Carter Nick : другие произведения.

81-90 culegerea de detectivi pro Nick Carter

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  
  
  
  Nick Carter
  
  81-90 culegerea de detectivi pro Nick Carter
  
  
  
  81. Кремлевское vine http://flibusta.is/b/663741/read
  
  The Kremlin File
  
  82. Spaniola de comunicare http://flibusta.is/b/607273/read
  
  Spanish Connection
  
  83. Conspirație cap de deces http://flibusta.is/b/607245/read
  
  Death s Head Conspirație
  
  84. Beijing dosarul http://flibusta.is/b/690087/read
  
  The Peking Dosarul
  
  85. O groază de gheață de teroare http://flibusta.is/b/691313/read
  
  Ice-Terror trap
  
  86. Criminal: numele de Cod Стервятник http://flibusta.is/b/612804/read
  
  Assassin': Code Name Vulture
  
  87. =================================
  
  88. Ватиканская vendetă http://flibusta.is/b/635621/read
  
  Vatican Vendetta
  
  89. Un semn de Cobre http://flibusta.is/b/671056/read
  
  Sign of the Cobra
  
  90. Un om care și-a vândut propria moarte http://flibusta.is/b/678851/read
  
  The Man Who Sold Death
  
  
  
  
  Кремлевское vine
  
  
  traducere de Leo Shklovsky
  
  
  memorie fiul lui Anton
  
  
  
  
  
  Capitolul 1
  
  
  
  
  
  
  
  De a deturna american de aeronave acum imposibil. Știți acest lucru, ei știu acest lucru, și toată lumea un ciudat, care citește ziarul, știe acest lucru.
  
  
  Dar de ce бортпроводница cursa 709 de pe insula Grand Лаклэр a fost atât de aproape de negricios черноволосым pasager, așezat pe unul în jurul scaunelor din față? Este că, cu el cochetat?
  
  
  Короткоствольная chestii pe care ea tot timpul a păstrat sub uniformă, încălzire intre sani, pentru care m-am bucurat uitam la început de zbor. Părea, toate dorm, și mai întâi mi s-a părut că acest om un pic-l atinge și de a permite uem de a face ceea ce-i trebuia. În bune de companiile aeriene clientul rămâne rege. Și atunci când este un pic приоткрыла fermoar sale de haine tunici, ei sunt deja cu nerăbdare să joc în подглядывание. Până când ea nu a tras genial bucată de metal, care, pentru o clipă, fulgeră în fasciculul de lumină.
  
  
  Ea a investit ego la ego-ul palma, s-a întors și a trecut printr-o ușă în față o cabina. Un bărbat s-a sculat și-am uitat din nou în trecere, arma s-a văzut clar în ego-ul dreapta. Am fost Люгер " în наплечной toc sub sacou, dar am știut că imediat atrage atenția ego-ul, dacă voi face un pas spre el. Stiletto a fost în замшевой din piele coajă de la dreapta la antebraț. L-ar putea folosi silențios mecanismul cu arc, să spunem, pentru a elibera de ego-mi în mână, dar arunca ego-ul - este o altă problemă. Omul va vedea. El a avut o șansă de a trage înainte de a, cum ar fi ego-ul ei, de exemplu.
  
  
  Până când ei încă раздумывал ce acțiune are cele mai mari șanse de succes în date, în alte circumstanțe, decizia a fost luată de mine. Toate s-au trezit de la zgomotul împușcăturii în cabina de pilotaj. Ei au auzit în jurul surprins de sunete dintre pasageri, подпрыгивающих la locurile lor. Apoi un glas tare a rezolva sarcinile de cercetare de. "Toate cu calm. Direcția de zbor a fost schimbat. La Havana, puteți rămâne nevătămat. Nu există nici un motiv de panică ".
  
  
  El a fost de accent: spaniolă. Lângă mine Tara Sawyer a oftat adânc, iar Randolph Fleming pentru ee spatele respirația.
  
  
  'Calmează-te..- Ei i-a șoptit cuvinte, nu în timp ce mișcați buzele,. -Încercați să-l facă pe femeie la tăcere.
  
  
  'Cuba? Dar ce zici de un contract privind combaterea угонами avioane?
  
  
  Nu a fost timp pentru a explica. Singurii cărora aceasta poate să scape cu Cuba, au fost agenți Castro sau ego-ul mare prieten de peste ocean. Dar dacă ea se va gândi și заткнется, ea va fi capabil de a afla acest lucru în sine. Ea nu a fost o astfel de prostie.
  
  
  Un bărbat a alergat întunecat privirea de pasageri. Ego-ul ochii pentru o clipă, s-au oprit la noi, apoi și-a ridicat ih, pentru a evalua reacția în spatele nostru.
  
  
  Ea s-a întors încet la o parte, ca în cazul în care hotelul să vorbesc cu o fată de lângă mine. Pauperizare искривленным umăr, mâna mea a alunecat în jos de sub rever spre "Люгера". Bărbatul nu a atras pe mine atenție.
  
  
  Se credea că pasagerii nu au fost înarmați. L-a pus arma în mâna stângă. Ei stătea în culoar află pe partea dreaptă a aeronavei și ar putea ușor pune ego-ul, nu se ridică. L-a apăsat pe trăgaci.
  
  
  Arma a zburat la ego-ul de mână și a tras-o din nou. Înainte de ego-ul alb cămașă spălată. El a căzut pe spate la ușă și, atârnat acolo, de parcă прибитый la ea. Ego-ul a deschis gura de strigăt, care așa și nu a venit. Ego-ul lui tremura genunchii, și el a căzut. Cineva a împins ușa pe de altă parte, dar ego-ul, corpul a blocat trecerea. apoi, cei doi, Prima lovitură a ei, a sărit înainte.
  
  
  În urmă te-a ascultat истерический un strigăt de femeie. Moralul a început să iasă de sub control. Ei оттащил cadavru pe un picior, și a deschis ușa. Revolver бортпроводницы în ușă împușcat. Ochelari de cal cu un fluier a trecut printr-mea axila de plante, проткнула haina mea și a continuat să se deplaseze pe traiectoria sa, până când un strigăt în partea din spate a avionului nu mi-a spus că cineva a fost rănit. Ei, scufundat, a apucat fata de încheietura mâinii și a făcut o mișcare de rotație, până când ea nu ei au scăzut revolver. Acesta iso tuturor forțelor a încercat să se apere, încercând lor lungi unghiile ascuțite pe fata mea, și am avut de a arunca propria люгер să exploateze ei o lovitură de karate în gât. Ea безвольно a căzut în brațele mele, și am aruncat-o pe un corp mort prietenul ei. L-a luat trei revolver, două, a pus într-un minut și-a păstrat "Люгер" gata.
  
  
  Nu am știut că în cabina de pilotaj. Avionul a, schimbat brusc direcția și brusc stahl cădea în ocean. Ei și-a pierdut echilibrul, a zburat prin ușa din cabina de pilotaj, și a trebuit să mă agăț pentru usi rama.
  
  
  Pilotul pune predispuse într-un fotoliu, провисая de pe mânerul de control. În jurul пулевого rănit în spate curgea sânge. Deasupra lui stătea navigator. Izbucnirea celui de al doilea pilot se aplică frenetică eforturile pentru a readuce avionul direct piesa. Navigator loc de pilot de штурвала și a încercat să oprească sângerarea cu o batistă. El ar putea cu același succes să încercați pentru a opri cascada Niagara. Izbucnirea celui de al doilea pilot de gestionare a luat un avion și a trecut pe pilot automat. El s-a întors, probabil, pentru a ajuta pilot șef, a văzut pe mine si inghetat. Desigur, el mi-a luat pentru капера numărul trei.
  
  
  Sa bagat "люгер" în carcasa toc și cu ochiul emu. "Putem zbura de la Grand Лаклер. Ei au pierdut războiul ".
  
  
  Izbucnirea celui de al doilea pilot uitat mimmo mine pe mess în culoar. Navigator brusc s-a întors, ținând pilot cu o singură mână, și se holbeze la mine. El a fost omorât мучнистые. "Cine ești tu, croitor iei?"
  
  
  "Янтье Параат". Ei, dădu din cap pilot. - "Ea a murit?"
  
  
  El clătină din cap. Izbucnirea celui de al doilea pilot uitat la mine.
  
  
  "Ea radioactiv Howie ... бортпроводница!" Apoi ego-ul creierul a trecut la cea de-a doua. 'Tu . .. Buna ziua . .. ce faci cu pistolul?
  
  
  Ei, chicotit emu. "Oare tu nu ești fericit, că el a fost cu mine? Mai bine ai contacta pe aeroportul kennedy, ny și să raporteze. Apoi, puteți cere imediat, are Nick Carter permisiunea de a purta arme de la bord. Spune-le, pentru a le consultat cu Timothy Уайтсайдом. În cazul în care ați uitat, el este președintele acestei companii aeriene.
  
  
  S-au uitat un prieten la prieten. Izbucnirea celui de al doilea pilot a căzut de pe locul său, nu reducându-mă în ochi, și a stabilit un contact radio. Reumatism a venit după un timp. Probabil, ei au trebuit să scoată Уайтсайда de gunoi. Ego-ul vocea absurd emoționat și violent. Ei, știa că el crede despre încălcările ordinii. El a fost deja capabil de a ucide, în cazul în care unul pentru ego-ul de avioane de zburat cu o întârziere de un minut.
  
  
  Între timp, alți doi бортпроводниц în cabina de venit anual. Acestea sunt rapid simțit că situația este din nou sub control și au reprodus prin intermediul sistemului de sunet mesaje liniștitoare.
  
  
  Ei пощупал pulsul pilot. El a fost нерегулярен. I-a informat despre acest pilot șef și-a propus să planteze ego-ul de pe locurile din spate.
  
  
  Ei emu încă nu este foarte plăcut, dar el a înțeles că uem nevoie de ajutorul meu. Am отцепили pilot și a suferit ego-ul înapoi prin cadavre în culoar. Блондинке în uniformă norocos ori cotiere între cele trei scaune goale, pentru a ne putea pune ego-ul. El nu a fost în întregime într-o poziție confortabilă, dar am avut sentimentul că ego-ul nu va deranja mult mai mult.
  
  
  Unul a fost la бортпроводниц voie să acorde primul ajutor și Recipientul în care se află Sawyer s-a sculat de lângă ea. Ea s-a uitat pentru o clipă, apoi a spus: "Lasă-mă. Ei pot face față cu acest lucru. Aveți încă o mulțime de del ".
  
  
  Am штурманом lăsat pilot de fete. Ne-am mutat încă se află inconștient бортпроводницу pe un loc liber în spatele pilotului.
  
  
  Ei bine scotocit ei, dar mai mult nu a fost găsit arme. Ei multă legat hei, glezna și încheietura mâinii, în cazul în care ea va dori să încercați ceva cu propriile lor otrăvitoare unghiilor, atunci când очнется. Am pus mort hijacker într-un dulap, pentru pasagerii nu au văzut, ego-ul, și a condus înapoi în cabină. Izbucnirea celui de al doilea pilot încă arăta palid și обеспокоенным. El a întrebat despre starea pilotului, și a mea reumatism ego-ul nu este incantat. El l-a blestemat. - Келере ... Ca ei să poată ajunge la bord cu aceste arme? Și tu?'
  
  
  "Am permisiunea de a face, cum v-am spus. Două revolver ascuns sub бюстгальтером. Elegant, nu ți se pare? Din câte știu, echipajul nu a verificat disponibilitatea de arme.
  
  
  Doi bărbați emis фыркающие sunete, recunoscând breșă de securitate. Mă întrebam cum a fost cea de-a doua pilot. Trebuia să treacă încă un drum lung de parcurs.
  
  
  "Cum crezi, tu încă mai poți livra avion din Port of Spain, sau vrei să-l a luat de management pe tine?"
  
  
  Ego-ul sprancene изогнулись. El a crezut că am подшучиваю peste el. "Vrei să spui că puteți gestiona pe acest avion?"
  
  
  Ei a scos portofelul și a arătat o licență. El clătină din cap. "Multumesc pentru oferta, dar ego-ul său face singur".
  
  
  "Dacă vă răzgândiți, ea este gata să vă înlocuiască", am răspuns. "Voi fi acolo".
  
  
  El a chicotit, și ea a sperat că el relaxat. Ei, a ieșit în întreaga cabină. Бортпроводник разносил băuturi, și a încercat să liniștească pasagerii. Alt dat oxigen enzo. Probabil, el a avut un atac de cord. Tara Sawyer a fost încă ocupat de pilot. În liniște și în mod eficient. Ei hei plăcut mai mult și mai mult. Nu multe femei calm referă la o situație similară. Ea a ridicat ochii, când ei în picioare lângă ea. "El nu va rezista, Nick".
  
  
  "Nu este clar".
  
  
  Stând în spatele unui pilot asociate бортпроводница a început să-și vină în fire. Ee ochii se deschideau una după alta, și iată că a vrut să ridice mâna pentru a mângâia ноющую gât. Atunci când ea a observat că mâinile ei sunt legate, ea a încercat să se uite în jur. Un junghi dureros cauzat de această mișcare, este unica emisiune de sq. 'Oi . .. ", - s-a plâns ea. 'Gâtul meu.'
  
  
  Ea a ridicat spre mine ochii.
  
  
  "Nu e stricat", - a anunțat laconic ei. "Și tu nu trebuie să ia deochi de ardere".
  
  
  Ea a închis ochii și надула buzele. Nu în hotel, pentru a din nou, ea și-a pierdut cunoștința și a sunat-o în jurul altor însoțitori de bord. Ei a rugat-o să aducă un pahar de whisky cu apă și a cerut să vă asigurați că ei coleg de băut. Acesta este bine-a îndeplinit ordinele mele, aplecat peste o fată în scaun, ridicând capul cu bărbia și turna o băutură hei în gât. Fata сглотнула, заткнула gura și uimite, iar бортпроводница вылила whisky în aerul atmosferic. Din acest whisky-ul a ajuns la ei uniforma.
  
  
  L-a întrebat: "Ați văzut vreodată înainte, până la acest zbor?"
  
  
  Mare stewardesa cu cerro дымчатыми ochii, выпрямила spate și s-a uitat la mine. Acum, când ea a terminat de a ajuta pasagerii în vocea ei a sunat discret de furie. "Nu, Edith, fata de care se ocupă, de obicei, zboară cu noi, m-a sunat cu puțin timp înainte de plecare, pentru a spune că ea a fost bolnav, și a trimis o prietena. Votarea acestei prietena!
  
  
  "Aceasta este o parte se întâmplă?"
  
  
  "Cât ei știu, aceasta a fost pentru prima dată. De obicei, în aeroport au copii de insotitorii de bord, dar astăzi ne unul în jurul valorii de aceste fete nu a venit ".
  
  
  Ei îndoit. "Oare, de asemenea, nimeni nu a crezut că acest lucru a fost mai mult decât o coincidență?"
  
  
  Ea doar s-a uitat la mine. "Domnule, în lumea aviației mail бизнесявляется întotdeauna puteți aștepta la orice în ultimul minut. Am pus fata mai multe probleme, și atunci când s-a constatat că ea înțelege profesie, am luat-o cu mine. Și, în general, că ești în poliție?
  
  
  "Cel care astăzi a fost norocos. Nu ați putea să arunce pilot pătură? Toți acești oameni vor crede că văd un cadavru ".
  
  
  Ea amar s-a uitat la рыжеволосую бортпроводницу, care se ocupă de оправлялась în scaun, și отшатнулась.
  
  
  Ea s-a uitat la mine ca раненая pasăre, săriți prin pădure poteca la înfometată pisica. Ei sel de lângă ea. Femeile mai ușor să vorbesc cu mine, dacă-l ih nu sperii. Ea a încercat să arate cât mai plin de compasiune.
  
  
  "Când vei merge prin închisoare, tu nu vei arata la fel de apetisant, ca și acum, sora. Acuzație de omor master, plus tot ceea ce ei sunt dispuși să vă dau pentru deturnarea de aeronave. Dar, pe de altă parte, dacă sunteți un pic поработаете cu mine, da-mi demn de reumatism, poate fi, ei pot ceva face pentru tine. Care este numele tău?'
  
  
  Ea a răspuns, și mi s-a părut că am prins ceva de la speranță și anticipând în ei subțire ocupat voce. - Mary Austin".
  
  
  "Și prietenul tău?"
  
  
  "Huang ... Кардоза ... Unde este el?"
  
  
  Ea a spus, hei, fără cuvinte de prisos. 'Mai târziu, nen crede.'
  
  
  Am nevoie pentru a afla reacția ei. Ea ar putea să-mi spună, într-adevăr, dacă ea омелой la acest un fel de atitudine. Fața ei părea ca și cum ei a smuls acesteia pliere dolar, la dosar Nu nah потекли lacrimi.
  
  
  Ea a continuat pe un ton prietenos. "Spune-mi mai multe despre Хуане, Mary. Cine a fost?'
  
  
  Vocea ei părea surd, ea mi-a spus între рыданиями. "Refugiatul cubanez. El a fost all-in, și a uem, a trebuit să se întoarcă. El a spus că a fost în relații de rudenie cu Castro, și că acestea nu provoacă emu rău pentru asta ".
  
  
  Ei, a crezut că el seamănă mai mult cu un angajat de poliția secretă. Asta a fost dificultatea de primire a refugiaților; nu se știe niciodată cine pe delle evadat, și care funcționează pe inamic ".
  
  
  "Cât timp ați știut ego-ul?"
  
  
  'Șase luni.' El arata ca un copil, plânge deasupra rupt o jucărie. "M-am întâlnit cu el, când a lucrat în est are Эйрлайнз" în timpul unui zbor de la Miami. Două duminici în urmă, el mi-a cerut să demisioneze de la muncă. Uem a fost nevoie de ajutorul meu. El trebuia să aibă o mulțime de bani în Cuba, și dacă el ih va primi, vom fi capabili să se căsătorească. Acum . .. ai ucis ego-ul ".
  
  
  "Nu, Mary, tu ai ucis, atunci când a transmis emu revolver și radioactiv pilot".
  
  
  Cu voce tare, ea зарыдала. Pasagerii surprins s-au uitat înapoi, unele încă s-au speriat.
  
  
  "M-am împușcat ... a fost un accident ... navigator-a năpustit la mine ... el m-a lovit ... eu ... eu nu am vrut să apese pe trăgaci ... ei ... ei pur și simplu hotel, pentru a oni și-a schimbat cursul ... '
  
  
  Ei s-a sculat, a pus brațe și a pus-o pe trei scaune. Ei ar fi cerut Хока de a face ceva pentru a îmbolnăvit. Cel puțin, ea nu știa primei reguli de utilizare a armelor: niciodată nu apuci să revolver, dacă nu sunteți de planificare pentru a ego-ului de a utiliza. A doua regulă: copiii nu trebuie să se joace cu pistoale.
  
  
  
  
  
  
  
  Capitolul 2
  
  
  
  
  
  
  
  Când șeful meu, David Hawk, numește-mă N3, că este meu oficial source, ca prima Killmasterа, ei știu că el este de gând să-mi dea невыполнимую misiune.
  
  
  De obicei, atunci când nu este nimeni, el numește mine Nick. Dar când el tuseste si spune N3, primul lucru cred că am nevoie de dubla poliță de asigurare de viață. Din păcate, avem o companie nu a fost atât de nebun pentru a asigura mine, așa că nu contează.
  
  
  Ei a venit să raporteze. De la AX cea mai săracă stat major-apartamente de-a lungul tuturor serviciilor de informații. Băieții în jurul valorii de CIA și FBI, întoarce-te la acest lucru, iar membrii serviciului secret să vă rog, chiar mai greu. Ei cred că sunt cea mai bună alegere, deoarece acestea trebuie să se păzească de președinte.
  
  
  Ea a fost obosit. Ea și-a îndeplinit plictisitoare de sarcină și așteaptă cu nerăbdare să mai multe săptămâni de pescuit în nordul Michigan. Hawk пододвинул la mine ziar prin scaun, a tușit și a spus: "N3, tu nu înțelegi ce înseamnă asta?"
  
  
  Ei ar putea da reumatism înainte de a fi citit un titlu ostentative: "Dificultăți".
  
  
  
  
  GENERALUL HAMMOND
  
  
  UCIS ÎN ФЛАЙРЕ
  
  
  
  
  Nu cred că mulți americani sunt conștienți de Hammond. Pentru aceasta, ei trebuie să știți despre insula Grand Лаклер. Generalul a fost acolo dictator. De la insula a fost o poveste. Apoi a fost cucerit de spanioli, a ajuns în mâinile francezilor, iar apoi a fost capturat de englezi. Populația a fost de 90 de procente negru, urmașii robilor, aduse în jurul valorii de Africa pentru a lucra pe plantațiile de zahăr și în pădurile dese. Zece ani în urmă, insularii au decis la referendum rupe cu britanicii și proclama independenta republicii. Acolo stahl modificare trebuie Randolph Fleming
  
  
  Fleming a fost cel mai talentat și cel mai popular om de pe insula. El a introdus modificări importante și stahl pentru poporul său adevărat tatăl. Apoi ego-ul scăzut. El nu a dat prea multe militar, și ei s-au răsculat. Fleming a fugit în Statele Unite, în cazul în care uem s-a acordat azil politic. Hammond a venit la putere și robit de oameni, așa cum se cuvine militar диктатору. Acum Hammond a fost mort. Un accident? Poate fi nu. Acest lucru nu a contat. El a lăsat un vid de putere. Oricine cu диктаторе a arătat semne de leadership, a fost închis în închisoare sau în alt mod, scos de asamblare în timpul domniei lui Hammond, și el se temea că știa deja cine diplomații uita-te pentru a ajuta pentru a restabili ordinea pe insula.
  
  
  Hawk mormăi: "avem date secrete, care indică faptul că rușii creează pe insula lansatoare de baza. Desigur, foarte calm, ca întotdeauna. Prin urmare, avem, de asemenea, va trebui să lucreze în liniște și sub acoperire. Pentru a ne distrage atenția, Cuba urlă despre Grand Лаклере. Ei doresc să ajute pe cei nevoiași vecinilor. Dar noi știm că totul este în mâinile rușilor, și că scopul "de ajutor" - a instala rachete de pe insula. Deci, această operațiune se încadrează în кремлевское dosarul ".
  
  
  David Hawke a bătut cu degetele pe marginea scaunului și privi serios la mine. "Este o intervenție chirurgicală pentru o singură persoană, N3. Guvernul nostru nu vrea al doilea rachetelor cubaneze oa Sunteți obligați să cât mai curând posibil pentru a livra Randolph Fleming în Grand-Лаклер ".
  
  
  Ea s-a îndoit că militarii vor sta pe loc sau ceva pentru a vorbi despre asta.
  
  
  "Munca ta este de a se asigura că acestea nu se rănească. Tu ar trebui să ia Fleming în palatul prezidențial. Și va trebui să acționeze astfel încât nimeni nu a aflat că în țara noastră are la acest un fel de atitudine ".
  
  
  Ei în mod clar și-a exprimat propria sarcasm. - "Eu sunt obișnuit, că mă trage, mă otrăvească, în orice mod posibil amenință, în acest nu este nimic special, dar eu încă nu a găsit instituțiilor de a te face invizibil. Cum vrei să-l stahl invizibil? '
  
  
  Ei bun în multe lucruri, dar, de asemenea facă să râzi Тетеревятник - nu una în jurul ei. El este destul de insensibil. El nici măcar nu a zâmbit.
  
  
  "Despre aceasta s-a avut grijă. Lacuri Fleming și Tom Sawyer - prieteni buni ".
  
  
  "Îmi place mai mult Huck Finn, dar cartea lui Mark Twain mă poate ajuta?"
  
  
  Хоуку nu-i place un astfel de spirit, prin urmare, el a aruncat pe mine acru vedere. Thomas Sawyer. Este posibil să fi auzit despre nen. El este președintele Sawyer Hotel Group, cel mai mare din lume. Trei ani în urmă, generalul Hammond a dat emu bucată de pământ pe plajă, pentru a construi un hotel și casino, unde turiști bogați putea distra și de a obține ceea ce ei vor cheltui banii. Amândoi merită. Tu, desigur, a înțeles că Сойеру nu este profitabil de absorbție, care imediat национализирует ego-ul profitabilă companie. Sper că acum ați înțeles că Sawyer a promis tot ajutorul nostru, în schimbul promisiunii de Fleming, că ego-ul de afaceri în viitor, pentru a nu fi expuse la risc. Și Fleming a dat cuvântul său ".
  
  
  Ea dădu din cap. Politica face ciudat colegii de gunoi. Patriot Fleming și un pasionat om de afaceri Sawyer. Și eu va trebui să combina aceste două lucruri împreună. Ei a părăsit prea aspru birou Хоука cu banala ideea că lumea de mizerie.
  
  
  Toate Sawyer în New York arăta la fel ca toate alte hoteluri din aceeași gamă de preț: un mic hol, înconjurată de magazine luxoase. Dar un lucru a fost mult. A fost privat de un lift care ducea în mod deschis de la ultimul etaj. Ridicându-se în sus, a ei, a pus piciorul pe un covor moale spațios cu efect hall, unde am fost de așteptare elegant îmbrăcată blonda. Dragi jirinovski online atârnate pe pereți, dar ne unul în jurul ei nu se putea compara la calitate cu două picioare, подмигивающими-mi de sub fuste înguste. Mi-a fluturat o mica subțire de mână. "Domnul Carter?" Ea dădu din cap.
  
  
  "Ei Tara Sawyer, - a spus ea. "Tatăl, ca întotdeauna, vorbind la telefon și a cerut să mă vadă cu tine".
  
  
  Ea mi-a dat mâna și m-a dus pe hol la zi, pe de altă parte. Camera în care am intrat, a fost una în jurul valorii de cele mai mari, care l-am văzut vreodată. Sticlă de zi deschis de acces la terasa, completat de plante și mici de copaci. Nu am fost noi în scaun, ne dulapuri, ne dosare, doar insulele fotoliile si canapele. Și un bar. Domnul Sawyer a știut cum să ia cu nevoi speciale. Fata da drumul de mine și se îndreaptă spre bar.
  
  
  "Ceea ce vă pot oferi, domnul Carter?"
  
  
  "Desigur, vă rog".
  
  
  Ea налила-mi un pahar de brandy și a luat el însuși în whisky содовую. Am ajuns la ușa de sticlă de terasă și se uita la zapada in parque de mai jos.
  
  
  "Ce rușine, - a spus ea. "Atât de multe lucruri frumoase, și nimeni nu îndrăznește să meargă pe timp de noapte.
  
  
  L-am gândit la mine, că pot veni cu o mulțime de locuri, care ar fi nesigure pentru unii oameni, chiar nu când. De exemplu, acest birou nu ar fi fost atat de sigur pentru Tara Sawyer, dacă ei nu este conștient de prezența tatălui ei la același etaj. Ea a fost foarte seducatoare, o mulțime de feminitate sub subțire de pânză, care se ocupă în mod liber a fost marionetă de la piept și stare bună de îmbrățișat coapsele ei. A rostit-o nah tăcut un toast, pentru a vă asigura că admirația mea nu evadare din nah. Apoi ușa în spatele nostru s-a deschis și a fost peste tot.
  
  
  Thomas Sawyer nu a fost ceea ce l-ar aștepta să vadă. Ei imaginat de înaltă energic omului, care emit succesul și puterea. În schimb, ea a văzut un om nu șase metri înălțime, iar pe полголовы de mai jos adevărat, cu mișcări rapide. Singura puternică în nen ego-ul a fost pe neașteptate o voce scăzută. El s-a oprit la câțiva metri de mine și supravegheat de mine cu piciorul la cap, ca și cum cineva se uită la o mașină, care se afla în situația de a cumpăra. "Domnul Carter?" El nu a fost sigur.
  
  
  Ei modest dădu din cap.
  
  
  "Tu nu ești așa cum mi-l să-și închipuie".
  
  
  El nu s-a plâns, și el știa acest lucru. Majoritatea oamenilor cred că суперагент ca o încrucișare între Богартом și sir Ogilvy Rennie, un tip nefericit, a cărui britanic departamentul de M. I. 6-a numit "C", omul al cărui capac a fost stricat de un articol în revista germană Der Stern. Și nu așa arăt.
  
  
  "Ei de hotel să vorbesc cu tine table border, a continuat hotelier magnat. Dar va trebui să aștepte. Vă Recipient nevoie pentru a prinde un avion, iar timpul este scurt. Pleci în jurul valorii de pe aeroportul kennedy, ny, la cinci minute de-al treilea.
  
  
  Așa că blonda a mers mai departe. Treaba a devenit mai interesant. Ei a atins-cot. "Dacă ești deja a adunat lucrurile, ne merge mai bine. Valizele mele deja jos, dar înainte de a putea pleca, am nevoie de un hema vorbesc ".
  
  
  Ea a intrat într-o altă cameră, atunci când Sawyer-a petrecut de mine la zi în hol. După un minut s-a întors în норковой pălărie și adecvate норковой-o haină de blană pe partea de sus a pal albastru rochii. Cu ea a fost valiza pic, care este sfidător швырнула în mine de la o distanță de cinci metri. Deci, ea a știut cum să te limiteze. Ceva ce eu pot aprecia. Ei a prins-o valiză și a privit cum ea a iertat cu tatăl.
  
  
  Într-o limuzina, care a fost suficient de mare pentru o masina de nici o zi de mafia, a fost ca pe biata Тойоту, ea a închis trapa, отделявший noi de la sofer, si brusc a preluat treburile. "Acum, ei pot să vă lămuresc câteva lucruri. doctor Fleming ar trebui să am absolut nu știu cine sunteți de fapt delle și care este adevărata muncă. El ar trebui să fie, cred că te-a angajat tatăl meu făcea la hotel. El are această ciudată mândrie, numele este невиновностью, dacă vrei, și dacă el ar fi știut că alții, în afară de ego-ul propriului popor, să-l ajute să a fost de a urca pe tron, el ar putea să renunțe la președinție.
  
  
  'Da?' - Am urmărit ee reacție. "Oare el nu știe că tatăl tău a cumpărat doar o armată?"
  
  
  Ea pentru o clipă, ridică din colțuri rta, și buzele ei păreau a pus urât cuvânt, dar ea a decis să nu evite acest subiect. "El nu are nici o idee, și mai bine, el nu va afla niciodată. El crede că armata cred că el este singurul care poate face față cu situația actuală. Dar tatăl meu nu sunt sigur că militara comanda se va ține de cuvânt și va trebui să fie pregătit pentru surprize neplăcute cu această parte.
  
  
  Numai atunci ei au înțeles. Papa a trimis lor dulce mic fiica, pentru a vă asigura că am făcut datoria. El nu este de încredere, nu numai armata Grand Лаклера. El nu a avut încredere în noi Эйксу, ne-am, și el a fost dispus să renunțe la o fiica ca momeală, pentru a vă asigura că totul merge strună. Ei bine, asta a fost momeala pe care o am cu bucurie ciugulit în jos.
  
  
  "În acest caz, nu ar trebui să fie se pare că facem parte dintr-un alt prieten. Desigur, fiica lui Thomas Sawyer nu m-am dus cu amendă de la moarte. Același lucru și cu Флемингом. Dar va trebui să-l repara ".
  
  
  Ei a propus tuturor să ia un taxi separat, pentru a ajunge la aeroportul kennedy, ny separat. În plus, hei, nu trebuie să știe că am nevoie de încă ceva de făcut. M-au lăsat într-un birou de companiile aeriene din Manhattan, a arătat ei documentele mele președintelui companiei aeriene și a așteptat până când el va verifica înregistrările de pe telefon la stat major-apartament AX de la Washington. Ei de hotel urca la bord armate și nu am putut permite să atragă atenția în verificarea pasagerilor.
  
  
  Reacția Хоука a fost destul de impresionant, președintele a chemat imediat medicul șef al directorului executiv de la aeroport, și când a ajuns acolo, pentru mine personal a fost însoțit de la aeronavă.
  
  
  Tara Sawyer a fost deja în avion, vorbind frumos, educat de o persoană, un bărbat negricios, așezat la fereastră într-o serie de trei locuri. Ei au suspectat că este și a fost Randolph Fleming, un nou prețioasă președintelui Thomas Sawyer de pe insula Grand Лаклер. Ei, s-a uitat la el, când sel lângă fată, și am observat că el a radiat de conducere și onestitate. El s-a uitat la mine o clipă, apoi nu mai este atras de mine atenție.
  
  
  Probabil a crezut el de mine necesară rutiere necesitate. Ei ar putea citi ego-ul gândirii. Pentru a ajunge la insula, el se va simți în siguranță; dar atâta timp cât el nu la prezidențiale аппартаментах, el a fost o țintă ușoară.
  
  
  L-a gândit un moment, de ce Sawyer nu a implicat o în jurul lor personale de avioane pentru a transporta noi, și apoi gândit imediat despre mândrie, despre care vorbea Tara: Fleming, fără îndoială, ar fi renunțat la astfel de lucruri, deoarece acest lucru poate părea o întoarcere de replici. Vocea populara bautura a fost moale, cuvintele sale размеренными, și el a vorbit cu Recipient de afaceri ton. Pasagerii se părea că ei vorbesc despre chestiuni triviale. Când am fost în aer, бортпроводник a adus perne și pături. La scurt timp majoritatea pasagerilor stins sfânt, și vorbesc diminuat. Despre un vis pentru mine nu poate fi vorba. În primul rând, desigur, ea a trebuit să urmărească Флемингом, dar, de asemenea, stiti prezența Tara de lângă mine nu mi-a facilitat viața. Și ei, a simțit că tensiunea a fost reciproc. Tot ce putem face este să încercați să se gândească la altceva. Cel puțin, acest lucru m-a ajutat să nu adormi.
  
  
  Am descoperit Флемингом doar după ce l-a luat sub control de un incident cu deturnarea de aeronave. Apoi, el fără tragere de inimă, a recunoscut că aceasta a fost o fericită coincidență, că noul ofițer de serviciu de securitate de la hotelul Sawyer Grand Лаклэр zburat cu zborul. El a sperat că ego-ul insula și ego-ul locuitori ai bucura de mine.
  
  
  Apoi, ca exemple pentru încă agitat de pasageri, el a coborât spate în scaunul său și-a permis să se scufunde într-un somn liniștit.
  
  
  
  
  
  
  
  Capitolul 3
  
  
  
  
  
  
  
  Aeroportul Grand Лаклер nu a fost la fel de mare ca aeroportul O ' Hare din Chicago, dar arăta ca și cum ultimul avion вывалил toți pasagerii în Grand-La-Claire. Aeroportul a fost atât de modern, încât am crezut că nu a plătit dacă Sawyer după el în jurul valorii de venituri hotel și cazinou. Îmbrăcați în culori vii insulei ținut cameră de soldați în pantaloni scurți și cămăși cu mâneci scurte. În afară de arme, le-a reamintit mari de cercetași. Unele în jurul ei au format un cordon în jurul avionului și de așteptare pentru a ih limuzine negre.
  
  
  Stewardesa a anunțat că noi toți ar trebui să rămână la locurile lor, în timp ce medicul Fleming nu merge în jurul valorii de aeroport. Scara s-a apropiat, și ușa s-a deschis. Ea a văzut deja o mulțime uriașă, acum ei au auzit strigăte asurzitoare, când noul președinte insula pus piciorul pe pământul lor.
  
  
  Lângă mine Tara Sawyer șoptit: "uită-te cât de la el o pereche. Ei ar fi hotel, pentru ca am avut partea de jos și să se uite cum se duce ".
  
  
  - Te-ar отпихнула paza. Bucură-te, că ești aici, am răspuns.
  
  
  Prin fereastră am văzut că Fleming, care acum se afla la poalele aeronava, a ridicat mâna, salutându insulei. Gros de un bărbat într-o formă ușoară отсалютовал, apoi a ajuns la Флемингу si a dat emu mână. Fleming a zâmbit.
  
  
  "Colonelul Caribe Ieronim", - a spus Tara. "Șeful de stat major al armatei. Persoana care a organizat întoarcere Fleming.
  
  
  Acest lucru mi-a fost contact. L-am uitat cu atenție la el. Ego-ul negru persoană nu a fost negru. El a avut orientale ochi, pometi mari și livadă de piele, ceea ce indica faptul că el a fost un descendent al indienii brazilieni, care au câștigat o insulă în timpurile preistorice. El a putut veni cu mare вьетнамца. Jerome i-am dus buzele la ureche Fleming, a ego-a auzit în isterie în masă.
  
  
  Expresia ego-ului de pe fața ei a dat seama că el i-a avertizat pe Fleming despre pericolele posibile. El Fleming a luat de mână și m-a dus, ego-ul este deschis de la care așteaptă лимузинам.
  
  
  Fleming a zâmbit, a scuturat mâna Джерома și s-a îndreptat spre mulțime pentru polițiștilor кордоном, pentru a se agită mâinile poporului - acțiune, care are, ca orice un polițist și un paznic, o urăsc. Aplauze nu au încetat, când el sel într-o mare de masini cu steaguri oficiale pe aripi; unii spectatori au reușit să străpungă cordonul de poliție și să încerce să mișcare mașina. Noi a trebuit să aștepte în avion, până la bord nu va veni poliția militară, pentru a pune mâna pe бортпроводницу, пытавшуюся deturneze avionul. Ea se uită la mine, când l conduce, neliniștit și întrebător. Ei, a zâmbit și a dat din cap. Poate fi, l-ar putea oferi hei, mai usor de condamnare; în cele din urmă, ea a căzut victimă un vechi truc. Când ea a fost descendent pe scara înconjurat de soldați, publicul a crezut ee VIP persona și cu voce tare a salutat. Publicul, probabil, nu a fost informată cu privire la încercarea de furt de avion. În cele din urmă am primit permisiunea de a ieși. Mulțimea încă ликовала. La noi a fost cu celebrul Doctor Fleming a zburat. Tara a râs și a fluturat mâna, atrăgând atenția publicului. Pe mine nimeni nu a acordat atenție. Ea a fost bucuros. Una din întreaga cele mai grave evenimente de care se poate întâmpla cu un agent secret, este de a fi devotat public. Ne-a condus într-un relativ liniștită vama, unde am așteptat până când bagajele noastre va sosi pe banda rulanta. Ea a subliniat bagaje Proprie și pe a lor. Valizele au scos cu care vameșii și și-a pus în fața noastră; pentru a ne putea ih deschide.
  
  
  Studiul a fost extrem de atentă. Caraibe astfel de obiceiuri, de obicei, sunt extrem de frecvente. De obicei, acestea au de-a face cu oameni bogați de turisti, care nu doresc să jignesc sau speria. Și ce m-a mai surprins este faptul ca am fost informat. Au găsit mea наплечную carcasa toc, расстегнули sacou și нахмурились, uitandu-se la "Люгер".
  
  
  "O explicație, vă rog". Acest om nu a uitat ca daca hotelul referi la mine ca la un vizitator, care nu ar trebui să ofenseze.
  
  
  Ea le-a spus că am un nou ofițer de la serviciul de securitate de la hotelul "Sawyer". Pe omul asta nu face impresie. El a rupt cu degetele, apoi ce doi polițiști, discret, care stăteau într-un loc vizibil, a ieșit înainte în colțul sălii. El a ordonat să mă ducă la secția de poliție pentru interogatoriu. Odin în jurul valorii de ofițeri de luat meu "Люгер". Tara arăta de parcă hotelului intre în luptă deschisă pe loc. Ei a venit hei цыпочки, ca ea să nu натворила prostii. Aici nu era sens să mă cert cu autoritățile. Ea a spus că voi vedea ei mai târziu, în hotel, și a plecat cu ofițerii de poliției фургону pentru aeroport. Mi-a permis să ia cu sine o valiză. Dacă ar fi David Hawk a auzit aceasta, el ar fi murit de ultraj. El a fost disprețul față de normal de poliție. Înainte de a capitalei a fost de zece kilometri de mers cu mașina, iar drumul a fost lung. Mulțimea încă aliniat de-a lungul drumului, și înainte de a ne procesiunea Fleming se deplasează cu o viteză de trei mile pe oră. Ne-am deplasat la ultima escortă de motocicliști. Oamenii care m-au dus la sectie, au fost, ca și toate celelalte de poliție din întreaga lume, педантичными și plictisitor. Ieronim a anunțat ziua de odihnă și a organizat o petrecere, care se ocupă ar trebui să înceapă seara. Pentru aceste baieti, desigur, este pur și simplu a însemnat mai mult de lucru. Când am condus mimmo hoteluri "Sawyer", oamenii încă stăteau în al treilea și al patrulea rândurile. Cea mai mare peluză din fața hotelului a fost umplut фотографирующими de turisti. Arhitectura hotelului a fost steril, pentru a provoca uimire și de a nu oferi turistilor uita pentru ce sunt aici: de a pierde lor de dolari pentru jocurile de noroc la mese cu iluzia că ih frumos distra. O mare clădire вытянулось pe bulevardul de-a lungul portului și se afla la marginea cartierului de afaceri. În port văzut trei uriașe de mers pe jos de iahturi și m-am gândit că cazino va lucra bine cu oamenii, care își pot permite astfel de jucării.
  
  
  Secția de poliție, pus în umbră de loc, în cazul în care el nu a dat pe ochii dornici de turiști. Și el a fost aproape la fel de nou ca un aeroport. Sawyer bine plătit pentru țara lor și drepturile lor. În sala de așteptare a atârnat facia, восхваляющая ego-ul generozitatea. Am condus prin ușa din spate. Stewardesa, застрелившая pilot, a fost așezat pe o bancă de lemn. Pe nah au fost puse cătușe, și ea a plâns în liniște, cu ochii închiși. Probabil, l-a imaginat oribile lucruri care se pot întâmpla cu ea. Ei sel lângă ea, și stahl masaj hei gât. Dat iată câteva sfaturi pentru a sfătuit hei pur și simplu de a spune adevărul și de a nu încerca să minți și din nou a promis că voi încerca să facă ceva pentru a îmbolnăvit. În cele din urmă, ea a fost prea atractivă, să-și petreacă viața în aparat de fotografiat digital. Ea a încercat să-mi zâmbească, dar capul mi pe umăr și всхлипнула. În cameră a intrat un gardian și i-a suflat-o. Acestea nu sunt hoteluri, ea a simțit confortabil.
  
  
  Ea a rămas o oră. Truc, care se ocupă de forța de tine встревожиться. Ei îngrijorat. Ei nu ar putea dezvălui adevărata identitate, și nu-mi plăcea să primească ajutor Sawyer în această etapă. Ea a decis să joace slab la minte și în fiecare an, în jurul valorii de aceasta, va ieși.
  
  
  În cele din urmă doi polițiști au ajuns la capăt de așteptare. Ea a trecut printr-o ușă cu inscripția "administrația". Unul a fost șoferul mașinii, pe care mi-a adus, celălalt a fost în civil.
  
  
  "Îmi pare rău că am făcut să te aștepte", a spus ultimul. El a vorbit prea emoționat. "De ce ai ascuns arma în наплечной toc?"
  
  
  Nu am nevoie de emu că faptul de a vorbi. Ei a spus: "Cred că este locul cel mai convenabil pentru ego-ul de a purta".
  
  
  Uem nu mi-a plăcut. "Numai autoritățile locale au dreptul de a purta arme, domnule Carter, ai încălcat legea. .. '
  
  
  "Ca șef al serviciului de securitate de la hotelul" Sawyer ", oare nu am dreptul de a purta arme?
  
  
  'Numai la locul de muncă. Așa cum am fost de gând să spun, ați încălcat legile noastre, ceea ce constituie temei pentru trimiterea în străinătate, cum nedorite străin.
  
  
  Ei, chicoti la gândul de reacție Хоука, dacă-i sun emu și voi spune că am fost dat afară de pe insula. Ea a decis să aplice acupunctura la sistemul nervos întrupat autoritatea. Ei gânditor a spus: "Atunci mi-a suna mai bine Ceea Сойеру. Uem nu va place.
  
  
  Acest lucru s-a adeverit. El a zgâriat sub cămașă un deget, ca în cazul în care ego-ul brusc muscati paraziți. 'Em-m-m... la noi se întâmplă uneori... Em-m-m". ... o relație personală cu domnul Сойером?
  
  
  "Ne-am rezumat frați. El este cel mai în vârstă.
  
  
  "Hm... voi afla acest lucru cu seful meu.... El a apelat la un alt agent. "Howard, уведи ego-ul în aparatul de fotografiat. Dar până să văd că... "El nu a terminat fraza și în grabă s-a ascuns în spatele ușii, cu mențiunea" administrației ".
  
  
  Ne unul în jurul ei niciodată nu va fi angajat în mea de poliție. "Люгер" ei bine, deja atât de confuz, că ei nici măcar nu sa deranjat pentru a privi mai departe. Stiletto, pe care-l purta pe antebraț meu, nimeni nu a găsit. Dar nu am vrut provoca mai mult entuziasm, atâta timp cât aceasta nu a devenit absolut necesar. Stiri despre rolul meu în istoria deturnări de avioane încă nu s-a ajuns la aceste persoane oficiale, dar la un nivel mai înalt ar fi cunoscut. Ei l-au urmat pe Howard în cea mai mare camera de la subsolul clădirii.
  
  
  Camera a fost de formă ovală, cu banci în fața celuilalt prieten în doi pereți. Pe una din bănci a fost așezat groasă de bărbat, probabil, un om de afaceri american. El a fost obosit, și el a avut o vânătaie sub ochi, care devenea tot mai albastru. El a încercat să mențină o distanță între el și cu alți prizonieri, ciudate negro, în măsura în care este posibil. Când Howard a plecat, negro s-a sculat, tivit, și stahl încerca să mă ocolească. Ei, s-a întors la el.
  
  
  "Stai calm, - a spus el.
  
  
  El a încercat să ocolească mine, dar am continuat să monitorizeze în același timp, el a fost înainte de mine. Fără avertisment ego-ul-un pumn, a căzut în talie.
  
  
  Sa apucat de ego-ul pentru încheietura mâinii și oglindită prin sine, повалив ego-ul înapoi în jos la pământ. El a arătat mulțumiți, ca și cum aceasta era ceea ce el hotel. A sărit în picioare și la un hotel din nou pentru a ataca, dar când a văzut stiletto, care i-a întins-o spre el, el a refuzat de planificare, a ridicat din umeri și a vinde. Am impresia că el nu a fost obișnuit скандалистом, dar emu plătit pentru el speriat celorlalți deținuți și a forțat-ih recunosc în tot ce a hotelului de poliție în timpul audierii. Ea a fost de gând să ia un pui de somn pe un aparat de fotografiat digital, dar acum a decis că este mai bine să nu dormi și de a veghea asupra negro. Cu toate acestea, următoarele jumătate de oră, el mai mult nu a făcut nimic.
  
  
  Apoi, din nou a apărut Howard, a deschis ușa și un gest m-a invitat să iasă. Beat, un american a încercat să fug, dar mare negru apucat ego-ul și a lovit cu piciorul. Ei obosit de ea, și pălmuit mâna la ego-ul de gât. El s-a prăbușit la pământ, și am bănuit că este un pic doarme are de gând să.
  
  
  "Plasa de ego-ul într-un alt loc", - a spus sa Howie. "Ei, o să vorbesc cu consulul nostru". În orice caz, ea a fost de gând să Fleming avertiza că această cocină pentru totdeauna-și aduce în ordine. Howard s-a părut acest lucru este rezonabil, că el, fără ezitare, și-a îndeplinit ordinul meu, trăgând-o persoană inconștientă în hol și lăsând ego-ul acolo.
  
  
  Tara Sawyer stătea la ghiseu. Ea a ținut meu "Люгер", și, pentru o clipă, ea a crezut că ea este suficient de nebun să mă ajute să scape. Ea a fost destul de предприимчива. Dar apoi a văzut nervoasă expresia de pe fețele celor trei polițiști în spatele nah. Un tip care ma întrebat, fost transpirație.
  
  
  "Tău de arestare a fost o greșeală, domnule Carter. Cer scuze pentru neînțelegere ". El mi-a dat valiza mea.
  
  
  Tara a servit, mi-Люгер. Sa bagat ego-ul în наплечную carcasa toc, și împreună am ieșit prin ușa pe care a deschis doi ofițeri. Acum, ea a observat că aparatul de fotografiat a fost un avantaj: nu a fost la fel de cald ca afara. Chiar și în februarie căldură răsărea din pavele și reflectat de pereții caselor. Ei întrebător uitat la Recipientul. Ea încă mai părea возмущенной.
  
  
  "Ce ridicol spectacol. Ei, a mers deschis la Флемингу; ego-ul oficial prima acțiune a fost următoarea poruncă cu privire la eliberarea dumneavoastră și permisiunea de a purta arme de oriunde și oricând. Și în această seară, el se adresează parlamentului, la ședința extraordinară. El ne-a dat bilete într-o galerie, el vrea ca tu să fi auzit de ego-ul discursul. La 2:30. Așa că încă mai avem timp pentru masa de prânz și să bea ".
  
  
  'Și asta-i tot?' - doar a întrebat-o.
  
  
  Ea a apucat-mă de mână. "Înainte de spectacole a. Nu vreau să se grăbească cu tine, Nick. La fel de prea foame.
  
  
  Taxi nu a putut fi găsit. Strazile erau pline de oameni dansând, cântând și bucură. Nu au vrut să aștepte seara pentru a sărbători. Încercarea de a sparge prin mulțime, am trecut mimmo "autohtoni de piață rafturi", снабжавших turiștilor suveniruri, привезенными în jurul Singapore.
  
  
  Între piață și stele s-o serie de clădiri, dar, de asemenea, larg drumul, care se ocupă de condus de la intrarea principală în hotel. Holul de la intrare a fost neobișnuit de mare, înconjura ferestre mari de magazine, iar în dreapta a fost intrarea în cazinou. Ei, s-a dus la recepție, dar Tara выудила cheia din geanta. Ea este deja rezervat o cameră pentru mine. Ne-au trecut prin o mulțime de turiști la lift și au ajuns la ultimul etaj.
  
  
  Tara mi-a arătat camera mea, mare apartament cu vedere la golf. Ei, m-am uitat pe gazon palmieri, plaja alb și iahturi cu vele, care acoperă fiul verde de apă. Bani. Peste tot se simțea o mulțime de bani. Apoi o noapte de călătorie și de ședere pe aparate foto digitale ei chiar s-a simțit prea murdar pentru a sta pe mobilier scump. Ei, a trecut prin dormitor în baie. Cabină de duș a fost suficient de mare pentru doi. I-a sunat (recipientul) Original. "Adu haine curate, pentru a ne putea spăla un altul".
  
  
  "Oh, nu, - a răspuns cu un râs ea. "Nu, pe stomacul gol. Numărul meu de alături, și ei de gând să se spele acolo".
  
  
  Ei bine, cel puțin a încercat. L-a auzit, ca s-a deschis și a închis care leagă ușă, comandat prin telefon, două de băutură, a scuturat hainele și a inclus un duș. Ea a permis o relaxare a hot & nb sa curga prin mine, până când tot corpul meu nu покраснело, apoi a trecut la apă rece. Prin urmare, chiar și fără bolți, întotdeauna mă simt un om nou.
  
  
  În momentul în care a apărut Tara, îmbrăcată într-o rochie cu decolteu adanc, care este în concordanță cu ei superba de albastru deschis ochii, ea a fost din nou în hainele lor. În acel moment, când l-a salutat-o, au adus băuturile.
  
  
  Lovitură Мартиники au adus-o în cel mai înalt frigider într-un pahar, dar atunci când ea a terminat, ea încă nu meciuri, de aceea ne-am dus la lift. În jurul a patru restaurante ale hotelului Tara a ales unul la etajul al doilea. Am acest joc pe o masă ușor sub o umbrelă, și ea mi-a spus că aici un homar, reduse cu ulei si suc de lamaie.
  
  
  Mă întrebam, că așteaptă, atunci când rușii vor face următorul pas. Sa furat ih o încercare de a ucide Fleming, lăsa ego-ul să putrezească în cubanez închisoare, așa că acum le-ar fi trebuit să elaboreze un program complet nouă.
  
  
  Dar nu a fost înțeles de foame, în timp ce ea a fost de așteptare pentru ih răspuns cursei. Am savurate educație, apoi, ținându-se de mâini, s-au îndreptat spre clădirea guvernului pentru a vorbi Fleming.
  
  
  
  
  
  
  
  Capitolul 4
  
  
  
  
  -
  
  
  Nu ne-ar veni ценымногие mai târziu. Toate locurile au fost deja ocupate, în afară noastre rezervate locuri și generală galerie respire verva debordant sălii. Randolph Fleming a fost așezat pe o platformă, pe de o parte, între șeful legislativului și un scaun gol Кариба Джерома pe de altă parte. Colonelul s-a ridicat pentru microfon, și-a rostit introductiv vine.
  
  
  Când a terminat și Fleming s-a sculat, peretii un pic nu s-au prăbușit de la громовых de aplauze. Ei, de asemenea, pălmuit, și Recipientul în care se află fluturat mâna, ochii ei să adăpate de emoție.
  
  
  Fleming a mai așteptat cincisprezece minute, până când aplauze nu au diminuat este suficient pentru a integral veniturile și cheltuielile dispar, ridicându-și ambele mâini. Când a devenit destul de liniștită, în jurul difuzoare s-a auzit ego voce caldă. El a fost bucuros și fericit să fie acasă, și recunoscător pentru că poporul din nou extinsă țară, ego-ul de a conduce țara. El a prezentat un program care se ocupă părea semnificativă, și a promis să publice alegeri în termen de un an, el a făcut militare decretul numai un an. El a vorbit o oră, și aceasta a fost una în jurul valorii de cele mai bune discursuri politice care l-au auzit vreodată.
  
  
  A urmat o altă minute ovation, și оцепление de soldați nu a permis Флемингу intra în обьятия mulțime. Apoi trei însoțite de pază bărbați au plecat din clădire prin ușa laterală. Până în prezent militare au respectat înțelegerile cu Сойером. Și mi se părea că altfel ei nu ar fi capabili să facă, având în vedere covîrșitor de popularitate a noului președinte. Suntem cu Recipient așteptat mai mult până când un atac de panica la ieșire un pic dispare. În ochii Proprie lucea sparklers. "Ce zici de asta, Nick? Știți ce a făcut Fleming? Familia generalului Hammond încă trăiește în palat, și Fleming le-a spus să nu se grăbească și să caute altceva. El rămâne pentru mult timp în hotel și are un etaj mai jos de a noastră ".
  
  
  Cineva a avut în minte-mi ușura munca. Ar fi aproape imposibil de a urmări Флемингом în palatul prezidențial, unde-mi în cele din urmă nu a avut nimic de a face. Și acest eveniment a dus ego-ul deschis în mea oficială de domeniul de activitate. Apoi am avut o revelație. "Nu te-a obligat ego-ului de a face acest lucru accidental, nu-i așa?"
  
  
  Zâmbetul ei a confirmat suspiciunile mele. - Ce fel de mica заговорщица!
  
  
  "Bine", - a mulțumit ei sq. "Multumesc pentru ajutorul tău, ei acum pot atenție să-l supravegheze".
  
  
  Cele mai multe persoane au ieșit printr-o cale de ieșire, și noi, de asemenea, plecat. Tara a fost marionetă cu mâinile mele. "Și acum, datoria este confectionat ..."
  
  
  "Ai pierdut șansele, domnișoară. Datoria nu este indeplinit. Ziua mea este complet ocupat. Ei am să duc tine la hotel, vot, și de toate. Cel mai bun mod de a răspunde хулигану - să riposteze, pentru ca acum Tara ar putea măcar o dată să meargă pe Lună. Și am într-adevăr a trebuit să mai facă: să vorbesc cu un manager de hotel, vizita Fleming și un pic de somn. Nu am putut adormi ultimele treizeci și șase de ore, și, eventual, să vină la mine a fost obositor noapte.
  
  
  Ea s-a uitat suspicios la mine și ușor надула buzele, când ei прощался cu ea la ridicare. "Bine, - m-am gândit. Ei a cerut managerului și a observat că ego-ul este deja pus într-o aripă. El a fost nemulțumit de prezența mea în ego stat. Poate el a crezut că este din cauza făcute de acesta de erori. El mi-a prezentat lor de către șeful serviciului de securitate Lewis, apoi ne-a scos prin ego-ul de birou, cât mai repede posibil.
  
  
  Lewis a fost ridicat negro, care mai devreme profesional a jucat în echipa de rugby în Statele Unite. El a fost nepoliticos cu mine, până când ei nu a numit ego-ul "express" (porecla pe care presa a inventat pentru el în timp) și nici nu a infirmat apărute în mass-media mesaje emu despre unele de ego-ul cele mai bune meciuri. Acest lucru mi-ego-ul ridicăm și să se comporte mai prietenos. Mi-a vorbit despre măsurile speciale care el a luat pentru a proteja președintelui, și m-a condus în cabinetul Fleming, pentru a-mi prezint cu echipa sa.
  
  
  Ih a fost de patru, toate puternice americani negri, ascunsă într-un colț al holului. Lewis выругался tine sub nas și ворчал la aroganța armata de ofițeri. Cu toate acestea, прорычал el, mereu gândindu-se că acestea pot fi retrase din circuitul agricol toate la o parte. Ego-ul iritat că locotenent și doi soldați aliniat de pază la ușa Fleming apoi ce i-au trimis pe ego-ul oamenilor. În plus, ele, de asemenea, l-au trimis alți doi bărbați, care перешептывались un prieten cu un prieten de la celălalt capăt al sălii: groase, mici, groase de americani de origine italiană. Astfel, mafia, de asemenea, apărat de un Fleming, iar împreună cu el și interesele lor într-un cazinou.
  
  
  Mi-au fost prezentate de oamenii din jurul hotelului, apoi trei soldați care stăteau în fața apartament Fleming. L-a întrebat de locotenent, este din nou președintele. El s-a uitat la mine de parcă l-a făcut emu lipsa de modestie oferta. Lewis latrat, că am servit personal agent de securitate Sawyer și că acestea ar putea fi cu mine, să lucreze mai bine. Locotenent încă nu mă observe; el pur și simplu s-a întors și l-source în ușă. Ego-ul a deschis un bodyguard pe de altă parte. Fleming a văzut pe mine peste valoarea de calificare atac rămase în cameră și am chemat-o la sine.
  
  
  Sala a fost plină de tot felul de oficiali guvernamentali, care doresc fie ca ble linge k speciale de matematică. Colonelul Jerome a reușit cel mai bine. Ea a rămas pentru scurt timp, suficient pentru a-i mulțumesc Fleming și felicit ego-ul, cu un discurs. El a fost pe urechi în dragoste cu organizarea guvernului său, dar el s-a interesat de bunăstarea mea. El a sperat că eu nu mai încercam probleme de pe insula. Îi mulțumi ego-ul și a plecat.
  
  
  În holul Lewis m-a întrebat dacă pot să-l respecte măsurile de securitate la un alt etaj. Am coborat un etaj mai jos, și peste tot l-a văzut soldați, private străjerilor și mafia. Președintele Randolph Fleming a fost bine protejate.
  
  
  Ei i-a mulțumit lui Lewis, și-a cerut scuze și s-a dus în camera ei. Mici capcane, care a plecat de la ei, nu au fost afectate. Nimeni nu a deranjat căutare în camera mea. Ei s-au întrebat, nu a pornit de informații AX cu privire la lipsa de fiabilitate a trupelor, Marele Лаклер din cauza мнительности un fel de переутомленного diploma. Ea a sunat la stat major-un apartament și a așteptat până când vocea Хоука se aude în aparat.
  
  
  El i-a întrebat pe un ton ridicat, de ce ei nu s-au înregistrat mai devreme, imediat apoi de aterizare. Când a vorbit emu despre incidentul cu "Люгером", el a stropit bilă din exces de zel în servicii pentru clienți, și atunci când el este destul de stropit mânia, a dat emu raport de sinteză cu privire la evenimente.
  
  
  "Eu sunt sigur că deturnarea aeronavei a fost zidită de ruși", i - am spus. "Dar acest lucru a făcut întuneric. Stewardesa nu știa că l-au folosit. Mi se părea nu foarte inteligentă, cel puțin, ea запаниковала. Fă ceva pentru a îmbolnăvit ". A urmat o pauză, atunci când el a făcut mențiunea, apoi a întrebat: "Fleming, oare el nu a bănuit acest lucru, atunci când a fost la bord? El nu e prost.
  
  
  "Nu cred că se înțelege de ce-l aici. În orice caz, pe insula toate bine. Oamenii acționează ca și cum noul președinte Dumnezeu".
  
  
  'Bine. Interesant, cum ar fi prietenii noștri vor reacționa la acest lucru. În orice caz, ține ochii deschiși ".
  
  
  L-a sărutat tub la revedere, a pus-o și s-a apropiat la un pahar de whisky, care mi-au adus-o în cameră. Ea a rostit un toast pentru șeful său, a sunat la recepție și a spus că vreau să am trezit la cinci, și plopped în pat.
  
  
  Când, în cele cinci ore de mine este unica emisiune de telefon pe fata mea a aparut un zambet. Ea căscă larg și a sunat (recipientul) Original. Ne-am întâlnit la barul de la 5:30, iar la ei dihor ei освежился în suflet. Acesta a fost al naibii de similar cu vacanta. Când, ajuns la bar, ea a fost deja acolo, în fața ei două martini refrigerate pahare. Toți bărbații de la bar de zor dezbrăcat ei ochi. Fantastic! Ea a fost în starea de spirit pentru соблазнительного vultur, și a fost într-o dispoziție bună. Ea știa un restaurant bun pe de altă parte Bay-șters, cu o terasă cu vedere la port. Am început cu o supă de înotătoare de rechin, dar am fost prea ocupat Recipient, pentru a aminti că încă el.
  
  
  Lumini, izbucnit odată cu lăsarea întunericului, au format strălucitoare de argint colier în jurul valorii de plajă. S-au sunete de sărbători cu banner-ul. "Haide присоединимся", - a sugerat eu.
  
  
  Pe piata de vacanță a crescut de orchestra. Insularii au fost în stare de ebrietate, turistii bucurat locale grijile de moment și copiii sunt obositi. Suntem în mod constant de dansat pe drumul de intoarcere la hotel. Polițiștii de la ultimul etaj au fost înlocuite, dar mi specială de identitate va trece rapid. Nu ne vorbi de cuvinte, Tara s-a oprit la ușa mea camera. L-a deschis ego-ul, și-a păstrat-o, ca de obicei, a cerut orice semne de hacking, dar nimic nu a fost detectat. Tara a început papuci balet și поиграла degetele de la picior într-o grămadă de perete pentru a geme, până când turnat ne cald whisky. Ea a gustat, aruncat capul pe spate și încet вылила un pahar de sine în gât.
  
  
  "Și acum, - a spus ea o voce răgușită, - voi accepta oferta ta, împreună, să ia un duș".
  
  
  Nu veți obține o mulțime de astfel de oferte de la Grand LaClare, prin urmare, este întotdeauna înțelept să profite de ele. Ne-am dus în dormitor să se dezbrace, si Tara a castigat un concurs, deoarece s-a dovedit că sub rochie nu nah, nimic nu a fost. Nu nah a fost lung, corp plin, neted corpul.
  
  
  Ea a fost înainte de mine la duș, a deschis robinetul la informare completă, un pic mai cald, și ступила sub duș. Premisa a fost de aproximativ de doi pe doi metri. Am putea fi acolo вальсировать. Hei, a fost tot egal, dacă părul udat puțin, ea stătea în fața mea, apoi s-au retras, pentru a-l, de asemenea, ar putea absorbi corpul. Ea a început să strunjire ei. Ee față, gât, trunchi și picioare.
  
  
  Când totul a devenit alunecos, sa apucat de ee și l-a strâns de mine. Ne-am întors, pentru a spăla săpun, și el a presat buzele la ee buzele. Ne-am sarutat de mult și cu pasiune, și el a simțit ca și cum ea tremură de dorință.
  
  
  L-a luat ee în mână, în drum spre dormitor apucat un prosop de baie, înfășurat le Recipient și a pus pe pat. Ea a șters-o, apoi a rupt un prosop. Când ei rapid вытерся, totul a fost gata. Ei, a intrat în nah o mișcare rapidă, atunci când ea выгнула spate, pentru a lua de mine. Ea a fost fantastic, exact știut ce vreau și lin se mișcă cu mine. Nu-mi amintesc cât de mult timp a durat, dar am adormit aproape imediat, atunci când am terminat. Ea m-a измотала.
  
  
  
  
  
  
  
  Capitolul 5
  
  
  
  
  
  
  
  Am fost micul dejun la gunoi. Tara a luat de fructe tropicale, ei două duzini de stridii. Inainte de a ih-a adus, Tara вскочила cu paturi, pentru a lua un duș și mă îmbrac în propriul apartament. Am avut o zi întreagă de odihnă. În timp ce ea a fost în sufletul ei, a auzit un apel telefonic pe partea de sus a журчания de apă. Ea a încercat să nu să acorde o atenție la el, dar persoana de la celălalt capăt al firului a fost permanent. A negat apărute în mass-media un mesaj mi-a Хока. Ei las & nb curgă și a fugit pentru telefon , lăsând în urmă, după ce în picături.
  
  
  Un murmur la celălalt capăt al firului părea заговорщицким. "Bună dimineața, domnule Carter. Este Caribe Jerome. Pot sa vorbesc cu tine mai multe de min?
  
  
  Am fost avertizat cu privire la Джероме. Oficialii AX gândit că ar fi agent rus de pe insula. Dar, probabil, acest lucru a fost doar un apel de politețe. În orice caz, ei ar fi fost cât mai neutru. "Dă-mi zece minute, să mă îmbrac", am răspuns.
  
  
  Ea a sunat la room service, comandat de cafea fierbinte și mai multe ceașcă, вытерся, a pus pe papuci balet, îmbrăcat în haine curate și un sacou, pentru a ascunde наплечную carcasa toc, când a venit de cafea și gradul de colonel. Între timp, ei au trecut prin ceea ce Hawk mi-a povestit despre Джероме.
  
  
  Jerome a fost тридцатишестилетним membru al unei familii, deși nu cu insulei. El a fost educat la Oxford și a trecut un curs special în academia militară în Сандхерсте. Apoi, el a făcut un nume pentru el însuși, ca jurist. Când Randolph Fleming a fost ales pentru prima dată președinte, și trupele britanice au părăsit insula, parlamentul a simțit că insula are nevoie de o armată. Fleming a numit șeful poliției, generalul armatei. Jerome a ajuns până la funcția de șef de stat major. Hawke a declarat: "Colonel, ne-a surprins. Potrivit CIA, el a fost din punct de vedere politic ambițios și hotelul apuca de putere-apoi moartea Hammond. În schimb, el imediat se întoarce Fleming ".
  
  
  Мыслительная masina Хоука în mare măsură preluat de ego-ul posibile motive. De ce o persoană ambițioasă, care a fost o șansă de a acapara puterea, s-a adresat cu o scrisoare de la o politică de partener, care anterior a ajutat să răstoarne? Experții noștri consideră că Jerome a fost destul de inteligent încât să fie conștienți de nepopularitate. El știa că parlamentul niciodată ego-ul nu va susține. Dar dacă el va prescrie Fleming președinte, el va fi capabil de a deveni puternic față, stând în spatele tronului.
  
  
  L-a întrebat Хоука, vâsc dacă Jerome o idee despre mea adevarata identitate. Dar în măsura în care el ar fi putut să știe, ea a fost nu mai mult de reprezentantul Thomas Sawyer.
  
  
  Colonelul a ieșit prin cameră înainte de chelner și a stat deschis, nu chiar zâmbind, până când am rămas singuri. Se mișcau doar ego-ul ochi negri. Ei au vrut. Ei au o mare pat, o pătură pe podea, whisky și pahare pe masă. El a fost mult timp studiat de mine, până când ei singur emu de cafea. Negru, fără zahăr. În continuare, fără un zâmbet. Ea a decis să joace cu atenție. Ușa s-a închis pentru un chelner. Jerome a scăzut în profunzime scaun și отпил de cafea.
  
  
  "Esti bine primit", - răgușit vocea a sunat fără mari emoții. Pentru întrebarea a fost tirbușon. Ei trebuia să se gândească la asta mult mai devreme. Acest lucru a fost de lux, VIP. Că aici ar trebui să am de a face de paza? Sa uitat la scumpe de mobilier cu excesivă admirație și gelozie și a râs scurt.
  
  
  "Aici puteți vedea cât de dificil este de a fi pe cele mai bune poziții. Ei simt acest miros, pentru că hotelul este plin. - Mă, în curând, într-un subsol переселят. În acest sezon, toate trebuie să fie completat, și colonelul știe asta. În astfel de țări, cum ar fi Grand LaClare, calve trebuie să transmită propriile cărți de oaspeți la poliție.
  
  
  'Este foarte rău pentru tine.' El și apoi se uită la mine întrebător. Apoi, el приподнял sprâncenele și a aruncat-o temă. "Ei de hotel profite de această ocazie să vă mulțumesc pentru munca ta într-un avion. Foarte norocos președintelui Флемингу - mi și mie - că ați fost la bordul aeronavei. Și înarmați ". A făcut хмурый vedere. "A fost de fapt delle cunoscut, că ai ascuns arme?"
  
  
  Ei nu a clipit. Ea a zâmbit emu, ca în matematică, выдающему un alt secret. "Angajatorul meu știe că îmi place să lucrez cu armele lor de război. După cum știți, el are o oarecare influență ".
  
  
  Ei bine.' Acum, pentru prima dată, el a zâmbit la gândul meu speciale de privilegii. "Și din nou foarte fericit. Dacă nu ar fi răspuns așa în mod corespunzător, președintele Fleming ar fi fost deja mort sau pe mâini străine. Pentru a reacționa cât mai repede, trebuie să fie foarte experimentat un angajat al serviciului de securitate ". Un tirbușon de dublu în partea de jos. Decât i-a fost mai mult decât un simplu agent de securitate al hotelului? Ei a rămas atent.
  
  
  "Am fost însoțit de miss Sawyer. Ea poate fi prietenul său răniți sau uciși, și-mi reflexe declanșate atunci când cineva trimite la mine un pistol.
  
  
  'O? Deci, este într-adevăr a fost o surpriza? Nu știați că președintele stahl țintă? Dar apoi, desigur, în locul tău nu ar ști că ego-ul doresc să-l răpească și să ia în Cuba ".
  
  
  L-a întrebat neîncrezător .. - "Aceasta este ceea ce este n/?""Această бортпроводница a mărturisit?"
  
  
  Ego-ul ochii lui răgușit vocea nimic nu a exprimat. "Am primit informații de la o altă sursă. Fata a fugit până ce a reușit să-l interogheze.
  
  
  A fugit printr-o închisoare, în care i-a fost? Din nou a crezut despre ei испуганном formă. Oare, de asemenea, ea totuși poate fi un agent, destul de bun pentru a pacali mine? Jerome ghicit gândurile mele. "Ee imaginar nevinovăția a dus în eroare o femeie-agent de pază. Ea a folosit primirea de karate, a furat hainele și a plecat ".
  
  
  "Dar în cazul în care ea ar putea merge?"
  
  
  Agitat пожатие din umeri. "Aceste navele de croazieră de lux care vin și pleacă de aici. Ea a înțeles că ea este suficient de inteligent pentru a ajunge la bord o în jurul valorii de aceste bărci.
  
  
  Mi-a fost greu să cred. Dar ei, de asemenea, nu am crezut niciodată că бортпроводница poate transporta două revolver la bordul aeronavei. Colonelul periat off de a discuta această problemă și lăsă pe spate în scaun. - 'Nu este important. Vă mulțumesc președintele a ajuns cu bine. Militare convinși că le va fi mai bine, dacă acestea vor avea emu suport complet, de aceea, aceste probleme au fost rezolvate la satisfactia tuturor ". El a băut cafea și s-a sculat. "Dacă vreodată voi putea tine ceva, vei găsi pe mine la palat".
  
  
  Ei, întinse mâna, pe care el a întins-o și a lansat-o. El știa оборудова mine mai mult decât recunoștea. Pentru ego-ul a cererilor a fost clar că armata va păstra tăcerea. Un simplu mulțumesc, pentru un incident cu deturnarea de aeronave nu a forțat să Джерома să facă declarații politice simplu paza hotelului. Ea a bănuit că el hotel să-mi dea de înțeles că nu mai aveam nevoie pentru a juca cu el sa un dublu rol.
  
  
  Ei выждал o clipă, până când a dat seama că el a părăsit hotelul, apoi a ieșit prin cameră. La ultimul etaj, mai mult nu s-a soldat. Bărbații Lewis, de asemenea, a dispărut. Doar acolo mai era plin de mafie.
  
  
  Ei, a coborât un etaj mai jos, în apartament Fleming. Au participat numai oameni de sindicat. Mi-a spus că Fleming încă doarme. Un etaj mai jos l-a găsit aceeași imagine. Ciudat! Ei, am decis că-mi este în valoare de uita la Cazinou. Ei ar fi răspunsurile, și, poate, voi putea ih acolo pentru a găsi.
  
  
  Mese pentru jocul de ruletă, jocuri de noroc și de poker au format un dreptunghi în jurul canapea, franjurate обернутыми catifea lanțuri. Aici nimeni nu este permisa, cu excepția stickman și casieri. Mese mișunau de turisti. Nu erau ferestre, pentru a uita, nu a fost de o oră, pentru a indica ora. Doar zgomote монетт, ronțăi chipsuri, emoționat țipetele și blestemele. Acest lucru nu este jocul meu. Pariul l fac cu tine în fiecare dimineață: "ce noapte mă întorc în pat nevătămat. Când a încercat să se strecoare prin mulțime, m-a jumătate затолкала agitat mulțimea, направлявшаяся, ca o turmă de elefanți, la un câștigător de jackpot. În afară de apel este o mașină, brusc, am auzit un apel în camera mea de la etaj. Motivul a fost la zece metri de mine, buzele nemulțumită de скривились, sprancene приподнялись în formă doar cu emoție.
  
  
  Ea мерцала, ca un far. Lungi roscate de păr, și de pantaloni de costum cu выпуклостями în toate locurile potrivite.
  
  
  În timp ce ea a fost de așteptare pentru, atunci când va avea loc o turmă de elefanți, a văzut-o, ca ea s-a întors și a dispărut prin mascate de metal o usa glisanta undeva lângă cele de casă auditive. Ei s-a îndreptat în același loc. Ea a făcut vizita mea încă mai urgent.
  
  
  Norocos baiat a ajuns la casa de bilete înainte de mine. Ei, am așteptat până clerc va lua chips-uri și va plăti un bărbat. Când fericitul câștigător a dispărut, slujitorul uitat la mâna goală și a spus скучающим ton: "cu ce pot ajuta, de cealaltă?"
  
  
  Ei urăsc când mă cineva solicită un prieten, și acest om, ea nu a avut niciodată în viață nu a văzut. Am nevoie de un Chip Каппола. Ei vreau să vorbesc cu el ".
  
  
  Neplăcut persoana a devenit încă неприятнее. 'Niciodată nu am auzit de ele.'
  
  
  Ei pun noua sa carte de identitate pe raft. În nen a declarat că noul ei șef al serviciului de securitate de la hotelul "Sawyer". Omul doar sa uitat la mine. "De ce nu mi-a spus acest lucru mai devreme?"
  
  
  "Nu l-a cerut. Domnul Sawyer se așteaptă ca ego-ul, oaspeții vor fi politicos față de ego-ul personal. Care este numele tău?'
  
  
  El nu se aștepta, și emu nu mi-a plăcut. El a fost în jurul ei, care instantaneu huddles, când nu mai poate sa latre. "Tony Рикко". Acest lucru a fost nu mai mult mormăind.
  
  
  "Ați primit un avertisment. Nu pentru totdeauna conta pe noi, pe secundă! Nu permiteți-mi să aud plângeri de la tine. Iar acum, în cazul în care Каппола.
  
  
  "Prin această ușă". El a subliniat în direcția de unde a dispărut roșcată. El a apăsat butonul de sub dulap și gros ușă metalică deschis. Ei coajă, printr-un orb trece. Clădire de aici semăna cu un seif și, de asemenea, a servit ca un seif. La masă, pe jumătate umplut cu un fel de panou de control, stătea ridicat negro. El a fost îmbrăcat într-o formă de culoare kaki, fără cifre diferențe și a putut veni în spatele unui ofițer de poliție de hotel. El a fost la fel de prietenos, ca un casier. Atunci când ea a venit, l-reci ochii insuficientă a uitat la mine.
  
  
  "Am nevoie de Каппола", am spus eu, arătând actul său de identitate.
  
  
  El s-a aplecat de la microfonul încorporat și a declarat profund marait: "La tine Carter. Un nou agent de securitate.
  
  
  Reumatism sunat la домофоне. "Trimite-ego-ul".
  
  
  El a apăsat butonul, și din nou tăcere grea s-a deschis, panou de metal. În spatele lui era o cameră mare, cu mâinile galbene de ziduri, un scaun gol, câteva scaune goale și profundă cu canapele, pe care s-a angajat roșcată. Țigară între buze a lansat subțire de fum albastru se prelinge între ei jumătate ochii închiși. Ea s-a uitat la mine ca la un vechi prieten.
  
  
  Cip Каппола a fost întruchiparea omului, care vrea să se uite la treizeci de ani mai tânără decât el. Sacou ego-ul alb шелкового costum atârnat pe un umeraș, gemete. Ego-ul de culoare verde-violet camasa de culoare rosie cu monograma pe maneca a fost singura pată de culoare gri cameră. Ego-ul vocea a fost la fel de incolor. "În acest an, gâște zburat departe spre sud".
  
  
  "Ei nu au stat la Miami", am răspuns.
  
  
  Nu știu cine a inventat aceste idiot sonore de cuvinte. Cum ar fi, ei trebuie să pară неприметными, dar, în același timp, nu ar trebui să fie ceva care se poate spune, la întâmplare. Каппола desconsiderare a uitat la mine.
  
  
  Nick Carter, și? Киллмастер? Nu sunt similare cu asasini, care-l știu. Dar nu lasa-mi insulta tine înainte de dame ". El a subliniat рыжую. Митзи Gardner. Poate ați auzit de ea.
  
  
  L-a auzit. Dar nu mi se pare tipic pentru Митзи. Nu este suficient de naivă. Din informațiile mele, ea a fost amanta unui mare număr de вожаков mafia, patru în jurul cărora au fost deja mort. Ea este, probabil, având grijă să de contrabandă de bani pentru ele. Papusa mafia sub cheie la bancile elvetiene. Acum, ea a aparținut de Chip Капполе, высокопоставленному гангстеру, разыскиваемому în Statele Unite. Și acest tip de acum a lucrat pe AX.
  
  
  Каппола nu s-a interesat de securitatea națională. Ego-ul devotament a fost exclusiv națiunilor lumii interlope. Dar un lucru știa sigur: el nu a vrut să comuniștii au confiscat de cazino, astfel încât uem a fost profitabil să susțină Randolph Fleming. Cu Флемингом în șa cauzei Капполы în Grand-Лакларе a continuat nestingherit, ca și în vremuri de generalul Hammond.
  
  
  Каппола a arătat pe un scaun, iar el a acceptat oferta. "Eu sunt al naibii de bucuros că ai fost în avion pe care a zburat Fleming. Dacă vom pierde, toți am riscăm pielea lor. Atunci ne vom aminti despre casino-ul nostru, și Sawyer va pierde totul ".
  
  
  "Nu ne-am pierdut ego-ul", - a negat apărute în mass-media mesajele lui mafia. "El președinte, și colonelul Jerome spune că totul este în ordine".
  
  
  El imediat sel. "Ai vorbit cu Джеромом? A spus emu, cine ești tu? El violent regurgitat aceste cuvinte.
  
  
  "De ce ești atât de furios?"
  
  
  "Ai spus emu?"
  
  
  'Desigur, nu există. Că, în general, aveți împotriva lui?
  
  
  El a pus mâna pe un scaun și se aplecă înainte. "Caribe Jerome a ordonat să-l răpească Fleming".
  
  
  Ei a rămas neutru. "De unde ți-a venit această idee, Каполла?"
  
  
  "Ideea? Știm. Credeți că doar AX știe ce se întâmplă? Avem un om în Cuba. El este atât de Castro ". Este stors de două degete. Jerome vrea pentru totdeauna elimina Fleming.
  
  
  Pe mine acest lucru nu a impresionat. Orice informații ne dispunea de Goat Гордеева, ea nu poate depăși noastră. În plus, acest lucru nu reprezenta un comportament colonel. Fleming a fost în Statele Unite ale americii. Jerome sunat-o pe emu.
  
  
  Каппола ухмыльнулся. 'Ascultă. Până când Fleming se afla pe continent, Jerome nu a putut să-și exprime o lovitură de stat, chiar și cu ajutorul rușilor. Americanii, la momentul potrivit vor trimite Fleming, pentru toate confunda. Și asta ar fi fluxul de Джерома. Dar când Fleming, în sala în cubanez închisoare, Jerome poate induce în eroare opinia publică, că el va elibera Fleming, atunci când el va veni la putere. El va reuși, și acesta va fi ultimul lucru pe care l-am auzi de la Fleming ' s ".
  
  
  Eu ascult întotdeauna toate că nu o dată se pare repede. Dar eu nu aș vrea să mă ошарашивали strigăte de mafioți. Chiar dacă toate acestea erau adevărate, mâinile Джерома au fost asociate în mod deschis acum. Sunt auzite buzz, trei scurte de ton. Каппола sărit, a citit pe fata mea de îndoieli și mi-a spus рыжеволосой: "Haide, relaxa. El este într-o grabă de a ieși de la birou.
  
  
  Митзи Gardner s-a sculat și перекинула geanta pe umăr. Ea nu merge in graba si a uitat la mine оценивающе și un pic de поддразнивающе. "Cineva a avut un atac de cord într-un cazinou", - a spus ea cu fermitate. "Din timp în timp, se întâmplă să fie un mare câștigător sau mare loser". Nu nah a fost ușor răgușit vocea. "Haide прокатимся, dragă".
  
  
  "Șeful serviciului de siguranță a fugit cu o doamnă? Dacă credeți că Jerome vrea să-l răpească Fleming, mi-este mai bine să vă asigurați că el nu face acest lucru.
  
  
  Ea a ridicat din umeri. "În cazinou încă mai există oameni. Astăzi Fleming absolut în siguranță. El doarme, iar astăzi emu nu va trebui să părăsească hotelul. În plus, ei trebuie să ți-am spus că-ce să spun și ce că arată ". Ea familiar, a spus negru лакею: "Vom merge în jos, duke".
  
  
  El este larg hei mi-a zâmbit. A iubit-o de o mie de ori mai mare decât mine. Buton, pe care acum el apăsat, să-și deschidă lift vizavi de intrarea în cazinou, care ne-a învățat în подвальный garaj, care poate găzdui patru mașini. Acolo au fost van "Volkswagen" și lumina violet "cadillac". Convenabil pentru vizitatori, care nu doresc să ih văzut. I-a spus ceva despre asta.
  
  
  Ea a zâmbit strâmb. "Lift este, de asemenea, vine într-un apartament de Jetoane de pe acoperiș. Vocea care acum Fleming.
  
  
  Ea se așeză la volan "cadillac". Ei sel de lângă ea. Спрячься pe podea, până când nu ne pornim în jurul hotelului, - a spus ea mie. Ieronim a cerut-ar tine de a urmări pentru tine, dacă ar fi părut, în fața hotelului ".
  
  
  Ea подыграл hei, permițându-hei mă sperie, și banc de presa pe partea de jos, până când Митзи apăsat butonul. A crescut de oțel trapa. Ea i-a dus motorul, și am plecat. De scurtcircuitare ecou în afara подсказало-mi că am trecut prin garaj mare. Anvelope scârțâit când am înfășurat cu unghiul în sus. Ea a oprit pe bulevard și prin kilometru a scutit-mă în jurul meu adăpost. O mizerie de la yahoo noaptea trecută a fost подметен, și pe stradă a devenit din nou liniște. Mulțimea nu mai era.
  
  
  "Jerome", i - am spus. "Dacă Каппола a avut dreptate, de ce el nu a ucis Fleming? De ce este hotelul ego-ului de a trimite în Cuba? "
  
  
  Ea nu se uita la mine. "Cadavrul nimeni nu are nevoie. Și viu Fleming încă posibil de a utiliza ca obiect de negociere cu Rusia ".
  
  
  'Este posibil. Ei, de asemenea, mă întreb, de ce Jerome hotel, pentru a-l l-a urmat ".
  
  
  Ea s-a uitat surprins la mine. "El este deja într-o impiedicat despre tine. Tot acest tam-tam în jurul valorii de arma a fost, desigur, nu este o întâmplare. El vrea ca tu ai plecat de aici. De câte ori ai nevoie să bat în capete, pentru a activa mintea? '
  
  
  Ea a trebuit să tot pe bancheta din spate. Fleming a fost în condiții de siguranță în пентхаузе Капполы, și acum am avut timp de toate acelea. Ei fac acest lucru cel mai bine atunci când расслабляюсь. De aceea, ea a decis să se relaxeze.
  
  
  Am trecut mimmo de piață și a palatului. Mai departe, pe partea de sus a unui deal, a văzut-o полуразрушенную cetatea, care se ocupă, trebuie să fi servit ca o închisoare în vremurile de zile. Într-un subsol plin de deținuți politici. Cel mai murdar loc. Orasul vechi a fost construit la poalele dealului. Drumul acolo сузилась. Митзи a fost dificil de manevrat în mașină mimmo cărucioare, copii care se joacă și femeile purtătoare de produse. Aici ați găsit un adevărat aroma si farmecul insulei. Nu ne-am văzut de turiști.
  
  
  Am condus un hotel vechi, care se afla în stare proastă. Se pare ca de turtă dulce. Peluze desișuri de iarbă, iar ferestrele și zi, urca-te pe facebook placaj. O sută de ani în urmă, acest lucru a fost un hotel.
  
  
  - Eu încerc să Пуанчиана, a spus Митзи. "Când a fost construit, acesta a fost cel mai bun hotel din Caraibe. Acum un paradis pentru termite. Uneori ego-ul este încă un dihor folosesc locuitorii munților, care sparge acolo o tabără, când au nevoie pentru a fi aproape de oraș ".
  
  
  Unele lucruri pe fata au fost incorecte. Ea nu a spus ca o curvă. În vocea ei era de educație și mintea. Iar pentru a fi simplu de numerar curierului părerea ei a avut mare alionca în mafia. Ei chiar au spus, hei mea adevărată personalitate. Acest lucru, mi-a trezit curiozitatea. Ei a întrebat-o despre acest lucru. Ea a răspuns cu un zâmbet de Mona Lisa.
  
  
  Când Cip devenit preocupat de mine, că el ar putea pierde casino, ei a sunat-o Davey și a cerut ego-ul trimiteți-vă aici pentru a salva situația ".
  
  
  Davey? Davey Hawk? Șoim îndeplinea ordinele acest цыпочки? Am avut senzația că pe mine m-a lovit cu pumnul sub centura. A fost Митзи Gardner, un agent de AX? Oare, de asemenea, Hawk, din nou, a jucat în jocul lor și mi-a permis să din nou cel mai sorta lucrurile? "Scumpo, am spus eu, - îmi plac foarte mult glumele, dar cine ești, croitor iei?"
  
  
  Ea a răspuns la meu tirbușon problemă în reumatism. "Ce fel de pălărie mi-a pus pentru tine?"
  
  
  Ei выругался tine sub nas. "Aș prefera ca tu să ih tuturor scăzut".
  
  
  Ea nu și-a pierdut încrederea. 'Tine de noroc. Timpul este aproape ".
  
  
  Acum am mers pe o zonă deschisă, cu o vegetație de junglă. Apoi au apărut câmpia de trestie de zahăr și mici plantații de banane. Ea mi-a spus despre schimbare economia acestei zone. Bananele au adus mai mult profit decât de trestie de zahăr. Ei au numit acest aur verde. Carne, cuișoare, coperta și aromate boabe de tonka, de asemenea, au devenit tot mai atractive pentru cultivare. Ea a spus că nah, există o mică plantație de pe cealaltă parte a insulei.
  
  
  Drumul a fost destul de directă. De ceva timp, ea a mers de-a lungul coastei, apoi, aproape de munți, care se întindea, ca o creasta, prin centrul insulei. Când am plecat de la plantație, din partea rochie de teren a devenit îmbibat cu apă, iar pe de altă parte, am văzut canioane adânci, cu copaci și plante. Am fost la aproximativ zece kilometri de oraș, când Митзи a oprit grea masina pe autostrada pe проселочную drum, a trecut de jumătate de milă de ea, dar apoi s-a oprit la lagună.
  
  
  Ea заглушила motorul, s-sandale și a deschis ușa. Ei посидел pentru o clipă, să ia în considerare un aspect. Pentru albastru inchis cu apă, de aproximativ o milă de aici, ar putea fi în întreaga incintă, precum și. Teren de acolo cool s-a ridicat, și încă mai erau vizibile urme de vechea cetate.
  
  
  Și tip de plată chiar în fața mea a fost chiar mai bine. Митзи a scos toate hainele și a fugit de la & nb. Ea s-a întors și ademenitor mi-a fluturat mâna. Izbucnirea celui de al doilea indiciu nu am avut nevoie. Rapid dezbrăcat și l-au urmat pe el.
  
  
  A fost doar ușor de odihnă activă, iar apa era aproape cald. Fata plutit rapidă, fluidă, și a prins doar departe de țărm. Ei nu puteau suporta, dar am fost & nb. Pielea ei părea moale. Ei de hotel strângeți-l la sine pe coapse, dar ea s-au grabit în urmă și a evitat în jurul meu. Ne unul în jurul nostru nu a fost pe deplin pregătită, atunci când ea a apărut, a suspinat și a evitat înapoi la mine. În profundă & nb nu pentru că stai, dar nu a fost nevoie. Ea a fost superb.
  
  
  Când totul s-a terminat, ea a apărut la suprafață. Ea a înotat spre ea, și ne-am odihnit. Ei a adormit într-o atmosferă calmă, caldă & nb. Ei nu au observat, până când scopul meu nu a scăzut și nu va scazut în apă sărată caldă.
  
  
  Fata a dispărut. Ei, uitat în jur și a văzut că ea a fost deja pe plaja. La ee abdomen, pe un fond maro nisip alb. Ei, a observat că nu veți vedea separarea ei de costume de baie. Ea a înotat până la plajă, un flop de lângă ea și a adormit din nou. Până la mine nu este singura transmiterea ei răgușit vocea. "Bună dimineața, Carter. Ai de gând să îndeplinească un aliat.
  
  
  Ea a deschis ochii și a văzut că soarele deja apune la vest. Pe plaja, nimeni nu s-a văzut. La doar câțiva crabi și o mulțime de nisip. Apoi, ea a indicat pe un promontoriu prin apă. Ceva de-a manifestat la noi, peste apă, dar acest lucru nu a fost barca.
  
  
  A fost ca în figura uman. Sa clipit, clătină din cap și-am uitat din nou. El era încă acolo. În трехстах de metri, și pe locul ei și am observat că aici sta categoric nu se poate, shell bărbat. Mare, худощавая, îmbrăcată într-o rochie albă, lungă, развевающееся formă de evantai. El a venit la noi cu величавым, dar decisiv abordare. Acest lucru a fost incredibil.
  
  
  Fata de lângă mine s-a sculat, și a fluturat. Ea calm, m-am îmbrăcat. Ei, știa că este o halucinație. Indiscutabil, apa era sărată, la atingere era ca un sirop, dar aproape s-a înecat, când a adormit în ea.
  
  
  Omul tot apropia. La aproximativ zece metri de țărm, el a ridicat halat de baie, cufundat în apă de șold și din nou s-a ridicat, apropiindu-se de țărm. El mi se părea o creștere de aproximativ șase metri. El a fost bătrân, cu barba lungă și părul alb. El a fost худощавым, dar stringy.
  
  
  Ei stătea gol pe nisip, privind în întuneric ochii și deschizînd larg gura, zambind Митзи Gardner. Ea stătea lângă mine, și el a luat-o mână cu degetele, care ar putea ajunge la баскетбольному mingea, ușor, ca și cum ar fi fost un ou. Ea a spus emu câteva cuvinte pe-un-mi limba, și au chicotit. Ea sa uitat la mine și a spus: "Noe, Nick. El a trăit aici mai mult decât oricine poate aminti. Iar adversarul comuniste de rachete de pe insula ".
  
  
  L-a ridicat. Ce altceva i-ar putea face?
  
  
  Noe cu atenție uitat la mine, apoi a dat mâna. Meu a dispărut complet în ego-ul palma, dar el a încleștat mâna mea rivne atât, pentru a inspira onestitate și încredere. Ei s-a atins de carne, cald, cu sânge în interiorul, plin de viață.
  
  
  "Am foarte vă admir, domnule Carter. El a fost un accent britanic, și glasul, pe care el ar fi putut fi maraitul, dacă ar fi vrut. "Митзи mi-a spus despre intampinati de treburile tale, care înrădăcinată credința mea în tine".
  
  
  Ei сглотнул. - "Credința ta în mine?" "Cel puțin, ei încă mai fac ceea ce este posibil. Mă tem, ești incredibil de преувеличиваешь.
  
  
  S-a uitat la Митзи. Între ele trebuie să fi fost o legătură strânsă. Evident, în jurul valorii de respect, de prietenie și înțelegere. Apoi, el a atras din nou atenția asupra mea.
  
  
  "Eu trebuie să-mi cer scuze, domnule Carter. Ei a cerut Митзи să vă aduc aici, până când nu este prea entuziasmat de locul lor de muncă. Din păcate, aici a apărut o problemă ". El a arătat pe munte. "Am să alunge o gravă boală. Eu nu pot acum să rămână, dar m-am gândit că ar trebui măcar să se întâlnească cu tine și promite pentru a vă ajuta, dacă veți avea nevoie de ea. Sper că sunteți din nou să mă viziteze ".
  
  
  El s-a aplecat, a sărutat o fată în lobul, a dat din cap la mine, s-a întors la & nb ridicat halat de baie și a dispărut la fel cum a venit.
  
  
  Ei privindu-l. Митзи хихикнула. "Ce a mai rămas din tău de auto-control? Se pare, ați văzut o fantomă.
  
  
  Ei au subliniat o fantoma. 'Cum ...?'
  
  
  Ea a devenit serioasă, pentru o clipă, s-a uitat la mine și a spus: "Nu cer prea mult, Nick. Ei într-adevăr a văzut lucruri incredibile cu ei dihor, cum a întâlnit pe acest om. Sunteți, de asemenea, este experimenta. Iar acum ne este mai bine pentru a reveni la Флемингу, înainte de a se trezi și nu va dori să ia o plimbare ".
  
  
  Ei, dacă mă îmbrac uitat din nou la mare figură întunecată, care se ocupă plecat medii de stâncile de la poalele dealului pe un promontoriu. "Spune-mi mai multe despre celălalt", - a cerut-o.
  
  
  A ridicat maro umăr.
  
  
  "Gândiți-vă ce v-am spus. Fii pregatit pentru surprize. Noi vă poate oferi o mulțime în jurul lor, și sunt sigură că nu am auzit și nu a văzut bine de tot ".
  
  
  Ea a fugit din fața mea de la masina. Când a intrat în mașină, motorul a urlat. Înainte de a ei a închis ușa, a apăsat pe pedala de accelerație, și suntem în plină viteză condus de un șanț în urmă, la drum.
  
  
  Ei ne pentru o clipă nu și-a încredințat că acest Noe are o magie. Mi-el pur și simplu s-a parut foarte inteligent și viclean. "El pustnic?" - a întrebat-o Митзи. Orice, numai nu asta. El - lider de trib, care numără mai sta un om. Ei trăiesc în vechea cetate. El spune că ego-ul, oamenii s-au stabilit aici de mai multe sute de ani în urmă, apoi revolta robilor. Împreună este straniu de grup. Acestea pot fi peste tot în junglă, și nu veți fi capabil de a ih vedea dacă ei nu vor dori ".
  
  
  "Cum ai aflat de ego-ul?"
  
  
  Ea поджала buzele și s-a uitat la mine.
  
  
  "Este, de asemenea, a fost foarte ciudat. Ei плавала în lagună, atunci când el a coborât brusc, ca să-mi transmită un mesaj. Asistent în cazinouri de Jetoane a fost ucis, și Chip de hotel, pentru a-l a transmis acest lucru în Miami. Acest tip a fost ucis în zece minute a patra. Noe mi-a spus, în trimestrul al patrulea.
  
  
  Așa a fost mai ușor. Cel puțin, acum am sub picioare a fost tare solul. - Tambur jungla, - a râs eu. "Telefonul în junglă".
  
  
  'Probabil. Dar mai târziu ei într-o zi, a văzut cum el a vindecat pe foarte bolnav, o femeie cu voodoo. El a spus că ei porumbel. Ea s-a sculat de la locul de, și, iată, a devenit cel mai bine ".
  
  
  În goluri покалывало. Fata de lângă mine a fost suficient de puternică pentru a rezista în dur lume a mafiei. Pentru a face acest lucru trebuie să aibă practică o atitudine de tot. Iar acum ea a vorbit despre voodoo și de magie neagră, de parcă ea însăși credea în ele. Mai mult ei hei intrebari nu puneam.
  
  
  Am condus în tăcere de cinci minute. Brusc în mijlocul drumului a fost negro. Este un gest ne-a arătat, ne-am oprit. Митзи притормозила și a deschis fereastra. El părea agitat; ea l-a întrebat ego-ul ceva în dialectul local, și el clătină din cap. Nu ne vorbi cuvinte, Митзи inclus marșarier, s-a întors și a dat gaz.
  
  
  "Noe a întrebat despre noi", - a spus ea. "A fost graba. Ceva trebuia să se întâmple, dar el nu a spus că.
  
  
  Ei, m-am uitat pe Митзи, apoi din nou pe messenger. Drumul a fost безлюдной. Când am oprit la doua indicii, drumul era foarte rău. Avem nevoie de-ar fi jeep, pentru a depăși toate obstacolele. La jumătatea drumului s-a încheiat înainte de o mare выбоиной pe drum.
  
  
  "Trebuie să mergem mai departe", a spus Митзи.
  
  
  Nu s-ar putea numi walking. Am карабкались prin copaci, ca și caprele de munte, până când în cele din urmă nu a ajuns la un mare perete, construit în jurul valorii de ardezie. Cetatea a ocupat de tot capul și părea de necucerit. Când am trecut prin poarta de acces, zid de curte, de asemenea, au fost de ardezie. Pe fundalul lui, au fost construite clădiri de piatră, unele vechi, altele într-o stare excelentă. Ih acoperiș servit platformă pentru perete. Oamenii s-au adunat în jurul impresionantă de forme tony obținut. Ei au fost inchise fata de amerindieni. La bărbați a fost de numai набедренная fundă, la femei - scurte, fuste colorate. Toată lumea a tăcut, starea de spirit era deprimat.
  
  
  Atunci când am intrat Noi, ne-a abordat. Ego-ul de fata a fost sumbru, dar comportamentul ego-ul a rămas mândru și величавым.
  
  
  El ne-a comunicat această știre, fără a clipi din ochi. Doctor Fleming a fost răpit. Cip Каппола a murit în încercarea de a preveni acest lucru. Jerome a fost ocupat de hotel. Pe navele de croazieră evacuează tuturor americanilor și europenilor ".
  
  
  Ei a întrebat - "de Unde Tara Sawyer?".
  
  
  Abia mai târziu mi-am dat, de unde a primit informații. Dar în timpul nostru silențioase, călătorii la Кадиллаке ei, în general, nu a auzit storcător fracțiunii în junglă.
  
  
  Într-un mesaj despre ea nimic nu s-a discutat ", - mi-a spus Noe. În orice caz, mesajul a fost. Prin urmare, el nu s-a bazat exclusiv pe viziuni. - "Cum de-ai aflat?"
  
  
  El s-a uitat la oamenii din jurul, și el a văzut că ego-ul gura asteptand подергивается. "Vă rog să nu vă îndoiți de mine, domnule Carter. Nu este suficient timp. doctor Fleming dețin în temnițele de sub vechea cetate, și ego-ul are nevoie pentru a salva. Probabil, dumneavoastră miss Sawyer trimis acasă pe unul în jurul navelor.
  
  
  "Mi se pare puțin probabil. Nu cred că Jerome drumul ar fi ei, dacă ar fi putut să-l răscumpărare ".
  
  
  "Acesta este un argument. Dar asta nu e tot. Au fost extinse pentru a descrie atât de tine, și pentru dumneavoastră capturarea a fost oferit zece mii de dolari.
  
  
  Ei выругался cu voce tare. "Cum numai ei de gând să facă un mic ocol, și imediat cerul coboară".
  
  
  "Mă bucur că ați făcut acest ocol", - a comentat Noe. - În caz contrar, ar fi fost deja mort. Cel puțin, acum aveți posibilitatea să riposteze ".
  
  
  "Mai bine am face ceva", am răspuns. Ei, s-a uitat la fată. 'Rămâi aici. Aici ești în siguranță. Ei beru ai o mașină ".
  
  
  'Avem pentru ce. Nu stii teren. Ei știu, și, în plus, încă mai am de muncă ". În ee vocea a fost metalică notă, намекавшая la trăsături de caracter, care au adus hei loc în fraternitatea mafia.
  
  
  "Este în drept", - a observat Noe. "Nu vă puteți întoarce în Port of Spain pentru șoseaua de coastă. Fără îndoială, Jerome a ordonat bloca sq. Va trebui să treacă prin munți, și atunci va fi capabil de a profita de orice ajutorul ". El a subliniat lung cu degetul pe un tolstoi смуглого bărbat, apoi pe celălalt. "Pantalonii, cămașa. Ia-ti timp. Tu vei merge cu mine ".
  
  
  Mi nu mi-a plăcut. Cum aș putea fi sigur de veridicitatea povestirii lui tony a? Și cine poate avea nevoie de acest escorta în călătoria, pe care dumnezeu știe, cu ce se va termina? Dar nu am avut de a alege. Noe și ego-ul oamenii constituiau majoritatea, și chiar Митзи s-a sculat de pe partea lui tony a. Așa că am fost de acord, cel puțin pentru moment. În momentul în care am ajuns la "Cadillac", de vapori, de asemenea, a fost acolo, unui conductor. Ghizii nostri au fost acum în pantaloni de bumbac până la genunchi și cămăși albe cu засучеными mâneci. La ei orare s-au ascuns cu o maceta.
  
  
  Ei, într-un joc în spate.
  
  
  Pentru a se întoarce a fost nicăieri, și Митзи a trebuit cinci minute pentru a împinge mașina înainte și înapoi, până când, în cele din urmă, nu a reușit să coboare de pe deal. Drumul principal a fost rău, iar această oribilă. Am mers pe low transmiterea prin faptul că cel mai mult semăna cu o brânză elvețiană cu găuri, și, chiar mai rău, ne-am pomenit pe o stâncă de pe partea cealaltă a crestei. Ne-am întors și am mers pe un drum îngust, care se ocupă de condus în jos. O mașină cu o parte задевала versantul muntelui, iar pe de alta sa uitat într-un abis de nepătruns de adâncime. Ea nu a spus nimic, pentru a nu distrage atenția de Митзи. El ar putea cel mai bine să se concentreze pe de conducere.
  
  
  Apoi de kilometri aceste necazuri am trecut din nou prin tufișuri, și din nou, am putut respira liber. "Deci, tu știi drumul", i - a spus Митзи. "Cum ajungem în temniță Джерома?"
  
  
  Ea clătină din cap. "Noi trebuie mai întâi să învețe ceva despre asta. Mai întâi, avem nevoie pentru a merge în acel hotel vechi, care i-a arătat-vă pe drumul de la prima ta întâlnire cu Feb. Acolo vom fi capabili să elaboreze planurile noastre ".
  
  
  Deja темнело, când am în cele din urmă a ieșit de pe drum, suficient de larg pentru "Cadillac". Am putea vedea în partea de jos prin vegetația de lumini. Deci, am fost aproape de oraș. Митзи inclus faruri de a pleca la drum.
  
  
  Fascicul de lumină reflectat de om în formă. El нацелил la noi arma. Fata imediat притормозила, a inclus marșarier și din nou s-a. Ei instinctiv uitat în jur. Lămpile de marșarier prins de un alt soldat, care a făcut doar o pușcă în sus. Înainte de a ego-ului de arma s-a ridicat suficient de mare pentru a lovi pe oricine din jurul nostru, meu "Люгер" împușcat. În acest caz se sparge parbrizul. Pe Митзи a fost o mulțime de fragmente, dar ea a continuat să conducă o mașină. Ei au împușcat într-o crăpătură, în cazul în care înainte a fost parbriz, și soldați în fața mașinii a scăzut.
  
  
  Митзи oprit mașina, și am avut timp să se uite la ghizii noștri. Ne unul în jurul ei nu a avut de suferit. Acestea sunt ondulate pe bancheta din spate, și acum din nou, cu atenție urcat. Ea a ieșit să ia o privire mai atentă la cadouri, care ne-a dat colonelul Jerome. Doi soldați au murit. L-a luat ih forma și arma și a aruncat-o pe bancheta din spate. Oamenii lui tony a luat pistoale. Ei a spus. - "Poți descurca cu asta?"
  
  
  S-ar putea. Ei au slujit piața palatului stare de arest, atunci când Fleming a fost președinte. Poate cândva vom fi capabili de a utiliza aceste cunoștințe. În acest moment, l-a ținut arma în sine și le-a ordonat celor doi târât cadavrele în tufișuri, unde vor sta în liniște, până când nu va apărea vreo fiară foame.
  
  
  În orice caz, blocada de drum a dovedit că informațiile tony obținut este corect. Acest bătrân din mânecă a fost mai mult decât un hotel ar recunoaște. Deci, Jerome, a fost principalul, a spus Noe. Este timpul să se gândească, cum să Fleming. Autoritatea tony a obținut, de asemenea, asociat am mai multă încredere în ego-ul prietenilor. La urma urmei, ei s-au prezentat, și acum, când ei au dovedit că pot să se ocupe de arme, ei încă mai pot fi de ajutor.
  
  
  Suntem fără dificultate ajuns la hotel, și Митзи припарковала mașina într-un hambar abandonat în spatele clădirii. De acolo ne-am dus la полуразрушенный holul de la intrare. Mirosul de mucegai și гниющего lemn s-au luptat pentru supremație. Ghizii nostri au efectuat noi скрипящей scara de la bucătărie. Aceasta a fost o bucătărie mare, cu rafturi de-a lungul unul în jurul pereților și un birou de mijloc. Am fost acolo nu sunt singuri. Pe masă ardea o lumânare, și trei bărbați au mâncat iguana loc, delicatesă locală, de la care am заурчало abdominale.
  
  
  Apoi, hi bărbați și două noștri ghizi, emoționat беседующих cu trei localnici, ne-am în cele din urmă a reușit să mănânce. Când mi bestial foamea a fost multumit, l-am simțit un pic mai puțin ca un yo-yo pe o frânghie de surprize și dificultăți. Mea placa a fost încă pe jumătate plină, când cei trei localnici au plecat. Ea a fost fericit pentru a vedea cum pleacă. Avem nevoie de a dezvolta tactica lor, si nu am simtit незваной de companie.
  
  
  Noe a numit-mi numele ghizii noștri, dar, pentru că nu știam limba, sa uitat ih. Ei memorat, doar că ele au fost lungi, cu multe consoane. Cu toate acestea, ea nu a vrut să rănesc ei bine, doar o asteptare ih Tom sau Harry, de aceea i-a explicat problema și l-a întrebat ih opinie.
  
  
  Mai mare de două râs și a spus: "ma puteti suna Лэмби". El a rostit acest lucru pe o "patru".
  
  
  Митзи mi-a spus la ureche: "Лэмби. aceasta este o mare scoica. Mănâncă ego-ul de carne pentru a crește potența ".
  
  
  În nen are un stil de - a chicotit eu. "Ценымногие mai bine decât, de exemplu, numele meu - N3. Și tu?' Ei, m-am uitat la numărul doi.
  
  
  Ea a zâmbit larg. 'Militare.'
  
  
  "Este destul de scurt", am răspuns. 'Ce este aceasta?'
  
  
  El a râs din nou. "Pasăre de pradă. Este foarte periculoasă.'
  
  
  'Bine.' Ei iubit, ih. Acestea ar putea să glumească asupra perspectiva de a lupta cu toată armata Grand Лаклера. Poate, la noi chiar a fost o șansă mică.
  
  
  "Vă dați seama că avem nevoie de un doctor Fleming. Pentru totdeauna scoate Fleming în jurul valorii de închisoare. Dar mai întâi avem nevoie pentru a ajunge acolo. Cineva din jurul tău știe ceva despre căile de evacuare, de genul подкопов, care deținuții, probabil, săpat în trecut?
  
  
  Reumatism a fost negativ. A fost unul. Prea îngust, pentru a transforma în jurul valorii de, și prea abrupt, pentru a accesa cu crawlere înapoi în celulă. Acolo, în cazul în care a ieșit din gaura, acum au fost poarta de fier. Vizavi de неих pune încă un выцветший craniul unui accident, a făcut o ultimă încercare să scape. Acest lucru a fost mult timp în urmă. Prin urmare, noi trebuie să lucreze asupra lor interior de fler, și este parte, se dovedește a fi sângeroase. Ea a spus ceea ce a crezut despre el. "Cum credeți, cu ce vrei să încep?"
  
  
  Oni arienilor cruțat din umeri. Militare, a declarat aceasta pentru ambele dintre ele. "Dacă Fleming va muri, vom muri și noi. Jerome vrea să construiască ракетную postul nostru de mai sus. Ne vom lupta, dar la noi nu este suficient de persoane și de arme, pentru a opri ego-ul ".
  
  
  Un cuplu a devenit îmi place mai mult și mai mult. Ih vârstă a fost greu de ghicit, dar ih pielea era netedă, și în ih coordonare totul a fost în ordine. S-au mutat cu harul de tigri. Ea a subliniat uniforma. 'Puneți acest lucru. Vei juca rolul unui soldat. Ai capturat noi cu Митзи și de gând să livreze noi în cetate. Tu spui că Jerome a ordonat încuie-ne la aparat de fotografiat digital Fleming.
  
  
  Ochii fetei pentru o clipă redus. Ei nu-i plăcea să riște viața ei, dar a noastră "truc" ar fi fost mai convingătoare, dacă ea ar fi, de asemenea, a fost acolo.
  
  
  Militare și Lambi a fost scos de tricouri și pantaloni, un pic поколебались cu набедренными legați, apoi timid s-au întors și au scos ih, de asemenea,. Ambele au purtat оуанг, pentru serviciile militare amulete pe centura, pe gât. Desigur, o armă la îndemână, dar, probabil, au crezut că nu strică să ai un pic de protecție. Au fost militare jachete peste amulete, îmbrăcat pantaloni, și, dacă înțelegem că suntem pregătiți pentru locul de muncă.
  
  
  La volan a fost Митзи. Ei sel lângă ea, iar cele două expertul așezat în spate, приставив pistoale noastre шеям. Pe drumul spre cetate fata maximă a folosit o scurtătură. Străzile au fost surprinzător de goale. Toate au rămas în interiorul și ținut perdele închise. În magazine era întuneric, și ei s-au urcat sus de jefuitori. Port of Spain brusc transformat într-un sumbru oraș, mult diferită de distracție noaptea trecută.
  
  
  Cetatea se afla pe un mic deal. Spatiul verde din fața lui a făcut tot posibilul pentru a face să arate дружелюбного, dar acest efect a fost rasfatata de fier gard în jurul lui și un tun de instalat în centrul de gazon. Parcare în fața porții nu a făcut-o un loc mai confortabil.
  
  
  De caporali și doi soldați au văzut luminile noastre și a blocat drumul cu armele pregatite. Митзи притормозила și s-a oprit la cativa metri in fata ei. În spatele meu Лэмби a exclamat: "Caporali, haideți, să vedem ce avem. Bold pentru a prinde! El ma împins amenințare cu un pistol înainte și cu generozitate de râs.
  
  
  De caporali ușor de abordat. Hotelul mai întâi să aruncăm o privire la acest lucru. De abur, a spus o poveste de succes despre cum au pus mâna pe noi, și despre insurmontabile dificultăți care au trebuit depășite. De caporali a fost impresionat. Când au terminat cu povestea ta, el încet, și-a ridicat pușca și нацелил ei pe mine.
  
  
  Viața mea a fost redus. El nu stahl-ar trage în Митзи. Ea a fost sigur de acest lucru. Nah le-ar putea lua de gaj sau de răscumpărare. Dar ceea ce Jerome a planificat pentru mine, a fost destul de mult. De caporali, pentru o clipă, m-a lăsat în întuneric, se uită la mine prin vizor. Apoi a latrat la comanda. Soldații au deschis calea. De caporali apus de soare în mașină și a ordonat Митзи merge în cetate. Acest lucru a fost gri clădire. Fără ferestre și cu o singură ușă la mijloc, cum a deschis gura. Pe el chiar scoasa din lemn de tragere. Митзи s-a oprit și a pus masina pe gresie, parcare, și acum ea a văzut că din lemn de tragere a fost unealtă de ridicare pod peste un șanț adînc. Acum nen au crescut buruienile, dar cu mult timp în urmă aici a fost așezat rând de sclavi. заливавшая ego-ul cu apă prin rochie. Fiecare atacant a reprezentat baza pe wetsuit. În mijlocul podului stătea un soldat, și întreaga zonă a reflectat spoturi luminoase in. De caporali a ieșit. "Ia-ih, până când ei pun de asemenea un tip under the gun".
  
  
  Mă вытолкнули în jurul mașinii. Митзи să iasă pe de altă parte. Militare și Lambi ținut pistoale appressed la spatele nostru. De caporali încă un pic злорадствовал și a intrat înăuntru. După câteva minute, el din nou a sosit însoțit de locotenent. Soldații de pe podul de la prime отсалютовал, și comportamentul incepator подсказало-mi că el este aici de la comanda.
  
  
  De caporali murmur de ocupat gesturi, până când un ofițer de gest nu este obligat să-ego-ul redus la tăcere. De stele în ochii ego-ul ei ar putea ghici, cine-ar fi primit premiul, dacă ar fi fost o adevărată capcană.
  
  
  Лэмби observat: "Ordin de la colonelul. Cei doi ar trebui să fie blocat, el este aparat de fotografiat digital, care și Fleming. Vedeți, totul prins păsări împreună.
  
  
  "Este clar", - pe scurt, a răspuns locotenentul. "Уведи ih în караульную".
  
  
  El s-a întors, și am fost nevoiți să-l urmeze în каменному coridor, care a publicat straniu ecou. Un adevarat cosmar pentru cei care sufera de claustrofobie. În караульном interioara locotenent fluturat mâna, că trebuie căutare.
  
  
  Militare a spus repede: "deja Am cautat ih, locotenent. Acestea sunt de o sută de procente ".
  
  
  Locotenent chicotit: 'Foarte bine.' "Nick Carter, nu-i așa? - Este foarte periculos, a spus colonelul. Dar cred că ți-seara asta вырвут dinții ".
  
  
  Ei, a ridicat din umeri și a încercat să arate побитой un câine. Acum, el a atras atenția asupra Митзи. Chiar și cu lacrimi în ochi, și съежившейся, ca speriat de o pisica, ea tot m-a costat mult, pentru a-l vedea. Poate, emu-a plăcut, atunci când ea a fost un pic supus. Pentru o clipă, ego-ul șold agitau înainte și înapoi, și el cu un deget приподнял ei bărbie.
  
  
  Colonelul spune că sunteți de mult în picioare pentru sindicat. Ceea ce doresc să plătească, pentru a reveni la tine. Știm acest lucru ". Митзи arata chiar mai напуганной, зажала gura cu mâna și зарыдала. "Vă rog, domnule, nu trimite-mă la el. Mă vor ucide ".
  
  
  El приподнял sprancene. "Dacă sunteți atât de prețurile ih, de ce ar face asta?"
  
  
  Ea pentru o clipă прикусила buza, apoi, ca și cum și dea seama că locotenentul va fi capabil să-i vorbesc, șoptit: "Am nevoie de undeva pentru a aduce un pic de bani. Dar nu a livrat ego-ul. Acum, în ego-ul ochii negri au apărut semne dolar. Dumnezeule, el a avut imaginație! Este absurd nerăbdător. "În cazul în care aceste dolari acum?" Brusc, părea plin de speranță. "Eu pot să îți arăt unde ... Dacă te vei lăsa pe noi, eu ..."
  
  
  Ego-ul râsete a fost neplăcut.
  
  
  Tu vrei multe, draga mea. În ceea ce privește Carcasa, daca ego-ul ei a pierdut, în schimb, colonelul l-a îmbrăcat pe mine cătușe. El a ridicat din umeri. "Pentru un motiv oarecare, el crede cu adevărat despre acest джентльмене aici".
  
  
  Fata frecat mâinile, întins ih uem și a venit lins, la el, cu credință și inițierea la fiecare pas.
  
  
  - Atunci, numai ei? Doar tu si el?'
  
  
  Pofta s-a văzut fața lui. Nu reducerea cu nah ochi, el a vorbit cu două noștri bărbați. "Odin în jurul valorii de tine va rămâne aici, altul te va duce Carter în camera".
  
  
  La mine a fost un moment, când l-am gândit că locotenentul vrea să rămână cu o fata singur. Apoi a dat seama că el hotel trimite-mă cu unul în jurul baieti. Ei un pic de tâmpit mușchii, ca și cum mi-a plăcut această idee, și el a fost de planificare pentru a ataca o persoană de drum. Митзи poate face față cu locotenentul, dar poate apărea, de lupta, si nu am nevoie a fost un incident care a mobilizat ar fi mai mult de soldați. Locotenent văzut mișcările mele, a chicotit și totuși a decis să meargă cu mine. El a ieșit pe ușă înainte de mine și Лэмби. Митзи i-a strigat emu după dulce ton: "Locotenent ... ne vedem mai târziu, da ..."
  
  
  El a trecut de-a lungul coridorului și am observat că ego-ul a mers a fost mult mai excitat decât militară. Gânduri de locotenent nu au fost despre ego datoria. La capătul coridorului, el a deschis o grosime de piatră ușă, un gest ne-a invitat, și a trântit-o pentru tine. Ei au suspectat că cu acest bloc de granit în spatele nostru nici sunetele nu pot pătrunde prin temnite la primul etaj. De piatră scară în spirală ne-am dus în jos pe hol. Se scurge de apa, mirosea a mucegai. Nu era lume, în afară de лейтенантского lanternă, El a mers din nou în fața noastră, trecând de douăzeci de зарешеченных uși pe ambele părți ale зловонного coridor. La capătul coridorului, el a scos de cupru cheie cu o lungime de aproximativ patru centimetri, deblocat ușa și s-a sculat de la aparatul de fotografiat.
  
  
  Doctor Fleming a fost așezat lângă perete, strans cu una oricărui neam. El a întins înainte de un al doilea picior. El a uitat urât umflate. El a fost așezat pe verde мхе, покрывавшем pardoseala de piatră și una de ego mâini atârnat deasupra capului pe calea ferată sparge, atașat la geme.
  
  
  El a ridicat capul, clipit, serghei, a văzut pe mine și vinde. Apoi, el a văzut meu agent de pază și, în cele din urmă, de locotenent. El din nou a redus umeri, și ego-ul gol în groază a scăzut înainte. Ofițerul stătea peste el, zâmbind. El a aruncat carcasa toc, a scos revolverul și-a intensificat astfel, pentru a vedea bine Fleming și mine, încet нацеливая arme-mi talia.
  
  
  "Domnule Președinte." - Vocea părea alunecos. "Ați fost în speranța de a găsi pe insula bun aliat? Un bărbat care deja te-a mântuit într-o zi, și, probabil, va fi capabil de a face acest lucru din nou? Reprezint ego-ul dumneavoastră. El poate rămâne cu tine."
  
  
  În spatele meu Lambi, evident, și-a reținut respirația. Am avut mai multe opțiuni. Ei ar fi putut să se dea în lături și să permită meu de matematică și trage de locotenent. Dar, poate fi, ofițerul a fost mai rapid și a început să înțeleagă Лэмби mai mult și mai mult. Sau l-ar putea distrage atenția și de a trage dvs. de Люгер.
  
  
  În timp ce ea a crezut despre acest lucru, șobolan pisica de dimensiuni промчалась prin aparatul de fotografiat prin intermediul cizme de locotenent. Sergiu ego-ul lanternă, probabil, speriat animalul. Locotenent sărit în parte și l-a împușcat pe ei. Asta mi-a dat suficient timp pentru a desprinde lor Люгер. Ei au împușcat un locotenent sincere în cap. Felinar a zburat prin aer. L-a putut prinde ego-ul, mână liberă, обжег degetele de fierbinte bec, dar a reușit să pună rapid, nu de rupere. Locotenent căzut cu fața în jos. Mușchi verde pe podea încet stahl roșu. Лэмби mulțumit strâmba din nas. Ea a fost bucuros că pasul meu nu a prins-ego-ul prin surprindere. În cele din urmă, рефлекторное, el a putut apăsa pe trăgaci și trage în mine. Ei i-a mulțumit lui похлопав pe umăr.
  
  
  Fleming clipit. El încă nu este obișnuit la lumină. El s-a înspăimântat.
  
  
  "Eu nu mai înțeleg", - murmură el. "Colonelul Jerome cere și de a mă întoarce și de a gestiona tara. Atunci de ce mă arestează acum? Ce tine de aici au dus? De ce ești așa de bine dotat la acest soldat?
  
  
  "Mai târziu", - a forțat ego taci din gura ei. "Acum nu este timp". Ne David Hawk, ne Tara Sawyer nu ar fi hoteluri, pentru a Fleming a știut de intervenție AX. Apoi trădare Джерома a fost de mare tentația de a spune emu toate. Dar dacă Hawk și Recipientul în care se află avut dreptate, dacă Fleming a început să se comporte cu încăpățânare și mai mult nu a vrut să joace, cine ar fi фробель insula? Așa că va trebui să mă minți. L-a indicat pe picior. "Cât de serios ești rănit?"
  
  
  El încă mai uitat nedumerit, dar a încercat să distragă atenția de la ego-ul politice.
  
  
  El a oftat. "Principiul meu rupt".
  
  
  Ea a început să caute în buzunarele de locotenent într-a cerut cheia de la cătușe. Ego-ul nu a fost cu tine. Ei ar putea trage în lanț, dar am avut un pic de muniție. Îmi pot avea nevoie de glonț în partea de sus. Ei a pus un picior pe perete și a tras. Mortar între pietre a fost многовековым, și a fost slăbit de acțiunea umezelii. Ei, a simțit, ca un lanț de un pic de прогнулась, dar nu a sarit. Ei дернулся încă de câteva ori, dar totul a fost inutil. Noi trebuie să sape acest lucru. Ei, a făcut o mișcare rapidă a mâinii și stiletto căzut de piele de căprioară în teacă mele curbate degetele de la picioare. Ascuțit ca un brici metal вонзился în mortar, сшибая samana cu cărămidă. Lambi a început să ajute. Acest lucru a durat mai mult timp decât ar fi crezut. În ciuda frigului, sa fost transpirație. Dacă locotenent în curând, nu va veni, cineva poate veni în cap să meargă anual, ce sa întâmplat cu el.
  
  
  Ea a făcut o profundă canal pe o parte cu capse. Apoi ei iso tuturor forțelor tras circuitul împreună cu Лэмби. Când ea a trecut, am căzut în mușchi neted. Fleming tras înainte. Am Lambi ridicat ego-ul. El ar putea sta pe picior sănătos, deși a fost foarte slab, și el a fost filare gol de zgomot, care ne-a reprezentat publica. Lăsat-o să Lambi menține ego-ul, până când fotografiat лейтенантскую sacou. Ei, de asemenea, ego-ul a luat centura și pistolul și l-a dat toate Lambi.
  
  
  Debifați această jachetă și pune această. Ați primit-o ridice ".
  
  
  Лэмби s-a conformat. Cu Флемингом dintre noi ne-am întors în караульное încăperii.
  
  
  Elegant piept Митзи Gardner arcuit față de relief. Ea a apucat un scaun pentru Fleming, și atunci când el a mers în jos pe ea, ea m-a întrebat: "Unde ai fost atât de mult timp? Noi pur și simplu hoteluri merge și anual. Dumnezeule, ce au făcut?
  
  
  "Cheile. Uită-te în cutii.
  
  
  Armata a deschis sertarul de sus și mi-a aruncat un pumn. Ei au încercat mai multe, înainte de a în cele din urmă a găsit dorit. Mai mult, castelul a fost atât de ржавым, că a trebuit să bată ego-ul press-papier, înainte de el a deschis. Numai atunci când cătușe au fost scoase, l-a văzut cuie în interiorul și în jurul valorii de sânge ras pe încheietura mâinii Fleming. Rugina de la vechi a fost de a sparge în răni, dar se spele ei a fost imposibil. În sala de așteptare nu a fost de medicamente. Ar trebui să aștepte.
  
  
  Ea a povestit cum a fost de gând să părăsească cetatea. Lambi stătea cu spatele la zi, în noua sa formă. Armata a trebuit să spun soldat pe puntea că locotenentul vrea ego-ul pentru a vedea. Dacă el a venit, ne-ego-ul legat și lipit emu în gura gag. Apoi Митзи-a și repezit la mașină și a condus ee la pod mobil. Am scos populara bautura de pe pod, și ei дотащил ego-ul la masina. Lambi în лейтенантской sacou stătea în față, între Митзи și Militare.
  
  
  La postul de pază Lambi i-a sfătuit pe revolver de locotenent pe Митзи, se roti la ea, a de paza nu a văzut, ego-ul persoanelor. Militare va spune капралу că Jerome a poruncit să aduc la el pe fată. Dacă ar fi functionat, am condus. Dacă acest lucru nu funcționează, am rămâne Люгер. Lambi și Militare, de asemenea, au fost înarmați. Și trei la trei, foarte benefice raport.
  
  
  Ajuns la Кадиллаке, nu este o problemă. Митзи a aprins farurile și a mers în jos pe deal. Orare au văzut că am eden, și a mers pe drum, nici загораживая sq. Ei nu se așteaptă încercări de zbor.
  
  
  De caporali și-a ridicat mâna pentru a produce obișnuite de verificare și Митзи și-a lăsat fereastra. Militare s-a aplecat înainte, pentru a închide persoana Лэмби, și a încercat să-i înfățișeze nerăbdarea. "Colonelul s-a răzgândit. El a vrut să i-au adus o fată. Acum.'
  
  
  De caporali uitat обеспокоенным. "Locotenent, dacă te va ee, cine comanda aici?"
  
  
  "Tu", - latrat Лэмби. "Nu lăsați pe nimeni să treacă, până când mă întorc.....'
  
  
  De caporali отпрыгнул. Vocea Лэмби nu a fost similar cu voce de locotenent. "Hei ... stai ... tu nu ... hei ... ce înseamnă asta?"
  
  
  L-a auzit împușcătura și s-a sculat în genunchi. Armata l-a împușcat pe caporalul. Soldații nu au fost precaut, dar când Митзи rapid a condus o mașină, unul în jurul ei au reușit să pună mâna pe clanță. Ei a rupt mâna cap la cap un люгера, și apoi împușcat de un soldat. Un alt нацелил o pușcă, dar nu a avut timp pentru a apăsa pe trăgaci. Sale de timp pentru a descărcat emu în stomac plumb.
  
  
  Acest lucru a fost excelent. Acum suntem în plină viteză a concurat pe drum. Am fost la poalele unui deal, când l-a auzit zgomot de mașini. De prea știa bine acest sunet. La noi s-a încheiat pe benzina. Митзи oprit mașina, s-a uitat la mine și a ridicat din umeri. Deoarece în întreaga insulă a acționat legile de urgență, sanse de realimentare nu a fost. Toate încărcăturile au fost închise. Iar Fleming nu a fost în stare să meargă douăzeci de mile de munți.
  
  
  Eventual, ne putem referi ego-ul la hotel tony obținut, dar ce urmeaza? Dacă ar fi Jerome și-a dat seama că doctor Fleming a evadat, el nu ar fi fost în siguranță, undeva lângă Port-of-the-Спейном. A trebuit să-și caute o altă mașină. Acolo unde am fost acum, ei ar putea vedea прибрежную drum în partea de jos. În apropiere de centrul vechi al orașului a fost parcat masina de teren. În jurul lui stăteau de figuri întunecate, iar pe drum îi ardeau lumini. Acest lucru a fost checkpoint. Ei aventurat.
  
  
  "Acesta este noul nostru mijloc de transport. Nu știu câți soldați vor trebui să scoată de asamblare, dar nu putem risca focuri de armă.
  
  
  Poate fi, există și alte persoane care pot interveni. Voi doi se apropie de el și sustrageti de acești tipi. Ei позабочусь despre ele. Încercați să colecteze ih împreună. Митзи, aveți revolver? Ea s-a supărat pe mine.- "Am oare arăt goale?"
  
  
  "Rămâi aici cu Флемингом. Dacă cineva va veni, și, iată, dacă nu avem altă ieșire, dar mai întâi încercați să-l văd, nu truc, dacă aceasta este ".
  
  
  Лэмби și Militare au dispărut. Ea a mers acasă, stăteau pe un deal. Când ei s-a desfășurat mimmo case, l-a cercetat situația. Acum, ea a văzut în mod clar, lumini блокпоста. Mele shaggy заглушали ferigi și alte plante. Ei, a venit la джипу și cu atenție осмотрелся, până când nu a văzut de patrulare. Ei ih nu a înțeles, dar că ne-ar fi vorbit Лэмби și Militare, aceasta trebuie să fi fost foarte distractiv. Patru soldați care stăteau în jurul valorii de un grup de doi tipi mele, согнулись de râs. Ei s-au întors înapoi la mine. Ei au acționat rapid, temându-se că se întorc pentru a face. - Ea a fost sincer cu ei cu de-a gata "люгером", - a spus eu. "Sunteți cu toții aflați sub ochi. Noi singură mișcare! '
  
  
  Râsete brusc sa oprit. Ei stăteau, ca și congelate. Lambi s-au retras câțiva pași și a avut ca scop. De aur de benzi эполетов ego-ul jachete блестела în întuneric. Militare a dus la джипу, a urcat în spate un compartiment și s-a întors cu o frânghie. Restul a fost făcut de repede. Când Militare legat ultima masa de patru și заткнул gura, ei au verificat alimentarea cu gaze naturale în jeep. Pentru a-mi ușura, rezervorul a fost plin. "Includeți ih în tufișuri și scoateți aceste lumini de drum", am spus eu. "Am de gând să ridica Fleming".
  
  
  Ea a mers cu jeep-ul de unde am plecat Cadillac. Doar acum am observat că faruri jeep nu funcționează. Blestemul!
  
  
  Митзи m-a ajutat de transplant de Fleming în mai puțin de o masina. Ea se așeză lângă mine, când ei, sel la volan și a mers în jos. "Lambi și Militare trebui să proprii pentru a ajunge la hotel. De acolo ele pot să se întoarcă acasă în condiții de siguranță ".
  
  
  Ar trebui să fie, masina de teren a fost bun, dar acest lucru nu a fost soluția perfectă. Fără faruri și fără controale ar trebui să rămână nu mi-a trebuit să gândesc despre a merge pe munte. Gândul de a merge, astfel, pe drumuri de lichidare mimmo tot felul de prăpăstii, up, provoacă am pielea de găină. Ei trebuie să ia o șansă de a conduce pe drumul de coastă.
  
  
  Lambi și Militare nu a iubit rămâne în urmă, dar au văzut că este singura soluție.
  
  
  Când au plecat, din nou a fost adus cu jeep-ul. Acum am în cele din urmă, a reușit să setați Флемингу tirbușon, care de ceva timp chinuit de mine. Ei, a strigat peste umăr: "știți ce s-a întâmplat cu Recipient Sawyer? L-au lăsat să plece?
  
  
  'Nu. Soldații, схватившие mine, au spus că vor cere nah răscumpărare în valoare de milioane de dolari. Unde m-ai deloc везешь?
  
  
  "La Noe".
  
  
  În ego-ul vocea ecou răspuns durerea și frica. "Da, aceasta este prima. Apoi mi-a avea pentru a merge în oraș. Oamenii mă vor asculta ".
  
  
  Ea a permis emu înșela. La mine a fost suficient de probleme, să nu mă cert cu el. Mi-a deranjat Tara Sawyer. Nu am putut preveni, a cu ea ceva s-a întâmplat. Ei, a făcut clic pe gaz. Decât înainte de a-l livrate Fleming și Митзи, cu atât mai repede voi putea reveni în oraș. Sa dat colțul și am văzut înainte de luminile de pe drum. Un alt obstacol.
  
  
  "Ныряй în jos", - șuieră printre dinți încleștați i Митзи. "Și pregătește-te".
  
  
  Ei opriri. Ei de hotel, pentru ca ei au crezut că am de gând să se oprească, doar pentru a sparge prin bariera în ultimul minut. L-a văzut doar în zece metri: un imens camion cu o rapidă гаубицей în portbagaj. El a blocat tot drumul. Trecerea nu a fost.
  
  
  Pe de o parte de la noi uleios apa cu mlaștini era sfântul de la felinare. Așa că mi-ar fi de acolo mai departe nu a plecat. Pe de altă parte erau finici. Ei nu cresc în & nb, deci acolo ar fi fost tare solul, dar copacii au fost linge un prieten la un prieten, decât mi-aș fi dorit. L-am gândit, voi fi capabil să-l conduce jeep-ul. Dar asta a fost cea mai puțin proastă opțiune. Ea a transformat volan și a alunecat de pe drum cu clapetei de pe bord. Ei, am auzit ca le am strigat: "oprește-te", apoi împușcat. Ochelari de cal просвистела extrem de prin frunze de palmier.
  
  
  Avertizare împușcat.
  
  
  Simpatici! Митзи s-a întors de pe scaun și a deschis un retur de foc, dar nu atât de ușor, și nu în aer. Nu am privit inapoi. Mi se părea că am fost prima dată în viață, călătorie în sălbăticie călăresc un cal. Ei s-a lovit într-un copac, a sărit în partea cealaltă, pe două roți, și un pic nu se reportează. Ei au tras în noi, dar noi nu distinge. Ea a încercat să se întoarcă pe drum, dar când mi-a reușit acest lucru, ei, a descoperit acolo o altă surpriză.
  
  
  Pe drum a fost masina de teren, și la el au fugit patru soldați. Fleming a lansat în spatele meu țipetele doare. Pentru el nu a fost distractiv. Митзи a țâșnit prin cap Fleming în care urmărea noi jeep, când ei выжал de mașină mică atât viteza, cât de mult a putut. Acest lucru nu a fost suficient de rapid. Una în jurul anvelopelor noastre a fost gol.
  
  
  "Nick, ei ne-a prins". - a strigat Митзи.
  
  
  Hei, nu a fost nevoie să-mi vorbească. Ih ochelari de cal, a intrat într-un metal jeep aproape în același moment, când l-a auzit focurile de armă. A dat hei Люгер.
  
  
  "Încercați să obțineți în grup. Țintește și trage mai departe ". Ea a folosit ambele mâini, dar este foarte dificil de a urmări în mișcare scopul, atunci când te agită de-o parte în alta. Acesta a fost unul din acele cazuri, atunci când ea a întrebat dacă numele meu este adăugat în listă, care Hawke păstrează în seif, și fiecare nume are un asterisc, indicând faptul că persoana despre care este vorba, este mort.
  
  
  Митзи strigat. Ei, a crezut că a fost rănit, dar ea stătea sincere. Ei a văzut un accident în oglinda retrovizoare. Masina de teren în spatele nostru, rupt de sub control și la viteză maximă рванулся într-o mlaștină, unde încet și maiestuos cufundat în partea de jos. L-a văzut, pentru o clipă, a izbucnit luminile înainte de a погаснуть.
  
  
  Митзи сунула "люгер" mi-a între picior și întors. Am mers pe una plasate înapoi autobuz. Acest lucru nu a fost singurul zgomot în noapte. În junglă emită un sunet de lovituri de bețe de bambus o de gol din lemn de tobe. Acest lucru a fost înăbușit de sunet sinistru. L-am gândit, dacă Militare și Lambi transmite în familia wireless mesaj. Probabil, acesta a fost mesajul nostru, lăstar, a trimis invizibile figuri în pădurile tropicale.
  
  
  Ritmul s-a accelerat. A fost ca și cum un dezastru. În spatele meu am auzit de ei slab vocea doctorului X. Fleming. "Ne uitam, și ele repede ne-a prins".
  
  
  Ei выжал de jeep ultima viteza.
  
  
  
  
  
  
  
  Capitolul 6
  
  
  
  
  
  -
  
  
  Deschis în fața noastră pe drum cineva cu un felinar gest poruncit să ni se rostogolească pe проселочную drum. Ei nu stahl de a pune întrebări și a rasturnat. Ea a trecut cu mașina pe nisip, la o altă факелу la apă, pornit motorul și a plecat.
  
  
  Acolo era Noe, acum fără alb rochii și în набедренной-un bandaj. Pe drumul pe care am mers, l-a auzit sunetul de masini se apropie. Nu am avut timp. Am stat cu spatele la mare. Și a mea Люгер a fost пустынен.
  
  
  Митзи prea ieșit. Noe a tras Fleming ' s de negri sub mâinile puternice.
  
  
  "Vino cu mine, Carter. Ia Митзи de mână și nu da drumul. Rămâi în spatele meu ".
  
  
  Ei tucked în "люгер" pentru orar, i-a luat fata de mână și a urmat Feb. Ce altceva i-ar putea face. În viitorul apropiat, noi oricum vom muri. Și, poate, am putea chiar naviga departe atât de departe, că urmăritorii nu ne vor găsi, dacă am fi păstrat doar capul destul de mic în valurile întunecate.
  
  
  Noe calm și încredere a pus piciorul în mare. Este ușor solubil Fleming. Marea s-a ridicat în jurul ego-ului picior, până la mijlocul lunii ego-ul coapselor, apoi, brusc, el a început din nou să urce, pas cu pas.
  
  
  În etapa următoare, ei s-a lovit la deget de la picior de ceva solid. Ea doar nu a impiedicat, apoi a ridicat piciorul. Ei царапнул un picior de piatră și puțin mai simțit pământul ferm. Ei, punând acest alionca. întins oricărui neam, și am simțit o treaptă mai sus de primul. Am urcat pe patru ani și a mers în mod deschis prin drumuri de piatră de suprafață, de exemplu, în șase centimetri sub apă.
  
  
  L-a chicotit. Ei bine versat în această vrăji. Ei, pentru prima dată a văzut tony a obținut, umblând pe această piatră tropez. Ei, a înțeles că era vechi de piatră, probabil, bariera de inundații, care mult timp a scăzut sub nivelul de rochie de cutremur. Nu m-am gândit că Noe a văzut vreodată, ego-ul deasupra apei. El, probabil, a descoperit ego-ul accidental în timpul maritim, și, în ciuda faptului că el nu a fost să dea spectacole, el a folosit pentru a speria lor superstițioase adepți.
  
  
  În spatele meu am auzit sa nechezat Митзи. "Este o mare onoare pentru tine, Nick. Acum știi ce este un mister pentru aproape toate. Feriți-vă de alunecoase de votare și stai în mijloc. Lățimea zidului la doar o jumătate de metru ".
  
  
  Ei stors de mână. Este suficient de puternic. "Ai știut și a încercat să-mi spună povești despre Moș Клаусе, murdare curvă. Cum ai învățat?'
  
  
  "În timp ce înot. Ei lovit de el cu capul și și-a pierdut cunoștința. Noe salvat de mine. El nu mi-a vorbit, la ce am dat, până când nu a devenit amenința emu, că însăși lucrurile se stabili acest lucru. El a jurat păstrați acest lucru în secret ".
  
  
  Am fost aproape pe de altă parte, atunci când deasupra apei засияла o pereche de proiectoare. Au fost strigăte drapelului autorizației de execuție și de furie. Ei au găsit o masina de teren, dar de oameni nu a fost. Am fost deja la îndemâna lume, astfel încât acestea nu puteau să ne vadă. Am ajuns la крутому rupere, pe care a fost gravat scara îngustă. Acest lucru a fost un drum lung și dificil de ridicare, dar Noi, sumbră Fleming, nu a arătat nici un semn de oboseală, atunci când el a ajuns la treptele de sus și a sărit de la cinci metri în jos de la platforma, care se ocupă, simultan, a servit ca un arbore și un acoperiș pentru case din partea de jos. Ei, a crezut că el reușește în calitate de antrenor de fitness în programul de AX. El a transmis Fleming în протянутые mâinile, și președintele repede petrecut într-o cameră.
  
  
  Când am ajuns, ea a observat că sala a fost deja echipat pentru ego-ul de tratament. Last minute lanterne atârnau cu ziduri de piatră. În centrul podelei a fost clapetă, acoperit cu frunze parfumate. Noi am trecut de un fel de onoare de pază, care concetatenilor, fiecare în jurul cărora s-a atins ușor la Флемингу, de parcă ar vrea să-și dea emu parte din puterea lor.
  
  
  Când Fleming a fost pus pe supraetajate, i-a spus: "el a rupt un picior și la încheietura mâinii are rugina. Acesta trebuie să fie de contaminarea cu sânge, dar nu am avut timp pentru a merge la farmacie pentru antibiotice. Emu este nevoie imediat. Există vreo modalitate de a obține acest lucru aici? '
  
  
  Mare темнокожий omul impasibil-a uitat la mine. Vocea Fleming părea slab, dar el a zâmbit. "Multumesc pentru griji, domnule Carter, dar eu sunt în mâini sigure. Ei au pus de cunoștințe medicale a lui tony a mai mare decât cel mai scump specialist pe Park avenue ".
  
  
  Patriarhul a spus încet: "Ne-a informat despre caracterul va întâlni dvs. de leziuni, și putem începe imediat tratamentul".
  
  
  Două femei secțiuni Fleming. Noe a coborât lângă el în genunchi și обмакнул un burete în lichid, care se ocupă de așezat într-un castron alături de койкой. Cu aceste cuvinte el a spălat rana pe încheietura mâinii Fleming. Apoi намазал pe nah groasa verde jeleu.
  
  
  "Este cald amestec de frunze de coca și săpun verde", - a spus Noe. "Am înregistrat la ea bandaj. Acest material va murdărie în jurul rănii, și apoi mâna se va vindeca repede ".
  
  
  Trata picioarele a fost un pic mai greu. Noi выправил picior. Apoi el i-au muiat degetul într-un castron cu rosu inchis gros de substanță. Cu aceste cuvinte el a desenat un cerc în jurul valorii de rana, iar în interiorul cercului, el a pictat "X".
  
  
  El mi-a zâmbit. "Петушья de sânge", a explicat el. "Pentru a alunga diavolul din oase". Acum câteva straturi de asezonate cu condimente frunze s-au legat de picior, pe partea de sus a care a fost de paste la cald făină. Grea fundă în întreaga picior.
  
  
  Mă întrebam cât de mult a fost o manifestare primitivă medicina, доказавшей eficacitatea de-a lungul secolelor, și psihologice de influență.
  
  
  Ea nu a știut. Dar Fleming a crezut în acest lucru, și, probabil, această credință poate vindeca de ego-ul. Ca și mulți de conducere politică, în secret, el poate fi un om profund religios.
  
  
  Iar dacă el nu a recunoscut în mod public, poate fi, în adâncul sufletului, el a interzis mistica voodoo. Dar nu am avut timp să așteptăm și să vedem, decât este pentru el se va intoarce.
  
  
  Ei i-au luat lui tony a deoparte și l-a întrebat: "de Tobe, de asemenea, v-au spus că Fleming vrea să se întoarcă în oraș și să vină în fața oamenilor?"
  
  
  'Da.' - Bătrânul a zâmbit strâmb. Fleming este un idealist, și este foarte încăpățânat în convingerile lor. Dar atunci când se recuperează de la șoc, ei spun emu adevărul. Tu, probabil, vrei să mă întorc și să elibereze miss Sawyer?
  
  
  Eu nu am spus emu cuvintele noastre despre fiica hotel mogul. El este foarte mult de știut pentru un om care a trăit atât de departe pe partea de sus a dealului. Poate a fost la tobe, care a ținut ego-ul conștient, împreună, desigur, cu capacitatea de a explica în mod corect acele rare semne de jungla.
  
  
  Fata mea a devenit un pic mai greu, atunci când ea a spus: "Dacă nu mă restabili întregul ei, nu cred ca supraviețui singur".
  
  
  Митзи trage cu urechea. "Ești nebun, dacă veți încerca acest lucru. Dar dacă ai face, ea va merge cu tine ".
  
  
  "Presupunere greșită", i - am spus. "Eu nu te pot folosi. Noi, asigură-te că ea va rămâne aici.
  
  
  Spre surprinderea mea, el a dat din cap. "Eu vă voi da conductori ..."
  
  
  "Nu", - a întrerupt ego-ul său. "Pur și simplu am să mă întorc pe același drum pe care am venit".
  
  
  El приподнял sprancene. Știa că în cele din urmă el nu va fi capabil să-mi mintea. El a ridicat din umeri, a luat Митзи de mână și s-a întors la Флемингу.
  
  
  Ei, a venit la scări, sculptat în stâncă. În urmă te-a ascultat incendiar cântând lor, probabil, conceput pentru a ajuta Флемингу face bine. Ea a trecut prin perete în apă înapoi pe de altă parte. Ei vagă a văzut un jeep. El părea abandonat. Un soldat nu a fost și urme.
  
  
  La jumătatea drumului piciorul meu a ajuns la alunecoase un mănunchi de alge, în creștere între pietre, și a alunecat. Ei s-au ridicat, плюясь noroi. îndreptat și a mers mai ușor.
  
  
  Când a ajuns la plajă, ei scufundare.
  
  
  L-a scos hainele și a încercat să stoarce-l cât a putut. Ei uscate люгер, cum a putut, și-a aruncat arma pe scaunul din față jeep. Ei aruncat hainele de pe capota, pentru a se putea usca în căldură de la motor.
  
  
  Ei nu a fost tras de cizme. Ei uzi, dar am nevoie de ele pentru o plimbare.
  
  
  Ei spera pentru succes o excursie cu el plasate înapoi autobuz și nu a fost dezamăgit. Apropiindu-se de acel loc, în cazul în care un alt jeep a intrat într-o mlaștină, ea s-a oprit pentru a încărca "Люгер". L-a văzut, activitatea de pe locul trei sau patru bărbați de pe marginea drumului. Probabil, oamenii care au fost in masina, nu s-au înecat, dar nu eu l-am văzut ce-au făcut.
  
  
  Odin în jurul ei, brusc, a ieșit în mijlocul drumului și gest, mi-a arătat veniți mai aproape. Ea doar nu a doborât ego picior, dar în timp am văzut набедренную bandaj. Ei încă ținut Люгер la îndemână și tras linge. Ei au auzit râsete, ceva de genul obții o victorie de sunet, și brusc nas jeep a zburat prin mlaștini. Au scos ego-ul. El a fost пустынен. Nici cadavre.
  
  
  Asistenții tony obținut prin junglă scos roata de rezerva si откатили ego-mi. Ei, a ieșit și a văzut cum doi jurul lor ridicat partea din fata mea jeep, și-au schimbat roata și și-a pus mașina înapoi cu un zâmbet larg, ceea ce însemna că acum totul este în ordine. Apoi, ei au dispărut foarte repede medii de palmieri. Atât de repede, ei nu ar fi văzut acest lucru, dacă ar fi pur și simplu clipit.
  
  
  Ea a fost de echitatie rapid, ghici, ce voi găsi în fața, în cazul în care un camion a blocat drumul. Oamenii lui tony a acolo, de asemenea, au fost ocupate, dar mașina a fost prea grea, și ei nu puteau să-l împinse. Ei a ieșit, sel în spatele roții de un camion și un gest de-a poruncit să plece din drum. Ei a inclus marșarier și a sărit. Acest lucru a fost o priveliște frumoasă - de a vedea, ca un camion alunecat într-o mlaștină. Doar un trunchi de arme a fost încă un pic mai sus de apă.
  
  
  În timpul meu continuarea călătoriei în îndepărtat hotelul nimeni nu a întâlnit. În bucătărie a jucat o pereche de bărbați. Jocul a fost pentru mine nou. Fiecare bărbat a fost șlefuită de joc, ciudat ca omului un deget. Ei transformă catalizator ih pe masă. Cine a venit linge doar la dezbinarea în mijlocul abdomenului scaun, a menționat premierul, judecând după-inflamatorie, care este provocat. Coco покатил ultima. El a strigat cu voce tare, atunci când degetul lui a căzut într-o crevasă. Învinși plătit emu de două ori. Când el și Lambi văzut de mine, ei au încetat să mai joace. Atunci când ea le-a spus ce vreau, pentru ca ei m-au dus la hotel Sawyer, ei nu arata foarte neliniștiți.
  
  
  Лэмби sarcastic tușit. "A fost destul de riscant de a înșela locotenent în cetate", - a spus el. "Dar pentru a înșela colonel? - Nu știu.'
  
  
  Am nevoie de o pereche de помошников. A fost important pentru ei au încredere în succesul operațiunii. Nervoase și se îndoiesc de mine ne-au fost de folos. "Noi știe unde vom merge", a anunțat eu. "Și el ne va ajuta".
  
  
  Acestea au fost cuvintele magice. Dacă Noe a crezut că acest lucru poate lucra, așa a și fost. Am urcat cu jeep-ul într-o dispoziție bună.
  
  
  Străzile orașului erau încă goale. Doar am văzut nu mai mult de șase persoane. Auzind masina de teren, acestea sunt în venerație ca mouse-ului. Mișcarea de transport lipseau, toate cladirile publice au fost închise, ferestrele erau întunecate, cu excepția de la parterul hotelului "Sawyer".
  
  
  Armata i-a pus pușca-mi în spate, până când am fost călătoresc de la intrarea principală. Fusul în umbră zi urmărit de noi.
  
  
  Militare a sărit și un gest mi-a arătat să-l urmeze. Ei, a venit la ziua însoțit și Militare de "locotenent" Lambi. Un paznic ne-a oprit. 'Îmi pare rău. Colonelul a spus că în seara zilei de astăzi, nimeni nu va veni.
  
  
  Лэмби întins și впился privirea în soldat. "Vom merge în interiorul. Dacă doriți să ne oprească, ar putea sfârși prin a suferi. Acest încheiat - Nick Carter, un om pentru care Ieronim a oferit o mie de dolari. Te mișca.
  
  
  "Ah." Gardianul a făcut pe mine o pușcă și облизнул buzele. "În acest caz, ei dau ego-ul acolo".
  
  
  Лэмби ai plecat. - "Oh, nu, tu ego-ul nu поведеешь. Însuși livrate. Crezi că vei putea ridica de la mine acest premiu. Depărtează-te, ticălos! '
  
  
  Fusul uitat vinovat și se mișca destul de repede. Armata a trecut de mimmo mine și l-a lovit ego-ul cap la cap pușcă la ureche. Cu toate acestea, el accidental avans de declanșare. Ochelari de cal просвистела am piciorul, între mai mare decât i-ar fi hotel. Acest lucru a început să devină prea realist. Лэмби a arătat din nou dinții. "Colonelul. În cazul în care el?'
  
  
  Acum deja destul de впечатленный de paza aproape ilizibile murmură: "În cazinou, locotenent. Petrece tine?
  
  
  "Cred că putem găsi singuri". În vocea Лэмби a sunat un avertisment. - "Rămâi pe postul său".
  
  
  Militare втолкнул-mă în hol. Thomas Sawyer ar fi fost îngrozit dacă ar fi văzut de deteriorare. Au fost sparte mai mari banci. Rafturi cu ziare și reviste au fost опрокинуты, ne unul în jurul vitrinelor nu a rămas neatins. Rafturile magazinelor erau goale. Ce mizerie!
  
  
  Colonelul Caribe Jerome putea fi stilat заговорщиком, dar никудышным comandant. Dacă el nu ar fi permis oamenilor săi de a exercita jaf, el ar fi câștigat mai mult dacă ar fi ego-ul planuri, desigur, s-au soldat cu succes.
  
  
  Cazinoul a fost chiar mai rău, în hol. Mesele de joc, în valoare de mii au fost distruse și nu au fost supuse repara. Online nud naturii asupra alungite de montaj au fost zgâriate, figuri sculptate. Militare și Lambi присвистнули. "Bună seara trecut".
  
  
  Vesela din sticlă a fost de a sparge de podea în jurul barului. Sticle nu a fost. Militare și Lambi jenant inspectat camerele goale. Unde plecaseră toți? În cazul în care colonelul?
  
  
  "El doarme din stupoare. Ce zici, că aici trei sute de camere cu paturi confortabile. În ceea ce privește Джерома, cred ca el în birou Jetoane Капполы consideră că banii casino. Să mergem la el.
  
  
  Am trecut mimmo aparatelor de casă. Ei au rămas intacte. Nu a fost numai teancuri монетт pentru sticlă, nici bancnotelor în cutii deschise. Un soldat a fost ținut departe de aici. Ei, clic pe butonul, care se ocupă ducea la acțiune tartinabile o ușă de metal.
  
  
  Ei au trecut între băieți. Недружелюбный negru de paza de la masa de comanda a fost prins cu garda jos. El a ajuns pentru револьвером, dar apoi a văzut, un pic de arma Лэмби la spatele meu, m-am simtit de mine și a râs.
  
  
  "Nu, dar, domnule Carter. În cazul în care sunteți ego-au găsit, locotenent?
  
  
  Probabil, el a trecut pe partea cealaltă, dar mi se părea mai probabil că el tot timpul a fost un spion Джерома.
  
  
  'L-a reținut pe блокпосту. Spune-colonelul, că suntem aici.
  
  
  Cu toate acestea, ebony încă nu avea de gând să ne lăsați. "Митзи plecat de aici cu Carter. În cazul în care ea?'
  
  
  Лэмби arienilor a ridicat din umeri. "Ei nu a fost cu el. Poate, ea a plecat ".
  
  
  "Ei bine, ea nu este important". El a apăsat pe interfon. "Colonel, aveți vizitatori".
  
  
  Acest sens de mare nu au emoționat. - "Eu ți-a spus că eu ..."
  
  
  "Doi soldați au venit livra domnul Carter".
  
  
  Acum vocea brusc stahl veselă. - "Este un lucru extraordinar. Primiți-ih.
  
  
  A deschis ușa. Caribe Jerome, așezat la masă Капполы. În fața lui stăteau grămezi de bancnote și монетт. Recente venituri din cazinouri și hoteluri și magazine în hol: sume uriașe de bani de sindicat și Sawyer.
  
  
  Ei дружелюбного a zâmbit. "Ați găsit o modalitate de a obține bogat, Jerome?"
  
  
  El a zâmbit în reumatism. Doar ego-ul zâmbet a fost un pic mai rece de-a mea. "Trebuie să recunosc că aceasta este o modalitate buna". S-a uitat la Лэмби. "Locotenent de unde o fată care este implicat a fost cu acest bărbat?"
  
  
  Ei, i-a spus. 'Este moartă. S-a înecat.
  
  
  Ochi negri redus. "Ea plutește, ca un delfin, domnule Carter. Nu încerca să mă păcălească. Ea este ceva care merită în Miami ".
  
  
  Ei, s-a uitat peste umăr la ușă, care se ocupă de toate a fost încă deschis. Ebony urmat nostru de a vorbi. Când el stătea cu oamenii mei, nu am putut folosi люгер. Acest lucru ar fi însemnat moartea Militare și Lambi. Ei de hotel, pentru a ușa s-a închis, și-a ales cel mai rapid mod de a notifica cu privire la gradul de colonel atenție specială protecției ego-ul.
  
  
  Ei sfidător a spus Джерому: "puteți obține un bun de răscumpărare pentru Митзи, dar pun bani, acest locotenent niciodată nu va vedea vreodată o mie de dolari". Acest lucru a fost suficient. Trântit ușa. Jerome s-a aplecat la o stivă de bani pe masă. Atunci când, din nou, el și-a ridicat ochii, a privit în mod deschis, nu puține meu люгера.
  
  
  "Ia ceea ce aveți nevoie", - a spus sa Lambi și Militare, când ih pistoale отодвинулись de la mine, spre surprinderea Джерома. Ego-ul fata de напряглось. "Trădare, domnule Carter? Подкупайте soldați! Ei vor fi pedepsiți cu tribunalul militar, ca doar ei. .. '
  
  
  El a fost rapid. Ea a bănuit acest lucru. Dar încă nu este suficient de rapid. El a fost la masă și ego-ul o mână de rapid s-a deplasat la toc. Ei a fost un pic mai repede, перебросил люгер în jurul valorii de la mâna dreaptă, în stânga, de pe stiletto în mână și a aruncat-o. Stiletto ego-ul i-a pus mâna la toc și ego-ul, încercarea a eșuat.
  
  
  Ei recunosc că nu a fost трусливым. Pentru el a fost un mare risc. Dar dacă ar putea să mă tragă, sau dacă el ar putea trage în sine, este alarmat de-ar fi ниггеры exterior, și șansele mele ar fi fost trecute cu vederea. El liniștit sel. Cu Люгером și a ordonat uem să se ridice la perete. Mici negre ochii извергали ura, dar el a făcut ceea ce emu spus.
  
  
  Lambi a pus arma pe un teanc de bancnote și cu atenție scotocit colonel. El a tras meu stiletto, un pistol, și a găsit într-una din întreaga buzunare încă unul de rezervă.
  
  
  "Și acum aseaza-te pe canapea, astfel încât să putem vorbi. În Cazul În Care Recipientul În Care Se Află Sawyer? Ei a spus.
  
  
  Jerome chiar nu a clipit. Acesta este sel pe canapea și скрестил picioarele. El sarcastic скривил buza superioară și i-a pus o contra-odin tirbușon. - "În Cazul În Care Митзи Gardner?"
  
  
  Nu am avut timp și dorință de a juca în întrebări și răspunsuri. Desigur, el a păstrat Recipientul într-un hotel. Dar nu am putut conta pe faptul că toată armata Джерома doarme, și nu a vrut să riște, că va trebui să cutreiera întregul hotel. Ei s-a sculat înainte de colonel și a lovit amenințare cu люгера în ego-ul persoanei. S-au dovedit urata zgarietura. Ei nu este un hotel de ego-ul de a ucide; el a fost singura persoană care a putut controla o armată în timp, și el încă mai avea nevoie de nen. Dar, pentru a începe ei, îngrijorat de securitatea Proprie. I-a spus despre acest Джерому și a adăugat: "nu Mă mângâi, că обезображу fata ta, dacă va fi nevoie".
  
  
  El a fost un bărbat frumos. El știa acest lucru, și el a fost zadar. "Bine, - a spus el. - Oricum ei nu освободишь. Miss Sawyer în sala în cameră la ultimul etaj. Între inferioară și superioară etaje șase sute mei soldați ".
  
  
  
  
  
  
  
  Capitolul 7
  
  
  
  
  
  
  
  Până Лэмби ținut colonel sub ochi, am Militare au scos jacheta și cămașa Джерома și-a rupt cămașa de pe benzi de cordon, pentru a-l lega. Da uem să se așeze pe canapea.
  
  
  "Rămâi aici pentru a avea grijă de el", - a ordonat să-i Militare. A demonstrat-o o emu, cum funcționează direcția ușii. "Așteptați până când suntem cu Лэмби vor abordare la zi. Îl deschizi rivne atât de mult pentru a ne permite să treacă, și apoi închideți din nou.
  
  
  Lambi, din nou, i-a pus pistolul la spatele meu, și ne-am dus. Negro a fost absorbit de detectiv roman, și nu a răspuns la ochi, până când ei nu подсунул, putin său люгера emu sub nas. Atunci când a văzut ceea ce el a citit, a trebuit să усмехнуться. "Nu citesc, și fă-o; Ea a adăugat o clipă, înainte de a Lambi a lovit puternic ego-ul său cap la cap sa puști de черепу. El a alunecat de pe scaun pe podea. Dacă era mort sau nu, depinde în principal de grosimea ego-ul craniului. Am оттащили ego-ul la unul în jurul aparatelor de casă cazinou și legat acolo de un scaun. Am mers la ascensoare. La jumătatea drumului în hol brusc s-a deschis ușa de la lift. Un soldat a venit, ne-a văzut și a încercat să se scufunde din nou. L-a aruncat stiletto, pentru o clipă, a descoperit ego la ego-ul кадыком. Лэмби târât ego-ul în rack de administrator. Cheile de la camere de Tara nu a fost, prin urmare, avem nevoie de a pătrunde acolo cât mai liniștită.
  
  
  Ne-am dus înapoi la lift, și el a ridicat două machete, care соскользнули cu centura unui soldat apoi ce a lovit ego-ul. Acum am avut un total de 599 de inamic.
  
  
  La etaj am alergat la zi a apartamentului Tara. Ei a spart castelul стилетом, și ne-am pomenit în interiorul înainte de cineva a apărut în hol.
  
  
  În cameră domnea îl sufocă atmosfera. Sistem de aer conditionat a fost oprit. Tara Sawyer culcat pe pat, cu brațele și picioarele. Pe ea au fost chiloți și sutien. Ei încheietura mâinii și glezna au fost legați de paturi perdea, astfel încât ea abia se putea mișca. În gura nah nu a fost gag, dar, probabil, nu ar fi nevoie. Izolat fonic de la hotelul Sawyer Grand LaClare a fost excelent. Cea mai mare pe care-l puteți auzi în camera de alături.
  
  
  Ea a văzut pe mine și Лэмби. Fata ei s-a deformat disperare, și el a crezut că este un vot-un vot de strigat. Ei stoarse hei gura cu palma. "Oamenii Джерома aici. Fii liniștit.'
  
  
  Ochii ei метнулись la Лэмби. Ea a crezut că pe mine m-a prins, de asemenea. Ea a explicat hei, că el este de partea noastră. Ei frumoși ochi albaștri au devenit acum mari și întunecate . Frica în ochii ei acum a fost înlocuit de furie. Sa scos brațul în jurul ei rta, și-a sărutat. Apoi sa o lasi sa treaca, pentru a dezlănțui un cordon. - "Ei au ucis ego-ul meu?"
  
  
  Ea știa că ea омелой în minte Fleming. Ei a spus. - "Nu. Am reușit să-l ascundă. El rănit, dar în munți cu Noe în siguranță ".
  
  
  'Cine este?'
  
  
  Desigur, ea nu a auzit despre acest vechi negru vrăjitor și ego-ul tribului. - "Mi-ai fi numit-aș fi mincinos, dacă ar fi spus de tine mai mult de o luna Noiembrie, dar dacă vom ieși din jurul orașului vii, sa introduce-te cu el. Și chiar și atunci nu veți crede ".
  
  
  Rapid a slăbit cureaua, pentru a reduce durerea. Mâinile și picioarele au fost побелевшими și umflate din cauza tulburări circulatorii. Hei, a fost rănit și el a văzut, că va mai trece ceva timp înainte de a fi din nou să meargă. Cu toate acestea, nu am putut risca, ducîndu-dul. Dacă cineva ar fi încercat să ne oprească pe drum, mi-ar avea nevoie cu disperare mâinile mele, și, probabil, Lambi, de asemenea,.
  
  
  Ei промокнул încheietura mâinii și glezna Tara cu apă rece, în jurul valorii de cadă. Apoi a luat în jur de toaletă subțire de bumbac rochie. În forma în care ea a fost, ea arata mai bine, dar chilotei si sutien semi-pur și simplu nu sunt ideale pentru a călători în timp de război.
  
  
  (Recipientul) original, a fost nevoie de momente prețioase, pentru a ține pe picioare. Am făcut testat aceasta camera. L-a trimis Лэмби în hol verifica gratuit dacă o cale de ieșire.
  
  
  O clipă mai târziu, el просунул capul în sfârșitul de zi si ne-a facut semn. Am fugit spre lift atât de repede pe cât permitea starea Ambalajelor. Ca doar ei, clic pe butonul, a văzut-o ca pe hol s-a deschis ușa.
  
  
  Am ajuns la primul etaj, și ușa liftului s-a deschis încet. Printr-o crăpătură a văzut soldați. Mai rău, nu a fost colonelul Caribe Jerome cu un pistol, trimiși la noi.
  
  
  Sa scufundat pentru o ușă de metal și în același timp apasat butonul de subsol. Ochelari de cal a sarit de la metal pereți lift. A fost un miracol că nimeni din jurul nostru nu este rănit. Ușa s-a închis, și am intrat înăuntru. Se părea că au trecut ore. Dacă în garaj nu ar fi o mașină, sau de ieșire a fost blocat, David Hawk-ar putea scrie o prin agenții săi. Tom Sawyer a pierdut fiica, iar Noe a pierdut al naibii de bun asistent.
  
  
  Mă întrebam unde a fost un alt asistent a lui tony a. Probabil, mort. Dacă Ieronim l-a convins pe drumul ego-ego-ul la o sumă consistentă, el ar putea aștepta de gloanțe. De la colonel nu va fi un motiv ține de cuvânt. Era evident că a fost o greșeală de a lăsa sărac простака Militare singur cu un astfel de tip.
  
  
  Lift a lovit de aer tampon de la parter. Am fost într-un garaj. A fost o mulțime de mașini deținute de acesta, și mai высокооплачиваемому personal, dar nu mă așteptam să găsească în ele chei, si am abia ar fi de ajuns timp pentru a verifica ih toate. La check-out în picioare camion militar. Probabil, el a fost gata în caz de situații de urgență, și rapid a câștigat. Cu excepția faptului că el părea de o milă de aici.
  
  
  Ea a subliniat acest lucru. "Fugi la mașină de el", i - am spus. "Ia-ți ego-ul , până când acoperă derogare".
  
  
  Ei au fugit. Cel puțin, Лэмби a fugit cât de repede am putut, ca au tras de mână спотыкающуюся Recipientul. Zi liftului s-a deschis. Când acestea s-au deschis până la doi centimetri, ei au împușcat într-o crăpătură, urmând exemplul Джерома. Ea a auzit un strigăt și a sperat că acest colonel. Ea a continuat pentru a trage, atunci când ușa este deschisă și mai mult, și s-au noi țipetele. În cele din urmă cineva a venit în minte o idee stralucita de a trimite lift înapoi în sus. Ea a continuat pentru a trage, până când ușa nu este închisă complet. Acum am avut un mic avantaj. Ei, s-au grabit la camion și a sărit lângă Recipient, care a fost lansat motorul, apoi s-a angajat pe scaunul de lângă șofer. Fericită. Dacă ar fi fost Митзи Gardner, ne-ar certau cu privire la cine va conduce masina, iar acum nu a avut timp.
  
  
  Ea s-a dus după izbucnirea celui de al doilea transport și virat la congres. Ego-ul nu baricadat. Când l-a condus mimmo intrarea principală în hotel și s-a uitat la ușă, a văzut-o, ca Jerome cu mai mulți oamenii săi, a fugit afară. Ei s-au oprit pe scări, pentru a trage în noi, dar s-au grăbit. Focurile de armă au trecut josnic.
  
  
  L-a făcut zig-zag, pentru a folosind microfoane și difuzoare la minimum ih în continuare șanse de a intra, și a auzit cum Lambi impusca din spate. Ei a strigat emu, el a urcat. El nu m-a auzit. Sau, poate, era prea emoționat pentru a răspunde.
  
  
  Atunci era deja prea târziu. Ea a auzit un strigăt scurt, și în oglinda retrovizoare am văzut cum Лэмби a căzut în jurul mașinii. el albastru zăcea nemișcat în mijlocul drumului. Partea din față a ego tricouri fost scăldată în sânge. Ego corpul сотрясалось dintr-el de gloanțe. Jerome отомстил emu acum, când am fost prea departe, pentru a ne prinde.
  
  
  Ei s-a concentrat asupra condusului, încercând să nu să acorde o atenție la oboseală. Pentru noi nu mai fluierat de un glonț. Ieronim cu soldații săi a fugit de la mașini, ales la intrarea în hotel. Am fost departe de casă și în condiții de siguranță.
  
  
  Pe bulevardul ei virat și a apăsat pe pedala de acceleratie. Un camion mult mai potrivite pentru transportul de încărcături grele, decât pentru a crește viteza. Am avut ceva timp, dar nu a fost suficient, pentru a evita urmărirea penală colonel.
  
  
  Am fost la țară, și condus la hotel tony obținut. Nevoie de ceva pentru a rezolva rapid. Nu am putut evita Джерома pe drumul de coastă. Am avut două opțiuni. Primul - ascunde-un camion într-o magazie de pe vechiul hotel. Alta a fost rău drumul, петляющая prin munți.
  
  
  Mi-a venit în minte, că colonelul, cel mai probabil, știa despre existența hoteluri, și că Noe, să-l folosească. Emu chiar nu ar fi trebuit să lupte. Toată clădirea era din lemn. El a putut să ne ardă.
  
  
  De aceea el a ales un traseu montan. Nostru grele camion putut depăși gropi si umflaturi, probabil, mai bine decât cele mai ușoare mașini în spatele nostru, și ei nu puteau să se miște mai repede de noi pe acest drum.
  
  
  În momentul în care am ajuns la cotitură, ei nu ne-au observat. Ei au oprit, serghei și-a întors roata. Acum am fost invizibil-un mediu junglă pentru două jeep-uri, care este antrenată mimmo noi pe drumul principal. Excelent. Ei s-a oprit, a scos un proiector în jurul suportului și se îndreptă spre camion platformă pentru a-și anual, pe care le avem cu ei. Și poate, Lambi a scazut de arma. Mele stocurile de muniție au fost la un nivel scăzut.
  
  
  Nu am găsit arma între мотками corzi, cu lopata și cu trei sertare. Deja a fost de gând să fugi, când sergiu lanterne căzut text, pe una din întreaga cutii: "Dinamită". Ei a scos o cutie înainte. Mai multe tije căzut, dar cele mai multe în jurul ei încă a fost ușor wrapped rumeguș.
  
  
  Dacă colonelul Jerome află că am ajuns pe un drum principal, el este, fără îndoială, să se manifeste. Dar am fost gata ego-ul să ia. Am condus aproximativ numerele de metri în junglă. Ea a sărit în jurul valorii de marfă a tăiat și a fugit înapoi la o răscruce de drumuri, приготовляясь pe drum. Ea a făcut acest lucru la acel moment, atunci când jeep-uri Джерома mi sa părut în câmpul de vedere. Mergeau repede, sărit de după colț, și s-a eschivat de la ih felinare. Departe au observat un camion și, торжествующе strigând, m-am dus la el. Când de mine s-a apropiat prima masina de teren, ea a aprins fitilul. L-a aruncat динамитную piesă de pe bancheta din spate și scufundat cât mai departe în frunziș.
  
  
  Explozia s-a produs imediat și au abandonat-mă înapoi pe drum. Dar starea mea fizică s-a ценымногие mai bine decât de pasageri jeep. Ei încă-a reținut respirația, atunci când a auzit зовущий mine voce Tare. Ei s-a sculat mai devreme decât ne-am dori, și un gest de-a ordonat hei stai departe, uitandu-se la profunda pâlnie, formată pe drum. În spatele meu-by-turn de tras de a începe a doua masina de teren. Suntem cu o fată a fugit înapoi la camion. Deja am fost de conducere la viteză maximă, atunci când un jeep cu un țipăt ascuțit de frâne s-a oprit lângă un crater de pâlnie. În oglinda retrovizoare a văzut-o mare figură Джерома, склонившегося peste imensa выбоиной pe drum. Marcatori fluierat pentru noi, dar am fost prea departe, și ele cu greu ar putea să ne dăuneze.
  
  
  Tara nu a înțeles ce s-a întâmplat. Ea a explicat hei, că a găsit într-un camion, s-a aplecat pentru a rapid o sărut, apoi din nou concentrat la drum.
  
  
  "În acest moment suntem în siguranță", i - a spus hei. "Ei nu pot conduce prin această groapă, în caz contrar ei vor trebui să taie copaci. Și este nevoie de timp. Pregateste-te pentru o plimbare printr-o mare ".
  
  
  În întuneric, ei doar nu s-a lovit într-un copac, când a dat colțul, și mi-a amintit că am nevoie de sergiu. Riscul de a fi descoperit acum a avut o valoare mai mică decât riscul de a întâlni cu un copac. O privire la ceas mi-a spus că noaptea deja se încheie. În momentul în care vom ajunge la cele mai dificile locuri, va fi aproape de lumină. Acest lucru a făcut acest lucru ценымногие mai ușor.
  
  
  Dar în timp ce era încă întuneric, și sfânt faruri пробивался prin groasă frunze. (Recipientul) original, a trebuit să stea pe cant zi, pentru a nu se lovi cu capul de acoperiș. Ea a întins câteva mile, apoi amar de râs.
  
  
  "Nick", - a spus ea. "Nu cred că mă apropii pentru a face acest lucru. Ea a fost nebun de a veni aici și de a întâlni Fleming. Acest lucru a fost atât de romantic ". Ei râsete sunat stat dezamăgit de faptul. "Acum înțeleg că de fapt delle".
  
  
  Ei, a chicotit. - "Lumea de basm frustrant?"
  
  
  Așa că ea a fost frică, îmi spunea să mă cuprindă. Am urcat tot mai sus și mai sus și mai departe va fi chiar mai dure. Ei, a crezut că este un bun prilej de a da drumul conducerea. În cele din urmă, anxietate - este un stimulent, iar sex - un tranchilizant. Ei, s-a oprit și întors cheia de contact. A fost foarte liniștită. Ei, a ieșit, a mers masina, a deschis ușa din partea Ambalajelor și a scos-o. Ei подтащил-o la mașină, astfel încât să puteți verifica în teren, la lumina farurilor, nu există un dragon sau aricii, care pot strica distracția. Ee gura a fost la fel de foame ca și al meu. Hei, a fost la fel de tare ca și mine. A trecut mult timp, înainte de a ne, în cele din urmă, în acest joc de camion complet измотанными și mulțumiți. I-a zâmbit. 'Tu te simți mai bine?' Ea dădu din, откинулась pe spate în scaun și închise ochii.
  
  
  În momentul în care am ajuns atît de abruptă de roci, a fost deja deschis. Ea a spus (recipientul) Original, ține ochii închiși pentru un timp, și, desigur, ea imediat a deschis ih-a, cu un interes să se uite afară. Atunci când este privit pe fereastră și am văzut doar un abis, ea побледнела. Ea a satului sincer, вздернув bărbie.
  
  
  Când ne-am abătut de periculoasă parte a prapastiei, ea a crezut despre Флеминге. În locul unde drumul a ajuns într-un impas, am ieșit și și-au continuat drumul pe jos. Acum, ea a descoperit ceea ce mai înainte nu a observat. Trasee pleca într-un defileu; pe margine, pe de altă parte, au fost pesteri, în cazul în care sting anterior excesul de populația tribului. În acest moment pare a fi acolo, nimeni nu a locuit. Groase de lemn, porțile cetății au fost închise. Ei, a bătut de i-mânerul pistol. După câteva minute l-a auzit tunetul lanțuri și punerea de lemn cu șuruburi. Apoi poarta a aruncat deschise spre interior, și un bărbat în alb ascunse ne-a facut semn spre interior. Tara arăta de parcă a văzut o fantomă.
  
  
  Noi afecțiune l-a salutat pe fată, a spus Fleming se simte mai bine, apoi a trecut la departamentul de rău teritoriul marea barents.
  
  
  "Linia noastră de tăiat noaptea trecută. Nu am auzit nimic din interior cu ei dihor, ca ai plecat. Puteți să-mi spuneți care este situația în Port-of-Spain?
  
  
  Ei suspectează că un hotel vechi de la marginea orașului a fost ceva mai mult decât un simplu loc de reședință pentru a compatrioților, care doresc să viziteze orașul. Acest lucru a fost trebuia să fie un centru de teritoriul marea barents pentru mesaje, care au venit în oraș și au fost transmise cu ajutorul tamburului de jungla. Dacă mesajele nu a mai avut, acest lucru a însemnat că Jerome a comis o incursiune în nah.
  
  
  Ea a fost foarte obosit. A început să acumuleze un ceas de o lungă perioadă de tensiune. Această dorință cetatea a fost de necucerit. Regii, pirații și insurgenții întotdeauna în zadar au încercat să conteste ridicat ziduri în programul lor de timpuri. Dar de această dată, singura protecție au fost meu "Люгер" și o mână de gloanțe, elegant mic stand Митзи Gardner și câteva cutii de dinamită. Un pic împotriva moderne echipate cu armata. Ei, rezemă gros de piatră geme și l-a informat pe tony obținut. Ea a spus emu, că de gând să facă cu dinamita.
  
  
  "Am fost să arunce imediat această întrerupere", a mărturisit eu.
  
  
  "Dar atunci ei nu a crezut, iar acum este prea departe. Dar am превращаю acest traseu pe un teren minat. L aștept, că Jerome va veni aici, nu când jeep-uri. Ego-ul așteaptă o surpriză. Am nevoie de portari.
  
  
  Noe a adunat echipa și a introdus fete.
  
  
  
  
  
  
  
  Capitolul 8
  
  
  
  
  
  
  
  Oamenii scos dinamită în jurul camionului. Ei aduceau aici purpuriu deschis un sertar de la fort, lăsând complet cutie pentru dispozitivele min, pe drum. Înainte de a părăsi un camion, l-a scos rotorul de la delco, pentru ca nimeni altul nu ar putea să aibă un camion. Ea a transformat drumul într-un câmp minat, asigurându-vă că detonatoare instalate astfel încât o persoană ar putea exploda în fiecare taxa, indiferent de celelalte. În timp ce ea a lucrat, l-am auzit la tobe într-o cetate; acestea nu au fost mesaje și ceremoniale sunete. Ea a ghicit că Noe a încercat un pic pentru a ridica moralul.
  
  
  La acel moment, ca el a terminat, l-am simtit destul de измотанным și foame. Ea a ajuns cu greu până la cetate. Într-adevăr, a fost un ritual. Sacre de păsări au ucis și s-au fiert în apa de fierbere & nb. Nud соплеменники cu sulițe au dansat în jurul centralei. De la ei a fost sfârșitul militare de arme pentru a lupta cu базуками și mitraliere.
  
  
  Noe s-a îngrijit de acest lucru înainte de a-l a reușit, că a mânca. Nu am avut timp nici măcar pe jumătate adormiți. Când Noe mine este unica emisiune, sa pune la rece o cameră întunecată; Pe de umbra de linie pe zi de l-a putut vedea că soarele a ajuns deja la miazăzi de poziție. L-a pus pe om pe de strajă trasee. Din acest loc ar trebui să fie auziți apropierea mijloacelor de transport la distanță. Acum el stătea în fața Feb, și el a fost încântat.
  
  
  
  
  "Militarii au venit la camion", a spus Noe.
  
  
  Imediat s-a trezit. - 'Cât de mult ih?'
  
  
  "El nu știe cum să devin". - Noe a vorbit cu observatorul.
  
  
  "El spune:" foarte, foarte ".
  
  
  Ei s-a sculat și a fugit de la poarta. Până în prezent, au trebuit să meargă pe cărare, și ei de la hotel vă asigura că acestea nu au descoperit dinamita. Salon de război a fost de peste, și oamenii, trecuți în peșteri lor, au fugit înapoi în cetate.
  
  
  Ei ocolită de ușa camerei Fleming și pentru o clipă încremenit. El stătea pe zi, între cele două fete. Pe забинтованной mana, nu ne-a fost urât roșii benzi, ne-culoare gri de nuanțe de ciocolată fata. Nu am avut timp sa trec pe asta, dar rapide de recuperare Fleming am fost surprins. Ei a aruncat-o în jurul capului, continuând să meargă. Ei au alergat prin poarta de acces și a fugit de-a lungul traseului. Dacă ar fi fost rapid, l-ar putea confrunta cu ei, dar trebuia să fie sigur.
  
  
  Când a ajuns la trecere, atunci eu încă nu au văzut nimic. Acum, ea a fost într-o poiană și prin vârfurile copacilor ei ar putea vedea un camion de pe fundul râpei aproximativ o jumătate de milă mai jos. Un grup de aproximativ treizeci de oameni, care stăteau în apropiere, nu este de gând să urce la etaj. Interesant, de ce? Apoi a auzit în spatele ei înșiși zgomot. Acest lucru a fost Митзи. Nu nah a fost reumatism.
  
  
  "Există încă un atac pe de altă parte, Nick. Barca în golf. O mulțime de bărci.'
  
  
  Este объясняло, de ce un grup de încă așteptat de mai jos. Acest lucru a fost co-acțiune, o mișcare de învăluire, care va începe simultan pe două fronturi. Ei au îmbrățișat ee pe umăr. "Poti detona minele?"
  
  
  "Acesta a fost întotdeauna scopul meu în viață. Ce trebuie să fac?'
  
  
  A demonstrat-o o hei aprinderea, i-a înmânat hei, o brichetă și a spus ce să facă. "Drumul între aceste două puncte au fost extrase". Ea a subliniat iată două puncte. "Contactul din dreapta se aprinde cel mai mic impuls de trei minute, apoi siguranței de aprindere. Când primul grup va ajunge la roti, ee nevoie pentru a aprinde. Sperăm că, acest lucru va fi suficient, deși unii soldați uneori sunt prost. Nu vă grăbiți. Dar opriți ih ".
  
  
  'Cu placere.' Ea a sărutat-o, mă, și am impresia că ea sărută-mă la revedere. "Noroc cu flota".
  
  
  Ei, a chicotit. 'Acest lucru va funcționa. Reciteºte Lui Noe ".
  
  
  L-a asigurat mai bine decât a simțit. La noi nu a fost tinuta pentru mult timp să reziste la asediu cu cele două părți. În cadrul posibilităților, ea a trebuit să facă ceea ce a fost în puterile mele, dar ceva подсказывало-mi, că, pentru a supraviețui această zi, avea nevoie de un miracol.
  
  
  În timpul lipsei mele de la cetate au avut loc schimbări majore. Tribul a fost ocupat. Scări de stat pe acoperiș solid, care se ocupă, de asemenea, a servit ca un zid protector, și pietre de mărimea unui craniu au adus în găleți, care au fost transmise în întreaga mână în mână, ca o banda transportoare.
  
  
  Destul de ciudat, acest lucru a fost enchanting spectacol. Ritmic покачивание toate aceste mâini negre, transport de materiale, atât live dragon, вселяло încredere în acești oameni, care, probabil, niciodată în viața lor nu au purtat adevărate războaie.
  
  
  Noe și-a păstrat aspectul, dar părea mai puțin sigur decât ego-ul, oamenii. El a stat de vorbă cu Флемингом într-o zonă liniștită, la poarta. Fleming odihnit pe un scaun și părea a fi încercat ceva convinge tony obținut. Ei a venit linge, de a urmări o conversație.
  
  
  "Bine, Noe, ei vreau să cred că Jerome duce un joc dublu. Dar eu nu pot permite să-și dumneavoastră oameni riște viața сыч cazul meu. Dacă Jerome atât de puternic, atunci trebuie să se supună, ca a ascultat de ei, generalul Хаммонду. Ei сдамся și voi fi exilat în Statele Unite. Jerome - capabil de persoane, și această insulă în cele din urmă a cunoscut dictatura militară înainte. Poate, ei chiar pot da emu sfat. Sa vreau i s-a transmis mesajul meu.
  
  
  Trimite Джерому mesajul lume a fost tot ce semna propria condamnare la moarte. Chiar dacă ar fi colonelul a plecat tony a obținut și ego-ul trib în pace, ei ar fi la noi pe minut nu a aparținut țara celor vii. Ei, a crezut că este destul de rău, pentru a satisface o înfrângere. Ei urât. Dar a fost mai rău, să ne imaginăm că s-ar fi întâmplat cu mine, dacă ar fi Jerome a fost atât de dezgustat, așa cum am crezut. Ea a fost de așteptare pentru răspunsul Patriarhului. Acest lucru s-a dezlănțuit obositoare тирадой.
  
  
  Fleming, sa respect dvs. de idealism, dar el orbește tine. Când generalul Hammond am scapat de tine, oamenii încă mai credeau că el va părăsi insula островитянам. El ar putea permite să alunge tine. Caribe Jerome nu poate fi atât de generos. El este la fel de nepopular, cât de ambițios. Atâta timp cât ești în viață, tu ești pentru el o amenințare. Și pe harta pusă nu numai viața ta. Dacă Jerome reuși să pună în aplicare planurile noastre, el va transforma acest munte în ракетную de bază. El a izgonit pe noi, și va duce aici dușmanilor noștri. El nu poate rămâne la putere fără sprijinul Rusiei. Acest munte a fost noștri sacru casa de-a lungul secolelor. Aceste persoane sunt mai degrabă vor muri, decât a arunca acest munte ".
  
  
  Bătrânul a vorbit de bine. El s-a convins Fleming, care a arătat că nu este sensibil la argumentele rezonabile. "Recunosc, ai dreptate, Noah. Prea mult timp a trăit într-o lume de vis. Speranța ia uneori un aspect incredibil de sexy. Dacă ți-понадоблюсь, ei pot cu o mână arunca cu pietre ".
  
  
  El s-a atins de mâna lui tony a, în semn de respect, apoi șchiopătînd sanatoasa cu piciorul la парапету.
  
  
  Noe a facut semn mine. Ei, a urcat pe acoperiș și a privit prin angrenajul de perete intrarea în lagună. Se apropie flota a negat apărute în mass-media mesaje-mi despre cum britanicii au evacuat din Dunkirk în timpul de început al doilea război mondial. Fiecare barca de pescuit, fiecare прогулочное navă, în scurt zic, tot ce se poate găsi în Port-of-the-of spain, abordat de mai sus.
  
  
  Ei au visat despre americani torpilă ambarcațiuni și de acoperire a ceea prelevare de probe de aer, cu un luptatorii. Dar acesta a fost un minunat vis treaz.
  
  
  Primele bărci pluteau unul după altul, de la viteza maximă pe & nb în direcția noastră. Barca plutitor de el, уцелеют. Primele se va confrunta cu o surpriză. Ei repede s-au apropiat, aparent, nu acordând o atenție la subacvatic de baraj, care se ocupă de va opri ih mișcare. Reputația lui tony a отпугнула ar fi oameni de acest mic port, de aceea ei nu știau nimic despre inundații barajul.
  
  
  Ei a observat ca primele două iahturi concurat împreună în apropiere. Chiar și fără binoclu ei ar putea vedea bazooka și mitraliere, pe care oamenii au ținut pe punte. Ei au lovit de barajul simultan cu sunet cod de metal. Nazale parte a urcat pe jar, carcasa затрясся, și comoție швырнуло oameni cu punte în mare. Și, pentru a sărbători lansarea, în același timp, s-a auzit de bumbac la prima încărcare, care a declanșat explozia Митзи.
  
  
  Pentru primele două nefericiți iahturi au fost două remorchere, care nu a mai putut frana. Au tăiat în zidul de piatră și повисли sub un unghi. În jurul valorii de oameni, căzuți peste bord, unele s-au scufundat sub greutatea de pantofi și un alt costum, alții au reușit să se agațe de un baraj. Următoarele лодкам s-a oprit în mijlocul lagunei. Dar cele trei bărci încărcate cu soldați, înarmați până în dinți, au lovit de un baraj, nu a primit cu daune vizibile. Ei au dibuit neașteptate obstacol cu bastoane. Se pune pe o înălțime de bariera de inundații pe scara care duce la cetate.
  
  
  Oamenii din jurul primei bărci au început să treacă printr-un baraj la scări. A treia barca ușor s-a depărtat și a dat foc de acoperire, în partea de balustrada.
  
  
  Nu am observat că Noe s-a urcat pe scara, dar a observat că el este alături de mine. El a fost de bambus periscop cu o oglinda, care i-a permis să se uite sincer peste balustradă. El a ridicat brațul, gata să dea semnalul de alarmă. De-a lungul mânerului de stat maro forme, fiecare cu o piatră în mână.
  
  
  Din cauza tir bărci în mod clar s-a auzit un sunet soldaților cizme. Apoi am auzit un marait de cealaltă parte a zidului, și a dat seama că soldații acum deschis sub noi. Noe și-a băgat mâna. Brusc de perete a apărut o mișcare.
  
  
  Bărbații au uitat de пулях, care a fluierat deasupra capetelor, наклонились peste un zid de o grosime de opt metri, au aruncat cu pietre și s-au refugiat din nou. Trei în jurul ei sa prăbușit din cauza rănilor. Alte dus ih și au ocupat ih locuri.
  
  
  Foc de acoperire brusc sa oprit. L-am uitat de-a lungul dințate a pereților de până la baza scărilor. A văzut-o cădere de soldați: o reacție în lanț tel, катящихся la mare.
  
  
  Oamenii tony a obținut, din nou, au adus pietre și s-au pregătit la repetarea succesului.
  
  
  Foc de acoperire a fost reluată, și ucigătoare de plumb din nou fluierat peste dințate ziduri, stantare gauri de обветренной geme.
  
  
  
  
  
  
  
  Capitolul 9
  
  
  
  
  
  
  
  A început a doua explozie a zguduit junglă. Deci, Митзи a trebuit să aprindă început a doua taxa. Acum nu are nevoie de Noe. Ei încă nu a reușit să ajungă în barca din "Люгера", și un glonț în jurul ih artilerie până când nu este prea puternic afectate de perete. Vechi gigantul bine controlat de scara. Ei, a fugit de la poteca. Митзи așezat pe pământ cu a treia взрывателем în mână și părea tulbure. "Au mai inteligent", - a spus ea mie. "Prima dată am fost de șapte, iar în al doilea dis de patru, toate împreună. Dar acum ei merg unul după altul. Cu o distanță de opt metri. O rușine, o comoară pentru o singură persoană.
  
  
  "Nu, ei nu sunt", am răspuns. 'Nu contează. Ei voi distruge ih individual ".
  
  
  S-au dus mai departe soldați. Acestea nu sunt rupte in lupta, dar s-au dus, personalizate руганью ofițeri în spatele ei. S-au uitat înainte și în lateral și pe pământ a cerut min-capcane.
  
  
  Ea a fugit prin pădure tânără la подходящему pentru mine locul. Iese o bucată de piatră, aproape de calea de jos. Dacă ar fi putut ajunge acolo mai devreme decât soldații, el ar fi putut să lucreze constructiv cu ei "Люгером". Numai că, ajuns acolo, când primul om a fost la indemana. El a fost scăzută, коренастым și foarte tenul închis. Ego-ul fata era pătată de sudoare. El s-a oprit, pentru a respira, apoi încet s-a dus înapoi, nu reducerea ochilor cu trasee. Ea a avut ca scop de люгера, apoi s-a răzgândit și din nou pus deoparte ego-ul în carcasa toc. A fost o modalitate mai bună. La urma urmei, el nu știa că am fost acolo.
  
  
  Mele stocurile de muniție, în orice caz, au lăsat de dorit, și ei încă nu a putut conta pe ele. L-a scos stiletto din teacă pe bratul drept. Atunci când un soldat a trecut sub mine, ei au sarit pe el din spate. Ei doborât de ego picior. Se părea că un pic de prelevare de probe de aer, care de la el a rămas în plămâni, aruncat din el. Nu am acceptat ucide inconștient inamic. Dar de această dată am avut nici o alegere. Acum, ea nu a putut permite luxul de a lua prizonieri. Fără tragere de inimă după ce ați terminat de locuri de muncă, затащил ego-ul ei de sub un tufiș, ego-ul a luat o pușcă și cartușul de centura, precum și a mers înapoi în adăpost. Dacă ar fi continuat în același spirit, ei ar putea, astfel, de a distruge o mulțime de, și, de asemenea, de a acumula un stoc de arme. Convenabil și inteligent!
  
  
  Următorul blocat nas din cauza unghiului. El s-a oprit, cu uimire în ochi, când am văzut în fața petele de sânge de pe pământ. El a ridicat capul și mai mult, s-a întors și a văzut pe mine. El ness cu curea înainte de burtă de viteze automata, iar acest automata promitator pivotat în direcția mea.Rapid rupt din context arma în toc și-a lansat un glonț emu în cap, înainte de a avut timp pentru a apăsa pe trăgaci. Ea a mulțumit în tăcere Хока pentru antrenamente în viteză și agilitate, care sunt cele mai bune agenții de AX trebuie să facă în mod regulat și care, de obicei, disprețuiesc, pentru că ei au obiceiul de a întotdeauna de a reduce mele relaxeaza. Dar, uneori, pentru o fracțiune de secundă mai mult de viteză înseamnă diferența dintre viață și moarte. "Rămâi modest, Nick, - m-am gândit.
  
  
  Dar tot făcut frumos.
  
  
  Din păcate, omul se rostogolește de trasee atât de departe încât să nu mai fie orb zona. Dar nu am putut să renunțe la această mașină.
  
  
  Cu люгером în dreapta ei, a sărit, s-au grabit la cadavru și a început să lucreze mai rapid, fără a lua ochii de la traseu. El a fost încărcat cu muniție, ca вьючный catâr. De aur venele!
  
  
  Ei скатил ego-ul de pe marginea pistei, în tufișuri, s-au adunat arma și a fugit înapoi la locul lui. Încă nimeni nu a ieșit de după colț. Ciudat. De ceva timp a fost ocupat. Ar trebui să fie, au auzit Люгер.
  
  
  Ea a mai așteptat încă zece minute, dar nimeni nu a apărut, și am început să simt că în zadar petrece timpul. Ea s-a întors la Митзи cu prada. De aici l-a putut vedea în partea de jos camioane și jeep-uri. Soldații s-au adunat în jurul omului cu рацией. Probabil, ei au fost de așteptare pentru noi ordine de la cineva mai mare pe posturi. Митзи оценивающе uitat la noul nostru arme. Ei, a chicotit.
  
  
  "Ei nu se va opri toate că Jerome poate arunca în noi, dar, cel puțin, avem un mic atu. Această mică armată de jos va ști că ne-am înarmat cu
  
  
  Ea a subliniat la un grup de jos. "Ei schimba planurile lor. Drumul este foarte periculos, și nu cred că ei vor merge la un alt лобовую atac. Dar țineți ih sub ochi și avertizați-mă, dacă greșesc ".
  
  
  Ea облизнула buzele. - Lasă-mă aici pușcă, bine? Poate fi, l-aș putea face cu el ceva util ".
  
  
  Ei a lăsat o pușcă și un pic de muniție. Abia ei a plecat, ea a auzit un sunet nou - thunder minele de pe șoseaua de coastă. Se poate observa este timpul din nou să arunce dinamita.
  
  
  Ei sinucis cu заряжанием, când mașini noi s-au oprit la capătul drumului. Soldații au ieșit, și am văzut un om cu рацией. Ei au avut nici o idee că acești soldați vor fi abordate în grupuri. Ei nu stahl așteptați până când acestea sunt departe, și a suflat taxa de prima.
  
  
  El a explodat sub jeep-ul, dar, de asemenea, a distrus două camioane. Când zgomotul exploziilor verset, ea a lansat un rând de mașină masinilor spatele. Mașini, care erau încă intacte, au trecut în marșarier și, cu grijă, s-au mutat în urmă. Se pare ca de ceva timp acolo va fi liniște, și el a decis să se întoarcă în cetate. Pe acoperiș a fost zgomotos. Toate au fost în adăposturi, așa cum bazooka și дальнобойные puști au continuat să bombardeze balustradă. Noe mă făcu semn să se uite în ego-ul periscop. Ei a văzut un grup mare de soldați care merg printr-o barieră de inundații la scări. Unele au ajuns deja la scări și a început să urce pe ea. Noe arăta sumbru.
  
  
  Toate mișcare a mers mai repede decât mi-aș fi dorit. Dacă o acoperire a durat mai mult, au bătut-ar fi lor de oameni, dar nu am putut ih face rost, până când focul nu se va opri. Ei, lovit de masina si a poruncit lui Noe sa ma previna, atunci când acestea vor fi în partea de sus.
  
  
  Cu toate acestea, acest lucru nu a fost necesar. După câteva secunde, focul a acoperi brusc sa oprit. Acesta a fost un semn pentru mine. L-a auzit, cum ar fi talpa ajuns linge, când ei, și-a intensificat între cele două vîrfuri. Ea doar nu a lovit în față soldat automat, dar el a deviat, când un soldat a făcut ultimul pas. Lovitura de " vending-a aruncat ego-ul pe bărbatul din spatele ei. Amândoi au căzut peste margine. Ea a continuat pentru a trage, până când scara și o mare parte din baraj nu au fost indepartate. Ultimele bărbații s-au grăbit înapoi la лодкам și s-au refugiat, scufundare în apă.
  
  
  Tir nu a mai avut. Flota a plecat de la дальнему sfârșitul baraj și s-a ridicat ancora acolo unde suntem cu Митзи îmbrățișat unul pe altul în sare & nb. Părea un secol în urmă.
  
  
  Ea s-a întors la Noe. Ei, m-am aranjat pe spate și a aprins-o în jurul lungi, subțiri și foarte gustoase țigări făcute special pentru mine de la Istanbul. "Acesta a fost primul act", i - am spus. "Noi, probabil, ne putem relaxa un pic".
  
  
  "Acest lucru poate fi adevărat pentru tine, Nick. Eu vă sunt foarte recunoscător pentru tot ce ați făcut. Dar asediul încă nu s-a crăpat doar reținută și pentru scurt timp. Armata Джерома va reveni. Ei știu că oamenii mei cred că au câștigat, și, prin urmare, se așteaptă yahoo. Dacă nu le va aranja de nuntă, ei vor crede că am uitat să mulțumim zeilor pentru victorie, și se tem că avionul nu va mai fi благоволить noi. Apoi, ei vor pierde dorința de a lupta ".
  
  
  Noe a lăsat pe mine să organizeze o sărbătoare cu focul sacru, role și церемониальными dans. L-a împărțit timpul între supravegherea sărbătoare și supravegherea flota inamica. Unele nave пришвартовались la mal. Ea a fost într-adevăr surprins de faptul că soldații au rămas alături de bărci și nu încercarea de a ajunge la cetatea prin plaja. Walkie-talkie vor раскалены de ordine și sens opus raportare.
  
  
  Ei, statea si se uita la apa, ca, brusc, am simțit o mână pe cont propriu. Acest lucru a fost caldă de mână, цеплявшаяся pentru degetele mele. Ei огляделась. Pentru totdeauna de mine склонилась fata. Ea a fost обнажена sub centura, și pielea ei străluceau de церемониального de dans. Ee piept вздулись. fata mea. Respirația mea a devenit учащаться. Și asta nu e tot.
  
  
  Ei trebuia să aibă grijă acum, când toate au fost ocupate de вечеринками. Dar și pe mine aceste blestemat tobe nu au. În plus, cu barca nu a fost notabile de acțiune. Ei, a coborât pe scări după ea. Am găsit un alt un alt soft de flori în jurul valorii de frunze într-o zonă liniștită, la poarta.
  
  
  Apoi totul s-a terminat. Sunet de tobe stahl redusă. Acest lucru a fost un pic ca la rugăciune, și el a simțit ciudat de calm. L-a ajutat fată să se ridice și ne-am dus înapoi, ținându-se de mâini. Ei a lăsat-o, să se întoarcă la парапету și se uită pe pereți.
  
  
  Flota a plecat în largul mării!!! O barca era încă în lagună și se pregătea să părăsească ultimul naturala de port. Că, croitor iei, s-a întâmplat? Ea a venit în jos, pentru a se tony obținut, care tocmai a stat de vorbă cu Флемингом și Recipient. Ea le-a spus la stiri.
  
  
  "Acum ne putem ridica de aici Fleming și fete", i - am spus. "Poate vom fi capabili de a trece pe o altă insulă, și trimite un mesaj de Statele Unite. Ele pot apoi ne ridica avionul. Astfel, cel puțin, Fleming va rămâne în viață, pentru a încerca din nou. Și ei pot reveni mai târziu pentru a elimina gradul de colonel ".
  
  
  Dar Fleming nu a vrut să audă despre asta. Nici avioane. Nici o lichidare Джерома. Ea a renunțat și acru, a declarat emu, ce este ego-ul, dosarul personal. El doar a trebuit să-l rezolve cu Apr, până când a examinat rupte barca.
  
  
  Noe a ales îmi vine în ajutor mai multe persoane. "Cei mai buni înotători", - a spus el. Înotătorii nu am avut nevoie, doar portari. Ea a profitat de ocazie pentru a afla cum lucrurile Митзи.
  
  
  Ea era încă acolo, în cazul în care ea a plecat de ee, dar jeep-uri sub ea nu a fost. Doar un camion a fost încă acolo. Ea mi-a spus că ei au plecat, toate în același timp; este posibil, în același timp, când am plecat de nave. Ei a spus asta e despre asta, și ea s-a uitat sceptic la mine.
  
  
  "Tu nu crezi că Jerome va ceda, nu-i așa? Ce va face el?
  
  
  Eu nu am spus lui Noe și Флемингу ceea ce a crezut de fapt delle. Dar ei ar fi putut vorbi cu Митзи. "Am observat că el s-a rugat de Castro ajutor. Ei prezic că ne putem aștepta la bombardiere, канонерских de bărci și de orice altceva, că Rusia ar putea trimite pe capul nostru prin Cuba. Sper ca noi aici nu va mai fi ". Ea a spus hei, cu barca, care a suferit un accident de pe pzu, și că am avut intenția de a consilia lui Noe trimite ego trib pentru un timp departe în junglă, când vom pleca. Întregul hotel, iar sub picioare se poate de mult накалиться.
  
  
  Ea sa uitat la mine cu milă. "Fără speranță localitatea rusia. Noroc cu acest lucru ".
  
  
  
  
  
  
  
  Capitolul 10
  
  
  
  
  
  
  
  Vântul a fost suficient de puternic pentru a se agită suprafața apei, dar aproape nu și-a încetinit viteza noastră. Un remorcher a fost calculat, nu la viteza, iar la tractare barje, care transportă produsele în întreaga afacerilor interne zone din Port of Spain, și, deși am navigat la viteza maxima, am avut sentimentul că am ползем.
  
  
  Cu ajutorul oamenilor lui tony a ei i-a eliberat această barcă, care se ocupă de sate eșuate în timpul unui atac inamic, și apoi o mică reparație ea ne-a fost.
  
  
  Noe și-a trimis oamenii săi în zona de cealaltă parte a munților, în cazul în care acestea рассредоточились, pentru a nu cădea în mâinile soldaților Джерома. Ei ar fi putut face lui tony a înțelege că cetatea nu mai este de încredere, și cu greu a făcut ego-ul merge cu noi. El a preferat să rămână cu tribul său, dar i-am arătat i-a fost, că el mai bine servit său trib, merge cu noi, și ajutându-ne. În plus, acum, când a devenit cunoscut faptul că el Fleming a luat sub aripa lui, el a fost, fără îndoială, a trebuit să plătească acest preț. Fleming, de asemenea, cu fermitate a insistat ca el ne-a însoțit, și în cele din urmă cel fără tragere de inimă a cedat.
  
  
  Acum mergem la laguna capturată буксирном barca cu motor. El viteze, care se ocupă la noi a fost, chiar și la cel mai apropiat de insula, călătoria s-a transformat parțial într-o călătorie de noapte. Cu toate acestea, în lumina strălucitoare a soarelui am acum deveneau o pradă ușoară, dacă avioanele inamice au apărut până ce am plecat de la laguna. Apoi, ei de hotel încerca să înoate sub acoperire de pe coasta de est neobservat, și apoi să traverseze mările în locul în care nu ne-am așteptat.
  
  
  Peste tot, în cazul în care am navigat, bancurile de nisip au fost неглубокими, dar, cel puțin, nu am văzut nici un fel de mijloace de protecție împotriva inundațiilor sub nivelul de rochie. Dacă ne-ar fi descoperit? . Atunci am fi avut puțină speranță.
  
  
  M-am dus la încovoiere laguna. Mal până la marginea apei зарос junglă. Ardezie a mers sub apă într-un canion subacvatic. L-a comportat cum se linge la mal. Ei, în speranța că remorcher pe întuneric frunze nu va fi proeminent de la distanță. Dar acest lucru sa dovedit a fi inutil de speranță.
  
  
  Am fost aproape acolo, când au auzit venind de avion. El a zburat încet și josnic, nu părea să fi observat noi, până când nu a fost deschis peste noi, și a zburat pentru a roti rapid. Avionul nu va fi бомбовую sarcina, dar cumva el ar fi fost înarmat, în caz contrar, el nu s-a deranjat să zboare înapoi.
  
  
  Un mic cal de povară, pe care am deturnat, vâsc manevrabilitate bună, și-l repede поворачивал. Noi втолкнул Fleming în cabina din spatele meu, вытолкнул acolo Recipientul, растянувшуюся pe punte.
  
  
  Rapid city gloanțe a plecat de la noi, după ce, prin apă. Ea a schimbat cursul, și gloanțele nu și-au atins ținta. Când avionul a zburat de la începutul anului pentru a doua oară l-a auzit thunder nostru de mitralieră. O scurtă privire la pupa mi-a arătat că Митзи încă o fată bună. Arma a fost de la hax în mână, și ea, de asemenea, a căzut în gol. Rezervorul de combustibil într-una în jurul valorii de aripi a explodat, iar avionul s-a prăbușit în mare. Митзи-a lăsat de viteze automata si mi-a dat un semn de victorie.
  
  
  Ei încă nu a îndrăznit să se bucure. Un avion fără îndoială a avut radio cu baza. Acum, când acest lucru nu a devenit, alte piloți, se pare, a însumat. Dar acest lucru poate dura ceva timp, și nu am de gând să ih aștepte.
  
  
  La gura lagunei adâncime a fost atât de mici, că de bancuri de nisip au fost vizibile cu ochiul liber. Dar remorcher a fost o mică nămol, și am trecut fără muncă. Ei a rasturnat cu capul în largul mării. Și ei imediat ih a văzut două ascuțite ca un brici, un nas mare viteză, de patrulare катерова рассекали apă. Zvelte ogari concurat la noi, în plină desfășurare, așa cum a văzut doar de noi. Și ei imediat ne-a văzut. Nostru cu patru cilindri Dodge nu ar fi putut rezista puternic motoare ih în mașină de unitati.
  
  
  Tot ce am putea face este de a câștiga timp. Eventual, să ne întoarcem la discutabil apărarea cetății? L-am gândit, ne vom descurca dacă ne-am. Ei manevrate буксиром și l-a întrebat. "Cineva de aici stie cum se conduce o barcă?"
  
  
  Fetele ar putea face acest lucru. Desigur, au navigat doar pe iahturi, dar de locuri de muncă remorcher nu este foarte diferit.
  
  
  "Un substitut pentru mine. Întoarcem în cetate. Va trebui să aștepte până la căderea întunericului, înainte de a încerca din nou.
  
  
  Tara s-a strecurat mimmo Fleming și a preluat conducerea. Ea a spus pe un ton tensionat. "Sunt prea rapide, Nick. Am de la ei, nu pleca.
  
  
  'Meu ambuscadă va funcționa. Aveți încredere în unchiul Nicu.
  
  
  Nu am avut timp pentru a explica. Ea a fugit pe квартердек, apucat de viteze automata și muniție și a sărit peste bord. Ei strecurat wade la mal și scufundat în junglă. Remorcher cu stângăcie грохотал în linie dreaptă spre fort. Bărci de patrulare întors și a făcut lor de mitraliere. Imediat după буксиром de apă au fost fântâni.
  
  
  Dar sunt prea în grabă. Ei au continuat să înoate side-by-side. Prin urmare, ei nu pot trece prin trecerea îngustă.
  
  
  Este, de asemenea, nu funcționează. Prima sel eșuate pe bancuri de nisip. Speedboat nava s-a sculat pe picioare din spate, aruncand peste bord aproape tot echipajul. În jurul adăpost în jungla lui обстрелял de oameni, încă aflate pe navă.
  
  
  Izbucnirea celui de al doilea câine de pază, de tăiat, de asemenea, au suferit aceeași soartă. Dar asta a fost la îndemâna mea mașină. Din păcate, acest lucru nu a funcționat, și-a schimbat poziția. Ei nu puteau să mă vadă și nu știau exact unde să-l aflu, dar două mitraliere s-a tras rânduri lungi în partea de copaci, care se afla între ei. Ea a fost de așteptare pentru jurnal gros, până când acestea nu vor obosi, sau ei nu a alerga afară de munitie. În orice caz, nu este forțat să aștepte mult timp. De la ei a fost o mare problemă, decât de viteze automata de pe mal, care încă nu a putut lovi ih. Thunder ih motorului s-a transformat în țipăt strident, atunci când au încercat să se rupă de nisip. Hrana pe scară largă затряслась. Toate, în afară de direcție, sărit peste bord, pentru a nu întîmpina iute capul. Barca se mișcă inch pentru дюймом, dar se mișcă. Și după o jumătate de minut de lucru desprins. Echipajul a sărit de la bord și s-a întors spre Port of Spain. Ei, a venit la & nb și-a uitat prin apa din lagună până la stâncă. Nostru remorcher a ajuns în condiții de siguranță, și toate numai scările. Ei, a crezut că le-a pregătit o surpriză plăcută. Dacă o patrulă atât de ușor de tras barca pe nisip, putem deduce și alte. Ne-ar fi pe nen rapid уплыли Grand ЛаКлер. Unii din jurul nostru ar fi putut să îmbrace forma echipajului. Dacă ar fi cineva de pe coasta de ne-a văzut, ne-ar fi luat pentru oameni Джерома. Și scoaterea bărci cu meli nu ar provoca nici o problema. ei, a fost Ea de gând să se întoarcă în cetate, pentru a ridica oamenii săi și să trimită aici un remorcher. Dacă ar fi avut destulă putere pentru a tracta barje, el ar putea, fără a forței de muncă scoate de ambarcațiuni de patrulare.
  
  
  Mi-a devenit brusc foarte bine. Până când ei nu s-au auzit voci. Și scârțâit de cizme, se înalță pe un deal în spatele meu. Cel puțin patru persoane. Ei și apoi a vorbit un prieten cu un prieten. De unde, croitor, ia, au, brusc, provin de la? Poate, ih aici подманила tir. Mi-e timpul pentru a găsi un loc mai sigur.
  
  
  Ei, pentru o clipă, a crezut despre barca, care a văzut-o pe punte pupa regimentul de bărci. Dar acest lucru nu părea cea mai bună soluție pentru a ieși pe apă deschisă. Dacă m-au văzut, i-ar fi fost mort. Ei ar putea să încerce să înoate până la cetatea sub acoperire proeminențelor de frunziș.
  
  
  Dar cu toată această sânge în & nb ei ar putea fi sigur de o companie. Barracuda sau rechin. Cel mai bun, ce am putea face este să încercați mai prejos de soldați în zonă, care au deja cautat.
  
  
  Ea a ajuns la pământ și, cu grijă, blocat capul peste tufișuri. A treia ambarcațiuni de patrulare a stat ancorat la mal, și ego-ul barca pune pe o fâșie de nisip de la poalele dealului. Aceasta barca poate transporta un pumn de oameni. Ei bine, a fost un pic altfel, mi-ar fi trebuit să auzi mai multe voturi.
  
  
  Ce acum? Nu am vrut să aștept până când soldații vor apărea în câmpul meu de vedere. Ea de natură vânător. Nu-mi place să aștept, când la mine vor veni dificultăți. Ei ih caut. Un om în atac are întotdeauna un avantaj. În plus, am avut un argument suplimentar. Orice, care-i o întâlnire aici, nu poate fi decât dușman. Și fiecare sunet, care le-au auzit, ar putea fi un sunet în jurul ei. Ei vor trebui să aștepte pentru a trage, până când nu vor fi siguri că nu ne vor ucide unul prin oamenii săi, și-l pot ataca, de îndată ce-i voi vedea sau voi auzi.
  
  
  Ținându de viteze automata, pentru ca el nu a prins în frunze mari și viță de vie, ea a început să se avanseze pe pământ. La treizeci de metri de ei, a văzut cum se mișcă ceva maro. Bărbatul s-a aplecat, a проползти sub viță-de-vie, atenția s-a concentrat pe ceva înainte, el era cu spatele la mine. O mișcare rapidă a dispărut brusc în frunze, și-a pierdut ego-ul în minte.
  
  
  M-am dus după el. Dacă l-ar fi putut ucide ego-ul, acest lucru a lăsat să o gaură în ih linii. Și această gaură va fi suficient de mare pentru a dor de Nick Carter.
  
  
  Dacă l-ar fi împușcat, l-ar fi подманил alte la sine, dar el ar putea în orice moment să se întoarcă, să mă vadă și să-mi dea complet împușcat. El nu a fost pe distanța de aruncare pentru стилета.
  
  
  L-a luat automat în mâna stângă, a zguduit lor стилетом în mâna dreaptă și a început să se strecoare în sus la el. Ea a fost la trei metri în spatele lui. Apoi s-a întors. El m-a privit surprins și a ridicat pistolul-mitralieră. L-a aruncat cuțitul. El вонзился emu în gât înainte de a avut timp pentru a apăsa pe trăgaci. El s-a prăbușit fără prea mult zgomot. Ei, a venit la el pentru стилетом.
  
  
  Aici golul meu a explodat.
  
  
  Când a venit în sine, în propria mea capete un sens mare nu au douăzeci de bit-grupuri, fiecare în jurul valorii de care a jucat diferite melodii. Ei, s-a uitat la vârfurile copacilor și a văzut deasupra militar trei forme de urât fericite persoane. Mâinile mele au fost legate de sub mine. Odin în jurul a trei a fost сержантом, alți doi - membre. Sergentul meu tucked în stiletto pentru centura, soldații au purtat meu automata meu "Люгер". Sergentul a văzut, cum am deschis ochii, s-a apropiat linge și пнул pantof mi-a între coaste.
  
  
  "Pentru Бельмонта", - mormăi el și din nou m-a lovit cu piciorul. Inseamna sa прооперировал gât Бельмонта. Următorul va fi al meu gât. Cu mâinile în spatele ei nu putea face nimic împotriva acestui cazului de forță majoră. El a frecat mâinile, mulțumit cu prada. "Sculați-vă, domnule, o mie de dolari", - a spus el. "Și tu, de asemenea, vei primi o promovare".
  
  
  Nu am pornit de pe loc. Așa că am fost pentru ei mai apreciate viu, decât mort. Dacă sunt atât de hoteluri trece-mă în condiții de siguranță și sunet, mi s-a părut rezonabil, că și ei trebuie să facă toată treaba. Sergentul rupt degetele de la picioare. Soldații au ridicat-mă pe picioare. Odin l-a strâns în jurul lor "люгер" la lopata mea și a început să împingă. Au fost două decizii. Sau ea a continuat să meargă, altfel rupt-ar imagina spatula. M-am dus mai departe.
  
  
  Ei au împins pe mine în locul unde a fost barca de la mal. Sergentul latrat pe ceilalți oameni, pentru ca ei au încetat să mai caute. Ei au prins de mine.
  
  
  Au răspuns două voci, și după ceva timp în jurul valorii de junglă au apărut de însoțire ih soldați. Toate acestea au fost foarte mulțumiți de ea.
  
  
  În Sergentul a ordonat новоприбывшим transporta un mort сослуживца, și suntem deja în drum. Portante cadavru înainte de mine, cei de lângă mine și sergent în spate. Ei nu prea a avut grijă de viitorul său. Probabil, am avut o întâlnire cu clor, subsol și un sadic, un interogatoriu, și apoi întâlnirea cu o buclă.
  
  
  Chiar dacă Hawke va afla despre destinul meu, el nu se poate face nimic. Pe postul său uem a fost greu să recunoască faptul că în treburile interne Mare Лаклер a fost implicat agent american.
  
  
  Când am fost la jumătatea drumului spre plajă, în jurul valorii de junglă s-a auzit o lovitură. Un strigăt în spatele ne-a făcut tuturor transforma. Sergentul s-a oprit. El a fost de gând să cadă. Partea din fata ego-ul oficial jachete a devenit roșie. Soldații i-au prins pe el, de parcă hoteluri ego-ul pentru a prinde. Ускользнув de la el, le-au luat lor de pușcă pe gros subarbust din jurul nostru. Din nou ружейный împușcat. Soldați din stânga mea, подставив-mi ceafa primind o lovitură de cap, a căzut la pământ. Cel care a dreapta mea, au intrat în panică, s-a aplecat și a fugit.
  
  
  Ei пнул piciorul intins. El zăcea nemișcat. Ceilalți doi soldați extrem de ridicat mâinile. Митзи ieșit pe ale subetaje, наставив pe ele revolver. Ea radioactiv o înainte de a-l a ajuns suficient de aproape pentru a stoarce-l de încheietura mâinii. Restul de soldați și-a ridicat mâinile chiar mai mare.
  
  
  Ea s-a uitat furios la mine. "Tu nu devii sentimental, este adevărat, Carter? Nu avem timp de prizonieri ". Ea высвободила încheietura mâinii și a întors armele mici înapoi în soldat, care de această dată a îngălbenit.
  
  
  "Oprește-te, i - am spus. "Vreau să ih vii. Păstrați ego-ul sub amenințare cu arma, și a vedea dacă puteți dezlănțui mi încheieturile cu o singură mână.
  
  
  L-a întors, și ea a început desface coarda pe încheieturile mele. Masaj spasme cu degetele, ea a ajuns la militarii cu o frânghie și un gest de-a arătat, că nu am de gând să înăbușe ih de ea. Ei au înțeles ce am avut în minte.
  
  
  Soldați, pe care-l lovit cu piciorul, a sărit în picioare, ca și cum ness pe umeri o tona de plumb, și doi soldați l-au urmat pe mine la mal, iar Митзи pentru adăpost. Subtil nava este încă blocat pe bancuri de nisip. Am intrat în apă, și el a fost condus de doi soldați pe un promontoriu. Ea le-a spus, ca să împingă barca, a luat Митзи la pupa și a ajutat hei urca pe punte.
  
  
  S-a dus la cabina de pilotaj și a lansat motorul. L-a auzit cum a pornit motorul și se îndreptă spre prova. Sunt auzite хриплое murmurînd. Apoi este oprit. Încă odin g? n? rale, iar apoi nimic. Diagnosticul meu a fost: defecțiune. Și a putut să-i mulțumesc pentru acest lucru.
  
  
  "A opri", - a strigat Митзи.
  
  
  Ei, a sărit la bord, pentru a vă asigura că am avut dreptate, și отследил găurile lăsate de mei focuri de armă. Ea a avut dreptate. Ei a lovit conducta de alimentare cu pulverizare în echipă. Și mai rău încă, rezervorul a fost пустынен la partea de jos. Ne picături de benzină.
  
  
  Ei, se simțea neputincios. Nostru de combustibil, energia noastră. Noastre de energie, ne regimentul de bărci, ne-a decizia de a părăsi insula. Absolut deloc.
  
  
  Митзи strigat prin toată cabina. "Nick, soldații. Ei fug! '
  
  
  Ei a tras în aer, și s-au oprit. Cu capul plecat, să știi. Probabil, ei au așteptat un glonț în spate. Ei, a sărit de pe bord și a venit la el wade. Nu a mai avut nici un sens să păstreze ih, dar ei de hotel, aveți la dumneavoastră muniție. Ei gest a invitat ih la mal și i-a chemat Митзи.
  
  
  Atunci când ea a prins pe noi, ea a admis hei ține-o sub amenințare cu arma, iar pe celălalt l-a eliberat de pantofi și pantaloni. L-a legat picioarele împreună, umplut pantalonii cu cartușe, a tras de brâu cu o curea, закинул picioarele pe gât.
  
  
  "Și acum, dă-ih", - a poruncit ei de fată. "Ei nu mai avem nevoie, și ei nu mai pot provoca noi pagube. Două mai mult sau mai puțin o diferență nu are ".
  
  
  Ei gest a poruncit să plece. Ei nu aveau nevoie de sprijin. Când au plecat, am Митзи cât mai repede s-au îndreptat spre cetate. Noi жарил pește, și cerul a făcut să-mi dau seama cum de mult timp nu el. Și oasele mele mi-au spus că am nevoie de somn. Deși am fost de lucru, și până la lăsarea întunericului, va fi o perioadă de timp, înainte de a coborî întunericul, și m-am gândit că este timpul să facă o pauză de rom, fierbinte, pește și fructe.
  
  
  Ei a gasit-o cameră goală, a căzut pe pardoseala de piatră și relaxat. Митзи доложит. Ei au avut nici o idee cât de mare a fost în lista de Хоука, dar dacă vom avea vreodată ieși din ea viu, la fel de nebună mod ironic, ei merg pentru ea. Ea a câștigat o deosebită o medalie.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Capitolul 11
  
  
  
  
  
  
  
  Este timpul pentru a distruge scara. Acum, când de evacuare pe mare stahl nu este posibilă, ea nu mai poate să ne servească.
  
  
  Distrugerea acestei arheologic de comori a fost un pas, pe care nu a vrut să meargă, dar era prea periculos de acces la cetate. Am putut auzi cum pe drumul de coastă și de pe traseu se apropie de mașină, dar Джерому poate veni în minte ideea de a trimite pe timp de noapte bărci cu vâsle și trimită oamenii în sus pe scări invizibil pentru noi. Iar noi a fost prea puțin pentru a urmări toate fronturi. Ochii lui tony a întunecat, atunci când ea a spus emu, ce să fac.
  
  
  Ea a deschis ultima cutie de dinamită, a scos două piese și uitat pe bătrânul patriarh. "Am, de asemenea, rănit, a lui Noe. Dacă vom ieși de aici în viață, ei promit că, AX va construi o scară nouă ".
  
  
  Ea a ridicat o mitralieră pe a treia treaptă de jos, a pasat mai multe găuri în stare solidă сланце, reclama динамитные dame pe o mai moale, nu окисленную parte, și a aprins fitilul. Ea a fugit din nou și a fost deja în interiorul pereților, când a avut loc o explozie. O avalanșă de piatra naturala, cu un vuiet s-a prăbușit în apă, și atunci când sunetul verset, stâncă din nou s-a transformat într-un abrupt, de neînvins panta.
  
  
  Deci, acum a mai rămas doar două drumurile de acces, pentru care totdeauna a fost interveni pe timp de noapte. doctor Fleming, arata destul de bine, și am avut nici o îndoială că vom reuși să transportăm ego-ul pe o altă insulă Feb. Restul grupului a reușit să se alăture oamenilor tony a obținut în junglă. Ei duc în oraș, găsi Джерома și прикончу. Dacă militare обезглавили, toate, probabil, sa calmat puțin, și Fleming ar fi putut restabili în funcția de președinte.
  
  
  L-a prezentat planul lui Noe, și el nu minte. Am convenit că, în acea noapte el va păzi прибрежную drum, și-l voi urmări calea. Ei generate de ego-ul, a arătat cum să arunce în aer de mine și a spus totul despre calendarul. Apoi a dispărut într-o altă direcție. Până la noi a fost dinamita, pe timp de noapte nimeni nu a putut ataca.
  
  
  Recipientul în care se află hotelul ajuta. "Tatăl meu m-a trimis să vă ajute. Nu ați uitat despre asta? Și ai nevoie de o vacanta. Crezi că eu nu pot arunca în aer, ca Митзи, atunci când aveți nevoie?
  
  
  Corpuri de chibrituri, o, da. Dar cum se va descurca cu emoție? Dar, cel puțin, ee, compania a făcut să-mi ceasuri mai plăcute. În plus, el nu se aștepta la un atac pe timp de noapte. Trupele colonelului au suferit pierderi considerabile, și el suspectat că apoi pierderea ego-ul regimentul de bărci Джерому nevoie de ceva timp pentru a зализать rănile.
  
  
  Ei a spus o fată, că подежурю primele ore, dar ea nu este a hotelului auzi despre asta. Ea s-a gândit că am nevoie pentru a vă relaxa. Nu-având în vedere nimic special. Așa că am ajuns și-a permis un somn învinge mine.
  
  
  A fost deja în plină zi, când soarele în ochii mei разбудило mine. Din nou am simțit om, cu excepția umflaturi pe goluri, în cazul în care am lovit de soldați. Recipientul în care se află așezat cu spatele la trunchi de copac, бодрствующая, dar carotide. La nele au fost cercurile intunecate de sub ochi. Ei laminate la ea.
  
  
  Ee vocea absurd înfofolit. "Nick, ea s-a îmbolnăvit, am o durere de viață. În ultimele câteva ore a devenit mai rău ".
  
  
  Am fost sub un arc mare, în jurul valorii de copaci, și prin frunzele просачивались dungi galben de lumina soarelui. Pielea Tare a fost verzui-galben și блестела mici picături de date banca. Înainte de a-l ochi a fost gri ceata. L-a luat ee pe mâini și a fugit pe deal la poarta. Ei, s-a dus și a chemat pe tony obținut. Ei, se temea că va fi mai precaut. În cele din urmă, el a fost singurul знахаром, ce ar fi acest lucru ne-a costat.
  
  
  El a intrat în cetate printr-o cateva secunde apoi de mine. Ei cu atenție pus Recipientul pe podea, și Noe a început să lucreze imediat. El пощупал glandei la ee gât, a apucat-o pe încheietura mâinii, și-a deschis hei, gura și supravegheat de palmele ei. Înainte ca el ih renunțat văzut vezicule de la vârful degetelor.
  
  
  Niciodată bătrânul nu se grăbea. El a zburat într-una în jurul valorii de cameră. Ei a alergat după el, dar, înainte de a ajunge la zi, el din nou a ieșit cu răchită циновкой și dovleci. El a renunțat циновку, a lovit-o cu piciorul și cu un gest mi-a cerut pentru a pune în el o fată. Ei, a înțeles că este nevoie de un sfînt, și o dată aprinde torțe într-una în jurul întunecate camere.
  
  
  L-a pus Recipientul pe циновку și-a scos cu nah rochie. Brusc, în curte s-a dovedit și Митзи, în primul rând interesat, dar apoi обеспокоенная, când a văzut бескровные buzele fete.
  
  
  Noe a ținut o jumătate de dovleac într-una în jurul lor mai mari de la mâini. El a zguduit conținut, care semăna cu un amestec de apă și săpun verde.
  
  
  """În urmă". Ego-ul, cuvintele erau clare. Când am s-au supus, el și-a ridicat capul din Tara, a deschis hei, gura și l-a turnat lichid hei în gât. "Манчин", - a spus el moderate. "Este foarte otrăvitoare copac. O mușcătură de ego-ul fetal poate provoca brusc, dureros de moarte. Chiar și atingerea trunchi poate fi foarte periculos. Doar uita-te la bietul copil ". Brusc Recipientul în care se află aceasta. Noe a ridicat din nou și din nou i-a turnat un pic de lichid hei în gât. În timp ce ea a fost culcat pe podea, gâfâind, ei, și-a amintit că deja știa despre манцинелле. Acest lucru a fost destul de serios, ca doar menționate Noe.
  
  
  Enzo a fost nevoie de ajutor. El a spus: "se Toarnă un pic de lichid hei degetele de la picioare. Nu trei!
  
  
  Ea a făcut acest lucru. El a transformat-o, pentru a ne putea vedea spatele ei. Ea, de asemenea, a fost acoperit de frunze. Ei au turnat lichid hei, pe spate, atunci când corpul ei s-a întristat în spasme dureroase.
  
  
  Ei, am auzit ca bătrânul oftă cu ușurare. "Cred că am făcut-o tocmai la timp", - a spus el. "A adăuga".
  
  
  După un timp crampele au încetat, și o fată zăcea nemișcat. Acum, Noe a pus dovleac cu un amestec de săpun și-a luat alte dovleac. El a început să facă o emulsie în jurul valorii de pulbere albă și ceva asemanator pe cupru. A predat o fată și turnat hei. Apoi, el a pus-o pe o parte.
  
  
  'Acum este rândul tău.' El s-a sculat, desfăcu cămașa mea și a întors-l pe dos. Țesutul a fost, de asemenea, este toxica. El a frecat mâinile mele dezinfectant de cultură acționează în cel mai bun caz, a făcut același lucru cu propriile mâini și a zâmbit. "Eu a trebuit să te avertizez. Jungla - de obicei, alt, uneori, - un dușman. Ia de altă parte rogojini; suntem acum spirituală începutul ee în umbră ".
  
  
  Recipientul în care se află deschis ochii, când ne-au dus într-una în jurul valorii de întuneric cameră și a pus pe supraetajat. Ea a fost conștient, dar era încă foarte bolnavă.
  
  
  Acest lucru a însemnat că rezultatul cetatea nu va fi. Am avut de a transporta Fleming și Recipientul, dar acest lucru nu a fost posibil. Nu de abrupt de munte. Nu, cu toate pericole, care ne-a amenințat. Pentru totdeauna să aștepte. Ei sel alături de blondă, și brusc a dat seama că a fost îngrijorat despre ea mai mult decât un hotel recunosc. Ea mi-a placut, iar acum acest lucru a devenit pentru mine mai clar decât oricând. Dacă Noi nu a simțit resentimente imediat, ea ar fi fost deja mort. Bătrân salvat-o în ultimul moment, și pentru acest lucru, el din nou a crescut în respectul meu. Ea a simțit miros de micul dejun. Nu am acordat atenție până când Noe nu i-a chemat. Apoi, a mers la restul, care au luat cina.
  
  
  Mă aștepta o surpriză. La noi au fost oaspeții. Темнокожий un tânăr în набедренной-un bandaj. El a adus știri, și, judecând după expresia feței lui tony a, aceasta nu a fost o veste foarte bună. - mi-a spus Noe voce care a spus ecou de oboseală, când Митзи și Fleming удрученно stat alături. În acea noapte trib nu бездействовало. Ei și-au trimis cercetași.
  
  
  Soldații Кариба Джерома de asemenea, nu au fost puse mâini. Ei au pavat кордоном de-a lungul malul lagunei până la plajă, unde a stat la debarcader al treilea ambarcațiuni de patrulare. Ne-au înconjurat. Cu două bolnavi mine chiar nu a trebuit să se gândească să treacă cordon. L-a întrebat un tip, dacă el mă scoate, și reumatismului a fost scurt: nu. El a ajuns aici, înainte ca mediul a fost finalizată. Acum, el este, de asemenea, nu a putut reveni.
  
  
  Astfel, Tara nu a observat mișcare de trupe. Dacă el nu ar fi dormit, l-ar fi ceva de auzit. Sau, poate, ei au fost totuși prea departe. Ei, m-am uitat pe au voce, cifra în jurul valorii de mine, am dat seama cât suntem de slabi și, brusc, nu mai era foame.
  
  
  L-a luat. Cel puțin, aceasta este deținută de mine. Apoi masa de prânz ne-am așezat în tăcere. Am fost de așteptare pentru.
  
  
  Sa auzit un sunet în primul rând, pentru o fracțiune de secundă înainte ca Noe s-a întors spre mine cu fața. Acesta a fost închis leneș huruit de avioane. Bătrânul încet s-a ridicat și a spus, parcă invitându-ne la ceai: "Propun să se refugieze în catacombe. Domnul Carter, nu luați dacă sunteți cu un miss Sawyer?
  
  
  Ca într-o zi mi-a spus Митзи, bătrânul a fost plin de surprize. Astfel că, sub cetate, el a fost subsol. Mă întrebam cât de adânc, și dacă el ar fi putut să reziste la bombe, și dacă nu am fi fost îngropat acolo de viu. Митзи побледнела, și el știa că ea acum se gandeste exact la fel. Dar din nou nu am avut de ales.
  
  
  M-am dus pentru Recipient. Am fost ușurat observat că ea și-ar putea îmbrățișa mine în spatele gâtului. Când l-a scos în afara ei, Noe a deschis ușa în jurul gros de ardezie, pe care ei nu au văzut înainte.
  
  
  Митзи și un tip deja s-au ascuns în minte. Fleming pur și simplu a trecut printr-o gaură în cârje. L-a urmat. Noe a închis pentru un groasă ușa, lăsându-ne în întuneric.
  
  
  Într-o secundă el a aprins o scânteie de o bucată de cremene și a aprins o lumânare. La noi a fost sfânt. Noe a întins-o lumanare tip, Fleming a luat în brațe și s-a dus la întuneric intrarea în tunel, coborând câteva trepte, o mică flacără deasupra capului un tînăr манило noi.
  
  
  Tunelul a fost suficient de largă pentru a sări peste noi, dar înălțimea de mult de dorit. Mare om a trebuit să se aplece. A trebuit să îndoiți genunchii, și Митзи lăsă capul, pentru a nu lovi.
  
  
  Aceasta a fost o plimbare lungă. În orice caz, peste noi a fost destul de stânci, pentru a rezista la un impact puternic. Când am ajuns jos, ne-am pomenit apoi abrupt de cotitură în destul de o cameră mare.
  
  
  Am acest joc pe podea, și Noe a stins lumânarea. - Pentru a proteja aerul, - a spus el. Au trecut câteva minute. Avioanele ar putea fi deja mult peste noi, dar nu a fost o explozie, care a încălcat-ar fi liniște. Noastre de sunet. Mi nu mi-a plăcut. Care au fost de așteptare pentru?
  
  
  Apoi, ea a crezut despre ele. În graba de a scăpa de numele complet, am uitat-o, că am putea avea nevoie de o ieșire suplimentară. În cele din urmă, este posibil ca de aer de o peliculă va bloca ușa în catacombe. A fost doar un instrument, care întotdeauna ne-a garantat o cale de ieșire: dynamite". Și ne-au lăsat acest lucru pe partea de sus.
  
  
  Митзи a adus automat și groped pentru ego-ul ei în întuneric. Ei, a urcat pe scări, s-a întors în sus și a împins grea шиферную ușa de aproximativ trei centimetri. Luminos de zi, sfânt este domnul orbit de mine, dar am prins un fel de mișcare. Ea a rămas pe loc, până când ochii mei nu sunt obișnuiți cu lumina. Au apărut patru bărbați în rusă formă. Desigur. Colonelul hotel, pentru a Fleming a fost luat de viu, dar nu ucis de o bombă. Apoi, el putea fi sigur că ego-ul nu este exclus pentru totdeauna.
  
  
  Ei au fost machines. Coborând cu parașute, ei s-au despărțit. Cei doi, împreună s-au dus într-o parte, doi de la altul. Ei mergeau din cameră în cameră și, evident, a fost surprins pe nimeni să afle. Treptat, au început să lucreze mai repede. Nimeni din jurul ei nu s-au uitat în direcția mea. Ei împins ușa un pic mai larg și presat la gemand, care se ocupă de se afla în umbră. Ei stupid comis o greșeală. Dacă l-ar fi așteptat de la etaj, l-ar fi ușor перестрелял. Acum a trebuit să așteptăm aici și să încerce să extragă în jurul acestui maxim de beneficii.
  
  
  Unul în jurul ei a fost nevoie de mult timp pentru a-și bage capul pe ușă, pe care l-a păzit. Toate aceste spații goale, au făcut ego-ul neglijent, iar arma sa a fost îndreptată în jos. Ei, s-au retras câțiva pași. Când el a fost în interiorul ei, l-a lovit cu patul automatului de ego-ul виску. El a căzut și nu a pornit din loc. Ea s-a întors la zi.
  
  
  Numărul doi a ieșit prin camera înapoi la mine. El a fost suficient de aproape pentru стилета. Aproape niciodată nu промахиваюсь, dar el s-a întors. Ascuțit ca un brici de oțel a trecut mimmo el, crashing într-un perete și, cu un vuiet care se încadrează la pământ, în fața ego-ului de la picioare. El a surprins-a uitat înapoi și s-a întors spre mine. Ei deja s-a ascuns în spatele ușii. El a strigat restul pe отрывистом limba rusă. Imediat a venit reumatism. Ei au planificat pentru a intra cu foc. Este fericit cu mine. Ei, a coborât pe scări în catacombe. Cum mă și așteptam, au împușcat nu este mic, dar sincer înainte, grăbindu-se unul după altul. Ea a tăiat ih jumătate de coadă, înainte de a ih propriu de volei a fost supus, pentru ca sunetul propriei mele de arme nu встревожил a patra parasutist.
  
  
  Nu am auzit ca Митзи urcă pe scări în spatele meu din cauza zgomotului. Acum, vocea ei s-a auzit din spatele meu. 'Ce se întâmplă?'
  
  
  "Avem acasă. Patru. La mine aici sunt deja trei, unul în cazul în care din exterior.
  
  
  Ea a crescut la zi, dar de-a patra persoană nu a văzut. Ei tare a strigat, dar el a rămas în adăpost. În curte a fost mort tăcere. Prea liniște. Ei au avut nici o idee în cazul în care el a fost, și el, probabil, mi-ar fi împușcat, dacă ar fi blocat capul prea mult în jurul ușii, L-a riscat rapid ego-ul pierde. Nu am crezut că el va atrage din nou de tine aici. Poate, el a fost cel mai inteligent medii de ele.
  
  
  L-a aruncat în Митзи română de viteze automata. "Uită-te la munitie".
  
  
  'Este suficient.'
  
  
  "Păstrați trecerea sub control. Ei întorc și întreb dacă există o altă cale de ieșire, este singura cale de ieșire ".
  
  
  Apoi, a descris situația, Noe a aprins o lumânare. În lumina slabă a flăcărilor văzut Fleming, прислонившегося la geme. Recipientul în care se află așezat lângă el, la câțiva metri de el. Ea deja arata mai bine, deși încă părea ошеломленной. Această gaură întunecată, în adâncul muntelui, пропахшая murdărie și mucegai, de asemenea, nu a fost locul perfect pentru convalescență. Dar nu am putut schimba situația până când nu bate de-al patrulea tip. Noe ceva de spus băiatul, care a rupt prin linia de armata lui Ieronim. Băiatul dădu din cap, a luat o lumânare și mă făcu semn să-l urmeze. Dim serghei căzut pe decorate хольст's, висевший pe un fel de altar primitiv. El приподнял parte a spatiului de lucru. În spatele lui a apărut un coridor.
  
  
  Ei, în speranța că băiatul știe drumul, pentru că acest обрубок lumânare lungă perioadă de timp nu va arde. Am coborât pe scări și a intrat în tunel cu nișe în pereți. Că-în cazul în care lumânări au fost fixate pe gemete în brațe, de obicei, acestea au fost огарки o lungime de mai multe, consultați a Fost dezgustător, гнилостный miros. La scurt timp l-a văzut cauza. În cele mai multe nișe pune schelete umane, în spatele lor, pe rafturi de piatră stăteau goale craniului. S-a presupus că este o movilă de trib.
  
  
  Sentimentul meu de direcție подсказало-mi că vom merge la cealaltă parte a cetății. După un timp, a văzut pe o podea de piatră cerc lume. Peste el a fost rotund gaura in piatra, o lățime de abia mai larg de pe umerii mei. Nu am putut până nah ajunge. Băiatul, de asemenea, este de văzut. El a luat de la mine de viteze automata, a pus ego-ul pe podea, alături de o lumânare și m-a ajutat să se târască. Ei, punând mâna pe partea de sus și a ieșit prin nah.
  
  
  Ei огляделась. Ei, stătea de exterior de perete. Nicăieri nu a fost nici o miscare. Ei, просунул mâna într-o gaură și-a luat mașină.
  
  
  Ei вскарабкалса marginea acoperișului și a văzut-al patrulea soț. El a fost culcat pe abdomen pentru парашютами, armele sale au fost trimise la ușă, în spatele căreia stătea Митзи. La auto-lucru care de obicei nu sunt foarte impresionante. Era tânăr și стройен, dar mortale, din cauza de arme letale în ego-ul pruncie mâinile. L-a strigat ego-ul-rusă: "Ești deja aici s-a uitat?"
  
  
  El s-a întors. L-a apăsat pe trăgaci. Adio, necunoscut de soldați. În ușă a apărut Митзи, a văzut corpul și s-a apropiat de el. Ei, a sărit de pe acoperiș. Într-o clipă de boală din cauza geamul zi a zburat de-a cincea parașutist. El грохнул grea револьвером Митзи în gât. Dacă l-ar fi hotel și ucide ego-ul, mi-ar fi trebuit să прострелить Митзи. Blestemul!
  
  
  El s-a uitat la mine și a strigat bine limba engleză: "Выбрось armele".
  
  
  El a spus ceva la fata. Ei a scazut de viteze automata.
  
  
  "Apropie-te, nu prea aproape. Scoală-te împotriva acestei perete ".
  
  
  Ego-ul formularul a fost în jurul valorii de cel mai bun material, decât ego-ul colegilor. Pe nen au fost epoleții de ofițer, iar pe centura prelingea radio portabil. Chiar și de la distanță a auzit-o respirație grea Митзи. El a îmbrățișat puternic, și făcu o pauză.
  
  
  El a râs. - "Eu îți dau o șansă. Spune-mi, unde un doctor Fleming. Dacă nu faceți acest lucru, ei mai întâi пристрелю ei. În apoi, și vei muri ".
  
  
  Meu stiletto a fost la îndemâna în curte. S-a auzit vocea Митзи printre dinți. - "Fie ca va merge la iad".
  
  
  Ei încet s-a întors, a apăsat pe trăgaci. El stahl amenințe. - "Ți-am spus să nu se miște".
  
  
  Ei au pretins că s-a speriat. - 'Nu trage. Am să-ți spun. El se ascunde. Ei duc după el.
  
  
  Митзи прокляла mine. Ea, de asemenea, poate acționa. Ce fata de criminal. Dacă el va trece cu mine prin ușă, ei pot să scoți arma de la unul în jurul valorii de ruși. Dar trucul nu a funcționat. Rusă, de asemenea, a știut, în cazul în care ego-ul tovarăși. Ei, am văzut cum crede el.
  
  
  El ar putea folosi noi cu Митзи ca scuturi, și împreună cu noi pentru a merge în jos, în catacombe. Cu noi în calitate de ostatici se poate porunci Флемингу să se predea. Dar ce se întâmplă dacă Флемингу nu-i pasă de viața noastră? Că, dacă el прострелит-ne pentru a lovi inamicul? A fost o oportunitate, având în vedere pe care el nu a putut să riște. Prin urmare, el a mers pe altă cale. El, probabil, a înțeles cât de importantă a fost pentru mine Митзи, el la viteza cu care ei renunțat la arma, ca doar el a apucat ee.
  
  
  
  'Da. Fă acest lucru. Du-te pentru el. Dar dacă faci ceva, încercați, această bucată de curve va muri ".
  
  
  A trebuit să joace acest lucru. El a fost cu un cap mai sus de fete, și am știut că pot să se adreseze cu "Люгером" suficient de bine pentru a прострелить emu cap, în timp ce el se uita la mine prin ușă, în care a intrat ea.
  
  
  "Du-te încet", - a ordonat el. "Țineți mâinile în aer. Nu наклоняйся. Ei grijă de tine.'
  
  
  Ne-am dus în catacombele. Cu puțin timp înainte ca eu să fi ajuns la scări, el a oprit pe mine. Probabil, pentru ochii obișnuiți cu lumina. Deci, el nu a fost atât de prost.
  
  
  Mi s-a permis să continue. El nu mai este urmărit de mine. Când ei, a coborât, l-am simțit mâna cuiva pe mâna lor. "Am văzut și am auzit acest lucru. Du-te cu mine.' - Noe i-a șoptit în urechea mea.
  
  
  El a continuat să mă țină și împins înainte. Ei i-a șoptit emu, ce mi-am propus, și ego-ul degetele au apucat încheietura mea.
  
  
  "Nu va merge niciodata. Nu poți vedea în spatele ei înșiși. Riscul de a vedea umbra și trăgaci prea mare. Putem să încercăm altul. Cuvântul "umbră" a dat lui Noe idee. Cel puțin, așa a spus mai târziu. El a aprins o lumânare, care se ocupă de slab a reflectat o cutie plină cu copii din lemn papusi. Noe a luat-o în jurul ei, blocat în nah lung acul, pe care el, de asemenea, a scos în jurul cutiei, apoi a ridicat papusa fata de tine.
  
  
  Ego-ul buzele au început să se mute în tăcut rugăciune. Dumnezeul meu, Митзи stătea la exterior cu револьвером însărcinați cu facerea lucrării în gâtul ei, și Noi nu știam ce să fac, decât să cheme un fel de dumnezeu de tunete.
  
  
  Fleming și Recipientul în care se află, de asemenea, cu ochii larg deschiși uitat la bătrân. Noe s-a îndreptat spre scări, încă mormăind pe sub nas. L-a urmat.
  
  
  Ei a trebuit să vezi asta. În plus, ei trebuie să a fost de a elibera Митзи, dacă trucul nu a reușit.
  
  
  Митзи și soldați stăteau în întuneric, în spatele ușii, ambele în umbră. Ne Feb oprit pe o scara destul de departe ca sa scape de ele. Română neuro-am uitat pe scări în ușa deschisă. Митзи a fost încordat și gata, dacă este necesar arunca-te la orice din jurul lor. Ei tăcut marait despre mine. Imposibil! Niciodată nu va fi capabil de a realiza acest lucru cu ajutorul unor nebun truc.
  
  
  Bătrânul a aruncat papusa. Cu un click de ea a căzut pe pardoseala de piatră sincere în fascicul de lumina soarelui. Scopul rusă brusc s-a deplasat la pământ. Ei așteaptă shot, care va pune firul vieții Митзи. Nimic. Ei blestemat tony obținut. "Nici o smecherie", a spus rus. Aceasta papusa, cu воткнутой un ac în spate, a fost cel mai mare super-truc care i-am văzut vreodată.
  
  
  În umbra a apărut brusc sălbatic mișcare. Omul задергал cu ambele mâini. Ego-ul degetele раздвинулись, ca și cum el a fost uimit electric deținute. Pistol cu un accident care a căzut la pământ. El eșalonate, ținând în brațe cu ambele mâini pe piept, rotație în jurul axei sale, și apoi a căzut la pământ, ca lipsit de viață masă.
  
  
  La Митзи ego-ul a fost arma în mână încă înainte ca eu la ei am ajuns. Ea a permis arme безвольно sa, atunci când ea a privit într-o direcție uimit de vedere cu un soldat pe o păpușă. Ei desfacut un om, astfel încât el a fost culcat pe spate. El a murit. Ego-ul fata denaturat grimasa dureroasa. Ego-ul ochii bombat. Imaginea clasică a trântit un atac de cord.
  
  
  Acesta a fost un om ucis de frică. Ea știa acest lucru. Pentru că aceasta a fost singura opțiune. Un soldat, care a văzut patru prieteni, uciși într-un vechi pirat cetate, despre care umblau legende. Un bărbat înconjurat de dușmani. Încordat la maxim. În jurul nicaieri la ego picioarele cade un simbol al morții. Ego-ul se plieze dolar s-a oprit. Este imposibil ?
  
  
  Ei, m-am uitat pe tony obținut. Bătrânul se lupta cu cei morți. El затащил cinci soldați uciși cu парашютами. El a fost împotriva a doi stă cu picioarele încrucișate. Cum ar fi relaxat poziție. A treia el l-a strâns la geme, îndoire genunchi și cu mâinile încrucișate. A patra el a fost la fel. El a fost ofițer în scaun de răchită, în care stătea Fleming. A creat un tip de grup de bărbați, care au executat lucrarea și acum așteaptă.
  
  
  De ce? Desigur! Cum am putut fi atât de prost. Dacă Fleming l-au prins, l-ar fi alungat. Bărbați a trebuit să ridic împreună cu valetul. În curând va apărea un elicopter. Un pilot va fi singur, pentru că tot spațiul disponibil trebuie să fie ocupate de pasageri. Ei ar fi putut opri ego-ul! Tot ce am nevoie, este офицерская radio portabil.
  
  
  M-am dus pentru un lucru. Noe a terminat încă de viață și a cercetat cerul. . El a zâmbit. - "Primim un elicopter. Vreodată acest lucru poate veni la îndemână.
  
  
  El s-a uitat la mine ca și cum hotelul arunca-mi un apel pentru a ataca ego-ul arta de voodoo. Apoi, el a mers în catacombe. Am Митзи așteptat un elicopter.
  
  
  După o jumătate de oră am auzit sunetul palele elicei. El josnic zburat, inconjurat si cetatea, și întâmplările s-a auzit vocea. El-hotel ști dacă avem Fleming. Acest lucru a fost ușor, mi-chiar nu a trebuit să mintă. Ea a răspuns, că avem Fleming și că el este viu. Pilot de râs, întreruptă de contact și a început să vină aici.
  
  
  Apoi s-a întâmplat ceva ce nu am anticipat. Parașute au fost утянуты o rafală bruscă de vânt. Cadavre de soldați ruși опрокидывались, ca figuri de ceară.
  
  
  Sunetul motorului, imediat s-a transformat în țipăt strident, și un elicopter s-a aruncat în sus. Când a ieșit în jurul ușii, cu un pistol, aeronava a fost sincer cu mine pentru totdeauna. Nu am văzut pilot. A fost imposibil de a forța ego-ului de a ateriza. L-a împușcat, un elicopter закачался. El s-a ascuns în spatele парапетом și a ars în apele lagunei. A dispărut nostru de transport. Ei ar putea lovi-te de goluri.
  
  
  În spatele meu l-a auzit, ca Митзи decis câteva blesteme care au fost nowy chiar și pentru mine.
  
  
  Ne-am dus. Ardea o lumânare, ce strălucea în prying ochii. Ei, clătină din cap. 'Ghinion. Am avut de a proteja capcana. Noi tăceam. El a privit serios și приподнял sprancene, astfel încât la cel mai înalt frunte au apărut ridurile. El a oftat adânc.
  
  
  "În timpul iernii, aici aproape niciodată nu se întâmplă furtuni. De obicei, numai în luna iunie, luna iulie, în special în luna august. Dar încercați să nu doare. Mă veți lăsa în pace? Ei mă voi pregăti la ceremonie ". De ce nu? Un spectacol bun va omorî timpul până la următorul atac Джерома.
  
  
  L-a ajutat Флемингу urca pe scara în spatele fete și tineri туземца. Noe a strigat noi. - "Ia in ele carnea. Este o insulta la adresa zeilor ". Răutatea bruscă în vocea ego-ul este liber pentru mine.
  
  
  Ei a scos cadavrul ofițerului de pe scaun și a permis Флемингу să se așeze pe el. Apoi l-a adus la gaura de prindere în парапете. Ei iso tuturor forțelor încercat să glisați și în cele din urmă am reușit să împingă ih toate în mare. Apoi ei sel lângă Флемингом. Brusc a apărut Noe. El părea cu totul alt om. El a fost într-un turban, увешан амулетами și lanțuri, și de dovleac, agățat cu ego-ul orar, a emis miez de muzică, în timp ce el shell. Ego-ul, ochii erau larg deschise, dar el părea, nu au văzut nimic. El părea complet ignorat de noi și a urcat pe scări pe acoperiș.
  
  
  Acolo, el a început să danseze și să cânte. Obiecte, pe care a fost rastignit, a emis sunete în conformitate cu ritmul de ego-ul de mișcări. El раздвинул picioarele ei lungi, запрокинул cap și a ridicat mâinile spre cer. Vânt mai puternic decât înainte, salbatic ciufulit ego-ul părul și barba. O voce care, cum am mai sugerat, ar fi putut să zornăie, acum într-adevăr загремел.
  
  
  Acum, el a stat și a ascultat în tăcere. Ceva emu răspuns. Mai întâi l-am gândit că aceasta se apropie de departe groza. Mă пробежала fior. Apoi a dat seama că este un alt sunet. Acum am acoperit mai mare de un fior. Mi-a răspuns, nu furtuna, reumatism venit cu avioane. bombardiere. Evident, Ieronim și ego-ul străine asistenți au renunțat la încercarea de a apuca Fleming viu. Acum Fleming a fost doar un obstacol, мешавшим să intre pe insula.
  
  
  L-a văzut avioane deasupra парапетом, poate fi, la două mile de mine. Ei a alergat la zi, care se ocupă de dat acces. în catacombe și făcu semn celorlalți. Fetele și băiatul a fost transportat de aici purpurie Fleming, împreună cu scaun și tuturor celorlalți în tunel. Noe le-a urmat. L-a luat de undeva o lumânare cu altar, a aprins-o și a coborât în jos.
  
  
  Când am intrat în camera subterană, surd s-a auzit o explozie. Imediat a urmat încă una. Și încă unul. Praful și caustice pereche pătrunde în cameră prin gând. Au fost cinci lovituri consecutive.
  
  
  La Tara a avut un atac de claustrofobie. Ea a fugit în sus pe scări. M-am dus după ea, a apucat-o și l-a strâns multă. Apoi a fost liniște. Explozii nu a mai avut. Prima vacanță activă de avioane au dispărut. Acum puteți aștepta sosirea elicoptere și parașutiști și de explorare a rezultatelor bombardament. Ei de hotel, în timp achita cu ei.
  
  
  Ea a început să urce, și-a dat seama că nu sunt singurul. Toate obosit de acest cimitir în partea de jos. Recipientul în care se află, Митзи băiat și l-au urmat. Fleming și Noi, prin menținerea unui prieten unui prieten, l-au urmat.
  
  
  
  
  
  
  
  Capitolul 12
  
  
  
  
  
  
  
  Altarul a fost bombardata cu moloz, și peste el a fost rupt gaura. Probabil, Noe a însumat o, în jurul zeilor lor în dans de prognoze. Sala de la etaj a fost intact. De ieșire a fost liber, doar groasă granit ușa a fost complet demolată.
  
  
  Curtea a fost presărată cu cratere, iar moloz pune la perete la geme. Turnul de pe парапете a primit o lovitură directă. Ei pur și simplu nu a mai avut. Mai multe camere au fost demolate, iar pe una în jurul ei demolat un zid.
  
  
  Vechi patriarhul a pus o mână pe umărul Fleming, analizând daune. Furia a fost evident de ego-ul uman. El se întoarse și se uită la vârfurile de munte, părea, gândit pentru o clipă, apoi a spus ceva în limba dialectul Флемингу. Președintele Grand LaClare a emis ciudat, clocit de râs.
  
  
  Alb-albastru cer плыло la noi deasupra copacilor. Trunchiuri de copaci раскачивались încoace și încolo, și un vânt puternic fluiera prin frunze. Prin orificiul extern gemetele ei ar putea vedea valuri uriașe în lagună.
  
  
  La intrarea în lagună, a apărut o mare gri figura: corvette. Interesant, ce au de hoteluri din această ușoară navei. Mici tunuri la bord a navei nu a putut depasi rezultatul bombardamentelor.
  
  
  Alături de mine a zâmbit Митзи Gardner. "Cum credeți că forțele navale Джерома de gând să încerce din nou?"
  
  
  "Această navă nu aparține Джерому. Oni navighează sub pavilion cubanez, dar numele expertului poate fi mai mult ca pe Ivan, decât pe Juan. Este un vânător de submarine, de aceea ei poartă profunde bombe și mine. Poate, ei cred că pot exploda ne explodează stânca de sub apă ".
  
  
  Dacă este așa, trebuie să te apropii sau să atingeți scafandri, și voi fi capabil să facă față cu ei. Restul s-au alăturat ne uitam cu atentie pentru apropierea navei. El aproape că nu a avut viteză și se mișca cu cea mai mare prudență, între bancuri de nisip, deschis la apărarea împotriva inundațiilor. Nu am crezut că merg atât de departe încât să atace , dar, ei, a sperat până în ultimul moment.
  
  
  Dar acest lucru nu sa întâmplat. Imediat dincolo de raza noastră de arme au aruncat ancora și aruncat în apă de patru înotători. Ei au fugit cu încărcături explozive de adâncime. Le-a dat timp ajunge lins, pentru a-mi пулемету, iar apoi a lansat în apă rand, urmând un traseu care ei, probabil, de ales. În primul rând a fost un eșec. Dar urmatorul a lovit ih toate.
  
  
  Fântână de apă a explodat, când patru de încărcare a explodat simultan. Tone de apă și bucăți de cauciuc negru a crescut în aer. Acest lucru a provocat un val, care a fost lovit puternic de корвету. Nava a început să iasă la laguna, dar am avut sentimentul că el a suferit pagube semnificative. Și se uită la mare furtunoasă în afara lagunei, l-am gândit, că el nu poate ajunge la Port-of-the-Спейна. Întuneric tucci de repede se apropie. A urlat de vânt, împrăștiind pe & nb mari пенные cap.
  
  
  Mai întâi, ei în general nu am auzit un alt sunet. Dar dintr-o dată a văzut-o iminentă эскадрилью elicoptere. În această vreme, elicoptere zbura a fost imposibil, dar în unele țări, viața oamenilor nu contează.
  
  
  "Укрывайтесь", - am strigat cât mai tare, перекрикивая vânt. "Ei vor încerca să atace noi, aici, apoi ateriza aici cu un elicopter. - Grăbește-te! '
  
  
  Noe și băiatul a fost transportat de aici purpurie Fleming în tunel. Tara l-au urmat pe ei, iar noi cu Митзи am închis rând. Când Tara a ajuns la scări, ea brusc a întors. "Croitor, cu mine este suficient. Arată-mi cum să se ocupe cu astfel de automat. Ei vreau să te ajut! '
  
  
  Nu nah avut curajul, și ce mândru de ea. A dat hei scurte instrucțiuni, subliniind că ea nu va trage până când nu va fi sigur că dușmanul în sala de alături.
  
  
  "Rămâi aici, Tara", i - a spus hei. "Митзи, închide un orificiu. Ei duc în altă parte. Apoi plantare nu trage echipajului, până când acestea nu există. Se poate, totuși, am putea ieși de aici. Ea a așteptat până când Митзи va dispărea într-una în jurul clădirilor. Apoi ea a fugit pe partea cealaltă a curții. Ei abia ascuns sub acoperiș, cum au trecut cum a informat ambasada josnic, prin trimiterea de oraș gloanțe de calibru 50 mm în perete. Atunci când coada de peste, ei, a ieșit în curte și a tras în cel mai apropiat. El a zburat, ca подвыпившая de pasăre, spre junglă. Ei au auzit trosnituri mașină Митзи. Ea a intrat într-una în jurul valorii de elicoptere, dar acest lucru nu a fost eficient lovitură. Tara a lansat mai multe linii lungi, dar nicăieri nu a ajuns.
  
  
  Din cauza zgomotului propriile arme au, probabil, nici nu au auzit ca de la el se trage. Ei s-au întors din nou pentru a zbura peste noi, și a acoperit o aterizare în jurul valorii de elicoptere, de la care, aparent, au apărut probleme. S-a dus ploaie.
  
  
  Elicopterul a căzut la pământ, ca o pasăre obosită. Ușa s-a deschis pe de altă parte, și de mitralieră обстреляили de perete, în spatele cărora stăteau fetele. Apoi pilotul a evadat în jurul valorii de un elicopter și l-a ocolit. Заремели mitraliere fete. El a căzut, hemoragice la moarte. A început al doilea om în elicopterul încă tras în direcția noastră. Ea nu a putut vedea ego-ul din locul unde stătea, așa că a sărit în jurul valorii de cameră și s-au grabit la elicopter. Am avut de a face ego-ul redus la tăcere. Ei, a tras prin geam și a văzut, ca o țintă, săgeata s-a transformat în roșu terci.
  
  
  Acum ploaia s-a dus de puternice rafale. Cerul a căpătat-murdar, de culoare verde. A fost un fulger, și răsună asurzitor раскат de tunete. Restul cum a informat ambasada nu mai rezista furtunii. Ei au încercat să aterizeze pe plaja.
  
  
  Deja a fost de gând să ia o frânghie pentru a lega приземляющийся elicopter, când un strigăt Митзи ma făcut să mă opresc. Ea a indicat pe cameră, în cazul în care ar fi fost Tara.
  
  
  Ei știut acest lucru încă înainte de a fi ajuns acolo: Tara Sawyer culcat pe podea. Ee corp frumos s-a transformat în sângeroase de masă, разорванную grele gloanțe cu un elicopter. Aruncând o scurtă privire, ea repede a dispărut în jurul valorii de cameră. Nu am putut permite să locuiască în noi, de mult. Am avut de a lega acest elicopter. Dar pentru mine acest lucru a fost deloc simplă, este foarte îngrijorat. Biata Tara! Hei, nu trebuia să lupte.
  
  
  Митзи m-au ajutat. Când am terminat, a trebuit să se târască josnic pe pământ, pentru a nu fi унесенными de vânt, care de locuri mari în rata de aproximativ 150 de kilometri pe oră. Nu ne-am dus în tunel. Ei nu hotelul vedea imediat Recipientul din nou.
  
  
  Ei, acest hotel se gândească calm. Și ei, de asemenea, nu a vrut să vadă tony obținut. El a cerut unui uragan și a primit ego-ul. În luna februarie! Ei, se gândea la multe lucruri.
  
  
  Ne-am așezat alături, nu ne vorbi cuvinte, ambele pline de propriile gânduri sumbre. Furtuna a continuat să lupte încă o oră, înainte de a s-a potolit. Brusc a venit apăsător tăcere. La sud de uragane se rotesc în sensul acelor de ceasornic, în partea de nord - împotriva. Viteza crește de la centru spre exterior inel. Dacă Noi nu numai că poate provoca un uragan, dar ego-ul și de a schimba cursul, suntem pe cale de a primi lovitura din plin în altă direcție.
  
  
  L-am uitat printr-o gaură pe care o bombă a lovit în exterior geme. L-a văzut, corvete. Nava, sel eșuate și раскачивался în sus și în jos. Valuri cu înălțimea de câțiva metri a fost el cu o forță extraordinară. Cele mai multe elicoptere зацепились pentru copaci și au fost rupte, iar севший eșuate de ambarcațiuni de patrulare a dispărut. Corupt iaht, плававшие în lagună, au fost aruncate la mal și complet distruse.
  
  
  
  
  
  
  
  Capitolul 13
  
  
  
  
  
  
  
  Noi cu curiozitate de-a plimbat cu elicopterul și dădu din cap pentru sine. Dar când el a venit la noi, fata lui s-a întunecat, iar ochii sumbre.
  
  
  Ea a spus ca se poate mai mult de un ton moale: "Am subestimat tine și recunosc că nu înțeleg acest lucru, dar sunteți angajat chiar ne-taxi, pentru a ne scoate de aici".
  
  
  El a continuat să arate sumbru. "Miss Sawyer - o mare echipă pentru noi toți. Arta, pe care eu nu pot vorbi, este arta de a a învierii. Dar putem măcar să dea hei loc printre eroii noștri ".
  
  
  Înmormântarea Proprie de ritual voodoo? Ea nu a crezut. Ei imagina chiar nu a putut, că ee tatăl va aprecia acest lucru. Ea a fost de gând să ridica corpul ei cu ei, dar a decis să nu vorbesc despre asta.
  
  
  Noi încă nu a terminat de vorbit. - "Vântul va reveni în curând". El a subliniat în jurul valorii de. "Fort mult slăbită bombardat. Când din nou va izbucni o furtună, zidurile vor cădea. Este mai bine să coboare.
  
  
  El nu a așteptat răspunsul nostru, și a mers prin tunel. Am Митзи l-au urmat. Ei brusc gândit despre (recipientul) Original. De la gânduri despre moartea ei mi-a facut greata. Mi-ar fi plăcut de a utiliza toate cunoscute de mine metode de organizația noastră și AH împotriva colonelului Кариба Джерома.
  
  
  În fața altarului ardeau două lumânări. Probabil, o să-i mulțumesc zeilor și de a o invoca ih de binele pe viitor. Și am putea profita de orice ajutor. Noe a fost din nou absorbit бормотанием, eventual, intenția de a netezi calea Proprie în viața de apoi.
  
  
  Ei, am simțit inutilă. Ei, am simțit agitat și prins în capcană. Ei nici măcar nu știuse că merg până la Noe nu mi-a spus cu o voce slabă: "nu trebuie să rămână aici, domnule Carter. Este un labirint; există și alte camere, care și tu poți dori în fiecare an ". El s-a referit de piatră, care părea, a fost o parte din perete. În rezultat, o parte din perete a deschis spre interior. Pentru el a fost coridor.
  
  
  Ei au auzit de ușor o notă de reproș în vocea ego-ul. El, probabil, a crezut că mă implic într-o ceremonie, și a fost bucuros că a reușit să scape. În buzunar a fost de mai multe lumânări, și el a aprins-o. Apoi, împreună cu Митзи a trecut prin ușa deschisă, apoi, ceea ce Noi, din nou, a închis-o pentru noi.
  
  
  Ne-am pomenit într-o cameră cu o fântână în mijloc. Deci, acesta a fost locul unde se afla apa pe timp de asediu prelungit. Celelalte încăperi au slujit mașina proprie pentru a manca. Ei au fost destul de reci, să păstreze permanent în ele alimente. Iar mai departe am dat peste o carne de o banca; sală de baie, umplut până la refuz тушами. Mă întrebam cum bătrânul a hrănit tribul lor, dacă ei nu pot în condiții de siguranță pentru a vâna pentru pereți.
  
  
  O oră ne-am plimbat prin subteran покоям, dar peste tot a fost la o multime de prelevare de probe de aer. Ei de hotel pentru a găsi sursa. Ne-am plimbat de lichidare a lungul coridorului, care ieșea la suprafață. În locul în care-l suspecta că suntem la nivel de curte, am dat pe piloni poarta, blocarea trecere. Ei взламывал castelul său стилетом, până când el nu s-a deschis. Ne-am dus mai departe și a găsit-o scara care duce la cotul, cu un turn. Prin амбразуры făcut aerul.
  
  
  Am dat peste o ușă încuiată. Ei a lăsat un zăvor, și ne-am dus pe scări în jurul valorii de mahon, care a fost condus în sala de sus a turnului.
  
  
  Митзи spus acest lucru mai devreme. Nimeni nu știa de toate trucuri vechi de acest афериста! Acest lucru a fost радиорубка! Plină de transport și recepționer aparataj: cea mai bună.
  
  
  Ei sel înainte de a consola și a râs. Митзи a reacționat cu totul altfel. Ea a fost într-o furie.
  
  
  "Și acum, cu acest vechi ipocrit-аферистом!" - a strigat ea. "El a pus toate idioti. El trimite toate, pentru a se presupune că ar putea liniștit să cheme zeii, iar pe cel delle el merge în радиорубку, pentru a asculta despre vreme. Nu este de mirare că el a știut că vine uraganul ".
  
  
  "Croitor" ia-l, da", a adăugat eu. "El a făcut să mă auzi sunete, care, în general, nu a fost. Tobe jungla! Cred că undeva în tufișuri, în apropiere de Port of Spain ascuns un alt arme, pentru a putea semnala aici despre cele mai recente știri. Să vedem ce se întâmplă în lume ".
  
  
  Sa rupt mai multe switch-uri, și a luat foc, serghei. Aparatul începe să bâzâie. Dar singurul sunet pe care le-am primit, este потрескивание de electricitate statică. Furtuna a fost prea puternică, pentru ca să accepte orice. Ei au oprit un walkie-talkie. Амбразуры în радиорубке au fost închise. Avem unde sa se uite spre exterior, dar, cel puțin, de sunete, de care am auzit, am putea spune că furtuna s-a întors în vigoare.
  
  
  Am ieșit de радиорубки, încercând să șteargă toate urmele de prezența noastră. Ei nu a fost pe cale de a raporta lui Noe, care a deschis ego-ul de joc. Și după o oră, când a avut loc mimmo bătrân, ca în fiecare an, ca un elicopter a îndurat furtuna, l-a încercat să facă nevinovat fata. Dar acest lucru a fost нетолько.
  
  
  Furtuna s-a încheiat. Dar, de asemenea, un elicopter. Tot ce a mai rămas, este un morman de fier vechi de la o în jurul pereților. Pale de elice scos îndoit, ca tentaculele.
  
  
  Radio a fost ultimul nostru contact cu lumea exterioară. Și nu vom putea folosi ego-ul în următoarele câteva ore. Chiar dacă ar fi putut să se conecteze cu fierul de glet, niciodată nu a putut trimite un elicopter într-o astfel de furtuna, care a continuat să lupte. Trebuia doar să aștepte până a doua zi dimineața.
  
  
  Am avut o idee de ce fel va fi pe o insulă în acest moment. În orice caz, era evident că toate drumurile sunt blocate упавшими de copaci. Drumul nu ar fi reușit să depășească chiar și cele mai grele tancuri. Așa că nu ne-am așteptat o noapte de atac. Ea a venit în jos pentru a raporta știri despre elicopterul.
  
  
  
  
  
  
  
  Capitolul 14
  
  
  
  
  
  
  
  Am mancat edu, de неиссякающих stocurilor tony a obținut, atunci când vechi gigant ridicat brusc capul. Ei, de asemenea, a auzit acest lucru: sunetul incantati de voturi pentru porți. Noe a fost pe scări, în două salturi. Ei a fugit cu el la poarta.
  
  
  Trib i-a revenit. Noi, ș-a deschis poarta, și bărbații au pătruns în interior. Noe a tradus-mi ih cuvinte. Când a izbucnit un uragan, ei s-au ascuns în peșteri, împrăștiate în jurul insulei. Apoi au auzit de tobe din partea Port-of-the-Спейна: capitala a fost distrus, armata dizolvat. Și Jerome a fost mort!
  
  
  Ei au fost șocați de starea de fort, dar acum, când au fost din nou în siguranță, ei sperau a repara prejudiciul. Când au început să se pregătească pentru sărbătoare de noapte, am Митзи au făcut același lucru, deși în mai multe o scară mai mică.
  
  
  Eu va trebui să așteptați până a doua zi dimineața, pentru a vă asigura că lucrarea mea este îndeplinită. A trebuit să vadă cadavrul colonelului ochii proprii și de a face imprimarea degetelor pentru AX. Potrivit reprezentanților tribul lui tony a, corpul său încă se afla în hotelul "Sawyer", de aceea am nevoie pentru a ajunge acolo cât mai curând posibil. Dacă ar fi un camion nu a fost distrus, l-ar putea folosi pentru a ajunge rapid la capitala. Ei ar fi luat cu mine, bărbați cu maceta pentru a goli calea acolo unde este nevoie. Să sperăm că de camion nu au suferit soarta elicoptere și bărci în lagună.
  
  
  În cele din urmă, aproape de miezul nopții, am adormit. În dimineața următoare, ea a decis să nu pentru a apela pentru ajutor Хоука. Nu-mi place, la fel Hawke a declarat că este important pentru ei a făcut totul singur, fără ajutor străin. La mine a fost o șansă de a ajuta Флемингу fotoliul prezidential de sine stătător.
  
  
  Fleming a acționat pentru a-și cât mai curând posibil pentru a intra în Port-of-Spain. Dar Noe a părut mai puțin încrezător în sine. Tobe în junglă a fost amuzant, dar, desigur, el încă nu au auzit nimic la radio. Ceea ce, desigur, nu a vrut să vorbească cu voce tare. El a trimis cu mine câțiva tineri cu maceta clar drumul și m-am dus cu ei la camion. Din fericire, el nu ne-a căzut un copac. Introdus rotor, просушил carburator și a închis capota. Митзи Gardner a fost așezat pe scaunul din față, incurc frunze ude tapiserie. Ee automata pune pe tabloul de bord.
  
  
  Nu am protestat. Nu nah a fost dreptul de a participa la finală de piese. Acum suntem din nou singuri, și numai oamenii lui tony a расчищали-ne calea. Acest lucru ar putea fi și mai rău. Copaci de-a lungul drumului au fost în mare parte mici, ih a fost ușor pentru a muta. Acolo, în cazul în care drumul era aproape de mare, uneori abac întregi de votare. Dacă este necesar, oamenii puneau bușteni în locurile adânci, pentru a ne putea fără probleme deosebite de a conduce pe ea.
  
  
  Era o zi limpede. Cerul era inocent-albastru, și o mare de calm. Dar plajele au fost similare la cimitir bărci, iar casa de pe malul mării, în principal, au fost complet distruse. De la prima clădire mare, de care ne-am abătut, hotel vechi Poinciana, a rămas doar o mulțime de epave. Acolo băieții lui tony a выпрыгнули în jurul mașinii, ca în fiecare an, în caz de dezastru și de căutare valoroase descoperiri sub dărâmături. Dorința de sat înainte era o tristă priveliște. Oamenii fără țintă umblat pe завалам, uneori, ceva se ridicau, apoi роняли și a mers mai departe.
  
  
  Eu încerc să cetatea de pe deal, îndurat atâtea furtuni, a trecut și de această lovitură.
  
  
  Piața victoriei încă arăta bine, cu excepția faptului că ne-o singură fereastră nu era întreg, iar drumul a fost astupatã cu gunoi. Soldați în zonă au fost безоружны și a mers, ca copleșit de roboți. În cartierul de afaceri, câțiva soldați curățate resturile, conduse de ofițeri de juniori. Se uitau la noi, până când am condus mimmo, dar nu au încercat să ne oprească. Acum, când colonelul era mort, ei, aparent, s-au dovedit într-un vid de putere. Hotelul Sawyer Grand LaClare grațios de copaci înalți, timp ce decorare de gazon, s-au rupt, ca o ramură. Acestea au fost împrăștiate aici și acolo. În port câteva bărci pluteau umplut cu apă. Apa era murdar de culoare. Alb plaja s-a transformat în ruine, în jurul ruinelor de șezlonguri și umbrele de soare. Lângă hotel nu a fost soldat.
  
  
  Ei tras de la intrarea principală. Am intrat cu o armă la îndemână. L-a luat în considerare, că Джерома, poate proteja câțiva soldați ca gărzii de onoare. Ei trebuie să țină cont de acest lucru. Dar nu era așa. Sala a fost пустынен, ca și un cazinou.
  
  
  "Poate fi, în reviste de Jetoane?" - s-a gândit cu voce tare Митзи. Ne-am dus acolo. Pentru casa, desigur, nu a fost negru de paza. Spre surprinderea mea, electric castle încă lucrat. Ne-am dus mai departe. Încă nimeni nu a văzut. Am deschis ușa de la biroul Каполлы butonul de pe panoul de control. Джерома nu a fost acolo, dar bani se. Langa mine sa auzit un oftat adânc de ușurare. Митзи a efectuat o limba pe buze, după ce a văzut teancuri de bancnote.
  
  
  "Băieții de la Miami va fi bucuros să auzi asta", a spus ea. "Cred că toate Sawyer în curând se va deschide".
  
  
  "Dar în cazul în care organismul Джерома?" - l-am întrebat nerăbdător. Am nevoie de tipărire degetelor. Митзи mi-a propus să aruncăm o privire într-un apartament de pe acoperiș.
  
  
  "Du-Te, Nick. Ei las banii aici. Încă se întâmplă, și ei nu ar fi hotel, pentru ca acesti bani au dispărut în ultimul moment ".
  
  
  "Nu vreau să lăsa te aici o", i - a spus hei. "În astfel de situații, acest oraș, ar trebui să fie, plin de мародерами".
  
  
  Ea скривила buzele. "Ușa se încuie în interior, și poate deschide numai în jurul holului. Aici este aproape la fel de sigură ca în magazin. Știi cum funcționează telecomanda cu liftul?
  
  
  Ea știa acest lucru. L-am uitat cu atenție, modul în care ea a făcut-o, atunci când am folosit pentru prima dată ego-ul împreună. Ei aproape nu a simțit, ca s-a oprit lift, dar când a doua zi s-au deschis, ei pasit pe un covor gros de la etajul superior.
  
  
  Mișcarea a fost prea rapid. O mână cu револьвером mi-a lovit în cap. Ei рефлекторное aplecat, dar m-a lovit. Mâna mea pentru o clipă, a fost paralizat. Meu pistol a căzut la pământ, și nu am putut indoi cotul, pentru a apuca Люгер.
  
  
  Ei отпрыгнул și a apucat cu mâna stângă de încheietura mâinii omului, державшего revolver: acesta a fost Jerome.
  
  
  Deci, el nu a murit. El a fost rana de pe frunte. El, probabil, de ceva timp a lipsit, dar acum ego-ul muschii au fost complet intacte. Și el ar putea lupta aproape la fel de bine ca și ei. El știa toate aceste trucuri.
  
  
  În timp ce brațul meu drept era încă lipsit de putere, iar ei сжимал ego-ul încheietura stângă, el m-a lovit cu pumnul în bărbie, apoi imediat mi-a lovit involuntar cu genunchiul în vintre. Ei sa ghemuit, decât rănit. Dar am nevoie de a păstra acest revolver departe de tine. Ei mai întâi напряг musculare, și apoi brusc a căzut pe podea. În reumatism, el a slăbit strânsoarea lui. Ei s-a sculat în genunchi. El a smuls încheietura mâinii și a încercat pentru a tinti de revolver. Ei уткнулся dinți în ego picior și a continuat să muște. El a strigat de rănit și sa dublat în jumătate peste spatele meu. Pistolul a căzut la pământ. Din nou mușcat. El a strigat, și m-am simțit ca la ego-ul штанам curge sangele. Apoi, degetele mele au găsit revolverul. Ei, a sărit în picioare, împușcat până ego-ul, a căzut de pe un oricărui neam și împușcat în Джерома.
  
  
  Ei массировал mâna dreaptă, până când a simțit că puterea de a se întoarce. Apoi ei затащил cadavru in lift. Nu am avut timp pentru a trage de tipărire degetelor. Taie degetele cu ajutorul Hugo meu стилета, a fost mai rapid. Ei ih-a legat o batistă și a pus într-un minut.
  
  
  Când a intrat la primul etaj, am descoperit cu surprindere că Митзи încă acolo. Atunci când ea a sunat iată prin interfon, ea a deschis ușa din interior. "Ați găsit ego-ul?"
  
  
  'Ei a găsit ego-ul.'
  
  
  "Nick, l-am gândit. Hai să luăm un camion și să livreze banii lui Noe, acolo va fi în siguranță ".
  
  
  'Bun. Stai aici până când ei отведу camion în garaj ".
  
  
  L-a luat un camion, am pus banii sub prelată și a plecat înapoi spre dealuri.
  
  
  Am fost aproape de cetate, în apropierea capitalei, când din partea opusă a tras masina de teren și a blocat drumul deschis în fața noastră. Colonelul rus în formă de laminate în jurul valorii de o mașină și a scos revolverul. El ne-a strigat. "A fost comandat, pentru ca pe strada nu sunt permise niciun fel de mijloace de transport. Oare tu nu știi... "Apoi, el a văzut roscate de păr Митзи, și ceva a început să suspecteze. 'Cine ești tu? Ce faci în acest camion?
  
  
  Ei досталь, automat, și a tras în el. Apoi, faptul ca am scapat de un ofițer și de sofer de jeep, l-a condus pe gaz pe drum. Vocea ce ne-nicăieri pe insulă nu au văzut ofițeri superiori. Deschis acum stăteau în forte și de ascultat la noi ordine. Port of Spain a fost sub legile de război de putere străină!
  
  
  Când am fost la o oarecare distanță de oraș, ne-am confruntat cu Noe și ego-ul oamenilor. Cu Nov înainte și Флемингом în cutii de lemn паланкине s-au mutat în direcția noastră.
  
  
  Ei marait și a apăsat pe pedala de intimidare. Cum ar putea Fleming convingă pe bătrân să facă asta? Dumnezeu știe cât de externe al trupelor de pe insula. Ea a sărit în jurul valorii de o mașină și a venit la Noe. Ea a descoperit că nu mai pot controla vocea ta cu mânie. Ea a lansat chiar și pe el să strige, dar el nu a crezut despre revenirea. Ei a descris situația în oraș, apuca de putere. Nici o reacție!
  
  
  "Acum, când Jerome mort, oamenii se vor ridica", - a spus el. "Ei vor susține președintele Fleming".
  
  
  Cum? Cu maceta? Maceta împotriva mitraliere? Noe a mers mine și nobil s-a dus mai departe. Tribul a urmat după el, vîslit mimmo camion. Ei au cântat și au jucat muzica lor de lemn role. Ei, a sărit în mașină și a început roti de camion. Dar Митзи sarit la volan.
  
  
  "Nu ne întoarcem cu această încărcătură, scump. Acest lucru este pentru totdeauna ia în sus, chiar dacă am să o fac singur ".
  
  
  O femeie. Ei bine, l-a angajat Hawke numai în cazul Флемингом. Dacă ea insistă să-l-au ucis, și ea a decis că pentru a vizita prietenii lor de la mafia, măcar să nu pentru a obține bani, este puțin probabil să fi putut sa vina. Cel puțin, viața ei va fi salvat. Ea a sărit în jurul valorii de un camion și a fugit de la Флемингу în fruntea procesiunii.
  
  
  Pe măsură ce am continuat să merg, ei au observat că улюлюканье în spatele nostru a devenit mai tare. Privind în jurul ei a dat seama de ce. Tot mai mulți oameni, care păreau că nu au apărut nicăieri, de s-au unit cu noi prin jungla.
  
  
  Locuitorii satului vechi ieșeau la pădure, ca dinții de dragon. Umane râul curgea de pe dealuri. Am fost întâmpinați de locuitorii capitalei.
  
  
  Apoi s-a întâmplat ceva nebun. Locală armata a intrat în fort, nu pentru a ne ataca, ci pentru a ni se alăture. A început să tragă spre cetate.
  
  
  Atunci ei au înțeles. Soldații Джерома urmărit de el, până când nu se știe că el de fapt delle conceput, până când rușii nu au spus acest lucru a acestora. Acum au făcut o revoluție. Soldații cu poporul au mers la Fleming ' s. Și la soldați s-au alăturat și ofițeri, care în sufletul fost pentru Fleming. Oamenii, care au fost pentru cubanezi, și o mână de consilieri ruși au fost acum forturi și sunt înconjurate de o masă de popor și soldați. Și o mulțime de oameni acum, nu știu de frică.
  
  
  Strigând, fluturând cuțite, localnicii au urmat reale ataca armate de soldați. Mulți au avut de suferit. Dar și mai mulți au început să ia cu asalt zidurile cetății. Ei au luptat până la cei dihor, până când nu a încetat tir cetate. Acest lucru a durat nu mai mult de o jumătate de oră. Oamenii, care au intrat prin ferestre și prin pereți, țâșnit prin poarta. Medii de ei nu au fost noi, cubanezii, noi ruși "consilieri".
  
  
  Militarii au format funcțiune și s-au dus acolo, în cazul în care Fleming a observat pentru bătălie. Ei отсалютовали și ia o pușcă în semn de loialitate. Ei, știa că au Fleming acolo unde ego-ul de hoteluri pentru a vedea guvernul meu.
  
  
  
  
  
  
  
  Capitolul 15
  
  
  
  
  
  
  
  Avem un avion în aeroportul nu a putut zbura. În port a fost doar o singură navă, gata de navigare. Toate străine piloți, ofițeri și "consilierii" au fost livrate la bord și-au părăsit țara ca нежеланные străinii.
  
  
  Fleming a început eficientă de curățare. Trib tony a obținut, din nou, a plecat în cetate. Familia Хаммондов Fleming l-a invitat să vină și să trăiască în palat. Ei vor face, ca doar aeroportul din nou se va deschide pentru circulația normală.
  
  
  Митзи condus de curierat, cu o notă. Dacă ar fi să ceară hotel Davey spun băieții de la Miami, în cazul în care ea a fost, și că ea va rămâne acolo până când nu va primi alte ordine.
  
  
  "Tara Sawyer a fost înmormîntată la frumoase ceremonie de înmormântare"; ea a scris. "Ea odihnindu-se în marmură, undeva în catacombe".
  
  
  Ea a rămas încă o săptămână, pentru a ajuta Флемингу, dacă va fi nevoie. Dar mai mult nici nu au fost probleme, și ajutorul meu emu de duminică. Acest lucru a fost un fel de vacanta.
  
  
  Când s-a întors la Washington, Sawyer разглагольствовал înainte de Хоуком despre moartea fiicei sale. El a cerut, pentru a fi îngropat acasă. Ei nu sunt încă raportate emu cu privire la soarta Proprie. Hawk mi-a permis să înțeleagă problema.
  
  
  Ea a încercat să liniștească Sawyer și a vorbit despre faptele Respective. Ea a subliniat emu pe recunoștința localnicilor și a văzut că o parte din furie și tristețile Sawyer s-a transformat în mândrie.
  
  
  Ea nu a vorbit despre emu Митзи. Nu există nici un sens de a începe un război între el și mafia. Dacă o fată hotel scoateți stratul de crema, l-a crezut, ea a câștigat. Thomas Sawyer ar putea plăti cu ușurință reconstrucția din contul de profit compania lor, și, probabil, acum Митзи ar putea pleca de afaceri și de a trăi o viață liniștită.
  
  
  Ea le-a spus atât de Noiembrie. Hawk-a uitat la mine ca și cum niciodată înainte nu a auzit de acest nume, dar Sawyer, a părea, a fost foarte impresionat de poveștile pe care i le-a vorbit despre nen.
  
  
  Atunci când suntem cu Хоуком au rămas singuri, i-am dus un borcan cu degetele Джерома scaun. Hawk-am uitat pe nah, ca pe un borcan cu unt de arahide. Apoi un gest larg l-a pus lângă ea, o notă Митзи Gardner. El s-a uitat pe nah, apoi sa uitat la mine. Nu am vazut pe sub pielea de pergament шевельнулся noi un mușchi. El chiar nu a clipit.
  
  
  'Îmi place lucrarea ta.'- Acest lucru a fost ego-ul normal spa-ton. "Eu sunt de așteptare pentru dvs. de raport".
  
  
  Ea a început cu lucruri mici. Stewardesa; - Am fost sigur că Jerome a ucis-o, dar tot a putea testa acest lucru. Închisoare, pe care Fleming a trebuit să проинспектировать. Dungeons, care se transforma hotelul in laboratoare pentru universitatea. Apoi indiferent de persoana a dat cronologică revizuire a activităților de tony obținut.
  
  
  "El știa despre uragan încă două ore înainte de aceasta", - a spus lui Хоуку. "Timp suficient pentru a arăta că el nu se teme, și să dea o imagine completă. Interesant, de ce restul insulei a fost застигнута prin surprindere, astfel încât acestea nu au putut livra la timp pe propriile nave și avioane într-un loc sigur. Pot ei de telefon? '
  
  
  Acest lucru a fost posibil. Ea a sunat la biroul de prognoze, și am legat-o cu una în jurul valorii de prietenii mei, care lucrează acolo. "Jim, când ai primit un avertisment despre uragan săptămâna trecută?"
  
  
  La celălalt capăt a fost ceva similar cu un blestem. "Croitor pic, Nick, prea târziu pentru a salva. Satelit nu l-a mai văzut, până când el nu a zburat peste Marele Лаклэр. În momentul în care am primit un avertisment și a fost peste tot. Nu am văzut niciodată atât de repede наступающего uragan. Și aceasta în luna februarie! Chiar Noi nu ne-a avertizat în avans ".
  
  
  Ea a crezut că înnebunesc. "Ce stii despre Noi?"
  
  
  "El este un observator în zonă. N. O. A. H. (Noe) este ego-ul pentru coduri de litere. El al naibii de bun. De obicei, el prezice vreme la fel de repede ca și noi. Cum așa? Sună un pic ciudat.
  
  
  'Noi .. . nimic. Multumesc.'
  
  
  Ea a închis telefonul. Hawk a pus altul. Ego-ul vocea părea sumbru. "Dacă el a anunțat despre acest lucru la timp, el ar fi putut preveni o mulțime de daune. Ar fi salvat multe vieți ".
  
  
  "Și insula căzut în mâinile noastre de fratele mai mare, pe de cealaltă parte a oceanului", a adăugat eu.
  
  
  Ei tăcere a ieșit din birou și a închis ușa în urma ei. Метеорологический satelit constant fotografiază zonele mari ale oceanului. Și acest nebun uraganul nu a fost fotografiat, în timp ce el nu a lovit coasta insulei. Înainte de satelit nu a văzut-o furtună?
  
  
  Ei aprins o țigară și am încercat să nu se gândească la asta. Ea a aruncat o țigară. Acest lucru a început să facă mă дряхлым?
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  Despre carte:
  
  
  
  
  
  Există o mulțime de moduri de a ucide un om ... Chineză assassins prefera un cuțit, alții ucid cu mâinile goale.
  
  
  American gangster-un alt revolvere de mare calibru, ruși criminal folosesc dinamita.
  
  
  Cu toate acestea, există doar o singură persoană, care poate practica toate metodele de ucidere. Ego-ul este numele Киллмастер !!!
  
  
  De această dată, Nicu Carter va trebui să folosească toate abilitățile dumneavoastră pentru a învinge cu мясниками, care se întâlnește în calea "Кремлевскому dosarul".
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Spaniola de comunicare
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Spaniola de comunicare
  
  
  Dedicat angajaților serviciului secret al Statelor Unite ale Americi
  
  
  
  
  Primul capitol
  
  
  Acest lucru a fost Hawke, și el a fost dubios. El nu a fost o practică în acest sens, și el nu ar fi reușit acest lucru, chiar dacă ar fi fost în mare formă.
  
  
  "Tu катаешься schi, N3?" m-a întrebat la telefon.
  
  
  "Desigur, ei катаюсь la schi. Și este foarte bine, dacă pot spune așa"
  
  
  "Colecta de schi. Aveți de gând în Spania".
  
  
  "În Spania dificil de a schia, i - am spus. "Curat zapada"
  
  
  "Modificările. Sierra Nevada. Traducere. Munți acoperiți de zăpadă".
  
  
  "Ei bine, poate, din timp în timp, ninge ..."
  
  
  "Va fi la tine satelit".
  
  
  "De asemenea, un schior?"
  
  
  "Este absolut fantastic. De asemenea, un expert în наркобизнесу. Luată în arendă de la Administrarea de droguri de Trezorerie".
  
  
  "Zăpadă pasăre?"
  
  
  "Este foarte distractiv. Amândoi veți întâlni o petrecere în stațiunea de schi Sierra Nevada".
  
  
  "Se numește...?"
  
  
  "Sol y Nieve".
  
  
  "Traducere:" soare și zăpadă / Nu, domnule. Vreau să spun, cine pm? "
  
  
  "Vă voi spune mai târziu. Și în timp ce вылетайте la San Diego, în Энсенаду".
  
  
  "Ensenada?"
  
  
  "Un mic oraș de pescuit în partea de Jos California".
  
  
  "Eu știu ce este, și eu știu unde este. Ei chiar știu ego-ul special de miros. Ce legătură are un oraș în deșert la pârtiile de curse?"
  
  
  "Veți întâlni acolo un agent de Trezorerie".
  
  
  "Ah."
  
  
  "Fii cu ea politicos. Avem nevoie de experiența ei".
  
  
  "Ei?" Mele nervoase centrele зазвенели clopote.
  
  
  "Ee."
  
  
  "Ce este aceasta? Ea trebuie să fie baby-sitter pentru un consumator de droguri?"
  
  
  "Ar trebui să vedeți, că întâlnirea va avea loc".
  
  
  "Întâlnirea?"
  
  
  "Între ea și una în jurul valorii de link-uri a sparge Turcia-Corsica-California. El vrea să cânte. Ei doresc să aud muzică înainte de a uem перережут gât".
  
  
  "Domnule, uneori, tu ..."
  
  
  "Nu spune asta! Adresa De La Casa Verde. Întreabă Juan Риверу".
  
  
  "Și apoi?"
  
  
  "Привези cu el la Washington".
  
  
  "Când?"
  
  
  "La următorul avion de Энсенады".
  
  
  "Corect." El nu a văzut meu comprimat ciolan.
  
  
  "Nicolae!" a suspinat Hawke. El bănuiește mine în легкомыслии.
  
  
  Ea a închis telefonul. Apoi închiderea dosarului în Filipine, de la care mirosea a nuci de cocos coapte, ea a zburat la San Diego, din Hawaii, la doar două zile în urmă. Ei sunt doar incepand de a scăpa de bucle musculare și tensiune în psihicul. A ucide nu este niciodată plăcut, l-a depășit cota de Luni.Și.
  
  
  Cel mai bine este de a arunca totul la vedere, în jurul capului - cu ajutorul unui stol de frumoase stele în San Diego, pentru a filma un serial tv. Dar acum...
  
  
  I-a sunat клерку, informându-i a mea inima nefericit al unui modificarea de culoare, creștere rapidă în planurile, și a cerut ca acesta a pregătit contul meu. Apoi, ea a sunat la aeroport și a aflat că următorul avion în Энсенаду lasă o jumătate de oră.
  
  
  Dacă ei прерву lor țepos dus, ei pur și simplu pot să facă acest lucru.
  
  
  * * *
  
  
  Baja California - este coada, свисающий de fapt, California. Se pare ca nimeni nu a știut ce să fac. Timp de mulți ani, aceasta a fost o chestiune de dispută între SUA și Mexic. Apoi, de mai multe luni de negociere, din cauza exploatațiilor pustiu dungă mexicanii în cele din urmă a cedat și a acceptat-l ridica.
  
  
  Ei lăsă pe spate în scaun și a dormit tot drumul până la un mic aeroport murdar banda de apropiere de un sat de pescuit sate sub numele de Ensenada. Cuvântul de delle înseamnă "golful" sau "un mic pârâu", dacă sunteți pasionat de detalii interesante.
  
  
  Când a ieșit ei pe plan însorită sfânt, luminozitatea a fost atât de puternic, că m-am îmbrăcat cu o pereche de ochelari de puncte.
  
  
  Nou taxi "Mustang" care stătea în picioare la ușa de operare turnuri, și a chemat pe sofer, pentru ca el a condus de ego-ul în oraș. După ce trece printr acoperite de ghidare a drumului, savana, cu pelin și cu bold pădure, în cele din urmă am plecat de pe strada principală a orașului.
  
  
  La Casa Verde - care trebuia să fie de culoare verde, în cazul în spaniolă meu încă se potriveste, dar de fapt delle fost un fel de speciile pe cale de dispariție пастельным tei - s-a aflat la sfârșitul провисшего bloc, în cazul în care el a fost culcat, stând la plajă, ca o șopârlă pe o piatră.
  
  
  Ea a urcat în taxi, și-a luat geanta și s-a desfășurat în holul de la intrare. Apoi lumina soarelui într-un motel a fost pitch de întuneric, dar am vazut ca usatîi adolescent pretins că este interesat de sosirea mea. Ei fluturat emu mâna și a scos un tub de telefon de la domiciliu.
  
  
  "Dig". Acest lucru a fost o fată de la un fel de miniatură a comutatorului.
  
  
  "Nu ai putea lega de mine cu сеньоритой Хуаной Риверой?"
  
  
  "Da." S-a auzit un clic, și lung de inel.
  
  
  "Dig". Aceasta a fost o altă fată.
  
  
  "Juan Rivera?"
  
  
  "Ei".
  
  
  "Vorbești engleza?"
  
  
  Au fost fluctuante. "Jess?"
  
  
  Ei, a închis ochii. Acest lucru a fost trebuia să fie una în jurul unor astfel de misiuni. Ei, clătină din cap și a rostit o expresie de acces, încercând să nu se simtă o absurditate:
  
  
  "Octombrie - a opta lună a anului".
  
  
  "Îmi cer scuze? Oh, da! Apoi, mere coapte".
  
  
  "O fată bună! Acest Lucru Este George Peabody". Acest lucru mi-a fost numele actual de acoperire și Hawk nu mi-a cerut ego-ului de a schimba. Așa că am fost încă de George Peabody.
  
  
  "Ah, senor Peabody". Ea a fost bucuros să aud că accentul a dispărut. "Unde ești?"
  
  
  "Eu în hol", i - am spus. "Dacă ar trebui să-i vină?"
  
  
  "Nu, nu!" - repede, a spus ea. "Voi fi în partea de jos".
  
  
  "În barre", - a oftat eu, uitandu-se la foarte închis fluxul de hol, unde un bărbat în spatele tejghelei вытирал puncte.
  
  
  Ei, s-a întors și s-a îndreptat spre затемненному bharu. Barman-a uitat la mine. "Senor?"
  
  
  "Clasicelor сауэр", i - am spus.
  
  
  El a dat din cap
  
  
  
  și s-a întors pentru a face acest lucru.
  
  
  Ei, am simțit cât de greu aerul se mișcă ușor în spatele meu, донося la mine un parfum proaspăt de lămâie. Ea s-a întors și a văzut-o, темноглазую, темноволосую o fată de douăzeci și cinci de ani, cu aproape fluorescent pal pielea albă, care se ocupă de ele кувшинкам.
  
  
  "George", - a spus ea în spaniolă. A fost ca un "Cor-haye".
  
  
  "Juan?" - a spus ea, pronunțând corect ego-ul la jumătatea distanței dintre "h" și "w".
  
  
  Ea a întins mâna. O iau acest lucru. Apoi l-a indicat pe o măsuță de lângă perete.
  
  
  Ne-am apropiat. Ea a fost elegant, curat și foarte feminin. Ee corpul a fost flexibil și o formă frumoasă. Ee picioarele, de asemenea,. "Bun vechi Uliul!" L-am gândit. Cum нехарактерное pentru el!
  
  
  Suntem într-un joc.
  
  
  Ea a comandat un ceai cu gheata, s-a angajat într-un fotoliu și aplecat înainte, cu ochii ei străluceau. "Acum. Ce înseamnă toate acestea?"
  
  
  Ei, clătină din cap. "Nu am nici o idee. Șeful meu de la Washington проинструктирует noi".
  
  
  "Când?"
  
  
  "Azi noapte."
  
  
  Fața ei era gol. "Dar aceasta nu înseamnă că noi astăzi nu va fi aici"
  
  
  "Es verdad".
  
  
  Gura приоткрылся. "Atunci nu va fi timp pentru..." Ea brusc a închis gura.
  
  
  "Ce, Juan?"
  
  
  Fata ei era roz. "Mi-a olvidado".
  
  
  "Ai o memorie scurtă", i - am spus și a băut lor clasicelor сауэр. "Minunat агуардиенте", - m-am gândit. Vreodată voi avea de a vizita Pisco, Peru.
  
  
  L-a ridicat. "Fa-ti bagajele, Juan. Vom evolua după cum urmează zbor de aici".
  
  
  "Dar tu trebuie să-ceea-ce știți despre misiune..."
  
  
  "Droguri", i - am spus.
  
  
  "Desigur, ei de droguri"
  
  
  "Și marea Mediterană. Am un paradis în Spania".
  
  
  Gura ei a format litera "o".
  
  
  "La schi."
  
  
  Ea a băut ceai cu gheață. "Nu ai putea repeta acest lucru?"
  
  
  Ei așa și nu a făcut.
  
  
  Apoi și-a înșelat pe mine. Ee ochii aprinde. "Ah! Desigur, Sierra Nevada! Acolo, în apropiere de Granada, este de top-notch de schi".
  
  
  Ei uitat.
  
  
  "Poți schia?" m-a întrebat.
  
  
  A fost o zi pentru această problemă. "Ce ai?"
  
  
  "Foarte bine", - seninătate a spus ea.
  
  
  "Și modest", - m-am gândit. Sa spus calm: "vom face pipi".
  
  
  Barman urmarit de mine. Ea îi făcu cu ochiul Хуане, și ea подмигнула în reumatism. Ea a fost frumoasă, elegantă, accesibilă.
  
  
  * * *
  
  
  Când am ieșit afară, flash de lumină, отражавшаяся de trunchi de pușcă, a atras punctul meu de vedere la gaura neagra la sfârșitul său. Acest om pune plat pe acoperiș, în jurul cald, ala de peste drum, și am știut că el și-a concentrat pe mine în centrul vizorului ego-ul țintă.
  
  
  Pentru o clipă, ei măsurare. Apoi отшвырнул ei Juan deoparte și scufundat în direcția opusă, la adăpost de o ușă. Lovitura de laminate de pe stradă.
  
  
  "Stai!" Ei strigă hei.
  
  
  "Dar, Nick..."
  
  
  "Liniște!" - șuieră printre dinți încleștați eu.
  
  
  Rapid s-a sculat și a alergat la fereastră, în hol. Прикрывшись ei, se uită pe fereastră. Din nou prins luciu de trunchi de pușcă. Un bărbat a fost încă pe acoperiș галантерейного magazin.
  
  
  Când a ajuns la ei ружью, el a ridicat o pușcă și a tras din nou. Ochelari de cal dabbed în lemn de construcție sincer deasupra capului juana nu e. Acum ea s-a târât înapoi în ușă. "Bine!" Ea a crezut.
  
  
  Când a ridicat din nou ochii, bărbatul a dispărut.
  
  
  Ei au auzit de șmecher cu picioarele. Ei, sa uitat în пыльное fereastră și a văzut un om într-un costum negru, născut la magazinul de pe stradă și uitându-se în sus la fața locului, în cazul în care noi urma să sniper.
  
  
  Ea a fugit în jurul valorii de hotel, махнув Хуане să rămână în interiorul, și a urcat pe scara галантерейного de magazine, două în partea de sus etaj.
  
  
  L-a întîrziat. El a fost plecat.
  
  
  De pe acoperiș, nu a mai rămas nimic, cu excepția pentru un set mexican de țigară și sombrero, cumpărat cu două zile mai devreme în magazinul de jos.
  
  
  "Străinul", a spus președintele magazin, un om cu o grosime de burtă și zâmbind cu fața. Gonzalez.
  
  
  "Turist?"
  
  
  "Da".
  
  
  "Puteți descrie ego-ul?"
  
  
  Gonzalez a ridicat din umeri. "Aproximativ tău de creștere. Părul castaniu. Ochii căprui. Om subțire. Nervos".
  
  
  Asta e tot.
  
  
  Ei i-au luat Juan în partea în hol, până când am fost de așteptare pentru, atunci când un taxi ne ia și vă va duce la aeroport.
  
  
  "El a fost aici cu două zile în urmă", - a spus ei hei.
  
  
  "Așa?"
  
  
  "De cât timp ești aici?"
  
  
  Tur."
  
  
  "Crezi că el a înțeles, cine ești tu?"
  
  
  Ochii ei redus. Ea a luat-o ca o insultă. Ea a fost латинкой, frumoasă și plină de foc. "Nu cred!" - cu indignare, a spus ea.
  
  
  Ei nu cred că este o insultă.
  
  
  "La ce ați lucrat înainte de a fi contactat cu privire la această activitate?"
  
  
  "O picătură de medicament".
  
  
  "Sparge acest lucru?"
  
  
  Ea dădu din coborând ochii.
  
  
  "Toate acestea?"
  
  
  "Da". Ei sfidător bărbia вздернулся.
  
  
  "Unul a plecat?"
  
  
  "Poate fi, și atât de evaziv, a spus ea.
  
  
  Ei, se întoarse și se uită pe ușă de la etaj галантерейного magazin.
  
  
  "Da", am răspuns. "Cred că poate fi așa".
  
  
  Fata ei скривилось de furie.
  
  
  Sa apucat de ee pentru cot. Un taxi a venit. Norocosul Nick. Salvată de către Ensenada Taxicab.
  
  
  "Să Mergem, Juan. Următoarea oprire, Washington, Dc".
  
  
  Foarte autoritar. Foarte autoritară.
  
  
  Ea calm забралась într-un taxi, strălucind frumos o bucata de șold. Dar eu aproape că nu am observat.
  
  
  Două
  
  
  Hawke a fost așezat pe o consolă din panoul de control кинозалом AXE, apăsați butonul și oferindu-uri. Un buton pentru a reda sunetul. Un buton pentru benzi. Un singur buton pentru a peliculei de 16 mm, Un singur buton pentru a transmite în direct. Un singur buton pentru vechi alb-negru de film.
  
  
  
  
  
  
  Un singur buton pentru diapozitive. Sau, dacă doriți să se odihnească ochii, un singur buton pentru o voce de femeie, озвучивающего de evaluare a inteligenței.
  
  
  Conversație până în acest moment a fost obișnuită de palavrageala. Ea a șters totul în jurul capului. Ei doar îmi amintesc că a putut să perceapă și într-adevăr perceput Juan Риверу vizual. Cu toate acestea, ceva în ei gândurile se părea în prealabil condiționate, pre-протестированным și infertile.
  
  
  Dar ea era frumoasă și-mi plac femeile frumoase. L-am gândit: "Dacă i-ar fi putut șterge vocea ei, ca un Șoim se poate șterge o înregistrare, pe care el nu a vrut să audă".
  
  
  Брылев complet stins, și în fața noastră a fost imaginea de pe ecran, care se ocupă într-un mod magic a aparut pe gemete.
  
  
  "Enrico Corelli", spuse moale voce de femeie pe partea de sus a imaginii, промелькнувшей de pe ecran. Acest lucru a fost fixă fotografie cincisprezece ani în urmă, și взорванная la cele mai mici piese ce mai mare de fotografii. Pe fundal de scenă a fost rotonda din Vatican.
  
  
  "Сфотографировано de exemplu, în 1954", a continuat vocea. "Este ultima care s-a păstrat o fotografie Corelli. Celelalte ego-ul fotografii au fost cumpărate pentru sume mari de bani. Ancheta nu poate dovedi că banii provin de la bugetul mafia. Dar este ceva în care cred".
  
  
  Ei de mult timp și cu atenție uitat la o fotografie. Fata aproape nimic nu o diferenția de la un alt. Trăsăturile feței erau destul de obișnuite: parul inchis la culoare, solid bărbie, forma fetei, fără diferențe. Ei memorat, ego-ul, cum se poate mai bine, dar pentru că el a fost cu sufletul la gură atât de multe ori în jurul valorii de această mică bucată granular de film, nu a fost aproape de noi în mult, ceea ce ei ar putea să se concentreze.
  
  
  Pe ecran, fulgeră card. Aceasta a fost o hartă a insulei Corsica. Orașul Басрия a fost delimitată de jur împrejur.
  
  
  "S-a stabilit că Enrico Corelli locuiește aici, în suburbia Басрии, în Corsica, în vilă, construită în наполеоновскую epoca. El are un personal de zece slujitori și de două gărzi de corp. El trăiește cu o femeie pe nume Tina Contemporană.
  
  
  "Corelli acum patruzeci și cinci de ani. El a lucrat pentru guvernul italian în Римэ, dar a fost eliberat după câteva luni. El a fost mult timp căsătorit, dar ego-ul o femeie a murit de pneumonie, când Corelli nu a lucrat. Dezgustat, el a început să lucreze pe membrii bandei фальсификаторов și hoți - exilați în jurul valorii de Statele Unite, care s-au născut în Sicilia și au fost membri ai mafiei din New York și Chicago. El stahl bun силовиком și un foarte bun om de afaceri pentru ei. Când a fost creată o rețea de farmacii, el a fost unul prin primii oameni care a deschis un punct de curgere, în apropiere de Napoli.
  
  
  "Rețeaua de droguri a înflorit în anii 1960 și până la sfârșitul acestui timp Corelli stahl o figură cheie în întregul lanț de mafia.
  
  
  "Cu ei scotoci în el au fost diferite amanta. Unul a încercat să omoare ego-ul, atunci când el a aruncat ee сыч o altă femeie. Mai târziu, ei au găsit утонувшей în golful napoli".
  
  
  Hartă a dispărut, și iaht de lux cu o lungime de aproximativ 180 de metri a umplut ecranul de frumos color diapozitiv.
  
  
  "Este un iaht Corelli, Lysistrata. Ea înoată sub pavilion Francez. Corelli se consideră cetățean al insulei Corsica, deși el a fost născut în Milano".
  
  
  Acum, pe ecran a apărut o imagine mare de vile.
  
  
  "Casa De Corelli. Deși are doar doi bodyguarzi, care sunt păzite de un ego, ego-ul moșia ale polițiștilor de patrulare în mod constant o jumătate de duzină de mercenari".
  
  
  A izbucnit o nouă imagine. În iarbă fusese culcat trupul. În el s-a tras de mai multe ori. Cadavrul a fost de nerecunoscut, dar în aparență osemintelor sale, a decis că un glonț care a lovit în el, au fost suzetele - convenționale de gloanțe, разрезанными pe lame de litere X. думдум Gloanțe transformă ciuperci în incizie, distruge forma, atunci când intră în obiectiv .
  
  
  "Acest lucru a fost agent Franța, pe nume Emil Ференк. El a încercat să pătrundă în vilă Corelli, cum este numit de moșie. Aparent, acesta a fost descoperit de патрулями și ucis".
  
  
  Apoi, pe ecran a apărut o fotografie безлюдной, ca pustiu mediul rural. Obiectivul s-a apropiat la silueta cu care se confruntă în apropiere de maiestuos plop Lombardia, singurul lemn de orice dimensiune, în câmpul de vedere. Pe măsură ce cifra a crescut, de-a vedea că o persoană de vârstă nedeterminată, dar sunt destul de mari și multă pliat. Persoana a fost în umbră.
  
  
  "Enrico Corelli. Acest lucru este cel mai aproape de imaginea pe care cineva a reușit să fotografieze în ultimii zece ani. Fotografia a fost făcută cu ajutorul carligullui obiectiv cu un punct sigur sondaj pe celălalt deal. Deși persoana неотличимо, corpul uman poate fi văzut în mod clar . De comandă a estimat că ego-ul alionca a fost de circa 182, o creștere de 6 metri, stătea drept, iar sănătatea - sfârșitul militare ".
  
  
  Ecran потемнел. Apoi a lansat un film. Aceasta a fost scena de pe plaja, eventual, pe Riviera Franceză. Uimitoare blonda în miniatură de bikini шествовала pe nisip, раскачивая solduri, si parul lung si blond fâlfâind pe umeri. Pentru o clipă, ea s-a oprit și s-a întors, ca și cum cineva cu ea a vorbit. Ea s-a uitat la aparatul de fotografiat și a zâmbit.
  
  
  "Tina Contemporană. Hei, douăzeci și trei de ani. S-a născut în Suedia, ea s-a mutat la Roma, unde nah a fost scurtă, dar a eșuat кинокарьера.
  
  
  
  
  
  Apoi, în urmă cu doi ani, ea s-a mutat în Elveția, unde a participat la manipulări cu bani, aparent, în interesul mafiei sau un fel de organizare de genul mafia. L-au prins, dar până la judecată nu au adus. Se spune că o mare parte din bani a trecut prin mână în mână, pentru a ajuta hei scape de autorităților elvețiene.
  
  
  La scurt timp apoi, ea a ajuns în casa Enrico Corelli. Corelli s-a căsătorit cu ea, dar ego-ul constantă de un tovarăș. Ea vorbește în limba suedeză, franceză, italiană și spaniolă, precum și în limba engleză. Ee IQ-ul, cum se spune, este de 145 de rezultatele reale de test facuta, atunci când ea a completat cererea de a lua la locul de muncă într-o bancă elvețiană. Este excelent лыжница ".
  
  
  În кинокартине ea acum apare la schi pe deal. Ea a trebuit să recunoască faptul că ea a fost foarte bun. Nu e de mirare că hei vrut să-și petreacă lunile de iarnă, lângă pârtia de schi; părea, ea a iubit sport.
  
  
  Pe ecran a apărut o altă carte. El a arătat lumii în proiecția Меркатора cu o linie care pornește de la Orientul Mijlociu până în Turcia, din Turcia până în Sicilia, din Sicilia până în Corsica, la Riviera, s-a întors în Corsica, apoi în Portugalia, acolo, în Cuba. apoi , în Centrală, Mexic, apoi în San Diego, în California.
  
  
  Lanț de medicamente.
  
  
  "În ultimii ani, în principal lanțul de aprovizionare de droguri a avut loc o mulțime de schimbări. De obicei, droguri grele încep de la Răsărit și se încadrează la vest, prin marea Mediterană, în cazul în care acestea sunt prelucrate. Controlul asupra acestui lanț fixat în Corsica, doar o stație înainte de cea mai importantă de prelucrare de pe Riviera. Apoi, drogurile se întorc în Corsica și în continuare în Cuba prin una din cele trei stații: Portugalia, Maroc sau Algeria.
  
  
  O nouă hartă. El a arătat din nou Corsica.
  
  
  "Din această statistică linii de distribuție se întind înapoi în Orientul Mijlociu și mai departe spre destinația finală, la Vest. Bani de la Vest provin de aici, de unde sunt apoi distribuite între zale de a sparge".
  
  
  Obiectiv țintește pe hartă, arătând moșia Corelli în suburbiile Басрии, обведенное cerc.
  
  
  "Rico Corelli - o persoană care controlează circuitul. El primește ordine din Sicilia, unde director mafia controlează jumătate din est de a sparge. Don vest controlează restul sparge, plus de distribuție."
  
  
  Imaginea погасло, și a luat foc, serghei.
  
  
  De ceva timp ne-am așezat în tăcere.
  
  
  Hawk eliminate gat "ei Bine?"
  
  
  "Interesant", i - am spus.
  
  
  "Academice", a spus Juan.
  
  
  "Sunt de acord cu ea", a continuat ea.
  
  
  Hawk-a încruntat. "Este pur și simplu un briefing de presă".
  
  
  "Ce zici de Corelli?" întrebă Juan.
  
  
  Hawke a închis ochii și lurched într-o poziție confortabilă rotativ scaun.
  
  
  "Mafia au devenit nemulțumiți de profit de program în materie de droguri", - în cele din urmă a spus Hawk. "Șase luni în urmă au început să trimită oameni din interior, pentru a verifica sistemul în minte. Corelli a luat o sumă considerabilă - prea mult, potrivit lui Don SUA. Dar sicilian секундант nu a putut veni cu instituții de a remedia situația. La adunare s-a decis că Corelli va trebui să plece. Un om a fost trimis pentru a-l lovi, dar el a dispărut printr-un câmp de vedere. Ați văzut ce s-a întâmplat cu așa-numitul окопным agentul, care a încercat să pătrundă în moșia.
  
  
  "Atunci capo mafiot a decis să atace pe Corelli prin Noroi Contemporană. Detectiv, afirmă, că el în Elveția, a încercat să aresteze într-o zi, în Басрии de vechi elvețian învinuire. Dar odin de străjerilor Corelli a intervenit și a salvat Noroi. Apoi, el a scos cel mai renumit detectiv k plaja din apropiere, legat de ego-ul și-au permis să așteptați pentru valul să se înece. Omul a evadat și a părăsit Corsica, nu să se întoarcă ".
  
  
  Ea a ridicat mâna.
  
  
  "Nick?"
  
  
  "De unde știm asta?"
  
  
  "Corelli ne-a spus".
  
  
  "Direct?"
  
  
  Hawk oftat. "Avem o persoană aproape de Corelli, deși el niciodată ego-ul nu a văzut. Corelli a dat informații din proprie inițiativă".
  
  
  "De ce?" întrebă Juan.
  
  
  "El a spus că vrea să plece pentru totdeauna".
  
  
  "Pentru a se salva și o fată?" L-a întrebat.
  
  
  "Este absolut fantastic. Și de a obține azil în statele Unite".
  
  
  "La rândul său, pentru a...?"
  
  
  "Întreaga echipă linia corectă lanț și atunci, cum funcționează".
  
  
  "De unde știm că nu e o capcană?" L-a întrebat.
  
  
  "Noi nu facem". Hawk alene și-a deschis ochii. "Votul, în cazul în care intri". El a apelat la Хуане.
  
  
  Ea dădu din.
  
  
  "Având experiența lor, aveți nevoie pentru a afla, de a spune dacă o Corelli-ne adevărul - sau ne conduce la grădină piesa".
  
  
  Ei oftă. Uneori, dicția Хока fără speranță victoriană.
  
  
  Juan nu a fost atenti la cuvinte. "Știu."
  
  
  "Ceva s-a stabilit?" L-a întrebat.
  
  
  "Va întâlni în Sol y Nieve. În stațiunea de schi din Spania. V-am vorbit despre acestea?"
  
  
  "Pe scurt"
  
  
  Hawk lăsă în urmă. "În fiecare an, Tina Contemporană merge la această stațiune de schi, iar Corelli merge cu ea. Ei petrec acolo de aproximativ o lună".
  
  
  "El se duce acolo, ca Rico Corelli?"
  
  
  "Nu. Nu știm ce nume foloseste. Dar noi știm că ele sunt întotdeauna merg. Și Corelli vrea să se întâlnească acolo".
  
  
  "Acest lucru poate fi punk 'd", - murmură eu.
  
  
  "Desigur, - a declarat Hawke. "Vocea" de ce ești aici, Nick. Vocea ce pe fotografie AX".
  
  
  "În așteptarea loviturilor".
  
  
  El dădu din cap. "Să presupunem, mafia știau despre planurile de Corelli. Oare ei nu ar fi hoteluri, obține noastre силовика numărul unu
  
  
  
  
  
  
  și a noastră de experți în materie de droguri numărul unu? "
  
  
  Ei frecat bărbia. "Așa cum vom vedea în contact?"
  
  
  Hawk a spus: "avem un om în Malaga. El are un băiat în Sol y Nieve. La el se potrivesc străjerilor Corelli. Veți întâlni nostru omului în Malaga, și el va prescrie o întâlnire cu un băiat de la stațiune. Apoi, vă veți întâlni cu Corelli față în față ".
  
  
  Ea dădu din cap. "Și apoi?"
  
  
  "Apoi, miss Rivera va intra în posesia *
  
  
  "V-ați pregătit pașapoartele noastre?"
  
  
  "De la AX Identification există documente. Veți fi în continuare de George Peabody, dar acum sunteți un fotograf profesionist".
  
  
  "Domnule, eu nu pot gestiona chiar și un Spiridus, cu atât mai mult Hasselblad!"
  
  
  "Aceste camere sunt fiabile azi! În plus, ei bine afla elementele de bază de tine. Iar tu, miss Rivera, un model de fotograf. Toate dvs. de hârtie făcute. Arde ih apoi de ce ne amintim trecutul".
  
  
  "Am позирую nud?" întrebă Juan.
  
  
  Hawke a fost șocat. Ego ochi albaștri semnificativ. El a fost ultimul pe vechi anilor, complet deprimat om într-o societate în care libertatea sexuală este o regula. "Draga mea fată!"
  
  
  "Ar fi pozat în nud?" - repede l-am întrebat.
  
  
  "Desigur", a spus ea. "Într-un mod profesionist sens. Când joc un rol, sa joc ee până la capăt".
  
  
  Persoana Хоука a schimbat culoarea. El a fost foarte roșu. El se uită la mâinile lor în agonie de interferență. "Dacă ai terminat deja", - a intervenit el.
  
  
  Ei, a chicotit. "Pentru a continua."
  
  
  "Eu știu că nu te va deranja, că ne-am creat dumneavoastră acoperire, ca o echipa de soț și soție", - repede, a spus el, ochii lui strălucea.
  
  
  "Domnule!" - a exclamat eu.
  
  
  "Domnul și doamna George Peabody de Миллерс Falls, Minnesota".
  
  
  "Îmi place!" - ușor de spus Juan.
  
  
  "Nu-mi place asta!" - прорычал eu. "Este prea надумано! Și acest lucru provoacă complicații!"
  
  
  "Dar acest lucru vă permite să dor de pe River a acționa mai ușor - în cazul în care aceasta ar trebui să". Persoana Хоука din nou покраснело.
  
  
  "Nu am urmat logica!" - огрызнулся eu.
  
  
  "O femeie necasatorita, fata de genul miss Rivera..."
  
  
  "Sunt indignat de acest lucru!" - перебила Juan.
  
  
  "... Ar fi mult mai greu să fie, oh, persecutați, să zicem așa, decât o femeie măritată. Vezi?"
  
  
  Ei zăcea cu fața în nisip. Ei într-adevăr a văzut, извращенную logica.
  
  
  Hawk s-a întors la Хуане. "Sunteți de acord?"
  
  
  "În întregime." Ea a zâmbit fermecător.
  
  
  Hawk dădu din cap mulțumit. Apoi, el s-a uitat la mine. "Există și dezavantaje?"
  
  
  Fie el blestemat! "Acest lucru pare de încredere", a mărturisit eu. "Noi trebuie să stabilească un fel de alarma", a continuat ea. "Vreau să spun, în cazul în care toate se încadrează în afară. Ei doresc să aibă posibilitatea de a salva Juan și pielea mea, deși la noi, de ce".
  
  
  "Avem persoane de la Granada, la doar jumătate de oră de mers cu mașina de complex. Malaga va informa tine".
  
  
  "De fapt. Acest lucru ar trebui să acopere acest lucru".
  
  
  "Puteți trimite orice mesaj codat care doriți, prin intermediul granada".
  
  
  "Bine", am spus eu. Ei, s-a întors la Хуане. "Aveți ce discuta?"
  
  
  Ea sa uitat la mine, apoi la Хока.
  
  
  "Eu cred că nu. Ei vor întâlni mâinile tale, până când nu voi intalni cu domnul Corelli. Atunci să mă implic".
  
  
  * * *
  
  
  Numai că moțăi, când a venit bruscă bat la ușă încuiată, care despărțea camera mea de la sala de juana nu e.
  
  
  L-a ridicat. "Da?"
  
  
  "Nick!" șoptit ea.
  
  
  "Ce?"
  
  
  "De dialog."
  
  
  Ei, s-a întors. "Ce zici de asta?"
  
  
  "Uită-te pe stradă".
  
  
  Sa aplecat spre umăr кобурой, atârnă în jos cu rafturi, paturi. Ei, a venit la fereastra, care ținea în umbră și tremurat la geme. Au aruncat departe de perdele trunchiul său люгера, ei вгляделся în întuneric strada în partea de jos.
  
  
  Peste drum stătea "cadillac", site-mașină în întreaga trimestru.
  
  
  În nen stătea un bărbat de pe partea șoferului, care a fost a fost la mine. Apoi, în timp ce-l privea, un alt bărbat s-a grăbit peste drum la "кадиллаку", pe scurt vorbit cu șoferul și a urcat pe bancheta din spate.
  
  
  "Caddy" завелась și rapid de mers pe strada, transforma chiar pe colț.
  
  
  Ea s-a întors la zi, separă camerele noastre.
  
  
  "Ai învățat ego-ul?" I-a cerut sq.
  
  
  "Da. Ei, a văzut cum el a ieșit în jurul mașinii o clipă în urmă. S-a uitat la camera mea sau a ta. Văzut-ego-ul fata. Apoi el s-a grăbit în holul hotelului".
  
  
  "Cine a fost el?"
  
  
  "Am văzut - ego-ul în aeroportul Dulles, astăzi, nu când. Când am zburat. El a fost mic de piele valiza pic. În jurul ei, în care se poate pune o armă cu lunetă".
  
  
  "Fată bună", - a spus ea absent.
  
  
  A intervenit o pauză. "Ce facem acum?"
  
  
  "Du-te la culcare", i - am spus. "Cel puțin, știm că ei știu".
  
  
  "Nu sunteți de gând ego-ul să te uiți?"
  
  
  "De La Washington? Este un oraș mare".
  
  
  "Nick!"
  
  
  "Du-te la culcare, Juan". Ea a plecat într-o zi. "Dulce Vis."
  
  
  Ei, am auzit ca ea a cicăli-te sub nas, apoi ea s-a retras într-o zi. O clipă sau două mai târziu, ea a auzit un scârțâit de pat, atunci când ea забралась în interiorul și уселась.
  
  
  Apoi a fost tăcere.
  
  
  Sa așezat la fereastră, am privit, am așteptat. Dar nimeni nu a venit.
  
  
  Trei
  
  
  Am trecut de mici poalele și a aterizat pe pistă în apropiere de Malaga. Șoferul de taxi ne-a condus în oraș, prin vârtejul in miniatura europene mașini de toate mărcile și forme.
  
  
  Ne-am oprit într-una în jurul valorii de principalele hoteluri din oraș, cu vedere la portul din Málaga. A fost de mai multe nave comerciale și de agrement, катерова, ancorate sau cu care se confruntă ancorat în apropiere de îngrijit porturi.
  
  
  Juan obosit. Ea заперлась în propria jumătate de camere, вздремнула și a luat un duș. Ea a mers imediat la mi casa AXE.
  
  
  Acesta a fost un mic birou, în casă, într-un singur trimestru
  
  
  
  
  
  
  strada și după colț.
  
  
  "Construirea amenajarea", - spunea placa pe zi. "CRC. RAMIREZ ȘI KELLY"
  
  
  Ei, exploatat.
  
  
  "Quién es?"
  
  
  "Senor Peabody".
  
  
  "Ei".
  
  
  Ușa s-a deschis. Acest lucru a fost Mitch Kelly.
  
  
  "Bună ziua, Kelly, i - am spus.
  
  
  "Buna ziua, senor". El a chicotit și lasă-mă. Apoi, aruncând o privire în sus și în jos pe întuneric старинному coridor, el a închis ușa cu grijă.
  
  
  Ei, m-am uitat pe birou. Era mic, cu unul scruffy masă, o grămadă de vechi картотечных dulapuri și o ușă care duce la toaletă. La masa de dialog merge la port și la orașul Malaga.
  
  
  Kelly a trântit-mă pe spate. "Nu te-am văzut eu cu ei dihor, după cum a devenit cunoscut despre delle roșii de portocale", Nick".
  
  
  Acest lucru s-a întâmplat în Grecia. "Cu cinci ani în urmă, de fapt?"
  
  
  "De fapt. Un șoim a spus că vei veni".
  
  
  El a deschis un sertar și a scos excelent binoclu Bausch & Lomb 30x, gânditor care l-am cântărit în mână.
  
  
  "Am putea fi o veste pentru tine".
  
  
  "Oh?"
  
  
  El a pus punctele pe ochi și s-a întors pentru a explora port. Ei, a înțeles că el a fost uitam de bărci, atunci când ea a bătut.
  
  
  Kelly a condus un TOPOR în Malaga nu mai puțin de trei ani. Ego-ul de lucru a constat în faptul de a ști că și cei care vin și pleacă în jurul valorii de Malaga.
  
  
  Ei, privit prin ego umăr. El a studiat прогулочную portul de agrement din centrul orașului port. El părea deosebit de interesată în mare iaht, înfipt ancorat undeva la mijloc.
  
  
  "O voce și toate, - a spus el. "Este" Лисистрата ". Iaht Corelli".
  
  
  L-am amintit de o fotografie, pe care a văzut-o în al statului major general al TOPOR.
  
  
  El mi-a întins binoclu. Ea și-a canalizat ego-ul. El a fost excelent; foarte bine văzut un iaht. Mai mulți membri ai echipajului plin de viață despre pe punte. La bord totul era liniștit și calm. Ei ar putea vedea o serie de cabinele de pe puntea principală, cu două rânduri de иллюминаторов, ceea ce însemna că cabine sunt situate pe două punți mai jos.
  
  
  Aceasta a fost cea mai mare, frumoasă pentru plimbare iaht. Pupa развевался pavilion Franța.
  
  
  Mitch Kelly sel pe scaun și foșni de hârtie. Ei, știa că el hotel, pentru a-l a atras atenția asupra faptului că el a vorbit. Dacă aveți de gând să-și dea puncte, l-a văzut cineva în pulover și pantaloni ieșit din cabina principală pe punte. Era o femeie cu părul lung blond. Ea a fost foarte busty și cu o talie subțire, și etanși pantaloni, очерчивающие ei coapse si fese, nu a lăsat nimic pentru imaginație. Sub aceste albastre și pantaloni, nu nah au picioare bune. Ee pielea a fost luminoasă și netedă, și ochii albaștri. Ieșind de la solar sfânt, ea a pus pe întuneric puncte și absent, întins ih pe loc.
  
  
  "Tina Contemporană", - a spus ea cu voce tare.
  
  
  Kelly și-a întins gâtul și se uită pe fereastră, cruciș la soare pe & nb. "Da, ar fi."
  
  
  "O fată perfect", am observat eu.
  
  
  "O altă caracteristică Nick Carter" - фыркнула Kelly. "Cum te descurci?"
  
  
  "Eu doar fac ceea ce spune omul de la Washington", - mormăi eu.
  
  
  "Acest lucru a venit ieri", a spus Kelly, din nou balansoar hârtie.
  
  
  Ei a rupt privirea de subțire umeri și piept Tina Contemporană, implicit, referitor свитером, și fără tragere de inimă a redus binoclu. Kelly l-a ridicat, a transformat un scaun și сфокусировала ih în Tignes Contemporană, până când l-a citit imprimate informații.
  
  
  KELLY. RAMIREZ ȘI KELLY. 3 PASEO ЗАФИО. SOSIRE, MARȚI, LA BORDUL LYSISTRATA. VIZITATORUL ESTE GATA. TINA CONTEMPORANĂ ПРИВЕЗИТ EGO-UL PE UN IAHT. MAI TÂRZIU STABILEȘTE DE SCHI ȘI O ÎNTÂLNIRE CU UN EXPERT CU DROGURI.
  
  
  "Roman de nas!" - repeta ea cu un chicotit.
  
  
  "Este porecla Corelli", a spus Kelly. "Este destul de banal, nu-i așa?"
  
  
  "Destul de ciudat, da". Roman Nas căpetenia indienilor.
  
  
  "Corelli însuși se consideră un proscris. Știți - din mafia".
  
  
  L-am uitat din nou la mesaj. "Judecând după formularea, cred ca ea ma intampina, da?"
  
  
  "De fapt. Ea știe dvs. de hotel. Deja a trimis o notă".
  
  
  "Atunci când ea va fi acolo?"
  
  
  "Acesta ar trebui să ridica-te in holul de la amiază". Kelly s-a uitat la ceas. "Acest lucru vă oferă o jumătate de oră".
  
  
  "Ce zici de juana nu e?"
  
  
  "Ea poate să aștepte. Este o anchetă preliminară".
  
  
  Ei, a ridicat din umeri. "La ce bun toate aceste prostii?"
  
  
  "Romanul Capul speriat. Cred că el vrea să învețe, și nu pentru el, dacă urmăriți".
  
  
  "Sau, dacă puteți, - m-am gândit.
  
  
  * * *
  
  
  Ea a așteptat în holul de la prânz.
  
  
  Când ea a intrat, tot cu ochii în hol au fost orientate pe nah, femeile au privit cu indignare, bărbații au privit cu interes. Localnicii de la masă s-au transformat brusc în приветливого Лотариоса.
  
  
  Ei, s-a sculat și a venit la ea. "Miss Contemporană", - a spus ea în engleză.
  
  
  "Da", a răspuns ea, doar cu un ușor accent. "Am întârziat. Îmi pare foarte rău".
  
  
  "Te aștepta", i - am spus.
  
  
  Ea rece s-a uitat la mine. L-am mai gandit la айсбергах în fiorduri. "Să mergem, atunci?"
  
  
  "Da", am spus eu.
  
  
  Ea s-a întors și și-a retras-mă în jurul holul de la soare strălucitor în spaniolă брылев.
  
  
  "Aceasta este doar vizavi de piața", - a spus ea. "Putem merge pe jos"
  
  
  Ei, dădu din cap și galant arhitecturii sale a luat-o de mână. În cele din urmă, ea a fost în Europa. Ea mi-a dat ego-ul fără comentarii. Fiecare spaniolă ochi s-a adresat cu o scrisoare, pentru a saluta noi doi - ls cu admirație pe mine cu invidie.
  
  
  "Este o zi frumoasă", a spus ea, inspirînd adînc.
  
  
  "Îți place Malaga?" Ei приковал o privire la fata ei.
  
  
  "Oh, da, a spus ea. "Aici alene și ușor. Ei iubesc solar брылев. Ei iubesc caldura".
  
  
  Ea a spus acest lucru
  
  
  
  
  
  dar nu am mentionat acest lucru. "Cum a fost a ta plimbare cu barca?"
  
  
  Ea a oftat. "Am ajuns la un baraj de-a lungul coastei Costa Brava. În caz contrar..."
  
  
  "Dar cel de - prietenul tău?"
  
  
  Ea s-a uitat gânditor la mine. "Domnule Roman?"
  
  
  "Domnule Roman". Enigma a durat.
  
  
  "Veți vedea că ego-ul în viitorul apropiat".
  
  
  "Am înțeles, tu катаешься la schi", am spus eu, când am ajuns la portul bar de agrement.
  
  
  "Îmi place acest lucru." Ea a zâmbit. "Și tu?"
  
  
  "Moderat", i - am spus. "În principal în Statele Unite ale americii. Aspen. Stowe. *
  
  
  "Vreau într-o zi, pentru a merge în America", a spus Tina Contemporană, ei ochi albaștri erau calde și au uitat la mine.
  
  
  "Este posibil ca domnului... ăăă, Roman - va fi ceva de spus în această privință".
  
  
  Ea a râs. Dinții au fost ideale. "Este posibil ca, într-adevăr". Ea s-a uitat cu atenție la mine. "Eu cred că tu și el perfect поладите".
  
  
  Apoi am fost pe malul mării, și un tânăr în final a stat pe raft de atenție, de ghidare cu privire la Tignes Contemporană. El a fost destul de rău, dar arata stringy și puternic. I s-au ondulat părul negru și subțire ca un creion, o mustață.
  
  
  "Сеньорита", - a spus el. El a întins mâna pentru a ajuta hei coborî într-o mică buna salupa, legat la chei.
  
  
  "Mulțumesc, Бертильо", - afecțiune a spus ea. "Acesta este domnul Peabody", - a spus ea emu, arătând spre mine.
  
  
  "Senor, a spus Бертильо. Ego-ul, ochii erau întunecate și deștepți.
  
  
  Ei apoi a sărit de ce Tina Contemporană, apoi Бертилло s-au retras, a luat bicicleta și am făcut un arc la un iaht în трехстах de metri de noi.
  
  
  Golful strălucea fața la soare, pescarusi au colectat deșeuri de rochie, și când ne-am рассекали apă, ei furios zburat în cer, забрызгивая noi apă de mare.
  
  
  După câteva minute am fost legat de un iaht. Acum, ei ar putea vedea numele, Лисистрата. Peste noi doi marinari s-au uitat în jos și a aruncat-o scara. Am взобрались la bord.
  
  
  În cabina de pe puntea principală, care a fost dovedit a fi un salon, l-a văzut мускулистого bărbat, așezat într-un scaun confortabil pentru relaxare. El a fumat un trabuc, din care peste ego-capul formează halouri albastru de fum.
  
  
  Am intrat. El s-a sculat, l-obiectiv mare a crescut într-un nor de fum. Tina! "- el a salutat-o, și ea a zâmbit în reumatism.
  
  
  "Acesta este domnul Peabody în Americi, - a spus ea. "Domnul Peabody este domnul ... e ... Roman".
  
  
  Ei огляделась. Anturajul a fost elegant.
  
  
  El a râs, a dat mana. Ego-ul puterea a fost greu. "Domnul Peabody, ei cred că tu mergi la schi?"
  
  
  Ea dădu din cap. "Eu fac slalom."
  
  
  "Tina, de asemenea,. Ei, de asemenea, dar nu pentru mult timp. Ne petrecem ceva timp în Sol y Nieve. Ea a înțeles, aveți de gând să fie acolo?"
  
  
  "Ei."
  
  
  "Cu partenerul tău?"
  
  
  "Da".
  
  
  "Acest prieten. El înțelege esența de întâlnire?"
  
  
  "El și ea".
  
  
  "Simplu?"
  
  
  "Mea soție - femeie. Ea înțelege".
  
  
  A studiat-o "Roman nas". În imagine, pe care l-a văzut, ea a dat seama că el a fost cu ușurință să fie Rico Corelli. De fapt, delle, ea a fost sigur că acest lucru este-Rico Corelli. El a fost de varsta potrivita, deși nu atât de mult-a arătat vârsta, ca majoritatea bărbaților în luarea mail бизнесявляется.
  
  
  "Am avut întotdeauna relații bune cu americanii", a spus Corelli.
  
  
  Tina i-a zâmbit. "Întotdeauna."
  
  
  "Așteptăm cu nerăbdare să dvs. de prezență în țara noastră", i - am spus. "Cel puțin, ei înțeleg că tu..."
  
  
  Corelli și-a ridicat mâna. "Sper să facă o excursie. Dacă putem face o afacere".
  
  
  "Este nevoie doar de o întâlnire", i - am spus. "În stațiunea de schi".
  
  
  El dădu din cap.
  
  
  "Motivul pentru acest pre-întâlnire?" - brusc, l-am întrebat.
  
  
  "Paza", - latrat el, попыхивая un trabuc. Gros de fum a început să rătăcească prin cabină.
  
  
  "Ești perceput a fi destul de în siguranță". Ei, s-a aplecat înainte și a spus rivne și sarcastic. "Vă asigur că, până când voi fi alături, cu siguranță nu va fi o problemă".
  
  
  Pe buzele lui fulgeră un zâmbet slab. "Probabil nu".
  
  
  Steward a adus băuturile. Ei, lăsă în urmă. Întâlnirea a fost discutată și convenită. Ar fi pur și simplu conecta cu el la un hotel de stațiune și de a lua cu tine Juan.
  
  
  - Am băut.
  
  
  Am vorbit despre ele. Au trecut cincisprezece minute. În cele din urmă Tina crescut.
  
  
  "Cred că domnul Peabody foarte vrea să se întoarcă în hotel".
  
  
  Ea dădu din cap. "Vă mulțumim pentru timpul dumneavoastră, domnule Roman. Ei așteaptă cu nerăbdare iată aștept de mai bine de discuție în zăpadă țară".
  
  
  Ne-am uitat un prieten la un prieten, și el s-a întors să plece. Tina s-a apropiat de mine și m-a luat de mână.
  
  
  "Îmi pare foarte rău că nu pot să mă întorc cu tine pe mal. Dar Бертильо te duce departe înapoi".
  
  
  Ei încet, întinse mâna. "Vă mulțumesc amândurora pentru dumneavoastră ospitalitatea fermecătoare".
  
  
  Am fost pe punte, și am coborât în barcă. Ea mi-a fluturat mâna de pe punte, atunci când barca a început să vă relaxați și se îndreaptă spre portul bar.
  
  
  Am trecut la doar cincizeci de metri, când cu un iaht s-a auzit brusc un țipăt. Izbitoare sunet rapid și continuu s-a răspândit pe suprafața apei.
  
  
  Ea s-a întors repede. "Oprește-Te, Бертильо!"
  
  
  Ei, a vazut ca Tina a venit în jurul valorii de la sala de sport, unde ea tocmai a plecat. Ea a dat.
  
  
  În interior, a izbucnit o serie de portocale, rachete de semnalizare, apoi & nb s-a răspândit thunder slot.
  
  
  Ea a auzit un strigăt.
  
  
  S-a auzit încă o lovitură, și el a văzut Tina Contemporană a căzut de pe punte, vocea ei оборвался pe mijlocul abdomenului strigăt.
  
  
  Figura în întuneric гидрокостюме rapid se deplasează pe punte, ca
  
  
  
  
  
  panther, și a sărit peste balustradă în partea cea mai îndepărtată parte în apă. Ei a scos un pistol, dar nu a putut pe bună dreptate în el foc.
  
  
  "Promit un iaht!" - latrat ei Бертилло.
  
  
  Surprins, speriat, dar este capabil de a tras in salupa, și ne-a cuprins pe partea dreapta mimmo prova iahtului.
  
  
  Doar bule arătat, de unde a dispărut un om în гидрокостюме. El a lăsat acolo discover scuba, acest lucru a fost evident. El a plecat pentru totdeauna.
  
  
  Am incercuit o clipă, dar el așa și nu a apărut.
  
  
  Ei, a urcat pe scara pe punte, în cazul în care patru membri ai echipajului au înconjurat Noroi, care se ocupă mai respira, dar liniștită gemand. Umăr ee pulovere fost inundate rapid высыхающей sânge.
  
  
  Ei, забежал în salon.
  
  
  Здоровяк zăcea pe podea. Ego-ul obiectiv a fost aproape complet distrus de focuri de armă. El a murit înainte de a căzut pe pardoseală.
  
  
  În afara ei, a privit de pe mal, dar omului în гидрокостюме nu a fost.
  
  
  Ei a apucat-o corabie, care la țărm, și a sunat Митчу Kelly. El a fost șocat, dar el a fost un profesionist. El imediat a sunat la малагскую garda.
  
  
  Tina deschis ochii.
  
  
  "Doare!" простонала ea.
  
  
  Apoi, ea a văzut sânge și a căzut într-un leșin.
  
  
  Patru
  
  
  Mitch Kelly a prezentat inferioară cutie dulapuri. El a văzut că m-am îngrijorat. Sa uitam ca el unzips husă de piele, în care s-радиотелефонный transmițător.
  
  
  A fost frumos, mic set: japonez de producție, cu твердотельными de tranzistori. S-ar putea aproape să se ducă la Lună și înapoi cu ea.
  
  
  El загудел câteva momente, apoi, ce a inclus ego-ul, până când se încălzește. El nu se uita la mine, dar și-a început activitatea, a contactat cu AX apoi mai multe preliminare de apeluri și scurt поболтал cu operatorul în AX Monitor, folosind doar тарабарщину R / T. în cele din Urmă el s-a întors spre mine.
  
  
  "Am un Șoim".
  
  
  Ea a luat telefonul ", Domnule?" Ei abia îndeplinea furie.
  
  
  "Nick, acesta nu este autorizat de apel! Ei, vreau ca tu să știi..."
  
  
  "Am curat?"
  
  
  "Da".
  
  
  "Schimb de focuri".
  
  
  "Corect." Vocea Хоука stahl atent. "Ce s-a întâmplat, Nick? Am întotdeauna apar fluturi, când ai соблюдаешь măsuri de securitate".
  
  
  "Cine a organizat această misiune? Trezoreria?"
  
  
  "Știi că nu am să vorbească".
  
  
  "El amuzant miros".
  
  
  "Spune-i încă o dată?"
  
  
  "Pute! Corelli este mort".
  
  
  "Este mort?" Pauză. "Ah, draga de ea".
  
  
  "Cine a zidit?" - din nou, l-am întrebat.
  
  
  "Eu nu pot..."
  
  
  "Acest lucru a fost punk' d. Și cel care-l făcea, folosit de mine pentru a ucide Corelli".
  
  
  "Nu! Despre ei, înțeleg ce vrei să spui".
  
  
  "Verificați acest lucru, domnule, vă rog! Dacă mafia curată, înseamnă că ceva a mers prost din partea noastră. Dacă Corelli a jucat într-un fel de joc, înseamnă că Trezoreria a fost pacalit".
  
  
  "Ești sigur că e mort?" - a întrebat-Hoc. Ego-ul tonul vocii a însemnat că el a recuperat de la șocul inițial.
  
  
  "Полголовы au fost demolate? Ah, da. El este mort, domnule"
  
  
  "Și asociatul său?"
  
  
  "Este plin de viață, iar prietenul său răniți".
  
  
  "Eu cred că a fost corect", a declarat Hawke. "Roman de control a verificat Corelli".
  
  
  "Roman de control poate fi plătit de mafia!"
  
  
  "Nicholas..." - l-a mustrat pe el de mine.
  
  
  "Gândiți-vă, domnule, că localitatea rusia pe acest terminată".
  
  
  "Calmează-Te, Nick. Ei vă cu tine, ca doar face câteva apeluri".
  
  
  "Miss Rivera, și ei nu ne sunt disponibile pentru alte hotărîri".
  
  
  "Rămâi acolo! Ei doresc pentru a clarifica acest lucru".
  
  
  "Acest lucru deja s-a clarificat, Hawk. Sau, poate, mai precis, termenul este aplicat pe hartă. La revedere".
  
  
  "Nick!"
  
  
  Ei subscris.
  
  
  Kelly a fost uimită de conversație între Хоуком și mine. El nu a participat în mod deliberat nesupunere. Vocea ce el vorbea despre lucruri neesențiale. El a venit la masa lui și a vinde. El a studiat cu atenție de mine și de așteptat, atunci când am cădea acoperișul.
  
  
  "Credeți că a fost folosit de AX?" - în cele din urmă a întrebat el.
  
  
  "Eu așa cred, dar nu știu".
  
  
  "Scurgeri?"
  
  
  Ei, s-a uitat la mâinile lui. "Poate fi."
  
  
  "Ce zici de fete?"
  
  
  "Juan? Ei nu știu cu adevărat despre ea. Dacă a fost implicată, ea a fost mult timp nu va fi".
  
  
  "Unde te направляешься?"
  
  
  Ei, s-a întors la zi. "Ne intoarcem la hotel. Mă întreb dacă ea acolo".
  
  
  Ea a fost. Ei ar fi putut auzi, ca ea роется în camera lor, ca doar ei au intrat în propria jumătate de camere. Cel puțin, aceasta a fost ca nah. Doar pentru a vă asigura că ei досталь lor Люгер și sa mutat la conex zi.
  
  
  "Juan?" - liniște, am spus.
  
  
  "Ah. Nick-ul?"
  
  
  "Domnul Peabody".
  
  
  "Cum a fost?"
  
  
  Acest lucru a fost Juan, bine. Ei ar putea spune vocală. Ei au susținut Люгера, s-a decis că, dacă ar fi fost cu killer, ea ar fi plecat din Malaga, astfel ca participarea ei la шараде ar fi fost finalizat.
  
  
  Ei, a deschis ușa și a intrat. Ea a fost îmbrăcată într-o foarte strictă, dar cool aspect de costum, care a făcut aluzie la gustul și bani, dar nu a fost scump. Ea zâmbea, iar acest lucru a însemnat că ea nu știa nimic despre Corelli.
  
  
  "Arăți obosit, Nick".
  
  
  "Ei. Proaspete de energie".
  
  
  "De ce?"
  
  
  L vinde pe marginea patului și se uită pe nah. Ei de hotel pentru a obține plin de lume, atunci când a citit în fața ei. Ea s-a întors la mine, soare puternic sfînt Malaga вливался în nah, mediatizând fiecare detaliu de pe fața ei.
  
  
  "Rico Corelli este mort".
  
  
  Fata ei побледнело. Dacă a funcționat, nu nah a fost excelent control asupra lor, sistemul arterial. Orice fiziolog
  
  
  
  
  
  
  Tipuri de traducere
  
  
  Text Traducere
  
  
  Textul original
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Rezultatele de traducere
  
  
  El vă va spune că sistemul arterial este involuntar.
  
  
  "Ucis? Pe iaht?"
  
  
  Ea dădu din cap. "Personajul în гидрокостюме".
  
  
  "Ce zici de femeile care se ocupă fost cu el?"
  
  
  "Tina Contemporană a fost prietenul său răniți, dar ea este încă în viață. Se parea ca punk 'd, Juan".
  
  
  "Ce facem acum?"
  
  
  "Ne așteptăm", i - am spus. "De la cuvinte la Хока. Ei deja raportate".
  
  
  Ea se uită la mine. "S-ar putea vedea un om, care a ucis Corelli?"
  
  
  "Doar ego-ul silueta".
  
