hi havia espai per girar el cap i veure si alguna de les serps en les cèl·lules que havien de seguir-me en el túnel. Vaig moure el cap endavant, encara sentint el frenètic xiulets dels rèptils darrere de mi. Per sort, el so va créixer més febles dels com es movia cap avall del passadís.
  
  
  El camí que vaig prendre va ser la única alternativa possible per a una mort segura. Fins i tot si em gestionar per matar un parell de serps, els supervivents segurament serà capaç d'enfonsar els ullals en la meva carn abans que pugui aturar-les. I fins i tot si he eliminat els cinc d'ells, jo estava segur que Shiva no dubteu a enviar un segon grup de verinoses rèptils a la cel·la. De tal manera, que podria considerar-me segur.
  
  
  Ara que m'havia fet la meva elecció, he continuat per rastrejar en quatre. El túnel semblava a pujar lleugerament, amb un lleuger pendent. Va ser poca llum; la reflexió de la llum filtrada darrere de mi, i un pàl·lid resplendor va caure des de dalt. Però com més va, més fosc que tinc. La font de llum no va ser més intensa. Jo amb prou feines podia veure les meves mans com vaig caminar per l'estret passadís.
  
  
  Tot al meu voltant era humit de la terra i una olor a ranci. Jo vaig continuar en un parell de minuts i finalment es va aturar per agafar el meu alè i clar el meu cap. Jo estava disposat a aposta de la meva vida que els dispositius electrònics instal·lats per Shiva a la càmera no té un vídeo i un ull electrònic... que probablement només em va sentir, fins i tot quan jo no estava parlant. Però jo estava bastant segur que no va tenir l'oportunitat d'observar els meus moviments.
  
  
  El temps semblava estar quiet com he intentat trobar al final del túnel i, al mateix temps esbrinar on estava jo, trobar una manera de sortir de Shiva net i exposar els seus plans per a un Sino-Índies aliança. Jo ja no podia sentir el xiulet dels rèptils, ni que fètida olor... que vessada per tota la cèl·lula.
  
  
  Una alenada d'aire renta la cara, un imperceptible brisa. Anima, em va seguir. No les alarmes es van disparar, almenys no l'habitual campanes o sirenes. Clarament, Shiva estava convençut que havia aconseguit desfer-se de Nick Carter.
  
  
  En canvi, Nick Carter es va referir-se únicament al seu amic Shiva, el Cobra ment, i la seva arma poderosa... La caixa. Si no l'hagués proporcionat AH amb el pla de la invenció o de l'artefacte en si mateix, tot el món no han estat capaços de fer front a Shiva. El que em va donar una imatge completa del que els seus plans eren tots sobre. Però Shiva perdut un punt important: no va revelar-me de com va utilitzar la seva Caixa per a aconseguir el seu increïble objectiu.
  
  
  Vaig arribar a l'Índia preguntant si Shiva realment existeix. I ara que havia trobat, encara era un personatge sense rostre, això si, feta de carn i de sang. Així que va acabar amb un desconegut, sense resoldre l'equació. Jo hauria tingut per aconseguir Haji l'invent, sobretot perquè jo no tenia ni idea de com veu imitar podria ser utilitzat per establir el poder absolut de tot el món.
  
  
  La humitat de les parets de dinar terra ratllat meus braços i espatlles, i la suor degoteig sobre el meu pit. Jo no podia parar ara, però, el túnel es va estrenyent, i jo necessitava per continuar avançant, fins i tot si la superfície de les parets era descamació de la pell de fora.
  
  
  Vaig tenir una visió de mi mateix atrapat en un túnel sense sortida. Les meves ungles es van trencar i bloodied, i em vaig sentir com un talp que amb prou feines podia moure's en el seu cau. Però com jo estava començant a perdre l'esperança, la meva mirada va aterrar en una cosa que em va fer aturar de sobte.
  
  
  Hi havia una barrera davant de mi. Artificial llum filtrada a través de dues escletxes a la plaça en forma de tauler de fusta. Sense fer un so, he rastrejat endavant, arrossegant el meu cos doblegat en el túnel.
  
  
  No hi ha so va arribar des de l'altre costat de la barrera de fusta. He premut un ull a l'esquerda, sense tenir idea de que era al darrere. Un parell de roques, roques, peces grans de fusta, i una gran bassa d'aigua estancada van ser de les primeres coses que vaig veure. Després van venir els familiars xiulet de les serps.
  
  
  Emergents des de les roques del penya-segat, el mar va alçar la seva llarga, prima del coll amb el seu sorprenentment petit cap per sobre de la superfície de la estancades i piscina d'aigua. Alguna cosa va caure des de dalt, bloodied de la carn crua. Gairebé immediatament, va ser devorat per una fam serp. Després de la gran sargantana va ser llançat en el forat. Un rei cobra aproximadament de la grandària de la que m'havia deixat en la cèl·lula que es va aixecar en la seva característica atac posició.
  
  
  El llangardaix va córrer per les roques, però la cobra va ser més ràpid. Cocking la seva caputxa cap a un costat, que es va abalançar sobre el cap endavant, mossegar en la bèstia del escates coll. El llangardaix va lluitar per un segon, i la cobra lliscar de nou; jo podia veure la mossegada d'animal es mou com un borratxo, recolzant-se en la seva cara i la tremolor de les seves cames convulsively. A continuació, la cobra empassat la seva tirar-se de cap.
  
  
  Quan la gran rèptil va ser sacietat, que arraulida al voltant d'un rocós boulder, com si el sol en el sol del migdia. Més menjar van entrar al cau cada - rates, llangardaixos, la carn crua. Vaig mirar cap amunt, intentant veure que estava alimentant Shiva col·lecció de serps.
  
  
  Però el forat que havia murs de pedra i una fusta trapdoor situat a la part inferior no em va donar una visió completa. Quan les serps es van fed, el xiulet disminuït. Em vaig adonar, llavors, que la Shiva havia utilitzat el túnel per atraure fam rèptils a la meva cel·la, sens dubte, despertar-los amb l'olor pudent que va difondre a través de la sala petita.
  
  
  La fusta va ser l'eclosió d'ara rebaixat, i em vaig mantenir els ulls a l'esquerda, esperant tots el rèptils de ser alimentat. Res en el món em fan tractar d'escapar fins que totes les serp és més que complet. Després de menjar, que no serà tan agressiu com el cinc persones I a l'esquerra de la cel·la. Sabia que la reptilian hàbits prou bé com per saber que qualsevol moviment brusc que va amenaçar la seva seguretat podria causar-los per atacar, encara que la fam disminuït.
  
  
  Així que vaig esperar per a ells per menjar cada últim mos. Va ser una desagradable a la vista: les serps, cobras i altres rèptils repetidament atacat, d'empassar-se les seves víctimes, que convulsively puntades de peu. Mentrestant, jo estava tractant d'esbrinar qui va ser el responsable de distribució d'aliments. Finalment, em vaig adonar d'un llarg i sinuós braç s'estén sobre la vora del forat de serps.
  
  
  "Van a menjar el que està donat", va dir una freda, sarcàstica veu.
  
  
  Si Shiva va ser encara una veu sense rostre, aquesta vegada la meva memòria no trair-me. La veu era molt familiar. L'última vegada que vaig sentir la seva va ser fa dos dies, quan va murmurar dolces paraules d'amor per a mi. Llavors vaig sentir el desig, la passió. Ara vaig poder sentir la meva ira creixent.
  
  
  Va ser Reeva Singh, un bonic i pèl fosc noia que alimenta les serps.
  
  
  
  
  6
  
  
  Potser no hauria d'haver estat tan sorprès. Potser m'hauria d'haver tractat aquest amb el cinisme habitual que tanta gent acusar-me, trucant-me de fred, dur, incapaç d'emoció. Després de tot, quan la gent sovint el risc de la seva vida, és impossible no ser "cool", amb despietada cinisme de cara a la cruel realitat del món.
  
  
  Encara tenia a Ella en els meus braços sense ser groller, però amb una sensació de licitació tendresa que m'havia poques vegades sentida abans. Encara que era un desconegut, em vaig recordar la calidesa i el desig que havia despertat en mi, l'exquisit plaer que ella m'havia donat. Una experiència que no és fàcil d'oblidar.
  
  
  Però escoltar les seves paraules, en adonar-se que només era un cimbell, un cimbell dissenyat per distreure'm quan Mohan i Gurnek van irrompre a la meva habitació, vaig anar boig de ràbia. Escapar és ara, més que simplement una qüestió de supervivència. Jo volia Reeva a sentir la mateixa bogeria de terror que havia patit en la cèl·lula, el mateix dolor insuportable.
  
  
  A la llarga, prima braç desaparegut de la vista. L'última víctima era un negre ratolí, mossegat i engolit per una serp en un xarrup. Finalment, quan hi va haver silenci, vaig arribar i va empènyer suaument obrir la fusta trapdoor que s'interposava entre mi i la llibertat.
  
  
  No hi havia res aturar-me d'aixecar el tauler d'ara, però que estava encara en cap pressa. Vaig haver d'actuar amb molta cura, sense fer cap moviments equivocats. Vaig mirar al voltant del forat, només en el cas que qualsevol de les serps no havia calmar. Però res no es movia. Res, però una barrera de fusta.
  
  
  Finalment, l'aixecament de l'escotilla, vaig lliscar enrere en les ombres i celebrar el meu alè. També aquí la distribució del temps va ser un element essencial, una part fonamental de la meva pla. Jo encara estava a quatre, el túnel de parets gratar-se a la meva suor braços i espatlles. No serà fàcil, primera vegada que se la passadís i després de travessar el forat de l'escala brut parets de pedra.
  
  
  Però sí, aquesta darrera missió no va ser fàcil, des de l'inici. El perill és el meu fort, repte és el fonament de la meva existència; I sens dubte no es converteixi en el Número 3 de Combat a causa de la meva cara bonica. Així que aquest no és el cas amb la meva experiència que he obtingut de treball en AX per molts anys.
  
  
  És per això que no vull prendre qualsevol possibilitats. Em va tornar fins que estava segur que no vaig ser ofert cap altra possibilitat que la que actualment em tenia. Només llavors vaig tirar tot el meu pes d'un costat a costat, alliberant-me de la tosca, parets del túnel.
  
  
  Els meus ulls ja havien ajustat a la llum, així que ja no sentia com un talp fora del seu cau. Vaig posar el meu cap i les espatlles cap endavant i mirar amb cautela en el forat. El rei cobra encara estava arraulida en una gran roca, la seva caputxa cap es va apartar; les altres serps van mentir en un ambient relaxat, no agressiu posició.
  
  
  Executar, Carter, córrer més ràpid!
  
  
  Em va endavant, encara doblegat sobre. No curiosos ulls es va convertir en la meva direcció, i res no es movia en el forat. Bé, fins aquí bé. Per ara, jo estava completament fora del túnel i podia olorar el picant reptilian olor penjant com boira a la part inferior del seu cau.
  
  
  Ràpidament vaig calcular que la distància entre la vida i la mort, mort després d'una llarga agonia d'una mossegada de la serp. Havia d'arribar al davant de la paret i la pujada a la part superior del forat abans de les serps va adonar del que estava passant.
  
  
  Vaig moure fins que vaig ser plenament sobre els meus peus, recolzant l'esquena contra la paret. Vaig poder sentir algú en moviment sobre el pit, amb un lleuger de remenar. Jo esperava Reeva estava sol, però no hi havia manera de saber-ho. Vaig prendre una respiració profunda, redreçat fins abruptament, i va saltar endavant.
  
  
  Vaig aterrar a la enroscades esquena d'un rei cobra. No cal dir que aquest no era el previst. Però no he d'esperar a veure què cobra la reacció seria. Jo ja estava aferrar-se a les grans roques que formen la paret exterior de la cau cada quan vaig sentir la familiar serp xiulet de nou.
  
  
  Ni tan sols vaig tenir temps de mirar per damunt de la meva espatlla. Vaig empènyer el cos cap endavant amb tota la meva força, pressionant de valent amb els meus peus i movent-se al mateix temps. Em vaig adonar que la meva sabata va tocar alguna cosa suau, però no vaig a mirar cap enrere per veure de què es tractava. Em va agafar la vora de la paret de pedra amb les mans i va sortir per sobre de la vora de la fossa.
  
  
  El forat es va omplir amb els xiulets i els grinyols del despertar de rèptils. Van gronxant, saltant en l'aire, volant de roca en roca; per a mi, era com veure una repetició d'un espectacle. No vaig tenir temps per aturar-se i agafar el meu alè. Una fracció de segon més tard, vaig tornar a la meva peus, i al mateix temps Reeva Singh va deixar anar un crit de sorpresa.
  
  
  Em vaig precipitar a la noia i va posar la meva mà sobre la seva boca, sufocant els seus crits de protesta. Ella va haver de lluitar amb força per un temps, puntades de peu i esgarrapant com un animal petit, però finalment ella es va quedar callat. Ella acabava d'acabar l'alimentació de les altres rèptils celebrat en petites gàbies de vidre en una habitació que era una combinació d'un zoo privat i un herpetology laboratori.
  
  
  Jo flexionat el seu braç fins que va caure cap endavant; em vaig adonar que els seus ossos creaked. Un pensament salvatge va brillar a través de mi... la memòria del seu suau, càlid cos com va celebrar el seu en els meus braços. Reeva va ser una de les més sexy dones que mai havia conegut. I ara em vaig adonar que havia enganyat a mi, trair-me!
  
  
  "No em diguis! Jo hissed. "No és una paraula!
  
  
  Vaig aixecar el seu braç doblegat fins i tot superior, i posar a la meva sagnant dits sobre la seva boca. La dona panteixar en pànic. Li vaig preguntar. "Una sorpresa?" "No em digueu que no sabia que jo estava aquí, puta!"
  
  
  Com va intentar parlar, vaig aixecar la mà una mica de la seva boca per fer la seva mutter, " jo-jo no el vaig conèixer, ho juro."..
  
  
  "Sí, no heu de saber sobre Mohan i Gurnek, va fer vostè?" Aquest no és un joc, Reeva, això és la vida, recordeu que.
  
  
  Va negar amb el cap violentament, descartant la meva acusació. He afluixat el meu puny en els llavis de nou, de manera que es podria parlar.
  
  
  — No sé, " va repetir, respiracions com jo celebra la seva mà a les meves esquenes. "Jo no sabia res, de Nick. Creu-me, estic suplicant a vostè! Vostè ha de creure a mi.
  
  
  "Ben fet, rebre un tret al cap... com va ser que suposa passar aquella nit? Li vaig preguntar, mantenir els meus ulls en el laboratori de la porta. "On és la clau?" Però no he d'esperar per Reeva per contestar-me. Vaig arribar a la butxaca del seu vestit i es va trobar el que estava buscant. He arrossegat al llarg de la seva, el seu cotó, sabatilles caure en el bruta sòl.
  
  
  Vaig tancar la porta a l'interior i posar la clau a la butxaca; llavors vaig empènyer Reeva de tornada a l'extrem de la llarga i estreta de l'habitació. Ella va deixar de lluitar, i quan vaig prem la meva mà a la seva àgil cos, vaig poder sentir el seu cor batega més ràpid.
  
  
  — Ell... ell mai no em va dir res sobre tu, " ella gemegava.
  
  
  "Qui?"
  
  
  - Shiva... el meu oncle.
  
  
  "La seva" qui?"!
  
  
  "El meu oncle. És el meu oncle. Nick, si us plau, deixeu-me explicar el que va fer per mi... - va muttered. "Listen to me, i després... i després, si no, creieu-me, anar endavant i fer el que vulguis.
  
  
  Vaig romandre impertorbable. No m'agradaria deixar-me enganyar una segona vegada pel femení wiles d'aquesta nena. No obstant això, no va ser un gran problema per a saber que, I raonada, especialment des de quan un home va suplicar per la seva vida, que sovint ha dit la veritat. I després Reeva, si ella estava dient la veritat, va ser el que més camí a Shiva.
  
  
  "Sí, vaig intentar conèixer-te per obtenir informació, he d'admetre que," va panted de nou com em va obligar a seure en una cadira de fusta.
  
  
  Jo no tenia cap altres armes que les meves mans, però no vaig pensar que la noia es va armat i pot jugar males passades a mi.
  
  
  "Així va ser com tu. Per què mentir, Reeva? Has estat enganyant a mi des del principi, admetre-ho!
  
  
  Ella no va entendre totes les paraules, però ella semblava entendre el que estava dient. "Jo només havia de preguntar-li un parell de preguntes," va contestar. - Esbrinar per què vostè va arribar a l'Índia. El meu oncle no va dir res, per a mi, no va esmentar els dos homes que es va trencar en la teva habitació!
  
  
  Ella va convertir la seva petita cara a mi, un ingenu i entremaliat cara, amb flocs de cabell negre caure sobre el seu front. - Va murmurar, les seves paraules amb prou feines audible. Si ella no era tan innocent com ella afirma, I raonada, ella ja han provat a cridar per a aconseguir a algú l'atenció. Però potser ella estava tractant de comprar temps, pensant que els altres es donaria compte de la seva absència. Jo no podia donar res per fet.
  
  
  Així, es van assignar a obtenir alguna informació. Per què? Jo vaig continuar en fred veu.
  
  
  "Perquè Shiva em va fer fer-ho, de Nick. Jo no sabia que eres aquí." En realitat, jo no sé ni el que t'ha passat després vaig sortir de l'hotel. Jo no podia quedar-s'hi quan Mohan era mort...
  
  
  "Així que' obligat ' a tu?" He repetit.
  
  
  "Si us plau, escoltin-me," va murmuris. "Deixeu-me explicar-ho tot des del principi.
  
  
  Jo sospitava de nou que ell estava tractant de comprar temps, però el to de la seva veu era sincer, ansiós. Jo hauria d'haver escoltat la seva. Si ella estava dient la veritat, Reeva podria conduir-me a la Cobra; si va mentir, I encara hauria d'escoltar a ella i intentar trobar alguna idea de les seves paraules, tot el que em va donar que a la pista. Em vaig quedar al seu costat, disposat a interrompre la seva història abruptament si algú es va presentar en el laboratori.
  
  
  Reeva no va fer cap false es mou. El to de la seva veu no va canviar com va explicar que Shiva va tenir la va obligar a unir-se a la Cobra organització. "Segueix el meu pare, Nick... el seu germà gran, i si hagués anat a la policia o el govern, ell no hauria pensat dues vegades sobre matar-lo. El meu pare està molt malalt, desesperadament malalt. El meu oncle amenaçada no només per matar-lo, però també per privar-lo de qualsevol tractament mèdic... si jo no seguir les seves ordres.
  
  
  "On és el seu pare, ara?"
  
  
  "Jo no sé". Shiva és tenir-lo en captivitat en algun lloc, però no en aquesta casa.
  
  
  Sempre he considerat que sóc un gran coneixedor de la gent, capaç d'endevinar si una persona és sincer o no. I ara, tot i que em vaig mantenir els ulls oberts per a qualsevol inflexió en la seva veu, que podria trair la seva malgrat la meva inicial ira, he trobat que he cregut Reeva la història. Principalment perquè no tenia sentit. Especialment si Shiva es va blackmailing ella a causa del seu pare per portar a participar en la seva bruta plans.
  
  
  "Hi ha alguna cosa més he d'explicar," vaig dir.
  
  
  Però aquesta vegada em va interrompre. Algú es va traslladar a l'altre costat de la porta. "Reeva?" La veu d'un home anomenat. "Per què és la porta tancada?" Let me in!"
  
  
  "Que és això?" Vaig xiuxiuejar, cosa que va obligar la noia a aixecar de la seva cadira.
  
  
  "Una de les meves oncle homes, Nirad.
  
  
  "Vaig conèixer-lo. Fer veure que no ha passat res. Confiant en ella va ser arriscat, però en aquest punt, jo no tenia cap altra opció.
  
  
  "Esperi un minut! Reeva va cridar. I ella em va donar una sorpresa cop d'ull I li va lliurar la clau i la va empènyer el seu cap a la porta.
  
  
  Vaig fer una cerca ràpida del laboratori, però no van trobar res I necessita com una arma per lluitar contra Nirad. Bé, de totes maneres, vaig mostrar-li un parell de coses el dia abans, així que no va ser difícil per a mi fer-ho a la meva manera. Em vaig quedar fora de la porta i esperar, les orelles picat, mentre que la jove Índia de mantenir girar la maneta, demanant Reeva per obrir-lo.
  
  
  Com més aviat va arribar a, com més aviat m'agradaria portar-lo cap avall, em vaig decidir.
  
  
  Hi havia Nirad, Ranjit, Gurnek, Hakshi, Shiva, i Déu sap com molts altres. En qualsevol cas, vaig arribar a la conclusió que per a mi, el que necessitava per començar a buscar algun lloc per a una veu simulador que Shiva és titular, i Nirad va ser un bon començament, com tothom.
  
  
  Reeva arribar amb una tremolor a la mà, corredisses la clau en el pany.
  
  
  Si ha enganyat a mi ara, les coses obtenir més complicat; però era la única manera de saber si era mentir-me. En aquest moment, ella va girar la clau al pany per obrir el laboratori de la porta.
  
  
  
  
  7
  
  
  "Què vol dir això?" Nirad preguntar. L'Indi ja no portava benes i es va substituir el cambrer uniforme amb la roba tradicional.
  
  
  "Jo no... em vaig adonar que la porta estava tancada," Reeva respondre, el suport de distància. Em tens, perquè jo no estava segur que encara que ella no advertir Nirad de la meva presència davant de la porta.
  
  
  El jove no es va molestar a mirar enrere com es va introduir en el laboratori i va tancar de cop la porta darrere d'ell. "No deixis que això passi de nou! va exclamar, com haughtily com havia lluïa a la barra.
  
  
  Reeva va donar un pas enrere, clarament a punt de perdre el control dels seus nervis. Els seus gestos traït el seu nerviosisme. I llavors jo creia que ella i va decidir confiar en ella, fins i tot després del que havia passat.
  
  
  "El teu oncle vol veure en el seu estudi," l'Índia va anunciar dryly. "De seguida."
  
  
  La paraula penjat en l'aire com un senyal que em va impulsar a actuar. De nou, va ser "taekwondo" que hauria de ficar-me a sortir d'una situació difícil. Vaig córrer cap endavant, gairebé volar a través de l'aire per lliurar un potent cop.
  
  
  Jo dirigit per Nirad la melsa; l'impacte de la txa-ki copejar-lo a la terra. L'Índia va rodar al seu costat, la seva cara contorted en una grotesca ganyota de dolor.
  
  
  Jo crouched baixar i utilitzar tot el pes del meu pit i els malucs per colpejar-lo a la mandíbula. Nirad va caure cap enrere sota la j-lu-ki, el seu cap lolling per un costat, i em vaig adonar que els artells de la mà havia destrossat la seva ossos facials. Però no va renunciar.
  
  
  "Tanqueu la porta!" Jo hissed a Reeva. La noia va córrer per inserir la clau en el pany.
  
  
  Nirad aconseguit donar la volta i arribar als seus peus. Va shivered i arribava fins a la cintura dels seus pantalons, i vaig veure la culata de la pistola estava intentant mantenir. Llavors, tot va passar com en un confús somni, una sèrie d'actes organitzats per a la reflexió. Ràpidament vaig darted a la dreta i girar, elevant el meu genoll esquerre a la meva cintura. De peu sobre una cama, vaig aterrar en el meu genoll i immediatament flexionat la meva cama esquerra, amb un perfecte tir.
  
  
  El Jop-che-ki pegar-li a la nina, colpejant la pistola al terra. Ara que va ser desarmats, el jove Indi va mirar-me amb wild ulls. Espantada, la seva habitual arrogància evaporat, va començar a retirar-se, i d'un blau fosc hematoma va començar a ampliar la seva mandíbula de cop i ell acabava d'aterrar.
  
  
  Ell va obrir la boca per protestar, i llavors jo, literalment, va saltar fins a la gola, prement el meu polze de la seva gola. Nirad semblava falta l'alè, però ella encara tenia forces per aixecar la cama i posar-me a l'engonal. De l'encegadora dolor em va fer afluixar el meu puny a l'altre coll. Jo escalonat per agafar el meu alè; vaig haver d'ajupir a terra, les mans creuades sobre el meu pit.
  
  
  Nirad va córrer per la porta. Em va saltar endavant, encara recuperant la terrible cop que havia rebut. Em va saltar a ell, arrossegant les cames. Va caure amb un thud.
  
  
  Vaig ser immediatament a sobre d'ell, els meus genolls sobre els seus malucs. Li vaig preguntar. "Com són els seus ulls, Nirad?" "Encara hi havia signes de tractament i m'agradaria donar-li a la barra on va treballar.
  
  
  En lloc de respondre, va llançar el seu pes cap endavant, tractant de tirar-me fora. Si m'hagués trencat la collarbone, m'hagués trencat la ribcage, i ell no hagués estat capaç d'arribar fins una altra vegada. Així que vaig aixecar la mà en una de karate moure.
  
  
  Però Nirad ha d'haver estat un fan de les arts marcials pel·lícules, o algú ho han ensenyat els fonaments de karate. Tan aviat com vaig aixecar la mà, que en realitat repel · lit meu "fill-nal makki" retallar. Estava a punt d'anar a la lluita, i això era el que jo volia.
  
  
  "Així que... ja està millor del que em pensava," jo vaig dir, a separar-se per a tornar sobre els meus peus.
  
  
  Ell es va aixecar, massa, i escalonats com jo rodó ell. Amb ronca plorar, I es va abalançar sobre el cap endavant, de destinació un cop mortal a la plexe solar i després un colze a la mandíbula. L'acció combinada de "pan-dae ji-lu-ki" i "pal-kup chi-ki" va ser suficient per no només sacsejar la seva confiança, però també trencar dues costelles.
  
  
  Nirad tornar enrere, intoxicat amb dolor. No vaig deixar-me ser tocat. Shiva es va determinar per fer-me morir una mort terrible, i la memòria de Ashok Anand l'assassí era encara viva en la meva ment. Sobretot des d'Ashoka mai planteja una seriosa amenaça per a qualsevol Shiva o Cobra il·legal operacions.
  
  
  Així que no em sento per Nirad. Va ser un mercenari... un assassí a sou en el servei d'un boig assassí. Algú que ha de subestimar-me ignorant la meva persistència i l'auto-preservació de l'instint.
  
  
  No crec que era capaç de lluitar, amb una fractura de mandíbula, i dues costelles trencades. Potser fins i tot amb un pulmó perforat.
  
  
  Però com que vaig veure d'ell, va continuar la lluita amb l'agonia en el cost de la seva vida. Va ser, literalment, esgarrapant a la planta, tractant d'agafar la caigut pistola. Fins i tot l'agafa entre els dits abans que pogués aturar-lo.
  
  
  "Vaig pensar que finalment s'han començant a entendre el meu pensament, Nirad.".. Em va dir, i va iniciar els seus dits oberts, l'enviament de la pistola a volar de nou. L'arma rebotar en una de les taules de laboratori i va caure a terra.
  
  
  Ja no es tractava d'una qüestió de posar la jove Índia de l'acció de l'moment. Ell havia vist massa, especialment Reeva complicitat. Fins i tot si em lligar-lo i gag-lo, tard o d'hora li dirà Shiva com la seva neboda em va ajudar a escapar.
  
  
  Crec que em vaig sentir una mica de compassió per la pobre home. Però jo era conscient que, al final, no només una persona va participar, però milions de vides humanes. Si Shiva havia dut a terme els seus plans, Occident no han assistit a la formació d'un Indoxina bloc sense intervenció. Això implicaria tot l'arsenal d'armes nuclears, començant per la Triton míssil balístic intercontinental amb una termonuclear cap. I el resultat final va ser que espanta fins i tot per al més dur i fred-blooded homes.
  
  
  "Fred-blooded" no és la paraula adequada per a mi. Jo no sóc un sado, però amb el temps i l'experiència que tenen, sens dubte "endurit". Nirad va ser en el meu camí, el camí que va conduir a l'èxit de la meva missió. M'havia d'enfrontar a la realitat de la situació. Així, mentre que el jove Indi crouched a terra, sobbing com un nen espantat, jo estirada-li als peus, i empènyer-lo contra la paret de pedra de la serp pit.
  
  
  La seva cara es va cobrir en la sang, causant patrons estranys a la forma en les seves galtes, la boca era mig oberta, i la seva llengua penjava cap avall, com una fractura de l'ala d'ocell. - no... "sahib.".. Si us plau, no... em...
  
  
  "Que estaves seguint ordres, ho sé," em vaig interrompre, d'acabar la frase. "A mi també, Nirad, a mi també.
  
  
  Darrere d'ell, vaig poder sentir els rèptils, xiulant i xiulets com que arribin a la pedra de les parets del pou. Nirad no va ser obligat a treballar per a la Cobra, ho va fer sobre la seva pròpia voluntat. Aquí, ara, va acabar la seva obra, molt abans que ell havia esperat.
  
  
  Quan es va adonar que volia dir-ho, la seva actitud de sobte va canviar. Va intentar alliberar-se amb el seu peu, que colpejar-me a la cara, i hissed, " Shiva vol veure morts!" - Jo no li voltes a aquesta perspectiva.
  
  
  "Potser, Nirad, però vostè no serà aquí per veure què passa." "Jo no podia perdre més temps. El meu puny agafar-lo en la barbeta i va caure cap enrere. Em va agafar de la cintura dels seus pantalons. Nirad intentat cridar, però la seva trencat les costelles només li permetien un grunyit sord. - Tenir un bon viatge! Vaig dir, i se li va llançar sobre la vora de la fossa.
  
  
  Va intentar aferrar-se a la vora, però no podia. Les cames fluttered en l'aire, i després va caure cap enrere i trobar-se en un estany artificial, on vaig poder veure la terrible les serps de mar movent els seus caps.
  
  
  Gorgoteo a l'aigua, anells i cues de moviment. Nirad del cos retorçat en agonia. L'Índia es va convertir en seu costat, tractant de sortir de l'aigua estancada. La serp marina va enfonsar la seva curta dents en el seu avantbraç; després va sortir de l'aigua en el seu propi, moviment unsteadily fora del seu element. Però es va quedar amb els seus ullals incrustat en l'home del braç, amb un estrany, aterridor tenacitat.
  
  
  Quan finalment va caure la seva presa i Nirad intentat aixecar com un boig, el rei cobra va intervenir per demostrar que no es podia pertorbar la seva pau en el seu territori. Jo mirava l'escena amb una mena de fascinat de terror. Això va ser el que Shiva havia dissenyat per a mi. La cobra es va aixecar i influït en l'aire.
  
  
  Nirad no va tenir temps de cridar o pensar en fugir. El rèptil va córrer a gran velocitat, i, al mateix temps, la irregular escates escurçó enfonsar els seus ullals en el jove Indi del turmell. Un espasmòdica gurgle escapat Nirad els llavis. Vaig veure com el pou va venir a la vida amb un xiulet, un xiulet, i fuets.
  
  
  Un espasmòdica calfred va sacsejar a l'Índia del cos. La seva doblegar les cames, les mans clutching al coll de la camisa com si ell no podia respirar. Va ennuegar al verí de la cobra, que havien paralitzat el nervi centres de la seva respiració.
  
  
  Hi havia taques vermelles a Nirad la cara i mans; hi ha una hemorràgia interna. Les serps, xiulets sense parar, colpejar repetidament, enfonsant les seves dents en la seva carn torturada en una sèrie de mortal picades. I es va apartar com Nirad la llengua generat sortir de la seva boca, i ara no podia parlar.
  
  
  El so d'un cos mutilat caure a la part inferior de la fossa va ser inevitable complanta; la Mort vindria en pocs minuts. Però no va ser el meu torn, per sort.
  
  
  "Això és el que el seu oncle volia per a mi," vaig dir Reeva. "Un mos després d'un altre.
  
  
  Ella estava asseguda en una cadira, el seu rostre enterrats a les seves mans. Quan vaig parlar, va aixecar el cap i em va mirar als ulls. Les seves galtes no estaven mullats amb les llàgrimes, i amb els ulls negres eren greus i fred. Ella no havia perdut el control dels seus nervis, fins i tot després de la terrible vista, que havia presenciat.
  
  
  "Bé," va murmurar. "Sóc feliç. Un dia et vaig a explicar tot sobre això, sobre la brutal i humiliant coses meu oncle em va fer fer a la seva gent... els porcs que treballen per a ell, que adorar-lo com si fos un Naga, un déu. Nirad merescut pitjor, ho asseguro.
  
  
  Només llavors va Reeva sembla a punt de desmaiar-se, la seva cara que mostren les emocions fortes. Vaig agafar-la amb cura i recollir-la. Estava tremolant. Em va abraçar i la va besar el coll lleugerament. Aviat, jo esperava, el temps arribaria per a nosaltres, també, un moment en què ningú interrompria. Però ara havia de deixar, i com més aviat vaig deixar, millor.
  
  
  Va sentir que la meva preocupació i es va allunyar de mi.
  
  
  "Li vaig preguntar. "On som?" Quina és la ciutat més propera?
  
  
  "Vaig a dir-te tot", va dir. "Però vostè ha de lligar-me primer, en cas contrari, el meu oncle sabrà que em va ajudar a escapar i que el meu pare morir". Ell probablement matar a mi, també.
  
  
  Va anar a buscar la corda, i m'apunto a una cadira. Llavors, quan ella li va explicar tot el que necessitava saber, he embolicat la corda al voltant de la cintura i turmells, amb ganes l'escena per mirar natural.
  
  
  Jo li vaig dir breument en què la finalitat de la meva missió era; jo podia confiar en la seva ara que va ser un aliat valuós. Però no vull posar-la en perill.
  
  
  I quan em vaig adonar que necessitava a mi, potser més del que necessitava el seu, l'últim dubte desaparegut, substituït per la més completa de confiança.
  
  
  "Agra és només d'uns pocs quilòmetres de distància," la noia que s'ha explicat. - A les afores de la vila, seguint el camí principal: que el portarà directament a la ciutat. Estem quedar aquesta nit: vaig a tractar d'obtenir més informació. Per a vostè.
  
  
  "Per a nosaltres, que vol dir. A la vida i la salvació del seu pare, " em va recordar.
  
  
  Quan la reunió estava prevista, he trobat alguns draps a les guixetes, la seva emmordassat, i preparats per marxar. Em vaig assegurar de l'última vegada que el meu cordons de les sabates estaven estretament lligat per tal de no despertar Shiva sospites.
  
  
  Nirad la pistola de posar a terra. Vaig empènyer-lo a la meva butxaca del darrere, a continuació, va agafar una curta túnica blanca que va penjar a la meva taquilla i posar-lo en... una primitiva samarreta que tindria almenys satisfer les meves necessitats immediates.
  
  
  Reeva es va apartar. Les llàgrimes van començar a mullar les seves galtes. Jo volia tornar, va deixar de saber que tot el que seria el millor, però alguna cosa em va, potser la por de no veure les seves una altra vegada. Jo estava pensant en Reeva Singh, però el primer que em va venir a la ment va ser la sensació d'una AX agent. Podria decebre Riva, però jo no podia decebre el meu govern i la confiança dipositat en mi... no, quan milions de vides humanes estaven en perill d'absurd somnis, penal plans d'un boig.
  
  
  
  
  8
  
  
  Proverbis són convenient utilitzar ja que succintament expressar universal veritats: que adaptar-se fàcilment a tot tipus de situacions. Com va passar a mi quan vaig deixar de Reeva Singh sol en el laboratori, amb la seva col·lecció de verinoses rèptils i el cos grotesc d'un cambrer, ajagut en una fossa, va ser: "Quan plou, vostè no ha de mullar-se."
  
  
  Esdeveniments no va passar poc a poc; que, literalment, va colpejar a mi des que vaig arribar a Nova Delhi dos dies abans. En aquest curt període de temps, després de diversos cops preguntava si jo estava seguint un esquer que em portaria a un carreró sense sortida, Shiva va aconseguir atraure a mi en el seu cau. No va ser fàcil viatge, i no vaig arribar a veure la misteriosa Shiva... l'últim mestre de Haksha i la Cobra cervell. Però he rebut més que suficient evidència per convèncer-me que això no és ficció. L'home va existir, tot i que no vam conèixer cara a cara.
  
  
  Que passarà tard o d'hora, massa, molt abans que ell sap que tinc alguna cosa a dir-li. Però ara s'havia d'arribar a Agra abans de que ell o els seus goril·les descobert la meva fugida, abans de mirar la cèl·lula i trobar-la buida excepte per cinc enutjat serps.
  
  
  El laboratori obert en un estret passadís amb envestit terra parets. Fora de Shiva mansió, vaig sentir la baixa, en auge hoopoe sons. La línia "Poo ... poo...poo" va ser substituïda per un rellotge que semblava ser la reflectida en el meu cada pensament, en cada moviment. Jo tiptoed avall de l'estret pas, i al mateix temps, una veu que ressona en l'aire des de l'extrem del passadís.
  
  
  "Nirad?" Què estem fent aquí?" Vostè sap que no els agrada esperar...
  
  
  Hem de Ranjit o Gurnek, probablement la primera, des de Gurnek la cara encara ven. Vaig agafar la impaciència en l'home veu i crouched avall, a l'alcova en el passadís com a passos es va acostar a mi. Vaig mirar cap amunt i va veure Ranjit. La camisa es va obrir al pit, i el garrote portava al voltant del seu coll va donar la sortida a una lluentor metàl·lica. L'Índia va en el laboratori de la porta, i no vaig esperar la seva reacció.
  
  
  Flexió en dos, vaig córrer cap avall un altre corredor, en un laberint d'algun tipus. Jo estava en una casa, I raonada, i en general una vila té una porta o més. Vaig trobar-la en un minut. Vaig empènyer a obrir la gran, intricat incrustacions de fusta de la porta i parpellejaven, tractant d'ajustar a l'encegadora llum del sol del matí.
  
  
  El pati semblava haver estat totalment traslladat des d'alguns Mediterrània ubicació. Dens fullatge, floració arbustos, exuberants plantes. Pel que sembla, Shiva va escatimar cap despesa per a reproduir una rèplica exacta d'un racó de la fèrtil camp, al sud de França.
  
  
  Vaig tancar la porta amb suavitat i córrer per la grava camí que els va portar des de la porta del costat de la façana. El camí va portar a un dens cúmul de ginebres i arbustos, perfectament retallada i ben cuidats. El general rellotge no havia sortit encara, i certament no anava a esperar-lo a sortir. Un ràpid cop d'ull sobre la meva espatlla confirmat que Ranjit encara no havia tingut temps per avisar els altres.
  
  
  Però jo sabia que només era qüestió de minuts. No vaig poder trobar una porta o en qualsevol altra manera, altres d'una tanca d'arbres. He premut el meu cap i coll en les meves espatlles i va sortir endavant, empenyent a un costat de la barrera de les oficines amb els meus dits descalços. Vaig fer més soroll del que jo pretenia, però aquesta missió ja era un desastre des del principi, i les coses no van bé ara mateix.
  
  
  Branques literalment tirava fora de la meva roba, assotat la meva cara i ulls. Vaig sentir un lleu moviment darrere de mi, de la confusió de veus creixent més clara. Vaig continuar empènyer a través de les branques i per fi va aconseguir el lliure; jo era a la vora de la polsegós camí que va portar al costat de la vila.
  
  
  Ni tan sols vaig tenir temps d'agafar el meu alè. Vaig córrer, puntades de peu fins núvols de pols amb cada pas. Els sons febles del sord de la música ressona per davant de mi com he seguit el so, amb l'esperança que venia d'un camió o una furgoneta a la carretera a Agra.
  
  
  Si recordo que la ubicació geogràfica correctament, Agra era d'uns tres hores en cotxe des de Nova Delhi i va ser coneguda com la ubicació del Taj Mahal. Si la visita a la ciutat no va ser part dels meus plans, a continuació, Shiva va ser.
  
  
  He sortit a la carretera principal. Era molt estret, l'únic carril de circulació d'anar en ambdues direccions. La temporada del monsó, hauria de començar en pocs mesos, de manera que la roadbed estava nu i desolat, una extensió uniforme fosc de pols. Marcits arbres alineats als costats de la carretera, i voltors enfilat a retorçades branques, silenciosa menjadors de aterridor, nu-encapçalat cadàvers.
  
  
  Reeva no va tenir temps per donar-me instruccions detallades. Vaig mirar cap avall de la carretera en els dos sentits, però no hi havia res per mostrar-me la manera exacta com a Agra. Jo squinted en la sol radiant i un moment després va veure una família arraulit al voltant d'una petita foguera a l'altre costat de la carretera.
  
  
  Dos adults i quatre nens em mirava amb undisguised curiositat. Em vaig decidir a tenir una oportunitat i va córrer a l'altre costat del carrer, amb parades de cop i volta, quan em va arribar el grup. Una fina home portava només un cinturó al voltant de la seva cintura va aixecar la cara per mirar-me sense intentar d'aixecar-se. Devia tenir deu anys més jove que jo, però la seva arruga, enfonsats cara li va semblar molt més gran.
  
  
  "Agra?" Li vaig preguntar com aviat com es va establir que cap d'ells no parlava anglès. M'apunto al carrer i va tornar a preguntar: "Agra?"
  
  
  La meva mare i pare van intercanviar sorprès la mirada, i dues de les quatre nens van començar tugging en els meus pantalons. "Propina, una propina!", la nena, completament nu, repetit, tugging a la meva pantalons cama amb una mà i apuntant a la meva boca amb els altres. La seva fina, ploriquejant veu continuat de respondre.
  
  
  A la vila, van agafar la meva jaqueta, juntament amb la meva cartera i els diners que vaig seguir en la meva butxaca interior, de manera que tots els que vaig tenir amb mi va ser un grapat de rupies que vaig rebre de la Riva. Aquí hi ha un altre problema a afegir a les altres. No obstant això, he trobat una moneda de coure i situar en el palmell de la fam infantil amb la mà estesa.
  
  
  "Agra", em repetia, glancing nerviosament a la cobertura que va amagar la vila. - Taj Mahal...
  
  
  "Ah, la Sahib, el Taj Mahal! l'home va dir. Ell encara estava ajupit, però ell va aixecar la bony de la mà per mostrar-me el camí, a l'esquerra de la vila.
  
  
  Vaig córrer de nou, sentir un dolor molt fort a les meves cuixes. Només vaig poder esperança que un cotxe, el carro, o qualsevol altre vehicle seria passar per ajudar-me arribar a Agra. Però en lloc d'un cotxe o una furgoneta, vaig sentir un soroll que immediatament em va portar de tornada a la barreja d'esdeveniments que havien tingut lloc en la meva primera nit a Nova Delhi. Va ser una tos, i després de l'estrèpit d'una motocicleta darrere de mi.
  
  
  Vaig continuar funcionant, convertint-se cada metre. Des de el camí que envolta la vila, una moto amb dues persones a bord, va treure al carrer principal, el cap embolicat en turbans, i que es dirigien cap a mi. Vaig agafar Nirad la pistola, que vaig guardar a els meus pantalons butxaca.
  
  
  Va ser un Astra. 32, capaç de colpejar a qualsevol destinació dins d'un centenar de metres de radi. Astra fa pistols que són idèntics a la Poltre i Walther pistols (que costen molt més), i jo he fet servir més d'una vegada en el passat. Però quan em vaig aturar per apuntar i prémer el gallet, em vaig adonar que la pistola estava buit. Em va ficar la pistola de nou en els meus pantalons butxaca i va començar a córrer de nou, fins i tot com una bala va sonar centímetres de distància i un tros d'escorça de volar fora un arbre d'uns passos a la meva esquerra.
  
  
  El tirador havia una mica de pràctica i un ull entrenat. Vaig començar a córrer en ziga-zagues, buscant un refugi que permetin-me fora de la pista, fugint de les bales que plogut avall com cacauets. Un altre tret, i aquest cop de la bala devorat la meva espatlla dreta. Cinquanta metres més endavant, vaig veure una barraca de fusta amb una quantitat de fum negre aixecar-se d'una xemeneia de maó.
  
  
  Jo no tenia ni idea de què era, però vaig seguir corrent com mai havia de córrer a la meva vida. La motocicleta escurça la distància, però la pols augment de la carretera fa que sigui difícil per al conductor a veure, i, per tant, conduir el vehicle a velocitat màxima. Vaig prendre avantatge d'això i va sortir al pati, que era plena d'escombraries, mentre que un dels dos homes va ordenar al seu company per aturar i continuar a peu.
  
  
  Hem de Ranjit i Gurnek, vaig pensar, però jo estava segur que Shiva va tenir més de dos guardaespatlles. Una porta de fusta es va inaugurar al costat de l'edifici; la porta penjat només en un dels seus oxidats frontisses. Em vaig precipitar a l'interior, i la repugnant olor de sang i excrements d'animals ple meu nas.
  
  
  Jo estava en un escorxador, i em vaig sentir com que estava de tornada en el segle xix. Els hindús no menjar carn, els Musulmans fan. La reducció del bestiar, l'impacient clatter de bestiar cascos, i la sorpresa mirades dels homes preparant per la matança de vaques clarament indicat que jo havia arribat a mínim un lloc adequat per a amagar.
  
  
  Els homes van començar a crits, alçant els seus punys. Jo era un hostes no convidats que no tenia res a veure amb els animals que necessitaven per a ser assassinat. "Ho sento, la gent," jo muttered, llançant entre dues grans vaques d'una banyera plena de sang, que va conduir a una d'externa de drenatge.
  
  
  L'olor era suficient per convertir qualsevol estómac; volia que li deixar de Shiva matons. L'aire feia olor de massacrats carn i la por. El bestiar va començar a squirm en pànic, els seus cascos clattering sobre el terra fangós. Darrere meu, vaig sentir un intercanvi de paraules en un idioma no la vaig entendre. A continuació, el so de les petjades acostar-se a mi, fent-se ressò sobre el soroll dels animals.
  
  
  "Carter! Ranjit va cridar. "Només volem parlar." Shiva vol arribar a un acord!
  
  
  Va ser un bon acord, I raonada: la meva vida va ser inútil per a ell...
  
  
  Els animals, sobretot ferotge, amenaçada per fugir junts. Jo també ho permeten. Per ser aixafat per un ramat de pànic a les vaques impulsat per l'instint d'autoconservació. No cal dir que em vaig sentir el mateix instint. Així que em vaig mantenir en funcionament, i una altra bala whizzed sobre el meu cap, rebotant en els passos al costat de la cambra de bany.
  
  
  La bala va enviar un esprai de sang, de fems i orina que tenyeixen els meus pantalons. Vaig córrer a la mort de centre, un mur a la part posterior de la sala gran, on no hi ha finestres ni portes, van ser visible.
  
  
  Jo estava buscant alguna cosa que em donaria uns segons de temps preciós. Vaig pujar a la vora de la banyera i va agafar el pitchfork que havia vist sobre el farratge pila. "Carter! La veu va cridar de nou. "És tot, sahib!
  
  
  "No és exactament! Vaig respondre en veu alta, celebració de la pitchfork com una llança.
  
  
  Ranjit acomiadat un altre tret, però al mateix temps, quatre aguda prongs de la pitchfork va enfonsar en el seu pit. Jo vaig llançar la rusty eina tan fort com vaig poder. Em vaig quedar immòbil ara, veient el jove Indi trontollar de nou amb la boca oberta i les seves mans serrant en la fusta de l'eix de l'arma.
  
  
  Gurnek, que era darrere del seu company, ignorar-me completament, mirant en la fascinació dels quatre rius de sang brollant de la ferida. Va intentar tirar el pitchfork lliure, però Ranjit mantenir cridant, el salvatge crit de dolor creixent se en més feble per la segona.
  
  
  Va ser Ranjit la agonized crits, els seus gemecs de la ira i l'agonia com Gurnek intentat tirar el pitchfork fora del seu pit, l'enviament de les vaques, una dotzena en total, regirant bojament a l'estret pas a les drainpipe. Vaig poder sentir el seu soroll sord, hoofbeats, i grunyits; em va saltar i va començar arrossegant-se cap a la xarxa de clavegueram.
  
  
  Gurnek cridar, agitant els braços en l'aire. Va colpejar a l'esquena, amb banyes i, literalment, llançat en l'aire, l'aterratge al costat d'un gran bany. Ranjit enfonsat enmig d'un ramat de bojos bestiar. Un final grunyit de dolor escapat seus llavis com les seves mans obert i tancat en una grotesca paròdia d'un puny.
  
  
  A continuació, l'alè fètida dels animals fregava les meves galtes i jo discontínues avall del passadís, constantment xocar contra el mur a l'extrem de l'escorxador. Brut i amb mala olor, amb inflor de cara coberta de sang i suor, I no hauran d'haver estat una vista agradable quan vaig sortir a la carretera, deixant enrere aquesta escena de la terrible matança.
  
  
  No estava segur del que havia passat als dos Indis. Gurnek probablement seria encara es viu, però m'esperava el pitchfork ferida seria eliminar Ranjit per sempre. D'acord amb les circumstàncies, vaig pensar que havia fet un treball decent.
  
  
  La gent de l'escorxador ha també han estat Shiva persones. No vaig esperar-los a sortir endavant per venjar els seus companys. Vaig començar a caminar cap al carrer, preguntant-se com podia convèncer algú per donar-me un viatge, tan brut.
  
  
  Un vell Ford va passar per aquí. Va ser en el seu camí cap a Agra, però va ser inútil ona furiosos per a ells a la parada. Vaig agafar una idea de coure-cara de color vermell, a continuació, el cotxe va desaparèixer en un núvol de pols que es va aixecar com va passar.
  
  
  Vaig seguir caminant, decidit a no deixar.
  
  
  Jo necessitava una dutxa, roba neta, diners, i una pistola. Que jo sàpiga, el govern dels EUA no va tenir un consolat o delegació a Agra. La ciutat era massa prop de a Nova Delhi. Però potser em podria trobar el que necessito a l'hotel.
  
  
  I, de tota manera, el que havia de fer-ho. Era ja passat el migdia, i jo tenia una cita amb Rhea de la nit. Encara hi havia un munt de coses que calia fer, així que vaig agafar el ritme. Reeva dir que Agra és a pocs quilòmetres de la vila.
  
  
  A pocs quilòmetres o no, sempre va ser una esgotadora caminada. El sol del migdia queia a sobre el meu cap lliurement, i el cel era una enlluernadora, cloudless extensió de punts amb dades falses reflexions. Va ser d'uns deu minuts, un quart d'hora, abans d'un carro tirat per mi. Va ser un ramshackle carro tirat per un parell de flac bous portant un cartload de fenc.
  
  
  Em va saludar al conductor, un gris-barba home que va tirar de les regnes i tirar del carro per la vorera. "Do you speak English?" Li vaig preguntar al pagès.
  
  
  "No anglesa," va dir. "No Anglesa...
  
  
  M'apunto el meu dit, primer a ell, llavors a mi mateix. "Agra?" "Li vaig preguntar per ell. "Agra?"
  
  
  "Agra?" "Què és?"el pagès de repetir, agitant la mà de costat a costat, en un gest que vol dir" Sí " en el llenguatge universal.
  
  
  Vaig assentir amb el cap amb força i va pujar al carro enmig de l'herba. L'home va somriure a mi, mostrant-me les dents i les genives tacada amb paan. Després va afluixar les regnes i els bous es va reprendre el seu ritme lent, que era encara millor que una caminada llarga.
  
  
  Em vaig quedar adormit, lulled per la rítmica balancí i cruixit de la cistella de la compra. Necessitava dormir una mica, fins i tot si era només per una hora. Però els meus pensaments van ser interromputs per un brunzit insistent, un brunzit que va créixer més fort, com la cistella de la compra rodar cap avall el sol de la carretera.
  
  
  Instintivament alerta, vaig mirar al meu voltant. La pols va ser l'augment en la distància, petits núvols de sorra fina i ocultar la font de soroll que havia sentit a parlar. No voler prendre riscos innecessaris, per no comprometre ni la meva vida o l'èxit de la missió, em vaig apressar a submergir-se en el fragant hay, acumulant força a la part superior per fer-me invisible.
  
  
  Jo no podia entendre que estava per venir. Em va mirar a través de les esquerdes de la fusta van, escoltant la constant estrèpit de diversos motors. I quan vaig veure què era, em va enfonsar més en el fenc i celebrar el meu alè.
  
  
  Eren cares noves, però no vaig poder oblidar-los a partir d'aquell moment. Tres homes, tots Sikh Indis... una motoritzat esquadró enviat per Shiva trobar i caçar-me cap avall, matar-me, o portar-me a la vila, a l'espera de l'últim ordres del Gran Líder. Van rugir passat el bullock carro, i tots tres motocicletes es va dirigir cap a Agra.
  
  
  Si només Falcó podria veure'm ara, vaig pensar.
  
  
  Jo estava brut, sense diners, armat amb una pistola descarregada i el meu coneixement de taekwondo i karate. No era difícil de preveure, si el meu judici de Shiva era correcte, que el dia abans seria estressant
  
  
  
  
  9
  
  
  Vaig arribar a Agra una hora més tard, i la van dipositar en mi i baixar a la perifèria de la ciutat. Pols sense asfaltar carrers, carrerons, un laberint de carrerons que semblava que s'han creat específicament per confondre l'casual visitant. Després de rebre la informació, vaig trobar-me davant de l'American Express oficina.
  
  
  No és que la meva situació va ser especialment divertida, però em va fer riure. Aquí estic, molt allunyada de la imatge d'un corrent nord-Americà turístic, sense passaport i sense diners, a excepció de les poques rupies Reeva em va donar abans que jo estava lligat.
  
  
  Vaig pensar en llogar un cotxe i conduir de tornada a Nova Delhi, però hauria tingut un mínim de sis hores, i no vaig tenir prou temps. Jo necessitava posar-se en contacte amb Falcó i prepara't per conèixer Reeva més tard aquell dia. Així que Nick Carter, brut, irregular, ratllat, i bloodied, el quadrat de les seves espatlles, va respirar profundament i va caminar a través de la porta d'un bonic edifici que era l'única esperança en una ciutat estranya i per a mi un terrible enemic.
  
  
  Agra no és un megacity. Tres homes armats sobre les motos podria escombrar tota la ciutat en cap moment. La planta ja estava formant en la meva ment quan vaig entrar a l'edifici blanc, mirant per la gerència.
  
  
  He estat en les situacions difícils abans, però es limita al ridícul. Sense un cèntim a comprar armes o roba, o llogar un cotxe, jo no seria capaç de tractar amb Shiva i la seva personal de l'equip de goril · les. El meu passaport, diners, i les meves pertinences eren segurs en una habitació de l'hotel en Nova Delhi; però la resta de mi va ser a Agra, a tres hores de cotxe de la capital.
  
  
  Tan aviat com vaig entrar a l'edifici, un uniformat guàrdia de seguretat va entrar a la meva porta. Jo, certament, no podia culpar el pobre home, sobretot quan vaig veure el meu reflex en el mirall a la paret... la imatge d'un brut i irregular sense llar de l'home.
  
  
  "Vull veure el gerent," vaig dir al guàrdia. "Hi va haver un accident.
  
  
  "El director és en període de sessions, pot no ser pertorbat, 'pucka hippie'... l'home va respondre, llançant un insult a la meva cara.
  
  
  Bé, jo feia olor de cabres, i certament no era un model; però jo no tenia cap intenció d'estar-hi i argumentar amb un vigilant de seguretat... no quan ho tot, incloent-hi l'American Express, podria haver estat arruïnat si Shiva havia fet els seus plans de treball.
  
  
  "No m'importa si és en Sesia," vaig dir amargament. "Aquesta és una emergència. "I jo estava impacient quan l'home va començar a empènyer-me cap a la porta, amb la intenció de tirar-me a sortir a la carretera. "No es pot tractar a un cavaller com això!" Vaig exclamar, gritting de les meves dents.
  
  
  La guàrdia arribat a la holster del seu servei de pistola. Error número dos. No m'agraden els "hooligans" i no m'agrada ser empès. Així, amb una ràpida d'ona de la meva mà i una puntada a la ronyó, vaig enviar el temps de l'home en expansió en el polit de marbre. Una de les secretàries d'aixecar la vista i va saltar als seus peus.
  
  
  "No hi ha cap necessitat de preocupar", em va assegurar-li. "Per cert, el manager és un amic meu... I necessito parlar amb ell sobre el negoci. "De seguida." Jo no vaig a seure aquí i espereu que el seu company "- vaig assenyalar a la figura de la guàrdia - " per decidir si estic presentable socialment o no.
  
  
  És que ha estat el meu to de veu o la pressa amb la que em va desestimar la guàrdia, per a la jove dependenta va assentir precipitadament i atropellar a la fila de la taula. Em vaig quedar immòbil a la sala, un somriure enganxats als llavis, a punt de perdre els estreps de nou, si no vaig actuar en un minut.
  
  
  La reclamació va ser un Hindú, però l'home que va convocar a la seva mà per a mi va ser un nord-Americà, un home alt, prim noi uns quants anys més gran que jo. Es veia gairebé incòmode en el seu pinstriped vestit, immaculada, mentre que la meva roba brut i esparracat.
  
  
  "Què puc ajudar amb?" em va preguntar, mirant-me amunt i avall.
  
  
  "És millor no parlar en públic", em va dir.
  
  
  "Perdó?", va dir, frowning sorpresa.
  
  
  "Us recomano que aneu a la vostra oficina. Jo treballo per a la generalitat, el seu govern. Especial Del Servei Secret.
  
  
  "El servei secret?", el secretari va respondre amb un somriure. "Vine, vols burlar-se de mi! Què és això, una broma?
  
  
  "No és broma. I si no vols-me a l'oficina, vaig a haver de suportar per mi mateix. Però jo no vull fer mal a vostè...
  
  
  El guàrdia va arribar als seus sentits i comencem a caminar cap a nosaltres. Em vaig quedar mirant la reclamació a l'ull, amb l'esperança que ell estaria d'acord. Vaig entendre la seva situació: en la mesura que ell sabia, va ser davant d'un boig que estava angoixada i olor de dolent.
  
  
  Ell va mirar lluny de mi i va mirar a la guàrdia. Va dubtat un moment, i després, finalment, mirar-me i va assentir lentament. — No sé què és, però li asseguro que no tinc por de tu, " va dir en una veu tensa.
  
  
  "No tingueu por de ningú. Després de tot, encara sóc un client, tot i que el meu L / C va quedar a Nova Delhi.
  
  
  Vaig seguir-lo a través d'una fila de la taula i en un petit bosc que ofereixi l'oficina, una miniatura de Wall Street, en el subcontinent Indi. Jo glanced en el nom gravat a la placa que hi ha a la meva taula, va seure a la cadira de cuir, aclarir la gola i va començar a explicar la meva història des de el començament.
  
  
  No vaig esmentar Shiva nom, ni em va especificar la naturalesa de la meva missió o la meva relació amb la DESTRAL. Em vaig presentar com un agent de la CIA delegació especial, una oficina que podria tenir un significat molt concret per al director. Vaig explicar la meva situació a ell, i apunta que els meus documents i diners encara estaven a Nova Delhi i que la meva missió no em permet tornar a la capital, potser per uns dies.
  
  
  Quan vaig acabar la meva història, incloent-hi per què em vaig presentar-me com una persona sense llar, el director volia saber el meu nom, i comprovar la informació mitjançant l'ordinador al costat de l'escriptori. Acostumo a estar molt bé, de números, però mai he molestat a recordar el meu número de targeta. Així que només em va donar el Senyor Reynolds, el gerent, un nom complet amb una adreça a Washington que va ser a la targeta.
  
  
  De vegades, en els aeroports, vaig comprar el "detectiu" o espia llibres, emocionant lectures que m'ajuda a relaxar-se i clar, el meu cap. Però mai no he estat capaç de trobar la situació descrita, que és ni remotament comparable a la que em vaig trobar al. Qui sap, els herois de l'llibres sempre havia fabuloses quantitats a la seva disposició en diverses monedes, que mai s'acabaven de passaports, documents d'identitat, o d'armes. Però jo no era el personatge principal en el misteri llibre.
  
  
  Tot el que em va passar va ser bastant maleït "real". L'American Express oficina era real, com la ciutat d'Agra. Tot el que va passar a mi, personalment. Vaig veure Reynolds amb cura ja que va estudiar les dades de l'ordinador. Si no hagués ajudat a mi, hauria estat fins al coll. Fàcil i senzill.
  
  
  "Bé, el Senyor Carter, no ets un fantasma," Reynolds finalment, va dir després de llegir la informació. "I ets un home ocupat, també, he d'afegir. Vostè ha viatjat per tot el món, o no? Un somriure va aparèixer a la cara, llavors el director es va disculpar per la meva forma de ser tractats.
  
  
  "Al menys algú que pot escoltar," vaig dir. - Aquesta és una qualitat que moltes persones no tenen ara mateix.
  
  
  "Em temo que tot," va estar d'acord. Va oferir-me un cigarret i li va preguntar si m'agradaria de netejar a casa seva; ell va cridar la seva dona per enviar un xofer per recollir-me.
  
  
  Em va agradar l'oferta, però no vaig voler donar-li cap problema. L'menys gent I implicats, el millor va ser per a tothom. Vaig agrair-li la seva bondat, però va declinar la invitació. "El que cal primer de tot és d'uns pocs centenars de dòlars a l'Índia la moneda, si és possible, i la seva oficina a trucar a la meva cap a Washington.
  
  
  "No problema" de Reynolds, em va assegurar. Es va aixecar ràpidament de la taula, tot feliç i emocionat per l'oportunitat de participar, encara que sigui en una forma reduïda, en les activitats d'aquest secret i la naturalesa clandestina.
  
  
  Vint minuts més tard, els meus pantalons butxaca inflats d'un tac de factures, jo estava assegut a la seva directora, escriptori, esperant Hawke a despertar de la seva letargia. "Però t'adones que, després de la mitjanit?" el meu cap muttered.
  
  
  "Vaig pensar que mai no es va ficar al llit abans de les tres."
  
  
  "Tres hores?" L'infern, he d'aixecar a les sis, el Número Tres!
  
  
  Sempre he estat Número 3 quan Hawke estava enfadat; jo era Nick o Carter quan va ser a més a més, cordialitat. Per descomptat, el Gran Líder no em perdoni per l'oblit de la diferència de temps entre Washington i l'Índia.
  
  
  "Bé", vaig dir. "Et deixaré tornar al llit en un minut, però he pensat que potser voleu saber què va passar."..
  
  
  — Sé exactament què va passar", va explotar. "Ja he parlat amb l'Índia servei de seguretat. Em van informar de la seva crida. Nick, no anem a començar amb la mateixa vella història. He d'admetre que em vaig equivocar. Per començar, Shiva no va existir mai.
  
  
  "Malament de nou. Shiva existeix, espero, per un curt temps...
  
  
  "De què estàs parlant?" Falcó va cridar. "Vaig pensar que havia fet, que vostè va a volar a casa."
  
  
  "Potser la setmana vinent, si tot va bé", vaig dir. Vaig dir Falcó els detalls, des de la meva primera trobada amb Mohan i Gurnek per l'assassinat d'Anand, el meu capturar el Fort Vermell, i el que va passar després. Quan li vaig explicar tot el que sabia sobre la Caixa, va ser literalment bocabadat.
  
  
  Des de l'altre extrem de la línia, un fort wheeze va arribar des de milers de quilòmetres de distància abans la resposta va arribar. Hawke, la seva veu va ser suau i fina, però no he necessitat un traductor per dir-me que estava profundament preocupat. "Ara que sé el que vull de tu, de Nick...
  
  
  "Tinc una vaga idea," vaig dir. "Un quadre, no?"
  
  
  "Vull més". Vull Shiva i Haji si necessito. I jo no vull-los pas a pas, sóc jo, clar, Nick?"
  
  
  — gran. Ja m'he decidit per dur a terme l'situació segons el teu criteri. Però, què he de fer amb el subministrament de l'heroïna? He de seguir per lluitar contra això?
  
  
  "Tracte amb Shiva primer. En cas contrari, I es posarà en contacte amb l'Índia servei de seguretat. La caixa és molt més important, per descomptat.
  
  
  "Per descomptat, no cal dir-ho," jo muttered.
  
  
  "Vols treballar sol, o preferiu demano als Indis a pas i ajudar-te?"
  
  
  "Encara no", em va dir. "Si Shiva sospita que l'Índia servei de seguretat va a interferir amb els seus plans, que s'afanyen a sortir del país per a refugiar-se a la Xina, i a continuació, mai anem a trobar-lo de nou. No obstant això, de moment, no crec que ell em veu com un perill immediat, de manera que demano que no esmenta això, quan es diu funcionaris a Nova Delhi. He afegit que Anand havia em va fer entendre com va dir la confidencialitat de la informació va ser "filtrat" les més altes cúpules del seu Servei. "Jo no vull que el nostre amic per volar abans tinc una oportunitat per retallar les ales."..
  
  
  "I arrencar les plomes," Falcó afegit.
  
  
  "Oh, anem a fer el quadre d'ell, és clar.
  
  
  A continuació, hem creat un xifrat, un codi, nom, a fi que pugui ser-vos que va parlar de la real Nick Carter, i no a una veu electrònica, una genial invenció d'un albanès científic. "Això és important negoci, de Nick. Ni Moscou ni Washington veure la Xina preparar per devorar el subcontinent sense la seva intervenció. Es veuran obligats a prendre la iniciativa, la guerra o no a la guerra. Per tant...
  
  
  "Ja n'hi ha prou," em vaig interrompre, tractant de riure, però jo no podia. - Tinc un contacte dins de l'organització. I jo no acceptar la derrota.
  
  
  "Sí, ja sabem," Falcó sospirar. "És per això que no puc perdre el que ara mateix... I no puc perdre el Quadre.
  
  
  "I Shiva, també," he afegit. "No ens oblidem de l'Índia resposta a Alexandre el Gran... o hauríem de dir Hitler?"
  
  
  "No crec que l'antic Adolfo va ser tan astut o fins i tot de manera decidida, Nick. Bona sort; espero amb interès escoltar de tornar de seguida.
  
  
  "Afanya't, Cap. Prometo, molt aviat.
  
  
  Una hora més tard, em va sorgir de la meva habitació de l'hotel mirant completament diferent a la de quan vaig entrar a l'American Express oficines. Vaig llençar el meu vestit, pantalons, sabates, substituint-los amb la típica roba: un blanc de cotó samarreta, pantalons d'estiu, i sandàlies de cuir. Anònim de roba. Em va dutxar, es va afaitar a fons, i, finalment, es frega la cara, mans, i peus amb una capa de greix de pintura.
  
  
  Com a conseqüència, vaig haver de coure de pell, i això maquillatge m'ha permès barrejar-se amb la multitud. Shiva persones buscant per a un Occidental, i si no eren prou intel·ligent per a protegir la American Express sortida, m'agradaria que no fos prou intel · ligent com per imaginar que m'agradaria canviar la meva roba i l'aspecte.
  
  
  L'empleat darrere del taulell al vestíbul de l'hotel va ser discret, tot i que més llestos que la seva Nova Delhi company. De fet, tot mirant-me amb undisguised curiositat (vaig mirar completament diferent a la de la persona que acabava d'entrar), no va esmentar el meu canvi de roba o el canvi traumàtic en el meu color de la pell.
  
  
  — M'agradaria enviar un telegrama, " li vaig dir.
  
  
  "Em sap greu, però no tenim el dret d'equips, sahib", va respondre. Llavors, de sota el taulell, va treure un mapa topogràfic d'Agra amb il lustracions a tot color de la ciutat, llocs d'interès, incloent-hi, per descomptat, el Taj Mahal. "Cal anar a l'oficina de telègrafs de Gwalior de la Carretera. Podeu enviar un telegrama a partir d'aquí, " va concloure, que apunta a un punt en el paper amb un llapis vermell.
  
  
  Vaig agrair-li, plegada mapa, i considerat una bicicleta taxi davant de l'hotel. "A l'oficina de correus a Gwalior Camí", em va dir el conductor. El meu accent i la pronunciació definitivament no coincideixi amb el color de la meva pell. El conductor glanced a mi, mirant-me amb la mateixa curiositat, ja que l'hotel administrativa.
  
  
  Però no vaig fer res per satisfer la seva curiositat. No podia esperar a arribar a l'oficina de telègrafs per a enviar un telegrama a gerent de l'hotel en Nova Delhi i dir-li que jo no seria tornar per uns dies. Finalment, em vaig decidir a trucar a l'Índia servei de seguretat per dir-los el que li havia passat a la seva agent, Ashok Anand.
  
  
  Finalment, vaig haver de córrer un munt de gestions abans de la trobada Reeva a les set. Sense perdre qualsevol moment, el conductor de taxi càrrec en la direcció de l'oficina de correus. Mentrestant, vaig mirar al voltant amb cura els ulls, sobretot quan vaig veure algú en una motocicleta.
  
  
  Pel que jo sabia, Shiva persones estaven encara a la recerca per a mi, perquè jo necessitava per quedar-se tan desapercebut com sigui possible. Bé, la meva nova roba i el maquillatge que em va ajudar molt, però no vaig voler prendre riscos innecessaris.
  
  
  "És el Sahib un actor?" "Què és?" el conductor va aventurar com ell es va aturar a l'oficina de correus de Gwalior de la Carretera.
  
  
  "Algunes persones pensen que sóc un actor..., em va dir.
  
  
  "Llavors potser el sahib vol donar-me el seu autògraf.".. L'Índia va treure un paper i llapis, amb un somriure, vaig gargotejar el nom en el full de paper que se li va donar. Em resistia. "Moltes gràcies, sahib! el conductor va exclamar amb un somriure de felicitat.
  
  
  No vaig esperar la seva reacció un cop desxifrat el gargots. Després de tot, tothom sap que James Bond ha estat retirat per a diversos anys.
  
  
  La central de la porta de l'oficina de correus estava buit; vaig entrar sense cridar molt l'atenció o de veure Shiva tres motoritzat goril · les.
  
  
  Vaig enviar un telegrama, pagat en la brillant nous bitllets de banc, i, a continuació apuntar-me a l'habitació del costat local i de llarga distància i trucades. Hi va haver una llarga línia de davant del taulell, de manera que va ser un altre vint minuts abans va ser el meu torn per entrar a la cabina de telèfon mentre que l'operador em va lliurar la línia a Nova Delhi.
  
  
  Encara que l'hotel nombre lliscament de la meva ment, no em d'oblidar el número de telèfon de Ashok és el cap. Em vaig asseure en un tamboret de fusta i va tancar la porta de vidre darrere de mi. Quan va sonar el telèfon, em va agafar i immediatament em vaig trobar en la línia de Hawke l'Índia company, un home anomenat Puran Dass.
  
  
  L'Índia del Servei Secret no coneixia la veritable finalitat de la meva missió. Per descomptat, va ser un multimillion-dòlar carregament d'heroïna, però no es va comentar a l'imitador de Haji la veu.
  
  
  No he fins i tot parlar-ne amb Anand és el cap just ara. Però li vaig explicar el que havia succeït al seu agent. Com he sospitat, que no han trobat el cos encara. Vaig donar Dass tota la informació necessària, incloent-hi l'adreça d'un carrer cafè prop de Nehru Park a nova Delhi.
  
  
  "Vostè va dir que no tenia l'oportunitat de conèixer Anand," Dass assenyalat per a mi després li vaig donar tots els detalls de Ashok de la mort. "I encara que va parlar a la meva assistent només ahir, vaig pensar."..
  
  
  "Em temo que és massa llarg d'explicar," vaig dir. "Jo estava sota pressió, si saps el que vull dir...
  
  
  "No, jo no entenc, Senyor Carter," Dass dir dryly. "I no em resulta curiós que el meu agent és mort." No entenc què està passant; un dia que ens diuen que mai no han conegut, Anand, el dia següent que vénen i ens diuen que ha estat assassinat. Aquest pot ser el cas en el seu país, però aquí, a l'Índia, tenim el valor de la vida humana molt més que qualsevol altra cosa.
  
  
  "Escoltar, Dass: jo no us invito a la conferència mi. Quan vaig dir que m'estava sota pressió, vull dir que algú va posar una pistola a la part de darrere del meu cap, encarregant-me de dir exactament el que vull dir. Creguin-me, el seu agent de la mort profundament preocupada mi. I si és cap consol, jo us dic que Ashok l'assassí ja no serà capaç de jugar el paper de botxí en nom de la Cobra.
  
  
  "Puc preguntar on són ara, el Senyor Carter?"
  
  
  "No li puc donar tota la informació: no, però, de totes maneres.
  
  
  "Puc recordar-vos que la vostra llibertat d'acció en aquest país és considerat de cortesia concedit al seu Govern?"
  
  
  "Sóc molt conscient de Madame de Gandhi cooperació.
  
  
  "Llavors, si us plau, digues-me que les seves raons per venir a l'Índia." Jo ja no es poden concedir llibertat de moviment si jo romanen en la foscor sobre tot...
  
  
  Alguna cosa no sona bé.
  
  
  Vaig recordar les filtracions Falcó i Ashok Anand havia em va parlar. Dass va ser res, però cordial i de cooperació, amb una veu seca, quasi agressiu. Mai no he estat capaç de trobar com les dues Cobra matons a sou, Ranjit i Gurnek, es va assabentar de la meva reunió amb Anand a la cafeteria del parc. Si va semblar una coincidència llavors, jo estava bastant segur que ara...
  
  
  Llevat, vaig arribar a la conclusió, Dass havia advertit ells.
  
  
  Per descomptat, no seria difícil o estrany per a ell per demanar a l'agent, on va anar a conèixer-me. Després d'això, ell ha contactat amb Shiva, amb l'esperança de matar dos ocells d'un tret.
  
  
  "Bé, el Senyor Carter," Dass dir impacient. "Estan decidits a tractar-me com si jo fos el seu cap, el Senyor Falcó, o insistir en el fet que la meva oficina tractar correctament?"
  
  
  "No, ni tan sols estic somiant, Sr. Dass. I ja que estem de manera insistent, vaig a fer-li saber que jo estic trucant des de Bombai. He esmentat l'hotel m'agradaria quedar fa uns quants anys, i ha afegit que " Si vostè vol, vostè pot enviar-me un dels seus homes." Estic registrat com a Kent, Clark Kent, sala 747.
  
  
  Si fos per a un nord-Americà, va entendre. Però ell va néixer a l'Índia, així que no el vaig trobar estrany que em va allotjar-se a un hotel sota un nom fals. Potser vaig subestimar-lo, potser només era molest per l'ajuda sol·licitada per a AX.
  
  
  Al mateix temps, però, no semblava possible que les meves sospites sobre la seva fidelitat i connexions a la Shiva organització van ser fundada. I jo no podia prendre cap possibilitat, des de Shiva solt i propietària de la Caixa.
  
  
  "No puc esperar a parlar amb alguns de la seva gent, el Sr Dass," vaig arribar a la conclusió. "I jo vull expressar el meu condol a la mort de Anand. Espero veure el seu agent d'aquesta nit.
  
  
  "Va a ser aquí al voltant de deu, Senyor Carter," Puran Dass va dir ràpidament. I tenen tota la meva confiança.
  
  
  "Jo espero, Senyor Dass.
  
  
  El vaig trobar dur a suprimir el sarcasme que amenaçat per mostrar en la meva veu. Però pel que sembla, l'oficial no va notar res. Vaig penjar i es va aixecar, per a arribar a la porta de vidre de la cabina de telèfon.
  
  
  Fora, algú bloquejat el meu camí. I no era un desconegut.
  
  
  
  
  10
  
  
  No sé si per dir hola o adéu.
  
  
  La segona expressió era infinitament preferible, ja que l'home davant de mi, darrere de la corredissa porta de vidre, va ser un dels tres Sikhs que havia vist corrent cap a Agra, perseguint-me.
  
  
  "Que han canviat completament la seva aparença, 'sahib' Carter, " l'home va comentar, posant el genoll a la porta i empenyent-lo de tornada a pocs centímetres. Va tenir un contundent pistola a la mà. L'Índia, les intencions eren molt intuïtiu.
  
  
  — Vostè sap el que la gent diu, " vaig dir amb un riure forçat. - Quan a Roma, veuen com els Romans.
  
  
  Va comentar. "I quan estàs a l'Índia, fer el que els Indis no, eh?"
  
  
  "Naturalment. Sempre m'he considerat un bon diable, considerant totes les coses. Però no us prego me a seguir-lo, sahib?" O preferiu acabar la nostra conversa sobre una de més explosiva nota? "L'arma era apunta directament al meu pit.
  
  
  L'Índia Sikh no era un idiota. I ell no li va fer gràcia a tots per la meva frivolitat, i frívol actitud. No vaig jugar comèdia per cap raó; jo només volia comprar temps. Es va obrir la porta i motioned per a mi per venir amb ell.
  
  
  "Digues-me com has trobat a mi."
  
  
  "Estàs sempre de manera sarcàstica, 'sahib' Carter?"
  
  
  "Només quan s'està tractant de pas en els meus dits dels peus, mem sahib", em va respondre, amb el nom com si jo fos front a una dona.
  
  
  En resposta a l'insult, la Sikh va empènyer a una .45 calibre de pistola a l'esquena, i, fent-se passar per continuar xerrant gratament amb mi, em va portar a través del vestíbul de l'oficina de correus a les portes giratòries que condueix al carrer. "Hotel empleats amor rupies," va riure, finalment respondre la meva pregunta. "I no hi ha molts hotels a Agra. Només em mostra una imatge de "sahib" Carter , i després l'hotel secretari, diu, " Sí, aquest noi acaba d'anar a l'oficina de correus, uns deu minuts abans..." "Sahib" Carter pensa que ell és molt intel·ligent, que està rient de Shiva! Però ara" sahib " Carter entén que és estúpid i no la Cobra la gent.
  
  
  Hi havia un indici de vanitat i el triomf a l'Índia, la seva veu. Però jo estava més preocupada per la meva pell que el seu orgull. A través de les portes de vidre, vaig veure dos dels seus amics, asseguts a les motocicletes, la mirada fixa a l'oficina de correus portes.
  
  
  "No volem perjudicar innocent dones i nens, no?" Li vaig preguntar a la meva companya com va tenir una arma a la meva columna vertebral, ordenant-me a obrir la porta. "Pensar en la quantitat de sang ha estat cobert en va, sahib!
  
  
  "Serà la seva sang, sahib, no una altra persona.
  
  
  "A continuació, tingueu compassió de la indefensa, pobre home," jo muttered, arribar i prement el meu palmell de la mà oberta contra la porta. Just al davant de mi, un greix, pesat dona trudged fins a les escales amb desesperant lentitud. Vaig empènyer la porta oberta a pocs centímetres, de manera que pogués sentir el rustle d'un llarg seda sari sobre el marbre passos. El sol glinted momentàniament a la joia de la dona portava en el seu nas va arribar a la part superior de les escales.
  
  
  Ella no va mirar amunt i va començar a obrir la porta.
  
  
  "Si us plau," vaig dir en veu alta, esquivant al costat. Estava segur que una Sikh no prémer el gallet tan a prop a una dona. Ella va somriure i assentir amb el cap lleugerament, les dues mans agafant el paquet embolicat en un full de fosc paper i lligat amb una forta corda.
  
  
  "Espero que això no és fràgil," jo muttered, agafant el farcell de la seva mà.
  
  
  La dona boca va caure obert a la sorpresa. Jo no sé si Shiva havia ordenat als seus homes per portar-me a la vila viu o mort; però jo no vaig a dir-me això. Jo vaig llançar la bossa a l'Índia; el meu dit gallet es va trencar i la bala whizzed a través de l'aire.
  
  
  El tir va atreure l'atenció de tothom. El greix de la dona va cridar fortament, i el pistoler va córrer per la porta en una situació de pànic. Persones a l'oficina de correus va començar a cridar i a córrer en totes direccions com l'Índia va intentar escapar. No vaig voler-li a escapar tan fàcilment.
  
  
  Vaig sacsejar el meu peu esquerre, aterratge d'un potent tir sota de l'home genoll. Va escalonat i va treure el detonant de nou. La part superior de la porta de vidre esquerdat. El so dels trets i vidres trencats ofegats els crits histèrics dels presents, que creien que van quedar atrapats a l'oficina de correus.
  
  
  Grans fragments de vidre van ser escampades a terra i marbre passos. Vaig tirar-me amb tot el meu pes, mou les cames molt ràpidament, un recte, l'altra lleugerament arquejada per l'equilibri. Va arribar de l'Índia en el genoll amb tres vegades la força de l'primer cop.
  
  
  La seva cama cinturó violentament; intentava aferrar-se a la porta de marc; jo estava just darrere d'ell. Ell no va mirar enrere com va intentar arribar als seus peus. Em vaig posar les meves mans esquena de manera que els meus punys colpejar la seva inferior de les costelles; llavors em va lliurar un cercle viciós backhand que rebenta els seus ossos.
  
  
  L'home no podia contenir un crit aterridor abans llisqui cap endavant. Vaig continuar les meves mans sobre les espatlles ara, empenyent tan fort com vaig poder. Fora, els altres dos van saltar fora de les seves motocicletes. Les armes emetre un sinistre brillen en el sol, ja que va córrer cap a la porta.
  
  
  Matar-los d'un en un temps va ser més convenients per a mi que l'eliminació de tots tres junts. En el primer Indi va continuar a gemegar, tractant d'alliberar-se de la meva grip. La meva musculatura tensa com he lluitat per portar el seu cap i les espatlles cap avall a la brillant fragments de vidre.
  
  
  Es va aixecar amb un terrible grunyit, que va acabar en un agut crit com el primer fragment de vidre va travessar la seva carn. Vaig seguir empenyent-lo, veient el got perforar la seva pell abans d'entrar a la seva toro coll.
  
  
  Un altre tret ofegats un cor de crits histèrics, i una bala gairebé devorat el meu cap. Vaig tenir l'Índia avall amb una mà, i amb l'altra vaig intentar arrabassar el fusell d'ell. Ja no tenia forces d'esquerra com un tros de vidre perforats a través de la seva muscular del coll, a poc a poc fins a l'os.
  
  
  Quan el vidre va colpejar la seva carotídia artèria, que era com el tall d'una mànega de jardí. Un torrent de sang spurted i esquitxa a través de la meva cara i davant de la meva camisa. L'home va deixar anar un crit que es va convertir en un confús gurgle com vaig tirar-lo a terra, estenent-se en grans fragments de vidre. Els dits afluixat, i la contundent-nosed pistola va caure a terra. L'Índia va intentar aixecar el cap, però la sang va ser massa per a una profunda coll ferida.
  
  
  A continuació, el seu cos va començar a agitar convulsively, amb les mans a onejar a l'aire com si es volia zero algú... l'últim de la dansa de pollastre decapitat que sagnen.
  
  
  Encara tenia els altres dos homes, per a neutralitzar. No tenien cap extrema preocupació per la innocents espectadors de la tragèdia, i van començar a disparar a mi de nou.
  
  
  La bala va colpejar l'home, que va retorçar-se a la planta en terrible agonia. Si el vidre smashing en la seva carotídia artèria no havia ja el van matar, la bala havia fet la seva feina. L'home es va ensorrar amb un convulsos contracció de nervis i músculs.
  
  
  Em vaig quedar darrere de la inerts figura, scuffing la planta amb el meu peu, fins que vaig trobar l'arma. Vaig aixecar la meva arma i va tornar foc a les altres dues Sikhs. Algú ha desencadenat l'alarma. Jo no volia ser aquí quan la policia va arribar, també per un arrest seria m'han impedit d'anar a la reunió amb Reeva.
  
  
  Així, en lloc de disparar dos homes armats, I adreçat a la roda davantera de la moto aparcat davant de l'oficina de correus. La bala enganxat a ell com a la mantega. El xiulet d'escapar aire causat un dels dos homes a la volta a veure què passava.
  
  
  Jo vaig posar el detonant de nou i va sentir una bala xiulet a través de l'aire. Jo dirigit per l'Índia a l'esquena, però en lloc de perforació de la seva columna vertebral, la bala li va pegar a la part posterior de la cuixa. La ferida no va ser fatal, però l'home ja no podia caminar. De fet, ell va ser feble com un full de paper quan vaig mirar al meu voltant per un altre camí.
  
  
  No vaig pensar que m'agradaria ser perseguit per la darrera de les tres Cobra matons a sou. Va inclinar-se sobre el cos del seu amic, i quan em vaig posar el detonant per acabar-lo fora, jo sabia que m'havia acomiadat de l'última presa. I jo encara no vaig tenir temps per obtenir la munició per a l'Astra tinc de Nirad abans li vaig dir a anar a l'infern.
  
  
  Vaig arribar a la meva butxaca del darrere. Vaig agafar l'Astra, va caure a terra, i el va substituir per un .45 calibre de pistola que era millor que l'Astra, d'una manera molt més lleuger pistola. Per no parlar, no em vol portar dues armes de foc. Un era més que suficient, especialment des de que jo era una mica orgullós de trobar que els meus cops de puny i puntades de peu eren gairebé un més fiable forma de defensa de Wilhelmina la luger.
  
  
  Vaig mirar cap enrere i va veure un dels Sikhs d'ajudar a la seva ferits camarada en una motocicleta amb els pneumàtics intactes. Les meves sandàlies creaked fort com vaig córrer a través del vestíbul i darted darrere de l'oficina de correus de desacord.
  
  
  Hi havia piles de sacs plens de correu. Em va lliscar a través de les bosses de mà i va córrer com un boig sota el nas de la sorpresos mailmen, que estaven congelats amb la por. Els correus i telègrafs treballadors semblava estar en un estat d'hipnosi. Van obrir la boca sense moure i només cal seguir-me amb els seus ulls.
  
  
  La rebotiga obert en un moll de càrrega. La campana d'alarma continuat anell, i el familiar wail de la policia de les sirenes van poder ser escoltades en la distància. Em vaig preguntar si els dos Indis m'havia deixat amb vida s'havia escapat. Si ho varen aconseguir, jo estava segur que seria pista m'avall mentre jo em vaig quedar a l'Índia. Però jo no volia perdre-les de vista o Reeva... ni una paraula. Falcó de seguida van entendre la importància de la meva missió, de manera que necessitava per aconseguir la Caixa abans de Shiva utilitzat.
  
  
  El que em va molestar més, i que la meva insistent ment com em va saltar fora de la càrrega i descàrrega a la cursa entre les dues furgonetes, era si Shiva quedaria aquí mentre vaig tenir l'oportunitat d'alterar els seus plans. Si els seus homes van tornar a la vila, amb una bala a la cama, a l'informe que l'altre era mort, Shiva hauria estat perfectament capaç d'embalatge fins i desapareixent si no l'hagués informat-li a l'Índia la policia. És possible que ja ha pres mesures per estar a punt per sortir del país.
  
  
  Llevat, és clar, Reeva podria tenir-lo de tornada. Hi havia alguna cosa més que podria convèncer Shiva que jo no era una amenaça immediata per a la seva plans, i que es basa en la meva dubte que Puran Dass va ser un còmplice en Cobra del pla. Si Dass havia parlat a Shiva després de la meva trucada de telèfon (que volia dir que les meves sospites de l'oficial que la fidelitat es van basar en fets, no només la intuïció), Shiva hagués sabut que em va mentir quan jo deia ser a Bombai, i que jo sospitava Dass. Llavors també va imaginar que si jo estava convençut que Dass es va involucrar en la Cobra trama, m'agradaria anar amb compte de no contactar amb els Indis de la policia... o qualsevol servei secret de la branca.
  
  
  És només una hipòtesi, però no vaig poder risc de l'Índia policia interferir amb la meva missió, i jo no podia deixar de Shiva volar a la Xina amb la Caixa en la seva possessió. Reeva va ser l'única persona que pot obtenir informació d', explicar breument la meva tasca, i desvetllar el seu oncle és absurd i aterridor pla. La noia va comprometre a ajudar-me. Això ja no és una qüestió de la Samaritana, el gest, sinó de sentit comú. Deixar que el seu oncle escapar abans que jo outsmarted Shiva va significar certs de la mort del seu pare.
  
  
  Ella no sap d'on Shiva va ser la celebració del seu pare en captivitat, com ell només li va permetre parlar amb ell per telèfon. Vaig haver de trobar una sortida, però si Shiva desaparegut del país abans he tingut l'oportunitat de completar la missió, llavors fins i tot la més mínima esperança d'alliberar el pres es va perdre per tant de nosaltres. Per sort, he aconseguit allunyar-se de l'oficina de correus abans de la Índia policia bloquejat mi.
  
  
  Les sirenes encara estaven plorant quan em vaig trobar al carreró de les botigues a l'altre costat de l'oficina de correus. No vaig deixar de mirar enrere, sinó que es manté caminar, caure en una petita botiga on hi havia un gran poti-poti d'elements i mercaderies, que semblava amagar només com molts pecats.
  
  
  El propietari, un senyor gran home amb encorbat espatlles, però prou intel·ligent per a reconèixer un potencial comprador immediatament, donar un pas endavant tan aviat com vaig entrar a la botiga. L'home parlava anglès amb un fort accent Britànic, i quan li vaig explicar el que jo volia dels seus productes, va ser prou intel·ligent per no interrompre-me o demanar-me qualsevol curiós preguntes sobre el meu accent Americà.
  
  
  Tot i el desajust entre el meu accent i l'Índia roba, va presentar-me com si no hi havia res estrany. No va ser capaç de proporcionar-me amb munició per a la .45 calibre de pistola m'havia prestat des del Sij, però em va oferir un gran buffalo-pell de pistola. De cuir, ja que em vaig adonar quan vaig comprar el sandàlies, no era fàcil trobar a l'Índia. Però el búfal fuet estava en bona condició, com va ser la jaqueta de cotó. La camisa que portava estava cobert de sang, però l'amo de la botiga no semblen massa interessats. Rupies són sempre rupies, i això és el més important.
  
  
  He canviat la meva roba a la botiga. Quan vaig lliurar la sagnant jaqueta per al propietari, va rodar-lo i llançar-lo sota el taulell de fusta a la part posterior de la botiga. "Vols res més, sahib?" — Què és? ", va preguntar amb un centelleig en els seus ulls com em va treure uns quants bitllets de les tac vaig guardar a la butxaca.
  
  
  "Tens una escombra?"
  
  
  "Una escombra?" — Què és? ", va repetir, no comprensió.
  
  
  "És una escombra," jo vaig dir, i va fer un escombrat gest amb les dues mans.
  
  
  "Oh, sí, jo vaig entendre! ell va respondre, somrient. Va mirar al seu voltant per el que m'agradaria preguntar-li.
  
  
  Probablement va ser la mateixa escombra que s'utilitza per escombrar la seva botiga, però no podia esperar per donar-lo a mi, a la dreta preu, és clar. El preu és, sens dubte, bastant alta per a Agra preus, però al mateix temps semblava ridícul per a mi. L'home volia embolicar la escombra en un full de fosc paper, però em van explicar amb un somriure que m'agradaria tenir-lo.
  
  
  Va mirar una mica confús, tant és així que va arrufar el nas i va abaixar els ulls, gairebé decebut i ofesos que vaig treure-li l'oportunitat de realitzar una normal ritual després de la compra d'un element. Es va preguntar. "És que ja hi ha prou, sahib?"
  
  
  "Sí, crec que una escombra i un búfal noose són suficients d'acord amb les circumstàncies. No tens cap munició, no?
  
  
  L'home va negar amb el cap diverses vegades. Em va treure un altre brillant nou projecte de llei i empènyer-lo en el seu palmell de la mà. "Mai he vist a mi, d'acord?"
  
  
  — Mai he vist ningú, " el botiguer repeteix, posant els diners a la butxaca, sense dubtar-ho.
  
  
  Em va portar a terme un altre projecte de llei i repetir l'operació. "Em pot dir on puc trobar la munició?" Un amic meu em va convidar a anar a la caça del país...
  
  
  "Per ser honest,' sahib, ' no sé on pots trobar la munició que vostè necessita. Som gent pacífica aquí a Agra. Només les autoritats pròpies armes.
  
  
  "Estàs segur que no recorda cap de botigues on puc trobar el que necessito?" Vaig insistir, i com em va parlar, em va lliurar-li els diners.
  
  
  Va dir. "Un moment!Va posar la llei en la seva butxaca i es va acostar a la part posterior de la botiga. Vaig veure com ell alguna cosa escrita en un tros de fosc paper. Quan li va lliurar-me un tros de paper, I glanced en el nom i l'adreça escrit. "És el millor que puc fer, sahib," l'home es va disculpar. "Si Basham no té el que necessita, no crec que pots trobar munició aquí a Agra. Aquesta és una modesta ciutat... ens venen coses només per a turistes. Vostè entén, no?
  
  
  "És clar", em va assegurar-li.
  
  
  Així que vaig anar a fora, armat amb una broomstick, un fuet de cuir, i un .45 calibre de pistola que hauria estat útil si només ell podia disparar. Però en aquest punt, per descomptat, no em podia queixar. De totes maneres, jo encara era viu. Molt satisfactori, tenint en compte tot el que he viscut.
  
  
  
  
  11
  
  
  Va ser un increïble desplegament de primitives i incontrolable força física que poques vegades vist. L'home es va traslladar amb sorprenent rapidesa i l'agilitat que em podia ajudar, recolzat en la meva cadira, a sentir els músculs de l'estómac contracció. Ell va saltar en l'aire i swooped avall com un tigre, amb el felí gràcia que va ser una part integral de la seva mortal de destresa.
  
  
  I, com un tigre, que havia pota-com dits armats amb urpes tan aguda com urpes. En el següent segona, es va utilitzar la seva arma mortal a zero l'altra persona a la cara, deixant grans ferides sagnants que semblava que havia de ser tallada en la carn.
  
  
  La sang va començar a degoteig, carmesí rierols que brolla de les profunditats de les retallades en l'os. L'home va mirar ciutat sense trets, les seves característiques irreconeixible, la seva carn penjada en colgajos com la pell ser treure. Sorprenent, va tractar a retirar-se, però va ser atacat de nou.
  
  
  No content amb convertint el seu oponent cara en una sagnant de la missa, el Tigre swooped avall sobre ell. He vist les dents afilades com sabres, sharp i irregular. Jo estava tremolant amb fàstic, però jo no podia tenir els ulls fora de l'escena, la crueltat i la indiferència per la vida humana.
  
  
  Vaig continuar mirant a la fascinació. La esgarrapat figura plantejar la seva mà a la vaga amb la vora de la seu de palma: era la més perfecta cantada-nal chi-ki cop de puny que he vist mai.
  
  
  Aquí hi ha un avís de que jo no podia simplement ignorar, sobre el que pot succeir quan certs "disciplines"-especialment karate i "kung fu" - s'utilitzen per a causar dany més que no pas una causa justa. Mai he cregut en aquest tipus de càstig o la violència per la causa de la violència. Em va sacsejar el cap amb tristesa i glanced a la brillant dial del meu rellotge.
  
  
  Em vaig comprar una marca Japonesa veure a primera hora del matí. No era encara cinc de la tarda. Vaig tenir dues hores a l'esquerra, així que em vaig donar la meva atenció, de tornada a la pel·lícula, una Hong Kong-estil drama.
  
  
  El Cinema Nord, situada en Taj Carretera, només per recordar-me que encara no m'havia fet a visitar el famós Taj Mahal. Però no m'atreveixo a mostrar la meva cara en un popular i concorregut lloc. Jo, certament, no era assegut en una sala de cinema només a divertir-se, passar-hi llargues dia. Ja que jo estava segur que la gent de la Cobra encara estaven prowling la ciutat, tractant de trobar-me per tal que es pugui acabar-me fora, he triat el cinema per a estada desapercebut durant tant de temps com sigui possible.
  
  
  Jo tenia una obsessió amb la tornada a Shiva mansió per afrontar-lo, però jo no sabia com molts guardaespatlles van ser en el monstre del servei, i jo ni tan sols sé si encara hi era. La trobada amb Reeva estava prevista per a les set de la tarda en un petit poble a uns vint quilòmetres d'Agra.
  
  
  El lloc on vam quedar va ser conegut com a Fatehpur Sikri, una ciutat abandonada de marbre i gres. Amb l'ajuda d'un guia que vaig comprar a la mateixa botiga on el vaig comprar el rellotge, vaig ser capaç de capturar un mapa topogràfic de la plaça en la meva ment. Hi havia molts palaus aquí, alguns amb grans escales i balcons amb vistes a la gran pati. El llarg temps abandonada complex d'edificis, sempre que la amagatall perfecte per tant de nosaltres, un lloc on es pogués parlar en pau sense ser descobert per ben entrenats Cobra agents.
  
  
  Era de nit quan vaig arribar allà, i que també va ser al meu favor. La foscor protegir-me de les mirades indiscretes de Shiva motoritzat brigada. El meu únic problema, però, va ser que no vaig poder aconseguir suficient munició per a la meva pistola.
  
  
  He seguit el botiguer del consell i vam anar a visitar un Indi anomenat Basham. Ell tenia una ferreteria al costat de basar, una petita botiga on es venia de tot, des de martells a l'opi. Però la pistola cartutxos no es van incloure en el seu assortiment. No es tractava de diners, es tractava d'accessibilitat.
  
  
  "Necessito com a mínim vint-i-quatre hores, sahib," el botiguer va dir quan em va portar a banda d'explicar el que estava buscant.
  
  
  "Vint-i-quatre hores és massa llarg", em va dir.
  
  
  Va aixecar les mans, palmells de les mans cap amunt. Buit com buit va ser el .45 calibre de pistola que havia pertangut a la Cobra home que havia bled fins a la mort a l'oficina de correus. Vaig treure un tac de factures, i Basham llepar els llavis amb il·lusió, mai els seus ulls deixant els diners que em va saludar en el seu rostre.
  
  
  "Jo seria feliç per servir-vos, sahib.".. però les meves mans estan lligades. Els cartutxos que es pregunten sobre mi no són fàcils de trobar a l'Índia. Necessito com a mínim un dia per trobar-los...
  
  
  "És una autèntica vergonya... per tant de nosaltres. Ser pacient!
  
  
  "Però potser em pot mostrar una altra cosa," el botiguer va dir, i va desaparèixer en la part posterior de la botiga, només per sortir un minut més tard amb un brillant agulla que va tenir a les seves mans, com un valuós element o una ofrena als déus. Si la reptilian Naga divinitats estaven veient aquesta escena, estic segur que no estaria satisfet. L'agulla va ser ara adscrita a l'avantbraç en un molt lleuger scabbard, gairebé idèntica a la que havia portat quan Shiva homes havia aconseguit desarmar-me.
  
  
  Així que vaig tenir un ganivet, una escombra, es va convertir en dos idèntics pals sobre un peu llarg de cada), i un búfal fuet. Tot el que se suposava que havia de substituir la pistola. Jo no estava completament desarmat, bé, però jo no era un poca arsenal, tampoc.
  
  
  No obstant això, si tot havia anat segons el previst, no em podria tenir fins i tot necessari per utilitzar una arma de foc. Jo no tenia cap intenció de cites Cobra homes fins que jo estava a punt per afrontar Shiva en un molt més personal base que en anteriors ocasions.
  
  
  Per tant, era important que la reunió amb Rhea reeixit. Em vaig prometre a la noia per trobar i alliberar el seu pare. Al seu torn, va demostrar que està més que disposat a intentar obtenir qualsevol informació possible. Un pacte nascuda i feta d'una forma de mútua desesperació. Reeva em necessitava a mi, i jo necessitava la seva mateixa, si no més.
  
  
  Així que em vaig asseure al meu seient i va continuar veient la pel·lícula, escoltar fora de sincronització veus, colors brillants i boniques com un alumini arbre de Nadal. Els subtítols, en Hindi i l'altre en Bengalí, probablement, tenia molt poc a veure amb el significat de l'anglès diàleg. Però el ritme, la increïble habilitat del personatge principal en l'art de la "kung fu" fascinat la meva ment.
  
  
  La pel·lícula va acabar a les quatre trenta. El programa va anunciar una seqüela de la pel·lícula, així que em vaig aixecar del meu seient i es va acostar a una de les sortides, barrejant-se amb el diàleg i comentar multitud. Quan vaig ser al carrer, no va ser difícil per a mi per passar desapercebut fins que vaig trobar un taxi a punt per portar-me a la ciutat abandonada de Fatehpur Sikri.
  
  
  El conductor, ben shaven i sense un turbant, afortunadament (vaig poder veure els Sikhs a tot arreu en aquell moment), em va demanar cinquanta rupies per a una mitja hora de viatge. En el mercat negre, un dòlar valia dotze rupies. Era un preu raonable, així que li vaig donar els diners a avançar i arribar al seient del darrere d'un vell Citroën.
  
  
  No hi ha motocicletes ens va seguir, i no taxistes intentat imposar-nos. Per ser precisos, el viatge a Fatehpur Sikri va ser sense incidents. Va ser el mateix camí que vaig prendre després vaig fugir de Shiva mansió. Jo estirats a la plaça i passem a la fila de les tanques que separen la casa des del carrer. No hi havia ningú a la vista, i la mansió, amb la seva dinar terra, parets, semblava buit i abandonat.
  
  
  No vaig ser feliç, per descomptat, perquè vaig pensar de Shiva, Haji, i fins i tot Reeva en direcció a la frontera Xinesa. Bé, vaig arribar a la conclusió, temps de dir-ho.
  
  
  Vaig mirar el meu rellotge nou i va tractar de relaxar-se. Encara hi havia un munt de temps, però el més a prop que vaig arribar a la ciutat abandonada, la més nerviós i inquiet que va esdevenir. Vaig aprofitar l'oportunitat per acabar el que havia començat per la compra d'una escombra i un búfal fuet.
  
  
  Basham ser tan amable de donar-me un cop de mà trepant. Jo perforat dos forats en el mànec d'escombra, una a cada extrem del pal. Ara he lligat el fuet de la búfal fuet primer en un forat, i després en l'altra, assegurar-ho bé amb una cadena a la costats. Així, entre els dos pals tinc una cosa així com una estirada de cuir pont. He comprovat els nusos; els forats a la fusta dels pals eren petits, no hi havia cap perill de descamació de la pell de fora.
  
  
  Quan vaig acabar el muntatge del dispositiu, vaig veure a la llunyania la acanalada minarets de la imposició de Jami Masjid, la Mesquita. Però l'enorme edifici semblava petit en comparació amb el gran mural que es va elevar des del costat sud de la mesquita. Les muralles es van construir en honor de les victòries d'Akbar, l'Emperador Mogol, que va fundar la llegendària ciutat de Fatehpur Sikri. Les parets passat per alt el camp circumdant i el grup de sòrdides casetes que formen el poble al peu de la ciutat abandonada.
  
  
  "Té el Sahib vol ser esperat aquí?" El taxista va suggerir, alentint per aturar a l'entrada d'una deserta aparcament al costat d'una deserta i silenciosa de la ciutat. "Vaig a donar-vos un bon preu: trenta rupies per portarà de tornada a Agra.
  
  
  "Em sap greu, però tinc altres compromisos," he explicat, el rebliment interior de la pell de búfal pals a la meva butxaca dels pantalons. Vaig obrir la porta i va sortir del cotxe.
  
  
  "Les guies, ja no són aquí, sahib," el taxista va respondre. "No vull que em mostren que el punt de vista?" Estic familiaritzat amb Fatehpur Sikri. Vaig a mostrar-vos alguna cosa que cap turista ha vist mai abans...
  
  
  "Jo no dubto que," vaig estar d'acord, rient. "Però he de complir amb el meu guia de l'Índia en pocs minuts." Tenir un viatge segur, sahib!"
  
  
  "Com vulgui," el conductor va dir, decebut. Va començar el motor, va convertir la cantonada, i va portar lluny, deixant un núvol de pols al seu servei.
  
  
  Jo vaig continuar a peu.
  
  
  L'últim bus turístic ja ha deixat per a Agra. Comerciants que havia mostrat les seves mercaderies en el pati al voltant de la mesquita també va tornar al poble, deixant el marbre i gres edificis abandonats. Ràpidament em vaig creuar el pati, van passar el mapa em vaig trencar de la guia, i va trobar a l'edifici conegut com a"casa de Maruam."
  
  
  Allà hi va Reeva fer una cita per a mi en menys d'una hora. Em vaig sentir res i veure cap moviment que hauria de despertar les meves sospites. L'edifici, amb el daurat frescos i sostres pintats, va ser gran i solemne, un testament per Akbar la riquesa i el poder polític. Jo estava assegut en el primer pas d'una estreta escala de marbre que va portar a un balcó que va córrer al voltant de la casa.
  
  
  I l'espera va començar. M'acaba de pregar que Reeva Singh no m'ha defraudat.
  
  
  A les set, vaig començar a posar-se nerviós. A deu minuts últims sis anys, vaig ser doblement preocupat. Però a un quart de sis, vaig sentir un cotxe de deixar a l'aparcament. A continuació, la feble so dels passos es van fer ressò a través de la marbre, pati pavimentat que formen el patró d'un gran tauler d'escacs.
  
  
  Pel que sembla, Akbar va jugar escacs, utilitzant les seves concubines i ballarins com viure peons. Jo, també, com jo, a poc a poc es va aixecar, es va sentir com un peó inserit en el joc, però només com es determina a l'escac i mat a l'oponent. Shiva estava convençut que podia controlar tots els meus moviments, dictant el seu propi brut regles.
  
  
  Però si vaig tenir l'oportunitat de dir o fer alguna cosa, aquesta seria, sens dubte, serà l'últim joc que un geni penal ha de jugar.
  
  
  "Nick?" Nick, són que hi ha?
  
  
  Era una veu familiar, però amb una mica de por, de pànic. No era ben fosc encara, i tot i que el cel estava fosc, vaig poder veure Reeva l'esvelta figura avançar a través del pati. Ella portava un obrir-necked Occidental vestit. Ella era més bonica que he recordat, però era evident que no és el moment per a aquest tipus de pensaments.
  
  
  Quan Reva em va veure, es va trobar, la seva sandàlies clattering sobre el marbre rajoles a un ritme accelerat.
  
  
  "Us prego que, hold me tight!", va muttered. "Vull això més que res ara mateix, de Nick.
  
  
  Vaig agafar-la i la va abraçar. Estava tremolant, un calfred va córrer a través de tot el seu cos; ella es va aferrar a mi, posar el seu cap sobre el meu pit.
  
  
  "No has de tenir por," vaig xiuxiuejar en veu baixa. "Et prometo que tot funcionarà el millor. Veureu que el vostre pare de nou, i les coses canviaran per a ell massa, no et preocupis.
  
  
  Va aixecar el cap i va intentar somriure. Em va besar suaument a la boca, va donar un pas enrere i raspallar el cabell enrere dels seus ulls. "Confio en tu, Nick," va dir en veu baixa. "El meu oncle em va ensenyar a no confiar en ningú... no puc pensar amb el meu cervell ja, perquè és tant en el meu cap. Però crec que, de Nick. No tinc cap elecció. Si no pots ajudar-me, si no es pot desar el meu pare, que llavors ningú en el món. I no tinc cap un altre torn, Nick! No a ningú.
  
  
  Els ulls negres, amb la seva trista i expressió de por, també va tenir un determinat aspecte en ells. "Hem fet un pas endavant," vaig dir. "Arribarem fins al final, veureu. Em van portar a l'edifici, i ella es va asseure a les escales, tractant de calmar-se.
  
  
  No va ser fàcil, ja que estava a les portes de la tensió i la por que li va fer tremolar de cap a peus. "No vaig pensar que jo podria fer-ho a la reunió", va explicar després un moment. "Vaig haver de fer una excusa per dir al meu oncle que jo anava a Agra per fer algunes compres. Volia enviar-me amb un dels seus homes, però finalment vaig aconseguir convèncer-lo que no era necessari.
  
  
  Li vaig donar una breu en compte els esdeveniments de la jornada, el recompte de tot el que havia passat des que vaig sortir d'ella.
  
  
  "Com molts homes li han deixat?" Vaig demanar, d'acabar la meva història.
  
  
  "Cinc persones, no més. Ranjit és a l'hospital, però no crec que li sobreviurà. Els seus pulmons són destruïts per una hemorràgia interna.
  
  
  "I l'altre amb la bala a la cama?"
  
  
  "Que el va portar de tornada a la vila. Que no pot caminar, així que no hauria de ser un perill per a nosaltres. La noia va començar a explicar què havia passat, quan va trobar lligat i emmordassat. Que pot semblar convincents per tant nosaltres en aquest moment, però Shiva va ser un personatge sospitós. Malgrat Reeva llàgrimes i al·legacions, torna a negar el seu permís per veure el seu pare. Tampoc es va revelar a la seva, on va anunciar que el seu germà en captivitat.
  
  
  "Vaig parlar amb el meu pare per telèfon. Va ser molt feble, només podia murmurar per un parell de paraules, Nick, " Rhea afegit en un llunyà veu. "Si no pots alliberar-lo, allà on ell és, no crec que li vaig viure molt de temps."..
  
  
  "Va a ser publicades," I va assegurar la seva, tot i que jo no tenia ni idea d'on trobar Reeva del pare. Primer de tot, vaig haver de desarmament de Shiva. Tot i que em va evitar les trampes estableix el monstre, vaig ser molt conscient que per aconseguir-ho no seria fàcil. "Saps res sobre Haji la invenció, que diabòlic dispositiu seu oncle crida a la Caixa?"
  
  
  "He intentat entrar en el laboratori, però el meu oncle de seguretat no m'en. Però em vaig sentir alguna cosa, " Va tancar els ulls i mal vist, tractant de recordar. "Potser no importa... - va afegir després d'un moment.
  
  
  "Tot és important. Què és?
  
  
  — bé... vaig sentir Shiva parlant amb algú per telèfon i dir alguna cosa sobre Bombai. Vaig pensar que era estrany en el temps, perquè ell no té negoci a Bombai... o almenys no em coneixen.
  
  
  Una campana va sonar al meu cap, i era gairebé un so agradable. "Esteu segur?" Vaig insistir. "Va sentir res, per saber qui va parlar?"
  
  
  Reeva va negar amb el cap. "Vaig sentir-li a dir Bombai." Unes paraules sobre el hotel, això és tot. Però quan es va traslladar de distància del telèfon, el meu oncle no es veia satisfet.
  
  
  Va parlar sobre el telèfon abans o després de la seva homes de tornar d'Agra?
  
  
  - Abans. Estic segur d'això. Els dos van arribar en una hora, potser menys, " Rheeva dir. "Va ser en el telèfon abans d'arribar.
  
  
  Així Puran Dass va ser la Cobra el còmplice!
  
  
  Tot va començar a aclarir, per donar sentit. Jo ara entesa com la Cobra la gent sabia que estaria al carrer cafè del matí Ashok i vaig conèixer. No va ser una casualitat. Dass havia instal·lat tot, pel que sembla, sota Shiva comandes. Com era d'esperar, l'Índia Servei secret de trobar-se davant d'una paret que han intentat esbrinar que estava darrere de la Cobra. No és d'estranyar que eren tan ineficient i ineficaç quan revoltes i disturbis que va esclatar a través de l'Índia en els últims sis mesos.
  
  
  Segons el que sabia sobre l'Índia Servei Secret organització, Dass era la màxima autoritat.
  
  
  La informació va sortir de la seva oficina. Hawke va parlar de" filtracions " a l'interior IISA, counterintelligence, però ell mai no havia sospitat res tan greu. Afortunadament, em vaig decidir a anar-hi sols. Una decisió que, en l'estat actual de la qüestió, s'ha convertit ja en una raó vàlida.
  
  
  - Ho fas per saber més?
  
  
  Reeva va negar amb el cap una altra vegada. "Em sap greu, de Nick. Vaig fer el meu millor, però tinc la impressió que el meu oncle no confia en mi... ara menys que mai. Ell i Haji parlat per la majoria del dia, però els guàrdies no va abandonar el laboratori. No vaig tenir temps d'aprendre res més.
  
  
  "Entenc. Vostè fer tot el que podia, i això és el que importa, " li vaig dir. Així que vaig tenir més remei que tornar a la vila. Un cop allà, vaig a prendre la iniciativa en l'acció.
  
  
  Però va ser un gran risc. Gairebé insalvable.
  
  
  Si no l'hagués intentat aconseguir la Caixa abans de ser utilitzat una vegada més, ningú no podia dir que Shiva hauria fet amb tres asos la màniga... fins i tot he mantingut la quarta de reserva. No hauria d'haver deixat ara, després de venir fins aquí.
  
  
  "He de tornar a la vila amb tu", li vaig explicar a Reeva. "Vaig dir que el que anava a fer amb la Caixa. Si esperem, tot anirà segons els seus plans, si volem o no. No tinc cap altra opció, Reeva.
  
  
  "Jo, també", va murmurar. Va agafar la mà i la va estrènyer els meus dits en ella. "Vaig deixar el cotxe fora, només uns pocs passos de distància.
  
  
  Vam sortir al carrer, deixant enrere les pintades al fresc habitacions de la casa de Marouam. El cel era d'un vermell violaci, el sol una taronja pàl·lid pegat en el llunyà horitzó.
  
  
  Reeva encara estava la celebració de la meva mà, i vaig escoltar el so de les petjades, com el meu sandàlies estrèpit a través de la terra enrajolat de pati. Després hi va haver una sobtada esquerda a les nostres orelles, un rugit que hauria convertit la majoria de la gent sang freda. Però molts anys de formació i experiència i m'han fet resistents, convertint els meus nervis d'acer filferro. Encara, estaria mentint si em va dir que no era la por.
  
  
  El soroll es va fer ressò a través dels edificis abandonats. Reeva no podia deixar de plorar i va abraçar-me, clutching meu braç en l'horror. Un segon més tard, estava encegat per la motocicleta far davanter, que va recordar a la meva cara.
  
  
  Hi havia tres Sikhs, cada muntar una motocicleta com una unitat de cavalleria. Van començar a cercle al meu voltant, la seva sarcàstica rialles de tall per mi com tants punyalada ferides. Shiva va ser un repte nou. Però si he jugat el joc segons les seves regles, Nick Carter aviat un home mort. Una cosa que sens dubte no ho permetria.
  
  
  
  
  12
  
  
  Em vaig adonar que els dos homes gairebé immediatament. Un d'ells va ser Gurnek, la seva cara embenats i ferida, però encara viu i bé. L'altre era l'home de l'oficina de correus i, el mateix que havia aconseguit prendre el ferit camarada de distància. La tercera, barbut i amb un turbant embolicar al voltant del seu cap, com les altres, era desconegut per a mi. Però jo sabia el que estava pensant, tot i que mai havia conegut.
  
  
  "Vostè va despertar el meu oncle del sospites, Reeva", una de les tres explicat. "És per això que ens va ordenar a seguir-lo, sabent que ens portaria directament a 'Sahib' Carter ...
  
  
  Reeva i em vaig quedar immòbil, congelat. "No dir una paraula," vaig xiuxiuejar a la noia. "Fer exactament el que jo dic, i que estarà bé."
  
  
  "Anem a matar-nos, Nick!"
  
  
  - cap. El seu oncle és un megalòman: si algú ha de morir, estic segur que voldrà matar-los personalment.
  
  
  Jo protegir els ulls de la llum dels fars i va mirar al voltant. Cada Cobra agent va armat amb una .45 calibre de pistola, que en aquell moment es va dirigir a mi, una al pit, un en el cap, i un tercer a l'esquena. "Per què vols fer, fes-nos tant?" Em va cridar més l'estrèpit de les motos.
  
  
  "Disparar, 'Sahib' Carter ?" Un dels homes riure. Va ser algú que no en sabia, un home alt, grassoneta jove que, òbviament, van gaudir veient-me en aquesta posició. "Massa fàcil. No, Shiva ens va donar instruccions especials. Tot això és molt clar. Vostè no serà capaç de resistir-nos, perquè si proveu de fer-ho, anem a matar la noia; després, quan vam portar de tornada a la vila, Shiva tindrà cura de vosaltres personalment.
  
  
  "Com es tracten Nirad," Gurnek afegit.
  
  
  La imatge va brillar a través de la meva ment. Vaig veure Nirad caiguda de tirar-se de cap en un pou de serps, vaig veure rèptils repetidament atacar-lo, he escoltat la seva crida i entendre l'alegria de Shiva veure'm patir la mateixa mort agonia.
  
  
  "Per descomptat, no em puc resistir," vaig dir. - Tres en contra no és un esport, senyors. Però no fa mal a la noia; ella no té res a veure amb ell.
  
  
  "Ella va ajudar a escapar.
  
  
  "M'hauria matat si ella no havia." El seu pare és el teu màster presoner. Ella no es preocupa per res més. No m'importa si he de viure o morir. Em vaig tornar a Reeva i va mirar a la cara. "No és que la dreta, puta?"
  
  
  Vaig aixecar la mà i va bufetejar seu dur a la cara. Vaig murmurar. "Vinga, anem a executar per ells... ¿com us dic! -
  
  
  Per un moment, la noia escalonats, atordit i atemorits. Ella no sabia el que estava fent, però finalment es va passar, estrident a la part superior dels pulmons. "Ha intentat matar-me!"
  
  
  Els homes no entendre el que estava passant.
  
  
  Gurnek va aconseguir baixar de la bicicleta, i Reeva va córrer cap a ell. Aquest va ser el moment que estava esperant. Els altres dos Sikhs va mirar lluny, les soles de les seves botes de lliscament en el marbre com van deixar muntar al meu voltant.
  
  
  Reeva, literalment, va llançar-se a Gurnek peus, sobbing com una histèrica dona. Va jugar el seu paper a la perfecció, donant una aparença de veracitat que semblava que desarmar Gurnek — com a mínim suficient per donar-me temps a unsheathe la meva agulla i tirar una fina pales daga.
  
  
  Per un segon, tot el que vaig sentir va ser Reeva continuada, cor-realització queixar. Després Gurnek escalonat de tornada, clutching la seva cara convulsively. L'agulla es va submergir en el seu ull esquerre, tallant la ceba a la meitat. Una sagnant, massa gelatinosa degotava sobre la seva cara; va deixar anar un cor-realització de plorar i va intentar treure la seva daga.
  
  
  No vaig estar-s'hi i veure què estava passant.
  
  
  Van demanar per portar-me a la vida... però no necessàriament il. lès. Per descomptat, intentaran salvar la seva pròpia pell, primer, i si jo no actuar amb rapidesa, tot es considera perdut. Vaig córrer, i els altres va saltar fora de les seves bicicletes. Aquest va ser el segon error comès per la Shiva goril·les, com vaig aconseguir arribar a la meva butxaca per aconseguir dos pals fetes de pals d'escombra.
  
  
  He creat una arma que semblava inofensiu a primer cop d'ull. Però, en realitat, els dos pals, connectades per una peça de dur i fort buffalo amagar fuet, van ser molt perillós, gairebé fatal amenaça.
  
  
  Va ser un "nunchaku", el que he fet, una oriental dispositiu que vaig veure per primera vegada durant una violenta manifestació es va posar per la meva karate el mestre a AX seu a Washington.
  
  
  Una arma típic de les arts marcials havia un innegable versatilitat, i en aquest cas que la intenció d'experimentar amb ell.
  
  
  La celebració de la vara a la mà, vaig començar a torçar l'altre extrem fins que va obtenir la suficient força i velocitat. La bala allotjada a la marbre rajoles als meus peus, però vaig seguir corrent, oblidant-se de tot, però la Sikh jo havia escollit el meu objectiu i que el meu objectiu seria.
  
  
  Gurnek no havia estat desarmats, però no era el millor de la forma, tampoc. Vaig sentir Reeva crit de terror com una bala whizzed a través de l'aire i devorat la meva espatlla esquerra. Em vaig sentir una terrible sensació d'ardor, que va deixar a foc vermell marca en mi. Però la bala va perdre el braç. La ferida que em va fer ganyotes de dolor, però que no podia deixar-me de continuar gir del nunchaku.
  
  
  "Vaig a matar-te, Carter!", l'home va cridar.
  
  
  "Contra Shiva ordres?" Em va respondre amb un somriure. Però la .45 calibre de pistola, es va indicar en el meu pit. Prendre riscos és una cosa, però ser estúpid és una altra. He estirat fins el pal perdut velocitat i finalment va arribar al descans en el meu canell.
  
  
  "Cap avall amb aquestes coses! L'Índia va ordenar.
  
  
  "A les seves ordres, el mestre, "jo muttered, deixar anar de la nunchaku a través dels meus dits.
  
  
  El Sij encara estava orientat cap a mi; però tan aviat com vaig deixar anar la meva varetes, va doblegat cap avall per recollir-los. Era el seu tercer error en els darrers minuts.
  
  
  Mentre ell es va ajupir, I es va abalançar sobre ell. Vaig tancar els meus dits al voltant del canell de la mà que va celebrar la pistola amb tota la força que podria reunir. Ell va treure el gallet i gairebé colpejar-me a la cama. Però aquesta vegada, jo estava decidit a passar la resta dels meus dies que es mouen com un paralitzar, de manera que la resta del meu cos romandria intacte i intactes.
  
  
  La Cobra agent recoiled, tractant d'alliberar-se. La meva mà va trobar l'objectiu que estava buscant: estirats, es va convertir en una falç d'os i músculs. La difícil costat de la meva mà va aterrar a l'home el coll; al mateix temps, I simultàniament sacsejar el meu peu dret.
  
  
  El resultat cha-ki no trencar el seu shin, però el dolor de l'impacte que em va donar un parell de segons que jo necessitava desesperadament. Vaig agafar la mà que sostenia l'arma amb les dues mans. El Sij Índia writhed violentament, tractant d'allunyar-se, fins i tot quan ell estava segur que a la boca del canó de l'arma ja no era d'apuntar cap a ell.
  
  
  Hi ha un moviment sobtat darrere de mi. La tercera assassí, un muscular jove Indi a qui mai havia vist abans, per la nit, es va afanyar a l'ajuda de la seva companya. Tot i que ja era difícil lluitar amb un: no seria fàcil de fer front a dos homes armats amb pistoles.
  
  
  Així que tan aviat com vaig arribar a catalunya l'arma de la primera home dits, fent que cauen a les rajoles de marbre, I es va afanyar a recollir el "nunchaku"que havia caigut als meus peus. En total, em va prendre de cinc segons per aconseguir la necessària velocitat i l'impuls per a això.
  
  
  La tercera persona per imprudència va passar a l'atac. Em va saltar de nou i va aterrar just darrere seu còmplice. Quan va atacar, jo ja estava apuntant el meu pal al seu amic el crani.
  
  
  "Nunchaku" ha arribat ja a una força diverses vegades més gran que la que s'exigeix per trencament d'ossos humans.
  
  
  El que va passar al costat, mai vaig veure en la meva vida.
  
  
  L'Índia, el crani va explotar literalment. Un jelly-com massa encara polsat on el turbant havia estat enrotllat. Els Bits de l'os, fragments de cabell i el cuir cabellut enganxat a ells, splattered a la meva cara, i el meu cervell, gris-blanc en una estranya espirals, escampats a través de l'aire com la lava d'un volcà en erupció. Però si la Nunchucks fer un bon treball, encara tenia dos oponents a l'esquerra. Gurnek era viu, tot i que només un ull. I encara viu, va ser un jove Indi que havia arribat massa tard per salvar la vida del seu company.
  
  
  L'muscular Sikh aturats, amb una mirada de fàstic i de la incredulitat a la cara. Vaig posar en marxa el mortal pals de nou, i va recolzat distància nerviosament, apuntant amb la pistola a la meva cara.
  