  
  "El ca la cine a tras în noi în Энсенаде?"
  
  
  Ei, a ridicat din umeri. "Ego-ul său, de asemenea, niciodată nu a văzut".
  
  
  "Este posibil ca acest lucru a fost un om într-o mașină de la Washington".
  
  
  "De această dată el a fost în гидрокостюме. El ar putea fi astfel. În plus, el ar putea fi senatorul Barry Голдуотером".
  
  
  Juan a ignorat acest lucru. "El a luat noi în Энсенаде și проследовал pentru noi în Malaga prin Washington". Acum, ea a fost configurat în mod pozitiv, și a privit în mod deschis de mine.
  
  
  "Este posibil".
  
  
  "Acest lucru ar trebui să fie!"
  
  
  "Dacă vorbești așa."
  
  
  Ea sa mutat la mine, până când nu s-a oprit la șase centimetri de mine. "Ei au spus că ești singur, în jurul valorii de cele mai bune. Cum ai permis să se întâmple asta?"
  
  
  A privit-o cu atenție, pe nah, nu permite niciunui exprimare a reflecta pe fata mea. Dar în mine a fost la fel de furie, că un val de emoție, ar trebui să fie, s-au tras, să se atingă de ei, pentru că ea отпрянула, ca și cum se aștepta, că eu l-am lovit.
  
  
  "Am uitat că tu ai vorbit vreodată acest lucru".
  
  
  Ea a luat în mâinile și sumbru clătină din cap. "Nu voi"
  
  
  Telefonul a sunat.
  
  
  "Kelly aici", a spus vocea. "Eu sînt în contact cu Tina Contemporană".
  
  
  "Oh?"
  
  
  "Garda civică l-au dus în clinica privată în apropiere de noi, aproape de Алькасабы. Mai departe, medicul primește noastră de salariu".
  
  
  "Cum este convenabil".
  
  
  "Ea este în mintea. Ea vrea să te văd".
  
  
  Rapid a crezut. "Bine. Dă-mi adresa".
  
  
  "Am să-i îndepărta de tine acolo".
  
  
  "Bine. Ei vă cu tine cincisprezece minute. Kelly, ca Garda Civică a devenit cunoscut, unde-l ia?"
  
  
  Kelly a zâmbit. "De asemenea, avem un cuplu în jurul ei".
  
  
  Zâmbind, ea a închis telefonul.
  
  
  "Ce a fost asta?" - m-a întrebat Juan. Ea a fost încă în mod clar șocat de vestea morții lui Corelli. În acel moment, ei, a decis că este nevinovat.
  
  
  "Tina Contemporană. Ea recupereaza. Ei duc să vorbesc cu ea".
  
  
  "Ei?"
  
  
  Ei de hotel, pentru a Juan a fost întotdeauna la vedere. "Tu du-te".
  
  
  Ea s-a relaxat. "Ah, bine." Zâmbet. "Mi-a fost interesant faptul că sunteți pe cale de a face cu mine".
  
  
  "Ca întotdeauna, ei beru cu tine. Ești o fată foarte frumoasă, și-mi plac fetele frumoase". Ei, a chicotit.
  
  
  Ea într-adevăr a devenit roșie. "Fie ca esti blestemat." Cred, din nou, ea era, consiliului sale despre mintea ta.
  
  
  * * *
  
  
  Mitch Kelly a petrecut cea mai mare parte din drumul până la birou și clinici, prezintă off înainte de Хуаной Rivera. El a jucat un rol foarte abrupt, изощренного спецагента. De fapt, delle, el ar putea captiva femeile, chiar și atunci când nu a jucat rolul. Juan părea, a fost configurat să ia ego act, evident, folosindu-le interesul pentru Kelly, pentru a stimula mine.
  
  
  Dar nu am acordat o atenție specială, a fost prea ocupat cu reflexii.
  
  
  În primul rând, ea a fost furios pe sine pentru că nu a prevăzut organizarea. Cu acest lunetist în vigoare în Энсенаде, și ciudat de echipa, uitam de noi, de la Washington, ei trebuia să fie gata la probleme în Malaga. Cu toate acestea, înainte de ei, a crezut că killerii urmărit de mine și Juan, nu Corelli. Ce prostie!
  
  
  Aceasta a fost ceea ce am realizat în gândurile lor. Tonuri de afara mașinii în cele din urmă scos de mine de stupoare, și el a început să arate ca mimmo mă trec străzile înguste ale orașului Málaga.
  
  
  Masina подъехала la marginea drumului, și am ieșit prin nah. Clinica se afla pe o stradă îngustă, umbrită de lumina directă a soarelui în jurul clădirilor nah. Clădirile au fost curate și bine îngrijit. Acest lucru cu siguranta nu a fost parte din mahalale din Malaga.
  
  
  Kelly a intrat prin intrarea principală. Am urcat pe curbat din marmură scări, urmat de o femeie în uniformă albă, cu destul de formidabil spate, care se ocupă de scurt поболтала cu Mitcham Kelly, atunci când am intrat. Până când ne-am plimbat de-a lungul coridorului de la etajul al doilea, se rezema de un bărbat într-un costum de afaceri și o cravată neagră, Kelly a salutat cu un zâmbet larg.
  
  
  Potrivit lui Kelly, a fost doctor Hernandez, medicul Tina Contemporană. De-un zâmbet radiant Hernandez, ei ar putea spune că banii AX achită ego-ul de cont și se aduce ego-ul complet înainte de fierbere, atunci când el salută pe slujitorii săi angajatori.
  
  
  "Cum?" întrebă Kelly.
  
  
  Hernandez, mâinile împreunate în fața oftat adânc și lung ingrijorat.
  
  
  "Este un marcator rana, vă dați seama. O astfel de rana, uneori, într-adevăr provoacă sepsis în fluxul sanguin. Sepsis este de resentimente", mi - a spus, ca și cum ei s-a dovedit principal болваном în grup. "Eu chiar cred că acesta va fi lansat prin intermediul acestui mod normal. Cu ajutorul lui Dumnezeu - ea va ieși!"
  
  
  "Cât de curând?" L-a întrebat.
  
  
  "Câteva zile", a spus Hernandez, gândindu-se o clipă.
  
  
  "Oh," am spus. "Atunci nu este așa de grav".
  
  
  Ego-ul negru ochii pentru o clipă, a izbucnit. Apoi, el a zâmbit обеспокоенной, озабоченной un zâmbet. "Destul de serios, senor Peabody", - a spus el cântarea. Acest lucru a însemnat că el nu a respins-o imediat. A trebuit să accepte faptul că ego-ul rezistența poate fi justificată din punct de vedere medical. Marcator rana poate fi neplăcut, un fleac. "Dar bine, că ea
  
  
  
  
  
  - imediat a ajuns aici", a continuat Hernandez. - Ea a fost aproape în stare de șoc. Când vine vorba de cele mai gloanțele fiind trase rani, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la stare de șoc ".
  
  
  Ea dădu din cap. "Putem intra să-l văd?"
  
  
  "Desigur, desigur!" - просиял Hernandez, întorcându-se către Kelly și, махнув le deoparte zi în hol. "Vă rugăm să conectați-vă".
  
  
  Kelly a deschis ușa și a intrat într-o mare cameră spațioasă cu spitalicesc койкой la mijloc. Blind-urile au fost задернуты, și pe прикроватной noptiera de lângă pat ardea o lampă.
  
  
  Tina Contemporană a fost minunat, chiar dacă ea a fost закутана foarte complexă alb haina de in tesatura, și pieptul acoperit paturi pături. Ee parul a fost распушены peste o perna - halou în jurul пряденного de aur.
  
  
  Când am intrat, nu nah au fost închise ochii, dar ea a deschis ih, când ne-am uitat la nele de sus în jos.
  
  
  Ee uite ca mine. "Domnul Peabody", - a spus ea.
  
  
  Ea dădu din cap. "Mă bucur să văd că ești atât de bine arati".
  
  
  Ea a încercat să zâmbească. "Asta a fost... a fost..." Și lacrimi în ochi.
  
  
  Ei, a venit la ea. "Tina, a fost groaznic. Ai hotelului-mi spui ceva?"
  
  
  Vocea ei era o șoaptă. "Îmi este atât de rușine. Eu..." Ea умоляюще s-a uitat la noi.
  
  
  Ei, s-a întors. "Bine. Curățați camera. Ea vrea să vorbească cu mine".
  
  
  Juan выпрямилась. "Și eu."
  
  
  Opiniile noastre s-au întâlnit. "Rămâi, Juan. Restul de - afară!"
  
  
  Hernandez și Kelly cuminte ieșit prin cameră cu o femeie de culoare albă în formă.
  
  
  L-a luat Noroi de mână. "Ce este, Tina? Ce ți-e rușine?"
  
  
  Ea a întors spatele la mine. "Captură", - a spus ea. "Un joc în care ne-am jucat".
  
  
  "De joc?" L-a auzit ascuțite și voce juana nu e.
  
  
  "Da", i - a răspuns nervos Tina.
  
  
  "Povestește-ne despre joacă", - a ordonat să-l hei.
  
  
  "A fost o idee Rico. Vreau să spun, el a fost speriat și a știut că cineva încearcă să-l omoare ego-ul"
  
  
  "Cum a aflat?"
  
  
  "Este deja încercat".
  
  
  "Bine. El este suspectat că cineva a încercat să omoare ego-ul. Din cauza ego acord cu noi?"
  
  
  "Da", șoptit ea.
  
  
  "Dacă el a știut că cineva se va ego-ul pentru a lovi, de ce a ajuns sincere într-o capcană?"
  
  
  "El nu a făcut-o", a spus Tina. "El nu a căzut în capcana. În faptul de a problemei".
  
  
  Ei, se întoarse și se uită la Juan. Mea de capete s-a născut o idee ciudată. Ei multă stors de mână Tina.
  
  
  "Continuă", - au îndemnat să-l sq.
  
  
  "Acest lucru nu a fost Rico, pe un iaht", - în cele din urmă a spus Tina, умоляюще закатывая ochii.
  
  
  Tack! Nu e de mirare că totul sa întâmplat atât de repede!
  
  
  "Nu?"
  
  
  Persoana cu care ai vorbit, nu a fost Rico Corelli. Acest lucru a fost un om, a cărui Rico știa de mulți ani. Ego-ul se numea Базиллио di Ванесси. Сицилиец.
  
  
  "Ce zici de Rico? El a fost pe iaht?"
  
  
  "Nu. Rico, în sala de la Sierra Nevada. Ca doar o întâlnire pe un iaht s-a încheiat, am avut de a notifica ego-ul - și de atunci și el-ar fi întâlnit în stațiunea de schi. Este prealabilă a întâlnirii a fost un test. Un pachet de Rico folosit Гернини ".
  
  
  "Гернини?"
  
  
  "Da. Și - așa cum este? geamăn!"
  
  
  "Geamăn", a spus Juan.
  
  
  "Da! Știi, a învăța, a incercat cineva sa-l omoare Rico. Vezi?"
  
  
  "Sau să mă omoare", - m-am gândit.
  
  
  "Acest fapt."
  
  
  - Înseamnă că este moartă Ванесси, nu Corelli?
  
  
  Ea a spus: "Da. Acest lucru este adevărat".
  
  
  Juan împins de mine și s-a sculat de la pat. "Minți", - огрызнулась ea. "Pot să spun."
  
  
  Tina jumătate приподнялась la gunoi cu wild ochii. "De ce esti asa cu mine vorbești?"
  
  
  "Tu nu spui adevărul! Corelli mort! Și sunteți încercarea de a substitui noi prin fals!"
  
  
  "Nu este adevărat! Jur!" Persoana Tina era acoperită de sudoare.
  
  
  "Eu nu cred!" Juan greu davila.
  
  
  "Rico acum în Sierra Nevada. Am lansat ego-ul cu un iaht în Valencia. Ei pot demonstra acest lucru"
  
  
  "Cum?"
  
  
  "Sa... sa..." Tina nu a rezistat. Ea a început всхлипывать.
  
  
  "Cum?" - a exclamat Juan, îndoire și puternic balansoar ei.
  
  
  Tina tremura și a gemut, decât rănit. Ei cu lacrimi. "Este adevărat!" ea всхлипнула. "Corelli în viață!" Acum, ea a deschis plâns. "În Valencia există înregistrări despre ego-ul îngrijire cu un iaht!"
  
  
  Juan выпрямилась, ochii ei s-au redus, dar au rămas mulțumiți. "Noi putem verifica".
  
  
  Ei ușor împins Juan în partea de aruncat pe nah многозначительный și înțelegător vedere. Juan a fost destul de îndrăzneț, și mi-a plăcut. Știam acum că Corelli în viață.
  
  
  "Unde este el?" L-a întrebat Noroi.
  
  
  "V-am spus. În Sierra Nevada". Ee ochii закатились de groază.
  
  
  "Dar..."
  
  
  "El îmi va spune, unde se va întâlni cu tine".
  
  
  "El incognito la stațiune?"
  
  
  Tina cu disperare dădu din. "Da, Da! Oh, domnul Peabody, îmi pare foarte rău că totul a mers prost".
  
  
  "Trebuie să-ți fie!" - огрызнулся eu.
  
  
  "Te duci acolo, pentru a satisface ego-ul?"
  
  
  "Avem pentru ce!"
  
  
  "Nu?" Ee persoana рассыпалось.
  
  
  "Nu!" Ei a fost categoric.
  
  
  "De ce, de ce nu?" Din nou, ea a început să plâng. "El... el... mă va ucide!"
  
  
  "Da", - a spus încet: eu. "Eu cred că el va fi".
  
  
  Capitolul cinci
  
  
  Нетолько proiecta mentale valuri în jurul său creierului la un străin. Ei au încercat acest lucru de ani de zile, dar fără succes. Dar, în acest moment, a știut că trebuie să am de a comunica cu Хуаной Риверой doar cu ajutorul undelor cerebrale - prezenta percepției extrasenzoriale.
  
  
  Ei устремил privirea de pe fata ei si foarte grijuliu. L-am gândit: "suie-te la ea în ajutor, Juan". Ești un tip de treabă;
  
  
  Juan s-a uitat la mine, раскрасневшись, ca în cazul în care, iată, a fost jenant, că un bărbat atât de atent-l examinează.
  
  
  Ei, știa că-mi gândul inițial nu a pătruns. Probabil, ești al meu supuși greșelii
  
  
  
  
  
  un tip, cu toate acestea.
  
  
  "La dracu' cu toate acestea", - a spus ea în cele din urmă. Am sentimentul că ea m-am prins de acest lucru.
  
  
  Ei, s-a întors la Tignes și огрызнулся: "Avem cu ce!" Ea a spus din nou. "Totul s-a terminat. M-ai mințit-ne pentru ultima dată. Nici o întâlnire".
  
  
  Ochii juana nu e redus, și el aproape putut urmări мыслительными de proces, în timp ce ea trecea prin gyrus jocuri și contra de joc.
  
  
  "Stai o clipă", - rapid, a spus ea. "Nu putem pur și simplu să părăsească Spania, nu a văzut domnul Corelli!"
  
  
  Tina a încetat să mai plângă și, cu speranța de a uitat la mine.
  
  
  Ei se uită la Juan, ca un vierme în aer salata. "Ah, da, putem!" - furios, am spus. "Ei ne-a mințit, și este un fir".
  
  
  "Dar ce zici de informații pe care ar trebui să ne dea Corelli?"
  
  
  "Nu avem nevoie".
  
  
  "Tu nu trebuie să, - l-a rugat Juan, dar am nevoie de ea! Ei i-au trimis aici pentru el. Esti doar un bodyguard!"
  
  
  Ei, s-a uitat la Noroi, pentru a vedea modul în care ea a înțeles noastră mică improvizație dramatică. Ea s-a transformat în spectator pe rapid un meci de tenis.
  
  
  "Eu vă cu AX", - прорычал am face ceva de genul târziu винтажного "Богарта". "Localitatea rusia golit!"
  
  
  "Permiteți-mi să vorbesc cu ei!" - a spus Juan, deja fiind взволнованной. "Am foarte multe de pus pe harta!"
  
  
  "Nu ar trebui să vorbim cu ei", fără tragere de inimă i-am zis, da din Tignes.
  
  
  "Nu-mi pasă cine aude! Acesta este scopul meu!"
  
  
  L-am gândit, pretinzând că взвешиваю consecințele. În cele din urmă i-a spus: "Tu ești într-adevăr vrei să mergem și să se întâlnească cu Corelli?"
  
  
  Juan dădu din. "Desigur! Pur și simplu pentru că ai stricat prima întâlnire..."
  
  
  "Și tu?" - перебила-l, referindu-se la Tignes. "Ce garanție ne puteti da, ce întâlni cu prezenta Corelli în Sierra Nevada?"
  
  
  "Am spus deja! Veți afla când veți primi informații corecte".
  
  
  Ei, a ridicat din umeri.
  
  
  - a intervenit Juan. - Avem nevoie de a se întâlni cu Corelli, - a spus ea. "Pentru mine este extrem de important!"
  
  
  "Fată bună", - m-am gândit. Păstrând o fata de poker, sa aplecat peste o Tina. "Vom face încă o încercare".
  
  
  Ea cu ușurare și-a închis ochii și a zâmbit.
  
  
  "Va trebui să colaboreze îndeaproape cu noi, Tina, i - a spus hei. "Nu există motive pentru a presupune că ucigașul acum du-te acasă. El, de asemenea, vrea să te omoare".
  
  
  Juan нахмурилась. "De ce? Dacă emu plătit pentru uciderea Rico Corelli, el a lucrat de contract".
  
  
  "Dar el va afla despre eroare. Mafia știe că Corelli în viață sau în curând va muri. Apoi, criminalul va urmări Noroi - pentru a aduce ego-ul la Corelli!"
  
  
  Tina фыркнула.
  
  
  "Vom pune paza în această cameră", a anunțat eu. "Eu va spun Митчу Kelly".
  
  
  "Dar instruit criminal poate pătrunde oriunde. Cum de paza învață, pentru hema urmeze?" întrebă Juan.
  
  
  Ei încruntat. "Nu avem nici o idee cine este criminalul. Emu pur și simplu trebuie să nimeni nu păstrați".
  
  
  "Dar noi știm", - dintr-o dată mi-a spus Tina, stând jos și grimase de dureros atunci când brusc o mișcare.
  
  
  Am Хуаной s-au întors la ea cu gurile deschise. "Știi ce?"
  
  
  "Cine este criminalul. Este un om cu numele de Țânțar. Ar trebui să fie. El este un criminal profesionist. Ego numele real - Альфреддо Moscato".
  
  
  "De unde știi?"
  
  
  "Pentru că asasinul a încercat să pătrundă în vilă Rico, în Corsica șase luni în urmă. De-a lungul zidurilor a fost o mulțime de capcane și dispozitive, astfel încât el nu a putut obține în interiorul. Dar atunci când este încercat, el a atins firele, care au făcut fotografii în infraroșu. fotografii s-au manifestat, și-a dat seama că este Moscato ".
  
  
  "Rico Corelli știe Moscato?"
  
  
  "Nu. Ei niciodată nu ne-am văzut. Odin în jurul valorii de oameni Rico cunoscut Moscato".
  
  
  "Deci, vrei să spui că Moscato nu știe Corelli în persoană și crede că a ucis ego-ul".
  
  
  Tina dădu din. "Nu m-am gândit la asta, dar da, l-ar fi spus așa".
  
  
  "Ce mai știți despre Moscato? Ceva care ne poate ajuta la identificarea ego-ul?"
  
  
  Persoana Tina a devenit roz. "Emu plac foarte mult fetele", a mărturisit ea.
  
  
  "Ceva mai mult decât acest lucru?"
  
  
  "Emu plac pereche", - jena de a izbucni Tina.
  
  
  "În perechi?" - distractiv l-am întrebat.
  
  
  "Nu este amuzant!" - brusc, a spus Juan.
  
  
  Din nou s-a întors la Tignes. "El are obiceiul de трехэтажному sex?"
  
  
  "Da", a spus Tina. "Acest lucru este legat de ea. El face acest lucru de fiecare dată înainte de a pleca de la locul de muncă. Acesta este ego-ul relaxeaza".
  
  
  "Poate că putem folosi această cunoaștere pentru a-l găsi, înainte de a va gasi noi".
  
  
  "Găsește noi?" - stupid a confirmat Juan.
  
  
  "El, desigur, va încerca din nou să găsească o cale de Corelli. Pentru că el nu știe ego-ul la prima vedere". Ei se uită pe fereastră cu obloane. "Și cel mai simplu mod de a prinde Corelli este de a urmări noi".
  
  
  Ochii juana nu e aprins. "Apoi vom vedea pe sine în Malaga, și el vine după noi".
  
  
  "Nu. Mai întâi, ego-ul ne găsim". Dar am nevoie de ceva pentru a remedia. "Tina, ca-mi legatura cu prezenta Corelli?"
  
  
  Ea i se opunea. "Va trebui să așteptați până când el nu va apela la mine".
  
  
  "Dar cum el învață, în cazul în care te - am în vedere, ascuns în această specială clinica?"
  
  
  Ea a ridicat din umeri. "El va fi. Ei pot garanta"
  
  
  "Nu vreau să urce în stațiunea de schi și așteptați pentru ego-ul de acolo", i - am spus.
  
  
  "Medicul a spus că de câteva zile cu mine totul va fi bine".
  
  
  Ea dădu din cap. "Atunci ne așteptăm. Și în timp ce noi încercăm să прихлопнуть Москита. Ei ar fi hotel, pentru ca el a dispărut, până când lucrăm la acest митингом".
  
  
  * * *
  
  
  Rapid l-a informat pe Mitch Kelly
  
  
  
  
  
  
  și după un minut, el deja a vorbit la telefon, pacalind comandant Malaga, pentru care a comandat un membru al guardia Civil de a veghea asupra Tina Contemporană. În drum spre hotelul ei, a povestit Kelly cu privire la direcția de operațiuni.
  
  
  El a spus că nu a auzit că The Моск a fost în Malaga, dar, desigur, el nu a descoperit nici un fel de sentimente în zonă. Părea, el a crezut că ego-ul său critic. Ea l-a asigurat că nu.
  
  
  "Locuința morților", - a spus el. "De ce nu te aruncăm o privire?"
  
  
  "Care este lumea interlopă?"
  
  
  "Tocană de la Malaga", - a spus el. "Moțiunea de unde sunt si de a invata despre Комаре. Croitor, sunteți cu Хуаной arăți perfect legal. S-ar putea să fie o pereche de perverse de imigranți care încearcă să angajeze un bodyguard. Am un contract, care știe tocană pe dos. Ego-ul este numele Diego Perez. Ascultă, ei va trimit ego-ul la tine in seara asta. El te înconjoară ".
  
  
  Ei, s-a uitat la Juan, întreaga prim și corectă și tensionată din cauza mea șovinism masculin.
  
  
  "Bine. Hai să încercăm".
  
  
  Am tăcut terminat călătoria.
  
  
  De îndată ce ne-am întors la hotel, l-a auzit soneria telefonului.
  
  
  Acest lucru a fost Kelly.
  
  
  "Odin. Ea a încheiat un acord cu Diego".
  
  
  "Bine."
  
  
  "Este o creștere de cinci picioare și șapte de centimetri, elegant, la fel, cu mici ramificații și este foarte inteligent. Nu lasa галстукам să vă inducă în eroare".
  
  
  "Corect"
  
  
  "Două. Numai că de descifrat semnal de Interpol".
  
  
  "Interpol?"
  
  
  "I-am trimis descriere mort împreună cu amprentele. Acest lucru nu Corelli. Este Ванесси, bine"
  
  
  Ea dădu din cap. "Înseamnă Tina spune adevărul".
  
  
  "Da. Mult noroc pentru tine in seara asta, Nick".
  
  
  * * *
  
  
  Diego Perez a fost exact ceea ce a numit Mitch Kelly - arată exact tipul de escorte, care a purtat o luminos, dar, de asemenea dreptul de haine și-a menținut un flux constant neesențiale discuții, pentru a distra doamne, în acest caz, Juan Риверу.
  
  
  "Ei Diego Perez", mi - a spus, când l lasă-l.
  
  
  "Ce mai faci?" Ei a spus. "Aceasta este soția mea Juan".
  
  
  "Doamnă", - a spus el cu un cap. Ea s-a uitat pe furiș la Juan. Ea a încercat să păstreze fata de imobil, dar am vazut ca in interior se aprinde de mânie. Ea știa că am râs de deasupra ei.
  
  
  "Domnul Kelly mi-a comunicat scopul nostru pm, - pe scurt, a spus Diego, sarcastic uitându-se la mine.
  
  
  "De unde să încep?" L-a întrebat.
  
  
  El a numit locul, și am chemat un taxi și într-un joc în el. Diego a fost așezat cu Хуаной, strălucea și murmur în spaniolă, apoi în limba engleză. Sa uitat pe fereastră.
  
  
  În Malaga nu sunteți sigur în cazul în care tocane, a început și unde s-cluburi. Am început cu un restaurant cu vedere la marea Mediterană, în apropiere de port, în zona orașului sub numele de La Malagueta. Soarele a apus deasupra suprafeței mării Mediterane rochie, și am mâncat fructe de mare și au băut vin și coniac. Chelnerii au aprins lumânări colorate, cu ochelari, și era noapte.
  
  
  "Am o idee, Diego, i - am spus.
  
  
  "Ideea?" Diego a început să zâmbească. Emu-a plăcut de intrigi.
  
  
  "Eu sunt bogat american de centru. Acest lucru este evident prin faptul ca ei разбрасываюсь bani. Sa ies la o plimbare cu soția. Dar am plictisit cu soția sa. Ei doresc să уложила dormi nu doar o simpla partidul țărănesc fată. Ei vreau să-două!"
  
  
  Diego a fost încântat. "Dar cum explicați prezența soției dumneavoastră, senor?"
  
  
  "Ea este cu tine, Diego".
  
  
  Ego-ul fata de расплылось într-un zâmbet radiant. "Ah!"
  
  
  "Și când vom găsi două fete, care lucrează în perechi, analizăm, întrebat dacă ih acționa în ultimele zile, mai ales noaptea trecută".
  
  
  "Văd!" Persoana Diego expresie de admirație: "Apoi a plecat".
  
  
  "De fapt. Să vedem ce va fi mai departe".
  
  
  Am început să frecventeze discotecile din Malaga. Europeană discoteca este de fapt un loc întunecos, cu un plafon scăzut și foarte puține ferestre. Mici, mesele sunt aranjate în jurul valorii de platforme de mijloc. Din tavan atarna o varietate de brelocuri, - uscate mușchi, curele, frânghii, jartiere, șlapi, sutiene, viță de vie, aproape tot ce vă puteți imagina.
  
  
  Întotdeauna undeva tare suna muzica cu stereo casetofon. Difuzoarele emit un zgomot în toate direcțiile în jurul ascunse în nișe. Stroboscoape clipesc multicolore-iluminat în toate părțile. Pe pereți sunt proiectate color cu gol trupurile și în perechi în diferite ipostaze actului sexual. Zgomot fantastic.
  
  
  Apoi toate stroboscoape se sting, și pe scena iese un grup de chitaristi. Apare un dansator de flamenco - bărbat sau femeie.
  
  
  La miezul nopții am trecut o jumătate de duzină de locuri, cu rezultate negative.
  
  
  "Este bine?" După un timp, l-a întrebat Diego.
  
  
  "Nimic, senor", - a spus el. "Este disponibil o mulțime de femei solitare, asociat, chiar triplu, dar în ultimul timp nimeni nu s-a troicii".
  
  
  "Deci, vom încerca încă o dată".
  
  
  "Am rămas fără loc". Ochii Diego прищурились. "Cred că ar trebui să încercați Torremolinos".
  
  
  "Unde este?"
  
  
  "Un pic mai la sud. Pe Costa del Sol".
  
  
  "Încă discoteci?"
  
  
  "Cel mai bun. Vii. Animal de companie. Развратное".
  
  
  Ea dădu din cap. "Suna bine. A plecat".
  
  
  De exemplu, într-o oră și treizeci și am intrat într-un loc, la jumătatea distanței pe strada principală a orașului Torremolinos. Acest lucru s-a întunecat loc. Animale în cuști am mers înainte și înapoi în celule, свешивающихся cu tavan apropiere a barului de la intrare.
  
  
  Fluorescente încondeiate scaune și mese lucea în întuneric. Dansatoare de flamenco evaporat în mod normal, pasul
  
  
  
  
  
  
  Tipuri de traducere
  
  
  Text Traducere
  
  
  Textul original
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Rezultatele de traducere
  
  
  s pe o mică scenă, în mijlocul camerei. Pe perete проецировали slide două lesbiene în extaz. Consolidată string guitar muzica соревновалась nebun оплакиваем niciodată nu a existat o cântăreață într-un efort aparent de a asomarea toți patronii.
  
  
  Am căzut, comandat de sangria și a început să se uite.
  
  
  Diego a dispărut.
  
  
  Am Хуаной уставились prieten la prieten.
  
  
  Mâna mea a apucat-mă pe umăr. Ei brusc s-a întors, zona neașteptate oamenilor de contact.
  
  
  "Le am", a spus Diego-mi la ureche.
  
  
  Ei, s-a atins de mâna juana nu e, i-a avertizat pe ei, astfel încât ea a rămas acolo, și l-au urmat pe Diego în întuneric. Lateral de la discoteca a fost o mică ușă. Diego m-a făcut prin el, și am trecut pe coridor întunecat într-o cameră în cele din urmă. La masă stătea o femeie de vârstă nedeterminată în murdar, рваном costum flamenco. În geme deasupra ee cap să lumineze slab electric брылев. La nele au părul negru, ochi negri și negru pungile de sub ei.
  
  
  "Bianca", a spus Diego. "Este un bărbat".
  
  
  Bianca a fost obosit de a zâmbit. "Îmi place de tine", - a spus ea.
  
  
  Ea a zâmbit. "Prietenul tău?"
  
  
  "Ea nu este la fel de bun ca ei, dar ea va fi acolo".
  
  
  "Numele ei?"
  
  
  "Carla". Ea a ridicat din umeri.
  
  
  "Bianca", i - am spus. "Tu trebuie să fie bun. Nu vreau să cheltui bani în zadar".
  
  
  "Nu cheltui bani degeaba pe Бьянку și Carol!" o femeie фыркнула. "Suntem buni. Foarte bine".
  
  
  "Nu vreau amatori!" Ei a spus. "Vreau să știu dacă au lucrat împreună înainte".
  
  
  "Desigur, vom lucra împreună", a spus Bianca, are un efect calmant махнув-mi mâna. "Nu vă faceți griji despre asta. Ne împărțim banii".
  
  
  "Cât de mult?"
  
  
  "În șapte mii de pesetas bucata".
  
  
  "Aceasta este o mulțime! Ei trebuie să știe, de bun ești tu!"
  
  
  "Ascultă, tu pe cineva întreabă ..."
  
  
  Diego a spus: "Cine, Bianca? Ai vreo recomandare?"
  
  
  "Desigur, am o recomandare! Acest francez trăiește în Marbella".
  
  
  Ei, clătină din cap. "Eu nu cred noastră un francez!"
  
  
  Ea a râs. "Este un lucru bun. Copiii ei!"
  
  
  Noi cu Diego cruțat din umeri.
  
  
  "Hei, a spus ea. "A fost unul care ne-am făcut ieri! Carla și ei. Un adevărat ticălos, el a fost! Este un hotel de toate! Și imediat! Oh, îți spun că..."
  
  
  "Cine a fost el?"
  
  
  Ea нахмурилась. "Eu nu știu. El nu suna-ne numele său. El întunecat tip. Știi. Arata italiene sau ceva de acest gen. Nu vorbea spaniolă".
  
  
  Ei, s-a uitat la Diego, și-a plecat pleoapelor la un ochi.
  
  
  "În cazul în care el trăiește?" L-a întrebat.
  
  
  "Ne-am dus la vila deschis aici, în Torremolinos".
  
  
  Ea scotoci în poșetă și a scos de zece mii de pesetas. "Dă-mi adresa, i - am spus și lasă-te zece mii".
  
  
  Ee ochii îmbunătățită, și el a văzut pe frunte a făcut sudoare. Ee buzele erau ude de saliva. Ea разрывалась între lăcomie și prudență. Acum ea știa că ei ar putea fi mai mult decât un simplu cumpărătorilor cu ciudate dorințele sexuale. Dar a fost mai interesat de bani, decât de îndoială.
  
  
  Ea a ajuns până după bani.
  
  
  "Adresa?"
  
  
  "Nu știu adresa lui. Ei... ei voi conduce acolo".
  
  
  Ei a returnat banii și-a scos cinci de mii. "Restul, atunci când vom ajunge acolo, Bianca".
  
  
  Diego uitat nedumerit. "Senor. Dar ce zici de un alt seniori? Ta...?"
  
  
  "Întoarce-te acolo, Diego, și ia-o acasă după o jumătate de oră".
  
  
  L-am gândit că, dacă cineva observă Diego, el va urma după el și Хуаной înapoi la hotel.
  
  
  Sa apucat Бьянку de mână, și am ieșit prin ușa din spate discoteci.
  
  
  Pe stradă a fost foarte întuneric. Lumini de neon au reflectat fațada clădirii, dar în spate era aproape negru ca smoala.
  
  
  Bianca a spus: "Stai aici".
  
  
  Ea a plecat, și după o jumătate de minut la domiciliu au venit de taxi, și ea mi-a fluturat mâna.
  
  
  Ei sel lângă ea, simțind un miros de mucegai ee machiaj, ee bancă, și hainele ei.
  
  
  Ea a vorbit cu soferul de taxi viejo cu ochii tristi, de la ia și el s-a spart din loc, петляя pe străzile înguste, lider la предгорьям de la marginea orașului. Am ieșit de la spa-piese de Torremolinos și a intrat în пригородную partea de locuit.
  
  
  După zece minute Bianca a aplecat înainte și a trântit un șofer de taxi pe umăr.
  
  
  "Acqui! De vot".
  
  
  El a oprit un taxi.
  
  
  "Afară e asta?" - a întrebat-o Бьянку, опознав o vila, pe care o indica.
  
  
  Ea dădu din.
  
  
  "Omul - el acolo o trăiește?" L-a întrebat.
  
  
  "Acest fapt. Nu mai e nimeni altcineva".
  
  
  Ei i-a înmînat hei cinci de mii de pesetas, a ieșit din taxi, a plătit șoferului și a fluturat pe amândoi, până când aceștia călătoresc.
  
  
  Un taxi a dispărut.
  
  
  Ei au verificat în наплечную carcasa toc. "Люгер" a fost de așteptare pentru.
  
  
  Vila pe care a înregistrat Bianca, era un mic stuc casa, înconjurată de o grădină bine întreținută. În fața casei erau deschise poarta.
  
  
  Ei a intrat.
  
  
  În casă era întuneric.
  
  
  Ei ocolit. Era evident că un locuitor al casei, fie pe stradă, fie doarme în gunoi.
  
  
  Ei, se uită pe fereastră și a văzut pe bucătărie și sala de mese.
  
  
  A doua fereastra a mers în dormitor, și cineva a dormit într-un gunoi.
  
  
  Ei огляделась, pentru a se asigura că pe mine nimeni nu se uită. Apoi, făcând cât mai puțin zgomot, ei, s-a apropiat de fereastra bucătăriei și a încercat să-ego-ul deschide.
  
  
  Spre surprinderea mea, el a fost eliberat și a zburat afară.
  
  
  Ei пролезла.
  
  
  Sex la villa a fost cu gresie, și-l mut la el a scazut. Ea a atras
  
  
  
  
  
  Tipuri de traducere
  
  
  Text Traducere
  
  
  Textul original
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Rezultatele de traducere
  
  
  a scos propriul "Люгер" și s-a îndreptat spre ziua în coridor, în partea din spate a bucătăriei.
  
  
  Ușa de la dormitor era întredeschisă. Rapid a trecut prin nah în dormitor și am observat comutator de apropiere de zi. I-am dus piesa pe pat și a inclus брылев.
  
  
  "Замри", am spus eu, gândindu-se că are la îndemână poate fi o armă.
  
  
  Nici o mișcare. Nimic. Ei uitat. Sergiu, заливавший camera, mi-a arătat ce s-a întâmplat, și mi-a făcut rău. Om, care a stat la gunoi, nu mai mult. Perna și lenjeria de pat s-au mutat în sus, pentru a fi în starea de hibernare.
  
  
  Senzație de moment absolut de panica, ei, ajuns la lumină, pentru a ego-ului de a rambursa.
  
  
  Sunetul din spatele meu a venit prea repede. Deși se învârtea atât de repede, cum a putut, de cotitură "Люгер" pentru a pentru a prinde pe cineva ar fi ne-a fost, ei așa și nu a terminat de mișcare. Ei cufundat în întuneric, în acel moment, atunci când un obiect metalic solid a căzut în craniu.
  
  
  Primul lucru pe care mi-am dat seama când a ajuns la conștiința a fost că nu am putut respira. Apoi a descoperit că am, de asemenea, o durere de gol. Al treilea lucru pe care am simțit - aceasta este poziția în care corpul meu скручено. Ei se afla într-o foarte strânsă spațiu, în care abia era destul loc pentru a-mi ноющих oase.
  
  
  Ei задыхался, încercarea de a respira un aer mai curat prin ceață otrăvitoare vapori, окружавший mine.
  
  
  Ea a deschis ochii și mai întâi nu a vazut nimic. Ochii mei защипало, затуманились și переориентировались. Brusc, ea a dat seama că nu pot să-și miște mâinile și picioarele.
  
  
  Încercând să se așeze sincer, văzut în lumina slabă, că m-am blocat pe scaunul din față este foarte mic Volkswagen. Motorul a lucrat, dar mașina nu se mișcă.
  
  
  Ei tușit și a încercat să curățați gât, dar nu a putut.
  
  
  Gazele de eșapament! Acest gând mi-a trecut de la mine la goluri, și-a așezat brusc выпрямившись, privind în jur, pentru prima dată, observand ca furtunul вонзается în aproape închis fereastra.
  
  
  De evacuare a căzut prin intermediul unui furtun în фолькс. Ei suficient de știut despre aceste masini, pentru a înțelege, că ei, practic, aer și rezistent la apă în interior. Și cu apariția de monoxid de carbon, am rămas un pic de timp.
  
  
  Mele încheietura mâinii și glezna au fost asociate тугими frânghii, legate împreună, așa că am semăna cu un taur, преследующего taur câine. Ei, a întins mâna, încercând să-l prindă cheia de contact, pentru a scoate-l, dar el nu a putut manevra gleznelor destul de mare în interiorul mașinii, pentru a ajunge la cheie.
  
  
  Ei stabilesc și greu de respirat din disperare. Ei, știa că de la mine nu va rezolva pentru a respira aer curat în plămâni.
  
  
  Ei, știa că pe strada Москит fost de așteptare pentru, și, după cinci sau zece m el a intrat în garaj, a deschis ușa mașinii, am oprit motorul, și a luat de mine undeva la livrare. El m-a păcălit!
  
  
  Ei ar putea ajunge până la glezne mâna dreaptă, dar nu a putut ridica ih suficient de mare pentru a atinge lame de oțel atașat la partea din spate a mea glezna. Ea a alunecat de pe scaun și a lovit schimbătorul de viteze, aproape de a pierde ego-ul în formă.
  
  
  Apoi ei s-a referit lame de oțel.
  
  
  Ei, pentru o clipă, și-a pierdut cunoștința, trupul meu chinuit de tuse chinuitoare. Nu aveam timp.
  
  
  Lama a ieșit afară, și a încercat să taie coarda, sublinguale gleznele mele. După un minut coarda vasul. Ei nu mai putea să respire, și-a reținut respirația. La mine din toate părțile început să vină întunericul. Acum de abia a putut să-și miște degetele.
  
  
  Monoxid de carbon a continuat să curgă în mașină.
  
  
  Apoi, picioarele mele în mod miraculos eliberat. Ei împins ih de la mâini și apăsat cu un picior pe pedala de acceleratie. Volkswagen a sărit, dar bătaia de joc a tinut.
  
  
  Ea a transformat maneta schimbătorului de viteze în partea de jos și, în marșarier, și din nou apasat cu piciorul pe pedala de accelerație.
  
  
  Volkswagen a tras în jos ușa de garaj și s-a prăbușit în nah.
  
  
  Dar ușa nu s-a deschis, deși ei au auzit trosnituri de lemn.
  
  
  Ei prigonit volkswagen înainte.
  
  
  Viziunea mea s-a întunecat din nou, și el aproape că nu au văzut nimic. Plamanii mei содрогались otrăvitoare prelevare de probe de aer.
  
  
  Din nou urmă, crush.
  
  
  Zi раздвинулись.
  
  
  L-a văzut noaptea din exterior. Înainte.
  
  
  Din nou a inclus un "volkswagen", în marșarier și prin распахнутые zi a zburat pe подъездную piesa. Sa frânată în teren deschis și s-a oprit. Prin fereastra вливался aer curat.
  
  
  În dreapta ei a văzut o creștere bruscă portocaliu flacără, înainte sunetul de fotografii.
  
  
  Ea a tăiat coarda de pe încheieturile mâinilor și i-a eliberat încheietura mâinii. Ei smuls ușa și lăsă fereastra, tuse în aer liber. După un minut volan a fost la mine în brațe. L-a întors "volkswagen", a aprins sfînt și нацелил ego-ului în punctul de unde s-a împușcat.
  
  
  Cineva a strigat. S-a auzit încă o lovitură. Ea a trecut prin подъездную piesa la gazon și s-a îndreptat spre кустарнику, care a crescut lângă garaj. Ei, am văzut cum în jurul valorii de tufișuri apărut silueta unui om și a fugit pe gazon. L-a ținut volkswagen martor la el.
  
  
  El s-a întors o singură dată, l-испуганное persoana aprins aprinse farurile mașinii. Acest lucru a fost scăzut темноволосый bărbat dolofan, cu sprancene dese, lungi бакенбардами și albastru barba falca - Tantari.
  
  
  El a tras încă o dată, dar a ratat și puternic presat pe gaz. Volkswagen a sărit înainte.
  
  
  Moscato зигза
  
  
  
  
  
  
  Tipuri de traducere
  
  
  Text Traducere
  
  
  Textul original
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Rezultatele de traducere
  
  
  gged acum, încercarea de a găsi adăpost într-un mic patio. Ei, a apăsat pedala de accelerație și a forțat Volks merge iso tuturor forțelor. Ei, a vazut ca el запрыгнул pe un zid de cărămidă, și a sărit peste nah.
  
  
  L-a scos piciorul de pe pedala de accelerație și a făcut clic pe agresiunii. Volkswagen s-a întors lateral, раскопал iarba și s-a lovit de un zid de cărămidă, serghei imediat s-a stins.
  
  
  Roata am în stomac, dar am mers destul de repede pentru a grav rănit.
  
  
  Ea a ieșit în jurul mașinii și запрыгнул pe perete, se uită într-o minge de vegetație și arbuști în apropiere de curte.
  
  
  Nimeni nu s-a văzut.
  
  
  Ei, s-a întors în casă și a intrat înăuntru. În dormitorul ei a putut vedea, în cazul în care ea a păstrat și în cazul în care ascuns de Tantari la ce ma lovit. L-a găsit propriul Люгер pe podea, acolo unde ego-ul ei a scazut.
  
  
  L-a ridicat ego-ul și a început să iasă prin dormitor, de planificare pentru a aranja o capcana pentru Moscato. Mai devreme sau mai târziu uem ar trebui să se întoarcă.
  
  
  Brusc, ea a dat seama că în casa ei nu sunt singur.
  
  
  În hol stătea un om, zambind la mine.
  
  
  Primul lucru pe care l-am văzut, a fost Webley Mark VI, foarte letale arme. Aproape imediat ea s-a concentrat pe om, sunet, deține arma.
  
  
  Acest lucru a fost important, impresionant bărbatul în mantie cu o curea. El сжимал "Уэбли", aproape neglijent, ca și cum acest lucru nu a fost altceva decât o carte de vizită, нацелив ego-ul deschis de mine în viață.
  
  
  Șase
  
  
  El a fost lung, aproape slabă persoana cu întuneric ochii și ondulate de păr, neglijent спадающими прядью la cota. Și, în același timp, deși caracteristici ale ego-ului, o persoană a fost liniștit în caracteristici masca de imparțialitate, buzele lui au fost teșite sunt în plat-un zâmbet.
  
  
  "A zburat", - a spus el trist foarte british engleză. "Acum, acest lucru a fost cel mai stupid din partea ta, pentru a permite emu scape".
  
  
  I-a fluturat un emu cu mâna, încercând să nu să se vindece în el. "Nu ați putea să o dăm la botul meu de viață?"
  
  
  "Ce? Ah!" El a zâmbit. Уэбли a alunecat în partea de minut plătește cu o curea și a dispărut. "Ești american, nu-i așa?" El părea îndurerați de această idee.
  
  
  "Da. Și nu există nici un sens să mă acuze la sedinta. Dacă nu ești pătruns în acest coridor, ca Q E II, ei ar fi ego-a ucis!"
  
  
  El a ridicat din umeri. "Ei bine, uneori așa se întâmplă, nu-i așa?" El a zâmbit larg. "Tu ce crezi? Să mergem după el? Există o șansă?"
  
  
  "El este deja departe de aici", am spus eu. "Mă tem, putem uita de ego-ul".
  
  
  El cu atenție, am studiat-o. "Eu nu știu de tine, prietene. CIA? Military intelligence?"
  
  
  Ei calm a spus: "Am un turist american. Despre ce vorbești?"
  
  
  El am ras. Mere ego-ul lui adam подпрыгнуло în sus și în jos, atunci când scopul său запрокинулась. Acest lucru a fost mare, un bărbat frumos în tipic stil britanic cu твидовым твидом. "Nu ne-aveți cea mai vagă idee, nu-i așa?"
  
  
  El a oftat. "Croitor pic. Ei Parson. Barry Parson. British supus. În vacanță în Spania. Dar tu?"
  
  
  "George Peabody. Exact la fel, ei cu încredere."
  
  
  El iritat chicotit. "Rahat."
  
  
  "În fapt, delle, da", a răspuns ea, de asemenea, chicotind. "Aici este întuneric. Vrei ego-ul joc?"
  
  
  "Scuză-mă te rog?"
  
  
  "Pune ego-ul. Știi. Așteptați ego-ul aici".
  
  
  "Ah. Suporta supraveghere? Da. Ei sunt complet de acord cu tine, din antichitate".
  
  
  "Sună-mă George".
  
  
  El a strâmba din nas. "Atunci, George".
  
  
  Ei, a ridicat din umeri. "Ne așteptăm". Ei, a venit de la un pat și vinde pe marginea sa.
  
  
  El a trecut de mimmo mine și s-a prăbușit pe o perna, sprijinindu-se cu spatele de tablia patului. Ei, am auzit ca el шарит în buzunar. El a scos un pachet de spanioli de țigări, a bagat-o in gura si rapid aprins lungi de ceară meci. "Ah. - Mi cer scuze. De fum?"
  
  
  Ei, clătină din cap. "Aruncat".
  
  
  "Cum sunteți, în general, a lovit în el?" - dintr-o dată a întrebat el.
  
  
  "OMS?" Ei скривился, pentru că a știut cum totul pare o nebunie. Dar a fost întotdeauna paza.
  
  
  "Țânțar", a spus Parson, ca și cum ei a fost cu totul incompetent.
  
  
  "Ei bine." Ei a încercat pentru a vedea calea corectă coperta. "În Malaga trăiește această femeie, i - am spus. "Este căsătorită cu prieteni om de afaceri. Cu toate acestea, atunci când soțul ei a început să joace în Elveția cu amanta, o femeie a decis să organizeze интрижку cu un bărbat, pe care-l numiți Komarom. Acum, el șantajează ei, amenințând să-i spun despre ih roman cu sotul ei. L acționez în numele seniori, pentru a forța Москита să înceteze și să renunțe la ego-ul fold paper șantaj ".
  
  
  Fumul de tigara a crescut în aer. Era întuneric, dar am văzut că Parson derutat zâmbind. El a chicotit din nou, foarte încet, foarte disprețuitor.
  
  
  "Aveți abilitatea de a folosi un clișeu", - a spus el într-o conversație. "George? George, este necesar?"
  
  
  "Ați cerut poveste adevărată. Aceasta este o poveste adevarata". Ei, s-a întors la el. "Și tu?"
  
  
  "Ah. Ei." El a oftat adânc. "Ei bine, Tantari, cunoscut de mine în multe privințe, dar nu așa, ca un mare iubitor de".
  
  
  "Ei bine", - timid, am început.
  
  
  "În principiu, el este cunoscut de mine, ca arma prezzolata. Este ломаное un cuvânt latin pentru Tut man / Ego numele real - Альфреддо Moscato, de aici Москит. Ego-ul trimis prin Rimă, pentru ca el a lucrat aici, în Spania, dar nu știu ce fel de muncă. Москит неаполитанского de origine "
  
  
  "Dar de ce ai охотишься pentru el?"
  
  
  "Este
  
  
  
  
  
  Tipuri de traducere
  
  
  Text Traducere
  
  
  Textul original
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Rezultatele de traducere
  
  
  Mai întâi a fost domeniile ne-militare lucru, dar acum s-a transformat în militarizat peste vine. Tantari налетел pe unul prin intermediul oamenilor noștri Римэ șase luni în urmă, și a ucis pe ego-ul ".
  
  
  "Odin la întâlni oameni?"
  
  
  - Military intelligence, - uscat a spus Parson. "Ne deranjeaza traficul ilicit de stupefiante în marea mediterană. Forțele armate sunt pline de acest lucru. Suntem încercarea de a opri ego-intors de la începutul al doilea război mondial. Și am fost prezent în curs de pregătire, atunci când Trei a fost ucis Moscato ". Parson gânditor s-a oprit.
  
  
  Ea dădu din cap. "Este de înțeles. Scuze".
  
  
  "Am fost în Spania, săptămâna trecută, când am primit o notificare că Москит a fost aici. Ea a încercat să-l găsească, dar nu reușesc. Apoi, ca o dată în această seară, de la mine s-a încheiat clenciul lui, și a constatat că vorbești cu o prostituată, pe care ei trebuia să-L pur și simplu audiat pe ei apoi ce s-a întors de la discotecă și a venit aici la echipa a doua.
  
  
  "Military intelligence?" Ei obișnuit. "MI-6?"
  
  
  "De fapt, cinci". El a zâmbit. "Sunteți foarte проницательны, când gândesc la MI-6. A șasea - este, desigur, de spionaj. Și cinci - este контрразведка. Corect? Acum sa nu va deranjez cu privire la dvs. specifice de identificare tag-uri, pentru că știu că voi, americanii, teribil de щепетильны în materie de siguranță și numai astfel. Cu toate acestea, acest lucru nu ar trebui să complica relațiile noastre. Ei propun de a lucra în tandem și să încerce să facă rost nostru omului Moscato ".
  
  
  "Care sunt ordinele tale referitoare Moscato?" L-a întrebat.
  
  
  "Îmi cer scuze? Oh. De fapt, delle, Mosquito - foarte enervant jucător. Mi s-a spus calcula ego-ul".
  
  
  "Doar ego-ul?"
  
  
  "Da. Elimina ego-ul".
  
  
  "Cum credeți, cine este în spatele ei?" L-a întrebat.
  
  
  "Mafia, fără îndoială. El de mai multe ori înainte de a înfăptuit lucrarea pentru părinți".
  
  
  "Îmi pare rău pentru Джастине".
  
  
  "Trei?" El mi-a arătat un gol fata.
  
  
  "Omul, care a fost ucis. Ta..."
  
  
  "O, De Trei Delaney. Da. Bietul Trei". Parson oftat. "Ei bine, el știa în ce ввязывается, când s-a alăturat, nu-i așa?"
  
  
  Ei, sa uitat la el în întuneric. Ei, a crezut că a fost ca la britanici. Greu buza superioara și toate astea.
  
  
  "Ceea ce veți obține de la patronul său?" - сардонически a întrebat el pe mine.
  
  
  "Un patron?"
  
  
  "Заблудшая o femeie?" El a făcut o pauză. "Sunteți ocupat locul Москита ei ... dragoste?"
  
  
  Oh. Povestea mea de pe copertă. "Acest lucru este pur cavalerilor "tirbușon", - a spus ea cu un zâmbet.
  
  
  "Voi, americanii, într-adevăr aveți excesul de modă veche, cavalerism. Bravo!"
  
  
  Ne-au amuțit.
  
  
  După o oră ne-am decis că Moscato nu se va întoarce.
  
  
  Două ore mai târziu am băut în camera mea de hotel. Apoi a fost "Barry" și "George". Ei încă a fost suspect, dar a decis că acesta poate duce la informații.
  
  
  * * *
  
  
  Juan stătea în ușă sale ascunse, părul спадали hei, pe umeri, ochii erau pline de bolți, iar fata frumoasa хмурилось.
  
  
  "Ce este această viziune пульхритюда?" - a strigat Parson, fluturând un pahar de coniac.
  
  
  "Este Juan", i - am spus. "Buna Ziua, Juan".
  
  
  "Aceasta este a mea doamna, despre care mi-ați vorbit?" - a întrebat Parson complexe prin gesturi. El a fost aproape la fel de beat ca și a lui.
  
  
  "Nu, desigur", am spus eu. "Aceasta este femeia mea!" Parson s-a întors spre mine, ca în fiecare an. Apoi el se întoarse și se uită la Juan.
  
  
  "Eu spun acum! Ai un gust excelent, un om bătrân! Un gust excelent!"
  
  
  Ei s-a sculat și s ' a închinat. "Mulțumesc, Barry. Oh, Juan. Vino, te rog. Îmi pare rău că am întîrziat. L-a întâlnit pe vechiul său prieten".
  
  
  Parson ухмыльнулся. "Da, într-adevăr, draga mea. Acest nume Barry Parson".
  
  
  "Este Juan Peabody", i - am spus.
  
  
  Juan nu a dormit. Ea a intrat în cameră, se uită furios la mine. "Ce s-a întâmplat?"
  
  
  "Eu îți voi povesti mai târziu, o femeie", am spus eu, amintindu-hei, despre statutul său înainte de Парсоном. "Este suficient să spun că m-am întâlnit cu vechiul său prieten Barry Парсоном din întreaga Six".
  
  
  "Cinci, a spus Parson.
  
  
  "Cinci și șase, așa cum am spus". Ea a zâmbit. "Alăturați-vă nouă, Juan?"
  
  
  "Deja târziu, și m-am săturat".
  
  
  "Tu nu arăți obosit", a spus Parson, abordarea acesteia, și în căutarea atent la nah. "Arăți foarte energică". El s-a aplecat, приподнял ei bărbie și rapid a sărutat pe buze. "Vezi?"
  
  
  Ei, a închis ochii, așteptând explozia. Așa și nu s-a întâmplat. Când l-a deschis din nou ochii, a văzut-o, ca ea zâmbește Парсону și fumează o țigară, care se ocupă într-un mod magic a ajuns hei, în gură. Spaniolă de fum ridicat în jurul ego-ul stralucitoare vârfurile.
  
  
  Ei ошеломленно se lăsă pe spate pe canapea. Ce s-a întâmplat cu Exceptate de Хуаной?
  
  
  Juan acum privit Парсонсу ochii, corpul ei în mod liber și выгибалось la el. "Sunteți britanic, nu-i așa?"
  
  
  "Vechi Shaggy un Leu în Парсоне!" - a spus el cu un râs. El a îmbrățișat ee. "Voi, americanii, creați суперпород femele".
  
  
  Ea nu стряхнула lui. "5?" - a confirmat Juan. "Ce înseamnă cinci?"
  
  
  "Military intelligence", i - am spus. "Контрразведка, iar, Barry?"
  
  
  Parson dădu din cap. "Este absolut fantastic, un om bătrân. Ei, zic, oare voi doi nu doriți să mergeți la mine la săpături și de băut?"
  
  
  Juan viu a zâmbit. "A iubi."
  
  
  Ei slab și-a ridicat ochii. "Bine."
  
  
  "Și tu poți veni, George".
  
  
  "Eu vorbesc", - a spus atât de sincer, așa cum am putut. Ea a început să semene cu David Нивена.
  
  
  * * *
  
  
  Am avut de a transmite ego-ul Хуане. Ea a jucat un ego la fel de abil ca el a jucat sq.
  
  
  În camera de zi de la villa Barry parsons, iar apoi mi a ars sfânt. Acest lucru a fost frumos mobilat apartamentul.
  
  
  
  
  
  Tipuri de traducere
  
  
  Text Traducere
  
  
  Textul original
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Rezultatele de traducere
  
  
  ce, decorat în mod normal pentru a coastei spaniole stil - covoare, tapiserii, groase de lemn, scaune, mese, canapele, mese.
  
  
  Ei încă mai jucat în stare de ebrietate, când am intrat în cameră. Deoarece acesta a fost cel mai aproape de ei, se îndreptă spre canapea și a căzut pe marginea sa, запрокинув capul și înfricoșător căscat.
  
  
  Juan s-a uitat la mine, apoi s-a întors și a zâmbit Парсону. El s-a uitat în direcția mea, ухмыльнулся și-a luat Juan pe mâini. Ei s-au sărutat lung și adânc. Ei i-a privit prin щелочки ochi, și din nou a crezut că este un artist desăvârșit Juan Rivera.
  
  
  "Que bruto! En nuestra casa! Mil rayos te patten!"
  
  
  Ei, și-a ridicat capul. În ușă stătea o femeie, cu mâinile încrucișate pe piept, și se uită la parsons, iar apoi mi Juan. Aceasta a fost o femeie frumoasă tânără, cu castani parul inchis ochii căprui și cremoasă pielii.
  
  
  Parson numărat Juan de la sine și s-a întors către femeie în ușă. "Elena", - a spus el. "Este George, iar acest lucru Juan".
  
  
  "Hmm!" фыркнула Elena.
  
  
  Juan s-a uitat la parsons, iar apoi mi, și apoi din nou pe femeie. "Cine ești tu?" - liniște a întrebat ea.
  
  
  "Acesta este al meu..." - s-a întors spre mine Parson și, se părea, îi făcu cu ochiul "... o femeie".
  
  
  Ea dădu din cap. "Ce mai faci, Elena?"
  
  
  "Elena Morales", - a spus ea și a zâmbit. Ea s-a întors la Парсону, a ridicat bărbia, s-a uitat la el de sus în jos și s-a apropiat de patul de lângă mine, pentru a пухлеть.
  
  
  Persoana juana nu e pe moment затуманилось, dar apoi, într-un mod magic s-a clarificat, când Parson stors-o și a scos prin camera prin ușa prin care a intrat Elena. O clipă mai târziu, ea a auzit ca el zornăie pahare și sticle. Încă de băuturi!
  
  
  Halat de baie Elena a căzut de pe umeri. Sub halat de baie pe ea a fost subțire cămașă de noapte, și el a văzut în mod clar conturul sanii ei. Nu nah a fost complet fizicul și rafinată formă de la cap până la glezne.
  
  
  "Sunteți într-adevăr căsătorit cu Парсоном?" L-a întrebat.
  
  
  Ea mischievously ухмыльнулась. "De ce vrei să știi?"
  
  
  "Pentru că sunt curios".
  
  
  "Voi tine la curent".
  
  
  "Tu nu vei zice?"
  
  
  "Nu cred că este de mare importanță". Ea a ajuns până și щипнула-mi nasul. "Bănuiesc că știi asta".
  
  
  Ei, a întins mâna și a apucat ee pentru umeri.
  
  
  "Hei, femeia ta", - a spus ea. "Ea este frumoasa. Cred că și ea place Barry".
  
  
  "Haide, doamnă, - a spus ea, atunci când ea прислонилась la mine, și un halat de baie confortabil расстегнулся.
  
  
  "Eu nu înțeleg ce spui", - a râs ea.
  
  
  "În orice caz, întotdeauna prea multă vorbă", - judicios a observat ea. "Tu nu crezi, George?" Ea a decis acest lucru "Corul-de fân".
  
  
  "Da, ar fi."
  
  
  Ne-am adunat împreună, ca într-un fel de țară de tunete, si-a adus aminte ca a auzit zgomote de sticle și pahare în camera de alături. Dar asta a fost tot. Că acolo ne-amestecate Parson, nu este de ajuns-ne în ce fel de pahare pentru mine și Elena. Apoi, acest lucru nu a văzut, parsons, iar apoi mi Juan.
  
  
  Elena, de asemenea, nu a comentat lipsa de alcool. Ea a fost prea ocupat, arătându-mi cum am fost dor de tine în viața lui nu nah.
  
  
  Ea a primit o mare plăcere de a mea наплечной tocuri, si mi-a 38-lui Люгера. Ea a încercat dezlega ego-ul, și toate перепуталось. Aceasta a fost ultima, că am fost, și chiar mai mult decât pe ea. Cumva, ea a scos din mine o carcasa toc și a aruncat-o pe podea cu gresie.
  
  
  Ei, am simțit - apărare - fără ea, ea doar nu a spus un "gol".
  
  
  Ea a ajuns până la выключателю lămpi și închis брылев.
  
  
  Ei, a observat că în camera de alături oprit thunder sticle.
  
  
  Șapte
  
  
  Pentru a ajunge la stațiunea de schi Sare-și-Ньеве, aveți nevoie pentru a merge în jurul valorii de Malaga pe un drum sinuos, în sus, pe pantele de sud Sierra Nevada. Hotelul Sierra Nevada, în care ne-au fost înregistrate, s-a aflat în partea de jos Prado Llano, și a noastră cu Хуаной costum, iese în descreștere.
  
  
  Alb panta Borreguilas împărtășește acest sens a fost aproximativ la jumătatea distanței dintre Picacho de Veleta și Prado Llano. Partea de jos telecabina de la Prado Llano se termină, iar partea de sus telecabina porneste de la Боррегилас. Camera motoarelor de lângă.
  
  
  Două paralele барранкасы conțin inferioare pârtii de schi de la Боррегилас la Prado Llano. Acestea sunt separate de un pieptene ascuțit în întreaga granit și mică, pe care apoi chiar mai puternic de ninsoare sunt vizibile doar mici porțiuni de zăpadă.
  
  
  Telecabina care merge din Prado Llano la Borreguilas, suspendat deasupra principală барранкой, în cazul în care sunt mai ușoare trasee. Mai complexe de schi se află în est, în apropiere de viroaga.
  
  
  Ei stătea pe balcon, care a fugit în jurul valorii de hotel, și a privit pe schiori, dar în curând a decis că este mai bine pentru voi schia, decat sa ma uit. Dar doar pentru a asigura poziția de acoperire, ea a făcut o jumătate de duzină de fotografii cu ajutorul Rolleiflex 1, care face gratuit, consultați departamentul de elemente de recuzită de TOPOR, pentru a se asigura că casa în partea de jos m-au văzut.
  
  
  Acest lucru a fost un loc de muncă plictisitor de mers, și, în curând ei, a intrat în interior, ganduri cizme și cu un oftat obosit banc de presa pe un pat. Dar nu am putut adormi. Ei, a crezut despre evenimentele din ultimele două zile.
  
  
  Au trecut două zile și apoi uciderea komarom gemeni Rico Corelli - ego adjunct. Absolut nimic nu s-a întâmplat cu două zile, apoi, întâlnirea mea cu Barry Парсоном și Elena Morales. Dar ea a păstrat legătura cu Mitcham Kelly, și din Хока a primit mai multe mesaje:
  
  
  LUCRU
  
  
  
  
  
  
  Tipuri de traducere
  
  
  Text Traducere
  
  
  Textul original
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Rezultatele de traducere
  
  
  :- Ne în ce în alte împrejurări nu încercați să comunice direct cu Rico Corelli. Acordul AXE cu el rămâne neschimbat. Nici o urmă de duplicitate din partea ego-ului. Așteptați până când veți obține o notificare de la ea prin Noroi Contemporană.
  
  
  FUNCȚIA: informațiile Noastre arată că Moscato acum nu există în Malaga sau Torremolinos. Nu repetați, nu încercați să-l urmeze. Monitoriza îndeaproape de el.
  
  
  FUNCȚIA: Reuniunea de la Sol y Nieve încă în stadiu de dezvoltare.
  
  
  FUNCȚIA: informația Solicitată despre Barry Парсоне lipsește. MI-5 nu a dezvăluit dacă există o astfel de persoană. Evident, un nume - alias; MI-6, cel mai probabil, nu va dezvălui identitatea ego-ul până la finalizarea ego-ul actual de misiune. Ne pare rau, dar nu avem confirmarea, ne infirma ego sau ego-ul roluri în această schemă.
  
  
  FUNCȚIA: Moscato - asasin, care a lucrat mulți ani la mafia. El, de asemenea, provoacă lovituri în libertate.
  
  
  FUNCȚIA: Elena Morales - despre ea stie foarte putin. Nu nah nu există înregistrări cu privire la participarea anterioară în spionaj, контрразведке sau secrete de muncă pe teritoriul Spaniei pentru guvern. Cu toate acestea, ea poate fi destul de испанкой și gastronomie franceză sau итальянкой. Nici зацепок.
  
  
  FUNCȚIA: Confirmarea prezenței Moscato în Mexic în timp, atunci când un lunetist l-a atacat pe tine în Энсенаде. În plus, există o înregistrare a ceea ce el a făcut o călătorie în Europa, odată cu tine, deși, și nu prin Иберию.
  
  
  Acest lucru a fost de Хоука.
  
  
  În dimineața zilei a doua, apoi uciderea дублера Rico Corelli-a sunat în timpul micul dejun cu Хуаной.
  
  
  "Kelly", a spus vocea. "Tina a primit o notificare de la un Nas Roman. Ți-astăzi trebuie să merg în Sol y Nieve".
  
  
  "Corect."
  
  
  "Nu te uita de ego. Stai înainte de prima noapte de cazare. La miezul nopții, du-te în camera motoarelor de telecabină și встретись acolo cu ego-ul de contact. Nume de contact - Arturo. El va prescrie o întâlnire între tine și Roman Nasul în ce moment va trebui să aranja o întâlnire cu Хуаной. Dar primele două întâlniri trebuie să merg singur ".
  
  
  "A dat seama."
  
  
  "De voce și de toate, a spus Kelly. "Noroc."
  
  
  "Stai. Ca Tina?"
  
  
  "Să adere."
  
  
  "În cazul în care pereții ea va merge la schi?"
  
  
  "Nu se spune nimic. Hernandez nu a eliberat ee și nu a spus când va da drumul".
  
  
  "Ceva despre Парсоне?"
  
  
  "Negativ".
  
  
  "Elena Morales?"
  
  
  "Exact la fel".
  
  
  "Voi sunteți într-adevăr mult de lucru, nu-i așa?"
  
  
  "Oh, Nick!"
  
  
  * * *
  
  
  Aproximativ patru ore de ziua ei a alunecat de pe pat și a pus pe pantaloni schi, cămașă și pulover.
  
  
  Schiorii au fost inca de pe pante. Ei ar putea vedea bărbați în jachete roșii, fete verzi, jachete, forme, ambele sexual în jachete lor, спускавшихся de benzi la cel mai de jos etaj. După mimmo de mașini la cel mai jos panta de telecabină, a văzut-o a început a doua panta, se ridică la Боррегилас un viraj până la vârful cel mai înalt coboară - Велета.
  
  
  Telecabine încă de lucrat, creștere și care se încadrează simultan, de conducere un altul, în creștere umpluti, спускающимися goale. Ei gânditor s-a uitat la camera motoarelor.
  
  
  Rico Corelli. Dacă ar fi numai stia ca el de fapt delle arata. Hotelul a fost mic - l-ar putea lua locul în hol, și să se întâlnească cu el, fără toată această ridicolă pelerine și кинжалов, care sunt atât de iubit de Șoim și ego-ul acoliții.
  
  
  Încă. Un om a fost ucis. Rico Corelli a fost un mare om, выполнявшим periculoasă misiune. Securitatea a fost importantă.
  
  
  Ei, a bătut la ușa camerei juana nu e.
  
  
  "Da?"
  
  
  "Să mergem în jos, Juan".
  
  
  Am ieșit împreună, ca soț și soție, - încerc să-cuplu căsătorit, în care demult s-au stins luminile de sex și dragoste. Burlac soțul neatinsă și o femeie.
  
  
  * * *
  
  
  Aerul era rece, dar revigorant. Zapada a fost perfecta pentru schi, doar ușor strat de pulbere în locurile potrivite. Nici o furtună nu a fost prezis. Dar am simțit că în această noapte ar putea fi zăpadă.
  
  
  Suntem într-un joc pentru odin în jurul valorii de ultimele mese la Prado și absoarbe fierbinte de ciocolata cu coniac. Un grup de patru persoane a coborât cu pante, припарковала schi și bastoanele de perete snack-bar și a început să caute un scaun și scaune.
  
  
  Ei au vorbit în limba germană. Ei știu un pic de germană, de aceea le-a oferit jumătate din nostru scaun. Ei s-au uitat pe Juan și în grabă au fost de acord. Partidul a constat din patru persoane. Unul a fost de patruzeci de ani, și el, evident, a fost lider de grup; restul de trei au fost, probabil, sub treizeci de ani. Liderul a vorbit în limba germană, dar de fapt delle fost swiss. Ceilalți trei au fost mixte - dane și două germanii.
  
  
  Ei nu au putut lua ochii de la juana nu e, și chiar și atunci ce мучачо le-a adus patru abur cani de ciocolata.
  
  
  "Herr Bruno Хауптли, a spus здоровяк, întinzând o mână pentru a se agită-mă de mână.
  
  
  "George Peabody. În Jurul Unite".
  
  
  "Ah, da! Desigur. Ea a cunoscut ceva din american accent în casa germană".
  
  
  "Îmi cer scuze", - a chicotit eu. "Este Juan, femeia mea".
  
  
  "Un astfel de noroc!" - a exclamat Bruno Хауптли, referindu-se la sateliți, și explicând în limba germană, care este căsătorită cu mine.
  
  
  "Da, Da", au spus cei doi germani, se uită la Juan. Dane muiată în ciocolată.
  
  
  "Voi, poporul, mâine mergi la schi?" întrebă herr Хауптли.
  
  
  Juan dădu din. "Ne propunem".
  
  
  "Ah! Mâine ei, nu voi fi pe pante, dar, de asemenea, poate fi, în ziua următoare sau în viitorul apropiat
  
  
  
  
  
  
  Tipuri de traducere
  
  
  Text Traducere
  
  
  Textul original
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Rezultatele de traducere
  
  
  t! "Herr Хауптли emoționat și a trântit-te pe coapsă." De ce nu avem de a face în jurul acestui duet - vreau să spun trio ", - a spus el, amintindu-și de mine.
  
  
  Juan сверкнула. "Mi-ar fi plăcut!"
  
  
  "Herr Peabody?"
  
  
  "Ah, place, place!"
  
  
  Toți au râs, pentru că era evident că mie nu-mi place.
  
  
  Conversația a continuat. Хауптли brusc a apucat Juan de mână, ei au fost duși de pe scaun și наклонялся împreună cu ea deasupra cu schiurile și cu bastoane. Acestea au fost aprofundate în unele discuțiile tehnice cu privire la castel, care a avut la schi. Juan se fierbe și шипела.
  
  
  "Herr Хауптли, i - a spus în limba germană unul în jurul tinerilor. "El este un om de afaceri, lătrat scurt?"
  
  
  Un german a fost alături de mine clasic голубоглазым și светловолосым. "Da! Herr Хауптли - o în jurul valorii de cele mai de succes oameni de afaceri de la adevărați profesioniști piață", - a spus el. "Pe nen o mare responsabilitate".
  
  
  "El este în concediu?" L-a întrebat.
  
  
  "După o săptămână de la Paris va avea loc o mare adunare. Acum, herr Гауптли se relaxeaza, se bucură de soare, zăpadă și..."
  
  
  Pauză.
  
  
  Germanii chicotit, și nu destul de melancolic dane lovit cu palma pe masă.
  
  
  "Fetele!"
  
  
  Hohote de râs.
  
  
  Acest lucru mi-a amintit de unul din aceste lucruri vechi de benzi desenate operă, care l-a văzut târziu spectacol - filme vechi anii 1930. De ce mi s-a părut nu este destul de corect. Dar nu am putut înțelege acest lucru.
  
  
  * * *
  
  
  Restaurant a fost amenajat ca un tipic trapeza de la stațiunea de schi, cu o lungă masă în centrul cameră în stil pasaj și mese mici de-a lungul pereților camerei.
  
  
  Grupul nostru Juan și s-au alăturat герру Хауптли și ego-ul prietenilor - au fost sinceri în centrul întregii adunări. Dl Хауптли a continuat continuu melița тевтонскую palavrageala, care se ocupă simultan ошеломляла și ошеломляла toate. Chiar ei, care nu știa limba germană sau engleză, păreau complet загипнотизированными ego-ul carisma.
  
  
  Ei nu într-o grabă în timp ce o lungă masă și se uită în jur cu atenție restul vizitatorii de la hotel.
  
  
  Ea a vrut, un Nas Roman, a încercat să văd prezentei Rico Corelli în mare a persoanelor din jurul meu. Părea oportunități nr.
  
  
  Era unsprezece treizeci de ani, înainte de a-l chiar conștienți de. A venit brandy, și ea a șezut, sorbindu-ego-ul. Când herr Хауптли a făcut o pauză, pentru a traduce spiritul ei, s-a întors la Хуане și a spus: "Mă duc o gură de aer proaspăt înainte de a merge la culcare. Te duci, dragă?"
  
  
  Ea calm mi-a zâmbit. "Nu, dragă. - Mi cer scuze. Prea frig. Nu опаздывай".
  
  
  Ei, a zâmbit și a băut brandy.
  
  
  "Herr Хауптли, a fost o adevarata placere. Ne vedem mâine sau într-o zi - într-adevăr?"
  
  
  "Da", a spus herr Хауптли, fata lui покраснело de vin, brandy și de excitare de a manca. "Auf weidersehen".
  
  
  Ei împinse un scaun, s-a închinat două germanii și датчанину și s-a dus printr-un restaurant aglomerat.
  
  
  Pe stradă era foarte frig. Aerul era rece. Ei, blocat capul, apoi s-a întors de la etaj, în camera noastră, și-a cumpărat o pereche de căști și un ciorap. Ei, de asemenea, pus pe un windbreaker, verificând marfă în наплечной toc, și asigurându-vă că cuțitul este legat la glezna mea.
  
  
  Ea a ajuns la partea de sus lichidare trasee fără incidente. Departe de protecție a clădirilor mi-a fost mai rece decât l-am simțit cu ei dihor, ca a venit din Sierra Nevada. Vântul taie hainele mele, până când am simțit полуголой.
  
  
  În sala motoarelor nu a fost pace. Pe coasta muntelui, de asemenea, nu a fost ne sunet. L-a uitat înapoi peste umăr. Razele galben în jurul valorii de lumea de camere de hotel și în jurul ferestrelor orientate spre Prado, creat de aur modele pe alb de zăpadă.
  
  
  Clădirea, unde se afla o mașină de telescaun, a fost înconjurat de zăpadă. Ei ar putea vedea intrarea principală, cu vedere la vale. Ușa de la sala motoarelor a fost închisă, dar nu încuiată. Ei se întoarse mânerul și a împins-o. Interiorul clădirii a fost foarte întuneric, deși reflectă stele pe zapada a adus un pic de pace. Este uimitor cât de luminos era cerul, chiar și noaptea.
  
  
  Ei ar putea vedea cu roata înainte de rândul său, în cazul în care telecabine semicerc desfășurat în sens invers. În mijlocul abdomenului semicerc se afla telecabina, продержавшаяся la ele dihor, până dimineața nu se lansează tehnica.
  
  
  Deja a fost de gând să merg mai departe, când a văzut că cineva trece mimmo telecabina. Cine ar fi avut, atunci când a intrat în ei, sau el a fost în interiorul clădirii, sau a intrat printr-o altă intrare. Ei, a crezut că el ar trebui să fie, de așteptare pentru mine. Apoi, el, desigur, va fi a mea persoana de contact.
  
  
  Arturo.
  
  
  Sa apucat de piesa, a scos ego-ul, și, напрягшись, sa mutat înainte, deschizând gura, pentru a прошептать "Arturo".
  
  
  Ea așa și nu a spus despre acest lucru.
  
  
  Altcineva a făcut-o!
  
  
  "Arturo!"
  
  
  Sunetul părea, provenind din telecabina. Ei a ridicat-o bucată și a făcut ego-ul silueta acolo. Dacă el a chemat Arturo, el nu a fost Arturo. Și pentru că ei trebuie să a fost de a provoca Arturo, ei, știa că acest om va fi chiar hema-atunci, cine va încerca să găsească Arturo înainte de mine, cineva nu a fost de partea mea.
  
  
  "Da?" întrebă o voce în cealaltă jumătate de mare de mașini.
  
  
  Imediat s-a auzit tare
  
  
  
  
  
  Tipuri de traducere
  
  
  Text Traducere
  
  
  Textul original
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Rezultatele de traducere
  
  
  ecoul împușcăturii - un raport, care раскачивался înainte și înapoi în această cameră mică, cum bat sute de tobe. Perdea portocalie flacara a apărut și a dispărut instantaneu. Ea a auzit un strigăt în stânga.
  
  
  Imediat apoi se așeză și a împușcat-o formă în spatele telecabina.
  
  
  Cineva s-a certat în spaniolă. În stânga mea un sunet incident corpului și geme. Ei, a tras încă o dată, încercarea de a vedea o persoană pentru telecabina. Nu am putut să ne-o parte a ego-ului.
  
  
  Ușa s-a deschis din nou, și de cunoaștere a forma; a făcut de evacuare. Ei a tras încă o dată în direcția sunetului zi, apoi a fugit prin întuneric, la locul de.
  
  
  Acolo nu era nimeni.
  
  
  A fost o ușă de - a începe a doua intrare în sala motoarelor. L-a deschis și privi. Nimeni nu s-a văzut. Rapid a ieșit pe stradă și am privit în sus și în jos pe снежному panta. Ne odin. Nimeni.
  
  
  Revenind în clădire, l-a auzit cum cineva sufocă și хрипит, l-a găsit pe băiat și stahl în genunchi deasupra lui, pe o podea de beton. Ei nu ar fi putut ego-ul pentru a vedea.
  
  
  "Arturo?" L-a întrebat.
  
  
  "Da". El se cutremură.
  
  
  "În cazul în care mi se întâlnească cu o persoană, căreia i-a venit pentru a vedea?"
  
  
  "Partea de sus a Велеты - Пикачо-de-Велета. Douăsprezece ore. Mâine seară".
  
  
  "Bun", - a șoptit eu. Ei, s-a aplecat. Ei au auzit de ego-ul respirație, respirație neregulată. Apoi, înainte de a avut timp să spun ceva, l-a auzit familiar булькающий de slefuire, care este foarte similar cu o zuruitoare, dar de fapt delle acest lucru nu sunătoare.
  
  
  Altceva.
  
  
  Viața părăsește corpul.
  
  
  Arturo a fost mort.
  
  
  Ei, rapid s-a ridicat și a ieșit prin intermediul motoarelor, mergând nud rasa cu alungit și terminat în figură, până când nu a ajuns la Prado Льано și nu a fugit la hotel.
  
  
  Ei, s-a suit doar o singură dată și am văzut că în sala mașinilor de pe foc sfânt, iar în interiorul rătăcit de figuri întunecate.
  
  
  Focurile de armă au fost suficient de puternice pentru a avertiza toată poliția Sare-și-Ньев. Civil garda a fost acolo.
  
  
  Zguduit de ei, a urcat pe scări și a trecut prin holul de la intrare, virat la stânga la bar, încercarea de a prinde respirația mea vibrante de o gură de coniac.
  
  
  Acest lucru a ajutat.
  
  
  Mai multe.
  
  
  Dar nu foarte.
  
  
  8
  
  
  Imaginea este deteriorată de excitare, care a crescut până la vârf imediat apoi ardere la Arturo și, ulterior, a investiga crime, complet утихло în termen de o jumătate de oră. Civil garda, дислоцированная în stațiunea de schi, a avut grijă de трупе și a început un lung proces plictisitor interogatoriu de vizitatori și personalul de întreținere, de la stațiune.
  
  
  Nu-i invidios pe munca de poliție. Acest lucru a fost obositor, unrewarding și, mai ales incomod de lucru la astfel de înălțimi în această perioadă a anului. Ei au fost oameni buni.
  
  
  Am fost norocos. Nimic nu a dus ih la mine.
  
  
  Cognac-mi mai multe moment. Eu nu сводил ochi cu hol, uitam de toate, care intra și ieșea. I-ar fi cineva care ar fi fost similar cu persoana care i-a găsit în gunoi la o vilă din Torremolinos, omului, care, cum am ajuns la o concluzie, a fost un Țânțar.
  
  
  În cele din urmă ei s-a sculat, s-a desfășurat în hol și se uită la Prado Llano. Se părea, acum, în străinătate nu este nimeni.
  
  
  Ei au traversat holul și a urcat pe scara de început al doilea la etaj, unde era camera noastră. Introducând cheia în ușă, a auzit râdă în camera de alături. Râsete Juana Nu E.
  
  
  Zâmbind, ea a împins ușa și a inclus брылев. Deci, ea se alătură герра Гауптли în camera ta. Cel puțin, el părea amuzant, chiar și în хамской cavalerii teutoni mod. Утешало una de la un astfel de om extrovertit s-a ascuns câteva riduri.
  
  
  Ei, a venit la o zi, și-a pus la ea la ureche.
  
  
  Chicoti. Distracție вылетело pe nah, ca bule în jurul valorii de pahare cu șampanie. Dlui Хауптли ar trebui să fie mai bine la gunoi, decât în camera de zi, gândit pentru ei alene. Ea nu a avut încredere în această matematica.
  
  
  "Cu plăcere", a spus Juan. "Și le-a pus gheață, vă rog, Barry?"
  
  
  Barry!
  
  
  Ea s-a îndepărtat de zi, cu o încruntare.
  
  
  Barry Parson?
  
  
  Atunci ei ar fi putut auzi vocea ego-ul, înăbușit, dar este destul de ușor de recunoscut - de neconfundat a recunoscut accent britanic, imaginea este deteriorată distracție și imaginea este deteriorată de excitare.
  
  
  "De Fapt, Scumpo. Un pahar de whisky, vine!"
  
  
  Ultima dată când am văzut parsons, iar apoi mi în Malaga. În ziua următoare, apoi uciderea uite-Rico Corelli el si Elena s-au alăturat la mine și Хуане, pentru a face o plimbare la cumpărături și masa de prânz. Ne-am dus cu ei cina înainte de a pleca în Sare-și-Ньев. Dar nu am spus la nimeni din jurul lor, unde vom merge, pentru că nu știam mai devreme dimineața devreme. Cum Parson știe unde suntem? Și de ce el a mers pentru noi? A constatat că Москит, de asemenea, ne bântuie? Este destul de posibil. Tantari a fost aici - am suspectat că a ucis Arturo. Cel puțin, aceasta a fost cea mai evidentă caracteristică.
  
  
  Dar de ce Parson nu a fost acolo pentru a opri Mosquito, dacă el l-au urmat? Și de ce...?
  
  
  Gândul de a Комаре ma oprit. Rapid mental reinterpretat și amestecate carte într-o cu totul altă mână. Apoi, ea a dat seama că este posibil ca Barry Parson ar putea fi nevinovat ofițer britanic MI-5, cum a pretins.
  
  
  Astfel:
  
  
  La vila unde eram ascuns Москит în Torremolinos, mi se alătură tarta.
  
  
  
  
  
  
  Tipuri de traducere
  
  
  Text Traducere
  
  
  Textul original
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Rezultatele de traducere
  
  
  care a ajutat emu satisface ego-ul cu o seară înainte.
  
  
  Ea a găsit un bărbat în dormitor, a încercat să-l prindă, dar m-a întrerupt. Un bărbat a evadat. O altă persoană, apreciind în sine Barry Parson, a intrat în dormitor, spunând că el a secret agent britanic, apoi de tantar.
  
  
  Să presupunem, Parson, în general, nu a fost agent. Să presupunem că o persoană în moloz a fost doar un John Doe. Să presupunem, de Tantari reclamă acolo John Doe și apoi întrerupt de mine, pentru a permite greșit Москиту să dispară. Apoi să presupunem că uem a reușit să mă convingă de faptul că un Țânțar a dispărut.
  
  
  Apoi, el a fost Komarom! Barry Parson! Și el pur și simplu a urmat în Sare-și-Ньев, a urmat în sala motoarelor, a ucis Arturo, probabil, presupunând că Arturo a fost de mine, și a fugit. Acum, el a fost la gunoi cu Хуаной, în speranța că ego-ul va duce la prezentul Rico Corelli!
  
  
  Ei a fost acoperit la rece apoi.
  
  
  Ei în grabă a răspuns la telefon. Unul câte unul, în fiecare cameră și suită. Ea a ridicat receptorul, și un scaun imediat a răspuns - nu atât de wouldnt multe apeluri la miez de noapte.
  
  
  "Doamna Peabody, vă rog".
  
  
  După o clipă, ea a auzit un telefon în camera de alături.
  
  
  "Buna ziua?" Acest lucru a fost Juan.
  
  
  "Nu ne-au spus cuvântul. Acest Nick. Ei aud acolo parsons, iar apoi mi. Imaginați-vă că acest lucru este greșit numărul".
  
  
  "Îmi pare foarte rău. Ei, cred că de la tine..."
  
  
  "Ține-ego-ul acolo. Ei avea o întrevedere cu Corelli mâine seară, la miezul nopții. Велета. Contact mort. Ține-parsons, iar apoi mi acolo toată noaptea, dacă poți. Acesta poate fi cu un om care a ucis un imitator Corelli".
  
  
  "Mi-ai мешаете, vă rog, și nu am nevoie de asta să se întâmple.
  
  
  "Nu vorbi emu nimic. Ține-ego-ul conectat. Dacă ai știi și poți să se supună, spune:" Eu nu vreau să par nepoliticos, dar eu nu te pot ajuta. Apoi să pui un tub ".
  
  
  "Nu vreau să par nepoliticos, dar eu nu te pot ajuta".
  
  
  Ea a închis telefonul. Ei au auzit vocea parsons, iar apoi mi în jurul valorii de un alt ambele capete ale camerei.
  
  
  "Cine a fost, de Juan?"
  
  
  "Nu este un număr. Un fel de beat englez".
  
  
  Parson a râs. "Sunt sigur că el nu este un american?"
  
  
  "El a fost la fel de accent, ca și de la tine", - парировала Juan.
  
  
  O fată bună! Ea a fost rece, ca o pudra.
  
  
  Sa verificat cu dinte, sa люгер, îmbrăcat într-un pulover de înaltă gât și un sacou. Din nou a fost a merge la bar. Ei, acest hotel se gândească. Și ei nu a vrut să rămână în această cameră în ambele capete de noapte. Eventual, l-ar fi putut să plătească бармену, pentru ca el mi-a permis să plece în holul de lângă bar.
  
  
  Ei au oprit de sfînt și de liniște a ieșit.
  
  
  Bar a fost exact la fel cum l-a lăsat ego-ul. Ei огляделась. Greu de tot deja dormeau.
  
  
  Ea a încercat scaun. "Unde este toată lumea?"
  
  
  "Discoteca", - a mirat clerc. "În subsol."
  
  
  "Nu am auzit zgomot".
  
  
  "El звуконепроницаем, Sector".
  
  
  Ei, a ridicat din umeri și a coborât pe scări, care se ocupă, așa cum el a crezut, a condus la nivelul inferior al hotelului, unde se aflau încăperi pentru aprovizionare.
  
  
  Trei zi au cu scara de joaca pentru partea de jos, și unul a spus: DISCOTHÈQUE.
  
  
  Ei, a venit la bahru în partea dreaptă, și a comandat o băutură. Barman, îmbrăcat ca un dansator de flamenco, cu mâneci бакенбардами aferente черепу, rapid a pregătit o băutură.
  
  
  Acum, ea lasa ochii lor cu atenție rătăcească vizitatorilor discoteci. Ei nu au observat acest loc: probabil, acesta a fost locul unde Москит-a ascuns apoi uciderea, dacă într-adevăr Москит nu a fost Barry Парсоном.
  
  
  Dar nu eu l-am văzut, persoana care pentru prima oară a văzut în dormitor vile din Torremolinos.
  
  
  Ea a fost de gând să se așeze, când a văzut un prieten.
  
  
  Ea stătea în colțul cel mai îndepărtat al, destul de singur, sub proeminențelor parte din design ce imită mare de pietre plate. Într-una în jurul valorii de aceste momente frumoase, serghei a lovit ee deschis în față, ea моргнула și m-am întors.
  
  
  Evident, acest lucru a fost Elena Morales.
  
  
  Care a fost rolul său în acest шараде? Știa ea de ce Barry Parson a venit în Sol y Nieve? Dacă aceasta a fost o parte din asta? Sau a fost doar martor nevinovat, o parte din vitrine, pe care Parson a zidit, pentru a proteja propria parte?
  
  
  Sau ea a greșit parsons, iar apoi mi zici?
  
  
  Ei, a venit la ea, brusc a apărut din întuneric peste ea și, zâmbind larg.
  
  
  "Bună Ziua, Elena".
  
  
  "George! Ce surpriză plăcută!"
  
  
  "Când ai venit?"
  
  
  "Ah, Barry, și el a venit aici în jur de unsprezece. Amândoi au dus, переоделись și s-au dus sincere, în sala de mese, dar, desigur, a fost timp pentru a mânca. Și am văzut soția ta. Ea a spus că ai mâncat plecat ". Ochii ei aprins. "Pe dosar".
  
  
  "Dar vocea te - o!"
  
  
  "Ei bine, am venit aici, am trei. Aici a fost un om fermecător. Neamț. Barry a trebuit să se ridice în sus, pentru că-ce să demontați cu bagajele. El s-a întors după aproximativ o jumătate de oră. plece. Apoi, vom dansa și ... "
  
  
  "Cât timp neamț a rămas?"
  
  
  Elena i-a zâmbit. "Aceasta este ceea ce voi numiți examinare încrucișată, George?"
  
  
  Ei râd. "Desigur, nu există. Ce s-a întâmplat apoi ce Barry întors cu bagajele?"
  
  
  "Un neamț a plecat, cum am spus, iar apoi aproximativ douăsprezece treizeci de Barry a spus că te va duce Juan în camera ei. Juan obosit. El mi-a spus să aștepte aici". Ea furios нахмурилась. "Eu sunt încă aici."
  
  
  L-a comandat băuturi.
  
  
  "Ce se întâmplă dacă Barry nu vă va suna?" L-a întrebat, g
  
  
  
  
  
  
  Tipuri de traducere
  
  
  Text Traducere
  
  
  Textul original
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Rezultatele de traducere
  
  
  amintindu-și ceea ce am explicat Juan.
  
  
  Ea a zâmbit. "Mă duc la culcare unul".
  
  
  "Poate fi curat."
  
  
  Ochii ei s-au axat pe fata mea. "Mi-ai ceva de spus?"
  
  
  "Este posibil".
  
  
  "Bine", - a spus ea, intorcandu-se la mine și incurc aici mă de mână pe șold. "Moțiunea de ce ți-oi spune. De ce nu te ia sticla și nu urca în camera mea? Ne așteptăm, până când Barry nu se va întoarce acolo".
  
  
  Ei a luat o sticlă de coniac și am urcat împreună scările. Elena pic ткала, dar bine păstrat alcool.
  
  
  Ih camera a fost la etajul al treilea. Elena a luat în jurul valorii de genți de mână cheia și să-mi slujească. Ei, a deschis ușa și lasă-l. Ea înglobează în sine un sfânt, și el a închis în urma noastră ușa.
  
  
  Ea a luat câteva pahare de hârtie, l-a deschis sticla, turnat коньяку și a început să bea, stând pe marginea patului.
  
  
  "Soția ta este foarte drăguță, ne - a spus Elena.
  
  
  Ea dădu din cap.
  
  
  "Aveți probleme de familie?"
  
  
  "Nu mai mult decât oricine altcineva".
  
  
  "Dar, se pare, a tale gene plac alți bărbați".
  
  
  "Ca Barry?"
  
  
  "Da".
  
  
  "Barry - soțul tău?" L-a întrebat.
  
  
  Ea clătină din cap. "Ne facem". Ea a zâmbit.
  
  
  "Cât de mult știi ego-ul?"
  
  
  "Ah. Poate fi o lună".
  
  
  "Unde te-ai întâlnit cu ego-ul?"
  
  
  Ea a ridicat o spranceana. "În Malaga".
  
  
  "Decât Barry câștigă la viață?"
  
  
  Ea a râs. "El se ocupă de dragoste".
  
  
  "Nu. Vreau să spun că ego-ul vine?"
  
  
  "Nu am лезу în treburile bărbaților".
  
  
  Ea dădu din cap. Desigur. Ea nu ar fi devenit. Ea a fost испанкой. Испанки nu se bagă în "altă" viață a soțului ei - niciodată.
  
  
  "Și tu", - a spus ea cu un zâmbet. "Ce faci?"
  
  
  "Sunt fotograf", am spus eu, încercând să-și amintească ce a fost la mine pe coperta apoi instant plin de amnezie. "Eu sunt de vânzare pe internet".
  
  
  "Ah." Elena s-a uitat cu atenție la mine. "Știi, nu te-am văzut eu cu un aparat de fotografiat".
  
  
  "Suntem în vacanță", - neconvingător am spus.
  
  
  "Ei bine, aceasta este de fapt și pentru britanici", - liniște murmură ea.
  
  
  "Barry, de asemenea, nu funcționează?"
  
  
  Ea clătină din cap. "El spune că este un reprezentant al companiei în marea Britanie. Reprezentantul de vânzări".
  
  
  Acest lucru a fost nou. Evident, aceasta a fost o legenda parsons, iar apoi mi. Ea a decis pentru a afla despre nen mai mult.
  
  
  "Ce se vinde?"
  
  
  "Am într-adevăr nu știu. Nu-l întreb".
  
  
  "El vreodată rescris cu marea Britanie?"
  
  
  "Eu nu cred așa. Ei niciodată nu l-a văzut pe el a scris scrisori. Dar el o mulțime de asteptare la telefon".
  
  
  "Ah."
  
  
  "Cred că el are un secretar. El este întotdeauna cu ea vorbesc".
  
  
  "Văd." Ei încruntat. "Unde este?"
  
  
  "Eu nu știu. El sună la telefon și nu știu de unde acesta sună, pentru că nu am în cameră, atunci când începe. Sau atunci când se solicită emu, ei trebuie să dea emu telefon, și el este în așteptare pentru ei a părăsit-o cameră ".
  
  
  Ea dădu din cap. "Tu, испанки, minunat", i - am spus. "American trage cu urechea la zi. Sau прослушивала ego-ul". "Dar pentru a nu trage cu urechea, este nevoie de o deosebită disciplina".
  
  
  Ea dădu din. Apoi ea a zâmbit. "Este prea mult pentru mine."
  
  
  "Ascultați?"
  
  
  "Eu fac."
  
  
  Ei, a chicotit. "Fată bună".
  
  
  "Cu toate acestea, el niciodată nu vorbește despre mail бизнесявляется. El vorbește întotdeauna despre oameni. Oameni care nu înțeleg. El numește ih" el, sau el însuși, sau un bărbat, sau o femeie ".
  
  
  Pentru agentul acest sens de mare nu au, ca o palavrageala.
  
  
  "Ați vorbit vreodată cu ego-ul secretar?"
  
  
  "Da. A făcut-o pentru nele un mic accent, pentru ca ea a crezut ca eu sunt prost". Ea mi-a zâmbit cu un flash bruscă de umor, ca pixies.
  
  
  L-a stors de coapsele ei. "Ești deloc prost, Elena".
  
  
  "Dar crede-mă prost".
  
  
  "OMS?"
  
  
  "Chris. Femeia cu care vorbește Barry".
  
  
  "Știi, ee alt nume?"
  
  
  Elena clătină din cap.
  
  
  "El a vorbit cu ea atât de mult, cât de mult vă ego-ul știe?" - a întrebat-o, adevărat, fără să știe unde vom merge, pur și simplu continuând normal de calea de colectare de informații.
  
  
  "Ah, da. El a fost mereu cu ea la comunicare. El a sunat la numerele interurbane, pentru a rezolva unele în jurul lor de afaceri del".
  
  
  "În Anglia?"
  
  
  "Oh, nu, nu întotdeauna. Uneori, în Franța".
  
  
  "Sunteți sigur că acest lucru a fost Franța?"
  
  
  Ea нахмурилась. "Cred că da. Ei nu sunt întotdeauna atât de atent ascult, George. La mine nu întotdeauna este potrivită o șansă. De ce ești atât de interesat?"
  
  
  "Îmi place Barry". Ea a zâmbit. "Mă întreb în ce țară de afaceri, el este în sala".
  
  
  "Nu-mi prea place Barry".
  
  
  "Tu știi noapte, când suntem cu Barry s-au întors acasă, la vila cu Хуаной?"
  
  
  "Da".
  
  
  "În cazul în care el a fost în acea zi?"
  
  
  "El a fost acasă toată ziua. Eu cred că".
  
  
  Deci, el nu a tras în Corelli - a fost Москит sau un fel de companie necunoscut. Barry nu a fost Москитом - nici o șansă.
  
  
  "Și el a stat de vorbă cu Chris în acea zi?"
  
  
  "Chris?"
  
  
  "Fata. Secretar".
  
  
  "Ah. Nu. Ei nu cred. El a rămas la vilă. Ne-am dus la plajă".
  
  
  "Plaja? În timpul iernii?"
  
  
  "Ne-am așezat pe nisip, la soare". Ea хихикнула. "A fost distractiv."
  
  
  "Ce zici de a doua zi? Apeluri în Anglia?"
  
  
  "Nu. Nimic în acea zi".
  
  
  "Mai târziu?"
  
  
  "Ei bine, eu cred că ea sună în această dimineață. Știi, azi mai devreme".
  
  
  "Fata Lui Chris?"
  
  
  "Sf. Ea este o fată dulce. Este foarte eficientă. Am în goluri există o poza cu ea. Știi? Stă la masă, în acest birou. Foarte oficial".
  
  
  Ea dădu din cap.
  
  
  "Am vazut-o la telefon. Ei, vad ca ea vorbeste cu Barry. Ea crede оборудова mine, și ea, hei, nu mă plac". Elena a arătat dinții.
  
  
  "Ea știe despre tine și Barry?"
  
  
  "Oh, desigur. Suntem cu Cristina..."
  
  
  ea a ajuns la
  
  
  
  
  
  Tipuri de traducere
  
  
  Text Traducere
  
  
  Textul original
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Rezultatele de traducere
  
  
  și a apucat ee de mână. Ei doar nu l-a vărsat hei băutură. "Ce este?" Ea a trecut de la accentul.
  
  
  "Cristina? Ai spus - Chris".
  
  
  "Este același nume. Că ceva este în neregulă?"
  
  
  Că ceva este în neregulă. Ceva a fost foarte corect. Acum totul a căzut în loc. Chris a fost Cristina. Cristina a fost Cristina. Cristina, отрезанная mijloc lipsă partea din față, a fost Tina.
  
  
  Elena a oftat. "Pleci?"
  
  
  Ei, clătină din cap. "Că, în general, ți-a dat o astfel de idee?"
  
  
  "Mintea ta a plecat deja într-un alt loc".
  
  
  Ei, a întins mâna și a luat-o pe mână. "Nu mai există. Vezi. Coniac nu mai există. Există idei?"
  
  
  "Mă gândesc la asta", a spus Elena, высвобождаясь în jurul valorii de mâinile mele. "Am pus ceva mai confortabil".
  
  
  Ea s-a sculat și s-a dus la baie.
  
  
  Când ea a ieșit, ea aproape noi de mult nu s-a simțit mai confortabil.
  
  
  Și mi-a fost destul de confortabil.
  
  
  Nouă
  
  
  Dimineața, aproape splurged, când Juan a intrat în sala de mese a hotelului și a venit la mine. Ea tocmai a luat un duș și zâmbea.
  
  
  "Bună dimineața, doamna Peabody", am spus eu, приподнявшись și притворившись un semn de la talie.
  
  
  "Bună dimineața, domnul Peabody", - uscat, a spus ea.
  
  
  Ea a satului.
  
  
  "Arăți suparat", - am observat, răspândirea unt croissant. "Pietrele tale de gunoi?"
  
  
  Ea огляделась, pentru a se asigura că nimeni nu trage cu urechea. În acest moment, în sala de mese se aflau doar șase alți vizitatori.
  
  
  "Am продержал ego-ul acolo toată noaptea, doar pentru tine!" ea au atacat pe mine te sub nas.
  
  
  "Mulțumesc", am spus eu. "Eu sunt sigur că v-a plăcut".
  
  
  Ea roși violent. "Acum, despre ce sunt toate astea?"
  
  
  "Ți-am spus. Ei chiar nu sunt încă sigur că Barry Parson este totul, pentru cine se numește".
  
  
  Ea огляделась. Chelnerul navis peste noi. Cu un zâmbet, ea a comandat, și chelnerul s-a grăbit departe. Ea s-a întors spre mine. "Și eu", a mărturisit ea.
  
  
  Ei, s-a uitat în sus. "Oh?"
  
  
  "Ați spus că el ar putea fi persoana care a ucis un imitator Corelli".
  
  
  "Ei beru este înapoi. El nu a putut face acest lucru. El are un alibi".
  
  
  "Dar el nu pare să știe mai mult despre mafia".
  
  
  Ei, a ridicat din umeri. "El susține că un agent. Și că british military intelligence funcționează, pentru a încerca să elimine наркосеть mafia".
  
  
  "Eu știu toate astea. Dar el, se pare că este puțin probabil".
  
  
  "Interesant", - m-am gândit. La mine a fost întotdeauna una și aceeași idee.
  
  
  "Unde ai fost toată noaptea?" - dintr-o dată m-a întrebat ea.
  
  
  Chelnerul a adus hei tava cu un mic dejun continental și smoking cafea.
  
  
  "Am stat la alta".
  
  
  O spranceana приподнялась, atunci când ea a deschis-o rola și намазала ego-ul de ulei. "Oh?"
  
  
  "Doamna Parson".
  
  
  "Dacă există o doamna Parson", - a zâmbit ea. "M-am gândit, poți da pe nah la discotecă".
  
  
  "Și așa am făcut."
  
  
  "Că, de fapt, delle s-a întâmplat cu omul care a fost ucis?"
  
  
  Ei огляделась. "Москит-a urmat în sala motoarelor și l-a omorât. Cu toate acestea, ea a cunoscut loc de întâlnire. Astăzi, la miezul nopții, ei întâlnesc cu Corelli".
  
  
  "Oare prea te mai bine aici atât de liber să vorbesc?"
  
  
  "Gândacul în кофейнике?" Ei, a chicotit. "Mă îndoiesc. Dar nu vorbiți în camera lor nimic care doriți să păstrați în secret. Ei, sigur că această naibii lucru bugged. Cred, doar ca la mine a fost atacat de un potențial criminal Corelli. Juan, Parson a spus ceva despre Corelli? "
  
  
  "Corelli?" Ea clătină din cap. "Nu, de ce?"
  
  
  "Eu cred că el știe Noroi Contemporană".
  
  
  Juan de oprit. "Puteți fi siguri de acest lucru?"
  
  
  "De fapt, delle, nu." Ei, lăsă în urmă. "De ce?"
  
  
  "El, știți, zice în italiană. Foarte bine".
  
  
  "Ce are asta de-Tina Contemporană?"
  
  
  "În general, nimic. Ei, gândit Corelli".
  
  
  "Credeți că Parson italian și știe Corelli?"
  
  
  Juan clătină din cap. "Ei ne despre ce nu cred. Ea pur și simplu a spus că m-a surprins, când a venit cu fraza italiană".
  
  
  "Ce expresie?"
  
  
  Ea roși. "Nu-mi amintesc".
  
  
  "Dar știți că acest lucru a fost italian?"
  
  
  "El a recunoscut acest lucru. El, de asemenea, a fost foarte abrupte".
  
  
  "Și acest lucru a fost un accident?"
  
  
  "Chiar foarte." Juan s-a uitat pe o farfurie. Ea a devenit brusc примой și exacte. Nu a zâmbit, deși pe plan intern râs. Ceva neintenționată în mijlocul de a face dragoste, ea este știut. Și el a venit cu o bogată italiene fraza. Interesant. Foarte interesant.
  
  
  "El este de echitatie pe schiuri?" L-a întrebat.
  
  
  "Eu nu știu. Vreau să spun, ei ar trebui să știe?"
  
  
  "M-am gândit. Vom merge astăzi pe pante, Juan. Ei trebuie să apară pe coperta. Și-mi mai bine pentru a face câteva fotografii". "Bine. Ei obosit de toată această будуарной de muncă".
  
  
  "Se pare ca esti foarte bine переносишь acest lucru", neglijent-am spus, uite-l. "De fapt, delle, ei niciodată nu au văzut, pentru a te arăta atât de... oh, mă bucur dacă ai prins ce vreau să spun".
  
  
  Ea ă). "Voi lua ta ..."
  
  
  "Acum, acum", a avertizat, spun ei, ingerarea soldul său cafea con leche.
  
  
  "Când ești катаешься la schi?"
  
  
  "Eu trebuie să urce în camera ei și a început să iasă".
  
  
  Ea dădu din. "Voi fi gata în nouă treizeci".
  
  
  "Atunci nouă treizeci. Să mergem la partea de sus. Велета. Te joci?"
  
  
  "Desigur!" Ei bărbie decolat în sus. Ea dădea mi-a provocat. L-am simțit mai bine. Ea încă de luptat pentru propria semnificație și egalitatea. O fată bună.
  
  
  * * *
  
  
  Am scos echipamentul nostru la Prado Llano și într-un joc pe una de telecabine, pentru a face prima cursa de la Borreguilas.
  
  
  Acest lucru a fost revigorant zi, soarele stătea sus pe cer, iar vântul aducea un pic de umiditate.
  
  
  
  
  
  Tipuri de traducere
  
  
  Text Traducere
  
  
  Textul original
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Rezultatele de traducere
  
  
  re. "El pe timp de noapte va ninge", - m-am gândit. Ei, și-a amintit că, în ajun, seara, a simțit miros de zăpadă în aer. Acum, acest lucru se va întâmpla, ea a fost sigur de acest lucru.
  
  
  Telecabina подпрыгивала și дергалась, și ne-am așezat, cataratul în sus și în sus pe partea de sus Sierra Nevada. De acolo s-a văzut pe toate. A devenit tot mai rece și mai rece - rapid. Ei, s-a întors și a privit în jos, și acest lucru a fost același, că aruncăm o privire la sfârșitul lumii. La o distanță enormă în fața mea se așterne întreaga avion din Granada, deși acolo jos a fost o oarecare ceata, suficientă, pentru a înăbuși o vedere de la toate.
  
  
  Ne sară cu telecabina, până când agentul a ținut-o, și s-au dus de apartamente de pe strada. Aici a fost foarte mare, aerul era rarefiat, frig окутывал noi din toate părțile și să pătrundă în pielea prin haine.
  
  
  Am ajuns în tăcere la început de schi. Acesta a fost un drum de țară în întregime acoperit cu слюдяным сланцем și zăpadă - nicăieri nu am fost noi de copaci, ne-tufărișuri. Numai zăpadă, stânci și cer. Ei în tăcere пристегнулся la austriecilor, și privit ca Juan se luptă cu canadienii.
  
  
  Am постояли acolo de câteva minute, se uită pe panta, apoi l-a scos puncte cu sepci, tras un capac pe urechi și a fluturat hei.
  
  
  "La început, tu ești!"
  
  
  Ea dădu din, a împins-te înainte, îndoire genunchi, și a început să se miște în крутому de votare prima cădere.
  
  
  Ei, a urmat ea, de relaxare și se bucură de crocante de zăpadă de pe marginile de schi. Am fost în cele mai bune condiții de vreme.
  
  
  Într-o zi ne-am odihnit, și ea a adus o pereche de sandwich-uri, care a adus pentru ih uimitoare de valoare. Am ih mâncat și nu a spus un prieten, un prieten ne-a cuvintele. Noi pur și simplu нежились la soare și încântat de singurătate și de frumusețe pantă de munte.
  
  
  Am terminat de sandwich-uri și s-au mutat mai departe.
  
  
  Acest lucru a fost frumoasa cursa.
  
  
  Minunat.
  
  
  A făcut o mică coborâre de Боррегиласа, am toată ziua просидели în holul hotelului, împărtășind povești cu Barry Парсоном și Elena Morales, până când потрескивал foc, și turiștii au venit și au plecat. Am putea vedea în partea de jos piesa de Боррегиласа la Prado Llano - în afara ferestrei, și petreceau timpul comentând forme diferite de schiori.
  
  
  În cele din urmă m-am dus relaxa și să ia un duș. Cina a fost destul de modest, cu un număr mare de feluri de mâncare, și la unsprezece treizeci și l-a început un pic nervos. În acel moment, noi încă mai stăteau și beau.
  
  
  L-a cerut scuze, a urcat sus în camera mea și verificat люгер și toc. Apoi ei досталь, o hartă a zonei și a verificat traseul de la monumentul Велета, care l-a văzut, cu atât dimineața, cu partea de sus de schi. I-a spus atunci, guvernamentală drumul în jurul orașului Granada în Мотрил de pe Costa del Sol se întindea tocmai sincere, în apropiere de beton de design.
  
  
  Drumul din Prado Llano соединялась cu autostrada obișnuită aproximativ trei kilometri de muzeul Prado. Ei și-au marcat traseul spre nord până la furculiță, apoi spre sud-est, la Велете pe autostrada. L-a pus harta pe minut, a luat cheile de la arendate "Reno", și a coborât în hol.
  
  
  În sala de mese l-a văzut, că Juan încă stă cu Elena. Interesant, unde подевался Parson. Eu stau acolo, sa uitat pe fereastră pe fațada hotelului, unde a fost parcat "Reno". Mai multe figuri străbăteau Prado, probabil, de-barul Эски. Unul în jurul ei a fost herr Гауптли.
  
  
  Ei, și-a intensificat printr-o parada de ziua a hotelului în întunericul de afară, și a văzut pe mine, mașa îndemână:
  
  
  "Nu uita, suntem vreodată ocupa de această cursă!
  
  
  "Aș fi preferat ar fi la lumina zilei", i - a spus în limba germană.
  
  
  El a râs cu voce tare și a intrat în hol.
  
  
  Ei apus de soare în reno. Cu pante sufla un vânt rece. În mașină a fost frig, dar confortabil. Căldura motorului rapid нагреет ego-ul.
  
  
  S-a dus ușor de zăpadă. Lipi era prea devreme, dar el a căzut pe обледенелые pete de zăpadă, care au fost deja pe carosabil. Pe marginea trotuarului au început să se acumuleze troiene.
  
  
  "Renault", a explodat, cum multumita de pasăre. Ea a condus încet și urmat îndeaproape de un alb strălucitor, o linie în centrul drumului. Dual band drumului a fost o bandă îngustă pentru călătorii de două mașini. Ei au urmarit, ca de autobuze și mașini, cu greu trec mimmo altă altul, în timpul unei călătorii din Granada, amintindu-mi de o asociere de elefant cu антилопой, отказывающейся de a coopera.
  
  
  L-a întâlnit de două mașini, călătoresc spre Prado Llano, apoi a plecat pe drumul principal, în cazul în care virat, pentru a urmări de rotații și înapoi spre Велеты. Zapada tare. El a traversat razele lumii și a făcut în fața mea cortina. Ei abia a putut vedea autostrada, și, deși acesta a fost mai mare decât drumul de acces, aceasta nu a fost destinat pentru depășire sau трюкового de mișcare în orice pământ.
  
  
  Renault ușor de condus pe un drum sinuos, dar am văzut că zăpada a început un pic agățându-se de trotuar. Uneori, ei nu ar fi putut vedea marginea autostrăzii.
  
  
  Panta a crescut de oțel
  
  
  
  
  
  Tipuri de traducere
  
  
  Text Traducere
  
  
  Textul original
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Rezultatele de traducere
  
  
  acum, ei ar fi trebuit sa dea Renault întregul său benzină. Sa trecut la низшую transmiterea și încet și cu atenție a pornit printr-o creștere suprafața zăpezii.
  
  
  În cele din urmă l-a văzut plăcuța de identificare: ВЕЛЕТА. Iar în semn de drum de țară сворачивала cu drumul în sus la un prieten beton monumentul de pe vârful unei stânci.
  
  
  L-a împins Renault pe un drum cu pietriș și s-a întors de pietre și gheață, până când nu a ajuns la o suprafață plană aici, evident, взорванной în jurul solide de pietre. Masina nu a fost vizibil.
  
  
  Ceasul meu a arătat cinci minute de prima. Interesant, ce s-a întâmplat cu Rico Corelli. Apoi mi-a venit în minte un alt gând: nu este decis dacă Corelli nu organiza întâlniri, când a devenit cunoscut faptul că Arturo mort? Oare, de asemenea, Corelli acum se ascunde undeva dincolo de stîncă, de așteptare pentru, atunci când ei, ieși la loc deschis, pentru a trage de mine?
  
  
  Sa oprit motorul, iar Renault a murit. În înghețată noroi peste tot erau urme de anvelope, dar ei nu a insemnat foarte mult. Ei se cutremură. Aici a fost singur, într-un loc retras în munți. Au fost doar Corelli și - a zidit. Ucide-mă cu moartea Arturo? Pentru moartea Basiglio di Ванесси?
  
  
  Ei cu atenție a stins farurile. De ceva timp, sa așezat în balanță decizie. Apoi ei apus de soare în windbreaker și a tras "люгер". În compartimentul de pe tabloul de bord a fost buzunar o lanternă, care, de obicei, purta cu sine, l-a scos ego-ul și a inclus.
  
  
  Apoi ei, a deschis ușa de la "Reno". Vântul s-a lovit în mine, cu efect intimidant. Ei sprijinit capul windbreaker linge la sine și s-a sculat de la "reno", închizând ușa cu surd de o bătaie. Ea a făcut o raza lanternei în noapte și a putut vedea doar de zăpadă, кружащийся la mine, хлеставший în toate direcțiile pe partea de sus de vârf, unde vântul a suflat din toate punctele busolei.
  
  
  Monumentul громоздился acolo, întunecat și liniștit, și l-a ocolit ego-ul, până când nu a găsit albastru Симку, вытащенную de vedere din spate. Ei au avut nici o idee cum ego-ul, șoferul convins ego-ului de a sparge gheața și de gheață noroi, dar el stătea acolo. Ea s-a referit capota. A fost mai cald.
  
  
  În partea din spate a monumentului a fost un morman de materiale de constructii, a plecat primii maeștri, завершившими monument. Ea a stat acolo la "Симки", încercând să se ascundă de vânt, și anume acolo a auzit un zgomot brusc aproape de tine.
  
  
  Ei multă ținut "Люгер" în mână și s-a întors cu fața la ceea direcția de unde venise sunetul. Când vântul se mișca, de rupere de sunet și împrăștiind ego-ul în toate direcțiile, el nu a fost sigur, mă uit dacă-l față în față cu o mișcare sau nu.
  
  
  Apoi l-a auzit shaggy.
  
  
  L-a ținut люгер în mână, прицелившись și gata de a stoarce.
  
  
  "Și, Peabody", spuse vocea, ca și cum printr-o eșarfă.
  
  
  Ei nu și-a dat seama de acest lucru.
  
  
  Dar când el a intrat într-un spot de lumina lanternei, ego-ul său imediat a devenit cunoscut.
  
  
  Acest lucru a fost Barry Parson.
  
  
  Dar acum el nu a fost british accent. El a vorbit incert tip de discurs, care ma făcut să creadă că până în acest moment, el, în cele din urmă, a jucat doar rolul de agent secret britanic.
  
  
  Cine a fost el?
  
  
  El a pășit înainte, din cauza mormane de materiale de construcții și a întins mâna pentru a se agită mea.
  
  
  Ei înghețat.
  
  
  "Relaxați-vă, a spus Barry Parson. "Totul este în ordine. Ei Corelli. Rico Corelli".
  
  
  10
  
  
  Zapada mult timp кружился în jurul nostru, și nimeni din jurul nostru nu agitat. A devenit tot mai rece și mai rece.
  
  
  "Este bine?" - a spus el, sprijinindu-se, lins, încercarea de a vedea fata mea.
  
  
  Ei doar în cazul în care acoperite cu "люгер" sub ветровкой. "Cum pot fi sigur?" L-a întrebat ego-ul. "Mai întâi îmi spui că ești Barry Parson, iar acum tu spui că ești de-Rico Corelli".
  
  
  El am ras. "Mergem. Acest lucru ar trebui să fie evident! Bravo=), și care ar fi putut fi aici, în afară de Rico Corelli?"
  
  
  "Oricine ar fi putut fi aici, pentru a răspunde la tirbușon. Oricine care a cunoscut-o întâlnire".
  
  
  "Cine, în afară de Rico Corelli și ucis copilul?" a întrebat el.
  
  
  "De tantari. El poate ști".
  
  
  "Credeți că am Țânțar?" - cu un râs întrebat Parson.
  
  
  "El ar fi fost singurul care ar fi putut să știe că Corelli întâlnit cu mine aici".
  
  
  "Fii prudent! Ei nu Țânțar!"
  
  
  "Spui, dar eu nu știu".
  
  
  "Dacă i-a fost Komarom, ceea ce ar fi aici de făcut?"
  
  
  "Încercarea de a găsi Corelli și ucide ego-ul".
  
  
  "Dar ei Corelli".
  
  
  Acest lucru se transforma la o comedie. Ei cuminte clătină din cap. "Tolerant, tu Corelli. Mi-a naibii. Hai aseza in masina mea si hai sa vorbim".
  
  
  El a zâmbit. "Bine." Ea a petrecut ego-ul să vină la "Reno".
  
  
  "Bun mic loc de muncă", - a spus el.
  
  
  "Bine, i - am spus. "Când ai închiriat, puteți obține cea mai bună".
  
  
  Ea a deschis ușa cu cheia lor și a intrat, apoi a întins mâna și a deschis emu ușa pasagerului. El a urcat în interiorul și a trântit ușa. Masina качнуло. În interiorul încă mai era cald.
  
  
  "Permiteți-mi să vă spun despre Basiglio di Ванесси", - a spus el apoi, un minut de reculegere. "Înlocuirea. Ei au încercat să mă prindă în câteva luni".
  
  
  "Ei?"
  
  
  "Cineva din jurul superior unități de mafioți", a spus Parson. Ei nimic nu ar putea ajuta; ei încă gândit la nen, ca despre Barry Парсоне,
  
  
  
  
  
  Tipuri de traducere
  
  
  Text Traducere
  
  
  Textul original
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Rezultatele de traducere
  
  
  și nu așa, ca Rico Corelli.
  
  
  "Dar de unde știi asta?"
  
  
  "Am acolo prieteni. Pe partea de sus. Capo Capo hotel, a fost exclus din lanț. El hotel, a fost complet".
  
  
  "Cum ego-ul este numele?"
  
  
  El a zâmbit. "Las-o baltă. Trebuie doar să ai încredere în mine".
  
  
  "Bine. Deci, Capo Capo hotel, pentru ca ai plecat".
  
  
  "Hotelul mă omoare. A încercat să-mi spună de două ori. O dată în Corsica. O dată la Napoli. Ea a fost acolo în livrare".
  
  
  "Napoli? Vocea de unde a luat Москит".
  
  
  El a strâns-a uitat la mine. "Veți reuși".
  
  
  "Mi s-a spus."
  
  
  "Hema?"
  
  
  "Nimic."
  
  
  "Când a început a doua lovitură nu a reușit..."
  
  
  "Cel de la vila dumneavoastră în Corsica?"
  
  
  El încruntat. "Da". El a fost de așteptare pentru. Apoi: "atunci Când el nu a reușit, l-a decis să plece de afaceri. Anume atunci ei și a venit la tine, oamenii".
  
  
  Ea dădu din cap. "Eu tot despre asta știu". Ei nu. Dar asculta ego poveste a fost inutil. La mine nu a fost decizia de a afla acest lucru este adevărat sau fals.
  
  
  "Bine. Când ne-am dus cu Corsica, pe un iaht, l-a luat cu el Ванесси".
  
  
  "Pentru a lua locul tău?"
  
  
  "Da. Când am ajuns la Valencia, am stat în porto pe zi, iar ei au rămas pe mal, când au plecat".
  
  
  "Лисистрата uitat în jos fără tine?"
  
  
  "Este absolut fantastic. Ванесси a jucat Rico Corelli".
  
  
  "Și când au aterizat la Malaga, Ванесси încă a jucat Corelli?"
  
  
  "Da". El a făcut o pauză. "Cu ajutorul Tina Contemporană".
  
  
  "Ванесси a fost în Malaga?"
  
  
  "Nu. El a rămas pe un iaht. Ne-am gândit că așa va fi mai bine. Atunci nu va fi o eroare. Vreau să spun, în cazul în care cineva descoperă ego-ul".
  
  
  "Poate cineva din Malaga identifice tine?"
  
  
  "Avem o șansă unică", - a râs Parson.
  
  
  "Apoi?"
  
  
  "Apoi ați contactat cu Tina, și ea a venit să se întâlnească cu tine".
  
  
  "Corect."
  
  
  "Cred că cineva a ales de tine, după ce проследовал pentru tine până la iaht, pus pe discover scuba și a lovit".
  
  
  "OMS?"
  
  
  "Moscato, desigur. Cine încă? El știe оборудова-mi toate. Și el, ar trebui să fie, nu un singur ochi, cu un iaht, atunci când ea a intrat. El pur și simplu a calculat timpul, până când au fost alături de nava, pentru a-i implica tine".
  
  
  "De ce Moscato nu te-a învățat?"
  
  
  "El știe despre iaht, cu privire la Tignes, despre întâlnirea cu voi, oamenii..."
  
  
  "Este clar. Dar el de fapt nu te-a învățat".
  
  
  "Corect."
  
  
  "Și el a dat lovitura și a lovit Noroi".
  
  
  "Slavă lui dumnezeu, ei nu l-au ucis!"
  
  
  Ei privindu-l. El a urcat într-un minut și досталь un pachet de țigări americane. El a aprins-o și a fluturat un meci. Ultima dată el a досталь spaniolă țigară. Dar atunci, desigur, el a jucat agent secret britanic Barry parsons, iar apoi mi. El a fost desăvârșit actor și știa cât de eficient este dreptul de recuzită.
  
  
  "Cum este ea acum?" L-a întrebat.
  
  
  "Vrei să spui că vorbesc în jurul valorii de clinici?"
  
  
  "Da". El știa.
  
  
  "Merge".
  
  
  "Atunci când ea ar putea să vi se alăture?"
  
  
  El ezită. "În curând."
  
  
  "Și apoi-întâlnire cu partenerul meu?"
  
  
  "Corect." El a zâmbit. "Ascultă, Tina - parte a ofertei. Știi asta, nu-i așa?"
  
  
  "Da, i - am spus. "Dar mai întâi vrem să se întâlnească, iar apoi discuta detalii".
  
  
  El dădu din cap. "Este tot ceea ce are acum valoarea".
  
  
  "Un singur lucru mă pune pe gânduri".
  
  
  "Ce?" Fumul a urcat în fața ego-ului de fata. În parbriz Renault l-a putut vedea o reflectare a ego persoane, atunci când el затягивал o țigară.
  
  
  "Cum te-a lovit, în general, după Москита în Torremolinos?"
  
  
  El am ras. "Frumos, da?"
  
  
  "Este foarte îngrijit." Ea a făcut o pauză. "Prea ușor."
  
  
  Ego-ochi alunecat de-a mea. "Ce spui?"
  
  
  "Eu spun că nu pot fi de acord complet cu ta istorie, Corelli. Tu intri într-o afacere, atunci când am răcit de Tantari, iar apoi te joci Barry parsons, iar apoi mi, agent secret. Ceea ce dă?"
  
  
  "Să ne întoarcem", - serios, a spus Parson. "Ascultă. Ei, am știut că tu ai fost de vânătoare pentru Москитом. De acord?"
  
  
  Ea dădu din cap. "S-ar putea ghici despre asta, desigur. Dar de ce, în general, au fost în Malaga? Vreau să spun, Rico Corelli. Ai s-au ascuns în Valencia. De ce merge la Malaga, pentru a expune pe sine în zadar?"
  
  
  "Asigurare", - a spus el încet.
  
  
  "Asigurări?"
  
  
  "Am fost în siguranță din momentul în care a părăsit un iaht în Valencia. Ați înțeles?"
  
  
  Ea dădu din cap.
  
  
  "Bine. Savchenko a fost pe iaht, în timp ce el minute, când a fost lovit Москитом ". Din nou, de fapt?"
  
  
  Ei au crezut. "Bine. Să presupunem că în acest moment trebuie să fi fost în Sol y Nieve".
  
  
  "Aceasta este ceea ce am spus Tignes".
  
  
  "M-am gândit așa. Vreau să spun, de ce aterizarea în Malaga a ajutat? Acest lucru mi-a fost tirbușon".
  
  
  "Lui de la hotel și de a descoperi mai multe despre tine". El a ridicat din umeri. "Vreau să spun că viața mea este ambalat într-un mic pachet. Ei merg la Unite. Și tu și acea fată, ce ai acolo, dragii mei păzitori. Așa?"
  
  
  "Corect."
  
  
  "Așa că m-am situat anual, cum ai поправишься.
  
  
  A urmat o tăcere lungă. Sa uitat la el de frig. El se uita la mine la fel de rece.
  
  
  "De unde m-ai luat?" L-a întrebat.
  
  
  El a oftat. "Bine. Vezi. Ai fost la vânătoare. Ei, am știut că vei încerca să găsească Moscato. De fapt?"
  
  
  "Eu cred că".
  
  
  "Pur și simplu am așteptat până când nu va găsi în tine".
  
  
  "Sunteți опознали mine mai devreme?"
  
  
  "Oh, desigur. Ei a uitat de unde a plecat Tina".
  
  
  "Si apoi, ai venit după mine și Хуаной în acea noapte?"
  
  
  "Desigur, desigur."
  
  
  "La vilă".
  
  
  "De fapt. La acel moment, ca te-a lovit acea проститутку cea care se ocupă de făcut sex în trei cu Moscato, iar cealaltă largă - am știut că am în delle. Trebuie doar sa cercetezi pe tine".
  
  
  "Dar de ce
  
  
  
  
  
  
  Tipuri de traducere
  
  
  Text Traducere
  
  
  Textul original
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Rezultatele de traducere
  
  
  ai прорываешься prin acea cale de întoarcere, când am Moscato a fost mort? "
  
  
  Ego-ul ochii s-au întâlnit. "Suntem cu toții facem greșeli, nu-i așa?"
  
  
  Ei, a ridicat din umeri. "Bine. Dar de ce atunci povestea de pe copertă?"
  
  
  "Jazz Barry Parsons, Iar Apoi Mi? Ei pur și simplu scuturat praful de pe rafturi", a spus el, a cădea într-un accent britanic Barry parsons, iar apoi mi. "Și se părea că acest lucru este ceea ce trebuie să facă în acest moment. Că am de gând să facă, decide și de a spune:" ei Bine, și vocea ei, vechi Rico Corelli! Acum, acest lucru nu prea are sens, nu-i așa? "
  
  
  Ei râd. "Nu am încă un dihor nu-mi place tot acest split și triple. S-ar putea instala imediat în contact cu Хуаной. Ai переспали cu ea, acolo, și încă o dată aici. De ce pur și simplu nu fii hei informații și să-l verifice? "
  
  
  El прикусил o țigară și privi prin parbriz. Zăpadă a căzut, dar acum mai slab. Ea a ridicat ochii și a văzut o reflectare a noastre două persoane în sumbre noapte.
  
  
  Ego-ul ochii se uitau la mine.
  
  
  "Nu am încredere în dormitor", - a spus el, încruntat. "Vreau să spun, chiar nu este propria mea. Este un loc care-l închiriat în Torremolinos. De unde știu că Moscato nu a înregistrat mine la film, chiar înainte de a am urmat pe tine la el? În cele din urmă, el a crezut că a ucis mine pe iaht. Dar, poate, Aceasta a fost o capcană. De fapt? Poate nu Moscato, poate fi Moscato tot timpul a crezut оборудова mine și de așteptare pentru mine. De unde-l putea ști? "
  
  
  Ea stătea acolo.
  
  
  "Și la acest hotel. Ei nimic nu este de încredere. Nimic de genul asta. Cred că în fiecare cameră există o eroare. A trebuit să treacă printr-o viitoare întâlnire, pentru că a fost parte din planul inițial. Nu-mi place să se abată de la inițială de planificare, pentru că acest lucru lasă prea mult din întâmplare. Deoarece știam deja un prieten unui prieten, pur și simplu a jucat grozav și a continuat cu acest moment. Îmi pare foarte rău, dacă este jignit sentimentul de ordine ".
  
  
  Este lipsit de sens.
  
  
  "Acum ce?" L-a întrebat.
  
  
  "Am aranjat o întâlnire între mine și o fată", a spus Parson din nou-like. "Livra microfilm".
  
  
  "Unde?"
  
  
  "Ei bine, știi ce cred despre hoteluri. Acest lucru dă dreptul la orice număr. Și nu-mi place sa stau cu oamenii din Prado Llano. Uite, ce zici de schi?"
  
  
  Ei au crezut. "Acolo este foarte pustiu, bine - uneori. Pe zăpadă, de asemenea, nu de insecte". Ea a râs, întrebându-se, pe cât este de adevărat.
  
  
  "La dracu cu zăpadă. Puteți trage într-un om, pentru a paris cu ajutorul carligullui obiectiv". El se cutremură. "Mi-e nu-mi place".
  
  
  "Dar dacă nimeni nu știe că ești Corelli..."
  
  
  "Cine a spus? În plus, există un alt-un moment prost. Dacă Moscato încă mai există, iar ei, încrezătoare că el apoi ce Arturo cumparat ego-ul - se va urmări dumneavoastră și pentru dumneavoastră o gamă largă, de fapt?"
  
  
  "Despre Хуане?"
  
  
  "Desigur! Așa că am să-l văd pe undeva, că bate la ochi, și, în același timp protejat".
  
  
  Ei, a ridicat din umeri. "Este o jbeil pentru a umple".
  
  
  "Nu? Dar ce zici de una în jurul valorii de aceste telecabine? Când vă aflați într-una în jurul ei, ești izolat, singur și în siguranță!"
  
  
  Ei gândesc despre el. "Gondola? Ei, înțeleg ce vrei să spui. Hop pe nah cu ea și se joacă împreună. În timp ce sunt acolo, sunt blocate într-o telecabina, poți să ai într-un mediu controlat, și nimeni nu va deveni mai înțelept. tot pe film? "
  
  
  "Corect."
  
  
  Sa așezat și a crezut. "Dar cineva încă mai poate trage în tine cu panta".
  
  
  "Votul, în cazul în care intri, bătrânul, a spus Parson, revenind la british universitatea. - Tu te așezi pe schiuri, stai la stația de Боррегилас și прикрываешь noi, când ne-am подъезжаем".
  
  
  Ei gândesc despre el. Îmi place. Mai mult ei, gândit, cu atât mai mult mi-a plăcut.
  
  
  "Am să cumpăr acest lucru", i - am spus.
  
  
  "Cât timp?"
  
  
  Ei a spus: "Mâine la zece dimineața?"
  
  
  "De fapt", a spus Parson. "Am de gând să stea departe de juana nu e. Nu vreau nici un fel de complicații, când suntem atât de aproape de încheierea tranzacției".
  
  
  "Noroc", am spus eu.
  
  
  El stătea în zăpadă, de adaptare windbreaker. Ei, am simțit cum frigul хлестает prin ușa deschisă, deși de zăpadă aproape complet coborât.
  
  
  "Începe", - a spus Parson. "Voi merge cu tine în jos".
  
  
  Ea dădu din cap.
  
  
  El a trântit în fața mea o ușă și s-a grăbit în jurul monumentului, unde și-a dispărut din minte.
  
  
  * * *
  
  
  Renault завелась fără probleme. A dat emu un pic să se încălzească, apoi a așteptat până când nu a văzut Симку, apărută din cauza unghiului monumentului, ee faruri oblic coborând pe un drum improvizat. Apoi l-a dus, s-au furișat pe scurt, drumul de acces rutier la autostrada. Ea a fluturat Парсону în oglinda retrovizoare.
  
  
  L-a văzut "Симку", care se ocupă de urmat pentru mine, farurile sale мерцали într-o zăpadă.
  
  
  Răsturnări de situație și se transformă, au fost destul de dure, au cerut permanent de frânare și a comuta la downshift. Ea a început să primească plăcere de a carosabilului, când a simțit prima промокшую sistemul de frânare.
  
  
  Ei cobora în vale, în jurul neagra mica, вздыбленной în sus, în cazul în care drumul a fost detonat în formă de V în formă de șanț. În final, am văzut cum trotuar face rapid bruscă a indicatorilor direct.
  
  
  În mijlocul abdomenului terenului său a început să stagneze și am simțit alunecare. Ei, a crezut că a dat pe congelată loc pe drum, și a încercat din nou. Dar nu a fost înghețat de loc.
  
  
  Din nou clic pe agresiunii, pentru a obține unele de tracțiune trecând la downshift, dar
  
  
  
  
  
  Tipuri de traducere
  
  
  Text Traducere
  
  
  Textul original
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Rezultatele de traducere
  
  
  Urmărirea penală, se părea, nu furnizează nici o putere de pe roata.
  
  
  Ea cu disperare faceți clic pe maneta schimbătorului de viteze, dar acum a fost condus prea repede, să se implice, și nu a putut trece la низшую transferul.
  
  
  Ei opriri la podea, atunci când a plecat pe panta, dar viteza a fost prea mare. Din fericire, curba a fost foarte bun. L-a făcut de indicii. Dar imediat ea s-a confruntat cu cel mai rapid viraj la stânga, în direcția opusă, și din nou clic pe agresiunii, în speranța că partea carosabilă mi-o va da de prindere aici. Dar nu am simțit nimic în afară de umed ineficiență.
  
  
  Nimic.
  
  
  Ei de mult întors roata și se întoarse. Drumul выпрямилась, dar s-a dus în jos, atunci când autostrada a trecut în lung buna traverse, străbătând mare panta stâncoasă. La sfârșitul trek l-a văzut abrupt indicii în urmă cu un mare semn reflectorizant pe autostrada in fata.
  
  
  Din nou clic pe agresiunii, dar nu a primit nici un răspuns. Ei надавил pe maneta schimbătorului de viteze, dar nu a putut reduce ego-ul la un nivel minim. Ea a început să se răsucească roata încoace și încolo, încercarea de a obține de frecare de tipul de către un plug de zăpadă, pentru a reduce viteza de Renault, pentru a-l putea reduce această naibii bucata cu consum redus de transport.
  
  
  Fără succes.
  
  
  L-a văzut în spatele ei înșiși lumini parsons, iar apoi mi și mi-a fost interesant, observă el pentru mine în S și sparge capul asupra mea inexplicabil rău de conducere.
  
  
  Ei de două ori мигнул de lumină, ca un fel de semnal de ajutor.
  
  
  Curba de toate se apropia și de a se apropia, și nu a putut controla viteza de Renault. Ei, m-am gândit să treacă prin interiorul șanț de drenaj, dar a decis că șansa de a rupe axa și rupe roata este prea mare pentru a risca. În plus, ei ar putea sparge plat despre shale banc, care a fost crescut în jurul valorii de șanț, când volan вырастало meu în jurul valorii de spate.
  
  
  Anvelope завизжали, l-a întors roata stânga, prea repede pentru a roti. Sa prăbușit într-un falnic malul din dreapta mea. "Renault" sa mutat din curbă și s-a îndreptat în mod deschis de la marginea exterioară a drumului, care a fost de aproximativ picioare de stânci, se toarnă sub выкрашенным în alb din lemn, garduri, тянущемся de aproximativ douăzeci de picioare.
  
  
  Ei s-a lovit lateral de la balustrade, rupt ceva de la bec "Reno", apoi поскакал înapoi la movile. Dar de mult a tras și din nou turtit masina.
  
  
  Înainte de mine drumul a continuat să coboare rapid. În orice metri de mine l-a văzut carosabilul, brusc поворачивающую direct, cu încă unul de o balustradă de lemn, pentru a proteja terenurile de indicii, și de foarte mare pointer înainte de rotire.
  
  
  Ei nu pot face acest indicii.
  
  
  L-a auzit în apropiere de urechea cuiva cu un motor rapid și s-a întors.
  
  
  Acest lucru a fost Parson.
  
  
  El a tras din "Симки" mimmo mine și a tras de pe carosabil in fata.
  
  
  Mi-a fost interesant că, croitor iei, el încearcă să facă. Ei de hotel strige emu, dar nu stahl.
  
  
  El a tăiat am deschis în fața mea, și aproape a strigat, el a plecat de pe drum sau am lovit.
  
  
  Din nou faceți clic pe maneta schimbătorului de viteze, încercând cu disperare să treacă la un alt nivel mai jos, dar a fost inutil.
  
  
  Parson a fost deschis în fața mea. El aproape că a închis ochii, așteptând epava.
  
  
  Așa și nu s-a întâmplat.
  
  
  Brusc meu bara de protecție față bată pe spate bara de protecție parsons, iar apoi mi. Ei, a vazut ca roșii de frână acum simca parsons, iar apoi mi мигали, apoi se sting, apoi se sting, apoi, din nou se sting.
  
  
  Ei ritm încetinit.
  
  
  Acest lucru a fost un truc vechi - stop сбежавшую masina, притормозив mașina în fața ei, pentru a încetini mașina în urmă.
  
  
  Ei multă ținut volan, pentru că știa că o piatră în locul nepotrivit pe carosabil resetează Renault cu bara de protecție acum simca, și mă aruncă spre stânga sau spre dreapta, apoi ce sa соскальзываю cu замедляющейся mașină și du-te, fie în întreruperea, fie prin marginea de întrerupere în aer.
  
  
  Intimidarea parsons, iar apoi mi au continuat să clipească și să clipească, și de timp, când am ajuns la turn-by-turn, el ma oprit. Ei a inclus marșarier și sel în mașină, tremurând.
  
  
  Ușa s-a deschis, și Parson a ieșit prin симки. El s-a întors la partea mea mașină, și în jurul lui a fost turnat de zăpadă.
  
  
  Mele de lumini ars la exterior, iluminat din spate acum simca și arătând parsons, iar apoi mi stând acolo, în noapte.
  
  
  "Eu nu voi întreba ce s-a întâmplat", - a spus încet Parson. "Cineva a lovit tău Reno".
  
  
  Ea dădu din cap. "Multumesc pentru ajutor. Acest lucru a fost un truc bun".
  
  
  Am ajuns în bar Esqui Prado la ce am condus mașina în garaj. Am avut trei люмумбы și o ceașcă de cafea, și încă nu se simțea destul de bine.
  
  
  11
  
  
  Ea s-a întors în camera ei apoi o scurtă ședere într-barre Esquí cu Парсоном. Rom și ciocolată în лумумбе un pic m-au ajutat să se calmeze, dar ei încă mai tremura, când a introdus cheia în ușă și a intrat înăuntru.
  
  
  Activând sfânt, ei au auzit un foșnet în celălalt capăt al camerei, apoi ușa de legătură ușă, a deschis, și Juan s-a aflat acolo, deschizînd larg ochii. Părea, ea tocmai s-a trezit profundă la bolți.
  
  
  "V-ați întâlnit cu el?"
  
  
  "Da", am spus eu. Rapid a ajuns la biroul și-a luat acolo notepad. Rapid mâzgălite pe nen "vânzător de ponturi" și a arătat hei.
  
  
  Ea dădu din ce am înțeles.
  
  
  "Cum s-a întâmplat
  
  
  
  
  
  Tipuri de traducere
  
  
  Text Traducere
  
  
  Textul original
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Rezultatele de traducere
  
  
  merge? "- a întrebat ea pe mine.
  
  
  "Nu are ce să comunice. Va trebui să mă vedea ego-ul din nou". I a fost ocupat de scris în notepad. "Vă veți întâlni cu el mâine la zece ore la o plimbare cu gondola. Detalii mai târziu".
  
  
  Ea dădu din.
  
  
  "Acum mă duc la culcare și un pic de отдохну".
  
  
  "Bine", - a spus ea.
  
  
  Ea a arătat spre ușa de la hol, lăsând să se înțeleagă că în curând voi intalni cu ea afara.
  
  
  "Noapte bună, George", - a spus ea și s-a întors în camera lui.
  
  
  L-a scos hainele, îmbrăcat într-o plasă și a ieșit în coridor. Juan stătea și fumatul țigară.
  
  
  "Sunteți sigur că în camerele asculta?", a întrebat ea.
  
  
  "Pozitiv".
  
  
  "V-ați întâlnit cu Corelli?"
  
  
  "Da. Știm ego-ul, ca Barry Parson".
  
  
  Ea a studiat de mine. "Aproape am ghicit despre acest lucru".
  
  
  "Am făcut, de asemenea,."
  
  
  "Puteți fi siguri?"
  
  
  "Cum pot fi complet sigur? Dar el se întâlnește cu tine pe telecabina, unde, croitor ia-l, veți obține materiale"
  
  
  "Ce este?"
  
  
  "Să fac", - încrezător, a spus ea.
  
  
  "Bine. Ei прикрою te cu pârtii. Corelli așa vrea".
  
  
  "Dar, ca un Țânțar putut afla despre o întâlnire între el și tine?"
  
  
  "El tot timpul urmărit de noi".
  
  
  "Voi încerca să supravegheze el".
  
  
  "Nu vă faceți griji. Ei grijă de ea. Pur și simplu faceți cunoștință cu Corelli și de a verifica, glumește el peste noi sau nu".
  
  
  Ea sa uitat la mine. "De ce nu mi-a dat informațiile de mai devreme?"
  
  
  "El a spus că vrea să fie sigur".
  
  
  Ea a ridicat din umeri. "Eu cred că acest lucru are sens".
  
  
  "Aseaza-te cu el cu telecabina și coboară pe schiuri de la Боррегилас. Ei o întrevedere tine în bar în partea de jos, atunci când se va termina totul. Apoi ne grăbim în jos și a verifica autenticitatea de lucruri".
  
  
  "Malaga?"
  
  
  "Granada. De la AX acolo emițător".
  
  
  "Bine."
  
  
  Ei, s-a întors în cameră și banc de presa la culcare.
  
  
  * * *
  
  
  Acum, ei ar putea vedea toate de-a lungul creasta stâncoasă. Soare sfânt a fost pur-alb. Snow sfânt este domnul слепил ochii, dar am folosit un filtru de ochelari Zeiss 60x.
  
  
  Telecabina se mișcă în sus și am văzut-o era în mod clar galben pulover juana nu e. Interiorul a fost doar ea și Parson. Gondola, de obicei, condus patru, și el știa că Парсону a trebuit să dea un sfat personalului de la o excursie privată, dar nu sunt îngrijorat. De la el au fost banii.
  
  
  Din nou laminate de pe teren, cu ochelari, și apoi a văzut-ego-ul.
  
  
  * * *
  
  
  El a fost culcat pe burta pe гранитном margine aproximativ la jumătatea distanței dintre Боррегилас și Prado Llano. El a fost îmbrăcat în haine gri, astfel încât el a murit exact cu слюдой și granit сланцем. Dar ei ar putea vedea că el, totuși, un om, și a văzut că ținea în mână o pușcă de-a lungul falezei. La pușcă a fost anexat la vedere.
  
  
  Nu am putut cineva ce tip de pușcă la puncte.
  
  
  A fost foarte liniștit și am așteptat. Și el se uită la гондолу cu Хуаной și Парсоном. Cum a aflat că acestea au ego-ul ia? Ca el ar putea afla?
  
  
  Parson? A fost Parson substitut? Cineva a configurat Juan? Cum informația din nou scurgeri? În camerele noastre, nimeni nu ne-a spus un cuvânt. Nimeni, în afară de mine și parsons, iar apoi mi, nu știam de timp și de loc.
  
  
  Și totuși, criminalul a fost culcat în așteptare.
  
  
  Moscato? Este destul de posibil.
  
  
  Ea desfăcu windbreaker și досталь "люгер". Ei au considerat ego-ul si bagat într-un minut de vânt. Mi-ar fi trebuit să treacă de pantă și de a obține un punct de sprijin pe o stâncă, pentru a ajunge la ea. Atunci am să переползти pe pietre și să-l omoare înainte de a putea lovi.
  
  
  Altă cale nu era. Dacă-l lăsa Moscato în viață, el va încerca din nou să facă rost de Rico Corelli - încercați, până la uem nu va reuși!
  
  
  Judecând după viteza de telecabină și la domiciliul omului de pe stanci, la mine a fost de aproximativ o jumătate de minut pentru a face o mutare.
  
  
  Un pic verificat coborâre, pentru a evita periculoase magnat, și a trecut un pic mai jos. Când ei s-a lovit de partea de jos a tobogane, ceva s-a întâmplat cu restul de zăpadă în partea de sus, și brusc a constatat că утопал în țigănesc pe genunchi. Ei толкался și s-au luptat, și zăpadă blind cu mine. Am fost norocos. O minge mare de катящегося de zăpadă a continuat să plece de la mine si s-a lovit de pietre din apropiere.
  
  
  Ea a pierdut secunde prețioase.
  
  
  Rocile au fost înainte de mine, dar nu eu l-am văzut om culcat sub mine. Avut de a face rost de puncte și încet deplasa pe creasta.
  
  
  Apoi a văzut ego-ul.
  
  
  Am bătut cu un curs de aproximativ o sută de metri! Lui a fost prea mare.
  
  
  Rapid a început din nou să coboare de pe deal, revenind în partea cealaltă, крещаясь cu acest curs și revenind la punctul aflat la îndemâna omului de pe stanci.
  
  
  Sa dat drumul cleme și pus schiurile în pietre, astfel încât acestea să nu соскользнули. Apoi a scos punctele ei și se uită peste marginea stâncilor.
  
  
  Ei, a vazut ca telecabina se ridică încet, între al doilea și al treilea din oțel de susținere. Și ei ar fi putut vedea un om cu o pușcă, care multă сжимал ego-ul și ușor de condus гондолу, până când acesta se deplasează în sus pe паучьим oțel тросам.
  
  
  Ei нацелил "люгер" în capul bărbatului și a tras.
  
  
  Ochelari de cal lovit de o piatră, și undeva au iesit. L-a auzit cântând ricoșeu.
  
  
  Bărbatul s-a întors repede. Ei a văzut o pată încețoșată pe alb fata. El repede выгнул spate, se întoarse și нацелил pe mine o pușcă - vedere și tot ce.
  
  
  Ochelari de cal, a căzut în zăpadă în spatele meu - prea aproape pentru
  
  
  
  
  
  
  Tipuri de traducere
  
  
  Text Traducere
  
  
  Textul original
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Rezultatele de traducere
  
  
  de confort.
  
  
  Din nou concediat. Dar el s-a ascuns în minte imediat apoi împușcat. Ei nu a putut ego-ul pentru a vedea.
  
  
  E acolo, ea a încercat în zadar ego-ul pentru a găsi.
  
  
  Încă o lovitură a rupt o piatră de mâna mea.
  
  
  Ei пригнулся.
  
  
  Gondola se deplasează încet de la cablu, și ei ar putea vedea galben pulover juana nu e, și asta e tot ce am mai atras atenția.
  
  
  Shooter-ul s-a sculat și s-a întors de la mine, scop în гондолу. Din nou concediat.
  
  
  El a căzut, ghemuit pe o stâncă, nu a fost lovit. Ei, a vazut cum a fugit într-o stâncă, și a lua drept scop гондолу.
  
  
  Ei au început prin stânci, dar știa că nu putea ajunge la el la timp.
  
  
  Făcând clic pe cleme pentru cablu de securitate, l-sel pe schiuri și a început coborârea, ținând într-o mână două bastoane, într-un alt - люгер. Acest lucru nu a fost cel mai confortabil școală de poziția pe care i-ar fi putut imagina.
  
  
  Pe măsura înaintării sale, a dat seama că nu pot trage la schi, și, prin urmare, petrec mai mult timp prețios.
  
  
  Ea a coborât la nivelul la care s-a rupt de ancorare și, ghemuit, traversat de pietre.
  
  
  Vocea de el!
  
  
  Ei au împușcat.
  
  
  El lua drept scop гондолу, și a tras exact așa cum l-am împușcat, - sau, poate, printr-o fracțiune de secundă mai târziu decât mine. Că ne-ar fi întâmplat, propriul meu împușcat, aparent, a condus la faptul că el a dat rateuri, și ego-ul taxa de inofensiv, ca a ajuns la baza, gondola, iar nu printr-o fereastră în plierea dolar parsons, iar apoi mi.
  
  
  Ei a lovit o săgeată.
  
  
  El a căzut cu fața în pietre, apoi рефлекторным mișcarea s-a întors și a întins o pușcă, în timp ce ea nu a fost regizat de plăți direct la mine.
  
  
  Ei, a sărit înapoi și în zăpadă, alunecarea de pe munte. Gloanțele au fugit în jurul valorii de mine, dar nici unul nu a ajuns. Din nou apus de soare pe o stâncă, agățându-se nah pentru a cumpara.
  
  
  Piatra a fost alunecos, dar ei переполз de el, și când alături de a mea ureche vasul de altă ochelari de cal, și-a ridicat capul, a văzut clar ego-ul și a tras emu în gât.
  
  
  El imediat a căzut. Sângele a explodat în jurul lui nor roșu.
  
  
  Apoi, el zăcea într-o baltă de gheață roșeață, atunci când ea a venit la el.
  
  
  Acest lucru a fost Альфреддо Moscato.
  
  
  Un țânțar.
  
  
  Swat!
  
  
  * * *
  
  
  Pușcă, care a fost concediat de la mine și de care se ocupă ar trebui să a fost de a ucide Rico Corelli cu gondola, a fost o pușcă Winchester Model 70 Super Grade, откалиброванной sub munitie 30-06 Springfield și echipată cu lunetă variabilă, de putere Bausch & Lomb Balvar Lee dot. A fost frumos de foraj de arme.
  
  
  Patronul 30-06 Springfield Hi-Speed, cu bronz prin ascuțișul poate asigura viteza inițială 2960 metri pe secundă și viteza de 2260 de metri pe secundă pe o distanță de 300 de metri, cu care a afectat puterea de 2920 ft-lbs botul energie și 1700 de picior-lire sterline. de lire sterline la 300 de metri. Vedere cu putere reglabilă Bausch & Lomb reglabil de la 2 1/2 la 4 porturi, cu înălțime și vânt sunt reglementate doar de două piesele mobile.
  
  
  În cazul în care ceva și poate ajuta pentru a ucide o persoană cu o locație de la distanță de fotografiere, această combinație ar putea.
  
  
  Ei, aplecat peste mort de om. El a fost portofel și hârtie, dar ele au fost în mod clar falsificate. Numele s-a spus Наталио Di Цезура, iar în ziare se spunea că el a venit de la Bari, Italia.
  
  
  El a fost смуглая pielea, parul inchis la culoare, ras albastre bărbie și bastoane. Ego-ul britanice au fost mai mici decât de obicei, dar nu păreau prea lungi.
  
  
  El a fost îmbrăcat într-o bună windbreaker și stramti pantaloni schi.
  
  
  Ei, s-a întors la sunet bruște de pași pe pietre. Odin la guardia Civil a coborât de la locul de închiriat schiuri și s-a dus la mine cu un blocnotes în mână. Ei, a observat că toc ego-ul centurii de siguranță a fost расстегнута.
  
  
  Uitându-se la mine, el nu a spus nimic, apoi a ajuns la stâncă, unde zăcea мертвец. El s-a aplecat, s-a uitat la corp, apoi cu atenție cercetat ego-ul și a făcut câteva notițe.
  
  
  El s-a referit gât cadavru și пощупал pulsul. Ei ar fi putut spune emu, că ego-ul nu va fi acolo. El досталь, hârtie, cercetat ei bine, apoi a vizitat Winchester 70 și arma.
  
  
  El s-a sculat și s-a întors spre mine.
  
  
  "A ierta pentru invazie, senor", - a spus el în engleză.
  
  
  Ea a zâmbit. "Cum de știi că eu sunt englez?"
  
  
  "Știu că ești american", - a îndreptat el mă cu un zâmbet. "Cu schiurile".
  
  
  Acestea au fost austriecii, dar eu l-am cumparat ih în San Valley. Și acest lucru a fost pe ele imprimate.
  
  
  "Ați fost martor la acest lucru - necazuri?" - a întrebat el, delicat, dar, aparent.
  
  
  Ei, a ridicat din umeri.
  
  
  "Probabil, sunteți mai mult decât un martor. Este posibil să fi fost implicați în moartea acestui om?"
  
  
  Ea nu a spus nimic. Când el a fost de gând să pronunțe mi-drepturile mele? Dar, desigur, în Spania să nu зачитывали drepturile tale.
  
  
  Ei au început anularea windbreaker, pentru a face rost de portofel.
  
  
  Arme "Гардиа", "american Colt" 45-calibru, instantaneu s-a dovedit în ego-ul de mână și прикрыло viața mea.
  
  
  "Îmi cer scuze, senor, dar, vă rog, nimic nu scoateți în jurul valorii de buzunare".
  
  
  "Vreau doar să transmită un act de identitate", - a zâmbit eu. "Am venit la recomandarea señora Mitch Kelly în jurul valorii de Malaga".
  
  
  Fata lui промелькнуло cunoașterea. "A. În Mod Clar. Ai aici ego-ul de vizită. De asemenea, una în jurul tale". S-a uitat la hax și lent eliminat înapoi într-un dosar de plastic. El a returnat un portofel și inteligent шлепком trântit ego-ul.
  
  
  L-a luat și pus deoparte.
  
  
  "Îmi cer scuze, senor. Ei nu n
  
  
  
  
  
  Tipuri de traducere
  
  
  Text Traducere
  
  
  Textul original
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Rezultatele de traducere
  
  
  Aici sunt de așteptare pentru tine pentru orice interogatoriu. Dacă doriți să scape? "
  
  
  Ah, această minunată mica emblema de TOPOR într-un colț de vizită Mitch Kelly, pe care, se părea, toată lumea știa și iubit.
  
  
  Ei, s-a întors și a subliniat unui om mort. "El este cunoscut pentru tine?"
  
  
  Guardia clătină din cap. "Eu nu cred așa. Dar în curând o să aflu".
  
  
  "Politicos sfat", i - am spus. "Acest om poate fi dat în căutare în Malaga pentru o crimă. Uciderea".
  
  
  "Ah."
  
  
  "Și pentru uciderea unui băiat noaptea trecută deschis aici, la Prado Llano".
  
  
  Ochii Guardia redus. "Știți foarte multe lucruri, senor".
  
  
  "Acest lucru este treaba mea. Știe o mulțime de lucruri. Și fotografia ih", - a adăugat ea cu un zâmbet.
  
  
  El отсалютовал. "Prima de îngrijire scuzele mele pentru reținerea tine. Cred că ar fi bine dacă nu a fost aici, când va veni colegul meu. El este un pic tânăr și impulsiv".
  
  
  Sa uitat în sus pe deal. Un alt Guardia a fost la schi și a fugit în jos.
  
  
  "Mulțumesc."
  
  
  El s-a închinat în orar și отсалютовал. "Eu va spun doamna Kelly, că ne-am întâlnit".
  
  
  Ei a alunecat în cleme, și-a ridicat lor drugii și rapid a coborât la Prado Llano.
  
  
  * * *
  
  
  După o jumătate de oră-o, s-a întors la hotel. Juan mă aștepta în camera de zi are un șemineu mare.
  
  
  Am fost singuri.
  
  
  Fata ei светилось excitație separată. "Am acest lucru", șoptit ea la mine.
  
  
  Ea dădu din cap.
  
  
  "Ceea ce a fost emoție?" s - a gândit ea.
  
  
  "Am спугнул Moscato și a ucis ego-ul".
  
  
  Fata ei побледнело. "Cum a aflat că ne întâlnim cu telecabina?" a întrebat ea. "Nimeni nu știa, în afară de tine și de mine - și parsons, iar apoi mi".
  
  
  "Credeți că Parson într-adevăr Corelli?" L-a întrebat.
  
  
  Ea a ridicat din umeri. "Este, cu siguranta, stie foarte multe despre o rețea de droguri. Și el este gata să ne dea acest lucru pe un platou de argint. Ei sunt foarte entuziasmat".
  
  
  "Ați fost vreodată frustrat?" - distractiv l-am întrebat.
  
  
  "Foarte solid. De îndată ce am început să ne jucăm cu primul замененным Corelli".
  
  
  "Astăzi, nu atunci când vom livra toate în Granada".
  
  
  "Eu nu pot fi sigur că informația este veridică, Nick", - a spus ea, ca și cum ar fi gândit la acest lucru de ceva timp și, în cele din urmă, a luat o decizie. "Se pare nefericit că am mers atât de departe și nu pot să spun că Corelli autentic sau nu".
  
  
  "Nu vă faceți griji. Banca de memorie TOPOR va ști".
  
  
  "Dar mă întreb, de ce te-au trimis aici pe delle". Acum, ea надулась.
  
  
  "Uitați despre asta. Este această parte a lucrării".
  
  
  Mecanic în garaj Prado Ллано-a cerut scuze. "Am primit ego-ul la ora două după-amiază. Acest lucru destul de repede pentru tine, senor?"
  
  
  Ei, a ridicat din umeri. "Acest lucru ar trebui să fie. Ce s-a întâmplat?"
  
  
  "Lichidul de frâna este drenată, senor".
  
  
  "Pentru ce motiv?"
  
  
  "Întreruperea conductei". El nu a vrut de mult să vorbească.
  
  
  "Pauza?"
  
  
  "Este foarte ciudat, senor", a mărturisit el. "Nu a liniei de lichid se uzează în acest fel. De fapt, acest lucru este imposibil".
  
  
  "Atunci, ce s-a întâmplat?"
  
  
  "Linia rupt".
  
  
  "Taietura?"
  
  
  "Se pare ca senor". Acum uem nu a fost de la sine. Astfel de lucruri au fost emu de neînțeles.
  
  
  "Cineva special sculptat acest lucru?" L-a întrebat.
  
  
  "Eu nu știu. Ei nu-i place să vorbească despre asta. Este o acuzație serioasă".
  
  
  "Dar nimeni nu a încărcat, așa că de ce să nu spun?"
  
  
  El a fost văzut ca eu zâmbesc. "Bine. Ei spun că cineva a tăiat această linie, senor. Croitor! În acest caz, are sens?"
  
  
  "Da, i - am spus. "Acest lucru are sens".
  
  
  Băiatul a privit serios. - Înseamnă că aveți un dușman, senor. Poate fi, soțul orice femeie?
  
  
  Spaniolii astfel incurabile de romantism!
  
  
  "Da", am spus eu. "Eu simt că acest lucru poate fi. Dar ea este în valoare de ea, intelegi?"
  
  
  El просиял. "Atunci, bine. Bine!"
  
  
  "Voi doi".
  
  
  "Oh, nu există încă un fleac, - a spus el.
  
  
  "Ce?"
  
  
  El din nou заколебался, privind în sus, ca în fiecare an, nu ascultă cineva.
  
  
  "Tu știi ce este?", el a scos ceva în jurul valorii de buzunar și de ținut în mână.
  
  
  L-a luat ego-ul cu ego-ul palma. Acest lucru a fost destul de eroare. Magnetic transmițător în combinație cu пеленгатором. Minunat model! Bine profesional. Probabil, japonez sau german.
  
  
  Ei, uitându-mă la acest lucru. "Nu am nici o idee ce este".
  
  
  "Și eu, senor".
  
  
  "În cazul în care ai găsit acest lucru - acest gadget?"
  
  
  "El a fost atașat la partea de jos a Renault, senor".
  
  
  "E interesant. Cred că este ceva pur și simplu a crescut cu autostrada, atunci când ea a fost de conducere".
  
  
  "Este magnetismul, știi, senor? Ea a crezut, va fi interesant pentru a vedea acest lucru"
  
  
  "Eu... foarte interesant".
  
  
  Ei a pus пеленгатор într-un minut și a scos câteva sute de pesetas. Ea a transmis ih băiat. "Este pentru tine", am spus eu. "Pentru interes și pentru tăcerea dumneavoastră".
  
  
  "Am înțeles, senor".
  
  
  Ea a fost sigur că așa este.
  
  
  Acum știa cum Moscato a devenit cunoscut despre întâlnirea cu telecabina.
  
  
  El însuși a spus emu 1
  
  
  Doisprezece
  
  
  Atunci când suntem cu Хуаной așezat în grădina Alhambra, la noi a venit scăzut темноволосый, черноглазый, pervers țigan pe nume Гервасио Альбанес. El a condus călătoria noastră, care se ocupă de mers înainte. Conform planului de Juan și ei au rămas în urmă.
  
  
  "Este cald pentru Andaluzia", - a spus el cu foarte bună, cu un accent englezesc.
  
  
  "Dar nu pentru Maroc", - a spus el reumatism, din nou jenat pentru Хоука și complet ребяческую Sistem de recunoaștere a creat AX.
  
  
  El a dat din cap
  
  
  
  
  
  Tipuri de traducere
  
  
  Text Traducere
  
  
  Textul original
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Rezultatele de traducere
  
  
  Sa uitat în jur. Sub spray cu piper copac stătea de beton bancă, și el ne-a dus acolo. Ne-am așezat împreună, se uită la reflectând o piscină și o mare мавританскую arc de vizavi.
  
  
  "Am noutăți pentru voi", - a spus el în șoaptă. "Ar trebui să se întâlnească imediat apoi terminatii pajură".
  
  
  "Știri?" L-a întrebat.
  
  
  El a pus degetul la buze. "Apoi. Pe dealul de vizavi". El a arătat cu degetul mimmo Alhambra, pe un deal la nord-est. - Ne cum a spus mai devreme că pe deal a fost de mai multe pesteri, pesteri, în care încă intepatura de un număr mare de țigani. De fapt, acest lucru ne-a spus însuși Жервазио.
  
  
  Ea dădu din cap. "Apoi, excursii. La intrarea în Oraș".
  
  
  Mulțimea de la intrarea în Oraș a devenit subțire, când am ieșit, Гервасио-a petrecut la noi de parcare.
  
  
  "Ai mașină?"
  
  
  "Din păcate, nu", - a zâmbit Жервазио. El lille încântare în direcția juana nu e. "Am doar o foarte mica Ламбретта ...
  
  
  "Nu a vărsat sângele pe întreaga pistă, i - am spus. "Vino cu noi. Am отвезем te aici pentru mai târziu, și vei fi capabil de a ridica Ламбретту".
  
  
  "Tu ești întregul hotel, iar o astfel de".
  
  
  "Negativ. Noi pur și simplu practic. Nu ne putem petrece timpul pe călătorie înainte și înapoi, așteptând până când veți depăși mari dealuri. Unde mergem?"
  
  
  "Eu locuiesc într-o peșteră, senor", - tragic, a spus el, oferindu-Хуане mai mult suc ochii.
  
  
  Ea se uită la el. El a fost drumul până la nele.
  
  
  "Las-o baltă, Джервазио. Pariez că te pe partea de jos a peșterii există четырнадцатилитровый un ulcior plin solid de aur монетт.
  
  
  Ego-ul ochii sunt strălucit. "Sunteți o persoană plină de umor, senor".
  
  
  Гервасио și Juan urcat pe bancheta din spate. El a privit dincolo de ea se tem, dar am vazut ca ego-ul ochii, uneori, uita-te la mine în oglindă.
  
  
  "Du-te de aici, senor, și apoi direct", mi - a spus și a continuat să alerge, până când, după scurt timp, nu ne-am oprit în fața gaura de mai sus. În jur erau parcate alte mașini, precum și un morman de motociclete. În principal, au fost scaunului și peugeot. Acest lucru a fost o mare de credit în noroi.
  
  
  "Stăm aici".
  
  
  Ea dădu din cap. L-au privit în oglinda retrovizoare. "Acum, stiri, Жервазио".
  
  
  "Senor Mitch Kelly vrea să-și imediat a sunat emu în Malaga".
  
  
  "El a explicat de ce?"
  
  
  "Desigur, nu, senor. Dar el a fost permanent".
  
  
  "În cazul în care ei pot apela ego-ul?"
  
  
  "Am o linie în interiorul casei".
  
  
  El a subliniat că la intrarea în peșteră.
  
  
  Ei, s-a uitat la Juan. "Ei bine, să mergem".
  
  
  Am ieșit și l-au urmat pe Жервазио în peșteră. Interiorul a fost amenajat ca orice casa, cu o spaniolă de mobilier și covoare pe утрамбованном podeaua murdară. Au fost becurile și lămpile sunt incluse în prize electrice. În camera principală a stat foarte puternic miros de gătit.
  
  
  Гервасио a ajuns la книжному dulap la sfârșitul cameră și a tras un toc de piele, care a negat apărute în mass-media un mesaj mi-a R / T Mitch Kelly în конспиративной apartament în Malaga.
  
  
  El a conectat ego-ul și a dat să se încălzească. Ea stătea și se uita la el. Juan s-a sculat, și a devansat în jurul valorii de, și cu uimire privind la draperii pe pereți, pricepere țesute tapiserie, dantelă, care acoperă mesele, pe internet.
  
  
  Гервасио a dat un cod de litere și a răspuns la o solicitare a lui Kelly de identificare.
  
  
  "Kelly?" - a spus ea după o clipă. "De ce linia fierbinte?"
  
  
  "Este o fata. Ea se îndreaptă în Sol y Nieve".
  
  
  "De fapt. Deci?"
  
  
  "Ați avut probleme?"
  
  
  Ei s-a oprit, uitandu-se la Жервазио. "Probleme?"
  
  
  "Ei bine, tu încă nu a ridicat roman nas. De fapt?"
  
  
  "De fapt, delle, avem".
  
  
  A fost tăcere. "Ascultă, a spus Kelly. "Ieri a sunat o fată Roman Nas și raportate hei, despre moartea unui tânăr, iar în această dimineață - cu privire la moartea unui alt barbat!"
  
  
  "Este adevărat."
  
  
  "Romanul Nasul a refuzat să se întâlnească cu tine sau N. X., de fapt?" N. X., Expert în materie de droguri. Foarte bine. Juan Rivera.
  
  
  Ea a fost de așteptare pentru. "Este negativ. Ce are motiv?"
  
  
  "Un roman Nas spune că vrea să răstoarne totul. El este convins că acest lucru подстроено. El este convins că ego-ul încearcă să-l omoare. M-ați citit?"
  
  
  "Tare și clar".
  
  
  "Fata de acum plimbari pe roșu" Jaguar ". Pe roșu" Jaguar ". Se înțelege?"
  
  
  "Este de înțeles. Tirbușon. De ce merge?"
  
  
  "Ea spune că vrea să convingă un Nas Roman de a se întâlni cu tine".
  
  
  "Stai o clipă. Amândoi s-au întâlnit cu Nasul Roman. Repet. Amândoi s-au întâlnit cu Nasul Roman. M-ați citit?"
  
  
  Pauză. "Am citit de tine".
  
  
  "Eu nu înțeleg de ce ea crede că nu am întâlnit un Nas Roman?"
  
  
  "Probabil, nu ați făcut".
  
  
  "Există o astfel de posibilitate. Roman Nas nu a fost la cel delle identificat în mod unic. Dar el ne-a dat material".
  
  
  "Fata insistă că nu s-au întâlnit cu Nasul Roman. Roman Nas vrea să se întoarcă în Corsica, fără a risca să fie опознанным ego-ul dușmani. Astfel încât să nu se întâlnească cu tine".
  
  
  "Deci, crezi că nostru roman nas - nu este roman nas".
  
  
  "Re-discursul arată într-un golf Malaga. Da. Este foarte posibil".
  
  
  "Pentru mine este destul de clar", a mărturisit eu. "Două decizia: roman nas este un roman de nas, sau roman nas - nu. Kelly. Înscrieți-vă în mașină și alăturați-ne în Sol y Nieve".
  
  
  Pauză. "De ce?"
  
  
  "Am nevoie de ajutorul tău. Trebuie să ne asigurăm că Roman Nas cum el însuși o numește".
  
  
  "Ce-i pot ajuta?"
  
  
  "E o poveste. Dar eu știu ce să fac acum".
  
  
  "Ei de hotel ar putea spune același lucru!"
  
  
  "S
  
  
  
  
  
  
  Tipuri de traducere
  
  
  Text Traducere
  
  
  Textul original
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Rezultatele de traducere
  
  
  ol y Nieve. Hotelul Sierra Nevada. Astăzi, pe timp de noapte. Corect?"
  
  
  "Corect."
  
  
  "Firul de legătură."
  
  
  Ei de mult timp stătea și se uita la set de joacă. Apoi, s-a întors și a văzut că Juan ochii pe mine.
  
  
  "Este bine?"
  
  
  Ei огляделась. Жервазио, de asemenea, sa uitat la noi cu ochii larg deschiși. Ei, a vorbit cu Хуаной. "Ai acest microfilm?"
  
  
  "Da", - a spus ea, залезая în geantă.
  
  
  "Bine. Dă-Жервазио".
  
  
  Așa a făcut. El s-a uitat la un pachet de film în mână. Apoi a uitat întrebător la mine.
  
  
  "Dați drumul la această aruncare și trimite-ego-ul, un simbol, simbolul în AX".
  
  
  Bătrâna dădu din.
  
  
  "Juan, te întorci la" Reno "Sare-și-Ньеве".
  
  
  "Fără tine?" Ochii ei redus.
  
  
  "Da. Ei de gând să intercepteze Noroi Contemporană".
  
  
  "Dar de ce?"
  
  
  "În clipa când ea apare în stațiune și vorbește cu prezenta Corelli, ee imediat опознают".
  
  
  "Dar...?"
  
  
  "Vreau să spun că cineva încearcă să-l omoare ego-ul".
  
  
  "OMS?"
  
  
  "Omul care se numește pe sine Barry Parson".
  
  
  Ochii juana nu e semnificativ. "Dar de ce acest lucru ar trebui să fie Parson?"
  
  
  "Acest lucru ar trebui să fie".
  
  
  "Deci, a fost de două persoane, pentru a ucide Corelli?" întrebă Juan, cu o încruntare.
  
  
  "Este probabil că mafia a decis cu ea două contracte, în cazul în care nu funcționează".
  
  
  "Este dificil".
  
  
  "Vă țineți banii, că este viața ta. Ascultați. Haideți să analizăm acest lucru. Să presupunem, Parson vrea să omoare Corelli. De fapt? Și Parson, ca și noi, nu știe Corelli în persoană. Dar el știe că am încercat pentru a programa o întâlnire cu Corelli. Nu numai ei - dar și tu, și eu. Astfel că el devine din ce în ce linge la noi. Cum ble linge ".
  
  
  Ei au avut în minte în gunoi. Un indiciu nu a scăpat de juana nu e. Ea roși.
  
  
  "Acum. Să presupunem că Parson a fost prezent, împreună cu Moscato, când Arturo a fost ucis. Parson, desigur, urmat de mine. Apoi, el trebuie să fi auzit de instrucțiuni, care l-a primit de la Arturo, atunci când a murit. Atât de departe?"
  
  
  "Bine."
  
  
  "Apoi Parson merge la o întâlnire, să se ascundă și să aștepte apariția Corelli. Dar cine apare? Ei. Nu Corelli. Acolo, în valoare de Parson, și vin, și tot ego-ul de fata este acoperită de ou".
  
  
  "Dar de ce Corelli nu s-a dus la întâlnire?"
  
  
  "Ai auzit ce tocmai a spus Kelly. El a spus că Corelli s-a speriat, când Arturo a fost împușcat. Ei trebuie să presupunem că el pur și simplu s-a confruntat cu toate aceste, și a permis ca acest lucru să se întâmple fără el".
  
  
  "De ce Москит nu s-a dus acolo pentru a ucide Corelli?" - inocent întrebă Juan.
  
  
  "Am crezut, ne - a mărturisit eu. "Să presupunem că el așa o grabă de a fugi apoi uciderea Arturo, că nu a auzit că Arturo mi-a spus".
  
  
  Ea нахмурилась.
  
  
  "Bine", am spus eu, rapid continuă, - "Acolo Parson, iar ei acolo. Că Parson spune? Singurul lucru care se poate spune adevărul. El știe că eu nu Corelli. Și el știe că întâlnirea va avea loc. El spune: "Am Corelli! Și el încă joacă, amenajarea întâlnire cu tine".
  
  
  "Ce zici de микрофильма? El mi-a dat un film".
  
  
  "Am testat. Dar pentru a înlocui informațiile de acest tip este foarte simplu: numele, locul și data".
  
  
  "Bine..."
  
  
  "Se substituie film, negociază o întâlnire cu tine. El organizează o întâlnire, pentru a juca Corelli. El vă trimite o fals film, dar în același timp Moscato încercarea de a ucide ego-ul, și-l ucide doua pasari cu Moscato".
  
  
  "Dar, ca Moscato a devenit conștient de întâlnire?"
  
  
  "Eroare la" Reno ", i - a spus hei.
  
  
  "Ce Parson așteaptă acum?" s - a gândit ea.
  
  
  "El este de așteptare pentru, atunci când vi se Tina. El știe despre ea, chiar dacă poate nu stiu ei personal. Cred că el ar trebui să fie, подделывал ei" apeluri telefonice "Tignes, pentru a deruta pe Elena. Dar el știe că Tina în cele din urmă va apărea în Sol y Nieve. El va fi de așteptare pentru ei, și pentru a permite hei zumzet de ego-ul Corelli, și bingo! Vezi? "
  
  
  "Și ce este bun în interceptarea Tina?"
  
  
  "Vreau să-i avertizeze ei, că apariția ei în Sol y Nieve va afecta Corelli".
  
  
  Ea dădu din. "Și apoi?"
  
  
  "Dă-mi rezolve", - ușor de sugerat eu. "Nu am inca un pumn".
  
  
  * * *
  
  
  Juan Rivera l-au dus pe noi cu Жервазио la punctul de închiriere de mașini în Granada, în cazul în care ea a ales Seat mini cu un manual de schimbare a vitezelor. Apoi Juan a condus Джервазио înapoi în Oraș, unde a fost parcat ego-ul минибайк.
  
  
  Ei a decolat de la Seat pe autostrada Malaga-Granada și s-a îndreptat spre Malaga. Era deja destul de târziu, dar soarele nu strălucea. Ei nu o ochi roșii "Jaguar" - mașină ușor de distins.
  
  
  Ar trebui să fie, au trecut nu mai mult de douăzeci de minute, atunci când a văzut-ego-ul, când a tachinat pe rapid în jos prin valea de la mine. Rapid întors înapoi, a plecat la выжженное câmpul de grâu și a făcut rapid indicii pe trei unghiuri. Ea a fost înainte de "Jaguar" și a condus înapoi în Malaga, când a văzut că el a venit la mine în oglinda retrovizoare.
  
  
  Ei, a întins mâna și de mai multe ori a fluturat hei, hei, arătând să se oprească.
  
  
  Ea a văzut o mână, apoi a văzut o mașină și, în cele din urmă, l-a văzut pe mine. Ea a fost surprinsă, dar nu suprimat. L-a indicat pe marginea șoselei, și împreună am plecat.
  
  
  L-a ieșit printr-o șa, și a ajuns la "Ягуару". Ea stătea acolo, în căutarea cool și elegant, în același stil scandinav, care a fost nah, de culoare verde, pulover și fusta gri.
  
  
  "Am vorbit cu Kelly", am spus eu, când a reușit să obțină voturi.
  
  
  "Da. Stii de ce aici?"
  
  
  "Desigur. Dar planurile s-au schimbat".
  
  
  Ee persoana
  
  
  
  
  
  Tipuri de traducere
  
  
  Text Traducere
  
  
  Textul original
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Rezultatele de traducere
  
  
  a scăzut. "Rico a plecat deja acasă?"
  
  
  "Posibil, da. Probabil, nu există. Dar există o problemă. Un alt bărbat, eliberează-te de-Rico".
  
  
  "Cum ai...?" Ea моргнула. "Este de înțeles. Da. Cineva se preface Rico".
  
  
  "Dacă numai Rico nu s-a răzgândit apoi, vorbind cu tine".
  
  
  "Nu. El a fost sigur". Ochii ei ușor сместились. "Ascultă. Nu ma crezi? Sincer...?"
  
  
  "Am încredere în tine", i - am spus. "Problema este că avem încă un Geamăn, un alt substitut, un alt-Rico Corelli".
  
  
  "Atunci ei ar trebui să avertizeze prezentei Rico..."
  
  
  Ei, clătină din cap. "Cineva încearcă să-l omoare ego-ul. De îndată ce vă apropiați de el și întâlni ego-ul, criminal învață, cine Rico. Vezi?"
  
  
  Fata ei s-a schimbat. "Da, Da, ei înțeleg!" Ea s-a uitat serios la mine. "Ce vrei să-l a făcut?"
  
  
  "Vreau ca tu să stai în Granada".
  
  
  Ea закусила buza. "Este atât de singur".
  
  
  "Dar ați fost la clinica unul".
  
  
  "Este сводило nebun!"
  
  
  "Ca a ta umăr?"
  
  
  "Foarte bine", - a zâmbit ea. "Vezi?" Evident, a fost doar o mică fundă. Acest lucru nu a fost chiar spectaculoase flexibile ei pulovere.
  
  
  "Bine, vei face lucrul acesta, Tina?"
  
  
  "Ce să fac?"
  
  
  "A rămâne în Granada?"
  
  
  Ea a oftat. "Bine..."
  
  
  "Am отведу tine la cină", - заговорщицки am spus.
  
  
  Ee ochii aprinde. "Veți fi, George?"
  
  
  Ei râd. "Cu placere."
  
  
  "Atunci voi face acest lucru".
  
  
  "Urmează-mă în" Jaguar ". Am stranii în hotel și înregistra tine".
  
  
  Ea dădu din, ochii ei sunt strălucit de emoție.
  
  
  "Tu crezi ca Rico se va înfuria când va auzi?"
  
  
  "Ce - am ужинал cu tine?"
  
  
  "Da". Ea a ridicat din umeri. "În orice caz, cui îi pasă?"
  
  
  Până în prezent, dihor ea venele periculos, și cu mare succes. Ei, eu cred că ea crede că poate trăi periculos pentru totdeauna cu același grad de securitate.
  
  
  * * *
  
  
  Am поужинали minunată, mic restaurant, aproape de cartierul comercial din Granada. Muzicieni jucat spaniolă muzică într-un colț, iar chelnerii sunt agățat pe noi și iso tuturor forțelor încercat să ne strice.
  
  
  Au fost vreo zece, când am ieșit, în jurul restaurantului și condus la hotel. Granada - un oras frumos pe timp de noapte. În magazine se aprinde sfânt, și oamenii merg pe străzi non-stop. Zece a fost destul de târziu, dar orice care încă nu a ieșit. Se părea că garda Civică protejează străzile de criminalitate.
  
  
  Am intrat în hotel, și Tina s-a apropiat de ea cu cheia. Toți ochii în hol s-au adresat și au mers pentru o plimbare. L-a auzit de mai multe suspinelor. Acest lucru a fost o repetare a ei apariții în Malaga.
  
  
  Ea a ținut cheia și s-a întors spre mine cu privirea rea.
  
  
  "Ei atât de ciudat cu chei".
  
  
  Ea dădu din cap. "Bine. Ei atât de versat în ele".
  
  
  "Aha. Apoi, du-te și de a introduce cheia în lacăt, vă rog". Ochii ei străluceau de mâncare, vin și anticipare.
  
  
  "Eu sunt doar un om", a spus și am urmat-o în lift. Când ziua este închis pentru noi, ei, am văzut că fiecare bărbat în hol și se uită la mine завистливыми ochii.
  
  
  Am urcat în lift și am fost afectat de matase de paianjen părul ei, până când ea încetișor шевелилась de lângă mine. Ei, se întoarse și se uită hei, ochii. Ea a zâmbit.
  
  
  Zi liftului s-a deschis, și am ieșit în coridor. Pe podea zăcea o lungă red velvet mat. La perete se afla o mare epocă canapea. Cu pereți atârnau flori în vaze.
  
  
  Și-a găsit numărul de camere și a făcut o încercare de a introduce cheia în lacăt.
  
  
  Tina хихикнула.
  
  
  Nu realizasem că a fost atât de beat. Ea a încercat încă o dată.
  
  
  Ușa s-a deschis într-un mod magic.
  
  
  Ea a intrat în cameră în fața mea, ușor întorcându-se, totodată, și a trecut mimmo mine tot corpul. Ei ar putea simți în contact cu cap de la picior, în formă de agitare și curent alternativ.
  
  
  Ei a intrat și ușa după mine s-a închis. Ei, sigur că ego-ul, nimeni nu a deranjat. Unii zi de hoteluri заколдованы.
  
  
  Ea a stat acolo și a privit-nah cu un zâmbet prostesc pe fata. Ei știu că acest lucru a fost prost ухмылка, pentru că întîmplător am văzut fața lui într-o mică oglindă cu aurit marginea, care a fost agățată pe unul în jurul pereților. Și ea se uită la mine cu o expresie a feței, care ar putea descrie altfel, ca antecedente primitive pofta.
  
  
  Ea a fost în brațele mele. Ei multă presate-l la mine. Ea a oftat. Ea mi-a spus că a zăcut în clinica de atât de mult timp și a simțit o durere teribilă.
  
  
  Trist, trist.
  
  
  Da-Da, mi-a spus ea.
  
  
  Când a văzut că mă simpatizează cu ei rănit, ea mi-a arătat o rană de pe umăr. Nu a fost un alt instituții-mi arate acest lucru, în afară de înlăturarea pulover, și atunci când ea a făcut, văzut, că sub свитером nu nah, în general, nimic nu a fost, atunci nu există nimic, în afară de această frumoasă de aur piei. Ea a fost așa cum l-a creat natura.
  
  
  De fapt, el chiar a uitat la un mic bandaj pe umăr, și admirat de munca doctorului Hernandez.
  
  
  - Nu a fost îngrozitor? ea m-a întrebat.
  
  
  Ea посочувствовал.
  
  
  - Într-o zi am fost шрамм trase de la șold, - a spus ea mie. De fapt delle acest lucru s-a întâmplat pentru că nu mi-a plăcut bilet de vaccinare în mână, a continuat ea, și, prin urmare, un semn de vaccinare a fost făcut pe picior. El teribil de опух.
  
  
  Ea посочувствовал.
  
  
  Ea mi-a crezut. După o clipă, ea a scos fusta și chiloții și mi-a arătat шрамм trase de la șold. Pe ea asta, foarte bine. Ei, hei, asta a spus.
  
  
  - Desigur, zise ea, tu, de asemenea, cu siguranță există o rană.
  
  
  - Eu sunt un veteran de multe arte martiale.
  
  
  
  
  
  
  Tipuri de traducere
  
  
  Text Traducere
  
  
  Textul original
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Rezultatele de traducere
  
  
  ars, a asigurat-o, ei, și a început să arate dovada.
  
  
  Suntem cumva s-au găsit în dormitor, în acest moment, și Tina atenție aruncat lenjeria de pat și un pic de похлопала de простыне, prin mutarea perne ciudat poziția.
  
  
  Când l-a întrebat de ce este atât de împărtășește perne, ea mi-a spus că suedeze femei foarte avansate idee despre dragoste. Pentru a dovedi că femeile suedeze bine se referă la soții lor și iubitorii, ea se alătură curente grafică a duratei de viață, întocmite de Organizația Națiunilor Unite, care au demonstrat că speranța de viață suedeze bărbați este de 71,85 an, în comparație cu performanțele așteptate, cu o durată de viață de barbati americani, componenta 66,6 ani.
  
  
  - Vă voi arăta de ce, - a spus ea mie. Avem anumite metode de a menține fluxul de viață sucuri.
  
  
  Treisprezece
  
  
  Mic dejun în Granada.
  
  
  "Trebuie să-promite-mi stați la un hotel aici", i - a spus Tignes, privind înapoi la superb interiorul sala de mese.
  
  
  Tina arăta tristă. "Dar voi dor de schi!"
  
  
  "Dacă veți merge în Sol y Nieve, veți fi responsabil pentru moartea Rico".
  
  
  "Am înțeles." Ea надула buzele.
  
  
  "Și vă puteți pune la loc".
  
  
  "Bine. Unde te duci?"
  
  
  "Mă întorc la stațiune. Am un loc de muncă".
  
  
  * * *
  
  
  A fost o placuta de 40 de minute de mers pe panta muntelui de Sare-și-Ньев. Când a venit, schiorii au fost deja pe pista. A fost o zi senina, cu o usoara pudra, apoi, o scurtă cădere cu o seară înainte.
  
  
  Ei, s-a desfășurat în holul de la intrare și am văzut Mitch Kelly, stând la barul de lângă hol.
  
  
  Ei a pus pe scaunul de lângă el. "Se pare ca ai deschis un bar în această dimineață".
  
  
  "De fapt. Numai că a intrat".
  
  
  "Tu mai devreme, nu-i așa?"
  
  
  "Am crezut că voi veni aici, de îndată ce pot. Care este subiectul?"
  
  
  "Știți ce este. Omul nostru de aici, dar el se teme de a arăta mâna. Și avem un geamăn, care vrea să-l condus de ego-ul de la Romană Nas".
  
  
  "Așa?"
  
  
  "Moțiunea de ceea ce facem".
  
  
  Ne-am plecat capetele lor împreună, și-a dat emu schema - piulite, suruburi, ciocan, ferăstrău și cherestea.
  
  
  * * *
  
  
  Ea a intrat în camera lui și переодевалась. Ei pus pe pârtiile de lucruri și stahl așteptați până când Juan mine vă va chema.
  
  
  Ea a făcut acest lucru cu prag.
  
  
  "Eu văd, te-ai întors", - a spus ea lor de înaltă grave voce - rănit puritan.
  
  
  "Da", - a spus ei muzical. "Aceasta a fost o lungă călătorie".
  
  
  Ea фыркнула. "Că în programul pe ziua de azi?"
  
  
  "Ne mergea la schi".
  
  
  "Bine!"
  
  
  "Apoi, în seara zilei de astăzi vom purcede la acțiuni".
  
  
  "Acțiunea?" Ei de spirit s-a îmbunătățit.
  
  
  "Tu vei avea grijă de Elena".
  
  
  "Cum?"
  
  
  "Rămâi cu ea tot timpul. Ei că-că lucrez cu Парсоном. Kelly și ei".
  
  
  Ea dădu din. Ea părea разочарованной. "Dar Elena, pare destul de nevinovat".
  
  
  "Nevinovăția sau de vin - nu este un tirbușon. Trebuie să ne izola parsons, iar apoi mi. Îi voi așeza. Dar eu nu vreau ca Elena отвлекала mine".
  
  
  "Bine. Acum. Și ce acum?"
  
  
  "Se pare ca o zi excelentă pentru pante".
  
  
  Ea просияла. "Dreapta!"
  
  
  * * *
  
  
  Restul zilei am petrecut în zăpadă. Acest lucru a fost strict relaxare și odihnă. La câteva ore ei complet uitat despre Corelli, Tignes, Elena, Хауптли - a uitat оборудова toate aceste problematice oameni și despre misiune, despre acest spaniole de Comunicare, care sa dovedit a fi atât de dificil să se stabilească. Am avut toate planurile. Pur și simplu a trebuit să aștepte pentru a Parson a fost în locul potrivit la momentul potrivit. Lins spre seară ne-am confruntat cu Парсоном și Elena aproximativ Боррегилас. Elena părea închis și deprimat, dar Parson a fost la fel din nou ego-ul кипучим ei.
  
  
  "În această dimineață am avut o uimitoare primii pași, nu-i așa, Elena?" El într-adevăr a fost atât de britanic, care are aproape ondulate de sânge.
  
  
  "Oh?"
  
  
  "Am crezut că acest lucru a fost superb! Facilități excelente! Într-adevăr excelent kilometraj!" El a chicotit Хуане. "Ce-ai, dragă doamnă?" În ego-ul vocea suna majuscule.
  
  
  "Este foarte bine", a spus Juan.
  
  
  "Eu cred că noi trebuie să fi plictisit de tine în seara zilei de ieri. Unde ai fost?"
  
  
  "În jurul", a spus Juan.
  
  
  "Am fost în Granada", i - am spus.
  
  
  Parson a ridicat din umeri. Ei i-au luat ego-ul deoparte.
  
  
  "Există unele care, cu hema trebuie să se întâlnească", a spus ea emu cu o voce slabă.
  
  
  "Oh?"
  
  
  "De călătorie".
  
  
  "O excursie? Ce fel de excursie, din antichitate?"
  
  
  "În Statele Unite".
  
  
  "Deja? Vrei să spui că a fost vizualizat materialul pe care i-am dat...?"
  
  
  "Încă nu. Dar se pare rezonabil traseul. Ei, sigur că vor apărea probleme cu logistica".
  
  
  Parson eliminate gat. "Bine. În cazul în care vom face acest lucru?"
  
  
  "Nu aceste camere", i - am spus. "Sunt convins că au exploatat".
  
  
  Ego-ul ochii semnificativ. "Sunteți într-adevăr așa, nu crezi?"
  
  
  Al naibii de ipocrit! El a fost cel care aruncate erori!
  
  
  "Am într-adevăr așa cred, i - am spus.
  
  
  "Atunci unde? În zăpadă?" El ухмылялся.
  
  
  "Discoteca".
  
  
  "În subsolul hotelului?"
  
  
  "Corect."
  
  
  El dădu din cap. "Vă".
  
  
  "Zece ore?"
  
  
  "Arată bine".
  
  
  "I-am spus Хуане să se întâlnească cu Elena. Noi pur și simplu nu vrem nici un fel de intervenție. Acest lucru este important".
  
  
  "Desigur, un monument".
  
  
  "Am patru поужинаем împreună, apoi Juan ședea cu Elena în camera de zi".
  
  
  "Eu recunosc că Elena - destul de supărătoare problemă", - a încruntat Parson. "Îmi pare rău pentru asta"
  
  
  "Nimic ce nu ar face față".
  
  
  Suntem împreună поужинали, și totul a mers conform planului. Juan și Elena au mers în camera de zi, iar Parson și l-au coborât la discoteca "vorbesc".
  
  
  Joi
  
  
  
  
  
  
  Tipuri de traducere
  
  
  Text Traducere
  
  
  Textul original
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Rezultatele de traducere
  
  
  Podea spectacol nu a început încă. Stereo a asigurat muzica tare, și dansatori s-a plimbat pe podea, făcându-maimuță, o cârpă și cu totul altceva, că a fost "în" la ih o anumită scenă.
  
  
  Avem cu Парсоном măsuță într-un colț. Ei stătea în V, două ziduri au plecat de la mine. Parson stătea în stânga mea. Ei reclamă ego-ul acolo special. La dreapta mea era un scaun gol.
  
  
  Am comandat pentru a începe un pic moale de vin. De fapt delle nu a fost nevoie de o mulțime de timp, pentru ca muzica a devenit mai tare, iar acțiunile pe ringul de dans accelerat. Mai multe beat deja вывозили pe umeri de colegii lor.
  
  
  Apoi a apărut Mitch Kelly, observat de noi într-un colț și, după intre strâns distanțate mese, s-a îndreptat spre noi.
  
  
  El a chicotit la mine. "George", - a spus el.
  
  
  "Kelly", i - am spus. Ei, s-a întors la Парсону. "Barry Parson, este Mitch Kelly. El este cel despre care v-am vorbit".
  
  
  Kelly a zâmbit și a satului. El a comandat la chelner, și copilul a dispărut în mulțime. Era întuneric, și în centrul de pe ringul de dans ars stroboscoape.
  
  
  "Ești într-adevăr nu arata ca italiene", a spus Kelly cu ego-ul larg обезоруживающей rânjet.
  
  
  Persoana parsons, iar apoi mi solidificat. "Ei bine, tu, de asemenea,".
  
  
  "Eu nu pretind la acest lucru", a spus Kelly.
  
  
  Ochii Парсонса redus. El s-a uitat la mine, și apoi, văzând expresia de pe fata mea, iarăși s-a întors la Kelly. "Că acest lucru ar trebui să însemne?"
  
  
  "Acest lucru ar trebui să însemne: cum puteți dovedi că sunteți cel hema te simti?"
  
  
  Parson relaxat. "Ei bine, acum. Cred că ea a demonstrat acest lucru tău coleg. Oare acest lucru nu este suficient?"
  
  
  "Eu sunt genul de persoană care ar trebui să aranja servicii de transfer de la Unite". Persoana Kelly напряглось. "Nu vreau să încerce să transporte nu a omului!"
  
  
  "Eu sunt persoana potrivita", a spus Parson, accentul s-a redus semnificativ. El stahl mai mult ca rolul de "Corelli", pe care el a jucat cu mine în "Велете". Ei sel, bucurându-se de un compromis.
  
  
  "Eu simt că vorbim despre două lucruri diferite, domnul Parson, - politicos, a spus Kelly. "Am permisiunea de a organiza transportul în Statele Unite omului, care este o figură cheie în rupă mediteraneene de droguri".
  
  
  "Omul ei", - a retezat Parson.
  
  
  "Acest om este numele Rico Corelli. Ai Rico Corelli?" La Kelly a fost un zâmbet nedefinit, care se ocupă de nu se referea la ego-ul ochilor.
  
  
  "Da. Ei Rico Corelli". Buzele parsons, iar apoi mi-au fost albe, și el este foarte puternic stors ih. Tensiune, tensiune.
  
  
  "Mă tem, va trebui să dovedească acest lucru pentru a-mi satisface, signor Corelli".
  
  
  Parson-a pus mâna la gură. "Nu atât de tare! Este un nume cunoscut peste tot!"
  
  
  "Din tot acest zgomot, nimeni nu aude", - a zâmbit lui Kelly. "Repet, trebuie să-mi dovedească identitatea".
  
  
  "Dar i-am dat deja lui George Peabody material care poate dovedi acest lucru".
  
  
  Ei, a ridicat din umeri.
  
  
  Kelly a urcat într-un minut tricouri și a scos un plic. El a fost o dimensiune cu litera. A deschis-o și a scos o mica rola de film. El a pus un pachet pe mijlocul scaunului.
  
  
  Chelnerul a adus lui Kelly băutură.
  
  
  Parson se holbeze la fel.
  
  
  "My microfilm?" - a întrebat el redusi la voce.
  
  
  "Nu, Rico Corelli", a spus Kelly.
  
  
  "Dar am cedat filmul domnului Peabody! Prezenta film-Rico Corelli!"
  
  
  "Negativ, Parson. Acest lucru este imposibil".
  
  
  "Cum nu?" Parson bine păcălit, dar l-a putut vedea de tensiune în jurul ego - ochi mici gastii de nervi врастают în ego, corpul.
  
  
  "Ei Rico Corelli, Parson. Și, îndrăznesc tine de a contesta acest fapt".
  
  
  Persoana parsons, iar apoi mi-a fost ca de granit. Mi-a amintit de ardezie de-a lungul pista de schi. El se uita la rola микрофильма. El a ridicat-o, pentru ca încă o dată să ia în considerare, chiar deranjez pentru a implementa sq.
  
  
  "Nu este nevoie de a încerca este de a citi", a spus Kelly. "Este prea puțin pentru a discerne. Și, în orice caz, este duplicat".
  
  
  Pe frunte parsons, iar apoi mi a venit subțire picătură de banca. "Duplicat?"
  
  
  "Da, într-adevăr", a spus Kelly, cu un zâmbet, care позавидовала ar fi cobra.
  
  
  "Iar originalul?"
  
  
  "Domnul Peabody ego-ul a mers la Washington pentru a verifica la Biroul de combatere a drogurilor marea lor țară".
  
  
  Parson lungă perioadă de timp uitat la Kelly. În cele din urmă a oftat adânc.
  
  
  "Bine, - a spus el. "Tack tack tack."
  
  
  "În fapt, delle, a, Barry", - a spus ea cu un zâmbet. "Este bine?"
  
  
  El s-a întors spre mine, скривив buzele. "Ceea ce ați făcut pentru a aranja o astfel de шараду? Ei nu înțeleg".
  
  
  El a fost de gând să se apere. Mitch Kelly și ei au ajuns nostru de bază de proiectare. Am stabilit că Parson nu a fost Corelli. Dacă el ar fi fost Corelli, el ar fi chicotit și i-a felicitat pe mine cu micul meu joc. Dar el nu ar fi cedat. Probleme din punct de vedere parsons, iar apoi mi a constat în faptul că el nu a știut cine este Corelli; el este suspectat că Mitch Kelly într-adevăr ar fi ei. Și microfilm ego-ul нервировал. Ego-ul a fost un fals. Acest lucru poate fi adevărat. El pur și simplu nu știa ce să facă mai departe.
  
  
  "De fapt, delle, - a spus ea cu un zâmbet, - această întâlnire a fost organizată după sfătuirea domnului Corelli". Ei, dădu din cap în direcția lui Kelly.
  
  
  Kelly a zâmbit. "Da. Ei de hotel anual, cum arăta un om, care era angajat pentru a ucide-mă".
  
  
  Persoana parsons, iar apoi mi s-a masca vechi de produse din piele.
  
  
  "Sunteți foarte юмористичны, La domnul".
  
  
  
  
  
  
  Tipuri de traducere
  
  
  Text Traducere
  
  
  Textul original
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Rezultatele de traducere
  
  
  Ellie "
  
  
  "Ma puteti suna Corelli. Auzi asemănare, domnul Parson?"
  
  
  Ce чертово coincidență! Ea a crezut. În ceea ce aluzii Kelly, nu a fost ne picătură de adevăr - că el a luat numele de Kelly, pentru a suna, ca Corelli. Dar a jucat frumos.
  
  
  "Bine. Corelli. Acesta este un joc de a șoarecele și pisica". Lobul parsons, iar apoi mi acum блестел de la banca. "Nu-mi place jocul de-a șoarecele și pisica".
  
  
  "Nimeni nu știe", a spus Kelly. "Mai ales mouse-ul. Un minut în urmă, ai fost pisica. Acum ai ochi roșii".
  
  
  Parson oftat. "Mergem. Ce vrei?"
  
  
  "Vreau să știu de ce ai încercat să scoată pe mine din cauza лоха!" - огрызнулся eu.
  
  
  Parson a zâmbit subtil. "M-am gândit de tine, ca лоха din primul minut, cum te-a întâlnit, George, cum te-ar fi ne cheamă, domnule agent Secret de Monoton și nu am înțeles, ce anume moment, ai avut în vedere".
  
  
  "Aceasta a fost insuficientă", a spus cu blândețe eu. "Foarte urâte din partea ta, Barry-baby". Ei, se aplecă spre el. "Vreau să spun, când te-a asumat rolul de Corelli în Велете".
  
  
  El a ridicat din umeri, fata lui solidificat în înghețate într-un zâmbet. "Este foarte simplu. Ei, a interceptat ta mașină. Și ea a fost acolo când Arturo a fost ucis. Ea a mers la Велету, pentru a găsi Corelli și ucide ego-ul".
  
  
  Ei, s-a uitat la Mitch Kelly, el a aplecat capul și a băut dvs. de lichior.
  
  
  - Înseamnă că, în prima noapte în care ați fost în sala motoarelor telecabina?
  
  
  "Desigur. Ei l-au urmat pe tine la Sare-și-Ньев, pentru a găsi Corelli. Ei pur și simplu hotel vă asigurați că m-am întâlnit toți pe care i-ai întâlnit".
  
  
  "Înseamnă că ai știut că mă întâlnesc cu Corelli..." m-Am întors, ca în fiecare an, pe Mitch Kelly, "... la miezul nopții în Велете".
  
  
  "Corect."
  
  
  "Și ați fost de așteptare pentru mine, atunci când ea a venit?"
  
  
  "Exact." Parson a zâmbit slab. "Am, probabil, nu a putut explica această coincidență, nu-i așa? Ei trebuia să spun că am fost Corelli, când m-ați găsit. Și, în plus, ei, știa că în cele din urmă găsi Rico Corelli prin tine". El a apelat la Kelly. "Ca și mine".
  
  
  "Acest lucru a fost un fel de bruscă inspirație, nu-i așa?" Ei a propus.
  
  
  "Acest lucru este corect." Parson dobândit încrederea.
  
  
  "Și ați crezut că Corelli va ieși la suprafață, pentru a afla de ce s-au dat pe sine pentru ea?"
  
  
  "Ceva"
  
  
  "Și ai sperat că până la momentul fals microfilm nu va verifica?"
  
  
  "Am avut de a lua o șansă".
  
  
  Ei, lăsă în urmă, se uită la el. "Nu chiar, Barry. O bună încercare. Dar nu suficient de bun".
  
  
  Parson încruntat. "Eu nu înțeleg".
  
  
  "Faptul că ai tăiat de frânare sistemul de la" Reno "înainte de am plecat în Велету. Ai un hotel, a fost complet exclus din întreaga câmpul de vedere. Ai un hotel, pentru a Corelli a fost complet singur cu el, de la monument, pentru ca tu să poți ucide ego-ul și să plece la libertatea. Corect?"
  
  
  Parson oftat adânc. "Am nega acest lucru. De ce mi-a fost de a merge la toate aceste probleme, pentru a salva-te apoi de aceasta, atunci când mașina a ieșit de sub control?"
  
  
  Kelly s-a uitat la mine. Acest lucru a fost convingător argument.
  
  
  Dar știa reumatism la acest tirbușon: "Ai nevoie de mine apoi ce Corelli nu a apărut la adunare. Ea a fost singura care ar fi putut duce pe tine la el. În Afară De Juana Nu E. Dar Хуане nu s-a permis să se întâlnească cu Corelli, până când ei nu ar trebui să Te lua de mine, Barry. Vii. De ce să nu se prefacă că ai Corelli, până când Corelli, în cele din urmă, nu a anunțat-te la mine. De fapt?
  
  
  El stătea nemișcat.
  
  
  De la disco brusc s-a stins sfânt, și apoi din nou a izbucnit serghei. Stereo a fost oprit, iar dansatoarele au părăsit sex cu mărci poștale. Pe o scena mica se adunau profesionale spaniole dansatori, îmbrăcați în costume de flamenco. Șase chitaristi au așezat pe scaune în partea din spate a scenei.
  
  
  În următoarele momente cântăreț - barbat - a ieșit înainte, zdrangane chitara și a început a spune o poveste de dans.
  
  
  "Ce vrei cu mine?" - a întrebat Parson, se uită la Kelly.
  
  
  "Cineva te-a angajat pentru a ucide-mă", a spus Kelly, deschisă ușor buzele.
  
  
  "Am nega, a spus Parson.
  
  
  "Nu pentru totdeauna-mi un astfel de rahat", a spus Kelly scăzut de pericol vocea. "Cineva angajat de tine. Sunteți un criminal profesionist. Barry Parson este o acoperire. Din timpurile de început al doilea război mondial, ați lucrat în zeci de țări. Da bine. Interpol știe totul despre tine".
  
  
  Acest lucru ne-am târât în jurul valorii de pălării.
  
  
  Persoana parsons, iar apoi mi s-a transformat în gheață. "Eu lucrez în calitate de angajat, este adevărat. Sa lucrez pe toate, cine-mi plătește".
  
  
  Ei, s-a uitat la Kelly. El a continuat presiune. Parson s-a stricat. El a recunoscut acest lucru. El a fost furios. Acum, el va lucra pe Kelly, dacă Kelly va pune gheață destul de mare.
  
  
  Dar noi nu hoteluri.
  
  
  "Cine te-a angajat să mă omoare?" - din nou m-a întrebat Kelly.
  
  
  "În cazul în care ea ți-l voi deveni o țintă pentru această seară", a spus Parson cu surd râs.
  
  
  "Dacă nu faceți acest lucru, sunteți acum o țintă, stă pe această discotecă", a spus Kelly, a investi o mulțime de putere în cuvânt.
  
  
  "Eu, în orice caz, este mort", - se gândea Parson.
  
  
  "Am вытащим tine de aici. Spune-mi, cine te-a angajat, și imediat am plecat la zi. Am вытащим tine la nivel de schi. Am ajutoare".
  
  
  Kelly s-a întors și s-a uitat la bar. Odin de chelneri, cei ce stăteau acolo, s-a uitat la Kelly și dădu din cap. Apoi, Kelly s-a uitat pe un scaun în colțul îndepărtat al camerei. Acolo stătea un om în negru. El a înclinat lor ia cu degetul, când Kelly s-a uitat la el.
  
  
  Un mic decor, pentru ca toate arata corect.
  
  
  Parson a fost de făină, net
  
  
  
  
  
  Tipuri de traducere
  
  
  Text Traducere
  
  
  Textul original
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Rezultatele de traducere
  
  
  l.
  
  
  Clocoti de muzică flamenco, și solist a ieșit să danseze. El a fost rapid și rezistent. Ego-ul tocuri s-au dus, ca пулеметный foc. Dansul a crescut într-un ritm și volum.
  
  
  "Spune-mi cine te-a angajat!" - прохрипела Kelly.
  
  
  "Nu este", - a retezat Parson. "Orice altceva, dar nu el".
  
  
  "Mafia?" L-a întrebat.
  
  
  El disprețuitor-a uitat la mine. "Acestea au fost sefii Moscato! Nu ei". Ego-ul ochii semnificativ. El a dat seama că, practic, mi-a spus, cine a ego-a angajat.
  
  
  A rămas doar o singură persoană!
  
  
  "Acest lucru a fost acesta!" - am șoptit, îndoire la Парсону. "Tina!"
  
  
  El părea застывшим în timp și spațiu.
  
  
  El a deschis gura și, din nou, a închis-o. Ego-ul țintă ușor dădu din. Asta e tot.
  
  
  Apoi el s-a mutat.
  
  
  El a fost în mișcare cu viteza fulgerului. Ei, a vazut ca ego-ul o mână pe genunchi se întinde de la curea, în cazul în care el a ascuns cel mai mare Уэбли. Ei a văzut un mănunchi de pe tricou. El a fost în speranța de a lovi Kelly primul foc, dar tăiat ego-ul în mână cu un pistol, ca doar el a tras. Din acest motiv, ei reclamă ego-ul din stânga de la sine - pentru a-l putea controla ego-ul în mână cu un pistol. Lovitura s-a auzit tare și clar, dar, din fericire, a căzut pe podea.
  
  
  Imediat s-a auzit a început a doua sansa.
  
  
  Parson înțepeni în partea din spate a scaunului, apoi a scăzut brusc, ca o păpușă, când ee corzi роняют, și le-a permis sa capete apleca înainte, pe blatul de lucru.
  
  
  Ei au pus piciorul pe revolver Уэбли, și Kelly rapid s-a ridicat și s-a apropiat de corpul parsons, iar apoi mi. A fost atât de mult zgomot, de muzică, de dans și de divertisment, care, spre surprinderea noastră, nimeni nu a observat secundară de joc în întuneric discoteci.
  
  
  Kelly a apucat parsons, iar apoi mi peste umăr și распрямила ego-ul pe scaun. Ei, a întins mâna și a ridicat "Уэбли", de a pune ego-ul între curea și burta. Apoi, s-a întors, a apucat parsons, iar apoi mi pe umărul drept și m-a ajutat Kelly ridica ego-ul pe picioare. Sprijinirea ego-ul între ele, am de luare drumul lor prin înfundate mese la ieșirea de la discotecă.
  
  
  "Mui боррачо". Kelly dădu din unul prin chelneri.
  
  
  Un chelner simpatic mi-a zâmbit.
  
  
  Izbucnirea celui de al doilea dans flamenco a durat, de mitraliere fotografii tocuri de dansatori au făcut imposibilă pentru a distinge sunete prezentei pistol-mitralieră de la tocuri de dans local, Jose Greco.
  
  
  "Uneori îl urăsc acest loc de muncă", - mi-a spus Kelly, când am ieșit în holul de la etaj.
  
  
  Ne-am târât trupul neînsuflețit Barry parsons, iar apoi mi prin holul de la intrare - din fericire, în acest moment, pustie - de la scări, și apoi a început lent de creștere.
  
  
  El a fost foarte mort, când am în cele din urmă a fost pus ego-ul, ego-ul, propriul pat în ego-ul camera ta.
  
  
  14
  
  
  Mitch Kelly câțiva ani a lucrat detectiv particular în poliție din San Francisco, înainte de a demisionat pentru a se alătura grajduri TOPOR. Abia l-a închis ușa de la camera Barry parsons, iar apoi mi ca el rapid stahl scotocesc prin buzunare de haine Парсонса.
  
  
  El a pus conținutul de pe commodus și s-a dus la baie cu un prosop. Pe corp și pe brațe Kelly a fost o mulțime de sânge. Kelly a țâșnit emu în plierea dolar, și forța de impact imediat a ucis parsons, iar apoi mi. Kelly a folosit propriul Colt.38 Detective Special, снаряженный aceste speciale de patroni cu inițială mare viteză și de mare putere de penetrare de bandă.
  
  
  Când Kelly a ieșit din baie, este bine șters de sine și s-a uitat la propriile ceasuri de mana.
  
  
  "Portofelul", i - am spus. Ei vizualizat de hârtie. "Barry Parson, acolo este scris".
  
  
  "Strict прикрывайся", - murmură Kelly, o abordare de mine, și eu stau lângă vizionarea. "Cineva a lucrat bine".
  
  
  "Documentele? Credeți că acest lucru a fost la MI-5?"
  
  
  Kelly clătină din cap. "Ți-a spus că am contactat de britanici. Ei nu au confirmat ego-ul, personalitatea".
  
  
  "Da, dar..."
  
  
  "Când britanicii nu confirmă, britanicii neagă. Vezi?"
  
  
  Ea a continuat prin carduri de credit și de pașaport. Ei, s-a uitat în pașaport, dar Kelly clătină din cap. "Las-o baltă. Este, de asemenea, o acoperire".
  
  
  "Se pare ca la o adevărată"
  
  
  "Puteți obține un set de documente, făcute în Portugalia, dacă aveți bani pentru a plăti pentru ele. Inclusiv cele mai bune pașapoarte false de pe continent. În Europa de călători sute de cărți de identitate false - toate făcut de la Lisabona".
  
  
  Ei gânditor scanat de hârtie. "Miroase guvernamental?"
  
  
  El clătină din cap. "Mi-ar fi spus că el a fost independent. Un mercenar de angajare. Ceva în acest gen. Ei spus că Interpol a anunțat emu interdicția de vânzare". Dar eu sunt încă de gând pentru a verifica ego-ul imprimat degete ".
  
  
  Ea a continuat să citească ziarul, apoi preluat de ego-ul bagajele. Acolo nu era nimic ce ar fi putut să ne insinua că, în afară de bogat britanic, проводившего o mare parte din timp călătorind pe continent.
  
  
  Kelly a luat un set mic și a început să se rostogolească de tipărire parsons, iar apoi mi. După ce ați terminat toate cele zece, el a șters cu grijă de cerneală și a pus imprimate pe asfalt. Apoi, el досталь o mini-aparat de fotografiat japonez de producție cu aplicarea numelui și a făcut câteva fotografii persoanelor parsons, iar apoi mi. În stare de repaus Barry Parson părea complet inofensiv, lipsit de vitalitate, care se ocupă de făcut ego-ul ceea ce el a fost în viață.
  
  
  În ego-ul de lucruri nu a fost absolut nimic ce ar fi putut lega parsons, iar apoi mi la синдикату orice fel de teren. Ne-am gândit că parsons, iar apoi mi nu, albinele
  
  
  
  
  
  Tipuri de traducere
  
  
  Text Traducere
  
  
  Textul original
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Rezultatele de traducere
  
  
  Lucrând cu orice grup, Tina a pledat solist, dar mai ales cu ea.
  
  
  Și acest lucru a făcut Noroi semn de întrebare numărul unu. Pe cine a lucrat - în cazul în care ea a lucrat cu adevărat pe cineva?
  
  
  Kelly a continuat să se uite la ceas.
  
  
  "Faceți griji cu privire la timp?" L-a întrebat.
  
  
  "Mă întreb ce vom face cu acest organism".
  
  
  Ei a făcut-o respirație profundă. "Noi nu putem face. Noi pur și simplu ieși și lasă aici".
  
  
  "Dar Elena Morales?"
  
  
  "Ea intră și găsește ego-ul. Și ea dă un fluier. Nimic din ceea ce sunt legate de-ar fi cu noi parsons, iar apoi mi, nimic concret".
  
  
  "Am văzut cu el la discoteca".
  
  
  "Puteți rezolva?"
  
  
  Kelly s-a gândit. "Este deja destul de târziu. O voce ce a fost testat timp. Unsprezece treizeci. Nu cred că persoana mea de contact este acum la datorie".
  
  
  "Un bărbat înalt, cu o mustață fu-manchu rasa?"
  
  
  Kelly ухмыльнулась. "Da. Ești ego-ul cunoști?"
  
  
  Ei sel și se uită la covor. "Avem o altă problemă, despre care trebuie să vă faceți griji. Tina nu știe că ee asasin mort. Ea crede că el va fi de așteptare pentru, atunci când ea va ajunge în Sare-și-Ньев, pentru a atinge Corelli. Iar aceasta înseamnă că ea va veni. aici. Trebuie să ne oprească ".
  
  
  Kelly нахмурилась. "Cum?"
  
  
  Ei a crezut mult timp. "Uite. Ce zici de asta? Noi apelam Tignes la hotel din Granada. Ne rezervăm un mesaj de la o Persoană. În nen spune că el pleacă la Sol y Nieve, și vrea să știe unde să se întâlnească. Apoi, noi trebuie doar să așteptăm aici până când se va suna la hotel. Ne uităm cu hema ea vrea să vorbească. Și acest om - Rico Corelli ".
  
  
  Sa uitat pe fereastră, așteptând un răspuns Kelly. "Suna bine. Ce avem de pierdut?"
  
  
  "Să presupunem, ea imediat se va numi Парсону, să-i spun a fost, în cine trage?"
  
  
  Kelly a ridicat din umeri. "Ea știe că Parson mort, apoi se leagă cu Corelli. În orice caz, suntem în fața".
  
  
  "Mă duc în sala de așteptare, pentru a intercepta Elena Morales", i - am spus. "Eu nu vreau ca ea să забрела aici și-a găsit trupul. Ea ar putea fi prevenite întregul hotel".
  
  
  "Mă voi alătura vouă, ca doar позабочусь despre femeia Contemporană".
  
  
  Am lăsat ușa незапертой și a ieșit în coridor. Nimeni nu ne-a văzut.
  
  
  * * *
  
  
  Și Juan Rivera, și Elena Morales s-au uitat la mine când ei, a intrat în hol câteva minute mai târziu. Ei au auzit râsul și strigătele de veselie pe tot holul. Juan și Elena au fost în centrul zgomotos yahoo cu герром Хауптли, două ego-ul de germani, ego-ul датчанином și un grup de aproximativ douăzeci de alte perechi de schi.
  
  
  Ei, a venit și a dat din cap Хуане și Elena. Între ei au făcut pentru mine un loc. Herr Хауптли a văzut pe mine, l-a salutat pe mine și a prezentat-un grup.
  
  
  Ei, chicotit, a fluturat mâna și se lăsă pe spate pe бахарев între fete, în căutarea într-o flacără de foc. Aici a fost în condiții de siguranță și de încredere, departe de sunetul de focuri de armă și de tipul de sânge.
  
  
  Dl Хауптли угощал un grup de prieteni mai interesant sportive fapte - el a fost un iubitor de vânătoare, un expert în pescuit, яхтсменом cu mare succes și un alpinist de mare - și a schițat câteva rânduri pe cec pentru cină și a predat-o. Хуане cu avertisment ține de ego-ul departe de ochi.
  
  
  Ea chiar nu recunoaște acest lucru, dar am știut că se citește este în afara câmpului de vedere al tuturor. Acută lovitură cu cotul în coaste, mi-a spus că ea a înțeles.
  
  
  PARSON MORT. UN BĂRBAT DE TINA. COADA DE CERB.
  
  
  Ei a introdus această ultimă parte, pentru că nu știam ce să fac cu Elena Morales. Dacă ar fi fost grav este legată de Barry Парсоном, ea ar putea ști sau de a presupune că el și-a conceput. În caz contrar, nu ar fi nevoie să ia ei pentru a investiga. Bella nah ei, până la hotel, ea a devenit conștient de moartea parsons, iar apoi mi. Ei, am simțit că, dacă Juan nu poate face față cu ea, atunci voi putea.
  
  
  În ușă camera de zi a apărut Mitch Kelly, zâmbind larg și da familiar param. Apoi, el a observat de mine, repede, a venit, s-a aplecat și a spus cu o voce slabă: "Holul de la intrare. Rapid". Mai nimeni nu a auzit. El a stors de umărul meu, cu generozitate-a sărutat Juan în obraz și a părăsit camera de zi, кивнув герру Гауптли cu scuzele de rigoare.
  
  
  L-a atins coapsele juana nu e și s-a sculat să plece. Kelly stătea la sticlă și ferestre din podea până în tavan, în partea din spate a lobby-ului, выходившего la poalele de schi. El se uită la reflecție în sticlă. Lobby-ul a fost destul de пустынен.
  
  
  El mi-a vorbit la ureche, nu în timp ce mișcați buzele - vechi de poliție truc, împrumutat de la celorlalți deținuți.
  
  
  "Ea a ieșit, în jurul valorii de hotel din Granada. Se pare ca ea se expediază în Sare-și-Ньев".
  
  
  "Când a plecat?"
  
  
  "În seara zilei de astăzi. Nu se știe când".
  
  
  "Aceasta este o veste proastă".
  
  
  Kelly dădu din.
  
  
  De reflecție în sticlă ferestre văzut ca unul în jurul funcționarilor publici pus telefonul și a trecut prin holul de la hall. După un minut, el din nou a ieșit. Pentru el rapid și grațios era Elena Morales.
  
  
  L-a împins Kelly. Elena целеустремленно-a îndreptat spre scări. Acest lucru a însemnat că ea a intrat în cameră - o cameră, pe care ea делила cu Barry Парсоном!
  
  
  Kelly și ei au făcut un schimb de удивленными punctele de vedere. Ei, a vazut ca Juan iese din camera de zi cu crispat privirea. L-a lovit Kelly.
  
  
  "Ține-Juan în camera de zi. Inscrie-te la ea. Ei duc pe Elena".
  
  
  "Corect."
  
  
  Ea a așteptat până când Elena s-a ridicat la jumătatea drumului pe scări, înainte de a începe
  
  
  
  
  
  
  Tipuri de traducere
  
  
  Text Traducere
  
  
  Textul original
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Rezultatele de traducere
  
  
  d apoi, nah. Ceva s-a întâmplat. Cineva i-a avertizat pe ei. Nu am putut înțelege de cine sau de ce. Și totuși, era evident că ea merge în camera ta.
  
  
  Al treilea etaj. Pe hol, pentru o poftă de mâncare. Ea полезла în geantă pentru chei. Dar atunci când ea a luat ih și-a atins, pixuri, ușa s-a deschis. Ea s-a întors pentru a explora coridor. Ei se aștepta o astfel de mișcare, și scufundat înapoi după colț, s-a ascuns în minte.
  
  
  Ea nu m-a văzut.
  
  
  Ei, am auzit ca pentru ea s-a închis ușa.
  
  
  Rapid a pornit în jos pe hol și s-a oprit la ls zi. Mai întâi, ei nu au auzit nimic din cauza grosimea de placare. Covorul nu a permis sunetele auzit prin spațiul dintre ușă și ramă.
  
  
  Dar apoi mi s-a părut că am auzit în interiorul murmur de voci. Ei au auzit o lumină, o voce de sex feminin. Desigur, vocea Elena Morales. Dar cu hema ea a vorbit?
  
  
  Ne odin. Nimeni. Desigur, ea s-a bucurat de telefon!
  
  
  Apoi un murmur va oprit, și mai mult nu au auzit nimic. A așteptat un sunet de înlocuire a receptorului de pe baza, dar a ratat. Apoi ușa s-a deschis și cu scârț trântit. Dulap? Ea a îmbrăcat, pentru a ieși în stradă?
  
  
  Ei, rapid s-a desfășurat în cel mai îndepărtat firul hol și a ieșit pe balcon, окружавший clădire cu trei laturi. Ea s-a ascuns în minte și apoi se așeză la exterior de perete, așteptând până când Cerbul va ieși în coridor.
  
  
  Dar ea nu a apărut.
  
  
  Ea s-a uitat la ceas.
  
  
  Cincisprezece minute.
  
  
  Sa mutat înapoi în jos pe hol și s-a oprit înainte de a-l ușă, întinde gâtul și cu urechea la rigips.
  
  
  Nimic.
  
  
  Ei tras "Люгер" și l-a strâns de ego-ul la piept, atunci când a pășit în față și se întoarse mânerul. Dispozitiv de blocare a fost încă deschisă, ca și noi, cu Kelly.
  
  
  Rapid a intrat în interior, sprijinindu-se cu spatele la zi și instalându "Люгер" fata de tine.
  
  
  Acolo nimeni nu a fost viu.
  
  
  Corpul Парсонса de a stabili exact acolo unde ne ego-ul nu este lăsat în urmă.
  
  
  Dar într-o cameră mai mult nu mai era nimeni.
  
  
  În cazul în care a fost Elena Morales?
  
  
  Ei, s-a uitat la ușa toaletei, dar cabinetul a fost prea mic pentru cineva ar fi putut ascunde acolo. Și încă...
  
  
  Acest lucru a fost mai slab sunet, și mai întâi, ei nici măcar nu era sigur că l-au auzit. Dar când stătea acolo, abia ezitat de a respira, l-a auzit din nou ego-ul. Acest lucru a fost inconfundabil sunetul om care a încercat să rămână staționar, dar ușor шевелился. Din nou s-a uitat în dulap, dar sunetul pornit nu este parte.
  
  
  Nu. El a venit de la baie.
  
  
  Ei multă apucat "люгер" și s-a apropiat ziua la baie. A fost închis.
  
  
  "Elena", - a spus ea încet.
  
  
  Răspunsul nu a urmat.
  
  
  Cineva a fost acolo, și nu era Elena. În cazul în care ea s-a dus? Sau ea a fost acolo cu hema-altceva?
  
  
  "Elena", am spus eu, de data aceasta mai tare.
  
  
  Nimic.
  
  
  "Am de gând să deschidă această ușă. Am un pistol. Ieși afară, mâinile deasupra capului", - latrat eu, stau pe de o parte, decât a doua zi.
  
  
  Nimic.
  
  
  Ei, a apucat mânerul zi, încă stau presat la carcasa de zi, și a transformat-o. S-a deschis ușa și a deschis spre interior. Ei înțepeni. Noastre de sunet.
  
  
  Prin deschisă fantă ei ar putea vedea o baie privată. Sergiu ars. Și acolo, palid și tensionată, stătea Tina Contemporană, din adâncul sufletului испуганная.
  
  
  Sa mutat, de protectie a acesteia люгером. Apoi a văzut-o într-un castron împărțite pentru utilizarea de accesorii. Subcutanat, flacon cu lichid, tampoane de bumbac.
  
  
  Ea se uită la mine cu ochii larg deschiși.
  
  
  "În Cazul În Care Elena?" L-a întrebat ee, în schimb ei ar putea cere încă o sută de întrebări.
  
  
  Ea clătină din cap. "Nu am văzut pe Elena. L-a văzut doar Barry. Și el... el era mort". Vocea ei a scăzut până la șoaptă. Ea a fost la un pas de leșin.
  
  
  Ei, a trecut în baie și grosolan apucat-o pe cot. Ea s-a strâns de mine, gâfâind.
  
  
  "Ea a ucis ego-ul?" ee voce mi-a șoptit la ureche.
  
  
  Ea nu a spus nimic. Cum am putea spune hei, că acestea au fost Kelly și ei?
  
  
  "De ce te-ai întors în Sare-și-Ньев?" - liniște întrebat-o sq.
  
  
  Ee ochii se întoarseră spre mine. L-a împins-o și ținut pe marginea căzii. Ei sel de lângă ea. L-a ținut Люгер nu nah pe piept. Ea a fost o femeie, și hei, nu este de încredere.
  
  
  "Pentru a vedea... vedea..."
  
  
  "Barry Parson", a adăugat eu. "Pentru a arăta emu Corelli, pentru a putea ucide ego-ul".
  
  
  Noastre de sunet.
  
  
  Buzele ei lui tremura, iar ochii rupt de la mine. "Da", șoptit ea.
  
  
  "Te-a angajat Barry parsons, iar apoi mi a ucide Corelli", - a hotărît am spus. "Nu poți nega acest lucru. El ne-a spus mai devreme..."
  
  
  "Nu neg acest lucru", ferm, a spus ea. Fața ei din nou a căpătat culoare. Opinia mea a alunecat pe игле hipodermice.
  
  
  "Motivul?" L-a întrebat. "Esti un dependent de droguri? Asta e tot?"
  
  
  Ea a ridicat din umeri. "Eu sunt confuz. Nu știu de ce-l vreau sa-l omoare ego-ul, cu excepția faptului că urăsc ego-ul mai mult decât oricine altcineva în lume".
  
  
  "Dar el refuză acest lucru, predarea toți cei implicați în наркосеть", i - am spus.
  
  
  Ea a închis capul.
  
  
  "De ce te-ai întors?" - din nou, l-am întrebat.
  
  
  "Pentru a găsi Barry", cu blândețe, a spus Tina. "Am urcat pe балкону, m-am uitat înăuntru și a văzut. Mort. Ei, a intrat..."
  
  
  Sa uitat prin umăr. Desigur! Balcon! Acest lucru a
  
  
  
  
  
  
  Tipuri de traducere
  
  
  Text Traducere
  
  
  Textul original
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Rezultatele de traducere
  
  
  cum Elena a ieșit prin cameră, nu a văzut ee. Când Elena și-a găsit Barry mort, ea a fost până la moarte speriat și a fugit. Ea doar a deschis franceze zi, a ieșit pe balcon și s-a grăbit departe. Apoi, imediat apoi, acest, - Tina s-a ridicat de spate de drum pentru a se întâlni cu Barry în ego-ul camera - este posibil ca ambele au planificat să se întâlnească - și ea a găsit Barry mort. Ee nevoia de droguri a luat mâna de sus, și ea a plecat la baie, pentru a o duce bine, ca și ei.
  
  
  "Am intrat și am constatat că în el s-a tras. Mai întâi l-am gândit că Elena ar putea ucide ego-ul. Dar, probabil, Corelli a constatat că Barry urmărește ego-ul. Probabil, Corelli am știut că..." ochii Ei s-au umplut de lacrimi. "M-am speriat, Nick!"
  
  
  L-a zdruncinat-o. "Tu ar trebui să ia-mă la Corelli, Tina. Aceasta este singura reumatism. Prea mulți oameni au încercat să ne împiedice să obțineți această listă de nume. Prea mult. Acum vine pentru tine, Tina".
  
  
  Ea побледнела. "El învață, Nick! El ar putea crede că am angajat pe cineva pentru a ucide ego-ul! Nu poți să mă forțeze să facă acest lucru. Tu trebuie să-mi dea drumul!"
  
  
  "Ne că, Tina!" - огрызнулся eu. "Tu ești singurul reumatism. Ai păstrat-o la mine i-a deschis acum. Doar arată-mi ego-ul, și..."
  
  
  "El nu recunoaște acest lucru!", a exclamat ea. "El va nega identitatea".
  
  
  "Tina..."
  
  
  Ea a ajuns până dincolo de ace hipodermice. Ea a ghicit că ea este de gând să facă, de îndată ce s-a întors la umăr. Ea l-a strâns, puțin люгера la partea moale a gâtului ei. "Nu-nu, Tina! Nu ace. Desigur, la câteva minute totul va fi bine, dar tu întotdeauna trebuie să se întoarcă la realitate".
  
  
  "Nick!" - всхлипнула ea, încă ținându-ac.
  
  
  Sa bagat Люгер într-un minut și a ajuns la ac. Fata ei s-a schimbat aproape instantaneu. Din acest senină frumoasa masca a evoluat în fața iadului kota ochii spumante, dintii оскалились, buzele раздвинулись în зверином рычании.
  
  
  Acul mi-a intrat în antebraț, înainte de a-l poată proteja de nebun рубящего de impact.
  
  
  Ea a râs tăcut невеселым gemete.
  
  
  Ei, am simțit cum toate trec prin mine. Ei, am simțit комком sapa.
  
  
  Ea m-a condus în următoarea cameră, și apoi împins în scaun.
  
  
  "Amestec mic noastre, Nick", - a spus ea cu un zâmbet satanic. "Ai sta acolo, ca un bun băiețel. Ei de gând să plece de aici".
  
  
  Nu, Tina! Ea a încercat să spun, dar nu sa întâmplat nimic.
  
  
  Părea că se mișcă într-un ritm accelerat - o sută de cadre pe secundă, difuzate prin franceze zi de балкону. Apoi a fost tăcere.
  
  
  După câteva secole de ei, a auzit cum cineva a bătut la ușă. Acest lucru a fost Kelly.
  
  
  "Nick! Tu acolo? Nick-ul?"
  
  
  Ea a deschis gura. Cel puțin, el se mișca. Dar nu aveam voce. Poliomielita a trecut?
  
  
  A deschis ușa, și Kelly a ajuns într-o cameră cu un pistol la îndemână. El doar stătea și se uita la mine cu uimire.
  
  
  "Hei, Nick!"
  
  
  Din nou a mișcat buzele. Poliomielita a avut loc. Ei, mormăi.
  
  
  Kelly огляделась, a verificat baie și a simțit miros de ace hipodermice. Instantaneu s-a întors spre mine, m-a lovit peste față, și-a ridicat de pe scaun și a târât în baie. El a bagat capul meu sub duș, și apa rece mi-a lovit în gât.
  
  
  Kelly a vorbit cu mine, până când a lucrat.
  
  
  "Este ceva nou. Avem stocuri de acest lucru. Taie-vă, prin urmare, nu puteți muta, dar puteți vedea tot ce se întâmplă. Temporar poliomielita. Vine de la курари, de asemenea, cunoscut sub numele de урари, урари, уурали, вурали. și woorara. Dar acest lucru a fost redus cu altceva. Nu mă întreba de ce. Formula este întotdeauna dispar de îndată ce ne-am ih primim ".
  
  
  În curând ei a înviat.
  
  
  "Rapid!" Ei a spus. "Este O Tina. Ea a venit la Granada, pentru a se întâlni cu Barry Парсоном, și-a găsit corpul ego-ul aici. Ea este acum pe cale de ieșire. Ea crede că a ucis Corelli ego-ul. Dacă ea va fugi acum, ea poate ucide ego-ul mai târziu".
  
  
  "Stai!" - огрызнулась Kelly. "Am venit aici pentru a te localiza. Tina a fost în partea de jos, în hol, a creat scena!"
  
  
  "OMS?" - l-am întrebat nerăbdător.
  
  
  "Tina Contemporană".
  
  
  "Tina!"
  
  
  "Este absolut fantastic. Dar acum ea a plecat".
  
  
  "A plecat? Dar...?"
  
  
  "Ea a fost în hol, dar a plecat", mi-a spus Kelly, atunci când am fugit prin cameră și a mers în jos pe hol. Am început să coboare pe scări, și am văzut o mulțime de oameni în hol. Toți se uitau la parcare.
  
  
  L-a văzut Juan, care se ocupă de s-a întors și a fost de așteptare pentru noi.
  
  
  "Ce înseamnă toate acestea?" - огрызнулся eu.
  
  
  "Ea în roșu" Jaguar ", a spus Juan, arătând spre mașini parcate. Ei, am văzut cum într-o singură, în jurul ei, aprinde farurile. Sergiu taie întunericul și să lumineze заснеженный panta, în cazul în care drumul поворачивала de la Prado Llano și a condus la șef de autostrada.
  
  
  "Ea a aranjat scena mare", - rapid, a spus Juan. "Acest lucru a fost extrem de dramatic".
  
  
  "Prea brusc!" - uscat a spus Kelly.
  
  
  "Ai de gând să-mi spună că ea a făcut?" - l-am întrebat nerăbdător.
  
  
  "Ea a venit aici, nu mai mult de zece minute în urmă, a ridicat iad și m-a întrebat Mario Speranța!"
  
  
  "Cine este Mario Speranța?" L-a întrebat.
  
  
  Kelly clătină din cap. "Când hei spus că señora Сперанса nu este aici, ea nu a rezistat și chiar nu s-a rătăcit într-un acces de furie de plată chiar aici, în hol".
  
  
  Ei ar putea vedea
  
  
  
  
  Tipuri de traducere
  
  
  Text Traducere
  
  
  Textul original
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Rezultatele de traducere
  
  
  Jaguar a început să se miște. Părul blond Tina fâlfâind în spatele nah.
  
  
  "Acest lucru a determinat noi toți să părăsească sala în fugă", a explicat Juan.
  
  
  "Apoi ea imediat a căzut, și recepționer a trebuit să-l condimenteze", - a concluzionat Kelly. "M-am dus pentru tine".
  
  
  Ei încruntat, rapid de gândire. "Este un spectacol de o scena de aici de jos. Pentru ce este, nu știu. Dar am să-l oprească".
  
  
  "De fapt, a spus Kelly. "Ce facem?"
  
  
  "Uită-te la acest Mario Speranța", i - a spus Kelly. "Eu, probabil, nu există. Ei duc cu Tina!"
  
  
  Ei carapace prin mulțime la rotativ ușa și am observat acolo, domnule Гауптли cu ego-ul echipei de lingușitori. El a fluturat mâna și se întoarse.
  
  
  În "Renault" a fost frig. Завелась bine. Lui, a plecat la drum și de două ori a alunecat, înainte de a luat sub control. Pe carosabil au fost pete de gheață, sunt aceleași ca și două nopți în urmă.
  
  
  Drumul a coborât și a plecat direct. Ei, în general, nu a putut vedea roșu "Jaguar", dar și-a amintit că drumul a întors direct, apoi a început să rotiți spre stânga, pe lung, larg, in forma de potcoava de indicii, care se agățau de marginea барранки.
  
  
  Ei pornit motorul, pentru că nu a vrut să pierdem din vedere Jag.
  
  
  La farurile mele ar putea vedea marginea drumului, și-l involuntar clic pe agresiunii, pentru a verifica rezistența. Am fost ușurat simțit tensiunea în bandaje.
  
  
  Ei virat Renault la rândul său, și a văzut roșu "Jaguar" Tina Contemporană la jumătatea drumului la o gamă largă de подковообразному încovoiere. Mergea încet, dar apoi a adăugat viteza, atunci când ei a observat și în continuare.
  
  
  Masina a părea, a sărit înainte în întuneric, luminile se reflectă în sus pe drum, ca în cazul în care au urcat pe cer. Apoi cum ea nu a putut crede ochilor mei - "Jaguar" a lovit coasta, aproape crashing în скальную perete.
  
  
  Întoarce-Te, Tina! - involuntar strigat eu. "Schimbare!"
  
  
  Ea a făcut acest lucru sau nu, nu știu, dar următorul lucru pe care l-am văzut, a fost "jaguar", направлявшийся nu la отмелю, iar la marginea exterioară a drumului. "Tina!"
  
  
  Acest lucru a fost lost creek.
  
  
  "Jaguar" este câștigă viteză și a depășit peste margine, ca în cazul în care ego-ul au învățat să facă foarte fin swan scufundările în baltă.
  
  
  Faruri prins crestate слюдяной ardezie în partea de jos, pete de zăpadă presate сланцу și au o aglomerare de lumini și reflecții în zăpadă, apoi de spălat, îngropat în pietre, a sarit, s-a răsturnat din nou și din nou, faruri descris вертушкой în noapte și, cu un vuiet s-a lovit într-o bucată de pietre ascuțite la poalele барранки.
  
  
  Pentru o clipă a fost tăcere.
  
  
  Apoi, în cer a țâșnit puternic focar de flacără, și în aer, a tunat tare explozie. Fum клубился mimmo portocaliu flacără, ascuțite, удушающий negru de fum.
  
  
  Focul a decolat, apoi a căzut din nou pe resturile искореженного "Jaguar", și încet a început să mănânce din metal. Apoi încet a crescut de fum, foc, dansând pe margini roșii de oțel, sticlă transparentă și colorată de plastic.
  
  
  Șocat, ei grijă a fost de conducere pe autostrada si am ajuns la un loc, în cazul în care roșu "Jaguar" a depășit peste margine. Ea a privit în jos. Tot ce am putut vedea, este o crăpătură în piatră, врезанная din dreapta de pe marginea carosabilului.
  
  
  Ei au parcat "Renault", a scos cheia și a ieșit în jurul mașinii. Pe pista a fost frig. Ei, a venit la marginea drumului, în cazul în care "Jaguar" a trecut prin roci. Lui stătea acolo, privind la смещенные pietre, și проследовал de обугленной unei linii negre pe сланце jos la locul unde luminoase de culoare roșie de foc потрескивал asupra rămâne Tina Contemporană și roșu "Jaguar".
  
  
  În câteva secunde în primul rând în jurul hotelului tras de pe masina "Fiat", parcată și a aderat la mine de pe marginea carosabilului. Оглинг.
  
  
  Apoi au venit altele.
  
  
  Și mai mult.
  
  
  Telemetri de senzații tari.
  
  
  Mi-a facut greata.
  
  
  Ei, a coborât каменистому pantă, folosind buzunar blițul, și să ocolească обугленную parte a stâncii, unde pentru prima dată s-a lovit roșu "Dinte", și în cele din urmă a ajuns la a terenului de lângă sine mașină.
  
  
  Dar flacăra пожирало resturile, și a fost imposibil de a aborda lins, pentru a nu se arde.
  
  
  Punând mâna pe creștet, ei în picioare și am așteptat.
  
  
  Pe carosabil завизжала autospeciala de stins incendii, și, în curând, o mare pompier în cadrul unui sacou și cu un extinctor portabil s-a prăbușit cu o pantă și a început pulverizare last minute resturile.
  
  
  Ei se cutremură.
  
  
  Acolo stătea un pompier, uitandu-se la resturile carbonizate. Civil garda s-a alăturat și i-a făcut o lanterna pe сгоревшую masina. O rază de lumină a fost mai puternic decat al meu.
  
  
  Ei a venit linge.
  
  
  Atunci ei este de văzut.
  
  
  Pe scaunul din față a fost обугленное corpul. Că de la el a rămas, a fost negru și тлело.
  
  
  Tina.
  
  
  Tot ce a mai rămas din fetele de aur cu aur pielii.
  
  
  Ei, se întoarse, bolnav.
  
  
  Ar trebui să fie, ea a căzut pe o piatră de lângă dărâmături și aruncat în țara de pace funk. Cineva тряс-mă de mână și de umăr. Ei, a înțeles că de ceva timp cu mine a vorbit vocea.
  
  
  Lui agitat.
  
  
  "Nick."
  
  
  Acest lucru a fost Kelly.
  
  
  "Ea este moartă, a spus Kelly. "Al naibii de lucru".
  
  
  "Eu cred că, pur și simplu a simțit că totul s-a terminat, și hei, mai bine fugi". Ei oftă. "Ea știa că Rico va Corelli
  
  
  
  
  
  
  Tipuri de traducere
  
  
  Text Traducere
  
  
  Textul original
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Rezultatele de traducere
  
  
  ei pentru tot restul vieții ".
  
  
  "Dar Corelli, chiar nu știu!"
  
  
  "El învață. Vocea de ce a plecat", i - am spus. Vot, cum mi-am dat seama de asta.
  
  
  "Am verificat acest nume, Nick".
  
  
  Ea a ridicat ochii și încruntat. Nu am înțeles ce a avut în minte.
  
  
  "Hotelul nu este înregistrat Mario Speranța".
  
  
  Sa așezat și a crezut despre el. "Dar acest nume ea a dat клерку".
  
  
  El dădu din cap. "Clerc spune că el a spus asta. Clerc spune ca, tocmai atunci ea a ieșit prin craniu".
  
  
  Ei se uită la resturile de sub noi. "Vrei să spui că Rico Corelli, în general, nu a fost niciodată în Sol y Nieve?"
  
  
  "Eu spun că el cu siguranta nu a fost aici - sau în orice alt hotel Sol y Nieve - în ultima lună sau cam asa ceva. Dacă ego-ul, numele de pe coperta - Mario Speranța".
  
  
  "Dar apoi..."
  
  
  "Oare tu nu vezi? Poate, el știa despre Tignes. Poate, el știa că ea a angajat un criminal de a ucide ego-ul".
  
  
  Ei, clătină din cap, pentru a clarifica acest lucru. "Și toată această vorbărie despre întâlnirea a fost pur și simplu инсценировкой moarte Tina Contemporană?"
  
  
  "Nu, deloc. Ei spun că Rico Corelli, trebuie să fi știut despre Tignes Contemporană și Barry Парсоне. Și el pur și simplu nu a venit la stațiune, în general. Toată lumea a crezut că el este aici - killer, care era angajat de mafia, asasin angajat Tina, - și noi, pentru că noi hoteluri întâlni cu Corelli. Toate au fost aici, în afară de Corelli! "
  
  
  "Apoi, în cazul în care nenorocitule?"
  
  
  Kelly a ridicat din umeri. "Cred ca ne este mai bine pentru a da un semnal Хоуку de la început".
  
  
  Ne-am ridicat pentru a urca la deal, dar nu am putut lăsa ego-ul în pace.
  
  
  Ei, s-a întors și-am uitat din nou la epave.
  
  
  "De ce ea a plecat acolo?"
  
  
  Kelly clătină din cap. "Ea a fost o femeie frumoasă, Nick. Femeile frumoase fac prostii. Ar trebui să fie, ea a iubit Corelli. Și ura ego-ul, de asemenea,".
  
  
  "Sau iubit acești bani", i - am spus.
  
  
  "Tu nu ești atât de mult crezi despre oameni, Nick?" Kelly a oftat.
  
  
  "Dacă ar trebui să-l? Ar trebui să am, nu?" Ei calmat. "Cred că ea a decis că este cel mai bun mod, decât să alerge în jurul o piscină în aer liber, încercând să scape de plătit arme Rico Corelli".
  
  
  "Ea nu va afla niciodată, atunci când el este de gând să-l lovească", - fără patimă observat Kelly.
  
  
  "Interesant, în cazul în care este acest ticălos?" Ei, gândit pe jumătate cu voce tare.
  
  
  Cincisprezece
  
  
  În dimineața următoare, am fost primii la micul dejun. În ciuda aspect radiant juana nu e, ea s-a aflat în depresie spirituală. Ea a explicat acest lucru prin faptul că am fost capabili de a face lucrarea.
  
  
  Am mancat un mic dejun continental și așezat în lumina puternică a soarelui. Ei a propus o dimineață de schi înainte de a pleca în Spania, dar ea răspunse.
  
  
  "Vreau doar să colecteze lucruri".
  
  
  Ea dădu din cap. "Voi merge în Велету și voi face o pereche de jogging".
  
  
  Ea dădu din, gândurile ei erau departe.
  
  
  "Penny?"
  
  
  Ea nu a răspuns.
  
  
  "Doi penny?"
  
  
  "Ce?"
  
  
  "Pentru a fi întâmpinați de gandurile tale. Ce s-a întâmplat?"
  
  
  "Cred ca ea a crezut despre irosirea vieții umane. Tina Contemporană. Barry Parson. Mosquito. Prima dublă Rico Corelli. Și chiar Elena Morales - în cazul în care ea ne-a fost".
  
  
  Ei, a întins mâna și a luat ee de mână. "Așa funcționează lumea".
  
  
  "Nu este foarte bună pace".
  
  
  "Cineva a promis că acest lucru a fost?"
  
  
  Ea clătină din cap trist.
  
  
  Ei plătit factura și a plecat.
  
  
  A fost cool, dar în Велете încă foarte calm. Soarele ardea. Suprafața traseului a fost bine acoperit cu pulbere. Ei досталь, binoclu și supravegheat de panta. Așa cum am explicat anterior, cu partea de sus Велеты a fost de două redus.
  
  
  De data aceasta ei au decis să facă mai lungă de kilometraj, cel care разветвлялся la stânga, când coborând în jos. Cum mi-am pus-puncte înapoi în toc de piele, atunci când cineva s-a coborât peste stânci cu inversare de telecabină și s-a apropiat de mine.
  
  
  Acest lucru a fost herr Гауптли, și de această dată el a fost singur.
  
  
  Ea a fluturat. "Bună dimineața, herr Хауптли".
  
  
  El a zâmbit. "Bună dimineața, herr Peabody".
  
  
  "Am fost dor de tine ieri, sau când ne-am adunat împreună la schi".
  
  
  "Fără îndoială, o presiune din partea mediului de afaceri", - a spus el plăcut.
  
  
  "Da", am spus eu, repede privirea de la ea. Dar el se întoarse să se uite la panta.
  
  
  "Și în cazul în care este preferată o femeie?"
  
  
  "Ambalajul".
  
  
  "Apoi pleci?"
  
  
  Ea dădu din cap.
  
  
  "Îmi pare rău. Vremea a fost un astfel de bun".
  
  
  "Într-adevăr, nu există".
  
  
  El a zâmbit și a vinde pe o margine de stâncă, în partea de sus a traseului. Ei s-au alăturat lui, până când el a strâns зашнуровал pantofii lor și a început să freca de schi albastru ceara.
  
  
  "În cazul în care prietenii tăi?" - a întrebat-o eu, stând alături de el. Ce naiba, mă, în acest moment, mai mult nu a avut nimic de a face.
  
  
  "Ei la hotel", - a zâmbit el. "Se pare ca ei nu prea îi ardeau de dorința să mi se alăture astăzi. Noaptea târziu, în barul Esqui, au în jurul urechilor zburat люмумбы".
  
  
  "De obicei, sunteți de nedespărțit".
  
  
  "Așa și cu bani. Acestea atrag ca un magnet". El a zâmbit din nou, crows ale ego-ului ochi au fost profunde și de șters.
  
  
  "Ești un cinic, herr Хауптли".
  
  
  "Eu sunt un realist, herr Peabody".
  
  
  El a luat primul лыжу și a început ușor de aplicat ceara pe linie. El a fost strictă și методичным de salariat, ce era și de așteptat de la un german.
  
  
  "Фройлен Peabody îmi amintește de cineva din familia mea, - a spus el după o clipă.
  
  
  "Sigur?"
  
  
  "Știi, am avut o fiica". El s-a uitat în sus. "Desigur, tu nu ai știut. Scuze". El a continuat sa ceara
  
  
  
  
  
  
  
  Tipuri de traducere
  
  
  Text Traducere
  
  
  Textul original
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Rezultatele de traducere
  
  
  ing. "Ea a fost cea mai frumoasă fată".
  
  
  "A fost, herr Гауптли?"
  
  
  El a ignorat mea intervenție. "Hei, a fost nouăsprezece, și ea a studiat la universitatea", a continuat el. "Femeia mea - mama ei - a murit când ea era mică de cinci ani fetiță. - E teamă, ea nu a putut da hei buna orientare in crestere. Ați înțeles?" Ego-ul ochii s-au ridicat și s-au întâlnit.
  
  
  "Nu am fost niciodată de tatăl său, de aceea eu nu pot să știu, herr Гауптли".
  
  
  "Sincer reumatism". El a oftat. "Ce ar fi acest lucru ne-a fost părinte neglijarea sau risipă nejustificată a bunurilor materiale față de ea - atunci când ea a plecat la universitate, am pierdut legătura".
  
  
  "Acest lucru se întâmplă în zilele noastre".
  
  
  "În cazul ei, s-a întâmplat cel mai rău lucru. Colegii săi au fost foarte pasionat de droguri". El s-a uitat din nou la mine. "Și ea a fost implicată în acest grup de la o astfel de măsură, că nu am putut face față". El a continuat indepartarea parului ceara. "Se aprinsese de dragoste de heroină".
  
  
  Ei se uită la Хауптли.
  
  
  "După un an, apoi de acomodare ea a murit din cauza unei supradoze". El a privit în depărtare pe Вегу Granada. "Auto-control".
  
  
  "Îmi pare foarte rău, am spus eu.
  
  
  "Nu are sens să pierzi de mai sus la o astfel de dată ulterioară", a spus Хауптли sunetul ascuțit în comparație cu, de obicei, o voce plăcută.
  
  
  "Îmi pare rău despre această pierdere de vieți umane", am spus eu, gândindu-mă că Juan a spus la micul dejun.
  
  
  El a ridicat din umeri. "Într-un sens, ei dau vina pe tine. Ea s-a eschivat de la răspundere tatălui. L-a apropiat cu alte femei - nu cu unul, ci cu mai multe - și пренебрегал de fiica sa". El sa gândit pentru o clipă. "Și ea a răbdat disprețul meu, reacționând așa cum a putut. A-l respinge pe sine exact așa cum el a respins-o".
  
  
  "Un psiholog poate spune mult", - avertizare-am spus. "Auto-examinare - periculos joc".
  
  
  "M-am întâlnit nu doar cu femeile. Sa implicat în această afacere".
  
  
  "Toți bărbații ar trebui să fie de profesie", i - am spus.
  
  
  "Dar nu unul care am fost".
  
  
  Sa uitam de el, știu că el a fost de gând să spun.
  
  
  "Afacerile", - a spus el cu un zâmbet amar. "Da. Ei, destul de probabil, снабдил-te de heroina, care a sinucis singurul meu copil. Cum este corelat cu ta morala, herr Peabody?"
  
  
  Ei, clătină din cap.
  
  
  "Acest lucru nu se combină bine cu a mea. L-a început analiza de afaceri, care am fost întotdeauna. Ei au început să se gândească despre ego impactul asupra omenirii. Nu mi-a plăcut ceea ce am văzut".
  
  
  El a ales un alt schi și a început să ungeți-l ceara.
  
  
  "Am decis că e timpul să plece de afaceri și să înceapă să stabilească fărădelegile lor pe ani".
  
  
  Ei nimic nu ar fi putut spune. Ea a fost de așteptare pentru.
  
  
  "Ei mi-au spus ce se va întâmpla, dacă voi pleca de organizare. Mă vor căuta până la marginile lumii. Și ucide". El безрадостно a zâmbit. "Ați înțeles?"
  
  
  "Da, signor Corelli".
  
  
  "Enrico Corelli", - a spus el cu un zâmbet jumătate. "Rico Corelli, iar tu Carter. Mi s-a spus că Nick Carter, cel mai bun".
  
  
  Ea dădu din cap. "De obicei. Nu întotdeauna. Dar de obicei".
  
  
  "Eu vă spun, acest lucru a fost administrativă probleme de la început. O simplă întâlnire, nu-i așa? Întâlnire în zăpadă - și rezolve cu zăpadă!" El a râs, arătând dinți puternici. "Este o glumă, domnule Carter! O gluma".
  
  
  "Da", a mărturisit eu.
  
  
  "Acest lucru părea destul de simplu. Ei părăsesc Corsica pe Лисистрате și întâlnesc cu tine în Sierra Nevada".
  
  
  "Desigur."
  
  
  "De la început au fost probleme. Capo a devenit cunoscut despre meu plan. Cine este dintre cei apropiați, a ghicit. Sau подслушал. Mafia a decis cu mine un contract".
  
  
  "Țânțar".
  
  
  "Da. Pentru a preveni o astfel de lovitură, l-a convins pe vechiul său coleg Базиллио Di Ванесси portretiza meu iaht. Și foarte drăguț fată, cu care ea a dormit, s-a dus cu el, pentru a face o caracterizare a prezentului".
  
  
  "Ați fost încadrat de propria persoană?" - ușor, am spus.
  
  
  "Nu știu ce lovitură va fi de succes, - a zis Corelli. "De fapt, ea a făcut ceea ce spui. Dar într-adevăr nu a crezut că Москит se vindecau. Ei, în speranța că o întâlnire între Basilio și voi trece fără o zgudui, și această întâlnire între tine și mine poate fi organizată. "
  
  
  Ei oftă.
  
  
  "Dar asta nu e tot. Cu puțin timp înainte ca ea a părăsit un iaht în Valencia, ea a descoperit că frumoasa mea privighetoarea suedeză găsi cu cale să scape de mine!"
  
  
  "Tina Contemporană?"
  
  
  "Da. Ea hoteluri pentru ei a murit. Ea însăși la o concluzie cu mine un contract". Corelli сардонически a zâmbit.
  
  
  "A fost motivul?"
  
  
  "Mi-a fost la fel de curios ca și tine, domnule Carter. Trebuie să înțeleagă Noroi un pic mai clar".
  
  
  Ei bine ei au înțeles, dar nu a spus nimic.
  
  
  "Este o nimfomană, domnule Carter. Cred ca pentru tine nu este de mirare. Dar, probabil, motivul pentru care ea s-a transformat într-o astfel de фрейдистский simbol, la fel de interesantă ca și faptul de a-l obsesii".
  
  
  Ei cu o curiozitate-am uitat la el.
  
  
  "La cincisprezece ani, a violat-suedeză argatul. Ea a rămas însărcinată. Avortul a fost de succes, dar s-a dezvoltat sepsis. La cincisprezece ani, hei făcut гистерэктомию. Este бесплодное, frumoasă, inteligentă ființă a devenit obsesiv de nimicirea acesteia. feminitate, cu incapacitatea sa de a fi mama. Deoarece ea nu ne-a fost o femeie, ne bărbat, ea a devenit ceea ce trebuie să devină supraom! Cu această frumusețe și această înțelepciune - vă asigur, intelectul este limitat
  
  
  
  
  
  
  Tipuri de traducere
  
  
  Text Traducere
  
  
  Textul original
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Rezultatele de traducere
  
  
  Эсс, domnul Carter! - ea a decis că își va asuma un mic imperiu, un maestru care a fost ".
  
  
  "Rețeaua de droguri", i - am spus.
  
  
  "Este absolut fantastic. Acum ei vorbesc despre ei ambițiile apoi ce am decis să distrugă acest lanț și de a descoperi ei cele mai intime secrete Departamentului anti-drog din Statele Unite".
  
  
  Ea dădu din cap. "Și acesta a fost motivul pentru care ea a angajat parsons, iar apoi mi să te omoare!"
  
  
  "Acest fapt. Din fericire, ea a interpretat primul ei шокированную reacție la decizia mea de a analiza un circuit, ca suspecte și ținea ochii deschiși. Deși ea mi-a promis că va rămâne credincioasă mine și vor să mă însoțească în America, ea a ghicit că ea L-a culcat. Ei a inclus-o telefonic - vila noastră în Corsica mare, și toată lumea din jurul nostru are o mai mare libertate - și în cele din urmă l-a auzit pe acesta să încheie un contract cu Barry Парсоном în Malaga.
  
  
  "Cel mai interesant".
  
  
  "Următorul meu pas a fost de a trimite propria mea spion pe parsons, iar apoi mi. Cred, de altfel, că veți găsi parsons, iar apoi mi fișierele de Interpol, ca Daniel Tussauds, regretatul francez subteran. El a fost un deceniu de copil în timpul războiului mondial. Doi, și a crescut la spionaj și crime ".
  
  
  "El este mort acum".
  
  
  "Am suspectat". Corelli a ridicat din umeri. "Am auzit despre retragerea de la discoteca cu prietenul dvs. la Malaga".
  
  
  Ea a zâmbit. "De la tine puțin evadare".
  
  
  "Este suficient", - a oftat Corelli. - Ei bine, Elena Morales privit Парсоном, permițându-emu ridica în barre în Torremolinos. Și anume ea m-a avertizat, declară că el a venit în Sare-și-Ньев, să mă găsească și să-l omoare. Pentru acest motiv, el nu a întâlnit într-Велете ".
  
  
  "Aceasta este a crezut".
  
  
  Corelli a dat din cap. El a terminat cu schiurile. "Am sperat că, probabil, Tina poate fi ucis pe un iaht Лисистрата, dacă acolo se întâmplă ceva, dar, după cum știți, ea a scăpat de leziuni grave. Deși Capo bine planificat moartea. Acest lucru a însemnat că eu ar trebui să urmeze vremea, pentru ca nimic nu s-a întâmplat. doar un criminal Capo, dar și pentru asasin Tina! Un țânțar. Și pastorul. Așa că am pur și simplu stahl герром Хауптли, наняв mai multe șomeri actori de la Valencia, pentru ca ei au jucat un rol mele presupuse de lingușitori ".
  
  
  Ei râd. "Esti foarte ingenios om, domnul Corelli".
  
  
  "Am trăit o viață lungă din cauza mea ingeniozitatea foarte periculoasă profesie". El încruntat. "Nu este o profesie. Iată lucrurile care spurcă pe sensul de profesie. În foarte periculos de înșelătorie. Un cuvânt bun. Aspru. Plat. Неромантичный. Racheta".
  
  
  Ea dădu din cap.
  
  
  "Am privit cu admirație pentru tine destul de mult timp". Corelli a zâmbit. "Am știut imediat că ai ucis Москита. Și a prezis că omori și parsons, iar apoi mi. Moartea Tina a devenit o surpriză pentru mine. Eu nu cred ca ea sa sinucis, cum se spune în Prado Llano. Dar eu cred că ea trebuie să fi, a pierdut controlul asupra această mașină, apoi ce este posibil a constatat că Parson mort, și a decis că știu despre ea, la toate și ucide-l ".
  
  
  Ei, a spus: "În acest caz, ea a decis să scape, înainte de a le-ați învățat, că ea este aici".
  
  
  "Exact."
  
  
  "Ea este moartă. De a vota și tot ce este legat de aceasta".
  
  
  Corelli a dat din cap. El a tergiversat coliere de prindere la schi, подогнал la el cizme și îmbrăcat cleme. El s-a sculat și și-a îndoit genunchii.
  
  
  Ea a început să se îmbrace.
  
  
  "Nu vrei să ia o plimbare cu mine?"
  
  
  "Frumos."
  
  
  El ухмыльнулся. "Înainte de asta, Nick, l-ar fi hotel, pentru a-ai apucat de acest lucru".
  
  
  Ea a privit în jos. El m-a impresionat prin plic. Pe nen a fost umflatura. A deschis plicul și am văzut un prieten la fel de roll - microfilm.
  
  
  "Este doar ceea ce crezi. Nume. Locuri. Data. Toate. Pe tot drumul din Turcia prin Sicilia, și Riviera până în Mexic. Nu puteți dor de lucrurile noastre, nostru omului, dacă urmați fapte. Ei doresc acest lanț de distrus, astfel încât ei nu se va aduna din nou. Bella Beatrice ".
  
  
  Beatrice. Ego-ul fiica. Și nu este oare imaginea de feminitate Dante?
  
  
  "Bine, Corelli", i - am spus.
  
  
  El a pălmuit-mă pe spate. "Să mergem!"
  
  
  * * *
  
  
  El a început lent traverse față de linia de cădere, apoi a traversat-o pantă și s-au grăbit în jos turn-by-turn pe fugă. Apoi, el se întoarse înapoi în frumos decorată christie și-a plimbat o gramada de pietre.
  
  
  Sa bagat microfilm lea intern minut de schi jachete și a fugit după el. Zapada a fost pozat în cele mai multe ori. Ei, am simțit cum mi schiuri pătrunde în pulbere cu un elastic sa-si revina.
  
  
  Sub mine a fost Corelli, atunci când sa mutat la încovoiere stânci. El a îndeplinit mai multe răsturnări de situație, a intrat în ведельн, apoi se întoarse pe o gamă foarte largă de traverse de пологому colțul drumului.
  
  
  L-a coborât în spatele ei, făcând mai multe răsturnări de situație, și стряхнув curbele corpului. La sfarsitul cursei, deschis pe traversa, a văzut-o a treia schior pe subsidiar traseu.
  
  
  Pârtiile au fost astfel, că intercalate de votare, la anumite intervale de timp se intersectau, ceva ce semăna cu două sârmă, care în anumite locuri s-au desprins răsucite.
  
  
  Acest lucru a fost un tânăr în sacou maro. El părea un adolescent, cel puțin, el a fost жилистое, corp fizic. Indiferent de vârstă, el a fost un excelent schior. Ego-ul schiuri впивались în zăpadă, și el a fost un maestru de răsturnări de situație și de drift.
  
  
  
  
  
  Tipuri de traducere
  
  
  Text Traducere
  
  
  Textul original
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Rezultatele de traducere
  
  
  deține parcurs.
  
  
  Pe o porțiune de pantă, în cazul în care converg două trasee, un tânăr schior s-a lovit la cot, și a coborât încet în jos de o serie de plane traverse. Când a ajuns la Corelli, el s-a ascuns de la vedere la rocky muntos разделявшим două trasee.
  
  
  "Sala de minunat", i - am spus.
  
  
  El dădu din cap.
  
  
  "Când ești приедешь în statele Unite, ei voi conduce în Alta și Aspen. Ți le place!"
  
  
  El am ras. "Eu pot să te iau pe asta!"
  
  
  "O afacere bună", i - am spus. "Continuă. Ei voi merge cu tine la următoarea oprire".
  
  
  El a chicotit și a pornit la drum.
  
  
  Ei a venit după câteva clipe, apoi ea. Mea dreaptă jet de un pic în spatele, și a încercat să se adapteze rack pentru o mai bună mușcătură.
  
  
  Sa mutat de mai крутому rupere, замедляясь cu ajutorul către un plug de zăpadă, pentru că jumper între cele două ieșiri de roci a fost prea îngust pentru manevre fine, apoi a ieșit pe larg de compensare, în jurul valorii de zăpadă și gheață, care se ocupă de arăta ca un teren de joaca pentru picnic pentru orice schior. L-a văzut Corelli, la capătul îndepărtat.
  
  
  Ei au mers în jos, urmând Corelli la stânga, și este în acest moment ei din nou, a văzut pe băiat.
  
  
  El a coborât mai repede noi doi, în subsidiar, cursa și acum se apropia de benzi de intersecție a două trasee în partea de jos a larg покатого câmp.
  
  
  Pentru o clipă, ea s-a oprit, crashing în zăpadă la hochei oprire, și doar în picioare acolo. Pulbere a fost bun. Zăpadă în partea de jos părea solid. Dar nu mi-a placut unghiul de vedere. Vreau să spun, că el a fost abrupt și aproape plat, dar în partea de sus a fost вогнутый pantă, care nu mi-a foarte placut.
  
  
  Și totuși, Corelli, fără probleme shell pe el, la jumătatea drumului. El a fost condus la stânga, direct de la mine, și în timp ce-l privea, el a intrat într-o furtună și s-a întors de la dreapta la stânga. În spatele lui l-a văzut pe tânăr de la o altă cursă, se apropie de creasta stâncii, отделявшему nostru în viață decât ego-ul.
  
  
  Am fost doar de gând să plece, când ochiului prins предупреждающую blițul. Din nou, a ridicat capul, прищурившись de la soare strălucitor. Ochii mei au jucat cu mine o glumă proastă? Nu!
  
  
  Un tip ceva de ținut în mâna dreaptă, iar stânga сжимал ambele schi bastoanele. El a ținut un fel de arme - Da! Acest lucru a fost un manual de arma!
  
  
  Acum copilul s-a oprit și apoi se așeză pe zăpadă. Acum, el a fost în stânci, și ei nu a putut vedea că el a făcut-o, dar eu, instinctiv, știa că el scopul în Corelli, care a zburat cu el la schi, fără să realizeze că el a fost orientat la vedere.
  
  
  "Хауптли!" Ea a strigat, folosind ego acoperire, în caz de, dacă am păcălit un fel de iluzie optică.
  
  
  El repede întoarse capul, uitându-mă în sus pe deal. Ei, a fluturat mâna spre tânăr. Corelli s-a întors și nu a văzut cu colțul său. Ea cu disperare замахал предупреждающе. Corelli a dat seama că ceva nu este așa, și a reacționat. El a încercat să schimbe linia de curse de cai, dar și-a pierdut echilibrul și a căzut din cauza unui parbriz de toamna. Dar el a luat în mână și a lovit în coapsă, și apoi a început să alunece.
  
  
  Ei запрыгнул pe schiuri și a lovit палкам, străduindu-se în jos la stânci, peste care a fost așezat un adolescent. Sa bagat ambele schi bastoanele sub brațul stâng și досталь люгер.
  
  
  Magnatul a apărut în jurul valorii de nicaieri. Ei, sa uitat la pietre la a cerut cap de un tip, dar nu au văzut nimic. Magnat-a luat la jumătatea distanței dintre genunchi și husă pentru schiuri și aruncă-mă cu fața în zăpadă, complet rupt de o лыжу, când, dispozitive de protecție mâner de slăbit, și a mers mai departe de рыхлому câmp. Ei, a alunecat și, în cele din urmă, brusc s-a oprit. Un alt jet pune lângă mine. Chiar nu-mi amintesc ca el отрывался.
  
  
  Corelli a evadat de zăpadă și acum s-a întors, ca în fiecare an, pe pietre.
  
  
  S-a auzit primul foc. El a ratat. Acum, ei ar putea vedea ca un adolescent merge în jurul stâncilor și se mișcă înainte. Ei нацелил "люгер" emu în cap și a apăsat pe trăgaci. Prea departe spre dreapta.
  
  
  El repede s-a întors și a văzut pe mine. Ego-ul șapcă a scăzut. De aur părul transmise în jurul ego-ul gâtului.
  
  
  Acest lucru a fost Tina Contemporană!
  
  
  Ea a fost atât de uimit, încât nu putea să se gândească.
  
  
  Dar apoi creierul meu fără sugestii pentru a repeta istoria.
  
  
  Tina!
  
  
  Acest lucru nu a fost trupul ei în roșu "Jaguar".
  
  
  Acest lucru ar trebui să fie Elena Morales. L-a văzut acest lucru acum. Ei, a vazut ca Elena a intrat în cameră parsons, iar apoi mi-a găsit un cadavru parsons, iar apoi mi unde suntem ego-ul nu este lăsat în urmă. Și a văzut ee în camera de - acolo a fost deja Tina Contemporană! Tina a venit în Sare-și-Ньев, pentru a găsi parsons, iar apoi mi trimite ego-ul la Corelli, pentru că ego-ul a ucis. Și ea a găsit mort parsons, iar apoi mi - înainte ca Elena a intrat în cameră. Prin urmare, ea a sunat în camera de zi, pentru a aduce pe Elena. Și a venit Elena, vizează un mesaj.
  
  
  Tina a făcut Elena ieși pe balcon și să coboare la roșu "Ягуару", pentru că acum știa că Elena este ochii și urechile Corelli. Ea a plantat-o în "Jaguar" și a murit frânt. La rândul său potcoavă, ascunzându-se în minte, ea l-a susținut Elena la volan, mi-a "Jaguar" în schi, pantofi sau ceva de grea, în timp ce țineți pedala de accelerație, și însăși отпрыгнула.
  
  
  Și a fugit în întuneric, în timp ce ei de coajă, imediat în spatele ei.
  
  
  Și acum...
  
  
  Acum, ea a venit pentru a ucide Corelli și cea mai apuca наркосеть, ca întotdeauna.
  
  
  
  
  
  
  Tipuri de traducere
  
  
  Text Traducere
  
  
  Textul original
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Rezultatele de traducere
  
  
  ice hotel face!
  
  
  L-a văzut, cum Corelli a urcat din nou și se uită la Noroi. Tina a țâșnit din nou în mine. Ea a răspuns hei foc. Ei a fost prea departe de a face ceva bun.
  
  
  Ea sa uitat la mine, apoi la Corelli și a mers pe jos prin zăpadă la Corelli. El a încercat cu disperare să iasă din zăpadă și merge în jos pe deal. Ca și mulți bărbați care practică extrem de periculoase profesii, el în mod clar nu-i plăcea să poarte arme la ei.
  
  
  Ea a intenționat s-au grabit la el în lor de schi, pantofi, extrem deține arme.
  
  
  Zăpadă în jurul valorii de un magnat puternic înghețat. Ei au putut vedea cum se потрескивает de tensiune în partea de sus a pantei, care образовывал rotunjit circuit, trapă electrică la partea de jos a câmpului.
  
  
  Ei, отодвинулся, a scos Люгер" în zăpadă și a tras o dată, de două, de trei ori. În aer ecou разнеслись fotografii. Zapada разлетелся în toate părțile. A avut loc раскалывающаяся crack, și toată aragaz zăpadă și gheață a început a se topi de - împărțiți în două echipe cu partea de sus și jumătate de un mogul, care mi-a fost pe pământ.
  
  
  De la început el se mișca rapid. Tobogan!
  
  
  Ea предвидела ego-ul apropiere, dar nu a putut evita acest lucru. Ea a țâșnit în Corelli, de două ori, apoi a fugit de la el, sustrăgîndu-se de zăpadă roller coaster, dar ea a prins-o și a susținut în jos. Ei, a vazut ca ei galben părul a dispărut în acest material.
  
  
  Apoi, zapada s-a acumulat și a început să arunc cu pietre coloanei vertebrale, cazandu-va cu un bang, și hohote.
  
  
  L-a adunat de schi și a coborât încet de la Corelli.
  
  
  El a întins efectuate de calcul, hemoragice la moarte în zăpadă.
  
  
  Ei, a venit la el. Ego-ul fata de побелело de rănit, iar ochii au fost расфокусированы. El a fost în stare de șoc.
  
  
  "Distrugeți circuitul!" - i-a șoptit el la mine.
  
  
  L-a ridicat ego-ul cu capul în zăpadă. "Voi face acest lucru, Rico".
  
  
  Ei, pentru prima dată numit ego pe nume.
  
  
  El lăsă în urmă cu un zâmbet pe buze.
  
  
  Șaisprezece
  
  
  Ei închis ego veci.
  
  
  L-a ajutat guardia Civil de a avea grijă de corpul Corelli, apoi a plecat la schi, atunci când mai multe persoane cu pluguri au început să sape pentru Tina Contemporană. L-a luat deoparte omului cu fu-маньчжурскими mustață și raportate emu despre tristul final Barry parsons, iar apoi mi.
  
  
  Cabină de duș a fost frumos de a elibera tensiunea și stresul asociat cu acest lucru cu Spanish Connection. Ei вытерлась un prosop în camera lui înainte de a se îmbrăca și bat pentru juana nu e Rivera. Este timpul de a spune hei ultimul capitol de istorie și începe cu ea un drum în Malaga.
  
  
  Sa verificat "люгер" în наплечной toc, висевшей peste bordura, și a ajuns pentru un halat de baie. Deoarece picioarele mi s-au uscat, ei lipit stiletto și aruncat din umeri la rece terry pânză. Oglinda de la baie a fost afișa având opțiunile dezactivate, dar am reușit să причесаться. Ei au verificat încă o dată și a constatat că suvite gri nu mai apăreau apoi ce am tras ih cu o săptămână înainte de aceasta.
  
  
  Ei, știa că în viitor voi vedea ih mai mult, nu mai puțin.
  
  
  Valizele mele au fost ambalate - am făcut-o înainte de a intra în duș, și l-am gândit, purtați dacă sunteți haine, înainte de a apela Хуане, și apoi gândit, ce naiba, a mers la zi și a bătut cu degete articulate.
  
  
  "Conectați-vă", - a ascultat ei înăbușit vocea.
  
  
  "Esti gata?"
  
  
  Raspunsul a fost nu.
  
  
  Ei, a deschis ușa și a intrat.
  
  
  Ușa în spatele meu s-a închis, și am fost surprins s-a întors și a găsit Juan în scaunul de vizavi de mine. Ea a fost complet обнажена, gura ei a fost обвязан cu o batistă, iar mâinile au fost legate la spate și legat de un scaun. Ee picioarele s-au legat de picioare însă scaun. Ea se uită la mine muți умоляющими ochii.
  
  
  Ei, aplecat spre clanță.
  
  
  "Nu, nu, Nick!" - ușor de spus vocea.
  
  
  Perdele la ferestre замерцали, și din ei a ieșit Tina Contemporană, ținând în mână un pistol. Acest lucru părea imens - pentru a îmbolnăvit. Acest lucru a fost Parsons Webley Mark IV. Ea a fost îmbrăcat în haine de schi - în același mod în care ea a fost pe o pantă. Ea a fost umed și rece, dar în rest este destul de sine. Ee ochii îi ardeau de pasiune acțiunile iresponsabile ale.
  
  
  "Salut, Nick", - a spus ea cu un râs vesel.
  
  
  "Tina", i - am spus.
  
  
  "Da. Ei nu au murit într-o avalanșă, pe care l-ai zidit".
  
  
  "În mod clar".
  
  
  Ei, s-a întors și încă o dată s-a uitat la обнаженное corpul juana nu e. Anume atunci a văzut arsuri de țigară ee nud piept. Ei se cutremură. În Tignes Contemporană au fost садомазохистские înclinații, probabil, lesbiene, înclinații, care au dus la нимфомании.
  
  
  "Ești bolnav, Tina, - ușor, am spus. "Ce bine este de a provoca durere astfel de oameni, ca Juan?"
  
  
  Tina a explodat. "Rico a fost un prost, încercând să rupă lanțul de droguri! El a fost cel mai bun din lume schema de câștig - și el hotel nah scăpa!"
  
  
  "Dar aceasta este o metodă a ucis ego-fiica".
  
  
  Tina a zâmbit. "Aceasta a devenit fiica шлюхой, ca și toate femeile - fiecare bărbat a studiat în ceea găsim un colegiu, în care ea a mers".
  
  
  "Doar în imaginația ta, Tina", i - am spus. "Ai nevoie de un psihiatru".
  
  
  Ea запрокинула cap și a râs. "Esti puritan, Nick! Tu știi acest lucru? Puritan!"
  
  
  Ea a crezut despre наплечной toc, висящей pe un pat în camera mea, și l-a blestemat pe tine pentru ceea ce a fost o prostie prost. Fără ea oriunde nu merge. Tot din cauza prost sentimental
  
  
  
  
  
  Tipuri de traducere
  
  
  Text Traducere
  
  
  Textul original
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Rezultatele de traducere
  
  
  Interesul pentru Хуане River a făcut moartea ei.
  
  
  "Dă-mi microfilm, Nick", a spus Tina, pleacă de la perdele, în cazul în care ea a fost de așteptare pentru mine. "Te-am văzut cu Rico. Tu trebuie să-l obțineți. Dă-ego-mi, sau ea te omor".
  
  
  "Nu există fapte, Tina, i - am spus. "Dacă ei dau de film, omori noi doi și pleci".
  
  
  "Nu", a spus Tina, ochii ei străluceau. "Nu-mi pasă, că sunteți cu acest сукой faci. Puteți pleca și mă duc înapoi în statele Unite, nu-mi pasă. Aveam nevoie de un microfilm, și eu vă voi da drumul".
  
  
  Ei, clătină din cap. "Ne că, iubito".
  
  
  Ee, ochii erau vii și albaștri, ca de gheață de gheață. Ea a crezut despre fiorduri scandinave și gheață. Și l-am gândit despre acest minunat corp, sub haine de schi.
  
  
  Tina a indicat pe Juan grea britanic "Вебли". Sa uitat la nele cu aproape тошнотворным farmecul. Ochii juana nu e speriat закатились. L-a văzut, ca ea tremură. De ee obraji потекли lacrimi.
  
  
  "Esti un monstru", - calm, am spus. "Mă auzi, Tina? Ai putea să mă ia pe mine, nu chinui Juan. Că tu ești pentru tratament inuman ființă?"
  
  
  Tina ridicat din umeri. "Voi ucide pe contul de pînă la trei, dacă tu nu-mi aduci aceste filme, Nick".
  
  
  "Nu am de film", - a spus repede am. În mod neașteptat că am un plan. Ei de hotel, pentru ca ea s-a gândit că am prea multe протестую.
  
  
  Ochii ei redus. "Te-am văzut cu Rico. Tu trebuie să fi primit de la el un film. Uem a fost nevoie de o întâlnire cu tine în particular. Vot și de toate. Și el ego-ul primit. El trebuie să fi dat de ego-ul tău. Odin, Nick".
  
  
  Sa fost transpirație. "Tina, ascultă-mă! El s-a dus microfilm prin e-mail. El s-a dus ego-ul de la Washington".
  
  
  "Rico nu stahl ar avea încredere mail!" фыркнула Tina. "Știu că ego-ul mai bine decât asta. Gândește-te mai bine, Nick. Două".
  
  
  "Tina, este adevărat!" Ei impulsiv mutat la ea. "Și acum zăcea un pistol și trage-Juan în jurul valorii de scaun!"
  
  
  Tina s-a întors spre mine. Puțin grele pistol a fost trimis la mine în piept. "Este Webley.455 Nick", - a spus ea, скривившись. "Este la fel de puternic ca la Colt de Frontier. Nu mă face te rupe în bucăți. Pe o astfel de distanță scurtă de ta de piept și de inimă nu va mai rămâne nimic. Mi-ar fi trebuit să scotocesc prin lucrurile tale, pentru a găsi un film. Și-mi prea place a ta mare de solid pentru a distruge ego-ul. Dă-ego-mi Nick. Filmul! "
  
  
  Juan plâns.
  
  
  Ei un pic agitat.
  
  
  "Nu!" - i-a strigat Tina, apoi a depus arma la goluri juana nu e, puține la doar câțiva centimetri de a ei de păr. "Dă-mi acest film, Nick. Sau ea va muri!"
  
  
  Sa uitat la hax în disperare.
  
  
  "I-am spus unu și doi, Nick! Acum - de a vota ultimul moment..." Ea a oftat.
  
  
  "Stai!" Ea a plâns. "Este într-o altă cameră!"
  
  
  "Eu nu cred în acest lucru", a spus Tina, cu un ușor surâs. "Nu. Tu ești acest lucru este în sine. O astfel de prețios".
  
  
  Fata mea a căzut. "Cum poți fi atât de sigur?"
  
  
  Ea a zâmbit. "Eu știu! Vot și de toate. Ei știu!" Ea sa mutat la mine. "Dă-mi -!"
  
  
  Ea a urcat într-un minut său махрового de halat. "Tina..."
  
  
  "Lent!"
  
  
  Ea a ridicat greu de bot și нацелила-mi în gât.
  
  
  Ei, s-a retras. "Aceasta este a mea de buzunar".
  
  
  Ea se uită la mine, ochii ei s-au prins, mintea ei a lucrat repede.
  
  
  "Atunci scoate-ți propriul halat de baie și dă-mi. Încet".
  
  
  Ei dezlănțuit orar, cu înverșunare de gândire. Film în buzunar, desigur, nu a fost. Încă...
  
  
  "Off!" - огрызнулась ea.
  
  
  Ea a fost prea departe pentru a prinde-l cu mantia, ca el mai întâi sperat. Ei ganduri ego-ul de pe umăr și a scos de pe corp. Ei se afla acolo, gol și neprotejat. În cazul în care numai ea a fost mai aproape, l-ar fi scuturat halat de baie, smuls Уэбли de ee mâinile și ...
  
  
  "Aruncă-este la pat!"
  
  
  Ei oftă.
  
  
  Ea sa mutat la el, приставив arma la piept și de inimă. Mâna stângă ea nr într-un buzunar. Gol. Și apoi un alt. Gol.
  
  
  "Un mincinos!" a strigat. "În cazul în care acest lucru? În cazul în care acest lucru?"
  
  
  Ei, am văzut cum ochii ei ardeau albastru flacără, atunci când ea sa uitat la mine, alergând cu privirea în sus și în jos pe corpul meu, și la picioarele mele. L-a mișcat ușor piciorul, вздрагивая și încercând să nu pentru a da hei vedea aceste bandă în același loc în care a avut loc cu spatele gleznele mele.
  
  
  Ei involuntar tradus vedere de pe piciorul drept. Ea a observat ca a fost plecat de mintea mea, și ochii ei s-au redus în reverie. Ea s-a uitat mai atent la mea de picior, apoi pe piciorul meu, și ea a văzut o bucată mică de bandă adezivă, care trece de la partea din spate gleznele mele.
  
  
  "Moțiunea de ea!" - огрызнулась ea. "Atașați la glezna! Adu, Nick. Adu-ți și..."
  
  
  "Tina, jur pe tine!"
  
  
  "Vrei să-l l-ai ucis și și-a scos acest film cu tine?"
  
  
  Ea știa că ea se va face.
  
  
  Senzație de gol și vulnerabil, sa aplecat și a ajuns la glezna dreapta. Când ei надевал ego-ul, bandă a fost slăbit din cauza umezelii de sub duș, și imediat a scos toc.
  
  
  "Rapid!" A chemat-o pe mine, s-a aplecat pentru totdeauna de mine, a întins mâna stângă, a lua-o de la mine.
  
  
  Ei tras de stiletto și a venit la ea, întinzând mâna stângă, ca și cum ea a ținut-o de microfilme. Ochii ei метнулись meu comprimat pumn, și ea рефлекторное aceasta.
  
  
  L-a împins-o cu pumnul. Ea a permis degete atinge ego-ul. Sa apucat de ee pentru încheietura mâinii. Cu
  
  
  
  
  
  
  Tipuri de traducere
  
  
  Text Traducere
  
  
  Textul original
  
  
  1507 / 5000
  
  
  Rezultatele de traducere
  
  
  La un moment dat l-a făcut mâna dreaptă la ee corpul și blocat stiletto hei, în gât de plată chiar sub ureche.
  
  
  Ea cu булькающим strigăt a țâșnit din "Уэбли".
  
  
  Ochelari de cal, a spart zidul hotelului, dacă poți să ajungi în altă parte.
  
  
  Pieptul meu ars de foc взрывающегося de praf de pușcă.
  
  
  Ei s-au retras.
  
  
  Ea a căzut, și sângele arterial care țâșnește în jurul ee corp auriu piele.
  
  
  Ce pierdere.
  
  
  Ce fel de piscina infernal pierdere.
  
  
  Вздрогнув, ea s-a sculat, și-a ridicat trupul ei și a dus la pat.
  
  
  Într-o zi, ea a deschis ochii.
  
  
  "Nick", - șoptit ea și distractiv de a zâmbit. "Niciodată nu am trăi până la șaptezeci și șapte, nu-i așa?"
  
  
  "Ați ales greșit profesia", i - am spus.
  
  
  Ea обмякла.
  
  
  Ea s-a adresat cu o scrisoare de la Хуане, încercând să-l consoleze, отвязав ei de scaun, apoi târât într-un dulap, în cazul în care ea переоделась. Apoi m-am dus în camera lui și a urcat într-sa.
  
  
  M-am dus înapoi. Ei au păstrat lor Rolleiflex acum, în căutarea exact așa cum trebuia să arate mea de coperta. Draga vechi Șoim.
  
  
  De fapt, delle, ea a fost fericit să se îmbrace. Când ești îmbrăcat întotdeauna mai ușor de a vorbi despre lucruri de zi cu zi.
  
  
  "În cazul în care acest microfilm?" - m-a întrebat Juan.
  
  
  L-a ridicat Rolleiflex. "Aici", am spus eu. "Bun operator întotdeauna poartă un film în cameră".
  
  
  Ea mi-a arătat limba.
  
  
  Ei este filmat pe peliculă. În cele din urmă, ea a fost una în jurul valorii de cele mai bune fotografi de Mijloc de Vest, nu-i așa? Și Хуане nu a fost nevoie să știu că am în buzunarul de la pantaloni se află microfilm, ca un pachet de țigări sau un breloc, nu-i așa?
  
  
  
  
  
  
  Conspirație Cap De Deces
  
  
  
  
  Conspirație Cap De Deces
  
  
  Prolog
  
  
  Insula Мумура a fost similar cu mica bijuterie verde inchis-albastru бархате partea de sud a oceanului Pacific. Ascunse în colțul din arhipelagul Tuamotu, Мумура a fost printre puținele insule polineziene, nu au fost supuse influenței misionari și de civilizație. Poporul Мумуран rămas încă liber în adevăratul sens al cuvântului. Nimeni nu надевал lor de la picioare pantofi strâmt și nu прикрывал minunate maro piept de femeile lor. Doar ih aproximativ cinci sute de persoane, ei nu au bănuit despre paradis, care a fost ih insula, pentru că ei nu știau nimic altceva.
  
  
  Aproape întreaga populație este acum asteptat pe plaja de aur, atunci când un motor barca taie ușor înclinată буруны k ih malul. În partea din față a acestui străin nava a stat de Atm-uri, înalt și drept, nu боявшийся viteza navei sau hohote de motor, așa cum se cuvine, conducătorul.
  
  
  Când barca s-a oprit la câțiva metri de la mal, bărbații au alergat la șeful său, iar femeile au rămas pe mal, emoționat râzând între ele și de asemenea, a avertizat de copii, astfel încât acestea să nu interfereze.
  
  
  Ieșind în jurul valorii de barca, Atm luat de la membrii echipajului o valiza mare și a intrat în apă, extrem de ridicându-l, astfel încât el a rămas uscat. Barca cu un vuiet reinviat si помчалась înapoi la alb iaht, care se ocupă cu ușurință a concurat în jumătate de milă.
  
  
  Atm зашагал pe plajă, purtând cu mândrie înainte de a o valiză. El a pus ego-ul piatră, care ego-ul strămoșii folosit ca un altar de sacrificiu, dar acum el stahl tribună.
  
  
  Se îmbulzeau în jurul мумуранцы. Music ritmul ih limba ross de emoție.
  
  
  Atm a ridicat mâna, cerând liniște, și imediat singurul sunet care se poate auzi, a fost suflare briza de seară în palme. Седовласый șef de ușor de a zâmbit oamenilor săi, și s-a aplecat, a расстегнуть castele valiza, ca emu-a arătat oamenii albi pe mare cu barca.
  
  
  El și-a petrecut mâna peste глянцевому tendinta de maro material valiza. El niciodată nu atingă nimic și Atm-uri cu uimire mangaiat acest lucru. Apoi, văzând nerăbdarea lor de oameni, el a apucat capacul din ambele părți și a ridicat-o.
  
  
  El instanțele de comori, unul câte unul, permițând oamenilor să se bucure de fiecare jurul lor. O bucată de pânză, este incredibil de flexibil și de a punctat colorate spirala, nu ca la noi, la o floare în Polinezia. Coliere, înșirate uimitoare de pietre, reflecta soarelui sfânt și ego-ul inchis intr-un curcubeu. Mici, alungite, pachete cu обернутыми fâșii de hârtie, care au fost dulci la gust. Atm a bagat-o în gură și a început să mestece, pentru a demonstra faptul că uem-a arătat oamenii albi. El le-a dat restul de benzi de cordon, am văzut că ei bine, pentru a obține cât mai mare de copii. Minunile au continuat să vină în jurul valorii de valize. Au fost lucruri care подпрыгивали, lucruri care sclipea, lucruri care a emis sunete. Fiecare nouă comoară a trezit într-o mulțime de bucurie murmur va.
  
  
  Această zi cu siguranță va fi amintit pe Мумуре.
  
  
  La bordul unui iaht, acum deja отходящей de Мумуры, doi bărbați stăteau în picioare lângă balustradă, urmărind în binoclu pentru удаляющимся insula. Unul a fost grea, ca un urs, cu клубком par negru, care trebuia să se spele. Celălalt a fost mai mare și slabă, ca un bici, cu argintii de păr, зачесанными în urmă cu înaltă neted pe frunte. Deși bărbații erau îmbrăcați în civil, în ih-o manieră stai fost ceva de război. În spatele mai inalt om așezat o mare ciobanesc german si musculos negru doberman de a privi lumea cu ura.
  
  
  Fiodor Городин, mai greu de spus. "De ce nu avem de a face departe cu acest lucru, Anton? Până în prezent, noi ar trebui să fie destul de departe de insula. Ego-ul vocea a fost bruscă a marait, care ducea la ego-ul asemănare cu un urs.
  
  
  Седовласый Anton Жизов a redus de puncte și dădu din cap încet. Ego mici ochi negri au fost ascunse adânc глазницами directe negre sprâncene. "Da, cred că a venit timpul".
  
  
  Жизов s-a întors la al treilea bărbat, care este agitat defilau pe punte în spatele ei. "Ce zici, Варнов? Esti gata?"
  
  
  Варнов a fost худощавым un bărbat cu înguste сутулыми din umeri, din cauza pe care el părea chiar mai mică decât a fost de fapt delle. El a fost paloarea nesănătoasă pielea omului, care rare curative iese pe stradă.
  
  
  "Da, Da, ei sunt gata", - a retezat Варнов. "Am fost gata în ultimii douăzeci de minute".
  
  
  "Graba excesivă poate costa foarte scump, a spus cu blândețe Жизов. Acum, în lumina apusului de soare ar trebui să arate destul de frumos ". El s-a întors către tânăr de matematică în formă de marinar. "Boris, spune căpitanul, pentru ca el ne-a păstrat, ei doresc să facă poze".
  
  
  Un tânăr насторожился. "Da, domnule." El a început să se miște la podeț, dar заколебался. "Domnule?"
  
  
  "Ce este, Boris?" - nerăbdător întrebat Жизов.
  
  
  "Oamenii de pe insula. Daca vor reusi ei de a evacua? "
  
  
  "Oamenii? Aveți în vedere aceste коричневокожих de sălbatici?
  
  
  "D-da, domnule. Păreau destul de inofensive.
  
  
  Городин brusc a sărit de sub balustrada, muschii ego-ul imens de umeri сжались. "La ce te хныкаешь, un băiat? V-a fost dat ordinul! "
  
  
  Жизов a ridicat наманикюренную mână. "Boris tânăr, Fiodor. El păstrează o notă de гуманнизма,
  
  
  
  
  ceea ce nu este neapărat un lucru rău ".
  
  
  El s-a întors la tânăra моряку. "Dacă vrem să realizăm obiectivele noastre, Boris, trebuie să-și sacrifice unele vieți. După cum știți, multumesc schimbări, care le cultiva, condițiile pentru toate popoarele lumii vor fi îmbunătățite semnificativ, astfel încât aceste simple localnicii au ajutat lor de viață în folosul omenirii. Îți dai seama, băiatul meu?
  
  
  "Da, domnule", răspunse Boris, deși în ochii ego-ul mai era îndoială. El a pornit mai departe spre podeț.
  
  
  "Nu știu de ce ai acest încercarea de a explica ceva, - прорычал Городин. "Ordinul nevoie pentru a efectua imediat. Așa cum ne cu tine învățat "
  
  
  "Trebuie să recunoaștem că vremurile se schimbă", a spus Жизов. "Când vom fi la putere, avem nevoie de astfel de luminoase tineri, cum ar fi Boris. Ar fi înțelept să respingă ego-ul acum ".
  
  
  Pasul de motoare s-a schimbat, și iahturi притормозила. Cu o mica mișcat în echilibru doi câini зарычали, lemn mort pe picior, din cauza neregulat de sprijin. Жизов smuls firul ih dublu lesa, legat cu un laț peste balustrada, și biciuit ambele cainii la bot. Acestea sunt presate переборке cabine, negru buze rupt de puternice albe a dintilor la silențios рычании.
  
  
  "Nu știu de ce acești câini nu rupe de tine, cum te descurci cu ei", a spus Городин.
  
  
  Жизов scurt лающе râs. "Frica este singurul lucru care înțeleg aceste fiare. Ei ar ucide pentru mine, pentru echipă, pentru că știau că am puterea de a ucide ih. Îți este în valoare de a afla mai multe despre psihologie, Fiodor. Cu un astfel de tânăr, ca Boris, trebuie să avem răbdare. Cu aceste minunate demoni funcționează numai cruzime ". Din nou, el a întins-o piele dantelă de мордам de câini. Ei nu a emis noastre de sunet.
  
  
  "Dacă ați terminat joc cu animalele lor de companie, - a spus Варнов, cu un puternic sarcasm, eu voi continua demonstrație".
  
  
  "În toate sensurile. Vedem dacă timpul și banii de care am investit în tine, va aduce dividende ".
  
  
  Варнов bagat mana pe minut și negru tras un toc de piele. De la el a luat subțire de metal cilindru cu o lungime de șase centimetri, ascuțit la un capăt. "Este electronic stylus-ul, - a explicat el. "Asta-i administrez mecanism declanșator, confuz set de setări pe care le știu numai eu"
  
  
  "Nu avem nevoie de toate aceste discutii?" - s-a plâns Городин. "Hai să vedem ce se întâmplă".
  
  
  "Ai răbdare, Fiodor, a spus Жизов. "Este un moment important domnului Варнова. Noi trebuie să-i permită a-l savura pe deplin. La urma urmei, dacă ego-ul proiectul eșuează, ceea ce a mai rămas din viața lui, va fi cea mai neplăcută". "El nu va eșua, - a spus repede Варнов. "Trebuie să ne amintim că aceasta este una în jurul meu mai puțin de dispozitive distructive. Cu toate acestea, acest lucru va fi mai mult decât suficient pentru insula de mărimea Мумура ". Ținând în mână electronic stylus-ul, el a început anularea cămașă. "Frumusețea este că, chiar și vamale competente, inspectorii nu ar fi găsit o bombă în bagaj, pentru că acolo bombe nu".
  
  
  - Știm cu toții că, - a intervenit nerăbdător Городин. Варнов a continuat, ca în cazul în care ego-ul nimeni nu distrage. "Medii de bibelouri nu de bombe, pentru că însuși valiza - este o bombă. Este moale, maleabil, se poate manipularea de orice formă finală continuarea principiului plastica explozibili - core расщепляющийся plastic. Детонирующее dispozitiv mic efectuate pe metal clichet. Iar vocea și mecanismul de declanșare ". Acum, când l-a piept a fost обнажена, Варнов вонзился cu vârful degetelor în ceea ce părea a fi fost зажившим verticală шрамом pe partea stângă a pieptului.
  
  
  Mare Fiodor Городин se cutremură și se întoarse. "Oh, eu nu pot să aștept să se uite, cum se face acest lucru", - a râs scurt Варнов. "Sunteți, fără regrete observa ca mai multe sute de oameni mor de la distanță. Și totuși ați tolera nu se poate uita la un barbat, care deschide clapeta propria piele ". Ținându-se de marginea cicatrice cu vârful degetelor, el ușor tras în afară. Cu aspirație sunet desprins carnea de la piept, expunând-l lățime, în care s-a aflat tot un obiect metalic de mărimea unui dolar de argint. O sută de mici puncte de contact nu mai mari decât unui ac de gămălie cuverturi de pat ego-ul.
  
  
  Варнов ușor stylus-ul s-a atins de marginea discului. "Cheia de acces, ei numesc ego-ul, Pentru mine, cheia pentru bunăstarea și s-a mutat, pentru tine cheia de la putere".
  
  
  "Iar pentru cei care stau în calea noastră, - a adăugat Жизов, - cheie pentru a uitării". "Este, de fapt, a spus Варнов. El a început să atingă vârful unui ac mai multe puncte de pe спусковом disc. "Nu trebuie să memoreze ordinea de contacte", - a spus el Жизову. "El automat se schimbă apoi, fiecare a completat un semnal. Un bărbat trebuie să spatele ".
  
  
  Жизов subtil uem a zâmbit. "Admir grijă de dvs. de auto-protecție. A fost frumos pentru a conecta parola de la stimulatorul cardiac ".
  
  
  "Da, ei s-au gândit așa", - a fost de acord Варнов. "Dacă, din orice motiv meu de pliere dolar va înceta să mai bată, cheia de acces este programat pentru a semnala explozia toate existente nucleare de plastic de numele complet. De îndată ce vom începe de afaceri și toate condițiile acordului nostru vor fi îndeplinite, este, desigur, отключу parola de la batai de inima ".
  
  
  "Desigur"
  
  
  
  
  
  - a spus Жизов.
  
  
  Варнов de manipulare a încheiat cu un stylus și a netezit lambou cutanat. "Acolo. Acest lucru a făcut."
  
  
  Trei bărbați уставились pe insula la orizont. Городин transformat încet capul masiv.
  
  
  "Nimic nu s-a întâmplat, Варноу, - a spus el, - ta bomba nu funcționează".
  
  
  "Pur și simplu du-te uita-te la", - a spus emu Варнов. "Între introducerea cheii de acces și de ieșire detonator în wok există un sistem automat de întârziere în treizeci de secunde. Acest lucru va da-mi timp, dacă vreodată nevoie de a depune un semnal de retragere.
  
  
  "Înțeleaptă măsură de precauție". Жизов a aprobat. "Dar de această dată o astfel de amânare nu este necesar".
  
  
  Варнов privit ca secundar finalizat semicerc pe cadran ego-ul ceasurilor. El a numarat cu voce tare în ultima secundă. "Cinci, patru, trei, doi, unu".
  
  
  Mai întâi acesta a fost al doilea soare, ascendentă, ca și altele заходящее. Ego-ul galben-portocaliu minge de foc a crescut ca un instant de cancer, până când fum negru și alb perechi de ascuns insula Мумура. Șoc de odihnă activă a lovit & nb la iaht pe care se poate vedea cum десятифутовый бурун, уносящийся departe de locul catastrofei. O vacanță activă a lovit în pupa, захлестнув navă și ego-ul pasagerilor. În același timp, sunetul a lovit ih. De lungă durată грохочущий hohote, un astfel de грому, a crescut de o mie de ori.
  
  
  Anton Жизов s-a întors la colegii cu тонкогубой triumfătoare un zâmbet. "Cred că am văzut destul. Să mergem înăuntru și вытеремся, până când i ordon căpitanul porni.
  
  
  Doi câini съежились, care se încadrează burta pe punte, ih ochii semnificativ de groază, atunci când o minge de foc, acum slab-roșu, s-a suit în cer negru de fum coloană. Жизов smuls lesa, multă застегнув sufocant coliere, și pe jumătate târât de animale pentru ele, îndreptându-se spre cabina.
  
  
  De departe yacht club stâlp de fum părea frenetice frumusețea. Pe insula Мумура, acum почерневшем și засохшем, nu a fost mai mult de frumusete. Doar o rafală de vânt втянул, pentru a umple golul, în cazul în care de fierbere flacăra înghițite de oxigen. În rest, a fost liniște. Și moartea.
  
  
  Odin
  
  
  O explozie nucleară a început să afecteze viața mea prin două duminici apoi foc de moarte Мумуры și ei oameni. Acest lucru s-a întâmplat în cel mai intim moment.
  
  
  Numele ei a fost Yolanda. La nele au fost directe albastru-negru părul și cremă de piele. L-a întâlnit ee anterior seara într-un club mic de flamenco, în apropiere de Broadway. Ea a dansat acolo, în обтягивающем roșu rochie de catifea, care evidențiază frumoasă piept și talie subțire și s-a extins în jurul lungi picior de dansatoare. Ea a renuntat la mine lung, de asteptare vedere, când s-a oprit în pași de dans în fața mea la masă. Acest lucru a fost o invitație și o provocare. Acesta a fost un aspect care a pus tirbușon, care nu am putut ignora.
  
  
  Acum, când ea s-a întins pe patul meu, nu nah a fost numai zâmbet mândru. Ea hoteluri pentru a o, a admirat-l goluri de corp, și eu ee nu motiv nu justifică speranțele.
  
  
  "Să mergem, Nick, a spus ea, - scapă de îmbrăcăminte acum și du-te cu mine".
  
  
  L-a scos tricoul, a chicotit și a făcut încă o înghițitură de un Remy Martin.
  
  
  Yolanda пробежалась ochii meu nud piept, și în corpul meu. "Să mergem, - de dominare a spus ea, "te vreau acum".
  
  
  L-a extins un pic ironic. "Un lucru distractiv оборудова mine. Prost sunt răspundă la comenzi în propriul dormitor. Noi va trebui să cadă de acord cu privire la cine este seful ".
  
  
  Ea a intrat în gunoi, spaniole ochii spumante, карминные buzele приоткрылись, pentru a spune ceva. Rapid a ajuns la pat și de a rezolva sarcinile de cercetare ee protestul lor gura. La început, ea a напряглась și a apucat mele nud umeri, ca și cum hotelului instraineze mine. Ei a alunecat mâinile ei catifelat laterale, размяя податливую carnea de acolo de unde începea o umflatura de sanii ei.
  
  
  Ea uimite sub gura mea, și limba ei метнулся înainte, mai întâi nesigur, apoi cu mare nerăbdare. Mâinile ei s-au mutat la spatele meu, și am simțit o mușcătură de ei unghii, atunci când degetele ei aluneca pe corpul meu. Ee chestionarea mâinile alunecat centura mei pantaloni, căutând, căutând.
  
  
  Dintr-o dată ea оторвала gura mea. Este greu să respire, și pielea ei aprins dorinta de fard de obraz. Ea a găsit catarama meu curelei și расстегнула-o ușor cu mâinile. Ei s-a sculat și a terminat nah, întorcându-se să se întindă gol de lângă ea. L-a sărutat-o deschis gura, просунув limba prin ei de dinți ascuțiți. Ea a apucat-ego-ul buzele și посасывала, se deplasează săi gura înainte și înapoi din punctul meu de limba în senzoriale promisiunea viitoare plăcerilor.
  
  
  Ei atenție s-a izolat, поцеловав ei rotunjit, bărbia, și apoi sa mutat la compartiment ee gâtului. Yolanda brusc reținut de respirație, atunci când limba mea a alunecat de-ar fi între sânii ei.
  
  
  Ea și-a ridicat fața de deasupra ei, și ea обхватила piept cu propriile degetele de la picioare lungi, oferind ih mine. Sfarcurile au stat verticale, umed trandafiri pe fond maro închis umbrelor. Când ei s-a aplecat pentru a lua ofrandă, pentru o cameră mică, de lângă camera mea de zi, pe care-l folosesc ca birou, a sunat insistent chițăit.
  
  
  "Oh, Nick, te rog, nu te opri", - выдохнула Yolanda, când ei заколебалась.
  
  
  "Dragă, am spus eu, - există doar un singur lucru în lume, care se ocupă ar putea să mă părăsească, te o dată.
  
  
  
  
  
  Кляни acest lucru, și de sunet care se poate auzi, și există el.
  
  
  Ei a alunecat picioarele din pat și зашагал în dormitor în biroul său. Pe masă roșie telefon-a continuat strident apel. În afară de mine, doar o singură persoană a fost numărul de telefon - David Hawk, director și șef secția AX Special de informații de gestionare a SUA. Electronic скремблирующий semnal nu permitea nimănui să se conecteze la o linie. Ea a luat telefonul și a vorbit în piesa bucală, care rezultă în vocea mea, în cameră a fost неслышен.
  
  
  "Ai talentul de a alege cel mai incomod de timp pentru a apela", i - am spus.
  
  
  Vocea Хоука a răspuns familiar uscat de sondare new England. "Doamna va trebui să aștepte, Nick, hema-ar fi, ea ne-a fost. Este urgent ".
  
  
  "M-am gândit așa", am spus eu, ignorând ego-ul exact ipoteza, decât i-a fost ocupat.
  
  
  "În oceanul pacific s-a produs o explozie nucleară. O mică insulă numită Мумура în grupul Tuamotu ".
  
  
  "Vrei să spui că cineva a început din nou testarea?" L-a întrebat.
  
  
  "Acest lucru nu a fost un test. Insula a fost distrus, împreună cu câteva sute de polinezienii acolo, care au trăit ".
  
  
  "Cât timp acest lucru s-a întâmplat?"
  
  
  "Două duminică."
  
  
  "Eu nimic despre asta nu am auzit"
  
  
  "Eu știu. Acționează pentru închiderea completă trimestru al anului curent. Despre acest lucru, desigur, cunosc toate țările mari. Avem toate sistemele de detectare a radiațiilor, care permite oricui locația explozii nucleare în orice colț al lumii. Dar avem unul în jurul valorii de țări, care dispun de potențial nuclear, nu a recunoscut nimic despre asta știu."
  
  
  "Cineva minte?"
  
  
  "Este greu de spus sigur, dar eu nu cred așa. În această dimineață, guvernul nostru a primit cererea de răscumpărare de la oameni care au pretins că suflat Мумуру ".
  
  
  "Vrei să spui că ei cer bani?"
  
  
  "Mult mai mult. Ceea ce ei cer, echivalează cu capitularea necondiționată a tuturor forțelor armate ale SUA și transmiterea guvernului nostru în ih mâinile ".
  
  
  "Poate dacă mesajul să provină din aiurit?"
  
  
  "Am fost sigur că acesta este autentic. Ei au fapte despre explozia Мумуры, care ar ști numai vinovate ".
  
  
  "Sunt sigur de a cere un preț ridicat. Că, dacă le refuzăm? "
  
  
  "Potrivit raportului, aceste orașe mari, vor fi cu sufletul la gură, ca Мумура. New York va fi primul, iar după aceea unul în jurul orașelor noastre se va rupe în jos o dată la două duminici, până când noi nu vom ceda în fața ih cerințele sau nu va rămâne nimic ". "Și unde-l potrivi?"
  
  
  "Președintele vrea să depună toate eforturile pentru a face acest lucru, dar nu ne putem permite bine proeminent operație. Avem un suport Comun de informații al comitetului, dar munca în sine cade pe AX. Iar tu, om, Nick.
  
  
  "Atunci când doriți, pentru a-l a fost la Washington?"
  
  
  "Cât de curând vei putea face acest lucru?"
  
  
  Pentru prima dată l-a văzut, că Yolanda stă la ușă și se uită la mine. Ea a fost încă обнажена. O mână упиралась în tocul ușii, iar picioarele ei lungi au fost usor desfacute. În spaniole ochii загорелось dorinta.
  
  
  Ea a spus la telefon: "Eu pot sa plece imediat, dacă îți понадоблюсь, dar oare că mâine dimineață?"
  
  
  Suspin Хоука distinct sunat de sârmă. - În orice caz, ei cred că nu putem face nimic in seara asta. Continuați să distra doamna ta, dar încercați să salvați un pic de efort. Ei, vreau ca tu ai fost aici si dimineata primul lucru насторожился. Aici, există un factor de timp, și mic briefing va fi decisiv.
  
  
  "Voi fi acolo", a spus și am închis.
  
  
  Ochii Иоланды aluneca pe corpul meu, persistent, când au dat de la centrul ei de interes.
  
  
  "Mulțumesc lui dumnezeu, a spus ea. "Pentru o clipă, mi s-a părut că mi-am pierdut atentia".
  
  
  "Avem o șansă unică", - a asigurat ei sq. Rapid a pornit mai departe și a luat-o pe mână. Aceasta a fost o fată mare - широкоплечая și de înaltă, cu bulevarde largi, solide, solduri, și ea nu este folosit, pentru a bărbatul a abordat-o în aer. Ei, a adus-o în dormitor și a pus pe foi.
  
  
  "Ah, Nick, - выдохнула ea, vă rugăm să nu mă lăsa din nou în această stare".
  
  
  "Nu în seara asta, - a promis acesteia hei. Apoi ei s-a aplecat înainte și a continuat acțiunea de locul unde ne-am oprit.
  
  
  Al doilea capitol
  
  
  Când a ieșit prin 747-l la aeroportul internațional Dulles, am întâlnit tăcut un tânăr care затащил mine în ожидавший mine limuzina. Este ușor de manevrat în dimineața-un blocaj de trafic, și în cele din urmă s-a oprit înainte de a nu este cu nimic notabil clădirii Du Pont Circle.
  
  
  Ei știu un bărbat care a ieșit prin intermediul a doua zi, când a intrat. El a fost principalul consilier al președintelui pentru securitate națională. El nu a zâmbit. Oamenii din hol - vanzator reviste, navigare vizitatori, paza la ridicare - părea destul de obișnuite, dacă nu le privi în ochi. Apoi, ați văzut hard, o analiză amplă, care se manifestă în ochii față de obligația agențiilor guvernamentale. În al statului major general al AX acționat de o securitate completă.
  
  
  Ei a introdus acreditările de trei ori, fata mea a fost scanată cu ajutorul телекомпьютера, iar amprenta palmei confirmat traductorul electronic. În cele din urmă, electronice și umane caini de paza câinii s-au convins că am fost într-adevăr Nick Carter, un agent AX N3, evaluat Киллмастера, și mi-a permis s-o vadă pe David Хоуком. El a fost așezat în потрепанном un fotoliu de piele din mestecate una în jurul lungi de trabucuri, care aproape niciodată nu se aprinde.
  
  
  Ego-ul стально-ochi albaștri nu s-au dat nici o emoție, atunci când el a dat din cap la mine pe un scaun vizavi de sine.
  
  
  
  
  
  "Eu nu pot să înțeleg, a spus el, ca tu ai rămas arata astfel a fost sănătos, având în vedere развратную viața pe care ai păstrat-o între locuri de muncă".
  
  
  Ea ухмыльнулся enzo, care stătea cu sinceritate, ca шомпол, mai походивший pe un bărbat de cincizeci de ani, mult de șaptezeci. "Secretul este de a întotdeauna de a gândi pur", - a spus ea emu.
  
  
  "Desigur, - a spus el. O parte ego-ul rta ușor arcuite, care a fost cel mai apropiat de-un zâmbet, care a fost vreodată de la care apar pe piele de oameni din întreaga new England. Apoi, el stahl serios grave. "Nick, avem mari probleme".
  
  
  "Ei bine, acest lucru este similar. Ați spus că ieri am primit un mesaj ".
  
  
  "Acest lucru este corect. Acest om spune că el și ego-ul, oamenii sunt responsabili de explozie în Мумуре, și sunt gata să distrugă orașele noastre, unul câte unul ".
  
  
  "Care om?" L-a întrebat.
  
  
  "Anton Жизов. Cred că dumneavoastră știți acest nume ".
  
  
  "Desigur. Omul numărul doi în comandamentul militar rus. Ea a crezut, ați spus că ne unul în jurul marilor puteri nu este implicată.
  
  
  "Sfaturi neagă orice responsabilitate pentru Жизова. După cum știți, el a fost lider воинствующих de suporteri o linie de la Kremlin. Era tot mai nemulțumit de creștere a de descărcare de gestiune între țările noastre. Se pare ca el, el a ieșit. El a luat cu un colonel de Armata Roșie Городина și unele din forțele navale, care nu credeau în coexistență pașnică. Ei, de asemenea, pare a fi scăpat din mână răpească o mare cantitate rus de aur ".
  
  
  "Și Жизов crede că folosind o cantitate mică de arme nucleare acestea pot învinge statele UNITE ale americii?"
  
  
  "Potrivit experților noștri, el mizează pe faptul că, de îndată ce el ne îmboldește să trecem la negocieri sau va exploda mai multe din orașele noastre, guvernul sovietic își schimbe politica și să sprijine ego-ul".
  
  
  "Cum credeți că rușii așa merge?"
  
  
  "Eu chiar nu vreau să ghicească, a declarat Hawke. "Compania noastra de web-preocupare acum este de - a opri Жизова. Președintele a dat de înțeles că despre darea nu va fi. Dacă Жизов spune adevărul - iar noi trebuie să presupunem că este așa, ego - ul bombe au fost deja stabilite într-o serie de orașe americane ".
  
  
  "Ați spus că New York - tinta. Жизов ne-a dat un termen? "
  
  
  "De zece zile." Ochii Хоука метнулись la pagina deschisă pe ecranul calendar. "Ne-a rămas nouă zile".
  
  
  "Atunci, decât înainte de a-l începe, cu atât mai bine. Avem vreun indiciu? "
  
  
  "Doar unul. Un agent de la Los Angeles, care lucrează cu Comisia pentru energie atomică, a văzut de date secrete despre explozia Мумуры și un mesaj Жизова și ne-a contactat doar câteva ore în urmă. Agentul spune că nah există informații valoroase, și să trimită un om, ca să poată livra personal ".
  
  
  "Simplu, de - a întrerupt eu - ați spus că este ea?"
  
  
  Hawk multă прикусил trabuc și-a încruntat, dar l-a observat scanteie pic în ochii ego-ul. "Eu nu știu cum de te afli într-o astfel de cazuri, Nick, dar, de asemenea, un agent de - o femeie. Este foarte atractiv, dacă credeți că imaginea în dosarul ".
  
  
  El a întins-o prin scaun fotografie alb-negru, de dimensiuni opt pe zece.
  
  
  Persoana care a uitat la mine, a fost, cu pometi mari, mari, distanțate cu ochii de lumină și gura cu un ușor umor, обрамленным gros părul blond, care în mod liber ниспадали iată pe umeri. Ei oglindită o fotografie, pentru a verifica statistica mișcării naturale a populației. Ron Фольстедт, de 26 de ani, o creștere de 5 picioare 7 inch, alenka 115 lire sterline.
  
  
  Ei a returnat o fotografie Хоуку.
  
  
  El a spus: "Dacă am fost destul de norocos ca tine, ei ar fi câștigat starea pe pista de curse și a plecat la pensie prin intermediul a două duminică".
  
  
  Ei, a chicotit. "Așa cum am spus, ea tot este obligat curată de gânduri. Vrei, pentru a-l imediat a început? "
  
  
  "Vă rezervat în oră din zi. zbor de pe coasta. Înainte de a pleca, uită-te în efecte speciale. Stewart vrea să îți arăt câteva jucării noi.
  
  
  Ca de obicei, Stuart agitat și scrupulos demonstrat-mi ultimele sale de dezvoltare, dar, deoarece ego-ul "jucarii" nu o dată mi-au salvat viața, ea a permis emu prezinte ih pe cont propriu ".
  
  
  "Veți vedea un mic foc, care arde pe sticlă", a spus Stewart, în loc de bună ziua.
  
  
  "De această dată ai făcut acest lucru, Stuart, i - am spus. "Ați inventat focul!"
  
  
  El a ignorat remarca mea și a continuat. "Aceste comprimate albe, rotunde, care-l ține în mână, sunt de finete noastre obișnuite de ardere de pelete. Ei împărtășesc ". El просунул o mână prin garnitura de cauciuc pe sept, similar cu gura, și a aruncat-o în jurul granulelor în foc rapid scoțând mâna.
  
  
  S-a auzit din bumbac moale, și o mică încuiată în camera umplut albastru ceata.
  
  
  "Este aceasta?" - a întrebat-o un pic stat dezamăgit de faptul.
  
  
  "După cum vedeți, a spus Stewart, ca și cum ei nu a spus nimic, - fumul se pare foarte subtire, abia se colorează aerul și, evident, nu împiedică viziunea sau acțiuni. Cu toate acestea, ei ar fi hotel, pentru a vă понюхали un pic.
  
  
  Prin scoaterea celor persoana Stewart cu degetele mari de разжал marginea de cauciuc de etanșare. Ieșind fum a fost prea rarefiat pentru a ego-ului poate fi văzut, dar am mers mai departe și a făcut un minim de respirație. Instantaneu sa tușit și чихал. Lacrimi de cât de mult aici există religii-mi ochii, iar membrana mucoasă a nasului și a traheei, părea a fi ars. Aproximativ cincisprezece secunde, apoi ce Stewart a închis capacul, simptomele au dispărut, și ei
  
  
  
  
  
  a putut respira din nou pentru a vedea.
  
  
  "Puternic material", am spus eu, observând că Stuart, se pare, un pic complace din cauza mea de disconfort.
  
  
  "Efectul, după cum știți, este temporară, - a spus el -, dar fumul de la o pelete poate imobiliza în fiecare cameră de dimensiuni medii, în interval de trei secunde. Iar acum sa vreau ați încercat-o ". El mi-a dat ceva de genul obișnuit de seminte de in nazale carduri.
  
  
  "Vrei să-l высморкался?" L-a întrebat.
  
  
  "În pânză țesute extrafină plasă", - a spus el. Unghiurile прикрепятся la cap, pentru a oferi o masca de la expunerea la fum ".
  
  
  Ei tras batista la nas și gură și strîns două colț de la gât. Au lipit un prieten la un prieten și-a ținut masca pe loc. L-a deschis de cauciuc pe sticlă sept, a suflat un mic pilot de respirație și de profund a suflat. Mirosul înțepător încă prezent, dar de data aceasta nu am avut nici un fel de efecte neplacute. Ei închis sigiliul și-a scos batista-masca.
  
  
  "Bună treabă, Stuart", i - a spus serios.
  
  
  El a încercat să nu arate prea mulțumit. "Am un mic obiect, care vă poate veni la îndemână". În jurul cutiei el досталь, maro curea din piele și a întins-ego-ul în fața mea, ca un tată mândru arată copilul nou-născut.
  
  
  A luat o curea în jurul ego-ului mâini, i-a spus: "Stewart, tu trebuie să fi alunecat. Aceasta este una în jurul valorii de cele mai evidente false пряжек, care l-a văzut în ultimii ani. Acest lucru nu vă va dezamăgi profesional de agent-ne la zece secunde. Ce este în interiorul, decodor Captain Midnight?
  
  
  "De ce să nu-ți deschide ego-ul și nu știu?"
  
  
  Ceva în tonul lui Stewart подсказало-mi că el este înainte de mine, dar ea a vizitat specială, catarama, și a găsit repede o mica пружинную dispozitivul de blocare, care se ocupă deschidea cap compartiment. Ea a deschis ego-ul, și s-a ascuțit un mesaj, ca de hârtie capac rupt de catarame.
  
  
  Stewart a spus: "În viața modelele în loc de capac, în sala de mic taxa explozive. Nu este suficient de puternic pentru a distruge, dar este destul de capabil de a ucide sau de a ruina зоркого a unui agent care a luat ego-ul de la tine.
  
  
  L-a luat cu o jumătate de duzină de ardere bile și nasului masca-masca și tranzacționate propriul orar трюковую modelul Stewart. L-a scos în jurul valorii de mici genți de mână, pe care le-a adus, de instrumente ale cauzei - Вильгельмину meu девятимиллиметровый. Люгер și Hugo, a mea este cu două tăișuri, ascuțit ca un brici stiletto. Ei reclamă "Люгер" în поясную carcasa toc tip de FBI, iar stiletto - în special produse teacă de замшевой pielii, care l-a legat său din dreapta предплечью. Cu dreptul de îndoit musculare meu antebrațului Hugo a căzut рукоятью înainte în mâna mea. Din nou pus pe un sacou, și-a luat geanta și a ieșit pe stradă, pentru a lua un taxi până la Dulles. Киллмастер s-a întors la lucru.
  
  
  Al treilea capitol
  
  
  Acesta a fost unul din acele rare zile de la Los Angeles, când vântul de traducere, reprezentat la piscină, Orașul se întinde sub jet, ca un organism viu de beton și asfalt, cu uriașe de apă, deschise, de parcă un imens рассекающим cu un cuțit.
  
  
  Călătoria cu taxiul de la Los Angeles la adresa Ron Фольштедт la poalele unuia de canioane în munții Santa Monica a fost lung. Ei aprins o țigară, în timp ce șoferul detaliu mi-a spus, ce ar fi făcut, dacă ar fi condus Dodgers.
  
  
  El a plantat mine înainte de confortabil mobil, спрятанным în partea de drum medii de pini. Liniștea canion a încălcat zgomot în jurul valorii de o duzină de motociclete, проехавших pe drum. Acest lucru părea ciudat loc pentru întâlniri de la bike club, dar nu pot să nu țină cont de preferințele de motocicliști.
  
  
  Ea a urcat pe scurt scări de piatră și s-au târât pe jos pe covor în jurul valorii de ace de pin de intrare de zi cu zi. Clopotele nu a fost, prin urmare, și a bătut.
  
  
  Fata a deschis ușa, a fost în orice caz mai bine fotografiile, pe care l-a văzut, într-un birou Хока. Ee pielea a fost curată și albă, cu o ușoară fard de obraz pe obraji. Acum, ei ar putea vedea cu ochii ei albastru-închis nordice masoneriei, iar soft părul blond părea, au fost analizate lunar de lumină.
  
  
  "Lui Nick Carter, i - am spus în AX".
  
  
  Ochii ei de un minut uitat la fata mea, apoi au luat pe umerii mei și пробежались pe tot corpul meu. "Conectați-vă", - a spus ea. "Ei Ron Фольстедт".
  
  
  Ei lounge privit ca o explozie în magazinul de muzică. Bucăți și bucăți de chitare au fost împrăștiate fără nici o vizibilă metodă de sticla cu adeziv și шеллаком stăteau pe covor, iar mai multe fugarii de instrumente au fost прислонены de pereți.
  
  
  Ron a văzut cum ei totul de acord. Ea a spus: "hobby-ul Meu - pentru a proiecta și de a repara chitara. Ei găsesc acest lucru foarte relaxant ".
  
  
  "Trebuie să petreacă mult timp în singurătate, lucrând asupra lor", am spus eu.
  
  
  "Nu am înțeles cât de mult este încă un dihor".
  
  
  "Poate vom putea face unele schimbări în modul în care vă petreceți timpul liber", am spus eu. "Dar, mai întâi aveți de gând să ne dea unele informații cu privire la explozia Мумуры".
  
  
  "Nu sunt sigură că înțeleg ce vrei să spui", - cu îndoială, a spus ea.
  
  
  Aceasta a fost corect reumatism. Ei, în mod deliberat, nu a depus hei semnul distinctiv. Ei, știa că Hawk проинструктирует ei, și ei de hotel de a fi sigur că vorbesc cu femeia potrivita.
  
  
  "Puteți economisi concordanță?"
  
  
  
  
  
  Ei a spus.
  
  
  "Ne pare rau, nu am pastrat ih, așa cum a lăsat de fumat".
  
  
  "Eu însumi am încercat să renunțe la fumat în ultimul an, dar a durat doar două duminici". M-am simțit întotdeauna un pic de prostie, trece unul în jurul valorii de aceste proceduri, dar aceste mici măsuri de precauție pot avea o valoare, pentru a distinge viu de spionaj de la mort spion.
  
  
  Ron Фольштедт s-a relaxat și a satului de pe canapea. Pe ea au fost albastru pantaloni, care au ținut picioarele ei în secret, dar ei liberă bluza зияла atât de mult încât обнажала упругую, приподнятую piept, nu нуждающуюся în a sprijini industria de lenjerie. Ea a fost худощавой, dar nu исхудавшей. Ei sel lângă ea, respirând ușor floral, și ea a vorbit.
  
  
  "Cum tu, probabil, au spus ei de la centrala NUCLEARĂ. Cea mai mare parte a noastră secretă de muncă și de investigații se efectuează de către FBI, dar o parte din munca o facem noi înșine. Acest lucru a fost pe un singur jurul lor, cu care sa întâlnit cu Ноксом Варновым.
  
  
  "Cu cinci ani în urmă el a fost foarte mică funcția într-una în jurul nostru proiectelor energetice. El a început să vorbească la petreceri cocktail, și, aparent, și-a exprimat ciudate viziuni politice. Am fost desemnat să se apropie de el, cum se linge pentru a-i asculta. Asta a fost simplu. El este foarte acest hotel pentru oricine a ascultat ego-ul idei. El a avut în vedere procesul de fabricare a unui dispozitiv exploziv nuclear de materiale plastice, care s-reda aproape orice forma. L-a întrebat ego-ul, care va fi acest scop, și ego-ul într-adevăr ochii aprinde. Pentru ego-ul lui, în jurul acestui material se poate face nevinovat cu aspect de obiecte, care pot fi ușor de transportat ilegal în orice țară din lume și de a pune în ih orașe. Puteți solicita, de a parte s-a predat sau a orașului ar fi fost distruse unul câte unul ".
  
  
  "Desigur, ca Мумура".
  
  
  "Aceasta este ceea ce am crezut că uem nevoie de bani, pentru a îmbunătăți procesul de foarte mulți bani. El a vorbit despre schema funcționarilor NUCLEARĂ, și ei, practic, dat afară de ego-ul de la birou. Punem accent în principal pe timp de pace constelația astăzi a energiei atomice, chiar și nimeni nu vrea să vorbească despre arme.
  
  
  "Pentru estestvenno, Варнов a fost eliberat de la locul de muncă cu misiune. El a fost foarte jignit. A jurat că расквитается cu toată putred țară, pentru că nu acceptă ego-ul. La scurt timp apoi, el s-a ascuns în minte, și nu am prea încercat de a găsi ego-ul, pentru că, vă spun sincer, consideri ca ego-ul anormal ".
  
  
  "Sunteți bine lucrat la Варновом", i - am spus. Apoi, pentru un pic de zeflemea ei, ei, a adăugat: "Cât de aproape de tine reușit să se apropie de el?"
  
  
  Ea și-a lăsat pleoapele și se uită la mine lor albastru închis privirea. "De fapt, delle, ei niciodată nu se potriveau atât de aproape. Варноу a fost atât de absorbit lor plastician proces, că nu putea să se intereseze de... alte lucruri. Ea a simțit o ușoară ameliorare. El a fost electronic de stimulator cardiac, care регулировал ego-ul inimii, și ar fi destul de jenant dacă el a păstrat un moment intim. Spune-mi, Nick, tu nu ai folosit astfel de mijloace artificiale, nu-i așa?
  
  
  "Nu", am chicotit. "Eu încă dihor folosesc toate piese de schimb originale".
  
  
  "Mă bucur să aud asta. Vrei un cocktail? "
  
  
  "O idee buna, i - am spus. "Atunci i sun Хоуку de la Washington și cred că ceea ce mi s-a spus. Dacă avem noroc, vom putea să-și petreacă seara singur.
  
  
  Am parcurs împreună, în lumina compact bucătărie în partea din spate a cabanei. Ei a spus: "aveți aici destul de un loc izolat".
  
  
  "Da, îl știu. Îmi place. Mulțimea mine niciodată nu a fost deosebit de atras. Acest drum in afara impas se termină într-o pereche de mile în sus pe deal de la privat, de moșie, de aceea aici nu atât de multe mașini.
  
  
  "Dacă pe stradă nu рычали motociclete, s-ar putea dovedi a fi de departe în afara orașului. Oni parte aici merge? "Nu, pentru prima dată ih văd. Se pare, ei așteaptă să se întâmple ceva. Un pic de жутковато, dar nu au ajuns la casa ".
  
  
  Tulburătoare apeluri зазвонили mea de goluri cu voce tare și clar.
  
  
  "Ron, acel apel, pe care l-ai făcut Хоуку în această dimineață - ai bucurat de telefon aici?"
  
  
  "Da, ei așa și a făcut. De ce?" Ea uimite, când este înțelegere. "Cum credeți, linia mea bugged?"
  
  
  "Cel mai sigur este să se presupună că toate liniile de exploatat, până când nu se dovedește contrariul. Nu-mi place această байкерскую gasca. Ai masina? "
  
  
  "Da, el este parcat pe o stradă care duce în sus pe deal".
  
  
  "Pentru a pune câteva lucruri împreună și să mergem de aici".
  
  
  "Dar unde mergem?"
  
  
  "De la AX o cabană pe plajă, în Malibu, pentru ca agenții să poată folosi ego-ul, dacă este necesar. Acolo îți va fi ценымногие mai sigur. Ei nu stahl adăuga: "Dacă vom trece mimmo mulțime de motocicliști", dar m-am gândit despre asta.
  
  
  Capitolul
  
  
  Am ieșit prin ușa din spate și prin tufișuri выскользнули pe o pantă abruptă, unde se afla o mașină de Ron.
  
  
  "Mai bine dă-mi voie să conducă o mașină", i - a spus hei. Acest lucru poate necesita unele manevre complicate ".
  
  
  Ea mi-a întins-chei, rapid și s-a apropiat de pasageri parte. Ei, sel la volan, constatând că bancheta din spate s-a blocat un număr mare de ee guitar echipamente de panouri în jurul valorii de lemn de trandafir, bobina din oțel și cu siruri de caractere și tampoane de грифф în jurul valorii de abanos.
  
  
  Un grup de motocicliști noi încă nu a observat, dar ei neliniștită слонялись la poalele drumului. A luat motorul și am auzit în spatele nostru țipetele. Ei lovit schimbătorul de viteze
  
  
  
  
  
  
  în mic, și o mașină a sărit în sus. Am завизжали S-o curbă în formă, pentru o clipă, ascunzându-se în minte, dar am auzit ca ih mașini cu un vuiet se urca pe deal de după noi.
  
  
  Imediat am reușit să colecteze viteza pe o porțiune scurtă de creștere și el în tăcere, i-a mulțumit pentru faptul că Ron nu este o mașină cu unele mușchii de sub capota. Motociclete a apărut în oglinda retrovizoare și l-a auzit de bumbac, care nu a fost parte a ih de evacuare de gaz. Ochelari de cal au iesit de la partea din spate a mașinii, și a fost urmată de o alta, josnic прицеленная.
  
  
  Ei a transformat-o mașină pe un alt turn-by-turn și a tras Вильгельмину pe tocuri. L-a scos siguranța și a transmis "люгер" Ron. Ei a spus: "Eu nu pot încetini, pentru a da o lovitură bună, dar continuați să trage, și aceasta le va da un motiv să se gândească"
  
  
  Ron высунулась în jurul valorii de ferestre și concediat de la stânga la байкерам. Mi-a fost frumos pentru a vedea că ea este capabil să se ocupe de arme. Țineți mașina pe drum, ea a fost prea ocupat să se uite în jur, pentru a vedea, nu a intrat ea în nimic, dar schimbarea înălțimii sunetului motorului în spatele nostru подсказало mine, că ea, cel puțin, incetineste ih.
  
  
  Când ei un pic отдышался între noi și pentru bicicliști, un miros de benzina m-a îndemnat, la ce au făcut o gaură în rezervor noastre. Săgeată indicator al nivelului de combustibil deja покачивалась în punctul E, așa că am știut că nu mergem ценымногие mai departe. Ea a apăsat pedala de accelerație în podea, și am periculoase s-au îndepărtat încă două roti.
  
  
  Motociclete încă patruns pe drum, în spatele nostru, dar am avut o pereche de rotații între noi, când motorul закашлял, și mi-am dat seama că face rău. În ultimii treizeci de secunde ei a inventat disperat plan, cum de a ne scoate de acolo vii. Ron a golit "Люгер", și de timp pentru a reîncărca, nu a fost. Arbust de pe ambele părți ale drumului a fost prea gros, pentru a putea să ne mai scape. Înainte de urmăritorii săi, au rămas doar câteva secunde să acționeze, așa că prima mea încercare ar fi fost singura pe care am putea obține.
  
  
  Sa oprit brusc în mijlocul drumului, a apucat-o bobina de oțel, cu струной pentru chitara de pe bancheta din spate și concurat de un stâlp de pe marginea drumului. Ei обмотал sârmă buclă în jurul valorii de șase, de două ori, răsucire-fir pentru a-l fixa. Fie difuzate până la mașină, ei aruncă bobina prin geamul din spate, запрыгнул pe scaunul din față și выжал în jurul mașinii ultimul gram de putere, pentru a ridica noi pe o pantă ușoară și să se ascundă în minte pentru кучкой чаппараля pe drum. de cealaltă parte a drumului.
  
  
  Thunder motociclete a fost doar unul de cotitură în jos de la noi, când ei перегнулся prin scaun și, în același timp, a spus Ron: "Ieși și stai acolo în spatele mașinii".
  
  
  "Dar, Nick, ei vor vedea noi, de îndată ce vor avea loc aici prin tufișuri".
  
  
  "Cred ca va fi ceva să se gândească", i - am spus. "Acum fă ce ți-am spus".
  
  
  Urmând instrucțiunile de Ron, sa apucat bobina cu гитарным fir și și-a încordat ei. Ea a deschis ușa, намотал sârmă pe rama ferestrei și suflecat de dialog, pentru a reține ego-ul pe loc. Apoi, a trântit ușa. Motociclete roared deschis pe drum, atunci când ea a căzut lângă Ron, lăsând din oțel гитарную prea mult coarda întinsă de-a curmezișul drumului, la o înălțime de aproximativ patru metri.
  
  
  Doi lideri motociclete camere aproape simultan au lovit de sârmă. Arăta de parcă ei ar fi кивнули un prieten, un prieten ceva, dar în clipa următoare ambele capete înghețat în aer, și de biciclete au scăpat de sub ele. Cap în căști au fost azvârliți peste de asfalt și incredibil de sărit de pe drum, cum înfiorător de mingi de fotbal. Motociclete, suprafețele de control care sunt încă păstrate în mâinile безголовые călăreți, cu un vuiet взметнулись sus pe deal de câțiva metri, înainte de a o legăna, a lovit un alt, trimițându-ih ambele într-o minge de carne și mecanisme.
  
  
  Restul de motociclisti au încercat să wiggle, aluneca pe скользкому asfalt. În rezultat s-a format o grămadă, o aglomerare de curbe de mașini și de odihn sârmă. Sa apucat de Lei de mână, și am alergat. Am zăcut predispuse pentru tufe, când s-auzi cum supraviețuitor în jurul bandei de motocicliști заводили lor povești și au dispărut departe.
  
  
  De худому corpul Ron содрогнулась. "Cum crezi, hema au fost, Nick?"
  
  
  "Ei trebuie să fie legate de persoane, care a suflat Мумуру și amenință New york-ului. Probabil, la telefonul tău urmarit de mult timp. În această dimineață, când a sunat Хоку, ei știau că ai ceva de agatat. Ei au așteptat, pe cine ar trimite pe AX, apoi planificat să scape de noi.
  
  
  "Da, dar este doar o armata. Cine dă ordine? "
  
  
  "A fost lider Anton Жизов, o adevărată luptă șoim de Armata Roșie. Se pare că unul în jurul valorii de oameni cu el a fost Fiodor Городин. Nu la fel de inteligent ca Жизов, dar la fel de periculos. Și în cazul tău, cred -- este adevărat, există Knox Ворнов.
  
  
  "Deci, tot ce trebuie să faceți este de a găsi ih și să nu le dea să arunce în aer o mare parte a Statelor Unite".
  
  
  "Este totul. Dar, croitor,, ia, am fost opt zile.
  
  
  Apoi în condiții de siguranță pauză ne-am întors la drum și a mers la magazin cu обшитой căptușeală din fațadă, care gestionează o femeie cu яблочноыми rumeni, care a fost privit ca mama universală. L-a achiziționat Ron
  
  
  
  
  
  
  de bere și a primit un pumn de dare de telefon.
  
  
  Mai întâi i-a sunat persoana de contact Comun de informații comitetului în Los Angeles. Ea a vorbit despre emu acumuleze datorii pe drum și despre masina Ron, în tufișuri. Ea a sunat pentru a apela un taxi, si ne Ron s-au așezat să aștepte
  
  
  Capitolul al v-lea
  
  
  Malibu. Teren de joaca pentru staruri de cinema, casa de weekend pentru cei bogați și locația de urgență cu nr 12 AX. Unii din jurul lor au fost observate în întreaga țară pentru a utiliza agenți de AX speciale în alte împrejurări. Ei, a simțit că noi cu Ron putem face față cerințelor.
  
  
  Una și aceeași cheie, care a fost de la fiecare agent AX, a deschis ușa de la orice de la ei. Ei se aflau în tot felul de străzi și clădiri. Acela că, în Malibu, insuficientă, a fost descrisă de termenul "Emergency Quarters". Clădire modernă, în jurul valorii de sticlă și lemn de mahon a fost protejat de drum de acces la autostrada Pacific coast семифутовым gard. În partea de jos a fost un living cu tavan înalt și mobilier confortabil, расставленной în jurul висячего șemineu. Десятифутовая tejgheaua, în jurul valorii de abanos petrecut o zonă de living cu o funcțională de bucătărie. O scara in spirala in jurul forjat, fiare de călcat condus pe tripartită locul unde se aflau dormitoarele.
  
  
  Ron a observat o baie cu scufundate roman de baie. "Ei ar fi anume hotel, să ia o baie", a spus ea. - Cum crezi, aici există ceva ce aș fi putut să se ascundă atunci?
  
  
  "Uită-te prin dormitor", i - am spus. "Aceste locuri sunt destul de bine aprovizionat".
  
  
  Ea s-a ridicat în sus și рылась în dulapuri și sertare, până când a fost testat bar. În curând ea s-a împiedicat și s-a împiedicat din nou în велюровом halat de baie, перекинутом prin mână, iar mâinile ei erau pline de sticle și cutii de conserve.
  
  
  "AX cu siguranță își amenajează lor de adăpost pentru toate ocaziile, nu-i așa?"
  
  
  "Ei nu sunt wouldnt chic, i - a spus hei. "Am fost într-o pereche, în cazul în care am avut de a lupta cu șobolani la locul de bolți".
  
  
  Rona de mult uitat la mine cu poalele scării. "Este site-problemă, care la noi nu va fi aici".
  
  
  "Cel puțin unul", am răspuns. "Ce vă place să bea? Buna ziua, am fi un cuplu la îndemână, atunci când vei ieși.
  
  
  "Pentru tine ne-a fost", - a spus ea, intrând în baie.
  
  
  Secțiunea peretii de la baie a fost la cu pietriș de sticlă și cu fața la bar exterior. Când serghei în baie a fost inclus, de sticlă a fost destul de translucid, și tot ce se întâmplă în interiorul, a fost bine văzut, cel puțin la vedere, pentru toți cei care am privit în jurul barului. Nu am putut fi sigur că știa dacă Rhône despre acest вуайеристском efectul sau nu, dar de studiat harurile ee mișcările ei bănuia că da.
  
  
  Ea a întins sticle și cutii de conserve de pe raft, apoi a scos bluza. Chiar și prin distorsionată de sticlă în jurul valorii de pietricele, de culoare roz sfarcurile ei a fost excelent de la peste alb, carne de sanii ei. Ea a ieșit prin servicii albastru pantaloni și a fost dezamăgit dungi negre chilotei bikini lor lung subțire picioarele. Ea a testat apa cu un picior, ultima dată s-a uitat la tine în oglindă și a coborât în baie.
  
  
  Ei, a venit la telefon, în capătul îndepărtat al barului, pentru a apela Хоуку. De personal numărul ei a sunat-o imediat. Desigur, a fost probabilitatea ca telefonul Malibu audiție, dar, având în vedere viteza de deplasare, el nu a putut să nu mai vă faceți griji despre asta.
  
  
  Înainte de a ei a reușit să anunțăm că veți deveni conștienți de Ron, vorbind deschis Hawke.
  
  
  "Tocmai am fost în contact cu foarte agitat reprezentant al JIC, care a spus că ai plecat de emu este destul de un loc de muncă murdară de curățenie, pe care el trebuie să recicleze și să explice poliției locale".
  
  
  Ei au recunoscut exactitatea raportului
  
  
  "Nick, ei înțeleg, a continuat Șoim, - că, în cadrul activității noastre unele corpuri de iluminat neapărat vor rămâne în urmă. Nu va fi oare prea mult dacă în viitor veți face necesare aruncarea mai elegant mod de... să zicem, прострелив lor de pliere dolar? "
  
  
  "Voi încerca să fiu mai ordonat, - a promis eu, - dacă circumstanțele vor permite acest lucru".
  
  
  "Bine. Și acum spune-mi, dacă miss Фольштедт ceva de valoare pentru noi?
  
  
  Ea a zdrobit un zâmbet, văzând ca Ron s-a sculat în baie și a întins mâna goală cu un prosop. "Da, am spus eu, - eu cred că da".
  
  
  Ea a povestit Хоуку despre investigarea Ron Нокса Варнова cinci ani în urmă, și ego-ul din schema de șantaj națiunilor, amenințând să arunce în orașele unul după altul. Хока deosebit de interesat, atunci când ea a vorbit emu despre ideea de Варнова face de plastic nuclear exploziv.
  
  
  El a spus: "Este foarte bine combinat cu o dezvoltare nouă în acest domeniu. Nu vreau să vorbesc despre asta la telefon, dar l-ar fi hotel, pentru a vă dimineața zburat înapoi la Washington ".
  
  
  "Corect. Ei voi fi acolo mâine ".
  
  
  Ron a intrat deja în jurul valorii de baie, ștergându-te cu un prosop. Cu neglijent senzualitate ea erau animate de un prosop pufos în sus și în jos pe buna partea interioară a coapsei. Când ea a răspuns Хоуку, în vocea mea, ar trebui să fie, a afectat un pic de frustrare la ceea ce atât de curând s-a încheiat astfel un viitor promițător de familiaritate. Hawk откашлялся în неодобрительной mod. - Puteți lua cu tine miss Фольштедт. În proiectul meu va lucra pentru voi doi ".
  
  
  "Vom fi acolo", - a spus-o cu mare entuziasm.
  
  
  Ea a închis telefonul și a pregătit o pereche de martini
  
  
  
  
  
  frigider de bauturi alcoolice sub bar. Când l-a aruncat pe o felie de lamaie in fiecare pahar, în jurul valorii de baie a ieșit Ron. Pe ea a fost de scurtă velur halat de baie, legat de o curea. Acest lucru a fost suficient pentru a ajunge la falduri, în cazul în care șold se conectează cu ягодицей.
  
  
  "Mă tem, acest halat de baie, nu pentru mare de fete", - a spus ea.
  
  
  "Mi-ar fi așa, nu a spus", i - a spus hei. Picioarele Ron, în forma în care acestea au fost acum, nu arata chiar un pic de rele. În schimb, s-au uitat rotunjite, netede și maleabil. Ei i-a înmînat hei martini.
  
  
  "Mulțumesc", - a spus ea. "Te-a chemat la Washington?"
  
  
  "Da. Hawk vrea să am zburat acolo mâine. A spus că el are un loc de muncă, atât pentru noi. Cu tine totul este în ordine?
  
  
  "De ce nu? Acest lucru ar trebui să fie mai bine decât muck aici cu motocicliști și croitor știe, cine mai trage în mine.
  
  
  Ron a făcut o înghițitură în jurul său o băutură, apoi a pus un pahar de pe raft și a început de mult scrobeală, ca și cum ei раздул o rafală rece de prelevare de probe de aer.
  
  
  Ea a făcut un pas spre ea. "Ron, ce s-a întâmplat?"
  
  
  Ea a oftat adânc. - Cred că este reacția întârziată la tot entuziasmul de astăzi nu când. Se pare, ei nu такоая abrupt și colectate, cum a crezut ".
  
  
  Ea a intrat și a îmbrățișat ee. Ee corpul, care arătau atât de zvelt și capabil de haine, topit în mine cu apa flexibilitate, ceea ce a fost uimitor. Ee piept, tremurat la pieptul meu, ușor de mutat împreună cu ei respirație.
  
  
  "Sunt atât de al naibii de speriat, Nick, zise ea, pentru tine, pentru mine și pentru toată lumea în lume. Cum se va termina? "
  
  
  "Prost", am spus eu. "Dar nu pentru noi. Iar acum relaxa și lasă-mă să vă faceți griji ".
  
  
  Ei массировал musculaturii netede spatele ei prin velur halat de baie.
  
  
  Ea наклонила cap, ca în fiecare an în ochii mei. "Sper că ai dreptate, Nick, - a spus ea.
  
  
  Ei, s-a aplecat și a sărutat ee pe buze. Din nah mirosea a săpun în jurul valorii de baie, cu un ușor parfum floral de pe par. Buzele nah erau răcoroase și maleabil, și semăna cu un gust de mentă.
  
  
  Mâinile mele alunecat în sus și dibuit în aer liber marginea de halat, apoi a scăzut la cald возвышающимся dealuri sanii ei. Cu un strigăt de dorinta, ea s-a izolat de la mine. Suficient timp pentru a desface centura și împingeți înapoi halat de baie pe umeri, permițându-emu cadă pe podea.
  
  
  Încet, în mod deliberat, ea a petrecut mâinile mele în propria lor nuditate, pentru o clipă, s-a strâns la piept, apoi a permis sfarcurile urca din nou, atunci când ea a petrecut mâinile pe corpul său și plană burta cu ego-ul, mai moale decât piele de căprioară, piele.
  
  
  Ee ochii au fost fascinați, atunci când ea наклонила cap, ca în fiecare an, ea a făcut degetele lor matasoasa perna său cald de centru, și ei de foame ochii urcat, pentru a se întâlni cu ai mei.
  
  
  Când ei s-au retras și s-au grăbit a scos hainele, ea a studiat de mine cu sincer interes și admirație, nu отворачивалась, chiar și atunci când ea a fost complet обнажен. Apoi, ea doar a deschis brațele pentru a mă saluta.
  
  
  Ei, s-a uitat pe casa scării dormitor, dar ea clătină din cap - cum să spun că nevoia de a fost prea urgentă pentru a amâna ei, - ce loc aici, a venit timpul. Ne întind la gros covor albastru, și-l mîngîie trupul ei. Mai întâi ei, gemetele ei erau timizi, ca de suflare de vânt, dar la scurt timp a degenerat într-o febrile strigăte de cerințe, atunci când ea перекатилась și затащила-mă pe mine.
  
  
  Când ei, a intrat în nah, ea изогнула propriul corp luminos corpul să vină peste mine. Apoi a fost извивающийся, sinuos ritmul ee chinuitoare dorință, împreună crescânde pe un pat ridicat un val de punctul culminant, după care a urmat un drum lung, o creștere de coborâre de la пустому malul dulce epuizare.
  
  
  Capitolul Șase
  
  
  În dimineața următoare, Ron s-a dus la locul de muncă și a pregătit un mic dejun bogat. Noapte de încărcare a trezit amândoi avem un apetit mare, și așteptăm cu entuziasm pus edu. Pe măsură ce cafea noastre cupe остывал, totul începe să se încălzească. Cu toate acestea, acest lucru a fost zi de lucru, și în jurul valorii de ceea ce știa despre Ron cu o seară înainte, un loc de odihnă, apoi micul dejun poate dura de noi până seara târziu.
  
  
  În schimb, ei, s-a sculat în baie și a luat un duș rece.
  
  
  Am plecat în jurul Los Angeles. Internațional în девятичасовом de zbor, precum și meteo ne-am întâlnit cu limuzina AX încă unul tăcut și eficient șofer Хока.
  
  
  Am trecut printr-un ritual de securitate și, în curând, într-un joc pe un scaun vizavi de David Хока. Principalele persoane AX пробежался ochii de Ron Фольстедт și s-a întors spre mine cu and nespus problemă în grija. Ei, a ridicat din umeri și a zâmbit, i-a fost atât de inocent pe cât a putut.
  
  
  Hawk brusc eliminate gat si a trecut la fapte. "În timp, când ai sunat ieri mi-Nick, am ținut un marinar, pe nume Juan Escobar de la caraibe pe vasul de croazieră Gaviota. Ego-ul a fost reținut în Fort lauderdale, când el suspect s-a comportat cu trecerea vămii. Nici de contrabandă nu a fost găsit noi la nen, ne ego-ul valiza, dar, deoarece în aceste zile toți oamenii noștri au fost într-o dublă alarmă, autoritățile din Florida au sunat la biroul nostru. A fost adus la noi Escobar pentru interogatoriu, dar noi nimic de la el, nu si-au atins. Apoi, când au transmis informații miss Фольстедт despre Ноксе Варнове și ego-ul nuclear plastica secunde., am analizat cu atenție le-a adus o valiză. Desigur, noastre de laborator au arătat că este расщепляющийся material.
  