  
  "Matar-me i Shiva voluntat de menjar a les serps." Tinc alguna informació important a dir-li, i si no va escoltar-me, que us pot oblidar que existeix.".. Jo hissed a través de les meves dents.
  
  
  Jo era un fanal. Ell va mirar la irreconeixible figura del seu còmplice. Vaig prendre una fracció de segon per alliberar la nunchucks, que va volar a través de l'aire com una forma de boomerang. Jo mai havia utilitzat aquesta manera abans i no sabia com anava a treballar.
  
  
  Afortunadament, les primitives armes no van defraudar-me. Un o dos pals (no puc dir segur, la Nunchucks es van volar a una velocitat increïble) es va estavellar contra el morrió de la Índia, la pistola. La força del cop eliminat l'arma de les mans. L'arma va aterrar a pocs metres darrere d'ell. La gran Sikh m'ha carregat com un enutjat ós, la seva cara contorted amb ràbia.
  
  
  Karate o no, aquesta vegada va ser per a mi.
  
  
  Abans que pogués aturar-lo, abans que em vaig adonar de què havia passat, l'home que va formar part de Shiva equip i el "comitè d'admissions" va venir avall en mi com un munt de maons. El meu alè atrapats en la meva gola com vaig caure cap enrere, de colpejar el meu cap sobre el marbre de lloses que formen el gran tauler d'escacs del pati.
  
  
  Alguna cosa calenta i viscoses degotava sobre la meva cara, momentàniament encegadora mi. Llàgrimes circulen per les meves galtes com vaig intentar obrir els ulls de nou. I tan aviat com vaig poder veure de nou, vaig mirar cap amunt i va veure Gurnek de peu al meu costat. Els ferits de l'ull, el poc que quedava d'ella, seguit d'expulsar gelatinosa i sagnant qüestió com una aixeta que va deixar oberta.
  
  
  A continuació, l'Índia, la cama doblegada tal com jo intentava aixecar-se. Jo gritted de les meves dents com l'acer peus de la seva arrencada va colpejar l'esquena del meu cap. Ell era l'únic dels tres homes que no portava sandàlies. I ara va amb la seva moto botes per colpejar-me al pit.
  
  
  No vaig poder veure Reeva a causa de la dolor difuminació la meva visió. Jo ni tan sols sabia on era o què Gurnek havia fet per ella, però ella no podia ajudar-me, això és segur. Em vaig sentir com la meva caixa toràcica es va esquerdant, com els meus ossos es van trencant tots a la vegada, quan Gurnek colpejar-me de nou.
  
  
  Vaig negar-me violentament, com un cavall salvatge intentant llançar fora del seu genet. "Shiva no importa ara, Carter," Gurnek dir, deixant clar que ell entenia tot i les benes tapant la part inferior de la cara. "Vaig a matar-te, així que haureu de ser acabar d'una vegada per totes!"
  
  
  Em podria dir per el to de la seva veu que volia dir-ho. L'altre Indi, que havia atacat a mi i va trucar-me a la terra fa un moment, es va intentar agafar les meves cames. Va crouched sobre mi, i jo vaig continuar per posar com una desesperada de l'home, sobretot quan Gurnek la cama estirada de nou, de destinació d'una trituració cop al meu pit.
  
  
  Just després, vaig arribar amb les dues mans i va agafar l'home del turmell, la força de flexió de la cama. Va intentar no perdre l'equilibri. Després un altre Sikh va portar el seu poderós puny a l'estómac. Es va dolor insuportable. Jo no podia respirar, però si he donat fins ara, aquests dos afegir-me a la seva gloriosa trofeu llista.
  
  
  Amb el poc força m'havia deixat, em va agafar Gurnek del turmell i mantenir la torsió que, disposat a escoltar la crisi de l'os a la ruptura. En canvi, l'home va caure endavant, perdre el seu equilibri. I em va alliberar les cames de la resta de l'Índia de l'adherència. Em vaig girar i va saltar als meus peus.
  
  
  Jo esperava Gurnek gran company a atacar-me de nou, sinó que va fugir en la direcció oposada. Jo no podia deixar-lo anar molt lluny, o bé, perquè s'estava executant després de la caiguda de pistola. Jo estava darrere d'ell quan doblegat cap avall per recollir les armes. Vaig fer un gran salt en l'aire i flexionat la meva cama per oferir una puntada voladora.
  
  
  La força del cop, el meu peu colpejar a l'Índia la part posterior, li va enviar estenent-se per la terra. Va rodar un parell de vegades sobre el marbre, i la pistola va aterrar a pocs metres de distància, fora de l'abast.
  
  
  Fins i tot llavors, jo glanced nerviosament sobre la meva espatlla abans d'afanyar a recollir l'arma. Gurnek no era una de renunciar fàcilment. Es va aixecar i es va acostar a mi. Tot i que va coixejant amb tot el seu pes sobre una cama, encara podia caminar. Però el més sorprenent de tot va ser el sinistre metàl·lics resplendor que em va cridar l'atenció... metall degoteig amb una substància gelatinosa de l'Índia, la divisió de l'ull.
  
  
  Darrere Gurnek és una figura borrosa en les finals de la tarda les ombres. Reeva Singh és finalment de tornada a l'escenari. No molt de temps abans, havia jugat el seu paper a la perfecció, i amb els seus crits de terror i de vol, ella tenia em va permetre passar de la defensiva a l'acció ofensiva.
  
  
  Ara he pogut veure-la passar fins a la cadira de muntar una moto aparcada al pati. Gurnek no podia córrer; va continuar a coixejar com una còpia de distància, doblegat sobre. Però jo miscalculated en els meus càlculs, assumint que havia atacat a mi abans d'utilitzar l'agulla a la mà.
  
  
  L'Índia estirada la mà de distància, a continuació, va arribar i va llançar el ganivet. La fulla hissed a través de l'aire. I aquesta vegada Gurnek gairebé perdut.
  
  
  La esmolats de la fulla es va enfonsar en el meu múscul de la cuixa. Els meus genolls cinturó, i em sentia dèbil. Volia cridar, però m'ofega el crit que semblava escapar els meus llavis. El dolor de tir a través de mi, torsió meus nervis. Va submergir en mi com una agulla calenta, més i més profund, fins que tot el meu cos es va adormir, ara en el límit de la resistència física.
  
  
  Això no suposa que succeeix.
  
  
  Jo serrant els meus punys, gritted de les meves dents fins que gritted, i va intentar bloquejar el dolor insuportable. Llavors vaig baixar a la meva mà, tancar els ulls per un segon, i finalment va treure el ganivet de la meva maluc. No vaig tenir temps per aturar el flux de sang. Però, afortunadament, l'agulla no danyar els vasos sanguinis dels músculs de cuixes.
  
  
  De qualsevol manera, jo encara estava sagnat com un sacrificats porc.
  
  
  El teixit dels meus pantalons es van aferrar a la meva cama, on un gran taca fosca es va difondre, mullat amb la sang ja havia perdut. Gurnek salvatge rialles es van fer ressò a través de l'aire. L'Índia va començar a acostar a mi, i he intentat rastrejar a un dels edificis que envoltaven el pati. Vaig arribar a torçar el turmell i no podia caminar sense coixejant. Però encara podia moure. Va donar un pas endavant com el tercer Cobra agent també va començar a moure darrere de mi.
  
  
  Vaig mirar al voltant i va veure la pistola que l'home havia trobat. Jo em vaig quedar amb la daga, des de la Nunchucks estaven fora de l'abast. "Riva," vaig continuar dient. "On vas anar?"
  
  
  Potser va ser la telepatia. Però de totes maneres, ella "sentit" a mi.
  
  
  L'estrèpit de la moto tenia el poder d'una benedicció que afebleix el meu dolor i turment físic. Va sortir de la foscor, de traçat de Gurnek la figura a la llum de la gran far de la ciutat contra les ombres de la posta de sol per davant. L'Índia es va convertir el seu cap i alçar les mans com si per deixar el cotxe. El seu company, un muscular jove Sikh, d'altra banda, semblava com si ell no vol canviar el seu programa. Va continuar venint a mi. Jo clutched a la meva daga, intentant ignorar els batecs del dolor, que va deixar a la meva cama completament adormida.
  
  
  Gurnek va intentar refugiar-se en una de les deserta i abandonada palaus de marbre. Ara que ell ja no era una amenaça immediata i de perill, gràcies a Reeva, vaig ser capaç de centrar la meva atenció en el seu còmplice. La pistola barked i respirar foc, però la sobtada foscor, que semblava pluja avall des del cel, com la darrera de el crepuscle llums es van apagar, impedia que es tenint cura objectiu, i la bala va aprovar a pocs metres de mi.
  
  
  Vaig celebrar el meu alè i va posar en un genoll, s'estén la meva cama lesionada esquena. Vaig poder veure l'agressor blanc turbant i fins i tot el canó d'una pistola. He perdut el compte del nombre de bales que havia utilitzat, per la qual cosa no podia saber si la pistola va ser buida o si encara tenia un parell de rondes esquerra.
  
  
  Quan vaig sentir el gallet clic, I preparada per disparar. En canvi, l'Índia va jurar suaument. Va llançar l'arma de distància, i va aterrar amb un thud sobre el marbre. Finalment, semblava que no tot el que es va representar en contra de mi.
  
  
  Potser Reeva havien recolzat Gurnek en un " racó." Si no exactament en la "cantonada", després a l'Índia, va sortir de la via. Em pot desarmar-lo més tard, un cop he eliminat la seva parella. Jo sabia que Gurnek va ser desarmats, perquè Reeva seria capaç de manejar la situació en la seva pròpia.
  
  
  Ara tot el que havia de fer era tractar amb una estranya Índia, Shiva personals de l'agent. Em tensa i celebrar el meu alè. Els humans només era un enorme forma emergent de la foscor. Núvols fosques de la lluna, impedir la resplendor de la cara, i el pati de Fatehpur Sikri va ser a l'ombra. Jo squinted els meus ulls i intentar veure millor en la foscor. El meu rival no volia prendre cap possibilitats perquè jo no podia sentir els seus moviments. No estava segur de si va veure a mi, quan vaig treure el ganivet de la meva maluc, o si ell sabia que jo estava armat.
  
  
  L'agulla és una preciosa arma ara que he perdut el meu nunchucks. I jo no podia comptar amb el meu profund coneixement de karate amb una cama trencada d'una ferida que dessagna tot el temps i que no vaig tenir temps de curar. La pèrdua de sang va fer-me més feble i la més feble, i si no l'hagués ven la meva cama, I aviat en problemes.
  
  
  Vaig cridar. "Vine, fill de puta! Què estàs esperant? - Hi ha blasphemies, epítets i insults que a l'Índia afecten immediatament a la persona orgull. El "fill de puta" no podria ser un d'ells, però el meu coneixement dels costums i usos del subcontinent ja deixat molt a desitjar. "Tens por?" És veritat? Vaig començar a cridar, tractant de trobar la seva enorme esquema de les ombres.
  
  
  El far davanter de la motocicleta Reeva havia entrat en no que apunta en la meva direcció. S'estava fent fosc i més fosc per la segona, i vaig seguir anant, amb l'esperança de trobar algú de la carn i de la sang. A continuació, un enorme pes va caure sobre mi. Vaig ser llançat sobre la meva esquena, la meva cama lesionada amagat sota mi.
  
  
  El dolor va ser aclaparador, i estrany fosforescent llums ballar davant dels meus ulls. Vaig negar amb el cap i va intentar impulsar els punts de llum de distància. Torsió de la meva cama a la meitat, I va ser, literalment clavada a terra per la major part de greix jove Sikh. Però jo, literalment, sentir-me aixecar la terra com el puny es va estavellar contra la meva mandíbula. Em vaig inclinar el cap al costat, respiració difícil. "Vostè bruta, fill de puta! Jo hissed, finalment, recordant la paraula correcta.
  
  
  No va semblar com l'elecció de epítet, perquè ha colpejat una altra vegada. Em vaig sentir l'home és calenta, fètida alè a la cara. Va ser una bèstia, un toro en forma humana. I ell va respondre sense dir una paraula... només amb el seu punys. A continuació, va aconseguir les seves mans en les meves cuixes i expulsar la meva cama lesionada.
  
  
  La meva cama encara estava sagnant, i em fa mal, més que mai. L'agulla fulla raspat contra el marbre rajoles. Però jo encara no sé si Sikh de l'Índia havia adonat de que estava armat. "Vaig a donar-li de nou a Shiva, Carter!" Va panteixar, fixant-me a la terra. "Però no tot en una sola peça!
  
  
  "Com terrible! Vaig murmurar en un to burleta, curling els meus llavis en una ganyota de dolor com va plantar els genolls a les meves cuixes. Les meves mans i els dits van començar a anar adormir, degotava sang de la ferida, i l'Índia celebra les meves mans. Uns segons més i no vaig ser capaç de mantenir el ganivet més. I si això passa, és tot per a mi.
  
  
  Vaig començar a moure la mà endavant, tractant de portar el marcat, encara sagnant de la fulla més propera a l'Índia costat. Vaig murmurar. "Quin és el teu nom?" Després de tot, no hem... introduir-nos encara!
  
  
  "Escorça", va dir, somrient durant. - Victoriós lladruc.
  
  
  "Escorça, que perdedor," he de corregir-lo, i de sobte es va traslladar el meu ganivet mà al meu adversari. Que va tenir tota la força m'havia a l'esquerra, a la dreta fins al límit.
  
  
  Però va funcionar. Gràcies a Déu va funcionar.
  
  
  El punt de la fulla esmolada va trencar a través de la jove Sikh del cotó samarreta com la mantega. No vaig parar. Vaig enfonsar la daga més profunda com la va aixecar els genolls, tractant d'allunyar-se. És massa tard per a canviar de tàctica. Ara no podia deixar-me més. Em va conduir a l'agulla entre dues de les seves costelles, que travessa la carn i el múscul com un carnisser que esquinça a través d'un vedell.
  
  
  La jove Índia de rodar sobre el seu costat i va caure intensament sobre la seva esquena com vaig deixar anar el ganivet. Amb la força de la desesperació, he rastrejat per acabar la feina, no parar per un segon sentir dolor insuportable en la meva sagnat cama. L'agulla va ser enterrat fins a l'empunyadura en Lai costat. L'home panteixar, intentant respirar. Em vaig convertir el mànec del ganivet sense tirar-la a terme.
  
  
  Un flux de gruix, de sang calenta brollaren del seu costat com em va enfonsar la daga, el full de quedar-se en el seu pit. "Porc! L'Índia panteixar. "Però també..., vostè va a morir... vas a morir, Kar...
  
  
  Aquestes van ser les seves últimes paraules.
  
  
  No vaig voler-los arribar a ser profecies.
  
  
  
  
  13
  
  
  Les meves mans van ser hàbil i enganxós de Lladruc sang. Va continuar arremeten profusament com he tallat obrir el seu pit, i no parar fins que vaig ser absolutament segur que era mort. Un clapoteig so provenia de la seva gola; ell ja no parlava, sinó heaved seu pit amunt i avall convulsively. A l'últim el respiracions aturar; em vaig posar la meva mà sobre el seu cor. El paquet de músculs causat un convulsos batec del cor, seguit per un involuntària nerviós tremolar, un tremolor que va sacsejar-lo de cap a peus.
  
  
  Es va agitar una vegada més, a continuació, es va congelar.
  
  
  Vaig lliscar enrere, la meva cama lesionada s'estenia davant de mi. Amb ràpids moviments, em va treure la meva samarreta, tallar-la obrir amb el meu punyal, i va començar a lligar fins que la ferida amb improvisat benes. Em va portar dos tires per eixugar la distància de la sang que va ser constantment que flueix des de la profunditat de la ferida.
  
  
  Després d'un temps, vaig intentar tornar sobre els meus peus, buscant Reeva amb els meus ulls. La noia havia fet una gran feina, i ara he tingut per ajudar-lo a prendre pel Gurnek. Després... bé, vaig a eliminar Gurnek primer, i després em quedo amb el següent moviment.
  
  
  He escoltat, i gairebé immediatament vaig sentir un lleuger hum... el brunzit d'un motor de motocicleta de trucada en la distància. El pati estava banyat per la llum com els núvols que amaga la lluna desaparegut. No em va semblar que les forces de la natura estaven al meu costat, com si s'havia donat la seva paraula per protegir-me. Era fosc, primer, i la manca de llum protegits a mi, el que em permet derrotar i matar Lai.
  
  
  Però ara, que la jove Sikh era mort, sorprès per la meva força ni l'astúcia, la lluna va tornar, la inundació del pati de la ciutat abandonada amb el seu pàl·lid resplendor. Vaig mirar a la figura de Lai, que va mentir sobre la seva esquena, la seva camisa blanca tacada amb sang seca. Els seus llavis arraulit en un somriure que va mostrar la seva regular les dents blanques, i les seves genives es tenyeixen de vermell de paan goma. El cadàver posar immòbil sobre les lloses de marbre, crouched en una posició de terrible agonia.
  
  
  Em vaig sentir cap remordiment i no es va oposar a la jove Índia de la mort, en part perquè era una qüestió de supervivència. Està bé Lladruc o de mi. Vaig mirar lluny de la congelats, bloodied cos i intentar arribar a els meus peus nou. Vaig haver de fer diversos intents abans que pogués romandre en els meus peus.
  
  
  He arrossegat la meva cama lesionada, de la qual es conserven cops i encara estava adormida des de la pèrdua de sang. Vaig començar a través del pati, fent una pausa per un moment de recollir el meu Nunchucks on havien caigut, i al mateix temps recollir Lai la pistola.
  
  
  Que jo sàpiga, Gurnek va ser desarmats. Jo havia una primitiva Oriental arma i un preciós alemany agulla amb una navalla d'afaitar-fulla esmolada que va salvar la meva vida. I a més d'això, Reeva havia una motocicleta. Sens dubte, la noia i Gurnek sabia la topografia de Fatehpur Sikri molt millor que jo, que era alhora un avantatge i un inconvenient. Perquè si hi havia una manera de sortir d'aquest laberint de buit i edificis abandonats, Gurnek probablement hauria d'haver conegut, llevat que Reeva va ser capaç de bloquejar la seva fugida, i mantenir-lo atrapat fins que vaig arribar a ella.
  
  
  Em vaig aturar un moment a escoltar, i de nou vaig sentir la dèbils brunzit d'un motor de motocicleta. Va venir de darrere d'una audiència especial de l'ajuntament, el divan-i-khas. Vaig recordar veient una il·lustració del palau, a la guia m'havia comprat, negre i blanc de la fotografia d'un imponent edifici amb una gran columna central, de les quals quatre idèntica passadissos ramificat per arribar a la costats de la part superior balcó en la forma d'un quadrat.
  
  
  No hi havia manera d'anar ràpidament arribat a la noia de l'ajut. Vaig haver de moure's pas a pas, arrossegant la cama darrere de mi com un voluminós peça d'equipatge. El dolor va ser reduït ara que m'havia embenats les ferides i aturar el sagnat. Però jo estava en el dolor. Per empitjorar les coses, em va fer més vulnerable que mai, greument frenar els meus moviments, la meva capacitat de moure a velocitat normal.
  
  
  L'ús de karate puntades de peu ja estava fora de la qüestió, i a cada moviment de la mà i el puny va esdevenir problemàtic i difícil, ja que requeriria una gran quantitat d'esforç per mantenir una adequada centre de gravetat i equilibri. . . . Ara, més que mai, havia de basar gairebé exclusivament en el nunchucks i l'agulla.
  
  
  El més a prop que vaig arribar a l'Vestíbul, el més fort és el cotxe motor hummed en les meves orelles. El que havia estat un llunyà i indistinta hum es va convertir en un sord soroll, un soroll sord. Em vaig aferrar-se a una de les cares exteriors pilars, que tenia una forma sorprenent i s'assemblava a la tusk d'un gegant elefant. Em vaig aturar a descansar i recollir els meus pensaments. Un potent feix de llum va travessar el lloc davant de mi. A continuació, el so de l'execució de passos.
  
  
  "Roar! "Vaig cridar. "On és?"
  
  
  Ella no va contestar-me, però, un moment després Gurnek va sortir de l'edifici i va córrer a través del pati. Vaig seguir-lo, tot i que jo sabia que no podia arribar a ell. Va córrer a gairebé un ritme normal, perquè jo sabia que el seu turmell no ferir més. Que és quan Reeva va sortir a l'escenari. Ella rumbled passat a mi i motioned per a mi per quedar on era. La seva cara era tensa, la seva cella arrugat; era una cara d'absoluta determinació, una màscara de fred i el càlcul de la determinació.
  
  
  Jo no podia negar que jo estava molt orgullós d'ella. Va realitzar la seva feina a la perfecció, mantenint Gurnek a la badia com un animal atrapat fins que vaig aconseguir el Lladruc del meu cap. I ara que Lai era mort, només hi ha una Cobra agent d'esquerra a arreglar. Vaig aixecar la nunchaku pals per sobre del meu cap, pren una força, i va llançar una ullada a les altres.
  
  
  Un moviment circular de la mà establir el pal en moviment... Que jo esperava, seria decisiva destruir Gurnek plans... i de la seva vida. Reeva estava apuntant a l'Índia des de l'extrem de l'esplanada. Un feix de llum del far il·luminat fantasmals arcades i columnes del palau reial, emmarcar-los com una pintura expressionista.
  
  
  Però no hi havia res pintoresc sobre la manera Gurnek va començar a moure's, la repetició de les seves passes. Ell havia vist a mi, i ara no hi ha cap manera es podria evitar una confrontació com Reeva després de perseguir-lo en la seva motocicleta com una motoritzat pastor tractant de prendre una mica de falta de bestiar. Ara l'Índia va ser una massacre d'animals, de por i desesperat.
  
  
  Va intentar desplaçar-me, però de nou Rhea va mostrar la seva habilitat, tallar el seu camí. Ella gairebé pegar-li. La noia va fer el seu millor per evitar una col·lisió directa, i jo no culpo. Jo tampoc no vull a ella per ser expulsats de la bicicleta.
  
  
  No obstant això, fins i tot sense tocar-lo, va aconseguir mantenir-lo en el camí, que li impedeix escapar. La Nunchaku whirled al voltant del meu cap, i com Reeva va avançar de nou, obligant Gurnek per venir a mi em va deixar anar que l'instrument de la mort i observar-lo tallar a través de l'aire.
  
  
  El"killer" pals van ser molt útil de nou. Jo encara estava veient l'escena, i fer un pas endavant, quan Gurnek cridar i es va inclinar cap a un costat com els pals de pegar-li al pit. El cop va ser com un cop de puny colpejant el centre, i que va tenir el seu alè. Va escalonats, borratxo amb dolor, incapaç de mantenir el seu equilibri.
  
  
  Jo coixejant endavant, moviment tan ràpid com vaig poder, la celebració de l'agulla amb el braç estès. No hi havia temps a perdre, perquè després de l'eliminació de Gurnek, que encara havia de cara Shiva, l'home les infernal trampes m'havia escapat, però que en canvi no em va mostrar la seva cara.
  
  
  Gurnek va ser als peus de nou abans que pogués arribar a ell. Va agafar un nunchaku ,però pel que sembla no havia vist mai o utilitzar l'arma abans. No sabia com gestionar-lo, perquè ell només el va tirar a mi. La pega va caure, i vaig encorbat a recollir-los només com Gurnek es va abalançar sobre a mi.
  
  
  Em vaig trobar sprawled en el meu nou, la lluita per la meva vida, mentre que la Índia donar un cop de puny a mi. Ell ja no era capaç de raó: una gelatinosa i sagnant substància va ser el degoteig de les seves estripades-a fora de l'ull; no era només la cara d'un boig, però la cara d'un monstre.
  
  
  Va donar un cop de puny a mi en la crook del colze i els dits de forma involuntària afluixar la seva adherència. El personatge sortit de la meva mà. Vaig arribar a cegues, però la Índia em va semblar una altra vegada a la gola, amb el palmell de la seva mà. Ell no coneix les regles de karate, però ha d'haver après alguna cosa de les nostres reunions anteriors. I ara va amb el seu pes i la intel·ligència per a acabar-me fora.
  
  
  Reeva bicicleta deixat amb un agut grunyit, il·luminant la nostra enrotllada cossos amb un feix de llum. Vaig sentir la seva baixar del cotxe, però jo sabia que no podia ajudar-me. I amb Gurnek puntades de peu a la meva cama lesionada, la ràpida i fàcil victòria que havia estat amb l'esperança de no estava a la vista. L'home estava en una situació de pànic i això li va donar renovada força i determinació. Ell estava lluitant per la seva vida.
  
  
  A mi també.
  
  
  Em vaig quedar en el meu palmells de les mans i tractar de tirar-la fora. Rodat al meu costat, però va caure en la part superior de mi de nou. Mentrestant, però, vaig aconseguir agafar els pals, un a cada banda, amb una peça de búfala fuet a la mitjana. No hi havia cap altra manera d'utilitzar l'arma ara, un mètode que no havia experimentat. Si només jo podria lligar un cordó de pell al voltant de Gurnek coll, dos pals m'ajuda utilitzar el seu cos.
  
  
  Va posar el genoll al meu costat i donar un cop de puny a mi al ronyó, fer-me grunyit en el dolor. El marbre rajoles semblava, balla davant els seus ulls, i el llunyà pilars duplicat i triplicat. He intentat centrar la meva visió, però tot semblava borrosa, té més a prop, i després va desaparèixer.
  
  
  Gurnek, ara en l'adherència de la bogeria, escopir paraules en un Indi dialecte jo no podia entendre. Però si jo no podia sentir el que ell va mumbling, no va ser difícil per a mi, per agafar el sentit de la seva xarxa de senders frases; no era optimista o amistós, per dir el menys.
  
  
  Em vaig sentir agonitzant rampes a la meva cama, que va ser doblegats sota el seu pes. Em vaig convertir en el meu cap, com el de l'Índia va arribar a l'agulla, canviant el seu pes a la dreta per augmentar la daga. En aquell mateix moment, vaig començar a baixar en un genoll.
  
  
  Però ell no anava a donar tan fàcilment.
  
  
  Va carregat endavant cegues amb daga vagues, amb el ganivet a la punyalada. Vaig marxar tan lluny com vaig poder, intentar mantenir la distància. De sobte, Reeva va aparèixer darrere de la embogit de l'Índia i va començar a colpejar-lo a l'esquena i les espatlles. Si li feia mal o no, no importa. La seva intervenció distret el jove Sikh tant que me les vaig arreglar per evitar la sagnant fulla de l'agulla i embolicar el cordó de pell al voltant del seu coll.
  
  
  Així és com va començar tot: en primer lloc l'atac a la meva habitació d'hotel, a continuació, Ashok Anand va ser estrangulada en el lavabo d'un bar. I ara la persiana estava a punt de caure en un altre membre de la vil banda de matons a Shiva servei.
  
  
  Em va agafar els dos pals bé com m'estrenyen el buff cordó al voltant Gurnek del coll. L'Índia va pronunciar un crit de sorpresa i horror al mateix temps, va caure l'agulla, tractant d'empènyer el cable de distància de la gola. No hauria sobreviscut si seguia apretant.
  
  
  He trenat la escuradents al meu voltant i recollir-los. No vaig poder veure Gurnek a la cara, i jo no volia veure-ho. Va intentar empassar aire, la seva respiració era asmàtic i sibilàncies, però l'aire no assolir els seus pulmons. Recolzat per la desesperació, va lluitar per la seva vida amb tota la seva resta de la força. I que no va ser suficient.
  
  
  Jo estava en el control ara, malgrat la meva adormir la cama i la fatiga. Em va tirar de la corda més, gràcies a l'pals que m'ha permès aplicar la necessària pressió. Un altre gurgle escapat a l'Índia els llavis, llavors l'home li va donar, oferir cap resistència. El seu cos disparat cap endavant i va caure de cara avall. Fins i tot llavors, no em vaig deixar anar el nunchaku fins que vaig ser absolutament cert que Gurnek havia de tornar a la cleda dels seus déus, els Naga entrellaçades, en qui ell creia fervorosament.
  
  
  Quan finalment em vaig adonar que va ser, sense vida, que el seu cos posar immòbil sobre el fred de marbre, i que només un múscul en la seva cuixa va ser vibrant convulsively, em vaig donar-li més i alliberat el fatal cuir cadena del seu coll. La seva cara era groc, i la seva llengua va ser mossegat, gairebé tallat en dos per les seves dents, que va serrant en l'horror.
  
  
  "Podria haver estat pitjor, l'home," jo muttered. "Pensar sobre el que va passar a la pobra Nirad...
  
  
  Però ell no va escoltar el meu comentari. Amb un gran esforç, a poc a poc em va arribar a els meus peus, mantenint els meus ulls en Gurnek la figura. Però no va ressuscitar d'entre els morts. L'Índia va lluitar aferrissadament, per donar-li la seva causa. Però al final, tot va acabar en res.
  
  
  Ell era mort.
  
  
  "Ajudar-me a treure la seva roba," li vaig dir a Reeva, evitant la noia de la mirada, la que semblava ser la fixada a mi amb un preocupats, silenciosa mirada.
  
  
  Ella no va fer cap pregunta, en veure que jo era shirtless i el costat dret dels meus pantalons estava xop de sang. Ella es va ajupir i començà es va apartar, unbuttoning Gurnek de la camisa. L'Índia jaqueta estava tacat amb la sang, però és millor que res.
  
  
  Reeva mai no semblava un home mort, no per respecte o la modèstia, però l'home va ser una desagradable a la vista, i jo no podia culpar a la noia per intentar no mirar que inflades, sagnant cara amb el seu blau llengua que surten. L'os al voltant de la filtració de l'ull glinted curiosament en la resplendor de la motocicleta far davanter.
  
  
  Llavors, vaig recordar una cosa que Reeva havia dit a mi que a dia de tornada a Shiva mansió. Ella no va entrar en massa detall, però no va passar molt temps per esbrinar què va significar. El seu oncle es va emprar per a la més vil de les coses, a causa de la seva sàdic gust en la seva presa de satisfer les passions dels seus homes.
  
  
  I ara vaig sentir cap remordiment per Gurnek o els altres dos homes que jeien morts en el pati, les víctimes no tant de la meva ira com de la meva determinació per mantenir-se viu i completar la missió.
  
  
  Em vaig treure la bloodstained benes m'havia embolicat al voltant de la meva cama, després es va treure els pantalons així, deixant Reeva crouched al costat Gurnek del cos. Vaig creuar el pati i es va dirigir a la pedra de la piscina m'havia adonat abans. Estava plena de l'aigua de pluja. Em van posar en un genoll i neteja de la ferida, aplicant humit pegats de la camisa esquinçada per prevenir la infecció de la ferida i gangrene de la cama. Jo no estava encara segur de que l'aigua no contaminada, però en aquell moment jo no tenia cap altra opció, així que em vaig decidir a prendre el risc.
  
  
  Quan vaig tornar a Rheeva, la noia es va treure l'home mort pantalons i kurta. Que eren una mica massa gran a la cintura, però vaig fer-se amb finals Gurnek cinturó. Reeva em va ajudar a posar sobre la meva camisa, a continuació, tornar enrere, fregant les seves mans juntes com si fos freda.
  
  
  - Va murmurar. "Què fem ara, Nick?"
  
  
  "Anem a agafar el cotxe i tornar a la vila," vaig dir. La seva cara era tensa, enfonsats, com si desproveït de tota emoció. Ella havia estat a través d'un munt, i no obstant això encara era més estret, més decidit que mai. Vaig pensar que el seu pare, preguntant-se si tenia tanta força interior com a la seva filla. En aquest cas, es pot sobreviure i aguantar fins a trobar-lo.
  
  
  - Què passarà a continuació? Reeva preguntar. - Com... com es pot anar a fer això?", ha afegit, apuntant a la meva cama lesionada.
  
  
  La majoria de les dolor havia desaparegut, i vaig poder caminar amb menys esforç que abans. Jo plegada la nunchucks i posar-los a la meva butxaca del darrere, després lliscar l'agulla en el cuir beina he dut a l'avantbraç.
  
  
  "Com?" He repetit. "No et preocupis. Vaig a trobar alguna manera.
  
  
  "Vostè sempre trobarà alguna cosa," va intentar riure.
  
  
  Ella em va dir que el seu oncle es va quedar amb cinc homes, sense comptar Ranjit i la jove Sikh he tret a la cama a l'Agra oficina de correus. Així que només hi havia dos homes a l'esquerra a la iniciativa, a part de Shiva i Haksha. No serà fàcil... però sí, aquesta missió no va ser fàcil per començar.
  
  
  
  Ens va portar en silenci. Reeva tenia les dues mans sobre el volant del cotxe petit. Quan Fatehpur Sikri va darrere de nosaltres, envoltats de foscor i de la pols, es va convertir en el cap i va assenyalar el tauler de control de calaix.
  
  
  — He portat un regal", va explicar. "Ho sento, no vaig donar-li a vostè com més aviat, però no sabia que t'agradaria que es necessita."
  
  
  Vaig obrir el calaix i va arribar a l'interior, la sensació fins que vaig trobar la culata de la pistola. Em va examinar la pistola al tauler de control de llum: era una petita .22-calibre Beretta, bastant inusual per a un jove senyora.
  
  
  Però Reeva també va ser una destacada de la noia des de tots els punts de vista.
  
  
  La Beretta va ser una arma eficaç a frec. Jo hauria d'haver recordat que, vaig arribar a la conclusió, comprovació de la pistola, m'alegro que Reeva no havia oblidat per carregar-la.
  
  
  "Quan estem dins de vista de la vila, alentir-se i actuar com si res no ha passat," vaig demanar a la noia, que s'estén en el seient de manera que no podia ser vist. Especialment amb aquest mal de la cama, anava a ser una dura prova; però si tot ha anat com m'esperava, m'agradaria estar de tornada en forma aviat.
  
  
  "No seria millor per a aconseguir a algú per ajudar, Nick?" Sembla tan arriscat per a mi, dos contra tots ells... vull dir", va afegir, mirant nerviosament en els meus ulls," anem a prendre un risc terrible.
  
  
  "Aquesta és l'única manera d'avançar", em va dir, i jo li vaig dir tot el que sabia sobre Puran Dass, així com les raons per les quals jo no havia demanat l'Índia del Servei Secret per ajudar a dur a terme l'operació. Amb el temps vaig acabar dient-li que la història sobre les fuites en Dass de l'office i la seva connexió a Shiva, estàvem ja a la vista de la casa.
  
  
  Em vaig asseure en un seient com Reeva alentit. "Tu ets el meu ulls d'ara endavant," vaig murmurar. "Què veus?"
  
  
  "No hi ha res encara.
  
  
  Ràpidament vaig mirar-la. Ella es va asseure stiffly darrere de la roda, de la seva esquena pressionat contra el seient, la seva mirada fixa endavant. Va apagar la carretera a una velocitat moderada, còdols i roques, de rebot, sota el cotxe.
  
  
  De sobte, Reeva fre a una parada. "Hi ha dos d'ells! "Què és?", va exclamar. "Dos guàrdies!
  
  
  Sons de trets seguit. Última parada. A partir d'aquell moment, no vaig tenir el luxe de fer un sol error.
  
  
  
  
  14
  
  
  Vaig cridar. "Baixar a baix!" -
  
  
  Vaig arribar i va tirar-la en el seient. Reeva va ser molt fàcil de destinació. Bales whizz i de rebot inexorablement. Pluja de plom s'aboca cap avall el parabrisa, causant grans fragments de vidre a caure sobre nosaltres.
  
  
  "A romandre quiet i esperar fins que em vaig donar el senyal per continuar," em va advertir Reeva. Vaig baixar la maneta i obrir la porta, arrossegant al llarg de la polsegós camí. La porta bloquejada a mi, bales whizzing de sobrecàrrega. La terra es va fer ressò amb el so de l'execució de passos. Vaig aixecar la beretta i es va criar el meu cap només el suficient per apuntar-se.
  
  
  El turbant vestits pistoler va caure com un soldat ferit.
  
  
  Algú m'esperava allà, i no va ser rossins, de que jo era molt segur. Em va colpejar l'home a la dreta al pit. A diferència dels seus companys, la seva mort va ser ràpida i relativament insensibles. Però l'altre guàrdia va ser un lloc per ser vist. He reduït els meus ulls i escanejat el camí de banda a banda, en cas que ell va intentar agafar-me fora de guàrdia i executar en mi des del darrere.
  
  
  "Estada allà baix! Jo muttered a Reeva perquè ella no sortir del cotxe. Va començar a lliscar fora de la seu, després va deixar bruscament i va fer exactament el que he demanat.
  
  
  Un altre tret va sonar, em dóna una bona idea de l'invisible tirador de l'amagatall. El so venia de la dreta, més enllà de l'alta i densa cobertura muralla que envoltava la vila. El teix i el ginebre arbres completament oculta meu adversari. Si ell havia vingut al darrere de mi, des d'on jo era sota la cobertura de la porta, jo no hauria tingut l'oportunitat d'escapar. Així que necessita per moure's, i de forma ràpida.
  
  
  Em va donar un ràpid cop d'ull a baix el carreró i es va trobar que necessitava; I serrant els meus dits, al voltant d'un puny de la mida de rock que havia notat a la vora del camí polsegós. Amb un ràpid moviment, I se li va llançar a sobre de la porta del cotxe i va sentir un thud com va arribar a la terra uns deu metres davant de mi.
  
  
  Una altra bala whizzed a través de l'aire. No vaig poder veure el tirador, però tampoc va poder veure a mi. He escoltat, i aviat la meva paciència va ser guardonat amb el so de l'execució de passos, no cap a mi, però en la direcció oposada. Shiva guàrdia, l'últim goril·la peu entre el boig i em va mostrar el passat, que s'amaga darrere d'una cobertura de gruix.
  
  
  Vaig tirar una altra rock, aquesta vegada més gran que el primer. La pistola barked de nou, i la bala batuda fins una petita molla en el centre de l'estret camí. Un crit escapat meus llavis, un agut gemec de agonitzant dolor. No està malament per a algú que mai no havia estat en el teatre, I raonada. No va ser una llarga allargat crits que es podien sentir des de la llarga distància, però va ser realment un crit esgarrifós, i que va tenir un efecte.
  
  
  La cobertura de parted per a admetre una figura amb un turbant embolicar al voltant del seu cap. Massa tard, es va adonar que no hi havia cap home mort en el camí. Massa tard, es va adonar que el crit va ser un ardit per fer-lo sortir de la clandestinitat. Ell va treure fora, ni tan sols a la recerca en la meva direcció. Però ara que no vaig tenir temps... per sempre, jo esperava.
  
  
  La .22-calibre de pistola va portar a un pic en la seva espatlla, girant-se com un titella tan difícil que havia d'aferrar-se a la tanca de mantenir el seu equilibri i amagar. Jo vaig posar el detonant de nou i veure-li fer una esgarrifosa dansa quan una segona bala va trencar un forat enmig del seu front.
  
  
  Ni un so escapat a l'home de llavis.
  
  
  Un cop a la llum dels fars, va alçar les mans i va disparar un altre inútil xut des de la pistola. Després va lliscar cap avall a poc a poc, com si a seure al mig del camí, les cames s'estenia davant seu, el seu cos encorbat cap endavant, amb el cap penjant sobre el pit.
  
  
  Reeva va mirar, es va aixecar, i va treure el cap per sobre de la vora del tauler de control. -"Però l'oncle -" va començar.
  
  
  "Va a ser aquí aviat, vaig assegurar-li," vaig murmurar. Vaig calcular que la Beretta encara tenia un parell de rondes esquerra, més que Sikh pesada .45 calibre de pistola. Així que no vaig agafar la pistola. A poc a poc em va arribar a els meus peus i va sortir de darrere la bala a trets porta del cotxe. Dos homes que jeien morts a la carretera, víctimes de la seva pròpia estupidesa, de la seva ingènua creença en la divinitat de la mortal Shiva.
  
  
  Però la caixa era real. Els seus plans per conquerir tots els de l'Índia són també real i decisiu. Va parlar de "humanitari" de les necessitats, de voler alimentar i vestir la seva gent, però Shiva va ser un tirà que va buscar el més cruel dictadura, i el seu mitjà de guanyar el poder van ser tan inhumà, com els seus mètodes hauria estat si hagués guanyat el poder.
  
  
  Una llarga línia de les operacions de cobertura de sobte encès com llums va arribar al voltant de la casa, grans làmpades mercuri forçant-me a fer un pas enrere, protegir els ulls de l'encegadora llum. Centenars d'insectes, arnes, i el gegant de mosquits semblava surar en el feix de llum en el meu camí. Es hummed i agitar-lo, barrejant-se amb la pols i l'olor de la mort.
  
  
  Gran mosques rodó com en miniatura voltors, la caiguda en els dos bloodied cadàvers i llançant una insistent brunzit ensordidor en l'aire. Un so que em va fer wince com he punxat les meves orelles per altres sorolls. Jo no podia sentir res, però les mosques, ni un so de la il luminada de la vila.
  
  
  "Ravi! Arun! de sobte hi va haver un metàl·lica de la veu, una veu que no va sonar com ningú més que a si mateix.
  
  
  Jo glanced a Reeva, i em va donar un petit gest d'aprovació. "Shiva," - va murmurar. "És ell, el meu oncle. Aneu amb compte, Nick, si us plau!
  
  
  "Vostè condemnats vagues! On estàs? Què va passar? Arun? Ravi? Shiva va demanar a les dues de nou a homes, i la seva veu semblava surar cap a mi com el ressò d'un vell record.
  
  
  És el moment per a un enfrontament directe, cara-a-cara a l'enfrontament. Jo steeled-me, motioned per Reeva quedar-me i caminar decididament pel camí. Shiva va cridar de nou, però el seu guardaespatlles van ser incapaços de respondre. La conversa es va mantenir viu de mosques, eixams de voraç mosques que swooped avall en els cossos inerts dels dos Indis.
  
  
  "Vaig a matar-te per la teva estupidesa!" Shiva va cridar en un agut de veu que traït la ira i la por.
  
  
  No obstant això, no va gosar sortir a enfrontar-me. Hi va haver silenci de nou. Jo crouched avall tan fort com vaig poder, tractant de mantenir la cama d'anar adormir. Després de diversos genoll corbes en ràpida successió, la sang va començar a circular de forma regular. Em deixen de banda un gruix bush amb una mà.
  
  
  A partir d'aquí, vaig poder veure el jardí interior, exuberant i ben cuidat. El que va semblar-me una vegada més va ser que aquest jardí va ser una nota discordant, tan exuberant i fèrtil per a la seva àrid terreny, massa ric en plantes i flors per a ser cultivades en aquest tipus sec i polsegós plana. Però sí, Shiva va tenir els diners, rupies i dòlars, per atraure Haji en la seva xarxa. Havia il·limitat de recursos al seu abast, els mitjans que li va permetre aconseguir el poder, i nombroses connexions en els corresponents àmbits. Em preguntava quant va donar Dass a mantenir el cap de l'Índia servei de seguretat en la seva nòmina. O potser Dass va ser un altre aficionat qui creu cegament en Shiva somnis de glòria, en l'edat d'or de l'Índia, en el poderós civilització de l'Mauris i Guptas.
  
  
  Sigui quin sigui el de l'home motius, el perill per a tot el món va quedar. Però no com a perillós i traïdors com Shiva-se. Vaig prémer en el gruix de les branques de la cobertura, amb l'esperança que no rustling o cruixit seria trair la meva presència.
  
  
  "Carter?" Una veu diu a terme amb més d'un toc de sarcasme en ella. Va ser una alteració de la veu, que va dramàtic tons. "És que vostè, amic?" Has vingut a visitar-me?
  
  
  Feia fred, controlada nou. Jo no estava d'humor per a la conversa, o per acceptar els seus jocs de paraules. He preferit per acabar la discussió d'una manera més contundent nota. Però jo no podia veure-ho. Em vaig aturar i es deixen de banda les branques, mantenir els meus ulls a la porta em va afanyar a sortir de ... setmanes, semblava que no hores.
  
  
  Què... què coi!...
  
  
  Jo parpellejaven i va mirar de nou per convèncer-me que això era una trampa, una il·lusió òptica. Però no, els meus ulls no eren enganyar-me. Va ser Shiva, però ell no va mirar a tots com la persona que havia imaginat, no hi havia res sobre ell que m'havia imaginat. Va ser completament diferent a qualsevol altra persona que jo havia vist en la meva vida.
  
  
  En lloc de la mà dreta, des de l'inici de la palma... o on els dits són normalment es troba, l'home portava un acer inoxidable pròtesi... fins a l'espatlla. Ell no va tenir un mà dreta, però Reeva la diabòlica i astúcia oncle no portava cap ordinària de pròtesi, objectes ordinaris, o de fusta o de plàstic a les mans. No, senyor.
  
  
  Un d'acer cobra connectar a la seva espatlla es va moure endavant i enrere en l'aire, una cobra s'assembla a la vida rèptil en tots els sentits, la seva metall dents degoteig amb la potent verí!
  
  
  Dir que va ser fantàstic, increïble va ser un eufemisme. Vaig seguir parpelleig, però no va ser un miratge o una al·lucinació. Era real, terrible i terriblement real! L'acer cobra la anatòmiques parts van ser precises fins a l'últim detall: una en forma de falca cap amb una caputxa, obertura i tancament de les mandíbules. Les dents eren, sens dubte, hipodèrmica xeringues, capaç d'injectar mortal reptilian verí a la sang de la víctima.
  
  
  Vaig complir la meva mirada lluny de la estranyes i amenaçadores dispositiu, convertint la meva atenció a Shiva de la cara. Un fred, angular, reptilian cara. Ell tenia estretes ulls negres i espessa, espessa celles. Va ser d'alçada mitjana, amb un magre, magre cos que traspua l'esperit demoníac malícia.
  
  
  Ell no era pas un ordinària oponent, sinó un ésser humà, com la majoria dels meus enemics, es van reunir en una sola colla... gent com Karak, l'esmunyedís home Llop, o el dimoni personificat que anomena a si mateix " el Senyor Judes."
  
  
  Com si l'acer cobra no era suficient com una arma defensiva (i, si és necessari, com una arma ofensiva), Shiva bona mà un .45 calibre de pistola, el món-nord-Americà famós Poltre. Shiva va saludar la pistola d'anada i tornada, a l'espera per a qualsevol moviment o so que puga revelar la meva ubicació en l'operació de cobertura.
  
  
  Ell va cridar. "Sincerament, Carter! "No vaig disparar. Hem de parlar, discutir... fins i tot la seva conversa amb el Senyor Dass aquesta tarda, per cert. I tot i que estem en això, digues-me el que vaig fer a la meva neboda, molt a Faltar Singh." No puc trobar aquesta noia bonica.
  
  
  No vaig respondre.
  
  
  En comptes d'això, vaig plantejar la beretta i destinades a Shiva pit. A poc a poc, em vaig posar el gallet, pensant-me que el malson aviat s'acaba. L'home es va situar a la perfecció, i jo no podia tenir interès per a un més fàcil públic: de fet, la llum streaming des de la porta darrere d'ell completament il·luminat la seva esvelta marc.
  
  
  Però en comptes de veure-lo caure de genolls, en lloc d'escoltar el seu últim crit sord o veient-lo writhe en la seva agonia, em va sorprendre quan vaig veure el pic de la Beretta rebotar el seu pit. Després, la bala va colpejar una antiga estàtua de pedra en el centre del jardí.
  
  
  "Així que vostè està allà! L'Índia va somriure i va treure el detonant de poltre, cocció, un letal bala a pocs centímetres del meu cap.
  
  
  Jo instintivament doblegat sobre, encara no creure el que els meus ulls. Les bales rebotar el seu pit, però no hi havia cap senyal que Shiva va portar un antibales cotilla sota el seu blanc kurta. De fet, vaig poder veure el seu pit nu sota la seva samarreta, el contorn del pit, els músculs. Tot és clarament visible a la meva incrèdula mirada.
  
  
  A menys que l'acer, massa, vaig concloure. Però això era impossible. Un ésser humà no és un robot... o no?
  
  
  No, clar que no, però no hi havia cap dubte que jo vaig veure, i no hi havia cap dubte que Shiva semblava estar dotats de poders sobrenaturals. He dirigit un segon temps i va treure el gallet. He dirigit a l'Índia el cap, però en el mateix moment que va recoiled, i la bala enganxat a la porta jamb, va perdent la seva marca.
  
  
  Així va ser vulnerables, o almenys va ser vulnerables en algunes parts del seu cos. Des de no sé quantes rondes m'havia deixat, no vaig esperar Shiva per sortir de la mansió. Amb un ràpid moviment, malgrat la meva cama lesionada, I deixen de banda la cobertura de gruix i va començar a volar a través de l'hort. Jo sabia que la seva pistola seria anar en qualsevol moment. Era un so que no vol escoltar, però em vaig prendre una oportunitat de tota manera, pregant en el meu cor que l'home quedaria fora de la vista fins que em va arribar per la banda de la façana de la vila.
  
  
  "Busques algú?"
  
  
  Em vaig girar i va treure l'activar al mateix temps. Però la Beretta es va quedar en silenci: la botiga estava buit. Un clic, i això és tot. Jo vaig llançar la pistola a Shiva tort, somrient durant cara. Una cobra en forma de braç de metall disparat. La Beretta rebotar el braç de metall i va caure a terra.
  
  
  "No moure's, el Senyor Carter. No moure's, " Shiva va ordenar. Havia poltre apunta directament al meu pit, i no em va anar a separar-me de que anatòmiques part del meu cos... almenys no tan prematurament.
  
  
  "Què està esperant per, el Shiva?" Per què no es dispara, així que anem a arribar a aquest càrrec?
  
  
  "A veure que moren sense patir un miserable mort, el meu estimat amic?" No, em temo que no és el meu estil. Després de tot, la meva bella serps són encara gana, malgrat l'abundància d'aliments gràcies a la jove Nirad. Jo crec que el noi era més útil com a cambrer. Però vull Cobra per ser un únic i compacte organització. I des de Nirad el germà gran ja era al meu servei, I no veia cap raó per no contractar el noi així. Desafortunadament, vostè no pensa acabar amb la seva carrera. El monstre de fer clic seva llengua reproachfully, la celebració de la pistola va assenyalar en el meu cor.
  
  
  Darrere meu, vaig sentir a algú movent amb cautela. Em vaig convertir en el meu cap i vaig veure a la figura del Sij m'havia ferit abans, en el dia davant de l'Agra oficina de correus per posar una bala a la seva cama dreta. "Ah, és vostè, Krishna! Shiva va exclamar alegrement. Llavors ell em mirava amb un gest de complicitat. "Crec que els dos es coneixen."
  
  
  "Hem tingut el plaer de conèixer aquesta tarda," em murmurava.
  
  
  "Ja. Recordo Krsna dient-me que els detalls de la trobada. Però el que no sabia, el Senyor Carter, va ser que Krsna és Nirad del germà gran. Va ser batejat amb el nom del déu Hindú de l'amor, encara que es va plantejar com una devota Sikh. Però res d'això importa ara — Shiva tallar-lo. "N'hi ha prou amb dir que Krishna ha un cert odi cap a tu, estimat Carter, especialment des que es va descobrir que li van ser encarregats per la tràgica mort del seu germà.
  
  
  "Si no l'hagués matat Nirad, hauria matat jo", vaig dir. "Vostè sap molt bé, Shiva. Aquesta és la llei de la selva, la supervivència del més apte.
  
  
  "Això és correcte, que és," l'Indi riure. — Però vostè, estic terriblement trist de dir, no ets el més fort de la festa, el Senyor Carter.
  
  
  Krsna no va dir una paraula. Desitjava que ell havia notat bombament Nunchucks a la seva butxaca del darrere. Però amb una pistola va assenyalar en el meu pit i l'altra a la meva esquena, no m'atreveixo a fer un moviment en fals, o tots dos-los de retirar-la activa. Així em vaig quedar allà, procurant no posar massa èmfasi en la meva cama lesionada.
  
  
  "No has respost la meva pregunta, però, Carter," Shiva va continuar. "No em diguis el que va passar a la meva bonica neboda."..
  
  
  "Ella és mort.
  
  
  Va alçar les celles com la seva negre amenaçadora va brillar els ulls. "Mort?"
  
  
  "Morta, vaig mentir. "Gurnek matar al seu davant em podria aturar-lo. Va morir a l'instant, si aquesta és cap consol.
  
  
  "No, en absolut," Shiva va respondre amb un burlant-se de riure. "Ella sempre ha estat una mentida, suficiència puta des que era un nen. Però he especialment faltar per què ho va fer amb la meva i els homes que van trobar molt divertit, ja que va viure amb mi...
  
  
  "Així que va ser el seu presoner, que vol dir.
  
  
  "Com vostè prefereixi, no importa. Excepte per a la seva pobre pare... el meu estimat germà de patir profundament per la pèrdua de la seva estimada filla.
  
  
  Amb cada pas segon, jo estava començant a adonar-se de com de fàcil és per odi a aquest home. Va ser un pervertit, un monstre amb una ment com un acer trampa, brillant però trenat, de boig. L'home llepar els llavis i em va donar un sàdic, somriure sarcàstic.
  
  
  "Vaig tenir un munt de diversió amb vostè, Carter", va dir amb un somriure. "Veuràs, el poc temps que passem junts serà divertit!
  
  
  "Digues-me una cosa més, Shiva, només per al record," em vaig interrompre, elevant la meva veu amb l'esperança que Reeva podia escoltar-me i en el cas que trobava a faltar les primeres línies de la conversa. "On és Reeva del pare?" Una noia anomenada I. em va explicar que... vols saber? Jo no crec que les seves...
  
  
  Shiva trenat psicologia treballat exactament com jo esperava.
  
  
  "Vostè va ser un ximple en dubte la meva neboda," va dir la Índia. "El meu germà és segur i so, a pocs metres de distància. Si no recordo correctament, vostè va anar a l'escorxador el mateix dia. On es va iniciar la pandemonium, he d'afegir.
  
  
  "On és?"
  
  
  "Què, Senyor Carter?" El meu germà no està en condicions de fer mal a ningú, que és de tots; de ser precisa, que no està en condicions de fer mal a ningú. Va gloated, gaudint del poder, va tenir a les seves mans.
  
  
  I em vaig quedar allà, incapaç de fer un moviment per a revertir la situació. Em va celebrar a gunpoint per dues armes de foc, davant i per darrere, a punt per convertir-se en un tros de formatge Suís en qüestió de segons. No era el millor moment per a la meva preferida acrobàcies, especialment amb Krishna, que va ser molt disposats a disparar-me a venjar la mort del seu germà.
  
  
  Però de sobte una bala curt seus desitjos de venjança. El tir va ser acomiadat de darrere de la cobertura on Reeva estava amagat. La noia tenia un perfecte objectiu. Vaig saltar de la manera de Shiva pistola i va mirar a Krishna de la cantonada de la meva vista: una taca de color escarlata va aparèixer en la part frontal de la seva camisa blanca. Va baixar com un tronc, l'impacte d'una bala colpejant-lo contra una porta oberta a la banda de la vila.
  
  
  Jo estava esperant per prendre avantatge de Shiva moment de sorpresa. Em va saltar endavant, colpejant la mà que sosté la pistola per obligar-lo a deixar anar la pistola. Va disparar només com una cobra en forma d'acer mà va caure a sobre la meva espatlla.
  
  
  Les dents, el degoteig amb verí mortal, van ser dues polzades del meu coll. Vaig arribar a la Índia en la mandíbula, evitant el seu pit, perquè jo encara no ha entès allò que portava a sota de la "jaqueta" i no vol trencar la meva mà sobre la planxa d'acer.
  
  
  "No es pot guanyar, Carter! Mai! L'home hissed com jo cop el palmell de la meva mà en el buit del seu coll i l'espatlla. El cop treballat; l'home afluixar la seva adherència per un moment, i la pistola, que queia a terra.
  
  
  I va llançar-lo a banda, l'enviament de l'arma de foc volar a través del camí amb grava. "Així que els estem fins i tot," jo vaig dir, fer un pas enrere. Vaig arribar a la meva butxaca i va agafar el nunchucks.
  
  
  Shiva reduït els seus ulls, fins que van ser dos prima escletxes, la seva cara més reptilian que mai. Jo no crec que sabia que "nunchucks" eren, però definitivament va entendre que no eren innocents armes. Ell recolzat cap a la porta, un pas més de Krishna del cadàver... en el mateix moment, el tret va sonar de nou. Però aquesta vegada Reeva l'objectiu no era tan precís, i la bala atrapats en la pols i la grava a el seu oncle peus.
  
  
  "Llavors la puta és viu," el monstre va dir, " no per molt temps, el Carter, l'hi asseguro.
  
  
  "No es pot permetre el luxe d'assegurar un accident!" Em va dir irònicament, mantenir el meu distància a causa de la cobra dents. La brillant dents a la barra de metall em va recordar de Shiva peculiar bogeria, el seu sàdic mètodes.
  
  
  "És encallat!" No disparar, Nick! Reeva la veu va ser shrill amb pànic darrere de la cobertura de gruix.
  
  
  "Quedar-s'hi; no hi vagis! Em va cridar l'esquena a ella.
  
  
  Vaig haver de fer servir la meva nunchucks a trencar el monstre cap a o escanyar-lo. Però no vaig poder aconseguir qualsevol més a prop, almenys no encara.
  
  
  "Cal que s'han adonat que les dents són els meus cobra... l'Índia, molt negra ulls sacsejar el metall banda per un moment ...estan plens de verí mortal, una barreja formada el verí de quatre serps. Va tractar de prendre el seu temps per aturar-se a la descripció de les serps. "Vaig fer una barreja de verd mamba verí, amb escates escurçó verí, l'Australià verí de la serp, i el meu favorit rèptil per raons ja haureu endevinat, és a dir, el rei cobra verí. Tots junts, el Senyor Carter, que fan la impressió que fa la jove Nirad de la mort de semblar una misericordiós regal, com si el noi no va patir a tots. Però vostè sap quant va sofrir, no, Carter?
  
  
  "On és La Caixa, Shiva?" Li vaig preguntar, ignorant el seu curt discurs i la satànica somriure satisfeta que les seves boniques seus llavis. "Estic disposat a fer un acord amb vostè, un intercanvi. La seva vida per la invenció de l'Haji.
  
  
  "Una cosa? va repetir amb un somriure. "Estàs de broma, No. Imaginar, I fins i tot va tenir la precaució de destruir tots Haji notes i notes en cas que alguna vegada va decidir fugir! No, només hi ha un Quadre aquí, i és la mina, Carter. Ningú més No ho aconsegueix.
  
  
  "De manera que la bona nois a Pequín li donarà carta blanca, oi?" Vostè està deluding-se, Shiva. Per no parlar estàs perdent el meu temps preciós.
  
  
  Pel que jo sabia, l'Índia era un fanal. Potser l'albanès Hadji va caure fora de la vila en aquell mateix moment, tenint el seu preciós de la invenció amb ell. He arribat massa lluny per veure la meva missió fracassar miserablement. Així que vaig fer una decisió. Com sempre que em quedo fora de l'abast del metall cobra braç, puc sortir.
  
  
  Em va donar un pas endavant, i Shiva recolzat distància. Tenia por, malgrat la terrible arma que semblava ser una part integral del seu cos, del seu ésser. Somrient durant, he continuat per arrossegar el meu peu pel camí de grava. Ell recolzat distància, però aquesta vegada vaig sortir de la via i va córrer per la porta, tractant d'aconseguir després d'ell abans que pogués maniobrar el meu braç de metall per a matar de cop.
  
  
  El moviment requereix temps calculat per a la centèsima de segon, el temps que va tenir per estirar el cordó de pell al voltant del monstre coll, i el temps que van trigar a esquivar i evitar ser mossegat per subcutani dents. Tal com em va saltar endavant, intentant embolicar el búfal amagar al voltant de Shiva gola, una banda d'acer va caure i tallar el cordó a la meitat. He premut el nunchaku pal contra la vareta de metall el maleït aparell, però la fusta lliscar a través de la superfície llisa.
  
  
  Les dents verinoses va perillosament a prop de la meva coll. Vaig empènyer Shiva cap al davant, deixar anar el que quedava de la meva nunchucks (un antic broomstick), i va agafar l'acer cobra amb les dues mans. L'home es va respirar profundament, i el que és artificial braç va arribar fins davant de mi. Jo no sabia com funcionava, però jo no podia deixar de preguntar-ho.
  
  
  El meu colze i va tocar l'home del pit. L'Índia era amb alguna cosa dura, però no metàl·lics. S'han de plàstic. Shiva va continuar a somriure fins i tot com va lluitar, i com si la lectura de la meva ment, va dir, " Molt lleuger i antibales." Un altre gran invent de Haji. "Es va comportar com un boig fins i tot en les situacions més desesperades.
  
  
  Estava tan orgullós, tan segurs de si mateixos. Mentrestant, el verí-escopir les dents estaven cada vegada més a prop i més a prop meu coll. El meu braç va ser supernaturally fort, com un robot, mentre que l'Índia és altre braç no podia superar la meva força física. Però la serp era el més fort, i he lluitat per mantenir la seva brillant metall dents d'enfonsament en el meu coll.
  
  
  Em vaig plantejar un genoll i amb càrrec, colpejar a l'engonal. Shiva va deixar anar un grunyit com es va doblar, i al mateix temps em va enfonsar les dents com hipodèrmica agulles en la seva carn, en la seva prima, muscular al coll.
  
  
  La primera mirada d'estupor i la sorpresa va ser seguit per una mirada d'horror que distorsiona les seves característiques.
  
  
  Em vaig tirar enrere perquè l'acer banda no colpejar-me una segona vegada, i es va aturar, veient Shiva sospir per respirar. El verí va començar a atacar l'aparell respiratori centres, i l'estranya bloodstains va aparèixer a la pell. De color vermell fosc taques ràpidament va aparèixer a la pell - hemorràgia interna.
  