  
  
  
  
  
  Cu clichet am descoperit микроэлектронный detonator, care ar putea declanșa cu rază lungă de acțiune a semnalului. Și, ceea ce este interesant, pe mâner a fost inscripționat un mic craniu - mica scopul de moarte.
  
  
  "Ai învățat nimic altceva decât un marinar?" L-a întrebat.
  
  
  "Un pic. Ea se va lasa acest lucru la matematică și să-ți spun eu.
  
  
  Hawk apasat pe butonul de pe домофоне și a spus: "Trimite-Escobar". Minut mai târziu a intrat o pereche de sumbre de la guvern, iar între ele stătea posac ciupit de vărsat de om. Oficialii guvernamentali au plecat, și Hawk gest ținut Escobar pe un scaun.
  
  
  Ei, a venit și a stat în fața unui bărbat. "Să auzim povestea ta", i - am spus.
  
  
  Escobar jenant поерзал. "Am spus acest lucru de douăzeci de ori".
  
  
  "Spune-o încă o dată", i - am spus. "Mi-a."
  
  
  El s-a uitat la fața mea și, fără ezitare, a început să vorbească. "Здоровяк, el mi-a dat valiza și cinci sute de dolari. El a spus să ia o pauză de câteva săptămâni. Apoi, când ei догоняю nava, el îmi dă încă cinci. Tot ce fac este sa-mi pun valiza în dulap în Cleveland și se lasă ego-ul acolo. Asta e tot ce știu. Ei, jur."
  
  
  "Cine este un om mare?" L-a întrebat.
  
  
  "Eu nu-i cunosc numele. Uneori, el vine la bord într-un port, uneori în altă parte. Tot ce știu, el a noii proprietari, și atunci când el dă un ordin, toate ascultă ".
  
  
  "Noii proprietari ai spus?"
  
  
  "Da. Cinci-șase luni în urmă au cumpărat Гавиоту. O mare parte din vechea echipa oni concediat, unele în jurul nostru se lasă. Sa lucrez pe oricine. Înțeles, este munca. Noi, băieții, care au angajat în echipa, și nu în jurul valorii de America de Sud, ca noi toți. Ei amuzant vorbesc și se țin la noi de departe ".
  
  
  "Spune-mi mai multe despre marele om".
  
  
  "El este seful, asta e tot ce știu. Se pare nepoliticos și spune scăzut vocea. Umerii mari, ca de taur ".
  
  
  Ei, s-a uitat la Хоука.
  
  
  "Această descriere se potrivește Fedor Городину", - a spus el.
  
  
  Ea a spus Эскобару: "Cineva poruncește?"
  
  
  "Un singur om îl văd doar de două ori. Slabă, de rău augur, parul gri. El este singurul pe care i-am văzut vreodată, dând ordine здоровяку.
  
  
  Din nou s-a întors la Хоуку. "Жизов?"
  
  
  El dădu din cap.
  
  
  Sa blocat mâinile în buzunare și încet a ajuns la cel mai îndepărtat geme. Apoi, s-a întors și din nou s-a sculat înainte de marinar. Ea a privit emu în ochi, în timp ce el nu a luat-o privire.
  
  
  "Juan, i - a spus emu, - ai auzit, probabil, că Statele Unite pe bună dreptate, se îndreaptă cu criminali și că nu trebuie să se teamă de maltratare. Dar aici e altă situație, Huang. Nu există nici timp pentru răbdare. Dacă mințiți-ne, ei, personal, позабочусь despre a face, chiar dacă sunt în viață, au fost inutile pentru сеньорит. Tu mă înțelegi, Juan?
  
  
  "Da, senor!" - rupt de el. Cu ochii bulbucați mi-a sugerat că el știa că eu nu glumesc. "În numele mamei ei spun adevărul! A fost încă șase persoane, care au, de asemenea, ajutat de valize. Kuda oni ih iau, ei nu au auzit. Treaba mea a fost în Cleveland. Asta e tot ce știu, senor, crede-mă.
  
  
  A făcut-o. Ei, dădu din cap Хоуку, și-a luat Escobar.
  
  
  "Cred că ați verificat nava și acestor noi proprietari", am spus eu, când noi trei, din nou singuri.
  
  
  "Da. Гавиота este venezuelean lor viitoare ortografice de alfabetizare. Către foștii proprietari a fost achitată suma mare de bani de la o persoană care a spus că reprezintă compania Halcyon Cruises. Este, desigur, fals.
  
  
  A Vorbit Ron. "Nu ai putea apuca de navă și interoga o echipa? Află de unde provin bombe? "
  
  
  "Am putea", a mărturisit Hawke. "Dar nu putem fi siguri că Городин va fi la bord, și, se pare, Жизов aproape nu apare. Chiar dacă am învățat, în cazul în care se fac bombe, și în cazul în care este stocat спусковое dispozitiv, zvonuri despre capturarea navei s-ar fi ajuns ih mai devreme decât noi. Apoi, ei pot exploda bombe, deja latent în dumnezeu știe ce orașe. Nu, acest exercițiu ar trebui să fie reținut, de voce, de ce sa hotelului, pentru ca tu și Nick au fost aici.
  
  
  "Mă întrebam când va veni la acest lucru", am spus. "Fără resentimente, Ron, dar am folosit pentru a lucra una".
  
  
  "Nu în acest moment", a declarat Hawke. "Primul nostru pas este să - i pună pe cineva la bord de o linie de croazieră. A single man va atrage prea multă atenție ".
  
  
  "De ce?" L-a întrebat.
  
  
  "Așa s-a întâmplat, că" Гавиота "este specializată în..." - aici bătrânul consideră că este necesar, din nou, curățați gât, - "... pentru croaziere luna de miere".
  
  
  Ron Фольстедт început să zâmbească, dar rapid протрезвела, când Hawke a aruncat pe nah unul din aceste lucruri dure opinii new England.
  
  
  El a spus: "Am convenit cu Comisia pentru energie atomică, pentru a miss Фольстедт a fost numită în AX pe timpul situației de urgență. Eu nu cred că, dacă ar fi întrebat-o tine de a juca rolul de luna de miere, sunteți prea tare extins-ar fi lor актерские talente.
  
  
  "Cred că vom reuși", a spus eu, cu un calm de vedere.
  
  
  "În timp ce acesta, în exercitarea atribuțiilor de serviciu", - a adăugat Ron, подмигнув mine, când Hawke nu s-au uitat.
  
  
  "Am știut că pot conta pe cooperarea dumneavoastră, - uscat, a declarat Hawke. "Vă alăturați круизу mâine la Antigua. Nava Gaviota va intra în mai multe porturi din Caraibe rochie, pe lângă tine, prin canalul Panama și se ridică în sus pe coasta de vest a Mexicului, cu o oprire în Los Angeles. Dar dacă nu ați descoperit operaționale de bază și să nu oprești la timp, atunci când nava va ajunge în Panama, atunci
  
  
  
  
  
  
  va fi prea târziu. Pentru că după opt zile planificate pentru a detona o bombă în New York ".
  
  
  "O scurtă lună de miere", - a comentat-o.
  
  
  Hawke a continuat, ca și cum ei nu a spus nimic. Excursii localitatea rusia - de a afla unde se pun bagajele-o bombă de pe navă, și să se întoarcă la sursă. Acolo va trebui să găsească Anton Жизова și, cel mai probabil, Нокса Варнова. Apoi, sunteți pe cont propriu. Ei voi oferi toată eventual sprijin în acest scop, dar orice scară largă operațiune nu este posibilă ".
  
  
  Noi cu Ron ieșit prin cabinetul de un bătrân și un zbor dus în Centrul de management al documentelor. Acolo ne-a pus la dispoziție toate documentele și fotografiile de care avem nevoie pentru a da drept de domnul și doamna Nicholas Hunter.
  
  
  Când ne-a părăsit staff-ului-un apartament AX, Ron a jucat , acționând pentru întreaga lume, ca viitoarea mireasa.
  
  
  "Nu credeți - timiditate, a spus ea, - că, deoarece noastră" căsătoria "nu începe în mod oficial până mâine, noi trebuie să rămână astăzi în două camere diferite?"
  
  
  "O idee bună", am spus eu, de capturare un taxi. "Eu trebuie să iasă astăzi destul de târziu, și nu aș vrea să se trezească de tine, când tu vei intra".
  
  
  "Da oare prea?" - a întrebat ea cu o sarcasm. "Cum o cheamă?"
  
  
  "Haide, dragă, tu nu ar fi simțit rău, că mă bucur de noaptea trecută холостяка".
  
  
  Suntem într-un joc în taxe și Ron mutat de la mine atât de departe pe cât permitea scaunul. Mâinile împreunate și-a strâns genunchii, s-a așezat, încruntați, în dialog.
  
  
  Ea a permis hei supăra o jumătate de duzină de blocuri, apoi a cedat. "Dacă nu-ți va fi mai ușor, ei voi fi în această seară în al statului major general al AX și o voi face deochi".
  
  
  Ea s-a întors și sa uitat la mine cu propriile нордическими ochi albaștri. "În fapt delle?" - a întrebat ea cu un glas de o fetiță.
  
  
  "Dreptul", i - am spus. "Eu nu sunt împotriva amesteca de afaceri și de divertisment, atunci când un lucru nu împiedică altul. Dar astăzi, totul ar trebui să fie de afaceri. Ei vreau să vă spun оборудова tot ce avem despre Anton Жизове, Федоре Городине și Ноксе Варнове ".
  
  
  Ron a întins mâna și ușor depune o mână mi-a oricărui neam. "Îmi pare foarte rău, Nick. Ei nu hotelul părea ребячливой.
  
  
  Ei, chicotit hei. "Nu ar fi o altă cale".
  
  
  Apoi, ea a alunecat pe lângă mine, și el s-a aplecat să tandru sărut.
  
  
  Capitolul al șaptelea
  
  
  În dimineața următoare, pentru câteva ore înainte de sosire "Гавиоты" ne-a învățat Antigua sunt închiriate de avion. St Johns, capitala mică insulă, este încă foarte britanic în centrale ale orașului. Dar, de îndată ce intri în familia sferturi, începi să auzi soft music limba calypso și a vedea costume colorate pe care le poartă oamenii, nu pentru a impresiona pe turiști, ci pentru că le plac culorile.
  
  
  Agent de turism la hotel Queen ' s nici o grabă de a ne vinde bilete pentru o croaziera Гавиоте.
  
  
  "Deja ați ratat prima parte a zborului, a spus el, și nu-mi pasă va încasa valoarea totală".
  
  
  "Ce părere ai, dragă?" - am întrebat-o, ca după executarea precizie geometria detaliu.
  
  
  Ron senzual a efectuat o limba pe buze. Ei, sigur că vom face tot ce va rămâne de la zbor.
  
  
  Ea îi făcu cu ochiul turistică agent. "Veți vedea, așa cum se întâmplă".
  
  
  Cu o oarecare parere de rau, el i-a prescris o pereche de bilete pentru domnul și doamna Hunter. Cu o mai mică reticență, el a luat banii mei.
  
  
  Noi cu Ron, un pic погуляли în jurul valorii de, printre vitrine și ținându-se de mână, pentru a juca în luna de miere-în cazul în care cineva ne-a оглянет. De fapt, delle, nu a fost deloc greu.
  
  
  După un timp, ne-am dus la докам, ca în fiecare an, de cum intră "Гавиота". Ea a fost netedă și albă, cu cel mai rapid tip de silueta, poate fi o lungime de mai puțin de cinci sute de picioare. Atunci când ea se îndrepta spre глубоководному dană, fericit pasagerii luna de miere vizibil lipseau.
  
  
  Izolat de vapori aici și acolo, cu un zâmbet uitat peste balustrada navei, dar părea, plutea cu numărul mult mai mic de pasageri, decât ego capacitate. Evident, noii proprietari nu sunt foarte greu de promovat un produs, ceea ce era de înțeles, având în vedere alte întreprinderi, care au fost.
  
  
  Ea a urmărit mai mulți pasageri și membri ai echipajului, покинувшими nava, și la minim periodic în funcție de încărcare, dar nu a văzut nimic suspect și cunoscuții permanent Potrivit Juan Escobar, o mare parte din echipa sa arate mai curând posibil de pe славянскую decât în latină.
  
  
  Noi cu Ron în acest joc și-au găsit un trezorier. Complet fără entuziasm, el ne-a arătat noastră cabina de exterior camera pe o punte mai jos de Promenada. El a fost slab mobilier: scaune, o canapea, un mic scaun, commodus și două paturi de o persoană. Ultima părea neobișnuit pentru o croazieră pentru luna de miere, dar în curând vom Ron constatat că acestea sunt ușor se deplasează împreună pe role. Destul de rece sfânt mi-a dat de lampa deasupra oglinzii sertare. Ei se răspândească perdele și lăsat în hublou cald caraibe solar брылев.
  
  
  Ron s-a apropiat și s-a sculat de lângă mine. Ea a spus,
  
  
  "Ei bine, ce-ai hotel face acum, dragă soț?"
  
  
  "Nu am nevoie să vă spun ce vreau să fac. Cu toate acestea, mai întâi vom face o plimbare pe nava. Îți amintești, faci cu plăcere?
  
  
  "Oh, bine, - a spus ea. "Dar dacă această luna de miere nu va revitaliza foarte curând, ei pot merge acasă la mama".
  
  
  L-a lovit ee frumos rotunjită fund și вытолкнул ei
  
  
  
  
  
  
  pe punte. Câteva ore ne-am plimbat prin палубам, printre baruri, sala de sport, sala de mese, teatru, carte o cameră și un magazin de suveniruri. Lipsa de alți pasageri a fost crudă. Cupluri luna de miere, cu care ne-am întâlnit, erau prea entuziaști de un alt prieten, pentru a observa navigat cu ei cineva sau nu. Puținii membri ai echipajului, care ne-am întâlnit, au fost foarte ocupați cu sarcinile și părea să consideri noi invizibile.
  
  
  Restul zilei ne-am просидели în смотровом sala, sorbind o pereche de fructe băuturi cu rom, s-au strecurat privindu-i, care a urcat la bord, și apreciind ih bagaje.
  
  
  Cu lasarea la bord nu s-a logat nimeni, vag similar cu Fedor Городина sau Anton Жизова, și nici ciudate valize în mână se întorc de pasageri sau membri ai echipajului nu apare. Între timp, dulce ромовый băutură neplăcută a cochetat în stomacul meu.
  
  
  Când cu oceanul Atlantic în întâmpinarea sub întuneric, "Гавиота" a dat o pereche de semnale sonore, pentru a provoca la bord vagabonzi de pasageri, și ne-am pregătit pentru navigare. Tambur orchestra locală au devenit colibri ne serenadă, când nava ținea de dana.
  
  
  Am поужинали în aproape abandonat sala de mese, apoi au înconjurat punte și s-au întors în cabina noastră. În spatele ușii Ron s-a întors, ca în fiecare an la mine, ei au îmbrățișat ee, și-a sărutat. Totul a inceput cu un sarut amical apoi cina. Dar apoi a simțit cum vârful ei o limbă ușor, aproape cu timiditate s-a atins de buze, și am avut o presimțire că "luna de miere" nu va шарадой. La mine a fost mai mult decât o presimțire, când ei drăguț ручонка s-a strecurat sub guma mei pantaloni și jucăuș aceasta în jos, așteptând blând mângâie, обещавшей o noapte erotica de acrobație.
  
  
  Ea s-a retras în urmă și, se deplasează cu o senzualitate inerente tuturor femeilor, dar în mod eficient utilizată doar de către unii, a scos de pe sine hainele. Ea a făcut acest lucru încet - de la prima nasturi pentru bluze, până la ultima strângerea coapselor, de la care chilotei соскользнули pe podea, expunând bronzata, catifelat pielea. Două dungi albe înguste cordon очерчивали contur bikini, care a purtat în timpul plajă. Borduri albe обрамляли пушисто-moale triunghi, care a fost doar o nuanta mai inchisa ei luminoasă cap.
  
  
  În timpul nostru nebun de dragoste în casa din Malibu la mine nu a fost real, o șansă de a evalua incredibil corpul Ронаса. Худощавая ogar, care părea că avea în îmbrăcăminte, обманывала. Deși nicăieri pe ea nu a fost să grame de prisos, dar, de asemenea, unghiuri ascuțite, de asemenea, nu a fost.
  
  
  Ea a pozat în fața mea, se bucură mea admirație. "Tu nu crezi că eu sunt prea slab?" - a spus ea, pe fata ei nu a fost cea mai mică îndoială.
  
  
  Ei mîngîie bărbia și a încercat să aruncăm o privire critică: "ei Bine, acum, când a menționat despre acest..."
  
  
  Ea a atins ușor buze cu degetele. "Am înțeles mesajul. Este timpul pentru a mă arunca de pescuit pentru complimente ".
  
  
  Ei au îmbrățișat ee pentru talie și m-a tras spre sine, a sărutat ușoară cucui viața ei.
  
  
  Ron s-a strâns de mine, care l-a eliberat хнычущие sunete de plăcere, până când l-a cercetat ee viața lor limba de lentă într-un cerc, în mod constant опускающемуся.
  
  
  Sa dat drumul ei, și ea a căzut pe mine, salbatic vrut în gură. Ei a ridicat-o în brațe și a dus la pat. Acolo am fost ușor să-l arunce pe tesute din voal.
  
  
  Ron luat buza de jos cu dinții și lacomi ochi de văzut cum se strecoară afară prin îmbrăcăminte.
  
  
  Este adevărat că nu am fost subiect de nepăsătoare miri, care притворялись. Dar mă îndoiesc că orice legitim cuplu de tineri căsătoriți a fost vreodată mai mult de o nunta de noapte, decât la noi. Înainte de a în cele din urmă am adormit, primele gri razele zorilor au de est orizontul.
  
  
  8
  
  
  La acel moment, ca "Гавиота" a intrat în Мартинику, am fost deja s-au sculat, s-au îmbrăcat și bine micul dejun. Ron hotel, vizita buticurile pline de culoare pe malul mării, Fort-de-France, dar i-am spus hei, că trebuie să rămân acolo, în cazul în care ei pot observa, cine și ce urcă la bord. Ei îi ei o, dar ea s-a întors în mai puțin de o oră, spunând că, iată, nu vesel.
  
  
  După cum sa dovedit, ei ar fi putut merge cu ea, în ciuda faptului că ea a iubit uita-te la similare. Am petrecut patru ore pe Martinica, timp în care câțiva tineri casatoriti au ieșit la mal și s-au întors cu мохнатыми pălării de paie și alte ele în jurul valorii de magazine de suveniruri. Echipajului pentru cea mai mare parte a rămas la bord. Nici valize suspecte nu a fost. Nici grele, urs ruși. Nici slabe rușilor cu păr cărunt părului.
  
  
  El noaptea am cu Ron din nou ocolit прогулочную de joacă. Activitatea de la bordul "Гавиоты", ca de obicei, a fost minimă. Noi, mai devreme s-au retras în propria cabina, în cazul în care acțiunea este considerabil accelerat.
  
  
  Următoarea noastră oprire a fost La Guaira, port maritim din Dubai. Deoarece Гавиота a fost înregistrată în Venezuela, ei, în speranța că ceva se poate întâmpla într-o strălucită capitala acestei țări.
  
  
  Ea a fost din nou dezamăgit.
  
  
  În acea noapte ea a început să vă faceți griji cu privire la misiunea noastră, deși nu a recunoscut în dubiile sale Ron. La urma urmei, nu am avut motive întemeiate să creadă că Жизов și ego-ul echipei anterior nu s-a pus toate bagajele-bombe pentru oră fatidică.
  
  
  
  
  
  
  Sau orașului Americi pot fi deja minate și gata să explodeze în industria nucleară nor, de îndată ce va fi apasat un buton într-un loc necunoscut. Dacă Juan Escobar a spus adevărul, cel puțin șase denumirea completă a fost trimis cu membrii echipajului Гавиоты. Cât de mult ne-am cunoscut, pot fi și alte modalități de ih de distribuție.
  
  
  Și încă după cinci zile, a trebuit să explodeze prima bombă la New York. Având în vedere неуверенное starea de spirit a publicului american, în aceste zile, distrugerea nostru cel mai mare oraș poate fi tot ce ai nevoie pentru a începe negocierile zgomotoase. Desigur, cu astfel de oameni, ca Anton Жизов, negocierile nu se fac.
  
  
  Am avut doar două opțiuni - capitularea sau certa. Cel mai probabil, apoi în mici democratice de dezbateri, guvernul a decis să lupte. Dar ar fi fost ridicol, pentru că vizibilă adversarul nu a fost. Ascunse bombe, se vor declanșa în радиосигналам în jurul necunoscut locuri, nu reprezintă o țintă vizibilă. Când a început al doilea și al treilea oraș vor, voința de oameni la lupta poate să dispară. Chiar dacă acest lucru nu sa întâmplat, distrugerea de orașe mari din țară ar fi lipsit de oameni de putere de a rezista.
  
  
  Așa că Гавиота a fost singura de jocul nostru. Alertă vameș, reținuți Juan Escobar, ne-a prezentat крохотную o adâncitură în armura inamicului. Munca mea a constat în faptul de a trece prin această crăpătură și a da o lovitură fatală, înainte de el va avea timp pentru a lovi.
  
  
  Încă cinci zile.
  
  
  În acea noapte preocupările noastre de dragoste nu aveau aceeași spontaneitate, cel puțin din partea mea. Desigur, Ron a simțit că ceva nu este așa.
  
  
  "Ce s-a întâmplat, Nick? Sunteți îngrijorat cu privire la misiune? "
  
  
  "Deja am avut de a lua un fel de acțiune", i - am spus. "Mâine mergem în Curacao, și dacă acolo nimic nu se dezvoltă, avem o problemă".
  
  
  "Ați prefera să facă ei s-a mutat pe jumătate din pat și a permis să doarmă?" - serios, a întrebat ea.
  
  
  Sa apucat de ee și l-a strâns la tine sa обнаженное corpul. "Dragă, dacă am avea doar cinci zile înainte ca lumea va exploda, au găsit-o pentru a petrece cât mai puțin în jurul ei în somn".
  
  
  Cu ușor toarce de placere Ron, обхватила picioarele mele propriile picioare. Și de ceva timp nu m-am gândit despre nucleare бомбах în formă de valize, el nu a crezut mort de goluri.
  
  
  În Curacao la bord "Гавиоты" a apărut Fiodor Городин. Ea a fost atât de fericit pentru a vedea хмурого, широкоплечого rusă, că a putut să-l sărute. Curacao este portul internațional liber cu unele în jurul valorii de cele mai bune magazine din Caraibe. Majoritatea pasagerilor au părăsit nava dimineața, a cerut avantajoase cumpărături, și, când s-au întors acasă, nu atunci când, medii de ei a fost full Городин, în zadar încearcă într-un costum de Palm Mulțumit arata tipic cruiser pasager, ceea ce ar fi acest lucru ne-a fost. . Sa observat imediat ego-ul și-a păstrat ego-ul în câmpul de vedere, în timp ce el a pretins că rătăcește pe punte, înainte de a se strecoare în cabina ofițerilor.
  
  
  Ei a fost un pic dezamăgit de faptul că el nu a luat cu el la bord unul în jurul valorii de valize cu o bombă. Dar deoarece Curacao este istoric al statului major general al contrabandiștilor, am avut o bănuială că a venit timpul. Dacă unul din numele complet a apărut, ei ar putea să încerce să-l urmăriți în jos, acest lucru este mult simplificat ar fi munca mea. Dar dacă nu, întotdeauna mă voi așeza Городина.
  
  
  Să afle în ce fel de cabină stabilit здоровяк, sa alăturat Ron în barre în căutarea cameră.
  
  
  "Городин la bord", i - a spus hei.
  
  
  Ei ochi albaștri s-a extins de emoție. "Oh, Nick, ceea ce înseamnă că vei fi capabil de a urmări în jos bombe prin el".
  
  
  "Acest lucru sau lovitură de mine în craniu. Pentru că până acum dihor acest lucru a fost un eșec ".
  
  
  Văzut-o scurtă resentimente vedere, și-a luat ee de mână. "Nu ma intelegeti gresit. Într-un fel, acestea au fost trei cele mai bune zile din viața mea. Dar de locuri de muncă, în primul rând, și poate fără nici o exagerare să spunem că toată naibii lumea pe umerii mei ".
  
  
  "Știu, dragă", - a spus ea. "Nu am vrut să fie egoist".
  
  
  "Când se va termina, vom fi capabili de a lua un mic concediu", am spus eu. "Ar fi frumos urca în pat, dacă la noi nu s-au alăturat Жизов, Городин și Knox Вамов".
  
  
  Ron uimire s-a uitat pe nah. "Am nevoie de asta este speranța!" Apoi ea mi-a zâmbit, și totul a devenit din nou bine.
  
  
  "Ce te vei face?", a întrebat ea.
  
  
  "Rugați-vă unul în jurul valorii de valize cu bombe a fost adus la bord, pentru a-l putea intra. În caz contrar, am să călătorească pe Городиным. Rapid și ușor. Pentru că undeva Жизов și Варнов așteaptă cu un buton de care se ocupă ar putea exploda cea mai mare parte a SUA. Dacă ei проявлю neglijență, oricine poate trimite-le un mesaj, să nu aștepte expirarea termenului limită ".
  
  
  "Ce pot face eu, Nick?"
  
  
  "Stai departe de drum", - rupt-o, apoi înmuiat. "Ron, din acest moment, totul poate deveni nebun și fatală. Ei sunt instruiți pentru astfel de acțiuni, iar tu nu. Sa vreau te-ai întors în cabina noastră și izolati acolo. Nu deschideți ușa până când nu vă voi da un semnal.
  
  
  "Bine", - надула ea.
  
  
  L-a trimis Lei în cale. Ea a fost o bună companie. Și util. Dar nu în această etapă a operațiunii.
  
  
  Ei, s-a întors pe punte, pentru a vedea mai bine similare. La căderea nopții ne-am pregătit pentru navigare, și ne-o valiza de pe bord nu s-au ridicat. Am plecat din portul Виллемстада
  
  
  
  
  
  
  vîslit bobble puntea numit Regina Emma, și am decis că-mi va trebui să se confrunte domnului Городину. Am auzit apoi la lansarea sa.
  
  
  Acest lucru a fost rapid barca cu dublă suspendat motor fără lumini. Când a urcat, cineva a aruncat pe el o funie. Ghemuit bărbat chel, cu barca cu motor, părea a dat ordinele. Ego-ul oamenii s-au ridicat întuneric dreptunghiular piesa de pe punte. Acest lucru a fost o valiză, și a socotit că aceasta a fost exact la fel ca cea a lui Juan Escobar.
  
  
  Când legare a început să urce, sa mutat de la pupa, de-a lungul mânerului, pentru a anual, care ridică. Acest lucru mi-a fost un Fiodor Городин, încă îmbrăcat într-un costum de înghețată, și el a condus o pereche de non-latine membrilor ih grup. Penetrare mâna sub coada tricouri scos-o Вильгельмину în jurul toc la curea. Strânge în mână familiar "Люгер", l-a făcut pasul de la Городину și ego-ul prietenilor.
  
  
  Un pas - tot ce mi-a reușit. Ceva ударилось-mi în ceafă, punte pivotat și a lovit-mă un pumn. Mea de goluri imediat a apărut o pata de sunet, care, se părea, рассосался înapoi prin craniul meu, când lucrurile s-au liniștit și negru.
  
  
  Capitolul Nouă
  
  
  Destul de ciudat, în primul rând ei, doar conștient de faptul că, чесался nas. Ea a încercat să se întindă și zero a ego-ului, dar brațele nu se mișcă. Ea a deschis ochii. Atunci a înțeles capul. A fost dureros, ca de la un mare dinte, atunci când un nerv a căzut sub o adiere rece de prelevare de probe de aer. Ei din nou, a închis ochii și a deschis încet ih. Durerea nu a trecut, dar anturajul meu a fost în centrul atenției.
  
  
  Ei culcat pe spate pe o fâșie îngustă supraetajat într-un mic interior cabină. Ea a văzut că picioarele mele au fost legate de mai multe rotații de bandă adezivă. Mâinile mele au trecut de la încheieturi la spate; acestea sunt, de asemenea, au fost lipite împreună. De pe patul de spital vizavi de mine stătea Ron Фольстедт pline de dungi bluza și pantaloni largi. Ee mâinile și picioarele și, de asemenea, au fost lipite cu banda adeziva.
  
  
  "Mă bucur să văd că sunteți din nou cu noi, domnule Carter", - прорычал grea voce de undeva în jurul valorii de partea din față a cabane. Cu un efort întoarse capul în direcția vocii. Fiodor Городин s-a prăbușit în виниловом scaun, extinse fata de la două койкам. "Nu cred că are sens pentru a apela tine domnul Hunter", a continuat el. "Această mascaradă s-a încheiat aproape imediat, de îndată ce a început".
  
  
  În fața ușii de la cabine складном din metal un scaun de lângă card de masă stătea un tânăr cu grijă зачесанными castani părului. Ea a cunoscut Люгер, care ținea îndreptat spre mine - Вильгельмину. Sa mutat mâinile pe cota de inch, și a fost nemulțumit de lipsa de presiune acolo unde trebuia să fie presiune. Стилета nu a fost. Ei, a vazut ca el a fost culcat pe centura Городина.
  
  
  - Da, Carter, - прорычал Городин, - ta arme de la noi. Și dumneavoastră ... "femeie". Poate ai vorbi cu noi acum.
  
  
  "Nu am grijă de tine", i - am spus, ca și în vechiul colegiu. "Numele meu este Nicholas Hunter".
  
  
  Городин s-a întors către tânăr de matematică și lătra: "Boris, dă-mi o hartă". El a scos în jurul valorii de mâinile lui Boris fișa de dimensiunea de cinci la șapte, și stahl a citi cu voce tare. "Nick Carter, un agent AX N3. Rating: Killmaster. Raportează David Хоуком, Washington, Dc, director AX. "Nu credeți că acești oameni te cunosc reputația. Carter? Atunci când prietena ta miss Фольстедт a sunat în AX, am știut că ei au trimis un agent. Probabil, dacă ar fi colegii nostri de la Los Angeles știut tine, ei ar fi fost mai atent în urmărirea penală.
  
  
  "Nu numai reputația ta, dar, de asemenea, fata ta este cunoscut unora din jurul nostru, către noi, în cazul în copie tale fotografii, Carter. Căpitanul a aflat de tine de când ai urcat la bord cu o femeie de la Antigua. El mi-a spus despre asta la radio, și cu ei dihor ochii pe tine. Când ei, a urcat la bord, am știut că în curând va face o mutare, și au fost gata pentru tine ".
  
  
  "Bine, Городин, am spus eu, ieșind printr-un joc de - ce-ți trebuie?"
  
  
  "Tu știi numele meu, o văd pe ea. Ei bine, acest lucru este de așteptat. Ei doresc foarte simplu. În primul rând, ei, vreau să-mi spuneți tot ce știți, și bănuiți despre activitățile noastre. Presupun că te-a primit numele de Гавиота de Juan Escobar. Am văzut cum ego-ul luat de la Fort Lauderdale.
  
  
  Rapid a calculat că nimic în jurul a ceea ce am știut, nu ar fi o surpriză pentru Городина, prin urmare, expune-emu acest lucru, folosind o altă parte a minții sale, să caute o cale de ieșire.
  
  
  "Știm că Anton Жизов este condus de emisiunea ta, am spus eu. "Acest lucru a fost evident, deoarece el a semnat un mesaj de răscumpărare. Știm ce fel de bombe pe care îl utilizați, cum a face tu livrare ih în aceste orașe. Bănuim că ih pentru tine de a face un om de știință pe nume Knox Варнов. Asta este."
  
  
  "Foarte bine", a spus Городин. "Este un reumatism de la o simplă parte. Acum sa vreau mi-au povestit despre AX. Desigur, atunci ce vom lua pe tine de management, organizația nu va avea nici o valoare, dar acest lucru va simplifica situația, dacă vom fi familiarizați cu operațiunile sale. Puteți începe cu faptul că spuneți-mi fiziologic de agenți ".
  
  
  Ea nu a spus nimic. Golul meu пульсировала. Ea a încercat să se gândească.
  
  
  "Carter, nu am rabdare la jocuri", - latrat Городин, și toată vizibilitatea glume plecat. "Pot să vă vorbesc - pot să vorbesc orice barbat, dar, probabil, ar fi mai rapid pentru a obține
  
  
  
  
  
  
  ih de la o femeie ".
  
  
  "Ea nu știe nimic despre AX", - a spus repede am. "Este un singur loc de muncă pentru a îmbolnăvit".
  
  
  Городин sărit de pe scaun și a pășit înainte cu o uimitoare pentru un om de viteză. Partea din spate are mâini și s-a biciuit pe mine în gură. L-am simțit gust de sânge.
  
  
  "Liniște", a zis el, "Când se va termina cu o femeie, vei avea o șansă de a vorbi".
  
  
  Când lipsit de română s-a întors de la mine și s-a ridicat deasupra Ron meu затуманенный durere, creierul și-a amintit orar de trucuri, care Stewart atât de mândru de în "Спецэффектах". Cel care a explodat în mâinile tip rău, când el a luat ego-ul de la tine de a explora în mod clar fals catarama. De ce nu a găsit Городина? L-am uitat în jos și am văzut reumatism. Meu de sport shirt-i lăsa închiși lui.
  
  
  Ea a încercat să поернуться pe patul de spital, pentru a expune orar. Tânărul Boris, stătea pe zi, cu un gest mi-a arătat amenințare cu люгера, pentru a-l pune în liniște. Chiar dacă l-ar fi putut expune orar, iar Городин la el a fost prins, ne Ron tot ar fi fost de încredere asociate cu un pistol, прикрывающим noi, și nava cu vădit ostile membri ai echipajului. Ei zăcea nemișcat, în gândurile încercarea de a găsi o alternativă.
  
  
  Городин uitat deschis în fața Ронасу. De la locul său l-a putut vedea că ochii albaștri au fost larg deschise și speriați, dar ea nu și-a pierdut controlul.
  
  
  "Acum este rândul tău, miss Фольстедт, - a spus el - spune-mi despre AX".
  
  
  "Ceea ce a spus Nick, adevărat, - a spus calm Ron. "Eu nu știu nimic despre AX".
  
  
  "Mai devreme sau mai târziu veți spune-mi ceea ce vreau să știu", a spus Городин. "Cu cât ești mai inteligent, cu atât mai repede заговоришь". Acestea fiind spuse, rusă și-a întins mâna și a apucat-o bluza Ron, просунув lor degetele groase între butoane. El a râs smuls și rupt bluza, lăsând emu pumn de fragil a materialului.
  
  
  În fața ochilor a apărut piept Ron: partea de sus este usor bronzata, și se rotunjește la partea inferioară este de culoare albă, pentru că ea nu a fost ascuns de corsetul din bikini.
  
  
  Городин s-a întors la Boris în ușă. "Ce zici de asta, băiatul meu? Nu este la fel de mare ca unele, dar solidă și completă.
  
  
  Boris dădu din cap scurt, dar în ochii ego-ul a fost văzut de dezaprobare a acțiunilor Городина.
  
  
  - Și la atingere plăcută, a spus Городин, cheltuielile mari cu mâinile în sân Ron. "Ce păcat că nu avem timp pentru ceva distractiv înainte de începerea audierii. Poate mai târziu va fi timp pentru a face acest lucru, și, dacă doamna va răspunde în mod corespunzător.
  
  
  Ei au putut vedea cum se mișcau mușchii de la mâini de om mare, când el a început să comprima piept de fete.
  
  
  "Vom începe din nou", - a spus el. "Ai spuneți-mi numele tuturor, pe care îl știți, legate de AX".
  
  
  Ron uimite, când Городин stors sanii ei, cum coapte patrati cadou, lor masive de mâini. "Nu știu alte persoane AX!" a exclamat ea.
  
  
  Городин indreptat, lăsând urme roșii de la degetele de la locul unde a ținut Lei. El este trist clătină din cap și se întoarse la mine. "Prietena ta va fi, de asemenea, incapatanat. Se pare ca voi avea de a provoca o durere în jurul valorii de tine, și cred că cel mai mult mi-a placut ar provoca hei durere ". El și-a petrecut mâinile în обнаженному stomac Ron și a început anularea nasturi pe pantaloni.
  
  
  Anume aici protagonistul filmului ar fi spus: "Lasă, nu pune mâna doamnă! Ea spune că vrei să știi. Nu este așa. Desigur, l-a iubit Lei, și ceea ce Городина fost de gând să facă cu ea, a lăsat-ar fi cicatrici și pe mine, dar ea a fost un profesionist, și de spionaj de afaceri nu ajungi, fie că este vorba de Killmaster pentru AX sau, încă două ... un pic шпионю în favoarea Comisiei pentru energie atomică, dacă nu sunt dispuși să riște. Și din punct de vedere practic, minute, care ar fi necesare Городину, pentru a distruge Lei Фольштедт doar pentru a afla că, hei, nu despre ce emu spune, da-mi mai mult timp pentru a găsi o cale de ieșire, pentru a-l putea executa lucrarea. În cele din urmă, cel mai important aspect ar trebui să fie localitatea rusia. Prin urmare, ei стиснул dinți și a încercat să se concentreze pe planul de evacuare.
  
  
  Degetele au bătut la ușa cabinei.
  
  
  Городин выругался de-rusă, când ușa s-a deschis și palid marinar în picioare, cu atenție uita la el, încercând să nu se uite la полуобнаженную blonda de pe patul de spital.
  
  
  "Радиосообщение pentru tine, domnule", - murmură marinar.
  
  
  - Nu acum, idiot, - прорычал Городин. "Ieși afară de aici!"
  
  
  "N-dar, domnule, este generalul Жизов. De urgență ".
  
  
  La necaz крякнув, Городин întors de la Ron.
  
  
  "Excelent. Spune generalul, că eu voi fi acolo.
  
  
  Un membru al echipajului de ingenios отсалютовал și a dispărut.
  
  
  Городин s-a oprit lângă scaunul pe care stătea ego tânăr asistent. "Boris, întotdeauna ține pe dușmanii statului a acestor oameni. Ferește-Te De Carter.
  
  
  - Da, domnule, răspunse Boris, nu ezita arătând spre mine Вильнельминой.
  
  
  Городин a ieșit și a trântit ușa în urma ei. Lucrând în spatele ei, a încercat să trageți în sus o cămașă, să Boris văzut orar pentru trucuri. Atunci când de conducere văzut ca degetul mare de la Boris strange de declanșare.
  
  
  "Ai face mai bine să mintă, a spus el. "Nu te îndoi, că am пристрелю tine, dacă trebuie".
  
  
  El a avut în minte acest lucru. Sa oprit în mișcare.
  
  
  Ron și-a ținut în hohote. Rapid s-a îmbolnăvit. Ea nu a fost similar cu крикунью. Boris, de asemenea, uitat. Când privirea lui a căzut pe ei обнаженную piept, el arata groaznic.
  
  
  
  
  
  
  Ron din nou всхлипнула, a lansat o serie de jalnic хныкающих de sunet, frenetic oftat. "Boris, - a spus ea cu lacrimi în ochi, tu vei îngădui el a fost de a face acest lucru cu mine?"
  
  
  Atunci ei au înțeles. Ron a fost un mare profesionist, decât de a o reprezenta. Ea уловила vechi focar de compasiune în ochii unui tânăr, și acum ea se juca cu el cu asta.
  
  
  "Eu nu te pot ajuta, - a spus Boris. "Trebuie să spun colonelul ceea ce el vrea să știe".
  
  
  "Eu nu pot", a spus Ron. "Eu nu știu nimic. Dracu face cu mine lucruri oribile. Sunteți la el nu sunt similare, Boris. Ei văd în tine umanitatea. Vă rugăm să determine mine."
  
  
  Ea a fost bun, într-adevăr convingătoare, și a acționat doar pe jumătate.
  
  
  Boris закусил buza, dar clătină din cap. "Eu nu vă pot ajuta."
  
  
  Au trecut secunde prețioase. Am avut o anumită fizică de libertate, suficientă pentru disperată de joc - în cazul în care Rona va fi capabil de a distrage atenția de mine. Ea a atras atenția, apoi sarcastic-am uitat la un pachet de țigări, situată pe card, masă înainte de Boris.
  
  
  Ea a zâmbit slab i-a fost și greu oftat. "Am înțeles, Boris, - a spus ea. "Lucrați pentru lucrurile în care cred, ca și noi. Ce-ar fi ei ne-au făcut cu mine, ei știu că totul ar fi fost diferit dacă ai fi fost principalul ".
  
  
  Băiatul a privit pe nah cu ceva foarte apropiat de recunoștință.
  
  
  "Nu am să vă cer să-și trădeze convingerile lor", a continuat Ron. "Dar, nu ați putea face o mica favoare?"
  
  
  "Dacă aș putea", - elemente auzit răspunse Boris.
  
  
  "Înainte de această fiară Городин va trece la tortură, ei закуриваю". Hei, s-a reușit încă o dată să zâmbească slab.
  
  
  "Este un pic de distracție, dar, probabil, ultima. Îmi dai una? "
  
  
  Boris заколебался, apoi dădu din cap. "Desigur." El a ridicat un rucsac fata de tine. "Sunt rușii. Nu te superi? "
  
  
  Ea clătină din cap. "Țigara - o țigară, atunci când nervii tăi necesită a facilita".
  
  
  "Va fi jenant", - a spus el. "Eu nu pot da drumul din mâinile tale".
  
  
  "Vă rugăm, în cazul în care ego-ul și pune-mi în gură", a spus ea.
  
  
  Acest lucru a fost foarte lung împușcat. La mine ar fi doar un cuplu de secunde. Ei tensionate, buclat.
  
  
  Boris luminat, s-a sculat, și a bagat un pistol pentru centura. El a traversat o cabina si a bagat o tigara pe buze Ron. În timp ce el se mișca, l-a alunecat piciorul și cu patul pe punte și încet sel.
  
  
  Ei se pregătea să sară pe el, când el s-a întors. Ei, în speranța că acesta va fi deasupra Ron, uneori, de a lua o țigară din ee buze. Dar, evident, el a fost de gând să se întoarcă la locul lui.
  
  
  Iar acum, el a văzut de mine în colțul ochiului. El se întoarse brusc spre mine cu fața și a apucat "люгер". Dar aici am neașteptate de o pauză. Când Boris s-a întors spre mine cu fața și se întoarse. Ron, ea și-a ridicat genunchii aproape sub bărbie, нацелила picioarele pe obiectiv și un stimulent puternic lovit de ele înainte. Acest lucru a fost făcut cu o uimitoare dexteritate și viteza fulgerului.
  
  
  Boris a fost un pistol în mână, dar el nu a reușit să-l ridice, ca el a fost катапультирован la mine, pierzându-și echilibrul, cu o asemenea forță, că a căzut cu capul înainte pe al meu picior, și "Люгер" cu un bang, s-a prăbușit pe punte. Ne-a trebuit doar o fracțiune de secundă, pentru a ridica mele обмотанные banda picioarele, acum a devenit o bâtă de dublu din piele și talpă, și sparge-le ego-ul craniu. Prima lovitură a fost, cel puțin uimitoare, dar, de asemenea, următoarele trei, în succesiune rapidă, realizate prin подпрыгивания și lovituri în jos cu deplină măsură de greutatea mea, ego-ul l-a dat uitării.
  
  
  "Bietul Boris, spuse Ron, apoi a перепрыгнула și se uită la el de sus în jos cu тошнотворным expresia feței, - el mi-a aproape a început să le placă".
  
  
  A zecea capitolul.
  
  
  Nu am avut timp de a exprima recunoștința și admirația față de o uimitoare dexteritate și rapiditate Ron, în momentul adevărului. Ei a fost prea ocupat cu vizita la sala de sport, pentru ca la sfârșitul ascuțite de ceva ne-a cântărit. Dar la prima vedere nu a fost nimic mai clare decât prost unghi беззеркального de turism.
  
  
  Apoi ea a observat люминесцентный lampa de deasupra mesei. Desigur, acest lucru a fost la îndemâna, dar receptorul ar putea sparge ușor, dacă l-ar fi putut lovi ei ceva. Ei ar putea uita de propria lor "Люгер", care acum se odihnea pe punte în apropiere. Cu mâinile cuprinse în spate, eu nu sunt foarte bun shooter; în plus, o lovitură de a fi mult prea mult zgomot. Din acest motiv, ei nu ar fi putut arunca arma în брылев.
  
  
  Ei slung capsate glezna printr-o margine de pat și vinde. Lucrând tocuri lor de altă împotriva celuilalt, am reușit să slăbească una în jurul mele de pantofi, astfel încât ea a fost marionetă cu degetele mele de la piciorul drept. Am avut timp doar la o singură încercare. De mai multe ori cu atenție pe ganduri picioarele din genunchi, iar apoi a crescut și a indreptat iso tuturor forțelor.
  
  
  Liber de pantofi a părăsit pe piciorul meu și o spirală a crescut în sus. Părea că se mișcă încet, în timp ce ea a uitat ca el se îndreaptă spre țintă. Toc de pantof lovit de punctul mort inferior lampă fluorescentă, ceea ce a dus la unul în jurul valorii de cele mai frumoase mici lovituri care i-au auzit vreodată.
  
  
  Cabină cufundat în întuneric, și el a sărit pe podea, acolo unde a auzit cum cad cioburi de sticlă. Ghemuite și bâjbâie în spatele lui, l-a găsit cioburi de sticlă subțire. Ei au fost suficient de ascuțite,
  
  
  
  
  
  
  dar majoritatea a fost prea mic. Croindu-și drum prin cioburi, ei în cele din urmă a găsit unul, suficient de mare pentru a păstra ego-ul între degetul mare și arătător, și am văzut o bandă pe încheieturile mele. Atunci când ei a lucrat cu formă concavă, mâna mea brusc a devenit umed. Ei, știa că порезался, dar mâinile mele au fost prea amorțit pentru a simți durerea.
  
  
  Când pe fiecare bandă de grosime s-a format cel puțin fanta, ea a divorțat de încheietura mâinii, și au izbucnit în exterior. Continuând să lucreze în întuneric, furat de adeziv cu glezne.
  
  
  "Voila", i - a spus Ron. "Spune ceva, pentru ca ea te-a găsit".
  
  
  "Eu sunt aici", - s-a auzit vocea Ron în jurul valorii de întuneric.
  
  
  Ei, s-a ridicat și a pornit la sunetul vocii ei, când l-a auzit în spatele ușii cabine cineva scarpina punte. Apoi s-a deschis zăvorul.
  
  
  Sărind de la переборке, l-presat la zi. Ușa s-a deschis, sfânt este domnul turnat pentru Городиным, care pentru o fracțiune de secundă поколебался. Acest lucru a fost la o fracțiune de secundă mai mult. Ei l-au lovit ego-ul sincer dreapta la nivelul maxilarului, de ce undele au atins umărul meu.
  
  
  Sa apucat de ego-ul pentru talie, atunci când el se desfacă accidental, și a scos pe ușă. Sa furat stiletto cu orar Городина și a bagat Hugo înapoi în teacă pe antebraț. Pe punte a fost suficient de lumina pentru a găsi Вильгельмину, și ei, de asemenea, a luat Люгер.
  
  
  Acum, s-a apropiat de pat, unde cu răbdare de așteptare Ron, și a rupt banda de la ei de încheieturile mâinilor și de glezne.
  
  
  "Să mergem", - прошипела eu, se clatina hei, ceea ce a mai rămas de la ei de bluze. "Stai în spatele meu, ei încerca să ne arunce peste margine. Aceasta este singura noastră șansă.
  
  
  Am intrat în hol. Ea a încercat să se orienteze. La fiecare capăt al coridorului l-a văzut, de primăvară îngustă de metal scari. Aveam cincizeci la cincizeci de șanse de a ghici în ce direcție va fi în siguranță. L-a făcut alegerea și a fugit în jos pe scări, Rhône-a urmat pentru mine.
  
  
  Dar am făcut o alegere greșită.
  
  
  Când am ajuns la baza scărilor, ei se apropie auzit sunetul grele picior. Ei tras "люгер" și a tras în спускавшихся bărbați.
  
  
  Mână liberă împins acesteia Lei în parte, atunci când mimmo ne-a trecut un fel de corp și a lovit pe punte. Acesta a fost unul în jurul slave marinari. Am auzit sunetul de picior, de-a lungul coridorului de pe puntea superioară.
  
  
  Ei, se întoarse și, urmându-l pe Ron, grăbit spre scări, în celălalt capăt al coridorului. Ei ar putea vedea că suntem pe punte inferioară, și știa că avem nevoie de a urca pe două niveluri mai sus, înainte de a putea ajunge la balustrade.
  
  
  Am criticat urcat pe metal, trepte și a ajuns la următoarea punte tocmai în momentul când, din cauza unghiului de ринулась grup de oameni Городина. Ei împușcat în ih deoparte, ceea ce a încetinit ih rivne atât de, astfel încât să ne putem alerga în sus la următoarea лестничному пролету. În partea de jos cineva despre a lansat două гремящих împușcat. Marcatori отлетели de peretele de oțel, când am sărit la următoarea punte în afara ih ajunge.
  
  
  În acest hol se aflau ziua, lider în zona de bărci de salvare. Nu m-am gândit cu privire la eliberarea una în jurul valorii de barca, dar de acolo de-a lungul pereți au fost depozitate veste de salvare, și dacă am putea apuca o pereche de tot de la ei, am putea supraviețui în & nb.
  
  
  Când ne-am rupt prin intermediul a doua zi pe stradă, între noi și balustrade stăteau trei membri ai echipajului. Unul în jurul ei a fost arma. El a ridicat arma pentru a trage, dar Wilhelmina a fost deja la mine în mână. Ea a trimis un glonț în ego-ul lobul, și el a căzut pe o pușcă. Odin de alți membri ai echipei smuls o pușcă, pentru a se elibera de mort, iar al treilea a tras de hainele lor mână un pistol și a împușcat în direcția noastră. A Spus Wilhelmina. Bandit a apucat de piept și, пошатываясь, tivita balustrada, перевернувшись peste bord, pentru a se bălăci în apă în partea de jos în negru Caraibe. Un supraviețuitor a lăsat încercări de a elibera o pușcă și рванулся la pupa.
  
  
  Sa furat capacul de lemn barat cu mențiunea "veste de Salvare", dar a descoperit în interiorul doar unul. Ei aruncat ego Ron, și a ridicat din umeri, încercând să adune resturile de bluze.
  
  
  Acum послышались țipetele ascuțite, și oamenii de pe cele două părți au fugit de la noi de pe punte. Este timpul să fugă. Ei, dădu din cap Ron mână, s-a urcat pe balustrada, a coborât pe îngustă extern lamela și scufundat.
  
  
  În яростной schimb de focuri cu scopul de a scăpa de ea, a uitat de rana brut pe pagina mea de разбитом craniu. Ei bine acest lucru și-a amintit, atunci când a lovit puternic de apă sărată.
  
  
  Apoi s-a stins брылев. Dar în curând i-a venit în sine, tușit și scuipe apa, ca rupt de radiator.
  
  
  "Гавиота" проплыла câteva sute de metri, dar acum ea se apropia de, ee proiectoare jucat de peste apă.
  
  
  Sufla vântul puternic, și marea s-a agitat. Le va fi dificil de a detecta noi în această fierbere ocean de deșert. Apa era caldă, dar plin de недружелюбных creaturi, cu dinți ascuțiți și a fost singur.
  
  
  Singur! Mi-a venit în cap că nu am văzut, Lei cu ei dihor, cum am sărit peste bord. Ea este într-adevăr ныряла cu mine? Nu am putut fi sigur. Sa uitat în jos pe o gamă largă, de a cufunda în apă, când la mine a cuprins lumina reflectoarelor, dar nu a putut vedea Lei.
  
  
  
  
  
  
  "Гавиота" acum, încet, se apropia de mine. Din punctul meu de vedere, la nivel de apă se părea uriașă și amenințătoare. La aproximativ cincizeci de metri de mine, nava s-a oprit, și luminile au început să metodic să se grăbească înainte și înapoi pe & nb.
  
  
  Ceva alb покачивалось pe valurile între mine și nava. Nu am putut risca окликнуть. Vocea mea ușor wafting deasupra apei, și motoare de nave de acum au tăcut. Ei ползком a pornit de la un obiect la & nb, dar brusc s-a oprit, când mâna mea a atins țesături și trup.
  
  
  Acest lucru nu a fost Ron. Cu un amestec de ușurare și dezamăgire ei, a constatat că acest corp de membru al echipajului, care a căzut pe bord apoi ce am tras în el.
  
  
  În ослепляющем flacara ne-a găsit lung degetul mare de la lanterne. Ei instantaneu scufundat, lăsând mort marinar pe linia de plutire mine pentru totdeauna. Sub apa l-a miscat ochii în direcția navei. Sa auzit un tunet înăbușit fotografii și zăngănit de gloanțe, вонзающихся în apă.
  
  
  Când ei au ieșit, carcasa navei вырисовывался în fața mea albă din oțel de perete. Ei încă s-a tras de pe punte, și a auzit un sunet спускаемой-o barcă de salvare. Ea s-a întors la baza de la pupa, unde s-a ascuns sub consola. Aici, ea a fost în afara razei de acțiune lanterne, și pentru mine ar fi greu pentru a vedea cu barca, în cazul în care ea nu наехала mine. Din păcate, se agațe de balustrada a fost nicăieri, așa că a trebuit să navigheze prin & nb să stea lins pe carcasă.
  
  
  Barca шлепнулась în mijlocul vasului, și marinarii s-au grabit la пятну conductorul de apă, în которрый a căzut sfînt lanterne. Au ajuns la locul, de mai multe lovituri puternice și затащили промокшее corpul într-o barcă. Cineva выругался, apoi s-a ridicat și a strigat Гавиоту prin glas.
  
  
  "Aceasta nu este o Carcasa sau o femeie! El este unul, în jurul nostru! "
  
  
  Apoi minute situându-se tăcere vocea Городина a tunat: "întoarce-te la bord. Vom căuta din nou, atunci când va fi plin de lumină ".
  
  
  Barca s-a întors cuminte la Гавиоте și a fost ridicat la bord. La lumina zilei, au rămas mai bune șapte ore, și nu mă așteptam că voi fi în apropiere, atunci când el va veni. De foarte estimare aproximativă, a ei, a decis că suntem undeva în Гондурасском golful. Ea a luat un curs de stele și, ca doar sunete pe punte a încetat, ei попдыл fără explozii de la est, care, după cum am calculat, a fost direcția de la cel mai apropiat uscat. Apa încă mai era cald, iar marea sa calmat suficient, pentru a facilita înot. Dacă ești norocos, ei pot ajunge la vreun teren sau de a fi observat de prietenos barca.
  
  
  Liniște плывя, se deplasează încet, pentru a economisi energia, din nou întrebat ce se poate întâmpla cu Ron. Ea a simțit o profundă tristețe.
  
  
  Capitolul одинадцать
  
  
  Era zi de sfântă, toată roz și de aur, undeva în față, până când l mangaiati, navigat, mangaiati de mării caraibelor. Caldura corpului meu s-a spulberat câteva ore în urmă, și o dată apă caldă acum părea de gheață. Când a devenit suficient de ușor, ea s-a oprit, pentru a explora orizont. Mai întâi, nu l-a văzut pământului în câmpul de vedere, și muschii mei au strigat, protestând că am continua să navigheze fără motiv, premii. Apoi ea a observat o pată maro acolo, în cazul în care la est se intersectau slab de albastru rochie și cer. Întregul hotel, precum și. Ei, a decis că este sau Honduras, sau, dacă curenții i-au luat de mine de la nord, Yucatan. Acest lucru nu a avut mare importanță. Este binevenit orice bucată de uscat, un teren solid.
  
  
  Mi-a dat o pereche de minut, să deformeze, apoi laminate și a început o lungă perioadă de ușoară plinge la дальнему malul. După un timp, aveam companie.
  
  
  Mai întâi a fost doar valuri pe suprafața netedă a dreapta mea. Trecând peste & nb, ei au privit și a văzut o nouă valuri. Apoi încă unul. Și un alt. Ei, știa că este, încă înainte de a fi pe suprafață a apărut primul semilună dorsală a răsturnat.
  
  
  Un rechin.
  
  
  Când sa oprit în mișcare, au schimbat directia, au trecut în fața mea, apoi a întors, acum linge. Ei au putut distinge trei în jurul ei, deși nu s-a îndoit că în apropiere există prieteni. Când l-a aruncat în apă, ei ar putea vedea în mod clar ih, кружащиеся pentru totdeauna de mine la o distanță de aproximativ cincizeci de metri. De la ei a fost din ardezie crăpăturile și alb string viața albastru de rechin. Deși rechin alb mai mult de o tenace mâncător, albastru nu meu preferat satelit la înot pe distanțe lungi.
  
  
  Trei instanță, înconjurau, au fost de la opt până la zece metri lungime. Ei a fost ciudat вторгшимся în ih apă - ciudat, lent, eventual, periculos, dar potențial de prânz. Din timp în timp, unul în jurul a trei бросался la mine, apoi a deviat, de parcă verificarea de reactia mea. Ei, știa că mai devreme sau mai târziu cineva în jurul ei se va potrivi și va lovi-mă cu dinți ascuțiți.
  
  
  Ea a continuat să înot la creasta sushi. Cu un efort sa ținut гребок lent și relaxat, ca și cum aș fi deloc deranjat de trei animale de pradă. Acest lucru a fost mai mult pentru a-mi beneficii, decât pentru ei; nu лразните un rechin.
  
  
  Mele care însoțesc în mod constant se apropie, în timp ce ea a continuat dureros de a trece la mal. Din fericire, sânge mult timp смылась cu o rana pe goluri și порезе pe marele deget de la mână.
  
  
  
  
  
  
  
  acolo unde ego-ul ciobit sticla fluorescenta o lampă. Dacă l-ar fi vărsat sânge proaspăt în apă în jurul valorii de, rechin, fără ezitare, s-au rupt de mine pe de o parte.
  
  
  Când atenția mea a fost atrasă de акулам, ei nu au observat maro vele între mine și pământ, un pic mai la nord. Deoarece nu am stiut de dimensiuni barca, ei nu a putut cui distanta nah. Dar acest lucru apropia de mine, și eu mental a încercat să-și întindă mâna și să accelereze ego-ul. Cu vela este puțin probabil să fi fost din "Гавиоты", și chiar dacă ar fi fost așa, ei ar fi preferat să ia o sansa cu echipa Городина decât cu mortal torpile, care au continuat să se apropie de mine.
  
  
  În timp ce ea a crezut despre aceste gânduri, ceva промчалось sincere de sub mine. Mine nu este afectată, dar turbulențele закружила mă în & nb ca dopul. Colegii mei de noroc s-au pregătit pentru atac.
  
  
  L-a aruncat de înot și disperare a fluturat brațele pe barca. Nu am putut să spun, am văzut de mine, dar barca a continuat să înoate în direcția mea, că обнадеживало. Atunci când un alt rechin a avut loc la doar șase metri de mine, l-a scos Hugo în teacă și gata s-a apucat mânerul de sub apă. Stiletto nu a schimbat foarte mult șansele împotriva a trei asasini greutate de trei sute până la patru sute de lire sterline fiecare, dar el mi-a dat o șansă.
  
  
  De mai multe ori нырял, pentru a observa rechini, fără a lua ochii de la ce se apropie de barca. Acum, un alt rechin rupt de colegii lor și atacat pe mine. Există populară teorie, conform căreia, deoarece gura de rechin se află pe partea inferioară a capului, ea trebuie să se rostogolească peste pe spate, să muște. Nu-l credeți. Când maxilarul inferior coboară pe balama, sinistru semiluna se deschide în смертоносную pestera cu dinți. Un rechin poate прогрызть tine aproape orice poziție.
  
  
  Aceasta a decis să atace pe mine în lobul. Ea a coborât sub suprafață, pentru a satisface ego-ul în același mod, prin prezentarea cât mai obiectiv. El a fost la mine, ca fiul-negru submarin de rachete, înainte de a-l poată scoate Hugo într-o poziție defensivă. Manevrabilitate omului sub apă, în cel mai bun caz, limitată. Și a fost doar de timp pentru a arunca în sus și permite imens negru forma treacă de sub mine. Acest lucru a fost atât de aproape, că grainy piele de rechin поцарапала-mi umărul.
  
  
  Găsindu-mă lipsit de apărare, rechin instantaneu s-au schimbat direcția și s-au alăturat alte două. Ih emoționat de mișcare provocau pe ideea că ei se pregătesc pentru convenită de atac. Uitându-se la barca, ea a dat seama că a fost o simpla barca de lemn cu una de navigație. La prova stăteau mici смуглолицые oameni, arătând spre mine. Părea, ei strigă, dar nu am auzit cuvinte.
  
  
  Măduva spinării este reflectată a crăpat de apă în apropiere. De această dată scufundat mai adânc, și rechin, de asemenea,. Ea a făcut un cârlig de sub mine, și s-a îndreptat în sus, deschizînd larg fălcile lui de ură ochii, părea, mi-a aruncat o provocare. L-a făcut tumbe și la câțiva centimetri s-a eschivat de la mortale dinti, dar de această dată Hugo a fost gata. Ei stuck lama în partea superioară a vieții de rechin. Mâna mea дернулась, ca și cum l-a lovit мчащийся vagon de tren, dar m-am ținut, deoarece impulsul de rechin a susținut amândoi în sus, și lama стилета рассекло dur cu pielea albă de viață.
  
  
  Înainte de a am ajuns la suprafață, ei împins de la rănită de rechin, care se ocupă de și-a lăsat un întuneric roșu de sânge, ca un fum, ansă de intestin iesi în jurul valorii de se adunau de-a lungul vieții.
  
  
  Ei, s-a ridicat și a plecat de la ucis de un criminal, privind doar o dată, pentru a vedea cum unul în jurul ego-ul recente amicii l-a lovit ego-ul în stomac și feroce tresar, a rupt o bucată mare de carne și măruntaie. A treia rechin nu a ramas.
  
  
  Ei, ieșit la suprafață și a suflat dulce aer curat în plămâni. După un minut în urechi încetat să mai suna, și am auzit o voce. La zece metri în spatele meu barca покачивалась pe un mic зыби, sail a ridicat recife. În barcă au fost patru bărbați. Acestea au fost joase și întunecate, cu trăsături fine faciale, simetric amplasate pe mici rotunde capetele. Cuvintele pe care le-a vorbit, mi-au fost de neînțeles, dar am simțit că este un limbaj de maya, vechi de limbă partea de jos Mexic, pe care acum spun în europa de sud-est a Yucatan, Кинтан-a-Roux.
  
  
  Maro mâinile pe мускулистых mâinile s-au tras de mine și m-a târât prin apă în barca de lemn. A auzit un sunet în spatele meu, ei, se întoarse și se uită la ea spuma pe & nb în cazul în care doi rechini au rupt rănit în bucăți. După câteva minute ei ar fi fost, după cum urmează.
  
  
  Ei, și-a întins mâinile în semn de recunoștință săi спасителям, dar ih închise ochii și pasiune.este persoane nu au răspuns. Odin în jurul ei un gest m-a invitat să se așeze la prova. Ea a făcut așa, și au aruncat vela. Vântul a luat парусину, și ușor de barca părea, s-a ridicat deasupra apei și понеслась la mal.
  
  
  Capitolul Doisprezece
  
  
  Când barca lin și tăcut se îndrepta spre țărm, eforturile mele ultimele șaisprezece ore a început să mă țină pasul. Lupta și de a scăpa de Гавиоты, o lungă perioadă de înot, și lupta cu rechini obosit de mine. Ei, dădu din cap și închise ochii, pentru a le da odihnă, și într-o secundă - tac
  
  
  
  
  
  Părea, partea de jos a barca скребло pietriș, și oamenii сбегали la un grup de colibe, pentru a scoate nava la țărm.
  
  
  Orice activitate a încetat, când ei, a ieșit și s-a oprit pe plajă. Ne odin maya nu a stat deasupra mea subsuori. Și, ca și colegii mei de la barca, ei nu acceptau să ne hello, ne ostilitate pe fețele, deși se uitau la mine cu o oarecare curiozitate.
  
  
  Acestea au fost urmașii rigid și indisciplinat maya, care nu erau spaniol guvernare în zilele de colonizare. Apoi, de asemenea, ca o revoltă a anului 1847, la vest Yucatan a fost suprimată de către spanioli, ei, care au putut, au fugit în junglă Quintana Roo, unde rezistență armată a continuat până în secolul xx. Chiar și acum, la o distanță de sat, ca el, în cazul în care am fost adus, au fost acordate de către guvernul federal complet de tine însuți, de a gestiona în conformitate cu vechi tribale tradiții.
  
  
  Doi bărbați cu de pescuit cu barca apropiat de mine cu ambele părți. Fiecare mi-a pus un cot mic maro de mână și mi-a împins înainte. Nu știam, mă însoțesc sau luat prizonier.
  
  
  Ei au petrecut de mine prin sat, format aproximativ douăzeci de case între rânduri tăcut, бдительных oameni maya. Ne-am oprit în fața хижиной de dimensiuni mai mici decât celelalte în afara perimetrului satului. Acoperișul a fost de paie, iar în сырцовых pereți nu erau ferestre.
  
  
  Când odin în jurul meu de însoțire a început să mă conduce printr-o ușă, el este împins de metal глыбу Вильгельмины, încă presat la meu coapsă. El a ridicat meu umed cămașă și a tras "люгер".
  
  
  "Pistol, un creștin!" - rupt el primul cuvânt în spaniolă, care l-a auzit de la cineva din jurul lor.
  
  
  "No se funciona", - a spus ea emu. Acest lucru a fost adevărat. Arma nu a lucrat apoi o noapte de scufundare în apă sărată. "No tiene balas", a adăugat eu. De asemenea adevărat. Ea a cheltuit toate munitie, de ardere de la Гавиоты.
  
  
  Nici un răspuns de la maya. Aparent, ei să știe doar câteva cuvinte în spaniolă. Confiscarea Вильгельмину, indianul затолкал mine la coliba mea și a trântit după mine ușa de lemn. El a vorbit cu tovarășul său în limba maya. După tonul dat seama că unul în jurul ei trebuia să rămână acolo și să păzească ușa, iar celălalt a plecat în anumite cazuri. L vinde pe hard-ambalate etaj pământ și rezemă geme.
  
  
  Pentru prima dată în multe ore de l-a crezut despre o misiune care se ocupă se alătură mine în Caraibe. Oare, de asemenea, doar ieri a fost la un pas de o leziune conspirație cu valiza și o bombă, atunci când sa mutat la Fedor Городину cu "Люгером" în mână? Cu toate acestea, ca eu sunt departe de a face ceva pentru a preveni nucleare distrugerea New York încă trei zile.
  
  
  Ea a încercat să întoarcă gândurile de la actualul затруднительному regulament, dar în mintea mea fulgeră viziune Ron Фольштедт, subțire ogar și светловолосой nordic blonde. În cazul în care ea este acum a fost? Mort? Mai bine să se înece, decât să fie вырванным de rochie Городиным.
  
  
  Ușa mea colibă a deschis și au intrat doi mele de agenți de pază. Prin gesturi și ворчанием ei să înțeleagă că ei trebuie să fie însoțiți de ih. Ei s-a sculat și a mers cu ei înapoi în sat.
  
  
  Ne apropiam mai mult de restul. Cândva vopsite în alb, treptat, el a devenit gri. Doi maya a efectuat mine prin ușă, apoi s-au oprit înainte de un bătrân, așezat pe o platformă. El a fost shaggy părul și fața, rigidă și încrețită, ca o coajă de nucă.
  
  
  El a ridicat искривленную mână, și doi mele agenți de pază s-au retras, lăsându-mă cu el în particular.
  
  
  "Ei Чолти", - a spus el puternic scăzut de voce, care părea inadecvat ego-ul în funcție de vârstă și cu micuțul piept. "Vocea ei el Джефе, conducator".
  
  
  "Pentru mine este o mare onoare, i - am spus și plăcut de a găsi o persoană care vorbește în limba engleză".
  
  
  "În sat numai ei, vorbesc limba engleză", a spus cu mândrie el. "Am studiat în școală, în Merida. L-ar fi învățat pe fiii săi, dar ei nu vor să cunoască limba yankee ". Apoi, el a tacut, mâinile împreunate pe genunchi, de așteptare pentru ceea ce voi spune.
  
  
  "Numele meu este Nick Carter, i - am spus. "Ei agent de Statele Unite. Dacă ar fi fost dus de mine cu telefonul în cel mai apropiat oraș, voi fi recunoscător. Ei bine, îți voi plăti tot."
  
  
  "Mi-a spus că ai avut un pistol", a spus Чолти.
  
  
  "Da. În munca lor, ei ar trebui să am, uneori, să se apere, uneori, ucide ".
  
  
  "Oamenii albi nu este foarte diferit în Quintana Roo, Carter. Totul nu-i plac oamenii de culoare albă, cu pistoalele. Cu oamenii mei foarte rău tratați oamenii albi, cu pistoalele ".
  
  
  "Nu vreau să cauzeze prejudicii de noi, de tine, de noi, oamenii tăi, Джефе. Oameni cu care sa сражаюсь, - oamenii răi, care vor să distrugă orașe mari din țara mea și ucide foarte mult poporului meu ".
  
  
  "Că acest lucru ar însemna pentru noi aici, în Quintana-Bur?
  
  
  "Dacă oamenii răi permite de a învinge, avem un singur loc în lume nu va fi protejat de ele, chiar și satul tau. Ei doar au distrus o insulă în oceanul pacific, în cazul în care oamenii au fost foarte asemănătoare cu dumneavoastră.
  
  
  "Spune-mi, cum ai ajuns la mare, Nick Carter".
  
  
  Ea a povestit emu poveste în jurul valorii de mult timp, când noi cu Ron a urcat la bord de o linie de croazieră în Antigua. Чолти ascultat, прищурившись, aproape cu ochii închiși, mâinile nemișcat pune pe genunchi. Când sa terminat, el a petrecut intreaga minut.
  
  
  
  
  
  
  în tăcere. Apoi ego-au deschis ochii, și el cercetat de fata mea.
  
  
  "Am încredere în tine, Nick Carter", - a spus el. "Vocea ta nu minte, și ochii tăi spun adevărul. Telefonul pe care îl căutați, puteți găsi în partea de nord la Вигфа-Chico. Ei ar fi luat de tine acolo, dar ...
  
  
  "Dar ce?" Ea le-a sugerat.
  
  
  "Sunteți omul alb. Ai ei au adus în satul nostru un pistol. Din aceste motive, oamenii mei vor să moară. Ei vor asculta de mine, ca el jefe, și, probabil, ei pot face ih crezut, ca și ei, că nu vrei să ne rău. Dar există unul care nu se agită ".
  
  
  "Cine este?" L-a întrebat.
  
  
  "Ego-ul este numele Тихок. El este fiul meu. Atunci când ea va muri, el va fi aici în principal. Mă tem că acest lucru se va întâmpla foarte curând. Тихок niciodată nu va fi de acord de a da drumul de tine până când tu nu встретишься cu el ".
  
  
  "Confruntat cu el? Ei crezut că ai spus că aici nimeni nu vorbește limba engleză.
  
  
  "Există și alte limbi", - a spus bătrânul. "Fiul meu este în așteptare pentru tine acum, în apropiere de casa mea. Atunci, ca vei fi cu el de a se comporta, de a determina destinul. Așa ar trebui să fie ".
  
  
  "Am înțeles, i - a spus enzo. Чолти dădu din cap în direcția lor de zi cabane. Ei, s-a întors și a ieșit.
  
  
  Înainte de a-l a făcut doi pași în compensare înainte de хижиной șefii, ceva cu un trecut în aer și ударилось în pământ de-ai mei picior. Acest lucru a fost шестифутовое sulița, ego-ul îngust обоюдоострое lama зарывалось în pământ.
  
  
  Pe partea opusă poienile stătea un tânăr maya, gol până la brâu, l-maro din piele strâns și блестела peste încordat mușchii. El l-a strâns gemene la копью de-ai mei picior, ținându-ego-ul sub un unghi, în postura tradiționale de apel. În jurul nostru au fost locuitorii satului, ih persoane au fost бесстрастными, dar ochii настороженными.
  
  
  Deci, este Тихок, fiul căpeteniei. Acest lucru a fost un om, cu care ar fi trebuit să în luptă, în cazul în care a părăsit satul în viață. Dar dacă-l ucide ego-ul, dacă ego-ul tatăl dor de mine la Вигии Chico? Chiar dacă bătrânul ar fi de acord, se lasă să mă ego oameni în viață? Cumva am avut de a învinge Тихока, dar nu lipsi de ego-ul de multe ori.
  
  
  Înainte de a atinge sulițe, ei în mod deliberat a scos Hugo de teacă a antebrațului. L-a ridicat stiletto, pentru ca locuitorii au văzut ego-ul, apoi a trimis ego-ul în spirală la zi cabane de conducători, în cazul în care el este blocat, pen-a cutremurat. Deși din observatori nu a fost слышимого răspuns, am simțit ei ascuns aprobare.
  
  
  Atunci a scos sulița în jurul pământului, țineți-ego-ul în aceeași poziție ca și Тихок, s-a deplasat la centrul de compensare. Acolo ne-am atins de vârfuri copii în salutul, ciudat amintește de ceea ce este folosit pentru tragere посохе. Letale diferența a constat în faptul că aceste sulițe străpunși de doisprezece centimetri de oțel lama, lama, capabilă să pătrundă în persoană sau taie membru de corpul său.
  
  
  Ei s-au retras cu un pas în rack de pregătire și Liniștit imediat atacat, взмахнув рукоятью sulițe în sus. Ei aruncat sulița, pentru a bloca o lovitură, apoi a ridicat rapid pentru a reflecta o lovitură lama, care mi-a crăpat craniul.
  
  
  Meu reumatism fost propriul meu răspuns, care maya a prevăzut și a blocat. Apoi, el sa mutat, pentru a rezista așteptată soc, dar pur și simplu a făcut fals fandare cu lama și-a întors lateral cap la cap la ego-ul toracic. Тихок gemu de dureros, dar ingenios скрестил sulița, gata de a bloca o lovitură fatală.
  
  
  Ne-am retras, s-au întors în poziția inițială, și lupta a început din nou.
  
  
  Arta martiala toiag în mare măsură la fel формализовано, cum garduri sau chiar dans. La fiecare lovitura un bloc, fiecare bloc se mută de pe contor. Singurele sunete pe o pajiste Yucatan au fost zgomotos древков și zgomotos lama, перемежающийся severe de respirație Тихока și mine. Nu o dată l-a văzut gaura, pentru a conduce lama de sulițe, dar a întârziat lor fandare rivne atât de mult pentru a permite tânărului maya face bloc. Mi-până când a reușit să mențină ego-ul propriu lama departe de mine, cu excepția cutele de pe efectuate de calcul, care a fost lăsat zmeura pata de pe tricoul meu.
  
  
  Descoperire a venit atunci când l-a scos sulița unul pe ego-ul de mâini cu dublă lovitură în sus, în timp ce el aștepta ordinare de atac cu o lovitură în sus și рубящим lovitură. Cu ego-ul suliță, inutil болтающимся într-o mână, gât Тихока fost lucrurile sunt gol pentru a-mi lamei. Ei împins înapoi împinge la cota inch la o parte, abia порезав pielea. În ochii maya l-a văzut, că el știe ce am făcut.
  
  
  S-a restabilit controlul asupra lor cu o suliță, Тихок s-a aruncat în atac cu moarte свирепостью. Ei a cedat locul ego-ul pentru a ataca și a început să se teamă că meciul se poate termina numai moartea Тихока sau a mea.
  
  
  Firul a venit cu o uluitoare внезапностью. În tăcere, mi-a facut un atac de mare, apoi chircit și замахнулся cap la cap, ca o bâtă de baseball, de capturare mine un pic mai sus de glezne, și bate-mi picioarele de sub mine. Ei, s-a prăbușit la pământ și перекатился pe spate, tocmai la timp pentru a vedea cum lama sulițe Тихока вонзилось fata mea. În ultima secundă a вонзился în pământ atât de aproape de urechea mea, pentru că am simțit-ego-ul coaja.
  
  
  Ei, a sărit în picioare, din nou gata de suliță, și s-a confruntat cu un adversar. În ochii ego-ul a fost un mesaj - combaterea societate. Am fost chiar acum. Ei ego-ul și-a păstrat viața, ceea ce el nu a putut ierta până când nu
  
  
  
  
  
  și-a păstrat mea.
  
  
  Ei au jucat la jocuri de noroc. Făcând un pas înainte, și-a plecat ei lama în partea de Тихока în semn de salut. El a coborât propria suliță în întâmpinarea mea, și bătălia s-a terminat. Ne-au aruncat armele și s-au apucat de încheietura mâinii în stil maya. Locuitorii satului pozitiv stat de vorbă, și pentru prima dată am văzut zâmbete pe fețele întunecate de indieni.
  
  
  Vechiul șef a venit la noi și a vorbit cu Тихоком în limba maya. Apoi, el s-a întors spre mine și a spus: "i-Am spus fiului său că el s-a luptat cu vitejie și cu cinste. Ei spun același lucru și pentru tine, Nick Carter. Orașul Вигия-Chico, puteți ajunge într-o oră. Doi din jurul meu cei mai puternici bărbați să vă ducă la canoe.
  
  
  El mi-a întins un pachet înfășurat într-un impermeabil tesatura. "Ar trebui să curățați și ungeți cu arma înainte de a se usuca apa sărată, în caz contrar acesta va fi inutil față de oamenii răi, care sunteți în căutarea pentru".
  
  
  Îi mulțumi ego-ul și a tras Hugo de zi cabane. Apoi ei l-au urmat pe două мускулистыми bărbați care așteptau să mă ducă la canoe.
  
  
  Treisprezece
  
  
  Călătorie la canoe de-a lungul coastei a fost rapidă și liniștită. Doi maya intalnit noi sincer la marginea surf. Ne unul în jurul ei nu a vorbit.
  
  
  Am fost pe țărm, în Vigla-Chico, localitate de trei ori mai multe sate de pe care am plecat. Casa părea mai constante, iar liniile de cale ferată din est s-au încheiat la marginea exterioară a orașului. Mele marinarii l-au dus pe mine la locul unde mi s-a părut că este o casă local castelanului, pe scurt vorbit cu el pe limba maya și brusc mi-a lăsat, nu uita.
  
  
  Ei a cerut telefonul, și mi l-au dus în universal clădire, care, după toate aparențele, a servit drept școală, magazin universal, o sală de ședințe, depozit și altele. Telefonul a fost precoce model în изрезанном-o carcasă din lemn cu mâner lateral.
  
  
  Următoarele două ore au fost cheltuite pe ceva pentru a ajunge la Merida, capitala statului Yucatan, iar de acolo printr-un labirint de repetoare și operatorii intermediare, până când vocea familiară a lui David Хока Cronica nu s-a auzit pe linie.
  
  
  Ea a spus uem, în cazul în care ea a fost, și-a dat emu versiune comprimată ce am ajuns acolo, rapid spus, de teamă că am putea pierde legătura în orice moment.
  
  
  "Am nevoie de o ieșire rapidă de aici", a spus ea emu. "Există calea ferată, dar, aparent, ar trebui să tren pentru a merge o dată la fiecare plin însorită затмении".
  
  
  "Eu voi dezamăgi la tine elicopter. Care este statutul misiunii? "
  
  
  "Valize sosesc la bord" Гавиоты "cu Curacao. Fiodor Городин, aparent, este managerul de operațiuni cu Жизовым, după toate aparențele, fiind în ih sediul și, doar ocazional apar pe stradă. Nu există nici o confirmare a faptului că Knox Ворнов este cheia de om, dar dovezile sunt suficient de puternice, pentru a ne putea considera acest lucru este de necontestat ". Ei заколебался, apoi a adăugat: "Am pierdut Lei Фольштедт".
  
  
  "Îmi pare rău să aud asta, Nick, a spus David Hawk. Ei, știa că el a avut în vedere exact acest lucru. Ca director AX, el a fost familiarizat cu moartea, dar corpul agentului cauzat emu mai profundă durere, decât mulți oameni cred. "Poți lucra aici unul?" - a adăugat el.
  
  
  "Eu pot, dar ar fi fost frumos dacă ar fi fost cineva care este familiarizat cu acest teritoriu. Aici deja se întunecă, și nu am nevoie să vă reamintesc că noi respectăm дедлайн ".
  
  
  - Desigur, nu - uscat, a declarat Hawke. "Stai un minut."
  
  
  În câteva secunde, telefonul tăcut потрескивал la mine în ureche, și el știa că Hawk introduce informații în computer desktop. Apoi, el s-a întors cu răspunsul:
  
  
  "De la un agent CIA pe nume Pilar, în Веракрусе. Ea va lua legătura cu tine, acolo, la hotel Baja Bonito ".
  
  
  "Ea?"
  
  
  "Da, Nick, se pare, ai fost norocos. Mi-a spus că este roșcată, bine dotat cu... ăăă... tot de echipamente suplimentare ". Hawk eliminate gat, apoi a continuat cu un alt ton. "Poți să organizeze aterizare elicopter în Вигия Chiu?"
  
  
  "Imediat după acest clădirii există un câmp. Cât de curând vei fi capabil de a trimite un elicopter? "
  
  
  "Eu va trebui să lucreze prin departamentul de Stat. Dacă ei vor fi la înălțime, ai fi o pasăre, după trei-patru ore ".
  
  
  "Bine. Ei позабочусь privire la modul de a ilumina zona de aterizare осветительными rachete sau кострами. Când am discutat aceste detalii, mi-a venit în minte că, în condiții normale, astfel de informații nu vor fi transmise necriptat prin intermediul liniilor telefonice publice. Circumstanțe, cu toate acestea, nu au fost deloc convenționale, condițiile erau primitive.
  
  
  "Ai nevoie de bani, a declarat Hawke. "Am de gând să aștepte în camera de hotel în valute diferite Centrală Americi. Orice altceva?"
  
  
  "Da. Meu Люгер a luat-o cadă cu apă sărată, așa că vreau să aibă la îndemână un set pentru curățarea armelor. Copiii 9мм. munitie ".
  
  
  "Acest lucru va aștepta pentru tine". Pe linie a fost o pauză, ca și cum Hawke hotel adăuga altceva. Dar apoi el a spus doar: "Te iubesc mai mult decât noroc, Nick".
  
  
  Am avut de lucru, atunci când ei a rugat-o local старосту trimite lumini de semnalizare pentru elicopter. El nu a vrut să mă ajute. Descendentii Вигиа-Chico au fost un pic mai puțin ostile la exterior piscină în aer liber, decât maya într-un sat de pe coasta, dar, de asemenea ih legătură cu tradițiile vechi au rămas puternice. Oamenii albi rare curative veneau la Yucatan pașnice misiuni, și oamenii nu ardeau de dorința de a satisface
  
  
  
  
  
  
  una în jurul ih mașini zburătoare.
  
  
  Ei, în cele din urmă, a obținut ih неохотного de cooperare veche metoda. Promițând le-a dat bani. În particular ei spera ca pilot CIA, departamentul de stat va aduce un pic de bani. Ar fi un pic incomod pentru a ieși din Вигии Chico, dacă locuitorii s-au gândit că, ei bine inselat.
  
  
  În următoarele câteva ore, aceste griji au fost ascunse în adâncul sufletului, atunci când ea a condus plasarea lumini de semnalizare. În jurul a fost o mulțime de uscat валежника, și a ridicat șase incendii în cerc, pentru a delimita zona de aterizare.
  
  
  De îndată ce încep focurile de tabără, și poiana s-a luminat, ei sel și stahl să aștepte. Și să aștepte. Și să aștepte.
  
  
  Ei ar fi trebuit să știe că, cu participarea departamentului de Stat tot nu merge la fel de buna. În momentul în care am auzit un sunet, rotor de elicopter, рассветал, și-mi brigada de pompieri cu siguranta a fost nemulțumit de întârziere. Pilotul a observat noastră un grup mic, și a adus nava ta, ridicându-un imens nor gros de culoare roșu-brun praf.
  
  
  Pilotul se numea Martin. Acest lucru a fost rațional tânăr cu un nas ascuțit. Am schimbat identități, până când sătenii s-au înghesuit în jurul valorii de, cu mare suspiciune privind elicopter.
  
  
  "Sper ca au trimis cu tine un pic de bani", i - am spus.
  
  
  "Banii? De ce?"
  
  
  "Pentru a ajuta cu сигнальными incendiilor, a trebuit să promită oamenilor unele de plată".
  
  
  Martin сощурился, se uită la светлеющее cer. "Nu știu pentru ce aveți nevoie de lumini de semnalizare; aproape o zi întreagă.
  
  
  "Când a cerut un elicopter, pentru a - rece am spus, a fost inchis. Ei, în speranța că Departamentul de stat va răspunde suficient de rapid și scoate-mă de aici până în zori. Am destul de un program încărcat, un vechi prieten.
  
  
  "Nimeni nu a spus nimic despre faptul că, pentru a aduce bani", - mormăi el.
  
  
  Oamenii care stăteau în jurul nostru, ceva бормотали, și el se temea că înțeleg esența conversației noastre.
  
  
  "Ați au adus banii?" L-a întrebat.
  
  
  "Ei bine... unii", - feriți-vă, a spus el.
  
  
  Ei și-a pierdut calmul. "Așa că ieși afară, croitor ia-o! Ea a promis acestor oameni de bani, și bănuiesc că le va rupe oasele, dacă nu obține ih ".
  
  
  Cu resentimente vedere Martin a tras în jurul buzunarul de la spate portofel ponosit și a început să răsfoiască cont. Înfuriat-o, a luat de la el portofelul și a scos portofelul. Suma cambiilor a constituit puțin mai mult de cincizeci de dolari. Ea a transmis ego-ul cel mai mare, care în mod solemn numerotate ego-ul, apoi dădu din cap, nu zîmbind. El a discutat cu locuitorii din zonele rurale, care s-au retras, de compensare calea pentru noi.
  
  
  Atunci când suntem într-un joc în elicopter, Martin a declarat: "va trebui să le dea toate? Ei, indienii, probabil, удовлетворились ar fi și jumătate.
  
  
  "Poate", am spus eu. "Și, poate, ar fi fost nemulțumiți de - atâta timp cât acestea nu проткнули tine gât de o suliță. Pentru tine, acest lucru va costa douăzeci și cinci de dolari?
  
  
  El fără comentarii a lansat un motor de la viață
  
  
  "Nu-ți face griji, i - a spus emu. "Voi face un raport complet cu privire la contribuția dumneavoastră, și vă vor fi rambursate cheltuielile pentru canalele de departamentul de stat. Daca esti norocos, vei aduce banii la timp pentru Crăciun. Poate nu e Craciun... "
  
  
  Pentru prima dată de Martin un pic relaxat și chiar a reușit să ухмыльнуться. "Bine, - a spus el. "Trebuie să recunosc, este mai ieftin decât sulița în gât. Unde?"
  
  
  "Veracruz", - a spus ea emu, și am подпрыгнули.
  
  
  Capitolul paisprezece.
  
  
  Hernando Cortez a coborât pe țărm în Веракрусе în anul 1519, devenind primul испанцем, pășește pe mexicană pământ. Cu ei dihor orașul a fost capturat în diferite războaie americani și francezi, de două ori.
  
  
  Când am alunecat în golful Campeche, și el, прищурившись, a privit cu multă lumină naturală, un oraș, era clar că acum Veracruz stahl, cel puțin, un premiu demn de toată această sânge și tunete.
  
  
  Am campat pe terenul de la consulatul american, în cazul în care ea a refuzat invitația de a rămâne la masa de prânz. Ei, am simțit окоченевшим și lipicios de stres, epuizat de insomnie, și nu am vrut să țină discuție mic martini cu unele jurul nostru personalului serviciului diplomatic. Ea întinse mâna, Martin, din nou l-a asigurat că el va returna banii, și aspectul de telefon chemat un taxi.
  
  
  Călătoria cu taxiul până la hotel Baia Jos se întindea tocmai pe unele în jurul valorii de vechi pavate steagul orașului cu fantezie case vechi, precum și o gamă largă modern străzile aproape de oțel și sticlă zgârie-nori.
  
  
  Mea de hotel a fost depășită, dar confortabil, cu o curte interioară, deschisă în cer, și trei rânduri de camere în jurul valorii de ea. Ea a spus șoferului să aștepte și a intrat înăuntru. Când ea a numit numele, persoană de la masă mi-a dat cheia camerei, gros plicul sigilat și un pachet de marimea casetă pentru clarinet. Ei a tăiat-un plic și-a găsit, în diferite mărimi și culori: de dolari de pesos, кетсали, cordoba, spastic, лемпиры, balboa, боливары, гурды, lire sterline, franci și гульдены. Ei tras de pesos, a plătit șoferului și cu un pachet sub braț, a urcat în camera sa de la etajul al treilea. Ne Pilar, avem de la altcineva nu a fost de mesaje.
  
  
  Ei a luat o baie de aburi baie, apoi rece dus, apoi a desfacut ambalajul produsului pentru curățarea colț.
  
  
  
  
  
  
  și a început să lucreze la Люгером. Ei ar putea cere Хока să-mi aducă un nou pistol, dar Wilhelmina a fost vechi și un prieten de încredere.
  
  
  Ei desfăcut Люгер și a vizitat toate detaliile. Deoarece el a fost bine sic și este protejat de un strat de acoperire rezistent la apă, apă sărată încă nu au afectat metal. L-au folosit solvent în fiecare detaliu, chiar și în mici carcasă, și a făcut pete printr-o gaură, până când au început alb pur. Ei uscate разобранный pistol fără scame, ватной cârpă, s-a atins de critică părți ulei de ungere cu vâscozitate scăzută și din nou a adunat Люгер. Ei tucked in calea de rulare cu opt cartușe în jurul valorii de cutii de scoici, pe care este prezentată Hawke, și blocat Вильгельмину în carcasa toc la curea.
  
  
  Corpul meu are nevoie de somn, dar mintea mea nu a renunțat. Au fost planuri pentru a face, lacune închide. Și ori de câte ori ea a dat său creier relaxa, în câmpul de vedere a apărut o fotografie Ron. Blonda, corp corp flexibil, care atât de multe nopți a fost în brațele mele, nu putea fi considerat doar un orfan, un alt partener la locul de muncă.
  
  
  "Ei nu permit avem timp, avem pentru epuizare tristetea", - cu amărăciune m-am gândit, și a zburat în jurul valorii de cameră. La masă l-a întrebat dacă există în apropiere un magazin de unde sa pot cumpara haine.
  
  
  "Da, senor. În Агиларсе, situat peste drum este o alegere excelentă ", a spus clerc.
  
  
  "Gracias. Iată de așteptare a vizitatorilor. Dacă ea va veni, spune, hei, unde să mă găsești ".
  
  
  Ei, a trecut strada și a petrecut пригоршню bani Хоука pe haine. Îmbrăcat într-un costum nou, cu toate accesoriile potrivite, încă o dată m-am consultat cu medicul de portar și pe îndelete condus în sus pe stradă la baschet strada cafenea. Ei sel la masa, cu care pot fi observate pentru a intra și a comandat o sticlă de brandy local, care a ars ca un foc, dar nu a avut gust neplăcut. Sorbind coniac, ei se întreba cât de mult mi-așteptați, înainte de a-l decide că interlocutorul meu, Pilar, nu va apărea.
  
  
  În acest moment смуглая fată într-o bluză cu decolteu adanc, abia frână în calea ei superba piept, clătinat între mese și s-a oprit la mine. Ee parul a fost negru și gros, ușor взлохмаченными, doar cu gunoi. La nele s-au ochii de culoare negru, cafea, promițând exotice de distracție.
  
  
  "Puteți salva pe спичке?" - a întrebat ea cu un ușor accent.
  
  
  "Ne pare rau, nu am pastrat ih, așa cum a lăsat de fumat". Ei a sugerat hei.
  
  
  "Anul trecut a încercat să renunțe la fumat în sine, dar a durat doar două duminici", - corect, răspunse ea.
  
  
  "Trebuie să fi Pilar".
  
  
  "Da. Iar tu, Nick Carter... al cărui nume este Киллмастер. Reputația ta înainte de tine ". "Nu știu, trebuie să mă comporta decent sau să își ceară scuze".
  
  
  Ei buze pline изогнулись într-un zâmbet. "Niciodată nu trebuie să-mi cer scuze. Pot să mă așez? "
  
  
  "Desigur. Mele maniere astăzi este un pic uzate, cum și cu totul altceva.
  
  
  Pilar a căzut de pe scaun în fața mea. "Arăți de parcă ai nevoie de un pic de somn", - a spus ea.
  
  
  "De afaceri mai presus de toate", - a spus ea cu вкрадчивой un zâmbet. "Putem vorbi aici?"
  
  
  Ei minunate ochii aluneca pe бездельникам în cafenele și trecătorilor de pe trotuar. "Acest lucru este la fel de bun locul, ca orice alt", - a spus ea mi-o ridice din umeri.
  
  
  L-a făcut semn chelner, pentru ca el a cerut încă un pahar, și a turnat Pilar brandy. Apoi, brusc, l-a întrebat: "Ce-ai făcut cu părul lor?"
  
  
  Instinctiv mâna ei în instantanee confuz ajuns la capete, apoi ea a zâmbit. "Tu trebuie să fi spus că am roșcată. După cum știți, în nostru de mail бизнесявляется parte, apare necesitatea de a schimba aspectul. Îți place negru? "
  
  
  "A iubi este. Păstra banii, tu, de asemenea, a fost ерасоткой, ca roșcată.
  
  
  "De ce, vă mulțumesc", a spus ea, și mischievously-a uitat la mine de sub propriile gene lungi.
  
  
  Pentru o clipă, trăsăturile feței Пиларс părea a fi dispărut, și s-au mutat în subtil fata de Ron Фольштедт. Ea a făcut o înghițitură bună de brandy, și imaginea a dispărut.
  
  
  "Singurul lucru de care avem, am spus eu, este o barca, care a scos valiza de la bord" Гавиоты ". Nu am putut face în numele nostru, ne-mijloacele de identificare a unor cifre în întuneric. El a fost condus prea josnic în & nb și descrisă în mișcare de două cazut motoare ".
  
  
  Pilar прикусила buza și clătină din cap.
  
  
  "Nimic de genul asta. Ați văzut pe cineva în jurul valorii de oameni pe barca?
  
  
  "Principalele omul a fost mic de statură, corpolent și complet chel".
  
  
  Ea a ridicat mâna pentru a mă opri. "Îndesat, chel de bărbat?"
  
  
  "Acest lucru este corect. Ești ego-ul cunoști?"
  
  
  "Eu cred așa. Există o astfel de persoană, care conduce o bandă de traficanți de Curacao. Ego-ul este numele Торио.
  
  
  "Puteți să-mi spuneți, în cazul în care ego-ul pentru a găsi?"
  
  
  "Eu pot să te duc acolo. Ei știu Curacao, și vom putea acționa rapid ".
  
  
  Pentru un moment ea a fost de gând să mă plâng. Nu în hotel, astfel încât ea a devenit la fel ca Ron. Dar Pilar a fost drept, ei ar putea pierde timp prețios pe Curacao, fără fire, iar timpul a fost un factor decisiv.
  
  
  "Cât de curând vom putea pleca?" Ei a spus.
  
  
  "Putem prinde la un pescuit de mâine dimineață. Ei tot voi așeza.
  
  
  "Putem începe mai devreme?"
  
  
  "Nu. Și este important pentru tine în această seară odihnit. Mâine va trebui să fie puternic și atent ".
  
  
  Mele ноющие muschii au fost de acord. - Am băut încă un pahar de brandy, și ea a petrecut de mine la mea de hotel.
  
  
  "Eu voi veni pentru tine în dimineața, a spus Pilar, - și noi mergem la aeroport".
  
  
  Ei a lăsat-o în curte și a fost obosit de urcat
  
  
  
  
  
  
  în camera mea.
  
  
  Capitolul Cincisprezece
  
  
  L a început a doua dusuri pe zi și задернул jaluzele împotriva seara de soare. Ea a fost filmată de haine noi și a pus-o pe un scaun. Apoi ei întins gol pe pat, aruncat pe o foaie și se uită în tavan.
  
  
  Doar te adormi de obicei imposibil. Fiecare nerv din corpul meu cerea odihnă, și ochii mei au fost similare cu saci de nisip, dar ea nu a putut dormi.
  
  
  În cazul în care-atunci fostul om de știință american și fostul general rus s-a pregătit de a șterge țara mea, oraș după oraș. Poimâine primul va pleca la New York. Ar fi undeva помчаться, pentru a opri ih, nu merge cu paturi pe un pat de hotel în Веракрусе.
  
  
  Dar să se grăbească în luptă fără pregătire ar fi stupid și periculos. Și dacă Pilar va fi capabil de a găsi un contrabandist Торио, el poate fi încă suficient timp pentru a finaliza misiunea. Ei, a închis ochii. Viziunea Ron проплыло în fața mea, a dispărut, apoi a revenit.
  
  
  Soare sfânt, pătrunde prin jaluzele portocalii, treptat потускнел prin toate nuanțele de gri, și, în cele din urmă, a devenit întuneric. Cu toate acestea, mintea mea nu a putut calma.
  
  
  Părea, de fiecare sunet pe strada în partea de jos este dusă deschis până la urechile mele. Înroșirea feței toaletă în camera de alături, fantana cascada Niagara.
  
  
  Apoi cineva ușor bătut la ușa mea.
  
  
  "Da?"
  
  
  "Este Pilar", - a urmat moale reumatism.
  
  
  Ei laminate în jurul valorii de gunoi, a apucat un prosop și a deschis ușa. Pe Pilar a fost o rochie neagră, cu mici flori care se părea a fi fericit crescut în dealurile și văile ei pe teren bogat.
  
  
  "Conectați-vă", i - am spus.
  
  
  "Eu chiar n-am crezut că vei fi capabil de a adormi", - a spus ea și a intrat înăuntru.
  
  
  "Podoaba voastră superioară numai înțelepciunea ta", am răspuns.
  
  
  "Ți-am adus ce-ce, pentru a ajuta". Ea a scăzut ușor la marginea patului.
  
  
  "Pastile?" L-a întrebat. "Eu niciodată ih nu sunt de acord".
  
  
  Ea alene mi-a zâmbit. "Nu, nu pastile. Mine."
  
  
  "Ei bine, - am răspuns, оправляясь lor uimire, - cu siguranta ai o tableta, si ee nu este greu de înghițit".
  
  
  Ee o fata frumoasa посерьезнело, a devenit aproape aspru. "Nu glumesc", a spus ea. "Ambele noastre de viață poate depinde tău fizic starea de mâine, și..." Aici se заколебалась, ochii ei zgâriat mea îmbrăcat într-un prosop silueta. "Și, poate fi, de asemenea voi astăzi este agitat de a se odihni în singurătate".
  
  
  "Poate", am spus eu.
  
  
  "Să le lași toate la mine?"
  
  
  "Pilar, în mâinile tale".
  
  
  "Bien. Mai întâi ei, vreau sa te stabili aici, pe pat ".
  
  
  Ei cuminte apropie de pat și deja a fost de gând să scadă, atunci când punctele sale forte maro degetele проскользнули sub un prosop, pe care-l purta, și смахнули ego-ul.
  
  
  "Pentru aceasta nu avem nevoie de un prosop", - a spus ea cu fermitate. "Culcă-te la viață, vă rog".
  
  
  Ei распласталась pe pat, s-a încheiat mâinile în pernă. Ceva rece a atins gâtul meu de la baza craniului și încet târâtor în sus pe spate. Ea a simțit un miros de scorțișoară. Prin intermediul ei umăr, am văzut că Pilar atunci ea a scos un mic flacon în jurul valorii de genți de mână, pe care a purtat, și вылила conținutul meu coloanei vertebrale.
  
  
  "Uleiul de scorțișoară", a explicat ea. "Acum, ei doresc să ai din nou plecat capul și mi-a permis să te ajute să se relaxeze".
  
  
  "Da, doamnă", - a chicotit eu. A venit шепчущий mătăsos sunet. Ochii ei au prins blițul смуглого șold, și a dat seama că Pilar a scos de pe tine toate hainele.
  
  
  Parcă simțind gândurile mele, ea a închis ochii mei o atingere usoara lor reci, moi degetele. "Relaxa", - murmură ea. "Acum trebuie doar să se relaxeze".
  
  
  Apoi mâinile ei au stat în spatele meu netede mici cercuri, ee degetele apăsat ferm și blând. Ea намазала ulei mei umeri și piept, rostirea de sine ovații sunete. Ea a găsit o cutelor de pe partea mea unde este sulița maya îi deranja pe mine, și degetele ei погладили durere.
  
  
  Ea a cauzat ulei pe talia mea, mâinile ei fermecător aluneca pe pielea mea cu parfumat de ungere. În jos și în jos, pe fese și din spate a coapselor. Încă un pic atingeți compartiment pe genunchi, apoi la икроножным muschii, de-a lungul tendonului lui ahile, pentru a-mi toc cazut pe palmele ei.
  
  
  Pilar ușor cauzat de ulei de pe tălpile mele picior, скользнув degetul între fiecare în jurul degetelor mele.
  
  
  Pielea mea a fost plin de viață și сверхчувствительной la atingere. Părea, ei simt prin porii apropierea ei nuditate.
  
  
  Ei a spus: "Pilar, nu știu, incantata de ei sau vreau să dorm. Vă rugăm să iei o decizie! "
  
  
  "Calmează-te", - ușor отругала ea. "Suntem doar la început".
  
  
  Apoi, ea a luat degetele de la picior, unul câte unul, linguși ih, перекатывая între degetele de la picioare. Degetul mare și cel arătător ea a făcut промасленные teacă, alunecare în sus și în jos cu fiecare deget de la picior.
  
  
  Apoi, Pilar a luat fiecare labă a piciorului în mână și a devenit frământa până când nu am simțit cum crack oase. Apoi din nou, ea a ridicat mâinile în sus pe picioarele mele, ei cu experiență degetele săpate în mușchii încordați, stoarcere, manipularea, trăgând ноющую durere.
  
  
  O atenție deosebită a fost acordată meu de cereale. Ținând o mână pe fiecare fesă, ea наклонялась și сжимала cu uimitoare pentru femei forță, mâinile ei ritmic rupt de la tocuri la filtru de protecție uv degetelor.
  
  
  Pat ușor провисла, când Pilar
  
  
  
  
  
  
  a ajuns mele picioare. În jurul acestei dispoziții este aplecat înainte și a efectuat sale flexibile cu degetele pe spatele meu, într-un mod magic prin relaxarea mușchilor.
  
  
  Atunci când ea a ajuns mai departe, pentru a masați ușor umerii mei și gâtul ei și am simțit cum sfarcurile ei покачивающейся piept atins de mine. Acum mâinile ei zgâriat mea nud spate de la umeri la tălpi.
  
  
  "Acum перевернись, - a spus ea, - și-l voi face cealaltă parte".
  
  
  "Nu știu dacă pot să o fac ei".
  
  
  "Nu vă faceți griji, ei cu încredere, esti nicolae выдержишь".
  
  
  Ei, răsturnat pe spate.
  
  
  Pilar a oftat. "De ce, Nick, ea a crezut, ai relaxat!"
  
  
  "Croitor pic!" Ei, chicotit, profitând de ocazie pentru a lua o privire la meu обнаженную массажистку. Ee pielea a fost atât de lustruit cupru - netedă și fără cusur. Sanii ei au fost complete și coapte. Au scăzut, apoi brusc a crescut. Ei o talie ingusta si rotunde solide de șold sclipea ușor luciu banca.
  
  
  Ea grațios aplecat să ia cu прикроватной noptiere-un flacon cu ulei, și împrăștiat ego-ul la mine, aruncând cu mâinile.
  
  
  "Nu-ți face griji, a spus ea, de parcă, din nou, citind gândurile mele, nimic nu va rămâne neterminat!"
  
  
  Deci, acum, ea a renuntat ee mână. Ochii au fost închise - la goluri nu a aparut tulburătoare imagini. Am avut un sentiment de imponderabilitate, ca și cum corpul meu, regizat de aceste cunostinte cu degetele, дрейфовало în spațiu. Ei părea făcută din caramel... întinsă, întinsă, fermecător întins, cu o precizie de până la dolly limită de rezistență.
  
  
  Ei dramatic a deschis ochii și a apucat Пиларс de mână. "Acest lucru este suficient, i - am spus. "Tocmai am ajuns la limitele de masaj. Ai alte talente? "
  
  
  Pilar alene дразняще mi-a zâmbit. - Mă cuprins de șoc intensă plăcere, când gura ei сомкнулся pentru totdeauna de mine.
  
  
  Și, de ceva timp mi s-a părut că am tras printr-un mic бархатную gaură într-o lume de neimaginat plăcerilor. Apoi m-a cuprins un fior de eliberare. Pentru prima dată după multe ore sa a fost пустынен ne gândurile, noi de sentimente, plutea în gol, плывя la mare fântână de uitare.
  
  
  L-a tras de cald, aprins trupul de lângă mine și a fost învinsă de noi, atât de lenjerie de pat.
  
  
  Mai puțin de un minut de somn, care-l atât de mult mi-a făcut-mă la cald, miros de scorțișoară îmbrățișare.
  
  
  Capitolul Șaisprezece
  
  
  L-am trezit în zori cu senzația ca și cum toate vechi detaliile au fost înlocuite cu altele noi, acoperite cu teflon componente permanent de presare. De baie доносились stropi de apă și voce de femeie, cântând în spaniolă. Ea a sărit în jurul valorii de gunoi, a ajuns la zi și a împins-o.
  
  
  În cameră au pătruns fluxurile de cuplu. Pentru translucid perdea pentru sufletul ei a putut vedea silueta frumoasa a corpului Pilar, atunci când ea намыливалась și a cântat ceva de timpuri Pancho Villa. Din timp în timp perdea прилипала la ei de piele, expunând o suprafață, cum целлофановое de dialog într-o cutie cu bomboane.
  
  
  Ea a stat acolo un minut, bucurându-se de spectacol, apoi a apucat-o perdea și a lăsat-o în parte.
  
  
  Pilar uimite de a drapelului de autorizație pentru executarea și instinctiv feminin gest închis cu mâinile. Apoi ea și-a lăsat mâinile și stătea zâmbind sub jeturi de duș, în timp ce apa, care curge peste dealuri și впадинам corpului ei, a făcut ca ee straluci ca un sigiliu.
  
  
  "Bună dimineața, керидо", - a spus ea. "Sper că ea este singura transferul nu tine". Ochii ei aluneca pe corpul meu. "Sunteți întotdeauna trezești într-o asemenea stare?"
  
  
  "Totul depinde de cine ia dus în camera de alături".
  
  
  "Sper că ai dormit bine".
  
  
  "Ca un jurnal. Dacă lumea vreodată învață ta despre acest medicament, de somnifere, vom vedea pentru ultima barbiturice.
  
  
  "Smoothie. Stai jos, i намылю ți spate.
  
  
  Ei, a intrat în duș, și Pilar a întors la mine. Ea намылила mâinile, dar zona mea de anatomie, pe care ea намылила, cu siguranta nu a fost de spatele meu. Ei, s-a întors și s-a sculat cu fața la ea, la noi, atât pentru a împrăștiat apa. Pentru prima dată l-a înțeles, ceea ce este o fată înaltă.
  
  
  "Îmi vine în cap, i - am spus că am primit de la tine foarte multe comenzi. E timpul să-mi ia.
  
  
  "Ce-ai avut în minte, керидо?" - выдохнула ea, apleacă, și aceste superbe piept influentati de mine.
  
  
  Luând-o în mână, a ridicat-o Pilar, și a însumat ee la sine. Apoi, a redus-o și mai departe, cota de inch la un moment dat.
  
  
  Ea a lansat un ușor sunet de încântare, când mâinile ei обняли pieptul meu, și ea притянула noi împreună, agățându pieptul lor față de mine. Am început lent, ondulator, un salon, acolo, duș, crescând treptat ritmul, până când Pilar nu s-a mișcat și nu a fost tremura, ca un obsedat cu o femeie. Dintr-o dată ea вскрикнула, vocea ei l-a înjunghiat zumzetul monoton al apei.
  
  
  Apoi aceasta am stat împreună, permițându - & nb spele trupurile noastre.
  
  
  Am s-au îmbrăcat repede, iar apoi dus la un vecin, o cafenea pentru a lua micul dejun încântătoare хуэво-ранчеро. Am запили ego-ul mexican de bere, care chiar și în timpul micul dejun, mai bine decât amar mexican de cafea phi.
  
  
  Taxi отвезло ne Aeropuerto Nacional, unde suntem în acest joc într-un mic avion. Am zburat la șase treizeci. Cu două ore diferență, în timp, am aterizat fi Curacao în jurul prânzului.
  
  
  Când am zburat
  
  
  
  
  
  în liniștită cu verdeață Yucatan și întuneric-albastru de Caraibe ei, involuntar, și-a amintit că nu atât de multe ore în urmă, ei s-au luptat pentru viața lor acolo.
  
  
  Ca în cazul în care, de comun acord, suntem cu Pilar nu a vorbit în timpul călătoriei. Mai devreme în această dimineață am fost doar un bărbat și o femeie, care sa bucurat de o viață, și încă altele, ca în cazul nostru cea mai mare provocare a fost de a decide ce să mănânce la micul dejun. Dar acum, am fost de două profesioniști, merge spre necunoscut pericole, știu că niciodată nu ne vom întoarce. Nu a fost timp pentru discuții seculare. Ne-am așezat liniștit, cufundat în gândurile personale.
  
  
  Vocea pilot a rupt tăcerea. "Sunt în jurul valorii de tine, care, în sala de la tribord, pot vedea acum în fața insula Aruba. Aruba - cea mai mica dintre cele trei insule care intră în componența antilele Olandeze. Curacao încă cincizeci de mile spre răsărit. Incepem coborarea, și vom ateriza în aproximativ cincisprezece minute ".
  
  
  Când pilotul a continuat să ne spună despre condițiile meteorologice Curacao (ideal, ca întotdeauna), am observat ca Aruba aluneca mimmo noi. Strâmtoarea dintre Арубой și Curacao, au fost pătat cu alb парусниками și o multitudine de mici maro insule fără a populației stabile, deși uneori sunt utilizate de pescari.
  
  
  Avionul nostru a aterizat pe aeroportul Плесман, și am găsit taxele pentru пятимильной excursie în capitala Willemstad. Cabina a fost vechi "Mes", cu capacul acoperiș, astfel încât ea ar putea fi utilizate în aer liber.
  
  
  Șoferul a fost vorbăreț человечком, care părea decis să ne spuneți оборудова locale bîrfe în timpul nostru o scurtă călătorie. Nu am acordat o atenție deosebită la ceea ce a spus omul, până când o singură frază nu este străpunsă de conștiința mea, cum de a alege gheață.
  
  
  "Stai o clipă", - latrat ei conducătorului auto. "Ceea ce ai spus despre блондинке, вытащенной de rochie?"
  
  
  El s-a întors la locul său cu un zâmbet larg, mulțumit de faptul că s-a trezit interesul meu. "Oh, da, senor. Cu două zile în urmă la pescuit docuri a fost mult entuziasm. Unul a fost la barca s-a întors cu желтоволосой o doamnă. Pe ea a fost de salvare gillett, care a ținut-o pe linia de plutire, deși ea nu a fost conștient atunci când a fost adus. Foarte ciudat, deoarece noi o barca nu a avut un accident ".
  
  
  "Unde este ea acum?" Ei, a intervenit,
  
  
  "Când s-a aflat la pescuit subiect, la scurt timp a venit soțul femeii și a luat-o cu mine".
  
  
  "Ee soțul?" - repeta-l.
  
  
  "Ah, da. Este un om mare, ca un urs, care, uneori, înoată împreună cu Говиотой ".
  
  
  Городин! Ar trebui să fie, el s-a întors pe Curacao, atunci când nu am putut găsi pe mine sau Lei la & nb. Fără îndoială, el a așteptat acolo, atunci când în jurul valorii de un obiect primit o notificare că ei au adus pescari. Acest lucru a fost acum două zile. Ea a calculat șansele ca Ron este încă în viață. Aceasta a fost o lovitură de lungă: "nu știți unde un bărbat... soțul ei... a luat o femeie?" L-a întrebat.
  
  
  - Nu, senor, dar, poate, prietenul meu, pescar Saba, vă va spune. Acest lucru a scos-o doamnă în rochie ".
  
  
  "Puteți să mă ducă la Сабу?"
  
  
  "Acum, senor?"
  
  
  "În prezent." Ei tras în jurul набухшего portofel o bancnotă de zece гульденов și a predat-o șoferului. "Și fă-o repede".
  
  
  "Cinci m", - a spus el, incurc bani pe minut.
  
  
  În cinci minute, aproape cu o precizie de secunde, am trecut printr-un labirint de străzi înguste la pescuit cu докам in afara Виллемстада, de compensare o cale prin ton, pe care conducătorul auto în mod constant invocat. Am brusc s-au oprit pe malul mării, înainte de a каркасным acasa, cu o fereastra mare in pete de fum și un afiș cu выветренной cu vopsea, pe care scrie "loc de Refugiu Ванвоорта".
  
  
  Ieșind în jurul mașinii, l-am simțit ca și mine дернули din mânecă, și-a dat seama că aproape a uitat de Pilar.
  
  
  "Nick, blonda... asta tău Ron?"
  
  
  "Acest lucru ar trebui să fie."
  
  
  "Și ce vei face?"
  
  
  "Găsește-o, dacă aș putea".
  
  
  "Dar avem localitatea rusia".
  
  
  Dacă nu ar fi de Ron, nu ar fi nici o misiune. Anume ea ne-a dat indicii, și acum ea ne poate duce la Городину. În plus, ea nu a fost la formarea de pericol locul de muncă, ca și noi. Dacă ea este acum în mâinile Городина, hei, trebuie să plătească un preț teribil. Ei ar trebui să încerce să-l găsească. Ei hei datorez ".
  
  
  "Hei, nimic nu trebuie, a spus Pilar. "Tu nu făcea să-l pentru a efectua de locuri de muncă. Iar timpul ... știi ce zi este azi?
  
  
  "Da, îl știu. Mâine este termenul limită ".
  
  
  "Uitați despre ea, Nick. Vino cu mine, și am отведу te Торио. Vom găsi ego-ul de pe malul mării, nu departe de aici ".
  
  
  Ei s-a oprit în fața ușii sanctuar Ванвоорта și s-a uitat in fata Пиларс. Când a vorbit, vocea mea a fost rece. "Decizia mea, și ego-ul său l-a luat. Vei veni cu mine? "
  
  
  Pentru o clipă, ea s-a întâlnit cu mine, cu privirea, apoi se întoarse. Ea a întins mâna și a atins mâna mea. "Îmi pare foarte rău, Nick. Tu trebuie să acționeze conform conștiinței sale. Eu te voi ajuta, decât vei cere. "
  
  
  Ei stors de mână și a intrat pe ușă.
  
  
  Capitolul Șaptesprezece
  
  
  Vanvoort's Hideaway nu a fost turistic, un bar. Sergiu a fost stins, aerul era затхлым. Pereții au fost увешаны postere cu reclame de bere și de politicieni. Linoleum pe podea протерся la un gol de lemn în banda de-a lungul partea din față a нелакированной ornamente.
  
  
  Clientelă au fost pescari și marinari.
  
  
  
  
  
  multe popoare. Și toți bărbații. Zumzetul conversațiilor și clinchet de pahare brusc a încetat, când vizitatorii au observat Pilar, care se ocupă arata spectaculos de la o lamaie-o rochie de culoare galbenă.
  
  
  În spatele tejghelei stătea ursul olandezul cu бицепсами, ca de pepene galben, pleaca de sub mâneci scurte ego-ul de tricouri.
  
  
  "Caut un pescar pe nume Saba", i - am spus.
  
  
  Mici ochii olandezul пробежались pentru mine, cum de insecte. "Cine a spus că el este aici?"
  
  
  "Ego-ul un alt șofer de taxi. Faptul că în Hudson.
  
  
  El a clătinat din sale masive de cap printr-o parte în alta. "Nu înseamnă pentru mine nimic".
  
  
  Pune ambele mâini pe tija de sa, lipit cu fața la el. "Domnule, nu am timp pentru a juca jocuri, și nu am timp să explic. Dar vreau să știți următorul lucru: dacă nu specificați mi Сабу după cinci secunde sau nu se poate spune, în cazul în care ei pot ego-ului de a găsi, ei trec prin acest bar și trage în jos vă oase, până când nu primesc reumatism ".
  
  
  Olandezul a știut că am fost serios. Ego-ul fard de obraz palid. "Acolo", - прохрипел el. "Singur în cabina de perete".
  
  
  Când sa întors de la bar, apoi a început din nou să murmur, și toți au ocupat uitandu-se la Pilar.
  
  
  Un om singur într-o cabină a fost чернокожим rezident al insulelor Virgine.
  
  
  "Saba?" L-a întrebat.
  
  
  "De fapt, prietene. Te așezi. Și o doamnă de asemenea. În ego-ul spectacole, partea muzicală a fost britanic, iar o parte - calypso-melodice pe care le auzi în unele părți din indiile de Vest. "Tu trebuie să lovească în Hans frica de Dumnezeu, forța ego-ul să se retragă, așa cum este".
  
  
  "Vreau să întreb despre o femeie pe care ați adus-o cu două zile în urmă. Cel pe care l-ai găsit în mare ".
  
  
  - Ah, doamnă cu galben părului. Este foarte drăguță. Ea nu se trezeste, pentru a ne spune un cuvânt. Foarte, foarte obosit. Mare epuizeaza tale forțe. Dar nu cred că hei a fost rănit. Nimic nu s-a stricat ".
  
  
  "Și bărbatul mi-ai luat-o? Cine-a zis că el este soțul ei?
  
  
  "Oh-ho, poate, el nu soțul ei", și? Nu sunt surprins. El nu este ca acea doamna cu galben părului, pe care o iau pentru soțul ei. Prea dur, prea urât. Tu omule, prietene?
  
  
  "Nu, dar ei ls încă, iar bărbatul care l-a luat, cu siguranta nu a fost. Știi unde l-a luat?
  
  
  "Da, îl știu. Ei spun emu drum de spitalul Reginei. El spune că niciodată nu min ', el duce o doamnă acolo unde are prieteni. El a spus că le pasă de ea. Prin urmare, sa uit, unde se duce. El are o fată în salupa cu alți doi bărbați. Ei merg la un Mic Câine, o insulă mică în douăsprezece mile de țărm. Nimic, în afară de pietre mari Little Dog. Pietre mari și de pescuit colibă. Pescarii nu mai folosesc acest loc. Bărbați cu puști acum toate sperie.
  
  
  "Puteți să-mi arate cum se ajunge la un Caine Mic?" L-a întrebat.
  
  
  "Desigur. Du-te la докам, puteți vedea acest loc. Haide, ei ți-o voi arăta.
  
  
  Negru bărbat s-a sculat și a ieșit prin chioșcuri. Pilar a urmat după noi pe stradă și a coborât după câteva abrupte trimestre de la malul mării, în cazul în care Saba, una prin сверкающую apă, pe ceea ce părea зазубренным lamela în jurul maro stânci.
  
  
  "Un caine mic", - a spus el. "Poate fi, de 500 de metri în lungime, 200 latime. Singurul loc sigur pentru aterizare barca - pe de altă parte. De aici nu se vede.
  
  
  "Am nevoie de viteza de barca, i - am spus. "Știi pe cineva care inchiriaza eu unul?"
  
  
  "Desigur. Mai am cu cea mai rapida barca în port, dacă nu devin traficanți și forțele de poliție. El ia cu tine o mulțime de bani, dar veți obține banii lor ".
  
  
  "Bine." Ei, s-a întors la Pilar. "Acum te rog să faci ceva care va fi pentru tine foarte dificil".
  
  
  "Ce s-a întâmplat, Nick?"
  
  
  "Așteaptă-mă. Stai, dacă nu mă voi întoarce de la întuneric, a povestit David Хока de la Washington și i-emu tot ce stii ".
  
  
  "Ble-l voi merge cu tine? Ei pot conduce barca. Ei pot ajuta în diferite moduri ".
  
  
  "Nu", am spus ferm. "Este munca mea, și vreau să vă rămas aici".
  
  
  "Da, Nick", - a spus ea cu diferită pe nah supunere.
  
  
  Ei stors de mână și l-a urmat pe Сабой la докам, în cazul în care vom găsi ego-ul, altul cu barca cu motor. S-a dovedit că aceasta este dorința barca rapida, pe care ei mândru doi cu grijă conținea în stare bună. Acest om nu este prea îngrijorat de faptul că, pentru a permite un străin zbura în mândrie și de bucurie, dar destul de гульденов a trecut din mână în mână, pentru a reduce rezistenta ego-ul. Motor a fost un gigant "Эвинруд", care instantaneu a înviat, și, în curând ei deja несся de manipulare de trafic la Mic Câine. Înainte de a ei a venit prea aproape, l-a făcut un cerc larg în jurul stâncoasă a insulei. La intrarea pe malul îndepărtat la некрашеной portul bar a fost legat de barcă cu каютами. Pentru debarcaderul se afla coliba de lemn. Pal-gri de fum клубился în jurul conductei.
  
  
  Ei strangulat "Эвинруд", apoi a vizitat coliba mea și stâncile din jur la obiectul nici un semn de viață. Nu a fost. Așa că am pornit motorul și s-a întors în jurul insulei.
  
  
  Ea s-a plimbat pe каменистому malul, pe distanțe lungi în partea de v-am cerut posibil loc pentru aterizare. Зазубренные partea de sus se ridică la cincisprezece sau douăzeci de picioare, ca și cum ceva imens scandal în centrul pământului aruncate de ih de pe fundul oceanului. În cele din urmă sa dat peste îngustă pană de apă între o pereche de difuzoare de bolovani și am reușit să протиснуть barca. Ei обезопасил ei, a urcat pe stânci și s-a îndreptat spre o colibă de pe partea opusă a insulei.
  
  
  
  
  
  
  
  Mișcarea a trecut în cel mai bun caz, încet, și el передвигался cu atenție, în cazul în care Городин expus de supraveghere. După douăzeci de minute ei a ajuns la îndemână un punct, de unde a putut să se întindă de viata si uita-te la coliba mea. Aici, el părea mai mult decât cu o parte a oceanului, și se părea că acesta este împărțit în două camere. Singurul dialog pe care l-a putut vedea, a fost blocat placi, cu unele doar щелевыми găuri. Încă nici o urmă de viață umană, numai клубящийся de fum, растекающийся pe calea aerului. Acum, când ea a fost cu подветренной parte de fum, sa observat un miros neplăcut. Probabil, în adâncul sufletului său, știa că acest lucru a fost, dar eu l-am respins această idee și s-au furișat la baraca, încercând să nu pentru a prinde ochi se adunau în fereastra de la caz la caz, dacă cineva se va uita după el.
  
  
  Fără probleme ajuns la cabană și apoi se așeză sub fereastra, заколоченным placi.
  
  
  Duhoarea de aici a fost inconfundabil. Acesta a fost mirosul de опаленной carne și păr uman. Ei стиснул dinți și a încercat să ștergeți o imagine mentală a ceea ce se poate întâmpla cu Ron Фольштедт. În interiorul cabane venit ascuțite, abia pent vocea de furie. Acest lucru a fost greu mârâi Fiodor Городина.
  
  
  "Tu ai învățat-mi o mulțime de hassle, tu și Carter", - a spus el. "Dar tu încă poți câștiga iertarea mea. Aveți informații, Am nevoie de această informație. Un simplu schimb. Și, în fapt, delle, cum poți refuza o astfel de matematica, ca și el, care este atât de talentat să creadă? "
  
  
  L-a ridicat capul încet, pentru a прищуриться prin spațiul între plăci, și vocea Городина a continuat.
  
  
  "Știm că Carter nu s-a înecat. Există informații că ego-ul adus la mal în satul de pescari maya din Yucatan. Mai mult, nu am reușit să ne ego-ul de a urmări. Acolo ar fi fost punctul de pin, pe care le-ar putea contacta în caz de extremă necesitate. Ei, vreau ca tu mi-ai spus de unde este ".
  
  
  Acum, ei ar putea vedea camera prin pervazuri. Pe un scaun din lemn, alături de Городином stătea Ron-Фольштедт. Site-coarda a fost legat în jurul taliei ei, asociindu-l cu mâinile pe părțile laterale și țineți-l pe un scaun. Pe ea a fost doar o bucată de pantaloni, pe care ea a purtat, când ныряла cu o linie de croazieră. Mai sus de talie, ea a fost обнажена, expunând mici, bine formate, piept. Ochii ei покраснели, părul confundate. Atunci când ea a vorbit, a fost отстраненным, cu un glas obosit.
  
  
  "Nu a existat nici o persoană de contact", - a spus ea.
  
  
  "Tu врунья și prost", a spus Городин. "Trebuie să știți că eu pot să vă spun. Pace, acum sau mai târziu, în a avionului de agonie. Așa sau altfel, ei găsesc Carter. El deja a ucis pe unii din jurul meu cei mai buni oameni, și în fiecare minut, în timp ce el rămâne în viață, el reprezintă un pericol pentru planul nostru. Acum - încă o dată - în cazul în care putem găsi Nick Carter?
  
  
  "Nu am nici o idee în cazul în care el", - a obosit monoton a spus Ron.
  
  
  "Nu am mai multă răbdare", прорычал Городин. "Acum, ei vă va arăta ceea ce se întâmplă cu oamenii cu care l-a pierdut răbdarea".
  
  
  Mare română a plecat într-o parte și sursa de fum în jurul tubului a fost găsit. Într-o mare de fier într-o tigaie mică тлела раскаленная în jurul valorii de o grămadă de cărbune. Acoperite cu cauciuc mânere, un fel de lungă instrument de poking în jurul valorii de cărbuni. Городин atenție s-a apucat mânerul și a tras un instrument. Acestea au fost lungi остроносые clește. Clește luminat slab-portocaliu, atunci când el a arătat ih Ron.
  
  
  "Este posibil să fi auzit despre această tehnologie", - a spus el.
  
  
  "Carnea se desprinde de corp-un vârf de cuțit o dată. O atenție deosebită este acordată delicată a sânilor unei femei. Veți trăi destul de mult timp, dar în fiecare moment de timp, veți fi rugat să moară ".
  
  
  Opinia Ron hipnotic s-a oprit la genial vârful cleștelui. "Dar eu nu știu nimic, - a spus ea cu lacrimi în ochi, - totul este nimic".
  
  
  Городин a ignorat-o. "Eu vă voi da încă o șansă de a răspunde la întrebările mele", - frig, a spus el. "Apoi, vom începe".
  
  
  Ei cântărit planul său de acțiune. Ei ar fi putut ucide Городина, прострелив ferestre, ornamente, dar în ih umbre într-o cameră întunecată l-a văzut că încă doi bărbați stăteau în picioare la cel mai apropiat perete. Acestea vor fi cu siguranță înarmați, și, destul de probabil, vor ucide Lei, înainte de a-l putea trece cu unghi de cabane la exterior cu zi. O altă ușă, deschisă, în fața ferestrei, aparent, a condus în cea de-a doua cameră. Acest lucru nu a ajutat. Dacă în cameră era o fereastră, ego-ul, l-au jertfit.
  
  
  În timp ce ea a încercat să vină cu un plan viabil, Городин lipit clește în cărbuni și se întoarse în direcția mea. Ea s-a ascuns în minte, atunci când el i-a spus unuia pe nevăzute de oameni: "Ia-ți ego-ul aici. Arată miss Вольстедт, pe care se poate conta, dacă nu va coopera cu noi.
  
  
  Înainte de fereastra mea traversat de părăsire slav tip cu părul tăiat scurt, și când din nou a ridicat capul, a deschis ușa de pe partea opusă. Miros горелой trup разлился, ca o intoxicație cu gaz. Славянин s-a întors după un minut, trăgând cu ea ceva de pe podea, care a trebuit să fie la câțiva metri de Ron.
  
  
  Creatura pe podea a fost în formă de om, cu cap, trunchi, două mâini și două picioare. Puțin mai mult despre asta, a sugerat un bărbat. Carnea și mușchii s-au rupt, ars, rupt și rupte de fiecare parte a capului și corpului. Părea că nicăieri nu a fost organului care
  
  
  
  
  
  
  nu a fost изуродован. În multe locuri oasele просвечивали prin găuri în carne, în timp ce făptură expira sânge și alte lichide biologice.
  
  
  Buzele au fost complet rupte, lăsând grimasa nud dintilor, care seamănă cu un craniu. Acolo unde a fost un singur ochi, acum a fost doar umed почерневшая gaura.
  
  
  Cel mai rău lucru este că acest echilibru a omului a fost în viață.
  
  
  Ron заткнула gura și m-am întors, atunci când este o fantoma jalnic скреблось de половицам convulsiv mâna.
  
  
  "Nu întoarce privirea de la un vechi prieten, a spus Городин. "Sau, poate, tu nu vei ști frumoasă tânără Boris".
  
  
  Ron a emis tremurător amare.
  
  
  "Am găsit ego-ului inconștient, dar încă în viață", a continuat Городин. "Ne-au catalizat lui. Am avut grijă de el și hrănite ego-ul înainte de încercări. Apoi, el поплатился, nu prea suporta, ei recunosc în cel de desfundat moment, atunci când el s-a eschivat de la datoria lor, și vă va permite să și Carter pentru a rula. Brusc, ridicându-se, ego-ul vocea stahl mai dure. "Iar acum a venit timpul tău. Am nevoie de un Nick Carter, și tu, spune-mi, în cazul în care ego-ul pentru a găsi.
  
  
  "Eu... eu nu știu", - всхлипнула Ron.
  
  
  Городин выругался de-rusă și a ajuns la cauciuc рукояткам cleștele.
  
  
  Rezistent la apa tub cu șase дымовыми bile, care mi-a dat Stewart, a fost la mine în mână. Cumva am avut de a arunca o în jurul valorii de granule în stralucitoare de cărbune. Acest lucru a fost ușor de distanta - problema a fost acela de a trimite peleti prin решетчатое de dialog. Aveam nevoie de un cuptor incorporabil pistol, și când în goluri a apărut imaginea lui rapid a scos un pix în jurul valorii de buzunar de cămașă și deșurubat capacul, aruncand ego-ul, împreună cu un cartuș în interiorul. Ca urmare mi-a mai rămas un tub cu un diametru de trei ani și jumătate de inch, îngustă la un capăt și suficient de larg în altă parte, pentru a lua unul de ardere de pelete. Ei au aruncat un glonț în creier pixuri, blocat între scânduri ferestrei și a început să atenție de a reglementa, pentru a traiectoria de zbor de rachete a fost corectă.
  
  
  Acum Городин a ajuns la Ron. A ține clește în fiecare mână, el l-a strâns nici un ondulator de la stânga suzeta. Ei au făcut, puțin home-made de fanfară susținut de arma stralucitoare de cărbune. Prima mea încercare trebuie să fie fără pată, pentru că am puțin probabil să reușească a doua.
  
  
  Ei a făcut-o respirație profundă, lipit buzele până la sfârșitul tubului și a expirat cu exploziv пуфом.
  
  
  Mingea a zburat în cărbune și un măgar pe cărbuni aprinși cu o încântătoare fluierat și a fum de ciuperci, răspândind său palid, удушающий de fum în toate colțurile camerei.
  
  
  A-i binecuvânta pe ingeniozitatea lui Stewart, ei a scos o batistă-o mască și înșurubat cu ea nasul și gura. Ei virat pentru unghiul de cabane și a deschis ușa cu umărul. El să se cutremure, și apoi împărțită, atunci când puternic пнул lui.
  
  
  Când a pătruns în colibă cu Люгером în mână, l-a văzut, cum Городин, poticnire, a zburat printr-o ușă în camera de alături, în timp ce unul în jurul ego-ul oamenilor orbește dori scopul pentru un pistol-mitralieră.
  
  
  L-a împușcat și el a căzut. El a încercat să ridice de pe podea pistol-mitralieră, de aceea ei și a tras în el, încă o dată, și el a încetat să se miște.
  
  
  A început a doua persoană în cameră l-a atacat pe mine grătar cu clesti apoi ce a ridicat ih de pe podea, unde ih a scazut Городин. Ei tras un glonț emu în cap, apoi s-au grabit la Ron și repede eliberat de ea. Între tuse hei reușit să expirați numele meu.
  
  
  "Nick?"
  
  
  "De fapt, i - am spus. "Calmează-te, sa te scoate de aici într-un minut".
  
  
  Masca placa scazut cu meu rta, când a pronunțat Lei pe stradă și să-l arunce pe pământ. Ea a așteptat până când am clarificat ochii, apoi s-a întors la Городиным.
  
  
  Ei, a trecut peste трепещущие rămâne Boris în cea de-a doua cameră barăci. Gol. A fost o fereastră, обшитое bord, dar ea a fost în relief. Ei, m-am uitat pe stâncile din jur, dar Городина nu a văzut.
  
  
  Strigăt îndepărtat Ron renunțat la mine de la fereastra. Ei s-au grabit înapoi prin colibă și mi-a venit prin ușa din față. Городин a fugit de scurtă cale între bolovani la dană, în cazul în care stătea în barcă. Când a intrat pe ușă, s-a întors și a tras în mine de al desenului sau arma "Erma". Ego-ul ochelari de cal a intrat la mine în mânecă, rivne atât de mult pentru a-mi strica scopul, atunci când ea a făcut două, ca răspuns la o lovitură. Odin în jurul ei a lovit rezervorul de combustibil cruiser, și barca cu tare explozie взмыла în sus, când Городин s-au grabit cu trasee de pe stânci.
  
  
  Ea a îngenuncheat lângă Ron. "Poți merge?"
  
  
  "Eu... eu așa cred".
  
  
  - Atunci stai deschis pentru mine. Am пришвартована barca pe cealaltă parte a insulei. Merge nu va fi ușor, iar Городин undeva acolo cu un pistol.
  
  
  "Ai păstrat-o, Nick, - a spus ea. "Voi face acest lucru"
  
  
  Ei a scos cămașa și servicii ee Ron nu din modestie, ci pentru că ea a fost aproape în culoarea stânci. Propria mea piele a fost suficient de bronzat, pentru a nu fi atât de evidentă scop. Cu Ron în spatele meu ei se mișca încoace și încolo înapoi cu pietre în direcția lor barca, dureros de teama de a mai mic sunet sau mișcare.
  
  
  Atunci când a văzut-ego-ul, între noi și barca a fost doar unul îngust creasta falezei - rază de metal la soare.
  
  
  
  
  
  
  ei greu aruncă Lei pe pământ și s-a prăbușit lângă ea în acel moment, atunci când plat crack arma "Erma" a distrus liniștea și pietriș брызнул la doi pași în fața noastră.
  
  
  "Stai pe loc", - șuieră printre dinți încleștați i Rhön și a avut ca scop de "Люгера" în locul unde l-a văzut blițul baril de arma. Ei au împușcat o dată, de două ori.
  
  
  Brațul și umărul Городина обвились în jurul валуна, și el a lansat sălbatic împușcat, care a ferit de pietre deasupra capetelor noastre. Ei împușcat în reumatismului și a auzit cum a strigat rusă, decât rănit, când mi ochelari de cal rupt emu antebraț.
  
  
  Acum neglijent, Городин переменился, pentru a explora propria rană, și a renunțat ideal umbra în picioare în fața lui bolovan. Evident, el nu a fost grav rănit, pentru că am văzut, ca o umbră сжимала și разжимала mâna dreaptă, apoi, din nou, a luat un pistol și подползла de mai sus pe pietre pentru a împușcat.
  
  
  Când a apărut scopul Городина, el a fost gata cu наведенным люгером. L-a apăsat pe trăgaci. Ciocan lovit de gol aparat de fotografiat digital. L-au folosit două căile de rulare cu muniție, iar alta nu am avut.
  
  
  Rusul a tras, dar din cauza пулевого rănit ego-ul țintire a fost rău, și el a coborât înapoi în minte.
  
  
  Ea a vizitat inegale de stâncă în jurul valorii de ne-am rugat de locuri, care ar fi mai bine să se refugieze. La zece metri de calea pe care am venit, a fost o cavitate în formă de sicriu.
  
  
  Ei, a venit la ureche Ron, și mi-a șoptit: "Când ei îți spun, ridică-te și fugi la gaura de acolo. Te mișca rapid și stai.
  
  
  Ea a deschis gura pentru a spune ceva, dar Городин din nou s-a ridicat și a avut ca scop. "Du-te!" - ușor, am spus. Ron poată scăpa, пригнулась, s-a împiedicat și a evitat într-o nișă, atunci când ochelari de cal roase de o bucată de валуна în centimetri de la găuri.
  
  
  Ei, a sărit în picioare și l-au urmat pe el. Când ei, scufundat în superficială minut, ochelari de cal обожгла-mi umăr și a lovit la sol. Ea a zburat în spațiu sigur și am simțit aceste umiditate de sânge în acel loc.
  
  
  "În te-a lovit!" - a spus Ron.
  
  
  "Abia."
  
  
  De afara venea vocea Городина, care ar putea acum ghici, de ce nu i-a răspuns la foc. "Carter, mă auzi? Un astfel de прикончит tine! Ieșiți cu mâinile ridicate! "
  
  
  Apoi câteva secunde de tăcere a fost făcută încă două fotografii. Una în jurul valorii de gloanțe a lovit noastră deschidere îngustă și, рикошетируя încoace și încolo, забрызгала noi fragmente de piatră.
  
  
  Se apropie de Ron, i-a șoptit: "data viitoare, când el a tras, striga".
  
  
  Ea înțelegere dădu din, și la următoarea lovitură a emis chinuitoare glasul. Ei au depus hei semn de "bine", și stahl să aștepte.
  
  
  - Bine, Carter, - проревел Городин. "Ieși, sau o femeie va muri!"
  
  
  "Eu nu pot!" - a strigat în reumatism, vocea absurd intens decât rănit. "Ei rănit, iar o femeie greu de prietenul său răniți. "Dă-i drumul, și-l voi face cu tine o afacere.
  
  
  - Cred că tu, de asemenea, nu de cartușe, precum și. Выбрось arma; atunci vom vorbi ".
  
  
  Ei размазал de sânge prin răni pe linia parului Ron și în fața sa, a pus-o pe spate și a spus, hei, ce să fac. Apoi a chemat pe Городина și-a aruncat arma.
  
  
  Când l-a auzit venind Городина, ei laminate pe viață și de a pune ei și staționare. Grele shaggy Городина затихли peste noi. Apoi pauză Городин a spus: "Afară, Carter, ieși afară!"
  
  
  Apoi, Ron, slab a spus: "El... el fără conștiință".
  
  
  "Probabil nu", - прорычал Городин. "Dă-mi anual, nu se preface el".
  
  
  Ego-ul pistol de suflat sincere, peste mine, și ochelari de cal разлетела pământ și moloz în дюйме de capul meu. Ego-ul, cuvintele au semnalat șiretlic, și nu agitat.
  
  
  Umbra a căzut de pe stânci. L-a văzut acest lucru ochiului, atunci când el s-a aplecat mine pentru totdeauna. Ei, știa că are în pumnul ținea arma, cu atenție прицелив ego-ul, și a așteptat în alarmante așteptare. Ron, s-a adresat ei, nu mă lăsa în jos acum!
  
  
  Apoi a auzit un impuls ee picioarele, moale lovitură picioarele ei, atunci când ea s-a legat cu corpul Городина, și acesta este împiedicat.
  
  
  Strângând stiletto în mână, ea imediat s-a întors și blocat lama în ego-ul masiv piept. Cu un lung oftat și булькающим un geamăt, el a renunțat la arma - și viața lor.
  
  
  L-a scos de Lei în dim amiază, și a zis: "Barca numai că a trecut de pieptene. Așteaptă-mă acolo, am nevoie pentru a face ultima ".
  
  
  Ea s-a uitat întrebător la mine, dar s-a întors și s-a dus la barca. Ei, ajuns pentru pistol Erma, care a scazut de Городин, și вышиб toate scoici, cu excepția uneia. Apoi ei s-a întors prin pietre la pescuit-o colibă. A deschis ușa, și fumul eliminate.
  
  
  Ei, a trecut prin camera de la разорванным останкам Boris. În jurul distrus gâtului доносились elemente слышные хныканья, și care lucrează mână царапала podea.
  
  
  Părea, am nevoie să spun ceva important, dar nu am putut găsi cuvintele. Ei pur și simplu a pus arma pe podea pentru mișcare de mână și a ieșit pe ușă.
  
  
  Ei, a trecut destul de un pic în urmă față de Ron și cu barca, când a auzit o lovitură
  
  
  Capitolul optsprezece
  
  
  Când s-a alăturat Ron într-o barcă, a șezut ea, ei, pe nas, îmbrățișând-te, ca de mic copil abandonat. Pe obraji lacrimi și ea un păcat a cutremurat.
  
  
  "Acum totul este în regulă, i - am spus. "Nimeni nu va merge pentru noi".
  
  
  Ea a ajuns până la mine și скрестила mâinile pe piept.
  
  
  
  
  
  
  la mine, agățându-se de mine, ca și cum, dacă ea a fost плотом de salvare. Apoi ce ea și-a păstrat calmul printr-un coșmar de violență și de lungă ședere în ocean, ea a fost la limita de rezistenta la un pas de colaps. Și ei, știa că hi nevoie de odihnă și asistență medicală.
  
  
  Cu o mână ținându Lei de lângă mine, iar celălalt de conducere barca, ei au traversat apa și s-a îndreptat spre докам Curacao. Când ne-am apropiat de skyway, în cazul în care a fost ancorarea barca, l-a văzut o figură în picioare acolo, și ожидающую. Acest lucru a fost Pilar. Evident, urmărind o barcă, ea a observat ca ne apropiem.
  
  
  Ei сбавил rpm, plutit în derivă la dană, și a aruncat coarda Pilar. Este consolidat de ego-ul pe шипе, atunci când ea a sărit și cimentate pupa. Apoi l-a luat Lei pe mână și a ridicat-o pe doc, în cazul în care în трансовой catatonie de șoc, ea a satului, ca un zombie.
  
  
  "Acest lucru ar trebui să fie Ronului, a spus Pilar.
  
  
  "Da. Ea este în formă proastă. Să luăm un taxi și отвезем-o în spital.
  
  
  "Eu pot face mai bine decât asta. Până la tine nu a fost, ea a închiriat un jeep. El a parcat sincere acolo. Luați Lei înapoi; Ei, voi pleca. Ei știu drumul la spital. Apoi, ea a spus amuzat: "Tău Ron este foarte drăguță".
  
  
  "Pilar, am spus eu, - mă bucur să te văd. Te - convenabil colegul. Plecat."
  
  
  Atunci când suntem cu Pilar condus jeep-ul pe străzile din Виллемстада, ea a spus: "Ce s-a întâmplat pe insula".
  
  
  "Городин a fost acolo cu o pereche de lor de huligani", i - a spus hei. "El a fost de gând să-i chinuie Lei, pentru a forța ei de a vorbi. Ceea ce el nu știa, pentru că ea nu a putut i s-a răspuns. Ea a fost pur și simplu un iubitor de jocuri pentru avid de profesioniști ".
  
  
  "Dar ea într-adevăr a fost voluntar, a spus Pilar.
  
  
  "De fapt, dar nimeni din jurul nostru nu a găsit timp pentru a vorbi aici despre riscurile posibile".
  
  
  Ochi negru Пиларс s-au întâlnit în oglinda retrovizoare. - Ți-ea nu este indiferentă față, Nick?
  
  
  Ei s-a oprit pentru o clipă înainte de a răspunde. "Dacă vrei să spui că-mi place ee, vioară și lumânări, atunci reumatism - nu. Ei atât de mult timp fac asta murdar lucru, că nu știu dacă pot să-l iubești cu adevărat pe cineva în sensul clasic al cuvântului. Dar dacă ai în minte, îmi pasă, că ea va fi, desigur. Altfel ei nu ar fi plecat de pe insulă un Caine Mic, pentru a ajuta la hei. Ei știu că acest lucru mi se pare prea uman, dar ei încă nu s-a transformat în глыбу de gheață ".
  
  
  Pilar a vorbit în liniște, uitându-sincere fata de tine. "Nick, spune-mi ceva".
  
  
  "Desigur."
  
  
  "Nu-ți pasă de ceea ce se va intampla cu mine?"
  
  
  Ei, a întins mâna și a pus mâna caldă carnea ei de umăr. "Foarte multe", i - am spus.
  
  
  Pilar a oftat, apoi, pe un ton curios, a spus: "Sper că nu te-ai regreta".
  
  
  În acest moment ne-am întors și a plecat pe drumul spre spital Regina, strălucind o nouă clădire în albastru. Lăsat-o să tutu și casier, și odin la medici m-a asigurat că Ron, va avea cea mai bună îngrijire medicală. Ea a spus doctorului că orice costuri suplimentare vor fi suportate de consulul american, apoi a sunat la consulatul de a negocia.
  
  
  Ea s-a întors la Pilar în jeep. Era întuneric și cerul ilumina infinitatea de stele. Ei a spus: "să Mergem, ограбим contrabandiștilor".
  
  
  Ei sel volanul jeep; Pilar a dat o recomandare. Ne-am întors la malul mării, iar apoi spre sud.
  
  
  "Ar trebui să fie mai multe stiri care mi le-ați spus nu", a spus Pilar. "Cum ai plecat din Городина?"
  
  
  "Mort."
  
  
  "Iar ei doi, care erau cu el?"
  
  
  "De asemenea, este mort. Și un tip pe nume Boris, care a murit, pentru că a fost prea bine echipat și prea tratează totul cu ușurință pentru jocuri ".
  
  
  "Așa m-ai părăsit patru corpului?"
  
  
  "Corect. Dar undeva Anton Жизов și Knox Варнов se pregătesc mâine arunce în New York. Daca mai intai nu ajunge la ele, nu sunt probleme, va găsi, oare, pe insula un Caine Mic de patru corpului sau patru de mii de oameni ".
  
  
  Pilar arăta grijă. Și a tăcut.
  
  
  Ne-am dus în cea mai захудалую parte de malul mării, în cazul în care cei mai săraci din jurul locale de pescari пришвартовали lor mizerabil la fel de bărci în & nb, gros de petrol și gunoi. După câteva mile Pilar a indicat pe gri шершавое каркасное clădire, luminat fata singura palid bec. Comparativ cu acest Azil Варнова ca o colibă de Comerciant Striga.
  
  
  "Aceasta este ceea ce noi ar trebui să înceapă", a spus Pilar. "Dacă ai nevoie de un Торио, du-te la Mici Lisa".
  
  
  Undele sonore au lovit în noi, atunci când am fost încă de la cincizeci de metri de zi. În plină floare revolta nu a putut fi mai tare. În interiorul ne-am alăturat la sută sau cam asa ceva vesele de oameni, care, deși nu conflicte, dar, cel puțin, au fost în истерике. Se părea că totul a fost în permanentă mișcare. Înăbuși zgomotul a fost imposibil, prin urmare, tot strigând. Din timp în timp prin cacofonie taie bruscă de sex feminin râsete. Undeva jucat tonomat, dar s-au auzit doar reverb cele mai profunde басовых knott.
  
  
  Am ajuns Pilar de mediu обезумевших tel la o simplă bord, instalată în partea din spate a clădirii. În afară de aceasta, разливая băuturi în sticle nemarcate, stătea o femeie de mărimea Годзиллу. Și aproape la fel de atractiv.
  
  
  "Little Lisa?" - a strigat Пиларс la ureche. Este puțin probabil acest lucru a fost sălbatică cred--.
  
  
  "Little Lisa!" - a confirmat ea cu un chicotit.
  
  
  Lisa a purtat o cascadă de тугих bucle în pantaloni scurți.
  
  
  
  
  
  
  de culoare roșie, care nu a putut fi umane părului. De undeva de la ceasul al șaselea până la șapte metri înălțime, Lisa a fost totul în saci, buzunare și bucăți de carne în formă de ciudat. Ca sculptor amator grabă strans swatted lut la corp. Intenția de a termina de locuri de muncă mai târziu, el, pe bună dreptate, și-a pierdut credința în capacitățile lor creative și a renunțat.
  
  
  Când în cele din urmă a atras atenția, Lisa stângăcie a mutat la mine, pe de altă parte, ornamente, trupul ei a diferitelor părți a dansat în ritmuri diferite.
  
  
  "Ce va fi?" - прогрохотала ea cu un glas, ca un butoi gol, катящаяся de булыжнику.
  
  
  "Vreau să Торио", - am strigat.
  
  
  "Niciodată despre nen nu am auzit", - прогудела în reumatism Mic Lisa.
  
  
  "Городин mi-a trimis".
  
  
  "Niciodată despre nen, de asemenea, nu a auzit".
  
  
  Ei a scos portofelul. La mine se termină гульдены, prin urmare, a pus câteva americane de bancnote de pe bord, in fata unei femei.
  
  
  "Am auzit despre Andrew Jackson", - a spus ea. "Торио doarme în camera din spate". Ea a arătat cu degetul o dimensiune cu castravete murat.
  
  
  Cu Pilar de la remorca ei, s-a îndreptat spre îngustă zi în capătul îndepărtat al barului. Într-o cameră mică din spatele ei stătea un scaun, un scaun și un pătuț pentru copii. lansarea.
  
  
  Ea a închis ușa, și un zgomot în spatele ei s-a potolit. Ei, a verificat-o altă ușă în partea opusă gemete. Acest lucru a condus la aer liber pentru clădire. Ei, a venit la nimic nu подозревающему контрабандисту, scotocit ego-ul și a găsit un aer colt 38-calibru. Predarea este Pilar, sa bagat, putin său люгера emu sub nas și l-a lovit în față.
  
  
  Ei strigă "Торио!" .
  
  
  El întoarse capul, jalnic tivit și a deschis încet ochii. Când a văzut arma la tine sub nas, ochii lui s-a extins.
  
  
  "Hei, ce este, jaf?"
  
  
  - Ridică-te, Торио, - прорычал eu. "Vom merge".
  
  
  Ego-ul este lovit. El sel. "Așteptați, s - a rugat el. "Eu nici măcar nu te cunosc".
  
  
  "Nu este o astfel de wouldnt joc", a spus ea emu. "Joaca-te sincer cu mine, și te așteaptă o călătorie dus-întors. Acum mutați-ego-ul! "
  
  
  Ei ușor înțepat ego-ul trunchiul pistol, pentru a sublinia, și Торио sărit din pat cu o uimitoare dexteritate pentru un om cu o mahmureala. Ei вытолкнул ego-ul prin ușa din spate, și el ascultător зашагал la locul unde am parcat masina de teren.
  
  
  Pilar a condus o mașină, iar ea stătea în spate cu Торио cu multă люгером.
  
  
  "A conduce pe un drum de aproximativ numerele de metri, și apoi să părăsească, atunci când veți găsi un loc întunecat", i - a spus hei.
  
  
  "Și acum, Торио, am spus eu, când am trecut de intunecata șosea și parcați, - vreau să știu despre valize".
  
  
  "Valize?" - repeta el.
  
  
  "Am un pic de timp, Торио, am spus eu, - și personajul meu, de asemenea. Peste doar un minut sau două, veți auzi trosnituri de oase și de a vedea o mulțime de sânge. Aceste oase și acest sânge sunt ale tale, Торио, prin urmare, vă rugăm să folosiți această ocazie pentru a împărtăși ".
  
  
  În lumina lunii acesteia a putut vedea, ca o picătură de banca se ridica ego-ul scalpului și curge de buna părților ego-ul cap.
  
  
  El repede a dat din cap: "Bine, bine. Nu am de gând să fie un erou pentru souk străini. Vrei să spui valize, care l-a scos în Гавиоту, de fapt?
  
  
  - Inteligent concluzie, Торио. Ei doresc să știe cine ih ai dat, și în cazul în care sunteți ih-a luat ".
  
  
  "Acest lucru a fost răgușit tip cu străin de sondare, cu care ea a făcut o afacere șase luni în urmă. Mare păros maimuță. El nu a numit-mi numele său, și nu era un tip, care poate a fost de a pune întrebări. El întotdeauna mi-a plătit în avans, apoi mi-a spus, atunci când a fost nevoie pentru a ridica o valiză. Ei se îndrepta spre sud de aici, un pic mai adânc în dealuri, și a zburat cu elicopterul, cu o valiza, și a adus-o ego-ul de pe navă. Crede-mă, asta e tot ce știu, este altul. Chiar a uitat într-una în jurul valize, și el a fost пустынен. Al naibii de ciudat de afaceri, dar nu-mi plătească pentru curiozitatea.
  
  
  "Cât de mult valize ai pus pe navă?" L-a întrebat.
  
  
  "Dați-mi, ultima dată când am luat trei nopți în urmă. În total vor fi opt.
  
  
  "Puteți să ne acolo unde aterizează elicopterul?"
  
  
  "Desigur, dar există întotdeauna o pereche de gardieni cu arme. Oni și un pilot, un tip pe nume Ingram, care iese în evidență acolo, când l-a вертолетчик în sala de interior.
  
  
  "E problema ta, am spus eu, - de a urmări, de a ne-am abătut de la paza. Iar acum avem instrucțiuni.
  
  
  Pilar a mers spre sud și a oprit pentru a restrânge un drum cu pietriș, care s-a profilat Торио. Apoi am plecat pe teren deschis. Din fericire, Pilar închiriat un jeep: pentru a conduce a fost greu: drumul s-a transformat în cale, întregul hotel, iar stancos, și terenul a trecut în dealuri.
  
  
  Acum, în fața mea stătea de traficanți, pentru a, atunci când a venit să ne proiector, el ar putea sari și махнуть mâini, pentru a ego-ului a devenit cunoscut, înainte ca cineva va trage.
  
  
  "Ei, Торио", - a chemat pe el.
  
  
  Un bărbat cu un pistol încet mutat mai departe și s-a oprit la șase metri de el. "Ce faci tu aici? Astăzi nu va fi pick-up "
  
  
  "În Гавиоте există o problemă, - a spus Торио. Здоровяк a spus că eu ar trebui să vină și să spună Инграму.
  
  
  "Cine sunt ceilalți doi?"
  
  
  
  
  
  - întrebat suspect de paza.
  
  
  - Ei... ei... - ciudat a început să Торио.
  
  
  "Suntem cu Городиным, - a intervenit eu. - Avem informații, care se ocupă imediat să procedeze la Жизову".
  
  
  Numele au fost importante pentru protecție. Creierului ego-ul pușcă a scăzut, și a ajuns la джипу. "Arătați-mi un act de identitate, vă rog, domnule", a spus el respectuos.
  
  
  "Desigur", am spus eu și a urcat pe minut pentru un colt de hârtie. L-a ținut ego-ul, astfel încât de paza дотянулся la el. Când a făcut-o, l-a apucat de ego-ul pentru încheietura mâinii și a împins înainte. Pilar rapid a lovit un bărbat în ureche, făcându-ego-ul замереть, înainte de a avut timp să strige.
  
  
  Ea a introdus calusul in gura paza și legat de ego-ul cu o bucată de nailon coarda, pe care l-a găsit într-o barcă și a aplicat pentru un astfel de pericol. Prin rotirea ego lumina reflectoarelor, să strălucească asupra lui o mică clădire din lemn din cincizeci de metri de mine. Imediat în spatele lui era un mic tare elicopter. Ei au oprit de sfânt și un gest cerut Pilar opriți motorul jeep. Penetrarea Торио înainte de mine, cu Люгером în mână, ei de mers pe jos ieșit la clădirea cu мотком frânghie și s-a grăbit departe, Pilar a urmat pentru mine. Când am ajuns la zi, ei ș-a deschis-o și a pătruns în interior, apăsați butonul de pe прожекторе. Doi bărbați, спавших pe койках la zidul, brusc, într-un joc. Unul a fost greu slavă tip, care ar putea fi fratele invalid de-paza de la intrare, de altă parte - palid, un bărbat slab, cu nasul mare și slab bărbie. Ei, a decis că el va fi Ингрэмом, pilot.
  
  
  Gardianul m-a impresionat prin mâna la pușcă, прислоненной la gemu în apropiere de capul lor de paturi.
  
  
  "Vei muri, încercând să", - a spus ea emu, și un bărbat de măsurare. Ingram оцепенел, frecat ochii și clipi.
  
  
  Pilar a găsit comutatorul de lume, și ego-ul strălucitoare flacără залило singura camera de clădiri. La stânga noastră a fost complicat postul de radio unde scurte.
  
  
  "Торио! Ne-ai vândut ", - a acuzat de paza.
  
  
  "Desigur, - a spus contrabandiști, cu un pistol la mine la scopul ei rapid распродаюсь - cum, și tu, amice".
  
  
  "Ingram, rochie, - am poruncit. "Un elicopter alimentat cu benzină?"
  
  
  "Da, pe deplin", - neuro-a răspuns el.
  
  
  Omul tremura de frică. Ei nu este un hotel, el a fost atât de frică, că el nu poate zbura, i - am spus. "Pur și simplu urmați ordinele, și tu nu пострадаешь". Ego-ul este asigurat, și el a început să întindă hainele.
  
  
  "Торио, așează-te pe acest scaun", am spus eu, și contrabandiștilor s-a grăbit să se conformeze. L-a aruncat scul corzi de paza si a spus: "Legați-l. Nu am nevoie de a avertiza și de a te-ai lucrat bine.
  
  
  Ei целил în custodie și Торио lor люгером, grijă, pentru a Торио a fost fixat bune тугими noduri. Pilar a ținut-o în mână un pistol 38-calibru contrabandist și urmărit Инграмом, dar el nu avea de gând să provoca avem nici un fel de probleme.
  
  
  Când Торио a fost multă legat, i-a spus unui paznic: "Și acum, te așezi în fotoliu, în celălalt capăt al camerei". Când el posac s-a supus i-a spus Pilar: "Ia o frânghie și unește printr-o copiii ei".
  
  
  Pilar a transmis-mi colt si s-a apropiat de paza. Acest lucru a fost o greșeală gravă. Ea s-a sculat între mine și prizonierul nostru. O mișcare rapidă, bărbatul a scos un cuțit de undeva de sub haine și a apucat Pilar, rotindu-l în fața voastră, înclinând capul pe spate și приставив lamă de cuțit la gât.
  
  
  "Aruncă arma, sau o femeie va muri", - скрежетал el.
  
  
  Ghemuite, atunci când acesta se afla în spatele corpului Pilar, acest om nu a oferit nici un scop, el nu putea fi absolut sigur că промахнусь pe ea, și se încadrează în mortală punct. Dacă ei поверну arma, pentru a tinti mai bine, el a tăiat-ar hei gât. Prin urmare, ei заколебался.
  
  
  "Croitor pic, sa spus, aruncă arma". - rupt de el. "Tu crezi ca ei блефую?"
  
  
  Când ei nu a pornit de pe loc, paza smuls cuțitul, și pe gât Пиларс s-au furișat vierme roșu de sânge. Ei încă mai ținea "Люгер" gata.
  
  
  "Ingram, ia-acest idiot gun", - latrat de paza.
  
  
  "Eu... eu nu pot face asta", a spus pilotul tremurat vocea.
  
  
  Paza marait la el: "Dacă un bărbat măcar o dată, tu, хныкающий cutremur, sau eu..."
  
  
  Nu am învățat că paza a putut face cu Ингрэмом, pentru că în mânia sa de pilot, el întoarse capul rivne atât de mult încât l-a putut pune "Люгер" pe poziție și прострелить emu neprotejat sting mare. El a întors de la Pilar, sărit de pe perete și s-a prăbușit pe podea. Cuțit de inofensive lovit departe.
  
  
  Pilar уставилась la mine cu оскорбленным expresia feței. "Mi-ai fi permis emu taie-mi gâtul, înainte de a și-a dat arma, nu-i așa?", a spus ea.
  
  
  "Desigur", a mărturisit eu. "Dacă el mi-a fost arma, suntem cu tine ambele ar fi fost mort".
  
  
  Încet, ea dădu din. "Da, ei, cred că ai dreptate. Dar oricum..." Ea clătină din cap. "Ești cool. De la tine am pielea de găină ".
  
  
  "Am согреем tine mai târziu", - a spus el repede și se întoarse spre pilot. "Acum, Ingram, ai de gând să mă ducă acolo unde ai заберешь valize, care доставишь în Торио".
  
  
  - Vrei să spui refugiu Жизова?
  
  
  "Acest lucru este corect. În cazul în care este în sală?"
  
  
  "În munții de la granița cu Venezuela și British Guiana. Dar ei niciodată nu ar fi putut ateriza acolo, în întuneric. Nu atunci când acest lucru este destul de dificil.
  
  
  Ei, m-am uitat la ceas. "Dacă ne взлетим acum, ar trebui să fie luminos
  
  
  
  
  
  când vom ajunge acolo. Și Ingram, daca esti accidental направишь mine într-o direcție greșită, te iubesc pentru totdeauna, și a pus la Șase picioare sub pământ. ."
  
  
  "Eu nu sunt curajos și nu prost", - a spus el. "Voi face exact ceea ce tu-mi vei zice".
  
  
  "Este un lucru bun, Ingram. Poți trăi până la a scrie mama toate detaliile neplăcute ".
  
  
  Pilar, care a fost înainte de această liniște a fost așezat în partea a vorbit. "Nick, tu vorbești ca și cum te duci de aici odin".
  
  
  "Ei", am spus eu. "Este un fir de coadă, și, cel mai probabil, va fi un foc de artificii. O femeie poate fi o piedică ".
  
  
  "Nu", - a spus ea, ferm cu picioarele departate. "Am ajuns atât de departe împreună, și de acum nu voi rămâne în urmă. Ei au ajutat foarte mult de tine, nu-i așa? "
  
  
  "Este adevărat, dar ..."
  
  
  "Ia-mă cu tine, Nick", - a intervenit ea. "Eu știu cum trage nu mai rău decât tine, și două pistoale și dubla sansele noastre de succes. Acest lucru înseamnă foarte mult pentru mine, querido "
  
  
  Pe moment nu am putut să-mi aleg.
  
  
  Dar ceea ce a spus Pilar, a avut sens. Ea a fost un profesionist cu experiență, mai greu decât majoritatea bărbaților. Și ea știa că ea consumabilul că, în caz de necesitate, сыч misiunea lui va fi o jertfă de ea.
  
  
  "Atunci, vino", i - am spus. "Pentru că nu sunteți de gând să utilizeze, Jeep, pentru a reveni în oraș, du-te și trageți capacul распеределителя, pentru ca el nu a fost de nici un folos pentru cei care consideră că ego-ul util". Ei nu a putut adăuga: "știți ce este un capac distribuitor?"
  
  
  Ei buze pline изогнулись într-un ușor-un zâmbet batjocoritor. "Da, querido, ei știu despre capacele de distribuitori și multe alte lucruri în care nu veți crede".
  
  
  Ei, chicotit în reumatism. "Bine. Și tu poți da prietenul nostru încă o dată, bate, pentru ca el a adormit pentru scurt timp.
  
  
  "Am потороплюсь", - a spus ea și, luându-i am de-a 38-lea calibru, grăbit departe.
  
  
  Ei, a venit la walkie-talkie, spart de podea, până când corpul nu s-a deschis, apoi a distrus intestin cap la cap puști de paza. În timpul acestei brute dezasamblarea acesteia, a urmat Ингрэмом, deși el a fost foarte bun băiat, și nu a reprezentat o amenințare mai mare decât беззубая dorința de ogar pe o frânghie.
  
  
  Ea a spus Торио: "Ai un pic de munca, iar apoi vei putea reveni în Willemstad. Este un drum lung, dar va avea timp să se gândească la modul de a câștiga mai bine în viață. Berry apeductul, - eu i-am sfătuit.
  
  
  El aproape că nu a zâmbit. El nu a fost special simț al umorului.
  
  
  Pilar s-a întors cu capac delco, pe care ea mi-a întins -, făcând имитационный de reverență. "Cel care este, nu trebuie să te trezești înainte de amiază", - a spus ea. "Și atunci el va fi o durere de cap care nu se va vindeca nici o aspirina".
  
  
  "Bine, Ingram, am spus eu, - hai să ne ridicăm tău elicopter în aer". Apoi, noi trei, поплелись de powell, interzis de ghidare și pietre așteaptă la elicopter.
  
  
  Capitolul nouăsprezece
  
  
  Ingram, se părea, și-a asumat responsabilitatea, atunci când el a fost în spatele controalelor de elicopter, și am crescut în cerul de noapte. Ne-am îndreptat spre est și un pic mai la sud, în curând, lăsând în urmă sine luminile de Curacao. O mica insula Bonaire, de asemenea, a scăpat, și de ceva timp sub noi a rămas doar negru în marea caraibelor și cerul înstelat de deasupra.
  
  
  La scurt timp ne-am prins de lumini Caracas și de ceva timp a mers de-a lungul coastei din Venezuela.
  
  
  "Vă spun că acest minerit refugiu Жизова greu de detectat", i - am spus.
  
  
  "Este aproape imposibil", - a răspuns Ingram. "Nici companiile aeriene nu zboară deasupra acestui loc. Dar dacă ar fi fost, le-ar niciodată nu au văzut. Clădirile sunt construite în jurul a portocaliu-maro stâncile munților. Ego-ul aproape nu se vede cu prelevare de probe de aer. La el nu există drumuri. Toate resursele trebuie să fie livrate cu avionul. Жизов a făcut o înțelegere cu una din america de sud de guverne, nu știu cu ce, pentru transportul de mărfuri. Munca mea a constat în transportul VIP-duble aceste valize. Și dacă nu aș fi știut repere, pe care le-a condus, ei nu ar fi găsit locul într-unul singur ".
  
  
  Ne-am abătut de la Trinidad din stânga de la noi, și spre sud, pentru a merge adânc în sushi în mlaștini, în delta Orinoco. Cerul de la est la începutul светлеть, și detalii de teren au devenit vizibile, atunci când am criticat izbucni în гористую localitate, cunoscută sub numele de Гвианское highlands.
  
  
  Apoi a trebuit să urce, și Ingram отрегулировал pas purtătoare de șurub, pentru a mai adânc de a ingera mai mult de aerul rarefiat. Zi stahl mai luminos, dar de mare înnorare nu a arătat semne de diminuare.
  
  
  Gândul pe care l-a evitat în mod deliberat, a luat cu asalt în capul meu. A fost o zi, când New York va muri, dacă nu mă voi putea opri.
  
  
  Ingram ma împins în umăr, întrerupe gândurile mele. El a subliniat înainte pe stâncoasă educație, de exemplu, în formă de ridicat ciolan, dând vulgar focuri de artificii.
  
  
  "Vezi acest lucru înainte?" - a strigat pilot, care se suprapun bate motorul nostru. "Este un punct de reper, care trebuie să treacă piloți. Îl numim Deget Mountain. Imediat în spatele ei există o mică stancos valley, în cazul în care Жизов a spart casa.
  
  
  "Care sunt șansele ca ei vor trage, de îndată ce vor vedea că ne aflăm".
  
  
  - Cred că este puțin probabil. Ingram, părea făcut curaj în aer, care emu lipsea de pe pământ. "Sunt destul de sigur de siguranța lor aici, dar cum a informat ambasada vin și se duc destul de părți. Dacă ei cumva nu află despre ce s-a întâmplat
  
  
  
  
  
  la Curacao la noi nu ar trebui să apară probleme cu plantarea ".
  
  
  "Bine", am spus eu.
  
  
  "Dar este doar la început. Ca doar ei vor observa te sau doamna, va începe iadul.
  
  
  "Îmi puteți da o idee despre planul fizic acest loc?" L-a întrebat. "De unde staff-ului Жизова? În cazul în care un om de știință Варнов treaba?
  
  
  "Nu", - a spus Ingram, apoi repede a uitat la mine ca și cum ar asigurându-i în activitatea lor de sinceritate. "Crede-mă, acum, ei ar fi spus dacă ar fi știut. Tot ceea ce fac, acest lucru stau la heliport, până când cineva merge sau de a sta jos, sau până când se încarcă ceea ce doresc, pentru a-l ness ".
  
  
  "Că, dacă doriți să livreze un mesaj?"
  
  
  "Îmi dau ego-ul paza pe teren pentru elicopter. El va veni și ne întâlnim. Și el va fi primul, cu hema-ți va trebui să se ocupe ".
  
  
  Am обогнули care degetul mare de stâncă și a început să coboare în canion îngust, cu stânci abrupte din toate părțile. Chiar și atunci, dacă ei nu au vrut, ei bine, ei nu ar fi văzut toate clădirile, grosolan construite în jurul valorii de pietre. Ei numărat patru destul de mari construcții, una mică apropiere a terenului plană a pământului, la care am coborat. Mici stâncoase creasta și bolovani dezordine întreaga localitate, și au fost doar slabe urme de trasee care leagă clădiri.
  
  
  Până când l-a privit în jurul unei mici construcții în apropiere de heliport a ieșit un bărbat și-a uitat la noi. Peste umăr, el ness pușcă.
  
  
  "Este de paza, - a spus Ingram.
  
  
  "El este singurul?"
  
  
  "El este singurul pe care i-am văzut vreodată. Pot fi și altele ".
  
  
  Ea a spus Pilar: "Пригнись, pentru tine nu s-a văzut". Apoi, a luat poziție, ei, de asemenea, stahl invizibil.
  
  
  "Atunci când vom ateriza, i - a spus Ингрэму, dai de paza se apropie, deschis la pe zi".
  
  
  "Că, dacă nu voi putea livra ego-ul aici?" - neuro-a întrebat pilot, ego-ul curajul în aer începutul улетучиваться.
  
  
  Foarte încercați, am răspuns. "Ca și cum de aceasta depinde viața ta. Pentru că, Ingram, un vechi prieten, acest lucru este atât de.
  
  
  Am grijă aterizat pe o mică poiană, și Ingram a rezolva sarcinile de cercetare motorul. Când o mare de rotor oprit, un om cu o pușcă ceva strigat cu locul unde se afla la douăzeci de metri de el.
  
  
  Ingram a împins ușa și a strigat: "am avut o că există pentru generalului".
  
  
  "Ești șchiop?" - sunat-o de paza. "Adu-o".
  
  
  "Mi-a... am nevoie de ajutor", a spus Ingram. "Acest lucru este prea greu pentru mine".
  
  
  Se făcu liniște. Dar apoi pietriș de la suprafață la noi послышались shaggy. "Știi, nu trebuie să fie носильщиком", - s-a plâns de paza. "Trebuie să-"
  
  
  El a oprit brusc, ca și cum a putut să ne vadă. Ei, am realizat că avem o problemă, când a auzit sunetul inconfundabil de paza, снимающего pușcă și care include în închisoare. L-a ținut "Люгер" gata, dar risca trage acum și neliniști intreaga echipa ar fi fost fatal. În schimb, ei надавил pe antebraț, și Hugo mi-a căzut în palmă. Ei oglindită stiletto; ciupit lama degetul mare și arătător, el a crescut rapid în ușă. Paza ridica o pușcă și l-a făcut lama în ego-ul deoparte.
  
  
  Stiletto s-a răsturnat în aer, înainte de a lama a intrat în gâtul omului. El a emis un sunet asemănător cu un murmur răgușit, s-au retras doi pași și a căzut la pământ, sângele țâșnește de ego-ul gâtului.
  
  
  Pilar выпрыгнула în jurul коптера. Ingram se uită la mort un om cu scaun de pilot.
  
  
  "Acum ce?" - m-a întrebat Pilar.
  
  
  "Acum este de gând să se strecoare și de a explora această piatră sat. Stai aici, ca în fiecare an, pe Инграма. Când mă întorc, ei pot fi în fugă, și am nevoie de cineva pentru a mă acoperi.
  
  
  "Bine, Nick", - a spus ea blând cu acordul, care m-a surprins.
  
  
  Ei ușor sărutat-o, apoi s-a aplecat peste mort стражником, rupt din context stiletto de ego-ul gâtului și șterse lama de moarte. Ei returnat ego-ul în teacă antebraț, apoi a urcat peste stânci, evitând trasee de conducere din караульного post.
  
  
  Amintindu-și, cum am văzut, este un loc cu înălțimea zborului păsărilor, ei s-au grăbit spre cea mai mare a clădirii. Părea logic să se presupună că aceasta va fi de stat major al operațiunii. Ei stau pe o mica creasta, cu vedere la alee, care se ocupă duce la o lungă невысокому structura - баракам. Până când l-a privit cu ieșire s-au mutat oamenii în stare brută albastru îmbrăcăminte și muncitori фуражках. Ei au fost безоружными. La alții a fost un pistol într-un toc și maro forma Sovietice, armata roșie trim. Pentru казармами ei a observat o clădire pătrată, care i-a făcut primul său scop.
  
  
  Ei a părăsit punctul de sondaj și, обогнув barăci, cu atenție se apropie de punctul deasupra ei. Ca și alții, el a fost de doar aproximativ șase metri în înălțime, și el a ghicit că spațiul interior coboară mai jos de nivelul solului. Ei au auzit vocea și s-a ridicat de pe genunchi, pentru a asculta îngustă de ventilare-ar fi.
  
  
  "Ați trimis după mine, domnule general Жизов?" Acest lucru a fost un tânăr de voce - energetic, militar.
  
  
  Жизов a răspuns маслянисто-buna покровительственной intonație. "Am trimis după tine, maior Рашки, pentru că nu am primit mesaj de la ora stabilită de colonel Городина. Prin urmare, trebuie să presupunem că el va fi indisponibil pentru noi, de acum etapele operațiunii. Am nevoie de un început al doilea la comanda,
  
  
  
  
  
  și l-a ales pe tine ".
  
  
  "Pentru mine este o mare onoare, generalul".
  
  
  Spune-mi, maior, sunteți complet familiarizați cu planul?
  
  
  "Da, domnule. Am pus nucleare dispozitivele de detonare în șapte orașe americane, și cel mai recent dispozitiv a fost postat pe Панамском grand. Numele de orașe și locația exactă numele complet cunoscute numai de tine si de om de stiinta american ".
  
  
  "Foarte bine, Рашки. Și știți, când programate explodează prima bombă? "
  
  
  "Astăzi, domnule". Jenat откашливается. "Zvonuri în jurul taberei, domnule".
  
  
  "Da, acest lucru este greu un secret; mecanisme sunt evidente. Ei, să vă spun că prima de orașe americane vor fi distruse la New York. Deoarece ih guvernul nu a adoptat termenii și condițiile noastre, doctor în Варнов va exploda prima bomba rivne prin intermediul a patru ore ".
  
  
  Cu o ușurare a ei s-a uitat la ceas. A fost înghețată de teamă că, până când înconjurat de венесуэльскому cer în zori, New York, probabil, chiar și atunci a fost сровнен cu solul infernal flacără explozie nucleară.
  
  
  Până când ei s-au gândit că șansele sunt împotriva mea, în jurul aparatului AV sunt auzite ecouri леденящего рычания.
  
  
  "Dar, ei văd mele câine prieteni s-au trezit", - промурлыкал Жизов. "Nu-ți fie frică, maior, până când toate controlez, ei nu provoca daune. Dar un lucru este cuvântul meu, și ei te vor ucide în câteva secunde ". Entuziast râsete Жизова portretizat неубежденному Raschke. "Aceste fiarele fac două dintre cele mai puternice forțe din lume, maior", a continuat Жизов. "Frica și ura. Adu-ți aminte de acest lucru "
  
  
  "Da, domnule", i - a răspuns nesigur maior prin marait de animale.
  
  
  Ei отодвинулся din cadrul aparatului AV și sel de viață, se uită la pasarelă între clădiri. În primul rând, am avut nevoie de indicii pentru a efectua Нокса Ворнова, care a fost cheia de la смертоносному caz.
  
  
  Muncitorii s-au desfășurat individual și în perechi. Armate de soldați cu ih obraznic postura păreau mulțumiți până la indiferență. Probabil ca aluzie Ingram, ei au devenit neglijent să creadă că ih siguranță într-un loc неуязвима.
  
  
  Era clar că am ar trebui să fie libertatea de circulație. Așa că a așteptat până la următorul lucru nu va avea loc sub el și nu va cădea în spatele ei. L-a lovit ego-ul "Люгером", și el обмяк în mâinile mele. Rapid оттащил ego-ul la stânci și pentru totdeauna a făcut ego-ul redus la tăcere.
  
  
  L-a scos albastru salopete, care l-a purtat, și-a încordat ego-ul pe partea de sus de îmbrăcăminte. Pantalonii au fost коротковаты, dar în rest s-au apropiat. Ea a pus pe o pălărie și l-a strâns vizor la frunte. Cu distanțe rezonabile, ei ar fi putut trece neobservat. Ascundeți corpul de lucru între cele două gigantice bolovani, ei a condus înapoi la traseu și s-a dus la ea. În spatele meu послышались shaggy. Ei, scufundat într-o ușă, se pare, camara. Ei, s-a sculat în genunchi, cu spatele la cărare și se lupta cu mâner de zi, ca și cum testat defect de blocare.
  
  
  Cald miros de masă a ajuns la nările mele, când doi muncitori s-au oprit pentru a sta mai mult pe poteca din spatele meu.
  
  
  "Nu am nevoie pentru a ghici cine va primi micul dejun, care sunteti", a spus unul în jurul ei. "Американецу, da? Om de stiinta."
  
  
  "Desigur", a spus un alt. "El este oaspete de onoare".
  
  
  "Că de la el în această dimineață, când ne-am жрем nostru obișnuit de gunoi?"
  
  
  "Ouă proaspete, șuncă, pâine prăjită și roșii coapte".
  
  
  Primul lucru; expresiv простонал. "Mă rog, nu a fost glazură, în timp ce noi toți nu vom părăsi acest minerit purgatoriu, și de a trăi din nou, ca oamenii. Ca te invidiez bună ede și femei, care se bucură de americani ".
  
  
  "Acest lucru timp de aproape un prieten. Astăzi avem nevoie pentru a lovi pe americani ".
  
  
  "Dacă este așa, atunci astăzi sărbătorim. Dar acum trebuie să mă duc ".
  
  
  Până când ei discret uitat unul în jurul celor doi bărbați s-a dus la vecina tropez, разветвляясь la stânga, iar celălalt, purtând o tavă cu mâncare, și-a continuat mișcarea deschis. Ea a permis emu merge de-a lungul traseului, iar apoi l-au urmat, acoperit cu parfumul ei de fata.
  
  
  Bărbatul nu s-a întors și l-am urmat pentru unul în jurul valorii mari a construcțiilor, care stă separat de la un grup de clădiri. El a coborât câteva trepte, a deschis ușa și a dispărut în spatele ei, a dat emu câteva secunde, apoi a intrat pe aceeași ușă.
  
  
  Ea a descoperit că aceste clădiri au fost săpate ценымногие mai adânc și terminat mult mai bine decât mi-am imaginat. Ih design inteligent indică o perioadă lungă de pregătire.
  
  
  A fost un lung coridor cu ziduri în jurul neted de piatră, fără probleme изгибающимися pe un arc. Deși nu am putut vedea de lucru, l-am auzit ego-ul shaggy înainte. Coridor, la anumite intervale de timp a fost reflectată electrice becuri, și, fără îndoială, acolo a fost un centru de putere.
  
  
  Atunci, și-a amintit că în urmă cu câțiva ani au existat zvonuri despre faptul că undeva în America de Sud se pregătește rusă baza. Acest lucru a fost, de exemplu, în timpul rachetelor cubaneze despre, și a urmat descărcată astfel de zvonuri au murit. Acum s-a constatat că baza - este un fapt. El, probabil, a fost abandonat oficial rus de regim, dar din nou activat Жизовым și ego-ul fracțiunea ca ascuns centrul ih operațiuni.
  
  
  În întreaga coridor ei
  
  
  
  
  
  
  a trecut numai o singură ușă. Aparent, cameră a fost un pic, așa cum au fost să fie tăiate de esenta tare. Auzind înainte de vot, sa oprit brusc.
  
  
  "Am adus un mic dejun regal pentru ego-ul alteței sale". Aceasta a fost vocea разносчика masă, plin de sarcasm.
  
  
  "Pur și simplu aduceți-edu și lăsați comentarii idioate". Răspuns vocea a fost dur, de afaceri ".
  
  
  "Ce este acolo pentru a face un american?" - a întrebat de lucru. "Este gata speciale zilei?"
  
  
  Acum ei încet mutat de-a lungul unui perete curbat, să aruncăm o privire la procese, și a ajuns până la punctul în care a putut vedea firul hol. Acolo stătea un soldat cu un impresionant negre mustață, paza masiva ușă. El a luat-o tavă de alimentare de la lucru si stranse buzele, înainte de a spune: "El nu este diferit de la normal, cu excepția faptului că în această dimineață, el s-a sculat în zori. Dar eu nu pot să știu ce se întâmplă la el în capete ".
  
  
  "Nu, ei, cred că nu. Ei bine, cel mai bun lucru pentru el, cel mai rău lucru pentru mine. Ei merg la micul dejun de obositor pastă.
  
  
  Ei s-au grăbit înapoi pe hol pe același drum pe care a venit. Acum, când știa unde să găsească Варнва, am nevoie pentru a găsi o modalitate de a ajunge la ea. Reflectând asupra acestei probleme, a rasturnat-o pentru indicii și de a fi prea târziu iminentă a văzut silueta în depărtare. În forma ei a dat seama că acesta a fost unul în jurul valorii de soldați.
  
  
  Accidental, ca în cazul în care sa uitat ceva, se întoarse înapoi. M-a chemat, dar ei au jucat în surdo-muți. Pentru o poftă de mâncare, în afara câmpului de vedere al soldați, ei alergat înapoi la sanctuarul Варнова. Dar "shaggy s-au apropiat de aceasta parte. Ea a făcut o pauză. Se va întoarce de la birou, разносящий educație, și încă un soldat cu el la ușa Варнов.
  
  
  L-a luat rapid o decizie și s-au grabit la o singura zi, de conducere de-a lungul coridorului.
  
  
  Ușa era încuiată, așa că am apus de soare sub salopete de lucru în minut și a găsit subțire упругую o bandă de oțel. Acest dispozitiv este mult mai durabil și flexibil decât cel tradițional o bucată de plastic, rapid se declanșează printr-un simplu de blocare.
  
  
  Deoarece numărul tot mai apropiat, pe de o parte, și soldat cu un alt, ea, a împins ușa și se repezi înăuntru.
  
  
  Capitolul douăzeci.
  
  
  După câteva secunde, interiorul de lux această cameră unit. Nu am fost noi, suprafețe brute, ne-plictisitor de culori. Textura moale - perne, canapele, paturi, scaune - toate în carnaval curcubeu de nuante.
  
  
  "Ai fi putut măcar să-i bat", - a existat în mod explicit feminin voce de undeva din stânga mea.
  
  
  "Marele om de știință de astăzi trebuie să se ridice mai devreme", a spus o altă voce pe de altă parte.
  
  
  Când ochii mei sunt obișnuiți cu тусклому lumina ei, a descoperit că voturile vin de statistică атласных paturi și perne pufoase în profunzime ovale de pe fiecare parte a camerei. Până când l-a privit în stânga și în dreapta a apărut взлохмаченные светловолосые cap, și-au urmat corpului, similar cu corp de чирлидеров colegiu. Pe блондинке numărul unu a fost destul de scurt roz de cămașă de noapte, pentru a nu lăsa îndoială că ea s-a născut blondă. Numărul doi a fost în гаремной pijama, destul de transparent, pentru a confirma că ea, de asemenea, prezenta blonda.
  
  
  "Sper ca nu am вторгаюсь", i - am spus.
  
  
  "Ei, Terry", a spus blonda numărul unu în roz коротышке.
  
  
  "Și Jerry", - a declarat numărul doi în гаремной pijama.
  
  
  "Ambele scrise cu" i" -". Terry a explicat
  
  
  "Informații importante", am spus eu.
  
  
  "Am gemeni", - a sugerat Jerry.
  
  
  "Încă una izbitoare descoperire", am spus eu.
  
  
  Fetele s-au sculat din pat și a venit la mine în fiecare an.
  
  
  "Eu niciodată nu te-a văzut mai devreme", a spus Terry.
  
  
  "Tu aici nu este un loc, nu-i așa?" - a adăugat Jerry.
  
  
  "Tu налетел, ca furtuna", a spus Terry. "Cred că pentru tine sunt urmărit, și doriți, pentru a ne tine ascuns. Cât de cool!"
  
  
  "Nu este politist?" - a spus Jerry. "Nu vom ascunde de poliție".
  
  
  "Nu am de poliție", - a asigurat-l ih. "Cine sunt eu și ce fac - acest lucru este prea mult pentru a explica mai puțin de o oră, iar eu nu am de treizeci de secunde. Dar vă pot spune că am unul în jurul baieti buni - și, în general, nu glumesc - am nevoie de ajutorul tău ".
  
  
  În acest moment, am auzit vocile și s-au dus să asculte la ușă.
  
  
  "De ce te-ai întors și s-a întors, când te-am chemat?" Aceasta a fost vocea unui soldat, care a strigat la mine în hol.
  
  
  "Eu nu înțeleg despre ce vorbiți. Numai că, condus de profesorul mic dejun. Ei, te doar că nu a văzut, i - a răspuns de lucru.
  
  
  "Ai trecut pe aici acum un minut, apoi a întors și a plecat înapoi".
  
  
  "Nu ei."
  
  
  "Cu tine nu a venit nimeni?"
  
  
  "Nu. Intreaba Yuri la ușa profesorului. "Eu voi fi. Ei de gând să-ți ego-ul schimba. Și dacă minți - nu contează. În drum, tovarășe! "
  
  
  Sunete de pași de lucru, umblând pe coridor. Apel cheile de la ușă.
  
  
  Ei presat la gemand de inelară partea de zi, ținându - "Люгер" în mână. Gemenii уставились arma pe larg васильковыми ochii, apoi s-au uitat un prieten la prieten, de deprimați хихикая. Ceea ce copiii, prin ih mici creierul în acest moment, ar putea însemna viață sau moarte pentru o multitudine de oameni.
  
  
  Paza deblocat ușa și a deschis-o.
  
  
  "Ei bine, voi, fetele, mai devreme ridici, - a spus el.
  
  
  "Ce este în jurul valorii de acest lucru?" - a spus Terry.
  
  
  "Putem să stea în orice moment, atunci când vrem să facem", a mai spus Jerry.
  
  
  "În sus și în jos, în sus și înainte.
  
  
  
  
  
  
  Ei bine, aceasta este toată viața ta, - strâmba din nas de paza.
  
  
  "Cine este în jurul nostru vrea profesorul de azi dimineata?" întrebă Terry.
  
  
  "Sau este din nou amândoi?" - lipit Jerry.
  
  
  "Avem, avem altele. El a avut doar mic dejun, și pentru el, munca este pe primul plan loc. Apoi eda - și femeile la desert ".
  
  
  "Atunci, ce faci tu aici, Marcus?" - a spus Terry. "Tu nu ar trebui să intre în camera noastră, dacă profesorul nu-ți va porunci pentru tine pentru noi".
  
  
  "Caut un om", - a spus el cu извиняющимся vedere.
  
  
  Uem a răspuns nechezat de fete.
  
  
  - Mi s-a părut că am văzut în hol de lucru, - crud a continuat Marcus. "Acela care nu a aparținut echipei. Ea a crezut el ar putea opri aici ".
  
  
  "Nu ne-am văzut, ne-o singură persoană", - inocent a spus Terry.
  
  
  "Este o dezamăgire", - cu dezgust a adăugat Jerry.
  
  
  "Eu nu sunt în jurul valorii de cineva care vede fantome, a spus Marcus. Ei, am auzit ca el a facut sigur un pas înainte. "Va fi o perioadă de timp înainte de profesorul isi va termina micul dejun, și-ți va porunci pentru o în jurul valorii de tine. Deoarece ei sunt deja aici, probabil, ne-am putea distra un pic alta alta ...
  
  
  "Sigur nu!" Terry a intervenit. "În contractul nostru a spus că suntem aici doar pentru doctor Варнова. Ne-a avertizat să nu ne mai jucat jocuri cu ceilalți ".
  
  
  "Dar gîndește-te bine", - mischievously a spus Jerry.
  
  
  "Teasere", a spus un paznic. El s-a depărtat, și fetele au închis ușa. Castelul este închis.
  
  
  "Acum avem într-adevăr probleme", хихикнула Terry.
  
  
  "Dar, așa cum ne-distractiv", a spus sora ei.
  
  
  "Mulțumesc foarte mult", - a spus am bagat "Люгер" înapoi în carcasa toc. Ei, a chicotit. "Poate, ei găsesc timp pentru a răsplăti. Este adevărat că sunteți aici doar pentru a... ăăă... de a servi "Варноу"?
  
  
  "Ai auzit ce am spus Маркусу, suntem doar wind jucării pentru savant american", a spus Terry.
  
  
  "Și, având în vedere ce este un om, acest lucru nu ia departe de noi mult timp", a spus Jerry și s-a apropiat de mine.
  
  
  "Cum ați ajuns la ea?" L-a întrebat.
  
  
  "Vrei să spui că o fată bună ca noi fac într-un astfel de loc?"
  
  
  "Ceva."
  
  
  "Am răspuns la un anunț în ziar clandestin San Francisco, a spus Jerry. "De rudenie fete doresc călătorie, de emoție, de aventură".
  
  
  "Și, evident, ai un loc de muncă".
  
  
  "Desigur. Trebuie să fi fost de cincizeci de alte fete, dar la noi a fost un avantaj că am gemeni ".
  
  
  "Acest lucru nu este tot ceea ce ai fost", am spus eu, observând ih forme generoase.
  
  
  "Îmi place de tine, a spus Terry.
  
  
  "Pun pariu că tu, de asemenea, ценымногие mai mult un bărbat decât un profesor", a mai spus Jerry.
  
  
  "Ego-ul sexy talente sau ih lipsa mine nu mă interesează, i - a spus serios. "Dar el a fost cel mai periculos om de pe lume, o amenințare pentru statele UNITE și întreaga lume. Ei voi scoate pe tine din oribile detalii, dar crede-mă, în acest moment nimic nu este mai important pentru viitorul omenirii, decât pentru mine de a intra în laborator Варнова. Și ei, vreau ca voi, fetele, m-au ajutat ",
  
  
  "Vrei să spui că acest prost am încercat de laborator pentru tine este mai important decât asta?" - a spus Terry, ridicarea lor de scurtă cămașă de noapte de mai sus.
  
  
  "Și asta?" - a intervenit Jerry, făcând clic pe centura ee пижамных pantaloni și alunecarea ih până la mijlocul ei, rotunjite șolduri.
  
  
  "I-am spus, ce este mai important, fetele, nu mai distractiv".
  
  
  "De ce avem nevoie pentru a ajuta?" întrebă Jerry. "Tu chiar nu vei fi politicos cu noi".
  
  
  Era clar că patriotismul și umanismul - cuvinte care nu sunt vizibile în ih хорошеньких luminoase cap. Dar fără ih ajutor, șansele au fost egale cu zero.
  
  
  "După cum afirmă dorința de a spune, i - a spus lor cu masa de persoana - vă поцарапаете mea, ei почешу ta".
  
  
  O pereche stralucitoare de zambete de cunoaștere a reflectat-o cameră. "Vrei să spui că va fi?" - corul corul возразили gemeni.
  
  
  "Dacă mă veți ajuta obține în laborator Варнова".
  
  
  Cu bucurie кивнув, m-au luat de mână și conduce la o stivă de perne colorate, în cazul în care rapid a fost scos subțire cuverturi de pat. Într-o clipă de boala ei обнажились, adoptând o varietate de seducatoare postura de medii de perne. Ea a descoperit că Terry a fost un semn din nastere un pic mai jos de piept stânga, și numai de ea, ea a reușit să se distingă de gemeni.
  
  
  Aceasta a fost singura dată în viața mea, când, într-o grabă pentru a finaliza ceea ce, probabil, este cel mai interesant în jurul tuturor oamenilor de operațiuni. Și, prin urmare, a stabilit un nou record mondial pentru înlăturarea cât mai multe haine, în timp minim.
  
  
  "Mmm, delicios", - a comentat Terry.
  
  
  "Am știut că el va fi mai mult de la acest vechi profesor", - a aprobat Jerry.
  
  
  "Vino aici", i-a ordonat lui Terry, deschis între noi".
  
  
  Rapid s-a ridicat în genunchi și m-am aranjat în stil clasic poziție mai nerăbdător mic corp Terry.
  
  
  "Ei омелой în minte nu între mine și între noi", - a spus ea cu un oftat, un geamăt tăcut, care a privit nu ca o plângere.
  
  
  "Te superi?" - l-a întrebat mai departe, intrând în poarta paradisului.
  
  
  "Ооооооооо", - простонала ea.
  
  
  "În viitor, ea va apela joacă", a spus ea bună, și a aruncat în tunelul iubirii.
  
  
  Așa a început totul acum, deși pentru un timp foarte scurt, am luat un număr infinit de gimnastică de posturi, cele mai multe în jurul valorii de care nu este descris în manualul de căsătorie.
  
  
  După un timp ne-am concentrat atât de tare de un alt prieten, că Jerry a spus liniștit trist glas: "nu-Mi place a juca șaptezeci".
  
  
  Am fost pus într-o poziție incomodă, pentru a vorbi, dar, întorcându-și capul, cu mare efort, a întrebat-o
  
  
  
  
  
  
  inocent: "Ce înseamnă asta, Jerry? - șaptezeci de joc ".
  
  
  "Doamne, toata lumea stie asta", - contentiously a spus ea. "Șaptezeci și șaizeci și nouă cu unul se uită".
  
  
  Ea s-a adresat cu o scrisoare de la ea, și, un pic de înșelare, ea a devenit al treilea partener într-una în jurul valorii de cele mai sofisticate, exotice și obositoare de reprezentări, care-l pot aminti. Și-l amintesc destul de mult.
  
  
  Apoi, atunci când ei stahl să se îmbrace repede, gemenii s-au uitat la mine cu fericit, intercalate mici zâmbete și подмигиваниями recunoștință. Este Jerry a spus, cu un oftat fericit: "Știi, eu cred că noi trei vom întocmi un cuplu fantastic".
  
  
  Dar gândurile mele au fost deja absorbite de o problemă Варноу și companii. "Bine, am spus eu, - distracție și jocuri terminată. Iar acum, uite, nu dacă putem găsi o cale în sanctuarul Нокса Варнов.
  
  
  Ei кивнули aproape la unison. Dar ih fețele nu a fost un real interes.
  
  
  "Vă amintiți de micul nostru afacere?" Ei ih-a întrebat.
  
  
  "Da", - нахмурилась Terry. "Dar ajuta-te poate fi periculos".
  
  
  "În plus, a mai spus Jerry. "Avem ce pierde. Oni ne plătească mai mulți bani decât am văzut vreodată în viața lor. Când ne-am уедем de aici, am de gând să-l utilizați pentru a deschide un mic magazin de haine ".
  
  
  În acel moment am avut un răsunător impresia că gemenii nu ar fi greu de cap, cum pretind.
  
  
  "Deci, ai de gând să deschidă un magazin de haine, atunci când a mers departe de aici", am spus eu. "Și ce te face să crezi că vreodată ai părăsit de aici? Sunteți prizonieri, nu știi? "
  
  
  Terry clătină din cap: "nu Suntem deloc încheiate. Ajungem si merge cum ne dorim. Când ne obosesc de a sta inchis, am mers în jos în jurul casei. město. Și nimeni nu ne oprește ".
  
  
  "Desigur, i - am spus. "Puteți merge oriunde doriți, pentru că în jurul valorii de această piatră a cetății nu există nici o ieșire, decât pe calea aerului. Dar spune-le acestor oameni că doriți să renunțe la fumat, și rugați-ih se scoate pe tine de aici. Vocea atunci veți afla ceva despre care de mult timp este nevoie pentru a ghici - că cu același succes s-ar putea să fie sclavi în lanțuri ".
  
  
  Acum, ea a atras ih безраздельное atenție. Ih stralucitoare drăguț persoane au devenit grave, și ei au făcut un schimb de speriați de vedere.
  
  
  "Nu am riscat viața, pentru a ajunge aici, сыч de râs", - a continuat în grabă de ea. Aceste persoane vor capta America și întreaga lume cu ajutorul atomică de forță. Ih bombe deja plasate în orașe cheie din SUA, și sunt gata să explodeze una după alta, dacă din partea noastră nu va ih cerințe ".
  
  
  Ei, m-am uitat la ceas. "Dacă eu nu voi putea ajunge la Варнов, care singura poate activa dispozitivul, prima bombă atomică va distruge New York și toate ego-locuitori în doar două ore".
  
  
  Ei, dădu din cap, când ei uimire разинули gura. "Da, aceasta este situația de fapt. Și ca voi, fetele, au încetat să-și impună mi-această surda blondă, și-au continuat. Pentru că, nu de numărare Варнова, осудившего țara, suntem singurii trei americani în centrul tabăra inamică.
  
  
  "Fără mine tu nu выберешься de aici în viață".
  
  
  "Ah, Dumnezeule, a spus Terry. "Cu ce vă putem ajuta?"
  
  
  "Vreau ca această procedură a fost folosită pentru a livra voi doi la un laborator de locuit și orice altceva Уорнов și înapoi. Sa vreau mi-ai spus tot ce ai văzut acolo, că s-ar putea să-mi dea indicii despre ego de operațiuni. Și fă-o repede; timpul să mergem acum! "
  
  
  Amândoi imediat a inceput sa vorbeasca. "Stai, am spus eu, - Terry, te iei la luptă".
  
  
  "Un paznic", - a spus ea. "Dar Marcus cea mai mare parte a timpului la serviciu. El doarme într-o mică cameră în spatele ușii de profesor, care se ocupă, se pare, făcută de puternic de oțel. Și el ne petrece acolo și înapoi. Se face clic pe butonul de alarmă, și Варнов se apropie de partea cealaltă zi, se deschide clapa si spune printr-un fel de grila de fier. Din această zi nu există nici o cheie; el se deschide din interior, și un profesor niciodată nu lasă-ne, indiferent de motiv ".
  
  
  "Bine. Altceva?" - огрызнулся eu. "Ce este în interiorul?"
  
  
  "Când veți intra, a spus Jerry, - veți vedea un cabinet cu un birou și un telefon. Locul gol, alte piese de mobilier nu. Dar există dulapuri pentru documente. Și o hartă a statelor UNITE într-un cadru, agățat pe gemete în apropiere de scaun. O altă ușă duce în jurul biroului ...
  
  
  "Stai un minut!" - перебила Terry. "Pentru acest card este de perete seif. Ei bine, nu chiar seif. Dar pătrat закуток.
  
  
  "De unde știi asta?" I-a cerut sq.
  
  
  "Pentru că într-o zi, când a intrat, l-a văzut acest lucru. Cardul a fost scos de pe cârlig și culcat pe podea sub această gaură în gemete de exemplu, pe metru patrat. La Варноу au fost descompuse de hârtie de pe masă, care trebuie să fi citit, până când a fost de așteptare pentru mine. Cred că el a uitat elimina de hârtie și se acoperă cu město carte.
  
  
  Ea a zâmbit. Sau el crede ca eu sunt prea prost pentru a distinge o gaură în gemete știți de ce. Oricum, ei au pretins că nu au observat nimic, și în același timp nu mi-a fost deosebit de curios. Data viitoare, când el l-a trimis pe mine, cardul a fost la fața locului, nici de titluri de valoare ".
  
  
  "Ca el să se distingă tine?" l - am întrebat, pur și simplu pentru a confirma o presupunere rezonabilă.
  
  
  "Am un semn din nastere de plată, chiar aici", a spus Terry cu un indiciu de un zâmbet, arătând spre zona de sub piept stânga. "Și, după cum vedeți, suntem de diferite costume, pentru a distinge între noi".
  
  
  "Bine, Jerry, continuă. În camera de lângă biroul? ""Ei bine, aceasta este într-adevăr o cameră mare, divizată perdea.
  
  
  
  
  
  Pe de o parte, un pat, o pereche de piese de mobilier și baie, care se ocupă de legătura cu biroul. Pe de altă parte - nu mă întreba. Niciodată n-am văzut, cred că există un fel de facilități. Ah, da, iar lângă pat, există încă unul în jurul valorii de aceste interne de telefoane mobile.
  
  
  "Ați auzit vreodată ca el vorbeste de aceste telefoane?"
  
  
  "Doar o singură dată. Dar asta a fost un fel de dublu de conversație, și ea nu a înțeles "
  
  
  "De două ori, atunci când ea a fost acolo, emu-a chemat", a spus sora ei. "Eu nu am înțeles despre ce era vorba. Dar cred că acum știu ".
  
  
  "Spune-mi despre asta, Terry".
  
  
  "Ei bine, el părea foarte supărat. Și el a spus ceva de genul:,, ascultă, nu se scufundă pe mine, domnule general, Și nu угрожай. Amintiți-vă, dacă ea a plecat, și totul va merge cu mine. Inclusiv la Moscova, generalul, ea a venit la conferință cu două geamantane. Dar de ce una s-a rătăcit ". Apoi a făcut o pauză și a spus: "Este ceva spune, domnule general?"
  
  
  "Nu știu ce spune generalul", a comentat ea. "Dar asta-mi spune multe. La Варнова există un astfel de sistem, că, dacă el va muri, toate orașele, inclusiv Moscova, vor muri împreună cu el. El nu este doar rău ticălos, el al naibii de inteligent.
  
  
  Pentru o clipă mintea mea закружился, până când ei versat în diferite aspecte ale activă a planului. Apoi, ea a spus: "pe De o parte, timpul - cel mai important factor. Dar eu nu văd decizia să se grăbească. Ei pot face să Marcus ia unul la tine la el a doua zi. Dar eu nu pot face Варноу deschide-l, dacă el nu va da dovadă de inițiativă. Adică, dacă el încă nu a trimis pe tine Marcus.
  
  
  "În plus, nu mă pot rupe de pe tine, nu uciderea lui Marcus, care va sta deschis pe zi, de unde Варнов ego-ul se poate vedea. Și înainte de a avut timp să aibă grijă de Marcus, el a trântit ușa în fața nasului meu. Deci, totul depinde de voi, fetele. Cel care astăzi este la el, trebuie să am ceva blocat în ușă, astfel încât ea nu s-a închis complet, și de a face acest lucru, astfel încât Варнов nu l-au observat. Iar pentru asta au nevoie de un miracol de timp ".
  
  
  "Am o idee mai bună, a spus Terry. "Cel care a primit aprobarea profesorului, merge cu ea în dormitor, накачивает ego-ul și-l plasează în pat. Apoi, ea imploră-l să meargă la toaletă. El nu poate paria, de aceea, se închide în baie, se spala apa, apoi fuge în cabinet și va deschide o ușă de oțel. Apoi se întoarce prin conjunctiv ușa și urcă pe pat cu Варнову.
  
  
  "Curat geniu", i - am spus.
  
  
  "Atâta timp cât va trebui să scape de Marcus, - s-au grabit Terry, - și aștepte pe zi".
  
  
  "Dă-mi cinci minute", i - am spus. "Și ei, vreau să Marcus заманила aici diferența de fata, pentru a putea avea grijă de nen rapid și în liniște".
  
  
  "De obicei, el nu vrea ca noi ambele au fost la o petrecere de dimineață", a spus Jerry. "Dar să presupunem că el știe?"
  
  
  "Nu vă faceți griji, ei voi fi gata aproape de tot", i - a spus hei.
  
  
  A urmat un alt задумчивое tăcere, apoi ea a spus: "Acum, tot ce trebuie să faceți este să aștepte. Dar pentru cât timp?
  
  
  "El este ca un ceas", a spus Terry. "Acest lucru ar trebui să fie în orice clipă".
  
  
  "Desigur", a spus Jerry. "Dar dacă ego-ul este o zi mare, pentru a șterge de pe fața pământului New York, probabil, el va fi nervos și, croitor ia, nu vrea să doarmă".
  
  
  - Doamne, - простонала Terry.
  
  
  Și ea nu a spus nimic, pentru că amploarea acestei probleme și potențialul de dezastru, în legătură cu răspunsul, uimit creierul meu.
  
  
  Douăzeci și unu de
  
  
  Într-un colț al camerei a fost ceva de genul toaletă masă, și m-am chircit în spatele ei, complet отгороженный de zi. Un minut de rulare la nesfârșit, iar părinții mei, crampe musculare mușchii s-au rugat de facilitare. În cele din urmă s-a sculat. A fost o prostie să rămână în acea poziție incomodă cu siguranță atunci când auziți un sunet de avertizare cheie într-o zi.
  
  
  A trecut o jumătate de oră, când a motivat că reumatismului un tirbușon primit, Варнов a fost de gând să renunțe la ușuratică de divertisment și să se concentreze pe sumbre treburile de zi, mâna lui a fost gata pentru a trimite un semnal, care va exploda de orașul New York. în cer. Și dacă în ultima oră, președintele a decis să nu riște naționale de panică și evacueze Manhattan, soarta tuturor acestor oameni a fost în mâinile mele.
  
  
  De așteptare pentru ei, s-a luptat cu cumulativ de un sentiment de frică, calcularea fezabilitatea o jumătate de duzină de alternative de planificare. Toate acestea au fost practice și destul de inteligent. Dar fiecare a trecut în impas - de la necucerit de oțel zi, între mine și Варновом.
  
  
  Din timp în timp, de-a lungul coridorului de tunel доносились fuzzy mute sunete. Neclare voce, sunetul surd grele picior, zgomotos metal. Fetele trăgeau cu urechea la mine, isi tine urechile la zi, dar au declarat că nu au auzit nimic important, pur și simplu inutil palavrageala, când mai mulți bărbați, în mod evident, graba, au trecut mimmo.
  
  
  Apoi, a urmat o lungă perioadă de tăcere, atunci când ea a fost de gând să ia o șansă pe orice disperată truc, indiferent de cât de nebun de risc, s-a auzit nerăbdător bat la ușă, după care imediat a urmat scrâșnirea cheii de la castel.
  
  
  Deja a fost bine ascuns, atunci când Marcus a pătruns în camera de concubine profesorului și a strigat: "Ești acolo - Little miss-Alunita - necesită american.
  
  
  
  
  
  
  Dvs. de servicii pentru doi! Profesorul a fost reținut din cauza vizitei superior șefului, și el spune că dacă nu va veni imediat, скормит tine la cină câini generalului.
  
  
  "Oh, Doamne, acesti caini сожрут sărac mic, la mine pe trei muscatura", a spus Terry lor blând glas. "Haide поторопимся, până când profesorul nu și-a pierdut caldura".
  
  
  "Cred că vrei să spui ego-ul крутость, și nu ego-ul pasiune, dragă Terry", - a îndreptat Jerry.
  
  
  "Eu numesc ih așa cum văd ih, scump", - a spus ea și a fugit la zi.
  
  
  "Oh, Marcus!" - a exclamat Jerry - ar putea reveni la o mica minut, apoi a, cum de a livra pe sora mea?
  
  
  "Întoarce-te?" - iritat rupt Marcus. "De ce?"
  
  
  Eram singură și ... și am nevoie de un bărbat adevărat, dar nu acest aspect obosit vechi sac de oase.
  
  
  "Pentru a wouldnt? Deci, dacă acest lucru acum? "a spus Marcus, vocea lui tremura de excitare. "Și ce ai putea face cu un bărbat adevărat doar o mica minut?"
  
  
  "Nu ați putea să acorde două mici minut?"
  
  
  "Am putea salva o mulțime, dar am putea avea probleme".
  
  
  "Eu nu va spun. Și nu ți se pare că mă costă să ia o sansa?
  
  
  Apoi, apoi teribil de nesigură pauză: "Da, ei întorc. Mai puțin de un minut. Fii gata!"
  
  
  De parcă ar fi fost un semn de exclamare de la concorde, trântit ușa cu surd de o bătaie. Apoi a apărut un imens vid de tăcere.
  
  
  "Nu-ți pierde ne secunde", i - a spus Jerry scăzut de voce, - "Și să fie ocupat!"
  
  
  "Croitor, niciodată nu va ști că ego-ul a lovit", - murmură ea, și din nou пригнулся.
  
  
  După câteva secunde, s-a întors Marcus.
  
  
  "După cum vedeți, ei gata, iubitul", a spus Jerry.
  
  
  "Am pregătit mai mult decât ai vreodată vei fi", - a spus el afară de nervos смешком. "Dar eu trebuie să păzească ușa Варноу, și nu am timp să dezbrace".
  
  
  "Uitați despre acest prost ziua", răspunse Jerry. "Wild numărul de elefanți de douăzeci de picioare înălțime, nu ar fi putut să-i rupă, dacă interioară camera a fost de la podea până în tavan, este acoperit cu alune".
  
  
  Evident, Marcus a fost prea departe de dorința de a răspunde. Dar după un minut, el a dat astfel o pereche de pur de afaceri ворчаний, când Jerry a spus: "o, doamne, că tu ești prea!", și ei крался din cauza toaletă masă.
  
  
  Ușor, dar rapid a pășit înainte cu стилетом. Ei curtea bosnia și herțegovina a condamnat peste ei, pentru o clipă, atunci când și-a ridicat arma asupra ego-ul larg cu spatele. Deschise ochii, Jerry s-a extins în formă de mine.
  
  
  Brusc, probabil, подталкиваемый într-un animal instinct sau o expresie a speriat ochi Jerry, Marcus și-a ridicat capul și s-a întors la mine pe jumătate.
  
  
  Prin urmare, în loc de a face acest lucru, blocat lama emu în piept.
  
  
  Ego gura a fost разинут, iar ochii se uită deschis increduli. Dar apoi, doar liniște вскрикнув și înfricoșător скривившись, rapid a scos un cuțit, el ascultător s-a prăbușit pe Jerry și de măsurare.
  
  
  Ei șters lama despre ego-ul uniformă, sacou și restaurat de arme, în timp ce Jerry cu cel mai speriat o expresie a feței care a încercat în zadar împinge corpul de nah. Sa apucat de ego-ul de pe umăr și smuls, și el a alunecat pe podea. El a privit în infinitatea cosmosului.
  
  
  Jerry satului și вытерла o pată de sânge din corpurile de relaxare foi, în timp ce ea se uita la mine cu o expresie care nu am putut exact cine. Cu excepția faptului că, probabil, acest lucru a fost un amestec de admirație, de necredință în aproape realitatea sălbatice moarte și o nuanță de dezgust. Urât de mine, de sânge sau de cadavru, nu am putut spune.
  
  
  "Da, am spus eu, ca și cum ar fi răspuns la невысказанный tirbușon, - voce, așa cum se întâmplă. Și dacă eu nu потороплюсь, vor muri milioane de alți oameni, mult mai nevinovate ".
  
  
  Apoi ei a lăsat-o și, aruncând o privire în sus și în jos pe hol, s-a aruncat în el enorm de oțel zi, pentru care Варнов și dispozitivul de la distanță au fost de așteptare în aripi.
  
  
  A trecut o pereche de anxietate, transpirate minut. Și apoi a auzit un clic de blocare, și ușa un pic deschise ușor, astfel. El a început să se miște la mine, dar eu l-am prins ego-ul și stors în interior, tocmai la timp pentru a prinde o bucatica de обнаженную spate Terry, care se ocupă de refugiase în minte pentru un ușii.
  
  
  Ei liniște a închis ușa și înghițitură огляделл intreaga camera. Potrivit descrierii Jerry, în nen era un scaun cu telefon, dulapuri, cea mai mare hartă a statelor UNITE într-un cadru și o parte din America Centrală, pe care ea nu a menționat. Ei plimbat prin cutiile de scaun, dar acestea au fost blocate. Ea a făcut un pass în dulap, rezultatul este același.
  
  
  Ea a cercetat harta. Inele desenate pix roșu cu cu carioca-au înconjurat de șapte orașe din SUA și canalul Panama. Obiective pentru distrugere. Unul în jurul orașelor a fost Cleveland, dar am putea să nu se acorde atenție, deoarece bomba utilizată pentru distrugerea ego-ului, a fost interceptată de biroul vamal. Pe harta orașului au fost numerotate, și, cu excepția Cleveland, acestea au fost în mod excepțional: New York, Chicago, Houston, Los Angeles, San Francisco și Washington, Dc.
  
  
  Ei, a observat că de capital a fost menținută până la ultima, fără îndoială, pentru a da guvernului nostru posibilitatea de a negocia până la ultima oră.
  
  
  Harta a fost suspendat pe sârmă la durată медному cârligului. L-a scos ego-ul cu cârlig, cu certitudine, că, așa cum a spus Terry, ei găsesc зияющую o gaură sau un compartiment secret, în care au fost ascunse documente secrete. Dar o astfel de gaura nu a fost
  
  
  
  
  
  pereții sub carte a fost buna.
  
  
  Mi-a venit în minte, că o simplă gaură în gemete, pentru a card nu prea изобретательна pentru un om de știință de nivel Варнов. Și votarea acum ea a început să experimenteze cu cupru de croșetat, răsucirea ego-ul în direcții diferite, dar descoperirea că el este ferm fixat și în staționare. Dar nu destul de fix. Pentru că, atunci când l-a tras cârlig pe sine, el este ușor de rupt. Și imediat pătrat parte din zidul de tăcere mutat, expunând un vas care conține o mică, acoperit cu piele blocnotesul și o serie numerotate de desene, fiecare în jurul cărora a fost descris de roșu обведенный craniu, care, cel puțin pentru mine, evident, a subliniat la locul de amplasare aruncate valize-bombe.
  
  
  Ei au stabilit locuri, adică, dacă ați avut o explicație corespunzătoare, ce clădirea în ce oraș, în sala de. Fără ajutor sau de un alt ghid de imprimare nu a avut nici un sens.
  
  
  Deși acest lucru părea de vârstă în aceste tensionate, nervoase, în alte circumstanțe, o privire la ceasul meu mi-a spus că au trecut doar două minute. Și așa cum ea le aparține, că Вамоу va putea să mai trăiască încă zece minute sau mai mult, atunci când Terry va fi informat cu privire la nevoia mea în timp, de a-l vinde pe un scaun și a început să rapidă studiul de buzunar carte de piele greu.
  
  
  Mai întâi conținute în nen litere și cifre au fost pentru majoritatea oamenilor este la fel de ușor de înțeles, cum ar fi chineza cuvinte încrucișate. Dar m-am obisnuit cu tot felul de puzzle-uri, iar cea mai puțini agenți, care sunt atât de bine versat în arta de a разгадывания codul de acces. La scurt timp i-a devenit cunoscut în nen american de codul utilizat de oamenii de știință din epoca Варнов. Și, deși codul a fost, în principiu destul de simplu, dacă ar fi cineva, dacă uimitor viclean formulă matematică pentru ego-ul de decriptare, din câte știu, el nu a fost spart de inamic în interiorul sau în afara SUA.
  
  
  Ei oglindită prin memoria lor, și principiul codul de mi-au ieșit din cap aproape imediat. L-a găsit mânerul în suportul de pe masă lângă un tampon și a făcut rapid стенографические de înregistrare, расшифровывая și reducând doar elementele de bază de bază de text și numere, expoziție de conspirație despre moartea capului. El a inclus în sine secretele dispozitive de explozia unei bombe Варнов, активируемого stylus-ul cu sursă de alimentare proprie. Microelectronica a fost proiectat într-un disc de mărimea unui dolar de mărimea unui lambou cutanat de a face ego-ul, capabil să transmită un puternic semnal de înaltă frecvență de la distanțe foarte mari - dispozitiv, ceva care seamănă cu un stimulator cardiac, dar mult mai complicat, взорвало toate bombele la unison prin intermediul secunde apoi ultima bătaie a inimii Варнов.
  
  
  Este замысловатое, incredibil de mic dispozitiv de la distanță a fost marcat pe prima pagina, ca o "Cheie de acces". Iar pe final pagina, sub titlul: DISARM a fost seria de cinci numere, care, după cum se explică în text, au fost cheia pentru a dezactiva numele complet chiar și atunci ce au primit un semnal de explozie. Această urgență actualizat de precauție va evita obligatoriu stimulator la inima Варноу.
  
  
  Dar a fost un inconvenient. Apoi a fost trimis un semnal cu acțiune lentă, care derulează bombe, a rămas doar treizeci de secunde pentru a anula explozii.
  
  
  Rapid mental a fotografiat camerele și спроецировал ih imaginile de pe perete frontal din mintea lor. Am aproape fără erori de memorie și amintiți-vă duzină de numere nu ar fi constituit o problemă reală. Cu toate acestea, ea a scris numere pe o bucată de hârtie, care a adunat și a pus într-un minut.
  
  
  Un alt moment l-a studiat fold paper stylus-ul și unitatea de disc, apoi a înregistrat o locație valize-denumirea completă în diferite orașe.
  
  
  Făcând acest lucru, ei au pus în carnetul de note și cu descifrarea ee fapt la un alt aspect. Ea a petrecut aproximativ cinci minute pentru a scrie расшифрованные fapte, pentru că am nevoie pentru a avea conexiune directă de lucru cunoașterea aparatului, dacă acesta a fost de gând să întrerupă mortale plan Варноу. Și ei, am descoperit că pot aminti aproape toate, dacă mai întâi изложу detalii în scris. În orice caz, dacă ați înțeles cu aparatul, de a gestiona a fost la fel de simplu ca pentru a atinge un creion la diferite puncte de busola.
  
  
  Acum sa bagat desene, prea voluminoase pentru a ih transporta, în стенную capacitate, rupt de cupru de croșetat pentru a închide gaura, și spânzurat harta la loc.
  
  
  Ea a intrat în baie și a mers la o altă zi. Agățându-se de un el, l-a auzit ceea ce, după cum am înțeles, a fost o voce Варнова și reveni cu un glas Terry. Nu am atras atentia la o conversație, atunci când a tras "люгер" din toc și-a luat clanță. Dar esența era că Варнов a cerut scuze pentru graba din cauza unei "urgente de experimente, care ar trebui să fie pregătite imediat", iar Terry a pledat da hei, încă câteva minute fermecătoare, un profesor, care a fost atât de bărbat, ceea ce a determinat-o sufoce. mai mult de aceeași.
  
  
  Când a deschis ușa încet și sa uitat în cameră, Knox Уорноу în alb de laborator țin jacheta pe mine pe partea de sus a pantaloni stătea în profil la mine, pune mâna pe umăr-Turn, atunci când ea, îmbrăcată în будуарный tinuta, se emu ochii cu afectare vedere. adorație.
  
  
  Părul Варнов a fost negru, puternic приправленными сединой. El a avut un mic promontoriu
  
  
  
  
  
  zvelte caracteristicile faciale și corp zvelt, care părea aproape fragil. La ei dihor, până când nu s-a uitat în ego-ul luminoase, ochii verzi, care nu a avut nici o emoție, deși au fost dure și strălucitoare, ca smaralde, el a reprezentat un маловероятную pericol supraviețuirea cea mai puternică națiune din lume. Și este puțin probabil ca un om care ar fi putut să treacă cel puțin o rundă cu Terry sau a ei geamăn.
  
  
  "În seara zilei de astăzi l voi trimite pentru tine și sora ta", - a spus el acum. "Ar fi de remarcat că марочным șampanie și o cină specială. Și apoi să-și petreacă împreună o lungă exotica noapte de placeri ".
  
  
  "Mă foarte îndoiesc, Варнов", - a spus ea emu, intrând într-o cameră în spatele "Люгера". "Mă aștept ca în această seară va reveni în Statele Unite, în calitatea mea de prizonier".
  
  
  Ego-ul persoană a căzut de pe un steag autorizației de execuție, atunci când el s-a întors spre mine. În timp ce el нащупывал cuvinte i-a spus: "Terry, te întorci în camera ta. Ei doresc ca tu și sora ta s-au îmbrăcat și au fost de așteptare atunci când voi veni după tine ".
  
  
  Ea a deschis gura pentru a spune ceva, apoi s-a grăbit
  
  
  "Știu cine ești", - a spus calm Варнов, fata lui expresie de liniște. "Vă este de mirare?"
  
  
  A fost, dar ea nu a spus nimic.
  
  
  Варнов a scăzut masiv în scaun de piele de lângă pat, скрестил picioarele și скрестил mâinile pe piept. "Crezi Carter, a continuat el cu o șoaptă zâmbet, - că eu nu sunt pregătit pentru o astfel de decizie, ca aceasta? Desigur, nu există. Ei niciodată nu voi ieși din această cameră, cu tine în viață. Și dacă voi muri, aproape în același moment полмира se va transforma în cenușă ".
  
  
  "Eu știu toate astea, i - am spus. "Am descifrat dvs. de documente secrete și înțelegerile voastre în zadar. Cifrele 5-21-80-54-7 ceva se disperseze pentru tine? "
  
  
  Ego-maniac expresia facială a izbucnit, ca o lumânare în vânt și погасло. De ceva timp, el aproape că putea să vadă cum pinion minții ego-ul se schimbă în jos, brusc se confruntă, apoi sunt sortate alternative.
  
  
  El a ridicat din umeri și l-a descris pe pal смиренную un zâmbet. "Ei bine, - a spus el, în cele din urmă, nimic nu are valoare. Toți oamenii, tot o prostie creaturile muritoare trebuie să vină fir ".
  
  
  "Nobil filozofie", am răspuns.
  
  
  "Noi doi", a continuat el, - suntem singuri în această temniță camere, gestionat de densitate din lume. Gîndește-te despre acest lucru. Gândiți-vă doar despre asta! De nedescris puterea pe care o ținem în mână ". El a făcut o pauză. "Ne putem uni forțele și împreună lumea modificare trebuie. Sau putem distruge un alt, altă, în următoarele câteva minute. Ceea ce ar fi? "
  
  
  "Avem, avem mult", i - am spus. "Chiar rău ratat știe, atunci când jocul este de peste. Și ia pierderea lor. Și acum vă dau treizeci de secunde pentru a rezolva. Vino cu mine și vom sta în fața instanței, sau să moară în acest scaun. Personal de ei, sper că veți alege moartea. Pentru că, pentru a te scoate de aici, avea nevoie de mai mult decât un pic, risca mea de gât.
  
  
  Спазмированные degetele de la o mână, greu de месившие groasă moale mâner scaun, Варнов încet din cap. "Bine, și voi merge cu tine", - a spus el. El разжал picioarele și, se părea, avea de gând să se ridice.
  
  
  Dar dintr-o dată el a împins un scaun cotiera. Partea de sus moale piesa de mână instantaneu este pliat pe balamale ascunse, descoperind o mică iluminată consola. Pe nen a fost un buton mare, roșu, comutator și numerotate dial.
  
  
  Când el a lovit pe butonul de palma ei a pasat emu piept. Cu toate acestea, o altă mână deja ducea la cadran. Prin urmare, din nou, a tras în el. Mâna содрогнулась și din nou a revenit la comutator. Nu știu dacă acest lucru a fost reflexiv spasm de deces sau de ultima сверхчеловеческое efortul omului, care a fost doar o secundă de eternitate; dar, spre surprinderea mea, mâna a continuat să scadă și în acest caz ridică din comutator.
  
  
  Pentru subțire clic urmat de departe mute sunete de clopote și завывание sirene. Dacă astfel de sunete pot pătrunde prin uriașe ziduri de piatră și aproximativ полутонны de oțel centralizată, ea știa că în afara, în această comună este de soldați și muncitori, a fost sclipitor, лязгающий, разрывающий urechile apel de ajutor.
  
  
  Sa stabilit pentru a face Варноу spune-mi, în cazul în care el a hrănit cel mai important stylus-ul, fără de care nu ar fi fost de a anula детонирующие semnale de stimulatorul cardiac. Dar acum el era mort, stylus-ul nu am avut, și în ultimii treizeci de secunde este bifată în parte. cele mai devastatoare multiple explozii din istoria omenirii.
  
  
  Ochii Вамова закатились, слепя moarte, când, aruncând o privire pe săgeata mei de ore, ei, s-a aplecat, a rupt ego-ul sacou și aproape la fel de mișcare a smuls de pe el cămașa. Și chiar a fost stylus-ul; suspendate de la ego-ul de gât pe un lung lanț de argint!
  
  
  Ego piept a fost обнажена, dar clatine sânge. Incredibil de l a șters sângele cu четырехдюймового piața piei, окаймленного cu trei laturi din plastic cusătură. Ei, просунул degetele sub marginea împins înapoi clapeta piei, pentru a deschide o cheie de acces cu ego-ul spirală în jurul valorii de mici numerotate de puncte de contact.
  
  
  Ținând acul atât de ușor, ca neurochirurg face un bisturiu, ea s-a atins vârful la punctele de contact, lansarea e-o combinație de sunet de ÎNCĂLZIRE: Cinci... douăzeci și unu... optzeci... cincizeci și patru... șapte!
  
  
  Acum, opinia mea a căzut de pe ceas. Patru - trei-doi - unu - bug
  
  
  
  
  
  
  ! Timp de explozie și de distrugere a orașelor, care așa și nu a venit, am fost cu patru secunde înainte de depozitare. Și s-a întâmplat!
  
  
  Sau a fost?
  
  
  Ei, m-am uitat pe cotiera scaun. Peste butonul roșu a fost inscripția: AUTODISTRUGERE. Peste un comutator inscripția: ALARM. Acum, acesta este cercetat numerotate dial. Acesta a fost marcat ÎNTÂRZIERE "DISTRUGERE" și a subliniat градациями de la zero la șaizeci de minute. Săgeata indicatorului pe care Варнов, în mod evident, încercarea de a reduce la zero, s-a menținut la șaizeci.
  
  
  Șaizeci de minute înainte de ce? Deasupra roșie butonul de AUTODISTRUGERE a luat foc verde брылев. Un alt buton pentru a anula temporar de blocare nu a fost, așa că am, sper, din nou clic pe același buton. Nimic. Verde sfântul a continuat să ardă.
  
  
  Ei au ascultat. Departe de anxietate clopotele și sirenele au continuat să bâzâie tare. Ei aruncat un lanț și pen-ului pe cap de Варноу, a bagat aparatul într-un minut și s-au grabit la zi, cu un pistol în mână. Ei tresar, ș-a deschis ușa, și am fost lovit de un răsunător sunet de clopote și sirene. Ei au verificat, s-a închis dacă o ușă de oțel, astfel încât nimeni nu a putut intra și de a descoperi corpul Варноу, și se repezi prin încăpere de protecție în tunel. Mai întâi ei, nimeni nu a văzut și s-a grăbit la zi, dormitoare twin.
  
  
  Când a ajuns la el, din cauza roti au părut doi soldați cu puștile și прицелились. Ei presat la zi, aparat de fotografiat, atunci când acestea s-a tras, dar un eșec. Ei atenție împușcat în linie dreaptă mâinile în plumb. Când el кувыркался și a căzut, un alt repede s-au retras pentru indicii.
  
  
  Ei, bătut la ușă și a strigat numele. Terry privit uriașe ochii, apoi s-a deschis, pentru a permite, în mine, țipă și a trântit ușa.
  
  
  Ambele fete s-au îmbrăcat în au un discret viclean, aproape stricte gri costume. Pe zi stătea o pereche de mici valize identice.
  
  
  "Baltă", i - am spus. "Suntem în situație de dificultate, și se va muta prea repede, pentru a transporta ih. Sunteți gata?
  
  
  Ambele serios кивнули.
  
  
  "Cineva în jurul valorii de tine vreodată tras de arma?"
  
  
  "Tatăl meu m-a învățat pentru a trage la ținte în jurul său un pistol", - a propus Terry.
  
  
  "Jerry?"
  
  
  Ea clătină din cap. "Întotdeauna am urât arme. Dar, dacă este necesar, ei pot urmări și pe trăgaci ".
  
  
  Ei, a venit la распростертому corpul Marcus și ego-ul și-a scos arma din toc. Ei a cedat ego-ul lui Terry. "Mortala", i - a spus hei. "Haide, să mergem!"
  
  
  Ei cu atenție a condus ih în tunel. Alarma a încetat, tăcerea a fost întreruptă. Ne-am împrăștiat lateral de la primul turn-by-turn de tunel, tremurat la geme. Acolo m-am dus în jos și se tîrî înainte, până când nu a putut privi dincolo de indicii.
  
  
  La trei metri de acolo отступивший soldați stătea de cel mai apropiat perete cu o pușcă gata. El a văzut de mine pentru o fracțiune de secundă mai târziu, și el a tras emu în piept. Scopul meu a fost extrem de în-o poziție incomodă, și brusc a prins ego-ul în gură, ochelari de cal, a rupt o pereche de dinți frontali, înainte de a trecut prin ego-ul creierului.
  
  
  Când am trecut mimmo ego-ul corpului, fetele se opreau și se uitau în jos cu o expresie de dezgust. Soldatul a fost un pistol. Ei, s-a aplecat pentru a ridica-l, și a predat arma Jerry. Pentru o clipă, ea s-a uitat la pistol, ca și cum acest lucru a fost mortal de un dragon. Dar apoi, de umeri, m-a întrebat cum să-l folosească, și a arătat ei hei.
  
  
  Acum am s-au grăbit spre ieșire, în jurul tunelului, unde a fost testat, nu stau soldați. Nu găsi nimic, am ieșit pe zi брылев. Ne-am grăbit de-a lungul traseului pe mai multe șantiere și s-au confruntat cu o pereche de soldați. la noi merg cu pasi rapizi bărbați în haine de lucru. Acestea au fost безоружны, de aceea ei nu a încercat să ih trage. Ei nici măcar nu s-au uitat la mine. dar de curiozitate uitat la fete în trecere.
  
  
  Și apoi, și-a amintit că, de asemenea, era în haine de lucru, oamenii au fost atât de distras în formă de fete, că nu a putut să se uite la mine cu atenție. Posibil, lucru tipic a fost atât de mult, că nu toate au fost bine cunoscute încă unul de altul.
  
  
  Ei virat cu trasee și-a dus fetele de pe deal, împestrițat cu bolovani mari, care au servit de adăpost și refugiu. Când ei s-a oprit lîngă stînca mare, și-am uitat din nou în jos, pentru a vă asigura că ne uitam, doi bărbați într-o formă pe unul, în jurul cărora au fost офицерские înregistrate diferențe, a ieșit din stâncă, cu puștile îndreptate deschis la noi cu o distanță de șase metri.
  
  
  El nu a auzit vocile noastre, și am fost prins cu "люгером", nu a avut timp pentru a ridica ego-ul.
  
  
  "Scoală-te de plăți direct aici și spune-mi, cine ești tu?" - mi-a spus ofițerul de-rusă.
  
  
  Din fericire, am învățat să vorbesc în această limbă, cu o vorbire, și rapid a spus în rusă: "Am Boris Ivanov și maior Рашки mi-a cerut să efectueze aceste fete pe dealul medii de roci, în cazul în care acestea vor fi în siguranță până când pericolul nu a trecut ".
  
  
  Ofițerul ухмыльнулся, s-a uitat mi-a deschis ochii și a spus: "Maior nu stahl-ar putea trimite de lucru pe солдатскую de locuri de muncă. În orice caz, numirea de lucru - acest lucru este meu personal de sarcină, și un astfel de nume, ca Boris Ivanov, în lista mea nu a fost. Sa nu-mi amintesc tău și persoane străine cu tentă, fără îndoială, sua. Deci, v-ar fi Nick Carter, pentru care ne vânătoare. Cu mare dificultate, ori ești îmbrăcat ca unul în jurul nostru ". Atunci când ofițerul de citit este destul de lung rechizitoriul lui pe furiș s-a uitat la fete.
  
  
  
  
  
  Atunci când ofițerul de citit lung rechizitoriul lui pe furiș s-a uitat la fete. Ei au fost sumbre озадаченные opinii de oameni care nu înțeleg limba pe care o vorbesc, dar, în același timp păreau напуганными și proști, pentru că Terry a privit nemilos poziția ruși cu взведенной pușcă cu ceva aproape de panică.
  
  
  "Veți descoperi mâna dreaptă, - a spus tovarășul ofițer, și pur și simplu picătură arma pe pământ. Și atunci, tu vei merge cu noi ".
  
  
  Apoi instant fluctuații, când ambii bărbați, fără să clipească uitat la pistol, care l-a безвольно ținut lângă ei расслабил degetele de la picioare, și "люгер" a căzut la pământ. Liniștit bat, care l-a făcut atunci când aterizare, niciodată nu a fost auzit. Sunetul a fost întrerupt de două грохотами făcute de aproape un prieten la altul, de parcă mâinile gigant bătu-mi în urechi.
  
  
  Până ei cu un sentiment de deplină irealitatea privit ca ofițer, проткнув cap un singur ochi, încet отшатнулся, s-a prăbușit de pe o stâncă, a aruncat o pușcă și повалился lateral pe pământ.
  
  
  Ego-ul tovarășul, care a rănit la gât, s-a vărsat în roșu, atunci când el a căzut în genunchi și a căzut înainte, încă strîngînd pușca în mână.
  
  
  Iar în spatele meu, încă indicând grea arma de fumat Marcus, stătea Terry, ei frumoasă gura образовывал mare de tot, a tăcut ohhh ...
  
  
  Jerry, de asemenea, a ținut un pistol, deși a fost. fără entuziasm ridicat și fără rezultat a avut ca scop.
  
  
  Brusc, Terry și-a lăsat arma, a căzut la pământ și заорала. "Tu - tu ar trebui să a fost de a trage în același timp", всхлипнула ea, vina lui Jerry, care, uitandu-se la moarte de soldați, de asemenea, a început să plângă.
  
  
  Похлопав взлохмаченную белокурую cap de Spini, ei, a spus cu blândețe: "Eu sunt dator față de tine, iubito. Dumnezeul meu, ca eu să am! "
  
  
  L-a luat propriul pământ Люгер, apoi a luat ih ambele în brațele sale, a îmbrățișat și a spus: "Du-te, mici soldați, s-au dus!"
  
  
  Douăzeci și doi de
  
  
  Când am urcat pe vârful unui deal mic ghemuit, перебегая cu piatră pe piatră, am început să-vârtej la вертолетной de joacă. Deschis în fața noastră de teren asupra clădirilor a fost umplut cu soldați, ищущими noi. Unii muncitori au predat armele, și ei, de asemenea, vânate pentru noi. Wade a fost imposibil, asa ca ne-am ascuns într-un mic buzunar între cele două uriașe de bolovani în formă stau ghemuit preistorice monștri.
  
  
  Fetele stăteau cu ошеломленными persoane, punând arma pe genunchi.
  
  
  "Eu nu înțeleg, cum ai scăpat din mâini, i - am spus. "De ce soldații nu l-au văzut tău de arme?"
  
  
  "Pentru că, a spus Terry, - când am coborât jos și am văzut apropiindu-se de corabie de lucru, sa blocat arma sub centura fuste, și a aruncat pe ea un sacou. L-a făcut semn Jerry, și ea a făcut același lucru. Aceste bulgării de pământ să nu poată deteriora noi, dar m-am gândit că, dacă ei vor vedea arme, vor ridica alarma. Prin urmare, atunci când un ofițer și ego-ul slujitorii sărit cu puști și au început să vorbească în rusă, ei, i-a șoptit Jerry, și a zis: "Scoate arma și trage, atunci când ei te ткну" ".
  
  
  Terry a oftat: "Dar ea nu a rezistat acest lucru. Ea струсила, nu-i așa, surioară? "
  
  
  "Ei, probabil, nu ar fi putut trage în șarpe, în cazul în care ea a fost minimizată, să mă lovească", a spus Jerry.
  
  
  "În orice caz, i - am spus acest lucru a fost curajoasă joc și al naibii de inteligent joc. Sunt foarte inteligente pisici. Deci, de ce ai притворяешься de proști блондинками? "
  
  
  Jerry a răspuns cu curba de zâmbet. "Ei bine, - a spus ea, - am fost mult timp știu că bărbaților le place să se simtă superioritatea lor. Iar dacă sunteți sexy little blond, puteți obține de la un tip mult mai mult, dacă dai emu dulce, dar stupid de rutină ".
  
  
  "Acest lucru nu este încă pe jumătate făcut", a spus Terry. "Dacă прячетесь pentru o astfel de perdea de fum, puteți viziona, de a asculta, de a gândi și de fiecare dată când ieși pe primul loc. Pentru că, atunci când ești perceput a fi пустоголовым, te duci la izbucnirea celui de al doilea plan. Arăți periculoase, cum ar fi mobilier. Și, prin urmare, roți mari, care vor încerca să vă păcălească, în moduri diferite, permite de a descoperi toate secretele lor "
  
  
  "Te-ai gândit vreodată de a deveni spioni?" - a întrebat-o cu смешком.
  
  
  Ih cap кивнули aproape la unison.
  
  
  "În cont propriu, a spus Jerry, - ne-un pic de шпионим. Pentru directori de companii. De afaceri lucruri. Dar este o provocare, un joc, și vrem să-l termine. Ne-am gândit că această enigma va obișnuită concediu de odihnă ". Ea s-a uitat la un pervaz de piatra. "Unele de vacanta. Am putea să adere la WACS, mai mult de odihnă și de a fi în mai mare siguranță ".
  
  
  Кивнув, ei încărcat o nouă calea de rulare în "Люгер". "Dacă vom avea vreodată ieși de aici în viață, ei запомню tine, fetele", i - am spus. "Aveți o mulțime de talente", a adăugat ea cu un chicotit.
  
  
  "Ești prost crezi, ieși în viață?" - a spus Terry, musca buza.
  
  
  "Eu voi fi cu tine, sincer. Deschis acum, acest lucru nu arata foarte bine. Ea a cercetat ceasul. "Am sentimentul că, dacă nu ne vom uita în jos, pe această cetate din epoca de piatră cu acest elicopter rivne prin douăzeci și cinci de minute, ne vom uita în jos din cer. Sau în sus - din iad ".
  
  
  "Ce înseamnă asta?" - a spus Jerry, ei sprâncenele vertiginos în sus. "Uite, ei nu sunt fericiți în această lume. Dar eu nu sunt gata să mor ".
  
  
  "Cred că ai face mai bine să nu știu ce înseamnă asta", am răspuns. - În orice caz, aceasta este doar o presupunere rezonabilă. Și dacă drepturile sale, atunci te avertizez în avans de care nu merge bine. ".
  
  
  
  
  
  
  "Știi cum de a controla elicopterul?" - a spus Terry.
  
  
  "Da. Ei pot zbura aproape la orice. Și memoria mea despre topografia îndurat să ne în cel mai apropiat oraș. Dar dacă totul merge bine, vom avea un pilot care stie fiecare centimetru din această țară ".
  
  
  Ei de a privi s-a uitat în jos prin spațiul dintre pietre. În stânga mea un elicopter stătea departe de centrul său de joacă. Ego-ul a fost mutat pe o distanță mică, mai aproape de rezervor. Și ei, în speranța că acest lucru a însemnat că Ingram strangulat de pasăre. În cazul în care el a fost? În cazul în care a fost Pilar? De joacă și zona adiacentă au fost pustii. Corpul ucis un paznic a fost eliminat.
  
  
  Pilar, ar trebui să fie ascuns. Sau ei l-au prins? Și, în cele din urmă, l-am întrebat, ca soldații au aflat că sunt vânate pentru Nick Carter? Când Варнов mort, care ar fi putut transmite un cuvânt?
  
  
  O alegere logică explicație părea, a constat în faptul că, fie Pilar a fost captată, și nah torturat adevărul, fie Ingram a evadat și am dat drumul.
  
  
  "Am de gând să verifice situația de pe teren pentru elicopter", i - am spus. "Și ei, vreau ca voi, fetele, au rămas aici. Avem trei nu poate fi împreună. Pe de altă parte, dacă te-a prins unul, poți pretinzând că e o prostie și să spun că pur și simplu s-a speriat și-a ascuns, până când tir nu se va termina ".
  
  
  Ei, a chicotit. "Tu nu va fi dificil să se prefacă тупицей?"
  
  
  Acestea sunt slab усмехнулись, și mi-a trimis o pereche de diluat de zambete.
  
  
  "Acum, - am continuat eu - la acest mic de spionaj găuri între pietre puteți vedea în mod clar o pernuță. Și ea vrea să o în jurul valorii de tine în mod constant urmărit de acest lucru. Când ei спущусь acolo, dacă totul va fi clar, sa inchiriez salopete și voi aștepta într-un costum, care este în mine. Acest lucru va fi un semnal pentru faptul de a trece de dubla. Și mă refer la echipa a doua ".
  
  
  Ambele serios кивнули.
  
  
  "Dacă vedeți că am o problemă, stai pe loc, până când nu voi fi un semnal că totul s-a terminat. Ei, de asemenea, ar putea fi destul de mort. Dacă pentru tine este evident, deconectați-vă și începeți nevinovat act. Și să nu fi fost prins cu o armă. Scapă de ele."
  
  
  Ea sa mutat de a pleca, s-a oprit. Ea îi făcu cu ochiul și le-am dat un mic salut.
  
  
  "La revedere, Nick, a spus Jerry.
  
  
  "La revedere și mult noroc pentru tine, Nick, a spus Terry.
  
  
  Ei, s-a întors și a coborât
  
  
  Capitolul Douăzeci și trei de
  
  
  A fost o mulțime de soldați și câțiva muncitori, care шарили pante de peste un grup de clădiri în spatele meu. Dar când a strecurat la malul mării, sincere, printr-un loc de joacă pentru elicopter, nimeni nu a întâlnit.
  
  
  Împrejurimile păreau acum pustii și liniștite. Lipsa de trupe nu mi s-a părut deosebit de amenințătoare. Este posibil ca, прочесав cartier elicopter, soldații au concentrat eforturile la altitudini mai mari de peste centrul complexului, unde a fost mult mai adăposturi.
  
  
  Pe de altă parte.
  
  
  Выскочив în jurul valorii de adăpost, ei concurat în rambleu la вертолетной de joacă. L-am uitat elicopter. El se așeză pe vine gol și neprotejat, gata pentru a zbura în cer. Mei electrice ceasuri mi-au spus că a rămas paisprezece minut - încă o mulțime de timp. Pentru Вильгельминой ei, se apropie de punctul în apropiere de zi de beton funcția de protecție. Ușa a fost închisă, și el a venit la unul în jurul valorii de ferestre înguste cu metal grile, să se uite în interiorul.
  
  
  În acel moment, ușa deschis. Ei, căzut predispuse și-a ridicat "люгер", pentru a trage în zona de sprijin. Dar scopul meu a fost parul lung negru și primitoare зубастая zâmbet.
  
  
  Acest lucru a fost Pilar! Dacă nu ar fi un pistol care i-hei lăsat, care a fost legat taliei ei, ea a uitat complet de feminin și de dorit.
  
  
  Ei расслабил degetul pe trăgaci și s-a sculat cu un chicotit, apoi a urcat în interiorul salopeta și i-am dus Люгер la toc.
  
  
  Pilar a venit la mine cu brațele deschise. Ea m-a îmbrățișat și sărutat pe mine. "Nick!", a spus ea. "Nu am fost sigur că ea a auzit focurile de armă și au crezut că tu, probabil, ..."
  
  
  Ei râd. "Ei numai pe jumătate mort", i - a spus hei. "Din cauza epuizării. În Cazul În Care Ingram?
  
  
  "Ei i-au luat. Pentru a pedepsi ego-ul, pentru că el te-a adus aici ".
  
  
  "Poti muri de ih" disciplina ", i - am spus.
  
  
  Ea s-a retras în urmă și încă o dată восхитилась mine. - Arăți epuizat, Nick. Ea a oftat. "Ai fost un mare om, și voi urî te pierd". Ea выдернула arma în toc și нацелила ego-ul de pe pieptul meu de mână, o astfel de susținut că acest lucru ar putea fi o bucată de oțel, încheiat într-o menghină. "Dar - a continuat ea - voce, cum ar fi, cum se spune, biscuiții se fărâmițează, iar?"
  
  
  "Deci, ai tot timpul au fost la altă echipă", a spus ea, cu adevărat bâlbâi, pentru că este suspectat că în orice secundă, ea a fost de gând să mă omoare.
  
  
  "Nu, - răspunse ea, - nu chiar. Ei agent dublu, o monedă cu două fețe. Ei secret slujesc Rusiei, dar, de asemenea, ma prefac agentul dvs. de Americi. Ambele mi plătească bine - bine, bine, foarte bine. Și dragostea mea față de bani mai mult decât dragostea față de orice țară, intelegi? Ea doar a zâmbit.
  
  
  Ei, clătină din cap. "Nu, nu înțeleg. Nu este prea clar.
  
  
  "Rusia, - a explicat ea - adevărata și oficială, guvernul URSS a comandat-mi dezvălui această bază de operațiuni pentru a Варнова, generalul Жизова și ego-ul independent fracțiunea puteți ține, înainte de a le duce în aplicare o bombă nucleară.
  
  
  
  
  
  Este o nevoie clară de război cu America. Deci, de ceva timp, ea a fost aliatul vostru. Dar apoi, când a văzut că bun generalul nu poate pierde cu ajutorul Варнова, pentru a învinge puternici, SUA, m-am convins de unească forțele. Aceasta este marea strategie pentru Rusia, și care se află la putere, guvernul va supune, ca doar lovitura de stat va fi efectuat ".
  
  
  Ea s-a oprit, și acum ei degetul strâns încleștat pe trăgaci.
  
  
  "În plus, a adăugat ea, - generalul mi-a plătit o fantastica sumă. Meu de numerar orar s-a transformat în grăsime orar valutar. Și într-adevăr, bani - web vigoare, care i-cult ".
  
  
  Ea a fost de gând să spun hei, ce Варнов mort, dar știa că ea nu mă va crede. Și ușa în această cameră trebuie să fie detonat puternic explozibil înainte de acest fapt va fi dovedit. La aceeași privire pe ceas mi-a spus că a mai rămas doar zece minute.
  
  
  Cum ar fi ne-a fost, aceste gânduri furtunoase au fost brutal întreruptă atunci când Pilar оскалилась în гримасе și a emis tare un fluier strident.
  
  
  Instantaneu din cauza unghiului post de pază s-au grabit trei soldați cu mitraliere. După ei a urmat îndeaproape generalul Жизов, o sa обшитой мундиром formă. Doberman și de ciobanesc german se luptă cu lanț; în fața lui sărit în lesă.
  
  
  Atunci când această păcătoasă grup înconjurat mine, Жизов a ordonat Pilar scăpa de mine de arme. Și mâna, care se ocupă atât de ușor ласкала mine, a pătruns în hainele mele, și-a găsit, și люгер, și stiletto, și i-a luat ih.
  
  
  "Admir atât de formidabil inamic, Carter, a spus generalul. "Dar admirația mea nu cuprinde mila. De aceea, consider că pedeapsa trebuie să corespundă infracțiune. Și că poate fi atât de pertinent pentru a hrăni un animal de alte specii. Deși, desigur, este mult mai mare tip ". El sarcastic-am uitat în jos, la câini, care, uitandu-se la mine instigator la ură ochii, зарычали și mi-au arătat lor strălucitoare, epuizat de la carne dintii.
  
  
  Când el a spus acest lucru, ea a început să se joace cu absurde disproporționat de mare catarama pentru curea, dăruită de mine Stewart de la Washington. Gândindu-se, în caz de situații neprevăzute în viitor, ei nasturii orar, care acceptă ego-ul în jurul valorii de salopeta. Acest lucru a adăugat hainele mele amuzant vedere, dar, de asemenea, a atras o atenție deosebită la cataramă.
  
  
  Amintindu-și că centura de mult timp погружали în apă sărată, ei mental lăudat Stewart pentru ceea ce a făcut el catarama complet rezistent la apa.
  
  
  Când l-a făcut în mod evident viclean pas, pentru a расстегнуть catarama, generalul a prins acest gest.
  
  
  "Ia in mana cu catarame!" - проревел el. L-a ascultat cu o astfel de vedere, ca și cum am застукали mâna într-o bancă cu biscuiți.
  
  
  "Ia-o de la el orar și adu-mi!" - a spus el Pilar.
  
  
  Cu desconsiderare "prins" - "tu - nu - ne"? Zâmbind, Pilar расстегнула curea și a transmis ego-ul Жизову. Atunci când unul din soldați a intrat in posesia caini, el a început să exploreze ih, din timp în timp, ridicând privirea, pentru a-mi trimite узкоглазый vedere de complezenta.
  
  
  "American metoda de a ascunde o miniatură de arme, - a spus el - nu este suficient de inteligent pentru a pacali orice cinci ani de rusă băiat. Ce aveți aici, în interior, și? Однозарядный arma? Comutator de cuțit? Sau tradiționale compuși de cianură de pastile? "
  
  
  Lucrând asupra căutării de rău câte un arc de blocare, el a spus: "Cum să pur și simplu idiot. În acest завитке ascuns prinde și...
  
  
  El squinted, se uită la catarama-manechin, când mina-capcană a explodat cu un sunet, sunetul s-a reflectat de la dealuri și de scurtă ecou s-a răspândit printr-un canion de mai jos.
  
  
  Mâinile, державшие catarama, au dispărut, și generalul încet двинул sângerare bontului față de persoana care a fost deschisă, ca și cum ar fi fost гниющий pepene verde. El повалился pe pământ.
  
  
  Apoi s-au grabit sa-și taie gâtul soldat, care într-o mână ținea de lesă, iar în cealaltă un pistol-mitralieră. Înainte de el a căzut, l-a apucat arma și pînă ego-ul amicii scurt de coadă, care se ocupă aruncă ih în jos, ca o jucărie de rațe în bord. Pilar нацелила arma în viața mea, de aceea ei, a sărutat-o de rămas bun are un sărut, fără regrete.
  
  
  Soldați, pe care-l ciobit de karate, din nou оживал, a început să urce. Ei a aruncat un ego în urmă și l-a strâns la pământ încă o smucitură rapidă.
  
  
  Ei se aștepta ca un câine imediat se vor grăbi pe mine. Dar, dimpotrivă, s-au întors împotriva lor neajutorat gazdă, care este atât de grav insultat ih și brutal ronțăind acest sângeros restul bărbați.
  
  
  Acum l-a scos salopete și, asigurându-vă că stylus-ul și un mic cârlig de cod broșură cu расшифровочными înregistrărilor se află încă în buzunarul sacoului meu, s-a întors la монструобразным валунам. Cu generozitate ridicându-și cu brațele, l-a trimis fetele largă de semnal de victorie și hi.
  
  
  Pentru o clipă, ea a observat ca acestea se de pe stânci și se grăbesc la malul mării, ih светловолосые cap покачиваются la soare. Apoi l-a ridicat Люгер și stiletto cu pământ în apropiere de Pilar. Ei stătea deasupra ei și a crezut: ca răul frumos. Ce pierdere!
  
  
  Ei, se întoarse să plece, apoi, târziu gând, al cărui scop nu a fost lăcomia, și-a deschis
  
  
  
  
  
  ee bluza și-a scos ceea ce este fluid și sânge, cât de gros orar valutar, și anume centura cu bani.
  
  
  Luând ego-ul cu ei, ei, a fugit de la elicopter. Ei au verificat indicatorul nivelului de combustibil, plâns de bucurie când a constatat că rezervorul este plin, și грел motor, o mare paleta вертелась, când fetele te-ai prăbușit și взобрались la bord.
  
  
  Ei avânt, отрегулировал pas, și am отлетели de la pământ, ca o imensa бескрылая pasăre, испуганная o lovitură de pușcă de vânătoare. Printr-un complex de clădiri în care a avut loc fatal conspiracy Нокса Варнова și Anton Жизова părea растворялся în pământ, când am fost și ускользали.
  
  
  De conducere prin fanta între munți, de conducere mimmo gigant alungite degete stânci, suntem aproape și-au pierdut teritoriul în minte.
  
  
  Dar peste un minut acest lucru a devenit pentru noi fabulos specifice, deoarece acesta a fost aruncată în aer, ars, измельчено atomic explozia, pe care-l așteptam în orice secundă, până când se uită la ceas. Când sunetul a ajuns la noi, unde de șoc a ajuns la noi. Elicopter ridicat, подпрыгивали și răsucite, ca în cazul în care ego-ul дразнила gigant parte.
  
  
  Orbitoare alb sfânt a fost atât de strălucitoare încât am fost nevoiți să ia o privire. Dar atunci când un elicopter a oprit, ne-am uitat din nou pe loc de explozie și au văzut pal fumuriu dragnet tijă ascendentă, extinderea nor.
  
  
  Ei, dădu din cap epuizat, persoanelor gemeni și a spus: "Da, într-adevăr. Aceasta a fost o mare, bunicul explozii. Și ei, știa că se apropie. Vă întrebați de ce nu am văzut sens avertiza? Le-ar fi căzut într-un acces de furie în panică ".
  
  
  "Dar de ce nu ați speriat?" - în mod rezonabil întrebă Terry.
  
  
  "Pentru că amenințarea cu moartea pentru mine aproape un lucru comun", am răspuns. "În fiecare activitate, el merge la mine în cot".
  
  
  "De logodna?" - a spus Jerry. "Ce fel de activitate? Spune-ne ce faci. Spune-ne de ce toată această teribilă de afaceri ".
  
  
  "Cine au fost acești oameni?" întrebă Terry. "Dar ce a fost în acele clădiri?"
  
  
  "Ce fel de clădire?" Ei a spus. "Ce fel de oameni? Oamenilor nu a fost. Clădiri nu a fost. Ih nu a existat niciodată ".
  
  
  "Știri despre explozia vor ajunge în ziare titlurile, și atunci vom putea spune tuturor prietenilor noștri, ce s-a întâmplat", a spus Jerry.
  
  
  "Niciodată nu se va ajunge la ziare", i - am spus. "Și dacă mă vor întreba ei de a renunța la cea mai mică cunoștințe despre explozie și evenimentele din jurul lui. Subiect închis. Perioada! "
  
  
  "Cum poți fi atât de misterios fata..." - a început Terry.
  
  
  "Munca mea de - o ghicitoare, i - am spus. Apoi, cu un zâmbet: "Iar ei fantomă, nu existent pe delle doar imaginea ta de vis".
  
  
  Ei întins Terry centura cu bani și a spus: "Am să-ți, dragă, și există o mică taxă inițială. Eu sunt dator față de voi doi. Și bănuiesc că în acest murdar bogat orar este suficient pentru a deschide un magazin de îmbrăcăminte.
  
  
  Capitolul Douăzeci și patru de
  
  
  Două zile mai târziu, am intins între satin lenjerie de pat de dimensiunea unui teren de tenis în cel mai scump și de lux cameră de la hotelul Royal Curasao la golful Пескадера. Într-o mână a fost un pahar de uscat lichior de portocale, numit în onoarea insulei, iar celălalt - albastru pal telefon. În urechea mea s-a auzit vocea lui David Хока, care în acest moment extrem de distractiv mi-a dat un semn său de domnie în Washington, Dc.
  
  
  "Și nu uitați să trimiteți bani!" Ea a spus emu.
  
  
  "Soare?" a strigat el . "Ei bine, aici nu este soare. Toată ziua shell ploaie! "Apoi el a chicotit ușor.
  
  
  "Trimiteți banii prin telegraf!" - a strigat emu în reumatism. "Eu sunt un om de răbdare nelimitată. Prin urmare, în orice moment, următoarea oră va veni. Și dacă există într-adevăr plouă, sigur de a pune pelerina de ploaie! "
  
  
  Ei pun un tub.
  
  
  Ei se reportează și cu ochiul Ron Фольстедт, care se ocupă stăteau lângă mine, sprijinindu-se pe perne, și bea un pahar de el locală, amestecuri.
  
  
  "Hawk hotelului știți, nu dacă vrem să obțineți un concediu suplimentar de la guvern", - a spus ei hei. "El a sugerat неспешный croazieră în Caraibe mare".
  
  
  Ron скривила-acrișor de lămâie persoana. Apoi, ea a zâmbit. "Nu am știut că acest om are un simț al umorului".
  
  
  "El de bine se ascunde, am răspuns. "Și captivant ego doar atunci când există un caz special, demn de un mic zâmbet. De exemplu, când tot poporul a fost salvat de la atomic distrugerea orașului de la țară ".
  
  
  Ron отпила lor de băutură. "Și ce-a zis?"
  
  
  "Numai că, urmând instrucțiunile mele, ego-ul, băieții au descoperit toate valizele cu bombe. El a informat guvernul rus cu privire la faptul că o conspirație cu scopul de a ucide a fost zdrobit; fișierul este închis ".
  
  
  "Dumnezeul meu", - простонала ea. "Și aceasta este tot ceea ce se referă la каперса? O mică croazieră, mai multe fotografii, înot în ocean, cameră de tortură, încă fotografii, și o mică explozie? "
  
  
  Ea ухмыльнулась. "Deci, ce facem pentru a va distra?"
  
  
  El nu ne-a spus un cuvânt.
  
  
  Dar încă următoarele două duminici l-a petrecut, răspunzând la acest tirbușon.
  
  
  
  Thread.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Beijing dosarul
  
  
  a tradus Leu Шкловский în memoria погибшем fiul Anton
  
  
  Titlul original: The Peking Dosarul
  
  
  
  
  Primul capitol
  
  
  Eu nu a atras o atenție deosebită la titlu. Acolo s-a discutat ceva despre застреленном сенаторе.
  
  
  Ei a pus o monedă pe genial tejghea stand de reviste în "Уолдорфе". Ar trebui să fie, le era nevoie de o oră pentru a face un ego atât de genial. "În timp ce faci acest lucru, — a spus fata de la tejghea — ar fi hotel un pachet de Lucky Strike".
  
  
  Ea a aplecat și a examinat un raft de jos. Mi-a placut ceea ce s-a întâmplat, atunci când ea a aplecat. Ea a adăugat cincizeci de cenți.
  
  
  — Nu, nu, a spus ea. "Țigările de șaptezeci și cinci.
  
  
  Ei, m-am uitat pe nah. "New York este suficient să ne facă să renunțe la fumat", i — am spus.
  
  
  Ea mi le-a dăruit zâmbetul lor.
  
  
  — Totul este în regulă, am spus, aruncând încă четвертак pe tejghea. Nick Carter, ultima în jurul marilor расточителей.
  
  
  A văzut-o reflectată în oglinda din hol. Mi-a părut întotdeauna că arăt exact ceea hema-i sunt. Agent secret. Ei prea mare și rău, pentru a intra într-un elegant centru spa costum. În plus, ei, de asemenea, arăt de parcă de prea mult umblat prin vânt și непогоде. Fetițe numite astfel de persoană "vechi". Mari fete numit-o "de mult a avut de suportat". Cred că este pur și simplu ridurile, iar restul nu mă deranjează.
  
  
  Ei, m-am uitat la ceas. 1:50. Ei au sosit mai devreme. Hawk hotel, pentru ca ea s-a întâlnit cu hema-o zi pe AX, a explicat mine despre ce fel de situații de urgență. El a trimis să-mi fata. Roșcată. Ea a întrebat dacă știu cum să treacă la un restaurant "Turn". Și în New York, nu există nici un astfel de restaurant.
  
  
  Ei, a venit la unul în jurul valorii de mari moi de scaune în sala de așteptare de lângă ea se afla o scrumieră. Ea a cheltuit ultimul ambalajul mea specială de branduri și a uitat să comande încă. Dar Lucky Strike, de asemenea, a fost nimic. Ea a deschis un ziar.
  
  
  "Ieri, seara târziu, într-un cazinou "Grenada" la Nassau senatorul John. Сейбрук, președintele Comitetului militar afaceri, a fost împușcat de înaltă agresor în frac. Potrivit martorilor, senatorul a castigat doar de cateva ori, eu joc Black Jack, atunci când un jucător alături de el, strigând "ieftin" a scos un pistol și a împușcat de două ori în el. Poliția locală a plasat un suspect în custodie. Pre psihiatric concluzie, indică faptul că acest om, Chen lee Brown, mental неуравновешен. Rata maximă de masă era de doi dolari".
  
  
  Ei, s-a uitat la imagine. Chen lee Brown nu a analizat mental неуравновешенным. El este privit mai mult ca pe o pisica, care tocmai a mâncat канарейку. Înguste asiatice ochii pe larg în unitatea persoanei. Gura скривился în злобном râs. L-am uitat din nou la fotografie. Ceva mă deranjează. Ceva de genul celor două imagini aproape: găsește o eroare.
  
  
  "Îmi pare rău, dar nu-mi spune ca merge la restaurant "Turn"?"
  
  
  Destul de roșcată. Norii de cupru de culoare în jurul valorii de frumos persoane. Fata, care părea să fi fost în întregime ochii. Ochii, care păreau complet colorate. Verde, maro, roșu-brun. Pe ea a fost un fel de costum militar. Pur și simplu Fort Knox: aici ascuns o mina de aur.
  
  
  Ei a spus. - "Turn?" 'niciodată despre nen nu a auzit de.' Ei a avut de spus acest lucru, și el a spus acest lucru ca un actor.
  
  
  'Nu?' — a spus ea, морща drăguț ridurile de pe милом frunte. — Poate vrei să spui гостинницу "Turn"? Este, de asemenea, a fost parte a textului meu.
  
  
  'Oh, nu. Cât de prost, iar? Ea a fost de gând să se întâlnească cu prietenii, și m-am gândit că ei au spus restaurantul "Turn". Ea însăși a fost frumoasa actrita.
  
  
  — Știi ce, i — a spus cu voce tare, ca toată lumea, cine ar putea fi interesant de auzit. — Pun bani, în barul are o agendă telefonică. Vom găsi toate restaurantele, în numele cărora există cuvântul "Turn".
  
  
  "Acest lucru poate dura mai multe ore", — a spus ea.
  
  
  — Știu, i — am spus.
  
  
  Am găsit un colț întunecat. L-a comandat de bourbon, ea sherry. Doamna a fost o doamnă. 'Ce f?' Ea a spus acest lucru, când chelnerul a adus băuturile noastre. Nu că ei așa o grabă de a ajunge la afaceri.
  
  
  Ea m-a întrebat. — Ai citit ziarul de azi? Deci, ea a hotelului pentru a ajunge la esență.
  
  
  Ei, a ridicat din umeri. "Numai prima pagină".
  
  
  Ea dădu din. Vocea despre care ei hotelului vorbesc.
  
  
  — Vrei să spui senatorul Сейбрука?
  
  
  'Nu destul. De fapt delle ei омелой în minte Chen lee Brown.
  
  
  — Acest lucru este legat de el?
  
  
  "Ммммм. Parțial.'
  
  
  Atotputernicul Dumnezeu. Încă o fată, care se ocupă îi place să joace jocuri. Numai ei, în general, nu-mi place jocuri, precum și de fete, care le joacă. Ea a făcut o gură de bourbon și stahl să aștepte.
  
  
  Eu nu încerc să te joci... e doar al naibii de... — ea подыскала cuvantul potrivit — ... croitor iei... ei bine, "greu" — nu este destul de ceea cuvântul". Ea a ajuns până la poseta, irina lângă ea.
  
  
  — Vă amintiți cum a murit senatorul Morton?
  
  
  Ei au verificat memoria lor. "Acest lucru a fost de trei-patru luni în urmă. Accident aviatic, nu-i așa?
  
  
  Ea dădu din. "Un avion privat. Pilotul nu a supraviețuit.
  
  
  'De ce?'
  
  
  'Ce.' Ea a deschis geanta și a luat o tăiere vechi de ziar. — Acesta a fost unul pilot, — a spus ea. Chiar și în lumina slabă a ei a dat seama că ea омелой în minte. — Chen lee Brown, i — am spus.
  
  
  Ea clătină din cap. 'Nu, nu. Charles Bryce.
  
  
  Din nou cercetat de fotografie. Acest lucru a fost într-adevăr persoana Chen-li. "Dacă este așa, atunci toate aceste chinezii sunt similare cu un prieten la un prieten, și eu nu pot înțelege această poveste".
  
  
  Ea aproape râs. "Probabil, aceasta este singura explicație. Dar acest lucru nu poate fi aceeași persoană, pentru că, — ea a făcut o pauză, pentru că Charles Bryce mort. Ea откинулась în urmă și a început să aștepte, când va exploda bomba.
  
  
  'Gemeni?'
  
  
  — Ce zici de tripleti? Din nou, ea a полезла în geantă de mână și a luat o fotografie. Ea a fost secret cauzei AX. Ei au învățat scrisul Henderson. Pe ea era scris "Lao Zeng". Fotografia a fost mare, clar. Mai clar decât fotografii de decupaje din ziare vechi și mai clare decât imaginea de astăzi a ziarului. Fără îndoială, acest lucru a fost din nou de aceeași persoană. Lângă ea părea mai în vârstă, dar fata a rămas același. Acum, ea a realizat brusc, ceea ce înainte părea ciudat pentru mine. În mijlocul frunții a fost neg. În mai puțin clare fotografii arate ca una în jurul lor trase de pete de caractere indiene castă. Cu excepția faptului că a fost o adevărată neg. Mai precis, trei negi. Sincer, în mijlocul a trei diferite лбов. Domeniul este imposibil, chiar dacă acest lucru a fost tripleti. Chen lee Brown, Charles Bryce și Lao Zeng trebuie să fi fost una și aceeași persoană. Dar dacă acest Charles Bryce nu a înviat din morți, ar fi fost imposibil.
  
  
  "Cine este Lao Zeng?"
  
  
  "Agentul principal de KAN .' Deci, votul este; КAN în picioare pentru asta. Asia echipă de asasini. Liberă de federația chineză, камбоджийцев, laotians, un vietnamez și pe toți cei care cred că SUA este rădăcina tuturor ih probleme. Care ar fi acest cuvânt ne-a însemnat ceva pentru ei, pentru noi a însemnat "Americanii acum перережут gât". Pentru că KAN, în principal angajate în acest sens.
  
  
  Ei, s-a uitat la fată. Ea a privit în pahar, parcă încercând să se uite în viitor. "Lao Zeng are gradul M1", — a spus ea.
  
  
  Criminal de prima clasa. Dacă l-ar fi întâlnit cu acest Lao Цзэном, l-ar fi întâlnit pe sine egal. Ea se uită la mine cu ochii plini de teamă. I-a permis sa privirii aspira plată direct la mine. Ei de hotel salva această expresie în ochii ei. Acesta a fost primul semn de moliciune, care a văzut-o din momentul întâlnirii noastre. Fermecător торопливая fată în hol s-a transformat în strict de afaceri, o femeie, de îndată ce am rămas singuri într-un bar. Eu nu vreau să se comporte ca un Don Juan, dar de obicei se întâmplă invers. Privirea s-a transformat în моргание, iar acum a venit rândul meu du-te la dosar. Ei, a simțit că ea nu a perceput lucrurile prea ușor.
  
  
  — Lao Zeng, — pe scurt, am spus eu, — unde este acum?
  
  
  Emoțiile în ochii ei a dispărut, cum lentă dispariția imaginii de televiziune. — Nu știm — încet, a spus ea. — În cazul în care se întâmplă de obicei?
  
  
  Ea a oftat și a ridicat din umeri. — Noi nu știm. China? Indochina? De aproximativ cinci ani în urmă ne-am pierdut după. El poate fi oriunde.
  
  
  Ea a urcat pe minut pentru o țigară. Trebuie să fi lăsat-o să ih în hol.
  
  
  Ea sa uitat la mine și a zâmbit. — Ți-ai părăsit ih în hol. Ea a tras în jurul valorii de ea tutu-ul meu.
  
  
  Ei a luat-o pe nah, cu filtru de import, și a aprins o țigară și mai departe, de asemenea. Din fericire, ea nu a aparținut la cea mai cea mai recentă generație, prin ele, pe care astfel de lucruri rănit. Numiți-mă de modă veche, dar eu sunt convins de un singur lucru: o femeie poate să arate agresiune numai în gunoi.
  
  
  — Și acum, i — am spus ce mi-o misiune.
  
  
  — Da, a spus ea. "Acum, aceasta este a ta lucrare".
  
  
  "Hawk își imaginează că cineva va încerca să-și trage Chen-dacă în jurul valorii de închisoare. Cine ar fi avut, el ar putea deveni cheia de la toate acestea". Ea vag indicat în aer. "Ei bine, — a spus ea, — e, ar trebui să fie, politic conspirație".
  
  
  — Spune, haide. Trebuie să fie o glumă. Două de senator au fost uciși doi chinezi, care arata la fel, dar nu sunt una și aceeași persoană, și ei, de asemenea, se dovedesc a fi împerecheate unui agent de la CANNES, și credeți că acest complot politic.
  
  
  Ea s-a uitat întrebător la mine. — Cum doriți, atunci este numit?
  
  
  "Aș prefera numi științifico-fantastic poveste".
  
  
  De ceva timp, ea sa uitat la mine, apoi a râs. "Ei nu mi-au spus că ești atât de amuzant", a spus ea.
  
  
  "Eu nu încerc să fiu amuzant. Se pare ca acest lucru este de lucru pentru John Бруннера sau pe altcineva. Ei aici doar pentru a lucra mușchii".
  
  
  — Mmmm, — a spus ea, слизывая sarcasmul pe buze. Dacă acest lucru trebuia să se întâmple din nou, ei, în speranța că ea îmi va permite să fac acest lucru. "Muschii", a spus ea, — sunt o condiție necesară. Ei, baieti, care vor ajunge la Chen-dacă nu vor face acest lucru cu arme". Ea a făcut o înghițitură său de băutură. Mai multe birouri jesters pic uitat pe nah fără de speranță în ochi. Sa gândit că aș putea vinde locul aici pentru patruzeci-cincizeci de mii de dolari.
  
  
  Iar în ceea ce privește creierul, — a spus ea, — care nu ar fi fost în viață, dacă aveți ih nu a fost. Nu cred ca "n" în N-3 nu înseamnă zero.
  
  
  — Exact, am spus eu. 'Geniul său. Dar întotdeauna am crezut că tu scrii "zero", prin "domnul", iar nu prin "0". Ee laudă-mă разозлила. Nu știu exact de ce. Ea, de asemenea, mai multe nu știa nimic și de a schimba subiectul. "Gare Cantor deja ne așteaptă în Nassau. Vom lua legătura cu el, de îndată ce ajunge acolo".
  
  
  'Ne?' A reușit rapid decât și-a planificat-o. Până în prezent. Nu-mi place să lucreze cu femeile. Pentru a juca pentru. Pentru a lucra nu este deosebit. Când mi-e greu sa pot rezista alături de o singură femeie: Вильгельмину. Meu glorios, pistol de 9mm Люгер.
  
  
  — Oh, nu, am spus eu. "Acest lucru nu se va întâmpla. În plus, în cazul în care muschii pe primul plan, atunci nu sunteți una în jurul ei. Ai mult prea puțin. Ea brusc satului. În ochii ei a fost furia. "Nu a crezut că acest lucru este un dezavantaj, — a adăugat eu, — pur și simplu nu-mi plac musculos mătușa".
  
  
  — Prin urmare, ei doar slab тетка, care se ocupă numai împiedică?
  
  
  Ei, m-am uitat pe nah. — Mi-ar, în general, nu te-a chemat slabă.
  
  
  Ea nu a înțeles acest lucru, ca o notă. Ea a făcut o persoana școlar profesor. "Ei bine, domnule Carter, se pare, de stat major vrea să-l participat. Printre altele, ei știu dialectul chinez vsh-toan, și eu cred că el ne poate veni la îndemână.
  
  
  — În Nassau? Ea a râs.
  
  
  — În Nassau, și, poate, încă undeva. Ea nu a râs.
  
  
  Ea dădu din cap. 'Ei înțeleg.' Ei, în general, acest lucru nu este înțeles. Dar ceva a început înainte de a mă ajunge. Cum ne-ar fi fost această conspirație — conspirație cu scopul de a ucide toate senatori din Statele Unite sau altceva — el a fost munca Мэя. Și, cu excepția cazurilor, când cazul a ajuns la crime, CANNES și ei nu vorbeau aceeași limbă. Apoi a fost acest Lao Zeng. și, mai devreme sau mai târziu, după ce ar fi putut duce la el. Și acest lucru poate fi oriunde. În China, Indochina poate fi. Așa că a fost mai mult decât probabil că am putea avea nevoie ee de cunoștințe.
  
  
  — Când plecăm?.
  
  
  "În treizeci și patru". Nu nah, au apărut două bilete de avion la clasa întâi. — Am pregătit pentru noi un număr de pe insula Paradisului.
  
  
  Astfel, am împărțit-ar fi și locul de muncă la domiciliu, și de pat. L-a făcut semn chelner și a plătit pentru băuturi.
  
  
  "Apropo. Cum te cheamă?'
  
  
  — Stuart, a spus ea. "Linda Stewart". Ea a făcut o pauză. "Doamna Stewart".
  
  
  — Oh, am spus eu. Ei bine, și apoi ce? Ea nu a vrut să se căsătorească cu ea.
  
  
  — Deci, cine este acest om norocos, domnule Stewart?
  
  
  'Tu.' Ea a indicat pe biletele pe masa.
  
  
  Domnul și doamna John Stuart Cursa New York - Nassau
  
  
  — Restul de documente în bagajele noastre. Permisul de conducere, pașaportul și așa mai departe, Toate în numele domnului John Stewart. Ei au lăsat bagajele la recepție. Până când vă rezervați un taxi, l-ego-ul deoparte. — Altceva-i sa-ti povestesc de avion.
  
  
  Suntem încă așezat la masă. Bun, misto întunecat colț de scaun. Sa apucat de ee pentru încheietura mâinii și a tras în jos. Ei de mult a tras, pentru că știa că ea nu va striga. Ei шевельнул предплечьем, și stiletto mi-a alunecat din mână. Ei, convins că ea l-au văzut. — Bine, Linda. Ei multă ținut ee de mână. — Vreau să știu numele tău. Am nevoie de a ta un act de identitate, și vreau să-ego-ul acum.
  
  
  Fata ei побелело, iar ochii se întunecă. Ea прикусила buza de jos și se uită în jos. Nu ne vorbi cuvinte, ea a apucat-o geantă. "Oh, nu, draga mea, îl voi face acest lucru în sine".
  
  
  Nu lua ochii de la fața ei, ei i-a luat nah geantă de mână și mână liberă cercetat conținutul. Cheile, пудреница, ruj de buze, un portofel. A fost, de asemenea, un pistol, pe care ea o bucatica de văzut. Îngrijit .22. Ei a pus ego-ul într-un minut. Un pic de повозившись, ea a găsit ceea ce a vrut: перьевую mâner.
  
  
  Ei, pune-l pe un scaun și a scos din carcasa. Multă ținându-ee, ei descifrat codul. Tara Bennett. La vârsta de douăzeci și opt de ani. Roscate de păr. Ochii verzi.' Așa că, oficial, ochii ei erau verzi. "ИДАКС-20. Clasa Ri' Ea a lucrat științific departament și a fost extrem de fiabil. Până când l-a citit, a studiat fata mea. Ea știa că am citit, dar oricum arata horror-stricken.
  
  
  — Bine, ia in asta. L-a indicat pe mâner. Sa nu lasi sa treaca, atunci când ea a desființat ee.
  
  
  — Acum mi-ai încredere? Vocea ei era încă prea tremurat pentru sarcasm.
  
  
  — Niciodată n-am întrebat de tine, Tara, i — am spus.
  
  
  Ea s-a uitat la mine cu o expresie nedumerită. — Deci, pentru ce toate acestea au fost bine?
  
  
  — Nimic bun, i — am spus. "Doar atunci când lucrez cu o femeie, nu-mi mai convenabil să știți că eu nu lucrez pe nah. Nu am fost sigur că știa dacă tu despre asta.
  
  
  M-am dus spre ieșire. Ea a luat lucrurile și în tăcere a urmat pentru mine. Când am trecut prin holul de la intrare, ei, s-a întors la ea. "Spune-porter, pentru a chemat un taxi. Ei o întrevedere tine de la intrare de o zi la câteva minute".
  
  
  Ea și-a lăsat oficial ochii verzi și a plecat.
  
  
  — Două pachete de "Lucky strike", i — am spus. Acum ei gilles de cheltuieli domnului John Stewart.
  
  
  Fata din spatele tejghelei de ceva timp se uită la mine, apoi mi-a întins-ambele cutii. Ea clătină din cap.
  
  
  Și l-am întrebat. - 'Cine ești tu?' — Un fel de мазохисты?
  
  
  
  
  Capitolul 2
  
  
  
  
  Dacă vrei să știi de ce ei fac asta, permiteți-mi să vă spun că eu fac acest lucru nu din cauza banilor. Dacă ați fost șomer timp de a sasea luni în anul anterior, tu, probabil, au câștigat mai mult decât ei; Și asta nu e de numărare dumneavoastră ajutorului de șomaj. Dacă vrei să știi de ce ei fac asta, atunci eu trebuie să vă spun că adevăratul motiv - patriotismul. Desigur, acest lucru poate fi întotdeauna adevărat. Dar dacă ați pus de mine pe doc, și de a dori adevărul și numai adevărul, ei trebuie să adaug că, în Nassau a fost de 40 de grade, și acum a fost pe plaja cu nisip roz, alături de una din întreaga cele mai bune tel într-una din cele mai mici bikini din lume. Această doamnă a fost tot. Până la ee apendicelui. Tara Bennett a fost bine reprezentată. Odin d șaptezeci și cinci; кремовое corpul. Și jumătate în jurul căruia au fost picioarele... Ea a fost, probabil, cea mai frumoasă fată, pentru care ei vreodată oprea privirea. Și am avut sentimentul că, dacă sunt corect разыграю cărțile, nu numai ochii vor fi pe ea opri.
  
  
  Cum se spune, este de folos. Dar nu cred că acest lucru m-a făcut mai puțin патриотичным. În ajun, seara, ea a primit un mesaj de la Gara Firmei, în care se spunea: "Nu coborâți capul, totul este calm". El mi-a spus că va lua legătura cu mine, atunci când va veni timpul. La ei dihor, am avut doar să se comporte ca o americana de cuplu în vacanță. Acest lucru înseamnă, dacă ar fi făcut-o, că în timp ce am mancat, nu avem voie să ne spună nouă despre care, în afară de ca - cu voce tare - despre dacă este posibil să înoate sau nu.
  
  
  L-a lăsat Recipientul în cameră, amintindu-vă că ea-Linda, și domnul John Stewart, și a ieșit pentru a face o fotografie buna. Ei urăsc insulare, băuturi, și insulare, barmani respectat de mine. Este un sfat gratis: comandați caraibe sling, și te vor ignora. Comandați curat whisky, și ei vă oferă toate informațiile necesare.
  
  
  Ei de hotel afla locală părerea despre fotografiere. Ea a primit ceea ce a hotelului. Insideri a susținut că aceasta a fost doar o afacere murdară. Chen-li nu a fost pe insula, nu a fost un turist. Oricum, el nu a fost mental неуравновешенным. Când a vizitat pentru prima dată orașul, el este destul de dezamăgit în nen, dar după aceea, el pur și simplu a dispărut. S-a întâmplat ceva murdar.
  
  
  Când s-a întors în camera noastră, el nu s-a dus în dormitor. L-a scos hainele și banc de presa dormi pe canapea. Acesta este un alt sfat gratis: nimic nu face o femeie, ca bărbat, care, evident, nu hrănește la ea poftei de mâncare.
  
  
  Ei aprins o țigară și se uită la Recipientul. Ea dormea pe plajă. Mă întrebam dacă dormea ea noaptea trecută. Dar nu am vrut să continue această idee. Asta a fost tot ce ea a făcut, desigur, a fost frumos, de asemenea.
  
  
  — Domnule Stewart? Acesta a fost un mesager al hotelului. Ea a ținut mâna deasupra ochilor, împotriva soarelui. "În port există un domn care vrea să vorbească cu tine". Acest lucru va fi Gare. Desigur, la hotel evita oameni de hotel. Ei, dădu din cap și l-au urmat. Am ajuns in firul de plaja cu nisip roz, la începutul lichidare pietros trasee. "Trebuie să treacă de aici," a spus el. — Poți reveni aici. Nu te pentru a intra prin lobby-ul în costum de baie.
  
  
  — Mulțumesc, am spus eu.
  
  
  — De a vota pe această cale. Pe de altă parte, există o scară în jos.
  
  
  Da, i — am spus. Ea a înțeles de ce a ezitat, dar a sugerat emu o țigară în loc de bacșiș. "Ne vedem mai târziu", am spus eu, cu vedere vacationer: "Veți obține un sfat de mâine". Am crezut că domnul Stewart a fost foarte generos om, de fapt?
  
  
  M-am dus de-a lungul traseului ce duce spre port. Aspectul a fost unic. Mai departe, de acolo de unde insula изгибался, apăreau tropicale verzi, dealuri, înconjurat de îngustă de frontieră roz. La stânga mea era un zid în jurul valorii de piatra de culoare roz, cu dungi de un roșu închis ciuboțica-cucului, ca ei отскоки, care sunt obținute, atunci când nah кладешь zece-gălbui maro bile. Pe de altă parte, de aproximativ șapte metri sub mine, culcat de apă, блестевшая, ca un safir la soare. Ce ar fi acest lucru ne-a fost, asta e sigur nu a fost o cale mai scurtă. Portul era încă în трехстах de metri, și ei așa și nu a venit linge.
  
  
  Dacă nu au auzit thunder acestui валуна, pentru o fracțiune de secundă înainte ca el a ajuns la mine, i-ar fi fost mare ecran блином loc de Колодезный aproximativ șase metri în diametru. El nu doar a căzut, împins-ego-ul. Ei, a fugit și presat la piatra geme. Bolovan a lovit un traseu și mai mult a căzut în apă. Ei au rămas pe loc și a plecat urechea. Cine ar fi avut, el a fost un avantaj. El ar putea observa de mine mai sus. Am avut de a uita-te doar pe o cărare îngustă și apă de la șapte metri mai jos. Pietre ascuțite la partea de jos lucea ca dinții ascuțiți în похотливом gură.
  
  
  'Ce f?' L-a auzit che ceva în șoaptă. Nu cerea de la harvard educație, pentru a înțelege că ih doi. Nu că această revelație mi-a ajutat foarte mult. Ei literalmente în picioare cu spatele la gemu și a fost gol. În loc de arme l-a putut face rost doar de un pachet de țigări și o cutie de chibrituri. Alături de mine nu a fost chiar de pietre. Ei ghemuit în ghemuit lângă perete. Dacă ei cobora, am avut de a merge pe traseu. Nu prin apă, de așteptare pentru că mă пристрелят.
  
  
  Un alt tip este, probabil, dădu din cap în reumatism, pentru că până în prezent atacuri care nu se auzea vocile noastre. Dumnezeul meu, el a fost mare. Una tone de cărămizi. Plin de o mie de kilograme. Ca și cum am fost un rezervor de "Leopard".
  
  
  Ne-am confruntat la îngust, pietros, de alergat, și a intrat într-mă cu mâinile de mărimea sunca, crashing de mine în spate. N-am avut puterea de a rezista la această lovitură. Cel mai bun pe care am putut-o face este să încercați să reziste. Ea a încercat de a pune ego-ul oricărui neam, dar el a răsturnat și a prins o lovitură grea mușchii coapsei. Nu este destul de o lovitură devastatoare.
  
  
  Nu am putut scapa de acest nenorocit. El literalmente приклеился la mine, ca o mare butoi cu lipici. El a apucat cu mâinile pe gâtul meu, și se părea că nu era nimic de a face. Brațul meu drept a fost prinsă undeva sub noi. Tot ce am putut face, este ego-ul pentru a lovi cu degetele de la mâna stângă în ochii lor. Ei nu-i plăcea să facă acest lucru, dar la o astfel de distanță de ei cu greu ar putea să ratezi. Ei, a simțit cum ceva s-a transformat în strivi sub unghiile mele, și el a emis нечеловеческий sunet de frica. El a alunecat de pe mine și a căzut în genunchi. Între degetele mele sunt scurgeri de sânge. Din nou s-a sculat.
  
  
  Prima rundă, dar cel mai bun a fost încă să vină.
  
  
  Următorul meu adversar a fost de așteptare pentru. El stătea liniștit un pic mai departe pe traseu, cu револьвером 45-calibru cu un amortizor de zgomot, trimiși de mine în viață.
  
  
  Cel mai bine este de a arăta la Paștele său-un costum alb. albă cămașă și o cravată albă. În plus, era clar că el nu avea de gând să запачкать sânge ego-ul. O pereche buna, acești doi. Acest светловолосый dandy cu palid și ochii lui toth, fostul campion la categoria grea colorat. Apoi, Nick Carter în violet плавках. Gâfâind, ea stătea acolo, făcând cu mâna de profundă incizie pe efectuate de calcul. Fostul campion a căzut, înainte de mine pe mai multe șantiere de pe traseu.
  
  
  Blond mi-a facut un compliment. — Deci, domnule Carter, ei văd, sunteți o persoană rezonabilă. Sunteți, desigur, știți că ar fi fost foarte prost încercarea de a se năpusti pe mine?
  
  
  El cu siguranță a fost britanic. Cuvintele i-au scăpat în jurul gâtului cu familiar приторным accent.
  
  
  — Da, desigur, i — am spus. "Mama mea m-a învățat niciodată să mă cert cu un om. Dacă este la îndemâna.
  
  
  — Foarte rău, că nu i-a permis acestui валуну cădea pe tine. Ar fi ценымногие frumos. "American ucis un turist care se încadrează stîncă". Nici învinuiri, nici un fel de probleme complexe. Nici un complex plan de a scăpa de corp.
  
  
  — Ascultă, i — am spus. — La noi, în orice caz, nu vreau să fie o povară. De ce ne-ar pur și simplu nu face pauză?
  
  
  El a râs. Mai precis, el заржал. Ego-ul arma încă a fost trimis direct în viața mea. "Ah, a spus el, te-au lasat-mi un trup, de la care ei ar trebui să a scăpa de. Două corpuri într-adevăr un pic mai mult problema.
  
  
  Ei a spus. — Două corpuri? Dvs. de fostul campion nu a murit. El pur și simplu nu va fi capabil de a broda. — Kane, — el a subliniat încă nu trupul mort, — nu mai aveam nevoie. Dar dacă te gândești, — a rupt degetele, ca profesor de comedie film de la facultate — nu are пулевого răniți, și ego-ul, moartea poate fi cauzată de o scădere. El a zâmbit mulțumit. "Eu cred ca Kane va scădea. Acestea sunt murdare stânci acolo, sub apă.
  
  
  Ego-ul a devenit un zâmbet larg. Acest gude într-adevăr mi-a acționat pe nervi. În profesia mea de omor intră în cercul meu de responsabilități. L-am gândit că ar fi înțelept pur și simplu să-i permită s-o spun. Este сэкономило puțin timp, până când ei ar fi încercat să înțeleagă ce să facă cu el. Site-problema era că eu încă nimic nu a venit. Deja ar putea prezenta un chioșc de ziare un reportaj despre sine: "Киллмастер distrus Curajos Дааном". Mi-destul nu-i plăcea acest lucru.
  
  
  Acest lucru nu a fost în cea mai grea situație în care i-am avut vreodată, dar acest lucru ne despre ceea ce nu este spus. El a fost de cinci metri de mine, și în mână avea o armă. El a fost la îndemâna mea, dar am fost pe dușmanii statului.
  
  
  În spatele meu piesa a fost deschis, ca o săgeată. De la dreapta la mine stânci înalte. Apa din stânga. Între noi orb полуотключенный gigant. care ar putea ucide nu m-a văzut, dacă ar fi putut. Dacă această ochelari de cal nu a ajuns la mine primul. Dar, poate fi, ea tot a putea fi folosit în acest Kane. Ei trebuia să se gândească la asta. Am nevoie de timp.
  
  
  — Și cum ai de gând să scape de meu cadavru? Ei presupun că, în nen vor găuri".
  
  
  În reumatism, el a urcat în interior minut jachete și a tras artistic realizat de cea mai mare фляжку de sub whisky. El a ridicat capacul de argint cu degetul mare.
  
  
  Ei nu au înțeles.
  
  
  El din nou заржал. — Nici whisky, Carter. Benzină. În stâncă în jurul valorii de colț este o pestera. Kane a divorțat ar fi acolo un foc de tabara...
  
  
  "Folosindu-mă ca de lemn".
  
  
  "O voce". Este greu de respirat. — Cred că acum trebuie să facă acest lucru singur. Sper Chen-li mulțumesc în mod corespunzător".
  
  
  Ei tânjea după unele informații. — De ce să-ți pur și simplu nu așteptați până când el va face-o eu?
  
  
  Ei ar fi cu plăcere. Dar el nu va ieși prin închisoare până mâine noapte. Și nimeni nu ar fi putut să vă găsească aici înainte.
  
  
  Vocea deci. Ei au planificat pentru a ego-ului de evacuare. Hawk din nou dreptate. Dar ceea ce face acest gad a avut la acest lucru? Cain s-a oprit și a emis liniștit geamăt. Ea a făcut un pas spre el.
  
  
  — Depărtează-Te, Carter. Blonda a făcut rapid un pas înainte, aducând în fața pistol. El a bagat фляжку cu benzină în urmă, într-un minut, nu uitați să purtați capacul. Benzina pata растеклось de ego-ul sacou. El nu a observat.
  
  
  Kane din nou liniște gemu. Ei, sa uitat la el de sus în jos. Deodată l-a văzut o cale de ieșire. Ea a făcut un pas mai departe. Blond, de asemenea,. — Înapoi, — a spus el cu o mișcare a mâinii.
  
  
  "Vrei să Kane s-a trezit? Cu ei va fi dificil de a face, atunci când el va veni de la sine. Ei pot ucide ego-ul într-o singură lovitură.
  
  
  — Și de ce vrei să fi atât de util?
  
  
  — Onoarea, i — am spus. "Dacă am să mor, vreau să-l ia cu sine, cel puțin unul, în jurul valorii de voi doi. În mod intenționat-o, a venit la corpul Kane. Asta mi-a facut un pic de lins. Poate fi, nu este suficient de aproape, dar acest lucru ar trebui să fie suficient. Până când nu ...
  
  
  Ei, s-a aplecat la ceea ce a mai rămas din persoanele Kane, și a luat arma mână nevăzută. Kane a scos un sunet, mai mult seamănă cu "Гааа".
  
  
  — Isus Hristos, am spus eu, din nou, repede se ridică. — Eu cred că zici de el are un plan.
  
  
  'De ce?' Витманс un pic mai făcut un pas înainte, mai bine să mă înțeleagă. — Plan — să-l repete. "Планье sau рибель".
  
  
  El a venit iarăși un pic de lins, pentru a înțelege mele cuvinte neclare. Vocea atunci pe ea și s-a apucat de treabă. Un clic de degetul mare ei a aprins o cutie de chibrituri și aruncă-l în ego-ul înmuiate în benzină sacou. Ea imediat a luat foc. El și-a aruncat arma și a încercat să stingă flăcările, dar nu au de lucru. Flacăra s-a răspândit rapid. El a sărit și șerpuia, strigând, cum cuptoare de marionetă. - 'Ajută-mă. Doamne, ajută-mă. Vă rog.'
  
  
  Ei, s-a uitat la ea și a ridicat din umeri. "Dacă nu vă place de foc, în apropiere există apă".
  
  
  Ei, s-a întors și a plecat înapoi pe calea spre pal-roz plaja.
  
  
  
  
  Capitolul 3
  
  
  
  
  Tara a dispărut. Probabil, ea deja a urcat sus în camera mea. Ei a fost plină de vânătăi și de sânge, și am nevoie pentru a lua o baie. Și bea. Și orice altceva. Mai întâi trebuia să se ocupe cu acest lucru.
  
  
  L-a găsit ego-ul în bucătăria unui restaurant și acasă, lângă piscină. El-el-hamburger cu o garnitura, a apucat-ego-ul ei de guler și l-a lovit în maxilar. Bucătar, a lucrat la grătar, a înțeles și a ieșit.
  
  
  — Deci, lolli, cât de mult le tine pentru asta au plătit?
  
  
  În reumatism, el a ajuns sa мясницким cu un cuțit. Acest lucru a fost înțeles greșit. El a fost presat cu spatele la toți, și ambele încheieturi au fost prinse. Ea a transformat ih un pic mai departe, doar pentru a fi sigur.
  
  
  "Hei, omule, nu este în regulă? Lasă-mă să plec.' Ego-ul se numea Carlo. Acest lucru a fost scris pe uniformă.
  
  
  — Nu, până nu vei spune-mi, cine a fost, Carlo. Cine ți-a plătit pentru a-și tu mi-a permis să meargă el scump în eternitate?
  
  
  — Lasă, — strigă el. Ei și-a intensificat stranglehold și ușor l-a lovit involuntar cu genunchiul în viață. Gemu el. 'Ei, jur. Nu știu cine este.
  
  
  — Spun, Carlo. El a fost îmbrăcat în alb?
  
  
  'Nu. Omul în alb... — a oprit brusc.
  
  
  — Cine a fost, Carlo? Sa впечатал ego-ul într-un perete.
  
  
  — Du-te la dracu, — a spus el.
  
  
  Ei au târât ego-ul la грилю. Carnea брызнуло grăsime. L-a împins ego capul în jos, pentru a putea privi în grila și imagina cum va arata ego-ul gol mai târziu. — Wb-bangle, — a spus el. "Christian Бангель".
  
  
  "Minunat Christian. Iar cel care te-a trimis?
  
  
  — Nu știu, — захныкал el. 'Ei, jur. Nu știu.'
  
  
  Sa dat drumul ego-ul și-a făcut un pas înapoi. Cel mai probabil, el nu mai provoace îngrijorare. — Atunci, spune-mi, cum se părea.
  
  
  El a căzut pe spate în scaun. — Un tip mare, — a spus el. 'Chinez. Dar foarte mare. Într-un fel de nebun costum gri.
  
  
  Nu mai văzuse niciodată înainte.
  
  
  "Și acest Бангель, unde-l pot găsi ego-ul?"
  
  
  El a uitat speriat la mine. Ei, s-a întors la el cu o expresie a feței. Ceea ce el ne-a fost frică mi-a spus, de asemenea, el a fost frică, nu spune asta.
  
  
  — Este doi hotelului "Grenada".
  
  
  Senatorul a fost împușcat mortal în cazinou Grenada. Cel puțin două bucăți de puzzle deja abordat, și mă întrebam cum va arata. — Ce altceva mai știi?
  
  
  'Nimic mai mult. Vă rugăm să. Nimic.'
  
  
  — Bine, am spus eu. Nu-mi place chinui перепуганного micuțul. Ce mai trebuie să știe, ei încearcă să învețe o altă cale. Ei, s-a întors să plece, dar a vrut să afle ce-ce.
  
  
  "Apropo." Ei, s-a întors. "Cât de mult a plătit-ți, să ai învățat este frumos mesajul?"
  
  
  El a frecat încheieturile. "Cincisprezece".
  
  
  — Atunci el te обмануал. Ei plătesc douăzeci.
  
  
  — Nick, ești tu? Ea a fost în suflet.
  
  
  Ei a spus. - "Nu, "Murdar violator".
  
  
  — Eu nu înțeleg, te — a strigat ea. 'Stai o secundă.'
  
  
  Ei sel pe pat. Ușa s-a deschis și ea a apărut în cluburi pereche de păr ondulate în suflet. Pe ea a fost lung alb, un strat. Mă întrebam de ce am crezut întotdeauna negru dantelă astfel de sexy. "Gare-a sunat..." Ea sa oprit și sa uitat la mine. "Dumnezeul meu, Nick. Ce s-a întâmplat?' Ea grabă de la mine, ca de foc-înger alb.
  
  
  — L-am lovit în ușă, i — am spus.
  
  
  Ochii ei scanat de tăieturi și vânătăi pe spatele meu. — Arăți ca naiba, — a spus ea.
  
  
  — Atunci, tu trebuie să vadă această ușă.
  
  
  Ea a oftat. "Stai să voteze așa". Ea a dispărut și, după câteva momente s-a întors cu o cârpă caldă și un bol cu apă. "Ca întotdeauna, se spune în film se poate face rău".
  
  
  "Și, cum se spune în film — ei глотаю glonț. Că acest lucru a fost cu Гаром?
  
  
  — El vrea să ia cina cu noi în seara asta. În opt ore în cafenea "Martinica". Ea era la spatele meu, aproape tandru. — Vei isprăvi de istorisit-mi despre această zi?
  
  
  "Aceasta a fost o capcană. Prietenii Chen-dacă știu că eu sunt în oraș. Dar eu nu înțeleg, de unde ei știu asta. Ei, s-a întors către ea și a prins privirea ei. Ea a uitat обеспокоенной și a încercat să ascundă acest lucru. Ei ți-a spus, iubito. Acest joc nu este pentru femei". Ei trebuie să ghicesc, că este разозлит ei, dar cu atenție a tras-o înapoi pe pat. — Uite, i — am spus. "Eu sunt sigur că vă cunoașteți meseria, decât ar fi ne-a fost, dar ce-ar fi acest lucru ne-a fost, ei, sigur că nu este o luptă strânsă. Asta e tot ce am avut în minte.
  
  
  Ea s-a uitat în jos și a oftat. "Am instruit agent și pot foarte bine avea grijă de mine". Acest lucru suna ca vocea instruit agent, dar de sens mare nu au, cât de rău, căptușită film: nu corespundea imaginii. Soarele a oferit hei, ceața subțire de pistrui, care a făcut o tânără, inocentă și foarte fragil. Așa a și fost. L-a luat ee pe mâini. Părea mică și caldă. Din nah mirosea lămâi, și ea целовалась cu bucurie gura deschisă. L-a petrecut cu degetele de nas. — Ai pistrui, i — am spus.
  
  
  "Dar, cel puțin, nu am обгораю la soare", — a zâmbit ea. "Cele mai multe blonde обгорают".
  
  
  Acest lucru mi-care a amintit. Sa apucat de telefon. Dă-mi poliție. i — a spus operatorul. La telefon a răspuns un polițist din Bahamas. — Pentru portul de agrement de la hotelul "Парадиз" există stancos cărărușă. Tu stii asta?' El știa acest lucru. Aproximativ o jumătate de oră în urmă, l-a văzut acolo o flacără. Era ca un fel de băieții se joacă cu focul. Cred ca mai bine ai arunca o privire acolo. Sergentul a dat seama și el închis.
  
  
  "Și acum, pentru noi..." din nou Am apelat la (recipientul) Original. "Noi nu ar trebui să se întâlnească cu Гаром până la opt ore..."
  
  
  "Ascultă, Nick". Ea părea agitat. "Cred că avem o misiune, și..." ea запнулась... i-Am tăiat și a continuat fraza. — Dă-ne timp mai întâi să efectueze plată. Ei de hotel ar fi să te uiți la acest cazinou Grenada.
  
  
  Mi s-a părut că am văzut dezamăgirea în ochii ei.
  
  
  Ei, a intrat în baie, să ia o cabină de duș. Ea a inclus radio. Ei, se uită la tine în oglindă în baie și a întrebat de ce am încă un dihor noi nu există o седого de păr. La radio jucat "The One Note Samba" și până la cei dihor, până când muzica nu au tăiat pentru "important de producere teritoriul marea barents".
  
  
  Senatorul Paul Линдейл era mort.
  
  
  Corpul senatorul găsit pe pragul de ego-ul acasă. Probabil, el a căzut prin fereastra biroului său de la etajul zece. Desigur, ei au crezut că a fost un accident.
  
  
  
  
  Capitolul 4
  
  
  
  
  Întotdeauna trei ore de noapte în întuneric cazino. În fiecare oră, în fiecare zi, în orice vreme, întotdeauna trei ore de noapte. Obosiți de femei și bărbați cu поникшими capete, склонившимися peste mese și кричащими: "Haide, dragă", joc de cărți și zaruri. Este aproape оркестровая compoziție. Într-un colț se afla tambur roll secțiune, care se ocupă de отбивала ritmul cu role slot machine și din timp în timp, farfurii de plată: cincizeci de bile de trimestru. Spațiul devine din ce în ce mai încet, pe măsură de creștere a prețurilor de divertisment. De exemplu, pentru a craps-mese se aude cum cade кегля, mai ales atunci când în joc zece mii de dolari.
  
  
  Casino Grenada nu este cu nimic diferit. Ei tranzacționate cu un cec de cincizeci de dolari — John Stuart cu siguranta nu stahl-ar juca mai mult, pentru că singura modalitate de a trece prin cazinouri, este de a se deplasa în timpul jocului. Ei, a vazut ca Tara privit ca începătorii se termina pe unul din aceste lucruri одноруких ucigași, care au набивали четвертаками. Apoi ne-am принюхались, dar nimic nu a dat seama.
  
  
  Ne-am despărțit, pentru a urmări două dintre cele mai probabile de momente. Tara a jucat la ruleta cu un chinez a dealer-ului, iar sel pentru scaun pentru jocul de blackjack, la care senatorul a făcut câștigurile și pierderile.
  
  
  La mine la prima mână douăzeci și unu, ca și primul început al doilea. L-a pus fisele în a treia rundă, dar dealer-ul a oprit la mine. În chips-a lipsit litera G Grenada. El mi-a spus atribuite ih înapoi în casa. Acestea au fost noile cipuri, a spus el. Ei au avut această dificultate mai devreme în aceeași zi.
  
  
  Deja am avut unele dificultăți, și de această dată ei nu stahl risc. De această dată i-a fost înarmat. Ei, a venit la casa de bilete. El aprig și-a cerut scuze și mi-a întins alte chips-uri, care cu amabilitate mi-a bagat în mână.
  
  
  Cinci secunde mai târziu, ea a fost destul de șocat.
  
  
  Eu nu știu că ei mi-au dat, dar, de asemenea, ar trebui să fie, acest lucru a fost delir. Atunci când ea a deschis ochii, și pentru totdeauna de mine de îndoire două Chen-li cu două negi în mijlocul a două лбов. Dar dacă ei au fost acolo, apoi s-au evaporat, pentru că, atunci când ea în cele din urmă a venit în sine, ih ambele nu a fost. Ca și meu pistol: Wilhelmina a plecat cu un alt bărbat. De această dată cu un chinez. El stătea vizavi de mine în cameră și mi-a zâmbit. Acest lucru a fost mic, прокуренная, звуконепроницаемая birou, se pare că, pentru cabinetul din krasnoyarsk, care s-a ocupat cu treburile lor și împărțea chips-uri. În afară de persoana mea un pistol în cameră era încă șase persoane, și nimeni nu a râs, în afară de persoana mea un pistol.
  
  
  "Vă urez bun venit la magazinul nostru modest de adunare. El a plecat capul. Хеф a fost scăzută, bine pliate un bărbat, îmbrăcat într-un elegant costum de mătase. Permiteți-mi să mă prezint la tine. Numele meu este Lin, Lin Qin.
  
  
  "Domnul Qin". Ei, de asemenea, a dat din cap.
  
  
  — Domnul Lin, — a îndreptat el. Numele de familie este întotdeauna menționată prima.
  
  
  Toată această curtoazie a fost prea bună. Ei s-au întrebat, va determina dacă acesta mine la duel pe вилках. "Ne întristează", a continuat el, — că am avut de a cere prezența ta în mica noastră adunare într-o astfel de, să zicem așa, aspru mod. Dar gândiți-vă că un oaspete de onoare.
  
  
  Ei se uită în jur un cerc de piatră permanent "Ei, băieți, ei ne-ar fi pentru că nu a ratat acest lucru."
  
  
  Râzând, Lin s-a întors către ceilalți. "Domnul Carter glumește, a spus el.
  
  
  Ei încă nu au râs.
  
  
  "Ei bine, — ridică el din umeri, după cum vedeți, dragii mei tovarăși, nu de alta glume domni între ei. Ei preferă să începe imediat mai important afaceri. El a luat o țigară și a bătut-l pe partea din spate a портсигара, din aur participe la cursă. Odin de ego-ul co-conspiratori, a crescut, pentru a da прикурить. În cameră s-a răspândit slab aroma dulce. — Oh, cât de nepoliticos din partea mea. El mi-a întins receptorul. — O țigară, domnule Carter?
  
  
  Ei, clătină din cap. Ei a întrebat de ce am fost atât de preocupați de această prostii despre John Stewart. Numele meu părea a fi cel mai păzit secret din acest oraș. "Cred că nu de mult a ajutat-ar fi, dacă ar fi spus că ați găsit nu un om, și că numele meu este John Stuart?"
  
  
  Lin a ridicat o sprânceană. "Îmi pare rău, domnule Carter.
  
  
  Odin la intampinati tale vechi dușmani de - al nostru mai vechi. El a văzut dumneavoastră sosirea în aeroport, și-a informat despre acest domnului Бангелу. Acesta este lăsă pe spate în scaun. — Și în timp ce vorbim despre nostru de fostul angajator, — a vândut la o tigara. — Am înțeles, ați auzit despre ego-ul incipient de moarte?
  
  
  Da, tragic, am spus. "Pentru a fi забранным vota astfel, în floarea tinereții".
  
  
  De fapt. Zâmbetul s-a întors. "Dar, probabil, necorespunzătoare tragedie. Vezi tu, unii din jurul nostru nu au fost de acord ca domnul Бэнгель a condus lucrurile, și acum, când a intrat în posesie, aceste diferențe vor dispărea. El s-a adresat cu o scrisoare de la restul, "fiind în afara acestei lumi".
  
  
  Acum au chicotit. Au mai apărut câteva țigări și зажглось. Ea a început să prezinte natura ih del. Mirosul dulce al succesului a umplut camera.
  
  
  — Și acum, domnule Carter, suntem gata să facă o ofertă. Nu că ne-ar trebui. Dar și dumneavoastră imediată moartea fără căutările noastre nu ne va aduce nici un beneficiu.
  
  
  M-a uimit, că Бангель nu a observat acest avantaj. L-a găsit este o contradicție destul de ciudat.
  
  
  L-a întrebat. — Care este avantajul?
  
  
  Cinci procente. Cinci procente din profit. Aceasta este o ofertă bună. Dar nu vă așteptați de milioane de euro. Valoarea de vânzare cu amănuntul de heroină ценымногие mai mare decât prețul pe care-l primim pentru el".
  
  
  'Și altceva?' Ei, m-am uitat pe портсигар. 'Iarba. Hash?
  
  
  — Desigur, cinci procente din suma totală. El a zâmbit din nou. Iar altele, cum spui, un fleac... Asta ne cere opiu.
  
  
  "Vă aduceți ego-ul aici, în Nassau, și ei înșiși переправляете contrabandă în Statele Unite". Ea a făcut acest lucru ca pe o aplicație; nu așa, ca un tirbușon.
  
  
  El dădu din cap. Dar, desigur, deja stii asta. În caz contrar, sunteți cu domnul Бангелем, — el замялся, nu ar fi de acord.
  
  
  Ultima утвержение m-a uimit. El mi-a propus un acord, ca în cazul în care ea a fost un agent anti-drog, și, ca și cum Бангель a avut de-a face numai cu droguri. Ei bine, poate așa a fost. Poate fi, acest Chen-dacă a fost doar un membru al наркосиндиката. Poate că el pur și simplu a fost atât de обдолбан că uem avut ocazia de a ajuta la senatorul SUA. Poate totul a fost un mare nebun o coincidență. Sau, poate, Lin hotel, pentru a-l credea așa.
  
  
  Ei, vad, va ezita, domnule Carter. Ați putea dori să se consulte cu hema-o zi, înainte de a lua decizia finală. la-la! El a dat din cap un bărbat, сидевшему pe zi.
  
  
  Chu s-a ridicat și a deschis ușa.
  
  
  Recipientul în care se află.
  
  
  Ei încheietura mâinii au fost legate împreună, rochia s-a rupt, iar părul înflorit în timpul luptei. Părul, care l-a vazut, ca ea ușor уложила și заколола înainte de a pleca. Profund nemulțumit de ea sa uitat la mine, numai pe mine.
  
  
  'Îmi pare rău.'
  
  
  Doi bărbați au ținut-o. Unul câte unul pe fiecare parte. Ambele au avut pistoale-mitraliere Perete; scurte, ușoare britanice de arme, care pot face cinci sute de focuri pe minut. Instinctiv ei, a venit la ea. Ei au eliberat-o și a ridicat arma, atunci când a Auzit și un alt om a ajuns să profite de mine. Ei doar că a fost o greșeală. Ar trebui să fie, au încetat să mă caute, când a găsit un pistol.
  
  
  Mișcare scurtă mutat stiletto cu palma, astfel încât торчало doar lama. A auzit primul care a ajuns la mine, și m-am înfipt propriul pumnal emu în plierea dolar. Ego-ul a deschis gura, și a murit la o surpriză. Acest lucru s-a întâmplat atât de repede — și-așa, fără un motiv aparent, că restul, pentru o clipă, și-au pierdut vigilență. Moment în care ea a folosit-o.
  
  
  M-am dus la Lin Цзину.
  
  
  Printr-o simplă aplicare de la mâna stângă i-am dus ego-ul înainte de tine, și apoi stoarse în fier хватке, apăsând stiletto la ego-ul de gat.
  
  
  Două erou-автоматчика înghețat pe loc. Restul, lemn mort confuz, a rămas pe loc. Ei ar putea folosi Lena, ca ostatic, pentru a scoate Recipientul în sine și de aici. Dar nu am vrut în acest fel.
  
  
  — Развяжи l — am poruncit.
  
  
  Un moment, nimeni nu se mișca. Doar ei. L-a împins Lina înainte de sine, până când am ajuns unul în jurul valorii de agenți de pază Proprie. Exigentelor lama a facut-o Lin ridica barbia, și ego-ul de gât, обнажилось. — Ma - развяжи l — выдавил el. Paza lăsă arma și a făcut ca emu spus.
  
  
  Ei a poruncit (recipientul) Original. — Ieși afară de aici.
  
  
  'Dar, de asemenea,. Nick . †
  
  
  'Vino!'
  
  
  Ea a ajuns la zi. Ea a făcut Lina sufoca și a împins ego-ul la gărzile, care îngrozit попятились atunci când ea a luat un pistol-automat și a început să tragă. Mai întâi, ea a ajuns într-o altă săgeată, și apoi a fost o joacă de copil.
  
  
  După zece secunde, totul s-a terminat.
  
  
  L-a aruncat arma automata si preluat de Вильгельмину. Pe o măsuță în colțul ei a observat o mică deschis o cutie de jetoane. Ei cu atenție a luat-o în jurul ei în mână și a vizitat. Undeva lateral торчала foarte mic ac, doi milimetri lungime. L-a rupt chip în jumătate. A ieșit galben pal lichid. Ceea ce dezactivează picături. Chips-uri, care le-au folosit împotriva mea. Ei a închis-o cutie cu un capac și pune-l într-un minut. Cine știe. Dacă jocul a mers împotriva ta, este posibil, acestea ar putea veni la îndemână. Ea și-a petrecut mâna prin păr, și-a îndreptat cravata și pentru totdeauna a închis ușa după распавшимся uniunea chinezi Nassau.
  
  
  Ei, m-am uitat la ceas. Am întârziat douăzeci de minute. În momentul în care am ajuns la cafenea "Мартиник", Stația nu a fost.
  
  
  Dar acum ei într-adevăr a fost de așteptare pentru acest lucru.
  
  
  
  
  Capitolul 5
  
  
  
  
  Ei aruncate Recipientul la hotel și a mers să caute Gara. El s-a oprit într-un mic hotel, în apropiere de coasta. Când a ajuns acolo, acolo era plin de poliție; ambulanta, punând mâna semnal, i-mi, ce pot întîrzia. S-a dovedit că am tocmai la timp.
  
  
  Doctor sa uitat la mine și fără speranță a ridicat din umeri. — I-au rămas doar câteva minute. Ei puțin ce pot face despre el.
  
  
  Ei, se așeză pe vine lângă Гаром. — Maine seara — i-a șoptit el.
  
  
  Ea dădu din cap. Ei știu. De evacuare Chen-li. Ei, am auzit ca ceasul meu numara ego viața. Sau acest lucru mi-a fost de pliere dolar? 'Ce altceva?'
  
  
  'El a spus. - "Am lăsat un mesaj. Spune-Recipient..."
  
  
  A vota este că. Gare și ei, probabil, au lucrat împreună de cinci sau șase locuri de muncă. El a fost un profesionist, atât de bun pe cât ai putea dori. Ei, a crezut că el va fi mereu alături. Vot vot că primești cu moartea. Ai rămas nemuritor până în ultima secundă.
  
  
  Ea s-a întors la машинее și grăbit, ca în cazul în care viteza de accelerat meu conceptual lumea. Dar nu era așa. De fapt, delle, mai mult, ei afla despre acest caz, cu atât mai puțin ei a înțeles ego-ul. Trei identice chinez. Trei morți senatorul deschis acum. Casino. Salvarea de la moarte. Și Lao Zeng, care a fost undeva în Indochina. Acest lucru nu a coincis și nu converg. Fundal pentru toate acestea a fost CANNES, CANNES și a fost ceată de ucigași. Și dacă ar fi sezonul de vânătoare la senatorilor s-a deschis, cei trei au fost deja uciși, iar nouăzeci și șapte erau încă în viață. Cu un ritm care le-au avut acum, în viitorul apropiat, au distrus tot sistemul american de guvernare. Ei trebuie să-i învețe că ei au conceput, pentru a merge mai departe ih și de a preveni acest lucru. El a lăsat un mesaj pentru mine. Sau este fãcut de mine? El a spus: "Spune-Ambalajul (recipientul) Original, Bennett. ID = AX-20. Tara Bennett, științific femeie.
  
  
  Brusc ei de supărat.
  
  
  Tara știa că-ceea ce nu știa ea. De exemplu, ea știa ce ea a fost cu mine. Și nu din cauza сутоанского dialect. Când ea mi-a spus în bar, că eu sunt un astfel de nenorocit geniu, ea știa, că nah destul de creiere pe acest loc de muncă, iar în ceea ce mă privește... "Muschii", a spus ea, este o pre-condiție în această sarcină. Brusc, ea a dat seama clasic feminin infracțiune, AX hotelul mă atrage numai din cauza forțele mele.
  
  
  Ei bine, în seara aceasta se poate schimba. Avem cu Recipient poate ar fi fost bună și foarte lungă conversație. Placut hei acest lucru sau nu. Și ea a spus să-mi adevărul.
  
  
  Se pune pe pat, și sfânt a fost oprit. 'Nu pentru totdeauna.' — a spus ea, atunci când ei au ajuns, pentru a activa брылев. Ei a inclus брылев. Ee obraz вздулся mici violet cicatrice de mărimea четвертак. Ea a ridicat degetele, pentru a acoperi ego-ul. Dacă doare, dacă în jurul valorii de vanitate. Din nou, ea a uitat de mic și de neajutorat.
  
  
  I-a spus: - "Gar mort". "... și cred că a venit timpul să-mi spună, pentru că el a murit".
  
  
  "Gare? Oh, nu.' Ea a întors capul, și lacrimile au venit la ei cu ochii verzi. El aproape că se aștepta ca lacrimile vor fi verzi.
  
  
  "Ce a făcut?"
  
  
  Din nou, ea s-a uitat în direcția mea. — Nu știu, Nick. Dreptul de a... nu știu cu adevărat.
  
  
  — Spune, haide, scumpo. Nu sunteți prima indisciplinat o femeie, pe care-l допрашиваю, și dacă, uneori, crezi că-i dau prioritate...
  
  
  — Oh, Nick. Lacrimi de acum curgeau în vigoare. Ea выпрямилась și уткнулась fata-mi în piept. I-am răspuns.
  
  
  Ea a luat în mâinile, a satului și a spus, în patul ei: "Mi-au spus să nu vorbesc. Nu mi-a ordonat să-ți spun, — поправила ea în sine.
  
  
  Nu fără sensibilitate a pus degetul la рубцу pe obraz. "Atunci, să zicem așa, că am выбью este în jurul valorii de tine".
  
  
  "Tu niciodată nu faci aceasta".
  
  
  Ei, m-am uitat pe nah. "Avem și alte modalități". Ei a spus. Celebra ser adevărul Колодезный, de exemplu.
  
  
  — Și asta? ea m-a întrebat.
  
  
  — Și ... i — am spus. L-a luat ee pe mâini și lung și lent sărutat. — Încă, — a spus ea. A dat hei, mai mult. — Bine, a spus ea cu un oftat. 'Ai învins. Americanii высадятся pe coasta Normandiei.
  
  
  Ei și-a intensificat stranglehold. — Das weissen вие, i — am spus. L-am simțit sânii ei. "Ce altceva, фройляйн?"
  
  
  Ea a început să râdă, și закусила buza. "Bomba cade pe Сирохиму".
  
  
  Ei a pus mâna pe o ureche. — Pe Сирохиму?
  
  
  "De La Hiroshima". Acum suntem amândoi în râs.
  
  
  "Este foarte interesant", am spus eu, dezleagă-l halat de baie, eventual, pe cea mai bună piept în întreaga emisfera de vest. Sau, poate, cele mai bune emisfera de vest. "Oh, fată, fată. Ești într-adevăr minunat. Din nou închis halat de baie. — Deci, haide acum sa vorbim.
  
  
  "Cred că-mi place mai mult partea activă".
  
  
  I-a zâmbit. — Știu, i — am spus. — Dar exact așa s-o aflu adevărul. Nici de sex, până când nu vei isprăvi de istorisit. Metoda mea tortura frustrare sexuală". ea desfăcu cravata'
  
  
  — Trebuie să vă previn, după o oră vei fi în бешенстве.
  
  
  Ea sa uitat la mine și un pic nervos хихикнула. — Fiara, — a spus ea. 'Oh, nu. Cuvinte dulci nu te va ajuta. Ei, lăsă în urmă și скрестил mâinile. — Voi face eu pentru tine sincer oferta. Dacă tu nu-mi dai ceea ce vreau, eu nu-ți voi da ceea ce vrei".
  
  
  Ea нахмурилась. "Nici puterii", — a spus ea.
  
  
  "Ah! Este o parte a planului. Dacă tu nu vei vorbi repede, ei voi insulta pe tine până când picătură.
  
  
  "Serios, Nick. Am un ordin...
  
  
  'Serios. Recipientul în care se află. Mi-nu-mi pasă. L-am uitat hei, deschis în ochi. "În primul rând, nu-mi place sa risc sa de gât, dacă nu știu toate cu capital de risc. În al doilea rând, nu-mi place ideea, că nu am încredere. Ei niciodată nu l-a văzut pe Hawke ceva tăinuit de mine.
  
  
  — Vine, desigur, nu este faptul că el nu are încredere în tine. Dacă și ei sunt, cine nu este de încredere, așa este și pentru mine. Sau, cel puțin, teoria mea, vreau să spun. El a spus că poți să stai, dacă-i să-ți spun. Ați putea crede că întregul AX nebun".
  
  
  "Cu Гаром și trei de senatori în mormânt, este foarte puțin probabil că eu voi pleca. Deci, continuați. Ce este teoria de la tine?
  
  
  Ea a oftat adânc. "Ați auzit vreodată despre одноклеточной cultură?"
  
  
  'M-m-m". Biologie... genetica. Ceva?'
  
  
  — Ei bine, tu приближаешься. Acesta este un nou mod de reproducere".
  
  
  — Că nu sunt atât de vechi?
  
  
  — Ascultă, — a spus ea. — Mi se rupe lor de ordine, pentru a vă informa de acest lucru. Așa că tu trebuie să fie serioasă și de a asculta".
  
  
  — Ascult, i — am spus.
  
  
  "Mulțumesc proces, pe care ei o numesc un transplant de celule ble prin nucleul celulei în jurul mature corpului — din orice celulă din orice parte a acestui organism — de a crea un nou organism, care genetic sunt identice".'
  
  
  Ei, m-am uitat pe nah, cu un zâmbet. 'Repeta.'
  
  
  "Ar putea beneficia de o cușcă în jurul meu подстриженного unghiilor, pune-l în direcția dorită chimică a mediului, și, în rezultat, s-a născut ar fi o fată, care se ocupă de toate detaliile ar arăta exact la fel ca ei".
  
  
  — Și ce se întâmplă? - Ei nu i-a încredințat nimic în jurul valorii de acest lucru.
  
  
  'Aha. Nu este un secret. Pentru a fi precis, în "Time" a publicat un articol despre asta în 1971. Până când acest lucru a fost făcut numai cu broaște. Cel puțin din câte știm noi. Dar China ценымногие înainte de a ne în multe lucruri".
  
  
  'Stai un minut. Vrei să spui că Chen-li și Charles Bryce — clone, lăstari o plantă?
  
  
  Ea dădu din timiditate. — Am spus că-ți nu va place, — a spus ea.
  
  
  'Eu nu înțeleg. Vreau să spun... de ce? Vreau să spun, chiar dacă acest lucru este posibil, acest lucru tot nu are sens.
  
  
  'Asculta. Chiar și în această țară au fost grupuri de studiu. Am încercat să dau seama ce fel de oameni în valoare de одноклеточно propaga. Și una în jurul valorii de motive pentru care nu am făcut nici un fel de experimente în această direcție, este de a răspunde la acest tirbușon: cele mai rele din oameni. Гитлеров. Persoanele cu megaloman. Oameni, cum ar fi Lao Zeng, de exemplu. Criminal de prima clasa.
  
  
  "Bine, acceptabil, Lao Цзэна-au înmulțit..." Am clătinat din cap. Să creadă în astfel de суперфантазию a fost нетолько. "Că sunt de la acest castiga? În afară de egoism. Și ce legătură are asta la CANNES și acest сенаторам? Ce are a face aceasta la toată această situație cu Nassau?
  
  
  Ea clătină din cap. 'Eu nu știu. Ei absolut nimic despre asta nu știu. Tot ce știu este că aceste copii ucigași de prima clasa vor crește pe ucigași de prima clasa. Ei vor să arate și să se gândească — și ucide — ca și originalul. Și teoria mea este că KAHN a luat materialul Lao Цзена, pentru a crea un corp de rasă de criminali".
  
  
  'Știți despre...'
  
  
  'Ce prostie...?'
  
  
  — Îmi pare rău că te-a întrebat despre asta.
  
  
  Ea cu atenție am studiat. — Tu crezi ca ei nebun?
  
  
  — Desigur, cred că ești nebun. Dar și ei, de asemenea. Oamenii sănătoși acum stau la gunoi, întrebându-se cum de a scapa de buruieni în grădina sa. Iar femeile normale acum пакуют lor la pachet. Trebuie să fii nebun pentru a lucra în AX".
  
  
  — Aceasta este teoria mea, a spus ea.
  
  
  "E o nebunie, dar asta nu înseamnă că acest lucru nu poate fi adevărat".
  
  
  Ea a oftat cu ușurare. "Multumesc, Nick". Apoi ea a zâmbit. 'Spune-ka...'
  
  
  Da.'
  
  
  Ea a îndepărtat părul de pe frunte. — Te-ai întâlnit femei obișnuite?
  
  
  'Nu.' Ei a spus. "Ei nu este pe gustul meu".
  
  
  — Ce ai tip?
  
  
  Brunete, i — am spus. Ea părea rănit. "Низенькие, groase și foarte prost. Deși, a adăugat eu, — am deschis de tot.
  
  
  "Cât de deschis?" — a întrebat ea, desfaceți cămașa mea.
  
  
  — Foarte deschis, am spus eu, scoate rochia ei. — Excelent, a spus ea. Și acesta a fost firul conversației noastre.
  
  
  Ei vreau să vă spun că am cunoscut câteva femei. Și ei, am crezut că știu deja cel mai bun. Dar vreau să vă spun că nu am dreptate. Tara a fost altceva. Foarte diferită. Și cu mult diferită de aceasta. Mi se pare că de fiecare dată când vreun tocilar încercarea de a spune ceva de genul că, în carte, se pare ca partea de sus plictiseala. Ea a fost întotdeauna "opintire", ea "serpuieste", a "strapunge" ei, și ea a fost întotdeauna "explodează". Întotdeauna ceva de genul asta sună ca o transcriere борцовского meciului.
  
  
  Tara a fost un alt, și nu-mi ajung cuvintele pentru a face acest lucru. Ea ma făcut să mă simt de parcă ei l-au inventat corpul, și este reanimat pentru prima dată și doar pentru mine. Ea a fost deschisă și nevinovat, ea a fost fierbinte ca uleiul și senină. Ea a fost o fată, și, de asemenea, o femeie. Ea a fost o întrebare și un răspuns. Ea a fost Recipient. Și ea a fost a mea. Ei, de asemenea, a fost alta.
  
  
  Ei, m-am uitat pe nah. În ochii ei plini de lacrimi. "Oh, Doamne." Ea a sărutat-mă în umăr. 'Vă mulțumesc. Multumesc.'
  
  
  I-a permis sa mână pentru a juca prin red cloud. L-ar fi crezut-te de fermier cocoș, dacă ar fi spus nimic, sentimentele reciproc. Prin urmare, ei pur și simplu заткнулся și din nou a sărutat-o.
  
  
  Am fost atât de aproape de un prieten la un prieten, când am auzit o bătaie în ușă. Ei, s-a sculat din pat. Dacă ar fi fost fată pe timp de noapte, ea ar fi intrat, dacă nu am răspuns. Dar, din nou, poate fi, acest lucru nu a fost de fata.
  
  
  Ei înfășurat un prosop în jurul taliei, a luat arma și a plecat la zi. Ea a deschis-o.
  
  
  Acesta a fost și room service. Pe un cărucior a fost extinsă, драйвовая seara; complet cu șampanie în argint кулере.
  
  
  Ei se afla acolo, se uită la ea, și, oftând adânc, brusc, foarte foame. "Hotelul-ar ea de a comanda, i — a spus chelnerul, — dar, se pare, ați greșit numărul".
  
  
  El a întrebat. — Domnule Stewart?
  
  
  'Da. Ei Stewart.
  
  
  — Domnul Гарсон Cantor comandat este pentru tine. Până la miezul nopții, a spus el. Surpriza.'
  
  
  — Bine, am spus eu, când chelnerul a plecat din nou. Mesaj Gară, în sala de undeva din mijlocul lor.
  
  
  — Vrei să spui, cum de fasole în пироге la Botezul?
  
  
  Ei nu au nici o idee la ce mă refer, dar Gare mi-a spus că a lăsat un mesaj, și această eda — tot ceea ce el ne-a lăsat, așa că..." Ei a vizitat scaun, am cerut ceva deosebit. Un fel de bucată de hârtie. Acest lucru a fost cu șampanie. Un plic interior doar o carte de vizită cu inscripția "Cu cele mai bune urări cu majuscule. Gare, de asemenea, postat de ceva, că trebuie să fi fost source.
  
  
  M-1 x4 + ?
  
  
  — Ce fel de groază, i — am spus. "Este o prostie". Din nou cercetat ego mesajul: "Poate fi, aceasta formula". A dat cardul de Recipiente din: "Vocea. Esti un om de știință în familie".
  
  
  Tara a restituit ego-ul mi-a și ridicat din umeri. — Asta nu e o formula pe care o cunosc. M minus 1, se înmulțește cu 4, plus ceva". Ea clătină din cap. — Ai dreptate, este o prostie.
  
  
  L-am uitat din nou pe hartă. Hei stai. Ei au înțeles.' Brusc, totul avea un sens. 'Știți ce înseamnă? Aceasta înseamnă că tu ai avut dreptate.
  
  
  Ea sa uitat la mine cu o privire goală. — Cum?
  
  
  "Despre ele pbx. Vezi.' Ei au arătat din nou hei carte de vizită. "Nu M minus 1. Este bara de M 1. Ml. Nume de cod Lao Zeng. Iar Ml x 4 este egal cu Ml, înmulțit cu 4. Există patru MI. Patru bărbați, similare cu Lao Цзена. Cele patru ramuri. Plus un semn de întrebare. În plus, dumnezeu știe cât de mult mai mult.
  
  
  Rame de lemn fixate cu folos, ea откинулась pe spate în scaun. "Sunteți un martor al momentului istoric".
  
  
  "Oh, da, bine," am spus. "Tu ai fost drept înainte".
  
  
  Da, a spus ea. "Dar eu niciodată nu сожалела că a avut dreptate".
  
  
  Ar trebui să fie, aceasta a fost a mea a zecea țigară. Așa că asta a fost prea mult. Ei aruncat tigara prin balustrade balcoane, și am observat cum el nas scufunda, ca un mic bombardier. "Trăim cu cinste și cădem, ca putrede pere". Vântul a crescut de la dark harbor; barci de pescuit pe якорях neuro te legăna pe valuri, ca nerabdatori copii, trezite înainte de părinții și acum cu nerăbdare de așteptare pentru o nouă zi. Nu am putut dormi. Ea a așteptat până când Recipientul în care se află задремлет, apoi turnat un pic de șampanie și a ieșit pe balcon. Mii de stele alb-luna plutea deasupra lumii simplă de apă și de plajă. Pentru o clipă, am vrut să uitați că o altă lume, cu ego-ul, hard linii și sânge-краснй. Această lume de crime și decese, în cazul în care mai întâi trage și apoi pun întrebări.
  
  
  Dar am avut foarte multe probleme, pentru a seta ih în sine. Și acum răspunsurile nu a fost de a amâna pentru mai târziu. Chen li a fost unul în jurul valorii de astfel de pbx. El a ucis senatorul. Acum cineva a planificat teribila Chen-dacă în jurul valorii de închisoare în seara zilei de astăzi. Dar cine a fost acest "cineva"? Și când aceasta a fost "azi"? Acest "hema-atunci" ar fi doisprezece oameni cu grenade de mână sau de o persoană cu un bun plan. Astăzi — cel mai lung cuvânt. Ea dureaza de la apus până la următoarea zori. A fost altceva. Lin Qing a spus că pe mine unul "vechi dușman". Un vechi dușman? Am avut o mie de dușmani. Și dacă el ar fi fost încă de pe insula, el ar putea pur și simplu du-te-mi drumul. Cumva ei ar trebui să a fost de a găsi răspunsuri. Iar înainte de aceasta, "în seara zilei de astăzi".
  
  
  Ei, s-a întors și a privit spre interior, de la спящую acolo Recipientul. Luna reflectată în geamul zi; părea ca și cum ea a fost suspendat în aer, pe blue cu un sfert de luna, ca ночником. Din nou a luat-o privire. De asemenea, a fost ceva de genul asta. La mine tot a fost Tara care a fost nevoie să vă faceți griji și de a proteja. Ea a fost un agent și un senior cercetător, dar hei, mi-a fost nevoie de apărarea mea. Un alt motiv pentru care nu am putut adormi. Acest lucru ar fi imposibil, dacă nu am avut un plan, de exemplu, de unde să încep, pentru a urmări toate aceste "de ce".
  
  
  Ei au început căutările lor. Într-o cutie scrisă scaunul ei, a găsit că hotelul. Aceste китчевые pliante, pe care le lasă pentru turisti. "Distracție în Nassau". "În cazul în care se întâmplă toate acestea?"
  
  
  "În cazul în care se întâmplă toate acestea?" a fost o hartă a insulei. Ei a luat-o, să ia în considerare o privire mai atentă. Găsit-o închisoare. Bine. Dacă ar fi ei în hotel, pentru a deținut evadat, unde ar fi ego-ul ei robi? Ei de hotel ar putea ieși de pe insula. Așa că mă duceam pe malul mării. Un mic avion pentru a putea folosi plaja, ca pistă. Sau l-ar fi folosit o barcă. Privat navă, de a se odihni și privilegiate iaht. Ea a trasat drumul de la închisoare la rochie. Rochia a fost foarte, drumurile au fost multe. Ei pronunțat în sine întreaga insulă.
  
  
  Când a ridicat din nou privirea, aspectul s-a schimbat. Soarele abandonați din cauza liniei de Pământ, și cerul накрыло Mama-Pământ familiar roz cu o pătură. Pescarii, în jurul valorii de casele lor, de pe Bay-șters și s-au îndreptat spre săi navelor, пришвартованным la debarcaderul. Femeile au deschis ghișeele de pe piață, cu vesele pălării de paie și de prost gust saci cu scoici marine. Dacă i-ar fi fost John Stewart, am putea să meargă pe această piață și schi nautic pe mare, și apoi a lua masa în oraș свежепойманным maritim окунем. Dacă i-ar fi fost John Stewart, ei nu ar fi știut acum despre viitoarea sedinta Chen-dacă, și dacă ar fi știut, atunci el ar fi poliția, pentru a preveni acest lucru. - Dar Nick Carter va ajuta Chen-li scape.
  
  
  Criminal a fost doar o rotiță în toată mașina, iar ei ar fi toată această mașină; ca locul unde acestea lot de produc pbx. Și, dacă norocos, Chen-dacă mă va duce acolo. Dacă i-ar fi putut face ego-ul scape. Toți, în afară de mine.
  
  
  Era ora șase dimineața, și acum am fost un fel de plan. Acum, ei ar fi putut adormi.
  
  
  
  
  Capitolul 6
  
  
  
  
  Prima regulă: cunoaște-ți dușmanul.
  
  
  Ei virat cu Интерфилд - road și s-a îndreptat spre aeroport. Vechiul meu dușman, cel puțin, potrivit Lin Jing, a vazut ca am ajuns la aeroport. Poate fi, aeroportul ar fi putut să-mi dea зацепку. Ei bine, acest lucru a fost sălbatică cred--, dar încercați meritat.
  
  
  L-am uitat persoanelor în spatele tejghelei. Taxe vamale. Informații. Închirieri de mașini Hertz. Rezervare. Ne unul în jurul lor nimic nu mi-a infirmat apărute în mass-media mesaje. M-am dus la un chioșc de ziare și am cumpărat un ziar. Pentru a avea ceva de a face, până când l-am gândit ce să fac. În nen nu a fost nimic despre casino Grenada. Străinii. Dar nu la fel de wouldnt și ciudat. Probabil, ei nu hoteluri sperie turiștii. Sau, poate, politisti, pur și simplu nu au știut despre acest lucru. Poate cineva chiar a venit mai devreme și a eliminat această mizerie. Altcineva de pe acest comerțul cu droguri.
  
  
  Sau cineva din jurul altora . Ei au verificat lista celor decedați. Бангель a murit la gunoi. Neglijența cu o țigară. Ego-ul mama, care în Kensington, a cunoscut ego-ul. Nimic, în afară bună despre morți. De mortuis nil nisi bonum. Ea a vizitat un cartier din cauza ziarului său. În umbră nu s-au ascuns dușmani vechi.
  
  
  A fost încă un lucru, pe care i-ar putea face. O englezoaică de BOAC verificat pentru mine lista de pasageri pentru luni seara. Luni seara am ajuns în jurul New York la 7:30 dimineața. "Pan Am" zburat la Miami, în șapte, în timp ce marea britanie avion din jurul Londrei a ajuns la opt — nu, opt fără un sfert. A fost un pic mai devreme. Londra. Sa gândit la asta de ceva timp. Charles Окун a fost inamicul în jurul Londrei. Dar nu, ei au scos ego-ul, când au percheziționat la laboratorul lui. Opt! Vin În! Acest lucru ar putea fi el. Carlo, mesager, a declarat că persoana care a plătit emu, a fost un chinez. Ving acesta a fost de cinci metri înălțime, agentul KAHN, cu sediul în Londra. Și este puțin probabil că el a uitat că vreodată s-a întâlnit cu mine. Îmi amintesc că, acum, el a fost трехпалая mână.
  
  
  'Draga mea.' Ea a zâmbit fată în spatele tejghelei. "Poți să-mi spui dacă domnul Ving De zbor, luni, în jurul valorii de Londra?"
  
  
  "Oh, îmi pare foarte rău". Ea arata chiar foarte tristă. — Dar mi-e teamă, nu am permisiunea de a vă oferi aceste informații.
  
  
  — Eu știu că tu nu poți, i — am spus.
  
  
  L-am uitat hei, deschis în ochi. Vedere numărul doi: de-abia controlat, fierbere de pasiune.
  
  
  Ea mi-a dat informații. Vin În adevăr, a fost în această listă de pasageri. El nu a fost singur în acest zbor. Ego-ul prostie nume Hung Lo.
  
  
  — Dacă vă întrebați — util, a adăugat ea, — au rezervat o excursie înapoi la Londra la ora zece seara.
  
  
  Ea a fost interesat.
  
  
  Riscat, i-a sunat la hotel "Grenada". Domnul Vin a fost înregistrat cu ei. Meu jocuri de noroc a început să dea roade. Dar, pe de altă parte, cineva Hung Lo. Sunteți, de asemenea, nu se poate tot timpul numai pentru a câștiga.
  
  
  Ei, s-a întors la hotel și a căutat Carlo, nostru prieten comun. El ar fi recunoscut Vina. Ea a spus emu faptul că hotelul a ști și a spus uem, cât de mult îi plăti pentru asta. Am ajuns la un acord.
  
  
  Ea a spus (recipientul) Original, ce să se aștepte. Ea s-a gândit că ar fi distractiv.
  
  
  L-a sărutat-o de rămas bun și s-a întors la mașină.
  
  
  A doua regulă: să meargă la închisoare. Du-te deschis la închisoare.
  
  
  Dar pe drum l-a oprit pe "Tub" lume, engleza producătorului de trabucuri în Nassau. Ei au fost în prezența mea уродский brand cu aur мундштуком. Ea a ordonat să trimită la hotel o pereche de topuri și-a luat cu el mai multe ambalaje pentru utilizare imediată.
  
  
  M-am dus la barul de pe Бейстрит și a mâncat un sandwich si o bere. Apoi încă unul. Și încă unul. Și bourbon, să se încălzească. Când am plecat, i-a fost beat și спотыкался. Ei a făcut un pariu cu un barman din cont. Linia de jos este că el a avut dreptate, la urma urmei. Ea a ieșit în creșterea rapidă, zgomotoasă starea de spirit, s-a întors în mașină și a plecat. Ei virat în direcția greșită, pe o strada cu sens unic și посигналил contra masinilor. Mi-a placut sunetul acestui corn. Ea a început să claxona: "aceasta Este principala-ne-vom continua lupta".
  
  
  Polițistul a apărut la Parlamentul sters. Nu am avut cu el de documente. El a fost foarte bun. El hotel să mă ducă înapoi la hotel. Iartă și uită. El hotel, pentru a-l dorm suficient.
  
  
  Ei l-au lovit ego-ul în bărbie. De asemenea, o modalitate buna de a ajunge la închisoare.
  
  
  Închisoare Nassau nu a fost un astfel de pretins de rău, ca de obicei. Acest lucru a fost неуклюжее, o piatră de pe partea de vest a insulei. Localnicii numesc ego-ul "hotel", pentru că așa și arată. Ea poate oferi o multitudine de frumuseti naturale. Îngrijit tuns peluze și grădini înguste. Clientela este compus în principal din oameni, отсыпающихся de ebrietate pe o noapte, casual hoți și ocazional locale "criminale maniaci". Până în prezent, dihor revolte rasiale nu выливались la crime violente. Astfel, oamenii de tip Chen-are nici un fel nu s-a ținut cont, atunci când au instalat sistemul lor de securitate. Dar ei emu cel mai bun lucru este că ei au fost. Înainte de ego-ul aparat de fotografiat stătea de pază.
  
  
  I-a fost foarte beat. Ei au spus că am dreptul la un apel telefonic. Ea le-a spus că vreau să sune Sfântului Petru. Ei au spus că am fost foarte beat.
  
  
  Mă ducem în sus. În afară de Chen-li, a fost doar alți doi deținuți. Mă planta intr-o camera cu un subiect de doi tipi.
  
  
  Odin în jurul ei dormea, evident, fiind beat.
  
  
  Un alt privit ca un om cu care nu aș fi blocat la un aparat de fotografiat digital. El a fost de mari dimensiuni, de constitutie, cu cicatrice de la колотых ras, pentru care ego-ul albastru-negru fata ca la quilt.
  
  
  El a gândit atunci când a intrat.
  
  
  Cameră Chen-dacă s-a aflat la celălalt capăt. Acolo, la capătul coridorului. Dacă el ar fi rămas în stânga, l-ar fi ego-ul nu a văzut. Prima mea vedere, pe o ramură. El a fost хладнокровен și calm.
  
  
  Ei aprins o țigară și a întins un pachet mare сокамернику. El a luat una, a vizitat-o, пощупал de aur piesa bucală și i-am dus la lumină. "Este de rahat". Și a zâmbit.
  
  
  Ego-ul se numea Wilson. Așa Sheriff, și el a deținut un bar numit "Lemn de nichel", locale, instituția în afara orașului. Brusc coborât polițiști și-au găsit sub bara suport de pachete de heroină. "El a fost подброшен, omule. Eu nu sunt atât de prost. El a divorțat de mâini. Acestea au fost curate. "Pe de altă parte, zgâriat el partea din spate a capului, — în cazul în care o astfel de inteligent, atunci de ce sunt ei aici?"
  
  
  Au închis ego bar, iar apoi i-au zdrobit ego-ul. Pentru ego-ul lui, în Nassau nu a fost o problemă cu drogurile, prin urmare, politisti doar притворились, că el a fost воротилой. Ca în cazul în care într-adevăr aveau big boss. — Între timp, un fel de egghead ржет până când picătură.
  
  
  — Da, i — am spus. "Ce fel de euforie".
  
  
  Wilson T. Sheriff și au devenit prieteni. El mi-a povestit despre gene și copii și despre galbenă, casa care a zidit-o pentru tine. Ei l-au întrebat dacă are grave dușmani, și el a râs. "Isus, da. Dar dușmanii mei. Ei mai degrabă порежут tine în bucăți, decât pentru a decora acest fel. Vot că mă atât de supărat, omule. Nimeni în jurul lor nimic în jurul valorii de acest lucru nu va primi".
  
  
  "Și dumneavoastră bar?"
  
  
  El a ridicat din umeri. Dacă cineva nu este necesar, ei încă mai trebuie să este de a cumpăra. Fie de la mine sau de la guvern. În orice caz, ei încă mai trebuie să plătească".
  
  
  "În cazul în care numai acestea nu sunt hoteluri pentru orice alt scop". Ei deja ghicit, cine sunt acești "ei".
  
  
  Ei că-se știe că în această închisoare. Polițiștii de jos au fost de serviciu până la zece. Paza Jong-dacă a fost singurul agent de securitate de mai sus. Ego-ul s-a schimbat la fiecare cinci ore. Următorul paza va fi într-un sfert de-a șaptea. Îngrijitorul Брукмана va înlocui temnicer Crump.
  
  
  L-a pus emu câteva întrebări despre Chen-li. Nostru de hibernare сокамерник scurt agitat în somn. Apoi, el s-a întors și a început să sforăie.
  
  
  La Chen-dacă a fost doar un singur vizitator. "Un marinar, și — a spus Wilson. Костлявый un tip în costum de sport. Chen lee a spus că ego-ul lui Johnny. Johnny a venit în fiecare zi. Ultima dată în această dimineață. În mână avea un tatuaj în formă de o mare roșie de fluture. Era imposibil să nu observați pe kilometru.
  
  
  Un lucru pe care l-a însușit pe parcursul anilor. Lucruri care nu pot lipsi într-o rază de km, de obicei, de ce acolo pus.
  
  
  Am fost abordat de un sergent. Ea a fost deja foarte sobru. Am avut multe mustrări de conștiință. A întrebat-o dacă pot să-i suna gin.
  
  
  În șase ore, așa cum a fost planificat, a ajuns Tara. Ea nu putea să înțeleagă cum de am putut fi atât de prost. Ea le-a zis că eu sunt un om bun, un bun cetățean, un bun soț și că eu niciodată înainte nu a comis nimic atât de sălbatic. Și ei niciodată nu ar fi făcut-o din nou. Mai târziu, ea mi-a spus că a plâns lacrimi adevărate.
  
  
  Ei și-au luat taxe în schimbul amenda.
  
  
  În zece minute a șaptea în blocul meu a sunat de perete telefon. Гвардеец Брукман părăsit postul și s-a dus pe hol, pentru a răspunde emu. 'Da.' El s-a uitat în direcția mea. 'Da. Imediat voi posta ego-ul în jos.
  
  
  El s-a întors cu spatele la geme. — Hei, a spus el într-un tub, — ei de hotel să te întreb... — vocea Ego-ul stahl mici și intervalul de încredere. Ei, în speranța că ego-ul tirbușon nu va dura prea mult timp, deoarece acest lucru poate perturba programul meu.
  
  
  Ei, m-am uitat pe Wilson. Așa Sheriff. El mi-a placut foarte mult. Și el a ajuns la scadență, pentru a muri in seara asta. De a fi ucis CANNES, deoarece a fost martor. Ea nu a avut încredere în nostru молчаливому satelit pe aparat de fotografiat digital. El a fost prea liniștită. Și un pic beat. Ego-ul de parfum se putea simți în paris.
  
  
  Dar ce, croitor, ia, mi-a fost cazul. Mai puțin, că am putut face acest lucru este de a proteja Wilson. El a fost așezat pe patul de spital. — Ești tu, doamne, — a spus el. "Deja poți să meargă acasă".
  
  
  — Tu, de asemenea, du-te, i — am spus. 'Foarte curând.'
  
  
  — Nu aș stahl este pus.
  
  
  — Da. Dacă a fi sincer.' - Ei пощупал cusătură jachete: "eu Îndrăznesc să pună tot ce este sub ea". Acum, deschis acum.
  
  
  Ei au plantat ih emu în mână. Ei, știa că chips-uri, a adus la cazino, la îndemână.
  
  
  Când temnicer Брукман a venit pentru mine, Wilson deja dormea, Брукман a însumat mine de la o zi la scara. "Bine, Stuart. Tu ar trebui să meargă singur. Eu nu pot părăsi acest etaj.
  
  
  — Mulțumesc, agent Брукман, i — am spus.
  
  
  "La poalele scării, trebuie doar să virați la stânga. Ta o femeie așteaptă acolo.
  
  
  Ei, dădu din cap cu un zâmbet. — Într-adevăr, i — am spus. "Eu chiar vreau să vă mulțumesc. Ai fost atât de bun cu mine. Ei, a întins mâna. 'Dă-cinci.'
  
  
  El a întins mâna.
  
  
  După cinci secunde, el a fost deja sub prelata.
  