  
  - Un cotxe... Carter ... un... l'antídot... ell va queixar, tractant de moure les cames, de manera que va poder tornar a entrar a la vila i, probablement, arribar al laboratori. Però les cames ja estaven paralitzats.
  
  
  Shiva va caure a terra, a retorçar-se en una violenta convulsos tremolor que va commoure tot el seu cos.
  
  
  Reeva va aparèixer al meu costat.
  
  
  Però ella no va mirar de lluny o enterrar el seu cap en el meu pit. Ella estava allà, tremolant com va veure morir el seu oncle, mai deixar de mirar-la a retorçar-se de la figura, convertint-se immòbil i fred a la cara de la mort.
  
  
  Perquè era la mort que es va posar en aquest espectacle hi ha, en aquest jardí que semblava tan fora de lloc, tan fèrtil i verda, i tan fora de lloc en l'àrida pobresa de les nu i de la pols de l'Índia.
  
  
  Va ser una desagradable mort. Però sí, aquest Shiva mai va ser una bona persona.
  
  
  
  
  15
  
  
  No puc dir que al final tot va acabar bé, és a dir, un bonic paquet amb una capsa lligat amb una cinta, per a l'emmagatzematge a la porta de l'Acadèmia. De fet, després de Shiva de la mort, només una persona (només hi ha una esquerra) va aconseguir escapar de la xarxa de l'organització que es diu a si mateixa Cobra.
  
  
  Hawke em va dir que ell havia après d'una font fiable que Haji havia creuat la frontera amb l'Índia a desaparèixer en els límits del territori de la Xina. Després d'això, res més coneguda sobre l'albanès científic. Però no va ser tan ingenu com per creure que tard o d'hora, en un futur proper, no podem complir-ho a la nostra manera.
  
  
  Com Shiva, a primera Haji era encara un enigma, un impersonal amenaça amb científics de l'enginy va ser, probablement, ja sigui explotada per la gent que va governar Beijing.
  
  
  De tota manera, és cap de la meva empresa... almenys no encara.
  
  
  Fa deu dies, jo tenia altres coses a fer, és a dir, matar Shiva i recuperar la caixa. Shiva va ser mort. El quadre que Reeva i m'havia trobat a la caixa forta de el boig de la villa ja era a les nostres mans. Després d'això, vaig deixar Agra a recollir les meves coses a Nova Delhi, tenint Reeva amb mi. I en aquest moment, Shiva neboda, estirat al meu costat en una gran estora a la sorra daurada de la platja al llarg de la Malachar costa. Deu minuts a peu va ser el pintoresc poble de Panaji, un cop ocupada pels portuguesos. Estàvem a Goa en un merescudes vacances.
  
  
  Reeva estava arraulit al meu costat, mumbling en el seu somni, la seva esvelta, adobats cos redolent de protecció solar. El suau, rítmica del so de les ones que reposen en contra de la riba em va fer sentir profundament endormiscat, una sensació agradable. Jo no estava amenaçat de més, no vaig haver de córrer més, no vaig sentir desesperat. Jo ja no va lluitar per la meva vida, i tampoc no em trobo amb situacions que, en molts casos, semblava clarament contra mi, però gairebé mai no em va afavorir.
  
  
  Però fins i tot llavors vaig tenir molt poques oportunitats en aquest cas. Tot aquest temps, es va Shiva que ha creat situacions, dictar les regles del joc. Al final, va ser el perdedor, que, en la meva opinió, mai no es va considerar possible. Fins i tot un carregament de drogues val deu milions de dòlars mai arribat a la seva destinació, gràcies a la ràpida intervenció del govern de la Índia.
  
  
  Un helicòpter de dur heroïna de la Xina va ser abatut per l'Índia de la Força Aèria avions en el moment en què va creuar la frontera i es va seguint un itinerari, en el cel de l'Índia.
  
  
  Dos dies més tard, el ministre de suïcidar-se: a la seva mort, declarat per la seva vinculació amb la Cobra organització. I com per Puran Dass, una antiga Índia oficial d'intel·ligència, el llarg braç de la Llei que finalment s'ha demostrat la seva eficàcia.
  
  
  Dass es va a la presó a Nova Delhi, en espera de judici. Ho hauria tingut molt a dir els jutges, especialment des que el govern es va comprometre a retardar la seva sentència de mort si va accedir a revelar tot el que sabia sobre Cobra operacions.
  
  
  De la manera en què el vaig conèixer, jo no tenia cap dubte que Dass seria una cooperativa testimoni, dient oficials del govern tot el que volia saber, i potser més.
  
  
  Per tant, en la situació actual, els espais buits es van omplir. Amb l'excepció de Haji, he aconseguit, a Hawke és evident satisfacció, per completar la tasca. Jo ni tan sols havia oblidat la meva promesa de Reeva. Hem trobat el seu pare en un lloc secret de tornada a l'escorxador.
  
  
  Ara el pobre home va ser admès a una habitació privada en el millor hospital a Nova Delhi, on dia i nit metges i infermeres proporcionat assistència, que va fer tot el possible per a la seva recuperació. Així que vaig mantenir la meva paraula a Reeva i AX.
  
  
  "Aprofitar un mes de descans," Falcó va dir en un esclat de generositat, ja que jo havia de completar la missió amb un cert èxit.
  
  
  La ferida a la cama, va començar a curar, i em va millorant cada dia. I vaig tenir el pressentiment que el meu cap em diu-me en un parell de setmanes per posar una nova missió a la meva esquena... que no vaig poder negar.
  
  
  Tots aquests pensaments swarmed a través del meu cap com em vaig quedar a la platja, prendre el sol a sol.
  
  
  Vaig arribar i s'embolica amb el meu braç al voltant de Reeva les espatlles, atraient per mi. Però algú generat me a les costelles...
  
  
  La somnolència desaparegut, i jo estava a l'instant en els meus peus. Reeva esclatar de riure com que tant es va tornar a enfrontar a un barbut home que havia establert un gran cistell de vímet a la sorra. "Demano poc, sahib," l'home va dir amb un ampli somriure. "Només vint rupies i jo et mostraré com a encantar serps.".. Molt verinosa, sahib... cobras!
  
  
  Vaig donar-li vint rupies sense dir una paraula.
  
  
  Vint rupies per "no", actuant com un encantador de serps, però tenir el privilegi de no veure una cobra al davant de vostè, fins i tot si és domesticats.
  
  
  "Saps, que t'encantaria la mostra," Reeva dir amb un somriure.
  
  
  "No tant com jo, com tu", em va dir, abraçant ella de nou.
  
  
  Anteriorment, les gavines elevat en el cloudless cel. Afortunadament, no són voltors, vaig pensar. I després em vaig oblidar els voltors, i les serps, i fins i tot l'Índia.
  
  
  Vaig tenir Reeva amb mi, i que va ser més que suficient per mantenir la meva ment ocupada.
  
  
  final.
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  L'home que va vendre la Mort
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  L'home que va vendre la Mort
  
  
  traduït per Lev Shklovsky, en memòria del seu fill perdut Anton
  
  
  Nom Original: L'Home Que va Vendre la Mort
  
  
  
  
  Pròleg
  
  
  Hsiang Shu Jan esperat. Sols a la nit polar. Va crouched a la lluna de neu, com un drac a l'atac. Del seu nas fluttered i inflat a terme núvols de vapor. Els seus ulls s'bojament sobre la seva pròpia pista.
  
  
  El seu blanc de camuflatge, impermeable, va fer poc per a protegir la seva vigorosa cos de la dura vent i sub-zero temperatures. Darrere d'ell, el seu trineu de gossos jeien morts, difondre-potes a la sempre canviant de neu. El seu trineu va ser esclafada per l'crit de ràbia dels gossos ' agonia. Verí, Hsiang sabia ara. Una lenta actuar verí. Mai ment, va pensar. Hsiang no va pensar en fugir ja. Ell ja no pensar en la supervivència. Tot el que podia pensar sobre la mort i la pistola al maluc que anava a matar-lo.
  
  
  Un centenar de quilòmetres a l'est, lluny, a un paisatge fantasmagòric, les ruïnes de la seva vida encara smouldered. Un agut crit de ràbia bestial tore des de la seva gola en el record de tots els anys que havia posat en ell, i els seus cruels, sobtada destrucció. El seu laboratori. Per un moment, va sucumbir a l'pensar que era destinada. Per un moment, ens va imaginar a la devastació que han causat.
  
  
  Va a la foto els extensos camps de nord-Americans blat, amputats i podrides sota el sol abrasador, vitralls i mala olor mitjançant el fong mortal del seu laboratori. Va veure com el rus buròcrates van desesperats per a nous subministraments de gra per a la mort de fam de la població, que no podien trobar en qualsevol lloc. Ell va somriure inconscient.
  
  
  Però només durant una fracció de segon. El vent va trencar el somriure dels seus llavis, recordant-li on havia estat i que havien canviat el seu destí. No hi haurà homenatge a Hshang Sjo Jan. Ha fallat. I els seus dirigents serien infeliç sobre això.
  
  
  Però no era tornar a enfrontar-los. Hsiang sabia que anava a morir aquí, a la neu de la natura, i en aquesta nit sense fi. Però abans que pugui gust de mort, va satisfer la seva set de mort: la mort d'aquest nord-Americà.
  
  
  Hsiang estava segur que un alt Americà arribaria aviat, perquè aquest nord-Americà va ser una sòlida home. Va morir acuradament Cantada i Jiang, la autodidacta assassins. I després de matar els dos sentries, se'n va anar molt lluny per planta incendiari bombes. La destrucció del laboratori va ser total.
  
  
  El nord-Americà va colpejar mentre Hshang estava dormint. Va ser despertat per l'últim sord explosions i va veure les flames de tir de totes les portes i finestres.
  
  
  Va córrer a la seva trineu i els gossos, fugint d'aquell llunyà figura, el nord-Americà que els Esquimals havia xiuxiuejar en el sud de la liquidació a principis d'aquesta setmana.
  
  
  Quan els gossos van morir en el camí, Hsiang adonar que el nord-Americà havia pres precaucions. Ell no anava a deixar Hsiang anar, perquè estava clar que els nord-Americana no era el tipus de deixar res a l'atzar. Va venir a fer-vos que Hsiang és mort .
  
  
  Hsiang estava tremolant de ràbia. "Die, nord-Americà", va xiuxiuejar a la nit. "Morir en primer lloc."
  
  
  Una hora, dues. Va crouched avall, escalfat per l'odi. I després, finalment, la feble so de gossos bordant a l'augment de vent.
  
  
  Hsiang ràpidament va prendre la seva mà dreta fora de la guant de pell d'ovella i el va posar a la butxaca de la seva parka. Els seus dits ajustats al voltant de la pistola automàtica. Els Xinesos coneixen com el Tipus de 54, de la seva còpia de la rus de 7,62 mm TT M 1933 Tokarev . Hsiang a poc a poc va agafar la pistola de la butxaca i va portar a l'habitació una de les vuit Mauser rondes, pesat suficient per perforar un peu de pi. A continuació, s'enfonsà en el seu ventre a la neu, a la dreta entre les pistes deixades per la seva trencat trineu, i mirar a través del visor de la seva arma.
  
  
  No serà una difícil tret a la llum de la lluna. Un ben definit objectiu és apropar-se a ell directament per davant. Hsiang posar la pistola de nou a la butxaca, va baixar la nevats cap, i es va convertir en gairebé invisible a la neu. Llavors va començar a comptar. Un nord-Americà hauria bons gossos, el tipus que podria viure trenta-cinc. Però vaig haver de prendre la meva fatiga en compte: vint-i-cinc d'una hora. Uns dos minuts i mig per quilòmetre. Quatre-cents metres per minut. Set metres per segon.
  
  
  Quan es va sentir el so de nou, es va fer més clar. Per punxant fins a les orelles, va poder distingir els sons de diferents gossos. Un moment més tard, el trineu sacsejar.
  
  
  Hsjan va treure la seva pistola. No va veure el trineu fins que va ser d'un centenar de metres de distància. Va esclatar la tempesta de neu, els gossos corrent, un sots pila de manta coberts de subministraments d'execució la durada del trineu, i després un home alt, figura fosca inclinada de la part posterior de corredors, es gronxen a través del paisatge fantasmagòric.
  
  
  Hsiang a comptar a poc a poc fins a deu, després van obrir foc. Mirant per sobre la visera a la figura fosca de peu darrere de la càrrega de gossos, Hsiang veure un petit floc, potser un crani i el cabell, que fumava per un moment en la llum de la lluna abans de caure a la neu. Però el immòbil conductor i el bordar els gossos van continuar funcionant.
  
  
  Hsiang acomiadat una vegada i una altra. I de nou. Els gossos, trineus, i l'home va continuar remor, s'acosta alta per sobre del seu visor. No podia faltar ara. Hsiang del dit índex ajustats a activar de nou. La pistola de sacsejar.
  
  
  El seu camp de visió es va omplir amb el gos salvatge ulls, llengües, la bava penjant de la boca, potes de mòlta a través de la tempesta de neu com els pistons d'un fugint de la màquina infernal. Hsjan va de genolls i va disparar de nou en l'espai entre ell i la figura en la foscor parka. A continuació, es va llançar fora de la forma de l'excés de velocitat trineu.
  
  
  De prop, com el trineu whizzed passat, Hshang veure que la figura havia cap cara. El parc estava buit. Va passar els seus preciosos bales a l'espantaocells. En el següent instant, va veure el pes sobre el trineu ascensor com un volant figura fluttered sortir del seu amagatall sota la manta.
  
  
  La fina fulla glinted a la llum de la lluna.
  
  
  Hsiang va girar el canó cap amunt, com a organisme colpejar-lo, enviar-lo estenent-se sobre la seva esquena a la neu. Una mà forta i va agafar la seva nina i escates de l'os.
  
  
  Dèbilment, Hsiang intentat aixecar la pistola de nou.
  
  
  "Qui ets?" els va cridar. "Qui ets tu qui mata tan bé? L'agulla va brillar avall.
  
  
  A l'últim, breu moment de la seva vida, Hsiang escoltat dues coses.
  
  
  La seva sang raja de la neu.
  
  
  I el nom de: "Nick Carter."
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  L'home que va vendre la Mort
  
  
  
  Títol Original: L'Home Que Va Vendre La Mort
  
  
  
  
  
  
  
  
  Pròleg
  
  
  
  
  
  
  Xiang Shuyang esperat. Sols a la nit polar. Va crouched a la lluna de neu, com un drac a l'atac. Del seu nas palpitava i inflat a terme núvols de vapor. Els seus ulls es va quedar bojament a la seva pròpia pista.
  
  
  El blanc vestit de camuflatge va fer poc per a protegir la seva vigorosa cos de la dura vent i subzero temperatures. Darrere d'ell, el seu trineu de gossos jeien morts, les seves potes esteses a la sempre canviant de neu. El seu trineu va ser esclafada per l'crit de fúria dels gossos. Verí, ara Xiang sabia. Lent-actuar verí. Mai ment, va pensar. Xiang ja no pensar en fugir. Ell ja no pensar en la supervivència. Tot el que podia pensar sobre la mort i la pistola al maluc que anava a matar-lo.
  
  
  Un centenar de quilòmetres a l'est, lluny en el matoll dels fantasmes, les ruïnes de la seva vida encara smouldered. Un agut crit de ràbia bestial tore des de la seva gola en el record de tots els anys que havia dedicat a aquest, i que cruel, sobtada destrucció. El seu laboratori. Per un moment, es va preguntar el que va ser dissenyat per. Per un moment, ens va imaginar a la destrucció ho faria.
  
  
  Imaginava extensos camps de nord-Americans blat, retard en el creixement i la podridura sota el sol abrasador, brut i reeking del fong mortal del seu laboratori. Va veure com el rus buròcrates necessitava desesperadament nous gra subministraments per a la fam de la població, que no podien trobar en qualsevol lloc. Ell va somriure inconscient.
  
  
  Però tot el que havia anat a només una fracció de segon. El vent talla el somriure dels seus llavis, recordant-li on havia estat i que havien canviat el seu destí. No hi haurà cap recompensa per Xiang Shu Yang. Ha fallat. I els seus dirigents serien infeliç sobre això.
  
  
  Però ell no enfrontar-s'hi. Hsiang sabia que anava a morir aquí, a la neu de la natura, i en aquesta nit sense fi. Però abans que pugui gust de mort, va satisfer la seva set per assassinat: matar nord-Americana.
  
  
  Xiang va assegurar que un alt Americà arribi aviat, perquè aquest nord-Americà va ser una persona meticulosa. Va ben morir Cantada i Jiang, la autodidacta assassins. I després de matar la aquestes dues sentries, va fer tots els esforços possibles per planta incendiari bombes. El laboratori va ser completament destruïda.
  
  
  El nord-Americà va colpejar mentre Xiang va a dormir. Va ser despertat per l'últim sord explosions, i va veure les flames de tir de totes les portes i finestres.
  
  
  Va córrer a la seva trineu i els gossos, fugint d'aquell llunyà figura, el nord-Americà que els Esquimals havia xiuxiuejar en el sud de la liquidació a principis d'aquesta setmana.
  
  
  Quan els gossos van morir en el camí, Xiang sabia que el nord-Americà havia pres precaucions. Ell no anava a deixar Xiang escapar, així que estava clar que els nord-Americana no era una persona que podia deixar res a l'atzar. Ell vindrà a establir Xiang mort.
  
  
  Xiang shivered amb ràbia. "Die, que el maleït nord-Americà", va xiuxiuejar a la nit. "Morir en primer lloc."
  
  
  Una hora, dues. Va crouched avall, el sol en l'odi. Finalment, els gossos va començar a bordar faintly en l'augment de vent.
  
  
  Xiang ràpidament va treure la seva mà dreta fora de la seva pell d'ovella guant i va ficar-la en la butxaca de la seva jaqueta. Els seus dits ajustats al voltant de la pistola automàtica. Els Xinesos coneixen com el Tipus de 54, de la seva còpia de la rus de 7,62 mm TT M 1933 Tokarev. Xiang a poc a poc va agafar la pistola de la butxaca i inclinar-lo amb una de les vuit Mauser rondes, pesat suficient per penetrar en un peu de pi. Després es va enfonsar ventre-primer a la neu, a la dreta entre les pistes deixades per la seva trencat trineu, i va treure el cap per sobre el visor de la seva arma.
  
  
  No serà difícil en la llum de la lluna. Un ben definit objectiu aproximacions a ell directament al seu davant. Hsiang posar la pistola de nou a la butxaca, va baixar la còfia, i es va convertir en gairebé invisible a la neu. Llavors va començar a comptar. El nord-Americà s'han bons gossos, la velocitat pot arribar fins a trenta-cinc quilòmetres per hora. Però el cansament va ser una cosa que es calcula amb: vint-i-cinc d'una hora. Uns dos minuts i mig per quilòmetre. Quatre-cents metres per minut. Set metres per segon.
  
  
  Quan es va sentir el so de nou, es va fer més clar. I quan va ser alerta, no va poder distingir els sons de diferents gossos. Un moment més tard, el trineu sacsejar.
  
  
  Hsiang va treure la seva pistola. No va veure el trineu fins a un centenar de metres de distància. Va esclatar la neu emboscada: els gossos es van curses, una sots pila de manta-coberta subministraments estira tota la longitud del trineu, i després un home alt, figura fosca inclinada de la part posterior del trineu balancejava a través del paisatge fantasmagòric.
  
  
  Xiang a poc a poc a comptar fins a deu i van obrir foc. Mirant per sobre la visera a la figura fosca del cap de darrere de la càrrega de gossos, Xiang va veure un petit monyo, possiblement cap i els cabells, apareix breument a la llum de la lluna abans de capbussar-se en la neu. Però el immòbil conductor i el lladruc del gos continuar.
  
  
  Xiang va disparar de nou i de nou. I de nou. Els gossos, el trineu, i l'home va continuar a fer soroll, que s'acosta al llarg de la seva emboscada. No podia faltar ara. Xiang dit índex al voltant de l'activar de nou. L'arma va tronar de nou.
  
  
  El seu camp de visió es va omplir amb la salvatge ulls de gossos, llengües que surten de la boca bavejant, potes de mòlta sobre la tempesta de neu-com la neu, com els pistons d'un fugint de la màquina infernal. Xiang rosa de genolls i va disparar de nou a través de la bretxa entre ell i la foscor-jacketed figura. A continuació, es va llançar fora de la trajectòria de l'excés de velocitat trineu.
  
  
  De prop, com el trineu passat, Xiang va veure que la figura havia cap cara. El parc estava buit. Va passar els seus preciosos bales a l'espantaocells. En el moment següent, va veure el pes sobre el trineu ascensor com una cosa que va volar fora de l'abric de la manta.
  
  
  La fina fulla glinted a la llum de la lluna.
  
  
  Hsiang va girar el canó cap amunt com l'agulla colpejar-lo, enviar-lo estenent-se sobre la seva esquena a la neu. Una mà forta i va agafar la seva nina i escates de l'os.
  
  
  Hsiang intentat aixecar la pistola de nou.
  
  
  Ell va cridar. "Qui ets?"Qui ets tu qui mata tan bé?" va brillar l'agulla.
  
  
  En l'últim moment breu de la seva vida, Xiang escoltat dues coses.
  
  
  Com la sang que degota a la neu.
  
  
  I el nom de: "Nick Carter."
  
  
  
  
  
  Capítol 1
  
  
  
  
  — Esteu absolutament segur Hsiang és mort, Nick?"
  
  
  Hi ha temps quan David Hawke pot ser molest, i aquest va ser un d'aquells moments. Assegut a l'AH seu a Washington, mentre que el seu rumpled tweed vestit reeked de la seva barat cigars, Hawke protagonitzar la seva pròpia producció de " La Perfecta Buròcrata."
  
  
  Un marró carpeta marcada "Carter-Hsiang" va ser col·locat en diagonal davant d'ell, i Falcó va treure a la culata de la seva cigarreta i va fer la seva millor assegurar-se que no vaig poder veure algun dels seus continguts. A més a més de la carpeta i cigar, el seu principal crossa era una antiga font de la ploma, que va continuar escrivint en la carpeta mentre jo descrit els esdeveniments en l'Àrtic.
  
  
  Vaig mirar el meu rellotge i es va quedar a l'blau núvol de fum que penjava sobre Hawke és gris cap. "Hsiang és mort exactament cinquanta-quatre hores, set minuts, i setze segons," vaig dir.
  
  
  Hawke la ploma continuat de zero el paper.
  
  
  "Ell va ser ferit dues vegades a la gola amb una agulla. La primera ferida danyat el carotídia artèria, la segona va obrir la tràquea. El cos encara és allà. Si voleu anar a veure el cos, em pot dir tot.
  
  
  "Ara, ara, Nick," Falcó, va dir. "No tan hostil. Saps com són les coses amb la nostra gent, a Washington. Vivim en la paperassa. Què més podem justificar-nos? Agents com tu, Killmaster playboys, obtenir tota la diversió, tot una aventura, tots els viatges. No estalviar-nos aquests pocs tristos moments.
  
  
  Hawke va somriure a mi, sobre la llargada del seu cigar a tope. "Tot el dret, Nick", va dir. Gràcies, jesús. No només en el seu propi nom i AH. Hi ha alguns alts funcionaris del govern que volem que sàpiguen que aprecien el que vaig fer allà."
  
  
  Vaig fer sons apropiats de gratitud.
  
  
  "Hsiang treballat per provocar-nos molt seriosos problemes", va dir. — I em temo que anem a veure més de la seva espècie ara." A més a més de ser una força afició cara, la guerra s'ha convertit en molt rares. És a dir, una guerra en la forma tradicional, amb exèrcits i les armes, amb la destrucció massiva en el camp obert.
  
  
  Hsiang va ser un nou tipus de soldat: una econòmica guerrer. Menys còpies, més cervells. El tractament gairebé quirúrgic de coneixement de les venes de l'economia mundial i el desig d'un boig per obrir-los. El resultat segueix sent el mateix: la destrucció de les nacions i els pobles, el derrocament de tots els civilitzat sistemes generat per la vida. Però el cost de l'operació és inferior, i els objectius són fàcils d'ocultar-ho."
  
  
  Hawke va prendre el cigar de la boca, es va inclinar sobre el seu escriptori, i parlava molt a poc a poc, molt clarament, i molt deliberadament. "Però el perill no és menys.
  
  
  Va saludar la seva mà davant de la seva cara, com si per a esborrar un invisible de terror.
  
  
  "Et vaig veure les flors del cirerer en el camí aquí?" es va preguntar.
  
  
  "Sí", em va dir.
  
  
  "Washington té molt a oferir a la primavera", va dir.
  
  
  Vaig mirar a ell bruscament. Conèixer la seva estranya manera d'arribar a el punt, no va ser difícil per a mi sospitar que estava intentant càrrega-me amb alguns treballs d'oficina. Jo hauria d'haver-lo conegut millor.
  
  
  "És tan bona com la de Washington, és a dir," va dir, " crec que hi ha millors llocs."
  
  
  "No és per tu", em va dir.
  
  
  Falcó va riure. "Com sobre les vacances, Nick?"
  
  
  Les meves celles disparat a la meva línia de cabell, però abans Hawke poder gaudir de la seva petita sorpresa, vaig baixar-los de nou.
  
  
  Em va dir, " Quina és la broma?"
  
  
  'Una broma?', va dir, il·luminació altra de les seves brut cigars.
  
  
  "Has sentit a parlar de mi," vaig dir.
  
  
  Hawke jugat un ferit innocència. Algun dia vaig a pagar a algú una gran quantitat de diners per fer una còpia de l'Oscar per a ells. — Per què dubtar de mi, Nick?" He mentit mai a vostè?
  
  
  Tots dos ens havia de riure.
  
  
  "De debò", va dir. — Com sobre un viatge?" Ell es va tirar enrere en el giratori de la cadira, els seus ulls d'escanejar el sostre com si es tractés d'un mapa del món.
  
  
  "A alguns agradable i càlid lloc on vostè pot desfer-se de l'Àrtic fred", va dir.
  
  
  Vaig esperar, per no dir res.
  
  
  "Ah, prendre la Riviera francesa, per exemple. He sentit que és bonic a la primavera, just abans de turistes que hi acudeixen. Un lloc com a Niça. Jo tenia prou informació. "Escolta", vaig dir. "Esteu parlant de les vacances o una feina?"
  
  
  Hawke la idea d'un honest resposta va ser una qüestió nova. — Saps qui és a Niça, ara?"
  
  
  "Em diu," vaig dir.
  
  
  "Una de les millors estrelles de pel·lícula a Amèrica."
  
  
  Vaig dir. 'Realment?'
  
  
  "Sí, de fet," Falcó va dir amb un tauró-com somriure. "I ella sembla estar sol, massa." Ahir a la nit, ella era allà, tot sol , en el Mediterrane Palau, jugar i perdre la ruleta, i ningú podia consolar-la. Falcó va negar amb el cap a la "tristesa" de tot. "Tot el dret", em va dir. 'Vaig renunciar. Que és això?'
  
  
  Els seus ulls s'estreny una mica com ell va respondre, "Nicole Cara."
  
  
  "Nicole Cara,"vaig dir," va morir en un accident d'avió que fa quatre anys."
  
  
  'Realment? Falcó va dir, posant el meu bitllet d'avió a través de la taula.
  
  
  
  Capítol 2
  
  
  
  
  Va ser un veritable monstre.
  
  
  Em vaig quedar i veure-li a la seva gàbia de vidre, aliè a res, però la seva obra. Un petit ocell cap, nerviós ulls brillants darrere d'un parell d'ulleres enfilat en un llarg bec nas. La seva bony cos va ser sacsejades amb la tensió nerviosa, com si ell sempre anava a fugir quan va arribar molt espantada. La nicotina dits es va bolcar a través de les fotografies de la seva cendra, cobert a l'escriptori. Sol a la seva habitació petita amb una bona vista de la seva arxivadors, que resistiria com la imposició de files de làpides en un cementiri ple de gent, es va sentir en el seu element. Hubert Wicklow, un fan dels fets, un guardià de records, un portador de oblidat de dades. El seu imperi va ser la polsegosa arxiu d'una única Agència Nacional de Notícies.
  
  
  Els raigs de llum que filtra a través de les contaminat Nova York aire a través de les altes finestres de l'habitació eren l'únic relleu. L'aire penjat encara i pesat amb el pols a l'habitació.
  
  
  En aquest gran mausoleu, el passat és embalsamat: la periodística restes de coronels que va governar en algun lloc d'Amèrica llatina durant una setmana o un mes; assassins de la qual crims despertat l'públic per sobre de catorze dies, els lladres, els atletes, els presidents, primers ministres, exiliat reis, un enorme internacional cadena de persones que momentàniament capturat capritxós atenció de la premsa, i després va a ser pràcticament oblidat. Però no Hubert Wicklow.
  
  
  En el gegant de rebaixos de la seva ment, noms, fets, dades i estadístiques que s'apilaven com un avar del tresor. El que ell no podia recordar immediatament a la memòria, no va poder trobar, en deu minuts, tirant el passat de la tomba-com els calaixos de la seva arxivadors.
  
  
  Hi ha persones que poden fer aquesta memòria rendible, però no Hubert Wicklow. Posar-lo entre estranys, portar-lo a terme, i explicar-li com fer-se ric per oferir només un simple fet, i tot el que va sortir de la seva prima, sacsejades en boca era un indefens stutter. Ell es va encongir i va convocar a les seves mans, palmells de les mans cap amunt. Ell va negar amb el cap feblement. Perles de suor juga en el seu front i rodar cap avall el seu nas.
  
  
  Hubert Wicklow tenia una estranya i subtil geni. Lleig va ser una bona paraula per a ell. Un amic, massa.
  
  
  He esborrat la meva gola.
  
  
  Sorprès, va mirar cap amunt. La seva mà va tocar la pila de fotografies a la planta. La seva cara era buida. La banda va bufetejar una ardent cigarret al cendrer, va perdre, i va rodar el cigarret a la taula.
  
  
  "Maleït", va dir. 'La maledicció.'
  
  
  "Calmar", em va dir. "És només a mi."
  
  
  Havia aconseguit trobar la seva pròpia cigarret, i ara, doblegats doble a la cadira, va ser diligentment buscant fotografies sota el seu escriptori.
  
  
  Les seves paraules s'arremolinaven a través del fum. "Anem a netejar el desordre primer. Allí. Maledicció.'Vaig sentir-li bang el seu cap sobre la taula següent i a continuació, torna a aparèixer amb les seves fotos, actualitzar, però feliç.
  
  
  Va col · locar-los amb cura sobre la taula, es va aixecar, i va convocar a la seva mà. "Com estàs, Nick?"
  
  
  "Com sempre", em va dir. 'I tu?'
  
  
  "Jo estic fent tot el que pot", va dir.
  
  
  Va agafar una pila de fotografies d'una cadira a la cantonada de la seva habitació i col·locar-los al sòl.
  
  
  'Estic assegut.'
  
  
  Finalitzant el seu esquelet de tornada en el giratori de la cadira, va stubbed a terme el seu cigarret, encendre un altre, posar-la a la cantonada de la seva boca, i va tenir una ràpida arrossegar. Cendra volant a través de l'aire i va aterrar sobre la seva camisa. "Encara united press i el telègraf serveis?" Aquest pseudònim va ser l'única cosa que mai va assenyalar sobre el prohibida tema del meu treball. "De fet," vaig dir.
  
  
  "Bé, què podem fer avui per els nostres companys periodistes?", va preguntar amb un somriure.
  
  
  "Necessito informació," vaig dir.
  
  
  Hubert lliscar cap endavant sobre la taula. "Em diuen sobre això", va dir.
  
  
  "Nicole Cara," vaig dir.
  
  
  "Va morir el 3 de Març de 1972, en un accident d'avió a l'Aeroport de Frankfurt, en què van morir trenta-sis passatgers i la tripulació d'una Caravel contractat per..."
  
  
  Vaig aixecar la mà. "Hoo-hoo."
  
  
  "Jo no vull fer-te sentir com si jo no hi era, ja."
  
  
  "No ho va fer fins i tot es produeixen per a mi," vaig dir. "Anem a centrar-nos en els detalls. Primer de tot, segur que ella és mort?"
  
  
  "Sense cap dubte.'
  
  
  Li vaig preguntar. "No t'has sentit mai res en contra? Els dubtes sobre la identificació de les entitats. Els rumors sempre se sent en aquests casos: no del tot morta, horriblement desfigurat, tancat en algun lloc en un sanatori?"
  
  
  "No", Hubert va dir. "Ella és mort. Ningú, ni tan sols el club de fans, va expressar una opinió diferent."
  
  
  "Mai cap indicació en contra?"
  
  
  "No, absolutament no."
  
  
  "Tot el dret", em va dir. "La segona i última pregunta: suposo que vaig conèixer a una dona que es veu exactament igual a Nicole Cara, per dir-ho així, una completa doble. Com puc saber si ella és real o un impostor?
  
  
  "Una tasca difícil," Hubert va dir. Va stubbed a terme el seu cigarret, va posar les mans darrere el cap, i es va tirar enrere, en tancar els ulls. "Nicole Cara", va murmuris. Nicole Kara. Vostè ha de saber els seus detalls. Pes, alçada, color d'ulls, de cabell. Ella és, naturalment, rossa, o era. Va parlar pensatiu. "Les dades més rellevants és només un fet. Vostè necessita alguna cosa especial que no heu vist en una pel·lícula encara."
  
  
  'Exactament?'
  
  
  "Com un petit birthmark, molt alt fins a l'interior de la seva cuixa esquerra."
  
  
  'Estàs segur?'
  
  
  "Més que un rumor," va dir. "No recordo on vaig llegir-ho, però ho creuen. Crec que es pot comptar amb que, de Nick. Això és el millor que puc oferir.
  
  
  Em vaig posar dret i va renovar la seva mà. "No sé com fer-ho", em va dir, " però vostè és un miracle."
  
  
  Hubert permès mostrar-se satisfet somriure i es va aixecar. "Hi ha alguna cosa més que podeu necessitar per saber, de Nick." Li vaig donar un qüestionament cop d'ull.
  
  
  "Ets la segona persona amb un fort interès en la Nicole Cara que ha visitat mi, en els darrers sis setmanes."
  
  
  "Anar a", em va dir.
  
  
  "Com vostè sap, Uni-Nacional de Notícies no només amb relació a la premsa. També som una agència comercial. Qualsevol persona pot venir aquí i comprar el que oferim. Majoritàriament és fotografies, sobretot per a llibres. Al voltant de sis setmanes, un home va venir a aquí i volia comprar còpies de totes les fotos de Kara al nostre arxiu."
  
  
  "Ja heu tingut aquest tipus de peticions, no?"
  
  
  "De vegades," Hubert va dir. "En general, però, vénen aquí en primer lloc per veure totes les fotos, i només després, dir-los el que volen. Aquest home va comprar-lo sense mirar. Aquesta va ser la primera singularitat.
  
  
  "I el segon?"
  
  
  "En segon lloc, no hi ha hagut molt d'interès en la Nicole Kara en els darrers anys. Diversos llibres es van publicar després de la seva mort. Una vegada memòria d'un club de fans s'ha publicat. I això va ser tot. Hem rebut una sol · licitud per a una foto per il·lustrar la popular història d'aquells anys. Així demanant-li per tot el que havia estat la segona més inusual cosa sobre ell."
  
  
  "I el tercer?".
  
  
  — Disposeu d'una noia anomenada Wilhelmina. Era una declaració, no una pregunta.
  
  
  Wilhelmina és una força mortal nòvia, o, més aviat, una Luger-tipus de pistola. Ella era mai lluny de mi. No hi ha més que Hugo, la meva agulla, i Pierre, el gas bomba.
  
  
  "Aquest tipus va tenir una núvia com que," Hubert va dir. "Sota l'aixella esquerra."
  
  
  'Què et va semblar?'
  
  
  "Gran home", va dir. "Un d'aquells ampli hauran, robust tipus. Un Neandertal cara. Els seus ulls s'amaguen darrere d'unes ulleres de sol. Una cicatriu a l'esquerra pòmul fins, sobre dos i mig centímetres de llarg.
  
  
  — Va dir el que anava a fer amb aquestes fotos?" "Que era més o menys tot el que va dir. Va dir el noi va treballar per ser boig per ella.
  
  
  — Fer-li saber el seu nom?"
  
  
  Hubert rummaged a través de la pila de rebuts en el seu escriptori calaix. "Li va encantar, Nick", va dir, agafant-ne un.
  
  
  Vaig mirar el diari que em va lliurar. El client signatura a la part inferior. Al seu costat són gargots que hauria de avergonyir a un període de sis anys d'edat: John Smith.
  
  
  "Va ser tan bonica com es veia," Hubert va dir. Hi ha hagut alguna cosa accusatory en la manera de mirar el meu vell amic, perquè la seva veu era gairebé a la defensiva. "Vine, Nick. Com podia haver sabut? Qualsevol persona pot venir aquí i comprar el que vulgui."
  
  
  "No m'importa a mi," vaig dir. — Després de tot, l'home podria haver estat completament innocent. Potser és només una coincidència.
  
  
  "És clar", Hubert va dir quan vaig entrar per la porta. 'Hi ha una oportunitat.'
  
  
  Vaig estrènyer la seva mà una altra vegada i dir adéu. Va continuar mirant com jo caminava per la llarga sala a l'ascensor.
  
  
  "Adéu, Nick," vaig sentir-li dir. 'Tenir cura de si mateix. Aneu amb compte.'
  
  
  
  Capítol 3
  
  
  
  
  'Tenir cura de si mateix. Aneu amb compte.'
  
  
  Fins i tot el furiós rugit dels motors de trenta mil metres sobre l'Atlàntic no podia ofegar les paraules. Tot va ser nefasta. Unes vacances que no estava de vacances. Maleït Falcó. Una noia bonica que pot o no s'han mort.
  
  
  Vaig mirar cap avall a la safata del menjar. Una sorpresa tros de ceba treure el cap des del mar de color marró salsa que envolten la meitat de la carn com un ciclop l'ull.
  
  
  Una ombra va creuar la meva visió.Vaig sentir les hostesses de preguntar, " Què és?" 'No té gana?'
  
  
  Vaig negar amb el cap.
  
  
  La seva llarga, prima banda va passar per davant de mi prendre la safata.
  
  
  Vaig pegar a un got de whisky. "M'agrada", em va dir. "Potser això va ajudar-me a dormir."
  
  
  "Sí," va dir. — Aquesta és també una de les maneres. Vaig mirar un parell de brillants ulls blaus i un somriure entremaliat.
  
  
  "He sentit que hi ha altres begudes disponibles."
  
  
  "Sí," va dir. "I el millor per al teu fetge."
  
  
  Em vaig encendre un dels meus or recolzat per les cigarretes. "I per a la pulmons, massa, vaig pensar.
  
  
  "Sí," va dir. "Per a la pulmons, també. Podràs allotjar-te a París?
  
  
  'No. Tinc una connexió de vols des d'Orly en quaranta minuts després de terrenys.
  
  
  'Per desgràcia. En cas contrari, podria mostrar-li els llocs d'interès.
  
  
  "Sí, clar", vaig dir. "Però potser en un altre moment."
  
  
  'Potser.'
  
  
  Va agafar el paper i va tornar a marxar .
  
  
  "Crec que més val que em altre whisky," vaig dir des de darrere d'ella.
  
  
  Maleït Falcó, vaig pensar de nou. Fins i tot whisky no m'ajuda.
  
  
  Jo encara estava de mal humor quan vaig aterrar a Niça Aeroport més tard aquell dia, en un viatge des de París. Des del taxi que em va portar a la Beau Rivage Hotel a Quai des Etats-Unis, vaig poder veure el lloc il·luminat extensió de la Mar Mediterrània des de un costat. En l'altre — que és quasi contínua de la línia d'hotels, xalets i edificis de gran alçària empenyent-se mútuament com un munt de fet malbé brats en el llegendari parcs infantils de la riquesa.
  
  
  La meva habitació tenia una vista sobre el mar. Una brisa fresca va bufar a través de l'alçada portes franceses. Em descomprimit el meu bosses, posar Wilhelmina, Hugo, i Pierre a dos laminat-fins tovalloles, i dur-los a la platja de còdols.
  
  
  Durant una hora em vaig quedar amb els ulls tancats, escoltant el xiuxiueig de l'aigua contra la riba.
  
  
  Quan vaig tornar a la meva habitació, no hi havia cap necessitat de fer una rutina de verificació. No hi va negar el fet que algú havia dins.
  
  
  Hi havia una gran cistella de fruita en la taula de l'esmorzar. Pinya havia una targeta blanca connectat a un verd de la cinta. L'escriptura va ser la d'un francès botiguer, però no hi havia cap dubte sobre l'autenticitat de l'emissor. "Benvinguts a la Riviera francesa," la targeta de llegir. "Deixeu que els vostres vacances serà tot el que en podem esperar.
  
  
  Falcó és una idiota! Des del moment que vaig tornar de la piscina, que em va molestar, revoltar-me, es va burlar de mi. En un primer moment, es va assumir que Hsiang podria haver fugit de mi. Llavors, va ser un de menys evident invitació a prendre un de menys evident vacances. Hi havia també s'ha vegades en el passat, quan Hawke havia skimped en detalls sobre la missió. Jo podria entendre. Hi havia algunes coses que ell sabia que no eren tan segures com jo sabia, donat el risc de ser capturat. A més a més, no em cal saber-ho tot a completar la meva tasca. Però la veritat era, que no tenia ni idea de per què jo estava a Niça. Què va fer Hawke cura de si Nicole Kara encara era viu?
  
  
  Les meves mans van serrant en punys. I la sang estava colpejant violentament en les meves orelles. Calmar, em vaig dir a mi mateix. Suposem que l'home vell en el seu forat a Dupont Circle, a Washington, sap què està fent. I després, si vostè no sap el que és, a tractar de trobar alguna cosa. Només deixar que les coses succeeixin. És aquesta ignorància que li dóna tants problemes.
  
  
  Acció. Això va ser el que necessitava. Sempre em vaig sentir millor. El temps d'espera ha arribat a la seva fi. Em va dutxar i vestir-se per a la nit. A la butxaca interior de la meva jaqueta era el meu nou passaport en el nom de Nicolau Anderson. A tot arreu hi vaig anar, una pistola, agulla, i el gas bomba podria ser xocant, sobretot si els guàrdies van ser tan astut com jo sospitava.
  
  
  Aquesta vegada Wilhelmina, Hugo i Pierre quedar-se. No eren companys de Nicolau Anderson, el turisme. Però un home anomenat Nicholas Carter amb rang de Killmaster AH seria un neci a sortir sol. He enganxat dos d'un sol tall fulles en el meu coll . El tercer va ser en el cinturó sobre la seva esquena. Ponen plana, invisible, tranquil·litzador, i mortal.
  
  
  Jo encara tinc temps per a sopar abans de la nit comença a treballar. Un cop fora de l'hotel, em vaig convertir a l'esquerra, creuar el Quai des Etats-Unis a la següent cantonada, i van iniciar una llarga i sinuosa passeig per la mar al port per a la fresca dinar, sol i per la llum de les espelmes, amb saltat de gambes, samfaina, i el vi blanc. .
  
  
  Em vaig prendre el meu temps. Ara que jo estava disposat a actuar, he perdut el que overstimulation . Em va agradar el menjar i el medi ambient. A l'altra banda del port, iots i barques de ròssec a venir a la nit. El cel es va enfosquir, convertint-se de blau a blanc. Llums flickered en els restaurants de tot el carrer. Em va agafar un últim glop de vi i stubbed la meva cigarreta.
  
  
  Si tinc vacances, seria més per ara. Era el moment per començar.
  
  
  Nua-amb el tors nu, amb el suport de joves mans, ella va augmentar d'un mar de gespa i flors de color escarlata, un pàl·lid, voluptuós herald de la fosca plaers i penetrant plaers per a aquells que estan disposats a sucumbir a la temptació de color crema edifici. darrere d'ella. Si l'estàtua havia un nom, ningú no hauria pensat d'afegir-lo. Però atès que la configuració, l'entrada al casino, potser aquests esforços eren innecessàries. Dama Fortuna serà suficient.
  
  
  El Palais de la Méditerranée a la Promenade des Anglais a Niça, no és ni la millor ni la pitjor casino a la Côte d'Azur. No obstant això, és professional i eficient, i igualment benvinguda als turistes que limiten el seu risc per a deu o vint dòlars la nit, així com a jugadors que demanda taxes més altes.
  
  
  A la part superior de la doble escala de cargol que condueix a la segona planta, s'estenen en totes les direccions, conegut com " Les Sales de la Mer, em vaig tornar a la Secretaria. Darrere d'un taulell que es veia més com un armari, dos homes en tailcoats sat, pàl·lid, amb un aire de irrompible escepticisme. Al costat d'ells hi havia un pesat-eyed dona jove, vestida amb un vestit de dol, compartir els seus dubtes sobre la humanitat que va brillar davant els seus ulls cansats. Diversos turistes, sembla que des de una de les moltes conferències que Bonic de l'Ajuntament acull regularment, es van reunir al voltant de la taula.
  
  
  Com vaig fer el meu camí a través d'ells, vaig posar el meu passaport i de cinc franc peça sobre el taulell. La moneda va ser suficient per a una entrada per una nit. Quinze francs una setmana, trenta francs al mes, seixanta francs una temporada. Tot estava permès fer dins, vaig fer un gran endevinar aquí. Em va apostar per sort mateix, apostes que, en una nit que guanyaria el que Falcó va enviar-me.
  
  
  Una de les escèptic-buscant homes obrir el meu passaport "de Nicholas Anderson", es va quedar a la foto, i després examinar la meva cara.
  
  
  He d'omplir de la forma mentre es comprova el meu passaport a l'arxiu de la cantonada darrere d'ell. Satisfet, va gargotejar el meu nom a una groga de cartes de casino amb dos maroon ratlles a la banda i lliscar a través de mi.
  
  
  Els dos vigilants de seguretat a l'entrada a Les Sales de la Mer assentir amb el cap a mi com em vaig acostar a la porta.
  
  
  Jo era a la part superior de tres marbre passos previs a un sumptuós palau; una sala a diferents nivells, ample i de llarg com un camp de futbol, tot cobert de color vermell. A través de mi, escarlata cortines emmarca la vista sobre el mar windows. En el petit balcó exterior, banyat per la llum de la lluna i una primavera humida de la brisa, les parelles beure begudes i parlar sobre el soroll de trànsit. Hi havia taules entre mi i els balcons a l'esquerra i la dreta. La ruleta, els daus, bacarà, blackjack, écarté, trente et quarante . Sota la suau resplendor de la sang de color vermell pantalles, plata engranatges filat, targetes de murmurar en contra de drap verd, daus sacsejar i fitxes desembocava en un cicle continu de pèrdues i guanys.
  
  
  Vaig entrar ràpidament a través de la sala, una parada a un dels dos bars per prendre una copa. No hi havia molta gent a l'inici de la temporada. Diverses taules que es van tancar. De moment una veu diria considerablement per sobre de la din, "Rien ne va plus", i llavors vaig sentir el tic-tac d'un ivori pilota contra les parets d'una roda de la ruleta.
  
  
  No hi havia res d'especial a l'audiència. Els nord-Americans ple de gent al voltant de les taules de blackjack i donats taules . El baccarat grup va consistir en la majoria de Britànics i gent gran, i l'escena internacional, es va realitzar al voltant de taules de ruleta. Hi havia uns quants omnipresent poble Japonès en blau, vestits, camises blanques, i real lligams, dos Àrabs, un grapat de Grecs, uns Escandinaus, un Espanyol, Alemanys, Anglesos i nord-Americans.
  
  
  Asseguts en cadires buides, tensa gent gran dones armat amb llapis de comprovants de inclinat sobre fulls de paper, idear estrictes sistemes, com el D'Alembert i Derogació .
  
  
  Jo estava darrere d'una d'aquestes dones d'edat a la taula més propera a l'entrada. Allà, vaig tenir un camp de visió que no permeteu que ningú per entrar a través de l'entrada principal sense ser vist.
  
  
  Em va donar una de les croupiers dos-cents cinquanta francs. "Cinc en fitxes," li vaig dir. Les factures desaparegut en l'escriptori segur a través d'una ambiciosa ranura amb una llautó sortidor. Cinquanta groc discs lliscar cap a mi des d'un tresor de la multicolors fitxes de diferents denominacions. Vaig deixar-los de la pluja avall a la meva butxaca de la jaqueta.
  
  
  Durant un temps, em vaig deixar-me caure adormit a la clatter de les apostes, el sonall de la roda, el ritual crits de la croupier barrejat en una interminable ritme:
  
  
  - Neuf. Rouge. Violació. Faites fox jeux. Rien no és un plus. Cilantro. noir. Violació. Vous Faites jeux. Rien no és un plus. Cargol-hookup. Rouge. parella.'
  
  
  Cada vegada que la porta s'obrí, vaig mirar amb optimisme, però en va.
  
  
  Vaig arribar a la meva butxaca i començar a fer les seves apostes. De vegades la taula prendre la meva fitxes, de vegades, va donar-los fora. Els meus pensaments eren només la meitat de la roda. He jugat a tarifes més altes.
  
  
  Una hora i mitja que va passar. Avorrit, em vaig passar a fer apostes sobre els números. He afegit el nombre de cartes en Nick Carter, el va portar fins a deu, i va perdre. He afegit el nombre de cartes en Nicolau Anderson, aposta per setze, i va tornar a perdre. Vaig posar el David Falcó lletres junts, aposta de nou, i va perdre. He afegit el nombre de lletres de Nicole Cara i posar de nou a deu.
  
  
  El meu xip va ser només en el nombre en el full verd, l'oportunitat era de 37 a 1. El distribuïdor va traslladar la seva nina, i la gran roda va començar a girar en sentit antihorari. L'ivori pilota va rebotar en la roda de les agulles del rellotge, a contra corrent de banús, com un meteor en el cel de la nit. 'Rien ne va plus", el croupier barked. La roda alentit. La pilota va caure a terme des de sota de la vora, va saltar sobre les mampares, lent, ha retornat una vegada, dues vegades, i va caure en la casella número deu. El rasclet empènyer una pila de fitxes grogues i una rosa de cent franc peça cap a mi.
  
  
  Vaig agafar-los, va llançar un parell de grocs al concessionari que l'aposta, i es va inclinar cap avall per recollir la resta.
  
  
  Quan vaig mirar de nou, ella era allà, de peu, directament a través de mi, a l'altre costat de la taula. Va ser molt emocionant. La seva mel cabells rossos, es va tornar de la seva bronzejada i la cara lligada amb una cinta de color verd pàl * lid, va revelar alta pòmuls, recolzat per una bellesa que el temps no podia deixar rastre. Una fina vestit blanc amb un baix tallar el coll a mostrar la plenitud de la seva plena pits penjava cap avall des de la seva ricament construït cos. He vist que hi havia res que els seus mugrons durs de pressionant contra la fresca, suau teixit.
  
  
  Va arribar a la seva bossa i va treure un centenar de-franc nota. "Cinc fitxes", va dir ella al concessionari.
  
  
  Va deftly embolicat el projecte de llei al voltant d'un disc de fusta i deixar-lo a coure a través de l'insaciable volta. Va posar la seva bossa sota el braç i utilitzar les dues mans per a esprémer les fitxes com un nen clutching una muntanya de cookies. El gest va ser tan innocent que vaig haver de somriure. En aquell moment, es va mirar i es va quedar a mi a través de la taula amb els ulls que brillava com la crema de maragdes. Llavors ella va mirar cap avall en els pòmuls una altra vegada, es confon, i continuar mirant a la taula. La seva expressió es va convertir greu, greu. Arribar entre els jugadors asseguts, va posar una de les seves fitxes grogues en un set. Ella va perdre, aposta per setze, i va perdre. Va apostar disset i perdut. Va apostar dinou anys i va perdre. Va apostar per vint-i-sis i perdut. Va apostar per trenta-tres i perdut.
  
  
  Deu vegades en una fila, va apostar en el mateix nombre, el pitjor de probabilitats sobre la taula, i va perdre deu vegades en una fila. Ara la seva respiració accelerat, i els seus pits moure amunt i avall, a l'emoció, el buidatge de la fina tela del seu vestit. El seu color rosa lacat de mans tremolava com que clutched la seva fusió tresor, i després de dues rondes més, va ser capaç de mantenir el que va ser deixat en una banda.
  
  
  Mai vaig pensar va jugar per diversió. Una fina capa de suor glistened a la part inferior del seu coll, i una vegada quan voltava la roda, ella mica els seus llavis. Vaig veure com els dits de la seva mà dreta, va treure un altre testimoni de la disminució de subministrament de la mà esquerra.
  
  
  Ella el va mirar. Els seus llavis van formar silenci paraules. "Si us plau", va dir ella. 'Si us plau.'
  
  
  Va posar un xip a la número nou. El ritual es va repetir: la roda es va convertir en sentit antihorari, la sala es va convertir en la direcció oposada, en el moment que la pilota va caure, hi havia una nota de "Rien ne va plus" i un silenci en el qual els jugadors esperaven.
  
  
  Fins I tot si era sord, tot el que havia de fer era mirar-la als ulls per saber el resultat. Dues llàgrimes es van omplir de sota del seu parpelles, equilibrant-hi a rodar cap avall de les seves galtes. Vaig poder veure el seu cos stiffen. Ella va empassar dur, i les seves llàgrimes es van aturar.
  
  
  Ella va mirar cap avall a la seva mà. Sis fitxes esquerra. La seva llarga de color marró braç embolicat al voltant d'un d'ells i el col·loca en el número vint-i-quatre. Aquesta vegada, ella va tancar els ulls com voltava la roda. El resultat no va ser millor. En menys de deu minuts, només tenia dues fitxes esquerra. La seva agitació no havia abated, però ara ella semblava gairebé renunciar a la seva desgràcia. Ella no va dubtar. Va posar un xip al número tretze.
  
  
  "Contents", vaig trucar a la taula.
  
  
  Ella em va mirar i va intentar somriure. Però no podia aturar-la barbeta i els llavis de tremolant, i els seus ulls brillants, amb llàgrimes. Va tancar un altre cop, evitant els meus ulls.
  
  
  Em vaig quedar mirant la seva. Una porta oberta en el fons de dalt. Un home va venir a. Semblava el gran home que la recollida de dades sobre ella.
  
  
  
  Capítol 4
  
  
  
  
  Ell només estava allà per una fracció de segon abans que els seus ulls aguts seguiment de la seva avall. I després la seva super-negre brillant assenyalat sabates estrèpit baixar les escales per la catifa vermella. Jo ja estava caminant al voltant de la taula cap a ella.
  
  
  Just darrere d'ella, somrient amb una cruel plaer que les arrugues de la cicatriu a la galta, va arribar fins i cavat la seva grassoneta dits dins la carn del seu braç dret, just per sobre el colze. Va xiuxiuejar alguna cosa a la seva orella.
  
  
  Ella es posava en tensió, la seva cara rígida amb por. Determinar, però amb compte, la por de causar problemes, va intentar allunyar-se de la seva insistent adherència. La seva pell bronzejada estava tacat de blanc a partir de la tosca, la pressió de la seva adherència.
  
  
  Em vaig acostar a ella des de l'altra banda, tota la bondat i la innocència.
  
  
  "Oh, ets allà," em va fer ressò. — Estava començant a pensar que havia perdut a tu. Si vostè està cansat de la ruleta, com sobre una beguda?
  
  
  En el silenci que va seguir, vaig sentir el distribuïdor dir, "Un". Ella va tornar a perdre.
  
  
  Com el perfum barat embolicat ell com una pudor de claveguera, i el seu vestit de seda negra glinted en la suau casino de llum, Pollard Willow baixar la seva mà i es va convertir totes les seves facultats mentals en mi. Malgrat el perfum, malgrat la seva disfressa, ell sempre tindrà l'aspecte d'un home que ha passat la major part de la seva vida a tavernes on vola córrer sobre pastissos.
  
  
  "Que l'infern és vostè?" — Què és això? " va preguntar en veu baixa. Que era un bon senyal. Ell no era anar a fer una escena.
  
  
  'Potser, el sr. Smith? aquesta va ser la meva resposta.
  
  
  Ell va dir: "Eh?"
  
  
  No em vaig fixar en ell. "Bé, com sobre una copa?" Li vaig dir. — Vostè sembla que vostè necessita per refrescar-se."
  
  
  "Sí," va dir. 'Sí, gràcies. És clar que pot.
  
  
  "Bé, és gran, llavors," vaig dir. "Anem?"
  
  
  "Aquesta senyora té una cita en un altre lloc", va dir.
  
  
  "Vostè diu que," vaig dir. "Però estic sorprès ella no va dir-me."
  
  
  "Escolta, nen", va dir. "Fer-me bons consells i sortir d'aquí. No enganxar el nas en alguna cosa que no la preocupació a vostè.
  
  
  "Oh, però és que em concerneix," vaig dir. — Has sentit a parlar de la jove senyora. Ella vol un beure amb mi."
  
  
  La seva cara era buida. "No em fan preguntar massa vegades", va dir.
  
  
  De la seva banda casualment va rebutjar la seva jaqueta, deliberadament mostrant-me que estava amagat en el seu cinturó, i també ensenyar-me que el que tenia més valor que el sentit comú, i que la seguretat de la Palais de la Mediterranee no era tan segures com em pensava. A partir de la fracció de segon vaig veure l'arma, semblava que havia recolzat la seva unitat amb un Mexicà Trejo .22, Model 1. Mèxic no pot ser conegut per les seves armes a la indústria, però les poques belleses que vénen des d'allà són tan tranquil com un pyromaniac en un pols vaixell. Model 1 és un brut i molt inusual arma. Disposa d'un selector a la cantonada superior esquerra de la botiga. Quan li dóna la volta sobre i prémer el gallet, es dispara l'arma vuit rondes en un sistema automàtic de rebentar.
  
  
  La noia es va falta l'alè. "No es un idiota, Guido", va dir ella.
  
  
  — Jo no crec que vostè està utilitzant, " li vaig dir.
  
  
  — Jo no vaig voler arriscar.
  
  
  "Jo tenia l'esperança que diuen que," vaig dir.
  
  
  Jo suaument va prendre la mà i caminem junts per la porta. Darrere de nosaltres, Guido muttered una maledicció.
  
  
  La seva ment, o el que sigui va ser amagada darrere que Neandertal de la cella, havia d'anar a través d'una gran lluita per arribar a una conclusió o recordar el que algú va dir-li que fer. És que no la vaga a mi com el tipus d'esdevenir un geni en la independència de pensament.
  
  
  Mentrestant, la probabilitat de que va obrir foc amb disminució que cada centímetre que posem entre nosaltres. Guido ha estat capacitats per actuar, no pensar, i si es posa cap avall a l'empresa immediatament a pensar les coses a través d', tindrem un munt de temps per anar a París.
  
  
  Mentre vaig tenir la noia de tensió cos fora de la línia de foc, ens va córrer fins a la porta. Guido van tenir més coratge que el sentit comú, però cada segon confirmat la meva creença que va ser programat per evitar cridaner escenes.
  
  
  Va ser només uns segons abans d'arribar al cim de l'escala, però sempre se sent més quan una de les courier-feliços els clients és rectificat alguna cosa en el seu cap.
  
  
  Passant per la porta, vam passar per el vestíbul de l'ala esquerra de l'escala, que va baixar en dos arcs a l'entrada de la Mediterrane Palau .
  
  
  Uns moments més tard, vaig sentir fortes petjades d'altra escala, i com em va mirar, vaig veure Guido corrent per les escales, gairebé al costat nostre. Els seus ulls estaven plens de ràbia des de sota el seu tancat les celles.
  
  
  Va ser només dues o tres passes quan vam esclatar el Palau de la porta d'entrada en el fresc de la nit. Plaer cercadors encara va venir, tot i que en menor nombre. Quan vaig mirar enrere, un negre de Citroen i un blanc Mercedes lliscar més enllà de l'entrada. Ja hem passat l'estàtua de la Dama Fortuna, vaig veure Guido peu immòbil, un rodanxó silueta contra el casino llums, aixecant el puny i agitant-lo.
  
  
  "Executar", em va dir a la noia.
  
  
  "Sí," va dir. 'Vull saber.'
  
  
  Ens va mostrar al llarg de la Promenade des Anglais. Una lleugera boira que ve a l'interior de la mar cobreix la cadena de llums a l'entrada Àngel Badia com un drap suau. Tres colors pennants penjat limply al llarg de la pols en l'aire pesat, que havia de donar la carretera un aire festiu. El trànsit es va calmar, les intervencions puntuals de soroll d'un motor de trencar el silenci.
  
  
  Un estrany, sinistre aire penjava sobre la vora, una sensació d'humitat rot creixent en la foscor, un indici de la veritable alegria del dia i de nit, ara esvaïa per l'arrossega la nit.
  
  
  En silenci, vam apressar a través de la llum i l'ombra. La terrassa de l'Westminster Hotel es va inundar amb llums de color groc, groc i espelmes flickered en taules, on fora de gent gran de clients arraulit contra la humitat, bevent cafè i la lluita contra l'abraçada d'una sola dormir. Darrere de l'hotel va ser ruïnós Villa del Prat, sense vida darrere d'una pantalla de palmeres i degradat persianes.
  
  
  Vaig mirar al meu voltant. Guido havia anat. Encara, vaig tenir la sensació que ens estava vigilat. Hem passat de l'Extrem Oest de l'Hotel i el Jardin Museu , on posterioritat per alaska i hawaii jugat entre les palmeres darrere de la reixa. Més endavant, la cúpula de l'Hotel Negresco sorgit com una dona grassoneta del pit contra la lluna del cel.
  
  
  Em vaig aturar i es va convertir li cara a mi . La seva cara estava bolcat amb l'emoció, i els seus ulls brillants. El seu cos desnatada sobre mi per un moment.
  
  
  "Gràcies", va dir breathlessly. 'Gràcies, senyor...'
  
  
  "Anderson," vaig dir. "Nicolau Anderson".
  
  
  "Bé, moltes gràcies, Senyor Anderson.
  
  
  "No me les gràcies, però," vaig dir. — No estic segur que vostè està fora dels boscos encara." No crec que el teu amic Guido va ser feliç amb el que ha passat al casino.
  
  
  "No, — va dir ella. "Definitivament, no. Hi haurà més dificultats. Molt més problemes.
  
  
  "Em diu," vaig dir. — El teu nom és Nicole Kara?"
  
  
  Ella em va mirar als ulls durant molt de temps. El bell rostre, que havia d'alguna manera semipresencial innocència amb la promesa de refinat de la passió, ara semblava desesperat.
  
  
  "Molta gent creu que," va dir. "Almenys una persona és segur."
  
  
  Va ser una resposta que no va resoldre res, però abans que pogués dir més, l'aspecte de desesperança desapareixent de la seva cara. Ella va inclinar el seu cap mischievously. "El senyor Anderson," va dir. — Suposo que anaven a oferir-me una copa." Hi ha un moment millor que ara?
  
  
  El Bar Negresco està gairebé extingida. La gran sala era com una ombrívol caverna, amb un lleuger color rosa llum escollit per obsequiar l'edat de les dones es va esvair de la pell.
  
  
  Ens vam asseure al costat en un banc blau a una ronda de marbre-cobert taula que es fonamentava en una artificial pell de lleopard.
  
  
  Em vaig sentir de nou la fràgil bellesa de la noia, la calidesa de la seva empresa a les cuixes i al costat de la mina sobre el blau de la banqueta, la corba dels seus pits, la clàssica forma de la seva cara, la riquesa del seu or-marró cabells ... la maragda emoció en els seus ulls.
  
  
  Un cambrer en una jaqueta blanca va nedar fins a nosaltres amb la estudiar la humiliació d'un hotel que tendeix a atendre als extrems de gust.
  
  
  "Què vols beure? Li vaig preguntar a la noia.
  
  
  Ella va riure astutament, com un adolescent que ha estat deixar anar en una botiga de cafè.
  
  
  "Oh, — va dir ella. — En realitat no he pensat. He de reconèixer que no sóc exactament un coneixedor de la beguda, però un cop vaig somiar amb la potable, tot un còctel de llista.
  
  
  El cambrer remenen els seus peus, expressant una tranquil · la barreja de preocupació i una infinitat de rebuig amb bona xerrada. Vaig tenir la temptació d'oferir-li una beca per a escola d'art dramàtic.
  
  
  La noia de la mà de rummaged entre dos fiar de les olives i galetes per agafar una postal.
  
  
  "Vaig a provar això," va dir.
  
  
  La targeta de llegir Reial Negresco 14 F.
  
  
  Va ser una composició de kirsch, gerds almívar, suc de taronja i el Moet xampany. Només llegint aquest fet el meu estómac gravar amb la rebel·lió.
  
  
  "No, no crec que tu ets un expert," li vaig dir.
  
  
  Vaig dir al cambrer, " Un Reial Negresco." I whisky on the rocks. Ell es va inclinar i va marxar.
  
  
  Bar Negresco és difícil per a amagar-se. De fet, és un gran lloc per ser molt visible, així que jo estava feliç de ser-hi. Que va ser també la raó per la que va passar aquí després agafem a l'esquerra el casino. Que, al seu torn, m'han fet excepcionalment feliç que la noia va triar aquest lloc per prendre una copa. En aquest punt de la batalla, jo no tenia cap intenció d'anar en metro. Volia saber més sobre la noia, més sobre Guido, i més, molt més sobre l'home que va enviar aquest home de les cavernes per la Mediterrane Palau. I volia trobar, mentre assegurant-se que ningú estava mirant per a mi.
  
  
  Fins ara, la nit ha estat beneït. He trobat una noia. Aquest joc va acabar bé. Guido trobat a mi. I si jo fos a la dreta, un invisible persona han estat testimonis de la nostra precipitada fugida a Negresco . I després la nit no va ser només la sort, però tot just havia començat.
  
  
  "Madame", el cambrer va dir. Flexió a la cintura, va situar la seva copa a la ronda tovalló de paper amb la lletra "Imperial H" i les paraules "Negresco" i "Bo" en tres blau anells.
  
  
  "Monsieur."
  
  
  Em vaig tornar a la noia i es va criar la meva copa. "Afortunadament", em va dir.
  
  
  Ella em va mirar per sobre de la vora de la seva copa. L'entremaliat i mirada divertida desaparegut dels seus ulls. Vaig veure les llàgrimes de nou.
  
  
  "No, em va dir. — Vaig fer que no era tan feliç nit per a tu."
  
  
  "No, — va dir ella. "És clar que no." La seva veu era feble i desesperada.
  
  
  "Si vas a excusa el meu comentari groller,"vaig dir," vostè sap molt sobre la ruleta, com ho fa sobre la beguda, donat el seu joc d'això".
  
  
  "Sé", va dir ella.
  
  
  "La gent sempre fer", vaig dir. "La majoria de la gent no hi va a divertir-se, però que clarament va donar la impressió d'algú que es va fent més greu coses."
  
  
  Va negar amb el cap. Fins i tot en la penombra, el seu cabell glistened . "No, Senyor Anderson..."
  
  
  "Crec que s'ha de trucar-me Nick," vaig dir. "Bé," va dir. 'Àlies.'
  
  
  "Això és el millor", em va dir.
  
  
  "No, jo no estava en que el casino per a la diversió."
  
  
  "Heu perdut noranta-cinc francs," vaig dir.
  
  
  "Heu de prestar molta atenció per a mi", va dir ella. "Bé", vaig dir," estic sol a Niça, i de ser difícil passar per alt."
  
  
  Ella va somriure breument. "Jo crec que...'
  
  
  Va arribar a la seva bossa petit. Vaig veure un mocador blanc, passaport, llapis de llavis, i el darrer xip groc. Va agafar-lo i col·locar-lo en el taulell de marbre, amb una llum clic. "Cinc francs," - va murmurar.
  
  
  "Que tots els diners que tenen, no?"
  
  
  "Sí. És realment allò fàcil de veure?
  
  
  "Em temo que ho".
  
  
  "En realitat no és de cinc francs," va dir. "És una peça de plàstic."
  
  
  Li vaig preguntar. "Per què no guanyadors en aquest casino significa molt per a tu?"
  
  
  Per segona vegada aquella nit, els seus ulls buscat la meva cara.
  
  
  "Que no semblen pobres," vaig dir, " no mirar gana." No és que vostè necessita roba o refugi. No vaig tenir la sensació que estaves tractant de guanyar unes vacances o un carload de la joieria. La cobdícia va ser també fora de la qüestió.
  
  
  - cap.
  
  
  "Però que juga per guanyar un munt de diners. Era important per a vostè.
  
  
  "Sí," va dir. "Aquí està.
  
  
  — Crec que m'agradaria saber per què."
  
  
  Va estudiar a la meva cara de nou amb els intel·ligent ulls verds, ara tan freda i profunda com el mar mateix.
  
  
  "Què veus?'
  
  
  "El perill", va dir ella. "Dificultats."
  
  
  "Es pot confiar en mi", em va dir.
  
  
  "Sí," va dir. — Jo crec que, massa.
  
  
  "A més", em va dir," només amb un cinc — franc manera, vostè no té remei."
  
  
  La seva humit, càlid llavis separar d'ella fins i tot les dents blanques en un somriure involuntari. "Però si jo no confien en tu, m'agradaria deixar", va dir ella. "Llavors jo havia d'intentar trobar a algú més."
  
  
  — És tan important?"
  
  
  Va agafar la seva copa i va tenir una llarga beguda.
  
  
  "Vols una mica més?"
  
  
  "Jo no sóc utilitza per beure", va dir ella. "No obstant això, crec jo vull un altre de vidre. No sé si vull ser beu per oblidar o celebrar. Sí, Nick, un altre.
  
  
  Em va cridar al cambrer per sobre, i vam esperar en silenci mentre que el va portar a un altre Reial Negresco .
  
  
  Ella es va fer un altre glop, i quan va acabar, ella semblava haver arribat a una decisió. "Sí," va dir. 'Confio en tu. Espero que ets un d'aquells nois que ajuda. No és realment per a mi, no només per a la noia que una vegada es van reunir en un casino.
  
  
  "Sé", em va dir, tranquil-la.
  
  
  "Això va molt més enllà de tu i de mi. Sí, he de guanyar un munt de diners i ràpida. Vostè ho va veure. Necessito per contractar algú.
  
  
  Vaig aixecar la meva celles a la tàcits qüestió.
  
  
  "Algú molt especial," va continuar. "Jo no sé ni quant costa. Saps, Nick? Saps quant costa contractar un assassí?
  
  
  Vaig arribar i agafar un xip groc de la taula. "Cinc francs," vaig dir.
  
  
  
  Capítol 5
  
  
  
  
  Per un moment, la seva expressió va canviar a la sorpresa. Després, tornant-se un confús cara a mi, ella es va inclinar contra mi. Vaig poder veure els seus ulls, ara il·luminada per la proverbial foc de la maragda, els seus llavis parted, ja que va acostar-se a la mina.
  
  
  El següent moment, es va tensa fins. La seva cara estava cendrosa. Els seus ulls estaven fixos darrere de mi, a la porta lateral del bar Negresco.
  
  
  Vaig donar la volta. Guido va ser la primera persona que vaig veure, somrient durant una mica. Llavors vaig veure un angular, wiry Xinès l'home, el seu alt, esvelt cos embolicat en negre de cap a peus. I entre ells, entre els funcionaris de la seu, és l'horrible criatura sabré com el Dr. Blanc. Lothar Inuris. En el moment que el vaig veure per primera vegada, estava lluitant per controlar la ira que van venir a ell quan va veure que la noia disposada a pressionar els seus llavis a la meva. Va recuperar aquesta expressió i es va tornar en un plec de afable cordialitat. Aquesta expressió anava bé amb la seva roba: un tall jaqueta blau, gris, amb uns pantalons, una camisa que va proclamar a si mateixa una de les últimes Turnull & Asser creacions en Jeremin Carrer a Londres, una bufanda de seda i sabates de Gucci.
  
  
  Però per tota la cura i la despesa que havia anat a la seva roba, el Dr. Inuris havia un intel·lecte esclavitzats per una perversa i potent per a la unitat.
  
  
  Els seus ulls, el banús grans que serveix la seva tendència a ocultar les seves veritables intencions, es van fixar en una petita i el cap cobert amb una gruixuda i negra cabell pentinat cap enrere des d'una visió estreta de front. El cap de la mateixa, amb la seva fina de color porpra llavis i nas estret situat en un gran nas, va ser eclipsada per la de llarg, ampli cos. Però no va oferir cap indici de força, només la idea de dolçor, arrelada en perpetu l'auto-indulgència. Les seves mans van ser extraordinaris. Llarg palmeres, anormalment llarga, va assenyalar els dits, les ungles curtes. Les mans d'un cirurgià o strangler. El suau, imberbe i la cara estranya, malaltís-pell pàl lida va donar la impressió que la glandular balanç havia estat pertorbat, primer corrompre el cos i després de forçar la ment per servir antinatural obsessions. Semblava un home que porta el plaer de fer mal a algú i subjugar els altres per la seva estranya perversions que controlar-lo. Ell va deixar anar furiosament. Vaig veure que el seu mocador havia afluixat una mica, revelant una doble fila de les berrugues que cobria la prima, punta coll com un grotesc coll de les arrugues dels ulls.
  
  
  Altres com ell va creuar en el meu camí. Han compartit l'esperit d'auto-confiança en l'èxit de impensable fets i la creença en el seu propi geni, que va convèncer d'una impenetrable immunitat a retribució. Fins i tot abans de que ell parlava, jo ja sabia el Dr. Lothar Inuris com un home de la natura de la qual va permetre res més que mentides.
  
  
  Ell va somriure i es va inclinar. Va aixecar una de les seves àgil de mans a un inexpert, saludar i es va dirigir a mi. Em vaig quedar fins a saludar-lo.
  
  
  "Ah", va dir. — Per un moment, vaig pensar que havia perdut a tu. I que seria molt trist. Però estic trist. Perdona la meva falta de modals. Encara no he de presentar-me. Permetin-me." Sóc un metge. Lothar Inuris.
  
  
  No hi havia cap força a la mà, va tenir a mi. Li vaig donar totes les atencions que vaig poder reunir. "Nice to meet you, Metge," vaig dir. "Estic Nicholas Anderson."
  
  
  "Un Americà, suposo", va dir.
  
  
  "De fet," vaig dir.
  
  
  "Estimats de la gent", va dir. "Europa li deu molt."
  
  
  "Gràcies per dir que, Metge," vaig dir. "En cas contrari, pel que he llegit, que no són sempre benvinguts aquí."
  
  
  "Sí," va dir. "Hi ha qui ha oblidat, però no sóc un d'ells. Per a aquells que obliden, la millor actitud és la tolerància."
  
  
  "Bé, Metge, puc obtenir alguna cosa per beure?"
  
  
  Ell va negar amb el cap regretfully. — Li agraeixo la seva generositat, Senyor Anderson, però em temo que hauré de decadència." El motiu, estic aquí no és laica, però purament professional."
  
  
  Vaig sortir entre ell i la noia a la taula. Va inclinar el seu cap en la seva direcció, reducció de la seva ja suau, culta veu encara més.
  
  
  Era una veu plena d'innuendo. I aquesta era la segona veu que estava destinat a impressionar a l'oient. Inuris ' superiors de la intel·ligència, de la seva inigualable habilitats, la seva significació sinceritat, i, si tot això no és suficient, el perill de burlar-se d'un home amb dos companys pot considerar capaç d'usar la força.
  
  
  "Si vostè està familiaritzat amb Europa, el Senyor Anderson," va dir, " i especialment amb Amèrica del Sud, vostè pot saber que el títol de doctor s'utilitza bastant lliurement. Però en el meu cas, és un títol guanyat i ha adquirit després de molts anys d'entrenament dur. Sóc un metge de medicina, el Senyor Anderson, un especialista en cirurgia, que és fins a cert punt, un mecànic de l'art. Reconèixer això, i sense intenció de desmerèixer la intel·ligència impuls, vaig intentar adquirir addicional majors. Jo també sóc un psiquiatre amb una pràctica que "— va mirar altra en ella — " tracten els casos més difícils.
  
  
  Vaig pensar que seria bo per remenar-lo amb el meu goig. "Així, tu ets el mestre?"
  
  
  I va ser recompensat amb una tremolar que corria a través d'ell. "Sí," va dir, tractant de riure. "Suposo que és el que ens diuen a Amèrica." Una interessant i molt primitiu terme. Però jo no hem de deixar-se distreure. Com que estava a punt de dir, aquesta jove dama va ser un dels meus pacients.
  
  
  Vaig baixar la meva veu a sorprendre confiança. "Vols dir que ella està malalt, Metge?"
  
  
  Dr. Inuris provat la seva millor per ser tolerants, però vaig veure que m'estava provant la seva paciència amb totes les meves forces. "Bé, és un bonic terme general, per dir-ho d'aquesta manera. Professionalment, tot és molt més complicat. Però anem a dir, sense trencar la relació metge-pacient o anar a les descripcions tècniques, que la jove dama pateix un greu desordre emocional."
  
  
  "Entenc", em va dir. — Vostè podria tenir enganyat a mi. I que esperem-ho, em vaig dir a mi mateix.
  
  
  "No tots els emocional malalties que es manifesten d'una manera que no especialistes com es pot reconèixer fàcilment."
  
  
  "Suposo que no," vaig dir.
  
  
  Dr. Inuris va somriure a mi. "Estic contenta d'haver un ampli outlook, el Senyor Anderson," va dir. "Guido va deixar clar per a mi que el seu comportament cap a ell en el casino va ser, com he de posar, una mica bel·ligerant."
  
  
  "Sí", em va dir. — Però, d'altra banda, aquest senyor de la teva no era exactament el que havia de trucada amistosa amb aquesta jove dama." Vull dir, ell li feia mal, i ella no semblen especialment interessats en la seva empresa.
  
  
  -"M'han de demanar perdó, de nou, el Dr. Inuris diu que com es va adreçar a mi amb un hipòcrita, radiant somriure. "De tant en tant Guido es fa massa difícil. I suposo que tenia por de la meva ira. Mireu, jo no executen un habitual de la clínica. La jove dama, ha estat confiat a la meva atenció en una casa no gaire lluny d'aquí, i en aquesta etapa del seu tractament, que no és apropiada per a subjecte ella per què tu i jo considerar normal socials retorna.
  
  
  "La setmana passada", va continuar, " va aconseguir sortir de la vila per un no autoritzat viatge al casino. Guido no és un professional de la infermera, i potser per això, hauríem d'esperar que els errors en la seva part. No obstant això, la noia que temporal, desaparició m'ha fet molt enfadat amb Guido, i va prometre solemnement a mi que la noia ja no es va eludir la seva escorta. No obstant això, va aconseguir repetir-la aquesta nit.
  
  
  Per tant, és comprensible, no, que Guido és, com he de posar, més impacient amb ella? I, ", va dir D. Inuris dir amb franquesa ," també és comprensible que, com un senyor nord-Americà, que noblement va intervenir per tal de protegir-la d'alguna cosa que era totalment inacceptable comportament a vostè."
  
  
  "Bé, Metge," vaig dir, " no em vaig adonar que hi havia molt al darrere. Només vaig pensar que el seu servent va ser fins a alguna cosa."
  
  
  "L'extern és sovint enganyós," va dir.
  
  
  "Sí, jo vaig fer, vaig acceptar. "Maleïda sigui, mai vaig pensar que estava malalt."
  
  
  Dr. Inuris va donar uns copets a la mà reassuringly. -"Bé, bé," va dir. "Es necessita massa per a vostè per entendre les coses, basada en un breu observació, fins i tot de ciències mèdiques de vegades es confon."
  
  
  "Vaig veure", em va dir.
  
  
  — I ara, Senyor Anderson, vas entendre quan vaig tenir per demanar-vos que deixeu-me i, eh, el meu personal acabar la nit amb la noia i portar-la de tornada a la nostra vila." No sé quanta estona i Ella ha parlat amb els altres, però si vostè em pot donar algun bé-és a dir, assessorament, que serà prudent cop d'ull a tot el que podria haver dit a la llum de la seva malaltia. Ella a vegades és temptació de dir les coses que pot semblar plausible a primer cop d'ull, però, malauradament, estan causats per la seva malaltia, que espero que em pot curar."
  
  
  Em va assentir amb el cap. — Realment espero que pot curar el seu Metge. Sembla com una vergonya que una noia bonica com ella..."
  
  
  "Tinc tota l'esperança, a" el Dr. Inouris dir. "Però la durada del tractament probablement pot ser molt llarg."
  
  
  "Llàstima", em va dir.
  
  
  "De fet", va dir, amb un toc d'impaciència. — Però ara el que cal anar". Va ser un plaer conèixer-lo, Senyor Anderson. Molt bonic. Ell va trencar els seus dits, i Guido mogut, llest per a l'acció.
  
  
  Jo no ho necessitava. La noia es va aixecar, amagat de la seva cartera sota el braç, i va caminar cap a ells. El metge va somriure agradable per a ella.
  
  
  Amb una expressió de irreprimible fàstic, va caminar fins passat el metge i Guido per la porta giratòria a través de la qual s'havia entrat. Un home alt, angular home Xinès bloqueja el seu camí, però com ella se li va acostar, li va fer a un costat per obrir la porta per a ella i seguir a la seva. Guido seguir a la seva .1
  
  
  "Em sap greu molestar," el Dr. Inuris em va dir.
  
  
  Vaig negar amb el cap, "Quina llàstima", vaig dir. "Una noia bonica..."
  
  
  "Intenta oblidar que ella, el meu home estimat," el Dr. Inuris va dir com va començar per la porta.
  
  
  "Vaig a mostrar-vos fora," em va dir.
  
  
  "No cal, el meu estimat amic," va dir en un greixós veu. "Oh, — vaig dir. — Realment m'agradaria que."
  
  
  El metge la cara fosca. 'Com vostè desitgi.'
  
  
  Vaig seguir-lo fins a la porta. El blanc de la Mercedes s'aparquen a la vorera. M'ho va reconèixer com el cotxe que havia vist quan vam deixar el casino. La noia, Guido, i la Chinaman estaven de peu prop.
  
  
  El Metge clapped les seves mans. Va dir, " Què estem esperant?"
  
  
  El Xinès l'home va obrir la porta de darrere, a continuació, donar un pas endavant i va darrere de la roda.
  
  
  Amb un flash de la seva llarga, cridaner i les cames, la noia va lliscar al seient del darrere. Em vaig adonar que portava alta de taló-bombes. Les dones rarament portar-los aquests dies, però no sabata mai ha omplert una dona peu tan bé. Es veien fa uns anys, quan Nicole Cara encara era viu.
  
  
  Dr. Inuris lliscar dins. Guido tancat la porta i es va asseure al costat de la Chinaman. El motor estava ja en funcionament, i el cotxe es va apartar de la vorera.
  
  
  Vaig veure cotxe com he memoritzat la placa de matrícula. La Mercedes skidded a una parada a la cantonada. A través de la part de darrere de la finestra, vaig veure el metge aixecar la mà per la cara bonica.
  
  
  Llavors em va canviar la meva ment. L'enorme mà relaxada com una aranya enorme. Després d'un moment, només el polze i l'índex protruded de la mà.
  
  
  Com el cotxe fantasma girat la cantonada, el metge. Inuris arribat a fora molt a poc a poc, suaument i amb un somriure d'intens plaer, col·locar els dits en la noia de la tràquea i va començar a esprémer-la.
  
  
  
  Capítol 6
  
  
  
  -
  
  
  Em vaig tornar i va caminar cap a la barra. Si el Dr. Inuris suposat una ràpida mort, hauria de deixar Guido fer-ho. Potser el metge li agradava una lenta mort, jo no tenia cap dubte sobre això. Però si ell volia fer això, hauria escollit un lloc molt més còmode que el seient del darrere del cotxe.
  
  
  I va tornar a seure a la taula de sota la mirada crítica del cambrer, que mirava una mica alleujat quan vaig tornar de la meva poca distància a peu de l'exterior amb el Dr. Inuris i la seva intimidant mica de banda. No vaig ensabonar-me que el cambrer es preocupa per la meva seguretat o la factura. Jo sospitava que el seu veritable interès en mi, suposant que jo era sana, suficient per pagar la meva factura, per veure si, com molts turistes, jo no podria saber que la punta es va incloure en el projecte de llei, i, per tant, li paguen el doble.
  
  
  Vaig fer un gest en l'aire, i es va apressar a la taula, amb cura d'abaixar els ulls per empènyer el projecte de llei de marbre cap a mi. Com he seguit la trajectòria de la seva banda, els meus ulls van caure en l'escriptura. Va ser en un paper estand, distorsionada per la tija de la copa de la noia estava bevent.
  
  
  Vaig agafar el got i va prendre el paper. Mentre que el Dr. Inuris i jo estàvem ajaguts a l'altre, que estava molt ocupat amb alguna cosa.
  
  
  Va escriure el seu missatge amb una cella llapis. "Villa Narcissa", va dir, "Cap Ferrat. Ajudar-me, per amor de Déu. 'No va ser signat, i em vaig adonar que encara no sé qui és.
  
  
  Però jo sabia el que era: sana, malgrat tot Dr. Inuris havia dit. Bella, desesperada, i la confiança suficient per anar amb el sinistre doctor sense resistència. Però, qui va ser, segueix sent un misteri.
  
  
  Era un enigma que jo anava a resoldre per a la resta de la nit.
  
  
  Però m'ha d'actuar ràpidament. Jo glanced en el meu rellotge. Era aproximadament la meitat d'un passat, i el Dr. Inuris havia un gran avantatge. He pagat la factura, no punta, molt al cambrer la decepció i a l'esquerra el Negresco través de l'entrada principal. Taxis estaven a l'espera de passatgers. A la Renault, al davant de la cua, el conductor, un greix amb cara de l'home, laics, amb el cap tirat enrere, els roncs molt darrere de la roda. Quan vaig explotar-lo sobre l'espatlla, a l'instant es va despertar. Ell va mirar-me, somrient amb un somriure que va ser una barreja d'animals self-la burla i l'astúcia, el somriure d'un ex-soldat. "Monsieur", va dir, com si per atraure l'atenció.
  
  
  Li vaig preguntar. — Saps Cap Ferrat?"
  
  
  "És clar", va dir.
  
  
  — Saps Villa Narcissa ?"
  
  
  "Sí."
  
  
  — Pots portar-me aquí?"
  
  
  "Com vulgueu, senyor." Però ho sento, aquest és un lloc estrany.
  
  
  'Realment?'Vaig dir, yanking obrir la porta de darrere del seu Renault i entrar. "Digues-me per què, però de moment, anem a donar-se pressa."
  
  
  El cotxe va lliscar oest al llarg del passeig marítim i girar la primera cantonada.
  
  
  "Ningú hi viu. És deserta aquí, " va dir.
  
  
  — Has estat allà recentment?"
  
  
  — No, no puc dir que. Però ningú no s'hi ha viscut durant anys, Monsieur. Sé que per un fet. Fa unes quantes setmanes, potser fa un mes, em va portar a passat a la nit. Hi ha un mur de pedra entre la vila i el camí, i una reixa a la porta. Vaig mirar a través de la porta. No hi havia cap llum. Podeu sentir-lo quan no hi ha ningú a la casa. Aquesta vila va ser com una casa.
  
  
  — Saps a qui pertany?"
  
  
  — No, senyor, no sé. La propietat aquí passa d'un propietari a un altre, i de vegades la presència d'un foraster, simplement significa que el propietari ha donat permís per viure en la seva villa."
  
  
  El pilot de Renault va agafant velocitat ara. Vaig veure el Beau Rivage Hotel desaparèixer darrere de nosaltres; i després es va convertir en una corba de la carretera que inclinen a baix al port amb una carretera tallada de les roques que passa per alt el mar.
  
  
  "Sempre hi ha cares noves en les viles," el conductor va dir.
  
  
  "Superació de la Moyenne Cormiche? "Em va dir.
  
  
  "Sí senyor."
  
  
  Ara van anar pujant, i la ciutat de Niça va darrere de nosaltres. Per sota de mi, a la meva dreta, el mar posar immòbil sota un mantell de boira.
  
  
  "M'agradaria sentir-ho," jo vaig dir, " si vols fer-me arribar de fora d'un quilòmetre abans en comptes de conduir-me a les portes de la Vila Narcissa."
  
  
  "Ho va aconseguir," el conductor va dir. Va ser, probablement, un bon soldat. Greix i intel·ligent, fins i tot després. Comprendre el que es donar-li si ell entén i s'oblida de la resta. Primer de tot, cuidar-se i sobreviure. La supervivència va ser sempre la millor publicitat que un soldat pot fer per si mateix.
  
  
  Ell va portar ràpid i sense problemes, gaudint del repte d'una de les més emocionants de camins en el món. El camí estava buit, i va encendre un parell de color groc llanternes per trencar la cortina de boira. Tot i que la nit va ser tranquil·la, la velocitat creat una agradable brisa.
  
  
  "Aquí," va dir.
  
  
  Una sessió de lectura " Sant Jean Cap Ferrat sorgit i es va estendre passat. A la meva dreta, Cap Ferrat posar com un polze que surten de la mar, va esbossar aquí i allà per llums. El Renault motor es va queixar de com el conductor va lliscar en marxa reduïda, preparant-se per la baixada de Moyen Corniche.
  
  
  — Allà hi serem ben aviat", va dir amb un toc de diversió. — Són els seus amics esperant per tu?"
  
  
  No vaig ment respondre-li. "No", vaig dir, " em temo que no.
  
  
  "Potser això és el que voleu, també."
  
  
  Va posar una mà al volant i sentir sota el seient amb els altres. Quan ell va treure-ho de nou, va tenir un pneumàtic de ferro a la mà. Ell va riure. — Potser et pot servir això?"
  
  
  'Potser. Però vaig a fer sense ell. Gràcies per la seva amabilitat.
  
  
  "No importa", va dir. "Aquesta casa és un lloc estrany. Molt vell. Molt hostil. Això no és una casa on et sentis còmode i benvinguda."
  
  
  "Mai he estat allà", vaig dir. "Però jo crec que vostè.
  
  
  "Vaig a apagar la llum", va dir. "Això ajudarà a la seva visió de la nit."
  
  
  Li vaig preguntar. "L'exèrcit?
  
  
  "La Legió Estrangera", va dir," tanca els teus ulls un parell de minuts. Et diré quan vam arribar-hi.
  
  
  Després d'un temps, el cotxe es va aturar. "Bé," va dir.
  
  
  Vaig obrir els ulls de nou. Era brea censurar tot el que ens envolta. He de lliurar el conductor d'una pila de factures.
  
  
  "Sort per a mi," va dir.
  
  
  Vaig sortir del cotxe.
  
  
  El conductor va sortir. "Un quilòmetre de front. A la dreta. Un mur de pedra. Tres metres d'alt. Vidre trencat a la part superior. La porta és de set metres de llarg. Va assenyalar la part superior. No hi ha res digne de robatori a l'interior. Com a mínim fa un mes. Però, almenys, bona sort.
  
  
  Ell encara estava somrient com el cotxe en silenci recolzat en el camí. He esperat fins que no vaig poder sentir-lo més, i llavors vaig començar a caminar. Quan vaig entrar, he comprovat que les fulles d'afaitar encara eren al seu lloc.
  
  
  Bits de molsa ple de l'antiga muralla, com la putrefacció de la brotació. Rust es va treure la reixa. La llum de la lluna brillava a través de l'espessa de coníferes arbres que va pujar de pegats de boira, i jugat al llarg de la descuidat herba que jutted de la terra com un cadàver de la barba.
  
  
  No vaig poder veure gaire de la carretera. Només el camí de l'automòbil, que va acaba de passar, tenint en compte les roderes en la aplana l'herba. Arbres es va situar com sentinels entre les curioses mirades i la vila.
  
  
  Em vaig quedar fora de la porta per una estona i escoltar. Només silenci. No hi ha gossos de senyalització de la meva presència. No sisè sentit per patrullar, un sentiment que m'ha estalviat tantes vegades.
  
  
  Em va treure la meva jaqueta i el va tirar per sobre de la paret per protegir les mans des de la bruta vidre fragments que posen a les roques, esperant que la curiositat per deprivació a terme. Em va saltar amunt, trobem una ferma posició, i va tirar-me en un sol moviment, tirant la meva jaqueta, juntament amb mi.
  
  
  Jo crouched al peu de la paret i escoltar. Només silenci. Crouching baix, utilitzant els arbres per a la coberta, vaig moure el cap endavant, en paral·lel a la pista. Em vaig traslladar a poc a poc. Els meus peus trepitjat la gespa mullada. Una boira que feia olor d'agulles de pi i l'aigua de mar s'arremolinaven al voltant de mi.
  
  
  Em va pujar a un turó i de sobte vaig veure i gaudir de la llum a través dels arbres i a través de la boira. Uns segons més tard, vaig aconseguir un camp obert.
  
  
  Em vaig aturar a la vora de l'arbre i va veure el cotxe pistes a la meva dreta, girem a l'esquerra i després girar a la dreta cap a la porta d'entrada a la vila. El blanc de la Mercedes, quasi tapades per la boira, estava fosc i silenciós a la calçada.
  
  
  La vila se sorgit de la boira com l'escenari d'un terrible malson, fresc com la pedra, flotant en la nit aire de mar. Alt en la finestra, envoltat per penjar persianes, una peça de color blanc lletós cortina agafat la llum de la lluna i va mirar cap avall a l'escena següent com un unseeing ull. Les dues primeres plantes de la vila van ser fosc. Els llums es van a tres finestres a la primera planta.
  
  
  Dins de la línia d'arbres, aviat vaig rodó de la casa. La tornada, al costat de l'altre costat, i la façana va quedar negre i en silenci. Vaig començar a aproximació a través de la tosca, de l'herba. Només una fina cortina de cobrir la dreta de la finestra. Em vaig posar a baix i va mirar a l'interior.
  
  
  Era la cuina. A tall Xinès home assegut amb l'esquena per a mi en una taula de fusta, beure una fumejant tassa de te.
  
  
  Em va ficar avall per anar a l'altra finestra, la benedicció de la la humitat que esmorteït els meus passos. A poc a poc, vaig aixecar el cap de nou i em vaig trobar buscant en una habitació que només hi havia un llit de matrimoni. Guido va mentir sobre aquest llit, recolzant-se el cap contra la paret, en fullejar una revista. El vaig veure enlairar-se la seva jaqueta i la transferència de la pistola del seu cinturó a la seva espatlla holster.
  
  
  La tercera de les tres il·luminats habitacions es va situar a una distància considerable de les dues primeres. I quan vaig entrar-hi, mantenir per sota del nivell de la windowsills, vaig sentir que el metge veu.
  
  
  "La mel", va dir. — He tractat molt dur per ser pacient amb vostè. I em sembla que la paciència no és recompensat amb la comprensió i agraïment per la seva part, només la infidelitat i traïció. I ara, per desgràcia, la meva paciència s'ha esgotat.
  
  
  Jo ja estava a la finestra nivell. Es va obrir, i el metge veu, carregada amb amenaça, va ser clarament audible. Vaig anar a la finestra. Una altra secció de la que prima blanc cortina, només parcialment dibuixat, penjat a l'habitació com una tela d'aranya en la tomba. Mirant per la finestra, vaig veure clarament el Dr. Inuris i la noia. El metge s'havia retirat de la seva jaqueta i va posar la bufanda de nou, però uns doble berrugues encara eren evidents en els plecs de la seda embenat.
  
  
  Vaig veure que la noia encara estava vestida exactament com quan la vaig conèixer. Les seves mans eren creuades darrere de la seva esquena com un nen de ser renyat per mal comportament, el seu cap era lleugerament acotat, i la seva brillant cabell encara estava lligat a l'esquena amb una cinta de color verd pàl * lid.
  
  
  "Jo tenia l'esperança que us agradaria mostrar-me algunes apreciació," el metge va dir. "Jo tenia l'esperança que vindria a mi de la seva pròpia i lliure voluntat amb tresors que només una dona, que hauria de començar a pagar-me per la devoció que he vessat en que tan clarament i de manera constant. Vostè no poden creure a mi, però el que realment va ser la meva més sincera esperança. Però potser m'esperava massa. No serà la primera vegada. I així també sé que el que no és donat de manera voluntària, es poden prendre per la força." La noia va mirar directament a ell. Ella va parlar a poc a poc i de forma deliberada. "Ets terrible", va dir ella.
  
  
  Inuris ' cara trenat amb ràbia. Ell va aixecar la mà i va baixar-lo de nou. — Aquesta és la segona vegada aquesta nit que has provocat em suficient per fer-me volem mostrar la crueltat de la seva extraordinària bellesa cara." Però jo no hauria de fer això, he? A mi, mirant tan horrible. Sí, entenc que no aprovació de la meva trets. D'altres ja han explicat això per a mi.
  
  
  "No em malinterpretar, Metge," la noia va dir. — Jo no esmentar la seva aparició. Tinc el mínim dret a fer això.
  
  
  'Oh, Lee?", deia el metge.
  
  
  "No, — va dir ella.
  
  
  "Bé, el meu dolç?"
  
  
  "T'odio perquè estàs tan indescriptiblement mal", va dir ella.
  
  
  El Metge va riure, un agut riure escapant-se del seu obscè gola.
  
  
  "El poc que sé sobre el mal parlar-ne tan a la lleugera. Però aviat podreu aprendre més sobre ell, i jo mateix serà el seu guia, el seu mestre, la seva parella."
  
  
  "No," va dir.
  
  
  "Oh, sí, estimats," el Dr. Inuris dir. "I molt aviat. Aquí, a la seva habitació, al seu llit.
  
  
  La noia glanced ràpidament a la porta.
  
  
  El metge va negar amb el cap. "No," va dir. "No ajudar.
  
  
  La noia grimaced.
  
  
  En aquell moment, volia actuar, a rush a l'habitació per veure el Dr. Inuris i sentir el seu suau, commovedora veu. Però et vaig forçar-me a calmar-se. Fins ara, havia fet res, però la xerrada. La noia s'sobreviure a aquesta. I mentre espero, tinc més i més oportunitats per aprendre més sobre aquest trenat de l'home i el seu misteriós presoner, que amb el seu fantàstic cara i el cos perfecte que ha despertat la seva amenaça.
  
  
  Un somriure de la crueltat i l'expectació va despullar de les seves dents. "Bé, el meu cor", va dir. — Estic donant-li una última oportunitat. He donat tot el que puc. Vostè haurà de donar-me el que pot, en canvi, o hauria de ser pres?
  
  
  "Vostè pot tenir a mi, Metge," va dir amb fermesa, " però vostè sap, i jo sé, que mai no posseir-me."
  
  
  El metge cara empal·lidia i la mandíbula serrant en la ira. Una vena de polsada en el seu temple, com una serp enroscades sota la seva pàl·lid de la carn. Va entrar a la noia que era silenci i la calma, mirant més enllà d'ell, com si ell ja no existia. La seva enorme mà arribat fins i va trencar la cinta del seu cabell, que va caure sobre les espatlles d'una cascada d'or.
  
  
  Ira va brillar a través de la repulsió part de la seva cara, cada vegada més forta en els pocs segons que el va portar a agafar la cinta verda i tirar-lo a terra. Es va aturar un moment per abordar-la i preparar-se per un fred-blooded atac a ella. La noia continuar mirant més enllà d'ell, com si les seves intencions ja no està preocupat per ella, com el brunzit d'una mosca.
  
  
  El metge va convocar a la seva mà una altra vegada. La seva llarga, prima dits tancats al voltant de la delicada escot del vestit, i la seva knuckles deliberadament detingut en l'exuberant divisió entre els seus pits.
  
  
  Va fer un ràpid moviment amb el seu canell i va treure la roba fora del seu cos. Ella es va quedar immòbil com ell va treure la tela de les seves espatlles i deixar-lo caure al terra amb un rustle.
  
  
  Ella no va moure per a protegir la seva nu pits de la cobdiciosos emoció furiós en els seus ulls. Els seus braços pengen en els seus costats. Ella portava només blanc calces i bombes.
  
  
  El metge alè hissed fora d'ell. "Ah, així doncs," va dir.
  
  
  Com et vaig forçar-me a ignorar la veu interior que em va cridar per a mi trencar el seu coll de serp, la seva lliscar de les mans a les cuixes, i les seves calces van començar a lliscar cap avall la seva bronzejada de les cuixes.
  
  
  Hubert va ser sobre dret Nicole Cara, si ella era Nicole Cara. Va ser, naturalment, rossa.
  
  
  El llit estava a la meva dreta, a la cantonada entre el mur i la finestra. La noia, encara immòbil, va ser a la meva esquerra, amb el Dr. Inuris entre ella i el llit.
  
  
  Arribar a genolls, respiracions lleugerament des de l'emoció i el cansament, va enrotllat les seves calces als seus turmells.
  
  
  Dr. Inuris té als seus peus, va agafar el braç i va començar a arrossegar la seva tornada al llit.
  
  
  Vaig deixar fer un pas, i després un altre, només per assegurar-se. No hi havia cap piga a l'interior de la seva cuixa esquerra. No, en absolut. Llavors em va saltar per la finestra i va ficar a l'habitació.
  
  
  El metge es va girar per veure'm. La noia va lliscar a tornar a la seva paquet de arruïnat roba.
  
  
  El mocador va caure de la del doctor coll, revelant un malaltís coll de les berrugues. Abans que pogués servir de pont entre nosaltres, va superar la seva sorpresa.
  
  
  "Guido! ell va cridar. "Guido!
  
  
  
  Capítol 7
  
  
  
  
  Fora del racó dels meus ulls, vaig veure la noia ascensor seu vestit esparracat i premeu la retalls de teixit contra el seu cos voluptuós. Dr. Inuris va quedar atrapat com una aranya, de perdre el seu temps d'espera per a l'arribada de la mortal Guido.
  
  
  No va intentar córrer cap a la porta. Es va brillar a través de la meva ment que va ser probablement por a executar en la seva petita botxí en un fosc passadís i després de pagar una multa per Guido és defectuós de la intel·ligència i de capricis en forma de .22-calibre de pistola bala del que scumbag. Al mateix temps, vaig tenir una imatge mental d'una nana home de les cavernes saltant del llit, tirant a la seva Trejo pistola de sota el braç, i córrer cap a l'habitació de nina.
  
  
  Com un acorralat boxer, el Dr. Inuris moure d'esquerra a dreta, al llarg de la paret de l'habitació, la seva palmells cap cap a l'exterior com si en un gest de reconciliació.
  
  
  Jo no tinc gaire temps. El metge va ser tant física com amenaça de cotó de caramel, però no hi havia cap punt en aconseguir entre ell i Guido. L'única lluita que podria arribar a ser un en el qual les quotes van ser al seu costat.
  
  
  Vaig deixar-lo aproximació amb una onada de la meva espatlla i el braç esquerre. Ha expulsat a mi, agafar el meu braç dret. Em vaig deixar anar de cop de puny i li va donar una decent cop de puny a la mandíbula. Ell es va estavellar contra la paret, llavors lliscar cap avall, inconscient, de la sang streaming des de la seva llavis morats.
  
  
  Jo no tenia pressa per gaudir de la vista, però va tornar i va córrer per la porta. Finals. Es va obrir.
  
  
  Guido va ser de peu. La Trejo va dirigida a la meva panxa. "Stand still", va dir.
  
  
  Vaig aixecar les mans. Vaig suposar que Nicholas Anderson, el protector de la dama en perill, no tenia cap raó particular té res a veure amb Guido en el temps. No era absolutament necessari.
  
  
  L'arma va quedar immòbil. El metge encara era fora d'aquest món. Guido va somriure. — Així que vostè va tenir aquest fill de puta avall, no?" Bé, això és tot, suposo. Però encara no puc aprovar, company. Això vol dir dolent per a mi. I no m'agrada. Heu de fugir quan li vaig dir a vostè. Ara vostè pot lamentar-ho.
  
  
  Guido fortes ulls es van portar a la noia i ampliat. "Vestir", va dir. "I obtenir Tysoeng ." Dir-li que el metge necessita ajuda. I no proveu de ser dolent.
  
  
  La noia es esquena a nosaltres, va treure una maleta de sota el llit, seleccionat uns quants elements de la roba, i va començar a vestir.
  
  
  "Vostè", Guido va dir, " escollir un tros de paret i posar les seves mans sobre ell.
  
  
  Vaig fer com em va dir. Guido van fer un acceptable de cerca per a mi. Ell havia estat probablement la culata d'aquest tipus acudits sovint suficient per aprendre el seu ofici. La seva cerca podria haver portat una pistola, un ganivet, i d'un gas bomba, però no era prou bo per obtenir tres maquinetes d'afaitar. Guido tot i no ser molt imaginatiu. "Bé," va dir, " vostè està neta. La volta, posar les mans darrere el cap i mantenir-los fins que us dic per posar-les."
  
  
  Hi havia passes fora la porta. La noia va tornar amb un home Xinès que va portar una tovallola i el que semblava un petit recipient amb aigua. Vaig veure les mans per primera vegada. Les ungles en els seus dits índex i poc dits enganxats a terme com a quatre polzades dagas.
  
  
  "Ajudar al metge, Tysoeng," Guido, va dir.
  
  
  Els Xinesos assentir amb el cap.
  
  
  "Vostè", Guido va dir a la noia, " stand al costat de la que el blanc cavaller de la teva, i no hi ha acudits. Estic fart de tu. Si per mi fos, m'agradaria disparar tant aquí al racó. Llavors jo estaria més còmode.
  
  
  L'home Xinès agenollar al costat del Dr. Inuris, netejar la cara amb una tovallola. El metge va queixar, i el seu cap penjat cap avall des de la seva lleig coll. Els seus ulls parpellejaven. L'home Xinès seguit, netegeu-lo fins que el metge va empènyer-lo de banda, amb compte de no tocar els seus llargs, les ungles. "Ajudar-me, Chang", va dir.
  
  
  La Chinaman agafar-lo sota els braços i la va aixecar cap amunt. Va continuar a recolzar contra la paret. "Portar-me alguns aiguardent, Chang", va dir.
  
  
  L'home Xinès sortir de l'habitació i va tornar un moment més tard, amb una copa de conyac. El metge submergit el seu porc cara a la copa i la inhalació de fums abans de beure-la. Amb la mà lliure, es va sentir la seva ferits de la mandíbula. A continuació es va dirigir a mi amb un somriure cansat. "No hi ha cap dany real, el Senyor Anderson," va dir. "Almenys per a mi. Com per a vostè..., bé, que podria ser una qüestió diferent del tot.
  
  
  "Escolta", vaig dir.
  
  
  Però Guido interrompre'm: "calla", va dir.
  
  
  Dr. Inuris saludar-lo com un entrenador de tractar amb una yapping joves gos. "Ja n'hi ha prou, Guido", va dir.
  
  
  Guido mirar altra a ell. Aparentment, la seva relació no s'ha construït a sobre d'afecte. Guido hauria estat tan feliç a punt el morrió de la seva pistola automàtica al Dr. Inuris com ho faria a la noia i a mi, a veure que ens sotmet a les seves bales.
  
  
  — Bé, Senyor Anderson, crec que és el moment per tu i Jo per arribar a algunes final de comprensió. Vaig pensar que m'ho va explicar a retrocedir en el Negresco que la noia que va atreure la seva atenció va ser realment molt malament. I la seva presència aquí només pot agreujar i complicar la seva malaltia. Estic disposat a acceptar el més aviat manera dramàtica en la qual vostè té tan dolorosament demostrat la seva fidelitat, ja que aparentment no hi ha dany que s'ha fet. Però vostè ha d'entendre que jo sóc un home de ciència i no tenen cap interferència quan es tracta de l'assumpte molt seriós de tractar un malalt."
  
  
  "Si ningú en aquesta sala està malalt, Metge," vaig dir, " és vostè.
  
  
  Em vaig sentir de nou la força dels seus esforços per contenir la còlera que va amenaçar d'estripar fora de la seva màscara de benèvols metge vent el trenat de la ira que va cremar-se en ell.
  
  
  Una tremolar corria a través d'ell. Va prendre un altre glop d'aiguardent. Els seus ulls es va quedar en l'ambre líquid com ell s'arremolinaven l'aiguardent a les seves mans. Va començar a adonar-se que havia escoltat i vist més de sospita. "El senyor Anderson,", va dir amb una de les seves condescendent somriures. "Hi ha alguns casos entre un metge i un pacient que sembla, com he de posar, estranya per a un sense entrenar observador. Un escenari que pot semblar sorprenent per a algú com tu seria immediatament comprensible per a un dels meus col·legues.
  
  
  "Aturar-lo, Metge," vaig dir. "No accepto que, i si creieu que és així, llavors vostè està fins i tot crazier que jo sospitava, i jo sospitava que eren completament boig i una vergonya per a la seva professió."
  
  
  El metge generat la seva morrió en el bol de la seva copa de conyac i va respirar profundament abans de evidents a mi.
  
  
  "Quina vergonya", va dir amb un trist somriure. "Llàstima. Per a vostè. Ets un ximple, Senyor Anderson. Si només vols escoltar-me, potser ara gaudir de la possibilitat de submergir-se en l'molt ric encants de la Côte d'Azur. Però, en canvi, la seva tossuderia va obligar a interferir amb els meus plans. I això, senyor, és molt lamentable.
  
  
  "Per desgràcia per a tu", em va dir. "Però no per a la noia aquí, suposo."
  
  
  "Herois per divertir-me, Senyor Anderson,", va dir, bevent el seu aiguardent. "Potser el que la seva experiència es basa en la de l'Oest, com molts dels seus compatriotes, però el meu està basat en fets. I així espero que us creieu-me quan us dic que, basat en la meva considerable experiència, la mort sobtada és conegut per més herois de covards. I estic segur que això és tan indesitjable per a ells com per a la seva més petita, però més savis germans. Però n'hi ha filosofar. N'hi ha prou a dir, no has de fer tu mateix o la noia un favor. I per a mi, ets res més que un menor molèsties.
  
  
  "El que queda per veure, Metge," vaig dir.
  
  
  "De fet", va dir. "I és que fins ara".
  
  
  Dr. Inuris posar el seu got. "Tiong, recollir tot l'equipatge i posar-lo al cotxe. Estem deixant tan aviat com sigui possible.
  
  
  Es va tornar de nou per a mi. "Ara, el Senyor Anderson, vostè em feia sentir incòmode. Vaig haver de renunciar a aquesta casa ara. Guido, Chang, jo, i la jove dama de la qual el benestar que estan tan preocupats per aviat serà de marxar. Estarem buscant noves allotjament com a mesura de precaució contra les molèsties que puguin ser causats per persones que tenen curiositat sobre la teva ubicació. I de les coses "— els seus llavis prims dividiria en un somriure de suficiència, i els seus ulls darted a la noia - " seguirà fins que el seu inevitable final.
  
  
  Guido va saludar la pistola a mi. — I què serà d'ell?"
  
  
  "Ah, Guido. "Estimats Guido", va dir el Dr. Inuris. "Ser pacient. Anem a escriure una recepta per el Senyor Anderson en el moment adequat. Mentrestant, us recomano que li porten a una de les soterrani habitacions i lligar-lo ajustat. Demanar Chang venir amb tu. I després, quan Chang ha dinar i els dos de vostès s'han carregat a la furgoneta, anem a veure què podem fer sobre el Senyor Anderson dolor en ser separats d'aquesta jove dama.
  
  
  "Endavant," Guido dir, apuntant a la porta.
  
  
  Chang es van unir a nosaltres fora al passadís. Eren realment és un bon equip. Chang recolzat avall del passadís davant de mi, mantenir ben lluny de mi. Guido van quedar prou lluny darrere de mi que no em podia moure ràpidament cap a l'arma.
  
  
  Al final de les escales, hi havia un petit tram d'escales que porten cap avall. A la part inferior de les escales, vam entrar en una sala petita, buida excepte per a fusta recolzat cadira i pintats de blanc taula, en la que un diari va ser molt ben plegada en la tènue llum d'un nus de pera de l'arbre cargolat en el sostre. Sota la taula, ben enrotllat, com si haguessin estat col·locat per a la seva finalitat, es van longituds de corda.
  
  
  "Seure," Guido, va dir.
  
  
  Va ser un treballador eficient. Només li va agafar un minut per lligar els meus braços a la part posterior de la cadira i les meves cames a les cames.
  
  
  "Es pot anar ara, Chang", va dir.
  
  
  La Chinaman va abaixar el cap en un perfunctory arc, llavors va pujar les escales en silenci.
  
  
  "Vaig enviar-lo fora," Guido, va dir, " perquè vull dir-vos una cosa.
  
  
  'Ai?'
  
  
  "El metge pensa que ets una mena de bromista, amic. Fer-lo riure. Va generat a la boca del canó de la pistola de sota la barbeta i va inclinar el cap endavant. — Però no crec que ets tan graciós." Heu em va causar una gran quantitat de problemes per aquesta nit, i no m'agrada en absolut. Així que el que he de dir és que el metge ha previst per a vostè-potser ell us farà viure — vostè va a morir. Vaig a fer-vos venir aquí abans de sortir. I a continuació, vaig a matar-te. El metge pot ser boig a mi una estona, però ell encara no molt feliç amb mi. I després d'una hora o així, es decidirà que realment no importa. Així que ets morta, i em sento molt feliç.
  
  
  Vaig pensar que no fa mal a fer aquesta mona de creure que es tracta d'un weakling. "Tinc un munt de diners, Guido", em va dir. — Si teniu de deixar-me anar, et vaig a donar-ho tot."
  
  
  "Oh, home," va dir. "M'encanta que es va demanar."
  
  
  "Que podria ser ric, Guido", em va dir. Deixa'm anar. Si us plau.'
  
  
  — Només vull dir-te una cosa, " va dir, prement l'arma una mica més difícil. Va baixar la seva veu a un xiuxiueig. — Vostè va a morir, amic. Ell va treure la seva pistola i va caminar de pressa cap a la porta. Vaig veure la porta a prop darrere d'ell i sentir el pany clic. Jo wiggled els meus dits pel meu cinturó. Uns segons més tard, em vaig posar la fulla fora del seu amagatall i ja estava treballant en les cordes. Guido podria haver estat flirtejant amb Nicholas Anderson, però Nicholas Carter va ser una altra cosa completament diferent. La innocent turística tour ha arribat a la seva fi. Em va portar cap de més de trenta segons per veure a través de la corda.
  
  
  Vaig agafar el diari de la taula. Nice-Mateen va greix suficient per treure el truc. Vaig obrir el diari i el va deixar plegat només una vegada. Llavors vaig rodar-lo en diagonal, en un ajustat cilindre i doblar-lo. El producte acabat tenia un mànec cònic i un rock-dur cap. Va ser una turístic a arma, però mortal.
  
  
  Vaig agafar l'tallar cordes, lligat les cames vagament a la cadira, i el lliscar de les mans a l'esquena, clutching el diari a les meves esquenes.
  
  
  No vaig haver d'esperar molt de temps. Els seus passos va tronar a baixar les escales, i el bloqueig de fet clic. Guido cara de ser de color vermell brillant. Li una patada a la porta.
  
  
  "Bruta de puta", va dir. — Volia Chang per matar-te. Per castigar-me. Així, es poden obtenir merda per mi. De moment ja he acabat, que estarà morta.
  
  
  "No facis això, Guido", em va dir.
  
  
  "Acabar les vostres pregàries, amic", va dir, venint fins a mi amb la seva pistola dibuixat.
  
  
  Vaig obrir la meva boca una mica perquè hi havia crec que tenia alguna cosa a dir. Llavors vaig tirar la placa del darrere de mi, i que va colpejar la seva arma de mà. L'arma va volar en un arc damunt de la seva espatlla i el va estavellar contra el terra darrere d'ell.
  
  
  Guido els ulls de desdoblament. Va crouched avall defensively, sentint la seva contusió braç i arrossegar els peus. El seu alè va sortir de la seva agitat pulmons com la seva adrenalina sistema ajustaran a l'augment de dolor. La seva brillant ulls mai deixar anar jo.
  
  
  Vaig seguir-li com va lliscar cap enrere. Va deixar de fregar la ferits braç. Va arribar de tornada, a les palpentes per a la pistola.
  
  
  De sobte, va caure de genolls i la seva mà dreta va sortir disparat per la seva arma. Vaig esperar fins que el seu braç va ser totalment estès, després sacsejar el diari contra el seu colze. L'os es va trencar, i un animal howl escapat seus llavis.
  
  
  En algun lloc sobre, vaig sentir que el metge veu... "Guido?", va dir. "Guido! On estàs?'
  
  
  Guido va ser acorralat en aquest fosc soterrani de l'habitació, la seva cara contorted amb dolor com el seu il·lès banda va sortir disparat per la seva arma. Els seus dits tancat al voltant de l'empunyadura com em vaig deixar la meva arma slam en el seu nas des de baix, en el seu nas. El seu nas va ser esclafada, i fragments d'os havia penetrat el seu assassinat obsessionat amb el cervell.
  
  
  Un agut plorant plorar escapat de la seva sagnant cara. Llavors va caure en la seva esquena, twitched, i es va congelar. Vaig arribar a els meus genolls, va passar el bat a la meva mà esquerra, i va agafar la pistola amb la meva dreta.
  
  
  Buscant, vaig veure una figura fantasmal vestida de negre a la part superior de les escales. Els seus braços estaven oberts, i un líquid fosc va ser a poc a poc el degoteig de les seves quatre daga-com les ungles. Es va aturar a la part superior de les escales, i hi vaig sentir Chang parlar per primera vegada, i les dues paraules que va dir fa un coàgul de sang córrer fred en les meves venes.
  
  
  "Mactan la Latrodectus," va dir en un monòton.
  
  
  Gràcies a la dubtós plaer d'aprendre a sobreviure, jo sabia el que era el degoteig de les seves ungles: concentren la viuda negre verí.
  
  
  
  Capítol 8
  
  
  
  
  I així va ser. No hi havia marge per l'error. Tampoc vaig desfer-se de Chang, de forma ràpida i precisa, o ell em rep i llàgrimes la meva carn obert amb una de les més mal verins publicat per cap criatura de la Terra. El verí és quinze vegades més fort que el d'una serp de cascavell. Però la mort, si que va ser cap consol, probablement hauria arribat poc després a causa d'aquest material equivalent a la verí de milers d'aranyes que degota de cada gegant ungla d'aquest Chinaman.
  
  
  Es va acostar a mi com si jo estigués desarmat, pas per pas, com algú que camina en una processó fúnebre. Darrere d'ell, a la part superior de les escales, mirant cap avall amb un somriure burleta, Dr. Inuri fet casual gest de comiat, com si dient adéu a les dues taules de ping-pong jugadors, i va desaparèixer de la vista.
  
  
  Vaig retirar més enllà en l'habitació i es posa la pintats de blanc taula entre mi i a l'acostar-se Chang. La seva cara era inexpressius, la seva respiració infatigable, el seu humor mirada fixa.
  
  
  Em vaig posar els peus junts. Aquest no era el moment per mal tir resultats. Jo estava dret sobre Guido de l'arma de foc. Va ser un .22-calibre Trejo, Model 1. El selector de comandament es va fixar per al tipus de foc: quan em vaig posar el gallet, vuit rondes va esclatar, i vaig voler-los tots a pegar-Chang del bony al pit. Si he dirigit a la seva cap, hi havia la possibilitat que algunes de les bales faria perdre a causa de la reculada del seu mecanisme.
  
  
  Chang va aturar a la part inferior de les escales, al costat de la sala, a l'ombra de la seva cara enfonsada. I, després, la negra de màniga llarga mans, els horrible mans, balancejant hipnòtic cap enrere i cap endavant com un fred preludi d'una obra de ballet de la mort, va lliscar a creuar el llindar.
  
  
  Vaig aixecar la pistola amb les dues mans. A poc a poc, la tomba de la corba de braços writhed com el gegant de les anguiles en un ritual de rendiment, i de tant en tant una gota de gruix verí rodar cap avall de les ungles a la terra.
  
  
  Vaig sentir la pistola trontollar en la meva mà, però he resistit la temptació d'obrir foc. Jo volia Chang de moure més a l'habitació, cap a la llum.
  
  
  Vaig baixar l'arma amb cura per alleujar els meus músculs i els tendons de la tensió de l'espera. Només llavors, Chang va saltar sobre la taula.
  
  
  No hi ha temps per les dues mans. No hi ha més temps per a la cura de punteria. Vaig aixecar la pistola amb un cop de la meva maluc i va treure el gallet.
  
  
  Hi va haver una explosió... un silenci total.
  
  
  Guido és adorable màquina de la mort està encallat.
  
  
  Chang va dempeus a l'altre costat de la taula, assenyalant els meus ulls. Vaig picar i va colpejar el paper bat, però només es va reunir aire quan va prendre de les mans de distància. Ràpidament va caminar al voltant de la taula, movent-se de costat, però quan es va traslladar, jo vaig fer el mateix, mantenint la mateixa distància entre nosaltres.
  
  
  En microsegons de l'altre, el negre, el blau de les ungles, va brillar endavant com quatre fletxes, a la recerca dels meus ulls. Vaig posar la pistola a la butxaca, però el ratpenat d'anada i tornada, colpejar només l'aire.
  
  
  Cada gram de concentració en el meu cervell i els ulls tensos per mesurar la direcció i la velocitat de cada una de Chang és potencialment mortal atacs.
  
  
  I la hipnòtica patrons va teixir per a mi es només una part d'una de més complicada esquema d'un vell pla d'atac, van acabar en la mort. L'aire-perforació de les ungles, va brillar més i més propers, els braços difondre més a més, els ulls esforçant-se més i més per mantenir-se amb la foscor, de feblesa del moviment. A continuació, hi va haver un moment de la indiferència, l'agut dolor de les ungles de l'excavació en la carn, i després agonia i de la mort.
  
  
  Llevat que Chang de la mort va arribar més aviat.
  
  
  He dirigit el club a la barbeta, i quan va estirada cap enrere, em va colpejar la taula en el seu estómac, amb tota la meva força amb la mà esquerra. Va panteixar i escalonat de tornada, però ràpidament va tornar a recuperar el seu equilibri i va atacar de nou.
  
  
  Vaig entrar amb ell, treure de l'escriptori davant de mi. Chang es va situar on era.
  
  
  La mà esquerra de sobte darted als meus ulls. Vaig tirar el cap enrere, però es va adonar massa tard que era una finta. La seva mà dreta va recordar avall, dos verí spears destinades a la xarxa de venes en el meu canell que va empènyer la taula endavant.
  
  
  Em vaig posar la taula de distància en l'últim minut, i Chang va lluitar per el seu moviment. Era tard. El seu dit petit va volar sobre el destí, i la punta de les llargues ungles de la seva dit índex a l'estavellar-se en la taula superior.
  
  
  Vaig pegar-li al cap amb el bat amb la meva mà dreta. Es va inclinar per evitar la seva com em vaig convertir la taula en l'altre sentit. I va ser recompensat amb un trencadís crepitar. Un xiulet de la respiració, la ira barrejat amb desconcert, escapat Chang els llavis. Un de quatre polzades ungla estava tremolant, el seu consell enterrat profundament en el bosc.
  
  
  Em vaig posar la taula fins a tornar-lo a veure. Tiong no vull sentir res més sobre això. La taula va interferir amb les seves intencions. La seva mà esquerra buscat la meva cara i ulls, i la seva mà dreta va agafar la taula i va intentar estirar-lo fora de la meva atapeïda adherència.
  