  
  Ei de trei ori doza de anestezic pe fiecare жетоне. Ambii bărbați vor fi în jur de cinci, șase oră sedat. Acest lucru ar trebui să fie suficient de lung.
  
  
  Chen-li-a uitat la mine și dădu din cap în tăcere. El a crezut că toate acestea au fost o parte a planului.
  
  
  A fost un sfert de-a șaptea. Pe o scara ei s-a confruntat cu gardian al Крампом, сменщиком ranger Брукмана. — La Брукмана există pentru tine un mesaj, i — am spus.
  
  
  'Oi?' El s-a oprit, nedumeriți.
  
  
  Ea a urcat într-un minut și a tras pliat foaie de hârtie. Ei ferm stabilit acest lucru, împreună cu un cip, în ego-ul ожидающую mână.
  
  
  Ei оттащил ego somn corpul înapoi în sus, în cumva ești bloc.
  
  
  În partea de jos sergentul predicată de mine cu privire la pericolele de ebrietate.
  
  
  Ea a spus сержанту că, în caz contrar, ar fi fost un băiat bun. Am precupețit nici un prieten, un prieten de mână.
  
  
  Personalul de la recepție a auzit, ca un sergent a căzut, și a intrat anual nimic. "Tocmai se cade". Ei a spus. 'Pur și simplu așa. Du-te și uită-te. Sa apucat de ego-ul în mână, de parcă hotel поторопить.
  
  
  Secția de scriitor a căzut în старшины de sus.
  
  
  Tara a fost de așteptare pentru mine la ghiseu.
  
  
  "Am strâns mâinile tuturor polițiștilor, care au fost atât de buni cu mine", i — am spus.
  
  
  "Am într-adevăr ar trebui să fie în alertă", — a spus ea, când am plecat. — Vreau să spun că aici, acum, tot asa de bine dorm.
  
  
  Ea a început să fredoneze cantec de leagan Brahma.
  
  
  
  
  Capitolul 7
  
  
  
  
  Recipientul în care se află și ei au vrut un loc pentru a vorbi. Am găsit un loc de joaca, aproape de închisoare. Adevărat fals antic pad - cu plastic кирпичиками din lemn și persoanele. Localul se numea "Het Schelmenhor", și m-am întrebat dacă-l prezenta ticălos.
  
  
  Nici o dificultate din partea închisoare ei nu se aștepta. Toate acestea проспят primele câteva ore. Și, ca și cum cineva a spus odată, este important de somn înainte de miezul nopții. Ea s-a îndoit că ih somnul va fi întreruptă. Prima masina de dușmani nu va fi acolo mai devreme de zece ore, iar pentru că au fost inventate În a rezervat bilete la десятичасовой o excursie la Londra, de evacuare a trebuit să aibă loc până la zece ore.
  
  
  Și de evacuare a avut loc. Ei, s-a îngrijit de acest lucru. Pe de altă parte, ea a ajutat, de asemenea, de poliție. Cel puțin, ea le-a ajutat să rămână în viață. Dacă ești norocos, nimeni nu a fost împușcat. Prietenii Chen-dacă se uitau la ar la poliție și, ca el a sperat, nu будили câini de dormit. Acest lucru mi-a fost faptă bună în ziua aceea.
  
  
  Ea a petrecut Recipientul la masa din colț și comandat de bourbon. Ea a comandat sherry. Meu lady a rămas o doamnă. — O veste de la Carlo?
  
  
  Ea a început să scotocească în geantă. — A sunat, a spus ea. — L-a salvat. Ea вынырнула cu пригоршней de mucuri de tigara, поморщилась și din nou a evitat. Бесцельные căutarea ne-a condus la nimic. Apoi ea a început metodic distruge un sac, pe un singur lucru o dată. Пудреница. Țigări. Poseta. Ea jenat s-a uitat la mine. "Dacă vei face lucrul măcar un singur comentariu cu privire la aceasta, Carter, te fir".
  
  
  Ea a continuat sa reed.
  
  
  Ea și-a continuat căutarea potrivit unui comentariu.
  
  
  Deja ai auzit la stiri? 'Nu, desigur, nu.' Blatul deja începea să semene cu piața Waterloo. "Senatorul Cranston". Ea s-a uitat în sus. 'Vehicul accident auto. Cel puțin, aceasta este o aplicație oficială.
  
  
  — Ați primit informații reale?
  
  
  Ea dădu din. "Atunci când ea a sunat la Washington, pentru a raporta descoperirile noastre, de toate înțeles. Adevăratul motiv este că avionul a fost deteriorat.
  
  
  Ei, clătină din cap. Încă o zi, încă o moarte. Și încă un dihor în animale de CANNES a avut toate atuurile. — Tu ai vrut un mesaj de la Carlo — a negat apărute în mass-media, mesajele ei hei. — Cred că ai face mai bine să se grăbească cu căutarea. Ea рылась în geantă... Ea щелкнула degete. "Sunt sigură că asta a fost." Carlo прочесал toată Grenada, cum ai uem și a spus, și când au fost inventate În timpul plecat, Carlo s-a dus după el. Într-o casă pe coasta, — a spus el. La sfârșitul Cascadă de drum. Apoi, la stanga sau la dreapta. Ei bine, cel puțin, refuzi să o
  
  
  L-a aruncat pe nah cele mai злобнейший vedere ultimele zile. "Tara!" Vocea mea absurd dramatic. Ea a găsit o bucată de hârtie. — Повернешь la stânga, — a spus ea.
  
  
  Ea a încercat să-și amintească broșura hotelului. Harta pe care a studiat-o pe balcon la rând de dimineață a soarelui. În conformitate cu "în cazul în Care se întâmplă toate acestea?" Каскейд-natură a mers în paralel cu Oceanul atlantic ocean, să zicem, la o milă de la mare. Conform "Distracție în Nassau", Каскейд-natură a fost cunoscut sub numele de strada principală de milionari. "... în care sunt prezentate unele în jurul valorii de cele mai extravagante vile la toate Bahamas". În orice caz, aceasta a fost o ascunzătoare bună pentru Chen-li. Și un loc bun pentru a începe a scăpa de pe insula. Nu există nici o îndoială că În Vin a așteptat acolo, Chen-li.
  
  
  — Apropo, — a spus ea. "Este încă acolo".
  
  
  — Cine, i — am spus încă unde?
  
  
  "Vin În continuare la Cascadă-natură. Cel puțin, după toate probabilitățile, el este acolo. Carlo a spus că ego-ul a fost scos din evidență în "Grenada". A luat bagajele. Se pare ca el a fost de gând să se stabilească acolo.
  
  
  Acolo ar fi trebuit. Din fericire, Carlo urmat Вингом. Dar sansa ca acest lucru se va achita, a fost destul de mic. Carlo ar putea fi mituit. Faptul că am fost norocos, mă face nervos. Asta îmi amintește de cât de mult în viața noastră și soarta ascunsă în sânul capriciile ироничных zeilor. — Bea și tu, i — am spus. "Noi mergem la muncă".
  
  
  — În Каскейд-natură? Ea părea nerăbdător.
  
  
  — În parte, i — am spus.
  
  
  — Ce vrei să spui prin "parțial"?
  
  
  — Vreau să spun că am e o parte care se ocupă merge în Каскейд-natură. Tu, pe de altă parte, возвращающаяся în hotel.
  
  
  Ea скривила persoana. "Tu întotdeauna obții tot ce este mai interesant". Ce fel de datorii.
  
  
  Am o presimțire. — Vreau să ai împachetat lucrurile și a plecat în jurul hotelului.
  
  
  Ei a scris adresa și a adăugat un mesaj care vă va oferi hei acces. Ei întins hei hârtie. "Ne vom întâlni acolo din nou".
  
  
  Ea a evitat meu de vedere. — Și dacă... și dacă tu nu vii?
  
  
  Ei au ignorat intenția de ea. "Dacă nu am fi înainte de miezul nopții, ia legătura cu Хоуком și asigură-te că vei putea iesi afara de aici cât mai repede posibil".
  
  
  Din nou, ea s-a uitat la mine amuzant, trist, cu privirea. Ea a crezut că ar fi, dacă ne-am mai întâlnit niciodată.
  
  
  — Mă duc, am spus eu. 'Nu vă faceți griji. 'Ei, plec.'
  
  
  L-a sărutat ee, dar gândurile mele erau în altă parte.
  
  
  
  
  Capitolul 8
  
  
  
  
  Mulți spun că fericirea nu este în bani, dar am început să suspecteze că ei pot greși. Casa în Каскейд-natură părea teribil de fericit. Modern castelul din întreaga piatra de culoare roz, cu pereți de sticlă, cu vedere la mare. Ajungi la ea de lungă, în formă de U drumul de acces piesa. Și, judecând după faptul că a fost în garaj, vă deplasau acolo doar cu Bentley sau Aston Martin sau Lamborghini. Când ai fost acolo, puteți alege, de destul de multe lucruri plăcute. Acolo au fost grajduri, terenuri de tenis, de a se odihni port, în cazul în care etalat пятнадцатиметровая iaht. Și dacă tot este obosit, poate a fost pur și simplu te uiti in jur. Doar locul de amplasare a fost o sărbătoare a naturii. Lângă drumul de acces calea de rulare veche smochin a creat o serie naturale poarta. Ego-ul ramuri groase наклонились la pământ, să prindă rădăcini, ca noi copaci. Au mai fost și alți copaci cu алыми frunze, iar în întregul hotel, dar reprezintă o aglomerare de arome și culori. Ca în cazul în care a organizat o petrecere în grădină și m-au invitat doar flori.
  
  
  L-a ascuns mașina în apropierea drumului principal și a continuat pe drumul de mers pe jos. Ea a ocolit casa partid, dar acest lucru nu a contat. Au existat paza. Dar acum ei nu mai există.
  
  
  Cu o singură lovitură l-a rupt emu ceva în gât. L-a luat cu el ego-ul arma. În calitate de suvenir. Nu știi niciodată când ai putea avea nevoie de arme. Ei situat la aproximativ treizeci de metri de casă, într-frumos verde loc. Am avut vedere la мощеную terasă. A fost un bar cu alimente și băuturi. Terasa a fost de așteptare pentru vizitatori. Ei, de asemenea, a fost de așteptare pentru.
  
  
  Au ieșit din casă. Vin cu un bărbat în vârstă și ego-ul soție. Vin nu s-a schimbat. El a fost unul în jurul lor înalte, hills bărbați de mărimea unui dulap, ale căror fețe nu reflectă de timp și de sentimente. Cu același succes, ego-ul poate a fost tăiat în jurul galben de săpun. El a purtat ceea ce Carlo a numit "ciudat gri costumul — uniformă a tuturor маоистов". Judecând după îmbrăcăminte, soț și soție, au fost britanicii. Alb-argintiu de păr, extrem de prost gust la un hotel de lux formă. Poate unul din aceste lucruri bizare purtătorilor de titlu. Ducele și ducesa de Этуотерс-Kent. Contele și contesa Masa-de-succes.
  
  
  Un bărbat a turnat un pic de băuturi, iar femeia a transmis un platou. Totul a fost la fel de frumos. Nu tipică preludiu la sânge și eroism.
  
  
  A venit MG. Blonda nouăsprezece ani, uscat, frumos. вылезла cu o încărcătură de cutii din întreaga magazine de haine. Ea a sărutat un bărbat și o femeie, a intrat în casă și după câteva clipe a revenit cu o rochie de seara prin mână. Ea a strîns ego-ul la corp, și cu un zâmbet a făcut пируэт. Toate, inclusiv De Vin, au zâmbit în reumatism.
  
  
  A început să pară că am făcut o greșeală. Această fericită scena britanic high-end ar putea fi exact ceea ce părea a fi: fericit scenei britanice de lux. În ceea ce privește fus, mulți bogat de abur angajeaza paza pentru paza bunurilor lor. Este foarte posibil, că Vin mi-a adus într-un impas, eu știu că el m-a condus tot drumul, și în secret râs în pumn. Dacă ar fi fost așa, ar fi foarte greșit.
  
  
  Dar nu este așa.
  
  
  După câteva minute a ieșit butler. Cu mine a avut o mare cutie de țigări. Butler a fost similar cu chinezii. Fata s-a adunat pentru a reveni în casă, și butler s-a întors la ea, și, prin urmare, și la mine. Ei, m-am uitat în vedere optic pușcă. De la majordom a fost un mic neg în mijlocul frunții. Sucursala numărul trei.
  
  
  În plus, în pachet de țigări el a avut un pistol. În acel moment, atunci când el este adus, De Vin, de asemenea, luminat și a subliniat umbră în curte.
  
  
  De ale subetaje a urcat trei bandiți. Toate acestea au fost originari din Orient. Ea știa una în jurul ei. Abil om într-o cămașă albă, blugi și uzate борделях.
  
  
  De partizan. Cambodgian terorist.
  
  
  Mai întâi, el a luptat împotriva guvernului prințului Сиханука, iar apoi, când este laptisorul guvernul a căzut, el uneltire împotriva regimului Lawn Nola. Dacă sunteți de acord cu politica Cambodgia, așa cum este ea, puteți numi ego-ul patriotice un fanatic. Dar ego-ul de prezența aici a făcut ego al comuniștilor. În joacă zaruri asiatice politica este greu de spus cine este că, fără o minge de cristal.
  
  
  Celelalte două au fost pentru mine, de noi. Dar ei, cel mai probabil, a fost o crimă din trecut. Pe ele au fost испачканные iarba pantaloni kaki și вельветовые jachete. Dacă ați văzut ih astfel, tu, probabil, au ih pentru gradinari. Ei скрутили stăpânii lor, ca culese flori, și a împins ih în casă. Fata de mai multe ori вскрикнула, dar majordom, probabil, deja a făcut alți oameni reduși la tăcere, așa cum nimeni nu a ieșit în fiecare an, ceea ce se întâmplă.
  
  
  Încheiate alungat de la al patrulea etaj. O fată l-au dus într-o cameră separată. Ei, a urmat ceea ce se întâmplă prin intermediul gros ferestre de sticlă, în timp ce unul în jurul acestor tâlhari, într-o grabă extremă prudență el nu задернул perdele, și nu a ascuns scena de la mine.
  
  
  Rapid a trecut prin teritoriul la cercul de copaci în apropiere de curți. Serghei deja stahl pal-albastru. Ei, m-am uitat la ceas. S-a jumătate a șaptea. Focuri de artificii ar fi putut exploda în orice moment.
  
  
  Ei s-au întors pe terasă, acum proprietarii de poziție și de acasă. Ving turnat sine de a bea și a ridicat-o cana pentru un sandwich brânză. "Planul numărul unu, domnilor. El a băut paharul cu unul înghițitură. "Ne este mai bine sa mergi pe puncte".
  
  
  Toate acestea, într-un joc în jurul valorii de scaun. Sarmos domn a început cu un total de sondaj, ceva de genul: Ica ino, lacuri tao.
  
  
  Avem cel mai mic subtitrare de pe ecran. Frumos. Ea a fost solist de spectacol, și în nen trebuie să fi fost o mulțime de "Oo zurab tao".
  
  
  El nu-și dă seama, Ving mi-a venit în ajutor.
  
  
  — Numai în limba engleză, Kwan. Engleză. Între ele vorbim pe patru dialecte diferite. Așa că haideți să vorbească limba engleză, așa cum am fost inițial de acord". El a apelat la Van Тонгу. — Orice fel de problemă cu un iaht?
  
  
  Wang a zguduit cap - nu. 'Ce mai faci. Johnny totul verificat. El este deja pe bord.
  
  
  Johnny. Marinar. Cu această tatuat un fluture pe-o mână. Cine a vizitat Chen-dacă în închisoare. Acum, el a comandat un iaht duke.
  
  
  Ving a zâmbit și s-a întors la grup. "Vă dați seama că Johnny va fi foarte rău de căpitan. Nu departe de aici iaht va ajunge într-un accident. Tine secret va salva submarin și greșelile tale. — din nou a râs el, vor fi îngropate pe fundul mării.
  
  
  Am avut sentimentul că aceste "erori" au fost oameni de sus în casă. Nu este atât de wouldnt a fost greu să dezlege ih-plan. Salvarea de submarin a fost bun și inteligent-un truc. Dar o scenetă a avut accident de apă curată de geniu. Un vechi truc de — a ascunde o infracțiune, care a făcut mult. Ei ar fi putut imagina acest lucru ca nu a reușit deturnarea de aeronave, cu trupuri de britanici la bord în calitate de martor tăcut. Câteva urme de grăsime sejur Chen-dacă la bordul a fost suficient pentru a indica faptul că s-a înecat în mare. Tu nu va fi capabil să caute prin tot oceanul pentru a găsi corpul. Ei se întreba dacă va merge Johnny, "căpitanul", pe un iaht сыч autentificare de toate. Ar fi o dorință. Ego-ul tatuaj приковывала ego-ul la Chen-li, ceea ce se poate vedea în paris. Ei se întreba, uluit, dacă este deja Johnny. Ei, a decis că mama lui Johnny trebuie să vă faceți griji despre asta.
  
  
  La mine a fost oarecum teamă. De exemplu: cum de a dezamorsa submarin? Cum am putut salva afla un cuplu și o fată?
  
  
  "În ceea ce privește fetele..." Acesta a fost al treilea bărbat, care a deschis gura. El părea cel mai abrupt în jurul valorii de toate, și el a fost un set complet de dinti de otel inoxidabil. Când a zâmbit, a fost ca un mecanic de un rechin. Iar acum, el a râs. — Vreau să spun, — a spus el cu похотливым, viclean privirea, — de ce ne omoare ei acum? Ne-am putea bucura de hei — probabil, în mare. Ego-ul râsete transformat într-o febrilă nechezat. Ego-plan a câștigat o largă recunoaștere. Wang și Квам, de asemenea, au zâmbit.
  
  
  Au fost inventate Mai indulgent râs. — Bine, — a spus el. Atunci, distrați-vă. El a apelat la дворецкому. — Și tu, încă, deja stii ce sa faci?
  
  
  Butler, se pare, a luat tirbușon, ca o insultă. Desigur, el știa ce să facă. "A ucide mai multe persoane, iar apoi să se așeze la bord". Părea, el aproape că se rușina de aceste mici lucrări. Dar el a fost pe acest propriile motive. Un neg pe frunte indica faptul că el birouri. El a moștenit oribile capacitatea de Lao Цзена și care a însoțit ih aroganță. S-a observat că uem nu-i place o poziție de subordonare. Vin, De-a studiat fata de afiliat. — Nu-ți face griji, Hyun Lo. Timpul tău va veni.'
  
  
  Oh, Dumnezeule. Dacă ar fi fost de benzi desenate, mi-ar fi acum deasupra capului tras serghei.
  
  
  Urmați acest scenariu.
  
  
  Majordom — industrie — nume Hung Lo. Hung Lo ajuns, în jurul Londra cu Вингом. Bilet Lo a fost comandat înapoi în Londra, împreună cu Вингом. Astăzi, la zece. Dar Hung Lo socotit a intra în această barcă. Deci, Chen-li, ego-ul geamăn, va fi într-un avion. Frumos-geamăn.
  
  
  Desigur, într-un aeroport plin supremă. Dar el va avea toate certificatele relevante personalități și pașaport britanic, totul este în ordine, dar, de asemenea, dovezi că el tocmai a sosit în jurul Londrei. Fără îndoială, la aeroport pentru a găsi oameni care au jurat că au văzut, ego-ul acolo mai multe seri anterior. Ei ar putea uita despre urmărește această субмариной. Ei ar fi побеспокоился despre urmărește cu avionul mai târziu.
  
  
  E timpul să vă faceți griji despre ele.
  
  
  Comisia a continuat control acolo, pe terasă. Ei în tăcere заскользил la domiciliu. Ușa a fost încuiată. Și ferestrele păreau să fie acolo doar pentru distracție. Durabil fără sudură de triumf — cum bolți de catedrală — făcute de tolstoi, de sticlă incasabilă, de încredere sigilate și inserate în pietre. Aer curat a fost, prin urmare, o problemă pentru aer prelevare de probe de aer. Numai la al patrulea etaj, ferestrele au fost reale. Ferestre mari, care pot aluneca orizontal. Una în jurul ei s-a deschis. Acest lucru a fost, cum se spune, site-cal, la care s-a pus. Pietre, în jurul cărora au construit acest palat, nu a fost deloc mici. Acestea au fost mari pietre plate de formă neregulată, pliate împreună la intervale neregulate de timp. Puncte de sprijin, uneori, se aflau la o distanță de cinci metri de un prieten la un prieten. Oricum, doar a început să urce în sus. Când a fost la o altitudine de aproximativ treizeci de metri în înălțime, ea a dat seama că nu am Tarzan. La treizeci de metri în înălțime — rea poziția, pentru a înțelege că tu nu ești Tarzan. Încă mai rău decât să știi că ești blocat într-un simplu gemete în jurul valorii de piatră, și nu există un alt punct de sprijin. Și vocea atunci lea picior, pe care-l балансировал, a eșuat, și a rămas să stea la mâna stângă, care a fost blocat într-o nișă deasupra capului meu. Asta e tot ce m-au tinut acolo. Căderea nu mă va ucide imediat, dar de fapt nu a fost în acest sens. Acesta va costa viața de o fată și de vârstă mijlocie din.
  
  
  Cu un efort stors lor grea stranglehold cu o singură mână și cu atenție cercetat двускатной mine pentru totdeauna. Nimic ce ar fi putut să mă ajute. Nu există puncte de sprijin, nu există nici o smecherie, pentru mâini. Doar piatra. Mișcare scurtă l-a luat stiletto în mâna dreaptă și a încercat să taie un alt punct de sprijin, вонзив ego-ul, ciment între piatră spartă. L-ar fi putut face acest lucru în șase luni, dar mâna mea stângă toate durea, și ei nu a putut rezista mai mult de șase minute. Din nou stahl se gândească la pericolul posibilă scădere. Având în vedere toate circumstanțele rupt un bază de voluntariat a fost echivalentă vinovat de pedeapsa cu moartea.
  
  
  Ea a încercat încă o dată, în mod deschis deasupra capului, verificați dacă există între ei o bucată de ușor выветрившегося de ciment. L-a făcut puternic impuls, și el prăbușit pe o bucată mare. Acum am avut loc pentru mâna dreaptă, de exemplu, pe o singură linie de la stânga. Sa blocat un cuțit între dinți, a apucat mânerul și încet, gâfâind, urcat.
  
  
  I-am dus oricărui neam, în cazul în care a fost mâna mea. De acolo totul a mers bine. Pentru totdeauna pentru mine a fost naturală aprofundarea, rama ferestrei. Cu acesta din urmă, стонущим efortul ei de a ajuns acolo.
  
  
  Fereastra mi-a crescut larg.
  
  
  Ei escală în interior.
  
  
  Ea a fost într-un fel de camera de oaspeți. Iar dacă este camera de oaspeți, este cel mai bun, ce poti cere (în afară de avere), este o vizitez de la bogați. Mare tic podeaua era acoperită cu covoare orientale. Nu cei care le cumperi de la locale лавках, iar temele pe care le primesc în toată Persia. Самовывозом. Pat a fost pus pe un fel de platformă și este acoperit de zece metri patrati de blană. Fotografie geme a fost semnată de dl Van Gogh.
  
  
  Nu am putut mișca în termen de cinci minute. Mâinile mele tremurau de curând de tensiune. Îmi cer scuze. Ei înțeleg, de asemenea, că eroii nu trebuie să obosească. Dar asta se întâmplă doar în imaginația separat de realitate романистов. Vreau să spun: nu credeți tot ce citiți.
  
  
  Din nou отдышался și s-a apucat de munca.
  
  
  Ea a găsit o fată de primul. Ea a fost legată de pat. Ea a fost atât de legat, că nu am putut ajuta gândesc că ei повеселятся cu ea înainte de a отплытием. Lângă ea era încă frumoasă și ușor de frumos. A fost o astfel de priveliște pentru a face publicitate de săpun. Este extrem de неинтересне. Ee corpul a fost altceva. Să zicem așa, a fost interesant. Ei o rochie albă, a fost parțial расстегнуто, expunând și mai albă carnea. Ea sa uitat la mine cu ochii larg deschiși. Ea hoteluri limită, dar hei, gagged кляпом. Așa că, în afară de "Ммммф, мммф" ea nu a putut spune nimic.
  
  
  Ea a spus, hei, taci, și că am fost prietenul ei. Ea a calmat un pic, si sa rupt din context ștecherul în jurul prizei. Ea zăcea pe pat, cu brațele și picioarele. Ea a început să se relaxeze frânghie în jurul valorii de piciorul ei. Ea a început să plîngă. Ea a spus, hei, că acum nah nu există nici timp pentru asta. Ei a descris hei, șansele noastre de a supraviețui în această zi, și a întrebat-o, nu dacă vrea să mă ajute pentru a îmbunătăți aceste cote. Ea a spus că este gata. Din nou, a legat-o și заткнул hei gura кляпом.
  
  
  Ei au auzit că s-au întors. Se părea că sunt la etajul al doilea. Voturile au fost mari. S-a auzit o explozie de râs, și cineva a spus: "ei Bine, hai să...", iar cineva a spus: "Da..., apoi pe scări послышались shaggy. Șansele erau de cincizeci la cincizeci. O șansă, că este Hyun Timp a venit pentru a ucide ducelui și герцогиню. Un alt, pentru că este el, va veni навестиь frumoasa fecioara.
  
  
  Poate fi, de Vinuri pur și simplu a vrut să поссать.
  
  
  În orice caz, am avut de a face o alegere. Ei ar putea fi doar într-un singur loc, în același timp.
  
  
  Sa scufundat înapoi în camera fetei și s-a sculat de lângă ușă.
  
  
  Ușa s-a deschis.
  
  
  Fata сглотнула.
  
  
  Acest dumnezeu a fost uitat ticălos atât de pasionat, că desfăcu ширинку încă înainte de a fi închis ușa în urma ei... m-Am scufundat în ea și a apucat-ego-ul de gât. El вцепился în mâinile mele, dar eu l-am desfacut ego-ul și l-a strâns cu spatele la geme. Și a lovit.
  
  
  El a strigat. A început să curgă sânge. A râs din partea de jos. Aceste садисты crezut că a strigat fetita.
  
  
  Vin hotel cădea, dar l-a ridicat ego-ul înapoi. Cred ca este ego-ul, și-a mâniat. El s-a apucat pe mine cu puterea pe care i-nen nu a bănuit. De asemenea, cu un cuțit, pe care nu mă așteptam. El mi-a lua drept scop de pliere dolar și a căzut în umăr... El din nou a avut ca scop mine, dar de data aceasta ea a fost gata. Sa apucat de ego mână un cuțit și a aplicat bazele judo. El a zburat prin aer în năucitoare conferință de flips și a aterizat cu fața pe podea, în dormitor. Apoi, el nu mai mișca. Ei пнул ego, corpul. Acest nenorocit a aterizat deschis pe propriul cuțit. De această dată, deschis la pliere dolar, m-am gândit. Ei затащил corpul sub pat. Apoi a dat drumul din fata.
  
  
  'Cum te cheamă?' Ea pur și simplu stupid privit...
  
  
  Ea a insistat. - 'Numele? Cum te cheamă?'. Fata a fost în stare de șoc. L-a lovit ee. Apoi ea a început să plângă și și-a permis să cadă de pe mine. Ea прильнула la mine, plângând în hohote. L-a sărutat-o o singură dată, în partea de sus. — Ascultă, dragă, i — am spus. "Vom vorbi mai târziu. Acum tu trebuie să ieși de aici. Am nevoie pentru a merge, de a găsi încă un iaht. Ea dădu din și din nou a încercat să se ia în mână.
  
  
  — În spate o scara?
  
  
  Ee scopul de urcat și de coborât.
  
  
  'Bine. Apoi merge mai departe.'
  
  
  Ea a deschis ușa. Acum în partea de jos a fost mai mare de voturi. Profit Chen-li și ego-ul sateliți. Chen lee a descris спящую închisoare. El a spus acest lucru ca pe o glumă. Încă se crede că această parte a planului. Ego-istorie-a lovit de toate, ca o bombă. A venit mort de liniște.
  
  
  — Acest lucru a fost Carter, a declarat În Vin.
  
  
  Suntem cu o fată a ieșit la locul pe negru scări. — Mai repede, — i-a șoptit eu. Ea a început să coboare pe scări.
  
  
  Ei, s-a întors la sala.
  
  
  "Nu ne putem permite Carter de a distruge planurile noastre". Votarea anume, a spus Wang. "Ne hrean."
  
  
  I-a fost aproape în cameră, în vârstă de perechi.
  
  
  Fata s-a întors. - 'Unde va merge?'
  
  
  Hristosul lui Dumnezeu, i — am spus. — Este ta gradina. Tu știi unde să se ascundă, nu-i așa?
  
  
  Ea sa uitat la mine cu o privire goală și сглотнула. Ea a fost încă în stare de șoc.
  
  
  — Chen-li, — a ordonat Ving, — переоденься acum. Avem nevoie de bine arata la aeroport.
  
  
  Fata sta pur și simplu. Sa apucat ee pe umăr. În cazul în care ești mereu ascunsă, când a jucat într-a v-ați ascunselea?
  
  
  — În grajduri, — a spus ea. "Sub paie".
  
  
  Hung a început să urce pe scări.
  
  
  — Atunci du-te de — a șoptit eu. "Dă-i drumul." Ea a fugit.
  
  
  Ea a ajuns o cameră, înainte de ego-ul doar pe o jumătate de secundă. Elegant cuplu așezat pe podea, cu кляпами în gură și cu spatele la un prieten la altul. Ei, scufundat în cortina și a scos arma, ca doar Hung Lo a deschis ușa. Ei împușcat de două ori, înainte de a dat seama ce se întâmplă. Când a realizat acest lucru, el era deja mort.
  
  
  Cei doi au stat.
  
  
  Sa bagat ego-ul cadavrul în dulap de perete și a comandat o pereche de par moarte. Ei nu au înțeles cuvintele noastre. — Morți, — repeta-l, împingându-ih. Umărul meu a fost patata de prezentul sânge, și el a petrecut de el cu mâna, pentru a окровавить ih.
  
  
  — Bine, plecăm, — glasul a venit Винга la scara celule. "Și eu cred că trebuie să ajungă la barca, cât mai curând posibil."
  
  
  Un zumzet mai multe voturi. Ei au avut nici o idee cât de mult ih au fost implicați. Și cât de mulți oameni a fost cu Chen-li. Dar hema-ar ei ne-au fost, sunt, în principal, jucat la vioara a doua. Wang Tong a luat comanda.
  
  
  "Ia-Hun Lo și оттащи acest sex-diavolul din carne de pui".
  
  
  Ea a râs. De modă veche gluma mi se pare amuzant. Recunosc, nu a fost așa, ar fi și ridicol, dar apropia foarte picior.
  
  
  Ea a revenit la un vechi loc de refugiu Pentru perdea. Un cuplu în vârstă, arăta în mod convingător mort. Acest fapt mi-a dat, poate fi de trei minute.
  
  
  De-a lungul coridorului послышались sunete de confuzie și diferite semne de exclamare. Ei au deschis ușa de la camera de fete. Nu, ne sexuale diavolului, ne pui. — Lemur, lemuri, a spus Kwan. — Ce s-a întâmplat cu ei?
  
  
  Acolo a fost o scurtă discuție. Apoi au затихли, și ușa camerei în care se afla, deschise ușor, astfel. Acest lucru a fost Wang și trei ego-ul camarad. Ei sumbru uitat la "moarta pereche", și emoționat stat de vorbă. Odin în jurul ei a plecat în căutarea Hong Lo. A rămas trei bărbați, dar ei nu erau înarmați.
  
  
  Odin în jurul ei, a deschis ușa de perete și dulap.
  
  
  Ah, a spus el. Restul s-au alăturat i-a anual. Toate наклонились, ca în fiecare an pe cadavru. Wang succint rezumat. — Uciderea, — a spus el.
  
  
  Un astfel de moment nu mai poate repeta. În orice caz, ei trebuia să acționeze acum. Umărul meu încă кровоточило pe fondul perdele, și, în curând au făcut concluzii la acest пятну. Ea a reprezentat, așa cum se va întâmpla acest lucru: voi ieși, стреляю, bum-bum-bum, și подстрелю toți trei, până când acestea sunt încă în picioare la perete și dulap.
  
  
  Ea a ieșit pentru a trage.
  
  
  Ideea mea a fost greșită.
  
  
  Ei подстрелил unul în jurul ei, dar Wang și restul sărit într-o parte. Ambele scutura pe mine cu opuse din urmă. Ei au atacat simultan și și-au împărțit locul de muncă. Prima lovitură a fost lovit din punctul meu de încheietura mâinii, și Wilhelmina выпрыгнула în jurul valorii de mâna mea. Wang josnic s-a aplecat, ca un atacator taur, și m-a lovit cu capul de coaste. Lui sa dublat în jumătate de chinuitor de dureros, eliberând aerul ca проколотая anvelopa. Este un pic опрокинуло mine, dar pe drumul pe podea ei, scufundat de Van pe glezna. El a căzut și a aterizat cu surd de o bătaie. În termen de o nebună minute, am crezut că voi reuși. L-a luat stiletto în mână, dar totul a fost inutil. Celălalt nu a dormit. De această dată el nu lua drept scop încheietura mea, și s-a axat pe sursa de toate marile planificare. Zece lire sterline de bâtă condiționat a căzut de pe craniul meu.
  
  
  Când a venit în sine, ei zăcea pe podea ceva ca pe o bibliotecă. Pentru o secundă mi s-a părut că am ajuns în public, o sală de lectură. O voce atât de mare era camera. Scopul meu a fost similar cu перезрелую pepene galben, și de deschidere a ochilor a fost ca ridicarea de greutati. Cu toate acestea, eforturile au dat roade. Acum ea știa un singur lucru, care nu știa înainte: acum știa cât de mult ih a fost. Pentru că toate cele zece în întreaga ei au fost în această cameră cu mine.
  
  
  Mea arma a dispărut, ca și a mea stiletto. Umărul meu nu a dispărut, dar s-ar fi situat, pentru ca acesta a dispărut. Uem se părea că cineva în mod constant ma musca de mana.
  
  
  Dacă sunteți vreodată în siria într-un război, este posibil să fi fost în această poziție. Sau dacă ați fost vreodată copilul într-o zonă în cazul în care este vorba despre "nostru" de gașcă "împotriva " ih". Iar "lor" зажали în тупиковом stradă laterală liniștită. Carduri împotriva ta, și nici nu se va clinti. Ești tu față de restul lumii, si nu ai nici o șansă. Numai daca nu ai ceva "special". Hemingway a folosit cuvântul cajones , care în limba spaniolă înseamnă "mingi"; de asemenea, cunoscut sub numele de macho. Sau, vorbesc în olandeză, nobil deien. Eu nu prea inteleg de ce testiculele au devenit un simbol al întregii curajos și onest, dar, din nou, ei nu sunt în jurul valorii de cineva care pune sub semnul întrebării o astfel de clișeu. Ei cred cu tărie în expresii cum ar fi "de Lucru, în termen de te face gata" și "un Om valorează atât de mult, cât de mult ego-ul de ouă". Prin urmare, am ih trei.
  
  
  Mea personală comoara.
  
  
  Desigur, trebuie să știți că nu am născut cu trei ouă. A treia a fost un cadou de la AX. De fapt delle este, de asemenea, шарообразная de rodie. Letal pe gaz bombă. Tiraj manual de utilizare la el era: ( 1. Scoateți știftul. 2. Arunca bomba. 3. Fugiți cât mai departe.) și "o Listă de posibile locuri de parcare", care în argoul AX înseamnă, în cazul în care vă puteți ascunde ascunsă o armă. Oferta +3 ("utilizarea flexibilă apendice Z-5 și pune o grenada pe propriile părți ale corpului") conținea în sine un fel de subtext.
  
  
  Ce nu știam atunci și știu acum este că "Între ai tăi proprii alin." acolo a fost cel mai sigur loc de refugiu din lume. Nimeni în cap nu vine să caute o grenada acolo. Și acest fapt nu o dată mi-a salvat viața. Dar există o problemă cu această grenadă: cum pot face rost de ee în jurul valorii de adăpost.
  
  
  De a vota sunteți în fața lor расстрельной echipa. Douăsprezece puști se concentrează pe site-pliere dolar. Vă oferă de a lega ochii, iar tu spui "nu". Vi se oferă o țigară, iar tu spui "nu". Ei cer, dacă aveți cea mai recentă, vă rugăm, și vă răspunde: "Da, domnule". Ei de hotel, ar fi în cele din urmă obține confortabil.
  
  
  Aceasta este o problemă cu o grenadă.
  
  
  — Cred că el s-a trezit. - A Vorbit Kwan. Wang a venit verificați dacă acesta este... nu Am putut pentru totdeauna preface mort.
  
  
  Bine-bine, — a spus el. "Nick Carter".
  
  
  Ei încet urcat și pipăit capul. "Mi s-a întâmplat a fost în zonă și m-am gândit, заеду și загляну".
  
  
  El a zâmbit. — Ce păcat că nu am știut că n-ai приедешь.
  
  
  — Știu, i — am spus. — Ar fi copt un tort.
  
  
  Cu un gest s-a adresat cu o scrisoare la alta. "Hei, vino aici. Ei doresc să vă ultima dată când s-au întâlnit cu celebrul maestru de ucigași — Nick Carter". Judecând după modul în care el a spus acest lucru, ei se aștepta aplauze, și, poate, chiar mai multe aplauze.
  
  
  Dar în loc de aceasta, ei au primit o serie de nemilos презрительных усмешек.
  
  
  'Acum...' — a declarat Wang. — O altă problemă. Cine cade onoarea de a ucide nostru Киллмастера? Acest lucru a fost retorică tirbușon, desigur, Wang hotel, pentru ca oamenii au uem coroana.
  
  
  "Mi-a.' - Kwan, brusc, a scos un pistol: "Am suficient de mult timp îndeplinea ordinele. Am nevoie de această onoare pentru promovare". Wang, de asemenea, a scos un pistol și a făcut ego-ul Квана. El a spus. — Mai sunt vrednic.
  
  
  Mi-a fost interesant, care în jurul ei mai sunt vrednic. Mine este într-adevăr începe să intereseze.
  
  
  Cei doi stăteau uita un prieten la prieten, două pistoale au fost trimise de un alt prieten în inimă.
  
  
  Cercul de bărbați s-a depărtat de ei ca la pas, ca și cum acestea au interpretat un fel de cadril fără muzică. Această mișcare a crescut tensiunea, determinându-i pe doi eroi cu arme de lupta. Acum vine cu mândrie. Dacă cineva în jurul ei se va întoarce, el va pierde fata. Sau tot felul de lucruri.
  
  
  — Te-am comandă pentru a arunca armele. Acesta a fost un joc fără sens, și Wang știa acest lucru.
  
  
  — Iar ei îți spun că nu mai accept comenzi.
  
  
  Cred că, în primul rând împușcat Kwan. Două focare au avut loc într-o fracțiune de secundă, și el a fost deja la jumătatea drumului prin camera. Duel un pic atras de toate, în ceea ce-l avea nevoie. Усевшись pe podea, l-a luat grenada în mână și a început inch pentru дюймом, ползком, pentru a trece la o zi. În primul plan lovitură l-a aruncat, pierdut de respirație și a fugit spre ieșire. Gaz a format o bomba de fum, perdea. Ei задыхались și a căzut, încercând să ajungă la mine. Unul a trecut prin nah, dar ei пнул ego-ul în viață, și el sa dublat. Ei, a făcut un salt și s-a lăsat scoți afară. Acest lucru a fost greu de epocă din lemn de stejar, usa de decorativ cheia decorative de castel. Ușa încurajator și încrezător щелкнула. Ea nu va rezista la presiunea de opt bandiți pentru totdeauna. Dar, din nou, ei nu au avut o mulțime de timp. Gaz bătut-ar ih cu piciorul peste șaizeci de secunde, iar peste trei minute, cu toate acestea ar fi fost mort.
  
  
  Ea a crescut la al patrulea etaj, a deschis fereastra și respiră adânc. Gaz va rămâne acolo, unde și a fost închis în biblioteca de la etajul al doilea, într-o cameră, în cazul în care ferestrele au fost închise.
  
  
  Un cuplu în vârstă a fost încă acolo, în cazul în care l-a lăsat ee. Ei au fost atât de speriați, că încă притворялись morți. L-a ridicat ih legate spate în spate și a purtat în jos de trei zbor de scări пролетам.
  
  
  Am ajuns la iarba din fața casei și au stat pe iarbă să se odihnească. Ei, m-am uitat la fereastra bibliotecii. Pe nen pune скрюченные trei corpuri. Fereastra nu se poate deschide, dar au murit în încercarea de ego-ul deschide.
  
  
  
  
  
  Capitolul 9
  
  
  
  
  În "British колониале" nu a mai rămas apartamente, de aceea l-a scos de trei camere. Două din jurul lor au fost pentru Thestlewaites. S-a dovedit că acesta este numele de ducele și ducesa. Și ei au fost într-adevăr duce și ducesa. S-a constatat că fata Нонни, a fost ih fiica. Și având în vedere că ducele a fost optzeci și trei de ani, ea a simțit respectul față de дворянству.
  
  
  Нонни i-a revenit a doua cameră.
  
  
  Нонни pur și simplu a continuat să vină în a treia.
  
  
  A treia cameră a fost a mea.
  
  
  Ușor, ea a încercat să explice hei, că eu nu-l gust. Ea a protestat vehement și a spus că eu iată mă plac. Ei moale a explicat că ea nu este pe gustul meu. Acest lucru a provocat-o să plângă. Ea a spus că a mințit. Ea a spus că mi se pare extrem de seducătoare și devastator de sexy. Ea a spus, hei, ce a fost grav rănit.
  
  
  Ea a fost foarte înțelegătoare.
  
  
  "Am sunat și a avut două convorbiri. Primul a fost cu Londra, cu Roscoe Клайном. Roscoe a fost agent AH. Ca o săgeată, talentele sale au fost ценымногие de mai jos de mijloc, dar când se ajungea la cerceteze hema orice și oriunde, Roscoe Клайну nu se află soarele.
  
  
  Roscoe a privit niciodată ca și cum de nimeni. Uem a reușit arata ca trei persoane diferite într-un singur raion. El a fost special maniera de a schimba expresia și postura. Într-o zi, s-au uitat înapoi și am văzut un băiat pe comisioane. Dacă, din nou, s-au uitat înapoi, un băiat de comisioane a dispărut și ați văzut pe cineva de un alt avocat sau pilot de curse — în orice caz: cineva este destul de un alt. Apoi, acestea au fost pur și simplu experiențele voastre, ați crezut că pentru tine nu este urmarit... Istoria spune că Roscoe într-o zi a fugit de la Dachau, pur și simplu a ieșit din acest nazist cetatea, pur și simplu pentru că, așa cum sa exprimat el, "arăta ca un neamț".
  
  
  Vrei crede, vrei nu. Ei cred în întregime acest lucru pe termen lung.
  
  
  Roscoe a promis pentru a prinde un bilet de avion Nassau. El va continua să monitorizeze Chen-li și Vin În, până când am ajunge acolo. A fost de zece minut al xl-lea. Ea a sunat la aeroport. O călătorie la Londra a decolat la timp. Apoi a pornit radio. Au fost stiri despre sedinta, dar nimic despre o posibilă capturarea, Chen-li. Roscoe ar trebui să arate trucuri lor.
  
  
  Medicul hotelului vizitat umărul meu, legat de ego-ul și-a făcut o injecție.
  
  
  El nu i-a încredințat-ne un cuvânt, că l-am lovit în ușă.
  
  
  Ei de hotel, să ia un duș, să bea și să aibă patruzeci de ore de bolți. Dar ei de asemenea, hotelul vedea Recipientul, și nu este atât de simplu, pentru a nu înțelege că, în ultimele câteva ore, ea trebuie să fi trecut prin iad. Acest lucru a fost acut, atunci când ea скривилась și a spus: "Băieți, sunteți, de asemenea, întotdeauna distracție plăcută". Sale, de asemenea, știa că ea de fapt delle омелой în minte. El însuși a preferat să înceapă să-l caute, decât să stea și să aștepte. Ei, în speranța că Tara a anulat rezervarea hotelului și s-a deplasat la adresa, pe care ea, hei dat. Ei tras până la galbenă domiciliu de la celălalt capăt al orașului.
  
  
  Doamna Wilson. Așa Sheriff, mi-a spus. Nu, a spus ea pentru mine, Tara nu era acolo. Hema a fost aceasta Tara? Și hema a fost pentru ei nah? Sângele a început să bâzâie în goluri. Tara ar fi fost aici în urmă cu câteva ore. Acest lucru a fost cel mai sigur loc pe care i-am putut veni. Dar nu am avut de a permite hei reveni în acel hotel. Ei trebuia să trimită ei sincere, aici, aici și aici. Un mesaj care i-a trimis doamna Sheriff a însemnat că am să scap de ei urmăritorii. Ea a imaginat aceste două femei stau împreună, bautori de cafea și jucându-se cu copiii.
  
  
  Spectacolul, care acum a fost adus în fața ochilor mei, a fost ценымногие mai puțin plăcută.
  
  
  De la ei a fost Tara.
  
  
  Dar vocea din nou probleme. Cine sunt ei'? Și unde l-au dus? Din nou, nu știa de unde să înceapă. Și chiar și acum, Tara ar putea...
  
  
  Ea a spus doamna. Sheriff, hema ei a fost.
  
  
  Ea mi-a dat o sticlă de rom.
  
  
  Sa blocat nu nah. Ar fi o prostie să plece, până când ei nu știu unde să meargă. Grenada? Cu greu au luat Recipientul acolo. Dar asta a fost singurul loc în care ei ar fi putut gândi. Și de aceea ei nu au luat-o acolo. L-a făcut încă o înghițitură de rom.
  
  
  A trimis-o doamnei. Sheriff pentru hârtie și un pix și a scris pe o hârtie o notă pentru supremă despre Wilson. Ea le-a spus, care sunt adevărați criminali, și că ei, probabil, vor găsi ih la cinci metri sub gazon. Ea le-a spus că acolo poate fi chiar mai multe cadavre, dar nu știam unde.
  
  
  Apoi, din nou, a luat foc, acest sfânt.
  
  
  "De lemn Nichel" a fost exact așa cum ego-ul a spus Wilson. Mai multe lansat taverna de pe marginea drumului. Ei a trecut mimmo el si parca între copaci.
  
  
  În windows a fost închis, dar, venind mai aproape, a văzut-o, că ei зашторены negre perdele.
  
  
  L-a auzit vocea.
  
  
  Sa ajuns la Вильгельмине. L-a luat de ei, atunci când aerul din cameră din nou stahl potrivit pentru respirație, și a trebuit să-i smulge de la mort trucuri задыхнувшегося unui thailandez. L-a găsit stiletto undeva pe podea într-o bibliotecă. A fost frumos pentru a obține înapoi lui vechi de încredere arme. Arme noi pare a fi un nou dragostea — mereu-e frică, că aceasta te va eșua.
  
  
  Ei, s-a aplecat linge la затемненному fereastră.
  
  
  Eh bien, Loto?
  
  
  Nous vizitează.
  
  
  Au ceva de așteptat și s-a vorbit în franceză. Franceză a fost vorbita limba din Indochina. Mulți în jurul valorii de aceste aceste dărîmături революциями țări, odată ce au fost colonii franceze, iar apoi se confruntă cu independența, împreună gândesc în ce direcție să meargă. La stânga sau la dreapta. Niciodată nu a fost atât de bun în aceste limbi asiatice, dar, cel puțin, ei vorbesc în franceză.
  
  
  "Si le Yacht is parti. Vezi de semnal?
  
  
  Ei așteptau un semnal că barca a plecat.
  
  
  — În plus, este important, où sont les autres?
  
  
  De asemenea, ei au fost de așteptare "alte". În cazul în care aceste "altele" au fost acolo, în cazul în care ei și a sperat, s-ar putea să aștepte foarte mult timp.
  
  
  Ei ținea, pentru a capta fiecare ce scriu ei cuvântul. Ei s-au întrebat, dacă sunteți contactat "les autres" cu Carter. Ei au crezut că este un păcat că nu le-au permis ajuta.
  
  
  "C' est dommage, — a declarat unul, — que la femme est mort".
  
  
  Meu de pliere dolar a încetat să bată.
  
  
  Tara a fost mort.
  
  
  Înțelepciunea, prudența, de auto-protecție, posibilitatea de a, scopul, AH, viața, toate рассыпалось în lipsite de sens praf. Ei pur și simplu nebun. Ei, a sărit în sus și пинком a deschis ușa. Ei a atacat primul obiect în mișcare în câmpul de vedere. Ei chiar nu și-a scos arma. Ei, acest hotel se simtă trupul în mâinile lor și am simțit primitivă dorința de a rupe și de a se răzbuna. Ei de hotel de a fi propriul armă.
  
  
  Brusc s-a dovedit чтоя-a luptat cu trei bărbați. Împreună, ei au fost șase metri în înălțime și trei sute cincizeci de lire sterline în greutate, dar atunci când vine vorba de acțiunile iresponsabile ale, de mine nu se află soarele. Un acces de furie oarbă, пылающая furie — un vot care se transformă proști în supraoameni.
  
  
  I-a fost continuă яростной mașină. Ea a fost o fabrică, care se ocupă de наносила lovituri de mâini și de picioare. Ne unul nu a scăpat de mine. Am fost așezate, ca și chineză puzzle — unic, крутящийся, пинающий mingea. Toate acestea s-au temut de a trage, de frică a intra în una prin ele.
  
  
  Ei de hotel ar fi să vă spun cum am făcut-o. De fapt, delle, ei de hotel ar ști acest lucru în sine. Dar tot ce îmi amintesc este propria mea furie. Când totul s-a terminat, toți erau morți. Și a făcut acest lucru doar cu mâinile goale.
  
  
  Corpul Proprie a târât pe masa de la bar rack. Pulsul nu a fost. Nici un semn de viață. Ei a ridicat-o și a emis pe stradă. Părul ei roșu обожгли mine, ca un pumn de flăcări. Fața ei arăta palid în lumina lunii, dar o ceață lumina pistrui încă covoare-l de nas. Un mănunchi de dureros a ramas la mine în gât, și a strigat, pentru a scăpa în опустошительном bocet. Dar mai departe nu a primit; el pur și simplu a rămas acolo.
  
  
  L-a sărutat-o de rămas bun.
  
  
  Ea scurt пошевелилась în mâinile mele.
  
  
  L-a sărutat din nou ee.
  
  
  Ea хмыкнула și поморщилась. — Salut, Nick, — a spus ea cu un râs. — Ei tare te-a speriat?
  
  
  Ei a scazut de aproape de ei, i-a fost atât de șocat de această neașteptată performanță. El nu a putut spune mai avem cuvinte. Ea a izbucnit în râs. 'Calmează-te. Nu esti nebun. Frumoasa din padurea adormita este în viață și sănătos".
  
  
  În cele din urmă am reușit să-mi stoarce "Ce-ha-yyy". Sau ceva de genul asta.
  
  
  Ea a râs din nou. — Lasă-mă, și voi povesti totul.
  
  
  Ei pleaca ee. — Mmmm, — a spus ea. "Sunt fericit să se mute din nou". Ea a întins mâna și покружилась în lumina lunii.
  
  
  Ea a fost superb. Ea a fost mitice nimfă. O nimfă de vechi legende, născută din nou, поднявшаяся cu crestele rochie, creatură magică prin povești, deșteptase невредимой din farmec, care a durat o sută de ani.
  
  
  Ei, m-am uitat pe nah, el însuși mai mult sau mai puțin ca зачарованный. Ea-conferința lor de dans, clătină din cap și a zâmbit. — Urăsc să-ți spun adevărul, dragă. Este într-adevăr foarte неромантично".
  
  
  Încercați — am spus.
  
  
  "Biofeedback", — a spus ea.
  
  
  Organice feedback-ul?
  
  
  Organice feedback".
  
  
  Deja mi-a spus asta, am spus eu. "Dar ce este asta?"
  
  
  Ei bine, fără îndoială, ați auzit despre aceste teorii cu privire la modul de a opri o durere de cap, cum să se ocupe cu astm, pur și simplu prin controlul lor, undele cerebrale... "ei Bine, și ce?" A fost cel mai bine vandut sub numele de "biofeedback". Ei nu citesc bestseller-uri, dar am auzit despre aceste teorii. Acest lucru nu a avut nici o legătură cu faptul "ca-mi imite mort la matematică?"
  
  
  Ei bine, a spus ea, — așa am și făcut. M-au întrebat de unde ești, odin în jurul ei mi-a lovit și am căzut. Atunci ei pur și simplu a început cu această bio-feedback-ul. Ei a redus pulsul, până când a încetat să mai simti ego-ul, și a reținut respirația. Întotdeauna am făcut așa, când au подбирались-mi prea aproape".
  
  
  Pur și simplu așa?' - Am rupt degetele.
  
  
  Nu. Nu pur și simplu. AX pregătit acest grup de femei-agenții. Acest exercițiu a durat mai multe luni. Dar funcționează".
  
  
  Dar spune-mi, de ce nu ai luat legătura cu mine? Ea a ridicat din umeri. — La început nu eram sigură că ești tu. Dar, în plus, ea a făcut o pauză și se uită în pământ, — la un hotel afla, nu deranjează dacă te acest lucru.
  
  
  L-a dăruit ei otrăvitoare privirea. "Am fost atât de al naibii de îngrijorat atunci când au spus că ești mort, că am intrat în acest club, ca un nebun".
  
  
  'Hi.' — Nu striga așa. Crezi că ea a venit aici să se distreze?
  
  
  'Nu.' — Dar tu nu развлекалась. Ai dormit la locul de muncă.
  
  
  Ea știe că această metodă are mai multe avantaje. Puteți practice stop cardiac, în timp ce urechile continuă să funcționeze. Și doar oamenii tind să nu ezite în cuvinte, în prezența defunctului.
  
  
  Tara a devenit mult mai cunoscut. Nu că ar avansa noi mai departe, dar, cel puțin, misterele Nassau au fost clarificate.
  
  
  La Lin Jing și Бангеля a fost de est farmacie. La Бангеля, de asemenea, a fost situat în Nassau. Când totul părea prea frumos să fie adevărat, china serviciu KAN a făcut o ofertă, de la care ei nu au putut să renunțe. În schimb pe ceea ce ei nu vor fi înlocuite de o sursă de droguri, KAN a cerut douăzeci de procente a veniturilor și servicii recurente. Acest "random serviciu" a fost foarte simplu: tot ce au nevoie pentru a face este de a oferi acoperire și adăpost pentru pbx seria, care KANG hotel undeva implementate.
  
  
  Nassau a fost perfect stație intermediară. Aproape de America, dar tot teritoriul britanic. Este salvat ih de multe probleme și de risc. Iar în ceea ce privește ultima etapă a ih de călătorie, a fost foarte ușor să se așeze pe o navă de pescuit și de a ateriza la distanță флоридском recif. Sistemul a funcționat în mod normal.
  
  
  Charles Bryce, de exemplu, filiala, ucis senatorul Morton. La început, el a lucrat ca simplu asistent în bucătărie în cazinou Grenades; apoi KANG l-a numit pe ego-ul, trăgînd peste dorite de sfori aici și acolo, pilot "Zbor de ași"; - a prăbușit un avion cu senatorul în nen. În ceea ce privește CAN, sistemul a funcționat fără probleme, dar Lin Jing a obiectat împotriva acestei fold paper. În principal предназначеной împotriva deciziei bruște de abrevieri. Au fost și alți participanți, care ворчали.
  
  
  Acesta a atins apogeul, atunci când Chen-li l-a împușcat Сэйбрука. Acest lucru a fost imposibil. Senatorul Сэйбрук ar fi scopul Chen-li, dar ego-ul ar ucide domiciliu în Maine. Când Сэйбрук intrat sincere în cazinou, Chen-li-am gândit: "de Ce ei trebuie să aștepte?"
  
  
  Acesta a fost al naibii de prostesc să-l facă. Deci, veți descoperi propriul cuib.
  
  
  Chen li a fost arestat.
  
  
  Lin Jing hotel plece. Destul de rău, astfel încât să treacă Бангеля pentru acest lucru, dacă acest lucru va fi necesar. Restul de gasca, de asemenea, a fost la un pas de rebeliune.
  
  
  Întreaga activitate de casino Grenades a apărut brusc în pericol.
  
  
  Ei au trimis După Vin. Ih om mare de la Londra, plus echipa de salvatori de la CAEN, pentru a ajunge la Chen-li. Ving a funcționat ca traficant de opiu, iar acest rol i-a permis acestuia a fost de a câștiga încrederea Lin Jing, și, de asemenea, trimite Lin Jing pentru mine. Dar din acest haos și de rebeliune în România KAN a trebuit să caute un nou loc. Prin urmare, ei au inclus în lucrarea "de Lemn nichel", ascuns de droguri de la Wilson. Așa Sheriff. Acest bar stahl ih noua statului major general al. Acolo ei s-au adunat pentru a planifica acțiunile sale ulterioare. Cele mai multe în jurul ei chiar au mâncat și au dormit acolo. Planul a fost bun.
  
  
  Ving a fost sursa de inspirație evacuare Chen-dacă în jurul valorii de închisoare. El, de asemenea, спланировал un accident cu acest iaht și a adus un submarin. Apoi, el a aranjat "o întâlnire de afaceri" cu duke, și, de asemenea, удостоверился încredere că butler duke a dispărut. Oare nu a fost întâmplătoare și plăcută, că Vin știa decât majordom? Tocmai a sosit în jurul Londra cu recomandările lady Cheryl.
  
  
  El a lăsat acțiuni violente Van Тонгу. Aceste cursuri nu au fost rele, ei bine crud. Ce a enervat, așa că este de transferuri. De undeva, de la franceză la cambodgian, thailandeză, chineză și o engleză Wang Tonga, la acțiunile закрались de eroare, și bine conceput planuri și-au pierdut o parte din sens. Ceea ce a urmat, arata ca ceva in jurul кинокомедии "Keystone Cops".
  
  
  De fiecare dată când unul în jurul baieti jurul KAN спотыкался despre corpul ei credeau că aceasta este lucrarea mâinilor KAN.
  
  
  În cele din urmă, la CANNES a avut toate motivele pentru a ucide Бангеля, și KANG, de asemenea, planificat pentru a ucide Lin Чинга. Prin urmare, fiecare a crezut că a făcut cineva alt grup, și în tăcere curățat carnea, care a lăsat-o.
  
  
  Restul a fost mai puțin amuzant. Acest lucru a fost ă parte, care se ocupă de омелой atitudinea față de Гару. Ei au ajuns la el, când el m-a contactat. Baietii de la Wang a făcut acest lucru, și a primit o notificare că "un american mort". Vin De crezut doar un dat, că am fost în această american. Era deja seara târziu, când un grup de Винга îndreaptă spre Каскейд-natură, iar restul au început poveștile lor comune de conversație.
  
  
  Ei au decis că este mai bine pentru a face rost de mine — și foarte repede. Dar am fost deja în Каскейд-Road. Ei au luat Recipientul în locul meu.
  
  
  — Unde te-au luat?
  
  
  Hmm, — ea s-a întors.
  
  
  Ai spus că acestea au fost de tine. Ei doresc să știe unde.
  
  
  Ea a permis ca nisipul care curge din pieptul meu. - "Eu cred că este foarte bolnav tirbușon". Ea a pictat pliere dolar pe nisip la mine pe piept. 'Ce se întâmplă?' — a întrebat ea cu un râs. — Ești gelos, Carter?
  
  
  Desigur, eu nu sunt gelos. Și nu ai spune de mine Carter. Tu, ca femeia-reporter în jurul filmului.
  
  
  "Eu pur și simplu accidental a jucat Lauren Беколл". Ea cu demnitate s-a sculat și a fugit pe plajă, în lumina lunii. — Dacă-i понадоблюсь, spuse ea, doar свистни. Singurul lucru care ar putea să știrbească demnitatea ei, așa că ea nu a fost nici haine. Când ne-am întâlnit prima dată, ea părea destul de decent tânără doamnă. Dar, recent, ea a mai fost ca pe разбитную барышню, decât de la o dama.
  
  
  Ei cu siguranta hotelul sq. Ei de hotel ee din nou. Dar cel mai rău în toate acestea a fost faptul că nu știu să fluiere.
  
  
  Ei, s-a ridicat și a urmat-o la mal.
  
  
  Ne-am dus să înoate.
  
  
  În & nb, în mijlocul valurilor, am alunecat încă unul în jurul celuilalt.
  
  
  — Acest lucru nu funcționează, — a spus ea. Ei a spus. - "Faci pariu?"
  
  
  Ei bine, acest lucru ar putea fi, dacă nu ne-a rupt o vacanță activă. Așa am făcut dragoste la marginea oceanului, apoi acoperit cu apă, apoi, din nou, обнажаясь. Am intrat în același ritm ca și un val sau val — la fel ca la noi, așa că ea și ei au devenit valuri și țărm, встретившимися în starea sa naturală timp și прощающимися; am devenit încă un prieten afectuos primitoare și luându-și rămas bun, umed sărate cu sărutări. De fapt, delle, niciodată nu a încetat. Gura mea de pe piept instantaneu a facut-o de la început, atunci când suntem împreună coborând în бурлящую apă și se ridicau din nou împreună, gâfâind de emoție.
  
  
  Mai multe mai târziu, ea mi-a spus: "Știi, mai întâi l-a speriat".
  
  
  Ea a petrecut interior partea de palmier de stomac. "Este un joc teribil, dragă. Și dacă tu nu-l poți juca cu cuțitele sau kung-fu... ei bine, ea nu te învinovățesc. L-am uitat adânc în ochii ei. "Atunci, permiteți-mi să vă spun că votul: am fost foarte supărat pe tine".
  
  
  Ea clătină din cap. — Nu mă refer la atunci. Am în minte până în ziua aceea, când suntem cu tine stăteau la bar, atunci când sunteți așezat acolo, de cealaltă parte a scaunului, pentru milioane de mile de aici.
  
  
  "Uite." — ușor, am spus. "Vocea ei. Și nimeni nu poate să mă plătească pentru asta. Tu știi că acum, când este cu tine, ei întregul tău. Iar restul... ei bine, atunci, probabil, întregul său.
  
  
  Ea a zâmbit. În ea a fost ceata tristețile. 'Nu vă faceți griji. Carter. Nu voi încerca să schimbe tine. Pur și simplu... — Ea помолчала, gândindu-se ce să spună, apoi a decis să continue, că nu știam de tine mai devreme. Apoi, dacă ei nu Lauren Беколл, atunci am această oribilă dezgustator tendința de a fi Сироткой Annie. Ea a zâmbit din nou, dar de această dată fața ei era mai vesel. Nu vă faceți griji. Acum este foarte mare și puternic, și te iubesc așa cum ești".
  
  
  Am construit un reflex la fraza "te Iubesc", într-o serie de eșecuri. Ea niciodată nu a promis... noi toți trebuie să-l păstrați-ne la ce nu обязывающему... m-Am uitat la Recipientul. "Eu cred", i-a spus, poate fi, de asemenea, te iubesc.
  
  
  — Oh, doamne, — a spus ea...
  
  
  
  
  Capitolul 10
  
  
  
  
  British museum a fost ca niciodată atractiv. Pentru mine a fost întotdeauna ceva de rău augur în acest recurs. Te uiți la unele armuri, care ar trebui să fie, atunci când purtat de regele Arthur, sau pe haină monahală, "datează din anul 610". Deodată îți vine în minte, că istoria nu este a mea poveste, pe care o comprimă și se usucă în aceste manuale de istorie, ca o вереницу infertile de oameni și de evenimente, merg mână în mână cu datele, care-mi amintesc întotdeauna. (1066 curent, victoria vikingilor". 1215 g., Marele hârtie вольностей.) Istorie — rapidă, rapidă, un set de fapte, scrise de curaj, încredere și sânge. Istoria este astfel de oameni, ca și noi cu tine, pentru totdeauna sortit să îi servească simplu, lumești trai. Nu, scut de metal, sau o bucată de pânză.
  
  
  Așa cum am spus, жутковато.
  
  
  Ea a aranjat să se întâlnească cu Roscoe în unsprezece ore într-o cameră, în cazul în care sunt stocate imprimarea degetelor Констебла. Pentru a intra nevoie de un permis special. Am avut acest pasaj, și indicații cum să ajungem acolo, dar, de asemenea, genial broșură despre John Констебле (1776-1837). Ea a transmis treci двойнику Margaret Rutherford, care se ocupă de mi-a înmânat un dosar cu amprentele. "Romantic realist", — a declarat într-o broșură. "Констебл hotel se întoarcă la natură". Dacă este așa, atunci natura (1776-1837) a fost un remarcabil loc. Un spectacol de diamant de verdeață.
  
  
  — Dar, da. Apoi, în casă nu a fost de toaletă.
  
  
  Ei, s-a întors. Acest lucru a fost Roscoe Klein.
  
  
  "Continuați să admira această imagine", a spus el. Ea s-a întors și m-am uitat de imagine. "Prietenul nostru comun de Nassau venit aici. El a scos-o casa de vacanta în Котсуолде. Ei, a venit la o altă imagine. Case cu acoperișuri de stuf și fiul-verde fluviu. — Tău Chen-dacă sunt încă acolo. S-au dus acolo sincere, în jurul aeroportului și cu ei dihor nicăieri nu a ieșit. Nu a fost vizitatori. Nu a fost de apeluri telefonice", ceea ce este neobișnuit. Acestea sunt doar o curva care duceau armele, de conducere liniștită, опрятную de viață în aer liber. Desigur, au rămas aici doar douăzeci și patru de ore.
  
  
  Ei oglindită o altă foaie și de această dată, cercetat moara cu pârâu. "Ați văzut alți agenți CAEN?"
  
  
  — Nimeni, Nicky. Nimeni.'
  
  
  — Tine cineva deranjat?
  
  
  Cineva de mine? Ламонг Cranston? Cu capacitatea de a затуманивать mintea? Nimeni nu-și vede umbra, iubito.
  
  
  Apoi, mai am un tirbușon, Roscoe... ai de Ce să fac mi-a uita-te la aceste imagini?
  
  
  Ei, s-a întors. Roscoe a ridicat din umeri. — M-am gândit că ți-ar trebui ceva ce știți despre arta.
  
  
  Ceea ce am spus atunci, nu este potrivit pentru etanșare.
  
  
  Am luat prânzul la un restaurant din West End sub numele de "Cinegetică coliba". Snack barul cu lambriuri din lemn și un fel de meniu de anghilă în jeleu și заячьей spate. I-a sunat (recipientul) Original, și a spus, hei, să vină la noi. Ne-am oprit în "apartament", deținută prietena Roscoe, fata de care se ocupă acum a plecat în jurul orașului. Am fost mai lăsați singuri, și am avut mai puțin de un hassle cu toată această repede John Stuart despre носильщиках, официантах și menajere. În plus, acesta a fost cel mai pașnic mod de a interacționa cu orașul. Ei, a vazut ca Roscoe-am uitat la Recipientul, atunci când ea a venit. Pe ea a fost de smarald-verde кашемировое rochie cu îngust tăiat și intime, cum ar fi ciuma, care обнажало ei în cea mai bună formă, și l-a ajutat ee elastic rotund piept. Ar trebui să fie, ea a mers la cumpărături și a cumpărat ego-ul cu dimineata. Cel puțin, l-a văzut niciodată, ego-ul mai devreme. Ei pot, uneori, uita de rochie, dar mi-l voi uita niciodată обтягивающее rochie.
  
  
  Ei a introdus-o cu Roscoe. Ea a zâmbit lor un zâmbet. Așa cum am spus, Roscoe poate arata ca emu place, dar acum el s-a specializat în probe, fără expresie. Domnul De Persoana Medie. De înălțime medie, corp, față și îmbrăcăminte. Am estimează că el a fost de aproximativ cincizeci de ani sau cam asa ceva, și i a lua această cifră, pliere tot ce a făcut el. Dar el o o coamă, ea nu седая, și în ea nu există agresiv, de culoare neagră, care se întâmplă atunci când pictura.
  
  
  Prin urmare, Tara a zâmbit. După câteva momente, când l privi pe Roscoe, a fost Gary Grant. El era înalt și subțire, și, brusc, pe nen a fost un costum la comandă, și el a văzut, că el e de mirare dinți albi. Ah, el белизне că orbește, și Recipientul în care se află uitat ослепленной.
  
  
  Încă un pic, sel, откашлялся și decisiv autoritară gest i-a făcut semn chelnerului și a comandat o băutură. — Spune-mi, s — a adresat cu o scrisoare de la Roscoe, — care acum veghează asupra ta traficului?
  
  
  'Traficul?'
  
  
  'În exterior. Ta comerțul exterior.
  
  
  — Oh, se presupune că acest tip de comerț. Charlie Mace. Ai ego-am văzut vreodată?'
  
  
  Ego-ul său nu a fost niciodată văzut.
  
  
  "Ei bine, este bine. Cu arme, de asemenea, bine. Dacă se întâmplă ceva — și nu cred că ceva se va întâmpla — aceasta vă va da-mi spuneți. Cu el un băiat Pearson. Așa că nu-ți faci griji".
  
  
  'Băiatul?'
  
  
  Roscoe-am uitat mi-a deschis ochii. — Cred că ai fost destul de inteligent, atunci când ți-a fost de douăzeci.
  
  
  Sa gândit la asta de ceva timp. — Cu toate acestea, ei ar fi simțit ценымногие mai bine, dacă ai fi acum stătea acolo.
  
  
  Roscoe clătină din cap. — Am copoi, Nicky. Și nu câine de pază. În plus, ei sunt prea... "Prea vechi, hotel spune el, dar în timp опомнился, — recent-l stahl prea leneș pentru a culcat în iarba uda o săptămână întreagă în așteptare".
  
  
  "Cum poți fi atât de sigur că ei vor rămâne atât de mult timp?"
  
  
  — Produsele, de exemplu. Au comandat produse-de exemplu, pentru o săptămână. Chiar angajat домработницу. Acest lucru înseamnă că acestea sunt de planificare ceva timp pentru a fi băieți buni. Astfel de stiri se extind rapid prin sat. Și crede-mă, în orașe deja devine o veste bună, dacă cineva strănută de două ori.
  
  
  "Deci, ce să facem?"
  
  
  "Pur și simplu așteptați?"
  
  
  — Să aștepte și să fie în alertă, — el a tras două electronice poștală. Mici de buzunar cutii negre. 'Unul pentru tine, unul pentru mine.'
  
  
  'Funcționează pe o distanță de?'
  
  
  'Da. Pur și simplu mergeți la cel mai apropiat telefon și formați nouă-trei-șase-patru-zero-zero-zero. In afara orasului trebuie mai întâi să transforme zero-unu. Apoi, faceți clic pe codul de acest милашке, și veți auzi de înregistrare a raportului de Mace. Raport la fiecare oră.
  
  
  "Asta e tot?"
  
  
  — Nu, — a spus el. — Există încă că-că. De asemenea, puteți apela și de a lăsa un mesaj pe film. Apoi, Mayes și putem ego-ul asculta. Dolores monitorizează permanent monitor, de aceea vom fi alertați, în cazul în care ceva nu merge bine. Doar sigur de a spune hei, unde te-ai oprit. Dolores a fost comutator AX.
  
  
  — Dar această casă — dacă se poate în el pentru a planta jukov?
  
  
  El a făcut acru față și clătină din cap. 'Este puțin probabil. Sau ei trebuie să plece pentru o vreme, dar ei încă nu au arătat nici un semn de acest lucru. Am putea încerca să trimită de lucru pentru un motiv oarecare. Dar dacă ar fi venit și Vin la un astfel de truc, el ar fi fost de mult mort. Avem o conexiune la rețeaua de telefonie locală, astfel încât să ne putem intercepta toate mesajele de ieșire.
  
  
  Mi nu mi-a plăcut. Totdeauna a fost să aștepte. Dar nu am putut risca, a se expune la risc. Vin În memorat mine. Doar dacă arată emu fata lor o singură dată, și întreaga operațiune ar fi fost un eșec.
  
  
  Ei, m-am uitat la ceas. A fost fără două minute-o oră. "Dacă sistemul de paging sistemul funcționează, cred că aveți timp pentru a face acest lucru".
  
  
  Roscoe l-a înzestrat pe mine sa un zâmbet strălucitor. — De ce nu ai face-o acum? amice? Подержи un pic degetele de la picioare. Încercați să-l singur.
  
  
  — Am necondiționat încredere în tine, Roscoe, i — am spus. El ухмыльнулся (recipientul) Original. "Vreau să spun cu telefon. Ei știu că-mi dai un raport precis.
  
  
  El ar fi putut să conteste acest lucru, dar N-3 este întotdeauna mult mai importante decât K-2. Roscoe a răspuns la telefon.
  
  
  Tara a zâmbit.
  
  
  Aceasta a fost drăguț, dar goală de zâmbetul unei femei, care se ocupă știe că flota tocmai a plecat. — Îmi este foame, — a spus ea, se uită în meniu. — În plus, el nu este pe gustul meu, — a adăugat ea, fără a ridica ochii.
  
  
  Ea a ridicat o spranceana. — Eu nici măcar nu ne-am gândit pentru o clipă, i — am spus.
  
  
  De la Mace nu a fost teritoriul marea barents, pentru a ne informa. Că, în principiu, ne-a dat zi liberă. Ei au cumpărat mai multe bilete pentru musical. Un lucru numit "Spune mama mea", pe care arogant vânzătorul New York Times a numit "destul de amuzant, dacă vă plac astfel de lucruri".
  
  
  Tara se pregătea pentru un cât de cumpărături, și un pic nervos din cauza faptului că nu fac nimic. Vocea mea probabil, absurd un pic straniu, pentru că ea brusc oprit din vorbit.
  
  
  — Știu la ce te gândești, a spus ea în cele din urmă. "Crezi că aceasta va fi una în jurul lor uitate de dumnezeu capcane turistice, și ce să fac cu fata asta? Mai precis, că este, în general, aici este de a face? Tot ea poate face este de a fi furat și să meargă la cumpărături".
  
  
  I-am răspuns. Ee cred -- a fost aproape.
  
  
  — Ei bine, am un motiv de a fi aici. Și motivul este că, odată ce ai выяснишь, în cazul în care în sala de laborator ih, ei voi ști cine este în jurul lor clone și ce să facă cu ei. Ea se uită la mine la fel, oamenii nu dur, strângând buzele, ca și în prima zi a întâlnirii noastre, în "Уолдорфе". Și părul de pe ceafă, s-au sculat la fel ca atunci. Ei, știa că reacția ei a fost pur defensivă. Ea stătea și am simțit că mă enervează, și de puțin că ar putea face despre el. Și i-a fost nejustificat de sensibil, și ea, de asemenea, nimic nu ar putea face despre el.
  
  
  Am fost în picioare pe colț cu piața Piccadilly, în căutarea unui prieten, un prieten neajutorat de furie.
  
  
  Ea a spus. — În plus, ei pot face chiar ce-ce.
  
  
  — Asta așa este, am spus eu. "Vrei să spui că tu, de asemenea, ceva de spus." Da.', a spus ea. — Și ei pot să te fac foarte fericit.
  
  
  Este greu pentru a argumenta cu un astfel de неприкрашенной adevărul. Am aranjat să se întâlnească într-un apartament de cinci ore. La cei dihor fiecare în jurul nostru se va ocupa de ele. M-am dus la pad-ul de pe Charing Cross road. A fost un pic de ceață. Nu este destul de ceață, ci mai degrabă un fel de gros la rece. Заживающая rana de la umărul meu a fost bolnav. Ea se întreba de ce oamenii așa-mi place să rănesc un alt prieten de durere, atunci când această durere pe delle există.
  
  
  
  
  Capitolul 11
  
  
  
  
  Fără un sfert trei a venit în pad. Tocmai la timp pentru a-mi aminti că timpul este abordat la trei ore. Britanicii nu beau, nu când. Vocea ce — cel puțin potrivit lui Roscoe, — nu poate fi de încredere englezilor. L-a comandat bere, și oglindită prin ziar.
  
  
  Pe pagina de zecime din londra, "the Times" a fost o mică știre în întreaga Statele Unite. S-a constatat că senatorii Bale și Croft au fost victime ale unui accident de elicopter în timpul controlului uraganului Karl. Cel puțin așa au crezut ei. Un elicopter și un pilot au dispărut, iar ancheta a fost amânat din cauza uraganului Dora.
  
  
  Deci, ih a devenit de șase. Morton, Сэйбрук, Линдейл, Cranston, iar acum Neill și Croft. Ei ar fi putut imagina acrobație de la Washington. Conversația despre покушениях și conspirație. Încurajarea cererii guvernului. Între timp, în biroul Хоука mers сверхсекретные negocierile. Cum putem să ia măsuri de siguranță, fără a provoca panică generală?
  
  
  Mă întrebam cum — dacă Hawke se va face — de a se descurca cu mediul de afaceri despre clone. Până în prezent, dihor nu au existat dovezi concludente teorie. Și dacă ar fi măcar de la distanță a fost înclinat să accepte teoria noastră, ei, totuși, de ceva timp nu s-a întâlnit cu ele. Fără îndoială, clone au fost deja în țară. Dar, cum ih anunța în căutare, dacă nu știi, cât de multe copii ale aceleiași persoane în jurul valorii de?
  
  
  Dar, desigur, acest lucru a fost o problemă Хоука. Până când am avut o problema lor. Sarcina mea a fost de a găsi un focar de aceste centrale telefonice, în cazul în care ar fi acestea ne-au fost. Ucide original și de a distruge copii. De asemenea, încercați să dau seama cât de mult — dacă ih rămas câteva — se plimbă în libertate, cu ordinul de omor. Dacă ar fi făcut acest lucru și a trăit suficient de mult pentru a spune această poveste, de la Washington ar putea începe pe scară largă de coagulare. Cel puțin, dacă ei se ridică destul de mult.
  
  
  Toate acestea двигалось într-un cerc, și apoi a venit înapoi la mine. Washington a fost de așteptare pentru primul meu pas. Și ea a fost de așteptare pentru a face prima mutare Chen-li. Apoi vine un moment, despre care, în general, nu este în valoare de gândire: ce se întâmplă dacă acest Chen-dacă în general nu se mișcă? Că, dacă el doar stă într-un adăpost, și senatorilor devine din ce în ce mai puțin și mai puțin?
  
  
  A început să sune soneria. Fata din spatele tejghelei barului mi-a spus că timpul de închidere. Ea a plătit și a plecat.
  
  
  Uneori vă întrebați, nu suntem parte a unui fel de uriaș joc de șah. O Mână mare vine și se laudă că va amplasa în locul în care sunteți, în general, de a nu fi hoteluri. Acest lucru se pare ca este foarte aleatoriu mișcare. dar în cele din urmă se dovedește că acesta a fost ultimul cursul întregului partid.
  
  
  M-am dus la o plimbare. Бесцельную, cred. De Bond-șters. La un moment bun sa dovedit a fi în Burlington-Аркейд, îngust, lung de o galerie de magazine. Ea a întins gâtul, ca și toate celelalte, ca în fiecare an la decorat drapelul tavanul galeriei. Ei, m-am uitat la vitrine de magazine cu cămăși și camere și vitrine cu chinezii statui.
  
  
  M-am dus la ocol, când un om din Virginia a fotografiat soția.
  
  
  Apoi ei s-a confruntat cu o coincidență.
  
  
  Prima mea reacție a fost de a întoarce spatele, pentru ca el nu m-a văzut; anual pe fata lor de reflecție în vitrine de magazin. Dar apoi a dat seama că el, în cele din urmă, nu mă învață. Ei știa ego-ul de fata este aproape la fel de bine ca propria lor. Înainte de a face acest lucru, s-a întâlnit cu el de două ori. Într-o zi, ei deja a ucis ego-ul. Dar nu în acest organism. Chen li a fost undeva în mediul rural. Hung Lo a fost în iad, și nu m-am gândit că Lao Zeng acum face o achiziție. Aceasta persoana a aparținut altul. Același largă de greu fata. Același plat, недружелюбное expresie. Aceeași este ideal situat neg.
  
  
  O altă ramură.
  
  
  M-am dus după el neglijent, calm de mers. De metrou Piccadilly, din nou la Russell square.
  
  
  A fost riscant să meargă atât de aproape pe urmele lui. Dar există unele riscuri pe care trebuie să mergi. Mai mult, el shell, ca om, nu ожидавший probleme. El nu a privit-o parte și nu runda turn. Concluzie: mai multe variante. Sau el nu știa că ego-ul bântuie ; sau el știa și începe să mă în capcană.
  
  
  Ei l-au urmat încă câteva trimestre, până când filiala nu a dispărut în casă, în jurul valorii de cărămidă roșie. Ușa a fost numerotat 43, iar plăcuță de bronz cu numele nu se adauga informații relevante în acest sens: "Societatea Фезерстоуна" nu se referă la dosar o notă: "menționat Documentar în anul 1917". Că, croitor iei, aceasta a fost pentru Societatea Фезерстоуна? Următorul lucru pe care am avut de a face totul pentru a afla.
  
  
  Peste drum a fost макробиотический restaurant. Brusc mi-a apărut un mare apetit pentru alimente sănătoase.
  
  
  Ea a luat masa cu vedere la stradă; chelner, выглядевший nu atât de sănătos, cum ai putea crede într-un astfel de mediu, смахнул câteva firimituri și mi-a întins meniu. La mine a fost o alegere: serbet de floarea-soarelui (bătut iaurt cu semințe de floarea-soarelui) sau o listă tot mai mortale amestecuri. Sucul de spanac, капустное sufleu. Ei s-a oprit pe contesa cu leziuni organice limonadă, ghicitul, în jurul cărui organ a reușit ego-ului de a găti.
  
  
  O pereche de văduve cu bastoane a făcut dureros ieșire în Societățile Фезерстоуна.
  
  
  Un adolescent în tricou și blugi a luat masa alături de mine și a comandat "floarea-soarelui". Ea sa uitat la mine cum se uita fetele mici.
  
  
  A intrat o femeie cu un număr mare de pachete. Pe goluri nu nah a fost prea roșie pălărie și aproape показные ridurile. Mai întâi ei, a crezut că vorbește cu ea. Dar nu am fost de dreptate. Ea a vorbit cu geanta mea. — Bine, a spus ea, — și, vă rog, păstrați liniștea.
  
  
  Ea a fost absolut drept în acest sens. Geanta pentru cumparaturi cu prea mare gura POATE fi foarte enervant.
  
  
  Ea se așeză la masa de lângă mine și a scos пушистую maro pelerina. Hei, a fost aproape de optzeci de ani, dar este încă îmbrăcat în conformitate cu propriile lor юношескими de ani de zile. Ea a fost un fel de fata-adolescent. Coliere de perle și mosc parfum.
  
  
  — Sidi, — a spus ea în geantă. Ea s-a întors și înzestrate de mine извиняющейся un zâmbet. "Eu nu înțeleg de ce ego-ul nu a permis, în restaurante. Spun acest lucru este legat de опрятностью sau altceva. Dar el este foarte elegant. Ea sa uitat în geantă de mână. — Nu-i așa, dragă?
  
  
  Strângând fost шестифунтовым йоркширским terrier. De asemenea, cunoscut sub numele de Roger. Coincidență, eu nu plac toate aceste mici тявкающие caine, și ceva în jurul valorii de acest lucru, ar trebui să fie, a fost scris la mine pe fata. — Sper că nu te temi de caini.
  
  
  Ea a spus, hei, că nu mă tem de câini.
  
  
  Oh, bine.' Ea a zâmbit și похлопала-mă de mână. — Pentru că Roger și muștele nu doare.
  
  
  Ei cu voce tare gândit, având în vedere creșterea ego-ul, nu va fi rănit dacă emu muscă. Ea a emis un chicotit strident, și flirtând satului lins.
  
  
  Numele ei a fost dor de Мэйбл. Ea a trăit în acest trimestru, mai mult de cincizeci de ani în casa, care este modest numit destul de lux. - Și, să zicem așa... un cadou de la, să zicem așa... alta. Miss Mabel hotel să-mi spuneți, că nah a fost într-adevăr de sex. A dat de înțeles miss Мейбел, că de mine nu este surprins.
  
  
  Acest lucru mi-a adus mai multe puncte, iar conversația a luat o anumită direcție. ea a spus, hei, ce m-am așezat și am așteptat un prieten, care în prezent a vizitat Societatea Фезерстоуна.
  
  
  — Mmm, a spus ea. — Și n-ai vrut acolo merge. Tu nu crezi în aceste lucruri? †
  
  
  Ea a spus, hei, ce puțin știu despre acest lucru.
  
  
  — Nimeni nu știe despre fantome, domnule Stuart. Noi pur și simplu trebuie să recunoaștem că ele există".
  
  
  Vocea deci. Societatea Featherstone vă permite să vorbească cu cei morți.
  
  
  L-am gândit, nu допрашивал dacă acest filiala senatori.
  
  
  Ei a întrebat-o dacă aceasta a fost vreodată acolo, și ea фыркнула.
  
  
  "Ha. Nu, acest lucru este puțin probabil. John Featherstone l-a blestemat pe mine în 1920. Blestem , imaginați-vă. A spus că am скандалистка, ușor să spun. Despre acest lucru a fost un iubitor de decență, un adevărat fanatic. A bătut în goluri, cu degetul arătător, сверкавшим colecție de simboluri de diamant inele. Amintirile trecutului scandal.
  
  
  — Ei bine, dacă mă întrebi pe mine, a spus încet, ea-mi la ureche, — în această casă nu există, avem un cadavru, despre care ar fi trebuit să vorbească. Mort sau viu, ar trebui să fie un înger, pentru a intra în această casă. Iar îngerii, scump, extrem de plictisitoare. Ea изобразмла ceea ce ai putea numi озорным ochiul.
  
  
  Chelnerul a adus hei, băuturi carbogazoase, bogate în vitamine. Ea a făcut-o înghițitură și a făcut o grimasă de dezgust. Această băutură este foarte util pentru tine.
  
  
  Că am a spus din nou? Ah, da, ei bine, și atunci când el a murit, fiica sa a preluat conducerea. Ei bine, eu vorbesc despre странностях... Alice Featherstone, dragă doamnă, Miss Mabel dezaprobator поджала buzele. "De prea mult timp pentru a juca în девственницу nu este niciodată bine".
  
  
  Ei au ignorat психосексуальные teoria miss Мэйбл. — Ce ai în vedere prin acest repede?
  
  
  Ei bine, prostii. "Ah, Тоуве" sau "Вауве". ceva. Ei nu știu exact. Dacă vei cere de la mine, draga mea, este pentru că el chineze de a manca, pe care ea intră în copilărie. Mănâncă cele mai oribile lucruri pe care le știți. Cred că acest lucru a afectat creierul ei.
  
  
  Ea a cunoscut de mult de la un număr suficient de oameni de-a lungul anilor, să știe că trebuie să asculte toți. De ih preferat teoria farfurii zburătoare la pas de redare ih cel mai bun joc de golf. Toți vor să fie auzite. Și dacă sunteți gata pentru a asculta ceva ce nimeni altcineva nu vrea să audă, există toate șansele că ei vor să vă spun ceea ce nimeni altcineva nu o va spune. Așa că сыч întreaga lume, ei nu ar fi întrerupt-o, dacă nu ar fi urmat stradă. Ceea ce am văzut acolo, подсказало pentru mine că am putut câștiga marele premiu.
  
  
  Ei, și-a cerut scuze și s-a dus la telefon. L-a găsit ego-ul în toaleta bărbaților și formează numărul. De la Mace nu a fost trimestru al anului curent.
  
  
  Ei fac o înregistrare pe bandă.
  
  
  Filiala doar că a ieșit prin numărul 43. Ajuns la colț, pentru a trimite o scrisoare. Vot doar nu era acea filiala, pe care-l aici urmărit. În cazul în care numai el nu переодевался și nu limp ultima jumătate de oră. Desigur, acest lucru a fost posibil. Dar ei nu i-a încredințat. Meu sucursala arata prea incapatanat pentru a vă faceți griji despre deghizare. Și dacă ar fi fost altcineva, ar fi fost confruntat cu ceva mai mare. Aceasta este stația de clonare.
  
  
  A fost fără zece, patru. Lasat-i un mesaj pentru Roscoe. Ea a spus emu, pentru ca el a venit aici și a urmărit următoarele clona. Și în timp ce-l voi sta aici și de a observa. Uit, nu va intra cineva încă.
  
  
  Miss Mabel, din nou, a stat de vorbă cu Roger. L-am gândit dacă aș putea-o lua pe următorul său reumatism fără prelegeri despre compoziția chimică a manca. Ei îndrăzni. "De ce Alice Featherstone a crescut de la chinezi ede?"
  
  
  Miss Мейбел, se pare, s-a gândit că acesta este un tirbușon. Ei bine, dragă. Ce se hrănesc cu chinezii?
  
  
  Așteptați o secundă. — Vrei să spui că Фезерстоуны — chinezii?
  
  
  — Ei bine, — a indicat pe mine de mână. 'Nu destul. Dar, din nou, nu este chiar asa.
  
  
  Pe scurt spun, Old John a fost exportator de ceai. El a trăit mulți ani în China. Dar cu revoluția din 1912 locuitorilor din Vest, a devenit clar că ei nu mai bucuroși. Ego-ul vine au fost confiscate. Ucis de ego-ul nevastă. Și John s-a întors la Londra cu o fiica.
  
  
  Și cu predispoziție la misticism.
  
  
  El a susținut că în fiecare zi de vorbă cu soția mea. Și a uem a reușit să convingă multe vechi de aristocrați în faptul că el poate fi ih "contact cu cei morți". Ei au ajutat uem și a fondat Societatea Фезерстоуна. Acest lucru a fost, practic, tot ce miss Мэйбл știa despre acest lucru. Cu excepția faptului că John și ego-ul, fiica Alice au locuit pustnici. Numai pentru a fi din timp în timp pentru a merge, de a impune un blestem pe acestea cu inima curată.
  
  
  Ea la timp terminat povestea. Nu a trecut nici o secundă, ca ea sa uitat în geantă de mână. "Roger!" l-a mușcat. 'Câine rău.'
  
  
  Ea a cerut scuze și a plecat.
  
  
  Era 4:30, când a apărut Roscoe. El a luat masa în cealaltă parte a sălii și, trecând mimmo, mi-a aruncat în genunchi nota: "Pe o stradă laterală există o usa din spate".
  
  
  Ploaia a început, de îndată ce a ieșit prin restaurante. Ei s-a oprit sub acoperire de intrare și se uită la fereastra de peste drum. O femeie de șaizeci de ani în negru dantelă de mătase rochie stătea în genunchi pe pervazul ferestrei și se uită afară.
  
  
  Prin ploaie ei, a auzit vocea ei. — Da, coarda. el a spus. "Ah coarda. Fie tu.'
  
  
  
  
  Capitolul 12
  
  
  
  
  Acest lucru a fost îngust, pavat banda, așterne de-a lungul trimestrului. Ce-în cazul în care el a fost un pic mai larg acolo unde înainte au fost intrari pentru un fel de grajduri sau o sparge. El se termină un tunel cu o lungime de aproximativ doisprezece metri. Iar mai departe s-airbag-uri laterale strada.
  
  
  Numărul 43 a fost четырехэтажным deoparte. Pompieri scări nu a fost, dar a fost ușa din spate.
  
  
  Ușa s-a deschis.
  
  
  Și acolo a stat prima mea filiala. El, de asemenea, a văzut pe mine și a aruncat pe mine un scurt semn de vedere. Vedere de tipul "eu te înainte de văzut".
  
  
  Dacă aveți îndoieli, ar trebui să improvizeze. Ei, a venit la el și a zâmbit. Ne pare rau, dar eu caut casa Марсдена. Ei tras în jurul valorii de buzunar nota Roscoe și a făcut ca studiez ei. Aici se spune că trebuie să-mi fie casă număr de patruzeci și patru, dar eu m — am ridicat din umeri, — сорокачетвертого deloc.
  
  
  El покосился pe mine. 'Eu nu știu. Dar cel puțin tu nu vei afla ego-ul în stradă". Aceasta a fost prima dată când ei, a vorbit cu o clonă. Ei, am auzit alte vorbit, dar nu cu mine. Acum, acest lucru m-a impresionat. Toți au vorbit în limba engleză fără cusur, fără nici un accent. American accent englezesc. Ei au fost atent instruiți.
  
  
  — Ascultă, am spus eu, — poate-i folosi tău de telefon. Am o camera Марсдена..." din nou, Am umblat cu o notă Roscoe.
  
  
  El clătină din cap. "El este defect."
  
  
  — Oh, am spus eu. "Bine, mulțumesc".
  
  
  Nu-mi rămânea de făcut decât să iasă printr-o alee. Ploaia, acum mai puternic. El lovește trotuar și tare ecou trebuie acordată într-un interval îngust de trecere. Locul era sinistru. Aleea întunecată. Ploaie întuneric. Alunecos din cauza bruscă de ploaie. Ea și-a ridicat gulerul.
  
  
  Acest lucru nu a fost ceea ce am văzut sau auzit. Acest lucru a fost doar instinctul.
  
  
  Ei s-a oprit pentru a aprinde o țigară. El s-a oprit rivne la un pas de mine.
  
  
  Ei nu s-a întors. Ea a permis стилету aluneca în mână și și-a continuat drumul. Din nou a auzit cuvintele Tare: "Filiala criminal de prima clasa, — a spus ea, — trebuie să mă fi criminal de prima clasa".
  
  
  Bine. Deci, m-a urmărit. Între ecoul propriilor pași și барабанным de o bătaie de ploaie l-a putut distinge un sunet.
  
  
  Tunelul a fost înaintea mea. Ei, a intrat în tunel. Acolo a fost mai inchisa. Ei presat la umbra de perete și se uită în urmă, într-o alee.
  
  
  Nimic.
  
  
  Și totuși... nu mă gândisem la acest lucru. Părul de pe gâtul meu se ridică în picioare nu doar atât.
  
  
  Singurul sunet care se auzea era zgomotul de ploaie. Silențioasă ochelari de cal, a zburat printr-o nicaieri. Ea a lovit de un zid de piatra. Ei a fost redus și și-a schimbat sabia Вильгельмину. În acel caz. Nu am sperat că mă va ucide ego-ul. Ei de hotel scot din el mai multe răspunsuri. În acest stadiu de rezolvat încă un mort filiala va duce la un blocaj.
  
  
  Ei târât departe în umbra și-a scos haina. Ei spânzurat am o piatră în gemete. Ochelari de cal просвистела mimmo mine și mișcată de haine... Pe stomacul său a început să ne smulgem afară în jurul tunelului, în direcția de unde a venit glonț.
  
  
  Faptul că el nu este obișnuit ratezi. El a așteptat de la victimă предсмертных de sunet - "фух" sau "аргх". Tăcerea a activat emu pe nervi, dacă au avut. El a ieșit prin adăpost, de îndată ce a ajuns la intrarea în tunel. Ea a tras de mai jos și a lovit emu în mână cu un pistol. Nu de însăși mâna, iar în pistol, care a căzut pe pământ, El s-a întors pentru a ridica propriul ego. Ei, a sărit în sus și l-a atacat. În acel moment, când a ajuns la ei arme, sa отшвырнул ego-ul departe de ea. A fost greu de a lupta împotriva lui. El a fost bun. El știa fiecare truc pe care a cunoscut-o. El a fost un cuțit. Pur și simplu așa a fost acolo, și a fost trimis sincere meu de pliere dolar. Sa apucat de ego-ul pentru încheietura mâinii și a reușit să oprească mișcarea. Dar nu pentru mult timp. El a ridicat oricărui neam, și chiar nu mi-a lovit acolo unde acest lucru este foarte iritat. Ei, s-a întors și ușor aplecat înainte și i-a lovit pe mine în viață.
  
  
  Lovitură doborât de mine cu piciorul, și cu un cuțit chiar nu am la mine. L-a ridicat. Mea a lovit partea de sus ego-ul de pe bărbie cu tare лязгом dintilor. Acest lucru a încălcat ego-ul intenție. O lovitură de karate în ego-ul de mână cu un cuțit și l-a ego-ului, arma a căzut sincere între bolovani, într-un vârf în jos. Ea a continuat să păstreze ego-ul încheietura mâinii și oglindită ego-ul pe spate. El a încercat să scape de puterea lor prin primirea de judo, dar ei deja pregătit pentru ego-ul mișcare. El a alunecat și a căzut pe pietre ude. L-a auzit uscat trosnituri de oase. El a fost culcat, surprins privirea în sus. Ego-ul la picior a fost поджаты, el a fost încă în mintea și nu a simțit durere. Șoc pur și simplu au crescut toate aceste sentimente. Poate fi, picioarele lui au fost dezactivate pentru totdeauna. — Bine, am spus eu. 'Ei știu cine sunteți. Ei vreau să aud de la tine unele detalii. Cât de mult voi acolo?
  
  
  El a închis ochii și arogant a zâmbit.
  
  
  "O mulțime". -"Prea mult, pentru a ne opri".
  
  
  În cazul în care dumneavoastră de bază?
  
  
  Din nou, acest zâmbet. 'Mai departe. Într-un loc unde niciodată nu ne va găsi.
  
  
  Ei au făcut asupra lui un pistol. 'Bine. Vom începe de la zero. Și nu am nevoie de răspunsuri de tip "mult" și "mai departe". Ei doresc pentru a obține răspunsuri, de exemplu, cât de mult și în cazul în care. Așa că, mergeți mai departe.
  
  
  Ego-ul de fata a fost calm.
  
  
  — Altfel m-ai застрелишь?
  
  
  El clătină din cap. "Nu există nici o diferență între moarte și viață. Tu, locuitorii din Vest, nu înțeleg. Ei nu a putut. Prin urmare, ei deja mort.
  
  
  Aveți și un pic amenințări, atunci când cea mai recentă amenințare primește o astfel de reumatism. A fost o fundătură. Ei, de asemenea, a eșuat. Dar atunci, dacă nu am putut obține ceea ce hotel, întotdeauna am putut să încercați să obțineți o confirmare a faptului că, așa cum mi se părea, ei știut.
  
  
  — Dar tu crezi că alții vor fi încununate de succes. Că sunteți capabili de a ucide toate de o sută de senatori?
  
  
  Noi nu neapărat de a ucide ih toate. Suficient pentru a speria ih toți până la moarte. Pentru a provoca regate în casa guvernului. Dumneavoastră... Congresul, așa cum îl numesc ego-ul. Apoi, vom lua legătura cu dumneavoastră președinte, și toate se întâmplă așa cum ne dorim".
  
  
  Acum a venit rândul meu să manifeste un oarecare dispreț. — Se pare ca ai uitat ceva. De la acest președinte este străjerilor și destul de rigid sistem de securitate".
  
  
  El clătină din cap. — Se pare ca ai uitat ceva. Un astfel de sistem de securitate deja ocoli înainte. Și în plus, nu vom ucide ego-ul. Am doar intenția de a controla ego-ul creierului.
  
  
  Prin urmare, alexandru ih planul general. Paraliza Congresul și face de către președintele său marionetă. În condiții de haos în Congres actuala, serviciul va primi puterea nelimitată. Si CAEN va avea control complet asupra acestui lucru. Acest lucru nu a fost atât de imposibilă, după cum se părea. Străjerilor protejează doar de gloanțe. Și nu împotriva dumneavoastră omleta, complet modifică conștiința de droguri. Sau împotriva aspirina, care nu este aspirina. Acest lucru a fost tot ce au nevoie. Spun că Rasputin a fost împăratul de la ego-ul de putere. Dar astăzi, pentru a face acest lucru chiar nu este nevoie să fie Распутиным. Trebuie doar nevoie pentru a fi un tip cu droguri. De la regi din evul mediu au fost lor de degustători. Oamenii încearcă să educație și băuturi, pentru a se asigura că nu sunt otrăvite. Acest lucru a fost de lucru. Dar nu și acum. Prin urmare, atragerea lor strălucitoare cadrele didactice, abilități de conducători lipsiți de apărare. Planul KAHN a fost nebun. Dar acest lucru nu a fost atât de nebunește.
  
  
  Filiala și-a pierdut cunoștința. Sau cel puțin așa părea. Face mi-a rămas un pic. Oricum, nici mai multe informații nu am primit. Dar un lucru era clar: trebuia să moară. Sau toate aceste clic CAEN va veni după noi.
  
  
  Ei, m-am uitat pe statică a corpului. Ei, m-am gândit pentru un minut. L-am gândit ca cel mai bine i s-a muri. Ei, a plecat. Ei, s-a întors în tunel și a luat haina și stiletto, care a scazut. De acolo ei și-a continuat mișcarea de pe stradă.
  
  
  Tot ce am auzit a fost sunetul slab. Desigur, el nu a fost inconștient. El s-a întors și a ridicat arma.
  
  
  Și a împușcat în ochi.
  
  
  Prima clasa de omor.
  
  
  
  
  Capitolul 13
  
  
  
  
  Spectacolul "Spune mama" în Лирическом teatru, așa cum a promis, a fost "destul de amuzant, dacă vă plac astfel de lucruri". Lucru rău este că am, probabil, nu voi ego-ul pentru a viziona. Singurul interesant lucru a fost o fată, care se ocupă de вылезла de hainele lor. Janice Venus. Ei aminte de ei cu acele zile, atunci când numele ei a fost Janice Lemn.
  
  
  Janice Venus a fost светловолосой zeița, și, ca și cum ar fi ee ne chemau, cu o figură frumoasă. Cald a fost tovarășă de călătorie pe Riviera, probabil, cu cinci ani în urmă. Ne-am despărțit prieteni. Afacerea mea, și viitorul său au fost salvați de blând și bogat contele Хоппапом. El mi-a dat unele informații despre контрабандистах алмазова, iar Janice — o grămadă de алмазова. Când a fost ultima dată văzut ih în Nisa, acestea sunt de gând să se căsătorească.
  
  
  Cum arata acum, totul ar apărea un pic altfel. În timpul pauzei, ea a sunat și a primit mesajul înregistrat de Mace. În jurul valorii de faptul că uem a reușit să adune în подзорную conducta de alocare bună de cereale era de fulgi de ovăz.
  
  
  Este tot ceea ce ei acum a fost.
  
  
  Roscoe a anunțat că a numărat de trei pbx. Odin el în hotelul "Addison"; unul a fost încă de la Фезерстоуна, iar al treilea a fost în acel moment în "Old Vic", urmărind, ca și sir Laurence Olivier a jucat Hamlet. Lasat-i un mesaj "Spune mama", a fost destul de distractiv, dacă sunteți pasionat de astfel de lucruri.
  
  
  Ea s-a întors tocmai la timp pentru a începe pentru a începe actul al doilea. Serghei deja s-a stins, și (recipientul) Original, a trebuit să махнуть-mi mâna la locul meu. Orchestra a emis de la începutul anului pentru a doua oară.
  
  
  'Stiri?' — a întrebat ea în șoaptă.
  
  
  'Da. Există trei.'
  
  
  "Ei bine, trei? Sau chiar trei?
  
  
  'Da.'
  
  
  Ea помолчала. — Înseamnă doar șapte.
  
  
  'Da.' Ea dădu din cap. 'Până în prezent, dihor.'
  
  
  Orchestra a jucat piesa pe care a cântat Janice. "Această fată, — a spus Tara, ai cunoscut-o, sau acestea au fost semne de dragoste la prima vedere?"
  
  
  Nu am știut că am o astfel de simptome. — Deja am cunoscut-o, i — am spus. 'În urmă cu câțiva ani. Fată drăguță. Nimic mai mult.'
  
  
  Tara a ridicat o spranceana. "Ei bine, ea nu mai pare o astfel de fată."
  
  
  Probabil, ea a fost drept în acest sens. Dimensiuni Janice acum au fost 90-60-90.
  
  
  — Am fost doar prieteni, i — am spus. "Cuvântul meu".
  
  
  Tara s-a uitat la mine. — Spune mama sa.
  
  
  Apoi, spectacol ne-am dus în culise. Janice a fost cald. Tara a fost крута. Janice mi-a prezentat-ne cu noua sa dragoste, Mickey. Tara оттаяла. Toți patru am dus undeva să bea o bere.
  
  
  Într-un taxi acasă Tara mi-a spus: "Ai dreptate, ea este o fată dulce. Și a adăugat, destul de brusc: "nimic Mai mult".
  
  
  Există mai multe moduri de a afla, a deschis cineva usa ta, până când nu a fost.
  
  
  Din păcate, toată lumea știe aceste maniere.
  
  
  Mai ales acei oameni care încearcă să-ți deschide ușa, în lipsa dumneavoastră.
  
  
  Multumesc Ianuarie Флемингу aceste capcane cu mai multe părului a devenit cunoscut. Și orice un agent experimentat știe cum să facă acest lucru. Și alți autori spyware povestiri expus alte trucuri bun. Truc agent secret în faptul că ego-ul tactica rămâne un mister. Astăzi, la prețul de broșare fiecare copil — scuipa de Carter.
  
  
  Ei bine, Carter mai viclean.
  
  
  Și dacă, uneori, cred că am испорчу un lucru bun, iar pentru aceste câteva гульденов, gândiți-vă încă o dată. Faptul că cineva a înghițit momeala mea. Când ne-am întors în apartament, ea a dat seama că acolo a fost cineva. Sau chiar a fost. Ei gest l-a invitat pe Recipientul din nou să iasă și să aștepte meu de alarmă. Ei a luat un pistol și a deschis propriul castel folosind un șperaclu. Moale clic în loc de cacofonie sonoră лязгающей keychain. În interior era întuneric. Și a fost liniște. Această foarte tare tăcere, cauzată de faptul că cineva încearcă să nu fie acolo. Ei multă stors Вильгельмину în mână și a început să meargă cu atenție prin apartament. Cameră după cameră. Prin захламленную living, sala de mese și în cele din urmă, zonă de relaxare, senzație de rău, că prietena Roscoe nu a furat cat înainte de a pleca, deoarece aceasta pisica s-a agățat de spatele meu toc.
  
  
  Bine. Deci, oaspetele nostru a fost de așteptare în dormitor sau ascuns în suflet. Sau ego-ul nu a fost demult.
  
  
  Ei, s-a oprit de la dormitor. Acolo cineva a fost. Ei, am auzit ca el respiră. Urmatorul meu pas a fost o capodoperă de coordonare. Cu o mișcare a ei ș-a deschis ușa, a inclus sfânt și a avut ca scop.
  
  
  El a sărit din pat, ca o pâine cu prăjitor de pâine. Doamne, Nick. Aceasta este a ta de calificare urez bună dimineața?
  
  
  Ei lăsă arma și clătină din cap. — Nu, Roscoe. Dar e al naibii de bun mod de a saluta un glonț, dracu de curva. Tu știi că am putut să te omoare?
  
  
  A aruncat părul pe spate și căscă. Apoi zgâriat bărbie, cu ochii pe mine. "Voi, americanii, tot astfel, — a spus el. Ascultă. Acest apartament de iubita mea, nu? Deci, eu nu vreau cu tine vorbesc. Deci, am o cheie. Deci, ea a intrat. Deci, de unde aveam să știu că vei veni?
  
  
  Roscoe... — l vinde pe marginea patului, — ...în ceea ce privește aceste tăi metode de lucru... †
  
  
  El a ridicat mâna. "Nu predică. Nick. Vă rog.' El a luminat și am văzut că flacăra tremură ușor. — În Cazul În Care Recipientul În Care Se Află?
  
  
  Ei, a venit la fereastră și a depus hei semn.
  
  
  Nici predici, Roscoe. Cuvântul.'
  
  
  El a oftat. 'Cuvânt?'
  
  
  A.'
  
  
  "Foc".
  
  
  Votul este cuvântul.
  
  
  Ei, a bătut o țigară de прикладу pistol. — Este treaba mea, Roscoe, a fost durerea lui. Ești o umbră. Ei стреляю. Ceea ce înseamnă că merge în jurul valorii de o mulțime de oameni care sunt de planificare pentru mine pentru a trage. Și atunci, dacă ei nu rămân de veghe, ei vor reuși.
  
  
  Pif-paf, și ei mort. Dat seama?
  
  
  El a dat din cap și a zâmbit. — Corect, am spus eu. 'Acest lucru nu este amuzant. E al naibii de serios. Eu cred ca esti un geniu, Roscoe, dar mi se pare, tu devii prea incapatanat. În traducere, asta se numește că tu devii indiferent. Și aceasta este o modalitate foarte bună de a muri.
  
  
  Este de înțeles? El dădu din cap. Și nu a zâmbit.
  
  
  Ea a trebuit să se oprească. Dar, ca și toți predicatorii, de prea mult timp a stat în spatele său de catedră, și i-a pricinuit lui a fost doar o lovitură morală, de la care el nu a putut recupera.
  
  
  Roscoe a ridicat din umeri. — Bine, — a spus el. Ei bine, l-au mai auzit. Dar seara... tu ai zidit-o furtună într-un pahar de apă. †
  
  
  Tara stătea în ușă. "Deci, vei bea ceai.
  
  
  Ea a zâmbit. Una sau două linguri?
  
  
  Roscoe a zâmbit în reumatism. — Această tău un alt ratat chemarea.
  
  
  'Ce?'
  
  
  "Crearea de învățămînt militar filme".
  
  
  Tara заварила ceai.
  
  
  Motivul vizitei Roscoe a fost societatea Фезерстоуна, și el hotel ști ce să facă cu el. Mâine, din nou, să urmeze, sau cum? Da, i — am spus. "Continuați să urmeze. Avem nevoie să știm, atunci când aceste clone vor începe să funcționeze. Prea puțin se întâmplă; nu-Mi place. Și în timp ce ne uităm mai atent. Hai să vedem dacă putem afla ce se întâmplă în interiorul. 'Hmm. Ei pur și simplu nu știu încă, Nick. Îndoiesc.
  
  
  'Așa?'
  
  
  — Deci, ce crezi atunci faci?
  
  
  "Навещу Societății Фезерстоуна pentru o întâlnire cu draga mea matusa moarta Myrtle.
  
  
  — Vrei să spui pur și simplu conectați? Pur și simplu așa.'
  
  
  "Ei bine... aș putea să intre, dar cred că ar fi atât de împovărător, nu-i așa?"
  
  
  Roscoe s-a sculat. — Și asta vrei să-mi spui, nu glumă. Ați trecut tot acest drum?
  
  
  Dacă este tabara de la CANNES, tine firul. Ai destul de o față familiară, amice. Esti aproape la fel de anonim ca Nixon la adunarea democraților.
  
  
  "Am mizat pe faptul că departamentul de efecte speciale va da-mi o mască și potrivită de camuflaj poate ajuta.
  
  
  Roscoe oftat. "Departamentul nostru de efecte speciale, — a spus el — a murit".
  
  
  'A murit?'
  
  
  "Ei bine, știți... este într-adevăr un pic dureros... a fost o batrana, care a fost cândva a lucrat orașului ealing. Știți, această movie maker. Și... ei bine... ea a murit. Ei știu!' El a întrerupt-mă înainte de a ei a reușit să rostească măcar un cuvânt. Este amuzant, este ea, este un loc de muncă, și acest lucru este imposibil. Dar, mi-e teamă doar de a plasa london departamentul de AX.
  
  
  L-a făcut emu mergi nimic nu spun.
  
  
  El a spus. = "Poate ei acolo deci, voi merge?".
  
  
  "Îmi Pare Rău, Roscoe. Mi-ai mai mult nevoie de afara. Dacă odin în jurul valorii de aceste pbx va merge în Statele Unite, deci, un alt senator, va merge la morgă. Trebuie să ne dăm seama, că pun ceva la cale aceste abur.
  
  
  El a împușcat până mâinile în aer.
  
  
  'Atunci totul este în ordine. Ne-am întors noastre față de punctul de plecare. Tu du-te acolo. Așa că am putea, de asemenea, să vă întreb acum. Dacă tu mori, eu pot să-l ia această cravată?"
  
  
  Ei știu. Fii serios. Iar dacă serios, oameni buni, ce aveți de oferit?
  
  
  Ei propun — a uitat la noi, Tara, — mă duc acolo.
  
  
  Nu, a spus. 'Cu siguranta nu.'
  
  
  — Dar, Nick. †
  
  
  Nu.' Ei a spus.
  
  
  'Dar ...'
  
  
  Atunci mă aici nimeni nu ascultă. Nu. Acest thread.'
  
  
  
  
  Capitolul 14
  
  
  
  
  Așa că Recipientul în care se află, oricum s-a dus.
  
  
  Ei bine, nu destul de Tare. Nu Tara, "фигуристая roșcată". Фигуристых roscate prea ușor de observat pe o stradă plină de oameni, și prea ușor de a urmări în jos. O femeie a venit la recepție în ziua următoare, în casa de la numărul 41, a fost vechea fecioară cu мышиным persoană. Cu dodo-castani de păr, agatat nasul și un sac în loc de rochii. Costum, peruca si machiaj am avut, multumesc Janice și companii ", Spune mama." Daca Tara nu va reveni la teatru cel mai târziu la ora șapte, spectacolul nu poate continua - peruca și nasul a aparținut mamei sale.
  
  
  Electronic de înregistrare și cameră pentru ceasuri de mână au fost din AX.
  
  
  Banda a fost cel mai recent model - mic Sony cu baterii. mărimea портсигар și deghizat, astfel încât, de asemenea, a fost similar cu портсигар. El a fost gestionată de sunet, iar acest lucru a însemnat că el nu înregistrează тищину. La o viteză de 4,75 nu a reușit să înregistreze un sunet curat de aproximativ două ore. Prin rotirea butonului de volum până la capăt, el a putut înregistra pentru femei genți de mână, la fel ca la Tara. Mare deschisă холщовая geanta pentru cumparaturi.
  
  
  Dacă te-ai întrebat vreodată ce fel de nebun va vorbi cu cei morți, răspunsul va fi bogat nebun.
  
  
  Bibi Hodgson, de exemplu. Tara s-a confruntat cu ea pe drum (click). Bine. Așa că eu știu cine este ea. Dar Tara a declarat că, potrivit Vogue, această doamnă — "скваттер", un titlu care se poate obține numai atunci când ai cheltuit o grămadă de bani pe papuci balet și curele. În jurul ei femei, pentru care cheltuielile reduse încă înseamnă o rochie Dior. Doamna Hodgson primește banii de la domnul Ходжсона. dl. William A. Hodgson pe Hodgson s Real Estate Agents. Și ei știu cine este el. Agenții imobiliare Ходжсона dețin jumătate din Florida și o mare parte a insulei, pe care ei o numesc Manhattan.
  
  
  De asemenea, a fost doamna Wentworth Фрогг, care are în jur de patruzeci și cinci de milioane de dolari. Tara întâlnit ei în partea de jos în sala de așteptare. Ea, de asemenea, fotografiate în sine adoptiva. Victoriană camera cu canapele de pluș roșu și o mulțime de palmieri în ghivece. Tara a trebuit să completeze un formular. Câteva întrebări despre viața ei personală și de viață a decedat. Conform completat formularul, curent, Louise Ригг la Sankt-Louise, Missouri, în vizită la mătușa ei Myrtle Ригг. În secțiunea "motivul vizitei" Tara a scris: "pentru a Cere sfaturi cu privire la investi monumente". Ea nu știa de ce a scris asta. Ea a spus că acest lucru este doar că a venit aici, în cap.
  
  
  — Este de mare de bani, dragă? — m-a întrebat portarul. Și Recipientul în care se află a răspuns: "sunt Atât de mari, că asta mă sperie".
  
  
  Registratorul a zâmbit,
  
  
  Rațional est băiatul a condus-o în sus, în лиловую sala de așteptare plină de palmieri. Și a spus, hei, ce Sun Pin aranja o întâlnire. Sun Pin va veni la ea după o jumătate de oră. Și în timp ce, poate fi, ea ar putea fi un pic de a citi un jurnal. Poate bei o ceașcă de ceai? El a dispărut și, după o clipă, s-a întors cu o ceașcă de abur. Tara a luat-o, și băiatul a dispărut din nou.
  
  
  Ea doar am așteptat un minut sau două, apoi a deschis ușa. În hol, nimeni nu s-a văzut. Dimpotrivă, în spatele unei uși închise, a venit beat de sex feminin râsete. În jurul valorii de început a doua zi venea de zumzet slab. Medium, care gemu a cădea în transă. A treia și ultima ușă a fost etichetat ca "a se Odihni". De acolo nu ne-a fost de sunet. Tara și-a încercat a-l deschide. Acesta a fost blocat.
  
  
  La vasta de genți de mână, ea a luat o scobitoare și o bandă de plastic. Ea nu s-a obișnuit și a lucrat de mântuială. Dar de pași pe scări, nu a fost, și în alte două camere, nimeni nu intra în el. În cele din urmă ea a deschis ușa.
  
  
  Ea a închis-o pentru sine și огляделась. Acest lucru a fost mică albă de birou. Au existat o serie de chiuvete, frigider mic, dublu aragaz cu fierbător de apă. De-a lungul pereților stat din sticlă, vitrine. Într-una din întreaga aveau toate tipurile de ceai. ceai verde. musetel. Lapsang Souchong. Pe raftul de sus ușor stătea colectie de cesti de ceai cu flori roz și albe flori. Ca și cea din paharul pe care un băiat a adus hei. Într-o altă vitrină, în celălalt capăt al camerei, stătea o colecție de sticle maro. Fiecare conținea un fel de pulbere granulară. Pe etichete doar a fost scris "A", "B" sau "H". Într-un alt set de sticle a fost lichid, iar pe raftul de jos a pune de ace hipodermice.
  
  
  Vitrina a fost blocat.
  
  
  În chiuvetă a fost folosită la ac. Tara a ridicat ego-ul. În nen încă a rămas câteva picături de lichid. Este ușor впрыснула ego-ul în gol flaconul l, situată în apropiere. Ea понюхала flaconul l. Science computer adânc în conștiință пробежался de mai multe mii de cartele perforate și a emis reumatismului mai puțin de o secundă. Ea сунула flaconul l într-un sac și s-a apropiat de o zi.
  
  
  În hol s-au voce.
  
  
  Ea a oprit.
  
  
  — Deci, miss Alice. Nu vă faceți griji. Nimic nu se va întâmpla — aceasta a fost o voce masculină. Cu mare гнусавым accent asiatic. El a vorbit ca și cum ar fi vorbit cu un copil. Accentul pus pe fiecare silabă separat. "În plus, nu există nici o ostilitate, îți amintești?"
  
  
  Alice mi-a răspuns vag. 'Da. Ei știu. Răul există cu... dar uneori mă întreb...
  
  
  — Nu fi surprins, miss Alice. Crede-mă. Tatăl tău, de asemenea, a avut încredere în mine. Încă...
  
  
  Îți amintești că ți-a spus ieri?
  
  
  Alice a oftat. Da, Ian. Ea încredere în tine.'
  
  
  — Bine, — a spus el. — Așa-ți amintești, ce să fac?
  
  
  — Nimic, răspunse ea cu o voce slabă.
  
  
  'Nimic. În acest fel.' Apoi a fost o mică pauză. "Ei bine, atunci de ce nu te duci în sus și de a nu face acest lucru?"
  
  
  Probabil, ea dădu din în reumatism. Site-o pereche de pași urcat pe scari. Un alt cuplu a făcut doar câțiva pași. Mâna a bătut la ușă. Ușa s-a deschis. Pe fundal beat doamna a continuat să vorbească. "Oh, dragă, dragă Robert." Într-un fel de trist cântec.
  
  
  'Ei bine?", a spus un bărbat.
  
  
  Uem a răspuns femeia, cu un glas. 'Cum v-ați dat, el se uită la stele. Cel mai târziu mâine.
  
  
  "Încercați să obțineți acest lucru astăzi. Se poate, avem nevoie de mâine.
  
  
  'Bun. Apoi, lasă-mă în pace.
  
  
  Ușa s-a închis, și de sex masculin shaggy ecou remarcabile pe scări.
  
  
  Tara am așteptat până în hol, din nou, nu a fost liniște. Ea s-a grăbit înapoi la biroul său scaun. Ea s-a uitat la un ceai rece, care a lăsat neatins. Ea понюхала. Acest lucru a fost un ceai.
  
  
  Ea a luat jurnalul. Ușa s-a deschis.
  
  
  Femeia era îmbrăcată în kimono negru. Acoperit de dimensiuni considerabile corpul semnificative выпуклостями. Nu nah a fost scurtă pentru bărbați îngrijirea și severă față. Ea a vorbit размеренным, o voce răgușită.
  
  
  Numele meu este Somn Pin. A apărut o eroare. Eu nu pot să te iau de azi. Poți reveni mâine? Este mai mult ca un ordin. Mâine la ora două. Ea scurt lăsă capul, nu permite ochilor să participe. Au alunecat mimmo Tara, ca negre proiectoare.
  
  
  Tara s-a sculat. 'Dar ...'
  
  
  În două ore.' Când Tara a fost descendent pe scara, a chemat-o pe ea. "Mătușa ta va fi acolo, atunci."
  
  
  Recipientul în care se află oprit de înregistrare și s-a întors spre mine. — Louise Ригг va vedea vreodată pe Myrtle? Mâine, în același val, și tot ce faceți este să auzi".
  
  
  Ea a fost foarte mulțumită de mine. Ea este barbotat de emoție. Acest lucru a fost Хансье Brinker, care și-a găsit o gaură într-un dig și acum blocat în nah degetul mare, pentru a salva țara de la un uriaș dezastru. Ea a fost atât de al naibii de fericit că-mi place să-mi vorbească hei, că ea, în general, nimic nu a fost cunoscut. Numai imaginile pot avea o oarecare valoare. Roscoe a luat folie pentru developare. În dimineața următoare, vom obține reumatism.
  
  
  "Aș vrea să aveți din nou a fost o imagine ce ego-ul este numele care a stat de vorbă cu Alice".
  
  
  — Jana?
  
  
  Da. Ego-ul vocea suna ca vocea celebrului agent CAEN.
  
  
  Ochii Proprie semnificativ. — Vrei să spui că ceilalți oameni, nu la ce? Și cel нарколог? Așa că nu este destul de ceea ce am putea numi copiilor o distracție inofensivă.
  
  
  Nu chiar.' Ea a zâmbit.
  
  
  Ce a fost în acest seringă? Пентотал?
  
  
  Ea și-a lăsat gura. — Cum ai aflat? Ei l-au părăsit în cele din urmă.
  
  
  I-a zâmbit. "Ascultă, dragă. De doisprezece trucuri, care au pentru umflare bogate cep, de la ei de acolo de unsprezece. Пентотал de sodiu - este un ser de adevăr, nu-i așa? Deci, ei dau aceste doamnelor o șansă bună de a pre-напоив ih acest ceai, doamnelor și spune-le tot ce vor să știe. Tot felul de detalii despre ultimul ' n prea iubitul lui. Apoi cuvânt cu cuvânt медиумы se repetă acest lucru mai târziu. Se pare foarte convingătoare discursul. Aceste doamne nu-mi amintesc de ceea ce ei le-au povestit. Aceste doamnelor ошарашены. Și recunoscător și generos.
  
  
  Gura de Tare s-a format în беззвучное "Despre".
  
  
  "Cu el este legat de o serie de alte avantaje. Dacă acest adevăr compromite, există întotdeauna posibilitatea de șantaj. Și dacă în afacere este implicată suficient de bani, fantoma spune obiectivelor ce să facă cu ei. Ce ar fi acest lucru ne-a fost de caritate, acțiuni, contul în bancă elvețiană — puteți fi siguri că acestea sunt greblat în bani. Tara arata растерянной. "Dar ce legătură are asta cu KANG?"
  
  
  'Nimic. Acest lucru este corect. Cred că acest lucru peste tot din nou Nassau. Фезерстоуны se ocupau cu fraude, KANG a aflat despre acest lucru și шантажировал ih. Probabil, exact la fel ca și cu Бангелем. Mi-a venit în minte, că Бангеля și Фезерстоунов a fost încă un ce comun: ambele sunt tranzacționate de droguri.
  
  
  Ea a spus hei:
  
  
  "Deci, KAN a putut merge pe același drum, pentru a obține în interiorul. Amenințat că vor opri ih suport, dacă acestea nu primesc o parte din venituri, plus mai multe servicii. Servicii, cum ar fi, poate, furnizarea de locuințe клонам.
  
  
  Ea clătină din cap. 'Ba.'
  
  
  Ei, a ridicat din umeri. 'Fermecător. În condiții de siguranță. Dar păstrați inteligența dumneavoastră în sine.
  
  
  Deci, nu ne apropiem de stat major al acestor pbx. În plus, noi nu suntem aici pentru a rezolva misterele societății. Nostru de activitate: ih de lichidare.
  
  
  Ea tremura un pic. — Este mai moale cuvânt, decât uciderea, nu-i așa?
  
  
  Ei, m-am uitat pe nah. Ea a fost așezat, aplecat sub picioare, pe mătăsii scaun în dormitor. Pe ea a fost de culoare roz pal costum, și ea părea alb și roz și netedă ca mătasea. Ca unul în jurul ei de fete, care închid ochii la filmul lui Sam Пекинпы. Ca unul în jurul valorii de acele fete care plâng în Fove Story.
  
  
  Ei, clătină din cap. - "Riscul de a parea banal... dar că, de fapt, delle face o fată ca tine, la această muncă?"
  
  
  Tirbușon обеспокоил ei. Ea a studiat unghiile lor. Lungă perioadă de timp. Ca și cum ea niciodată ih înainte nu l-a văzut. -- Ei bine, -- a spus ea în cele din urmă, -- e... poveste lunga. Ceva timp în urmă... e, sa întâlnit... bărbat.
  
  
  Cu mult timp în urmă. Ei a avut loc medii a tuturor candidaților, ca cea mai bună, iar apoi, pentru... acestui om... am trecut la AH... Am - ei bine, nu contează. Acest lucru a fost în timpul lui Johnson, când războiul din Vietnam, din nou, a ajuns la apogeu. Ei bine, eu... a semnat. Ea a aruncat capul pe spate și distractiv mi-a zâmbit. "În plus, ea s-a gândit că ar fi foarte interesant și romantic în fiecare zi pentru a lucra cu astfel de oameni, ca James Bond".
  
  
  "Nu uita să menționez Nick Carter?"
  
  
  Oh, a spus ea. "Eu nu sunt curajos viseze despre asta".
  
  
  Ei, a trecut prin cameră și sel de lângă ea. Ei i-a luat bărbia în mâinile lor.
  
  
  Ascultă, i — am spus. "Am realizeze câteva intampinati de dorintele dumneavoastra".
  
  
  Hmm.' Ea de ce nu s-a uitat la mine. — De unde știi că am visat?
  
  
  Bine, am spus eu. — Dă-угадаю. Ei, a închis ochii. "Vrei liber să plutească în aer și să facă dragoste acolo".
  
  
  Mmmm... — a rămas pe gânduri. 'Interesant. Dar, poate, prea mult vant.
  
  
  Atunci totul este în ordine. Ce zici... ce zici de un muzeu. Acolo au pat în secolul al - vechi cîrciumi. Am putea aluneca dincolo de draperiile de catifea și выцарапать aceste nume pe bordura, când vom termina.
  
  
  Îmi place acest lucru", — a spus ea. "Dar muzeul nu se deschide până la zece dimineața". Ea sa uitat la mine. — Ești de acord cu ideea mea?
  
  
  Ea a fost de acord.
  
  
  In cada cu spuma.
  
  
  In cada cu spuma?
  
  
  "Într-o cadă cu spumă".
  
  
  Ascultă, o pot recomanda. Având în vedere bule și tot ce este legat de aceasta, este curat, curat sex. Pur si simplu nu ar trebui să încerce acest lucru într-un astfel de caz. Cel puțin, dacă ești meu de creștere.
  
  
  Ea de uscat mine. Cu mare, moale, un prosop cald.
  
  
  — Vreau să te întreb, cât de mult, i — am spus.
  
  
  Despre ce?'
  
  
  Ea a făcut mai multe lucruri interesante cu acest prosop.
  
  
  — Nu contează, i — am spus.
  
  
  Corecte fată de gunoi, de asemenea, nu toate așa de rău. Aveți, de asemenea, nu trebuie să te îmbraci pentru a configura alarma la momentul potrivit. Nu cu doi oameni care se plac, un prieten, un prieten și un alt sex. Problema este că niciodată nu durează destul de mult. Dificultățile revin.
  
  
  Ei, dat la o parte și luminat. — Ei, hotelul te întreb... — Am lasat un inel de fum. "Există în limba chineză cuvântul, de genul, "oh, tove, wow"?"
  
  
  Ea a petrecut un deget în părul de pe pieptul meu. Nu vrei să schimbe subiectul, draga? Sau esti hotelul încerca pentru a juca o scenă în cada în chineză?
  
  
  Ea a explicat cântând hei Alice Featherstone. Tara нахмурилась. "Ah, coarda, wow?" Ea a ridicat din umeri și a gândit un minut. "Ha. Stai o secundă. - Ai spus că e un cântec. Ea dădu din cap.
  
  
  'Hmm.' Ea s-a sculat din pat. 'Nu pleca.' Ea a apucat-o rochie și s-a dus în camera de zi. Din nou am auzit ca banda de rulare.
  
  
  Ea s-a întors zâmbind. La nele au fost aceste cuvinte. — Mi-am dat seama, cu mândrie, a spus ea. "Tao".
  
  
  "Tao? Cum este Tao, el chineză antică de religie?
  
  
  Ea dădu din. Ih seară de rugăciune este o cântând: "O, Tao! Despre Tao! Există toate șansele ca acest lucru sună ca "Oh, тауве, wow". Dacă ai fi știut că tu asculți.
  
  
  Ea плюхнулась înapoi pe pat și ondulat клубочком, legați cu mâinile de genunchi. Ea a fost destul de sigură pe sine. Desigur, cea mai bună explicație, care i-a inventat încă un dihor, a fost destul de dubioasă teoria cu privire la faptul că Alice, obsedat permanent de tracțiune la corzi și вилянию.
  
  
  Tara просияла. "Oh, Nick. Perfect. De fapt, toate. Ei Физерстоуны, care trăiesc ca un pustnic - taoisti - asceți. Iar în ceea ce privește vorbesc cu cei morți. Taoistii - mistica. Iar ei de blestem, care le-a rostit la adresa miss Мэйбл, de exemplu, taoisti este fanatici. De asemenea . Ea a făcut o pauză, ca Болтини, anunțând despre Volatile Валлендах. Și Alice, care se ocupă de tot repetă că rău net. Oh.' Ea a lovit de un pat. "Ei bine, se presupune că acest filiala, care îți spune că moartea și viața sunt unul și același. Este atât taoiste idei. Cum se văd, toți să fie una. Binele și răul, viața și moartea. Toate acestea, din nou, devin una în marea Unitate a Tao".
  
  
  Ei, clătină din cap. "Acest lucru înseamnă aproximativ același lucru, cât de Mare Tocător Electric de pe cer".
  
  
  Ea a oftat și поморщилась. "Tipic filosofic ideea. Dar nu e rea.
  
  
  L-a îndoit piciorul. 'Mai departe?'
  
  
  "Ei bine... pentru că ei cred că răul nu există, ei nu fac nimic pentru a opri ego-ul. Nu-i faci nimic, și totul va fi ca pentru totdeauna. Este ih mare motto-ul.
  
  
  'Em-m-m". acest lucru poate fi adevărat pentru Alice. dar nu pentru pbx, CANNES acum nu este destul de ничегонеделание".
  
  
  Ммммм. Nu știu. Oamenii interpretează religioase doctrina într-un mod ciudat. Doar uita-te la Inchiziție. Sau aceste război fără sfârșit pentru Sfântul Graal. Ei nu ar exclude o posibilă relație.
  
  
  L-am gândit cu privire la coerența și a respins această posibilitate. Politica site-religie pe aceste meleaguri. Iar dacă cineva poet de seară de rugăciune, atunci este mai mult ca "Despre Mao", decât pe "Despre Tao".
  
  
  Ideea este de — a continuat ea — că voi putea să vorbesc Alice. Dacă ea într-adevăr даоска, ea nu va umbla în jurul cozii. Poate fi, ea va fi capabil de a-mi spune multe despre ceea ce se întâmplă în casă. De fapt, ea poate da toate răspunsurile.
  
  
  Ei obosit și-a petrecut mâinile la ochi. "Sper că nu ar trebui să drămui pe cuvintele pe această temă, dar nu ați întoarce în casa aceea".
  
  
  Ea a primit acest зеленоглазый vedere din nah.
  
  
  Ne-ar s-au cheltuit o mulțime de cuvinte.
  
  
  Și de ce nu?'
  
  
  Prin el dintr-un singur motiv, că ei, ca doar ei vor observa tine, накачают пентоталом, și le tot spui . Folosește-te de mintea ta, Recipientul în care se află. Acolo este foarte periculos. Nici nu știm cât de periculos este, până când nu definim aceste fotografii. Așa că stai departe de ei. - Ai făcut partea. Suntem cu Roscoe mai departe pentru a investiga faptele, Alice.
  
  
  Și cum ai de gând să facă acest lucru, dacă ea nu iese?
  
  
  Ei bine... atunci ne pentru totdeauna obține în interiorul.
  
  
  Ea s-a sculat din pat și a început furios plimbe prin cameră. Dar este atât de prost. Și ai pierdut atât de mult timp din cauza asta. În plus, este chiar mai periculos pentru tine. Am deja un permis de intrare. Ziua de mâine. În două ore.'
  
  
  Ea a fost de dreapta. Ei au comis o greșeală, pe care niciodată nu a făcut înainte. Ea a luat o decizie emotionala. Mai mult decât orice ei de hotel de a proteja ei. Și acest lucru a fost înțeles greșit. Emoțiile nu sunt permise în munca mea. Vă lăsați ih pe zi, ca doar la inceput.
  
  
  Ei, a fost de acord că ea va merge. Două condiții.
  
  
  În primul rând: pentru a ne mai întâi să ne clarificăm cu fotografii. Dacă acest loc a fost prezenta un bastion de agenți CANNES, ea ar fi acolo, nu a plecat. Ea a fost de acord.
  
  
  În al doilea rând, suntem cu Roscoe așteptau ee în макробиотическом restaurantul de peste drum, și au păstrat legătura cu ea prin microfon. Dacă am auzit ceva de genul parola, am putea veni în ajutor.
  
  
  Ea a fost de acord. Apropo, cu oarecare surprindere. "Ei bine, Nick, am și visat nu pot, că ar fi în caz contrar. Nu că ea a fost frică, a spus ea, — eu doar... s — a gândit, la un moment dat, — mi-e teamă.
  
  
  
  
  Capitolul 15
  
  
  
  
  Acest lucru a fost nasol zi. Ei порезался în timp ce de ras. Recipientul în care se află ei au scăzut oglinda. De cafea a fost prea slab. Și ploaia. Aceasta a fost o parte bună.
  
  
  La unsprezece ore de Tara a iesit din casa. Ea hoteluri timp накраситься și să se îmbrace, pentru a ajunge la Фезерстоуна mai devreme. Ea a sperat să se strecoare în sus, la situat în camera de așteptare de la etajul al doilea, pentru a se întâlni cu Alice Featherstone.
  
  
  Meu de telefon Мейсу la ora 11 și s-a întors încă o lovitură. "Îmi pare rău băieți, au spus membrii trupei, în continuare, nici o acțiune".
  
  
  Ea a sunat la un magazin de ceai Lightfoot, și mi-a spus ca comanda mea nu va fi gata până la prânz. Nu aveau curieri.
  
  
  "Oare eu nu pot obține ego-ul?" Ei au spus da. Acest lucru a fost complicat de comanda.
  
  
  Acest lucru a însemnat că fotografiile care Tara a făcut în The Featherstone s, nu a fost la fel de simplu de identificat. Au trebuit să trimită ih de la Washington. Probabil. În orice caz, ei primesc reumatism la prânz. Mai este timp suficient pentru a te conecta cu Recipient în teatru, dacă este nevoie. Ei au venit prin apartament și a plecat pe străzi. La o oră l-a întâlnit, Roscoe în макробиотическом restaurant. Ea a decis mai întâi decât o gustare.
  
  
  Fără zece, doisprezece ei a fost într-o ceainărie magazin Lightfoot. Mic murdar de presiune medie și mic magazin pe primul plan etaj de clădiri dărăpănate undeva în Soho. Pereți din podea până în tavan au fost увешаны rafturi uriașe bănci de ceai. Ferestre, ies pe stradă, de asemenea, au fost marcate de stive de ceai.
  
  
  În spatele tejghelei stătea un om lipsit de rușine în поношенном maro șorț. El s-a uitat pe documentele mele și dădu din cap. El a luat o cutie de pe raft și a pus-o pe tejghea. El a început să заворачивать ego-ul în maro hârtie de ambalaj.
  
  
  "Eu, uh... hotelul ar putea folosi ego-ul aici," am spus.
  
  
  El clătină din cap. — Magazin de greu de potrivit pentru a face acest lucru, nu-i așa?
  
  
  — Dar poate fi, de sus?
  
  
  El a uitat suspicios la mine. — Nu știu, a spus el. — Am nevoie să-l verificați. El a venit la casa de bilete și apăsat N-3. După câteva clipe, telefonul a sunat de două ori, apoi a tacut. — Bine, a spus ea. A apăsat butonul de sub tejghea, și o mică parte din peretele din spate отъехала.
  
  
  Gaura mi-a dat acces la scări înguste, lider local marelui stat major, AH. Scara ducea într-un mic неряшливую adoptiva. Două portocalii de plastic scaun, scaun, заставленный camere "Ceai teritoriul marea barents" , și mare ponosit scris scaun. La masă stătea întunecat minunat, жующая gumă. Ea a interesat-a uitat la mine, a încetat să mai mestece și скрестила picioarele în cealaltă direcție. Din partea dreapta nah era încă o ușă. Sfânta sfintelor. Ei, m-am uitat la ceas. Au fost douăsprezece ore. Ei, pune ambele mâini pe un scaun, și ușor aplecat înainte. — Vreau să vorbesc cu Dolores, i — am spus.
  
  
  Ea a făcut destul de o fata de poker. Ei высветил actul său de identitate. În ochii ei în cele din urmă a apărut o înțelegere, și ea dădu din. "Nu stii nimic sigur în acest magazin de ceai", a spus ea. "Ai nevoie de Dolores sau mesajul tău?"
  
  
  "Un mesaj, i - am spus. A apăsat câteva butoane de pe telefon, atunci când ea a început să decomprima un borcan cu ceai. Ea mi-a întins-tub. Acolo a fost înregistrat pe peliculă un mesaj de la Roscoe. "Ne vedem într-o oră". Apoi, din nou Mays: "îmi pare Rău, oameni buni, nici o acțiune".
  
  
  L-a deschis de bancă și vinde pe un scaun. Fiecare fotografie a fost ușor atașat la calculator hartă. Dragi jirinovski doamnelor Mrs. Hodgson și Фрогг au fost recunoscute ca atare. Secretar Фезерстоуна a contribuit la concedierea Agnes Crown, fostul secretar Скотленд-o Curte, pentru că unele documente, care nah, au fost au fost furate de acolo. Nici o dovadă a implicării ei așa și nu a fost găsit. "Neglijență" a devenit cauza ei demisia. Cu toate acestea, ea a ajuns sub suspiciune. Băiatul, care a adus (recipientul) Original, ceai și și-a petrecut-o în primire, a fost Pam Cal, un tânăr terorist, specialist în război psihologic. Este deosebit de bun în psihotrope, de medicamente. El a fost principalul anchetator, CAEN. Undeva în Asia și-au pierdut ego-ul în minte. Multumesc fotografie Proprie AH ego-ul actualizat datele din arhiva. În cele din urmă, nu mai puțin important, a fost Song Pin. M-2. Criminal de clasa a doua. A început clasa a doua nu a însemnat că ea a fost rău. Acest lucru nu a însemnat nimic, cu excepția faptului că ea a fost criminal. Și toate acestea feministe, care acum se supără pe bărbați, trimiteți plângerile lor Mao Tse дуну. Sun Pin a fost rău matusa. Judecând după informatic harta, ea a fost un specialist în complicațiile fizice ale torturii.
  
  
  Ei, a sarit la telefon și a sunat la teatru.
  
  
  Recipientul în care se află deja plecat.
  
  
  L-a lovit pe tub atât de mult încât scaun затрясся, și a spus că vreau să Dolores. "Dolores personal. Și rapid! Secretar accelerat de mestecat până la patru-patru ori și a apăsat câteva butoane. Ușa din dreapta nah deschise ușor, astfel. "Nu veți fi dor de Dolores, — a spus ea. Acesta este site-fată de panouri.
  
  
  Fata de la distribuție scut a fost ridicat, мешковатым un bărbat cu păr cărunt de păr, demult mort cămașă și epuizat de o persoană.
  
  
  Ei a spus. - "Dolores?"
  
  
  El a oftat.
  
  
  "Uite, — a spus el și a rupt o ureche de la o pereche de căști.
  
  
  — Ei Carter, i — am spus.
  
  
  'Oi.' El și-a miscat ochii un pic mai drept.
  
  
  Ea a spus emu transmite Roscoe urgent un mesaj. Planurile s-au schimbat. Am avut de a intercepta Recipientul înainte ca ea să intre în vizuina leului. Ei întorc într-un apartament în cazul în care ea va veni. Acum el se îndrepta în макробиотический restaurant. Dacă nu aș fi putut să o întâlnească, l-ar fi întâlnit cu el acolo, în a doua jumătate.
  
  
  Ea a luat un taxi și s-a întors în apartament în timp record. Tara nu era acolo. Tot ce am putut face este să așteptați. Dacă nu ar fi fost la teatru și nu aici, ea ar putea fi oriunde. Iar Londra este un oraș mare. Prezentul motive pentru panică nu a fost. Înainte de a ei a văzut Roscoe, am fost la decizia de timp pentru a avertiza ea. Chiar dacă acest lucru a fost în ultimul moment. Cu toate acestea, ei, m-am simțit un pic ciudat. Ea a continuat să meargă în gol apartament. Ploaie nervos bătut la fereastră. Cu următoarea stradă venea de slab zumzet de jazz. Cu cea mai străzii venea geme de mașini. Undeva de mare pentru totdeauna de mine a zburat avionul. Pisica a suflat peste ei. Ceasul este bifată.
  
  
  Ei, hotelul toate demoleze. Unic ceas. Poate fi, de a opri timpul. Sau, poate, pentru că au emis, nu sunetul care l-hotel auzi. Sunetul Ambalajelor primite de la ușă. Întreg, oribil de timp, dacă nu se întâmplă nimic, ea tot amenință întâmpla imediat, și nu așa.
  
  
  Într-o oră de ziua ei formează numărul. Ei au primit reumatism Roscoe la mesajul meu. Apoi trei semnale sonore și un grup de Mace: Sonny, baieti. Încă nici o acțiune.
  
  
  Ea a închis telefonul. Ei frecat ochii și frecat gâtul. Acolo din nou ужалило. Ei a încetat să frecați. De ce mi i-a avertizat pe radarul meu? Ei, m-am uitat pe perete. Apoi la telefon. Ea a ridicat din nou receptorul și formează numărul.
  
  
  Roscoe: Taci. Nicky. Vom găsi ei.
  
  
  Bi-și, bi-și, bi-i. Irina: îmi pare Rău, oameni buni. Încă nici o acțiune.
  
  
  Ei ținea un tub un pic mai departe de ureche.
  
  
  Acestea au fost ele cele mai de cuvinte care Mays folosit de două ori!
  
  
  În fiecare oră, el a dat un mesaj nou. Desigur, el, probabil, nu ar fi putut gândi la nimic mai mult, dar repeta tot nu ar strica emu. În fiecare oră, în ultimele câteva zile, el a venit cu un fel de ciudat raportul sau material informativ cu privire la ceea ce mănâncă în sat. Iar dacă el nimic nu a putut veni, el încă mai vin cu matt.
  
  
  Din nou i-am dus receptorul la ureche... Ei asculta cu atenție. "Imi pare rau baieti. Încă nici o acțiune. Da! A vota este! În ego-ul-în ultimele cuvinte sunt auzite slab marait. Un avion care a zburat. Acest sunet a fost înainte. Acolo a fost ceva deformată.
  
  
  I-a sunat Dolores. El a confirmat că unul și același mesaj a fost acolo timp de trei ore. Nu, a spus el, el nu a găsit acest lucru suspect. El doar a crezut că Maes hotel gluma, folosind același mesaj din nou și din nou.
  
  
  Ea a vorbit despre emu avion. Pentru o clipă el a fost mort. 'Dumnezeul cel atotputernic.', a spus el. 'Ai dreptate.'
  
  
  Am Mace nu a mai avut. Ei a fost undeva între furie și panică. Furie pentru că am fost atât de fascinat de securitate Proprie, că și-a pierdut din vedere ih adevăratele intenții și nu a devenit cunoscut despre mesajul Mace înainte. Toate speranțele noastre "constelația astăzi de acest caz", s-au bazat pe послеявляется Chen Lee Brown, послеявляется, care a fost de a duce la un laborator de clonare și de la Lao Цзэну. Dacă el a făcut deja pasul, orice speranță este pierdută. Noi niciodată nu vom găsi acest cuib de pbx. Ne-ar fi niciodată nu ar fi putut opri ih. Dumnezeu va pedepsi pe mine pe această curva, care se ocupă de mi s-a urcat sub piele.
  
  
  — Bine, i — a spus Dolores. "Intenția este după cum urmează. Am nevoie de un elicopter, care va fi capabil de a livra mine acolo. Окажи Roscoe ajutor suplimentar și...
  
  
  — Tu gluma? — a întrerupt el de mine. London birou nu este atât de mare. Nu avem ajutor suplimentar — cel puțin, pentru ceea ce aveți nevoie.
  
  
  — Un elicopter?
  
  
  "Este încă în curs de desfășurare".
  
  
  'Bine. Atunci spune-Roscoe, pentru a shell odin. Și costea lui Dumnezeu, spune-emu, pentru ca el a fost atent!
  
  
  'Ascultă. În locul tău, ei nu ar fi fost îngrijorat despre Roscoe. Uneori, el poate fi un pic pedant, dar nu atunci când în joc este propriul ego viața. El este prea iubește viața.
  
  
  Ei oftă. "Să sperăm."
  
  
  Elicopterul a trebuit să mă ridic în a doua jumătate în Hyde parque. Orice-ar fi surprins, dar nu e treaba mea. În orice caz, ei vor vorbi despre acest lucru în termen de câteva zile. Ei spălat Вильгельмину și din nou încărcată sq. Sa bagat stiletto înapoi în teacă și a introdus încă o gazelor bomba. Norocosul Pierre, atât de sincer la mijloc.
  
  
  Ei pus pe pelerina de ploaie și a ieșit afară în ploaie.
  
  
  
  
  Capitolul 16
  
  
  
  
  Roscoe-am uitat la ceas. Era două fără cinci. Tara mi-a spus că va merge în "Featherstone" în a doua jumătate.
  
  
  El nu a vrut părea prea suspicios, выбежав în jurul restaurantului, ca un nebun. Așa că el a plătit, a luat un ziar și stahl citi în pridvor. Ploaia s-a dus puternic. Așa că persoana care citeste de la intrarea, nu va sta. Probabil, el a crezut despre uitat зонте.
  
  
  El trebuie să fi văzut Recipientul, atunci când ea a apărut de peste drum, din cauza unghiului. Ea nu a fost văzut de ea. Nu nah a fost o umbrelă, și el a furnizat necesare ochelari de cal, care limitează o recenzie.
  
  
  Roscoe a venit la ea din partea mea de strada. A trecut mimmo băcănie. În afară de cizmar. Mimmo alee. Probabil, el nu сводил ochi cu Tara, de aceea nu a observat un barbat. Probabil erau doi bărbați. S-au apropiat de el. El, probabil, nu a fost avertizat de faptul că bărbatul nu a folosit un astfel de bun negru umbrelă de ploaie. Și încă un dihor ținut ego-ul pliate în mână.
  
  
  Cel puțin, aceasta era o chestiune de cum ne-am apoi de sine este reprezentată.
  
  
  Lins spre seară, am găsit trupul Roscoe. El a fost pe o stradă laterală. Ego mâinile încă agățat de o mare de negru umbrelă, ascuțit ca un brici vârful căruia вонзился emu în plierea dolar.
  
  
  
  
  Capitolul 17
  
  
  
  
  Elicopterul a aterizat pe zone umede câmp, la aproximativ un kilometru de casa. Am fost într-o mare de Fiat 130. Șoferul mi-a dat cheile, mi-a arătat direcția corectă și sel lângă mine. Alături meu scaunului șoferului. Apoi ne-am tot dispersat în direcții diferite.
  
  
  Ploaia s-a oprit, și peisajul засиял ireal galben-verde. Unul din aceste lucruri de culori, cu picturi Констебла. Acesta a fost unul în jurul valorii de peisaj fabulos, cu cabane și hoteluri timpuri Richard Львиное pliere dolar. Ei, a simțit cum sângele meu fierbe la acest universal de apel. De bună voie. Cruciadă. Ei sel în mare Fiat pentru a ucide dragoni. Meu pistol și stiletto a fost un nou Экскалибуром. Ea a fost parte a istoriei și a făcut istorie. Ei au auzit deja de coarne, приветствующие apariția mea. Ei, всепобеждающий erou.
  
  
  Doamne. Dar: în cele din urmă acțiuni:
  
  
  Ei au parcat masina pentru grove, și-a continuat drumul prin mici tufe de la partea din spate a moșiei. Acest lucru a fost adăpost, care au închiriat pentru tine. Casa cu acoperiș de paie, radiază o atmosferă ciudată. A fost foarte liniștită.
  
  
  Prea liniște.
  
  
  Sa uitat în jur. Alături de principalul casei stăteau doi mici casei, la fel de ciudate. Cel mai apropiat se afla la aproximativ douăzeci de metri de clădirea principală. Ambele s-au urcat sus. Interesant, de ce au folosit Mace. I-a fost aproape sigur că nu se mai folosește.
  
  
  Ea a trecut de la un copac la altul, și a ajuns la a doua casă. Ei a primit, de asemenea, vedere la подъездную piesa. Norocul meu a fost prea frumos să fie adevărat. Acolo se afla o mașină.
  
  
  Acesta a fost vechi american break. Aceste vechi псевдодеревянные bec Chevrolet 1952. Portbagajul de pe acoperiș a fost blocat bagajele. Și plase de pescuit снастями.
  
  
  Unde ar fi ei ne-au plecat, nu s-au dus la pescuit. Dar ei s-au adunat undeva pentru a merge, și a ajuns tocmai la timp.
  
  
  Sa ajuns la un alt domiciliu. Ușa a fost încuiată. Ei, m-am uitat înăuntru printr-una de vopsea p ferestre. Ei, aplecat spre fereastră. Ea s-a deschis. Poate fi prea ușor. Ea a pregătit Вильгельмину și a intrat înăuntru.
  
  
  Dacă ar fi implicat cineva, în afară de Mace, aș fi avut probleme. Aceste parchetul vechi pomana de mine la cea mai mică mișcare. Au scârțâit sub comanda mea de a intra. Dar dacă cineva a fost acolo, el a rămas tăcut.
  
  
  Ea a continuat să meargă. La parter erau doar două camere, și păreau goale, foarte goale. Semineu a fost увешан vase de aramă și curat, dar обгоревшей gratiilor.
  
  
  Ea a urcat pe scara.
  
  
  Baie privată.
  
  
  Acest lucru a fost ego-ul loc în домк. Casetofon Mace încă întins pe pat. Puternic binoclu încă atârnând în jurul ferestrei. Pat era o cununa de lenjerie de pat. Mace și Pearson a dormit aici, la coadă. Într-un colț a fost o expoziție de cutii de conserve. Un miros slab de pește încă atârnat în aer.
  
  
  Urme de luptă nu a fost.
  
  
  Ce veste bună, acest lucru poate însemna. Ceva a făcut ih se îndepărteze de la postul său. Dar acest lucru nu a însemnat neapărat că ei sunt morți.
  
  
  Ei, s-a uitat prin binoclu. L-a văzut, Chen-dacă în casă. El a stat de vorbă cu doi bărbați. Ei ar putea vedea ih picioarele, dar ih persoane nu s-a văzut. Ei au profitat de acest reportofon, pentru a transmite un mesaj Dolores. Acest lucru a fost în carcasa contact cu el frumos, în ceainărie. Apoi, din nou a venit în jos și a ieșit pe fereastră.
  
  
  Моросящая vremea. Ei, m-am simțit ciudat. Ei, a crezut că este vremea. Dar, din nou, l-am gândit că acest lucru poate fi un semn de avertizare.
  
  
  Ea a condus la a doua casa. Ceea care a fost linge doar la principal de clădire. De bord, care au fost înghesuiți în ușă, au fost scoase. Ei stors Вильгельмину și a deschis ușa.
  
  
  Ceea ce am văzut acolo, mi-a făcut stomacul meu сжаться.
  
  
  Peste tot era sânge. Vechi podeaua de lemn a fost saturat de ea și окрасился în vulgar culoare de moarte. Ea este prinsă între rosturi de parchet. Albă de bumbac mobilierul a fost перемазана hei. Ceasuri de mana AX pune copleșit. Pistol 38-calibru din AX situată tot în sânge, pe посыпанном faina scaun. Și un topor, vopsite în culoarea roșie, situată lângă șemineu.
  
  
  Semineu.
  
  
  El încă mai ardea. Mai dădea căldură. Pe grila zăceau o grămadă de cald cenușă. Într-un colț, lângă foc, pune mana.... Ea a auzit un zgomot foarte ciudat, iar apoi a dat seama că adăugarea de propria voma la această tulburare.
  
  
  M-am dus la bucătărie și a deschis robinetul, apoi stropit cu apă rece pe față și просунул încheietura mâinii sub robinet. Urechile mele защипало. Ei au oprit de la robinet. Mi s-a părut că am ceva de auzit. Scârțâit de podele din lemn.
  
  
  
  
  Capitolul 18
  
  
  
  
  Tara mi-a spus mai târziu, dar pot să spun și acum. În ordinea corectă.
  
  
  Roscoe ea nu a văzut. Dar nu оглядывалась. Ea știa că el este acolo. Împreună cu mine. În restaurantul. Ea a intrat în Societate Фезерстоуна, cum a fost planificat, la 14:30. Pe gâtul nah a fost ниточка perle, capabilă să transmită orice conversație într-o rază de cinci metri nah într-un tub de peste drum. În geantă nu nah a fost cel reportofonul pe care ea a folosit ieri.
  
  
  Tara s-a simțit bine.
  
  
  Un administrator a observat, un pic iritat, ce Tara a venit prea devreme. Pam Cal a petrecut-o în aceeași cameră de așteptare de la etajul al doilea, că și cu o zi înainte, și-a propus hei, încă o ceașcă de ceai. Ea a lăsat-o pentru a studia ele sunt aceleași reviste.
  
  
  De această dată, Tara a luat o ceașcă de ceai. De la el a pornit un miros placut de scortisoara. Ea окунула degetul în lichid și слизнула lui. Fata mea a primit cinci la chimie nu doar atât. — Ceai, — șoptit ea cu perlele și "Sonny", — este umplut cu метаквалоном. Ea a numarat aproximativ cinci sute de miligrame. Acest medicament vă oferă ceea ce ei numesc "bine pregătit". Pe de o parte, un sentiment de somnolență, cu un alt sentiment приподнятости. În ceea ce privește cel mai de impact, atunci el te poate ucide în două moduri. Singur medicament, sau lipsa acestui medicament. Simptomele de sevraj sunt similare cu simptome de epilepsie — câteva zile de atacuri, care pot ajunge plin de colaps: moartea. Aceste oamenii de aici știau ce făceau. Aceste cinci sute de miligrame fost suficient pentru a demola tine capul. Cel puțin, suficient pentru a face să crezi că mătușa ta Myrtle sculat în jurul valorii de morți.
  
  
  Tara вылила conținutul cupe într-una în jurul valorii de aceste liang în ghivece. Dacă acest viță de vie nu a fost corect înrădăcinată în pământ, ea sigur a rupt-ar fi.
  
  
  Ea este din nou în vârful picioarelor a ieșit în coridor, și din nou ea a fost nimeni opri. Ea a urcat pe scări la ultimul etaj. A două zi eram în cameră în partea din față a clădirii. Una în jurul valorii de aceste camere, deținut de Alice. Ea a închis ochii și a încercat să prezinte o fereastră, în care ei hei subliniat. Eu stau în fața casei, el a fost în dreapta nah. Deci, acest lucru ar trebui să fie o ușă pe stânga.
  
  
  Ea a bătut la ușă.
  
  
  Vocea lui Alice absurd rău: "Conectați-vă".
  
  
  Alice Featherstone culcat pe pat în albastru de mătase pijama, ascuns între cinci perne de mătase cu набивным model. Alice Featherstone nu arata prea sanatos. Mici бисеринки banca venit la nele de pe frunte, și ea обмахнулась est formă de evantai. Ei grey мелированные pune parul umed pe partea din spate a capului, iar irisul ei ochi redus la булавочных injecții. Ea a amintit (recipientul) Original, неряшливую regina din Alice în țara minunilor.
  
  
  Alice Featherstone a fost încărcat de droguri. Și acest lucru este facilitat considerabil munca Proprie. Hei, nu a fost nevoie să vă faceți griji cu privire logice звучащем justificare. Alice a fost departe de logica, in acest moment. Ea a fost undeva în zona de frontieră, în cazul în care singura oferta — este un nonsens, iar logica generează confuzie.
  
  
  Ea a început să vorbească cu o voce slabă. Indiferent de motiv, ea a crezut că hei șase ani, iar Tara — ee mama. Într-adevăr, există medicamente care pot face să te gândești așa. Hașiș deja pe mai capabili, dar sunt lucruri care глотаешь, нюхаешь sau вкалываешь, numai bine добивают vine. Dar, probabil, acest lucru a fost pur și simplu camuflaj "Spune-i mamei sale" m-a sunat clopoțelul. Oricum, Tara, nu în spatele și a jucat Mama.
  
  
  Mama hotelului știe totul despre Inu. Mama nu доверяла Ianuarie, așa cum s-a încrezut în tatăl. Alice a spus că ea nu a făcut-o.
  
  
  Yang a fost un даосом. Dar Yang s-a schimbat. Alice nu știa de ce. Ea pur și simplu așa am simțit. Alice simți iubit. Încă nu nah a fost placut la atingere ursuleț de mouse-ul. Oare M nu este un hotel este de a vedea?
  
  
  Mai târziu, mi-a spus a obosit. Dar cum acest Yang?
  
  
  Ei bine, de aproximativ cinci ani în urmă, în посмертному sfatul papei, Yang a preluat conducerea. Totul a mers bine până la doi ani în urmă. Apoi, el l-a demis toată această vechi de personal și a stabilit o nouă personal. Ei, de asemenea, taoisti, a spus el. Dar totuși... Alice acestea nu este foarte plăcut. Desigur, nu noi. Pam Cal, Pini. Apoi четверняшки.
  
  
  Четверняшки?
  
  
  Aceste patru băieți, care sunt similare cu un prieten la un prieten. În ih spus, doar unul în jurul ei a plecat la vânătoare. Nu, nu s-a putut. La vânătoare, l-a tachinat... Alice a început să plângă. Probabil, el a fost de gând să-l tachineze.
  
  
  Tara mi-a spus că Mama va proteja ee. Alice a încetat să mai plângă. Ea a început să cânte. Tara și-a ridicat ochii și s-a uitat la ceas. Era două fără cinci. Hei, trebuia să se întoarcă repede, până când ei au așteptat în sala de așteptare. Dar ce zici de cei четверняшек? Alice mi-a spus ceva? Alice dădu din. Ea хихикнула. Ei au trei frați, și acești frați тройняшки. Și acestea sunt similare cu aceste четверняшек. Se pare că ei семерняшки... sau nu? Alice, doar a continuat să chicoti. Mai întâi tripleti. Apoi четверня... Alice, doar a continuat să chicoti. Acolo au fost Chen-li Hong Lo, care a fost undeva în Irlanda. Sau în Islanda. Sau în altă parte. Și chiar a fost Peng Dacă pilotul. Alice замахала mâini. El a fost în America. Și apoi au fost, apoi, au fost, de — Alice număra pe degetele de la picioare, — Доупи, Шизи și Dow. Ea хихикнула. Dar au trecut câteva săptămâni. Au plecat în America cu Pam Cal. Pentru a se întâlni cu un magician. Nu, pentru a se întâlni cu acest пресвитерианцем. Pentru a vorbi cu presa. Pentru a merge la dentist. Pregătit de ea. Net, net. Ei bine, ea nu-și putea aminti.
  
  
  Tara s-a gândit. Astfel, ei au plecat după câteva săptămâni. La... președinte! Aceasta trebuia să fie așa. S-au dus să-i întâmpine.
  
  
  A fost de două minute de-a treia. Tara stoarse mâna lui Alice. — Este toți frații, care cunoști? ea m-a întrebat.
  
  
  'Oi. nu, a spus Alice. 'Există încă o mulțime. Aceasta este o foarte mare familie. Dar restul de undeva de departe. Alice a încetat să mai low.
  
  
  - Ești sigur? - este strict întrebat-o Tara. "Tu nu ajungi în rai, dacă vei minți".
  
  
  Alice arata sobru. "Cel puțin, așa spune Yang. El a spus că restul de ceva timp vor rămâne acasă și că trebuie să scoată ih de acolo. Prin urmare, atunci când Pam Cal, iar alții se duc, vin aici de noi. Oh, sincer, mama. Aceasta este ceea ce el a spus.' Alice sincer încercat să iso tuturor forțelor.
  
  
  Tara s-a sculat. — Ei bine, dragă, — a spus ea. - Acum mi-e timpul să plec, iar tu ești o fată bună, și... - ea a încercat să vină să spună ceva матерински, - acum cuminte, să mănânci sa caju, și, în scurt timp, din nou voi fi cu tine. Tara a închis ușa și a oftat adânc. "Ai auzit, draga", a spus ea lor ожерелью. "Acum, în America, există doar unul. Și este pilot. Pare a fi un pilot de elicopter. Dar poate fi el убился, împreună cu senatorii, care i-a ucis. Ea a făcut o pauză, apoi nu a putut să nu adauge: — Și nu ai vrut să-l venea. haha.
  
  
  Ea a zâmbit și a coborât pe scări. În partea de jos a scării, pe drumul de sus, Pam a fost de Cai și de Somn Pin. S-au uitat сердитыми. Foarte rele.
  
  
  La Pam Kona în mână a fost acul pentru injectii subcutanate.
  
  
  Tot ce pot spune Tara, a fost: "Da. Nick-ul.'
  
  
  
  
  Capitolul 19
  
  
  
  
  Dacă toată viața încercarea de braț împotriva zilei de rahat, această zi de rahat va veni.
  
  
  L-a pus arma de lângă chiuvetă, și scârțâit de podea mi se arunca cu capul la ea. L-a întîrziat. Cutit trecut prin cameră, пришпилив mâna mea la chiuveta, ca un nou fluture în colecție.
  
  
  "Bine, Carter. Întoarce-te încet".
  
  
  Ih a fost de trei. Nu erau "ei", care-l așteptam. S-au uitat ca de trei locale ivanov. Super dandy. Ih suedezii si tunsori au fost zece ani ih tânăr, umflat mușchii nu вязались cu haine moderne. Ei s-au apropiat de mine, cu armele pregatite. Înainte de semiluna.
  
  
  — Mâinile în spatele capului, — a spus el.
  
  
  Ea a vizitat ego-ul de sus în jos. Singurul lucru bun la nen a fost ego-ul costum. "Ei de hotel, ar ridica mâna, am spus eu, — dar am o problemă tehnică". Ea a subliniat cuțit, încă прижатый la mâna mea.
  
  
  El a apelat la unul în jurul lor sateliți. — Джайлз, — a spus el. Vă rugăm să determine sir. Джайлз a venit la mine si a scos un cuțit. Sângele meu пузырилась. Джайлз scotocit mine. El a găsit stiletto, dar nu s-a apropiat la rețeaua de rigiditate. Ei, probabil, nu în ego gust.
  
  
  Джайлз a zâmbit. Sunt foarte încrezător. — Bine, sefu'. El curat.
  
  
  "Atunci sunteți cu Robbie ia ego-ul în casă".
  
  
  Джайлз și Robbie-a luat de mână, și cu o pereche de pistoale, прижатых meu coloanei vertebrale, mă îndemnurile la domiciliu.
  
  
  În acest caz, nu există nici o îndoială. În zilele noastre, în jurul lor se obțin cele mai bune criminal. Un înger al, Lin Jing, și acum aceste abur, într-adevăr, s-au întrecut în politețe. Vin În hema a fost alt ceva. Când ei s-au alăturat la el in camera, el l-a înzestrat pe mine letale privirea și lătra la подонка: "Urcă ego-ul". Ei au împins-mă de un scaun. Fiecare m-a luat de umăr și a făcut clic pe el: l-sel. Ving dădu din cap. Principalul personaj negativ, de asemenea, sel. Ea a fost într-o altă bibliotecă, обшитой lambriuri din lemn. Numai ea nu a fost la fel de mare ca în Nassau. Și ferestrele au fost deschise. În plus, Chen, lee, de asemenea, nu a fost aici.
  
  
  Ving a trecut prin camera; ca mișcare de munte, теребил o țigară трехпалой mână. L-am amintit mai multe momente fericite. — Tu ne-ai foarte obosit, Carter, — a spus el în cele din urmă. Ego-ul vocea a fost ridicat și gheață. — În plus, mereu ai fost prost.
  
  
  Nu am fost de gând să răspundă la acest lucru sincer. Tot ce am făcut, acest lucru a ridicat o spranceana. În plus, nici un elefant nu a putut să-l împiedice a fost să-mi spună că am fost prost.
  
  
  "Ai crezut că ne uitam prietenii tăi este-o casă mică, să ai în cele din urmă a reușit să ne prindă". El a zâmbit. În orice caz, el сморщил buzele. — De fapt delle... totul a fost exact opusul. Am pus ochii pe intampinati de prieteni, și am știut că acest lucru ne va duce la tine. Cel puțin, am fost gata pentru a ta de vizita.
  
  
  El a avut dreptate. I-a fost prost. Ea a ajuns în ih capcana cu ochii deschiși. Dar, pe de altă parte, în AH știau de unde să-l. Și Vignes Cel mai bine ar fi știut că ei au știut... El s-a sculat de pe scaun. El a deschis cutia. "În cazul în care credeți că prietenii tăi te vor ajuta..." el a întins-o mică аудиокассету. L — am rugat agentul dvs. Mace face ultimul mesaj. Dreptate costea, el a făcut trei. Nu avem hoteluri de acest recurent mesaj care m-a atras ar fi aici restul — ca ea m-a atras de tine. El a pus o casetă într-un mic portabil de înregistrare. "La acel moment, ca un al treilea mesaj va începe să se repete, noi nu va mai fi aici". El s-a întors din nou la mine. "M-am gândit că ați putea fi interesat să aud oficială de sfințire a faptului că aici s-a întâmplat astăzi".
  
  
  El a apăsat butonul, și Mace a inceput посмертный raport.
  
  
  — Îmi pare rău, m-am dus la pescuit. Nu mâncați alimente. Stricat terci chiar mai gustoase. Rapid распробовал, rapid întristat. Ah.'
  
  
  Pentru o clipă l-am gândit că Mace a greșit, dar rapid s-a rugat ca el să mă ierte, în cazul în care el ar fi noi s-a aflat în acest moment într-o ceață.
  
  
  Mace nu s-a rătăcit. Ei bine.
  
  
  Obișnuită de închidere — "fir de mesaje.
  
  
  "Program" înseamnă că un mesaj în sala în cod. Un cod simplu pentru transmiterea rapidă a mesajelor. Împreună cu primul litere întotdeauna necesar să se ia următoarele patrulea cuvânt. Ei numarat. Mesaj Mace pentru noi a fost: "ne pare Rău. Eda alintat. Repede!'
  
  
  De armare va sosi în acel moment, atunci când va juca orchestra. Grădinița de copii sau nu. Ei ar putea conta pe un ajutor în timp de o oră.
  
  
  Aripa повернулось la șeful злодею. — Cornelius, — a spus el. "Acum, introduceți această bandă".
  
  
  Cornelius a luat caseta și a ieșit prin cameră.
  
  
  — Și acum, Carter... acum, când ești așa ne-au ajutat, ei " voi ție serviciu... Spune-Chen-li, — a spus el Джайлзу.
  
  
  Джайлз a plecat. 'Bine. Ce tine de fapt delle locuri afla despre noi?
  
  
  El перебрал întregul său arsenal de гримас și смешков, înainte de a găsit reumatism. — Sunteți hoteluri, pentru a afla de unde staff-ului, nu-i așa? Și acum, — a spus el, atunci când Джайлз și Chen-dacă a intrat în cameră, — acolo ne-am și отвезем tine.
  
  
  Ei, m-am uitat pe Chen-li.
  
  
  Ce mi s-a părut cel mai puțin atractiv în nen, așa este și ace hipodermice de la ego-ul de mână.
  
  
  În timp ce-sau încerca nu a fost, l-a întreprins o încercare nereușită de a вцепиться emu în gât, dar Robbie și Джайлз mi-au înfruntat. Mă отшвырнули înapoi în scaun. Lovitură de maxilar, care și cum a scos-mi toate umpluturi în jurul dinților. De vinuri s-a apropiat și m-a lovit. Totul s-a întâmplat foarte repede. Джайлз și Robbie au ținut de mine. Chen-dacă mi-a suflecat mâneca. Ei, croitor ia, nu putea face nimic. O mișcare rapidă ace a dispărut în mâna mea.
  
  
  Ei ma ținut așa câteva minute. Au trecut secunde, poate fi. Sau un ceas. Ei mai mult nu știu nimic. Cornelius s-a întors și a spus că a rupt banda de casetofon. El a spus că regretă. Vin În выругался și a vrut, lipici, pentru a remedia problema. El a apelat la Корнелиусу, și a zis: "Cățeluș cățeluș. Nemernic.' Apoi ego-ul fata de покраснело. Trandafir rosu. Petale de раскрывались, și unul câte unul cădeau pe podea. El mă iubește, el nu ma place...
  
  
  — Capulet, — a spus Джайлз. El a râs. Gros de apă beetle ieșit iso rta. Ea a încercat să înstrăineze ego-ul cu mâna. Pentru a rămâne cât mai rezonabil.
  
  
  Acest lucru a fost pierdut jocul.
  
  
  Am uscat în gură. Ea a încercat să se ridice. Dar, se pare, nu mai știa cum să o facă. Ei, uitat la papuci balet. Din cauza incorecte ambele capete binoclu. Ei au fost departe. Dar catarame. Acestea au fost frumoase. Acestea au fost de aur. Ele străluceau.
  
  
  
  
  Capitolul 20
  
  
  
  
  Perioada următoare a fost un cosmar. Nu-mi amintesc cât de multe ore sau zile a durat. Nu mai era nici o diferență între a nu când și pe timp de noapte, între somn și starea de veghe. În vis, uneori, bântuit de monștri. Peste tine râd mulțimile întregi. Trotuarele se crapă și erupe рвотной spumă. Dar apoi deschizi ochii, качаешь cap și, din nou, vezi sa familiară picior de pat, задернутые perdele, un tricou, pe care l-ai aruncat pe podea noaptea trecută. Masori meu bun-simț lor pe picior, calmant contrast cu realitatea.
  
  
  Numai realitatea pentru mine nu a fost.
  
  
  Atunci când ea a deschis ochii, a văzut-o în alte monștri. Râzând în oglindă persoane. Калейдоскопические tipuri. Forma, larg, lent mișcare universul fuziune și forme de schimbare de culori. Mitice creaturi și imposibile eveniment. În visele mele Tara a continuat să se întoarcă. Ee părul verde. Ee ochii sălbatici. Într-o zi ea a stoarse-mi mâna, astfel încât a început să curgă sânge. Într-o zi l-a ținut în brațe, și ea se plângea de o eternitate.
  
  
  Încet visele au avut loc. A devenit mai puțin înfricoșător. Scopul meu s-a transformat în unul alb ecran gol. Fără imagini. Fără gânduri. Într-o zi, ea a deschis ochii și m-am gândit "avion". Ea a fost în avion. Încercarea de a prinde acest cuvânt săi percepția trimis-mă înapoi într-un somn agitat.
  
  
  Ea a fost în mașină. Sa uitat la fereastra mașinii. Din nou închis ochii.
  
  
  Când l-am uitat din nou, punctul de vedere a fost același. Cerul era încă albastru. Iarba era mai verde. Autobuz din exterior nu și-a schimbat forma și nici nu și-a schimbat culoarea. Pe partea din spate a fost de mai multe literalmente. Dar nu am putut vedea acest lucru este. Acest lucru a fost un nonsens, acestea au fost hieroglife. Ei se cutremură. Ce ar fi cu mine ne-au făcut, ce medicamente i-am dat, nu am putut citi!
  
  
  Ei, s-a uitat în altă parte și cu atenție, cu jumătate deschisă ochii, se uită în jur masina. Ei a fost să fie încătușat la cineva din dreapta mea. Ei este simțit. Dar, deocamdată, nu a fost de gând să se uite în ego-ul deoparte. Nu la hotel, pentru ca ei să știe că eu sunt deja treaz.
  
  
  Masina a fost limuzina. Pe scaunul din față s-a ascuns de grea gri perdea. Nu am fost noi, un sunet, în afară de sunetul motorului și de sunet de drum. Cel care stătea lângă mine, nu a fost болтливым. Ei încet aplecat capul spre dreapta și se uită la compania lor прищуренным privirea. Am, în general, nu a fost nevoie să fie atât de atent. El a dormit. Slabă, sarmos mascul. Cred вьетнамец. Medic sau asistent în alb concediu medical halat de baie. Nu. Cel mai probabil, acest lucru este doar un alt agent CANNES, наряженный pentru a juca de-a doctorul.
  
  
  Ea a încercat ușa. Închis. Pentru estestvenno.
  
  
  L-am uitat din nou pe fereastră. Autobuzul a fost mai înainte de noi. Ei încă mai putea citi, dar ceea ce a fost scris în acest autobuz, a fost neclar. Acesta a fost scris orientale litere.
  
  
  Am avut loc de peste un pod. Alte vehicule de pe drum au fost cărucioare și biciclete. A fost doar o altă mașină. Încă o limuzina. El a fost condus în spatele nostru.
  
  
  Din nou privi în exterior. Eu nu știu cât de mult uitat. Următorul lucru pe care l-am văzut, a fost o stradă a orașului. Zgomotos tramvaie, oameni pe biciclete. Воловьи căruțe și pretutindeni oamenii în verde forma și pălării de paie. L-am uitat mimmo său de dormit paznic de la fereastra din dreapta de la ea. L-a văzut moscova poarta". Toate aceste porți. De unde-l putea ști? Ceva i-a revenit. L-am uitat din nou în propria sa fereastră. Vizavi de hotel, de pe acoperiș, l-a văzut ceea ce a vrut. Un imens portret color Ho Chi Minh, cu suprafața de 40 de metri patrati.
  
  
  Numai aparținut вьетнамскому stat borcan. Orașul a fost în Hanoi. Vin În ma condus în Hanoi.
  
  
  Sa uitat în jur, fie cu paturi duble interes. Ei nu au văzut, Hanoi opt ani. Mai multe clădiri au vorbit despre război, dar deteriorarea nu au fost atât de wouldnt cel mare.
  
  
  Hanoi un oraș frumos.
  
  
  Orașul lungi, umbroase, banner, усеянных aici și acolo vechi franceze coloniale vile. Budist monumente, chineză temple. Roșu râul limpede și curată, și joncile pe malurile alene de rulare de albastru & nb. Surprinzător, dar pe panourile publicitare nu lozinci anti-americane. Nici un semn de ură. Acești oameni nu urăsc.
  
  
  Este o atitudine greșită față de război. Vă urăsc, și apoi imediat credeți că alții vă urăsc. Un lucru despre care trebuie să ne gândim. Dar, în primul rând, el nu a putut de bine să se gândească. În al doilea rând, ei agent de AX. Nu că ei nu cred. Dar ih pregătesc de război.
  
  
  Pe marginea drumului un alt limuzina tras linge. Ei o bucatica m-am uitat înăuntru. Pe fereastra din spate au fost huse. Dar înainte de Chen-li așezat lângă șofer. Chen-dacă m-a văzut și a văzut că eu nu dorm. El a împins sofer, care a făcut clic pe un ton de apel.
  
  
  Medicul meu s-a trezit. L-a aruncat pe el uimit, speriat privire la modul în care ea trebuie să fi fost ultimele câteva zile. — Rugby, i — am spus. "Bun mingea..."
  
  
  El a râs. — Nici un sens. Carter. Nu au luat acest medicament deja douăzeci și patru de ore. Efectul s-a încheiat. Ai dormit toate într-un rând. Dar cu aceasta N-2 absolut nici efecte secundare".
  
  
  El s-a uitat la mine оценивающе. "O încercare".
  
  
  El a fost, Dumnezeu știe de ce, american. Cel puțin, el a vorbit ca unul, în jurul valorii de americani. Dar celălalt? Sau dușman?
  
  
  "Cât de... cât timp a fost sub vele?"
  
  
  — Dar, a spus el. "Este secret de informații. Să zicem așa... Suficient de lung pentru a livra tine aici. Și nu mă întreba de unde este "aici".
  
  
  — Hanoi, i — am spus.
  
  
  Ego-ul prietenos expresie a dispărut. Ego-ul ochii redus. El a apăsat un buton și fereastra pentru scaunul din față, a scăzut. — Domnul Ving, — a spus el. "Tău prizonier s-a trezit".
  
  
  Perdele отодвинулись. A apărut plat fata De Vin, decupat la gât de rama ferestrei. A fost ca un teribil păpușă. El s-a uitat la mine și ai plecat.
  
  
  "Se pare că el crede că suntem în Hanoi".
  
  
  — Ah, a spus Ving. Apoi el a dat din cap. — Da, Hanoi. Veți vedea acest lucru de acolo? El a subliniat la un grup de gri clădiri. "Dacă Ne Des".
  
  
  Am încercat franceză închisoare. De asemenea, cunoscut sub numele de Hanoi Hilton. Locul unde a fost ținut noastre de prizonieri de război.
  
  
  — Fără îndoială, ați auzit povești despre acest loc, a spus el. — Dar veți găsi că închisoarea în care v-am expediat, foarte... cu totul altul. Deși ei nu văd motive de ce ar trebui să știi, în cazul în care el în sală. El a apăsat butonul, și perdele închis din nou, загораживая mi-prezentare generală.
  
  
  — Doctor Куой? Deci, a fost un adevarat medic. — Pentru un prost nostru domnul Carter, nu-i așa wouldnt de prost. Chiar și fără bun sondaj, el încă este capabil de a calcula direcția și timpul. Nu că el s-a întors înapoi, dar ea cred... poate fi un junghi".
  
  
  La aceste cuvinte am lui tremura mâinile. Ei nici pe departe nu se putea opri din tremurat. Avem un sentiment de greață meu intestin. Nu am putut aminti, de a însuși medicamentul a cauzat astfel de sentimente. Dar, probabil, corpul meu a făcut acest lucru în sine. Куой-a uitat la mine și a zâmbit din nou. Ego-ul sentiment de superioritate a fost restaurată. — Nu vă faceți griji, domnule Carter. Acest junghi doar усыпит tine. Nu, va fi mai rău de vise. Nimic periculos. Vrem să fiți în stare proaspătă ca o margaretă, de îndată ce vom ajunge acolo.
  
  
  Am avut o mică selecție. al naibii de Isus.
  
  
  Un alt junghi.
  
  
  Din nou desert.
  
  
  
  
  Capitolul 21
  
  
  
  
  Când l-am trezit, era întuneric. Ei stau pe ceva moale. Aerul s-a umplut de aroma witek. Un slab, calmant buzz. Рефлекторное ei, s-a uitat la ceas. Desigur, am mai fost de fus. Ei au luat ih de la mine cu mult timp în urmă. Atunci când afectate anestezie.
  
  
  Ei stahl de navigat. Ei zăcea pe podea pe o saltea moale, acoperit de bumbac lenjerie de pat. Cameră reflectat târziu amurg, și primele stele, сиявшие prin orificiile de ventilație. A fost o briza. Acest lucru a adus cu sine un zgomot.
  
  
  Acest lucru nu a fost zgomot. Aceasta a fost piesa. Low net un amestec de sute de voci de sex masculin, contopiți într-o singură propoziție: "Despre Tao; despre Tao.
  
  
  Camera a fost mare. Sumar mobilat, dar confortabil. Un set de becuri. Scaune nu a fost, dar pe podea erau împrăștiate mormane de perne; podele acoperite cu înscrisuri sau циновками. În celălalt capăt al camerei stătea încă o saltea cu o grămadă de perne.
  
  
  Dar nu. Acestea nu au fost perne. Acolo, pune Recipientul în care se află.
  
  
  Ea nu se mișcă. Ea încă dormea. Sau ea era încă sub influența somnifere.
  
  
  Ei s-a sculat și s-a desfășurat într-un alt fir de camera. Am încă se cutremura. Ei s-a atins de ei de umăr. Ea a fost prezenta. — Recipientul în care se află?
  
  
  Ea a gemut, s-a întors și уткнулась cu fața în saltea.
  
  
  — Recipientul în care se află, — să-l repete. Ea salbatic замотала cap. — Nu, nu, vă rog, a spus ea.
  
  
  Ei тряс ei umăr înainte și înapoi. "Tara". Ea a deschis ochii. brusc, dintr-o dată. Pe scară largă открытыла. Ea doar s-a uitat la mine. Ne a facilita, reacțiile noastre, noastre de recunoaștere.
  
  
  Ee vedere a fost în cauză. În cele din urmă buzele ei шевельнулись. — N-Nick? a spus ea cu blândețe.
  
  
  Ce-ar fi ei ne-au făcut cu ea în ultimele câteva zile, acest lucru nu a schimbat-o. Totul a fost exact ceea ce am văzut ultima dată. Ochii verzi, сканировавшие mine, au fost larg deschise și sclipea. Pe ea nu a fost negre de linii de afectiune, pe care ea a suferit. Chiar pistrui erau încă împrăștiate pe ee persoanei.
  
  
  Ea a ridicat fața și m-a luat de mână; încet пробежался din punctul meu de umăr, pe gât și pe obraji. Ca și cum ar fi hoteluri convinge-te de degete. Ca și cum ea nu este încă destul de доверяла ochilor.
  
  
  — Dumnezeule, am spus eu. — Oh, Nick, — a spus ea. Și am растворялись altul în celălalt, până când culoarea nu a dispărut. Am поцеловались, și sute de voturi au absolvit lor de a canta.
  
  
  Ei высвободился și întrebător și-a petrecut mâna peste ee persoanei. "De fapt, delle, mi-ar fi păcat să te văd aici, și să nu fie fericit. Ca... am clătinat din cap pana aici a ajuns? Când, în cele din urmă, a reușit din nou să se gândească, ei, a crezut că ești în siguranță și sunet în Londra.
  
  
  Ea откинулась pe saltea și a acoperit fața cu mâinile, amintindu-și cum a ajuns aici. Dintr-o dată ea s-a uitat la mine.
  
  
  — Dar dacă nu ai fost... oare nu ai fost acolo... nu ai fost acolo.
  
  
  Ea a încercat să-l înțeleagă. — La Фезерстоуна? Nu, acest lucru a fost Roscoe.
  
  
  "Roscoe? Nu, ego-ul nu l-a văzut. Dar m-am gândit... adică, ultimul lucru pe care l-am făcut, este sunat pe tine și... și când nu ai venit, l-am gândit, ei a crezut că ei și te-a prins. Copiii mi-au spus că a fost. Nick, sa-mi amintesc... sau, da. Se pare, acum și-a amintit acest lucru este, de asemenea, a fost un astfel de șoc, dar... mi-au spus apoi... ce mi-ai mai nimic nu ajuți. Că ai fost ih prizonier.
  
  
  Trebuie să fi fost vreo legătură între acest deoparte și casa Фезерстоуна. Poate de radio. — Ei bine, în acest caz, ei au avut dreptate. Ei a spus. — I-a fost ih prizonier. Dar nu la Londra. M-am dus la ih conac.
  
  
  'În moșia? La Chen-li?
  
  
  — Stai, am spus eu. Ei au verificat-o cameră, la disponibilitatea de microfoane ascunse sau alte dispozitive de ascultare. Nu era nimic acolo. Ea a spus hei, ce sa întâmplat cu mine în ultima zi în Londra. Nimeni din jurul nostru nu știa ce s-a întâmplat cu Roscoe. Pur și simplu am știut că acest lucru nu poate fi prea bine.
  
  
  'Și tu?'
  
  
  L-a întrebat. — Ce au făcut cu tine? Ea a petrecut mâna peste părului roșcat cu o înfățișare îngerească părului.
  
  
  "Îți amintești", a spus ea. Din nou, ea a atins fata mea. — Îți amintești, te-a avertizat pe mine, pentru ca acolo nu a mers. Tu ai spus: "Ei накачают te пентатолом, iar apoi vei numi doua nume Хоука". Ai avut dreptate într-o singură. Nu știam de-al doilea nume Хоука. Ah, Nick, îmi este atât de rușine. Ea a început să plângă. Nu aceste mari convexe lacrimi, plin de milă față de sine, iar aceste suferințe psihice doare.
  
  
  — Hei, calmează-te, — ușor, am spus. "Nu dau vina pe tine acum. Acum este un tirbușon sau voință de putere. Votul ce legătură au droguri. Ei iau ta voință. În războiul de ace hipodermice, în general, nu există eroi. Tu trebuie să știe că.'
  
  
  Ea dădu din, și târâtor în sus, mai mult de nalba. — Știu asta, a spus ea. — Dar aceasta nu ajută. Mai ales atunci când l-a crezut despre faptul de a te expune pericolului.
  
  
  Ei bine, poți să poarte vina, pentru că singurul care se expună pericolului, a fost unul singur. Ei a ajuns sincere în capcana de Vin și a făcut totul fără ajutorul tău. Și eu cred că, dacă suntem cu adevărat vom înțelege acest lucru, cred că eu sunt vinovat că te-a prins. Ei trebuia să ia aminte la gânduri și nu permite să se apropie de acel loc, la paris.
  
  
  Ea a zâmbit. Acesta a fost primul zâmbet pentru o lungă perioadă de timp, și buzele ei încă s-au luptat cu ea. — Cred, a spus ea, tu ar trebui să numim destin. Ei trebuia să țină seama de opinia ta, dar ei чертовская бунтарка. Fiecare, care se referă la mine ca la o fetita mica sau, cel puțin, ca la o fetita mica, ei doresc să demonstreze că sunt foarte utile în practică".
  
  
  Ea s-a referit ee bețe. — Prea util, i — am spus.
  
  
  Este ușor și-a lăsat o foaie, накрывавшую sq.
  
  
  "Vrei să încercați și anual, util dacă sunteți acum?"
  
  
  Ei într-adevăr un hotel este de a vedea.
  
  
  La ușă au bătut.
  
  
  L-a deschis-o, și în interior, au intrat doi bărbați. La un moment dat l-a uitat, că suntem prizonieri. Bărbații erau îmbrăcați în simple tesatura de îmbrăcăminte. Ih cap au fost rase. Ih persoane au fost — nu-mi place de a folosi acest cuvânt, atunci când vine vorba de locuitorii din Est—, dar ih persoane au fost nepătrunse. Odin în jurul ei ness-un vas mare cu apă. Ei s-au închinat.
  
  
  Ei nu ne-au spus cuvântul.
  
  
  Un om cu un ulcior trecut prin cameră și-a turnat apă într-un ulcior, sau, cel puțin, lucru care se ocupă arăta cam așa. Un alt inclus stins lampa de tavan, mat pere în mată de sticlă cu balonul cu aer cald. Acest lucru nu a fost strident, de fapt, delle, dar încă ne-a făcut a clipi.
  
  
  El a deschis un dulap. Acolo a fost propria noastră, suedezii — ei bine, a mea, suedezii și a ceea ce este junk, одолженное (recipientul) Original, — dar el a tras alte două costumului. O pereche de gri mătase lenjerie de noapte. Nu ei, în care te relaxezi, iar ei, care le imbraca la evenimentele oficiale.
  
  
  Pentru Tara de la el, a fost frumos, brodat cu mătase аозай, tradițională feminină a suedezilor.
  
  
  Au continuat acest lucru în tăcere. Ne-ar trebui să se spele, să se îmbrace și să fie gata peste o jumătate de oră, ca, la noi, dacă există semnal. Gata pentru ceva, nu știam. Ih pantomimă nu ne-a informat despre acest lucru.
  
  
  Acestea au fost călugări, am spus eu, când au mers din nou. 'Sau nu?'
  
  
  — Eu... eu nu știu. Ea te-ai scăldat tu la ulcior.
  
  
  Ea dădu din cap. "Ei au fost călugări. Recent, ei au auzit ih cântând. "Despre Tao: despre Дао'Și Ei, a venit la fereastră și a deschis articulațiilor. Pentru ei a fost grila. Cât a putut vedea, clădirea în care am fost, a fost parte dintr-un "imens vechi de piatră a cetății". Peisaj de departe ca grădina Edenului. A fost liniște și bogat, dacă nu ia în considerare стрекота greieri. O mică procesiune de бритых bărbați a fost unul câte unul, înclinând capul, prin iarba înaltă.
  
  
  'Da.' Ei vizionat film mut, și brusc supărat pe situație. "Ei călugări. taoiste călugări. Iar aceasta manastire. Ai avut dreptate. Tao și KANG cumva legate. Deși dumnezeu ego-ul știe cum. Și cum probabil că mănăstirile încă pot exista în acest colț al lumii. Din nou închis obloanele. Joc Grand prix, i — am spus. "Pentru a lovi sau dublare în runda următoare". Ei, a plecat de la fereastră. — Drăguț, a spus ea, apropiindu-se de mine din spate cu un burete și săpun. — Cel mai important, ea a început să călcați-mă pe spate cu un burete moale, — ...în cazul în care am fi avut, tu вытащишь noi de aici.
  
  
  Ei indiciu a fost la fel de transparent, ca și a mea iritabilitate. Dar a functionat. Oricum, acest lucru ma făcut să râdeți. Ei a luat un burete, și-a sărutat ee.
  
  
  "Dacă ești încă de gând să mă намылить, fă acest lucru este un pic mai mare și un pic mai la dreapta". Ea a emis liniștit throat sunet. "Hmm?", - și a aruncat capul pe spate. "Dumnezeul meu, — a spus ea, — toate aceste zile... sau un ceas, sau ani... este oribil medicament care mi-a dat. Despre Nick. Acest lucru a făcut lumea așa de înspăimântătoare. Totul a fost un astfel de cosmar. Cu excepția cazului, când am visat că tu ții la mine. Apoi a început să plângă, și tot ce a mai rămas din mine, a spus: "Stai, este un Nick." Și cred că de aceea l-a comportat. Și... acum stăm aici, luptându-se în propriile noastre mici certuri, ca în cazul în care acest lucru nu a fost. întâmpla.' Ea sa uitat la mine: "Eu chiar te iubesc, tu știi acest lucru?"
  
  
  Brusc am avut o amintire. Recipientul în care se află, зеленоглазая și рыдающая în brațele mele. Am avut un același vis, i — am spus. "Probabil, același medicament. Ei încep să se întrebe de ce ei ne-au adus aici. Ceea ce doresc de la noi. Pentru că am început să cred că ei doresc ca noi să fim împreună. Nu doar ei, sau tu. Dar suntem împreună.
  
  
  Ea clătină din cap și нахмурилась. 'Eu nu înțeleg.'
  
  
  I-a zâmbit. 'Slava Lui Dumnezeu. Pentru că eu nu înțeleg. Până în prezent. Cu toate acestea, ei simt că vom afla în curând. Între timp, înainte de a începe să vă faceți griji, să ne побеспокоимся despre aceste clone. Am deja ce-ce știm despre aceste adulți clone, dar aceste clone în procesul de creare, puiet, despre care ați vorbit, avem nevoie pentru a distruge ego-ul.
  
  
  Ea завернулась în аодай. El a fost de culoare verde pal cu flori galbene și ниспадал la jumătatea drumului spre ei suculent coapsă pe partea de sus a атласных pantaloni. — Oh, a spus ea. "În ceea ce privește aceste adulți pbx, ea a auzit de la Alice".
  
  
  Ea mi-a spus povestea lui Alice, расчесывая hei păr. Șansele au fost un pic mai bine decât ei, sperat. La acel moment, în America a fost doar o filiala, și, dacă norocos, el a plecat deja în împărăția umbrelor. Mort.
  
  
  În Londra ih au fost trei, dar nu pentru mult timp, dacă se va realiza său. Un pic de noroc și câteva săptămâni de viață, și voi ih opri. A fost chiar o șansă, că este responsabil pentru acest lucru AX de la Londra. Chiar și un TOPOR ruginit (AH), uneori, funcționează bine. Așa că acum vine e la Tara și cu mine. Dacă ne-am putea distruge acest cuib, tot sărind din loc în loc de a alerga afară de-ar fi.
  
  
  Ei s-au luptat cu decupaj pijamale de mătase. A trebuit lega pe umăr.
  
  
  "Cum arată o astfel de puiet pbx?"
  
  
  Ea a oftat. — Astfel, sunt — cum umane embrioni. Probabil, ei se află într-un mediu controlat — poate fi, în incubator, sau undeva într-un laborator".
  
  
  — Cum copii din eprubetă?
  
  
  Ea sumbru dădu din. "Nu am crezut că am fost cel mai ușor locuri de muncă în această activitate. - Mi în mod constant împinge să ne amintim că aceste aproape de copiii — viitorul criminal".
  
  
  Ei își aruncă naibii расстегивающуюся pijamale pe podea și a ajuns pentru propria îmbrăcăminte. Ei, m-am uitat la cămașă albastră. Ei a purtat-o atât de mult încât ea наделась aproape fără nici un ajutor. Dumnezeul meu, ea nu a fost de gând pentru o petrecere bal. Da, și în plus, jocul a fost deja prea продвинута, pentru ca, brusc, provocat dificultăți de est eticheta.
  
  
  "Cum să scapi de el?" .
  
  
  "Am în geantă a fost un mic laser. Ei bine, stai un minut. Poate fi, el încă mai am. S-a dus la dulap și nr în geantă. — Nu, mai mult nu, — a spus ea. "Cred ca avem nevoie de ceva de a improviza. Poate ceva cu chimia. Tot ceea ce putem găsi în acest laborator.
  
  
  În cele din urmă ea расчесала de păr ultima pieptene. Mea roșcată gheișă. Ei a pus pe sosete. "Ei bine, ce faci, e problema ta. Cred că ei pur și simplu mă voi ocupa de afacerile lor.
  
  
  Ea нахмурилась. — Eu doar m-am gândit... ei au luat de la tine o armă, nu-i așa? Deci, cum crezi...
  
  
  Ea закусила buza.
  
  
  Ei tras de pantaloni. Despre chiloti mei, care nu m-au scos. De bun vechi Pierre, încă frumoasă, спрятанном la mijloc.
  
  
  — Ei bine, — a spus ea ferm și complet împotriva naturii sale, — cum veți face acest lucru, este treaba voastră. Cred că ei pur și simplu mă voi ocupa de afacerile lor.
  
  
  Ea a ridicat o sprânceană, dar nu a răspuns.
  
  
  
  
  Capitolul 22
  
  
  
  
  Ei bine, domnule Carter, în cele din urmă ne-am întâlnit. Acest lucru a fost Lao Zeng, străbunicii mei a întregii societăți. Cu прапрадедовской бородавкой în mijlocul frunții. El a fost într-un scaun cu rotile. Ceea ce părea a fi mult mai объясняло. De ce el însuși a dispărut de pe câmpul de luptă. Dorința de a-l înălța pe sine până la cel mai înalt sucursale. De zeci de ori pe zi, uita-te la ceea hema a fost, din nou în acțiune, din nou în cadrul companiei. El вналил whisky și ne-a oferit, de asemenea,.
  
  
  Tara mi-a spus nu. L-a luat станан.
  
  
  El a ridicat paharul. "Pentru Nick Carter, a spus el, și toate micile viitoare Картеров".
  
  
  Ea a urcat pe minut pentru o țigară. Ei au dispărut. Lao Zeng mi-a dat o mare lac de la cutie. De la țigări a fost de aur piesa bucală. Aparent, el конфисковал mele.
  
  
  Am fost la ego-ul camera. Sau ego-ul de birou. Acest lucru a fost un spațiu mare. Acest lucru ar putea fi mare, dar ferestrele au fost închise, iar atmosfera a fost un pic de mucegai. Aici, de asemenea, situația a fost oarecum slabe. Lung tic scaun rotund alb canapea. Un singur scaun. Singura podoabă a fost extrem de pestriță de pânză și o colecție de arme de la peretele din spatele lui. Ar trebui să fie aproximativ o sută de unități de arme. Nu este deosebit de rar sau deosebit de vechi, dar au atârnat acolo pe gemete, iar acest zid a fost închis enorm o foaie de sticlă incasabilă. În afară de pistoale, au fost și alte arme: mai multe cuțite și grenade de mână, și, de asemenea, ce fel de lucruri inutile necontestate de letalitate. Fiecare parte a fost luminat de un mic прожектором, iar sub ea era o mică imagine.
  
  
  Ei, văd, te admira mea colecție, — a spus el. "Du-te și uită-te lângă". Ei s-a ridicat de pe canapea, și el a transformat propriul scaun cu rotile, pentru a-l urma pe mine. Sub вывешенным pistol armata SUA a fost plăcuță cu inscripția "Bristol , Kenneth, Daejeon, 1952 an". Lângă atârnat stiletto cu перламутровой mâner. "Хэмпл, Stuart, Paris, 1954-anul". Ei, m-am uitat pe acest blestemat stiletto și cu un fluier expirat. Acest lucru a fost tot ce vedea sabia cu Бонапартом și Napoleon sub el sau un car cu Харом și Ben sub el. Стью Хэмпл a fost unul în jurul lor vagabonzi, ale căror nume deja creează mituri. El a fost cel mai bun din toate, că au fost vreodată la AX, N1. Cu Paris în 1954. Atunci când cineva a luat de la el acest stiletto cu перламутровой mâner. Împreună cu ego-ul de viață.
  
  
  'Ești?' Ei, s-a întors la Lao Zeng.
  
  
  — Știam că vei fi impresionat, — a spus el. 'Da. Ei personal, a capturat toate aceste arme de gemete.
  
  
  El a subliniat direct de la mine. — Dar, cred că, în acest există un ce, care ar putea fi interesat de tine mai mult. M-am dus în direcția indicată. Nu am nevoie pentru a citi mai întâi, pentru a vedea ce se adaugă la ea Вильгельмину. Și-mi stiletto. Fără перламутровой pixuri, dar cu toate acestea meu Hugo.
  
  
  "În orice caz, dacă credeți că puteți ridica ego-ul înapoi", — a spus el. "Este небьющееся de sticlă, se наэлектризовано și multă blocat".
  
  
  El ухмыльнулся. — Dar te așezi și допей lor de băutură. Eda va fi depusă imediat, și mai avem despre ce vorbi".
  
  
  El a fost sigur de siguranța lor. El ar putea fi într-un scaun cu rotile, dar el, de asemenea, a fost în spatele roții de control. Și a fost bine. Există ceva în modul de a fi sub control, ceea ce îi face pe oameni să-și piardă controlul asupra propriilor cuvinte. Acest lucru este greșit, dar este adevărat. Puteți trimite un pistol tip pe același cap și de a pune ego-ul despre ego-ul de povești, dar tot ceea ce veți obține este o pereche de închis buze. Dar un tip, care va trimite un pistol la capul tău, neapărat va scuipa intestin lor. Dacă ați înțeles acest lucru, vă rugăm să-mi spuneți.
  
  
  Ei lăsă pe spate pe canapea. -- Impresionant... -- am spus. — La figurat vorbesc.
  
  
  El și-a concentrat privirea pe (recipientul) Original. — Ești om de știință, — a spus el. — Sunteți specializat în microbiologie. Fără îndoială, știți deja despre clone.
  
  
  Tara s-a uitat la mine. Ei gest a propus hei continua.
  
  
  — Da, a spus ea. "Sunt stupefiat dumneavoastră tehnologii avansate".
  
  
  Părea, este uem-a placut. "Este destul de... fantastic, nu-i așa?"
  
  
  — De cât timp ai început?
  
  
  El a zâmbit. "Douăzeci și doi de ani în urmă. Ei bine, de fapt delle înainte de asta... Dar în acel moment am început cu familia mea. doctor Куой... — el s-a întors spre mine, — eu cred că ai întâlnit deja cu asta... ei bine, tatăl meu a început. El este foarte interesat de genetica și a reușit să obțină de la guvern de acordare a emu-un mic laborator. Cu condiția, desigur, că cu timpul se va dubla pariul pe unele în jurul valorii de cele mai bune minți comunist din lume. El a început să lucreze asupra Nguyen Сегуном..."
  
  
  — Cel fizician? Tara arata удивленной.
  
  
  Lao Zeng dădu din cap. 'Da. Dar Shogun a fost de mai multe anomalii genetice. Tara părea, știa deja acest lucru. — Exact acesta este și hotelul de spus. Sindromul Брэкдона, nu-i așa? Ego-ul simptomele apar numai atunci 30 de ani".
  
  
  Anume așa. Dar, după cum știți, embrionii nu pot supraviețui frisoane în timpul de incubare în eprubete. Mai multe grupuri de pbx Shogun au murit până în luna a treia. Mai întâi Куой-am gândit că ego-ul metoda incorecte. Guvernul a crezut la fel. Ei au renunțat la sprijinul său. Apoi, câțiva ani mai târziu, la cel de Shogun au început să se manifeste anomalii".
  
  
  "Și apoi, KANG a decis să ne sprijine pentru încă o încercare?"
  
  
  El s-a întors spre mine. 'Da. Dar numai în acest moment CAEN, consultați emu și fizic și genetic perfect donator".
  
  
  "Deci, ceea ce ai fost."
  
  
  Pentru aceasta am fost eu. În afară de meu... — el замялся pentru o fracțiune de secundă, — meu perfectiunea fizica, am avut o serie de, să zicem așa, "talente", care CANNES cu pasiune hotel perpetua.
  
  
  — Talent la rece ucide, i — am spus.
  
  
  El modest spălată. 'Da. Dar tu, domnule Carter, chiar și talentat criminal. El a făcut o pauză. — Deși, dacă-ți place să aud asta, a ta sângele încă cu câteva grade mai cald. Cine-l astfel, pentru a influența ego-ului". Acum îmi zâmbea, el felina de un zâmbet, pe care l-a văzut, de la Chan-dacă pe fotografiile realizate în ziua următoare, apoi crimele senatorul Сэйбрука. Râsete Hong Law, de asemenea, atunci când el a venit pentru a ucide ducelui și герцогиню. Acum nu era momentul de a explica emu diferența dintre criminal-un psihopat și un om, care ucide numai în auto-apărare. Cu mult timp în urmă deja a cercetat cu grijă de sine. Cu mult timp în urmă l-a culcat fără bolți, întrebându-se, nu-i așa, dacă-i rău, ca ei, oamenii, care l-a distrus. Dacă ei nu ar trebui să arunce totul și să plece într-o casa de vacanta. Nu. Între mine și Lao Цзеном a fost o diferență uriașă. Ei a returnat un subiect acolo unde acest hotel.
  
  
  — Și aceste tale clone stabilit?
  
  
  Da. Ca de început a doua încercare. Întregul grup a supraviețuit. doctor Куой lucrat la al treilea grup, atunci când pliere dolar nu a rezistat. De asemenea, înțelegeți că pentru a înlocui ego-ul a fost некем. Întreaga ego-ul operațiunea a fost secret. Emu ajutat numai fiul. Unul fiul, apoi a încercat să scoată un al treilea grup, dar el nu a fost suficient de cunoștințe. Nu avem hoteluri, guvernul a știut ce facem, de aceea am introdus acest lucru în Statele Unite contrabanda. Acolo, el a primit o mare de genetică educație. Medicul nostru Куой — omul de la Harvard. Acest fapt părea a plăcut emu.
  
  
  Tara mi-a spus: "apoi, el a fost capabil să meargă pe urmele tatălui său".
  
  
  Lao Zeng părea fericit că a putut să răspundă "da". El însuși un hotel foarte aibă mai mulți fii, mai ales apoi un accident. Și vocea ego-ul vis devenit realitate. În acest moment, doctor Куой avea intenția de treizeci și cinci de noi pbx. Treizeci și cinci de noi Lao Цзэнов. Tot în stare de educație. Multumesc providența.
  
  
  Pentru o clipă, ea a gândit cât de mult ih a fost inițial de grup.
  
  
  Cursul de gândurile mele și-a întrerupt scurt apel telefonic.
  
  
  — Ah, timpul nu există, a spus el. Geamuri zi a deschis o pereche de călugări, similare prieten la prieten — clone? Nu, este lipsită de sens - și să ne ducem la каменному coridor spre sala de mese.
  
  
  Aceasta a fost o sărbătoare cu care ne-am confruntat. Ei bine, pir, dacă vă place creierul de maimuță, de capră coada și prime de calmar. Tara nu imediat сообразила cu care se confruntă, și au atacat cu un apetit trei zile de abstinență de la multitudinea de "ah" și "mmmm". De fapt delle creierul maimuțelor delicioase. Aceasta este ceea ce am spus și ce trebuie să mănânce pentru a menține puterea. Dar ea a continuat în tăcere să sperăm că după colț există un magazin de sandwich-uri, și el a întrebat, nu наврежу eu-l în sine, выскочив pentru un hamburger. Ei cred că doar: ce țăranul nu știe de ce el și nu există.
  
  
  Edu a fost servit tăcut călugări. Apoi un fel principal Lao Zeng le-a dat sarcina de limbă de neînțeles. Super finala. Centenarul ouă.
  
  
  Conversația de la masă a fost foarte placuta. Ceea ce este cu adevărat hotel de spus, a fost mai târziu. Cu toate acestea, el a fost vesel și deschis. Într-o zi, el a refuzat rolul невозмутимого, приветливого gazdă. Odin în jurul valorii de călugări, pentru o clipă, a lăsat ușa de la bucătărie deschisă, și Lao Zeng a explodat, trăgând un sacou de o privire mai atentă, pentru a se proteja de moarte curenții de aer. Un călugăr fugit repede și a închis ușa, și Lao Zeng a dobândit stăpânirea de sine. Ei au profitat de ego-ul dobandita locație ego-ul și l-a întrebat despre relația între CANNES și Tao și despre modul în care acest mănăstirea a cunoscut comunistă de curățare.
  
  
  El a pălmuit în palme, și tăcut chelnerii au început să curețe aceste tăvi. — Nimic nu vă va împiedica să spun acest lucru, a spus el. "Nu poți face nimic cu aceste informații. Singurele relații, care, între noi există o relație reciproc". Apoi a apărut un călugăr cu un ibric de ceai. El turnă o ceașcă (recipientul) Original, și una pentru mine. El a venit la Lao Цзэну, dar cel periat off de la ea, continuând să vorbească. "Mănăstirea ne oferă două lucruri importante. În primul rând, un laborator pentru experimente. Nu numai experimente genetice, dar, de asemenea, experimente cu ceea ce voi numiți de droguri, изменяющими conștiința". El lăsă în urmă și frecat cotiere scaun cu rotile.
  
  
  — Cred ca ai avut privilegiul de a încerca unele în jurul ei?
  
  
  "Vă asigur, Carter, că suntem destul de avansați în acest sens. H-20 — singura halucinogen fără efecte secundare". Куой a spus același lucru, dar auzi o veste bună, a început a doua oară nu va fi rănit.
  
  
  — Și al doilea?
  
  
  În al doilea rând, vedeți și singuri. Pur și simplu du-te la fereastră.
  
  
  Ei, a venit la fereastra.
  
  
  Și am văzut un câmp de flori. Acesta a trenat la orizont în toate părțile. Acest lucru a fost un câmp de maci. Опиумные maci. Pentru o clipă, ea a încercat să-cine-ego-ul valoarea de piață, dar ei pur și simplu nu știu ce este vorba apoi de trilioane. Ea a continuat să se uite pe fereastră.
  
  
  "Bun, nu-i așa?"
  
  
  Nu am nevoie pentru a vedea ego-ul de fata, pentru a înțelege că nen a apărut subțire ухмылка.
  
  
  — Înseamnă că te — furnizor, am spus eu, — pentru acest clicuri în Nassau și pentru Societate Фезерстоуна.
  
  
  El сдавленно râs. - 'Medii de altele. Mediul multe, multe altele. Noi credem că opiu — cel mai activ pentru a crea o organizație la nivel mondial. Și încă opiu a fost principala noastră armă în ultimul război.
  
  
  "Și acești călugări, — l-a întrebat, — sunt de acord cu politica ta?"
  
  
  "Acești călugări, — a spus el, nimic nu sînt versați în politică. Ei nu știu chiar și ceea ce facem cu aceste droguri. Avem ceea ce se întâmplă în laborator. Tot ce știu este că, atunci când statul rescrisă în alte biserici și mănăstiri, KAHN și-a păstrat ih pentru ei ih proprietate intacte. Sunt foarte recunoscător. Ei nu pun întrebări. Dacă ar fi știut adevărul, atunci, de asemenea, ar fi fost foarte supărat. Dar este puțin probabil că ei vor ști.
  
  
  Ei, s-a uitat pe cei doi călugări pe zi. Ei au ochi.
  
  
  "Ei nu vorbesc limba engleză", a spus Lao Zeng. Așa că, dacă te gândești să le spun decât suntem de fapt delle angajați, mă tem că va trebui să foarte greu. În cazul în care numai el заржал, — ați însușit destul de complex și малопонятный сузойский dialect.
  
  
  Ei iso tuturor forțelor încercat să nu se uite la Recipientul.
  
  
  — Dar, a spus el. 'Stai jos. Tău ceaiul se răcește. Și mai avem despre ce vorbi.
  
  
  Ei, s-a întors la masă. Ei, m-am uitat pe Recipientul. Ea părea mai slab decât a crezut. Aceste câteva ore, acum au ieșit la iveală la ea. La nele au fost grele, pleoapele. Ei, ajuns la o cana. Ochii ei brusc сверкнули pe mine. Lumini verde. Dar acest lucru a însemnat: Stop! L-am uitat din nou pe nah. Ceaiul a fost cu drog, și ea a descoperit acest lucru prea târziu. Ei a ridicat-o ceașcă și au pretins că fac o înghițitură. — Ce altceva ai hotelul vorbesc? — l-a întrebat Lao Цзена.
  
  
  — Copiii dumneavoastră, — a spus el. — Dumneavoastră și domnișoara Bennett.
  
  
  "Nostru de ce?"
  
  
  — Copii, — repeta el. — Dar, poate, va fi mai bine, dacă medicul Куой va explica totul. El a împins de la scaune și подкатился mic negocieri aparat. El a apăsat butonul, și stahl să aștepte. În timp ce el făcea acest lucru, stand cu spatele la mine, ei перелил ceaiul înapoi în ceainic. — "Acum", pur și simplu, a spus el într-verbale de dispozitiv. Apoi, el a fost din nou la masă. Ei, m-am uitat pe Recipientul. Ea a fost un pic șocat, dar încă mai stătea sincere. Куой a venit și a explicat.
  
  
  Acest lucru a fost într-adevăr foarte simplu.
  
  
  El s-a dus la ne insufla. Ei se vor retrage pentru tine o mică armată de agenți N3. Dar de această dată acești agenți N3 vor lucra la CAEN. Tara a dat să le-o serie de strălucite de specialiști în domenii de genetica. Clone Tara, care își va continua activitatea de vaccinare de oameni. Prima științifică, capacitatea deja a fost începută în gene, și KANG a rămas doar necesar de a asigura instruire practică.
  
  
  Dar acestea sunt hoteluri mai făcut un pas înainte.
  
  
  "Ce — au crezut ei, dacă avem cu Recipient va fi copilul. Sau mai mulți copii. Sansele statistice au fost de patru la unu, că vom produce agent, care va depăși toate celelalte agenții. Genial criminal din punct de vedere științific. Cel mai bun din cele două lumi. Și apoi, folosind acest lucru ca originalul, ei a lua numărul necesar de duplicate prin altoire. Ce fel de decizie de la CANNES. Doctor Куой a fost încântat. Cu cincizeci sau sute de astfel de суперклонов KAHN ar putea să preia lume.
  
  
  Tara a început să cadă înainte. Ea sa uitat un pic lent. Ea оперлась bărbia pe mână și părea greu de păstrat pe loc. Ei, de asemenea, a trebuit să bea ceai, de aceea, ea a început să imite ei simptome.
  
  
  Lao Zeng s-a întors la Куой. — Cred că, acum, ei sunt în curând уснут — i-a șoptit el. — Când aveți de gând să-și petreacă prima operațiune?
  
  
  — La răsăritul soarelui, — a spus el. — În cazul în care încă vor să doarmă. Și în timp ce am nevoie de timp să se pregătească, într-un laborator. Operațiunile cer noros pe alocuri. Fiecare celula din organism este toate genele necesare pentru a crea copii exacte. Ei pur și simplu beru-o bandă subțire de piei cu ih a antebrațului. Când se vor întoarce în camera lor, ei ih cerceta.
  
  
  Recipientul în care se află deja dormea, cu capul pe un scaun. Ei ceva промямлил și, de asemenea, a redus cap.
  
  
  Lao Zeng pălmuit în palme.
  
  
  Au apărut câțiva călugări. Ei a fost prea grea, pentru a mă putea transporta un călugăr, și mă duceau doi. Ei aduceau aici purpurie ne înapoi la noastre пропахшую iasomie тюремную aparatul de fotografiat.
  
  
  
  
  Capitolul 23
  
  
  
  
  Звякнули cheile de lanț, și ușa s-a deschis. Ne-a plasat în două tipuri diferite de циновках, și călugării s-a permis să plece. În jurul valorii de colțul său sa uitat cu ochii închiși, ca Куой aplecat peste Recipient. Mica flacără pe un lanț cheie ego-ul talie замерцал. Se ia un pumn lui și de mai departe a tensiunii arteriale, apoi impersonal cu degetul mîngîie-l pe piept. Apoi, el досталь în jurul valorii de buzunar stetoscop. Ar trebui să fie, el a fost foarte sensibil. Căștile au fost mai mult decât de obicei și mai adânc вонзались în urechi. El părea mulțumit. Apoi, el a venit la mine.
  
  
  Acum, el a fost în picioare pentru totdeauna de mine și de liniște s-a certat. Călugării n-au scos din mine un sacou, și emu nevoie de gol mână pentru a măsura tensiunea mea. Am trecut tot o farsă. Ei prefăcut mort încărcătură. Uem a fost greu să-mi jacheta. El a pus un bandaj pe mâna mea și a început să se balanseze. Mi-a fost interesant, zice ea emu meu arterială, într-adevăr, dacă ei dorm, nu ma prefac eu.
  
  
  Ea a ghicit că nu este așa.
  
  
  El ma batut pe piept, apoi, din nou, a scos stetoscopul. Ei, a așteptat până când rece de metal detaliu pentru a asculta прижмется la pieptul meu. Atunci a apucat-ego-ul pe cap de locuitor și puternic tras.
  
  
  De durere trebuie să fi fost puternică. El запрокинул cap, și lacrimile au venit la ochii lui. Gemu el. Sa apucat de ego-ul pentru cravată și din nou tras pe jumătate задушив lui. Am переворачивались, până când ei nu a fost pe partea de sus, și l-a uem pumn în maxilar, apoi o lovitură pentru ego-ul de gât, care va ține mult timp ego-ului inconștient.
  
  
  Pentru o clipă l-am gândit cu privire la modul de a ucide ego-ul. Ei ar putea pur și simplu să-l sufocă. Dar acest lucru mi s-a părut o prostie progresul. Ei câștiga o rundă, dar pierde meciul. Moartea ego-ul ar însemna nostru de condamnare la moarte. Când speranțele face prin noi pbx испарятся, Lao Zeng imediat ar fi trimis o расстрельную echipa. Dacă pur și simplu ne-au împușcat, apoi a terminat în afara lor calmant seringă. Cel puțin, atunci ei прикончат noi. Între timp, familia pbx a continuat să existe împreună cu cei treizeci și cinci frați, care au trapa. Nu, mai bine să plece de la Lao Цзена de vis, pe o perioada de timp. Cel puțin pentru un timp.
  
  
  Am nevoie pentru a lucra cu inconștient corpul Куоя. Ea a fost filmată de un breloc cu ego-ul talie. Aceasta a fost o întreagă colecție de chei. Ar trebui să fie nu mai puțin de douăzeci. Odin în jurul lor ar trebui să fie cheia pentru ego-laborator. Și în acest laborator, ei spera pentru a lovi.
  
  
  Apoi, ea a avut grijă de ego-ul-un halat alb. De la o anumită distanță acest lucru ar trebui să-mi dea niște scoate deghizarea. Din spate, de asemenea. În orice caz, acești călugări tot timpul puneau ochii.
  
  
  Ne-am schimbat rolurile. De această dată el a fost mort de sarcina, si mi-a fost greu strip-ego-ul. Ei spânzurat breloc pe talie, și a pus pe ego-ul alb de blana. Ea a fost de aproximativ opt centimetri mai sus de doctor Куоя, dar pentru mine este putin заботило. Ei, s-a aplecat, a transformat ego-ul statică corpul k geme și a fost învinsă de ego-ul хлопчатобумажным o pătură. Dacă ar fi urmărit ordinea, atunci ar fi găsit adormiți în ordine. Doar nu ar fi testat prea atent.
  
  
  Ei, a înțeles că este foarte s-a bazat pe noroc și pe alte miopie.
  
  
  Ei au aruncat o ultima privire pe pace спящую Recipientul și a ieșit în coridor.
  
  
  Unde să mergem?
  
  
  Este puțin probabil că de laborator se găsea în această clădire. Poate că în sala de la unul în jurul dependinte mai mult sau mai puțin îndepărtat loc. Așa că mai întâi am nevoie pentru a găsi o cale de ieșire.
  
  
  În zona spațioasă de piatră, hol era frig și întuneric. Doar lumânări aprinse, plasate la intervale regulate de pe perete. Au fost și ziua, cu încuietori. Chiliile călugărilor, care acum пустовали? Sau ocupate de celulele închisorii?
  
  
  M-am dus la stânga și s-a dus pe hol la ambele capete. El a ieșit la exterior cu zi. Ușa nu a fost închisă. Deși cu lanț pentru chei Куоя pe talia mea, a ei, a simțit că aveam cheile de la întreg regatul.
  
  
  Noaptea era limpede și liniștită. Stele au fost deja vizibile, deși cerul nu este încă destul de întunecat. A fost doar o jumătate de nouă sau zece ore, dar frații-taoisti incluse deja o mute шеренгой într-o clădire mare, în care, probabil, se aflau ih pensiune.
  
  
  Acest lucru a însemnat că acest lucru nu poate fi de laborator.
  
  
  În total, au fost cinci corpuri.
  
  
  Toate cladirile complexului sunt construite în jurul grele de piatră gri grosime într-un singur picior. Pun bani, acestea au fost făcute de mână. Sincer, ca Marele zid Chinezesc. Dar apoi праправнуками cei de constructori. Aceste structuri au fost doar șase sute de ani. Dar. Inițial, aceasta a fost cetatea. Sau, poate, aceasta a fost întotdeauna o mănăstire.
  
  
  Apartamentele Lao Цзена, precum și noastre de "oaspeți chiliile" au fost, în cel mai mic din cinci clădiri. Din spate, se întindea în toate părțile, departe de câmpurile de maci. Un pic mai la stânga în marea două etaje dreptunghiul se aflau cabinele de dormit de călugări. Vizavi de aceasta, a fost similar cu hambar edificiu care s-a dovedit a templului. Așa că au mai rămas două corpuri.
  
  
  Ca un posibil laborator l-a ales cel mai îndepărtat de dependință. Probabil, geamuri zăbrele la ferestre și de fum în jurul conductei făcut-o probabil pentru mine. Ea a încercat să spun că acest lucru nu a fost chiar un astfel de prost alegere.
  
  
  Sa ajuns la acest lucru foarte simplu. Ei, de asemenea, pur și simplu a trecut mimmo doi călugări cu cărți, care păzeau ușa. Larg coridor a fost același ca cel pe care l-a lăsat. Umed și gol. Ei lumânări. Riscat, ei au ales o cameră și, pentru o clipă, s-a reținut de lângă, pentru a se asigura că în interior nu există nici un sunet.
  
  
  Ea a încercat de blocare. Ușa s-a deschis.
  
  
  Aceasta a fost o chilie mănăstirească. Pat a fost un nimic, ca un colt de camera, acoperit cu циновкой.
  
  
  Acolo a fost chiuvetă, airbag sofer, airbag însoțitor, câteva cărți și o lampă de citit. Ea a inclus o lampă și se uită la cărți. Acestea au fost două volume marxist Biblie: "manifestul Comunist" și "Capital", precum și o serie de broșuri. Ei oglindită prin ih. Una în jurul lor se numea " Cum apuca слаборазвитую țară?" celălalt", Ca-mi submina сверхразвитую țară?" Și acest lucru a inclus toate, în afară de Islanda.
  
  
  Aici cu siguranta a trăit un călugăr. Dar nu даосский călugăr. Comunist călugăr. Unul din aceste lucruri crude, loiali, comuniste asceți. Mă întreb cât de mult în jurul valorii de aceste camere erau ocupate în acest fel. Dar în zadar am pierdut timpul. Ei au venit prin cameră și a mers mai departe, mimmo alte exact aceleași uși din lemn. Nu am stiut ca am sa aflu cum va arăta ușa corectă. Nu am crezut că va fi neon bec cutie cu intermitente de deasupra ei, cu litere de LABORATOR. Dar de ce m-am așteptat că ușa va fi diferit, și, poate, un pic mai modern.
  
  
  Undeva în spatele meu s-a închis ușa. Soft shaggy apropiat de mine. Acest lucru a fost un bărbat. Înclinând capul, ea a continuat să meargă, de protectie bărbia cu o mână: Куои, размышляющий peste ascuțit genetice problemă.
  
  
  Un bărbat a trecut de mimmo de mine n-a uitat la mine și a dispărut pentru o poftă de mâncare mai departe pe hol.
  
  
  Acum am nevoie pentru a lua rapid o decizie. Ei ar fi putut să rămână acolo unde a fost acum, și, astfel, de a suporta suspiciuni. Ei ar fi putut să iasă afară, că poate era mai sigur, dar nu foarte profitabile.
  
  
  De asemenea, a fost sansa dubla, că eu nu găsesc ceea ce a vrut. Dar dacă i-ar fi cedat aceste gânduri, i-ar fi fost contabil în New Jersey, și nu un agent secret în Hanoi.
  
  
  Ea și-a continuat mișcarea și a fost în jurul valorii de colț. Și cincizeci de mii de experți contabili în New Jersey усмехнулись, când свинцовая tub brusc a scăzut în jos, doar nu a lovit capul meu, și, cu un vuiet lovit de perete în spatele meu.
  
  
  Agățându-se de un geme, el a fost de așteptare pentru mine, cu capătul tubului gata în mână. În acel moment, când conducta lovit de perete, a apucat-o de ego-ul pentru încheietura mâinii și se întoarse, dar aceasta conducta nu a fost singura, realizate din plumb. Ego-ul puterea a fost de neclintit. Încă ținându-un tub, el a făcut o fandare, de această dată прицелившись meu mare. Dar acum, ea multă apucat ego-ul pentru încheietura mâinii și l-a lovit ego genunchi...
  
  
  Aceasta a fost o filiala. Sa nu недооценивал lui. Un succes de impact nu ar fi de ajuns, chiar, pentru a indeparta amidonul de ego-ul de guler.
  
  
  I a fost absolut dreptate în acest sens. La a doua mea a lovit-l scufundat în mine, în picioare, și el a căzut la pământ. El sel călare pe mine și a început să mă lovească. Ei oglindită, dar el a apucat de gât. Ei iso tuturor forțelor încercat să se rupă de la sine, de ego, de mână, dar mi se părea că nu sunt suficient de încercat.
  
  
  Acest minut înainte de moartea sa, foarte luminos. De multe ori i-a fost la doar un minut de la moarte, și numai cu această luminozitate ultimul minut de ceas de stat.
  
  
  Tub culcat pe podea, dincolo de limitele mele de a ajunge. Ei intens concentrat pe un singur сфокусированном mișcare. Picioarele mele au fost ego-ul spate. L-a pus picioarele pe pământ și брыкнулся, ca un cal, gata să piardă un tarif. Nu este aruncat ego-ul în jurul valorii de scaun, dar el este un pic pierdut echilibrul, și când ne-am atins din nou de pământ, el a fost de aproximativ șase centimetri spre dreapta. Mâna mea a atins un tub, și l-a lovit ego-ul său mai multe goluri.
  
  
  Ugh.
  
  
  El a alunecat cu mine și zăcea nemișcat pe podeaua de piatră, sângele se prelingea de mare orange rana pe goluri. El nu va sângereze prea mult timp. El a fost mort.
  
  
  Nu am putut lăsa ego-ul aici și nu putea să riște trage ego, corpul de ceva timp. Am fost la câțiva metri de un alt lemn de zi — încă un aparat de fotografiat. Ei, a deschis ușa și втащил ego-ul interior.
  
  
  Ei, aplecat deasupra corpului, atunci când a auzit vocea în jurul ușii.
  
  
  — Probleme de doctor?
  
  
  Ei nu s-a întors. Ei сгорбился, așa că acum creșterea mea, iar persoana nu ar putea să mă elibereze. Ea a încercat să facă vocea la fel de mare ca la Куоя.
  
  
  "A adăuga".
  
  
  'Pot eu sa fac ceva pentru tine?'
  
  
  "Urmărim, ca ego-ul sa nu fie deranjat, când nu voi mai fi".
  
  
  — Dar aceasta e camera mea.
  
  
  — Atunci stai ego-ul camera, croitor iei. Acest matematica nevoie de o vacanta. Mea cea mai mare voce a scăzut un pic, dar el, se pare ca nu a observat.
  
  
  — Da, doctore, — pe scurt, a spus el. Și a plecat spre stânga. Când el a închis ușa în urma ei prea tare, să-mi dea de înțeles că el nu-i place să se supună ordinelor, și el nu-i păsa că eu știu.
  
  
  Ea a petrecut un minut în întuneric complet, pentru a aprecia gradul de dezordine, care l-a făcut greșit în timpul cercetărilor sale. Până când ea nu a găsit nimic. În afară de dificultate. Foarte probabil, că nu am fost în acea clădire, și, dacă nu aș fi norocos, ei ar putea fi într-un impas. Din momentul în care l-a părăsit Nassau, totul a mers prost. Dar, pe de altă parte, au greșit în direcția cea bună. Recipientul în care se află și ei au fost acolo, în cazul în care vom cămine de a fi. Împreună, vii, în al statului major general al pbx. Acum trebuia doar să trecem la afaceri. Ea a deschis ușa și se uită pe coridor. Acest lucru a fost foarte bine că am făcut-o. Căci tocmai în acel moment, în capătul holului s-a deschis ușa, și a fost auzit un murmur va de voturi. Mai întâi au fost trei. Trei ramuri stăteau în ușă și-ar dori un prieten un prieten de noapte buna. Toate acestea s-a vorbit în limba engleză. Ei ghicit că aceasta a fost o parte ih traininguri. Apoi ușa s-a deschis mai larg, și parcă s-a sculat de la sfârșitul de o bandă transportoare. Două... patru... zece... optsprezece... douăzeci și unu identic instanță. Serial clone.
  
  
  Întâlnirea, sau ce a fost acolo, s-a încheiat. Ei se îndreptau spre camerele lor. Ea a ales o cazare pbx loc de laborator.
  
  
  Dacă ați fost de așteptare pentru acea cumplita scenă, în cazul în care Carter simultan ucide douăzeci și un criminal de țeavă de plumb, atunci ați făcut o greșeală. În tăcere-o, din nou, a închis ușa și s-a îndreptat spre fereastră.
  
  
  Cu toate acestea, dacă vă așteptați până când problemele mele se vor termina, va trebui să așteptați un pic. Locul părea destul de singuratic. Sub acoperirea joasă, ușor подстриженного ale subetaje ei, a trecut de la ultima clădire. Ar trebui să fie, este și a fost de laborator.
  
  
  I-a fost aproape la zi, care se ocupă fost sub protecția souk aceste omniprezente de călugări. Medii de cei pbx, care erau identice prin naștere, și călugări, care arătau la fel în lor identice, am plătit și бритых cap, am avut sentimentul că am stahl participant de păpuși de reprezentare în mărime naturală. Numai cineva suficient de imaginație, atunci când emu avut de a crea diferite personaje.
  
  
  Eu, ca dată a avut loc mimmo clădirii la aproximativ cinci metri de zi, atunci când el a sărit prin nicaieri.
  
  
  "Încă de la locul de muncă... doctor?"
  
  
  Accent pe ultimul cuvânt, a însemnat că el nu va crede în acest "doctor" și peste o sută de ani. L-am simțit obosit nostalgie de bun vechi спецэффектам, secția de mascare de la Washington. Ei stors cu mâna peretelui de plumb tubul în buzunar, și s-a întors.
  
  
  Filiala de așteptare pentru mine cu un pistol în mână. "Superb, N3, — a spus el. Ego-ul buzele скривились în презрительной-un zâmbet. "Dumnezeule. cum ai crescut, doctor Куой.
  
  
  El nu ne-a făcut un pas în direcția mea, și încă mai era la îndemâna mea.
  
  
  —'De bine.' Ei, am auzit că ești un fel de vacă sacră. Așa că eu nu pot să te omoare. Dar eu sunt sigur că ei vor să te-ai întors. Așa că du-te înapoi.
  
  
  El a știut ce hotel. El nu a putut să mă omoare, dar el este sigur накачает mine de plumb, dacă emu vrei. Achiziționate de caracteristici, cum ar fi leziuni glonț, nu sunt transmise copiilor. Ei trebuia să-l neutraliza. dar mi-ar fi trebuit să vadă ego-ul prin surprindere. Înainte el va avea timp pentru a trage. Chiar dacă el промахнется, sunetul acestui 45-calibru va atrage un pluton.
  
  
  Ei stătea nemișcat, ca o bucată de stâncă. "Dă-i drumul," a spus el.
  
  
  Ei pur și simplu a continuat să se uite la el o față dreaptă.
  
  
  'De ce? De ce am face asta? Nu puteți trage în mine, dacă ei nimic nu fac. Tu chiar nu poți să-mi provoca durere, — a mințit eu. "Posse lui de sânge întârziere tu o operație minoră, pe care le-a pregatit pentru mine. Așa că, dacă doriți, pentru a întors-o, va trebui mai întâi să mă convingă.
  
  
  El ezită. El nu a fost sigur, a mea o mică contribuție în știința adevărat sau nu. Oricum, el a avut îndoieli. Dacă el mi-ar permite să scape de el vor fi probleme. Dacă el накачает mine gloanțe, el poate fi încă mari probleme. Acest lucru a însemnat că ego-ul a provocat pe pumnul lui.
  
  
  El a acceptat provocarea. Doar ego-ul prima alegere de arme nu a fost cu pumnii și karate. Am centura neagră în karate. Dar am, de asemenea, a fost negru свинцовая tub. Totul a fost foarte bine conceput. A început a doua oară în jumătate de oră am fost trupul, de la care ei ar trebui să a fost de a scăpa de.
  
  
  Ei bine, vocea de la tine a fost închis acest hambar. Dar medicul Куои ar putea fi cheia de la el. Mi-a luat șase încercări, dar, în cele din urmă, ușa s-a deschis. Ei затащил cadavru filialei înăuntru și a închis ușa serai.
  
  
  Călugării încă în picioare, coborând ochii, paza la intrarea în laborator. Acest lucru a fost incredibil. Cel mai probabil, clone au fost ih frații săi, dar ei toți au văzut și nu au făcut nimic. Ea a început un pic să înțeleagă o explicație Recipient taoiste de moralitate. Moartea nu există, și avertismente nu, așa că, dacă vă veți întâlni cu noi cu alții. tu pur și simplu nimic nu faci. Ei, și-a intensificat în ușa laboratorului.
  
  
  Interiorul acestei clădiri se deosebea de alte clădiri. Acolo a fost o mica anticamera mănăstirii și mari alb geamuri zi. Cea de-a zecea cheie mi-a dat acces, și o zi a aruncat deschise.
  
  
  Cred că este cel mai rău loc în care l-am avut vreodată.
  
  
  De-a lungul perete se afla un număr mare de tuburi de sticlă, cu un ritm de creștere de fructe. Ei fac o favoare și опущу descriere.
  
  
  Au fost și alte eprubete. Mai mici - cu smocuri de substanțe plutitoare în lichid. Ei numărat cincizeci. Cineva din jurul ei a fost un om, iar cine nu, el nu a putut spune. În mijlocul camerei stătea un scaun. Pe nen-au celule cu broaște și șobolani, și câțiva porci de guineea, care a apărut în acel moment, atunci când ea a inclus брылев.
  
  
  Dimpotrivă, a fost de cabinet. Din laboratorul de ego-ul отделяло mare de sticlă fereastră, dar aceasta a permis de acolo cu toată grija. Lângă perete, sub un unghi de la fereastră a fost visul oricărui savant nebun. De aproximativ șase metri de muncă scaun, уставленного пузырящимися de butoaie, питаемыми electrice termice змеевиками, apă condensatoare și mici de gaze torțe. Tot locul a fost închis într-un metal baldachin, ceva de genul hote deasupra aragaz, iar de acolo a mers небьющаяся de sticlă ecran, закрывавшая toate acestea.
  
  
  Dar asta nu e tot.
  
  
  În partea din spate a laboratorului a fost o altă pereche de uși duble, chiar lângă ușa de la cabinetul Куоя. Ei, повозился cu tastele și și-a deschis ih. Ea a fost din nou într-un coridor îngust. Șase închise, uși din lemn.
  
  
  L-a găsit cheia pentru prima.
  
  
  Un tânăr тайец douăzeci de ani раскачивался pe podea într-un colț. Când ma văzut. el a început să scâncet și заполз mai mult în colțul ei.
  
  
  Într-o altă cameră baba cu sălbatic, cu o privire goală a sărit pe mine și a devenit sălbatice, бесцельными lovituri mă lovească în piept. Sa apucat ee de mână și ușor, dar ferm împins înapoi. În loc de mine acum, ea a început bash moale și geme. Ei din nou, a închis ușa și gândit pentru o clipă.
  
  
  Куой a spus că el, de asemenea, a experimentat cu droguri în laborator. El a spus că, avansate de droguri care modifică conștiința. Ei bine, aceste două opinii, în mod evident, s-au schimbat. Știința se mișcă înainte. Ei, a decis că la acel moment a văzut destul.
  
  
  Ei, s-a întors în laborator și de a vizita la birou Куоя.
  
  
  Pereții erau ticsite de cărți și dosare. Probabil său personal de arhiva. Ei scotocit ego scaun. Nu am știut că mă așteptam să găsesc. Dar ceea ce am gasit, a fost superb. Un set de opt chei. Ei a comparat ih cu chei de pe centura, care mi-a dat acces la laborator și aparate foto digitale. Da. La toate a fost propriul apel. Sa bagat mai mic set de duplicate într-un minut. Apoi mi-a venit în minte un alt gând, și el a ascuns ih frontieră în chiloți. Mele ascunse șansele de a câștiga au început să crească.
  
  
  Ea a închis ușa laboratorului și a ieșit, mimmo поникших de călugări, în noapte.
  
  
  Aproximativ la jumătatea ei, a văzut că-ce curios. Doi călugări, care este destul de fierbinte se certau. E de mirare că acești călugări, în general, ar putea vorbi, dar ceva si mai uimitor este că s-au certat chiar cu un prieten. Ei, ascuns în niște tufișuri, când au trecut mimmo mine, acum ei au tăcut.
  
  
  Restul drumului în complexul ei a trecut fără alte surprize. Foarte hotel, pentru ca am avut timp. Ei, ar trebui să fie absent de aproximativ o oră și jumătate. I s-a părut că a adus această Куою două ore de lovitură, dar a riscat. Când a ajuns la poarta principală, în casa noastră, ih păzit de doi călugări. Când a plecat, ei bine nu a fost. Dar, ca și toate celelalte, ei au ochi și nu a atras pe mine nici o atenție.
  
  
  Nu am văzut pe nimeni în hol. Rapid și silențios ei, a ajuns la ziua noastră de aparat de fotografiat. Ea a deschis ușa. Tara era încă acolo. Încă mai doarme. Ei privit prin aparatul de fotografiat pe un alt covor. Куой încă era acolo. Încrezător în delle lui a intrat în cameră. Dar el nu trebuia să fie atât de sigur.
  
  
  O pereche de mâini apucat mine din spate. Mâna сомкнулась în jurul gâtului meu. Ea a încercat să вывернуться, dar cealaltă mână menține încheietura mea pe loc și закатала maneca, atunci când această mână mai puternică сомкнулась pe gâtul meu. L-am uitat în urmă. Acestea au fost două călugăr. Trebuie să fie ei în tăcere au urmat pentru mine. Al treilea a fost de așteptare pentru mine în spatele ușii. Cu o seringă. Doctor Куой a crescut cu paturi. Ea a simțit o înțepătură. Ei высвободился de șase brațe puternice, și-a vărsat furia pe primul călugăr, prins în raza de acțiune. De exemplu, după câteva secunde vizuina iepurașului s-a deschis și el a început să scadă.
  
  
  Mai adânc.
  
  
  Tot mai adânc.
  
  
  Din nou în Țara Minunilor.
  
  
  
  
  Capitolul 24
  
  
  
  
  Recipientul în care se află așezat pentru totdeauna de mine și a spus ceva de neînțeles. Pe ea au fost propriile ei roz pal chilotei. Pe antebraț nu nah a fost pătrat марлевая fundă. Ea lăsă ochii pe antebraț. Acolo a fost același pătrat de tifon.
  
  
  Ei au făcut acest lucru. Ei вакцинировали noi.
  
  
  Aceste moștenitorii deja plutea în eprubete, undeva în laboratoarele din întreaga cosmar, undeva medii de poticnire șobolani și broaște.
  
  
  Ea a sărit din pat.
  
  
  — Calmează-te, — a spus ea. 'Calmează-te. Ești încă prea slab. Ziua sunt protejate. Noi, deocamdată, nu putem face nimic. Ea s-a întors și a început ceva mormăind. Ei, clătină din cap, încercând să înțeleagă de cuvinte ceva rezonabil.
  
  
  Apoi a văzut ego-ul. Ea a stat de vorbă cu un călugăr. Această тарабарщина ar fi fost acum cunoscut dialect сутоев. Acesta a fost începutul a doua oară, atunci când experiența sedare ma făcut să se îndoiască de propria здравомыслии.
  
  
  Omul a fost așezat pe podea, ținând încă o farfurie de mâncare, care se ocupă de ego-ul se alătură în camera noastră. Arăta exact la fel ca și altele. Бритоголовый. Dar când a deschis ochii, ea a dat seama că el este special. Niciodată nu a văzut un astfel de ochi. În ele au fost încheiate toate cunoștințele și toată inocența de milioane de ani a omenirii.
  
  
  Tara s-a întors spre mine.
  
  
  "Tang ning — starețul. El a venit aici pentru a ne ajuta. Cel puțin, pentru a vă asigura că noastra eda nu a fost prelucrată drog. Ei au planificat eutanasierea noi sedativ". Ee vocea absurd un pic de tremurat.
  
  
  Ei, m-am uitat pe Ning, Tanga, în aceste interminabile ochii. Este de tot ajutorul pe care el ne-a oferit?
  
  
  Ea a ridicat din umeri. 'Eu nu știu. Ajutați-ne în orice caz, împotriva ego-ul credinței. Că ne-ar fi întâmplat, pe acest lucru ar trebui să fie voința, — ei bine, să zicem, a lui Dumnezeu. El are impresia că el acest lucru împiedică, și ego-ul este îngrijorat".
  
  
  — Ce este religia, croitor pic, i — am spus. "Este întinderea de droguri și uciderea oamenilor voia lui Dumnezeu?"
  
  
  Ea s-a uitat calm la mine. El spune că ego-ul nu poate preveni uciderea. El poate afecta numai pe acela pe care-l vor omorî. Dacă el nu va face nimic, ei ne vor ucide. Dacă el ne va ajuta, vom ih omorâm.
  
  
  — Și pentru el este tot o crimă?
  
  
  Ea serios dădu din. "Este tot o crimă pentru el".
  
  
  Ei încruntat. — Atunci de ce el ne ajută?
  
  
  "Se spune că ne ajută egaliza șansele".
  
  
  Sa uitat în jur. Noi eram doi copii, și am fost blocat pe un aparat de fotografiat digital. Neînarmat. În afara ih au fost multe. Toți înarmați. — Este corect acest lucru se numește?
  
  
  Un călugăr a spus ceva. Tara a tradus acest lucru. "El spune că înțelege sentimentele noastre... dar la un hotel ar fi, pentru a putea să-l înțeleagă. El a spus... — acesta este blocat, parcă de teama mea de reacție. "El a spus că înțelegerea va aduce pacea".
  
  
  'Ah, da? Atunci este minunat. Este ușor de spus despre lume. Aici, în ego-ul mic даосском templu. Dar ce zici acolo? Ce zici de toate acele vite, care deschide drumul în viață multumesc макам, care se cultivă în grădină? Intreaba-l ce crede el despre asta. Tara s-a uitat în pământ și a oftat.
  
  
  — Ei bine, ia-ti timp, i — am spus. "Întreabă-l."
  
  
  Au vorbit încă cu un prieten de aproape zece minute. Ar trebui să fie, acest lucru a fost foarte interesant. Tang ning a făcut o lungă задумчивую o pauză și a vorbit скорбным voce. În cele din urmă el a spus că ceea ce a făcut să Recipientul transforma.
  
  
  "El nu știa nimic despre acest опиуме, — a spus ea. "El nu știe despre ce se întâmplă acolo. El a petrecut aici toată viața. Dar el a spus că crede că — judecând după foc în vocea ta, — a spus el — că ești aproape de o sursă de energie universală. Apoi, el mi-a spus să vă avertizez că nu toți călugării de aici călugări. Unele jurul lor... aproximativ jumătate... în jur de sute de... partizanii CAEN".
  
  
  Eu deja gândit la asa ceva. Aceasta explica de călugări, care l-a văzut, urmăresc părțile aflate în conflict, și cei de călugări, care au luat de mine pentru a face o injecție. Dar ultima pereche pe care l-a văzut, arăta exact la fel ca și toate celelalte. Până coborât pe ochi. Ei, a ridicat din umeri, simțind cum crește bont de furie. — Perfect, am spus eu. 'Frumos să știi. Înseamnă jumătate din jurul lor partizani. Dar dacă toate acestea arata la fel, cum putem ih recunoască?
  
  
  Tara a transmis tirbușon și s-a întors spre mine. "El spune că, de fapt, delle noi nu o putem face".
  
  
  Ei, s-a sculat și a început să meargă înainte și înapoi pe aparat de fotografiat digital. 'Ei bine, dacă acest lucru poate calma conștiința ego-ul, el ne-a spus ceva, dar nu a spus nimic. Astfel de puzzle-uri emu de suflet.
  
  
  Tang ning s-a sculat. El trebuie să meargă, a spus el politicos. Dar el se va întoarce în timpul nostru, cu următorul luată whining. Iar la ei, dihor, el ne-a lăsat câteva taoiste de platitudini:
  
  
  "Acțiunea dă mai puține răspunsuri decât cred oamenii".
  
  
  "Idei de arme mai puternice".
  
  
  La care el a adăugat la festivitatea de remarci:
  
  
  "În Ziua de Minuni de toate să se împlinească". Și din nou, această înțelegere a fost cheia piscină în aer liber. Astfel de conversații într-adevăr reduc mine nebun. Dar el s-a uitat la mine, la revedere lor vechi ochii și pentru o clipă-i nimic de simțit. Pentru o clipă, ea știa toate răspunsurile, și aceste răspunsuri au fost corecte.
  
  
  El a plecat, și eu am auzit, ca ego-ul se blochează cheia ușa noastră. Sunetul a returnat mine la brutală a realității. Am vrut să lovească pe cineva cu pumnul. Dar singura persoana de lângă a fost doar Tara. Ea a continuat să se plimbe încoace și încolo prin cameră.
  
  
  "Bine că ești furios pe mine acum", a spus ea. — Ce-ai crezut atunci? Că mă prefac ego-ul în убежденного agent AX zece minute.
  
  
  — Ai putea măcar să încerce, dragă. În loc de a-mi repeta acest nonsens, această înțelegere a adus să-mi pace".
  
  
  'Oh, Doamne. ce esti prost.
  
  
  "Ah. Bine. Esti inteligent, iar o bucată de rahat.
  
  
  Ea a oftat. 'Ea nu a spus acest lucru.'
  
  
  Ah, nu?' Ei a ridicat-o în jurul valorii de perne pe podea și a fluturat hei. Este tot aici, iubito, în ascuns, microfon. Vrei sa разыграю?
  
  
  Ea a oftat din nou. — Ei bine, eu nu-l омелой în minte. Ei pur și simplu un hotel de spus, că dacă ai fi realizat numai...
  
  
  "Da, Da. Ei știu. Apoi, în cele din urmă voi fi dobândit pace".
  
  
  — Da, a spus ea. Ea clătină din cap, a luat-o altă pernă și a aruncat-o în mine. Apoi, acest lucru s-a întâmplat. Ei aruncă în nah pernă, pe care o ținea în mână. Ea a evitat în parte, și-a pierdut echilibrul și a aterizat înapoi pe saltea. De acolo ea a început să arunce în mine cu perne, care sa отбрасывал în nah. Ea s-a sculat cu mare orange pernă și a început să mă lovească de ea. Ei, a apucat-o și a împins-o înapoi pe saltea, și am început să frenetică de a saruta. Acest lucru ne-a calmat. Ne este greu задышали și s-au îmbrățișat. Apoi, ea a fost în nah. Totul a fost exact așa cum a fost întotdeauna cu noi. Doar în ultimul minut am промелькнула gândul. Ei sărit. — Nu-ți face griji, a spus ea. "Dacă ei doresc ca noi să facem pentru ei un super-copil, ei vor trebui să aștepte încă câteva săptămâni". Dar acest lucru nu a funcționat. Ideea că CANNES hotel, pentru a ne-am făcut-o, a fost respingător. Sa coboare cu hax și ușor de sarutat. "Iartă-mă, dragă. Mă tem că nu vreau să merg la un astfel de risc.
  
  
  După un timp, ea a spus: "Ai dreptate. Ea соврала tine. Ei ar putea avea de la tine copil deschis acum". Ea a sărutat pe mine. Ei doresc de la tine un copil.
  
  
  'În prezent?'
  
  
  — Eu vreau acest lucru, atunci când vom ieși de aici. Și... nu... ei bine, ei nu ar fi a hotelului, pentru ca ei au realizat acest lucru. Cel mai bine sa sinucid decât aceasta. Dar eu cred în tine, Nick, — a spus ea cu un zâmbet. "Eu cred ca omul acela a zis, sunteți aproape de o sursă de cunoștințe. Ei cred că aveți de caracter nobil și ai o stea norocoasă, că ar fi de acolo ne-a vorbit acest om. Ei cred că tu ești вытащишь noi de aici.
  
  
  Ei trebuia să se gândească la asta. Ei s-a sculat, a înfășurat un prosop în jurul și a început din nou să se plimbe înainte și înapoi. Acum, ei ar fi cu bucurie, și-a schimbat propriul caracter nobil țigară. Ei, m-am uitat pe fereastră. A fost o după-amiază. Ea a pierdut o jumătate de zi.
  
  
  — L-a găsit într-un laborator, i — a spus hei. 'Du-te de aici.'
  
  
  Ea a făcut un sarong în jurul valorii de bumbac lenjeria de pat și s-a apropiat de fereastră. Dintr-o dată au fost foarte deprimat. Ea a subliniat de laborator și a spus, hei locație. A demonstrat-o o hei cheile care le-a luat de pe scaun Куоя. Ei am mai fost. - Tot ce trebuie să facem acum este să ieși de aici.
  
  
  — Crezi că ai să reușești? — liniște a întrebat ea.
  
  
  — Desigur, am spus eu. "Gold suflet, și o stea norocoasă? Pentru estestvenno. Cum pot să ratezi?
  
  
  Este greu a suspinat și a mușcat-mă pentru lobul urechii. "Minunat", — a spus ea.
  
  
  O grămadă de chei звякнула pe zi. Suntem atât de repede te-ai prăbușit noastre кроватям, în cazul în care притворились că dormim.
  
  
  Ușa s-a închis din nou. Ei, m-am uitat pe o tavă cu mâncare. — Ne mai bine la cină, i — am spus. "Se presupune că eda noi amețitoare".
  
  
  "Mmmm." Ea корчилась pe covoraș, ca un model de lecție de desen. "Mă bucur că nu este așa. Se pare, ei de foame. Ea a adus o tavă la scaderea masa si a scos capacul cu abur farfurioare.
  
  
  Cu toate acestea, ea este suspect de понюхала lui. Ea зевнула. — Nu-ți face griji, i — am spus. "Este china eda. Tu trezești din nou peste o oră.
  
  
  Noi ne-am asumat. Aceasta a fost o simplă eda, orez cu legume. Dar a fost delicios și, cel puțin, a fost satisfacatoare. Ei, m-am uitat pe Recipientul și din nou am simțit foamea. Dar cu asta a trebuit să aștepte. În alt loc și în alt timp. Ea a simțit pe sine opinia mea, a ridicat capul, a zâmbit timid și a atras din nou atenția pe o farfurie.
  
  
  Ei, a încercat să înțeleagă. Este bruscă jena. Am încă multe de la ea trebuia să înțeleagă. Reacția mea la femei, de obicei, simplu. Când am întrebări, au în jurul lor, pe care le puteți ușor pentru a răspunde și da, și nu. Numai de la această dată nimic simplu în jurul valorii de nu a fost deloc. Nu întrebări și nu răspunsuri. Nu este a mea femeie, și sentimentele mele față de ea. Simple nume acum nu sunt aplicabile.
  
  
  Ea nu a fost хорошенькой fată cu ochelari și nu o frumusețe pentru calendar, deși nu am putut imagina o lună, care nu părea a fi mai bine de-nah. Ea era ca la categoria A, cât și la categoria V. Absolvit științific de geniu și o fată. Ea a fost inteligent și sexy. Blând și interesant. Ea a stimulat mine, iritat de mine, dădea-mi un apel, mi-a ridicat starea de spirit. și dacă este iritat de mine, este și возбуждало mine.
  
  
  — Ce zici, pentru ca să se apuce de lucru?
  
  
  — Cum, întrebă ea, — ai imagina?
  
  
  Ei împins de la sine o tava, reprima dorința de a fuma o țigară. Ceea ce au luat de la Tara de laser — este un lucru, dar ridica țigările mele — tortură.
  
  
  — Am un pic de gândit cu privire la aceste монахах, i — am spus. — Și am o idee. Poți de repede pentru a vorbi?
  
  
  — Pe сутоанском dialect?
  
  
  "Pe сутоанском dialect".
  
  
  'Nu l-au crezut. Continuă.'
  
  
  "Bine, o jumătate de călugări de aici — agenți CANNES, nu-i așa? Ih aproximativ o sută, și ele, în orice moment, se vor grăbi la locul accidentului, pentru a zădărnici planurile noastre. Prin urmare, trebuie să ih distruge. Sau, cel puțin, de a se retrage ih în jurul valorii de joc".
  
  
  'Bine. Dar de unde știm cine sunt ei?
  
  
  — Nu putem ih afla. În acest sens, și de a face. Acest lucru ar putea face doar un călugăr".
  
  
  Tara нахмурилась. — Mă îndoiesc că vom putea convinge ego-ul ne spune, dacă așa au crezut. Nu, dacă el știe că suntem pe cale de a dezamorsa aceste agenții, și poate și mult mai rău.
  
  
  Ei, clătină din cap. — Eu, în general, nu doresc ca el să-ți vorbească. Ei doresc ca aceste acești călugări au luat aceste medicamente CANNES sau mult mai rău.
  
  
  Un moment ea doar sa uitat la mine.
  
  
  "Și tu vrei să-l a provocat ploaie sau, poate, a făcut în jurul valorii de paie de aur?
  
  
  Ea a zâmbit. — Nu cred că este așa, ar fi de greu.
  
  
  — Vă pot spune acest lucru cu ușurință. Ce argument ai de oferit mi-a folosit? Vreau să spun, cum să vă căutați să-i convingeți bărbați, приверженных ideea de a nu face nimic, de a face ceva? Și în al doilea rând, dacă reușiți să ih convinge ce armă ați oferit să le folosească?
  
  
  Din nou s-a sculat și зашагал încoace și încolo prin cameră. "În ceea ce privește prima parte a întrebării dumneavoastră, ei mizez pe ih instinctul de autoconservare".
  
  
  Ea clătină din cap. "Nu va funcționa. Ei nu se tem de moarte.
  
  
  'Ei știu acest lucru. Dar nu mă refer la ih personală de supraviețuire. Mă refer la salva ih credință. Uite, există un singur motiv pentru care ele se unesc cu CAEN: salva mănăstirea sa. Ar trebui să fie, este ultimul bastion de Tao în toată Indochina. Dacă nu din lume.
  
  
  'Așa?'
  
  
  — Deci, atunci când acești călugări mor, ih credința moare împreună cu ei. CAEN nu este de gând să ia noi călugări. Acest loc va deveni o cetate CANNES, și nu un templu taoist. Dacă ei nu vor să lupte pentru acest lucru. În acest caz, ничегонеделание echivalează cu distrugerea de sine".
  
  
  — Dar oare ei nu ar fi pierit și fără ih protecție?
  
  
  "Cu ajutorul nostru, ei ar putea să se mute în alt loc".
  
  
  Într-un minut ea a închis ochii în meditații. — Cât o văd pe ea, sună frumos. Dar, din nou, o astfel de, cum și sunteți pragmatic american, și avem de-a face cu o cu totul altă gândire".
  
  
  — Eu nu cred, am spus eu. "Cred că toate idealiști, în cele din urmă la fel. Ei sunt gata să moară pentru ideile lor, dar nu doresc să-și permite să moară pentru ideile lor".
  
  
  Pe o tavă a rămas încă un pepene verde de nuca. Ea a luat degetele și roase. Ea a zâmbit. Un gand bun, — a spus ea. "În orice caz, merită să încercați. De fapt delle există doar o singură problemă.
  
  
  Ei oftă. 'De ce?'
  
  
  "Cum să spun "idealist" de-сутоэнски?"
  
  
  Ei aruncat pe nah pernă.
  
  
  'Nu, nu.', a spus ea. "Testul nu este încă terminat. Ce zici de a începe partea a doua?
  
  
  "Ce a doua parte?"
  
  
  "Că ei trebuie să folosească ca pe o armă?"
  
  
  — Ah, asta, a spus ea cu un zâmbet. "Ceea ce este în jurul cabinetului de Lao Цзена". A trebuit să aștepte un pic până când ea nu va fi la același nivel cu mine. Acest lucru nu a luat nah prea mult timp.
  
  
  'Doamne. Arme de gemete.
  
  
  "Arme de ego-ul geme. Ego-ul acolo, agățat de aproximativ o sută de unități, și există aproximativ sute de adevărații călugări. Profesorul de matematică ar fi spus că dă într-o singură bucată de arme pe om.
  
  
  — Hei, dar stai un minut. Cât l amintesc, este de sticlă de perete небьющееся, acesta наэлектризовано și blocat.
  
  
  — Iar al meu simț îmi spune că acolo unde există un castel, trebuie să fie și o cheie. Și că, în cazul în care există electricitate, acolo există și un comutator. Și unul în jurul valorii de călugări în cămăruța Lao Цзена ar trebui să știe, în cazul în care acestea".
  
  
  De ceva timp, ea serios sa uitat la mine, apoi хихикнула, перепрыгнула și m-a îmbrățișat. "Uneori, — a spus ea, — esti doar frumusețea".
  
  
  — Și ați mai văzut nimic, i — am spus.
  
  
  
  
  Capitolul 25
  
  
  
  
  În acea noapte a început Ziua de Minuni.
  
  
  Prima minune s-a întâmplat, când Tara a tras prin poșetă un pachet de țigări. Ar putea să nu cred că este un miracol echivaleaza cu добыванию de apă în jurul valorii de piatră, dar atunci nu este atât de dependent de fumat, ca ei.
  
  
  A doua minune a durat un pic mai mult timp. De aproximativ o oră, pentru a fi precis. Dar când Tang Ning, din nou, a plecat cu a noastră o tava, el a fost de acord să vorbească cu partenerul de către Curtea Supremă. Dacă Instanța va fi de acord, atunci el va adera la planul meu.
  
  
  A treia nu poate fi considerat un miracol la 100 %, dar eu sunt dispus să creadă astfel. Pentru că, în primul rând, acest lucru nu a fost ideea mea. În cazul în care nu a folosit cea mai recentă un meci Tare, ei, probabil, nu ar fi urcat într-un dulap, ca în fiecare an, că a rămas în buzunarele mele, și, probabil, niciodată nu l-ar fi găsit ei trei sunt minunate chips-uri, care l-a luat de cazino de la Granada, cu galben de conținut, în jurul valorii de picături. Printr-un miracol, în cusături jachete au rămas.
  
  
  Timp a fost, de asemenea, destul de minunat. Pentru că în mai puțin de patru secunde pe zi звякнул cheie, și a venit un călugăr, este improbabil prin intermediul agenților de la CANNES, a verifica afară de noi.
  
  
  Au trecut doar câteva ore, apoi ultima noastră prelucrate drog masă, și am fost să fie relaxat. Căci în mâna lui poate fi o armă, dar el nu a fost în alertă. Și când el s-a aplecat să ia în considerare o privire mai atentă, nu mi-a fost dificil de a provoca emu lovitură cip, ascuns în palma mea. Numai că a luat de la el o armă. Наган ciudat rusă de producție. Семизарядный revolver de calibru închis cu o creștere de 7,65.
  
  
  După aproximativ zece minute, cum este și de așteptat, colegul lui a venit în fiecare an, ceea ce se întâmplă.
  
  
  Acum a venit timpul să acționăm. El nu știa rezultatul întrevederii Ning Tanga, dar acum era situația. Și nu în jurul cei care ratează nici o oportunitate.
  
  
  Recipientul în care se află și ei переоделись în monastice de îmbrăcăminte, a fost cagule, pentru a acoperi capul. Acesta a fost unul mai slab de mascare. Dar, cel puțin, călugării au fost de toate mărimile și de creștere, astfel că fizicul nostru și de creștere nu ne pomana. Ea a închis ușa între noi și noastre neștiutor de gardă, și noi, fără a forței de muncă выскользнули în jurul clădirii și au traversat întunecată teritoriul.
  
  
  Ne-am dus în mod deschis în laborator.
  
  
  Tara s-a simțit ca acasă medii бурлящих butoaie și echipamente complexe. Ea a fost rapid identificat trei luni de ats. Noi clone Lao Цзена. Alte creaturi au fost maimuțe, a spus ea. Apoi, ea a уставилась, de parcă zona afectată de fulgere, într-o serie de tuburi. — Noastre — хрипло a spus ea. Și ea i se opunea.
  
  
  Ea a stat la straja, în timp ce ea рылась într-un dulap plin de chimicale, în încercarea de a înțelege ce să facă cu ei. "Ce crezi", a spus ea în cele din urmă. "As fi putut ucide pbx, adăugând mânie în ih dieta. Dar apoi, în laborator încă ar fi fost intact, și Куой putea începe din nou concluzia unui nou grup de mâine... — Ea cufundat în gânduri, atingând unghiile în dinți.
  
  
  'Sau la fel?'
  
  
  Sau... am putea face un pic de тринитрата glicerina, și totul se va termina".
  
  
  "Gliceril glicerina?"
  
  
  "Nitroglicerina pentru tine".
  
  
  'Și pentru tine la fel.'
  
  
  Ea a zâmbit.
  
  
  'Ce f?'
  
  
  'Da. Mai departe, continuă. Grăbește-te să faci nitroglicerina. Ei nu ar vrea să le dea de început a doua șansă".
  
  
  Ea s-a apucat de o treabă, ridicându-ecran din sticlă, перекрывавший кипящие produse chimice. Ea a ales cea mai mare rotundă фляжку, umplut cu lichid transparent, care picătura подливали prin apropiere tub cu un alt lichid transparent. Acest lucru a fost pe нагревательном змеевике și a făcut mari zgomotos clopotele. Pe partea de sus de un balon plasat конденсационную coloană, și apa rece a susținut temperaturi chiar sub agitare substanțe automată cu mixerul. Ei nu stahl-o întreb, că acesta a fost un caz de delle. Așa sau altfel, ea a aruncat toate aceste caju în sistemul de canalizare.
  
  
  Apoi, ea a luat încă două lichide, ambele decolorate; pus într-un balon, iar cealaltă într-un tub de hrănire. Dacă am avut vreodată îndoieli, acum ele ar fi dispărut. Nu nah într-adevăr a fost motivul pentru a fi aici. Ea a lucrat cu rapid și eficient ușurință orice рыжеволосого bărbați maro капюшоне, zâna, amestecul de ochi salamandre cu lacrimi de unicorn. Ea a pus la loc receptorul frigider și mixer.
  
  
  — Bine, a spus ea. Și tot în aceeași Zi de Minuni породивший primul său o notă falsă.
  
  
  Și o mulțime de alte false knott.
  
  
  Aceste false note au fost - de la stânga la dreapta Pe Vin. doctor Куои și o duzină de falși călugări cu înțelegeam acestor mari revolvere. Aceste traznita семизарядные pistoale Нагана.
  
  
  Mine nu este ușor de intimidat. Dacă ei odin, l-ar fi luat Куоя ostatic. Dar ei știau această teorie ostatici. Doi călugări au venit la (recipientul) Original, сунули revolver hei în spate, și Vin mi-a ordonat pentru a arunca armele.
  
  
  Ei oftă. Și a renunțat la arme. Ea a început să dobândească un obicei prost de a fi prins de el.
  
  
  Ea a spus emu acest lucru.
  
  
  El a spus că este timpul pentru a scăpa de acest obicei. Că aceasta a fost ultima captură. Că eu nu mai iau. Куой a adăugat că trebuie să am de a dezvolta un nou obicei. El are ceva de experimentat, dar pe oameni nu au încercat încă... Ne-grosolan-au dus la una pe ivan la o adâncime de laborator. Alături de camera babei, care se ocupă își lovea de pereți, și aparat de fotografiat tânăr, регрессировавшего în copilărie. Ne-au aruncat în interior, захлопнули ușa, apoi s-a auzit sunetul greu задвигающегося în fața ei засова.
  
  
  Shaggy a dispărut.
  
  
  Ferestrele au fost au gratii. Celula era mică. Interiorul nu a fost nimic, în afară de обитых vatuita cu o cârpă de perete. Am fost în ușoară aparat de fotografiat digital. Și ei au fost de gând prin microfoane și difuzoare noi cu o minte atât de mult ca acest soft cameră poate veni la îndemână. Cel puțin, acestea au fost de gând să încerce.
  
  
  Tot ce am știut, este faptul că acestea nu vor fi încununate de succes. Kamikaze nu este stilul meu, dar al meu pe gaz bomba a fost încă ascuns între piciorul. Dacă-l răstignește-l într-un spațiu închis aparatul de fotografiat, el mă va duce cu noi înșine. Dar, cel puțin, l-ar fi contactat Квоем. Ei ajunge la creatorul său, până când abilitățile mele nu sunt deteriorate.
  
  
  Ei, m-am uitat pe Recipientul. Ea a fost îngrozit. Ei cunoașterea simptomelor. Larg deschise ochii, невыразительное persoana. Anxietatea diferă de frică. Frica te face sa excitat la maxim. Groază paralizantă.
  
  
  L-a luat ee pe mâini și a încercat să o înveselească. A încercat să-l stoarce prin nah atacuri de frică. Ea încă mai tremura. L-a zdruncinat-o. L-a lovit ee. "Очнись dragă. Mi-ai nevoie.'
  
  
  Ea вонзила unghiile de la mâna mea. — Iartă-mă, a spus ea vocea strangulată. — Eu... eu sunt într-adevăr frică. — Croitor, ai dreptate, am spus eu. — Cum crezi că mă simt?
  
  
  Ea s-a uitat surprins la mine. 'Anxietate?'
  
  
  — Hristos, i — am spus. "Dacă nu a făcut-o, ar fi fost deja gata pentru acest soft aparat de fotografiat digital".
  
  
  Ea a făcut-mi capul pe umărul lui și pur și simplu s-a făcut acolo. "De ce am acum mai bine, nu mai rău?"
  
  
  "Pentru că ești blocat cu un om, nu cu masina". Ea subtil mi-a zâmbit. Nervos, dar cu un zâmbet. "Dacă este așa, a spus ea, — de ce ai pe fundul este scris "Made in Japan"?"
  
  
  "Pentru că am fost creat, acolo," am spus, ei, urmând-o în drumul ei. Ea a petrecut o mână prin păr. Ea подражала sine, dar, cel puțin, din nou dictat de la sine.
  
  
  — Grăbește-te, am spus eu, — vom fi înțelepți. În primul rând, atunci când această porțile lucru va exploda?
  
  
  Ea clătină din cap. "Nu vă faceți griji despre asta. Dacă ar fi să-l taie apa rece, am fi fost deja morți. Dar pentru a exploda, un produs chimic trebuie să se încălzească până la 240 de grade, iar de la sine, el nu va ajunge. De asemenea, am reușit din nou omite această sticlă storul. Ei chiar nu știu de ce am подменила substanțe chimice, deoarece acestea pot ucide sale pbx. Mai întâi acolo a fost... ei bine, să zicem, eda pentru pbx.
  
  
  'Atunci totul este în ordine. În ceea ce privește Куоя și ego-ul amuzant arma, am o idee. Ea a ghicit că, dacă Куой se întoarce aici, el poate să nu vină cu o serie de un pluton de ponton. Câțiva călugări cu наганами, cel mai probabil, ar fi de ajuns. El va crede despre asta. Ea a spus (recipientul) Original, ce am avut în minte.
  
  
  Ei nu s-au grăbit să se întoarcă. Poate fi, pur și simplu a luat un pic de timp să se pregătească.
  
  
  Am campat pe ambele părți de zi. Tara a fost de dreapta. Când ușa se va deschide, se va ajunge la ea.
  
  
  Grea tăcere adunate și вторгалась în camera noastră. Dacă doamna de lângă noi bate în perete, apoi de stabilire a îngropat-ar sunet. Ea a spus (recipientul) Original, un pic de somn, dacă ea crede că hei este nevoie. Ea a crezut că hei este nevoie. Nu am dormit și am privit în tăcere. Fost de așteptare pentru, atunci când ea este încălcată.
  
  
  Mă întrebam ce fel de medicament Куой a pregătit pentru noi. Ei tot gândit la cei vechi științifico-fantastice filme, unde este profesor universitar de chimie transformă elevii lor într-un gigant de gândaci. Sau una în care astronauții передозируются lunare soarelui și se transformă într-o nebunie de cactuși. Carter întâlnește doctor Вейла Твита. În viitorul apropiat, în acest teatru. Două pachete de popcorn și o mulțime de coca-cola. Apoi te duci acasă și faci dragoste irina.
  
  
  Recipientul în care se află, pentru o clipă, пошевелилась în somn. Sa gândit că era cam pe la ceasul al șaselea dimineața. Păsări de curte s-a ridicat și a zburat deja de o oră și sfînt a căzut peste зарешеченные ferestrei. Ei a zguduit ei.
  
  
  Primul minut de recuperare este cea mai grea. Ei, a uitat ca ea a condus în modul de percepție a mea maro ascunse și matlasate pereți. Ea a frecat ochii cu mâinile. 'Care este acum o oră?' Ea осмотрелась. 'Oi.' Deci, ea în cele din urmă s-a întors în țara celor vii. "Eu cred că noi nu știm, nu-i așa?"
  
  
  — E timpul să te ridici, i — am spus.
  
  
  "Am avut un astfel de bun, sigur somn. Am visat că am...
  
  
  "Shh."
  
  
  L-a auzit cum a deschis ușa de la coridor. Ușa laboratorului. Recipientul în care se află, din nou, paturi sincere într-un colț, așa cum am repetat. Când ușa s-a deschis, ee corpul s-a ascuns, dar ee mâna a putut ajunge la ea. Ea a fost gata de acțiune. În opinia ei, timpul a fost perfect. Ea nu a dormit destul de mult, pentru a rămâne treaz, și nu este suficient de lung pentru a-ți fie frică. Ei zăcea pe de altă parte de zi, sprijinindu-se cu capul de geme. dormi.
  
  
  Ușa s-a deschis. Două armate de călugăr înconjurat de doctor Куоя. În mână Куоя a fost mucegai de injectare.
  
  
  Totul a mers repede și bine.
  
  
  Primul călugăr - agent CAEN bagat-mă ca револьвером. De-o zi, a apărut o mână Tare. Izbucnirea celui de al doilea călugăr simțit o ușoară înțepătură în босую picior. Ultima jetoane de Grenada. Ea a făcut o fandare și a apucat revolverul. El a tras la întâmplare, în стеганую perete. Куой a fost redus. Izbucnirea celui de al doilea călugăr căzut inconștient. Acum am în mână a fost o armă. Primul călugăr a primit două gloanțe în stomac. Куой a început să fugă. L-a pus emu bandwagon și a ținut până când Recipientul în care se află luat injecteaza și a făcut emu înțepătură. Ego-ul ochii закатились de frică. El a căzut într-un leșin. Ei au ridicat doua arme de pe pământ și a transmis ego-ul (recipientul) Original. Apoi, a luat cheia și a închis Куоя ego-ul și de prieteni de pe aparat de fotografiat digital.
  
  
  Am fost din nou liber. Acest lucru înseamnă că eu sunt extrem de inteligent și extrem de prost. Alege. Dar nu vorbi de mine reumatism...
  
  
  Tara прислонилась la geamăt și-a închis ochii. "Pot să-l deconecta de acum?" Ea într-adevăr a fost foarte slab.
  
  
  — Crezi ca vei putea rezista încă o oră?
  
  
  Ea a oftat și din nou выпрямилась. "Promit".
  
  
  — Au plecat, i — am spus.
  
  
  'Stai o secundă.' Ea a restituit-mi un pistol, care a dat hei. — Stai așa, și? Ea a provocat un cordon монашеского robe. Un călugăr a fost în creștere cu mine, și tivul hainei trailing aproximativ șase centimetri de la podea. Ea a tras de ego-ul în sus, până când acesta nu stahl mai sus de glezne. "Подержи este acum". L-a ținut de pânză, până când ea, din nou, strans завязывала cordon și de macarale pe partea de sus de el, excesul de țesut.
  
  
  — Știu, a spus ea. "Nu este deosebit de frumos, dar va fi mai bine, dacă trebuie să mă scape". Ea și-a luat armele. 'Bine. Unde să mergem, seful?
  
  
  "În laborator".
  
  
  Am ajuns la zi, și a deschis-o. Ei gest a ordonat (recipientul) Original, stai departe. În interior au fost ocupate de două лаборанта. Ei au fost îmbrăcați, ca și călugării, dar ih ascunse au fost acoperite albe de laborator, halate de baie. Ei au lucrat pe interioară masă, dar nu este atins de creația Proprie.
  
  
  Ei, a alunecat în ușă și fără zgomot a trecut prin cameră. Atunci când ea a fost de aproximativ zece metri în spatele ei, ea a spus: "Stai acolo, și ridicați mâinile. Încet, întoarceți-vă.
  
  
  Ei au făcut cum li s-a spus. Ea a spus (recipientul) Original.
  
  
  "Ce avem în acest cabinet medicina, pentru a forța ih redus la tăcere pentru câteva ore?"
  
  
  Ea s-a apropiat de rafturi cu magice зельями și studiat de sortare. — Mmmm, ce zici... ce zici de un pic de амобарбитала? Acest lucru este suficient pentru o bună, liniștită cola".
  
  
  "Cu mine totul este în ordine".
  
  
  Ea a început să gătească seringi. "Că tu preferi. Somnul normal sau cine?"
  
  
  — Isus, i — am spus. "Alegerea de către cumpărător". Eu nu сводил ochi, cu doi călugări. Odin în jurul lor cu grijă și-a petrecut mâna peste masă.
  
  
  Apoi, pentru bolți, — a spus ea, pe jumătate de umplere de ace hipodermice.
  
  
  Ei au împușcat într-o ceașcă, la care el a întins mâna. Sticla se sparge, și galben lichid evacuată. Ea разъела suprafața de scaune.
  
  
  Ne-am tot uitat la ea. Ei, clătină din cap. — Cred că ai face mai bine să plece de acolo. Ei nu ar fi vrut ca cu tine ceva s-a întâmplat". De ceva timp, ei nu se mișcau. "Mai am cinci fotografii, și am стреляю foarte bine. Așa că aveți într-adevăr există o singură alegere. Dormi... — am arătat pe Recipientul și ace, — sau să moară.
  
  
  Ea взмахнул револьвером. Ei s-au îndreptat spre centrul camerei.
  
  
  Nu știu de ce i-a permis să aleagă. Totul a fost ca la rece trage de oameni neînarmați. Ei ținea revolverul sub nasul lor, până când Recipientul în care se află le-a făcut injecții seringă, frecarea ih alcool, de parcă ar fi contat. Din obiceiuri bune la fel de dificil de a scăpa, ca și la rău.
  
  
  În curând ei rupți, și a adormit. Ea s-a întors spre mine.
  
  
  'Acum?' - ea a încercat să vorbească calm, dar vocea ei tremura.
  
  
  "Tu încă nu poți să-și piardă cunoștința", a întrebat ea
  
  
  — Pot să-i apoi să se așeze?
  
  
  Ea a zâmbit hei. Din cauza ei ciudate combinații de abilități și de sensibilitate, de putere și de slăbiciune, de femei și de copii. Ea a satului, și l-a sărutat ee în creștet.
  
  
  — Ai încă un lucru, draga mea.
  
  
  "Nitroglicerina".
  
  
  Nitroglicerina. Poți face ego-ul suficient de puternic pentru a distruge întreaga clădire? Mă refer, inclusiv noastră strălucitoare stea. Doctor Куоя?
  
  
  Ea dădu din. "Inclusiv ego, office și toate ego-ul de hârtie."
  
  
  "Atunci fă-o".
  
  
  Ei brusc gândit despre nevinovați victime în camerele de gazare. Băiatul, baba și altcineva minunat a avut norocul de a fi umană marin oreion pentru doctor Куоя. Ei se lupta cu propriul set de opt chei. Cheile de la celule. Cumva am avut de a încerca și de a salva aceste persoane. Dar cum vă explicați cu oameni care nu vă înțeleg, ce faci? Cum le puteți spune: "Urmați-mă. Nu vă faceți griji.'...
  
  
  Ei, a venit la dulăpiorul cu medicamente și a luat un medicament care Tara a folosit împotriva călugărilor. "Cât de mult este suficient pentru o anestezie?"
  
  
  — Despre... cinci sute de miligrame de ajuns. Puteți confundat acest lucru cu acest lucru? Ea a indicat pe sticla cu un lichid transparent. "Știți cum face cineva un junghi?"
  
  
  Ea dădu din cap. Și a început să se amestecă un sedativ.
  
  
  'Bine. Ei, voi încerca și de a scoate aceste tipi de aici. În templu, dacă voi reuși. De ceva timp, acestea vor fi cu siguranță acolo, în siguranță...? Ei, m-am uitat la o ceașcă în mână. "Când mă întorc aici, tu știi cum să arunce această gunk?
  
  
  — Nu pentru totdeauna arunca ego-ul, scump. Pentru totdeauna doar pentru a opri apa și porniți de încălzire?
  
  
  'Bine. Îi voi face tot posibilul pentru a reveni aici pentru a te ridica în sus. Sau veți întâlni și pe mine în templu? Sa plec.
  
  
  'Nick?'
  
  
  Ei, s-a întors. 'Ce este, dragă?
  
  
  — Asigură-te că totul va fi bine? A fost ca la rugăciune. A ridicat sticla și acul și a luat-o pe mână. Ei, a simțit-o toată moliciunea sub dur cu o cârpă. Ei, a simțit cum un pic înmuiat de la ei pulsatil de căldură, a заразительного de căldură care s-a răspândit în corpul meu și s-a infiltrat în meu de pliere dolar. Pentru aceasta există un cuvânt. Este un cuvânt care imprimă pe валентинках și pentru a defila în muzică automatele de o sută de ori pe oră. L-a sărutat ee. L-a sărutat ee de salut și de rămas bun, ei vreau să te iubesc, și ea a ținut de mine ca și cum ei stahl parte din ea. — Totul va fi bine, — i-a șoptit eu. 'Totul va fi bine.'
  
  
  Ea a închis capul. — Știu că acolo — ea a închis ochii. "Toate aceste persoane cu toate aceste наганами?
  
  
  "Ei bine, acum ei nu sunt în căutarea pentru mine. Ei cred că eu sunt aici превращаюсь în ceva de neînțeles.
  
  
  Ochii, care a deschis la mine, au fost nu înțeleg.
  
  
  — Planta, a precizat eu. "Produs de compania" elixir Magic Куоя ". Așa că, dacă-l planific corect, ei pot evita probleme. În plus, am вздернул bărbia ei, în viața ei a întâlnit o mulțime de oameni, cu o mulțime de arme. Și ei sunt încă în viață.
  
  
  Ea a încercat să zâmbească și a eșuat lamentabil.
  
  
  — Взбодрись, i — am spus. "L invulnerabil. Nobil și cu o stea norocoasă, îți amintești? În plus, eroul nu mai vulnerabile. Ai citit suficient de povești, pentru a ști acest lucru.
  
  
  Ea clătină din cap. "Aceasta nu este o poveste. Aceasta este realitatea. Ea a făcut o pauză. "Peter Hansen a fost un astfel de erou, și cu el s-a întâmplat ceva".
  
  
  Într-o zi l-a întâlnit Hansen. Atractiv tip și o pușcă cu lunetă. Hawke a numit ego prezenta talent. Dar ceva s-a întâmplat cu Hansen. Nu este un adio, ci ceea ce ar fi putut fi și mai rău. Au ajuns Хансену la nivelul coloanei vertebrale. Ochelari de cal, și patruzeci și cinci de calibru rupt de nervi, care vă permit să facă astfel de lucruri, ca să meargă. Și de a face dragoste. Ei a alungat acest gând cât mai repede posibil. — Aceasta este o altă poveste, i — am spus. 'Nu a mea. Nu a noastră.
  
  
  Din nou, ea a sărutat-o, mă, ei totdeauna моргнули din nou frica.
  
  
  Ei se sparg și apucat de ee pentru umeri. — Taci, i — am spus. — Ți-am spus ție, că totul va fi bine. Așa că totul va fi bine. Și multă ține această armă. Ea a subliniat Наган, l mesei. "Ia-ți ego-ul cu tine, atunci când te duci afară, și de a folosi atunci când este nevoie".
  
  
  Ea a oftat și dădu din, încet restabilind controlul.
  
  
  "Ne vedem în templu". - Am plecat în celule.
  
  
  'Nick.' a întrebat ea. "Pot să-l deconecta de acum?"
  
  
  
  
  Capitolul 26
  
  
  
  
  A fost încă o victimă a practicii de doctor Куоя. Un bărbat de aproximativ de vârsta mea, european, mare. El este o mulțime de a zâmbit. Și a pus salivare. Ei mirare ca acest nefericit a ajuns aici. Și, spre uimirea mea personală fericire, ea a evadat de aici singur.
  
  
  Ea ar fi fost greșit în faptul că nici o ocrotire specială mine nu a vrut. Pe teritoriul a fost liniște. Soarele a fost deja ridicat, iar aerul содрогался de la căldură. Obișnuiți rândurile privesc în pământ călugării se îndreptau spre casa. Hote puse pentru a proteja ih hills valoarea calificare de atac. Ei discret cufundat într-o situație. Ats nu se vede. Explozie grosier de râs în jurul valorii de ferestre pensiune mi-a spus că călugării-partizani în acest moment erau încă în interiorul.
  
  
  Trei mele protejatul au fost умиротворены. În interiorul templului cu acești călugări, ei vor fi în siguranță.
  
  
  L-a adus ih și a pus pe împletit covoare de rugăciune alături de коленопреклоненными de călugări. Interiorul a fost rece. Rezultatul grosime a pereților exteriori sau lipsa de patimi în interiorul. Au voce, călugării au fost ca niște statui. Dar nu așa, ca statui de piatră. Piatra грязен și pământesc, și chiar și cel mai elegant marmura încă poartă indicii de pe o stâncă, munte și murdărie.
  
  
  Dacă ar fi fost posibil să fi fost făcute de imagini de nori. atunci asta a fost tot. O mare imagine a cerului.
  
  
  În prim-plan o serie de văzut Ning Tanga. Ea a încercat să prindă ego vedere, dar el a fost convertit în interior, fixat pe un fel de abstracte de gândire. Ei au venit prin templu. Dacă ei потороплюсь, atunci încă mai pot ajunge la laborator și până la Ambalaj. Nu la hotel, ea a traversat teritoriul una.
  
  
  Pleca a fost mai greu, decât să vină. Când a intrat în templu, ea a fost una în jurul valorii de mai multe. Acum, ea a fost printre puținii. Fals călugării știau că acești călugări se roagă cu sârguință. Și dacă nu este adevărat, și nu fals, atunci ei trebuie să fie Carter. Dar, poate, pur și simplu am continuat să aducă.
  
  
  Ei într-adevăr a încercat să meargă în încercarea de a menține ritmul de persoane, pentru care timpul si distanta de doar muritorii, și nu au valoare lucrurile. Acest lucru pur și simplu nu ar merge bine.
  
  
  Așa că nu a mers bine.
  
  
  Aceasta nu a fost prima filiala, el a privit la soare прищуренными ochii. Și în laborator.
  
  
  De laborator și a Ambalajelor.
  
  
  Ea a luat un pas.
  
  
  Ei presupun că așa este.
  
  
  Toți cei șase au stat la fântână. De metri în douăzeci de mine. Șase pbx. Odin în jurul ei și-a ridicat capul în timpul unei convorbiri. El a văzut pe mine și a început să strige. Apoi s-au dus toate pe mine. Sa scufundat în spatele unui copac și a tras. Unul l-a lovit în umăr, dar el a continuat să avanseze. Am rămas cu patru focuri de armă. Dacă l-ar fi lovit de patru ori, oricum ar fi două sucursale în întregime de educație. Am doar gândindu-se la această situație, atunci când a apărut de armare. Restul de clone. La doar douăzeci. Au sărit prin cămine și îndreptat în direcția mea.
  
  
  Un moment, atunci când aveți nevoie pentru a rula rapid.
  
  
  M-am dus singura cale. Acest lucru a însemnat că am avut de a merge în маковые câmp. Când veți vedea cât de tip face ceva atât de stupid în film, știi că el este sortit. Orice nebun, взбирающийся pe schele sau aleargă pe partea plată câmp, îi condamnă fără milă de sine.
  
  
  Dar, uneori, o altă soluție pur și simplu nu există.
  
  
  Dacă m-am dus la laborator, l-ar fi adus ih k (recipientul) Original. Dacă ei dau ih în templu, și-l voi pedepsi în pericol ceilalți și un pic de ajutor de sine. Nu am avut nici un plan de goluri. Nici pe termen lung inteligente câmp de manevră. Tirbușon nu a fost în supraviețui dacă am. Dar pentru cât timp.
  
  
  Маковое câmpul манило mine, ca pe scena Oz. Nesfârșit covor de flori purpurii. Scena de vis. Este extrem de маловероятное Waterloo.
  
  
  Am avut avantajul de treizeci de metri și patru de gloanțe. Asta e tot. Pe acest numărare binecuvântările mele s-a încheiat. Marcatori вонзались în pământ de-ai mei picior, prin trimiterea de urât rafale de vânt, când au просвистывали mimmo umărul meu. Ea a continuat să fugă și a câștigat încă câțiva metri. Undeva în mijlocul câmpului stat mic și o cutie de piatră. Dacă ar fi putut ajunge la ea, și ea ar putea folosi acest lucru ca o protecție temporară, cum temporar de bază.
  
  
  Ultimul bastion Carter.
  
  
  Acum, ei s-au despărțit și au încercat să încercuiască mine. În jurul meu fluierat gloanțe, ca și cum aș fi absorbit în toridă de la premisa, sa ajuns la o piatră de construcții. Ușa a fost încuiată. Ei presat la geme și uitat în jur. Clonele s-au apropiat de mine. Douăzeci de aceleași persoane se apropie de mine cu douăzeci de direcții diferite. Douăzeci și revolvere trimis pe mine.
  
  
  L-au împușcat cel mai aproape de obiectivul. trimis direct la punctul în centrul frunții. El repede a căzut pe presărată cu flori de mormânt. Din toate părțile la mine a lovit un alt oraș de fotografii. Au tăiat în peretele din spatele meu, поранили florile mele picior, dar pe mine de ce nu este atins.
  
  
  Atunci ei au înțeles.
  
  
  În continuare a fost comandat nu sa ma omoare. Ei nu puteau ști că Куой meu a fost prizonier, și că ego-ul de laborator s-a aflat la doar câteva minute de eternitate. Cât le-a fost cunoscut, ei încă mai era pui, purtătoare de ouă de aur. Acestea sunt doar hoteluri prinde-mă și a pus înapoi în cușcă. Brusc, ea știe exact ce să facă. Opuse șansele de a nu mai огорчали mine. Câștigătorii nu sunt realiste.
  
  
  L-au împușcat de două pbx, преграждавших-mi drumul în direcția cea bună pentru mine, și a ieșit afară. Ei niciodată nu ar fi făcut acest lucru. Numai atunci, în același timp. laboratorul să sară în aer. El взорвлась, ca un mic vulcan, сотрясая pământ, извергая foc, швыряя pietre și razele de soare, și pur și simplu a continuat să explodeze, bach, bach, bam. Și în mijlocul a urmat калечащей unei confuzii ei a avansat pe mai multe șantiere. Ei au alergat pe teren, cu un bang, mătură tot ce stătea în calea mea, cum dumnezeu de război.
  
  
  Ei au început să-și vină în fire și s-au grabit sa trecem la subiect. Acest lucru a fost exact ceea ce ei de hotel. Ei au pierdut o mulțime de timp, iar ei se sparg înainte.
  
  
  Ea a ajuns la ușa de la camera Lao Цзена. N-a fost nimeni păzească ușa. Nici călugări. Nici partizan. Când a izbucnit acest haos, nimeni de fapt delle nu a îndrăznit să iasă pe teren deschis.
  
  
  Când a ajuns la birou Lao, ea a dat seama de ce. De sticlă de perete раздвинулась, și arma a dispărut. Taoistii au aderat la planul meu. Ei au ținut băieții din CAEN sub ochi, și departe de mine.
  
  
  L-a găsit Lao Цзена și Vin în sala de mese. Doi călugări au ținut ih sub ochi наганов. Ei i-au alungat pe călugări în jurul clădirii și schimburi de arme cu unul în jurul ei. Ego-ul șapte lovituri împotriva unuia, care am rămas.
  
  
  În sala de mese a fost de a două zi. Unul în hol, pe de altă bucătărie. Ea a deschis ușa de la coridor, dar castelul a funcționat. Când ușa s-a închis, ea într-adevăr a fost blocat. La exterior. El însuși și s-a sculat de la bucătărie zi, prin trimiterea de revolver pe captivi. Lao Zeng arata sumbru. Vin, Prin părea supărat. Dar ei încă nu s-au predat.
  
  
  În cele din urmă, ih detașamentele de salvare au fost deja în drum. Clone Lao Цзена vor sosi tocmai la timp pentru a salva ih. Cel puțin asta au de așteptat.
  
  
  Lao Zeng a apucat cotiere scaunul cu rotile. "Bucurați-vă de un scurt moment de faima lor, Carter. Pentru că eu vă avertizez: aceasta va dura un timp foarte scurt. Acolo am o sută de agenți și douăzeci și cele mai bune fiilor. Ai nici o șansă.
  
  
  — Ei bine, să vedem, am spus eu. — În orice caz, dumneavoastră intrigi furat. Dacă nu ai auzit tău de laborator numai că a crescut foarte mult în cer — clone, documente, doctor Куой și întreaga ego-ul гребаная gasca.
  
  
  Vin In încercat să infirme cu gândirea pozitivă. "Putem recupera", — a spus el mai Lao Цзэну decât mine. "Va fi un nou Doctor Куой și o nouă generație de puternici pbx. Între timp, misiunea noastră va reuși să paraliza țara dumneavoastră. Pbx, care va face acest lucru, nu a fost în laborator".
  
  
  Tot ce am putut spune a fost: "Continuă să viseze". În hol a fost zgomotul. Zgomot de cizme. Deschise ușa. Clone de profit. Doar câteva secunde, și ei vor intra, împreună cu vechiul meu prieten Chen-li. Vin În a zâmbit. — Acum te nepoliticos să trezească o forță. Poate ești și bun, Carter, dar nu suficient de bun pentru douăzeci la unu.
  
  
  — Să vedem — din nou, am spus.
  
  
  Ușa de la coridor s-a deschis și clone au pătruns în interior. Intreaga familie. "Închide ușa!" — a spus Lao Zeng. Revolverul de la ego-ul cap de sperietori de ciori ego-ului este mai mică decât ideea de proiect. Ușa s-a închis și a decis să-ego-ul destinul.
  
  
  Ei nu se grăbeau să se apropie de mine. Au fost douăzeci și împotriva unuia, și el a fost gata să meargă. Ei au aruncat armele. O mâna mea s-a axat pe bucatarie zi, iar cealaltă s în cutele de halat, în cazul în care ea a ascuns o bombă. Ei, a înțeles că este timpul. Apoi l-a aruncat ee. Ca o minge. Deschis în cap Lao Цзена. Dublă lovitură! El e aici ego-ul conștiinței și în același timp bombă a funcționat, de umplere camera fatală fum. Ea a fugit în jurul valorii de bucătărie înainte ca ei să înțeleagă ce se întâmplă. Ea a închis ușa și s-a dus în templu.
  
  
  Acolo a fost Tara. Împreună cu Ning Тангом. El a spus că ceilalți călugări au ținut agenților economici CAEN într-o clădire cămin. Toate ih bine legat și l-au pus pe podea. Acești călugări din nou condus săi de mănăstire.
  
  
  Ei a cerut Recipientul cere ego-ul, care se referă la utilizarea de arme și reală amenințare cu moartea altor oameni. Tara auzit reumatism, apoi s-a întors spre mine cu ochii închiși. Ea clătină din cap.
  
  
  "Nu veți crede".
  
  
  — Încercați — am spus. "Astăzi, ei tot cred".
  
  
  "Acestea sunt toate într-adevăr urât de a folosi această armă. Vocea ce — ea clătină din cap, — o voce ce ei primul lucru вынули glonț în jurul valorii de arme.
  
  
  'Cum?' Ei, m-am uitat pe o armă în mână, cu care avusese un schimb cu un călugăr. Ea a avut ca scop deschisă ușa templului și a tras. Nimic. Pur și simplu prost clic.
  
  
  Ea a râs.
  
  
  Totul este o revoltă a avut loc fără gloanțe. Faptul că băieții de la CAEN crezut că gloanțe suficient pentru victorie, a condus ih într-o capcană.
  
  
  L-am uitat Ning Tanggu în ochi și și-a amintit că el a vorbit, că ideile arme mai puternice. Atunci, am crezut că a înțeles.
  
  
  De ceva timp.
  
  
  
  
  Capitolul 27
  
  
  
  
  Evaluarea — una din acele cuvinte noi, care-l urăsc. Una în jurul lor obiceiuri proaste-establishment, când eforturile nu sunt "intense", și atunci când armata nu pur și simplu "sunt", nu "sunt". De evaluare — este pur și simplu un răsunător cuvântul care înseamnă ceea ce spun Хоуку despre ceea ce știu și ceea ce el mi-a spus că știe, și vom rezolva, nimeni nu mai spune.
  
  
  Recipientul în care se află și ei au fost pe drum pentru asta.
  
  
  Aceasta a fost una din acele minunate zile de primăvară, când Washington paiete, și se pare că fiecare monument are o valoare monumentală.
  
  
  Tara a fost jenant liniștită într-un taxi. Multă strânge mâna mea, ea закусила buza, погруженная în propriile netraductibile gânduri. Ea a fost astfel cu cei dihor, ca aeronava a aterizat. Radio sofer a fost configurat pentru o în jurul celor stații, unde răsună vechi standard de opere, și sincer acum au jucat în preferințe vechi cântec Cole Porter "So Near And Yet So Far". Vocea, astfel că a fost.
  
  
  Am ajuns la Dupont circle și s-au oprit în fața unei немонументальной usa Unită serviciului de presă și телеграфии. Cel puțin, cel mai bun fatada pentru stat major-apartamente AX, decât that means london ceai magazin.
  
  
  Hawk ne-a salutat cu entuziasm. El a ridicat privirea de la захламленного scaun si ai plecat.
  
  
  — Stai jos, a spus el. "Ai un minut?"
  
  
  El este ceea ce este citit în roșu secret folder, mestecate незажженную trabuc. Mica noastră lupta cu clonele s-a încheiat, dar aici, pe masă Хоука, războiul a continuat. Un lucru nou. Povești noi.
  
  
  Tara s-a uitat pe fereastră la scăldată de soare copaci. Ei buza superioara a fost tensionată. Ei, s-a întors și a ridicat din umeri. Ce-ar fi ee ne-a deranjat, mai devreme sau mai târziu ea se va afla. Ea a fost una din acele femei care nu ar trebui să se implice poker. Cel puțin, dacă ai avut astfel de sentimente.
  
  
  În loc să se uite la ei nah, m-am uitat pe Хоука. Pe егостарое persoana cu tinerii ochi albaștri. Cu un astfel de creier, care poate apela orice adresa nazist притона 1940, dar nu poate aminti, în ce fel de cămașă el a fost îmbrăcat ieri.
  
  
  În cele din urmă și-a ridicat privirea. — Îmi pare rău, a spus el хрипло. "De îndată ce ea a aflat că ești în siguranță, ești a dispărut din jurul meu listei de priorități". El s-a întors la (recipientul) Original. — Ei bine, domnișoara Bennett. Cum ai activă o parte din vopsea?
  
  
  Tara a zâmbit. Ciudat, неубедительная zâmbet. — Foarte drăguț, liniștit, a spus ea. 'Da, foarte drăguț. Dar... nu cred că am vrut să repete încă o dată".
  
  
  'Nu?' El a ridicat o sprânceană și se uită în direcția mea. — Bine, Carter. E rândul tău. Se lăsă pe spate un скрипучего rotativ scaun și luminat изжеванную trabuc.
  
  
  — Știți deja mare parte din aceasta, domnule. Am gasit un cuib de aceste pbx și a distrus-o. Tara s-au asigurat de эмбрионах-clone, laboratoare și nebună a consiliului științific, aflată în spatele ei. CANNES nu mai va începe ih propaga. Cel puțin, până când suntem în viață, ei обезвредил Vin De Lao Цзена și toți adulții pbx. Cel puțin toți cei care au fost în Indochina
  
  
  "Și noi suntem cei care au fost aici, și cei puțini care au fost la Londra", — a întrerupt el de mine. "De asemenea, am luat legătura cu ih expert în materie de droguri. există. Ca-ego numit de-acum?
  
  
  "Pam Cal". †
  
  
  'Da. El de la noi, și el ușor în tot le mărturisește. Desigur, în primul rând ne dacă emu un pic ego-ul propriu serului adevărului. Hawke a tresarit. El a iubit decizia de a folosi la fel de mult ca și ei. — Nu mai avem nimic să vă faceți griji. Acest spectacol Featherstone, de asemenea, a fost închis. Este responsabil pentru acest lucru Скотленд Yard. Se pare ca au primit multe lovituri de acolo. Și acești bani au finanțat o mulțime de activități CAEN.
  
  
  Ea a povestit Хоуку despre опиумных câmpurile și despre cum KAHN a folosit traficul de droguri ca un mijloc de gânduri. El sumbru clătină din cap și затушил trabuc, ca uciderea de ea parazit. "Din păcate, traficul de droguri nu este de competența noastră. Dar am sa le spun, că în spatele acestor droguri este în valoare de mult mai mult decât pur și simplu lăcomia".
  
  
  El a oftat. "Poate fi, acum, ei vor asculta de un pic mai mult. În orice caz, este o маковое câmpul nu se mai folosește împreună cu filiala în Nassau, care ați închis. Avem două.
  
  
  "Și chiar sute de astfel de locuri pentru principii".
  
  
  Hawke l-a înzestrat pe mine piercing privirea. "O mie de-ar fi potrivit acest lucru mai bine". El iarăși s-a întors la (recipientul) Original. 'Ei bine.' — De fapt, tu ar trebui să fie mulțumită. Ta... ca ei, încă o dată, este numit? ... nebun, невообразимая teoria... ei bine, ea sa dovedit a fi corecte.
  
  
  Tara откашлялась. — Ați numit acest lucru este uitat de dumnezeu, nebun de a merge la culcare, domnule. — a spus ea cu sinceritate.
  
  
  Hawk părea lovit de confuz. Poate fi, pentru prima dată în viață. — Bine, bine, mormăi el. — Mi-am permis să-ți treacă prin toate astea, nu-i așa?
  
  
  — Da, domnule, — a fost singura reumatism, care a primit-o.
  
  
  'Atunci totul este în ordine.' El se pregătea să ne lase să meargă. - 'Chiar mai mult?'
  
  
  Ea dădu din cap. 'Două lucruri. Ea a promis acest călugărilor, că vom încerca să le găsească o nouă mănăstire. Undeva în zona liberă. Ei de hotel ar ține de cuvânt. Cum credeți că putem avea grijă de ea?
  
  
  Hawke a făcut mențiunea în notepad. "Eu cred că în Coreea de Sud există o bază militară. Permiteți-mi să verificați acest lucru în primul rând. Ei cred că putem face acest lucru. Și a început a doua tirbușon.
  
  
  "Roscoe".
  
  
  Hawk cu greu a început să закуривать un nou trabuc. Apoi, el a ridicat ochii și mi-a spus despre Roscoe. Despre чертовом зонте și despre cum au găsit ego-ul.
  
  
  "Poate așa a fost mai bine, într-un anumit sens", — a spus el. Apoi, el a emis un sumbru râsete. — Croitor iei, este o prostie să vorbească.
  
  
  El s-a întors în скрипучем scaun și se uită pe fereastră. Privi. — Ei, hotelul spun că am primit foarte multe comentarii rele despre acest Roscoe. El a devenit prea vechi și prea cu inima ușoară. Абингтон de la Londra a cerut permisiunea de a trimite ego-ul la pensie. Cu puțin timp înainte ca acest lucru s-a întâmplat, le-au generat ego-ul. În orice caz, acest lucru ar fi ego-ul, ultima de afaceri. Și nu știu cum ar fi Roscoe dat seama de asta. În cele mai bune de ani a fost un agent. Acest lucru a fost ego-ul în viață.
  
  
  Hawk oftat adânc. Mi-a fost interesant, crede el despre sine. Despre partea de jos, atunci când el însuși va fi cu inima ușoară, și cineva va lua decizia de a trimite ego-ul la pensie. Doamne, acum, ei, de asemenea, a început să se gândească la sine.
  
  
  Hawk se întoarse de la fereastră.
  
  
  "Ce vei face? Petrece o în jurul tale onorat de vacanta peste hotare?" Acest lucru a fost ego-ul o modalitate de a spune-mi că el îmi dă câteva săptămâni de concediu.
  
  
  Ei, m-am uitat pe Recipientul și m-am gândit despre Riviera. Sau despre Tahiti. Da, o insulă pustie ne-ar fi perfect abordat. — Poate, am spus eu.
  
  
  El a continuat. - 'Și tu. miss Bennet? Tu, de asemenea, a câștigat de mai multe zile. Am avut grijă să-Peter a primit excelent de îngrijire, dar, de asemenea, vă puteți petrece vacanța împreună. Voi doi.'
  
  
  Ea a trecut într-o viteză superioară.
  
  
  'Peter?' Ei, s-a întors la ea.
  
  
  Ea s-a uitat mi-a deschis ochii. — Peter Hansen, a spus încet ea.
  
  
  Peter Hansen, rănit erou. Al cărui nume este menționat în laborator, atunci când a avertizat să fiu atent. "Soțul meu", — a concluzionat ea.
  
  
  Pentru un om care are un pic de timp pe ciclu de ceas, Hawk a făcut un gest generos. El eliminate gat, s-a sculat și a ieșit în hol.
  
  
  Tara s-a uitat trist la mine. — Îmi place, a spus ea. — Eu nu pot să-l părăsească. Ei nu ar fi devenit a face acest lucru, chiar dacă ar fi putut. Dar, Nick, nu-mi plăcea atât de mult să te iubesc. Ea a întins mâna, a apucat pe mine și strîns la el. Ei, m-am uitat la fata ei. Pentru ultima dată. Aceste обворожительные ochii verzi, aceste каштаново-roscate de păr și aceste traznita de pistrui, care erau încă acolo. Și ei, a crezut despre ceea ce viața i-ar fi hotel pentru a îmbolnăvit. În condiții de siguranță și o viață mai bună, în cazul în care totul rămâne așa cum este, și niciodată nu se transformă într-un coșmar. Viața pe care ea niciodată nu a putut hei promite. Viața pe care ea nu ar putea trăi. Viața pe care ei, probabil, niciodată nu a vrut să.
  
  
  "Poate, astfel, într-un sens și mai bine", am spus eu. "Dumnezeu iubește pe mine, pentru că spun prostii".
  
  
  
  
  
  Despre carte:
  
  
  Cândva a fost o publicație de experimente: a lua de la cineva celula a corpului, să-l dezvolte în dreptul de condiții și de a obține un duplicat al acestui om. Un geamăn va fi identic în aparență, el va fi identic cu cel constructiv.
  
  
  Nick Carter nu a putut sa cred, dar uem a trebuit, atunci când el s-a confruntat cu astfel de "clone" sau identice împerecheate. În acest caz, este omologii geniu criminal, care urmăresc doar un singur scop: de a intimida Congresul, Senatul și președintele Americi și supune ih lor de volei. Și, astfel, de a controla politica mondială din diferite puncte de vedere.
  
  
  Nick Carter poate distruge cât vrei pbx, dar este lipsită de sens. Și în timp ce senatorii SUA ucide, Carter își face complet eșuată de muncă: de a opri producția de atc și rezolva singur asasinul.
  
  
  Dar oare fiecare filiala nu poate fi un bărbat adevărat?
  
  
  
  
  
  
  Cuprins
  Capitolul 2
  
  
  Capitolul 3
  
  
  Capitolul 4
  
  
  Capitolul 5
  
  
  Capitolul 6
  
  
  Capitolul 7
  
  
  Capitolul 8
  
  
  Capitolul 9
  
  
  Capitolul 10
  
  
  Capitolul 11
  
  
  Capitolul 12
  
  
  Capitolul 13
  
  
  Capitolul 14
  
  
  Capitolul 15
  
  
  Capitolul 16
  
  
  Capitolul 17
  
  
  Capitolul 18
  
  
  Capitolul 19
  
  
  Capitolul 20
  
  
  Capitolul 21
  
  
  Capitolul 22
  
  
  Capitolul 23
  
  
  Capitolul 24
  
  
  Capitolul 25
  
  
  Capitolul 26
  
  
  Capitolul 27
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  O groază de gheață de teroare.
  
  
  a tradus Leu Шкловский în memoria погибшем fiul Anton
  
  
  Titlul original: Ice Trap Teroare
  
  
  
  
  
  Primul capitol
  
  
  Deasupra un acoperiș înalt, în jur de vârfurile copacilor deja темнело. Umbra aluneca pe переплетающейся frunze, сгущая perdeaua de aburi гнетущего savchenko, разлившегося în jurul valorii de. Acest lucru a făcut lent, истощенное sentiment, pe care am avut, chiar mai rău. În junglă se află ireconciliabilă puterea de a — gigant lipitoare, высасывающая de tine toată energia și chiar cu voia de la viață. Această forță a funcționat la mine deja o zi și jumătate. Ea убеждала mă oprească și să se întindă, pur și simplu să renunțe și pentru a permite acestor дьявольским полчищам insecte departe de a face cu mine pentru totdeauna. Firul de Nick Carter - super-spion al AH, Киллмастера N3. Și vocea ei a ajuns în acest infernal de relaxare Nicaragua sub numele de Coasta Mosquito. În mod ironic, numele acestei scăzută fierbinte zone mlăștinoase luate nu din aceste дьявольскихнасекомых, iar de la indieni-mosquito .
  
  
  Cu toate acestea, ea a supraviețuit, pentru că știa că trebuie să ajungă la destinație înainte de lăsarea întunericului. Aproape непроходимый subarboretul este destul de întârziat mine. Am avut de a șterge fiecare d jungla lor cu o maceta. Ei выругался și un pic nu s-a împiedicat, atunci când masa de verdeață, pe care ea tocmai срезала, din nou a crescut foarte mult în sus.
  
  
  Ei копался deasa tignes aproape uscat-up pârâu — o de mii, zbate aici ca și capilarele. Până când o coajă de el, pe stagnante o pastă, au început să urce taratoare, mucoase ființe. Sudoare струился fata mea, пропитывая haine și un rucsac. Ca și cum curea rucsac tăiate-mi umerii.
  
  
  Ieri, dis de dimineață патрульный nava MAE plantat mine la Laguna - de - Перлас . De acolo am mers spre sud-vest aproximativ paralel cu râul Тунгла.
  
  
  Era în decembrie, astfel încât firul de sezonul ploios. I-a fost recunoscător pentru acest lucru. Cantitatea de precipitații în Nicaragua variază foarte mult, dar în Блюфилдс de pe coasta Caraibelor rochie cade 750 cm pe an. În luna iulie sau august călătoria mea, și fără a avea un act de suferință, ar fi absolut imposibil.
  
  
  În acest colț nu există drumuri. Site-magistrala — Панамерикано la celălalt capăt al țării. Nationala de rețeaua de cale ferată are o lungime de aproape patru sute cincizeci de kilometri, și, în principal, situat pe coasta oceanului Pacific. Oricum, ei n-ar îndrăzni să profite de ea, ca nu a îndrăznit să se arate numai în circumscripția drum. Alb, un străin ar fi observat și i-ar fi fost nu s-au încrezut, și ar fi un dezastru la acest stadiu critic.
  
  
  Ea și-a continuat drumul prin vibrante de culori a acestui ireal, amurg lumii în sus de est a platoului, scăzut de creasta de vârf. Cel mai înalt vârf de aici mai puțin de două mii de metri și o înălțime medie de șapte sute. De cealaltă parte a munților coboară de la плодородному platou, câmpie și lacuri. Cu această parte, cu toate acestea, acest lucru a fost acoperit de o junglă de panta, infinit linie acoperite cu paraziți copaci, groase, cărnoase de plante și ciuperci. Uriașe de viță de vie обвивались în jurul valorii de copaci și ramuri; fructe pucioasa mucegai și dark moss a acoperit pământul. Peste tot a stat un miros de descompunere a vegetației.
  
  
  Treptat, ascensiunea devenea mai abruptă; cu vâsle au devenit mai clare și mai adânc abis. Cheile au fost depozit de curgand apa de ploaie, iar ih stagnante mlaștini au fost motiv de reproducere milioane de creaturi ostile, care considerați-mă o delicatesă. Aerul a fost întotdeauna plin de insecte. Broasca și mai mici mamifere au apărut doar pe timp de noapte. Păsările au prevalat nu când, dar, de obicei, așezat sus pe vârfurile copacilor. În apropiere de cascada se adunau scandalagii, broasca și în mod constant чирикавшие de păsări. A fost unul, de dimensiuni cu o cioară, dar foarte de culoare aprinsă. Ea насвистывала aproape perfect gama noastră a fost niciodată mai repeta ultima notă. Este сводило mine nebun. În afară de mușcături de insecte și de acțiunile iresponsabile ale păsărilor, a trebuit să îndure încă de șerpi și șopârle. Pe pământ mișunau și de zi vagabond de genul împuțit șopârle. Au fost, de asemenea, boa în vizuini și pe ramuri, lemn de sarpe de dimensiuni medii și alunecos de ruinare șerpi, cum ar fi клыкастый feroce omul cu suliță . Ih acasa, a fost letal de rezervare, pe care aproape nu a cercetat și nu a fost aplicat pe hartă, și care se ocupă de пожирала de orice, care a fost destul de prost pentru a încerca și de a ajunge acolo.
  
  
  Tot restul zilei ei de a se mișca încoace și încolo prin удушливые adâncime, oprindu-se doar o singură dată, pentru o gustare. Ea a fost sigur că nu voi reuși, dar odată cu lăsarea întunericului, замедляемый lumină, încă iese din cauza mai multor culmi de nori, ea a dat peste un grup mare de гондурасских de palmieri. Se pare ca la pădure, în pădure, complet compus în jurul acestor mari de palmieri cu frunze penate și destul de neted tulpini. Între ei a crescut инжирные copaci mai mici, înconjurate de bancurile de însetat de sânge komarov.
  
  
  Honduras palmieri cresc în cele mai multe jungla din europa Centrală și de Sud America, dar ih acumularea de genul asta a fost o raritate. Acest lucru dovedește că acest teren atunci când возделывалась, așa cum indienii maya au folosit fructele acestui copac pentru producția de ulei. Deși nu a fost ușor taie acest copac de piatră, topoare, de asemenea, ei au folosit lemnul pentru construcții. În acest domeniu este un copac înflorit, și, în final, aceasta a durat peste tot pământul, care a fost cândva возделывалась.
  
  
  Din momentul în care am ajuns în pădurea de palmieri dumbravă, ei coajă încet și cu atenție. Sincer înainte ar trebui să fie de stat major-apartamente colonel Земблы. În jurul putinul pe care AH раскопал despre misterioasă полковнике și ego-ul de activitate, ea știa că această porțiune de pădure intens este protejat de ființe umane, сигнальными rachete, осколочными de mine și sensibile сигнальными microfoane, capabile de a prinde chiar și cel mai slab sunet.
  
  
  Ei s-au furișat mai departe în patru labe, studiind fiecare centimetru de teren. Ei, протиснулся prin subarboretul și a alunecat ca un dragon, prin bolovani. Ei, în mod deliberat, a ales cea mai dificilă și непроходимую drum. În cazul în care animalul sau planta a dat cel mai mic zgomot sau foșnet, l-au folosit ego-ul, pentru a merge mai departe, înec editată de mine de sunet. Rucsac a fost grea, și раскачивался în jurul valorii de-o parte în alta. Banca dureros lille-mi ochii, așa că nu am putut vedea corect. Pe mine mai mult este iritat, când ei вытирал persoana maneca scurta.
  
  
  Într-o tabără de antrenament în păduri și câmpuri, care se presupune că au fost minate, a fost practic de joc, доставлявшей noștri instructori sadic sa mergi. Aici totul a fost de moarte în serios, și-l ținea, căutând în fiecare погнутую fir de iarbă, o bucată de раздавленного mușchi sau de viță de vie, care nu este de unde au fost primiți. Ea a descoperit mai multe de min si a mers bine, nu se ating. Taie firele ar fi sinucis. Cu puțin timp înainte ca ea a ieșit de pe traseu, l-a găsit cablul de semnal de rachete. Ei прополз mimmo el și-a găsit de semnal cartuș, care обезвредил.
  
  
  Drumul a fost un заросшую buruieni drum, care se ocupă de mers de la râul Тунгла și mergea spre nord. În partea de jos, probabil, a fost un debarcader pentru canoe, iar în tufișuri, de asemenea, poate fi de mai multe lunetisti. Însăși trasee, desigur, a fost împânzit cu mine și alte capcane lângă un refugiu de colonelul Земблы în junglă. Asa ca eu cu siguranta nu a trebuit să merg în acest directă, cale îngustă. Din nou s-a ascuns în umbră, și stahl mai ușor să wade printr-o pădure tânără. La treizeci de metri de trasee brusc oprit și перерезала-mi calea. Ei atent inspectate de mic, la mușchi compensare. Părea atât de liniștită, cu mici aripi și spumante fluturi dansând în lumina slabă.
  
  
  A mea a fost зарыта în mușchi ac de par in sus. Cine ar fi ei, ne-a pus, el a făcut nu este suficient de profesionist, pentru că sincer, din partea de sus cite o mică bucată de mușchi. De la stânga și de la dreapta la mine au fost dese garduri vii în jurul valorii de spini. Nu am putut evita acest lucru, altfel mi-ar fi trebuit să se întoarcă și de a ocoli acest loc de la distanță.
  
  
  Ghemuit, ea a plecat urechea la ce-este sunetul. Ei nu au auzit nimic și am crezut că face. Un drum lung în urmă, poate fi mai periculos decât neutralizarea minelor. Poate fi, acest lucru a fost mina-capcana, care se ocupă de взрывалась atunci când atingeți de ea, dar este, se pare, nu corespundea caracterului colonel Земблы. El nu a fost în jurul valorii de cei care cheltuie aiurea mină, care este deja imposibil de a săpa, pentru asigurarea de trecere.
  
  
  Ei, s-a uitat peste umăr în întunericul junglei în spatele meu. Întoarcerea ar fi luat prea mult timp, dar în întuneric nu am avut ne-a unificat o șansă. Ei подполз înainte și ușor приподнял o bucată de mușchi. Mea омелой prima aprindere sub presiune. L-a reținut respirația, șterse mâinile de pantaloni și se întoarse mânerul de aprindere. Sculptură a fost разъедена, și nu mâner randamentul ușor. În cele din urmă a funcționat. L-a scos fuze, a returnat un mâner pe o mină și a pus la loc bucata de mușchi. Apoi, din nou oftat.
  
  
  Ei s-a sculat și, cu grijă, s-a dus pe cărare, până când nu a fost capabil să se scufunde înapoi în tufișuri lângă ea. Ea l-a ascuns restul călătoriei mele în tufișuri. Fiecare detaliu a cerut maxim de efort. L-a găsit încă o mină pentru a obține în jurul ei, și mai multe rachete de semnalizare. Minele au fost împrăștiate la fel de gros ca și insecte. În cele din urmă ei, a ieșit de pe mai deschisă. La câțiva metri se înălța un mare unghiulare deal, dens împădurită arbuști și обвитыми de viță de vie și copaci.
  
  
  La prima vedere, părea ca un deal, similar cu o piramida. Dar apoi a văzut că fundația a fost făcută în straturi intercalate de pietre, iar pe de o parte, a fost scara cu sute de trepte. Zidurile au fost acoperite cu frumoase orhidee si alte эпифитами, care se simt mai confortabil în fisuri în zidărie, decât pe ramuri de copaci. Ei, m-am uitat pe ruinele vechii clădiri maya . Ih aproape imposibil de a recunoaște, după caz, de mâini omenești. Ei au devenit un tot întreg cu o junglă, care a absorbit ih o mie de ani în urmă. Construcția, în mod evident, conceput ca un templu impresionant înălța în toată profunzimea junglei, sumbre și misterioase în acest loc îndepărtat.
  
  
  Mai importantă decât ego-ul valoare istorică, a fost scopul pentru care el este acum utilizat. Mesajul asta a venit la noi de fragmente și părți încă pornit de auditiv. Cu toate acestea, dacă informațiile noastre au fost corecte, în aceste izolate și pe plan extern, a abandonat ruinele refugiase cea mai modernă e de arme, ce fel vă puteți imagina.
  
  
  Totul a început în urmă cu două luni, cu distorsionată радиосообщения nostru agent în Оахаке, Mexic. Cu mult timp în AH, treptat, s-a format o imagine de un fel de geniu, называвшего sine colonelul Земблой. El a inventat ceva pentru schimbările climatice, iar hotelul a folosi acest climat-control, cum ar fi arme. Împotriva cui se va folosi ego-ul și de ce, a fost necunoscut. Cu toate acestea indică faptul că el a avut în acest templu maya destul de echipamente, pentru a transforma vaste кипящие junglă în ghețar uriaș.
  
  
  În termen de câteva zile sau poate ore, el a planificat pentru a face exact acest lucru: fără avertisment transforma America Centrală într-un vast peisaj arctic.
  
  
  Ei ar trebui să a fost de a opri ego-ul.
  
  
  
  
  Capitolul 2
  
  
  
  
  Ea a fost filmată de un rucsac și cu grijă a pus ego-ul la pământ. În timpul meu de două zile de călătorie de aici mi-a placut foarte mult. El a prezentat-o educație și adăpost, și am sperat că el mă va ajuta din nou. Ceea ce trebuia să facă mai departe, trebuia să facă cu atenție și în liniște. Tot ce am putut lua cu tine, este un mic set de instrumente care băieții de la laborator AX făcut special pentru această ocazie. Ei au putut să poarte ego-ul la curea, așa că mâinile mele au fost libere. Meu pe gaz bomba a fost lipit la glezna, iar stiletto a fost încheiată în jurul valorii de mâna mea. A plecat sa Люгер. Acum am fost închis cu o creștere de 7,65 mm, un pistol de tip " Chi-Com ", utilizat în Vietnam. El a avut built-in toba de eșapament și a cerut speciale de cartușe cu lansatoare fără marginea. Acest lucru a fost de departe nu Люгер: el nu a avut o astfel de mare putere, dar el a fost la fel de eficace la o distanță foarte mică. Cu atât mai mult că pe Люгер clar toba de eșapament nu se va putea monta. Acest cromate nu sunt încă foarte bine să se întindă în mâna mea, așa cum m-am obișnuit să mai grea germană pistol.
  
  
  Ea a crezut ia cu o maceta, dar ego-ul nu mi-a fost nevoie să treacă prin ruine, deoarece acestea nu desișuri, și dacă ar fi folosit un cuțit, un sunet cu siguranta a dat de mine. Cuțit cu o lamă a fost o armă bună, dacă a avut loc, dar cu el ar fi dificil să se ocupe în templu, ca Люгером. Așa că am lăsat ego-ul, impreuna cu un rucsac și s-a dus la o compensare, mediul templu. Aici, probabil, s-a ascuns mai multe microfoane, decât în orice studio de emisie. Ei s-au numărat, că omul de la monitor acceptă-mă pentru animale de companie în jurul valorii de junglă, pentru că sistemul de alarmă nu a emis avertismente. Ei, a sărit în sus și a urcat la primul уступу templului. Am avut de a utiliza rădăcini, și butuci de viță de vie în calitate de sprijin, pentru că nu am avut încredere în крошащейся scări.
  
  
  Aproape orbește ajuns într-o altă capcană. Din fericire, ea a văzut o mică adâncitură mare într-un copac. Omul, заложивший mină, a subliniat, unde se pune un proiectil. Ei nu îndrăzneață mișca. Mi-a trebuit o întreagă eternitate, pentru a găsi cheia de contact. Acest lucru a fost gălbui subtire cablul cu воткнутыми în el mici piroane ascutite. El a întins între doi copaci și a dispărut complet în frunze. Dacă aș fi mers mai departe, el taie-ar fi trupul meu, ca un brici. În același timp, un cod pin rupt ar fi în jurul valorii de marfă de un copac, și noi cu acest copac a fost urcat împreună ar fi în aer. Primitor de oameni, acest colonel Зембла!
  
  
  Ei inconjurat si cablu și ușor прополз mai departe. La fiecare câțiva metri de ei зацеплялся picior pentru viță de vie, pentru a asculta și relaxați-vă. Apoi, din nou a crescut. În calitate de sprijin l-a folosit fisuri și lamelele. Deasupra copacilor văzut ascendentă luna, отбрасывающую palid serghei.
  
  
  Odată ajunși sus, ei, apoi se așeză între doi bolovani de piatră cu dințată cornisa. Ea a vizitat un acoperiș care este implicat a fost plat și dreptunghiular. Partea din fata, duce la scări, și partea din spate a fost de două ori mai lungă decât partea pe care ei au crescut. Acoperișul a fost curat și, probabil, свежеположенная. Într-un colț în partea cea mai îndepărtată parte a fost ceva de genul cabane, ca un morman de moloz.
  
  
  Pentru a intra în templu, a trebuit să treacă printr-o ușă cabane de el, pentru că o altă intrare pe acoperiș nu a fost. Între mine și хижиной stăteau doi agenți de poliție și un elicopter. Odin în jurul valorii de agenți de pază rezemă șasiu elicopter. Un alt lent shell de-a lungul mânerului. Ambele au fost joase коренастыми метисами; ca șaptezeci la sută никарагуанцев, o jumătate de nativii americani și jumătate latine. Pe ele au fost libere pantaloni și tricouri și moale piele de căprioară cizme. Ei păreau să fie în ordine și nu a emis noastre de sunet. Ei nu erau îmbrăcați ca niște adevărați soldați, dar ar putea foarte bine folosi ușoare, automate, puști, dacă ar fi ajuns la el prea aproape. Acestea au fost belgiene 7,62 mm de pușcă NATO FAL; foarte bune și foarte populare în medii южноамериканцев.
  
  
  Elicopter Bell a fost Sioux 13 R, triple. El a fost un pic ca o libelula cu ridice în sus coada. Acest lucru a fost accidentat un cal de povară, care se ocupă pe larg folosită din timpuri Coreea. În acest de dumnezeu uitat loc astfel de lucru a fost singura cultură acționează în cel mai bun caz, de circulație. Prin urmare, acoperișul templului a făcut potrivit pentru aterizare. Hawke a făcut fotografii aeriene, care au arătat că un elicopter, de obicei, în picioare pe acoperiș. Ancheta întreagă săptămână în urmă, a constatat că elicopterul nu era oficială arheologice grup. El a fost achiziționat într-o serie foarte prudente oferte de simulare a examenului de bacalaureat stoc în Mexico city. Acest lucru s-a întâmplat câteva zile mai apoi, ce oraș s-a prăbușit cea mai puternică furtună de zăpadă în memoria celor vii. În sine, nu este atât de puternică, dar totuși suficientă pentru a provoca cele mai grave suspiciuni în AH. Din aceasta cauza Hawke a decis să mă trimită aici.
  
  
  Ea a fost prima de oamenii noștri, care au examinat cu atenție acest elicopter. Pe ușă a fost curios emblema; soare de aur, cu trei linii purpurii pe nen. Ca și cum cineva a tăiat un ornament cu un cuțit, și metal acum кровоточил. Ei s-au întrebat ce înseamnă acest lucru. Când патрульный a venit lins, l-a observat aceeași autocolant pe buzunarul de la piept.
  
  
  El se apropia tot linge și linge... Situația a devenit complicată. Doi agenți de pază au fost acum atât de departe un prieten de la un prieten, că nu am putut trage în ele, odată cu locul unde a fost așezat. Dacă ei выстрелю într-unul, el va avertiza de un alt înainte de a-l mai pot întoarce-te și du-te pentru el. Dacă se mișca prea devreme, ea a fost între ei; cu toate acestea, dacă ei târziu, ei, de asemenea, să cad în capcana, ca un șobolan. Așa că ar fi trebuit să dezamorseze ih atât la o dată, și atunci, fără sunet.
  
  
  De paza a mers de mai multe pietre, căzuți cu balustrada. El de atâtea ori обходил acoperiș, că acum a aruncat pe nah mic capace și fără țintă uitat peste balustradă, cu болтающимся pe umăr o pușcă. Din timp în timp, el chiar nu a deranjat anual, ceea ce face chiar banda de alergare caine. Prima condiție este că trebuie să știi întotdeauna ce se întâmplă în jurul valorii de tine, pentru că de aceasta depinde viața ta. Acest lucru va costa emu de viață.
  
  
  Sa bagat stiletto în mână. În altă parte am avut un pistol cu amortizor. Umbra complet înghițit de mine. Ea a fost un întreg cu pietre. În amurg, obiecte, uneori, de a discerne mai greu decât în întuneric, și voi garanta pentru asta. El se apropia tot linge și linge. L-a reținut respirația... Brusc, mai mult nu a putut ego-ul pentru a vedea. Probabil, din nou, el a mers în jurul valorii de un fel de căzuți pietre. Pentru o clipă, ea s-a speriat, că el m-a observat, și a coborât în adăpost. Apoi, în colțul ochiului am văzut ego-ul ei picioare. Deci, el încă nu știa că am fost acolo. Acum, ei ar fi putut auzi ego-ul de respirație și de foșnetul ego-ul штанин pe acoperiș. Ei сосчитал până la trei și a sărit.
  
  
  De fapt delle mea principala preocupare a fost de paza de la un elicopter. Ei de hotel, mai întâi ștergeți ih de pe drum, iar restul folosi ca scut. Având în vedere distanța, ego-ul непредсказуемую de reacție și de faptul că mi-a fost imposibil de a face zgomot, el a reprezentat cel mai mare pericol. Ei de două ori rapid împușcat. Prima lovitură a lovit emu în piept, a început al doilea — în gât. Nu издав ne sunet, el a căzut pe rotund din oțel rack elicopter. Tălpile mele de pantofi a produs mai mult zgomot de pietre decât focurile de armă în jurul meu puști.
  
  
  Стилетом ei a încercat să ajungă la un alt paza în rinichi. Ei socotit că el momentan se va opri când va vedea mort pe altul. Dar el a reacționat, ca o pantera. Instinctiv mișcarea s-a întors, s-a aplecat. Apoi aceasta totul s-a întâmplat ca într-o ceață.
  
  
  Dacă el ar fi fost corect instruit, el ar trebui să utilizați arma acum. Dar în acea fracțiune de secundă, el a reacționat așa cum nu se așteptase. El s-a aplecat, a aruncat o pușcă și a ajuns la un pumnal de comando, свисавшим cu centura. El este folosit pentru a lupta cu el. El și-a însușit acest lucru încă din copilărie. Pentru el, arma a fost pur și simplu lipsit de tact cu o bucată de fiare de călcat.
  
  
  Ei așteaptă eschiva de pușcă, dar lung a trunchiului pușcă FAULT s-a lovit de mine în încheietura mâinii, și stiletto a zburat în jurul valorii de mâna mea. Apoi, aceasta s-a dus totul cu viteza fulgerului. Pușcă a căzut la pământ între noi. Brațul meu drept cu дымящимся pistol s-a ridicat în sus. Ego mâna stângă întinsă, pentru a lua o lovitură. Ego mâna dreaptă, cu opt inci rece au devenit нацелилась în viața mea. Mâna mea stângă a apucat ego-ul din dreapta încheietura mâinii și ridică din ego-ul în urmă. Acum el stătea cu spatele la mine si nu a mai putut să-și miște mâna în care ținea cuțitul. El a deschis gura pentru a limită. Ei, l-a strâns de mâna dreaptă la ego-ul persoanei și acoperite cu fund arma între ego-ul dinți. El a sufocat și a încercat să вывернуться. Mâna mea stângă надавила atât de mult, că, iată, a trebuit să se în urmă. El însumi lovind în голеням și a încercat să ajungă mână liberă la fata mea și ochi.
  
  
  Sa bagat arma emu în gură și a smuls mâna. Ceva de cracking. Ego mână обмякла, și cuțitul a căzut printr-un ego slab degetelor. Mâna mea stângă era el în gât. El a încercat din nou să scape. Fără succes. El nu ne-a eliberat de sunet, atunci când gâtul rupt.
  
  
  Ei împins trupul neînsuflețit de la sine, și a luat cuțitul. Când gardianul s-a prăbușit la pământ, scopul său a fost sub un unghi de ciudat, el a fugit la zi. Interiorul a fost încerc să îngustă scara. Mari stâlpi în jurul valorii de copac саподиллы sculptură a fost încă bine vizibil și aproape nu suferă de timp. Zidurile de piatră erau acoperite cu basoreliefuri, culoare care s-au remarcat în lumina becurilor de pe tavan. Un pic de lumină a pătruns și prin întuneric preferat vechile ferestre, iar acum prea mare verde pânze de păianjen de plante.
  
  
  La jumătatea drumului spre scări ei заколебался. Nimic nu a fost auzit de noi, de sus, de la noi de jos. Ei pune stiletto în teacă, luă o pietricică și a aruncat-ego-ul în jos. El a sărit de la pietre. Se auzea doar ecoul. Ea și-a continuat drumul cu un pistol наизготовку.
  
  
  Ei, a ieșit de pe teren cu сводчатой acoperiș și un coridor, поворачивающим la stânga. Mai departe totul a fost recent renovată din întreaga beton, oțel și aluminiu. Lămpile încă atârnând din tavan, ca decoratiuni ghirlanda de lumini, dar alături de ei a fost de țeavă metalică de aer conditionat, cu gauri la fiecare câțiva metri, prin care iese aer rece. Din acest moment, templul maya stahl nu mai mult de coajă, coajă de artă construcțiilor colonel de Teren.
  
  
  În celălalt capăt al coridorului a fost ușă de oțel, care se ocupă arata la fel de puternic ca ușa bancar de depozit. Nu am fost noi de sunet. La usi косяке a fost încastrat centralizata cu pix roșu. A fost posibil, că ușa se va deschide atunci când faceți clic pe butonul. Cu toate acestea, este foarte probabil că cineva de altă parte va primi semnalul pentru a deschide ușa.
  
  
  L-a pus urechea la rece de oțel. Mai întâi, ei nu au auzit nimic. Apoi la mine донесся huruit scăzut, care mai mult simțit decât auzit, împreună cu piercing slab țipând generatoare. L-am uitat din nou la castel. În jurul valorii de saci cu instrumentele ei досталь отмычку: instrument cu arc, care se ocupă de face ca acul sari între părți a castelului și, astfel, încalcă ego-ul. Acest lucru a fost un lucru simplu, și pentru a-l folosi nevoie de o mulțime de experiență și răbdare. Apoi trei încercări ușa s-a deschis. Ei прополз acolo repede și fără zgomot, ca o pisică. Templul părea liniștită și neîngrijit. Vibrații s-au intensificat, de umplere de la premisa сверхзвуковым huruit o sursă puternică de energie. M-am dus deschis la sunet, pentru că intuitiv știa că aceasta este sursa a ceea ce am vrut. Mele shaggy гулко sunat la шершавому beton. Un alt coridor, o altă scară, un alt coridor și, în cele din urmă, a doua ușă de oțel, în care zgomotul a fost mai tare decât înainte. Din nou a profitat de o cheie master și ușor de pășit înăuntru.
  
  
  Acest lucru a fost redus de birou cu rânduri de lămpi de neon. Cu două părți stat din oțel, dulapuri cu contoare, senzori și rânduri de calculator bobine de sticlă. În centru se afla de distributie scut o lungime de aproape o jumătate de metru de neimaginat mulțime de butoane, fire și potentiometre, sub care au fost tăvi cu nimic nu semnificativi pentru mine inscripții: Лабион. Indicele противоточная ambreiaj și катаридин Factor. Energia pentru acest e-clădiri depusă prin cablu gros cu mâna mea și a mers pe sexe la выключателю pe geamăt pe de altă parte. Era o ușă, și de acolo venea de țipăt strident electrice. Dar acest lucru nu m-a interesat. El a fost acolo unde trebuia să fie. Ei, a venit la comandă dulapuri spațioase și-a înaintat rotative panoul de comutatoare înainte.
  
  
  Bobina, subțire, ca un arc, tranzistori și integral fold paper lucea în lumină. De genți de mână scos полиэстеровый cutie, similar cu un recipient cu cutie cu insecticid. Ei pulverizat pe echipamente stratul transparent высококоррозионной растворяющей acid. De aceea este procesat toate dulapuri și din nou închis bara, când a terminat.
  
  
  Acidul a fost inventarea de laborator AX . Bomba poate scoate de asamblare parte a obiectului, dar, probabil, nu este totul; și, desigur, nu toate piesele importante sunt, în cazul în care numai ei nu a folosit atât de mult explozibil, că întregul templu maya a fost distrus. Cu toate acestea, apariția bruscă de distrugerea templului poate avea mai puțin plăcute și impact internațional.
  
  
  Apoi a apărut o problemă logistică, ca contrabanda aduca ceva atât de grele. Și încă pericolul ca atunci când mi-bomba va fi găsit și обезврежена. Acid nu a fost de a descoperi, înainte de a fi prea târziu și nu a fost victor apoi ce ee распылили. Chiar și un autobuz dizolva ar fi, nu lăsându-ne cea mai mică aluzie la ceea ce s-a întâmplat apoi plecarea mea.
  
  
  Ei ușor pulverizat iritant peste tot. De câteva ore, și acid разъела ar fi tot prin. Detalii плавились, cablu de conectare растворялись și a provocat un scurt circuit în carcasă metalică. La acel moment ei întorc în junglă în condiții de siguranță și sunet, metode Земблы va smulgeti parul. La miezul nopții, fiecare unitate de echipament, pe care-l ocupa, sa transformat într-un morman de fier vechi. Acest lucru ar noștri diplomați timp forța Nicaragua și Organizația statelor americane de a efectua o anchetă. Sabotaj a fost singurul meu loc de muncă. Când sa terminat, toată lumea va râde de ea. În afară de colonel Земблы.
  
  
  Ei sinucis cu calculatoare și побрызгал partea interioară a arborelui cu scut. Brusc, ușa s-a deschis și a intrat în două camioane și un paznic. Ih uimire a fost la fel de mare ca și a mea de pe urmă. Metode de — am crezut că acest lucru a fost de metode, deoarece acestea au fost în halate albe și cu hârtii în mâini — au fost безоружны. Îmbrăcat în gri de paza vâsc brazilian revolver Rossi 38-calibru într-un toc pe coapsă. Ei au dezvoltat ego-ul independent, folosind Smith & Wesson, și el a fost четырехдюймовый creierului. El a apucat ego-ul și a strigat: "Alto ".
  
  
  Cu toate acestea, nu am fost de gând să stea pe loc. Ea a reușit doar să rupă o fâșie de auto-distrugere din butelie, si arunca ego-ul într-un colț întunecat. Ea a avut ca scop și împușcat de două ori. Gardianul a strigat de rănit și a apucat de gât. Ochelari de cal de ego-ul revolver a trecut peste capul meu, nimic nu a lovit. De paza a căzut de pe un dulap în spatele lui. El gemu, вцепился unghiile în metal și încet сполз pe pământ.
  
  
  Ei a sărit la zi, și am dat peste doi tehnicieni, care, evident, au urmat ordinele de paza si stat pe loc. Acest lucru scoate ma de solduri. Ei, a simțit cum cineva a apucat de cămașă. Ea s-a întors la 360 de grade, pentru a scăpa de trucuri ego-ul. În acest moment izbucni noi gardienii. Izbucnirea celui de al doilea tehnician repezit la mine, înclinând capul, și cu puterea втолкнул-mă înapoi în cameră.
  
  
  Gardienii s-au repezit la mine. Un pumn, a căzut în plexul solar, iar celălalt — la nivelul maxilarului. Ei отшатнулся. Ei a încercat pentru a prinde respirația mea și-a lansat ultimele două gloanțe în atacatori. Eu cu satisfacție auzit un strigăt. La mine a lovit orașul pumnii și oțel. Arma a fost eliminat în jurul valorii de mâinile mele. Acestea au fost puternice, viguroase luptători. Dacă scăpat de unul, locul său în vedere alte două.
  
  
  În acest confuz mine, brusc, puternic lovit cu piciorul în vintre. Lui sa dublat în jumătate de chinuitor durere și a căzut pe pardoseala de beton. Cizme mi-a lovit în înălțime. Jumătate онемев, întinzîndu-l în jurul valorii de tine, groped pentru a ține pasul și a smuls-o. Bărbatul, strigând, a căzut între celelalte. Acum, ei ar fi putut face rost de propriul cuțit.
  
  
  Ea a zdrobit toate în jurul valorii de, și a simțit cum ceva cald плещется-mi fața și mâinile. Meu stiletto stahl prea alunecos pentru a ego-a putut menține. Ei au auzit hohote de agenți de pază. Ih prea mult, și ih încă ajungea. Am lovit și au fost fundurile revolvere. Unii au fost de pistoale, și ei iso tuturor forțelor încercat să lovească-mă de ele. Ih cizme au fost în opinia mea rănită corpul. Oamenii ih țipetele deveneau tot mai slab și невнятнее: ceață de umbre și de voturi. Împușcat de revolver. Acest lucru a fost ca o explozie de încărcare de dinamită în partea de jos a camerei. La mine vag este că criminală a încetat atacul. Gardienii au stat pe raft de atenție, gâfâind. În pragul ușii stătea un bărbat, încet omițând colt 357 "Python". Nu e de mirare că lovitura s-a spus în cameră. El a fost îmbrăcat în aceeași formă, ca și celelalte, dar ego-ul comportamentul expresie de încredere și autoritare. El a fost rău și dornici de o persoană. L-comprimate buzele căzut "banditești" mustatile, iar vulturilor nas hans emu vedere o pasăre de pradă. El stătea acolo, ca un casual, незаинтересованный spectator, dar ego-ul, ochii erau tari ca piatra.
  
  
  'Ce se întâmplă aici?' întrebă el, destul de calm. Domnule, a spus unul în jurul valorii de agenți de pază — am gasit aici acest englez. El a ucis și a rănit Juan...
  
  
  "De preț" . Un bărbat a făcut pe mine revolverul. 'Vino cu mine.'
  
  
  Ei renunțat la propriul stiletto și s-a sculat, пошатываясь, muschii mei au strigat, decât rănit.
  
  
  
  
  Capitolul 3
  
  
  
  
  Ei, a fost într-o peșteră întunecată. Singurul sfânt пробивался prin fanta de sub groasă de lemn usa. Mansarda a fost foarte mic, nu mai mare de dulap. Cine știe cine sau ce a fost în interiorul. Cel puțin, acum stătea acolo, în mijlocul murdare de gunoi. Ar trebui să fie, ea a fost undeva sub templu, pentru că rădăcinile de copaci și plante au pătruns în pietre, dar, aparent, atât de încet, că acum скрепляли perete.
  
  
  Ei, rezemă de piatră geme, gol și fără putere, în зловонном liber, așteaptă cu nerăbdare să ceea ce se va întâmpla mai departe. Mă secțiuni, cautat si a luat totul. Și, de asemenea, mea gazelor bombă și un ceas de mână.
  
  
  O consecință a condus de persoane, numele si un post la care nu-mi sunt cunoscute. El nu a întrebat de mine. Ego-ul, cuvintele erau limitate la mai multe concis ordinele mie sau două de însoțire a ego-ului de agenți de pază. El a reacționat la mine cu calm, dispreț arogant, care a mâniat pe mine mai mult decât ar fi dacă el s-a comportat de-садистски. El m-a lăsat aici și cât de mult l-a putut judeca, a uitat.
  
  
  O oră de zbor atât de încet, încât aproape că am înnebunit. O parte din timp l-a petrecut, gândindu-se la opțiunile de evacuare. Ih nu a fost. Restul de timp sa crezut despre едкой acid; la fel de lent, dar, de fapt, împreună cu echipamentul Земблы, acesta съедало viața mea. Fiecare secundă приближала acel moment, atunci când procesul de distrugere a observa, și atunci se presupune că sigur nu va da-mi putrezească aici mai departe.
  
  
  Sunetul засова pe de altă parte, ziua de speriat de mine. Ușa cu scârț deschis. Meu particular s-a întors, împreună cu două nervoase de gardieni. El aruncă în mine pantalonii mei, iar apoi se rezemă дверному pergamentul cu vedere accidentale, незаинтересованного de observator.
  
  
  — Îmbracă-te, amigo, vom merge în vizită, și cu noi, doamnelor.
  
  
  'Unde?'
  
  
  "Închide gura. Fă cum ți se spune.
  
  
  El a așteptat până când ei застегну lor расстегнутые pantaloni, apoi cu un gest mi-a arătat, a ieșit de improvizat aparat de fotografiat. Sa clipit la lumina neprotejat becurile din hol, și pentru o clipă заколебался, pentru a se orienta. Acest lucru a determinat paza scormoni mine un trunchi de pistol. Am mers pe o altă cale decât a venit, și a fost întâmpinat de câțiva soldați și tehnicieni, care se uitau la mine cu un amestec de dezgust și curiozitate. De ceva timp ne-am plimbat pe coridoarele lungi cu ziduri goale, ridicându-se și coborând pe scări. Toate acestea au fost atât de asemănătoare, că eu sunt fără speranță este pierdut în acest labirint. În cele din urmă am ajuns în sala mare, care se deschide în alte coridoare, astfel încât se părea că am ajuns la axa roților cu spițe. Această sală este rapid transformat într-un centru mare de fitness. O mare parte din aceasta a fost slab luminat de iluminarea din cauza damascului perdele, свисавших într-un cerc de tavan. A fost una puternică fața locului, veselă care face urări de cerc luminos în centrul podelei. Pereții aproape din toate părțile de examinat umplute biblioteci. Groase volume în piele переплетах stăteau lângă залистанными pliante. De perete, în fața căreia a păstrat, a fost pustie, dacă nu ia în considerare acest lucru o imensa misterios autocolante, care a fost spânzurat de mare și sincer la mijloc. De aur soarele strălucea pe scena, pe care stătea instrumentală consola, pe care, ca și cum l-a stricat. Cerc în jurul nah stăteau cinci persoane.
  
  
  Acolo a fost doi bărbați de vârstă mijlocie. Unul a fost scopul chel ca o minge de biliard. Celălalt a fost cu o persoană, care, la prima vedere, s-a trezit cu захлопнувшейся ușă. Una în jurul valorii de femei a fost низенькой și groasă, cu o neîndemânatic piept și ascuțite пронзительными агатовыми ochii. A doua a fost mai tanar si un pic mai bine reprezentată. A face să arate ca și cum aici s-a plictisit.
  
  
  A cincea persoană a fost un om foarte diferit de restul. El stătea medii de femei pentru consola de atractiva negru de piele rotativa scaun. Pe nen-a fost ușor bej și spa-un costum albastru кашемировым fular. El a odihnit pe consola, ridicându-cot și ținând în mână geanta mea cu instrumente, ca și cum m-a rugat să se uite pe nah. El s-a uitat mi-a deschis în față cu înțelept și trist, cu privirea în ochii lui.
  
  
  Era mic și mobil. Nu era bătrân, dar anii nu l-au cruțat. Ridurile profunde de pe fata lui și cercurile de sub ochi, părea să fi fost вбиты în ele, ștergerea oricăror urme de tinerețe sau бесхитростности. El nu a fost ca la noi, la nimeni altul, cu cine l-a văzut vreodată. Originale curbate nas, linia frunții și a strâns comprimat buza superioara pomana pedigree Maya. Uem nu a fost nevoie de prezenta. Ea s-a confruntat cu evaziv colonelul Земблой. — Ieșiți sergiu, senor , — a spus el. Ego-ul vocea a fost ridicat și ascuțit ca o sabie.
  
  
  Arma ma împins înainte.
  
  
  Ea stătea în mijlocul слепящего de un fascicul de lumină, și în termen de câteva lungi minute nimeni nu a spus nimic. Зембла nu se mișca, dar restul de neliniște ерзали la locurile lor, studiindu-mă încordat ochii. Ei nu au fost astfel de чистокровными, cum ih conducătorul, dar sângele maya a plecat după ce a ih mult загорелых fețele.
  
  
  — De două ori am tot cautat, — în cele din urmă a spus Зембла, — dar nicăieri nu a fost găsit ascuns explozibil.
  
  
  Ea nu a spus nimic.
  
  
  L ascult, — a spus el. Ego-ul a fost o voce înșelător de personal. Тыкающий pistol în spatele meu nu a fost așa.
  
  
  Ei nu i-a lăsat, i — am spus.
  
  
  Poate fi, mi — a răspuns el. A predat meu set de instrumente cu susul în jos, astfel încât ego-ul, conținutul перекатилось în tava de alimentare consola, și-a ridicat meu de microfilme-un aparat de fotografiat. "Ați trecut un drum lung și dificil, pur și simplu făcând fotografii, senor, — a spus el. Fotografia a fost de a începe a doua parte a mea de locuri de muncă. Ei ar trebui să a fost de a captura cât mai multe echipamente pe film, dar doar după ce am avut posibilitatea de a folosi spray. În acest sens, Hawke a fost inflexibil. Distrugerea a venit primul. Ei nu putea să nu zâmbească, în ciuda faptului că a simțit neliniștit și nervos, ca un tigru, обнюхивающий capcana.
  
  
  Brusc o mișcare bruscă mâinile Зембла aruncă lucrurile mele pe pământ.
  
  
  'Cine ești tu? Cum te cheamă? Că tu, în general, aici faci?
  
  
  Ei, a ridicat din umeri. "Numele meu este Nick Carter, și știi de ce-l de aici. La tine a fost motivul pentru care intampinati mâinile tale secundă în urmă.
  
  
  "Carter..." El cu atenție a rostit numele. — Se pare ei că-ce imi amintesc... Da! A vota este! Cuba 1969 și Chile de anul trecut. Ei bine, de data aceasta ați eșuat, domnule Carter.
  
  
  — Poate ai dreptate, i — am spus uitandu-se la el. Ochii mei mereu se mișcau încoace și încolo, încercând să găsească un punct slab în Зембле, în celelalte patru sau în om și охранниках, care a stat între mine și un coridor întunecat. Nu ne-a fost unul, absolut nici o varianta de evadare. Зембла, părea a simțit mea preocupare în creștere, el a emis un scurt bruscă a chicotit și a spus: "calmează-Te. Nu am казним te aici.
  
  
  "Și eu aștept o ceremonie de la care am protv.md piept și вырвут pliere dolar".
  
  
  — Va trebui să recunoască, că asta merită, senor Carter. Ei au fost oameni buni, ei, care n-ai ucis. Dar am venit cu o modalitate de a utiliza tine pentru tine, și, deși nu veți putea face fotografii de acest lucru, există o șansă că va fi capabil să comunice despre ceea ce veți vedea. De altfel, o simplă curiozitate, nu este o trădare dacă a indicat drumul de aici?
  