  
  Entre nosaltres, d'una tacada, trencat les ungles shivered en la pintats de blanc fusta; la qüestió no era més que un mil·límetre i mig a la suau avet, com una miniatura de fletxa, tot cobert amb verí mortal des del punt a la esquerdades altre costat .
  
  
  Mentre esquiva una de Chang alt esquerrans cops, em va girar la placa en el seu braç dret, que va ser aferrar-se a la taula. Chang va anar amb un glint d'emoció en els seus ulls.
  
  
  Jo sabia que estava esperant: un moment de la imprudència. Com em va inclinar sobre la taula a la vaga, la meva esquena i coll van ser exposats a la seva mà esquerra.
  
  
  Si hagués celebrat la seva terra i mantenir la seva adherència a la part inferior de la taula, ell hagués negociat res més que un mal de canell per un net i final de la mà esquerra cop de puny al coll. Va ser un suggeriment que no havia de repetir, tot i que Chang esperava jo.
  
  
  A poc a poc em va empènyer la taula cap a ell, però el club threateningly. El moment de l'arbre, va ser a l'abast de nou, Chang va estendre la seva mà dreta i greedily va agafar de la taula.
  
  
  Ens va portar fins el nostre estira-de-guerra de posicions al voltant de la taula de nou, arribant a la seva mà al meu cap, com em va saltar cap enrere i cap endavant, esquivant la seva implacable atac.
  
  
  De sobte vaig caure de genolls i va saltar des de sota la taula.
  
  
  El segon temps les ungles en Chang mà dreta va trencar i es va quedar en silenci a la terra.
  
  
  Abans que pogués recuperar-se de la seva sorpresa, em vaig quedar de nou. Llavors, per primera vegada, vaig veure la por en els seus ulls. L'arma a la mà dreta ja era totalment sord.
  
  
  Vaig agafar la taula de nou. Aquest va ser un moviment que Chang només podia ignorar en el cost de perill mortal. Arribar amb la mà esquerra, va agafar la part inferior de l'arbre de nou. Així que ens vam posar allà com dos duelists en un mocador de la mida de la superfície, a pocs moviments i la mort era molt a prop.
  
  
  Vaig resistir la temptació d'aproximació Chang sota els mortals dagas, arriscant la meva vida per trencar la cara amb un sol cop del club. Les quotes es van fent més i més al meu favor per la segona. Vaig reduir a la meitat l'arsenal davant de mi. Vaig poder permetre el luxe d'esperar. Però Chang es va trencar. Es va abalançar sobre ell a través de la taula, la seva empenta cap endavant com un ésser humà de llança.
  
  
  Vaig deixar caure el pal, va saltar a la cara, i va agafar la seva nina amb les dues mans. Les seves urpes buscat la meva carn com un parell de fosc, brillant ullals. La seva muscular cos va ser sprawled de cara avall sobre la taula.
  
  
  Vaig prendre una mà fora de la seva nina i es pressiona el seu coll a la taula amb el meu colze, mentre que l'altre va treure el braç enrere. Va lluitar amb el meu pes i el meu puny, els nervis i els músculs de l'ajust i l'os d'ajustament. La seva boca es va obrir en un silenciós crit. Quan vaig publicar la pressió, la seva mà va caure helplessly a la vora de la taula. Tiong posar respiracions. Els seus ulls expressen dolor insuportable i l'immens odi.
  
  
  Vaig tornar enrere i vaig mirar-lo.
  
  
  Tots dos vam veure al mateix temps: el trencament de les ungles encara estava enganxada a la fusta, i jo sabia que Chang havia decidit a agafar-lo, malgrat el dolor i inútil braç, per utilitzar-lo en el seu atac final. Quan es va aixecar en el seu il·lès braç dret, caminava per a ell i li va donar una puntada de karate al coll amb el costat de la meva mà, provocant la seva cara per trencar contra la fusta.
  
  
  Un terrible crit va escapar de les seves entranyes, i quan va començar a girar com una serp, l'aleteig d'anada i tornada a la part superior de la blanca altar de la taula.
  
  
  Una ungla fragment protruded del seu ull dret. Ell encara estava cridant quan el seu cos sucumbit a l'enverinament, lliscar fora de la taula i de destinació a la planta amb un thud.
  
  
  No vaig tenir temps per malgastar-lo en la por de la mort, o a continuar mirant a Guido i Chang és cadàvers en aquest ombrívol escenari. Jo tenia alguna cosa a veure amb el Dr. Inuris, i ràpidament va pujar les escales.
  
  
  Fora de la casa, vaig sentir l'estrèpit de la Mercedes ' motor. Vaig sortir de la porta d'accés com el cotxe recolzats fora de la calçada i va desaparèixer al voltant de la cantonada de la casa. Vaig veure una noia en el seient davanter lluitant amb un repugnant lunatic.
  
  
  Quan vaig arribar a la cantonada de la casa, el cotxe estava aparcat a la part superior del pendent que condueix a la porta. Hauria estat a la porta abans que jo, però el Dr. Inuris ha de deixar d'obrir la barrera. A continuació, vaig a agafar-lo i trencar el seu crani per puré. Dr. Inuris han de sentir la mateixa manera.
  
  
  La porta de la dreta es va obrir, i la noia, el cos es va quedar tirar-se de cap per el braç.
  
  
  Vaig córrer a ella com el cotxe que va córrer cap a la porta. A continuació, els frens screeched com Inuris va portar a una parada sobtada i va saltar del cotxe. En els fars, va ser desesperadament intentant obrir la porta.
  
  
  No vaig tenir temps per a ell ara mateix.
  
  
  Em vaig agenollar al costat de la noia i la va portar cap a les meves mans. Com vaig veure la seva cara, vaig sentir el motor rugir de nou com Inuris va treure de la porta.
  
  
  La noia es va agitar.
  
  
  El cel es va aclarint a l'est. La boira s'havia aixecat i un refrescant brisa bufa des del mar.
  
  
  La noia de sobte va recuperar la consciència, els ulls com plats amb por.
  
  
  "It's all right now", em va dir, donant-li una forta abraçada. "Ha anat, i jo no crec que mai tornar-hi."
  
  
  Vaig sentir la tensió del seu cos, la facilitat, i després d'uns minuts, va mirar-me i va somriure.
  
  
  Era bonic.
  
  
  
  Capítol 9
  
  
  
  
  Estàvem asseguts al porxo passos amb les begudes que havia portat a terme des de l'interior. No hi havia res dolent amb el whisky Inuris havia. La noia semblava normal, excepte per a unes quantes rascades a la seva colzes.
  
  
  Li vaig preguntar si volia venir, però va negar amb el cap. Jo no culpo. El villa no va semblar molt atractiu en el creixement de la matinada. Trossos de les estelles i trencat rosa guix engruixats, i la foscor de taques d'òxid de difusió a través de la superfície com a rebentar capil·lars en un vell borratxo nas.
  
  
  No, jo no podia culpa seva per no voler anar a més. Per a ella, era veritablement una casa encantada, amb els records de la real horrors, fins i tot sense els cadàvers de Guido i Tiong com un extra, esgarrifós toca.
  
  
  Ella es va tirar contra un dels peeling de fusta pilars a la cantonada de l'escala i es va quedar mirant a la mar.
  
  
  Li vaig dir que Guido i Tiong estaven morts. Ella va tenir la notícia amb un gest, com si aquestes coses van ser inevitable en un món on la justícia sempre s'executa el seu curs i el mal no es pot escapar de retribució.
  
  
  No vaig insistir que ella va parlar. Ella farà prou quan ella està a punt. Jo sabia. Abans, però, havia de seure i gaudir de la brisa fresca, l'olor de les coníferes, i l'exquisit coneixement que ella era lliure del Dr. Inuris i la seva petita banda.
  
  
  Amb el cap tirat enrere, el seu cabell daurat com un coixí en un antic pilar, va gaudir de l'aire pur del nou dia.
  
  
  Quan finalment va parlar, la seva veu va ser reflexiu. "És tan bonic aquí," va dir. "Oh, no em refereixo aquí, aquí, en aquest lloc. Vull dir aquí, al llarg de la Costa, amb els arbres, les flors, el mar, el cel i el sol. M'agradaria poder han vingut aquí a una hora diferent, amb una altra persona. Però fins i tot algú com el Dr. Inuris no es pot esborrar la seva bellesa. I ara que ell no és d'aquí, m'agradaria quedar-se aquí. Almenys temporalment. Però això no pot estar passant, ara no. Tinc altres coses a fer. Inuris fugida va ser només el començament, almenys per a mi. Vostè no creu que vindran de nou, t', Nick?"
  
  
  Vaig negar amb el cap. "No, no tornar aquí", em va dir. — Però això no vol dir que no es mostra de nou. He conegut gent com ell abans. No els agrada ser humiliat. Que no pot deixar els seus plans arruïnar. I quan ho fan, que tendeixen a voler venjança. No resta fins a obtenir la seva venjança, fins i tot si es pren anys. Dr. Inuris és només una persona.
  
  
  — Com aturar-los?"
  
  
  — Matar-los. Com mad dogs.
  
  
  Ella portava un blau treball samarreta amb un parell de botons de la desfeta a la part superior i blanc pantalons texans. Al matí, després d'una nit de terror, i en la roba que tenia a corre-cuita va agafar de la maleta a la seva habitació, on un pas en fals podria fer Guido disparar, ella semblava bona, si no millor, ja tenia aquest matí al casino, quan vaig veure per primera vegada la seva.
  
  
  Ella es va aixecar genolls i embolicat seus braços al voltant d'ells. Ella va inclinar el seu cap per cobrir la cara amb el seu mantell d'or, que cobreix tot menys els seus ulls i el front. Ella va mirar-me des de les puntes dels seus genolls.
  
  
  "Vostè pot seure aquí, Nick", va dir ella. "Vostè va alliberar-me del Dr. Inuris. Això és tot el que he demanat.
  
  
  "Em sembla recordar alguna cosa sobre un cinc-franc assassinat ordre," vaig dir.
  
  
  Va aixecar el cap i va somriure. "Considero el contracte complert", va dir ella. "Jo no veig que com algú com Guido qui mata per a la diversió."
  
  
  "Lluny de ser-ho", em va dir. "Però algunes persones només han de ser sacrificats. I crec que el Dr. Inuris és una d'aquestes persones.
  
  
  "Estàs més bé del que et penses," va dir. — Però això no hauria de ser el vostre problema. Potser puc trobar ajuda en un altre lloc si ho necessito.
  
  
  "Crec que és el meu problema, ara," vaig dir. "És possible que el Dr. Inuris possible que vulgueu per fer front posteriorment, he pensat que podria tenir alguna cosa per a mi també. Ja us vaig dir que la gent com ell no els agrada ser interromput en els seus plans. I crec que he interromput els seus plans una mica. Pot fer-me dormir poc, preguntant-se on és, el que és fins, o potser pensant que és fins a alguns esquema que no pot ser tot el que de bo per la meva salut.
  
  
  "Crec que tens raó, Nick", va dir ella. — Però vostè pot tenir cura de si mateix. No cal insistir en mi i en les meves preocupacions.
  
  
  Em vaig quedar allà. — Vols que sigui com aquest?"
  
  
  Ella em va mirar i va dir res. Ella em va mirar als ulls. Vaig poder veure que les llàgrimes on brollarà en els seus ulls. Ella va sacsejar el cap i va empassar dur.
  
  
  Em vaig asseure al seu costat i posar el meu braç al voltant de les espatlles. 'A continuació, que està bé. Sigui el que sigui, anem a arreglar-ho junts. Ok?'
  
  
  "Bé," va dir amb un gran somriure.
  
  
  "Per cert," vaig dir — " crec que és estúpid per trencar una combinació guanyadora. M'agradaria no perdre mai la fi del món."
  
  
  "Gràcies, Nick", va dir ella.
  
  
  "Ara per una cosa," em va dir.
  
  
  'Què?'
  
  
  "Ara mateix, ràpidament, abans que res passa, pot vostè acaba de dir-me el teu nom i de què va la cosa?"
  
  
  "És una història llarga," va dir. "Per què no abocar-se una altra copa i seure aquí per la pilar, on estaràs més còmode."
  
  
  Em vaig quedar allà. "Estic disposat a fer-ho tot. Però abans he de prendre un altre pas, abans que el cel es desploma, o el porxo sostre cau sobre tu, o jo viatge sobre el llindar i trencar el meu coll, m'agradaria saber qui ets i el que estem intentant fer.
  
  
  Va sortir d'ella com un esclat d'automàtica d'incendis.
  
  
  "El meu nom és Penny Doane, i estem intentant evitar el robatori de $ 15 milions de dòlars dels Estats Units."
  
  
  
  Capítol 10
  
  
  
  
  Cèntim A La Matinada. Em va dir el nom d'un parell de vegades a mi mateix com em vaig barrejar el gelat amb la forta beguda m'agradaria abocar-me. El nom adequat a ella. Es compararà la seva força, el seu cabell daurat, la seva pell bronzejada, i la seva disposició a acceptar-la quan la quota es va convertir en contra seva.
  
  
  Em vaig asseure davant seu a la falda de la pilar. "Bé, Penny, digueu-me la història."
  
  
  Ella va inclinar el seu cap contra un pilar per deixar que el sol càlid de la seva cara de cansat. "La història de Penny Doane," va començar, la seva veu suau i reflexiva, " comença amb el relat de Philip Doane, el meu pare..."
  
  
  Felip Doane va néixer a la Xina, el fill d'una nord-Americana missioner. Van viure a la vila, on es cuiden els malalts, va ajudar els pobres, i on Felip Doane passar la seva infància. Els Xinesos forma de vida, va ser tot el que els joves Felip sabia.
  
  
  Entre els joves de Don Felip molts amics era vell Gee Shan Jo. Va ser una prima, geperut home amb una llarga blanc bigoti que penjava cap avall dels costats de la boca. La seva pell era com el pergamí, però les seves mans van ser tan flexible com un jove home. En la seva joventut anys, Jie Shang Jo, va ser un famós mag.
  
  
  Felip Doane va ser l'home vell favorit en el poble, i ell va ensenyar a Felip alguns dels seus trucs. Gee estimat trencaclosques i desafiant les coses. Que podrien passar moltes hores talla objectes, com ara la intricada caixes va muntat un quadre dins d'un quadre dins d'un quadre que només podia ser obert per algú que coneixia la seva complexa però senzilla combinació. Puntegeu en un punt, tocant lleugerament en un altre, causat el quadre per obrir.
  
  
  Ji Shan Jo ensenyat jove Felip l'art d'aquests trucs; i en el moment que Felip havia de portar els seus pares a una Amèrica que mai havia conegut, havia arribat a ser molt expert en crear-los. Desafiant Joe trencaclosques... . Com a record i en honor de la seva amistat, l'ancià li va donar Philip una de les seves caixes, una obra d'art cobert amb boniques talles d'ivori. Felip Doane tenia deu anys quan els seus pares tornar a Amèrica. Ell mai es va oblidar de l'home d'edat o a les seves classes. "La vida és plena de màgia," Tse va dir . Shang Jo sovint va dir el noi. "Mai se sap què trucs jugarà o miracles que es produeixen. És la major mostra de tots els temps."
  
  
  Mentre va viure a Amèrica, Felip continuat per resoldre trencaclosques i trucs de màgia. Estimava castells. Clau panys, combinació panys-tot això fascinava. Quan Felip va anar a la universitat, va estudiar enginyeria i en un punt d'entrar a treballar per a una empresa que ha desenvolupat sistemes de seguretat per als bancs. Era el treball perfecte per Felip Doane.
  
  
  Molt aviat en la seva carrera, va començar a guanyar una certa reputació per la seva aparentment màgics talent en el disseny de sistemes de seguretat. Quan altres empreses se li va acostar, va entrar en el negoci en la seva pròpia. Donada la seva reputació, no és sorprenent que el govern va contactar amb ell poc després de la cessió.
  
  
  La Mina d'Or i de Fort Knox s'han convertit en gairebé sinònim als Estats Units. Però el que molta gent no sap és que ara hi ha més d'or a la Reserva Federal volta sota Nassau Street de Manhattan que qualsevol altra part del món. I quan el govern va decidir millorar aquest emmagatzematge equipament, es va tornar a Felip Doane.
  
  
  Cèntim a la Matinada desplaçat i posar les cames per sota d'ella. Em va portar un altre de vidre, i ella va prendre un glop, explicant-me la seva història.
  
  
  "És una bona cosa Felip No és un home honest," vaig dir.
  
  
  "Ah", va murmurar, " però això no és sobre ell. Oh, llavors sí, " va afegir a corre-cuita. "No ens enganyem sobre aquest. Diners, or, joies, o el que sigui que es van demanant-li per protegir-la, no volia. Va ser una tasca descoratjadora per a ell per desenvolupar alguna cosa que Ji Shang Jo estaria orgullós. Això és el que va conduir-lo. Disseny de castells que van ser tant simple i complex a la vegada."
  
  
  "Per tal d'actualitzar el sistema de seguretat en el Carrer Nassau emmagatzematge instal · lació era el seu gran repte," vaig dir. "I va acabar?"
  
  
  Ella va somriure un misteriós somriure. 'Ah, sí. Ell va fer. Va ser la gran obra mestra de la seva vida..."
  
  
  El govern li agrada afirmar que ningú sap la combinació necessaris per obrir la caixa forta, que ningú tingui la informació necessària per trencar-hi. Però, és clar, Felip Doane és l'única persona que sap d'ell. I des de que va dissenyar la volta, el govern l'ha contractat com a consultor per a mantenir la qualitat de les seves mesures de seguretat. Es fa tots els canvis necessaris d'acord amb les últimes notícies en el camp de la seguretat o robatori mètodes. Ell fa que la decisió final sobre qui serà contractat com a armat de la guàrdia, a part essencial del sistema de defensa. Felip Doane podria haver viscut una vida llarga i feliç. La vida era bona. Va ser en un molt respectable posició, es va casar amb una bella dona, i van tenir una filla a la qual els dos van ser molt devota: Penny.
  
  
  Però la vida era plena de trucs, Ji Shang Jo havia dit tantes vegades. I un dia aquest fatal màgia, tot va canviar.
  
  
  Va ser un sufocant dia d'estiu, l'Alba i la família va conduir a la platja per fugir de l'opressiu ciutat de calor. Quan van tornar a la nit, agradablement cansat i fresc, que eren només a uns pocs quilòmetres de casa quan va passar. El conductor d'un cotxe ve de l'altra banda de perdre el control i va xocar frontalment amb l'Alba el cotxe. Felip dona va morir a l'instant. Felip ell només tenia un parell de rascades. Però Cèntim a la Matinada va tirar-se de cap a través del parabrisa. Ella era horriblement desfigurat.
  
  
  Els metges ven la noia com el millor que van poder, però va dir a Felip no hi havia res més que podien fer. Ella seria estar marcada per la resta de la seva vida, i Felip Doane va ser picat per la culpa d'aquest accident, que havia tingut conseqüències terribles per al seu fill. Penny va créixer davant la mena de crueltat que els altres nens poden mostrar: burla de la seva desfigurat, ferida cara. Felip semblava més ofesos que Cèntim. Va mimar Cèntim en totes les formes possibles per compensar la seva deformitat, que s'havia convertit en una mena d'obsessió amb ell. La va portar a extravagant viatges, li va enviar a les millors escoles, contractat piano i cant a mestres, professors de dansa, la va portar a concerts, ballet, teatre, tot per ella. I, per descomptat, la va portar a tots els cirurgians plàstics del país.
  
  
  Semblava que cada mes hi ha un altre metge i cada mes la mateixa resposta: teixit de la cicatriu, la deformitat és massa completa. No hi havia res més que podria fer-se. Creixement, anant a l'escola, i obtenir el títol de grau, Cèntim après a viure amb les seves cicatrius. Ella havia d'ajustar bé i sentir que la seva vida havia acabat. Però el seu pare va persistir, malgrat les seves protestes, en trobar aquest màgic cirurgià, que no existia.
  
  
  Però va resultar que existeix. I un dia, sense previ avís i sense previ avís, va mostrar fins a Felip Doane el Manhattan de l'oficina. "Vaig fer," l'home va dir que " vostè està buscant un cirurgià per la teva filla?"
  
  
  - sí... però qui ets tu...?
  
  
  "Sóc cirurgià que," l'home va dir. 'Puc presentar-me? Dr. Lothar Inouris.
  
  
  
  Capítol 11
  
  
  
  
  Així que el Dr. Inuris es va referir-se a una simple bescanvi: l'accés a la Reserva Federal volta a canvi d'una cara nova per a Penny.
  
  
  Semblava ridícul. Només un boig voldria oferir-lo, i només un boig voldria acceptar-la. Això no vol dir Lothar Inuris i Felip Doane van ser igual de boig. Si Felip Doane estava boig, que era boig amb el seu amor per la seva filla. Tots els pares volen fer alguna cosa per als seus fills; Felip anar als extrems de longituds. I el preu va ser alt per Felip No. Li va demanar de pagar el preu més alt que podia permetre el luxe: la destrucció de la seva obra mestra. La volta va dissenyar ha reforçat les parets de formigó. És vint-i-set metres sota el Carrer Nassau. Fora és una porta amb un intricat sistema de doble clau. Però l'accés a la volta si és a través d'un estret passadís per un període de tres metres, noranta-tona cilindre d'acer. El cilindre que gira en un un-centenar-i-quaranta-tona marc. Quan l'entrada està tancada, el cilindre es torna tan lluny que el marc s'omple amb acer sòlid, i després s'enfonsa un centímetre, com un gran suro en una ampolla. És hermètic, estanques, i tancades per un temps, per no parlar de tots els equips electrònics, televisió i altres albirament d'equips, així com una seguretat humana sistema que es compon d'una de les més grans unitats del seu tipus al país: franctiradors entrenar regularment. amb armes petites i armes automàtiques.
  
  
  El sistema d'alarma es pot bloquejar qualsevol sortida de l'edifici. I dins de la volta hi ha bloquejat compartiments, panys de triple. Que contenen prop de catorze mil tones de lingots d'or dels Estats Units, i aproximadament setanta altres països. Cada barra pesa aproximadament dotze lliures. No és una cosa que pot dur a la butxaca, i vostè no serà capaç de fer-ho desapercebuda amb tota una flota de camions.
  
  
  Aconseguir l'or fora d'allà va ser un misteri que Zhang Ji Jo hagués agradat. I també hauria agradat Felip No la solució. Va ser fàcil i difícil a la vegada.
  
  
  A la primera reunió, els dos homes van trobar cara a cara amb les seves condicions. Felip No, un home obsessionat amb la seva filla a la tragèdia, no immediatament decidir comerç seva única màgia que del Dr. Lothar Inuris. L'únic problema va ser la confiança.
  
  
  -"Però, el meu estimat company,", va dir el Dr. Inuris: "tots dos podem confiar en els altres. Jo crec que vostè haurà de portar aquest projecte a bon terme, i vostè ha de confiar-me amb l'èxit de l'operació de la seva filla. Que no tenen una altra opció.'
  
  
  "Per descomptat, tens raó," Felip Doane, va dir. "Ningú, repeteixo, ningú no pot fer el que puc. He perfeccionat les tècniques més avançades. La meva pròpia mètodes, basats en els anys de recerca.... I jo sóc l'únic cirurgià en el món, que pot curar el teixit de la cicatriu que ha afectat a la teva filla, i donar-li, no només un nou, però també una bella cara."
  
  
  "I jo," Felip No va dir dispassionately, " sóc l'únic en el món que tingui la completa seguretat de la informació que vulgueu.
  
  
  'Això és correcte. De manera que no pagar per a qualsevol de nosaltres a trair la mútua confiança, no? Què els dos homes van demanar va ser un gran compromís. Inuris, la intenció d'escapar amb aproximadament una sisena part del món de l'or extret des de temps immemorials, va acordar donar Felip Doane amb una fidel personal durant tant de temps com sigui necessari. No obstant això, pel bé de la seva pròpia seguretat, es va negar a nom de l'altre ringleaders implicats en aquest gran robatori. En tornar, va acordar establir Operació Cèntim si Felip demostraria la seva col·laboració per facilitar l'accés a l'or. Un cop planificació a llarg termini arriba a la irrevocable fase, que començarà Penny transformació. Es tindrà mesos, potser anys, per robar l'or. L'operació durarà menys d'una setmana.
  
  
  Fins i tot abans de la seva primera trobada va ser llarg, Felip Alba i Inuris havia desenvolupat un sistema per a mantenir-se en contacte. Així Felip li va dir el metge que va fer-li saber quan ell era a punt per començar el seu pla.
  
  
  Des d'aquell dia, Felip No semblava completament diferents persona a la seva filla. Per primera vegada en molts anys, semblava feliç i alegre. Penny no preguntar qualsevol dubte sobre el canvi. Volia creure que va ser finalment arribar a un acord amb la situació. Però aquesta felicitat havia un inconvenient. Penny descobrir que el seu pare s'havia convertit en consumeixen amb febril tensió al llarg del temps, i quan ella va expressar la seva preocupació, que atribueix a l'emoció d'un nou projecte. Penny es va acabar allí. Es va alegrar que ell ja no la va arrossegar al seu voltant, el país per veure tot tipus de metges i que va ser absorbit en la seva obra. Ella no havia adonat de la seva alteració aspecte; el seu cabell havia, naturalment, es va tornar gris al llarg dels anys; però amb el temps, el seu "nou projecte" havia fet ell magra i ajupir. La seva cara arrugada i vells. Finalment, una nit, es va adonar de la seva canvis físics.
  
  
  Va arribar a casa d'hora, en un bon estat d'ànim, i s'aboca dos gots de la seva millor de xerès, una de les quals va donar la seva. "Un brindis, Cèntim. Anem a beure a la màgia de la vida."
  
  
  Penny va mirar al seu pare amb divertir-torbació. Feia anys que ella ja havia vist tan feliç. "Què passa, Pare?"
  
  
  Felip Doane es va asseure a la seva cadira preferida. "Vostè serà operat per un cirurgià demà a la nit. I quan et despertis, vostè tindrà una nova cara. No hi haurà cap rastre de la seva velles cicatrius i funcionament marques. Penny mirar incredulously.
  
  
  "És cert", va dir. Va posar el seu got i va aixecar la mà com si aquella paraula. — Estic absolutament greu. He vist el treball d'aquest home i jo dic, que no té igual."
  
  
  "Però, Pare," Penny dir. "No m'importa més." Felip No va assentir. "Sé", va dir. — I per això estic orgullós de tu." Però, Penny, si us plau, no anem a discutir. Fins i tot si no t'importa, si us plau, fer-ho per a mi, per a l'home vell. Per al seu pare per portar-li la felicitat i l'alegria.
  
  
  Penny no va tenir cap problema a acceptar la petició. Es va dirigir al seu pare i va besar-li a la galta. Felip Doane posar el braç al voltant del seu.
  
  
  "Que déu et beneeixi", va dir. Les llàgrimes van caient per les seves galtes. "No hi ha llàgrimes, Pare," va dir. "Només una joia." Ho pensava. "Digueu-me, què vaig a mirar com?"
  
  
  "Realment no sé," Felip, va dir. "Vaig deixar tot al metge. Ell ho sap. Però ell em va dir de manera molt que et serà molt, molt bonica.
  
  
  "Sembla ser un molt destacat persona."
  
  
  "Sí, molt bé," va dir Felip.
  
  
  "Digues-me d'ell?"
  
  
  "No hi ha molt a dir sobre això. Però un bon home. La seva veu era feble i reflexiva.
  
  
  "Com és ell?" Que és això?" On és ell des d'?
  
  
  "No importa." Semblava gairebé enfadat per les seves preguntes. "Ell és el millor en el seu camp, i això és l'únic punt important, no?" El seu to estovada. "Pare," Penny, va dir, " hi ha alguna cosa que vols dir-me?"
  
  
  "No, No," va dir Felip, amb un somriure artificial. — Això no és cert en absolut. Però no hi ha molt a dir sobre ell. Vull dir, quina és la diferència? El resultat és important."
  
  
  "Tot això és molt estrany, Pare," Penny dir.
  
  
  "Bé, això no ha passat encara,
  
  
  Bé? I estic una mica nerviós, això és tot, ara que és tan a prop. I el seu allau de preguntes no fer-ho millor, tampoc.
  
  
  "Bé, jo no veig cap mal en que. És natural. Finalment, això és important. Vull dir, no deixar-me a alguns sospitosos metge.
  
  
  Felip No va saltar com si hagués estat expulsat.
  
  
  'Pare.'
  
  
  Va començar a sob. La seva filla agenollar al seu costat. "Crec que més val que em digueu-ho tot", va dir ella. Felip alçar les mans a la cara. "No puc", va dir entre sanglotant. 'No puc fer això.'
  
  
  "Cal," Penny dir.
  
  
  I quan la sobbing aturat, Felip No, encara que cobreix la cara amb les mans, li va dir a la seva filla que ell havia fet. Va explicar com ell i el misteriós Dr. Inuris havia aconseguit posar gent nova lleials al metge en tota la clau de seguretat de les publicacions al voltant de la volta en els últims anys. De vegades Felip No va succeir, per exemple, quan la vella guàrdia de l'esquerra i va haver de contractar un de nou. Felip No disposar que quan una nova persona va a càrrec del Dr. Inuris, aquesta persona hauria de ser seleccionats i assignat. Però això no és tot. Els homes rarament esquerra. Amb les dades recollides i facilitades per Philip, Inuris organitzat el que ell anomenava " màgic desaparicions." La guàrdia es va desapareixent, però ningú no la coneixien. Per immediatament, per prendre el seu lloc i fer la seva feina, el perfecte doble creat pel Dr. Inuris aparegut.
  
  
  Després d'un temps, tota la volta sistema estava sota el control de tot un equip centrat en una cosa: el robatori de l'or.
  
  
  La solució trobada per Felip No va ser tan simple com ho va ser complex. El més difícil que era per substituir els homes, però el Dr. Inuris ho va fer. I la simplicitat era que Felip Doane sabia des del principi que no hi ha cap punt en l'ús de la força bruta per trencar en la inexpugnable volta havia creat. No hi havia deficiències en el metall. El punt feble, que ell sabia, va ser en les guàrdies.
  
  
  Ara, l'operació s'ha convertit en molt més fàcil. La major part de l'or va pertànyer als Estats Units. Alguns dels lingots pertanyien a altres països, i quan el deute es deu, el "gold apiladores" en les seves sabates especials traslladar l'or a la desitjada compartiment amb hidràulic elevadors i transportadors de banda.
  
  
  Cada dia, segons un horari establert per Felip No, cada guàrdia de traslladar un or bar i el va substituir per un de fals, no té un saber res excepte la guàrdia ell mateix, i ell no anava a parlar-ne. Com termites son menjar-se a la casa de la I. Lenta, però efectiva. En pocs anys, milers de barres d'or desaparegut. Periòdicament, quan les condicions es van considerar absolutament segur, el camió va recollir i lliurar grans càrregues. Després d'una certa quantitat de temps, el nombre de barres d'or a l'esquerra de la volta va esdevenir menys que el nombre de falsos barres d'or. Milers de milions van ser robats. En aquest moment, el preu de l'or en el mercat mundial es va mantenir estable: 35 dòlars per unça. Llavors, de sobte, la combinació de les forces van començar a drenar el dòlar de força. Massa dòlars van ser impresos. Hi havia massa paper diners. La confiança en el dòlar va començar a afeblir-se. La gent volia or.
  
  
  Oficialment, l'or va ser més valuós. Oficialment, el dòlar valia menys i que hi havia un gran vol en or, lluny del dòlar. Quan els grans financers savis del món va decidir crear un lliure mercat de l'or, el preu es va elevar a més de cent dòlars per unça.
  
  
  Tot era a punt per a una financers cop. Dr. Inuris i els seus amics controlat gairebé una sisena part de tot l'or del món. Havien real pes en el mercat i van ser capaços de complir amb preus alts i altes exigències.
  
  
  Aquella nit, Felip No va explicar tot a Penny, i quan ella va insistir que va anar a les autoritats, es va negar.
  
  
  'Encara no. Que seria un desastre en aquesta etapa. Alguna cosa es filtrarà a terme, els Estats Units i l'economia s'enfonsarà en el caos. El resultat seria tan desastrós que absolutament ningú hauria de deixar intacte. La indústria es van ensorrar, l'atur es dispara, i el mercat de valors es col·lapsaran. Però mentre estem en silenci sobre això, encara hi ha una possibilitat que els ENS trobaran el seu or nou. Parlant ara, només es podran destruir una cosa bona en tota aquesta història: una nova vida per a vostè. Si volem estar tranquil fins que l'operació, tot anirà bé. El govern escoltar en el seu moment, però no hi ha cap motiu per a trencar la presa fins a aconseguir que el nostre benefici. Hem de col·laborar, ara, tot el contrari que vaig veure en el meu treball és una noia lletja i un pare condemnat com un lladre." Penny ràpidament es va adonar. El seu pare tenia raó. La seva única oportunitat era de tenir una operació, doncs, anul·lar l'acord entre Philip Doane i el Dr. Inuris. I després d'això, ella encara podria fer el seu millor per fer les coses bé.
  
  
  El seu pare semblava llegir la seva ment. "Un cop feta aquesta operació es fa", va dir, " el Dr. Inuris haurà de pagar el seu deute amb mi, i el meu contracte amb ell arribarà a la seva fi. A continuació, Penny, vostè pot fer el que cal fer.
  
  
  I així va besar el seu pare adéu a la nit següent. Un cotxe es va esperar davant de casa seva. L'alt home Xinès va prendre el seu lloc darrere de la roda abans que ella podria aconseguir a l'esquena. L'home darrere d'ella estava asseguda a l'ombra. La seva veu va arribar des de la seva mitja cara oculta. "Jo sóc el Dr. Inuris,', va dir. "El cirurgià, la Senyoreta Alba".
  
  
  Abans eren un quilòmetre de casa seva, va drogat ella. I Penny l'Alba va ser inconscient quan van arribar a la seva destinació.
  
  
  
  Capítol 12
  
  
  
  
  Em vaig adonar que jo estava mirant Cèntim Alba dolça cara com ella va explicar aquesta història. Com ella aturat per un moment, vaig lluitar amb les moltes preguntes i inquietuds plantejades per la seva història en un lluminós i assolellat dia. Hi havia encara moltes inacabada imatges que esperava que seria completa. "Així que aquest bon metge va mirar com Nicole Cara", em va dir, que s'arremolina a l'últim de la meva beguda a les mans.
  
  
  "Sí, inspirat en la imatge de l'estrella de cinema va idolized." El seu cos va sacsejar amb suprimida riure. "Oh, és clar que va ser agraït. No em podia creure el que els meus ulls quan vaig veure per primera vegada a mi mateix en el mirall. Una cara nova, un bell rostre. Després em vaig adonar que jo no l'havia conegut abans de que la bellesa, la bellesa corporal, és un veritable regal meravellós. Però un regal", ha continuat, la veu tensa amb desagradables records," requereix un alt preu.
  
  
  Inuris ha explicat que Cèntim estava inconscient per poc més de 72 hores. Encara captivats per l'exquisida bellesa de la seva cara nova, la perfecció que va portar la seva admirant la mirada del mirall, no va notar el doctor acostar-se a ella. "Un home pot passar tota la seva vida a la recerca per a una dona com aquella,", va dir, de peu dret al costat d'ella. "No sabia Nicole Kara. Però vaig a admetre que m'agradaria donar molt de saber d'ella. I veure que t'agrada això em fa perdre la meva ment.
  
  
  De sobte, va arribar i va tirar les seves properes. Un braç anar al seu voltant. La seva mà lliure tugged a la prima nightgown i aproximadament estrènyer els seus pits. Es pressiona els seus llavis als d'ella i enganxat la seva llengua entre les dents.
  
  
  Espantat, Penny es va trencar lliure. "No em toquis!"
  
  
  "Crec que més val aprendre a acceptar les meves atencions," el metge va somriure.
  
  
  Penny li va deixar. A continuació, el metge li va dir on era ella: en el sud de França, en una villa. I, tal com va explicar, ella no se li va permetre sortir fins que ell i el seu pare a definitiu l'acord. Penny va tenir més remei que quedar presoner. Ella va fer veure que no sabem sobre l'acord entre Philip Doane i el Dr. Inuris, que va resultar ser en el seu favor. Va decidir que la millor estratègia per a ella seria comportament submís i de la ignorància. Ella no li va permetre sortir de la vila sota cap circumstància.
  
  
  Dr. Inuris, pel que sembla adonar-se que el seu primer esborrany aproximació a ella va ser un greu error de càlcul, no va fer cap esforç físic durant diversos dies. No obstant això, va sotmetre a la seva "blitzkrieg" de la seva perversa encant. I el" personal", Guido i Tiong, es va convertir en menys atents.
  
  
  Inuris li va dir sobre ell mateix. I des de bits d'informació ella pieced junts, veient i escoltant, ella va ser capaç d'imaginar un retorçat, desfigurat home amb la seva captivitat.
  
  
  Primer, Inuris era addicte a l'heroïna. La seva afecció per la undisguised ús de la xeringa, era evident. Va ser alemanya de descens i havia estat una estudiant de medicina durant la guerra. Durant aquest temps, va ser capaç de practicar i desenvolupar tècniques quirúrgiques en els presoners dels camps de concentració, a la qual va ser adjunt. Quants centenars de persones havia mutilat, va matar a perfeccionar les tècniques va ser ara ostentació sobre? Després de la guerra, va fugir a Suïssa, on va obrir una petita clínica. Ell havia fet la seva fortuna a través d'un fanàtic recerca de nou la joventut, les dones grans. La seva creixent de riquesa estimular la seva cobdícia, i es va centrar exclusivament en saciar la seva set de riquesa.
  
  
  En totes les seves memòries, mai no va comentar com ell sabia sobre el Felip Doane. També no va parlar a Penny sobre la seva relació comercial.
  
  
  Un parell de dies que han passat amb Inuris ' històries, mentre que Cèntim va prenent el sol-se a la vila jardí. Llavors, una nit, quan ella va intuir que Inuris i els seus guàrdies van ser calmat suficient per agafar el son, gràcies a la seva aparent de cooperació, va aconseguir escapar i fer-ho Bonic. Ella acabava d'arribar al casino quan Guido atrapats amb ella. Quan va tornar a la vila, Inuris estava furiós i va advertir d'ella, amb obscè amenaces no repetir aquella nit.
  
  
  Una setmana més tard, va aconseguir escapolir-se de nou. I Guido trobar-ne de nou. Però aquesta vegada hi havia un home anomenat Nicholas Anderson...
  
  
  Jo whistled. "Aquesta història és molt interessant per mi. Però hi ha una cosa més. Nicholas Anderson nom real és Nick Carter. És un agent del govern dels Estats Units.
  
  
  Penny ulls ampliat i la seva boca es va formar un petit silenci O.
  
  
  "Ara que esteu fent-ho de manera clara,"vaig dir," vaig pensar de fer el mateix."
  
  
  "Hauré d'acostumar-s'hi," Penny dir. "Però jo no ho veig fer cap diferència."
  
  
  "A mi també", em va dir. "Nosaltres dos encara voleu capturar Inuris abans que ens mata. I tan aviat com ens capturar-lo, vaig voler saber una mica més sobre aquest or i que Inuris ' socis. Fer adonar que el seu pare s'enfronta a algun tipus de càstig, oi?
  
  
  Penny abaixar els ulls. "Sí," va dir. "Jo sé. Però crec que ell sap, també. I ell no cura. L'única cosa estava preocupat sobre mi. I ara vaig a ser cuidat.
  
  
  "Maleït si això no és veritat, Cèntim Doane," vaig dir. "Ets una molt bella dona."
  
  
  Allà, sobre les ruïnes porxo, va blushed. "Jo no sóc utilitzat per aquest tipus de felicitacions però," va dir.
  
  
  "Bé, crec que convé acostumar-se a això", em va dir, aixecar-se de les escales.
  
  
  "Tot això és tan estranya", va dir ella. "No sé si vaig a mai acostumar-s'hi."
  
  
  Vaig anar a la seva i recollir-la. "Vaig a ajudar a intentar-ho", em va dir. "És només una qüestió de pràctica." Vaig agafar-li la cara a les mans i va portar la seva boca a la meva. Ella estava esperant per a mi. Els seus braços embolicat al meu voltant, i el seu cos, un joc de dur punts i suau línies, es va fusionar amb la meva. Les seves mans van arribar fins i enredats en el meu cabell.
  
  
  "Ostres," va dir en el passat, " oh, Nick.
  
  
  Va respirar profundament, l'adobat copes dels seus pits voluminosos a la llarga V-coll de la seva samarreta. Vaig veure la noia els ulls de la llum verda. Els seus braços embolicat al voltant del meu coll, i els seus llavis raspallat de la mina, càlid i humit, amb una passió que va més enllà de la gratitud. Les cuixes pressionat contra les meves cuixes a un ritme del desig incontrolable. I les seves mans, els funcionaris del seu desig, es va traslladar fins a tocar les meves cuixes. He descomprimit de la seva samarreta, va tenir els seus pits a les meves mans, i la va besar mugrons durs. Va deixar la samarreta de diapositives de les espatlles impacient. "Afanya't, Nick", va respirar. 'Més ràpid.'
  
  
  Ella es va aturar quan vaig treure el seu blanquejat pantalons i les calces. Tant els seus dits i la mina es va afanyar a despullar-me de la meva roba abans d'aterrar a la dewy herba, on els seus braços i les cames capturar-me en vellutat de la carn. La seva boca gemegava excitedly a la meva oïda, com una veu que surt d'una tempesta, aixecar-nos i endinsar-nos cap avall en una piscina de inimaginable plaer. Una vegada i una altra, fins que es van fer amb un eixordador explosió i esquerra tranquil, càlid i prop els uns dels altres en el sol d'un nou dia.
  
  
  Allà, estirat a l'herba, vaig començar a dir-li que jo havia pensat. Dr. Inuris volia portar-la amb ell, quan ell va fugir. Si ho va aconseguir, tot estaria bé, almenys per a ell. Després seria capaç de mantenir el Cèntim en captivitat fins el robatori de l'or es va completar. Però va fracassar. Va haver de llançar Cèntim del cotxe per distreure-me i fugir. Mentre va ser viu, ell estava en perill. Però no podia risc de tornar a la vila. Era massa perillós. Tard o d'hora, algú trobarà Guido i Tiong morts a la planta soterrani. I just després d'això, algú va començar a fer un munt de preguntes sobre la persona que lloga la vila.
  
  
  No, la dra. Inuris mai no tornaran. Va ser a la cursa, i molt lluny. La lluita no era el seu joc. Va esperar i preparar la retribució per la seva botxins, que s'aixecarà per a ell. A la or de l'operació, va ser un tècnic, un dimoni creador, la substitució del creador per a guàrdies que "màgicament" desaparegut. Jo sabia el que significava. Sempre hi havia algú que tenia bones condicions per a aquesta, com ara la" liquidació "o"incondicional de la terminació de les operacions." Aquestes guàrdies es van mort i substituir-la. Aquest va ser Inuris ' contribució a la robatori de l'or.
  
  
  Algú sempre que la mà d'obra, brawn, i un munt de cervells necessari per a una operació d'aquesta magnitud i complexitat. No vaig saber que exactament, però he trobat la presència de Guido i Tiong al costat del metge molt instructiu. No semblava vells amics del metge o vells amics de l'altre. Era com si Guido i Chang havia estat assignat per ajudar al metge a càrrec de membres de l'aliança.
  
  
  Així que quan el metge va deixar sense guardaespatlles i la pèrdua de la noia va haver de quedar fora de la vista, vaig haver d'assumir que es dirigia als seus amics de la casa tan aviat com sigui possible a la recerca de protecció. Si va ser prou ràpid, pot tornar als seus companys, dir-los el que havia passat, i de confiança en la possibilitat que s'hauria de disculpar-lo, o almenys no castigar-lo, fins que alguna cosa crucial va anar malament.
  
  
  Mentrestant, els seus socis puguin fer el que pugui per assegurar que res no va anar malament, seguiment avall de la noia i, possiblement, "Nicolau Anderson." S'ha de procurar que la seva boca es tanquen per sempre.
  
  
  Si la meva suposició era correcta, el Dr. Lothar Inouris és tornar a Nova York.
  
  
  "Que sona bé, per a mi," Penny dir.
  
  
  Jo no volia dir-li sobre el segon, una bona raó per la qual el Dr. Inuris probablement va ser a Nova York. Encara no. "Tot el dret", em va dir. 'Anem. Necessites alguna cosa més a la casa?
  
  
  Penny va negar amb el cap. "Tot el que necessito és el meu passaport, i és, a la meva butxaca. Anem. La seva mà va lliscar dins meu com vam caminar fins el camí cap a la porta a l'entrada Narcissa la vila. El sol era brillant, i va ser agradable per part de l'ombrívol ruïnes de la vila i els seus habitants morts.
  
  
  "Anem a pobles faci autostop a Niça," vaig dir. — Encara hem de passar a l'hotel." Acabo de sentir com vaig a necessitar els meus amics on anem. Els seus noms són Hugo, Wilhelmina i Pierre.
  
  
  Aviat vam deixar l'hotel de nou. Vam agafar un taxi a un Aeroport, a l'est de la ciutat, i quan ens vam aturar davant de l'aeroport edifici, Cèntim tugged a la màniga.
  
  
  "Cop d'ull", va dir ella.
  
  
  Estacionar fora — o, més aviat, abandonat — va ser un blanc Mercedes.
  
  
  "Estem en el camí correcte", vaig dir. "Que probablement va tenir un vol d'Air France a París a les 7: 30 del matí."
  
  
  Vam agafar un Inter vol des de Niça, a les 9: 30, amb connexions a París i a Nova York.
  
  
  No vam tenir molt de temps abans de sortir. He portat el cafè per tant de nosaltres, uns croissants, i una còpia de l'International Herald Tribune. El gran titular a la primera pàgina de seguida em va cridar l'atenció. El preu de l'or ha tocat sostre. La demanda va ser a nivells rècord en els mercats internacionals, i les preocupacions sobre el futur de el dòlar es va intensificar.
  
  
  Jo estava desesperat per obtenir informació sobre el que estava darrere de tot aquest or robatori operació, si encara hi havia una possibilitat per evitar que tot el desastre. Si la major part de l'or es va filtrar, la internacional or crisi convertiria en una internacionals de pànic. Paper de dòlars seria inútil. Una barra de pa tindria un valor d'un milió. Em vaig recordar de lectura en algun lloc sobre Alemanya després de la Primera Guerra Mundial. En pocs anys, el valor de la marca ha caigut de quatre marques a quatre mil milions de marcs. Tot el que es va establir per a la història a repetir-se, però aquesta vegada als Estats Units.
  
  
  La fugida a París, es va carregar sense cap incident. L'avió swerved sobre la Badia dels Àngels a guanyar alçada després de l'enlairament.
  
  
  "Vull aconseguir tornar aquí aviat," Penny dir.
  
  
  "Quan això és tot," li vaig dir.
  
  
  "Quan o si?"
  
  
  Ens estàvem canviant avions, a París, i una gran 747 va treure en el moment d'Orly . Si la meva suposició era correcta, Lothar Inuris no va ser més de dues hores per davant de nosaltres. Vaja, no hem d'anar a agafar, però almenys em vaig sentir com ens estàvem movent en la direcció correcta. Sobre l'Oceà Atlàntic, Cèntim estava dormint a la meva espatlla. Jo no culpo. Ella havia tingut un mal de nit. Estava cansada, massa, per a que importa, però no vaig sentir son. No m'agrada estar tancat en aquest pla. Jo volia ser a la terra i de persecució Inuris i els seus companys. Però, finalment, un de la plantilla va entrar al porter automàtic, i ens va dir que per fixar la nostra cinturons de seguretat. L'anunci es va despertar Cèntim. Ella yawned, estirades, i després es va arraulir fins a mi i tancar els ulls.
  
  
  "Hey, Sonia," vaig dir. Ella va obrir un verd ulls i va mirar a mi des de sota del seu espès cabell daurat. "El temps a despertar. Hem d'anar a treballar.
  
  
  Va aixecar el cap i va empènyer els seus cabells. "Com més aviat millor", va dir. 'Què estàs fins a?'
  
  
  "Anem a visitar el seu pare", em va dir. — Aquest és el primer punt de l'ordre del dia. Ell és el millor conduir el tenim amb Inuris. Recordeu, va tenir un sistema de comunicació amb Inuris, i vull saber què és.
  
  
  El taxi es va aturar davant d'una de les cinquanta-anys d'edat, edificis d'apartaments a Riverside Drive.
  
  
  Quan vaig pagar el conductor, ràpidament em vaig mirar al meu voltant. Res en el carrer semblava anormal per a mi. Si algú va veure el pis, era ben amagat.
  
  
  Vaig agafar la meva maleta com el taxi va treure de distància de nou.
  
  
  'Quina hora és ara? Penny li va preguntar.
  
  
  Vaig mirar el meu rellotge. '5: 20.'
  
  
  — Va a ser a casa a qualsevol hora."
  
  
  Vam agafar el lent ascensor a la vuitena planta. Vaig prendre Wilhelmina fora de la seva holster i la va posar a la meva butxaca de la jaqueta, el meu dit en el gallet. Penny mandíbula serrant quan va veure la Luger. "Anem a trucar a una rutina de precaució", em va dir. "Jo seré el primer a sortir de l'ascensor."
  
  
  Penny assentir amb el cap. Quan l'ascensor es va aturar, em vaig asseure darrere de la meva maleta i acuradament obrir la porta. Si algú esperava en el passadís, s'hauria de disparar a un petit, baixos objectiu a aconseguir a través de l'escletxa de la porta. A continuació, va més val ser molt bona i ràpida.
  
  
  Vaig empènyer la porta oberta i va mirar a l'altra banda. "És segura", em va dir.
  
  
  Penny havia un joc de claus a punt. "Mantenir-se allunyat de la porta en obrir-lo," li vaig dir. "I deixar-me anar en primer lloc."
  
  
  El moment de la porta va obrir, em vaig adonar que el pis era buit. Es va omplir amb aire viciat, i la pols moles penjar gairebé immòbil en la llum que filtra a través de les finestres en inclinació wisps. Penny tancat la porta darrere de nosaltres. 'Pare?'No! va exclamar.
  
  
  — Jo no crec que la casa", em va dir, posant la pistola de distància.
  
  
  "Bé, no passarà molt de temps, doncs," va dir. Va obrir les finestres i aboca-me una copa de Felip Doane de xerès. "Això és tot el que tenim", va dir ella.
  
  
  "Tot està bé", em va dir.
  
  
  — Quina hora és?"
  
  
  "Quarts de cinc."
  
  
  "Fer-se còmodes", va dir ella. "Vaig a fer una dutxa i canviar. Si ell ve mentre estic passat, haurà de presentar-se.
  
  
  Em vaig posar dret, afluixar la meva corbata, i va començar unbuttoning la meva camisa.
  
  
  "Prefereixo vostè accepta els suggeriments i vaig poder dutxar-me," vaig dir.
  
  
  Vaig agafar la mà. Ella em va donar un entremaliat mirar i em va portar al passadís.
  
  
  "T'agrada viure perillosament, no?"
  
  
  "Es pot dir que," vaig dir.
  
  
  Ella va riure. "No estic segur de què passarà quan ell arriba a casa i encara estem a la dutxa."
  
  
  — Podem dir hola, " he suggerit.
  
  
  El bany espaiós havia una banyera. Vam començar la nostra roba i va anar a sota d'ells. Jo admirava la plenitud del seu cos una altra vegada.
  
  
  "Com ho vol?" — Què és això?", va preguntar ella, les seves mans en les aixetes.
  
  
  "Calenta i forta", em va dir.
  
  
  Un fort corrent tret de sortida de la dutxa, el reg pot. Vaig agafar el sabó, i Cèntim era sota la cascada, el seu pit lleugerament premsat en contra meu. Vaig deixar el sabó lliscar suaument cap avall de l'esquena. Els seus braços va arribar i em va estirar cap a ella. Es va posar les seves mans sobre les meves espatlles i es va quedar amb les cames una mica separats com vaig dibuixar una pista d'escuma al llarg i entre els seus pits; i després fins i tot inferior, sobre el seu ventre i altra vegada i endavant entre les cuixes.
  
  
  "Vull ser el teu dutxa esponja", va dir ella, prement el seu cos contra el meu, el seu suau, fines estríes carn murmuri al meu voltant. Vaig fregar contra ella. Ella va somriure mandrosament a mi, els ulls com plats.
  
  
  "Rentar-me", va dir ella. "Rentar-me a tot arreu."
  
  
  Les seves mans tancat al voltant del meu coll. Vaig arribar i aixeca les cames, fins que van ser en el meu malucs, llavors va empènyer la seva esquena contra la paret del bany i va entrar en ella. Un llum, sempre "o" escapat seus llavis. I llavors, en el nostre propi comodí), que flueix de l'univers, hem creat un furiós surf, i a continuació, un vòrtex de irresistible de succió, en la qual ens van arrossegar i van desaparèixer en un remolí de pura emoció.
  
  
  Allà on estàvem, vam tornar el so de l'aigua corrent a la nostra enrotllada cossos.
  
  
  "Jo estava segur que va ser aquí," Penny va dir quan vam tornar a la sala d'estar.
  
  
  Vaig acabar la meva beguda i va encendre un cigarret. Jo no volia dir-li el que pensava encara.
  
  
  Penny desplaçat difícilment en la seva cadira. "Potser ell està treballant tard," va dir en el passat. — Després de tot, ell no podia haver conegut em va venir a casa avui.
  
  
  No vaig dir res. Que probablement ja sospita el mateix que vaig fer, però ella encara no ho volia creure. Cèntim a la Matinada, no estava boig.
  
  
  "Vaig a trucar a la seva oficina," va dir. Hi havia un telèfon a la sala d'actes. Vaig sentir la seva marcar un número, i després un altre. "Centre", va dir ella. "Vaig obtenir una resposta automàtica que el nombre estic tractant d'arribar és perdre la connexió. Crec que aquest ha de ser un error. Vaig sentir el seu nom, el nombre, i hi va haver un moment de silenci abans que ella va parlar de nou. — Esteu absolutament segur?" No vaig escoltar la resposta, però jo sabia que era veritat.
  
  
  Ella va tornar a la sala d'estar i em mirava. "Alguna cosa malament", va dir ella.
  
  
  Jo drenat la meva copa. "Jo sé el que està passant".
  
  
  — Vostè sabia que al llarg de tot, no?", va dir.
  
  
  Vaig assentir amb el cap. — Jo crec que el seu pare està sent retinguda." Dr. Inuris mantingut aquí per fer-vos que el vostre pare no va fer res per evitar que a l'últim minut d'or de robatori. Quan ell va perdre, ell i els seus amics arribar al seu pare per assegurar-se que no fer res per arruïnar els seus plans.
  
  
  "Però tan lluny com ell sabia," Penny, va dir, " jo no sabia res sobre el que estava passant entre ell i el meu pare."
  
  
  "Quan hi ha quinze mil milions de dòlars en joc, no tenen cap possibilitat," vaig dir. I a més a més, ara és de voltant de $ 45 milions de dòlars. Quinze mil milions és el preu oficial calculat a partir de les trenta-vuit dòlars per unça que la generalitat paga per l'or. En un mercat lliure, el preu és gairebé tres vegades més gran."
  
  
  Penny whistled. 'Què fem ara?'
  
  
  — Tens alguna idea de com el seu pare sempre va contactar amb el metge?" Inuris?
  
  
  Va negar amb el cap. "No,"va dir ella," ell no va dir-me."
  
  
  "Tenint en compte l'estat de la casa", em va dir," és que no la ment."
  
  
  "Potser no va passar d'aquí," Penny, va dir, " potser a l'oficina."
  
  
  Vaig negar amb el cap. "Puc estar equivocat," vaig dir, " però massa vagi malament en un edifici d'oficines. Hi ha ascensor operadors a prop. Hi ha massa gent a tot arreu, en les entrades, al carrer, que poden veure i recordar alguna cosa. Edificis residencials són molt millors, més tranquil. La gent anar sobre el seu propi negoci. Seria molt més fàcil i molt menys arriscat per capturar el seu pare en la seva pròpia casa. Donada la diferència de temps entre aquest lloc i a Europa, no va ser difícil per a Inuris ' amics per arribar-hi d'hora si el metge diu a l'aeroport.
  
  
  — I què haurien de fer-ho?"
  
  
  "No ho sé", em va dir. — Però després del que heu em va explicar el seu pare, que és el tipus de persona que les pren plaer a deixar una conduir a algun lloc."
  
  
  "Tens raó," Penny dir. 'Però, on?'
  
  
  "El que diuen que," vaig dir.
  
  
  Penny ulls darted al voltant de la sala. "Tot el que es veu exactament el mateix", va dir ella. M'he adonat que, si fos el cas. Ell és molt bo. Va posar les cames per sota seu a la cadira i arraulida dejectedly.
  
  
  "Pensar-hi", em va dir.
  
  
  Penny tancar els ulls. L'habitació estava tranquil. A través de les finestres que passa per alt el Riu Hudson, vaig poder veure la taronja pilota de la posta de sol que brilla només per sobre de l'horitzó. Vaig mirar el meu rellotge. Eren les sis de la tarda temps de Nova York. Bancs de tot el país van ser tancades. El món va ser tranquil i segur, com a mínim, fins demà. I llavors potser el pànic per posar fi a tot.
  
  
  De sobte Cèntim saltar. "Vaig aconseguir-ho", va exclamar.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Capítol 13
  
  
  
  
  Em va saltar a la meva cadira.
  
  
  "Què vols dir?'
  
  
  "Sé que el que vaig a deixar que la idea", va dir ella. "Si va deixar."
  
  
  'On?'
  
  
  "Caixa G".
  
  
  Vaig mirar el seu questioningly.
  
  
  "Que ivori forta que el vell Jie va donar el meu pare quan va sortir de la Xina. En ella, es manté tots els seus valors. Si va a l'esquerra una pista en algun lloc, ha de ser en aquest quadre.
  
  
  "On és aquest quadre?"
  
  
  "A la seva habitació," Penny, va dir, i va ser ja curses al passadís després de la seva.
  
  
  Ella va tornar en un minut. Va ser una bonica peça de treball, rectangular d'ivori cas, cada centímetre de la costats i la part superior decorades amb bells relleus aparentment de cada animal imaginables. Penny li va donar a mi.
  
  
  Vaig agafar la tapa i el va treure. El quadre va quedar hermèticament tancats. Penny em mirava pityingly.
  
  
  "No és fàcil", va dir ella. "Gee va ser la diversió recollida de caixes que es van omplir amb trencaclosques, recordeu?"
  
  
  "Com funciona obert?"
  
  
  "No ho sé," va ser la resposta.
  
  
  "Tenim dues opcions per triar," vaig dir. "Ens pot trencar-la, que no voldria fer, o ens hem de revelar aquest secret."
  
  
  "És massa valuós per trencar," Penny dir. "El meu pare mai em perdoni."
  
  
  "Quaranta-cinc mil milions de dòlars és també molt valuosa," vaig dir. "I estic totalment d'odi a qualsevol persona que intenta robar el govern dels Estats Units. Tampoc vam trobar de forma ràpida, o Felip contribució a la fixació d'un munt de problemes és una pila de trencada d'ivori.
  
  
  Vaig agafar la capsa amb molta cura, convertint-lo més a les meves mans. Em va donar uns copets a la tapa, inferior i costats. He fet clic. Jo pinched i sentir les cantonades. He intentat pitjant i pitjant combinacions. Vaig estrènyer la. Res va funcionar.
  
  
  Vaig mirar a Cèntim. 'Totes les idees?'
  
  
  Va negar amb el cap. Sigui el que sigui, serà tant simples i complexes. Que va ser Gee manera . Donar-li un problema que semblaven terriblement complicat, però la solució seria sempre mirant de dret a la cara.
  
  
  "Mirant que a la cara en tot moment," he repetit. 'Bona.
  
  
  Suposem que aquesta és la "solució".
  
  
  La caixa era a la meva falda. Vaig mirar a la tapa. Res, però els animals. Els lleons, tigres, micos, pantera, llamas, elefants, serps, els óssos, les girafes, badgers, balenes, mussols, goril·les, antílops.
  
  
  Penny riure.
  
  
  'Què és? Li vaig preguntar, mirant-la com ella doblegat cap avall per inspeccionar la caixa.
  
  
  "Oh, jo estava pensant en edat Jie . Que probablement hauria agradat que. Veure el quadre que havia fet per el nen era tan preocupant.
  
  
  "M'hauria estat molt més feliços si el vell Jie havia ficat a més simples trucs," vaig dir.
  
  
  "Però és senzill," Penny dir. 'Estic segur.'
  
  
  "Vaig a donar-te de quinze minuts per a resoldre-la, i després vaig a trencar en trossos," vaig dir. "Mentrestant, veure on es pot trobar un bolígraf i el paper."
  
  
  Penny es va tornar en un instant.
  
  
  Vaig començar a comptar. "Escriure", em va dir. "Cinquanta-quatre animals per allà. Tretze a cada costat. Res a la part inferior. Un total de cent sis. Sis lleons. Vuit elefants. Els micos, cinc. Óssos, tres. Serps, cinc. Dos mussols. Balenes, quatre. Llamas, cinc. Tres de les girafes. Una pantera. Els goril · les, quatre. Buffalo, de cinc. Cinc paons i tres cocodrils.
  
  
  Vaig seguir comptant. Penny seguir escrivint fins que em va dir, " Això és tot."
  
  
  "Junts", va dir ella. "Això és un total de cent sis."
  
  
  Vaig agafar la llista d'ella i estudiar-la mentre ella mirava per sobre la meva espatlla. — Ho veieu res estrany?" He demanat.
  
  
  Penny va negar amb el cap. "Res més que una llista de convidats per a l'Arca de Noè partit", va dir ella.
  