  
  Din nou neatent a ridicat din umeri. "Auz întregul hotel și este plin."
  
  
  — Am mai fost frică de acest lucru. Doar cu ajutorul unui trădător ai putea trece prin centura mea de siguranță. Singura ecuație care nu o pot rezolva, este ecuația umană de imprevizibilitate. Nu cred că ar deranja pe mine, apoi de astăzi seara.
  
  
  El nu știa cât de mult a avut dreptate. Dar pentru un alt motiv, decât el a crezut! Și când el ar fi aflat adevărul... din nou Am uitat în jur și сглотнул. Aceasta a fost o capcană, locașul. Chiar nemilos sfânt peste cap, părea a radiat pericol.
  
  
  "Apoi, astăzi seara, a continuat Зембла, — va fi... Dar la urma urmei, tu, probabil, deja știți totul despre mica mea instalare de aici!"
  
  
  — Pur și simplu crezi că ai cel mai mare frigider din lume.
  
  
  — Nu chiar așa", a chicotit el. "Eu sunt doar de gând să facă un fel de imaginare munte. Adică cu ajutorul undelor radio de a face să pară că pădurea este, proiectând toate proprietățile sale de curenții de aer de un minut. Acest lucru trebuie să se întâmple la o înălțime de aproximativ 15 000 de metri, a nins. Desigur, aceste unde radio nimeni nu va vedea, și avionul poate pur și simplu zbura prin ele. Doar climatice ar putea crede că acolo în pădure!
  
  
  — Ca și a crezut în Mexico city? — acrișor l-am întrebat.
  
  
  Deci, ați observat! Acest lucru a fost, ca să spunem așa, pilot difuzat. Apoi, ochelarii mei de coordonare se aflau la doar câțiva kilometri de un alt la altul într-o suburbie. Dar de data aceasta ei pot acoperi o mare parte din America Centrală și de...
  
  
  — Punctele focale?
  
  
  L-a întrerupt ego-ul. 'Ce vrei să spui?'
  
  
  Vă va fi clar că eu nu pot produce un semnal radio cu lungimea de undă lățime, cu muntele. Am nevoie pentru a proiecta o serie de puncte sau, să zicem, liniile care formează conturul munților de deasupra, pe care i-a ales pentru obiective. Sunt necesare calcule foarte precise, pentru a cărora, în cazul în care pentru a plasa copii de emițătoare, astfel încât acestea au fost în proporție corectă la matematică axa principală a diagramei".
  
  
  "Asistenți mele, — a adăugat el, кивнув la patru în spatele lui, fiecare supraveghează stația de sprijin în țara lor".
  
  
  În gât mea usca. — Dar această axă, centrul în jurul căruia totul se învârte, aici, nu-i așa?
  
  
  Da, desigur.'
  
  
  Jumătate sale, a oftat cu ușurare, cealaltă jumătate проклинала ego-ul truc.
  
  
  Și ce se întâmplă apoi, de asemenea, în timp ce adormi toți zăpadă?
  
  
  El enigmatic râs. "Apoi va veni a treia imperiul maya".
  
  
  Ea a fost uimit când l-iluzii de grandoare, în deplin lovit creierul meu. Atunci sa rupt: "Nu prea ești departe spre sud pentru a face acest lucru?"
  
  
  Este, de fapt, în sensul că leagănul civilizației noastre s-a aflat în Дукатане. Dar primele două a imperiului maya se întindea și mai departe spre sud". El a adăugat, cu un râs: "Niciodată nu suna юкатекца mexican. Noastră dorința de dușmănie cu ацтеками încă mai există, deși la noi au Теулес, ele sunt la fel de sperietoare, ca și pene posibilitatea de Dragon lui Kukulkan.
  
  
  El s-a întors și a subliniat, scăldate în lumină imaginea geme. "Acest lucru ne amintește de nen".
  
  
  — Iar liniile roșii?
  
  
  "Ei ne amintesc cine ne sunt adevărați dușmani. În anul 1519 Cortez a ucis pe maya în Tabasco, apoi se taie trei se adunau într-un butoi de lemn. În numele regelui Spaniei, Carol I a intrat în posesia noastră teritoriu". Зембла-am uitat din nou la mine. — Tu ești dușmanul nostru, Carter. Ta natură ocupă țara noastră pe parcursul a cinci secole, și ne făcea să trăiască în sărăcie.
  
  
  — Atunci, ce ai de gând să faci, sam? Acest aparat va provoca și mai multă sărăcie. Totul va îngheța. Cauciuc, banane și valoroase de lemn pieri de frig. De cafea și de cacao vor fi distruse. Industria va fi distrus. Întreaga economie Centrală Americi va fi distrus peste noapte".
  
  
  El a fluturat mâna, ca și cum ceea ce este o insectă obosit de emu. "Având în vedere resursele naturale, în țara noastră aproape девственна. Cel mic o bucată, care a fost dezvoltat, epuizat exploatării capitaliste. Viata noastra nu se va schimba, pentru că, oricum, am suferit de foame și de sărăcie. De îndată ce se va termina, și voi, gringo, pleca, vom construi economia noastră, dar numai pentru sine. Se poate spune că am făcut America Centrală temporar neprofitabile".
  
  
  — Vrei să spui pustie.
  
  
  "Neprofitabile, de nelocuit, pentru империалиста se reduce la unul și același".
  
  
  'Este un nonsens. Da, și localnicii, cu tine nu sunt de acord. De ce nu vă avertiza ih, colonelul? Cel puțin, atunci ei vor putea să se pregătească de frig.
  
  
  "Trebuie să fim realiști în astfel de lucruri. Cine mă va crede? Ei nu partizan. Ei inginer-sizov. Și în ceea ce privește gradul de colonel, este o onoare al chin, atribuit de mine Арканзаской Confederația Miliția de servicii, pe care ea le atunci când au avut. Dacă au încredere în mine, am suficiente forțe pentru a respinge atacul, senor Carter. Cum ați dovedit, ei vulnerabile. Sunteți, fără îndoială, veți da seama că eu trebuie să țină totul în secret la cei dihor, pana mea vigoare nu va depăși. Și de a răspunde la tirbușon: de aceea ei trăiesc la sute de kilometri de Yucatan, în acest pustiu parte din Nicaragua.
  
  
  Dar mii de oameni, se va întâlni tale de oameni vor suferi și de a muri".
  
  
  Am suferit timp de secole. Ne-am intarit față de ravagiile naturii. Se poate spune că noi, ca o trestie. Luxul și abundența de făcut pentru poporul dumneavoastră răsfățat de personalul endearingly eficientă și slab. Da, oamenii vor pieri, din nefericire. Ih Dar va fi mult mai puțin decât dacă ar fi fost sângeros revoluție. Oamenii întotdeauna trebuie să moară pentru ca alții au trăit. Oare nu înțelegi? Este extrem de important, pentru a-l mai întâi a creat un munte și doar apoi a raportat o piscină în aer liber cu privire la cererile lor".
  
  
  Ce ar fi dacă cerințele dumneavoastră, nu vor fi luate? Dacă vă emițătoare continua să lucreze și se întorc toate în era glaciară?
  
  
  Acesta a fost visul nostru de prea mult timp pentru a opri. Timp de mulți ani am visat aminte de ziua când putem să dea ceea ce au semănat".
  
  
  În ciuda foc ego-ul vorbirii, ochii lui au fost absolut normale, când s-a uitat la mine. "Inițial, această zi a trebuit să vină mâine, domnule Carter, dar este clar că intervenția dvs. сдвинуло programul nostru înainte".
  
  
  "Pe ziua de azi?"
  
  
  'La acest moment!' Ego-ul degetele забегали pentru o serie de тумблеров. Noastră mortală secerișul începe acum!"
  
  
  Nu acum! Nu înainte de a mai trece încă câteva ore ! Am avut de a musca jos buza de jos, pentru a nu se limită la el, atunci când instrumentele оживали sub mâinile ego-ul. Ei, a crezut despre cele trei canale, care va fi difuzat în alte țări din europa Centrală Americi.
  
  
  Pliere dolar doar, eventual, a fost aici, dar acest lucru se plieze dolar încă mai bate. Doamne, oare, de asemenea, acest acid nu funcționează? Mea panica inițială a dispărut. Mi-a venit în cap că nimic nu poate opri această necruțătoare distrugerea. Зембла putut permite pentru un timp să se răcească, dar în cele din urmă ego-ul, planurile au fost sortite eșecului.
  
  
  Зембла încruntat, când contorul a înregistrat o anomalie, și ego-ul de mână ușor tremura, în timp ce el ajustate indicații. Dar vocea ego-ul absurd ferm și cu încredere. El a vorbit la fel de netedă ton. "Știi, Carter, l-a pregătit pentru sosirea ta".
  
  
  — Ai știut că voi veni?
  
  
  "Oh, nu imediat, dar probabilitatea ca un fel de guvern va trimite un expert pentru a distruge, a fost destul de mare". El cu anxietate uitat la пляшущие săgețile de pe panoul de control. Una după alta, el a inclus sparge. — O voce ce l a luat măsuri suplimentare de precauție. Mele emițătoare de lucru independent prieten la prieten.
  
  
  'De ce?' - "Oare nu aveți nici un control asupra acestor alte puncte?"
  
  
  'Da, desigur. Ei va include ih de aici releu de semnal, — a spus el. El a bătut la bara. — Și-l din nou va include ih în același mod. Numai atunci ei a lua un alt радиоимпульс.
  
  
  Am între omoplați a devenit липко. "Vrei să spui că, atunci când acestea sunt incluse, ei bine, poate fi oprit doar cu ajutorul telecomenzii?"
  
  
  'În acest fel. Aceasta este o protecție la sabotaj. Un fel de asigurare pentru propria mea siguranță și securitate mele de instalații. Dacă ar fi toată lumea de aici a fost distrusă, și Dumnezeu să binecuvânteze idiot, care a încercat să facă acest lucru, pădure, oricum s-a creat o fi. Rezultatul ar fi fost catastrofal.
  
  
  L-a întrebat заплетающимся limba: "Ce vrei să spui, sub catastrofale?"
  
  
  Distrugerea unui emițător ar fi fost echivalent cu a extrage un stick de sub corturi. Cortul va avea o altă formă, dar va fi în continuare în picioare. Calculele mele sunt foarte exacte, și am prefera să nu se gândească meteorologice șocuri, care vor avea loc, în cazul meu vigoare în câmp va fi afișat pe soldurile astfel. Mai rău încă, dacă această stație a ieșit de asamblare, altele nu mai putea transmite un semnal. Este posibil ca atunci America Centrală pentru totdeauna acoperită de zăpadă și gheață".
  
  
  Diavolesc adevărat ego-ul profetice cuvinte mi-a lovit ca un pumn.
  
  
  — Dumnezeul meu, strigat-am, arată prietenii de la el — deci, nu începe! Stai! ei...'
  
  
  Tare explozie taie avertismentul meu pe полуслове. Ei a lovit la sol. Doi agenți de pază mi-a sărit în spate. Ei chiar nu раздавили mine, și выдавили aerul din jurul plămânilor mei. Ei șerpuia și s-a luptat ca un nebun. Fără rezultat. Cei doi au fost mai puternic decât mine. Au prins de mine la podea. Brațul musculos multă ținut de mine. Dur мозолистая mână atât de mult stoarse gura mea, că dinții mei aproape au trecut prin buzele. Ei i-a eliberat capul.
  
  
  "Opriți-vă! Nu...'
  
  
  Dur degetele încă puternic sunt blocate împreună în jurul meu rta.
  
  
  Țipetele mele blocat în gât. Aceasta a fost o situație fără speranță.
  
  
  Зембла liniște râs. — Calmează-te, senor . Alte canale deja pornit, și cât de mult ei pot judeca totul funcționează normal. Acum, pur și simplu sunt sincronizate.
  
  
  Cu fusta ei neputincios privit ca Зембла se traduce de cele patru stații pe o lungime de undă. Ea a început să tremure, animală musculară reacție. Nu este asigurat, ea a fost de așteptare pentru, ce se va întâmpla. Dacă despre Земблы într-adevăr a funcționat meu manevra ar fi fost contraproductivă. Саботируя ego-ul de instalare de aici, ei involuntar stahl ar fi motivul, că dezastrul va continua pentru totdeauna. Consecințele ar fi fost dezastruoase. Зембла a permis său deget impresionant atârna deasupra un buton mare. "Acum, curentul de înaltă tensiune". Este destul de a zâmbit și iso tuturor forțelor clic pe butonul. Serghei se stinsese. Adânc în interiorul templul a fost auzit ascendent generatoare de sunet. "Am nevoie de mai multă energie", — a spus el. El a transformat de mai multe mari pixuri.
  
  
  El a primit ceea ce a cerut, dar altfel. Vulnerabile fold paper, aparent, nu au trecut brusc de suprasarcină. Meu neastâmpărat acid разъела ih prea mult. Generatoare de zgomot stahl tare și piercing, precum și prin grile de aer conditionat venea o duhoare supraîncălzită detalii. Departe, departe de ei a auzit exploziile și crackles, atunci când tensiunea nelimitat пробежало prin echipament, cu care ea a lucrat cu propriul spray. Ei au auzit slabe pătrunzător strigăte de persoane blocate în această cameră.
  
  
  Numai Зембла părea, a înțeles ce înseamnă aceste sunete și de putoare. El febril twirling pixuri, încercarea de a obține înapoi o săgeată la zero. Dar acum, când el a inclus mese, acest lucru nu a fost de prea mare folos.
  
  
  'Nu, nu! Acest lucru nu poate fi. Rulare de groază ochii, a privit, ca a concurat instrumente și săgeata transformatorului de forță a intrat în zona roșie. Ego-ul o bara de început închide din cauza supraîncărcării. Gălbui fumul să pătrundă în rosturile panourilor metalice. Bărbații în spatele lui s-a emis сдавленные blestem. O femeie закашлялась și вцепилась în scaun когтистыми degete. Bara de выпирали, ca și cum se aflau sub o presiune foarte mare. Acolo a fost un pasaj îngust. Взметнулось alb flacăra și обожгло mâna Земблы. Am devenit cumva ciudat să vomit. A fost oribil observa ca întregul plan de ego-ul se prăbușește de la sine. Creat de le-e-monstru a mistuit pe sine. El расплавил lor fragile detalii, rupt de proprii senzori si fire, s-a pedepsit din cauza electricității statice și a expirat miros de ars de izolare. Prin fumul ei ar putea vedea fata Земблы. Ea a dispărut și a încetat să mai fie uman.
  
  
  În ego-ul ochii stăteau lacrimi de fum, sau de emoție, sau a ambelor. Pentru ego-ul gâtului izbucni disperat de sunet.
  
  
  "Carter, Carter, ai făcut acest lucru. Tu măcar îți vine să crezi că...
  
  
  Brusc, am fost cuprins de oribil presiune de prelevare de probe de aer. Resentimente vocea Земблы i-a încetat. Flash orbitoare de lumină a străbătut camera. Зембла și ego-ul prieteni au murit în оглушительном explozie. Agenți de pază, coliere de mine, отшвырнуло, ca de păpuși. O explozie a devastat-o plamanii mei. Cerul umplut de ploaie din metal, sticlă și шуршащих piese stralucitoare cablu. Ei puternic presat la pământ. Ea a fost bucuros că gardienii doborât de mine cu piciorul, și a fost pus pe podea. Aceasta este, probabil, mi-a salvat viața.
  
  
  Zgomotul și luminos sfânt a dispărut la fel de repede cum a și început. Am fost filare scopul și звенело în urechi. Ea a așteptat. Apoi sa uitat în sus. Evaporarea și fum încă agățat în bancuri, în sala de. Necazurile ei ar putea vedea mizeria care a ramas. Panoul de control a rupt, ca rosii coapte. Зембла, aparent, s-a transformat în fum. Cel puțin, el nu a fost în vedere. Restul au fost împrăștiate pe podea, în cazul în care acestea au scăzut. Un bărbat chel pune predispuse. Un alt bărbat și femeie de grăsime culcat pe spate. O bucată de metal bara lipit de gât chita, femeile. Ea a murit, eu stau în genunchi la scaun. Sângele curgea în обугленной detalii. Маслянистыми струйками ea curgea prin gemete și засыпанной moloz scena.
  
  
  Ei, a sărit în picioare, respiră adânc și se întoarse. Odin în jurul valorii de agenți de pază întins pe podea, iso rta lui curgea sânge. Omul, схвативший mine, a dispărut, probabil, pentru a ridica o alarmă. Un alt paznic перекатился pe o parte și нацелил pușcă-mi în zona de viață.
  
  
  Sa ajuns la ea într-un singur salt. El nu a avut timp să reacționeze sau de foc. Ei пнул ego-ul în persoană. Cu frenetic în puterea mea dreaptă călcâi a lovit ego-ul de pe nas. Ea a auzit ca este spart osul. Bucăți de ego-ul nazal oasele au pătruns în ego-ul creierului. El a căzut mort.
  
  
  L-a ridicat ego-ul arma. Ei a trebuit să plece. Urlat sirenele. Ea a auzit un vuiet furios bărbați, несущихся pe coridoarele. Acestea vor fi în curând aici, și nu vor pune întrebări și vor trage primul. Dacă aș fi avut o șansă de a fi mântuit, el trebuie să fi fost în criză următoarele câteva secunde.
  
  
  Dar ei, se întoarse și a fugit de la locul faptei. Ea încă nu putea să scape, chiar dacă aceasta ar însemna moartea mea. Am avut căutare în haine de aceste patru persoane. De unde au venit și unde au fost ascunse celelalte patru de emisie? Ei ar trebui să a fost de a afla este primul. Mi-a reușit să se infiltreze și să distrugă această setare. Acest lucru mi, de asemenea, i se atribuie. Dar scopul meu nu a fost îndeplinită.
  
  
  De fapt delle este doar la început.
  
  
  
  
  Capitolul 4
  
  
  
  
  Un nor de praf și fum, lipit bucăți de oțel curbat, echo țipetele de frică și de durere — iadul lui Dante a fost apoi acest fleac. Tuse, ei спотыкался cu picioarele goale pe podea. Ea a ajuns la scăldată de sânge scenă și s-a sculat în genunchi lângă fiecare dintre cele trei fire. Rapid și cu atenție scotocit ei fărâme ih îmbrăcăminte.
  
  
  Acest lucru nu a fost timp pentru привиредливости. Nu am avut timp pentru o investigație amănunțită. Ei trebuia să profităm de ceea ce am putut, și apoi atunci a alerga cât de repede putea. Ei, stors sub braț o pușcă FAULT mort de paza. Pașaportului, buletinului de identitate, ciudate resturi de hârtie — toate, care ar putea ulterior să specificați locația de restul emițătoare, care l-a adunat. Ei, pune totul într-un sac толстухи. Aceasta a fost cea mai mare din piele pentru femei geanta cu o curea de umăr. Ei pot să stea ego-ul pe gât, ca un sac. El este aproape terminat, când a auzit în afara de sunetul de boot. Ea se întoarse, pușcă gata.
  
  
  Bărbații au pătruns în cameră. În confuzia și de frică au strigat. Nedumerirea au fost exprimate prin neacceptarea în modul neglijent în care sunt păstrate armele. Ei a fost redus cu spatele la geme de scena. Brusc opt soldați au văzut pe mine și a încetat să mai țipe. S-au uitat la mine cu îngrijorare. Ei încet побрели înapoi la zi. Ei amenințător взмахнул pușcă. Ei au ordonat să se oprească și să renunțe la arme.
  
  
  Puterea părților au fost aproape drepte. Ea a fost în mai multe-o poziție mai bună, dar am fost singur. Ei ar putea ucide mai multe în jurul ei; dar mi-ar fi împușcat. Slavă domnului, nimeni nu a vrut să fie unul de acest cuplu. Рефлекторное păreau au dat seama de superioritatea lor. Ea a pierdut jocul. Apoi, dureros de încet, ih puști și pistoale, unul câte unul, cu un vuiet a căzut pe podea.
  
  
  Zgomotul s-a intensificat în afara sălii. S-au apropiat de noi soldați. Ei, sa mutat de-a lungul peretelui lateral. Tot timpul a ținut de trunchi lor de pușcă наведенным. Un cuplu pe care l-a ținut sub amenințare cu arma, a citit disperarea în ochii mei. Nimeni nu se mișca. Fiecare din jurul lor, fără ezitare, l-a împușcat mi-ar fi, dacă nu ar fi personal de risc. L-a plimbat în tăcere ih. Un zid de piatra coridorului părea ciudat de rece și lipicios mea goală de spate. Ei a ajuns până la intersecția cu un alt coridor, care a trecut într-un impas. Prin urmare, a trebuit să treacă prin sala principală. Mă întrebam cât de mult secunde am rămas. În orice moment, alți soldați să mă atace.
  
  
  Până la următoarea intersecție său a ajuns fără dificultate. Acest coridor a fost scurtă, și semăna cu un portal de clădiri. Scara ducea sus. Ei, a fugit pe scări, s-a oprit și a dat scurt salvă în direcția sălii. Acest lucru va face sa tipi de acolo minciună de la un timp. Mari pași de ei a început să urce pe scări. Scara ducea la locul unde s-a produs un adevărat carnagiu. Un perete în cele din urmă a fost distrus. Țevi și tuburi, ieșea în mizeria zbate masă. Fluierat de perechi de format mare de abur. A fost ca în prezent câmpul de luptă. În partea de jos a opt soldați s-au adunat cu spiritul. Sunt tare strigau de sânge, de sângele meu. Trăgeau orbește; în gol thunder ih puști părea explozii. În jurul valorii de o mică nișă, în stânga mea, brusc, s-au împușcat de trei. Bucăți de cărămidă a zburat prin perete lângă capul meu și piept. Sa scufundat în adăpost. Se părea ei a căzut în capcana. Dacă ar fi fost o cale de ieșire pe acoperișul templului, el ar fi fost blocat de suferit mari translații. Un om într-o nișă din nou concediat. Ei împușcat în reumatism. Întuneric silueta a dispărut. Fluturând un pistol, m-am dus după el. El a fost culcat, zbătându-se, pe podeaua murdară. Ego piept și viața au fost acoperite de pete întunecate de sânge de la gloanțe. Ei, s-a aplecat peste ea și a apucat-ego-ul revolver. Ei au împușcat în direcția scării. Soldații colonelului Земблы натыкались încă la altul, încet să se retragă primii. Shooting pentru o clipă a încetat. Ei прополз prin resturile a ceea ce a fost cândva un portal. În zadar l trăgea blocuri de beton și fragmentate de pietre, încercarea de a deschide ieșire. Fără rezultat. Din nou am auzit ca s-au adunat în partea de jos a soldații. Au fost târâtor în sus pe scări. În urechile mele a stat tare scrâșnirea pantofi și zgomotos puști.
  
  
  Mâinile mele au dibuit рухнувшую perete. Deodată l-am simțit pe degetele de la picioare lor adiere rece de prelevare de probe de aer. Ea a smuls cu disperare de dărâmături. Ei a scăzut высвободившиеся pietre și bucăți de beton în jos pe scări în spatele ei înșiși. Un bărbat a strigat, când craniul a căzut de bloc. Sa прорыл tunel prin resturile și a împins prin el sa o pușcă. Pe de altă parte, a fost larg coridor boltit. Acolo a fost încerc scara îngustă, care se ocupă ducea pe acoperiș. Pentru prima dată ei a crescut astfel.
  
  
  Nu cu mult timp gândindu-se ei a decolat de pe restul de scări și a zburat de pe acoperiș. De mine nu se agita oamenii care ar putea să așteptați acolo. Ei știu cât de mult băieții în spatele meu, și ei au fost alături de mine. Dacă în partea de sus a fost mai baieti, prudent tactice de abordare, de asemenea, nu v-aș fi salvat pielea mea. Nu s-a auzit ne-o singură lovitură.
  
  
  În apropiere de взлетавшего elicopter Bell xu" care stătea în picioare un om de zece. Vuiet de motoare și пропеллерный vânt șurub-a făcut mea de apariția bruscă a trecut neobservat. Dar am avut doar o șansă să se uite la scena în fața mea. Apoi au ajuns la mine în ochi. Elicopter plutea la câțiva metri deasupra aterizare, cu loc de joacă și nesigur покачивался. Pilot a fost un bărbat cu mustață, care mi-a prins pentru prima dată. Ego-ul pasager a fost nimeni altul decât colonelul Зембла! Cumva Зембле a reușit să scape de moarte. Cel puțin, el nu a fost grav rănit, în cazul în care consola se sparge el fața. De capriciu de soarta, el a scăpat de ravagiile produse de explozie. Iar acum, el fuge de la mine! Ego-ul fata era pătată de sânge. Ego-ul lob a fost перевязан-o casă de bandaj. În ego-ul genial ochii reflectată sălbatică furie.
  
  
  'Ucide ego-ul! Trage Bine! Ego-ul se suprapune peste vocea hohote de elicopter. Elicopterul a crescut. Ego-ul vocea încă ecou wafting prin aer. Ea și-a ridicat pușca și a avut ca scop în rezervoare de înaltă presiune. Ei, de asemenea, a sperat împreună cu Земблой de a șterge de pe fața pământului jumătate din templu. Dar soldații au deschis deja pentru mine un foc. Am avut de a alege între martirizat moartea sau salvarea de la sine, și genți de mână, care a fost atârnat pe gâtul meu. Mânia mea mi-a spus: "Сбей acest elicopter și las-o baltă". Meu bun-simț, cu toate acestea, mi-a ordonat căra o geantă într-un loc sigur.
  
  
  L-a auzit ultimul strigăt slab Земблы: "Kukulkan отомстит!" Apoi, cu elicopterul, el a crescut în aer și se întoarse în direcția sud-vest. El a dispărut în depărtare. Ea a sărit peste parapetul de la templu. Soldați перегнулся peste margine. El a făcut arma în jos. A cădea ea a tras la întâmplare. A meritat. Ei, a văzut cum un bărbat eșalonate și a căzut de pe un zid de piatră. Alții se îmbulzeau în jurul lui, furios, fluturând arme și de tragere. Ei au fost în al nouălea cer de fericire. Neputincios ei sa prăbușit în jos. Ramuri de copaci facilitat căderea mea, atunci când ea a lovit înclinat spre templu în formă de piramidă. Rădăcini de copaci, care nu au fost prea ferm înrădăcinate în crevase de roci, a sărit peste ele. Împreună cu arborele ei a căzut de la șase metri. Lovitură, care, în cele din urmă, a lovit pe mine, выдавил aerul din jurul plămânilor mei. Cu toate acestea, crengi și frunze facilitat lovitură. Ei заполз în frunzele de la a cerut adăpost și laminate în continuare pe o pantă. Soldații în jurul bisericii s-au alăturat colegilor lor. Gloanțele au străpuns pământul din jurul meu. Subarboretul разнесло în bucăți. Căzînd în capcana mortala plumb de ploaie, ei, destul de ciudat, nu mai simțeam corpul său. Ei au crezut gloanțe, просвистевшие la urechile mele. Ori de câte ori am avut ocazia, ea a deschis foc. Un bărbat a fost împușcat în față. Altul a fost rănit în piept și, de asemenea, a dispărut de pe câmpul de luptă. Ei dinaintea bush la copac și de lemn de la bush. Făcând zigzaguri, ei speranța de a merge în jos, fără a fi răniți de moarte. Sa ajuns la o fundație și pentru o clipă s-a oprit. Apoi ea a fugit cât de repede am putut, prin arid banda ничейной pământului, окружавшую templu. Ochelari de cal cu гнусавым țipând sarit de la vecin валуна. Un alt ochelari de cal rupt штанину. Acest lucru nu a contat, pentru că am plecat de aici pentru totdeauna. Ei nu a putut ridica un rucsac și o maceta. Acestea au fost după colț, și ei bine, nu s-a văzut. Sa scufundat în junglă. Un întuneric de frunziș окутала mine. Ea este virat la stânga, deschis pe calea care duce la templul de la râul Тунгла. Ei niciodată nu ar putea reveni de care ea a venit.
  
  
  Intersectia junglei fără lipire și cu mult mai competenți rebeli maya în urmă a fost prea dificilă. A trebuit să riște подорваться pe trece. Ea s-a rugat ca norocul nu este făcut de mine până voi ajunge râuri. Ei mult sperat că voi găsi o barca pentru a naviga în aval.
  
  
  Brusc, în jurul deasă ale subetaje донесся voce. — Cine este ? Sărind înainte, ea a rupt prin deschiderea îngustă în tufișuri spinoase și un pic nu s-a împiedicat de присевшего pe pământ soldat. El a ridicat un imens vechi pistol. Ei, scufundat într-o parte.
  
  
  Ea a fost orbit de o lovitură. Praful de pușcă обжег-mi persoana. Ochelari de cal a ajuns mi-a ridicat în umărul stâng prin toracică mușchiul. Ei poticnit. Doare de la impact, nu am simțit. Dacă am noroc, acest lucru se va întâmpla mult mai târziu. Un alt ochelari de cal zburat de mimmo mea bastoane. Ei se reportează. Ei, a căzut la pământ și aproape și-a pierdut cunoștința. Un soldat a împușcat a treia oară, dar a ratat. Ei s-au ridicat, gânditor a avut ca scop și împușcat. El a emis un strigăt strident, disperat, a încercat din nou pe foc, dar a căzut mort.
  
  
  Ei s-a ridicat și greu de respirat. Ei, a ridicat din umeri. Care acoperă rana cu o singură mână, ei aducă înguste și murdare piesa. L-a auzit în spatele ei înșiși exercitarea personală a armatei Земблы. Chiar lângă capul meu a rupt ramura, пробитая de glonț. Un fel de noapte animal de companie, изгнанное zgomot în jurul lor vizuini, прыгало, ca un nebun, de-a lungul traseului în fața mea. Ochelari de cal arunce în aer pământul sincere față de animale. Acesta a oprit brusc și un salt растворилось în aer, când în acest loc au început să cadă de noi gloanțe. Se părea că această cale de lichidare, nu ambele capete. Acum, ea a început să experiență dureroasă respirația în goluri. Ea a fugit, dinții încleștați. Din timp în timp, ei doar nu спотыкался. Într-o zi l-a izbucnit atât de isteric de râs. L-a auzit în spatele ei înșiși bruscă, o explozie de sunet, care este imediat urmat de un strigăt strident. Mei urmăreau ei au devenit victime ale unei jurul lor capcane.
  
  
  Ultimii metri păreau nesfârșite. În cele din urmă-l ocolească ultima indicii. Sa ajuns la o mică poiană, care se ocupă ducea la dană. Trecând mimmo, l-au împușcat de doi bărbați, care păzeau port. Unul a căzut în apă, iar celălalt s-a format în jumătate, ca o balama.
  
  
  Însăși portul de agrement reprezintă nu mai mult de полусгнившую bord, zăcînd în întuneric Тунгле. În acest loc râul era îngust și superficial. Abur jungla arc agățat pe ambele maluri. Această vegetație ar fi fost o bună acoperire, când l-a coborât pe râu. Илистый mal a fost aproape off-road. Acest lucru va opri de oameni Земблы, dacă ei vor încerca să-și alunge mine.
  
  
  La portul bar au fost acostate două bărci. Barca te legăna în jurul valorii de-o parte în alta . Față și spate, o parte din ei s-au redus, ca la canoe. Carcasa navei a fost приклепан la numeroase T-în formă de ferme. Pe de altă parte, a fost de fapt prezent sala motoarelor, de aproximativ șapte metri și jumătate în lungime și doi metri lățime. Nava a avut o mica cabina de la pupa punte. Bord de perete au fost instalate pe ambele părți ale cabinei, iar robust zinc acoperișul realizat întregul design. Corpul a fost acoperit cu bronz. Nămolul nu poate fi ценымногие mai multe de metri.
  
  
  Ei s-au grabit la vechea barca, ca la mult timp în urmă потерянному iubit de matematică. Între timp, a dat cateva fotografii de pe barca. Numai bomba poate scufunda barca, dar acum ea a fost inutil. Ei, drumul de loc de acostare și scufundat în cabina mea. În același timp, soldații au ieșit la luminiș. Alături de lemn volan se afla butonul de pornire. Ei smuls clapeta de aer și a făcut clic pe pornire. Un glonț a zburat în aer liber cabina de pilotaj. Sa scufundat în jos. În cală доносились sunete sinistre. Furios пульсируя și tuse, motor протестующе a înviat. L-a pus clapeta de accelerație în poziția finală. Pe oblic ei, a plecat din portul bar de la mijlocul abdomenului râuri.
  
  
  Pe malul s-au adunat resturile de hoardele de colonel Земблы. Au rasunat ordine, выкрикивались răspunsuri. S-a tras ca un nebun. Cu un glonț reflectate de acoperiș de zinc și de cupru, carcasa, distrugând subțiri din lemn, pereții din jurul meu. Când boabe pentru o clipă verset, l-a făcut ultimele fotografii în jurul valorii de pușcă FAULT. Longboat făcut-o cu greu.
  
  
  Ego-ul carcasa содрогался de la un astfel de abuz. Dar am ajuns la mijlocul și au început să coboare pe râu. Ei, în speranța că am în cele din urmă ajunge la orașul-port Принцапольца. Timpul ne-a dat o viteza de fotografiere s-a micșorat. Deasupra noastră se profilează frunzele incredibil de vegetație luxuriantă. După câteva clipe, un mic port, și o poiană în junglă dispărut, ca și cum ih niciodată și nu a fost. Zgomot de oameni și de arme, de asemenea, versetul. Peste o văzut fiul ei-verde sfînt seara cerului. În jurul valorii de mine curgea ржаво-maro fluviu. De ambele părți peste noi apăreau de culoare verde închis copaci. Ramurile au fost decorate cu viță de vie. Incredibil de mari de plante acopereau totul. Peste râul atârnat sufocant de perechi. Peste tot simțit un miros de descompunere a vegetației.
  
  
  Баркасом s-a dovedit dificil de a gestiona. Am avut nevoie de toate meu de repede pleacă puterea de a rezista la mijlocul abdomenului râuri. Fiecare corecție a cursului provoacă o rafală de rănit în umărul meu. Sângele curgea pe pieptul meu. Ochelari de cal a fost lansat de aproape. Prin urmare, rana în locul unde ochelari de cal, a intrat în corpul meu, și în cazul în care ea a ieșit, au fost curate și surprinzător de mici. Dar știam că, fără asistență medicală de mult timp nu протяну.
  
  
  L-am gândit cu privire la mare, în geantă, încă висящей pe gâtul meu. Numai acum, când pericolul a trecut, cel puțin pentru un timp, l-am simțit, cum să-l rapid слабею. Ei, rezemă cîrma, pentru a menține ego-ului în poziția corectă, și desfăcu geanta. Interiorul a fost alb dantelat o batistă. Mirosea frumos bruște de spirite, care este un alt aproape toate femeile de la sud. Ei virat o batistă cu un bandaj și a pus ego-ul pe umăr. Ei tergiversat nod de dinți. Este oprit să sângerare. Ei, cu grijă față de restul genți de mână. Dar acum nu era timp și nici un loc pentru a investiga. Prin urmare, din nou în atenție, pe o barcă, care se ocupă între timp înotat spre malul stîng.
  
  
  Ea a fost la cârma unul, ci poate fi și de două ore. Ei, în mod constant tâmpit cu сопротивляющейся barca. Din nou și din nou, ea a amenințat să plutească la stânci sau noroi nisip отмелям. Nu am putut spune cât timp a durat. Durere în umăr пронзала tot corpul. Acest lucru părea un coșmar. Ei ar putea gândi clar. Cumva ei a rămas în minte. Intuitiv ei, a înțeles că voi muri dacă voi ședea pe eșuate.
  
  
  Treptat, râul s-a extins și se aprofunda. Longboat a înotat în ускоряющемуся aval, și el a odihnit pe perete cabine. Prea obosit și prea slab, sa alene alunecat și sel pe podea. Ei, a reflectat asupra conținutului lor, genți de mână, dar a fost prea slab pentru a ferm de a gândi. Am pe frunte au fost mari picături de banca. Tot capul лихорадило.
  
  
  Stând așa, l-a pierdut orice înțelegere de timp. De cabine uitat la poieni în junglă, care l-a trecut. Ei au auzit de semne de viață de pe mal, жалобные gemete vechi navei și bătaia motorului într-un deck. Ei zăcea gâfâind, de perete cabine. Evident gradul de conștientizare a stării de s-a schimbat confuz тошнотворным sentiment. Părea, creierul meu vot-un vot va exploda. Deck un pic s-a deplasat. Părea, nu a fost niciodată la noi în templu maya, ne-colonel Земблы.
  
  
  Vremea a început să se schimbe. Treptat, cerul înnorat тучами. Aburos de aer cald acum stahl rece, iar uneori chiar rece. În aer витало ceva amenințător. Vântul gemea jalnic. Longboat загрохотал. Ei sculat cu greu în picioare și a tras de sprijin a acoperișului cabinei. Неповоротливые copaci протестующе plecat de vânt. Cerul a devenit negru ca smoala-negru. Masive de trunchiuri amenințător раскачивались sub усилившимся de vânt. Departe un bat, amestecat cu sunete de speriat sau rănit de animale. Vânt pentru o clipă verset. Apoi asurzitoare puterea de a izbucni în vigoare, cu altă direcție.
  
  
  În cazul în care vreodată s-a îndoit de trenul de rulare câmpul de colonel Земблы, l-ar fi încredințat! Râu de apă filare. Воющий furtuna amenințător înclinat longboat și погнал mai departe. Сверкнули fermoar lățime, cu coada unei comete. Cerul strălucea пурпуром în acest неземном lumina, dar, de asemenea, împreună cu un tunet, din nou, a venit întunericul. Apoi a început să plouă. Mai întâi a fost o mică burniță. Dar în curând ea s-a transformat în al doilea râu. De fulgere nori хлынул fluxul de apă. Cumplita furtuna, care a provocat Зембла, хлестнула de barca. Respiratia mea сбилось. Longboat качало, și el scârțâie din toate cusăturile. Ei вцепился la volan, până când brusc o rafală de vânt nu este obligat să-ego-ul закрутиться. Ei ar trebui să a fost de a da drumul ego-ului. Puterea mea s-a epuizat. De vânt și ploaie, acum au primit o libertate completă de acțiune. Nava a pornit în aval.
  
  
  Ea s-a agățat cu disperare. Minutele păreau o eternitate. Râul a devenit o delta. Ei au dat seama că ne apropiem de лиману. Prin воющий furtuna abia различал lumini Принцапольки, sclipitoare pentru o gamă largă устьем stânga mea.
  
  
  În dreapta se răsuci agitați și masele de apă de mare. Ondulat spumă, a menționat locul unde râul se vărsa în mare.
  
  
  Longboat intrat într-un vârtej. În mijlocul nebun vârtej de spumă, de vânt și de ploaie viteza a continuat să crească. Valuri cu înălțimea de casă, implicit conținut de multă fața noastră. În acel moment, atunci când acestea накренили nava de pe o parte pe alta, sa smuls volan. De două ori l-am simțit cum tremură chila navei, și mi se părea că noi ne sufocăm. Ei deja și-a pierdut orice speranță, când бурлящий ocean ne-a mântuit. Barca a iesit водоворотом, a ridicat deasupra ascuțite, proeminențe stâncoase și de import sincere în mânecă râului. În cele din urmă, marea definitiv закрутило noi. Am ajuns pe dos relativ liniștite apele portului.
  
  
  L-a adus obosit longboat un pic mai jos de țărm. În comparație cu ceea ce a fost un moment în urmă, valurile nu a fost atât de mult. Nava pe diagonală, sel eșuate. Ei au rămas într-o cabină de ceva timp pentru a restabili calmul. Ei cu greu ar fi putut să creadă că totul s-a terminat. Și ea a rămas în viață! Ei, s-a coborât peste balustradă și a ieșit la mal. Apa era rece. Întregul hotel, iar sub mei cu picioarele goale a fost lipicios. Ei tremura de puterea artificiale furtuna Земблы. Mistuitoare de durere străpuns pieptul meu. Ea a căzut în genunchi în locurile plaja. Gâfâind, ei, a închis ochii și stătea acolo de ceva timp, înainte de a continua.
  
  
  În momentul în care am ajuns la bulevard, furtuna aproape s-a așezat. Vântul s-a transformat în vânt de gheață. Picăturile de ploaie au fost similare cu ace de gheață.
  
  
  Când, ajuns la piața din oraș, s-a dus zapada.
  
  
  
  
  Capitolul 5
  
  
  
  
  Ei, tremurând трусил desculț pe piața. Cu fiecare minut ce trecea devenea mai rece. Din trei părți de pe suprafața ieșeau zeci de străzi înguste. Cea de-a patra parte din spatele meu a fost de-a lungul promenadei. Acolo stătea colorat flota de pescuit orașului Prinzapolca. Barca rupte cablurile. Catarg pierdeau în кружащемся alb de zăpadă.
  
  
  În condiții normale, în alte circumstanțe, în acest moment al zilei, în piața ar fi fost plin de oameni. Se plimba încoace și încolo, ei au făcut ultimele cumpărături și din timp în timp s-au implicat într-un local de bârfă. De piață contoare, vechi de cal și încă mai vechi, căruțe, ei bine, ar fi aproape nu conteaza. Negustorii au marfa lor. Somnoros măgarii ar fi stat, din cap, alături de gazde, încărcate cu o genereaza pentru lapte, butoaie cu vin, saci cu făină și ciment, și chiar lungi de fier baruri si scaune, mese și dulapuri. Dar nu acum. Vremea Земблы вставила bastoanele în roți. Gheață vântul gemea în pustiu piața și bulevardul principal. Atunci, parc verde, la stânga mea a privit trist. Articulare greoaie de clădiri au fost închise. Ei păreau a fi de nelocuit. Ridicat în colțurile steagului în picioare de lut tăvi cu nume.
  
  
  Ea a vrut să Calle Montenegro. Conform listei, care a fost în staff-ului-AH apartament și care l-a învățat pe de rost, agentul nostru, doctor Hector Mendoza, gilles, la adresa Calle 10 Montenegro. Ei nu s-au întâlnit pe acest om. Cât înțeleg, el ar fi culmea onestitate, deși ei foarte s-a îndoit de acest lucru. El a fost în listă nu doar atât. Принцапольца nu a fost ca în alte orașe din america Latină, unde fiecare al doilea are secrete pentru a vinde, iar fiecare al cincilea este un agent secret. Un alt tirbușon, agenții economici indiferent de țară sau o organizație sunt. Loialitatea la fel de relativă și schimbătoare, ca bani trecerea în jurul valorii de aceleași mîini în altele. Puteți avea încredere în ei, doar dacă veți urmări cu ei, și chiar și atunci acestea pot să vă înșela în mod deschis, în față, și aproape imposibil de a găsi o încredere agent putere străină.
  
  
  Ei trebuia să aibă de-a face cu asta. Întâlnire cu Dr Мендосой a fost un risc, pe care l-a avut pentru a merge. Organizarea colonel Земблы a fost destul de naționalistă. Vocea ce-l evitat Принзапольцы, când a ajuns acolo două zile în urmă. Ei ar fi făcut acest lucru și acum, dar rănile mele să fie prelucrate. Am, de asemenea, a fost nevoie de suedezi. În unele ude pantaloni departe nu pleci. În orice caz, nu aș fi putut ajunge la locul de aterizare, unde mă aștepta патрульное nava. Am avut nevoie de ajutor, care ar fi suspecte sau periculoase ea ne-a fost. La jumătatea drumului prin zona l-a găsit Calle Montenegro. Acest lucru a fost îngust, în creștere de la strada, pe ambele părți ale căruia au fost case — apartamente de кантины , cizme și alte mici magazine cu obloane închise. Ei s-au grăbit prin întunericul a cerut în număr de zece. Aplecat, mi-a trebuit să lupte cu gheață de furtună. Și acesta a fost doar începutul! În comparație cu ceea ce poate deveni, acesta a fost un prânz în Sahara.
  
  
  Mai sus de magazine a devenit mai puțin. Ultimele blocuri de locuințe au fost clădiri, construite în jurul valorii de pietre mari. Zăpadă amestecat cu iarba întunecată a căzut mi-a deschis în fata
  
  
  Ei au trecut încuiată grajduri. În interior au fost жалобные sunete și sunetul de reci, speriat de animale. Numărul zece se afla aproape de grajduri. Intrarea a fost ca o peșteră întunecată. Ei, a intrat în clădire. A fost ca un congelator. Vântul s-a potolit, dar aerul a rămas gheață.
  
  
  Trepte de măcinare, iar pereții au fost неокрашены. Pe primul plan etaj a fost scara de joacă. În lumina slabă мерцающем lumina lămpii, unui deasupra capului, ea a încercat să descifreze toate numele. Doctor Mendoza nu am fost noi acolo, la noi, la etajul urmator. L-a găsit ego-ul, cabinetul de la etajul al treilea, alături de gol baie, ușa care хлопала în proiect. Tablita cu numele de Mendoza era deschis mai de modă veche clopot, stabilite la centrul de zi precum cupru buric. L-a tras, și a auzit un puternic zgomotos. În casa abia se auzea шарканье picior. Mendoza, aparent, a ocupat mai multe camere. Brusc gândul să mă scoateți punga de la gât. L-a aruncat ee într-o cameră goală și a închis ușa. Ușa de doctor s-a deschis și de acolo высунулась gol.
  
  
  — Doctor În Mendoza?
  
  
  "Ei".
  
  
  "Vremea este foarte cald, am spus eu, — chiar și pentru această perioadă a anului". Acest sens de mare nu au amuzat.
  
  
  Ego-ul și ochii mici redus și mai mult. Pe nen a fost murdar albastru pulover peste cămașă albă. Sfaturi de ego-ul gulerului s-au desprins, ca aripile de fluture mort. Grea viata нависал peste o pereche линялых albastru pantaloni. Ego-ul palid fata de forma semăna cu un pepene galben. Este greu de respirat, el a mirosit un fel de local de umiditate.
  
  
  Ei nerăbdător-am uitat la el. 'Ce f?'
  
  
  "Eu... sper că pentru agricultori în curând va ploua". El досталь în jurul valorii de buzunar vii cârpă și șterse buza superioară. 'Isus! Este atât de эступидо, senor. Pur și simplu uită-te afară.
  
  
  — Ai să-mi spui, — хрипло am spus eu, — să în mine.
  
  
  'Ce vrei?'
  
  
  Ei împins ego-ul și a intrat în ego-ul cabinet. — Ce naiba am nevoie de... Doctor?
  
  
  'Aaa ...!' Părea că, pentru prima dată, el a văzut umărul meu. El закатил ochii și și-a încordat tapiterie pe fata. Numite "federaliști ?"
  
  
  'Nu.'
  
  
  'Cine atunci?'
  
  
  'Nu contează. Doar залатай mine, și mai mult nu-ți face griji. Îți este bine să plătească.
  
  
  — Pentru estestvenno. Ei, în general, despre acest lucru nu a crezut. El a închis ușa și un gest m-a invitat să se așeze pe un scaun de vizavi. Ego-ul bruscă zâmbet părea foarte întins. 'Vă rog."
  
  
  În cameră era frig și сумрачно. Cortina, свисавший cu podea până în tavan, împărtășit-o cameră în două părți. Acum, ego-ul a fost împins într-o parte. În fața ei stăteau câteva шатких scaune și o canapea. Pe de altă parte, stătea scris un mic scaun în jurul valorii de mahon, un set obișnuit de аптечек, rafturi cu instrumente, un scaun pe care stătea, reglabil lampa și o piscină în aer sterilizator, în care a fost выварено mai multe ace. Запертая ușă ducea în restul apartamentului. Mirosea a praf și mirosea несвежим bere.
  
  
  Doctor Mendoza a bagat-o cârpă într-un minut și a dezlănțuit o batistă pe umărul meu. El a examinat rana din față și din spate. "Oasele nu au avut de suferit, vasele de sange nu sunt deteriorate", — a spus el. "Pur și simplu drăguț дырочка în trup. Ei ar fi spus, de calibru mic".
  
  
  "De altfel, acest lucru nu părea atât de mult".
  
  
  "Ei bine, nu este niciodată la fel, nu-i așa?" El a deschis un dulap și досталь o sticla de dezinfectant.
  
  
  — Asta e tot ce am. Din păcate, mi s-a terminat penicilina. Dar dacă acea batista nu a fost murdar, acest lucru ar trebui să fie de ajuns. Nu te poți infecta de la cea mai gloanțe".
  
  
  — Știu, — прорычал eu. Ei вцепился cu mâinile de balustradă. Croitor, el nu разбавил dezinfectant! El nu omoara microbii; nu, el выжег ih тлеющими incins. Ei стиснул dinții, pentru a nu limită. El a stropit rana дерматолом și bandajat-mi umărul cu pansament steril.
  
  
  "Acum te odihnești, altfel rana se deschide din nou". Expresia ego-ului ochi подсказало-mi că mă pot odihni în orice colț al lumii, dar numai nu la ego-ul de birou.
  
  
  — Eu nu pot, am spus eu.
  
  
  "Asigurați-vă că acest lucru nu sangereaza din nou."
  
  
  El a încruntat și-a gândit un moment. El scotoci într-un alt dulap si a scos un bandaj elastic. Acolo el atât de strâns обмотал mine, că am început serios să se îndoiască de circulatie în mână. El a consolidat carcasa de metal клипсой. El a făcut un pas înapoi și așteptând-a uitat la mine.
  
  
  — Am nevoie de bani, și suedezii, i — am spus. — Atunci și voi pleca.
  
  
  -- Da, dar nu este ...
  
  
  — Ce ai de agent, Mendoza? - L brusc întreruptă de el. Cu mine este suficient acest льстивого mercenar, un medic sau nu. — Tu nu crezi că eu voi vota așa, nu-i așa?
  
  
  'Senor, Ei complet la dispoziția dumneavoastră. Dar sărac. Meu suedezii nu se va potrivi, te vedea. Iar banii... — A oftat adânc și din nou досталь sa vii de acolo. 'Dar așteptați. Fratele meu Miguel te poate ajuta. El este de aproximativ aceeași creștere ca și tine, senor , și, recent, a vândut terenul. Deci, el are bani. De ce nu am crezut despre nen înainte?
  
  
  'Bine. Spune-Miguel și lasă-l să vină aici.
  
  
  — Din păcate, noi nu avem telefon. Mendoza a venit la masa lui. Досталь cardul în jurul top box și ceva scris pe ea. El mi-a dat-o. "Dă-mi acest lucru lui Miguel, și totul va fi bine".
  
  
  Pe verso a scris adresa.
  
  
  — În cazul în care strada Ноэво ?
  
  
  — Următoarea stradă chiar, senor . Aceasta este a treia casa pe dreapta, primul etaj. Există încă ceva...?'
  
  
  Ei s-a ridicat și a întins picioarele în locuri umede штанинах. — Eu va trebui să ne luptăm cu asta.
  
  
  — Poate un pahar de tequila?
  
  
  "În starea mea? Ei ar fi mai mult nu a putut să treacă printr-o ușă".
  
  
  "Am un pic de Кафиона ".
  
  
  Кафион de modă veche stimulent; Acum sunt cele mai bune medicamente. Așa că Mendoza erau încă unele în jurul valorii de aceste lucruri. El a fost doctor. Uem a fost, oricum, că el mi-o dă. Ea dădu din cap. Ei pur și simplu a trebuit să ia ceea ce am putut obține de aici.
  
  
  El растворил două comprimate într-un pahar de apă. Ea a băut acest lucru, apropiindu-se de fereastra. L-a pus cana pe pervaz și отдернул perdele, ca să se uite afară. Îngustă stradă din partea de jos a fost gri și întuneric. În care se încadrează zăpadă nu a putut vedea nimic. Mi-a fost interesant să vorbesc el. Mendoza a fost destul de viclean pentru a lega o schimbare de vreme de la apariția bruscă a rănit adversă a nord-americanilor. Și la mine a fost secret suspiciunea că este la fel de atent ca autorul coloanei laice cronici. El a fost singura persoană care știa că sunt încă în viață. L-am gândit, nu este sigur dacă ucide ego-ul.
  
  
  Ea a permis cortina cădea și s-a întors. Mendoza a fost așezat la masă, ținând mâna dreaptă în partea de sus-o cutie. Ei ar fi putut ghici că el nu a ținut. Fără îndoială, alții până la mine ar fi fost aceeași idee. Pistol, care, probabil, el este acum ținut în mână, ar trebui să a fost de a forța ih schimba mintea ta. Mi-a schimbat opinia mea, cel puțin pentru moment.
  
  
  — Vă mulțumesc. Sa plec.'
  
  
  — Du-te la fratele meu, senor Miguel vă va ajuta. În ego-ul vocea suna de clemență.
  
  
  Ei, a venit la zi. De cafea a determinat meu de pliere dolarul bate mai repede. Ea a așteptat un pic, înainte de a deschide ușa. Din exterior nimic nu a fost auzit. Ei au aruncat o ultima privire pe doctor. — Nici un cuvânt despre acest lucru, Mendoza.
  
  
  'Senor, Jur pe onoare mamei mele!
  
  
  "Dacă ești заговоришь, ei întorc, am spus eu, și o să aflu dacă mai ai mama".
  
  
  Mendoza cuminte, a ridicat din umeri. Aparent, el de zeci de ori am auzit de astfel de amenințări cu probleme de pacienți. Ego-ul nu mai este îngrijorat. Ei, a ieșit afară și a închis ușa în urma ei. Ei, s-a uitat la stânga și la dreapta în coridor gol. Apoi l-a cercetat un card cu adresa de dubioasă fratele Mendoza. Mi nu mi-a plăcut. Ideea de haine groase și ede a fost ispititoare, dar nu a avut încredere în uem. Aici mirosea mai rău decât într-un birou Mendoza. Ei a aruncat un semn de o privire în jurul valorii de tine. Sincer deasupra ușii trăiesc în bancuri блестела mic o cutie metalică. Priza telefonică. Gros bastard mințit pe mine.
  
  
  Ei au trecut într-o cameră goală de lângă birou și a alunecat în interiorul. L-a ridicat geanta de pe podea. Camera era goală și mirosea a acru găman. La colțuri pline сукин de praf și de nisip. În întuneric, ei s-au majorat față de geme, care separă această cameră de la cabinetul doctorului. Ei, apoi se așeză pe rafturi reci și-a pus urechea la fin geme. Nimic nu a fost auzit. Ei comod sel. În timp ce ea a fost de așteptare pentru, a încercat să-l uita rănit în umărul meu. Ce ar fi făcut? Cafea ma făcut să mă înveselească. În ciuda efectul de stimulare, pe mine somnul.
  
  
  L-am trezit de furios țipete de femei. "În cazul în care acest tip gras de porc!"
  
  
  Mendoza a răspuns заискивающим ton. — Eu... eu nu știu. Ei, jur! În ego-starea de el nu poate fi departe. A dat emu de vizită cu adresa de Miguel. Poate s-a pierdut.
  
  
  S-au pierdut? Chiar și o persoană cu tăi săraci cu mintea nu s-au pierdut ar fi dacă tot ce emu nevoie pentru a face acest lucru restrânge la colț. Miguel a așteptat cu ei dihor, cum ați sunat. Toți am fost de așteptare pentru prea mult timp. Unde a dispărut acest agent AH".
  
  
  "Oh! Da, el știa sonore de fraze, dar nu a menționat că el AH, señora.
  
  
  'Сеньорита!'
  
  
  "Сеньорита. Chiar și cu această rană a putut încă să-și ucide-mă. el a fost foarte abrupte! Ei, a crezut că ar fi mai înțelept pentru a atrage ego-ul la tine. S-ar putea face cu ea. Chiar și cu o mina un pistol l-ar fi...
  
  
  — Ești un mare leneș, Mendoza, — перебила o femeie. — Spune-mi despre această rană rapid. Cum l-a primit?
  
  
  El nu a spus, сеньорита . Dar la noi se vorbește Зембле...
  
  
  "Colonelul Зембла!" Ei, am auzit ca o femeie în cabinetul Mendoza ругалась, stomping. 'În calitate de agent AH plecat de la el? Ea a crezut, știm doar ego-ul planurile!
  
  
  Agățându-o ureche la geme, ei s-au întrebat cine e, în afară de AH putut sti ceva - și cum. Cine, croitor iei, a fost această femeie? Un terț, ea a aparținut? Acest lucru sa dovedit a fi cea mai caldă furtună de zăpadă, pe care i-o vreodată. Ea a ascultat cu atenție ce a spus ea mai departe.
  
  
  — Ești un prost, Mendoza! Dacă el se va întoarce folosește-te de arma ta. Nu pentru totdeauna deci, pe mine sa ma uit. Eu nu spun că ar trebui să-l omoare, cel puțin, dacă acest lucru nu este necesar. Ei doresc să ia ego-ul în viață. Apoi, Miguel ego-ul va fi capabil de a interoga.
  
  
  — Miguel de bun la asta, — murmură Mendoza. "Deoarece se referă la oameni. El ar fi putut deveni un excelent chirurg".
  
  
  — Înseamnă că a înțeles de — a zâmbit ea. 'Ei ar trebui să plece. Ești sigur că dorești vedea din nou bani?
  
  
  "Ah, сеньорита
  
  
  Sa auzit o fosnetul bancnotelor.
  
  
  "Vocea ".
  
  
  "Muchas gracias, сеньорита. La revedere!'
  
  
  Ei s-au majorat la zi și a deschis-o. O femeie a ieșit pe teren. Ea ворчала despre mine. Ea a fost tânără și slabă, și nah au picioare frumoase. Ascuns poarta ee grele haină și o pălărie cu tente împiedicat de mine de a vedea trăsăturile în lumina slabă. Ee caldă, suedezii au dat de înțeles că știa despre planurile Земблы. Cel puțin, ea a fost bine pregătit!
  
  
  Tocuri ei nerăbdător постукивали pe podea. Acum, ea a fost la nivel de zi. Încă un pas. Mâna mea a zburat spre exterior. Sa apucat ee дзюдоистской perspicacitate. Simplu de sufocare. Ei trebuie să fie atent. Guler de blana nu ar trebui să deranjeze. Ei, am simțit pielea ei. Mele degetele mari надавили pe nervoase nodurile de pe gâtul ei. Nu nah respirația. Ei lungi unghiile roșii отлетели în urmă, referindu-se la meu urechea stângă și, strîngînd în obraz. Ea a apăsat puternic. După două secunde ea și-a pierdut cunoștința. Ea nu ne-a eliberat de sunet. Ei lent corpul a căzut pe mine, atunci când ea s-a prăbușit. Sa apucat ee de mână și перетащил prin pragul de gol camere, în clipa când ușa de la apartament Mendoza a deschis, și doctorul a fugit afară.
  
  
  "Сеньорита. Ai uitat - Madre de Dios !"
  
  
  Ei, a sărit înainte. Surpriza mea bruscă de atac, el stătea nemișcat. Ne-am confruntat încă cu un prieten și izbucni în ego-ul cabinet. Mendoza завопил ca un porc. Ei l-au lovit ego-ul cu mâna stângă. Pentru o clipă, ea a uitat despre rană. Soc lipsit de forță și precizie. Тошнотворная durere străpuns umărul meu. A fost o prostie să încerce să-l folosească, și acum ei trebuie să a fost de a culege fructele. Burta Mendoza a repezit la mine. A doborât unul în jurul lor învechite scaune și doborât de mine. Ei, a sărit în picioare. Neinstruit, dar tare pumnul atins meu mare. Sa apucat качающуюся mână. Curea de aruncare a renunțat la ego-ul prin toată camera la masă. Mendoza s-a prăbușit lângă masa lor în fluxul de hârtie, cărți și fragmente de lemn. Vechi de revolver, a căzut în jurul cutiei de scaun și de a pune în mod deschis pe ego picior. Ego mână a făcut cîțiva pași spre el. S-a ridicat cu greu. Lung a creierului a fost trimis sincer mi în ombilic.
  
  
  - Arma nu este încărcată? — în mod neașteptat afecțiune întrebat-o. Mendoza a fost prins în această momeală. S-a uitat la arma. O salt-o, a fost alături de el. Sa apucat de ego-ul dreapta și a întors-o în parte. La câțiva centimetri de a mea de picior, ochelari de cal, a căzut la podea. De două ori pumnul meu a dispărut, de această dată, dreapta, în ego-ul abdominale. Lovitură în кадык renunțat la ego capul pe spate. El a căzut în genunchi și s-a prăbușit la pământ.
  
  
  Ei, a fugit prin birou și a trântit ușa în urma ei. O femeie a fost încă în același loc, în cazul în care ei ei a scazut. Ei затащил ei într-o cameră goală și a închis ușa. Eu stau în genunchi, ea a început să-l caute. Genți de mână de la hax cu tine nu a fost, dar cald sacou a fost o mulțime de buzunare interioare. Ea a fost asemănătoare cu cea de la magazin воришку. L-a găsit foarte puține. Никарагуанское act de identitate, în care se specifică că ea venele în Managua, că în alte circumstanțe, ar fi un fals. Ei, de asemenea, a adunat мятую un pachet de țigări, un pieptene, rimel, пилочку de unghii, ruj, mai multe сморщенных mandarine, de aproximativ douăzeci și cinci de dolari locale a banilor și de 9 mm, PM - Makarov. Makarow este foarte similar cu hotelul lindner este PP, care a servit pentru el un model. Aceasta este o mare de aer pistol, prea grea pentru o femeie. De lucruri l-a putut afla cine este ea, dar încă nu a putut înțelege cine este ea.
  
  
  Ea a gemut. Ea cu atenție clătină din cap. Ea a venit de la sine. Ei sel și stahl să aștepte. Lucrurile ei au fost adunați lângă mine. Atunci când ea очнется, nu a vrut să fie prea aproape de ea. Ea ar putea încerca de a face ceva.
  
  
  Ea s-a răsturnat pe un podeaua murdară și засунула picioarele groasă складчатую fusta. Pantalonii ar fi fost mai cald. Dar никарагуанские femeile ih nu poartă, și, desigur, ea a trebuit să rămână la autoritățile locale moda. Încet, ea a satului. Ea a strâns mâna la frunte, ca și cum ai nah a fost puternic mahmureala. O pălărie mare au alunecat de pe capul ei. Gri deschis-blond parul valuri căzut hei, pe umeri. Ei сутулая figură se afla pe fondul de atenuare a luminii, льющегося în jurul prăfuit ferestrei. Ea a întors spre mine capul și și-a lăsat mâna. Slab sfânt este domnul reflectat fata ei.
  
  
  Acest lucru a fost un spectacol pe care mi-o amintesc. Acesta a fost al naibii de feminina. De la ei pline, sani mici, dar sub обтягивающим шерстяным свитером la picior, în полуботфортах. Fata ei a avut formă de inimă și a promis același sensibilitate și pasiune, ca și ee corpul. Și, desigur, în nen a fost rece, mortală duritatea pe care o are fiecare agent. Este pur și simplu în mod inevitabil, în profesia noastră. Dar m-am uitat mai departe. Și ceea ce am văzut a fost o pereche foarte mari, foarte speriat, ața ochilor.
  
  
  Ei au învățat acest lucru de fata. Ei, a văzut-o fotografie în cărți de cutii de stat major-AH apartament. Ea a fost într-una din del cu oameni noi și a operațiunilor противоборствующей echipa care l-a scanat. Mi-a luat ceva timp, pentru a vedea exact cine-ee de locație. La acel moment, atunci când ea a recâștigat calmul obișnuit, ei știut. Tamara Kirov , baza din Mexic, una în jurul valorii de cele mai promițători tineri membri ai Comitetului de Stat pentru Securitate, mai cunoscut sub numele de Rusă Serviciul Secret.
  
  
  Sau pur și simplu KGB.
  
  
  
  
  Capitolul 6
  
  
  
  
  Ea моргнула de mai multe ori, iar apoi a reținut respirația, de parcă speriat. — Buna ziua, Tamara, i — am spus.
  
  
  "Numele meu este nu, Tamara, — a spus ea este fluent în limba spaniolă. "Ei Розита, fată drăguță, care se ocupă de..." Ea nu a terminat fraza și a oftat.
  
  
  Ea a râs s-a uitat la mine. — Nu улыбайся așa complace, — tras de ea acum, în limba engleză. — Și eu te învăț, Nick Carter. Dacă ai de gând să mă omori, fă-o repede.
  
  
  — Dacă ar fi ei în hotel, să ai murit, ai fi deja mort, am spus eu cât mai calm și ласковее. — Vreau să știu de ce KGB-ul are de-a face cu colonelul Земблой, Tamara. Acum, când ne-am întâlnit, nu poate fi așa de greu, nu-i așa?
  
  
  — Nimic, — прошипела ea. — Ai nimic de la mine nu vei ști.
  
  
  Ei au văzut propriile mâini, pentru a vă asigura că totul este invers. Prin urmare, imediat a cerut ceva ce hotel să știe
  
  
  — Există modalități, Tamara, încet am spus. Ea a râs, dar a fost subțire și tremurând de râs. Hei, nu a reușit să se ascundă frica. El nu a fost un laș doctor Мендосой, care este ușor de a înșela. Ea омелой vine cu un agent OH, și acest lucru a fost un motiv puternic pentru a fricii. Dar ea a încercat să rămână невозмутимой.
  
  
  "Știm maniere, Carter," a zâmbit disprețuitor ea. — Dumneavoastră personal ați putea să vorbesc de mine. Cu metode moderne și medicamente de toate, la un moment dat încep să vorbească. Dar stăm aici, într-o cameră goală, singuri. Puteți bate și torturarea mine, până când am закричу decât rănit. Ei este mai puternică decât crezi. Este ușor aplecat înainte, cu ochii ei redus. "Și dacă tu încerci, dacă ai протянешь-mi mâna, i закричу".
  
  
  "Atunci aceasta va fi cea mai scurtă de un strigăt în istorie".
  
  
  'Este posibil. Ar putea fi cea mai bună soluție. Dacă ei pot împiedica plecarea mea, aceasta va fi victoria mea.
  
  
  'Victoria?'
  
  
  — În plus, nu vei câștiga, Carter. Nu poți câștiga.
  
  
  Ei mai mult nu înțelegea nimic. 'Bate? Ce castiga? Furios, ea a indicat pe zapada care se încadrează. "Putem fi prea târziu pentru a zădărnici planul acestui dumneavoastră imperialistă прихвостня; - L recunosc...'
  
  
  — Imperial прихвостень?
  
  
  "...dar am pus acest thread. Promit. Свободолюбивый socialismul..."
  
  
  — Hei, stai un minut! L-a întrerupt ee. — Cum credeți, colonelul Зембла — o în jurul nostru? Ce este american conspirație?
  
  
  — Acest lucru este evident, — disprețuitor, a spus Tamara. "El este un american sau nu?"
  
  
  "Din câte știu, el a lucrat în țara noastră. Dar acest lucru nu înseamnă că noi avem de la aceasta un fel de atitudine. Cum putem extrage în jurul valorii de această favoare? Explică-mi acest lucru.
  
  
  — Tu crezi ca ei nebun, Carter? Când am auzit despre ego acțiunile în Mexic și au văzut că el a făcut cu Mexico city, am înțeles imediat ce se întâmplă. Dai emu arme, echipament și bani. Ai льстите i-a fost ceea ce el consideră a fi adevărat revoluționare, iar peste câteva zile declara Земблу dușman și amenințare. Prin intermediul lor de marionete în cadrul Organizației statelor americane aveți nevoie de acțiune. Și vocea de aici vine tau diplomația канонерок. Armata ta, desigur, intervine, ca în 1965 în republica Dominicană. Planurile de extindere este atât de prost transparente! Dar nu reușesc!"
  
  
  "La naiba, ești nebun, Tamara!" — am rupt. Ea a început să se înfurie. În obișnuite în alte împrejurări l-ar fi râs la asta. Acum ei obosit, foame și a fost supărat. Scopul meu a mers prost, și pe umărul meu a fost gaura de glonț. La început totul mi s-a studiat банальностями, lozinci și бабьими байками. Acest lucru a fost mai mult decât putea suporta. Singura scuză a fost că ea a crezut. Ea, evident, a fost împotriva Земблы. Dar acest lucru nu este neapărat referea la întreaga organizație și KGB. Partea ei nu spun la mâna stângă ce face dreapta.
  
  
  — Ambele aprobarea simultan nu funcționează, — рыкнул eu. "Nu poti numi OSA o organizație americană, și într-o singură respirație vina pe noi, în încercarea de a ucide unele membrilor ei. De ce? Acestea sunt deja în aceeași barcă? Interesant, tu ai asculta ceea ce spui? Mult mai probabil, că pentru Земблой în valoare de partea ta, gata să iasă din culise și frecați ego-ul în caz de succes, care, apropo, nu se va întâmpla.
  
  
  'Suntem? Tu, de război lackey imperialismului, de ce a noastra este un grup de elita de comando deja de gând să arunce în aer ego-ul templul maya și de a distruge ego-ul метеорологическую instalarea? Ego măsurile de securitate au fost дилетантскими. Am invatat deja ego-ul secreției. Dacă omul nostru de la templu a putut să ne contactați înainte, această zăpadă, chiar nu...
  
  
  Și-a acoperit gura cu mâna, deschizînd larg ochii. Apoi minute de tăcere, ea și-a lăsat mâna. Ea a frecat bărbia și a spus liniștit voce de gheață: — un truc Bun, domnule Carter, dar ceea ce ai de la mine a tras, nu te va ajuta.
  
  
  Ei, privi în exterior. — Nu, — a mărturisit eu, — eu nu cred, Tamara. Și mai cred că voi, oamenii, au aflat că staff-ului Земблы deja se află în ruine, iar el a plecat dumnezeu știe unde. Cel puțin, dacă ei încă mai pot găsi drumul în acest butoi.
  
  
  — Și spui.
  
  
  — Croitor ia, - i vorbesc! Ei огрызнулся. Din nou am simțit căldura. L-a indicat pe umăr. 'Cum crezi ca am luat-o? Dacă ați permis acest pătrunde tău prost creierul.
  
  
  'Ei nu te cred. Toată această zăpadă...
  
  
  — Asta, draga mea, pentru că ego-ul măsurile de securitate au fost mai bine decât tu, sau oricine altcineva suspectat. El face acest lucru în mod deliberat, pentru a da oamenilor săi de a vorbi despre și a obține ajutor. El este un iubitor de revoluționare de jocuri, de aceea cred că el a făcut un pic mai mult decât trebuie. Noi nu suntem aici în zadar. Dar ceea ce el nu a anunțat ce canale pentru a controla vreme a devenit chiar mai mult. Trei, pentru a fi exact, în alte trei țări din europa Centrală Americi!
  
  
  — H-ce ? - Tamara задыхалась.
  
  
  — Da, și mai rău, ele funcționează indiferent de emisie. Acesta este modul în picioare de scaun. Aceasta diferență este că acest scaun nu scade, până când nu vor fi distruse toate picioarele. Ei nu spun nimic, Tamara. Ea a fost acolo. Ei au distrus principalul transmițător până ce și-a dat seama că el are nevoie pentru a conecta de rezervă emițătoare.
  
  
  — Dar... dacă ceea ce spui este adevărat, atunci...
  
  
  "Apoi, fiecare canal trebuie să fie deschis separat. Da. În plus, cât de mult l înțeleg, camp de forta nu numai că nu va fi nimicit, până când toate aceste transmițătoare nu vor fi dezactivate, dar, de asemenea, va deveni mai mult și mai distrus, inevitabil. Acest lucru va face vreme mai instabilă. Ego-ul nu va mai fi posibil de a controla".
  
  
  'Nu! Nu, eu nu te pot crede. Esti din nou încerci să mă atragă în capcana lor de minciună și de înșelăciune, Carter.
  
  
  Ea a hotărît clătină din cap. Dar ei ochii ei a văzut că a câștigat evenimente. — Tamara, mai bine i-ar fi mințit, — încet și calm, a spus ea. — Dar nu am nici un motiv. Acest lucru nu i-a adus mi-ar fi de nici un folos. Este adevărat, de la A la z".
  
  
  "Acest lucru este atât de uimitor. Se pare ca la un nebun un cosmar...'
  
  
  Ea s-a întors și s-a uitat din nou pe fereastră. Ei tăcerea a fost doar parțial rezultatul ei de confuzie și indecizie. Ea nu a fost atât de frică de mine, ca mai înainte. Cel puțin, ea nu a fost prost, altfel nu ar fi lucrat în KGB. Probabil, ea a fost doar un pic naiv și неопытной. El aproape a auzit gândurile ei, până când ea a considerat o alternativă. Ei, în speranța că ea, de asemenea, are în vedere, ca se va folosi de mine. De fapt, delle, am așteptat, pentru că era evident că-mi va trebui să-l folosească.
  
  
  — Nick, — a spus ea în cele din urmă. Din nou, ea s-a uitat la mine. În ee vocea a fost fără precedent, căldură, și ea a numit doar numele meu. — Nick, aceste alte canale. Tu știi unde sunt?
  
  
  "Poate fi, dar poate nu".
  
  
  "Suntem amândoi că-că știm. Acum, dacă vom face acest lucru împreună. Am putea lucra împreună.
  
  
  — Vrei să spui că crezi că AH nu colaborează cu Земблой?
  
  
  Ea dădu din. — Și tu trebuie să mă credeți, Nick.
  
  
  'De ce mi-ai crede? Rusia are multe de a câștiga, dacă va câștiga Зембла".
  
  
  'Nu, nimic! Dacă Зембле va reuși să unească acest domeniu, ne va fi mai greu și pentru succesul nostru revoluție avea nevoie de mult mai mult timp. Dar există încă că-că, Nick. Joci șah?
  
  
  "Am jucat în ele înainte".
  
  
  "Pentru noi, pentru ruși, este o pasiune, după cum știți. Și de ce? Pentru că ea ma intalneste un număr limitat de viclean, inteligent și se află soarele este inamicul altă față de alta cu un număr infinit de caracteristici de joc. Așa și politica noastră. Ne place să știe care sunt opțiunile și dacă putem face față. Colonelul Зембла destul de diferite. El este un om sălbatic. El trebuie să fie eliminat. În caz contrar, el poate pune în pericol nu doar America Centrală, dar și întregul echilibru de forțe în lume".
  
  
  "Și noi suntem pioni în joacă, nu-i așa?"
  
  
  — Nu sunt pioni, Nick, iar connie. Ea a zâmbit scurt, buza ușor clipit. "Caii pot sari lateral și prin alții. Nu de pioni. Ei sunt obligați să facă scurte, lipsite de sens shaggy într-o singură direcție".
  
  
  — Aceasta este oferta de a sări în direcția ta, Tamara? Ei, pe scurt, dar brusc a râs. Un astfel de salt ar fi fost sinucidere. Dvs. KGB l-a numit în capul meu de mare preț.
  
  
  'Ei știu acest lucru. Dar știu, de asemenea, că a fost înainte. Acest lucru se poate întâmpla din nou, — выдохнула ea, — și se va întâmpla din nou, dacă nu vei fi prea prost. Uită-te la tine! Aveți meu pistol și un revolver vechi de doctor în Mendoza, în rest? Numai prin dreptul de ude pantaloni! Ai de gând să câștige colonel Земблу cu asta? Eu nu spun că vom fi prieteni. Dar avem un scop comun. Vocea ce am putea lucra împreună! Noi trebuie să lucrăm împreună!
  
  
  Ochii Tamarei luminos a strălucit în întuneric acest gol din cameră. Ea a crezut că ea este de a face haz de mine, în discreția sa. - Mi prea păsa. Am nevoie de ajutorul KGB-ului, cu ajutorul organizațiilor, cu echipament și alimente. Ei se uită pe nah, parcă gândindu-se la comentariile ei. Ea sa uitat înapoi, cu grave și cinstit privirea. Ea a jucat rolul bine, chiar foarte bine, dar ea a fost prea naiv, ca aceasta parte se întâmplă cu femeile profesiei noastre. Ea susține poziția lor negre de granit ochii. Mi-am amintit de frumoasa венериной мухоловке, плотоядном planta, care ar trebui să fie atât de dulce miroase pentru insecte, care se hrănește.
  
  
  — Ei bine... — ezitant-am spus, — ce aveți de oferit?
  
  
  'Vino cu mine.'
  
  
  — În casa de Miguel de la colt?
  
  
  'Da.'
  
  
  — Cât de mult mai mult, în afară de voi doi?
  
  
  Ea облизала buzele, reflectând, merită hei minți. "Doar unul, un oarecare Diego Ордас ".
  
  
  Acest lucru poate fi adevărat. Acest lucru era puțin probabil, dar asta nu a contat. — Aveți acolo un transceiver?
  
  
  "Unde scurte, toate gamele", — i-a răspuns ea, observand acordul meu. — Vom găsi-ți haine și un pic de a mânca.
  
  
  Ei, oftă, ca și cum ar fi fără tragere de inimă obținându-se o creștere inevitabilă. Ei s-a ridicat și scos cu sine, umede, lipicioase pantaloni. 'Bine.'
  
  
  — Este o decizie înțeleaptă, Nick, — solemn, a spus ea. — Pot obține lucrurile înapoi acum?
  
  
  "Aha", i — am răspuns, потянувшись pentru biscuiți de migdale și mai departe de unghii. "Doar nu este".
  
  
  Ea părea rănit, atunci când набивала buzunare. "Nick, ea a crezut că acum, am încredere în prietenul unui prieten".
  
  
  Ei trebuia să zâmbească. — Pentru estestvenno. Dar așa sa-ți mai este de încredere. Ei, a deschis ușa și am ieșit în coridor. — Apropo, Doctor în Mendoza a spus că tu ești ce-a uitat. Ce a fost asta?'
  
  
  Ea a întins gura, ca indisciplinat fetita. "Am uitat să plătească emu toate că el hotel. Sa надула ego-ul, cum să vă spun, în America.
  
  
  Ea a continuat rânjet; acest lucru a fost destul de ușor să fie adevărat. Pe plan intern ei a trebuit să râdă, iar peste ceva mai mult. Până în prezent, dihor Tamara cu sârguință a evitat să spună ceva despre geantă, încă fosta lângă mine. Ea nici nu se uita la asta. Aparent, ea a simtit ca este ceva important. Acesta a fost primul lucru pe care ea ar fi făcut, dacă ar fi dat hei șansă.
  
  
  Venind pe Calle Montenegro, am trecut la următoarea intersecție, la câțiva pași de casă. În casele de pe ambele părți ale străzii a fost liniște și întuneric. Tamara alb, atunci când se încadrează zăpadă a căzut pe părul ei, și запорошил haina .
  
  
  — Nick, — a spus ea, atunci când am oprit pe Calle Ноэво , — colonel Земблу trebuie să se oprească cu orice preț! Ochii mei s-au lipit la a treia casă pe dreapta, clădirea în care, în opinia Mendoza, gilles ego-ul frate. Ferestre cu obloane închise păreau întunecate și pustie. — Nu Земблу, Tamara. El a pierdut controlul asupra muncii sale".
  
  
  "Canalele, în orice caz, aparțin emu. Ea este și омелой în minte". Vocea ei era ascuțită: "ar fi groaznic dacă eșuăm".
  
  
  "Plante, copaci, insecte, animale — toate mediu pe o suprafață de mii de kilometri pătrați va fi distrus".
  
  
  — Și oamenii! - Ea tremura și, pentru o clipă, постояла în ușa casei, счищая zapada de pe pantofi. — Ih nevoie de alerta, Nick. Ar fi nedrept să nu le spun despre asta.
  
  
  — Ei nu-ți încredința, am răspuns. "Eu cred că ei nu-și cred ochilor. Ei nu vor înțelege că ih așteaptă".
  
  
  'Nu-i corect!' — a confirmat ea impulsiv. "Mii de oameni vor muri de foame și de frig!"
  
  
  Sa apucat ee de mână, de parcă hotel petrece de-a lungul coridorului. L-a ținut ee propriu, aer arma îndreptată pe nah. — Bine spus, i — am spus. "Este, cu siguranță, parte de dramaturgie, care se aflau în KGB. Tu plangi la comanda?
  
  
  "Ca ea să vorbească de astfel de lucruri!" — a suspinat ea cu sinceră indignare. Era aproape ca și cum lacrimile au venit la ochii ei. "Suntem în direcții diferite, este adevărat. Dar oamenii care vor să sufere și să moară сыч colonel Земблы, nu pe o parte. Ei încearcă să trăiască, așa cum pot! Nick, esti atat de incapatanat, care și-a pierdut orice sentiment de umanitate?
  
  
  — Am eliberat prizonierul dumneavoastră vladimir tabere "Zece" sub Потьмой . Ei știu foarte bine dumneavoastră sovietică de caritate".
  
  
  Ea напряглась și stoarse buzele. Am fost deja de aproape de prima zi de dreapta. Cum ar hei, ne-ar dori să răspundă la mea de batjocură, ea a spus nimic, de teama sa nu o ambuscadă. În ciuda frigului, în aer vital vag miros de pericole și de moarte, care este aproape nu a simțit.
  
  
  — Suntem aici, a spus ea. 'Pasaje interior.'
  
  
  'Apoi de tine. Ei stau în spatele tău. Primul care va încerca să mă atace, va primi un glonț în spate".
  
  
  "Nick, ei, jur..."
  
  
  — Tu esti prima, Tamara. Ei strâns încleștat mâna. Degetul meu mare надавил pe nerv, până când ea neputincios, nu a gemut. "Hai să vedem ce fel de petrecere tu ai organizat-o pentru mine".
  
  
  Ee mâna pe clanță задрожала. "Nick, nu este o modalitate de a lucra împreună. Vă rugăm să înlăturați acest revolver...
  
  
  "Înainte."
  
  
  Am intrat. Ceea ce am văzut, nimeni nu ne așteptam. Acest lucru a fost un masacru. Un bărbat распростерся pe pământ. Un alt безвольно așezat în fotoliu, relaxat mâinile împreunate pe genunchi. Ambele au fost перерезаны gât de la ureche la ureche. Întunecată sculptate de sânge a educat pe podea o baltă mare. Ea curgea pe piept șezând bărbați și picura de pe scaun. Pereții au fost stropit cu sânge, inițial брызнувшей pe arterele carotide.
  
  
  'Mami draga mea ,' - Tamara lăsă capul, și a vomitat.
  
  
  Dacă stomacul meu nu a fost un astfel de gol, mi-ar fi, de asemenea, a făcut să vomit. Acum stomacul meu a fost redus în gât, dar am reușit să facă față cu ei. Ei a studiat restul camerei. Totul s-a întors cu piciorul pe cap. Cutiile au fost devastate, huse pentru scaune furat, dar modern, cu transceiver, pe care-l aștepta, s-a dovedit inutil. Ei, s-a întors la Tamara. Ea a izbucnit uscate рыданиями. Ei a lovit-o cu palma pe obraz, nu puternic, dar sensibil.
  
  
  — Nu, am spus eu. "Mergem mai departe... ."
  
  
  — Despre... despre, Dumnezeul meu. Ochii ei din nou limpezit, dar ea stătea în picioare, tremurând, ca un pisoi.
  
  
  "Oamenii tăi?"
  
  
  — D-da . Miguel și... și Diego într-un fotoliu. Cum ...?'
  
  
  "Probabil, ih a fost luat prin surprindere. Ih-a ținut sub amenințarea cu arma și a ucis cu un cuțit, pentru a face cât mai puțin zgomot".
  
  
  Ei oftă. Votul meu a fost sumbru: "se Pare, de la doctorul Mendoza, totuși, nu a mamei".
  
  
  'Cum?'
  
  
  "El trebuie să fi fost foarte ocupat apoi de ce am plecat de la el", am explicat. — El a fost sunat pe tine despre mine. Și de a păstra bani, că tot atunci, el a spus despre tine oamenii Земблы în Принцапольце.
  
  
  "Pentru estestvenno! El i-a dat atât de noi! Fata ei a fost distorsionată de furie și de ură. "Noi trebuie să se întoarcă și să se ocupe cu ea".
  
  
  — O idee bună, dar să lăsăm asta pentru mai târziu. Noi trebuie să plecăm de aici".
  
  
  "Sper criminal se vor întoarce și vor găsi noi aici".
  
  
  "Прибереги lor de răzbunare pentru cea mai bună decizie, Tamara. Avem de a înăbuși aceste canale și sunt răspândite încă trei țări. Aici, în Принцапольце, noi mai mult nu putem face nimic.
  
  
  — Da, Da, ei înțeleg. Ea sa uitat la mine absent, cu privirea. — Iartă-Mă , Nick. L-a încercat să te atrage într-o capcană, pentru a trage în jurul valorii de tine tot ce ai știut.
  
  
  "Nu vă faceți griji despre asta. Tu niciodată nu обманывала mine sa joc. Echipa ta de comando a plecat, iar colegii morți. Se pare ca acum avem într-adevăr nevoie pentru a lucra împreună, dar apoi, avem nevoie de încredere, un prieten, un prieten. Tu vrei acest lucru?'
  
  
  Ea dădu din. "Acum au rămas doar noi".
  
  
  'Vocea tack.' Ei returnat hei pistol Makarov. Mi-a fost interesant, Hawk ar fi spus despre lucrul cu agent rus. Nu am avut de ales, dar acest lucru poate crea probleme inutile. A trebuit să cât mai curând posibil contact cu statul major AH si explica cauza. Dar cel mai important mai întâi. M-am dus într-o cameră mică, unde a stat două organisme, și l-a întrebat: "dacă suedezii, care se ocupă este potrivit pentru mine?"
  
  
  'Nick
  
  
  Ea s-a întors încet, pe cale de forțe. Tamara i-a făcut semn de la mine un mare automate револьвером, ca și cum nu știa ce să facă. Ea din nou și dădu din сунула arma într-un minut. "Valiza maro. El aparține lui Miguel, și este de aproximativ aceeași creștere ca și tine. El a fost, prin urmare, vreau să spun.
  
  
  "O fata mare", — a chicotit eu, aruncându-hei magazin, care a scos de arma, înainte de a da bună ziua. Ea a trecut testul. Ea roși până la gât, dar nu zise nimic.
  
  
  Miguel a fost mai mică decât mine și mai gros. Cu toate acestea, l-a găsit ce-că sub cămăși, gros de lână pulover, pantaloni de камвольной de lână și o pereche de șosete groase, care stăteau destul de bine. Ei pus pe toate, pentru a fi bine protejate de frig, de zăpadă și de gheață. Cel mai bun surpriză a devenit o pereche de pantofi de piele, care au fost destul de mari, așa că nu mă supără, în ciuda excesul de șosete.
  
  
  — Mai aveți vreo приемопередатчики, în afară de această сукин gunoi?
  
  
  A întrebat-o despre acest Tamara, până când se îmbrăca. — Nu, — a urmat descurajator reumatism. "Asta a fost singurul lucru de care am avut".
  
  
  — Votarea probleme — прорычал eu. "Am sperat că vom putea să cheme în ajutor. Ambarcațiuni de patrulare de așteptare pentru mine în mare.
  
  
  — Și noi avem acolo de pescuit trauler. Are cineva în jurul valorii de tine, aici nu radio?
  
  
  'Ei-e teamă, nu. În caz contrar, ei ar fi folosit ego-ul. Sunt puțini oameni care le avem aici, toate discutabile, ca și doctor în Mendoza. Eu nu cred că el are ceva mai bun decât quartz de emițător. Va trebui să ne fure barca prin port. Să sperăm că vom reuși cu acest lucru, înainte ca furtuna va fixa noi.
  
  
  — Am putea lua un avion, — neglijent, a spus ea.
  
  
  Ei a pus pe cizme și затопал în jurul valorii de cameră. "Un avion? Un avion?
  
  
  "Сессна 150, pe care ei și a venit în Mexico city cu Diego. Echipa de suport a sosit cu траулером. Ea подбросила magazin în aer, din nou, m-am prins de ego-ul și mischievously râs. "Desigur, dacă nu au încredere în femei piloților..."
  
  
  — Tu se alătură ego-ul aici, nu-i așa? Dacă ați pus ego-ul în aer în această furtună, doamnă, ei niciodată nu voi mai critica femei la volan.
  
  
  Ea a râs profund гортанным sunet; generos, cu un zâmbet luminos, între un bărbat și o femeie, și nu, între agenții economici. Ea a devenit din nou gravă. "Un avion în sala de pe o porțiune de plajă, la nord de sat. Ei multă legat de ego-ul, în cazul în care nu vom ajunge la Земблы la timp și vremea se va schimba. De aceea, am adus și haine groase. L-bucur că am luat această măsură de precauție. Dar când marea caraibelor...
  
  
  Hei, nu este nevoie pentru a termina fraza. Ușor ar fi putut imagina ca надуваемые de vânt valurile обрушиваются pe un avion mic, sparge șasiu și comprima cu ego-ul, de parcă ar fi o cutie de carton. Imediat am părăsit casa. Ea doar a avut timp pentru a apuca полушубок Miguel cu un cârlig pe partea din spate a zi. Tamara a fost o femeie cu o minte larg și rapid la tot привыкала. Ea ar putea face să se uite pe două morți fără patimă. Mai mult, ea nu a vorbit. Ei au fost morți, și mai bine a fost ih uita. Ceva a trebuit să fie făcut, că poate ne la ce nu duce, și chiar duce la propria ei brutală a morții. Mai târziu, când totul va fi terminat, acesta poate jeli ih. Mi-a venit în cap ideea că atunci când vine vorba de lupte, dar ea încă a fost dușmanul meu. Ei nu ar fi vrut să o omoare.
  
  
  Strada Ноэво era goală ca niciodată. Buni cetățeni Принцапольцы au fost șocați de gheață de furtună, în care ei nu au înțeles. Am avut aproape de evacuare a apei șanț pe o parte a străzii. Tamara automat придвинулась la mine, de parcă căutând protecție și de consolare.
  
  
  "Apartamentul a fost eda . Te ceva a fost nevoie.'
  
  
  — Ciudat, am spus eu. "Am acolo, brusc, a dispărut pofta de mâncare".
  
  
  "Poate fi, într-un avion este ceva mai".
  
  
  Am oprit pe Calle Montenegro, înapoi spre piața orașului mimmo case de doctor în Mendoza. Nimic nu s-a văzut. Nimic nu шевелилось, dar stătea ciudat de liniște. Acest lucru i-a speriat pe mine. Ea a ascultat cu atenție. Și, din nou, anii mei de experiență обострил instinctele, подсказавшие mine, că ceva nu este așa. Ușor puneam picioarele, destul de ușor. Tamara tăcere mergea alături de mine.
  
  
  Am trecut mimmo casa Mendoza, atunci când ea a vorbit. Diego a fost băiat bun, — gânditor, a spus ea. — Miguel a fost într-adevăr un frate doctor, dacă acest lucru va alina.
  
  
  Am ajuns la grosolan bătute în cuie împreună cărucior pentru măgari, care a fost așezat pe дышлах sincere înainte de grajd pentru echitație. ei, m-am uitat la grajduri. Acum o zi au fost deschise. A fost destul de întuneric.
  
  
  Aproape furios ei, i-a șoptit: "Am prins". Înainte de Tamara a reușit să reacționeze, în jurul valorii de întuneric grajduri a țâșnit o mie de puști. De fapt delle ih a fost doar în jur de zece, dar acest lucru este prea mult, atunci când vine vorba de tine. Ei, m-am simțit ca un vas de porumbel, din care se trage din toate părțile.
  
  
  Ei, a strigat și a împins-o pe Tamara cu cotul. Ei împușcat în reumatism, în jurul vechiului revolver Mendoza. Prea grăbit. Ea s-a îndoit că cineva s-a nimerit. La noi a fost împușcat din nou, roșu focar în jurul grajduri. Din nou concediat. Mimmo noi peste încâ și mai mult plumb. Ne-am apropiat de căruță, și s-au grabit în această îndoielnică baricada.
  
  
  'Nick.' Tamara luat pe mine de mână. "Ei ne-au înconjurat!"
  
  
  — Nu are sens să intrăm în panică, — i-a șoptit ea în reumatism. Ei, s-a aplecat atât de josnic, de îndată ce a putut să se uite sub coș. — Zece la unu, acest lucru ele sunt la fel de nemernici, care au ucis fi întâmpinați de oamenii tăi. Ei nu sunt de gând să ia prizonieri. Noi va trebui să lupte.
  
  
  Volei pentru înghițitură a prăbușit într-un vechi din lemn, o bilă de căruțe. Un glonț a sparge placi groase și рикошетили în care se încadrează zăpadă. Se pare ca ei au fost o mulțime de muniție. La noi nu a fost mai mare decât a fost în nostri револьверах. Nu mi-a fost nevoie să fie Tamara noastră neplăcută. Ea a concediat doar ocazional, doar atunci când ar putea tinti la izbucnirea focului. Unul din ls fotografii de ajuns. Brusc un strigăt și zgomotos incident pistol. Темнокожий bărbat în curte haine de ieșit, face un mic dans, ca și cum ar face пируэт, сцепив mâinile pe окровавленном fata. Tamara nu a devenit petrece încă un glonț. Un bărbat a strigat. Apoi unul la ego-ul de prieteni în grajduri l-a împușcat. El a căzut cu capul în zăpadă.
  
  
  — Avem aproape a alerga afară de muniție, — выдохнула Tamara.
  
  
  Arme расстрельной echipe au continuat să tragă. Blestemul! Dacă ar fi fost doar o modalitate de a sufla-ei bine, și tot așa! Acest lucru mi-a dat ideea. "Mai repede — am poruncit, — determina-mi scoate acest din lemn de pin, în jurul butucului și scoateți roata!" Cap la cap un pistol Mendoza l-a scos în jurul axei de casă pană. Împreună vom открутили din lemn roata. Este greu оторвалось. Căruța a căzut de pe o axă, iar cealaltă parte au crescut. Deci, am avut cea mai bună acoperire.
  
  
  "Dă-mi una în jurul tale mandarine".
  
  
  Tamara уставилась pe mine. "Mandarine? Eu... eu nu înțeleg ce vrei să spui.
  
  
  Plumb a zburat în jurul valorii de noi, de parcă am fi fost în осином soclu. Timp de explicații, nu a fost. "Blestem!" - brusc am spus. — Ei mandarine, în care tu ești, arata reale, dar ei nu sunt mai rău decât tine știu că e camuflat grenade. Britanicii au folosit, de asemenea, ih în războiul împotriva lui Hitler. Și mi se pare că dvs. de țigări pe delle bombe cu acțiune lentă. croitor pic în OH, noi știm astfel de trucuri magice. Astăzi sau mâine, ei pot să vă spun despre artificiale câini de latex, care ne пускаем pe canale, pentru a sufla castele. Ei bine, hai la fel!'
  
  
  Ea полезла într-una în jurul buzunare haina și mi-a întins-bine disimulată explozivi.
  
  
  "Tulpina este aprinderea", — a spus ea. "Mai pe scurt tu ego-ul rupe, cu atât mai repede va urma o explozie".
  
  
  Sa blocat fals mandarin în gaura de axa unei roți. "Iar acum, haideți să выгоним acestor șobolani în jurul cuib!" Ei откатил roata spre căruțe.
  
  
  "Dă-mi acoperire".
  
  
  "Am mai rămas doar trei focuri de armă".
  
  
  "Ei nu vor rezista, atunci când acest lucru se va întâmpla", — a promis eu. Tamara trage. Ei s-a sculat și a împins-o roata. El покатилось pe strada prin zăpadă, перепрыгнуло prin canelura de pe partea cealaltă a străzii și, eșalonate, покатилось deschis la întuneric grajduri. Pentru o clipă se făcu tăcere moartă. Nouă rămași lunetisti, aparent, nedumerit de ceea ce se întâmplă. Dacă avem noroc, acum ei vor fi în jurul roții.
  
  
  Apoi grenada a explodat. Din interior grajduri asurzitor s-a auzit un tunet. Ușa s-a filmat cu bucle și a ieșit de pe strada. Cerul задрожало în culori vii, pentru care a urmat ослепляющая albul. Limbi de foc a izbucnit în jurul spart o ușă. După câteva secunde, într-o pereche s-a transformat într-o flacără de iad.
  
  
  Din cauza cărucioare de ei, i-a șoptit: — nu a fost doar o grenada. Simultan, aceasta a fost și incendiar de o bombă!"
  
  
  Ea filozofic ridicat din umeri. "Cel mai important lucru este să ai fãcut treaba, nu murind singur, ca un erou".
  
  
  Împreună am alergat pe stradă prin ruinele grajduri. Într-o zi, Tamara puțin nu a alunecat pe замерзшем zăpadă. Ea a recuperat și înroșită de interferență. În plus, ea nu a ramas la mine. Am ajuns până la un unghi de Calle Montenegro și a traversat câmpia albă a suprafețelor.
  
  
  Acum este rândul său, Tamara a merge înainte. Ea știa unde, în sala "Сессна-150", iar ei nu. Ea s-a rugat ca am ajuns la avion, fără alte dificultăți.
  
  
  
  
  Capitolul 7
  
  
  
  
  Surprinzător, dar mai departe de dificultate nu a fost. Cel puțin, nu pe ei, care umblă pe două picioare. Vremea părea a aterizat chiar fanatici Земблы în casa i-a cerut adăpost și căldură.
  
  
  Zapada s-a dus puternic. Rafale puternice de vant un pic, nu ne-a doborât cu piciorul. Gheață aer stors plamanii mei și mă doare ochii. Degetele mele au fost ca de cuburi de gheață. Ea a fost fără mănuși. Marea caraibilor вздымалось și бурлило: alb spuma de la black & nb. Furtuna era din vest, prin низины. Ca urmare a scăzut de linia de coastă nu a fost sub apă. Apoi, mai mult de fus grele de tranziție de-a lungul plajei Mosquito-Costa-am ajuns la avion, онемевшие de frig.
  
  
  Tamara пристегнулась pe scaunul din stânga.
  
  
  Activarea funcției de încălzire, am spus eu, bate dinți. Ea a lansat un motor, rapid a efectuat verificări și a mărit viteza, pentru a verifica motorul. "Este pentru prima dată când am avut de a include антиобледенители pentru decolare", — a spus ea. Ea a privit cu atenție pe заснеженный plaja. 'Așteaptă. Am putea rezista mai multe lovituri de vânt.
  
  
  Ea da drumul agresiunii și încet împins de gaze înainte. "Сессна", a cutremurat și sa cutremurat sub presiunea vântului, spumă și zăpadă. Am рулили de o bandă largă de roci vulcanice și pietricele, uneori буксуя pe льдинках. Capul de aeronave, în orice caz, imposibil de a transmite în vânt. El bătea din toate părțile. Olga надавила la gaze până la capăt. Mai multe lovituri, a gândit ei despre mine, totul este ok! Am avut de licență CLV - Categoria de transport Aerian. Acest lucru persistă mi-au același drepturi ca și o licență comercială. Numai cerințele au fost mai mari. De la pilot sunt necesare mai mare de zbor de competențe și o excelentă pregătire fizică. În principal, ea are comerciale și profesionale de piloți. Ei bine informat despre evolutia aparatelor de zbor cu ei dihor, ca Icar, pentru prima dată a acoperit-te cu ceară și pene. Dar acum, când ne-am adunat pentru a contesta această воющей furtună, având nu mai mult de o cutie de chibrituri, cu o anvergură a aripilor de circa 12 m, l, a crezut ca vom putea zbura în sus.
  
  
  Am порхали pe mal, până când nu a ajuns la viteza de decolare. Pentru Cessna 150 este de aproximativ 90 de kilometri pe oră. Ne-au scăpat la libertate și подпрыгнули în aer. Aceasta a fost o teribilă senzație. Ei au văzut că Tamara nu este deloc mulțumită de decolare. Musca buza de jos, ea s-a adresat cu румпелем și pedale, ca organist, jucându-se "de Ieșire gladiator" în stilul boogie-woogie. Tamara etape a crescut cu avionul la o înălțime de 2.000 de metri. La această altitudine, ea a continuat să zboare. Ea calm tras de gaz, până la turometru nu a arătat 2300 rpm.
  
  
  — Ești un pilot, i — a spus hei.
  
  
  "Acolo, de unde el este originar, această vreme în fiecare an, pentru a sasea luni", — a spus ea. 'De unde vom zbura acolo?'
  
  
  — Tu știi că aceasta este prima dată când am timp să vă faceți griji despre asta? Ea a deschis geanta și a început să vizualizați pașapoarte și în documente. Între timp, ea a explicat hei, cum să-l ih a dobândit și cărora le aparțin. Proprietarul genți de mână a fost doamna Ana Мохада, văduvă, locuiește într-un hotel de Vacaciones meteo, Costa Rica. Vag tradus ea venele cazat într-o pensiune și a lucrat acolo экономкой. Cel puțin, dacă am putea verifica documentele. Ei s-au întrebat, în măsura în care acestea au fost reale, atunci când ei au testat următorul set de documente.
  
  
  Numele acestui chel cap a fost Тоничи Alexandru. Se credea că el a fost de lucru în Поленсии, Honduras. Un alt bărbat, Ramon Батук, a trăit pe insula Isla de Сангре, Panama. El a fost cunoscut ca traficant de dantelă. Isla de Сангре - "Sângeroase insula". Tamara tremura, când a citit hei lista. "Mi se pare, este un loc nepotrivit pentru un vânzător de dantelă".
  
  
  "Ei bine, atunci când aveți sute de insule mici, cum ar fi Panama, te, uneori, un nebun nume". Ei, încă o dată, toate verificate, pliante de hârtie înapoi în geantă. Ne-a rămas destul de un pic. "În Honduras, am decis să.
  
  
  Ea наклонила avion spre vest-nord-vest. Am zburat înapoi în țară în Nicaragua. Încă o sută cincizeci de kilometri, și ne-ar fi peste Honduras. Vizibilitatea a fost zero. La exterior a fost un vârtej, tangled alb cereale. Tamara a examinat toate aparatele, busolă magnetică și-a folosit propria intuiție practică. De ceva timp, lucrarea a fost foarte intensă. Într-un timp relativ liniștită, Olga s-a întors întrebător la mine.
  
  
  — Поленсия, Honduras? De unde acest tip de Alexandru ?
  
  
  'Este originar de acolo. Da. Tu știi unde este?'
  
  
  'Niciodată nu am auzit. Singurul loc care mi se pare familiar, este Puntarenas. Se pare ca aceasta devenire stațiune turistică în golful Никойя ".
  
  
  "Este bine combinat cu un astfel de nume, cum ar fi Hotel de Vacaciones. Ei trebuie să fi fost un pic mai original. Ei pot învăța multe de la Panama cu denumiri frumoase insule".
  
  
  — Într-o pungă alături de tine se află cărți, Nick. Vezi dacă poți găsi o hartă din Honduras. Apoi, ei pot orienta.
  
  
  În indicată de ea loc zăceau cărți. De fapt delle întregi de cărți. Mai mult decât l-am văzut vreodată, pe avioane private, cu care trebuia să se confrunte. WLK's World Aviation Maps - pentru fiecare parte a europei Centrale și de Sud America, hărți detaliate, primite de la agenții private, și bine studiate de Referință pilot FAA pentru Statele Unite.
  
  
  Ea a găsit o hartă pe care o dorea. — Și vocea și Поленсия. Judecând după dimensiuni, acesta este un sat format în jurul a două persoane și carne de pui. El se află între capitala Тегусигальпой și трехтысячником El Пикачо . Hmm, cum bine ai приземляешься pe козлиных căile?
  
  
  — Vom ateriza în Тегусигальпе, dacă nu te superi. Cred ca este singurul aeroport din Honduras. În orice caz, el va linge doar la Поленсии.
  
  
  A dat hei coordonatele și-a pus cărțile înapoi. Ea a inclus radio, în speranța de a prinde un far. Dinamic numai a publicat un fel de statică și trosnituri. Sensibil nimic de acest lucru a fost imposibil. Săgeata радиокомпаса încet поворачивалась. Nu mi s-a părut plauzibil că toate stațiile au fost deconectate de la ester. Ei pur și simplu nu au fost auzite, iar motivul ar putea fi doar unul. Semnalele ar strica schimbările de vreme, colonelul Земблы. Numai de condițiile nefavorabile nu pot provoca o renunțare la o astfel de scară. În timp ce ne gândim, ei, de asemenea, a dat seama că am în Принцапольце niciodată nu ar fi putut să cheme în ajutor prin radio. Am fost într-adevăr singuri. Mai mult decât i-a temut inițial. Ea a spus acest lucru Tamara. — ea mi-a răspuns întunecat privirea. Ee buzele au fost palide.
  
  
  — Ironia sorții, i — am spus că Зембла hotel transmite cererile lor la întreaga lume, la radio. Poate fi, el a avut intenția de a face acest lucru în cazul în care altcineva, in afara de acest haos, dar mă îndoiesc. Nu cred că este pe deplin conștient de ceea ce ввязывается. Cred că ego-ul imens ego-ul un pic затуманило ego-ul calcule. Aceasta parte se întâmplă cu dictatori, suferă de iluzii de grandoare. La urma urmei, el nu a fost atât de inteligent.
  
  
  — Nu, el a fost prea inteligent, Nick. Tamara, din nou, a închis gura și s-a axat pe propriile instrumente. Acest lucru a avut puțin de a face cu zborul. Urmări cu mâinile, și dacă este necesar, corectați. Asta e tot. "Сессна", вздымаясь și dvs. se deplasează, пробивалась prin turbulențe prelevare de probe de aer. Tamara a fost similar cu curcan, скачущую pe cal sălbatic. Ea a ajuns, împreună cu avionul. Ee de mâini și de picioare cu încredere și rapid pentru a reacționa la fiecare mișcare a aparatului. Ea a zburat bine, chiar al naibii de bine. Singurul dezavantaj de zbor orb este că nu veți vedea un munte, care se ocupă de poate să arate ca înainte de a vă.
  
  
  "De Ce Polencia, Nick?" întrebă ea după un timp.
  
  
  "De ce vom merge acolo? Pentru că este la nord de Prinzapolca, iar celelalte două la sud. Furtuna va crește, și el a decis că ar fi bine mai întâi să pună mâna pe cea mai lungă porțiune, apoi mai scurt.
  
  
  'Nu l-au crezut. Dar ei омелой în minte, cum poți fi sigur că acolo există un emițător? Alexandru, Батук și Señora Мохада ar fi putut veni de oriunde și de oriunde. Acestea ar putea folosi documente false.
  
  
  — Trebuie să știu — am chicotit, — сеньорита Росита de Managua.
  
  
  — Nu rada de mine pentru totdeauna, Nick. Și acum, serios!
  
  
  Ei oftă. "Există patru motive. În primul rând, am nu numai ih pașaport, dar, de asemenea, ih naționale de certificate de personalități. Nu mai rău mă știți, că cu pașaport fals poate fi ușor pentru a intra în altă țară. Dar încercați și de a trăi în propria lor țară, cu erori în buletinul de identitate. Acest lucru este deosebit de dificil. În special în America Latină. Poliția îi place pentru a verifica. În al doilea rând, fiecare în jurul acestor baieti controlat transmițător. Prin urmare, ei trebuiau să trăiască în apropiere de instalații. În al treilea rând, eu nu înțeleg, de ce Зембле de a folosi documente false. Nu este lipsită de riscuri. Nu, eu cred că aceste locuri corespund realității.
  
  
  — Iar al patrulea motiv?
  
  
  Ei, a ridicat din umeri. "Noi nu avem nimic mai bun".
  
  
  Ei înțeleg. Apoi, noi doar facem asta. Ea поджала buzele. Ea a observat că acesta a fost un obicei, atunci când ea despre ceva anxioase, consiliului de ei. Apoi fața ei s-a luminat. — Pentru scaun coș, Nick. Diego a fost foarte foame, când se pregătea pentru o călătorie, și, poate fi, în ea mai este ceva.
  
  
  L-a găsit coșul de gunoi, una de acesta răchită mexicane, genți pentru cumpărături. Într-adevăr, Diego, nu atât de mult lăsat în urmă. Într-o sticlă încă a rămas o sticlă ieftină de vin roșu, și a rămas câteva tacos, și, de asemenea, jamon și тостадас - tapas . Acestea au fost reci, dar oricum au fost delicioase. Тостады au fost încă crocante si pline de tot felul de bunatati, inclusiv piper verde, care a fost suficient de fierbinte pentru a arde măruntaiele tale.
  
  
  O gură de ei devastat de sticla, pentru a stinge focul. L-a pus coșul de gunoi în spate și relaxat în scaun. Un cald sentiment de vinovăție, încălzire, avionul și stomacul plin mi-a facut somnolență. Ea a încercat să păstreze ochii deschiși. Dar nu a durat mult timp. "Цессна" качалась și качалась. Pentru urechile mele sunetul motorului a fost trepidant, sugestiv somn huruit.
  
  
  Ei încet s-a trezit. Ticăloșie fără vise, în care ea a aruncat, s-a transformat treptat în sumbru-gri realitatea. Ea a simțit пульсирующую dureri раненом umăr. Mușchii mei свело, pentru că am prea mult timp stând în aceeași poziție. Încă nu m-am trezit, a deschis ochii ei. Mai întâi ei, a crezut că sunt încă într-o barcă, și уплываю din templu. Sa uitat într-un imens gri infinit. Mi-a luat câteva secunde pentru a înțelege că mă мотает acolo-aici cu avionul. Ei culcat, rezemat capul la zi, și am privit pe fereastră la Honduras. Totul a fost umplut cu zăpadă. Ea întoarse capul la Tamara și căscă.
  
  
  'Dormit bine?'
  
  
  — În mod rezonabil, atunci când ia în considerare circumstanțele. Unde suntem?'
  
  
  "Aproape în Тегусигальпе. Teren cincisprezece minute. Nimeni nu a spus niciodată că ar храпите?
  
  
  "Doar dacă l-ar fi putut răspunde la un compliment", — a chicotit eu. — Există ceva încă de la radio?
  
  
  Ea clătină din cap. — Am impresia că toate canalele aici doar sunt dezactivate. Mi se pare că Зембла este responsabil de această tăcere.
  
  
  — În acest caz, am spus eu, nu mai rade, — ele sunt susceptibile de a fi evacuați din oraș. Guvernul depinde de mijloacele de comunicare, în special în perioade dificile până când nu va veni un flux real".
  
  
  "Acești oameni săraci — șoptit ea, acest sărac, un om nefericit, și..."
  
  
  Zece minute mai târziu, am văzut o masă întunecată, în mișcare sub noi. Am trecut pe deasupra capitala Honduras. Ea a simțit brusc de frica. Tegucigalpa ar trebui să fie un punct luminos în acest gri de mizerie. Trebuie să vedem pâlpâie lumini, sau cel puțin ih reflectă în zăpadă. Тегусигальпе aproape patru secole. Este un oraș care se mândrește cu universitatea și catedrala din secolul al xviii-lea, care proeminent de la distanță, cu ego-ul cupolă și două turnuri.
  
  
  Tegucigalpa cu ei două sute de mii de locuitori, se părea, nu mai exista.
  
  
  Tamara și-a lăsat avionul prin бушующую furtună. "Aeroport în sala de la sud de oraș, destul de mare, de aproape 3000 de metri. Strângeți centura. Aceasta va fi o aterizare dură, dacă ei pierd vizibilitatea".
  
  
  "Asigură-te că vei putea zbura din nou, în viitorul apropiat", — a avertizat pe ei și mai departe. "Probabil, de așteptare pentru noi bun venit comitetul".
  
  
  — Ce vrei să spui, Nick?
  
  
  "Nu știm ce s-a întâmplat cu ei dihor, ca am plecat de Принцапольцу. Tegucigalpa poate fi aproape безлюдной. Dar ele sunt, de asemenea, pot fi militar poziție. Iar dacă este așa, atunci soldații женойпросто pot tunari bombardeze străin de avion. Există și o altă posibilitate. Dacă Зембла bine a avut grijă de lor de relații cu publicul, comunicare și de transport, ar putea fi în mâinile ego-ul co-conspiratori. Furtuna poate fi un semnal pentru aplicarea de lovituri de acum, când partea paralizat. Mă îndoiesc, dar noi avem, nu putem fi siguri. Tamara обеспокоенно s-a uitat la mine. Ea облетела periferia orașului. În timp ce ea dormea, ea a început să zboare ценымногие de mai sus înălțimea inițială de 2000 de metri. Ea a scăzut la câteva sute de metri și a întors un avion din largă de kicker. Tegucigalpa a devenit în mod clar vizibil și a dispărut de pe stânga, când am zburat peste rural.
  
  
  Honduras este foarte similar cu Nicaragua. Cu excepția înguste de coastă benzi, acest munte țară. Agricultura este principala sursă de existență, dar cea mai mare parte a țării încă nu a fost prelucrată. Ca și în Nicaragua, acum el arata ca inutile arctic peisaj. Nori negri, gravide zăpadă, atârnat în jurul imaginară-un varf de munte, la o înălțime de patru-cinci mii de metri.
  
  
  Pilotul meu părea să știe traiectoria de zbor. Este destul de probabil ca ea приземлялась aici înainte. Ea a dat din nou de mașină roti, a scăzut viteza de până la aproximativ o mie de rotații pe minut și a inclus de plantare de lumini. Încet ea a redus avion. Pe o tulburare de moment l-am gândit că ea vrea să am aterizat în mijlocul рощицы. Apoi am terminat de coborâre. În razele noastre de lumini de маячила beton pistă de decolare-aterizare aeroportul Тегусигальпы. De vânt și de zăpadă хлестали jet. Vizibilitatea nu se întindea ценымногие mai departe șurub. Necazurile ei ar putea vedea sincere fata de tine masive forme de dispecerat turnuri și hangare. Mi-a fost interesant, care a fost de așteptare pentru noi în aceste clădiri. Dacă cineva a fost acolo.
  
  
  Ne-au lovit la sol, подпрыгнули, din nou au lovit de pământ, și ne-a iesit. Tamara și-a recăpătat controlul asupra avionului, și am început să se rostogolească la turn. Am trecut mimmo perechi vechi "Mustang P-51, relicve de război, DC-4 și de grup casate F-5. Aeronave comerciale nu s-a văzut. În ангарах, camera de control de foraj și sala de sosire a fost inchis; nu a existat nici un semn de viață. Suspiciunea mea este că orașul a fost evacuat, a devenit mai puternică decât oricând. Desigur, este de asemenea posibil, că au fost evacuați doar în suburbii. Populația s-adune în tabără în centrul orașului, să aștepte sfârșitul acestui непонятного dezastru. Pe de altă parte, ar putea fi și o mare ambuscadă. Tamara acut conștient de potențialul pericol. Când am ajuns la sala de sosire, ea a închis luminile de aterizare, a frînat brusc și a început "Сессну" la 180 de grade. În situații de urgență, avem acum a fost suficient spațiu pentru a din nou, rapid, zbura în sus. Nimeni nu a ieșit să ne întâmpina. În umbra clădirii, se pare, de asemenea, nimeni nu a ascuns. Tamara i-a dus motorul cu atenție și a privit afară.
  
  
  I-a cerut sq. — Poți vedea ceva?
  
  
  'Nu. Așteptăm!'
  
  
  S-a deschis ușa și a fugit de bărbat. El шатался, alunecat, шатался și a fugit cât de repede a putut. Ei nu știu ego-ul. În orice caz, el nu a fost un soldat și a fost безоружен. El a coborât de la tatiana. Am auzit sunetul slab de masina, care s-a pornit și a plecat în viteză maximă. Am așteptat mai mult de câteva minute, dar nimic mai mult nu s-a întâmplat.
  
  
  "Probabil, unui jefuitor, am spus eu, — da, chiar și bețiv". Ei s-au luptat cu usa. De gheață, vântul rece a fost de groază, apoi confortabil de căldură de avion. — Așteaptă, — a strigat, Tamara. — Am de gând să-anual. Ei, a fugit la zi, la care a venit un om. Pistol Mendoza cu un glonț în mâna mea, gata sa împușcat. Interiorul a fost aproape prea întuneric pentru a vedea. Ei pipăit zidul și a găsit întrerupătorul și l-am pornit. Nimic. Ea a încercat de mai multe ori. Ei, brusc a încetat să mai asculte. Vântul urla a fost afara. Hârtia задуло în ferestre mari.
  
  
  Pe de altă parte de mare marmara sala de așteptare, stătea o serie de biletul de cass. Ei, a venit la cel mai apropiat stâlp și i-a aruncat semn vedere nah. Ea a vizitat săli de clasă și toalete. Aeroportul a fost gol. Ei, s-a întors la tejghea și a încercat de telefon, care a fost pe masă. Nu m-a surprins, că linia nu a fost de lucru. Din spate послышались ușoare шаркающие shaggy. Întorcându-se în jurul axei sale, ea a scazut de telefon și a ridicat arma.
  
  
  Acest lucru a fost Tamara. Hei, nu a fost nevoie să-mi spună că ea a fost nervos. Ei rotunde, ochii erau de mărimea unei farfurioare. Ea a fost мертвенно-alb. "Nu am mai putut să îndure acest lucru acolo, a spus ea.
  
  
  — Aici nu ценымногие mai bine. Ea a subliniat telefon, висевшую alături de o masă. "Aici nu este nimeni. Telefon și sfânt, de asemenea, nu mai funcționează.
  
  
  — Și ce facem acum?
  
  
  "Поленсия".
  
  
  Ea nervos apucat-mă de mâneca. — Hai mai întâi să mergem la Тегусигальпу, Nick. În cele din urmă, orașul nu poate fi complet evacuat. Nu într-un timp scurt. Trebuie să fie cineva care ne poate ajuta. Poliția sau armata.
  
  
  — Ei ar fi hotel, iubito, dar nu pot. Noi trebuie mai întâi să găsească pe cineva pentru a explica acest tirbușon. Și dacă vom găsi pe cineva astfel, atunci tirbușon numai, de a încredința dacă acestea sunt noi. Am străini fără pașaport sau viză. Nu, ei ar prefera să cred că am fost motivul pentru acest lucru".
  
  
  — Dar nu ne putem opri Земблу. Numai noi doi.
  
  
  Ei mângâiat mâna, care se ocupă de ținut mâna mea. — Sigur?..
  
  
  
  
  Capitolul 8
  
  
  
  
  După o oră am plecat de Тугусигальпы pe украденном militar "лендровере" în munte sat Поленсия.
  
  
  Am fost suficient de norocos pentru a găsi ceva, că au fost îmbarcate în pustie aeroport. Rover stătea într-un mic polițienească garaj aeroport lângă vechile пропеллерными avioane. O mașină de ridicat pe o placă de jack și-au scos de dreapta de la roata din față. De îndată ce autoritățile din Honduras au decis să acționeze, în mod evident, a apărut universală panica. Rover pur și simplu a rămas în urmă. El a fost ruginit, cu треснувшим parbriz și помятой grila. Dar, mai important, el a fost complet închis. La această altitudine, dar, de asemenea, de mai sus în munți, unde trebuia să meargă, există un astfel de concept, ca de iarnă. Desigur, nimic în comparație cu actualele circumstanțe, dar de ce locuitorii din Honduras folosit închise masini, a avut sens. I-a fost recunoscător pentru acest lucru.
  
  
  L-a găsit potrivit roata în garaj. Între timp, Tamara рылась a cerut în canistre pentru alimentarea cu benzina de afara de la alimentare. Ei, și-a schimbat roata, atunci când ea a venit să-mi spună că pompa nu funcționează - nu există corupție. Din fericire, am găsit câteva butoaie de benzină. Am reușit pompa pompă manuală, suficient pentru a umple șase canistre și un rezervor de un vehicul de teren. În cele din urmă, cu cifră octanică înaltă, desigur, прожгло ar fi o gaură în cilindri. Tirbușon a fost numai cât de repede. Arme în Ровере nu a fost, că nu e de mirare. Am gasit un scul de frânghie și o trusa pentru acordarea primului ajutor . Înainte de a pleca Tamara schimba bandaj pe umărul meu. Ea a fost bucuros că sângerarea s-a oprit și găuri bine închise. Cu toate acestea, nu a fost nici un fel de medicamente, pentru a reduce грызущую durere. Ea a încercat să uite de durere. Studiul meu de filozofie și de est mele extinse cursuri de yoga ar trebui să mă ajute în acest sens. Spiritul învinge materia - și funcționează!
  
  
  În cele din urmă, pe drum, am observat că cu microunde funcționează, cât de rău, și-a spart toba de eșapament. Cabina de pilotaj a umplut continuu răsunător și miros gary. L-am gândit cât de ironic ar fi fost, dacă ar fi intoxicație cu monoxid de carbon ne-a determinat să moară înainte ca avem o șansă de a muri mai potrivit mod. Personal, ei preferat de gheață, zăpadă sau sizzling hot plumb.
  
  
  L-a dus. Tamara și-a găsit drumul pe hartă, pe care acesta a desfășurat pe genunchi. Traseul pe care am mers, a constat în jurul continuă în zig-zag peste dealuri și, în cele din urmă, finală, teribil de deal în Поленсию. Urca pe aceste topuri nu poate fi considerat ceva mai spectaculos. Nu sunt deosebit de cool și nu se încadrează în aceeași categorie ca și Alpii sau mai tineri munții Stâncoși. Dar acum trebuia să diseca pădure acoperit de zăpadă. Urca pe продуваемым vanturi перевалам de обледенелым гужевым și traseele montane a fost mai periculos decât părea. Peste noi plutea întunecate tucci. Fărâme de gri de ceață și zăpadă, pe alocuri amestecată cu grindină, хлестали atv din toate părțile.
  
  
  Pe ambele părți ale îngustă a drumului se deplasează o mică armată de localnici. Refugiații care au plecat din satele lor și cabane. Ei поплелись sub protecția Тегусигальпы. Unele au fost calare pe cai sau catâri, alții au fost căruțe, dar cei mai mulți mergeau pe jos. Pe ele au fost sortimentele de poncho, libere de bumbac pantaloni și sandale. Prost îmbrăcați și nefericiți, ei trudging cu rare пожитками pe spatele lor. Dacă ei au fost adepții Земблы, atunci nu au arătat acest lucru.
  
  
  Într-o zi ei s-a oprit, pentru a sări peste ele. Tamara a deschis fereastra laterala. — Cât de departe până la Поленсии? — a întrebat ea la метиса . El a ezitat o clipă, și mai dens закутался în poncho în jurul său înghețată a corpului. "Probabil, o oră. Drumul e rău. Întoarce-te, dacă poți.
  
  
  — Nu, noi trebuie să mergem mai departe. Multumesc.'
  
  
  Bărbatul a pus mâna pe fereastră. — Este inutil, сеньорита. Unii din jurul nostru de Поленсии. Oamenii cu o armă de aruncat noi în jurul valorii de casele noastre".
  
  
  — Soldații?
  
  
  'Nu. altele. Nu știu de ce ei au nevoie de micul nostru sat. Atunci când vă confruntați cu o armă, mai bine să nu de a pune întrebări și de a se supune".
  
  
  "Vom fi atenți. Мучас gracias, senor. Tamara a închis fereastra. Fata ei s-a întunecat, până când am fost de conducere. — Acum nu există nici o îndoială, Nick. Ai avut dreptate. Transmițător acolo.
  
  
  'Da. Și încă un lucru. Зембла a fost deja acolo.
  
  
  Ea sa uitat la mine ascuțit privirea. — Cum poți fi atât de sigur?
  
  
  "Eu nu sunt sigur, dar este în concordanță cu programul. Canale nu trebuie să fie foarte mare. Acestea au fost pre-fabricate si personalizate pe fix lungime de undă. Echipa desfășurau în jurul unui templu maya. Зембла a stabilit ih secret, fără supraveghere. Prin urmare, avem un stat nu va deveni suspicios și nu va trimite soldați pentru a investiga activitatea de ego. Acum, când totul a mers prost, el a avut de a face o alegere. El a putut să-și desființeze canale și să uitați despre programul lor, sau a putut pune în aplicare planurile lor cu orice preț. Și chiar nu văd ca acest fanatic renunțat. Dacă e să credem fierar, este ceva de-a face cu un complex de martir. Acum, când Поленсия ocupat de ego-ul armate bandiți, este evident că Зебла a decis să lupte până obții o victorie tur-retur. Deoarece de radiocomunicații nu, ei ar fi spus că el zboară înainte și înapoi între posturile lor, pentru a-i susține pe oameni și pentru a comanda de ele".
  
  
  — Vrei să spui că colonelul Зембла aici, în Поленсии?
  
  
  "Probabil, din nou, el a plecat și a lăsat orare".
  
  
  — Nu suntem siguri, Nick.
  
  
  Ei, a apucat volan Rover, ca pe gât Земблы.
  
  
  "Nu, nu suntem siguri".
  
  
  Suntem iso tuturor forțelor care au încercat să găsească o cale în sus. Uneori, între grupuri de copaci ale căror ramuri согнулись sub neobișnuit de zăpadă sarcină. Uneori окутанным ceață de munte хребтам cu bluff pe de o parte și gri goliciune, pe de altă parte. Frigul s-a intensificat. Vânt de gheață taie cabină, ca un aparat de ras de hârtie, și dinții noștri batut, ca кастаньеты. În cele din urmă am ajuns la un mic platou, pe larg capătul văii în formă de triunghi. Pe partea cealaltă a văii se afla Поленсия.
  
  
  În fața noastră se întindea un imens сверкающая câmpie. Sergiu ослепляюще a reflectat pe девственном zăpadă. Doar cerul părea искрилось și мерцало. Кувыркающиеся masa de nori strălucitoare, cum ar fi mercur. Valea strălucea alb și obsedant de frumos. Grațios cupola de gheață acopereau odinioară verde de pământ. În mijlocul văii curgea un râu. Ei ar putea vedea locul unde acesta se vărsa în vale. Deluroase buzunare sub un strat gros de zăpadă indica pe praguri. O mulțime de cascade, acum înconjurate de gheață, exprimând o poziție mai înaltă. Поленсия s-a aflat la poalele mare cascadă. De obicei, casele din sat erau la bej-gri piatră și ipsos, acum acest lucru a fost curva șubred cabane de fildeș în jurul valorii de aceeași biserică albă.
  
  
  Ei, știa că pe turnul bisericii va fi persoana de la paza. Alții vor patrula străzile, iar unii vor sta pe pantele abrupte din jurul văii. Gardienii, care ne-ar putea vedea, șase persoane au format pete de culoare închisă pe un fundal luminos. Cei doi au stat la improvizate blocada instituită de загородкой în jurul busteni pe drumul care duce în Поленсию. Restul au, de exemplu, un semicerc pe partea noastră a satului.
  
  
  Ei noi nu am văzut. Altfel, ar fi ceva de făcut, a spus Tamara. "Ei stau pur și simplu acolo... Sau poate ei știu că vom merge, și așteaptă, nu prin tragere până când nu ne vor abordare linge".
  
  
  — Ei bine, nu vom forța ih mai aștepte.
  
  
  — Putem încerca și de a distruge ultima fusul обходным mișcare. Am putea folosi ego-ul arma.
  
  
  Ea nu a răspuns imediat. A studiat-o localitate și a crezut. Ea a încercat să vină cu un plan, care a avut o șansă decentă de succes. Mie nu-mi-a placut foarte mult.
  
  
  — Nu, nu știm ih casei, a răspuns ea după un timp. — Și nu avem timp să stea aici și în întreaga federație. În plus, un sat complet deschis. Pentru a ajunge acolo va fi al naibii de greu. Și chiar dacă acest lucru funcționează, noi nu putem ști de ih de locație. Atunci vom emite în sine. Nu, singura noastră șansă — de a lovi înainte ca ei vor ști că suntem aici.
  
  
  — Bine, spune-mi cum!
  
  
  Ei toate revizuit. Apoi l-a luat scul corzi, cu partea din spate a mașinii. — Dă-mi arma, i — am spus.
  
  
  'De ce? În nen au rămas doar trei mandrina.
  
  
  'Bine. Acest lucru este de două mai mult decât a rămas la mine. Ah, da, și încă o grenada, vă rog.
  
  
  Ea părea tristă, dar a făcut, ca el a cerut.
  
  
  'Unde mergem?' — a întrebat ea, atunci când ea se pregătea pentru a iesi din jurul Rover.
  
  
  — Nu noi, ci eu. Rămâi aici.'
  
  
  — Nick, nu!
  
  
  "Așa și trebuie să fie. Între timp, vă puteți transforma jeep și se condimentează cu rezervor de canistre. Dacă voi reuși, poate fi necesar să rapidă retragere. Dacă eu nu voi veni, atunci...
  
  
  'Nu mai spune.'
  
  
  — Dacă nu e posibil, — să-l repete, atunci aveți o șansă. Benzină mai mult decât suficient pentru a reveni în Тегусигальпу.
  
  
  — Nu-mi place de tine, strigă ea după ce mi-a. Ei, s-a uitat peste umăr la siluetă, cercetat în "лендровере" . În cazul în care numai nu a fost atât de al naibii de frig, iar situația nu a fost atât de periculos și urgente! Apoi, mi-aș dori în fiecare an, dacă ea știa, de asemenea, că o astfel de dragoste. Instinctul meu подсказывало mi că-mi amabil agentul rus a fost destul de pasionat, pentru a ne face să uităm că ne-o vreodată a fost frig.
  
  
  Ea a ajuns la ambele capete platou și a început să urce pe dealuri, să conducă la verticală stâncă deasupra văii. Mi-a trebuit un berbec de zăpadă cu un picior, în timp ce el nu stahl suficient de solid pentru a rezista meu alionca. Apoi celălalt picior următoarea bucată și așa mai departe. Acest lucru a fost fatal obositor. Pas cu pas ei a crescut. La scurt timp ea a încetat să se simtă mușchii picior, din cauza притопывания. Pe foarte abrupte de votare a trebuit să se târască în genunchi. Sa sculat cu greu cu ajutorul mâinilor. În cele din urmă ei a ajuns la top-end întrerupere. Acum, călătoria mea la o stâncă mai deschis Поленсией a început.
  
  
  Prima parte nu a fost prea dificilă. Ea a constat în principal printr-un labirint de arbuști și arbori mici, în jurul cărora în cele mai ciudate locuri crescut dezordonate ramuri. Dar, apoi, desiș, aceste ventilat de site-uri de vânt copaci vechi a încetat. Ea a venit într-o pădure deasă. Mari de conifere copaci, stejari și modreni se aplecă sub presiunea furtunilor. Ramurile se mișcau rapid. Se părea ca și cum mâinile influentati în jurul valorii de-o parte în alta, pentru a se încălzi. Unii copaci s-au prăbușit sub greutatea zăpezii și s-au rupt cu înghețate trunchiul. Am avut de a merge pe ele sau sub ele, mai ползая decât mersul pe jos.
  
  
  În ciuda de zăpadă, care a adormit și a egalat cu pământul, văzu că copacii stau pe un deal. Acest deal pune peste albia râului, chiar înainte de locul unde un râu cu un fulminant huruit обрушивалась în vale. Acolo a fost un grup mare angeles; întunecate, curbat, aproape de un prieten la un prieten. M-am dus acolo sub acoperire de copaci. Aici vântul a fost mai puțin puternic, iar zapada este mai puțin dens. Ei, a ieșit de pe malul râului și uitat în jur cu atenție. Vânt verset. Acest lucru a permis de a controla mai bine calea. Zăpadă în jurul meu părea pașnic și prietenos. Coarda de greu davila mea раненое umăr. Ei-ar plăcea să slung ei printr-un alt umăr, dar am avut de a păstra mâna dreaptă liberă pentru a trage.
  
  
  De mai multe ori a tras zăvorul pistol automat pentru a elibera de ego-ul de загустевшего de frig de ulei. Ei, s-a oprit, ca una condusă, și stahl să aștepte. L-ar fi ascultat, dacă există cineva în apropiere. Nicăieri nu a existat nici un semn de viață.
  
  
  Râu de — ar fi ee ne-a numit — curgea sub gheață și zăpadă, ca o conducta de canalizare. Ea s-a îndoit că ea îngheață regulate în timpul iernii. De arbori și arbuști, rupte de furtună cu rădăcină, ancorat medii de stânci mijloc. Copacii au format în jurul valorii de zăpadă aspră baraj, se întinde de la un mal la altul.
  
  
  Ei au mers spre dreapta printr-un cavitate de o stâncă. În jurul cascada, chiar înainte de locul unde râul se vărsa în vale, повалилась mare de molid. El a fost pe jumătate de pe mal, pe jumătate într-un râu. Ramurile inferioare au fost adânc sub zăpadă, dar rădăcinile încă arătau proaspete. Acest lucru a însemnat că un copac a fost scoasă din rădăcină destul de recent.
  
  
  Ei s-a oprit aici. Ea a legat un fir de coarda în copac. Ei обвязал un alt fir în jurul taliei. Ei au traversat înghețate râu și s-a îndreptat spre cascada. Merge pe gheață râuri ar fi fost mai ușor, dar nu am vrut să fie detectat. Planul meu era simplu. La acel moment, atunci când l-au folosit pe toată lungimea de coarda, i-ar fi fost destul de aproape de cascada, pentru a extinde superb disimulată o grenada Tamara și de a distruge greoi baraj. Ea a mizat pe ceea ce tocmai a format gheata, nu complet ambreiaj mic. Dacă ar fi gheata arestat, această скопившаяся masa țâșnește ar fi în jos, ca apa în jurul rezervorului. Поленсия a fost sincer în partea de jos, în vale. Populația a dispărut. În oraș au rămas doar oamenii Земблы și transmițător.
  
  
  Acest lucru a fost nesigur. De rodie ar putea exploda înainte de a ajunge la adăpost în condiții de siguranță din cauza copacilor. Un zid de zăpadă și gheață cu viteza ametitoare заскользила ar fi pe margine. Rezultatul ar fi fost fatală, ca alunecarile de teren. Și nu am fost de gând să lase să-mi захлестнул acest vârtej. Ea nu știa nimic despre setările de aprindere. Coarda a fost singura mea speranță.
  
  
  La baraj a rămas încă cincisprezece metri, încă zece. Ei se mișca încoace și încolo mimmo crengi și pietre. "Мандариновую bomba" ei, ținea într-o mână, aer pistol în cealaltă. Mi s-a părut că aud voci, dar nu a putut vedea nimic. Nu pentru mult timp. Ei подполз lins, scopul meu și corpul meu au fost atât de josnic, cum numai ei ar fi putut apleca. El a ajuns aproape de stânci, când am auzit din nou sunetul. De această dată, nici o eroare! Prin pădurea de molid au suferit un fel de sex masculin. Mergeau la râu. Ih voci ecou отдавались prin zăpadă. Ei distinct auzit despre ce vorbeau. "...aici urmele ei, zicea, mi s-a părut că am văzut ceva ciudat. El nu poate fi departe.
  
  
  La un metru de mine iso de gheață atârnând de o bucată de lemn. Sa scufundat în acest refugiu în gheață și a ajuns în cameră medii шуршащих ramuri. Mele echipe, trebuie să fi auzit de mine. L-a reținut respirația, rusă arma a fost gata de foc în mâna mea. Ea a auzit o altă voce, ostentative în spaniolă. 'Lumii. Votul coarda. Ea merge prin râu.
  
  
  Ei, m-am uitat prin ramurile moarte. Ei au putut distinge patru forme, stau pe malul râului. La bărbați a fost бесформенная formă de siglă, pe care l-a văzut în templu. Ih pumnii în mănuși agățat de pușcă, atunci când au uitat cu atenție la gheață. Sufla o briză ușoară, de la care a ih-o formă прилипала la corpurile. "Un astfel de fel de rece ca și sora ta", — a spus a treia, zâmbind. 'Salut!' — a răspuns, a început al doilea bărbat obscen gest. — Ia-o frânghie, Jose. Ne uităm, de bun ești pescar.
  
  
  Ei, întins o frânghie în jurul taliei și a dezlănțuit-o. Ei nu hotelul de trei ori pentru a trage pe patru baieti. Ea a aruncat o frânghie și am privit cum ea serpuieste în gheață. Ei inconștient și-a ridicat mâna stângă, cea cu o bombă Tamara. Picături de banca brusc a venit la mine de pe frunte. Ei increduli se holbeze la o grenada. Ei accidental rupt conducta de aprindere la trei sferturi din drum în sus. Probabil, acest lucru s-a întâmplat, atunci când sa scufundat în adăpost. Trei sferturi de ce? Un proiectil a fost взведен și ar fi putut exploda în orice moment — dar când? Ei, apoi se așeză pe un copac căzut, ghicitul, nu va exploda dacă brusc de rodie, deschis fata mea. Brusc, am auzit-o: "Ойе prieteni ! Pe urmele ombre. Acolo cineva stă lângă un râu!
  
  
  Patru bărbați au plecat deschis la mine. Unul și-a plecat capul, pentru a examina urmele. Toate acestea au ținut o pușcă în mână, gata pentru a trage. Ei cu atenție a făcut un pistol Tamara lider de patru ori. El a fost la doar douăzeci de metri, când a tras o singură dată. Ei, a văzut cum un bărbat a apucat de viață și a căzut în genunchi. Lăsat-o să мандариновую bomba la bifurcația ramurilor. Odin de restul treime a alunecat și a căzut plat pe gheață. Alți doi au deschis focul imediat. Marcatori urmărit de mormane de zăpadă și de gheață de fragmente, care a fost rănit de mine pe fata. Ea a câștigat câteva secunde, vă mulțumesc, și efectul de surpriză. Atunci astia ar fi mai bine pentru a tinti. Și i-a fost aproape ih прицелах. Ei nu au putut să ratezi.
  
  
  Secunde pe deplin trecut, când grenada a explodat. Explozia m-a lovit în spate, ca un pumn de fier. Ei, s-a simțit ca gheata a de sub picioarele mele, când o explozie a pătruns dur baraj. Ei zboară prin aer, din nou, a aterizat și заскользил. La mine a lovit de o ploaie torențială în jurul valorii de gheață, de zăpadă și de lemn. L-a auzit strigătele de alți bărbați, atunci când thunder explozie a murit în jos... apoi gheața a început să crack cu huruit sinistru. Apa rece sub gheață încă nu a reușit să se închege. Acum, ea a început rapid să curgă de la marginea craterului. Gheata gemu și содрогался sub grea presiune; el a început să se rupă. Au devenit vizibile găuri mari. De gheață de masă nu mai este împiedicată și, împreună cu resturi de pădure a început să alunece, cum masiv înghețate halibut, prin опушку pe partea de sus a orașului.
  
  
  Ea a încercat să se ridice. Gheata a dansat și zguduita în sus și în jos. Ea a căzut din nou în genunchi. Ei chiar nu au putut проползти câțiva metri până la țărm. Ei покосился pe persecutorii lor. Omul pe care-l подстрелил, a dispărut. Tot ce am văzut au fost de mână, care cu disperare хватались pentru nimic. El a căzut în crăpătură în gheață. Restul a alunecat și a strigat. Ei nu putea face nimic, în afară de cum se agață de crengi de copac. Eliberat de râu furios țâșnește prin десятифутовую o adâncitură. Pe ambele maluri au fost acoperite de puternic de-a lungul. Odin în jurul valorii de oameni Земблы a încercat să iasă din jurul acestui бурлящего fantana. Gheata a cedat. Un strigăt, și furios flux a mistuit ego-ul. Doi bărbați rămași urlat ca oamenii față în față cu moartea. Nu a existat nimic. În mod constant ne-a alunecat spre o stâncă. Blocuri de gheață și resturi de copaci bătu la noi din toate părțile.
  
  
  Vârful cascada semăna cu un uriaș vârtej. Totul se învârtea și a fost tergiversată în centrul vortex. Mă втянуло în el cu oribil булькающим sunet. Apoi a căzut.
  
  
  I cu disperare s-față de tot ceea ce ar putea încetini scufundarea mea. Ei, a apucat jurnal, din nou, a pierdut ego-ul, dar din nou a apucat. Multe crengi s-au rupt sau sunt rupte aproape de trunchi. Dar crengi și ace a fost încă suficient pentru a atenua căderea mea. Zgomotul stahl mai tare. Ca și cum supape de mii de cazane de abur brusc s-au deschis pentru a elibera excesul de abur. Zăpadă și gheață, inundate în centrul Поленсии. Întregul oraș a fost cuprins de gheață cu masa, care se ocupă de sară în sus și a căzut jos. Ea a fost în centrul acestui jacuzzi, când ochelari de cal, a intrat într-un trunchi de copac sincere de-ai mei picior.
  
  
  Ea a privit cu ochii larg deschiși la un grup de bărbați. Ei au fost alungați în jurul orașului și dispersate în zonele de câmpie. Între timp, la mine s-a tras. Tot ce am putut face este de a închide în jurul valorii de și să se roage. Ei, în speranța că mă mișc atât de repede, că ei nu vor putea intra în mine. Dar nu prea repede, pentru că atunci ar fi ei-ar fi rupt gâtul. Ei a ajuns într-un vârtej de fierbere apă, pietre și copaci. Ochelari de cal схлестнула ramura de plăți direct deasupra mea ureche. Un alt ochelari de cal de metal rectificat срикошетила de валуна, mimmo care am trecut. Acest lucru ma făcut să mă tulpina de frică. Apoi, râul a lovit pe fundul văii cu o forță de ghiulea. Am bătut cu piciorul, și швырнуло undeva. La mine tăiate invizibile obiecte. Am absorbit un val de apă rece, până când ea nu transformata negru în fața ochilor mei.
  
  
  Puternic timp am revenit la suprafață mai devreme decât a dat seama ce se întâmplă. La jumătatea drumului prin сплющенную și aproape complet spulberat satul ei, a ieșit la suprafață. Am vomitat de apă și croitor știe în ce mai de rahat. Ea a încercat să înoate. Lovitură pe la spate ma făcut să cadă. Nu am realizat nici un progres. De aceea, ea a continuat să rămână pe loc, pentru a menține capul deasupra apei. Ei, în speranța că, prin urmare, de asemenea, stimula meu circulatia sangelui. Ca și cum ea a fost în oceanul arctic. În orice caz, șansele mele de supraviețuire au fost ușor mai ridicate! După ce mi-au trimis un alt shot. Apoi, sa dovedit a fi la îndemâna apropiere de ceea ce trebuie să fi fost biserica Поленсии.
  
  
  Râul бешенно aruncat. Sângele înghețat în venele mele. Nervii mei sunt amorțite. Ei mai nu a simțit nimic. Plumb gantere, părea s-au lipit de al meu mâinile și picioarele legate. Ei a disparut sub apa, s-a calificat la suprafață și a început din nou să se scufunde.
  
  
  'Nick! Nick, stai...
  
  
  Vocea venise în jurul valorii de ceață, de undeva de departe. Ei frenetic fluturat mâna. O mână puternică stoarse încheietura mea. Ei trăgea și a încercat să ajute. Ei s-au luptat cu timpul. Ei s-au luptat cu dorința de a renunța. Ei s-au luptat cu aproape irezistibil de dorința de a adormi si de a te cufunda în cea mai mare pat cu apa din lume. Dar mâna nu a renuntat si a continuat pentru a trage de mine. În cele din urmă ea a simțit un teren sigur. Pe mine încă de tractiune. Râul filare în jurul meu coapse, genunchi, glezne... și apoi ei a zburat! Ei, a făcut mai multe nesigure pași și s-a prăbușit.
  
  
  'Nick. slavă lui Dumnezeu.' - Am auzit tremur în vocea ei. Mare de lacrimi venit la ochii Tamarei. — Slavă domnului, ai înotat destul de aproape de mal, pentru a te poate apuca. Cu tine totul este în ordine?
  
  
  'Nimic.' - Vocea mea надломился. Ea a fost obosit de a clătinat din cap și se uită pe nah. "Frumos, atunci când o femeie are grijă de tine", m-am gândit.
  
  
  
  
  Capitolul 9
  
  
  
  
  A fost o seară, când ne-am întors în "Цессну" Tamara. Pe cer nu a fost să stea. Bruscă de zăpadă ploaie, acoperit de copaci și i-a asaltat pe pământ, a fost deja acoperită cu o pânză albă. A fost frig. Fiecare respirație a fost prilej de durere. Meu involuntare de înot acoperit mele sprâncenele și barba cu un strat de chiciură.
  
  
  Am fost plăcut surprins când a văzut туманную banda mat galben de lumină asupra centrului Тегусигальпы, capitala Honduras. Deci, ipoteza noastră a fost credincios. Orasul si-a dat căldură și adăpost бездомному și застрявшему acolo de management va duce la pierderea. Aeroportul și drumurile care duc la el, erau încă pustiu. Am numai pentru scurt timp luat în considerare posibilitatea de a merge în oraș. Dar vechile argumente din nou s-au dovedit decisive. Ne-ar fi petrecut prea mult timp în căutare de dreptul de influență. În cazul puțin probabil, dacă acestea sunt de încredere ne-ih ajutor va fi îndoielnică, dacă nu ne încredința, vom fi în pierdere. La acest добавлялась pericolul ca unele pot colabora cu Земблой și secret de a lucra împotriva guvernului. Fără date exacte ne-am fi aflat niciodată, cu hema avem de-a face.
  
  
  — Și ce explicație ar trebui să ne dea ceea ce s-a întâmplat în Поленсии? Tamara clătină din cap. "Nick, acesta a fost cel mai sălbatic truc pe care i-am văzut vreodată. Dacă nu aș fi știut mai bine, ei ar fi putut să jure că de la tine a fost o sticlă întreagă de votcă.
  
  
  "Ei de hotel ar fi una sincer acum," am răspuns, horcăit. "Apropo, ai avut o idee mai bună de a distruge această instalarea noastre resurse limitate?"
  
  
  "Ei bine... nu, nu imediat, dar eu încă mai cred..."
  
  
  "Greață în dimineața zilei de luni, de la director!"
  
  
  'Ce vrei să spui cu asta, Nick?
  
  
  'Las-o baltă. Doar amintiți-vă că distrus de un singur emițător. Încă două înainte. Și noi trebuie să "facă acest lucru într-un total de trei gloanțe și, desigur, dumneavoastră țigări".
  
  
  — Nick, e nedrept! — a spus ea, надувшись. "Cu ai mei țigări totul este în ordine".
  
  
  "Nimic Smokey nu ar fi putut vindeca de urs", am răspuns. — Vrei, ei voi pune o țigară?
  
  
  — Nu chiar așa", a râs ea. "Cine este ursul Smokey?"
  
  
  "S-ar fi luat prea mult timp pentru a explica acest lucru. Apropo, ar fi un hotel de țigară deschis acum cu o gură dvs. de vodca. Dar doar a mea, o marcă cu aur мундштуком.
  
  
  "De aur mustiuc! Mai departe, continuă. Pentru ce este nevoie?
  
  
  "Este pentru a-mi T-zone ".
  
  
  "T-zonă ?"
  
  
  'Dumnezeul Cel Atotputernic! Tamara-vă că, în acest academiei de Ульяновском prospect, în general, nimic nu se învață? În Manhattan, tu nu протянешь și cincisprezece minute.
  
  
  "Cel puțin, nu ne învață despre T-zone . În plus, suna indecent.
  
  
  Am pe gura a fost de a spune că nu este așa. Dar apoi și-a amintit de ei распроданный film, care l-a văzut în urmă cu câteva săptămâni. Ea poate fi de drept. Ei eliminate gat si прорычал: "Dă-mi cookie-uri".
  
  
  Ea mi-a dat de cookie-uri. Aceasta a fost una în jurul ei печеньев cu brânză și alune, care pot fi găsite de la distribuitoarele automate. Acest lucru a fost site-comestibile lucru pe care l-am putut găsi, în pustie aeroport, în limita posibilităților noastre am tocat manuala si a fost dus cu o duzină de pachete. Mici de ciocolata de la automatul din vecinătate au fost complet necomestibile, chiar și atunci ce am ih разморозили. Apoi nostru raid ei tucked în rezervoare "Цессны". Tamara зарулила de avion în gol tatiana, departe de vânt.
  
  
  Am fost încă acolo. Am fost în Цессне. Motorul să funcționeze la ralanti, și de încălzire a fost pornit la capacitate maximă, pentru a dezgheța noi. Am ronțăind aceste cozonaci. La mine a fost o haină de Tamara, pana mea сушилось. Pantaloni și șosete lipit de mine, ca o bucată de gheață. Am cautat constructii de la a cerut pături sau haine uscate. Fără rezultat. În caz de evacuare, aeroportul, toate util, aparent, a fost luat cu sine. Ei, m-am uitat pe Tamara în moale, verde, lumina tabloul de bord. Și mai departe calmul, puterea și curajul au admirat. Ea a luptat, ругалась și m-a ajutat să-și condimenteze mine "лендровере" . Ea a fost aproape de изнеможению apoi ce am umblat pe la mai multe rămase baieti, care Зембла postat acum în pustiu Поленсии. Ea a reușit. Tot drumul spre casă, ea a fost la volan. Ne-au certat cu privire la faptul dacă ar trebui să-l scoate промокшую haine și înghețe la fundul gol sau să rămână în ea, și modest transforma în глыбу de gheață. În cele din urmă am ajuns la un compromis. L-a scos haina și o cămașă și l-a îmbrăcat haina ei. Altceva trebuie să fi fost ca să se usuce.
  
  
  Acum, când am în cele din urmă au reușit să se relaxeze în liniște, a devenit clar că Tamara, de asemenea, la sfârșitul lor de putere. Ea a fost în termen de două zile și nopți. Fața ei și postura și-a exprimat semne de oboseală. Mi-a fost nu ценымногие mai bine. Tamara смахнула firimiturile de pe genunchi și облизнула degetele de la picioare.
  
  
  'Bine. Și unde este acum? Puntarenas, Costa Rica?
  
  
  'Nu.' - Am clătinat din cap.
  
  
  "Dar Nick, Panama ценымногие sud! Nu crezi...
  
  
  — Da, mai intai mergem la Puntarenas, am spus eu, prin întreruperea ei de protest, — numai nu acum ... Uită-te la tine, Tamara. Ai obosit de moarte. Ei ar putea conduce acest avion în locul tău, dar nu-mi ценымногие mai bine. Iar în vremea asta ar fi al naibii de greu doar pentru a rămâne în aer. Avem nevoie de un pic de odihnă.
  
  
  — Dar nu avem timp pentru asta.
  
  
  — Atunci va trebui să ne găsi timp pentru ea, — ferm-am spus. Ea s-a uitat întrebător la mine și apoi a oftat. "Ai dreptate, Nick, ca de obicei. Câteva ore bolți ar fi fost o ieșire.
  
  
  Cessna 150 nu este destinat pentru bolți. Dar Tamara a pregătit pentru mine o surpriză. La nele au fost mese rabatabile scaun, care, în aceste zile, părțile se întâlnesc în mașini. Îndoite în urmă, ei au reprezentat un pic stîngace pat, dar pe ele se putea dormi. Ei bine, nu a fost pe lista de făcut de echipamente de RACHETE, dar Tamara nu prea a avut grijă de standarde de securitate din SUA. În acest moment mi prea păsa. Ne întind, fiecare în scaunul său, la aproximativ opt centimetri altul cu alta. Am de ceva timp au stat în tăcere, uitându-un prieten la prieten. Tăcerea a devenit opresiv.
  
  
  "Nu putem să ne lăsați motorul să lucreze toată noaptea", — a început ea.
  
  
  'Nu.'
  
  
  "Ar trebui să fie, aici e foarte frig, fără încălzit".
  
  
  Încă un minut de tăcere. Atmosfera a fost încărcată nespuse dorințele și pline de gânduri. "Putem împărți haina, atunci noi nu замерзнем", — a spus ea în cele din urmă.
  
  
  Da, ea a fost de acord. Ea s-a sculat și a închis contactul. Motorul tuși de câteva ori, apoi a stagnat. O tăcere bruscă a cuprins noi. Tamara variat... Ea încet de pat alături de mine în mea îngustă de scaun. Întorcându-se cu fața la mine, ea s-a întins în toată creștere. Ei ș-a deschis haina și înfășurat noi în ea. Ea l-a strâns de corpul ei la sine. Ee rotunde mari de piept păreau înghețate mere la meu gol piept, atunci când ea este în mod automat s-a strâns de mine. Noastre de șold au avut tangență. Un fior пробежала pe ea. Și acest lucru nu a fost de la frig.
  
  
  Ea nu a vrut să sperie sau să provoace hei durere. Ea are nevoie de mine pentru prea mulți alți del. Brusc, deveni iubitul ei a fost prea riscant. Dar nu am mai putut controla propriile mâini. Încet și incontrolabil au alunecat la talie și sub pulover lana. Degetele de la picioare ușor zgâriat ei напряженному plană stomac. Ei, simțit ca și cum ea tremură sub comanda mea atingere. Iute, controlul ardoare разлился de corpul meu. Mâna mea ласкала ei catifelat pielea; a căuta, de a spera. Și apoi ea a simțit acest lucru — покалывающую unda, vag, dar многозначительный reumatism.
  
  
  Am поцеловались. Mai întâi, alene și дразняще. Apoi mai puternic. Тлеющая pasiune, ca și cum a izbucnit de la Tamara. Ee corpul тряслось în mâinile mele волнообразными mișcări. Ee gura a fost similar cu fructe amare. Ei a și înțepeni sub puterea ei îmbrățișări. În cele din urmă ea a trecut de la libertatea. Ea a râs. Mândru, самодовольная zâmbet, ca și cum ar fi joc de peste dorința mea. Dar dacă ea și высмеивала ceva, atunci acest lucru a fost propria ei dorință, nu a mea. În zâmbet nu a fost atrocitățile sau motive ascunse.
  
  
  Ea nu a rezistat meu de mână. Pe de altă parte, ea în tăcere подгоняла mine în mișcările sale, până când nu ne-au stat goale de lângă. În cabină era cald și umed, și nu numai din încălzit. Încet și în liniște ei a aruncat un sacou în urmă. Ei au uitat pe nah, într-adevăr privit pe nah, tot drumul. Ei fină piele strălucitoare, perfectă piept cu violet sfarcurile, ei luxuriantă de viață, care a crescut și a căzut în ritmul ei учащенному de respirație, ei rotunde, moi șold, trecerea în lungi picioare frumoase. Ochii mei au devorat-o. Ea părea fermecător. Ea a întins brațele pentru a îmbrățișa mine. — Nick, Nick... — șoptit ea. "Ești atât de puternic, un astfel de bărbat adevărat. De vot, cum ar trebui să fie în seara zilei de astăzi, voce, cum am să-l dau ție. Nici o minciună, nici o smecherie. Nu Rusia și America. Doar un bărbat și o femeie împreună... Am blând a sărutat-o la piept, apoi alta. Ea tremura, a apucat părul meu și притянула mai linge. Mâna mea a alunecat între ei picior, apoi în sus pe moale interior coapsele ei. Coapsele ei s-au relaxat. Ee genunchi pe scară largă раздвинулись, invitându-mă complet în stăpânire.
  
  
  Ea ne-a forțat să se rostogolească peste pe un стульчике. Acum am fost încă în ele. Acesta de mai jos. Una în jurul ei lungi tremura mâna stângă, piciorul a fost marionetă de la sfârșitul scaun, sprijinind corpul nostru. Încet, ea și-a lăsat mâna între trupurile noastre. Ea afectuos ns-mă la cald și umed tremurând de carne. Mici jucaus cercuri ea a început să se agita si se agita. Ee degetele de nerăbdare вжимали mine în nah.
  
  
  "Ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа acest lucru este de — a suspinat ea, cu răsuflarea tăiată. Părea complet absorbit de mine adânc în interiorul tine. Ee corpul искривилось. Застонав de plăcere, ea брыкалась picioare. Ei mâinile și picioarele și l-au înfășurat mea este un telefon mobil de lumină corpul. Frigul a alergat mea coloanei vertebrale. Ei, a simțit cum au înăsprit muschii ei, ca și cum acestea nu mai erau parte a corpului ei. L-a lovit. Cu tot sufletul și cu trupul ei, a fost fericita fericirea acestui moment. Ea este chiar mai puternică обхватила picioarele mele дергающиеся de șold. Ee pasionat degetele ритмичными mișcări de masaj mine. Meu pent extaz dus adânc în interiorul nah. Ei se cutremură. Ea nu mai putea controla mișcările.
  
  
  Degetele de la Tamara și mai adânc săpate în trupul meu. Mai linge, ea stoarse de mine între cei fără speranță coapsele încordate. Ea gemand si gemand sub mine, când ei o pasiune a izbucnit cu putere de un val de maree. Corpurile noastre конвульсивно tremurau. Se părea că niciodată nu se va termina.
  
  
  Când totul s-a terminat, am un pic de полежали, obosiți și bine hrănit. Gurile noastre сжались. Sunetul respirației noastre au fost profund și greu.
  
  
  "Nick", — șoptit ea, când am început să se scufunde într-un somn adânc.
  
  
  'Ммммм ...?'
  
  
  "Nick, cine este ursul Smokey?"
  
  
  
  
  Capitolul 10
  
  
  
  
  Costa Rica este, de asemenea, constă în principal în munți. Unele prin ele reprezintă vulcani latente, care, uneori, ajunge la o înălțime de mai mult de trei mii de metri. Dar, teoretic, chiar și cea mai mică parte din zona de câmpie acum s-a aflat la această altitudine. Munții apăreau peste el, la o altitudine de neimaginat. Așa cum a prezis de către colonelul Зембла, vremea ухудшалась din cauza încălcării câmpuri de forțe. Acum, când două emițătoare au fost distruse, balustrade de baraj a fost închis. Viscol, care ne Tamara experimentat în Honduras, s-au transformat în uragan.
  
  
  Groaznic de frig a cuprins aeroport, când am улетали la sud târziu în noapte. Tamara a zburat pe larg arc peste oceanul pacific maxim, pentru a evita o furtună. Dar când ne-am întors în țară la Пунтаренасу, ne-a găsit воющая ослепляющая viscol. Cu toate acestea, Tamara s-a reușit în condiții de siguranță, avionul ateriza pe o pajiște, în apropiere de acest oraș port din Costa Rica. Aripile Cessna au fost acoperite de un strat gros de gheață. Антиобледенители nu au rezistat.
  
  
  Doi ferme, alături de care am aterizat, deținut четырехдверным sedan "Бьюик" 1940. Masina a fost confirmat de către căii de sârmă. Bancheta din spate a cedat un loc de carne de pui. Fermier nu este foarte plăcut никарагуанские bani, dar și alte mijloace de plată, nu am avut. Avem, de asemenea, nu a plăcut foarte mult faptul că am avut de a plăti pentru această raritate este de zece ori mai multe zile de cost. Am dat cocoș în jurul van și a plecat.
  
  
  Contrastul dintre высокогорьем Honduras și zona de coastă din Costa Rica a fost vizibil imediat. Zăpadă, desprinde acolo, în pădure, a rămas moale. Aici vânt nestingherit sufla pe întinderi fără margini golful Никойя . Zapada сдувался cu câmpii și скапливался în văi sau sub acoperirea clădirilor și купами de copaci. Vântul sufla peste noi din toate părțile. Rafale de vânt din timp în timp, înghesuiți în mașină periculoasă apropierea de drenaj канавам, s-a desfășurat în paralel pe ambele părți ale drumului. Uneori suntem aproape stăteau pe loc, când împotriva noastră shell city și zăpadă. Permanent vânt transforme zăpadă și oraș în masă de gheață, care se ocupă de смерзалась în бетонно-tare coaja. El scârțâie când ne-am condus de ego-ul. Cerul era de un alb orbitor, plin de reflecții și de lumini pâlpâitoare. E de mirare că un astfel de puternic de frig și de această orbitor de frumusete pot fi combinate. Combinație a acestor două momente ослепило mine, până când ei s-au luptat cu volanul. Ei abia a putut vedea ramuri de copaci și arbuști, care хлестали noi. Masina сбивала ih una după alta. Tamara s-a strâns de mine, să se încălzească un pic.
  
  
  În cele din urmă am проскользнули în Puntarenas. Este principalul port din Costa Rica, în oceanul pacific. Orasul este situat la aproximativ 140 km vest de capitala San Jose. De obicei, este un oraș cu o populație de peste 30 000 de persoane. Acum, el este privit mai mult ca pe un gol cimitir. Nimeni nu s-a văzut. Chiar și animalele care tac parte a călători în astfel de orașe. În port stăteau la ancoră veche linie de croazieră și mai multe traulere pentru pescuit de ton. Ei вмерзли în gheață. Oraș, zăpadă și воющий vânt помяли nave și a rupt un catarg.
  
  
  Am continuat mișcarea de la cel mai mic transferul. Am suspectat că toate Vacaciones a fost parte a stațiunii turistice, de partea cealaltă a portului. Am ajuns în шкиперское de cafea. În jurul valorii de turnat țevi de fum, iar în fereastra de astru roșu flacără prea luminos горевшей cuptor. Ei s-a oprit. Tamara a intrat în interior, pentru a cere indicații. Când s-a întors, ea vizibil побледнела. — Nu e îngrozitor, Nick, — a spus ea tremurat vocea. "Se pare că în toată zona de acolo. Femeile și copiii tremură înainte de aragaz. Bărbații stau în jurul lui și апатично se uita. Acestea sunt consternați. Au speriat și aproape fără mâncare. Odin în jurul ei mi-a spus că în catedrală, unde se afla mai multe persoane, destul de inutil este. Ei vor muri, Nick. Am nevoie pentru a pune acest thread!
  
  
  Ea are un efect calmant mîngîie picioarele ei. "Vom face tot ce putem. În cazul în care în sala de toate?
  
  
  Este trist dădu din. "Ce ne vom face când vom ajunge acolo, Nick? Nu putem spune că ne-a trimis miss Мохада. Ei nu купятся pe asta! Mai mult, nu știm dacă există în hotel susținătorii Земблы. Acestea pot fi acolo, dar transmițătorul poate fi ascuns oriunde.
  
  
  "Știu, dar trebuie să înceapă de undeva, Tamara, ca în Поленсии".
  
  
  În cele din urmă am ieșit la larg bulevard cu hoteluri, baruri și magazine de cadouri populare. Ca urmare a creșterii turismului în ultimii cinci ani, acestea au crescut ca ciupercile apoi ploaie. Toate Vacaciones a fost unul în jurul valorii de cele mai mari clădiri. El a fost separat de drum semi-drumul de acces calea de rulare. Pe drum, el a uitat ca o mare gura de scurgere cromat, cu балкончиками. Cele două etaje inferioare au fost extinse și înconjurat de o terasă însorită și deja замерзший piscina. Întreaga zonă a fost înconjurat de un mare zid de piatra.
  
  
  La cincisprezece metri de intrarea îngustă, drumul de acces a fost blocat masina "Fiat". Pe țeava de eșapament a izbucnit intr-un fir de fum. Deci, motorul este de lucru. Ferestrele au fost închise. Dar când ei s-a oprit, ușa de lângă șofer imediat s-a deschis și pe nah a venit un om. El a lăsat ușa deschisă, abordarea de noi. El l-a văzut un alt om la volan. Ambele au ținut un pistol-mitralieră îndreptat spre "бьюик". Ei cu atenție a scos arma și a pus ego-ul de pe scaunul de lângă mine. Ținând pistolul cu mâna dreaptă, stânga a redus de dialog. Ei ar fi rămas politicos, atâta timp cât posibil.
  
  
  — Senor? — a întrebat de un bărbat suspect privirea.
  
  
  — Puteți să mutați mașina, i — am spus. "Vrem să treacă la hotel".
  
  
  "Hotelul este plin. Oaspeții de noi nu mai sunt permise.
  
  
  — Nu am oaspeții, — repede, am răspuns.
  
  
  'Ah, nu? Atunci, ce?'
  
  
  — Suntem invitați", a spus Tamara.
  
  
  De afaceri, a adăugat eu.
  
  
  Omul clipit și a privit mai настороженным decât oricând. Sunteți artiști, care ar trebui să acționeze pentru "păcătoși fără de păcat"?
  
  
  Suntem cu Tamara rapid schimbat priviri. Nu ne-am dat seama că el a avut în minte, dar rapid кивнули.
  
  
  — Desigur, am spus eu. "Noi suntem artiști. Ne-a lăsat să treacă?
  
  
  Cine sunt ei, Juan? — a strigat șoferul ", "fiat".
  
  
  Interpreți — sunat-o pe Juan. Ego-ul ochii redus la щелочек. — Dar acestea nu sunt similare. Eu cred ca ...'
  
  
  L-a întrerupt ego-ul. "Cântăm, glumim și..."
  
  
  Puf! — rânji bărbatul. "Puteți veni cu ceva mai bun."
  
  
  — Eu dansez, a spus Tamara scăzut primitoare glasul, se uită la el de jos în sus. Hei, a reușit să se aplece înainte, simultan выпячивая piept. Un feat cu toate aceste haine, pe care ea a purtat-o. Презрительная un zambet pe fata paza a dispărut, ca zăpada la soare.
  
  
  -- Bueno ! Atât mai bine!'
  
  
  — Da , amigo, — a întrerupt — o înainte de a vedea сеньориту Fandango din "Fandango și se Taie". Exotice dansatoare cu renume mondial. Dacă tu-l vezi...
  
  
  'Sa', a spus un bărbat. El a coborât o pușcă și s-a dus înapoi la "фиату".
  
  
  — Недружелюбный băiat, — murmură eu, când s-a întors în mașină.
  
  
  El a lăsat ușa deschisă, și a urmărit cu atenție de noi. El a luat un walkie-talkie cu tabloul de bord și a spus câteva cuvinte. A fost de minute întârziere. Apoi a venit reumatism. Acest lucru trebuia să sune bine. Cel puțin, bărbatul dădu din cap șoferului, și "fiat" mers înapoi.
  
  
  — Primul obstacol depășită, am spus eu, când am ego-ul trecut. "Transmițător aici, la hotel".
  
  
  — Pentru că există o paza?
  
  
  — Da, și încă, pentru că în hotel se aprinde sfânt. Acest lucru înseamnă că ei au propriul generator. Prin urmare, ei au fost pregătiți pentru viitor evenimente. Probabil, Зембла deja postat aici oamenii săi în așteptarea evenimentelor.
  
  
  "Sper ca toate încălzită", a spus Tamara, вздрагивая.
  
  
  L-am simțit umărul său. Rana este bine vindecat. "Interesant, — a spus ea gânditoare, unde au ascuns emițător".
  
  
  'Ei, în caz contrar, mă întreb cine sau ce acești "păcătoși fără de păcat"?
  
  
  'Eu nu știu. Apropo, tu știi să dansezi? Ea a zâmbit. "Poate că ei nu știu nimic despre ta медведе Smokey, Nick, dar am învățat încă mai multor trucuri Cutremure".
  
  
  — Acest lucru este util — chicotit eu, — pentru că eu nu știu de cărți de magie.
  
  
  Nu m-a surprins lipsa de portar. Sala a fost пустынен, în afară de un administrator. A fost ca un muzeu de arte frumoase. Zidurile au fost acoperite cu fresce și picturi. În centrul de aur covor fantana, decorat cu flori de plastic. În cel mai îndepărtat colț, în spatele tejghelei, în picioare laggy tânăr cu satin și ochii expresivi nări. Pentru ego-ul atârnat cu spatele deschis un cadru pentru electronică și chei, iar în stânga lui era un mic switch. Probabil, sub genial палисандровым lemn tejghea pune inca un radio portabil. Oricum, el așteptând-a uitat la noi, atunci când ne-am apropiat. Ca și musculos domn, прислонившийся la biroul de lângă ea. Cu toate ca manageri de hotel, acest tip a fost îmbrăcat în pantaloni cu dungi, iar în петлице el a fost cuișoare. Dar această asemănare s-a terminat. Ego-ul tunica fost ca un porc umflat un balon. Garoafa увяла, și ego-ul grea piept iesi prin rău așezat costumului. Evident, el a scos cu prezenta managerului de haine și undeva de-a ascuns. Ei, în speranța că el nu va îngheța în lenjerie.
  
  
  Ei, am auzit ca Tamara grabă respiră. M-am dus în intuiția ei. Зембла a blocat totul în interiorul și în afara. Am reușit să strecoare prima banda de apărare, dar trebuia să mai sunt multe de făcut.
  
  
  Pseudo-manager de indreptat și se uită în jur ne cu piciorul la cap. Ego-ul vocea părea a pornit în jurul valorii de foarte profundă. "Fandango și Гринд?"
  
  
  'Da.'
  
  
  — Nu sunteti in lista mea, senor Fandango.
  
  
  "Ei Гринд; ea Fandango. Dar eu pot să vă dau o explicație.
  
  
  — Agentul nostru, — перебила Tamara, — totul amestecat.
  
  
  "De alți artiști nu au putut să vină", i — am spus.
  
  
  "Această oribilă vremea. †
  
  
  Managerul și-a ridicat mâna. "Opriți-vă! Opriți-vă! Eu nu vreau să aud despre asta din nou. Amândoi dansezi?
  
  
  Ei tuși scuzându. "Ei bine, în principal, a plecat în jurul valorii de acest lucru, și..."
  
  
  "Acum, el este managerul meu, și..."
  
  
  - Dar dacă ai настаиваешь, eu oricum vreau să...
  
  
  'Destul! Aceasta este, probabil, la fel de bine ca în cazul în care nu ați dansat, senor Гринд. Ei cer o femeie și o femeie, ei vor primi. Ceva pentru a distra ei bine, nu-i așa? În cazul în care costum, сеньорита ?
  
  
  — Nu vă faceți griji despre asta, — a spus Tamara. "Dar am nevoie de muzica".
  
  
  — Oare au să-ți spună? În Hotel Vacaciones în mod constant de o echipă formată din trei persoane. El joacă un cocktail-bar, pe tot parcursul sezonului. Această combinație, la dispoziția dumneavoastră. Manager oftat aproape cu regret. "Ah. Sper că ești la fel de bună ca Carmen...
  
  
  "Carmen"?"
  
  
  — Carmen ЛаБомба , сеньорита ! Este foarte bine cunoscut în acest domeniu. Ea niciodată despre tine nu am auzit.
  
  
  — Acest lucru se va schimba, apoi, începând de seara, — sufocant voce a promis Tamara. Din nou, ea a поманила ego-ul privirea. Ei nu se simt confortabil. Meu guler început ciupit de gât. Ca și cum am depus cerere pentru un loc de muncă bun în Union City, New Jersey.
  
  
  'Senor, ne e frig, și am "obosit și flămând", — a spus eu. "Hei, Dacă încă să vorbească..."
  
  
  'Da. Pepe, arată-le ih cameră.
  
  
  Secretar вскочила de rack de a atrage atentia. "Tu! În ce cameră?'
  
  
  "Oare nu este constantă, camere pentru artiști? Una singură, separat de oaspeți, în partea din spate a hotelului?
  
  
  "A ta, a ta," Pepe a fost de acord . El dădu din cap energic și i-a luat cheia de la bord în spatele ei înșiși. El a coborât sub tejghea. "Aici, dihor favorit ".
  
  
  "Vă vom suna înapoi", — a spus managerul. "Este bine să-și petreacă timpul сеньорита, și va fi nu mai rău Carmen".
  
  
  Tamara a acordat ego-ul senzual un zâmbet. Am trecut de urmat de către administrator. — Nu foarte дружелюбного, da? Tamara a observat acest lucru, atunci când am trecut mimmo teleschi.
  
  
  "Eu cred că el a fost într-adevăr place această Carmen", am răspuns. Ei încă nu m-am simțit foarte confortabil, din cauza faptului ca lucrurile mergeau.
  
  
  Am trecut printr-un coridor care duce în sala principală. Apoi am intrat într-o mare rundă-o cameră plină de albe, rotunde, canapele, comode, scaune, mese și coșuri. Pe de o parte, a fost o fereastră mare, cu vedere la terasă. De cealaltă parte s-a transformat într-un cocktail bar. De mare între cele două coloane mari agățat steagul mari cu litere de aur:
  
  
  BINE ai VENIT, SFINTE ADEVĂRATĂ a BISERICII EVANGHELICE - evlavia - castitatea - clean - BINECUVÂNTAT de PALAT.
  
  
  "Va trebui să danseze acolo mai târziu", a spus Pepe. El a subliniat cocktail-bar, în jurul căruia s-a auzit râsul.
  
  
  Ei, m-am uitat pe camera de zi în această Pepe direcție. — Ce fel de oameni acolo? l — am întrebat, din nou se uită la Pepe.
  
  
  Pepe a ridicat din umeri. — Sfinții Adevărat-de Evanghelizare a Bisericii, senor . Cine altcineva ar putea fi în acest hotel?
  
  
  — Pentru estestvenno. Cine altcineva.'
  
  
  Ne-am întors spre hol prin camera de zi. Mi-a amintit de un comentariu de agenți de pază de "răufăcători fără de păcat". În cele din urmă l-a apucat de administrator pe umăr. "Pepe, au sunat la noi foarte brusc. Noi, în general, nu înțelegem. Cine sunt , mmm, Sfinții?
  
  
  'Norte Американос, senor Pietriș. Ei cred că bea, să fumeze, să danseze sau să doarmă cu soția altcuiva păcătos. Au rezervat o camera la acest hotel în cadrul lor cruciadelor în jurul o piscină în aer liber, pentru a trage toți cei care se bucură de puține bucurii în viață. Ei spun acest lucru pentru tine, ca un prieten, senor . Ne așteptăm ca acești Sfinți ne va fi foarte plictisitor. Din păcate, ih a reținut schimbare bruscă a vremii. Este foarte enervant.'
  
  
  — Se poate spune că acestea sunt orientate, cu viclenie un zâmbet observat Tamara.
  
  
  Pepe закатил ochii. "Dacă aș fi ca ei, a crezut că firul, sfârșitul lumii este aproape, ei ar fi pe genunchi și-a cerut scuze, căci ei закоренелый un păcătos. Cel puțin, dacă am avea o șansă! Pe de altă parte, dacă ar fi în stilul meu de viață nu a fost nimic in neregula...
  
  
  "Am înțeles. Acum, când au ocazia, ei de capturare în sus".
  
  
  — Se pare că, a spus Pepe. El din nou закатил ochii. Am dat la o sala de mese. Ne-au înconjurat de bucătărie printr-un coridor îngust. Pepe a deschis-o în jurul ușilor și gest ne-a invitat să intre. 'Votul. - E teamă, nu este cea mai buna camera noastră, dar...
  
  
  — Am înțeles..., am spus eu. — Și cum arată? De ce ni s-a cerut să facă acest lucru?
  
  
  "Toți Sfinții căsătoriți, senor, cu adevărat căsătoriți. Și femeile, care au adus un... Cuvant cu timiditate chicotit și зашаркал picioare, de parcă nu chiar știu ce să facă cu figura ei. "Ne-am gândit că cel mai bine este de a satisface cel mai bine ih are nevoie de noi. Noi nu vrem ca ei să interfereze sau zgomot".
  
  
  "Da, este într-adevăr strica situația cu aceasta furtuna, nu-i așa?"
  
  
  Pepe înțepeni. Rece și rezervat, el a spus: "Nu pune mai multe întrebări, senor. Te plătesc bine.
  
  
  În special, dacă vă puteți distra oaspeții noștri un mod placut. În plus, aceasta nu este lucrarea ta. Ei sugerez să rămână aici până când nu ar trebui să acționeze. la revedere.'
  
  
  Pepe a avut dreptate. Camera nu a fost atât de multe obiecte. Peretii si tavanul au fost de culoare crem. Pe podea a fost un fel de covor de aur, ca și în salon. Acolo a fost un scaun, un scaun și un birou bun scaun în stare de întuneric stil, имитирующем spaniolă. Pat dublu a fost acoperit de un albastru închis парчовым o pătură. De asemenea, a fost o mică baie privată cu bideu, care părea mai mult decât o cabină de duș. Terasa a fost acoperit de zapada. De sticlă uși glisante uși гнулись sub forța vântului. Dar după tot prin ce am trecut, radiatoare, să arătăm plăcut, confortabil de căldură. Așa că am rămas în cameră până când nu ne-ar fi trebuit să te ridici. Apropo, Pepe s-a îngrijit de acest lucru. El ne-a blocat!
  
  
  — Acest подонок, — прорычал eu, trăgând mânerul ușii.
  
  
  — Nick, a spus Tamara, — du-te vezi.
  
  
  Ea stătea lângă uși glisante. Ei, a venit și a stat lângă ea. Ea a indicat o completare la bucatarie, situat perpendicular pe camera noastră. În bucătărie prin viu luminat de o fereastra ei de văzut cât de gros manager vorbește cu niște închisoare. Din cauza unui unghi ei nu a putut toți să demontați. L-a văzut bărbați așezați la masă. Ih machines jenant atârnat pe spatele lor. Ei eli. Piesele în dungi pantaloni salbatic жестикулировала mâini. Nu am crezut că a înnebunit. Se pare ca el dădea ordine. De abur, în mod regulat cap și a continuat să mănânce. După un timp, managerul a dispărut.
  
  
  - Dar tu cum crezi? întrebă Tamara.
  
  
  — Nu știu, am răspuns. "Se pare ca ei mananca. Ei de hotel să știu unde merg!
  
  
  "Așteptați, ei se ridică în picioare!"
  
  
  Bărbații s-au sculat. Părea groasă de cate бесформенном rochie. Ea a îndepărtat din scaun. Deja de câteva m nu se întâmpla nimic. Ei, se temea că ne-am pierdut ih prin minte. Apoi, un pic mai departe ardea de sfânt, și din nou am văzut ih. Ei потягивались, puternic зевали și чесались. În cele din urmă au un joc pentru un mic pătrat de scaun și a început să joace cărți. Odin în jurul valorii de oameni lăsă pe spate în scaun, picioarele în pantofi обхватили picioare de scaun. Atenția mi-a atras obiect la care el прислонялся. Acesta a fost un gros stejar usa grea de fier, accesorii de frigider sau congelator.
  
  
  — Da, — încet am spus, da, ei încep să înțeleagă.
  
  
  'De ce?'
  
  
  — Pariez pe ce vrei că instalarea Земблы în congelator. De răcire pentru estestvenno oprit. Țevi și conducte în interiorul acestuia formează o frumoasă rețeaua de transport".
  
  
  'Ești sigur?'
  
  
  — Nu, — a mărturisit eu, — dar sunteți sigur că nu este așa ?
  
  
  'Nu.'
  
  
  "Cel puțin, nu este fripturi protejează câștigat tipul ăla", i — am spus. "Eu trebuie să efectueze ancheta. Cu același succes am putea începe acolo, ca și în orice alt loc.
  
  
  Ea s-a strâns de mine. În ochii ei a fost un motiv de îngrijorare.
  
  
  'Dar cum?'
  
  
  Ei au îmbrățișat ee. Ee corpul тряслось. Ea a crezut mult timp și greu. Dacă doar am avut acea scul corzi, care a lăsat-o în Поленсии. Sau a mea, stiletto, care am selectat în templu maya. Sau a mea "Люгер", lăsat în Washington... Nu este de a găsi soluții logice, după un timp, ei stahl considera mai puțin evidente opțiuni. Dar chiar păreau mai puțin adecvate decât de obicei. Apoi o pauză lungă sale, gânditor a spus: "ei Bine, poate există o cale de ieșire, dacă am lua dvs. de țigări". Ee ochii semnificativ de groază, atunci când ei prezintă planul său. Ea a sufocat. "Nu încercați să facă acest lucru! Acest lucru este imposibil!
  
  
  — Ca și toate celelalte. Avem nevoie de a face ceva. Stai aici și dați-mi un alibi în cazul în care apare Pepe, sau oricine altcineva.
  
  
  Ea multă stoarse haina mea cu ambele mâini și clătină din cap. — Nu, nu face asta acum. Se poate să avem o șansă mică, dar numai dacă putem ieși din această cameră prin mijloace obișnuite. Nu, daca esti выломаешь ușa, și Dumnezeu știe ce anxietatea crește. Trebuie să faci mișcare în timpul debutul сеньориты Fandango, Nick. Vă rugăm să așteptați. Apoi, ei pot să te ajut măcar de faptul că отвлеку oameni Земблы.
  
  
  — Debut сеньориты Fandango, nu-i așa? Ea a zâmbit strâmb. — Ești într-adevăr crezi că este suficient de bun pentru a hipnotiza întregul hotel?
  
  
  Căutați singuri, senor Гринд!" Ea a apăsat mi-a lor tremurat corpul pe toată lungimea. Agil, rapid degetele de la ea расстегнула meu sacou. Ea s-a retras în pasul și, râzând, a început cu umeri propria haina. — Nick, nu ar fi putut veni cu un nume mai bun?
  
  
  — A trebuit să improvizeze, am spus eu, apărîndu-se. L-a aruncat haina pe podea, alături de Tamara. "Hmmm ... și eu!" Tamara расстегнула lână cardigan, care se purta ca bluza, astfel încât ei alb, plin de piept a fost doar parțial acoperite. Ea s-a retras încă de pe mai multe etape, până când hei, nu a avut loc.
  
  
  'Сеньорита Fandango începe discursul său!"
  
  
  Ea расстегнула fusta și mi-am coborât-o. Ee cardigan sfidător a ajuns pînă la coapse, de parcă un mic mini-rochie. Cum timid fată, ea a ridicat tivul său vestă și обмотала ego-ul în jurul taliei. Ea a fost обнажена de la coapse până în picioare, cu excepția albe mici chilotei.
  
  
  Apoi ea a început să danseze. Corpul ei a rămas nemișcat. Doar o parte dintre ombilic și genunchi sa cutremurat și скручивалась mai puternică decât copacii din exterior în timpul unei furtuni!
  
  
  — Tu ce crezi, Nick? — m-a întrebat ea cu un zâmbet.
  
  
  Ce cred ei de spus. - "Cred că ai mai mult сеньорита Гринд decât Fandango. Și сеньорита La Bomba împreună cu el.
  
  
  Ea a început să râdă încetișor. Ea a rupt nasturii de la vesta. Lână cozi, părea ниспадали cu umerilor ei. Ea a ajuns până în spate, pentru a scoate un sutien. Ea a crescut ritmul. Ea a venit la mine aproape gol.
  
  
  'Nu ..... dacă ne ...?' — a întrebat ea хрипло, кивнув-mi capul.
  
  
  Vom ce? Gândurile mele erau departe, și nu am înțeles imediat că, spune ea. A vorbi într-un asemenea moment! Acest lucru nu trebuia să se întâmple! Apoi a găsit-o în limba lor. — Croitor, da, desigur! Noi nu va fi ușor!
  
  
  Tamara a oftat din nou. Ea a întins mâna, a apucat-mă pentru curea și bine tras. Ea a simțit o smucitură în întreaga sa ocupat de corp. Tamara încă răsuci, răsuci. Ei, a întins mâna și a luat subțire albă de nailon. L-a tras. De ce nu? Ea a fost de dreapta. - Ne mai bine să aștepte. Și cum cel mai bine pentru a omori timpul? S-a oprit din dans și s-a strâns la mine goluri de corp. Ea a sărutat-o, mă, cu înverșunare. Ee buzele erau umede și calde. L-a luat ee pe mâini și a dus la pat, buzele noastre erau încă comprimat. Am aterizat deschis pe pat. Rapid, am continuat să-i sărute. Limba mea adânc cufundat între тоскующими buzele caldă cavitate și mai departe rta.
  
  
  Ea a ridicat mâinile, pentru a îmbrățișa mine în spatele gâtului. Dar ea a ținut ih, răspândirea la scară largă, și a împins-o înapoi în moliciunea pernelor. Ei s-a sculat și s-au grăbit dezbrăcat. Tamara откинулась pe perne și se uită. Mainile larg desfacute, picioarele usor desfacute. Ea greu mai respira.
  
  
  Nick — șoptit ea, când ei pat lângă ea.
  
  
  "Fă-o din nou, ca noaptea trecută... mâna Mea блуждала pe teren deluros ee sani, mimmo ee biberon, în jos ei гладкому burta la un soft luminos căldură. Ea a gemut. Ee corpul și-a găsit "o viață de sine stătătoare sub mîngîierile mele. Ee vocea oftat mi în ureche, pledând complet ia-o și pune-o flacără de foc, care воспламенил degetele de la picioare în spate. Sa sarutat ee buze, bărbie, moale cavitate în jurul gâtului. Limba mea ci sfarcurile tare. Ne-au străpuns noi vibrații. Mele umede buzele mângâiat viața ei. Ei, am simțit cum să-l satin-piele напряглась. Meu нащупывающий gura a scăzut chiar mai mici, până când Tamara nu a strigat de bucurie. Ea laminate în de-o parte în alta, gemand de placere, cand buzele mele au atins, creșterea ei intensivă пульсирующее de excitare. Ea a întins mâna mișcările bruște. Degetele ei вцепились în părul meu.
  
  
  Ei indreptat, ee, tremură și корчащееся corpul de sub mine. Ei, am simțit căldură umedă ei. În sălbăticie, de așteptare pentru ea a fost culcat pe podea, gata să mă primească. Ea a apucat pe mine cu o forță, care se ocupă de aproape era foarte trist pentru mine nebun. Ea și-a exprimat bucuria cu voce tare. Mâinile ei frenetic обвились în jurul gâtului meu, ea a strâns de mine la сужающимся coturi multiple pieptul. Corpul ei sub mine повторяло mele ritmice mișcări sălbatice, necontrolate gropilor. Ghearele ei profund вонзились-mi în spate, alunecat în jos și săpate în carnea coapselor mele. Ea a împins-mă mai adânc în sine, răspândirea de șold cât mai departe.
  
  
  Satisfacția frenetic nevoile Tamara a fost plictisitor. Ea a permis propria limba să alunece înainte și înapoi de la a îmbolnăvit în gură pentru a calma și de a restabili calmul. Acest lucru a fost fără speranță. În extaz, ea обвила lovind spatele meu. Ei обнаженное corpul era alunecos de la banca пылающей pasiune. Ea выгнула spate. În sus și în jos. Mai întâi încet, волнообразными mișcări, apoi tot mai repede și mai repede, până când, în cele din urmă, toate sentimentele nu au fost alungați din jurul nostru pt. Obosiți ne-am aruncat pe pat ei a fost опьянен, în imposibilitatea de a mișca corpul ei de hotel spună ceva, dar nu a putut găsi cuvintele ei, a întins mâna peste ea și a tras-o pătură noastre transpirate ale corpului. Tamara liniște покачивалась în mâinile mele.
  
  
  
  
  Capitolul 11
  
  
  
  
  Cocktail-bar numit El Coyuntura . Dacă cineva ar fi în jurul valorii de cu nevoi speciale — sfinți sau păcătoși — nu a fost acolo mai devreme în acea zi, ei ar fi протиснулись interior. Cu alte cuvinte, toți știau despre sosirea noastră.
  
  
  În hol a fost o sculptate bar în jurul valorii de mahon cu necesare oglinzi și sticle pentru el și sociabil barman, care vorbea trei limbi, și toate cele trei rele. În loc de alamă cu tijă de la barre a fost transparent tub de plastic cu fluorescente. În senzoriale roșu neon lumina fiecare femeie sa arate de cel puțin zece ani mai tânăr. Vizavi de barul care stătea în picioare de mai multe scaune moi, dar o mare parte din camera de zi astfel încât să ocupe un spațiu din spatele ei, care seamănă cu un amfiteatru cu оклеенными galben de hârtie rotunjite ziduri. În jurul valorii de dans, terenuri de mărimea unui timbru poștal și o mică scenă au fost puse mese rotunde. Jumătate din scena a durat promis o combinație de chitara, țevi și pian. Muzicienii au jucat mai mult cu entuziasm decât cu talent. Acum au făcut o pauză, apoi ce cu puțin timp înainte de aceasta cu mare entuziasm au executat Mama Looka Boo Boo . Unele de juniori sfinților deda дьявольскому păcat de dans și, poticnire, s-au întors la aglomerat столикам sau bharu, pentru a se alătura prietenilor săi. Pe bărbați au fost costume negre și cravate-, în timp ce majoritatea tie acum au fost dezlegate.
  
  
  Femeile au fost mai acide, ih maxilarului au fost comprimate, ih părul era pieptănat înapoi și colectate într-un coc. Fără formă rochii, тянущиеся de la gât până la picior, ascuns ih silueta. Sunt un pic подвыпившие râs, закатывая остекленевшие ochii-talon și strigând lor de broșat cuvinte, pentru a перекричать furtună.
  
  
  Afara furtuna a lovit pe toți cu o forță. În ciuda strigătele și приглушающее acțiune perdele grele, ei în mod repetat, a auzit de perete ударяются resturile de copaci, pietre și fragmente de case distruse. Clădirea вздрогнуло, bauturi lui tremura în pahare. De a vota așa trebuie să fi plecat "Titanic", gândit ei despre mine. Numai atunci curajul și determinarea în fața morții, nu au fost încă în mod tradițional un lucru obișnuit. Aici cuvioase sfinte febril пьянствовали, decizia de a se bucura, până la ultima oră. Cu astfel de mahmureala ei, probabil, ar dori să-și moartea în dimineața următoare.
  
  
  Ei stătea în spatele scenei, scena a fost deschis în fața mea. Stătea lângă mine Tamara, învăluit în alb o foaie, pe care ne-a furat cu paturi în cameră. Ea обернула ei, ca un sarong, și повязала în jurul taliei roșu cordon pentru perdele. Acest lucru a adăugat hei vedere virgine, pasionat, dar încă perfect de mireasa, ждущей soțului ei. În ciuda anticipare în dormitor, ei încă nu era sigur că ea este de gând să facă acolo, pe scena. Ea însăși nu știa. "Подыгрывай la ureche", — a spus ea, când ne-am îmbrăcat costumul ei. Auzind combo-uri, el nu a fost sigur că acesta va funcționa. Important a fost să placă publicului și a distrage atenția de angajați. Am convenit acest lucru.
  
  
  Ei, s-a întors la Pepe, care stătea rezemat de o coloană, la aproximativ trei metri în spatele nostru. El a venit pentru noi cu cincisprezece minute în urmă, și acum a jucat rolul de gazdă. Ei bine, sau un agent de securitate, având în vedere umflatura pe partea stângă a ego-ului jachete.
  
  
  — Acum are și în continuare vom prezenta, i — a spus emu.
  
  
  Bueno . _ Grupul ...?'
  
  
  "Am vorbit cu ei despre asta cu câteva minute în urmă. La urma urmei, am gasit o melodie pe care, spun ei, știu. Eu nu cred până nu-i voi asculta.
  
  
  — Sunt bune, băieți, senor.
  
  
  "Oh, sunt extraordinare!" Ei au depus un semnal de combo-uri. Trompetist va suna din în fanfara astfel, în cazul în care ego-ul instrument a fost salata de fructe. Ei, a pășit înainte și жестикулировал mâini, până când toate nu au amuțit, în afară de foarte groasă, de femei, de la care a fost sughiț.
  
  
  Ei, cu voce tare a strigat. - ' Yahora , doamnelor și кабальеро , la сеньорита fandango! mui face o anumită cauză celebre y directamente de San Jose!'
  
  
  Probabil, ei nu înțelegeau limba spaniolă, dar ceea ce am spus, a fost destul de clar. Ei au început să aplaude. Mai întâi икающая o femeie, iar apoi și toată camera. Ezitant de muzicieni începe executarea "Rumba Тамба" . Tamara a intrat pe scena. Ei a evadat. Trecând mimmo nah văzut strat de banca, блестевший pe fata ei. Ea a fost frică. Probabil, mai mult speriat decât dacă hei, a trebuit să facă ceea ce avea de gând să facă ei. Ea s-a împiedicat. Odin în jurul valorii de oameni uimite. Ea și-a recăpătat echilibrul. Largi pași stripteuză ea s-a apropiat de centrul scenei. Ea s-a uitat la combo-uri, уловила grele de viață și a început mișcări senzuale, care au aratat de mine mai devreme. Partea de sus a corpului ei aproape nu шевелилась. Genial falduri foi învârte în jurul nostru de la rapid mișcări circulare ei coapse si fese. Ea s-a întors și a început încet desface roșu de dantelă. Dezleagă, ea a permis i-a fost stea. Ee обеяние început dezvăluit numai de la sine. Ea multă прижимала ego-ul la piept și se uită la mine și Pepe. Zâmbind, ea mi-a aruncat un cordon.
  
  
  Ea a continuat să păstreze o foaie cu mâna stângă. Ea am ținut sus de altă parte, în propriile parul lung si blond și a ridicat ih. Apoi, ea a început să danseze. Cearșaf a deschis încet, până când publicul nu a văzut curea de ei лифчика și chiloți. Chitaristul frumos a susținut ee vibrația corzilor și bruște de acord cu fiecare mișcare. Publicul a plăcut. Doar unele femei un pic побледнели. Pepe uitat la fiecare contracție și indicii de viclean privirea în ochii lui.
  
  
  Ei aruncat cureaua de la gât Pepe și придушил lui. El s-a aruncat în lateral, pentru a fi mântuiți. Ei tergiversat improvizat o buclă. El a căzut în genunchi. Așa a fost mai ușor și mai rapid. El a încercat limită, dar cordon заглушал orice sunet. L-a tras puternic. Folosind o frânghie ca pârghie, ea l-a strâns degetele de la ego-ul cap. Nemernic și scopul alunecat pe de o parte.
  
  
  Se părea, nimeni nu a observat. Mulțimea și oamenii, amplasate de "manager" în camera de zi, am urmărit fiecare mișcare, Tamara. Ritmul muzicii devenea tot mai repede și mai repede. Toate privirile au fost îndreptate spre Tamara. Ei затащил mort, receptionerul de la umbra scenei și aruncă ego-ul pe un morman de cutii goale de bere. Jacheta Tamara pune pe unul în jurul valorii de cutii. Ea a înfășurat ta acolo restul de haine și a luat totul cu tine, în ciuda opoziției Pepe. Sa пододвинул sacou linge de pe scenă și desfăcu ei. În caz de probleme Tamara acum ar apuca repede de haine. Ei, a uitat ca ea acționează.
  
  
  Ea a început cu un cearceaf. În лифчике și chiloți e balansoar în sus și în jos exagerat de rapid și cu mișcări. Ea a dansat ca și cum de aceasta depinde viața ei.
  
  
  Așa a și fost. Ca și a mea, de altfel. Ei se strecoară afară din spatele scenei pe coridor îngust care duce în holul de la intrarea principală. Ei s-a oprit pentru o clipă, atunci când a ajuns la sala. Ei, și-a amintit că a văzut doi bărbați care stau aici, în drum spre camera de zi. S-au uitat la fel ca și Pepe, ca oaspeții hotelului. Oni пахлм ca vizitatorii ieftine de la paris a bordelului. Sa mirosi aerul. Mirosul de apa de trandafir stahl ценымногие mai slab.
  
  
  Ei cu atenție uitat pe după colț. Tamara a putut face față mai bine decât ar fi putut spera. Ambii bărbați se aflau la câțiva metri de locul în care sala s-a transformat în principala zonă de relaxare. Unul constant тыкал altul în coaste. Aparent, cunoscători de artă plastică. Cu "Trejo" 22 - calibru și pistol automat Pepe în mâna ei крался în altă parte atât de liniște, de îndată ce a putut, până când nu a ajuns la un gol în sala de mese.
  
  
  Mesele au fost aranjate, astfel încât a fost greu să treacă în mod deschis, în bucătărie, într-o altă fire de camere. Mesele au fost complet acoperite. A trebuit să fie atent, pentru a ne că nu accident și nimic nu se rupe. Sergiu a căzut prin ferestre rotunde în două batante usi. Uneori, ei au auzit sunete de departe. Ei cu atenție a împins ușa și a alunecat în interiorul. Ei presat la geme mică nișă între bucătărie și sala de mese.
  
  
  Acolo era un dulap cu rafturi în partea de jos pentru tacâmuri și графинов. Alături de ea, cu ușa deschisă, în picioare, mare, lenjerie de corp și un dulap plin de prosoape și fețe de masă. Au mai fost mături și mopuri, găleți de câteva, de curățare de praf și четырехлитровая băncii lacuri pentru pardoseli. Să fie o zi liniștită închidă și uitat într-o adevărată bucătărie. Ei ar putea vedea doar o parte a acesteia: frigider cu două uși, automată, mașină de spălat vase și un scaun, care mai înainte a văzut printr-o fereastră. Sunetele pe care a auzit-o în sala de mese, a pornit de la colon femei, убиравшей de pe scaun. Horcăit și colibri-te sub nas, se ocupau în jurul valorii de. Coridor în camera frigorifică trebuie să fie după colț, în afara câmpului meu de vedere. Ei nu stahl căutați mai departe. Ei nu au vrut să riște, că mă vor vedea. În orice caz, acest lucru nu a contat.
  
  
  Ei a luat-o în jurul valorii de țigări Tamarei și o aprinse de chibrituri de la un hotel de cutii, pe care a adus de numere. Cu un minut ei stătea nemișcat, ascultând cu atenție. Ei nu au auzit nimic, în afară de zgomotul aleator de oale si tigai si астматического de respirație femei.
  
  
  Покурив ei, a venit la бельевому-un dulap și a aruncat-o de mai multe prosoape pe gol o galeata. Ei набрызгал pe nah un pic de ceară și i-a aruncat de sus o țigară. După ce a văzut că el va continua să se agraveze, ei au trecut prin balamale zi în urmă în sala de mese și stahl să aștepte. Ei a lăsat un dulap deschis. Tamara a spus că este nevoie de două minute și jumătate, dar din cauza unor astfel de sali a fost greu către ora exactă. Incendiare țigări au la un capăt o bilă de aceeași compoziție ca și un chibrit, — în acest caz, firul cu amprenta mărcii. Tigara a fost complex, plin de lână de culoare maro, ud de amoniu. Deschise capetele de țigări au fost făcute prin prezentul tutun. Stai în sala de mese în așteptarea a fost nervos, dar mai mult ei nu putea face nimic. Ei s-Tamara, pentru a ocupa toate. Secunde întindea dureros de lent. Apoi țigară догорела.
  
  
  Ea a provocat o flacără de aproximativ cinci secunde, și asta a fost suficient pentru a transforma găleți de la bomba de fum piesă. Lenjerie excelentă загорелось, și apoi a început să agraveze prosoape. Acru de fum a fost turnat în dulapul de la bucătărie. Chiar de cealaltă parte a ușii ei a simțit miros slab, atunci când o femeie în cele din urmă a început să strige: "fuego e ! Fuego e !
  
  
  Staționare ei stătea ghemuit, ascultând strigătele. Apoi a auzit grele shaggy și strigătele de doi gardieni: "Ah ! Fuego e ! Ei, am auzit ca unul a spus. Ei, și-a intensificat într-o nișă cu un pistol în mână. Gardienii au încercat să descopere ce se aprinde. Gros femeia a țipat, fluturând din mâini. Toate cele trei кашляли și кашляли de fum.
  
  
  — Mâinile sus, — am poruncit.
  
  
  O femeie захрипела mai tare decât oricând. Oamenii în formă de s și increduli зевнули. Acum, focul a atins apogeul. Gros uleios de fum a fost turnat de un dulap, ascunzând faptul că un incendiu a ars doar într-o găleată. Fum și putoare, ar trebui să fie confundat ih reflexe, atunci când un tip ajuns pentru un pistol, iar celălalt a sărit de pe mine. Ei a tras primul în orice trib. Plat bruscă bumbac 22-calibru затерялся în strigăte de femei și hohote de un alt tip, прыгнувшего pe mine. Ea a făcut un pas înainte, așa că el a fost cu mine pentru o clipă mai devreme decât se aștepta. Ei, îngenuncheat și scufundat între ego-ul de picior. Când el a căzut de pe mine, l-a înfășurat într mâinile ei ego picioarele și în același timp a crescut. Acest lucru a fost un soi de rugby-флипа. Ei un pic s-a întors și, cu ajutorul ego-ul propriei forțe aruncă ego-ul în bufet. Ego-ul gol, cu un bang rupt raft cu argint. El s-a prăbușit, mai rece decât vremea de afara.
  
  
  În ciuda franta oricărui neam, prima de paza nu a putut opri. Cu un geamăt și стиснутыми dinți, el a încercat să deschidă supapa de frumoasa lui tocuri, pentru a всадить glonț la mine în cap. "Mui "bravo"," am spus, lovindu-ego picior în viață, și apoi în bărbie. El banc de presa de acolo de unde zăcea. O femeie a fost atât de mult în mintea ta, că nu mai poate asculta argumentele. — Simplu, doamna, i — am spus. Mâna mea stângă a făcut cîțiva pași la bărbie cu aer comprimat cu pumnul. Ea a gemut și a deconectat, ei grijă să-l arunce pe podea.
  
  
  Ea a sărit peste ele într-un dulap. În fum gros de-l luat de la mop si a bagat-o în flăcări o galeata. Ei потушил foc, dar a lăsat agraveze prosoape. Când ei s-a descurcat cu focul, ei просунул mop cu mâner în mâner liniștit și și-a scos găleți de dulap.
  
  
  Lasat-i ego-ul, a apucat arma de agenți de pază, apoi a blocat pe toți trei în biroul lui. Sa blocat cutia, a bagat cheia într-un minut și a fugit prin bucătărie la refrigerare aparat de fotografiat digital, fluturând дымящимся o galeata de la mop cu mâner. În altă parte, ea a ținut un borcan cu ceara.
  
  
  Ei zboară scurt coridor pe de altă parte, bucătărie și a ajuns într-o cameră, în cazul în care polițiștii de carti de joc. Hărți încă zăceau pe masă, kuda ih-a aruncat de bărbați. Pentru cel mai îndepărtat scaun a fost o ușă mare. Ei împins un scaun în parte și a fugit umăr mare de metal de blocare. Ușa щелкнула și deschis. Ei, a intrat acolo, nu uita.
  
  
  "Manager" a apucat-o mare de revolver și a avut ca scop în viața mea. Camera a fost de doar cinci la șapte metri și a fost plin de diferite cârlige și țevi. Uem ar al naibii de rău urmăresc să piardă pe mine. El stătea deasupra radio în partea din spate a aparatului de fotografiat. El, probabil, se întreba de ce el nu poate найдти ne-o stație. El, desigur, și nu bănuia că o furtună, pe care el a ajutat pentru a crea, de asemenea, interfera cu emu de a lua toate posturile de radio. Revolverul întins lângă ea pe masa de lângă receptor, cutie. Ego mână a apucat de el, ca un fulger.
  
  
  Ea a fugit, fără să se oprească. Ei, se aplecă spre el, cu capul între umeri. Ea взмахнул mop iso tuturor forțelor ce am avut. Раскаленное găleți lovit ego-ul deschis în față. Revolver tras de plată chiar lângă urechea mea. Раскатистый thunder împușcat într-un spațiu mic a uimit pe mine. Ei, am văzut cum a căzut. El a fost mort și a pornit din nou. Apoi, el a căzut la loc. Amprenta senină a fost evident ego-ul puternic обожженном persoane, timp în care el va purta în ambele sfârșitul vieții sale.
  
  
  Transmițătorul a fost o simplă carcasă, în comparație cu centrul de control de la templu. El a constat în jurul valorii de mai multe dulapuri metalice, de forma și dimensiunile напоминавших verticale sicriele în care se aflau senzori, pixuri și switch-uri. Partea superioară a dulapurilor, a constat în jurul politicii, legat de o forță de câmp și de masă bobine goale de sarma de cupru. Groase cablurile dispărut printr-o gaură în вентиляционном gura. Dispozitive electronice, liniște зажужжали. Generatoare de hotel, care снабжали energie electrică, probabil, se aflau la subsol, alături de cazane.
  
  
  Sa rupt de la comutatorul principal. Zumzet încetat. Mâinile la câțiva metri затанцевали înainte și înapoi pentru o clipă, și apoi a căzut înapoi. Ea a luat arma adversarului și ușor de rupt tot ce se poate rupe. Atunci a scos administratorului în camera frigorifică și закатил ego-ul sub scaun, unde stăteau de pază. Ea s-a întors, a deschis dulapurile și побрызгал măruntaiele, podea și pereți ceara. L-a folosit ultima parte, pentru a aprinde din nou focul într-o găleată. L-a aruncat last minute prosoape într-o baltă de ceară de la instalare. Взметнулось flacăra, раздуваемое сквозняком în jurul orificiului de aerisire. Ea a fugit de - sincer comprimat pumnul, dispărut în stomac.
  
  
  Administratorul cumva a venit în conștiința și a sărit în picioare, plin de dorința de a se răzbuna. A început a doua oară, el s-a apucat pe mine în mod neașteptat. Ego-ul pumnul lovit în fund un revolver în jurul valorii de agenți de pază, care l-a заткнул pentru orar. Aceasta i-a salvat pe mine. Din nou expirat, înainte de el a reușit să închidă poarta, altfel l-ar fi ars de viu. Sa rupt și a căzut peste el. Focul deja ling haina mea.
  
  
  El a fost ca pe gorila. El se repezi la mine, blesteme în spaniolă. L-a prins ego-ul de rutină дзюдоистской perspicacitate, strânse mâna. Mâna mea stângă сжимала guler ego-ul haina, dreapta — ego-ul cămașă. El a șovăit. Ei обхватил piciorul drept ego-ul la dreapta icre și l-a lovit ego picior. El se legăna în față și a început să scadă. Ei un pic ajutat emu.
  
  
  Înfuriat de mânie și ură, el recuperați mine, chiar și atunci când a căzut. Ego-ul de boot agatat cu privire la pragul de zi a camerei frigorifice. Ondularea, el a căzut pe spate, în arderea ceara. Fiecare mișcare раздувало flacăra și mai mult. El s-a ridicat în patru labe. Înclină capul, el a strigat în agonie. Ca torța umană, el a ars în fața mea. Ei nu a putut emu ajuta și a închis ușa. Ego-ul strigătele nu a fost auzit, iar focul nu ar fi descoperit imediat. În cele din urmă, ea a reușit să ia o respiratie adanca. Ea cu disperare nevoie. Treptat, la mine a venit, că am fost foarte rănit. Rana de la umărul meu, din nou, раскрылось; probabil, atunci când l-a apucat de paza. Прострелы doare-au străpuns mâna mea. Ea a încercat să-și miște degetele de la mâna stângă. Acum, ei ar putea pierde cunoștința sau să continue să acționeze; Ei a continuat. Complet побелев, eu, пошатываясь, a ieșit prin cameră înapoi în bucătărie și într-o nișă.
  
  
  Odin în jurul valorii de oameni a bătut la ușa бельевого dulap și tare i-a chemat în ajutor. Ei, s-a oprit și a bătut la ușă. — Senor ?
  
  
  "Tu! Lui!
  
  
  "Dacă doriți, pentru a-l обстрелял tine prin ușa de gloanțe, apoi, continuați să zgomotos ee a lovi cu piciorul".
  
  
  Pentru o clipă se făcu liniște. Apoi el a spus: "Am помолчу, amigo".
  
  
  "Bueno ".
  
  
  Când s-a întors ei de-a lungul coridorului care conduce la scena, ea a văzut doi bărbați care se aflau în camera de zi, în picioare, la intrarea în El Коюнтура . Ei stomped picioarele și încurajator fluierat. Când a ajuns la aripi, ea a dat seama de ce. Tamara a fost în unele chilotei. Cum ar putea rezista atât de mult timp, trebuia să fie una din cele mai mari secrete de dans.
  
  
  Combo-uri au fost epuizate. Acestea suta oară a jucat refren, dar ritmul a fost încă puternică, și Tamara pe deplin le-a folosit.
  
  
  Pași stripteuză ea качалась în sus și în jos, mișcând șoldurile și balansoar nud sani. Mulțimea зааплодировала în semn de aprobare, în timp ce unele femei se părea, a fost aproape de un șoc. Toate privirile au fost îndreptate spre ei tremurat sfarcurile. În ochii ei a fost îngrijorat de vedere... până când ea nu a văzut de mine. Fața ei s-a luminat. A dat hei semn să se grăbească. Ea discret dădu din și începe câștigurile.
  
  
  Și ce fel de finala!
  
  
  Grupul a fost de gând să înceapă din nou să joace un sunet de apel. Tamara a luat primele acorduri, și aplecat pentru a ridica o foaie și sutien. Ea a oferit tuturor un look perfect pentru a sfidător magnific rotund rotunjimea lor fese. Publicul a fost vizibil îngustă nailon linia ee chilotei între coapsele solide, care se ocupă la moment напряглась, atunci când ea a aplecat înainte. Chilotei sfidător соскользнули jos ee fund și a rămas acolo, când ea s-a sculat și mi-a adus-o foaie și sutien.
  
  
  — Dumnezeule mare, — прошипела ea. — Am crezut că tu niciodată nu vei ajunge.
  
  
  "Nu-i mai este, mai degrabă," am răspuns.
  
  
  Ei, a uitat ca ea протанцевала înapoi pe scenă. Ei покачивающиеся fese reprezentată de o vedere încântătoare. Sfinții sunt nebun. Nu știu ce-a fost gândit de femei, dar unele în jurul ei arătau de parcă niciodată nu recupera de la ea. Vasele de sange bărbați лопались. Băuturi consumau mai repede decât au avut timp pentru a aduce chelneri. Pentru prima dată în viața lui în haine negre au văzut moale frumusețea acestor femei curbe și упивались de ea. La urma urmei, ei se confruntă cu sfârșitul lumii, Армагеддоном și, eventual, cel de-al Doilea Fenomen, în același timp. Și dacă trebuiau să moară - care a fost o modalitate de a spune la revedere!
  
  
  A venit ободряющий creek. Tamara a început a trage chilotii. Grupul a simțit apropierea de punctul culminant și aruncat în запомненную melodie. Ei și apoi a privit peste hills valoarea calificare de atac și s-a rugat să groase de stejar ușa frigiderului și-a ținut foc și a paza în бельевом dulap încă mai tremura de groază. Tamara a fost dezamăgit tare guma de chilotei. Doamne, de ce ea nu a fost in graba? De mai jos. Moale parul cret au devenit vizibile. Mai mult zgomot și strigătelor!
  
  
  Ei șters groase picături de banca din frunte și frecat ноющее umăr. Chilotei încet alunecat cu piciorul ei. Ea a început ih și întors. Ea a aplecat pentru a ridica propriul ego. Выпрямив picioare, de ridicare de fese, ea a arătat bărbaților ceea ce ei nu vor uita niciodată.
  
  
  Mulțimea gemand.
  
  
  Combo-uri взревело.
  
  
  Tamara-a aruncat de pe scena sincere, în mâinile mele.
  
  
  A fost o mulțime de aplauze, dar nu a fost suficient timp pentru a reveni. Ei înfășurat în haina și a spus că nah va fi timp suficient pentru a se îmbrăca apoi ce ieșim din jurul hotelului. Nu стесненная de hainele lor, ea a fugit după mine pe hol, în principala zonă de relaxare.
  
  
  — Nick, Nick, — выдохнула ea, — ce s-a întâmplat?
  
  
  — Nu contează, i — am spus.
  
  
  'Dar ...'
  
  
  "Trei canale distruse, a rămas singur. Ei să vă spun detalii mai târziu.
  
  
  Noi am fugit în jurul valorii de hotel. Acest lucru s-a dovedit mai ușoară decât a crezut. Ei, pentru o clipă, s-a reținut de la tejghea, și, așa cum am bănuit, pe un raft de sub tejghea se afla radio portabil. Ei a chemat-o, ego-ul și o urlatoare pe un ton pseudo-manager a ordonat oamenilor în "фиате" în fața deoparte și dor "бьюик". Un mic ieftine microfon ascuns schimbări de voce, și de reumatism a fost scurt : "Si, señor!" Mai departe pe coridor, prin ușa din față, am запрыгнули într-o mașină veche și au catalizat ei.
  
  
  "Fiat" cu pază în picioare pe partea laterală a drumului de acces. Când Tamara văzut, că vom reuși, ea приятельские fluturat ne-doi bărbați, când am condus mimmo. Ea a relaxat откинулась pe прогнивший canapea și a început să râdă. Acesta a fost un râs isteric de relief. Cu respirația tăiată, ea a exclamat: "Oh, ați văzut pe cei doi bărbați?"
  
  
  'Care? În acest "фиате"?
  
  
  "Nu, Nick, mai bine decât ei doi în camera de zi!" Ea a început să râdă și mai tare. Acestea, cu o astfel de uimire uitat, când am промчались mimmo ei. "Ah, aceasta este o expresie pe ih fețele!" De la Tamara au fost atacuri de хохота. — Am într-adevăr a fost atât de bun?
  
  
  "Da, ai fost minunat."
  
  
  "Este adevărat ?"
  
  
  "Sunt suficient de bune pentru a mă face incredibil de gelos".
  
  
  Tamara calmat un pic și захихикала, până când ei s-au luptat cu volanul "бьюика" și a fost de echitatie în partea de avion. Atunci când ea a început să se îmbrace; râsete oprit, și la celălalt capăt Пунтаренаса ea a spus low, un glas: — Nick, vremea. Se schimbă.'
  
  
  De fapt. Zapada acum a fost turnat бурлящим vârtej. Când ceva genial ce reflectă cerul s-a întunecat, și prin zumzet de motor supraîncărcat vântul care urla a fost, cum a rănit o fantomă. Copaci, pietre și tot ce poate pentru a muta, летело jurul nostru воющим uraganul. Boabele de grindină în cădere рикошетили de la uși și ferestre. Ne-am pomenit în lume, обезумевшем de acțiune nebun.
  
  
  — Deconectarea de emisie la hotel cauzate de viscol, — sumbru-am spus.
  
  
  — Și va fi chiar mai rău — șoptit Tamara.
  
  
  "Da, până când nu vom distruge ultimul transmițător în Panama".
  
  
  Ea s-a întors spre mine побелевшей ca zapada de afara. — Dar Nick — a întrebat ea cu нескрываемым groază. 'Noi trebuie să fie capabile să facă acest lucru, nu-i așa?
  
  
  
  
  Capitolul 12
  
  
  
  
  Judecând după hartă, Insula Сангре a fost de aproximativ шестистах de kilometri de Пунтаренаса. Dar, deși am fost suficient de nebun pentru a zbura în această vreme, nu am fost atât de nebun să se grăbească sincere acolo. Ridicându-se în aer, am zburat pe larg arc peste oceanul pacific. Acest lucru a făcut un zbor de aproape două sute de mile mai lung și, probabil, încă de la 150 de mile din cauza permanente de zigzaguri. Am zburat deasupra golfului chiriqui stefan si cu cea mai mare insula Coiba, исправительной colonie. Apoi am обогнули peninsula Азуаро și a ajuns la Панамскому golful cu lățimea de 150 de mile. Pe drum, se afla golful Panama Panama City și Balboa.
  
  
  În tot acest timp avionul doar și-a făcut că раскачивался și пикировал. Suntem cu Tamara rulate pe-o parte în alta, înainte și înapoi. Niciodată nu ne-am așezat la loc. Numai centurile de siguranță erau ținuți pe loc. Un impuls de urmat pentru alții. Fuselaj gemu și scârțâie, aripi, se părea, ar putea rupe în orice moment. De fiecare dată când avionul a aterizat în aer de cameră, ei lovește оборудова ceva solid umăr și am simțit durerea chinuitoare. Înainte de plecarea noastră Tamara перевязала rana și затянула bandaj, dar nu a fost suficient. Sângele a continuat să se prelinge, în jurul umărul meu, și impregna cămașa mea.
  
  
  Ea a strigat. — Care sunt coordonatele insulei, Nick?
  
  
  — Nu acolo — перекричал ei zgomotul. - "Mai întâi în Panama City".
  
  
  'De ce? insula Сангре în sala de arhipelag de las Перлас , care, în sala de la est de aici, și nu la nord.
  
  
  Ei, dădu din cap în semn de aprobare. Arhipelagul înseamnă "mare multe insule", și în acest caz se referă aproximativ la numerele de optzeci de mic "жемчужинам" pe cealaltă parte a golfului. L-a indicat pe o carte deschisă. "Scopul lor în această supă până când nu se va găsi, iar dispozitivele nu poate fi de încredere. Avem nevoie de un reper, înainte de a putea găsi o mică insulă în acest grup. Oraș în sala de la doar șaizeci de kilometri nord-vest de arhipelagul. De aici putem către destinație.
  
  
  Apoi Тегусигальпы și Пунтаренаса ei, a crezut că sunt destul de erodate împotriva sălbatic și nemilos de distrugere, care a făcut colonelul Зембла. Dar, în Panama City, a fost невообразимая dezastru. Aceasta este una în jurul orasele mele preferate, cu o mulțime de amintiri calde. Mi-a amintit de seara cu o femeie frumoasă în apartamentul ei de la poalele muntelui Анкон și trezirea clinchetul обветренных clopote de catedrală în apropiere de Avenida Central. Când am zburat deasupra orașului, ei au observat resturi de catedrala, Palatul vechi al guvernului, frumos teatrul Național, bulevardul Malecon și bulevardul Боведас cu vechea subterană de închisoare. Toate, într-adevăr totul a fost rupt și distrus, rupt și abandonat violent бичами supraomenești furtuni. Un oraș cu o populație de 300 000 de oameni a încetat să existe și a evoluat în aceleași enorme de ruine, ca și orașul vechi, la nouă kilometri de la el, стертый de pe fața pământului în 1671 корсаром Henry Morgan.
  
  
  Balboa, port-Zona de La manche, de asemenea, sa dovedit a fi пустырем. Cu altitudinea noastre abia am putut discerne gateway-uri Miraflores zece kilometri de la țărm. Două duc la el de canal au fost complet acoperite. Mai multe nave de marfă și petroliere blocat pe două dintre cele mai mari din lume de gheață câmpuri, fiecare cu o lățime de aproape două sute de metri și o adâncime de cincisprezece metri. Monstruos de vânt măturat pe canale. Nimic nu indică faptul că pe cealaltă parte a istmului lucrurile stau mai bine.
  
  
  Ei кипел de furie pentru că Зембла a făcut cu această dată fertil și bogat în pământ.
  
  
  — Развернись, — latrat ei, Tamara. Ei au simțit rău. - 'Europa de sud-est până la Ислы Сангре . _
  
  
  — Crezi că Зембла acolo?
  
  
  "Am fost la ea sper", am spus eu, aruncând ultima amar privire la кружащийся alb peisaj. "Dacă-l voi găsi ego-ul, insula va fi în același timp, scăldată de sângele ego-ul, ți-o promit".
  
  
  Insulele principale: San Miguel, San Jose și Pedro Gonzalez a fost ușor de găsit, dar ultimul refugiu Земблы a fost doar firimiturile de pe hartă, și nu mai mult de realitate. Acest lucru a fost acumularea de roci, proiectarea în jurul valorii de apă sub învelișul gros de zăpadă, orașul și maritime, spuma, înconjurat de o plajă de nisip. Până când zburam peste el, "Сессна" sta la pândă și качалась în agitat de fluxurile de aer. Tamara s-a luptat cu румпелем, în timp ce ea a vrut un loc de aterizare.
  
  
  "Cred că ar trebui să aterizeze pe malul. Chiar piatra de capră nu poate sta în picioare pe aceste stânci".
  
  
  — Ce este acolo? întrebă ea, arătând spre stânga.
  
  
  Ea наклонила avion sub un unghi de optzeci de grade, pentru a-l, de asemenea, a putut să-l văd. Prin oraș, similar cu gloanțe de mitraliere, ei ar putea vedea o slabă strălucire a unor clădiri vechi. Acestea au fost grupate pe stil vechi hacienda în jurul valorii de curte. Totul este înconjurat un zid de piatra трехдюймовой grosime cu porți grele de fier grinzi. Cel puțin, înainte ih tak zidit-o, și nu a fost un motiv să credem că aceste ziduri nu au fost la fel de groase și mai rezistente. Se pare Зембле a plăcut totul se complica, mai ales atunci când vine ajuns la apărare sau de evacuare.
  
  
  — El este aici, i — am spus. Mâna mea stoarse de mână, Tamara. 'Uită-te! Ego-ul elicopter ancorarea în curte.
  
  
  'Ei înțeleg. Dar dezlega tu acum mâna mea? Ei ar fi preferat să nu cadă sincere, ego-ul acoperiș. Să mergem de mână și găsește un loc unde să aterizeze, bine?
  
  
  Ea a zâmbit fericit hei. În cele din urmă am urmarit Земблу în ego-ul reviste. Mea ухмылка încet a dispărut, atunci când ea a dat seama că nicăieri în jurul perimetrului nu este potrivită terenului pentru plantare. Cei doi și vânzătorul dantelei Ramon Батук a construit propria гасиенду pe partea de sus rotund de deal. De la poarta poteca ducea în jos pe stânci la эллингу naturală golf. Dealul a fost relativ alunecos, dar prea abrupt. Restul insulei a fost fie prea accidentat, fie prea mare колючим lipsit de tact arbuști.
  
  
  — Acest lucru ar trebui să fie plaja, — sumbru-a spus ei hei.
  
  
  "Un pic în urmă restante bucată de plajă, care încă arată destul de decent", a spus ea, pursing buzele. Din nou, ea a наклонила "Сессну", și a zburat la o mică porțiune a suflat de către toate vânturile mal. "Acest lucru va fi foarte greu, Nick, și nu vom putea ajunge aproape de casa".
  
  
  "Cui îi pasă de o mică plimbare? Sperăm că vom mai putea să meargă, atunci când ateriza.
  
  
  Avionul scufundat în jos. Vântul a fost preluată de ego-ul și a urlat de metal. Nisip вздулся în jurul roților. Partea de avion inceput agitare, ca și cum ih brusc paralizat. Tamara s-a luptat cu сопротивляющимся румпелем. "La noi, în Rusia, există o zicală," — izbucni ea, cu pauze. "Ține-te bine de volan într-o astfel de situație!"
  
  
  Noi засосало în aer o groapă, în jos. "Сессна" sa cutremurat, качалась și aluneca pe malul în gri nisip ploaie вздутого de nisip. În fața noastră în toată nisip scos ascuțite de piatră pică. În stânga pune axul în jurul valorii de noi pietre și bolovani, iar în dreapta amenințătoare zid de fierbere surf. Avionul a căzut jos.
  
  
  Sa maraie. - 'Sus! Sus!' Strigătul meu a fost рефлекторным, așa cum am știut că Tamara face tot posibilul pentru a ridica nasul. Plaja s-a apropiat cu distructive viteză. Nasul уткнулся în nisip. Протяжное sfârâie, apoi громоподобный bumbac. Ne desfășurate, подкосы aripi сорвались, iar șurubul s-a format deasupra blocul motor, se umple pe jumătate cu nisip. Paul s-a ridicat și ne aruncă de pe acoperiș, ca o grămadă de mâini omenești și un picior. Un avion ușor nu a fost predat, iar apoi s-a prăbușit coada în sus, în val de gheață. Apa sărată împrăștiat pe noi, când ne-am retras. Am fost покалечены, dar a stat pe loc. Avionul раскачивался încoace și încolo în surf. Ne-am legănat de valuri. Tamara clătină din cap, a ridicat-o și s-a uitat la geamurile sparte de pe plaja. Вздрогнув, ei oftat adânc și stahl studia nisip și surf sub noi. "Moțiunea de ce-mi place la aceste zborurile comerciale, — a spus ea cu un zâmbet. "Tu ești întotdeauna ușor приземляешься".
  
  
  "Nu râzi de mine pentru totdeauna!" — a spus ea cu lacrimi în ochi. — Am tot stricat, ei știu! Noi nu mai ridica ego-ul în aer!
  
  
  "Probabil, altfel ar fi și nu s-a întâmplat", — am observat. "Nisipul este prea moale, iar vântul ar putea să ne picior".
  
  
  — Dar ce vom face acum ?
  
  
  'Ce faci?' Ei a apucat în urmă în sine un coș de răchită, în care, după ce a fost eda. Acum, în nen fost un pistol Makarov, Tamara, o arma de doctor în Mendoza, aer revolver Pepe a 22-a de calibru, precum și revolvere doi agenți de pază și control. L-a dat Tamara ee pistol și pistol Pepe, iar restul bagat revolvere în buzunare. 'Ce faci?' — repeta-l. — Bine, să mergem merge. Hai să facem asta!'
  
  
  
  
  Capitolul 13
  
  
  
  
  De mers am de luare drumul lor mimmo insidioase de dealuri sub воющим și ardere în aer liber. Viscolul încă urma să obțină puterea. Întunericul devenea tot mai gros. Mai multe spinoase arbori de vânt заскрипели. În mod constant au căzut bolovani. Vântul este supt aerul din jurul nostru plămâni, când am fugit împotriva lui. Am задыхались, ca утопающие, și, uneori, nu a putut merge mai departe. Furtuna de acum părea solidă masă, crud, neiertător și ucigașă. Persoana Tamara a fost umplut de sânge de la care se încadrează sado. Ei, știa că arăt nu ценымногие mai bine. Durere în umăr измотала mine. Acest lucru a fost nu mai este doar un tirbușon trup, durerea străpuns sufletul meu, și oasele mele. Ei s-au luptat cu acest lucru, și cu ale mele dure cu degetele. Ne-am luptat și cu încăpățânare шатались, sprijinind un prieten de prieten.
  
  
  A trecut o jumătate de oră, un sfert de oră, și încă o jumătate de oră. În cele din urmă am ajuns la un deal. Ne-am uitat la o grosime de puternice ziduri de hacienda la sută de metri de noi. Acestea stabilesc sub un strat gros de zăpadă. Dacă ar fi fost acolo orare ei a fost aproape sigur în ele — nu le-ar fi stat în gemete. Au îngrămădit în discutabil adăpost de perete. Aceasta va fi abia различимая atarnand de un șir de bărbați în uniformă, rămas la corpurile înghețate.
  
  
  — Перелезем prin perete, i — am spus. "Doi sau trei porți vor fi prea puternic protejate".
  
  
  Tamara cu emoție clătină din cap. — Nu putem, Nick!
  
  
  - De asemenea, nu putem sta pe loc.
  
  
  Am început a urca pe dealul din spatele hacienda, în mod deschis, în fața intrării principale. Într-un sens, acum a fost mai greu pentru a merge mai departe. Obstacole a devenit mai puțin, dar gol de suprafață a dealului lustruite de vânt și s-a transformat în pantă panta de gheață. Prima a căzut Tamara, și a trebuit să-l susțină. Apoi l-a pierdut echilibrul. Tamara hotel ajuta, și, brusc, amândoi am alunecat în jos, amenințător hapsân mâinile. Noastra de rezistenta a murit, dar, din nou, sculat în jurul valorii de propria cenușă. Viața părea mai puțin valoros decât căldură și pace, care va aduce moartea, iar viața să triumfe.
  
  
  La etaj avem în изнеможении târâtor de sub capacul de perete. Ea a fost la fel de vechi. Masoneria a fost uzate, și între naturale cu pietre au fost mari, cum au spus ei. În medie, ea a fost de trei metri și jumătate în înălțime. Ei, cu atenție și am privit în sus și am observat un punct de sprijin pentru picior, și a mâinilor în mai multe locuri. — Urmează-mă, când voi fi sus, i — a spus Tamara.
  
  
  — Cand esti sus? Vrei să spui, dacă faci asta!
  
  
  — Când voi fi sus, Tamara, — ferm-am spus. Ei nu este un hotel de gândire despre adevăr în cuvintele ei. — Și așteaptă un semn. Pe de altă parte pot fi orare.
  
  
  Ea a început să periculos urca pe vechiul zid. Am avut de a elimina mănuși de protecție pentru degetele de la picioare, mai bine ramanem pe pietre netede. Frig străpuns sufletul meu. Ei, a simțit cum mâinile mele au înăsprit. Sângele și mușchii au înghețat. Piatra prăbușit sub greutatea piciorului meu. Ei presat la geme, și a auzit o strigăt de groază, Tamara. Pentru o clipă mi s-a părut că eu nu pot merge mai departe. Apoi l-am amintit cât de aproape a fost Зембла, și acest gând согрела mine. Ei atenție groped un punct de sprijin. L-a găsit sq. Inch pentru дюймом-l ridicase în sus.
  
  
  Un ultim efort de a îndurat de mine prin marginea larg, plat partea de sus. Ascuțite ca un brici cioburi de sticlă au fost насыпаны pe toată lungimea, dar, de zăpadă și gheață a condus la nici ih efect. De fapt, delle, ei m-au ajutat să stea pe o suprafață alunecoasă.
  
  
  Ei deja se adunase un gest de a chema Tamara urmați-mă, când o bucatica de văzut de fus. El a fost укутан, și înclinând capul, profund de a pune mâinile în buzunare, încet umbla încoace și încolo între perete și de cea mai apropiata cladire. Cu dreapta umăr a fost marionetă automată pușcă. El a venit la locul unde-l pune la gemete. Ei, m-am uitat pe Tamara, pentru a-l avertiza. Ea nu s-a conformat echipa mea și deja лезла pentru mine! Fusul abordat linge. Destul de aproape pentru a auzi-l, dacă se întâmplă ceva. L-a reținut respirația.
  
  
  Tamara și-a pierdut echilibrul și a căzut. Ea a emis un strigăt speriat. Nu de mult, un pic mai tare involuntară suflare, dar destul de tare. Fusul imediat cu curiozitate și-a ridicat ochii și a văzut pe mine. Ei a sărit.
  
  
  Omul cunoștea datoria și a încercat să se apere. Târziu! El încă ridicat o pușcă, când l-a renunțat la ego-ul deoparte, debarcare l pe partea de sus, cu genunchii emu în viață. Ei smuls pușca la ego-ul de mâini, a întors-o și a lovit. Fund ajuns emu în gât lateral. El a oftat și de măsurare. Ego-ul, obiectivul s-a aflat sub un unghi nefiresc de la trunchi.
  
  
  'Nick!' — i-a șoptit în partea de sus. Ea a ridicat ochii și a văzut Tamara, cercetat gemete.
  
  
  "Nu am mai putut aștepta. ei...'
  
  
  — Nu contează — șuieră printre dinți încleștați eu. 'Sari.'
  
  
  — Vei prinde de mine?
  
  
  "Întotdeauna dragă".
  
  
  L-a pus pușca la бездыханного fusului și a întins mâna. Ea a căzut. L-a prins ee. De asemenea, deși acest lucru nu a fost moale pupici, acesta a fost al naibii de frumos. Ea s-a strâns de mine și mi-a sărutat-mi în gât. 'Acum?' — liniște a întrebat ea.
  
  
  "Clădirea principală. Există o probabilitate mare că vom găsi acolo Земблу și ego-ul ultimul transmițător câmpuri de forțe. Avem nevoie pentru a distruge ih ambele.
  
  
  — Despre asta a fost tot? — a spus ea cu саркастическим nuanță. Deget de la picior pantof ea a împins învins de fus. "Cât de mult ih va fi între noi și Земблой?"
  
  
  'Eu nu știu. Cred, prea mult.
  
  
  'Da. Și ei trebuie să găsească noi, și apoi de a ucide sau de a nu se lăsa până nu ne замерзнем. Ne-am blocat acum, când ne-am spatele de perete. Acestea sunt câteva gloanțe, că avem puține schimba. Mai aveți astfel de idei bune? Ei a ascultat-o în tăcere. Ea a încercat să se ascundă frica lor de cinism. Acest lucru este destul de o reacție naturală. Cel care nu se teme, din motive întemeiate, — prost. Tamara era o femeie dură, practic, destul de îndrăzneț și nu prost.
  
  
  — Nici o idee de — a mărturisit eu. "Putem doar să facă tot posibilul și de speranță. Acest lucru va fi dificil, dar ar trebui să încercăm".
  
  
  Ea cuminte dădu din. "Și atunci ce se va termina, Nick, ea va încerca să spună ceva frumos".
  
  
  — Am закричу ajutor, — a spus ea cu un zâmbet. În umbra clădirilor noi прокрались la partea din spate a hacienda. Ei au preferat automata a fusului, până când a descoperit că el a înghețat mecanism. Ei a pus ego-ul și-a luat unul de revolver.
  
  
  Am ajuns la colț și s-au oprit. În fața noastră era o curte cu un elicopter. Ei a studiat lung blocaj de clădirea principală, unde a sperat să găsească Земблу. Acesta a fost mai mult decât anexele gospodărești, cu pridvor acoperit întreaga ego lungime. În centrul orașului au fost poarta prin care masinile pot intra de la intrarea principală.
  
  
  Pridvorul a fost închis și abia просматривалось prin perdeaua de клубящегося de zăpadă. Am avut o puternică bănuială că în cazul în care este încă în valoare de ore. Unul sau mai multe, toate nervoase și înghețate, cu покалыванием în degetele de la picioare. — Vom merge cel mai lung drum, i — am spus. Am alergat la spate, cu următorul clădirii. Ei ar prefera să continue să fugă, dar prudență și tăcerea au fost în ordinea lucrurilor. Încet ne-am dus mai departe. Pe această parte hacienda de a doua clădire, care este similar cu garaj. Fără incidente, am ajuns la un alt ambele capete. Dreapta s-a deschis un spațiu de aproximativ zece metri. Pentru el a fost clădirea principală.
  
  
  Am stat și ascultat. Nu am auzit nimic și au fugit la partea din spate a clădirii principale. În fața noastră se întindea un șir lung de ferestre răsucite grile de fier de călcat. Monotonia revocat doua zi, делящие o serie de rivne în trei părți. Pentru ei au fost porți, și încă un rând de ferestre, unele în jurul cărora s-au luminat. Scurt булыжная drumul trecea de la poarta într-o clădire de la masiv principalul obiectiv. În apropiere de poarta stătea chioșc, напоминавшая telefon de viteze automata. Chioșcuri de așteptare. Deschiderea îngustă a fost iluminat.
  
  
  'Blestemul. Avem nevoie de a trece подъездную piesa, și ea protejată.
  
  
  "Poate că ei nu vor trage de la o femeie", a spus Tamara.
  
  
  'De ce?'
  
  
  "Poate că mai întâi vor pune întrebări".
  
  
  "Tamara, dacă tu crezi că poți juca la momeala..."
  
  
  Cu același succes l-a putut vorbi cu un perete. Нагнувшись, ea repede a trecut sub ferestre. Ei, a urmat ea, în speranța că acesta nu va fi prea riscant. Am avut sentimentul că le va fi primul pentru a trage, și apoi să pună întrebări. Am прокрались mimmo prima cu două uși și următorul grup de ferestre. Tamara a fost la jumătate de metru de mine. Ea a fost sigur că în mișcările sale, și el a știut că nu voi putea opri, fără a provoca fierbinte de discuție și o posibilă deschidere. Ea a încercat să vină cu o alternativă, dar nu a găsit. Ne-am apropiat la început de a doua zi și următoarea fereastră. Brusc, am auzit voci.
  
  
  'Stai!' — energic, a șoptit ea. Meu speciale surpriza, ea s-a oprit și подползла la mine. Мигнула bec. Ne-am uitat pe fereastră.
  
  
  Colonelul Зембла furios plimba pe acolo. Nu am auzit ce a spus el. Cu toate acestea, el a continuat să bată cu pumnul în masă în mijlocul camerei. Scaun a fost plină de electronice detalii, tranzistori, plăci, паяльниками și clești. În spatele Земблы au fost aceleași dulapuri metalice și panouri, ca și în templu maya. Numai acestea au fost deschise. Grătarele au fost eliminate, iar circuitul zbătându-se, ca un ciudat de subscriere permanenta de ondulat. Este ușor de imaginat, ceea ce a făcut în această cameră. El a construit o nouă pagina de pornire sistem de control pentru un mortale conspirație cu scopul de a cuceri America Centrală și de a crea un al Treilea imperiu maya.
  
  
  L-am gândit, cu hema el vorbește, când a început al doilea om cu худощавым usatîi fata a venit și a stat lângă el. Complice Земблы părea încă și mai rău și rece decât oricine altcineva. El a desfacut un pachet de titluri de valoare cu diagrame. Doi bărbați au fost atât de absorbiți de discuția lor de planificare, că am îndrăznit să vină un pic de lins. Ochii lui a observat încă șase bărbați, două gărzi înarmate și patru tehnicieni în halate albe, probabil, de lucru de asamblare. Tamara s-a uitat întrebător la mine.
  
  
  În reumatism a subliniat ușa în spatele nostru. Să o scoateți dispozitivul de blocare a împins și rezemă tolstoi lemn. Ușa nu a fost închisă. Ne-am strecurat înăuntru și a ascultat vocile în camera de alături într-o sală.
  
  
  '...imediat ucide!' — un furios dogmatic vocea colonelului Земблы. "Dacă nu am lua situația sub control, în următoarele câteva ore, furtuna va deveni prea puternic, ca să-i facă față — chiar și pentru mine! †
  
  
  "Ne Putem opri instalarea", — a sugerat ego-ul slave.
  
  
  "Тохель, acest lucru trădător".
  
  
  'Nu, domnule. Uită-te la secțiunea R aici. Băieții pur și simplu nu detaliile necesare pentru a colecta această secțiune. Ego-ul nu se poate construi în următoarele câteva ore, așa că...
  
  
  "Îndrăznești să-mi citească нотаций pe Secțiuni R! Cine a creat tema? Ei singur, nu-i așa? Vom găsi o modalitate de a remount cablajul. Și nu mai vreau să aud de la tine la o vorbire. Ei niciodată nu renunț la Тохеля, chiar dacă împărăția mea va fi pentru totdeauna îngropat sub gheață! Acest lucru nu a avut loc din vina mea. La mine totul a fost bine primit. În cazul în care acest Nick Carter...
  
  
  Un murmur general de va arăta, care brusc tăiat прихвостень Земблы pe nume Тохель. — Sunteți încă convinși că el este în spatele nostru eșec?
  
  
  "Un regres temporar, dar nu reușesc. Dar constantă diminuare de prognoze arată că alte stația nu funcționează. Da, ei, încrezătoare că Nick Carter cumva atașat la această mână. Nu știu cum a aflat despre ih unde, dar el, de asemenea, a constatat meu templu maya. Și emu, croitor iei, ego-ul a reușit să distrugă complet.
  
  
  "Există rapoarte despre o femeie..."
  
  
  Зембла a zâmbit disprețuitor. "Oferiți Carter posibilitatea de a lua цыпочку pentru a ridica și de a trata acest roman, ca la пикнику în sex-club . Dar în această furtună, el niciodată nu va ajunge la insula. Și dacă printr-un miracol, el va supraviețui, deja nimic nu ne va salva. Alte posturi nu au fost gata la ego-ul atacat, am s-au pregătit!
  
  
  L-a auzit shaggy cizme. Brusc, în capătul holului, a apărut un om în formă. Ego-ul a deschis gura la drapelului de autorizație pentru executarea, când a ajuns pentru o pușcă. Suntem cu Tamara instinctiv degenerat. Am tras fără ezitare. Una ochelari de cal, a intrat emu în gât în momentul când el a început să strige, o altă jucata emu ochi. Nu stiu cine unde a nimerit. El a căzut pe spate, ego-ul pușcă cu лязгом a căzut la pământ. Sângele împrăștiat în toate părțile. Nu am văzut, cum el s-a referit pământului; am deja din nou în mișcare. Nu ne vorbi cuvinte, am lucrat împreună la fel de bine antrenat echipa.
  
  
  Am intrat în cameră. Aceste revolvere изрыгали foc chiar înainte ca ușa s-a deschis complet. Cu nedumerirea expresia feței odin în jurul valorii de agenți de pază a apucat de viață și a căzut. Tamara s-a întors și a făcut în al doilea stop миленькую gaură, în timp ce ținea arma. Un tehnician s-a prăbușit, un alt lent îngenuncheat. Rapid, ca o pantera Тохель răsturnate gros scaun de lemn. Detalii și instrumente au fugit. El a tras colonelul Земблу în adăpost pentru ei. Ego-ul Colt de calibrul 357 început sufla foc. Ultimele două camioane, amețit și обескураженные noastră de atac, подкрались deschise de zi cu zi. Ambele sunt în întârziere. Tamara прицелилась și moarte ih раненила, acestea au scăzut.
  
  
  Ei пригнулся, pentru a evita fotografii Тохеля. Meu revolver a fost пустынен. L-a aruncat ego-ul în Тохеля și apucat de izbucnirea celui de al doilea. Тохель пригнулся, și arma s-a lovit într-un dulap în spatele lui. Зембла l-a atacat pe mine, ca un nebun. El a sărit peste un scaun, de parcă ar depăși un obstacol. Ca un tigru, el s-a repezit înainte și doborât de mine cu piciorul. Împreună am căzut pe podea. Degetele noastre nu au reușit să сжаться în pumni. Izbucnirea celui de al doilea revolver a fost eliminat de la mine din jurul degetelor, iar al treilea strecoară afară de jachete în căldura de vopsea. Solid craniu Земблы a lovit meu maxilarului și оцарапал-mi nasul, în jurul căruia s-a dus de sânge, degetele mele вцепились în ego-ul părul sub un bandaj pe goluri. Meu pumnul s-a ridicat și отплатил emu aceeași. Ei mulțumit tivit, când a auzit, ca el a rupt nasul. Ego-ul, pielea și carnea au fost rupte. El взвыл decât rănit. Rapid tresar, să vegheze cu capul, și acest lucru i-a salvat. În caz contrar, mortale bucăți de oase străpuns ar fi ego-ul creierului.
  
  
  Ego-ul răspunsul a fost lovit de костлявым genunchiul meu de viață. El a încercat să se prindă de piciorul meu, care a fost păstrat de ea. Am перекатились încă unul prin altul. Ne Tamara, ne Тохель trage în noi, nu au îndrăznit. Cu toate acestea, au împușcat încă, într-o altă distanță apropiată, care nu au realizat ne-o lovi. Зембла tot încercat să-mi rupe în jos corzile sau un picior. Meu oricărui neam уперлось în ego-ul neprotejat vintre. Ei, a crezut că прикончу lui. Ei, am auzit ca el gemu, și am simțit cum el tremură. În secunda următoare Тохель împușcat în sfințire. Camera era învăluită în întuneric și în întuneric Зембла izbucni în libertate și a dispărut.
  
  
  Завыла sirena. Sunetul aproape терялся în vuiet de furtună. Suntem cu Tamara ar fi de ieșire la întâmplare. Зембла și Тохель - nu. Ei știau clădire din interior și din exterior. Ei au auzit ih shaggy în hol. Ei au plecat. Ei febril scotocitor în a solicitat de arme. L-a găsit revolverul. A fost un tirbușon, încărcată el. L-am simțit mâna pe mânecă. Tamara. Am побрели în coridor.
  
  
  În afara în curte și în casele au înviat oameni Земблы. Sirena a continuat să urle, s-a deschis ușa și ne-au bătut de două mortale de aprindere a focului. Ei împușcat în reumatism. Ea a simțit o puternică rentabilitate, și am simțit un miros de praf de pușcă. Nu știu pătruns în ceva, dar am fost al naibii de fericit să afle că am un revolver, plin de gloanțe. Am s-au avântat în jos pe hol la curte. Noaptea, în jurul nostru s-au auzit strigătele.
  
  
  Am alergat. Unii strigă furios, alte emoționat, și toate acestea intensificat топотом cizme. Odin în jurul valorii de oameni Земблы s-a împiedicat și s-a prăbușit la pământ. Un glonț a zburat în ușă, de umplere de aer spartă și plumb. Am continuat să fugă de la o zi la capătul holului. Испуганная, dar puternic Tamara a alergat la gemea în spatele meu.
  
  
  Am sărit printr-o ușă în curtea exterioară. Ei nu ar fi putut visa despre cel mai bun scop. Sunetul noastre provin picior, a fost însoțită de un bang fotografii. În interiorul focul a încetat la fel de brusc cum a început. Am impulsiv s-au grabit la singurul adăpost pe care am văzut груде rupte, cutii de lemn. Ei erau în jurul groase placi de metal cu centuri de siguranță, și au fost utilizate pentru transportul de echipamente electronice sensibile. Acestea au fost așezate într-o grămadă, pentru a servi растопкой. Ревели fotografii, și un glonț tăiate în pământ, în spatele nostru, atunci când suntem cu disperare s-au scufundat între sertare.
  
  
  Orașul de gloanțe au trecut prin noastre improvizate de refugiu. L-a tras pe Tamara în jos. Primele două persoane se apropie de armata au fost prea nerăbdător pentru a fi precaut. Două focuri de armă și au căzut pe zăpadă. Ea a început să mutați cutii, ca un nebun, pentru a întări apărarea. Grosime tablă absorbit de un glonț. Doar transforma o lovitură directă poate afecta pe noi, acum, în caz contrar, ei ar fi trebuit să se târască prin casă, în spatele nostru. Sa uitat în sus, dar nimeni nu a văzut în ferestre. Din jur, barbatii ne-a turnat plumb, de parcă ih puști au fost furtunuri gradina. În ce direcție ar fi, ne-a privit, a fost prea mult de oameni, pentru a fugi. Și ne-a lăsat doar câteva cartușe.
  
  
  Brusc cercurile de zgomotul ei a auzit un sunet electric. Rotor de elicopter a început foarte încet să se rotească. Din sticlă în cabina de pilotaj a-l putea vedea siluetele a doi bărbați. Al treilea, unul în jurul valorii de agenți de pază, s-a fotografiat din toate părțile de elicopter opritoarele și frânghie. Meu револьвере a fost doar o singură ochelari de cal. Ei bine a avut ca scop și a lovit ținta. Fusul strigat și a început să tic nervos. El a strigat atât de tare, că de fotografiere a încetat pentru o clipă, atunci când toate уставились pe el.
  
  
  "Tamara, dă-mi ceva выстрелять".
  
  
  — Pur și simplu folosește meu pistol. Acolo încă șase gloanțe, — a spus ea, intinzandu-se de mine "Makarov".
  
  
  - Te-a lăsat Pepe a 22-a de calibru. Ceea ce ea, fără ezitare, mi-a dat propriul revolver, a fost un gest pe care-l voi uita niciodată. Ea уставилась elicopter. Motorul a lucrat la capacitate maximă, să se încălzească. "Ei accident în această furtună".
  
  
  "Este posibil, dar nu putem sta aici și de ceas. Ei doresc să scape de, și dacă reușesc, ei vor începe totul de la început. Mai rău, ei au lăsat aprins emițător, și ați auzit ce a spus despre acest Зембла.
  
  
  "Dar am crezut că în cameră..."
  
  
  "Acest lucru a fost pur și simplu un nou sistem de bază de management, pe care le-ați instalat. Am pus acest thread, dar izbucnirea celui de al doilea transmițător undeva în altă parte. De fapt delle ei a fost de așteptare pentru ego-ul cu cealaltă parte a porții, unde am văzut toate aceste lumini".
  
  
  "Acest lucru înseamnă că nimeni nu poate opri o furtună de câteva ore. Cel puțin, dacă Зембла spus adevărul. Apoi, vreme de mai mult niciodată nu va fi de a gestiona!
  
  
  'Da . Și problema este că Зембла de obicei, dreptate.
  
  
  Fotografiere a fost reluată, când un elicopter încet și nesigur decolat. Este zguduita și înapoi. Un tir a fost oprit de la începutul anului pentru a doua oară, când a deschis ușa din cabina de pilotaj. Pe scaunul pasagerului ei a observat худощавую, musculare figură Тохела. Ego-ul principii ținut ușa deschisă larg. În dreapta lui, a fost un colt, pe care el a sprijinit îndoit cu mâna stângă și a lua drept scop noi. El a strigat ceva ce nu am înțeles. Aparent, un strigăt a fost destinat pentru Земблы, vorbitor în rolul de pilot. Un elicopter ușor înclinată și заскользил în direcția noastră.
  
  
  "Bastard! Ei кипел de furie. — El zboara de pe la noi, pentru a termina pe noi, ca un iepure! Nu pune capul, Tamara!'
  
  
  — Bine, a spus ea voce fermă.
  
  
  Într-o fracțiune de secundă am avut de a alege. Dacă vom ieși pe baricade, oamenii Земблы ne-a împușcat. Dacă stăm pe loc, ne подстрелят de sus. Frustrarea și furia au pus stăpânire pe mine, când un elicopter a zburat lins.
  
  
  "Al naibii de nemernici!" - Am auzit propria marait. Mâna mea stoarse de arma. Ei au acționat cu disperată și nesăbuit de claritate. Ei a sărit între sertare. Durere acută străpuns mea раненое umăr și piept, când a dat peste grea de lemn. Bord, a revenit, cutii au scăzut. Ea a sărit în curtea se apropie de un elicopter. Ei o bucatica de văzut surprinși persoana Тохеля . El a reacționat instinctiv, rapid, multumesc de ani de antrenamente. Creierului ego-ul кольта-магнума calibru 357 метнулся în direcția mea și a tras. Greu de ochelari de cal обожгла mi mâna și a făcut o gaură în mânecă. Pistol Makarov a zburat în jurul valorii de mâini și a căzut la câțiva metri de mine.
  
  
  Ei au auzit râsete Тохеля. - "Încercați pentru a face rost de ego-ul Carter!".
  
  
  Sa scufundat în arme, laminate și stângăcie a scos ego-ul din organism. Pistol грохнул, дернулся și din nou грохнул. Corpul meu parcă aparținea două persoane diferite. Meu partea stanga neumblate decât rănit, și a fost aproape paralizat; mi partea dreapta a fost normal, în ciuda o nouă rană. Un elicopter ușor качнуло. Зембла nu a putut să țină ego-ul în poziție verticală pe vânt puternic. Poate ego-ul, de asemenea, șocat mele fotografii. Тохель împușcat și промазал. El раскачивался și înapoi, în încercarea de a neutraliza качку. Ego-ul masiv contondente gloanțe tăiate în zăpadă alături de mine.
  
  
  Tamara a fost așezat pe genunchi, sprijinindu-se cu capul la cutie. În pauzele dintre salve de l-a ascultat un strigăt strident. Prima și singura dată când l-a văzut că ea a fost frică până la accese de furie. El aproape instinctiv a lansat al treilea glonț. L-a văzut, cum secundă mai târziu Тохель brusc sa ghemuit, de parcă se așeză pe vine pe usa. Ego-ul ieșit ochii în jurul orbitelor. Ego-ul vocea publicat sunete care nu erau cuvinte, ci doar lipsită de tuse. El a tușit, a strigat și a apăsat pe trăgaci său gol "Магнума". El înțepeni și a. Apoi el încet s-a aplecat înainte și a căzut din elicopter.
  
  
  Тохель cu surd de o bătaie a lovit la sol. Amețit, ego oamenii se uitau în tăcere tensionată, ca și cum nu ar înțelege că ih șef mort. Ei în tăcere, stătea în curtea acoperită cu gheață. L-am simțit slăbiciune și greață. Singurul sunet era liniștit всхлип Tamara și accelerare bruscă elicopter, atunci când Зембла a decolat în sus și a zburat departe.
  
  
  Greata a trecut, dar slăbiciunea nu. Ei, s-a ridicat de pe genunchi, nu acordând o atenție la riscul de a fi împușcat mortal de oamenii din jurul meu. Ei, s-a aplecat înainte, împotriva vântului, o elice de elicopter. Makarov vomitat și дергало, de parcă ar fi fost propria viață. Ultimele mele trei gloanțe просвистели fragile în rezervoare de înaltă presiune. Pentru o clipă, ea s-a speriat, că a tras prea târziu, iar elicopterul a zburat prea sus. Dar apoi șef de șurub a început să emită ciudate скрежещущие sunete. Elicopter грохотал și трещал, până când Зембла a încercat să-l gestioneze. El раскачивался și взлетал toate cele de mai sus și mai sus, deasupra гасиендой. Apoi un șoc brusc. El a început să alunece în jos. Ceva разорвалось, și peste noi a zburat o bucata de metal. Am auzit o mică explozie. O clipă elicopter plutea nemișcat. Mica flacără лизнуло capota. Apoi el a coborât într-un arc mare și s-a prăbușit într-o altă aripă a clădirii principale hacienda.
  
  
  Cu un impuls teribil elicopter prăbușit într-o clădire adiacentă, împreună cu Земблой. Mi-a rotit pe pământ. Bucăți de perete a zburat în jurul valorii de curte, împreună cu grinzi, ferestre și cărămidă. Acoperisul s-a prabusit în locul în care un elicopter a lovit o gaura mare. De foame flacăra полыхало de mare în cer. Cu amețeli ei, a sărit în picioare. Ei nimic nu este rupt, dar mi-a fost deja corupt de nas acum continuu кровоточил. Gâfâind, ea a dat peste cutii, pentru a găsi Tamara. Noi a trebuit să plece de aici. Meu ощупывающая a atins mâna ei moale curbe. Pentru o clipă, ea s-a strâns de mine și ușor de efectuat degetele mele lor luminos și strălucitor. Protejat de acum spulberat баррикадой, ea nu este deteriorat.
  
  
  Aprins focul s-a răspândit rapid. În acea imagine radiantă lumina ei am văzut rulează în jurul valorii rămase de oameni Земблы. Ei unde sa te duci, și nu au știut ce să facă. Nu mai era nici o organizație. Ih liderul a fost mort, și ei nu dispun de obiective. În aceste și în alte împrejurări ele gândi de două ori înainte de a muri de o moarte de erou. Dar ei au rămas dușmani, dușmani periculoase. Dacă la noi și a fost o șansă de a fugi de toate acestea, atunci acest lucru abia acum.
  
  
  Am выползли în jurul valorii de cutii și au fugit la cel mai apropiat de partea din spate a clădirii. De fiecare dată am sarit mintea deoparte și пригибались, atunci când cineva пробегал mimmo. Cu respirația tăiată, am alergat înapoi mimmo de ardere principală a carcasei. Zâmbetul pe buze, Tamara mi-a spus că ea crede la fel ca și ei. În acest пылающем foc ultimul transmițător Земблы a fost distrus și transformat în fier vechi.
  
  
  Un grup de bărbați a descoperit noi la intrarea principală și a deschis focul. Marcatori amenințător fluierat în jurul nostru, de rupere cărămizi de perete pe ambele părți de la noi. Ne-am scutura, la poarta, захлопнули ih o și au fugit în larg булыжной piesa. Воющий fluiera de gheață de vânt смешивался cu un bang de foc și scârț рушащихся clădiri în spatele nostru. Mi s-a părut infernal-o simfonie.
  
  
  Am ajuns la poalele unui deal și acum a trebuit să wade mimmo mare нагромождений bolovani. Свирепая furtuna de mai multe ori сбивала Tamara cu piciorul. L-a ajutat hei, să se ridice în picioare și apoi el însuși a căzut pe alunecoasă обледенелую piesa. Ne-am continuat drumul.
  
  
  Gâfâind, în cele din urmă am ajuns la golfuri protejate эллинга. Tot despre ce am putea gândi, aceasta este barca și capacitatea de a face sa se deplaseze. Acolo pur și simplu trebuie să fi fost barca, dacă am de gând să-l supraviețui. Ei a împins ușa. Ea nu randamentul, și nu mi-a mai avut puterea de a bate prietenii din umeri, dar apoi Tamara liniște прострелила castelul de revolver Pepe.
  
  
  Ultimul efort ne-am mutat prin dană. A fost o barca. Genial десятифутовая iaht de croazieră salbatic дергалась, ca запряженный armăsar. Ieșire la mare nu părea sigură, fără risc. Yacht a fost construit pentru a aluneca pe valuri de mare viteză, dar în această furtună este ușor de răsturnat ar fi mare entuziasm sincer la эллинга. Dar eu cel puțin vreau să rămână pe insulă.
  
  
  Tamara și-a deschis o ușă și отвязала corzi. Ei scotoci sub panoul de bord și pre-прогрел motor. Mușchii mei au fost bolnavi în tot corpul. Bărbații au alergat la эллингу. Ei, am auzit ca ei au strigat și s-a tras. Ei, a apăsat pe butonul de pornire. Motorul pornit, a strănutat, чиркнул, apoi maraie, оживая. Ei vag conștient de faptul că, instinctiv mâna mea se întinde de la clapetă larg deschisă. Mârâi sub picioare s-a transformat într-o puternică unda. Un iaht a zburat în jurul valorii de эллинга în pârâu, când primii oameni au pătruns prin ușa din spate.
  
  
  In afara golfului ne-a lovit violent valurile golfului Panama. Ei rata de viteza de la cei dihor, până când viteza să nu depășească trei noduri. Mare a fost rotire masă de spumă albă, care se ocupă de opintire orizontal peste noi. Barca nu a reușit să se întoarcă. Nasul a fost îngropat și au ieșit pe partea cealaltă de undă. Apa febril care țâșnește cu arc punte și cu acoperiș de cabine. Ei a fost prea slab pentru a menține barca. Sângele se scurge prin mâinile mele și curgea pe nas. Mi-a trebuit să renunțe la control. Ei, a simțit că a fost în scădere. — Primești de management, — a spus el aproape indescifrabile. "Tamara, te așezi la volan. Eu nu pot... Am сомкнула căscat întunericul бессознательнсти. Ei au aruncat o ultima privire spre cer, și a zâmbit. Vremea переменилась.
  
  
  
  
  Capitolul 14
  
  
  
  
  Am visat că am валяюсь într-un hamac. Entuziasmul ușor качало-mă înainte și înapoi. Ei stabilesc вытянувшись, fără pantofi și cu manta de sub cap în loc de pernă. Barca nemișcat stătea cu безмолвными de a folosi utilaje. Sufla o briză ușoară, soarele a fost cald.
  
  
  A doua mea impresie a fost că eu încă mai dorm. Am avut unul din aceste lucruri minunate vise erotice, care, se pare, întotdeauna se termină, când totul a început să se îmbunătățească, și te lasă dezamăgiți de dimineață. Tamara прислонилась la dinamo balustrada în unele лифчике și chiloți. Faptul ca ei lungi, flexibile, cu picioarele întinse pe punte, ee, divizarea выгнута, ee piept выпячены, iar fata de ridicat, pentru a prinde cât mai mult de soare, este senzual o viziune care-l iubesc vedea în visele tale. Dar ea a fost prezenta, prezenta, ca soarele! Ei, a suspinat, și-a îndoit mâinile. Durerea este, de asemenea, a fost real. Ei sel sincere. Barca swept albastru de odihnă activă. Marea s-a liniștit, iar cerul orbitor curat. - Hi, - a zâmbit Tamara. Ea a ridicat mâna peste ochi заслоняясь de la soare strălucitor.
  
  
  — Bună ziua, de — a chicotit ei reumatism. "Am дрейфуем".
  
  
  "Am rămas fără combustibil".
  
  
  'Oh.'
  
  
  "După câteva minute apoi ce ai pierdut conștiința, motor заурчал și s-a oprit. Ei mai mult nimic nu pot face.
  
  
  'Nu, desigur, nu.'
  
  
  "Fluxul de ne scoată la mal câteva ore".
  
  
  "Vom fi ocupati. O mică vacanță nu ne doare.
  
  
  — Eu am думалю, — a spus ea. Din nou, ea a aruncat capul pe spate. "În această îmbrăcăminte a devenit prea fierbinte, și ea a vrut un pic de plajă. Sper ca nu te superi?
  
  
  "Cine este el? Niciodată!'
  
  
  Opinia mea a alunecat pe curat turcoaz apele la туманному mal departe. Panama strălucea în lumină, mare затихло. L-am simțit liniștea. Nu am fost noi adiere de vânt. Avem o fiară nu шелестел în plex plin de plante, și avem o singură voce nu донесся de deasă de păduri de smarald. Pentru aceasta, a fost prea devreme. Râuri și canale erau încă înfundate groase de gheață masele. Dar gheața se va sparge în curând și se va deforma. Topirea zăpezii din munți ar putea provoca inundații temporare aici și acolo, dar acest lucru a fost în viitor. Oameni și fiare erau încă ошарашены, încercarea de a ieși de sub incredibile de groază, create dominator furtună Земблы. Mai târziu, ei vor plânge lor decedați și начинут recupera casele lor. Dar acest lucru va fi apoi...
  
  
  Ea a suflat cald, aerul este parfumat și ferm fugit cu picioarele în punte. Pe fata mea a fost un mare zâmbet. - "Pentru asta a meritat să lupte".
  
  
  Tamara a crescut cu gratioasa moale har. Ea a venit la mine și ușor de aruncat brațele în jurul gâtul meu. Degetele ei вцепились în nasturi mea bluze. Ee mână alunecat pe pieptul meu.
  
  
  — Entuziasmul s-a terminat, i — am spus. "Nu trebuie să mai faceți griji."
  
  
  "Niciodata nu am avut de a face acest lucru, Nick, dar îmi place".
  
  
  "Când vom ajunge la Panama, căile noastre departe. Până când ...'
  
  
  — Nu, — trist șoptit ea în urechea mea.
  
  
  "Te obligațiile, și mi-a lor, și noi niciodată nu vom fi schimbați сыч altul. Totul a fost bine si va fi bine, până când nu vom ajunge la Panama".
  
  
  "Barca în derivă".
  
  
  — Și nu este nimic ce putem face despre el.
  
  
  — Oare ce să fie distrați în timp ce noi o mai putem.
  
  
  Ei grosolan sărutat-o și m-a tras la sine, și mai departe solid și corp flexibil.
  
  
  Ea nu a fost dreptate. Entuziasmul nu s-a terminat.
  
  
  Despre carte:
  
  
  Totul a început cu distorsionată радиосообщения obținut de agentul AX în Mexic. Acum, Nick Carter a se mișca încoace și încolo prin jungla deasă din Nicaragua, care a fost numit de Țărm ale tantarilor. Ego-ul a fost asaltat de țânțari, șerpi veninoși și de nesuportat savchenko. Ego-ul de călătorie a fost crud, dar el a trebuit să găsească un templu antic maya. Acolo se afla și un stat major colonel Земблы. Și acest putut transforma Centrală și America de Sud în poli regiunea. Și deoarece de gheață rece, amenință să cadă, Nick, de asemenea, trebuie să convingă un agent KGB rus Tamara Кирову că America nu are nici o legătură cu acest infernal schema.
  
  
  Dar colonelul Зембле se poate aprinde său înghețat de groază. Apoi, din Nick Carter necesar pentru a face imposibilul...
  
  
  
  Cuprins
  Capitolul 2
  
  
  Capitolul 3
  
  
  Capitolul 4
  
  
  Capitolul 5
  
  
  Capitolul 6
  
  
  Capitolul 7
  
  
  Capitolul 8
  
  
  Capitolul 9
  
  
  Capitolul 10
  
  
  Capitolul 11
  
  
  Capitolul 12
  
  
  Capitolul 13
  
  
  Capitolul 14
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Criminal: numele de Cod Стервятник
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Criminal: numele de Cod Стервятник
  
  
  Dedicat oamenilor serviciilor secrete din Statele Unite ale Americi
  
  
  
  Primul capitol.
  
  
  Ei облизнул пересохшие buzele groase, limba și squinted, se uită la soarele deasupra capului. În gură a fost un gust de vechi, de hârtie, iar în urechi тупое, dar insistența zumzet.
  
  
  A fost imposibil de a afla exact cât de mult timp, ea se afla inconștient pe marginea unui mic тощего unui rug. Când a venit prima oară în sine, el nu a putut aminti unde a fost și cum a ajuns acolo. Apoi l-a văzut искривленную, genial громаду epave, un avion mic Mooney, care a căzut ca un șoim rănit, cu un cer senin. Полусломанные benzi de metal - solduri lovitură puternică - se ridicau la numai treizeci de metri deasupra maro iarba вельда, și un firicel subțire de fum încă întindea spre cer. Acum l-am amintit cum mă aruncate în jurul aeronavei, atunci când a lovit la sol, și apoi ei уполз departe de furios de flăcări. Conform regulamentului de soare l-a dat seama că de dimineață epava a trecut de mai multe ore.
  
  
  Cu greu și cu mare durere-l sel de la pozitia de sezut, senzație de fierbinte alb lut pe șoldurile mele prin rupte pantaloni de culoare kaki. Cămașă în jurul valorii de bush, pe care l-a purtat, прилипала la mine pe spate, și mirosul de propriul meu corp umple nările mele. Ridicându-și mâna pentru a-și acoperi ochii de la lumina soarelui, ei, m-am uitat la o bucată mare de iarba, care se ocupă, părea nesfârșit ducea în toate părțile, прерываемая doar de o rară ierburi singur de salcâm-umbrele de soare. Nu a existat nici un semn de civilizație, numai vasta mare de iarbă și copaci.
  
  
  Deasupra capului se mișca fără zgomot стервятник, circling și de a face пируэт. Aruncând o umbră pe pământ în fața mea, pasăre compulsiv spânzurat, uitam. Zumzet în urechi, a devenit acum mult mai distincte, și mi-a venit în minte, că nu a fost în mea de goluri. Sunetul venise de la locul accidentului. A fost un sunet de muște.
  
  
  Ei s-a axat pe ruine. Apoi стервятник și un roi de muște mi-au amintit că Alexis Саломос a fost cu mine în avion - el conducea ego-ul, când a apărut o problemă. Ei squinted, dar nu a văzut ego-ul în apropiere de locul accidentului.
  
  
  Slab se ridică, ea a descoperit că picioarele mele затекли. Tot trupul rănit, dar oasele rupte de genul nu a fost. Lung taietura pe partea stângă antebrațul deja заживал, sângele s-a uscat. Ei sumbru uitat pe mocnit resturile. Am nevoie pentru a găsi Алексиса, pentru a afla, a supraviețuit el.
  
  
  Zumzet de muște a devenit mai tare, când s-a apropiat la corpul aeronavei. Ei, s-a aplecat și sa uitat în cabina de pilotaj, dar prietenul său nu a observat. Am o greață în stomac. Apoi, când ei înveliș în jurul valorii de partea din față, de la fragmentul, mimmo обугленного elice și смятого o bucată de fuselaj, sa oprit brusc.
  
  
  Corpul Alexei stat гротескной sângeros o grămadă de metri în zece de la ei. Ego-ul, de asemenea, spălate, dar nu înainte de a ego-ului s-a prăbușit avionul. Partea din față a ego cap și fata au fost împinși de la lovirea de parbriz de avion, și se părea că ego-ul a fost rupt gâtul. Ego-ul suedezilor a fost rupt în bucăți, și el a fost în același timp, scăldată uscat de sânge. Mare maro muștele acopereau corpul ego-ul, заползая în toate livid, cum au spus ei. Ea a început să întoarce, mă un pic bolnav, atunci când a văzut-o mișcare în iarba înaltă din spatele cadavru. Budinca de hiena se apropia încet, conștient de prezența mea, dar prea foame pentru a avea grijă de ea. În timp ce ego-ul apariția încă stabilită în creierul meu, hiena a depășit o distanță mică între ele și cu trupul, și a apucat обнаженную carnea efectuate de calcul Алексиса Саломоса, rupt o bucată.
  
  
  "Depărtează-te, croitor-te un pic!" - strigă ei fiarei. Ei a ridicat un stick обгоревшего copac și aruncă-l în гиену. Animal поползло de iarbă, care transportă o bucată de sânge pătate de paste. După o clipă, ego-ul nu a fost.
  
  
  L-am uitat din nou pe искореженное corpul. La mine chiar nu a fost o lopată pentru a săpa, așa că am avut de a lăsa ego-ul distrugerea animalelor în timpul zilei.
  
  
  Ei bine, ea nu a putut face nimic. Alexis Саломос a fost la fel de mort de deces sau fără ea. În cele din urmă au ego-au prins și ucis, și am, de asemenea, aproape scos. Cel puțin, până în acest moment, am supraviețuit. Dar cea mai mare provocare a mea de noroc poate fi de vină, pentru că ea le aparține, că sunt aproximativ la jumătatea distanței dintre Salisbury și Bulawayo, în cea mai adâncă parte a țării родезийских tufișuri.
  
  
  L-a plimbat de epave, până când din nou nu a ascuns cadavrul. Cu puțin timp înainte ca defect avionul a început să strănut și tuse la o altitudine de cinci mii de picioare, Саломос menționat, că în curând vom zbura mimmo sat mic. În jurul a ceea ce el a spus, ea a calculat că un sat încă în sala de cincizeci-șaptezeci și cinci de mile spre sud-vest. Fără apă și fără arme, șansele mele de a ajunge acolo au fost foarte mici. Люгер și un cuțit în teacă, care, de obicei purtat cu ei, a rămas în camera mea de hotel din Salisbury. Ne unul în jurul ei nu a putut fi ascuns sub mea un t-shirt, și, în orice caz, nu a prevăzut necesitatea ei în timpul acelei călătorii cu avionul în Bulawayo. Ea a fost în vacanță și de vacanță.
  
  
  Улар a lucrat cu AX - сверхсекретным разведывательным agenția Americi - și pur și simplu a fost însoțit de un vechi prieten din jurul Atenei, care sa întâlnit din întâmplare în Salisbury. Acum, acest altul era mort, și sălbatică poveste pe care mi-a spus, a devenit plauzibile.
  
  
  Ei, a venit la adiacent кургану de termite, un caine solid alb lut inaltime, cu capul meu cu o mulțime de coșuri de fum, care serveau intrări. Ei greu rezemă de el, se uită la depărtată de linia febrile de copaci și a încercat să nu să acorde o atenție la bâzâit de muște în cealaltă parte a epavei. La doar trei zile în urmă sa întâlnit cu Alexis Саломос în restaurantul mic, în apropiere de parcul Memorial pionieri în Salisbury. Ei stătea pe terasă și se uita la oraș, când Саломос a apărut brusc în apropiere meu de scaun.
  
  
  "Nick? Nick Carter?" - a spus el, și pe frumoasa смуглом omului a apărut încet un zâmbet. Acest lucru a fost pervers om cu maxilarul pătrat și кудрявым părului de patruzeci de ani, ai căror ochi cu atenție uitat la tine cu o luminozitate ca și cum el a putut vedea secretele dvs. de goluri. El a fost redactor-șef al ziarului de la Atena.
  
  
  "Alexis", am spus eu, ridicându-se, pentru a da o mână de. El a luat ego-ul cu ambele mâini și puternic a zguduit, zâmbetul a devenit chiar mai mare decât ei. "Ce, croitor iei, faci în Africa?"
  
  
  Zâmbetul a dispărut, și el a dat seama că el nu arăta așa cum ego-ul amintit. El m-a ajutat să găsească o persoană de KGB, care în urmă cu câțiva ani la Atena a furat documente importante pentru Occident. Se pare ca, cu ei dihor este în mod semnificativ a luat mai în vârstă. Ego-ul persoană și-a pierdut un aspect sănătos, mai ales în jurul ochilor.
  
  
  El a întrebat. - "Nu te superi dacă-l voi alătura vouă?"
  
  
  "Am обижусь, dacă tu nu o faci", am răspuns. "Vă rog, luați loc. Chelner!" La masă a venit un om în alb șorț, și amândoi am comandat de british el. Am stat de vorbă, până când nu au depus băuturi și nu a plecat chelnerul, apoi Саломос gândit.
  
  
  "Cu tine totul este în ordine, Alexis?" - în cele din urmă l-am întrebat.
  
  
  El mi-a zâmbit, dar zâmbetul era subțire și întinsă. "Am avut probleme, Nick".
  
  
  "Ceva-i pot face?"
  
  
  El a dat patrate din umeri. "Mă îndoiesc că se poate face ceva". El vorbea bine limba engleză, dar cu un vizibil accent. El a făcut o gură mare de bere.
  
  
  L-a întrebat. - "Vrei să-mi spui despre asta?""Sau este prea personal?"
  
  
  El și-a râs.- "Ah, aceasta este personală, o altă meu. Se poate spune că este foarte personal". Ego-ul ochii s-au întâlnit. "Cineva încearcă să mă omoare".
  
  
  Ei, sa uitat la fata lui. "Ești sigur?"
  
  
  Curba de zâmbet. "Cât să-i fi atât de sigur? În Atena o lovitură de pușcă sparge o fereastră și trece mimmo capul meu la câțiva centimetri. Așa că am înțeles aluzia. Ei beru vacanta pentru a vizita vărul său aici, în Salisbury. El comerciant-script-ul, care a emigrat aici în urmă cu zece ani. Ea a crezut că voi fi aici în siguranță pentru un timp. Apoi, cu două zile în urmă la negru "mercedes" aproape doborât de mine, pe bulevardul principal. Șoferul, care a condus până la marginea drumului, arăta exact ca un om, care l-a văzut înainte în Atena. "
  
  
  "Știi cine este acest om?"
  
  
  "Nu", - a spus Саломос, încet tremura capul. "Am văzut recent, ca el merge pe Apollo-building, atunci când un pic spionat acolo". El s-a oprit și a privit pe propriul el. "Ați auzit vreodată despre liniile lui Apollo?"
  
  
  "Oil танкерная compania, nu-i așa?"
  
  
  "Aceasta este, de fapt, prietenul meu. Cea mai mare linie din lume de tancuri, care aparține meu concetățenilor noștri Никкору Минуркосу".
  
  
  "Ah, da. Ei știu Минуркоса. Fostul marinar-miliardar. Pustnic; în zilele noastre, ego-ul, nimeni nu vede".
  
  
  "De fapt, acest lucru din nou", a spus Саломос. "Минуркос plecat din viața publică de aproape zece ani în urmă, fiind încă relativ tânăr. Se crede că el a fost aproape tot timpul efectuează în penthouse în clădirea Apollo, aproape de piața Constituției, în cazul în care acesta are relații de afaceri. Contacte personale sunt stabilite în principal de cei dragi parteneri Минуркосу. Aproape nimeni nu devine cu el personal audiență ".
  
  
  "Oamenii foarte bogati, pare a fi foarte prețuit de către lor de confidențialitate", am spus eu, sorbind din el. "Dar ce legătură Минурк are la покушениям la viața ta?"
  
  
  Саломос oftat adânc și încet expirat. "Aproximativ a șasea luni în urmă de comportament Монурко a început să se schimbe. Acest lucru a fost deosebit de interesant pentru mine și, desigur, alte redactorii de ziare, pentru că orice informații despre Минуркосе pasă și este important pentru cititorii Ateniene jocurile Olimpice. vă rugăm să rețineți, atunci când Минурк, care a rămas întotdeauna în afara politicii, a început să facă declarații publice împotriva junta de guvernământ de la Atena. Brusc, el a anunțat că liderii medii полковников a fost slab și socialiste. El a declarat că au trădat-o "revoluție" în data de 21 aprilie 1967. și a sugerat că Grecia va fi mai bine cu recuperarea lui Constantin II sau orice alt admirația față de personalitatea noului prieten se aude. El s-a referit la pericolul de stânga, cum ar fi un Martor, și a dat seama că în greacă guvern ar trebui să se întâmple încă un "shake".
  
  
  "Ei bine, - am spus, această persoană are dreptul de brusc interesul pentru politica de apoi atâția ani. Poate, emu obosit de a cheltui banii".
  
  
  "Se pare ca merge chiar mai departe. Un astfel de om, ca Минуркос, poate cumpăra o mulțime de prieteni. Generali și colonei merg
  
  
  în penthouse și înapoi, dar ei nu vor vorbi despre vizitele la presa. Se zvonește că Минурк finanțează privată armată în special construită o tabără în nordul Greciei și în aceeași tabără, la Mykonos, o insulă din marea Egee.
  
  
  În cele din urmă, există recenta dispariția colonelului Деметриуса Расиона. Ziar, în care domină Минуркос, ajunge la concluzia că el s-a înecat în timpul călătoriei cu barca în Пирее, dar ego-ul, corpul nu a fost găsit. Никкор Минуркос acum începe o campanie de înlocuire a Расиона persoana lor, la alegere, fascist pe nume Деспо Адельфия. Junta nu vrea Адельфию, dar ee noi și nobile liderii se tem de Минурка și ego-ul prietenilor de la sediul generali ".
  
  
  "O situație interesantă, ne - a mărturisit eu, - dar credeți că Минуркос începe o campanie de teroare cu idei de sânge lovitura de stat?"
  
  
  "Este posibil. Dar există și alte decizii. Există persoane noi, pe care nimeni în jurul valorii de jurnaliști nu a văzut, înainte de a veni și pleca de la penthouse-uri pe partea de sus a lui Apollo; o Минуркос încă ascuns. Cu toate acestea, sa observat că una în jurul valorii de noi persoane aparține american de origine greacă, pe nume Adrian Stavros ".
  
  
  Ochii mei ușor прищурились, se uită la Саломоса. "Stavros în Atena?" - încet, mormăi eu. "Este o companie Минуркосу?"
  
  
  "Se pare așa. În cazul în care numai ..."
  
  
  "Dacă?"
  
  
  "Ei bine. Deoarece declarațiile recente ale Минуркоса au fost atât de несвойственны, probabil, el însuși nu a fost ih sursă".
  
  
  "Captura Ставросом imperii Минуркоса?"
  
  
  "Este posibil ca, împotriva voinței Минуркоса", - a ghicit Саломос. "Probabil, deja s-a produs o mică lovitură de stat, pe ascuns. Deoarece Минуркос foarte secretos și duce întotdeauna la caz prin intermediul subordonaților, ego-ul ar fi putut ucide sau de a capta și de a acționa sub ego nume, și petrece ego-ul sume imense de bani, pentru ca nimeni nu a observat Observați. Imediat apoi, pentru ca a exprimat o astfel de teorie în editorial, prima tentativă a fost comisă în viața mea în Atena ".
  
  
  În ego-ul ochii s-au întors-o tulburare de expresie. L-a adus aminte de fișier AX despre Adrian Ставросе și a dat seama că el este capabil de o astfel de manevră. Stavros în anii studenției a avut o demonstrație cu postere de la universitatea Yale. Apoi, el stahl participant radicală explozie de birou CIA, iar mai târziu a comis un atentat la viața senatorul. El a scăpat de ghearele FBI-ul și CIA și a îngropat-te undeva în Brazilia, unde a ajuns până la infracțiuni grave, cum ar fi, contrabandă și crimă. Deoarece indicii împotriva lui în statele Unite a fost un pic, statele UNITE ale americii nu au încercat să-l întoarcă. Dar în Brazilia după el au urmat.
  
  
  "Iar omul, care a încercat să te bat aici, în Salisbury?" L-a întrebat. "Ați văzut cum a ieșit de la penthouse-uri în Apollo-building?"
  
  
  "Da, Nick, a spus Саломос. El slurped restul de bere și se uită prin увитую hibiscus балюстраду în jos pe deal, în direcția orașului. "Eu în disperare. Un alt vărul meu, care locuiește în afara orașului, dincolo de Bulawayo, mi-a cerut timp să-l vadă, până când aceasta nu va avea loc. Ea a luat ego-ul de invitație. În aeroport mă așteaptă inchiriat un avion. Ei voi zbura pe nen, așa cum este licențiat pilot, și mă voi bucura de plimbare. Adică, dacă-l voi putea uita... "Повисло scurtă tăcere, apoi s-a uitat la mine. "Nick, i-aș fi foarte recunoscător, dacă ai fi fost însoțit de mine în Bulawayo".
  
  
  Ei, știa că Alexis Саломос nu întreba, nu disperat el de frică. Mai am avut câteva zile de vacanță, înainte de a ei a primit o misiune de la David Хока, misterios director AX.
  
  
  "Întotdeauna am văzut hotel Bulawayo, i - am spus.
  
  
  Persoana Alexis a apărut de relief. "Multumesc, Nick".
  
  
  Două zile mai târziu ne-am ridicat în aer. Саломос a fost un pilot, și se părea că zbor deasupra sălbatice Родезией va trece fără aventuri, și va fi frumos. Саломос zburat mic, astfel încât să putem observa rare de animale sălbatice și interesante caracteristici topografice tufărișuri. Zborul părea, a ridicat starea de spirit Саломосу, și el a fost foarte similar cu tine anterior. Dar în mijlocul abdomenului dimineață, aproximativ la jumătatea drumului spre Bulawayo, seninătatea dimineața s-a transformat într-un coșmar.
  
  
  Mic dublă standard avion Muni закашлял. Mai întâi Саломоса nu este îngrijorat, dar apoi a devenit chiar mai rău. El rezolva sarcinile de cercetare un motor mic, dar aceasta este doar a complicat treaba. Am pierdut înălțime și a început să o circulară de indicii.
  
  
  Саломос выругался în limba greacă, apoi ego-ul fata de побледнело. El a cercetat bara și s-a uitat la mine. "Indicatorul nivelului de combustibil arată complet", - a strigat el, перекрикивая explodează motorul. "În această dimineață, el nu se mișca din poziția". El pounded pe sticlă, прикрывавшему senzor, dar nu sa întâmplat nimic. Acul a rămas la litera F.
  
  
  "La noi s-a încheiat benzină", - increduli am spus. Aceasta este o veste proastă pentru orice avion, deosebit de mic.
  
  
  "Nu chiar, dar ne-rapid scădere", - a spus Саломос, traducerea "Mooney" provizoriu abrupt de planificare și de luptă cu care se execută. "Acest avion a fost corupt, Nick. Senzor inghetat pe loc, dar rezervoarele erau aproape goale, când am zburat.
  
  
  Acest lucru trebuia să fie făcut în mod special ".
  
  
  "Doamne, - mormăi eu. "Poți planta ego-ul?"
  
  
  "Aici nu aerodrom", - a spus el, încercând să nu dea avionul să se prăbușească într-o vrie. "Dar noi trebuie să încerce să aterizeze în aer вельде - dacă-l voi putea salva ego-ul, în conformitate cu planul de planificare".
  
  
  "Ceva-i pot face?"
  
  
  "Da. Rugați-vă". Alexis s-a uitat la mine. "Îmi pare foarte rău, Nick".
  
  
  "Nu contează, am spus eu. "Pur și simplu urcă chestia asta". Ei chiar nu a întrebat despre problemele. De timp nu a fost. Am navigat pe o pantă abruptă la травянистому вельду.
  
  
  Motorul a tușit din nou și зашипел, apoi blocat pentru totdeauna, când am văzut cât de întregul hotel și se îndreaptă spre noi. Ei, a decis că totul s-a terminat. Părea, nu a existat nici o rezonabil de așteptare, trecem prin asta.
  
  
  Cinci sute de metri de Noi s-au grăbit în jos, ca o pasăre cu сломанным aripa. Trei sute. Copaci de salcâm alunecat de sub ele. De o sută. Persoana Саломоса solidificat de tensiune, și ego-ul de mână au fost legați de încercări de control. Apoi a fost o mișcare de ierburi și spini cu o viteză amețitoare, aripa s-a rupt ramură искореженного lemn de avion, în ultimul moment, ușor umblă cu nasul pe sus și a alunecat într-o parte. Lovitură renunțat noi la partea din față a avionului. Раздалось de slefuire, și scârțâit de metal și tare trosnituri de sticlă, și trupurile noastre s-au luptat în mica cabana. Apoi a venit finală oprire de urgență: a mea a deschis ușa, și corpul meu a trecut cu piciorul la cap în iarbă înainte de crispy de impact cu privire la pământul ferm.
  
  
  Mai mult nu-mi amintesc nimic, în afară de. dureros ползания pe iarba, instinctiv departe de avion, iar apoi o explozie de sunet потрескивающего flacără de undeva din spatele meu.
  
  
  Al doilea capitol.
  
  
  Ei a încercat să-l arunce în jurul capului amintiri despre dezastru, greu bazându-se pe o zgura de înaltă термитника. Dar a fost mai dificil de a scăpa de expresii faciale Алексиса Саломоса, așa cum este arătat în Salisbury, când a spus că va pleca cu el în Bulawayo.
  
  
  Pentru sclipitoare de metal carcasă spartă de avion încă доносилось insistența zumzet de muște, dar am încercat să nu asculte. Din nou сфокусировался pe o linie febrile de copaci pe травянистом orizont. În cazul în care-atunci am simțit că arborii de febră, uneori, un raport privind prezența apei. Dar acești copaci nu au fost în direcția în care ea a trebuit să meargă pentru a ajunge la sat.
  
  
  Într-un fel, l-am simțit responsabil pentru moartea tragică Саломоса. El mi-a încredințat apărarea sa, iar ea nu a fost în măsură să facă acest lucru, când el nevoie de mine. El se aștepta de la mine, dar nu am prevăzut un pericol mic de avion. În plus, ei, m-am simtit vinovat, pentru că nu i-a încredințat pe deplin de ego-ul incredibil de istorie. Cu toate acestea, ego-ul sângeros cadavru a fost evidentă dovadă a faptului că cel puțin o parte din ego-ul teorii sunt corecte. Cineva hotel ego moarte. A fost oare acest om hema-atunci, cine a trăit într-un penthouse de peste birouri Apollo de la Atena, încă a rămas sub semnul întrebării.
  
  
  Ochii ei a prins mișcarea și s-a întors la una în jurul valorii de ieșiri în jurul термитника. Mic luminoase de culoare verde dragon, alunecat prin adunau aproape de a mea de la mâna stângă, și, se părea, s-a uitat cu atenție la mine. Ei отпрыгнул. Nu am știut că șerpii s-au stabilit în термитниках. Acest lucru a fost mamba verde, una dintre cele trei cele mai periculoase șerpi din lume. În caz de muscatura victima va putea să treacă în jur de trei pași între ele și рептилией, înainte de a-l resentimente-l va omorî. Mamba, care se ocupă în momentul de față, s-a aflat la îndemâna, s-a strecurat în altă gaură.
  
  
  Ei impiedicat despre resturile meu atunci când pulsul încetinit. Ei, pentru o clipă uitat în jur și a găsit pe pământ o bucată ascuțită de metal cu o lungime de aproximativ picioare. Un fir a fost foarte ascuțit. Отодрав o bucată de lemn pe un schelet parțial обугленный, la sectiunea fuselajului, ei au căzut de ego-ul pe două bucăți de lungime egală și расщепил largă de fluxul de aschiere, legându-și bastoanele lor o batistă, pentru a obține un mâner meu home-made de cuțit. . Sa blocat gravă arme pentru orar și, fără să se uite la epave, s-a îndreptat spre copaci.
  
  
  A fost greu doar pentru a merge în mediul rural. Iarba înaltă și tufișuri spinoase trăgeau de hainele mele și терзали trupul meu, trăgîndu-mă și să-și țină. Pasărea-rinocer завизжала la mine la cel mai apropiat de salcâm. Ea a descoperit că подсчитываю șansele de supraviețuire. Există sute de moduri de a muri, și ne-odin în jurul lor nu este plăcută. În acest iarbă persoană poate poticni pe leu, înainte de a ego-ului va vedea. Dar, de obicei, mai multe necazuri provoacă mici creaturi: un sarpe de dimensiuni nu mai umane degete, scorpioni și acarieni, зарывающиеся adânc sub piele. Dacă veți găsi apă și beți-l, puteți obține infectate cu печеночными двуустками și alți paraziți care mănâncă omului din interior. Și dacă veți evita acest lucru, aveți în continuare posibilitatea de a fi atacat komarov, purtătoare febrei galbene si a malariei.
  
  
  Când în cele din urmă a ajuns la copaci, l-a găsit doar resturi de adapare. Loc uscat. În centrul orașului a fost gros negru de noroi, imprimate și de copite și lap multe animale pe perimetrul terenului.
  
  
  Ei, rezemă verde cel mai apropiat trunchi de copac, și m-am odihnit la umbra. Ei în zadar a cheltuit timpul și forțele, veniti aici. Directii la cel mai apropiat sat, pe care Саломос menționat într-un avion, a fost sub nouăzeci de grade față de cursul de schimb, care m-a adus aici. O plimbare sub soarele arzător încă slăbit mine. Gura mea a fost ca дубленая piele. L-am amintit un termos cu apă rece, care Саломос a adus în avion. L-a văzut ego zdrobit de un cilindru medii de moloz; ego-ul, conținutul uscat în foc. Ea a încercat să nu se gândească la soarele tropical deasupra capului sau despre setea de gât și s-a dus.
  
  
  Ar trebui să fie, câteva ore mai târziu, ea și-a dat seama că, fără odihnă, nu voi putea merge mai departe. Picioarele mele tremurau de slăbiciune, și ei втягивал aerul în plămâni lungi хриплыми вдохами. L-a văzut mort ciot, o parte din ego-ul, în rare umbra vecin unui rug, la doar câțiva metri în față. Ei greu s-a prăbușit la pământ și rezemă пню. Deja procesul de scaune, scutire de efort fizic atunci când mersul pe jos aducea satisfacție.
  
  
  Mele pleoapele închise, și el a ignorat o durere în organism. Ea a încercat să uite de micile coapse și mușcături de insecte fețele și mâinile. Aveam nevoie de o vacanță, și el a fost de gând ego-ul pentru a obține. La dracu cu totul altceva.
  
  
  În jurul valorii de bush s-a auzit sunetul.
  
  
  Mele pleoape приоткрылись. Ei a greșit? Ei вгляделся în iarba înaltă, dar nu a vazut nimic. Trebuie să fi fost imaginația mea. Din nou închis ochii, dar sunetul se repeta.
  
  
  De această dată, ochii mei s-au deschis mai repede. În acest caz, nu a existat nici o îndoială; aceasta a fost sunetul vocii umane. Ei напряг urechile și am auzit, ca s-a stricat de crenguta.
  
  
  "Asta a fost ceva!" - mormăi eu.
  
  
  Apoi sunetul stahl mai constantă și precisă. Doi bărbați vorbeau un dialect pe care ea nu a auzit niciodată.
  
  
  "Buna ziua!" Ei strigă în jurul valorii de ultimele puteri. "Aici!"
  
  
  Într-un alt moment l-a văzut, cum ih cap sa mutat la mine peste iarbă. Capetele negre și tricouri culoare kaki. Când m-au văzut, ih vocile au devenit mai tare, și odin în jurul ei una.
  
  
  Ei un pic relaxat. I-a fost lins, la civilizație, decât a crezut. Undeva în apropiere trebuie să fie sat sau măcar drumul. Bărbații ieșeau la iarbă și se uitau la mine. Acestea erau înalte, zvelte și sumbre.
  
  
  "Bună ziua, am spus eu. "Aveți apă?"
  
  
  Bărbații s-au uitat un prieten la altul, apoi din nou la mine. Ei s-au apropiat și s-au sculat de mine pentru totdeauna. Ei nu a încercat să se ridice. "De apă", am spus eu.
  
  
  Amândoi erau îmbrăcați în foarte săracă, umilă de vest și purtau haine de casă sandale. Mai mare de doi subliniat la picioarele mele, și după o clipă, el s-a aplecat și a dezlănțuit mea de pantofi. Înainte de a ei a reușit să o întreb ce face el, el a scos aceasta și-a arătat său prieten. De la cineva care a ținut meu de pantofi pentru a explora, a fost o mare largă шрамм se adresează, străbătând persoana pe diagonală. Un alt purtat o mică oglindă în stretch lobul urechii. Ambele la brâu au fost cuțite-maceta - панги.
  
  
  Mare i-a vorbit cu alții, și mi-am dat seama că el vorbește limba română. "Mzuri sana", - a spus el, zâmbind, având în vedere mei papuci balet. El a continuat în limba swahili. "Este ziua mea norocoasa".
  
  
  "Ascultă-mă", - ușor am început.
  
  
  Ei au ignorat mine. Un bărbat înalt și-a îndoit și a dezlănțuit meu a început al doilea pantof. Ea a încercat să отдернуть picior, dar el a râs uitat la mine și a rupt din context de sub nah al doilea pantof. El ganduri lor uzat sandale și-a încordat mele papuci balet pe picioare, nu deranjează lega șireturile. "Савасава!" - a spus el tovarășului său, ignorând complet de mine.
  
  
  Ea a realizat brusc că aceste persoane nu au de gând să fie ai mei salvatori. Și mi-a venit în minte că aș putea fi mai rău decât înainte de ih de sosire, dacă ar fi socotit de supraviețuire.
  
  
  "Pantofi a venit bine". Aceasta a fost cea mai mare.
  
  
  Altul nu sa bucurat de situație. "Cum credeți că acest lucru este dvs. de papuci balet? Oare nu am ajuns la el împreună?"
  
  
  "Este primul ei văzut ego-ul", a spus înalt. "Puteți obține ego pantaloni. Dacă el are o geantă de mână, ne vom împărtăși conținutul său".
  
  
  "A greșit că ai забираешь papuci balet în sine", - murmură decorat cu o oglindă.
  
  
  Un bărbat înalt, s-a întors spre mine. "Scoateți pantaloni", - a ordonat el, încă în limba română. Ego-ul, ochii erau galbene cu dungi roșii, și pe fiecare obraz au fost cicatrici fine, care mai întâi nu au fost vizibile din cauza volumului mare de cicatrice.
  
  
  Mâna mea culcat pe mâner improvizat un cuțit, ascunzându-ih vedere. Se părea că va trebui să folosească. Acela întins мочкой ureche scos cu orar пангу. În ih intenție nu a fost pusă la îndoială. Nu au putut lipsi de un om alb de tot ce avea, și apoi se lasă ego-ul în viață.
  
  
  "Bine, sa inchiriez pantaloni", i - am spus. Sa trezit de putere, dar nu a vrut arată asta. "Dar ar trebui să se ridice pe picioarele sale". Ea a întins mâna stângă la mare.
  
  
  De ceva timp el disprețuitor uitat pe nah, apoi a apucat
  
  
  grosolan ridicat antebraț și tresar, a ridicat-mă pe picioare. În acel moment, atunci când ea este lăsată la pământ, a scos propriul metal cuțit cu centura și cu puterea ego-a înfipt în mijlocul africanul.
  
  
  În ochii ego-ul a apărut surprinzător, când ascuțit ca un brici metal alunecat prin carnea și mușchii. Ego-ul dreapta în mod automat se apucă de mâner панги, dar acest lucru a fost ego-ul ultima acțiune benevolă. El mormăi urât de sunet și a alunecat în praful de-ai mei picior.
  
  
  Pe de altă clipă cu ochii larg deschiși uitat la un camarad căzut. Apoi, el a emis un wild throat sunet și взмахнул numai că выхваченной пангой.
  
  
  Sa scufundat în urmă. O lama cu șuieratul peste încâ mimmo fata mea, рассекло de aer, și un pic nu-balmeș în capul meu și umăr. Dacă ei nu a pornit de pe loc, mi-ar fi обезглавили. Cu toate acestea, atunci când ea a scăpat de панги, ei a scăzut. Africa a venit la mine și din nou взмахнул cu un cuțit, și genial изогнутое lama просвистело în aer la gâtul meu. Rapid перекатился dreapta, și lama a lovit tare lut. Pana mea, atacantul a restabilit echilibrul, ei, s-a întors și a lovit violent ego-ul său picior. L-a auzit ronțăit ego-ul oaselor. El, cu un strigăt tare a căzut la pământ, lângă mine.
  
  
  Dacă i-ar fi fost tare, ca de obicei, acest lucru ar fi fost ego-ul thread. Dar eu sunt în nici o grabă de a folosi create de mine beneficii. Când ei s-a ridicat de pe genunchi, africa a fost în picioare, și fața lui промелькнуло disperare. El din nou замахнулся pe mine, și de această dată arc a fost larg. Lama рассекло maneca mea de tricouri, de tăiere în jos. Ei l-au lovit de ego-ul lor aschie și a făcut-un rana de la piept. El încă o dată крякнул și m-a lovit пангой în goluri, atunci când ea a căzut de pe un ciot de copac. Puterea de balansare a forțat ego-ul-și piardă echilibrul și să cadă în mâna dreaptă mi-a. Ei, apucat cu mâna stângă de ego-ul zdrențăroși guler, a aruncat un ego capul pe spate și și-a petrecut metal aschie din ego-ul de gat.
  
  
  Sângele înghițit fata mea, și piept, când africa de tare uimite și frenetic ajuns la перерезанному gât. El a căzut cu fața în jos, încă agățându-se de gât, apoi a alunecat pe pământul solid, fix.
  
  
  Gâfâind, ei откинулась pe un cot. Ea a fost supărat pe faptul că a cheltuit în această luptă un rol energia necesară pentru supraviețuire, dar a fost recunoscător pentru că a rămas în viață. Când ei mental, a menționat pericol bush de la locul accidentului, l-a uitat un singur lucru: un om. Se părea că omul a fost întotdeauna primul în listă. Dacă ignorați acest factor, puteți să moară mai devreme decât tufișuri să te omoare.
  
  
  Cel puțin, în această situație, am avut un fapt. Acești oameni au venit în vest, și nu de la sud-vest, care l-a luat. Poate au trecut prin sat, sau în cazul în care a lăsat ceva drum. Același lucru se poate spune și despre direcția în care au fost trimise. Ei slab s-a ridicat și-a ales direcția vest.
  
  
  Fierbinte african soare наклонилось spre cer, când din nou a renuntat. Ei sa prăbușit în iarba înaltă, ghicitul, există încă cel puțin vreo șansă de a supraviețui. Am nevoie de apa. Pe limba si in gura nu a mai avut nici un fel de sentimente. Ei stabilesc și se uită ca un scorpion târâtor încet mimmo mine pe iarba. Nu știam dacă pot să-l miște din loc, dacă el va ataca, dar se pare ca el nu m-a observat. După o clipă, el a plecat. Ei скривилась și gelos emu, pentru că el nu a avut probleme cu supraviețuirea, cel puțin în acest moment. Părea un pic ironic, că acest tip de târăște pe suprafața planetei mai mult de patru sute de milioane de ani, cu mult înainte de apariția dinozaurilor, și că el, probabil, va apărea pe Pământ cu mult înainte de dispariția omului. Cumva se părea nedrept, dar apoi i-a fost părtinitoare.
  
  
  În timp ce ea zăcea acolo, un alt sunet a lovit în urechile mele. Acest lucru a fost zumzet îndepărtat puțin de отличавшееся anterior buzz muște. Dar acest sunet rapid stahl mai tare și stahl ușor de recunoscut, ca un motor de automobil.
  
  
  Ea sa ridicat și a plecat capul pentru a auzi. Da, asta a fost un fel de mașină. Ei nesigur s-a ridicat și s-a îndreptat spre sunet. Nu am văzut nimic în afară de iarbă și rare de copaci. Dar zgomotul se apropia cu fiecare secundă.
  
  
  "Buna ziua!" Ei, a strigat prin iarba. "Hei, aici!"
  
  
  Ei s-a împiedicat și a căzut. Din nou, ridicandu-se nesigur pe picioare, din nou eșalonate înainte. După o clipă, ea a văzut acest lucru - land, prăfuit și поцарапанный, bumping în drum secundar, care se ocupă nu a fost altceva decît urme în iarbă. Rover, piscină în mașină, a fost ocupat de doi bărbați, care nu m-au văzut, așa cum el a mers la cel mai apropiat punct rutier, și-a continuat drumul.
  
  
  Ei a strigat. - "Buna ziua!"
  
  
  Ei ciudat se mișca încoace și încolo pe iarbă și în cele din urmă a ajuns la drum. Ei din nou au strigat, când a ajuns la locul. Ei, batante, ca un om beat a fugit cu o mașină, dar a căzut cu fața în jos.
  
  
  Ei zăcea și s-a certat cu voce tare, simțind cum în piept, se ridică de disperare. Această mașină poate fi ultima mea șansă de supraviețuire.
  
  
  Apoi l-a auzit, ca "rover", a încetinit și s-a oprit. Ea a încercat să se ridice, ca în fiecare an, ce s-a întâmplat, dar forțele nu am avut. ei
  
  
  am auzit ca motorul funcționează la ralanti, apoi "rover" reaprins primul transfer, s-a întors de pe drum și s-a îndreptat spre mine. Acestea sunt fie auzit de la mine, fie, totuși, de văzut.
  
  
  După câteva secunde, mașina s-a oprit lângă mine, motorul este blocat, și a auzit cum doi bărbați vorbesc cu un accent britanic.
  
  
  "Doamne, este european".
  
  
  "Ce face el aici, în tufișuri, unul?"
  
  
  "Poate, ne-ar trebui să ceară ego-ul".
  
  
  În curând apa rece curgea la mine în gură, vărsat mea murdară cămașă din față, și din nou am simțit limba.
  
  
  "Dumnezeule, omule, ce s-a întâmplat?"
  
  
  Ei s-a concentrat pe două cărnoase persoanele склонившихся mine pentru totdeauna. Acestea au fost albe родезийцы mijlocie, probabil, domnilor-fermierii, проведшие zi în deșert.
  
  
  "Accident aviatic", am răspuns. "Am plecat de la aceasta".
  
  
  Atunci când sunt plantate mine atv, ea a știut că a ajuns. Dar nu am putut uita că organismul Алексиса Саломоса devora hienă de la cineva de la Atena. Ei, în speranța că David Hawk mi-ar permite să înțeleagă ceea ce s-a întâmplat în Apollo-building, pentru a afla dacă într-adevăr Adrian Stavros, în sala în Brazilia, s-au gândit. de mult timp nu am văzut.
  
  
  Al treilea capitol.
  
  
  "Tu nu ești foarte bine arati, Nick".
  
  
  David Hawk, director суперсекретного agenției americane AX, ținut în degetele de la mâna dreaptă scurtă trabuc, apleacă în față pe larg masă în jurul valorii de mahon. Ne-am așezat în ego-ul într-un birou al statului major general al AX, care se ocupă artistic a fost ascuns într-o încăpere închiriată Amalgamated Press & Wire Services DuPont Circle, la Washington.
  
  
  Ei, sa uitat la el cu o curbă a surâs. "Oni hoteluri, pentru a-l încă de un timp pentru a zăbovit într-un spital din Salisbury. Dar tu știi cât de repede mă plictisesc. Dacă ei palid, acest lucru se datorează faptului că nu am nevoie de soare și de bun vrei în jurul valorii de decupaje. Ce părere ai despre istoria Саломоса? "
  
  
  Hawke a fost amânată un trabuc și a lansat în direcția mea un inel de fum. Stând la o masă mare, el părea mic și subțire, cu ego-ul, взъерошенными gri părul și fața fermier din Connecticut. Dar am știut că acest fragil aspect înșelător. El a fost prezenta dinamo-mașină.
  
  
  "Asta mă sperie puțin", - a spus el. "Încă mă sperie faptul că tu chiar nu piară între operații. Ei niciodată nu au văzut un om care este atât de ușor de găsit probleme".
  
  
  Ei, a ridicat din umeri. "Саломос a fost altul. Meu și AX. El iso tuturor forțelor încercat să ne ajute să găsim Borisov, îți amintești?"
  
  
  "Da, sa-mi amintesc", - sobru, a declarat Hawke. "Ei bine, dvs. родезийская glumă este de peste, asa ca am sa retrase din circuitul agricol. În ceea ce privește decizia de faptul că Adrian Stavros poate planifica o conspirație împotriva guvernului elen, să nu stahl trecute cu ego-ul".
  
  
  "El încă mai deține plantarea în Brazilia?"
  
  
  "Potrivit surselor noastre, este încă ego-ul personal. Avem net recent raport". Hawk lăsă pe spate un mare кожаного scaun. "Dacă este într-adevăr a fost Stavros, pe care dvs. o altă vazut vedere la penthouse-uri Минуркос, cu siguranta am confruntat cu o situație interesantă. Visele de a gestiona întreaga țară se potrivesc foarte bine cu ceea ce am învățat despre nen".
  
  
  Hawke a studiat lor osoase a articulațiilor. Adrian Stavros a fost întotdeauna невротиком, probabil, un psihopat. În afară de faptul că el a condus în Brazilia cu succes de un grup de contrabandiști, pe care guvernul nu a reușit să elimine, de asemenea, el a comis politice uciderea, potrivit celor mai recente care se crede ca a fost uciderea lui israel funcționar Moshe Ben-Canaan ".
  
  
  "Apoi, ea a înțeles că AX interesati de istoria Алексиса Саломоса", i - am spus.
  
  
  "Mă tem că așa va fi. Și ei cred că, deoarece te consideri Саломоса său prieten, hoteluri putea obține acest loc de muncă".
  
  
  "Da, domnule, l-ar fi hotel de acest lucru".
  
  
  Hawke a achitat un trabuc în cel mai apropiat scrumieră. "Primul meu impuls de a spune" nu", și de a transmite vine altul la matematică. Știi cum am încerca să evite implicarea personală a agentului de sarcini".
  
  
  "Pentru mine este important să criminal Алексиса nu a ieșit la libertate", - a spus încet: eu.
  
  
  "Bine. Cu asta rămâi. Dar fii deosebit de atent, Nick. Cred ca cel mai bine pentru a merge la Rio și să vorbesc cu тамошним angajat al CIA. Aflați în sală dacă Stavros în afara țării, și unde și-a petrecut timpul lor. Apoi, dacă dvs. de indicii te va duce la Atena, du-te acolo. Doar ține-mă la curent ".
  
  
  Ei, a chicotit. - "Nu mi-întotdeauna fac?"
  
  
  "Ei bine, uneori, ai uitat că aici există oameni care stăteau lor унылых locuri de muncă, și în ih obligația de management show". Ego-ul vocea a dobândit acea bruscă de ton, care s-a întâmplat uneori, atunci când el a vorbit despre procesul-verbal și modul de subordonare. "În cazul în care aveți nevoie de ajutor în orice moment, solicitați acest lucru. Suntem aici pentru a face acest lucru".
  
  
  "Desigur."
  
  
  El a deschis un sertar scaun și досталь plic. Ego-ul au scăpat de ochii mei. "Eu prezic cererea dumneavoastră și de a mea o posibilă concesie tine, ei prudent, dacă nu cu înțelepciune, a cumpărat biletul".
  
  
  Ea a zâmbit. "Mulțumesc." Sa ajuns prin scaun și a luat un plic.
  
  
  "Ai face mai bine să aștepte, pentru a vedea cum totul se va termina înainte să te alegi, a provocat, dacă ți-orice serviciu", spuse Hawk.
  
  
  În seara următoare, l vinde la pescuit Pan Am de la Rio de Janeiro. Sa odihnit de toată
  
  
  zi, și din nou am simțit cum anterioară. Zborul s-a desfășurat fără incidente, dar eu m-am tot gândit un prieten cu un avion mic Mooney, când Саломос mi-a arătat вельд, despre problemele de urgență și de plantare, și despre modul în care cadavrul Саломоса uitat la soare cald.
  
  
  În dimineața următoare, ea a sosit la Rio, și a locuit în hotelul "Флориано", în apropiere de palatul Copacabana. Acesta a fost doar în stradă de plajă, și în nen s-a bucurat de un parfum colonial Brazilia. În cameră a fost un ventilator de tavan și de zi cu jaluzele, iar de la balconul îngust era mic și vedere la mare.
  
  
  La Rio a fost fierbinte. Toți brazilienii, care au fost capabili de a ajunge acolo, au fost pe plajă, și cele mai multe în jurul ei, trebuie să fi fost în zona Copacabana, de lângă hotel. Prezic căldură, ea a adus cu el камвольный costum de tropical lână. La prânz, ea a făcut un duș, a pus pe costum ușor pe partea de sus a Вильгельмины meu Люгера și Hugo, stiletto în teacă pe mâna dreaptă, și s-a dus lua masa la unul în jurul mele preferate de mici restaurante, Chale Rua da Matriz 54. În acest restaurant a fost cândva casa colonial și până în prezent, dihor mobilier de valoroase obiecte de epocă și picturi. Sclavii negrii catering mese și să aibă grijă de bar. L-a comandat миксто чураско, care a constat în jurul bucăți de carne de vită și carne de porc cu legume, și a renunțat la normal отбивного decât local de bere, pentru o foarte bine, un vin bun Grande Uniao Cabernet. Dar eu sunt doar a început să mănânce, când a văzut că fata a intrat și sate, pentru o masă învecinată. Ea era înaltă și subțire, iar coama de foc-roșii par a făcut ei alb lăptos pielea încă palid. Ei orbitor verde mini-rochie brusc контрастировало cu parul ei și a creat cea mai mare parte a lungi ideale coapse și incitantă decolteu mai sus de talie. Pe ea au fost verzi, papuci balet, potrivite pentru rochie, și verde bratari pe mana stanga.
  
  
  Roscate de par, pentru o clipă, doborât de mine confuz, dar apoi a dat seama că, atunci când a văzut-o ultima dată, părul să fie scurte și maro. Acest lucru a fost în Israel de mai mult de un an în urmă. Se numea Erika Нистром. Ea a fost un membru al rețelei de informații israeliene "Shin Bet. Ei nume de cod a fost Flacăra, când am lucrat împreună, pentru a împiedica rus complotului împotriva lui israel guvernului, dar numele s-a schimbat cu fiecare sarcina.
  
  
  Ei, s-a sculat și a venit la masă. Când ea a ridicat genele lor lungi, pentru a se întâlni cu mine privirea de pe fata ei расплылась zâmbet. "Oh!", a exclamat ea. "Ești tu. Ce surpriză plăcută". Ea a vorbit în limba engleză, fără nici un accent.
  
  
  Părinții Erica au fost скандинавскими evrei. Familia ei, mai întâi, venele de la Oslo, apoi la Copenhaga, înainte de a emigra în Israel, când hei a fost de numai opt ani.
  
  
  "Am fost de gând să spun același lucru", am spus eu. Am Эрикой într-un cadru intim seară, la Tel Aviv, de așteptare pentru sosirea curierului; acest lucru a fost o seară în care amândoi ne-a placut foarte mult. Acum ochii ei mi-au spus că ea a amintit acest lucru cu blândețe. "Sunteți alături de mine la masa mea?"
  
  
  "Ei bine, cineva va adera la mine mai târziu, Nick. Nu возражаешь?"
  
  
  "Nu că nu vorbesc cu tine", i - am spus.
  
  
  Ea a aderat la mine în spatele meu la o masă și a comandat un prânz de lumină pentru sine, iar a treia persoană, care, după cum a explicat ea, a fost agent: "arăți foarte bine, Nick".
  
  
  "Tu trebuia să mă văd cu o săptămână în urmă", i - am spus. "Îmi plac roscate de păr, Erika".
  
  
  Ea a uimit pe mine un zâmbet. Lung vulturilor nas subliniat în mod repetat o senzual gura. Ochii nah au fost de culoare verde închis, iar rochia ilumina. "Mulțumesc", - a spus ea. "Ei mele, cu excepția culorii. Acest lucru a fost de scurtă durată, atunci când am lucrat împreună în Israel".
  
  
  "Îmi amintesc", i - am spus. "Sunteți aici penal?"
  
  
  "Da", - a spus ea. "Și tu?"
  
  
  "Da", am chicotit. "Este întotdeauna o afacere, nu-i așa?"
  
  
  "Aproape întotdeauna."
  
  
  Ei, și-a amintit ca, recent, a citit în ziare că Israel a fost indignat de uciderea lui Moshe Ben-Canaan și că ih președintele a jurat pentru a ajunge la esență. Anume în acest omor de informații americane crede că запричастным Adrian Stavros. Ei nu a putut să nu mă întreb dacă a fost sau nu Erika de la Rio, pentru a-l răpească Adriana Ставроса și de a lua în Israel, că a fost în israel stil, sau de a ucide ego-ul.
  
  
  L-a întrebat. - "Ai de gând să stați în Rio suficient de lung pentru a împreună, am băut și am discutat?"
  
  
  "Este posibil", - a spus ea. Ee mâinile сдвинули decolteu, atunci când ea a realizat ih scaun, și tensiunea mea s-a ridicat la zece puncte. Ochii ei sunt verzi s-au uitat în ochii mei și a spus că ea știe că eu nu vorbesc despre vin și-o conversație.
  
  
  L-a luat paharul. Ea a comandat și iată că au depus același lucru Grande Uniao Cabernet. "Pentru această oportunitate", i - am spus.
  
  
  Ea a luat paharul și чокнулась cu a mea. "Față de această decizie".
  
  
  Noi tocmai a terminat de paine prajita, când a apărut un tânăr. Ei chiar nu l-a mai văzut, până când el nu s-a sculat de lângă noi. El a fost masiv, musculos un tip cu foarte scurt parul blond si solid pătrat de persoana. O parte din ego-ul urechea stanga a lipsit, dar acest defect nu a reușit ego-ul masculin, la exterior. Pe nen a fost bej ani-un costum care nu este complet ascuns umflatura sub mâna stângă.
  
  
  "Eu mai întâi nu te-am văzut eu, Erika", - a spus el destul de greu.
  
  
  se uită la mine. "Nu mă așteptam că vei fi cu hema-atunci".
  
  
  Aceste cuvinte au fost concepute ca o ușoară mustrare. Ei au vorbit cu un pronunțat accent. Ea și-a amintit de o fotografie a acestui om, în dosarul israeliene de informații TOPOR. Acest lucru a fost Zaharia Ghraib, călău Shin Bet. Teoria mea privind ego-ul și Erica prezența la Rio, se părea, și-a consolidat.
  
  
  "Este mai vechi, Zack, a spus Erika. "El a lucrat cu mine în Israel".
  
  
  Гареб a ocupat locul al treilea. "Știu", a spus el. "Carter, ei, cred."
  
  
  "Acest lucru este corect."
  
  
  "Reputația ta înainte de tine".
  
  
  Ego-ul maniere au fost clare, aproape ostil. Ea a simțit ego-ul, gelozia față de ceea ce știu Erica. Înainte de a ei a reușit să răspundă emu, el se întoarse spre ea. "Ați comandat вишисуаз, cum mi-am propus?"
  
  
  "Da, Zack", a spus Erika, un pic confuză ego-ul dezavantajul de prietenie. "Acest lucru va fi aici în curând".
  
  
  "Вишисуаз - singurul lucru care stă în restaurantul" - prea tare s-a plâns Zack.
  
  
  "Îmi pare rău că nu ți-a fost norocos", - a răspuns calm eu. "Eu cred că cele mai multe feluri de mâncare de aici sunt bine fierte. Posibil, apoi ultima ta vizita ei și-au schimbat bucătari".
  
  
  Zack se întoarse și calibrat mi-a zâmbit. "Este posibil".
  
  
  Ei, a decis ca din acest moment, conversația va fi mai puțin plăcut. Ea a terminat cu o masă, așa că a chemat chelnerul pentru a aduce un cec. Ei a sugerat să plătească întreaga petrecere, dar Zack rapid a refuzat.
  
  
  "În cazul în care te-ai oprit?" - a întrebat-o pe Eric.
  
  
  "În Корумбе pe Avenida Rio Branco", - a spus ea.
  
  
  Zack se uită la nah.
  
  
  "Sub ce nume?"
  
  
  Ea заколебалась. "Vargas".
  
  
  "Pot să te sun de acolo?"
  
  
  "Aveți un pic de timp pentru a comunica",
  
  
  - repede, a spus hei, Zack.
  
  
  Ea a ignorat ego-ul și drăguț mi-a zâmbit.
  
  
  "Da, poți să mă suni. Sper că ne vom întâlni din nou, Nick".
  
  
  L-a ridicat. "Sentimentele celuilalt." Ei s-a atins de mâna ei mâna, și ochii noștri pentru o clipă s-au întâlnit. Ei, știa că Zack gelos, și, deoarece el nu mi-a placut, l am jucat este ego-ul favoarea. El stătea și se uita la mine. "Veți auzi un apel de la mine".
  
  
  "Bine", a spus Erika.
  
  
  Ea s-a întors de la ei și a ieșit prin restaurante. Când a ieșit, el a simțit aproape cărbuni de ostilitate Zack pe spate.
  
  
  În aceeași zi, ei au urcat cu telecabina pe impresionant muntele Corcovado, pe partea de sus a căreia se afla o imensa statuie a lui Hristos Mântuitorul. Când a ajuns la locul ei a venit la смотровому брустверу, s-a oprit în zona desemnată, și stahl să aștepte. Minut după cincisprezece la mine de la balustradă s-a alăturat un bărbat. El a fost la înălțimea mea, dar mai subtire. Deși el a fost nu de vârstă mijlocie, lui lung față era acoperită de riduri adânci. Acest lucru a fost Carl Thompson, și el a lucrat pentru CIA.
  
  
  "O priveliște minunată, nu-i așa?" - a spus el ca o intrare, махнув mână în alta a orașului, în partea de jos, care strălucea albă de la soare și a fost înconjurat de dealurile verzi și кобальтовым mare.
  
  
  "Uluitoare", i - am spus. "Ce mai faci, Thompson?"
  
  
  "De exemplu, același lucru", - a spus el. "Aici a fost destul de liniștită și de la ultima schimbare a administrației în Brasilia. Ce mai faci în AX în aceste zile? De ceva timp voi împușcat de mai multă muniție decât o armată în Asia".
  
  
  Ei, a chicotit. "Uneori așa pare. Ei a fost ocupat, sunt sigur că și tu".
  
  
  Acum se pune pe Adriana Ставроса".
  
  
  "Acest lucru este corect." Ei au urmarit, ca o linie de croazieră care duce la albastru & nb săi buna nasul, încet intră în port. Acolo jos era ca o jucărie barca. "Când a fost ultima dată când ați văzut ego-ul?"
  
  
  El sa gândit pentru o clipă. "Avem puncte de observare pentru plantarea. Cinci sau șase săptămâni în urmă, au văzut cum el a părăsit acest loc. Noi credem că el sel într-un avion care venea de la Madrid".
  
  
  "Acest zbor a fost posibil de a continua la Atena".
  
  
  "Probabil, așa. Ego-ul acolo au văzut?"
  
  
  "Noi așa credem. Ce se întâmplă pe plantație?"
  
  
  "Plantații - ego prezenta staff-ului-un apartament. Aici, în Rio, el are o unitate de Apex Importurile, și credem că contrabanda se efectuează prin această companie. Dar el nu este foarte alineatul vizitează ee birouri, deși ego numele de deschis este asociat cu ea. Președintele companiei de a face vizite regulate la Паракату ".
  
  
  "Și de voce în cazul în care în sala de plantație?"
  
  
  Thompson a dat din cap. "El, în sala de lângă sat, în mijlocul pustietății. Ego-ul protejează o mică armată de Ставроса, formată în jurul foștilor deținuți politici de fanatici și de foști naziști. Dar acum există doar o putere".
  
  
  L-a întrebat. - "Nu ați observat nimic neobișnuit?"
  
  
  "Ei bine, dacă aveți în vedere acumularea de oameni sau de arme, reumatism va fi negativ. Dar a fost un vizitator, pe care nimeni din jurul nostru nu au văzut înainte. Cu ei dihor, cum a apărut el cu Ставросом nouăzeci de zile în urmă, am aproape constant urmărit de el. și nimeni nu a văzut, el a părăsit acest loc. Nu este nimic neobișnuit, cu excepția faptului că unul în jurul meu doi bărbați insistă asupra faptului că un nou iubit, un bărbat de vârstă mijlocie, în sala de acolo, în detenție. Ego-ul transferat în jurul valorii de la o clădire la alta, cu gărzi înarmate ".
  
  
  "Cum arăta acest om?"
  
  
  Thompson a ridicat din umeri. "Avem ego-ul de fotografie, dar este departe. El a fost de aproximativ cincizeci de ani, ei ar fi spus, cu scurte părul mai întunecat, care au devenit un pic de păr cărunt la temple. El a indesat un bărbat care poartă întotdeauna cămăși de mătase ".
  
  
  Se pare ca acest lucru a putut fi Минуркос, greacă судоходный magnat, politice, cerere care a zguduit Atena și într-un penthouse care au văzut Adriana Ставроса.
  
  
  "Pot obține o copie a unei fotografii?"
  
  
  "Acest lucru se poate aranja", a spus Thompson. "Ascultă, Carter, de exemplu, săptămâna trecută am avut de a reduce temporar de supraveghere pentru plantarea de la controale prin sondaj, și mi-a trebui, probabil, să retragă oamenii noștri de acolo în următoarele câteva zile, pentru că există o altă problemă, care se ocupă de originea pentru noi. Vrei să-l a primit permisiunea de a trimite un om înapoi cu tine? "
  
  
  "Nu, a spus. "Hawk mi-a promis ajutor în cazul în care ea mi-a avea nevoie de. Când ei pot obține o imagine?"
  
  
  "Ce zici de azi noapte?"
  
  
  "Bine".
  
  
  "Noi folosim un pic de un alt loc pentru a transmite, a spus Thompson. "Este un autobuz urban. Vă deplasați într-un hotel. Omul meu va fi deja acolo. Veți trece în partea din spate, locul de autobuz, în cazul în care nimeni nu se întâmplă, și va ocupa ultimul loc din dreapta. Fotografia va fi aplicat sub acest scaun. . Autobuzul va avea marcat Estrada de Ferro și vă va duce în centru, dacă doriți să călătorească atât de departe ".
  
  
  "Atunci când un autobuz se regăsesc mimmo hotel?"
  
  
  "De la șapte la cincisprezece. Autobuzul va avea un număr de unsprezece".
  
  
  "Bine", am spus eu. "Și vă mulțumesc."
  
  
  "În orice moment", a spus Thompson. O clipă mai târziu, el a plecat.
  
  
  Lins, spre seară, și-l pentru scurt timp a intrat în oficiul companiei Apex Import. El se găsea într-una în jurul valorii de vechi restaurate clădirile guvernamentale, care au golit, când capitala s-a mutat în Brasilia. Birourile au fost de trei-de-zbor în sus, și un lift nu a fost de lucru.
  
  
  Ei, a intrat într-o destul de mică de admitere la etaj. De ridicare de la mine de pe frunte a făcut sudoare, pentru că de aer condiționat în clădirea părea, nu a lucrat mai bine decât lift, iar de la Rio a fost înfundat de zi cu zi. Întunecat fată într-un sat din metal un scaun și s-a uitat suspicios la mine, atunci când ea a intrat.
  
  
  "Eu pot să vă spun ceva?" - a întrebat ea în portugheză.
  
  
  I-a răspuns în engleză. "Ei de hotel ar vedea un domn Ставроса".
  
  
  Ei negri ochii redus și mai mult. Atunci când ea a început din nou să vorbească, acest lucru a fost în limba engleză stricată. "Eu cred că ați venit într-un loc, senor".
  
  
  Ei a spus. - "Oh?" "Dar, domnule Stavros însuși mi-a spus că pot lua legatura cu el prin intermediul companiei Apex Importurile".
  
  
  "Senor, un domn de la Ставроса nu, aici, la birou..."
  
  
  Ușa de la cabinetul personal s-a deschis și a apărut un voinic темноволосый bărbat. El a întrebat. - "Un fel de dificultăți?". Ego-ul tonul nu a putut fi prietenos.
  
  
  "Am vrut doar să, domnule Ставроса", i - am spus.
  
  
  "Cu ce scop?"
  
  
  Ei au ignorat grosolănie. "Dl Stavros ma sfatuit sa cumpere de la el japonez de camere foto cu ridicata, dacă ei vă cu el aici". Ea a acționat озадаченно. "Nu am în birou?"
  
  
  "Dl Stavros este președintele consiliului de administrație, a spus dark persoane, - dar el nu este aici, la birou, și el nu se ocupă de afaceri a companiei. Și în continuare președinte; puteți avea de-a face cu mine".
  
  
  Este senor Carlos Úbeda, - un pic de mândrie a intervenit o fată.
  
  
  "Bucuros de întâlnire, domnule", am spus, întinzând mâna. El a luat-o greu. "Numele meu este Johnson. Cu câteva săptămâni în urmă sa întâlnit din întâmplare domnului Ставроса restaurantul Chale. El a spus că se va întoarce după o excursie în Europa, aproximativ în același timp, și că am putea lua legatura cu el aici".
  
  
  "Încă de la Atena", - a spus fata.
  
  
  Úbeda aruncat pe nah penetrante-o privire. "Așa cum am spus, cu domnul Ставросом aici nu poate fi contactat. Dar voi fi fericit pentru a transmite comanda".
  
  
  "Este de înțeles. Ei bine, într-adevăr, hotelul avea cu el vine personal. Puteți să-mi spuneți, atunci când se poate întoarce în jurul valorii de Atena?"
  
  
  Persoanele Убеды înainte de ego gura дернулся mușchi. "Ego-ul nu se așteaptă în jurul valorii de Europa, timp de câteva săptămâni, domnul Johnson. Dacă doriți să se angajeze în afaceri, veți avea de a face cu mine".
  
  
  Ea a zâmbit. "O să vă sun să vă, domnule Úbeda. Vă mulțumim pentru timpul dumneavoastră".
  
  
  Lăsat-o să ih uita-te la mine după. Din nou a ieșit în stradă, l-a prins un taxi și s-a întors la hotel. Notă fete mi-a dat nevoie de confirmare, Adrian Stavros într-adevăr a fost în Atena, așa cum mi-a spus Саломос. Și în cazul în care această fotografie a fost instantaneu Никкора Минуркоса, totul a devenit interesant.
  
  
  Ea a făcut un duș și s-a odihnit un pic, apoi sel în autobuzul cu numărul unsprezece, urmând instrucțiunile de Thompson. Așa cum a presupus fotografie a fost atașat la scaunul într-un mic plic maro. L-a luat ego-ul, s-a dus într-o cafenea mică în centrul orașului, și a comandat un bun vin portughez. Doar apoi a face acest lucru, a luat o fotografie în jurul plicului și am cercetat-o.
  
  
  Cum a spus Thompson, imaginea nu a fost foarte bun, deși, fără îndoială, a fost folosit un teleobiectiv. Aceasta a fost imaginea a trei bărbați, care tocmai a ieșit de la casa de fermă, și a mers la un aparat de fotografiat digital. Un bărbat la mijloc a fost la cineva care mi-a spus Thompson, și, în ciuda dimensiunii mici a persoanei care ei ar trebui să a fost de a identifica, nu am avut nici o îndoială, deoarece ei s-a comparat ego-ul cu persoana care mi-a arătat în AX De la fotografii, acest om de delle fost Никкор Минуркос. Ei niciodată nu au văzut alți bărbați.
  
  
  Минуркос posac chagall între celelalte două.
  
  
  Nimeni din jurul ei nu a vorbit, dar bărbatul din stânga Минурка, înalt, similar cu тевтонца, uitat la Минурка, ca și cum numai că a vorbit cu el, și așteptam un răspuns. Persoana Минуркоса a fost sobră și gravă.
  
  
  Sa bagat fotografia înapoi în plic și a bagat pe minut. Dacă observarea agent CIA a fost credincios, teoria prieten de-al meu Саломоса într-adevăr a fost dovedit. Cumva Stavros a preluat operațiunile Минуркоса în Atena și a căutat lovitura de stat în numele său.
  
  
  Apoi o masă ușoară, în cafeneaua ei, a sunat în camera Erica Нистром la hotel Corumba. Vocea ei a fost prietenos și cald. Ea a spus că-și va petrece restul serii în singurătate, singur, și că ea va fi bucuroasă, dacă ei навещу ei. Ei cu Заком s-au certat un pic, și el furios a plecat la un club de noapte.
  
  
  Stabilind o dată la nouă, ea s-a întors la hotel și a sunat Хоку. El a răspuns cu un glas obosit și activat scrambler la capătul de linie, astfel încât să putem vorbi, fără a introduce toate într-un cod.
  
  
  "Ce fel de nepotrivită oră, Nick, - a spus el, un pic irascibil. "Se pare că aceasta este singura dată când ei aud de tine în acest moment".
  
  
  Ei, a chicotit. Ei ar fi putut imagina ca el sta in spatele speciale de telefon în суперсекретной apartament, cu взъерошенными gri de păr, eventual, în mătase смокинге pe corpul subtil, și inevitabil, un trabuc, prins în dinți.
  
  
  "Cel puțin, nu în dormitor, un fel de fată", i - a spus cu onestitate îndoielnică.
  
  
  "Hmm! Seara nu a fost încă încheiat, nu-i așa? Nu mă amăgi, băiatul meu. El însuși prin toate acestea a trecut".
  
  
  Uneori mi se părea că Хоука au abilități psihice, care dezvăluie mele cele mai intime gânduri ego-ul аналитическому minte.
  
  
  "Nu, domnule", a mărturisit eu. "Seara încă nu s-a încheiat. Dar bine-a folosit prima parte a ego-ului, cred că Минуркос - deținut de plantații Ставроса, în apropiere de Паракату. În plus, ea știe că Stavros, în sala de la Atena".
  
  
  "Ei bine, - gânditor a spus Hawk, este interesant".
  
  
  "Acest lucru este în concordanță cu teoria Саломоса".
  
  
  "Deci, ai de gând să fie în Паракату?" - a întrebat Hawke.
  
  
  "De fapt. Poate, ei pot îndrepta acest lucru. Thompson de la CIA spune că plantațiile în prezent slab protejată. Dar există complicații".
  
  
  "Da?"
  
  
  "Aici, la Rio, în sala de vechi încă. O fată, cu care ea a lucrat în Israel în operațiunea " întregul hotel, iar făgăduinței "".
  
  
  "Ah, da. Нистром. De ce femeile frumoase, se pare, urmează pentru tine în jurul o piscină în aer liber?"
  
  
  Ei, a chicotit. "Nu invidiați, domnule. Așa cum ați observat, aveți, de asemenea, au fost zile și nopți".
  
  
  Cu alte ambele capete un oftat. "Haide, Nick".
  
  
  "Ei bine, domnule, îmi vine în minte că domnișoara Нистром poate fi aici, în Brazilia, în el același motiv ca și ei. Sau, mai degrabă, pentru aceeași persoană. Bănuim Ставроса în uciderea Ben-Canaan, nu-i așa?"
  
  
  O mică tăcere. "Da, știm. Și ei ar fi spus, ai ghicit".
  
  
  "Cu ea călău", a adăugat eu. "Eu cred că ei pradă pe Ставроса. Ei nu pot ști, că el în Atena, în acest moment. Dar nu vreau să am de toate, simultan, au apărut pe plantații și în cele din urmă a tras, altul în alta, din greșeală sau În caz contrar, veți испортите de locuri de muncă. Ideea mea este de a vă confirmat misiunea Нистрома cu ajutorul israeliene de informații. Esti vechi încă boss, Grăsime, și cred că el va fi de acord cu tine, la date și în alte împrejurări.
  
  
  Șoim крякнул în semn de aprobare.
  
  
  "Dacă este așa, eu cred că noi toți trebuie să fie sincere și să se așeze, ca în fiecare an, vom ajuta un prieten la un prieten. Sau, cel puțin, stai departe de cealaltă".
  
  
  De această dată, tăcerea a durat prea mult. "Bine, băiatul meu. Ei suna la nr de Grăsime și de a vă cu tine".
  
  
  "Mulțumesc", am spus eu. "Eu nu duc in aceasta directie de pe loc, până când nu va primi o notificare".
  
  
  De mult timp nu a trebuit să aștepte. O oră mai târziu, cu puțin timp înainte ca eu să fi plecat de la hotel Erica, m-a sunat Hawke. El trebuie să fi tras de Grăsime în jurul valorii de gunoi înainte de răsăritul soarelui, în Ierusalim. Reumatism Grăsime a fost afirmativ, si mi-a fost încredințată de a discuta deschis un tirbușon Ставроса cu Нистром, care se ocupă de răspuns la locuri de muncă, chiar și în ciuda faptului că ea a fost Zack Гареб. Mă, dacă cuvântul de cod, care доказывало că Giroux a ordonat hei discuta cu mine treaba.
  
  
  Ei au ajuns într-o cameră Erica după câteva minute a zecea. Mi-a intalnit la ziua în scurt расслабляющем halat de baie, care обнажал cea mai mare parte a ei a coapselor. Pe ea a fost înfundat aromă și un larg zâmbet senzual.
  
  
  "Am crezut că tu niciodată nu ajunge aici", a spus ea, închizând după mine ușa și blocare a acesteia.
  
  
  Ei, a intrat în cameră și a vizitat-o. Ea a fost mai mare decât a mea, și mi-a fost interesant, imparte dacă ee cu ea Zack.
  
  
  "Vrei să brandy? Am o неоткрытая sticlă, și este cel mai bun puteți cumpăra de la Rio".
  
  
  "Suna bine, am spus eu.
  
  
  Ea налила două de băutură. A luat un pahar, l-a permis mângâi ochii ei de un chip minunat. "Întotdeauna ai fost o fată frumoasă, pentru a cere cel mai bun".
  
  
  "Și ei, de obicei, este de înțeles", - a spus ea. "Tu?"
  
  
  "Tu ai fost la mine la Tel Aviv", a spus ea încet și cu un zâmbet.
  
  
  Genele lui tremura, când ochii pentru o clipă evitat mele. Când ea s-a uitat din nou în sus, ea zâmbea. Ei, a întins mâna și a atins-o de obraz. Ea a făcut o înghițitură de brandy. Ei a pus mâna
  
  
  pe ei taliei și a atras-o la mine. Din nah mirosea dulce și a fost ușor.
  
  
  "Îți amintești de noaptea aceea, Nick?" - выдохнула ea-mi în ureche. "Sunteți într-adevăr amintiți-vă acest lucru, ca și ei?"
  
  
  "Îmi amintesc."
  
  
  "A fost foarte bine, nu-i așa?"
  
  
  "Foarte."
  
  
  Am pus paharele pe cea mai apropiată masă. Ea m-a tras ee la sine și s-a atins de buzele sale. Limba ei a pătruns în gura mea.
  
  
  "Doamne, Nick", - murmură ea.
  
  
  Ea și-a petrecut mâinile pe ei fese, senzație de curbe, până la ee coapsă. Sub comanda mea, o atingere de șoldurile ei au început încet wiggle.
  
  
  Este ușor împins-mă la mine și a închis брылев. Apoi ea a început încet și frumos dezbrace. Sub halat de baie pe ea au fost doar mici chilotei bikini. Ee piept nerăbdător întindea de la mine, atunci când ea a luat un halat pe umeri. Ee piept a fost complet coapte și alb lăptos. Într-un alt moment, o mică bucată de lenjerie alunecat cu ei șolduri și coapse, și un buchet fin căzut pe podea.
  
  
  Eric a deschis s-a uitat la mine, care permite privirii să alunece în opinia mea обнаженному corpul în umbră camere.
  
  
  "Frumos", промурлыкала ea. "Atât de mult musculare solid".
  
  
  Ei a atras-o la el acasă, senzație de goliciunea ei împotriva mea. Ea a petrecut o mână pe piept și umeri, se deplasează în jos pe corpul meu. Ea mîngîie-mă, ласкала mine, s-a ocupat cu mine dragoste cu propriile mâini, până când degetele mele au cercetat-o. Coapsele ei раздвинулись la atingerea mea, și ea a gemut.
  
  
  Sub noi a fost moale covor gros. Erika îngenuncheat pe nen, permițându-vă pe mâini aluneca pe corpul meu, atunci când ea a fost descendent. Ea știa totul modalități de a excita un bărbat, și nu avea nici o îndoială în ih utilizat. După o clipă, ea se desprinde de lângă ea, și grosolan a împins cu spatele la gros lânos covor. Ei, s-a ridicat deasupra ei pe genunchi, după ce a petrecut mâinile în ee piept. Ea uimite. Mele lungi a coapsei îmbrățișat mine. Ea și-a petrecut mâna peste matasoasa partea interioară a coapsei.
  
  
  "Da, - промурлыкала ea. Ee gura a fost приоткрыт, frumoase, ochii verzi acoperite.
  
  
  Când ei, a intrat în nah, plin de gura pentru o clipă, s-a lărgit, și ușor fior a trecut prin corpul ei. Apoi, ea a început să se miște împreună cu mine, degetele ei l-au prins umerii mei, șoldurile sunt blocate împreună în jurul taliei mele. Nu știu cât timp am rămas închiși împreună, înainte de a fi ajuns pentru amândoi.
  
  
  Apoi, o lungă perioadă de timp s-a culcat cu ea, nu vreau să se miște. Cald relaxare, treptat, s-a infiltrat în cele mai externe fibre trupul meu și în adâncurile cele mai de sufletul meu.
  
  
  Mai târziu ne-am îmbrăcat, într-un joc pe o canapea și допили coniac. Erika причесала lor lungi roscate de păr, și ea părea la fel de proaspăt ca atunci când a intrat în cameră.
  
  
  "Mă bucur că Zack nu a bătut la ușă", a spus ea.
  
  
  "El pare a fi foarte gelos, Erika. Ai fost aproape?"
  
  
  Ea sa uitat la mine. "Într-o zi. Ego-idee, nu a mea. Și el a fost foarte неумелым. Ea a spus emu, că între noi nu va fi nimic fizic. El trebuie acest lucru. Ei nu hotel, pentru ca el a participat în această delle, dar m-au respins. El este foarte bine trase cu arme ".
  
  
  "El va trebui să fie în această activitate, nu-i așa?"
  
  
  Ea s-a uitat gânditor la mine. "Da".
  
  
  "Eric, ei ghicit, de ce sunteți în Brazilia. Se pare că ne urmăresc unul și același om. Șeful meu a contactat dumneavoastră, și el a confirmat gândurile mele. Vom discuta despre aceste separate de sarcini și vom colabora în continuare cu un prieten, dacă acest lucru pare greu de realizat ".
  
  
  Ochii verzi un pic redus. "Grăsime nu a fost în contact cu mine și Заком".
  
  
  "În următoarele câteva ore, veți primi o telegramă. Și în timp ce mă, dacă cuvântul de cod, care ar trebui să permită aveți încredere în mine. Cuvinte - Goliat".
  
  
  Ea a privit cu uimire. "Este cuvântul potrivit!"
  
  
  "Giroux a trimis-o".
  
  
  Ea налила sine încă de brandy. "Bine, Nick. Dar eu voi mai aștepta o telegramă, care se ocupă spune-mi, cât de liberă este cu tine". Ea a zâmbit și a sărutat-mă pe obraz.
  
  
  Ei se aștepta că va fi atent. Ea a fost un bun agent. "Totul este în ordine. Ei pur și simplu să vă spun mai multe idei. Ție, în general, nu este nevoie de a vorbi".
  
  
  "Este sincer."
  
  
  "Suntem amândoi în căutarea de Imagini Ставроса, dar din diferite motive". Fata ei a fost невыразительным. Ea nu раздавала. "Vrei ego-ul pentru uciderea Ben-Canaan. Avem încă destul de clar, de ce este nevoie de el, dar acest lucru poate fi legat de mitologia politică și răpirea Никкора Минуркоса".
  
  
  "Greacă судоходный magnat?"
  
  
  "De fapt. El poate fi în Паракату, și ego-ul rețin împotriva ego-ul de voință. Stavros, în sala de la Atena, așa că va trebui fie să aștepte întoarcerea ego-ul, sau du-te pentru el în Europa. Dar cred că drumul spre el este prin tot ceea ce putem învăța de la Паракату, am nevoie să vorbesc cu Минуркосом.
  
  
  "Dacă te interesează, ei am să duc voi doi cu mine pe Паракату. Acest lucru poate crește șansele de a ajunge acolo. Discuta acest lucru cu Заком și lasă-mă să știu mâine, când vei primi o telegramă".
  
  
  "Dacă într-adevăr am urmărit Ставроса, a spus Erika - nu ar fi mai bine să ne meargă sincere în Atena?"
  
  
  "Stavros, se crede ca face temporar stat major-un apartament acolo, într-un penthouse Минуркоса, care reprezinta o adevarata cetate. Nu poți pur și simplu să ia cu asalt acest loc, tu și Zack. Și în acele cazuri rare, atunci când el părăsește acest loc poate fi la fel de greu
  
  
  dar Минуркос ne poate spune cum se ajunge la Ставроса ".
  
  
  Ea brusc oprit din vorbit, gândindu-se la propunerea mea. Când ea s-a uitat la mine, pe complete de buze a apărut un zâmbet larg. "Eu vă cu tine mâine dimineață, Nick, dragă".
  
  
  Ei, s-a aplecat și s-a atins de buzele sale. "Faci asta." Ei s-a sculat, a ajuns la arme și a pus-o. Apoi aruncat peste ele sacou. "Și țineți apăsat Zack pe scurt lanț, bine?"
  
  
  Hei este plăcut. Ea încă mai râs, când ieșea în jurul valorii de cameră.
  
  
  În capitolul al patrulea.
  
  
  Ea a crezut despre Adrian Ставросе, când a părăsit hotelul Erica. Era deja seara târziu, și un taxi nu s-a văzut. Ei atenție shell pe bulevardul Rio Branco. A intra în staff-ului Ставроса pe Паракату, chiar și cu ego-ul redus de paza, poate fi destul de dificil. De la un mic grup de Ставроса a avut o reputație proastă. El a adunat drojdia societății în jurul tău, în Паракату. De fapt, ei au fost ca pe el însuși, dar fără ego capacitățile de conducere. Amintindu-și despre acest lucru, ei au decis că Adolf Hitler, ar trebui să fie, și-a început aproximativ la fel. În Germania anilor 1930 ar trebui să fie de puțini oameni care sunt grave, se refereau la ex-ефрейтору. Acest exemplu a fost o lecție care trebuie să o învețe, dar lumea părea, așa și nu o stapaneste.
  
  
  Ea a trecut prin mai multe cartiere, nu observe taxi. Ei intrau în zona de magazine și birouri de pe strada. Când a virat pe banda pentru a merge la ei la hotel, pentru o clipă, renunțând la transport, am pregătit o surpriză. În a treia casetă de prezentare de umbra întunecată a ieșit figura și flutură-mi pumnul. În pumnul a fost un cuțit.
  
  
  Când a început atacul, el a depășit de aproape de intrare. Dacă el ar fi așteptat încă o secundă, l-ar fi ego-ul, în general, nu a văzut, atacul ar fi fost de succes, și un cuțit вонзился mi-ar fi în spate. Dar, în încercarea sa de a efectua de locuri de muncă a fost în mișcare prea repede, și l-a prins această mișcare periferice de vedere.
  
  
  Când cuțitul a căzut în spate, ei se întoarse brusc și l-a aruncat mâna stângă, pentru a bloca o lovitură care mi-a reușit, dar lama прорезало tapiterie mea jachete și tricouri, și un pic рассекло mea antebraț. Ea a permis o greutate de persoane răpite de ego-ul la mine. Apoi, se întoarse, ținându-ego-ul în mână, și l-a lovit ego-ul despre clădirea de lângă noi.
  
  
  Pentru o clipă l-am gândit că este Zack, ego-ul, gelozia și-a luat mâna de sus, pentru că omul a fost коренастым și puternic. Dar atunci când a considerat ei bine, ea a văzut că el este un mare Zack si are parul inchis la culoare. El a privit transformat de un alt brazilian și a fost prezenta головорезом.
  
  
  Mâna liberă pentru a-l ajuns la Вильгельмине, dar atacatorul nu a fost de gând să-mi permită de a obține acest avantaj. El din nou, brusc, l-a lovit cu un cuțit, de această dată целившись fata mea. Ea s-a eschivat și, parțial, a respins lama, dar порезало-mi urechea. El a ridicat arma și a treia oară și m-a lovit greutatea lor.
  
  
  Ego-ul impuls a fost prea puternic. El a lovit pe mine cu piciorul, și împreună am căzut pe trotuar. Ei scurt a lovit ego-ul său de maxilar dreapta, dar el, se pare, chiar nu a observat. Am s-au predat o singură dată, atunci când ea a încercat să se proteja de колющего de cuțit. Ei, acest hotel se scoate Hugo meu stiletto, dar nu l-a putut elibera de braț și ne-o clipă, pentru a permite lamei să alunece în palma mea.
  
  
  La scurt timp, mare om a fost pentru totdeauna de mine. El выругался în limba portugheză și de râs m-a lovit în piept. Cuțitul nu a fost lung, lama a fost destul de larg, dar lama era ascuțită la бритвенной a acuității vizuale. El slab lumineze în noapte, atunci când ea a apucat-ego-ul în mână cu un cuțit în ultimul moment, înainte de a lama a ajuns la pieptul meu. Mâinile noastre pentru o clipă, lui tremura, în timp ce el a încercat înfipt lama până la capăt. Ei i-a eliberat mâna dreaptă și orbește s-a apucat de ego persoana simțit ego-ul ei ochii și впился în ele arătător și degetele mijlocii. Degetul mijlociu ei проткнул stânga globul ocular, iar degetul arătător проткнул dreapta. Globul ocular de spargere, și degetul meu mare stahl umed.
  
  
  "Ааааа!" - a strigat atacatorul, hapsân la ochi mână liberă și uitând de cuțit în cealaltă. El a strigat din nou și, parțial, a scăzut cu mine.
  
  
  În această scurtă vacanță, Hugo în cele din urmă a alunecat în mâna dreaptă mi-a. Ei tocmai au prins de acest lucru atunci când здоровяк salbatic strigat, și din nou a ridicat cuțitul pentru a lovi orbește lor. Ei lipit stiletto sub ego-ul поднятую braț și lama a intrat în ego-ul lateral un pic mai jos de ego-ul cutiei toracice și a scăzut până la ambele capete.
  
  
  Apoi, ea a văzut că a rămas ochii atacatorului uitat peste capul meu, în întuneric, și în acest moment în mod clar a văzut gri de umiditate pe obrazul drept strivit sub ochi. Ei întins stiletto de la boca, și el a căzut greu la mine, cu propriul său cuțit, cu un vuiet s-a lovit de trotuar.
  
  
  Ei împins corpul și s-a sculat. Rapid privind în jurul ei, a văzut că nu există pietoni, pentru a vedea ce s-a întâmplat. Ea scotoci prin buzunare de acest om și-a găsit în portofel un fel de documente. Pe una în jurul valorii de carduri a fost indicat, că el este un angajat al companiei Apex Importurile.
  
  
  Se pare ca l-a lansat la un om pe nume Úbeda o impresie mai mare decât a crezut. Sau, poate, el a sunat Ставросу în Atena, și Stavros a negat că a auzit vreodată оборудова mine. Probabil, Úbeda a decis că eu sunt un fel de polițist, care se bagă în afaceri Apex Importurile. Sau omul de la CIA, care a devenit prea curios. Hema să mă ne-a crezut Úbeda, el, evident, a păstrat pentru mine spionaj și a știut unde s-a oprit. In interesul meu a fost la prima decizia de a merge în Паракату.
  
  
  A plecat de-i mort brazilian si a revenit rapid la un hotel. În acea noapte nu a mai avut nici un fel de incidente, iar dimineață a venit fără incidente.
  
  
  Erika Нистром, Zack si ei s-au întâlnit la nouă dimineața. într-o mică cafenea de pe Avenida presidente Vargas, cu vedere la dealurile din spatele centrului de Rio și pline de culoare cabane favelas pe panta unui deal, deasupra orașului. Zack ghicit mea intimitate cu Эрикой și a fost nemulțumit de perspectiva de a lucra cu mine, măcar o perioadă scurtă de timp. El a fost chiar mai ostilă decât înainte. Eric a primit o etichetă de telegramă în jurul Ierusalimului, în care hei, și Zack a fost obligată să colaboreze cu mine în orice mod, necesar pentru a reuși obiectivul nostru comun este de a opri Adriana Ставроса.
  
  
  "Dacă ai nevoie de informații de la Минуркоса, du-te la Паракату", - bine, mi-a zis Zack, lui ochi albaștri, a izbucnit cu furie. Ego-ul de cafea de pe masă în fața lui a rămas neatins. "Noastra localitatea rusia - de a găsi Ставроса și de a distruge ego-ul. Evident, nu vom găsi ego-ul în Паракате".
  
  
  Ego-ul dure ochii săpate în ai mei. Ei, se întoarse cu el la Эрике. Ea a fost în mod clar supărat ego comportament. L-a întrebat. - "Ce zici, Erika?"
  
  
  "I-am spus Lui. Cred ca abordarea ta este potrivit nu numai pentru tine, dar și pentru noi".
  
  
  Zack зашипел pe nah. - "Creierul tău затуманен sex!" "Acest bărbat, evident, iubitul tau. Tot ce spune el, vi se pare rezonabil".
  
  
  "Vă Rugăm Să Zac!" - brusc a spus Erika.
  
  
  "Oh, dumnezeule", - mormăi eu, clătinînd din cap. "Uite, nu am nevoie de niciun fel de sofisticate escapadele amoroase, care împiedică. Poate, i-a greșit în faptul că putem lucra împreună. Ei pot primi ajutor de la Хоука, pur și simplu cerându-i. Sau, poate fi de la CIA. Dar eu nu mă duc la operație pentru a obține confuz cu un fel de lipsită de griji atacatorul, care nu poate să-și păstreze sentimentele personale sub control ".
  
  
  Fata lui Zack brusc покраснело, și el a sărit de pe scaun. "Ascultă, Carcasa ..."
  
  
  "Stai jos!" - i-a ordonat lui Eric liniștită, dar pe un ton viguros.
  
  
  Zack a aruncat pe nah aspru vedere, apoi, din nou, sel la locul lui. El mormăi ceva pentru sine, sub nas, dar a evitat ochii mei.
  
  
  "Dacă se va întâmpla o astfel de glumă, trebuie să vorbesc", a spus Erika. "Îți dai seama, Zack?"
  
  
  El ezită. Când el a vorbit, el a spus cuvântul. "Da".
  
  
  "Între noi nu mai este nimic Zack. Tu mă asculți?"
  
  
  El a strâns-am uitat pe nah. "Desigur."
  
  
  "Între noi nimic nu este și nu va fi niciodată. Așa că tot ce se întâmplă între mine și Nick, nu are legătură cu tine. Dacă vrem să lucrăm împreună, trebuie să-l înțeleagă".
  
  
  El părea un pic relaxat. El s-a uitat la mine, apoi la Erica. Ego-ul pumnii сжались pe masă. "Dacă vorbești așa."
  
  
  "Am într-adevăr așa spun. Acum ei merg la Паракату. Dacă credeți că un astfel de plan prostesc, ea va încerca să vă scăpa de această activitate".
  
  
  El s-a uitat pe nah, și ego-ul fata s-a schimbat, și amortizat. "Tu știi, ei nu ar fi lăsat-te fără mine". Ego-ul ochii din nou s-au întâlnit. "Se pare că nu sunteți cu Carter controlezi spectacol. Dacă veți pleca, ea a plecat".
  
  
  L-a întrebat. - "Și dacă putem amâna competiția de îngrijire a, atâta timp cât aceasta nu se va termina?"
  
  
  "Ai auzit ee", - posac, a spus Zach. "Nu există concurență". El s-a uitat la o ceașcă cu cafea.
  
  
  "Îmi pare rău, Zack", a spus Erika.
  
  
  El сгорбился. "Atunci când vom merge în Паракату?"
  
  
  Ei a studiat ego-ul pentru o clipă. Se poate, totuși, va reuși. "Cu cât mai repede, cu atât mai bine."
  
  
  "Eu știu de unde pot închiria o mașină", a spus Erika. "Putem merge pe drumul Brasilia, care se ocupă de o mare parte din drum trece prin pădurea Tijuca".
  
  
  "De fapt, i - am spus. "Dacă vom fi capabili de a obține o mașină de astăzi, vă propun să plece în seara zilei de astăzi. Ar fi mai bine pentru a merge pe timp de noapte, prin intermediul tare lipicios junglă".
  
  
  "Mi convine, spuse Zack.
  
  
  "Atunci a decis", a spus Erika. "Zack, tu mă ajuți să alegeți o mașină de încredere?"
  
  
  El s-a îmbolnăvit. Pe fața lui a apărut o ușoară усмешка. "Judecând după faptul că am citit despre Carter, el este un expert în automobile. De ce ne-ar fi, tot nu merge?" El a uitat întrebător la mine.
  
  
  Ei a întârziat ego-ul privirea pentru o clipă. Da, ea va funcționa. "Eu aducem noi în cantonament", i - am spus.
  
  
  * * *
  
  
  În seara aceea am plecat. La recomandarea mea Zack ales pentru călătorii negru sedan BMW 3.0 CS. Ego caracteristicile de manipulare au fost la înălțime, și el a avut o cutie de viteze cu care a fost o plăcere să lucrezi. Zack a condus până aproape de miezul nopții, apoi conducătorul auto a fost ocupat de ei. Drumul nu poate fi considerată bună, chiar și în ciuda faptului că aceasta a fost o autostrada din Brasilia și zonele interioare. De întreținere, în general, a fost rău, și, în unele locuri jungla, păreau să fie din nou gata să apuca de bandă îngustă, прорезанную în ih pliere dolar.
  
  
  Parte a zilei ne-am odihnit, pregătindu-se pentru o călătorie, dar monotonia călătoriei nu a permis
  
  
  relaxați-vă. Am mers toată noaptea și au dormit de două ori pe zi în cea mai tare moment: o dată în mașină, stând, că a fost dificil din cauza komarov și căldură, și din nou într-un hotel într-un sat mic. El noaptea am din nou timp călare, și în dimineața următoare de profit în Паракату.
  
  
  Acest lucru a fost un mare sat cu o populație de câteva mii de oameni, din piața orașului și de numeroase кантинами. Nu ne-am oprit la ea, pentru că nu hoteluri pentru a atrage atenția. Ar fi logic, dacă oamenii ar Ставроса distram vizitarea satului, și una prin care s-ar putea fi cu suspiciune referi la alb cu strainii.
  
  
  Drumul spre plantație, dacă-l putem numi scump, situată la cinci kilometri de Паракату. Acesta a fost un drum de țară cu profunde de ghidare, care este aproape imperceptibil, tăiate în junglă, la un unghi de nouăzeci de grade față de autostrada. Mașina se deplasează încet, cu Заком la volan. Ramuri ale subetaje în jurul scrabbling, trăgeau în mașină și a înțepat-ne prin ferestre. Deoarece noi am avut de a merge încet, o mașină de invadat tantarii si chinuit noi în orice loc deschis. Thompson pentru CIA mi-a spus că o plantație în sala de aproape zece kilometri de drumuri. Am fost de gând de a conduce aproximativ jumătatea distanței, și pentru a ajunge atât de departe, era nevoie de aproape o oră. Din fericire, nu ne-am întâlnit pleacă de mașini, pentru că în acel moment nu avem hoteluri, nici deschise coliziuni.
  
  
  De exemplu, la șase kilometri de autostradă am găsit un loc unde s se rostogolească pe BMW cu îngustă a drumului, în tufișuri, așa că el a fost destul de bine ascuns. De îndată ce am ieșit, ne-au atacat de insecte. Распылили respingător și s-au mutat în cale.
  
  
  Aproximativ o jumătate de milă de la conac Lea Ставроса în stil ranch-ul a crescut de înaltă eucalipt, lemn. Un copac care stătea în picioare în jurul perimetrului de расчищенной pământului, alături de ridicat un gard de sârmă mufa, pe un teren care, aparent, a fost cândva parte a teritoriului, dar cu ei dihor a fost realizat de junglă. De ceva timp, lemnul a fost folosit de CIA, cât de atent postul. Anume la acest copac l-a condus pe Eric și a lui Zack, până când ne-am plimbat prin umedă lipicios căldură. Ne-am deplasat cu aproximativ aceeași viteză ca și o mașină, și a ajuns în mai puțin de o oră. În partea de sus a copac, ascuns de la vedere, cu plantații, a fost bambus platformă atașată la ramuri fire pandan. La trunchi și ramuri în diferite locuri au fost atașate de bambus trepte, pentru a facilita ascensiunea.
  
  
  "Am подимаемся acolo?" - m-a întrebat Eric.
  
  
  L-a lovit de tantar. "Dacă este cumva mângâie, atunci cel mai probabil, nu va fi astfel de erori".
  
  
  "Atunci hai să ne ridicăm și rămânem pe săptămână", a spus Zack. Ego-ul părul blond спутались pe frunte, și o cămașă kaki, ca și întreaga noastră suedezi, a fost pătată cu banca.
  
  
  Ei, chicotit emu. Tot ego-ul de față s-a schimbat cu cei dihor, ca Erika одернула ego-ul, și el părea a acceptat faptul că el nu a atras ei fizic. Ei, m-am uitat pe revolver "Smith și Вессон" 38, culcat într-o toc la curea, și a fost bucuros că a luat ego-ul cu tine. Erika a fost agent inteligent, dar Zack a fost musculos. El era expert în arme și a adus cu el în mașină o cutie de arme diferite.
  
  
  Am ajuns la copac. Aproximativ la jumătatea drumului spre partea de sus a acesteia a început să experimenteze un nou respect față de agenții CIA, care a avut de a face acest lucru în mod regulat în timpul ih recent concentrată de supraveghere. Când am ajuns la platforma, am fost измотаны. Erika încă emoționată de ridicare și el la înălțimea la care ea acum s-a dovedit.
  
  
  Ea uimite. - "Doamne, a meritat?"
  
  
  Sa apucat de agățat la gât puternic binoclu și privi pe plantație. Apoi i-a indicat acest lucru. L-a întrebat. - "Ce crezi?"
  
  
  Ea s-a uitat la ceea ce suntem cu Заком văzut deja - necodat vedere prin frunzele de pe întreg teritoriul fermei. Din acest loc, un observator în binoclu putut vedea ce s-a întâmplat undeva pe plantație. În afară de clădirea principală, care a fost ferme, în jurul lui era un grup de alte clădiri, în cea mai mare parte în spatele, care arata ca o cazarma și anexele gospodărești. Acest lucru a fost impresionant de arme. Zonă împrejmuită a fost complet plantată cu arbori și arbuști, au fost drumurile murdărie și locuri de parcare. Dincolo de gard se afla terenul, care mai devreme засаживали каучуковыми copaci, când aici locuia proprietarul anterior, dar jungla ih заглушили varza.
  
  
  La Erica a fost binoclu, și ea осматривала loc. Ea a oftat fericit. - "Ai avut dreptate, Nick. Tantarii nu pot zbura atât de mare".
  
  
  "Poate, toți am greșit", - a spus Zack după un timp. "Cu această pușcă cu lunetă, care se ocupă am o într-o mașină, ei ar fi putut să stea aici și o zi pentru a ucide oameni Ставроса.".
  
  
  L-a întrebat. - "Cum ai de gând să scoată ih toată lumea de pe stradă?" "Și, trăgându-l bine, ca să ne țină ih acolo, până când am ih scoatem?"
  
  
  "În plus, a adăugat Eric, - dacă atacăm din exterior, ei au toate șansele de a ajunge la Минуркоса, înainte de a face acest lucru, și ucide ego-ul ".
  
  
  "Este adevărat, am spus eu. "Și dacă ei vor ucide-l, putem aici nimic nu afla".
  
  
  "Este adevărat că nu putem pune în pericol Минуркоса", - a fost de acord Zack. "Dar aici, ei ar fi putut fi un excelent de a folosi o pușcă. Ce păcat".
  
  
  Ei, a crezut că Zack prea hotel ucide. Pentru el a fost prea pare a fi la vânătoare. Ei intenția de a scăpa de cineva care cu adevărat se va ridica de la mine de pe drum, dar nu a văzut sensul de a ucide, fără necesitate. Nu s-ar putea judeca, opoziția și moartea fiecărui om doar pentru că el a lucrat la Ставроса.
  
  
  Următoarele câteva ore, până la prânz, am urmărit plantarea, pe rând, în binoclu. De evaluare a CIA, numărul de militanți în acest loc era de aproximativ o jumătate de duzină, și nu mai mult de opt persoane. După aceste ceasuri sunt pe platforma, urmărind vin și spre oameni, propriile noastre observații au confirmat această concluzie. Când conflictul se va dezvolta, vom avea cel puțin doi la unu.
  
  
  Nu am văzut Минуркоса, până când nu au părăsit platforma. Apoi ego-ul de prezența la fața locului s-a constatat. El a ieșit, în jurul clădirii hambar cu un alt bărbat, a venit de la intrarea principală în moșia și a intrat. Tot timpul am văzut, ego-ul în binoclu, și atunci când el a dispărut în interiorul, el nu se îndoia că acest om, pe care l-a văzut, a fost Никкор Минуркос. Cel puțin, noi nu am venit aici în căutarea pentru o fantoma.
  
  
  Cu puțin timp înainte ca suntem din nou coborât din copac, ei repeta planul nostru de a intra.
  
  
  "Deci, am spus eu, - ne întoarcem la mașină și să mergem deschis la loc, ca și cum am fi cei mai buni prieteni Ставроса. Permiteți-mi să vorbesc cu cineva la poarta. Vom spune noi Braziliene league, și când vom intra în interior, vom insista la o întrevedere cu Heinz Грубером, omul responsabil pentru lipsa Ставроса. Ei trebuie doar să sper că ei încă nu știu cum arăt aici, pe plantație ".
  
  
  Eric a deschis geanta pe umăr și a tras mic și cârn belgian revolver 25 de calibru. Acest lucru a fost frumos un mic pistol cu cercel de рукоятью și bizar gravura. Ea știa că ea ar putea trage din el, din cauza mea trecută legătură cu ea. Ea a verificat ego-ul și de a depune înapoi în poșetă.
  
  
  "Totul va fi bine", - a spus ea.
  
  
  Zack, de asemenea, foarte acest hotel pentru a merge. "Noi ne vom înțelege cu ei", - a spus el.
  
  
  "Da", am răspuns. Hotelul ar fi complet sigur.
  
  
  Capitolul al v-lea.
  
  
  Am condus încet ultimii cincizeci de metri până la poarta. Agentul de acolo deja urmărit noastre se apropie. El era îmbrăcat în pantaloni kaki, ca și noi, cu pliere automată pușcă pe umăr. El a scos ego-ul și l-a pregătit la acțiune, urmărind, după cum ne apropiem.
  
  
  "Dacă noi nu vom mimmo de acest tip, jocuri cu bile este de peste", - a spus sa le. "Deci, se joace în liniște". Eric dădu din.
  
  
  "Da", - a adăugat Zack. Pe nen, ca și pe mine, a fost din nou jacheta, pentru a ascunde arme. Mea arma a fost banal, dar Zack a fost incredibil de gama. În afară de revolver 38-calibru, el a purtat în buzunar mic automata Sterling 380 PPL, dar, de asemenea, ascuns carburant cuțit și laț de la sine. El a fost ходячим arsenal. Ei, în speranța că acest lucru va ajuta-l supraviețui.
  
  
  Ne-am oprit la doar zece metri de paza. Ea a fost la volan, de aceea tare și puternic a vorbit cu el în limba engleză. "Buna ziua!"
  
  
  Gardianul a venit la fereastra mea. Acest lucru a fost răutăcios tânăr cu o шрамом pe partea stângă a maxilarului. El nu a răspuns la zâmbetul meu.
  
  
  "Ce dorești?" - el a cerut un răspuns, suspicios privind în mașină. "Sunteți вторгаетесь în proprietate privată".
  
  
  Ei a spus. - "Hei, adevărat!" "Am prieteni Adriana Ставроса".
  
  
  El a cercetat cu atenție fața mea. "Eu nu am văzut înainte. Cine ești tu?"
  
  
  A dat emu noastre inventate nume. "Ne pentru Rio", a spus ea neglijent. "Brazilian liga". Liga a fost gruparea lumii interlope de la Rio, care se ocupă de concurat cu Ставросом în contrabandă de activitate. De la AX au fost motivele să credem că Stavros recent a încercat să combine ih în grupul lor, și Stavros a condus toate astea.
  
  
  "Dacă Liga, ce faci aici?" - a întrebat de paza.
  
  
  "Stavros ne-a invitat", i - am spus. "Și din cauza ta am задерживаемся, ei spun Ставросу".
  
  
  El s-a uitat la mine. "Ставроса nete de plantații. El în călătorie de afaceri".
  
  
  "El a spus că acest lucru ar putea fi. El ne-a spus vedea Хайнца Грубера".
  
  
  Cunoștințele mele în numele locotenent Ставроса dă pe acest om impresie. El a frecat gânditor bărbia cu mâna. "Bine, stai aici".
  
  
  El s-a întors de la poarta, dar am urmarit fiecare ego pas. Sub un mic șopron, el a luat cu scaun de lemn, ceva de genul armată walkie-talkie. El a vorbit cu el câteva minute, ascultat, apoi a pus ego-ul înapoi, și s-a întors în mașină.
  
  
  "Puteți să vă conectați. Подъезжайте la locul de sincere în fața casei și припаркуйтесь. Veți fi întâmpinați de afara".
  
  
  "Foarte bine", am spus eu.
  
  
  Gardianul a deschis o poarta. Ei de mult timp uitat la pistol la el sub braț. Acest lucru, probabil, încă mai trebuie să fie luate în considerare. El mi-a fluturat prin poarta de acces și a luat masina.
  
  
  "Să mergem", i - a spus Эрике și Zack.
  
  
  Am trecut prin poarta, iar ei pentru noi au fost închise. Zack ухмыльнулся, aratand ca poarta se blochează.
  
  
  Ea a fost de echitatie pe un drum de pamant la complex. Acest lucru a fost un loc frumos: de triumf, roșii mici și бугенвиллии. Ei s-a oprit in fata unui imens глинобитным casa, și am ieșit, în jurul mașinii, de îndată ce a ieșit de patru bărbați. Am pus-o mașină între noi și un gardian de la poarta.
  
  
  Barbatii care s-au opus ne-au fost грубоватыми. Trei în jurul ei, că au ieșit primii, s-au îmbrăcat în pantaloni kaki, și fiecare a fost un pistol la șold. Odin în jurul ei a fost коренастым tenul închis un bărbat, ca brazilianului. A început al doilea a fost ridicat rezema de un tip cu aspect tânăr John Кэррадайна, iar al treilea a fost similar cu american hippie, cu părul lung și barbă. Nu mi-a placut ego-ul fata. Al patrulea bărbat a fost îmbrăcat în расстегнутую o cămașă albă și pantaloni eleganți. Era înalt, bine construit un bărbat cu седеющими părului și pătrat greu de o persoană. El ar fi fost fostul нацистом Грубером.
  
  
  Trei subordonate s-au despărțit formă de evantai, astfel încât acestea sunt destul de bine ne-au înconjurat. Ea a fost bucuros că am pus mașina între ei și un gardian de la poarta, care se afla la aproximativ treizeci de metri de noi.
  
  
  "Herr Gruber?" Ei, dădu din cap în direcția de om într-o cămașă albă.
  
  
  "De fapt", - a răspuns el cu mândrie, cu un accent puternic. El a purtat același pistol Люгер, ca și a mea, în jumătate de toc. "Și ce este această întâlnire cu Adrian Ставросом?"
  
  
  Zack si cu parul lung evaluat de altă altă parte. Indesat bărbat de Ставроса părea dorit să dezvăluie arma la șold, și înalt, subțire tip nu a putut lua ochii de la Erica.
  
  
  "El ne-a invitat aici", - întâmplător am răspuns. "Ne-am propus emu partidul nediluate de heroină. Perechea noastre de dealeri probleme și nu se pot descurca. El, desigur, v-a spus despre asta?"
  
  
  Gruber ceva timp studiat de mine. "Nu, - a spus el. "Ești american. Nu am știut că americanii lucrează la Liga".
  
  
  "Vii și învață", - a spus ea emu.
  
  
  "Dar cine ești?" întrebă Erica.
  
  
  "Evreică", - a spus ea cu fermitate.
  
  
  Ego-ul ochii redus, și el a zâmbit. "Este foarte interesant", - a menționat el, privirea cu Erica pe Zack. "Ei bine, poate fi, putem fi de acord. Vom ieși de sub soare, da?"
  
  
  "Sună ca o idee bună", i - am spus. Sa speram ca nimic separa Грубера de restul, atunci când ne aflăm în interiorul.
  
  
  Dar nu era așa. Brusc, din casă a ieșit al cincilea bărbat; opiniile noastre s-au întâlnit, și imediat am învățat un prieten de prieten. Acest lucru a fost Úbeda oficiul Apex Importurile.
  
  
  "Ce se întâmplă aici?" - a întrebat el Грубера. "Este genul de persoană care degomat oraș. Ei, a trimis după el o persoană care nu s-a întors".
  
  
  Ochii Грубера redus, atunci când un tip cu parul lung atenție a scos revolverul. "Ah, așa, - a spus Gruber. Ego-ul ochii метнулись cu fata mea tensionate Erica și Zack, apoi din nou la mine. "Cine ești tu de fapt delle?"
  
  
  Ea a tradus vedere cu Убеды pe Грубера. Restul de acțiune încă nu a relevat arme. "Eu sunt cel hema te-a numit. Ca și noi toți. Acum vrei să aibă de a face sau nu?"
  
  
  "De ce, el a ajuns la Apex, dându-se drept legal de importator?" - m-a întrebat Úbeda. "El încă spune că vrea japoneze aparat de fotografiat?"
  
  
  "Nu", - a spus încet Gruber. "Nu este destul. Puteți merge în interiorul, domnule...".
  
  
  "Johnson", i - am spus.
  
  
  "Domnul Johnson. Dar mai întâi trebuie să verificați, înarmați, dacă sunteți".
  
  
  Ochii ei se putea vedea aspru opinia lui Zack, care a aruncat pe mine. El nu avea de gând să permită acestor oameni să dezarmeze în sine, și el a fost în același grup. Dacă le-a reușit acest lucru, nimeni de la noi, probabil, nu ar fi părăsit acest loc plin de viață. L-a aruncat pe Zack vedere, care este ca el a sperat, a spus emu, ce am cu el.
  
  
  "Bine, herr Gruber, i - am spus. Ea a început să se întindă la Вильгельмине meu de 9 mm люгеру.
  
  
  "Aaa!" - a spus Gruber, oprindu-mă. "Voi lua acest lucru, domnul Johnson".
  
  
  Anume așa și a sperat că va face acest lucru. De îndată ce el a urcat într-un sacou, a apucat-o de ego-ul și multă apucat-o de gât ego-ul sub bărbie. Cu parul lung țintește la mine în cap, Zack a scos pistolul de calibru 38. Cu parul lung tradus vedere cu mine pe Zack și a tras în acel moment, atunci când Zack chircit; ochelari de cal au iesit de la BMW în spatele nostru. Arma lui Zack a răspuns отрывистым un răget și a lovit Длинноволосого de plată direct în piept, făcând abstracție de ego-ul înapoi la stuc coloană, care se ocupă de susținut arcuit trecere la intrarea în clădire. El la scurt timp, pe scară largă разинул gura și a murit înainte de a căzut la pământ.
  
  
  Apoi, multe s-au întâmplat simultan sau în succesiune rapidă. Ei a strigat Lui, pentru ca el nu a tras, dar era deja prea târziu. El a adus în неистовое mișcare. Îndesat și un bărbat înalt, схватились pentru pistoale, ca și Erika. Úbeda s-a întors și a fugit în casă, iar Zack împușcat și a lovit emu la nivelul coloanei vertebrale. Úbeda a strigat și a căzut cu fața în praf.
  
  
  "Stai, sau sa omor Грубера", - a amenințat celorlalți ofițer. Ea a permis Hugo, стилету, aluneca în mâna mea, și acum l-a strâns multă ego-ul la gât Грубера. L-a auzit tare agitat strigăt de paza la poarta în spatele meu.
  
  
  Mare rațional omul a încetat să se întindă, dar îndesat deja a scos revolverul și l-a făcut lui Zack de a trage. Îngenuncheat lângă sedan, Erika извлекала în jurul valorii de genți de mână cârn revolver. Indesat actiune împușcat și a lovit Zack în piept. Zack se întoarse și, din nou, puternic lovit în aripa din spate a masinii.
  
  
  Erika прицелилась și a țâșnit pe belgian pistol și îndesat actiune a apucat de viață și a strigat. Ego-ul va fi folosit de două ori a lovit la sol, atunci când el a căzut lateral pe umăr și a căzut la pământ.
  
  
  Gruber a primit de toată încrederea și, până când atenția mi-a fost extras, a apucat mâna mea cu un cuțit și a reușit să se rupă de ei de la gât. Prin aceeași mișcare, el m-a lovit la piciorul stâng și a lovit cu tibia și gambă. Ei заворчал, și puterea mea a slăbit. Apoi se strecoară afară de a mea de trucuri, de cotitură în mână cu un cuțit de pe drum. Hugo a scăpat de mine, atunci când amândoi au căzut la pământ lângă mașină.
  
  
  Văzând toate acestea, un bărbat înalt, a lovit la sol și descopere armele. Erika a împușcat în el, dar lovitura nu a ajuns. El a deschis foc și zgâriat de metal cu mașina lângă umăr. L-a văzut, că ea este în pericol. L-a lovit Грубера, și el a căzut pe spate, mai departe de mine. Apucând stiletto de noroi în spatele nostru, aruncă ego-ul ei din mână în partea înaltă a omului, atunci când acesta din nou a avut ca scop Erica. Stiletto l-a lovit ego-ul în piept, aproape fără zgomot crashing în el. Ego-ul ochii îmbunătățită, arma împușcat, și разбрызгал murdărie între noi. El a căzut, ținând în brațe pe mânerul unui cuțit.
  
  
  Ei, a auzit în spatele nostru se deschide o poartă, când mâinile Грубера zgâria fața mea. Din nou a lovit puternic ego-ul său, și a auzit un trosnet de oase de la ego-ul maxilarului. Un alt pumnul meu l-a lovit ego-ul în față și a rupt emu nas. El a căzut inconștient de sub mine.
  
  
  Până la noi a ajuns slab vocea lui Zack. - Feriți-vă!"Ei, s-a întors și a văzut că lovitura nu-l omoare. El a sculat cu greu în picioare și se uită la poarta.
  
  
  "Veniți!" Ea a spus acest lucru Эрике, care se ocupă stătea destul de aproape de mine, alături de negru sedan.
  
  
  Paza нацелил automat în direcția noastră. Zack s-a sculat și a făcut armele pe bărbat, dar paza nimicit! Pentru ego-ul automat de puști a răsunat rând, sapaturi sol pentru Заком, apoi lovind emu în piept, înainte de a fi lansat pentru a zbura din metal mașini. Am Эрикой nu se mișcă, atunci când Zack, mort, lovit de praf de spate.
  
  
  Ei de două ori перекатился în firul de mașini, pentru a fi sub bara de protecție din față, pe drum scoaterea lor Люгер. Când a ajuns acolo, de paza ca dată de început a trage în altă direcție de pistol. Ea a făcut trei rapid împușcat în el, care dețin și o altă mână cu un pistol. Marcatori din "Люгера" a lovit mai întâi pe un gard în spatele lui, apoi în vintre paza și ego-ul la piept, exact în această ordine. Automată pusca выстрелило în кобальтовое cer, când el a căzut în praf. Apoi, brusc, pe teritoriul se făcu liniște.
  
  
  Ei stabilesc, traducerea de respirație. Undeva în junglă pasăre supărat взвизгнула nostru de zgomot. Ea a fost tot în praf și murdărie. Ei încet s-a ridicat și a ajutat Эрике se ridice în picioare. Ea a privit cu consternare pe Zack; fața ei era albă.
  
  
  Ei, s-a întors la Груберу și a văzut că el se apropie. Ei, s-a aplecat și a lovit de mai multe ori ego-ul său, și el piano-a uitat la mine. Gemu el. Ei stuck "Люгер" emu în persoană. "Câți bărbați în casă paza Минуркоса?" - a cerut ответв ei.
  
  
  El a încercat să vorbească, dar uem a fost dificil din cauza вывиха maxilarului. "Eu ... nu ..."
  
  
  Sa blocat "люгер" emu sub bărbie. "Cât de mult?"
  
  
  El a slab a ridicat două degete. Ei, s-a întors la Эрике. "Rămâi aici și să ții după el".
  
  
  Ea оцепенело dădu din.
  
  
  Ei, a venit la подъезду acasă. Larg арочная ușa era deschisă. Ei, a intrat într-un hol mare, tocmai la timp pentru a ciocni în смуглолицого un bărbat cu un pistol în mână. Ei tras de un люгера, și el cu un vuiet a căzut în hol. Bărbatul s-a lovit de perete de lângă el. Apoi el un buchet de greoaie a căzut de pe un mic scaun și acum include, de asemenea, ego-ul, lovit de podea.
  
  
  Bărbatul a ieșit, în jurul unui coridor lung, la stânga mea. M-am dus pe hol rapid, dar cu atenție. Nu am putut amâna căutarea Минуркоса, în caz contrar, el ar fi fost cu siguranță mort, atunci când în cele din urmă a făcut-o. Poate că au să-l omoare.
  
  
  Toate de zi, hol, care, după cum am ghicit, au fost dormitoare, au fost deschise, în afară de unul, în cele din urmă. L-a auzit în interiorul liniștit de sunet, atunci când s-a oprit în fața lui. Adânc suspin, ei s-au retras, și brutal пнул ușă. Ea a intrat înăuntru, și el a fost în interiorul.
  
  
  Foarte slabă și urât bărbat stătea deasupra Минуркосом, legat de un scaun cu direct spătar, și целил arma emu în cap. Apăsând cu degetul pe trăgaci, el s-a întors spre mine fața, când ușa cu un bang s-a deschis. El a tras primul, dar cu înverșunare, și ochelari de cal прогрызла copac în tocul ușii de lângă mine. Ei tras de люгера și a lovit emu în piept. El дернулся și a căzut pe podea. Dar el nu a scăpat arma. El țintește din nou la mine. De această dată, l-a devansat pe ego-ul și a tras emu în față, ochelari de cal rupt emu cap.
  
  
  Минурк ошеломленно uitat la un mort răpitorul, până când ei curățat lor "люгер" în carcasa toc. El încet uitat la mine.
  
  
  L-a întrebat. - "Никкор Минуркос?"
  
  
  "Da", a răspuns el liniștit. "Cine ești tu..."
  
  
  "Am venit pentru a vă elibera de domnul Минуркос, i - am spus.
  
  
  El sacadat oftat. "Slavă Lui Dumnezeu. El a fost de gând să..."
  
  
  "Știu." Ei dezlănțuit lui, și el s-a ridicat de pe scaun, frecarea de încheietura mâinii.
  
  
  "Ai într-adevăr totul în regulă?" a întrebat-o обеспокоенно.
  
  
  "Da, ei voi fi în ordine". El clătină din cap și murmură ceva în greacă. "Eu nu pot să cred că acest lucru este într-adevăr un fir".
  
  
  "Ei bine, în majoritatea lor".
  
  
  Ea a început să solicite ego-ul spune povestea, când a auzit o lovitură cu teritoriul. L-am amintit pe Eric în onoarea sa. Ei, se întoarse și se repezi în hol. "Eric!"
  
  
  După o clipă, ea mi-a răspuns. "Sunt bine". Înainte de a avut timp sa intram in scaunul din hol, ea brusc a venit de după colț și s-a apropiat de mine, penetrare belgian pistol în poșetă.
  
  
  L-a întrebat. - "Ce, croitor iei, s-a întâmplat?"
  
  
  "Gruber întâlnit безвременную din urma". Ei au scăpat de ochii mei.
  
  
  "Te-a împușcat în el?" - a întrebat-o.
  
  
  "El a început să mormăie вывихнутой maxilarul. Când l-am întrebat, ce spune el, el m-a chemat murdar еврейкой, și mi-a spus că ar fi trebuit să fie cu alții, pe care el a văzut morții de la Dachau. El nu a crezut că evreii ar trebui să permită să trăiască în această lume cu astfel de oameni ca el. De aceea, ea face ego-ul într-o altă lume. Ei, sper că pentru el nu e suficient de cald ".
  
  
  În cele din urmă ochii verzi sfidător uitat în ochii mei, făcându-mă crede . Ei, și-a amintit că rudele ei părinți au fost executate de către naziști în Бухенвальде. De ce nu am putut să vină, ceea ce ar fi de spus în apărarea Хайнца Грубера.
  
  
  "Du-te și faceți cunoștință cu dl Минуркосом", i - am spus.
  
  
  Am intrat în cameră, și Erika уставилась la cadavrul de pe podea. Минуркос în picioare, rezemat de cea mai apropiată geme. El a îndreptat, când a văzut pe Eric.
  
  
  "Miss Erika Нистром", - a introdus ih. "Particulele de inteligenta".
  
  
  Ochii Минуркос redus. El s-a uitat la mine. "Și tu?"
  
  
  "Numele meu este Carter. Nick Carter. Sa lucrez pentru guvernul SUA, în aceeași calitate, ca și miss Нистром. Am venit aici pentru a vă elibera și de a apuca Adriana Ставроса".
  
  
  Минуркос a plecat de la perete. "Este de înțeles. Ei bine, domnule Carter, primul lucru pe care vreau eu, ca un om liber, care este în contact cu autoritățile". Ego-ul tonul stahl este similar cu tonul de afaceri, magnat, vorbind cu subordonații lor. "Atunci voi avea de-a face cu Adrian Ставросом pe cont propriu".
  
  
  "Domnul Минуркос, - încet a rostit eu, - nu ai absolut nici un motiv de a face ceva în acest moment. Tot ce se poate termina, este birocrația și întârziere. Ei ar fi preferat să vă ne-a permis să se ocupe de asta".
  
  
  El părea iritat. - "Cum știu că tu ești cel hema te suni?"
  
  
  "Știți ce ne-au riscat viața, pentru a vă elibera. Pe acest delle am pierdut omului", sarcastic, am răspuns. "Cred că acest lucru ne va oferi un avantaj în îndoiala".
  
  
  Ego-ul fata de осунулось de oboseală bruscă. "Ai probabil dreptate. Te rog, iartă-mă. Ea a trecut prin multe".
  
  
  "În ceea ce privește faptul că te descurci cu Ставросом singur, domnul Минуркос, a continuat eu, este destul de practic. Acest om are o întreagă armată".
  
  
  Минуркос приподнял sprâncenele și bosumflat bețe: "Bine, bine, domnule Carter. Ei voi merge împreună cu tine și această fată. Dar dacă-l voi vedea la un moment dat, că metodele tale nu funcționează, ea va trebui să ia problema în propriile mâini ".
  
  
  Ea a zâmbit scurt. "Sună corect", am răspuns. - Ai răpit Stavros în jurul Atenei?
  
  
  Минуркос sel pe scaun direct cu spătar, pe care stătea, când a pătruns în cameră. El sel pe el cu fața la noi.
  
  
  "Tu nu va crede, că acest om сообразителен", - încet, a început el. "Eu nu mă consider nevinovat, domnule Carter, dar eu l-am intalnit niciodata pe nimeni, ca Adriana Ставроса. L-a urmărit ideea de a construi o flotă în jurul controlate de computer subacvatice tancurile petroliere. Stavros a aflat despre acest lucru și a vrut să mă ajute cu acest lucru - cel puțin, el așa mi-a spus.
  
  
  "Mai întâi, ei chiar nu este un hotel de ego-ul pentru a vedea, dar el mi-a trimis o scrisoare, în care sunt expuse unele foarte bune idei. În cele din urmă l-a invitat ego-ul în propriul ei penthouse în Atena. Noi de vorbă.
  
  
  "Domnul Минуркос, sa-mi amintesc ca el mi-a spus:" am același plan ca și tine. Dacă doar lăsați, ei voi face nemuritori în analele istoriei navigației. El a fost foarte convingătoare.
  
  
  "Dar, domnule Stavros, am spus eu, - există complexe de inginerie de probleme care trebuie rezolvate.
  
  
  "Am două de inginer, care pot face acest lucru, mi - a spus. Sub impresia, chiar și atunci l-a văzut ceva mai mult în fața acestui om, ceva ce nu mi-a placut, dar am prezentat acest lucru ca excesiv de emoție despre proiect".
  
  
  L-a întrebat. - "El este adus la tine de ingineri?"
  
  
  "Ah, da. Ei au, de asemenea, au fost idei creative. Ea a fost convins că ei pot avea abilități de a toate sa întâmplat acest lucru. În acest moment, domnul Carter, l-a slăbit vigilența. El a cerut private despre o întâlnire într-un penthouse. și ea a fost de acord. Au fost prezenți doar a mea personală secretar și un asistent. El a adus cu sine două persoane, care nu au văzut înainte ".
  
  
  "Acest lucru este atunci când sa întâmplat acest lucru?" - m-a întrebat Eric.
  
  
  "Ei bine, în primul rând ei bănuit nimic", a spus Минуркас, fata lui a devenit palid, ca el este amintit. "Apoi, aproape fără avertisment, Stavros a cerut asistenții mei să treacă într-o altă cameră. Acesta a fost urmat de unul în jurul valorii de oameni Ставроса. A fost împușcat doi". Минуркас tacut.
  
  
  "El a ucis ih deschis aici?" L-a întrebat.
  
  
  "Cu răceală. Ego-ul acoliții doborât de mine cu piciorul, și i-au zdrobit aproape până la pierderea conștiinței. Ei l-au dus pe mine în acea altă cameră, și forțat să se uite la окровавленные corpului. Ea niciodată nu vei uita.
  
  
  "Hering de marea baltică, secretarul meu, zăcea într-o baltă privată de sânge. Un alt tip smulse de persoana. Stavros a spus că mă pot aștepta la fel, dacă nu voi coopera".
  
  
  "Ceea ce sa întâmplat acest lucru?"
  
  
  "A doua zi au adus un om care arăta exact ca un Hering de marea baltică Мадупас. Acest om chiar a vorbit, ca un Hering de marea baltică, și repetau tot ego-ul maniere. Acest lucru a fost incredibil, într-adevăr incredibil. A fost ca un groaznic cosmar".
  
  
  "A fost de la ei de oameni, care au emis de-ar fi pentru tine?" - m-a întrebat Eric.
  
  
  "Nu, nu a fost nevoie. Mă rare medicinale care vede, cu excepția celor dragi parteneri de afaceri. Ei au adus reportofonul și am pierdut câteva înregistrări cu vocea mea, care au inregistrat fără cunoștința mea la întâlnirile anterioare. Stavros a făcut un pistol la capul meu și a spus că el poate să mă omoare deschis aici, și nimeni nu va afla într-o perioadă foarte lungă de timp. Dar, de ego-ul lui, ei ar fi trăit, dacă nu ar fi învățat prea multe probleme. Ei au nevoie", a spus el, pentru alte înregistrări și pentru a scrie e-mailuri ale mele cuvinte și gânduri. Și ei pentru a planta mine la bord un avion privat și a adus în acest loc uitat de Dumnezeu ".
  
  
  "Stavros ți-a spus că el avea de gând să facă?" - nedumerit-a întrebat Eric.
  
  
  Минуркос uscat râs. "El a fost foarte sincer. El a spus că au intenția de a răsturna guvernul Grec pe numele meu, că ei vor chema pe prietenii mei în armată și în alte domenii, utilizând un om care a dat pe sine pentru secretarul meu, pentru apeluri telefonice și contacte personale. . Deoarece ea a fost o persoană, nimeni nu consideră că este neobișnuit faptul că nu am întâlnit personal cu ele. Și dacă cineva va insista la o întâlnire cu mine, ele pot livra mine la Atena, și să mă întâlnesc cu el și să-i spună a fost că ei doresc.
  
  
  "Mi-au arătat o altă persoană care ar putea exact falsificat semnătura mea. Acest om a subscris la cecurile mele de diferite conturi și cheltuia banii mei, pe picior lovitura de stat, care au de gând să organizeze".
  
  
  L-a întrebat. - "El v-a dat careva detalii?"
  
  
  "Dl Stavros, которвй ei mi-e rușine să recunosc, are un grec de origine, vorbea cu mine despre asta, ca și în Atena, așa și aici. El a spus că ego-ul planul este împărțit în trei părți. În primul rând, el intenționează să scape de guvernământ a dreptei și a pus cei de la putere, care se simt devotamentul față de mine. Ei vor simți acest devotament nu pentru că sunt prieteni, deoarece majoritatea din jurul lor nu va fi de ele, ci pentru că Stavros le-a promis puterea și slava în numele meu ".
  
  
  "Foarte inteligent", - am observat.
  
  
  "În al doilea rând, ego-ul-planul va include constrângerea acestor noi generali și полковников cere ca ei, Никкор Минуркос, a fost numit în funcția de președinte, cu deplină putere asupra junta. Stavros a subliniat că aș putea fi folosit pentru această parte a planului, deoarece a mea personală de viață va depinde de el. Adică, mi s-ar fi folosit, dacă ar fi fost clar că Stavros poate avea încredere în mine tăcut cu privire la faptul că, de fapt, delle se întâmplă. În caz contrar, el ar fi găsit un alt impostor, de această dată în locul meu ".
  
  
  "Este, de asemenea, va funcționa", - a comentat Eric. "Foarte puțini oameni știu fata ta destul de bine, pentru a observa o diferență între dumneavoastră de caracteristici și trăsături impostor".
  
  
  "Absolut fantastic", a spus Минуркас. "Este Incredibil, că-mi dorința de singurătate, a contribuit cu groază. În orice caz, cea de a treia fază a planului presupune constelația astăzi, de mine sau de un impostor în calitate de președinte al Greciei pentru o perioadă scurtă de timp, timp în care-l voi numi vice-președinte al Ставроса. la momentul acesta, ca cetățean și ego-ul, numele, treptat, ar fi devenit cunoscute de poporul Grec. Apoi, el stahl ar fi un erou de lovitura de stat. Apoi, declarând stare de sănătate precară, l-ar fi retras în favoarea Ставроса din funcția de președinte ".
  
  
  Минуркос tacut. "Salbatic", i - am spus. "Ce te face sa Ставроса cred că grecii nu vor sta deoparte si uita-te ca acest lucru se va întâmpla?"
  
  
  "De ce nu?" - a spus Минуркас cu o expresie de oboseala de pe fata. "Vă Amintiți ce s-a întâmplat în aprilie 1967, când a fost format junta? Acest lucru nu a fost o lovitură de stat sângeroasă, a fost doar o lovitura de stat. Guvernul regelui a fost răsturnat prin forță. Mai multe articole din constituție au fost suspendate prin decret junta. În mod paradoxal, nu este adevărat că un astfel de om apare exact atunci când constituția a fost restaurată, și când junta a devenit mai moderată, și desemnează alegerile generale de anul viitor. În cazul în care planul Ставроса pentru acapararea puterii va reuși, Grecia poate deveni tirania, mai perfectă decât cea a lui Hitler sau a lui Stalin ".
  
  
  Erika m-a trecut cu vederea Минуркос pe mine. "Apoi, noi trebuie să-l oprească, nu-i așa?"
  
  
  Минуркос cercetat cu atenție persoana Erica. "Da. Avem de a face!" Gros grec s-a sculat, și a pus lor înainte bărbie pătrată. "Acest om chiar foloseste familia mea față de patria mea. El se laudă că cumnatul meu, generalul Vasilis Криезоту, consideră, că eu stau în spatele acestor uneltire, și a susținut ego-ul, deoarece crede că eu vreau. Da, l-aș ajuta cu ce pot. Ce facem în primul rând? "
  
  
  "Am umflatura la Atena", i - am spus. "Votul, unde ne oprim Ставроса".
  
  
  Capitolul al vi-lea.
  
  
  În mai puțin de patruzeci și opt de ore am ajuns în capitala Greciei. Ei rezervat camere comunicante într-un mic hotel numit "Odeon" de la 42 de Pireu, în apropiere de piața Omonia. Vremea a fost așezat frumos și a adus plăcut scutire de la căldură.
  
  
  Ateniene ziare пестрели comentarii despre rapid-paced scena politică. În Rhodesia a venit vestea că-mi o altă Alexis Саломос a fost ucis, și au fost răspândite zvonuri. A fost este cunoscut faptul că, înainte de check-out, în Родезию la viața lui a fost un atentat. Un ziar, în special, a evitat o mențiune de deces Саломоса. Ea, de asemenea, în mod regulat a publicat editoriale, condamna ghid de guvernământ a dreptei, prin atacarea lider de general sau colonel aproape la fiecare subiect. Саломос menționat de mine, că acest editor a fost prin mijloace neloiale și primul care a susținut dură хунту apoi lovitura de stat din 1967.
  
  
  "Este absolut evident că editorul a fost cumparat pe banii mei", - a observat Минуркос, așezat pe un scaun cu spătar rabatabil în camera mea de soare, nu atunci când, în ziua sosirii noastre. "Și uită-te la acest titlu într-un alt ziar: МИНУРКОС EXPUNE COMUNISTE PLANURI de JUNTA. Dl Stavros a fost ocupat de advocacy de muncă".
  
  
  Eric a luat o ceașcă de deasă grec de cafea cu принесенного ne-o tavă și a pus ee Минуркосу. El a luat-o cu fața sumbru. Erika în sine și-a luat cana și a satului de lângă mine pe o canapea mică.
  
  
  "Sper doar că te încă nimeni nu a văzut", i - a spus Минуркосу, - "mai ales ne-odin de ego-ul oamenilor. Viața ta nu ar fi costat драхмы, dacă ar fi Stavros se știe că ai fost aici, în Atena".
  
  
  "El știe acest lucru, de îndată ce va lua legătura cu Паракату", - a negat apărute în mass-media un mesaj mi-a Минуркос.
  
  
  "Da, dar acest lucru nu poate fi în termen de câteva zile, dacă avem noroc. Și chiar și atunci el nu va ști cu siguranță că ceva nu este așa, nu se mai trimite acolo pe cineva de la Rio. Acest cineva trebuie să fie ego-ul de subalterni, pentru că Úbeda mort . "
  
  
  "Ce să facem, în primul rând, Nick?" - m-a întrebat Eric. "Nu putem pur și simplu să ia cu asalt cabana, așa cum am făcut-o plantație. El va fi prea bine protejate".
  
  
  "Am putea apela la o cabană, de - a sugerat Минуркос, - ca în fiecare an, cum se descurcă în contact cu străinii. Dar ei vor cunoaște glasul meu".
  
  
  Ei întins emu un prosop în jurul tava. "Îmbunătățiți-vă tonul vocii și să vorbească prin ea. Spune-le că vrei să vorbești cu tine însuți. Când ei vor renunța, adresați-vă registratorul de Салаку Мадупас. Spuneți-le că sunteți un editor de ziar în jurul valorii de Salonic, și doriți să obțineți o declarație cu privire la ambițiile politice Никкора Минуркоса ".
  
  
  Минуркос a zâmbit conformitate cu planul meu, apoi a sunat-o. El a fost învinsă de gura cu un șervețel și a încercat să schimbe vocea. După o clipă, el a vorbit cu hema în penthouse. El a cerut Никкора Минуркоса, apoi a ascultat ih scuză. El a cerut să vorbească cu Мадупасом. A fost încă o mulțime de negociere, și el a susținut. Apoi, el a vorbit cu un om, care a reprezentat în jurul Мадупаса, atenian actor, numele actual, care, după cum a spus Stavros Минуркос, a fost Janis Цанни. Минуркос punea întrebări despre mine și am așteptat răspunsuri simple, și apoi a întrebat dacă se poate atribui o dată pentru uz interviu cu dl Минуркосом. Uem a refuzat, iar conversația a fost de peste. El a închis telefonul și se uită la noi.
  
  
  "Este ca un vis urît", - a spus el. "Ca în cazul în care într-adevăr sunt într-un penthouse, iar Мадупас răspunde la telefon în locul meu, ca întotdeauna. Ei sunt conștienți de obiceiurile mele. Și această voce Цанни exact repetă glasul meu mort de un prieten de Hering".
  
  
  "Primul care a răspuns la telefon?" L-a întrebat.
  
  
  "Un tânăr. El nu a fost grec. Probabil, odin în jurul valorii de militanți Ставроса".
  
  
  "Se pare ca, ei bine s-au întărit", a spus Erika.
  
  
  "Da, așa este, am răspuns. "Deoarece toate Atena cred că este Никкор Минуркос acolo, în acest penthouse este de gravă situația. Stavros poate avea chiar și acolo de pază de la poliție. Sau în jurul valorii de soldați ego-ul în creștere armatei private".
  
  
  "Dacă ei pur și simplu să mă duc la poliție sau la cel mai хунте și să le spun ce s-a întâmplat, a spus Минурк, - ei vor trebui să mă credeți. Chiar dacă ei vor crede că eu brusc nebun, ei vor fi obligați să verifice povestea mea. Apoi, ei vor ști că s-a întâmplat ".
  
  
  "Acest lucru poate fi periculos", a spus Erika.
  
  
  "Are dreptate", am răspuns. "În acest moment nu știm cât de mulți prieteni Stavros a dobândit în nume propriu. În orice caz, dacă pur și simplu ne aruncăm este cu fața în sus, noi vom impune Ставроса face un pas - poate de mare. El ar putea fi pur și simplu decide să facă o lovitură de stat fără numele tău. El are la îndemână militară de grup, și în jurul lui o mulțime de ambițioase căpeteniile oștirii, care nu-i pasă cine este în spatele o criză de putere. Și chiar dacă el va lua shaggy și va eșua, va fi vărsat sânge. O mulțime de sq. Nu, domnule Минуркос. Am de gând să se strecoare pe Ставросу. În țara mea, este ă parte, pe care o numim de luptă. Eric a primit ordinul moartea Ставроса, și, prin urmare, voi face-o. În cazul nostru localitatea rusia va reuși, acest lucru este exact ceea ce se va întâmpla cu el. Dacă ea nu va reuși, autoritățile vor fi mult mai civilizați cu el. Și Dumnezeu te va ajuta, dacă ei nu vor putea opri ego-ul la timp ".
  
  
  "Bine, domnule Carter", - a spus Минуркос. "Eu dau te în dvs. de mâinile dibace. Cum de a ne strecura domnului Ставросу?"
  
  
  Ei, a zâmbit Эрике, și ea mi-a răspuns. "Cred că ați menționat că Stavros lăuda că a folosit o va întâlni rudele, Амеда Кризоту, armata generalului? "
  
  
  "Da", a spus Минуркос. "Trebuie să spun, el nu este un om puternic. El s-a căsătorit cu a mea sora sora, înainte ca el s-a îmbogățit, și au o căsnicie minunată. Dar Vasilis ar fi rămas în armată mai scăzut rang, dacă nu mele de comunicare. El se simte dator în fața mea, pe bună dreptate, pentru că el este în viață. De aceea, pentru el ar fi fost pentru estestvenno de acord cu orice plan, care l-a propus.
  
  
  "Stavros a descoperit acest lucru. El solid de oameni, domnule Carter, un om, care nu pot fi luate ușor. El trebuie să fi făcut un fel de înregistrare, pentru a pierde Vasilisa prin telefon, iar apoi a trimis un om, изображающего Салаку Мадупаса , secretarul meu. Un impostor, ar trebui să fie, s-au convins, Vasilisa, că eu pe el mizez.
  
  
  "Știți cum Stavros ar putea folosi generalului?"
  
  
  "El a sugerat că Vasilisa se cere de a organiza și de a educa secret detașament de soldați și de a convinge pe alții militare de a se alătura conspirației".
  
  
  "Da", - m-am gândit. "Este foarte ușor. Tău ginere locuiește aici, în Atena?"
  
  
  "El locuiește aici", a spus Минуркос. "De la marginea orașului de la nord".
  
  
  L-a cerut. - "Tu ne ridica la el?"
  
  
  "Voi fi fericit", a răspuns Минуркос.
  
  
  Ea a chemat un taxi, și seara ne-am dus la reședința generalului Криезоту. Ea a făcut Минуркоса purtați o pălărie, care se ocupă de i lăsa închiși o parte din ego-ul persoanelor, până când nu am ajuns la un loc. Casa generalului a fost un mic conac într-o suburbie din Atena cu lichidare pietriș scump la domiciliu. I-a fost impresionat de faptul că Минуркос ar putea face pentru o persoană obișnuită.
  
  
  Când generalul ne-a întâmpinat la ușă, Минуркос a luat pălăria. Кризоту uitat doar pentru foarte mult timp. Apoi, el este larg își întinsese brațele pentru a îmbrățișa Минуркоса.
  
  
  "Никкор!" - a exclamat el, îmbrățișând cu căldură Минурка. Acesta a fost ridicat de tipul de bărbat cu un fel de persoana, ca de Gaulle și moi ochi. El a fost îmbrăcat în maro forma de panglica pe umeri și panglici, tensionate practic din față.
  
  
  "Агния mera sas, Vasilis", - caldura a spus Минурк, răspunde la îmbrățișare. "Сигха, сигха. Totul este în ordine".
  
  
  "Sunt mulțumit că au venit", a spus Vasilis. "Vino. Vino". Ego-ul gest a cuprins pe toți.
  
  
  Am intrat într-o sală mare cu șurub scări în spatele lui și urne, украшающими perete. Apoi, generalul a petrecut noi în bibliotecă, tăiate lambriuri de stejar, cu o grosime podea cu mochetă și o multitudine de moi, din piele de scaune. Suntem cu toții în acest joc, și generalul a întrebat dacă am băut, dar am refuzat. Минуркос a prezentat mine și Eric numai noștri фамилиям.
  
  
  "Este un mare șoc, Никкор", a spus Криезоту. "Mi-ar fi hotel, pentru ca Anna a fost aici. Ea a vizitat vărul său în Пирее".
  
  
  "Probabil, așa va fi mai bine, Vasilis", a spus Минуркос.
  
  
  "Dhen katalave", a remarcat Криезоту. "Cu tine totul este în ordine? Arăți palidă.
  
  
  "Sunt bine", a răspuns Минуркос. "Mulțumesc acestor oameni".
  
  
  Generalul s-a uitat la noi. "Никкор, totul era atat de ciudat. Ai refuzat să mă vadă, când și-a început propriul... Pot sa vorbesc liber?"
  
  
  "Da, slab", a spus Минуркос.
  
  
  "Ei bine, nu am inteles de ce tu ceri ajutor într-o astfel de misiuni importante, fără o întâlnire personală. Vă spun sincer, ea a fost foarte supărat de toate acestea. Nu am fost sigur de fezabilitate..."
  
  
  Минуркос a terminat oferta. - "Lovitura de stat?"
  
  
  Кризоту din nou s-a uitat la noi. "Ei bine, da". El размял lor mari articulații. "Am dat indicații oamenilor în tabere speciale la Delphi și în Mykonos, și m-am convins Адельрию și alții, că dumneavoastră o nouă afacere pe bună dreptate, dar..."
  
  
  "Dar tu însuți nu crezi?"
  
  
  - cu speranța de-a întrebat Минуркос.
  
  
  Кризоту plecat capul. "Me sinhori te, Nikkor", - a spus el. "Îmi pare foarte rău, dar nu cred că Grecia are nevoie de încă o lovitură de stat. Ea a făcut ceea ce ai cerut, dar în hotel, vorbesc cu tine оборудова toate acestea, ca un om cu om, de la început, o mulțime de săptămâni în urmă".
  
  
  "Nu-ți face griji, Vasilis", - o voce liniștitoare a spus Минурк. "Eu nu doresc lovitura de stat".
  
  
  Persoanele Кризоту a început a doua oară într-un timp scurt s-a reflectat șoc. El a spus. - "Nu?" "V-ați răzgândit?"
  
  
  "Vasilis, ei ar trebui să am, că-că vă explic, și vreau să vă ascultat", a spus Минуркос.
  
  
  Кризоту lăsă într-un fotoliu mare și l-a ascultat, ca Минуркос spus emu istorie. Кризоту ne-a fost niciodată întreruptă, deși de mai multe ori pe mare fata reflectă neîncrederea. Când Минуркос terminat, Кризоту pur și simplu stătea și încet покачивал cap. El a urcat într-un minut, досталь, pensule și a început să întrevadă ih cu degetele, pentru a se liniști.
  
  
  "Incredibil!" - în cele din urmă, a spus el.
  
  
  "Dar este adevărat", - a spus Минуркос.
  
  
  "Domnule general, suntem aici pentru a opri definitiv de acest om, și avem nevoie de ajutorul tău. Doar ne puteți informa în ultimul minut de informații din interior despre Ставросе", i - am spus.
  
  
  Кризоту în cele din urmă a luat cu sine în mână. "Desigur", - el a fost de acord. "Voi face tot ce îmi stă în puteri. Ei sunt atât de bucuros că Никкор nu merita pentru asta!
  
  
  "Printr-un singur ziar vorba клеветническая campanie, cea mai mare parte a căreia este îndreptată împotriva colonelului Анатоля Коцикаса. Au fost formulate chiar de la premisa că Коцикас este un trădător și este obligat prin loialitatea lor față de Moscova. Acest lucru nu este adevărat. Коцикас liberal, dar el nu este comunist.
  
  
  El este forța motrice recente reformelor politice și sponsor viitoarele alegeri generale ".
  
  
  "Oricine altcineva?" L-a întrebat.
  
  
  Кризоту oftat. "Da. Atacurile au fost îndreptate împotriva oamenilor, care, de obicei, votează împreună cu Коцикасом - полковников Плотарчу și Главани. De fapt, delle, un om care pretinde secretara ta, Никкор, recent a venit la mine cu informații despre faptul că toți trei în jurul acestor oameni să fie uciși ".
  
  
  Am Эрикой au făcut un schimb de opinii. Stavros a procedat la planurile lor.
  
  
  "Stii ceva concret?" - a întrebat-o Кризоту.
  
  
  "Ei bine, un pic. Mi s-a cerut să organizeze o întâlnire a acestor trei bărbați cu tine, Никкор. Dar apoi a sunat un om, care a crezut, a fost cel de secretar. El a spus că organizează o întâlnire într-un penthouse. Eu cred că este așa. la această întâlnire va fi un atentat la viața trei полковников ".
  
  
  "Avem nevoie de a afla ce anume a planificat Stavros și când", i - am spus.
  
  
  "Da", i - a fost de acord Кризоту. "Am fost în disperare totală în acest sens. Nu am putut să cred că tu vrei".
  
  
  "Totul va fi bine", a spus ego-ul Минуркос.
  
  
  Ei de hotel ar fi de acord cu el. S-a dovedit că Stavros a fost la un pas de sânge lovitura de stat, și am fost să-l oprească înainte de acest lucru s-a întâmplat. "Sunați-liderul juntei Коцикасу și încercați să dau seama de contactat cu el oamenii Ставроса", - a spus sa Криезоту. "Nu упоминайте timp despre decizia de crime".
  
  
  "Foarte bine", a răspuns Кризоту. "Коцикас poate vorbi cu mine. Ei trebuie neapărat să încerc".
  
  
  "Și tu, domnule Минуркос, i - am spus, de asemenea, capabil de a ajuta. Vă puteți conecta cu șefii celor două baze de date, în cazul în care se află militarii grupului Ставроса. Ei bănuiesc că dacă atenienii puteau livra Ставросу orice probleme, atunci când se presupune acest omor, Stavros va încerca foarte repede mute acest swat la Atena, pentru a suprima orice reacție. Ei de hotel ar fi să ai spus comandanții de aceste tabere să rămână acolo și nu mișca ih trupele, dacă acestea nu primesc notificare de la tine personal ".
  
  
  "Foarte bine, domnule Carter", - a fost de acord Минуркос.
  
  
  "Este absolut evident că, Stavros și simplu nu poate ucide pe acești oameni fără nici o smecherie". Ei, m-am uitat pe Кризоту. "Cum credeți, el poate încerca să prezinte totul ca un accident sau o activitate oarecare radical grup politic?"
  
  
  Кризоту приподнял ușoară albire a sprâncenelor. "Fie așa, domnule Carter, fie se va încerca să se toarnă ih noroi în ordinea de propagandă sincere înainte de a ucide ih, pentru a și-au pierdut simpatia poporului".
  
  
  Capitolul al șaptelea.
  
  
  Toți trei am întors la hotel. Минуркос hotel pentru a rămâne cu Криезоту, dar m-am temut că ar fi prea periculos. Dacă, din orice motiv, Stavros nu are încredere în Криезоту, el poate să pătrundă în reședința generalului, fără avertisment. Ei nu este un hotel, el a găsit acolo Минуркоса, dacă va face acest lucru.
  
  
  Am trimis edu într-o cameră Минуркоса, iar apoi am Эрикой s-au dus în camera ei. La scurt timp am început să discute despre planurile de Ставроса.
  
  
  "Eu pur și simplu nu pot să stau aici și să aștepte pentru a vedea ce Stavros conceput pentru liderii juntei", am spus eu, când ne-am așezat într-un mic бахарев și потягивали brandy, comandat Эрикой.
  
  
  Erika a mutat vizavi de mine. Ea a sărutat-o tandru mă pe obraz. "Nu poți pur și simplu să pătrundă în cabană, așa cum ați spus", - a comentat ea. Parul ei lung, care lucea în lumina slabă.
  
  
  "Nu", am spus eu, incurc mâna aici, pe coapse. Ei, s-a întors către ea și am поцеловались. "Dar eu pot merge în penthouse și să încercați să obțineți în interiorul. Este posibil, ei pot să se uite la ih apărare".
  
  
  Ea a sărutat-mă pe obraz și gât, și un fior de lumină, plăcut, a alergat în pielea mea.
  
  
  "Cum ne-ar fi reușit acest lucru?" îl întrebă o voce răgușită, până când mâna ei a început anularea cămașa mea.
  
  
  "Noi nu am fi început să facă acest lucru împreună", - a îndreptat ei sq. Brațul puternic отвлекала. "Voi merge acolo singur, într-o уловке".
  
  
  Lung alb șold скользнуло pe genunchii mei, iar rochia ei задралось, expunând pagina principală bogat de îndoire fese. Ee șold придвинулись la mine. "Dar aș vrea să - merge cu tine".
  
  
  Buzele calde din nou atins mele. Limba ei a alunecat ușor din punctul meu de gură, cercetând și căutând. Ee mâna dreaptă a deplasat ценымногие de mai jos și a găsit ceea ce a fost atunci, și nu mai putea gândi despre Adrian Ставросе.
  
  
  "Mă duc singur", - a șoptit eu. "Mâine."
  
  
  Ei apus de soare în rochia ei, și mîngîie pieptul ei. Curbe netede au fost moale, dar ferm, cu lăcomie tremurat la meu de a fi atins.
  
  
  "Bine, dragă", - выдохнула Erika-mi în ureche.
  
  
  "Bine", - a spus ea cu blândețe. "Mai mult nici un fel de argumente".
  
  
  "Pariez cu tine?" - a spus ea, tremurat la gura mea.
  
  
  Sarut a fost una de durată, și Erika a fost gata. Când totul s-a terminat, ea a început să mă dezbrace. L-a luat, și ea s-a sculat și s-a apropiat de un pat king-size, prin cameră. Ea a scos rochia, apoi sutien si chilotei roz bikini. Ea a fost bine reprezentat și frumos. Fiecare curbă a corpului ei a fost impecabil. Ea se aruncă pe pat moale și stăteau acolo de așteptare pentru mine. Ei nu a pus-o înapoi. La un moment dat i-a fost alături de ea pe pat, s, în care și-a atins de trupul ei, simțind cum se topește pe mine.
  
  
  Acest lucru a fost o pasiune, începută în noi ambele.
  
  
  "Ah, Nick", - a spus ea, referindu-se la mine, respirația ei a fost inegală.
  
  
  Mâinile mele grosolan găsit-o, și el a mers pe ea. După câteva secunde în jurul nah доносились minunate sunete. Ea a devenit o pisica, înfuriată, primitive femeie, pierde orice control, atunci când ea a încercat să ia satisfacție adânc în interiorul tine.
  
  
  Mai târziu, când Eric a adormit, ea s-a sculat cu ee de gunoi și liniște s-a dus în camera ei. Ea nu s-a trezit.
  
  
  În dimineața următoare, i-a lăsat pe Eric și Минуркоса în hotel și s-a îndreptat spre clădirea Apollo. Ea a primit forma locale brigăzii мойщиков ferestre, care în mod regulat au lucrat în clădire și cărora li s-a permis de a intra în penthouse de exporturile. Минуркос m-a ajutat să-și perfecteze o omisiune, ci încă ei почернил părul în hotel și lipit întunecate mustață, pentru a părea un grec. I-a mințit paza afara, angajat clădiri în formă, spunând că Мадупас a ordonat să se spele ferestrele de la penthouse-uri.
  
  
  Ei chiar nu au putut intra într-un lift, când nu s-a prezentat. Лифтер, evident, a fost unul în jurul valorii de oameni Ставроса. Sub ego-ul albastru forma de cite un pistol. El este suspect de uitat la mine și a mea găleți, când am fost în penthouse. Nici un alt lift acolo nu a fost ridicat, și, potrivit Минуркоса, site-scara care duce în jos de la etaj, a fost blocat și охранялась.
  
  
  Ieșind în jurul valorii de teleschi, sa trezit în elegantul hol, care-s de fatada la partea din spate a clădirii. În nen au fost grosime covor, ghivece de flori și capricioasă candelabre agățat de tavan înalt. La masa de la intrarea în penthouse stăteau doi agenți de pază. Ei s-au angajat головорезами Ставроса, aparțin ego-ul armată personală. Proprii de agenți de pază Минуркоса, care a fost un pic, a trebuit să concedieze, în curând, atunci secret puterea penthouse-uri.
  
  
  Odin în jurul celor doi bărbați, mai mare, mi-a întâlnit în mijlocul coridorului. El a fost deloc prietenos.
  
  
  El i-a cerut explicații. - "Ce cauți aici?"
  
  
  Ea a răspuns la meu cel mai bun greacă. "Este afacerea mea nu este evident?" L-a întrebat. "Am venit să vă spălați ferestrele".
  
  
  "Cine te-a trimis?"
  
  
  Ea a subliniat stofa нашивку pe formă, pe care era scris numele întreprinderi mici la spălarea ferestrelor ".
  
  
  "La angajatorul dumneavoastră, au fost comenzi de la penthouse-uri?"
  
  
  "Dacă nu au făcut-o, de mine nu ar fi aici", am răspuns. Ei îndrăzni. "Am auzit, așa cum am menționat numele Мадупа".
  
  
  Un alt om sumbru încruntat din cauza scaunului. Avea părul blond și foarte aspru vedere, și el a decis că el a fost unul în jurul valorii de oameni, care Stavros a adus cu sine în întreaga Brazilia. Când el a studiat fata mea, l-a simțit că el mă vede prin scoate deghizarea mea.
  
  
  "Hmm", - mormăi bărbatul de lângă mine. "Întoarce-te la geme și-a pus mâinile pe nah".
  
  
  Mă întrebam cât de atent cu arme. Lăsat-o să Вильгельмину în hotel, scos stiletto Hugo, cu mâinile și legat de ego-ul la partea interioară glezna dreapta. Ei de hotel, nu de a intra în vizuina leului, fără orice siguranță. Ei, s-a întors și și-a reținut respirația, când bătăuș scotocit mine cu pricepere. Examinarea mea trunchiul și brațele, se lăsă încet mea piciorul stâng până la genunchi. Apoi, el sa mutat în opinia mea dreapta coapsă la cutit. El s-a sculat de pe oricărui neam și trecut sub el. Viața mea a fost redus. El s-a oprit la aproximativ дюйме de pixuri стилета.
  
  
  "Bine, - a spus el. "Întoarce-te și dă-mi vedea documentele tale".
  
  
  Ei tras de fals card, și el cu atenție, l-a cercetat. Nimic nu a zis, el a adus-o fișă de altul la matematică și a arătat emu. Bărbatul în cele din urmă dădu din cap, și un mare întuneric s-a întors, a returnat cardul și m-am uitat în găleți.
  
  
  "Bine. El va tine în interior".
  
  
  "Mulțumesc", - cu umilință, am spus.
  
  
  A început al doilea bărbat a urcat din scaun și atent cercetat de mine, până când ei s-emu întâlnească. Ea a început să simtă că ajunge la Fort-Knox va fi mai ușor și cu mai puține dificultăți. El a deschis ușa și a intrat într-un penthouse în fața lui.
  
  
  În cele din urmă am ajuns în interiorul cetății. Acest lucru a fost un sentiment groaznic, având în vedere vulnerabilitatea mea, dacă ei mă vor descoperi. Cel mai probabil, dacă acest lucru se va întâmpla, ei niciodată nu voi ieși viu în jurul clădirii. Iar modul în care Stavros ucis un spion, poate nu cel mai placut mod de a muri.
  
  
  Am intrat într-o cameră de zi spațioasă. Acest lucru a fost pur și simplu de lux. Bogat covor a acoperit două etaje de la podea, a ridicat plafonul a fost pictat murale, reprezentând scene din Grecia Antică. În capătul îndepărtat al camerei a fost de sticlă de perete cu vedere la oraș, care a fost publicat pe un balcon mic, prin tartinabile ușa de sticlă. Aici ei și-a început activitatea. Ea s-a întors și a văzut în toată camera scumpe de mobilier, în principal, de epocă. Programul lor de urne grațios odihnit pe lustruite de mese.
  
  
  Dreapta de la sine prin приоткрытую ușa ei a văzut încă o cameră cu mese și dulapuri, care Stavros, aparent, refacut în cabinet. La stânga mea era un coridor cu baie, aparent, dormitoare și spații locative.
  
  
  "Voi începe cu ferestre mari aici", am spus eu.
  
  
  "Stai aici", a zis un bărbat, care a purtat cu mine.
  
  
  Ei сгорбился. "Desigur."
  
  
  El a intrat în birou și pentru o clipă a dispărut. Ei, sa mutat la dreapta pentru a vedea mai bine partea interioară a camerei. Mai multe persoane în costume întunecate mișcau, și cineva a vorbit la telefon. Acesta a fost un nod de comunicare. În această cameră a fost, probabil, o jumătate de duzină de bărbați. În timp ce ea a fost de așteptare pentru, alți doi bărbați au ieșit pe hol într-o cameră mare, în cazul în care ea a fost, s-au uitat la mine și, de asemenea, a intrat în birou. Aici Ставроса a fost o mulțime de oameni - poate, o duzină sau mai mult, în orice moment de timp. Și nu a avut aproape nici o îndoială că cele mai multe în jurul ei poartă arme și știe cum să le folosească.
  
  
  După câteva minute de persoane, care a purtat pe mine, a apărut din nou, și în tăcere s-a întors în hol. În spatele lui, pe birou a fost urmat de un alt bărbat, care purta părul lung și arăta ca un student radical, переросший hainele și coafura. El a fost îmbrăcat neglijent și solubile mare revolver deschis la curea toc pe partea de sus a кожаного vesta cu franjuri.
  
  
  "Cât timp va dura?" întrebă el în engleză.
  
  
  L-a ghicit că el, ca și un om Паракату, a fost american. Stavros-a luat cu el un miez solid de activiști politici.
  
  
  I-a răspuns în limba engleză stricată. "Cât timp? Poate, de o jumătate de oră, poate o oră. Depinde de cât de murdar ferestre".
  
  
  "Мадупас nu-și amintește cum evocat de tine". El se uita la mine prin mari puncte cu lentile albastre. Ego-ul persoană a fost ușor meteo, iar buzele erau foarte subțiri, aproape absente. Prin file AX ei a identificat ego-ul, ca un alt Ставроса; el a fost cunoscut ca un Hummer, un tip foarte frumos, care, după cum credeau, a ucis două femei, legat de ih indică zonele presupuse динамитные dame.
  
  
  "Nu, el nu a sunat?" L-a scos în jurul buzunar o bucată de hârtie și stahl ih studia. "Mi-au spus casa domnului Минуркоса".
  
  
  În acest moment, în cameră a intrat un alt bărbat și s-a oprit lângă Хаммером. El a fost mic de statură, negricios și, aparent, un grec. Ei a văzut o fotografie de Hering Мадупаса în fișierele AX, și acest om arăta exact ca el.
  
  
  "Eu nu imi amintesc, a sunat la firma de spălare a ferestrelor", - a spus el în engleză Хаммеру. "Când au venit aici ultima dată?"
  
  
  "Nu-mi amintesc fără înregistrări", - nervos am răspuns. "Vă dați seama că trebuie să aibă înregistrare".
  
  
  Hammer arogant apropiat de mine. "Dar ați fost aici înainte?"
  
  
  Ei ezită. "Da, ei, a lucrat aici înainte".
  
  
  El a scos un pistol și нацелил fata mea. Ego-ul a creierului a fost neplăcut este aproape. "Spune-mi, cum arată bucătărie".
  
  
  Meu este mâna stângă a izbucnit un firicel de banca. Ea a încercat să-și amintească descriere bucatarie, pe care mi-a dat Минуркос. "Este o mare, cu o chiuvetă și dulapuri! Ce este de fapt?"
  
  
  "Oh, lăsați-l să începe", - a declarat fals Мадупа.
  
  
  Hammer l-a ignorat. "Cât de multe ferestre în bucătărie?"
  
  
  Mă întrebam cât de repede ei pot ajunge la стилета, dacă cad pe podea la ego picioarele. Dar apoi l-am amintit, că în bucătărie este internă, sală de baie, în hol clădirii, iar nu la exterior, geme. "Da, pentru că acolo nu au ferestre", - inocent l-am întrebat.
  
  
  Degetul mare de la Hammer presat la спусковому cârlig. Treptat, albul a articulațiilor a dispărut, și el a coborât arma pe o parte. Oficiul a ieșit un bărbat în cămașă cu mâneci scurte.
  
  
  "Oamenii din întreaga Serviciu de Placa spun că au trimis omului", - a comunicat acest tip Хаммеру.
  
  
  Ea a încercat să nu arate relief pe fata. Ei mituit o fată într-un birou de Placi, ea a susținut povestea mea, dacă va fi necesar, dar, de asemenea îngrijorat, într-adevăr, dacă ea va aduce cazul la ambele capete.
  
  
  Hammer scos un pistol în carcasa toc. "Bine. I speli blestemat de dialog", - a ordonat el. "Dar fă-o repede".
  
  
  "Da, domnule", am spus eu. "Domnul Минуркос, uneori, vrea să vorbească despre noastre vechi de zile de la navigatie curse. Voi vedea dacă ego-ul ei înainte de a merge?"
  
  
  Hammer a aruncat pe mine penetrante-o privire. "Nu veți vedea ego-ul", - a spus el. "Continui activitatea".
  
  
  "Mulțumesc", am spus eu.
  
  
  Ei mi-a permis să treacă pe hol, pentru a umple o găleată cu apă, și el supravegheat rapid fizică aspectul de camere. Când a început să practice ferestre mari, toate m-au lăsat singur. L-a văzut, de ce ei au venit, și de încercarea de a veni cu un mod elegant de a-și întrerupă vizita mea, atunci când un grup de bărbați a ieșit din birou și a început să se deschidă, pentru a discuta afaceri Ставроса, nu mă observe. Ea a fost pe balcon cu o ușă deschisă.
  
  
  "Ambele tabere sunt gata", a spus un bărbat. "Cred că ar trebui să recomande Ставросу de a acționa, ca doar..."
  
  
  Un alt bărbat a oprit ego-ul și-a indicat pe mine. Primul bărbat se întoarse și, din nou, a vorbit pe un ton supus. Cu toate acestea, în acest moment, în jurul unei coridor în cameră au intrat încă trei bărbați, și a primit un bonus mare de la vizita mea. Sincer, ca шомпол pe primul plan, planul a fost Adrian Stavros. Era de înălțime medie, cu залысинами întunecate de păr. El a fost foarte similar cu fotografii, care l-a văzut, destul de urât, un tip dur, care a analizat mai în vârstă lor de treizeci de ani. Dar el este încă privit dinamic. Avea umeri largi, și el a tinut, ca absolvent de West Пойнта. El a fost într-o cămașă cu mâneci și întuneric cravată la gât. Ținea în mână un teanc de hârtii și s-a văzut că este foarte obosit.
  
  
  "Bine, haideți să facem această întâlnire scurtă", - a spus el celorlalți într-o cameră mare. Ei, a observat că Цанни nu era acolo. El nu a fost destul de important în această organizație. "Rivera, care este ultimul raport cu Mykonos?"
  
  
  Eu stau acolo, privind la acest grup mic, amintindu-și cât de inteligente, au acționat, el a simțit aproape respectul pentru Adrian Ставросу.
  
  
  "... Și comandantul spune că solul este terminat și trupele..."
  
  
  Stavros brusc și-a ridicat ochii și a văzut prima dată mine. El a dat din cap pe subalternului său, a făcut câțiva pași în direcția mea, apoi s-a oprit mort, pe fata lui a fost furia.
  
  
  "Cine este, croitor iei?" - проревел el.
  
  
  Odin în jurul valorii de oameni Ставроса cu опаской a venit la el. "Cred că cineva a spus că a fost aici, să se spele pe fereastra".
  
  
  "Crezi!" Stavros tare a strigat. El s-a uitat și a văzut meu o galeata de la balconul de lângă mine și un instrument cu margini de cauciuc în mâna mea. El a ordonat. "Tu! Vino aici!"
  
  
  Dacă ar fi Stavros a fost destul de supărat și a decis că vrea să scape de mine, nimeni nu stahl-ar pune la îndoială judecata ego-ul. Accidental a intrat în cameră. "Da?"
  
  
  El s-a întors de la mine, nu răspunde. "Cine lasă ego-ul aici?"
  
  
  Hammer, eu stau într-un colț, ca o pantera зашагал spre centrul camerei. "Cu el totul este în ordine. Am ego-ul nu este verificat".
  
  
  Stavros se întoarse și o lungă perioadă de timp se uita la un bandit, în timp ce neagră tăcere umple camera. Când Stavros a vorbit, a fost liniște. "Eu sunt înconjurat de idioți?"
  
  
  Hammer acru-am uitat la el. Apoi s-a întors la mine. "Bine, spălare de ferestre de astăzi a terminat".
  
  
  "Dar am început! Domnul Минуркос întotdeauna vrea ca toate ferestrele au fost spălate. El spune..."
  
  
  "Croitor" ia, du-te departe!" - a strigat Hammer.
  
  
  Ei, a ridicat din umeri. Meu, o galeata..."
  
  
  "Las-o baltă."
  
  
  L-a trecut în liniște mimmo Ставроса, iar el tot timpul urmărit de mine. Coborând în lift, pe strada, ei mental menționat izolate fonic, linii de comunicații și de castele, de fixare, zi un mic teleschi. Interesant, s-a trezit, dacă suspiciunile lui Adrian Ставроса. Vizita mea, cu siguranta a meritat. Nu numai bine văzut-o era un om, care a sperat ucide, dar, de asemenea, a observat o persoană fizică locație ego-ul cetății. Lift a fost singura modalitate de a obține în interiorul, și el știa la ce să se aștepte, atunci când vom intra în interior.
  
  
  Când s-a întors la hotel, Erika și Минуркос fost de așteptare pentru mine în camera mea. De îndată ce ea a intrat pe ușă, și Erika a văzut că la mine totul este în regulă, ea сунула-mi ziarul. Ei au citit gras titlu.
  
  
  DISCURSURI OFICIALE ALE CONSPIRAȚIE КОЦИКАСА.
  
  
  Минуркос прищелкнул limba.
  
  
  "Un membru al cabinetului de miniștri, un pic-cunoscut figura pe nume Alyki Вианола, spune că are dovezi că Коцикас intenționează să vândă partidul comuniștilor și că viața altor liderii dreptei sunt în pericol".
  
  
  Ei scanat prima coloană de brand. "Se pare că ipoteza generalului a fost credincios", i - am spus. "Stavros aruncă o lopată de murdărie în Коцикаса să confunde situația, chiar înainte de întâlnirea pe care el a fost de planificare pentru a ucide ego si ego-ul colegilor".
  
  
  "Și observați modul în care el încearcă să nu mai vorbim de numele meu", - greu de spus Минурк.
  
  
  Eric m-a luat de mână. "Poliția investighează acuzațiile, dar în momentul în care acestea vor fi declarate neintemeiate, de trei colonel vor fi morți".
  
  
  "Nu, dacă ne va merge general", i - am spus. "El a sunat?"
  
  
  "Încă nu", a spus Минуркос. "Te afli într-un penthouse?"
  
  
  "Da, ea a făcut acest lucru", am răspuns. Ea le-a spus despre conversațiile, care a auzit-o, și ceea ce a văzut, Ставроса.
  
  
  "Mi-ar fi hotel, pentru ca ai avut o arma", - amar, a spus Erika.
  
  
  "Dacă mi-a fost, ei nu ar fi ajuns acolo", - a negat apărute în mass-media, mesajele ei hei. "Am cautat bine. Nu, va trebui să ne întoarcem. Ei ar fi hotel, pentru ca ne-a mai rămas Zack".
  
  
  Eric s-a uitat la mine. "El a fost foarte bun în munca lor".
  
  
  "Da", am spus eu. "Ei bine, dacă va fi nevoie, ei pot obține ajutor de la oamenii săi. Cred că, în zonă, există agenții AX. Ei știu sigur". Ei, s-a întors la Минуркосу. "Ați reușit să vă apeleze la comandanții de tabere?"
  
  
  "Am găsit ih ambele", a spus el. "Eu le-am spus exact ceea ce ai spus. Ambii bărbați au declarat mine, că ei nu vor întreprinde nici o acțiune până când nu va primi o notificare de la mine personal. Ei, de asemenea, le-a recomandat să nu se implice cu пентхаусом și ignora orice opuse ordinele mele, așa-numitul secretar".
  
  
  "Foarte bine s-au descurcat, domnul Минуркос", i - am spus. "Și acum, dacă am ști..."
  
  
  Am întrerupt telefonul.
  
  
  Erika, a răspuns el, și apelantul s-a prezentat. Ea dădu din a-și achita telefon Минуркосу. El a luat telefonul și i-am dus receptorul la ureche. Cu ego-ul, părțile au fost puține cuvinte. "Da, Vasilis. Da. Ah, da. Da, continuați. Se înțelege. Da. Ah, excelent". Când a terminat și a pus receptorul jos, se uită la noi cu viclenie un zâmbet.
  
  
  "Este bine?" - nerăbdător-a întrebat Eric.
  
  
  Vasilis a sunat la cabana, și Цанни a refuzat pentru a vedea ego-ul nostru, de azi, ziua de mâine din cauza faptului că el este prea ocupat. El a propus Vasilisa suna săptămâna viitoare. O dispută a avut loc și schimbul de cuvinte calde, dar Цанни a rămas de neclintit. De asemenea, el a refuzat. a discuta despre vizita полковников la telefon ".
  
  
  "Deci, ce a făcut el, să ai zambit?" L-a întrebat.
  
  
  "Îți Amintești De Деспо Адельфию?
  
  
  Un om, care de-a Расиона în comitetul de полковников? Propria persoană Ставроса? "
  
  
  "Da", - dădu din Erika.
  
  
  "Vasilis s-a dus la acest lucru în matematică. El este suspectat că anume Адельфия aranja o întâlnire, și el a avut dreptate. Адельфия știe întregul plan. Vasilis a argumenta despre trei полковниках și a câștigat încrederea Адельфии. Адельфия a raportat emu ora și locul întrevederii. Коцикас, Плотарчу și Главани deja de acord să se întâlnească cu mine în reședință Коцикаса. El are загородное moșia de la nord de oraș, în destul de o zonă izolată. Адельфия, de asemenea, va fi acolo ".
  
  
  "Când?" L-a întrebat.
  
  
  "Astăzi, nu când", a răspuns Минуркос. "În doar câteva ore".
  
  
  "Cum vor ucide полковников?" l - am întrebat.
  
  
  Минурк сгорбился. "Адельфия nu i-ar fi spus despre acest lucru, atunci când a constatat că Vasilis nu știe. Se pare, va trebui să ne așteptăm și în fiecare an".
  
  
  "Acest lucru poate fi extrem de periculos", i - am spus. Ea s-a uitat la ceasul de pe încheietura mâinii. "Erika, apelați un taxi. Noi, t la Коцикасу. Domnul Минуркос, stai aici, în hotel, și stai departe de ochi străini. Daca afla cineva de tine, avem o problemă".
  
  
  "Foarte bine, domnule Carter".
  
  
  Până când Eric a provocat un taxi, l-a scos jacheta și пристегнул carcasa toc люгера, apoi stiletto pe bratul drept. Минуркос tăcut și sumbru uitat. Ei, a scos Люгер în jurul toc și împins înapoi de închidere în urmă, o mișcare ușoară a introdus cartușul în cartuș, și apoi din nou scos un pistol.
  
  
  Erika vorbit la telefon. "Nostru de taxi va fi în stradă în cinci minute".
  
  
  "Apoi, du-te", i - am spus. "Avem o întâlnire".
  
  
  Capitolul al optulea.
  
  
  "Nu cred că înțeleg", a spus colonelul Анатоль Коцикас apoi ce ne-a luat în holul său de casă mare. "Адельфия a spus că acest lucru se va odihni întâlnire, în general".
  
  
  Pe drum am luat generalului Криезоту, pentru că știam că Коцикас respinge noi, dacă suntem cu Эрикой să mergem singuri. Коцикас, rațional bărbat de cincizeci de ani, stătea în uniformă kaki și suspecte se uita la mine.
  
  
  "Cineva în jurul valorii de alte va fi aici, colonel?" - a întrebat Кризоту.
  
  
  "Ei sunt de așteptat în viitorul apropiat".
  
  
  "Bine. Dă-ne un pic din timpul dumneavoastră", a spus Кризоту.
  
  
  Коцикас în tăcere uitat la noi, de așteptare pentru un răspuns. Deși ego gradul militar a fost mai mică decât cea a generalului, la acel moment, el a fost cel mai influent om din Grecia. Când a avut loc lovitura de stat din 1967, oameni care ego-ul condus, în mod deliberat, nu подпускали la хунте ofițeri superiori, pentru că generalii au fost legate de preferat superior clasa.
  
  
  "Bine", - în cele din urmă, a spus el. "Intrați în cabinet, vă rog".
  
  
  O clipă mai târziu, am patru stăteau în cerc, în centrul orașului este destul de închisă a cabinetului. Slujitorul desfăcu storul, și în camera a devenit mai luminoasă. Коцикас ne-a oferit o băutură, dar am refuzat.
  
  
  "Colonelul, ar fi hotel, pentru a te lăsat pe acești doi oameni căutare în casa ta înainte de întâlnire și să rămână aici până la întâlnire", a spus Кризоту.
  
  
  "De ce?" - a întrebat Коцикас. "Ce fel de absurdă, vă rugăm".
  
  
  "Ascultați-mă. Această întâlnire - o capcană", a spus generalul. "Avem mult de a explica mai târziu, când vom avea timp, dar Никкор Минуркос nu este un om, stând în spatele recentelor atacuri de la tine. Există un om pe nume Adrian Stavros, care se ascunde în spatele numelui Никкора și plănuiește o lovitură de stat sângeroasă împotriva juntei. Tu, Плотарху și Главани ar trebui să fie ucis aici, în casa ta, azi nu când ".
  
  
  Persoana Коцикаса a devenit rigid, liniile drepte. "Eu cred." - a spus el.
  
  
  "Bănuiesc că Адельфия trebuie să scape nevătămat", a adăugat generalul. "Никкора, desigur, nu va fi aici, pentru că el nu are la acest nicio legătură".
  
  
  Коцикас mult timp cu ochii pe fereastră. Când el s-a întors din nou la noi, el A întrebat: "aceste bărbat și o fată?"
  
  
  "Ei sunt aici pentru a ajuta", - a spus simplu Кризоту.
  
  
  "De unde știu că nu sunteți trei au venit să mă omori?" - calm întrebat Коцикас.
  
  
  Кризоту a tresarit.
  
  
  "Colonelul, - a spus încet: eu, - dacă ar fi venit aici să te omoare, ai fi fost mort".
  
  
  Ego-ul ochii se uită adânc în ai mei. "Bine. Puteți verifica, de acasă. Dar eu sunt sigur că în interiorul nu a fost nimeni care să-hotel provoca în toate casele în jurul valorii de mine sau de prietenii mei".
  
  
  "Există o pivniță, un colonel?" L-a întrebat.
  
  
  "Da".
  
  
  "Vom începe de acolo", - a spus sa Эрике. "Tu și generalul până când vorbi, colonel. Cât de mult avem de timp înainte de ih de sosire?"
  
  
  "Mi-ar fi spus, de cel puțin cincisprezece minute".
  
  
  "Acest lucru ar trebui să fie suficient". Ei, s-a întors la Эрике.
  
  
  "Să începem."
  
  
  Am cautat mare de subsol și nu ne-a găsit bombe, ne explozibili. Am văzut cealaltă parte a casei, și, în sfârșit, cabinet, unde trebuia să aibă loc întâlnirea. Am cautat atent studiu. Deși nici numele nu a fost găsit, am găsit două electronice gândac.
  
  
  "Este incredibil", a spus colonelul Коцикас, când un dispozitiv. "Eu nu știu când acest lucru era posibil".
  
  
  "Acești oameni - profesioniști", i - am spus. "Acum ar trebui să mă credeți".
  
  
  "Ei bine, e timpul", a spus Erika. "Ei vor veni separat?"
  
  
  "Deoarece acestea au fost în al statului major general al comitetului, în această dimineață, ei pot veni împreună - a spus Коцикас.
  
  
  - Chiar Адельфия ar fi putut fi cu ceilalți, în ciuda faptului că ei sunt extrem de ego-ul nu este iubit. La urma urmei, se presupune că este o încercare de reconciliere ".
  
  
  Ipoteza colonelului a fost credincios. Zece minute mai târziu, a condus la creșterea mare negru limuzina, și toate trei au fost colonel în nen. Плотарчу și Главани au fost de vârstă bărbați, Главани cu păr cărunt părului. Адельфии a fost de aproximativ patruzeci de ani, gras, gros de un bărbat, a cărui formă este parea ca i-a fost pe trei dimensiuni mai mici. El a zâmbit radios în toate părțile și cu voce tare, a vorbit despre unitate și armonie, și a fost foarte surprins când, în holul acesteia pus cătușe la dreapta încheietura mâinii.
  
  
  Ego-ul s-a schimbat comportamentul, ca un fulger. Zâmbetul a dispărut, iar în ochii negri a apărut de gheață duritate. "Ce faci?" a exclamat el.
  
  
  Коцикас și Криезоту промолчали. Ei grosolan transformat Адельфию și l-a legat emu mâinile la spate. Ego-ul dur fata de rapid umplut de furie. "Ce înseamnă aceasta?" - cu voce tare a întrebat el, privirea-mi pe Коцикаса și generalului.
  
  
  "Domnul Carter spune că ai venit astăzi la mine acasă, ca să ne omoare", - frig a spus Коцикас.
  
  
  Alți doi полковников потрясенно schimbat priviri. "Este adevărat, Анатоль?" - a întrebat Главани la Коцикаса.
  
  
  "Este absurd!" - a exclamat Адельфия. "Cine este acest om?" Înainte de a Коцикас a putut răspunde, Адельфия trecut cu maniere formale cea care se ocupă de permis de baraj cald limba greacă, scuipand cuvintele, ca o otravă, și în mod regulat кидаясь în direcția mea de cap. Nu am putut prinde o mare parte din acest lucru.
  
  
  "Să vedem, colonelul", - în cele din urmă a răspuns Коцикас.
  
  
  Ei grosolan apucat Адельфию de mână. "Vă puteți petrece următorul mic segment de timp la birou, am spus eu, - dacă am пропустим surprize". Ei, m-am uitat pe Коцикаса. "Ceilalți din jurul tău, în afară de Erica, rămâneți în cameră prin hol, până când ei nu-i voi asculta mai mult".
  
  
  "Foarte bine, a spus Коцикас.
  
  
  Colonei și generalul Кризоту intrat în camera de zi în partea opusă a sălii de la cabinet, iar noi cu Эрикой au lipit cu banda adeziva cărnos gura Адельфии și legat de ego-ul la un scaun. L-a scos cu ego-ul șold revolver și blocat pentru orar. Am Эрикой s-au întors în hol, iar Адельфия бормотала ne insulte din cauza filmului.
  
  
  "Acum așteptăm?" - m-a întrebat Eric.
  
  
  Ei, m-am uitat pe nah. Părul ei roșu a fost pieptănat înapoi, și ea părea foarte și spa în брючном costum. Ea atunci ea a scos în jur de genți de mână "belgian pistol 25 de calibru" și verificat de muniție.
  
  
  "Da, ne asteptam", i - am spus. Ei, a abordat deschis de intrare zi, și se uită la un drum lung, outdoor de mari ломбардийскими de plopi. La singurul drum care trece prin acest loc, a rămas aproape o milă. Locul perfect pentru a ucide. Tirbușon a fost faptul că a venit cu pervertit sensul Ставроса? Ei подумывал interogheze Адельфию, dar în timp a fost mic, și îi era prea teamă Ставроса. Acest lucru este reflectat pe fața lui.
  
  
  Eric s-a apropiat de mine pe la spate și s-a strâns de mine în tot corpul. "Avem atât de puțin timp singur, Nick".
  
  
  "Știu", i - am spus.
  
  
  Ei mână liberă, este că, fără un revolver, погладила mă pe umăr și braț. "Când se va termina, vom спрячемся în Atena, vom mânca, dormi și de a face dragoste".
  
  
  "Nu cred că ne sefii ar fi apreciat acest lucru", a chicotit eu.
  
  
  "Ei pot merge în iad. Ei pot să ne dea mai multe zile", iritat, a spus ea.
  
  
  Ei, s-a întors la ea. "Vom găsi timp", - a asigurat ei sq. "Eu știu un hotel mic, în cazul în care..."
  
  
  Ei, s-a întors la zi, a auzit sunetul unui motor de mașină. În capătul îndepărtat al drumului de acces, înainte ca ea să fie acoperit de minte, s-a apropiat negru sedan. De sus, de la el a fost polițist felinar.
  
  
  "Este poliția!" - a spus Erika.
  
  
  "Da", am răspuns. "Cum credeți, Stavros mituit sectoristul maestru?"
  
  
  "Pentru aceasta va fi nevoie doar de câteva persoane", - a sugerat lui Eric.
  
  
  "În special, dacă Stavros ia cu o pereche de oamenii săi", - a adăugat eu. "Mergem."
  
  
  Ne-am grăbit în cameră, unde așteptau membrii juntei și generalul.
  
  
  "În afara de plimbari mașină de poliție, - a spus repede-i-le. "Acest lucru este similar cu gambit Ставроса. Toți sunteți înarmați?"
  
  
  Toate acestea au fost, în afară de Кризоту. A dat emu revolver Адельфии. "Acum, doar stai aici, cât небрежнее, ca în cazul în care sunteți implicați într-o discuție serioasă. Țineți armele la îndemână, amplasat pe părțile laterale. Erika, du-te în acea cămară". Ea s-a retras rapid.
  
  
  "Voi fi sincer în spatele acestor uși franceze", a continuat ea. "Când toate acestea vor intra într-o cameră, vom încerca să ih ia. Dacă cineva din jurul tău va dori să plece acum, puteți trece prin ușa din spate".
  
  
  Ei, m-am uitat pe silențios ofițeri. Ei au rămas la locurile lor.
  
  
  "Bine. Vom încerca să evite un schimb de focuri. Crede-mă".
  
  
  Ei, a trecut prin franceze zi, când l-a auzit cu un bang s-a deschis ușa de la intrare. Slujitorul a încercat să oprească poliția, dar ego-ul împinsă înapoi. Ei, am auzit ca au trântit încuiată ușa cabinetului, în cazul în care Адельфия a fost asociat cu кляпом în gură, și apoi din nou a auzit glasul slujitorului. Acest sens de mare nu au așa de parcă bărbați au fost mai multe. O clipă mai târziu, ea a putut de clar ih vedea, ei au dat buzna în camera de zi. Ih a fost șase - cinci în formă și unul în civil. Toți bărbați în formă de la brâu au fost revolvere.
  
  
  "Ce înseamnă aceasta?", a spus colonelul , se ridică, dar, de asemenea, ascunde arma la spate.
  
  
  Unul în civil a ieșit înainte un om în formă, cu лейтенантскими нашивками. De persoane în civil a fost garda de corp Ставроса, care l-a văzut, într-un penthouse. Locotenent, probabil, a fost polițist, care a corupt Stavros. Acest lucru ar trebui să fie o adevărată poliție. Acest lucru ar fi fost выдуманная, dar este o poveste de presă.
  
  
  "Nu am fost de așteptare pentru tine aici, generalul, a spus locotenentul. El se uită în jur cameră, probabil, a solicitat în Адельфии. "Voi toți sunteți arestați pentru trădare. Avem dovezi că ai venit aici pentru a se întâlni cu un agent comunist și să negocieze secret acord cu standardele internaționale de bandiți". El părea foarte nervos.
  
  
  "Este absurd", a spus Коцикас.
  
  
  "Voi toți sunteți trădători", - tare a insistat locotenent. "Și veți fi executat ca atare". Ei, am uitat ca locotenent scos revolverul.
  
  
  Un bărbat de Ставроса greu chicotit. "Și aici va fi pedeapsa", - a spus el în engleză. "Când s-au opus arestării".
  
  
  "Nu am avut fizic de rezistență la arestare", - a negat apărute în mass-media mesaje Коцикас tânăr de matematică.
  
  
  "Nu?" - a întrebat mercenar Ставроса. "Ei bine, cel puțin, așa că va intra într-un raport de poliție. Astfel, oamenii te vor asculta la radio".
  
  
  Locotenent нацелил revolver pe Коцикаса. Ei ghicit că peste o clipă, toți polițiștii scoasă lor pistoale la semnalul de locotenent. Un bărbat de Ставроса a bagat mâna în sacou și dădu din cap locotenent, care se întoarse la oamenii săi. Ea a intrat rapid într-o ușă largă, нацелив Вильгельмину în piept de locotenent.
  
  
  "Bine, stai aici în mod deschis".
  
  
  Locotenentul se uita la mine cu uimire, отразившимся pe fața lui. Omul Ставроса nu дотянулся la un pistol, și doar o pereche de polițiști în formă de început a trage mâinile la кобурам. Toate înghețate, și toate privirile s-au adresat la mine.
  
  
  "Aruncă arma", - a ordonat sa locotenent. "Și tu, cu atenție ia in această mână de jachete".
  
  
  Nimeni nu și-a îndeplinit ordinele mele. Ei прикидывали, în care le vor lua de mine. De la stânga la ei s-a deschis ușa toaletei și a ieșit Erika, нацелив său belgian revolver pe bărbat Ставроса.
  
  
  "Cred că ai face mai bine, cum spune el", - frig, a spus ea.
  
  
  Frustrarea și furia a crescut pe fețele головореза Ставроса și locotenent de poliție, când s-au uitat la Eric. Lung se uita la ih persoane, încercând să ghicească ih intenție. Apoi a început iadul.
  
  
  În loc de a coborî arma, locotenent нацелил ego-mi în piept și ego-ul degetul apăsat pe trăgaci. L-a văzut mișcarea fulgeră și a început să cadă pe podea. Ego-ul arma împușcat, ca arma, și el a simțit ca un hot, обжигающая durere străpuns mea mâna stângă. Ochelari de cal, a trecut mimmo mine și a spart geamul franceză de zi cu zi. Ei, a căzut pe podea și перекатился pe un scaun, când un locotenent din nou concediat, ochelari de cal împărțit podea de lemn de lângă mine.
  
  
  El a strigat. - "Omoară ih!" "Ucide ih toate!"
  
  
  În acel moment, când locotenentul нацелил meu revolver, omul Ставроса l-au urmat și a scos pistolul. Acest lucru a fost genial negru pistol-automat, și el нацелил ego-ul Эрике în cap. Erika a împușcat în el, dar промахнулась, când el a căzut de pe un oricărui neam. Lovitura a lovit în coapsă unul în jurul valorii de poliție. Omul завопил de dureros, atunci când a căzut pe podea.
  
  
  Alți doi polițiști, josnic пригнулись. Rănit și un alt polițist te-ai prăbușit în adăpost pentru mic mobilier.
  
  
  Кризоту și cei doi au venit полковников erau încă liniștit, dar Коцикас a scos propriul revolver și a tras din ea de locotenent. Bărbatul a căzut și s-a prăbușit într-un scaun, o desparte de ea, atunci când el a renunțat la ego-ul de pe podea.
  
  
  Ea a urcat de pe foc poziție. Omul Ставроса numai că a tras de la Erica. El a ratat, pentru că el încă a pierdut echilibrul, evitând ei împușcat, și pentru că ea repede s-a așezat.
  
  
  Simultan стреляло mai multe pistoale. Криезоту прикончил unul în jurul valorii de polițiști, iar ei l-a împușcat pe încă doi. Erika pe bună dreptate a țâșnit наемнику Ставроса sincere în plierea dolar.
  
  
  Locotenent-l la început de-a doua încercare de a ataca Коцикаса, dar a observat mișcarea și rapid s-a ridicat la un oricărui neam. "Nu aș stahl a face acest lucru".
  
  
  Ceilalți polițiști au renunțat la luptă. Aruncând armele, ei au ridicat mâinile deasupra capetelor. Locotenentul s-a uitat la ei, lăsă arma și a aruncat-ego-ul pe podea. El s-a uitat pe imagini a corpului, apoi pe mine.
  
  
  "Este o rușine", - хрипло a exclamat el. "Ați împiedicat legale de munca de poliție și ucis de ofițeri în îndeplinirea obligațiilor lor. Să nu scape din mâinile..."
  
  
  Ei l-au lovit cu un pistol de ego-ul goluri, bate ego picior. El a fost culcat pe podea, gâfâind, ținându-se de cap. "Trebuie să taci", - прорычал eu.
  
  
  Colonei și Криезоту a fost pe doi ofițeri de cătușe. Erika greu прислонилась la geme. L-a întrebat. - "Cu tine toate впорядке?"
  
  
  "Da, Nick".
  
  
  "Mă bucur că a mărturisit pentru tine, domnule Carter, a spus Коцикас. "Suntem datori față de tine"
  
  
  "Și tentativa a eșuat", a adăugat Главани.
  
  
  "Eu vă cu comisarul de poliție, și de mult timp cu el discuta despre ceea ce s-a întâmplat aici", a spus Коцикас, sumbru, uitându-se la rănit de locotenent.
  
  
  "Mi-ar fi hotel, pentru a vă, dacă-mi douăzeci și patru de ore, înainte de a face acest lucru, colonelul", i - am spus. "Scopul caracatiță încă în viață. Suntem cu miss Нистром să mergem pentru Ставросом".
  
  
  El ezită o clipă. "Bine, domnule Carter. Ei tac douăzeci și patru de ore. Dar atunci, trebuie să facă mișcare".
  
  
  "Destul de sincer, i - am spus. "Dacă nu vom găsi Ставроса de mâine, în acest moment, te poți descurca singur, cum vrei".
  
  
  Коцикас mi-a întins mâna. "Noroc."
  
  
  L-a luat ego-ul de mână. "De asta avem nevoie!"
  
  
  Capitolul nouă.
  
  
  Când ne-am întors, am constatat că Минуркос mergând pe гостиничному număr. Era clar că el nu ne-a dat multe șanse de a reveni.
  
  
  "Colonei în ordine?" - a întrebat el, cu relief de pe fata.
  
  
  "Da", am spus eu.
  
  
  "Și Vasilis?"
  
  
  "El nevătămat", a spus Erika. "Am fost foarte norocos. Acest lucru poate fi sângeroase baie".
  
  
  "Mulțumesc lui Dumnezeu, a spus Минуркос.
  
  
  "Nu am putut face acest lucru fără a generalului", i - am spus.
  
  
  "Mă bucur că Vasilis bine s-a arătat. Au fost arestați supraviețuitor criminal?"
  
  
  "Nu. Ei a cerut Котикаса să ne dea douăzeci și patru de ore, până când nu vom ajunge la Ставросу".
  
  
  El a oprit pentru un moment de ceva timp. "Eu nu sunt sigur că sunt de acord cu această ținută în mare secret. Dar în timp ce ei mă voi duce la ea. Ei, de asemenea, voi păstra tăcerea douăzeci și patru de ore, domnul Carter".
  
  
  "Apreciez acest lucru, domnul Минуркос. Acum avem un loc de muncă. Avem nevoie pentru a merge pentru Ставросом".
  
  
  "Pare a fi rău să continue să rezolve această problemă pe cont propriu", - a spus Минуркос. "Este nevoie de ajutorul poliției, domnul Carter. Ei cunosc unele persoane care pot avea încredere".
  
  
  L-a întrebat. - "Ca ei, care au venit la colonelul Коцикасу, intenția de a comite un omor în masă?" "Nu, la mine trebuie să fie o șansă de a lua ego-ul, domnul Минуркос. Eu nu pot să cred că poliția va putea sau ar vrea să atragă Ставроса la răspundere. Guvernul meu, de asemenea, nu se poate. Vocea de ce am un ordin de a ucide Ставроса pe loc Aceste ordine se potrivesc cu subiecte care dor Нистром a primit de la guvernul său ".
  
  
  "Dar pentru a urca în penthouse va fi sinucidere", a declarat Минуркос.
  
  
  "Poate", am spus eu. "Dar, poate fi, și nu, având în vedere ceea ce știu despre acest loc. Și ceea ce știi".
  
  
  El a întrebat. - "Când ai plecat?"
  
  
  Ei, s-a uitat la Eric. - "În această seară." "Cu tine este totul în regulă?"
  
  
  "Tot ce vei zice, Nick".
  
  
  "De exemplu, acum Stavros nedumerit, de ce el nu a primit vestiri de la un om. Cred că există șanse ca Stavros va aștepta într-un penthouse, până când nu va fi sigur că ceva a mers prost. Așa că trebuie să fie acolo în seara zilei de astăzi".
  
  
  "Ați vorbit despre armate protecția", a spus Минуркос. "Nu poți trece prin intrarea în coridor".
  
  
  "Este posibil. Dar avem cu Эрикой va fi a treia persoană pentru a vă ajuta. Ea a fost în contact cu superiorii săi, înainte de a ne-am dus în casa Коцикаса. Un alt agent, în sala Atena de la un alt loc de muncă și ne va ajuta".
  
  
  "Doar trei?" - a întrebat Минуркос. "Șansele pot fi de două sau de trei la unu împotriva ta, chiar dacă te îndrăgostești pe loc".
  
  
  "Domnul Carter iubește lungi șansele", a spus Erika, zâmbind.
  
  
  Ea a zâmbit în reumatism. "În plus, am un plan, care include patru".
  
  
  "Patru?" - jena întrebat Минуркос. "Dacă vă așteptați pentru mine, încrederea nepotrivit. Ei chiar nu știu cum de a trage de pistol".
  
  
  "Nu ai", i - am spus. "Aici, în avion, ați menționat că-că-mi amintesc. Ați spus că dumneavoastră ucis de secretar de Hering Мадупаса a fost fratele, foarte asemănător cu el".
  
  
  "Da", a spus Минуркос. "Săracul, nu știe nici măcar că ego-ul este fratele mort. El și Hering de marea baltică s-au văzut nu foarte părți, dar între ei a fost o mare afectiune".
  
  
  L-a întrebat. - "În măsura în care el este similar cu Салаку?"
  
  
  "Foarte mulți. Între ei a fost doar un an diferență. Unii spun ca arata ca gemenii, cu excepția faptului că Hering de marea baltică a fost de aproximativ un centimetru deasupra și câteva mai grele fratelui său".
  
  
  "Putem repara", a spus ea la tine mai mult decât Эрике și Минуркосу. "Acest om trăiește în Atena?"
  
  
  Минурк uitat întrebător la mine. "Sincer la țară într-un sat mic".
  
  
  "Sună-emu și povestește despre Салаке", i - am spus. "Apoi, întreabă-l, nu vrea el ajuta pentru a razbuna moartea fratelui său".
  
  
  Eric s-a uitat la mine. "Nick, vrei să spui ..."
  
  
  "Dacă Stavros poate veni cu un impostor, atunci acest lucru putem și noi", i - am spus. "Janis Цанни - nu singurul care poate vorbi despre moarte de om".
  
  
  "A Treia Hering Мадупас?" - m-a întrebat Eric.
  
  
  "De fapt. Poate fi, numai el poate să ne treacă în penthouse". Ei, s-a întors la Минуркосу. "Tu позвонишь emu?"
  
  
  Минурк ezită doar pentru scurt timp: "Desigur. Și să-l livrate ego-ul aici".
  
  
  Două ore mai târziu, în amurg, Sergiu Мадупас a ajuns în camera de hotel. El părea blând, timid om, dar sub suprafața refugiase sumbru determinarea de a ajuta să se răzbune în matematică, responsabile de moartea fratelui său. A dat emu papuci balet cu toc înalt și moale căptușeală și rapid подкрасил. Când totul s-a terminat, el arata aproape la fel ca un jongler, care l-a văzut, într-un penthouse. În cele din urmă, acest lucru a fost un impostor, care Sergiu a pretins pentru sine în circuitul nostru, de fapt, delle, și nu ego-ul frate.
  
  
  Ei de hotel, pentru ca oamenii penthouse luat Sergiu pentru Цанни, fals Мадупа.
  
  
  Când sa terminat cu el, ei s-au retras, și ne-am tot uitat cu atenție. "Ce crezi?" - a întrebat-o Минуркос.
  
  
  "Este foarte similar cu Салаку - și, prin urmare, și pe Цанни", a spus Минуркос.
  
  
  Propria noastră înșelătorul, nesigur mi-a zâmbit. "Ați făcut o treabă bună, domnule Carter", - a spus el. Ego-ul a fost o voce foarte asemănătoare cu voce Цанни, și ego-ul în limba engleză a fost de aproximativ aceeași calitate.
  
  
  "Cred că vom reuși", a spus Erika.
  
  
  * * *
  
  
  După o oră am ajuns la clădirea lui Apollo. În Atena a fost masa de oră, și pe străzile orașului aproape că nu erau mașini. În clădire a fost inchis, dacă nu ia în considerare un vestibul și îndepărtate strălucitoare de lumini într-un penthouse. Am просидели în închiriată negru sedan zece minute, iar apoi din cauza unghiului de casă a apărut un bărbat înalt. El a deschis la mașină și sel lângă mine, pe scaunul din față. Erika și Sergiu așezat în spate. Минуркос a rămas la hotel.
  
  
  "Bună ziua, Carter", a spus un bărbat înalt. El s-a uitat pe celelalte două și a reținut privire la Эрике.
  
  
  L-a întrebat. - "Ceva se întâmplă?"
  
  
  "Nimic de genul asta. Cu ei dihor, ca el a venit, nu era nimeni". Acest lucru a fost Bill Spencer, colegul meu de la AX. El a fost un nou venit în agenție, și înainte de ei, s-a întâlnit cu el numai pentru scurt timp. Cu toate acestea, un Șoim m-a asigurat la telefon în timpul nostru scurt de vorbire anterior, că Spencer a fost un om bun. În conformitate cu instrucțiunile mele, el a fost uitam speciale lift în penthouse printr-o fațadă de sticlă a clădirii de aproape trei ore.
  
  
  Ei a introdus-ego-ul cu Эрикой și Sergiu. "Ne-am du-te prin ușa de serviciu în hol, i - am spus cu această cheie. Sergiu merge primul, și ne comportăm ca și cum acest loc ne aparține. Dacă ne vom ridica în sus, vom acționa așa cum sa subliniat mai devreme. întrebări?"
  
  
  În întuneric masina a venit grijuliu tăcere. "Bine, i - am spus. "Hai să terminăm cu asta."
  
  
  Toți patru am ieșit din jurul negru sedan și împreună au mers la fațada clădirii. Din stânga, de la intrarea principală a fost запертая de sticlă auxiliar de usa. Sergiu blocat cheie, care a dat emu Минуркос, în castelul din oțel inoxidabil și a transformat-o. În holul de paza de la lift, cu o expresie nedumerită s-a întors la noi.
  
  
  Sergiu a intrat primul, ne-au urmat. Ei, cu grijă, într-adevăr, dacă am sta Ставроса prin surprindere. El trebuie să strâns de пентхаусу, de așteptare pentru a auzi ce s-a întâmplat în casa colonelului Коцикаса. Ei, în speranța că el nu a trimis acolo un detașament de oameni pentru a investiga. De asemenea, a fost probabilitatea că el a încercat să sune la Паракату în ultima zi sau două, și a constatat că nu se poate acolo ne cu hema contactat. Incapacitatea de a contacta hema-sau plantații în junglă spus Ставросу că ceva nu este așa.
  
  
  Am ajuns la paza de la lift. El a uitat ciudat la Sergiu.
  
  
  "Unde ai fost?"
  
  
  "Acest lucru reprezentanți ai presei", a spus Sergiu, acționează în noul său rol. "Ei au auzit de temut răfuială peste полковниками junta, care se ocupă avut loc cu doar câteva ore în urmă. Poliția a anunțat despre tragedie. Ei doresc să-și petreacă un scurt interviu, pentru a afla opinia dlui Минуркоса despre acest lucru oribil eveniment, și voi vorbi cu ih sus ".
  
  
  Ea a simțit stiletto Hugo pe bratul drept și m-am gândit, va trebui să mă ego-ul de a folosi. În cazul în garda de ceva timp дежурил, el ar fi știut că Цанни nu ieșea în jurul clădirilor.
  
  
  "Bine, - a spus el. "Voi merge cu tine în lift".
  
  
  Lift a fost la etaj, într-un penthouse. El a sunat și el a început încet să coboare. Părea că a trecut o eternitate, înainte de a ajunge la primul etaj, dar a doua zi, în cele din urmă, a aruncat deschise. Дежурил aceeași лифтер, care mai devreme carted mine în sus și în jos. Am urcat la bord, până când лифтер uitat la Sergiu. Zi-ne pentru a închide, dar operatorul nu a făcut clic pe butonul pentru a ridica noi.
  
  
  "Nu am știut că te-ai dus în jurul clădirii", - a spus el, Sergiu, prudent se uită la noi.
  
  
  "Ei bine, acum știi", - irascibil a răspuns Sergiu. "Am plecat pentru a se întâlni cu aceste газетчиками. Duceți-ne în sus. Ei dau interviuri".
  
  
  Bărbat cercetat cu atenție persoana Sergiu. "Mai întâi să-i sun în sus", - a spus el.
  
  
  "Acest lucru nu este neapărat!" - a spus Sergiu.
  
  
  Dar, operatorul a ajuns la panoul de comunicare din partea laterală a mașinii. Ei, dădu din cap lui spencer, și el a venit linge. El a scos propriul "Smith și Вессон" 38, și un alt bărbat a observat mișcarea. El s-a întors tocmai la timp, pentru a vedea puțin un pistol la tampla. El uimite și a alunecat pe podea.
  
  
  Eric s-a apropiat de panoul de control. "Ia-o la tine", i - am spus.
  
  
  Drumul de la cabana ne-am mutat обмякшую figură лифтера în unghi de ridicare, de unde ego-ul nu ar fi imediat evident, când ieșim în patru. Peste o clipă în hol penthouse-uri s-au deschis ziua.
  
  
  Așa cum am bănuit, au fost de serviciu încă doi bărbați. Unul în jurul ei a fost блондинистый bandit, pe care l-am întâlnit mai devreme. Erau înarmați, și el nu a vrut să se joace cu ei în joc. Blonda s-a ridicat din scaun la intrarea în penthouse, iar celălalt a rămas să stea.
  
  
  Ambele s-au uitat pe Sergiu, de parcă ați fi văzut o fantomă.
  
  
  "Ce naiba..." - a exclamat blond. "Ce se întâmplă aici?"
  
  
  Sergiu a atras atenția blonda, iar Spencer a venit la темноволосому la masă. Bărbatul încet s-a ridicat la lui spencer.
  
  
  "I-am dat permisiunea la un interviu cu acești oameni", a spus Sergiu.
  
  
  "Cum ai ieșit de la penthouse-uri?" - a întrebat de blond.
  
  
  Ei, a venit la el, până când Sergiu a răspuns. Spencer stătea lângă întunecat de om. Erika прикрыла noi, atât de mic belgian револьвером, спрятанным în geantă.
  
  
  "Nu-ți amintești, așa cum am pleca?" - supărat, a întrebat Sergiu. "Acest lucru a fost de aproximativ o oră în urmă. Ei spus că..."
  
  
  Nici un fel de explicații suplimentare nu a fost nevoie. Hugo tăcut mi-a alunecat in palma. Ei a apucat-o blonda cu mâna stângă și m-a tras la sine, atunci când el și-a pierdut echilibrul. Rapid s-a ego-ului gât o mână cu un cuțit. Sângele împrăștiat pe o cămașă și un sacou Sergiu.
  
  
  Dark omul a luat arma, dar Spencer a fost gata pentru el. El a tras de buzunar de urât laț și rapid a pus-o pe cap de bandit, apoi puternic tras de перекрещенную de sârmă, cu două mânere din lemn. Mâna omului nu a дотянулась la pistol. Ego-ul ochii îmbunătățită, iar gura приоткрылся, când sârmă străpuns trupul și artera până la oase. Mai mult sânge брызнуло pe covor gros noștri picior, când bandit a sărit în picioare și, pentru o clipă, скривился în хватке Spencer, picioarele inceput agitare în aer. Apoi, el s-a alăturat său prieten pe podea.
  
  
  Erika slăbit strânsoarea lui pe trăgaci revolver. Sergiu cu palid persoana uitat pe cadavre, până când ei вытирал lama Hugo despre sacou blonda. Spencer dădu din cap mine, renunțând la slipknot, profund врезавшейся în gâtul omului, și a condus la o zi la penthouse-uri. Ei Hugo ținut în mână, iar Spencer a tras special pistol, despre care el a menționat de mine mai devreme. Ego-ul oferă compania, Special Effects and Editing - pistol pneumatic, care impusca дротиками. Darts-au umplut кураре, быстродействующим otravă, care AX împrumutat de la indieni Columbia.
  
  
  Sergiu a venit la mine. El a mers la zi, a introdus o altă cheie, care a dat emu Минуркос, și deblocat le ușa grea. S-a uitat la mine și am dat din cap. El împinse ușa fără zgomot și s-au retras în parte, așa cum el nu a putut intra în penthouse. El nu a fost dispus să ajute în acest stadiu de atac.
  
  
  Am toate cele trei intrat rapid în ușă, costurile ventilator, Erika a ținut revolverul fata de tine, gata pentru a trage, dar ea a fost doar rezervă un pistol. Ei nu este un hotel mai mult pentru a avertiza oamenii Ставроса decât era absolut necesar, înainte de a-am găsit la Ставроса.
  
  
  Ar fi ideal dacă ar fi Stavros se afla în camera mare de la intrare. Acest lucru ar fi foarte rapid a fluxului de toate acestea. Dar în schimb, am descoperit multă Hammer, șezând pe-o lungă бахарев cu spatele la noi, cu un pahar de brandy în mână. L-a văzut, curele, tocuri de pistol de pe locul unde stătea. El a fost încă înarmat - acest e un om periculos.
  
  
  În piața internă hol care duce în dormitor, nu a existat nici un semn de viață, dar доносились voce de birou bine luminat. Eu am fost de gând să meargă la Хаммеру, ca, brusc, cei doi bărbați au ieșit de la birou, în camera de zi. Odin în jurul ei a fost un făcută cu un pistol în наплечной toc, iar cel de-al doilea a fost un alt fals Мадупа, Janis Цанни.
  
  
  Ei s-au oprit când au văzut noi, și amândoi se uitau la Sergiu лучезарными ochii. Două impostor, pentru o clipă, s-au oprit, uitându-un prieten la prieten, iar Hummer-a întors spre el și am văzut expresia ih permanent Încă printr-o fracțiune de secundă bătăuș cu Цанни s-au tras cu pistoalele.
  
  
  Spencer нацелил lance și împușcat. În cameră s-a auzit surd de bumbac, și o clipă mai târziu, în jurul gâtului bărbatului, alături de адамовым mărul, a zburat negru metal lance. Ego-ul maxilarului început tăcut de a lucra, atunci când Цанни în groază se uită la obiectul negru. Hammer unul кошачьим mișcarea a început să apeleze și scoate un pistol.
  
  
  Ego-ul ochii s-au axat mai întâi pe mine, și am văzut în ei un pericol, atunci când mâna lui și-a găsit un pistol într-un toc. Ei au căzut la un oricărui neam și în același timp взмахнул mână, urmând bucla de jos, eliberându-stiletto. El a crăpat de aer silențios, cum afecteaza dragon, și l-Hammer în piept alături de ego-ul și cu inima. Lama cu o bufnitură tare a intrat în ego, corpul și a scăzut până la mâner.
  
  
  Urât ochii Hammer, pentru prima dată a deschis pentru mine, deoarece pe nen nu a fost de ochelari de soare de culoare albastră, pentru o clipă cu atenție uitat la mine, increduli, că am reușit să-mi ucide ego-ul atât de repede. S-a uitat la stiletto, din care ego-ul o cămașă scurgeau zmeură. El a luat cuțitul, ca o cale de a-l scoate, apoi și-a ridicat arma în mână la mine. Dar el era deja mort. El a căzut cu fața în jos pe canapea, părul său lung ascuns confuzie ego-ul omului.
  
  
  Un alt film de acțiune, numai că a încetat să sari pe podea. Цанни s-a întors să fugă înapoi la birou, dar încă o săgeată în pneumatice pistol oprit ego-ul, lovind în spate.
  
  
  El a încercat cu disperare pentru a apucat ea, nu a putut ajunge cu ușurință, iar apoi s-a prăbușit cu capul în ușă la birou, pentru o clipă, трясся acolo, apoi обмяк.
  
  
  Ei, a venit la o zi și am văzut că în birou nu mai e nimeni altcineva. Din nou s-a întors către ceilalți. Ei, dădu din cap, pe coridorul care duce în dormitor, și Spencer înainte de mine. Eric l-a urmat pe mine.
  
  
  Am cercetat restul de locuri. Încă o cameră de zi, dormitor și bucătărie. Am descoperit armat criminal care este el-un sandwich de la bucătărie. Adică Spencer gasit ego-ul primul. Ei, a intrat chiar în acel moment, atunci când el a tras din nou la pistol pneumatic. A naibii avânta la crime, aproape la fel ca și Zack. Un bărbat a fost lovit în cot, atunci când a tras de lungă revolver Welby.32. Pentru un motiv oarecare resentimente afectate pe el nu la fel de rapid, și a uem a reușit să tragă. Pistol cu un vuiet izbucni în afara camerei și a căzut lui spencer sincere sub coaste, in scadere cu ego-ul cu spatele la geme. Ei a luat un scaun și l-a lovit peste față, atunci când a lua drept scop mine de revolver. Scaun s-a lovit în el și s-a prăbușit cu privire la persoana. Arma a tras în tavan, și un bărbat s-a lovit de podea spate, pierzându-și arma. Spencer, mormăind în perete, din nou, a avut ca scop de pistol pneumatic.
  
  
  Ei striga la el. - "Stai, croitor ia-o!"
  
  
  "De ce?" - хрипло a întrebat el. "Bastard досталь mine".
  
  
  El din nou a avut ca scop. Ei l-au lovit ego-ul cu pumnul în față, și el s-a lovit cu capul de perete. Apoi sa tocat pistol, așa că și-a pierdut ego-ul. El загремел de кафельному podea bucătărie, și el ошеломленно-a uitat la mine.
  
  
  "I-am spus, stai", - прорычал eu.
  
  
  Ochii noștri pentru o clipă s-au întâlnit, apoi a plecat ochii, hapsân la rana de sub coaste. Acest lucru a fost ca o simplă rană în trup, dar acum, pentru mine nu este foarte îngrijorat. Ei, a venit și a îngenuncheat în fața shooter. Ego-ul ochii s-au deschis, iar corpul său încă se lupta cu venin. El a fost unul în jurul valorii de acele persoane rare care a fost natural imunitatea la anumite toxice substanțe chimice, care, deși nu complet, m-a făcut să кураре ucide ego-ul este lent, dar nu instantaneu. Ea a fost fericit că este așa. Poate fi, ei pot obține răspunsuri.
  
  
  În acest moment, în bucătărie a intrat Erika, ee revolver încă nu a tras. "Ego-ul nu este aici", a spus ea.
  
  
  Sa apucat ratat tricoul și a zguduit. "În Cazul În Care Stavros?" - am cerut.
  
  
  Omul sa uitat la mine. "Ce lucrarea ta?" Acesta a fost încă unul în jurul americane fanatici Ставроса, dar ego-ul părul nu au fost atât de lungi, ca de la Hammer.
  
  
  Ei tras "люгер" din toc și l-a strâns de ego-ul la stânga скуле bandit. "Dacă tu spune-mi unde este, ei asigurați-vă că pentru a te timp s-a adresat cu o scrisoare de la medic, să te salveze". Desigur, asta a fost o minciună. "Dacă ești откажешься, sa faceți clic pe trăgaci. A vorbi".
  
  
  El s-a uitat în ochii mei și a apreciat ceea ce a văzut. "Croitor, bine - хрипло a spus el. Resentimente deja a acționat pe ea. "Dacă tu într-adevăr vei izbăvi-mă".
  
  
  Ea dădu din cap.
  
  
  "El s-a dus în Mykonos".
  
  
  Ei переглянулся cu Эрикой. Insula Mykonos a fost unul în jurul a două locuri, în cazul în care Stavros a creat propriul corp de elită rebeli. "Și acum povestește-ne", am spus eu, apăsând Люгер la ego-ul persoanei. "El a primit o notificare privind полковниках?"
  
  
  Bandit a chicotit, apoi a ego-ului fata de denaturat durere bruscă. "Цанни sunat acasă Коцикасу. A răspuns unul supremă. A spus că locotenent și acești oameni, în ordine, și că colonei mort".
  
  
  "Ce naiba?" - strigă Spencer.
  
  
  Spencer a fost surprins de răspuns, iar ei nu. Colonelul Коцикас rapid-am gândit, când a sunat, și-a dat un tub în jurul valorii de poliție. Коцикас le aparține, că, dacă el nu va transmite în penthouse mesaj fals, Stavros va merge cu oamenii săi. La Коцикаса nu a avut timp să convină cu noi de acțiune, astfel încât el a mers mai departe și a făcut ceea ce părea cel mai bun. Acest lucru a fost rezonabil, dar colonelul nu putea ști că, reumatism, care a făcut să dea poliției, va Ставросу părăsească penthouse până ce vom ajunge acolo.
  
  
  "De ce Ставросу merge la Mykonos?" - coroziv întrebat-o de moarte săgeată. "Pentru sondaj trupelor?"
  
  
  Încă un atac dureros izbit de el. "Dă-mi un medic", - a oftat el.
  
  
  "Mai întâi să vorbim".
  
  
  El i-a șoptit cuvinte. "El a convocat ambele tabere. El vrea ca trupele au fost livrate la Atena. Comandantul de la Mykonos-a spus ceva despre faptul de a nu muta trupele sale, până când nu va primi o notificare de la Минуркоса. Stavros a fost foarte furios pe el. El a zburat acolo, personal pentru a comanda".
  
  
  Ei a crescut. Omul înțepeni și se cutremură. Ego-ul fata deja посинело.
  
  
  "Să mergem de aici", - a ordonat eu. Ei, s-a întors la lui spencer. "Rămâi aici."
  
  
  În ego-ul vocea sens mare nu au resentimente. "M-am rănit, Carter".
  
  
  Ei examinat. Acest lucru a fost doar o rana, care nu era nimic vital. "Cu tine totul va fi bine", am spus eu. "Перевяжите este un bandaj și sună Хоуку de aici. Spune-emu despre ultimele evenimente. Ei cer Минуркоса de a apela un medic, care va avea grijă de rana ta. Aveți întrebări?"
  
  
  "Da", - a spus el. "De ce nu vrei sa ai de a ei a fost cu tine la Mykonos?"
  
  
  "Ai nevoie de un pic duce bine, Spencer.
  
  
  Stavros prea important pentru AX. "
  
  
  "Spun acest lucru Хоуку?" - acrișor a întrebat el. "El a recomandat de mine pentru a lucra temporar în această misiune".
  
  
  "Spune-emu tot ce vrei". Ei, s-a întors la zi, eliminarea "люгер" în carcasa toc. "Haide, Erika".
  
  
  "Ce vrei de la mine astepti, pur și simplu așteptați până când eu nu primesc de la tine o notificare? întrebă Spencer.
  
  
  Ei, s-a oprit și m-am gândit despre acest moment: "Mâine, în timpul micul dejun, puteți pleca. Ziarele va fi prea târziu să vorbească despre această poveste. Să Минуркос va suna la politie si spune-le pe toate. Sunați-colonelul Коцикасу și cereți-i să susțină ego-ul Минуркоса. La acel moment ei voi fi la Mykonos și găsesc Ставроса, dacă el există. Pentru el va fi prea devreme pentru a primi orice fel de știri despre ceea ce s-a întâmplat aici și în casa Коцикаса ".
  
  
  "Ce zici de Sergiu?" - m-a întrebat Eric.
  
  
  "Noi oferim ego-ul acasă", i - am spus. "A lucrat bine, și acum, el se poate întoarce la familia sa".
  
  
  "Carter", a spus Spencer.
  
  
  "Da?"
  
  
  "Data viitoare îl voi mai bine".
  
  
  Ei, m-am uitat la el. "Bine", am spus eu. "Să Mergem, Erika. Avem nevoie pentru a prinde стервятника".
  
  
  A zecea capitolul.
  
  
  Portul Mykonos-au culcat, ca un unul fațetat safir în soarele de dimineață. Acesta a fost aproape complet închis port cu mici рыбацкими de bărci și bărci în interiorul și două mari linii de croazieră, nave de război, a stat ancorat în apropiere de marine perete. Navele nu au intrat în Mykonos. Pasagerii au trebuit să coboare de incert трапам cu bagajele în mână la barca, care mici grupuri mai plătea ih la mal.
  
  
  Am Эрикой nu au experimentat această scurtă aventură. Am ajuns la noul aeroport de la celălalt capăt al insulei, la doar o oră în urmă și călătoreau cu autobuzul pe un drum accidentat la sat. Acum stătea în orașul de coastă cafenea acoperită de sailcloth, stând în direct galben scaun, și privit ca o jumătate de duzină de os de balenă grecești marinari duc recent раскрашенную pescuit cu barca în apă la numai cincisprezece metri de mine. La mine în ambele direcții поворачивала promenada - o serie de побеленных de case, cu cafenele, magazine și mici hoteluri. Ea a făcut o înghițitură de Nescafe, simbolic un omagiu adus de greci american de cafea, și am observat cum mimmo trece un bătrân în pălărie de paie, vanzarea de viță de vie și flori. În această atmosferă a fost greu să-mi amintesc că am fost aici pentru a ucide un om.
  
  
  Erica cu mine nu a fost. Ea a dispărut într-un labirint văruite banner, aproape de malul mării, pentru a găsi veche de o femeie pe care o știa de la expunerea la Mykonos o pereche de ani în urmă. Dacă aveți nevoie de a cel puțin un fel de informații despre Mykonos, ați apelat la темноволосым старушкам în șaluri negre, care a trecut camere în casele lor vizitatorilor. Ei toți știau. Eric s-a dus să învețe despre tabăra militară de pe insula, și de a afla în cazul în care poate trăi comandantul acestei tabere, pentru că noi, probabil, vom găsi acolo Ставроса.
  
  
  Cum mi-am sfârșit prin a "Nescafé", când Erika, legănându la piatra piesa înainte de cafenea, a fost îmbrăcat în galben pantaloni, ei lung, roscate de păr au fost стянуты galben panglică. Încă îmi era greu de înțeles de ce o astfel de fată frumoasă, ca Erika a fost implicată în lumea mea. Hei, ar trebui să se căsătorească cu un om bogat, cu vilă și lungi, albe iaht in afara de Tel Aviv. Toate acestea ar putea avea aspectul lor. Poate, ea nu știa. Și poate, iahturi, pur și simplu nu-l вкусее.
  
  
  "Arăți ca un turist, Nick", - a zâmbit ea, stând lângă mine. "Cu excepția sacou și cravată".
  
  
  "Dă-mi încă o oră", i - am spus. "Ce ați învățat?"
  
  
  Ea a comandat ospatarul o ceașcă de ceai fierbinte, și el a plecat. "Bine că m-am dus singură. Maria, mai întâi, nu foarte hotelului vorbi. Aceste insularii foarte departe de străini, și orice persoană care aici nu trăiește, - străin".
  
  
  "Ceea ce a avut de spus?"
  
  
  Eric a început să vorbească, dar hei, a trebuit să aștepte până când chelnerul va lăsa hei, ceai. Când el a plecat, ea насыпала intr-o cana un pic de zahăr pe deschis boluri. "Aproape de plaja Ornos o tabără, și doar o pereche de insulari vizitat în interior. Comandantul locuiește într-o vilă închiriată în apropierea taberei. Ego-ul este numele Галатис. Odin în jurul a două locale de taxi condus de doi americani în hotelul" Rii ". la marginea satului; mai Târziu, acest om a condus ih la vila Галатиса ".
  
  
  "Excelent departamentul de informații primite de munca, miss Нистром", i - am spus. "Să mergem, să mergem în Рению".
  
  
  "Am doar satelor", - s-a plâns ea. "Încă mai am o jumătate de ceașcă de ceai".
  
  
  "Eu îți voi aduce încă o ceașcă de mai târziu". L-a aruncat pe masă câteva drahme.
  
  
  "Bine", - a spus ea, în grabă отхлебнув încă de ceai, apoi a urcat pentru a mă urma.
  
  
  Am trecut, de-a lungul mimmo de cafea și un mic grup de la un spatiu deschis, unde se opreau autobuzele care merg pe la periferia. Oficiul poștal și a statului-major de poliție poarta ieșit la suprafață, și acolo stătea потускневшая statuia de bronz antic erou. Noi am trecut de această zonă, s-au îndepărtat de malul mării, într-un mic cartier și, în curând sosit în Рению. Acest lucru a fost multi-nivel de hotel, construit pe un deal cu aproape o grădină tropicală în fața lui.
  
  
  Subțire tânăr pentru recepția a fost foarte primitoare. "Da, ieri au venit doi americani. Acestea sunt prietenii tăi?"
  
  
  Cum ih cheamă? "l - am întrebat.
  
  
  "Dă-ka crede." El досталь, de sub tejghea un jurnal și a deschis-o. "Aaa. Domnul Brown și domnul Smith".
  
  
  "Da. Ei vor fi prietenii noștri", i - am spus. "În care camera? Vrem să ih de a surprinde".
  
  
  "Sunt în 312. Dar ei au plecat deja. Ei au menționat că vor reveni la masa de prânz la hotel până la prânz".
  
  
  Oricum, am verificat camera. Ei, a bătut la ușă, apoi a intrat cu спецэффектом acordate de cei din jurul departamentului de efecte speciale. Am închis ușa și-огляделись. Ambele paturi mari au fost încă ascuns, iar pe cerul de masă stătea o jumătate de sticlă goală de whisky. Stavros nu este deosebit de ferăstrău, de aceea l-am gândit că acest lucru a fost ego-ul mercenar, pe care el a adus-o cu mine, care a băut alcool.
  
  
  În afară de lipici și câteva mucuri de tigara, ei nimic nu mai este lăsat în urmă. Stavros, probabil, nu a luat cu sine bagaje. Faptul că el a avut de a face, și nu ia mult timp. Uem a trebuit să învețe despre apel telefonic omului, назвавшегося Минуркосом, și a verifica loialitatea Галатиса, comandantul taberei. Viața Галатиса a fost în pericol, dacă el ar fi ascultat de ordinele Минуркоса nu se miște până când nu va auzi de la el în continuare mesaje. Deoarece Stavros a sosit ieri, Галатис ar putea fi deja mort.
  
  
  "Ne este mai bine pentru a merge la vilă", i - am spus.
  
  
  "Eu sunt cu tine, Nick".
  
  
  Apoi получасового întreb, în cele din urmă am găsit un șofer de taxi, потягивающего ouzo în cafea. El nu s-a noastră cea mai mică dorință să-l ia la noi, la vila, până când ei nu a arătat emu un pachet de drahme, ceea ce se сгорбился și ne-a condus la un taxi. Acest lucru a fost shabby Chevrolet din 1957, fără cea mai mare parte de culori și de vata торчащей de tapițerie. Șoferul de taxi a luat cu un motor vechi, care a emis tare râgâieli, când ne-am похали.
  
  
  Cea mai mare parte a mers cu mașina trecea pe prost pavate din drum de-a lungul coasta stancoasa insula, unde stânci обрывались în marea Egee. Când am fost aproape de plaja Ornos, șoferul a virat la рваную гравийную drumul spre tabără și vile. Când ne-am abătut de la gard înalt în jurul valorii de sârmă ghimpată, am reușit doar o bucatica vedea tabăra, clădiri verzi, притаившиеся departe. Am oprit la gard pe un drum lung, care a fost condus la vilă. Când am ajuns la casa cu acoperișuri cu țigle de acoperiș, ei a cerut un șofer de taxi să aștepte, și el, se pare, extrem de bună voie de acord.
  
  
  Am fost gata de tot, când ei, a bătut la bogat împodobit de lemn, ușa de la intrare. La Erica a fost din nou belgian, un pistol, ascuns în geantă, și de această dată, ea a sperat ego-ul de a folosi. Ea cu răceală care stătea lângă mine pe zi și a fost de așteptare pentru. L-a pus "люгер" în lateral minut al sacoului, și mâna mea a fost cu el. Slujitorul, în vârstă grec, a deschis ușa.
  
  
  "Kali " actualizat", - a salutat el pe noi. El a continuat în limba greacă. "Vrei să vezi comandant?"
  
  
  "Iartă-mă", am spus eu, cu atenție impinge ego-ul deoparte. Am Эрикой s-au mutat într-o mare cameră de zi cu un perete de sticlă, difuzată pe panta unui deal cu copaci.
  
  
  "Vă rog!" - a replicat bătrânul în limba engleză.
  
  
  Am grijă treceau printr-o cameră în alta și în cele din urmă s-au întâlnit într-o cameră mare. Acolo nu era nimeni.
  
  
  "În cazul în care comandantul?" - m-a întrebat Eric de la bătrân.
  
  
  El clătină din cap cu înverșunare printr-o parte în alta. "Nu de la villa. În deplasare".
  
  
  L-a întrebat. - "Unde?"
  
  
  "S-a dus cu americanii. În tabără".
  
  
  "Эфаристо", am spus eu, mulțumindu-i.
  
  
  Am ieșit și din nou, într-un joc în cabina de pilotaj. "Отвези noi în tabără militară", - a spus șoferului.
  
  
  "Ce facem când ajungem acolo?" - m-a întrebat Eric.
  
  
  Taxi отъехало de casă, și s-a format înapoi pe un drum cu pietriș. "Eu nu sunt încă sigur", a mărturisit eu. "Eu pur și simplu simt că am nevoie de măcar o privire din partea".
  
  
  Dar suntem atât de departe nu a mers. Când ne-am întors înapoi pe drum, care se ocupă avut loc în paralel cu gardul, și a trecut prin ea de câteva sute de metri, l-a văzut locul unde urmele de anvelope a ieșit de pe carosabil și s-au oprit lângă niște tufișuri.
  
  
  Ea a spus șoferul. - "Stop!"
  
  
  "Ce s-a întâmplat, Nick?" - m-a întrebat Eric.
  
  
  "Eu nu știu. Rămâi aici".
  
  
  Ea a ieșit în jurul cabinei și a tras "люгер". Ei încet mutat mimmo urme de anvelope de la зарослям. Au fost dovezi de lupte în apropiere de locul unde a fost parcat masina. Lovind în tufișuri, ea a descoperit ceea ce se temea. Pentru gros bush pune mare om subțire, cu tăiat gâtul de la o ureche la ureche. Evident, l-a găsit Галатиса.
  
  
  Ei, s-a întors în mașină și a spus Эрике, și ne-am așezat acolo pentru o vreme, până când șoferul de taxi uitat la noi, în oglinda retrovizoare.
  
  
  "La Ставроса deja trebuie să fi fost una din întreaga subordonate Галатиса ofițeri de partea lor", - greu am spus. "Dacă nu vom găsi Ставроса, mâine vor avea aceste trupe în Atena".
  
  
  "Nu putem merge cu el în tabără, Nick, a spus Erika. "El va fi o mica armata pentru a proteja ego-ul de acolo".
  
  
  "Ne întoarcem la hotel, și sperăm că ceea ce le-a spus Stavros, este adevărat - că el intenționează să fie acolo până la prânz. Vom aștepta ego-ul acolo".
  
  
  În "Рении" suntem cu Эрикой neobservate ajuns la sala de Ставроса. Suntem izolati și a început să aștepte. A fost turistic dimineața. Paturi au fost ascunse, așa că nu a trebuit să vă faceți griji cu privire menajere. Ei turnat amândoi o mică porție de whisky, și suntem într-un joc pe marginea patului, după ce a băut acest lucru.
  
  
  "De ce nu putem fi aici în vacanță, ca turistii?" - s-a plâns lui Eric. "Nimic de făcut decât de a vizita morile de vânt, pentru a merge pe plaje și de a sta într-o cafenea, urmărind cum trăiește lumea?"
  
  
  "Poate că vreodată vom fi împreună aici", am spus eu, nu crede acest lucru ne pe minut. "În alte și în alte împrejurări".
  
  
  Erika a scos un mic gillett, care shell cu pantaloni,. Pe ea a fost doar bluza transparentă, заправленная în pantaloni. Ea, din nou, un pat pe pat, picioarele ei încă mai stăteau pe podea, iar părul ei roșu întâmplare расплывались simplu verde plapuma.
  
  
  "Nu avem atât de mult timp împreună", - a spus ea, uitîndu-se în tavan. O briză ușoară pătrundă în fereastra deschisă, briza mării. "Indiferent de cum funcționează".
  
  
  "Știu."
  
  
  "Nu vreau să aștepte vreun posibil în prezent și în viitor împreună. Probabil, el nu va veni niciodată". Ea a început anularea bluza.
  
  
  Ei, m-am uitat pe nah. "Erika, că tu, croitor iei, o faci?"
  
  
  "Am раздеваюсь", - a spus ea, nu se uita la mine. Bluza a fost scos. Ea расстегнула mic sutien și смахнула ego-ul. Sa uitat la nele de sus în jos.
  
  
  "Vă dați seama că Stavros poate intra aici în orice moment?" L-a întrebat.
  
  
  "Acesta este doar mijlocul dimineții". Ea расстегнула dispozitivul de blocare galben pantaloni talie si стягивала ih prin șold. Sub el a fost doar o bucată de chiloți, o mică bucată de pânză, care aproape nimic nu прикрывал.
  
  
  L-am amintit și am uscat în gât. L-am amintit pură plăcere animală, care a experimentat cu ea.
  
  
  "Erika, eu nu cred..." - a încercat să mă plâng eu.
  
  
  "Este timp", - a asigurat ea de mine, să acopere mișcându-se în pat. Ei, a privit cum trupul ei se mișcă și se întinse. "Tu însuși a spus că Stavros, probabil, toată dimineața va fi переговариваться cu un nou comandant în tabără".
  
  
  "Nu putem fi siguri de acest lucru", - a spus ea, atunci când ea расстегивала de cureaua mea. Rata de inima mea участился, și el a simțit familiar internă reactia ei la atingere.
  
  
  Ea притянула-mă la tine și sa mutat la mine. Mâna mea stângă din proprie inițiativă s-a deplasat la piept.
  
  
  "Așa cum am nevoie pentru a fi sigur, Nick", - выдохнула ea, de a pune mâna în hainele mele.
  
  
  "Ei bine, ce naiba, - m-am gândit. Ușa a fost încuiată. "Люгер" va fi la îndemână. Vom auzi Ставроса înainte de a intra în cameră. Și am avut același sentiment ca și Erica. Probabil, aceasta este ultima dată.
  
  
  Ei, s-a întors și a lăsat ochii să alunece pe corp Erica și hryvnia пылающих de păr, care se încadrează la ei produse lactate umeri și m-am gândit, dacă a fost vreodată o femeie mai de dorit decât Erika Нистром. În orice loc. Orice moment.
  
  
  L-a sărutat ee ee gura fost cald și umed, și în modul în care ea s-a strâns buzele mele, a fost nevoie. Când ne-am sărutat, ea ma раздевала, și ei nu se oprea ea. Apoi împreună am culcat pe pat, și-l стягивал transparente chilotei cu ei șolduri și coapse. În final, ea m-a ajutat, bate ih confuz.
  
  
  Ea pat pe spate, cu aproape închis ochii și a ajuns până la mine. Ei, a venit la ea, și ea притянула mine la sine. Suntem din nou cu pasiune поцеловались, și ea a ținut de mine și ласкала. Atunci când ea втянула-mă în sine, a fost o vreme când gura ei s-a deschis la distracție, și apoi de gât rupt mic geamăt.
  
  
  Șoldurile ei se mișcau împotriva mea, dînd dovadă de inițiativă și exigent. I-a răspuns, foarte penetrarea ee. Lungi de șold rupt de la pat, si izolati în spatele meu, făcându-mă mai adânc în interiorul.
  
  
  Și apoi ne-o explozie. El a venit mai devreme și cu o forță mai mare decât l-am gândit vreodată, forțându-carnea să tremure și să tremure de nud puterea și trecând apoi ce amândoi au fost eliberați de toată agitația, care se ocupă creștea în noi. Am rămas cu soft clipocit de distracție, care se ocupă de pătruns în cele mai profunde și cele mai intime părți noi.
  
  
  Se îmbrăcau în grabă. A fost nu mai târziu de dimineață. Cu toate acestea, ea a început să se teamă că Stavros poate să nu apară. El poate fi la aeroport, în așteptarea unui avion la Atena. El ar fi putut spune că se întoarce la prânz doar pentru a demola orice urmăritor din urmă.
  
  
  Era unsprezece treizeci. Erika băut încă de whisky, și în interiorul nah a crescut tensiunea, care, evident, să se reflecte pe fața ei.
  
  
  "Mă duc în hol", a spus ea la unsprezece treizeci și cinci.
  
  
  "De ce?"
  
  
  "Poate fi, el a sunat și și-a schimbat planurile lor", - a spus ea, repede după o țigară. "Ei pot sti ceva".
  
  
  Ei nu a încercat să-l oprească. Ea a fost tot în emoție, în ciuda faptului că anterior am făcut dragoste.
  
  
  "Bine, i - am spus. "Dar, dacă vă veți întâlni cu Ставросом, nu luați ego-ul în sine. Lăsați-o să se potrivi aici".
  
  
  "Bine, Nick. Promit."
  
  
  Apoi îngrijire Erica ei a început strâns în cameră. Ei sam nervos. A fost important ca am adus aici Ставроса. Am urmărit ego-ul destul de mult.
  
  
  Au trecut doar cinci minute, apoi ce Eric a coborât la recepție, când am auzit un zgomot în hol. Ei, și a tras de 9 mm люгер și a ajuns la zi. Ei a plecat urechea. S-a auzit un alt sunet. Ea a fost de așteptare pentru, dar nu sa întâmplat nimic. Ei cu atenție și în liniște deblocat ușa. Deschisă ușor pe inch, ei, se uită pe coridor. Nimeni nu s-a văzut. O sa stea uitat în hol și se uită încoace și încolo.
  
  
  Nimic. Coridorul vâsc deschise de triumf, care duce în grădină. M-am dus, privi din nou nu a vazut nimic. La aproximativ cincizeci de metri în jos pe hol a fost o ieșire în grădină. Rapid a coborât acolo, uitat în jur și în cele din urmă a renunțat. "Probabil, nervii mei au fost la limita, am decis să. Ea s-a întors la geamul este ziua în cameră și a intrat.
  
  
  De îndată ce a apucat ușă, pentru a-l închide o sa ochiului observat o mișcare, dar a fost prea târziu pentru a reacționa. Crocante lovitură de cap a declanșat am amețitoare dureri de goluri și gât. "Люгер" strecoară afară în jurul valorii de mâna mea. Ei, a apucat tocul și a putut rezista, când ei, odihnit pe el. Ei o bucatica de văzut fața înainte de a o și a simțit în nen ceea ce a văzut într-un penthouse de la Atena. Acest lucru a fost severă sumbre persoana Adriana Ставроса. Ea a emis un animal de sunet în gât, și a ajuns la această уродливому persoanei. Dar apoi chiar că este din nou lovit de mine de goluri, și a izbucnit în interiorul lumini strălucitoare. Ei plutea într-o mare de culoare neagră, și între marea neagră și negru în cerul nu a fost o linie de orizont. Toate acestea сомкнулось pe mine și s-a contopit în клубящуюся întunecată masă.
  
  
  Capitolul al xl-lea.
  
  
  "El s-a trezit".
  
  
  Ea a auzit un glas nedeslușit, ca și cum ar fi shell la mine în altă cameră. Ochii mei s-au deschis, dar nu am putut ih concentra. L-a văzut în jurul valorii de trei vagi forme.
  
  
  "De fapt, deschide ochii".
  
  
  A fost o voce familiară. El a aparținut lui Adrian Ставросу. Ea a încercat să se concentreze pe sursa. Ego-ul fata de clarificat, în viziunea mea. Sa uitat la greu, dur fata cu залысинами, părul mai întunecat și de gheață reci ochii, și ura pe sine pentru că a permis ca uem să mă ia. Ea a tradus privire la alte două persoane pe părțile laterale. Una era sănătoasă смуглому tip cu accente ochi peste ochiul stâng. Ei a ego-ului pentru brazilian de bodyguard Ставроса. Un alt bărbat a fost destul de tânăr, și a purtat un formular de culoare kaki. Ea bănuia că acesta este ofițer, care l-a înlocuit казненного Галатиса.
  
  
  - Deci, a spus Stavros otrăvitoare voce. "Spălător de ferestre". El a emis un fel de throat râsete. "Cine ești tu de fapt delle?"
  
  
  "Cine ești tu de fapt delle?" Ea a răspuns, încercarea de a curăța capul, încercând să se gândească. L-am amintit pe Eric și m-am gândit, au găsit și ei, de asemenea.
  
  
  Stavros a scos pe mine și m-a lovit cu dosul mâinii, și numai atunci ei și am observat că stau direct pe scaun. Ele nu se legau de mine, dar "Люгера" nu a fost. Hugo încă stătea la mine pe antebraț, sub расстегнутой sacou. Ei aproape a căzut de pe scaun când a venit lovitura.
  
  
  Stavros aplecat peste mine pentru totdeauna, și când a vorbit, vocea lui a fost ca un marait leopard. "Eu văd, tu nu mă vei cunoaște", - el șuieră printre dinți încleștați. Ei, am văzut cum armata ofițerul s-a uitat la el. "Acum știți cu ce fel de om ai de a face".
  
  
  "Da, sunt nebun, - m-am gândit. Nemilos om, охотящийся pe alții. Acum a înțeles de ce ei au numit ego Стервятником. De această dată l-a ținut gura închisă. El a indreptat smuls tricoul de pe fața și brusc a rupt-o. Sa uitat la o mulțime de acnee pe торсе, se pare, din foc. S-a dovedit că acestea acoperă cea mai mare parte a ego-ului corpului.
  
  
  "Îl vezi?" - прорычал el, ochii lui sunt strălucit prea luminos. "Am primit acest lucru în caz de incendiu în apartament, atunci când era băiat. Tatăl meu a luat cu el în pat закуренную o țigară, că a fost ultima din seria de act iresponsabil față de ego-ul familiei. Dar am supraviețuit, înțelegeți. Nu cred că voi merge în iad, pentru că am fost deja acolo ".
  
  
  Așa că a fost o mare piesă de puzzle-uri Ставроса. Foc ceva защелкнул în interiorul acestuia. El выжег tot ce a mai rămas din suflet, a rămas doar обугленное de bază. Când el nasturii la cămașă, ea a înțeles de ce a stat atât de deschis. Ar trebui să fie, tot ego-ul sars a fost greu din cauza зарубцованной de țesut.
  
  
  "Acum înțelegi", - șuieră printre dinți încleștați, el mi-a. "Acum tu spune-mi, cine ești și ce faci aici, la Mykonos, шпиония pentru mine".
  
  
  Răgușit темнолицый tipul de lângă el a scos în jur de buzunar ceva scurt, aparent, дубинку, în orice caz, în cazul în care ea ar fi fost destul de prost pentru a contesta Ставросу.
  
  
  "Este CIA?" La mine a ajuns mai urata voce Ставроса. "Te-a chemat Галатису, pretinzând Минуркасом?"
  
  
  Ei trebuia să cruțe pe sine, altfel totul ar fi fost terminat. Dacă Eric nu suferă în spatele tejghelei de hotel, după cum sa dovedit, ea a fost în curând s-a întors ar fi aici. Dacă am noroc, și ea va acorda o atenție, ea nu va intra în cameră și nu va deveni ih пленницей. Ea va lupta cu acest lucru, și eu ar trebui să fie conștient, pentru a avea hei ajutor.
  
  
  "Da", am spus eu. "Ei de CIA".
  
  
  "Aha, adevărul iese", a spus Stavros. "Și sunteți aici, pentru a organiza o lovitură de stat împotriva mea?"
  
  
  Ochii Ставроса сверкнули pe mine maniacale ură.
  
  
  "Ceva în acest gen."
  
  
  "Care sunt detaliile acestui complot CIA?" - a cerut un răspuns Stavros.
  
  
  Ei ezită. Dacă ar fi spus prea multe, era să sune fals. Husky din nou a ridicat дубинку.
  
  
  "Așteaptă", a spus un tânăr ofițer, cu un accent puternic. "Recent, în Grecia, am studiat tehnici specifice, care permit de a obține de la încheiate de cooperarea deplină. Dar va fi prea zgomotos, pentru a proceda la un astfel de interogatoriu aici.
  
  
  În orice caz, trebuie să ne întoarcem în tabără. Luăm ego-ul cu tine ".
  
  
  Stavros-a gândit un moment. "Ei bine", sumbră, a spus el.
  
  
  Ei au preluat de mine de pe scaun. Interesant, în cazul în care, croitor iei, Erika? Ea a trebuit să se întoarcă prin recepție. Se poate, totuși acestea au găsit-o. Dar ei nu ar fi putut întreba.
  
  
  Când au împins pe mine în ожидающую o mașină în apropierea casei, pe o distanță de la intrarea în parcare, l-am gândit cu privire la modul de a încerca să scape cu ajutorul стилета. Dacă ar fi adus în acea tabără, ar fi, niciodată nu a părăsit ego-ul în viață.
  
  
  Dar nu a fost o decizie a muta cu un cuțit. Răgușit bărbatul ținea un pistol la mine sub coaste, iar pe de altă parte am așezat Stavros. Ofițerul de condus cu masina.
  
  
  Pe drum în jurul orașului de обрывистой drum tot timpul a crezut despre Эрике. A fost greu să înțeleagă ce s-a întâmplat cu ea. Ea știa că hei, că trebuie să mă întorc în cameră imediat, de îndată ce va apărea Stavros.
  
  
  Am fost la țară-de exemplu, pe mail, de când s-au abrupt indicii și au văzut остановившуюся masina la doar douăzeci de metri în fața noastră pe un drum îngust. Ei, și-a amintit că a văzut această mașină, припаркованную la hotel mai devreme, și a ajuns la concluzia că ea aparține managementului. Ofițerul a făcut clic pe agresiunii, și mașină de război s-a oprit la câțiva metri de o altă mașină.
  
  
  "Ce este?" - prezentarea pe scurt a întrebat Stavros.
  
  
  "Pare a fi rupt un mașină", - mormăi ofițerul.
  
  
  "Ei bine, du-te, ia in ea de la drum", - a spus Stavros.
  
  
  În partea dreaptă a mașinii noastre a fost de o stâncă, iar pe de altă parte abrupt întrerupere. Ofițerul a ieșit de pe partea stângă și, cu grijă, a mers la mașină, преградившей drum. Stavros, așezat la dreapta mea, a deschis ușa din partea de stâncă și s-a oprit pe trotuar, uitam. Ea a fost într-o mașină singur cu husky bărbat, державшим arma de lângă mine.
  
  
  "Сбрось-o cu pietre!" - a ordonat Stavros sta alături de a noastră mașină.
  
  
  "Voi încerca", a spus ofițerul.
  
  
  Acesta este ego-ul au fost ultimele cuvinte. Când el s-a oprit în apropiere de o altă mașină, a văzut-o ca obiectiv Erica crescut peste stâncă. Ea, probabil, trage cu urechea în afara camera de hotel și am auzit, ca ei au decis să mă ducă în tabără. Ea угнала mașina de hotel și ne-a oprit pe drum.
  
  
  "Ferește-te!" - a strigat Stavros ofițer, când a văzut că Erika a făcut revolver pe bărbat.
  
  
  Grecul s-a întors, când arma Erica împușcat. Pe frunte de la ofițerul a apărut дырочка. El отшатнулся și s-a prăbușit într-o mașină, când Eric a făcut un pistol pe Ставроса. El lua cu sila pe propriul pistol, și admirat de ei Эрикой pentru că primul a luat ofițer, pentru că am știut cum ea hoteluri пристрелить Ставроса. Ea прицелилась în Ставроса, și arma din nou latrat, și a intrat în el.
  
  
  Răgușit bărbatul de lângă mine în mașină, a lua drept scop mine, nu înțelege ce să facă în primul rând. În cele din urmă, atunci când Stavros a fost rănit, el a decis mai întâi să-l termin mine, apoi du-te pentru Эрикой. Ei, a vazut ca побелел ego degetul pe trăgaci revolver. Ei, взмахнул de mână și l-a lovit ego-ul, în mână cu un pistol și o armă выстрелило, spargerea geamurilor de sticlă de lângă mine. Stiletto a fost la mine în palmă. Ținând arma de la distanță, l-a împins puternic cu un cuțit și a simțit cum a intrat în ego-ul de mână. Pentru el a fost peste tot.
  
  
  Ставроса a fost rănit la umăr, dar aceasta a fost doar o rana. El a căzut la pământ și i-a răspuns pe foc Erica, atunci când ea a sărit în jurul valorii de îndepărtat capăt al mașinii. Ghemuit și folosind o mașină pentru a acoperi, ei, s-a îndreptat spre o altă mașină cu un pistol în mână. Stavros, din nou, a făcut Erica se ascundă în spatele întrerupere. Sa de hotel, face pe el precis o lovitură de la locul unde este cel mai puțin așteptat, pentru că el a crezut că eu sunt încă în captivitate.
  
  
  Dar când ea a ajuns la o altă mașină, Stavros a văzut pe mine. El a făcut două fotografii, și un glonț взметнули lângă mine bucăți de asfalt. Ei și scufundat în colțul din mașină și a plecat de pe linia de foc. În următorul moment, Stavros a fost din nou în mașina militară. Scopul Erica poată scăpa de în jurul valorii de întrerupere, și ea a împușcat în mașină, dar промахнулась. La volan a fost Stavros. Motorul s-a pornit.
  
  
  Ei s-a ridicat și a tras în el. Brusc, mașină de vârf și a zburat de plăți direct la mine. El a încercat să apăsăm pe mine la o altă mașină. Ea a lansat un бесцельный împușcat, și scufundat în partea de se apropie de mașină. El tare s-a lovit de o altă mașină. Ei situată foarte aproape de locul de impact, închiderea față și în speranța că раздираемый metal nu va rămâne în mine. Stavros neambalate mașina în marșarier și brusc transformat într-o parte de la locul de impact. El se întorcea în oraș. După o fracțiune de secundă, el a fost pe drum. Ei bine a avut ca scop, a intrat în autobuz și a rupt-o, dar el a continuat să meargă. Erika a lansat două focuri de armă, gloanțe cu un fluier отлетели de la mașină și nu a lovit pe Ставроса.
  
  
  Ei, am auzit-o țipând. - "Croitor!"
  
  
  Ei, s-a sculat, și ș-a deschis ușa distrusă de mașini. Ușa mi-a scăzut în mână și a lovit de trotuar. Ei sel în mașină și a încercat să aibă o mașină. Din a treia încercare, totul este în regulă.
  
  
  Erika a salutat-mă la mașină, când l-a inclus transferul.
  
  
  Suntem cu un vuiet concurat pe un drum pe Ставросом. Ne-am ținut de ego-ul în câmpul de vedere, până când nu au ajuns la ierusalim, iar apoi a găsit aruncată o mașină în apropiere de malul mării. Am căzut și s-au uitat vizibil benzină s-a încheiat.
  
  
  "El nu poate fi departe de aici", a spus Erika. "Am загляну în cafenea".
  
  
  "Bine, sa uit de pe barca. Fii atent".
  
  
  "Tu, de asemenea,, Nick", - a spus ea.
  
  
  Ea a mers pe calea spre o cafenea. Acolo a fost o mulțime de locuri, unde se putea ascunde. Ei, a ieșit la un mic debarcader, unde câțiva turiști au așteptat-o barcă. Am fost doar pe cale de a cere Ставроса, când a auzit un vuiet de motor de barca. Apoi a văzut-ego-ul cu barca cu motor de la sfârșitul dana. Barca se depărta.
  
  
  Ei a alergat la el, dar cam tarziu. El a fost pe drum. Ei нацелил la el un pistol, dar nu a tras. Observand lângă mine o barcă mică, l, a sărit de pe bord cu proprietarul, care stătea cu saggy falca, uitam de toate astea. Am fost încă de arma.
  
  
  "Fabrici", - a ordonat eu.
  
  
  El a ascultat în tăcere. Motorul urlă.
  
  
  "Acum, du-te pentru el".
  
  
  "Dar..."
  
  
  "Iesi afara, croitor ia-o!" - am strigat.
  
  
  El a ieșit. În acea secundă, ea a fost la volan și отъезжал de portul bar după Ставросом. L-a uitat înapoi și am văzut pe Eric în capătul barei, выкрикивающую numele meu. Nu am putut reveni. Ei periat off de nah.
  
  
  Ei, am auzit-o țipând. - "Fi atent!"
  
  
  Mi-a fost rău, că ea nu poate fi cu mine, pentru că Stavros a fost pentru a îmbolnăvit de important. Dar circumstanțele au dispus altfel. Ei, am văzut cum Stavros a trecut prin intrarea în inner harbor, lăsând în urmă un alb curat dupa. In afara acestei arii protejate au fost mici, volatile de undă, și când a ajuns acolo, a mea o mica barca a început să se legene, și-mi fie stropit în față cu apă sărată, în jurul valorii de întuneric-albastru Egee rochie. Era clar că Stavros se îndrepta spre необитаемому insulei, care a fost alături de Делосом.
  
  
  Mea barca a fost mai rapid decât barca, care a furat Stavros, prin urmare, agățându-se cu disperare sa o mică navă, încet prins. În acest moment, ea a crezut despre Эрике acolo, la Mykonos. Poliția va trebui să dea explicații. Dar de apel colonelul Коцикасу va spune autorităților de la toate, că sunt locuri să știe. La acel moment, atunci când ea se va întoarce, sunt sigur acordat Erica medalii. Dacă ei întorc.
  
  
  Brusc, sa dovedit a fi la îndemână, dar Stavros mi l-a devansat. El de două ori a tras în mine, și ei au spart parbrizul cu barca. Luând în considerare faptul, ca a mea barca a sărit, a fost prezenta feat că Stavros unde a fost. Ei a scos un pistol și cu atenție a avut ca scop silueta Ставроса. Ei, a tras și a ratat. Am mai rămas doar două fotografii.
  
  
  Ne-am îndreptat într-un mic abandonat zona a insulei, și apa s-a liniștit. Stavros a fugit la distrus, inevitabil soldurile раскаленного, выгоревшего la soare bara. Pe drum l-a văzut, cum el перезаряжал pistol, așa că a avut avantajul de a munților. La apropierea de trecerea la dană, el de două ori a tras în mine, să mă descurajeze departe. Ei, a desfacut-o barcă pe o gamă largă de încercarea de a-l păcăli. Dar ei îndeplinea foc. Nu am putut cheltui în zadar fotografii.
  
  
  Stavros s-a aplecat de la lansare, peste ceva lucrat. Barca a fost deja cuplat. L-am gândit că aceasta ar putea fi șansa mea, și din nou a făcut o barcă în interior. De îndată ce l-a ajuns destul de aproape pentru a trage, în câmpul de vedere a apărut Stavros și aruncă un obiect în barca mea. El a aterizat sincer la mine în cabină. Ei, a vazut ca se aprinde fitilul, și știa că Stavros gasit dinamita. La Mykonos ego-ul folosit pentru garnituri de drum nou la capătul îndepărtat al insulei. Nu am avut timp să încerce să arunce ego-ul peste bord. Siguranța a fost scurt. Lipit pistol pentru centura, sa scufundat peste bord și a înotat.
  
  
  O explozie de mi-a rupt urechile și сотряс aer cald, ridicându-și de pe apă, valuri mari. În jurul meu посыпался de gunoi, dar a înota departe. L-a uitat înapoi și am văzut flăcări resturile de pe suprafața de apă, negru de fum, indreptandu-se la cer.
  
  
  Am fost norocos. Ea a continuat să înot la mal, прилегающему la portul bar. Stavros a văzut pe mine și a făcut două fotografii. Gloanțele au căzut în apă plată direct pentru mine. El a împușcat a treia oară și taie-mi antebraț. Ei выругался tine sub nas. Chiar dacă voi ajunge în siguranță la mal, ei pot să rămână fără arme, pentru că patronii de la пистолете ar udă.
  
  
  Când Stavros a văzut că merg la țărm, el s-a întors și a fugit de la заросшего alge marine debarcader. El coajă de la o mică parte a insulei de plată chiar în spatele nostru, la ruinele o jumătate de duzină de pescuit лачуг, care au fost de mult abandonate. El este, în mod evident, intenția de a aranja mi-o ambuscadă de acolo.
  
  
  Ei cu greu apus de soare pe vechea marin perete, care se ocupă intra în șantier în unghi drept. Ei, m-am uitat pe un spațiu deschis în fața mea, dar Ставроса nu a văzut. Fierbinte soarele a început să se usuce apă sărată de la mine, până când a studiat-o localitate sincere înainte. La o distanță de aproximativ trei sute de metri întregul hotel, și a fost relativ plat, cu excepția împrăștiate de piatră ieșiri și bolovani, care este înconjurat și de a crea un fundal pentru o scurtă linie осыпающихся de piatră лачуг. În spatele ei abrupt deal destul de abrupt pornea spre centrul insulei, iar pe un deal, a fost o altă clădire. Era o casă cu două etaje, fără un acoperiș și un zid, probabil, un fel de edificiu public.
  
  
  Ei squinted în lumina strălucitoare în speranța de a vedea Ставроса, dar el s-a ascuns.
  
  
  Scos pistolul din brâu, l-a scos de muniție și frecat ih. Ea a deschis un pistol și a tras în creier. În interiorul tub metalic strălucitoare picături de apă, strălucind în reflectau lumina soarelui. Приставив, puține la gură, ea a suflat creierului, pentru a curăța ego-ul. Două cartușe, care-l atât de bine păstrat, poate eșua, atunci când ea a depins de ei. Alte arme nu am avut, asa ca "Люгер" a rămas la hotel, iar stiletto scoasa de la boca a tras pe drumul care duce la o tabără militară. Erika va lua ih, dar în momentul în care am nu va ajuta.
  
  
  Cu toate acestea, Stavros nu a fost sigur că nu voi trage, altfel el nu ar fi fugit. Aceasta a fost o mică pauză în favoarea mea. Luând acest lucru ca pe cel mai bun, că am avut, ea a urcat de pe perete și s-a îndreptat spre коттеджу cu un pistol în mână. Dacă i-ar fi arătat un pistol, l-ar putea face Ставроса crede că eu sunt gata pentru a trage din ea, umed sau nu, și forța de a-și apăra ego-ul. Dar am sperat că nu vom ajunge la aceasta.
  
  
  Ei abordat cu prudență piatră casele apropiate. Peste tot a crescut iarba înaltă, chiar în interiorul schelete mici clădiri fără uși și ferestre. Planta este ușor шевелилась sub briza caldă, în cazul în care ea a fost. Soarele de aici părea cumva mai luminos decât în apropiere de Mykonos. El și o briza calda încet uscate mea cămașă și pantaloni, dar mi suedezii încă прилипала la corpul meu.
  
  
  Ei atenție shell lungi maro iarbă. Două șopârle, gri, preistorice tipuri, sari peste pietre, pentru a scăpa din calea mea. Aici nu mirosea stradă. Aerul cald introdus-mi nările și aproape strangulat-mă ca un miros de putrefacție. Muștele buzzed în заросшему buruieni de câmp între cabane și mine, și în adâncul sufletului ei a văzut Алексиса Саломоса, culcat pe răsucite întrecută cu muste pe nen. Apoi ea a observat mișcarea înainte în apropiere de cea mai apropiata cabana.
  
  
  Ei frecat ochii cu mâna și-am uitat din nou. Acum, acolo nu era nimic de văzut, nici alte mișcări, dar am simțit că Stavros a fost acolo. Ea a simțit acest lucru, fiecare os din corpul meu mamele îsi trimiteau semnale de avertizare.
  
  
  Ei a alergat la валуну înălțime pe piept în apropiere de prima cabana, încremenit acolo, m-a privit și a ascultat. În urechi mereu venea zgomot de insecte. Sa mutat mâna pe un bolovan și a pus ee ящерице pe spate. El a sarit, напугав mine. În acest moment, Adrian Stavros blocat capul din cauza a doua cabana de linii și a tras din pistol.
  
  
  Shot, părea un ecou s-a răspândit în липком liber. Ochelari de cal împărțit piatră în apropiere de brațul meu. După o clipă, a început a doua lovitură a lovit piatra și a presărat nisip fata mea. Ei сплюнул și сморгнул. Când l din nou stahl vedea, Stavros a dispărut. Dar linge la mine, între primul și al doilea cabane, ei au observat mișcarea de iarbă.
  
  
  Stavros, aparent, a decis că nu voi trage umed pistol. În loc de a-l urmărit ego-ul, el a urmărit de mine.
  
  
  "Vânătorul devine o victimă!" - s-a auzit vocea, urmată de scăzut, închegarea sânge râsete.
  
  
  Acest surd nebun vocea părea a fi pornit mai degrabă de capul meu, decât în jurul vilelor. Nu am putut spune exact unde a fost Stavros, prin sunet.
  
  
  "Atunci du-te și ia-mă, Stavros", - am strigat.
  
  
  "Z", de unde-apoi și-a îndreptat mine Stavros. "Alexandru este un nume". Aceasta a fost urmată de o altă explozie de râs, mare, психотический, care a variat de la cald briza.
  
  
  L-a auzit zgomot de frecvent la prima cabana. Ei privit prin ochi gol spart ferestre și nu au văzut nimic. Am auzit apoi vocea ei dreapta mea și un pic în spatele meu, în iarba înaltă.
  
  
  "Arma este inutil, nu-i așa?"
  
  
  Ea s-a întors și a văzut Ставроса, stând în picioare în spatele meu, într-o cu totul altă poziție decât a auzit ei de ultimul sunet. El ar putea fi nebun, dar totuși a fost viclean. El a făcut pe mine un pistol și a tras.
  
  
  Ei, a căzut plat pe teren alături de un bolovan imens, când a apăsat pe trăgaci. Piatra nu mai era între noi. Ochelari de cal rupt mâneca cămășii și поцарапала mâna stângă. Ei, răsturnat o dată, atunci când el a tras din nou. Ochelari de cal a ridicat praful de lângă mine. Am disperat нацелил la el un pistol, atunci când pentru a treia oară a apăsat pe trăgaci. El a căzut în gol de aparatul de fotografiat. El se uita la mine, atunci când faceți clic pe trăgaci un pistol. El, de asemenea, rupt fără a fi împușcat
  
  
  Persoana Ставроса s-a schimbat, și el a râs de mare sălbatic de râs, inserarea gloanțe în arma ta. Ei au abandonat arma, зарылся picioarele în pământ și a sărit pe el.
  
  
  Ea a ajuns în Ставроса, atunci când el a ridicat pe mine un pistol. El nu a fost decizia de a apăsa pe trăgaci, până când ei, de necaz cu el. Arma a căzut, când amândoi au lovit de pământul ferm, lovind și de zgarieturi, iarba înaltă.
  
  
  Ei a lovit puternic Ставроса la maxilar, și el a căzut pe spate. Dar când din nou s-au grabit la el, el încă a rămas o mulțime de frenetic în vigoare. El cumva a găsit gol pistol, și când din nou a fost pe nen, el l-a lovit violent un trunchi de arme meu de goluri. Acesta a fost lovit de alunecare lovitură, și a căzut cu el.
  
  
  Când din nou a fost capabil să se concentreze pe nen, el a sărit și a fugit de la cele două etaje ruinele de pe dealul din spatele cabane. Am încercat ușa din lemn, jenant atârnat pe o buclă, și atunci când ea a intrat, ea este încă liniște scârțâit. Stavros a trecut pe această cale.
  
  
  Ei încet a intrat în полуразрушенное clădire. În interiorul iarba a fost aproape la fel de mult, cât de mult afară, în câmp. În unele locuri a fost примята, în cazul în care a trecut de Stavros. Dar mi-a fost plăcut să ne amintim că acest om atât de urmărit toată viața de adult, și el a reușit să supraviețuiască. Când a inconjurat si unghiul de обвалившейся de perete, a văzut-o privire de nebun ego-ul persoanelor, și apoi de fier ruginit tije mi-a pocnit în cap. Ei пригнулся, și tija mișcată de părul meu și a intrat într-un zid de piatră de lângă mine.
  
  
  "Croitor!" - mormăi eu. El a găsit o bucată de fiare de călcat, lăsat cele mai recente locuitorii insulei. Și din nou el a avut un avantaj față de mine.
  
  
  Ei, a apucat bara, dar a pierdut echilibrul. El a lovit pe mine cu piciorul, și-a pierdut aderența. O clipă mai târziu, el din nou взмахнул arme. Acesta спустилось la fata mea și a fragmentat ar fi de capul meu, dacă ar fi oribil. Ei, перекатился, și tija mișcată mea urechea dreaptă și puternic lovit la sol de sub mine.
  
  
  Din nou prins mreana, încercarea de a-i smulge de trucuri Ставроса, și amândoi am pierdut-o. Stavros s-a întors și взбежал de осыпавшейся scara de la nivelul superior al clădirii, unde s-a aflat la sfârșitul celui de al doilea etaj. El a fost sincer cu mine pentru totdeauna, atunci când ea se ridică în picioare. El a luat o bucată mare de piatră și aruncă ego-ul la mine. El a alunecat de pe umărul meu, și durerea străpuns lui. Ea a început să urce treptele de piatră. Ea a fost de gând pentru a prinde Ставроса și ucide ego-ul cu mâinile goale.
  
  
  Când a ajuns în partea de sus, la mine a zburat o altă bucată de piatră. Ei пригнулся, și el cu un accident, a căzut jos. Stavros stătea pe bancheta din fruntea îngustă secțiune fusta, deschis de partea de design din spatele ei. Disperarea a apărut în ego-ul pătrat de persoană, când el stătea și хмуро uitat la mine. El s-a uitat pe pământ se înalță în spatele clădirii, presărată bolovani și каменистую. Apoi o mică ezitare el a sărit.
  
  
  Ei, a vazut cum a lovit cu pietre și laminate. El a apucat de glezna, și ego-ul fata de исказилось de rănit și furios. El подполз la speciale rotund валуну, este periculos, care ședea pe pervazul de piatră. Bolovan a fost de aproximativ trei metri în diametru, iar ego-ul sub muchia anterioară ușor pe tavanul oblic margine în jurul valorii de roci și plante a fost prins de piatră de dimensiuni mai mici. Stavros ajuns la un pietrei, pentru a folosi ego-ului față de mine.
  
  
  Ei, a sărit pe pământ, lângă el, și a lovit înțepat mele picioare. Ei au căzut înainte, dar a crescut rapid, în siguranță. Stavros cu disperare отталкивал piatra de la валуна. Când ei, a mers după el, el supraumană efort rupt din context piatră și a rămas acolo, gâfâind, și de așteptare pentru mine.
  
  
  "Du-te de - șuieră printre dinți încleștați el. "Eu ce va reduce tine craniu. Ei..."
  
  
  Amândoi am văzut o mișcare în același timp. Bolovan lângă el, fără sprijin de la distanță de piatră, a început să se miște în jos pe o pantă gorun pervaz sub picioarele Ставроса. Se părea că, pentru o clipă, el s-a oprit, până când a uitat la el cu groază, apoi sa mutat înainte cu un mic pervaz la el.
  
  
  Din cauza grele de piatră, care a ținut în mână, și-a rupt glezna, el nu putea să se miște destul de repede. Ea a început să strigați de avertizare, dar apoi a dat seama de inutilitatea acestui lucru. Persoana Ставроса исказилось de groază, când un bolovan a atins ego-ul.
  
  
  "Nu!" - a strigat el, atunci când a dat seama ca un om, care au scăzut cu înaltă clădire, că moartea iminentă a fost la doar câteva secunde.
  
  
  Când un bolovan, a ajuns la Ставроса, cu ego-ul, el a împușcat până mâinile, de parcă hotel opri ego-ul de promovare, dar se câștigă prea mare viteza. El încet laminate de la ego-ul de piept, un pic lurched și a rămas acolo. Când el s-a referit pentru prima dată de la ego la ego-ul gâtului bruscă a rupt un strigăt strident. Apoi, el foarte brusc заглушился, de parcă cineva ar fi oprit de radio.
  
  
  Sumbre ei, a venit la locul unde ei ar putea vedea capul și umerii Ставроса, ieșită de sub валуна. Ego-ul ochii s-au deschis, el невидящим privirea uitat pe alb, cald cer. Mâna s-a oprit și дернулась, când a murit brațul, apoi ea stahl lipsit de viață.
  
  
  A douăsprezecea capitolul.
  
  
  Никкор Минуркос și ei stăteau rece sub un baldachin, în orașul de coastă cafenea și s-a uitat mimmo luminoase de culoare bărci de pescuit pe кобальтово-albastrul mării Egee. Acest lucru a fost o dimineata placuta, si ne-am bucurat de el.
  
  
  "Colonelul Коцикас și i-a explicat autorităților, și sunt foarte recunoscător pentru a vă și Эрике", - mi-a spus Минуркос.
  
  
  Eric a ieșit de cafea pentru câteva minute și s-a aflat aproape de un magazin de unde sa cumpere în limba engleză de ziar.
  
  
  "Noi trebuie să fi trezit aici entuziasm la nivel local, - a chicotit eu, - până când nu au primit o explicație întreaga ardere. Ei regret Галатисе. El s-a pronunțat împotriva Ставроса într-un moment nepotrivit".
  
  
  "În fiecare război, mari sau mici, există victime", a spus Минуркос, допивая ouzo.
  
  
  "Un bărbat poate provoca o mulțime de burn", - repet eu.
  
  
  "Stavros putea provoca mult mai mult, dacă nu ar fi oprit ego-ul", a spus Минуркос. "Vocea de ce sa ajuns aici, Mykonos, să vă mulțumesc personal. Коцикас, de asemenea, doresc să vă mulțumesc. El dorește să vă prezinte și miss Нистром cu onoruri la ceremonia publică de la Atena, de îndată ce te vei întoarce".
  
  
  Ei, clătină din cap. "Поблагодари ego-ul pentru această idee", i - am spus. "Dar în mea delle nu ne permit publice onoruri". Ei ar fi putut imagina reacția Хоука la ceremonia publică.
  
  
  "Dar există o ordine", - a replicat Минуркос. "Putem cel puțin să trimită ih-vă și miss Нистром?"
  
  
  Ei, a chicotit. "De ce nu? Esti din nou într-un penthouse?"
  
  
  "Plec din acest loc", a spus Минуркос. "Acest episod ma făcut să realizeze că omul nu poate și nu trebuie să se ascundă de lumea exterioară. Ei, cred că mai am ce face pentru țara mea, și eu pot face mai mult multumesc de contacte personale. Asta ma aduce la un alt motiv de ce am ajuns aici, să te văd ".
  
  
  Ei отпил ouzo și se uită la Минуркоса. Mi-a placut ego-ul fata. El a fost un om care poate a fost respectat. L-a întrebat. - "Ce este, domnule?"
  
  
  Ego ochi negri se uitau în ai mei. "Eu sunt obligat să-ți viața, Nick. Dar mai mult decât atât, îmi place de tine. Îmi place cum ai действуешь. Ei, vreau sa te stahl să lucreze pentru mine. Ei doresc ca un om controlat de sistemul meu de securitate și a fost alături de mine. Am nevoie de tine, Nick ".
  
  
  Ea a început să vorbească, dar el m-a luat de mână.
  
  
  "Va avea un salariu, pe care ea, sunt sigur, va fi mai mult decat suficient. Și-ar fi dat cota de venituri pe de transport maritim de câștig. Nu am de gând să trăiască pentru totdeauna. Puteți în cele din urmă să devină foarte bogat".
  
  
  L-a luat ee de mână. "Îmi pare foarte rău, domnule Минуркос ..."
  
  
  "Никкор".
  
  
  "Bine, Никкор. Îmi pare rău, dar eu nu pot".
  
  
  "De ce nu?"
  
  
  L-a făcut adânc și a expirat. Ei, a privit-albastru port, acolo unde, departe de a fi redirecționat la noi lucios alb de linie de croazieră. "Este greu de explicat", i - am spus. "Eu am spus de mai multe ori pe an, că sunt nebun, pentru a continua această muncă, că este un loc de muncă ingrată, pe care nimeni pasa. Dar oamenii încă. Și, în ciuda rea de plata, timp de ore, și pericol, este o parte din mine. Aceasta este ceea ce știu cel mai bine, Никкор. Acest lucru este în cazul în care ea este cel mai necesar".
  
  
  A urmat o tăcere lungă. Pescărușul сверкнула aripile la soare. În cele din urmă Минуркос a vorbit. "Am înțeles."
  
  
  O clipă mai târziu, Eric stătea pe un scaun de la londra ziar. "Eu nu stiu cum pot ajunge aici în fiecare zi și să ia tak malo lei bucata", a spus ea.
  
  
  L-a întrebat. - "Există o mențiune despre Ставросе?"
  
  
  Ea a luat un ziar, astfel încât să putem citi titlul: GREACĂ OLIGARHUL REZOLVAT, acolo a fost o imagine Минурка.
  
  
  "Poate fi, acest lucru va ridica costul va întâlni dvs. de stoc", am spus eu, zâmbind.
  
  
  Ei s-a ridicat și a îmbrățișat Erica. Ea a fost de gând să-și petreacă cu ea câteva zile în "Рении", ca ne-ar крутился David Hawk. Ea le aparține, că avem dreptul la aceasta.
  
  
  "Ne întoarcem la hotel", a spus ea Минуркосу. "Vrei să mergi cu noi?"
  
  
  El clătină din cap. "Cred că ei știu când două persoane doresc să fie singur. Ei pur și simplu voi sta aici până la plecare a aeronavei, și de ceas ca vorba de linie de croazieră. Mi-a plăcut întotdeauna uita-te la cat de minunata nava grațios intră în port".
  
  
  "Atunci, la revedere, Никкор", i - am spus. "Poate fi, drumurile noastre să se întâlnească din nou în cele mai bune în alte împrejurări".
  
  
  "Da", - a spus el.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Ватиканская vendetă
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  
  
  Ватиканская vendetă
  
  
  
  a tradus Leu Шкловский
  
  
  
  Titlul original: Vatican Vendetta
  
  
  
  
  
  
  Capitolul 1
  
  
  
  
  
  
  
  
  A fost seara târziu, și l-a așteptat să căutare numărul Maxim de Onoare. Femeia care se ocupă de așteptat de mine, a fost Daphne. Ceasul de pe прикроватной noptieră arătat un sfert a zecea. Ei, știa că el a părăsit camera sa de la vila Favorit în fiecare noapte, în jur de 9:30, așa că e timpul să se pregătească. Ea a crescut cu o mare de cupru de paturi, pe care Daphne pune fermecător nud , ei parul inchis la culoare fâlfâind pe pernă, ochii ei mari și gura largă zâmbit din mare și recent satisfacție. Trăgând corpul alb простыне, ea arata ca o papusa vie.
  
  
  Ei îmbrăcat comod. Când ei застегивал наплечную carcasa toc pentru un 9 mm pistol "Люгер", pe care-l ușor numesc Вильгельминой, - Daphne se uita la mine cei mari, ochi verzi. "De ce te imbraci, dragă?", a întrebat ea. 'Încă devreme.'
  
  
  "Nu mi-ai spus despre asta? Am o nouă întâlnire de afaceri.
  
  
  "Groaznic opri atât de devreme", - надула ea.
  
  
  "Modestia este bine pentru om", i - am spus. Dar când Daphne a permis său lung senzual coapsă aluneca pe простыне, mi-a fost pasa de modestie. La dracu ' Jukov! Ei tras "люгер" din toc și verificat de munitie. Și în timp ce Daphne очарованно a privit, l-a înaintat obturatorul și verificat magazin. Cu un astfel de om, ca de Gândaci, nu poți fi prea atent. El a fost un agent Umede Del, departamentul de "Grele del" KGB. Ca și ei, el a fost împuternicit guvernului lor de a acționa așa cum a crezut de cuviință; adică de a ucide, dacă este necesar.
  
  
  "Am așteptați pentru tine, Nick?" întrebă Daphne.
  
  
  De ceva timp mă gândesc la asta. "Poate fi deja destul de târziu", i - am spus. 'Sa te sun.'
  
  
  "Ești sigur că nu poți rămâne?" murmură ea.
  
  
  Ei jucăuș mîngîie-l pe fese. 'Rochie.'
  
  
  Așa a făcut, decupând o promisiune, că eu sun hei; și în cele din urmă ea a plecat. Ei, știa că, poate, niciodată nu voi vedea, dar o astfel de munca mea.
  
  
  Ei пристегнул stiletto, окрещеный departamentul de efecte speciale AX Hugo HQ, și l-a pus jacheta pe partea de sus a armei, l-instruit de a ucide oameni o multitudine de moduri diferite, dar nici o metodă nu poate înlocui principalele două arme. Am purta mereu cu tine . Люгер și stiletto mi-au salvat viața de mai multe ori decât pot ei să-și amintească.
  
  
  Din nou, mă gândesc la Maxima Жукове. Acest lucru a fost rațional sarmos rusă, care în tinerețe a intrat în serviciul KGB-ului.
  
  
  Cu mult timp în urmă ego-ul se atribuie un "executor" filiala Umed, și el a fost un perfectionist, любившим treaba . Căile noastre înainte de a intersectat o singură dată, în Caracas. Întâmplător am întâlnit într-o cameră de hotel, și el a propus să cumpere furate de chinezi secretele pentru Statele Unite. Când emu ordonat de a respinge propunerea, el a încercat să mă omoare. Emu este aproape a reușit. Dovadă - шрамм apeleaza la mine pe burta; și el noaptea la hotel, încă întrebat la-i ura, care se ocupă, poate fi înlocuită doar de timp, sau ego-ul de a muri. Dar a ucide Jukov nu a fost munca mea. Mi-a trebuit doar să-l evite, dacă este posibil. Sarcina mea era următoarea: atâta timp cât ego-ul nu a fost, du-te la ego-ul de cameră și pentru a găsi un document care el și ego-ul partizanii lui de KGB-ul a furat de la universitate curier cu câteva zile înainte de aceasta, în Римэ și de care el a fost de gând să treacă KGB. Documentul conține un desen nou detonator de arme nucleare, un dispozitiv care a făcut aplicații tactice de arme nucleare mai practic și mai ușor. Acest dispozitiv lungite Statele Unite distinct de război avantaj față de Uniunea Sovietică, și, prin urmare, desigur, trebuie ьыло ajunge la Moscova.
  
  
  
  În jumătate a celei de-a zecea ei a luat un taxi până la hotelul "Vila Favorit" pe Via Фламиния. Deși a fost o seară de sâmbătă, în Римэ a fost foarte liniștită. Singurele sunete vine în jurul valorii intime terase, cu un iluminat pizzerii , sau ближайего scooter , pe care stătea смеющаяся un cuplu de tineri.
  
  
  Ar trebui să fie, vila Favorit a primit numele de la cele mai bune de ori. Afara nu era nimic ce ar fi putut atrage călător-și petreacă noaptea acolo. Pe оштукатуренном fatada au fost fisuri și cioplit, dorința de vopsea отслаивалась. În partea superioară ferestre spânzurat vechi articulațiilor . Interiorul a fost поцарапанный tejghea, după care a dormit vechi italian. Ei tăcere a trecut mimmo el și a urcat pe scări este partea din spate a unui mic hol. Ei s-a oprit la etajul al doilea și-a uitat într-un coridor slab luminat, în camera 307. Tăcere. Ei, a venit la camera de zi și ascultat. Interiorul a fost liniște, și nu a văzut lumea. Dar asta nu însemna că era Maxim de Gândaci nu este de așteptat interior. Ei досталь în jurul buzunar special отмычку și a luat cheia , a descoperit castelul. Ei în tăcere introdus cheia în lacăt și se întoarse comutatorul. Rupt de blocare. Ei au transformat încet mânerul și a împins ușa. Din interior nu a fost ne sunet, avem probleme . Ei tras "люгер" și a intrat rapid în interior. O privire într-o cameră întunecată l-a convins pe mine, că de Gândaci într-adevăr face o plimbare seara în cel mai apropiat chioșc de ziare pentru a cumpara un ziar. Ea a închis ușa în urma ei ...
  
  
  După câteva minute ochii obișnuiți cu тусклому lumină. Sa uitat mai departe , pentru a vă asigura că într-adevăr am fost singur, apoi a ascuns Люгер " în carcasa toc și se uită în jur cameră și adiacent baie Camera era slab dotate și a fost un miros neplăcut. - murdară de chiuvete, podea de lemn, și пропотевшего saltea în combinație cu pulbere de insecte. Locuri de ingestia de alimente lucruri au fost puține. Mobila era de un pat mare, прикроватной noptiere, mic scris de scaun, direct de scaune și fotolii. În scaunul fost прорехи, prin care торчала umplutura. Acest lucru nu a fost destul de "Cavalieri Hilton", dar Gândaci putut acolo să se ascundă până în prezent, dihor .
  
  
  Ei ghicit că Jukov nu a avut acest document. Desigur, acest lucru a fost posibil, dar acest lucru ar fi contrar tuturor regulilor profesiei noastre. Vă păstrați un important obiect numai atâta timp cât este necesar, apoi treci ego-ul, altcineva, sau de a găsi un loc potrivit pentru hranire, până când ego-ul nu trece . În acest caz, ei se aștepta ca ascunzătoare va fi aici, în sala de Onoare.
  
  
  Când după cincisprezece minute, ea nu a găsit nimic, ea a început să se întrebe, nu am greșit eu. Ei literalmente întors în camera pe dos. Saltea Jukov a fost în клочьях, iar pe podea zăcea de umplere. Scaunul arata la fel. Cutii de scaun și прикроватной noptiere din ei a scos și i-a aruncat pe podea. Totul a fost bine обыскано, chiar chiuveta de toaletă. Și ea nu a găsit nimic.
  
  
  Ei, a venit la fereastră și se uită la ceas. A fost deja fără zece, zece. Dacă Gândaci va menține rutina, rutina de zi cu zi, el se va întoarce în zece ore sau la scurt timp apoi acest lucru. Ei выругался tine sub nas. Am nevoie pentru a găsi acest document, înainte de a se întoarce. AX le aparține, că el va transmite ego-ul cont propriu transportatorului devreme în dimineața zilei următoare, astfel încât aceasta a fost singura noastră șansă de a reveni ego-ul.
  
  
  Ei, am văzut că în cameră nu există fante de aerisire, și bănuia că, ei bine, nu a fost niciodată. Locatarii, probabil, au închiriat un ventilator în partea de jos, atunci când a fost cald, și bine închise, când a fost frig. Acest lucru a fost într-adevăr un hotel de clasa a treia, prin ele, în cazul în care arcurile pat toată noaptea poke-vă în spate, și în cazul în care nu există nici apă caldă pentru ras .
  
  
  Deoarece pe pereti nu s-a găurilor pentru cercetare, ei au început să se teamă că-mi caut brusc s-au oprit. Cum mi-am întors încă o dată să se uite la baie, când a auzit zgomot în hol. Sa apucat de "Люгер", a venit la o zi, s-a sculat de lângă și ascultat. Sa auzit un sunet în hol - deschis și закрывающаяся ușă . Ei relaxat si bagat люгер înapoi într-un minut. Când ei, s-a întors de la baie, s-a deschis ușa.
  
  
  Acest lucru a fost de Gândaci.
  
  
  Ei, s-a întors. Mâna mea a plecat la Люгеру.
  
  
  "Nu pentru totdeauna", - a spus calm Gândaci, îndrumându-română revolver-mi în piept. L-a băgat mâna; el a închis ușa și s-a apropiat de mine.
  
  
  El a fost de aproximativ meu de creștere și destul de худощав. Dar el a fost жилистая, puternică figură, care nu poate fi subestimată. Ego-ul fata arata tineri, în ciuda subțierea părului.
  
  
  El, la apus de soare într-un sacou, și-a luat "люгер" și a făcut revolver-mi în piept. El a aruncat Вильгельмину tăiată pe saltea.
  
  
  "Așa ești tu, Carter", - a spus el, pas cu pas înapoi de la câțiva pași.
  
  
  "Te-ai întors mai devreme". - Repede, am crezut despre viitoare o conversație. Mă întrebam cât timp el este gata de a vorbi, înainte de a decide de a apăsa pe trăgaci.
  
  
  "Am obiceiul de a-și schimba comportamentul în funcție de dorința sa", - a spus el cu un zâmbet. "Este salvează-mi viața. Tu, meu, alt AX, cred că ar fi mai bine să se ocupe cu tine în Caracas ".
  
  
  Tensiunea mea a început dreadlocks. Și vocea ei din nou nu a fost de partea cealaltă revolver Jukov. Și de această dată el se va strădui mai mult.
  
  
  "Îmi cer scuze pentru dezordine", - cu un gest de spus. "Dar în această cameră s-ar putea considera că aceasta este o îmbunătățire".
  
  
  El a întrebat. - "Nu ați găsit ego-ul, nu-i așa?" Ego-ul a devenit un zâmbet larg.
  
  
  "Nu, nu este bine ascuns. Desigur, am avut foarte puțin timp ".
  
  
  "Desigur, - a spus el.. Și pentru că ești încă aici, Carter, mi-e teamă, nu ți-a mai rămas încă puțin timp.
  
  
  "Cred că ei știu unde este".
  
  
  'Da?' - nerăbdător, a spus el. El a fost gata pentru a trage, dar uem a fost curios.
  
  
  "Locul unde nu pentru totdeauna să ne gândim", a continuat ea. "Pentru omul tău de inteligență".
  
  
  Zâmbet de scădere a fost furios cu privirea. - "În cazul în care, de-a ta, este ascuns, Carter? Va fi ultima ta concluzie corectă sau greșită?
  
  
  "Am crezut că acest lucru a fost acolo". Ea a arătat spre ușa de la baie, când stătea între ușă și Жуковым . În același timp, ei напряг mușchii antebrațului, și stiletto a alunecat pe nesimțite în palma mea.
  
  
  L-a auzit, ca de Gândaci chicotit deasupra mea greșit ipoteza, dar în loc să se întoarcă la el de persoana ei a căzut la pământ. Revolver Este выстерил, ochelari de cal a ajuns în mea sacou, atunci când ea a căzut înapoi și a aruncat cuțitul.
  
  
  Acest lucru a fost un nebun arunca, dar, din fericire, stiletto totuși вонзился Jukov în umărul drept. Când el a emis un strigăt, și o mână cu револьвером a scăzut, ei, a sărit la el cu pământ. Ne-au lovit de un zid. Ea a transformat ego mână revolverul a zburat, s-a lovit de podea și a alunecat într-un colț.
  
  
  Apropiindu-se de el, rapid a dat mâna dreaptă o lovitură pentru ego-ul îngust față, în timpul căruia l-a auzit trosnituri de oase . Ei de hotel aplicați început a doua lovitură, dar a văzut că nu mai este necesar. Ego-ul moralul a dispărut.
  
  
  Ei a scos un cuțit cu ego-ul de umăr. El a deschis larg ochii și зашипел decât rănit. Ea l-a strâns stiletto la ego-ul bărbie și cu atenție uitat la răul persoana. L-a întrebat. - 'În cazul în care este în sală?' - Gemu el. Ei l-au lovit ego-ul în față și agitat încoace și încolo. "Spune-mi, în cazul în care este ascuns un document de Gândaci", i - am spus.
  
  
  "Ego-ul nu este aici", a spus el, în grabă gâfâind.
  
  
  "Hai să vorbim, i - am spus. "Este deja prea târziu pentru jocuri".
  
  
  El clătină din cap. Ei de mult l-a strâns vârful стилета la ego slab la gât, până când nu a început să curgă sânge. Ei au auzit voci în hol. Lovitura a fost auzit. Cineva a întrebat în italiană, dacă totul este în ordine.
  
  
  Ei сазаал. - "Va Bene!" Totul este bine!' Din nou s-a întors la Jukov. - "Acum, vezi tu? Acum ți-a rămas puțin timp. Poliția va fi aici în orice minut. Ei, vreau să știu, în cazul în care în sala de acest document. Vorbește!'
  
  
  El cu înverșunare-a uitat la mine și greu de respirat. "Ai crezut că eu sunt un om obișnuit, care рассказажет tot doar pentru că sunteți угрожаете de moarte? Mă tem că nu o cunoașteți foarte bine, Maxim de Onoare ".
  
  
  Dar știa ego-ul mai bine decât el a crezut. Ea și-a amintit de dosarele de AX, care a fost pe ea. Maxim de Gândaci a fost nu numai болтуном, dar și vânător pentru femei. Era mândru de potenta, vâsc femei din întreaga piscină în aer liber și a avut o reputație titularului semnificativă a apetitului sexual. "Bine, Gândaci", a spus cu blândețe eu. "Nu voi ucide pe tine. Ei deoparte acea parte a corpului de care esti asa de mandru, - am отрублю această naibii bucata ".
  
  
  Aroganța a dispărut cu ego-ul rău fetei. 'Ce? H-ce?
  
  
  În hol послышались voci noi: "Ați auzit ce am spus".
  
  
  El a uitat speriat la mine. "Tu nu faci acest lucru!"
  
  
  'Voi face.'
  
  
  "Ești nebun", - a spus el, și pe buza superioară a venit sudoare.
  
  
  "Un prost" .
  
  
  Ea a tăiat emu ширинку. "Deci, Gândaci?"
  
  
  'Omoară-mă!'
  
  
  'Oh, nu. = Este ценымногие mai distractiv.-- Bine?' L-a ținut stiletto pe elastic ego-ul chiloți. Ei au primit reumatism, care a vrut. În panică, s-a uitat pe fereastră. Apoi, el a făcut curaj. "Nu, - a spus el. Dar a fost prea târziu. Ei, se repezi la fereastră, împins de ego-ul, лежбище отломилась și a căzut în сточную șanț. Acolo, în marginea din dreapta ușii, a fost ascuns de hârtie.
  
  
  Cadru trapa a constat din trei straturi de lemn în diferite grade de degradare. În acest trapa stratul de mijloc au putrezit mai repede decât vopsit straturile exterioare, și bucăți mari de lemn a căzut, creând un spațiu . În această cameră a fost pliat foaie de hârtie. Când luke a fost închis marginea de la rama ferestrei, hârtie a fost închis.
  
  
  'Nu!' - a strigat de Gândaci, подползая la mine și încercând să se ridice.
  
  
  L-a scos de hârtie în jurul valorii de geocache și neambalate.
  
  
  Acest lucru a fost într-adevăr dimensiuni mecanismului de aprindere. Cum mi-am pus-ego-ul într-un minut, atunci când Gândaci scufundat pentru револьвером.
  
  
  Înainte de a ei, a venit la el, el a luat un pistol și a avut ca scop în mine. Sa scufundat la порванному salteaua pe care zăcea "Люгер" . Revolver Este împușcat, ochelari de cal поцарапала-mi dreapta în șold. Ei, a aterizat pe o saltea și imediat a apucat Люгер. Când Gândaci din nou a avut ca scop, l-a ridicat "Люгер" și a lansat două quick shot, nu прицеливаясь. Prima ochelari de cal a ajuns în ușă. În hol au rasunat tare plinge, în ușa batut. A doua ochelari de cal a ajuns Gândacul un pic mai jos de inima. El a sărit și a căzut, așezat pe podea. El stătea o clipă, cu ochii larg deschiși, apoi a căzut mort.
  
  
  În hol strigând: "Полизия! Полизия! "Este timpul pentru a dispărea. Ei, amestecat prin fereastra de la шаткую scara de incendiu, și sub завывания sirene în depărtare, a coborât în întuneric banda.
  
  
  
  
  
  
  Capitolul 2
  
  
  
  
  
  
  În seara aceea, ca o măsură suplimentară de precauție, ea s-a oprit la un alt hotel. Noua mea reședință s-a aflat aproape de Via Marco Aurelio, pe un mic deal, vizavi de gara termini. Acest lucru a fost бедняцкий zona, apoi ce m-am stabilit într-un mic înfundat camera, m-a mai deranjat rapace decât KGB-ul. Ea a petrecut беспокойную noapte .
  
  
  În dimineața următoare ei s-a sculat devreme, досталь document de geocache, de departe nu este la fel de inventiv ca Jukov, și am îmbrăcat. Dar timpul pentru a expedia un document a fost mai bine. L-ar fi întâlnit preluare de la aeroport Rima nu atunci când și-a transmis emu document, atunci când el a fost deja urca într-un avion de la New York. Mi-a venit în minte că, dacă ar fi scăpat de Gândaci de document, în termen de zile, el ar putea fi în viață și astăzi.
  
  
  Când ea a ieșit la o cafea, i-a lăsat ego-ul în camera lui. Ca și Gândaci, nu hotel, pentru ca el a fost cu mine mai mult decât era necesar. Un iubitor de părți crede că obiectele vor fi în siguranță, atunci când el ih poartă cu sine. Dar un profesionist știe că, dacă un lucru ascunde într-o bună cache-ul, acolo va fi mai sigur. Lipsit de experiență a ofițerilor este, de obicei, în cauză, dar este un motiv de îngrijorare nu ar trebui să meargă dincolo de calitățile de refugiu.
  
  
  L-a petrecut dimineață, перепроверив timpul decolării avionului meu de operator de transport și закодировав un scurt mesaj pentru David Хоука meu directă a șefului și a directorului AX de la Washington. Hawk hotel afla cât mai curând posibil, în ce în alte împrejurări a fost găsit documentul. Curierul a remis emu mesaj.
  
  
  Nu atunci când ea a scos documentul de locuri de hrană, punând în argint портсигар și a pus портсигар pe minut. În aeroport, ei ar trebui să a fost de a oferi curierului o țigară, și apoi a avut loc un schimb de două obiecte identice.
  
  
  Ei nu a comandat un taxi de la hotel, ci pur și simplu a coborât de pe deal în Colosseum. Dar de această dată de precauție nu a fost suficient. După doar câteva minute de mers cu mașina de ei, am văzut că ne urmărește negru Fiat.
  
  
  "Rulati aici la stânga", - a spus șoferului.
  
  
  "Dar ați spus că doriți de la aeroport!"
  
  
  "Uita despre asta până când".
  
  
  "Che sergiu o coraggio!" - mormăi bărbatul, de cotitură în unghi.
  
  
  Ei, se uită pe fereastra din spate și am văzut af pentru mine "Fiat". Acum a venit rândul meu mormăind. Ei, a crezut că totul a mers bine apoi ce i-a schimbat totul. Dar cumva am gasit prieteni Jukov.
  
  
  Am înfășurat în unghi de încă două ori, în încercarea de a scăpa de ele. Șoferul, constatând că mașina merge pentru noi, a profitat de ocazie pentru a demonstra abilitățile lor de conducere. El ne-a târât în jos pe Via Лабикана, înapoi mimmo Colosseum și în sus pe Via dei Fori Imperiali, apoi mimmo Bazilica lui Constantin și alb ca zăpada Forumul Roman cu ego-ul descompunere temple, кипящими pe полуденном soare.
  
  
  "Unde este acum, signor?"
  
  
  "Pur și simplu du-te sincer", am spus eu, privind înapoi la "Fiat". În ciuda agil controlul mașinii un șofer de taxi , am fost mișcarea de transport, și "Fiat" nu s-a abătut de la noi; el a fost prea aproape de mine. Am trecut pe Corso Vittorio Emanuele, la Tibru, au traversat Ponte Vittorio Emanuele și condus spre Vatican. Mașină neagră încă гналась pentru noi. Mai întâi, ei подумывал ascunde documentul undeva într-un taxi, dar, deoarece агентыы în spatele nostru опознали masina, acest plan în cele din urmă s-a parut prea riscant. Așa că am continuat să plimbare pe strada Via della Conciliazione la piața Piazza Pius al XII-lea. Înainte de a ne маячил catedrala Sf . Când l-am uitat pe suprafata, cu o fântână în mijloc, am apărut brusc o idee. Evident, acest lucru a fost tirbușon acum sau niciodată.
  
  
  "Oprește-te, conducător auto", a spus ea repede și, în același timp uitat în jur și a văzut că "Fiat" a rămas în urmă de la noi, nu mai mult de două sute de metri . Sa bagat un pachet de lire șoferului în mână, și el surprins приподнял dens stufoase sprancene.
  
  
  "Бениссимо !" - el a strigat după mine, atunci când ea a ieșit. "In bocca al lupo!"
  
  
  Dar, apoi, ea a dat seama că am nevoie de mult mai mult decât ego-ul urări de bine.
  
  
  Ea a luat un pas; când, din nou, repede uitat înapoi peste umăr, am văzut-o că, Fiat, s-a oprit pe cealaltă parte a pieței . Pe scaunul din față stăteau doi bărbați; ih persoane au fost vizibile în razele soarelui la amiază. Ih aparenta indecizia au instigat mine . Ei, știa că, dacă voi intra în muzeul bazilicii , am avea o șansă de a se rupă de la ei medii de mulțimile de turiști.
  
  
  Așa că am fost din nou ridicat de pas și s-a grăbit prin колоннаду, mimmo coloane enorme Бемини la muzee in afara ei. Din nou s-a suit. Ambii bărbați au ieșit, în jurul respire tipuri de negru de mașină și l-au urmat pe mine.
  
  
  Deodată ea s-a aruncat în dreapta, scufundat în umbră primele două muzee și зашагал în cea de a treia clădire întunecată. La intrare se afla protecția în formă. Ei au trecut de mimmo ei, nu privi înapoi, și a intrat în sală, unde turistii au umplut magazine de suveniruri. "Croitor pic", - murmură ea; ăștia ochii au fost mai clare decât a crezut.
  
  
  Odin în jurul ei deja au intrat în sală, când a urcat scările câte două trepte o dată. Am avut timp pentru a observa o expresie ingrijorat ego-ul угловатого точеного persoane. Acesta a fost un bărbat musculos, cu părul mai întunecat, îmbrăcat într-greu de definit liber gri de costum. Și el este, aparent, a fost de KGB.
  
  
  În partea de sus a scării, în cazul în care ei, gâfâind, осмотрелся, ei, a văzut că mă aflu într-o galerie de biblioteca Vaticanului. Acest lucru a fost lung un spațiu îngust, pe laturile căruia stăteau sticlă, vitrine cu cadouri Tati Пию IX, Leu, a XII-a și Пию X. a fost o adevărată comoară împodobite cu pietre prețioase скипетров, de argint, statuete și uimitor de frumos tăiate de aur, cuve și religioase de obiecte; pe podea și între vizionare stăteau de epocă vaze . De la stânga la galeria l-a văzut pe peretele exterior выходившую în curte, pe care-l a alergat câteva secunde în urmă .
  
  
  Ei a preluat-o cameră și stahl posibilul să caute un loc pentru mese de document. Era prea riscant să păstreze ego-ul în sine, și el știa că, dacă ai noroc, angajații KGB-ului nu vor putea niciodată ego-ului de a găsi, dacă-l спрячу ego-ul într-un loc adecvat.
  
  
  Personalul în uniformă plimbat pe holuri, pe ambele părți ale galeriei. Ei au auzit scârțâit de parchet, până când personalul de serviciu defilau încoace și încolo . Apoi sa ia un pumn lui acțiunile de surd sunete de pași, pentru a nu putea vedea ce fac. L-a scos în jur de buzunar de argint портсигар. În orice moment ar putea apărea темноволосый agent KGB. Rapid a bagat pliat hârtie în mâna dreaptă și a bagat портсигар înapoi într-un minut jachete. Odin de slujitori насвистывал. Ei, s-a oprit și a făcut ca admir de argint cu produse de pe unul în jurul vitrinelor, în mod constant uitam slujitor, până când acesta nu a dispărut din minte. Apoi sa bagat un document în этрусскую-un vas, care se ocupă, a fost așezat la vitrine, la sfârșitul galerii. Mi-a trebuit din nou să se îndoaie hârtia în jumătate, pentru a-și bage ei prin strangulare gâtul.
  
  
  Doar că a ajuns la o altă vitrină, cum română a apărut în ușă. El a intrat rapid, a văzut că eu stau și opriri. De asemenea, el s-a oprit înainte de vitrina și a examinat conținutul.
  
  
  Ea a fost sigur că nimeni nu a vazut ca am pus un document într-un vas. În speranța de a arata normal turist, chiar mai multe de min examinat expoziție. Apoi, încet prin cameră și a răspuns pe un semn de serviciu în ușă. Atunci când ea a fost în hol, l, a venit la fereastră și se uită în curte. Ei, am văzut că la intrarea în clădire a fost de așteptare pentru a începe a doua rusă .
  
  
  M-am dus mai departe. Deci, ei au crezut că mi-au prins într-o capcană. Dar dacă ei așa au crezut ei nu aveau această hârtie. Acest document a fost mai de încredere pentru a stoca în fața seif. Meu transportatorului a fost obligată să amâne ego-ul de călătorie de douăzeci și patru de ore, dacă eu nu voi veni, așa că este, de asemenea, normală. Acum, tot ce am nevoie pentru a face este de a scăpa de aceste două ruși în viață.
  
  
  Ei, a coborât pe scara de la primul etaj al clădirii, unde a descoperit un coridor cu mai multe toalete. Pentru el a fost principalul coridor cu un mic hol, lider la profesional de intrare. Ei, s-a intors scurt hol, virat colț și stahl să aștepte. Aproape imediat, din cauza unghiului de sărit чекист - se pare că, gândindu-se că i-a dispărut printr-o intrare de serviciu .
  
  
  Când el stahl restante ei, a întins mâna, a apucat-ego-ul și l-a strâns la geme. Ei ar putea ucide ego-ul, dar nu neapărat. Mi-a mai trebuit să ștergeți un document prin galerii, și în timp ce ea a făcut, el nu avea nevoie de o investigație de uciderea de către poliție. "Ai întârziat", - a mințit eu, apăsându-ego-ul k geme. "Documentul a mers la Washington".
  
  
  Ei l-au lovit ego-ul cu pumnul în viață. El sa dublat, decât rănit. Ei l-au lovit ego-ul în gât, și el a căzut în genunchi. Când ea a fost de gând să fugi de el, el brusc apucat de picioare și m-a tras la sine.
  
  
  El прохрипел. - 'Tot îndrugi acolo!'
  
  
  El a ajuns la fata mea și a ratat de la câțiva milimetri mea dreapta ochi. L-a oprit ego-ul de mână și a lovit cu pumnul în ego-ul мясистому persoanei. El a strigat și a căzut de pe perete. Ei, s-a sculat și, când el a fost de gând să se ridice , din nou, l-a lovit ego-ul în față. De la lovitura de gol-ego-ul au iesit la o parte. Când a lovit de un zid , ei l-au lovit articulate degetele de la ego-ul diafragma. Aerul se sparg prin intermediul ego-ului pulmonar, și el din nou s-a prăbușit. Ei l-au lovit ego piciorul în goluri. El a fost inconștient.
  
  
  Era clar că nimeni în coridorul principal nu a auzit de luptă. Ei, a venit la profesional ușa și a constatat că ușa, așa cum am și așteptat, încuiată. Dar mi se părea că nu voi putea trece mimmo un alt ofițer de la intrarea principală . O voce ce l-a luat sa specială отмычку, deși nu era sigur că ea va funcționa cu un vechi castel. Ea a încercat de mai multe minute, în mod constant în speranța că nu va apărea personalul de serviciu. În cele din urmă l-a deschis castelul.
  
  
  În urmă te-a ascultat geme cekistului. El a venit de la sine. Ei se întoarse mânerul și a deschis ușa. În cameră a pătruns solar брылев . Ei, a ieșit la o mică parcare în spatele clădirii și a ajuns la colț, unde aștepta un taxi. Șoferul plușate la volan. Ei, s-a aplecat și a zguduit ego-ul pe umăr.
  
  
  "Vreau să merg la hotel Della Lunetta", i - am spus.
  
  
  "Mi si live dai piedi", a răspuns el ; dacă ar fi pur și simplu un hotel de o plimbare.
  
  
  Ei i-a înmînat emu un teanc de lire și sel într-un taxi, în timp ce el a crezut de bani. Când a terminat, el a râs.
  
  
  "Și acum, repede".
  
  
  "A ta, a ta, signor".
  
  
  El a condus motorul, pornit de transport, și ne-am dus de la intrarea principală, mimmo de turiști și cekistului. Ea a luat un ziar cu scaune de lângă șofer și a ținut-o în fața persoanei când am ajuns la подъезду. Când am condus mimmo, prin marginea privea pe agent KGB, om de creștere mai mică decât ego-ul, un coleg. El o bucatica s-a uitat la taxe, apoi se întoarse și privi în clădire, ca și cum se aștepta să vadă un coleg .
  
  
  Când am mers prin piața Sfântul Petru la râu, l lăsă ziarul și relaxat. Documentul a fost în condiții de siguranță - înainte de unele dihor. Acum am nevoie pentru a găsi o modalitate de a din nou pentru a face rost de ego-ul înainte ca un curier va pleca de pe a doua zi.
  
  
  
  
  
  Capitolul 3
  
  
  
  ;
  
  
  Ei nu a reușit să ia legătura cu operatorul de transport până în ziua următoare, dar acest lucru nu a fost necesar. În ceea ce privește documentul , muzeele Vaticanului au fost închise după o jumătate de oră, apoi ce a plecat de la taxe și deschise doar în dimineața următoare. Deci, apoi relaxantă masa lui s-a mutat în al treilea hotel în cazul în care KGB-ul присмотрит pentru a începe a doua. Apoi masa de prânz m-am dus într-un mic bar, comandat чинзано și încet ego-a băut . Mi-a venit în minte că, dacă ar fi Hawke a știut, în cazul în care în sala de document, el ar putea fi multumit de ceea ce am cu el, a făcut și că am deja inventat o modalitate de a returna documentul. Sa dus la farmacie și a cumpărat-o de doctorat pensetă. În dimineața următoare, ei duc în galeria cu o pensetă sub sacou și, dacă nimeni nu va fi în apropiere, опущу pensetă în этрусскую-o vază, și scoate hârtia. Ei ajung mai devreme, de îndată ce se va deschide un muzeu pentru turisti au fost puține.
  
  
  Numai că a dezvoltat planurile lor, atunci când ea a venit și a așezat în spatele meu o masă. Sa uitam de ea, în timp ce încă mai gândit la Vatican. Evident, ea a fost шлюхой: subțire, cu un strat subțire părul negru și prea накрашенная. Pe ea a fost ieftin cu dungi pulover și fusta, care se ocupă de abia-i lăsa închiși coapsele ei. "Bună Ziua, Johnny. Sunteți american, da?
  
  
  'Da.'
  
  
  "În starea de spirit să te distrezi, da?"
  
  
  "Nu în acea noapte."
  
  
  Ei nu am nimic impotriva la curve. Doar majoritatea din jurul lor par a fi изуродованными punct de vedere emoțional, și-mi place, o femeie a fost sănătos, nu numai corpul, dar și mintea.
  
  
  Ea a insistat. - Ești sigur, Johnny?"
  
  
  "Da", am spus eu. 'Ei de încredere.'
  
  
  "Hei, ei știu cine ești", - dintr-o dată, a spus ea. - "Sunteți un american, un polițist ".
  
  
  L-am uitat cu atenție pe nah. 'De ce ești tu așa crezi?'
  
  
  'Desigur! Un polițist! Pot să-i vedea? Lucrați cu un roman de poliție ?
  
  
  "Nu am kopp", i - am spus.
  
  
  Este greu mi-a zâmbit. "Hei, Johnny, a spus ea, - are cine, cu hema-ai hotel să se cunoască. Salut, Gina! Фавориска ! Înainte de a ei a reușit argumenta, a chemat-o pe fată, care se ocupă de a venit la noi și ezitant s-a oprit la scaun, uitându-mă în față. Aceasta nu a fost similar cu шлюху. Și ea a fost foarte хорошенькой.
  
  
  "Si encodi!" - a spus subțire хорошенькой fata, bate la al treilea scaun. Apoi, ea a aplecat înainte și pe un ton confidențial-a spus: "Gina, vorbește bine limba engleză. Hei plac americanii. Vrei cu ea vorbesc, da?
  
  
  Gina hotelului de a se opune, invitații slab la fete, dar în cele din urmă a permis convinge să se așeze.
  
  
  "Gina frumos, da?" - a spus slab mândrie.
  
  
  "Ce дьяволо!" - a spus Gina și a început să se ridice.
  
  
  Mă bucur să te cunosc, Gina, i - am spus. 'Numele meu este Nick. Te rog, aseaza-te langa cu noi ".
  
  
  Ea a ezitat o clipă, apoi cu timiditate откинулась în urmă. La nele au fost trăsăturile frumoase ale feței și de culoare verde-castaniu parul nordice locuitori, Milano, Vicenza. Parul nah fost lung și gros, cu dungi luminoase. Ee ochii au fost ochi, gură largă și senzual, iar sub приталенной o bluză și fustă scurtă ee cifra a fost mai mult decât rafinată.
  
  
  "La Джины un văr în America", a spus o altă fată, nu acordând o atenție la perturbații Джины. "Dar ea spune ca la americani, mai bine decât ei. Se va spune. Apoi ea s-a sculat și a plecat, mai întâi подмигнув mine.
  
  
  L-a întrebat. - "Ce este aceasta?"
  
  
  Джине a reușit să zâmbească. "Rose iubeste introducă pe mine cu bărbații. Ea crede că sunt singură.
  
  
  "Și tu?"
  
  
  Ea a renuntat la mine, o privire rapidă, apoi a evitat meu de vedere. Tot uneori singur, nu-i așa?
  
  
  "Da", a mărturisit eu, amintindu-și că este, cu siguranta, de fapt, în profesia mea. "Tu lucrezi aici, Gina?"
  
  
  Ei chelnerita, hostess, dacă vrei să numești așa. Dar nu mă culc cu bărbați la locul de muncă ". Ultimele cuvinte ea a decis încet și ferm. Eu-made nu a elaborat. E prietena ta Rose crede că sunt polițist, dar de fapt delle nu e treaba mea.
  
  
  "Mi-ar fi, oricum, dacă ar fi fost munca ta.
  
  
  L-a întrebat. - "Pot să vă spun că de oferit?"
  
  
  Ea s-a uitat în ochii mei. - "Mi-ar face plăcere, Nick, zise ea, dar, cum am spus, eu nu sunt prostituata".
  
  
  I-a zâmbit. - "M-am gândit așa. Ce-ai vrea să bea?"
  
  
  L-a făcut semn chelner, și ea a comandat o gustare. Am stat de vorbă un pic. Ea a spus că a fost un american de către o persoană oficială, care a vizitat ambasada de la Римэ.
  
  
  "De unde ești tu în America?" întrebă Gina.
  
  
  "În Jurul New York City".
  
  
  "Întotdeauna am hotelului de a merge acolo. Nepoata Trandafir a vorbit despre viața în New York. Ea apreciază restaurant cu autoservire și restaurante. Acestea sunt într-adevăr atât de bun, cum se spune?
  
  
  Ei un pic de așteptat. "Oh, am spus eu, - acestea sunt bune în cont propriu. De cât timp lucrezi în acest bar, Gina?
  
  
  'Nu atât de mult timp. Eu cu greu îmi pot permite chiria ". Ea și-a lăsat ochii. "În curând voi merge acasă", timid, a spus ea. "Astăzi, aici nu sunt locuri de muncă, și nu au nevoie de. Dacă vrei, poți să meargă cu mine să bea. "De ce nu, - m-am gândit. "Cu plăcere", i - am spus.
  
  
  Ea a chemat un taxi și am mers în camera Джины. A fost o cameră de pe un acoperiș al unei case vechi de pe Via delle Кватро Fontane. Am început de drum la al patrulea etaj, și când ne-am выдохнули pentru a începe a doua filmare, ei, s-a aplecat și a sărutat-o tandru. Ee buzele au fost moale, cald și blând .
  
  
  În cameră am stat de vorbă, bând vin. Gina a vorbit despre perioada când ea a fost amanta influent sef roman lumii interlope, a unui Giovanni Фарелли. El a început ca un simplu hoț, iar apoi a câștigat milioane de fraudă imobiliară. De ee spus, el nu a vorbit cu ea.
  
  
  "Dar acest lucru în trecut. Acum ei mă sprijin de departe de astfel de oameni, ca Giovanni. Ei stau în picioare și sincer să câștig bani ".
  
  
  Tensiunea mea s-a ridicat la vederea ei zâmbet. De ceva timp, ea sa uitat la mine, apoi s-a sculat și a plecat întrerupător, astfel încât într-o cameră dat numai sfinții, în jurul auditiv ferestrei . Ea a dezbrăcat, nimic de zis. Ee părul blond ниспадали hei, pe umeri, și plin de piept cerut să-l atingă. Ea m-a tras acestuia un corp cald la sine, și este dizolvat în mine, atunci când mâinile mele ușor пробежались de ei catifelat pielii. Ee buzele, brusc fierbinte, și-au găsit de-a mea, și gurile noastre s-au deschis în reciprocă studiu. Corpul, pe care l-a jucat, a fost flexibil și fin, ca шестнадцатилетнего adolescent.
  
  
  "Ia-mă, Nick", - șoptit ea în urechea mea.
  
  
  Ei, dezbrăcat, și ea a văzut "Люгер". "Înseamnă că sunteți polițist".
  
  
  "Ți-am spus adevărul", i - am spus. Ei au îmbrățișat ee, și ea a uitat despre пистолете.
  
  
  "Pat", - șoptit ea. "Уведи mine în pat".
  
  
  Ea a făcut acest lucru. Când a întins lângă ea, mâinile mele mangaiat trupul ei, până când ea nu se răspândească lor lungi și coapsele subțiri, și-a petrecut mâna peste catifelat interior.
  
  
  "Va benissime!" murmură ea.
  
  
  Ea a permis mână pentru a urca mai sus.
  
  
  "Să mergem", - выдохнула ea.
  
  
  L-a sărutat plin de piept, și ea затаила de respirație. "Basta", a strigat ea. 'Este suficient. Acum. Ei vreau să te iubesc acum.'
  
  
  Ei încet pătruns în nah. Хриплые strigăte au izbucnit în jurul gâtului. Corpul ei извивалось de pasiune, și mă подстегнуло puternic și irezistibil fizică dorinta. Ei, a simțit cum ei umede de șold sunt blocate împreună în jurul valorii de mine, și sunetul ei свистящих, задыхающихся strigătele ecou s-a răspândit în urechile mele. Ea почесала mâinile mele unghiilor, a aruncat brațele în jurul meu gât și umeri și a tras-mă jos, aproape обезумев din dorinta de a termina ceea ce am început.
  
  
  Apoi a venit o vreme când fiecare gând, fiecare vointa se evaporă. "Încă, încă, Nick!" ea задыхалась. Buzele mele скривились în ухмылке, care se ocupă era jumătate umor sarcastic, o jumătate de înțelegătoare. Ea m-a îmbrățișat strâns, mai autoritară, și coapsele ei a început să se legene, atunci când ea a pierdut controlul. Ultima convulsivă tremor, și ne-am adunat împreună pentru a rezolva, că a început; ea cu înverșunare gemut cântec de dor, și, aparent, distracție fără sfârșit.
  
  
  
  
  Când sa trezit în dimineața următoare, a fost un moment de panica; primele focare de frică, atunci când sa uitat la nefamiliare mi-împrejurimi. Alături de mine ceva în liniște пробормотало un corp cald. Ea a privit și a râs, văzând спящую figură Джины. Părul încurcat pe o pernă de cupru halou în alb lenjerie. Foarte atent sa a scăpat de nah, până când mâna ei nu a căzut cu pieptul meu. Pentru o clipă, ea пошевелилась , apoi respirația ei a devenit din nou netedă, și este cufundat într-un somn adânc.
  
  
  În tăcere, să nu o trezesc și să nu dea hei întreb, unde-l duc ei, s-a sculat din pat și-a adunat hainele. Ei, a fost surprins de faptul că nu s-a întors la hotel, și-a petrecut toată noaptea cu Gina pe mâini. Dar, în camera mea de hotel nu a fost nimic de valoare, pentru că civilizațiile etruscă vaza în biblioteca Vaticanului încă păstrat prețios document care conține ee mortală secret. Dar acum, când am reușit să salvați documentul din mâinile KGB-ului, ei ar trebui să a fost să-l întoarcă, și cât mai curând posibil. Îmbrăcați, ei пригладил părul cu degetele, încă o dată, s-a uitat la pat cu смятыми cu cearșafuri umede și un cadou în formă de frumosul tânăr corpului Джины și s-a îndreptat spre zi.
  
  
  Ea a fost de a trezi ei așa cum a fost ea știa că nu se va supăra . Dar AX a fost prezenta mea dragoste, și de sex feminin de distracție niciodată nu ar trebui să au fost controlați la locul de muncă, pe care a fost nevoie pentru a finaliza. L-a aruncat pe hax ultima pasionat de vedere. Ea nu zise nimic; piept de ridicat și coborât cu fiecare respiratie . Ei strecoară afară prin cameră și a închis ușa în urma ei .
  
  
  Este timpul pentru a arunca în jurul valorii de cap toate gândurile despre Джине. A trebuit să se concentreze pe scoaterea documentului, ia-l, fără să atragă atenția. Dacă mi-ar fi prins accidental, care a încercat de a returna documentul, orice-ar fi ușor să spun , complicații grave. În primul rând, cel mai rău lucru care se poate întâmpla cu agenții economici - în afară de moarte, desigur, este de a atrage atenția publicului. Posibilitatea ca al meu camuflaj просвечивается, a fost destul de riscant, dar dacă mă vor descoperi, când a încercat să apuca de hârtie, documentul va fi vizualizat și de a studia orice italiană de poliție, care va fi capabil de a vedea ego-ul. Chiar dacă-l voi putea în sfârșit să convingă autoritățile că documentul aparține guvernului SUA, va înceta să mai fie un secret, un secret în cel mai scurt timp posibil. Ea a fost sigur că nu toți angajații poliția italiană nu vor dori să vândă o astfel nervilor documentul acela în mâinile a fost cea mai mare pachet de lire.
  
  
  Și dacă ar fi spus rus, în cazul în care în sala de document, ei ar fi încercat să ajungă la el înainte de mine. Eliberarii documentului de etruscă vaza acum scopul meu principal. Totul a fost lipsită de importanță . Din fericire, l-am trezit devreme, pentru a fi în biblioteca Vaticanului, atunci când ea se deschide.
  
  
  Ea a fost în piața, de a Bea a XII-a, la intrarea în Vatican, când a văzut o mare mulțime, собравшуюся pe piața în fața mea, piața Sf. Acest lucru nu era ceva neobișnuit. Tata parte apare în balconul palatului, pentru a-i binecuvânta pe credincioși și pelerini, care se confruntă piața. Dar azi dimineață, mulțimea de turiști și romani părea mai mult decât de obicei.
  
  
  A trebuit să wade prin mulțime, mormăind la fiecare pas scuze. Capetele s-au ridicat la ferestre palais des papes, și, de îndată ce a ajuns la marginea groasă mulțimile, s-a auzit un strigăt, urmat de ciudat, și aproape o tăcere de rău augur, care a cuprins de spectatori. Ei stătea nemișcat și se uita în sus, atunci când a devenit evident îmbrăcată în alb, figura Papei Paul VI.
  
  
  El a ridicat mâinile în semn de binecuvântare. Dar el a început doar o binecuvântare, atunci când o lovitură расколол cer, ca un tunet. Mai întâi a crezut că este auto toba de eșapament.
  
  
  Din păcate, totul a fost mult mai serioasă.
  
  
  După o fracțiune de secundă, sticlă spartă, s-a prăbușit pe Tata, când un mare vitraliu ego-ul balcon, cu un vuiet s-a prăbușit. Cineva din mulțime sub balcon și a început să strige, și Tata s-a ascuns în minte, atunci când o mulțime de oameni în piața a scăzut mai mult de sticlă.
  
  
  Țipetele fost preluat de alții, atunci când mulțimea a cuprins panica. Ei, s-a uitat în toate părțile, pentru a vedea de unde a împușcat; împușcat, se pare, a fost trimis la Tata și a ratat de mai multe centimetri .
  
  
  "Tata!" a strigat strident italiană voce.
  
  
  "Acestea sunt încercarea de a ucide ego-ul!" a strigat un altul.
  
  
  Oamenii au alergat la intrarea în Vatican, și zgomotul de ih de panica de voturi a crescut în aer, ca un geamăt dvs. de tristețe și de disperare. Cioburi de sticlă încă mai cădeau de pe suprafata, dar duce o parte din mulțimea a fugit la ușă și nu a intrat sub oraș fragmente.
  
  
  Încă o dată s-a uitat pe balcon, și în acest moment s-au văzut cele două cifre din grile. Ei наклонились, pentru a ajuta Papal de a urca. Din locul unde l-a păzit, ei ar putea vedea că el este, aparent, nu a avut de suferit.
  
  
  În spatele meu în jurul valorii de mulțime s-a auzit un vuiet. Ei, m-am uitat peste umăr și am văzut o mașină neagră, уносящуюся departe de piața. Dacă era doar o coincidență, m-am gândit , sau masina are cumva legătură cu faptul că am uitat?
  
  
  Nu știu de ce, brusc, a uitat în direcția muzee, biblioteci Vatican, unde-l de coajă. Dar când l-a uitat, apoi a văzut cum elicopterul coboară și dispare în spatele clădirii. El este în mod clar ca un american militar de elicopter Skyhook.
  
  
  Nu a trebuit să se gândească la acest lucru ne pe secundă.
  
  
  Croindu-și drum prin mulțime, ea a dat seama că ar trebui să cât mai repede posibil pentru a ajunge la bibliotecă. Ei, протиснулся prin afectate de oameni și s-a dus cu piața principală în muzeul colonadă. Când ei, a intrat în curtea principală, un elicopter din nou stahl proeminent. El cobora încet sincere, deasupra bibliotecii Vaticanului. Și apoi a dat seama că ceva nu este atât de teribil de greșit.
  
  
  Ea a început să fugă, pentru că nu putea să-și piardă ne secunde. Ei, am simțit ca mi se plieze dolar uriaș, și adrenalina хлынул prin venele mele, până când ei несся la intrarea în muzeu . Cuprinse de panica dens mulțimile , angajații în formă aproape toate au părăsit posturile lor înainte de papale bibliotecă. Ei au alergat mimmo mine, ih ochii înghețat de frică. L-am uitat în urmă, de pe balcon, de unde a apărut Tata. Balcon a fost пустынен; numai cioburi de sticlă au rămas безмолвными martori la ceea ce tocmai am văzut.
  
  
  Evident, ei încă nu știau despre starea sf; wouldnt exact noile alegeri trebuie să aibă, паникующая mulțimea. Gardienii au fost difuzate de suprafață înainte și înapoi, de parcă căutând urme. Dar am știut că nu vor găsi nimic , și era sigur că într-o grămadă ordonată și totală confuzii a fost mai mult decât părea superficial.
  
  
  Acum s-a parut a început al doilea negru lucios limuzina. Sa scufundat o în jurul coloanelor de la intrarea în bibliotecă. Masina cu țipând s-a oprit. Скрипнули intimidarea, în jurul mașinii sărit doi широкоплечих groase de bărbați și au pătruns în clădire. În același timp, o trapă în partea de jos a elicopterului s-a deschis, și ei au prins-o serie de mișcări într-un avion.
  
  
  La volanul limuzinei întunecată stătea în umbra siluetei. Fata de bărbați a fost imposibil de a vedea, atunci când mașina рванулась mai departe și a zburat de mimmo mine . Ei, squinted și a încercat să noteze numărul mașinii. Dar chiar dacă ar fi o mașină s-a oprit, tot ar fi trebuit să aibă o radiografie ochi, pentru a vedea cifrele. Placa a fost acoperit de un capac de dur, opac, negru tesatura.
  
  
  Când mașina s de minte, ea, a pornit la drum. Nu am putut intra în bibliotecă, până când mașina a fost înainte de ea, dar acum, când ea уносилась departe, ea a fugit de la intrarea în papal monument și m-am uitat înăuntru. Unii angajați nervos vorbit despre ceea ce s-a întâmplat.
  
  
  Dar cei doi bărbați de constitutie, care tocmai выпрыгнули în jurul mașinii, nicăieri nu s-a văzut. Și nimeni în jurul взволнованных personalul muzeului ih, se pare ca nu a observat. Poate că ei nu au văzut cum bărbații вбежали în bibliotecă, dar l-a observat. Ei, a venit la scara duce la galerie, și imediat раздалось două fotografii. În AX ei a fost foarte complex curs balistic , si nu am avut probleme cu definiția, că focurile de armă merg prin galerii, unde l-a ascuns nervilor figura.
  
  
  Ei, взбежал pe scări în trei dis, care deține "Люгер" în mână, țineți degetul pe trăgaci. Când, ajuns la primul etaj, cel mai rău mea suspiciunile s-au confirmat. Slujitorul într-o formă care a decis să rămână la postul său, nu a reușit încă să scape, acum zăcea pe zi într-o mare baltă de sânge. Nu mi-a fost nevoie să se aplece peste el, pentru a vedea că el este mort.
  
  
  Prea târziu l-a văzut, cât de masiv sculptat de stejar zi galerii închise din interior. Ea a fugit de acolo, dar nu suficient de repede. Chiar dacă l-ar fi folosit Вильгельмину, ar fi imposibil de a preveni захлопывание centralizată.
  
  
  L-a auzit clic cheii de la castel. L-a apăsat pe trăgaci, și un copac în jurul castelului раскололось. Dar ochelari de cal, a rupt o jumătate de gros de lemn cu zi. Apoi l-a auzit încă o lovitură și a dat seama că același lucru se întâmplă pe partea cealaltă a unui coridor lung. Galeria a fost închisă din interior cu o astfel de eficiență , că era clar că operațiunea - tot ce se poate include în sine - a fost efectuată cu due calificare și de pregătire.
  
  
  Ei salbatic огляделась, pentru a afla dacă există posibilitatea de a intra în galerie. În spatele meu послышались înăbușit de voci. Ei nu mai risca. Ea se întoarse, când de după colț au ieșit trei turiști. Una în jurul ei, краснолицая femeie luminos rochie, s-a uitat la "Люгер" și a strigat.
  
  
  Ee strigăt i-a determinat pe mine la acțiune. Ea a fugit la o serie de ferestre în apropiere de uși închise galerii. Ei deblocat dispozitivul de blocare, și-a deschis una în jurul ferestrelor și s-a aplecat înainte, ca în fiecare an, în curte. La aproximativ treizeci de metri de la elicopter a căzut de metal cos mai mult de trei metri în diametru și înălțime, atașată la tolstoi стальному în cablu . În interiorul unui coș așezat скорчившийся bărbat, și am observat că cosul de cumparaturi a fost făcută de blindate au devenit - din același metal, care acoperă partea de jos a elicopterului.
  
  
  Acum a devenit clar că ceea ce ei mai întâi, a ghicit, a fost într-adevăr adevărat. Atac la Papa a fost отвлекающей tactică, pentru a distrage atenția de la real de infracțiuni, care acum s-a confruntat. Ei, cine a stat în spatele acest lucru, nu intenționează să omoare Tata. Acest atac a fost comisă, pentru a provoca panică și universală confuzie. Prezentul scopul a fost de colectare de aur și argint de comori galeria de Ватиканской bibliotecă, - a cea mai de galerii, în care l-a ascuns acest blestemat, indispensabil secret figura.
  
  
  Țipetele напуганного turist atras atenția altor vizitatorii muzeului. Ei, s-a suit și un gest de-a poruncit să plece - atunci, cum i-a fluturat, разожгло anxietate растерянной și напуганной mulțime. Ea s-a întors la ușa galeriei, s-a aplecat și a ascultat cu atenție . Ei, am auzit ca este rupt de sticlă, și suspectat că vitrine în galerie au fost hacked, și, în curând au fost furate ih prețioase comori - daruri de toate formațiunile de monarhii europeni, prețioase artefacte, transmise papal din regi și căpeteniilor bisericești . Iar între ei a fost un document, care l-a avut de a reveni - cu orice preț.
  
  
  Undeva într-un muzeu, a sunat un apel de trezire. Dar nimeni nu a putut pune firul cel mai crude jefuită în istoria Italiei. Nu am putut admira ingeniozitatea planului și eficiență și profesionalism, în care a fost comisă infracțiunea. Dar dorit de mine document s-a aflat în etruscă vaza, invizibil pentru bine ușile închise galerii.
  
  
  "Aflându-personalul de serviciu!" - Am strigat este un tânăr de matematică, care stă lângă mine, și ego-ul larg deschise ochii și gura s-au schimbat, când l-a împins ego-ul pe scări.
  
  
  "Da, domnule", a spus el, ego-ul aparat de fotografiat dansat la el pe piept, în timp ce el se mișca încoace și încolo prin incantati de turiști .
  
  
  "Spune-le că папскую galeria de prada!" L-a chemat ego-ul după.
  
  
  Probabil, aceasta a fost convingător sunet echipei mele sau faptul că am vorbit în limba engleză, dar că ar fi ne-a fost, spectatorii s-au calmat. L-a indicat-le în condiții de siguranță balustrada scărilor de celule. Chiar și femeia care se ocupă de strigat, văzând meu "Люгер", s-a liniștit și, se pare, din nou, a devenit un.
  
  
  Din nou s-a întors la zi. Dezbinată, опаленное copac de blocare de mai sus a desemnat calea prima mea lovitură. Evident, ar fi de ajuns un singur glonț . Poate fi, acest lucru s-a schimbat cu o a doua sau chiar a treia lovitură. Ei bine a avut ca scop și a lansat trei fotografii consecutive.
  
  
  Zi застонали de razele grele de gloanțe. De metal de blocare tare скрипнул, și prin fum și bucăți de lemn de ei, am văzut că castelul grosolan tocat. Wilhelmina a confirmat din nou valoarea lor, când din nou a tras în ușa grea. În spatele meu striga o altă femeie, și перепуганные turiștii în panică orbește s-au grăbit în jos pe scări și în hol.Acum, când nu mai amenința un pericol, ei s-au retras, și-a ridicat piciorul și пнул picior. Tae Ex Do este unul în jurul valorii de cele mai bune tehnici de lupta. O lovitură în sus, Vor fi Cha - Ki, zi раскололись. A doua aripa, și de metal de blocare слетели cu schelet de lemn și cu un accident care a căzut pe podea.
  
  
  Apoi, o zi a aruncat deschise, și ei extrem de bine văzut două scaunele bărbați, care au ieșit în jurul negru limuzina . Se părea că acest lucru s-a întâmplat în urmă cu câteva ore. Dar au trecut nu mai mult de zece sau cincisprezece minute cu ei dihor, ca doi bărbați - ih tovarăși în elicopterul - izbucni într-un muzeu.
  
  
  Ei запихивали un artefact prețios pentru alte câteva sunt deja congestionate grele pânzei de saci. Metal coș, pe care l-a văzut spânzurat înainte de fereastra deschisă galerii și a fost atașat la o gamă largă de каменному pervazul ferestrei două cârlige metalice . A treia încărcat lenjerie de pat sacii la coșul de gunoi. Din sticlă, vitrine au fost sparte, iar lustruit podeaua a fost acoperită de sticlă spartă .
  
  
  De îndată ce ea a rupt ușa și dintr-o privire a vizitat locul accidentului, cel mai apropiat de mine un hoț s-a întors și наставил la mine revolverul. El a strigat de două tovarășii săi, și unul în jurul lor a scazut de la etajul de pânză de sac și a început să tragă la întâmplare.
  
  
  Sa scufundat pe cant, când în aer просвистели gloanțe. În jurul meu s-a auzit un sunet рикошетирующего de plumb . Marcatori tăiate în tocul ușii și aproape a lovit-mi în cap și piept. Ei liniște выругался și s-a dat înapoi un pic .
  
  
  Un alt ochelari de cal просвистела mimmo usi articulațiilor. Ei выждал o clipă, apoi a blocat capul de după colț și a tras. Galerie aproape nu a servit ca o acoperire pentru cei trei bărbați. Omul, care a făcut primele fotografii, a încercat să se eschiveze. Dar Wilhelmina a fost mai rapid, și l-a lovit primul lor obiectiv de un glonț, a căzut în ego-ul stânga antebraț.
  
  
  Cu ego-ul buzelor cădea сдавленный creek. El a gemut și a căzut pe distrusă vitrina, pistol a renuntat la ego-ul безвольных și inutile degetelor. Privirea mea a căzut pe al doilea om în acel moment, atunci când el a tras în mine.
  
  
  Acest lucru nu a fost de gând să renunțe atât de ușor, deoarece ego-ul, pe de altă parte. El подтащил lor un sac greu de fereastra deschisă, vreau să pune comorile din metal coșul de gunoi. L-a apăsat pe trăgaci "Люгера", промахнувшись pe inch la ego-ul din stânga de șold, și a uem au reușit să transmită un sac de al treilea bărbat, care încă stătea în fața unei ferestre deschise.
  
  
  În spatele ei era o casetă de sticlă, în celălalt capăt al camerei. În ajunul civilizațiile etruscă vaza s-a aflat alături de acest exemplu. Dar acum, când sa uitat în gură usca. Vaza nu a fost.
  
  
  Probleme - mari probleme. Dacă nu se va opri de hoți și de a nu reveni vaze, consecințele vor fi imprevizibile. Nu am crezut mult timp asupra situației, dar a fugit într-o galerie de fotografiere. Ea a avut ca scop rănit și a început a doua oară a tras emu in dreptul coapsei. El a fost facut knock-out, au rămas doar două ego-ul camarad.
  
  
  Persoana care l-a văzut спускающимся în coș de metal, din nou urcat în interior; din locul unde stătea, au fost vizibile vârfurile a două complete in saci. Темноволосый bărbat, care a ajutat emu, a fost gata să plece. Galeria a fost aproape de gol, lipsit de prețioase comori. Când acest om mi-a deschis foc, ei sa prăbușit la pământ. Marcatori amenințător fluierat de plăți direct deasupra capului meu. Dar am continuat pentru a trage, și lemn și sticlă au fost în jurul valorii de mine. Ei, a simțit cum cioburi de sticlă au căzut-mi pe coapse și piept.
  
  
  Dacă l-ar fi ucis alți doi bărbați, în cazul în care nu a primit documentul înapoi în etruscă vaze, Hawk nu ar fi nu m-a iertat, ușor să spun.
  
  
  "Pălărie caita!" - strigă omul de la fereastră, pentru a convinge prietenul său se grăbească. El i-a pus-mă cu focuri de armă, atunci când rănit заковылял la fereastră, lăsând pe podea sângeroase după. O clipă mai târziu, cei doi bărbați au fost în coș de metal cu tovarășul său .
  
  
  Ei, a sărit în sus și a tras de două ori mai mult, atunci când coșul crescut la зияющему брюху plana elicopter. Dar când ei, a venit la fereastră și a tras din nou, se uită spre exterior, cosul de cumparaturi cu care se află în ea oameni deja a dispărut în interiorul жужжащей mașini.
  
  
  Броневая bara de s-a sculat de pe loc și ultima mea ochelari de cal a sarit de la metal. Ei выругался, atunci când mai multe музейщиков și o duzină de polițiști au pătruns în curtea sincere de sub mine. Ei sunt bombardati cu elicopterul, dar fără nici un rezultat.
  
  
  Opri tâlhari părea imposibil. Ei accelerat de la fereastra de pe coridor, nu acordând o atenție la ruinele din spatele meu - ruine, în care până de curând erau păstrate cele mai valoroase comori ale muzeului. Câțiva curioși turiști, care caută divertisment - și-au primit încă жались partea de sus a scării. Unul în jurul ei, tolstoi om în pantaloni scurți-bermuda, la gât a fost binoclu.
  
  
  "Dă-mi binoclu", i - am spus.
  
  
  El s-a uitat la mine și disprețuitor strâmba din nas. - "Du-te la dracu'.'
  
  
  Imediat нацелил pe el "люгер". "Binoclu", - repeta-l. "Și sincer acum".
  
  
  Brusc, el s-a speriat. El nervos cu degetele, mi-a întins binoclu. L-a scos binoclu la ego-ul de mână, a fugit înapoi la fereastră și нацелил binoclu elicopter.
  
  
  Trapa din podea a fost acum complet închis, protejând pasagerii și comori Ватиканской de colectare , precum și un document care, din păcate, le-a ascuns în etruscă vaza. Elicopterul a început să decoleze și să se abată de la muzeu. Sa uitat prin binoclu cu elicopterul, dar nen nu a fost indicii de caractere care permit identificarea proprietarilor. Apoi, ei au făcut binoclu în fereastra din partea stângă elicopter și-a prins fața în această fereastră. Acest lucru a fost persoana de la care parul de pe ceafa ridicat măciucă. "Este uimitor", - m-am gândit, continuă să se uite la profilul uman, care a văzut o mulțime de-o mulțime de ori înainte .
  
  
  Nu am inselat-ne în ochii mei, ne privitorul. Ei trebuia să creadă ce a văzut. Acest lucru a fost o persoană care seamănă cu un craniu gol, pielea ca un pergament, dens și ceara. Ochii omului au constituit o ură змеиные de gând să subțiri de grafit-negru зрачками pe gălbui кожистом fata. O gura cu buzele subțiri sunt ondulate în craniu усмешку. Acesta a fost profilul pe care-l tot timpul a privit: o parte persoanei care a aparținut cel mai развратному și чудовищному de matematică, care i-a cunoscut vreodată. Ea a crezut că a scăpat de el pentru totdeauna în ziua când el a aruncat în cascada Niagara.
  
  
  Aparent, el a cunoscut o scădere. Iuda a fost încă în viață.
  
  
  Un elicopter de repede a crescut, din nou virat și peste o clipă a dispărut.
  
  
  Ea s-a întors în galerie și a vizitat-o cameră. Au rămas nu тронутыми doar câteva vitrine, fără îndoială, din cauza faptului că ih conținutul nu a fost suficient de prețios. Se pare că hoții au știut exact ce își doresc, înainte să pătrundă în cameră .
  
  
  Din nou a cerut этрусскую-un vas, cu disperare în speranța că ei pur și simplu сдвинули sau rupt . Dar vaze nu a fost și nu a fost nici un fel de fragmente, care indică faptul că acesta a fost distrus în timpul unui jaf. Ei, știa că vaza nu are semnificativă a valorii de piață. Este ceva costat doar colecționari. Pentru mine a luat foc, serghei. Iuda, un om care atât de mult a intervenit organizațiilor AX , a manifestat un interes deosebit față de vechi italiene артефактам. Am avut nici o îndoială că ochii mei au văzut totul corect. Iuda era încă în viață. Și el a zidit, cel mai fantastic jaf timpului nostru . Și el a fost civilizațiile etruscă vaza, deoarece acesta este special instruit oamenii săi ridica-l, de asemenea.
  
  
  Ei se cutremură, când a prezentat ego bucuria de a descoperi surpriza, ascunse intr-o vaza. Acest lucru a fost o idee.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Capitolul 4
  
  
  
  
  
  
  
  
  "Incredibil!" - a strigat un Șoim, pe când se plimba furios înainte de masă, în jurul valorii de mahon lor temporară notre stat major-un apartament de pe strada saint-germain-des-Fleurs. "Este absolut incredibil!" El acru uitat la mine și зашагал mai departe în твидовом costum. Ego-ul părul au fost ciufulit, și el energic mestecate subțire незажженную trabuc, care se ocupă de подпрыгивала între ego-ul dinți.
  
  
  "Îmi pare foarte rău, am spus eu.
  
  
  "Acest lucru nu a fost o astfel de wouldnt o sarcină dificilă, Nick, - a spus el. "În mâinile tale a fost acel blestemat document. Și apoi... ei bine, ei niciodată nu au auzit de un astfel de ciudat istoria, ca ceea ce tocmai am spus.
  
  
  'Am avut nici o alegere. Ei ar trebui să a fost de a face astfel încât. Acest lucru a fost pur și simplu stupid o coincidență faptul că
  
  
  "Știți cine trebuie pentru asta?" Un șoim a întrerupt mine. "A fost o operațiune în comun, vă amintiți? Există oameni de militare. Ei trebuie să informeze în Pentagon și ... Doamne, ai măcar vreo idee, ca presedinte, va reacționa la acest lucru? Când voi pune pe tub, apoi vorbesc cu el, eu nu pot dormi pe urechea dreaptă, o săptămână întreagă " .
  
  
  "Ascultați - iritat-am spus, - dacă doriți să-mi ia locuri de muncă ..."
  
  
  Un șoim pe secundă cu atenție uitat la mine ca și cum a văzut că stau acolo pentru prima dată. Expresia ego-ul persoanelor s-a schimbat. Șoc de rău teritoriul marea barents, părea s-a diminuat. Doamne, Nick, a spus el, nu să acorde o la mine atenție. Eu nu pot da vina pe tine, ei știu. În timp ce mulți oameni vor încerca să facă acest lucru. Dacă există cel puțin un fel de vin, și mai departe despărți. Știi, a fost o mulțime de nemulțumire față de faptul că președintele a ordonat această funcție AX . Pariez ei прыгнут-ne pe gât .
  
  
  "Nu știu ce altceva i-ar putea face", i - am spus. "Poate fi... Aș dori o modalitate de a face acest lucru în alt mod.
  
  
  Prostii. Dacă ar fi un jaf nu s-a întâmplat anume în această dimineață, le-ar fi devenit deja un mare erou. Vă spun sincer, din partea ta a fost destul de inteligent pentru a ascunde un document în acest vas .
  
  
  Ea a zâmbit slab. - "Ce drăguț că ai spus. Trebuie să recunosc, el însuși atât de gândit ".
  
  
  Dar tu, desigur, a înțeles că pentru a convinge în acest cineva este lipsit de sens, - acru, a spus el. "Suntem în criză, până când nu va restitui documentul. Apropo, cum ai ieșit din jurul acestui muzeu, apoi dispariția elicopter?
  
  
  "Ei coajă de profesional de intrare, pentru a nu fi prins de gărzile în clădire.
  
  
  Dar pe drum acolo coajă lui odin de pe hol pe primul plan etaj, unde a fost deschis de dialog, care pur și simplu умоляло folosi. Ei, a sărit de exemplu, din cinci metri, vot, și de toate.
  
  
  "Hmm", - прорычал Hawke. "Ei bine, cel puțin, nu te-a prins. Sunteți sigur că ați văzut pe Iuda?
  
  
  "Dacă nu el, atunci aceasta trebuie să fi fost fratele său geamăn", am răspuns. "Fata arata identic. Hawk clătină din cap. El a scos un trabuc iso rta, a ocolit un scaun și a căzut de pe scaun. "Iuda încă în viață. Hm ... nu Am gasit ego corpul, atunci când el a căzut într-o cascadă. Așa că este posibil ".
  
  
  "M-am gândit despre acest furt de opere de artă", am spus eu. "Stilul acesta seamănă cu o serie de alte furturi de opere de artă comise în Italia în ultimii ani. Interesant, oare de Iuda de a fi creierul din spatele tuturor acestor jafuri?
  
  
  "Eu cred , spuse Hawk, - că, dacă această serie de furturi - lucrarea mâinilor lui Iuda, ea este gata să pariez că există și alte motive, în afară de beneficii financiare. 'Este posibil. Dar acum, mai mult mă deranjează document, decât planuri mari Iuda. El este sigur de a găsi ego-ul în acest vas, și, cel puțin, că el va face - este de a va vinde ego-ul rus sau chinez din întreaga spatele lor ură față de Vest.
  
  
  Într-un fotoliu de piele din masa Hawke părea foarte mică și foarte obosit. Ma deranjat faptul că am обременял ego aceste griji.
  
  
  "Dacă acest detonator скопируют alte Nick - ușor, a spus el, - am putea avea probleme serioase. Eu-made nu a elaborat, când a dat de tine este un loc de muncă, pentru că nu a fost nevoie de astfel de informații pentru a efectua lucrările, dar eu cred că acum ar trebui să știți că ne-am pierdut, dacă informația se va dovedi a fi în mâinile de potențiali dușmani. . '
  
  
  "Cu ajutorul acestei piese, Nick, puteți crea sarcini nucleare la o scară foarte mică. Mortare și obuzier pot fi încărcate mici rachete nucleare, ca și rezervor de tun. O singură lovitură de tank de tun ar putea ucide sute de oameni".
  
  
  "Și nici un fel de negocieri privind тактическому arme nu", am spus eu.
  
  
  Nu cred că ne-ar folosi o astfel de arma, chiar dacă ar fi să ne ego-ul proiectate și produs. Dar rușii nu pot impune de la sine este o limitare. Kazahstan arme nucleare ar fi ideal pentru mici războinic, care nu se opresc la ih limitele ". Ei, clătină din cap. - "Sper sa se înșela zici lui Iuda. Putem face fără ea și complicații legate. Ei niciodată nu voi uita niciodată o operație, pe care el a petrecut mai mulți ani în urmă, când intenționa să părăsească după ce în America - periodice pană de curent, negru de ceață, apă murdară, roșu-sângeriu râuri și lacuri ".
  
  
  "În fapt, delle, a spus Hawk, dar acum ne interesează doar un singur lucru - avem nevoie pentru a obține acest document din Iuda, sau oricine ar fi acest lucru ne-a fost în acest elicopterul. Poliția în Римэ, aparent, de partea ta, dar mi-ar fi așteptat de la ei prea mult. Nu umbla la el, dacă nu se va descoperi că ele există instrucțiuni clare ".
  
  
  "Ce zici de Interpol în Римэ? Ei știu acolo de mai multe persoane, și ele, probabil, vor duce la acest caz ".
  
  
  "Voi lucra cu ei. Desigur, ei nu pot sti exact cu ce te ocupi ".
  
  
  'Ei înțeleg.'
  
  
  "Ai avut ocazia să vizitez o galerie de biblioteca Vaticanului la ce ai avut atât de repede să plece?"
  
  
  "Eu repede осмотрелся".
  
  
  "Ei bine, cred că ar trebui să aruncăm o privire la situația de acolo", a spus Hawk, introducând un trabuc înapoi în dinți și прикусив ei.
  
  
  "Dar cum putem face asta? Până când ancheta politiei nu se va termina, va fi o dublă protecție.
  
  
  "Poate te-a întrebat prietenul de Interpol", a meditat Hawke. Dar nu vom conta pe el. Cred că mai bine du-te imediat la partea de sus a siluetei ".
  
  
  "Comisarul Rima?"
  
  
  "Nu", - a chicotit Hawk. "Tata".
  
  
  Ei sa mutat înainte în scaun. "Pentru a vorbi cu Tata?'
  
  
  'De ce nu?'
  
  
  "Doamne, ei nu ar fi știut ce să fac. Vreau să spun, aveți protocol, și tot ce. Altcineva nu poate face acest lucru ? Ei urât de a se întâlni cu membrii influenți politicieni, iar ceea ce a propus Hawke, a fost complet nepotrivit .
  
  
  "Nick, ai nevoie de o autorizație de percheziție locul crimei. Deci tu esti acel om care poate vorbi cu Papa de la roma. Ei cred că veți găsi Paul al VI fermecător om ".
  
  
  "Dar el va lua de mine?"
  
  
  "Dacă președintele a sunat emu, atunci da. Dacă am avut de a încerca să se întoarcă din nou document Jukov, Tata ar fi putut să refuze, pentru că el ar fi intervenit în cauză între cele două puteri. Dar, pentru că este clar că noastra secret de stat a fost accidental furate de infractori, ei cred că Tata va fi fericit să ne ajute în orice mod posibil. Și dacă el va spune că puteți explora biblioteca, poliția este puțin probabil să vă mai poate opri ".
  
  
  Ei oftă. - 'Хорошио. Când mă întorc la Roma?
  
  
  "În seara zilei de astăzi", a declarat Hawke. "Adică, dacă acest lucru nu va împiedica planurile tale pentru seara". Ultimul comentariu a sunat un ton sarcastic.
  
  
  Ei a spus cu calm vedere: "ei Bine, această mică de un însoțitor de zbor cu avionul. Nu nah douăzeci și patru de ore de odihnă până la următoarea cursă, și el a spus, hei ... "
  
  
  "Destul, Nick", - posac, a declarat Hawke.
  
  
  Ei, a chicotit și s-a sculat. 'Ei voi tine la curent.'
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Capitolul 5
  
  
  
  
  
  
  
  
  Vremea caldă în Римэ s-a terminat; a fost acoperit de nori și precipitații. De la Colosseum au fost profunde piscine, отражавшие vechi arhitectural măreția. Pavele de alei a fost spălate, și turiștii au mers cu colorate nu debita de pe care picura apa.
  
  
  Ziarele au fost pline de mesaje despre jaf de la Vatican. Dar a fost uimitor cât de puțini oameni, părea să știe despre ce s-a întâmplat de fapt delle. În unele povești, a fost raportat că parașutiști au aterizat în jurul valorii de avion în curtea muzeului. Alți martori au fost siguri că răpitori au fost mascate. Un ziar a raportat că, în clădire se afla o duzină de bărbați, toți erau înarmați cu mitraliere și amenințat cu turistilor moarte. Un alt ziar a raportat că un străin mascat a apărut în jurul valorii de nicăieri și a salvat viața celor care au amenințat cu infractorii. Acest străin mascat ca au avut german de arme de foc și a vorbit, fie în limba slavonă, fie în ebraică.
  
  
  Ei doar în speranța că poliția va fi mai bine informată. Nu este de mirare că zvonurile și ipotezele atât de larg răspândit, apoi, un astfel de senzațional infracțiuni, dar eu l-am văzut niciodată, ca presa să fi fost într-o confuzie. Ei nu ne-a citit un singur articol, care se ocupă anume ar fi descris ceea ce s-a întâmplat cu o dimineață însorită.
  
  
  Cel mai bun, ce am putea face acum, este de a contacta cu prietenul meu Antonio Benedetto în al statului major general al Interpol în Римэ . Antonio era un tânăr frumos de inspectorul, care de două ori m-a ajutat să vizualizați fișiere de Interpol. Ea a crezut că, din nou, pot conta pe el. Ei bine considerat un chip de om, pe care l-a împușcat în galerie și am vrut să studieze fotografiile criminali. Ei, am știut că pot avea încredere Tony, care va stoca identitatea mea cu tine și să nu pună întrebări.
  
  
  Ei, a venit la el mai târziu în acea dimineață. Ego-ul a fost o voce caldă și prietenoasă.
  
  
  "Nick, - a spus el cu surd de o bătaie, - ce surpriză, din nou, să aud de la tine, amigo. Ce faci în Римэ? Sunteți organizatorul unui jaf de la Vatican? Ego-ul râsete a fost contagioase.
  
  
  "Nu este treaba mea", i - am spus. "Am de-a face numai cu bani reali. Băncile. Casierii și altele.
  
  
  El a râs din nou. "Dar acest caz a cerut o mare imaginație, amigo".
  
  
  "Da", am spus eu. "Vă spun sincer, ea a fost într-un fel implicat".
  
  
  "Давверо ?"
  
  
  Eu-made nu a elaborat. "Tony, ei ar fi hotel anual mai multe fotografii. Puteți face asta?
  
  
  'Desigur. Câștigurile de azi nu când. Chiar mai bine, пообедаем. Ei știu bună cafenele în apropiere.
  
  
  'Astăzi, eu nu pot. Am o întâlnire.
  
  
  Oh. Ei bine, să sperăm că ea este o femeie frumoasă ".
  
  
  "I-am spus, "Nu. - "Cu Tata".
  
  
  "Imposibil ! - a spus Antonio.
  
  
  'Acest lucru este așa. Sfântul părinte primește pe mine în zi de două ore ".
  
  
  'Multumesc!' - ușor, a spus el. "Ai mai multă influență decât ei, a crezut amigo".
  
  
  "Cu puțin ajutor de la Washington", i - am spus. 'Ei îți voi povesti mai târziu. Pot veni la tine la birou în dimineața? '
  
  
  "Бениссимо", a spus Antonio. "Se pare că ești mereu în mine возбуждаешь, Nick".
  
  
  În aceeași zi și s-a întors la Vatican. Zona din jurul muzeului a fost оцеплена, și poliția a fost vizibil peste tot. Pentru a reveni la galerie, fără permisiunea autorităților, ar fi imposibil . Cu același succes ai putea încerca să se strecoare în Fort Knox.
  
  
  Securitatea Papei a fost acum ценымногие mai bine decât părea la început. Autorii s-au speriat de piatră, realizată în ziua de jaf, și nimeni nu putea să se apropie de el fără impresionant de documente, apoi o verificare amănunțită.
  
  
  Prima linie de apărare a constat în jurul mai multor polițiști de la poarta principală, unde se aflau papale reședință și birouri. Acestea au fost bine pregătiți, băieții, și le-a luat timp pentru a verifica afară de mine.
  
  
  Desigur, i-a lăsat toate armele sale - și mai ales Вильгельмину - la hotel. Când ei nu au putut găsi nimic suspect, l-au dat pe mine polițist în civil, care a transmis mine Ватиканской garda.
  
  
  În cele din urmă, am сопроводили în apartamentele papale. Camerele au fost bogate în istoria civilizației occidentale. Căptușite cu panouri de perete au fost decorate cu fresce, plafoanele au fost мозаичными, nenumărate internet și decolorat de tapiserii. Și totuși, în nen s-a bucurat de ascetism, aproape de ascetism. Senzația pe care am avut, când ei огляделась, a fost un sentiment de solemnitate, de lipsă totală de considerație.
  
  
  Mi-a arătat un loc în sala mare de așteptare, și în timp ce-l aștepta, a crezut ei оборудова toate capitolele de state și persoanele de rang înalt, care stăteau într-o singură cameră. Și acum este rândul lui Nick Carter, Killmaster N3 AX. Nu am știut рассмешило dacă am această comparație sau опечалило.
  
  
  Au trecut cel puțin o jumătate de oră, și am început un pic nervos, când ușa s-a deschis. În sala de recepție a intrat în mare, nobilimea tip de bărbat în flacără-roșu substanțială costum.
  
  
  "Excelența voastră", am spus eu, se ridică prea repede.
  
  
  El a venit la mine cu невыразительным persoană. "Presupun că sunteți domnul Carter?" - ușor a întrebat el.
  
  
  'Da.'
  
  
  "Ei cardinalul Bea. Ego-ul Sfinția poate lua acum. Poți să mă urmeze ". El a subliniat camera, pe care tocmai a apărut.
  
  
  Ei l-au urmat îndeaproape, auzind sunetul propriilor pași. Când a închis în urma noastră ușa ei, dădu din cap alte două кардиналам, aparent, de onoare караулу. Ih redus, dar nu rele ochii mi-au spus că pentru fiecare pas cu atenție, observă, dacă nu se evaluează.
  
  
  În capătul holului au fost două călugăr în haine maro. Doar m-au urmărit cinci bărbați, atunci când ea încet plecat capul, pentru că nu știa ce altceva să facă. Deschis în fața mea, înconjurat de doi călugări stătea Papa Paul. El a fost într-un halat alb și чепце, iar pe piept avea o mare cruce de aur.
  
  
  Cardinalul Bea a spus nimic. Abia vizibilă schimbare în expresia ego-ul persoanelor mi-a facut brusc un pas înainte. "Sanctitatea voastră", i - am spus, din nou cu capul, nu știu, să se închine sau nu. Zâmbetul alunecat pe поджатым buzele Papei. Probabil, el a văzut cum m-am simțit ciudat . Probabil, el a simțit lipsa de încredere, care se ocupă, așa cum am crezut, a fost reflectat în mine. Oricum, zâmbetul lui mă foarte reasigura. "Domnule Carter, - a spus el pe frumoasa limba engleză, - așezați-vă, vă rog". El a subliniat pe un scaun de lângă el, și ego-ul papală inel pentru o clipă засверкало în lumina.
  
  
  Ei sel, dureros de conștient că autoritatea de guvernul meu, nu mai vorbesc despre Ястребе și AX, acum a pus pe harta. Dar condescendentă comportamentul Papei a fost contagioase, și, în curând ei, a simțit că începe să se relaxeze.
  
  
  Cardinalul Bea a luat o poziție de la dreapta la Tata. "Acesta este un om tânăr, trimis de președinte al Statelor Unite , Sanctitatea Voastră, a spus cardinalul.
  
  
  "Da, ei, amintiți-vă că această audiență a fost solicitată".
  
  
  Papa Paul al VI-lea s-a întors spre mine, și ego-ul privirea pentru o clipă, s-a întunecat. "Se pare că guvernul dumneavoastră a devenit parte la recenta - și foarte прискорбному, extrem de прискорбному - furt".
  
  
  "Da, Sanctitatea Voastră, i - am spus. "Împreună cu папскими daruri a fost furat de un document foarte important. Pentru a proteja ego-ul de ... e ... elemente inamice, ea și-a asumat curajul de a ascunde ego-ul într-una din intampinati dragi etruscă vaz. Unele elemente a fost însoțit de către mine într-un muzeu; oameni care hoteluri ridica de la mine de document ".
  
  
  Ei, știa că mă aflu pe pământ alunecos, pe teritoriul de diplomație internațională. Prin urmare, cât mai bine posibil, ridica cuvinte. Când Tata a dat din cap, de parcă de acord cu mine, ea a fost bucuros că, în ciuda ambiguitate meu o scurtă explicație, clar s-a exprimat.
  
  
  "Presedintele vostru, - a spus el, a spus că acest ... acest document, așa cum îl numesc ego-ul, are o importanță deosebită".
  
  
  - În fapt, delle, Sanctitatea voastră. Vocea de ce ne este atât de dorit să controlați galerie și, eventual, de a pune câteva întrebări angajaților muzeului. Am înțeles că poliția desfășoară o investigație amănunțită. Dar importanța acestui document pentru guvernul meu, am considerat necesar să-și petreacă propriu ... e ... atitudine de investigație ". Cardinalul Bea a dat din cap, se uită mai întâi la Papa, apoi din nou la mine. M-am dus mai departe.
  
  
  "De exemplu, avem nevoie de cineva, este o vază printre furate. Desigur, există probabilitatea că ea a fost transferată în muzeul etrusc, apoi ce l-a părăsit biblioteca.
  
  
  "Eu nu cred, a spus cardinalul, - Pei.
  
  
  "În fapt delle", a afirmat Papa. "Cred, domnule Carter, inventarul este completat. Ei doar fluent-am uitat pe nah, dar nu-mi amintesc, pentru ca ea a fost civilizațiile etruscă vaza. Desigur, cea mai mare parte a furat lucruri de scos din vitrină ". El s-a oprit și a privit mimmo mine pe peretele opus. Părea că timpul trece încet, dar ea nu a spus nimic. În cele din urmă el-am uitat din nou la mine . "Bine, domnule Carter", - a spus el. "Vă este permis să-și petreacă restul zilei în galerie și alte spații de bibliotecă. Ei, de asemenea, de acord să facă cerere - adică fără a oferi informații suplimentare, dar eu, probabil, nu este nevoie să vă spun - în etrusca muzeu ".
  
  
  "Este foarte amabil din partea dumneavoastră, Sanctitatea voastră".
  
  
  El a apelat la cardinale Пею. "Pregătește o scrisoare pentru a-l putea ego-ului de a semna. De la domnul Carter nu ar trebui să fie probleme inutile cu noastre de poliție.
  
  
  "Sanctitatea voastră", a spus cardinalul, din nou кивнув.
  
  
  "Asigurați-vă că acest lucru se va întâmpla imediat". Tata s-a întors din nou la mine. "Noi personal, vă dorim să vă faceți acest document, domnul Carter".
  
  
  "Vă mulțumesc, Sanctitatea Voastră", am spus eu, se ridică și face câțiva pași înapoi. Ei, s ' a închinat, și a ieșit prin cameră, urmat îndeaproape de mine shell cardinalul Bea.
  
  
  După douăzeci de minute de luat notă cu semnătura și ștampila Tata. Am acoperit o vacanță activă a facilita. Mea o audiență la Papa Paul VI a trecut cu bine, dar a fost cel mai nervos parte din misiunea mea.
  
  
  
  
  Ei mai întâi s-a dus în muzeul etrusc. Intreaga zona a fost temporar închisă. Nu s-a vizitatorilor noștri, noastre de turiști, așa că nu am avut probleme cu obtinerea de informatii. Ca și alte muzeele Vaticanului, această privit mai mult ca pe un palat, decât pe orice altceva. El a fost blocat de valori și artefacte etruscă epoca. Ei, și-a amintit că cele mai multe lucruri au fost găsite în apropiere de Etruria, în timpul săpăturilor de Papa Grigore al XVI-lea. Ei au avut nici o idee că muzeul va fi la fel de vaze, sticle, cuve și alte comori. Din păcate, speranța că voi afla un vas, va fi zadarnică. Dar cu ajutorul unor oameni din jurul muzeul ih vastă arhivă ei și a constatat că vaza a fost transferat la Vatican aproape doi ani mai devreme , și că nu există nici o înregistrare despre întoarcerea.
  
  
  Mai târziu, în aceeași zi a ei, a vorbit cu unii angajați galerii, care au confirmat că vaza, cât de mult le-a cunoscut, s-a aflat într-o galerie de dimineață jaf. Acest lucru a lăsat pe mine cu retragerea, care deja a fost frică: de ruinare luat ee.
  
  
  Ea a petrecut o parte din zi într-o galerie, apoi o verificare amănunțită în poliție. Un tânăr polițist în civil de suspect s-a uitat la nota de tata.
  
  
  "Este nevoie de a verifica, signor".
  
  
  "Atunci fă-o repede, i - am spus. "Am timp o privire în jur doar azi".
  
  
  'Există o anumită procedură
  
  
  "Uite", i - am spus. "Papa însuși mi-a spus că de la mine nu vor fi probleme cu această notă. Ar trebui să-i anunțăm, că în caz de dubiu?
  
  
  Un tânăr, pentru o clipă, se uită la mine. Apoi, din nou, el sa uitat la nota. "Simplu, - a spus el. El a ieșit din galerie și a transmis o notă de-al doilea polițist în civil. Un om citit-o. Apoi s-au uitat la mine și ceva în liniște spus un prieten un prieten în italiană. Omul care stătea pe zi s-a întors pentru a indica la mine și apoi a spus cu fermitate la altul детективу. Reumatism a fost calm și a fost însoțită de neglijent mâinii. Un tânăr mi-a returnat o notă. "Șeful meu spune că poți merge la galerie", - sumbru, a spus el .
  
  
  "G" , i - am spus și a luat o notă.
  
  
  Ei, a intrat și uitat în jur. Inclusiv tânăr, a fost de trei polițiști. Acestea sunt de liniște de vorbă prieten cu un prieten. Un hol lung, a privit altfel decât prima dată, atunci când ego-ul său a văzut. Ferestrele au fost închise, deoarece shell ploaie; a fost sumbru. Rupt capacul de sticlă vitrine au fost scoase și cercetate cu privire la obiectul de amprente. Ea a fost sigur că în cazul în care hoții au lăsat orice probele materiale, poliția deja i-a luat ar ih. Dar în jurul valorii de ceea ce am văzut în acea dimineață, nimic semnificativ nu ar fi rămas, dacă nu ar fi fost imprimate degete ...
  
  
  Ei, m-am uitat la ușă. Ar fi imposibil a identifica un individ de tipărire pantofi medii de seturi disponibile, dacă s-ar afla la rama ferestrei sau în alte locuri specifice, în cazul în care au fost doar hoti.
  
  
  Din nou a cerut этрусскую-un vas, deși era sigur că nu în sala principală . L-a întrebat de poliție, nu au fost folosite dacă un vas sau cioburi de vase în calitate de indicii. El a spus că nu este așa.
  
  
  Ei, s-a întors în coridor, încercând să-mi amintesc ce am văzut urcând pe scări în această dimineață: mort pe slujitorul și tocmai захлопнувшиеся zi. Ei, s-a întors și s-a întors în galerie. Apoi, a venit la locul unde a fost trupul, și am văzut că pe nen sunt încă vizibile pete de sânge. Acum o zi au fost larg deschise, și când ei, sa uitat în dreapta ușii, a văzut că rupt de blocare nu a fost încă reparat. De poliție, probabil, a fost interesant pentru a afla despre 9-mm-un bazin, care au târât în jurul valorii de copac. Ei, m-am uitat pe pământ și a văzut că-ce altceva. Ușa прижималась la geme de metal cârlig de pe podea, care вставлялся prin orificiul din partea de jos a doua zi. Acest lucru a fost interesant. Acest lucru a însemnat că, pentru a bloca zi, hoții au trebuit să stea în spatele ușilor, pentru a elibera cârligele . Ei, se aplecă și se uită în podea. Un strat subțire de praf în spatele ușii a lăsat clar, după recenta pantofi .
  
  
  Cel mai probabil, un semn făcut de un om care a ucis un paznic și a închis ziua cu această parte a galeriei . Mi se părea креповой talpa cu destul de neobișnuit клетчатым model. L-a plimbat un semn, отцепил usi cârlig și a împins ușa, pentru a permite mai multă lumină . Ei tras în jurul valorii de buzunar miniatura camera cu сверхчувствительной alb-negru de film. Ea a făcut trei fotografii indentare de pantofi și a pus aparatul de fotografiat înapoi într-un minut. Și când din nou indreptat, apoi, a văzut lângă amprenta mănunchi de uscat alb murdărie. Cel mai probabil, acestea au iesit cu de la pantofi, în care s-a facut un semn. L-a scos în jur de un alt buzunar o batistă, a luat o bucată de lut și înfășurat ego-ul într-o batistă, ca doar un tânăr detectiv s-a întors. În timp ce el a privit-o din nou împins ușa și nasturii de cârlig.
  
  
  "Că ceva este în neregulă, signor?" a întrebat el. Pentru ego-ul tonu a fost posibil să se presupună că el a luat de mine enervant de vizitator.
  
  
  Nu am fost de gând să vorbesc cu el a fost de послеявляется. Dacă este posibil, ei de hotel găsi pe Iuda înainte de poliție. La poliție pot fi diferite de prezentare cu privire la dreptul de proprietate, document, și poate începe internațională intriga, înainte de a-l restabili ego-ul - și doar după ce autoritățile militare italiene cu atenție ego-ul vor studia.
  
  
  "Tocmai am văzut, aceste pete de sânge pe podea", - a mințit eu. "Oribil de stat".
  
  
  "Da, este groaznic", - are un efect calmant, a spus el.
  
  
  "Vă mulțumim pentru colaborare", am spus eu, intorcandu-se să plece.
  
  
  El a fost oprit de mine. "Spune-mi, signor, sunteți de Interpol sau, poate, în întreaga presă?"
  
  
  "Avem, avem mult", i - am spus. "Ei profesional vizitatorilor muzeului. Ei merg în muzee din întreaga piscină în aer liber, și apoi descrie și каталогизирую conținutul de diferite publicații. Până când l-a vizitat de mai mult de zece mii. Nu am putut aștepta pentru a deschide galeria, pentru că în retur duminica mai am cincizeci și trei de muzeul în alte șapte orașe europene. Mi-e timpul să plec , pentru că astăzi am nevoie pentru a vizita mai multe muzee, aici, în Римэ ".
  
  
  "Desigur", - a spus el.
  
  
  Când am plecat, un tânăr se uită la mine cu uimire, ghicitul, nu l-a păcălit.
  
  
  
  
  Biroul Interpol situat la adresa: Via Filippo Turati, 23, în невзрачном clădire. Vremea a devenit clar, și în aer vital revigorant de aer de primăvară. Ar fi fost o dimineață frumoasă, pentru a face o plimbare prin Roma și se arunca cu capul în atmosferă de - a merge la Grădinile Tivoli, Termele lui caracalla sau celebra vila lui Hadrian. Dar de locuri de muncă предстояла , și acest lucru a fost de așteptare pentru destul de fațadă stat major-apartamente de Interpol.
  
  
  L-a găsit pe prietenul său Tony Benedetto în ego-ul-un mic birou de la etajul al doilea. Bronzare fără pereți și mobilier de birou a reflectat lumina soarelui pătrunde prin fereastra deschisă, și un zâmbet larg Tony .
  
  
  "Nick-ul meu este altul!" a dat mâna cu mine și a mers scaunul pentru a îmbrățișa mine.
  
  
  "Buon giorno, amico", - a spus ea cu смешком.
  
  
  Tony a fost aproape de înălțimea mea, cu dese părul mai întunecat și ochi strălucitori. Am mai ajutat un prieten la un prieten, și împreună foarte distractiv de a petrece timp de calitate. Tony plăcea să te distrezi un pic.
  
  
  Suntem într-un joc. Ei a scos un pachet de Lucky Strike și-a propus Tony o țigară.
  
  
  'Ah! Acum îmi amintesc de ce mi-ai atât de plăcut, Bambino. Pentru că aveți o bună americani țigări.
  
  
  Ei прикурил, și am ceva timp am stat acolo în tăcere și tăcere курилы. "Deci tu esti acum controlor?" - a spus ea în cele din urmă.
  
  
  El a ridicat din umeri. "Dacă stai într-o organizație suficient de lung, vei sfârși prin a deveni un sef, fie că vă place sau nu". El mi-a zâmbit pasta de dinti.
  
  
  "Poate, mi-este mai bine să plece de la AX, înainte de seful va demisiona", i - am spus. "Nu cred că pot face față cu munca de birou".
  
  
  "Și eu", a spus Tony. "Din fericire, al meu e un pic de promovare-mi permite, de asemenea, de a lucra în aer liber". Acum închis ochii caprui au devenit serioase. "Am un caz de jaf la Vatican, Nick. Cum te implicați?
  
  
  Ea a rezumat ceea ce s-a întâmplat până acum dihor. Ea a povestit emu despre document, dar nu și despre faptul că el conținea. El sumbru ascultat. "Mi-ar hotelul vedea tăi, polițiștii de fotografii, am decis să. "Am văzut-o era bine omului, care i-a rănit ".
  
  
  "Ne uităm ih împreună, Nick, - a spus el. "Am trimis un om la Vatican, dar el nu a găsit nimic. Este posibil ca vom lucra impreuna la acest subiect? "
  
  
  "Poate", am spus eu. "Dar nu oficial. Ei prefer să Interpol nu a învățat motivul prezenței mele ".
  
  
  El dădu din cap.
  
  
  "Și totuși, ce-ce", - a adăugat eu. "Dacă am putea găsi un document, acesta este al meu. Puteți chiar să nu mai vorbim despre existența ego-ul superiorilor ".
  
  
  Tony-am gândit despre acest lucru. "Bine, Nick, - a spus el. "Suntem interesați în schimbul de comori Vatican, nu avem nevoie să sape în secretele de stat Americi". Un zâmbet lent, s-a întors la propria persoană. "Am sentimentul că ai clenciul lui".
  
  
  L-a scos în jur de buzunar miniatura camera. Acest lucru a fost Minolta foarte rapid de mirosuri, și l-a folosit în ea суперпанхроматическую film. "Cred că vă interesează", i - am spus. "Cât de repede acest lucru poate fi expus ?"
  
  
  "Avem o camera întunecată", a spus Tony. "Și profesionist. În jurul prânzului, vom putea mări imaginea ".
  
  
  "Excelent", i - am spus. Ei a luat o batistă și a desfășurat-o. - Și apoi, hotel să știu de unde această bucată de lut . Puteți afla?
  
  
  "Acesta va fi un pic mai greu, амико", - a aplecat înainte și a vizitat o bucată de lut. - "Eu dau ego-ul nostru de televiziune. Orice altceva?'
  
  
  'Nu în acest moment. Haideți să ne uităm pe scurt la albumele foto ".
  
  
  Am petrecut mai multe ore la vizionarea de poliție de fotografii într-o mare de gri cameră, completat картотечными dulapuri, mese și femei-клерками. Când am terminat, ea nu a identificat noi de o singură persoană în toată фотоархиве, care a știut.
  
  
  "Am fost sigur că acest tip va fi acolo", i - am spus. "Dacă o persoană, care, ați văzut, a fost Iuda, a spus Tony, aripi de la ultimul album, - el trebuie să fi foarte atent apropia de alegerea lor de oameni".
  
  
  'Exact. Dar acesta este un jaf comis adevărați profesioniști, și, de obicei, oameni de acest nivel au antecedente penale ".
  
  
  Tony-am mai pus mâna pe umăr. "Avem fotografii și o bucată de lut", - a spus el. 'Haide la fel. Noi suntem bine пообедаем , окропим prânz excelent vin, și apoi să se întoarcă la locul de muncă de zi cu zi освеженными.
  
  
  Ei, a chicotit și a dat din cap. Un lucru, care se ocupă îmi plăcea la Tony. Ego-ul și lipsită de griji de comportament a fost sinceră, dar știam că pentru neglijența constă inteligența și viclenia devoționale de poliție.
  
  
  "Ai dreptate", i - am spus. "Nu este nimic ce putem face aici, până când nu vor fi gata fotografiile".
  
  
  Ne-am dus la o cafenea Mediterraneo și într-un joc pe terasa. Acum, când norii s-au risipit, a devenit mai cald, dar vântul era încă puternic. La recomandarea lui Tony am comandat pește prăjit. Curs principal a fost precedată de spaghete și apoi alb brânză. Nostru ușor de vin alb a fost delicios. Am stat de vorbă despre timpurile demult apuse, și Toni a negat apărute în mass-media mesaje-mi fata pe care amândoi știau. Am râs puternic, și pentru un timp, presiunea ultima duminica a diminuat și ea a fost capabil să se relaxeze.
  
  
  După mai mult de o oră ne-am întors în biroul Interpol. Fotografiile au fost проявлены și extinsă până la 18х24. Tony a scos ih jurul dosar și mi-a dat, nu se uită la ele.
  
  
  "Ei bine lucrat", i - am spus. "Uită-te la acest lucru".
  
  
  El a cercetat prima fotografie. "Da, - a spus el, este imaginea, în mod clar vizibil. Nu cred că a văzut vreodată ceva de genul asta , Nick. Foarte neobișnuit.'
  
  
  "Sunt de acord, și este bine pentru noi".
  
  
  'În special. Ei fac încă de tipărire și de a alege tipul de pantofi ".
  
  
  Am intrat într-o cameră întunecată, și laborant imediat a promis să facă încă o copie a celor mai bune fotografii. Apoi, Tony a luat lista magazinelor din oraș, iar ei, a făcut mai multe apeluri telefonice pentru a verifica producătorii de pantofi. În toată Italia ih a fost de duzina.
  
  
  Până când Tony a ordonat mai multor bărbați de a vizita magazine de încălțăminte, ea s-a întors la hotel, pentru a coda un raport pentru Хока. Am avut de a pune ego-ul într-o "cutie poștală", de unde ego-ul un curier va ridica și va trimite în Hawk. AX nu a folosit telefonul, chiar și cu un traductor de vorbire, cu excepția cazurilor, când se cerea transmiteți un mesaj de urgență. Ea a scris în raportul său și a plecat ego-ul în cutia poștală.
  
  
  Întorcându-se în camera ei, ea a descoperit că Tony cere pentru a apela emu.
  
  
  "Am găsit un producător", - a spus el. "Este site-compania într-o țară care se ocupă produce un astfel de design. Acum facem o listă de comercianți cu amănuntul pe bază de registre de producător " .
  
  
  "Bine", am spus eu. "Mă voi întoarce până ce ați terminat. Complimentele mele pentru dumneavoastră eficiență ".
  
  
  -
  
  
  Când s-a întors la Tony lins, spre seară, i-a devenit cunoscut faptul că fabrica de încălțăminte, în sala de la Milano și se numește "o Nouă societatea italiană". Reprezentantul Римэ a primit de la fabrici doar mici partidului pantofi, vândut ih doar două cumpărături în oraș. Odin în jurul valorii de aceste magazine au dat faliment aproximativ un an în urmă. În rezultat, a rămas singurul magazin de la marginea orașului .
  
  
  La cerere, ne-am dat seama că proprietarul unui magazin a fost un fel de Luigi Farnese.
  
  
  "Acum suntem ego-ul găsim", i - am spus. "Adică, dacă omul nostru a cumpărat papuci balet în Римэ".
  
  
  "Cel mai probabil", a spus Tony. "Noi credem că suntem, de asemenea, опознали ta o bucată de lut, амико. Nostru chimist crede că este Sicilia.
  
  
  "Hmm", i - am spus. "Mafia".
  
  
  -
  
  
  Tony au fost alte cauze, de aceea el a mers la un magazin de pe taxi singur. El se afla pe o stradă îngustă într-una în jurul cartiere noi de Rimă. A vândut pantofi și alte produse de skin-uri. Farnese, scăzut de grăsime bărbat cu înguste mustață, a ajutat foarte mult.
  
  
  "Trei cumpărător recent au cumpărat aceste pantofi pe креповой talpa", - a spus el. "Am înregistrat ih nume".
  
  
  Ei, m-am uitat la nume. Барзини. Aranci din roma. Паллотти. Mi-a spus nimic.
  
  
  L-a întrebat. - "Pot s-o rescrie numele?"
  
  
  'Ei bine, desigur; pentru estestvenno.'
  
  
  Ei așa și nu a făcut, a mulțumit vânzătorului și a plecat.
  
  
  
  
  În ziua următoare, Tony l-a luat pe mine la oficiul comisariatului de poliție, în cazul în care ea a fost trebuia să fie ego-asistent, și a uem a decis să vizualizați fișiere voluminoase. Pe la prânz, am găsit ceea ce au vrut. La Rocco Барзини a fost o lovitură de pedeapsă foaie. Lista a fost vechi, și în nen am menționat doar o mică crimă. După o oră am găsit ego medii de poliție fotografii. Acest lucru a fost omul care l подстрелил de la Vatican .
  
  
  Tony scurt посовещался cu архивистом.
  
  
  "Poliția nu a auzit despre Барзини destul de o lungă perioadă de timp, a spus el, - și-au pierdut ego-ul în minte".
  
  
  "Oare ei nu știu unde este el?"
  
  
  "Ei spun că nu".
  
  
  "Ei bine, noi știm că el a fost recent în Sicilia".
  
  
  "Da, dragă alta, dar de la aceste cunoștințe ne este de puțin folos. Sicilia - insula mare cu taciturn populație. Veți vedea că va fi foarte dificil de a face pe cineva să vorbească despre Барзини sau despre altcineva ". Ea a fost de acord cu el. Apoi, brusc, mă gândesc la Джине, fata de care se ocupă a fost asociat cu mafia. "Este posibil, am spus eu, - am putea afla ceva despre nostru prieten cu креповой talpa aici, în Римэ ".
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Capitolul 6
  
  
  
  
  
  
  
  
  În acea seară m-am dus să vizitez Джину. Ea știa că voi veni, și a pregătit o delicioasă edu. Principalul fel de mâncare a fost scallopini ala Firenze, cu topit branza de carne și spanac. Mai întâi au fost spaghete, apoi carne de vițel și, în cele din urmă, brânză și pătrat cadou. Vinul a fost excelent.
  
  
  "Oare, de asemenea, toate italiencele atât de bine pregătite?" - a întrebat-o, când suntem într-un joc de pe bancă.
  
  
  Gina m-a îmbrățișat de umeri. "Nu toți din jurul ei, a spus ea, - dar cele mai multe femei italiene". Ea подтянула picioarele sub tine, și fusta ei a alunecat în sus pe coapsă, expunând albe fese.
  
  
  "Ei fac o mulțime de lucruri bine", a spus cu blândețe eu.
  
  
  Ea a zâmbit și a sărutat-o ușor pe mine în gât. "Am crezut că te întorci la mine, Nick", - șoptit ea.
  
  
  "Mă tem, este o afacere", - vina am spus. "Cel puțin, acesta este obiectivul principal în această seară".
  
  
  Ea отдернула mână. "Nu este deloc măgulitoare, nu-i așa?" - a spus ea, надуясь.
  
  
  Ei, a zâmbit și m-a tras-o la el acasă. "Acest lucru este foarte important, dar asta nu înseamnă că nu am vrut să te văd din nou".
  
  
  L-a întors fața de la sine, și-a sărutat pe buze. Ea m-a îmbrățișat în spatele gâtului. "Așa ценымногие mai bine", - murmură ea. Apoi ea a trecut la libertatea. "Ce aveți de afaceri atunci?" a întrebat ea. - "Am crezut că sunteți la serviciul diplomatic".
  
  
  "Într-un fel, am răspuns. Gina, eu nu pot spune exact de ce ei în Римэ. Dar, poate fi, vei putea să mă ajute, dacă ceea ce ai povestit mi despre tine , adevărat " .
  
  
  Ea a sărutat-ma de lobul urechii. 'Ce vrei să spui?'
  
  
  "Ați spus că știți de oameni din lumea interlopă".
  
  
  Ea este un pic отпрянула. - "Dar tu nu ai de poliție".
  
  
  Ei ezită. Atunci a decis să-i spun hei, cât mai mult posibil. "Pentru un motiv oarecare nu pot să vă explic, Gina, am spus eu, - mă interesează ce s-a întâmplat în biblioteca Vaticanului câteva zile în urmă ".
  
  
  Ei ochi negri au devenit chiar mai mult decât de obicei.
  
  
  "Дьяволо ! Te intereseaza un jaf de la Vatican?
  
  
  "Da", am răspuns.
  
  
  'Ah. Nu știu. Există anumite tipuri de infracțiuni, despre care nu veți fi capabil de a obține informații. Este o crimă. Nimeni nu ne despre ce nu știe ".
  
  
  "Ei, de asemenea, nu aici aștept de la tine informații despre infracțiuni", i - am spus. "Am sperat că vei isprăvi de istorisit-mi despre un singur om".
  
  
  Ea a ridicat din umeri. 'Cine este acest om?'
  
  
  "Ego-ul este numele Барзини", i - am spus. "Rocco Барзини".
  
  
  Ea s-a gândit o clipă. Apoi a spus: "nu știu de acest nume".
  
  
  "Gîndește-te bine, Gina", am spus eu, saruta-l de mână. "Este foarte important pentru mine".
  
  
  După o clipă, ea a spus: "Nu, Nick, eu nu cunosc pe acest om".
  
  
  Ei oftă.
  
  
  "De la cel mai de poliție nu există nici o dovadă în acest delle", a continuat ea. "Ar fi fost mai bine dacă ar fi aruncat acest caz în jurul capului".
  
  
  L-a văzut de neliniște în ochii ei. "Gina, am spus eu, "nu pot".
  
  
  Ea откинулась pe o canapea și gânditor прикусила buza de jos. "Ei bine, - încet, a spus ea, - dacă eu nu pot să te conving să renunțe, putem face ceea ce face".
  
  
  'Da?'
  
  
  "Există o femeie. Ea a făcut cunoștință cu ea prin Trandafir, prietena mea de cafenea ".
  
  
  "Îmi amintesc de un Trandafir", i - am spus.
  
  
  "Această femeie detine si supravegherea pe piața Монтечиторио. Ea știe romani criminali mai bine pe frații săi. Poate, ea vrea să vorbesc cu tine. Pentru o taxă.'
  
  
  "Voi plăti", i - am spus.
  
  
  "Va trebui să merg acolo singur. Ea nu lasa de femei în casă, în afară de fete, care le-a îmbolnăvit de lucru ".
  
  
  "Pot vedea in seara asta?"
  
  
  "Voi vedea."
  
  
  Ea a venit la telefon, a acumulat un număr și vorbi pe un ton supus. După câteva minute, ea a închis telefonul și a satului de lângă mine pe canapea.
  
  
  "Totul este în ordine", - trist, a spus ea. "Puteți merge acolo apoi zece ore.
  
  
  Ea este gata să vorbesc cu tine. Ea nu a menționat numele persoanei pe care o cautati. Ea se teme că telefonul ei, uneori bugged de poliție ".
  
  
  "Mulțumesc, Gina", i - am spus. Ei, m-am uitat la ceas. A fost aproape zece ore. "Mi-este mai bine să plece", am spus.
  
  
  "Există încă că-că".
  
  
  'Da?'
  
  
  "Pentru a face vizita dumneavoastră arata normal, localizați-o în jurul valorii de fete, înainte de a putea vorbi cu doamna Vasari".
  
  
  Ea a ridicat degetul arătător ei posac bărbie. "Poate am reuși să-l evite", i - am spus.
  
  
  Ea a privit serioasă. - "Nu vă jucați cu doamna Vasari, Nick. Ea a spus, hei, ce-ai plătiți de fată și că trebuie să-și recupera banii ".
  
  
  'L uit.' Nu a fost de plăcute gânduri arunca Джину și să se întindă în pat cu o prostituată. - "Nu vă fie frică pentru totdeauna. Mă refer la o fata. Rose m-a asigurat că doamna Vasari este foarte strict în ceea ce privește sănătatea ".
  
  
  L-a ridicat. "Dacă sunt cu tine totul este în ordine, ei întorc aici apoi ce vorbi cu ea".
  
  
  Ea sa uitat la mine cu lacrimi în ochi. "Mi-ar fi plăcut foarte mult", - a spus ea.
  
  
  
  
  Ea a luat un taxi până la Piazza Монтечиторио. Zona s-a aflat în urât parte a orașului, nu pentru o plimbare de seară. Casa era foarte veche, cu batut de fațadă. Toate ferestrele erau luminate, deși pe primul plan etaj blind-urile au fost omise, iar de durere peste ele închise, lăsând doar dungi galben de lumină .
  
  
  Când o carapace de pe trotuar, ea a văzut un om stând în apropiere verandă. Nu se uita în direcția mea, dar ego-ul prezența ma făcut să fie precaut. Am lăsat-subțire fată. Mai mulți clienți s-au mutat într-o cameră de zi spațioasă, unde și-au întâlnit fete; în timp ce ea aștepta în hol, înainte de mare de gimnastică, toate acestea păreau să știe despre prezența mea.
  
  
  La mine a venit o femeie de vârstă mijlocie, cu părul negru, strict зачесанными în urmă. L-a întrebat. - "Doamna Vasari?"
  
  
  Ea e fragilă a zâmbit. "Nu, o doamna de Vasari. Vrei o fată?
  
  
  Ea știa cum să răspundă. 'Da.'
  
  
  Când am intrat în camera de zi, mai multe femei s-au uitat în direcția noastră. Ne-a abordat o tanara blonda. Pe ea erau scurte negre chilotei, обнажавшие cea mai mare parte a ei coapse și piept. Ei au apreciat ei de aproximativ optsprezece; Ea a simțit un dram de inocenta k ee сердцевидному persoanei. Ea m-a întrebat în italiană, ea poate dura de mine . Ea a ajuns la concluzia că ea este la fel de bun, sau la fel de rău ca și ceilalți. Ea dădu din cap.
  
  
  Ea a zâmbit și собственнически luat pe mine de mână. Sa doamna Vasari a plecat, iar fata l-a întrebat dacă vreau să-i bea ceva înainte de a ne-am dus în camera ei. "Nu, i - am spus să mergem deschis acum în sus".
  
  
  "Ah, tu aștepți cu nerăbdare acest lucru, da?" Ea m-a dus pe mine în sus pe scări în camera de la parter plan etaj.
  
  
  Ca doar pentru noi s-a închis ușa, ea a început să mă dezbrace. - Sunteți englez, da? Maria a luat o mulțime de englezi ".
  
  
  Ea a permis hei ceva timp să-și urmeze cursul. Se pare ca, hei, mi-a plăcut. Nu a luat cu el un puști de vânătoare, un pas riscant, dar nu am vrut să atragă inutile atenția în acest loc . L vinde pe marginea de fier a patului și și-a scos papuci balet și pantaloni, iar Maria ingenios a scos lor subțire de haine. Nu nah a fost frumos tânăra corpul cu o talie subțire și elastic plin de alăptare. Pe partea stângă a coapsei, nu nah a fost o vânătaie, fără îndoială, lăsat de fierbinte client.
  
  
  "Îți place Mary?" a întrebat ea.
  
  
  Ei, s-a sculat de lângă pat și a scos restul de haine. "Da, Maria, esti foarte frumoasa". Ei, a zâmbit și a avut în vedere acest lucru .
  
  
  Ea se așeză pe podea de-ai mei picior, și a fost calcate de mine pe coapsă. "Ești foarte frumoasă", a spus ea. Ei de mână s-a ridicat la mina a organelor genitale și a preluat de acolo. Ea a aplecat înainte și a sărutat-mă în șold. L vinde pe marginea patului, și ea s-a apropiat de a mea coapsă, pentru a se ghemui încă la un prieten.
  
  
  Când a intrat în cameră, tot ce a crezut ea, a fost o conversație cu doamna de Vasari. Dar, pe măsură ce Maria a lucrat cu mine foarte abil, entuziasmul meu creștea, și de timp, atunci când ea s-a întins pe pat și сунула perne sine sub șold, ea a fost gata.
  
  
  Este bine știut profesiei lor. Stia exact ce și când să facă pentru a-mi aduce la punctul culminant exploziv. Când totul s-a terminat și ne pune într-o sudoare rece pe скомканных foi, ea părea fericită că am fost fizic mulțumit. Altfel, ea nu se aștepta. Că la mine... ei bine, asta a fost atunci, pentru că am plătit.
  
  
  Ei a întrebat-o despre doamna de Vasari.
  
  
  'Ah. Tu esti cel care hotelul să vorbesc cu doamna.
  
  
  'Da. Poți lua pe mine la ea?
  
  
  'Vino cu mine.'
  
  
  Ea m-a dus la izbucnirea celui de al doilea etaj, și am trecut pe coridor întunecat în camera din spate. Ea a bătut de două ori și, când s-a deschis său, a plecat.
  
  
  - Doriți să vorbiți cu doamna? - m-a întrebat întunecat femeie.
  
  
  L-am uitat mimmo nah într-o cameră. El a fost ușor de luminat în roșu și albastru. În coridor venea miros de tămâie .
  
  
  "Da, ea a spus că vrea să mă vadă", am răspuns.
  
  
  "Conectați-vă", a spus o femeie, pas cu pas într-o parte.
  
  
  - L a intrat în cameră, și miros stahl sufocant. Cifra de lux din mătase de откинулась la un бахарев într-o cameră cu un covor gros . Apropiindu-se de linge-l, am văzut că acest lucru este extrem de femeie de grăsime. Hei, ar trebui să fie nu mai puțin de șaptezeci, dar ea a fost mult vopsite, ca un avertisment pentru întreaga timpurie de sunet de film. Ee flexibil cu fața încrețită a fost acoperit de machiaj, ochii erau negre, iar pleoapele - inchis-albastru . Fard de obraz au fost размазаны în aldine obraz și ruj roșu a dat o educație fals gura. Toate acestea au fost acoperite de un portocaliu peruca. Ei groase mâinile albe poking în jurul valorii de шелкового rochii, ca două сморщенного bucată de aluat, iar mai departe din piele, degetele au fost impodobite cu cel puțin înțelegeam de inele.
  
  
  "Acesta este domnul Carter?" a ridicat vechea ei voce.
  
  
  "Da, doamnă", am răspuns.
  
  
  Asistent împins un scaun la canapea și un gest m-a invitat să se așeze. "Îmi cer scuze pentru substanțe mirositoare", - șoptit ea. "La madame ciudat mirosul corpului, care se ascunde ладаном".
  
  
  Ei, dădu din cap și vinde.
  
  
  "Taci шептаться și se furișa în vârful picioarelor", a spus doamna Vasari o femeie. "Poți să ne lase pentru o clipă în pace".
  
  
  "Da, doamnă." Ea s-a întors și a ieșit prin cameră. "Arati frumos", - a spus doamna de Vasari în limba engleză. "Nu te superi dacă-l inchiriez, acest peruca? Foarte fierbinte ".
  
  
  "Bineînțeles că nu", am răspuns.
  
  
  Ea поджала buzele zbârcite și a scos portocaliu peruca din cap. Ea a fost aproape chel, și aici, și acolo ieșea smocuri de păr gri. Peruca ea a fost cea mai ciudata femeie, pe care i-am văzut vreodată. Fără peruca ea a fost карикатурой pe tristă старуху. Destul de ciudat, ea mi-a placut.
  
  
  "Bine", - a spus ea fragil voce de bătrân. "Am înțeles, ați venit să cereți informații". De la această conversație nu nah respirația.
  
  
  "În fapt, delle, doamnă", am răspuns.
  
  
  "Pur și simplu sună-mă Nelly".
  
  
  "Nelly?" - a întrebat-o increduli.
  
  
  "Tatăl meu a fost engleza marinar. În ciuda protestelor mele italiene mamei, el a susținut că pentru a da-mi numele Nelly ".
  
  
  Ea сморщила subțire накрашенные buzele în гротескной-un zâmbet. "V-ar fi de încredere, că am fost o femeie foarte atractivă?"
  
  
  'Desigur.' Ei spera ca vocea mea suna дружелюбного.
  
  
  "Când am fost șaptesprezece, mi s-a făcut oferta de a nobilimii venețiene", - прохрипела ea. 'Ei a refuzat. Înțelegeți, ei hotelului mai mult decât spa-căsătoria.
  
  
  Ei tăcut, pentru că nu știam ce să spun.
  
  
  "Când baza ei această casă, ea a găzduit unele în jurul valorii de cele mai remarcabile persoane din Europa, domnule Carter. Fetele mele au știut demnitari de stat și funcționari de rang înalt. Numele unui ministru a fost cunoscut în toată Italia . El niciodată nu a dormit cu fetele. El a uitat ca ei раздеваются, apoi a cerut ih se ridice în picioare în fața lui gol, până când el a jucat cu el însuși. Nu știi niciodată ce fel de dorință există la fiecare persoană ".
  
  
  Ea deja задыхалась de la această conversație. "Mai târziu, - a spus ea, - aici partea a venit reprezentanți ai lumii interlope. Mafia și alte. Ei știa ih toate, domnule Carter. Am multe de spus, dar niciodată nu am vândut informații despre oameni, care mi-a plăcut " .
  
  
  Duhoarea în cameră a fost agățată de la mine până la nări. Riduri masca a durat. "Ați venit să întrebe despre om".
  
  
  'Da.'
  
  
  'Ego numele?'
  
  
  "Rocco Барзини".
  
  
  Ochii de piele ridata de mult uitat mimmo mine, iar apoi a revenit la fata mea. "Am ego-ul știu . Ce fel de informații este implicat? '
  
  
  "Poți să-mi spui, în cazul în care ego-ul pentru a găsi?"
  
  
  "Poate fi", - a răspuns cu glasul răgușit. "În cazul în care informația costă o mulțime de bani pentru tine".
  
  
  "Nu am bani", i - am spus.
  
  
  "Douăzeci de mii de lire?"
  
  
  Ei ezită. A fost sume mari de bani, dar am avut o idee, care cu Nelly Vasari certa nu se poate.
  
  
  'Bine.'
  
  
  "Ai este cu tine?"
  
  
  Ea a urcat într-un minut, a scos un teanc de lire, numarat de douăzeci de mii, și a predat banii Nelly. Ea a luat ego-ul și, din nou, a recalculat lor greoaie vechi cu degetele. Când ea a terminat, ea am ținut sus la ochii cu o bancnotă și a studiat gravură și textura hârtiei.
  
  
  L-a întrebat. - "Mulțumită?"
  
  
  "Nu poți fi prea precaut în munca mea, a spus ea, chiar având de-a face cu americanii. Dar cu banii totul este în ordine, așa că am să vă spun tot ce știu despre acest lucru unul cu șase picioare Rocco Барзини.
  
  
  Ea a obținut bani de la sculptate de est scaun lângă canapea, moale carnea ei de umăr раскачивалась încoace și încolo.
  
  
  "Барзини venit aici din timp în timp. El a fost un hoț, care a vorbit de rău cu fetele mele. El a stat în închisoare. De obicei, el trăiește și lucrează în Римэ, dar, uneori, dispare în câțiva ani. De ceva timp l-a petrecut la Napoli, unde a devenit interesat de prostituție și droguri. Și, recent, el s-a întors de la Roma, cu un nume de om care esti, probabil, știți, Giovanni Фарелли ".
  
  
  "Eu nu cred în acest lucru", i - am spus. Dar și-a amintit numele ei, în jurul poveste Джины.
  
  
  "Fiecare polițist în Римэ știe acest nume, domnule Carter. El este un om bogat, are mai multe legitime ale del. Cea mai profitabilă este de succes девелоперская și compania de construcții Makelaardij Farelli . Dar în spatele acestui respectabil fațadă signor Фарелли este lider al lumii interlope, un comerciant de droguri și alte afaceri ilegale. Acesta este asociat cu mafia, domnule Carter, și ego-ul, numele este asociat cu furtul operelor de artă, care a fost a avut loc în Veneția în aproximativ un an în urmă.
  
  
  "Interesant", - mormăi eu.
  
  
  "Când Rocco Барзини s-a întors la Roma, el a fost garda de corp Фарелли".
  
  
  'Credincios. Și că Фарелли trăiește în Римэ?
  
  
  "La signora Фарелли o mulțime de locuințe", - прохрипела ea. "El are o locuință în oraș, dar aproape niciodată nu se întâmplă. El are o vila de la nord de Rimă și camera de lux in hotel la Capri, pe care le dețin . În această perioadă a anului este aproape întotdeauna la Capri.
  
  
  Ea a luat un flacon și распылила parfumat miros în cameră. Lichidul făcut ee părul umed și strălucitor în lumina blândă. Ea sniffing aroma dulce, вздымая nările, apoi cu înverșunare закашлялась.
  
  
  L-a întrebat. - "Esti bine?"
  
  
  "Da, Da", a spus ea. "Bine, un om tânăr".
  
  
  "Crezi că Барзини și Фарелли pot fi în acest hotel Capri?"
  
  
  "Cel mai probabil, domnul Carter. Hotelul se numește "Cezar August" și este situat în centrul insulei ".
  
  
  "Mi-ai ajutat foarte mult."
  
  
  "Apreciez întotdeauna o persoană pentru bani". Ei накрашенный кожистый gura strâmbă a zâmbit.
  
  
  Ei s-a sculat să plece.
  
  
  "Va trebui să plătească cincisprezece mii de lire pentru o fată", - прохрипела doamna Vasari. "Puteți plăti în partea de jos. Și reveniți încă o dată, domnule Carter.
  
  
  "Mulțumesc", am spus eu.
  
  
  În hol profund suflat. În partea de jos a ei a plătit темноволосой femeie de scurt sejur cu Maria și a plecat. Pe strada aer curat nu vintre atât de bine.
  
  
  Ea mi-a spus că eu pot găsi un taxi pe bulevardul un pic mai departe, așa că am mers în aceeași direcție. Acest lucru a fost sufocant seară, o seară plăcută. Dar la jumătatea drumului prin următorul trimestru din ei a auzit shaggy. Ei, s-a întors și a văzut rapid se apropie de cei doi bărbați .
  
  
  Nu am avut motive să creadă că mă amenință vreun pericol, dar când s-au apropiat, ei presat la gemete acasă. Ei притормозили. Odin în jurul lor a trecut mimmo mine, de altă parte - aproape. Apoi un bărbat care a trecut mimmo, s-a întors și a rupt mine . Mi s-a părut că am învățat o persoană care a văzut-o în casa Nelly Vasari.
  
  
  "Firth mar!" - a spus el, în mod semnificativ oprindu-mă.
  
  
  Nu am avut de a alege. "L-am întrebat. - "Ce s-a întâmplat?" . "Хофретта!"
  
  
  Ei în grabă.
  
  
  "Despre ce ați vorbit cu doamna Vasari?" - a întrebat în limba engleză un alt, mai puțin musculos de bărbat.
  
  
  Ei, m-am uitat pe pătrată, aspect pocked fata de acest om, și brusc am simțit gol, fără люгера și pantofilor pe tocuri.
  
  
  "Este vechiul meu de altul".
  
  
  Un om mare ai plecat. Niciodată nu au fost, signor.
  
  
  Ei împins. - 'Mutare de peste!'
  
  
  "Nu, până când tu nu vei zice atunci, despre ce vorbești cu Madame", - a spus el.
  
  
  "Am spus acest lucru. Acest lucru a fost reluarea veche prietenie ". Ei de hotel treacă mimmo ei.
  
  
  Musculos de bărbat m-a lovit cu pumnul în goluri. Ea a căzut de pe un camarad, care a permis său articulație de a intra în viața mea. O combinație de două lovituri de la o clipă вырубила mine . Ei puternic a lovit o casă, și uimite, ca un pește . Ei, am văzut că încă un pumn se apropie de mine și a încercat să scape de el, dar a primit rapid o lovitură în obraz. Cateva momente mai tarziu am luat din spate. Persoana cu urme de variolă двигалось în fața mea.
  
  
  "Povestește-ne despre această conversație", - a rupt.
  
  
  'Du-te la dracu'.' - простонал eu.
  
  
  Pumnul m-a lovit în piept. Înainte de a-l a reușit să recupereze de la impact, aceasta a început a doua a primit un pumn în față. Ei, a simțit cum golul meu se apleacă într-o parte. Aceste gangsteri știut treaba. Probabil, ei chiar nu au nici o legătură cu bărbații, care i-ar fi plăcut, dar în acest moment este puțin schimbat.
  
  
  "A opri", - прорычал el. L-a văzut blițul lame, apoi stiletto, prins la mine sub nas.
  
  
  "Spune-i acest lucru, sau ea te порежу!"
  
  
  Din nou să respire. "Bine", am spus eu. "Eu va spun acest lucru". Cuțitul nu a dispărut, dar a rămas nemișcat.
  
  
  Acum l-a recăpătat puterile. Blocaj lama unui cuțit se afla la doar trei centimetri de al meu stâng ochii. Ei trebuia să cunoască foarte bine ce fac.
  
  
  "Am vorbit despre ls mail бизнесявляется", am spus eu, încă gâfâind. Sa mutat piciorul drept, astfel încât ea a fost între ego-ul deformarea picioarelor . "Companiile doamna Vasari?" - ciudat, a spus el. 'De ce?'
  
  
  Un alt bărbat mi-a păstrat mâinile cu puțin mai multă.
  
  
  "Da", am spus eu, pregătindu-se pentru o acțiune. "Vedeți, ei la hotel, cere-l deschide casa de la Milano".
  
  
  'Ce? Doamna Vasari nu ar fi ... "
  
  
  Ei подтащил masiv bărbat înainte cu un pas și a lovit puternic genunchiul drept in scrot. Ego-ul fata de исказилось. El уронилил stiletto pe stradă. Când o lăsă piciorul i-a venit piciorul drept în creștere коренастого bărbați . El a strigat, și ego-ul puterea a slăbit. Iso tuturor forțelor a lovit-o de stânga cu cotul în ego-ul torace. Ei au auzit trosnituri. El a strigat, a căzut pe o parte și s-a lovit de un zid în spatele nostru.
  
  
  Celălalt m-a lovit. Ei au blocat o lovitură cu mâna stângă și a răspuns la lovitura de dreapta. Când el a căzut la pământ, a ajuns pentru стилетом, dar el a alunecat în întuneric. Apoi, ea a simțit o lovitură devastatoare pe spate. Здоровяк presat la geme, și a atacat din nou pe mine. Ego-ul pumnul m-a lovit în cap, și el a căzut în genunchi. Ei a căzut pe o parte. Solid de pantofi mi-a lovit peste față. Ei l-au lovit cu dosul mâinii, și el отлетел.
  
  
  Când am fost din nou lovit cu piciorul în lateral, ea gemu cu voce tare. Ei întins pantof și a ratat. Musculos om din nou s-a sculat .
  
  
  "Basta cosi!", a spus el. "Si sbrighi! El a decis să plece.
  
  
  Ego-ul tovarășul s-a grăbit după el, și au dispărut după colț. Ei cu greu sel. Ei, m-am simțit ca și cum aș fi pierdut printr-o uriașă mașină de tocat carne. Am avut astfel de dureri severe în organism, care este imposibil de a avea cui, in ce zone au fost deteriorate. Ei i-am dus o mână la față. Acest lucru a fost o mizerie sângeroase.
  
  
  Pentru mai multe minut rezemă de casă, în speranța că durerea va înceta. Ei, a fost prea optimist. Ei спотыкался pe o stradă întunecată câteva sute de metri și în cele din urmă a ajuns la bulevard. Cum a spus ea , la scurt timp a apărut un taxi. L-a chemat ego-ul și apusul interior.
  
  
  "Ce дьяволо !?" a strigat șoferul, văzând fața mea.
  
  
  A dat emu adresa Джины Romano. El a mers repede, a fost posibil să mă scoată în jurul valorii de un taxi. Ei, a urcat pe scări și pălmuit Джине în ușă. Atunci când ea a deschis lui ochii ei s-a extins de la șoc.
  
  
  "Dia mio!", a exclamat ea.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Capitolul 7
  
  
  
  
  
  
  
  
  Antebrațul meu au fost grele, și în gura usca. Ea a încercat să vină în sine. Tot ce am putut aminti apoi de întâlnire cu Gina, aceasta este ceea ce am reușit să apeleze Хоука la telefon cu traductor de vot, pentru a informa emu despre asta . El a spus că te va suna dimineața. L-a mișcat un picior. L-am simțit sub așternut un alt trup . Ea și-a petrecut mâna prin soft вздутию de viață, la cald locul de unde vin în contact cu coapsele. Gina s-a întors spre mine. Ei piept de stânga a atins meu boca, și am simțit cum biberon alunecat mimmo mine. Ei, просунул mâna sub un cearceaf și s-a atins de ei moale, caldă piei . Încercând să nu să acorde o atenție la durerea ei, se întoarse pe o parte , stoarcere solidă rotund fesă.
  
  
  "Mm", - a spus ea, încă închizând ochii.
  
  
  Ea s-a strâns la corpul meu și m-a îmbrățișat pentru talie. Apoi, ea a lansat un alt sunet, și ochii ei s-au deschis, a clipi.
  
  
  'Nick? Sunteți sigur că vă simțiți mai bine?
  
  
  Ea a tras de coapsele ei la mine, și ea перебросила-mi mâna pe umăr. Sanii ei s-a strâns meu nud piept.
  
  
  "Nimic special", - mormăi eu. "Dar eu cred că în viitorul apropiat situația se va îmbunătăți".
  
  
  Ea приоткрыла buzele pline. Вылупившийся limba a fost cald și dulce. Șoldurile ușor подпрыгивали la mine. Un sarut ne-a făcut suflare. Gina перекинула dreapta șold-mi pe șold, și-mi rănit în organism au fost uitate într-o grabă, face valuri noi, când ei, s-a întors și a ridicat ee corpul să accepte meu impuls. Ea a venit la mine de bunăvoie, și în același timp am ajuns la punctul culminant.
  
  
  Apoi ei banc de presa pe spate, pentru a se odihni. Gina, culcat lângă mine, se uita în tavan. În cele din urmă, ea a ridicat mâna și, cu grijă, s-a atins de ras peste ochiul stâng și de pe obrazul drept. Ei s-au uscat, dar nu ma durea toata partea fata . Printr-un miracol, dintii mei, părea a rămas pe loc. Ei a scos o foaie și am văzut pe торсе mai multe vânătăi.
  
  
  "Ei bine, cu mine s-au adresat, am spus eu, - dar mă îndoiesc că-și vor muta atât de ușor în această dimineață".
  
  
  "Bietul băiat", - liniște мурлыкала Gina. Ea depune mâna-mi pe șold.
  
  
  "Sper că nu este deranjat de Nelly Vasari", i - am spus.
  
  
  "Ei nu fac acest lucru, Nick. Nu nah o mulțime de prieteni influenți ".
  
  
  "Mi s-a părut că este сицилийцы", i - am spus. 'În ciuda faptului că o legătură directă nu există, până în prezent, Барзини sau Фарелли auzit "
  
  
  .
  
  
  "Nick", a spus Gina, intorcandu-mi fata. "Aveți de gând pe Capri?"
  
  
  L-a întrebat. - "De ce vrei să știi acest lucru?"
  
  
  "Atunci când în seara zilei de ieri mi-au povestit totul despre implicarea sa în furtul, probabil, nu le stiai despre asta, dar au forțat să mă ajute", a spus ea. "Și ei te pot ajuta. Cu același succes poți avea deplină încredere în mine acum, când mi-ai încredere mult timp în urmă. Ei știu acest Фарелли. Vă Amintiți de ei, a vorbit de tine, că am fost ego-ul amanta. Ei știu tot ego-ul, ego-ul, id-ul, ego-ul obiceiurile. Ei pot fi util pentru tine ".
  
  
  L-a întrebat. - "Cât timp ai ... cu Фарелли?"
  
  
  Ea a evitat meu de vedere. 'De mai multe luni. El mi-a cumpărat o mulțime de lucruri, dar ego-ul cruzimea a fost pentru mine insuportabilă ".
  
  
  "Cum pot fi sigur că ești acum deloc de mine împotriva lui?" Ei, m-am simțit mai departe.
  
  
  Ea a ingustat ochii. "Nu-mi place Фарелли, Nick. Jur, poți să aibă încredere în mine.
  
  
  L-am gândit, și a decis să încerce. "Bine, am spus eu, - eu voi conduce la Capri. Cu noi plimbari mea este alta de Interpol " .
  
  
  "Aduce un polițist?"
  
  
  'Da.' Ea s-a oprit. - "Фарелли jefuit Vatican, Nick?"
  
  
  "Există o bună șansă pe acest lucru".
  
  
  "Dar de ce guvernul dumneavoastră despre acest lucru ar trebui să aibă grijă?" Ei gânditor uitat pe nah. "În timpul unui jaf, a fost furat ceva, care este detinuta de guvern. Nu aveți nevoie să știe mai multe Gina. Nu mai intreba de mine ".
  
  
  
  
  "Bine, Nick".
  
  
  Telefonul a sunat. Gina s-a sculat, a trecut într-o altă ață de cameră și a luat receptorul. Ee обнаженное corpul încă părea atractiv. O clipă mai târziu, ea sa întors . 'Aceasta este pentru tine.'
  
  
  Acest lucru a fost trebuia să fie Hawk. Acest lucru a fost el.
  
  
  "Cine, croitor iei, aceasta a fost?" a strigat printr-o mulțime de mile de ocean.
  
  
  Ei, chicotit, în ciuda dur dureros de persoana. "Ah, o fată", - inocent am răspuns.
  
  
  "Da, croitor ia, fată!"
  
  
  "Totul este în regulă, i - am spus. "Și ei, numai că a introdus în baza de calcul factura".
  
  
  "În ce măsură?" Vocea părea acru.
  
  
  "Știi, nu-l voi lua cu tine bani pentru asta" , i - am spus. "Am angajat Джину pe o bază temporară. Ea se alătură mine la sursa, este important de informații pe care o am cu tine, a discutat.
  
  
  "Atâta timp cât știi ce faci!" El a făcut o pauză, pentru a găsi dvs. de sarcasm. - "Sper că ești bine și-a petrecut noaptea, Nick".
  
  
  Ego-ul intențiile au fost clare, dar ei au rămas indiferenți. "Oh, da, domnule. Ei, simt ценымногие mai bine.'
  
  
  "Ascultă, ești în regulă? Noaptea trecută ai tras un pic de bătut.
  
  
  "Sunt bine", am răspuns.
  
  
  "Am văzut și fișiere lui Iuda, a continuat el, avem o veste pentru tine. Numele Фарелли a apărut în dosarul lui Iuda câțiva ani în urmă. El a furat unele documente de stat, în Anglia. Фарелли - băiat mare. El sau mafia, sau strâns cu ei legat " .
  
  
  'Da. Tip a tip care poate oferi forței de muncă și tehnică pentru o serie de jafuri, inventate de Iuda ".
  
  
  "Votul de la ce sa ajuns, Nick. Cred că mai bine ai merge pe Capri.
  
  
  "Am вылечу în Napoli mai târziu".
  
  
  'Bine. Ține-mă la curent. Acest lucru poate avea dimensiuni mai mari decât credem ".
  
  
  'Sigur.'
  
  
  "Să încerce să doarmă noaptea.
  
  
  Ea a zâmbit. Ei, știa că Hawke, de asemenea, zâmbește lor subțire de persoana. "Da, desigur, i - am spus.
  
  
  -
  
  
  Mai târziu în această dimineață m-am dus în biroul Interpol și l-a informat pe Tony Benedetto despre ultimele evenimente. El a fost solidă dosarul pe Фарелли. A fost o trimitere la "domnul J.". Data a fost mai târziu decât indicații AX.
  
  
  "Iuda și Фарелли, se pare, au devenit buni prieteni, a spus Tony.
  
  
  I-a răspuns. - "În ceea ce privește Фарелли, eu nu știu". "Dar nimeni încă nu a lui Iuda. Se acceptă numai nemilos contacte de afaceri ". A uitat un dosar de fișiere. "Iuda nu este destul de om, înțeles, în tinerețe, el a pierdut o mână în urma unui accident, și el artificiale de mână, care arata ca trup și sânge, dar se află sub" pielea "din oțel solid. Aceste mâini simbolizează omului. Într-o zi, el aproape ma ucis de către aceștia.
  
  
  "Ne vom ruga, pentru a nu avea altă șansă", a spus Tony.
  
  
  "Sunteți gata pentru a merge pe Capri?"
  
  
  'Da . - Cât de mult își ia zborul avionul nostru?
  
  
  'În patru ore. Peste o oră vom fi în Napoli, iar seara devreme - pe insula ".
  
  
  
  
  De timp a rămas luminos, în timp ce suntem pe funicular ajuns la a orașului Capri în inundată de flori, albă, o insulă. Insula a fost atât de mic, încât кобальтово-albastrul mării s-a văzut, practic, prin orice punct al orașului. Înguste de lichidare străzile pietruite avut nenumărate scări care duc în sus și în jos pe alte niveluri. Turistii au umplut o suprafață mică în centrul orașului și s-au așezat, sorbind чинзано la apus de soare. La două străzi de piața a stat hotelul "Caesar August" - o frumoasă clădire cu бугенвиллией deasupra intrării.
  
  
  "O voce și toate", a spus Gina, când am stat în fața lui. "Lux", în care trăiește Фарелли, în sala de la etajul al treilea. De aici se vede balcon. Când Фарелли acolo, de la el de doi bodyguarzi, dar puteți vedea doar un singur jurul lor. Al doilea se ascunde, atunci când oaspetii vin strainii . Într-o cameră mică de lângă camera de zi este în valoare de metal un scaun care este întotdeauna blocat. În acest caz, poate fi ceva important ". Apoi, ea a întrebat: "Ce ai de gând să faci, atunci când va veni Фарелли?"
  
  
  "Să ținem oamenii în secret cât mai mult posibil", am răspuns. "Putem afla despre pământ sau case de pe insula. Desigur, ei, sper că ego-ul nu există, pentru că avem suficiente dovezi împotriva lui, pentru a-l aresta. Iuda - genul de persoană care am nevoie. Sper ca el are ceea ce caut ". Apoi: "nu Te poți urca în sus".
  
  
  "De ce nu, Nick? Ei pot să aștepte în hol, până când vă întreb.
  
  
  "Nu, este prea periculos. Tu du-te într-o cafenea de pe piața, pentru a bea ".
  
  
  "Bine", - stat dezamăgit de faptul a spus Gina.
  
  
  "Dacă nu veți primi de la noi de știri timp de o oră, scoateți camera de hotel Paradiso".
  
  
  'L voi face acest lucru.' - Ea a ridicat din umeri și s-a dus la piață.
  
  
  Tony zâmbi și clătină din cap. "Un bun informator, амико ", - el mi-a făcut cu ochiul.
  
  
  "Ați văzut Nelly Vasari", i - am spus.
  
  
  Confruntat cu o situație similară i-a, în care s-au pomenit noi cu Tony, am avut de a juca la atingere . Acest lucru este similar cu jocul de șah, pentru că apoi primele două sau trei căi de creștere apare o mulțime de oportunități. Deci, ne-am dus la apartamentele cu foarte preliminare de idei. Ne-am bătut, în speranța că răspunsul nu va fi . Dar ușa s-a deschis și am văzut așezată o fată . La nele au fost platină părul blond și roz ruj pe grăsuț buze. Animale de blana, cu model floral, liber застегнутое pe talie sfidător, nu poate fi de lux forme. Era evident că sub haina a fost обнажена. Ei lungi luxuriante de șold și luxuriantă piept de seducător peeping din cauza unghiului cu ei fiecare grele pas. Și judecând după хриплому бормотанию și șubredă pașii de mai jos, a fost la fel de clar că, hei, nu este nevoie de o băutură care ea a ținut-o în mână. "Domnul Фарелли aici?" - a întrebat Tony.
  
  
  "Nu, - a spus ea în limba engleză cu скандинавским accent, - domnului Фарелли aici nu". Ea прислонилась la zi, și falduri home halat раздвинулись chiar mai mult.
  
  
  "Îmi pare rău, am spus eu, încercând să nu se uite la ei suculent corpul - am parcurs un drum lung pentru a-l vedea. Cu hema mai putem vorbi?
  
  
  "Puteți vorbi cu mine, boss", - a spus ea, хихикая. "Aici, ca întotdeauna, nu unul". Ea depune mâna pe tocul ușii, ca și cum a decis să rupă complet de rochie. Tony-a uitat la mine și a zâmbit ușor. "Suntem bucuroși să accepte invitația dumneavoastră, signora".
  
  
  Ea поманила ne țipă și a trântit ușa în urma ei. Camera a fost generos mobilat, dar curățenia este în mod clar nu a fost puternică fete. Peste tot erau sticle goale, aglomerate scrumiere și полупустые pahare, iar un covor gros a fost presărată cu ziare și urmat și ilustrate cu figuri reviste.
  
  
  Un gest neglijent fata de un gest ne-a invitat să se așeze. 'Vrei ceva de băut?' ea piano хихикнула. Ei, clătină din cap, și buzele ei stat dezamăgit de faptul скривились . "Nu a avut noroc", a spus ea.
  
  
  Poticnire, blonda s-a apropiat de o bancă în fața a două scaune pe care stăteau noi cu Tony. Cu tare și dureroasă oftat ea a căzut de pe canapea, și liber nodul centurii se desfacă accidental, nu lăsând aproape nimic, astfel încât să puteți ghici despre ei matură corpul. Fără îndoială, am fost față în față cu amanta Фарелли. 'Ce vrei?', a întrebat ea. "Poți să-mi spună. Giovanni mă ține la curent cu tot ". Ee toate cuvintele răsunau вымученно, dar ea nu a fost atât de beat, așa cum am crezut inițial.
  
  
  Când Tony a explicat că vrem să cumpere vile de pe insula, ei, se întoarse și privi în mica camera alaturata, despre care a spus Gina. Din locul unde stătea, ei ar putea vedea de metal un scaun cu telefonul în colț.
  
  
  "Capri vândut foarte puține vile, a spus blonda, care se ocupă doar de avut Гертой, - și dacă cineva vinde ceva, atunci acest lucru este de foarte mare preț. Domnilor de altă dragi jirinovski lucruri? Ultimul cuvânt a fost setată, cu un indiciu..
  
  
  "În fapt delle", a spus Tony, cu un zâmbet hei. Ei eliminate gat. - "Hertha, ei pot vedea telefonul în altă cameră. Poate dacă-mi suna la hotelul nostru? '
  
  
  Tony încruntat.
  
  
  "Desigur", - a spus ea o voce răgușită. "Optez pentru tine cel sfânt". Ea s-a ridicat de pe canapea și halat de baie pentru o clipă, se desprinde cu coapsele ei, expunând ee luminos triunghi.
  
  
  Când ea a intrat într-o altă cameră pentru a activa sfânt, Tony приподнял spranceana. Și când el a trecut de mimmo nah, pentru a trece într-o altă cameră, ea a luat ego-ul de mână.
  
  
  Ei, am văzut că el a îmbrățișat ei обнаженную la dreapta piept. Ea a fluturat înainte și înapoi și a zâmbit. Tony a intrat în cameră și a închis ușa. Hertha s-a apropiat de mine un scaun și s-a sculat de lângă, pune mana la mine pe umăr: "Ești un bărbat frumos", a spus ea.
  
  
  Ei, m-am uitat pe nah. "Mulțumesc", am spus eu. - Spune-mi, Hertha, de la domnul Фарелли au apărut în ultimul timp prieteni noi de afaceri? L-a auzit, el a apărut un nou partener ". Ea s-a întors la canapea cu o băutură în mână. "Giovanni mereu apar persoane noi", - încet, a spus ea. - Dar dacă ar trebui să ne vorbească numai despre Giovanni? La urma urmei, sunteți și dumneavoastră încă trăiesc nu numai сыч de afaceri, nu-i așa?
  
  
  "Tu, desigur, foarte ospitalieri", - a oprit-o sq. Ei, în speranța că Tony ocupat percheziții plus scaun.
  
  
  - Știi, cum ar fi ei. Întotdeauna a fost așa. Am ceea ce doresc. Ei te шокирую?
  
  
  "Nu", am răspuns. Că Tony face acolo?
  
  
  'Mare lucru. Ei, mă bucur că nu ești în stare de șoc. Atunci esti la fel ca ei. Tu știi că trebuie să profite de ocazia, atunci când ea apare, nu-i așa?
  
  
  "Da, așa este", am spus eu, gândindu-mă la camera de alături.
  
  
  Hertha a pus cana pe podea și alene aceasta pe o canapea. Ea neglijent расстегнула halat de baie, atunci când Tony a intrat.
  
  
  "Бениссима !" - ușor, a spus el.
  
  
  Hertha la noi nu a privit. "Știu ce vrei să-ți", - a spus ea o voce răgușită. "Și tu poți face acest lucru. Fiecare pe rand sau ambele simultan. Nu-i nimic, eu nu voi spune Giovanni.
  
  
  Tony stătea în fața ei și se uită la ei обнаженное corpul. "Nick", - a spus el cu пересохшим gura, - "poate, la noi nu există încă câteva minute, bine?"
  
  
  "Doamne, nu, Tony".
  
  
  - Atunci, du-te departe. Ei te pot vedea mai târziu.'
  
  
  "Tony, el se va întoarce în orice clipă!"
  
  
  Tony privi pe canapea și s-a întors spre mine. "Ți-ușor, când o fată este în așteptare pentru tine de pătrate ". Acum, el a fost supărat și un pic supărat. Nu pe mine, ci pe situație. El știa că am dreptate.
  
  
  "Fă ce vrei, am spus eu, - dar dă-mi o informație pe care ați primit-o prin telefon".
  
  
  Ego-ul fata s-a schimbat. - "Îmi Pare Rău, Nick. Ai dreptate.' El a renunțat la ultimul drum lung privire la Герту, apoi s-a întors și s-a îndreptat spre zi.
  
  
  "Îmi pare rău, iubito", - a spus ea nud de fată. "Pur și simplu nu este locul și nu este momentul".
  
  
  Hertha s-a uitat la mine câteva озадаченно. "Nu vrei să se culce cu mine?"
  
  
  "Sunteți cea mai de dorit femeie de pe insula, am spus eu, - dar la noi ele sunt urgente de rezolvat" .
  
  
  
  
  Tony a rămas tăcut până când am fost în lift. Când am intrat în holul de la intrare, i-a spus: "Uită-te la acest lucru pe de altă parte, амико. Puteți obține problemă ".
  
  
  Tony a râs. 'Cred ca un duș rece la hotel ...'
  
  
  L-a întrebat. - 'Ce este aceasta?'.
  
  
  'Vezi. Omul acela. Este Фарелли.
  
  
  Mare întuneric bărbat de patruzeci de ani a intrat în holul de la intrare cu un alt tip. Ei cu atenție examinat ego-ul, pentru a afla data viitoare. Apoi l-am uitat pe un alt bărbat, ковыляющего baston, și a simțit ego-ul. Acest lucru a fost Барзини, care a împușcat-o în șold în timpul unui jaf de la Vatican . Când doi bărbați au ajuns la cel mai apropiat de tejghea , ei, s-a întors la ziar raft, pentru a Барзини nu a putut vedea fata mea.
  
  
  "M-a mai întrebat?" - a întrebat Фарелли de portar.
  
  
  "Nu, signor Фарелли".
  
  
  'Superb. Trimite manca la trei în sus. Să zicem, tagliatelle alla болгнесе.
  
  
  "Am grijă de ea, signor Фарелли".
  
  
  Фарелли și Барзини dus la lift, nu ne observe. Барзини de mult limp. Apoi, după câteva clipe ușa ascensorului pentru ei s-a închis.
  
  
  "Ego-ul "papuci balet", i - am spus.
  
  
  "La Барзини?"
  
  
  'Da. El креповая talpa.
  
  
  
  
  Pe drumul de intoarcere de la suprafata Tony a tras în jurul buzunar o bucată de hârtie. "Am deschis acest scaun cu ajutorul dumneavoastră confortabil raționale și a descoperit două lucruri interesante. Unul a fost un tampon cu adresa lui Iuda. Ei este de descifrat. Acest lucru confirmă cea de-a doua улику, pe care le-ați descoperit la Vatican ".
  
  
  Ei, m-am uitat pe prospect. Mazgalit a fost: "un Senior. Iuda, San Marco Импортс, Via Сашетти, Панчино, Sicilia " .
  
  
  "Desigur", am spus eu. "Stat major-apartamente Iuda, în sala de la Sicilia, așa că, probabil, acolo și-a angajat bandiți".
  
  
  "Acest lucru înseamnă că interesele noastre sunt, de asemenea, mutat acolo. Dacă furate lucrurile sunt acum în Sicilia, treaba mea va fi decis, când ne-am ih găsi.
  
  
  "Într-adevăr, am spus eu, - deși lucrarea mea nu va fi atât de ușor de a efectua. Nu, dacă Iuda a găsit un document în vaza " .
  
  
  - Întoarceți-o frunză, a continuat амико Tony, și atunci va fi capabil de a citi ceea ce am copiat. Acest lucru a fost scris în notepad. Este ceva înseamnă pentru tine?
  
  
  Ei s-a oprit sub lumina mica veranda hotelului și cercetat scrisul lui Tony. Ei au citit: "Povara lui Leonardo ", plus data.
  
  
  "Probabil, se referă la lucruri furate, a spus Tony, - și Leonardo poate fi un colecționar care cumpără ih".
  
  
  'Este posibil.'
  
  
  Ceva în nota de mine, intrigat. Dacă era vorba doar despre transport de bunuri furate , acest lucru nu a fost cazul meu, deoarece ea a fost sigur că vaza este conceput pentru colecția privată a lui Iuda. Dar am avut sentimentul că pentru un motiv oarecare, pe perioada în care are semnificația reală - mai mult pentru mine decât pentru oricine altcineva !
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Capitolul 8
  
  
  
  
  
  
  
  
  După 48 de ore am ajuns în Sicilia. Insula a fost infertile și stâncoase, cu sumbre, dar pitorească. Am investigat primul sat și a constatat că locuitorii ei au fost aproximativ așa cum este descris în ghiduri. Bărbați sau рычали неразборчивых în răspunsurile la întrebările noastre, sau, în general, ignorat de noi. Femeile au dispărut atunci când am plecat de la locul accidentului. În cele din urmă, Tony a cerut bătrânului să ne spuneți, în cazul în care în sala de Via Сашетти. Aceasta a fost dorința drumul pietros și accidentat, lider pe un alt flux de insula. Am aflat că compania San Marco Importurile a fost închis un timp destul de lung, deși l-a achiziționat un străin. Potrivit bătrânului, clădirea care stătea în picioare rezemat de o stâncă, cu vedere la mare.
  
  
  Am știut că o casă este, fără îndoială, va fi protejat, astfel încât, dacă vom merge acolo cu taxiul, cu condiția că vom putea găsi un taxi în sat, la noi, imediat vor fi probleme. Prin urmare, am decis să vină la azil lui Iuda, pe de altă parte, pe o barca.
  
  
  În dimineața următoare sosirii apoi ne-am angajat pescuit cu barca și au făcut-o la locul unde neagră stâncă înălța peste noi aproape la două sute de metri. Cu dans barca stâncă părea aproape vertical. Am pus un mic alb cu barca de la plaja îngustă la poalele unei stânci.
  
  
  "Probabil, ne-ar merge draga, mea este alta" , - a ghicit Tony , откидывая capul pe spate, pentru a explora o stâncă peste noi. "Mi se pare, ei văd o ascensiune dificilă".
  
  
  Gina stătea alături de noi pe un nisip, părul blond колыхались, ca o coama pe vânt. "Nick, - a spus ea, - eu pot să se cațere pe stânci numai desculț ".
  
  
  "Tu ne-ai pe ce nu лезешь", i - am spus. "Tu vei rămâne aici, pentru a proteja barca".
  
  
  "Nu", răspunse ea. Ea se întoarse spre Tony. El a ridicat din umeri.
  
  
  "Nici un protest", i - am spus. "Îl reprezintă pentru noi o valoare mai mare decât dacă ar fi încercat să urce pe această stâncă. Dacă veți auzi focuri de armă, așteptați 15 minute. Dacă ne odin jurul nostru nu va apărea, a plecat cu barca. A înțeles?'
  
  
  "Da", posac, a spus ea. 'Un sfert de oră.'
  
  
  "Bine", i - am spus și a zâmbit. "Cu atenție uita-te la barca. În scurt timp, ea ar putea fi singura noastră ieșire. Vom reveni peste o oră.
  
  
  Am plecat Джину într-o barcă și a început ascensiunea. La noi au fost ușoare de vânt și pantofi cu talpi de cauciuc, care am cumpărat-o în sat, dar Tony peste umăr a fost scul corzi. Am pe centura atârnau de cârlige pentru alpinism.
  
  
  La poalele stâncii s-a desfășurat margine îngustă. Am ales drumul care ducea acolo. Ei carapace de față, căutând locuri alunecoase, și arătând ih Tony. Pentru ego-ul мрачному expresia de pe fața ei se putea spune că ego-ul de lucru în Интерполе, în general, a fost un alt. Faptul că Tony rare curative a trebuit să părăsească civilizat confort . Am fost curios cât de mult plătește Interpol față de AX.
  
  
  Pentru a ajunge la mijlocul falezei, a fost nevoie de doar câteva minute, dar în rest a fost semnificativ mai lent. Trasee aproape a dispărut , și am avut de a găsi un punct de sprijin pentru mâini și un picior, în crevase. Acest lucru a fost o afacere. Acum am fost atât de mare, că, dacă am căzut, este greu de spus că ar fi cu noi. Și când am fost de aproximativ treizeci de metri mai jos de vârful Tony alunecat în vrac piatră, și-a pierdut echilibrul și a început să scadă.
  
  
  "Întinde-ți mâna!" - urlă eu.
  
  
  El a dat drumul la mâna dreaptă și a apucat pe mine. Sa apucat de ego-ul în mână, și ego-ul alionca bătut mea stângă de piciorul de sprijin. Când ei, a alunecat și a încercat să-și miște picioarele, l-am gândit că voi. Dar mâna dreaptă a ei, s-a apucat de ascuțit piatră de deasupra capului și multă вцепился.
  
  
  "Căutați ceva, pentru că poți să stai cu picioarele", прорычал eu. Mea alionca a început să se relaxeze piatră. Părea că a trecut o veșnicie, înainte de Tony a găsit din nou suportul pentru picior, și lăsați-mă, pentru a-l putea pune din nou piciorul stâng și se apleca nah.
  
  
  'Bine?' l - am întrebat, gâfâind.
  
  
  "Lui", - прорычал el speriat de o persoană.
  
  
  I-a admirat Tony. Este mult mai frică de a urca decât ei, dar a început ego-ul fără obiecții .
  
  
  "Este aproape, i - am spus.
  
  
  Ei bine ales de locuri, pentru care s-apucă, și a continuat. Gina s-a transformat într-o păpușă de departe în jos pe îngustă de plajă.
  
  
  În cele din urmă am ajuns la aproximativ cincizeci de metri mai jos de vârf, cu Tony, un pic mai jos de mine. Ego-ul knuckles albe, buzele au fost comprimate. L-a luat de la el o frânghie și продел bucla prin альпинистский cârlig, care l-a apucat pe centura . Multă ținându-se de stâncă mâna dreaptă , ea a admis cârlig, cu o buclă de funie legăna într-o parte și aruncă totul pe vârful unei stânci.
  
  
  Cârlig a dispărut de pe marginea unei stânci. Frânghie agățată de lângă mine. Ei au târât ee. După câteva дециметров cârlig pentru ceva de agatat si s-a oprit. Ei tras de frânghie și se uită la Tony. "Suntem aproape acolo", i - am spus.
  
  
  Ego-ul fata expresie de îndoială. Ei, a apucat frânghia cu noduri și a urcat. Ținându-l de mână, l, a urcat la partea de sus. La jumătatea drumului cârlig drumul ei a căzut pe trei дециметра, apoi cârlig din nou prins. Ea a simțit sudoarea de pe buze și în ochi.
  
  
  Ei ridică atent mai departe, și, în cele din urmă, privi din partea de sus. La doar douăzeci de metri de el stătea îmbrăcată în alb tencuiala clădirii companiei San Marco Importurile. Acest lucru a fost mic poveste clădire cu ferestre urcat sus, a ridicat un gard de sârmă mufa, окружавшим de constructii, au crescut buruieni .
  
  
  Ei, s-a coborât peste margine și s-au furișat acolo, în cazul în care cârligul este înrădăcinată pentru ascuțit de piatră. Ei tergiversat ego-ul, apoi sa uitat la Tony și dădu din cap. El s-a urcat pe o frânghie. Uem a fost nevoie de ceva efort, dar, în cele din urmă, el a făcut acest lucru și sel lângă mine.
  
  
  "Aveți idei nebunești, амико ", - a spus el.
  
  
  "Știu", - a spus ea cu un râs. Ei, a venit la marginea de stâncă și a fluturat Джине, ca ea să știe că suntem în siguranță s-au urcat sus. Ea a fluturat în reumatism. Ei, m-am uitat pe каменистую teren. "Aproximativ o jumătate de milă de aici mai ușor drumul în jos", - a spus Tony. "Vom profita de ele mai târziu".
  
  
  "E Conte", - a spus el . "Sunt de acord ".
  
  
  Am подползли la poarta. Nici un semn de viață.
  
  
  "Eu repede să văd, a spus Tony. El se tîrî cu вспотевшим cu fața la colț de sârmă a gardului. El s-a uitat pe fațada clădirii, apoi s-a întors la mine.
  
  
  "La intrarea principală în valoare de paza, care mi se pare armate", - a spus el.
  
  
  'Nu l-au crezut.'
  
  
  "Cel puțin încă o mașină parcat în față, dar eu l-am văzut, intrare de serviciu în partea de geme. Ei cred că acest lucru ne va permite să intre, astfel încât de paza nu ne-a observat ".
  
  
  "Bine", am spus eu. "Dar tocmai am descoperit acest gard de alarmă. Avem nevoie de ceva de-a face cu aceasta ".
  
  
  Încă cincisprezece minute a durat ceva, pentru a improviza un ocol sisteme de alarmă, pentru a ne permite să taie o gaură mică în partea de jos a gardului. Apoi am заползли în interior și s-au îndreptat spre lateral zi, pe care a gasit-Tony . Când am ajuns la locul, am observat că paza nu ne vede din pozitia sa de la poarta. Ei a alunecat mimmo clădirii, până când nu a reușit să se ego-ul ia în considerare. El a fost în расстегнутой cămașă, iar sub braț ținea de viteze automata AK-47. Lângă poarta a fost un mic chioșc de paza; La cabina a fost alocată ceva ce Tony nu a vazut: o mare ciobanesc german. Din fericire, vântul sufla în direcția noastră, astfel încât câinele nu ne учуяла . Dar am știut că trebuie să ne comporta foarte liniștită, când am deschis-o intrare de serviciu.
  
  
  Am подкрались la o zi și s-au uitat la castel. Deschide ego-ul nu era greu; cu ajutorul unui raționale a durat doar câteva minute. Ei ușor împins ușa și m-am uitat înăuntru.
  
  
  "Haide", - a șoptit ei Tony.
  
  
  Am scos pistoale și au intrat în interior. Tony a închis în urma noastră ușa. Am fost în hol, duce la fațada clădirii mic. Undeva departe un zumzet surd de sunet. El părea o coajă de jos, dar scara nu s-a văzut.
  
  
  Ei gest a cerut Tony rămâne alături de mine, până când am подкрались la partea din față a casei. Ne-am pomenit într-un fel de secretara sau de la birou. La masă stătea un om într-un halat alb, care mi s-a parut un fel de tehnician. În colțul de paza citit italiană ziar. Nimeni din jurul lor nu ne-a văzut și nu a auzit.
  
  
  Înainte de masă stătea L-stâlp, отделявшая bărbat din deschis de intrare zi și fusul. Când ea dădu din cap Tony, el a trecut prin poarta de pe stâlp și a făcut câțiva pași la paza.
  
  
  "Stai jos", - a strigat în italiană.
  
  
  De paza a sărit de la locul lui, și ego-ul, mâna a ajuns până la револьверу pe coapsa, dar apoi a văzut că este al meu "Люгер" țintește emu în piept. Un bărbat într-un halat alb privi pe Tony, apoi la mine, încet se ridică de la locul său.
  
  
  "În Cazul În Care Iuda?" - a întrebat-o eu, nu reducerea pistol și o vedere cu un paznic.
  