  
  "Potser una festa de comiat," vaig dir. "A l'arribada, tothom ha de desembarcar, en parelles."
  
  
  Penny encara estava mirant la llista amb cura. "Llavors serà difícil.
  
  
  "Què vols dir?'
  
  
  "La pantera i el teixó," va dir. "Hi ha només un d'ells. Creus que saps alguna cosa?"
  
  
  Aleshores la vaig veure. "Tens raó, saben alguna cosa. Fes-los a terme.'
  
  
  "Vaig a fer una ullada," Penny dir.
  
  
  — Vostè no s'adona de res sobre ells?"
  
  
  "No és res especial," va dir. "Llevat que hi hagi només un d'ells i més que d'altres."
  
  
  Vaig agafar la llista d'ella. Vaig tenir la caixa en una mà i el paper de l'altre. "Tot el dret", em va dir. "Hi ha més de dos animals per animal, amb tres excepcions."
  
  
  "Sí," va dir. "Un parell de mussols, una pantera i un toixó."
  
  
  'Correcte. Quins són els mussols?
  
  
  "Símbols de la saviesa", va dir ella.
  
  
  "Una altra vegada." On són els mussols?
  
  
  "A la dreta sobre la pantera i el teixó," va dir. Dret?'
  
  
  "La pantera i el teixó," he repetit.
  
  
  Penny cella olc.
  
  
  "P i D," vaig dir. "Les inicials de Felip Doane."
  
  
  He fet clic a pantera. No va passar res.
  
  
  "Oh, Nick," Penny va dir en veu baixa.
  
  
  "Don't give up", vaig dir. — Podem provar una altra cosa."
  
  
  Vaig posar un dit a la pantera i l'altre sobre el teixó. Vaig mirar a Cèntim. "Aquí està.
  
  
  He fet clic. Tots dos animals lliscar sota el meu dit. Hi havia una tènue clic en algun lloc dins de la caixa. Vaig agafar la meva mà distància i la tapa va obrir. Felip No la punta va ser el primer que vam veure.
  
  
  
  Capítol 14
  
  
  
  
  No molt, però va ser suficient: un tros de paper blanc amb el negre bloc de lletres.
  
  
  Fu Kuan Yeon Acrobàtics Troupe. Ara en la Cantada Min Teatre .
  
  
  En un racó, en una petita i polit a mà que Cèntim reconegut com el seu pare, era l'hora i la data.: 8: 05 del matí el Dr. Inuris no malgastava cap temps. Com he sospitat, que probablement diu el seu company des de Niça de l'Aeroport i li va dir a recollir Felip Doane tan aviat com sigui possible. Ell mantindrà l'explicació fins que arriba a Nova York.
  
  
  Així, algú ha d'haver pagat Felip No una visita a primera hora del matí. Va ser probablement observador, però no observador suficient per mantenir l'ancià de posar el paper a la caixa d'ivori; probablement mentre ell es vestia.
  
  
  "Vinga," Penny dir.
  
  
  'No tan ràpid.'Des de la mirada a la meva cara, ella sabia que no volia que ella amb mi.
  
  
  — No estàs sortir sols, ets tu?"
  
  
  "Em temo que hauré de," vaig dir. "Anem a part maneres aquí, almenys temporalment."
  
  
  "Vull anar, Nick", va dir ella. — He arrossegat fins aquí. I ell és el meu pare.
  
  
  Vaig negar amb el cap. "Com més aviat es fa de nit, vaig a anar al teatre i fer-nos de tot una mica.
  
  
  Sé que aquest teatre. És situat a la confluència de la Bowery i Chinatown. Us agradaria destacar massa hi.
  
  
  'Què?'Potser hauríem de fer-los saber que estem aquí". Potser això va atraure-les a terme.
  
  
  "I suposa que passa," vaig dir. "El que si que agafar-nos tant?"
  
  
  "Van guanyar i perdem", va dir ella amb un encongiment d'espatlles.
  
  
  "No em puc permetre-ho", em va dir. "I el govern dels Estats Units, també. Això no és un joc on "demà" vostè aconsegueix una oportunitat. Si es guanya i es perd, és el final no només a tu, a mi, el seu pare, però que moltes altres persones també. Dr. Inuris i els seus amics han de ser una mica de por a la dreta ara. El seu escapament i haver de prendre el seu pare ostatge és suficient per alterar els seus plans, fer-los nerviós. Si us plau, tingueu en compte que el Dr. Inuris ha exclòs que des de tractament per alguna raó. Aquest or heist està arribant al seu punt culminant. En el moment, que no està segur, on som, però com a mínim s'ha de sospitar que estem provocant-los problemes. Així hi ha la possibilitat que la velocitat de l'operació. Si ens equivoquem en les nostres càlculs, que seran lliures com ocells, i els desastres s'esdevenen els Estats Units, com probablement ho faci a la resta del món. Jo no crec que es vol que aquesta sigui a la consciència, Cèntim a la Matinada.
  
  
  Va abaixar els ulls.
  
  
  "Mira, dóna'm fins a nou demà al matí. Si jo no estic de nou en aquell moment, la convocatòria Conjunta de la Premsa i de Filferro Servei a Washington i preguntar per un home anomenat Hawke. Dir-li tot el que saps. A continuació, fer el que vulguis. Això és tot el que et demano. Almenys d'aquesta manera tindreu l'oportunitat de veure el seu pare de nou.
  
  
  Penny va assentir amb el cap. "Què passarà amb vostè, Nick?" Es pressiona el seu càlid cos contra el meu.
  
  
  "No et preocupis", em va dir. "M'acabo de recordar que tinc alguna cosa per viure."
  
  
  Ella no podia deixar de somriure. "Després tractar de recordar això," va dir.
  
  
  "Es va a distreure'm massa," vaig dir.
  
  
  Va fer un pas lluny de mi. "Ara prepara't per abandonar," va dir.
  
  
  Portava una llum jaqueta, de color gris fosc slacks, i d'un blau fosc turtleneck m'havia fet fora de la meva maleta. Wilhelmina, Hugo, i Pierre van anar als seus llocs habituals, i vaig posar un parell de fulles d'afaitar en els plecs de la meva turtleneck.
  
  
  Penny publicat a mi. "Aneu amb compte, Nick", va dir ella.
  
  
  "No deixis que ningú, però a mi," vaig dir.
  
  
  "No et preocupis", va dir ella.
  
  
  Potser va ser la Cantada Min Teatre a la diversió dels anys noranta, que va ser un èxit , però vaig dubtar-ho. Una cosa era certa: si hagués tingut el seu apogeu, suposant que alguna vegada havia, ha d'haver estat molt de temps enrere. El gran, vell, edifici de planta quadrada semblava estar ocults a l'ombra del Pont de Manhattan, que volta sobre ella. Va ser en constant de semi-foscor, com si servil per mostrar la corrupció que havia abatut ell en els últims anys.
  
  
  Va perdre el seu gran escenari fa molt de temps i va servir com a sala de cinema per a la majoria de l'any. Bé, de nou, no és el cas quan Hollywood clients estan mirant endavant a les seves estrenes. Hi havia vell Oest i les importacions barates des de el dòlar de Hong Kong de la indústria del cinema. Acròbates de Taiwan va portar a l'escenari una vegada o dues vegades l'any. Pel que sembla, l'honor aquesta vegada va anar per Kuan Yeon equip.
  
  
  Jo crouched a la pista coberta, mirant a través d'un dels pols claraboies. Per sota de mi, sobre l'escenari, vaig veure un home despullat a la cintura i una noia en un pelat-nou vestit fent una reverència a l'audiència. Hi havia una baixa clau ronda d'aplaudiments.
  
  
  Es va saltar de nou a l'escenari i es va quedar molt separats els uns dels altres. Hi ha una noia en un costat i un home a l'altre. En l'imprescindible taula de fusta era un bol de tasseled dards.
  
  
  La noia va treure un i es va dirigir a l'home que tenia la seva esquena a ella. Ella doblegat el braç i llançar la javelina a la seva esquena, amb totes les seves forces. El dard tremolava en el seu cos, i una gota de sang va sortir de sota la seva pell.
  
  
  Vaig mirar una mica més, i després amb cura caminava per l'amb tar sostre. Hi havia un altre clar que calia explorar. Era aspre, però no opac, i mirant cap avall a través de l'antiga vidre fer el meu pols quicken. Dr. Lothar Inuris estava de peu a la sala per sota de mi.
  
  
  No estava sol. Va ser en companyia d'altres dos homes. Encara que jo no havia vist mai cap d'elles abans, he reconegut de seguida. He vist les seves fotos a l'AH de fitxers.
  
  
  Un d'ells era alt i prim, amb fosc pèl ondulat i fosc, ben plantat cara. Immediatament vaig reconèixer-lo com a Don Mario Princip. Si la màfia havia un equip de futbol, va ser el màxim golejador de l'equip i jugador de futbol de l'any a la mateixa hora. Va ser a partir de la nova màfia, nascut als EUA, ben educat, intel·ligent, amb experiència i molt dures. Ell no faria servir els seus músculs, on va poder utilitzar la seva ment. Ell sabia que la llei de dins a fora i explotats cada forat va poder trobar. Vostè pot sospitar-se de moltes coses, robatoris, préstec sharking, les drogues, la prostitució, i jocs d'atzar - però demostrar-ho. Li diuen "el príncep", i fins i tot l'antic posa retre un homenatge a ell. Eren vells gossos amb vells trucs. El Príncep sabia-ne de nous. Ell sabia per blanquejar els diners brut a l'estranger. Ell sabia per infiltrar-se i fer-se càrrec del negoci jurídic, sense preocupar-se de la llei. Sabia tots els trucs i trampes de la policia, i mil i una maneres d'evitar-los. Si algú va ser després de 45 milions d'or, el príncep implicació realment tenia sentit.
  
  
  No menys interessant va ser el tercer home a l'habitació. Tenia un robust, poderós cos i la plana funcions quan la lluna era plena. Fins i tot sense el seu uniforme, que va ser fàcilment recognoscible. Shin Si Voen, o més aviat, el Coronel Shin Xie. Treballa a la Xina Exèrcit, serveis d'Intel·ligència, va créixer a l'Oest, i va rebre una economia grau d'Oxford. Militarment, va ser considerat un genial estrateg. Es va guanyar una reputació com el cap d'un primer nivell d'intel·ligència agència coneguda com la sortida de la lluna fora de Macau, a la dècada de 1950. Va organitzar ligència militar de les operacions en la Corea del Nord i Hanoi. Rus intel·ligència considerar-lo el més perillós agent Xinès que havia trobat. Es va dir que ell era tan fresc com va ser brillant, i tan ambiciós com era fred-blooded. Ara, en aquesta aparentment tranquil de la primavera a la nit, es va trobar en un sòrdid Manhattan teatre, i a jutjar per l'aspecte de la seva cara, que estava molt enfadat.
  
  
  No vaig poder escoltar el Coronel Sin deia com es va asseure en una recta recolzada cadira darrere d'una taula de fusta en una habitació buida, però no hi havia cap confondre el tema de la seva ira. La seva cara era contorted amb ràbia. Fosc de la sang van arribar just a sota de la seva pell, i com parlava, el dit índex de la seva mà dreta darted un bony llança cap a Lothar Inuris.
  
  
  El Príncep es va situar a la banda, de braços creuats, i va somriure amb menyspreu a la traïdor metge.
  
  
  Inuris va convocar a les seves mans per al Coronel en un gest de reconciliació. Però els Xinesos no ho volia saber. Dr. Inuris intentat parlar, però el Coronel Pecat va saltar i es va estavellar el seu puny avall sobre la taula. No vaig escoltar una paraula. Ni tan sols el so del Coronel Xing és un cop de puny sobre la taula podria ser escoltat.
  
  
  Però jo podia endevinar el que estava passant. Dr. Inuris va tornar a la ciutat i va donar la Riviera de les dades de la fallat risc. I el Coronel Pecat va reaccionar previsiblement. Tenia una reputació de ser un perfeccionista. I llavors va esclatar. Inuris va ser un ximple. El seu paper en l'operació va ser prou simple: mantenir la noia de distància. Ara està arruïnat el pla. No una vegada, sinó dues. I ara ha de fugir. Per no parlar de que el noble nord-Americà Nicholas Anderson que va venir al seu rescat.
  
  
  El coronel Sin deixat de caminar. Les seves mans va fer tallar les mocions com parlava. Dr. Inuris intentat ser tan discretes com sigui possible, que és important en una sala amb només tres persones.
  
  
  Em va encantar veure el Dr. Inuris obtenir apallissades. Ell té el que es mereix i més, però veient sol no anava a portar-me un pas més enllà.
  
  
  El Coronel es va calmar. Ell va tornar al seu escriptori. Va encendre un llarg cigarret, va prendre una respiració profunda de fum, i poc a poc va bufar-lo fora del seu gruix el nas. El fum es va fluint en dues igual rierols. Va començar a parlar una altra vegada.
  
  
  Vaig posar la meva orella a la claraboia de marc, però no vaig poder sentir res. I, com he acuradament crouched avall per la claraboia, recolzant-nos en ell amb una mà per l'equilibri, vaig sentir que una de les finestres moure sota els meus dits. Vaig anar més lluny, mirant a l'habitació. Ningú No semblava haver sentit res. El coronel Xing, simplement, continuar com abans.
  
  
  Els meus dits explorat la solta de vidre. La massilla celebrar en el seu lloc ha de tenir secs anys. El vidre es va traslladar fàcilment. Em vaig traslladar la meva mà, i l'Hugo, l'agulla, lliscar en la meva mà. Jo en silenci va començar a tallar el massilla. Després, amb molta cura de situar el ganivet de fulla sota el marc de fusta i forjats-lo. Vaig aixecar la copa amb la punta de la meva agulla i van portar-ho a terme. Ara he sentit el Pecat de la veu . "Per ara, només hem de seguir endavant. En general, com en aquest idiota "assenyalant amb un dit al metge, Inuris -" seguir les seves instruccions correctament." Va prendre una altra arrossegar en el fum del seu cigarret i va bufar-lo de nou a través del seu nas. "Bàsicament, hem d'actuar com si aquesta noia i el Senyor Anderson no existeixen. Poden suposar una amenaça per a la nostra explotació, però també hi ha la possibilitat que aquest no és el cas." Ell va mirar Inuris. — Creieu que aquesta noia no sap res sobre el nostre funcionament. Espero que tens a la dreta. Com en aquest Anderson, la seva presència sembla res més que una desafortunada coincidència. En qualsevol cas, és massa tard ara per posar fi a les nostres plans. Hi ha massa en joc per a tots nosaltres, i ara estem a prop del final.
  
  
  "No obstant això, crec que alguns dels canvis són necessaris." Va acabar el seu cigarret. — Vaig a discutir-ho amb vostè en pocs minuts." Però primer "— es va aixecar de la cadira, va tenir un buit paquet de cigarrets fora de la seva butxaca, i arrugat-lo — " necessito alguna de tabac. Va sortir de l'habitació.
  
  
  Vaig seguir buscant. Dr. Inuris mirar Don Mario. Una de les horrible, agut, nerviós chuckles escapat de la seva warty gola. La seva nervis estaven una mica menys tensa quan el Coronel Pecat no era a la sala. Don Mario mirar fredament.
  
  
  "No et preocupis," el Dr. Inuris li va dir. "Tot anirà bé. Sé que per un fet.
  
  
  Don Mario va esperar molt de temps abans de respondre. La seva veu es va omplir amb fàstic. "No jugar cap sillier de la necessària", va dir. "Tot anava bé fins que va decidir que hauria de ser el seu amant."
  
  
  "Tot estarà bé," Inuris dir. "No et preocupis.'
  
  
  "Escolta", Don Mario va dir, " de totes les persones que tenen alguna cosa a preocupar de res, ets la primera persona a preocupar. Si alguna cosa va malament, us haureu de preocupar per mi i el Coronel Pecat, ets pobre fill de puta, ja que estàs aquí. I si no, sempre hi ha alguna cosa de preocupar".
  
  
  "Veuràs," el Dr. Inuris dir. "Tot anirà bé. Confia en mi. Assumir...'
  
  
  No vaig escoltar la resta. En el següent segona, la meva respiració detingut, com un metall cadena tancada al voltant de la meva gola. Com he lluitat per aire sota la pressió d'acer de la cadena de mossegar al coll del meu suèter, la meva mà instintivament va arribar a la luger. La meva llengua va sortir de la meva boca. Els meus ulls semblava anar amb dolor. En algun lloc de la meva oxigen privat de cervell, vaig saber que l'un darrere de mi estava utilitzant el mortal nunchucks tan estimat de karate combatents.
  
  
  La cadena entre les dues manetes d'esprémer la vida fora de mi. Però la meva banda, encara estava a l'arma.
  
  
  "No, No, No, això no és anar a treballar," una veu va dir. Llavors hi va haver una forta bufetada a la part de darrere del meu cap i un flash de repugnant llums abans que jo era submergits en la foscor.
  
  
  Capítol 15
  
  
  
  
  Quan vaig recuperar la consciència, em vaig trobar estirat al terra d'una petita habitació de darrere de l'escenari. Les meves mans i els peus van ser enquadernats, i la part de darrere del meu cap se sentia com algú havia posat cap avall amb un sandbag. El coronel Pecat, Don Mario, i Inuris es va situar i va mirar a mi.
  
  
  — Se sent una mica millor?" El coronel Pecat preguntar.
  
  
  Amb molta cura es va traslladar el meu cap enrere i cap endavant. "Jo no crec que tot és trencat," vaig dir.
  
  
  El coronel Sin encendre una de les seves llargues cigarrets i deixar que el fum filtracions a través del seu nas. "De fet, us mereixeu morir", va dir. "Si només perquè eren tan descuidat. Deixadesa en el nostre treball és inacceptable, ja sabeu. I va ser molt descuidat de que tiri la finestra de la claraboia. Té mai es va produir per que quan a treure el vidre, la frescor de l'aire en la sala augmenta? Més precisament, un petit flux d'aire. Però el degoteig és suficient per esborrar el fum del meu nas. La meva observació de fum m'ha salvat la vida més d'una vegada." Ell va somriure. "Es pot dir que jo sóc una de les poques persones en el món que fumen per a la seva salut."
  
  
  "Si pogués m'agradaria arc seus poders d'observació, Coronel", vaig dir. — Però em temo que és una mica difícil en la meva situació actual."
  
  
  "Em quedo amb aquest pensament, Carter", va dir. Va mirar altra al Dr. Inuris. "Sí, és Carter, idiota. Nick Carter, no Nicholas Anderson. Ell és un agent de l'AH.'
  
  
  Dr. Inuris va obrir la boca. Don Mario veure a la sorpresa.
  
  
  -"Jo no tenia ni idea -" Dr. Inuris començar.
  
  
  'Tranquil! El coronel Xing interromp ell. "Per descomptat que no tenia ni idea. Aquest cervell de la teva és al teu abast, en el seu entrecuix, potser per tot arreu, però el seu cap. Així que vostè va pensar que era només un turista, un de més galant, meddlesome home que va passar a sortir al rescat d'una damisela en dificultats? Ets encara més idiota del que em pensava. L'home és el nom de l'Nick Carter. Cada preï agència d'intel · ligència en la Terra té un fitxer en ell. Ell és un mestre assassí de AX . El coronel Pecat em mirava. "N3, no?"
  
  
  No vaig dir res i va intentar moure's d'una posició asseguda. El meu cap estava colpejant.
  
  
  "A més del seu aspecte, el" Coronel Pecat va continuar, com si donar una conferència, " Carter és també conegut pel seu arsenal d'armes. Luger, conegut com Wilhelmina. La va agafar de la taula i va saludar-lo a ells. Va repetir l'actuació. "Un petit però mortal gas bomba, conegut com Pierre."
  
  
  Dr. Inuris assentir amb el cap a cada element que se li formulin. El seu rostre es va tornar vermella, i vaig veure de nou el pols de com blue cuc sota el seu temple. Va haver d'empassar-se un munt d'insults, i que no li agrada. Estava tremolant de ràbia.
  
  
  De sobte, va donar un pas endavant i va iniciar-me en les costelles. Vaig caure i laminats de distància. La puntada de peu a faltar-me, però rodar no va ajudar el meu cap molt. Dolorosament, em vaig asseure en marxa de nou.
  
  
  El Coronel es van aixecar de la taula. Tenia una agulla a la mà. Per un moment vaig pensar que estava seguint-me, però en canvi, va trepitjar el Dr. Inuris, que retrocedit fins a la seva esquena contra la paret amb cap altra sortida. El coronel Pecat va aixecar el ganivet sota la seva barbeta. Va parlar molt amb calma, que només va servir per augmentar la seva ira.
  
  
  "Escoltar atentament", va dir. — Vostè ja ens va causar prou problemes. Tens sort que no he matat, vostè encara.
  
  
  Només el meu Honor requereix que ser admesos a participar en aquesta operació. I si jo fos tu, jo no comptar amb que l'honor massa. Per tal de fer el meu consell i apreciar-ho molt bé: la calma. No tingueu pressa per a res; potser vostè sobreviure. Però si ignores el meu consell, vaig a tallar el seu repugnant gola sense la més mínima vacil·lació. Com per Carter, jo, i jo sols, desfer-se d'ell, quan jo si us plau, i no abans. Estic fent-me clar?"
  
  
  Compartí la pregunta amb la punta de l'agulla en el metge de la gola. He premut avall en Inuris ' coll hi ha prou de rascar-lo, però no per perforar-lo. El metge ulls engruixats. Va aconseguir un curt gest de reconeixement.
  
  
  El coronel Pecat va allunyar d'ell, i es va reprendre el seu seient a la taula. "Bé," va dir. "Ara, senyors,", va dir, fixant els seus ulls en cada un de nosaltres. "Tornem al punt de partida. Abans de deixar aquesta sala aquesta nit, vull tothom per mantenir-se al dia amb les darreres novetats. Ell va somriure a mi. "Fins i tot vostè, Carter.
  
  
  "No em facis qualsevol favors, Coronel", vaig dir.
  
  
  'Un favor? va riure. 'Amb prou feines. Deixi'm dir-li una cosa, " va dir, inclinat cap endavant en la seva cadira. — Vostè va a morir molt a poc a poc i molt dolorosament. I vull que sàpiguen que aquest dolor en la teva ment. Alguns d'ells estan relacionats amb el seu cos, però us asseguro que allò que colpeix la seva ment definitivament serà molt més insuportable. Fins I sóc fet, vostè serà suplicant-me a morir. Vostè seguirà demanar".
  
  
  "No ser massa segur d'això, el Coronel", em va dir.
  
  
  El coronel Pecat va aixecar la mà. "Si us plau, Carter, estalviar-me la seva valentia i deixar-me continuar amb el que tinc a dir. No m'importa el que vostè està aquí assegut i participant en la nostra conversa d'avui. Vull informar-vos que vostè ha fallat. I com el temps que viuen, o més aviat, com sempre que et permeten viure, vull que el coneixement del seu incompliment premeu cap avall a vostè com una gran roca, apretant tota la voluntat de viure de tu." Va baixar la seva veu. "Vull que us penseu, Carter, en el temps."
  
  
  Va clapped les seves mans juntes com si fos a trencar un encanteri.
  
  
  "Ara, el primer element és la noia."
  
  
  "No implicar-la en això," em va dir.
  
  
  "Calla, Carter," el Coronel Pecat, va dir. "Jo seria el més gran idiota si no vaig aprofitar l'estupidesa de la meva companya, Dr. Inuris. La seva època de cavaller tendències no tenen res a veure amb mi. Fins i tot haureu d'admetre que seria prudent per no portar la seva.
  
  
  "Ella no sap sobre això", em va dir.
  
  
  "Crec que diu la veritat," el Dr. Inouris dir. "Ella em va dir que ella no sabia res sobre el seu pare la relació amb mi."
  
  
  Ja sigui Lothar Inuris va ser un gran imbècil que va buscar, o la seva boig ment encara harbored la idea de compartir un amor niu en algun lloc amb el seu personal resurrecció Nicole Kara. En qualsevol cas, no m'importava.
  
  
  Però el Coronel Sin sap... "et vaig dir que a callar", va dir. El metge murmurar alguna cosa sobre tractant d'ajudar i tancar la boca, però cringed sota el Coronel Pecat del despectiu mirada.
  
  
  "No, No, em temo que la noia haurà de ser neutralitzat. Estic dient que un company. Us demano que poseu-vos en les meves sabates. Suposem que, com vostè diu, que la noia no sap res. Però puc afegir que jo no assumir aquest, ja que també assumeix que vaig confiar en tu, i mai podré confiar en tu. Però suposem que la noia no sap res. És a dir, res sobre la relació empresarial entre el seu pare i el Dr. Inuris. No obstant això, hi ha una cosa que ella va descobrir tard o d'hora, si no ha descobert encara. El coronel Pecat als ulls es va quedar unblinkingly a mi. "I això és perquè el seu pare ha desaparegut."
  
  
  He intentat mantenir la meva cara impassibles.
  
  
  — I si es troba fora, ella probablement de comprovar en el seu parador; les investigacions que s'impliquen a les autoritats." I quan les autoritats van començar a qüestionar la seva sobre el seu pare, la jove dama sens dubte, dir-los que el seu pare va tenir un romanç amb el Dr. Inuris, el metge que va realitzar l'operació en ella. I fins i tot si es tractés d'assumir una falsa identitat, la seva habilitat en el seu ofici és tal que la seva veritable identitat aviat superfície. Però no va a utilitzar un nom fals. I a continuació, les autoritats van descobrir que aquesta Dr. Inuris ha adquirit certa notorietat, si vostè pensa que el nom pot ser conegut si apareix a la cort registres d'un cert nombre de països. No vull avergonyir el meu col·lega innecessàriament, però alguns dels seus delictes especialment desfavorable reputació, fins i tot en les comunitats que són bastant tolerant per excessos sexuals. D'altres es relacionen amb o suggerir abús de drogues, especialment per a ús personal. I d'altres que suggereixen la implicació en l'espionatge. Per no parlar d'alguns crims contra menors, que, en definitiva, poden ser qualificades com a crims de guerra."
  
  
  Vaig mirar a Inuris. Va abaixar els ulls com els tres homes van mirar-lo absoluta repugnància. Però al mateix temps, també tenia un odi ardent per ser el subjecte d'aquest tipus de la humiliació pública de Coronel Xing. Vaig pensar per a mi mateix que si va haver-hi una oportunitat quan el Dr. Inuris podia fer el Xinès pagar, estaria encantat de fer-ho.
  
  
  El coronel Sin continuat... I així les autoritats inevitablement anar al Dr. Inuris i més enllà. Inuris, com hem vist, és tan absolutament dependents en el seu propi plaer. Ell anhela intens plaer. Ell s'espanta per les molèsties. Tem dolor inimaginable covardia. Posar-lo en mans de les autoritats, subjecte-li el més mínim dolor, i que serà el resultat? Ell hauria de deixar anar una ullada a tot el que l'esperança de salvar la seva horrible amagar. I per què? Perquè ens oblidem de neutralitzar la noia. El coronel Pecat va negar amb el cap, com si en una caricatura gest de penediment. "No, em temo que hem de portar-la. No esteu d'acord, Carter?"
  
  
  Tens alguna cosa a dir.
  
  
  "He de prendre el seu silenci per conveni, Carter," el Coronel Pecat, va dir. "El que ens porta a la inevitable pregunta: on és la noia?"
  
  
  "Em temo que no ho sé, Coronel", vaig dir.
  
  
  El Coronel va somriure a mi. "Carter, estàvem parlant sobre la seva fiabilitat. Es basa, per descomptat, en la seva coneguda reputació. Ja et vaig dir llavors, i et diré una altra vegada: no confio en tu.
  
  
  El coronel Sin encendre una altra llarga cigarret i encendre una de les dues fusta partits que havia pres de la lacat caixa en el seu abric de butxaca. A continuació, va prendre la meva agulla de la taula i va començar a afinar un altre partit.
  
  
  "Si us plau, no em facis mal, Carter. En el temps, jo li causa dolor en totes les seves formes, però jo estava esperant per evitar l'habitual de la tortura. Recordeu, no tinc cap veritable aversió a fer mal a vostè, però sabent que el meu indigne company és aquí", va estirada seu cap en el metge de la direcció. Inuris: "Que jo seria no fer-ho. Que no mereixen aquest tipus d'atracció.
  
  
  "Anar a la, Coronel," li vaig dir. Com més aviat s'inicia, millor. Hi ha un punt en la tortura quan la seva ment ja no rep el dolor missatges enviats pel seu cos, fins i tot si vostè sent conscient. Llavors, l'ànima sura en un nivell inabastable, lliure i segur. Vaig poder mirar endavant i sé que si em podia arribar a aquest nivell i romandre-hi fins al matí, Cèntim a la Matinada podria portar Hawke fins a la velocitat.
  
  
  El Coronel es va aixecar, va caminar al voltant de la taula, i es va aturar davant de mi. Va arribar a baixar, agafar-me les mans, que van lligats, i enganxat a la punta del partit sota la ungla del meu dit índex. Després va tocar la brimstone cap amb el roig punta del seu cigarret, i s'il·lumina amb un cercle viciós xiulet.
  
  
  Em vaig asseure i vam veure la flama gravar a través del partit, deixant negre seves boniques restes. El coronel Pecat va arribar a la taula, arrabassar una agulla, i va celebrar la seva brillant punta d'una fracció d'un centímetre del meu ull.
  
  
  "No moure's", va dir," o el seu ull podria convertir-se en una d'oliva en una broqueta."
  
  
  Vaig poder veure el partit encara crema.
  
  
  "On és la noia?" El coronel Pecat, va dir.
  
  
  Vaig sentir la calidesa apropament a la meva pell.
  
  
  "No moure's, Carter," el coronel va advertir.
  
  
  La major dolor, i vaig sentir els meus músculs es contrauen de forma involuntària. La fulla era un feble blur davant dels meus ulls.
  
  
  I llavors, de sobte, s'havia acabat. El coronel Sin arribar amb la seva mà lliure i s'extingeix la flama. — Jo hauria d'haver sabut no hauria d'haver intentat, Carter, però vaig haver de. Mai vaig saber. Es va tornar a Don Mario i va somriure.
  
  
  "Estic en una difícil posició," el Coronel Xing, va dir. "He de donar Carter de crèdit, estic segur que li hauria donat crèdit. Estem tant pros i molt bona. Tot i que valia la pena el risc per a veure si podia ser sensible a la més simple de les formes de tortura, en el fons sabia que no estava, no hi ha més que jo." Es va dirigir a mi. — De fet, vostè mena de benvinguda a la idea, no, Carter?" Estaves esperant que hauríeu de passar de la fase inicial fins al nivell de completar l'oblit, ja tots ho sabem. Ell va riure. "És gairebé com puc llegir la ment, no?"
  
  
  Don Mario interromp ell. "Molt bé, Coronel. Crec que és hora de deixar de bromes i jugant a jocs.
  
  
  El coronel Sin mirar el seu rellotge. "Ho sento", va dir, " mai s'ha de perdre el seu temps. I tenim molt a fer aquesta nit.
  
  
  "Doneu-me el ganivet," Don Mario va dir.
  
  
  Amb un lleuger arc, el Coronel va lliurar-li una agulla brillant.
  
  
  Don Mario va pesar admiració a la seva mà. Llavors ell em mirava amb els seus glacial ulls blaus. "En menys de quinze minuts, vostè em diu on aquesta noia és, Carter."
  
  
  Va travessar l'habitació i xiuxiuejar alguna cosa a l'metge de l'oïda. El metge assentir amb el cap i abandonar la sala. Uns minuts més tard, va tornar i va assentir a Don Mario. Don Mario va respondre amb un curt gest d'aprovació. No importa el que vostè diu sobre ell, que ell no era un home que malgastar paraules. El coronel Pecat es va asseure de nou. Jo no tenia ni idea de què estàvem esperant.
  
  
  Menys de deu minuts després, vaig sentir un fort cop a la porta.
  
  
  'Qui hi ha? Don Mario va preguntar.
  
  
  "Vito," va ser la resposta.
  
  
  "Bé," Don Mario va dir.
  
  
  Les portes es van obrir, i una petita, maltractades figura escalonat a la sala i cau als meus peus. La seva cara era bruta i la camisa va ser esquinçada. Una de les seves ulleres faltava. Malgrat la meva confusió, que va tenir només una mirada superficial a adonar-se que la patètica criatura davant de mi no era un altre que Felip Doane.
  
  
  — Sabeu qui és, no?" Don Mario va dir.
  
  
  Si va ser concebuda com una pregunta, ell ja sabia la resposta, a jutjar per l'espurna d'un reconeixement a la meva cara, potser per una fracció de segon.
  
  
  "Recorda," el Coronel Pecat va dir, " tinc plans per el Sr Doane.
  
  
  "No et preocupis," Don Mario va dir. — Sé que els teus plans. Podreu encara tornar enrere, per la seva major part.
  
  
  "Molt bé," el Coronel Pecat, va dir.
  
  
  — Tens algun material mèdic útil, Doctor?" El príncep li va preguntar.
  
  
  "Sí," el Dr. Inuris dir.
  
  
  "Portar-los aquí. He de compressió i mordassa coixinets, i potser una mica de morfina fins que puguem tornar-lo a consciència. I tenir tot el que tenim per aturar el sagnat.
  
  
  El coronel Sin veure els meus ulls ampliar a la menció de drogues
  
  
  "No crec que l'he sentit parlar res que no hauria de tenir, Carter", va dir. — Vostè serà drogat-se per al futur immediat.
  
  
  Dr. Inuris va sortir corrent de l'habitació i va tornar amb una bossa de negre.
  
  
  Felip Doane posar a terra, gemegant de tant en tant. Don Mario agenollar cap avall al costat d'ell i li va convertir més, fins que va de cara amunt, respiracions una mica com un peix fora de l'aigua.
  
  
  Don Mario mà esquerra va sortir disparat, va agafar al vell de la mandíbula inferior, i el va obligar a obrir la boca. Després es va inserir a la punta de l'agulla i es pressiona contra la meva galta fins que vaig poder veure la pell corbada, per davant dels meus ulls.
  
  
  Don Mario va mirar-me. "Escoltar, Carter, i pensar ràpid. Sóc un ganivet expert. Confia en mi. No m'importa utilitzar-lo bé. Estic preguntant a on la noia. Vull un ràpid i honest resposta. No és broma. Sense falsa evidència. Si jo no obtenir una resposta, vaig a tallar l'ancià galta i preguntar de nou.
  
  
  El coronel Sin bigues de fusta. Mario va ser, òbviament, a prop d'ell en esperit.
  
  
  Don Mario continuat per parlar. "I si jo no obtenir una resposta que m'agrada, vaig a fer una mica més. Llavors vaig prendre l'altra galta i preguntar de nou. Després vaig treballar a la meva oïda i el nas. Vaig a tallar l'ull, els dits de les mans. Els dits dels peus. Tota una cama. El metge mantenir-lo viu, perquè el Coronel necessitats-lo viu. Però serà un naufragi, i fins i tot el metge no serà capaç d'arreglar-lo. I tu ets el culpable. Mantenir la boca tancada, com un gran heroi, Carter. Com voleu?
  
  
  Gairebé podia veure la fulla a través de l'antiga de l'home pàl·lid, prim galta. Es va posar amb els ulls tancats, el seu alè xiulant a través de la seva hunched pit. Qui va ser, Felip Doane no estava molt a veure. Ell em va causar molts problemes, però això era el de menys d'ella. El que va fer va amenaçar desastre per a milions de persones. Així, d'una banda, no valia la pena l'estalvi. Però ell no estava tan malament en la seva obsessió. Suposo que en la seva pròpia ment, només va obrir unes portes a un parell de persones a canvi de fer de la seva filla a la vida més brillant. Si deixo a Don Mario tallar-lo a trossos, es podria estalviar Cèntim. I per salvar el seu, potser em poden guardar l'or.
  
  
  D'altra banda, si obro la boca i dir-los on i com obtenir Cèntim, podria donar-li l'ancià una idea del que ha fet per ella. Que probablement va merèixer, l'oportunitat de veure-la d'una vegada: bella.
  
  
  Però el més probable és que un cop d'ull costarà el món uns quaranta-cinc mil milions de dòlars.
  
  
  En un nivell estrictament professional, només vaig poder donar una resposta. I va ser totalment silenciosa.
  
  
  Vaig obrir la boca i va dir: "es troba en la seva pare apartament. Ella està esperant per a mi".
  
  
  
  Capítol 16
  
  
  
  
  El coronel Sin bufetades Mario a l'esquena. "Bonic", va dir, amb un somriure ample suficient per mostrar un conjunt d'acer queixals. "Molt bonic."
  
  
  Don Mario no vaig contestar-li. "Vito", va cridar. 'Venir.'
  
  
  Una ferret amb cara de trapella generat cap a la porta. Don Mario va llançar-li un munt de claus.
  
  
  "Tornar a l'antic home de la casa", va dir. "Pots trobar a una noia d'allà. Portar-la a la nau. Vaig a veure-t'hi."'
  
  
  "Bé," va dir el ferret, i va desaparèixer. Malgrat les meves instruccions a Penny, jo no tenia cap dubte que el ferret hauria de seguir el seu ordre experta. Que vaig sentir la clau al pany i decidir-malgrat tot el que hem dit a l'altre — que el seu pare ha arribat després de tot i ara és l'obertura d'aquesta porta. Només que no serà ell.
  
  
  El coronel Pecat em mirava curiosament.
  
  
  Per descomptat, he d'admetre que semblava boig, sobretot en els ulls d'un professional com el Coronel Pecat. Jo gairebé va riure. Va olorat una trampa. No hi ha cap explicació per a la noia tractant de salvar el seu pare. No hi havia absolutament cap benefici per a ell. Per, al seu parer, ni l'home vell, ni jo, ni la noia tenia un gran futur.
  
  
  Jo no podia culpar-lo. Des de la seva posició, el joc estava gairebé acabat, i va guanyar. Amb la nena a la seva misericòrdia, tenia gairebé totes les cartes: el misteriós Senyor Anderson, que van caure en les mans del no-res i va resultar ser una AX agent; la noia que podria causar-li un munt de problemes; i Felip Doane, que haurà de tenir sempre ha estat un misteri per a Coronel el Pecat, ja que el preu de robar l'or han estat, semblaven increïblement baixos per a ell.
  
  
  No vaig dir-li els meus motius. No han entès que de totes maneres. Per descomptat, em vaig trencar totes les regles. Aquestes regles, va dir, " renunciar a aquest home vell. Prendre el temps per a la noia per aconseguir el Falcó. Lloc per temps. Seure i veure Don Mario tallar Felip Doane a trossos. Pretendre que no veu la sang, l'horror, i la agonitzant dolor. Imaginar que totes les coses bones que es podrà assolir assegut a terme. Eliminar les imatges de la sang que vessa de l'ancià cara i ulls. Fer-se immunes a crits. Només cal pensar en què les instruccions dir.
  
  
  De vegades has de descartar les instruccions. Alguna cosa dins de mi en veu alta, va dir que no a la idea de Don Mario tallar l'home vell per peces, mentre que el Coronel Pecat va aplaudir, i Inuris seria llepar els llavis i els ulls seria esmalt sobre amb delit. No va ser hipersensibilitat. Alguna cosa dins meu em va dir que el moment que em va deixar el Don Mario aconsegueix el seu camí per la tortura de Felip Doane, vaig començar a admetre que em vaig perdre. I jo realment no només volem guanyar alguna cosa. Volia guanyar-ho tot.
  
  
  Volia aconseguir l'or nou, obtenir antic Felip Doane de nou a la seva filla en una sola peça, i liquidar l'puntuació. Jo volia eixugar-los a terme. Va ser un gran joc. Però quan arribava a ella, el moment de Don Mario generat la punta del ganivet en Felip Doane la galta, alguna cosa a l'interior em va dir, llençar el maleït llibre d'instruccions i jugar-hi el seu propi camí. El coronel Pecat mai no entendre. Va ser un percentatge jugador. I el meu principi va ser que mentre no em vaig morir, vaig tenir l'oportunitat de guanyar. Pecat va mirar sorprès. "Estic sorprès, Carter. Realment sorprès. I una mica decebut. Vaig pensar que us agradaria mostrar més valor."
  
  
  "Ningú No és perfecte, Coronel", vaig dir.
  
  
  "Potser no, Carter", va dir. — Però vostè tenia fama de ser molt a prop d'ella. I creieu-me, els meus informes sobre que són molt recents. Els darrers suficient per entendre la seva recent trobada amb el meu bon amic Hsiang a l'Àrtic, per no esmentar el Dr. Inuris. Es va tornar a Inuris amb un somriure còmplice. — Recordes Hsiang, oi, Doctor?" Vull dir, almenys el que he vist la seva imatge, o no? Lothar Inuris assentir amb el cap.
  
  
  "Era una bona feina, la seva lluita per Hsiang," el Coronel Pecat em va dir, " molt agradable i una mica prematura de mi. Si Hsiang havia estat un èxit, la seva empresa tindria molt d'èxit es va fusionar amb aquest cas, la fase final de la qual em va portar al seu país. No obstant això, crec que el món és molt difícil futur, fins i tot sense Hsiang esforços." Jo no responen a les seves presumir. Ell va somriure a mi. "I vostè, també, de Carter, tenen molt difícil futur per davant. Quan som a la Xina, tindrem un munt de llargues converses. I vostè em diu un munt de coses. Però primer vostè ha un mar de llarg recorregut, que començarà en un parell d'hores. No és que la dreta, Don Mario? Don Mario assentir amb el cap. "El vaixell està treballant", va dir. "Hem accelerar les coses."
  
  
  "Estarem deixant abans de l'alba," el Coronel Pecat va dir, " gràcies per la vostra col·laboració, Carter. El senyor Doane és aquí - va assenyalar a l'home vell que encara estava estirat al descobert la planta " per unir-se a nosaltres, perquè, com vostè, que té algunes habilitats que ens agradaria tenir. Com per a la noia... Coronel Sin inclinar el cap enrere i es va quedar mirant al sostre. — Com per a la noia, Lothar, potser vaig a donar-li a vostè més tard, quan vam arribar al port segur. Mentre estem a la mar, vostè pot divertir-se amb ella, com que no arrisca a ser tan segurs com estem a la Riviera. Un cop vam arribar a la Xina, podeu quedar-s'hi tant de temps com vulguis amb la noia. Però saber que, Lothar, sospito et canses de temps abans d'accedir-hi. Si aquest és el cas, anem a donar-li a la tripulació, que poden fer el que vulguin amb ell, i llavors anem a desfer-se d'ell. Això no té cap valor pràctic per a nosaltres.
  
  
  Dr. Inuris bigues de fusta amb plaer i va regally. "Gràcies per la vostra generositat", va dir.
  
  
  "Vostè sap, vostè realment no mereix això," el Coronel Pecat va dir, " però crec que tot anirà bé una vegada que la noia és a la nostra cura, i així estic disposat a perdonar el seu indiscretion sobre la Costa."
  
  
  "Gràcies a vostè, Coronel Pecat", el Dr. Inuris dir.
  
  
  El coronel Pecat es va convertir a l'mobster. — I tu, Don Mario, em temo que no tenen un especial regal de comiat, encara que bé s'ho mereixen. Em va agradar fer negocis amb tu. Vostè és un home d'honor, i la seva convicció que, com hem vist, aquesta nit, és més admirable. Realment m'agradaria expressar el meu profund respecte per a vostè.
  
  
  "Vaig a fer-ho aquí", va dir Mario, que apunta a la taula. "Molt adequat", el Coronel va dir. "És molt apropiat que vostè, que va liderar el formidable Agent AX Carter a trair una dona jove, s'han convertit en l'hereu al seu arsenal. És gairebé poèticament adequada. Molt bona, Don Mario. Vostè obtindrà la seva Luger, la seva agulla, i el seu poc gas bomba. Considerar-los el seu trofeus.
  
  
  Don Mario posar la bomba en la seva butxaca i la pistola i ganivet en el seu cinturó.
  
  
  El coronel Sin mirar el seu rellotge. — Tenim un parell de minuts abans que el camió arriba, com es va acordar. Em va dir, " Quan arriba, Carter, començarem el nostre viatge. Gaudiu-la tant com puguis, perquè aquest serà el seu últim viatge. Vas a la Xina amb quaranta-cinc mil milions de dòlars d'or, com vostè probablement ja sap. Amb l'ajuda del Dr. Inuris, la luckless Senyor Don, i la inestimable ajuda de Don Mario, que va proporcionar la necessària mà d'obra, hem estat capaços de llet de la Reserva Federal."
  
  
  "I demà, els rumors es fa estralls arreu del món que la majoria de les reserves d'or dels Estats Units i de les reserves d'or de molts dels seus fidels amics han desaparegut. El seu govern emetrà fomentar els missatges, però els rumors persisteixen i créixer més fort. I aviat, banquers i altres governs que s'exigeixen garanties i, finalment, demostrar-ho. No es pot acreditar. A continuació, el dòlar va ser que no val res, perquè la confiança és destruït. Les persones que han de dòlars intentarà canviar-los, però per què? La lliura Britànica es depreciï. Alemany marques, fins i tot francs Suïssos, es devalua, perquè ningú no confien paper diners ja. L'or que queda en serà el món no té preu. Qui té voluntat de mantenir-lo. Aquells que no en tenen s'estengui el pànic.
  
  
  El propietari d'una botiga amb un tros de pa que es neguen a vendre-la a menys que la barra de pa és pagat amb una cosa diferent del paper moneda. Una persona que necessita un metge no tindrà res per pagar-lo, excepte inútil paper diners, que el metge no acceptarà. Escenes com aquesta s'haurà de repetir moltes vegades en diferents ubicacions. I aviat, les bandes serà d'itinerància, els carrers i els saquejos de botigues a la recerca d'allò que necessiten per sobreviure. Les fàbriques es van paralitzar perquè ningú no es pot permetre l'cotxes, màquines de rentar, i televisors que produeixen. I els treballadors seran acomiadats. Un xeic Àrab del Golf pèrsic serà exigir el pagament en or abans d'enviament seu oli. I no hi haurà cap d'or per pagar. Que no hi haurà cap d'oli. I aviat no hi haurà ni cotxes, ni trens, ni avions, i les fàbriques no només serà ociós, però també inútil. Els Estats Units ja sabeu que es convertirà en un econòmiques desert. Les ciutats s'ompliran amb les persones que passen fam. El camp serà devastat per les incursions de bandes que maten el bestiar per a menjar i robar les verdures." No vull sentir res més. Vaig mirar a Don Mario. Ell no sembla parar-hi atenció.
  
  
  Vaig dir. 'I tu?'"Aquest és el seu país. Vostè viu aquí. No voleu?'
  
  
  El coronel Sin riure. "Don Mario és un producte d'una nova cultura, Carter. No esperen a ser guiat pels seus sentiments. El seu negoci és la supervivència i el benefici, no empatia. Som socis en aquesta empresa. Ens diferencien només en un aspecte, en la nostra elecció de pagament per a la nostra participació. La xina, pobres en or, va triar or. Don Mario ha poc interès en or. Oh, ell va mantenir algunes coses per si mateix, però ell la troba massa pompós i, bàsicament, des d'un punt de vista filosòfic, sense interès. Però hi ha un producte que és abundant a la Xina, un producte que promet grans beneficis si venen amb prudència.
  
  
  I això, Carter, és Mac i què es pot fer fora d'aquesta flor: l'heroïna. Es pot veure, Carter, quan el dòlar depreciates, arribarà un moment en què la gent es busqui un altre mitjà de pagament. I el mitjà d'intercanvi que No Mario proposa introduir és l'heroïna. No creus que és el que fa que la gent oblidi els seus problemes? I us asseguro, que tindrà problemes. Algunes persones en el seu govern serà interessats en la restauració de l'ordre a tota costa; i una població que és feliç a prendre heroïna serà un atractiu temptació. No creus, Doctor?"
  
  
  El coronel Pecat no va esperar la resposta. — Vostè sap, el metge és molt aficionat de roselles, no, Lothar? Així que ja veus, Carter, que No Mario, a través de la seva col·laboració amb nosaltres, tindrà un inesgotable. I aquesta reserva es donar-li una gran força. En el temps, quan alguns pau retorna al seu país, Don Mario es beneficiaran molt més que a partir del valor de l'or que ens van vendre. Els seus guanys es calculen en termes de les concessions a les lleis que ara prohibir algunes de les seves accions. Aquesta es calcularà per posseir la terra, una font de recursos que va comprar amb l'heroïna."
  
  
  I quan el pànic desapareix i altres països veure la saviesa de replantejar què és el que queda de la població, una certa activitat industrial, llavors No Mario es farà càrrec de funcionament de les fàbriques. La població motivada per la necessitat d'heroïna, com ara la gent és motivada per la necessitat de dòlars. I Don Mario es convertirà en el governant de facto del país, per no esmentar el fet que al mateix temps es convertirà en la seva legislador. La gent pot saber-lo com un príncep ara, però us asseguro, Carter, la gent aviat es dobleguen cap avall a ell com un rei.
  
  
  "Estàs boig,", em va dir.
  
  
  El coronel Pecat va aixecar la mà. "Si us plau, Carter, estic suplicant a vostè. Ser realista. No tinc preferència per la bogeria. Intentar pensar de l'heroïna com a nova moneda. És més lògic per avaluar un pack de pols blanca d'aquesta manera que alguns groc de metall o de paper de colors? No, No, això no és cert. Només cal donar una forma diferent de confiança. Ajust. I les dificultats que el país haurà de fer front proporcionarà els mitjans per dur a terme aquest ajust. Reconec que aquest és un canvi radical de l'adaptació, però No Mario necessitat d'una adaptació per a satisfer les seves ambicions. Es pot veure, l'or no li fem cap bé. Ser propietari d'or seria ara subordinar-lo a la normativa i pensant que són rellevants en el moment. Tant per aquestes normes i per aquesta mentalitat, Don Mario és un criminal i suposa el robatori de la seva propietat. No, abans No Mario poden obtenir la condició de que la seva ambició i tranquil geni atribuir a ell, primer ha de ser una revolució. I la pèrdua d'or provocarà una revolució en els Estats Units.
  
  
  Com per a aquells que han d'or, estem convençuts que sempre hi haurà gent en el món que són fam de l'or. Que, per dir-ho així, es mantindrà l'antiga fe. La xina, amb roselles i or, serà doblement ric, tot i que gran part de la nostra rosella cultiu està destinat per a Don Mario durant molts anys per venir. La xina i els EUA es fan molt bons amics.
  
  
  I estic segur que els que creuen en or i els que creuen en les roselles s'conviure durant segles a venir."
  
  
  Com que. Tot el pla. Va ser terrible. Em podia trucar-la bogeria. Però la línia entre la bogeria i genialitat és estret, i el Coronel Pecat era a la dreta sobre una cosa. No hi havia res en el AX fitxers per indicar que alguna cosa va malament amb la seva ment. El que va començar a fer era poc menys que un masterstroke; la natural, producte final de la intersecció d'un economista de l'especialitat i el fred-blooded la cobdícia d'un soldat conegut per la seva habilitat en la guerra. I el que va dir, va ser només un parell d'hores lluny de completar-lo. Va mirar el seu rellotge nou. — Només un parell de minuts més, senyors. A continuació, es va convertir per a mi sol. "Carter, toquen a la porta en un minut. Quan això succeeix, és a dir, que un camió ens espera fora. Aquest camió ens portarà fins a la costa, on Don Mario movers ràpidament càrrega d'or, a bord de la nau. Es bord d'aquest vaixell i estarem deixant en un parell d'hores.
  
  
  Vaig demanar a Don Mario a la desvinculació de les cames. I jo vaig preguntar-li a aixecar-se i tranquil·lament de deixar aquesta sala i obtenir en el camió. Quan vam arribar al vaixell, vull que puja a bord en silenci i de manera segura i anar on s'han pres. Si fas com jo demano, que serà rellevat del dolor innecessari. Però conèixer la seva inclinació per l'heroisme, he de prendre precaucions.
  
  
  Va agafar la nunchucks de la taula. Vaig veure mànecs de fusta i una cadena que penja entre ells. El Coronel casualment penjada la cadena sobre el meu cap i va treure els enllaços prou ajustades a mossegar a través de la meva gola i a la tràquea.
  
  
  "Pots venir a bord en el seu propi", va dir, " o vostè pot anar inconscient. Fer la teva ment.'
  
  
  Don Mario agenollar als meus peus i deslligada de les cordes. "El Dr. Inuris," el Coronel Pecat dir, que apunta a Felip Doane. "Aconseguir l'ancià cap amunt. Vull que ell per a estar en bona salut quan arribem a la Xina." Ell va riure. "Veieu, Carter, necessitarem una nova caixa forta."
  
  
  En la boira, el percebe casc d'un vaixell de càrrega penjada profund en l'aigua, brillant a la llum de la lluna, ancorat per un rickety moll. Malgrat la baixa altitud, a la popa de la bruta vaixell
  
  
  La Sarah Chamberlain-Cardiff alçava sobre nosaltres com ens vam posar fora de la camió. Llavors, al final del moll, una enorme grua amb gemegant cables es va transportar una enorme recipient sobre la taula.
  
  
  "D'or, Carter," el Coronel Pecat, va dir. Uns nu bombetes cremar sota el podrien sostre de l'antiga caseta que corria al llarg del moll, de fosa groc raigs de llum en el camí. "Fer una ullada al seu vehicle en direcció est. Res d'especial, oi?
  
  
  No va esperar la resposta.
  
  
  "Però les aparences són enganyoses, Carter. Aquesta indignant-a la recerca de càrrega barcassa de maniobres i carrosses més ràpid que un avió de combat. La seva equips electrònics està dissenyat per a fer invisible al radar. Però dubto que "Sarah Chamberlain" ha de proporcionar cap prova de la seva força. Que en el seu dret ment hauria de prestar atenció a un pobre vell Britànic-marcat de manipulador?
  
  
  "Bé, el Pecat," Mario va dir. "Estic dient adéu ara. El meu poble em va dir que van rebre el passat de l'heroïna fa unes hores, i en dues hores que tindrà la resta de la seva càrrega a bord. Després d'això, vostè pot deixar en cap moment." Que estrenyem les mans.
  
  
  El Coronel va mirar el seu rellotge. "Jo sóc amb tu, Mario", va dir. "Vaig a donar instruccions per sortir a la una de la tarda."
  
  
  "No et preocupis," Don Mario va dir. "Vaig a romandre en la meva oficina, fins que anar navegant per assegurar-se que tot està en ordre."
  
  
  "Excel·lent" Coronel Pecat va dir, " el seu rigor és típic, Don Mario. Crec que un dia ens trobarem de nou."
  
  
  "Adéu, doncs," Don Mario va dir. Ell va mirar el Dr. Inuris, que va donar suport a Felip Doane . "Penjar-hi, Doc," va dir. "Intentem actuar com un bon noi."
  
  
  Dr. Inuris no creia que valia la pena contestar.
  
  
  "La sort m', Carter", va dir. Ell va donar uns copets a la seva cinturó, on Hugo i Wilhelmina havia amagat sota la jaqueta. "Gràcies per la botiga de regals." Ell va tirar la porta a manejar i va desaparèixer en el graner.
  
  
  "Bé," el Coronel Pecat, va dir. La Sarah Chamberlain va permetre navegar abans de l'alba — "va riure," amb una càrrega d'acer.
  
  
  El coronel Shin arrencat de les nanses de la nunchaku, fent que la cadena de tensar al voltant del meu coll com si d'instar un cavall sobre. Continuem la baixada per l'embarcador i fins a la passarel * la. Vaig mirar cap amunt i va veure el Xinès, el capità ens mira des de l'alt pont. Xinès crewmen swarmed a tot arreu amb un únic mires que caracteritza com ben entrenats soldats.
  
  
  Sigui quina sigui la maquinària i equips electrònics va ser a bord, la Sarah Chamberlain no va ser un segle xx sinopsi quan va arribar a la presó instal·lacions. Sota la coberta, el Coronel Sin nudged mi fins que va arribar a la porta de ferro d'una cel·la amb un barrat finestra sense vidre. Davant d'ell van ser dos Xinesos, homes armats amb metralletes armes de foc. El coronel Shin va tenir la nunchaku de al voltant del meu coll i va tenir un joc de claus de la butxaca.
  
  
  Va obrir la porta de la cel·la. "Vénen a, Carter. I així és el Senyor de l'Alba, ", va dir el Dr. Inouris.
  
  
  El pis era de ferro i coberta amb palla, i el Dr. Inuris deixar anar de Don Felip, que havia caigut a la palla. Els guàrdies es van peu dret davant de la porta, la muzzles de les seves armes entrenat en nosaltres.
  
  
  "Podeu deixar el vell home sol, Lothar," el coronel va dir. "Carter, em temo que serà el porta manilles i la cama ferros."
  
  
  Em va encongir les meves espatlles. Dones i la cama ferros estaven adscrits a les parets. Un parell de mans, un parell de peus. I obedients a entrar. El coronel Sin tancat-les amb la seva fletxa.
  
  
  "També vaig tancar la porta de la cel·la", va dir. "I jo vull que sàpigues una cosa, Carter. Només tinc un joc de claus. Així que no tan sols pensar en la burla de les guàrdies. Realment no hi ha res que podem fer per vostè. Però es pot disparar molt bé. Jo prefereixo, per descomptat, que això no es produeix, però si ho fa, vaig obligar-me a entendre-ho.
  
  
  Va tornar enrere fora de la cèl·lula. La porta tancada i el Coronel va convertir la clau en el pany. Ell es va aixecar de nou i va saludar a mi a través de les barres. "Vaig a visitar-te de tant en tant, Carter, i potser podem parlar. Però ara tot el que puc dir és tenir un viatge segur. Es va tornar i va desaparèixer de la vista.
  
  
  Per uns moments els guàrdies es va quedar a mi a través de les barres, els seus caps junts. Vaig ignorar-los. Aviat s'avorria i va desaparèixer.
  
  
  És que ha estat una mitja hora més tard, quan vaig sentir veus fora de la cèl·lula. El coronel Sin cara reaparèixer davant de les barres. Ell va somriure, i la seva clau sacsejar en el pany. La porta es va obrir per revelar el Pecat, dos guàrdies de seguretat, i Cèntim a la Matinada.
  
  
  
  Capítol 17
  
  
  
  
  "Nick," Penny anomenat. 'Pare.'Ella va córrer cap a la cel·la i va caure de genolls al costat de Felip Doane.
  
  
  El Coronel va arribar fins a ella i la va agafar del braç. "La vostra fidelitat és admirable, la Senyoreta Alba", va dir. — Però em sap greu que la teva llibertat ha de ser una mica restringit. Vostè serà a dones, igual que el seu amic Carter. Almenys mentre no estem a la mar. I llavors vostè serà permès de tenir cura del seu pare "— va riure ben — " sempre que el Dr. Inuris pot faltar a tu." En algun moment de la mar, vaig a veure si podem fer que el seu pare la vida una mica més fàcil. Però per ara, hem de mantenir la màxima seguretat. Espero que s'entengui.
  
  
  Va encadenat a ella i a l'esquerra de la cel·la. Es va tornar a la clau en el pany nou.
  
  
  Hem pogut escoltar els seus passos desapareixent a la planxa corredor. A continuació el silenci.
  
  
  Penny em mirava a través de la càmera.
  
  
  "Oh, Nick", va dir ella. "Què passarà?"
  
  
  "Penny l'Alba," vaig dir. "Creieu-me o no, anem a la ruïna aquest projecte".
  
  
  Felip Doane va queixar i va canviar el seu cos prim sobre el llit de palla.
  
  
  "Jo el necessito despertar," vaig dir Cèntim.
  
  
  "Bé," va dir. Ella va començar a cridar. 'El pare. Pare. És a mi. Ni un cèntim.
  
  
  L'home vell va agitar de nou.
  
  
  "Get up, Pare. Tinc necessitat de tu.'
  
  
  Els seus ulls twitched i es va obligar a seure. "És que vostè, Cèntim?", va dir. "És tan fosc en aquí. No puc trobar les meves ulleres."
  
  
  "És al costat de la seva mà esquerra, el Pare," va dir.
  
  
  En la penombra, va grop-los, agafar-los i posar-los en el seu nas. Malgrat la manca d'una lent, que ara podria veure. El seu rostre il·luminat quan ell la va veure. "Déu meu", va dir. "És que realment ets, Cèntim?"
  
  
  "Sí, Pare.
  
  
  "You're beautiful", va dir. 'Bellesa.I es va posar a plorar.
  
  
  "Shhh , Pare," Penny dir. "No cal plorar."
  
  
  "No puc ajudar-lo", va dir.
  
  
  "Pare, hi ha algú aquí amb nosaltres. Necessitem la teva ajuda. Per primera vegada, el vell es va adonar que ell i la Penny no eren solament en la cèl·lula. Es va tornar i es va quedar a mi.
  
  
  "Aquest és Nick Carter, Pare," Penny dir. — Vol ajudar-nos a sortir d'aquí."
  
  
  "Això és correcte, Senyor Doane," vaig dir. "Vull obtenir i Cèntim d'aquí i mantenir el vaixell s'enfonsi. Però no puc fer-ho sense la seva ajuda.
  
  
  "Què puc fer jo?', va dir.
  
  
  "Deixar de queixes," li vaig dir. — L'única pregunta és, vostè haurà de fer-ho?"
  
  
  "Si m'ho permeten, ho faré", va dir. — Jo dec Lothar Inuris res més. El meu contracte amb ell va acabar en el moment que va operar Cèntim. Però ell i el seu traïdor amics enganyar-me. Van venir per mi, aquest matí. I que em va portar a aquest vaixell i va llançar-me a aquesta cel·la. Quan vaig exigir una explicació, el Xinès va riure i em va cridar un idiota. Jo t'ajudaré, Carter. Sóc un home vell i no sé com lluitar, però jo t'ajudaré. Ara que Cèntim està bé, no m'importa el que passa al Dr. Inuris i els seus amics, o per a mi. Tot això és un doble joc."
  