  
  "Pentru ce este el pentru tine?" - a întrebat de paza.
  
  
  "Să mergem, s-au dus", a spus Tony, вонзив lor "Беретту" 38 de calibru în spatele bărbatului. "Nu o noastră răbdare".
  
  
  "Iuda, nu este aici", a spus un bărbat. El a răspuns în limba italiană, dar părea onoarea sa, sau, eventual, скандинавцем. Acum, el s-a întors la noi și a examinat cu atenție fețele noastre. Acest lucru a fost rațional bărbat cu ochelari fără ramă și reci ochi albaștri. El a fost similar cu persoana pe care a angajat-ar fi Iuda. Dar dacă el a fost un tehnician ce a fost ego-ul funcției de aici?
  
  
  "Poți să te conecta cu oră afara?" L-a întrebat.
  
  
  "Da", a răspuns el.
  
  
  "Nu le spune!" paza рванулся într-un colț.
  
  
  Ei, a venit la el, a scos în jurul toc ego-ul revolver si a bagat-te sub centura. Apoi, a apelat la tehnica: "Spune acestui ore afara, pentru ca el a intrat aici", am spus eu.
  
  
  "El nu poate să părăsească postul său!"
  
  
  "Nu vorbește cu ei!" - a insistat de paza.
  
  
  "Taci, idiotule!", a spus tehnicianul un ton de gheață.
  
  
  "Spune-i s-a, că domnul, Iuda vorbește la telefon și vrea să dea emu speciale personale instrucțiuni", i - am spus.
  
  
  Un bărbat a tradus mintea cu mine pe Tony. "Faci cum spune el, a spus Tony.
  
  
  Tehnician deschis cutia pe scaun și am constatat transmițător. El a apăsat butonul și a spus: "Carlo". Du-te aici. Domnul Iuda vrea să ai vorbit cu el la telefon.
  
  
  Am așteptat în tăcere, până când fusul este vorba de poarta de la clădirea cu pericol de AK-47 sub braț. Cand a ajuns la zi, agent de securitate într-un colț a strigat: "Atenție! Ei au arme!
  
  
  Un bărbat în ușă s-a uitat la Tony și cu mine, apoi a ridicat de viteze automata. Ei, împușcat și a lovit emu în piept. Când el a căzut la ușa auto puternic загремел. Marcatori вонзились în podea, raft și piept de paza, care este cauzat de un avertisment. El s-a lovit de un zid și a căzut de pe scaun pe care stătea. Amândoi erau morți.
  
  
  Ei, a venit la o zi și privi. Nimeni nu s-a văzut. Când din nou a apelat la tehnica, fața lui era alb.
  
  
  "Și acum, du-te, i - am spus. "Oare, de asemenea, Iuda a plecat?"
  
  
  "Am aici unul, - a spus el. Pentru ego-ul vocea ei ar putea spune că el a spus adevărul.
  
  
  "În cazul în care producția?" - a întrebat Tony.
  
  
  'De ce?'
  
  
  "Comorile Vaticanului. În cazul în care acestea sunt ascunse?
  
  
  "Ah, te-ai gandit comori aici?"
  
  
  Ei, a trecut de pe raft și l-a strâns Люгер la stânga ureche bărbați. 'Unde sunt?'
  
  
  Ego-ul fata era alb ca creta, și el greu de respirat. "Am auzit cum vorbeau despre peșteră", - a spus el, сглотнув.
  
  
  L-a întrebat. - Care pestera?"
  
  
  'Змеиная pestera. Undeva aici.
  
  
  "Știu asta, a spus Tony.
  
  
  Ea l-a strâns puternic Люгер k goluri omului. "Dar aici, sub pământ?"
  
  
  Pe fața lui a apărut o expresie de жалкого de groază. 'Nimic!' - cu voce tare, a spus el.
  
  
  Noi cu Tony uitat un prieten la prieten. L-a întrebat. - "Dacă comori ascunse într-o peșteră din apropiere, cum credeți că pentru a fi plasate sub noi?"
  
  
  "Cred că trebuie să ne da seama de asta", a spus Tony.
  
  
  "Legați-l, i - am spus. "Avem doar câteva minute înainte ca Gina va pleca de la barca".
  
  
  Tony заткнул bărbat gura кляпом de ego-ul propriu cravată, sunt legate de ego-ul frânghie, în timp ce ea a vrut de scara. Scara nu a fost, dar atunci când ea a deschis ușa de la dulap pentru mături, el a văzut un lift.
  
  
  Ei, a strigat. - "Înainte, Tony!" "Putem merge în jos".
  
  
  Am intrat în lift mic și silențios coborât, ne-a fost curios anual, ceea ce vom găsi în partea de jos. Cateva momente mai tarziu am iesit cu ochii larg deschiși.
  
  
  'Dumnezeule, milostiv!' - a spus Tony.
  
  
  "Ai dreptate", - a spus el și liniște присвистнул.
  
  
  Am intrat într-o incredibilă subteran complex. Am putut vedea coridoare și camere în toate direcțiile , în afară de stânci. Până când ne-am plimbat, nu am crezut ochilor. O secțiune conținea completă nucleară "fabrica", precum și în încăperile vecine fost toate asociate cu ea, echipamente si mecanisme. Iuda stahl om de știință-атомщиком! În cele din urmă, am găsit un fel de laborator, cu o masă și un seif. Tony a început să lucreze cu un seif, care, ca și el, cu bucurie a spus, se poate deschide, până când a examinat scaun. Când seif a fost deschis, am gasit cateva interesante documente. Au depus ih scaun.
  
  
  "Din trecut nerezolvate de furt de opere de artă", a spus Tony. "Iuda și Фарелли, ar trebui să fie, tot timpul au lucrat împreună".
  
  
  L-a scos în jurul seifului o bucată de hârtie și se uită la el. "Dumnezeul meu, am spus eu. "Iuda ani regele secrete din țările NATO . Și în cele din urmă el a fost ih suficient pentru a-și forma propria bombă atomică ".
  
  
  "Probabil, prin urmare, el a început aceste jaf", a spus Tony. "Pentru a finanța acest proiect".
  
  
  Ei a luat o altă hârtie și de mult uitat pe nah. "Ei bine, - acru rade, am spus. Acest lucru a fost furat documentul, care a pus-o în этрусскую-un vas.
  
  
  "Aceasta a fost ceea ce ai vrut, Nick?"
  
  
  'Da.' Ei ușor pliere hârtie și a pus într-un minut.
  
  
  "Atunci tău localitatea rusia a finalizat, a spus Tony, - și voi fi gata, când voi strânge comori de artă din această peșteră".
  
  
  Ei întins emu mai multe desene cu rimel. "Nu, mea localitatea rusia nu a fost finalizat. Ne-am gândit că Iuda îl vinde acest document rusă, dar, se pare ca el însuși să-l folosească. Acest lucru detaliate de dezvoltare de desen a documentului, care l-a și pus într-un minut. Și în alte titluri de valoare, există o notă cu privire la proiectarea de dispozitive ".
  
  
  "Vrei să spui, амико că documentul, care în necunoștință de furat Iuda, conține un plan de piese de bombe atomice?"
  
  
  "Da", am răspuns. Era clar că Iuda a văzut că detonator va face ego-ul arsenalul mai eficient, și, prin urmare, hotel ego-ul de a folosi. Este, de asemenea, indică faptul că o bombă a lui Iuda a fost mic - posibil, portabil. Mi-a venit în minte că, chiar și portabil bomba poate distruge complet un oraș mare.
  
  
  "Cum credeți că se va aplica acest lucru?" - a întrebat Tony.
  
  
  "Ei știu exact".
  
  
  "Apoi, în cazul în care o bombă?"
  
  
  Ei gânditor uitat la el. "Să presupunem că o bombă gata", i - am spus. "Iuda a fost timp pentru a produce aparatul și puneți-ego-ul lor o bombă. Să presupunem că totul este gata, și bombe undeva functioneze?
  
  
  "Ah", - murmură Tony.
  
  
  El a luat o altă foaie de hârtie și a cercetat-l. "Uită-te la acest lucru, Nick".
  
  
  Ceva s-a mazgalit cu un creion pe hârtie. Acesta a fost în limba italiană, și spunea: "Puterea într-o singură мегатонну cu o rază de leziuni patruzeci și cinci de kilometri, de la nivelul solului".
  
  
  "Doamne, i - am spus.
  
  
  "Dar ce se va face cu astfel de arme?" - a întrebat Tony.
  
  
  "Nu știu", am răspuns. "Dar ce-ar fi, el ne-hotel, figura în jurul valorii de vaza a făcut ego plan mult mai real . Și ei, simt responsabil pentru acest lucru ".
  
  
  "Un nonsens", a spus Tony. "Nimeni nu poate anticipa acest incredibil cauzale cauzei".
  
  
  L-a luat imprimată o broșură, care se ocupă de iesit de sub scaun. "Este interesant."
  
  
  "Ce s-a întâmplat, Nick?"
  
  
  "Programul de circulație a navelor de linii Italia". Ei, m-am uitat pe lista de nave de croazieră de pe coperta broșurii și a văzut numele, care a izbucnit în mea de goluri. "Vocea Lui Leonardo ".
  
  
  Tony squinted. "Leonardo. Hei, am... "
  
  
  "În conformitate cu Фарелли", - a negat apărute în mass-media, mesajele ei emu. - Asta ai descifrat. Pe nen era scris: "Sarcina " Leonardo", pentru care ar fi trebuit să o intalnire. Asta a fost ieri.
  
  
  - Produse pentru Leonardo, - încet repeta Tony. "Che diavolo, prietenul meu. Cum credeți, această notă se referă la ... "
  
  
  "Mi se pare probabil. Ea a deschis dosarul și a găsit o listă de date de plecare diferite de nave. Alături de "Leonardo" data a fost обведена roșu. Când l-a văzut, ce a fost numărul ei выругался tine sub nas.
  
  
  Tony-am uitat peste umărul meu, apoi sa uitat la mine. "Absolut fantastic", i - am spus. "Leonardo" din nou se va deplasa la inchiriere prin intermediul a patru zile . Probabil, el a avut la bord o bombă atomică. Și apoi el va pleca la New York ".
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Capitolul 9
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Mai târziu, am cu Gina s-au întors la Roma. Tony Benedetto a rămas în Sicilia, pentru a aștepta colegii săi de Interpol și de a lua comorile Vaticanului în jurul peșterii lui Iuda. El deja a transmis salutări siciliene de poliție și a cerut Interpol în Римэ înrola ajutorul de poliție Rimă și Capri, pentru a pune mâna pe Giovanni Фарелли și Iuda, de îndată ce acestea apar .
  
  
  În jurul valorii de cameră Джины am sunat la aeroport, și-au rezervat locuri la avion la Napoli în dimineața următoare. "Leonardo" a fost în Napoli și de acolo отплывет în New York.
  
  
  Nu când l-a contactat Хоуком. El a fost bucuros să aud că am primit documentul înapoi, și a rămas într-o stare bună, până când am spus emu, că Iuda aproape sigur deja implicat detonator.
  
  
  'De ce?'
  
  
  "Cred că el a stabilit această bombă atomică la bord "Leonardo" , am spus eu, - și nava se va deplasa la New York".
  
  
  "Dumnezeule dreapta", - murmură Hawke. "Cum credeți, el intenționează să utilizeze această bombă aici ?"
  
  
  "Eu nu pot imagina nimic altceva", am răspuns.
  
  
  Era unul lungă perioadă de tăcere, încalcă numai severe de respirație Хоука pe de altă parte. Ei oftat adânc și a continuat, nu intenționează să prezinte situația curcubeu, dacă ar fi știut că ea este foarte diferită.
  
  
  "După cum știți, am creat de el bombe raza este de cincisprezece mile. Nu mai vorbesc despre secundari și terțiari de șoc valuri. Judecând după găsite de mine desene, emu a reușit în câteva zile pentru a face o bombă, suficient de mica pentru a o putea păstra în станционном-un seif . Dar dimensiunea nu are nimic de-a face cu o forță distructivă ... '
  
  
  "Da, ei înțeleg acest lucru, Carter. Fă-o, - a spus Hawke, vădit iritat de fapte, care l-emu raportate.
  
  
  "Tot ce a fost nevoie de a face Iuda, care este de a arunca o bombă peste bord. Apoi, ea poate fi situată la partea de jos de portul din New York în câteva zile, chiar săptămâni. Poate, de luni de zile. Acum, când el are un detonator, tot ce emu trebuie sa faci este de a conecta ego-ul de familii cu rază lungă de acțiune. Acesta poate fi pe o excursie la Philadelphia, și a uem a trebuit doar să faceți clic pe butonul. Și apoi... adio, New York ".
  
  
  'Dar de ce?' - a întrebat Hawke. - Nu contează, скинет dacă el o bombă cu nava, Carter. Ei doresc să știe de ce este obsedata de acest nebună plan " .
  
  
  "Pentru că Iuda a induce în eroare , domnule. Știi acest lucru nu este mai rău decât mine. El urăște pe noi și țara noastră; mai ales atunci ultima noastră întâlnire în Ниагаре. Poate fi, este ego concept s-a mutat, - cine știe.
  
  
  'Răzbunarea?' - a exclamat Hawk, și acum, el aproape că s-a supărat pe mine pentru că am pus ego-ul înainte de prezentarea mea despre извращенном caracterul lui Iuda. "A ucide zece milioane de oameni, Carter? Dumnezeule, omule, trebuie să-l oprească înainte de a face într-adevăr va ieși de sub control. Tu trebuie să găsească această bombă, Carter. Și, desigur, pe Iuda ".
  
  
  "Pun pariu că - rapid, am spus. - Dar dacă acest lucru te va alina, pun bani, că Iuda nimeni nu a informat nostru secret detonator. Cel puțin, deocamdată . Citiți cu atenție documentele care l-a găsit în laborator, ei bănuiesc că el a dat planurile angajaților săi în mai multe fragmente. Prin urmare, nimeni nu știe totul dispozitiv; fiecare știe doar o parte. Sper să nu mai trebuie să vă faceți griji despre acest lucru, atunci când am схватим Iuda ".
  
  
  "În cazul în care New York, mai întâi nu va exploda, ai în minte".
  
  
  "În fapt, delle, domnule", am spus eu.
  
  
  "Ei bine, haide, Nick. Spune-mi, când anume "Leonardo", ajunge în New York, pentru a la fața locului au fost agenți. Puteți găsi o bombă înainte ca aici va sosi nava . Dacă nu, am să-i avertizeze o mulțime de oameni ".
  
  
  'Ei știu acest lucru.'
  
  
  
  
  
  Când a terminat de apel, suntem cu Gina a mers la birou, în Italia. S-a spus că orarul de zbor recent s-a schimbat, și că eu ar trebui să meargă la căpitanul portului Napoli sau reprezentantului italiene linie .
  
  
  Cină într-una din întreaga restaurante preferate Джины, ne-am întors în camera ei. Ei nu putea face nimic până a doua zi dimineața, apoi avionul улетал în Napoli. Ei, de asemenea, a rezervat un loc pentru Джины, dar încă nu a spus hei.
  
  
  Apoi, ce i-a turnat o băutură, Gina, care se ocupă cu a fost îmbrăcat într-o cămașă de noapte transparentă, a venit și a așezat lângă mine pe o canapea și s-a strâns de mâna mea.
  
  
  "Aceasta va fi ultima noastră noapte împreună, Nick?"
  
  
  Ei, m-am uitat în aceste ochi negri și a dat seama cât de mult Gina Romano a făcut pentru mine. I-ar fi foarte plictisit de ea, daca a trebuit sa ne despartim. Acest lucru a fost un eșec în activitatea mea. Nu puteți intra în dificultăți emoționale. Este pur și simplu provoacă durere. Așa că ar fi mai bine dacă ar fi fost ultima noastră noapte. Dar AX încă a fost nevoie de Gina .
  
  
  "Vă spun sincer, am răspuns, - acest lucru nu va fi ultima noastră noapte. Adică, dacă doriți să lucrați în AX de ceva timp " .
  
  
  "Oh, da, probabil, a spus Gina. Ea a sărutat-o, mi - am dramatic a crescut presiunea.
  
  
  "Așteptați până când veți vedea că este de lucru, înainte de a fi prea увлечетесь", - a spus ea cu un zâmbet.
  
  
  "Pot sa stau cu tine?"
  
  
  'Da.'
  
  
  "Atunci totul va fi bine".
  
  
  Ei, m-am uitat pe sfarcurile ei, care întuneca sub o cămașă de noapte transparentă. Să se concentreze asupra lui Iuda a fost нетолько ".
  
  
  "Gina, am spus eu, - nu-ți trebuie să știi unele lucruri, care l-a ascuns de la tine până acum dihor".
  
  
  Ea părea gravă, de așteptare pentru meu explicații.
  
  
  "Am verificat orarul de zbor" Leonardo ", deoarece considerăm că la bord o bombă atomică".
  
  
  "Nick, ai în minte o mică bombă atomică?"
  
  
  "De un anumit tip, da". _
  
  
  "Dar ce legătură are aceasta cu jefuirea de la Vatican și Giovanni Фарелли?"
  
  
  "Noi credem că Фарелли și un Iuda sau, poate, doar Iuda au adus bomba la bordul navei, care trebuie să se îndrepte în New York. Ei au creat o bombă, folosind furat de la mine document " .
  
  
  "Nick, sună incredibil".
  
  
  'Dar acest lucru este așa. Ei trebuie să găsească această bombă, înainte de Iuda ei va exploda. Dacă Iuda la bord, el, probabil, va fi mascat. El este un maestru de mascare, de aceea eu nu pot conta pe el dezvăluirea. Ei ar trebui să înceapă imediat să caute o bombă ".
  
  
  "Și ai nevoie de ajutor cu asta?"
  
  
  "Îmi este incomod să te întreb, Gina. Dar Tony Benedetto este în căutarea Фарелли, și nu știu dacă merge Interpol în opinia mea, atunci când vom fi pe o navă. Trebuie să execute numai ordinele mele, și veți fi capabil de a obține printr-o zi care va rămâne pentru mine închise ".
  
  
  Pentru o clipă, ea s-a uitat mimmo mine. "Sună periculos", - ușor, a spus ea.
  
  
  "Da, acest lucru poate fi periculos pentru viață".
  
  
  "Dar crezi că Giovanni спланировал acest lucru teribil?"
  
  
  "Eu cred că el a avut la acest un fel de atitudine".
  
  
  Ea a oftat adânc. "Nu-mi place Giovanni Фарелли", - încet, a spus ea. "Dacă ei pot face ceva pentru a opri ego-ul, l-aș fi foarte fericit . Dar, ea a făcut o pauză, mai sunt ce-ce. Nepoata mea, Ana trăiește în New York. Este ultima mea rămasă rudă, și eu o iubesc foarte mult. Oare, de asemenea, de viața ei, de asemenea, va fi în pericol din cauza acestei bombe?
  
  
  "Cel mai probabil, a mărturisit eu.
  
  
  "Atunci voi merge cu tine, Nick".
  
  
  "Bine", am spus eu. "Apoi veți primi în continuare un salariu". Ei a pus un pahar și l-a îmbrățișat, ee. Ee gura a fost fierbinte și nerăbdător. Sfarcurile ei au fost solide sub o cămașă de noapte.
  
  
  "Mă bucur că am nevoie de tine, Nick", - șoptit ea.
  
  
  "Pariez, i - am spus.
  
  
  "Și de ce mi-ai încredere".
  
  
  Ei ar putea spune hei, că acest lucru nu am încredere în nimeni, dar nu a fost înțeles de dezamăgească ei sau desconsiderare a vorbi despre ceea ce avea de gând să facă pentru AX. L-a împins pe canapea, și am прижались un prieten la un prieten, și de ceva timp nu ne păsa de noi la Iuda, până când ne-Giovanni Фарелли, noi la "Leonardo" cu un instrument de moarte de la bordul acesteia. A fost doar cald, pielea, senzuale, mirosuri, sunete și afecțiune, Джины și răcnește iad, care se produce în mine.
  
  
  În dimineața următoare, acesta a fost un scurt zbor la Napoli. Am aterizat imediat apoi de opt ore, au luat un taxi de la aeroport și au fost livrate în mod deschis în zona de portul din Napoli, de unde au venit, și s-au dus tot mai mari de lux navele de pasageri. Am ajuns acolo la ora nouă și au ieșit în fața sediului master poarta. După câteva minute ne-am așezat în biroul ego-ul master și a vorbit despre Leonardo.
  
  
  - Vrei să mergi la Leonardo , signor? - a întrebat un tânăr.
  
  
  'Da.'
  
  
  "Ei bine, nu este aici".
  
  
  'Cum?'
  
  
  "Eu sunt sigur că ego-ul nu există, în port, signor Carter", - a spus el. "Dar dacă așteptând un moment, ei verifica". Când a ieșit de la birou, Gina s-a uitat la mine. "Este vorba de ghinion, nu-i așa?" a întrebat ea.
  
  
  'Este posibil.'
  
  
  Când un tânăr italian a intrat, sub mouse-ul a fost o carte care se ocupă cântărea nu mai puțin de zece kilograme. Este greu de renunțat la ego-ul pe un scaun.
  
  
  "Moțiunea de aceasta, domnul Carter", - a spus el. "Leonardo a plecat cu două zile în urmă, în conformitate cu noul program de circulație italiene linie".
  
  
  "Doamne, - cu amărăciune am spus.
  
  
  "Puteți afla aici, în oficiul companiei Italy Line, atunci când se așteaptă sosirea navei în New York".
  
  
  L-a întrebat. - "Cât de departe a plecat nava?"
  
  
  El a privit în sus. "Dacă-l amintesc corect, este nava rapid.
  
  
  Ar trebui să fie deja pe jumătate de cale. Ea a clătinat încet din cap. Bomba cu siguranta a fost la bord. Și mai puțin decât peste trei zile, nava va ajunge în New York. Ea a încercat să-și amintească, în cazul în care în sala de curând comanda militară a SUA. Am nevoie pentru a ajunge rapid la telefon.
  
  
  L-a ridicat. "Mulțumesc", i - a spus tinerei de matematică.
  
  
  
  
  Dacă aveți urgentă nevoie de ajutor militare, aveți nevoie pentru a vorbi cu persoana potrivita. L-a găsit pe acest om în persoana generalului Макфарлейна. I-a sunat emu la cel mai apropiat de baza US air FORCE. Până când am vorbit, el a verificat meu buletin de identitate pe o altă linie.
  
  
  "Îmi este incomod să vă întreb, domnule general, am spus eu, - dar nu de mine trebuie să fie un avion care poate prinde din urmă cu "Leonardo".
  
  
  "Deci, acest avion în curând ar trebui să fie aici", a spus generalul. 'Ei știu acest lucru. Aveți ceva?
  
  
  A urmat un scurt tăcerea. "Există суперкарго, care se pregăteau de la zbor la Washington. Noi promovăm înainte de călătorie și de a face pentru tine un mic ocol. Cum crezi, este normal?
  
  
  "Sună grozav, generalul".
  
  
  "Avionul va fi în aeroportul din Napoli în unsprezece ore. Ei voi fi la bord, pentru a identifica tine.
  
  
  "Foarte bine, domnule general, i - am spus. "Avem nevoie de două parașute și pluta de salvare".
  
  
  El a întrebat. - "Două parasuta?"
  
  
  "Cu mine o femeie tânără, generalul. Ea se execută în AX.
  
  
  'Bine, am grija de ea, domnule Carter.
  
  
  "Vă mulțumesc foarte mult, domnule general".
  
  
  Pe drumul de întoarcere de la aeroport i-a cerut Джину, a sărit ea vreodată cu parașuta în întreaga avion. Ea s-a uitat la mine ca și cum ei nebun.
  
  
  L-a întrebat. - "Crezi că vei putea face acest lucru?"
  
  
  Ea a oftat. La momentul ei de a afla acest lucru.
  
  
  Ne sară în mare, de aceea teren un pic mai moale decât pe uscat, i - am spus. "Desigur, trebuie să se elibereze de parasuta, de îndată ce va cădea în apă, altfel vei avea probleme. De îndată ce vom scăpa de parașute, vom avea o vestă de pluta ".
  
  
  Cred că-l voi putea face asta, a spus ea, dar părea nervos. La scurt timp apoi, de ce am ajuns la aeroport, pe un fundal verde a aterizat de mare de avioane de transport . Generalul și adjutant al întâlnit noi cu Gina în clădirea gării. Generalul a fost ridicat de om, o dată zburător . El cu atenție uitat la a mea un act de identitate. Apoi, el mi-a zâmbit larg.
  
  
  "Forțele aeriene vă duce la locul accidentului, domnule Carter. Cât de urgentă această excursie pe delle?
  
  
  "Eu pot doar să vă spun că la bord "Leonardo" este periculos om , generalul, și avem nevoie de ego-ul "a găsi".
  
  
  Generalul Macfarlane stranse buzele; el hotelul pune mai multe, dar știam că nu pot i s-a răspuns. În cele din urmă el a întins mâna și a spus: "vă Doresc mult succes".
  
  
  "Vă mulțumesc, domnule general, am răspuns. "Ne este mai bine să plece acum".
  
  
  Generalul nu s-a întors într-un avion cargo. El a spus că era nevoie de ceva de a face în Napoli și că apoi el va reveni la baza lor. Ne-am luat rămas bun de la el de la cargo ziua de gară și s-au dus la aeronavă, însoțite de адъютанта. Motoare-au lucrat, și am urcat la bord, cu un vânt puternic. La scurt timp apoi, ce ne-au prezentat полдюжине de soldați și ofițeri în formă, am decolat.
  
  
  Linie Italia, care ne-a dat un plan detaliat de călătorie a lui Leonardo, și ne-au spus, de exemplu, în cazul în care ego-ul ne găsim. În plus, am contactat un căpitan, căpitanul Бертольди, și el a știut că trebuie să am grijă, pentru a doua parașutist nu au dispărut în mare. În ultimele jumătate de oră înainte de contactul între avion și navă va fi susținută de radio .
  
  
  Un pilot calculat cât de mult timp este nevoie pentru a fugi de Leonardo, și-a dat seama de patru cinci ore. Acest lucru este mine sunt foarte mulțumit , pentru că timpul a devenit un factor important . Am mâncat alimente reci, până când mașina a zburat deasupra de sud, Franța. Când am intrat, материковая Europa a rămas în urmă.
  
  
  Am primit parașute, și extrem de răbdător sergentul american a arătat Джине, cum funcționează acestea și ce să facă atunci când va veni timpul. L-am privit și ascultat.
  
  
  "Și tot ce am nevoie pentru a face este de a trage de inel? întrebă Gina.
  
  
  "Este absolut fantastic, doamnă", a spus sergentul. "Dar, mai întâi aveți nevoie pentru a complet se rupă de avion, amintiți-vă acest lucru".
  
  
  'Da. Ei ar trebui să încet număra până la zece ", - a spus ea.
  
  
  Cred că totul va fi bine, sergent, i - am spus.
  
  
  "Da", i - a răspuns ezitant Gina. Ea părea mică și fragilă, eu stau în verde летном costum, care hei, dacă. Ea a îndepărtat părul de pe fata. - "Eu pot face acest lucru".
  
  
  "Doar nu da drumul acest inel", a spus sergentul. "Puteți cădea departe, înainte de a prinde din nou ego-ul".
  
  
  "Nu renunț la el un inel", - a confirmat Duh.
  
  
  Între timp, pilotul a contactat "Leonardo", și a spus căpitanul nostru salt și despre unde să ne caute. El i-a cerut căpitanului să ne ia la bord și de a ajuta cu tot ceea ce poate .
  
  
  A fost a doua zi fără nori. Suntem cu Gina se uita pe fereastră, până când nu au văzut alb lung vapor, care părea nemișcat pune sub noi în кобальтово-albastru mare.
  
  
  Sergentul dădu din cap mine. "Suntem gata pentru a sari, domnul Carter".
  
  
  După câteva minute suntem deja în picioare au deschis ziua de avion. În jurul nostru fluiera vântul. Nimic nu s-a văzut, în afară de cer albastru și albastru rochie.
  
  
  Bine, Gina, i - am spus. Ea a respectat-o pentru curaj. - "Nu te uita în jos. Tu trebuie doar să pășești dincolo de ușă și strângeți inelul. Numără până la zece și trage pentru el.
  
  
  Ei voi fi sincer cu tine ".
  
  
  Bine, a spus ea, iso tuturor forțelor încearcă să zâmbească.
  
  
  Ea s-a întors și a sărit. L-a văzut cum a căzut, apoi a văzut o umflătură albă de mătase în spatele nah. Hei a reușit acest lucru. Ei, dădu din cap сержанту și mi-a venit în jurul valorii de avion.
  
  
  Dacă nu sari tac parte, în primele câteva secunde, apoi sari stomacul tau va fi ciudat supărat. Meu подпрыгивал în sus și în jos, atunci când ei нырял în mare în partea de jos, iar vântul fluiera în jurul mele urechi și cap, reținând respirația. Trăgând inelul, sa uitam ca el se desfasoara, când a făcut tumbe în ordinea descrescătoare fluxul de prelevare de probe de aer. Brusc parasuta brusc дернулся. În clipa următoare ea încet înotat la сверкающему mare cu alb aerian mingea deasupra capului meu. Sincere sub mine Gina парила, ee parasuta ușor покачивался în vânt. Nu departe a fost lent, expansiune alb carcasa "Leonardo", pictura de spumos, după ce într-o mare.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Capitolul 10
  
  
  
  
  
  
  
  
  Gina a intrat într-un albastru închis de apă ale oceanului Atlantic, la câteva sute de metri de neted alb carcasa "Leonardo" , остановившего mașini și казавшегося aproape nemișcat. Când cobora k & nb văzut cum nava coborî de la o misiune de salvare feat . Pentru totdeauna de mine развевался al treilea alb parasuta, viața noastră pluta. Printr-o secunda apoi a văzut o masă, ei, scufundat în mare.
  
  
  Ei este complet cufundat în apă, și atunci când din nou s-a ridicat, l-a scos centurile de parasuta. Apa sărată mișcată de ochi. Ei șters ih și a încercat să vadă Джину pentru valuri. În cele din urmă l-a descoperit ee la două sute de metri de mine . Masa a aterizat un pic linge la поднимающемуся prova navei.
  
  
  Ei înotat la Джине. Atunci când ea a fost în cincizeci de metri de ei nah, am văzut că este în ordine. Ea a scos o parașută și a plutit spre mine. Ne-am întâlnit în cada & nb și a îmbrățișat ee pentru talie.
  
  
  "Am făcut acest lucru, Nick!" - a exclamat ea cu un zâmbet radiant de pe fata.
  
  
  Ei, a chicotit. - "Mergem, am spus eu. "Haideți să вылезем prin apă".
  
  
  La votare au ajuns fără dificultate, și apoi de a-l desfăcu centurile, a desfacut-un fel. Atunci când ea a scos supapa lateral, раздалось sfârâie prelevare de probe de aer, răsunător șuierat deasupra mării, și galben pluta надулся. Ei, a urcat la bord și втащил Джину .
  
  
  "Ah!" - a spus ea, a cădea înapoi pe masă. "Ce ușurare!
  
  
  "Vom fi pe navă înainte de ai învăța", i - am spus. "Uite." Și l-a indicat pe o barcă mică, spre ne.
  
  
  Шлюп a fost cu noi foarte repede. La bord au fost câțiva tineri italieni. Atunci când sunt încărcate noi în barcă, au surprins uitat un prieten la prieten, după ce a văzut cum Gina ameliorează lor acest program pălărie, astfel încât ei umede de păr căzut aici, pe umeri . Odin în jurul valorii de oameni свистнул, dar Gina a ignorat ego-ul și вцепилась în mâna mea.
  
  
  
  
  Când ne-am urcat la bord, membrii echipajului s-au grabit sa ne felicita. Mai multi pasageri толкнулись, dar căpitanul nu mai era. L-am gândit că, dacă Iuda a fost la bordul navei, el cu siguranță ne-a văzut deja. Acest lucru a fost pentru noi un lucru rău, dar nu ne-am putea face despre el.
  
  
  Ne-au dus la корабельному medic, care a susținut într-o scurtă examinare. El a fost foarte amabil, dar nu vorbea engleza.
  
  
  Apoi a investiga un tânăr a navei, ofițerul și-a petrecut noi în gol o cabina de prima clasa.
  
  
  L-a întrebat, atunci când el a fost de gând să plece. - "Când ei pot vorbi cu medicul căpitan?"
  
  
  "Le voi cere lui signor", - a spus el, cu dor uită la Джину.
  
  
  "Cel puțin, ei, la noi haine uscate", a spus Gina, indicând pe haine, pe-un pat dublu. Pentru Джины au fost bluza, fusta si pulover lana, iar pentru mine - un costum în stil tropical și sport shirt. Încă oni dacă ne moi din piele, sandale.
  
  
  "Acestea par a fi foarte nepăsători cu privire la sosirea noastră", i - am spus. "Dacă ofițerul de промедлит, lui însuși găsi expertul".
  
  
  Am s-au îmbrăcat repede. Gina arăta fabulos în costum. Ei a fost ca sicilian gigolo. L-a deschis durabil rezistent la apa pachetul, care a fost la mine, și a vizitat armele, люгер și știfturi. Ei пристегнул carcasa toc pe partea de sus cămăși cu mâneci scurte și a ascuns Вильгельмину. Dar am așteptat până când Gina va merge într-o mică baie pentru a причесаться, înainte de a implementa Hugo și să poarte o la sine pe antebraț. Când s-a întors în cabina mea, mea jacheta de deja-i lăsa închiși arme.
  
  
  "Arăți frumos", a spus Gina.
  
  
  "Tu", am răspuns. "Să mergem să vedem. Avem puțin timp ".
  
  
  Am ieșit pe punte. La această mare navă a fost greu de înțeles, cum se ajunge la dig. Ne-am plimbat aproximativ douăzeci de minute, înainte de a în cele din urmă a ajuns la partea de sus de pasageri punte.
  
  
  "În cazul în care putem găsi un maestru?" Ea a cerut de la un marinar.
  
  
  "Un maestru, domnule? Acest lucru este imposibil.'
  
  
  "El este de așteptare pentru mine", i - am spus.
  
  
  El neîncrezător a spus. "Probabil, ți-ar trebui să ceară de la administrator".
  
  
  "La dracu' ego! În cazul în care senior asistent? ".
  
  
  "Ah, domnul Фикуцца. Acest lucru ar trebui să fie pe puntea.
  
  
  "Mulțumesc", - a spus ea și s-a dus mimmo el la scara, înainte de care atîrna un lanț. El a întins mâna.
  
  
  "Tu și lady ar trebui să meargă mai întâi la propria экскурсоводу, domnule".
  
  
  "Amad al диаволо!" - cu voce tare, a spus Gina. "Că o greșeală de scriere!"
  
  
  Ea отругала lui. Ei a pus hei mâna pe umăr.
  
  
  "Uite", i - a spus моряку. - Noi ne ducem acolo să caute domnului Фикуцца, cu compania dumneavoastră sau fără nah. Puteți să ne ducă la el?
  
  
  El pentru o clipă uitat la a mea sumbră persoana. "Excelent", - a spus el. - "Veniți după mine."
  
  
  El a dat drumul circuitul pentru scări, și am urmat la pod. El ne-a cerut să aștepte pe culoar, în timp ce el se ridică de pe un pod. Ei o bucatica de văzut bărbați în uniforme albe, și, după câteva momente, unul în jurul ei a ieșit. Acesta a fost primul asistent Фикуцца.
  
  
  "Dar, domnule Carter și miss Romano", - a spus el cu un zâmbet larg.
  
  
  L-a întrebat. - "În cazul în care căpitanul?"
  
  
  "El a spus că în curând l va revedea cu tine".
  
  
  Ea a început să vă faceți griji. Linie de stat major în Italia ar fi spus uem, cât de stângaci noastră localitatea rusia, chiar dacă el nu știa detalii.
  
  
  "Vrem să vorbim cu el acum", i - am spus. "Avem nevoie de a discuta foarte important tirbușon".
  
  
  "Dar, domnule Carter, un căpitan foarte ocupat. El ... "Croitor pic, Фикуцца", i - am spus. "Pe harta pusă de securitate a navei și ego-ul pasagerilor. Timpul se scurge.'
  
  
  El a privit gânditor. Apoi el a spus: "Urmați-mă".
  
  
  Apoi o mica plimbare am ajuns la ușa echipei legendare cabine. Фикуцца exploatat. Când i-am auzit glasul în interiorul, Фикуцца a deschis ușa, și toți trei am intrat în interior.
  
  
  La o masă de lemn stătea ridicat de grăsime bărbat cu argintiu-gri de păr. El s-a sculat și apoi ce Фикуцца-a prezentat ne-a salutat zgomotos noi.
  
  
  El a spus; - "Așa este, ei doi parasutisti!" aceasta a fost făcută cu indulgență. "Un mod dramatic de a obține de la bord, nu vi se pare, domnule Carter?"
  
  
  "Mă tem, nu am avut de ales, căpitanul", am răspuns.
  
  
  "Aseaza-te, te rog", - a spus el, arătând spre două scaune.
  
  
  Suntem într-un joc.
  
  
  "Ei bine", a spus Бертольди. "Compania mea mi-a informat că sunteți în căutarea unui pasager pe nava mea. Spuneți-mi , domnule Carter, de ce nu pot aresta pe acest om, dacă el va ieși la mal în New York?
  
  
  În primul rând, am spus eu, - fără îndoială, acest om mascat, prin urmare, trebuie să-l găsească, înainte de a ajunge la New York. În al doilea rând, eu nu sunt polițist, și chiar dacă ei au fost, această persoană nu s-ar fi lăsat în viață martori. Așa că nu este un simplu sechestru ".
  
  
  "Da, desigur, a spus căpitanul. "Pot vedea buletinul dumneavoastră de identitate, domnule Carter?"
  
  
  Ei emu a arătat buletinul de identitate.
  
  
  "Ah, de informații americane. Iar tânăra doamnă?
  
  
  "Se lucrează la noi", i - am spus.
  
  
  "De fapt." El înțelegere a zâmbit. "Domnul Фикуцца vă va ajuta în intampinati dumneavoastră a cerut, domnule Carter. Nu puteți utiliza arme de foc pe navă, cu excepția cazurilor de autoapărare, și trebuie să respecte confidențialitatea altor mele de pasageri. În plus, trebuie să facă tot posibilul pentru a nu se lega de ei ".
  
  
  Din nou a început să se înfurie. - "Căpitanul Бертольди, am spus eu, - eu nu sunt gata să mă cert. Ei propun să ascultați ceea ce vreau să spun, înainte de a vă decide, că vom fi și ce nu vom face ".
  
  
  Бертольди și Фикуцца indignare schimbat priviri. "Nu am întregii zile, pentru a discuta despre acest tirbușon, domnul Carter", - frig a spus Бертольди. "Dacă aveți ceva de spus , vă rugăm să spuneți pe scurt".
  
  
  "Căpitane, i - am spus noi, nu numai despre acest om. Noi credem că el a adus pe această navă foarte periculoasă armă .
  
  
  'Arma?'
  
  
  'Astfel, pentru a vota.' L-am uitat deschis pe el. - "Arme nucleare".
  
  
  Ego-ul ochii ușor îmbunătățită.
  
  
  "Noi credem că aceasta este o mică bombă atomică".
  
  
  Фикуцца a urcat de pe scaun. - "Дьяволо!
  
  
  Fata căpitanului Бертольди a apărut un indiciu de șoc, apoi el a revenit rapid în скептическим punctele de vedere. - "Ce dovezi aveți pentru a face acest lucru?"
  
  
  - Nici un fel de dovezi exactă, a mărturisit eu. "Informativă cu numele de nava ta și o mulțime de informații suplimentare. Dar împreună ele duc la rezonabilă concluzia ". Повисло mult, o profundă tăcere. "Dar nu sunteți sigur că pe nava mea o bomba?"
  
  
  "Este mai mult decât probabil, căpitanul", i - am spus.
  
  
  "Și doriți să căutare nava a cerut posibile bombe?" - Căpitane, - a spus Фикуцца, - am pus pe asta de mai multe persoane .
  
  
  "Avem nevoie de cel puțin o duzină de bărbați", i - am spus. "Aceasta este o navă mare, și timpul se scurge. Avem nevoie pentru a începe pentru a căuta cabine toți pasagerii, care, într-un joc în Napoli , pentru că eu sunt sigur că pînă în numele unei persoane pe care le căutăm, Iuda, nu este pe lista de pasageri. Desigur, avem nevoie este de a verifica ".
  
  
  "Majoritatea pasagerilor, apunea în Napoli, domnule Carter, - răspunse căpitanul. "Doriți să deranjez și frustrant pentru aceste persoane . Știi, de la pasageri au anumite drepturi.
  
  
  Și una în jurul ei - este dreptul la securitate, la bordul acestei nave, i - am spus. Ei, de asemenea, vă rog să vă instruiți-mi de căutare, deoarece am experiență în astfel de lucruri. Și apoi l-ar fi hotel, pentru a vă притормозили nava, ca să avem mai mult timp.
  
  
  Pentru a merge mai lent! - a exclamat cu indignare Бертольди. Avem pentru ce. Ei trebuie să adere la program. De-ai mei de pasageri, de asemenea, un program. Tu nici măcar nu știu dacă există la bord o bombă. Nu, nava își menține normală viteză de croazieră.
  
  
  Capitanul!
  
  
  "Și - a întrerupt el de mine, - căutarea este condusă de domnul Фикуцца. Vei primi de la el ordine, domnule Carter, în caz contrar percheziției, în general, nu va fi. Acest lucru este clar?
  
  
  "Devine din ce în ce mai clar".
  
  
  Căpitanul Бертольди s-a întors la Фикуцце. "Ia-ți zece oameni și aceste două persoane și обыщи cabine. Începe cu clasa a treia și a obține până acolo ".
  
  
  "Căpitane, am spus eu, - este puțin probabil că Iuda va fi ceva, în afară de prima calitate cabine".
  
  
  "Repet, domnul Фикуцца, începe cu clasa a treia", a spus Бертольди. "În cazul în care căutați acolo nu va reuși, vom vedea dacă este nevoie de o căutare în alte părți ale navei".
  
  
  Prostia acestui om a fost incredibil. Ea a decis să telegraphing în staff-ului companiei, că el împiedică ametitoare căutate.
  
  
  "Vă mulțumim pentru cooperare, căpitanul", - frig-am spus și s-a sculat.
  
  
  "La dispoziția dumneavoastră, domnule Carter", - a spus el. - Chiar că-că, domnul Фикуцца. Dacă nu există pasagerii care refuză să percheziției lor de cabine , nu insistati. Trimite-ih-mi, și voi explica ".
  
  
  "Căpitane, nu avem timp pentru astfel de ...
  
  
  "Puteți merge, domnule Carter".
  
  
  Ei cu înverșunare-am uitat la el. - "Bine", am spus eu. Ei, s-a întors și a ieșit de la cabine, împreună cu Gina, iar Фикуцца a urmat.
  
  
  Фикуцца a fost ценымногие folositor stăpânului său. El a prins repede trezorier Fabrizio, și împreună au adunat nouă marinari, care ar fi trebuit să caute împreună cu noi. Ei ar fi hotel, pentru ca aceasta nu a fost o astfel de mare de muncă, pentru a putea face față cu ea pe cont propriu.
  
  
  
  
  Printr-un difuzor a fost anunțat că apoi masa de prânz toți pasagerii de clasa a treia ar trebui să rămână în cabine pentru controlul bagajelor. Aceasta ar fi devenit un alt avertisment Iuda, cu privire la ceea ce se întâmplă , dar, se pare, nu a fost instituțiilor de a păstra acțiunile noastre în secret. Toată seara am fost informat bagajele, dar nu a găsit nimic. Dacă un pasager nu a fost în cabina de căutare nu s-a efectuat de către o echipă gazdă. Din fericire, majoritatea pasagerilor au fost acolo. La miezul nopții a trebuit să se oprească -, de asemenea, la ordinul căpitanului.
  
  
  Apoi ceva de rezistență a permis la noi căutare în sala motoarelor, dar am gasit nimic.
  
  
  
  
  În dimineața următoare, un grup de detectivi, inclusiv noi cu Gina, un pic odihnit. Am avut de a face acest lucru. Italiană membrilor echipajului грозила pericolul de a adormi, și noi, de asemenea, au fost sînt epuizați. Cu puțin timp înainte de prânz am servit o gustare și-au continuat drumul. Ei convins Бертольди trece imediat de la clasa a treia, în primul rând, pentru a ne putea lăsa început clasa a doua, în sfârșit. Căutările au durat toată ziua. Majoritatea pasagerilor au fost foarte amabili. Unii au insistat la o întâlnire cu căpitanul, dar în cele din urmă a fost de acord cu percheziția lor de lucruri.
  
  
  Până la sfârșitul zilei a doua, am compilat o lista intreaga de pasageri, dar nu au găsit nimic, ceea ce ar semăna cu o bombă nucleară, și nu am văzut pe nimeni care chiar de la distanță semăna cu Iuda. Dacă el a fost la bord, el de bine s-a ascuns, sau ego-ul vizitat unul în jurul valorii de alte unsprezece persoane, care efectuează acest lucru. Dar noi încă mai erau cu mâinile goale.
  
  
  În a treia zi am întrebat Бертольди, putem căutare în încăperile pentru echipaj. El a fost furios. "Oare acum nu este evident că ai greșit despre bombe , domnul Carter?"
  
  
  "Nu", am răspuns. "Și dacă nu-mi dați permisiunea de această anchetă, i телеграфирую dvs. personal. Și apoi, de asemenea, vă cu Washingtonul, care apoi va lua legătura cu medicul de guvern în Римэ ".
  
  
  Aroganța соскользнуло cu persoanele Бертольди. - "Este o amenințare, domnul Carter?"
  
  
  - Puteți numi cum doriți, căpitanul. Îi voi face tot posibilul pentru a căutare în această navă. Suntem la viteză maximă pentru a naviga în New York și ajungem acolo mâine nu când . În acest oraș locuiesc de zece milioane de oameni. Dacă nu sunteți îngrijorat despre pasageri, gândiți-vă la acești oameni. Dacă la bord există o bombă atomică, care se ocupă ar putea exploda în orice moment, hoteluri ar fi a ta conștiință, a avut loc un astfel de dezastru? Adică, dacă plecăm în viață, în ce-l serios la îndoială.
  
  
  Фикуцца a spus încet: "Căpitane, probabil, echipa nu va obiecta la această problemă".
  
  
  Бертольди s-a ridicat din scaun și a început strâns. Când s-a întors spre mine, fața lui era gravă. "Bine, domnule Carter", - a spus el. "Puteți să efectueze propriul studiu. Dar eu personal am petrecut de tine în cabina mea de ofițeri ".
  
  
  "Cum vrei", i - am spus.
  
  
  Percheziția s-încet, până la prânz. El nu a dat și a stârnit comentarii furioase master-Бертольди. El a fost deosebit de supărat, când am timp inspectat și ego-ul camera. El a întrebat. - "Acum veți afla că bombele nu?"
  
  
  "Ea a spus. - "Nu, acum vreau căutare în completare, până la bărci de salvare".
  
  
  "Absurd!" - murmură el, dar sa trecem mai departe. Фикуцца ceva timp ne-a ajutat; apoi acest lucru ne cu Gina a rămas singuri. Am văzut bucătăriile, oficiile, toate gropile și colțurile mare vas de croaziera, dar fără nici un rezultat.
  
  
  "Poate fi, căpitanul drepturilor, Nick", a spus Gina pentru o cină în acea seară. - "Poate, la bord nu bombe. Probabil, Iuda a ratat șansa din cauza schimbării orarului curselor.
  
  
  "Mi-ar fi hotel, pentru ca acest lucru a fost adevărat", i - am spus. "Eu chiar vreau să Бертольди a avut dreptate. Dar eu o cunosc pe Iuda, Gina ". Ei încruntat. "Ar trebui să fie locuri care nu le-am cautat. Sau, poate, unul prin ajutori de rău s-a descurcat cu locul de muncă. Nu știm. Mâine vom заплывем în portul New York . Ei trebuie să trimită Хоуку un mesaj la radio în seara zilei de astăzi. '
  
  
  "Ce ai spune?"
  
  
  "Pur și simplu, că nu am găsit pe Iuda și ego-ul bomba. Hawk ceva inventeze.
  
  
  
  
  Ei dormea agitat. Când sa trezit în dimineața următoare și se uită la Джину, care se ocupă de încă dormea în altă parte cabine , l-am gândit, cât de aproape am fost la New york . În timpul micul dejun, am primit un buletin informativ, în care se spunea că drumul va dura trei ore.
  
  
  "Permiteți dacă nava se lega?" întrebă Gina.
  
  
  "Dacă este așa, nu va fi întâlnește comitetul", am răspuns.
  
  
  În timp ce alte pasagerii au adunat și s-au pregătit pentru aterizare, ea a rămas în cabina noastră cu Gina. Aproximativ zece ore m-am dus pe punte de prima clasa, în speranța de a vedea pe cineva care ar putea fi similare cu Iuda. Într-o jumătate de al xl-lea s-a parut continent, și cu puțin timp înainte de amiază, am legat la portul New York. Majoritatea pasagerilor erau pe punte, de unde se deschide o vedere la orizontul Manhattan-ului și Statuia Libertății.
  
  
  Cum mă și așteptam, noi ne-am întâlnit. Paza de coastă a prins "Leonardo" de la port, și a rugat-ego-ul să se oprească. Căpitanul a ascultat, dar am vazut ca el furios выкрикивал ordine de ofițerii săi. La scurt timp apoi, prânz la bord au urcat câțiva ofițeri și soldați de pază de coastă însoțit de câțiva agenți de AX, primarul New York-ului și David Хоука.
  
  
  Căpitanul Бертольди cerut în cabină. Acolo trebuia să mergem de două senior ofițer de pază de coastă, primarul, Hawk, Фикуцца, Gina și ei. Șoim закусил незажженную trabuc, atunci când ei l-a informat pe ego-ul despre eșecurile noastre.
  
  
  "Eu nu cred că Iuda la bord", - a spus el. "Și dacă el la bord, este o bombă, probabil, de asemenea, acolo". El s-a uitat la Джину. - "Ați angaja femei frumoase, Nick, - a spus el.
  
  
  Gina a realizat un compliment, dar nu este sarcasm. "G ", - a spus ea și a zâmbit.
  
  
  Prego au făcut focus" , - a răspuns David Hawk.
  
  
  Ei de hotel râdeți, dar ideea cu privire la Iuda, tras de relaxare meu rta în jos.
  
  
  "Ai cautat intreaga nava?" - a întrebat Hawke.
  
  
  "Sus în jos", i - am spus. "Сыч lui dumnezeu, noi, chiar și în toalete uitat. Ei pur și simplu mai mult nu știu nimic ".
  
  
  Eu nu am spus nimic. Hawk și Gina s-au uitat la mine.
  
  
  'Ce este aceasta?' - a întrebat Hawke.
  
  
  "M-am gândit despre altă locație", i - am spus. "Spune-Бертольди că voi fi".
  
  
  Ei s-au grăbit la masă trezorier, amintindu-și că la începutul căutărilor noastre trezorier mi-a povestit despre un om care a venit la masa căpitanului, pentru a vorbi despre păstrarea de lucruri . Acest lucru este lucruri de valoare. Acest lucru a însemnat că la bord ar trebui să fie de valori.
  
  
  "Da, domnule Carter", a spus Fabrizio, când l-a întrebat ego-ul despre asta. "La noi în birou există un seif. Dar eu nu-mi pot imagina că există ceva ce s-ar putea să vă intereseze.
  
  
  "Poate, ne este mai bine să se uite", i - am spus. Fabrizio noi sau irita. El chiar nu a deranjat provoca expertul. După câteva momente, seif de mărimea unui om a fost deschis. Ea și-a plecat capul și l-au urmat în interiorul. Ne-am tot uitat. În mare pachet a fost de argint artefact în Spania. Aceasta a fost o dezamăgire.
  
  
  "Îmi pare foarte rău, signor", a spus Fabrizio.
  
  
  "Ei bine, asta a fost doar o idee".
  
  
  Lasat-i ego-ul și s-a întors la masa căpitanului. Ceva крутилось am în goluri, dar nu am putut înțelege acest lucru.
  
  
  Ei au început de la birou. Căpitanul зашагал pe propriul scaun. Toți ceilalți s-au așezat, în afară de Хоука, care stătea într-un colț, cu un trabuc în colțul rta și ego slab mâinile au fost скрещенны pe piept. Ei, a venit la el și clătină din cap, arătând că nu am reușit .
  
  
  "Dar, domnule Carter a vizitat această navă de sus în jos!" - a spus Бертольди. "Dacă ar fi un astfel de lucru a fost la bord , el ar fi găsit-o".
  
  
  "Iartă-mă, căpitane", - a declarat un senior din doi ofițeri de pază de coastă, căpitanul-locotenent-comandant. "Nu putem permite ca această navă în portul New York, până când nu va avea loc mai mult de o investigație aprofundată".
  
  
  "De fapt", - a fost de acord primarul. - "Am să continui să cauți. Pe harta puse milioane de vieți ".
  
  
  Бертольди a aruncat pe mine o privire feroce, ca și cum l-a introdus ego-ul în această situație jenantă. - "Ai de gând, întrebă el, de - a lăsa mele de pasageri de aici în mare, până când veți continua să caute nava mea?"
  
  
  "Nu", spuse Hawk, în numele unui ofițer de pază de coastă. Toate s-au uitat la el. - "Avem cel mai bun plan care ценымногие mai sigure pentru pasageri. În prezent, aici au mers de mai multe feriboturi. Pasagerii transplantat la aceste feriboturi fără bagajele și pleacă din port . Pentru ei va fi bine să aibă grijă, până când nava va fi din nou обыскан. Însuși nava va fi rambursat în largul mării, și ancheta va fi efectuată de oamenii mei și de oamenii de căpitan-locotenent sub îndrumarea mea.
  
  
  "În urmă în largul mării!", a spus Бертольди pe un ton surd. "Mutarea mea de pasageri?"
  
  
  "Cred că este singura soluție sigură, căpitanul", a declarat Hawke. - "În curând, aici vor veni feriboturile", a spus căpitanul-locotenent.
  
  
  "Dar nu aveți dreptul!", a exclamat Бертольди. "Este o mare prostie".
  
  
  "Căpitane, - calota de gheață a spus pe un ton Hawk, de - ar fi fost o prostie să nu să acorde o atenție la pericol".
  
  
  Căpitanul Бертольди greu s-a prăbușit pe un scaun. El se uită la mâinile lor. - "Excelent", - a spus el. "Dar dacă bomba nu va fi gasit, domnul ei a fost găsit ofere compania mea protesta împotriva acestui прискорбного incident".
  
  
  "La el va fi tratat cu tot respectul", spuse Hawk. "Și acum, căpitane, ei cred, este bine să informeze pasagerii cu privire la ceea ce se întâmplă".
  
  
  Ideea care se ocupă de s-a mișcat de la mine goluri, brusc, și-a căpătat forma. Ea a așteptat până când ceilalți oameni vor pleca. Când numai căpitan de Șoim, Gina și ei erau încă în cabină, l-a întrebat: "Căpitane, dacă este adevărat că pasagerii vin la tine pentru a lua lucruri de valoare valoare de peste o anumită sumă?"
  
  
  Бертольди l-a înzestrat pe mine nemulțumit privirea. Ei, cred că el a crezut că mă personale мучителем. "De fapt, domnul Carter", - a spus el .
  
  
  Hawk ma privit în față, încercând să înțeleagă despre ce cred.
  
  
  "De mult nu ai avut astfel de cereri în timpul acestei călătorii?"
  
  
  "Poate fi, de cinci sau șase".
  
  
  "Iar apoi, acești oameni vin în acest birou, nu-i așa?"
  
  
  "Da, Da".
  
  
  "Ce-ai conceput, Nick?" - a întrebat Hawke.
  
  
  "Am рассуждаю, domnule", am spus eu. "Odin în jurul acestor pasageri a pus în dulap destul de mare pachet ?"
  
  
  'Da, într-delle. Ih au fost mai multe ".
  
  
  "Și ți-a trebuit să plece singur, în jurul acestor oameni o în această cabină, cel puțin pentru o perioadă scurtă de timp?"
  
  
  El a uitat ciudat la mine; apoi l-a văzut, că el și-a amintit. Pentru prima dată cu ei, dihor, cum l-am întâlnit , el a vorbit cu un anumit grad de respect în voce. "Da, într-adevăr", - a spus el încet. "Aici a fost un om..."
  
  
  'Așa cum arăta?' - a întrebat Hawke.
  
  
  "El a avut barba. Foarte ciudat aspect este bărbat. Este foarte rău față.
  
  
  'Iuda!' - a strigat un Șoim.
  
  
  "Eu cred", i - am spus. "Și, probabil, el și-a schimbat planurile sale, fiind în această cabină. El , probabil, intenția de a pune o bombă într-o mare bolta , dar , probabil, a decis, atunci când el a fost aici singur, de a găsi un loc mai bun. Sau, poate, el nu a vrut să excite curiozitatea trezorier despre acest subiect ".
  
  
  Бертольди scotoci într-un sertar scaun și a scos o foaie de hârtie. El s-a uitat pe nah, pentru o clipă. "Vocea ego-ului numele", - a spus el. - Benedict Arnold. El are de primă clasă de la o cabină număr de doisprezece pe punte A. '
  
  
  În acest moment, în ușă a apărut primarul cu o foaie de hârtie în mână și speriat expresia feței.
  
  
  "Domnilor, dacă au vreo îndoială cu privire la gravitatea situației, ih ble clarifica acum".
  
  
  'Ce este aceasta?' - a întrebat Hawke.
  
  
  "Biroul meu tocmai a primit această telegramă prin Rimă", - greu, a spus el.
  
  
  Hawke a luat o foaie de hârtie și a citit cu voce tare:
  
  
  
  
  
  "Domnule primar. Bomba atomică a fost postat într-un loc, că orașul tău poate distruge o simplă apăsare de buton . Tu ar trebui să încredere în noi când spunem că aceasta nu este o gluma. În dovada de acest lucru vom prezenta numărul de cod nostru mecanismul de aprindere: HTX 312.
  
  
  Bomba va fi detonată în termen de 48 de ore, dacă nu va fi achitată suma de o sută de milioane de dolari, lingouri de aur. Acest lucru este de aproximativ zece dolari pe viață în New York. Vă rog, gândiți-vă foarte atent. Există foarte surse de primit bani. Veți primi un al doilea mesaj cu instrucțiuni suplimentare, în decurs de o zi.
  
  
  
  
  
  Hawk-a uitat la mine. "El este", - a spus el. Apoi, el a întrebat: "vă Puteți imagina că el ar putea face cu numerele de milioane de dolari ?"
  
  
  "Știți cine a trimis scrisoarea?" s - a întrebat primarul.
  
  
  "Omul, care le căutăm", spuse Hawk. "Telegramă a trebuit să fie transmis de la unul ego-ul co-conspiratori în Римэ , astfel încât ea a coincis cu sosirea "Leonardo", în New York."
  
  
  "Probabil, Фарелли", - mormăi eu.
  
  
  "Dimpotrivă", - a replicat căpitanul. "Aici nu se spune nimic despre "Leonardo" , nimic ".
  
  
  "Din motive lesne de înțeles", - murmură Hawke. "În mod evident, acestea nu sunt hoteluri, pentru a atrage atenția la această navă, domnule Бертольди".
  
  
  Ei a observat expresia ochilor căpitan, când Hawke s-a adresat cu o scrisoare fără să-i ego-ul obișnuit de titlu. Ego-ul, orgoliul enervat, dar nu așa cum ego-ul refuzul de a mă ajuta. Dar acum a poruncit Hawke, și Бертольди a primit ordine de la AX, emu place sau nu.
  
  
  "Mi s-a spus că președintele și guvernatorul au primit aceleași telegrame", a spus primarul. "Doresc să avem împreună au adunat banii necesari. Dar o sută de milioane de aur, dumnezeul meu, că este un prost?
  
  
  "Nebun, la care noi ar trebui să fie tratate foarte serios, domnule primar. - Bătăuș-psihopat, care este hotărât să-și îndeplinească amenințarea, dacă lingouri de aur nu vor fi livrate, i - am spus.
  
  
  "Absurd, absurd, - a încruntat Бертольди. "Este o glumă, este o americană este o gluma".
  
  
  "Nu aș vrea să râd, dacă ar fi explodat o bombă", a declarat Hawke. El a întins-o la gât la zi și a chemat pe ofițerul pazei de coastă, care stătea în spatele ușii.
  
  
  'Da, domnule?", a spus căpitanul-locotenent, când el a intrat.
  
  
  "Domnul Carter și-l обыщем această colibă. Și în timp ce ia un адъютанта și mai multe de meu de ofițeri și a vedea dacă puteți găsi Benedict Arnold în a douăsprezecea cabina de pe puntea A. El poate fi acel om. Ah, da, căpitane, - a adăugat Hawk, el este sigur de a fi înarmat și periculos. De aceea, prima grija toate măsurile de precauție posibile ". Ofițerul dădu din cap și se întoarse.
  
  
  "El are barba, a spus căpitanul. Anterior militantismul a dispărut aproape complet, și pe обветренном omului au apărut tulburătoare ridurile. Și, uh, slabă persoana. Da, și-mi amintesc un singur lucru ".
  
  
  'Ce?' - latrat Hawk, să monitorizeze cu atenție fiecare cu litere master.
  
  
  "Ei bine, eu nu știu, este important acest lucru - oscilat Бертольди, - dar el m-a întrebat dacă poate obține insulina la bordul aeronavei. Ei bănuiesc că are diabet.
  
  
  "Nu este de mirare că el pare rău", a spus cu blândețe eu, văzând în fața lor, cu ochii minții, înfiorător profilul lui Iuda. Hawk dădu din cap. - "Și căpitan, ați trimite aici mele două experți în минированию să vină pregătiți la toate datorită unor circumstanțe neprevăzute ? Și să ne anunțați, când "Arnold" va fi găsit ".
  
  
  "Totul este în regulă, a spus căpitanul-locotenent. El a ieșit în întreaga cabină. Gina stătea lângă mine, переплетая degetele între ale mele. "Cu ce-l pot ajuta?" a întrebat ea.
  
  
  - Vino și bea o ceașcă de cafea în hol", a declarat Hawke. "Ai merita acest lucru."
  
  
  Gina mi-a zâmbit și a ieșit de la cabine. Căpitanul de curtoazie urmat-o. În cele din urmă el a început să manifeste un respect. Atunci când suntem cu Хоуком rămas singur în cabină, el s-a întors spre mine și a chicotit.
  
  
  "Nu este atât de mult nu lucrez in aer liber, Nick, - a spus el, - și-mi place doar aceasta. Aveți orice idei magice?
  
  
  'Nu, domnule. Iar acum, haideți să răsturnăm această cabina pe dos.
  
  
  Și am făcut-o. Ei, știa că feriboturile sunt deja pe drum, și pasagerii în curând vor ieși la mal, că mă simt un pic mai bine. Dar dacă Iuda a ținut în mâinile detonator de bombe, el ar fi putut exploda în orice moment.
  
  
  Am порылись în masă expertul cautat dulapuri, inspectat toată cabina. Hawk rapid obosit. El sel într-un scaun la masa căpitanului , și el a observat, în frunte un firicel de banca.
  
  
  "M-am îmbătrâni, Nick, - a spus el. "Se pare al naibii de aici înfundat".
  
  
  "Ai dreptate", i - am spus. Ei, s-a uitat la peretele lateral al cabinei, a văzut grila de ventilație și m-am gândit.
  
  
  Ei chircit lângă un grilaj. Ea a fost plasat în destul de mare bară de instrumente, care este implicat a fost atașat la geme cu șuruburi. Odin pe șurub a fost slăbită.
  
  
  L-a întrebat. - "Aveți foarfece de unghii?"
  
  
  "Da", - a spus el, залезая într-un minut și se întinde-mi o pereche de foarfece.
  
  
  Când a văzut că am început să demontați șuruburile de pe panoul, el a venit și cu un interes s-a ridicat de lângă mine. Ea a lucrat febril, și, deși panoul de ceva timp прилипала la un colț , am în cele din urmă a reușit să se rupă de ei.
  
  
  Ne-am uitat în conductă și acolo a văzut: în set cu o lungime de trei picioare, înfășurat în hârtie maro. El umple gaura, și-a așezat sfârșitul într-un loc unde conductă изгибался și a plecat orizontal de la cabine.
  
  
  "Croitor" ia, - a declarat Hawke.
  
  
  Foarfeca sa taie din hârtie gaură și se uită la conținut. Acest canal a fost în jurul valorii de metal ușor, probabil, în jurul valorii de aliaj de aluminiu. La exterior au fost de mecanisme, inclusiv în miniatură receptor electronic cu rază lungă de acțiune. Era tot numai un mic bec roșu, fără îndoială сигнализирующая că bomba a fost gata de explozie imediată.
  
  
  Ei sărit.
  
  
  "O să vă sun specialiștilor de минированию", - a spus încet: Hawk. "Am, de asemenea, există o persoană care se pricepe".
  
  
  L-a întrebat. - Ce să facem cu pasagerii?" "Ar trebui să ne coboare primii?"
  
  
  Hawk gânditor redus de reci ochii. "Eu nu cred așa. În orice moment putem întâlni în confruntarea cu Iuda. În plus, trebuie să presupunem că bomba poate exploda plăți chiar sub nasul nostru mai puțin de un minut, și poate fi, și pentru o secundă. Suntem foarte aproape de port. Dacă aici va exploda o bombă, continent de a suferi pagube la fel de mult ca în cazul în care am fost în port . Nu, Nick, ar trebui să încercăm să dezactivați ego-ul ".
  
  
  Ei, dădu din cap, gândindu-mă ca și un Șoim, fugi de Iuda. El a ieșit de la cabine cu un specialist. Ei blocat în spatele lui ușa și, din nou, a examinat-un fel cumplit.
  
  
  Roșu sfântul a continuat să amenințător aprinde, mărturisind despre îngrozitoare și puterea distructivă a bombei. Apoi l-am gândit, într-adevăr, dacă Iuda face clic pe fuse, chiar dacă acest lucru va ucide ego-ul în sine . Acest om, ca am stiut de la experiența din trecut, a fost întruchiparea rău. Probabil, dacă ar fi aflat că am descoperit o bombă, el, fără ezitare, a efectuat ar fi бесчеловечный plan, chiar dacă ar fi o explozie de ego-a ucis. Nu am putut risca, acest lucru a fost cu siguranta, mai ales atunci când am avut de-a face cu un om atât de imprevizibil, și, prin mental pervertit, ca Iuda.
  
  
  Ea a prevăzut oribil rezultatul cosmar - грибовидное nor, распространяющее său atomic resentimente. Milioane de oameni de pe o rază de distrugere patruzeci și cinci de kilometri vor pieri. Multe mii de vor pieri în timpul secundari și terțiari undelor de șoc. Și încă mii de muri lent și o moarte de radiații.
  
  
  Gândurile mele au fost curând întreruptă de o bătaie în ușă. Ei, a venit la o zi și a întrebat cine este. De îndată ce un Șoim a numit ego numele ei deblocat ușa și s-au retras la o parte, pentru a permite acesteia.
  
  
  După el au urmat căpitanul Бертольди și trei sumbre la fel de bărbați, care nu am știut. "Uită-te la acest lucru, Бертольди", - a spus iritat Șoim, sătul de gât neîncredere și lipsa de compasiune master. Бертольди palid. El stătea în picioare, tremurând, strângând pumnii de impotent de furie.
  
  
  "Și du-te de aici, domnule", i - latrat Șoim, arătându-mi, pentru a-l petrecea master la zi .
  
  
  Бертольди shell de lemn trepte, ochii lui ciudat uitat sincere fata de tine. Ei blocat în spatele lui ușa și iarăși s-a întors la Хоуку și trei altora. "Domnul Gottlieb, Nick Carter", - a spus el.
  
  
  Ea întinse mâna худому și жилистому bărbat cu ochelari fără ramă - stereotip om de știință. Hawk mi-a explicat că Gottlieb a inventat un detonator , un dispozitiv care a permis lui Iuda și ego-ul tovarășilor de a crea o bombă.
  
  
  Între timp, doi experți de зажиганию s-au ocupat de a scoate de ambalare cu bombe. "Ar fi groaznic... groaznic, - murmură Gottlieb, - dacă aparatul meu a fost folosit în acest fel".
  
  
  Aceasta, desigur, a fost o afirmație. Gottlieb s-au alăturat alte două pentru bărbați, склонившимся peste o bombă. "Sunteți sigur că este el?" - a întrebat de ego-ul Hawke.
  
  
  Gottlieb dădu din cap. 'Zici de asta, nici o îndoială. O persoană care este colectat, bine versat în термоядерном divizare. Din păcate, ne-am extins și mai mult aceste cunoștințe " . Hawk-a uitat la mine, și ei, se încrunta. Gottlieb și doi bărbați din întreaga AX lucrat la o bombă. Roșu aprins pare lacklustre lumineze de ih fețele, când Gottlieb sa click limba și mormăi tine sub nas. "Iată, a zis el în cele din urmă. - Vocea de acolo de sârmă. Da, este acesta. Nu, nu este una de alta.
  
  
  Ne-am înghesuit în jurul golului în gemete. Ea a încercat să nu se gândească la ceea ce s-ar întâmpla dacă o bombă va exploda sincer acum, chiar dacă nimic nu simt. De la oameni care au lucrat la bomba, părea să aibă nervi de oțel. Hawke a venit la o zi și a întrebat raporta dacă deja căpitan-locotenent. Acest lucru nu a fost așa.
  
  
  "Are dacă acest lucru este puterea pe care o au hei atribuie? - a întrebat-o lui Gottlieb.
  
  
  El a vorbit încet, fără să se uite în direcția mea, ca tot ego-ul atenția s-a concentrat pe duritate. - 'Sa nu cred. De aici bombă distruge totul pe o rază de șaizeci, șaptezeci de kilometri ". El s-a axat pe mecanismul de detonator, iar apoi, ca și cum ar subliniind gândurile lor , a zis: "Noi, care nu ne va fi de unică șansă".
  
  
  Tot ce am putut face este покачать cap. Gottlieb, ca un om care citeste de moarte, catehismul, a continuat, continuând observa activitatea specialiștilor: "Dar prima explozie, primele unde de șoc nu ar fi fost sfârșitul dosarului. Precipitații, valuri - radiații de boală și o parcelă de pământ nelocuit, teren Mort rochie. Manhattan va deveni o zonă neutră , complet inutilizabil pentru un sejur de decenii ".
  
  
  Ei nu mai întreba. Gottlieb mi-a dat destul de whining pentru reflecție.
  
  
  'Ce mai faci?' - neuro-a întrebat Hawk, încă de mestecat piure de trabuc.
  
  
  Odin în jurul valorii de oameni s-a întors la el. "Avem încă un lucru riscant într-adevăr, domnule,", a spus el. Transpiratia este picurat cu ridurile de pe fata.
  
  
  Am Хоуком de îndoire față de toate celelalte, și au observat cu atenție.
  
  
  La un moment dat, când ei, am crezut că sunt aproape gata, Gottlieb a strigat: "Nu, croitor pic! Nu aceasta!'
  
  
  O persoană a lucrat cu aparatul oprit și rezemă capul de geme. Ei, a vazut ca ego-ul, mâinile tremura un pic, atunci când el a închis ochii și a oftat adânc. Apoi, el însuși scuturat, pentru a lua în mână. El a continuat cu alte două, și în mai puțin de zece minute trei bărbați se întoarseră, și ih buze, a apărut o linie sumbră satisfacție.
  
  
  "Acest lucru s-a întâmplat", - a șoptit Gottlieb. - "Bomba " inofensiv".
  
  
  Am Хоуком uitat un prieten la prieten. El a expirat. "Asta a fost prea mult pentru a-mi obosit de corp", - a spus el. Se rezemă de masă de căpitan și a oftat adânc.
  
  
  Ei s-a ridicat și a încercat să zâmbească.
  
  
  Hawke a luat un nou trabuc, o aprinse și, cu grijă, выдул cerc. El a urcat până în tavan, cabine, atunci când el a fost uitat deschis de mine. "Acum, când se face acest lucru, Nick, a mai rămas de făcut doar un singur lucru".
  
  
  Ea dădu din cap. "Iuda", i - am spus. "Și, dacă pot spune așa, domnule, mai bine mort, decât viu".
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Capitolul 11
  
  
  
  
  
  
  
  
  Imediat a fost anulat de alarmă pentru pasageri, și căpitanul Бертольди ne-a mulțumit pentru bine munca prestată. Feriboturile, numai că veniți de pe navă, a fost trimis înapoi la debarcader. "Leonardo" va intra în port cu o întârziere de câteva ore.
  
  
  Curând apoi a fost dat ordinul, căpitanul-locotenent paza de coasta a ajuns pe pod, unde ne cu Хоуком dus să se consulte cu căpitanul. "Benedict nicăieri nu a fost", a precizat Хоуку căpitan-locotenent. "Oamenii continuă să o anchetă, dar el se ascunde și speră să scape de noi, atunci când alte pasagerii vor ieși la mal".
  
  
  "Nu-i nimic, - acru, a declarat Hawke. "În tulburările de pasageri, încearcă să coboare, ne va fi aproape imposibil să ih toate să ia în considerare. Și, desigur, întotdeauna se poate din nou pentru a schimba aspectul lor ".
  
  
  "Cred că putem conta pe el", i - am spus.
  
  
  Nava este acostată în cinci ore. La New York Post a fost deja ediție specială pe strada cu un marilor titluri. Mulțimea столпилась pe portul bar și în jurul nah, poliția a încercat să ih reține. Rapoarte și fotografi au fost peste tot.
  
  
  Șoim postat de ofițeri de la începutul și de la sfârșitul treceri.
  
  
  "Din acest moment, ei bine, voi face acest lucru singur", a spus ea emu.
  
  
  "Bine", răspunse el. - "Voi rămâne la bord de ceva timp, astfel încât să știi unde sunt eu, dacă am să vă понадоблюсь".
  
  
  Suntem cu Gina au părăsit nava înainte de a debarca pasageri. Ei i-au luat ee în clădirea vămii și a spus să rămână acolo.
  
  
  Din portul bar s-a bucurat de haos, și am avut un sentiment pesimist cu privire la faptul că voi găsi pe Iuda.
  
  
  "Stați aproape, nu-i așa?" întrebă Gina.
  
  
  "Nu, ei de gând să căutare în tot portul. Dacă vom pierde încă un alt, scoate camera de hotel "Hilton", și rămâi acolo până când nu vei primi o notificare de la mine ".
  
  
  "Bine", - a spus ea, sarutandu-ma pe obraz. - 'Fii atent.'
  
  
  'Tu.'
  
  
  
  
  Reporterii s-au amestecat cu de curioși în jurul portului bar, și poliția a trebuit să renunțe la eforturile lor de menținere a ordinii. Ei s-a oprit în apropiere de trecere, în cazul în care, de asemenea, stăteau alți doi agenți de AX. Într-o zi, au oprit pasager cu barbă și cu multă ținut ego-ul. Rapid a mers la ei și a spus că la ei nu este . Barba a fost prezenta.
  
  
  Imediat apoi ceasul al șaselea ei am văzut un om care tocmai a coborât de pe punte. În loc de a merge la vama, el a trecut de la ambele capete ale clădirii, în cazul în care la poarta acolo era un paznic . Mai întâi l-a văzut, ego-ul numai de la spate. El a fost bine îmbrăcat, și shell cu un baston. Ego-ul are de mers-au părut familiare. Ei присмотрелся și am văzut partea interioară fara par mână, держащую portofoliu. Acest lucru nu a fost ca o adevărată pielea. Și mâna nu сгибалась în jurul mânerului genți de mână, cum ar fi facut o adevarata mana. La fel ca ea a fost de gând să meargă după el, el întoarse capul și-l putea vedea ego-ul fata. Avea mustață și solare puncte, dar acest craniu ar putea fi confundat noi cu mult. Acest lucru a fost Iuda. Văzându-mă, el s-a grăbit în firul de clădiri. Între noi a fost o mulțime de oameni, și am avut de a merge prin mulțime. Ei se derula încet , și când l-a trecut, Iuda a fost deja la poarta. Când a întins Вильгельмину și a fugit, l-a văzut, cum el a lovit cu piciorul un paznic și a trecut prin poarta de acces la parcare.
  
  
  Atunci când ea a venit, Iuda s-a ascuns în minte. De paza, вскочивший pe picioare, a încercat să mă oprească, dar i-am strigat, cine sunt eu, și a fugit printr-o poarta. Ferindu-se de o serie de masinile parcate , l-a văzut подъехавшее taxi. Iuda se uita la mine prin fereastra din spate.
  
  
  Sa blocat "люгер" în carcasa toc și a fugit de la care stă acolo la bicicleta. Era un grup de lung de tineri, și am ghicit că motocicleta aparține unul în jurul ei. Ea s-a uitat și a văzut că cheia de contact. Ei, запрыгнул în șa. Acest lucru a fost o mare "Honda", conceput pentru autostrada, si motorul a publicat liniștitor sunet. "Buna ziua!" - проревел unul în jurul tinerilor.
  
  
  "Pur și simplu am одолжу ego-ul la timp!" - a strigat în reumatism. Ea s-a aruncat de pe loc și a mers la un taxi.
  
  
  Când a ieșit pe stradă, în taxi doar повернуло la stânga, la două străzi de mine. Ea a trecut printr-o mișcare. L-a început cursa de taxi și a crezut că aș putea prinde ego-ul la un semafor. Apoi acuzațiile principală a trece pe rosu брылев. Iuda sau a dat șoferului o mulțime de bani, sau i-a pus la ego-ul de capete de arma. După zece minute am fost pe autostrada care duce la aeroportul internațional kennedy, ny . Pe pista de taxi отъехало de la mine, dar m-am gândit că a ajuns în locul potrivit. Nu am realizat ca Iuda ar fi putut să urce în avion, pentru a nu fi prins cu ego-ul în aeroport.
  
  
  Ea nu a fost dreptate. Când a rasturnat pe autostrada spre clădirea gării și a încercat să reducă distanța dintre mine și un taxi , sa fost inundat cu ulei de indicii, și un motociclist strecoară afară deschis în fața mea.
  
  
  Din fericire, a aterizat pe rambleu, zonele cresc prea mult ridicate tufișuri, și am avut numai vânătăi, echimoze și порванный costum. Dar motocicleta nu se mai putea folosi. Ea a decis să plătească despăgubiri proprietarului mai târziu și s-a dus de mers pe jos de la aeroport. L oprea toate mașinile care trec, dar ei nu mai luau автостопщиков .
  
  
  În cele din urmă am luat un camion, și am ajuns în aeroport cu minim 45 de min apoi lui Iuda .
  
  
  Ei apleacă ajutor și a constatat că în această seară trebuiau să decoleze de duzina străine de zboruri. Unul în jurul ei a fost cursa Pan Am în Roma. Da, în ultimul minut s-a înregistrat un bărbat. Un oarecare domnule Benedict.
  
  
  L-a întrebat. - "Pot să am încă pentru a ajunge la el?".
  
  
  Bărbatul s-a întors pentru a verifica orarul zborurilor, apoi sa uitat la ceas. "Nu, - a spus el.
  
  
  Avionul a zburat zece minute în urmă. Rivne la timp programat.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Capitolul 12
  
  
  
  
  
  
  
  
  Era clar că Iuda, fără întârziere, va zbura înapoi la Roma. Acolo, el ar fi fost în apropierea lui de stat major-apartamente și Фарелли lor de bandiți. El, probabil, nu știa că am descoperit ego-ul subteran complex, în Sicilia.
  
  
  Următoarea călătorie la Roma улетал numai în dimineața următoare. Dar după o jumătate de oră a fost avionul până la Londra, apoi o excursie la Roma, așa că am avut de a ajunge la micul dejun, de exemplu, după o oră, apoi aterizare lui Iuda .
  
  
  I-a sunat Джине, și ea a luat un taxi de la Hilton la avion, până când ei au cumpărat aceste bilete. Ei de hotel, pentru ca ea a fost cu mine, pentru că ea este atât de bine cunoscut Giovanni Фарелли. Atunci când ea a sunat Хоуку și-a cerut scuze pentru pierderea lui Iuda , el a spus: "ei bine, ei vor fi ușor de găsit în Римэ. Dar adu-ți aminte, dacă el va fugi, detonator va rămâne la el."
  
  
  "Dacă ar trebui să-i contacteze poliția în Римэ sau Interpol, astfel încât acestea să poată încerca să-l ridic, atunci când el va ateriza?"
  
  
  "Nu", a declarat Hawke. În ego-ul vocea a fost unul greu, rece de sunet, care este uneori utilizat. - "Dacă poliția apucă ego-ul, nu știi ce se poate întâmpla. Nick, ei vreau să văd ego-ul mort, ca el te-a propus.
  
  
  Nu am fost surprins când a auzit acest lucru.
  
  
  La acel moment, așa cum am crescut, suntem cu Gina au fost destul de измотаны și apoi au dormit o mare parte din drum. Nu am dormit tare, dar suficient de odihnit, pentru a-și continua drumul. Gina dormea ca un copil.
  
  
  La Londra am reușit să rapid și ușor de a schimba și de profit în Roma imediat apoi de opt ore. A fost clar dimineață însorită. A dat таксисту adresa apartamentului pe care mi-a dat Gina. Фарелли adus acolo femeile lor, și Gina mi-a spus că el, uneori, folosit de ego pentru a se întâlni cu alte sefii lumii interlope. Poliția nu a știut despre existența apartament, dar mi se părea că Iuda a știut . Dacă el ar fi sunat Фарелли imediat apoi de aterizare , emu-ar fi spus că merge în Sicilia nesigure . Astfel, ei ar putea decide că acest apartament a fost cel mai sigur loc, și este probabil că se vor întâlni acolo, pentru a discuta planurile .
  
  
  După aproape o oră, apoi aterizare ne-am oprit în fața clădirilor cu mai multe apartamente casa. Am deja pregăteau să intre, când a auzit un zgomot din cauza unghiului.
  
  
  "Stai aici liniștit", - a spus sa Джине.
  
  
  Ei, a fugit la уголу acasă și a văzut cum doi bărbați au ieșit în lateral zi și au argintie Lancia, parcat peste drum. Odin în jurul celor doi a fost mare, elegant Фарелли, iar celălalt - Iuda, similar cu Moartea în costumul lui . El a fost, fără camuflaj, dar solubil cu o trestie.
  
  
  A decis să lovi imediat. Ei tras Вильгельмину. "Acest lucru este suficient, - am strigat. "Roma - ta ultima oprire".
  
  
  El a reacționat ценымногие mai repede decât a crezut. Când l-a împușcat, el a fugit până la mașină. Wilhelmina a țâșnit, dar am ratat, și ochelari de cal dabbed în pietre de pavaj sincer pentru el. Ei, a tras încă o dată, a lovit de bara de protecție, și el s-a ascuns în spatele mașinii.
  
  
  'Blestemul!' - Mormăi eu.
  
  
  Apoi a tras Фарелли. Ochelari de cal au iesit din case vecine. Ei, a fost nevoit să se ascundă, când el a tras din nou, și am simțit колющую rana pe partea exterioară a mea de la mâna stângă. Pe de altă parte, mașină de văzut cum s-a deschis ușa, dar am fost prea ocupat pentru a nu da intra la mine Фарелли .
  
  
  Brusc, am auzit un strigăt Джины. Ea a strigat. - "Trage, Nick!" "El se teme de tragere!"
  
  
  Privindu-i cum Фарелли s-a întors la Джине, ei, și-a amintit că ea a fost ego-ul amanta. Când a văzut-o, - l pentru o clipă, cuprins de furie. El a avut ca scop și împușcat în nah. Ochelari de cal, a trecut mimmo nah la câțiva centimetri.
  
  
  L-a deschis foc. Prima mea lovitură a lovit de un zid de lângă Фарелли; al doilea a lovit emu în gât. El frenetic дернулся și s-a prăbușit pe trotuar.
  
  
  Două gloanțe, летевшие din cauza mașinii, свистнули de-ai mei picior. O clipă mai târziu, motorul urlă, și Iuda s-au grabit departe pe o stradă îngustă. Ei au împușcat într-o mașină, dar am reușit să-mi sparge doar geamul din spate.
  
  
  'Esti bine?' - a întrebat-o Джину.
  
  
  'Da.'
  
  
  Du-te la apartamentul lui și rămâi acolo, i - am spus. "Voi veni la tine mai târziu".
  
  
  Ea a protestat, dar deja am alergat la Alfa Romeo 2000, припаркованному pe același trotuar. Ea nu a fost blocat. A adus motor conductori de aprindere, a ei, a sărit în mașină și a alergat pentru Iuda.
  
  
  Prin două trimestre văzut ego-ul ei. El a condus trei trimestre din fața mea și brusc transformat direct în încercarea de a mă scăpa. Ei, a trecut în indicii cu ordonat пробуксовкой roata din spate și, cu un țipăt ascuțit de anvelope . Înainte de mine Iuda a virat la stânga, pe o stradă, care a fost condus la zona industrială. În cinci minute ne-am speriat o jumătate de duzină de pietoni și un pic nu s-au confruntat cu cele două mașini. Dar Iuda nu a încetinit, și ei, de asemenea. Dacă am fost de conducere pe autostrada, "Alfa" a prins să-l , dar cu această metodă de conducere viteza de mașini au fost aproape la fel, și Iuda a dat seama de asta.
  
  
  După încă cinci minute Iuda a luat inițiativa, și ego-ul său pierdut. Dar când ei s-au întors colțul depozit, l-a văzut mașina pe asfalt cu распахнутой ușă. Ei, cu un frânată, a alunecat și a tras "люгер". Iuda nu mai era. Ei, m-am uitat la depozite și m-am gândit, nu a mers el acolo. Ei carapace de la el, atunci când mintea mea a căzut de pe capacul trapei. Nu era nimic neobișnuit, cu excepția faptului că el a fost ușor înclinat. Ei, a venit la el și privi atent, apoi capacul . Rim a lăsat amprenta în noroiul de pe ulițe. Ei, s-a aplecat și a ascultat. L-a auzit dezactivat shaggy. Fără îndoială, acest lucru a fost shaggy lui Iuda.
  
  
  În ciuda ei înșiși, admirat ego-ul ei viclean. În ciuda starea de sănătate precară și artificiale de mână, acest om a fost inteligent, ca proverbiala lis. Rapid aruncat capacul trapei și a scăzut până la pantofii mei nu au atins treia bare metalice de scări în cameră. În jurul meu s-a ridicat bruscă a putoare. O astfel de perechi de ce face dificilă respirația, și mai adânc, coborând în groapă, cu atât mai întunecată devine. În întunericul de sub mine sa auzit шарканье șobolani. Dacă Iuda fugi, profitând de o vastă rețea de canale subterane și de navigare, care alcătuiesc sistemul de canalizare Rimă, a fost o șansă bună, că eu niciodată ego-ul nu găsesc.
  
  
  Și aceasta a fost ultima ce-i hotel.
  
  
  El a scăpat de la mine de la cascada Niagara. Dar acum el nu stahl-ar feri de mine, acum, când acesta a fost doar între noi doi, bărbații. Ea și-a mărit viteza de rapid și a coborât acoperit cu mucus scărilor metalice.
  
  
  Când în cele din urmă a ajuns la partea de jos, l-a dat pe îngustă de piatră de planete. Jet de murdar și зловонной de apă lent журчала de biroul național de piatră. Duhoarea era aproape de nesuportat, aerul abia se poate respira.
  
  
  Slab un cerc de lumină, care se încadrează de pe strada pentru totdeauna de mine, i-a dat o idee. Ei stătea nemișcat și asculta în negru, ca smoala umbre. Apoi a auzit din nou sunetul de pași precipitați, ecou отражающийся în întuneric, de exemplu, la o mină de metri în dreapta mea.
  
  
  Wilhelmina pune la mine în mână. Ei josnic s-a aplecat și s-a dus pe Iuda în întunericul sumbru.
  
  
  Cald fata cu părul de lucru a atins mele picior. Ea doar nu a strigat la drapel autorizației pentru executare, dar приглушил de sunet, atunci când un șobolan zburat de mimmo mine, cu vârful și a fugit de îngustă выступу. A fost greu pentru a menține ritmul, cu atât mai mult că de planete devenea alunecos și umed din cauza мшистого straturi vechi, выветренных pietre.
  
  
  Cu nivel scăzut de tavan atârnau mari безглазые insecte. Ei nu ar fi surprins dacă ar fi văzut și de lilieci . Pretutindeni picura de mucus, aerul era înăbușitor și apăsarea. Dar nu pe jumătate la fel de apăsătoare, ca Iuda.
  
  
  Ei s-a concentrat pe затихающих pași. Ceva блестнуло înainte de mine în întuneric. Ei presat la geme, și a reținut respirația. Dar apoi, Iuda s-a grăbit mai departe, și l-au urmat cu Вильгельминой în mână.
  
  
  Când a dat colțul, mă brusc forțat să se scufunde, ei chiar nu și-a pierdut echilibrul și a căzut în canalizare. Înalt pentru totdeauna de mine просвистела ochelari de cal, și din nou am auzit ca șchiopătând Iuda. Ei l-au urmat în rețeaua de canalizare conducta de dimensiuni mai mici, un coridor întunecat, mult mai îngust decât primul.
  
  
  El din nou a transformat colț; Ei, a avut ca scop și împușcat. Ochelari de cal a ajuns în piatra de temelie și a sărit. Ei, a ratat și a fugit pentru Iuda, înainte de a putea să mă prea puternic merge mai departe .
  
  
  Acesta a fost un clasic joc de-a șoarecele și pisica. La fiecare ego-ul mișcare i-a răspuns cu aceeași гамбитом. Dar când a dat colțul, el nu mai era. Acest teren a apelor uzate nu mai este folosit. S-a uscat și nu a avut aproape nici un miros. Asta mă mai întâi surprins. Dar în curând ea a descoperit motivul pentru care Iuda a ales acest pasaj, mai jos de strada. Ei a văzut o gaură în geamăt, care este implicat a fost închis staniu placă. Acest lucru a fost o casă de trapa. Ei s-a oprit, a plecat urechea și am auzit un zgomot de cealaltă parte a golului. Apoi, apus de soare.
  
  
  Acum, ei ar putea sta deschis. Ea a fost într-un tunel, заваленном ele și diferite pietre. Până în picioare acolo, sa auzit un sunet departe. Aparent, Iuda știa de această ieșire de canalizare și la un hotel să-l utilizați pentru a scăpa de mine. La scurt timp ea a aflat ca el a avut intenția de a face acest lucru. În fața mea a apărut sergiu, și l-a văzut pe Iuda în al. El a tras în mine de două ori. Una ochelari de cal, practic, a rupt-mi mâneca. Acum, de bună voie a devenit periculoasă din cauza întunericului.
  
  
  Ei, a venit la освещенному gaura. Când a ajuns la el, ea, a văzut că tunelul duce într-o cameră mică, în cazul în care atârnă un bec. Ei огляделась. Acum știa unde suntem. Într-o nișă în gemete zăceau oasele aproximativ cincizeci de persoane, cranii care au fost stivuite pe partea de sus, și ei sumbru se uitau la mine. Iuda a adus în catacombe, tuneluri sub orașul în care primii creștini s-au ascuns de la călăilor săi. Ea a ajuns la concluzia că acest lucru ar trebui să fie catacombele Sfântului Калликста, cele mai cunoscute din toate catacombe romane. Deși aici a fost de sfințire, în stațiunea turistică lista acestor locuri nu a fost.
  
  
  Ei, a trecut prin cameră și s-a dus pe Iuda. Din nou a fost destul de întuneric, deși aici și acolo-a spânzurat de un bec . Acum l-a auzit Iuda de greu de respirat, dovedind că el slăbește. Ei estimează că a trecut destul de mult timp cu cei dihor, ca emu-au făcut o injecție de insulină, și că chase a încălcat ego-ul metabolismul. De mult timp el nu ar fi întins. Dar eu nu am vrut, pentru ca el a ajuns la punctul în cazul în care el ar fi putut să se amestece cu turisti . L-a ridicat ritm.
  
  
  Curând ea a intrat în cea de-a doua camera, cu aceeași lumină ca și prima. Ei nu au văzut pe Iuda, deci, a pătruns în cameră. Ca și în prima cameră, de pe rafturile din pereti zăceau mormane de oase cu cranii. Ea a fost la jumătatea drumului prin cameră, când a auzit de respirație grea din dreapta de la sine.
  
  
  Ea s-a întors repede. Iuda rezemă груде uscat, fragil și oase. Ego-ul de fata a fost cenusiu-gri și вспотевшим. Omul - piele și oase , iar craniul a fost mai mult ca un craniu pe rafturi decât scopul în viață. Anterior, el a fost urât de om, dar acum el stahl bizar гротескным.
  
  
  El a respirat greșit, cu хрипом. Pe buza de jos era un strat de spuma. În mână ținea o revolver Smith & Wesson .44 Magnum. Dacă el ar fi ajuns la mine, de la el, l-ar fi foarte rapid s-a alăturat celorlalți останкам în catacombe.
  
  
  El хрипло râs, până când ei gândindu-se la următoarea mișcare. Râsete laminate din el, ca pietricele în geam; proteze nesigur замахали cu ego-ul tremura mâna stângă cu degetele. Mâna dreaptă cu револьвером a fost buna si de ceară .
  
  
  "Acum, ei în cele din urmă voi putea să te omoare, Carter", - прохрипел el.
  
  
  Ei a coborât pe pământ și a aterizat între oasele, care, așa cum am simțit sub mine треснули. Revolverul lui Iuda latrat - și a ratat de la paris. Ei s-a sculat și нацелил "люгер" emu în piept. Degetul încleștat pe trăgaci, dar el nu a tras.
  
  
  Iuda a scazut de mână cu револьвером-te pe genunchi și a căzut din nou între oase. Ego-ul de fata a fost distorsionată, ochii остекленели. Pentru o clipă, dispnee părea foarte tare, și apoi brusc a încetat. Ego corpul напряглось, și un pistol a renuntat la ego-ul de mână. Apoi ego-ul scopul lovit de perete - ego-ul, ochii erau larg deschise, în comă diabetică.
  
  
  Ei, s-a sculat și a venit la el. În acel moment, atunci când ei s-a aplecat peste el, corpul său dramatic дернулось și congelate. Ei пощупал ego-ul pulsul. Pulsul nu a fost.
  
  
  Ei s-a sculat, a bagat "люгер" în carcasa toc și se uită la îmbrăcat schelet medii nud oase. Iuda a fost mort, alocarea nucleare detonator a fost în siguranță, și el o crestere de lumina soarelui.
  
  
  L-a lăsat trupul acolo, și a trecut prin mai bine luminat tunel la intrarea în catacombe. Iuda a fost posibil și nu a găsit, până când el nu stahl ar fi similar cu alte schelete în aceste tuneluri. Dacă ego-ul nu este găsit înainte de a ego-ului, suedezii putred, ego-ul poate fi privit ca rămășițele timpurie creștin. Abia a reușit să-l absorbi în umor negru acest gând, ca a dat peste un grup de turiști care călătoreau spre ieșire.
  
  
  Italiană-ghid uitat la mine. El a spus. - 'Haide la fel!' - Ar trebui să stai cu compania, signor! Aproape totul s-a terminat ".
  
  
  Ei, s-a alăturat el și s-a dus la lumină în fața noastră. "Simplu, i - a spus ghidului. "Am reținut destul de straniu de scena".
  
  
  Indemnizația chicotit. - "Cel mai rău este încă să vină, signor".
  
  
  Ei, a crezut despre anii și activitățile, care-mi fuseseră încă dacă voi merge în pas cu viața. "Sper că nu ești rudă cu profetul Nostradamus", i - am spus.
  
  
  Se pare ca el nu a înțeles gluma.
  
  
  Dar nu mi-a stârnit. Un lucru a fost sigur: Iuda era mort. Nimeni nu a știut ce mă aștepta în continuare. Prin urmare, în loc să se gândească la viitor, sa întors în prezent, aici și acum. Apoi l-am gândit la Джине și a început să zâmbească. Cea mai bună усмешка, ce poate fi imaginat.
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Despre carte:
  
  
  
  
  
  Cum este posibil acest lucru? Nick Carter a fost brusc forțat să se ascundă document în muzeul Vaticanului în timpul de muncă de rutină . Random civilizațiile etruscă vaza părea potrivită pentru acest scop.
  
  
  Dar nu este deloc Nike Carter și ego-ul de activitate, după cum sa dovedit mai târziu, când Carter a încercat să găsească un document. Pentru că în acel moment el a fost neașteptat de martor высокопрофессиональной furt de opere de artă.
  
  
  Și ca opere de artă, inclusiv civilizațiile etruscă vaza, au dispărut una câte una, prin dialog , Carter uitat deschis în fața lor îndelungată inamic de - al lui Iuda.
  
  
  Iuda a putut face cu acest document mai mult decât Hawk și Carter ar putea chiar să prezinte în cele mai groaznice vise ...
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Un semn de cobre
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  Un semn de cobre
  
  
  a tradus Leu Шкловский
  
  
  dedicat memoriei celui decedat fiul lui Anton.
  
  
  Personajele principale:
  
  
  NICK CARTER
  
  
  nickname N3 agent AX
  
  
  "SHIVA"
  
  
  șeful organizației "Cobra"
  
  
  ASHOK ANAND
  
  
  agent indian serviciu secret
  
  
  ПУРАН DASS
  
  
  capitolul indian serviciu secret
  
  
  НИРАД și РАНДЖИТ
  
  
  membrii organizației "Cobra"
  
  
  RIVA SINGH
  
  
  nepoata lui Shiva
  
  
  
  1
  
  
  Ea a ghemuit în brațele mele, moale și fragil, și în acest moment complet удовлетворенная. Ei rare de tratament a fost cu o astfel de femeie, ca Riva. Pe ei de aur, pielea si parul negru jucat umbra; pentru o clipă, mi s-a părut că țin în mâinile сбывшуюся vis. În cameră era întuneric, ei redus de articulații. Și, din fericire, în hotel a fost sistemul de aer condiționat de prelevare de probe de aer de căldură de noapte în New Delhi.
  
  
  — Tu nu mi-a spus de ce, — șoptit Riva. Ei moi, calde, buzele ușor atins depresiuni între meu de gât și umăr, piept presate mâna mea.
  
  
  L-a întors fața ei și se uită la linia ee grăsuț buze. Mai departe lobul a fost нахмурен, cu incapatanat expresia feței unei femei, привыкшей primi tot ce vrea ea... o femeie care se ocupă era încă un copil. - Ce, Reva? l – am întrebat, făcând vârful degetului peste catifelat pielea ei de viață.
  
  
  - De ce ai venit aici, Nick? El s-a dat înapoi, scăzând capul pe perna. Parul lung negru au format pe pânză albă perne ventilator, similar cu halo, care обрамлял fața ei cu trăsături perfecte... persoana отражавшее în această clipă interna de făină și de neînțeles neîncredere.
  
  
  — Ți-am spus ți — am răspuns, încercând să sune cu răbdare și convingător. - Compania mea a trimis pe mine pentru negocieri cu privire la achiziții. De pânză, de mătase, brocart... cuvintele, toate. Tot ce este în această țară mai ieftin decât oriunde altundeva.
  
  
  Desigur, ea a mințit. Desigur, el nu a putut spune Rive, care-l astfel. În orice caz, ceea ce este diferența? Nu a fost nici un motiv de a implica fata, arde mea de acoperire și de a dezvălui hei, că ei, Nick Carter, un agent de AX, în prezent, își îndeplinește misiunea de la New Delhi.
  
  
  Dimineața devreme în aceeași seară i-a zburat un zbor Air India. Și ultimul om, pe care-l așteptam de a întâlni, a fost o femeie de genul Statului, o soție, pe care nu a putut conta avem un singur barbat. Ea stătea în barul hotelului, când s-a întors cu o baie în piscină. Ei perfect figura a fost закутана în albastru cu argint sari; de asemenea, am simțit direct atracția fizică dintr-o privire. Apoi, un cuvânt a dus la o alta, și eu, aproape fără a fi conștienți de acest lucru, a invitat-o la masa de prânz.
  
  
  Ne-am dus la un restaurant francez în Чанакьяпури, rosu-negru oază de liniște în centrul душного orașului. Aceasta a fost o oportunitate de a atrage și convinge să-și petreacă noaptea împreună.
  
  
  După cum sa dovedit, nu mi-a trebuit prea mult să încerce să o convingă.
  
  
  Ochii ei, stralucitoare si senzuale, cum părul ei, a vorbit în mod clar. Desigur, au fost întrebările verbale de joc... o practică obișnuită în arta seducției. Preludiu pentru o noapte de dragoste și pasiune.
  
  
  
  Inutil să spun, că New Delhi însemnat pentru mine (și pentru AX) mult mai mult decât Reva Singh. I-a fost trimis în India Хоуком, și, deși ei, a simțit că este disperată idee, de a convinge un Bătrân a fost imposibil. - Dar noi nu avem, avem cea mai mică dovadă că această persoană există! - a subliniat eu.
  
  
  — Un motiv mai mult pentru a acoperi acolo, Nick, a spus Hawke cu саркастическим râs. - Revolte și tulburări este o dovada, nu-i așa? Kolkata în sala în măsură să полуанархии. Și cine снабжал rebeli cu arme? Muniție nu cresc în copaci, pentru a fi precis.
  
  
  "Aceasta este o problemă de securitate internă a guvernului indian", a obiectat eu.
  
  
  - De fapt. Este absolut fantastic. Perfect de acord. De fapt, delle, dacă ar fi fost pur și simplu tulburări și revolte, acest lucru nu ar fi misiunea, Nick.
  
  
  - Atunci ce?
  
  
  - Uitați-vă la acest lucru. - El mi-a întins pliat foaie de hârtie. - Acest lucru vă va spune mai multe despre acest misterios om, mister " "Dumnezeu"... poate cu un fel de vag aluzie la faptul că celălalt există cu adevărat. Amar de fum de trabuc обжег-mi nările, și am s-a mutat de pe cel mai îndepărtat scaun pentru a citi documentul.
  
  
  Apoi ce am citit articolul am avut o idee destul de bună despre ce se ocupă Hawke.
  
  
  Șeful observat cu un rânjet. - După cum vedeți, este un lucru murdar, de acord?
  
  
  - Mi-ar fi spus imorale.
  
  
  - Bravo, bine spus, Nick. Omul nostru este de gând să introducă ilegal în Statele Unite heroina brut de zece milioane de dolari. Dar, după cum ați văzut, acest lucru nu este cel mai deranjant element. Dacă ar fi fost numai de droguri, l-ar fi sunat pe oricine altcineva. Dar când vine vorba de diplomație internațională... din lume... atunci ei pur și simplu este obligat să încredințeze această sarcină pentru tine.
  
  
  Ei, dădu din cap, fără a deschide rta.
  
  
  Documentul pe care tocmai l-a citit, a fost în biroul oval. Este imposibil de a urca mai sus. El a avut în vedere că-că, despre ce l-a citit în ziare, caz în care, așa cum am crezut niciodată că va fi legat de AX, nu mai vorbesc despre domeniul meu de activitate.
  
  
  Cineva a sunat la ambasada sovietică din Washington, dându-se drept un președinte al Statelor Unite. Votul a fost perfect сымитирован. Acest lucru poate fi o gluma, doar cuvintele nu au fost deloc nevinovat. "Președintele" a reieșit amenințări cu caracter inflamator, cu amenințări, care a determinat ambasadorului sovietic să se grăbească cu донесением la Moscova.
  
  
  În cele din urmă, o neînțelegere a fost eliminată și casa Albă a adus numeroase scuze. În acest sens s-ar termina, ci ar fi continuat. Primul secretar al CC al PCUS, principalul om politic al Uniunii Sovietice a stat de vorbă cu președintele de la "linia fierbinte". Doar el nu a fost primul secretar. Adevărul zic, nici la Washington, nici de la Moscova, nimeni nu știa cine imita română de voce. Schimbul de cuvinte nu era nici pe departe atât de prietenos și m-a determinat președintelui de a cere convocarea ședinței extraordinare a Consiliului național de securitate.
  
  
  Din nou, totul s-a clarificat... dar nu pentru mult timp. Cu ei dihor, mai puțin de două săptămâni în urmă, a avut loc o serie de incidente similare; schimb de amenințări și insulte între India și Pakistan, între Israel și Egipt, între comunistă, China și Japonia. De fiecare dată vocea unui vreo diploma ideal имитировался, ceea ce a dus la o abundență de гневных de amenințări și de sens opus de amenințări.
  
  
  Lumea a fost la un pas de război nuclear. Acum, în conformitate cu documentul de la casa Albă, cineva a încercat să arunce pe toți în prăpastie. - Prin urmare, credeți că acest misterios "cineva", alături de Shiva, este creierul organizației sub numele de "Cobra" și că el este responsabil pentru ceea ce se întâmplă... - am observat, răspunzând la vedere Хоука.
  
  
  - Posibil, Nick. Cu condiția, că Shiva — o personalitate, și nu altceva, a precizat Seful. - Știm exact ce "Cobra" nu există. Și suntem aproape siguri că este o organizație de comerțul cu arme și de droguri. Dar este lucrurile mici în comparație cu asta, nervos, a explicat el, atingând cu degetul pe document, care tocmai a terminat de privit. - Acest Shiva o persoană reală? Sau este o acoperire la fel de ciudat organizației internaționale, отдающей ordine Кобре? De a vota ceea ce avem nevoie pentru a afla... îndrăznesc să adăugați cât mai curând posibil.
  
  
  - Prin urmare, crezi că dacă Shiva bărbat, atunci el imită voci, de fapt?
  
  
  Hawke a obosit din cap.
  
  
  - Dar tu chiar nu știi dacă există Shiva.
  
  
  - Într-un măr.
  
  
  - Deci, ei trebuie să găsească o persoană care nimeni nu a văzut vreodată, care poate fi capabil de a imita vocea unor personaje, așa cum se poate... Cu ce să încep, în opinia dumneavoastră?
  
  
  - Nu degeaba te-a numit de Vanatoare Nr. 3, Carter.
  
  
  Acest lucru nu a fost acela de reumatism, care a sperat să-l obțină. Dar, cum am spus, uneori, imposibil de acord cu un astfel de om, ca un Șoim. Așa că am avut de a călători în întreaga lume pe am rugat pe cineva sau ceva, care a numit el însuși Shiva.
  
  
  Ea știe că este un pseudonim, și apoi studierea documentelor de casa. De fapt delle Shiva a fost hindus dumnezeu, cunoscut ca un Distrugător. Războaie, foamete, moarte... aceste dezastre au fost ego-ul absolut și de necontestat suveranitate, sub controlul ego-ului și de putere. Dar a fost mai mult; cărți, cu care a luat cunoștință de ei, conținea ilustrații și fotografii de statui, reprezentându-Шиву, decorat cu șerpi. Nu este convenționale de șarpe, iar cobre, mortale indian viper.
  
  
  Și iată, am avut de a pleca pe traseu, care părea ireal și imposibil... cum să numeri firele de nisip de pe malurile fluviului Gange!
  
  
  Dar în cazul în care Shiva a fost rodul cuiva perversă de imaginație, atunci Riva Singh exact nu a fost. Fata a fost prezenta, dulce, moale și uimitor de viu.
  
  
  
  Ei, s-a întors către ea și a rezolva sarcinile de cercetare ee tirbușon, agățându buzele ei пухлому gură. Ei de aur, pielea a fost acoperită ușoară пеленой banca, și când ei, lipit de alăptare la aceste imatur și ferm грудям, am fost cuprins de dependenta de dorinta.
  
  
  — Nu, nu a spus — i-a șoptit eu, atunci când ea a încercat să pun următoarea serie de întrebări care, apropo, a început să mă îngrijoreze. - Eu sunt Nick, iar tu Reva... tu nu trebuie sa stii mai mult... în acest moment. Ei multă îmbrățișat ee, și este copleșit de geamăt.
  
  
  Mișcând piciorul pătură de pe pat, ea l-a strâns multă ee la sine. De la Medicul au fost larg deschise ochii, dar părea că se uită la ceva în celălalt capăt al camerei. În acest moment ea a dat seama că a intrat în necazuri.
  
  
  L-a auzit zgomotul. Într-o secundă l-a identificat originea metal guițat, care, ca un murmur răgușit, provenind din zi... Cineva a umblat cu un sistem de blocare. Meu "smith și-вессон" situată în partea de sus a sertar noptiera de lângă pat, dar în acest moment el a fost la îndemâna mâna mea. Slab zgomotul a încetat, urmat de un click... și apoi ei, a dat seama că nu voi reuși apuca arma.
  
  
  Ei a sărit în parte, de îndată ce a deschis ușa. Pe fundalul de lumină, venind de pe hol, s-au remarcat figuri două бородатых bărbați, îmbrăcați în alb, tricouri brodate și парусиновые pantaloni, similar cu pijama, ce poartă cei mai mulți indieni. Dar mai mult decât suedezii, m-a uimit короткоствольный arma, pe care o mână de echilibru a ținut-o în jurul valorii de forme în тюрбанах.
  
  
  Arma a fost trimis pe mine, și eu nimic nu ar putea face despre el. Ușa încet s-a închis pentru doi bărbați, și neînarmați inclus sfânt în cameră.
  
  
  Sa clipit bruște de strălucire și urmărit de doi atacatori, încercarea de a găsi o cale de ieșire. Ei au fost puternice și мускулистыми, ih barbă persoanei nimic nu exprimau, și, judecând după ih бородам și тюрбанам, amândoi au fost сикхами.
  
  
  - Bună seara, "sahib", - a spus el, cu un pistol, și de salut s-a transformat în conținut obscen ironic, când a dat seama că suntem cu Ривой goale, și, prin urmare, mai vulnerabile.
  
  
  În acest moment, singura carte pe care o puteți juca, trebuia să rămână sub acoperire de turist și a omului de afaceri. Supărat pe un ton i-a răspuns: - Care este povestea? - Am făcut gestul de a apuca receptorul telefonului, dar neînarmat indian-sikh s-a grăbit să mute un telefon de modă veche de lângă mine.
  
  
  - Ce bred, "sahib"! — a exclamat el, unui conductor. - Nimeni nu ți-am dat permisiunea de a muta, și chiar și "mem-sahib", - a arătat cu degetul pe Риву, care se ocupă de натянула pătură și ondulat клубочком sub cearșafuri.
  
  
  — Uită-te la cutii, Mohan, — a ordonat pe satelit un om cu un pistol.
  
  
  "Dacă este un jaf, nu veți găsi nimic în picioare pentru a fura", — a avertizat l ih. - Am numai cecuri. Ne rupii, avem de dolari SUA.
  
  
  Acestea sunt deloc impresionați de show-ul. Deloc.
  
  
  Dar în timp ce-i vorbea, ea a început să se concentreze, pregătind corpul și mintea față de rapidă și неразделимому fuziune. Ultima dată când a bucurat de o pauză între misiuni, un Șoim a susținut pe faptul că aceasta a refuzat din comun perioadă de odihnă și de concediu pentru a merge intensă perioadă de formare, pentru a îmbunătăți abilitățile dumneavoastră în cele mai neobișnuite forme de auto-apărare. Medii diferite tehnici, care l-a însușit, a fost, de asemenea, forme de auto-hipnoza, care mi-a predat, deținător al centurii negre, "ретте dan", campion la taekwondo, versiunea coreeană a "kung"". Instructor, de asemenea, pregătită de mine taekwondo. Această formă de karate se bazează pe utilizarea forței și a impulsului, obținute prin utilizarea întregului corp, mai ales pe coapse și picioare.
  
  
  Deci, atunci când unul este în jurul a două atacatorii au început să scotocească mele de lucruri și a fost de gând să dezvălui întregul meu personal arsenalul ei a fost dispus să facă primul pas. Ea a reprezentat în sine un arc capabil de a sari în jurul valorii de gunoi si arunca corpul în spațiu.
  
  
  L-a împins Риву și a sărit din pat, debarcare, ca o pisică, pe tocuri. Ochelari de cal просвистела deasupra capului meu, atunci când ea a căzut pe podea. Partenerul tău Мохана pe пистолете a fost puternic toba de eșapament.
  
  
  - Nick... nu! — a strigat Riva, parcă implorându-mă să nu înceapă lupta sau nu pentru a încerca să reziste doi bărbați.
  
  
  Dar nu am fost de gând să mai pierd timpul.
  
  
  Mohan și colegul nu a fost amenințat cu o fată, și s-au mutat la mine, скривив buzele în aceeași ухмылке. Ih dintii si gingiile au fost vopsite în roșu de abundente de mestecat frunze de паана. În ослепительном lumina lămpii ih gura uitat окровавленными ca acestea sunt doar ceea ce sunt consumate bucăți de carne crudă.
  
  
  - Ne-ai subestima, - sahib, - rânji el, că a fost cu un pistol. — Am putea ucide o fată, dar mai întâi am de pensiuni ar fi foarte bine pentru a lucra la tine.
  
  
  Ei nu stahl așteptați pentru a vedea ce fel de "loc de muncă", el a avut în minte. Cu piercing, strigând "ki-app", care imediat a făcut doi bărbați pentru a se apăra, ei, a sărit în picioare și l-a atacat. "Am înțeles de la rio-cha-ki" — lovitură circulară de picior, în care toată alionca балансируется în urmă. Sa dat drumul ego-ul iso toate forțele și cu toată concentrație la care a fost capabil. Ei a pus piciorul și a căzut în gol.
  
  
  Dezgustător șoaptă însoțit de geamăt de om cu un pistol; mea medalia de aur călcâi a lovit ego-ul în plexul solar. Aerul se sparg prin intermediul ego-ului pulmonar, când el s-a prăbușit pe podea, gâfâind. Pistol dangled el în degetele de la picioare, dar, când el a ridicat arma, pentru a face încă o lovitură, ea a sărit peste el și a sărit de la Мохана, înainte de el a tras.
  
  
  - Nu te teme, frate, - i-a șoptit eu, până când un alt disperat a încercat să mă prindă de picior, pentru a lepăda înapoi. Ea a fost mai rapid sa.
  
  
  Aici, ea a fost recompensată pentru eforturile, atunci când a început să practice taekwondo și kung-fu.
  
  
  Ea a ridicat mâna, parcă ar fi fost părul pentru moarte "co-înn-chi-ki", forme de atacuri, în care l-ați studiat în perfecțiune. Mâna mea se mișcă prin aer la un anumit punct în spațiu spre scop Мохана. Și când mi degetele rigid atins motive de ego-ul nas, nu mi-a fost nevoie de educație medicală, pentru a înțelege că acest om este mort.
  
  
  L-a înfipt o bucată de os emu în creier, instantaneu uciderea lui. Pentru ego-ul rta хлынул fluxul de sânge, privirea lui s-a oprit pe mine... apoi ego-ul ochii затуманились, înainte de a deveni larg deschise și de sticlă, ca două bucăți de marmură neagră. Răgușit, сдавленный sunet rupt prin ego-ul rta, când el a căzut pe podea. Inert, ca o papusa de carpa, de nerecunoscut cu nasul roșu și zdrobit ca un suc copți fruct.
  
  
  Mohan mai mult nu a fost "criminal", "el a fost un cadavru.
  
  
  Dar pentru câteva secunde, timp în care am avut nevoie pentru a ucide ego-ul, ego-ul complice a recuperat atât de mult încât a încercat să se întoarcă la atac. Ei, a simțit cum se târăște pe podea sincere, în spatele meu, și nu am avut timp să se gândească de două ori.
  
  
  Ei, a fost gata imediat. "Hannah, dol, seth"... o dată, de două, de trei... Eu mental crezut. Apoi ea a smuls cotul stang urmă într-o stare "s-a aruncat-o grămadă de chi-key".
  
  
  L-a lovit un adversar sincere sub bărbie. El a strigat, și ea sa întors, doar pentru a contempla ceea ce a mai rămas din ideala seturi de dinți. Pentru că acum maxilarul destul de prelingea, раздробившись. Un jet de sânge стекали de ego-ul bărbie și gât, care se încadrează perfect pe camasa. Partea inferioară a feței a fost literalmente rupt în bucăți; albăstruie vanataie deja расползался de la pometi la ochi.
  
  
  Un bărbat a încercat să vorbească, dar în jurul ego-ul rta rupt doar сдавленный sunet; dar, înainte de a ei a reușit ego-ul knock out, el a reușit să apese pe trăgaci pistol. Ei au căzut înainte de mult timp culcată pe podea. Un alt крупнокалиберная ochelari de cal просвистела la doi centimetri de mine pentru totdeauna și de spin opus de perete. Acest lucru a fost ochelari de cal "dum-dum", capabilă intestin uman, ca свежезабитого de pui, gata pentru prăjire. Un bărbat s-a sculat și tivita la zi.
  
  
  Înainte de el a reușit să lanseze încă o prin intermediul lor infernal de gloanțe, ei zig-zag a mers pe o linie, care se ocupă se alătură mine sincer k zi. Dar el a plecat înainte de a-l a reușit să smulgă arma de ego mâini. Ea se repezi în coridor și am văzut subțire sângeroase de pistă și am auzit grele шарканье metalice scările de la capătul îndepărtat al coridorului, fără covor.
  
  
  Ei, s-a întors în cameră și a tras de pantaloni, care a aruncat lângă pat. Riva-a uitat la mine larg, ochi speriați. Ea a spus, hei. - Nu te enerva, te rog! - În caz de vânzare a țesuturilor întotdeauna o concurență acerbă.
  
  
  - Ea nu a râs. Ei, a lăsat-o singur cu sânge pătate o figură, care a fost cândva a fost un bărbat.
  
  
  Apoi, aceasta a fugit în jurul valorii de cameră. Nimeni nu a vazut cum a plonja în agresor. Ei neapărat trebuia să-l prind, ca și acum, când Mohan a fost mort, nu a existat nici o decizie a afla hema el a fost de fapt delle. Nu m-am gândit că sunt vulgar hoți; ei au demonstrat mai înaltă calificare, decât de obicei infractorii.
  
  
  Ea a fost sigur că ei nu au acționat în iluzia de a cere bani. Ceva рушилось am în goluri, ceva, că în acel moment ei nu a putut articula. A fost ca un puzzle... ceva care ma făcut să reconsidere ceea ce mi-a spus Hawke. Este posibil ca cineva deja a dezvăluit personalitatea mea, deoarece ea a sosit în India în turism вайзе? Multe probleme ar putea să rămână fără răspuns, dacă nu-l prind complice Мохана.
  
  
  Holul hotelului a fost de aproape пустынен, portarul de noapte a dormit în spatele tejghelei. Sa observat este o mișcare foarte rapidă pentru perdele, скрывавшими mari de sticlă cu zi, duc în curte și în grădină. Desculț ei, s-au grabit la corturile împins înapoi ih în parte și a fugit în întuneric grădină.
  
  
  Iarba de sub picioarele lor era umed și rece. Luna s pentru un buchet de nori, закрывавших ei portocaliu persoana. Mai departe l-a văzut reflectat de nori în piscină, în cazul în care ea a făcut celebru înot înainte de întâlnirea cu Ривой si cina cu ea. Un lucru de domeniul trecutului clinchete, ritmică, mișcarea leagăne, гортанные țipetele comercianții stradali.
  
  
  Acum a fost doar sunetul meu de respiratie, bataile pulsului meu. Ei s-au furișat cu atenție înainte, sentimentele mele sunt încordate la orice mișcare, orice zgomot, care ar permite-mi pentru a găsi prada... înainte ca acesta a fost descoperit.
  
  
  Într-o grabă, el nu a avut timp pentru a face rost de un pistol. Așa că a trebuit să se bazeze doar pe inteligența lor și mâinile lor. Chiar dacă pe inteligență și mâinile nu trebuie să se bazeze, atunci când veți găsi un pistol cu amortizor, regizat de viață.
  
  
  Instructorul meu a știut de mine poreclit "Chu-Ioc", ceea ce în traducere din coreeană înseamnă "Pumn". Dar în acel moment nu am avut o decizie de a aplica în practică ceea ce am cercetat. În grădina totul a fost liniștit. Frunzele баньяна doar ușor legănat, prin ascunderea lor un trunchi parte a incintei.
  
  
  Ei ar fi urme de sânge indian, când a observat brusc un flash, însoțită feroce de șuieratul gloanțe letale. De această dată a strigat-am. Apoi a ridicat mâna la gură, ochelari de cal оцарапала-mi umărul.
  
  
  Aceasta a fost o suprafata de rana, dar ea a fost foarte жгла. Ei стиснул dinți și stahl așteptați, simțindu-se mult mai vulnerabil decât oricând. Shooter, cu toate acestea, nu a vrut să mai riște și să aștepte, că am нападу pe el în represalii.
  
  
  El a început să fugă spre gard. Ei, alergat după el și pentru că nu a vrut să-i permită s-a scape, nu predicându emu lecție. Evident, el a recuperat de la circulație, care l-a ego-ului cu puțin timp înainte de aceasta, atât de mult încât a sărit peste frontiera de perete cu o uimitoare dexteritate. El a fost în mișcare mai degrabă ca o pisică, decât ca un om. Dar, în ciuda durerii în mână, l-am simțit la fel de telefonie mobilă. Ei, s-a coborât peste zid și a aterizat cu picioarele goale pe o porțiune plină de pietriș pământ. Un alt apel a explodat în urechile mele, dar acest lucru nu a fost împușcat.
  
  
  Indianul în alb turban a reușit să ajungă la scooter, parcat la sfârșitul pietriș de drumuri pentru gard. Cu un vuiet de motor scuter s-a spart din loc, și indianul nici măcar nu se întoarse. Ei ar putea încerca să prindă un taxi sau велотакси, dar am știut că o persoană cu un pistol deja a dispărut într-un labirint de alei orașului.
  
  
  Prin urmare, în loc de a continua să казавшуюся acum inutil de vânătoare, ea s-a întors la gard și, țineți de capturare două de lemn a șasea, din nou s-a coborât peste el. De data aceasta, ea a depus mai puțin efort. Iarba era o adevărată ușurare pentru a-mi piciorul, comparativ cu pietriș. Ei, s-a dus la piscina, spălat de mână și a trecut de gazon, fără zgomot проскользнув în holul de la intrare.
  
  
  Un portar s-a trezit la bolți, care, fără îndoială, a permis celor doi indieni discret de a urca în camera mea. Cu toate acestea, nu am fost de gând să dea vina pe ego-ul este трупе, care l-a lăsat în partea de sus, și din care am nevoie pentru a scăpa. - Insomnie, "sahib"? — a întrebat el pe mine, зевнув, încet se ridică. Apoi перегнулся peste tejghea, a aruncat pe mine mintea deschisă respingere a... De fapt, delle, ea a fost în unele pantaloni. - Voi trimite pentru sedativ pentru tine, da?
  
  
  "Mulțumesc, nu este nevoie," am refuzat, cu întindea un zâmbet.
  
  
  Dacă el a observat lung sângeroase de zgârietură, o la mine glonț indieni-сикха, el a pretins că nu sa întâmplat nimic. Sa blocat mâinile în buzunare și s-a dus la ascensoare, astfel încât nimeni nu a văzut. Nu că l-am simțit jenat, nota; dar aș prefera să nu atragă atenția. Истребителю nr 3 de pe AX trebuie să a fost de a găsi o persoană de numele de Shiva.
  
  
  
  2
  
  
  Medicul Singh nu a fost alături, să mă ajute să iasă din cameră.
  
  
  Ușa de la dormitorul meu era întredeschisă, deși nimeni nu și-a ascuns în spatele ei, pentru a continua munca pe care a întrerupt Мохана și ego-ul partener. Camera era goală, dacă nu ia în considerare lumea înțepenită cadavru de om, care a ucis corecte lovitură de karate. Indianul zăcea, răspândirea mâinile și picioarele, în ciudat postura, aproape cufundat într-o baltă de sânge întunecat, care se ocupă continuat sa curga.
  
  
  Смятые pături au depus mărturie despre faptul că cea mai mare parte a serii a avut-o cu Ривой. Se pare că, fată, obosit, și ea a alunecat prin cameră înainte de a-l a reușit să-l oprească. Nu am fost atât de prost, încât chiar și pentru o secundă să se gândească că pot conta pe ei tăcerea. Prin urmare, ei au decis să schimbe hotel în dimineața următoare. Ei nu este un hotel, pentru a face pe cineva de poliție din New Delhi a venit la mine, și a aruncat în mine întrebări. Ei ar trebui să răspundă o mulțime de minciuni, pentru a proteja lor de acoperire.
  
  
  Dar, în afară de îngrijorare cu privire la Rive Singh, care se ocupă nu știa dacă va fi să-ți ții gura sau nu, ea a trebuit să vă faceți griji cu privire Мохане. Desigur, pentru a scoate în ego-ul în camera mea nu a fost ușor, mai ales că ei de hotel, la orice preț a evita orice zgomot. Din fericire, restul oaspeții etaj dormit puternic de a merge la culcare. Ne-o ușă nu s-a deschis, până când ei au tras trupul pe пустынному coridor. Avem un испуганное persoana nu poate vedea mei roșii de oboseală ochii, braț răniți și a mea sângeroase de port.
  
  
  Ei a pus ego-ul înainte de lift și am găsit ceea ce aveam nevoie, în buzunarul de la pantaloni. Lama din otel meu перочинного de cuțit s-a dovedit foarte util dispozitiv; de fapt delle перочинным cu un cuțit l-a putut deschide ușa și de a bloca cabina de la etajul de sus, eliberând-o mină de ridicare, кинув corpul la câteva zeci de metri în jos.
  
  
  Acesta va fi locul de veșnică odihnă Мохана.
  
  
  El a fost deja capul și umerii în aer, restul de ego-ul corpului a fost gata la ultimul толчку într-o groapă adâncă în fântână, când a observat ceva care ma făcut să sară de pe un steag autorizației de execuție. Maneca indian курты a fost закатан, când ei au tras trupul pe hol, și acum privirea mea s-au grabit detaliu, pe care înainte nu a observat.
  
  
  Acest lucru a fost un tatuaj făcut несмываемыми albastre de cerneală, care se ocupă iese pe antebraț; și atunci când ea a dat seama că a reprezentat figura, suspiciunile mele au fost confirmate. Tatuajul era o свернувшуюся un inel de o cobra regala, o cale care urcă în sus de mână în mod caracteristic poziție de atac. Pană scopul și трепещущий limba pierdeau în замершей trup Мохана.
  
  
  Așa a apărut Cobra. Ei au trimis Мохана și ego-ul complice, pentru a vă asigura că Nick Carter nu разоблачит ih secretă organizație. Doar planul a eșuat. Odin în jurul a două agenții fost mort, iar celălalt cu o fata nu a avut timp pentru a obține orice fel de informații, chiar și cea mai mică dovadă că am fost într-adevăr de Vanatoare nr 3, un agent de la serviciul de AX.
  
  
  Un punct în favoarea mea, mental făcut eu, одергивая maneca tricouri mort și împingând cadavrul cu piciorul. Cind s-a oprit corpul Мохана a zburat în jos, cade de la întuneric pereți de mina de ridicare. Ei, am auzit ca el a ajuns la destinația finală... a venit surd bat căzut corpului. Dacă ar fi Shiva încă putut ajuta emu, nimic nu ar fi.
  
  
  Problema era că eu încă dihor nu a știut, nu a fost vreodată acest misterios personaj, creierul, valabil pentru acoperirea Cobre, ales de sens, дергающий de sfori această rețea internațională.
  
  
  
  Mișcarea de transport încet двигалось prin parc Nehru. Pentru îngrămădire de masini, велотакси, scutere și biciclete albe coloane Connaught Circus urmărit mulțimea de pietoni, ca au voce, orare. Bărbații în largi albe, pantaloni cu alb "куртами", puțin decât отличавшимися de îmbrăcăminte Мохана și ego-ul de satelit, mers rapid, serios și complace. Черноволосые femeile закутывались în "sari", alții în tunici de mătase și modest "чуридар" (pantaloni stramti la glezna si talia). Toate acestea au format растерянную mulțime, peste care a fost agățată de sentimentul urgenței, și în același timp de așteptare.
  
  
  Dar mai mult decât punctele și sunetele orașului, mai mult decât exotică atmosfera, care se ocupă de făcut în New Delhi, un oras unic, interesul meu s-a concentrat doar pe una.
  
  
  Shiva.
  
  
  - Vrei să-mi spună că Serviciul dvs. doar a auzit despre Кобре, nu-i așa? - a întrebat-o persoană, сидевшего vizavi de mine, până când amândoi am потягивали ceai de mentă în stradă o cafenea în apropiere de parc.
  
  
  În acea dimineață l-a contactat indian secret de serviciu. Meu "contact" a fost ofițer al serviciilor secrete, care-mi este deosebit de recomandat. Ashok Anand a fost un bărbat de aproximativ de vârsta mea, dar rău și haggard, ascuțit și privirea pătrunzătoare, agresiv o expresie a fetei... o expresie de om, care știe toate regulile de joc, indiferent de гнусны ei sau nu. .
  
  
  - Au auzit despre Кобре? — repeta el, încruntat. El a ridicat paharul la buze și a făcut mare, și o înghițitură de ceai, înainte de a continua. - Desigur, domnule Carter. Am auzit de Кобре... în jurul Kashmir, în Calcuta, Madras, Bombay... cu toată țara noastră. În cazul în care revolte și revoltă, există întotdeauna Cobra.
  
  
  - Și Shiva? - am insistat.
  
  
  - Vezi asta? spuse Anand, indicând suprafața de scaune, foarte strălucitoare raft de lemn. - Ea este netedă, бесформенная, vezi?
  
  
  Ea a răspuns кивком cap.
  
  
  - Ei bine, atunci veți înțelege atunci când ea spune că Shiva бесформен, fără față, fără personalitate, domnule Carter. Și, aplecat peste scaun, el se uita la mine полузакрытыми ochi negri. - Este pur și simplu un nume împrumutat de la rău dumnezeirii, chiar și pentru noi, în IISA, indian secret de serviciu.
  
  
  Și vocea ei în punctul de plecare, în același loc, în cazul în care a fost în ajunul... doar un alt hotel. Hawk mi-a permis să intre în contact cu indienii, deși m-a sfătuit să nu se bazeze pe ih ajutor.
  
  
  De fapt delle umbla zvonul că mediile de indieni омелой loc de "trădare". Deși ego-ul indian, un coleg și-a asigurat Хоука în limita prudenței, cu toate acestea, nu a avut nici un sens pentru a merge la riscuri inutile, mai ales atunci când pe hartă a fost pusă viața mea, și succesul misiunii mele.
  
  
  - Pot sa-l aflu, de ce guvernul dumneavoastră este la fel de dornici de a găsi nostru Шиву? — a declarat Anand acelasi ton, atent și prudent.
  
  
  — Heroină, am răspuns. - Încărcătura de zece milioane de dolari, destinat pentru Statele Unite. - Nu m-am gândit că prea dezvălui scopul lor, dacă o să vorbesc cu el despre adevăratul motiv, și anume faptul că am încercat să identifice sursa de voce de imitatori, care în ultimele luni au semănat panică medii de diplomație internațională, punând în pericol pacea pe pământ.
  
  
  - Ah, da, droguri - este într-adevăr rău de afaceri! - Indianul a zâmbit și a început să se ridice. - Te rog, scuză-mă pentru câteva minute, dar am să vă sun său șef. Poate fi, el va fi capabil să-mi dea mai multe informații despre Кобре.
  
  
  — Desigur, am spus eu. Anand împinse un scaun și a trecut pe terasă.
  
  
  Sa uitam de el, până când el a dispărut în interiorul. Apoi, m-am uitat la partea de jos a paharului, aproape regretând că așa și nu a învățat să citească soarta de чайным frunze. Cine știe, dacă ar fi învățat, el ar fi putut acum prezice succesul sau eșecul misiunii sale.
  
  
  Ei, lăsă în urmă și a permis său privirii să se strecoare de aglomerat, terasă la transport fire, петляющим în jurul valorii de Connaught Circus. A fost atât de multe întrebări, atât de multe spații de mare, că mi-ar fi trebuit de mult se distra, pentru a obține cel puțin unele progrese. - Încă o ceașcă de ceai, domnule?
  
  
  Ei se cutremură și am văzut cum un chelner s-a aplecat peste măsuță de cafea. — Adu-două, i — am spus, arătând spre gol o cana de Ananda.
  
  
  — Două de ceai de mentă, — repeta chelner. - Pot ei oferi пакоры, sau un domn vrea să savureze specialități indian fel de mâncare de carne medvedev a numit "samosa"? Sunt excelente, "sahib".
  
  
  Ea a răspuns afirmativ кивком, ușor de confundat de către ego-ul direct de abordare. Bărbatul a ridicat goale, pahare de vin, și când el s-a întors pentru a reveni la bucătărie, l-a prins te asupra a ceea ce în stare de șoc uit la mâna goală. Nu am avut timp mult timp să se uite la el, dar, de asemenea, timp suficient pentru a analiza de ce la nen gravat.
  
  
  Свернувшаяся cobra - este ceea ce nu este ușor de uitat! Ei dramatic împinse un scaun și a sărit în picioare.
  
  
  "Kuda, croitor iei, dus Anand?" — m-am gândit, croindu-și drum între mese. Zgomote de farfurii străpuns urechile mele, țipăt, care смешивался cu claxoane și sunete de mașini în jurul valorii de cafea și de parcul Nehru. Dar cel puțin ei nu a fost atât de vulnerabil, ca și noaptea trecută, când a trebuit să se apere de două sikh, care a intrat în camera mea de la hotel.
  
  
  În toc, pe care-l purtau pe umăr, a fost draga mea Wilhelmina, Люгер 38-calibru, care ma salvat în jurul valorii de atât de multe situații de situații, mai mult decât l-a iubit să-și amintească. Și în cazul în care arma nu va fi suficient, la mine a fost Hugo meu stiletto, ascunse în teacă sub maneca scurta camasi.
  
  
  - Ce vrei, "sahib"? — m-a întrebat una din întreaga chelneri în jachete albe.
  
  
  — Telefon, — am răspuns.
  
  
  El a subliniat rotative zi, duc în cameră. M-a uimit, că Anand prea mult timp sună la telefon. Acest lucru, în afară de tatuaje, pe care l-a observat pe mâna chelnerului, ma făcut să mă simt inconfortabil.
  
  
  L-a găsit telefoane, urmând instrucțiunile de om în alb, un sacou, o serie de negre și de modă veche, telefoane mobile, instalate pe stânga gemetele unui coridor îngust. Ei repede uitat în jur și a observat o placă pe zi, de la dreapta la mine. Poate fi, ei nervos, fără un motiv special, poate fi, ei, ingrijorat de peste fleacuri.
  
  
  Ei bine, a fost doar o modalitate de a se asigura.
  
  
  Ei, просунул mâna sub propriul usor de ani de haină, a simțit încuraja contactul cu mâner Вильгельмины și s-a dus pe hol la ziua bărbaților. Pasajul a fost пустынен. Deschizând ușa, ea a pus piciorul drept înainte.
  
  
  Ușa cu scârț deschis în interior, că mi-a permis o privire rapidă la baie, băi de alb-negru cu gresie. Acolo ca nu a fost nimeni. Ei, a pășit înainte, lăsînd-o zi распахнуться pentru mine. - I-am șoptit. - Ashok? - Zi în trei vestiare au fost închise.
  
  
  Ei a așteptat-o secundă și din nou chemat. Fără răspuns. Silențios ca o pisică, cu обостренным un sentiment de teama de a fi prins în capcana ei tras "люгер" din toc și ușor îndoit degetul pe trăgaci. Pentru cea mai mare parte moderne Люгеры au insensibil de declanșare; dar Wilhelmina a fost modificat special pentru mine băieții de la laborator AX în al statului major general de la Washington. De declanșare a fost gata la împușcat, așa cum numai ei ar fi apăsat pe trăgaci.
  
  
  M-am dus la primul toaletă din partea stângă. Multă ținându-se de suportul de pix, l-a împins ușa și cât de repede se închide. Prima garderoba a fost gol, ca și a doua. Iar în al treilea, bazându-se pe опущенное scaunul de toaletă, zace statică, trupul neînsuflețit Ashoka Ananda.
  
  
  Ei, a întins mâna și a ridicat ego-ul cap. - Nemernici! - șuieră printre dinți încleștați-o de sub nas. La mine se uitau larg deschise ochii Ananda. Ea și-a petrecut degetele de la ego-ul secolelor, estompează astfel изумленное expresie a lăsat de moartea ego-ul omului.
  
  
  Fâșie subțire, acum, magenta, menționat ego-ul gâtului. Заглушили varza, a conchis eu, pe vanataie. Ea desfăcu gulerul ego-ul de tricouri, pentru a mai bine să ia în considerare o vânătaie, și a văzut urme de la două mici înțepături, distanța dintre care mai puțin de un inch. "Dar de ce?" — i-am cerut lui în sine. Este clar că Anand a fost fierte mort, pentru că ego-ul, limba свисал iso rta; dar aceste urme pe gât, părea, au fost lăsate dinți de șarpe.
  
  
  Ceva timp în urmă, între o misiune și un alt, am avut ocazia de a citi câteva cărți de герпетологии, știință despre рептилиях. Și ea știe că o reacție la muscaturile de serpi veninosi, de obicei, începe după un sfert de oră sau o jumătate de oră, apoi o muscatura.
  
  
  Ashoka Ananda fost mușcat de un dragon, dar asta nu a fost cauza morții ego: este posibil ca aceste semne însemnat un avertisment sau reprezentată de un simbol religios. Un lucru a fost clar: el nu avea de gând să se oprească acolo, pentru a afla acest lucru.
  
  
  Ei au eliminat "люгер" și strecoară afară în jurul cabinei. Toaletă a fost încă пустынен. Dacă aș fi dus înapoi pe aceeași cale ca și înainte, atunci, fără îndoială, ar fi dat peste pe chelner. Cât putea judeca, el nu a fost singurul care a lucrat la un bar, intrând într-o organizație "Cobra".
  
  
  L-a cerut pentru o altă cale de ieșire. Застекленное fereastra de deasupra chiuveta de porțelan uitat pe prăfuite pasarelă parcul Nehru. Ea s-a coborât peste marginea chiuvetei și privi afară. Fereastra se deschidă în partea din spate a cafenea, în afara câmpului de vedere al vizitatorilor, stând pe terasă, în cazul în care mesele sunt satisfăcute chelneri, tatuat sau nu.
  
  
  Ea a deschis fereastra grila стилетом și a ridicat-o, отцепив ruginite metalice, cârlige cadru.
  
  
  - Există mai multe modalități comode de ieșire, "sahib".
  
  
  Prea târziu выхватывать Вильгельмину acum. Ea întoarse capul și am văzut ухмыляющееся fata de chelner cu un pistol. - "Beretta" 22-calibru целилась mi-a deschis ochii. Arme de mic calibru, dar știa destul de bine Беретты, pentru a ști cât de periculoase pot fi la o distanță foarte mică.
  
  
  — Ei pur și simplu un hotel de o gură de aer proaspăt", am explicat.
  
  
  El nu a zâmbit, ci pur și simplu взмахнул pistol, da-mi un semn să-și ridice mâinile deasupra capului, și sari de pe chiuvete. El a ținut наведенную pe mine Беретту. Mi-a rămas doar să ia ego-ul de invitație. Ei, a aterizat pe podea și se uită la el. S-a văzut că el a fost nervos, de ego-ul privirii părea că are puțină experiență în astfel de situații.
  
  
  — M-am gândit că indienii — ospitalieri, i — am spus. - Se pare meu de altă acolo - și întoarse capul spre dulap, de unde ea a descoperit corpul Ananda, - a avut un accident...
  
  
  - Același lucru se va întâmpla și cu tine, "sahib", - a chicotit chelner, făcând un pas înainte, acum "beretta" целилась în viața mea. - În curând, probabil, vom auzi de puternică din exterior, o mizerie îngrozitoare. Va fi la fel de zgomot, care este заглушит o lovitură de pistol.
  
  
  Deci, el nu a fost singurul în barre, care a fost legat de Cobre. Cum au învățat unde să mă găsească, și modul în care acestea au aflat despre Ананде — două rămase fără răspuns întrebări în plus față de ceilalți, care am acumuleze.
  
  
  - Serios? - am spus eu, silindu-se arienilor râdeți. - Eu vă sfătuiesc să repete acest lucru poliției în spatele tău.
  
  
  Ea a avut dreptate.
  
  
  Chelnerul a fost lipsit de experiență, de rău este familiarizat cu acest tip de muncă și nu știa chiar cel mai vechi truc. Nu am avut timp pentru finisare fraza, ca el se întoarse brusc cu fața la несуществующему poliției. Și printr-o fracțiune de secundă, ea a fost în acțiune.
  
  
  Ei a sărit înainte și пнул chelner în gât. El a strigat, când talpa meu pantof lovit de ego-ul de ключице. Ei lăsă piciorul și i-a uem lovitură fatală stânga în splina. "Beretta" a zburat, când un om stors cu mâna locul dureros, iar vărsături закапала pe părțile laterale ale ego-ul rta.
  
  
  Când el a căzut înainte, a ridicat oricărui neam și a lovit din nou ego-ul său în față. L-a auzit scârțâind dinți în acel moment, când mi oricărui neam atins ego-ul rta. Bărbatul a alunecat pe podea. În apropiere de toaletă оглушительно загрохотала mașină de spălat vase, pentru ea a urmat zgomote de vase.
  
  
  Desigur, acesta a fost planul, conceput pentru a amorti-shot, destinat pentru mine. L-a luat "беретту" și pune-l într-un minut in pantaloni, suficient de mare pentru a ascunde arma.
  
  
  Apoi sa apucat omului de păr și a ridicat ego capul, ca și cum ar fi fost o marionetă, care au fost перерезаны de ață. - Ești rău arăți, doamne! - a exclamat ei glas scăzut.
  
  
  El mormăi ceva, lucru pe care eu nu l-am prinde, scuipa sânge și a rupt dintii, обмазывая bărbie. - Unde este el? - apasă-l. - Vreau să știu unde pot găsi tău seful... Шиву.
  
  
  — Shiva, Shiva... nu, murmură chelner, lăsând capul. Bărbatul a închis ochii, și ego-ul gura din nou залился sânge.
  
  
  — Gândește-te încă o dată, — șuieră printre dinți încleștați eu, ridicând mâna. Ei, degetele împreunate în formă de harpon, lovitură sub numele de "penn-co-câmpul " ji-ru-ki", care a fost de a dezlănțui emu limba. Și acest lucru mi-ego-ul deschide затуманенные durere de ochi.
  
  
  Încă un geamăt sfâșietor a fost însoțit de o lovitură. Dar acest ticălos nu a crezut despre uciderea Ananda, așa că nu am fost în starea de spirit de a fi bun samaritean. Sa blocat unghiile emu sub pleoape, stoarcere ego-ul globilor oculari.
  
  
  Chelner, сотрясаемый конвульсивной tolba, sărit. Ego-ul scopul lovit de podea, dar după o secundă de ea, a sărit la el de sus, din nou penetrare degetele emu sincer în ochi. Ei ar putea uimi ego-ul pentru toată viața. Dar, în afară s-a mutat de la moarte indian agent ei de hotel, pentru a primi reumatism.
  
  
  - Spune: în cazul în care Shiva? - repeta-l.
  
  
  Acest lucru a fost neplăcut spectacol; trăsăturile feței omului au fost denaturate de frică și de durere. Ego-ul persoană și față de cămașă deja a fost imposibil de a discerne, au fost перемазаны sânge și рвотными masele, de ochi vot-un vot ies din apă în jurul orbitelor, el nu a putut respira.
  
  
  - La... la... - el se înfioară.
  
  
  - În cazul în care el este în sală? - latrat eu. - Unde?
  
  
  Dar anterioară a bătut cu adaos de primire "degetul mare în ochi" aruncat ego-ul în șanț. Chelnerul lăsă în urmă și a scăpat fizice chin, permițîndu-i să te pierzi în leșin.
  
  
  Ei a scos degetele de la picioare, și pleoapele închise ochii ego-ul. Ea a încercat să-și condimenteze un ego puternic встряхнув, dar omul a fost inconștient și s-a transformat în umbra de sine. Deja a fost de gând să târât trupul neînsuflețit în debara, pentru a coborî capul sub apă și duce ego la conștiința, când a auzit sunetul de pași. Cineva shell pe hol, îndreptându-se spre ziua de toaletă.
  
  
  - Нирад? - A chemat pe che atunci de voce.
  
  
  Inutil să spun, că Нирад nu a putut răspunde.
  
  
  De această dată ei nu aș fi permis să vadă în sine prin surprindere. Ei, a venit la chiuvetă și a urcat pe porțelan margine; rama ferestrei, pe care l-a slăbit anterior, a fost întredeschisă.
  
  
  L-a împins, rama ferestrei înainte, mână liberă. În spatele ușii de toaletă Нирада din nou chemat încuiat voce.
  
  
  Din fericire, fereastra a fost suficient de mare pentru a urca prin. Sprijinirea panou de sticlă cu o singură mână, a ei, a sărit de pe terasă în jos și m-am uitat înapoi la toaletă.
  
  
  A deschis ușa, și am fotografiat mental persoana cu consternare смотрящее pe corpul însângerat Нирада. Acest lucru a fost necunoscut persoana, ei niciodată ego-ul nu a văzut. Dar am știut că îl voi revedea tânăr indian, care increduli uitat la неподвижную figură Нирада în acest moment... și probabil în scurt timp.
  
  
  
  
  3
  
  
  "Chiar am occidentală observator ușor de detectat în dubla încarnare a lui Shiva-cobra adevarata esenta a lui dumnezeu. Venit din доведического zeități, acest foarte vechi membru indian trinităților ar trebui să în cele din urmă o consideră sinonimă cu simbolism falic. De fapt, ego-ul iconografia de fiecare dată ne găsim umflate capota cobre în atac poziție. Prin urmare, nu este de mirare că Shiva este foarte alineatul descrie cu haine din întreaga piei de cobre, coliere, de asemenea, făcute din piei, умилостивляющим cablul de alimentare si o curea în jurul valorii de vii de vipere..."
  
  
  
  Ea a închis cartea și m-am uitat la fereastra bibliotecii, alunecare, ochii larg scări de piatră, care duce la o terasă, o cafenea de lângă parcul Nehru. Nimeni nu a observat meu rapidă de îngrijire în jurul partea din spate a clubului.
  
  
  Nu mă așteptam ca colegul Нирада strigat, și pe cel delle nu a greșit. Ei, de asemenea, nu l-a văzut la fața locului au sosit ambulanțe sau mașini de poliție, pentru a ridica corpul Ashoka Ananda. Au venit și au plecat turiștii și oamenii de afaceri. Bar a continuat să lucreze fără întrerupere, și din punctul de observatori într-o librărie de pe Connaught place ei chiar a putut vedea un complice Нирада, un tânăr indian, în formă de chelner.
  
  
  În ceea ce privește Нирада, atunci ego-ul de nicăieri nu am văzut noi în picioare, ne-a culcat. Ego-ul celuilalt, probabil, a adus-o ego-ului în orice cameră separată sau restaurant, pentru a și-a revenit. Fără îndoială, două instituții de știut despre secundară a activității angajaților, în caz contrar, ar fi observat ceva neobișnuit.
  
  
  În orice caz, ea a fost determinată de a continua să monitorizeze până la cei dihor, până când unul sau ambii chelner nu va înceta să lucreze. Нирад "plecat" înainte de a-l a reușit să obțină de la el un fel de informații. Prin urmare, nu au alte indicii reale, site-clenciul lui, care a fost urmat, a fost supravegherea două киллерами Cobre.
  
  
  Nu am fost atât de prost să cred că acestea vor duce pe mine sincer la таинственному personaj, dar am fost aproape sigur că, de îndată ce mecanisme vor fi lansate, Shiva, dacă el există cu adevărat, atunci mai devreme sau mai târziu va apărea.
  
  
  Deci, ea a continuat să se prefacă că este extrem de interesat de cărți, expuse în magazin, până la achiziționarea unui volum despre indian рептилиях, care l-a studiat. Când, în cele din urmă, a evadat de la bibliotecă, ei ascuns în umbră, încercând să devină aproape invizibil. În apropiere a fost destul de turiști, așa că nu am fost atât de vizibile. Mai presus de toate ea, hotelul atrage atenția.
  
  
  Pentru mulți ani de serviciu în AX ei, a înțeles că răbdarea este cea mai utilă virtute. De fapt, delle, când twilight a inceput sa se ingroase în cer, ei în cele din urmă a văzut cum oamenii mei ies la cafea. Ei coborând pe o scară largă scări de piatră, încet, pas cu pas.
  
  
  Un tânăr, склонявшийся deasupra sânge pătate figura Нирада, condus de tovarășul său. Ochii Нирада au fost legate; ego-ul tovarășul condus de ego-ul, ca și cum el ar fi fost orb. Cât de mult l-a realizat, orbire temporară chelner a însemnat că Cobra are un agent mai puțin.
  
  
  Ei, a pășit înainte și nu сводил ochi cu ei doi, pentru ca ei nu выскользнули din observațiile apoi ce am petrecut în ih așteptare pentru o zi întreagă. Connaught place a fost aglomerat de lucru și клерками, возвращавшимися acasă de la muncă. Deja a fost de gând să traverseze людную suprafață, când doi mele bărbați a făcut brusc un gest; dar am simțit ușurat când a văzut cum un alt Нирада a oprit un ghidon de taxi și a fost un partener pe scaunul îngust de mașini.
  
  
  Un tânăr indian fluturat mâna, și моторизованное taxi, cu un huruit нырнуло în flux. În picioare singur pe trotuar un tânăr cu ochii griffin întoarse capul în direcția mea, aparent, nu știu ce să fac.
  
  
  Dacă el a fost în indecizie, ea nu a fost.
  
  
  Ei, ascuns în spatele albe coloane, de așteptare pentru ceea ce el va face. Un alt moment de indecizie, și el în cele din urmă să coboare de pe trotuar. El a pus două degete la buze și a emis un fluier strident, pentru a opri un alt велотакси.
  
  
  Pe официанте încă erau albe uniforme pantaloni, dar el a schimbat sacou. În schimb, la nen era închisă la culoare, cămașă open gât. Ceva de metal strălucea pe gat, reflectând закатный sfânt, ca o oglindă. Un tânăr de sel în triciclu, și șoferul a apăsat pedala de accelerație, urmând în fluxul de mașini în jurul parcului Nehru.
  
  
  Ei nu mai pierdea timp.
  
  
  Nu a trecut nici o secundă, cum a ajuns pe marginea trotuarului și a oprit un alt taxi, fără a pierde din vedere chelner.
  
  
  Atunci când ea a fost în petec vechi de masina, sa bagat șoferul în mână un teanc de bancnote, nu oferindu-i era timp pentru a argumenta.
  
  
  — Urmează-l pe prietenul meu acolo — am poruncit.
  
  
  Șoferul, concentrându-se în primul rând pe bani, care i-emu-a dat, apoi pe велотакси, care chelnerul a oprit de mai puțin de un minut în urmă, nu a ezitat s-a conformat. El a ocupat prima pagină, și el s-a aplecat spre scaunul, nu reducerea ochilor cu велотакси, care, după cum se spera, va apropia de mine cu un pas la неуловимому și таинственному lui Shiva.
  
  
  Până când totul a mers bine, a spus ea în sine, încrezător, că chelnerul nu a văzut cum am fost de așteptare pentru ego-ul de ieșire în jurul valorii de bara sau de a urca într-un taxi să-l urmeze. Ei a poruncit șoferului să accelerăm până când tânărul chelner noi nu отделяло doar trei mașini.
  
  
  - În cazul meu, celălalt merge?
  
  
  De la Connaught place ne-am mutat în partea de Connaught circus, pentru a minimiza într-o alee care duce la partea de centrul comercial de la New Delhi. — În orașul vechi, a explicat șoferul. Apoi a aruncat spre mine o privire rapidă și a adăugat: - El te-a jefuit, sahib? Dacă nu, atunci am chemat politia...
  
  
  — Nu, nimic de genul asta, a dat asigurări ego-ul său și, aplecat peste scaun, i-a șoptit ceva emu la ureche.
  
  
  El roși sub cupru pielii. - Am înțeles, "sahib". Cum s-ar numi ele... de întâlnire, de ce?
  
  
  - Exact de - a confirmat-o cu un zâmbet larg, presupunând că a urmat tânăr, направляющимся la o intalnire romantica.
  
  
  - Fii atent, "sahib", - a avertizat pe mine de un taximetrist. - Делийские femeile sunt foarte inteligent, și el a însoțit-o pe oferta, frecarea degetul mare de arătător pentru a sublinia puterile tale de observare.
  
  
  — Da, dar tu nu-ți pierde prin minte prietenul nostru, am răspuns.
  
  
  Era aproape întuneric, și apoi de ieșire de Connaught Circus mișcare a scăzut. Șoferul a schimbat subiectul și a atras atenția mea pe monumente. La sfârșitul largă de prăfuit prospectului el a subliniat celebre minarete Jama Masjid, o mare moschee în jurul valorii de gresie roșie, asemănătoare cu cetatea.
  
  
  Și sincer față de o moschee și din bazar stătea încă un monument în jurul valorii de piatra rosie, un impresionant complex, lăsat de către împărați Mughal, Red fort. Ei, a crezut că chelnerul va dispărea de pe piață, dar, aparent, el nu a dat seama că este urmărit. În loc de a ieși în apropiere de o moschee și o piață în aer liber, el a ieșit de велотакси sincere în fața porții, de conducere în fort.
  
  
  "Stai", — a spus șoferului.
  
  
  El s-a oprit tocmai în acel moment, atunci când chelnerul s-a ascuns în spatele porților. Ei a ieșit, la rândul său, și s-a grăbit la om, bucurându-se că întunericul mi-a asigurat un fel de refugiu. În fața porții stătea rafturile cu "suveniruri", cărți poștale, ghiduri turistice, delicatese locale.
  
  
  Dar nu am fost turist, și nu am avut timp pentru a opri și de a admira aceste "farmece". Care ținea la o oarecare distanță, ea a trasat privirea pe alb pantaloni, și cu fața întunecată de chelner.
  
  
  Cel puțin, el nu m-a văzut, și, prin urmare, nu mă cunoști. În cazul în care numai "Cobra" nu a difuzat fotografia mea, în acest caz, Nick Carter stahl mai puțin anonim, decât hotelul recunosc.
  
  
  În față, la sfârșitul drumul de acces de alergare, înainte de îngustă de lemn будкой chelnerul s-a oprit. Facia vorbit despre începutul show "Lumiere și fiul". Atunci când ea a dat seama că tânărul indian a cumpărat un bilet la spectacol, eu, fără ezitare, l-au urmat.
  
  
  Aceasta a fost o lecție de istorie, o "călătorie" nu oricine ajutor психоделиков. Гравийная piesa a condus la bilete la curte fort. Aici, în grădină, înconjurată de palate de marmură, construite de către împărați, pentru spectatori au fost plasate numeroase rânduri de scaune.
  
  
  Proiector trimis galben rază de lumină în coloane în fața de marmură a clădirilor, iar аудиокомментарии difuzat prin megafoane. Oratorul a descris Павлиний tronul, furat persane hoarde, вторгшимися în India în secolul al xviii-lea.
  
  
  Apoi, sfântul s-a stins, și în spatele meu s-a auzit bătaia copitelor. Ea întoarse capul, aproape așteptându-se dovedesc a fi în mijlocul обезумевшего turma.
  
  
  În schimb, ea a fost pe cale de ascuțit ca un brici pumnalul.
  
  
  Lama зашипело, rupând stânga maneca mea jachete. Nu pentru mult timp gândindu-se ei, s-a dat înapoi și cu o singură mână a lansat primire "co-înn mckee". Indian chelnerul nu stahl avea norocul a început a doua oară.
  
  
  Ego-ul dinți albi сверкнули în umor sarcastic-un zâmbet, lama стилета filate în aer. Apoi lumina reflectoarelor pe deplin reflectat ego persoana ослепив lui. Un tânăr s-a aruncat în trecere între rânduri de scaune și a fugit.
  
  
  Spectatorii, în principal, turistii occidentali, părea să creadă că indianul a fost parte din spectacol. Cineva a început să aplaude și în aer emită sunetul faba de copite. În jurul difuzorului донесся sunet de țevi, însoțit de luptă strigăt triumfător. Ei s-au grabit pentru agresor.
  
  
  Nu am stiut ca el a dat seama cine l-o astfel de, sau că l-am urmat pe el. Dar ei încă mai putea auzi un șuierat ego lama unui pumnal, рассекающего aer și разрывающего maneca mea jachete. El aproape străpuns pielea mea.
  
  
  Fără a înceta să scape, ea a urcat într-un sacou cu un pistol. Nimeni în jurul valorii de spectatori nu a găsit nimic ciudat în mișcările noastre, și atunci când lumina reflectoarelor запылил marmură clădirii, orbitor de reflecție обрамило adăpost de chelner.
  
  
  "Regale băi..." — a anunțat povestitor.
  
  
  Ea a fost una în jurul valorii de marmură, coloane, chiar înainte de a spotlight-a prins de mine. Ei redus de ochii și stahl căutare din jur umbra. Mirosul de mușchi și de vegetație putrezire bine înmuiat palatul fără pereți. El a ascuns acolo, așteptând ca ei să cad în capcana pe care, așa cum am înțeles acum, s-au plasat pentru mine.
  
  
  Ei ar fi putut să se întoarcă și să se întoarcă la hotel, pentru a explora următorul pas; dar am renunțat la această idee, acum, când a simțit că este aproape de descoperirea josnice operațiunile de Cobre... și Shiva. Decât înainte de a-l găsi pe acest om, cu atât mai bine va fi pentru toți.
  
  
  Sunetul de pași tânăr chelner a fost însoțită de o surd de o bătaie. Ei, am auzit ca el fuge de la partea din spate a clădirii, tot mai departe și mai departe de turiști, care au urmarit un spectacol în grădină. Ea a fost bucuros și pentru că nu a vrut să nevinovat spectatorii au fost implicate în brutală confruntare, care de vot-votul a fost să se întâmple.
  
  
  Ei alergat, chircit de două ori, de la coloane la coloana, навострив urechile de fiecare dată când шорохе. A fost greu să auzi alte sunete, în afară de cei care emite fundal înregistrat de istorie. Geamăt înăbușit s-a amestecat cu bătutul tobelor, consolidată, puternică, un sistem de sunet instalat în grădină. Dacă nu ar fi pantaloni albi, care au fost pe om, el, fără îndoială, ar fi putut să se ascundă în umbră.
  
  
  Dar când s-a stins sfânt, l-a văzut ego-ul încă o dată. El este ocolită de scurtă marmură scări, соединявшую o clădire cu un alt, și acum, întins pe podea.
  
  
  Ei deja ținea degetul pe trăgaci pistol. Declanșare rupt în acel moment, când a apăsat pe trăgaci. La sunete de tobe, доносившимся în jurul difuzorului, s-a alăturat lai fotografii, маскирующий împușcat meu.
  
  
  Ei, a vazut ca ochelari de cal s-a blocat în coloană de marmură, ridicând în aer un nor de fum alb. Shot заглушила o altă оглушительная de odihnă activă produsă топотом de copite de cai. Am ajuns la tinta, asa ca a fugit înainte. Chelnerul sărit în picioare, și ego-ul de nicăieri nu s-a văzut.
  
  
  Ei ocolită de scurtă scară pe care el tocmai a fugit, și a fost în mijlocul îngust erbacee de alergare, înconjurată de clădiri de marmură. În spatele meu sunt auzite sfârâie cuiva respirație grea. Este inutil să se gândească, pentru a trage de la pistol. Așa că am ridicat, circling ambele cot. Ei a lovit tânăra индейцу în coaste, dar, deși el pentru o clipă, sufocat, emu a reușit să împinge-mă un pas înapoi.
  
  
  Ucide ego-ul nu intra în planurile mele. Mort, el ar fi fost de nici un folos pentru mine, și trasee, care a fost trebuia să mă conducă la Dumnezeu, обрывалась acolo, în curte, Red fort. Live chelner ar putea să-mi dea informații valoroase.
  
  
  Brusc, în jurul valorii de întuneric în spatele meu răsună răgușit, abia perceput vocea.
  
  
  - Excelent, Ранджит.
  
  
  Puternic o lovitură aruncat ei piciorul drept înapoi, și călcâiul piciorului meu a aterizat pe al cărui ceea oricărui neam. A început a doua atacatorul a gemut de rănit și a sărit. Ei отпрыгнул în parte, gâfâind, și-a făcut un pas înapoi, нацелив Вильгельмину pe cei doi atacatori.
  
  
  Doi împotriva unuia, Ранджит a fost un chelner, un om, după care a urmat-o; dar un alt, de asemenea, nu a fost un străin. -- De vot, ne întâlnim din nou, -- sahib, -- a spus el cu dur, forțat смешком. Cuvinte вырывались el, iso rta cu oarecare dificultate, pentru că partea de jos a ego-ului a persoanelor a fost обмотана bandaj alb.
  
  
  — Aha, am spus eu, să afle ego-ul, el a fost complice Мохана, un bădăran сикхом, care sa rupt maxilarul cu o seară înainte.
  
  
  Ранджит a profitat de un scurt schimb de cuvinte, pentru a пригнуться pentru coloană, pentru o clipă, eschivîndu-se de la o traiectorie "Люгера". - Continua inutil, "sahib", - a rezumat indian sikh. - Dacă-l omoare pe noi, nu ai nimic de invatat.
  
  
  - Ce va fi, dacă nu te va ucide? - a întrebat-o. Dar în această clipă, pentru o fracțiune de secundă, ceva metalic rapid пересекло meu de vedere. Ei, s-a întors și a apăsat pe trăgaci. Ochelari de cal zburat prin aer, a sarit din lamele de-a lungul pereților clădirilor. Și apoi acel pistol literalmente strecoară afară în jurul valorii de degetele mele, cu un trunchi, обмотанным metal buclă.
  
  
  Ранджит a ieșit prin ascunzătoarea lor și i-a luat arma. Ei au înțeles atunci că aceasta a fost ceea ce am observat mai devreme, un subiect care блестел în jurul ego-ul gâtului. Acest lucru a fost o bucată de sârmă de cupru, fără îndoială, o capcană, care este folosit pentru a ucide Ashoka Ananda.
  
  
  "Tu nu ești așa de inteligent cum ți se pare", sahib, — cu смешком observat un alt hindus.
  
  
  Ea a încercat să se retragă, dar Ранджит nu a pierdut timpul în zadar. Chelnerul i-a pus un pistol la pieptul meu, avertisment suficient pentru a opri brusc mine. Și nu am fost destul de aproape, pentru a încerca să smulgă arma de ego mâini. Și dacă ar fi încercat să lovi cu piciorul, ea a fost sigur că un tânăr cu părul negru chelner, nu ezita, apasă pe trăgaci.
  
  
  - Și acum, fă-ți ridica mâinile deasupra capului, "sahib", - a ordonat adolescent. Și el a făcut un pas înainte, de la gura lui скривился într-un zâmbet diabolic.
  
  
  Ei, și-a ridicat mâinile și ușor de uitat în altă parte сикха. Ранджит întins emu sârmă de cupru. Sârmă загудела, atunci când un bărbat обмотал capetele în jurul lor mâini.
  
  
  "Mohan este mort", — a spus el aproape неслышным vocală, muzică, лившуюся în jurul difuzoarelor. Spectacolul încă nu a ajuns la capăt, ca și viața de Vânătoare nr. 3, cum am sperat. - Гурнек, cu toate acestea, încă viu, "sahib". - Indian sikh s-a apropiat de mine, când Ранджит a venit lins
  
  
  Am sub nas a fost un trunchi de люгера Вильгельмины, și brusc mi-a venit în cap că ea nu mai vechiul meu încă. Nu mai vorbesc despre fir de aramă, care Гурнек ținut cu ambele mâini.
  
  
  "Tu meriți cel mai rău — sahib, — mult mai rău", — a spus chelnerul.
  
  
  El a jucat cu "ușor" курком. Destul a fost foarte ușoară presiune, și Хоуку ar fi trebuit să angajeze un Luptător nr 4. Dar, înainte de un tânăr adus la îndeplinire amenințările, Гурнек mutat pentru mine. Numai de data mea de a lovi cu piciorul în urmă s-au pierdut în aer, nu lovind în gol.
  
  
  Bucla a durat de pe gâtul meu, și-mi din nou a trebuit să ridice mâinile. Sa uitat deschis în punctul "Люгера", dar Ранджит drumul de declanșare și făcând clic pe un pistol, mi-a lovit cap la cap pe frunte. În același timp, a încercat să-l împinge de sârmă de cupru, care presiuni asupra mea trahee.
  
  
  Firul mi-a tăiat pielea, nu am putut respira. Ei au emis сдавленный de sunet, și Ранджит, rade, a ridicat oricărui neam și m-a lovit în zona inghinală. Durerea mi-a facut застонать, făcându-se.
  
  
  Oricărui neam a crescut de la începutul anului pentru a doua oară, făcându-mă să explodeze de chinuitor de dureros. - Prost ești, "sahib"... Cobra stie... Cobra toată lumea știe, domnule Carter.
  
  
  Ego-ul vocea părea a pornit în jurul tunel întunecat. Ei iso tuturor forțelor încercat să se elibereze, alienantă de sârmă, care Гурнек am sufocat. Dar nu am putut să preia nah, ea a fost prea subțire. Cu un geamăt ei a căzut înainte, încercând să respire.
  
  
  Apoi cap la cap un pistol lovit de goluri, iar în depărtare o voce în jurul difuzorului, a spus: - Dacă există un paradis pe pământ, atunci el aici... aici, aici!
  
  
  Ei nu i-a încredințat emu. Între timp, ei s-au întrebat dacă am fost vreodată încă o șansă de a crede în ceva de genul asta.
  
  
  
  
  4
  
  
  Mai întâi a fost ușor.
  
  
  Cu o textură catifelată, moale și netedă, întuneric și o ceață. De protecție, întunericul, care se ocupă de mi-a facut zâmbet. Dar apoi ea a început a arde, taie pielea mea, ca cioburi de sticlă spartă. Ei a trebuit să plece, în caz contrar ea a rupt de mine pe piese, содрала cu mine viu pielea. Așa că am рванулся înainte, ca вынырнув de pe fundul mării. Și mult mai ridicat, cu atât mai mult mă разрывало pe de o parte.
  
  
  - Nu! Ei... nu vreau! - Am auzit vocea. Ei repeta este mai tare, în încercarea de a crește gradul de severitate, давившую-mă la ochi. Sa clipit, și ceva nedefinit de culoare, a început să se miște înainte și înapoi, în fața mea, vibratoare în spațiu, și în afara lui.
  
  
  Ea a deschis ochii, a început a doua oară, apoi a treia, și, în același timp, ea a încercat să meargă mai departe, până când scopul meu nu este sa оборудова ceva solid. Vibrațiile au încetat și el din nou a scăzut, prea slab și somnoros, pentru a face o altă mișcare.
  
  
  Nu știu cât de mult timp a trecut apoi acest lucru. Ei, am simțit că mă surprind vise, și de fiecare dată a încercat să-l instraineze ih și deschidă ochii, dar ceva царапало pielea mea, ceva de ars. În cele din urmă l-a început mai întâi de toate, mergând mai departe medii alternative de valuri, vlad și-a rănit.
  
  
  Apoi "lucru" s-a creat. Acest lucru a fost un zid, zid de lut, care se ocupă stătea în fața mea, crescută sau redusă... apoi normal. Scopul meu a fost раздавленой ouă în coajă... ca sa nu bea lună consecutiv. Ei, în picioare, rezemat de cea mai apropiată geme, de a asculta cel mai frumos sunet din lume, sunetul de pieptul meu, вздымающейся și опускающейся cu fiecare respiratie.
  
  
  Că царапало și vomitat pielea mea-în timpul acestei lungi purgatoriu între conștiință și inconștient, așa cum este gunoiul pe care-l întins pe spate. Ca doar a dat seama că eu sunt în viață, ei a alunecat piciorul de pe bancă, acoperită cu paie, și s-a sculat tremurând.
  
  
  Ei упираюсь mâna în perete, să se ridice. Ei, am simțit consumatorul de droguri în ломке, mi-a facut greata. Lovituri, care l-a primit goluri, plus затяжение sârmă de gât, au tăiat mine.
  
  
  Acum, mai presus de toate, ei trebuie să a fost de a restabili puterea lor.
  
  
  L-a făcut câțiva pași, până când genunchii mei nu au încetat să îndoi. Ei a plimbat-o cușcă-un aparat de fotografiat... pătrată каморку cu argila pereți și podea. Nu am fost noi, ferestre noi, chiar centralizată. Mai târziu, dacă ar fi fost viitorul, ea a fost sigur că voi putea găsi articulațiilor ston, în cazul în care ar trebui să fie o ușă, pentru că cineva.... Și cineva a tras în mine.
  
  
  La un capăt al aparatului foto, de la stânga la palet, într-un perete au fost вмурованы două grătare. Ambele s-au suit pe mine până la talie și au fost acoperite cu plasă de sârmă. Ei, desigur, nu avea de gând să aștepte până când am să le prezinte мучителям, de aceea i-a venit la balustradă, încercând să recupereze de la un rănit, pe care mi-a provocat o lovitură Ранджита cap la cap un pistol.
  
  
  Dar, înainte de a atinge plasă de sârmă și controlați două grătare, ca în fiecare an, dacă se poate ih retrage, l-a scos pantofii. Oamenii capturat de mine, mi-a lăsat în cămașă și pantaloni. Stiletto a dispărut, ca și "Beretta", și, desigur, "Люгер". Ei chiar jachete nu a văzut, dar pe digital aparat de fotografiat nu a fost frig... cel puțin nu încă.
  
  
  L-a luat pantofi și a aruncat-ego-ul în grila. Nu sa întâmplat nimic. Nu există scântei. Slavă lui dumnezeu, grile nu au fost sunt electrificate. Ei din nou, a pus pe papuci balet și a ajuns la unul în jurul a patru metalice șurub, care grătare au fost geme. Dar când degetele mele au atins ei bine, în tăcere s-a auzit vocea, o voce care ma făcut să tresară.
  
  
  - Bună dimineața, domnule Carter. Pentru că acum o zi, știi. Sper că ți-приснились visele bune, "sahib"...
  
  
  Vocea a venit din una în jurul a două spaliere. Fără îndoială, pentru metal plat ascuns de amplificator. Dar cel mai alarmant este că a fost o voce familiar... straniu de familiar.
  
  
  "Bună ziua, acest lucru Carter, a declarat agentul nr. 3. De fapt; Șoim-ți spun ție оборудова-mi toate. Deci, acest agentul, Anand, pare atât de ego-ul este numele. Ei bine, el nu s-a prezentat la întâlnire. Nu, nu trebuie să-mi cer scuze. Noi știm că omul nostru недосягаем, și... Oh, nu, nu! Ego-ul nu există, vot, și de toate. Nu, mâine o sa mă întorc la Washington. Cobra? Ei foarte îngrijorat de faptul că guvernul nostru nu va fi capabil să se amestece în treburile indian de servicii de securitate. Ați înțeles, desigur... Da, și vă mulțumesc pentru grijă. Spuneți-i domnului Ананду că îmi pare rău că nu am avut decizia de a se întâlni cu el".
  
  
  A urmat o lungă pauză. Apoi din nou tăcere. Ei, a plecat de la grătare și s-a întors la patul de spital. În ciuda gol în stomac, în ciuda oribil sentiment de greață, ei a trebuit să recunoaștem un lucru: Shiva a fost prezenta, nemilos, cu sânge rece головорезом, viclean adversar, nici ea încă nu a întâlnit-o.
  
  
  Numai că прослушанная mine scurt discurs, o convorbire telefonică, care, fără îndoială, a avut deja loc, au fost rostite destul de familiar cu glas tare. Aceasta a fost propria mea voce, cu aceeași intonație perfectă, discurs și intonație.
  
  
  Shiva încadrată de mine și, fără a pierde timp, a eliminat de pe scena indian secrete de serviciu. Chiar și atunci când Anand nu a apărut la birou, nimeni nu sa gândit de a pune împreună, noi doi. Și de ce, în cele din urmă? Oare "Nick Carter" nu a sunat cu puțin timp înainte, și nu le-a comunicat că Shiva — ficțiune? Aceeași "Nick Carter" a subliniat că, chiar dacă "Cobra" există într-adevăr, o organizație care se ocupă atât de îngrijorat de guvernul indian, nu are nimic de-a face cu un personaj misterios.
  
  
  "Nick Carter", a declarat оборудова toate acestea. Și, se pare, el deja se ducea acasă, într-statului-major-un AX de la Washington. - Sunt foarte impresionat, Shiva. Cum să aveți, în general, a reușit să reproducă vocea mea?
  
  
  "În zona camera de hotel a fost instalat un dispozitiv de sunet, domnul Carter", — a răspuns vocea mea, reproduse în mod electronic cu o astfel de precizie, că nu am putut să nu tresări auzind de sine.
  
  
  - Atunci, vă rog să transmiteți complimentele mele dumneavoastră электронщикам. Ei scotocit această cameră de patru ori și nu a găsit-ne un microfon... chiar și în cele mai inimaginabile locuri", a obiectat eu, ridicând vocea, ca și cum șovăire, că el mă aude. Ea nu a putut vedea ascunse microfoane, deși acum era clar că atunci succesul în camera mea de hotel, el, fără a forței de muncă va amplasa odin în aparatul de fotografiat.
  
  
  - Este un lucru în jurul valorii de ultimele invenții Hagi; extrem de sensibil, puternic, compact microfon, - a explicat un duplicat al vocii mele.
  
  
  — În continuare că a găsi un ac în carul cu fân, i — am spus.
  
  
  Râsul meu a răsunat în aer, apoi vocea a continuat: "Foarte bine, domnule Carter. Mă bucur să văd că tu nu ai pierdut simțul umorului. Dar Hagi, dacă despre nen nu am auzit, site-demnă de lucru pe care Albania a exportat în ultimii douăzeci de ani. Iar acum functioneaza la mine, pe o cobra... pe Шиву! - Vocea s-a bucurat.
  
  
  - Hema funcționează?
  
  
  - Stiti, domnule Carter. În cele din urmă, AX postat de tine în India, nu numai pentru a expune gasca, dealeri de arme sau de heroină! Vă interesează o minunată descoperire Hagi, ego-ul mare invenție... Cutie!
  
  
  - Cutiuța muzicală? - repeta-l.
  
  
  - Porecla simulator de voce, invenția lui, este capabilă de a reda orice existent vocal sunet. Și el mai mic, domnule Carter, chiar dumneavoastră standard minion modele. Nu mai mult de un pachet de țigări... dar este mult mai periculos, desigur.
  
  
  L-a întrebat. - Și ce ai de gând să faci cu cutie? Eu nu сводил ochi cu ecran din metal, ca și cum gratar poate capta meu fiecare mișcare.
  
  
  - Tu crezi ca ei nebun, nu-i așa?
  
  
  - Nebun? Nu este chiar asa, Shiva. Ai ценымногие mai inteligent, de obicei, de nebun nu se poate veni cu un astfel de complex de plan.
  
  
  - Vă mulțumesc, domnule Carter. Ei aprecia dvs. de compliment. Nu, de fapt delle ei nu sunt nebun, cel puțin, nu din punctul meu de vedere. În ceea ce privește Casete de bijuterii, invenții Hagi, atunci serviciul dvs. deja s-a convins, în măsura în care ea este genială și eficient. Aceste incidente au fost doar teste, experimente, pentru a fi precis.
  
  
  "Dar, în curând, de îndată ce Hagi a introdus unele modificări în aparat, accidentele nu vor mai fi simple experimente. Votul vedeți, domnule Carter, India, în prezent, este neutru putere între China și Occident. Cu ajutorul partenerilor mei de la Beijing în partea aceasta, servind ca o contrapondere, se va prăbuși într-o clipă, și atunci se va împlini visul strămoșilor mei, când China și subcontinentul Indian va lua pe mâini, ca buni aliați, uniune care va dura mai mult decât oricare alta din istoria lumii".
  
  
  - L-a întrebat. - Ce uniunea? Ei mental scris tot ce a spus el, încercând să câștige timp. Între timp ochii mei au cercetat cu atenție limitele de aparat de fotografiat. Ei s-a sculat încet, pentru a nu face zgomot; nu Este un hotel, pentru a Shiva a auzit, cum am muta, sau a auzit ca am скребусь de perete, încercarea de a deschide vreo crăpătură. Trebuie să fie o ușă, doar-l și mai departe nu am văzut.
  
  
  - Chino-indian uniunea, domnule Carter, o alternativă a ambelor națiuni, pentru a scăpa lumea de opuse bloc. Nu, eu nu sunt un maniac de grandoare, nu-mi pasa ce lumea cade cu fața la pământ de-ai mei picior. Am bani, mai mult decât pot cheltui. Am, de asemenea, un вллияние meu guvern. Dar când China și India vor deveni o singură națiune, poporul meu nu va mai fi "foame voievod", ca un alt numi ego-ul jurnaliști occidentali. Vom fi la fel de puternică, ca Bharat, India antică. Și atunci poporul meu se va întoarce de la cele mai vechi zei, Нагам... de sarpe divinități strămoșilor mei.
  
  
  - Suntem în secolul al xx-lea, Shiva. Nu este ușor să atragă milioane de oameni. Astăzi, mai mulți oameni sunt interesați de umplere a stomacului, decât de cult șerpi.
  
  
  Esti foarte puține știi despre mentalitatea indiană, Carter. Ei vin de familia regală, de familie, ascendent la Нагу, змеиному предку. Ea purta un turban, ca și cum ar dragon, свернувшаяся inele cobra, cu capul mândru, покоившаяся am pe frunte, i - a răspuns Shiva. Vocea... vocea ego-ul stahl rece, ca la reptile. Ea a fost de două ori lovit de faptul că el ar putea vorbi și traduce emoțiile multumesc inventarea Hagi.
  
  
  - De ce să-ți mai întâi nu-și hrănească puii de oameni? Dacă ai mulți bani, de ce să nu-ți treacă ih guvernului, astfel încât copiii să nu sufere de foame? Sau te temi că nu va aprecia gestul tau, care nu vor dori să satisfacă lacomi de cerere? Ei запрокинул capul și stahl bate joc de ego-ul vise, el este teribil de scopul pe care el însuși a pus.
  
  
  Dar Shiva nu sa bucurat de ele.
  
  
  "Am prea multe de spus Carter," a declarat el. - Dar ei de hotel, ca să știți că sunteți într-adevăr a dat peste snake slot și că nu voi astfel de oameni mici, ca tine. Guvernul dumneavoastră nu reprezintă un polițist din lume și să nu se poată împiedica de-mi vedea, ca visele mele sa devina realitate. Acum chineze comuniste trupele s-au concentrat asupra noastră frontiera de nord, gata de a scăpa India și alte defavorizata a tarii de iga sărăcie.
  
  
  - Continuă să viseze, Shiva. Autoritățile de la Beijing, a expus de tine слабоумным, și tu ai înghițit momeala... la ambele capete. De îndată ce trupele traverseze frontiera de nord a Indiei, fiți siguri, că Occidentul nu va stagna, ca în fiecare an, ce se va întâmpla. Veți purta un război care este implicat se va șterge omenirea de pe fața pământului. Așa că, poate... dar nu este exact, vor rămâne doar șerpi, infinit de șerpi, care va accesa cu crawlere prin deșert și de stiinte planetă.
  
  
  Ei, rezemă geme, și-a reținut respirația. Cum putem discuta despre ceva cu un astfel de om, ca Shiva? Și cum am putea vorbi în mod rezonabil, atunci când tot ce sa putut gândi a fost o modalitate de a scăpa? Ei știa nebun în viața lor, dar nu astfel de logice și nebun, ca om, называвший însuși Shiva.
  
  
  Nu, el nu a vrut modificare nevoie de pace, el pur și simplu hotel se întoarcă în trecut, prețul declanșării unui al treilea război mondial. Și de la ceea ce el a fost surd la observatiile mele, că nu a văzut pericolul său nebun de un plan, am pe spate fugit pielea de găină.
  
  
  "În orice caz, domnule Carter, tu, medii de atâția oameni, că nu veți vedea aici un astfel de tragic ambele capete. Гурнек mi-a povestit despre moartea Мохана; Ei au găsit să vă dau câteva caracteristici. Mohan pentru Carter, Carter pentru Мохана. Numai în acest moment, moartea nu va fi rapidă și instantanee. Știi cât de mulți oameni pot avea de suferit, înainte de a muri de la o muscatura de sarpe, domnul Carter? - rece-a făcut lui Shiva.
  
  
  - Acest lucru depinde de șerpi.
  
  
  — De fapt, — a fost de acord Shiva. - Mă bucur că poți să judece, Carter. Dar în cazul în care ați omis unele detalii, ei sunt gata să vă ofere datele necesare.
  
  
  Ei, rezemă murdar, gemete, încetând să caute ușă secretă, și s-a întors înapoi la спрятанному pentru metal plat dinamica. — Du-te, Shiva, — uscat a replicat ea. - I întreaga atenție.
  
  
  "Ei ne secunde nu s-a îndoit de acest lucru, domnule Carter, — a râs el. - Dar eu voi fi scurt, pentru ca am treburi mult mai importante. Герпетология este hobby-ul meu este deja de câțiva ani, îndrăznesc să adaug că am o adevărată autoritate în domeniul de reptile, mai ales otrăvitoare. Am o colecție de aproximativ două duzini de diferite tipuri.
  
  
  - Și de ce ai ales pentru mine?
  
  
  - Cinci șarpe, Carter. Nu poti afla ih la prima vedere, dar ele trebuie neapărat să te cunoască. Șerpii au un profund sentiment de teritorialității. Ei nu altul, atunci când ih preocupat în ih casa. În funcție de ih ca muscatura de om poate suferi de două ore până la șapte-opt zile.
  
  
  — Dacă cuplaj vipera вонзит dinții în carnea ta, de la tine în curând iso toate dihor va curge sânge, domnul Carter; ai vopsit sânge, saliva, urina va fi de culoare roșie. Vei suferi de chinuitoare dureri de stomac, iar moartea vine ca urmare a hemoragie cerebrală".
  
  
  - Într-adevăr tentant! - a exclamat eu, nu спуская ochi cu orice mișcări, căutând o confirmare a faptului că acestea nu au fost simple amenințări.
  
  
  - Dacă alegeți meu favorit, o cobra regala, veți muri de anoxia, lentă și chinuitoare forme de sufocare. Pe de altă parte, vărul cobre regale, asia de cobra, are o otravă care, după cum a fost demonstrat, de două ori токсичнее stricnină. Deci, alegerea este a ta, domnule Carter. Dacă alegeți cobre, vei muri relativ jalnică moarte după câteva ore; în cazul în care optați pentru vipere, să fie pregătiți pentru cea mai гротескной și insuportabil de dureros, ce se poate imagina.
  
  
  - Și dacă nimic nu se alege, Shiva? Ce se va întâmpla?
  
  
  Nu ai de ales, Carter, nu există nici o alternativă. În cele din urmă, vă veți da seama ce-l om serios! Deci, până când nu voi ști succesorul dumneavoastră, admisibil, mi-a placut de a continua această conversație cu tine. Am o interesantă informație, domnule Carter. Foarte interesant.
  
  
  Acesta a fost ultimul lucru pe care am auzit-o de la "sine", sau, mai degrabă, de la Shiva, prin votul său. Din nou se făcu liniște, нарушаемая doar a mea respirație. Perfect похолодел, încrezător, că nu este de papirus amenințare. Shiva era hotărât să mă omoare, pentru a vedea cum moartea va veni la mine cu mustrări. Probabil, el a fost determinat să afecteze pe cineva de durere, ca ea le-a alimentat ego-ul absurd visele și aspirațiile.
  
  
  Dar oricare ar fi motivul pentru care a încurajat-ne ego-ul, el nu s-a îndoit de sinceritatea ego-ul de cuvinte. Ea a vizitat un mic aparat de fotografiat cu ochii; și ei, tot vrut cu disperare o cale de ieșire, atunci când un fel de scârțâit sau, mai degrabă, o ușoară buzz ma obligat să acorde vizibilitate pe două grătare.
  
  
  Unul se ridica lent, pentru a dispărea în gemete. Patru șuruburi metalice au fost inutile, deoarece ecranul a fost gestionată electronic. În acest moment, ego-ul nu s-a văzut; în locul lui orificiu pătrat. Bunul simț mi-a păstra tăcerea și liniștea, în măsura în care este posibil.
  
  
  Dar am avut de a face сверхчеловеческое un efort pentru a rămâne pe loc, când într-un minut cobra regală lungime de nu mai puțin de zece metri выкатилась prin găurile de pe podeaua camerei.
  
  
  
  
  
  5
  
  
  Cobra regală este deja urcat în атакующую poziție, ridicați capul de pe gât, atunci când în jurul orificiului de gemete avut un alt dragon. Nu am putut afla ei de nume, dar nah, a fost dur și dens solzi, și atunci când ea раскладывалась pe podea, ea a făcut șuierat ciudat, asemănător cu sunetul de foc.
  
  
  Ei a alunecat de-a lungul peretelui, în încercarea de a ajunge la pat de paie. Shiva a spus că îmi va trimite cinci șerpi. A treia, cu o lungime de peste cinci metri, în acest moment, a fost descendent în jurul găurii. Acest lucru a fost asia de cobra, tip, care l-a recunoscut imediat de caracteristic клиновидным отметинам la ceafă.
  
  
  Ee resentimente de două ori mai otravitor decat dioxidul de stricnină, și-a amintit de ei, încet se deplasează la тюфяку, приподнятому deasupra solului.
  
  
  La шипению și свисту trei reptile adăugat meu nebun râsete în jurul difuzorului, спрятанного în spatele gratiilor, râsete, наполнивший camera lor straniu рефреном. A râs Shiva, profitând de invenție albanez om de știință, pentru a reda râsete propriul meu glas, și el зазвенел am în urechi.
  
  
  - La revedere, domnule Carter! — vioi, a exclamat meu inamic invizibil. - Bună ziua!
  
  
  Râsete murit împreună cu гротескным finală припевом. A văzut-o limba bifurcată și ochii strălucitori, al patrulea șarpe, обрамленной în ușă. Acest lucru a fost крайт, un soi asiatice, cobre; ea a alunecat pe podeaua murdară.
  
  
  L-a deschis nările; în aer stătea un miros puternic, un fel de rânced gust. Acest lucru a fost un miros amintește de mosc. L-a reținut respirația, dar mirosul stahl puternic, aproape simți în sferturi aproape de aparatul de fotografiat.
  
  
  Shiva gândit totul.
  
  
  Sarpe cu ih ascuțit обонянием păreau și mai nervoși: oricare ar fi natura ei ne-au fost, mirosuri обостряли ih iritabilitate până la amețire. Cobra regală, de două ori mai lung decât celelalte, grațios aluneca pe podea. Ea a continuat să se apropie de patul de spital cu тюфяком, evitând mișcări rapide, care ar putea provoca рептилию pe o atac.
  
  
  De îndată meu bază de voluntariat a atins sfârșitul de lemn banci, cea de-a cincea dragon a apărut în jurul valorii de întuneric găuri în partea opusă gemete. Ea a fost cea mai mică din toate, mai ales în comparație cu cobre regale. Dar dimensiunea nu a avut nimic de-a face cu capacitatea sa de a ucide; și se temea de această cea mai recentă de reptile, ca și celelalte patru combinate. Acum, ei s-au apropiat de mine, care stă cu spatele la geme.
  
  
  Îmi place acest lucru sau nu, am avut de a muta.
  
  
  Ei, s-a repezit înainte, în spațiu, în primul rând cu ajutorul intense de concentrare a gândirii, apoi sari de pe podea a aterizat pe acoperit cu paie bancă. Cobra regală свистнула și s-au grabit la mine. Ei ar putea vedea o picătură de otravă, блестевшие pe ei ascuțite ca un brici клыках.
  
  
  Ei, s-a dat înapoi, atunci când am simțit cum ea a fost mușcat de fundul meu pantof. Ea nu a putut musca-ma pentru glezna. Veninos un lichid de culoare gălbuie picura pe paie, în cazul în care l-a păzit. Cobra răspândit în pat. Rapid desfăcu cămașa și высвободил mâinile în jurul mâneci.
  
  
  Capota șerpi părea mai larg decât înainte, și creeper раскачивалась de la dreapta la stânga, gata de a provoca izbucnirea celui de al doilea pumn. Între timp, restul de patru извивались pe podea, toate linge și linge abordare тюфяку. Ei a sărit atât de mult, cum am putut și am indreptat cămașă, ca un matador ține roșu tesatura înainte de разъяренным un taur.
  
  
  Când cobra s-au grabit mai departe, pentru a înfipt dinții în carnea mea, sa aruncat pe nah sa bumbac cămașă și s-a aplecat lateral. Camasa шевелилась, ca vie. Sub o cârpă шипела și zbătându-se creeper, încercând să scape în jurul capcane improvizate.
  
  
  Nu am fost de gând să aștepte până când cobra se va elibera la libertatea, prin urmare, rapid desfăcu curea de piele de la pantaloni. Ținându-l cu capătul catarame câțiva centimetri deasupra cu paie, ei, a venit la spate de banci. În acest moment, singurul lucru ce trebuie să fac este să încercați pentru a ajunge la gaura în gemete.
  
  
  E-guvernare bare metalice nu a fost activat cu ei dihor, ca un ecran montat pe perete. La ușă, judecând după, în cazul în care ea stătea în capătul îndepărtat al camerei, părea suficient de mare pentru a da-mi o posibilă cale de evacuare.
  
  
  Și, în general, pentru totdeauna a fost de a încerca. În caz contrar, reptile, ar fi dus la un atac de toate împreună, și atunci nu ar fi salvarea de la ожидавшей mine violentă și chinuitoare a morții. Dragon cu serratus solzi zbătându-se în toată lungimea pe marginea patului.
  
  
  Acest lucru a fost creeper, despre care mi-a spus Shiva, cu o astfel de puternică otravă, că, dacă ar fi mușcat, ea a provocat-ar fi hemoragii în organele interne și-a forțat să mă sângerează pentru toate dihor. Celelalte trei șerpi, atrase de șuieratul cobre regale, împrăștiat pe podea la o curgere tricoul, sub care a fost închis cea mai mare creeper.
  
  
  Dragon, pe de altă parte, părea interesată doar de mine, teme de reci ochii, care păreau să reflecte fluxul de sânge. Și în opinia mea, acest lucru nu a fost cobra, iar viper-creeper, în care Shiva a putut găsi reflectarea.
  
  
  Ea a fost de aproximativ șaizeci de centimetri în lungime, cu vizibile palid și modele de întuneric pe чешуйчатых de laturi. Mișcările ei nu a fost deloc defensivă, iar fizz, pe care ea a făcut, заползая pe marginea тюфяка, ma făcut să tresară.
  
  
  Ei tras firul de prindere a curelei, a ridicat ego-ul ridicat în aer, și în aceeași clipă щелкнула dragon, cu o viteză incredibilă, метнувшись pe calea aerului. Ei pleaca firul de curea cu catarama cap de pe reptile. Metal a ferit de aspră solzi, dar lovitura a făcut vipere aluneca înapoi, ghemuit inele prieten la prieten.
  
  
  Acesta a fost momentul în care ea a fost de așteptare pentru.
  
  
  Ochii ei a văzut ascuns sub gluga cap de cobre regale, вылезающую de sub cămașă. Acum, viața mea depindea de cât de repede-l mut; Ei profund a suflat și a sărit atât de mare, cum am putut, într-o parte.
  
  
  Când ei s-au grabit la gaura pe partea opusă gemete, cinci reptile засвистели și зашипели, ca un cor de supărat de demoni. L-a uitat înapoi peste umăr. Mirosul care a simțit anterior, stahl puternic, urât mirositoare effluvium au fost atât pătrund, că păreau tangibile.
  
  
  Reptile acum s-au apropiat de mine, gata pentru a lovi și ucide. Când, ajuns la deschidere, în gemete, acestea au fost mai puțin de doi metri de mine. Ei s-a plecat, dar a auzit un șuierat cobre atât de aproape, că s-a întors și puternic топнул picior de грязному podea.
  
  
  Ei, aplecat, ca un fulger, și-a ridicat un pumn de pământ și aruncă-l în formidabil cap de cobra. Creeper вскинула cap, și ei, scufundat în gaura, agățându-se de la sfârșitul îngust de trecere.
  
  
  Ultimul lucru despre care a crezut-o, a fost ceva unde duce tunelul, sau dacă sunteți în trecere și alte reptile. Ceva ударилось despre piele, talpa meu pantof, în imposibilitatea de a pătrunde prin nah. Ei отдернул picior și a pornit de la o trecere, lovit cu capul de partea de sus a scăzut îngust tunel.
  
  
  Nu mai era loc, pentru a transforma capul, și în fiecare an, nu neapărat pentru mine într-un tunel de orice în jurul valorii de dragon în aparat de fotografiat digital. Ei, sa mutat înainte, încă mai auzea бешеное sfârâie reptile în urmă în sine. Slava lui dumnezeu, pe măsură ce se derula în jos pe culoar, sunetul devenea tot mai liniștită.
  
  
  Drumul pe care am mers, a fost unica posibilă alternativă la o moarte sigură. Chiar dacă am reuși să omoare câțiva șerpi, supravietuind cu siguranță vor înfipt coltii lor în trupul meu, înainte de a-l putea ih opri. Și chiar dacă l-ar fi înlăturat toate cinci, ea a fost sigur că Shiva fără ezitare va trimite în camera de al doilea grup de târâtoare otrăvitoare. Așa că într-un fel, ei ar putea considera în siguranță.
  
  
  Acum, când l-a făcut alegerea sa a continuat să se târască în patru labe. Tunelul părea un pic crescut, a fost abia vizibile pantă. El a fost slab luminat; o reflectare a lumii отфильтровывалось în spatele meu, și palid luciu cadă de sus. Dar mai departe, cu atât mai întunecată devine. Sursa de lumină nu stahl mai intens. Ei abia a putut vedea mâinile lor, atunci când shell prin trecerea îngustă.
  
  
  În jurul meu era doar umed murdăria și mirosul de mucegai. Ea și-a continuat drumul de câteva minute și, în cele din urmă, s-a oprit pentru a prinde-vă respirația și de a aerisi capul. Ea a fost gata să pună viața lor, pe faptul că dispozitivele electronice, stabilite de Shiva în aparat de fotografiat digital, nu au avut video și electronice ochii... probabil, el doar a auzit de mine, chiar și atunci când ei nu a vorbit. Dar am fost aproape sigur că el nu a fost decizia de a observa mei mișcări.
  
  
  Timpul părea să se oprească, până când ea a încercat să găsească un fir de tunel și în același timp de a afla de unde sa aflu, să găsească o modalitate de a scăpa în jurul rețelelor de Shiva și expune ego planuri chino-indian uniunii. Ei deja nu a simțit noi suieratoare târâtoare, ne-a зловонного miros... ce разлился pe aparat de fotografiat digital.
  
  
  Respirația prelevare de probe de aer a atins fata mea, discret adiere de vânt. De fapt, mai puternic, și-a continuat mișcarea. Nici sistemul de alarmă nu a funcționat, cel puțin obișnuite apeluri sau sirena. Este clar că Shiva a fost convins că a scăpat de Nick Carter.
  
  
  Dar, în schimb, Nick Carter a avut în vedere doar un prieten Шиву, mintea, Cobre și ego-ul puternic de arme... Sicriu. Dacă ei nu au un AH planului de invenții sau însăși chestia, întreaga lume nu ar fi putut avea de-a face cu Shiva. Ce mi-a dat o imagine completă despre ceea ce au fost trimise ego planuri. Dar Shiva și-a pierdut din vedere un lucru important: el nu mi-a descoperit ca el va folosi un Sicriu pentru a-și atinge incredibil de obiectiv.
  
  
  Ei au venit în India, întrebându-se dacă într-adevăr există Shiva. Și acum, când ego-ul său a găsit-o, a rămas fără chip personaj, deși în trup și sânge. Așa a fost cu un necunoscut, o ecuație nerezolvată. Mi-ar fi trebuit să profite de invenție Hagi, în principal pentru că am avut nici o idee cum se poate utiliza un simulator de vot pentru a stabili puterea absolută în întreaga lume.
  
  
  Umede pereții agatat pământ scrabbling-mi pe brațe și umeri, pe piept picure sudoare. El nu se putea opri acum, dar tunel сужался, și am nevoie pentru a continua să avanseze, chiar și în cazul în care suprafața pereților сдирала-mi pielea.
  
  
  Am avut o viziune de sine, a oprit într-un tunel, în jurul căruia nu există nici o ieșire. Unghiile mele au fost rupte și окровавлены, mi se părea că am o alunita care elementele se mișcă în reviste. Dar de îndată ce a început să-și piardă speranța, mintea mea s-a oprit pe ceva, care mi-a facut brusc să se oprească.
  
  
  Pentru mine a fost o barieră. Artificială sfânt să pătrundă prin două se adunau în bara de lemn de formă pătrată. Nu издав ne sunet, sa se tîrî înainte, tragerea lor chircit corpul în acest tunel.
  
  
  Pe de altă parte, din lemn bariera nu доносилось ne sunet. Ei lipit un ochi k se adunau, nu având noastre cea mai mică idee că, pentru ea. Câțiva bolovani, pietre, bucăți mari de lemn și o mare baltă permanentă de apă au fost primii care am văzut-o. Apoi sunt auzite familiar șuierat de șarpe.
  
  
  Вынырнув din bolovani de stâncă, marin zmeu ridicat său lung subțire, gât, cu surprinzător de mic cu capul deasupra suprafeței de picioare de-o băltoacă de apă. Ceva a căzut de sus, crud însângerat de carne. Aproape imediat, ego-ul сожрала ți-e foame de balaur. Apoi, cea mai mare șopârlă a fost aruncat într-o vizuină. Cobra regală dimensiunea de, să zicem, cu cea pe care a lăsat-o în aparat de fotografiat digital, a crescut, în maniera sa caracteristică nah poziție de atac.
  
  
  Șopârlă s-au grabit la stânci, dar cobra a fost mai rapid. Armare pe de o parte capul cu gluga, el s-a repezit înainte, uitandu dinți în чешуйчатую gâtul fiarei. Șopârlă a luptat secundă, și cobra alunecat înapoi; L-a văzut, cum укушенное animal двигалось, ca пьяное, sprijinindu-se pe o parte și frenetic balansoar labele. Apoi cobra înghițit ee cu capul înainte.
  
  
  Насытившись, mare creeper ondulat în jurul stancoasa валуна, parcă stând la полуденном soare. În vizuină ajungeau mai manca de - șobolani, șopârle, carne crudă. Ei, și-a ridicat capul, încercând să vadă cine a hrănit o colecție de dragon a lui Shiva.
  
  
  Dar gaura омелой ziduri de piatră și de lemn, trapa, situat în partea de jos, nu mi-a dat plin de sondaj. Atunci când un dragon hranit, fizz era liniștită. Ei au înțeles atunci că Shiva a folosit un tunel, pentru a atrage foame de reptile în camera mea, fără îndoială, разбудив ih miros urât mirositoare, care a circulat într-o cameră mică.
  
  
  Acum, din lemn trapa a fost omis, și eu nu сводил ochi cu gând, așteptând până când toate reptilele vor fi hrăniți. Nimic în lume nu mă va face să încerce să scape, până când fiecare dragon nu va fi mai mult decât fed. Apoi manca ei nu vor fi agresivi, ca cinci indivizi, care i-a lăsat pe aparat de fotografiat digital. Ea știa destul de bine obiceiurile de reptile, să știe că orice mișcare bruscă, amenințător ih de securitate, va face ih atace, chiar dacă foamea dispare.
  
  
  Așa că am așteptat până când au сожрут toate, până la ultima bucățică. Acest lucru a fost dezgustător spectacol: șerpi, cobre și alte reptile în mod repetat atacat, проглатывая victimele sale, care конвульсивно брыкались. Iar între timp, a încercat să afle cine este responsabil de mână, de masă. În cele din urmă ei au observat o извилистую de mână, se întinde peste marginea de șarpe gropi.
  
  
  "Mananca tot ce le dau", a spus rece sarcastic voce.
  
  
  Dacă Shiva rămas încă anonim vocală, atunci de această dată, memoria nu m-a donat. Vocea mi-a fost îngrozitor de familiar. Ultima dată ea a auzit-o cu două zile în urmă, atunci când ea mi-a soptit cuvinte dulci de dragoste. Atunci a simțit o dorință, pasiune. Acum l-am simțit cum în mine începe să fiarbă de furie.
  
  
  Acest lucru a fost Riva Singh, frumoasa întunecat fată, care se ocupă suprafețele de control dragon.
  
  
  
  
  6
  
  
  Poate nu am meritat așa de surprins. Poate ar fi trebuit să ia acest lucru cu un cinism, în care am atât de mulți, a fost acuzat de asteptare rece, rigid, incapabil de emoții. Pentru că atunci când părțile își riscă viața, nu putem să nu devină "abrupt", nemilos cu cinism să se confrunte cu realitățile crude ale lumii.
  
  
  Și totuși, ea a ținut Риву în brațe, fără a fi nepoliticos, dar cu un sentiment de delicată sensibilitate, care rare curative experimentat înainte. Deși ea a fost незнакомкой, sa-ți aminte de acea căldură și dorința de care ea a trezit în mine, este o placere deosebita, care mi-a livrat. O experiență care nu este ușor de uitat.
  
  
  Dar, auzind cuvintele ei, realizând că a fost doar o momeală, momeală menită a distrage atenția de mine, atunci când Mohan și Гурнек izbucni în camera mea de hotel, ei înnebunit de furie. Escape acum stahl mai mult decât pur și simplu o chestiune de supraviețuire. Ei de hotel, pentru a Riva simțit același nebun de groază, care a supus-o în aparat de fotografiat digital, aceleași dureri insuportabile.
  
  
  Lung subțire de mână a dispărut în jurul câmpului de vedere. Cea mai recentă victimă a devenit negru mouse-ul, укушенная și проглоченная șarpe pe o singură înghițitură. În cele din urmă, când se făcu liniște, ei, a întins mâna și a început ușor împinge de lemn trapa, care stătea între mine și libertate.
  
  
  Nimic nu a împiedicat-mă acum pentru a ridica bara, dar ea nu este încă într-o grabă. A trebuit să acționeze cu prudență extremă, fără a face o eroare de căi de creștere. Ei se uită în jur vizuină în caz de, în cazul în care orice în jurul valorii de dragon nu s-a liniștit. Dar nimic nu двигалось. Nimic, în afară de lemn de barieră.
  
  
  În cele din urmă, ridicându trapa, ei a alunecat înapoi în umbră și de-a reținut respirația. Și aici alocarea de timp a fost elementul esențial, decisiv parte din planul meu. Ei încă în picioare în patru labe; pereții tunelului scrabbling mele вспотевшие mâinile și umerii. Acest lucru nu va fi ușor, în primul rând, trage de pe munte, apoi trece-o gaură, pentru a urca pe grosiere ziduri de piatră.
  
  
  Dar da, acest cea mai recentă localitatea rusia nu a fost ușor de la început. Pericol — punctul meu forte, provocare — baza existenței mele; Ei cu siguranta nu stahl ar fi de Vanatoare nr 3, din cauza un ten frumos. Așa că acest lucru nu este cazul, din experienta mea, care l-a dobândit de lucru, în AX mulți ani.
  
  
  O voce de ce nu a vrut să riște. Ea a fost atât dihor, până când nu s-a convins că nu-mi oferă nici o altă soluție, în afară de el, care se ocupă era la mine în acest moment. Numai atunci ei перебрасывался toată greutatea lor printr-o parte în alta, eliberîndu-se de grave pereții tunelului.
  
  
  Ochii mei s-au obisnuit la lumină, așa că nu am simțit кротом în afara ego-ul satanei. Ea a pus capul și umerii înainte și ușor de uitat în gaură. Cobra regală încă ghemuit în ghemuit pe marele валуне, prin scoaterea celor capul în капюшоне; restul de șerpi pune relaxat, неагрессивной postura.
  
  
  Fugi, Carter, fugi mai repede!
  
  
  Ei s-au furișat înainte, încă aplecat peste două ori. Avem un curios vedere, nu s-a adresat cu o scrisoare din partea mea, în gaura nimic nu шевельнулось. Bine, până când totul este bine. Până în prezent, ei complet a ieșit, în jurul tunelului și am simțit un miros înțepător de reptile, висевший, ca prin ceață, pe partea de jos a ih satanei.
  
  
  Rapid și-a dat seama de distanța între viață și moarte, moartea și apoi o lungă agonie la muscatura de sarpe. Am nevoie pentru a ajunge la peretele opus și de a urca pe partea de sus a găurii, înainte de șerpi observat că se întâmplă.
  
  
  Ei se mișca, până când complet nu s-a sculat în picioare, sprijinindu-se cu spatele la geme. Ei, am auzit cum cineva se mișca peste groapă, чте este ușor шарканье. Ei, în speranța că Riva a fost una, dar să învețe acest lucru a fost imposibil. Ei profund suflat, indreptat brusc și a sărit înainte.
  
  
  Ei, a aterizat pe свернувшуюся spirală spate cobre regale. Numai subînțelege că acest lucru nu a fost planificat. Dar ei nu stahl așteptați, care va fi reacția cobre. Ei deja s-a agățat de mari blocuri de piatră, care formează peretele exterior vizuini, când am auzit din nou familiar șuierat de șarpe.
  
  
  La mine chiar nu a avut timp să se uite peste umăr. Ei iso tuturor forțelor împins corpul înainte, pornind de mult în picioare și se deplasează în același timp. Ei, a observat că meu de pantofi atinge ceva moale, dar nu se întoarse, ca în fiecare an, ceea ce a fost. Ei вцепился mâinile în margine de zid din piatră și a trecut peste marginea gropii.
  
  
  Gaura a fost completat de șuieratul și țipând trezite de reptile. Ei раскачивались, a sărit în aer, перелетали cu piatră pe piatră; pentru mine a fost ca la vizualizarea de repetare a spectacolului. Nu am avut timp să oprească și să se odihnească. Printr-o fracțiune de secundă l, din nou, s-a sculat în picioare, și în același moment Riva Singh a emis un strigăt drapelului autorizației de execuție.
  
  
  Ei, s-au grabit la fata si stoarse hei gura cu mâna, să-și țină protestatarii strigă. De ceva timp, ea a luptat energic, лягаясь și царапаясь, ca o mică fiară; dar în cele din urmă făcu o pauză. Ea tocmai a terminat hrana pentru animale alte reptile, cuprinse în mici cuști de sticlă, într-o cameră care se ocupă era o combinație privat, grădină zoologică și герпетологической de laborator.
  
  
  Ei îndoit-o mână, în timp ce ea nu a căzut înainte; Ei au observat că oasele ei скрипнули. În mine промелькнула шальная gand... amintirea ei moale, cald corpul, atunci când a ținut-o în brațe. Riva a fost una din cele mai sexy femei, care i-am întâlnit vreodată. Și acum, ea a dat seama că ea m-a înșelat, a transmis!
  
  
  - Nu spune! - șuieră printre dinți încleștați eu. - Nici un cuvânt!
  
  
  Ei a ridicat-o согнутую mâna de mai sus și acoperite cu окровавленными degetele ee gura. O femeie în panică задыхалась. L-a întrebat. - Surpriza? - Doar nu-mi spui că nu ai știut că sunt aici, curvă!
  
  
  Ea a încercat să vorbească, și atunci ei ușor de rupt mâna ee rta de a ea murmură: - Eu... nu știu, jur...
  
  
  - Aha, ca tu nu ai știut despre Мохане și Гурнеке, precum și? Nu este un joc, Riva, este viață, amintiți-vă acest lucru.
  
  
  Ea cu înverșunare замотала cap, de respingere a mea acuzație. Din nou slăbit strânsoarea lui pe buze, ca să poată vorbi.
  
  
  — Nu știam — a confirmat ea, gâfâind, când l-a ținut mâna la spate. - Eu nu știa nimic, Nick. Crede-mă, ea te implor! Trebuie să mă credeți.
  
  
  - Bine, pentru a primi un glonț în cap... cum acest lucru s-ar intampla, el pe timp de noapte? l - am întrebat, nu reducerea ochilor cu zi în laborator. - În cazul în care cheia? - Dar ei nu stahl așteptați până când Riva îmi va răspunde. Ea a urcat într-un minut ego-ul de halat și a găsit ceea ce a vrut. Ei au târât fata de ele; ls de bumbac papuci de casă aluneca pe грязному podea.
  
  
  Ea a închis ușa din interior și a pus cheia pe minut; apoi, împins Риву înapoi în cel mai îndepărtat firul lungă și îngustă a camerei. Ea a încetat să mai reziste, și când ea l-a strâns mâna la corpul flexibil, l-am simțit inima bataile inimii ei.
  
  
  — El... el niciodată nimic despre mine nu ți-a spus — простонала ea.
  
  
  - Cine?
  
  
  Shiva... unchiul meu.
  
  
  - Dumneavoastră cine" ?!
  
  
  - Unchiul meu. El este unchiul meu. Nick, te rog, lasă-mă să explic, că el este cu mine a făcut... - murmură ea. - Ascultă-mă, și apoi... și apoi, dacă tu nu mă vei crede, du-te, fa ce vrei.
  
  
  Lui a rămas calm. Ei și-ar fi permis a început a doua oară înșelați de sex feminin subtilitate acestei fete. Cu toate acestea, nimic rău în faptul de a auzi asta, motivat, cu atât mai mult că, atunci când o persoană imploră a salva viața lui, el este parte a spune adevărul. Apoi Riva, dacă ea a spus adevărul, a fost cea mai apropiată de calea spre Dumnezeu.
  
  
  "Da, ea a încercat să facă cunoștință cu tine, pentru a obține informații, ei recunosc", — din nou задыхалась ea, atunci când ei a forțat-o să se așeze pe un scaun de lemn.
  
  
  Nu am avut nici un fel de arme, în afară de mâini, dar nu m-am gândit că o fată a fost înarmat cu și s-ar putea juca cu mine o glumă proastă.
  
  
  - Deci, a fost o ai. De ce minți, Riva? Ai обманывала mine de la început, recunoaste!
  
  
  Ea nu a înțeles toate cuvintele, dar, de asemenea, părea a fi înțeles sensul a ceea ce am hei vorbit. "Am avut doar să vă pun câteva întrebări", — a spus ea. - Afla de ce ați ajuns în India. Unchiul meu nimic mai mult nu mi-a spus, el nu a menționat doi bărbați care au pătruns în camera ta!
  
  
  Ea a întors la mine fata, naiv si rautacios fata, cu mănunchiuri par negru, спадавшими hei subțiri. Șopti ea, cuvintele ei au fost de-abia auzit. Dacă nu ar fi fost atât de inocent, cum zicea ea ar fi încercat să țipe, am motivat, pentru a atrage atentia cuiva. Dar, probabil, ea a încercat să câștige timp, gândindu-se că ceilalți vor observa lipsa ei. Ei nimic nu ar putea să ia ca de la sine, de la sine.
  
  
  Deci, ți-a fost încredințată de a obține unele informații. De ce? - a continuat să-l rece de voce.
  
  
  - Pentru că Shiva ma pentru a face acest lucru, Nick. Nu știam că ești aici. De fapt, ei nici măcar nu știa ce ți s-a întâmplat apoi ce a ieșit ei în jurul valorii de hotel. Nu am putut rămâne acolo, când Mohan a fost mort...
  
  
  - Deci, el te-a "facut"? - repeta-l.
  
  
  — Te rog, ascultă-mă, — murmură ea. - Permiteți-mi explice totul de la început.
  
  
  Din nou suspectat că încearcă să câștige timp, dar tonul vocii ego-ul a fost sincer, tulburătoare. Ei trebuia să-l asculte. Dacă ar fi spus adevărul, Riva-ar putea să mă aducă la Кобре; în cazul în care ea a mințit, nu-mi pasă ar fi trebuit să-l asculte și să încerce să prindă în cuvintele ei, deși un fel de indiciu, tot ce persistă în mine această sugestie. Ei în picioare lângă ea, gata brusc întrerupe povestea ei, dacă cineva apare în laborator.
  
  
  Riva nu a făcut mișcări false. Tonul vocii ei nu s-a schimbat, atunci când ea a început să explice că Shiva a forțat-o să se alăture organizației "Cobra". - Se pastreaza la tatăl meu, Nick... ego-ul fratelui mai mare, și dacă ei s-a adresat la poliție sau la cineva din jurul guvernului, el nu stahl-ar gândi, înainte de a ucide ego-ul. Tatăl meu este foarte bolnav, disperat bolnav. Unchiul meu a amenințat nu numai de a ucide ego-ul, dar, de asemenea, lipsi de ego-ul oricărui tratament... dacă eu nu voi ego ordin.
  
  
  - Și unde este acum tatăl tău?
  
  
  - Nu știu. Shiva ține de ego-ul undeva în captivitate, dar nu în această casă.
  
  
  Am crezut întotdeauna în sine un bun cunoscator de oameni, capabil de a ghici, sincer sau nu. Și acum, deși ei și a ținut-o ureche ochii deschiși, așteptând un teren în voce, care se ocupă ar putea elibera de ea, în ciuda meu original de furie, ea a descoperit că i-a încredințat povestea Statului. În primul rând pentru că este lipsit de sens. În special, dacă Shiva шантажировал ei din cauza tatălui, de a face sa participe la ego-ul murdare planurile.
  
  
  — Există încă ceva ce, de ce este nevoie de a explica, i — am spus.
  
  
  Dar de această dată am fost întreruptă. Cineva se mișca în direcția zi. - Riva? — a chemat pe voce masculină. - De ce ușa este închisă? Să mă!
  
  
  - Cine este? - i-a șoptit eu, forțând o fată să se ridice de pe scaun.
  
  
  - Odin în jurul valorii de oameni unchiul meu, Нирад.
  
  
  - Eu nu-l cunosc. Fă vedere că nu sa întâmplat nimic. Доверяться hei, a fost riscant, dar în acest moment nu am avut altă alegere.
  
  
  - O clipă! — i-a strigat Riva. Și ea a renuntat la mine speriat vedere, când l-a înmînat hei cheie și a împins-o la zi.
  
  
  Rapid a vizitat un laborator, dar nu a putut găsi nimic care mi-ar fi fost nevoie ca o armă pentru a lupta cu Нирадом. Ei bine, în orice caz, înainte de ei au arătat emu câteva lucruri, așa că nu mi-a fost dificil de a face acest lucru pe cont propriu. Ei stătea la ușă și am așteptat, навострив urechi, până când un tânăr indian a continuat să se răsucească mânerul, pentru a solicita Риву deschide ee.
  
  
  Mai devreme va intra el, cu atât mai repede ego-ul обезврежу, a decis să-l.
  
  
  Au fost Нирад, Ранджит, Гурнек, Хакши, Shiva și Dumnezeu știe cât de mult mai mult. În orice caz, a făcut-o pentru mine, am nevoie de ceva pentru a începe căutarea vocală simulator, care detine Shiva, și Нирад a fost un început bun, ca și toate celelalte.
  
  
  Riva întins tremură mâna, introduce cheia în lacăt.
  
  
  Dacă ar fi schimbat de mine acum, tot ar fi mai greu; dar aceasta a fost singura modalitate de a afla, a mințit ea de mine. În acest timp, ea поворачивала cheia pentru a deschide ușa de laborator.
  
  
  
  
  7
  
  
  - Ce înseamnă asta? — a întrebat Нирад. Indianul nu mai purta bandaje și-a schimbat forma de chelner tradiționale de îmbrăcăminte.
  
  
  "Eu nu... mi-am dat seama că ușa este blocată", a spus Riva, пятясь în urmă. Ei tensionate, deoarece încă nu era sigur că ea nu va avertiza Нирада despre prezența mea în spatele ușii.
  
  
  Un tânăr, nu удосужившись privi, a intrat în laborator și a trântit ușa în urma ei. - Lasa ca nu mai apare! — a exclamat el este atât de arogant, ca etalat în barre.
  
  
  Riva a făcut un pas înapoi, aparent, aproape de a pierde controlul asupra nervii lor. Ego-ul gesturi pomana ego-ul nervozitate. Și apoi l-a încredințat, hei, și a decis să încredințeze hei, chiar și atunci ceea ce s-a întâmplat.
  
  
  — Unchiul tău vrea să te vadă în biroul său, — uscat, a anunțat indian. - Imediat.
  
  
  Cuvântul повисло în aer, ca un semnal, побудивший mine la acțiune. Din nou, acest lucru a fost "taekwondo", care ar scoate-mă de-o situație dificilă. Ei s-a repezit înainte, aproape zbura prin aer, pentru a provoca un pumn puternic.
  
  
  Ei a lua drept scop splina Нирада; șoc de putere "cha-cha-gi" повалила ego-ul la pământ. Indianul перекатился pe o parte, cu fața lui denaturat гротескная grimasa dureroasa.
  
  
  Ei, se așeză pe vine și-a folosit toată alionca pieptul și șoldurile, pentru a lovi ego-ul la nivelul maxilarului. Нирад a căzut pe spate sub atac "ji-lu-ki", ego-ul, scopul свесилась pe de o parte; Ea a dat seama că knuckles mâinile mele au divizat emu facial os. Dar el nu a renunțat.
  
  
  - Închide ușa! - șuieră printre dinți încleștați i Rive. Fata s-au grabit să introduceți cheia în lacăt.
  
  
  Нираду a reușit să se întoarcă și să se ridice în picioare. El a și a urcat pe centura lor de pantaloni, l-a văzut mânerul pistol, pe care el a încercat să frâneze. Mai departe, totul s-a întâmplat, ca în спутанном somn, o acțiune dictată de cugetări. Rapid метнулся spre dreapta și se întoarse, ridicând stânga oricărui neam la curea. Stand pe un picior, ea a aterizat pe oricărui neam, și imediat напряг piciorul stang perfect o lovitură.
  
  
  "Джоп-ce-gi" ego-ul său, la încheietura mâinii, bate arma pe podea. Acum, când el a fost безоружен, tânărul indian se uita la mine cu ochii. De frica, ego-ul normal aroganța de apeduct, a început să se retragă, iar pe maxilarul de doar grevă, care a început să se extindă albastru inchis vanataie.
  
  
  El a deschis gura pentru a limită, și apoi, literalmente sărit la ego-ul de gât, apăsând degetele de la laringe. Нирад părea задыхался, dar nah mai avut puterea de a ridica piciorul și mă lovească în zona inghinală. Ослепляющая durerea mi-a facut slăbi strânsoarea lui pe gâtul celuilalt. Ei eșalonate, pentru a prinde respirația mea; Mi-a trebuit să se aplece spre podea, strângând mâinile pe piept.
  
  
  Нирад s-au grabit la zi. Ei a sărit înainte, încă nu este în sine de obținut o groaznică lovitură. Ei, a sărit pe el, apucând cu picioarele. El a căzut de pe surd de o bătaie.
  
  
  Imediat a fost pe nen sus, sprijinindu-se cu genunchii la ego-ul de șold. L-a întrebat. - Cum ochii tăi, Нирад? - Încă mai erau vizibile urme de circulație, care a determinat-emu de la bar, în cazul în care el a lucrat.
  
  
  În loc de răspuns, el s-a repezit înainte cu toată greutatea, încearcă să-și piardă mine. Dacă l-ar fi rupt emu clavicula, ei ar fi проломил emu și piept, și el nu mai putea să se ridice. De aceea, ea a ridicat mâna să ia în karate.
  
  
  Dar Нирад, trebuie să fi fost un fan al filmelor de arte marțiale, în caz contrar, cineva a învățat elementele de bază ale ego-ul de karate. De îndată ce ea și-a ridicat mâna, de fapt, el a ripostat meu de tăiere lovitură "co-înn mckee". Este aproape avea să devină lupta, și aceasta a fost ceea ce i-hotel.
  
  
  — Deci... tu mai bine, decât sa crezut — am observat, de distantare, de a sta din nou pe picioare.
  
  
  El, de asemenea, s-a sculat și eșalonate, când a început circling în jurul valorii de ea. Cu husky, strigând-o, s-a repezit înainte, aplicându o lovitură fatală în plexul solar, apoi cu cotul in falca. Comun de acțiune "pan-teh ji-lu-key" și "s-a aruncat-o grămadă de chi-ki" a fost suficient pentru a nu se agită numai de ego și de încredere, dar, de asemenea pentru a rupe emu două coaste.
  
  
  Нирад s-au retras în urmă, îmbătat de durere. El nu va permite ei înșiși să atingă. Shiva era hotărât să mă facă să mor de o moarte, și memoria despre ucigașul Ashoka Ananda era încă vie în memoria mea. Cu atât mai mult, că Ashoka niciodată nu a reprezentat o amenințare gravă nostru Dumnezeu, ne ilegal operații Cobre.
  
  
  De aceea, ea nu a simțit milă pentru Нираду. El a fost un mercenar... killer în serviciul nebun criminal. Cel care a subestimat mine, ignorînd mea persistența și instinctul de autoconservare.
  
  
  Eu nu cred că el a fost capabil de a lupta din nou, cu intins maxilarul și două armele stricate coaste. Poate chiar cu limba străpuns pentru ușor.
  
  
  Dar în timp ce-l uitam la el, el a continuat să lupte fizice агонией prețul vieții sale. El literalmente recuperați podea, încercând să apuca căzut arma. El chiar a reușit să intercepteze ego-ul cu degetele, înainte de a-l a reușit să oprească ego-ul.
  
  
  - Am crezut că ai fost în cele din urmă a început să înțeleagă meu de gândire, Нирад... - i-am spus și пинком aruncă în uem degetele de la picioare, din nou, trimiterea arma în zbor. Arme отскочило de la în jurul valorii de un laborator de mese și a căzut pe podea.
  
  
  Vine deja nu era vorba de modul de a scoate de tineri indieni pentru asamblarea în acest moment. El prea multe de văzut, mai ales participația Statului. Chiar dacă va referi la ego-ul și заткну gura, mai devreme sau mai târziu el va spune Dumnezeu, ca ego-ul nepoata m-a ajutat să scape.
  
  
  Mi se pare, ea a simțit nici un fel de compasiune față de бедолаге. Dar eu sunt conștient de faptul că, în cele din urmă a fost implicat nu o singură persoană, și milioane de vieți omenești. Dacă ar fi Shiva a pus în aplicare planurile lor, Occidentul nu stahl ar fi asistat la educație индокитайского bloc fără intervenție. În acest caz ar fi fost implicat întregul arsenal de arme nucleare, începând cu intercontinentale rachete balistice "Triton" cu termonuclear. Iar rezultatul final a fost înfricoșător chiar și pentru cele mai dure și cu sânge rece de bărbați.
  
  
  "Cu sânge rece" - nu este o definiție care nu mi se potrivește. Eu nu sunt sadic, dar cu timpul si experienta, am, desigur, "devenise ostil". Нирад a fost pe drumul meu, un drum care a dus la succesul misiunii mele. A trebuit să se confrunte cu realitatea situației. Deci, până când un tânăr indian скорчился pe podea, plângând în hohote, ca speriat copilul, sa tresar, a făcut ego-ul să se ridice în picioare și este împins la piatra geme de șarpe gropi.
  
  
  Ego-ul fata era pătată de sânge, de ce pe obraji s-au format ciudate modele, gura a fost полуоткрыт, iar limba свисал, ca obiecte sparte aripă de pasăre. - Nu... "sahib"... te rog, nu... eu...
  
  
  - Ai indeplinit un ordin, ei știu, - l-am întrerupt, care se încheie fraza. - Eu, de asemenea, Нирад, ei, de asemenea.
  
  
  În spatele lui l-a auzit, ca reptile fluieră și шипят, lovindu-se de ziduri de piatră gropi. Нирада nu a fost forțat să lucreze pe o cobra, el s-a dus la acest lucru din proprie inițiativă. Aici, acum, el a terminat mult mai devreme decât a crezut.
  
  
  Când a dat seama că l-am avut în minte, ego-ul perechi de brusc s-a schimbat. El a încercat să se elibereze piciorul, care a fost lovit fata mea, și șuieră printre dinți încleștați: - Shiva vrea să te văd mort! - Ei nu stahl de a locui în această perspectivă.
  
  
  "Este posibil ca Нирад, dar de tine nu va fi aici, și tu nu vei vedea ce se va întâmpla". - Nu am mai putut să-și piardă timpul. My fist lovit i-a fost în bărbie, și el a căzut pe spate. Sa apucat de ego-ul pentru centura de la pantaloni. Нирад a încercat să-limită, dar rupte coaste permis i-a fost doar приглушенно застонать. - Reusita! am exclamat și aruncă ego-ul peste marginea gropii.
  
  
  El a încercat să rămâi la margine, dar nu a putut. Ego picioarele затрепетали în aer, apoi indianul a căzut pe spate și a căzut în iaz artificial, în cazul în care ea a văzut cât de oribile sunt șerpi de mare wiggling capetele lor.
  
  
  Susură în & nb, шевеление inele și cozi. Corpul Нирада свело în agonie. Indianul se întoarse pe o parte, încearcă să iasă în picioare de apă. Dragon de mare înfipte lor scurte dinții în ego-ul antebraț; apoi el a ieșit prin apă, nesigur mișcându-se în elementul său. Dar el a rămas cu colti, вонзившимися în brațul de bărbat, cu ciudat înfricoșător tenacitate.
  
  
  Când el în cele din urmă a aruncat prada, iar Нирад a încercat să se ridice, ca înnebunită de durere, a intervenit cobra regală, pentru a arăta că nimeni nu poate să-l deranjeze pacea pe teritoriul ei. Ei urmărit această scenă cu un fel de зачарованным groază. Aceasta a fost ceea ce a inventat pentru mine Shiva. Cobra s-a sculat și закачалась în aer.
  
  
  Нирад nu a reușit să ne-limită, ne gândească la evadare. Creeper a concurat cu viteza fulgerului, și, în același timp cu cremalieră solzos vipera вонзила coltii lor în glezna tineri indieni. Cu buze Нирада a scapat судорожное șoaptă. Sa uitam de el, până la groapă оживала cu un fluier, fluierat, un bici.
  
  
  Спазматическая fior сотрясала corpul indieni. Ego picioarele подкосились, mâinile вцепились în gulerul cămășii, ca și cum el nu putea respira. El задыхался de venin de cobra, care a paralizat centrele nervoase de respirație.
  
  
  Omul și mâinile Нирада au apărut pete roșii; a fost sângerare internă. Șerpi, fără a înceta de a huidui, în mod repetat, au fost ego-ul, вонзая dintii lor în измученную carnea o serie de mușcături mortale. Ei, se întoarse, când limba Нирада înclinat iso rta, și acum el nu a putut rosti cuvintele noastre.
  
  
  Bat изуродованного corpului, care se încadrează în partea de jos a gropii, a fost inevitabilă funebre piesa; Moartea survine după câteva minute. Dar acest lucru nu a fost la rândul meu, din fericire.
  
  
  "Aceasta este ceea ce un hotel pentru mine unchiul tau", — a spus ea, Rive. - O mușcătură după alta.
  
  
  Ea stătea într-un fotoliu, închizând fața cu mâinile. Atunci când ea a spus, ea și-a ridicat capul și a privit în ochi și mi -. Ee bastoane nu au fost мокры de nalba, ochi negri privit serios și rece. Ea nu și-a pierdut controlul asupra nervii lor, chiar și atunci frustrant circuri, martor care a devenit.
  
  
  — Bine, — șoptit ea. - Eu sunt fericit. Vreodată de ei o sa-ti povestesc оборудова tot despre inumane și degradante lucruri care unchiul meu mă făcea să fac cu oamenii lor... porcilor, care lucrează pe ea, care se închină el a fost, ca în cazul în care el a fost Нагом, de dumnezeu. Нирад a fost cel mai rău, te asigur.
  
  
  Numai atunci Reva, a părea, a fost la un pas de leșin, fața ei reflecta emoțiile puternice. Ei cu atenție a ridicat și a luat de mână. Ea tremura. Ei, prese ee la sine, s-a referit gâtului ei ușor un sărut. La scurt timp, sa speram, va veni timpul și pentru noi, o vreme când nimeni nu se va întrerupe. Dar acum ea a trebuit să plece, și cu cât mai repede ei pleacă, cu atât mai bine.
  
  
  Ea a simțit îngrijorarea mea și s-a izolat de la mine.
  
  
  - Am întrebat-o. - Unde suntem? Care este cel mai apropiat oraș?
  
  
  — Îi voi povesti totul, a spus ea. "Dar mai întâi trebuie să te lega de mine, de altfel, unchiul meu va înțelege că am ajutat-ți scape și să moară înaintea tatălui meu". Am, probabil, el va ucide.
  
  
  Ea a mers pe o frânghie, și l-a indicat pe un scaun. Apoi, când ea mi-a explicat tot ce aveam nevoie să știu, ei обмотал frânghie l talie si glezna, vreau ca scena să arate pentru estestvenno.
  
  
  Ei, pe scurt spus, hei, care este scopul misiunii mele; Ea ar putea avea încredere hei, acum, când ea a devenit un aliat valoros. Dar nu am vrut pentru a expune-l de pericol.
  
  
  Și când ei, a înțeles că hei am nevoie, poate mai mult decât ea mi-a, ultima îndoială a dispărut, cedând locul cel mai deplină încredere.
  
  
  — Agra la doar câțiva kilometri de aici, de — a explicat fata. - Imediat pentru villa du-te pe drumul principal: ea vă va duce sincere în oraș. Ar trebui să se întâlnească în seara zilei de astăzi: voi încerca și să obțină mai multe informații. Pentru tine.
  
  
  - Pentru noi, aveți în minte. Pentru viața și mântuirea tatălui tău, - a negat apărute în mass-media, mesajele ei hei.
  
  
  Când era ora de întâlnire, l-a găsit într-un dulap un fel de cârpă, заткнул hei, gura și a pregătit să plece. Ei ultima dată când s-a convins că șireturile de strânse, pentru a nu trezi suspiciuni la Shiva.
  
  
  Pistol Нирада zăcea pe podea. Sa bagat ego-ul de pe spate de un minut, apoi a apucat scurt alb, cu o haină, висевшее în dulap, și a pus pe ego-ul... primitivă, cămașă, care se ocupă, cel puțin, ar fi admis mele nevoi imediate.
  
  
  Riva întors. Lacrimile au început să umeziți-l cu bețe. Ei, acest hotel se întoarcă, da hei înțelege că totul va fi spre bine; dar ceva ma oprit, poate fi, de teama niciodată mai mult, ei nu se vedea. Ei, a crezut despre Rive Singh, dar primul în cap e un sentiment de agent de AX. Ei ar putea dezamăgi Риву, dar nu am putut dezamăgi guvern și de încredere, pe care acesta a avut-o în mine... nu atunci când milioane de vieți omenești au fost în pericol din vise absurde, criminale de planificare nebun.
  
  
  
  
  8
  
  
  Proverbe confortabil de utilizat, deoarece acestea succint exprimă adevăruri general umane: ele se pot adapta cu ușurință la tot felul de situații. Ce mi-a venit în minte, când l-a lăsat Риву Singh una în laborator, cu o colecție de reptile otrăvitoare și гротескный stau în cameră cu trupul chelner, a fost: "Când plouă, nu neapărat toate промокнут".
  
  
  Evenimentele nu s-au întâmplat treptat; ele sunt literalmente lovit pe mine cu ei dihor, ca el a ajuns în New Delhi, cu două zile mai devreme. În acest scurt interval de timp, apoi de a-l în mod repetat, a întrebat, nu a urmat dacă momeală, care se ocupă de mă va duce într-o fundătură, Shiva a reușit să mă atragă în bârlogul lor. Acest lucru a fost un drum greu, și nu am avut ocazia de a vedea misterios Шиву... ultima gazdă Хакши și a creierului Cobre. Dar am primit mai mult decât suficiente dovezi pentru a se convinge că nu este ficțiune. Omul nu a fost, deși nu ne-am întâlnit față-în-față.
  
  
  Mai devreme sau mai târziu este, de asemenea, se va întâmpla cu mult înainte ca el află că-mi este ceea ce i s-a spus. Dar acum am nevoie pentru a ajunge la Agra, înainte ca el sau ego-ul gorila vor descoperi meu de evacuare, înainte de a le dacă merită să fie vizitat în camera și nu vor găsi ei un gol, dacă nu ia în considerare cinci furios șarpe.
  
  
  Laboratorul a ieșit în coridor îngust, cu утрамбованными pământ ziduri. Dincolo de zidurile conacului lui Shiva l-a auzit mici, гулкие sunete удода. Un șir de "Pu...pu...pu" a un semnal de alarmă, care ar fi reflectat în fiecare gândurile mele, în fiecare mișcare. Am pe vârful picioarelor, a trecut prin trecerea îngustă, și în aceeași clipă în aer, s-a auzit o voce, un ecou раздавшийся din întreaga rază lungă de ambele capete trecere.
  
  
  - Нирад? Ce faci tu aici? Tu știi, el nu-i place să aștepte...
  
  
  Ar trebui să fie, acest lucru a fost Ранджит sau Гурнек, probabil, în primul rând, deoarece persoana Гурнека încă a fost забинтовано. Ei au prins nerăbdare în vocea bărbatului, și apoi se așeză într-o nișă în hol, când de mine s-au apropiat de shaggy. Ei, s-a uitat și a văzut Ранджита. Ego-shirt a fost расстегнута pe piept, iar laț, pe care a purtat-o la gât, emanat luciu metalic. Indianul a bătut la ușa laboratorului, și ei nu stahl aștepte reacția ego-ul.
  
  
  Flexiune în două, ei, a fugit într-un alt coridor, într-un fel de labirint. Ea a fost la vila, am motivat, și, de obicei, această vilă are o ușă, și chiar mai mult. L-a găsit ee peste un minut. L-a împins masiv, încâlcit инкрустированную ușa de lemn și clipit, încercând să se obișnuiască cu ослепительному lumină de soarele dimineții.
  
  
  Curtea interioară a părea, a fost complet transferat în jurul unui mediteranean de locuri. Gros frunze de flori, arbuști, plante luxuriante. Evident, Shiva nu a regretat de fonduri, pentru a reproduce o copie exactă a depărtătorului de incizie fertil mediul rural, în sudul Franței.
  
  
  Ușor, închizând ușa, ea a fugit de plină de pietriș piesa, care a fost început în ziua de pe fațada laterală. Poteca se alătură густому acumularea de ienupăr și de arbuști, ușor bordurata și îngrijite. Totală de anxietate încă nu a funcționat, și ei, desigur, nu avea de gând să aștepte până când acesta va funcționa. O scurtă privire peste umărul meu, a confirmat că Ранджит încă nu a reușit să-i avertizeze pe ceilalți.
  
  
  Dar am știut că este o chestiune de câteva minute. Nu am putut găsi porțile noastre, avem o altă cale, în afară de un gard în jurul valorii de copaci. Ei вжал capul și gâtul în umeri și a pășit în față, mâinile cu degetele împingând o barieră în jurul ramurilor. Ea a făcut mai mult zgomot decât un hotel, dar acest localitatea rusia deja sa transformat într-un dezastru de la început, și sincer acum lucrurile nu au mers bine.
  
  
  Ramurile literalmente întâlnit pentru prima dată cu mine haine, хлестали fata si ochii. În spatele meu l-a auzit o ușoară mișcare, confuzie voturi devenea tot mai distinct. Ea a continuat să wade prin ramuri și, în cele din urmă, de drept, este izbăvit; Ei stătea pe marginea praf pe calea care duce de-a lungul vile.
  
  
  Nu a fost chiar timp să se odihnească. Ea a fugit, de ridicare, cu fiecare pas, cluburi de praf. Înainte de mine s-a auzit slabe sunete mut muzica: am urmat pentru sunet, în speranța că el vine de la un camion sau van, în drum spre Agra.
  
  
  Dacă-l amintesc corect poziția geografică, Agra s-a aflat la aproximativ trei ore de mers cu mașina de la New Delhi și mondiale a fost cunoscut ca un loc unde, în sala de Taj Mahal. Dacă vizitarea orasului nu a fost inclus în planurile mele, atunci Shiva a fost.
  
  
  Ei, a ieșit de pe drumul principal. Ea a fost incredibil de înguste, site-band, pe care circulația a mers în ambele sensuri. Sezonul musonic va incepe in cateva luni, prin urmare, o porțiune a fost gol și pustiu, omogen spațiu întunecat de praf. De-a lungul marginea drumului întindea scorojite de copaci, iar pe deformate ramuri stăteau vulturi, au voce, mancatorii de устрашающих cadavre cu mâinile de capete.
  
  
  De la Medicul nu a avut timp să-mi dea instrucțiuni detaliate. Ea a privit în jos pe drum în ambele sensuri, dar nu a văzut nimic, informații care ar putea indica-mi calea exactă în Agra. Ei, squinted de la soare strălucitor, și, după o clipă, a văzut familia, согнувшуюся în jurul unui mic foc de tabără pe partea cealaltă a drumului.
  
  
  Doi adulți și patru copii se uitau la mine cu нескрываемым curiozitate. Ea a decis să ia o șansă și a fugit peste drum, brusc cazandu-va, când a alergat până la un grup. Rațional bărbat, îmbrăcat doar în zona taliei, a ridicat fata, pentru a anual pe mine, nu încearcă să se ridice. El a fost, ar trebui să fie, zece ani mai tanar decat mine, dar încrețită, впалое persoana face ego-ul tip ценымногие mai în vârstă.
  
  
  - Agra? l - am întrebat, odată, s-a constatat că nimeni din jurul lor nu vorbește limba engleză. L-a indicat pe stradă și întrebat din nou: - Agra?
  
  
  Tatăl și mama au făcut un schimb de удивленными punctele de vedere, iar doi la patru copii au început să tragă de mine pentru pantaloni. - "Bacșiș, șpagă!" - a exersat complet dezbrăcat fetița, cu o singură mână trăgând de mine штанину, iar celălalt arătând spre gura. Ego-ul subțire, скулящий de voce a continuat să cerșească.
  
  
  La villa au luat mea sacou împreună cu portofelul și banii, care-l ținea în buzunar, așa că tot ce am avut cu el, este un pumn de rupii, care l-a primit de la Medicul. De voturi, o altă problemă care poate fi adăugat la alta. Cu toate acestea, ea a găsit o monedă de cupru și pune-l pe palma întinsă mâna foame copilului.
  
  
  — Agra, — repeta el, nervos eyeing pe gard, скрывавшую o vila. - Taj Mahal...
  
  
  - Ah, "sahib", Taj Mahal! — a spus un bărbat. El încă mai stătea pe vine, dar a ridicat sa osos mână, pentru a indica-mi drumul, la stânga de vile.
  
  
  Ea a fugit din nou, simțind o durere ascuțită în șolduri. Trebuia doar să sperăm că mașina, căruța cu orice mijloc de transport, va trece mimmo, pentru a ajuta-ma pentru a ajunge la Agra. Dar, în loc de masina sau van l-a auzit zgomotul, care imediat a returnat mine la mizerie evenimentele care au avut loc în prima seară, de la sosirea mea la New Delhi. Aceasta a fost o tuse, apoi hohote de motocicleta în spatele meu.
  
  
  Ea a continuat să fugă, intorcandu-se de fiecare mai departe Cu trasee care se ocupă înconjurat vila, la drumul principal, a plecat motocicleta cu doi oameni la bord; ih cap au fost замотаны тюрбанами și au fost trimise la mine. Ei a apucat arma Нирада, care a ținut în buzunarul de la pantaloni.
  
  
  Acest lucru a fost Astra.32, care poate lovi orice tinta in raza de numere de metri. Compania Astra produce pistoale, identice пистолетам Colt și lindner este (care costa mult mai scump), și el a folosit ih nu o dată în trecut. Dar când ei s-a oprit, pentru a urmări și de a apăsa pe trăgaci, ea a dat seama că arma este descărcată. Sa bagat pistolul înapoi în lățimea de pantaloni și a fugit din nou, chiar și atunci când, la câțiva centimetri de mine s-a auzit zburat de ochelari de cal, și o bucată de scoarță отлетел de lemn, la câțiva pași în stânga mea.
  
  
  Cel care a tras, a avut unele practici și ochi antrenat. Ei au început să fugă în zig-zag a cerut azil, care ar fi permis-mi coboare de pe trasee, evitând gloanțe care plouă, ca de arahide. Încă o lovitură, și de această dată, ochelari de cal mișcată-mi umărul drept. La cincizeci de metri înainte a văzut-o baracă de lemn, de caramida țevi care se ridicase un stâlp de fum negru.
  
  
  Ei au avut nici o idee că acest lucru a fost, dar a continuat să fugă, așa cum niciodată în viața mea nu era. Motocicleta сокращал distanta, dar praf, поднимавшаяся de pe drum, m-a șoferului pentru a vedea, și, prin urmare, de a conduce vehiculul până la o viteză maximă. Ea a profitat de acest lucru și se repezi în curte, заваленный de gunoi, în timp ce unul în jurul celor doi bărbați a ordonat pe satelit a opri și de a merge mai departe de mers pe jos.
  
  
  Probabil, acestea au fost Ранджит și Гурнек, m-am gândit, deși era sigur că Shiva mai mult de două gărzi de corp. În partea laterală a clădirii s-a deschis ușa din lemn; ușa atîrna numai de la una din balamale ruginite. Ei, s-au grabit în interior, și imediat în nările lovit scabros mirosul de sânge și excremente de animale.
  
  
  Ea a fost pe скотобойне, și-am simțit de parcă și-a revenit în secolul al nouăsprezecelea. Hindușii nu mananca carne de vită, musulmanii mănâncă. Mugetul acesta de bovine, nerăbdător bat copite bovine și изумленные opiniile oamenilor, готовившихся taie vaci, au arătat clar că am ajuns în cel mai potrivit loc pentru a ascunde.
  
  
  Bărbații au început să strige, ridicând pumnii. Ea a fost pentru ei un oaspete neinvitat, care nu a avut nimic de-a face cu animalele, care trebuie să a fost de a ucide. — Îmi pare rău, prieteni, — mormăi eu, метнувшись între cele două mari vaci de la cada, plin de sânge, care se ocupă de condus extern de drenaj.
  
  
  Parfumul a fost astfel, că orice сворачивал stomac; Sa de hotel, a fost oprit de huligani Shiva. În aer mirosea a разделанным carne și de frică. Scott în panică, a început să se frământa, ego-ul copite și apoi batut de грязному podea. În spatele meu sa auzit un schimb de cuvinte în limba, care nu a înțeles. Apoi sunetul de pași, se apropie de mine, și ecou se suprapun zgomote de animale.
  
  
  - Carter! — a strigat Ранджит. - Vrem doar să vorbesc. Shiva vrea să facă o afacere!
  
  
  Bună afacere, motivat ei: viața mea pentru el nimic nu este în valoare de...
  
  
  Animale, în cea mai mare parte nelegate, amenințat de a scăpa de toate împreună. Ei, de asemenea, a admis acest lucru. De a fi strivit de turma nebun de groază de vaci, движимых instinctul de autoconservare. Numai subînțelege, ea a simțit același instinct. De aceea, ea a continuat să fugă, și încă una ochelari de cal просвистела deasupra capului meu, a sarit de la trepte de lângă baie.
  
  
  Ochelari de cal ridicat stropi de sange, gunoi de grajd și urină, care испачкали pantalonii mei. Ea a fugit de la un punct mort, geme în partea din spate o cameră mare, în cazul în care nu a fost văzut de noi, ferestre, ne centralizată.
  
  
  Ea a vrut ceva care va da-mi cateva secunde de timp prețios. L-a urcat pe marginea cazi și apucat de furcă, care a văzut peste o grămadă de mâncare. - Carter! O voce a strigat din nou. - Totul s-a terminat, "sahib"!
  
  
  - Nu chiar! - tare am răspuns, ținându furci, ca o suliță.
  
  
  Ранджит a făcut încă o lovitură, dar în aceeași clipă, patru acute undei ville вонзились emu în piept. L-a aruncat ruginit instrument atât de puternic, așa cum am putut. Acum stătea nemișcat, urmărind modul în care un tânăr indian отшатывается în urmă, cu gura deschisă, și cu mâinile, стиснутыми în cutii de lemn древке acestei arme.
  
  
  Гурнек, care stătea în spatele său satelit, complet am ignorat, vrajiti uită la patru firicelul de sânge, брызнувшие în jurul rănii. El a încercat să valorifice furci, dar Ранджит a continuat să strige, un strigăt sălbatic rănit a devenit tot mai slab cu fiecare secundă.
  
  
  Acestea au fost chinuitoare țipetele Ранджита, ego-ul gemete de furie și de agonie, când Гурнек a încercat să scoate furca de ego piept, forțând vaci, toată duzină, incredibil de rupe într-un pasaj îngust de la conducta de canalizare. Ei au auzit ih surd рокот, bătaia copitelor, mugetul acesta; Ei, a sărit și a început să se târască la canalizare.
  
  
  Гурнек strigat, fluturând mâinile în aer. Ego-ul a fost lovit de coarne în spate și literalmente ascuns în aer, el a aterizat lângă o cadă de baie mare. Ранджит s-a prăbușit medii обезумевшего turmele de vite. Ultimul geamăt rănit cădea cu ego-ul de buze, când mâinile lui разжались, și sunt blocate împreună în гротескной parodie pe pumn.
  
  
  Apoi зловонное respirația animalelor atins mei obraji, și m-am repezit în jos pe culoar, în mod constant lovind în perete, la capătul de abator. Murdar și urât mirositoare, cu umflarea feței, era acoperit de sânge și apoi, ei trebuie să fie, nu a reprezentat o plăcută, - a spus el, când a ieșit la drum, lăsând în urmă această scenă îngrozitoare luptă.
  
  
  Nu am fost sigur ce s-a întâmplat cu doi indieni. Гурнек, probabil, ar fi rămas în viață, dar am sperat că rana de la ville va elimina pentru totdeauna Ранджита. În aceste și în alte împrejurări mi s-a părut că am făcut un loc de muncă decent.
  
  
  Oamenii de la abator, ar trebui să fie, de asemenea, au fost oamenii lui Shiva. Ei nu stahl aștepta până când ei vor evolua mai departe, pentru a se răzbuna pe colegii lor. M-am dus la stradă, gândindu-se cum pot convinge pe cineva pentru a obține o plimbare mine, un astfel de murdare.
  
  
  Mimmo condus Ford vechi. El se îndrepta în Agra, dar cu înverșunare întindă mâna, cerând să oprească, a fost inutil. Ei o bucatica de văzut cupru-față roșie, apoi mașina a dispărut într-un nor de praf, care s-a, atunci când ea a condus mimmo.
  
  
  Ea a continuat să meargă, decizia de a nu se oprească.
  
  
  Am nevoie de o baie, net, suedezii, bani și arme. Din câte știu, guvernul SUA nu a fost noștri de la consulat, delegației noastre în Agra. Orașul a fost prea aproape de New Delhi. Dar, poate, l-ar fi găsit ceea ce am nevoie, la hotel.
  
  
  Și, în orice caz, ei ar trebui să a fost de a face acest lucru. Era deja după amiază, și în aceeași seară am avut o întâlnire cu Реевой. A fost încă o mulțime de lucruri, de care aveți nevoie pentru a face, prin urmare, l-a ridicat ritm. Riva a spus că Agra, în sala de la doar câțiva kilometri de vile.
  
  
  De mai multe mile sau nu, aceasta a fost întotdeauna obositor de mers pe jos. Soarele la amiază fără milă палило-mi în cap, cerul era un ослепляющую безоблачную liniștită, presărată false roșiatice brazilian. Au trecut zece minute, un sfert de oră înainte de a-mi подъехала fel de cos. Acest lucru a fost ветхая căruța, pe care тянула o pereche de skinny boi, везущих oms fân.
  
  
  Ei fluturat mâna вознице, седобородому țăran, care a tras frâiele și a oprit o căruță la marginea trotuarului. - Vorbești engleza? - l-a întrebat de țărani.
  
  
  "Curat limba engleză", — a spus el. - Nu, engleză...
  
  
  Ea a arătat cu degetul mai întâi pe el, apoi pe tine. - Agra? - L-a cerut. - Agra?
  
  
  - Agra? - repeta un țăran, fluturând mâna la o parte în alta un gest care limbajul universal al ce înseamnă: "Da".
  
  
  Ei energic din cap și a urcat în carul în mijlocul senei. Omul mi-a zâmbit larg, arătând dinții și gingiile, испачканные "пааном". Apoi, el a slăbit hățurile, și boi s-au dus iarăși săi lent pas, care totuși a fost mai bine decât o plimbare lungă de mers pe jos.
  
  
  Ei moțăi, lulled ритмичным покачиванием și scârț căruțe. Am nevoie de un pui de somn, chiar numai pentru o oră. Dar gândurile mele întrerupt insistent buzz, buzz, care a devenit tot mai tare, pe măsură ce căruța aruncat la solar drum.
  
  
  Instinctiv насторожившись, l-a uitat înapoi. În depărtare se ridica praful, mici nori de nisip fin, ascuns sursa de zgomot, care l-a auzit. Nu vreau sa risc inutil, ca să nu compromită viața, succesul nostru de misiune, s-a grăbit să-l cufunda în благоухающее fân, навалив de sus destul de mult, pentru a te face invizibil.
  
  
  Nu am putut înțelege ce se apropie. Sa вглядывался în ar în cutii de lemn van, ascultând permanent reba mai multe motoare. Și când a văzut-o, că este, ei mai adânc cufundat în fân și și-a reținut respirația.
  
  
  Acestea au fost persoane noi, dar in acest moment nu a putut ih uita. Trei bărbați, toți indienii-sikh... motorizat de un detașament trimis de Shiva, să mă găsească și de a vâna, de a ucide sau de a reveni la o vilă în așteptarea ultimele ordinelor Marelui conducător. Ei cu un vuiet промчались mimmo căruțe cu boi; toate cele trei motociclete condus la Agra.
  
  
  "Dacă ar fi Hawke a putut vedea la mine acum!" — m-am gândit.
  
  
  I-a fost murdar, fără nici un ban în buzunar, înarmat doar cu un neîncărcată un pistol, și cunoștințele mele de taekwondo și karate. Este ușor de a prezice dacă judecata mea despre Dumnezeu este, de fapt, că săptămâna viitoare va fi bine
  
  
  
  
  9
  
  
  Ei au ajuns la Agra, o oră mai târziu, van plantat de mine de la marginea orașului. Praf немощеные strada, lichidare alei, un labirint de alei, care, se părea, au fost create special pentru a deruta un vizitator ocazional. Primind unele informații, ea a fost înainte de biroul de credit American Express.
  
  
  Nu este a mea, situația a fost deosebit de amuzant, dar ea mă рассмешила. Vocea ei, departe de stilul obișnuit american turist, fără pașaport și fără bani, dacă nu ia în considerare câteva rupii, care Riva mi-a dat înainte de a mă legat.
  
  
  Ea a crezut închiria o mașină și de a reveni în New Delhi, dar drumul ar fi luat nu mai puțin de șase oră, dar timpul nu mi-a fost de ajuns. Am nevoie pentru a contacta Хоуком și să se pregătească pentru o întâlnire cu Ривой în aceeași zi. Deci, Nick Carter, murdare, zdrențuite, termeni și condiții și sângeros, indreptat umerii, oftat adânc și s-a desfășurat în ușa atentă a clădirii, singura speranță într-un oraș necunoscut și pentru mine teribil de ostil.
  
  
  Agra nu metropolă. Trei militanți pe motociclete putea într-o clipă de boală pieptene prin tot orașul. Mea de goluri deja вырисовывался etaj, când a intrat în clădire albă a cerut în biroul administratorului.
  
  
  Cu mine s-a mai întâmplat și înainte să ajungă în situații dificile, dar este mărginită cu batjocura. Fără de cenți, la achiziționarea de arme sau haine, sau de închiriere de mașină de la mine nu ar fi fost decizia de a avea de-a face cu Shiva și ego-ul personal, echipa de gorile. Pașaportul meu cu banii mei și lucrurile au fost în siguranță în camera de hotel din New Delhi; dar restul de mine a fost de la Agra, în trei ore de mers cu mașina de capitala.
  
  
  De îndată ce a intrat în clădire, la mine la usa a venit un paznic în uniformă. Ei, chipurile, el nu a putut da vina pe sărmanul, mai ales atunci când a văzut în oglindă și gemete... imaginea murdare și оборванного bun.
  
  
  "Vreau să văd administratorului", — a anunțat paza. - S-a produs accidentul.
  
  
  - Director la o sesiune, nu se poate deranja "pucca hippie"... - a răspuns un bărbat a aruncat o insultă fata mea.
  
  
  Bine, la mine mirosea capre, și se presupune că anume el nu a fost манекенщиком, dar nu am avut intenția să stea acolo și să se certe cu un agent de securitate... nu atunci când toată lumea, inclusiv "American Express", s-ar putea prăbuși, dacă ar fi Shiva prefăcuse planurile lor în viață.
  
  
  "Nu-mi pasă că el este în sesiune", — furios explodat ei. Este un caz de urgență. - Și a început să-și piardă răbdarea, atunci când un alt stahl mă împinge la zi, cu intenția de a arunca de pe drum. - Așa nu se poate să se ocupe de un gentleman! am exclamat, dinții încleștați.
  
  
  Paza baga mana in carcasa toc табельного pistol. Greseala numarul doi. Nu-mi place "huligani", cu atât mai mult nu-mi place, când mă împing. Deci, rapidă a mâinii și o lovitură în rinichi sa malul lungă bărbat распластаться pe fie amenajată cu marmură podea. Odin de grefieri și-a ridicat capul și a sărit în picioare.
  
  
  — Nu trebuie să vă faceți griji, a spus ego-ul său. - Apropo, managerul meu, încă una... și am nevoie să vorbesc cu el în dosar. "Imediat." Nu am de gând să stau aici și să aștepte acolo tău coleg... - am arătat o figură de paza, - pentru a rezolva, презентабелен ei în societate sau nu.
  
  
  Ar trebui să fie, acest lucru mi-a fost tonul vocii sau graba cu care ei drumul de paza, faptul că un tânăr clerc în grabă din cap și a fugit la o serie de mese. Ei nemișcat stătea în holul de lipit buzele rânjet, gata din nou să iasă în jurul valorii de, dacă după un minut nu începe să acționeze.
  
  
  Grefierul a fost hindus, dar omul, протянувший mi mâna, a fost american, mare, худощавым un tip cu câțiva ani mai în vârstă decât mine. El a uitat aproape inconfortabil în полосатом un costum imaculat, în timp ce al meu a suedezilor a fost murdar și изодранной.
  
  
  - Cu ce-l pot ajuta? — a întrebat el pe mine, pe mine de picior la cap.
  
  
  - Mai bine să nu să vorbească în public, - taie-l de pe ego-ul.
  
  
  - "Ierta?" — a spus el, cu o încruntare de uimire.
  
  
  - Te sfătuiesc să te duci în biroul său. Sa lucrez la guvern, guvernul dumneavoastră. Special de serviciul secret.
  
  
  - Спецслужба? - a replicat clerc, cu un râs. - Da bine, vrei să glumească mine pentru totdeauna! Că este o glumă?
  
  
  - Fără glume. Și dacă nu vrei să mă vadă în biroul său, mi-ar trebui să se ridice în picioare pentru ei înșiși. Dar eu nu aș vrea nici să-ți durerea...
  
  
  Gardianul a venit în sine și a pornit spre noi. Ea a continuat să se uite клерку în ochi, în speranța că el va fi de acord. Ei au înțeles ego situație: în măsura în care el știa, el a fost confruntat cu un dement, care обезумел și rău vintre.
  
  
  El a luat de la mine privirea și se uită la paznic. O secundă a fost ezitant, dar, în cele din urmă, a uitat înapoi la mine și dădu din cap încet. — Nu știu ce este, dar vă asigur că nu vă e teamă, — a spus el stresant voce.
  
  
  - Nu pentru totdeauna nimeni să se teamă. La urma urmei, ei încă un client, deși mea acreditivul a rămas în New Delhi.
  
  
  Ei l-au urmat, printr-o serie de mese într-un mic birou cu lambriuri din lemn, miniatură Wall de pe subcontinentul Indian. Ei, s-a uitat la nume, выгравированное pe plăcuța de identificare de pe masă, sel în scaun de piele, откашлялся și a început să spună povestea de la început.
  
  
  Ea nu a menționat numele lui Shiva, nu se precizează, ne-esența misiunii sale, ne relațiilor sale cu AXE. Ea s-a prezentat agentul secția specială a CIA, într-un birou, care ar avea pentru un director foarte specifică o valoare. Ea a explicat emu poziția, arătând că documentele mele și banii au rămas în New Delhi și că meu localitatea rusiei nu-mi permite să se întoarcă în capitală, poate fi, pentru câteva zile.
  
  
  Când a terminat povestea lui, inclusiv și ceea ce i s-a prezentat бомжом, managerul a vrut să afle numele meu și verificat de informații cu ajutorul calculatorului, stând în picioare lângă masă. De obicei, ei bine справляюсь cu numere, dar niciodată nu a deranjat să-și amintească numărul lor de vizită. Așa că am pur și simplu a numit domnul Reynolds, manager, numele complet, cu adresa de la Washington, care a fost pe card.
  
  
  Uneori, în aeroporturi mi se întâmplă să cumpere "detective" sau spyware carti interesante de citit, care ajută să se relaxeze și de a curăța capul. Dar eu niciodată nu s-a mai întâmplat de a găsi descrisă situația, măcar pe departe comparabil cu el, în care sa dovedit a fi. După cum știți, la dispoziția eroi de cărți au fost întotdeauna sume fabuloase în valute diferite, ei niciodată nu s-au încheiat cu pașapoartele noastre, noi documente de identitate, arma noastră. Dar el nu a fost personajul principal portret "secrete".
  
  
  Tot ceea ce cu mine s-a întâmplat, a fost al naibii de "prezenta". Oficiul American Express a fost prezenta, ca și orașul Agra. Tot ce s-a întâmplat personal cu mine. Ea a urmărit cu atenție Рейнольдсом, изучавшим datele informatice. Dacă el nu m-a ajutat, l-ar fi inundate de gât. Ușor și simplu.
  
  
  — Bine, domnule Carter, nu o fantomă — în cele din urmă a spus Reynolds, dupa ce a citit. - Și tu, de asemenea, guy, trebuie să adaug. Ați călătorit, piscină în aer liber, precum și? Pe fața lui a apărut un zâmbet, apoi, managerul și-a cerut scuze pentru faptul ca la mine a costat.
  
  
  "Cel puțin, tu ești cel care știe să asculte", — am observat. - Aceasta este o calitate pe care acum mulți nu este suficient.
  
  
  — Mă tem, asta e tot — el a fost de acord. El mi-a oferit o țigară și m-a întrebat, nu vreau să li-l să se renunțe la el acasă, a sunat gin, pentru ca ea mi-a trimis șoferul după mine.
  
  
  Ea a apreciat propunerea, dar nu a vrut să livreze i-au fost probleme. Mult mai puțini oameni l втягивал în aceasta, cu atât mai bine pentru toți. Îi mulțumi ego-ul pentru bunătate, dar a refuzat invitația. "Ce-mi trebuie, mai întâi de toate, câteva sute de dolari în monedă indiană, dacă este posibil, și biroul dumneavoastră, pentru a apela meu șef de la Washington.
  
  
  "Nu este o problemă, — m-a asigurat Reynolds. El repede a crescut din cauza scaunului, tot fericit și entuziasmat de oportunitatea de a participa, deși într-o formă diminuată, în activitățile unui astfel de secret și подпольного personaj.
  
  
  Douăzeci de minute mai târziu, cu распухшим un buzunar de pantaloni din teanc de bancnote, ei stătea la masa directorului, de așteptare până la Hawke merge mai departe otto bolți. - Dar îți dai seama că deja trecut de miezul nopții? — mormăi șeful meu.
  
  
  - Am crezut că tu niciodată nu adormi mai devreme de trei.
  
  
  - Trei ore?! Croitor-mi pentru totdeauna trezesc la șase, Numărul Trei!
  
  
  Am fost întotdeauna nr. 3, atunci când Hawke supărat; Ei devenea Nick sau Carter, atunci când el a fost mai mult cardiac starea de spirit. Desigur, un Mare Lider nu l-ar ierta-mă că am uitat despre diferența în timp între Washington și India.
  
  
  - Bine, - am rupt. - Eu te voi lăsa să pleci înapoi în pat după un minut; Ea a crezut, totuși, că ești curios să afli ce s-a întâmplat...
  
  
  — Știu exact ce s-a întâmplat, — a explodat el. - Am vorbit deja cu indian de serviciul de securitate. Mi s-a spus despre dumneavoastră de apel. Nick, hai nu vom începe cu el aceeași veche poveste. Ei recunosc că a greșit. Să începem cu faptul că Shiva nu a existat niciodată.
  
  
  - Din nou greșit. Shiva există, sper că nu pentru mult timp...
  
  
  - Despre ce vorbești? — a strigat Hawke. - Am crezut că ai terminat, că ai fost de gând să zboare acasă.
  
  
  — Poate fi, de săptămâna viitoare, dacă totul merge bine, a anunțat eu. Ea a povestit Хоку detalii, de la prima mea cunoștință cu Моханом și Гурнеком la uciderea Ananda, meu puterea în Roșu forte, și ceea ce s-a întâmplat apoi. Când a vorbit emu tot ce știa despre Casetă, el a fost literalmente copleșit.
  
  
  Cu alte ambele capete de linie донесся bruscă g? n? rale prin mii de kilometri, înainte de a venit de reumatism. Vocea Хоука absurd de ușor și subtil, dar nu am avut nevoie de interpret pentru a înțelege că el este profund îngrijorat. - Acum știi ce vreau de la tine, Nick...
  
  
  — Am o idee vagă, i — am spus. - Cutie, nu-i așa?
  
  
  - Vreau mai mult. Ei doresc să Шиву și Hagi, dacă va fi nevoie. Și nu vreau să ih puțin câte puțin, clar s-a exprimat, Nick?
  
  
  - Excelent. Ei au decis deja să-și petreacă situația privind criteriile dumneavoastră. Dar ce fac cu livrare heroină? Trebuie ca ei să continue să lupte cu asta?
  
  
  - Mai întâi figura cu Shiva. În rest, ei vă cu indian de serviciul de securitate. Cutiuța muzicală este mult mai important, desigur.
  
  
  — Desigur, doar subînțelege, — mormăi eu.
  
  
  - Doriți să lucrați singur sau preferă să-l a cerut indienilor de a interveni și de a ajuta?
  
  
  — Încă nu, am răspuns. - În cazul în care Shiva va suspecta că comportamentul curajos, că indian serviciul de securitate va împiedica ego planurilor se grăbească a rula în jurul valorii de țară, să se refugieze în China, și apoi ne-am ego-ul nu mai găsi. Cu toate acestea, în acest moment, nu cred că el vede în mine un pericol imediat, așa că vă rog să nu vorbească despre acest lucru, atunci când veți apela persoanelor oficiale de la New Delhi. - Eu cred că Anand mi-a dat de înțeles, cum ar fi, de ego-ul lui, au avut loc "scurgeri" de informații confidențiale în eșaloanele superioare ale ego-ul de Serviciu. - Nu vreau să noastra de altă zburat, înainte de a am avea posibilitatea de a tăiat aripile emu...
  
  
  — Și ощипать ego-ul pene, a mai spus Hawke.
  
  
  - Oh, vom lua cutiuța de la el, desigur.
  
  
  Apoi am descoperit cifrul, nume de cod, pentru a putea fi sigur că vorbește cu prezenta Nick Carter, și nu electronic, o voce, o invenție genial albanez om de știință. Este important de afaceri, Nick. Noastră Moscova, echipa noastră de la Washington nu vor uita cum China se pregătește să absoarbă subcontinentul fără ih intervenție. Ei vor fi nevoiți să dea dovadă de inițiativă, de război sau nu. Prin urmare...
  
  
  — Destul, o întrerupse eu, încercând să râdeți, dar nu a putut. - Am o persoana de contact din cadrul organizației. Iar ei nu приемлю leziuni.
  
  
  — Da, știm, a mai adăugat Hawke. - Voce de ce nu pot să te pierd deschis acum... și eu nu pot pierde Sicriu.
  
  
  "Și Шиву, de asemenea,", a adăugat eu. - Nu uita de reumatism India, Alexandru Македонскому... sau, mai bine spus lui hitler?
  
  
  - Nu cred că vechi Adolfo a fost atât de viclean sau chiar prin decisiv, Nick. Noroc; cu nerăbdare iată că așteaptă un răspuns de la tine în curând.
  
  
  - Mai repede, seful. Vă promit că, foarte curând.
  
  
  O oră mai târziu a ieșit ea în jurul valorii de camera ei de hotel, în căutarea totul altfel decât atunci când ei au intrat în birourile de credit American Express. L-a aruncat halat de baie, pantaloni și papuci balet, înlocuind ih tipice locale haine: albă cămașă de bumbac, de vară texturate, din piele sandale. Anonim suedezii. Ea a dus, bine ras și, în cele din urmă, натер fața, mâinile și picioarele cu un strat gras de culori.
  
  
  Ca urmare am avut de cupru culoarea tenului, iar acest machiaj mi-a permis să fuzioneze cu mulțimea. Oamenii lui Shiva vrut originar din Vest, și dacă acestea nu au fost suficient de inteligent, ca să păzească ieșirea de la American Express, l-hotel ar fi ca acestea să fie suficient de inteligent pentru a-și imagineze că voi schimba hainele și aspectul.
  
  
  Clerc în spatele tejghelei, în holul hotelului a fost тактичным, deși mai inteligent colegului său de la New Delhi. De fapt, delle, văzându-mă cu нескрываемым curiozitate (i a fost absolut nu arata ca este conectat doar un om), el nu a menționat-ne despre schimbarea mea de haine, ne травмирующем schimbare de culoare, creștere rapidă culoarea pielii mele.
  
  
  — Ei, hotelul ar fi să trimită o telegramă, i — a spus emu.
  
  
  "Îmi pare rău, dar nu avem dreptul de echipamente, — sahib, spuse el. Apoi, de sub tejghea el досталь hartă topografică Agra, cu ilustrații color de atracțiile orașului, inclusiv, desigur, Taj Mahal. - Trebuie să te duci la telegraf pe Gwalior-natură. De acolo, puteți trimite o telegramă, a încheiat el, arătând spre un punct de pe hârtie creion roșu.
  
  
  Ei i-a mulțumit eu, pliante, harta și a oprit велотакси de plată chiar în fața hotelului. "În oficiul poștal Gwalior-natură", — a spus șoferului. Meu accent, și-mi vine, cu siguranta, nu să corespundă cu culoarea pielii mele. Șoferul s-a uitat la mine, privindu-mă cu aceeași curiozitate ca și un angajat al hotelului.
  
  
  Dar ea nu a făcut nimic pentru a-și satisface ego-ul de curiozitate. Am fost dornici de a ajunge la telegraf, pentru a trimite un mesaj administratorului de hotel din New Delhi și de a comunica emu, că nu mă voi întoarce în câteva zile. Și, în cele din urmă, ea a decis să cheme în indiene serviciul de securitate, pentru a le informa cu privire la ceea ce s-a întâmplat cu ih agent Ашоком Infecțioase.
  
  
  Și, în cele din urmă, a trebuit să îndeplinească mai multe sarcini, înainte de a se întâlni cu Ривой în șapte. Nu pierde timpul, condus de un șofer de taxi în partea de mail. Între timp, ea a privit în jurul настороженными ochii, în special ori de câte ori a văzut cineva pe motocicleta.
  
  
  Cât de ei știut, oamenii lui Shiva totuși doriți mine, așa că a trebuit să rămână neobservat, în măsura în care este posibil. Bine, noua mea suedezii și make-up mi-a ajutat foarte mult, dar nu am vrut sa risc inutil.
  
  
  - "Sahib" - actor? - A îndrăznit să întreb șoferul, la atingerea la cutia separarea pe Gwalior-natură.
  
  
  - Cineva crede că mă actor... - am răspuns.
  
  
  - Atunci, poate, "sahib" vrea să-mi dea său autograf... - Indian досталь, pix și hârtie, cu un zâmbet ei scris numele pe o foaie de hârtie, care mi-a dat. a rămas. - Mulțumesc mult, "sahib"! — a exclamat un conducător auto, cu un zâmbet fericit.
  
  
  Ei nu stahl aștepte reacția ego-ul, ca doar el a descifrat doodle. La urma urmei, toată lumea știe că James Bond deja de câțiva ani la pensie.
  
  
  Centrala ușa oficiului poștal a fost gol; Ea a intrat, fără să atragă prea multă atenție și nu a văzut trei motorizate gorilele lui Shiva.
  
  
  Ei au trimis o telegramă, s-a achitat de noi strălucitor bancnote; apoi le-au instalat la mine pe camera alaturata pentru locale și apeluri. Înainte de rezistentă format o coadă lungă, de aceea au mai trecut douăzeci de minute, înainte de a venit rândul meu să intre în cabină telefonică, până când operatorul mi-a dat o linie de la New Delhi.
  
  
  Deși camera de hotel a zburat la mine în jurul capului, ea nu a uitat numărul de telefon al șefului Ashoka. L vinde pe un scaun din lemn și a închis o ușă de sticlă. Când a sunat telefonul, l-a luat receptorul și imediat a fost pe linie indian colegii Хоука, un om pe nume Пуран Dass.
  
  
  Indian serviciul secret nu a știut adevăratul scop al misiunii mele. Desigur, este vorba de multe milioane de dolari partidului de heroină, dar nimeni nu a făcut aluzie la imitator de voci Hagi.
  
  
  Ei chiar nu a vorbit despre asta acum cu șeful Ananda. Dar ea a spus emu, ce s-a întâmplat cu ego-ul agent. Așa cum am bănuit, ei încă nu au descoperit corpul. A dat Дассу toate informațiile necesare, inclusiv adresa stradal cafenele de lângă parcul Nehru din Delhi.
  
  
  "Ați spus că nu ați avut decizia de a se întâlni cu Infecțioase", — a subliniat-mi Dass apoi ce am raportat emu toate detaliile morții Ashoka. - Și totuși, ai vorbit cu prietenul meu asistent, se pare ca doar ieri...
  
  
  — Mă tem, să vă explic toate de prea mult timp, am răspuns. - Am fost sub presiune, dacă înțelegeți ce vreau să...
  
  
  — Nici eu nu înțeleg, domnule Carter, — uscat a spus Dass. - Și nu-mi mai amuzant, că agentul meu mort. Eu nu înțeleg ce se întâmplă; într-o zi vă raportați-ne că niciodată nu s-au întâlnit cu Infecțioase, în ziua de profit și comunicați-ne că el a fost ucis. Este posibil, așa stau lucrurile în țara dumneavoastră, dar aici, în India, cea mai mare valoare pentru viața umană.
  
  
  - Ascultă, Dass: am sunat-o nu ți-a citit mi-a curs. Când ea a spus că mă înec, l-a avut în vedere faptul că cineva i-a pus pistolul meu cap, приказывая mi-a spus exact ceea ce am spus. Crede-mă, moartea agentului dvs. profund обеспокоила mine. Și dacă acest lucru ar putea să vă mângâie, să vă informăm că gridinsoft Ashoka nu va mai putea juca rolul de călău în numele de Cobra.
  
  
  - Pot să vă întreb, în cazul în care vă aflați acum, domnule Carter?
  
  
  - El nu este în măsură să vă dau informații: în timp ce, în orice caz.
  
  
  - Ar trebui să-i reamintesc că libertatea de acțiune în această țară este considerat curtoazie, furnizate de dvs. guvernului?
  
  
  - Știu foarte bine despre colaborare doamna Gandhi.
  
  
  - Atunci fiți atât de amabil, spune-mi ce motive v-au determinat să vină în India. Ei nu mai pot oferi ție libertatea de mișcare, dacă voi оборудова toate rămână în întuneric...
  
  
  Ceva nu a fost făcută așa.
  
  
  Ea și-a amintit de scurgere de informații, despre care mi-a spus Hawke și Ashok Anand. Dass a fost altceva, dar nu consistent și gata pentru colaborare, el a vorbit uscat, aproape agresiv. Ei așa și nu a putut afla, ca două criminal "Cobre", Ранджит și Гурнек, a devenit cunoscut despre întâlnirea mea cu Infecțioase într-o cafenea în parque. Dacă atunci părea o coincidență, acum ea a fost aproape sigur...
  
  
  În cazul în care numai, a făcut-o, dacă Dass nu ne-a avertizat ih.
  
  
  Desigur emu, nu ar fi dificil sau nu, de obicei, cere agentului, în cazul în care el este de gând să se întâlnească cu mine. Apoi, el, poate, l-a contactat cu Shiva, în speranța de a ucide două zaitsev-o lovitură.
  
  
  — Ei bine, domnule Carter, — a spus nerăbdător Dass. "Sunteți hotărâți să se comporte cu mine ca și cum i-ar fi fost seful tau, domnul Hawk, sau insiști pe biroul meu se referea la tine, așa cum ar trebui?"
  
  
  - Nu, mi-e chiar nu visează domnul Dass. Și pentru că sunteți atât de insiste, să vă informăm că am sunat la Bombay. - Am menționat hotel în care a stat câțiva ani în urmă, și a adăugat: - Dacă vrei, poți să-mi trimiteți un prin oamenii săi. Ea este înregistrat sub numele de Kent, Clark Kent, birou 747.
  
  
  Dacă el ar fi fost american, el ar fi înțeles totul. Dar el s-a născut în India, prin urmare, nu a găsit nimic ciudat în faptul că am locuit la hotel sub un nume fals. Poate fi subestimat ego-ul, probabil, doar contrariat de ajutor solicitată AX.
  
  
  În același timp, însă, se părea posibil ca suspiciunile mele în ego-ul de loialitate și de legături cu organizația lui Shiva au fost pe deplin justificate. Și nu am putut să riște, deoarece Shiva, în sala de libertate și dispune de Cutie.
  
  
  "Eu nu pot să aștept să vorbesc cu unele de la întâlni oameni, domnul Dass", a conchis eu. - Ei, vreau să-și exprime condoleanțele în legătură cu moartea Ananda. Sper să văd agentul dumneavoastră în această seară.
  
  
  — El va fi în jur de zece, domnule Carter, — a spus repede Пуран Dass. - El este un om, folosit la a descoperi cele mai dificile situații. Și располагай meu plin de încredere.
  
  
  - Eu sper același lucru, domnul Dass.
  
  
  Mi-a fost greu suprima sarcasm, care amenința să se manifeste în vocea mea. Dar vizibil functionar nu am observat nimic. Ea a închis telefonul și s-a sculat, потянувшись la ușa de sticlă de telefonie chioșcuri.
  
  
  În afara cineva împiedicat-mi calea. Și el nu a fost un străin.
  
  
  
  
  10
  
  
  Nu știam să zic "buna ziua" sau "la revedere".
  
  
  Cea de a doua expresie a fost infinit de preferat, având în vedere că o persoană în fața mea, cu uși glisante din sticlă, a fost una dintre cele trei sikh, care l-a văzut, мчащимися spre Agra, urmăresc mine.
  
  
  - Te-a schimbat complet look-ul, "sahib" Carter , a observat un bărbat, уперев oricărui neam în ușă și, împingând-o pe mai multe, consultați Într-o mână ținea un prost de pistol. Intenția de indieni au fost destul de intuitive.
  
  
  — Tu știi ce spun oamenii, am răspuns cu întins смешком. - În timp ce în Римэ, arata ca romanii.
  
  
  El a comentat. - Și când ești în India, fă ceea ce fac indienii, și?
  
  
  - Pentru estestvenno. Întotdeauna mă consideri un fel de diavol, având în vedere toate circumstanțele. Dar nu ai tu de gând să rugat de mine te voi urma, "sahib"? Sau preferați pentru a termina conversația noastră pe mai explozive notă? - Arma a fost trimis sincer mi în piept.
  
  
  Indian sikh nu a fost un idiot. Și ego-ul nu este deloc amuzat meu frivol și atitudine lipsită de griji. Nu a jucat o comedie, fără motiv; Ei pur și simplu hotel câștiga timp. El a deschis ușa și un gest m-a invitat să meargă cu el.
  
  
  - Spune-mi cum m-ai găsit?
  
  
  - Tu întotdeauna o astfel de саркастичный, "sahib" Carter?
  
  
  - Numai când încercarea de a veni la mine pe tocuri, "mem-sahib", - a ripostat lui, numindu-ego-ul ca și cum ar fi un apel la o femeie.
  
  
  În reumatism la insultă sikh bagat-mi de la spate un pistol de 45-calibru și, pretinzând că a continuat cu mine frumos chat-ul, m-a trecut prin holul oficiului poștal de la rotativ ușa, lider pe stradă. "Funcționarii hotelului altă rupii", — a chicotit el, în cele din urmă, răspunsul meu tirbușon. - Și în Agra puține hoteluri. Trebuie doar să arătați foto "сахиба" Колодезный , și aici, un angajat al hotelului a declarat: "Da, acest om, doar că a plecat pe mail, minut de zece ani...". "Sahib" Carter crede că el este foarte inteligent, el râde la Shiva! Dar acum "sahib" Carter înțelege, că de prost el, nu de oameni Cobre.
  
  
  În vocea indieni a fost o aluzie la vanitatea și triumful. Dar mai mult m-a deranjat mea piele, decât ego-ul, orgoliul. Pentru uși de sticlă l-a văzut de două ego-ul tovarăși, așezați pe motociclete, ih ochii stabilite pe zi de mail.
  
  
  - Nu vrei să provoace în toate casele din jurul nevinovat femeilor și a copiilor? - a întrebat-o tovarășul său, în timp ce el i-a pus pistolul meu coloanei vertebrale, приказывая deschide ușa. - Gândește-te cât de mult sânge vărsat în zadar, "sahib"!
  
  
  - Acest lucru va fi dvs. de sânge, "sahib", și nu altcuiva.
  
  
  — În acest caz, ia беззащитного cerșetor, — mormăi eu, întinzând mâna și apăsând palma deschisa la zi. Deschis în fața mea scările cu o încetineală chinuitoare тащилась gros грузная o femeie. Ei надавил la ușă, a deschis-o pe mai multe cm-da, pentru ca am auzit un foșnet lung шелкового "sari" pe treptele de marmură. Soarele pentru o clipă asupra piatră prețioasă, pe care femeia îl purta în nas, atunci când ea a ajuns la partea de sus a scării.
  
  
  Ea nu a ridicat capul și a început să deschidă ușa.
  
  
  "Vă rog,", a spus ea cu voce tare, sustrăgîndu-se într-o parte. Ea a fost sigur că sikh nu va apăsa pe trăgaci atât de aproape de o femeie. Ea a zâmbit, ușor кивнув, cu ambele mâini stoarcere pachet, înfășurat într-o foaie de hârtie de culoare închisă și legat o frânghie solidă.
  
  
  — Sper că nu e fragil, — mormăi eu, luând-un fel în jurul valorii de mâna ei.
  
  
  Gura femeii приоткрылся de pavilion autorizației de execuție. El nu știa dacă joacă Shiva oamenilor săi ordin reveni mine la vila viu sau mort; dar nu am fost pe cale de a raporta cu tine despre asta. Ei a aruncat un pachet de la indieni; degetul pe trăgaci rupt, și ochelari de cal просвистела în aer.
  
  
  Lovitura a atras atenția tuturor. Femeie de grăsime brusc вскрикнула, și săgețile în panică, s-au grabit la zi. Oamenii de la poștă au început să strige și să alerge în toate părțile, când indianul a încercat să fugă. Ei nu este un hotel, pentru ca el este atât de ușor de scăpat.
  
  
  Ei rupt piciorul stâng, provocând pagube de un pumn puternic om sub oricărui neam. El eșalonate și, din nou, involuntar, a apăsat pe trăgaci. Partea de sus de sticlă ziua de cracare. Sunetul de focuri de armă și sticlă spartă a rezolva sarcinile de cercetare isteric țipetele celor prezenți, consta în a considera-te blocat în oficiul poștal.
  
  
  Pe podea și pe treptele de marmură au fost împrăștiate mare de cioburi de sticlă. Ei s-au grabit toată greutatea lor, foarte repede se deplasează picioarele, unul sincere, înainte, la stânga ușor îndoit pentru conservarea solduri. Și a lovit indieni de neam, cu o forță de trei ori mai mare decât puterea de prima lovitură.
  
  
  Ego-ul principii brusc подогнулась, el a încercat să rămâi la tocul; Acest lucru a fost sincer în urmă. El nu a uitat înapoi, atunci când a încercat să se ridice în picioare. Ei i-au luat mâinile în urmă, astfel încât pumnii au atins inferioare coaste; apoi ei i-a temut de lovitură de stânga, care i-a fost spulberat de oase.
  
  
  Bărbatul nu a reușit să frâneze înfricoșător strigăt, înainte să alunece înainte. Acum l-a ținut mâinile pe umeri, făcând clic iso tuturor forțelor. În afara alți doi sară de pe motocicletele lor. Arme отбрасывало sinistru sf ' ntul soare, când au concurat la zi.
  
  
  Ucide ih unul mi-a fost mai convenabil, decât să rezolvați toate trei împreună. Prima indianul a continuat să geamă, încercând eliberat mea trucuri. Mușchii mei au înăsprit, când ei iso tuturor forțelor încercat omite ego capul și umerii în jos, la genial cioburile.
  
  
  El a crescut cu un geamăt oribil, care s-a încheiat piercing strigăt, când primul ciob de sticlă străpuns ego-ul și carnea. Ea a continuat să-l împinge, uitam ca de sticlă strapunge ego-ul pielii, înainte de a intra în ego-ul taur gât.
  
  
  Încă o lovitură a rezolva sarcinile de cercetare cor de țipete isterice și ochelari de cal aproape оцарапала-mi capul. Cu o mână se păstrează ei indieni, iar celălalt a încercat să smulgă de la el o pușcă. Acum nu mai are nicio putere, când un ciob de sticlă străpuns ego-ul musculare gât, încet, până la oase.
  
  
  Când geamul a ajuns emu la somnului artera, ei parcă a tăiat un furtun de gradina. A trecut un jet de sânge, și mi-a împrăștiat în persoană, și înainte de tricouri. Un bărbat a emis un strigăt, care s-a transformat în растерянное șoaptă, când ei aruncă ego-ul la pământ, распластавшись mari ruinele unei civilizații de sticlă. Degetele разжались, și тупорылый arma a căzut pe podea. Indianul a încercat să ridice capul, dar sângele care țâșnește prea abundent pentru o rană la gât.
  
  
  Apoi ego-ul, corpul a devenit конвульсивно să se agită mâinile pendul în aer, de parcă hoteluri pe cineva zgâria... ultimul dans обезглавленного de pui, cu care вытекаетет sânge.
  
  
  Mi-a mai trebuit să dezamorseze alți doi bărbați. Ei nu au avut de urgență grija de nevinovat зрителях tragedii, și iarăși au început să tragă în mine.
  
  
  Ochelari de cal a lovit un bărbat care zvârcoli pe podea îngrozitoare de agonie. În cazul în care sticla, врезавшееся la somnului artera nu este încă o metodă de ucis ego-ul, ochelari de cal și-a făcut treaba. Un bărbat s-a prăbușit cu конвульсивным подергиванием nervilor și mușchilor.
  
  
  Ei stătea în spatele бездыханной forme, шаря pe podea cu piciorul, până când nu a găsit un pistol. L-a ridicat arma și a deschis foc în alte două sikh. Cineva a activat alarma. Ea nu a vrut să fie aici când vine poliția, și pentru că arestarea a împiedicat să-mi du-te la o întâlnire cu Ривой.
  
  
  Deci, în loc de a trage în doi luptători, în ea lua drept scop roata din față a motocicletei, parcat în fața oficiul poștal. Ochelari de cal s-a blocat în nen, ca în ulei. Sfârâie născut prelevare de probe de aer a provocat-o în jurul celor doi bărbați pentru a se întoarce, ca în fiecare an, ceea ce se întâmplă.
  
  
  Din nou apăsat pe trăgaci și a auzit un bâzâit gloanțe în aer. Ei a lua drept scop индейцу în spate, dar în loc de a înțepa ego-ul coloanei vertebrale, ochelari de cal a ajuns emu în partea din spate a coapsei. Rana nu a fost fatal, dar bărbatul nu a mai putut să meargă. De fapt, delle, el обмяк, ca o foaie de hârtie, atunci când sa uitat în jur la a cerut altă ieșire.
  
  
  Nu am crezut că mă va urmări ultima dintre cele trei asasini Cobre. El aplecat peste trupul prietenului său, și atunci când ea a apăsat pe trăgaci pentru a ucide-l, - l, a dat seama că a făcut o ultima lovitura. Și ei încă nu au avut timp pentru a obține munitie pentru Asteri, pe care l-a primit de la Нирада, înainte de a-l, a pornit ego-ul la dracu'.
  
  
  Sa blocat mâna în spate un minut. L-a luat Астру, a aruncat ee podea și a pus în locul ei un pistol de 45-lea de calibru, care a fost mai bine decât "Astra", mult mai ușor de arma. Nu mai vorbesc despre faptul că nu am vrut să suporte două pistoale. Unul a fost mai mult decât suficient, mai ales că eu, cu o oarecare mândrie a descoperit că-mi pumni și picioare s-au dovedit un pic mai sigură formă de protecție, decât люгер Wilhelmina.
  
  
  L-a uitat înapoi și am văzut cum unul în jurul sikh ajută pe răniți cineva să se așeze pe o motocicleta cu intact anvelope. Mele sandale tare заскрипели, atunci când ei au trecut prin holul de la intrare și метнулся contra poștal.
  
  
  Acolo au fost mormane de saci, plini de e-mail. Ei a alunecat între saci, și ca un nebun a fugit de sub nasul изумленных почтальонов, замерших de frică. Poștale și telegrafice angajații de parcă se aflau într-o stare de hipnoza. Au deschis gura, nu se deplasează, și pur și simplu au urmărit mine ochii.
  
  
  Spate camera mers la погрузочную platforma. Apel de alarmă a continuat suna, iar în depărtare deja s-a auzit familiar urla sirenele de poliție. Mi-a fost interesant, a putut oare doi indieni, care l-a lăsat în viață, pentru a scăpa. Dacă le va reuși acest lucru, ea a fost sigur că ei vor urmări în jos de mine, până când rămân în India. Dar nu am vrut să piardă în minte ne-ih, ne Риву... ne-AH. Hawke a dat seama imediat de importanța misiunii mele, de aceea am nevoie pentru a face rost de Sicriu, înainte ca Shiva va aplica sq.
  
  
  Cel mai mult mă deranjează și ceea ce constituia mea ноющую gând, când ei, a sărit de pe platforma de încărcare, pentru a cursă între cele două camionete, a fost, va mai exista Shiva aici, până când am avea o șansă de a perturba ego planuri. Dacă ego-ul oamenii s-au întors la vilă, unul cu un glonț în picior, pentru a raporta că un alt mort, Shiva ar fi fost destul de capabil să se adune și să dispară, dacă nu au raportat despre nen în indiene poliție. Nu este exclus că el deja a întreprins shaggy, pentru a fi gata de a părăsi țara.
  
  
  În cazul în care, desigur, Riva nu va fi capabil de a ego-ului de a reține. A fost încă ce-capabil de a-și convinge Шиву, că eu nu reprezint o amenințare directă la ego-ul de planuri, și acest lucru a fost bazat pe experiența mea de îndoială că Пуран Dass a fost complice în plan Cobre. Dacă ar fi Dass a vorbit cu Shiva apoi meu de telefon (și acest lucru a însemnat că suspiciunile mele în loialitatea ofițerului se bazau pe fapte de necontestat, nu numai pe intuiție), Shiva și-ar fi dat seama că eu mint, când a declarat că sunt în Bombay, și că am suspectat Дасса. Atunci el ar fi, de asemenea, imaginat că, fiind convins de implicare Дасса la conspirației cu Cobre, l-ar ezita să se implice-ne cu un indian de poliție execută... sau cu orice secție de serviciile secrete.
  
  
  Acest lucru a fost doar o ipoteza, dar nu am putut să riște ca indian, poliția a intervenit în misiunea mea, și nu am putut permite Dumnezeu să zboare în China, cu o Cutie în ego-ul are la dispoziție. Riva a fost singura persoană care l-ar putea obține informații, pentru a explica pe scurt propria activitate și de a descoperi absurd și înfricoșătoare planul său unchi. Fata a promis să mă ajute. Acest lucru nu tirbușon самаритянского gest, iar tirbușon de bun-simț. Lasa-l unchiul scape înainte ca eu să-l перехитрю Шиву, a însemnat moarte sigură pentru ego-ul tatălui.
  
  
  Ea chiar nu știa, în cazul în care Shiva a ținut în captivitate de tatăl ei, așa cum este permis hei, vorbesc cu el doar la telefon. Ei ar trebui să a fost de a afla, dar în cazul în care Shiva a dispărut în jurul valorii de țară înainte de a am avut șansa de a finaliza misiunea, pentru ambele dintre noi a dispărut chiar și cea mai mică speranță pentru eliberarea încheiat. Din fericire, am reușit să mă scape de mail, până ce am blocat-ar indian poliția.
  
  
  Sirena încă urlat, când a ajuns în stradă laterală liniștită, cu numeroase magazine de cealaltă parte a oficiului poștal. Ei nu s-a oprit pentru a privi înapoi și a continuat să meargă, проскользнув o bancă, unde a fost o mare confuzie de obiecte și bunuri, care, se părea, aveau la fel de multe păcate.
  
  
  Cei doi, în vârstă de un tip cu сутулыми din umeri, dar este suficient de inteligent pentru a recunoaște imediat probabilă de cumpărător, a pășit înainte, de îndată ce a intrat în magazin. Omul vorbea engleza cu un puternic accent britanic, și atunci când ea a explicat că am nevoie de ego-ul de mărfuri, el a fost destul de inteligent pentru a nu întrerupe-mă și nu pune curios întrebări despre meu american акценте.
  
  
  În ciuda nepotrivire meu de accent și de haine indiene, este reprezentat de mine ca și cum nu era nimic ciudat. El nu a putut să-mi ofere muniție pentru tun de 45 de calibru, care l-a luat la сикха, dar mi-a oferit o mare de буйволиной piei. Pielea, ca deja mi-am dat seama când au cumpărat sandale, în India a fost ușor de găsit. Dar буйволиный de bici a fost în stare bună, ca și de bumbac "sacou". Cămașă, care se ocupă cu a fost la mine, a fost totul în sânge, dar, de asemenea, un proprietar de magazin de acest lucru, se pare, nu prea interesat. Rs rămân întotdeauna рупиями, și acest lucru este important.
  
  
  Ea și-a schimbat hainele în magazin. Când l-a transmis i-a invitat "sacou" proprietarului, el a virat-o în nod și a aruncat-o în tejghea de lemn în partea din spate a magazinului. - Vrei ceva, "sahib"? întrebă el cu o sclipire în ochi, atunci când ei досталь, mai multe bancnote de-a fustei pe care o ținea în buzunar.
  
  
  - Ai o mătură?
  
  
  - Mătură? — repeta el, nu intelege.
  
  
  — Exact mătură, — a explicat-o și a făcut un gest, zdrobitoare podea cu ambele mâini.
  
  
  - Oh, da, ei înțeleg! mi — a răspuns el, strălucitor. El a uitat în jur în a primit ceea ce ego-ul său a cerut.
  
  
  Probabil, aceasta a fost de discuri cea mai mătură, care se matura magazin, dar el nu a putut aștepta pentru a da-mi, desigur, la prețul corect. Prețul este, fără îndoială, destul de mare, la prețuri Agra, dar, în același timp казавшаяся mi ridicol de mic. Omul hotel înfășurat mătură într-o foaie de hârtie de culoare închisă, dar cu un zâmbet a explicat că merge așa cum este.
  
  
  El părea oarecum confuz, atât de mult încât a încruntat și lăsă ochii, aproape dezamăgit și supărat pe faptul că îmi lipsește-vă decizia de a comite normal ritual, apoi de cumpărare a obiectului. El a întrebat. - Destul, "sahib"?
  
  
  - Da, cred că mătură și буйволиная buclă de date în alte împrejurări sunt suficiente. Nu ai munitie, nu-i așa?
  
  
  Un bărbat de mai multe ori clătină din cap. Ei a scos un o nouă bancnotă și a bagat hei in palma. - M-ai văzut niciodată, ai înțeles?
  
  
  — Niciodată nu văzuse pe nimeni, — repeta doi magazinul nostru de secunde nu va ezita să penetrare bani pe minut.
  
  
  Ei досталь încă o bancnotă și repetați operațiunea. - Nu ai putea spune-mi unde-l pot găsi muniție? Mea este alta m-a invitat la vânătoare în afara orașului...
  
  
  - Vă spun sincer, "sahib", nu știu, în cazul în care puteți găsi de care aveți nevoie de cartușe. Suntem oameni pașnici aici, în Agra. Armă deținută doar de putere.
  
  
  - Ești sigur că nu îți amintești nici de magazine, în cazul în care ei ar putea găsi ceea ce am nevoie? - a insistat ei, și, spun întins emu bani.
  
  
  El a spus. - Un moment!El a pus o bancnotă de un minut și s-a desfășurat în cel mai îndepărtat fluxul de magazin. Ei, a uitat ca el este ceva scris pe o foaie de hârtie de culoare închisă. Când el mi-a întins o bucată de hârtie, ei, s-a uitat la numele și adresa, scrise pe nen. - Este cel mai bun, ce pot face eu, - sahib, - a cerut scuze omul. "Dacă nu Бэшема nu ceea ce aveți nevoie, nu cred că veți găsi muniție aici, în Agra. Este modest oraș... vindem lucruri doar pentru turisti. Ați înțeles, nu-i așa?
  
  
  — Desigur, a spus ego-ul ei.
  
  
  Deci, ei, a ieșit în stradă, înarmat cu o mătură, un bici de piei și un pistol de 45 de calibru, care ar putea veni la îndemână, dacă i-ar fi putut trage. Dar, în acest moment, desigur, nu a putut să se plângă. În orice caz, ea era încă în viață. Este destul de satisfăcătoare, având în vedere prin ce a trebuit să treacă.
  
  
  
  
  11
  
  
  Acest lucru a fost incredibil de manifestare primitivă și necontrolată a forței fizice, pe care ei rare curative văzut. Omul se mișcă cu o rapiditate uimitoare și cu o astfel de dexteritate, că eu involuntar lăsă pe spate în scaun, simțindu-судорожное contracția mușchilor de viață. El a sărit în aer și au plonjat în jos, ca un tigru, cu iarba har, care este implicat a fost o parte integrantă a ego-ului letale de vitejie.
  
  
  Și, ca de tigru, i s-au лапообразные degetele, armate ascuțite, ca de gheare, gheare. În secunda următoare el a folosit său de arme letale, de a zgâria o persoană de o altă persoană, lăsând mari sângeroase răni care păreau sculptate din carne.
  
  
  Sângele începe să se scurgă, livid fluxuri țâșnit în jurul tăieturi profunde în oase. Omul părea fără chip, caracteristicile sale au fost неузнаваемы, ego-ul carnea a fost marionetă în fărâme, ca содранная piele. Пошатываясь, el a încercat să se retragă, dar a fost din nou atacat.
  
  
  Nu este mulțumit de faptul că a transformat fata adversarului sângeroase de masă, Tigru au plonjat de pe el. L-a văzut dinții ascuțite, ca săbii ascuțite și зазубренные. Ma cutremura de dezgust, dar nu am putut lua ochii de la această scenă, el atrocități și de indiferență față de viața umană.
  
  
  Ea a continuat să vrajiti de ceas. Figura cu gheare ridicat mâna pentru a lovi marginea palmei: acesta a fost cel mai perfect o lovitură co-înn-chi-ki, care i-am văzut vreodată.
  
  
  Votul de avertizare, pe care nu am putut ignora pur și simplu, despre ceea ce se poate întâmpla când o anumită "disciplină", în special karate și "kung-fu", sunt folosite pentru a vătăma, și nu pentru echitabilă a cauzei. Ei niciodată nu au crezut într-o astfel de pedeapsă sau de violență сыч de violență. Ei trist clătină din cap și s-a uitat la luminescent dial ore.
  
  
  Ei au cumparat ceasuri de branduri japoneze devreme în dimineața aceleiași zile. Inca nu a fost de cinci ore. Am rămas cu două ore, așa că, din nou, a atras atenția la un film, o dramă în гонконгском stil.
  
  
  Nord cinema a fost cu vedere spre Taj-natură, doar pentru a-mi aminti de ce-mi mai rămânea vizita faimosul Taj Mahal. Dar el nu a îndrăznit să-și arăta fața lui într-un astfel de populara si un loc aglomerat. Ei, desigur, nu a fost așezat într-un cinematograf doar pentru a distra, whiling departe de zi cu zi. Deoarece ei, a fost sigur că oamenii din "Cobra" încă рыскают prin oraș, încercând să mă găsească, pentru a face away cu mine, ea a ales un cinematograf, pentru a rămâne neobservat, atâta timp cât posibil.
  
  
  Am avut obsesia de a reveni la conacul lui Shiva pentru a confruntării cu el, dar el nu știa cât de mult străjerilor a fost în serviciul de monstru, și ei nici măcar nu știa dacă era încă acolo. Întâlnire cu Ривой a fost numită în șapte ore în orașul de kilometri în douăzeci de Agra.
  
  
  Un loc unde am avut de a întâlni, a fost cunoscut ca Fatehpur-Sikri, un oraș abandonat în jurul valorii de marmura si gresie. Cu ajutorul unui ghid, care l-a achiziționat de la același magazin de unde a cumpărat un ceas, l-a putut surprinde în imaginația harta topografică a acestui loc. Aici au fost multe palatului, unele cu mari scări și balcoane cu vedere spre o vastă curte. Mult timp în urmă un complex de clădiri stahl un refugiu perfect pentru ambele dintre noi, un loc unde să poată vorbi calm, fără a fi detectate bine pregătiți agenți de Cobre.
  
  
  A fost o seară, când a ajuns acolo, și este, de asemenea, a fost în favoarea mea. Întunericul mă va proteja de ochii indiscreti motorizat brigada lui Shiva. Cu toate acestea, singura mea problema a rămas imposibilitatea de a face rost de munitie pentru pistol.
  
  
  Ea a urmat sfatul unui proprietar de magazin, și a mers în vizită la индейцу pe nume Basham. El a fost скобяной magazin de lângă bazar, un mic magazin, unde puteți găsi totul, de la ciocane la opiu. Dar de cartușe pentru pistol din gama ego-ul nu este inclus. Nu este vorba de bani, ci de disponibilitate.
  
  
  - Am nevoie de nu mai puțin de o zi, "sahib", a spus seful magazine, de când a luat ego-ul deoparte, pentru a explica ceea ce caut.
  
  
  — Douăzeci și patru de ore este prea mult timp, i — am spus.
  
  
  El a ridicat mâinile cu palmele în sus. Goale, ca un gol, a fost un pistol de 45 de calibru, care a aparținut de matematică din "Cobra", истекшему sânge pe mail. Ei și a scos un teanc de bancnote, și Бэшем cu aviditate lins buzele, nu reducându-ochi cu bani, pe care ei, mahal înainte de ego-ul nasul.
  
  
  - Aș fi bucuros să servească tine "sahib"... dar am mâinile legate. Munitie, despre care tu mă întrebi pe mine, nu este atât de ușor de a găsi în India. Am nevoie de cel puțin o zi pentru a găsi ih...
  
  
  Este o adevărată rușine... pentru amândoi. Răbdare!
  
  
  "Dar, poate fi, pot să vi-l arăt, că-că încă", — a spus negustor și a dispărut în partea din spate a magazinului, doar pentru a ieși după un minut cu sclipitoare стилетом, care ținea în mână, ca un obiect prețios sau ofrandă sperietoare. Dacă ar fi dumnezeirii-reptile, Nagy, văzut această scenă, ei, încrezătoare că acestea nu ar fi fost îndeplinite. Acum stiletto a fost atașat la meu предплечью foarte ușoare teacă, aproape identice cu cele pe care l-a purtat, când oamenii Shiva a reușit să обезоружить mine.
  
  
  Deci, am avut un cuțit, mătură (превращенная în două identice bastoanele o lungime de aproximativ picioare fiecare) și un bici de буйволиной piei. Tot ceea ce trebuie să a fost de a înlocui arma. Nu am fost destul de neînarmați, bine, dar nu a fost ходячим arsenal.
  
  
  Cu toate acestea, dacă totul ar fi mers conform planului, este posibil, eu chiar nu ar fi trebuit să folosească arma. Nu am avut intenția de a se întâlni cu bărbați Cobre, până când ei nu era pregătit pentru o confruntare cu Shiva mult un mod mai personal decât în anii ori.
  
  
  Prin urmare, a fost important pentru o întâlnire cu Реевой a trecut fără probleme. Ea a promis o fată pentru a găsi și elibera tatăl ei. La rândul său, acesta a arătat că mai mult decât gata pentru a încerca și să obțină orice informații posibil. Pactul născut și încheiat în formă reciprocă de disperare. Riva avea nevoie de mine, de ea, avea nevoie de ea, nu mai puțin, dacă nu mai mult.
  
  
  Așa că am sel la locul său și a continuat pentru a viziona un film, asculta nesincronizate de vot, de culoare aceleași luminoase și extraordinare, cum de aluminiu de crăciun și speranță. Semnătura, una în hindi, altul în golful, probabil, foarte puțin conforme cu sensul de limba engleză de dialog. Dar ritmul incredibil de calificare personajul principal în arta "kung-fu" luminoase fascinat meu de sens.
  
  
  Filmul s-a terminat în jumătate. Programul a anunțat continuarea film, de aceea ei s-a sculat de la locul său și s-a dus la unul, în jurul ieșiri amestec cu болтающей și комментирующей mulțimea. Ca doar ei sa dovedit a fi pe stradă, nu mi-a fost dificil de a trece neobservat, până când nu a găsit un taxi, gata să mă ducă la oraș abandonat Fatehpur-Sikri.
  
  
  Șoferul, bine-ras și fără тюрбана, din fericire (în acest moment, ei sunt peste tot văzut sikh), a cerut de la mine cincizeci de rupii pentru o excursie de o jumătate de oră. Pe piața neagră un dolar valora doisprezece rupii. Preț rezonabil, astfel încât a dat emu bani înainte și vinde pe bancheta din spate vechi Citroën.
  
  
  Pe noi nu ne-au plecat o motocicleta, taxa nu a încercat să fugi. Pentru a fi precis, o călătorie în Fatehpur-Sikri a trecut fără incidente. Acest lucru a fost aceeași cale pe care am mers apoi ce a evadat în jurul conacului lui Shiva. Ei întins pe scaun, când ne-am abătut de la o serie de garduri vii, ограждавших casa de la strada. Nimeni nu s-a văzut, și un conac cu утрамбованными pământ ziduri părea gol și neîngrijit.
  
  
  Pe mine acest lucru, desigur, nu i-a bucurat, așa cum m-am gândit la Dumnezeu, Hagi și chiar despre Rive, направляющейся la frontiera chineză. Ei bine, a făcut-o, timpul va arăta.
  
  
  L-am uitat din nou la ceas și a încercat să se relaxeze. De timp a fost încă abundă, dar mai linge-l, se apropie de заброшенному oraș, cu atât mai mult nervos și тревожился. Ei au profitat de ocazie pentru a termina ceea ce a început, după ce a cumpărat o mătură și буйволиный bici.
  
  
  Бэшем a fost un fel de ajuns pentru a-mi împrumute manuală de găurit. Ei forat două găuri într-un mâner mătură, câte unul la fiecare capăt bastoanele. Acum legat de bici amenzi de morcov, mai întâi, într-un singur orificiu, apoi în alta, bine fixați-o curea pe părțile laterale. Astfel, între cele două bețe de luat ceva de genul durat din piele jumper. Ei au verificat uri; găuri în lemn, bastoane au fost mici, pericol de dezlipire a pielii nu a fost.
  
  
  Când sa terminat asamblarea unui aparat, a văzut în depărtare canelat minarete impresionant moscheea Jami-Masjid. Dar masivă clădire părea mic în comparație cu gigant un zid, возвышавшейся partea de sud moschee. Zidurile au fost construite în onoarea de victorii Akbar, împărat Mughal, care a înființat legendarul oraș Fatehpur-Sikri. Pereți ieșeau la peisajul rural înconjurător și un grup de mizerie cabane, formând un sat de la poalele orasului abandonat.
  
  
  - "Sahib" vrea ego-ul aici așteptați? - a propus un șofer de taxi, încetinind, să se oprească la intrarea în deșert de parcare de lângă singuratic și tăcut oraș. - Eu îți voi da un pret bun: treizeci de rupii, pentru a du-te înapoi la Agra.
  
  
  "Ne pare rau, dar nu am alte obligații", am explicat, запихивая bastoane cu буйволиной piele, într-un minut de pantaloni. Ei, a deschis ușa și a ieșit, în jurul mașinii.
  
  
  - Conductori aici deja nu, "sahib", a spus un taximetrist. - Oare tu nu vrei, pentru ca a demonstrat-o o tine vedere? Ei sunt familiarizați cu Fatehpur Sikri. Ei și vă va arăta ceea ce încă nu ne-a vazut un centru...
  
  
  — Nu mă îndoiesc, am răspuns, râzând. - Dar am nevoie să se întâlnească cu prietenul meu indian ghid de câteva minute. Godspeed, "sahib"!
  
  
  - Cum vrei - stat dezamăgit de faptul a spus șoferul. El a condus motorul, oprit de colț și a plecat, lăsând apoi, în sine, un nor de praf.
  
  
  Ea și-a continuat drumul pe jos.
  
  
  Ultimul autobuz turistic plecat deja în Agra. Comercianții, care au expus produsele în curte în jurul moscheii, de asemenea, s-au întors în sat, lăsând clădiri în jurul valorii de marmura si gresie parasite. Rapid a trecut curte, сверился cu harta pe care a smuls de un ghid, și-a găsit clădirea, cunoscută sub numele de "casa Маруама".
  
  
  Anume acolo Riva a desemnat-mi o întâlnire mai puțin de o oră. Ei nimic nu a simțit și nu a văzut nici o mișcare care ar putea stârni suspiciunile mele. Clădirea cu fresce aurite și расписными plafoane arata maiestuos și solemn, ceea ce se traduce prin bogăția și puterea politică Akbar. Ei se așeză pe prima treaptă îngustă din marmură scări pe balcon, огибавший toată casa.
  
  
  Și a început așteptarea. Ei pur și simplu s-a rugat, a Riva Singh nu a reușit mine.
  
  
  În șapte acesteia a început să fie nervos. În zece minute a șaptea ei a devenit preocupat de mine de două ori. Dar într-un sfert de-a șaptea l-a auzit sunetul остановившейся parcate mașini. Apoi sunetul slab de pași ecou s-a răspândit în выложенному marmură intern curte, care образовывал figura mare tablă de șah.
  
  
  Evident, Akbar a jucat șah, folosind sale concubine și dansatori ca vii pioni. Ei, de asemenea, încet, se ridică în picioare, am simțit un pion, introdusa in joc, dar la fel de hotărît a pune mat adversarului. Shiva a fost convins că poate controla toate mișcările mele, dictând lor murdare reguli.
  
  
  Dar dacă aș fi avut posibilitatea de a spune sau de a face ceva, este, fără îndoială, ar fi fost ultimul joc în care trebuia să joace ingenios de infractor.
  
  
  - Nick? Nick, esti acolo?
  
  
  Era o voce cunoscută, dar cu un dram de frică, de panică. Nu este încă destul de întuneric, și, deși cerul темнело, ei ar putea vedea o siluetă Statului, rapid пересекающую curte. Pe ea a fost de vest rochie open gât. Ea a fost mai frumos decât ei și-a adus aminte, dar acum a fost în mod clar nu este momentul pentru astfel de gândire.
  
  
  Văzându-mă, Riva a fugit, ee sandale într-un ritm accelerat batut de marmură плитам.
  
  
  - Te implor, dragă, ține-mă strâns! — murmură el. - Sincer acum, ei doresc acest lucru mai mult decât orice, Nick.
  
  
  L-a luat ee pe mâini și l-a strâns la sine. Ea tremura, tremurând пробежала pe tot corpul ei; ea прильнула la mine, pune capul pe pieptul meu.
  
  
  — Ție nu-ți fie frică, încet i-a șoptit eu. - Îți promit că totul se va transforma în bine. Tu din nou vei vedea tatăl său, și pentru el, de asemenea, totul se va schimba, nu-ți face griji.
  
  
  Ea a ridicat capul și a încercat să zâmbească. - L-a sărutat ușor ee pe buze: ea s-a retras în urmă și a aruncat părul, se încadrează aici, pe ochi. — Am încredere în tine, Nick, cu blândețe, a spus ea. - Unchiul m-a învățat nimeni nu este de incredere... Este atât de влезло-mi în cap că eu nu pot gândi lor de creier! Dar am încredere în tine, Nick. Nu am nici o alegere. Dacă tu nu poți să mă ajuți, dacă nu poți salva tatălui meu, atunci nimeni din lume nu va putea. Și nu mai aveam la cine să apeleze, Nick! Avem la cine.
  
  
  În ochii negri, cu ih trist și speriat expresia, de asemenea, a fost decisivă vedere. — Am făcut un pas înainte, — a mângâiat ei sq. - Ajungem la ambele capete, vocea vei vedea. Ea și-a petrecut-o în clădire, și ea se așeză pe scări, încercând să se calmeze.
  
  
  Acest lucru nu a fost ușor, așa cum ea a fost în chinuri de tensiune și de teamă, care a forțat-o să tremure din cap până-picior. "Nu am crezut că voi putea veni la o întâlnire", a explicat el într-o secundă. - A trebuit să vină cu o scuză, spune unchiul, că educația în Agra, merge la centrul de cumparaturi. El hotel să mă trimită cu unul în jurul lor oameni, dar în sfârșit am reușit să-l convingă că acest lucru nu este necesar.
  
  
  Ei, pe scurt spus hei, despre evenimentele zilei, după ce оборудова tot ce s-a întâmplat cu ei dihor, ca el a plecat din nah.
  
  
  - Câți bărbați i-au rămas? - am întrebat, după ce a terminat povestea.
  
  
  - Cinci persoane, nu mai mult. Ранджит în spital, dar eu nu cred că el va supraviețui. Ego-ul ușoare distruse sangerari interne.
  
  
  - Iar celălalt cu un glonț în picior?
  
  
  - Au condus de ego-ul înapoi la vilă. El nu poate să meargă, așa că nu ar trebui să reprezinte un pericol pentru noi. - Fata a început să povestească ce s-a întâmplat, când l-au găsit legat și cu кляпом în gură. În acest moment acest lucru poate suna convingător pentru noi doi, dar Shiva a fost suspect de tip. În ciuda lacrimile și strigătele Statului, el a refuzat din nou hei în autorizația de a se întâlni cu tatăl său. De asemenea, el nu a deschis hei, unde ține în robie pe fratele său.
  
  
  - Am vorbit cu tata la telefon. El a fost foarte slab, el ar putea doar murmura câteva cuvinte, Nick - a adăugat Реева отстраненным voce. - Dacă nu poți să-l elibereze, în cazul în care ar fi el ne-a fost, eu nu cred că el de mult timp va trăi...
  
  
  — Ego-ul de a elibera, a spus ea ee, deși nu a avut la noi o idee unde să caute tatăl Statului. Mai întâi de toate ei trebuie să a fost de a neutraliza Шиву. Deși mi-a reușit să evite capcanele, plasate чудовищем, ei știa foarte bine că pentru a ajunge la el va fi нетолько. "Știi ceva despre invenția Hagi, despre дьявольском dispozitiv care unchiul tău numește Cutie?"
  
  
  - Am încercat să pătrundă în laborator, dar paza unchiul meu nu m-a prins. Dar ei ceva de simțit... — Ea a închis ochii și нахмурилась, încercând să-mi amintesc. - Și poate că acest lucru și nu contează... - a spus el după o clipă.
  
  
  - Totul este important. Despre ce este vorba?
  
  
  - Ei bine... Am auzit ca Shiva cu hema ceva de vorbit la telefon și a vorbit ceva despre Bombay. În acel moment mi se părea ciudat, pentru că el nu dell în Bombay... sau, cel puțin, nimic despre ceea ce ei știu.
  
  
  Am în goluri зазвенел clopot, și este puțin probabil ca acest lucru a fost un sunet plăcut. - Ești sigură? - am insistat. - Ai auzit ceva, a aflat cu hema el a vorbit?
  
  
  Riva clătină din cap. - Am auzit că el doar a spus "Bombay". Câteva cuvinte despre hotel, de a vota și de toate. Dar când el a plecat de la telefon, unchiul meu nu a arătat mulțumiți.
  
  
  El a vorbit la telefon, înainte sau mai apoi ce ego-ul oamenii s-au întors de la Agra?
  
  
  - La. În acest caz, s-a liniștit. Ei doi au venit de undeva de după o oră, poate mai puțin, a răspuns Реева. - El a vorbit la telefon până ce au ajuns.
  
  
  Deci, Пуран Dass a fost complice Cobre!
  
  
  Lucrurile au început să se lumineze, să capete sens. Acum, ea a dat seama ca oamenii de Cobre, a aflat că voi fi în stradă o cafenea în acea dimineață, când am Ашоком s-au întâlnit. Acest lucru nu a fost o coincidență. Dass toate a stabilit, în mod evident, supunându-se ordinelor lui Shiva. Nu e de mirare că indian serviciul secret s-a dovedit, înainte de un zid atunci când acestea sunt încercarea de a afla cine este în spatele Cobre. Nu este de mirare că ei au fost atât de ineficace și ineficiente, atunci când ultima jumătate de an, în toată India pâlpâit revolte și tulburări.
  
  
  În funcție de ceea ce știam cu privire la organizarea serviciului Secret India, Dass a fost cea mai mare autoritate.
  
  
  Informațiile au ieșit la ego-ul cabinetului. Hawke a vorbit despre "scurgerile" în interiorul IISA, contraspionaj, dar el niciodată nu a bănuit nimic atât de grav. Din fericire, ea a decis să acționeze singur. Decizia, care, în situația actuală de lucruri a devenit deja un motiv valabil.
  
  
  - A reușit să aflați mai multe?
  
  
  Riva din nou clătină din cap. - Iartă-Mă, Nick. Ea a încercat să iso toate forțele, dar am impresia că unchiul meu nu are incredere in mine... acum mai mult decât oricând. El și Hagi au vorbit mai mare parte a zilei, dar gardienii nu plece din laborator. Nu am reușit nimic de a afla mai multe.
  
  
  - Am înțeles. Ai făcut tot ce am putut, și acest lucru este important, i - a spus hei. Prin urmare, nu am avut altă soluție decât să se întoarcă la vilă. Odată ajunși acolo, ei și de a lua inițiativa în acțiune.
  
  
  Dar acest lucru a fost un mare risc. Aproape copleșitoare.
  
  
  Dacă nu aș fi încercat să obțină un Sicriu, înainte ca ea va fi din nou folosit, nimeni nu putea spune că ar fi făcut Shiva cu trei ași în mânecă... chiar dacă l-ar fi lăsat, a patra ca rezerva. Ei nu trebuia să se oprească acum, apoi ce a mers atât de departe.
  
  
  "Am nevoie să mă întorc cu tine la o vila, a explicat ea, Rive. - Ți-am spus că el este de gând să facă cu Cutie. Dacă vom aștepta, totul merge de-ego planuri, vrem noi sau nu acest lucru. Nu am de ales, Riva.
  
  
  — Am, de asemenea,, — șoptit ea. Ea a luat mâna mea și comprima degetele de la picioare lor. - Am lăsat mașina în afara, este la doar câțiva pași.
  
  
  Am ieșit în stradă, lăsând în urmă pictate fresce camere "case Маруама". Cerul era roșu-roșu, soarele palid-spot portocaliu la orizont îndepărtat.
  
  
  Riva încă ținut mâna mea, și el asculta sunetul de pașii noștri, bate propriile sandale de выложенному gresie curte. Apoi, în urechile noastre tunat brusc trosnituri, hohote, de la care majoritatea oamenilor de sânge похолодела ar fi. Dar de ani de zile de antrenament și de experiență mi-a facut robust, transformând nervii mei din oțel sârmă. Cu toate acestea, ei ar fi mințit dacă ar fi spus că nu mă tem.
  
  
  Fulminant ecou s-a răspândit medii de clădiri părăsite. Riva nu a putut reține un strigăt și m-a îmbrățișat, îngrozit prindere în mâna mea. Într-o secundă mă uimit fara motocicleta, care se ocupă de indreptat fata mea.
  
  
  Au existat trei sikh, fiecare pe motocicleta, ca un detașament de cavalerie. Ei au început să circling în jurul valorii de mine; ih râs sarcastic străpuns de mine, ca o mulțime de răni prin înjunghiere. Shiva din nou aruncat o provocare. Dar dacă ar fi jucat în joc, ego reguli, Nick Carter, în curând ar fi fost un cadavru. Ceva ce i-ar fi exact nu a admis.
  
  
  
  
  12
  
  
  Doi bărbați i-a devenit cunoscut aproape imediat. Unul în jurul ei a fost Гурнек, cu un bandaj pe fata, punctat zguduit, dar încă plin de viață și sănătos. Alta a fost un om cu un mail, cel care a reușit să ia rănit un prieten. Al treilea, cu barbă și cu capul, обмотанной чалмой, ca și alții, mi-a fost necunoscut. Dar știam la ce se gândește el, deși niciodată nu am întâlnit.
  
  
  "Tu ești lăudat de unii și de unchiul său, Riva, a explicat unul în jurul valorii de trei. - Vocea ce ne-a ordonat să urmeze pentru tine, știu că veți aduce noi deschis la "Сахибу" Carter ...
  
  
  Am Ривой stătea nemișcat, замерев. — Nu vorbi ne-a cuvintele, de — a șoptit ea la fata. - Fă exact ceea ce am să-ți spun, și totul va fi bine.
  
  
  - Ei ne vor ucide, Nick!
  
  
  - Nu. Unchiul tau - maniac cu megaloman: dacă cineva trebuie să moară, lui sigură că el va dori ucide ego-ul personal.
  
  
  Ea și-a acoperit ochii de la lumina puternica a farurilor, și a uitat în jur. Fiecare agent Cobre fost înarmat cu pistoale 45-calibru, care în acel moment au fost axate pe mine, unul în piept, unul în cap, a treia în spate. - Deci, ai de gând să faci este de a trage în noi ambele? - am strigat să se auzea prin hohote de motociclete.
  
  
  - Trage în tine, "Sahib" Carter ? Odin în jurul valorii de oameni chicotit. Acest lucru a fost cel pe care nu știam mare, plin de un tânăr, care, evident, îmi plăcea să mă vadă în această poziție. - Prea ușor. Nu, Shiva ne-a dat speciale personale indicații. Este totul foarte clar. Nu veți putea rezista pe noi, pentru că, dacă încerci să faci acest lucru, vom omorî fată; apoi, când vom aduce înapoi la vilă, Shiva se va ocupa de tine personal.
  
  
  "Cum ai făcut cu Нирадом", a adăugat Гурнек.
  
  
  Imaginea a izbucnit în mintea mea. Ei, a vazut ca Нирад cade capul într-o groapă cu șerpi, l-a văzut, ca și reptile în mod repetat, l-a atacat pe el, și l-a auzit ego-ul țipetele și a înțeles bucuria lui Shiva, видящего ca sufar de el de moarte agonie.
  
  
  — Desigur, eu nu pot rezista", a obiectat eu. - Trei contra unul nu este sport, este a domnului. Dar nu-ti bate joc de fată; ea nu are la aceasta nici un fel de relație.
  
  
  - El a ajutat-ți scape.
  
  
  - Aș fi omorât-o, dacă ea nu a făcut. Ego-ul este tatăl prizonier dumneavoastră gazdă. Ea nu-i pasă-ne despre orice altceva. Mi-a scuipat, trăiesc sau mor. Ei, s-a întors la Rive și uitat hei în persoană. - Nu-i așa, o curvă?
  
  
  Ea a ridicat mâna și a dat hei dai o palmă puternică. Ei i-a șoptit. - Hai, fugi la el... Fă cum ți-am spus! -
  
  
  Pentru o secunda fata de agitat, amețit și испуганная. Ea nu a înțeles ce fac, dar în cele din urmă a fugit, strigând în toată gât. - El a încercat să mă omoare!
  
  
  Bărbații nu au înțeles ce se întâmplă.
  
  
  Гурнек pogoară-te cu мртоцикла, iar Riva a fugit de la el. Acesta a fost momentul în care ea a fost de așteptare pentru. Alți doi sikh-au dus ochii, talpa ih pantofi aluneca pe мраморному podea, atunci când acestea au încetat de a conduce în jurul valorii de mine.
  
  
  Riva literalmente aruncă la picioarele Гурнека, plângând în hohote, ca истеричка. Ea a jucat bine rolul, dând aparența de adevăr, care, se părea, обезоружило Гурнека — cel puțin suficient pentru a-mi dea timp pentru a scoate stiletto din jurul teacă și arunca pumnalul cu lamă subțire.
  
  
  Pentru o secundă tot ce am auzit a fost continuu geamăt sfâșietor Statului. Apoi Гурнек отшатнулся, frenetic ținând în brațe cu mâinile în față. Stiletto вонзился emu în ochiul stâng, se taie ceapa în jumătate. Bloody студенистая masa picura emu în persoană; el a emis un strigăt sfâșietor și a încercat de a scoate pumnalul.
  
  
  Nu am stat acolo, nu a uitat ce se întâmplă.
  
  
  Li s-a ordonat să-mi vii... dar nu neapărat întreg și nevătămat. Desigur, în primul rând, ei vor încerca să își salveze pielea, și dacă nu voi acționa rapid, totul poate fi considerat ca pierdut. Ea a fugit, iar restul sară cu motociclete. Aceasta a fost a doua greșeală comisă gorilele lui Shiva, deoarece el a avut de a urca pe minut, pentru a lua două bastoane, făcute în jurul valorii de mături.
  
  
  Ea a creat o armă care la prima vedere părea inofensiv. Dar de delle două bastoane, statele cu o bucată de solid și durabil viță de vie în jurul valorii de piei de bivol, a reprezentat un foarte periculoasă, aproape o amenințare mortală.
  
  
  Acest lucru a fost "nunchaku", cel care a făcut-o, est un dispozitiv care sa văzut prima dată în timpul brutal demonstrație, amenajat meu maestru de karate al statului major general al AX de la Washington.
  
  
  Arme, tipic pentru arte martiale, avea incontestabil versatilitatea, și în acest caz, ei intenționează să experimenteze cu ea.
  
  
  Țineți stick-ul într-o mână, ea a început să se răsucească un alt fir, până când acesta nu a acumulat suficientă forță și viteză. Ochelari de cal s-a blocat în plăci de marmură de-ai mei picior, dar am continuat să fugă, uitând оборудова toate, în afară de сикха, care a ales sa o viitoare victimă, și despre cine va fi scopul meu.
  
  
  Гурнека nu разоружили, dar el nu a fost în cea mai bună formă. Ea a auzit un strigăt Medicul de groază, când un alt ochelari de cal просвистела în aer și поцарапала mea umarul. L-am simțit oribil de arsură, care a lăsat pe mine rosu-după. Dar ochelari de cal nu a ajuns la mine în mână. Rănile скривила mi grimasa doare, dar acest lucru nu a împiedicat-mi continua să se răsucească nunchaku.
  
  
  - Te voi ucide, Carter! — a strigat un bărbat.
  
  
  - Contrar ordinul lui Shiva? - a replicat ea cu un rânjet. Dar arma 45-calibru a fost trimis la mine în piept. Risc — este un lucru, dar să se comporte prost — este un alt. Ei întins, până când bagheta nu și-a pierdut viteza și, în cele din urmă, nu s-a făcut pe încheietura mâinii mele.
  
  
  - Jos cu această yuck! - a ordonat indian.
  
  
  - La ordinul dumneavoastră, master, - mormăi eu, eliberarea "nunchaku" printre degete.
  
  
  Sikh în continuare a lua drept scop mine; dar de îndată ce drumul bastoane, el a aplecat pentru a ridica ih. Acest lucru a fost ego-ul de a treia eroare în ultimele minute.
  
  
  În timp ce el сгибался, s-au grăbit să-l pe el. Ei batted degetele în jurul valorii de încheietura mâinii, care se ocupă de ținut arma, cu toată puterea, pe care a fost capabil. El a apăsat pe trăgaci și aproape a căzut pasul. Dar de data aceasta, ea a fost determinat să-și petreacă restul zilelor sale, se deplasează, ca infirm pentru restul corpului meu a rămas întreg și întreg.
  
  
  Agent de Cobre sărit, încercând să se elibereze. Mâna mea a găsit scopul pe care și-a dorit întins, ea a evoluat într-o secera, în jurul valorii de oase și mușchi. Partea rigid palma aterizat pe gât bărbați; în același timp, ei sincron rupt piciorul drept.
  
  
  Prin "cha-cha-ki" nu a reușit să rupă emu gambe, dar o durere de la lovituri mi-a dat mai multe secunde, în care ei nevoie cu disperare. Ei a apucat de mână, care se ocupă de ținut arma cu ambele mâini. Indianul-sikh cu disperare zvârcoli, încercând să se îndepărteze, chiar și atunci când s-a convins că puțini arma nu mai este îndreptată spre el.
  
  
  În spatele meu o mișcare bruscă. Al treilea criminal, musculos un tanar indian, pe care ei niciodată nu au văzut, până în această seară, s-au grabit la ajutorul său satelit. Deși cu o lupta a fost deja greu: pentru a face față cu două мужиками înarmați cu revolvere va нетолько.
  
  
  Prin urmare, de îndată ce am reușit să smulgă arma în jurul valorii de degetele de la prima, făcându-ego-ul să cadă de marmură a scuipat, s-a grăbit să-l ridica, cade la picioarele "nunchaku". Doar mi-a luat cinci secunde pentru a obține pentru el viteza necesară și impuls.
  
  
  Al treilea om pripit a mers pe atac. Ei отпрыгнул în urmă și a aterizat sincere, ego-ul complice. Când el a atacat, deja a lua drept scop un băț în craniu ego-ul celeilalte.
  
  
  "Nunchaku" până în prezent, au ajuns la putere, în mai multe ori mai mare decât cea necesară pentru o fractură de oase umane.
  
  
  Ce a fost mai departe, ea niciodată în viața mea nu am văzut.
  
  
  Craniul indian literalmente a explodat. Acolo unde a fost un turban, pliat, încă пульсировала желеобразная masa. Bucăți de oase, cioburi cu прилипшими la el în bancuri de păr și scalp брызнули fata mea, iar creierul, gri-alb capricioasă спиралях, prăbușit pe calea aerului, ca lava din jurul извергающегося vulcan. Dar dacă "нунчаки" bine lucrat, am rămas încă două inamic. Гурнек a fost în viață, deși cu un ochi. Și în viață a fost un tânăr indian, care a sosit prea târziu pentru a salva viața unui satelit.
  
  
  Musculos sikh s-a oprit, o expresie de dezgust și neîncredere исказилось fata lui. Din nou a lansat mortale bastoane, și el nervos tivita, orientându-pistol de fata mea.
  
  
  - Omoară-mă, și Shiva скормит te șerpi. Am nevoie de informa emu ce-ce fel de informații importante, și dacă el nu va auzi de ei în jurul meu ust, poți să uiți că exiști... - șuieră printre dinți încleștați ea printre dinți.
  
  
  Ei păcălit. S-a uitat la неузнаваемую forma lor complice. Ei au profitat de fracțiune de secundă pentru a da drumul "нунчаки", care au zburat prin aer, ca un "bumerang" într-un singur flux. Ei niciodată nu a folosit ego-ul, prin urmare, și nu știa cum se va lucra.
  
  
  Din fericire, arme primitive nu m-a dezamăgit. Unul sau ambele stick (nu pot spune sigur, "нунчаки" a zburat cu o viteză incredibilă), tăiate în puține arma indian. Forța de impact a luat arma de la ego-ul de mâini. Arma a aterizat la câțiva pași în spatele lui. Mare sikh s-au grabit la mine în atac, cât de înfuriat ursul, cu un refresh de furie fata.
  
  
  Karate sau nu, de această dată a trebuit să fie pentru mine.
  
  
  Înainte de a ei a reușit să oprească ego-ul, înainte de a-l, a înțeles ce s-a întâmplat, un om care a fost parte din echipa lui Shiva și "comisia de admitere", a lovit pe mine, ca tone de cărămizi. Respirația izbucni am în jurul gâtului, atunci când ea a căzut pe spate, lovit cu capul de plăci de marmură, în jurul cărora a constat o mare tabla de șah dinăuntru.
  
  
  Ceva cald și слизистое капнуло-mi pe fata, pentru o clipă, ослепив mine. Cu lacrimi pe obraji, când din nou a încercat să deschidă ochii. Și cum numai ei din nou a putut vedea, l-a ridicat privirea și a văzut Гурнека, stând în picioare lângă mine. Rănit la ochi, ceea ce a mai rămas, a continuat împinge студенистое și кровянистое substanță, ca un robinet lăsat deschis.
  
  
  Apoi un picior de indian согнулась în acel moment, atunci când ea a încercat să se ridice. Ei стиснул dinții când din oțel ciorap ego-ul pantof mi-a lovit la cap. El a fost singurul dintre cei trei bărbați, care nu purta sandale. Și acum el a folosit propriile motociclete pantofi, să mă lovească în piept.
  
  
  Ea nu a putut vedea Риву din cauza acestei doare, затуманивающей viziunea mea. Ei nici măcar nu știa unde este și că ea a făcut Гурнек, dar ea nu mă poate ajuta, asta e sigur. Aveam senzația că-mi toracele crapa, că oasele mele zboară toate dintr-o dată, când Гурнек lovit din nou de mine.
  
  
  Ei însuși scuturat puternic, calul sălbatic, пытающаяся piardă călăreț. Shiva acum nu contează, Carter, a spus Гурнек, lăsând să se înțeleagă că ego-ul înțeleg, în ciuda pansamente, fini partea de jos a ego persoane. - Te voi ucide, asa ca cu tine va fi terminat o dată pentru totdeauna!
  
  
  Din tonul vocii ego-ul ei, a înțeles că el este avut în vedere. Un alt indian, cel care a atacat pe mine, повалив la pământ de un minut în urmă, a încercat să mă prindă de picior. S-a așezat pentru totdeauna de mine, iar ea a continuat lovind, ca un om disperat, mai ales atunci când principii Гурнека din nou дернулась, provocând o lovitură devastatoare-mi în piept.
  
  
  Anume în acest moment și și-a întins ambele mâini și i-a luat omul, pentru glezna, cu puterea de îndoire ego-ul la picior. El a încercat să nu-și piardă echilibrul. Apoi, un alt sikh-a înfipt său puternic pumnul în viața mea. Aceasta a fost durerea teribilă. Nu am putut respira, dar dacă i-ar fi predat sincer acum, cei doi au adăugat să mă său glorios lista de trofee.
  
  
  În jurul valorii de ultimele forțe, care am rămas, ea s-a apucat de glezna Гурнека și a continuat să se răsucească ee, vreau să auzi un ronțăit de spart oase. În schimb, bărbatul a căzut înainte, pierzându-și echilibrul. Și ei высвободил picioarele lor de trucuri alt indian. Oprirea în urmă, ei, a sărit în picioare.
  
  
  Ei se aștepta ca un mare prieten Гурнека din nou atacă pe mine, dar în loc de aceasta, el a fugit în direcția opusă. Ei nu a putut renunța la ego-ul de departe, și pentru că el a fugit în spatele căzut un pistol. Ea a fost în spatele lui, când el s-a aplecat pentru a ridica armele. Ei, a făcut un salt în aer și напряг picior, pentru a provoca "zburător" a lovi cu piciorul.
  
  
  Forța de impact, lovind picioarele mele despre partea din spate indieni, швырнула ego-ul la pământ. El de câteva ori перекатился de мраморному podea, și un pistol, a aterizat la câțiva metri de el, la îndemâna.
  
  
  Dar chiar și atunci, înainte de a se arunca pentru a ridica un pistol, l neuro-a uitat înapoi peste umăr. Гурнек nu a fost în jurul valorii de cei care renunță ușor. El s-a sculat și s-a îndreptat spre mine. Deși el limp, lăsând întregul său alionca la un picior, el a putut să meargă. Dar cea mai uluitoare a fost de rău augur de metal strălucitor, care mi-a atras atentia... metal, de pe care picură студенистое substanță de рассеченного în jumătate ochii indieni.
  
  
  În spatele Гурнека fuzzy figura în предвечерних umbre. Riva Singh, în cele din urmă, s-a întors pe scenă. La scurt timp înainte de aceasta, ea a jucat bine rolul, și cu strigăte de groază și fugă mi-a permis să treacă de la defensive de acțiune la ofensiv.
  
  
  Acum sa vazut ca ea вскарабкалась în șa, parcat în curtea unei motociclete. Гурнек nu putea să fugă; el a continuat să limp, când ei, tivita, chircit în jumătate. Dar am просчитался în calculele lor, să creadă că el s-a apucat pe mine înainte de a fi folosit stiletto, care a ținut în mână.
  
  
  Indianul отдернул mâna, apoi a întins mâna și метнул cuțit. Lama cu șuieratul рассекло aer. Și de această dată Гурнек aproape промазал.
  
  
  Ascuțită ca un brici cu lama вонзилось-mi în mușchiul coapsei. Genunchii mei подогнулись, ea a simțit o slăbiciune. Ei de hotel limită, dar a zdrobit creek, care păreau a cădea de pe buze. Durerea este străpunsă de mine, скрутив nervii. El вонзался în mine, ca un hot ac, tot mai adânc și mai adânc, până când tot trupul meu nu îmi este amorțit, acum deja la limita de rezistență fizică.
  
  
  Acest lucru nu trebuia să se întâmple.
  
  
  Ei încleștat pumnii, стиснул dintii la scârțâitului și a încercat să se înece durerea chinuitoare. Apoi lăsă mâna pe secundă închis ochii și, în cele din urmă, a scos un cuțit în jurul coapsei. Nu am avut timp pentru a opri fluxul de sange. Dar, din fericire, stiletto nu a reușit vasele de sânge, mușchii coapsei.
  
  
  În orice caz, ei încă sângerând de moarte, cum sufocat de porc.
  
  
  Tesatura de pantaloni lipit de a mea de picior, în cazul în care расползалось mare pată umedă de sânge, pe care ei au pierdut deja. Nebun de râs Гурнека ecou s-a răspândit prin aer. Indianul a început să se apropie de mine, iar ea a încercat să se târască singur în jurul clădirilor, cari-i înconjurau curtea. Am reușit să tuck emu glezna, și el nu putea merge, nu-schiop. Dar el încă nu se putea mișca. El a luat-o înainte, atunci când un al treilea agent de Cobre, de asemenea, a început să se miște în spatele meu.
  
  
  Ei, uitat în jur și a văzut un pistol care un om a găsit. Ei au rămas cu un pumnal, ca "нунчаки" au fost la îndemâna. "Riva", — repetau ei. "Unde ai dispărut?"
  
  
  Probabil, aceasta a fost telepatie. Dar cum ar putea ea ne-a fost, ea m-a "auzit".
  
  
  Hohote de motocicleta vâsc vigoare binecuvântări, притупившего durerea mea și fizice de făină. El a ieșit prin întuneric, обрисовывая figură Гурнека în lumina mare de far, silueta care вырисовывался pe un fundal de umbre față de apus. Indianul a întors capul și a ridicat mâinile, de parcă vreau să oprească mașina. Ego-ul interlocutorului, musculos un tanar sikh, dimpotrivă, arăta de parcă nu a vrut să-și schimbe programul. El a continuat să se apropie de mine. Ei, a apucat pumnalul, încercând să nu să acorde o atenție la пульсирующую durere, care este complet amortit bază de voluntariat.
  
  
  Гурнек a încercat să se refugieze într-una din pustii și abandonate de marmură palatului. Acum, când el nu mai reprezenta o amenințare imediată și de pericol, multumesc Rive ei a putut să-și concentreze atenția asupra lui сообщнике. Pistol de latrat, și задышал foc, dar brusc întunericul, care se ocupă, părea vărsat ploaie din cer, atunci când sunt stinse ultimele сумеречные lumini, a împiedicat el a fost atent tinti, și ochelari de cal zburat la câțiva metri de mine.
  
  
  L-a reținut respirația și s-a sculat de pe unul oricărui neam, trăgând piciorul rănit în urmă. Ei ar putea vedea alb чалму agresor și chiar a trunchiului pistol. Ei plecat din cont израсходованным le пулям, așa că nu putea conta, dacă arma este descărcată sau el încă au rămas câteva fotografii.
  
  
  Când l-a auzit clic trăgaci, sa pregătit pentru împușcat. În schimb indian liniște выругался. El a renunțat la arme, și aceasta cu surd de o bătaie a căzut pe plăci de marmură. În cele din urmă, se părea, nu totul a fost заговорено împotriva mea.
  
  
  Probabil, Riva a aterizat Гурнека în "unghiul". Dacă nu în întregime, în "unghiul", atunci indianul a fost în parte. Ei pot neutraliza ego-ul mai târziu, de îndată ce вырублю ego-ul partener. Ei, știa că Гурнек безоружен, astfel încât Riva va fi capabil de a face față situației de sine stătător.
  
  
  Acum mi-a rămas doar să aibă de-a face cu străini indian, personal de agentul lui Shiva. Ei înțepeni și-a reținut respirația. Omul a fost pur și simplu o formă care apare în jurul valorii de întuneric. Norii au închis luna, заслонив fața strălucitoare, curte Fatehpur-Sikri cufundat în umbră. Ei, squinted și a încercat să ne uităm în întuneric. Meu adversar nu a vrut să riște, pentru că nu am auzit de ego-ul de mișcări. Nu am fost sigur că a văzut el pe mine, atunci când ea a scos un cuțit în jurul coapsei, știa el, că m-am înarmat.
  
  
  Stiletto stahl prețioase arme acum, când l-a pierdut "нунчаки". Și nu putea să se bazeze pe propriile cunoștințe profunde în karate cu publicat de asamblare picior de răni, care se ocupă tot timpul intre în mașinile poliției, și pe care nu am avut timp pentru a se vindeca. Posse lui de sânge făcut de mine tot mai slab și mai slab, și dacă nu-l bandajat piciorul, am în curând ar fi fost probleme.
  
  
  Ei, a strigat. - Haide, bastard! Ce mai astepti? - Există hulei, epitetele și insulte, care în românia imediat asupra mândria omului. Probabil, "bastard" nu a fost unul în jurul ei, dar deja cunoștințele mele despre obiceiurile și obiceiurile subcontinent, au lăsat de dorit. - Ai ingrozit? Acest lucru este adevărat? - am început să țipe, încercând să găsească în umbra ego-ul, masiv contur.
  
  
  Fara motocicleta, pe care запрыгнула Реева, nu a fost îndreptată în direcția mea. Cu fiecare secundă care deveneau tot mai întunecate și mai întunecate, iar ea a continuat, în speranța de a găsi pe cineva în carne și sânge. Apoi pe mine навалилась o mare greutate. Am aruncat pe spate, a mea раненая bază de voluntariat a fost поджата de sub mine.
  
  
  Durerea a fost prohibitiv, în fața ochilor dans ciudat efectul de orbire фосфоресцирующего de lumină. Ei тряхнул cap și a încercat să alunge punct de lume. Подвернув piciorul în jumătate, ea a fost literalmente fixat la sol cu masa de тучного tinerei сикха. Dar am simțit literalmente, ca отрываюсь de la pământ, când pumnul lui m-a lovit în maxilar. Ea și-a plecat capul pe de o parte, gâfâind. - Dirty bastard! - șuieră printre dinți încleștați în cele din urmă am amintit cuvântul dorit.
  
  
  Emu, aparent, nu a plăcut alegerea эпитета, și el a lovit cu pumnul început a doua oară. L-am simțit pe fata fierbinte зловонное respirație bărbați. El a fost o fiară, un taur în formă umană. Și el a răspuns fără cuvinte... doar cu pumnii. Apoi uem a reușit să apăsați mâinile mele coapsă și a lovi cu piciorul meu de piciorul rănit.
  
  
  Mea un nivel încă mai intre în mașinile poliției, ea a fost bolnav mai puternică decât oricând. Lama стилета заскребло de marmură țiglă. Dar ei încă nu știa, a observat indian-sikh, că m-am înarmat. - Voi restabili te Shiva, Carter! El задыхался, apăsându-mă la podea. - Dar nu toate într-o singură bucată!
  
  
  - Cât de teribil! - murmură ea насмешливым ton, скривив buzele în гримасе doare, când a fugit cu genunchii în coapsele mele. Mâinile mele și degetele au început să неметь, în jurul valorii de rana picura sânge, și indianul ținea mâinile mele. Încă câteva secunde, și ei nu mai pot ține sabia. Și dacă așa s-a întâmplat, atunci pentru mine totul s-a terminat.
  
  
  Ea a început să înainteze o mână înainte, încercând să aducă acut, încă însângerat lama k efectuate de calcul indieni. Ei i-a șoptit. - Cum te cheamă? La urma urmei, suntem încă... nu s-au prezentat!
  
  
  — Lai, — a spus el, zâmbind. - Victorios Lai.
  
  
  — Lai, un ratat, — a îndreptat ego-ul ei, și brusc двинул mână cu un cuțit k efectuate de calcul adversarul meu. La acest lucru au plecat toate forțele de care am rămas, până la o limită.
  
  
  Dar a functionat. Slavă lui dumnezeu, a mers.
  
  
  Lama acută lame smulse de bumbac cămașă tinerei сикха, cum ar fi untul. Ei nu s-a oprit. Ei, încărcate pumnalul adânc, atunci când el a ridicat în genunchi, încercând să scape. Prea târziu pentru a schimba tactica. Acum, el nu a mai putut să mă opresc. L-a înfipt stiletto între cele două ego-ul nervuri, taiere carnea și mușchii, ca măcelar ruptă de vițel.
  
  
  Un tânăr indian перекатился pe o parte și a căzut greu pe spate, atunci când a lansat un cuțit. Cu puterea disperării ei переполз prin el, pentru a termina de locuri de muncă, nu oprindu-se la noi, pentru o secundă, pentru a simți această durere chinuitoare mea кровоточащей picior. Stiletto din cele mai mânerul вонзился în partea de Лайя. Omul задыхался, încercând să respire. Ei se întoarse mânerul unui cuțit, nu trăgând de el.
  
  
  Firul gros, fierbinte de sânge хлынул de ego-ul boca, când i-a înfipt pumnalul, lama прилипло la ego-ul de sân. - Porc! - Задыхался indian. - Dar, de asemenea,... vei muri... vei muri, Carr...
  
  
  Acesta este ego-ul au fost ultimele cuvinte.
  
  
  Ei de hotel, astfel încât acestea nu au fost profeția.
  
  
  
  
  13
  
  
  Mâinile mele erau alunecoase și lipicioase de sânge Лайя. Ea a continuat să abundent cu biciul, când a tăiat emu piept, fără să se oprească până când nu a fost absolut sigur că el este mort. Pentru ego-ul gâtului izbucni șoaptă; el nu a vorbit, dar frenetic вздымал și puneam la piept. În cele din urmă chug a încetat; Ei a pus mâna emu la pliere dolar. Un fascicul de mușchi a provocat судорожное inimii, urmată de o непроизвольная nervos tremurând, tremor, сотрясавший ego-ul de la cap la picior.
  
  
  El încă o dată agitat, apoi a înghețat.
  
  
  Ei a alunecat de pe urmă, a mea раненая bază de voluntariat s-a întins în fața mea. Mișcări rapide l-a scos tricoul tăiat un cuțit și a început să перевязывать rana garnitura de bandaje. L-a luat două benzi de cordon, pentru a udă de sânge, care se ocupă tot timpul curgea din rana profundă.
  
  
  După un timp, ea a încercat din nou să se ridice în picioare, căutarea Риву ochii. Fata s-a descurcat excelent cu munca sa, și acum am nevoie pentru a ajuta hei neutraliza Гурнека. Mai târziu... ei bine, mai întâi ei ликвидирую Гурнека, apoi, să fac următorul curs.
  
  
  Ei a plecat urechea și aproape imediat am auzit un zumzet slab... zumzet de motor de motocicleta, dinged departe. Curtea купался în lumină, când norii, скрывавшие lună, au dispărut. M-a uimit, că forțele naturii au fost de partea mea, ca și cum acestea dacă un cuvânt mă protejeze. Mai întâi, era întuneric, și lipsa de pace protejate mine, permițându-vă pentru a învinge și ucide Лайя.
  
  
  Dar acum, când tânărul sikh a fost mort, zona mea de forță sau vicleșug, luna s-a mai întors, de umplere curte orasului abandonat său palid strălucirea. Ei, s-a uitat la silueta Лайя, care era culcat pe spate, ego-ul alb camasa a fost перепачкана caked cu sânge. Ego-ul buzele скривились în усмешке, показавшей ego-ul corect dintii albi, dar gingiile erau roșii pete de "паановой" gumă de mestecat. Cadavrul zăcea nemișcat pe plăci de marmură, скорчившись în poziție îngrozitoare de agonie.
  
  
  Ea nu a simțit nici o remușcare și nu a obiectat față de moartea unui tânăr indian, inclusiv și pentru că acesta a fost un tirbușon de supraviețuire. Sau Lai, sau a ei. Ei i-au luat privirea de la lumea înțepenită, окровавленного corpului, și din nou a încercat să se ridice în picioare. Am avut de a face mai multe încercări înainte de a-l putea ține pe picioare.
  