  
  "Què vols dir?'
  
  
  "Es pensava que només era un vell, estúpid persona. El vell idiota. Però hi havia alguna cosa que no sabia res de mi. Vaig néixer a la Xina. Parlo la seva llengua. I avui he sentit alguna cosa en Xinès, la qual cosa indica un doble joc.
  
  
  "Anar a", em va dir.
  
  
  "Vaig ser present a la recepció. La vaig fer Cèntim dit vostè sobre això?"
  
  
  Vaig assentir amb el cap.
  
  
  — Bé, doncs, suposo que ja saps el meu paper. Vaig anar a un cèntim. Però jo encara no sabia que els seus amics estaven. Fins al dia d'avui. I llavors vaig saber que alguns dels seus amics van ser Xinès i nord-Americà membres de la màfia. L'acord va ser que la màfia l'oferta d'or a la Xina, a canvi de l'heroïna. No puc dir que m'agrada molt, però també crec que estic en posició de queixar-lo. Bé, al principi tothom va girar l'esquena a mi, portar-me aquí i convertir-me més a Coronel Pecat. Però l'altra traïció encara existeix. Els Xinesos estan enganyant a la màfia."
  
  
  Li vaig preguntar. 'Què?'
  
  
  "Aquesta heroïna", va dir,"és enverinat."
  
  
  "Què vols dir?'
  
  
  "Exactament el que estic dient," Felip Doane, va dir. "No sé què posar-hi, però sí que sé una cosa: l'heroïna és dinar en dos tipus diferents de les bosses de plàstic. Coses de color verd bosses de matar ràpidament. Les coses en blau bosses de treball a poc a poc. Però si algun d'ells entrar en el seu cos, que es morirà.
  
  
  Vaig haver d'agafar el meu barret fora Coronel Pecat. Quaranta-cinc mil milions de dòlars en or no era suficient per a ell. Sense disparar un tret, va fer fallida els Estats Units i matar milions de persones. Va ser millor que una guerra nuclear. No hi hauria cap radiació, no industrial danys. Només una població, mort i anat morint, incapaç de defensar-se.
  
  
  I jo estava segur que la Xina hauria d'entendre Xing plans i aprofitar-los. Don Mario realment va ser el rei: el rei de la prosperitat. En algun lloc en el seu amagatall va ser, probablement, diversos milers de quilos de veritable heroïna. Va revisar-lo i va decidir que el Coronel Xing va actuar de bona fe. Hauria d'haver sabut millor. Però no hi havia cap raó per sentir llàstima per a ell. Va ser només una mica més cobdiciosos que havia de ser. El pensament d'ell sent enganyat em tornava boig amb alegria. Excepte el que si es va assabentar, el Coronel Xing seria assegut a la Muntanya d'or, i un munt de gent innocent estaria mort o morir als carrers dels Estats Units.
  
  
  Però no si tinc alguna cosa a dir sobre això.
  
  
  "Bé, escolta", vaig dir, que cap a Felip Doane. — Tinc un treball per a vostè." I vostè haurà de fer-ho ràpidament. Però crec que vaig a sobreviure, tenint en compte el que Cèntim diu sobre vostè.
  
  
  "Vaig a fer la meva millor", va dir. 'Què és això?'
  
  
  "Penny em va dir que ets un expert en panys i que vostè sap tot el que cal saber sobre ells."
  
  
  "Això pot ser cert," Felip No va dir.
  
  
  "Tot el dret", em va dir. "Vull que per alliberar-me d'aquests grillons i obrir la porta per a mi."
  
  
  "És un treball dur," l'home vell va dir. "Sobretot sense necessitat d'eines."
  
  
  "Suposo que ja us vaig dir que disposem d'algunes eines, primitiva, però les eines."
  
  
  'On?'
  
  
  "Sota el meu coll," li vaig dir. "Trobareu dues maquinetes d'afaitar-hi.
  
  
  L'home vell va aixecar de terra i coixejant stiffly cap a mi. Ell va treure de nou el seu coll i el va treure dues fulles. "Bona acer," va dir. "Sí, crec que podria utilitzar-los. Els panys de les cadenes són encara primitius", va dir després d'una inspecció superficial. "Com per la porta mecanisme, veuràs que això no és també un problema."
  
  
  "Quant de temps pot prendre?"
  
  
  Els seus ulls encesos fins a la possibilitat de ser útil per tornar a la nau sabia millor. — Depèn de quant de temps I treball. Potser vint minuts.
  
  
  "Afanya't," vaig dir. "Si algú ve, amagar els fulls sota la palla."
  
  
  El vell era ja s'estenia a tota la longitud de la planta, la celebració de les seves mans a la plaça de la taca de llum streaming a través de la barrat finestra. No vaig poder veure el que estava fent, però el que vaig poder sentir la feblesa de la fricció de metall com les seves mans fumbled sota la humida capes de palla.
  
  
  Vaig tractar d'aclarir la meva ment mentre treballava. He intentat no perdre la meva energia preocupar-se de si la seva forces mantindria i si Coronel Sin atreviria a de sobte pas a l'interior per veure com els seus presoners estaven fent. Vaig intentar desterrar la rítmica en la mòlta de la fulla del formigó, la meva respiració lenta, i oblidar-se del temps. Però fora, jo sabia, aquesta grua va girar com un gran pèndol entre el moll i el vaixell, ocupant el seu manté amb tones d'or. Podria obligar-me de no pensar en el temps, però jo no podia deixar-ho córrer. I el moment vindrà quan aquesta grua farà el seu últim moviment i començar el viatge triomfant del Coronel Pecat. Llavors seria massa tard per a mi per fer el que jo pretenia fer.
  
  
  "Bé," he sentit Felip Doane dir.
  
  
  Ell es va aixecar i en la seva mà vaig veure una de les fulles, o el que quedava d'ella. Semblava com si hagués primera dividir-lo per la meitat al llarg i tallar una part del que va ser esquerra. Es va traslladar feixugament cap a mi i em va agafar el bloqueig sobre el maniguet de la meva mà dreta. El va deixar en punxa metàl·lica de diapositives a, mantenint l'orella a prop de la resclosa. Va fiddled amb la provisionalitat clau entre el polze i l'índex, a continuació, convertir-lo atentament.
  
  
  "Gairebé", va dir. "Però no prou bo."
  
  
  Es va retirar de nou en la plaça de la llum, i de nou vaig sentir la raspadura de metall en concret.
  
  
  "Això ha de ser així", va dir quan va tornar.
  
  
  Ple de confiança, va lliscar l'esmolada fulla de nou en el pany i retorçat la seva nina bruscament. Hi havia un clic en el silenci de la cel·la. El pany de la porta es va obrir. Felip Doane la cara vermella amb emoció. "La resta és simple ara", va murmurar. Després d'uns segons, va publicar el meu altre braç i la cama.
  
  
  Vaig posar la meva boca a prop de l'orella.
  
  
  "Tot el dret", em va dir. "Ara llançament Cèntim, molt tranquil·lament." A continuació, ens encarreguem de la porta de la cel·la.
  
  
  El vell home va assentir a mi. En menys d'un minut, Penny les mans i els peus eren lliures.
  
  
  Em va cridar l'home vell i em deia, xiuxiuejant, de nou, " Com obrir la porta de la cel·la?"
  
  
  Va celebrar la seva mà. En el palmell de la mà era la segona fulla, encara trencat. Va per la contundent costat i utilitza els seus altres polze i l'índex per a executar el full d'anada i tornada.
  
  
  "Què vaig a fer és anomenat loiding. Això s'acostuma a fer amb una tira de cel·luloide. Es té la rigidesa i la flexibilitat per empènyer el bloqueig de la pestanya de nou. La fulla es fer el mateix.
  
  
  — Fa molt de soroll?"
  
  
  "No ho sé", va dir l'ancià. "Una veritable loiden ha de ser molt tranquil. Però, tan aviat com aquest llenguatge cau de nou, no sé què passa. Només haurem de córrer aquest risc.
  
  
  "No tenim remei", em va dir. — Vaig a posar un cèntim a la cantonada entre la porta i la paret quan la porta està oberta. Si alguna cosa va malament, ella és fora de la línia de foc. Com per a que, si tot va bé, us senyal en mi quan el bloqueig és lliure, i després de peu al costat de la Penny. Quan entro per la porta, no moure's. Estada d'on ets fins que et crida." Sempre encara sóc capaç de cridar a terme.
  
  
  L'home vell agenollar per la porta i va començar a excavar en el bloqueig amb el seu ganivet.
  
  
  He intentat mantenir la meva respiració constant. Vaig tenir la temptació de deixar de respirar completament de manera que hi hauria un silenci total.
  
  
  La seva nina es va traslladar una vegada, dues vegades, tres vegades. Va treballar a l'espai entre la porta i la de caixa. Llavors es va aturar.
  
  
  L'home vell va tornar a cara a mi i va assentir. Era el moment per començar a treballar. I aquest treball va consistir en la captura de diversos submachine armes de foc.
  
  
  
  Capítol 18
  
  
  
  
  Vaig córrer cap a la porta com un toro que veu un torero novell, hunched més, ferotge i recollides al mateix temps.
  
  
  Estaven drets al passadís, un a la meva esquerra, l'altre a la meva dreta, i els seus pensaments van ser prou lent que les seves mandíbules va caure quan em va veure aparèixer. Tornant a la meva esquerra, he plantejat les meves mans com els ganivets i les escates de la guàrdia espatlla mentre ell encara era clutching la seva metralleta pistola. Com va caure a terra amb un accident, vaig agafar-li una mà a la boca per deixar-lo des de cridant, i els altres al voltant de la seva cintura per estabilitzar-lo. Vaig ficar-li bé al seu soci, tancar la bretxa entre ells com ràpidament com sigui possible, de manera que el segon guàrdia va enredats amb la seva arma, sota la seva parella braç. Vaig aixecar la mà que havia estat la celebració a l'home de la cintura i van reduir-lo sobre la seva espatlla trencada i en el coll de l'rebombori guàrdia. No era un perfecte cop de puny, però va inclinar el seu coll a la cara. Quan va arribar a sortir una altra vegada, vaig arribar a ell des de dalt, a la dreta de la cara. Els ossos es va trencar sota el meu articulacions, i la sang que brollaren del meu netej a la boca. El seu cap va colpejar la paret dura, i va lliscar a terra inconscient. He filat del seu amic tot i triturades seva la poma d'adam amb el meu palm abans que pogués aprofitar-se del fet que jo ja no estava cobrint la seva boca.
  
  
  Em vaig arrossegar els cossos banda, va reunir les meves armes, i enganxat el meu cap a la cel·la. "Tot el dret", em va dir. "Temps per recuperar l'alè."
  
  
  Penny i el seu pare ràpidament es va unir a mi. Li vaig donar un dels submachine armes de foc. "Vull sortir d'aquesta nau sense utilitzar-los," li vaig dir. "No hem d'anar a través de la part superior, vam anar de nou a través d'aquesta coberta. Sé que el que estic buscant. Serà lluny del moll. Segueix-me, i si correm a ningú, deixar-los per a mi. I si alguna cosa em passa a mi, podeu utilitzar aquesta arma per matar a qui tu vulguis, sempre que tingui alguna cosa a tractar. Vaig veure-ho quan vam arribar a dalt: una petita porta del costat del port de la Sarah Chamberlain. Vam fer el nostre camí per la poca llum passadís al trencall cap a la popa. Vam anar amb cautela, però es va reunir a ningú.
  
  
  La porta estava esperant per a nosaltres.
  
  
  "Doneu-me la pistola", em va dir.
  
  
  Em vaig posar la maneta i obrir la porta amb cautela. Em va quedar a l'ombrívola, movent les aigües de l'East River cinc metres per sota de mi.
  
  
  "Vostè va primer, Penny," vaig dir. "Les cames primer. Permeteu penjar a la vora. I després només deixar anar. La més petita és la distància que cauen, menys soroll que hi ha. Després de nedar tan silenciosament com puguis a l'embarcador i esperar-me allà. El mateix val per a vostè, Sr Don. Hi trobareu una escala que dóna accés a l'embarcador, just passat el estribord boom.
  
  
  Es va passar sense errors. Vaig tancar la porta com vaig poder, abans de caure fora de la vora. Ell només espera que ningú hauria de passar per ser sorprès per la llum brillant del costat del port de la Sarah Chamberlain . Però vaig dubtar que qualsevol de l'equip ha estat a terra. L'hora de sortida estava massa a prop. D'altra banda, sempre li havia nois de Don Mario a preocupar.
  
  
  El coronel Pecat no han estat tan ansiosos per mostrar-me la nau. Va deixar-me veure la porta i les escales que porten des del moll a l'aigua.
  
  
  Penny i el seu pare estaven esperant-me a la part inferior de les escales.
  
  
  "Tot el dret", em va dir. — Vaig a pujar aquestes escales i prendre les meves armes amb mi. Segueix-me a dalt." Tan aviat com vam arribar a dalt de tot, vaig anar a Don Mario. Vull que dos d'aquí. Córrer tan lluny i tan ràpid com vostè pot.
  
  
  "No, Nick," Penny dir. 'Ara no.'
  
  
  "Ella és a la dreta," l'home vell va dir. "Vostè necessita ajuda."
  
  
  "Sé", em va dir. "I vaig a fer-ho des de el Don Mario." Almenys la majoria ajuda immediata. Però no vull que dos amb mi. No serveix de res fer mal a vostè.
  
  
  "Vaig venir amb vostè, Nick," Penny dir.
  
  
  Vaig negar amb el cap. — Si vols fer alguna cosa per a mi, vostè pot. Però això no és una cosa que es pot fer aquí.
  
  
  "Després ens diuen el que volen", va dir l'ancià.
  
  
  "Vull que crida David Hawke. Penny sap on en contacte amb ell, l'Articulació de Premsa i Filferro Servei a Washington. Dir-li que la Sarah Chamberlain s'ha de parar a totes les despeses. Dir-li que Nick Carter dir que a trucar-li. Vols fer això?
  
  
  "Si podem, farem això", va dir.
  
  
  "Tot el dret", em va dir. 'Anem. El temps és curt. Vaig començar a pujar les escales. A la part superior, em va mirar per sobre de la vora del moll. Es veia bé. Tots els ulls es dibuixarà a la gran grua. Ell encara estava en moviment, ara tornar a l'embarcador. Jo només havia d'esperar que ell havia deixat almenys un contenidor d'or, i que la seva obra per a la nit no es va fer encara. Jo sabia que el meu treball no era molt més encara sigui.
  
  
  Vaig sentir Cèntim i el seu pare obtenir darrere de mi. L'home vell va respirar profundament. Em vaig convertir en el meu cap, cap a ells. "Estada baixos i estada a l'ombra. Vaig a cobrir per a vostè. Sortir ara. Córrer!' Estava sol, envoltat per la màfia i el Xinès, i el temps es va esgotant.
  
  
  He rastrejat el camí cap a l'estómac des del moll a la llarga caiguda de tendals on Don Mario havia entrat. Vaig sortir cap amunt per protegir el marc de la porta i va tractar el tancament.
  
  
  No va ser tancat. Ràpidament em va lliscar a través d'ella, i en la foscor.
  
  
  Lluny, a la vora del riu, vaig veure una llum. Vaig començar a caminar en aquesta direcció, la meva arma a punt en la meva mà. Havia d'estar preparat per al pitjor. Si m'hagués estat de sort, No Mario no m'he adonat. Jo esperava que m'agradaria tenir èxit.
  
  
  Crouching baixos, vaig seguir caminant fins que vaig veure les llums de l'oficina, amb finestres a tot arreu mirant cap a la nau i el riu. Oficina per a tota l'amplada del riu.
  
  
  Don Mario estava assegut en un giratori de la cadira darrere de la seva taula, mirant Sarah Chamberlain . Excepte en algunes telèfon i una còpia de l'Lloyd registre d': regidors, l'escriptori buit.
  
  
  La seva estada a la caseta de mi mateix, amagant-me de la nau, he arrencat obrir la porta i dirigit la bóta del meu rifle d'assalt. "Molt tranquil, Mario," vaig dir. No va moure. Ell va continuar mirant la finestra de la nau.
  
  
  "Aquest és el Carter," vaig dir. "Vull que aixecar-se i córrer la cortina de la finestra de davant del vaixell. A continuació, seure de nou. Vull parlar amb tu." Mantenir les mans a prop de la seva cara quan et sentis de nou. Tinc algunes notícies per a vostè sobre la seva Xinès amics que crec que vostè voldrà escoltar.
  
  
  "M'agradaria escoltar alguns dels que has de dir, Carter", va dir.
  
  
  "No cal escoltar res, Mario. Però si no escolten, que podria ser fatal, " vaig dir. "Després de tot el treball, no vols ser un' el rei és mort, visca el rei ' situació, la vols?"
  
  
  En resposta, Mario va rebutjar la seva cadira, va anar a la finestra, i va assenyalar a la cortina. Vaig entrar a l'habitació i ensopegar amb ell i com ell es va asseure de nou.
  
  
  "Parlar ràpidament", va dir.
  
  
  "Això és exactament el què vaig fer," vaig dir. "Els teus amics enganyar-te."
  
  
  Mario va riure. "Per descomptat, i la cavalleria que ve, també.
  
  
  "És millor que començar a creure que, també," vaig dir. "La final de la negociació no es compleix. La única pregunta que queda és si el seu amic, el Coronel Pecat, serà capaç d'escapar a la llibertat després va enganyar a tu.
  
  
  "Tot el dret, Carter, deixar de fer aquestes endevinalles. Quin tipus d'estafa és això?
  
  
  "Heroïna".
  
  
  "L'heroïna és tot el dret," Don Mario va dir. "Va ser comprovada per la gent I la confiança."
  
  
  — Et vaig comprovar tot?"
  
  
  "Per descomptat que no," va dir. "Però ens van prendre mostres de diverses tones."
  
  
  "Va ser una cosa bona," vaig dir. "Els altres són enverinat."
  
  
  "Aturar-lo, Carter", va dir. "Jo no sóc un ximple. Vostè tenir un un-a-un-milions oportunitat d'explotar aquest cas, i això vol dir que haureu de girar-me contra el Pecat. No vaig a menjar-la.
  
  
  "Estic aquí per a convertir-te en contra de Canyella per fer trampes en vostè. L'heroïna és enverinat . Això és realment escombraries. I el més brut en verd bosses.
  
  
  Mario pursed seus llavis. "Vostè sap, Carter. Estic començant a aconseguir interessat en tu. Com se sap sobre aquests verd bosses?
  
  
  — Igual que jo sé sobre el blau de bosses i el verí. Si has tingut un amic a bord d'aquest vaixell que també entén Xinès, vostè hauria de saber això. Aquest vell home va néixer a la Xina.
  
  
  "Com aviat podem fer la prova?" Mario va dir. "Pren una mica d'aquest últim bit de la brossa des de la nau. Verd bosses. El que està en el green bosses mata el més ràpid.
  
  
  Mario va respondre un dels telèfons. "Vito", va dir. "Portar-me una de les verda bosses." Immediatament.'
  
  
  Va penjar i va mirar a mi. "Bé, Carter, vostè té una oportunitat. Pas enrere. Hi ha un trapdoor davant del meu escriptori. Després d'un minut, s'obre i Vito va de dalt. No es posi nerviós amb les seves armes. Vito faré com vaig dir. Vostè pot estar segur de que no fer res.
  
  
  Hi havia un brunzit so per sota de mi, i una part de la planta es va apartar, revelant Vito és ferret-com la cara com ell va treure el cap a l'habitació.
  
  
  "It's all right, Vito," Don Mario va dir. "No hi ha dificultats."
  
  
  Vito va pujar a l'habitació, i la floorboard lliscar enrere. Va posar la bossa verda de Mario l'escriptori.
  
  
  "Necessitem un conillet d'índies", va dir. "I crec que vaig conèixer a la persona adequada per a ella." Va agafar el telèfon. El coronel Pecat", va dir. 'Ràpidament.'Ell estava esperant. Quan va parlar de nou, la seva veu era urgent. "El Coronel Pecat?" Don Mario. Escoltar. L'accident ha passat a un dels meus nens. Enviar Dr. Inuris amb el seu maletí. Necessitem aviat.
  
  
  Ell va penjar sense donar Coronel Sin una oportunitat de preguntar qualsevol dubte. Jo vaig posar el teló de nou una fracció d'una polzada i va mirar cap a fora de la nau. Poc després, una esquerpa Dr. Inuris arribat al final de la rampa i comencem a baixar per l'embarcador.
  
  
  "Ell ve," vaig dir.
  
  
  "Portar-lo a, Vito," Don Mario va dir. Vito sortir de l'habitació. "No et preocupis per Vito," Don Mario va dir. "Vito és ser honest. Tot el que ha de preocupar és l'heroïna. Però almenys has d'admetre que estic donant una casualitat, Carter. Qui millor per utilitzar com un conillet d'índies d'un fàrmac-addicte metge?
  
  
  Vaig sentir passes i es va quedar on vaig pensar que m'agradaria aconseguir Don Mario i Vito en un esclat curt si han intentat res. La porta s'obrí a poc a poc, i el Dr. Inuris entrar a l'habitació, Vito següents.
  
  
  Els seus ulls s'amplia a la sorpresa quan va veure que em de peu. "Carter!"
  
  
  "Això és correcte, Metge. El seu vell amic. Vaig tenir el canó de la metralladora sota la seva barbeta.
  
  
  Va dir, " Què vull dir amb això?"
  
  
  Em va colpejar el canó de l'arma en la seva tràquea. "Calla, Doc.
  
  
  "Doctor," Don Mario va dir. "Carter i vull fer una petita aposta. És a causa de que l'heroïna.
  
  
  Vaig tornar enrere amb l'arma.
  
  
  — Què ha passat per que heroïna?" Inuris preguntar. "És simplement l'heroïna."
  
  
  "Això és el que vull dir, Metge," Don Mario va dir. "Però No diu el contrari. Ell diu que ha enverinat.
  
  
  -"No escoltar-lo," el Dr. Inuris dir. — El que no va saber-ho?"
  
  
  "Ell diu que ell sap prou, Metge.
  
  
  — Es vostè creu ell?" Inuris preguntar. "Agent AX?"
  
  
  "He estat interessat en ell fins ara."
  
  
  "El coronel Pecat no mentir," el Dr. Inuris dir.
  
  
  "Bé, això és el que estic tractant de dir Carter," Don Mario va dir. "Tot i això, va aconseguir convèncer-me que és millor assegureu-vos primer que lamentar més tard. Per això hem convidat aquí. Perquè em vaig dir a mi mateix: "Mario," vaig dir, " que és la millor persona per valorar si aquesta heroïna és bona o no? "i aleshores em vaig dir a mi mateix:"Bé, cap altre que el nostre vell amic, el Dr. Lothar Inouris, que va resultar ser un excel·lent científic i un dedicat amic." Així, Metge, et donaré una mostra gratuïta.
  
  
  "No vull que," el Dr. Inuris dir.
  
  
  "No vols?" Don Mario va dir. 'No voleu? Va sentir que, Vito? Diu que no vol una mostra gratuïta.
  
  
  "És ell ric?" Vito va dir. "Mai he vist un addicte rebutjar una mostra gratuïta abans."
  
  
  "Crec que realment vol alguna cosa, Vito," Don Mario va dir. "Com qualsevol addicte a les drogues. Però ell és massa amable. Només ets ser educat, no és vostè, Doctor?"
  
  
  Perles de suor va esclatar en Inuris ' horrible cara. — Jo no vull això", va cridar.
  
  
  -"Bé, bé, Metge," Don Mario va dir. — Heu anat massa lluny amb aquesta cortesia. Va estirar forquilla fora del seu cinturó i va fer una incisió a la bossa verda. Alguns pols blanca abocat a terme.
  
  
  "Bé, Metge, anem a tenir una festa de comiat aquí. No tenim espelmes, però he partits, i Vito, crec que vostè trobarà una xeringa i agulles si ens fixem en el metge de la bossa. I jo no se sorprengui si hi ha un tros de mànega de goma i potser algunes altres coses en les que necessitem." Vito arribar i li arrenquessin la bossa del metge de les mans. Don Mario va obrir i va començar a rebuscar-lo.
  
  
  "No deixis que això, Carter," el Dr. Inuris suplica. "Per què no, Metge? Vaig dir. "No veig quin mal pot fer. Si vostè està dient la veritat, que és.
  
  
  "Si Us Plau, Carter. Si us plau.'
  
  
  Ell no va mirar a mi. Potser volia veure'm. Però no podia. No podia tenir els ulls fora de la taula on Don Mario i Vito estaven asseguts. I va seguir suplicant. Les paraules que aboca a terme com a aire d'una punxada interior del tub.
  
  
  "D'Or, Carter. Vaig a donar-li l'or. La meva quota. Pots ser ric. Vostè no haurà de tornar a funcionar. Una gran quantitat de diners. Més que mai heu de veure des d'AX. Podríem anar a algun lloc. Que podria ser ric. Acabava de salvar-me d'aquí. Vostè pot fer-ho. Sé que vostè pot. Vaig a fer-ho val la pena per a tu. No es penedirà.'
  
  
  Don Mario es van aixecar de la taula. Vito, estava dret al costat d'ella, un ple xeringa a la mà.
  
  
  "Jo no puc estar d'acord, Metge," vaig dir.
  
  
  "Ningú No pot sentir, Metge," Mario va dir. "Hi ha massa soroll exterior. Aquesta aixeta és força sorollós.
  
  
  Dr. Inuris va caure de genolls. Suor corria avall de la seva cara. "No facis això", ha declarat. 'No fer-ho. Demanar a vostè. No fer-ho per a mi.
  
  
  Mario va bufetejar-lo a la cara. "Calla, que estúpid gos", va dir.
  
  
  Va agafar Inuris ' braç dret i prengui la màniga de la seva jaqueta i la camisa per sobre el colze. Un botó va treure la camisa i laminats de distància. Vito va ser davant del metge amb una xeringa a la mà.
  
  
  Dr. Inuris va començar a whimper. Don Mario colpejar-lo de nou. "Vostè ha de mantenir la calma, Metge," Don Mario va dir. 'Look on the bright side. En pocs minuts, haurà d'estar-se en una feliç viatge... o morir. De qualsevol manera, els teus problemes són més, estimada.
  
  
  El metge ulls amplifica la por.
  
  
  "Tot el dret, Vito," Don Mario va dir.
  
  
  Va arrencat Inuris als seus peus i va convocar a una nua, ferida de la mà.
  
  
  Inuris intentat gir de distància. Ell va iniciar Vito i li va fer saltar de distància.
  
  
  Don Mario cara fosca. "De cap manera", va grumbled.
  
  
  Lothar Inuris encara estava retorçant. Don Mario havia un braç al voltant del seu coll i l'altre va ser la celebració de la del metge braç estès. "Tot el dret, Vito", va dir," anem a provar-ho."
  
  
  Vito es va acostar amb cautela des del costat, com un torero amb una miniatura de l'espasa de l'últim cop. Dr. Inuris ulls engruixats. Va intentar dir, " No, No, No," però no sortia res, excepte una llarga i dolorosa 'NNNN' de la seva boca.
  
  
  Vito va ser al seu costat ara, la celebració de l'agulla a la seva nua braç, i Don Mario és ajudar a ell, mantenint el braç encara per trobar la vena. La punta de l'agulla té sota la seva pell, i Vito empès l'èmbol cap avall. Don Mario publicat Inuris. Ell i Vito tornar enrere. Dr. Inuris es va aixecar. Va estira la màniga de la seva camisa i jaqueta. "Vaig a deixar ara," va dir en una veu ofegada, " quan hàgiu acabat amb mi."
  
  
  Vaig veure Mario mà per arribar a la luger.
  
  
  Dr. Inuris va somriure a ell. "Jo necessito el meu maletí," va dir. Va un pas més cap a la taula. Dos passos.
  
  
  M'apunto la pistola a Don Mario.
  
  
  Inuris em mirava. "Llàstima, Carter", va dir. "Que podria ser ric." Hi va haver un estrany, cristal seva mirada. "Però que no els va escoltar. Em sap greu, Carter. Però, què significa aquesta dita vol dir? Qui té l'última paraula...
  
  
  hahaha..."
  
  
  I res no va sortir de la seva boca, sinó de la sang. Es corria avall de la camisa, la tinció de la tela blanca. Va mirar curiosament a la terrible inundació com si va pertànyer a algú altre.
  
  
  Un gran espasme es va apoderar del seu cos i se li va llançar a terra. La sang encara era a arribar a terme, embolcall, un mocador de líquid rubies al voltant del seu coll. Dr. Inuris va sorprendre. Els seus talons de colpejar el sòl. Després es va posar encara.
  
  
  "Jesús," Vito xiuxiuejada.
  
  
  
  Capítol 19
  
  
  
  
  "Tot el dret, Carter," Mario va dir. — Tenies raó. Fem un tracte ara.
  
  
  "Anem a fer una treva," vaig dir. — Treballarem conjuntament per assegurar-se el Coronel Pecat no córrer amb l'or." Després d'això, tothom en la seva pròpia una altra vegada.
  
  
  "Això sona molt bé," va dir.
  
  
  Mario va recollir una de les seves telèfons. "Tancar l'aixeta", va demanar.
  
  
  Vaig mirar per la finestra. El so de la grua màquina va començar a esvair. Dalt de la nau, un dels contenidors penjaven damunt de l'escotilla.
  
  
  Don Mario es va tornar a Vito. "Baixar", va dir. "Portar els nens. Dir-los portar tots els focs artificials que es pot recollir. Anem a necessitar-lo. I portar més dinamita i la gasolina.
  
  
  Vito desaparegut a través de la trapdoor.
  
  
  "Mentre estem en el mateix costat,"vaig dir," vull que el meu armes de nou."
  
  
  "És clar", va dir Mario. Va treure un luger i agulla del seu cinturó.
  
  
  "No t'oblidis d'això poca cosa a la butxaca," vaig dir.
  
  
  Ell va treure Pierre. "Un gas bomba després de tot, no?"
  
  
  "Aneu amb compte amb això," li vaig dir.
  
  
  Mario va somriure. "Hem de treballar junts, de Carter." Va donar-la a mi i em vaig posar a la meva butxaca.
  
  
  Mario homes va començar fins a les escales, omplint l'oficina. Mario va aixecar una mà per silenci.
  
  
  "Aquest és Carter. Treballa amb nosaltres. Per tant, no es posi nerviós, que no cometre errors quan les coses vagin una mica malament. Estem cases d'aquest vaixell. Vull seus cotxes volat, i vull que passi ràpid. Si algun noi Xinès vol aturar-lo, tallar-lo. Ens van enganyar. Anem.'
  
  
  Els homes corrien fora de l'oficina, a través de la llarga cobert, i sortir a l'embarcador a peu. Hi havia uns vint d'ells, com Mario i jo. El Príncep va agafar una pistola metralladora. "Aneu amb compte amb això," em va advertir-lo. "Ell estava en l'aigua."
  
  
  "Gràcies", va dir Mario. "Vaig a donar-li una oportunitat, i si no funciona,"li va donar uns copets a la seva aixella," tinc algunes a l'esquerra."
  
  
  Al moll, vaig mirar just a temps per veure el Coronel Pecat, megàfon en mà, apareixen a el pont del ferrocarril, amb el capità al seu costat.
  
  
  "El que està passant, Mario?", va cridar. "Per què va la grua deixar?"
  
  
  La primera de Mario, homes apressats per la passarel * la.
  
  
  Mario va aixecar la metralleta pistola i va disparar una ràfega curta de la grua del cable. Una mica de blau fum va aparèixer, i després de la tensa el cable es va trencar. L'enorme contenidor lurched i es va estavellar contra el celler de l'Sarah Chamberlain amb un ensordidor thud. Hi va haver silenci, i després vaig sentir els crits.
  
  
  El Coronel no necessitar a ningú per explicar la situació per ell. En el següent instant, es va convertir i motioned per el capità de córrer a la wheelhouse. Es va inclinar sobre el pont de la barana i va donar ordres als seus homes a la coberta. Els Xinesos van córrer a la barana, enarborant els seus eixos. Vaig poder veure el metall splintering com a eixos començar a flash, tallant a través de l'espessa feixos de cordes que celebra la Sarah Chamberlain a l'embarcador.
  
  
  Mario va aturar a mig camí de la rampa. Va aixecar la metralladora. Una pluja de bales devorat la barana, tugging en metall i de la carn. Els homes cridar i va caure...
  
  
  He dirigit els luger en el pont i va disparar. El coronel Pecat va ficar una bala devorat l'acer sota la wheelhouse windows. Quan va tornar, va tenir una pistola a la mà. Estàvem en la coberta. "Vito," Mario respirar. "Tu i la meitat dels homes es van amb Carter. Prendre la dinamita. Els altres fan el seu camí a la wheelhouse.
  
  
  La petita ferret assentir amb el cap. Mario ja havia deixat i va disparar una metralladora pistola a la coberta. Vaig veure el Chinaman agafar el cap i caure en una sagnant de la boira.
  
  
  I llavors em va interior de la nau, amb Vito i la resta de Mario homes següents me fins a les escales. A la part inferior, el Xinès, l'home va caure a un genoll i va aixecar el seu fusell. Una bala va sonar al meu costat, i vaig veure el tirador agafar el seu estómac, i la caiguda cap endavant.
  
  
  Fora del racó dels meus ulls, vaig veure Vito somrient durant com ens va córrer cap avall coberta després de la baralla. Vaig sentir els trets darrere de nosaltres, i una de Mario homes de deixar anar un crit sord i va caure sobre la vora de la cabina escales.
  
  
  El rodatge es va aturar. Ara només hi havia el so de peus a la planxa passos, i per davant de mi, vaig veure un cartell amb una fletxa que apunta a la sala de màquines.
  
  
  Estàvem al passadís. Per davant de nosaltres, un metall porta es va obrir, i el canó d'una pistola metralladora va començar a disparar a nosaltres. Era massa alta i massa lluny, i les bales es van rascar les parets i el sostre. Vaig picar a terra i es va posar a la meva peus de nou, luger a la mà. Li vaig disparar una vegada. Un crit va sonar, i el canó de l'arma es va estavellar avall. Jo peeked sobre el llindar i em vaig trobar mirant el passat d'un cadàver descendent d'un altre tram d'escales. La bala whizzed sobre el meu cap i es va estavellar contra la mampara estanca. Jo motioned per a Vito i els homes quedar. Vaig mirar cap avall a la sala de màquines. L'enorme pistons, polit, per una perfecta brillant, va començar a moure's a poc a poc. Vaig veure un uniformat enginyer gest inexorablement, i la gent corrent a les seves publicacions.
  
  
  Un altre tret whizzed sobre el meu cap. A l'altre costat de la sala de màquines, una dotzena de fusellers ràfega a través de la porta, a aplanar-se a la rampa, i van obrir foc.
  
  
  He rastrejat lluny de la porta i la va tancar de cop tancada com una bala es va estavellar contra ell. Em vaig tornar a Vito. "Han tingut una arma a l'entrada."
  
  
  'Què fem?', es va preguntar.
  
  
  "Doneu-me un pal de la dinamita."
  
  
  Va ser en la meva mà gairebé abans d'acabar la meva pregunta. Em vaig encendre la metxa. "Vaig a tractar d'explotar aquest gran rampa," vaig dir Vito. "Quan aquesta cosa explota, tothom s'executarà a través de la porta. Estada a la coberta.
  
  
  La coberta, a continuació ens van començar a agitar, els motors revving amunt. Si Coronel Pecat no havia estat atrapat per sobre i gestionat per alliberar el vaixell de cables, la Sarah Chamberlain hauria d'haver estat a terme per ara. Jo estava esperant Don Mario podria aturar-lo.
  
  
  Em vaig quedar al costat de l'estanc de mampara i encendre la metxa. Llavors em va llançar a obrir la porta i va llançar la dinamita en el gran saló. Jo recoiled. Vaig sentir un cop de porta i va empènyer la porta oberta de nou. Va ser un calidoscopi de les morts: la passarel * la havia es van obrir al mig, i els artillers van sagnat profusament, per agafar alguna cosa per mantenir, i trencar com el metall va distància des dels seus punts d'ancoratge. No hi havia temps per continuar veient. Els crits ja havia dit tota la història.
  
  
  Em vaig aixecar, va creuar el llindar, i va córrer per les escales. El mariner em va agafar del braç i em va colpejar-lo en l'arc amb la culata de la meva luger. L'os trencat.
  
  
  El conductor era a prop i va treure una pistola de la seva cinturó. I li va disparar i va veure que la sang era que traspua des de sota de la camisa, des de sota la capa blava.
  
  
  Darrere meu, vaig sentir més trets i crits. L'home Xinès va treure la destral de la paret clip i es va tornar a enfrontar-me. La brillant fulla penjava sobre el seu cap com vaig tenir la Luger a la boca i va treure el gallet. El seu cap va desaparèixer, i la destral va caure.
  
  
  Una bala whizzed passat a mi, que esquinça per la canonada. Vaig veure una de les membres de la tripulació amb l'objectiu d'un fusell. Em va caure a un genoll i va disparar. Ell es va reduir de nou amb un crit. Tot al meu voltant, vaig poder sentir la infernal staccato de trets i howl i el xiulet de les bales rebotaven. L'atzar cridant, insultant, snarling, o l'impacte d'un cos colpejat per una bala. Un tallats cap rodar passat a mi. Una de Vito homes, una víctima de la destral. I a continuació, el rodatge es va aturar.
  
  
  Vaig mirar al meu voltant. Vaig veure Vito. Es pressiona un cop de mà al seu costat. Sang filtrat entre els seus dits. Va aixecar la seva altra mà i saludar la pistola triomfalment. La seva cara es va trencar en un ratty somriure. "El camí és clar", va cridar.
  
  
  "Tot el dret", em va dir. "Posar la dinamita i anem a sortir d'aquí."
  
  
  La seva explosius especialistes ja estaven posant pals de dinamita en els cotxes.
  
  
  "Vaig a encendre la metxa," vaig dir. "Els altres van tornar a pujar les escales, cap a la porta."
  
  
  Se'ls veia molt contents d'estar autoritzat a fer-ho. Vito es va inclinar lleugerament cap a l'esquerra a causa de la ferida en el seu costat, però una de les altres celebrar-lo en posició vertical.
  
  
  Vaig marxar ràpidament d'una bossa a la següent, la celebració de partits per les metxes. Van començar a xiulet com estrelles de Nadal.
  
  
  És el moment de desaparèixer. Vaig mirar a la porta. Vito va mirar a mi, després de motioned per a mi pressa. Llavors vaig sentir trets i crits al passadís darrere d'ell. Vito els ulls de desdoblament. Va clutched la seva esquena i després doblegat sobre. Era gairebé mort quan finalment va córrer per les escales.
  
  
  La sala de màquines de la llum va sortir. El metall porta es va tancar de cop. I es va quedar atrapada.
  
  
  Atrapat en el terreny de joc foscor, només trencat pel groc focs de crema de blens. Realment m'ha deixat la Sarah Chamberlain . Però, que seria l'últim que vaig fer.
  
  
  En qüestió de segons, aquests cinc paquets de dinamita es volar tota la popa del Coronel Pecat del vaixell, convertint-lo en Nick Carter volador taüt.
  
  
  
  Capítol 20
  
  
  
  
  Però si no vaig actuar ràpidament.
  
  
  Vaig apressar lluny de l'escala, es van abocar a la primera es fusionen, i va treure-ho a terme. Va ser un temps de prova i vaig guanyar. Ha d'haver estat uns deu segons abans de la darrera fusió va ser alliberat.
  
  
  Em vaig encendre un partit, va ser de nou a les escales, i se'n va anar. Tard o d'hora, algú haurà de caminar a través de la porta si Coronel Sin vol que el seu vaixell a vela. I quan això va passar, jo estava a punt. La meva mà va lliscar en la meva butxaca i tancat al voltant de l'gas bomba.
  
  
  Jo esperava que jo no hauria d'esperar massa temps. Jo tampoc no crec que seria com aquesta.
  
  
  El pecat no tenim molt de temps, suposant que no estava ocupat amb Don Mario.
  
  
  Però un cop tinc la meva oportunitat, que havia de ser ràpid. No em podia permetre el luxe de perdre. Jo esperava que qui va ser fora, el qui va ser líder de la petita expedició que va destruir Vito i la resta de la seva batalla grup, estava impacient.
  
  
  Si hagués vist els fusibles de cremar abans que ell va tancar de cop la porta, que havia estat probablement esperaven una explosió, i ara es va preguntar per què ell no havia sentit encara. Si ell no va veure, va ser, probablement, reagrupament, preparant els seus homes per portar a terme qualsevol ésser viu invasors a la sala de màquines.
  
  
  En qualsevol cas, havia d'actuar ràpidament, perquè sabia que el Coronel Xing no tenia molt de temps. La Sarah Chamberlain no va enlloc fins la seva gent control de la sala de màquines.
  
  
  La porta es va obrir amb llarga palanques, una a cada costat. Ningú No podria empènyer-lo a terme sense moure-la en. Això va ser al meu favor. Jo no ser sorprès a res. He descansat de la punta dels dits d'una mà sobre la palanca, cada nervi alerta per el més mínim signe de moviment. D'altra banda, vaig tenir Pierre.
  
  
  Després de gairebé va venir com una sorpresa, tan ràpid que gairebé em perdo la palanca. Les llums van arribar a encegadora. A primera llum, em vaig quedar Pierre ràpidament. Jo vaig llançar la bomba al passadís i va tancar la porta amb totes les meves forces.
  
  
  Vaig sentir un sord explosió, i després res més. Jo sabia que la gent ara estaven clutching la gola en el passadís exterior i de morir. En un moment, tots serien més. Ningú va a escapar. I en un minut o dos, seria segur per sortir d'aquí. Pierre ràpidament va fer la seva feina i va desaparèixer sense deixar rastre.
  
  
  A la part superior de l'escala, em va empènyer la porta mànec cap avall, buscant en el meu rellotge. Després d'un minut i mig, vaig afluixar el meu puny i va tornar a baixar a la sala de màquines.
  
  
  Aquesta vegada, jo estava decidit a no deixar res a anar malament. Em vaig encendre les metxes, va córrer per les escales, i prengui obrir la porta. Els cossos es van amuntegar al passadís. Em va tancar de cop la porta darrere meu i va córrer tan ràpid com vaig poder, comptant com vaig anar. "Vint-i-un... vint-i-dos..."
  
  
  A vint-i-quatre vaig picar a la coberta. Hi havia un ensordidor explosió que va sacsejar tota la nau. Llums flickered sobre el meu cap, i el vaixell anivellat fora de nou. Recopilació de les meves forces, vaig començar a pujar fins a la proa. Vaig sortir de Mario amidships, on va lluitar el seu camí endavant. Jo no sabia com ho va fer, però si pogués estar més a prop de l'arc, estaria darrere de la tripulació. Potser ell podria utilitzar una distracció.
  
  
  Vaig pujar les escales i va córrer a través de la llarga passadissos. Em vaig sentir com em va ofegar una mica. Després em vaig adonar que m'estava tornant una mica de pujada. La Sarah Camarlenc del casc es va partir en dos. El vaixell es va enfonsar. Ara l'aigua que flueix en la sala de màquines.
  
  
  No sé fins a quin extrem m'havia quedat, però l'angle es va anar aconseguint més pronunciada. Davant de mi, vaig veure un trapdoor a la part superior de les escales. Vaig pujar les escales i enganxat el meu cap. Em vaig tornar i va anar a la coberta. Ningú No em va veure.
  
  
  El rodatge encara estava passant aquí. Vaig veure tres Xinès disparar des de darrere de l'escotilla. Els meus dits tancats al voltant de la luger . He tret cada un d'ells una vegada.
  
  
  Va ser tranquil · la al meu costat de la coberta ara. Flaixos de automàtiques foc encara eren visibles amidships.
  
  
  Crouching baixos, vaig córrer cap a Mario homes. Em vaig adonar que feien servir el bot salvavides com un escut. Només Mario i dos altres van quedar. Un d'ells va ser també ferit.
  
  
  Em vaig llançar al costat d'ells. Li vaig preguntar. 'Com estàs?'
  
  
  Mario disparar en direcció al pont. Va aixecar les espatlles. "He perdut un munt de gent", va dir. "El coronel encara és allà, amb el capità.
  
  
  "Vito i els altres són morts," vaig dir.
  
  
  "Sí," va dir Mario. "Vam sentir una explosió. Ben fet. Però no vaig a descansar fins que he tractat el coronel ell mateix.
  
  
  — Per què no deixar-ho per a mi, Mario?"
  
  
  "No," va dir. "És una matèria de personal. Ningú No m'enganya amb la impunitat."
  
  
  Les bales es va estavellar contra el bot salvavides de la carena.
  
  
  "És inútil estada aquí," va dir. — No estar d'acord amb res. Vaig anar fins a ells. Dóna'm una de les llaunes de gas.
  
  
  I què penseu fer?'
  
  
  "Hem d'anar a l'atac", va dir. — Anem a pujar les escales sota el pont. Estem en un difícil angle d'ell, però no hi ha cap punt en la seva estada aquí.
  
  
  "Vaig venir amb tu", em va dir.
  
  
  "Fes el que vulguis, Carter. Ara tinc el meu propi negoci. Vinga, nois.
  
  
  Que va saltar a banda i banda del bot salvavides. Trets va sonar des del pont. La ferida de l'home genoll doblegat i va lliscar a través de la coberta sota la barana. - Va cridar una vegada abans de caure en el moll.
  
  
  He format una rereguarda. Bales va trencar en la coberta que ens envolta, però ara el tres de nosaltres estàvem a l'escala. Mario es va a la dreta. El coronel Pecat i el capità va tenir un mal angle de foc. Bales whizzed sobre nosaltres. Una de les metralletes armes de foc va baixar i estrèpit de la coberta. Això significava que s'havien d'executar fora de munició. Mario va obrir el gas lacrimògen. Quan va arribar al cim de l'escala, el Pecat i el capità va sortir de la wheelhouse porta. El darrer tir va colpejar Mario company. Va clutched seu estómac i doblegat sobre. Només hi havia dos de nosaltres en el pont que ara, amb el Coronel Pecat i el capità de la wheelhouse. Mario va somriure a mi, com que es va ficar sota de la línia de foc.
  
  
  "Ho veieu el que veig?"
  
  
  Va afirmar a tort dit a la wheelhouse windows. Bales tore enorme forats. Mario estirada del seu polze en el gas lacrimògen i va somriure. Llavors la va agafar i va començar a abocar gasolina a través del forat.
  
  
  La porta es va obrir. Vaig poder veure el capità assenyalant la seva arma a Mario intently. Li vaig disparar a la intempèrie front i ulls. Van desaparèixer en la boira vermella, i el capità del cos lliscar per sobre el pont.
  
  
  Quan vaig mirar enrere, en Mario, es va aixecar i va llançar el partit per la finestra.
  
  
  Aleshores Coronel Pecat li va disparar.
  
  
  Va ser una mica tard. El partit va colpejar la wheelhouse. Hi havia soroll, i llavors tota la cabina va esclatar en flames.
  
  
  Mario era encara de peu amb un ximple somriure a la cara.
  
  
  Ell em mirava i em va donar un polze amunt. "Hey, Carter, penseu que estic amb l'Oncle Sam ara?"
  
  
  Llavors es va asseure i va caure al seu costat. Vaig anar amb ell i va prendre el seu pols. No hi ha pols més. Les Flames filtrat de les finestres trencades i va començar a lliscar a través de la descamació de la pintura que va formar part de la Sarah Chamberlain de la disfressa.
  
  
  És hora de sortir. Vaig anar a l'escala. Les bales rebotar el metall. Em vaig girar i va treure el detonant de la Luger. La bala va colpejar el buit.
  
  
  Em vaig quedar mirant el Coronel Pecat és negres de la cara. La seva pell era carbonitzat i arrugada com una mòmia de l'. Les seves dents va despullar salvatgement a mi. Amb un lleu onada de la seva banda, va aixecar la pistola.
  
  
  Jo ja estava en un tràngol quan va treure el gallet. L'agulla va ser ja en la meva mà, i em vaig submergir-lo en la meva panxa. Ja era massa tard per aturar quan vaig sentir el so d'un martell colpejant amb una habitació buida. El ganivet va lliscar dins. El coronel Sin panteixar.
  
  
  Vaig arrabassar el ganivet de distància. Va escalonat de nou com una bola de foc va esclatar des de la wheelhouse al voltant de la seva cara i el cabell.
  
  
  Suposo que ell ja era mort quan va esglaonat de fora de la barana i va passar per sobre. Va ser sens dubte mort quan el seu cervell destrossat a la coberta inferior. Cruixit de les flames va començar a estendre's al llarg de la vora del pont. Vaig baixar les escales.
  
  
  Em vaig adormir i físicament cansat quan vaig llançar-me a l'embarcador. La wail d'acostar-se a sirenes filtrat en la meva ment, i un últim cop d'ull darrere meu em va dir que no era un mal somni. El primer foc camions ja havia parat. Les seves llums eren una tènue resplendor en comparació amb el brillant, brillant resplendor de la nau del pont.
  
  
  Més endavant, passat el moll, vaig veure un curt home en un rumpled tweed vestit assaborint una cigarreta.
  
  
  Vaig anar fins a ell. Ell va aixecar la mà en la salutació. "Bé, Nicolau", va dir. Aquí? Vaig pensar que m'havia enviat les seves vacances."
  
  
  
  Capítol 21
  
  
  
  
  L'oficina encara olor de la mateixa: el fum del cigar i antic tweed. David Hawke es va asseure a la seva taula, sacsejant el cap en motiu del rebuig.
  
  
  "Molt descuidat, Nicolau", va dir. "Molt descuidat."
  
  
  "Em temo que és el millor que em podria haver fet d'acord amb les circumstàncies," vaig dir. "El més important era evitar el Coronel Pecat de vela lluny amb l'or. Un cop va arribar a mar obert, les coses podrien aconseguir una mica més complicat. I no hi hauria rumors sobre la pèrdua d'or.
  
  
  Hawke va tenir un llast per a la seva cigarreta. "Hem aconseguit tallar aquest en el brot", va dir. "Mentre estaves dormint fora d'ahir, el govern alliberat impressionant balança comercial estadística, la predicció d'una millora en l'economia per a l'any que ve, i també ha confirmat la seva forta negativa a augmentar oficial de preu de l'or. Com a resultat, el preu de l'or en el lliure mercat i a Zuric, París i Londres ha caigut, i el dòlar està vivint el seu millor dia en els mesos contra les altres monedes. I jo crec que el Coronel Pecat més violents desaparició ja ha arribat a la gent que estaven esperant la Sarah Camarlenc del senyal. '
  
  
  "Així, — vaig dir. Les coses semblen per ser cada vegada millor.
  
  
  "Encara hi ha molt per netejar," Hawke, va dir. "Estic content de dir que les autoritats de Washington han estat molt útil per a mi. El departament de bombers reduir el foc a bord del vaixell a un mínim. La policia van ser feliços per desfer-se de Mario i la seva família, incloent-hi trobar l'heroïna. Havia una quantitat decent sota el moll, tot un magatzem sota el llit del riu." Falcó posar un partit per la seva fresc de cigars. "Després d'aclarir la situació amb Don Mario, la policia només estaven disposats a concedir qualsevol tipus de petició que hem fet. Hi ha un inusual estricte però discreta sistema de seguretat al voltant de la nau. Tresoreria funcionaris i alts ligència militar funcionaris estan implicats en la devolució de l'or a la volta. Tots els vigilants de seguretat associades a la Reserva Federal volta i tots els funcionaris associats a la seva seguretat, s'han pres en custòdia. Probablement ens portarà la millor part d'una setmana per aclarir les coses, però al final de la setmana, esperem que l'or per tornar a l'emmagatzematge i el fals or a ser rebutjats. Confiscat heroïna és destruïda.
  
  
  — Vostè va dir que tots els involucrats en l'obtenció de la volta ha estat pres en custòdia?" Vaig dir. Hawke va tenir un llast per a la seva cigarreta abans de contestar. "Bé, — va dir. 'No realment. Excepte per a una persona.
  
  
  "Felip Doane?".
  
  
  Falcó va assentir. "Vaig veure la seva filla ahir", va dir. "Quan ella em va trucar la nit abans, ella em va dir on trobar-la. Així, quan tot estava tranquil, al moll, vaig anar a veure-la. Vam parlar durant molt de temps. Ella em va dir que has estat una gran ajuda per a ella, el Nick. I jo li vaig dir que ella era molt útil. Perquè de totes maneres, si alguna cosa havia passat a bord del vaixell i ella no havia diu, bé, no estic segur de quin estat aquest país seria avui en dia. Algunes de cendra de cigar caure en la seva armilla. Ell no semblen adonar-se.
  
  
  "I el seu pare?"
  
  
  Falcó va bufar una mica de fum blavós i posar la cigarreta al cendrer. "Felip Doane és mort", va dir. "Una noia em va dir. Va morir poc després d'arribar a casa. Vaig assumir les proves i tribulacions d'aquest vaixell han lluït-lo a terme. Ella em va dir que havia de tornar a casa, i semblava feliç. Es va rentar i es va asseure en una cadira a la sala d'estar. Va demanar una copa de xerès i li va preguntar per explicar tota la història del que havia passat amb ella. Va quedar molt impressionat amb vostè, Nick. Va dir que hi havia un vell Chinaman...
  
  
  "Sí", em va dir.
  
  
  "Sí, això és el que es va anomenar," Hawke, va dir. "Bé, va dir que el seu pare va pensar que aquest Ji seria admirar vostè. Que eren una mena d'assistent. Un home que va excel·lir en alguns força màgica coses. Llavors ell es va tirar enrere a la cadira i admirat de la seva filla. Ella em va dir que ell després va aixecar la copa i fer un brindis. "Sobre la màgia de la vida". A continuació, va prendre un glop, va deixar el vidre, i va tancar els ulls. Penny dir que ella sabia que ell era mort.
  
  
  "Em sap greu", em va dir. "Va causar molts problemes, però no era una mala persona en el cor. El seu error va ser que no els importava res, però la seva filla.
  
  
  "Va ser enterrat aquest matí," Falcó, va dir. 'Tot està bé. La nena pensa així també. Si ell estaven encara vius, que hauria de carregar-lo. Devia passar la resta de la seva vida darrere les reixes."
  
  
  "Jo no apostaria a que," vaig dir.
  
  
  Hawke somriure grimly. "Bé, conèixer el seu talent, jo no apostar-ho bé", va dir. "Però sabent que la seva filla està fent bé, que probablement no han provocat la seva massa problemes. A més a més, va fer la seva millor per a corregir el seu error. Va deixar un conjunt complet de plànols per a la volta del nou sistema de seguretat. Al final, va escriure que encara no ha trobat la manera de trencar-lo encara."
  
  
  "Llavors és més," li vaig dir. "Tots els extrems semblen estar lligat una altra vegada. Dr. Inuris, el Coronel Pecat, Don Mario, Felip No: tots els morts. L'or segur i heroïna van ser confiscats.
  
  
  "El país és segur una altra vegada," Hawke, va dir. "Almenys per ara." Va fer una llarga arrossegar en el seu cigar. "Encara, Nicolau, va ser una mica descuidat. Llavors ell va somriure, va arribar i agafar-me la mà. "Una vegada més", va dir, " el meu agraïment i el reconeixement d'un destacat càrrec electe."
  
  
  "Gràcies", deia.
  
  
  "Estem molt agraïts," Hawke, va dir. "Bé, Nick, crec que es mereix unes vacances."
  
  
  "Espereu un minut", em va dir.
  
  
  Falcó va aixecar una mà per silenci. — No, sóc de la gravetat del moment. T'ho mereixes. Durant un temps. Anar allà on vulguis.
  
  
  'Jo no crec que.'
  
  
  'Intentar-ho.'
  
  
  "Potser", em va dir, preparant-se per sortir de l'oficina.
  
  
  "Oh," Falcó, va dir. 'Espera un segon. M'he oblidat alguna cosa. Va agafar el seu escriptori. "La noia em va preguntar per donar-li aquest. Ella va dir que el seu pare agradaria que vostè tenir-lo. Va agafar un rectangular paquet embolicat en paper marró i lligat amb una corda.
  
  
  Em vaig asseure de nou i desempaquetat. G bústia . "La noia va dir alguna cosa més. "Deixeu-me veure, què va ser això de nou?" Una altra de les seves bromes. — No em diguis la teva memòria és falta. El seu missatge deia: "Diu el Senyor Carter, aposto cinc francs, que no recordo com obrir aquesta cosa."
  
  
  Vaig somriure com he pressionat pantera i teixons. La tapa de la caixa va volar fora.
  
  
  A dins, vaig veure una llista de la sortida del vol vegades, circumdada per el número de vol i hora. Ràpidament em vaig tancar la tapa abans de Falcó podria veure què hi havia dins. Vaig mirar el meu rellotge i es va aixecar. "Bé, m'agradaria millor anar. Falcó es va aixecar i va sacsejar la meva mà una altra vegada. "Oh, Nicolau", va dir. "Assegureu-vos de deixar un missatge on ens pot trobar."
  
  
  "És clar", em va dir. 'Sense esforç. Em pots trobar a Hong Kong. Proveu de la Península Hotel.
  
  
  Em va saludar-lo i va córrer fins a la porta. Es va quedar allà, somrient durant com un gat de Cheshire fumar cigars.
  
  
  Alta en els turons de més amunt de la Costa, en una ciutat petita al final de la carretera, s'aixeca una emmurallada hotel. Aquells interior pot veure tot des de fora. Però els que són de fora no es pot veure l'interior. És un lloc que els blocs de fora del món.
  
  
  Des de la part posterior de la paret, un fascinant paisatge de camps de tarongers i vinyes, davalla cap a la llunyana enlluernadora Mar Mediterrani. Dins les muralles hi ha uns jardins amb una gran quantitat d'arbres i flors i de colors brillants de les aus. Durant el dia, el sol brilla sobre les antigues parets de pedra, i el blau de l'aigua de la piscina atrau el cos invitingly.
  
  
  A la nit, la llum de les espelmes embolica les taules exterior en un suaument brillants intimitat sota un fresc estel·lar cel.
  
  
  En cas contrari, vostè encara té temps entre aquesta nit i al dia següent...
  
  
  La llum de la lluna va inundar l'habitació, i la seva cara estava banyat en plata resplendor. Estava estirat al llit, la seva pell suau i humida, pressionant contra mi.
  
  
  "Qualsevol xampany?"
  
  
  Ella va somriure i va negar amb el cap. "L'aire ja és embriagadora." Ella va apropar a mi.
  
  
  Va descansar el seu cap sobre la meva espatlla. Vaig respirar l'aroma dolça dels seus cabells . 'Què?'
  
  
  'No importa.'
  
  
  "No, em va dir. "Anar endavant. Què et va dir?" La seva mà va lliscar cap avall la meva cuixa. 'No importa.'
  
  
  "Tot el dret", em va dir.
  
  
  — Jo només era una curiositat...
  
  
  'Què?'
  
  
  "Això és una estupidesa." La seva mà va ser fet amb molt, molt talent i hàbil.
  
  
  "Res", vaig dir. "No importa si és estúpid."
  
  
  "Bé, és estúpid .
  
  
  "Bé, si et molesta, es pot dir de seguida", em va dir.
  
  
  Ella es va ficar sota el full per un moment. Ella també va tenir una gran idea de què fer-hi.
  
  
  Entremaliat, pouting, i frowning al mateix temps, ella va sortir de sota el full nou. La banda va ser ocupades de nou.
  
  
  "No, — va dir ella. "Jo realment no hauria de demanar".
  
  
  "Si us plau," vaig dir. 'Només has de demanar. A mi, si us plau.
  
  
  La seva mà estava molt ocupat ara mateix. — No us fa res?"
  
  
  "No, em va dir. "Estic segur que no vaig a la ment."
  
  
  'Estàs segur?'
  
  
  "Absolutament, absolutament segur."
  
  
  — Puc preguntar-ho dues preguntes?"
  
  
  "Em demanen tres, cinc, un centenar de preguntes".
  
  
  "És bonic aquí, no és, Nick?"
  
  
  — És que una de les seves preguntes?"
  
  
  "No," va dir, prement els llavis a la meva. — Jo només volia donar-li les gràcies."
  
  
  "I aquestes preguntes?"
  
  
  "Bé," va dir. "Primera pregunta: vostè haurà de pagar-me els cinc francs em deus?"
  
  
  En resposta, vaig arribar a la tauleta de nit i va treure la seva cinc-franc nota de la meva cartera. Em va donar a ella.
  
  
  "Segona pregunta?"
  
  
  "Ara la gent diu que sóc molt bonic. I, no obstant això, les persones sempre diuen que la bellesa no anar més enllà de l'exterior. Nick, si jo sóc bonic, és la meva bellesa només a l'exterior?
  
  
  No hi havia cap necessitat de paraules. En resposta, vaig topar amb el seu cos.
  
  
  * * *
  
  
  
  Sobre el llibre:
  
  
  Nick Carter va veure Nicole Cara a un casino a la Riviera francesa... Nicole havia anat. Fa uns anys, ella va morir en un accident de cotxe.
  
  
  Llavors, qui va ser la dona amb la mort de la noia la cara? Carter treball era esbrinar.
  
  
  Però algunes persones creien que la seva horrible entorn van ser valor de milions de dòlars. Mentrestant, algú està prenent una important part del món reserves d'or a través d'una trama d'espionatge que s'estén des de luxe francès platges a Nova York "pudent" passeig marítim...
  
  
  Què inspirador paper té Cèntim Avall jugar en aquest dubtós cas?
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"