  
  Ei волочил prietenul său răniți picior, care se ocupă a continuat să bată și încă amortit de la pierderea de sânge. M-am dus prin curte, oprindu-se pentru o clipă, pentru a ridica lor "нунчаки" acolo, în cazul în care acestea au scăzut, și, în același timp, pentru a ridica un pistol Лайя.
  
  
  Din câte știu, Гурнек a fost безоружен. Am, de asemenea, a fost primitivă de est arme și prețioasă germană stiletto cu ascuțit ca un brici lama, care mi-a salvat viața. Și plus la toate, de la Medicul a fost motocicleta. Fără îndoială, o fată și Гурнек știau topografia Fatehpur-Sikri mult mai bine decât mine, că a fost în același timp și un avantaj, și un dezavantaj. Pentru că, dacă a fost o cale de ieșire, în jurul acestui labirint goale și clădiri părăsite, Гурнек, probabil, ar fi trebuit să știe, în cazul în care numai Riva nu a putut bloca ego-ul de evacuare și să păstreze ego-ul este prins, până când am ajunge la nah.
  
  
  Ei s-a oprit pentru o clipă, de a asculta, de asemenea, și din nou a auzit slab buzz мотоциклетного motorului. El a preluat-în special sala de audiențe, "diwan-i-khas". Ei, și-a amintit că a văzut-o ilustrație palatul a fost cumpărat de mine în împrejurimi, fotografie alb-negru impresionante clădiri cu o imensă coloană centrală, de la care ответвлялись patru identice hol, доходивших până în părțile de sus la balcon în formă de pătrate.
  
  
  Nu a fost nici o decizie rapid să vină în ajutor la fata. Avut de a muta pas cu pas, tragerea picior pentru ca voluminoase. Durerea s-a diminuat acum, când a bandajat rana și a oprit sângele. Dar mi-a fost rănit. Mai rău încă, acest lucru m-a făcut mai vulnerabil decât oricând, de mult замедлив mișcările mele, de capacitatea mea de a muta cu o viteză normală.
  
  
  Cu privire la utilizarea de lovituri de karate picior acum nu poate fi vorba, iar fiecare mișcare cu o lovitură de mână și cu pumnul a devenit problematică și dificilă, deoarece ar fi necesitat un efort enorm pentru menținerea adecvată a centrului de greutate și de echilibru. . . . Acum mai mult decât înainte, mi-a trebuit să se bazeze aproape exclusiv pe "нунчаки" și stiletto.
  
  
  Decât linge-l, se apropie de Hall, cu atât mai tare, a explodat în urechi motorul mașinii. Ceea ce înainte a fost îndepărtat și neclar vuiet, s-a transformat într surd рокот, înăbușit de hohote. Ei se agățau una în jurul valorii de externe de coloane, care se ocupă de омелой stupefiantă forma și semăna cu un colț uriaș elefant. Ei s-a oprit să se odihnească și să-și adune gândurile. Un fascicul puternic de lumină a străpuns un punct în fața mea. Apoi un sunet provin de pași.
  
  
  - Hohote! - Am strigat. - Unde este el?
  
  
  Ea nu mi-a spus, dar, după o clipă, în jurul clădirii, a ieșit Гурнек și a fugit intern curte. Ei stahl urmări ego-ul, deși știa că-mi la ea nu ajunge. El a fugit aproape de normal pas, așa că mi-am dat seama că ego-ul glezna nu mai doare. Anume atunci, pe scenă a ieșit Reva. Ea прогрохотала mimmo mine și gest i-a ordonat să rămân pe loc. Fata de ego-ul a fost напряжено, lobul сморщен; aceasta a fost o fata, выдававшее absolută de determinare, masca rece și расчетливой determinare.
  
  
  Nu am putut nega faptul că al naibii de mândru de ea. Ea și-a îndeplinit excelent treaba, țineți Гурнека la necaz, cum de a prins fiarei, până când nu am reușit să scap de Лайя. Și acum, când Lai a fost mort, a mai rămas fix doar un singur agent de Cobre. Ea și-a ridicat măciuca nunchaku peste cap, stare bună de stors-o și a aruncat-o a doua.
  
  
  Mișcare circulară a dus mâinile stick-ul în mișcare... că, așa cum am sperat, puternic va distruge planurile Гурнека... și însăși viața ego-ul. Riva indica pe indieni cu rază lungă de ambele capete curte. O raza de lumina de la farul să lumineze fantomatic arcade și de colonade palatul regal, încadrarea pista de bine, ca экспрессионистской imagine.
  
  
  Dar nu era nimic de pitoresc în modul de Гурнек a început să se miște, prin repetarea lor shaggy. El a văzut pe mine, și acum el nu a fost decizia de a evita o coliziune, atunci când Riva гналась pentru el pe motocicleta, ca motorizat de un cioban, încearcă prinde lipsă de scott. Acum indianul s-a transformat într-un animal pentru că, extrem de speriată de ceva și отчаявшееся.
  
  
  El a încercat să ocolească mine, dar din nou Реева a demonstrat măiestria, tăiere ego cale. Ea aproape a lovit-l. Fata a făcut tot posibilul pentru a evita o coliziune directă, și el nu a putut sa vina. Ei, de asemenea, nu a vrut să-l aruncat de pe motocicleta.
  
  
  Cu toate acestea, chiar și fără a atinge-l, hei, a reușit să mențină ego-ul este pe drum, nu oferindu-i s-a scape. "Nunchaku" învârte în jurul nostru, deasupra capului meu, și, când Riva din nou sa mutat înainte, forțând Гурнека merge la mine, sa elibereze acest instrument de moarte, și a uitat ca el taie aerul.
  
  
  Sticks-"criminal" din nou s-au dovedit foarte util. Ei încă urmărit această scenă, făcând un pas înainte, când Гурнек a strigat și aplecat pe de o parte: bastoanele-a lovit emu în piept. Impactul a fost un astfel de lovitură de pumn în centru, și respirația. El eșalonate, beat, decât rănit, în imposibilitatea de a menține echilibrul.
  
  
  Ei limp înainte, se deplasează cât mai repede posibil, păstrând stiletto întinse mâna. Nu era timp de pierdut, pentru că atunci a elimina Гурнека îmi mai trebuia să se întâlnească cu Shiva, persoana a cărei infernal capcana ei a scăpat, dar care în schimb nu mi-a aratat fata lui.
  
  
  Гурнек din nou sărit în picioare înainte de a ajuns la el. El a apucat "нунчаки", dar, se pare că, până la acest moment nu a văzut și nu a folosit această armă. El nu știa cum să se ocupe cu el, așa că pur și simplu aruncă ego-ul la mine. Bastoanele au căzut, și el s-a aplecat pentru a ridica ei bine, în acel moment, atunci când Гурнек se repezi în direcția mea.
  
  
  Ea a descoperit că din nou întins pe spate, în timp ce lupta pentru viața lor, iar indianul a fost de mine cu pumnii. El a fost deja în măsură să judece: a ego-ul вырванного ochi picura студенистая și sângeros substanță, aceasta a fost o persoana nu este doar un nebun, iar fata de monștri.
  
  
  El m-a lovit la cot de-un cot, și degetele mele involuntar slăbit strânsoarea lui. Pumnal strecoară afară în jurul valorii de mâna mea. Ei orbește și-a întins mâna, dar indianul din nou m-a lovit în gât cu palma mâinii. El nu știa practicat karate, dar trebuie să fi învățat ceva în timpul nostru de întâlnirile anterioare. Și acum, el a folosit de alenka și mintea, pentru a termina pe mine.
  
  
  Motocicleta Medicul s-a oprit cu piercing suspin, осветив noastre îmbinate corpului rază de lumină. Ei, am auzit ca ea a coborât de pe mașini, dar știa că nu va putea să mă ajute. Și, pentru că Гурнек пинал mea piciorul rănit, rapid și ușor de victorie, pe care a visat-o, nu a fost în vedere. Un bărbat a fost într-o panică, și acest lucru i-a dat a fost o forță și determinare. El a luptat pentru viață.
  
  
  Ei, de asemenea.
  
  
  Ei, s-a sculat în palmă și a încercat să-l piardă. Ei, перекатился pe o parte, dar el a căzut din nou la mine. Între timp, cu toate acestea, am reușit să apuca bastoanele, câte una în fiecare mână, cu o bucată de viță de vie în jurul valorii de piei de bivol la mijloc. Acum nu a avut altă instituțiilor de a folosi arme, metoda, pe care ei încă nu au experimentat. Dacă i-ar fi putut strânge piele dantelă în jurul gâtului Гурнека, două bastoane-ar fi ajutat sa utilizeze ego-ul, corpul.
  
  
  El mi-a fugit genunchiul în cot și m-a lovit cu pumnul în rinichi, provocând ei gemu decât rănit. Marmură dalele colorate, se părea, dansau în fața ochilor, și întârziate coloane двоились, троились. Ea a încercat să-și concentreze viziunea mea, dar totul părea vag, este aproape, și apoi a dispărut.
  
  
  Гурнек, acum în puterea de acțiunile iresponsabile ale, выплевывал cuvinte în dialectul indian, de care nu am putut înțelege. Dar dacă ei nu l-am prinde, că anume el mormăie, apoi mi-este ușor de a prinde sensul ego-ul incoerent fraze; acest lucru a fost ușor să spun, nu este optimistă, prietenoasă și nu vine.
  
  
  Ea a simțit chinuitoare crampe la picior îndoit sub ego greutatea. Ea întoarse capul în acel moment, când indianul ajuns pentru стилетом mutarea lor alionca spre dreapta, pentru a ridica pumnalul. În acest moment ei a început să urce pe una oricărui neam.
  
  
  Dar el nu a fost de gând atât de ușor să renunțe.
  
  
  El s-a repezit înainte cu orbi lovituri pumnalul, folosind un cuțit, pentru a lovi. Ei, отодвинулся cât mai departe, încercând să păstreze distanța. Brusc, în spatele обезумевшего indian a apărut Riva și a început să bată ego-ul cu pumnii în spate și umeri. Dacă a fost rănit, el a fost sau nu, acest lucru nu a contat. Ei intervenția отвлекло tinerei сикха atât de mult, că mi-a reușit să evite окровавленного lame стилета din piele și înfășurați cureaua în jurul ego-ul gâtului.
  
  
  Cum a pornit totul: mai întâi de atac în camera mea de hotel, apoi Ashoka Ananda, заглушили varza în toaleta barului. Și votarea acum cortina de vot-un vot trebuit să coboare de pe un alt reprezentant al josnic gasca de huligani în serviciul lui Shiva.
  
  
  Ei multă stors două bastoane, trăgînd din dantela de буйволиной piei de pe gât Гурнека. Indianul a emis un strigăt de uimire și de groază simultan, scăpat stiletto, încercarea de a respinge curelușa de la gât. El nu ar fi supraviețuit dacă ar fi continuat comprima.
  
  
  Ei скрутил bastoane în jurul lui și s-a apucat de ele. Nu am văzut persoane Гурнека și nu este un hotel de ego-ul pentru a vedea. El a încercat să înghită aer, respiratia lui a fost astmatici și свистящим, dar aerul nu a acționat în plămâni. Susținută de disperare, el a luptat pentru viața sa cu restul de forțe. Și acest lucru nu a fost suficient.
  
  
  Acum l-a controlat pe sine, în ciuda онемевшую picior și oboseală. Ei mai puternic tras de cordon, multumesc палочкам, care a permis de a avea presiunea necesară. Încă o șoaptă a scapat de pe buze indieni, apoi bărbatul a renunțat, nu mai pune-ne cea mai mică rezistență. Ego corpul рванулось înainte, și el a căzut cu fața în jos. Dar chiar și atunci ei nu a lăsat - "nunchaku", până când nu a fost absolut sigur că Гурнек s-a întors în sânul zeilor lor, șarpele-нагов, în care el este atât de aprig crezut.
  
  
  Când în cele din urmă a dat seama că el безжизненен, că ego-ul corpul nemișcat stă la rece marmara podea și că numai un mușchi în ego-ul coapsa frenetic vibreaza, ei oglindită ego-ul și l-a eliberat gatul de la fatală din piele siruri de caractere. Ego-ul de fata a fost синюшным, limba a fost прикушен, aproape tăiate în două dinți, care se стиснул de groază.
  
  
  — Putea fi și mai rău, omule, — mormăi eu. - Gândește-te, ce s-a întâmplat cu cei săraci Нирадом...
  
  
  Dar observația mea el nu a auzit. Cu un imens efort lent, s-a ridicat, nu reducerea ochilor cu forme Гурнека. Dar el nu va învia în jurul valorii de morți. Indianul s-a luptat cu disperare pentru totdeauna să-și dea emu de la sine. Dar în cele din urmă totul s-a terminat cu nimic.
  
  
  El a fost mort.
  
  
  — Ajută-mă scoateți cu hainele lui, i — a spus, Rive, evitarea privirii fete, care se ocupă, părea a făcut pe mine de trezire, tăcut vedere.
  
  
  Ea nu pune întrebări, el a văzut, că eu fără cămașă, în timp ce partea dreapta pantaloni scăldată în sânge. Ea нагнулась și, întorcându-ne, a devenit anularea cămașă Гурнека. Indian "sacou" a fost pătată de sânge, dar este încă mai bine decât nimic.
  
  
  Riva niciodată nu se uita la cadavru, nu din respect sau de modestie, dar omul a fost neplăcut de spectacol, și nu am putut da vina pe fată, pentru că ea a încercat să nu se uite la acest опухшее, însângerat persoana cu высунутым albastru limba. Osul din jurul вытекшего ochii ciudat блестела în acea imagine radiantă fasciculul motociclete faruri.
  
  
  Apoi l-am amintit că-că, că Riva menționat de mine în aceeași zi, acolo, la conacul lui Shiva. Ea nu вдавалась în detalii, dar nu a fost nevoie de mult timp pentru a înțelege că ea омелой în minte. Unchiul ei a folosit-o pentru sine urduroși, din cauza садистского gust forța ei de a satisface pasiunea de ego-ul masculin.
  
  
  Și acum, nu am simțit nici o remușcare noastre Гурнека, ne alți doi bărbați, care zăceau morți în curte, victimele nu atât de mult mânia mea, cât de mult a mea determinarea de a rămâne în viață și a-și îndeplini misiunea.
  
  
  Eliminarea окровавленные bandaje, care обмотал ei cu piciorul, ea este, de asemenea, a scos pantalonii și a lăsat Риву присевшей lângă corp Гурнека. Ei au traversat curtea și s-a îndreptat spre каменному piscină, care a observat anterior. El a fost plin de apă de ploaie. Ei a scăzut la un oricărui neam și am curățat rana, cu un umed patch-uri de tricouri purtate pentru a preveni infectarea rănii și cangrena picioarelor. Ei nici măcar nu era sigur că apa nu este infectat, dar în acel moment nu am avut altă alegere, de aceea, ea a decis să ia o sansa.
  
  
  Când s-a întors la Рееве, fata a scos de pe cadavru pantaloni și курту. Ei au fost un pic mai mare în talie, dar l-au atenuat este o curea decedat Гурнека. Riva m-a ajutat să poarte cămașă, apoi s-au retras înapoi, frecarea mîinile, de parcă hei, a fost frig.
  
  
  Șopti ea. - Ce facem acum, Nick?
  
  
  "Haide, ia-ți mașina și să ne întoarcem la vila", am răspuns. Ego-ul de fata a fost stresant, впалым, de parcă lipsit de toate emoțiile. Ea a trecut prin multe, și totuși, ea încă a fost deja, mai puternic decât oricând. L-a adus aminte de tatăl ei, întrebându-se posedat de el aceeași imensă forță interioară, ca și ego-ul fiica. În acest caz, el va fi capabil de a supraviețui și de a supraviețui, până când vom ego-ul nu va găsi.
  
  
  - Ce se va întâmpla în continuare? - întrebat Riva. - Cum... cum ai de gând să faci? — a adăugat ea, subliniind mea prietenul său răniți picior.
  
  
  Cea mai mare parte a rănit diminuat, ei ar putea merge cu mai puțin efort decât înainte. L-a pus "нунчаки", a bagat ih în spate un minut de pantaloni, iar stiletto bagat in teacă din piele, pe care a ținut-o pe antebraț.
  
  
  - Cum? - repeta-l. - Nu-ți face griji. Ei găsesc ceea ce o modalitate de.
  
  
  "Mereu ai ceva de găsit", — ea a încercat să râdeți.
  
  
  Ea mi-a spus că ego-ul unchiul a rămas cu cinci bărbați, nu de numărare Ранджита și un сикха, care l-a împușcat în picior în oficiul poștal Agra. Deci, înainte de a rămas doi bărbați, în afară de Shiva și Хакши. Acest lucru nu va fi ușor... dar, acest localitatea rusia nu a fost ușor de la început.
  
  
  
  Am condus în tăcere. Riva țină ambele mâini pe volan de mașină mică. Când Fatehpur Sikri a fost în spatele nostru, însoțită de întuneric și praf, ea a întors capul și a indicat pe cutie tabloul de bord.
  
  
  — Ei првезла tine un cadou, a explicat ea. - Îmi pare rău că nu a dat ego-ul tine mai devreme, dar nu am știut că a-ți avea nevoie.
  
  
  Ei au deschis cutia si a bagat in ea de mână, ощупывая, până când nu s-a atins de mică pistol. Ea a vizitat un pistol în lumina tabloul de bord: aceasta a fost o mică "beretta" 22-calibru, destul de un lucru neobișnuit pentru domnișoare.
  
  
  Dar Riva a fost încă și exceptionala девицей din toate punctele de vedere.
  
  
  "Beretta" a fost o armă eficientă la o distanță foarte mică. Ei trebuia să țină cont de acest lucru, a făcut-o, verificarea pistol, mulțumit de faptul că Riva nu a uitat de ego-ul pentru a încărca.
  
  
  - Când ne aflăm în raza vizuală vile, притормози și să acționeze ca și cum nimic nu sa întâmplat, - a poruncit ei de fată, потягиваясь pe scaun, pentru mine nu a fost vizibil. Mai ales cu acest bolnav piciorul mă aștepta o încercare severă, dar dacă totul merge așa cum a sperat, în curând mă întorc în formă.
  
  
  - Nu e mai bine să cheme pe cineva în ajutor, Nick? Mi se pare atât de riscant, împreună împotriva tuturor ei bine... vreau să spun, a adăugat el, nervos, uitându-mă în ochi - că vom merge pe oribil de risc.
  
  
  "Aceasta este singura cale de urmat", am răspuns și i-a spus hei, tot ce știa despre Пуран Дассе, și, de asemenea, motivele pentru care el nu s-a adresat cu o scrisoare de la indian secrete de serviciu, pentru care a avut loc operațiuni. La acel moment, atunci când ea a terminat de a spune hei poveste despre "scurgerile", care au avut loc în biroul Дасса, și despre ego-ul legăturile cu Shiva, am fost deja în câmpul de vedere al casei.
  
  
  Ei, apoi se așeză pe scaun, când Riva замедлила mișcare. - Din acest moment, tu ești ochii mei", i-a șoptit eu. - Ce vezi?
  
  
  - Deocamdată nimic.
  
  
  Rapid s-a îmbolnăvit de jos. Este greu de așezat în spatele volanului, agățându-spate a scaunului, ee ochii ațintiți sincere fata de tine. El a rasturnat pe autostrada la viteză moderată; pietriș și pietre reflectate de sub masina.
  
  
  Brusc Riva a frînat. - Acolo doi! — a exclamat el. - Doi gardieni!
  
  
  Au urmat sunetele de fotografiere. Ultima oprire. Din acest moment, nu am putut permite luxul de a face cel puțin o greșeală.
  
  
  
  
  14
  
  
  Ei, a strigat. - Culcă-te mai jos! -
  
  
  Ei, a întins mâna și a tras-o pe scaun. Riva a devenit o țintă foarte ușoară. Melci cu înverșunare fluieră și рикошетят. Ploaie de plumb заливал parbriz, de ce ne-au căzut mari cioburi de sticlă.
  
  
  — Stai liniștit și așteaptă până când eu nu-ți voi da semnalul de a continua, a avertizat sa Риву. Ea a coborât un pix și a deschis ușa, ползя de praf piesa. Ușa заслоняла mine, gloanțe fluierat deasupra capului. Întregul hotel, iar ecouri отозвалась de sunet provin de pași. L-a ridicat "беретту" și-a ridicat capul rivne atât de mult pentru a tinti.
  
  
  Shooter în turban a scăzut, ca подстреленный de soldați.
  
  
  Cineva a fost de așteptare pentru mine acolo, și acest lucru nu a fost Gol, în acest caz a fost al naibii de sigur. Ei a lovit un bărbat a deschis în piept. Spre deosebire de colegii lui, moartea lui a fost rapidă și relativ nedureroase. Dar un alt agent de pază nicăieri nu s-a văzut. Ei redus de ochii și supravegheat de un traseu printr-o parte în alta, în cazul în care el va încerca să vadă pe mine prin surprindere și налететь pe mine din spate.
  
  
  - Stai jos! - murmură ea, Rive, pentru ca ea nu a ieșit, în jurul mașinii. Ea a început să alunece de pe scaun, dar brusc s-a oprit și a făcut exact așa cum el a poruncit.
  
  
  S-a auzit încă o lovitură, oferindu-mi o idee bună despre adăpost nevăzut săgeată. Sunetul s-a auzit în dreapta, dincolo de mare și de gros perete garduri vii, înconjura vila. Tisa și ienupăr complet ascuns adversarul meu. Dacă el ar fi mers în spatele meu, de unde i-a fost, sub acoperirea de zi, aș fi avut și noi unică șansă de a scăpa. Prin urmare, am nevoie pentru a muta, și rapid.
  
  
  Rapid s-a uitat în banda de trecere și a găsit ceea ce aveam nevoie; Ei încleștat degetele de la o piatră de mărimea unui pumn, care a observat pe marginea praf trasee. O mișcare rapidă slung ego-ul ei prin ușa mașinii și am auzit un surd bat, când el a căzut la pământ, la aproximativ zece metri în fața mea.
  
  
  Un alt ochelari de cal просвистела în aer. Ea nu a putut vedea persoana care a tras, dar el nu mă putea vedea. Ei ascultat, și, în curând răbdarea mea a fost recompensată de sunet provin de pași, dar nu la mine, ci în direcția opusă. Paza lui Shiva, cea mai recentă gorilă, picioare între nebun și mine, a alergat mimmo ascunde în spatele groasă de un gard.
  
  
  L-a aruncat încă o piatră, de această dată mai mult decât primul. Din nou latrat pistol, ochelari de cal взметнула în centrul înguste poteci mici firimituri. Cu buze cădea strigăt, geamăt ascuțit chinuitor de dureros. Destul de bine pentru cineva care nu a lucrat la teatrul motivat eu. Acest lucru nu a fost scos un strigăt, care se poate auzi de la distanțe mari, dar acest lucru a fost cu adevărat închegarea creek, și el a produs efectul.
  
  
  Garduri vii s-au despărțit, sărind peste o figură cu capul, закутанной în turban. Prea târziu, el a dat seama că pe traseu nu există nici mort. Prea târziu, el a dat seama că strigătul a fost un truc pentru a scoate ego-ul în jurul valorii de adăpost. El s-a dat înapoi, chiar nu se uita în direcția mea. Dar acum el nu mai are timp... pentru totdeauna, ei spera la acest lucru.
  
  
  Pistol 22-calibru-a înfipt un glonț emu în umăr, закрутив lui, ca o marionetă, așa de mult, că uem a trebuit să se agațe de un gard, încercând să-și mențină echilibrul, și să caute un adăpost. Din nou apăsat pe trăgaci, și am observat cum el face înfiorător de dans, atunci când a doua ochelari de cal, a rupt o gaură în mijlocul ego-ul de pe frunte.
  
  
  Noastre sunet nu a scapat de pe buze de sex masculin.
  
  
  Odată ajunși în ослепительном lumina farurilor, el a ridicat mâna și a făcut un inutil o lovitură de pistol. Apoi, el a alunecat încet, ca în cazul în care hotelul să se așeze în mijlocul pistei, întinse în fața picioarelor, prin înclinarea corpului înainte, lăsând capul în piept.
  
  
  Riva a ridicat capul, s-a sculat și a privit din cauza sfârșit tabloul de bord. - Dar, unchiule... -- început a fost ea.
  
  
  — El va fi aici în curând, vă asigur, — i-a șoptit eu. Ea a estimat că "Беретты" au mai rămas câteva cartușe, mai mult decât în stare de пистолете сикха 45-calibru. Așa că nu am stahl de a lua armele. Ei încet ridică în picioare și a ieșit din изрешеченной gloanțe ușile mașinii. Pe drum zăceau morți, doi bărbați, victime ale propriei prostii, sa naivă de credință în divinitatea muritor Shiva.
  
  
  Dar Sicriul a fost prezenta. Ego-ul planuri de a cuceri toată India, de asemenea, sunt reale și hotărâți. El a vorbit despre "umanitare" nevoile, despre dorința de a-i hrăni și îmbrăca pe poporul său, dar Shiva a fost un tiran, стремившимся la cel mai nemilos dictatură, și ego-ul a mijloacelor de a obține puterea, au fost la fel de inumane, cum ar fi ego-ul metode, în cazul în care el a primit puterea.
  
  
  Cea mai lungă linie de garduri vii brusc s-a luminat, când în jurul casei зажглись lumini mari cu vapori de mercur lămpi ma obligat să se retragă în urmă, de protectie de ochi orbitoare de lumină. Sute de insecte, molii și gigant komarov, părea avânta în fasciculul de lumină pe calea mea. Ei buzzed și se răsuci, amestecat cu praf și miros de moarte.
  
  
  Mari muștele circling, ca o miniatură vulturii, care se încadrează la două окровавленных cadavru și ridicarea în aer insistent huruit asurzitor. Un sunet care ma făcut să tresară, când ei навострила în urechi am cerut alte zgomote. Nu am auzit nimic, în afară de muște, nostru cu sunet puternic luminată, vile.
  
  
  - Ravi! Arun! - dintr-o dată s-a auzit de metal, voce, nu ca la noi, la nimeni în afară de el însuși.
  
  
  Ei, s-a uitat la Риву, și ea ușor afirmativ dădu din mine. - Shiva, - șoptit ea. - Este el, unchiul meu. Fii atent, Nick, te rog!
  
  
  - Blestemat бездельники! În cazul în care sunteți? Ce s-a întâmplat? Arun? Ravi? Shiva din nou chemat pe cei doi bărbați, și ego-ul de voce, părea înotat la mine, ca un ecou vechea placa.
  
  
  A venit timpul de o confruntare directă, coliziune față-în-față. Ei s-a întrunit cu duhul, și a făcut un gest Rive să rămână în spatele meu și în mod constant s-a dus de-a lungul traseului. Shiva a strigat din nou, dar ego-ul străjerilor nu au fost în stare să răspundă. Conversația susținut de muște, camere vorace de muște, care налетали de lipsit de viață a corpului de doi indieni.
  
  
  - Eu vă voi nimici pentru prostia ta! Shiva a strigat un glas strident, выдававшим furia și frica.
  
  
  Cu toate acestea, el nu a îndrăznit să iasă, pentru a rezista la mine. Din nou s-a făcut liniște. Ei chircit iso toate forțele, încercând să țină pasul nu sunt amortite. Apoi, mai multe сгибаний genunchi într-o succesiune rapidă de sânge a devenit circule în mod regulat. O împinse cu mâna ei groasă bush.
  
  
  De aici l-a putut vedea o grădină interioară, luxuriantă și bine întreținută. Și încă o dată m-a uimit faptul că această grădină a fost диссонирующей ноона, astfel luxuriantă și fertilă pentru teren arid, prea bogat de plante și flori, pentru a cultiva ego-ul atât de uscat și praf de câmpie. Dar da, Shiva au fost bani, de rupii și dolari, pentru a atrage Hagi în rețeaua lor. În ego-ul dispoziție au fost nelimitate de instrumente, de mijloace, care i-a fost de a obține putere și numeroase legături în cercurile respective. Mă întrebam cât de mult el dă Дассу, pentru a salva pe șeful indian de servicii de securitate în statul de plată. Sau Dass a fost un alt fanatic, orbește верившим în visele lui Shiva de glorie, în epoca de aur a Indiei, în măreață civilizație Mori și Гуптов.
  
  
  Oricât ne-au fost motivele acestui om, un pericol pentru întreaga lume a rămas. Dar nu atât de periculos și insidios, cum însuși Shiva. Ei stors în ramuri groase garduri vii, în speranța că un foșnet și scârțâit de a nu divulga prezența mea.
  
  
  - Carter? Chemat de voce, care suna ceva mai mult decât o simplă o notă de sarcasm. Acest lucru a fost modificat vocea, emis dramatice de tone. - Ești tu, și celălalt? Ai venit la mine în vizită?
  
  
  El din nou stahl rece, controlat. Ea nu a fost în starea de spirit de a păstra o conversatie sau de a se supune ego-ul каламбурам. Ei ar fi preferat pentru a termina o discuție în mai aspru notă. Dar nu am putut vedea asta. Ei, s-a oprit și a lăsat crengi, nu reducerea ochilor cu zi, pe care în grabă a evadat... se pare ca duminica urmă, nu ore.
  
  
  Că... că, croitor ia-o!...
  
  
  Sa clipit și a privit încă o dată, pentru a se convinge că acest lucru este doar un truc, o iluzie optică. Dar nu, ochii nu m-a mințit. Acest lucru a fost Shiva, dar el nu a fost ca persoana care-l să-și închipuie, în nen nu era nimic în jurul a ceea ce mi-am imaginat. El a fost absolut nu este ca la noi, pe persoană, pe care i-am văzut vreodată în viața lor.
  
  
  În loc de mâna dreaptă, de la început palma... sau acolo unde se găsesc de obicei degetele de la picioare, un bărbat a purtat o proteză de oțel inoxidabil... până la umăr. El nu a fost de la mâna dreaptă, dar diabolic și viclean unchiul Medicul nu ne-a purtat, de proteze convenționale, noi, obiecte obișnuite, noi de lemn sau de plastic mâini. Nu, domnule.
  
  
  Atașată la umăr oțel cobra se mișcă înainte și înapoi în aer, "cobra", în toate privințele, care amintește de vie рептилию, cu dinți metal, picurat puternic resentiment!
  
  
  Spune că a fost fantastic și incredibil, a fost o afirmație. Ea a continuat să clipească, dar acest lucru nu a fost un miraj și nu halucinații. Acest lucru a fost ceea ce este n/, îngrozitor și înspăimântător ce este n/! La oțel cobre toate anatomice detalii au fost corecte la cel mai mic detaliu: pană gol, cu glugă, care se deschid și care se închid maxilarului. Dinții, fără îndoială, a reprezentat un seringi hipodermice, capabile de a introduce fatală resentimente reptile în sângele victimei.
  
  
  Ei i-au luat privirea de ciudate și amenințătoare de dispozitive, concentrându-se pe fata lui Shiva. Rece fata unghiular, care seamănă cu fata de reptile. El a avut înguste ochi negru, dens stufoase sprancene. Era de înălțime medie, cu худощавым, macră corp, de la care a pornit spiritul demonice răutate.
  
  
  El nu a fost obișnuit de un adversar, iar omul, ca și majoritatea dușmanilor mei, s-au adunat într-un singur gasca... astfel de oameni, ca Карак, evaziv Vârcolac sau personificat de un demon, называвший sine "domnul Iuda".
  
  
  Ca și cum din oțel cobre nu a fost suficient, în calitate de protecție de arme (iar în caz de necesitate și în calitate de ofensivei de arme), în sănătoasă mână Shiva a fost arma de 45 de calibru, un celebru american Colt. Shiva mahal pistol și înapoi, așteptând orice mișcare sau sunet, care ar putea dezvălui locația mea-un mediu de garduri vii.
  
  
  - El a strigat. - Sincer, Carter! - Nu am de gând pentru a trage. Avem nevoie de a vorbi, de a discuta... chiar conversația cu dl Дассом astăzi, nu atunci când, apropo. Și în timp ce suntem aici, spune-mi, ce-ai făcut cu nepoata mea, хорошенькой miss Singh? Eu nu pot găsi această dulce fată.
  
  
  I-am răspuns.
  
  
  În schimb, l-a ridicat "беретту" și a avut ca scop, scop Shiva în piept. Încet, ea a apăsat pe trăgaci, gândindu-se în sinea sa că cosmar se va termina în curând. Un om perfect s-a remarcat, și nu am putut dori mai ușoară scop: de fapt delle sfânt, лившийся o zi în spatele lui, pe deplin reflectat ego-ul siluetă.
  
  
  Dar, în loc, pentru a vedea cum el a căzut în genunchi, în loc de a auzi un ego ultima înăbușit un strigăt sau de a vedea ca el se agită în agonie, ea a fost uimit când am văzut cât de ochelari de cal de la "Беретты" a sarit de la piept. Apoi, ochelari de cal a ajuns în vechea piatră o statuie în centrul de gradina.
  
  
  - Deci, tu ești acolo! - chicotit indian și a apăsat pe trăgaci кольта, lansând o glonț la câțiva centimetri distanță de capul meu.
  
  
  Ei instinctiv sa dublat în jumătate, încă nu creadă ochilor. Ochelari de cal a sarit de la piept, dar nimic nu se traduce prin faptul că Shiva a purtat antiglont corset sub albă "куртой". Într-adevăr, ea a putut vedea ego-ul обнаженную piept sub cămașă, conturul toracelui, mușchii. Totul este bine se vede meu neincrezator ochii.
  
  
  În cazul în care numai el nu prea oțel, a conchis ea. Dar acest lucru a fost imposibil. Omul nu este un robot... sau nu?
  
  
  Nu, desigur, nu a fost, dar nu a fost de a nega ceea ce am văzut, și nu se putea nega faptul că Shiva, se părea, era înzestrat cu puteri supranaturale. Ea a avut ca scop a început a doua oară și a apăsat pe trăgaci. Ei a lua drept scop un cap de indian, dar în aceeași clipă a sărit și ochelari de cal, blocaj la usi косяке, abia nu a lovit ținta.
  
  
  Așa că el a fost vulnerabil, sau, cel puțin, el a fost vulnerabil în anumite părți ale corpului său. Deoarece nu am știut cât de multe runde mi-a ramas, sa nu stahl așteptați până când Shiva va ieși din jurul conacului. Mișcare rapidă, în ciuda piciorul rănit, împins de ei groasă de un gard și запетлял prin grădină. Ei, știa că ego-ul arma poate рявкнуть în orice moment. Acest lucru a fost un sunet care nu a vrut să audă, dar a riscat, mental rugăciune, ca un bărbat să rămână în afara câmpului de vedere, până când nu ajunge lateral de fațadă vile.
  
  
  - Tu ai pe cineva cauți?
  
  
  Ei, se întoarse și, concomitent, a apăsat pe trăgaci. Dar "Beretta" tăcut: magazin a fost пустынен. Un singur clic, și de toate. L-a aruncat revolverul în distorsionată, ухмыляющееся persoana lui Shiva. Metalică de mână în formă de cobre să sară în sus. "Beretta" a sarit de la metal mâinile și a căzut la pământ.
  
  
  - Nu te misca, domnule Carter. Ne-pas, - a ordonat Shiva. El a ținut colt îndreptate sincer mi în piept, și nu am de gând să te detașezi de acest anatomice ale corpului... cel puțin, nu atât de prematur.
  
  
  - Ce mai astepti, Shiva? De ce nu te trage, așa că hai să terminăm cu asta?
  
  
  - Vezi ca esti pe moarte, nu prin jalnică moarte, dragă altul? Nu, mă tem, nu este stilul meu. La urma urmei mele minunate de șarpe încă foame, în ciuda abundente edu mulțumesc tânărului Нираду. Cred că băiatul a fost mai util ca un chelner. Dar vreau să "Cobra" a fost unic și compact organizație. Și, ca fratele mai mare Нирада deja a fost la mine la serviciu, nu am văzut motive de a nu angaja și un băiat. Din păcate, nu vă gândiți la sfârșitul carierei sale. Monstru scuturat цокнуло limba, ținând arma îndreptată mi pliere dolar.
  
  
  În spatele meu l-a auzit pe cineva cu atenție se mișcă. Ea întoarse capul și am văzut o figură сикха, care l-a rănit, astăzi, nu atunci când, înainte de oficiul poștal în Agra всадив emu glonț în piciorul drept. - Ah, ești tu, Krishna! - cu bucurie a strigat Shiva. Apoi s-a uitat la mine cu ochiul. - Cred că voi doi știți, încă una, alta.
  
  
  — Am avut plăcerea să întâlnesc, astăzi, nu atunci când, — mormăi eu.
  
  
  - Deja. Ei, îmi amintesc cum Krishna mi-a spus detalii întâlnirea ta. Dar nu știau unul, domnule Carter, și anume, că Krishna — fratele Нирада. El a fost numit după zeul hindus de dragoste, deși a fost crescut ca un devotat sikh. Dar asta nu conteaza — Shiva taie-l. - Este suficient să spun că Krishna hrănește la tine o ura, draga Carter, cu atât mai mult că el a descoperit, că sunteți vinovați de moartea tragică a ego-ul său.
  
  
  "Dacă l-ar fi ucis Нирада, el m-ar fi ucis", am răspuns. - Știi foarte bine, Shiva. Este legea junglei, supraviețuiește cel mai puternic.
  
  
  — De fapt, de fapt, de — a chicotit indian. — Dar tu, mi-teribil de rău să o spun, dar, nu mai sunteți cel mai puternic, domnul Carter.
  
  
  Krishna nu ne-a spus un cuvânt. Păcat că el nu a observat bombat "нунчаки" în buzunarul de la spate. Dar atunci când un pistol a fost trimis la mine în piept, iar celălalt în spate, el nu a îndrăznit să facă un pas greșit, de altfel, ambele sunt pas cu pas pe curchi. Așa că stăteam acolo, încercând să nu prea lași piciorul rănit.
  
  
  — Tu încă nu a răspuns la meu tirbușon, Carter, a continuat Shiva. - Mi-ai spus ce s-a întâmplat cu meu хорошенькой nepoata...
  
  
  - Ea este moartă.
  
  
  El a ridicat o sprânceană, atunci când ego-ul formidabil negri ochii izbucnit un focar. - Mort?
  
  
  - Este mort, - a mințit eu. - Гурнек a ucis-o, până ce l-a putut opri ego-ul. Ea a murit instantaneu, dacă se poate vă mângâie.
  
  
  — Nu, deloc, răspunse Shiva cu насмешливым râs. "Ea a fost întotdeauna înșelătoare, sine шлюхой din copilărie. Dar mai ales ei sunt de gând să dor de ea, pentru că ea a făcut mei bărbați, și că au fost atât de amuzant, ori ea жилке cu mine...
  
  
  - Deci, ea a fost a ta пленницей, vrei să spui.
  
  
  - Cum preferați, nu contează. Cu excepția faptului că bietul tatăl meu preferat... frate va fi profund suferi din cauza pierderii lor scumpe fiice.
  
  
  Cu fiecare secundă a ei a început să înțeleagă cât de ușor a fost să urăsc pe acest om. El a fost un om de știință nebun, un monstru cu mintea, ca o capcană de oțel, genial, dar pervertit, nebun. Barbatul lins buzele și mi-a zâmbit, acest zâmbet ar trebui să a fost de a-și exprima sadism și sarcasm.
  
  
  "Îmi va fi foarte distractiv cu tine, Carter", — a declarat el cu смешком. - Vocea vei vedea, puținul timp care ne-am petrece împreună, va fi vesel!
  
  
  - Spune-mi un singur lucru, Shiva, doar pentru protocol, o întrerupse eu, ridicând vocea, în speranța că Riva mă aude, și în cazul în care ea a lipsit de la primele linii de dialog. - În cazul în care tatăl Statului? - Mi despre asta a spus fata, și... vrei pentru a afla? Ei hei, nu i-a încredințat...
  
  
  Linie psihologie Shiva a funcționat exact așa cum am sperat.
  
  
  "Ai fost un prost, că s-a îndoit de nepoata mea", — răspunse indianul. - Fratele meu în condiții de siguranță și sunet, la doar câțiva pași de noi. Dacă-l amintesc corect, în aceeași zi ați pornit pe împușca. În cazul în care ați dezlănțuit iad, trebuie să adaug.
  
  
  - Și unde este el?
  
  
  - Ce, domnule Carter? Fratele meu nu este în poziția de a provoca în toate casele din jur, de voce și de toate; să fie precis, el nu este capabil de a provoca în toate casele în jurul valorii de zona. El злорадствовал, bucurându-se de puterea pe care o ținea în mâinile sale.
  
  
  Și a stat pe loc, în imposibilitatea de a face mișcare și de a inversa situația. Ei a fost sub ochi două pistoale, din față și din spate, gata în doar câteva secunde să se transforme într-o bucată de brânză elvețiană. Acest lucru nu a fost cel mai bun timp pentru trucuri mele preferate, mai ales la Krishna, care este foarte hotelul пристрелить mine, pentru a razbuna moartea fratelui său.
  
  
  Dar, brusc, ochelari de cal, conchise ego-vis de pagină. Lovitura a fost făcută pentru garduri vii, în cazul în care era ascunsă Riva. La fete a fost o țintă ideală. Ei de a sari sărit în parte, evitând arma lui Shiva, și ochiului uitat la Krishna: fata lui tricou alb a apărut aloe fața locului. El a căzut ca подкошенный, lovitură de glonț renunțat la ego la deschis ziua pe lateral fațada vilei.
  
  
  Ea a sperat să profite de moment drapelului de autorizație pentru executarea lui Shiva. Ei, a sărit înainte, provocând o lovitură de mână, державшей arma pentru a forța ego-ului de a da drumul de arma. El a reușit să tragă, când din oțel de mână în formă de cobre scazut-mă pe umăr.
  
  
  Dintii, expiră otravă letală, a fost la doi centimetri de gâtul meu. L-a lovit indian la nivelul maxilarului, evitând ego piept, deoarece încă nu a înțeles că el poartă pe sub sacou", și nu a vrut să rupă o mână de oțel placa.
  
  
  - Nu-ți bate, Carter! Niciodată! - șuieră printre dinți încleștați om, atunci când l-a lovit ego-ul său cu palma mâinile în gol între gât și umăr. Lovitura a lucrat; un om pentru o clipă slăbit strânsoarea lui, și arma a căzut la pământ.
  
  
  Ei отшвырнул ego-ul deoparte, și arma a zburat de pietriș piesa. — Înseamnă că ne-am l închide, am spus eu, făcând un pas înapoi. Ei baga mana intr-un minut si-a luat "нунчаки".
  
  
  Shiva redus de ochi, până când acestea s-au transformat în două subțiri щелочки, ego-ul persoană mai mult decât oricând, semăna cu o fata de reptile. Eu nu cred că el știa că este "нунчаки", dar cu siguranta a înțeles că nu este nevinovat de arme. El tivita la zi, trecând prin trupul lui Krishna... și în același moment, din nou s-a auzit o lovitură. Dar de această dată Riva прицелилась nu este atât de exact, și ochelari de cal s-a blocat în praf și pietriș de la picior unchiului.
  
  
  — Înseamnă curvă viu — chicotit monstru. - Nu pentru mult timp, Carter, te asigur.
  
  
  - Nu sunteți în stare să se asigure în caz de accident! ironic, am exclamat, care ținea la distanță din cauza dintilor cobre. Genial dintii de pe tija de metal mi-a amintit despre specifice de nebunie a lui Shiva, a lui sadic metodele.
  
  
  - Заклинило! Nu impusca, Nick! Vocea Medicul strident звенел de panica pentru gros speculative.
  
  
  - Rămâi acolo, nu pleca! - a strigat hei, la rândul său.
  
  
  A trebuit să utilizeze "нунчаки", a zdrobitor monstru capul sau de a-l sufoca. Dar nu am putut apropia, cel puțin până în prezent.
  
  
  - Sunteți, desigur, seama că dinții mea "cobre"... - foarte negru indian ochii pentru o clipă, a apelat la o mână, - ...ei sunt plini de venin letal, amestec, constituit în jurul valorii de venin patru șerpi. El a încercat să nu se grăbească, oprindu-se pe descrierea dragon. - A făcut-o un amestec în toată otrava verde мамбы, solzoase vipera, australian de șerpi și de iubita mea reptile, din motive despre care este posibil să fi ghicit, și anume cobre regale. Toate împreună, domnule Carter, ele produc o impresie, față de care moartea tînărului Нирада pare a fi milostiv cadou, ca în cazul în care băiatul nu a avut de suferit. Dar tu știi cât de mult a suferit, nu-i așa, Carter?
  
  
  - În Cazul În Care Sicriul, Shiva? - a întrebat-o, nu acordând o atenție la o scurtă cuvîntare și satanică ironic, скривившую ego-ul buzele. - Eu sunt gata de a încheia cu tine o tranzacție de schimb. Viața ta de invenție Hagi.
  
  
  - O afacere? — repeta el cu un râs. - Tu o gluma, Carter. Imaginați-vă, chiar și a luat măsuri de precauție, de a distruge toate înregistrările și note Hagi, în cazul în care vreodată decide să își scape! Nu, aici doar o Cutie, și ea este a mea, Carter. Nimeni altcineva nu o va primi.
  
  
  - Deci, baieti buni la Beijing îți vor da carte blanche, da? Ai înșele pe sine, Shiva. Nu mai vorbesc despre faptul că realizezi mea timp prețios.
  
  
  Cât de ei știut, indian si. Probabil, albaneză Hagi în acest moment scăpat de vile, luând cu ei prețios invenție. Ea a mers prea departe, pentru a vedea modul meu localitatea rusia, cu un bang cade. Prin urmare, și a luat decizia. Până când ei exploatație la îndemâna metal mâinile-cobra, mi se scape cu ea.
  
  
  Ea a făcut un pas înainte, și Shiva tivita. El a fost frică, în ciuda armă teribilă, părea o parte integrantă a ego-ului corpului, ego-ul ființe. Cu un rânjet a continuat să-l trage piciorul de plină de pietriș drumul de acces piesa. El din nou tivita, dar de data aceasta ei s-au retras într-o parte și a fugit la zi, încercarea de a se arunca peste el, înainte de el a reușit să сманеврировать mea de metal de mana pentru ca de impact.
  
  
  Mișcarea a necesitat timp, calculat cu o precizie de sutime de dolly secunde, timp în care a luat pentru a da o piele dantelă în jurul gâtului un monstru, și de timp pentru a se eschiva și pentru a evita muscatura de implantare a dinților. În același moment, atunci când ea a sărit înainte, încercând să-și încheie pielea gaur în jurul gâtului lui Shiva, oțel mână pivotat în jos și перерезала cordon în jumătate. Ei fugit stick "nunchaku" în tija de metal blestemat aparat, dar un copac скользнуло pe o suprafață netedă.
  
  
  Otrăvitoare dinții amenințător aproape de gâtul meu. L-a împins Шиву la fațada, da drumul a ceea ce a mai rămas din mei "nunchaku" (fosta mături) și apucat de oțel o cobra cu ambele mâini. Un bărbat greu de respirat, și iarba de mână s-a sculat înaintea mea. Nu știam cum funcționează, dar nu am putut opri să întreb despre asta.
  
  
  Meu era de un cot, s-a referit piept de sex masculin. Pe индейце a fost ceva solid, dar nu din metal. Probabil, aceasta a fost de plastic. Shiva a continuat rânjet, chiar și atunci când s-a luptat, și, parcă citind gândurile mele, a spus: - Foarte ușor și antiglont. Încă o invenție minunată de la Hagi. - El s-a comportat ca un maniac, chiar și în situațiile cele mai disperate.
  
  
  El a fost atât de mândru, atât de sigur de sine. Între timp, scuipat otravă dintii tot linge și linge, se apropiau de gâtul meu. De mână are o forță supranaturală, ca un robot, în timp ce cealaltă mână indian nu a putut depăși mea de forța fizică. Dar balaurul a fost mai puternic, și el a luptat cu disperare pentru a strălucitoare dinți de metal nu вонзились-mi în gât.
  
  
  Ei a ridicat un oricărui neam, și a plecat la atac, lovind un ego în vintre. Shiva a emis un geamăt, chircit în jumătate; în același moment l-a înfipt зубоподобные ace hipodermice în ego-ul carnea, în ego-ul subțire, musculare gât.
  
  
  În primul rând o expresie de uimire și a drapelului de autorizație pentru executarea a fost urmat de o expresie de groază, denaturat ego caracteristici.
  
  
  Ei, s-a dat înapoi, pentru a oțel mână nu a lovit pe mine prima a început a doua oară, și s-a oprit, uitam ca Shiva sufocă, încercând să respire. Nemulțumirile au început să lovească respiratorii centre de pe piele au apărut pete ciudate pete. Pe piele de repede au apărut întuneric pete roșii - sângerare internă.
  
  
  - Masina... de Carter... ann... antidot... - el se înfioară, încercarea de a mișca picioarele, pentru a intra din nou într-o vilă, și, probabil, de a ajunge la laborator. Dar ego picioarele deja au fost paralizate.
  
  
  Shiva a căzut la pământ, zbătându-se într-o puternică tremurat convulsiv, care se ocupă de сотрясала tot ego-ul, corpul.
  
  
  Lângă mine a apărut Riva.
  
  
  Dar ea nu a dus-o privire și nu уткнулась cap de-mi în piept. Ea stătea acolo, tremurând, privind cum moare unchiul ei, fără a înceta să se uite la корчащуюся figură, становящуюся nemișcată și rece în fața morții.
  
  
  Pentru că anume moartea a bucurat acest spectacol acolo, în această grădină, care părea atât de nepotrivit, prin fertil și verde, și prin inadecvat în aridă sărăcie goale și prăfuite India.
  
  
  Acest lucru a fost neplăcut moartea. Dar, acest Shiva nu a fost niciodată o persoana placuta.
  
  
  
  
  15
  
  
  Nu pot să spun că până la urmă totul s-a încheiat în condiții de siguranță, care este un frumos pachet cu cutie, перевязанным panglică, pentru recepții la ușa AH. De fapt, delle, apoi moartea lui Shiva doar unul la matematica (a rămas numai unul) nu a reușit să iasă de pe o rețea de organizație, называвшей sine "Cobra".
  
  
  - Hawk mi-a spus că el știe tot o sursă de încredere, că Hagi a trecut indian străinătate, să dispară fără margini teritoriul Chinei. Apoi aceasta despre albaneză savant nimic mai mult nu a fost cunoscut. Dar nu am fost atât de naiv să creadă că, mai devreme sau mai târziu, în viitorul apropiat, nu ne vom întâlni ego-ul este pe drum.
  
  
  Ca și Shiva, mai întâi Hagi încă a fost o ghicitoare, безликую pericol, a căror științifică ingeniozitatea, probabil, a fost deja folosit de oameni, правившими Beijing.
  
  
  În orice caz, nu e treaba mea... cel puțin nu încă.
  
  
  Zece zile în urmă am nevoie pentru a face alte lucruri, și anume de a ucide Шиву și ridica sicriu. Shiva era mort. Cutiuța muzicală pe care o am cu Ривой găsit într-un seif la o vilă de nebun, a fost deja în mâinile noastre. Apoi a face acest lucru, a plecat de la Agra pentru a ridica lucrurile lor în New Delhi, luând cu ei Риву. Și în acest moment, nepoata lui Shiva, culcat lângă mine la mare pe o rogojină, nisip auriu mica plajă de-a lungul Малахарского coastei. În zece minute de de mers pe jos se afla un oraș pitoresc Panaji, atunci când оккупированный portughezii. Am fost la Goa sa retras.
  
  
  Riva ghemuit lângă mine și ceva бормотала în somn, ee corp загорелое corpul благоухало parfum crema pentru bronzare. Moale, ritmic stropi de valuri, плещущихся mal, evocat am somnolență profundă, un sentiment minunat. Mi-a mai amenințat, nu mai aveam nevoie pentru a rula, nu m-am simtit disperare. Ei nu mai au luptat pentru viața lor, nu s-a confruntat cu situații, care, în multe cazuri păreau în mod clar împotriva mea, dar aproape niciodată nu mi-au favorizat.
  
  
  Dar chiar și atunci am avut foarte puține oportunități în acest caz. În tot acest timp anume Shiva a creat o situație dictează regulile de joc. În cele din urmă sa dovedit a fi un ratat, care, în opinia mea, el niciodată nu a crezut posibil. Chiar și partidele de droguri la zece milioane de euro nu a ajuns la destinație multumesc intervențiilor operative de guvernul indian.
  
  
  Un elicopter care transporta heroină în jurul Chinei, a fost concis avioane air FORCE India în acel moment, atunci când el a trecut granița și a mers pe o rută în cer, în India.
  
  
  Două zile mai târziu, ministrul sinucis: ego moartea, depunând despre ego-ul legăturile cu organizația "Cobra". Iar în ceea ce privește Purana Дасса, fostul ofițer indian de inteligență, de brațul lung al Legii, în sfârșit, și-a demonstrat eficiența.
  
  
  Dass s-a aflat în închisoare, în New Delhi, în așteptarea procesului. Uem ar fi că, spun judecătorii, mai ales că guvernul a promis emu întârzia condamnarea la moarte, dacă el ar fi fost de acord să dezvăluie tot ce știa despre activitatea de "Cobra".
  
  
  Judecând după modul în care ego-ul ei știut, m-am îndoit de faptul că Dass va fi martor cooperant, spune funcționarilor guvernamentali toate acestea sunt hoteluri știe, și poate fi, și mai mult.
  
  
  Astfel, în situația creată, golurile au fost umplute. Cu excepția Hagi, mi-a reușit, la явному satisfacerea Хоука, de a efectua de locuri de muncă. Ei chiar nu și-a uitat promisiunea Rive. Am găsit de tatăl ei într-un loc secret, acolo, pe скотобойне.
  
  
  Acum slab spitalizat într-o cameră separată cel mai bun spital din New Delhi, unde nu când și noapte au oferit asistență medici si asistente medicale, care au făcut tot posibilul pentru ego-ul de recuperare. Prin urmare, l-a ținut cuvântul dat Rive și AX.
  
  
  "Ia-o vacanță de o lună", a spus Hawke într-o grabă de generozitate acum, când și-a încheiat misiunea cu un oarecare succes.
  
  
  Rana de la picior a început să se vindece, cu fiecare, nu când mi-a devenit cel mai bine. Și am avut o presimțire că, după câteva săptămâni mi te va suna seful meu, să arunce pe spatele meu o nouă misiune... de ce nu am putut refuza.
  
  
  Toate aceste gânduri mișunau mea de goluri, în timp ce ea zăcea pe plaja, sta la soare.
  
  
  Ei, a întins mâna și înfășurat în jurul umerilor Statului, atrăgând la sine. Dar cineva a bagat-mă în coaste...
  
  
  Somnolență a dispărut, și imediat a sărit în picioare. Riva расхохоталась, când amândoi se întoarseră cu fața la бородатому bărbat, care a pus pe nisip mare de un coș de răchită. - Mă rog puțin, "sahib" - cu un zâmbet larg a spus un bărbat. - Doar douăzeci de rupii, și eu vă va arăta cum зачаровываются sarpe... Foarte otrăvitoare, "sahib"... cobre!
  
  
  A dat emu douăzeci de rupii, nu ne spune cuvintele.
  
  
  Douăzeci de rupii pentru a nu acționa ca o rolă de șerpi, iar pentru a avea privilegiul de a nu vedea în fața lor o cobra, chiar dacă ea приручена.
  
  
  "Știi, ți-ar fi plăcut show", — cu смешком observat Riva.
  
  
  — Nu la fel de mult ca-mi placi tu, am răspuns, din nou, îmbrățișând-o.
  
  
  În partea de sus, în cerul fără nori, ascensiune pescarusi. Din fericire, acestea nu sunt vulturi, m-am gândit. Apoi l-a uitat și vulturi, și dragon, a uitat chiar și India.
  
  
  Cu mine a fost Riva, și acest lucru a fost mai mult decât suficient pentru a lua mintea mea.
  
  
  THREAD.
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Un om care și-a vândut propria moarte
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Un om care și-a vândut propria moarte
  
  
  a tradus Leu Шкловский în memoria погибшем fiul Anton
  
  
  Titlul original: The Man Who Sold Death
  
  
  
  
  Prolog
  
  
  Хсян Zhang Xu a fost de așteptare pentru. Singur, în noapte polară. S-a așezat pe un lunar de lumină zăpadă, ca un balaur, gata de atac. Ego-ul nările tremurând, și a produs abur. Ego-ul ochii incredibil de блеснули asupra propriilor urme.
  
  
  Alb камуфляжный pelerina puțin apărat ego-ul жилистое corpul de bruscă de vânt și de temperatură negativă. Pentru el, раскинув labele în continuă schimbare zăpadă, pune ego-ul mort conducerii de câine. Ego-ul нарты au fost strivite urlă de furie предсмертной agonie câini. Resentimente, acum Хсян știa. Resentimente lent de acțiune. Nu contează, a spus el. Хсян nu mai gândit la sedinta. El nu mai este crezut de supraviețuire. El a crezut numai despre moarte și пистолете pe coapsa, care a fost de a ucide ego-ul.
  
  
  La sute de mile spre răsărit, departe, în призрачном peisajul, încă mai mocnea ruinele de muncă în întreaga ego-ul vieții. Un strigăt strident bestial de furie izbucni în jurul ego-ul gâtului la amintirea оборудова toți anii care el l-a pus, și despre ego-ul crudă, distrugerea bruscă. Ego-ul de laborator. Pentru o clipă, el a cedat gânduri, pentru care a fost inițial. Pentru o clipă, el a introdus, ce devastarea acest lucru ar duce.
  
  
  El a imaginat câmpuri extinse americane de grâu, în creștere pipernicit și putrezire sub un soare torid, murdare și urât de moarte a ego-laborator. El a văzut cum rușii birocrații aveau nevoie disperată de noi stocuri de cereale pentru foame populației, care sunt nicăieri nu am putut găsi. El este în necunoștință de a zâmbit.
  
  
  Dar numai o fracțiune de secundă. Vântul a smuls un zambet cu ego-ul de buze, amintind, în cazul în care el a fost, și care ego-ul și-a schimbat destinul. Nu va fi un tribut de respect Хшангу Сджо Джану. El a suferit un eșec. Și ego-ul lideri ar fi fost nemulțumiți de acest lucru.
  
  
  Dar el nu se va întoarce, pentru a se întâlni cu ei față în față. Хсян știa că va muri aici, în zăpadă sălbatice spații, în această nesfârșită noapte. Dar înainte de a putea să guste moartea, el va satisface setea de ucidere: moartea acestui american.
  
  
  Хсян a fost sigur că va veni în curând un mare american, pentru că acest american a fost deplină de om. El este atent ucis pe Сунга și Jiang , ucigași de auto-instruit. Și apoi uciderea acestor două ore, el a mers la lungimi de mare pentru a seta bombe incendiare. Distrugerea laboratorului a fost completă.
  
  
  Un american a dat lovitura, până când Хшанг dormit. S-a trezit din ultimele neutre explozii și am văzut limbi de foc, вырывающиеся în jurul tuturor ușilor și ferestrelor.
  
  
  El a fugit la саням și câini, fugind de la el îndepărtate forme, american, despre care eschimoșii șoptind la sud de localitate la începutul acestei săptămâni.
  
  
  În cazul în care câinii au murit pe drum, Хсян dat seama că un american a luat măsuri de precauție. El nu avea de gând să renunț la el Хсьянга, prin urmare, era clar că americanii nu în jurul valorii de cei care lasă nimic la voia întâmplării. El va veni, pentru a se asigura de moartea Хсьянга .
  
  
  Хсянг tremura de furie. "Mor, american — i-a șoptit el în noapte. "Să moară primul".
  
  
  O oră, două. El stătea ghemuit, согреваясь de ură. Și iată că, în cele din urmă, slab la creșterea de vânt, lătrat de câini.
  
  
  Хсянг rapid a scos mâna dreaptă în jurul valorii de deget pe овчине și pune-l într-un minut de parcare. Degetele сжались în jurul valorii de pistol automat. Chinezii știu ego-ul ca Tip, 54, ih copie rusesc de 7,62 mm TT M 1933 Tokarev . Хсьянг încet досталь arma în jurul valorii de buzunar și a adus în camera de odin de opt маузеровских munitie, suficient de grele pentru a lovi cu pumnul picior de pin. Apoi el a mers în jos burta pe zapada, deschis între urme, părăsit de ego-ul sparte sania, și se uită prin foarte agitat său de arme.
  
  
  Acest lucru nu va fi dificil de a împușcat în lumina lunii. În mod clar очерченная scopul de a se apropie de el sincer in fata. Хсян scos arma înapoi într-un minut, a redus cap cu căciula albă și a devenit aproape invizibil pe zăpadă. Apoi a început să numere. De la american ar fi fost un câine, cum ar fi, care ar putea trăi până la treizeci și cinci de ani. Dar a trebuit considerate cu oboseala: de douăzeci și cinci la oră. De aproximativ doi ani și jumătate de minut pe kilometru. Patru sute de metri pe minut. De șapte metri pe secundă.
  
  
  Când a auzit din nou sunetul, el stahl mai clar. Iar насторожив urechi, el a fost capabil de a distinge sunete diferite de câini. După o clipă, un scrâșnirea sania.
  
  
  Хсжан a scos un pistol. El nu a văzut, sanie, până când nu a fost în sută de metri de el. El a sărit în ian: alergau câini, accidentat de o grămadă implicit, referitor pături de consumabile alergat pe toată lungimea sania, apoi mare întunecată figura высовывалась în jurul valorii de spate полозьев, legănându prin peisajul fantomatic.
  
  
  Хсян încet сосчитал până la zece, apoi a deschis focul. Privind pe partea de sus a luat în cap întuneric forme spatele набегающими caini, Хсьянг a văzut un mic smoc, probabil, un craniu și părul, care, pentru o clipă, дымился în lumina lunii, înainte de a prăbuși în zăpadă. Dar fix возница și лающие câine a continuat să alerge.
  
  
  Хсьянг împușcat încă o dată și încă o dată. Și din nou. Câine, нарты și omul a continuat să грохотать, нависая deasupra ego-ul забралом. Acum, el nu a putut să ratezi. Degetul arătător Хсьянга din nou stors de declanșare. Pistol загрохотал.
  
  
  Ego câmpul de vedere a fost completat sălbatice собачьими ochii, limbile, căderea de слюнявых пастей, labele, скрежещущими de zăpadă, viscol, cum pistoane убегающей infernal de mașini. Хсжан s-a ridicat în genunchi și a tras din nou într-o crăpătură între ele și o figură în întuneric parque. Apoi el s-au grabit cu calea несущихся sania.
  
  
  În apropiere, atunci când sania a cuprins mimmo, Хшанг văzut că cifrele nu a persoanei. Parcul era gol. El a petrecut lor prețioase gloanțe pe sperietoarea de ciori. În clipa următoare el a văzut marfa pe sania s-a ridicat, când sa zboare figură a zburat afară să se în jurul valorii de un adăpost sub o pătură.
  
  
  Subtire, lama блестел în lumina lunii.
  
  
  Хсьян взмахнул pistolul în sus, atunci când organismul a lovit-l, și el întins pe spate în zăpadă. O mână puternică luat ego-ul pentru încheietura mâinii și раздробила os.
  
  
  Slab Хсян încercat din nou să ridice arma.
  
  
  'Cine esti?', el a strigat. "Cine ești tu, care este atât de bine ucide?" Stiletto сверкнул în jos.
  
  
  În ultimul, o scurtă clipă a vieții sale Хсян auzit două lucruri.
  
  
  Picură ego sânge pe zăpadă.
  
  
  Și numele: "Nick Carter".
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  Un om care și-a vândut propria moarte
  
  
  
  Titlul original: The Man Who Sold Death
  
  
  
  
  
  
  
  
  Prolog
  
  
  
  
  
  
  Xiang Xu Yang a fost de așteptare pentru. Singur în noapte polară. El скорчился în inundată lunar de lumină zăpadă, ca un balaur, gata de atac. Ego-ul nările lui tremura și-a lansat de abur. Ego-ul ochii stupid întorși în ego-ul propriul traseu.
  
  
  Alb камуфляжный halat de baie putin a apărat ego-ul жилистое corpul de bruscă de vânt și temperaturi negative. În spatele ei, se întinde labele în continuă schimbare zăpadă, pune ego-ul mort conducerii de câine. Ego-ul sania раздавила воющая furie câini. Resentimente, acum Xiang știa. Lent în calitate de resentimente. "Nu contează, s - a gândit el. Xiang nu mai gândit la sedinta. El nu mai este crezut de supraviețuire. El a crezut numai despre moarte și пистолете pe coapsa, care a fost de a ucide ego-ul.
  
  
  La sute de mile spre răsărit, departe în tufișuri de fantome, încă mai mocnea ruinele afacerilor ego-ul vieții. Un strigăt strident bestial de furie izbucni în jurul ego-ul gâtului la amintirea toți anii care el a investit în ea, și de această crudă, distrugerea bruscă. Ego-ul de laborator. Pentru o clipă, el предался gânduri, pentru care a fost proiectat. Pentru o clipă, el a imaginat distrugere, care ar provoca.
  
  
  El a imaginat un imens câmp american de grâu, în creștere pipernicit și putrezire sub un soare torid, испачканные și воняющие fatală ciuperca de ego-laborator. El a fost văzut ca birocrații ruși aveau nevoie disperată de noi stocuri de cereale pentru foame populației, care sunt nicăieri nu am putut găsi. El inconștient a zâmbit.
  
  
  Dar acest lucru nu a fost doar dolly secunde. Vânt tăiat un zâmbet cu ego-ul de buze, amintind, în cazul în care el a fost, și care a schimbat destinul. Premii Xiang Xu Ianuarie nu va fi. El a suferit un eșec. Și ego-ul lideri ar fi fost nemulțumiți de acest lucru.
  
  
  Dar el nu se va întâlni cu ei față în față. Хсян știa că va muri aici, în zăpadă sălbatice spații, în această nesfârșită noapte. Dar înainte de a putea să guste moartea, el va satisface setea de crime: va ucide pe american.
  
  
  Xiang a fost sigur că în curând va sosi un mare american, pentru că acest american a fost дотошным om. Este ușor de ucis Сунга și Jiang, самоучек-criminali. Și apoi uciderea acestor două ore, el a depus toate eforturile pentru a pune bombe. Laboratorul a fost complet distrus.
  
  
  Un american a dat lovitura, când Xiang dormit. Ego-ul este trezit ultimii pale, explozii, și el a văzut, ca o flacără izbucnește în jurul tuturor ușilor și ferestrelor.
  
  
  El a fugit de la panoul pentru unități și câini, fugind de la el îndepărtate forme, american, despre care eschimoșii șoptind la sud de localitate la începutul acestei săptămâni.
  
  
  În cazul în care câinii au murit pe drum, Xiang știa că un american a luat măsuri de precauție. El nu avea de gând să permită Сяну fugă, prin urmare, era clar că americanii nu sunt genul de persoană care poate lăsa nimic la voia întâmplării. El va veni pentru a stabili moartea Сянга.
  
  
  Xiang a de furie. "Să mor naibii american", - a șoptit el în noapte. "Să moară primul".
  
  
  O oră, două. El stătea ghemuit, stând de ură. Și iată că, în cele din urmă, un slab pe поднимающемся vânt lătrat de câini.
  
  
  Xiang rapid tras mâna dreaptă în jurul valorii de mănuși cu piele de oaie și de bagat in minut sa jachete. Degetele сжались în jurul valorii de pistol automat. Chinezii știu ego-ul, cum Type 54, ih copie rusesc de 7,62 mm TT M 1933 Tokarev. Xiang a scos încet în jurul buzunar un pistol și взвел obturatorul cu unul din cele opt runde "Mauser", suficient de grele pentru a lovi cu pumnul picior de pin. Apoi, el a scăzut burtă în zăpadă sincere între urme, părăsit de ego-ul sparte нартами, și privi în визир său de arme.
  
  
  La lumina lunii, acest lucru va fi ușor. În mod clar очерченная scopul de a se apropie de el sincere fata de tine. Хсян bagat arma înapoi într-un minut, lăsă capul în alb capac și stahl aproape invizibil pe zăpadă. Apoi, el a început să numere. La americani, ar fi un bun câine de viteza care poate ajunge până la treizeci și cinci de kilometri pe oră. Dar oboseala a reprezentat fi considerate: douăzeci și cinci la oră. De exemplu, două minute și jumătate de kilometru. Patru sute de metri pe minut. De șapte metri pe secundă.
  
  
  Când a auzit din nou sunetul, el stahl mai clar. Și, насторожившись, el a putut distinge sunete diferite de câini. O clipă mai târziu, un scrâșnirea sania.
  
  
  Хсян scos un pistol. El nu a văzut, sanie, în timp ce ei nu au fost în sta de metri de el. El a alunecat pe zăpadă ambuscadă: concurat câine, accidentat grămezi acoperite cu pături de consumabile ducea pe toată lungimea sania, apoi mare figură întunecată, высовывающаяся pe partea din spate a suportului покачивалась prin nereal de peisaj.
  
  
  Xiang încet сосчитал până la zece și a deschis focul. S-a uitat prin vizor pe capul întunecate figuri din spatele izbesc de câini, Xiang a văzut un mic buchet, probabil, capul și părul, pentru o clipă, показавшиеся în lumina lunii, înainte de a se arunca cu capul în zăpadă. Dar un conducător auto și un câine a continuat cursa.
  
  
  Xiang a tras din nou și din nou. Și din nou. Câine de sanie și omul a continuat să facă zgomot, нависая deasupra ego-ul засадой. Acum, el nu a putut să ratezi. Degetul arătător Сянга din nou обвился în jurul valorii de declanșare. Arma a tunat din nou.
  
  
  Ego câmpul de vedere a completat sălbatice ochii de câine, limbi, ieșită de слюнявых пастей, laba, скрежетавшие de метельчатому zăpadă, ca pistoane убегающей infernal de mașini. Xiang a urcat pe genunchi și a tras din nou după un interval între el și o figură în întuneric sacou. Apoi el s-au grabit cu traiectoria мчащихся sania.
  
  
  În apropiere, atunci când au trecut pe sanie, Сянг văzut că cifrele nu a persoanei. Parcul era gol. El a petrecut lor prețioase gloanțe pe sperietoarea de ciori. În clipa următoare el a văzut marfa pe sania s-a ridicat, atunci вылетело în jurul adăpost sub o pătură.
  
  
  Subtire, lama блестнул în lumina lunii.
  
  
  Хсян взмахнул pistolul în sus, când stiletto a lovit-o, trimițându-ego-ul pe spate în zăpadă. O mână puternică luat ego-ul pentru încheietura mâinii și раздробила os.
  
  
  Хсян a încercat din nou să ridice arma.
  
  
  El a strigat. - 'Cine esti?' "Cine ești tu, care este atât de bine ucide?" Strălucit stiletto.
  
  
  În ultima scurt moment al vieții lor Xiang a auzit două lucruri.
  
  
  Cum picură sânge pe zăpadă.
  
  
  Și numele: "Nick Carter".
  
  
  
  
  
  Capitolul 1
  
  
  
  
  — Ești destul de sigur că Хсян mort, Nick?
  
  
  Există momente când David Hawk poate fi enervant, și acesta a fost unul în jurul valorii de astfel de momente. Stă în staff-ului-AH apartament în Washington, în timp ce ego-ul ranit de un твидовый costum пропах вонью ego ieftine trabucuri, Hawk a fost filmat în propria formularea "Perfect birocrat".
  
  
  Maro dosar, cu mențiunea "Carter-Хсян" stăteau în fața lui în diagonală, și Hawke, trăgând de tigara, a depus toate eforturile pentru a se asigura că eu nu văd nimic în jurul ego-ul de conținut. În afară de dosare și trabucuri, ego-ul principal костылем a fost încerc să перьевая mâner, care este angajată a continuat să scrie în dosar, până când l-a descris evenimentele în zona Arctică.
  
  
  Ei, s-a uitat la ceas și se uită la albastrul-un nor de fum, нависшее peste tipul cu capul Хоука. "Хсян mort rivne cincizeci și patru de ore, șapte minute și șaisprezece secunde", i — am spus.
  
  
  Pen Хоука a continuat să zgârie hârtia.
  
  
  "Emu de două ori вонзили în gât stiletto. Primul rănit prejudiciat considerabil somnului artera a doua dezvăluit aceleași trahee. Corpul este încă acolo. Dacă doriți pentru a merge și a vedea corpul, ei pot să vă spun despre nen-a lungul și de-a latul.
  
  
  — Bine-bine, Nick, a declarat Hawke. — Nu atât de ostil. Știți cum stau lucrurile cu partenerii noștri de la Washington. Trăim hârtie волокитой. Cum putem justifica în sine? Astfel de agenți, ca tine, плейбои Killmaster, primesc toate plăcerile, toate aventurile, toate de călătorie. Nu fi rau ne-aceste câteva jalnic momente.
  
  
  Hawk mi-a zâmbit cu o lățime de aproximativ cu lungime de окурка ego-ul trabucuri. — Bine, Nick, — a spus el. 'Vă mulțumesc. Nu numai în numele său și AH. Există unii oficiali guvernamentali, care doresc să știi că ei apreciază ceea ce ai făcut acolo".
  
  
  Ei au emis sunete relevante de recunoștință.
  
  
  "Хсян a lucrat pentru a livra avem probleme foarte grave", — a spus el. — Și, mă tem, că acum vom vedea mai mult de cum ar fi el. În afară de faptul că este destul de scump hobby-uri, războiul a devenit teribil de rare. Adică războiul de modă veche, cu armate si arme, cu mașinării de distrugere în câmp deschis.
  
  
  Хсян a fost un soldat de tip nou: economic războinic. Mai copii, mai multe creiere. Aproape chirurgical cunoștințe wen a economiei mondiale și dorința de maniac deschide ih. Rezultatul rămâne același: distrugerea națiunilor și popoarelor, să răstoarne toate civilizate sisteme, generate de o viață. Dar costul operațiunilor de mai jos, precum și obiectivele de ușor să se ascundă".
  
  
  Hawk a scos iso rta trabuc, aplecat peste birou și începu să vorbească foarte încet, foarte clar și foarte în mod deliberat. - Dar pericolul nu mai puțin.
  
  
  El a fluturat mâna fața, de parcă estompează invizibil de groază.
  
  
  "Ați văzut flori de cires, pe drumul de aici?" a întrebat el.
  
  
  — Da, i — am spus.
  
  
  "Primăvara de la Washington are multe de oferit", a spus el.
  
  
  Ei, sa uitat la el brusc. Știu că ego-ul ciudată maniera de a ajunge la partea de jos, nu-mi este ușor de a suspecta ego-ul este faptul că el încearcă să mă pună la lucru un fel de конторской de muncă. Ei ar fi trebuit să știe mai bine ego-ul.
  
  
  "Cum ar fi de bun ne-a fost de la Washington, a spus el, cred că există loc și de mai bine".
  
  
  — Nu pentru tine, i — am spus.
  
  
  Hawke a râs. — Ce zici de o vacanta, Nick?
  
  
  Mele sprancene взметнулись la linia de creștere a părului, dar, înainte de a Hawk a reușit bucura de o mică surpriză, din nou a redus ih.
  
  
  L-a întrebat. - "Ce este o gluma?" .
  
  
  'Este o gluma?' — a spus el, закуривая o sa murdară trabuc.
  
  
  — M-ai auzit, i — am spus.
  
  
  Hawke joacă обиженную inocența. Vreodată pentru a-l plăti pe cineva de o mulțime de bani, pentru ca el a făcut pentru el o copie a "Oscar". — De ce te-ai îndoi de mine, Nick? Ei vreodată mințit tine?
  
  
  Amândoi au trebuit să râdeți.
  
  
  — Serios, — a spus el. — Ce zici de o plimbare? Se lăsă pe spate în scaun rotativ, ochii lui au studiat tavan, ca și cum ar fi fost o hartă a lumii.
  
  
  "În ceva plăcut și un loc cald, în cazul în care puteți scăpa de frig arctic", — a spus el.
  
  
  Ea a fost de așteptare pentru, nimic nu spun.
  
  
  "Ah, să luăm, de exemplu, Riviera Franceză. Ei, am auzit că sfârșitul primăverii acolo frumos, chiar înainte ca acolo se înghesuie turiștii. Locul de genul Nisa. Am avut suficiente informații. — Ascultă, i — am spus. "Vorbești despre vacanță sau de la locul de muncă?"
  
  
  Ideea Хоука sinceră răspunsul a fost o nouă întrebare. — Tu știi cine este acum la Nisa?
  
  
  — Spune-mi, i — am spus.
  
  
  "Pur și simplu unul în jurul valorii de cele mai bune staruri de cinema din America".
  
  
  Ei a spus. - 'Într-adevăr?'
  
  
  — Da, într-adevăr, a spus Hawke cu акульей rânjet. — Și ea, se pare, de asemenea, unul. Noaptea trecută ea a fost acolo cu totul de una singură, în Palatul Медитерране , a jucat și a pierdut la ruleta, și nimeni nu putea să-l mângâie. Hawk clătină din cap de "tristetea" de toate. — Bine, am spus eu. 'Ei renunta. Cine este?'
  
  
  Ego-ul ochii un pic redus, atunci când el a răspuns: "Nicole Kara".
  
  
  "Nicole este de a Face, — am spus, a murit într-un accident de avion acum patru ani".
  
  
  'Într-adevăr?' — a spus Hawke, incurc meu un bilet de avion prin scaun.
  
  
  
  Capitolul 2
  
  
  
  
  El a fost prezenta un ciudat.
  
  
  Ei, statea si se uita la el în ego-ul-o cușcă de sticlă, nu observe nimic în afară de ego-ul de lucru. Un птичья scopul nervoase ochii, sclipitoare pentru o pereche de ochelari, примостившихся pe cioc lung nas. Ego-ul костлявое corpul trage de tensiune nervoasă, ca și cum el întotdeauna a fost de gând să fugi, când s-a speriat. Nicotina degetele перелистывали fotografii ego-ul, acoperită cu cenușă pe masă. O sa-o cameră mică, cu o bună imagine de ansamblu lor, dulapuri pentru documente, care au stat acolo ca un impresionant rândurile de pietre funerare la cimitir aglomerat, el a simțit în elementul său. Hubert Wicklow, dedicat faptelor, păstrător de amintiri, suport uitate de date. Ego-ul imperiului a fost prăfuite arhiva național Unic de informare a agenției.
  
  
  Razele de lumină, пробившиеся prin contaminat new york aer prin ferestrele înalte camere, aduceau singura ușurare. Aerul atârna nemișcat și grele de praf în cameră.
  
  
  În acest vast mauzoleu забальзамировано trecut: jurnalismul de descoperiri полковников, правивших undeva în America Latină, o săptămână sau o lună; criminal, ale căror crime au stimulat publicul în jur de paisprezece zile; escrocii, sportivi, președinți, prim-miniștri, din regii, imensa internațională șir de oameni, care pentru o clipă a câștigat capricios atenția presei, iar apoi проскользнули mai departe, pentru a fi aproape neglijată. Dar nu Хьюберта Wicklow.
  
  
  În gigant adâncul minții ego-ul громоздились nume, fapte, date și statistici, cum comori avari. Ceea ce el nu a putut să-și amintească din memorie, el ar putea găsi în zece minute, luând în trecut în jurul similare la mormintele lor cutii картотечных dulapuri.
  
  
  Există oameni care pot face o astfel de memorie profitabile, dar numai nu Hubert Wicklow. Puneți ego medii de străini, asigurați-ego-ul de a vorbi și spune-emu, ca să se îmbogățească, oferind doar un simplu fapt, și toate că izbucni în jurul subțire ego-ul, дергающегося rta, a fost neputincios în bâlbâială. El пожимал din umeri și m-a impresionat prin mâinile cu palmele în sus. El este slab clătină din cap. Picături de banca jucat pe frunte și impinse pe nas.
  
  
  Hubert Wicklow a fost dotat cu un ciudat și un geniu. Ciudat a fost pentru el un bun litere. Un alt, de asemenea,.
  
  
  Ei eliminate gat.
  
  
  Вздрогнув, și-a ridicat ochii. O mână a atins grămezi de fotografii de pe podea. Ego-ul fata de покраснело. Mâna шлепнула mocnit de țigară în scrumieră, промахнулась și покатила o țigară pe masă.
  
  
  — Croitor ia, — a spus el. 'La naiba.'
  
  
  — Calmează-te, am spus eu. "Este pur și simplu eu."
  
  
  Uem a putut găsi o țigară, și acum, în jumătate aplecat în scaun, el a căutat cu sârguință de imagini de la masa lor.
  
  
  Ego-ul, cuvintele învârte în jurul nostru prin fum. — Permiteți-mi, mai întâi, elimina mizeria. Acolo. Un blestem.' Ei au auzit ca el s-a lovit cu capul de un scaun în partea de jos, apoi din nou a apărut cu propriile fotografii; покрасневший, dar доволтный.
  
  
  El și-a pus cu grijă ih scaun, s-a ridicat și a întins mâna. — Ce mai faci, Nick?
  
  
  — Ca întotdeauna, i — am spus. 'Iar de la tine?'
  
  
  "Eu fac tot ce pot", a spus el.
  
  
  El a luat un teanc de fotografii de pe scaun în colțul camerei și a pus ih sex. — Stai jos, a spus el.
  
  
  'Așez.'
  
  
  Пристроив scheletul său înapoi pivotant scaun, el și-a stins o țigară, a aprins-o altă, i-a pus-o la colț rta și rapid a fost amânat. Cenușa a zburat prin aer și a aterizat emu pe un tricou. "Încă объединеные presa și telegrafice de dimineata?" Acest alias a fost singurul, că el vreodată a subliniat interzis tema mea de lucru. — Într-adevăr, i — am spus.
  
  
  "Ei bine, ce putem face astăzi pentru colegii noștri jurnaliști?" întrebă el cu un zâmbet.
  
  
  — Am nevoie de informații, i — am spus.
  
  
  Hubert a alunecat înainte de masă. — Spune-mi despre asta, a spus el.
  
  
  — Nicole Face, i — am spus.
  
  
  "A murit pe data de 3 martie 1972 în accident de avion în aeroportul din Frankfurt, în urma căreia au murit treizeci și șase pasageri și un echipaj de "Каравеллы", împrumutată de la..."
  
  
  Ea a ridicat mâna. "Хууууууу ".
  
  
  "Nu am vrut să o oblige să te simți că mă acolo nu mai există".
  
  
  — Asta chiar nu-mi venea în cap, i — am spus. "Să ne oprim în detaliu. În primul rând, sunteți sigur că ea este moartă?
  
  
  'Fără îndoială.'
  
  
  L-a întrebat. — "Oare nu ați auzit niciodată nimic de returnare? "De îndoială în dispozitivul dosar Zvonuri, care le auzi întotdeauna în astfel de cazuri: nu chiar a murit, teribil de изуродован, blocat undeva în locuri?"
  
  
  — Nu, spuse Hubert. — Ea este moartă. Nimeni, chiar fang-un club, nu a exprimat o opinie diferită".
  
  
  "Niciodată nici un fel de indicații pe invers?"
  
  
  "Nu, absolut nu.
  
  
  — Bine, am spus eu. "Și-a început al doilea și ultimul tirbușon: să presupunem, ei întâlnesc o femeie care se ocupă arata exact ca Nicole Face, ca să spunem așa, plin de apel. De unde-mi știi prezenta ea sau самозванка?
  
  
  — O sarcină dificilă, a spus Hubert. El потушил o tigara, pune mâinile în spatele capului și lăsă în urmă, închizând ochii. — Nicole Face, — murmură el. Nicole Face. Trebuie să știți datele sale. Alenka, înălțimea, culoarea ochilor, a părului. Ea blonda de la natura sau a fost. El a spus gânditor. "Datele cele mai importante — este pur și simplu un fapt. Ai nevoie de ceva special, ceva ce nu ați văzut în filme".
  
  
  'Vocea anume?'
  
  
  "Ca o aluniță, foarte mult pe partea stanga de șold".
  
  
  'Exact?'
  
  
  "Mai mult decât doar un zvon", a spus el. "Nu-mi amintesc de unde-i este citit, dar eu cred asta. Cred că te poți baza pe asta, Nick. Acesta este cel mai bun, ceea ce vă pot oferi.
  
  
  Ei s-a sculat si a dat emu mână. "Nu știu cum faci asta, am spus eu, dar tu ești un miracol".
  
  
  Hubert și-a permis destul de ухмыльнуться și s-a sculat. "Există încă ceva ce, de ce ai putea avea nevoie să știe Porecla". L-a aruncat pe el interogativ-o privire.
  
  
  "Ai început a doua persoane, arată un mare interes față de Nicole Kara, care a intrat în mine în ultimii șase săptămâni".
  
  
  — Continuă, i — am spus.
  
  
  "După cum știți, Uni-National News are de a face nu doar cu presa. Suntem, de asemenea, comercial și de agenție. Oricine poate să intre aici și să cumpere ceea ce le oferim. Aceasta este, în principal fotografii, în principal pentru cărți. Aproximativ șase săptămâni în urmă, aici a intrat un tip și hotel a cumpăra o copie a tuturor fotografiilor Judecățile în arhiva noastră".
  
  
  "Aveți deja au fost astfel de cereri, nu-i așa?"
  
  
  — Uneori, zise Hubert. "De obicei, cu toate acestea, ele sunt mai întâi vin aici pentru a vizualiza toate fotografiile și numai apoi să le spună ce doresc. Acest tip de cumparat nu uita. Aceasta a fost prima trăsătură neobișnuită.
  
  
  — Și a doua?
  
  
  "În al doilea rând, în ultimii ani nu a existat un interes deosebit pentru Nicole Face. Apoi, moartea ei a fost lansat mai multe cărți. A ieșit de unică folosință memoriu fang-un club. Și asta a fost tot. Apoi am primit o cerere de la o fotografie pentru a ilustra populară, istoria acelor ani. Așa că cere nah tot ce am avut, s-a început a doua ego-ul unicitatii".
  
  
  — Și al treilea? .
  
  
  — Ai o fată pe nume Wilhelmina. Aceasta a fost o afirmație, dar nu tirbușon.
  
  
  Wilhelmina — destul de letal prietena, mai precis, un pistol de tip Люгер. Ea nu a fost niciodată departe de mine. Nu mai mult decât Hugo meu stiletto și Pierre, cuptor cu gaz, o bombă.
  
  
  — La acest tip a fost o astfel de fată, a spus Hubert. "Sub stângă подмышкой".
  
  
  'Așa cum arăta?'
  
  
  — Здоровяк, — a spus el. — Unul din aceste lucruri широкоплечих, коренастых tipizat. Fata, ca de la neanderthal. Ochii sunt ascunse în spatele ochelari de soare. Шрамм apeleaza la stânga скуле, de aproximativ doi centimetri și jumătate în lungime.
  
  
  — El a spus că avea de gând să facă cu aceste fotografii? "Acest lucru a fost aproape de tot ceea ce a spus el. El a spus că un tip, pe care el a lucrat, a fost nebun nah.
  
  
  — Tu știi ego numele?
  
  
  Hubert scotoci într-un câine bonurilor de plată într-o cutie de scaun. "Ți-ar plăcea, Nick", — a spus el, alegând una.
  
  
  Ei, s-a uitat pe hârtie, pe care el mi-a întins-o. Semnătura clientului a fost în partea de jos. Lângă doodle, care опозорили-ar chema la copil: John Smith.
  
  
  "El a fost la fel de superb ca și uitat", — a declarat Hubert. Ar trebui să fie, în modul în care el s-a uitat pe vechiul său prieten, a fost ceva обвиняющее, pentru că ego-ul vocea aproape absurd, cum ar fi apărarea. — Du-Te, Nick. De unde-l putea ști? Oricine poate intra aici si cumpara tot ce vrea".
  
  
  — Nu plătiți nici pe mine atenție, am spus eu. — La urma urmei, această persoană ar putea fi complet petersburg. Poate este doar o coincidență.
  
  
  "Desigur", a spus Hubert, când shell-ul k zi. 'Există și o astfel de șansă.'
  
  
  Din nou a dat emu mâna și a spus la revedere. El a continuat să se uite, în timp ce ea trecea printr-un lung coridor spre lift.
  
  
  "La revedere, Nick", — a auzit vocea ego-ului. 'Aveți grijă. Fii atent.'
  
  
  
  Capitolul 3
  
  
  
  
  'Aveți grijă. Fii atent.'
  
  
  Aceste cuvinte nu a putut înăbuși chiar furios vuiet de motoare în treizeci de mii de picioare de peste Atlantic. Totul era sinistru. De concediu, care nu a fost concediul. Al Naibii De Șoim. O fată frumoasă, care se ocupă, pot fi sau a nu fi mort.
  
  
  Ei, m-am uitat pe propriul tava cu mâncare. De rochie maro sousa, окружавшего o bucată de недожаренного de carne, ca un ochi cyclops, privea speriat o bucată de ceapă.
  
  
  Umbra traversat punctul meu de vedere.L-a auzit, ca stewardesa m-a întrebat. - 'Nu de foame?'
  
  
  Ei, clătină din cap.
  
  
  Ei lungă subțire de mână a avut loc în fața mea, pentru a lua tava.
  
  
  L-a devansat luând un pahar de whisky. — Îmi place, am spus eu. — Poate că mă va ajuta să adormi.
  
  
  — Da, a spus ea. — Este, de asemenea, odin din întreaga moduri. Ei, m-am uitat la o pereche strălucitoare de albastru a ochilor și озорную un zâmbet.
  
  
  "Am auzit că există și alte băuturi".
  
  
  — Da, a spus ea. — Și mai bine pentru tine coapte.
  
  
  Ei aprins-o în jurul lor țigări cu aur мундштуком. — Și pentru plămâni, de asemenea, cred.
  
  
  — Da, a spus ea. — Pentru plămâni, de asemenea,. Te opresti la Paris?
  
  
  'Nu. Am пересадочный excursie la Orly după patruzeci de minute, apoi ce vom ateriza acolo.
  
  
  'Din păcate. În caz contrar, ei ar putea să vă arate obiectivele turistice.
  
  
  — Da, desigur, i — am spus. — Dar, poate, altă dată.
  
  
  'Este posibil.'
  
  
  Ea a luat o foaie și s-a întors să plece .
  
  
  "Cred că ai face mai bine să-mi aducă încă un whisky", i — a spus hei, spate.
  
  
  Dracului Hawke, din nou, m-am gândit. Chiar și lipici nu l-a ajutat să-mi.
  
  
  Ea a fost încă într-o stare proasta, atunci când în aceeași zi, a aterizat pe aeroportul din Nisa, de zbor în jurul valorii de Paris. De taxi, care поставляло mine la hotel Beau Rivage Quai des Etats-Unis , ei ar putea vedea inundat cu soare marea Mediterană rochie pe de o parte. Pe de altă parte — aproape continuă linia hoteluri, vile și clădiri înalte, obiectivul de altă altul, ca o cățea răsfățate de copii de la legendarul joacă bogat.
  
  
  Camera mea a fost cu vedere la mare. În mare franceze zi a suflat briza rece. Ei despachetat bagajele, pune Вильгельмину, Hugo și a lui Pierre în două minimizate prosoape și a purtat ih pe plajă cu pietriș.
  
  
  O oră ei zăcea cu ochii închiși, ascultând șoaptele apei de mal.
  
  
  Când s-a întors în camera ei, nu era necesar să facă obișnuite de verificare. Nu a fost de a nega faptul că cineva a fost în interiorul.
  
  
  Pe masa de mic dejun a fost mare coș cu fructe. Omenirea a fost de vizită de culoare albă, atașată la verde panglică. Scrisul de mână era un francez лавочнику, dar la autenticitatea emițătorului îndoială nu a fost. "Bine ati venit pe coasta de azur", — spunea felicitare. — Lăsați-o vacanta ta va fi tot ce putem spera.
  
  
  Șoim - un nemernic! Din momentul în care m-am întors de la piscină, el a deranjat, бесил, a râs de mine pentru totdeauna. Mai întâi s-a presupus că Хсян putea să scape de mine. Atunci nu era atat de evident invitația de a lua nu este la fel de evident vacanta. În trecut, de asemenea, au fost momente când Hawke скупился pentru detalii despre activitate. S-ar putea înțelege asta. Au fost astfel de lucruri, care, după cum știa, nu au fost la fel de sigur cum știa, având în vedere riscul de a fi prins. La fel nu mi-a fost neapărat conștienți de toate, pentru a îndeplini o sarcină. Dar, de fapt vorbesc, ei nu vâsc avem cea mai mică idee de ce-l de la Nisa. Ce face un Хоуку, live Nicole Face sau nu?
  
  
  Mâinile mele au fost comprimate în pumni. Și sângele salbatic bate în urechi. Calmează-te, a spus ea în sine. Să presupunem că un bătrân în gaura de pe Дюпоне Cercul de la Washington știe ce face. Și apoi, dacă nu știți ce este, încercați să învețe ceva. Pur și simplu lasă lucrurile să apară. Tocmai aceasta ignoranta vă oferă atât de multe probleme.
  
  
  Acțiune. Aceasta a fost ceea ce am nevoie. Atunci m-am simțit întotdeauna bine. Timpul de așteptare a ajuns la capăt. Ea a făcut un duș și am îmbrăcat și spre seară. În buzunar jachete mi-a fost de un nou pașaport pe numele de Nicholas Anderson. Unde ar fi ei, ne-a dus, pistol, stiletto și gaz bomba poate șoc, mai ales dacă protecția a fost atât de проницательна, așa cum am bănuit.
  
  
  De această dată, Wilhelmina, Hugo Pierre și vor rămâne. Ei nu au fost tovarăși Nicholas Anderson, turist. Dar un om pe nume Nicholas Carter în rang Killmaster AH-ar fi un prost dacă ar fi ieșit singur. Ei blocat în guler două lame cu o tăiere marginea . A treia a fost în centura de pe spate. Acestea stabilesc plat, invizibil, încurajatoare și mortale.
  
  
  Am încă timp ce lua masa înainte de a începe seara de muncă. Ieșind din jurul hotelului, sa întors la stânga, a traversat Quai des Etats-Unis, la următorul colț și a început o lungă извилистую o plimbare de-a lungul rochie de la port, de a lua masa undeva în aer liber, în singurătate și, la lumina lumânărilor, cu gratar creveți, рататуем și vin alb. .
  
  
  Ei nu se grăbea. Acum, atunci când ea a fost gata de a acționa, și-a pierdut această supra-stimulare . Sa bucurat de a mânca și de mediul înconjurător. Pe de altă parte, port pe timp de noapte a fost accesat de iahturi și de traulere. Cerul s-a întunecat, s-a transformat în jurul valorii de albastru în negru. În restaurantele de peste drum мерцали lumini. L-a făcut ultima înghițitură de vin și потушил o țigară.
  
  
  Dacă aș fi avut vacanta, el ar fi fost deja încheiat. Este timpul pentru a începe.
  
  
  Cu nud sani, susținut de tineri mâini, ea a crescut în rochie de mare de ierburi și de flori rosii, palid voluptoase предвестница întunecate de plăceri și всепроникающих delicii pentru cei care sunt dispuși să cedeze ispitelor în interiorul crem clădiri. în spatele nah. Dacă ar fi avut statui a fost numele, oricine ar fi și în capul nu este ego-ul pentru a adăuga. Dar, având în vedere situația, la intrarea în cazinou, probabil, aceste eforturi au fost inutile. Lady Norocului va fi suficient.
  
  
  Palais de la Méditerranée, pe promenade des anglais din Nisa, nu ne este cel mai bun, avem cea mai casino pe coasta de azur. Cu toate acestea, este profesional, eficient și la fel de prietenos, atât pentru turiști, de limitare propriul risc zece-douăzeci de dolari pe noapte, cât și pentru jucători, care necesită rate mai mari.
  
  
  La etaj dublu curbat scari, care să conducă la izbucnirea celui de al doilea etaj, se întinde în toate direcțiile, cunoscut sub numele de Les Salons de la Mer , ei, s-a întors la Secretariat. În spatele tejghelei, mai походившим dulap, stăteau doi bărbați în фраках, palid, cu vedere netulburată de scepticism. Lângă ei stătea o femeie tânără, cu grele ochi, îmbrăcat în траурное rochie, și делилась sale îndoieli cu privire la omenire, проносившимися înainte de ih ochi obosiți. Cativa turisti, evident, cu unul în jurul a numeroase conferințe, desfășurate în mod constant de către consiliul local al Orașului, s-au adunat de la scaun.
  
  
  Croindu-și drum prin ele, ei a pus pașaportul și пятифранковую banul pe tejghea. Monede a avut pe biletul de intrare pentru o seară. Cincisprezece franci pe săptămână, treizeci de pe lună, șaizeci de sezon. Tot ce mi-a fost permis să facă în interiorul ei a făcut o mare bănuială aici. L-a pus pe sine noroc, punând în ceea ce pentru unul de seara ei de a câștiga ceea ce mi-a trimis Hawke.
  
  
  Odin în întreaga sceptic выглядевших bărbați a deschis pașaportul meu "Nicholas Anderson", se uită la o fotografie, apoi a vizitat fata mea.
  
  
  L-a completat formularul, în timp ce el a fost testat pașaportul meu în arhiva într-un colț în spatele lui. Satisfăcut, el a scris numele meu pe galben fișa de cazino cu două visiniu dungi pe lateral și пододвинул ei de la mine.
  
  
  Doi agenți de pază de la intrarea în Les Salons de la Mer кивнули mine, atunci când ea a ajuns la zi.
  
  
  Ea a fost în picioare pe partea de sus a trei trepte de marmură, de conducere într-un lux de conferinte; sala de la diferite niveluri, largă și lungă, ca un teren de fotbal, complet acoperită cu roșu. Vizavi de mine scarlet perdele обрамляли ferestre cu vedere la mare. Mici balcoane afara, ud lunar de lumină și umed de primăvară briza, cupluri, beau băuturi și discutat, care se suprapun peste zgomotul de trafic. Între mine și balcon stânga și la dreapta, stăteau la mese. Ruleta, craps, baccarat, blackjack, écarté , trente et quarante . Sub lumina moale roșii-roșii ecrane învârtea de argint de viteze, carte de șoptind despre verde tesatura, batut zaruri, și a alergat chips-uri în continuă ciclul de pierderi și profituri.
  
  
  Ei, repede a trecut prin cameră, oprindu-se într-una în jurul a două size pentru a bea. Poporului de la începutul sezonului, a fost un pic. Mai multe mese mici au fost închise. Din timp în timp asupra vuiet brusc emită o voce: "Риен ne va plus", și apoi l-a auzit bifarea bile de fildeș de peretele de ruleta.
  
  
  Nimic special în public nu a fost. Americanii s-au înghesuit în jurul valorii de mese de blackjack și jocuri de zaruri . Un grup de baccarat a constat, în principal, prin britanici, și persoanele în vârstă, iar scena internațională s-a axat în jurul valorii de mese de ruleta. Au existat mai multe omniprezente japonezi în albastru costume, cămăși albe și acestor cravate, două arab, o mână de greci, mai multe scandinavi, spaniolul, germanii, englezii și americanii.
  
  
  Stând pe servicii de scaune, tensionate femei mature, armate огрызками creioane, îndoire peste coli de hârtie, elaborînd sisteme stricte de genul D ' Аламбера și de Anulare .
  
  
  Ei s-a sculat în spatele unul în jurul acestor femei bătrâne din afara, cel mai apropiat de la intrare. Acolo am avut în vedere, care nu permitea nimănui să pătrundă neobservat prin intrarea principală.
  
  
  A dat câte un crupier de două sute cincizeci de franci. "În jetoane de cinci", a spus ea emu. Bancnotele au dispărut în desktop bolta prin жадную fantă cu латунным un canal de scurgere. În jurul tezaurului, complet colorate jetoane nepereche, la mine скользнуло cincizeci de galbeni de disc. Ea le-a permis să ploaie să se scurgă într-un minut jachete.
  
  
  La ceva timp i-a permis să doarmă sub ceasul de pariuri, huruit de roți, ритуальными strigăte stickman, слитыми în infinit de ritm:
  
  
  - Neuf . Fard de obraz. Încălcarea. Faites fox jeux. Риен nu a plus. Kinz. noir. Încălcarea. Vous Faites jeux. Риен nu a plus. Șurub-хуит. Fard de obraz. un cuplu. '
  
  
  De fiecare dată când ușa este deschisă, cu speranța de a ridica ochii, dar în zadar.
  
  
  Ea a urcat într-un minut și a început să facă pariuri. Uneori, scaun lua jetoanele mele, uneori dat. Gândurile mele au fost doar o jumătate de roată. L-a jucat la rate mai mari.
  
  
  A trecut o jumătate de oră. Fiindu-i, ei a trecut la pariuri pe numere individuale. Ei pur și simplu pune suma literalmente în Nike Carter, dus până la zece — și a pierdut. Ei pur și simplu pune suma literalmente în Николасе Андерсоне, a pus la șaisprezece și din nou pierdut. Ei pur și simplu pune litere David Хока, a pus la nouă și a pierdut. Ei s-a încheiat numărul literalmente Nicole Face și din nou pus pe zece.
  
  
  Mea piesă a fost numai printre verde, foaia de șansă, 37 la 1. Stickman шевельнул strat, și o mare roata începe să se rotească invers acelor de ceasornic. Mingea de fildeș метнулся în roata în sensul acelor de ceasornic, împotriva fluxului de lemn negru, ca un meteor pe cerul nopții. 'Риен ne va plus — latrat stickman. Roata încetinit. Mingea a căzut de sub marginea, sărit prin partiționare, a încetinit, a sărit în picioare timp, un alt și a căzut într-o cutie un număr de zece. Greblă au împins la mine un teanc de jetoane galbene și una roz стофранковую.
  
  
  Ea a luat ih, a bagat de mai multe galbene stickman, сделавшему pariu, și s-a aplecat pentru a colecta restul.
  
  
  Când a ridicat din nou privirea, ea a rămas acolo, neclintit în fața mea, de cealaltă parte a scaunului. Ea a fost interesant. Miere-păr blond, recoltate cu ei загорелого persoanei și перевязанные culoare verde pal, panglică, обнажали pometi mari, подпираемые frumusețea, pe care nu poate urmări de timp. Subtil alb rochie low-cut pe gât, pentru a arăta opulența ei pline de sani, свисало ei bogat pliat corpului. Ei, a văzut că nimic nu îl împiedică tare sfarcurile se ghemui la rece țesăturile.
  
  
  Ea полезла într-o pungă și a scos o bancnotă de o sută de franci. "Cinci jetoane", — a spus ea stickman.
  
  
  El abil înfășurat proiectul de lege în jurul disc de lemn și a aruncat-o în cupru jgheabul nesățioasă de triumf. Ea a luat un sac de sub mouse-ul, și cu ambele mâini stoarse de chips-uri, ca un copil, controlul muntele cookie-uri. A fost un gest atât de nevinovat, că a trebuit să zâmbească. În acest moment, ea a ridicat ochii și уставилась la mine prin scaun, cu ochii strălucitori, cum last minute smaralde. Apoi din nou, ea și-a lăsat ochii, cu замешательством la aceste pometi și a continuat să se uite pe un scaun. Expresia de pe fața ei a devenit serios, sumbru. A întins mâna stând între jucători, ea a întins-o în jurul lor galbene de jetoane la șapte. Ea a pierdut, pus la șaisprezece ani și a pierdut. Ea a pus la șaptesprezece și a pierdut. Ea a pus la nouăsprezece și a pierdut. Ea a pus pe douăzeci și șase și a pierdut. Ea a pus la treizeci și trei și a pierdut.
  
  
  De zece ori la rând ea a pus pe un singur număr, cel mai rău șansele pe masă, și de zece ori consecutiv pierdut. Acum respirația ei участилось, și de emoție sânii ei se mișcau în sus și în jos, devastat o mahramă subțire a rochiei. Mâinile cu roz lăcuită unghiilor, сжимавшие ei тающее comoara, tremurând, și apoi încă două etape, ea a reușit să păstreze ceea ce a mai rămas, într-o mână.
  
  
  Ei niciodată nu a crezut că ea a jucat pentru distracție. Un strat subțire de banca блестел pe gâtul ei de jos, și într-o zi, când roata повернулось, ea прикусила buza. Ei, am uitat ca degetele ei de la mâna dreaptă a scos un șir de resetare de topire stoc de mâna stângă.
  
  
  Ea s-a uitat la el. Ee buzele, dispoziții ale muți cuvinte. — Vă rog, a spus ea. 'Vă rog.'
  
  
  Ea pune în fața jetonul cu numărul nouă. Ritual repetă: patinarea roților în sens invers acelor de ceasornic, în sala de cealaltă parte; în acel moment, atunci când mingea a căzut, s-a auzit un strigăt: "Риен ne va plus" și tăcerea, care a fost de așteptare pentru jucători.
  
  
  Chiar dacă i-ar fi fost surd, tot ce am nevoie pentru a face acest lucru, anual, hei, în ochi, pentru a afla rezultatul. Două lacrimi țâșnit de sub pleoape, de echilibrare acolo, să se rostogolească pe obraji. Ei, am văzut cum corpul ei напряглось. Cu greu сглотнула, și lacrimile ei s-au oprit.
  
  
  Ea s-a uitat la mâna mea. A mai rămas șase jetoane. Ei lungă maro mână обхватила una în jurul ei și a pus-o sub numărul douăzeci și patru. De această dată, ea a închis ochii, când roata повернулось. Rezultatul nu a fost cel mai bine. Nu trecuseră nici zece minute, ca nah mai rămas doar două chips-uri. Entuziasmul ei nu a scăzut, dar acum ea părea aproape s-a împăcat cu tatăl calamitate. Ea nu a șovăit. Ea pune în fața jetonul cu numărul treisprezece.
  
  
  — Fericită, — a strigat-o și mai departe, prin scaun.
  
  
  Ea sa uitat la mine și a încercat să zâmbească. Dar ea nu a putut opri tremurând bărbie și buze, iar ochii ei lucea de la nalba. Din nou, ea a прикрыла ih, evitând meu de vedere.
  
  
  Ea a continuat să se uite pe nah. Pe fundal, în partea de sus s-a deschis ușa. A intrat un bărbat. El a fost similar cu ceea здоровяка, care a adunat date despre ea.
  
  
  
  Capitolul 4
  
  
  
  
  El a stat acolo doar o fracțiune de secundă, înainte de a ego-ului acute ochii urmarit si mai departe. Apoi ego-ul суперглянцевые negru țepos papuci balet cu un accident care a alunecat în jos pe scări la covorul rosu. Ei deja se apropia în jurul valorii de scaun la ea.
  
  
  Sincer pentru ea, zâmbind de abuz de distracție, care сморщило ego-ul шрамм trase pe obraz, el a ridicat mâna și l-a adus lor dolofan degetele în carnea ei de la mâna dreaptă, puțin mai sus de cot. El i-a șoptit hei ureche.
  
  
  Ea напряглась, fata ei solidificat de frică. Puternic, dar precaut, frica de a provoca probleme, ea a încercat să scape în jurul ego-ul perseverent trucuri. Ee pielea bronzata se vedeau pete albe de la grosier de presiune trucuri ego-ul.
  
  
  Ei a venit la ea pe de altă parte, toată bunătatea și inocența.
  
  
  "Ah, tu ești acolo," ecou să-l repete. — Deja am început să cred că te-a pierdut. Dacă ți-a săturat de ruleta, ce zici de o băutură?
  
  
  În survenită în tăcere am auzit ca dealerul a spus: "Unitate ". Ea a pierdut din nou.
  
  
  Când parfumuri ieftine окутали lui, ca o putoare de canalizare și negru de mătase costumul dat în lumina blândă cazino, Pollard Willow și-a băgat mâna și a făcut pe mine, din toate puterile tale mentale. În ciuda parfum, în ciuda costumul tău, el va avea întotdeauna un fel de om, care și-a petrecut cea mai mare parte a vieții sale în харчевнях, în cazul în care zboară debandadă peste plăcinte.
  
  
  — Cine ești tu, croitor iei? — a întrebat el în șoaptă. Acesta a fost un semn bun. El nu a fost de gând pentru a aranja scena.
  
  
  'Poate, dl. Smith? mi-a fost de reumatism.
  
  
  El a spus. - " Iar ?"
  
  
  Ei nu stahl uita-te la el. — Ei bine, ce zici de o băutură? i — a spus hei. — Arăți de parcă te bine de o baie răcoritoare.
  
  
  — Da, a spus ea. 'Da, mulțumesc. Desigur, pot.
  
  
  — Ei bine, atunci este minunat, i — am spus. - "Să mergem?"
  
  
  — Acest doamnelor o întâlnire în altă parte, — a spus el.
  
  
  — Tu spui asta, i — am spus. — Dar, ciudat, că ea-mi despre asta nu mi-a spus.
  
  
  — Ascultă, puiule, — a spus el. — Послушайся am bun consiliului și de a ieși de aici. Nu cu nasul în ceea ce nu te privește.
  
  
  "Da, dar ea se referă la mine," am spus. — Ați auzit-o tânără doamnă. Ea vrea să bea cu mine.
  
  
  Ego-ul fata de покраснело. "Nu mă face să te întreb de prea multe ori", — a spus el.
  
  
  Ego mâna neglijent aruncat un sacou, în mod deliberat arătându-mi că a fost заткнуто centura, dar, de asemenea, arătându-mi că are mai mult curaj decât de bun-simț, și că securitatea Palais de la méditerranée se află nu la fel de fiabile ca el a crezut. Judecând după el dolly secunde, ceea ce am văzut este o armă, mi s-a părut că el a sprijinit lor de transmisie mexican Trejo .22, Model 1. Mexic, poate fi, și nu este cunoscut pentru industria de armament, dar cu puține красотками, care este originar de acolo vin la fel de liniștit, ca пироманьяк pe пороховом navă. Model 1 — murdar și foarte neobișnuit arme. El este selectiv în colțul din stânga sus al magazinului. Când inversezi asta ego-ul și apăsați pe trăgaci, arma face opt fotografii automată a cozii.
  
  
  Fata задыхалась. — Nu fi idiot, Guido, — a spus ea.
  
  
  — Nu cred că ești ego-ul folosești, i — a spus emu.
  
  
  — Nu aș stahl risc.
  
  
  — Am sperat că ești de spus, am spus eu.
  
  
  Ei cu atenție a luat-o de mână și am plecat împreună la zi. În spatele nostru Guido mormăi un blestem.
  
  
  Ego-ul, mintea, sau ceea ce era în spatele acestei неандертальским frunte, a trebuit să treacă printr-o mare lupta pentru a ajunge la o concluzie sau să vă amintiți, că cineva l-a avut de a face. El nu mi s-a părut un tip, care va deveni un geniu în secțiunea independent de gândire.
  
  
  Între timp, probabilitatea ca el va deschide focul, se micșorează cu fiecare дюймом, când am crescut distanța dintre noi. Guido a fost instruit să acționeze, nu să se gândească, și dacă el imediat va începe la caz, să se gândească la situația, vom avea suficient timp pentru a face o plimbare la Paris.
  
  
  Până la fixarea ei un corp de fete din linii de foc, ne-am grăbit la zi. La Guido mai mult curaj decât de bun simț, dar fiecare secundă подтверждала convingerea mea că el a fost programat pentru a evita scene luminoase.
  
  
  Acest lucru a fost de doar câteva secunde, înainte de a am ajuns la partea de sus a scării, dar este întotdeauna par mai lung, atunci când unul este în jurul valorii de aceste multumiti de curierat clienți macină ceva în goluri.
  
  
  Trecând prin ușă, am trecut prin hol, la aripa stângă a scării, care se ocupă de cele două arcade râului în jos la intrarea în Palatul Медитерране .
  
  
  După câteva clipe l-a auzit grele shaggy pe de altă scări și, privind de cealaltă parte, am văzut cum Guido alergat în jos, aproape lângă noi. Ego-ul ochii de sub sprancene unite erau pline de furie.
  
  
  El a fost la doar două-trei pași de noi, când ne-am sărit în mare zi de Palatul în noapte rece. Căutătorii de plăceri încă mai veneau, deși în număr mai mic. Când l-a uitat înapoi, înainte de a intra проскользнули negru "Citroen" și alb "Mercedes". Când am trecut mimmo statui Doamna de Avere, ea a văzut că Guido stă nemișcat, grăsuț silueta pe fundalul luminilor de cazino, el ridică pumnul și le face cu mâna.
  
  
  — Fugi, — a spus fata.
  
  
  — Da, a spus ea. 'Ei știu.'
  
  
  Am alergat pe promenade des anglais. Ușor de ceață, care merge adânc în sushi, o rochie de mireasă lanț de lumini de la intrarea în golful Îngerilor, ca o cârpă moale. Termenul liber de-a lungul stîlpilor безвольно spânzurat fanioane tricolore, care a trebuit să dea drumul aspect festiv. Mișcarea sa calmat, liniștea încălcat rar hohote de motor.
  
  
  Ciudat, sinistru aer atârnat deasupra țărm, un sentiment de prime putrede, ascendent în întuneric, rază de autentic veselie zilei și seara, acum difuz крадущейся pe timp de noapte.
  
  
  În tăcere ne-am grăbit prin sfântul și umbra. Terasa hotelului "Westminster", a fost clatine galbene lămpi și lumânări galbene мерцали pe mese afara, unde mature oaspeții, укутавшись de umezeală, beau cafea și s-au luptat cu brațele deschise singuratic bolți. Pentru hotel ar putea fi полуразрушенная vila Pratt, lipsit de viață pentru paravan în jurul valorii de palmieri și обветренных obloane.
  
  
  Ei, s-a suit. De la Guido nu a mai rămas nici urmă. Cu toate acestea, am avut sentimentul că ne uitam. Ne-am abătut de la hotelul "West End" și muzeul Massena , în cazul în care între palmieri, cu porți de fier jucat proiectoare. În față, pe fondul turnat cerul luminat de lună, de parcă pufoasă piept de sex feminin, виднелся cupola a hotelului "Negresco".
  
  
  Ei, s-a oprit și a întors fata de la el de fata . Fata ei покраснело de excitație, iar ochii sunt strălucit. Ee corpul pentru o clipă скользнуло de mine.
  
  
  — Mulțumesc, a spus ea, cu răsuflarea tăiată. 'Vă mulțumesc, domnule...'
  
  
  — Anderson, i — am spus. "Nicholas Anderson".
  
  
  — Bine, mulțumesc, domnule Anderson.
  
  
  — Nu mi-a mulțumit, i — am spus. — Eu nu sunt sigur că deja ai fost prin pădure. Cred ca prietenul tau Guido nu a fost încântat de ceea ce s-a întâmplat într-un cazinou.
  
  
  — Nu, a spus ea. "Cu siguranta nu. Va avea mai multe dificultăți. Mult mai multe probleme.
  
  
  — Spune-mi, i — am spus. — Te cheamă Nicole Face?
  
  
  Ea a fost mult timp privit în ochii mei. O fata draguta, în care inocența cumva a fost amestecat cu promisiunea de sofisticată și de pasiune, acum o expresie de disperare.
  
  
  "Mulți oameni cred în acest lucru", a spus ea. "Cel puțin o persoană încrezătoare în sine".
  
  
  Acest lucru a fost reumatism, care nimic nu este decis, dar, înainte de a-l a reușit să spun mai mult, expresia de disperare a dispărut de pe fața ei. Ea mischievously вскинула cap. — Domnule Anderson, — a spus ea. — Cred că sunteți de hoteluri de a-mi oferi o băutură. Dacă există un moment mai bun decât acum?
  
  
  Bar Negresco aproape a dispărut. O cameră imensă semăna cu o peșteră slab roz de lumină, selectate pentru a flata увядшей piele hags vechi.
  
  
  Ne-am așezat alături pe albastru bancă, la masa rotundă cu blat de marmura, покоившейся pe artificială леопардовой fel de greu.
  
  
  Ei simțit din nou fragil frumusețea fete, caldura ei multă coapsei în apropierea mea pe albastru bancă, îndoire sanii ei, forma clasică de persoane, opulența de aur-de castan parului ... smarald de emoție în ochii ei.
  
  
  Un chelner de la alb sacou înotat la noi cu заученным umilire a hotelului, склонного înșine extreme de gust.
  
  
  'Ce-ai vrea să bea?' — l-a întrebat fata.
  
  
  Ea este o viclenie a râs, ca un adolescent, care a lansat pe willie la cafenea.
  
  
  — Oh, a spus ea. — Am într-adevăr nu m-am gîndit. Trebuie să recunosc că eu nu sunt chiar un cunoscator de bautura, dar intr-o zi ea în cap pentru a bea o коктейльную hartă.
  
  
  Amestecare picior, chelner și-a exprimat liniștită amestec de îngrijorare și infinit de respingere a plăcut palavrageala. Am avut tentația de a sugera emu o bursă la școala de teatru.
  
  
  O mână de fete nr între cele două блюдцами cu măsline și de biscuiti, pentru a ridica o carte poștală.
  
  
  "Am să încerc asta", a spus ea.
  
  
  Pe card a fost scris: "Royal Negresco 14 F".
  
  
  Aceasta a fost piesa de kirsch, sirop de zmeura, suc de portocale și șampanie Moet. Doar după ce a citit acest lucru, stomacul meu aprins de rebeliune.
  
  
  "Nu, nu cred că sunteți un expert", i — a spus hei.
  
  
  Ea a spus chelnerul: "Un Regal Negresco". Iar scotch cu gheață. El s-a închinat și a plecat.
  
  
  În barre Negresco este dificil să se ascundă. De fapt, delle, este sfârșitul militare město, pentru a fi foarte vizibile, de aceea el a fost fericit să fie acolo. Acest lucru a fost, de asemenea, motivul pentru care m-am dus aici, apoi ce am plecat de la cazino. Care, la rândul său, m-a făcut exclusiv fericit că fata a ales acest loc pentru a bea. În acest moment, lupta lui nu a fost de gând să meargă în subteran. Ei de hotel afla mai multe despre o fată, mai multe despre Guido și mai mult, mult mai multe despre persoana care a trimis acest om al pesterilor în Palatul Медитерране. Și ei de hotel este de a afla, în acest sens asigurându-vă că nimeni nu mă caută.
  
  
  Până în prezent, dihor, seara a fost binecuvântat. Ea a găsit o fată. Acest joc s-a încheiat bine. Guido m-a găsit. Și dacă ea a avut dreptate, omul invizibil stahl ar fi martorul nostru grăbit zbor în "Negresco". Și apoi, seara a fost nu numai binecuvântat, dar și de-abia a început.
  
  
  — Doamnă, — a spus chelnerul. S-a aplecat în talie, el a pus ee băutură pe o rundă cu un prosop de hârtie cu litera "Imperial N" și cuvintele "Negresco" și "Frumos" în trei inele albastre.
  
  
  "Monsieur".
  
  
  Ei, se întoarse spre fată și a ridicat paharul. — Din fericire, i — am spus.
  
  
  Ea sa uitat la mine peste sfârșitul de pahar. Răutăcios și vesel vedere, a dispărut, în jurul ochilor. Din nou am văzut lacrimile.
  
  
  "Nu, a spus. — Am înțeles, pentru tine aceasta nu a fost o astfel de wouldnt fericit seară.
  
  
  — Nu, a spus ea. "Desigur, nu există". Vocea ei era slabă și disperat.
  
  
  "Dacă ai să mă ierți de acest brute comentariu, am spus eu, — știi despre ruleta fel de mult ca și despre bautura, având în vedere jocul nah".
  
  
  — Știu, a spus ea.
  
  
  — Oamenii sunt întotdeauna așa fac, i — am spus. "Cei mai mulți oameni vin acolo să se distreze, dar, evident, a dat impresia de o persoană care desfășoară mai mult de lucrurile serioase".
  
  
  Ea clătină din cap. Chiar și în lumina slabă părul ei strălucitor . "Nu, domnul Anderson..."
  
  
  — Cred că ai face mai bine suna-ma Nick, i — am spus. — Bine, a spus ea. 'Nick.'
  
  
  — Așa e mai bine, i — am spus.
  
  
  "Nu, a fost în cazinou nu pentru divertisment".
  
  
  "Ați pierdut nouăzeci și cinci de franci," am spus.
  
  
  — Tu уделяешь-mi o mulțime de atenție, — a spus ea. "Ei bine, — am spus, am unul de la Nisa, și de tine a fost greu să nu observați".
  
  
  Ea a zâmbit scurt. 'Ei, cred că...'
  
  
  Ea полезла în mică geantă de mână. Ei a văzut o batistă albă, pașaport, ruj și cea mai recentă, galben chip. Ea a luat ego-ul, și cu un singur click a realizat pe blat de marmură. — Cinci franci, — șoptit ea.
  
  
  "Acest lucru este tot de bani pe care le aveți, nu-i așa?"
  
  
  'Da. Oare, de asemenea, este atât de ușor pentru a vedea?
  
  
  "Mă tem că da."
  
  
  — De fapt delle nu e de cinci franci, — a spus ea. "Aceasta este o bucată de plastic".
  
  
  L-a întrebat. - "De ce pentru tine inseamna atat de mult câștig în acest cazinou?"
  
  
  De la începutul anului pentru a doua oară în noapte ochii ei au studiat fata mea.
  
  
  — Nici tu nu arăți săracă, am spus eu, tu nu uiti de foame. Se pare că nu mai ai nevoie, suedezii și adăpost. Nu am impresia că sunteți încercarea de a câștiga o vacanță sau un vagon de bijuterii. Despre lăcomie, de asemenea, nu poate fi vorba.
  
  
  — Nu.
  
  
  "Dar ați jucat pentru a câștiga o mulțime de bani. Acest lucru a fost important pentru tine.
  
  
  — Da, a spus ea. — Vocea aceasta.
  
  
  — Cred ei de hotel să știe de ce.
  
  
  Din nou, ea a studiat mea fata de aceste inteligente ochii verzi, acum reci și adânci ca marea.
  
  
  'Că vezi tu?'
  
  
  "Pericol", — a spus ea. "Dificultățile".
  
  
  — Poți să aibă încredere în mine, i — am spus.
  
  
  — Da, a spus ea. — Și eu cred.
  
  
  "În plus, am spus eu, — având doar o singură linie de resetare în cinci franci, nu aveți o mulțime de alegere".
  
  
  Ei umede, calde, buzele rupt de la plane dintii albi într-un zâmbet involuntar. — Dar dacă ar fi sa nu te доверяла, ei ar fi plecat, a spus ea. "Atunci ei ar fi încercat să găsească pe altcineva".
  
  
  — Este atât de important?
  
  
  'Da.' Ea a luat paharul și a făcut o înghițitură.
  
  
  — Vrei altceva?
  
  
  "Nu am folosit pentru a bea, a spus ea. "Cu toate acestea, ei cred că vreau încă un pahar. Nu știu dacă vreau să-l fi beat, de a uita sau de sărbători. Da, Nick, încă unul.
  
  
  Ei i-a făcut semn unui chelner, și ne-ați așteptat în tăcere, până când el a adus un "Regal Negresco".
  
  
  Ea a făcut o altă înghițitură, și atunci când ea a terminat, ea părea, a ajuns la o decizie. — Da, a spus ea. 'I încredere în tine. Sper ca esti din acei tipi care ajuta. Nu este destul pentru mine, nu numai pentru fete, cu care mi-a făcut cunoștință într-un cazinou.
  
  
  — Știu, am spus eu, calmant ei.
  
  
  "Acest lucru este dincolo de tine și de mine. Da, am nevoie pentru a câștiga o mulțime de bani și rapid. Ai văzut acest lucru. Am nevoie pentru a angaja pe cineva.
  
  
  Ea a ridicat o sprânceană în невысказанном cauză.
  
  
  "Cineva foarte special", a continuat ea. "Eu chiar nu știu cât de mult este în valoare de. Tu știi, Nick? Tu știi cât de mult este de a angaja un criminal?
  
  
  Ei, a întins mâna și a luat de pe scaun galben chip. — Cinci de franci, i — am spus.
  
  
  
  Capitolul 5
  
  
  
  
  Pentru o clipă, expresia de pe fața ei s-a schimbat surprinzator. Apoi, întorcându-și spre mine растерянное fata, ea прислонилась la mine. Ei, a văzut cu ochii ei, acum aprins пресловутым foc smarald, buzele ei приоткрылись, se apropie de a mea.
  
  
  În clipa următoare ea напряглась. Ee persoana a devenit пепельным. Ee privirea era ațintită în spatele meu, în ușa laterală bar "Negresco".
  
  
  Ei, s-a întors. Guido a fost primul care a văzut-o, de mai multe ухмылявшегося. Apoi a văzut угловатого, жилистого chinez, înalt corp zvelt a fost învăluită în negru, cu un picior la cap. Iar între ele, un mediu de aceste ego-ul slujitorilor, odioasă creatură, pe care-i voi ști, ca doctor White. Lothar Инурис. În acel moment, atunci când a văzut-ego-ul pentru prima dată, iso tuturor forțelor încercat de a controla furia zdrobitoare lui, când a văzut o fată, gata de a se ghemui buzele mele. El și-a recăpătat poziția de expresia facială și retras de ego-ul în cutelor primitoare de cordialitate. Este o expresie bine combinat cu ego-ul haine: bine tăiat blazer albastru, gri, pantaloni, cămașă, care se ocupă proclama pe sine unul în jurul creatiile Turnull & Asser în Джереминстрит de la Londra, o eșarfă de mătase și papuci balet de la Gucci.
  
  
  Dar cu toată grija și cheltuieli, care au plecat de pe hainele lui, doctor Инурис poseda inteligenta, înrobit, pervertit și un puternic apetit.
  
  
  Ego-ul ochii, эбеновые margele, robii ego-ul emotii de a-și ascunde adevăratele intenții, au fost plantate pe un mic sferică cap, cu dese părul negru, зачесанными în urmă cu frunte îngustă. Scopul însuși, cu un strat subțire violet buze și nări înguste în mare nas părea карликовой comparativ cu o lungă și largă de trunchi. Și totuși ea persistă un indiciu în vigoare, și numai la gândul de a se înmoaie, коренящейся în eternul se complac slăbiciunile lor. Mâinile lui au fost extraordinari. Lungi de-o palmă, anormal de lungi, ascuțiți, degetele, unghiile scurte. Mâinile chirurgului sau душителя. Buna, безбородое fata si ciudat, dureros-paloarea pielii creat impresia că железистое echilibrul s-a rupt, mai întâi descompunere corpul, apoi forțând mintea servi nefiresc obsesiv idei. El arăta ca un om care primește plăcerea de a provoca cuiva o durere și supune altor sale ciudate извращениям care le conduc. El furios expirat. Ei, am văzut că ego-ul eșarfă ușor slăbit, expunând rând dublu de negi, покрывавших ego-ul subțire колючую gât, de parcă гротескный guler în jurul сморщенных ochi.
  
  
  Alte astfel de emu, traversat de drumul meu. Ih împărtășit spiritul încrederii exagerate în efectuarea cu succes a inimaginabile del și credința în propria geniul, care se ocupă de convins ih în непроницаемом imunitatea de la nemesis. Încă înainte ca el să vorbească, l-a cunoscut deja de doctor Лотара Инуриса deja ca un om, a carui natura nu permitea altceva decât minciuni.
  
  
  El a zâmbit și s-a închinat. El a ridicat-o în jurul lor flexibile mâini în нерешительном salutul și s-a apropiat de mine. Ei, s-a ridicat, pentru a saluta-l.
  
  
  — Dar, a spus el. — Pentru o clipă l-am gândit că ne-am pierdut de tine. Și ar fi foarte trist. Dar iartă-mă. Iartă-mea lipsa de maniere. Mi-a fost încă să se prezinte. Lasă-mă. Ei doctor. Lothar Инурис.
  
  
  În mână, pe care el mi-a întins, nu a fost puterea. Ei a provocat emu toată bunătatea pe care a fost capabil. — Mă bucur să te cunosc, doctor, am răspuns. "Eu, Nicholas Anderson".
  
  
  "Un american, ei cred că,", a spus el.
  
  
  — Într-adevăr, i — am spus.
  
  
  "Dragi jirinovski oameni, — a spus el. "Europa mai multe vă este obligată".
  
  
  "Vă mulțumesc că au spus acest lucru, doctor", am răspuns. "În caz contrar, cât de mult l-a citit, ne-aici nu sunt întotdeauna fericit".
  
  
  — Da, — a spus el. "Sunt ei, cine a uitat, dar nu în jurul ih numere. Pentru cei care uită, cea mai buna atitudine este toleranța".
  
  
  "Ei bine, doctore, pot sa-l oferi ceva de băut?"
  
  
  El clătină din cap cu părere de rău. — Apreciez generozitatea dumneavoastră, domnule Anderson, dar, de asemenea, teamă că va trebui să renunțe. Motivul pentru care ei aici, nu secular, ci pur profesională".
  
  
  Ei s-a ridicat între el și o fată, care se ocupă rămas la masă. El a aplecat capul spre ea, și mai mult scăderea lor și fără a fi moale, cultural vocea.
  
  
  Aceasta a fost vocea, bursting de indicii. Și anume acest început de a doua voce a fost chemat pentru a impresiona pe ascultător. Superior de inteligenta Инуриса, ego-ul de neegalat capacitatea de sinceritatea lui în întreaga cele mai bune intenții și, doar dacă acest lucru este insuficient, pericolul bate joc de un om, ale cărui două tovarășul pot fi considerate a fi capabile să intervină în forță.
  
  
  "Dacă sunteți familiarizat cu Europa, domnul Anderson, — a spus el, și în special cu America de Sud, este posibil să știți că titlul de doctor este folosit destul de liber. Dar în cazul meu este titlul câștigat și-a cumpărat apoi de mai mulți ani axial de învățare. Ei doctor în medicină, domnul Anderson, specialist în chirurgie, care se ocupă într-o anumită măsură reprezintă un mecanic arta. Recunoscând acest lucru, și nu avea intenția de a ignora stimularea intelectului, a încercat să-l achiziționa suplimentare de specialitate. Ei, de asemenea, un psihiatru cu practica, care se ocupă de el сверкнул ochi pe fata, — dedicat celor mai complexe cazuri.
  
  
  Ea le aparține, că ar fi normal să stârnească ego-ul lor de bucurie. — Deci, esti un maestru?
  
  
  Ea a fost recompensat cu tolba, пробежавшей de ego-ul corpului. — Da, — a spus el, încercând să засмеяться. — Cred că așa ne numesc în America. Foarte interesant și primitiv, pe termen lung. Dar eu nu ar trebui să fie distras. Așa cum am fost de gând să spun, această domnișoară a dovedit a fi unul în jurul mele paciente.
  
  
  Ei redus de voce la ошеломленной de confidențialitate. — Vrei să spui că ea a fost bolnav, doctore?
  
  
  Doctor Инурис iso tuturor forțelor încercat să fie tolerant, dar am văzut că iso tuturor forțelor simt ego-ul răbdare. — Ei bine, acest lucru este destul de un termen generic, dacă vreți. În plan profesional totul este mult mai complicat. Dar, să zicem așa, fără a rupe relația dintre medic și pacient și, fără a intra în descrierile tehnice, că tânăra doamnă suferă de o gravă tulburare emoțională".
  
  
  — Am înțeles, am spus eu. — Ai putea să mă înșele. Și tu îți dorești acest lucru, a spus ea în sine.
  
  
  "Nu toate emoționale boala se manifestă prin urmare, pentru a ih-ar putea recunoaște cu ușurință неспециалисты ca tine".
  
  
  — Cred că nu, i — am spus.
  
  
  Doctor Инурис mi-a zâmbit. "Mă bucur că aveți un astfel de orizont larg, domnul Anderson, — a spus el. "Guido clar mi-a dat de înțeles că comportamentul tău față de el în cazinoul a fost, cum s-ar spune mai multe воинственным".
  
  
  — Da, i — am spus. — Dar, pe de altă parte, această domn nu a fost destul de ceea ce voi numiți prietenos cu această tânără doamnă. Vreau să spun, că el a cauzat hei durere, și ea, se pare, nu este deosebit de dornic de la ego-ul companii.
  
  
  -- Ei, din nou, trebuie să cer de la tine iertare, -- a spus doctorul Инурис, atunci când el a apelat la mine cu un ipocrit, un zâmbet radios. "Din timp în timp, Guido devine prea sârguincios. Și ei cred că el s-a speriat de mânia mea. Vedeți, ei nu conduc obișnuită clinica. Doamnă tânără a fost încredințat mea grija la villa aproape de aici, și în acest stadiu, tratamentul cu ea este inadecvată pentru a expune ei cu ceea ce am cu tine considerăm normale sociale отдачами.
  
  
  "Săptămâna trecută, a continuat el, — hei, a reușit să părăsească vila pentru neautorizată a merge la cazinou. Guido nu profesional asistent, și, eventual, prin urmare, cu ego-ul, părțile ar trebui să ne așteptăm de erori. Cu toate acestea temporară dispariția fetele sunt foarte supărat pe mine la Guido, și el mi-a promis solemn că fata nu va mai fi eluda escorta lui. Cu toate acestea, hei, ce a reușit să repete acest lucru în această seară.
  
  
  Deci, este de înțeles, nu-i așa, că Guido, cum s-ar spune, destul de nerăbdător cu ea? Și, a spus doctorul. Инурис a spus sincer: "de Asemenea, se înțelege că, fiind un american, un domn, sunteți nobil, au intervenit pentru a-l proteja de ceva ce a fost pentru tine destul de comportament inadecvat".
  
  
  — Ei bine, doctore, i — am spus eu și nu bănuia că în spatele ei atât de mult. Mi s-a părut pur și simplu, că robul tău ceva planificat.
  
  
  "Partea exterioara este înșelătoare", — a spus el.
  
  
  "Da, многда," am fost de acord. "Croitor" ia, ei niciodată nu a crezut că ea a fost bolnav".
  
  
  Doctor Инурис încurajator mîngîie-mă de mână. -- Ei bine, ei bine, -- a spus el. "Ai nevoie de prea mult pentru a înțelege lucruri pe bază de observare, chiar și știința medicală, uneori, rupe confuz".
  
  
  — Se înțelege, i — am spus.
  
  
  — Și acum, domnule Anderson, vă dați seama, când am să vă întreb lasă-mă pe mine și... uh... meu personalului termina seara cu o fată și să-i ducă înapoi la vila noastră. Nu știu cât de mult ești cu ea a vorbit încă cu un prieten, dar dacă-mi dai vreun благонамеренный sfat, va fi înțelept să se uite la toate, că ea ar putea spune, în funcție de boala ei. Uneori nah apare tentația de a spune lucruri care la prima vedere pot părea plauzibile, dar, din păcate, acestea sunt cauzate de ee de o boală pe care, ei, sper în puterea mea de a vindeca".
  
  
  Ei, dădu din cap în semn de aprobare. — Sper foarte mult că vă lecuiți ei, doctore. Pare a fi o astfel de rușine, că o astfel de fată drăguță ca ea..."
  
  
  "Am toate speranțele, a spus doctorul Инурис. "Dar durata tratamentului, cel mai probabil, poate fi destul de lungă".
  
  
  — Foarte rău, am spus eu.
  
  
  "Într-adevăr," a spus el, cu o nuanță de nerăbdare. — Dar acum trebuie cu adevărat să meargă. A fost frumos să te cunosc, domnule Anderson. Într-adevăr drăguț.' El a rupt degetele și Guido a pornit, gata de acțiune.
  
  
  El nu le-a luat. Fata s-a sculat, сунула geantă de mână de sub mouse-ul și s-a apropiat de el. Doctorul a zâmbit cu amabilitate hei.
  
  
  Cu o expresie de неудержимого dezgust, ea a mimmo de doctor și Guido de rotație la zi, prin care au intrat. Mare, noduros chinez împiedicat calea hei, dar atunci când ea se apropie de el, el a dat la o parte, pentru a deschide ușa în fața ei, și a urmat-o. Guido a urmat нимиЕ1 .
  
  
  "Îmi pare rău că a tulburat tine, a spus doctorul Инурис mine.
  
  
  Ei, clătină din cap: "ce păcat, am spus eu. "O astfel de fată drăguță..."
  
  
  "Încercați să uitați de ei, draga mea persoană", a declarat doctor Инурис, când a mers la zi.
  
  
  — Voi petrece, i — am spus.
  
  
  — Nu trebuie, draga de altă parte, — a spus el елейным voce. — Oh, am spus eu. — Mi-aș dori foarte mult să joc.
  
  
  Persoana de doctor помрачнело. - 'Cum vrei.'
  
  
  Ei l-au urmat pe zi. Alb "mercedes" stătea la marginea trotuarului. Ei au învățat în ea o mașină pe care a văzut când am ieșit prin cazinouri. Alături stătea o fată, Guido și chinez.
  
  
  Doctor pălmuit în palme. El a spus. - "Ce mai așteptăm?"
  
  
  Китайец a deschis ușa din spate, apoi a pășit în față și sel la volan.
  
  
  Блеснув lor lungi spectaculoase lovituri, fata a alunecat pe bancheta din spate. Ei, a observat că pe ea au fost papuci balet cu toc înalt. În zilele noastre, femeile rare curative ih purta, dar mai avem una de pantofi nu a aparut feminină a ține pasul atât de bine. Ați văzut ih cu câțiva ani în urmă, când Nicole Kara a fost încă în viață.
  
  
  Doctor Инурис a alunecat în interiorul. Guido a închis ușa și sel alături de un chinez. Motorul a fost deja lucrat, mașină de отскользнула de la marginea trotuarului.
  
  
  Ei, a privit cum pleacă, când zapominal de înmatriculare. Mercedes întârzia la rândul său. Prin fereastra din spate a văzut-o, cum doctorul și-a ridicat mâna de pe fata frumoasa.
  
  
  Apoi s-a răzgândit. O mână mare de relaxat, ca un păianjen uriaș. După o clipă, în jurul valorii de mâinile scos doar degetul mare si aratator.
  
  
  Când sumbră mașină de înfășurat cu un unghi de doctor. Инурис foarte lent a întins mâna, cu atenție și cu un zâmbet puternic de bucurie și a pus degetele în trahee fată și a început să-l comprima.
  
  
  
  Capitolul 6
  
  
  
  -
  
  
  Ei, s-a întors și a plecat înapoi în bar. Dacă Multe Altele. Инурис a avut în minte rapid de moarte, el ar fi permis Guido este de a face. Probabil, doctor mi-a plăcut moarte lentă, el nu s-a îndoit de acest lucru. Dar dacă el ar fi hotel face acest lucru, el ar fi ales este mult mai convenabil decât bancheta din spate a masinii.
  
  
  Din nou sel pe scaun, sub un ochi critic de chelner, care a analizat câteva nivelul, atunci când sa întors mea de o plimbare pe stradă cu dr Инурисом și ego-ul minunat mic gasca. Eu nu обольщался ceea ce chelnerul a fost îngrijorat cu privire la siguranța mea sau despre dovada. Ei au suspectat că ego-ul real interes a fost la mine, presupunând că sunt destul de sănătos pentru a achita factura, pentru a afla dacă pot, ca și mulți turiști, nu știu ce sfat au fost incluse în cont, și, prin urmare, să plătească emu de două ori.
  
  
  Ea a făcut un gest în aer, și el s-a grăbit la masă, cu grijă coborând ochii, pentru a împinge la mine contul de marmură. Când a trasat traiectoria ego mâinile, mintea mea a căzut la scrisul de mână. Acesta a fost pe suport de hârtie, distorsionate picior de pahar, în jurul căruia saw fata.
  
  
  Ea și-a ridicat paharul și a luat o bucată de hârtie. În același timp, ca și Cealaltă. Инурис și mintit un prieten la un prieten, ea a fost mult decât este foarte ocupat.
  
  
  Ea a scris mesajul cu un creion pentru sprancene. "Vila de Narcisă ", el a spus: "Cap-Ferrat. Ajută-mă, costea lui dumnezeu. 'Acesta nu a fost semnat, și mi-am dat seama că până acum dihor nu știu cine este.
  
  
  Dar am știut ce a fost: în minte, în ciuda a tot ceea ce a spus doctorul Инурис. Frumos, disperată și suficient de încrezător pentru a merge cu sinistru doctor fără nici o rezistență. Dar hema ea a fost, și rămâne un mister.
  
  
  Acest lucru a fost un mister, pe care ea a fost de gând să dezlege intors seara.
  
  
  Dar ei trebuie să acționeze rapid. Ea s-a uitat la ceas. De exemplu, o jumătate de secundă, și medicul Инуриса a fost un mare avantaj. Ei plătit factura, nu au dat un sfat, iar în speciale frustrare chelner, și a ieșit din "Negresco", prin intrarea principală. Taxi fost de așteptare pentru pasageri. În "renault" in fata cozii de conducător auto, толстолицый bărbat, întins, запрокинув cap, și greu de sforăit în spatele volanului. Când l-a lovit ego-ul pe umăr, el imediat s-a trezit. El s-a uitat la mine, un zâmbet strălucitor, care este implicat a fost un amestec de animale самонасмешки și intrigi, un zâmbet fostul soldat. — Monsieur, — a spus el într-un ton parcă ar fi atras atenția.
  
  
  L-a întrebat. — Știi, Cap-Ferrat?
  
  
  — Desigur, a spus el.
  
  
  — Știi Vila Нарциссу ?
  
  
  "Da ".
  
  
  — Poți să mă ducă acolo?
  
  
  — Cum doriți, domnule. Dar îmi pare rău, este un loc ciudat.
  
  
  'Într-adevăr?' — am spus eu, tresar, deschizând ușa din spate ego-ul "renault" și ședința în jos. "Spune-mi, de ce, și până hai поторопимся".
  
  
  Masina a alunecat spre vest de-a lungul o boardwalk și desfășurat, pe primul plan viraj.
  
  
  "Acolo nu locuiește nimeni. Aici pustii, — a spus el.
  
  
  — Ai fost acolo recent?
  
  
  — Nu, eu nu pot spune aceasta. Dar există deja o mulțime de ani nu locuieste nimeni, m-sciez. Ei știu exact. În urmă cu câteva săptămâni, poate o lună în urmă, ea a condus mimmo el pe timp de noapte. Între vilă și scump un zid de piatra, iar la poarta poarta de fier. Ei, m-am uitat la poarta. Lumea nu a fost. Vă simțiți acest lucru, atunci când casa nu este nimeni. Această vilă a fost o astfel de casa.
  
  
  — Stii cui apartine?
  
  
  — Nu, domnule, nu știu. Dreptul de proprietate aici trece de la un proprietar la altul, și, uneori, prezența unui străin înseamnă pur și simplu că doi a fost dat permisiunea de a trăi în propria vilă".
  
  
  "Renault" acum, câștigând viteză. Ei, a vazut ca hotelul Beau Rivage a dispărut în spatele nostru, apoi am oprit la un cot de drum, care se ocupă râului către port cu drumul, cioplite în stânci, возвышавшихся deasupra mării.
  
  
  "Vilele există întotdeauna persoane noi, a spus șoferul.
  
  
  "Trecem Medie De Guineea Cormiche? "am spus.
  
  
  "Da, domnule."
  
  
  Acum am fost, și orașul de la Nisa a rămas în spatele nostru. Sub mine, în dreapta, mare stă nemișcat sub cortina de ceață.
  
  
  — Voi fi recunoscator, am spus eu, — dacă nu довезете mine la poarta vilei Narcise, și în loc să coboare pe kilometru înainte.
  
  
  — Am înțeles, a spus șoferul. Probabil, el a fost un bun soldat. Gros și inteligent, chiar și atunci. Înțelegerea faptului că acest lucru va da emu, dacă el va înțelege, și de a uita de restul. În primul rând, ai grijă și выживайте. Supraviețuirea a fost întotdeauna cel mai bun de publicitate, pe care un soldat a putut face pentru tine.
  
  
  El a fost de echitatie rapid și fără probleme, se bucură de o provocare în jurul valorii de cele mai spectaculoase drumuri din lume. Drumul din fata a fost pustiu, și el a aprins câteva felinare galbene, de a rupe vălul de ceață. Deși noaptea a fost liniștită, viteza de făuritor de frumos briza.
  
  
  — Iată, a spus el.
  
  
  Plăcuță cu inscripția "Sf. Jean-Cap-Феррат вырисовался și graba mimmo. De la dreapta la mine, că-în cazul în care definit de lumini, Cap Ferrat pune, ca degetul mare, ieșită în mare. Motor renault заскулил, când șoferul a trecut la downshift, pregătindu-se pentru coborarea cu un foarte bun Corniche.
  
  
  — Vom fi în curând acolo, — a spus el cu o nuanță de veselie. — Te așteaptă prietenii tăi?
  
  
  Ea nu a fost împotriva răspunde emu. — Nu, am spus eu, — mă tem că nu.
  
  
  — Poate, tu asta vrei?
  
  
  Punând o mână pe volan, altul este că atunci groped sub scaun. Când a tras de ego-ul în urmă, în mână, el a fost монтировка. El a râs. — Poate fi, vei putea folosi acest lucru?
  
  
  'Este posibil. Dar am обойдусь fără aceasta. Vă mulțumesc pentru bunătatea dumneavoastră.
  
  
  — Nu contează, a spus el. — Un loc ciudat, această vilă. Foarte încerc. Foarte недружелюбая. Acest lucru nu este casa, în cazul în care vă simțiți confortabil și să vă încântați".
  
  
  — Eu niciodată nu a fost acolo, i — am spus. — Dar eu te cred.
  
  
  "Am să "sfânt", — a spus el. "Acest lucru va ajuta tău ночному viziune".
  
  
  L-a întrebat. — Armata?
  
  
  "Legiunea străină", — a spus el. "Închideți ochii pentru câteva minute. Ea să-ți spun, când am ajuns acolo ajunge.
  
  
  După ceva timp, masina s-a oprit. — Bine, — a spus el.
  
  
  L-a deschis din nou ochii. În jurul nostru a fost кромешная întunericul. Sa bagat șoferului un teanc de bancnote.
  
  
  — Noroc, a spus el.
  
  
  Ei a ieșit, în jurul mașinii.
  
  
  Șoferul înclinat. — Kilometru deschis. Dreapta. Un zid de piatra. Trei metri în înălțime. Ciob de sticlă în partea de sus. Poarta de șapte metri. Ascuțit în partea de sus. În interiorul nimic în picioare pentru a fura. Cel puțin, o lună în urmă. Dar, cel puțin noroc.
  
  
  El încă zâmbind, până când mașina încet în marșarier, a mers pe drum. Ea a așteptat până când se va opri ego-auzi, apoi s-a dus. Până când shell-ul, sa verifice, ca lamele de ras sunt încă la fața locului.
  
  
  Bucăți de mușchi presărat pe vechi geme, ca de germinare a stricat. Rugina облупилась la porțile de fier. Lunar, serghei пробивался prin strâns topit de conifere, поднимавшиеся în jurul клочков de ceață, și a jucat în нечесаной iarbă, торчавшей în jurul pământului, ca barba carcasa.
  
  
  Cu drumuri puține de văzut. Numai calea de mașini, numai că trecut, având în vedere ghidare în примятой iarbă. Copacii înalți în picioare ca fusele între curios de opinii și villa.
  
  
  De ceva timp a stat în spatele porții și a ascultat. Doar tăcere. Nici câini, сигнализирующих despre prezența mea. Nici un fel de al șaselea sentimente pentru marcarea patrule, sentimente, care de multe ori спасало mine.
  
  
  L-a scos jacheta și i-a aruncat-o peste zid, pentru a proteja mâinile murdare de cioburi de sticlă, care stăteau pe pietre, asteptam curios de expirarea sânge. Ea a sărit în picioare, a găsit un sprijin de încredere și cu o mișcare a urcat în sus, trăgând un sacou pentru un.
  
  
  Ghemuit la poalele zidului, ei, s-a oprit și a ascultat. Doar tăcere. Ghemuit și folosind arbori ca adăpost, ei, sa mutat înainte, paralel cu poteca. Ei se mișca încet. Picioarele mele au pășit pe iarba uda. Ceață, miros de ace de pin și apă de mare, клубился în jurul meu.
  
  
  Ea a urcat de pe deal, și a văzut deodată o rază de lumină prin copaci, și prin ceață. După câteva secunde, ea a ajuns la câmp deschis.
  
  
  Ei s-a oprit la marginea unei păduri de arbori și a văzut că urmele de mașini de la dreapta la mine ori la stânga, apoi din nou se întorc chiar la intrarea în vilă. Alb "mercedes", aproape deghizat în ceață, în picioare, întunecat și tăcut, pe drumul de acces piesa.
  
  
  Însăși vila, cu răcește rece de piatră, витающая în cerul de aerul mării, вырисовывалась în jurul valorii de ceață, ca un loc oribil cosmar. Ridicat în dialog, înconjurată de căderea de obturare, o bucată de alb lăptos perdele prins luminată a lunii, și a privit scena în partea de jos, ca невидящее ochi. Primele două etaje vile au fost inchise. Sergiu a ars în cele trei ferestre de la parter plan etaj.
  
  
  Pe exploatație, în limita liniei de arbori, rapid inconjurat si casa. Partea din spate, partea de altă parte, și partea din față a rămas negru și безмолвными. Ei au început să se apropie de strans iarba. Doar subțire de dantelă acopere fereastra din dreapta. Ridicându-se în genunchi, ei, m-am uitat înăuntru.
  
  
  Acest lucru a fost de bucătărie. Înalt chinez a fost așezat de mine, cu spatele la o masă de lemn și de băut o ceașcă de abur de ceai.
  
  
  Ei пригнулася și a ajuns la o altă fereastră, binecuvântându-umezeala, care se ocupă de приглушала mele shaggy. Încet-l din nou și-a ridicat capul și am constatat că mă uit în camera în care a fost doar un pat. Guido întins pe pat, sprijinindu-se cu capul de toți, și листал jurnal. Ei, a vazut ca el a scos jacheta și le-a lăsat arma cu orar în наплечную carcasa toc.
  
  
  A treia din cele trei camere luminate s-a aflat la o distanță considerabilă de primele două. Și în timp ce ei carapace de acolo, care ținea sub nivelul pervazuri, l-a auzit vocea doctorului.
  
  
  — Dragă, — a spus el. — Am încercat foarte greu să aibă răbdare cu tine. Și se pare că răbdarea nu este recompensat cu înțelegere și recunoștință din partea ta; numai infidelitatea și trădarea. Iar acum, din păcate, răbdarea mea a ajuns la capăt.
  
  
  Acum, ea a fost la nivel de dialog. Acesta a fost deschis, și o voce de doctor, încărcată de amenințare, a fost clar pentru a vedea. Ei, a venit la pervazul ferestrei. Încă parte din această fin alb perdele, doar parțial задернутой, spânzurat într-o cameră, ca un păianjen în mormânt. Privind prin ferestre, clar văzut de doctor Инуриса și o fată. Doctorul a scos jacheta și a aruncat o eșarfă pe loc, dar mai multe duble neg încă aruncat propriul zbârcit răutăcios privire la falduri de mătase pansamente.
  
  
  Ei, am văzut că fata era încă îmbrăcată exact la fel ca atunci când l-a întâlnit ee. Mâinile nah au fost сцеплены în spate, ca un copil, care отчитывают pentru un comportament rău, obiectiv ușor склонена și păr strălucitor încă legat de o culoare verde pal, cu banda.
  
  
  — Am sperat că veți prelua de la mine o anumită apreciere, a spus doctorul. "Am sperat că vei veni la mine sa volei cu comori, care poate oferi doar o femeie, că vei отплачивать mine pentru devotamentul pe care l-a vărsat pe tine, atât de clar și atât de constant. Mă puteți crede, dar este într-adevăr a mea cea mai sinceră speranță. Dar, probabil, prea sperat. Acest lucru nu ar fi prima dată. Și, prin urmare, ei știu, de asemenea, faptul că nu este dat în mod voluntar, poate fi luată cu forța". Fata s-a uitat deschis pe el. Ea a vorbit încet și în mod deliberat. — Ești groaznic, — a spus ea.
  
  
  Persoana Инуриса исказилось de furie. El a ridicat mâna și a redus din nou. — Acest lucru a început deja pentru a doua oară în seara zilei de astăzi, atunci când ești provocat de mine atât de mult, încât am vrut să arate cruzimea ta atât de neobișnuit de frumoasă fata. Dar eu nu trebuie să faci asta, nu-i așa? Ei, în căutarea atât de oribil. Da, îi înțeleg mele trăsături nu găsesc aveți permisiunea. Alte deja mi-a explicat acest lucru.
  
  
  — Nu mă înțelegeți greșit, doctor, — a spus fata. — Nu am vorbit despre a ta înfățișare. Am mai doar a drepturilor.
  
  
  'Oh, oare?' — a spus doctorul.
  
  
  — Nu, a spus ea.
  
  
  — Ce, a mea dulce?
  
  
  "Mi-ai altfel pentru că aveți o astfel de imuabilă rău, a spus ea.
  
  
  Doctor în râs, râs strident izbucni în jurul ego-ul obscen gâtului.
  
  
  — Rău, a spus el. "Cât de puțin știi despre rău, pentru a vorbi despre nen atât de ușor. Dar în curând veți afla mai multe despre ea, și eu însumi voi fi a ta dirijor, profesorul dumneavoastră, partenerul dumneavoastră".
  
  
  — Niciodată, a spus ea.
  
  
  "Oh, da, draga," a spus doctorul Инурис. — Și foarte curând. Aici, în camera ta, ta de pat.
  
  
  O fată de repede s-a uitat la ușă.
  
  
  Medicul clătină din cap. — Nu, — a spus el. — Acest lucru nu te va ajuta.
  
  
  Fata скривилась.
  
  
  În acest moment, am vrut să acționeze, să ne arunce într-o cameră pentru a vedea de doctor Инуриса și auzi ego-ul moale, patetic voce. Dar m-am forțat să se calmeze. Până în prezent, dihor, el nu a făcut nimic, în afară de palavrageala. Fata va supraviețui acest lucru. Și, așteptând de la mine va fi tot mai multe și mai multe oportunități de a învăța mai multe despre acest извращенном om și ego-ul misterios пленнице, care se ocupă lor fantastic de o persoană și impecabil corpul trezit ego-ul amenințare.
  
  
  Ухмылка atrocitățile și anticipând оскалила ego-ul dintii. "Ei bine, mi se plieze dolar", a spus el. — Eu îți dau o ultima sansa. Ți-a dat tot ceea ce stă în puterile mele. Vrei să-i dai în mine, în schimb, ceea ce ne sta în puteri, sau ar trebui să fie luate de la tine?
  
  
  "Puteți să mă ia, doctor, — ferm, a spus ea, — dar știi și eu știu că niciodată nu va poseda mine".
  
  
  Persoana de doctor побледнело, iar maxilarul сжались de furie. Viena пульсировала pe виске, ca un dragon, свернувшаяся sub ego-ul palid trup. El a venit de la o fată, care se ocupă stătea liniștit și calm, se uită mimmo el, ca în cazul în care ego-ul nu mai exista. Ego-ul imens de mână s-a ridicat și i-a smuls banda în jurul părului ei, care au căzut hei, pe umerii de aur cascadă.
  
  
  Furia a izbucnit în respingător parte ego-ul persoanelor усилившись, pentru a le câteva secunde, timp în care a fost nevoie de emu, pentru a prinde verde banda si arunca-l de pe podea. El a făcut o pauză pentru o clipă, pentru a face față cu acest lucru și să se pregătească pentru хладнокровному atacat pe nah. Fata a continuat să se uite mimmo el, ca în cazul în care ego-ul intenția de a nu mai țineau de ei, ca un zumzet de muște.
  
  
  Doctor din nou a întins mâna. Ego-ul lungi, degetele subțiri sunt blocate împreună pe o вырезе rochii de ei, iar degetele în mod deliberat înghețate în luxuriantă ложбинке între sânii ei.
  
  
  El a făcut o mișcare rapidă strat, și a retras de pânză cu corpul ei. Ea stătea nemișcat, când a retras de pânză cu umerilor ei și le-a permis hei, cu foșnetul de a cădea pe podea.
  
  
  Ea nu шевельнулась, pentru a-și apăra обнаженную piept de lacom de excitație, furios în ochii ego-ul. Mâinile ei atârnat pe părțile laterale. Pe ea erau doar albe chiloți și papuci balet-o barcă.
  
  
  Respirația de doctor вырывалось din el, шипя. "Ah," a spus el.
  
  
  În timp ce ea făcea să te ignora вопящий în mine vocea, призывавший rupe ego-ul змеиную gâtul, mâinile alunecat la coapsă, iar chilotii ei au început să alunece pe загорелым coapsă.
  
  
  Hubert a avut dreptate cu privire Nicole Face, dacă ea a fost Nicole Face. Ea a fost blonda de la natura.
  
  
  Pat a fost de la dreapta la mine, în colțul dintre perete și fereastră. Fată, încă fixă, a fost în stânga mea, și doctor în Инурис între ea și pat.
  
  
  S-a sculat în genunchi, gâfâind ușor de emoție și de oboseală, el a suflecat chilotei hei până la glezne.
  
  
  Doctor Инурис ridică în picioare, a apucat ee de mână și a început să tragă înapoi la pat.
  
  
  Ea a permis hei, de a face un pas, altul, doar pentru a vă asigura. Pe partea stanga a coapsei alunițele nu a fost. Nu, deloc. Apoi a sărit de pe pervaz și scufundat într-o cameră.
  
  
  Doctorul s-a întors în jurul axei sale, pentru a vedea mine. Fata a alunecat înapoi la pachet tentată de îmbrăcăminte.
  
  
  Esarfa căzut cu gâtul doctorului, expunând ego-ul scabros guler în jurul negilor. Înainte de a ei a reușit să depășească diferența dintre noi, el a biruit în uimire.
  
  
  — Guido! el a strigat. — Guido!
  
  
  
  Capitolul 7
  
  
  
  
  Ochii ei am văzut cum fata a ridicat sa изодранное rochie și strîns лоскутки de țesut de la înființare, чувственному corpul. Doctor Инурис a fost prins, ca de păianjen prins, pierdem timpul de sosire mortale Guido.
  
  
  El nu a încercat să fugă de la zi. Am fulgeră în goluri, că el, probabil, se temea întâlni cu omologul mic executor într-un coridor, și apoi să plătească o amendă pentru ущербный inteligenta si toane Guido în formă de mâner tip pistol cu gloanțe de 22 de calibru de la acest отморозка. Și, în același timp, am avut mental imagine pitic-om al pesterilor, спрыгивающего cu paturi, выдергивающего de sub mouse arma Trejo și пустившегося scăpa de la camera de fete.
  
  
  Cum загнанный în unghi de boxer, doctor Инурис se mișca stânga-dreapta de-a lungul pereții, ego-ul, palmele desfășurate în exterior, ca un gest de reconciliere.
  
  
  La mine nu ar fi o mulțime de timp. Medicul a prezentat aceeași amenințare fizică, dulce ca vata, dar se ridică între el și Guido nu a avut nici un sens. Site-încăierare, în care el ar putea implica, a fost de discuri, în cazul în care cotele au fost de partea lui.
  
  
  Ea a permis emu merge, взмахнув umăr și mâna stângă. El пнул mine, hapsân la mâna dreaptă mi-a. Ei a lăsat-o lovitură, și decent ego-ul său în falcă. El s-a lovit de un zid, apoi a alunecat în jos, pierzându-și conștiința, sângele струилась de ego-ul violet buze.
  
  
  Ei nu stahl grăbește-te să se bucure de spectacol și s-a întors și s-au grabit la zi. Mai târziu. Ea a deschis.
  
  
  Guido a stat acolo. Trejo a fost orientat în viața mea. "Stai atenție", a spus el.
  
  
  L-a ridicat mâinile. Ea le aparține, că, în acel moment, Nicholas Anderson, fundașul de fete fecioare, care au ajuns în necaz, nu a avut motive speciale de a avea de-a face cu Guido. Nu era absolut necesar.
  
  
  Arma a rămas nemișcat. Medicul a fost încă sunt singur acum. Guido a zâmbit. — Deci tu ai pus acest nenorocit, nu-i așa? Ei bine, de voce și de toate, cred. Dar eu nu pot aproba, amice. Acest lucru înseamnă rău pentru mine. Și nu-mi place. Tu a trebuit să fugi, când ți-a spus. Acum puteți regreta acest lucru.
  
  
  Ochi ascuțit Guido observat o fată și s-a extins. — Rochie, — a spus el. — Și cheamă-Тьсоенга . Spune-emu, ce doctor nevoie de ajutor. Și nu încercați obraznic.
  
  
  Fata s-a întors cu spatele la noi, a luat de sub pat o valiză, a ales mai multe obiecte de îmbrăcăminte și a început să se îmbrace.
  
  
  — Tu, a spus Guido, — alege o bucată de perete și atașați la-i mâinile.
  
  
  L-a făcut, cum mi s-a spus. Guido a petrecut la mine acceptabil de căutare. Probabil, este destul de părți devenea obiect de astfel de glume, de a învăța o meserie. Ego-ul de căutare ar putea aduce emu pistol, un cuțit și a gazelor bomba, dar nu a fost suficient de bun pentru a face rost de trei aparate de ras. Guido nu s-a deosebit de imaginație. — Bine, a spus el, — voi sunteți curați. Întoarceți-vă, pune mâinile în spatele capului și țineți ih acolo, până când nu am să vă spun omite ih".
  
  
  În spatele ușii послышались shaggy. Fata s-a întors cu un chinez, care ness prosop și ceva asemănător cu un mic castron cu apă. Ei văzut prima dată ego-ul de mână. Unghiile de la degetele arătătoare și мизинцах ieșea, ca четырехдюймовые pumnale.
  
  
  "Pentru a determina doctor, Тьсоенг ", a spus Guido.
  
  
  Китайец dădu din cap.
  
  
  — Tu, a spus Guido fata, — " scoală-te alături lor alb cavaler, și nici de glume. Lui s-a săturat de tine la gat. Dacă ar depinde de mine, l-ar fi împușcat pe amândoi sincer aici, pe loc. Apoi, mi-ar fi mai calm.
  
  
  Un chinez a îngenuncheat lângă doctor Инурисом, ștergându-ego-ul fata cu un prosop. Doctor gemu, și ego-ul cap de свесилась cu urât de gât. Ego-ul ochii моргнули. Un chinez a continuat șterge cu ego-ul, până când medicul nu împins de ego-ul deoparte, încercând să nu se atingă de ego-ul de unghii lungi. — Ajută-mă urca, Chang, a spus el.
  
  
  Chinez-a apucat de ego-ul sub mouse-ului și a ridicat în sus. El a continuat să прислоняться cu spatele la geme. — Adu-mi brandy, Chang, a spus el.
  
  
  Un chinez a ieșit prin cameră și peste o clipă s-a întors cu un pahar de coniac. Doctor i-au muiat lor de porc botul într-un pahar și a suflat perechi, înainte de a bea. Mâna liberă a pipăit rupt maxilarul. Apoi, el s-a întors spre mine cu un zâmbet obosit. "Nici un prejudiciu real, domnul Anderson, — a spus el. 'Cel puțin pentru mine. În ceea ce privește tine... ei bine, acest lucru poate fi destul de un alt lucru.
  
  
  — Ascultă, am început eu.
  
  
  Dar Guido întrerupt mine: "Taci, — a spus el.
  
  
  doctor Инурис periat off de la el, ca dresori, care are de-a face cu тявкающей tânăr câine. — Destul, Guido, — a spus el. "Замолчи."
  
  
  Guido oamenii nu bruta-am uitat la el. Aparent, ih relațiile nu au fost construite pe atașament. Guido ar fi fost la fel de fericit pentru a trimite puțin un pistol automat de doctor Инуриса ca o fată și pe mine, ca în fiecare an, așa cum am рухнем ego-ul sub gloanțe.
  
  
  — Ei bine, domnule Anderson, cred că a venit timpul să și-mi ajunge la un final înțelegere. Mi se părea că am explicat tu acolo, în Negresco, că fata care a fost atras atentia, pe delle foarte bolnavă. Și în prezența dumneavoastră aici, poate doar agrava și complica boala ei. Ei sunt dispuși să accepte cu destul de într-un mod dramatic, care sunteți atât de dureros și-au demonstrat loialitatea, deoarece, aparent, nici un prejudiciu nu a fost tratată. Dar trebuie să înțelegeți că sunt un om de știință și nu voi permite nici o intervenție, atunci când vine vorba foarte serios întrebarea de tratament a pacientului omului".
  
  
  — Dacă cineva în această cameră și bolnav, doctor, am spus eu, — este de tine.
  
  
  Din nou a simțit puterea ego-ul efort de stopare a mâniei, care a amenințat că rupe ego masca благожелательного medic, pentru a oferi o cale de ieșire către mânie, пылавшему în interiorul acestuia.
  
  
  Un fior пробежала de ego-ul corpului. El a făcut încă o înghițitură de brandy. Ego-ul ochii se uită la янтарную lichid, în timp ce el twirling de brandy în mână. El a început să înțeleagă, că am auzit și am văzut, mai mult decât se bănuia. — Domnule Anderson, — a spus el cu o în jurul lor снисходительных de zambete. "Există astfel de cazuri între medic și pacient, care par a fi, cum s-ar spune, ciudate pentru neinstruit observator. Scena, care se ocupă de poate parea socant la matematică astfel, ca tine, ar fi fost imediat clar unul în jurul valorii de colegii mei.
  
  
  — Tăceți, doctor, i — am spus. "Eu nu sunt de acord, dar dacă tu așa crezi, atunci esti mai nebun decât a bănuit, și am bănuit că ești complet înșela și позоришь profesiei lor".
  
  
  Doctor bagat sa botul în sferică paharul său de pahare pentru coniac și profund suflat, înainte de a впиться în mine ochii.
  
  
  — Ce rușine, — a spus el cu un zâmbet trist. — Foarte rău. Pentru tine. Ești un prost, domnule Anderson. Dacă ați ascultat de mine, s-ar putea bucura acum de perspectiva de a se cufunda într-o foarte bogate beauty de pe Coasta de Azur. Dar în schimb a ta încăpățânarea de a fortat tine de a interveni în planurile mele. Și aceasta, domnule, este foarte regretabil.
  
  
  — Din nefericire pentru tine, i — am spus. "Dar nu pentru fete este aici, cred."
  
  
  — Eroii mine забавляют, domnul Anderson, — a spus el, отхлебывая brandy. "Este posibil ca experiența dumneavoastră își are rădăcinile în occident, ca și în multe voștri, dar mi se bazează pe fapte. Și, prin urmare, sper că veți crede în mine, atunci când ea vă va spune că, venind în jurul meu o mulțime de experiență, moartea subită întâlnește mai multe personaje decât chiloți. Și sigur că acest lucru este la fel de dorit pentru ei, ca și pentru ih mai mici, dar mai înțelepți semenilor. Dar destul de filosofare. Este suficient să spun că nu ne-a făcut de către noastră fată одолжения. Iar pentru mine tu nu ești mai mult decât o ușoară disconfort.
  
  
  — Asta rămâne de văzut, doctor, i — am spus.
  
  
  — Într-adevăr, — a spus el. "Și acum apare".
  
  
  Doctor Инурис a pus un pahar. — Тьонг, adună toată bagajele și a pus totul în mașină. Plecăm cât mai curând posibil.
  
  
  El s-a întors din nou la mine. — Iată, domnule Anderson, tu mi-a adus neplăceri. Ei ar trebui să am de a renunța la această casă acum. La scurt timp Guido, Chang, ei, și o tânără doamnă, a cărei bunăstare tine este atât de îngrijorat, уедем. Vom căuta o casă nouă în calitate de măsuri de precauție împotriva oricărei tulburări, care pot fi cauzate de oameni, care a devenit curios cu privire la locație. Și în fapte, — ego buze subțiri revelat în sine, un zâmbet, iar ochii метнулись la fata, — vor continua până la un iminent ambele capete.
  
  
  Guido fluturat un pistol în direcția mea. — Și ce se va întâmpla cu el?
  
  
  "Ah, Guido. Draga Guido, a spus doctorul Инурис. 'Ai răbdare. Vom scrie reteta domnului Андерсону la momentul potrivit. Și în timp ce vă sugerez să ia ego-ul în una din subsoluri complete și multă lega acolo. Adresați-vă Chang merge cu tine. Și apoi, când Chan toate упакует, ci sunteți împreună descărcați căruța, vom vedea ce putem face cu durerea domnului Anderson de la ego-ul de separare cu această tânără.
  
  
  — Du-te, — a spus Guido, indicând mine la ușă.
  
  
  Chang ni s-a alăturat afara pe hol. De fapt delle ei au fost o echipă bună. Chang, пятясь în fața mea pe hol, a tinut destul de departe de mine. Guido a rămas destul de departe în spatele meu, pentru ca nu am putut de repede sa treaca la arme.
  
  
  În capătul scării era un mic holul scării de primăvară, lider în jos. La poalele scari am intrat într-un mic комнатку goală, dacă nu ia în considerare un scaun de lemn cu spătar și выкрашенного cu vopsea albă un scaun, pe care, în lumina slabă goale pere, ввинченной în tavan, ar putea fi ușor îndoită ziar. Sub masă, ușor de pliat, de parcă ih pus acolo destinației sale, zăceau bucăți de frânghie.
  
  
  — Stai jos, a spus Guido.
  
  
  El a fost eficient de salariat. Emu nevoie de doar un minut pentru a lega mâinile mele la spate de un scaun, iar picioarele la picioare însă.
  
  
  — Poți merge, Chang, a spus el.
  
  
  Китайец lăsă capul în небрежном-un arc, apoi, în tăcere, a urcat pe scări.
  
  
  — Am trimis lui, a spus Guido, — pentru că vreau să vă spun ce să spun.
  
  
  'Oi?'
  
  
  — Doctor crede ca esti un fel de joker, amice. Tu faci ego-ul să râdă. El a bagat arma în mână mi-a sub bărbie și a aruncat capul pe spate. — Dar eu nu cred că ești atât de amuzant. Ai învățat-mi o mulțime de probleme în seara asta și mi-e nu-mi place. Deci, ceea ce am să vă spun, deci, aceasta este ceea ce medicul a plănuit pentru tine — poate fi, el vă va lăsa în viață — vei muri. Ei позабочусь despre cum să coboare aici, înainte de a ne pleca. Și apoi să-l omor pe tine. Medicul poate ceva timp suparat pe mine, dar el încă nu este foarte mulțumit de mine. Și după o oră sau cam asa ceva, el decide că de fapt delle acest lucru nu contează. Deci, tu ești mort, și eu sunt foarte fericit.
  
  
  Ea le aparține, că nu strică să facă această maimuță să creadă că are de-a face cu un slăbănog. — Am o mulțime de bani, Guido, i — am spus. — Dacă tu mă vei lăsa pe ei, de toate ți-o dau.
  
  
  — Oh, omule, — a spus el. "Îmi place când mi se cere să".
  
  
  — Tu ai putea deveni bogat, Guido, i — am spus. 'Lasă-mă să plec. Vă rog.'
  
  
  — Vreau să vă spun un singur lucru, a spus el, un pic mai puternic, făcând clic pe arma. El a coborât vocea până la șoaptă. — Vei muri, amice. El a scos un pistol și a ieșit rapid pe ușă. L-a văzut, cum el s-a închis ușa, și am auzit, ca rupt de blocare. Ea a început să miște degetele de primit de prindere a curelei. După câteva secunde, ea a scos lama din jurul geocache și deja a lucrat cu corzi. Guido, poate, și de a cochetat cu Nicholas Anderson, dar Nicholas Carter — destul de un alt lucru. Excursie nevinovat turist a ajuns la sfârșit. Mi-a luat nu mai mult de treizeci de secunde pentru a перепилить coarda.
  
  
  Ea a luat un ziar de pe scaun. Este Матен a fost suficient de gros pentru a transforma un truc. Ea a deschis ziarul și a lăsat-o îndoite doar o singură dată. Apoi a virat-o și mai departe în diagonală întinsă în cilindru și și-a îndoit de două ori. Produsul finit a avut коническую mânerul și solidă ca o stâncă, cap. Acest lucru a fost ieftin arme, dar mortală.
  
  
  Ei este preluat de pe corzi, liber legat de picioare de un scaun și просунул mâinile la spate, strânge ziarul la spate.
  
  
  Nu mi-a trebuit mult timp să aștepte. Ego-ul shaggy загрохотали pe scări, și de blocare rupt. Persoana Guido a fost luminoase de culoare roșie. El a bătut la ușă.
  
  
  — Murdar nemernici, — a spus el. — A situat, pentru a Chan te omoare. Pentru a pedepsi pe mine. Ei bine, toate acestea se pot obține de rahat pentru mine. La acel moment, atunci când sa terminat, vei fi un cadavru.
  
  
  — Nu face asta, Guido, i — am spus.
  
  
  "Кончай rugăciunile lor, amice", — a spus el, o abordare de mine, cu armele pregatite.
  
  
  Ea doar a deschis gura, a crezut că vreau să spun altceva. Apoi ei метнул bidu pentru el însuși, și ea a craque pentru ego-ul de mână cu un pistol. Arme trecut pe un arc deasupra ego-ului umăr și gravat în pământ, în spatele lui.
  
  
  Ochii Guido semnificativ. S-a așezat, обороняясь, senzație de ушибленную de mână și amestecare. Ego-ul respirație вырывалось în jurul вздымающихся plămâni, atunci când adrenalina sistemul se adaptează la o creștere dramatică a rănit. Ego-ul luminoase ochii niciodată nu da drumul la mine.
  
  
  M-am dus după el, când el заскользил în urmă. El a încetat să mai freca braț răniți. El a întins mâinile în urmă, căutîndu-arma.
  
  
  Brusc, a căzut în genunchi și ego-ul, mâna dreaptă a făcut cîțiva pași la arme. Ea a așteptat până când acesta este complet [cineva] scoate mâna, apoi a rupt un ziar în ego-cot. Osul este rupt în jos și bestiale voi cădea cu ego-ul de buze.
  
  
  Undeva în partea de sus a auzit glasul ei de doctor... — Guido? el a spus. "Guido! Unde ești?'
  
  
  Guido a fost încolțit în acest întuneric pivnițe, camera, fata lui исказилось de dureros, atunci când l-невредимая mână a făcut cîțiva pași la arme. Ego-ul degetele sunt blocate împreună în jurul mânerului, atunci când ea a permis său de arme pentru a lovi ego-ul de pe nas, de jos, de ноздрям. Ego-ul nas a fost zdrobit, iar fragmente de oase au pătruns în ego-ul este obsedat de uciderea creierul.
  
  
  Cu ego-ul окровавленного persoanei cădea strident plânge creek. Apoi, el a căzut pe spate, дернулся și de măsurare. Ei, s-a ridicat de pe genunchi, le-a lăsat bidu în mâna stângă, iar dreapta a apucat arma.
  
  
  Ridicându-și ochii săi, a văzut-o призрачную figură frumoasă, îmbrăcată în negru, în partea de sus a scării. Ego mâinile au fost extinse și cu patru кинжалоподобных unghii încet picură întuneric lichid. El s-a oprit în partea de sus a scărilor, și acolo am auzit pentru prima dată, ca Zhang a spus, și din două cuvinte, pe care el a rostit, la mine în venele inghetat un cheag de sânge.
  
  
  '" Латродектус Мактаны " — monoton, a spus el.
  
  
  Multumesc сомнительному placerea de a axelor de formare supraviețuirea Ei, știa că picură cu ego-ul unghiilor: concentrat de resentimente vaduva neagra.
  
  
  
  Capitolul 8
  
  
  
  
  Așa a și fost. Nu a fost nicio eroare. Sau o să scap de Chang, rapid și precis, fie el de-ar lua de mine și rupe carnea mea în una din cele mai rele otrăvuri, alocate de către orice ființă de pe Pământ. Resentimente în cincisprezece ori mai puternic decât șerpi cu clopoței. Dar moartea, dacă aceasta a fost un fel de consolare, cel mai probabil, ar fi venit în scurt timp, din cauza acestei дряни, echivalent cu otravă de mii de păianjeni, picură cu fiecare gigant unghiilor acestui chinez.
  
  
  El a venit la mine, ca și cum i-a fost безоружен, pas cu pas, ca și cum cineva, care vine în траурной procesiune. În spatele lui, pe partea de sus a scării, cu un zâmbet batjocoritor uită în jos, doctor Инури a făcut desfundat adio gest, parcă luându-și rămas bun cu doi jucători de ping-pong, și a dispărut în jurul câmpului de vedere.
  
  
  Ea s-a dus mai departe în cameră și a pus покрашенный cu vopsea albă un scaun între ei și se apropie de intersecție Chang. Fata de ego-ul a rămas невыразительным, respirație neobosit, ochi negri de nezdruncinat.
  
  
  L-a pus picioarele împreună. Acest lucru nu a fost timp pentru rău de rezultatele de ardere. Ea a avut dreptate cu privire pistol Guido. Acest lucru a fost "Trejo" 22-calibru, model 1. Mâner selector a fost instalat pe rata de foc: când faceți clic pe trăgaci, разрывалось opt runde, și ei de la hotel, astfel încât acestea toate au ajuns la osos piept Chang. Dacă ei a lua drept scop emu în cap, a fost o șansă, că o parte din gloanțe промахнется din cauza randamentului ego-ul " mecanism.
  
  
  Chang s-a oprit la baza scărilor, lângă baie, la umbra, закрывавшей ego-ul впалое persoana. Apoi mâinile în negru maneci, aceste hidoase mâinile, hipnotic misca inainte si inapoi, rece ca un preludiu la balet moarte, alunecat peste prag.
  
  
  L-a ridicat arma cu ambele mâini. Încet, curbate ale mâinile корчились, ca un gigant acnee în ритуальном vedere, și din timp în timp, o picătură de deasă de venin se rostogolea în jos pe pământ.
  
  
  Ei, a simțit cum un pistol variază în mâna mea, dar depășit situația -- n dorința de a deschide focul. Ei de hotel, pentru a Chan a avansat mai departe în camera, la lumina.
  
  
  Ei atenție lăsă arma, pentru a scuti muschii si ligamentele de la tensiune de așteptare. Și în acest moment Zhang a sărit peste un scaun.
  
  
  Nici un timp, la două mâini. Nu mai există timp pentru atentă scop. Val de coapsele ei, și-a ridicat arma și a apăsat pe trăgaci.
  
  
  A avut loc o explozie... plin de liniște.
  
  
  O mașină de deces Guido s-a blocat.
  
  
  Chan stătea pe de altă parte, scaun, bagi degetele în ochii mei. Scufundări, l-a lovit pe suport de hârtie bat, dar întâlnit doar aerul, atunci când el a îndepărtat-o de mână. El repede a mers scaun, se deplasează lateral, dar atunci când el a fost în mișcare, l-a făcut același lucru, păstrând între noi aceeași distanță.
  
  
  Cu un interval de doar microsecunde negre, uleioase unghiile fulgeră înainte ca cele patru săgeți, căutând ochii mei. Sa bagat un pistol într-un minut, swinging bat înapoi, intrând doar în aer.
  
  
  Fiecare gram de concentrații în creierul meu și ținea ochii, pentru a evalua direcția și viteza pentru fiecare potențial mortale atacuri Chang.
  
  
  Și hipnotic modele, care se плел pentru mine, au fost doar o parte dintr-mai mai degrabă complicate creion vechi plan de atac, care în cele din urmă ar fi încheiat cu moartea. Пронзающие aer unghiile pâlpâit tot linge și lins, de mână tot mai departe раздвигались, cu ochii mai mult și mai mult sunt tensionate, pentru a nu rămâne în urmă de la întuneric slab de mișcare. Apoi a fost momentul de fara griji, durere acută de вонзающихся în carnea de unghii, și apoi agonia și moartea.
  
  
  În cazul în care numai moartea nu va veni pentru Chang înainte.
  
  
  Ea țintește o bâtă emu în bărbie, și, când el отдернул capul pe spate, ei iso toată forța mâna stângă врезал scaun emu în viață. El a sufocat și отшатнулся, dar rapid a recăpătat echilibrul și a atacat din nou.
  
  
  Ei, a venit la el, aducînd înainte de un scaun. Chan stătea la locul lui.
  
  
  Ego mâna stângă, brusc, a făcut cîțiva pași spre ochii mei. Ea lăsă capul pe spate în urmă, dar prea târziu seama că acest lucru a fost fentă. Ego-ul, mâna dreaptă este orientată în jos, două otrăvitoare sulițe au vizat o rețea de vene de la încheietura mâinii mele, care se ocupă de eforturi scaun mai departe.
  
  
  În ultimul minut sa отдернул scaun, și Chan iso tuturor forțelor încercat să compenseze mișcarea. El a întîrziat. Ego-ul degetul mic a zburat peste un obiectiv, iar vârful lung unghia degetului arătător s-a lovit în blat.
  
  
  Mâna dreaptă a lovit ego-ul ei bat în capete. El s-a aplecat pentru a-l evite, atunci când sa întors scaun în altă parte. Ea a fost recompensat fragil потрескиванием. Шипящее de respirație, furie, amestecat cu consternare, a scapat de pe buze Chang. Четырехдюймовый unghia în picioare, tremurând, cu vârful adânc în copac.
  
  
  Din nou пододвинул la el un scaun. Тьонг nu este un hotel mai aud despre asta. Scaun intervenit emu în ego-ul intenție. Ego mâna stângă nu a vrut, fata mea, și ochii, și dreapta strîngînd scaun și a încercat să smulgă ego-ul meu puternice trucuri.
  
  
  Între noi în крашеном cu vopsea albă, arborele tremura запятнанный rupt un cui; lama nu mai mult de un an și jumătate milimetri în moale de brad, ca o săgeată, toată acoperită cu otravă letală, de la acut la треснутой de altă parte .
  
  
  Ferindu-un, în jurul loviturilor înalte Chang mâna stângă, a lovit-o bâtă de ego mâna dreaptă, care se ocupă de цеплялась pe scaun. Chan a plecat cu o sclipire de emoție în ochi.
  
  
  Ei, știa că el a fost de așteptare pentru: un moment de nepăsare. Când ei s-a aplecat peste masă, pentru a lovi meu de spin și gât s-au dovedit vulnerabili în fața ego-ul cu mâna stângă.
  
  
  Dacă el ar fi putut rezista la loc și a continuat să stea în partea de jos a scaunului, apoi și-a schimbat nu ar fi mai dureros decât încheietura mâinii pe net și ultima lovitură cu mâna stângă în gâtul meu. Aceasta a fost o propunere care nu am fost de gând să se repete, deși Chan sperat că eu voi face acest lucru.
  
  
  Ei a împins încet spre el un scaun, fluturând amenințător o bâtă. În acel moment, atunci când un copac, din nou, sa dovedit a fi la îndemână, Chang a întins mâna dreaptă și cu lăcomie a apucat un scaun.
  
  
  Ne-am ocupat din nou poziția lor pentru tragerea cazan în jurul valorii de scaun, ego-ul se întinde o mână de ajutor la obiectivele mele, iar ea a sărit înainte și înapoi, dodging sale neobosite de atacuri.
  
  
  Brusc, ea a căzut în genunchi și mi-a venit de sub scaun.
  
  
  Izbucnirea celui de al doilea lung unghia de la mana dreapta Chang отломился și tăcere a căzut pe podea.
  
  
  Înainte de a avut timp pentru a recupera de la drapelului de autorizație pentru executarea ei s-a ridicat din nou. Și vocea pentru prima dată l-a văzut frica în ochii ego-ul. Arme în ego-ul dreapta acum a fost destul de greu de cap.
  
  
  Din nou a apucat un scaun. Acesta a fost pasul care Chan a putut ignora doar prețul pericol de moarte. Întinde mâna stângă, el din nou s-a apucat de partea de jos a arborelui. Și de a vota am stat acolo, ca două de fetru neagră pe o suprafață de mărimea batistă, la doar câteva mișcări și moartea este foarte aproape.
  
  
  Ei s-au luptat cu tentația de a aborda Чангу, sub aceste mortal кинжалами, cu risc pentru viață, pentru a zdrobitor el a fost o persoană cu o singură lovitură bastoanele. Cu fiecare secundă care trece, șansele erau din ce în ce mai mult în favoarea mea. Ei redus la jumătate arsenal în fața mea. Ei ar putea permite să aștepte. Dar Chang s-a stricat. El s-au grabit prin scaun, aducând capul înainte, ca o suliță.
  
  
  L-a aruncat bidu, a sărit la o parte și a apucat-ego-ul încheietura mâinii cu ambele mâini. Ego-ul ghearele place trupul meu, ca un cuplu de negri strălucitoare canini. Ego-ul, un corp musculos târât pe masă cu fața în jos.
  
  
  Ea a eliminat-o singură mână cu ego-ul încheietura mâinii și cot de prindere ego-ul gâtului la masă, iar celălalt a ego-ului mâna înapoi. El s-a luptat cu greutatea mea și a mea de perspicacitate, nervii și mușchii rupt și osul s-a stricat. Ego-ul a deschis gura în безмолвном creek. Când l-a slăbit presiunea mâna lui neputincios a căzut pe marginea scaunului. Тьонг zăcea gâfâind. Ego-ul ochii exprimau durere chinuitoare și безмерную ura.
  
  
  Ei s-au retras înapoi și se uită la el.
  
  
  Amândoi am văzut acest lucru în același timp: rupt unghia încă atârnând într-un copac, și el știa că Chan a decis să-l prindă, în ciuda durerii și inutil de mână, pentru a folosi ego-ul în ultimul său atac. Când el a urcat pe невредимой mâna dreaptă, a driblat ego-ul ei și i-a uem lovitură de karate în gât latura de mână, de ce ego-ul fata de треснулось despre copac.
  
  
  Groaznic strigăt izbucni în jurul ego-ul măruntaiele, și atunci când el stahl să se învârtească ca un dragon, swinging înainte și înapoi pe partea de sus alb altar pe un scaun.
  
  
  În jurul ochiul cite un ciob de unghii. El încă mai strigă, atunci când corpul său сдалось otravă, соскользнув de pe scaun și surd de o bătaie aterizat pe podea.
  
  
  Nu am avut timp să-și petreacă ego-ul nostru de respect față de cei morți, ne-a continua să se uite la cadavre Guido și Chang în acest sumbru arena. Am avut o perioada ce vine la doctor Инурису ei a urcat rapid pe scara.
  
  
  În afara casei sale a auzit zgomotul motorului "Mercedes". Ei a ieșit printr-o ușă, în clipa când mașina откидывая pietriș, s-a deplasat cu drumul de acces de alergare și s-colt de casa. L-a văzut fata pe scaunul din față, luptă cu dezgustator nebun.
  
  
  Când a ajuns la colțul vile, masina se afla pe partea de sus a pantei, спускавшегося la poarta. El ar fi fost la poarta înainte de mine, dar doctor Инурис trebuie să se oprească, pentru a deschide carcasa. Apoi ego-ul ei догоню și размозжу emu craniu de caju. Doctor Инурис, trebuie să fi gândit la fel.
  
  
  Ușa din dreapta a deschis, și corpul fete, закрученное ego mână, вылетело cu capul înainte.
  
  
  Ei, se repezi la ea, atunci când o mașină trase la poarta. În partea de jos a завизжали intimidarea, când Инурис brusc oprit și a apărut, în jurul mașinii. În lumina farurilor, el a încercat cu disperare să deschidă poarta.
  
  
  La mine acum nu a fost timp pentru asta.
  
  
  Ea a îngenuncheat lângă fată și-a luat capul în mâini. Uitandu-hei la persoana i, din nou, a auzit un vuiet de motor, când Инурис plecat în jurul porții.
  
  
  Fata зашевелилась.
  
  
  În est, cerul a devenit mai luminoasă. Ceață eliminate, și cu o rochie de suflat briza răcoritoare.
  
  
  Fata brusc a venit cu mintea, ochii ei s-a extins de frică.
  
  
  — Acum totul este în regulă, am spus eu, multă îmbrățișarea ei. "El a plecat, și eu nu cred că vreodată se va întoarce aici".
  
  
  Ei, a simțit cum tensiunea din corpul ei slăbit, și după câteva minute ea s-a uitat la mine și a reușit să zâmbească.
  
  
  Acest lucru a fost perfect.
  
  
  
  Capitolul 9
  
  
  
  
  Ne-am așezat pe treptele pridvor cu băuturi, care l-a pronunțat din interior. În скотче, care a fost la Инуриса, nu a fost nimic în neregulă. Fata arata ok, în afară de câteva zgârieturi pe coate.
  
  
  Ei a cerut-o, nu dacă vrea să intre, dar ea clătină din cap. Nu am putut da vina pe ei. În нарастающем zori vila arata foarte atractiv. Bucăți de отколотой și accidentat roz ipsos вздулись, și întunecate pete de rugină s-au răspândit pe toată suprafața, ca лопнувшие capilare pe nas vechi bețivii.
  
  
  Nu, el nu a putut da vina pe ei pentru ceea ce ea nu mai vrea să intre. Pentru a îmbolnăvit a fost într-adevăr o casa bantuita, cu amintiri din prezentele zice, chiar și fără cadavre Guido și Тьонга ca multe, tristă note.
  
  
  Ea прислонилась la una în jurul облупившихся din lemn de coloane într-un colț de scări și уставилась la mare.
  
  
  Ea a spus, hei, ce Guido și Тьонг mort. Vestea aceasta a înțeles кивком, ca în cazul în care astfel de lucruri sunt inevitabile într-o lume în care dreptatea este întotdeauna merge mai departe, iar răul nu poate scăpa de represalii.
  
  
  Nu am insistat, pentru ca ea a vorbit. Ea va face acest lucru este suficient, atunci când va fi gata. Ea știa acest lucru. Dar hei, mai întâi a fost nevoie să stea și să se bucure de briza proaspătă, aroma de conifere și încântătoare de conștiința faptului că este liber de doctor Инуриса și ego-ul mic de gasca.
  
  
  Запрокинув capul, cu părul de aur, ca pe o perna de pe vechea coloană, ea sa bucurat de aer curat, o noua zi.
  
  
  Când ea în cele din urmă vorbi, vocea ei absurd gânditor. "Aici este atât de drăguț", — a spus ea. — Oh, nu mă refer la sinceri aici, aici, în acest loc. Mă refer aici, de-a lungul Rivierei, cu copaci, flori, mare, cer și soare. Hotelul ar veni aici într-un alt timp, cu hema în altă parte. Dar chiar și un astfel de om, ca doctor Инурис nu poate sterge ego-ul frumusețea. Și acum, când nu este aici, ei hotelului ar rămâne aici. Cel puțin pentru un timp. Dar acest lucru nu poate fi, nu acum. Mai am de rezolvat. Fuga Инуриса a fost doar începutul, cel puțin pentru mine. Tu nu crezi că el se va întoarce, Nick?
  
  
  Ei, clătină din cap. — Nu, aici nu se va întoarce, i — am spus. — Dar asta nu înseamnă că el nu mai apare. Ei cunoscut astfel de oameni, ca el mai devreme. Ei nu altul, atunci când ih umilesc. Ei nu își pot permite pentru a ih planurile au fost vandalizate. Și când o fac, ele sunt, de obicei, doresc să se răzbune. Ei nu se vor odihni până când nu отомстят, chiar dacă aceasta va dura ani de zile. doctor Инурис anume o astfel de persoană.
  
  
  — Cum ai ih останавливаешь?
  
  
  — Tu omori ih. Ca un câine turbat.
  
  
  Pe ea era albastru cu o cămașă de lucru cu mai multe расстегнутыми nasturi în partea de sus și văruite blugi. Dimineața, apoi groaza de noapte, și în haine, pe care ea l-a apucat în grabă în jurul valiza în camera lor, în cazul în care o mișcare greșită poate face Guido de foc, ea arata la fel de bine, dacă nu mai bine, ca și dimineața, în cazinouri, în acel moment, când a văzut prima dată ee.
  
  
  Ea подтянула genunchi și обхватила ih mâini. Ea lăsă capul pentru a închide confruntă cu mantie de aur, закрывавшим toate, cu excepția ochilor și a frunții. Ea sa uitat la mine cu vârfurile lor de genunchi.
  
  
  "Poți sta aici, Nick," a spus ea. "Tu m-a izbăvit de doctor Инуриса. Asta e tot ce am solicitat.
  
  
  — Ei, se pare că de-atunci imi amintesc despre o comanda de omor, cinci de franci, i — am spus.
  
  
  Ea a ridicat capul și a zâmbit. "Eu cred contract îndeplinită", a spus ea. "Eu nu cred că te-hema ceva de genul Guido, care ucide сыч de divertisment".
  
  
  — De departe-nu, i — am spus. "Dar unii oameni pur și simplu ar trebui să fie ucis. Și mi se pare că doctorul Инурис — o în jurul valorii de astfel de oameni.
  
  
  — Ai dreptate mai mult decât crezi, — a spus ea. — Dar acest lucru nu ar trebui să fie problema ta. Poate fi, ei pot găsi ajutor în altă parte, dacă am avea nevoie.
  
  
  — Cred că acum este problema mea, i — am spus. "Este posibil ca apoi doctor Инурис vrea să aibă de-a face cu tine, ei, a crezut că el a avut, de asemenea, o perioadă care, pentru mine. Ei ți-a spus că astfel de oameni ca el, nu de alta, când le împiedică în ih planurile. Și ea cred că a rupt un pic ego-ul planuri. Acest lucru mă poate face să mă rău de a dormi, de a ghici în cazul în care el, că el va găsi cu cale, sau poate gândindu-se că el затевает un fel de intrigi, care se ocupă nu poate fi așa, ar fi util pentru sănătatea mea.
  
  
  — Cred că ai dreptate, Nick, — a spus ea. — Dar poți avea grijă de tine. Nu este nevoie să fii obsedat de mine și grijile mele.
  
  
  L-a păzit. — Vrei, pentru ca acest lucru s-a întâmplat?
  
  
  Ea sa uitat la mine și nu zise nimic. Ea doar s-a uitat în ochii mei. Ei, am văzut cum lacrimile au ochii ei. Ea clătină din cap și greu сглотнула.
  
  
  Ei sel lângă ea și a îmbrățișat-o pentru umeri. 'Atunci totul este în ordine. Ce ar fi acest lucru ne-a fost, ne reparăm asta împreună. Bine?'
  
  
  — Bine, a spus ea cu un zâmbet larg.
  
  
  "Apropo, am spus eu, — eu cred că este o prostie de a sparge o combinație câștigătoare. Ei ne-ar fi pentru că nu a ratat fluxul de această lume".
  
  
  — Multumesc, Nick, — a spus ea.
  
  
  — Iar acum, unul, i — am spus.
  
  
  'De ce?'
  
  
  "Sincer acum, repede, înainte de orice altceva se va întâmpla, nu putea pur și simplu să-mi spună numele său, și că toate acestea?"
  
  
  — E o poveste lungă, a spus ea. "De ce nu te turna o altă băutură nu, stai aici, la coloane, în cazul în care îți va fi comod".
  
  
  L-a păzit. "Eu sunt dispus să fac toate acestea. Dar, înainte de a-l face încă un pas înainte, cerul se va prăbuși, sau acoperișul pridvor va cădea pe tine, sau споткнусь de prag și trage în jos gâtul ei de hotel, ar ști cine sunteți și ce încercăm să facem.
  
  
  Este вылетело pe nah, ca автоматная rând.
  
  
  "Numele meu este Penny Доун, și vom încerca să împiedice furtul de 15 miliarde de dolari de la Statele Unite".
  
  
  
  Capitolul 10
  
  
  
  
  Penny Доун. L-a rostit acest nume de mai multe ori de la sine, până când își amesteca inghetata cu o băutură, care este turnat în sine. Acest nume hei potrivită. Este în concordanță cu ei bucuria de a trăi, ei de aur părul, pielea bronzata și dorința ei de a accepta acest lucru, atunci când șansele de a-și întoarcă împotriva nah.
  
  
  Ei sel invers nah, la poalele coloanei. "Ei bine, Penny, spune-mi povestea".
  
  
  Ea a apăsat capul de coloană, pentru a soare обогрело ei obosit persoana. "Istoria Penny Доун — a inceput ea moale și trist glas, — începe cu istoria lui Filip Доуна, tatăl meu..."
  
  
  Filip Доун s-a născut în China în familie american misionar. Ei au trăit într-un sat, unde au avut grijă de bolnavi, care au ajutat pe cei săraci și în cazul în care a trecut copilăria lui Filip Доуна. Chineză stil de viață a fost singurul care a știut tineri Filip.
  
  
  Mediu de mulți prieteni pe tânărul Filip Nu a fost un om bătrân Chi Shan Joe. Acest lucru a fost rațional poartă omul cu mâneci albe mustață, свисавшими de pe ambele părți ale rta. Ego pielea ca pergamentul, dar mâinile au fost flexibile, ca și la adolescenți. În anii tinereții Jie Shan Joe a fost un faimos magician.
  
  
  Filip Доун a fost un favorit bătrân în sat, și a aflat pe Filip anumite lor trucuri. Ji-a plăcut puzzle-uri și lucruri complexe. El ar putea petrece o mulțime de ore, sculptură în obiecte, cum ar fi complicate de cutii, care a adunat, - cutie de viteze în interiorul cutiei în interiorul cutiei, pe care a putut deschide numai cineva care știa ih complexă, dar o combinație simplă. Apăsarea pe un singur loc, ușor de постукивание la altul i-a făcut-o cutie deschisă.
  
  
  Chi Shan Joe a învățat pe tânărul Filip arta de aceste trucuri, și de timp, când Filip a trebuit să ia părinții săi în America, pe care el niciodată nu a știut, el stahl destul de abil în crearea ih. Puzzle-uri complexe Joe . În memoria și onoarea de a ih prietenie bătrânul i-a dăruit lui Filip una în jurul lor pentru cutii, o operă de artă, acoperite cu minunate sculpturi în fildeș. Filip Доуну a fost de zece ani, când părinții lui s-au întors în America. El niciodată nu ne-a uitat, bătrân, ego-ul nostru deochi. "Viata este plina de magie", a spus Jie . Shang Joe alin. a spus băiatul. "Nu știi niciodată ce fel de trucuri pentru a se juca sau ce minuni va face. Este cel mai mare spectacol din toate timpurile".
  
  
  In timp ce sunteti cazat în America, Filip a continuat să rezolva puzzle-uri și trucuri magice. El a iubit castele. Încuietori cu chei, încuietori combinație — toate acestea завораживало lui. Atunci când Filip a înscris la universitatea, el a studiat inginerie și la un moment dat s-a dus să lucreze într-o firmă care se ocupă cu a dezvoltat un sistem de securitate bancară. Este locul de muncă ideal pentru Filip Доуна.
  
  
  Destul de devreme în cariera sa, el a început să dobândească o anumită reputație mulțumesc cont propriu, în mod evident, ajutorul talentului în proiectarea de sisteme de securitate. Când i s-au adresat alte firme, el a început o afacere. Având în vedere ego-ul reputație, nu e de mirare că guvernul curând связалось cu el pentru a obținut locuri de muncă.
  
  
  Золотохранилище și Fort Knox au devenit în SUA aproape sinonime. Dar mulți oameni nu știu, că acum în depozitul rezervei Federale sub Nassau-zdrobit în Manhattan, mai mult aur decât oriunde altundeva în lume. Și când guvernul a decis să faceți upgrade acest magazin, acesta s-a adresat la Filip Доуну.
  
  
  Penny Доун s-a deplasat și поджала picioarele sub tine. L-a adus hei, încă un pahar, și ea a făcut-o înghițitură, spunandu-i povestea.
  
  
  — Bine că Don Filip — un om cinstit, i — am spus.
  
  
  — Și, — șoptit ea, dar această poveste nu este despre el. O, atunci, da, în grabă, a adăugat ea. "Nu vă înșelați în acest sens. Bani, aur sau normativelor; - identifica, sau că ar fi ne-a cerut proteja ego-ul lui nu este îngrijorat. Pentru el a fost o sarcină dificilă de a dezvolta ceva, decât Chi Shan Joe ar fi fost mândru. Vot că двигало le. Proiectarea de încuietori, care au fost simple și complexe în același timp".
  
  
  "Prin urmare, modernizarea sistemului de securitate în depozitul de Nassau-sters ego-ul a fost cea mai mare provocare", i — am spus. — Și el a terminat?
  
  
  Ea a zâmbit un zâmbet misterios. 'Ah, da. El a făcut-o. Acest lucru a devenit cea mai mare capodoperă în ego-ul vieții..."
  
  
  Guvernul îi place să afirme, că nimeni nu știe combinația necesară pentru deschiderea seifului, că ne-a care nu au informațiile necesare pentru a pătrunde în el. Dar, desigur, Filip Доун — singura persoană care știe ego-ul. Și cu ei dihor, ca el a proiectat depozit, guvernul și-a angajat ego-ul în calitate de consultant pentru a menține calitatea ih măsuri de securitate. El face toate modificările necesare în conformitate cu cele mai recente știri în domenii de securitate sau a metodelor de furt. El adoptă decizia finală cu privire la cine va fi angajat în calitate de paznici, o parte vitală a unui sistem de apărare. Filip Доун putea trăi o viață lungă și fericită. Viața era bună. El a fost foarte уважаемом poziție, el s-a căsătorit cu frumoasa gin, și au avut o fiică, care au fost atât de foarte devotați: Penny.
  
  
  Dar viața a fost plină de tot felul de trucuri, Chi Shan Joe spus-o de atâtea ori. Și într-o zi această fatală de magie s-au schimbat toate.
  
  
  A fost înfundat-o zi de vară, și familia Доун mers la plaja, pentru a scăpa de la opresiv urban căldură. Când s-au întors seara, frumos obosiți și odihnit, Au fost la doar câteva mile de la domiciliu, atunci când acest lucru s-a întâmplat. Șoferul automobilului, ехавшего pe de altă parte, nu s-a descurcat cu care se execută și în lobul lobul s-a confruntat cu o masina Доуна. Soția lui Filip a fost ucis instantaneu. Cel Filip a fost la doar câteva zgârieturi. Dar Penny Доун a trecut cu capul prin parbriz. Ea a fost teribil de denaturat.
  
  
  Medicii i-au legat o fată, cum au putut, dar au zis lui Filip, că mai mult nu mai pot face nimic. Ea va rămâne cicatrice pentru toată viața; iar Filip Доун a fost rănit de un sentiment de vina pentru acest accident, care a avut astfel de consecințe oribile pentru ego-ul copilului. Penny a crescut, confruntându-se cu asprime, pe care pot să-și manifeste alți copii: joc de deasupra ei sunt desfigurate, acoperite zguduit de o persoană. Se pare ca Filip este înțepat mai mult decât un Penny. El în fiecare mod de a se deda Penny, pentru a compensa deformare, care a devenit pentru el un fel de obsesii. El carted ei extravagante de călătorie, a trimis la cele mai bune școli, нанимал profesori de pian și canto, profesori de dans, condus de ei la concerte, balet, teatru, toate pentru a îmbolnăvit. Și, desigur, condus de ee în toate chirurgi din țară.
  
  
  Părea, în fiecare lună, a fost un alt medic, și în fiecare lună unul și același reumatism: tesut cicatricial, deformare de prea plin. Mai mult nu era nimic de făcut. Crescand, emigrat în școală și a obținut o diplomă, Penny a învățat să trăiască cu cicatrici. Este bine adaptat, și credea că viața ei este finalizată. Dar tatăl ei încăpățânată, în pofida ei de proteste, în a solicitat acest magic chirurg, care nu exista.
  
  
  Dar sa dovedit că el există. Și într-o zi, el, fără avertisment și în mod neașteptat s-a prezentat la biroul lui Filip Доуна din Manhattan. — Am înțeles, — a spus acest om, — sunteți în căutarea pentru un chirurg pentru fiica sa?
  
  
  - Da... dar cine esti...?
  
  
  — Eu sunt cel chirurg, a spus un bărbat. 'Pot să se prezinte? Doctor Lothar Инурис.
  
  
  
  Capitolul 11
  
  
  
  
  Deci, mult mai mult. Инурис a avut în vedere un simplu troc: acces la depozitul rezervei Federale, în schimbul pentru o noua fata pentru Penny.
  
  
  Se părea ridicol. Numai un nebun sugera acest lucru, și numai un nebun ar fi acceptat acest lucru. Acest lucru nu înseamnă că Lothar Инурис și Filip Доун au fost la fel de nebun. Dacă Filip Доун și nebun, atunci el este nebun de dragoste pentru fiica sa. Toți părinții doresc să facă ceva pentru copiii lor; Filip s-a dus la măsuri extreme. Și prețul a fost ridicat pentru Don Filip. Ego-ul a cerut să plătească cel mai mare preț, pe care el ar putea permite: distrugerea ego-ul capodoperă. Cripta, care l-a proiectat, are pereți de beton armat. Aceasta este de douăzeci și șapte de metri mai jos de strada Nassau. În afara poarta de acces cu un complicat sistem dual-cheie. Dar acces la cea mai de stocare se face printr-un pasaj îngust, prin intermediul metru девяностотонный cilindru de oțel. Cilindrul se rotește în o sută de сорокатонной rama. Când de intrare este închis, cilindrul se rotește atât de departe, că rama se completează solidă de oțel, și apoi aruncă un centimetru, ca un imens dop în flacon. Acesta este sigilat, rezistent la apă și blocat la timp, nu mai vorbesc despre întregul e echipament, televiziune și altele прицельном de hardware, dar, de asemenea, sistemul de securitate de oameni, formată în jurul unuia în jurul valorii de cele mai mari unități de acest fel din țară: lunetisti antrenează în mod regulat. cu calibru mic și de arme automate.
  
  
  Sistemul de alarmă poate bloca orice cale de ieșire din jurul clădirilor. Iar în interiorul depozitului este blocat compartimente, triple castele. Acestea conțin aproximativ paisprezece mii de tone de lingouri de aur în SUA și aproximativ șaptezeci de alte țări. Fiecare piatră cântărește aproximativ douăsprezece lire sterline. Nu este ceva ce poți purta în buzunar, și nu veți fi capabil de a face acest lucru discret cu un întreg parc de camioane.
  
  
  Pentru a face rost de acolo de aur a fost un mister, care se ocupă de Zhang Ji Joe le-ar plăcea. Și emu, de asemenea, i-ar fi plăcut o soluție Filip Don. Acest lucru a fost pur și simplu și complicat în același timp.
  
  
  La prima întâlnire cei doi bărbați se confruntă față în față cu propriile lor termeni. Filip Don, un om obsedat de o tragedie fiicei sale, nu o dată a decis să facă schimb de unică magia de magie doctor Лотара Инуриса. Site-problema era de încredere.
  
  
  - Dar, dragul meu, -- a spus doctorul Инурис: "amândoi putem avea încredere în prietenul unui prieten. Ei cred că le aduce acest proiect până la finalizarea cu succes, și trebuie să-mi încredința o operațiune de succes fiicei tale. Nu ai de ales.'
  
  
  — Desigur, ai dreptate, răspunse Filip Доун. — Nimeni, repet, nimeni nu poate face ceea ce pot ei. Ei perfecționat cele mai avansate tehnici. Propriile mele metode bazate pe multianuale de cercetare.... Iar singurul chirurg din lume care poate vindeca țesutul cicatricial, поразившую fiica ta, și să dea hei, nu numai nouă, dar și de o fata frumoasa".
  
  
  — Ei, — fără patimă, a spus Filip Don, — singura ei în lume, cine are informații complete despre securitate, care se ocupă de necesar pe dorința dumneavoastră.
  
  
  'În acest fel. Deci, nimeni de la noi nu este profitabil să-și trădeze încrederea încă un alt, nu-i așa? Ceea ce a cerut atât bărbații, a fost o mare întreprindere. Инурис, intenționând să fugă cu aproximativ a șasea parte a aurului din lume, a extras din cele mai vechi timpuri, a fost de acord să ofere Filip Доуну credincios personalul de la fel de mult timp cât este necesar. Cu toate acestea, сыч privată de securitate, el a refuzat să dea alte clădirile închisorii, implicați în această mare jefuită. În schimb, el a fost de acord să organizeze o operațiune de Penny, dacă Filip va demonstra cooperarea lor, asigurînd accesul la aur. Ca doar planificarea pe termen lung va ajunge la faza ireversibilă, el va începe transformarea Penny. De la furtul de aur vor pleca luni, și, probabil, și de ani. Operațiunea va dura mai puțin duminica.
  
  
  Încă înainte de a fi încheiat ih prima întâlnire, Filip Доун și Инурис dezvoltat un sistem, care permite de a păstra legătura. Și Filip a spus doctorului că va prezenta un raport de emu, când va fi gata pentru a începe îndeplinirea planului său.
  
  
  Din ziua aceea, Filip Don părea fiica cu totul altă persoană. Pentru prima dată în mulți ani, el părea fericit și vesel. Penny nu pune întrebări cu privire la această schimbare de culoare, creștere rapidă. Hei, vreau să cred, că el în cele din urmă de a se împăca cu situația. Dar această fericire a fost un dezavantaj. Penny a constatat că ee tatăl de-a lungul timpului a fost absorbit de лихорадочным plini de energie, și atunci când ea și-a exprimat propria anxietate, el a explicat acest entuziasm un nou proiect. Penny s-a oprit la asta. Ea a fost bucuros că nu mai таскает ee pe țară, la tot felul de medici, și că el este absorbit de propria afacere. Ea chiar nu a observat ego schimbarea înfățișării; ego-ul părul cu ani поседели de la natura; dar, cu timpul, din ego-ul "un nou proiect" el a pierdut in greutate si sa dublat. Ego-ul de fata a fost încrețită și vechi. În cele din urmă, într-o noapte, ea a observat ego modificări fizice.
  
  
  El a venit acasă mai devreme, într-o dispoziție bună și a turnat două pahare mai bun sherry, odin, în jurul valorii de care a dat hei. — Paine Prajita, Penny. Bea pentru magia vieții".
  
  
  Penny s-a uitat la tatăl cu un vesel expresie nedumerită. Anii au trecut cu cei dihor, ca ea a văzut un ego atât de fericit. — Ei bine, ce se întâmplă, tata?
  
  
  Filip Доун sel în scaun preferate. — Mâine seara va opera un chirurg. Și când te vei trezi, va avea o noua fata. Nu va rămâne nici o urmă de tăi vechi cicatrici și urme de operație. Penny increduli s-a uitat la el.
  
  
  — Este adevărat, a spus el. El a pus un pahar și-a ridicat mâna de parcă клянясь. — Am absolut serios. L-a văzut munca acestui om și vă spun, emu nu se află soarele".
  
  
  — Dar, tată, spuse Penny. "Am într-adevăr pasă". Filip Don dădu din cap. — Știu, a spus el. — Și de aceea i mândru de tine. Dar, Penny, vă rog, hai să nu ne certăm. Chiar dacă-ți pasă, te rog, fă asta pentru mine, pentru un bătrân. Pentru tatăl tău, pentru a aduce emu fericire și bucurie.
  
  
  Penny nu a fost dificil să ia o astfel de solicitare. Ea s-a apropiat de fața tatălui și a sărutat-o, ego-ul în obraz. Filip a îmbrățișat Доун sq.
  
  
  — Dumnezeu să vă binecuvânteze", a spus el. Cu lacrimi pe ego-ul obraji. "Nu pogoară-te, tată", — a spus ea. "Numai bucurie". Ea s-a gândit. "Spune-mi, cum voi arata?"
  
  
  — Adevărul vorbi, eu nu știu, a spus Filip. "Am lăsat totul la medic. El știe asta. Dar el mi-a spus atât de multe, că tu vei fi foarte, foarte frumos.
  
  
  "Se pare ca el este un om remarcabil".
  
  
  — Da, foarte minunat, a spus Filip.
  
  
  "Spune-mi despre nen?"
  
  
  "Despre asta nimic special de spus. Dar om minunat. Vocea lui a fost slab, meditativ.
  
  
  — Cum este? Cine este? De unde?
  
  
  "Nu contează". El părea aproape supărat pe ls întrebări. "El este cel mai bun în domeniul său, și este unic un punct important, nu-i așa?" Ego-ul ton potolit. "Tata, a spus Penny, tu nimic nu vrei să-mi spună?"
  
  
  — Nu, nu, a spus Philip, cu un zâmbet artificial. — Nu este așa. Votul este doar despre nen nimic special de spus. Vreau să spun, care este diferența? Important rezultat".
  
  
  — Toate acest lucru este foarte ciudat, tati, spuse Penny.
  
  
  "Ei bine, acest lucru nu sa întâmplat,
  
  
  Ei bine? Și un pic nervos, voce și toate, acum, când este atât de aproape. Și dumneavoastră un baraj de întrebări, de asemenea, nu face ego-ul mai bine.
  
  
  — Ei bine, eu nu văd în acest rău. Este pentru estestvenno. În cele din urmă, acest lucru este important. Vreau să spun, nu ar fi lăsat-mă la ce-este подозрительному doctor.
  
  
  Filip Don a sărit în sus, ca în cazul în care ego-ul пнули.
  
  
  'Tati.'
  
  
  El a început să plângă. Ego-ul fiica îngenuncheat lângă el. — Cred că ai face mai bine să-mi spui tot, a spus ea. Filip i-am dus mâinile la față. — Eu nu pot, a spus el între рыданиями. 'Eu nu pot face acest lucru.'
  
  
  — Tu ar trebui să, a spus Penny.
  
  
  Iar când în hohote oprit, Don Filip, încă închiși fața cu mâinile, a spus fiicei sale că el a făcut. El a povestit cum el și misterios doctor Инурис a reușit în câțiva ani pentru a pune oameni noi, credincioși doctor, la toate funcțiile cheie de securitate în jurul valorii de depozit. Uneori, Filip Nu a fost posibil, de exemplu, atunci când merg eu încerc să gărzii și a trebuit să angajeze o nouă. Filip Don a aranjat astfel încât atunci când un om nou, adus doctor Инурис lui toth a fost selectat și numit. Dar asta nu e tot. Bărbații au plecat rare curative. Informațiile colectate și furnizate de Filip, Инурис a organizat ceea ce el a numit "magice исчезновениями". De paza a dispărut, dar nimeni nu știa. Căci imediat, pentru a lua ego loc și de a efectua munca de ego-ul, era perfect de apel, creat de dr Инурисом.
  
  
  După un timp, întregul sistem de depozitare a fost sub control a unei echipe, concentrat pe un singur lucru: furtul de aur.
  
  
  Soluția găsită de Don Filip, a fost la fel de simple, cât și complexe. Mai dificil a fost înlocuit de bărbați, dar doctor Инурис făcut-o. Iar simplitatea constat în faptul că Filip Доун de la început a știut că nu are sens de a folosi forta bruta pentru a pătrunde în făpturile create de el неприступное depozit. În metal nu a fost slabe. Punctul slab, el a știut, a fost în охранниках.
  
  
  Acum, operațiunea a devenit mult mai ușor. Cea mai mare parte a aurului deținut de statele UNITE ale americii. Unele de lingouri aparțineau altor țări, și când trebuia să-și plătească datoria, "stive de aur" în special pantofi transportau aur dorit compartimentul cu ajutorul hidraulice, ascensoare și benzi transportoare.
  
  
  În fiecare zi program stabilit de Don Filip, fiecare de paza перемещал lingou de aur și заменял ego false, în acest caz, nimeni nu știa nimic, în afară de cea de pază, și el nu a fost de gând să vorbesc despre asta. Ca termitele mănâncă departe de casa. Încet, dar eficient. În câțiva ani au dispărut mii de lingouri. De obicei, atunci când condițiile au fost considerate absolut sigure, camion lua și transporta colete mari. După o anumită perioadă de timp, numărul de lingouri de aur, rămase în depozit, a devenit mai puțin numărul de lingouri de aur fals. Miliarde au fost furate. În acest timp, prețul aurului pe piața mondială a rămas stabilă: 35 de dolari pe uncie. Apoi, brusc, o combinație de forțe a început suge puterea dolarului. Au fost tipărite prea multe de dolari. A fost prea mult de bani de hârtie. Încrederea în dolarul a început să slăbească. Poporul hotelul de aur.
  
  
  Oficial aur a fost mai valoros. Oficial, dolarul a costat mai puțin și a început o mare scăpare în aur, departe de dolar. Când marile financiare înțelepții lumii au decis să creeze o piață liberă a aurului, prețul a crescut la mai mult sta de dolari pe uncie.
  
  
  Totul a fost pregătit pentru impact financiar. doctor Инурис și ego-ul prieteni controlat aproape a șasea parte din tot aurul din lume. Ei au avut un real alionca pe piață și au fost în imposibilitatea de a satisface prețurile ridicate, și de cele mai înalte cerințe.
  
  
  El noaptea Filip Don a explicat Penny, și atunci când ea a devenit insista ca el s-a dus la autorități, el a refuzat.
  
  
  'Încă nu. În acest stadiu, ar fi un dezastru. Ceva ar infiltra în exterior, și economia Statelor Unite se va scufunda în haos. Rezultatul ar fi fost atât de dezastruoase care absolut nimeni nu ar fi rămas intact. Specializarea se va prăbuși, șomajul va crește dramatic, iar piața se va prăbuși. Dar până când nu spunem nimic despre asta, încă mai există o șansă, că SUA vor găsi din nou aurul. Eu spun acum, trebuie doar pentru a distruge un lucru bun în toată această poveste: o nouă viață pentru tine. Dacă vom tăcea înainte de operație, totul va fi bine. Guvernul va auzi în timpul lor, dar nu există nici un motiv de rupere baraj, până când nu vom obține profiturile noastre. Noi trebuie să coopereze acum, de altfel, tot ce văd în munca lor, este urât fată și tatăl, care a fost condamnat, ca un hoț". Penny rapid сообразила. Ee tatăl a avut dreptate. Singura ei șansă era să facă operația, astfel, anularea afacere între Filip Доуном și doctor Инурисом. Și apoi ea poate încă să facă tot posibilul pentru a remedia situația.
  
  
  Tatăl parcă ar fi citit gândurile ei. "De îndată ce această operație va fi făcută, — a spus el — doctor Инурис va achita datoria în fața mea, și contractul meu cu el se încheie. Apoi, Penny, tu poți face ceea ce ai nevoie.
  
  
  Și, prin urmare, ea a sărutat-o tatălui său, la despărțire, în noaptea următoare. Înainte de a ih casa de așteptat o mașină. Înalt chinez și-a ocupat locul la volan, înainte de ea a reușit să se așeze în spate. Omul din spate, lângă ea, stătea în umbră. Ego-ul vocea a venit din ego-ul полускрытого persoane. 'Ei de doctor Инурис, a spus el. "Chirurgul dumneavoastră, miss Доун".
  
  
  Înainte de acestea au fost de o milă de casa ei, el a dat hei droguri. Iar Penny Доун a fost inconștient, atunci când au ajuns la destinație.
  
  
  
  Capitolul 12
  
  
  
  
  Ei, a dat seama că a privit dulce fata Penny Доун, atunci când ea mi-a spus această poveste. Atunci când ea a oprit din vorbit pentru o clipă, ei s-au luptat cu o mulțime de întrebări și probleme ridicate de ee istorie într-o zi însorită. Au rămas încă multe neterminate de imagini, care, spera ei, ea a terminat. "Deci, acest bun doctor a făcut din tine o asemănare Nicole Judecățile", am spus eu, вертя în mâinile resturile de bautura.
  
  
  "Da, impresionat de imaginea unui star de cinema, pe care el боготворил". Ee corpul тряслось rezervelor de râs. — Oh, desigur, ea a fost recunoscător. Nu am crezut ochilor când a văzut pentru prima oară în oglindă. O noua fata, o fata frumoasa. Atunci a înțeles că niciodată înainte nu știam că frumusețea, frumusețea fizică, este un minunat cadou. Dar, un cadou, — a continuat ea a ocupat de neplăcute amintiri voce — are nevoie de mare preț.
  
  
  Инурис a explicat că Penny a fost inconștient un pic mai mult de 72 de ore. Încă плененная grațios de frumusețea lor, o nouă persoană, perfecțiunea, вернувшим ei восхищенный privire în jurul oglinzii, ea nu a observat приближавшегося la ea de doctor. "Omul ar putea toată viața să caute o astfel de femeie", — a spus el, stau deschis de lângă ea. "Niciodată nu am știut Nicole Face. Dar mărturisesc că de mult ar fi dat să știe de ei. Și ceea ce eu te văd, astfel, privează mentale.
  
  
  Brusc, el a întins mâna și m-a tras-o la el acasă. Mâna l-a îmbrățișat pe ee. Ego-ul liberă mână tras subțire cămașă de noapte și grosolan comprima sanii ei. El presat la ei buze și pus berea limba între dinți.
  
  
  Вздрогнув, Penny a izbucnit la libertatea. "Nu mă atinge!"
  
  
  "Eu cred că este mai bine să învețe să accepte mele semne de atenție", — a zâmbit doctor.
  
  
  Penny a cerut ego-ul să plece. Atunci medicul mi-a spus hei, unde este sala: în sudul Franței, la vilă. Și, după cum a explicat el, hei, nu lăsa să plece, în timp ce el și tatăl ei nu vor încheia o afacere. La Penny nu a avut altă alegere, ci pentru a rămâne în captivitate. Ea притворилась, că nu știe despre acordul între Filip Доуном și doctor Инурисом, care sa dovedit a fi în favoarea ei. Ea a decis că cea mai bună strategie pentru a îmbolnăvit va fi supus comportamentul și ignoranță. Hei, nu aveau voie să părăsească vila de noi, în orice alte circumstanțe.
  
  
  Doctor Инурис, aparent, realizând că ego-ul prima grosier de abordare a ei a fost grav просчетом, de câteva zile nu a făcut efort fizic. Cu toate acestea, el a supus-o "блицкригу" lor perversă de farmec. Și "personal", de Guido și Тьонг, au devenit mai puțin vigilent.
  
  
  Инурис spus hei, despre tine. Și în jurul bucăți de informații care ea a adunat împreună, vizionarea și de a asculta, ea a fost în măsură să prezinte perversă, изуродованного un om, pe cel ce ține în captivitate.
  
  
  În primul rând, Инурис dependent de heroină. Ego-ul și dragostea față de неприкрытому utilizarea unei seringi a fost evidentă. El a avut onoarea sa de origine și în timpul războiului a fost un student la medicină. În acest timp, el a fost capabil de a practica și de a dezvolta metode chirurgicale pe узниках lagărele de concentrare, la care a fost atașat. Câte sute de oameni, el ciuntită, a ucis, pentru a-și perfecționeze metodele prin care el acum a lăudat? Apoi război a fugit în Elveția, unde a deschis o clinică. El s-a îmbogățit multumesc fanatic urmarind noua tinerețea femei mai în vârstă. Ego-ul tot mai mare bogăție a stimulat ego-ul, lăcomia, și este complet concentrat pe утолении lor sete de avere.
  
  
  Toate amintirile lor, el ne-a fost niciodată menționat, de unde a aflat despre Filipe Доуне. De asemenea, el nu a vorbit cu Penny despre ih relațiile de afaceri.
  
  
  Câteva zile au trecut cu povești Инуриса, în acest moment, Penny, загорала în grădina vilei. Apoi, într-o noapte, atunci când ea a simțit că Инурис și ego-ul paza au fost suficient de успокоены de a adormi multumesc ls очевидному cooperare, hei, a reușit să scape și ajunge până la Nisa. Ea a venit la cazinou, când a prins cu Guido. Când a fost adusă înapoi la vilă, Инурис s-a înfuriat și obscene amenințări i-a avertizat pe de o repetare a pm.
  
  
  După o săptămână hei din nou, a reușit să se strecoare afară. Și Guido a găsit din nou de ei. Dar de această dată a fost un om pe nume Nicholas Anderson...
  
  
  Ei присвистнул. "Aceasta este o poveste foarte interesantă pentru mine. Dar există încă un lucru. Nume real Nicholas Anderson — Nick Carter. El agent al guvernului Statelor Unite.
  
  
  Ochii Penny larg deschis, iar gura s-a format într-un mic безмолвную litera Oa
  
  
  "Acum, când ești așa de clar toate объясняешь, am spus eu, și m — am gândit că voi face același lucru".
  
  
  "Eu va trebui să te obișnuiești cu acest lucru", a spus Penny. "Dar n-o văd, să-acest lucru este ceva de schimbat".
  
  
  — Și eu, i — am spus. "Suntem amândoi încă o dorim, că pentru totdeauna apuca Инуриса, în timp ce el nu ne-a ucis. Și de îndată ce vom ego-ul схватим ei aș vrea să învețe un pic mai mult despre aur și despre cine este partenerilor Инуриса. Tu înțelegi că tatălui tău, riscă vreo sancțiune?
  
  
  Penny și-a lăsat ochii. — Da, a spus ea. 'Ei știu. Dar eu cred că el cunoaște, de asemenea,. Și a uem va fi în continuare. Singurul lucru pe care el a fost îngrijorat, este оборудова mine. Și acum оборудова am avut grijă.
  
  
  "Croitor" ia-l, dacă acest lucru nu este adevărat, Penny Доун, i — am spus. "Ești o femeie foarte frumoasă."
  
  
  Acolo, pe разваленном verandă, ea roși. "Încă nu m-am obisnuit cu astfel de комплиментам, — a spus ea.
  
  
  — Ei bine, cred că ai face mai bine să te obișnuiești cu, — am spus eu, se ridică cu trepte.
  
  
  — Totul este atât de ciudat, — a spus ea. "Nu știu dacă pot să-l vreodată la asta te obișnuiești".
  
  
  Ei, a venit la ea și a ridicat-o. — Eu te voi ajuta încerca, am spus eu. "Acesta este doar un tirbușon, practica". L-a luat ee persoana în propriile mâini și i-am dus gura la gura. Ea a fost de așteptare pentru mine. Mâinile ei обвились în jurul valorii de mine, și ee corpul, jocuri solide de puncte și linii, s-a contopit cu a mea. Mâinile ei s-au ridicat și țesute în parul meu.
  
  
  — Oh, a spus ea în cele din urmă, despre, Nick.
  
  
  Este greu să respire, tăbăcite vârfurile sanii ei выпирали într-o lungă V-formă вырезе tricouri. Ea a văzut cum ochii fetei verde aprins focul. Mâinile ei l-au înfășurat gâtul meu, și buzele ei au atins mele, calde și umede, cu pasiune, care este implicat a fost mai mult decât recunoștință. Coapsele ei presate meu coapsă în ritmul неудержимого dorinta. Și ee mâinile, slujitorii dorințele ei, s-au mutat în jos, pentru a atinge mele coapse. Ea desfăcu ei un tricou, a luat-o de sân în propriile mâini și a sărutat sfarcurile tare. Ea a permis o cămașă nerăbdător aluneca de pe umeri. — Mai repede, Nick, — выдохнула ea. 'Mai repede.'
  
  
  Ea s-a oprit, când a scos cu nah văruite blugi și chiloți. Și ee degetele mele s-au grabit pentru a trage cu mine de haine, înainte de a ne este deja împreună scăzut la росистую iarbă, în cazul în care mâinile și picioarele m-au capturat în catifea trup. Ee gura emoționat gemu la urechea mea, ca și cum o voce din întreaga twister, creșterea de noi și din nou опускающий în vârtejul невообразимого de distracție. Din nou și din nou, până când nu am terminat cu fulminant de explozie și nu a rămas calm, cald și de cei dragi, un prieten, un prieten pe soare o noua zi.
  
  
  Acolo, culcat în iarbă, lui stahl a spune hei, ce-am gândit. doctor Инурис hotel, ia-o cu tine, atunci când a fugit. Dacă ar fi emu-a reușit acest lucru, totul ar fi bine, cel puțin pentru el. Apoi, emu-ar fi reușit să păstreze Penny în captivitate până la cei dihor, până la furtul de aur nu va fi finalizat. Dar el nu a reușit. Uem a trebuit să arunce Penny în jurul mașinii, pentru a distrage atenția de mine și fugi. Atâta timp cât ea este în viață, el a fost în pericol. Dar el nu a putut risca pentru a reveni la o vila. Era prea periculos. Mai devreme sau mai târziu cineva va găsi Guido și Тьонга morți în subsol. Și imediat apoi cineva a început să pună o mulțime de întrebări despre un om, снявшем o vila.
  
  
  nu, doctore. Инурис nu se va întoarce. El a fost în ascuns, și mai departe. Lupta nu a fost un joc ego-ul. El va aștepta și va pregăti plata lor călăi, care vor evolua pe ea. În operațiuni de aur a fost tehnician, creatorul de demoni, creatorul de înlocuire gărzile, care "magic" a dispărut. Ei, știa ce înseamnă acest lucru. Întotdeauna se găsea cineva, de la cine au fost buni termeni pentru a face acest lucru, cum ar fi "eliminarea" sau "fără rezerve încetarea activității". Aceste gardienii au fost morți ih înlocuit. Alexandru a fost contribuția Инуриса la furtul de aur.
  
  
  Altcineva are forței de muncă, mușchii și o grămadă de creiere, necesare pentru funcționarea unei astfel de scară și complexitate. Nu știam cine este, dar am găsit prezența Guido și Тьонга lângă doctor foarte instructiv. Ei nu par a fi vechi prieteni de doctor sau de prieteni vechi încă un alt. Se părea ca și cum Guido și Chang au fost numiți doctor în calitate de indemnizații de către membrii alianței.
  
  
  Așa că, atunci când doctorul a rămas fără gărzi de corp și și-a pierdut fata pe care a uem ar trebui ținute departe de ochi străini, trebuie să a fost de a face concluzia, că el, cât mai curând posibil a fi trimis la prieteni în am cerut protecție. Dacă el ar fi fost suficient de rapizi, el ar fi putut să se întoarcă la tovarășii lor, spune-le ce s-a întâmplat, și să avem încredere în rezolvarea a ceea ce ei ierta ego-ul sau, cel puțin, nu trebuia să fie pedepsit, până când ceva decisiv, nu va merge prost.
  
  
  Între timp, ego-ul partenerii să facă tot posibilul pentru a se asigura că nimic nu merge bine, vizionarea de fată și, eventual, "Centru Anderson". Ei vor avea grijă de faptul că, pentru a ih gura au fost sigilate pentru totdeauna.
  
  
  În cazul meu cred că -- a fost corectă, dr. Lothar Инурис se întoarce la New York.
  
  
  "Sună bine pentru mine", a spus Penny.
  
  
  Ea nu a vrut să vorbească aici despre a doua, motiv pentru care medicul Инурис, probabil, a fost în New York. Încă nu există. — Bine, am spus eu. "Haide. Aveți nevoie de ceva în casă?
  
  
  Penny clătină din cap. - "Tot ce am nevoie este pașaportul meu, și el la mine în buzunar. Să mergem.' Ee alunecat mâna mea, atunci când am mers pe calea porții de la intrarea în vilă și Narcisă. Soarele ardea, și a fost frumos să se despartă de sumbre ruinele vilei și a lexicului de specialitate morți locuitori.
  
  
  — Vom merge cu autostopul la Nisa, am spus eu. — Mai avem încă nevoie pentru a trece mimmo meu hotelului. Ei pur și simplu simt că am nevoie de prietenii mei de acolo unde mergem. Ih numele meu este Hugo, Wilhelmina și Pierre.
  
  
  La scurt timp am ieșit din nou în jurul hotelului. Am luat un taxi până la aeroportul din Nisa, la est de oraș, și, când s-au oprit în fața aeroportului, Penny ridică din-mă de mâneca.
  
  
  "Uită-te, a spus ea.
  
  
  Parcat în afara — mai bine zis, aruncată — a stat în alb "Mercedes".
  
  
  — Suntem pe drumul cel bun, i — am spus. "Probabil, el a zburat cu un zbor Air France de la Paris la 7:30 dimineața".
  
  
  Am zburat zbor de Inter în jurul valorii de Nisa, la 9:30, cu escala la Paris și New York.
  
  
  Aveam un pic de timp înainte de plecare. L-a adus cafea pentru amândoi, mai multe cornuri și un exemplu de "International herald tribune". Un titlu mare pe prima pagina a atras imediat atenția mea. Prețul aurului a atins apogeul. Cererea lui a fost la un nivel record de nivel de pe piețele internaționale, și anxietate cu privire la viitorul dolarului a crescut.
  
  
  Ea cu disperare hotel, pentru a obține date despre cei care au stat în toată această operațiune de furt de aur, dacă a avut încă o șansă de a preveni întreaga catastrofă. Dacă cea mai mare parte a aurului SUA утекла, criză internațională cu aur fi transformat în internațională de panică. Hârtie de dolari-ar fi depreciat. Pâine ar fi costat un milion. Ei, și-a amintit că am citit undeva despre Germaniu apoi Primul război mondial. Pentru câțiva ani, valoarea de brand a scăzut cu patru marci de până la patru miliarde de mărci. Totul a fost gata, pentru ca istoria s-a repetat, dar de data aceasta în Statele Unite.
  
  
  O excursie la Paris a fost încărcat fără incidente. Avionul вильнул, deasupra golfului Îngerilor, de a câștiga în înălțime, apoi de decolare.
  
  
  "Vreau să mă întorc aici mai repede", a spus Penny.
  
  
  — Când totul se va termina, i — a spus hei.
  
  
  "Când" sau "dacă"?"
  
  
  În Paris am пересаживались pe avioane, și mare Boeing 747 a zburat timp de Vulturi . În cazul meu cred că -- a fost corectă, Lothar Инурис l-a devansat pe noi de nu mai mult de două ore. Nu am de gând ego-ul poate prinde, dar, cel puțin, l-am simțit că ne îndreptăm în direcția cea bună. Peste oceanul atlantic Penny dormea la mine pe umăr. Nu de vinil ei. Nu nah a fost grea noapte. Ei, de asemenea, obosit, în cazul în care contează, dar nu am vrut să doarmă. Nu-mi plăcea să stea închiși în acest avion. Ei de hotel, fie pe pământ și să alerge după Инурисом și ego-ul colegii. Dar, în cele din urmă, cineva din personalul apropiat de comunicare internă și ne-a spus să poarte centuri de siguranță. Acest anunț разбудило Penny. Ea зевнула, aceasta, apoi s-a strâns de mine și a închis ochii.
  
  
  — Hei, sonia, i — am spus. Ea a deschis un ochi verzi și s-a uitat la mine de sub săi gros de aur de păr. - 'Timpul să te trezești. Noi mergem la muncă.
  
  
  Ea a ridicat capul și a aruncat părul pe spate. "Mai devreme, cu atât mai bine", — a spus ea. 'Ce-ai conceput?'
  
  
  — Am de gând să-și viziteze tatăl tău, i — am spus. Este primul punct de pe ordinea de zi. El este cel mai bun clenciul lui, care se ocupă avem cu Инурисом. Amintiți-vă, el a fost un sistem de comunicare cu Инурисом, și vreau să știu ce este.
  
  
  Taxiul a oprit în fața uneia din jurul blocurilor de locuit, cincizeci de ani în urmă de pe Riverside drive.
  
  
  Când ei s-a achitat cu șofer, ei repede uitat în jur. Nimic de pe strada nu mi se părea anormal. Dacă cineva și a urmat un apartament, el a fost bine ascuns.
  
  
  L-a luat valiza, când taxiul din nou отъехало.
  
  
  'Care este acum o oră?' întrebă Penny.
  
  
  Ei, m-am uitat la ceas. '5:20.'
  
  
  — Este acasă de la minut la minut.
  
  
  Am urcat la al optulea etaj тихоходном lift. L-a scos Вильгельмину pe tocuri de pistol și pune-l într-un minut jachete, ținând degetul pe trăgaci. Etrierul Penny сжались, când a văzut Люгер. — Hai să numim acest obișnuită măsură de precauție, am spus eu. "Voi fi primul care va ieși din întreaga teleschiul".
  
  
  Penny dădu din. Când liftul s-a oprit, sa pus pe picioare o valiza cu atenție și a deschis ușa. Dacă cineva a fost de așteptare în hol, el ar fi trebuit să trage într-un mic low-țintă, pentru a ajunge într-o crăpătură într-o zi. Apoi, emu este mai bine să fie într-adevăr bun și rapid.
  
  
  Ei împins ușa larg deschisă și privi în altă parte. — Toate în condiții de siguranță, i — am spus.
  
  
  La Penny a fost pregătit un set de chei. — Stai departe de ziua când deschizi o, i — a spus hei. — Și lasă-mă să intre primul.
  
  
  În acel moment, când ușa s-a deschis, ea a dat seama că în apartament nu este nimeni. Ea a fost umplut cu спертым aer, și un pic de praf de aproape nemișcat spânzurat în lumină, strălucire pătrunzătoare în fereastră înclinată de grinzi. Penny a închis în urma noastră ușa. 'Tati?' - a exclamat ea.
  
  
  — Nu cred că el acasa, i — am spus, eliminarea pistol.
  
  
  — Ei bine, atunci acest lucru nu pentru mult timp, a spus ea. Ea a deschis fereastra și налила mi-jerez Filip Доуна. — Asta e tot ce avem", a spus ea.
  
  
  — Totul este în regulă, i — am spus.
  
  
  — Care este acum o oră?
  
  
  "Jumătate din a șasea".
  
  
  — Faceți-vă comozi, — a spus ea. "Am de gând să ia un duș și schimbe hainele. Dacă el va veni până la mine nu va fi, va trebui să se prezinte.
  
  
  Ei s-a sculat, a slăbit cravata și a început anularea cămașă.
  
  
  "Aș prefera ca ai fost de acord cu propunerile, iar ei singuri ar putea să ia un duș", i — am spus.
  
  
  L-a luat ee de mână. Ea a renuntat la mine răutăcios privirea și m-a dus pe mine pe hol.
  
  
  "Îți place să trăiască periculos, nu-i așa?"
  
  
  — Poți spune și așa, i — am spus.
  
  
  Ea хихикнула. "Nu știu ce se va întâmpla atunci când el se va întoarce acasă, iar noi încă vom fi în suflet".
  
  
  — Putem spune "bună ziua", — a sugerat eu.
  
  
  Baia este spațioasă și un duș. Am aruncat hainele și a ajuns sub nah. Din nou admirat splendoarea ee corpului.
  
  
  "Cum doriți?" întrebă ea, ținându-și mâinile pe robinete.
  
  
  — De cald și puternic, i — am spus.
  
  
  În jurul valorii de udare sufletul a trecut acută jet. Ei a apucat de săpun, iar Penny, ușor agățându-piept de mine, stătea sub o cascadă. Ea a permis săpun ușor aluneca pe ee spate. Mâinile sunt întinse și притянули mine la sine. Ea a realizat mâinile-mi de pe umeri și așezat, ușor раздвинув picioarele, până l-a tras piesa spuma de-a lungul și între ee sani, iar apoi chiar mai jos de plată de stomac și încolo între coapsele ei.
  
  
  "Vreau să fie a ta cu un burete de baie", a spus ea, tremurat, de mine, de corpul lor, ff buna, spumoase carnea колыхалась în jurul meu. Ei потерся despre nah. Ea alene mi-a zâmbit, deschizînd larg ochii.
  
  
  — Помой mine, a spus ea. "Помой mine peste tot".
  
  
  Ei sunt blocate împreună mâinile în jurul gâtului meu. Ei, și-a întins mâna și a ridicat picioarele ei, în timp ce ei nu au fost la mine pe coapse, apoi presate-l cu spatele la geme de baie și a intrat în nah. Ușor, lung "ah" a scapat cu buzele ei. Apoi, în propria noastră sălbatică, actual univers, ne-am creat furios surf, apoi un vârtej irezistibil de aspirație, în care ne-a ucis, și am dispărut în jacuzzi curat de excitație.
  
  
  În cazul în care am fi avut, ne-am întors zgomot sub un jet de apă de la noastre împletite corpurile.
  
  
  — Eram sigură că el este aici, a spus Penny, când ne-am întors în camera de zi.
  
  
  Ea a băut propria băutură și a aprins o țigară. Ei nu vorbesc hotel hei, despre ce cred.
  
  
  Penny este agitat заерзала pe un scaun. — Poate fi, el a decis să stați la locul de muncă, — a spus ea în cele din urmă. — La urma urmei, el nu putea ști că azi am să vin acasă.
  
  
  Ea nu a spus nimic. Ea, probabil, deja știa același lucru ca și ei, dar încă nu la hotel creadă acest lucru. Penny Don nu a fost nebun.
  
  
  — Eu sun la ego-ul de birou, — a spus ea. În hol a fost telefonul. Ei, am auzit ca ea a acumulat un număr, apoi altul. — Central, — a spus ea. "Am primit răspuns automat, ca număr, pe care l-a încercat să vă apeleze, deblocat. Ei, cred că acest lucru ar trebui să fie o greșeală. L-a auzit cum ea a numit-o cameră, și pentru o clipă se făcu liniște, înainte de ea a început din nou să vorbească. — Ești absolut sigur? Nu am auzit răspunsul, dar știa că acest lucru s-a întâmplat.
  
  
  Ea s-a întors în camera de zi și s-a uitat la mine. — Ceva nu este așa, a spus ea.
  
  
  Ei băut din cupa aceea paharul. - "Ei știu ce este.'
  
  
  — Ai tot timpul a știut, nu-i așa? ea a spus.
  
  
  Ea dădu din cap. — Cred că tatăl tău a ținut ostatici. doctor Инурис a ținut de tine, pentru a vă asigura că tatăl tău nu va face nimic pentru a preveni acea furtul de aur în ultimul minut. Când și-a pierdut de tine, el și ego-ul de prieteni au apelat la tatălui tău, pentru a vă asigura că nu faci nimic care ar putea distruge ih planuri.
  
  
  "Dar, în măsura în care el a știut, a spus Penny — am nu știa nimic despre ceea ce se întâmplă între el și tatăl meu".
  
  
  "Atunci când în joc de cincisprezece miliarde de dolari, ei nu riscă", i — am spus. Și în plus, acest lucru este acum de aproximativ 45 de miliarde de dolari. Cincisprezece miliarde de euro — acesta este prețul oficial, calculat de treizeci și opt de dolari pe uncie, pe care guvernul a achitat de aur. Pe piața liberă prețul este de aproape trei ori mai mare".
  
  
  Penny присвистнула. - 'Ce facem acum?'
  
  
  — Ai măcar vreo idee, ca și tatăl tău întotdeauna m-a contactat cu dr? Инурис?
  
  
  Ea clătină din cap. "Nu, — a spus ea, — el nu mi-a vorbit".
  
  
  "Având în vedere starea acasă, am spus eu, — el nu minte".
  
  
  "Poate ei nu au luat ego-ul de aici, a spus Penny, — poate fi, la birou".
  
  
  Ei, clătină din cap. "Am putea fi greșit, am spus eu, — dar prea mult nu se întâmplă așa cum în clădirea de birouri. Lângă лифтеры. Prea mulți oameni peste tot, în casa scării, de pe stradă, care pot fi ceva pentru a vedea și amintiți-vă. Case de locuit ценымногие mai bine, mai liniștită. Oamenii se ocupă de afacerile lor. Ar fi mult mai ușor și mult mai puțin riscant de a apuca pe tatăl tău în propriul ego casa. Având în vedere diferența de timp între acest loc și Europa, pentru prieteni Инуриса nu a fost dificil de a ajunge aici mai devreme, în cazul în care medicul a sunat la aeroport.
  
  
  — Și unde ar fi ego-ul luat?
  
  
  — Nu știu, i — am spus. — Dar după ce mi-ai spus despre tatăl său, el este în jurul valorii de acei oameni care primesc plăcere, lăsând undeva зацепку.
  
  
  — Ai dreptate, a spus Penny. 'Dar unde?'
  
  
  — Spune-o tu, i — am spus.
  
  
  Ochii Penny заметались de cameră. "Totul arata exact la fel, a spus ea, — totul în locul său. L-ar fi observat, dacă ar fi fost așa. El teribil de îngrijit. Ea подсунула picioarele sub tine în scaun, și trist ghemuit în ghemuit.
  
  
  — Gândește-te, i — am spus.
  
  
  Penny a închis ochii. În cameră era liniște. Prin ferestre, lăsând în Mes, ei ar putea vedea portocaliu mingea apusului de soare, luminos sincere, deasupra orizontului. Ei, m-am uitat la ceas. A fost de șase ore, în new york timp. Băncile din America au fost închise. Lumea a fost calmă și sigură, cel puțin până mâine. Și apoi, poate, de panică, de a pune întreaga fire.
  
  
  Brusc Penny вскочила. — Am înțeles, — a exclamat ea.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Capitolul 13
  
  
  
  
  Ei a sărit în scaunul său.
  
  
  'Ce vrei să spui?'
  
  
  "Știu, în cazul în care el ar pleca de la acest indiciu", — a spus ea. "Dacă el l-a lăsat."
  
  
  'Unde?'
  
  
  "Cutia Ji" .
  
  
  Ei, m-am uitat pe nah întrebător.
  
  
  "Cel cutie de fildeș, care este vechi Jie a dăruit meu înaintea tatălui, când a plecat în China. În nen el stochează toate lor de titluri de valoare. Dacă el undeva și a lăsat улику, ar trebui să fie în această cutie.
  
  
  "În cazul în care această cutie?"
  
  
  "În ego-ul în cameră", a spus Penny, și deja a concurat de-a lungul coridorului din spatele ei.
  
  
  Ea s-a întors după un minut. Acest lucru a fost un loc de muncă mare, dreptunghiular casetă de fildeș, fiecare centimetru de pe părțile laterale și pe partea de sus a fost decorat minunat de relief, s-ar părea, toate imaginabile de animale. Penny mi-a dat ego-ul.
  
  
  Ei smuls capacul și a tras. Cutia a ramas inchis ermetic. Penny s-a uitat la mine cu milă.
  
  
  "Nu este atât de simplu, — a spus ea. "Ghiță развлекался faptul că a adunat cutii, care au fost cu puzzle-uri, îți amintești?"
  
  
  "Cum se deschide?"
  
  
  "Nu știu," a fost reumatism.
  
  
  — Avem două opțiuni pentru a alege de la, — am spus. "Putem rupe de ego-ul ce ea nu ar fi vrut să facă, sau trebuie să dezvăluie acest secret".
  
  
  "Este prea prețios pentru a-l rupe", a spus Penny. "Tata n-ar fi nu m-a iertat".
  
  
  "Patruzeci și cinci de miliarde de dolari, de asemenea, extrem de valoroase", i — am spus. "Și mi-absolut urât de toți cei care încearcă să jefuiască guvernul Statelor Unite. Sau vom ști rapid, sau contribuția lui Filip la rezolvarea o mulțime de probleme — este o grămadă de intins fildeș.
  
  
  Ei atenție luat o cutie, повертев-o în brațe. - L mîngîie pe capac, în partea de jos și părțile laterale. Ei apăsat. Ei пощипывал și ощупывал unghiuri. Am incercat combinatii de atingerea și apăsarea. Ei тряс ei. Nimic nu a ajutat.
  
  
  Ei, m-am uitat pe Penny. - 'O idee?'
  
  
  Ea clătină din cap. Ce ar fi acest lucru ne-a fost, ea va fi atât de simplu și complex. Alexandru a fost calea Chi . Da problema care se ocupă părea teribil de complicat, dar decizia tot timpul cu ochii ar fi sincer în persoană.
  
  
  — Este tot timpul cu ochii la tine, la persoana, — să-l repete. 'Bine.
  
  
  Să presupunem că această "soluție".
  
  
  Caseta a fost la mine pe genunchi. Ei, m-am uitat pe capacul. Nimic, în afară de animale. Leii, tigrii, maimute, pantera, renaștere, elefanti, serpi, ursi, girafe, bursucul, balene, bufnite, gorila, antilope.
  
  
  Penny râs.
  
  
  'Ce este aceasta?' l — am întrebat, uitându-pe nah, până când ea наклонялась, pentru a explora o cutie.
  
  
  "Oh, eu doar m-am gândit la vechiul Jie . Probabil, i-ar fi placut asta. Pentru a vedea o cutie, pe care le-a făcut pentru un băiețel, a fost prilej de fel de griji.
  
  
  — Mi-ar fi fost ценымногие mai fericiți, dacă ar fi vechi Jie a aderat mai simple trucuri, i — am spus.
  
  
  — Dar acest lucru este pur și simplu", a spus Penny. 'Ei s-a liniștit.'
  
  
  "Eu dau la rezolvarea unui minut de cincisprezece, și apoi ce va reduce în bucăți", i — am spus. "Între timp, uita-te în cazul în care există un pix și hârtie".
  
  
  Penny instantaneu s-a întors.
  
  
  Ea a început să numere. — Web hosting, i — am spus. "Cincizeci și patru de animale de sus. De treisprezece pe fiecare parte. Pe partea de jos nimic. Total de o sută șase. Șase lei. Opt elefanți. Maimuțele, cinci. Urși, trei. Șerpi, cinci. Două bufnițe. Balenele, patru. Renaștere, cinci. Trei girafa. O pantera. Gorila, patru. Баффало, cinci. Cinci de păuni și trei dundee.
  
  
  Ea a continuat să devin. Penny a continuat să scrie, până când am a spus: "totul".
  
  
  — Împreună, a spus ea. "Aceasta este, în total, o sută și șase."
  
  
  Ei i-a luat nah listă și cercetat ego-ul, până când ea a uitat de mine peste umăr. — Ai văzut ceva neobișnuit? L-a cerut.
  
  
  Penny clătină din cap. "Nu mai mult de lista de invitati la o petrecere de pe arca lui noe", — a spus ea.
  
  
  — Poate fi, прощальная seara, i — am spus. "La sosire, toți trebuie să coboare pe uscat, în perechi".
  
  
  Penny în continuare cu atenție uitat la lista. - Atunci va fi dificil.
  
  
  'Ce vrei să spui?'
  
  
  — Pentru pantere și de bursuc, — a spus ea. "Există doar un singur jurul lor. Cum crezi că au ceva știu?
  
  
  Apoi a văzut acest lucru. — Ai dreptate, știu ceva. Verifică ih.'
  
  
  — Voi vedea, spuse Penny.
  
  
  — Ai nimic în ele, nu se observa?
  
  
  — Nimic special, — a spus ea. "Cu excepția faptului că există doar un singur jurul lor, și mai multe altele".
  
  
  L-a luat la nah lista. Ea a ținut-o cutie într-o mână, iar hârtia în altă parte. — Bine, am spus eu. "Fiecare animal mai mult de două, trei excepții".
  
  
  — Da, a spus ea. "O pereche de bufnițe, panther și bursucul".
  
  
  'Corect. Și ceea ce este bufnite?
  
  
  — Simboluri ale înțelepciunii, a spus ea.
  
  
  — Încă o dată. Iar în cazul în care aceste bufnite?
  
  
  — Deschis deasupra пантерой și барсуком, — a spus ea. 'Așa?'
  
  
  — Panther, și bursucul, — să-l repete.
  
  
  Penny нахмурила sprancene.
  
  
  "P și Q", i — am spus. "Inițialele Lui Filip Доуна".
  
  
  Ei, a făcut clic pe пантеру. Nu sa întâmplat nimic.
  
  
  — Oh, Nick, a spus încet Penny.
  
  
  — Să nu cedeze, i — am spus. — Putem încerca altceva.
  
  
  L-a pus un deget pe пантеру, iar celălalt la bursuci. Ei, m-am uitat pe Penny. — Vocea de el.
  
  
  Ei apăsat. Ambele animal alunecat sub degetul meu mare. Undeva în interiorul cutiei s-a auzit abia perceput clic. Ei îndepărtat-o de mână, și capacul deschis. Consiliul Filip Donna a fost prima pe care am văzut.
  
  
  
  Capitolul 14
  
  
  
  
  Acest lucru a fost un pic, dar a fost suficient: o foaie de hârtie albă cu negru, cu litere de tipar.
  
  
  Fu Kuan Йонская acrobatic ă trupa. Acum Sun Teatru Min .
  
  
  Într-un colț mici îngrijite scrisului de mână, care Penny a recunoscut ca scrisul tatălui său, a stat un timp și data desfășurării: 8:05 doctor Инурис nu a pierdut timpul în zadar. Așa cum am bănuit, el este, probabil, l-a sunat pe colegul său în jurul valorii de aeroportul din Nisa și i-a poruncit a fost cât mai curând posibil pentru a ridica Filip Доуна. El va păstra o explicație înainte de a ajunge în New York.
  
  
  Deci, dimineața devreme, cineva a vizita Filip Don. Probabil, el a fost atent, dar nu este suficient de atent, pentru a menține un bătrân de asemenea, pentru a pune o bucată de hârtie în caseta de bijuterii de fildeș; probabil, în timp ce el se îmbrăca.
  
  
  — Au plecat, spuse Penny.
  
  
  'Nu asa de repede.' Expresia feței mele ea a dat seama că eu nu vreau ca ea a fost cu mine.
  
  
  — Tu nu ai de gînd să ieși odin?
  
  
  — Mă tem, nu-mi trebuie, i — am spus. "Aici ne-am despărți, cel puțin pentru moment."
  
  
  "Eu vreau să merg, Nick," a spus ea. — Am затащила te aici. Și el este tatăl meu.
  
  
  Ei, clătină din cap. "De îndată ce se întunecă, ei duc în acel teatru, și un pic de acolo поковыряюсь.
  
  
  Ei știu acest teatru. Acesta este situat la intersecția Бауэри și Chinatown. Ai fi prea iese de acolo.
  
  
  'Si ce?' — Poate, merită să le informeze că suntem aici. Poate, este ih выманит.
  
  
  "Și să presupunem că acest lucru se va întâmpla", i — am spus. — Că, dacă ei схватят amândoi?
  
  
  "Ei castiga, noi pierdem", a spus ea, de umeri.
  
  
  — Eu nu pot permite, i — am spus. "Și guvernul Statelor Unite ale americii, de asemenea,. Nu este al meu joc, în cazul în care "ziua de mâine" primești o șansă. Dacă vor câștiga, dar vom pierde, acest flux nu numai pentru tine, pentru mine, tatălui tău, dar și mulți alții. doctor Инурис și ego-ul, prietenii, ar trebui să fie, acum, un pic speriat. Tău, de evacuare și de necesitatea de a lua tatălui ostatic este suficient pentru a perturba ih planuri de a face ih nervos. Țineți minte că doctorul Инурис, pentru un motiv oarecare a exclus tine în jurul valorii de circulație. Este un jaf de aur se apropie de punctul culminant. În acest moment nu sunt sigur în cazul în care suntem, dar, cel puțin, acestea ar trebui să suspecteze că le vom crea probleme. Așa că există o șansă ca ei să accelereze operație. Dacă ne facem o greșeală în calcule, ei vor fi liberi ca păsările, și nenorocirea va veni peste SUA, așa cum, probabil, și tot restul lumii. Nu cred că ai vrea să fii a fost pe ta conștiință, Penny-Don.
  
  
  Ea și-a lăsat ochii.
  
  
  — Ascultă, dă-mi mâine la nouă dimineața. Dacă nu mă întorc la timp, sună la Unificată serviciul de presă și înștiințărilor telegrafice, la Washington, și de a pune un om pe nume Hawke. Spune-emu tot ce stii. Și apoi faci ce vrei. Este tot ce-l rog. Cel puțin, așa ai șansa de a vedea din nou tatălui său.
  
  
  Penny conform dădu din. — Și ce-i cu tine va fi, Nick? Ea a apăsat, mi său cald corpului.
  
  
  — Nu-ți face griji, i — am spus. "Mi-am adus aminte de ce mi-au сыч ce trăi".
  
  
  Ea nu putea să nu zâmbească. — Atunci să încerce să-și amintească acest lucru, a spus ea.
  
  
  — Asta mă prea distrage atenția, i — am spus.
  
  
  Ea a făcut pasul de la mine. "Acum fiți gata să plece", a spus ea.
  
  
  La mine a fost ușor blazer, de culoare gri-închis și pantaloni albastru inchis guler, pe care-l досталь în jurul valorii de valize. Wilhelmina, Hugo Pierre și au plecat la locurile lor obișnuite, iar a bagat de mai multe lame de ras în falduri turtlenecks.
  
  
  Penny a lansat de mine. — Fii atent, Nick, — a spus ea.
  
  
  — Nu впускай pe nimeni în afară de mine, i — am spus.
  
  
  — Nu-ți face griji, a spus ea.
  
  
  Poate ca a fost Teatru Song Min distractiv de nouăzeci de ani a fost lovit , dar nu s-a îndoit. Un lucru era sigur: dacă a avut-o cândva și a fost lor de înflorire, dacă presupunem că el a fost vreodată, atunci acest lucru a fost foarte mult timp în urmă. Mare, vechi, clădire pătrată, se părea, s-a ascuns în umbra Manhattan bridge, нависавшего peste el de triumf. El a locuit într-o constantă amurg, parcă съеживаясь, pentru a arăta de descompunere, постигшее ego-a lungul anilor.
  
  
  Lor cea mai mare scena el a fost mult timp pierdut și o mare parte a anului a servit ca un cinematograf. Ei bine, din nou, nu este cazul, atunci când vedetele de la hollywood oaspeții așteaptă cu nerăbdare lor prim. Au fost vechi western și importurile ieftine industria de film din Hong kong. O dată sau de două ori pe an, pe scenă a ieșit acrobați în jurul Taiwan. Vizibil onoarea de această dată i-a revenit Куану Йонскому de partid.
  
  
  Ei скорчился murdar pe acoperiș, privind într-una în jurul valorii de praf în lumină trape. Sub mine, pe scenă, ea a văzut un bărbat, goală până la brâu, și o fată într-o rochie cu spatele dezgolit кланяющихся telespectatorilor. S-au restrâns de aplauze.
  
  
  Au sărit înapoi pe scenă și s-au sculat de departe un prieten de la un prieten. Pe de o parte, fată, și cu un alt bărbat. Pe metal lemn masă stătea un pahar cu дротиками cu perii.
  
  
  Fata a luat o și s-a întors la bărbatul care stătea cu spatele la ea. Ea согнула de mână și iso tuturor forțelor rămâne lance emu în spate. Lance a la ego-ul de vițel, iar de sub piele a emis o picătură de sânge.
  
  
  - L-am uitat un pic, apoi ușor dus de gudronate acoperiș. Acolo a fost un alt lucarnă, care trebuie să a fost de a explora. Acesta a fost dur, dar nu este opac, și, privind în jos prin vechi de sticlă, rata de inima mea участился. În camera de sub mine stătea un doctor Lothar Инурис.
  
  
  Nu a fost singur. El a fost în compania a doi bărbați. Și, deși ei niciodată nu au văzut înainte, ne-a, ne-alta, ea imediat a devenit cunoscut ih. L-a văzut ih fotografii în afaceri și AH.
  
  
  Odin în jurul ei era înalt și subțire, cu întuneric ondulat părul și tenul închis o fata frumoasa. Ea imediat a devenit cunoscut în nen Don Mario Principiu. Dacă ar fi mafia a fost o echipă de fotbal, el ar fi fost cel mai bun marcator și fotbalist al anului, în același timp. El a fost din nou mafiei; s-a născut în SUA, bine educat, inteligent, experimentat și hard. El nu stahl-ar folosi mușchii acolo, în cazul în care ar fi putut să folosească bunul simț. El știa legea de-a lungul și de-a latul, și-a folosit fiecare portiță, pe care am putut găsi. Puteți suspecta ego-ul în multe lucruri — ограблениях, ростовщичестве, droguri, prostituție și jocuri de noroc — dar dovedeste acest lucru. Ego-ul este numit "prinț", și chiar mai vechi доны dat i s-a acordat. Acestea au fost vechi câine cu vechile trucuri. Prințul știa de noi. El agil spele bani murdari de peste ocean. El știa cum să se furișeze și să-și asume juridică de afaceri, nu vă faceți griji cu privire la lege. El știa toate trucuri și capcane de poliție și o mie și o modalitate de a evita ih. Dacă cineva și vânate de 45 de miliarde de aur, de prezență prinț într-adevăr a avut sens.
  
  
  Nu mai puțin interesant a fost și al treilea om în cameră. El a fost коренастое, un corp puternic și plat trasaturile fetei în lună plină. Chiar și fără uniforme ego-ul a fost ușor de a învăța. Fiul Воен, mai degrabă, un colonel, Fiul Sciez. Funcționează în chineză militar de explorare , a crescut în occident, a primit de studii economice din Oxford. Din punct de vedere militar, el a fost considerat un strateg genial. El și-a câștigat reputația de primă clasă de șeful agenției de informații, cunoscut sub numele de Moonrise , in afara Macao în anii 1950. El a organizat operațiuni militare în Coreea de Nord și Hanoi. Rusă de explorare a crezut ego-ul cel mai periculos agent chinez, cu care le-am întâlnit vreodată. A spus că el a fost la fel de abrupt ca și genial, și la fel de ambițios, cât și rece. Acum, în această aparent pașnic o seară de primăvară, el a fost în захудалом манхэттенском teatru și, judecând după expresia ego-ul de persoane, a fost foarte supărat.
  
  
  Ei nu putea auzi ce spunea colonelul Fiu, atunci când el a așezat pe un scaun cu direct cu spatele la o masă de lemn într-o cameră goală, dar la subiectul ego-ul, mânia, nu a fost nici o eroare. Ego-ul de fata a fost distorsionată de furie. Întuneric sângele curgea sincere sub ego-ul pielii, și în timp ce el vorbea, degetul arătător de la mâna dreaptă метнулся костлявым o suliță la Лотару Инурису.
  
  
  Prințul stătea deoparte, cu mâinile încrucișate pe piept, și a zâmbit disprețuitor коварному doctor.
  
  
  Инурис întins mâinile colonelul în gest de reconciliere. Dar chinez nu a vrut să știi despre asta. Doctor Инурис a încercat să vorbească, dar în reumatism colonel, Fiul sărit în sus și a lovit cu pumnul în masă. El nu a auzit noastre predici. Chiar și sunetul ciolan colonel de Fiu pe masa nu a fost auzit.
  
  
  Dar ei ar fi putut ghici ce se întâmplă. Doctor Инурис s-a întors în oraș și a spus Riviera detalii său неудавшегося întreprinderii. Și colonelul, Fiul reacționat previzibil. El a avut o reputație de перфекциониста. Și vocea a explodat. Инурис a fost un prost. Ego-ul rol în operațiunea a fost destul de simplu: de a reține o fată departe. Acum, el a distrus planul. Nu o dată, ci de două ori. Iar acum ea a fugit. Nu mai vorbesc despre acest nobil американце Николасе Андерсоне, venise hei, de ajutor.
  
  
  Colonelul Fiul s-a oprit. Ego-ul de mână făcut abataj trafic, în timp ce el a vorbit. doctor Инурис încercat să fie cât незаметнее, ceea ce este important într-o cameră, în cazul în care doar trei persoane.
  
  
  Mi-a placut de a vedea, ca un medic Инурис a primit bătăi. El a primit ceea ce merită, și chiar mai mult, dar uita-te singur, nu m-ar fi ajutat să facă încă un pas înainte.
  
  
  Colonelul s-a liniștit. El s-a întors la masa lui. El a aprins o țigară, profund suflat fum și încet a lansat ego-ul, în jurul nările groase. Fum струился două egale струйками. El a început din nou să vorbească.
  
  
  L-a pus urechea de la cadru luminos trapa, dar nimic nu a auzit. Și când l cu atenție пригнулся la luminos a ușii, sprijinindu-se pe el cu o singură mână pentru soldurile ei, a simțit cum un lucru în jurul valorii de ferestre шевельнулось sub degetele mele. Ei, отодвинулся departe, privind spre cameră. Se părea, nimeni în jurul valorii prezente nu au auzit nimic. Colonelul Fiul pur și simplu a continuat, ca și mai înainte.
  
  
  Degetele mele au cercetat незакрепленное de sticlă. Șapă menține ego-ul în loc, ar trebui să fie uscat cu mulți ani în urmă. Sticla двигалось ușor. Ei шевельнул mână, și Hugo, stiletto, mi-a alunecat din mână. Ei în tăcere stahl taie chit. Apoi l ușor guvernului lamă de cuțit în rama de lemn și поддел lui. Vârful стилета ei a ridicat geamul și și-a scos lui. Acum l-a auzit glasul Fiului . "În acest moment avem nevoie doar de a merge mai departe. În adevărați profesioniști, ca vocea de acest idiot", — arătând cu degetul la doctor, Инурис — "corect îndeplinit de instrucțiuni". El din nou a fost amânată de fum în jurul valorii de țigări și a lansat din nou ego-ul prin nări. "De fapt, trebuie să ne comportăm ca și cum această fată și domnului Anderson, nu există. Eventual, ele reprezintă o amenințare la adresa noastră de operațiuni, dar există și posibilitatea ca acest lucru nu este așa". S-a uitat la Инуриса. — Credeți că această fată nu știe nimic despre operațiunile noastre. Ei, sper că ați înțeles-o corect. În ceea ce privește acest Anderson, atunci ego-ul prezența pare a fi nimic mai mult decât o coincidență nefericită. În orice caz, acum este deja prea târziu pentru a pune firul de planurile noastre. Mizele sunt prea mari pentru noi toți, și acum suntem aproape de sfârșitul anului.
  
  
  "Cu toate acestea, ei cred că unele schimbări sunt necesare". El докурил o țigară. — Am обсужу este cu tine câteva minute. Dar, mai întâi, — el s-a ridicat de pe scaun, a scos în jurul buzunar un pachet de țigări gol și mototolită în sus l — am nevoie de o țigară. El a ieșit prin cameră.
  
  
  Ea a continuat să se uite. Doctor Инурис-am uitat la Don Mario. Unul din aceste lucruri abominabile, пронзительных, nervoase смешков izbucni în jurul ego-ul бородавчатого gâtului. Ego-ul nervii au fost un pic mai puțin întins, când colonelul Fiul nu a fost în cameră. Don Mario rece-am uitat la el.
  
  
  "Nu vă faceți griji, a spus doctorul Инурис emu. 'Totul va fi bine. Ei știu.
  
  
  Don Mario aștepta de mult timp, înainte de a răspunde. Ego-ul vocea a fost plin de dezgust. "Nu te juca mai prost decât este necesar", — a spus el. "Totul mergea bine, până când nu s-a decis că trebuie să mă fi iubitul ei".
  
  
  — Totul va fi bine, a spus Инурис. 'Nu vă faceți griji.'
  
  
  — Ascultă, a spus Don Mario, — dintre toate persoanele care au să vă faceți griji, esti pe primul plan loc. În cazul în care ceva nu merge bine, va trebui să vă faceți griji оборудова mine și despre полковнике Fiul, tu, mizerabil nenorocit, ori ești aici. Iar dacă nu, există întotdeauna să vă faceți griji".
  
  
  "Vocea vedea, a spus doctorul Инурис. 'Totul va fi bine. Crede-mă. A crede...'
  
  
  Altceva nu am auzit. În următoarea secundă respirația mea a încetat, când de metal lanț сомкнулась în jurul gâtului meu. Până când ei s-au luptat pentru o înghițitură de prelevare de probe de aer sub presiune din oțel sparge, вгрызающейся în gulerul meu pulovere, instinctiv mâna mea a ajuns până la люгеру. Limba mea înclinat iso rta. Ochii mei, se părea, sărind, de mult doare. Undeva în creierul meu, лишенном de oxigen, ei, știa că cel care era în spatele meu, a folosit mortale нунчаки , atât de iubit de luptatori de karate.
  
  
  Circuitul între cele două mânere выжала în jurul meu toată viața. Dar mâna mea încă mai ducea la pistol.
  
  
  "Nu, nu, Carter, în jurul valorii de acest lucru nu va funcționa", — s-a auzit vocea. Apoi a urmat o lovitură de la mine în cap și bliț тошнотворных de lumini, înainte de a mă a înghițit întunericul.
  
  
  Capitolul 15
  
  
  
  
  Când a venit în minte, atunci a descoperit că mint pe podea o cameră mică, în spatele scenei. Brațele și picioarele s-au legat, iar pe partea din spate a capului, am avut senzația că cineva придавил ego sac cu nisip. Colonelul Fiul, Don Mario și Инурис stăteau și se uitau la mine.
  
  
  — Te simți un pic mai bine? întrebă colonelul Fiul.
  
  
  Ei cu grijă i-a inspirat cu capul înainte și înapoi. — Se pare ca nimic nu s-a stricat, i — am spus.
  
  
  Colonelul Fiul aprins-o în jurul lor lungi de țigări și a permis fum infiltra prin nări. "De fapt, delle, meriți moartea", — a spus el. — Pentru că ai fost atât de неосторожен. Neglijență în activitatea noastră nu sunt permise, știți. Și din partea ta a fost foarte neglijent trageți fereastra în jurul orelor trapa. Niciodată nu s-a gândit că atunci când îl scoți pe sticlă, prospețime de prelevare a probelor de aer în camera de creștere? Mai precis, este foarte mic flux de prelevare de probe de aer. Dar un firicel de suficient pentru a risipi norii de fum în jurul nările mele. Meu observarea fum nu o dată спасало-mi viața". El a zâmbit. "Se poate spune că sunt unul din puținii oameni din lume care fumeaza pentru sănătatea lor".
  
  
  — Dacă ar fi putut, l-ar fi aplecat în fața dumneavoastră de observare, colonel, i — am spus. — Dar, mă tem, în mea de situația actuală, este un pic dificil.
  
  
  "Voi accepta această idee, Carter," a spus el. El a aruncat unei furios vedere la doctor Инуриса. — Da, este Carter, un idiot. Nick Carter, și nu orice fel de Nicholas Anderson. El este un agent AH.'
  
  
  doctor Инурис a deschis gura. Don Mario privit cu uimire.
  
  
  -- Ei, nu avea nici o idee... -- a început doctor Инурис.
  
  
  'În liniște!' - Colonel, Fiul zis. — Desigur, ai avut nici o idee. Acest creierul tău de la tine și de la vârful degetelor de la picioare, poate fi peste tot, cu excepția capului. Deci, ai crezut că el a fost doar un turist, destul de galant servil o persoană care în mod accidental a venit în ajutor a căzut în necazuri, fetițo? Esti mai idiot decat credeam. Numele acestui om Nick Carter. Fiecare auto-respectând serviciile secrete de pe Pământ, există un dosar pe el. El este un maestru criminal în AX . Colonelul Fiul uitat la mine. "N3, nu-i așa?"
  
  
  Ea nu a spus nimic și a încercat să treacă în poziția așezat. Golul meu раскалывалась.
  
  
  "În afară de ego-ul exterior", a continuat colonelul, Fiul lui, de parcă citind prelegere, — Carter, de asemenea, cunoscut arsenalul său de arme. Люгер, cunoscut sub numele de Wilhelmina. El a luat ego-ul de pe scaun și a fluturat-le. Stiletto, cunoscut sub numele de Hugo". El repeta spectacol. "Mic, dar letal pe gaz bomba, cunoscut sub numele de Pierre".
  
  
  Doctor Инурис dînd din fiecare prezentat emu obiectul. Ego-ul, persoana are culoarea roșie, și din nou am văzut пульсирующую mina de aur, ca un vierme albastru, sub ego-ul виском. Uem a trebuit să înghită o mulțime de insulte, și este emu nu mi-a plăcut. El tremura de furie.
  
  
  Brusc, el a pășit în față și m-a lovit cu piciorul în coaste. Ei, a căzut și a căzut înapoi. Lovitura nu a ajuns la mine, dar revărsare nu de mult m-a ajutat mea de goluri. Cu durere-l din nou sel.
  
  
  Colonelul s-a ridicat din scaun. În mâna ei a fost stiletto. Pentru o clipă l-am gândit, că el vine după mine, dar în schimb, el a venit la doctor Инуриса, care s-au retras în urmă, până când ego-ul divizarea nu s-a dovedit la perete, fără altă ieșire. Colonelul, Fiul inclus un cuțit de sub bărbie. El a vorbit foarte calm, că doar faceau ego-ul, de furie.
  
  
  — Ascultă cu atenție, — a spus el. — Sunteți deja ni este destul de necazuri. Te norocos că te-am încă nu a ucis.
  
  
  Numai a mea onoarea de a-ți cere să vă lase participarea dumneavoastră la această operațiune. Și în locul tău l-ar fi nu prea a mizat pe această onoare. Asa ca asculta sfatul meu și să prețuim acest lucru foarte bine: stai calm. Nimic nu papură într-un; poate te vor supravietui. Dar dacă tu пренебрежешь meu de consiliu, fără cea mai mică fluctuație перережу ta murdară gât. În ceea ce privește Carcasa, atunci ei și numai ei să scap de el în acel moment, când mă rog, și nu mai devreme. Clar s-a exprimat?
  
  
  Este ușor a subliniat tirbușon vârful стилета de doctorat în gât. Надавил pe gât Инуриса rivne atât de mult pentru a zgâria, dar nu să pătrundă în el. Ochii de doctor a ieșit în jurul orbitelor. Uem a reușit în scurt da din cap în confirmare.
  
  
  Colonelul Fiul a plecat de la el și din nou s-a așezat la masă. — Bine, — a spus el. — Și acum, domnilor, a spus el, oprindu privire la fiecare din noi. "Să ne întoarcem la esență. Înainte de a ne lăsa această cameră în seara zilei de astăzi, ei doresc ca toate au fost la curent cu ultimele evenimente. El mi-a zâmbit. — Chiar și tu, Carter.
  
  
  — Nu vreau să-mi faceți favoruri, colonel, i — am spus.
  
  
  'Отдолжение?' - el a râs. 'Este puțin probabil. Permiteți-mi să vă spun că-că, — a spus el, apleacă în scaunul său. — Vei muri foarte încet și foarte dureros. Și ei, vreau să știți că o parte din aceasta va afecta în mintea ta. Unii din jurul lor sunt legate de corpul tau, dar eu vă asigur că ceea ce va uimi mintea ta, cu siguranta va fi mult mai chinuitoare. Până când nu se va termina, vei fi rugat de mine să mor. Veți continua să ceară".
  
  
  — Nu fi prea sigur de acest lucru, colonel, i — am spus.
  
  
  Colonelul Fiul a ridicat mâna. "Vă rugăm să Carter, izbăvește-mă de a ta de bravadă și lasă-mă să continui ceea ce am să spun. Nu-mi pasă că tu stai aici și ești în magazinul nostru de astăzi-o conversație. Ei doresc să vă informez că ați eșuat. Și atâta timp cât ești în viață, sau, mai degrabă, până când a lăsat-ți trăiască, ea, vreau cunoașterea ta eșec sunt așezate obiecte pe tine, cum situată pe tine o piatră mare, încercând în jurul tău toată voia de la viață". El a coborât vocea. "Vreau ca tu să-am gândit despre acest lucru, Carter, cu timpul".
  
  
  El a pălmuit în palme, ca pentru a rupe vraja.
  
  
  "Acum, primul paragraf — o fată".
  
  
  — Nu вмешивай ei în, i — am spus.
  
  
  — Taci, Carter, a spus colonelul Fiul. "Mi-ar fi fost cel mai mare idiot, dacă nu ar fi profitat de тупостью colegului său, doctor Инуриса. Tale înclinații spre binecuvântat să fie cavalerismul noi absolut nu sunt de la mine relație. Chiar trebuie să recunoaștem că ar fi înțelept să nu scoată sq.
  
  
  — Ea nu știe despre asta, i — am spus.
  
  
  "Eu cred că el spune adevărul, a spus doctorul Инурис. "Ea mi-a spus că nu știe nimic despre relația tatălui ei cu mine".
  
  
  Sau Lothar Инурис a fost un mare idiot decât părea, sau ego-ul nebun sens încă prețuit ideea de a împărți undeva dragoste cuib cu ego-ul personal învierea Nicole Face. În orice caz, pe mine acest lucru nu este îngrijorat.
  
  
  Dar colonelul Fiul știe... — ți-Am spus să tacă, — a spus el. Doctorul mormăi ceva despre încercarea de a ajuta și a închis gura, dar a fost redus sub презрительным privirea colonelului Fiul.
  
  
  — Nu, Carter, mă tem că o fată trebuie să neutraliza. Vă spun ca un coleg. Ei, te rog pune-te în locul meu. Să presupunem, așa cum spui, că o fată nu știe nimic. Dar eu pot să spun că eu nu cred acest lucru, pentru că este, de asemenea, sugerează că voi avea încredere în tine, și ea niciodată nu voi crede. Dar să presupunem că o fată nu știe nimic. Adică nimic despre relațiile de afaceri între tatăl ei și doctor Инурисом. Cu toate acestea, există un lucru pe care ea mai devreme sau mai târziu va detecta dacă ea încă nu a deschis ee. Ochii Fiu de colonel fără să clipească se uitau la mine. - "Și aceasta este ceea ce tatăl ei a dispărut fără urmă".
  
  
  Ea a încercat să păstreze o expresie a feței.
  
  
  — Și dacă ea va afla despre acest lucru, atunci, probabil, наведается despre ego-ul domiciliul; anchetă, la care vor participa autoritățile. Și când autoritățile vor începe să-l interogheze pe ei despre tatăl, domnișoară, fără îndoială, va spune că tatăl ei a avut de-a face cu un doctor Инурисом, medicul care a făcut-hei operație. Și chiar dacă el ar fi luat o falsă identitate, ego-ul, de calificare în meserie, așa că ego-ul adevărata identitate, în curând va ieși în exterior. Dar el nu a folosit un nume fals. Și atunci autoritățile vor descoperi că acest doctor Инурис a dobândit o anumită notorietate, dacă credeți că un nume poate fi cunoscut, dacă aceasta figurează în judecată procesele-verbale de un număr de țări. Nu vreau inutil confundat de către omologul său, dar, de asemenea, unele de-ego-ul infracțiuni sunt deosebit de nefavorabilă reputație chiar și în comunități, destul de терпимых sexuale излишествам. Alte vizează sau implică abuzul de droguri, în special pentru consum personal. Iar altele presupun implicarea spionajului. Nu mai vorbesc despre unele infracțiuni împotriva minorilor, care, în scurt zic, poate fi ușor calificate drept crime de război".
  
  
  Ei, m-am uitat pe Инуриса. - A plecat ochii, până când cei trei bărbați se uitau la el cu un plin de dezgust. Dar, în același timp, de la el a venit de cald ura față de faptul de a fi obiectul unei astfel de umilire publică din partea Fiului colonelului. L-am întrebat că, dacă vreodată avea posibilitatea, atunci când un doctor Инурис putea face un chinez să plătească, el cu bucurie ar fi făcut-o.
  
  
  Colonelul Fiul a continuat... Și, prin urmare, puterea în mod inevitabil s-ar fi dus la doctor Инурису și mai departe. Инурис, după cum am văzut, atât de complet depinde de propria placere. El tanjeste dupa puternic de placere. El ужасается orice неудобству. El se teme de rănit, cu inimaginabile prima. Bucurați-vă ego-ul în mâinile autorităților, подвергните ego-ul câtuși de puțin dureros, și care va fi rezultatul? El выболтал ar fi toate în speranța de a-și salva pielea murdară. Și de ce? Tot pentru că am uitat neutraliza fată. Colonelul Fiul clătină din cap, de parcă în насмешливом gest de regret. — Nu, mă tem că trebuie să o iau. Nu esti de acord, Carter?
  
  
  Ți-ai ce spune.
  
  
  — Să mă ia tăcerea dumneavoastră pentru acordul de Carter, a spus colonelul Fiul. "Și acest lucru ne aduce la inevitabila întrebare: în cazul în care o fată?"
  
  
  — Mă tem că nu știu, colonel, i — am spus.
  
  
  Colonelul mi-a zâmbit. — Carter, destul de recent, am vorbit despre ta de fiabilitate. Bazându-se, desigur, pe dumneavoastră cunoscut reputația. Ei a vorbit atunci și vă spun din nou: eu nu aveți încredere.
  
  
  Colonelul Fiul luminat încă o lungă țigară și a aprins-o în jurul a două din lemn de meciuri, în care a досталь de lac cutii în buzunarul hainei. Apoi, el a luat de pe scaun meu stiletto și stahl заострять alta un meci.
  
  
  — Vă rog, nu mă face nici să-ți durerea, Carter. Cu timpul, ei причиню tine durerea sub toate formele, dar am fost în speranța de a evita obișnuite de tortură. Să ne amintim, nu am nici un real dezgust la faptul de a provoca tine de durere, dar, știu, mergi meu nevrednic un coleg de-aici, de - a мотнул capul spre doctor. Инурис: "Acest lucru m-ar face sa nu am de a face acest lucru. El nu merita un astfel de apetit.
  
  
  — Continuați, colonel, i — a spus emu. Decât înainte de a începe, cu atât mai bine. În пытке există un moment când mintea nu mai primește mesaje despre, dureroase, trimise de corp, chiar dacă ești conștient. Apoi sufletul pluteste pe недосягаемом nivel, liberă și sigură. Ei ar putea, așteptați cu nerăbdare acest lucru, și știu că, dacă-l voi putea atinge acest nivel și să rămână acolo până dimineața, Penny Доун ввдет Хоука în curs de rezolvat.
  
  
  Colonelul s-a ridicat, a ocolit un scaun și s-a oprit în fața mea. El s-a aplecat, apucat de mâini, legate împreună, și blocat vârful de chibrituri sub unghia degetului arătător de la mâna dreaptă. Apoi, el s-a atins de acid sulfuric cap roșu-fierbinte vârful țigări, și ea cu rău fluierat luat foc.
  
  
  Ea stătea și se uita, ca o flacără de arsuri prin un chibrit aprins, lăsând negru încrețit resturi. Colonelul Fiul ajuns la masa, a apucat stiletto și i-am dus ego-ul genial vârful de cota inch meu ochii.
  
  
  "Nu te mișca", a spus el, — și atunci tău ochi poate transforma într-să ia de măsline pe шпажке".
  
  
  Ei, văzut ca un chibrit continuă să ardă.
  
  
  "În cazul în care o fată?" — a spus colonelul Fiul.
  
  
  Ei, a simțit cum căldura se apropie de pielea mea.
  
  
  — Nu te mișca, Carter, — a avertizat colonelul.
  
  
  Durerea s-a intensificat, și am simțit cum mușchii mei involuntar se încordează. Lama a fost slab pată în fața ochilor mei.
  
  
  Și apoi, brusc, totul s-a încheiat. Colonelul Fiul întinse mâna liberă și-a stins flacăra. — Eu ar fi trebuit să știe că nu trebuia să încerce, Carter, dar a trebuit să. Tu niciodată nu vei ști acest lucru.' El s-a întors spre Don Mario și a zâmbit.
  
  
  "Eu sunt în destul de o situație complicată, a spus colonelul Fiul. "Eu trebuie să plătească tribut pentru Carter, el, ei, sigur, și-ar fi dat mi se cuvine. Suntem amândoi profesioniști și sunt foarte bune. Deși a costat aventura, pentru a vedea dacă el ar putea fi sensibil mai simple forme de tortură, în adâncul sufletului său, știa că nu e așa, nu mai mult decât ei". El s-a întors spre mine. — În general-atunci, tu, ca și cum ar fi salutat această idee, nu-i așa, Carter? Ai sperat că va trece la etapa inițială la un nivel de uitare totală, cum am tot ego-ul știm. El a râs. "Este aproape, ca eu pot citi mintea ta, nu-i așa?"
  
  
  Don Mario și-a întrerupt el. — Bine, colonel. Cred că e timpul să înceteze jocuri și glume.
  
  
  Colonelul Fiul uitat la ceas. — Iartă-mă, a spus el. "Niciodată nu ar trebui să-și petreacă timpul în zadar. Și avem foarte del seara asta.
  
  
  — Dă-mi cuțitul, a spus Don Mario.
  
  
  Cu o ușoară plecăciune adâncă, colonelul i-a înmânat emu genial stiletto.
  
  
  Don Mario cu admirație l-am cântărit ego-ul în mână. Apoi el a privit-mă cu ochi albaștri de gheață. "În mai puțin de cincisprezece minute, tu spune-mi, în cazul în care această fată, Carter".
  
  
  El a trecut prin cameră și ceva i-a șoptit doctor la ureche. Doctorul a dat din cap și a ieșit prin cameră. După câteva minute s-a întors și a dat din cap Don Mario. Don Mario a răspuns scurt afirmativ кивком. Ce ne-ați vorbit despre nen, el nu a fost un om care petrece cuvintele în zadar. Colonelul Fiu din nou sel pe scaun. Ei au avut nici o idee ce ne-am așteptat.
  
  
  Nu trecuseră nici zece minute, ca am auzit bruscă bat la ușă.
  
  
  'Cine-i acolo?' — a întrebat Don Mario.
  
  
  "Vito", — a reumatismului.
  
  
  — Bine, a spus Don Mario.
  
  
  A deschis ușa și în cameră, eșalonate, a luat cu asalt mica ciudat statuete și sa prăbușit de-ai mei picior. Ego-ul de fata a fost перепачкано, tricou rupt. O sticla de ego puncte lipsea. În ciuda confuzie, este de ajuns doar o privire sumară, pentru a înțelege că o viață de ființă înaintea mea nu a fost hema altfel, ca Filip Доуном.
  
  
  — Tu știi cine este, nu-i așa? — a spus Don Mario.
  
  
  Dacă acest lucru a fost conceput ca un tirbușon, el știa deja reumatism, judecând după faptul că pe pagina mea de fata промелькнуло cunoașterea, probabil, pentru o fracțiune de secundă.
  
  
  — Amintiți-vă, a spus colonelul, Fiul lui, am planuri despre domnul Доуна.
  
  
  — Nu-ți face griji, a spus Don Mario. — Știu planurile tale. Veți primi în continuare ego-ul înapoi, în cea mai mare parte.
  
  
  — Foarte bine, a spus colonelul Fiul.
  
  
  — Aveți la îndemână medicamente, doctor? întrebă prințul.
  
  
  "Da, a spus doctorul Инурис.
  
  
  "Adu-ih aici. Am nevoie de ciorapi și кляповые pansamente și, poate, un pic de morfină, până când nu ne vom returna ego-ul în conștiință. Și fă tot ce ai, pentru a opri sângerarea.
  
  
  Colonelul Fiul a văzut cum ochii mei s-a extins la mențiunea de droguri
  
  
  "Să nu-ți închipui că tu ai auzit ceva ce nu trebuia să audă, Carter, — a spus el. — În viitorul apropiat, tu vei fi sub наркотой.
  
  
  Doctor Инурис a fugit în jurul valorii de cameră și a revenit cu negru geanta.
  
  
  Filip Доун zăcea pe podea, din timp în timp постанывая. Don Mario a căzut lângă el în genunchi și predat lui, până când el nu a fost cu fața în sus, gâfâind ușor, ca un pește în jurul valorii de apă.
  
  
  Mâna stângă a lui Don Mario a făcut cîțiva pași înainte, el a apucat-o un bătrân pe maxilarul inferior și a forțat-ego-ul de a deschide gura. Apoi, el a introdus vârful стилета și l-a strâns de ego-ul la obraz, până când nu a văzut ca pielea выпячивается în fața ochilor mei.
  
  
  Don Mario uitat la mine. "Ascultă, Carter, și gândiți-vă repede. Ei specialist ножам. Crede-mă. Ei, de asemenea, nu împotriva ego-ul de utilizare. Ei te întreb, în cazul în care o fată. Ei doresc să rapidă și răspuns sincer. Nici de glume. Nici false indicii. Dacă nu primesc un răspuns, ei порежу enzo obraz și întreb încă o dată.
  
  
  Colonelul Fiul просиял. Mario, aparent, a fost близкти emu în duhul de om.
  
  
  Don Mario a continuat să vorbească. "Și dacă eu nu primesc reumatism, care-mi place, sa fac inca un pic. Apoi, ei beru celălalt obraz și te întreb din nou. Apoi sa lucrez cu urechile și nasul. Ei вырежу ochi, degetele de la mâini. Degetele de la picior. Intreaga picior. Medicul va păstra emu viața, pentru că el are nevoie de colonelul în viață. Dar el va развалиной, și chiar un medic nu va putea ego-ul patch sus. Și tu ești cel care e de vina. Ținând gura închisă, ca un mare erou, Carter. Cum doriți?
  
  
  El aproape că putea să vadă lama prin pal, țara obraz bătrân. El s-a culcat cu ochii închiși, respirația lui cu un fluier вырывалось de ссутулившейся piept. Hema-ar fi, el ne-a fost, Filip Доун deosebit nu pe ce a fost să se uite. El mi-a provocat o mulțime de probleme, dar acest lucru a fost cel mai puțin. Ceea ce a făcut el, a amenințat un dezastru pentru milioane de oameni. Așa că, pe de o parte, ego-ul nu a costat salva. Dar în obsesie, el nu a fost atât de wouldnt și rău. Ei presupun că, în ego-ul mintea a deschis multe uși mai multe persoane în schimbul a face viața fiicei sale mai luminos. Dacă-i lăsa Don Mario ego-ul se taie în bucăți, acest lucru poate salva Penny. Și, salvându-l, poate, aș putea-o salva de aur.
  
  
  Pe de altă parte, dacă-l voi deschide gura mea și le va spune unde și cum pentru a face rost de Penny, acest lucru poate da enzo o idee despre ceea ce a fost el, nah făcut. Probabil, el merită acest lucru, șansa de a vedea-o o dată: frumos.
  
  
  Dar este probabil că o bucatica costa o piscină în aer liber, la aproximativ patruzeci și cinci de miliarde de dolari.
  
  
  Strict profesional nivel, ar putea da doar un singur reumatism. Și era o tăcere completă.
  
  
  Ea a deschis gura și a spus: "Veți găsi în apartamentul tatălui ei. Ea este de așteptare pentru mine.'
  
  
  
  Capitolul 16
  
  
  
  
  Colonelul Fiul lui Mario a lovit în spate. — Frumos, — a spus el cu destul de un zâmbet larg, pentru a expune un set de oțel dinților permanenți. "Pur și simplu frumos."
  
  
  Don Mario nu a răspuns emu. — Vito, — strigă el. 'Vino.'
  
  
  Bătăuș cu un bot dihor просунул capul în ușă. Don Mario aruncat emu inelul de chei.
  
  
  — Întoarce-te în casa bătrânului, — a spus el. — Acolo vei găsi o fată. Уведи ei pe navă. Ne vedem acolo.'
  
  
  — Bine, a spus dihor și a dispărut. În ciuda instrucțiunile mele, Penny, m-am îndoit de faptul că dihorul inteligent va ego-ul de comandă. Se va auzi sunetul cheii de la castel și de a rezolva — în ciuda a tot ce am vorbit cu un prieten la un prieten, că tatăl ei, totuși, a venit, și acum se deschide această ușă. Numai acest lucru nu va fi el.
  
  
  Colonelul Fiul cu o curiozitate-a uitat la mine.
  
  
  Desigur, ei recunosc că acest lucru părea o nebunie, mai ales în ochii unui astfel de profesionist, cum colonelul Fiul. Ea doar nu a râs. El учуял capcana. Pentru el nu a fost nici o explicație a faptului că fata a încercat să-și salveze tatăl. Pentru el nu a fost absolut nici un beneficiu. Căci, la ego-ul de vedere, ne-am bătrân, ne-am, ne fetei nu a fost de mare viitor.
  
  
  Nu am putut da vina. De pe poziția de ego-ul, jocul a fost aproape terminat, și el a câștigat. Cu o fată de la ego-ul autorităților de la el au fost aproape toate cărțile: misterios domnul Anderson, care a ajuns în mâinile în jurul ego-ul de nicăieri și s-a dovedit un agent de AX; fata de care se ocupă ar putea provoca emu mari necazuri; și Filip Доун, care trebuie să fi întotdeauna a fost un mister pentru Fiul colonelului, deoarece prețul de furt de aur, ar trebui să fie, părea el a fost incredibil de mic.
  
  
  Ei nu stahl de a raporta emu despre motivele lor. El ar fi încă nu a înțeles. Desigur, ea a încălcat toate regulile. Aceste reguli au spus: "Renunță la acest bătrân. Alocă timp pentru o fată pentru a ajunge la Хоука. Trage de timp. Stai și vezi cum Don Mario taie Filip Доуна în bucăți. Ñfă, că nu vezi sânge, teroare și chinuitor de dureros. Imaginați-vă toate lucrurile bune pe care le obține, отсидевшись. Ștergeți imaginile de sânge curgea în jurul feței și a ochilor bătrânului. Fa-te imun la strigătele. Pur și simplu gândiți-vă la ceea ce este scris în instrucțiunile.
  
  
  Uneori trebuie abandonat instrucțiuni. Ceva în mine cu voce tare a spus "nu" ideea că don Mario разрубит bătrân în bucăți, în timp ce colonelul, Fiul aplaudă, iar Инурис облизнул ar fi buzele, și ochii ego-ul остекленели ar fi de încântare. Acest lucru nu a fost hipersensibilitate. Ceva în mine подсказывало-mi că, în acel moment, când l-a admis Don Mario de a realiza un пытая Filip Доуна, ei ar fi început să recunoască că pierd. Și ei de-della-nu este doar un hotel de a câștiga un că. Ei de hotel de a câștiga totul.
  
  
  Ei de hotel întoarcă de aur, pentru a reveni vechi Filip Доуна ego-ul fiicei nevătămat și cu ajutorul microfoanelor și difuzoarelor abac. Ei de hotel șterge ih de pe fața pământului. Acest lucru a fost un mare noroc. Dar când vine a venit la fapte, în acel moment, când Don Mario bagat vârful unui cuțit în obraz lui Filip Доуна, ceva adânc în interiorul mine a spus: выбрось această naibii o carte de hotărâre și să se joace pe cont propriu. Colonelul Сину nu înțelege. El a fost un jucător pe interes. Și principiul meu a constat în faptul că în timp ce ei nu mor, am o șansă de a învinge. Fiul a privit surprins. — Sunt surprins, Carter. Într-adevăr surprins. Și un pic dezamăgit. Ea a crezut tu îmi vei arăta mai mult curaj.
  
  
  — Nimeni nu este perfect, colonel, i — am spus.
  
  
  "Poate nu, Carter," a spus el. — Dar ai avut o reputație de om, foarte aproape de acest lucru. Și crede-mă, rapoartele mele despre tine sunt destul de proaspete. Destul de recentă, pentru a înțelege ta recenta întâlnire cu prietenul meu bun prieten Хсянгом în regiunea Arctică, să nu mai vorbim de doctor Инурисе. El a apelat la Инурису cu заговорщицкой un zâmbet. — Vă amintiți, Хсянга, nu-i așa, doctore? Am în vedere, cel puțin, ați văzut o fotografie ego-ul, nu-i așa? Lothar Инурис dădu din cap.
  
  
  "A fost o treabă bună — tău interesul față de Хсянга", — mi-a spus colonelul Fiul. — Foarte frumos și un pic în timp util din partea mea. Dacă ar fi Хсьянгу reușit să reușească, ego-ul întreprinderii este foarte bine că s-a contopit cu acest caz, faza finală care se alătură de mine în țara dumneavoastră. Cu toate acestea, ei cred că lumea așteaptă foarte greu viitor, chiar și fără efort Хсьянга" . I-am răspuns lui lauda. El mi-a zâmbit. — Și pe tine, de asemenea, Carter, așteaptă o perioadă foarte dificilă viitor. Când vom fi în China, la noi va fi foarte lungi convorbiri. Și tu mi-ai multe isprăvi de istorisit. Dar mai întâi trebuie să o lungă perioadă de călătorie pe care vom începe peste câteva ore. Nu-i așa, Don Mario? Don Mario dădu din cap. — Nava funcționează, — a spus el. - "Am accelerat eveniment".
  
  
  — Am отплывем încă înainte de ivirea zorilor, a spus colonelul, Fiul, — vă mulțumesc dumneavoastră de cooperare, Carter. Domnul Доун aici, — el a subliniat omul cel vechi, care încă mai zăcea goale pe podea, alături de noi, pentru că, la fel ca și la tine acasă, el are unele abilități care ne cămine-ar putea avea. În ceea ce privește fetele... Colonelul Fiul запрокинул capul și stahl în considerare în tavan. — În ceea ce privește fetele, Lothar, poate-i da sa-ți mai târziu, când vom ajunge la loc sigur. Până când noi, în mare, vă puteți distra cu ea, așa cum nu ne riscăm atât de în siguranță, ca pe Coasta de azur. De îndată ce vom ajunge până în China, poți rămâne acolo atât de mult, cât de mult vrei, cu o fată. Dar, eu te știu, Lothar, ei bănuiesc că ai устанешь din nah, cu mult înainte ca vom ajunge acolo. Dacă este așa, noi am vrea să-l echipajului, care poate face cu ea tot ce vrea; și atunci vom scăpa de nah. Acest lucru nu are pentru noi o valoare practică.
  
  
  Doctor Инурис просиял de placere si ca un rege s-a închinat. — Vă mulțumesc pentru generozitatea ta, — a spus el.
  
  
  "Știți, de fapt delle tu nu meriti, a spus colonelul, Fiul lui—, dar eu cred că totul va fi bine, ca doar fata va fi sub tutela noastră, și, prin urmare, sunt dispuși să-l ierte ta неосмотрительность în Riviera".
  
  
  — Mulțumesc, colonel, Fiul, a spus doctorul Инурис.
  
  
  Colonelul Fiul s-a întors la mafia. — În ceea ce privește tine, Don Mario, atunci mă tem că nu am nici o прощального cadou, deși ești ego-ul este destul de decent. Mi-a placut de a avea cu tine. Sunteți o persoană de multe ori, și convingerea ta, așa cum am văzut în seara zilei de astăzi, extrem de delicios. Ei într-adevăr un hotel să-și exprime meu respect profund.
  
  
  — Voi lua asta aici, a spus Mario, arătând spre un scaun. — Foarte bună dreptate, a spus colonelul. "Este foarte bine că ești, care a condus formidabil agent Carter AX la trădarea unei femei tinere, stahl moștenitor al ego-ul arsenalul. Este aproape поэтически potrivit. Foarte bine, Don Mario. Vei primi ego-ul Люгер, ego-ul stiletto și ego-ul mic de gaze bomba. Citiți ih lor cu trofee.
  
  
  Don Mario a pus o bombă într-un minut, iar un pistol și un cuțit pentru orar.
  
  
  Colonelul Fiul uitat la ceas. — Avem câteva minute înainte de sosirea camionului, ca tine și a fost de acord. El mi-a spus: "Când el va veni, Carter, vom începe călătoria noastră. Bucurați-vă de ea cât mai mult posibil, deoarece aceasta va fi ultima ta călătorie. Sunteți călătoresc în China cu aur în patruzeci și cinci de miliarde de dolari, așa cum, probabil, știți deja. Cu ajutorul dr. Инуриса, cu ajutorul nefericit domnului Dona și de neprețuit ajutor lui Don Mario de a prezenta necesarul de forță de muncă, am reușit să выдоить Federal de rezervă".
  
  
  "Și mâine în jurul o piscină în aer liber vor fi la modă zvonuri despre faptul că o mare parte din rezervele de aur ale SUA și rezervele de aur de multe ih prieteni de încredere a dispărut. Guvernul va emite rapoarte încurajatoare, dar zvonurile persistă și devin din ce în ce mai puternic. Și, în curând, bancherii și guvernele altor țări vor cere garanții, și, în cele din urmă, vor demonstra acest lucru. Acestea nu pot furniza dovezi. Atunci dolarul va fi lipsit de valoare, deoarece credibilitatea i-a distrus. Sunt oameni care au de dolari, vor încerca să ih schimb, dar pentru ce? Lira se va deprecia. Germani branduri, chiar franci elvețieni vor fi обесценены, pentru că nimeni nu va mai avea încredere în hîrtie de bani. De aur ce a mai rămas din lume, va fi de nepretuit. Cine este acela va păstra ego-ul. Ei, de la care ego-ul nu există, vor intra in panica.
  
  
  Doi magazin cu буханкой pâine va renunța să-l vândă, dacă pâine nu plătească decât altcineva, în afară de bani de hârtie. În matematică, care are nevoie de medic, nu va fi pentru el să plătească, în afară de inutil bani de hârtie, pe care medicul nu le va accepta. Scene de acest gen sunt, vor fi repetate de mai multe ori în locuri diferite. Și, în curând gasca vor plimba pe străzi și să jefuiască magazine în am întrebat de ce au nevoie pentru a supraviețui. Plantele vor fi paralizate, pentru că nimeni nu-și poate permite autoturisme, mașini de spălat și televizoare pe care le produc. Și de lucru de a fi concediat. Arabă sheikh, în golful Persic va necesita plata de aur înainte de a trimite sale de petrol. Și nu va fi de aur, să plătească. Așa și petrol nu va fi. Și în timpul apropiat nu va fi mașinile noastre, noastre de trenuri, aeronave, iar fabricile vor fi nu doar inactiv, dar, de asemenea, inutile. Statele Unite, ceea ce a ih știți, vor economice deșert. Orașul va fi umplut голодающими. Zona rurala va fi după ruina străini мародерствующими bande, care ucide scott bella masă și fură legume". Ea nu a vrut să mai aud nimic. Ei, m-am uitat la Don Mario. El nu părea să acorde nici o atenție la aceasta.
  
  
  Ei a spus. - 'Tu?' "Aceasta este tara ta. Locuiești aici. Tu vrei acest lucru?'
  
  
  Colonelul, Fiul râs. "Don Mario — produs de o nouă cultură, Carter. Nu ne putem aștepta că el va fi ghidat de sentimente. Ego-ul vine — de supraviețuire și de profit, dar nu de simpatie. Suntem parteneri în această întreprindere. Suntem diferiți doar într-un singur sens, alegerea noastră de plată la participarea noastră. China, bietul de aur, a ales de aur. Don Mario puțin interesate de aur. Oh, ce-că el ar pleca de la sine, dar consideră că este prea pompos și, în principiu, din punct de vedere filosofic, neinteresant. Dar există marfă, care există în China, în belșug, de transport de marfă, care promite un profit mai mare, dacă vinde ego-ul cu înțelepciune.
  
  
  Iar acest lucru, Carter, mack și ceea ce se poate face în jurul valorii de această lumină: heroina. Vedeți, Carter, când dolarul se va deprecia, va veni timpul când oamenii vor căuta o altă plată. Și este un instrument de partajare, care vă solicită să introduceți Don Mario — heroina. Nu ți se pare că asta este ceea ce îi face pe oameni să uite de problemele lor? Și vă asigur, ele vor fi probleme. Anumite persoane la guvernare dvs. vor fi interesați în restabilirea ordinii orice preț; și populația, cu bucurie дуреющее de heroină, va deveni atractiv ispitei. Voi nu credeți asta, doctore?
  
  
  Colonelul Fiul nu stahl așteptați pentru un răspuns. — Știi, singur doctor este foarte pasionat de mac, nu-i așa, Lothar? Deci, vedeți, Carter, că Don Mario, multumesc ego-ul parteneriatului cu noi, va avea o inepuizabilă rezervă. Și acest stoc va da emu mare putere. Așa că, în timp, când în țara ta va reveni unele pace a mintii, Don Mario va câștiga mult mai mult de la valoarea de aur, care a vândut anm. Ego-ul profit va fi calculat din punctul de vedere al concesii legi, care acum interzic unele de ego-ul de acțiune. Aceasta va fi calculată în posesia pământului, o resursă inepuizabilă, care a скупит cu heroină".
  
  
  Și când panica se va prăbuși, și alte țări vor vedea înțelepciunea de a converti ceea ce a mai rămas de la populația ta, pentru-o anumită măsură, activității industriale, atunci Don Mario va prelua managementul fabrici. Populația va fi motivată de nevoia de eroina, exact la fel ca acum oamenii motivează nevoia de dolari. Iar Don Mario va deveni real conducător al țării, nu mai vorbesc despre faptul că, în același timp, el va deveni legislator. Acum, oamenii pot ști ego-ul, ca un prinț, dar vă asigur că, Carter, de curând, oamenii se vor închina emu, ca rege.
  
  
  — Ești nebun, i — am spus.
  
  
  Colonelul Fiul a ridicat mâna. — Vă rugăm să Carter, o, te implor, dragă. Fi realist. Nu am înclinații la nebunie. Încercați să se gândească la eroina, ca o noua moneda. Oare mai logic de a evalua tac un pachet de pulbere albă, decât un fel de galben metal sau de hârtie de construcție? Nu, Carter, nu este așa. Emu doar să dea o altă formă de încredere. Cursorul. Și necazurile cu care se va confrunta din partea ta, asigură mijloacele pentru punerea în aplicare a acestei ajustări. Ei recunosc că este un radical de adaptare, dar o astfel de adaptare este necesară Don Mario pentru punerea în aplicare a ambițiilor ego-ul. Vedeți, aurul nu va aduce emu de nici un folos. Deținerea de aur acum подчиняло ar fi ego-ul reguli și de a gândi, de actualitate în acest moment. Și de la aceste reguli și de această gândire Don Mario — infractor și înseamnă furtul bunurilor lor. Nu, înainte de a Don Mario va fi capabil de a obține statutul de la care ego-ul este creditat cu ego-ul ambiția și liniștit geniu, mai întâi trebuie să aibă loc o revoluție. Și posse lui de aur va provoca o revoluție în Statele Unite.
  
  
  În ceea ce privește cei care au aur, atunci suntem convinși că în lume vor exista întotdeauna oameni însetați de aur. Care, ca să spunem așa, rămân în vechea credință. China, cu ego-ul mac-uri și aur va fi de două ori mai bogat, deși o mare parte din recolta de mac este conceput pentru Don Mario pe mulți ani înainte. China și SUA vor deveni foarte buni prieteni.
  
  
  Și sigur că ei, cei care cred în aur, și ei, cei care cred în mack, vor trăi împreună multor secole".
  
  
  Vocea deci. Întregul plan. A fost groaznic. Ei ar putea numi o nebunie. Dar, la limita dintre nebunie și geniu de îngustă, și în același colonel, Fiul a avut dreptate. În fișierele de AX nu era nimic, informații care ar putea indica faptul că ego-conștiința că ceva este în neregulă. Ceea ce el a intenționat să facă, nu a fost altceva decît poruncitor progresul; natural produs final de trecere de specialitate economist și хладнокровной lăcomia soldat, care este cunoscut pentru capacitatea de a duce un război. Și, judecând după faptul că el a spus, emu, au rămas doar câteva ore înainte de execuție. El-am uitat din nou la ceas. — Încă câteva minute, domnilor. Apoi, el s-a întors la mine unul. — Carter, într-un minut постучат în ușă. Când se întâmplă acest lucru, acest lucru înseamnă că, în afara de așteptare pentru noi de camion. Acest camionul ne va duce la docuri, unde hamalii lui Don Mario rapid descărcarea de aur la bordul navei. Te așezi pe această navă, și după câteva ore am отплывем.
  
  
  Acum vă rog să don Mario dezleaga-ți picioarele. Și-l rog să te ridici și liniștit de a ieși din această cameră și să se așeze într-un camion. Când vom ajunge la nava, ei, vreau să vă încet și în liniște a urcat la bord și au plecat acolo unde te conduce. Dacă vei face lucrul, ca eu cer, tu избавишься de inutile doare. Dar, știu că dumneavoastră tendința de eroism, trebuie să ia măsuri de precauție.
  
  
  El a luat нунчаки de pe scaun. Văzut-mâner din lemn și un lanț, висевшую între ele. Colonelul neglijent slung circuitul prin capul meu și și-a încordat legături suficient de strânse pentru a le прокусили-mi de gât și a lovit în trahee.
  
  
  — Puteți urca la bord auto, — a spus el — sau inconștient. Решай.'
  
  
  Don Mario s-a ridicat de pe genunchii mei picior, și a dezlănțuit o frânghie. 'Doctor Инурис, a spus colonelul, Fiul, arătând spre Filip Доуна. "Ridicați bătrân. Ei, vreau ca el a fost minunat de educație, atunci când vom sosi cu certitudine în China". El a râs. "Înțelegi, Carter, avem nevoie de un nou"seif".
  
  
  În ceață, сверкнуло în lumina lunii, ruginit carcasa de marfă navă atârnat adânc în & nb pe ancora parcarea de la покосившегося pier. În ciuda mică de înălțime, de furaje murdare navei
  
  
  "Sarah Chamberlain-Cardiff" înălța peste noi când am fost în picioare în afara de camion. Mai departe, în capătul digului, o uriașă macara cu стонущими de corzi pus pe bord uriaș container.
  
  
  — Aur, Carter, a spus colonelul Fiul. Sub marginea putredă acoperișul serai, тянувшегося de-a lungul digului, ardea mai multe becuri goale, aruncând pe cale galbene razele de lumină. "Uitați-vă la vehiculul dumneavoastră la est. Nimic special, da?
  
  
  El nu stahl așteptați pentru un răspuns.
  
  
  — Dar aparențele sunt înșelătoare, Carter. Această scandalos de frumos caută de încărcare de barje маневрирует și înoată mai repede luptător. În continuare echipamente electronice făcut așa, pentru a face ego-ul invizibil pentru radar. Dar mă îndoiesc că "Sarah Chamberlain" trebuie să prezinte vreo dovadă de puterea lui. Cine în minte stahl să acorde o atenție la săraci vechi de marfă navă sub pavilion britanic?
  
  
  — Bine, Fiule, a spus Mario. "Acum ei iau rămas bun. Oamenii mei mi-au spus că au primit ultima heroina câteva ore în urmă, iar după două ore le oferă restul coletului la bord. Apoi te poți naviga în orice moment". Au precupețit nici un prieten, un prieten de mână.
  
  
  Colonelul uitat la ceas. — Contez pe tine, Mario, a spus el. "Voi da o indicație a naviga în oră din zi".
  
  
  — Nu vă faceți griji, a spus Don Mario. "Am rămas în biroul său, până când nu merge la înot, pentru a vă asigura că totul este în ordine".
  
  
  — Excelent, a spus colonelul Fiul. — Tipic ta de valabilitate, don Mario. Ei cred că într-o zi ne vom întâlni din nou".
  
  
  — Atunci, la revedere, a spus Don Mario. S-a uitat la doctor Инуриса, поддерживавшего Filip Доуна . "Stai, Dr", a spus el. "Încercați să se comporte ca un băiat bun".
  
  
  doctor Инурис nu ego-ul consideră demn de un răspuns.
  
  
  "Ghinion pentru mine, Carter, — a spus el. El mîngîie-te pe centura, unde Hugo și Wilhelmina au fost ascunse sub sacou. "Vă mulțumesc pentru suveniruri". El a smuls un mâner zi și a dispărut într-un hambar.
  
  
  — Bine, a spus colonelul Fiul. "Toata lumea la bord. "Sarah Chamberlain" permis naviga până în zori, — el a râs, cu o încărcătură de oțel.
  
  
  Colonelul, Fiul smuls mânere, nunchaku , forțând circuitul натянуться pe gâtul meu, de parcă ajustarea cal. Am continuat drumul pe dig și a urcat pe сходням. Ei, și-a ridicat capul și a văzut că chineză căpitanul se uită la noi cu înaltă pier. Chineză membrii echipajului de aglomerat peste tot, cu seriozitate, care se ocupă de a caracterizat bine, bine instruiți soldați.
  
  
  Ce-ar fi mecanisme și echipamente electronice noastre se aflau la bord, "Sara Chamberlain" nu a fost o scurtă descriere a secolului al xx-lea, când vine referea тюремных de pardoseală. Sub punte, colonelul Fiul подталкивал mine, până când am ajuns la calea ferată zi camera cu зарешеченным fereastră fără geamuri. În fața lui stăteau doi chinezi înarmați cu arme de foc. Colonelul Fiul a scos de pe gâtul meu nunchaku și досталь în jurul valorii de buzunar inelul de chei.
  
  
  El a deschis ușa camerei. — Intrați, Carter. Și domnul Доун, de asemenea,", — a spus el doctor în Инурису.
  
  
  Paul a fost de fier, acoperite cu paie, doctor Инурис drumul lui Don Filip, care a căzut pe niște paie. Gardienii au stat deschis pe zi, baril de ih de arme ne-a tinut pe dușmanii statului.
  
  
  — Poți lăsa un bătrân, așa cum este, Lothar, a spus colonelul. "Carter, mi-e teamă, îți vor cătușe și picior cătușele".
  
  
  Ei, a ridicat din umeri. Cătușe și picior cătușele fost asigurată de pereți. O pereche de mâini, o pereche de picior. Ei cuminte intrat. Colonelul Fiul blocat ih chei proprii.
  
  
  — Eu sunt, de asemenea, închide ușa camerei, — a spus el. — Și ei, vreau ca tu că-că știa Carter. Am site-grămadă de chei. Astfel încât, chiar nu cred împungere peste gardieni. Există într-adevăr nimic, ei nu pot face pentru tine. Dar trage ei știu foarte bine. Ei ar fi preferat, desigur, să nu apară, dar dacă va fi, ei prind și ei înșiși să înțeleagă acest lucru.
  
  
  El a pășit înapoi în jurul camerei. Ușa s-a închis, și colonelul întoarse cheia. Din nou, el s-a ridicat și mi-a fluturat prin grila. — Din timp în timp, ea va vizita te, Carter, și, poate, vom vorbi. Dar acum, tot ce pot să spun, este un drum bun. El s-a întors și a dispărut în jurul câmpului de vedere.
  
  
  Câteva momente gardienii, aproape de alunecare a capului, se uitau la mine prin grila. Eu nu acorde o atenție pentru a le. La scurt timp au plictisit și au plecat.
  
  
  A trecut, probabil, o jumătate de oră, când a auzit o voce în afara camerei. Înainte de grilaj din nou a apărut persoana colonelului Fiul. El a zâmbit, și ego-ul зазвенел cheia. A deschis ușa și a văzut Fiul, doi agenți de pază și Penny Доун.
  
  
  
  Capitolul 17
  
  
  
  
  — Nick, o strigă Penny. 'Tati.' Ea a fugit în camera și a căzut în genunchi lângă Filip Доуном.
  
  
  Colonelul a venit la ea și a apucat-o de mână. "Devotamentul dumneavoastră este demn de admirație, miss Доун, — a spus el. — Dar îmi pare rău că libertatea ta este reprezentat de mai multe limita. Vei fi încătușat, cum e de altă Carter. Cel puțin până când nu suntem în mare. Și atunci vă va fi permis să aibă grijă de tatăl dumneavoastră, — a reținut râs, — cu condiția ca medicul Инурис poate dor de tine. Vreodată în mare, ei să văd dacă putem ușura viața tatălui tău. Dar în timp ce noi ar trebui să susțină securitate maximă. Ei, sper că veți înțelege.
  
  
  El заковал ei în lanțuri și a ieșit prin camera. El a întors din nou cheia.
  
  
  Am auzit ca ego-ul shaggy a încetat din fier hol. Apoi tăcere.
  
  
  Penny s-a uitat la mine prin camera.
  
  
  — Oh, Nick, — a spus ea. "Ce se întâmplă?"
  
  
  — Penny Доун, i — am spus. "Credeți-mă sau nu, vom distruge acest proiect".
  
  
  Filip Доун gemu și поерзал rău corpul pe paie de gunoi.
  
  
  — Am nevoie, pentru ca el s-a trezit, i — a spus Penny.
  
  
  — Bine, a spus ea. Ea a început să-i cheme. 'Tati. Tati. Este a ei. Penny.
  
  
  Bătrânul din nou зашевелился.
  
  
  "Scoală-te, tată. Am nevoie de tine.'
  
  
  Ego-ul ochii дернулись, și el a trebuit să se așeze. — Ești tu, Penny? el a spus. "Aici este atât de întuneric. Eu nu pot găsi propriile puncte".
  
  
  "Este alături de a ta mâna stângă, tata", — a spus ea.
  
  
  În umbră se groped ih, a apucat și l-a pus pe nas. În ciuda lipsei de lentile, acum el a putut vedea. Ego-ul fata ei s-a luminat când a văzut-o. "Dumnezeul meu, — a spus el. — Este într-adevăr tu, Penny?
  
  
  — Da, tati.
  
  
  — Ești minunat, a spus el. 'Frumoasa.' Și el a început să plângă.
  
  
  "Sh-sh-sh , tati", a spus Penny. "Nu trebuie să plângă".
  
  
  "Nimic nu mă pot abține, — a spus el.
  
  
  "Tată, aici cu noi pe cineva acolo. Avem nevoie de ajutorul tău. Pentru prima dată, bătrânul și-a dat seama că sunt cu un ban de pe camere foto digitale nu sunt singuri. El se întoarse și se uită la mine.
  
  
  Este Nick Carter, tati, spuse Penny. — El vrea să ne ajute să plecăm de aici.
  
  
  — De fapt, domnule Доун, i — am spus. "Vreau să te scoate și de Penny de aici și să nu dea navă pentru a merge la partea de jos. Dar eu nu pot face acest lucru fără ajutorul tău.
  
  
  'Ce pot face eu?', a spus el.
  
  
  — Stop whining, i — a spus emu. — Tirbușon numai, dacă vei face acest lucru?
  
  
  "Dacă ei pot, ei fac acest lucru", — a spus el. — Am nimic mai mult nu ar trebui să Лотару Инурису. Contractul meu cu el s-a încheiat în acel moment, când el прооперировал Penny. Dar el și ego-ul ocolite de prieteni păcălit pe mine. Ei au venit la mine azi-dimineață. Și m-au luat de pe această navă și aruncat în aceasta camera. Când a cerut explicații, chinezii au chicotit și au numit pe mine idiot. Eu te voi ajuta, Carter. Ei bătrân și nu știu să lupte, dar eu te voi ajuta. Acum, când Penny totul este în ordine, nu-mi pasă ce va fi cu dr Инурисом și ego-ul cu prietenii, sau cu mine. În tot acest dublu joc".
  
  
  'Ce vrei să spui?'
  
  
  "Ei au crezut că eu sunt doar vechi, om prost. Vechiul idiot. Dar a fost că, ceea ce ei nu știau оборудова mine. Ea s-a născut în China. Ei vorbesc ih limba. Și astăzi, ea a auzit în chineză ceva, care indică un joc dublu.
  
  
  — Continuă, i — am spus.
  
  
  "Tom ia sa a participat. Ea a înțeles, Penny a vorbit cu tine despre asta?
  
  
  Ea dădu din cap.
  
  
  — Bine, atunci, ei, cred că dumneavoastră știți meu rol. Ei, a intrat în caz de Penny. Dar ei așa și nu a știut care ego-ul prieteni. Până în ziua de azi. Apoi i-a devenit cunoscut faptul că mediile de ego prieteni au fost chinezii și americanii de la mafia. Iar afacerea a constat în faptul că mafia va furniza chinez de aur în schimbul de heroină. Nu pot să spun că îmi place foarte mult, dar am, de asemenea, cred că nu este într-o poziție, să se plângă de acest lucru. Ei bine, mai întâi de toate s-au întors de la mine, aducîndu-mă aici și emiterea de colonelul Сину. Dar un alt act de trădare încă mai există. Chinezii ieftin mafia".
  
  
  L-a întrebat. - 'Cum?'
  
  
  "Acest heroină, a spus el, s — a otrăvit".
  
  
  'Ce vrei să spui?'
  
  
  "Exact ceea ce spun", a spus Filip Доун. "Eu nu știu că sunt în ea se pune, dar eu știu un lucru: heroina este ambalat în două tipuri diferite de pungi de plastic. Lucrurile în saci verzi ucide rapid. Lucrurile în albastru saci lucrează încet. Dar în cazul în care orice în jurul ei ajunge în corpul dumneavoastră, veți muri.
  
  
  A trebuit să scoatem pălăria în fața colonelul Сином. Patruzeci și cinci de miliarde de dolari de aur uem nu este de ajuns. Fără o singură lovitură, el обанкротит Statele Unite și va ucide milioane de oameni. Acest lucru a fost mai bună decât un război nuclear. Nu ar fi fost noi de radiații, ne-industriale, de distrugere. Doar populația, moartă și constant умирающее, nu are putere de a vă proteja.
  
  
  Și ea a fost sigur că China va înțelege planurile Fiului și folosește-le în totalitate. Don Mario va deveni într-adevăr un rege: regele a cimitirului. Undeva în ego-ul ascunzătoare a fost, probabil, mai multe mii de lire sterline prezentei heroină. El a verificat acest lucru, și a decis că colonelul, Fiul acționează cu bună-credință. El ar fi trebuit să știe mai bine. Dar motivele pentru milă la el nu a fost. El a fost doar un pic mai lacomi decât uem a fost nevoie. Ideea că ego-ul păcălit, era foarte trist pentru mine, nebun de bucurie. Cu excepția faptului că, dacă el și-a dat seama colonel, Fiul stă pe aur în partea de sus, și o mulțime de oameni nevinovați ar fi fost mort sau a murit atunci, pe strazile din Statele Unite.
  
  
  Dar nu, dacă am ceva de spus în această privință.
  
  
  — Bine, ascultă, am spus eu, intorcandu-se la Filip Доуну. — Am pentru tine loc de muncă. Și va trebui să facă acest lucru rapid. Dar cred că te-ai supraviețui, având în vedere faptul că Penny a spus despre tine.
  
  
  "Voi face tot posibilul", a spus el. 'Ce este aceasta?'
  
  
  "Penny mi-a spus că sunteți un expert de castele și ce stii despre ele tot ce trebuie sa stii".
  
  
  "Acest lucru poate fi adevărat", a spus Don Filip.
  
  
  — Bine, am spus eu. "Vreau ca tu să mi-a eliberat de aceste cătușe și mi-a deschis ușa".
  
  
  "Este o muncă grea", a spus bătrânul. "Mai ales, fără tot felul de instrumente".
  
  
  "Să presupunem că ei v-ar fi spus că avem un fel de instrumente primitive, dar, de asemenea instrumente.
  
  
  'Unde?'
  
  
  — Sub comanda mea de guler, i — a spus emu. — Acolo vei găsi două aparate de ras.
  
  
  Bătrânul a urcat de pe pământ și поковылял la mine pe негнущихся picioare. El a aruncat un guler și-a scos două lame. — Bună inox, — a spus el. "Da, cred că am putea folosi ih. Castele în lanțuri pe cel delle încă primitive, — a spus el apoi fugar de vizitare a obiectivelor. "În ceea ce privește mecanismul ușii, veți vedea că acest lucru este, de asemenea, nu este o problemă".
  
  
  "Cât timp poate dura?"
  
  
  Ego-ul ochii aprinse de perspectiva de a fi din nou util în meserie, care știa cel mai bine. — Acest lucru depinde de cât de mult îl voi lucra. Poate douăzeci de minute.
  
  
  — Dă-i drumul, i — am spus. "Dacă cineva va veni, ascunde aceste lame sub paie".
  
  
  Bătrânul a întins în toată creșterea pe podea, cu mâinile în pătrat pată de lumină, льющемся pe fereastră prescrisă. Nu am văzut ce a făcut, dar a auzit slab de frecare de metal, până când ego-ul mâinile возились sub umede în straturi de paie.
  
  
  Ea a încercat să-și curețe mintea, în timp ce el a lucrat. Ea a încercat să nu-și petreacă forțele de griji, este îndreptățită dacă ego-ul forță și dacă ar îndrăzni să Fiu de colonel, brusc, du-te în interiorul pentru a anual, ce mai fac ego-ul încheiate. Ea a încercat să alunge ritmică dintii lamei de beton, încetini respirația și să uitați despre timp. Dar în afara, l-au cunoscut, acest robinet раскачивался, ca un pendul, între debarcader și nava, umplutura ego-ul reținerile de tone de aur. Ei ar putea face să nu mă gândesc la timp, dar nu a putut opri ego-ul în viață. Și va veni momentul când acest robinet va face ultimul pas, și va începe o călătorie triumfală colonel Fiul. Atunci ar fi prea târziu pentru mine să fac ceea ce am stabilit pentru a face.
  
  
  — Bine, — a auzit vocea lui Filip Доуна.
  
  
  El s-a sculat, și în ego mâna ei a văzut-o în jurul lamei, sau ceea ce a mai rămas. Parea ca el a împărțit, mai întâi, ego-ul în jumătate de-a lungul și de tăiat că-că, în jurul a ceea ce a mai rămas. Este ciudat sa mutat la mine și mi-a apucat de blocare de pe manșetă mana mea dreapta. El a permis остроконечному metal să se strecoare înăuntru, ținându-ureche în apropierea castelului. El este un pic поковырял casă cheie între degetul mare și arătător, apoi ușor transformat-o.
  
  
  — Aproape, — a spus el. "Dar nu este suficient de bun".
  
  
  El s-a retras din nou la suprafata lumii, și din nou a auzit de slefuire metal pentru beton.
  
  
  — Ar trebui să fie așa, a spus el, când s-a întors.
  
  
  Plin de încredere, el este din nou introdus точеное lama în castel și brusc transformat încheietura mâinii. În liniște senină camera s-a auzit un clic. Castelul распахнулся. Persoana lui Filip Доуна a izbucnit de emoție. — Altceva acum, pur și simplu, — i-a șoptit el. După câteva secunde, el a eliberat mea cu cealaltă mână și un picior.
  
  
  Ei apropiat gura de la ego-ul de ureche.
  
  
  — Bine, am spus eu. — Și acum, pentru a elibera Penny, foarte linistita. Și apoi să ne ocupăm de usa camerei.
  
  
  Bătrânul dădu din cap mine. Nu a trecut nici un minut, ca mâinile și picioarele Penny au fost libere.
  
  
  Ei a chemat-o, de omul cel vechi la mine și a spus, din nou, șoptindu: "Cum deschizi usa camerei?"
  
  
  El a întins mâna. În ego-ul palma întins a început a doua lama, încă nu a rupt. El a luat ego-ul pe surda-o parte și alta degetul mare și arătător și-a petrecut o lamă înainte și înapoi.
  
  
  "Ceea ce am de gând să facă, se numește" лоидинг ". De obicei, acest lucru se face în benzi de celuloid. El dispune de rigiditate, cum, cât și flexibilitate, pentru a împinge clapeta de blocare și înapoi. Lama va face același lucru.
  
  
  — Este foarte zgomotos?
  
  
  — Nu știu, — a spus bătrânul. "Prezentul" loiden " ar trebui să fie foarte liniștit. Dar, de îndată ce acest limbaj cade înapoi, nu știu ce se întâmplă. Noi pur și simplu trebuie să meargă la acest risc.
  
  
  — Nu avem de ales, i — am spus. — Voi pune un Bănuț în unghiul dintre ușă și perete, atunci când ușa este deschisă. În cazul în care ceva nu merge bine, este în afara liniei de foc. Că până la tine, dacă totul merge bine, mi-ai сигналишь, când castelul gratuit, și apoi te vei scula de lângă Penny. Când ies pe ușă, nu te mișca. Stai acolo unde stai, până când eu nu aducem tine. Cu condiția că voi fi încă în măsură să cheme.
  
  
  Bătrânul s-a sculat în genunchi pe zi, cu un cuțit și a început să urce într-un castel.
  
  
  Ea a încercat să păstreze o respirație superficială. Am avut tentația de a opri complet de a respira, a fost o tăcere completă.
  
  
  Ego-ul încheietura mâinii шевельнулось dată, de două, de trei ori. El a lucrat în spațiul dintre ușă și o cutie. Apoi, el s-a oprit.
  
  
  Bătrânul se întoarse spre mine fața și dădu din cap. Este timpul pentru a trece la locul de muncă. Și acest lucru a fost de a capta mai multe pistoale-mitraliere.
  
  
  
  Capitolul 18
  
  
  
  
  Ei, a fugit afară pe ușă, ca un taur, editat de novice toreador, сгорбленный, feroce și, în același timp asamblat.
  
  
  Ei stăteau în hol, unul la stânga mea, un alt din dreapta, și ih gânduri au fost destul de lent, au отвисли maxilarului, când au văzut apariția mea. Oprirea la stânga, l-a ridicat mâinile, ca și cuțite, și a fost strivită de un umăr de pază, în timp ce el încă сжимал lor automata. Când el a criticat căzut la pământ, a apucat-ego-ul ei, cu o mână, țineți-i gura, pentru ca el nu a strigat, iar cu cealaltă mână pe talie, pentru a sprijini ego-ul. L-a împins ego-ul deschis în ego-ul partener, cât mai rapid de rupere ruptură între ei, așa că a început al doilea paznic încurcat cu armele sub braț un partener. Ea a ridicat mâna, pe care l-a ținut în talie bărbați, și рубящим mișcare prin intermediul ego obiecte sparte umăr aruncat pe gât sănătos de paza. Acest lucru nu a fost perfect o lovitură, dar el a plecat gâtul într-o parte. Când a ajuns din nou, l-a bruscat pe partea de sus sincere emu în persoană. Oasele s-au rupt sub mei articulații, și sângele care țâșnește de безвольного rta. Ego-ul obiectiv puternic lovit de perete, și el, fără conștiință сполз pe pământ. Ei neambalate ego-ul celuilalt, și a fost strivită de ego-ul кадык cu palma, înainte de el a reușit să profite de faptul că eu nu mai прикрывал emu gura.
  
  
  Ei оттащил a corpului în alta, s-au adunat arme și a pus capul în aparatul de fotografiat. — Bine, am spus eu. "Timpul pentru a traduce spiritul".
  
  
  Penny și tatăl ei repede s-au alăturat la mine. A dat emu odin în jurul machines. "Vreau să coboare de pe această navă, nu folosind ih", — a spus ea emu. "Noi nu vom merge prin partea de sus, ne întoarcem prin această punte. Ei știu ce caut. Acesta va fi în partea de dig. Urmează-mă, și dacă ne vom confrunta cu hema-o zi, lasă-ih-mi. Și dacă cu mine se întâmplă ceva, poți folosi această armă pentru a învinge cu orice hema și până la cei dihor, până când au cu ce să se ocupe. Ei, a văzut-o, când ne-am urcat la bord: mic ușa de pe partea stângă "a lui Sarah Chamberlain". Ne-am îndreptat acolo de slab освещенному coridor by-turn de ghidare de la pupa. Se mișcau ușor, dar nimeni nu a întâlnit.
  
  
  Ușa a fost de așteptare pentru noi.
  
  
  — Dă-mi arma, i — am spus.
  
  
  Ei smuls mâner și cu atenție a deschis ușa. Ei, m-a privit pe sumbre, în mișcare de apă East River, la cinci metri sub mine.
  
  
  — Tu esti prima, Penny, i — am spus. "Mai întâi picioarele. Permiteți-vă să stea pe margine. Și apoi pur și simplu renunța. Mult mai puțin de distanța la care se încadrează, cu atât mai puțin zgomot. Atunci vino cât mai silențioase la dig și așteaptă-mă acolo. Același lucru și pentru tine, domnul Don. Acolo veți găsi o scara care duce la dig, imediat după săgeată dreapta bec.
  
  
  A trecut fără erori. Ea a închis ușa, cum a putut, înainte de a cădea cu sfârșitul. Trebuia doar să sperăm că ne un trecător nu fi surprins de lumină strălucitoare cu stânga bec "Sarah Chamberlain" . Dar mă îndoiam că cineva din jurul echipei a fost pe malul. Ora de check-out a fost prea aproape. Pe de altă parte, avem întotdeauna au fost cei de la Don Mario, despre care a fost nevoie să vă faceți griji.
  
  
  Colonelul, Fiul nu ar fi fost atât de strădui să-mi arate nava. El mi-a permis să observe ușa și o scară care duce la pier, k & nb.
  
  
  Penny și tatăl ei a fost de așteptare pentru mine la scara, топчась pe loc.
  
  
  — Bine, am spus eu. — Voi urca scara și de a lua o armă. Urmați-mă în sus. De îndată ce vom ajunge la partea de sus, sa dus la Don Mario. Ei doresc ca voi doi убрались de aici. Fugi atât de departe și cât de repede poți.
  
  
  — Nu, Nick, spuse Penny. 'Nu acum.'
  
  
  — Are dreptate, a spus bătrânul. - "Aveți nevoie de ajutor".
  
  
  — Știu, i — am spus. — Și ei primesc ei de la Don Mario. Cel puțin, cel mai direct de ajutor. Dar eu nu vreau ca voi doi au fost cu mine. Este inutil de a provoca-ți durerea.
  
  
  — Merg cu tine, Nick, spuse Penny.
  
  
  Ei, clătină din cap. — Dacă vrei să faci ceva pentru mine, tu poți. Dar acest lucru nu este ceea ce puteți face aici.
  
  
  "Atunci spune-ne ce vrei," a spus bătrânul.
  
  
  "Vreau să vă telefonat lui david Хоуку. Penny știe unde să îl contacteze, Unită de presă și телеграфная de serviciu de la Washington. Spune-emu, că "Sarah Chamberlain" trebuie să se oprească cu orice preț. Spune-emu, ce Nick Carter a declarat pentru tine pentru a apela emu. Doriți să faceți acest lucru?
  
  
  "Dacă putem, atunci vom face", — a spus el.
  
  
  — Bine, am spus eu. "Haide. Timpul este scurt. Ea a început să urce pe scări. În partea de sus a ei, privi dincolo de marginea digului. Arata bine. Toate privirile vor fi îndreptate spre speciale robinet. El încă se mișca, acum revenind la dig. Ei pur și simplu a trebuit să sperăm că el a lăsat în urmă cel puțin un container cu aur, și ego-ul de lucru de noapte nu este încă terminat. Ei, știa că munca mea, de asemenea, încă nu s-a încheiat.
  
  
  L-a auzit, ca un Penny și tatăl ei au urcat în spatele meu. Bătrânul greu de respirat. Ea se întoarse spre el capul. "Rămâne la un nivel scăzut și de a rămâne în umbră. Ei прикрою tine. Iesi afara imediat. Fugi!' I-a fost unul, cercurile mafiei, și chinezii, și ora potrivită pentru până la sfârșitul anului.
  
  
  Ei s-au majorat de la piesa de pe abdomen de la debarcaderul, lunga de провисшему навесу, unde a intrat Don Mario. S-a sculat de protecție a tocului, ei подергал dispozitivul de blocare.
  
  
  Ea nu a fost blocat. Rapid de a strecurat prin ea în întuneric.
  
  
  Mai departe, lângă un râu, a văzut-o sfântul. M-am dus în această direcție, cu un pistol la îndemână în mână. Ei trebuie să fie pregătit pentru cel mai rău. Dacă am noroc, Don Mario nu s-ar fi observat de mine. Ei, în speranța că la mine totul se va transforma.
  
  
  Ghemuit, ea a continuat să meargă, până când nu a văzut ardere sfânt într-un birou cu ferestre peste tot, vedere la depozit și la râu. Birou pe toată lățimea râului.
  
  
  Don Mario stătea în крутящемся scaun la birou, uitandu-se la "Sarah Chamberlain" . Cu excepția pentru câteva telefoane și de rezervă de registry олдерменов Lloyd , un scaun a fost пустынен.
  
  
  El a rămas într-un hambar și ascunde-te la corabie, ei tresar, a deschis ușa și a făcut un trunchi de mașină. — Este foarte linistita, Mario, i — am spus. El nu agitat. El doar a continuat să se uite pe fereastră la navă.
  
  
  Este Carter, i — am spus. "Vreau să vă sculat și задернули cortina de pe fereastră, cu vedere la nava. Apoi, din nou, stai. Ei vreau să vorbesc cu tine. Țineți mâinile în față, când din nou așezat. Am pentru tine o veste despre tăi chinezi prieteni, care cred că vrei să auzi.
  
  
  "Că ceea ce vrei să spui, ar fi hotel auzi, Carter, — a spus el.
  
  
  — Ți-nimic nu este în valoare de a asculta, Mario. Dar dacă tu nu vrei, acest lucru poate fi fatal, i — am spus. "Și atunci toată munca ta nu este de hoteluri putea dovedi a fi într-o situație de "regele este mort, trăiască regele ", nu-i așa?"
  
  
  În reumatism Mario împinse un scaun, se îndreptă spre fereastră și задернул cortina. Ei, a intrat în cameră și a dat pe el, când el, din nou, sel.
  
  
  — Spune repede, a spus el.
  
  
  — Exact asta am de gând să face, i — am spus. "Prietenii tăi ți-a schimbat".
  
  
  Mario a râs. — Desigur, și de cavalerie, de asemenea, merge.
  
  
  — Tu, de asemenea, mai bine să înceapă să creadă în acest lucru, i — am spus. "Ta parte a tranzacției nu a reușit. Singura tirbușon rămâne, dacă prietenul tău, colonelul, Fiul lui, fugi la libertatea de apoi, ce-a inselat pe tine.
  
  
  — Bine, Carter, este suficient să crezi aceste puzzle-uri. Că vine?
  
  
  "Heroina".
  
  
  — Cu heroină totul este în regulă, a spus Don Mario. "Ego-ul testat de oamenii pe care-i încredere".
  
  
  — Ai verificat?
  
  
  "Desigur, nu, — a spus el. "Dar ne-au luat probe de pe mai multe tone".
  
  
  "A fost un bun material," am spus. "Restul otrăvit".
  
  
  — Taci, Carter, — a spus el. "Nu am loch. Ai o șansă la un milion să arunce în aer acest lucru, și acest lucru înseamnă că puteți configura mine împotriva Fiului. Ei nu mananca asta.
  
  
  "Sunt aici pentru a configura te împotriva Fiului, pentru că el ți-a schimbat. Heroina otrăvit . Este într-adevăr de gunoi. Și cel mai murdar în saci verzi.
  
  
  Mario strans buzele. — Știi, Carter. Începi să mă intereseze. De unde știi tu despre aceste verzi saci?
  
  
  — Așa cum eu o știu de albastru saci și mănâncă. Dacă ai fi fost încă la bordul acestei nave, care, de asemenea, înțeles în chineză, ai fi stiut. Bătrânul, care s-a născut în China.
  
  
  "Cât de curând vom putea face un test?" a spus Mario. — Ia cu nava ultima parte a acestui gunoi. Verde în saci. Ceea ce în saci verzi, ucide mai repede de toate.
  
  
  Mario a răspuns odin de pe telefon. — Vito, — a spus el. — Adu-mi una, în jurul verzi saci. Imediat.'
  
  
  El a aruncat receptorul și se uită la mine. — Bine, Carter, ai o șansă. Un pas înapoi. Fata mea are trapa. După un minut, el se deschide și Vito se ridică în sus. Nu fi nervos cu armele lor de război. Vito va face cum îți spun. Puteți fi siguri că el nu va face nimic.
  
  
  Sub mine sunt auzite buzz, și o parte din podea au alunecat, expunând хорькоподобное fata Vito, вглядывающегося în cameră.
  
  
  — Totul este în ordine, Vito, a spus Don Mario. Dificultăților "nu".
  
  
  Vito a urcat în cameră și половица din nou mutat. El a pus verde geanta pe un scaun Mario.
  
  
  "Avem nevoie de cobai", — a spus el. "Și cred că știu o persoană potrivită pentru a face acest lucru". El a luat telefonul. Colonel, Fiul, a spus el. 'Rapid.' El a fost de așteptare pentru. Când a vorbit din nou, vocea lui absurd de insistent. — Colonel, Fiul Lui? Don Mario. Ascultă. Accidentul s-a petrecut cu unul în jurul valorii de băieții mei. Trimite doctor Инуриса cu propriul portofoliu. El ne-a în curând va avea nevoie.
  
  
  El a aruncat un tub, fără a permițându-colonelul Сину decizia de a pune întrebări. Împingând cortina de pe cota de inch, ea s-a uitat la nava. La scurt timp apoi, acest ursuz doctor Инурис a ajuns la ambele capete sifon și a început să coboare pe dig.
  
  
  — El este vorba, i — am spus.
  
  
  — Ia-l, Vito, a spus Don Mario. Vito a ieșit prin cameră. — Nu vă faceți griji cu privire la, Vito, a spus Don Mario. "Vito se comportă cinstit. Tot ce ai nevoie pentru a vă faceți griji, acest lucru este heroina. Dar, cel puțin, trebuie să recunosc, că eu îți dau o șansă, Carter. Cine mai bine pentru a utiliza în calitate de подопытного iepure, decât de un medic-un dependent de droguri?
  
  
  L-a auzit shaggy și s-a sculat de acolo de unde a crezut că scoate Don Mario și Vito scurt de coadă, dacă ei vor încerca să facă ceva. Ușa s-a deschis încet și doctor Инурис a intrat în cameră, Vito l-au urmat.
  
  
  Ego-ul ochii semnificativ de la drapelului de autorizație pentru executarea, când a văzut că eu stau acolo. "Carter!"
  
  
  — De fapt, doctor. Tău vechi încă. Ei i-am dus un trunchi de mașină emu sub bărbie.
  
  
  El a întrebat. - "Ce este aceasta?"
  
  
  Ei l-a lovit un trunchi de arme de ego-ul дыхательному gât. — Taci, Doc.
  
  
  — Doctor, a spus Don Mario. "Carter și-o dorim pentru a aranja un pic de bani. Acest lucru este din cauza faptului heroină.
  
  
  Ei s-au retras în urmă cu arme.
  
  
  — Ce s-a întâmplat cu acest heroină? întrebat Инурис. "Este normal heroina".
  
  
  — O voce ce vreau să spun, doctore, a spus Don Mario. — Dar Carter spune altfel. El a spus că el a fost otrăvit.
  
  
  -- Nu-l asculta, -- a spus doctorul Инурис. — Că el știe despre asta?
  
  
  — El spune că știe suficient de doctor.
  
  
  — Ai încredere în uem? întrebat Инурис. — Agentul de AX?
  
  
  "Până în prezent, dihor, el a evocat am interes".
  
  
  "Colonelul Fiul nu stahl putea să vă inducă în eroare, a spus doctorul Инурис.
  
  
  "Ei bine, aceasta este ceea ce am încercat să spun Carter," a spus Don Mario. "Și totuși, uem a reușit să mă convingă că este mai bine să vă asigurați mai întâi, decât să regretați. O voce ce l-am invitat să veniți. Pentru că mi-am spus: "Mario, am spus eu, — cine este cel mai bun om de a judeca, de bun este acest heroina sau nu?", și atunci ea a răspuns sine: "ei Bine, nimeni altul decât vechea noastră încă, dr. Lothar Инурис, care sa dovedit a fi un excelent om de știință și devotat prieten". Deci, doctor, să vă dau o mostră gratuită.
  
  
  "Eu nu vreau acest lucru, a spus doctorul Инурис.
  
  
  — Nu vrei? — a spus Don Mario. 'Nu vrei? Ai auzit acest lucru, Vito? El spune că nu vrea să o mostră gratuită.
  
  
  "El este atât de bogat?" — a spus Vito. "Nu am mai văzut, pentru a dependent a refuzat gratuită de probă".
  
  
  — Eu cred că el este într-adevăr dorește ceva, Vito, a spus Don Mario. — Ca orice dependent de droguri. Dar el este prea grijuliu. Sunteți pur și simplu din curtoazie, nu-i așa, doctore?
  
  
  Într-un dezgustător persoanei Инуриса au picături de banca. — Eu nu vreau acest lucru, — a strigat el.
  
  
  -- Ei bine, ei bine, doctore, -- a spus Don Mario. — Ești prea departe a mers cu această curtoazie. El a tras mea cu dinte din cauza orar și a făcut o incizie în verde sac. Высыпалось un pic de pulbere albă.
  
  
  — Ei bine, doctore, vom organiza aici прощальную o petrecere. La noi nu există nici o scânteie, dar am o chibrituri și, Vito, cred că vei găsi injecteaza și ace, dacă o vei vedea într-o geantă de doctor. Și nu aș fi surprins dacă nu va fi o bucată de furtun de cauciuc și, poate, încă câteva lucruri de care avem nevoie". Vito a întins mâna și a scos un sac în jurul mâinilor de doctor. Don Mario a deschis ego-ul, și a început să scotocească în nen.
  
  
  "Nu-i lasa sa pentru a face acest lucru, Carter", s-a rugat de doctor Инурис. — De ce nu, doctore? Ei a spus. "Eu nu văd, în toate casele în jurul valorii de ce acest lucru poate provoca. Dacă spui adevărul, adică.
  
  
  — Vă Rugăm Să Carter. Vă rog.'
  
  
  El nu se uita la mine. Poate fi el un hotel anual pe mine. Dar el nu a putut. El nu a putut lua ochii de pe scaun, pentru care s-au ocupat de Don Mario și Vito. Și a continuat să cerșească. Cuvintele curgeau ca aerul din jurul perforat tub interior.
  
  
  "Aur, Carter. Ei îți voi da de aur. Partea mea. Poti fi bogat. Niciodată nu veți mai trebui să lucreze. O mulțime de bani. Mai mult decât ați fost vreodată vedea cu AX. Ai putea merge oriunde. Ai putea fi bogat. Pur și simplu mă salveze de aici. Poți face acest lucru. Ei știu că poți. Ei fac un lucru demn pentru tine. Nu veți regreta.'
  
  
  Don Mario s-a ridicat din scaun. Vito în picioare lângă plin de seringă în mână.
  
  
  — Nu pot fi de acord, doctor, i — am spus.
  
  
  — Nimeni nu vă aude, doctor, a spus Mario. "În afara prea mult zgomot. Acest robinet teribil de zgomotos.
  
  
  Doctor Инурис a căzut în genunchi. Sudoare струился de ego-ul persoanei. — Nu face asta, s — a rugat el. "Nu faceți acest lucru. Vă rog. Nu face asta pentru mine.
  
  
  Mario l-a lovit ego-ul în față. — Taci, câine prost, a spus el.
  
  
  El a apucat Инуриса de mâna dreaptă și a smuls maneca ego-ul sacou, cămașă, mai sus de cot. Buton sarit cu tricouri și s-au retras. Vito stătea în fața lui cu o seringă în mână.
  
  
  Doctor Инурис a început să scâncet. Don Mario a lovit din nou ego-ul său. — Trebuie să vă păstrați calmul, doctor, a spus Don Mario. 'Uita-te la partea bună a lucrurilor. După câteva minute, veți pleca în fericită călătorie... sau să moară. În orice caz, toate problemele din spatele scump.
  
  
  Ochii doctorului округлились de frică.
  
  
  — Bine, Vito, a spus Don Mario.
  
  
  El trase pus Инуриса pe picioare și a întins gol, acoperit cu cicatrici mână.
  
  
  Инурис a încercat să вывернуться. El пнул Vito și a forțat-ego-ul-si revina.
  
  
  Persoana lui don Mario помрачнело. — Pentru nimic, — mormăi el.
  
  
  Lothar Инурис încă zvârcoli. Don Mario cu o singură mână a îmbrățișat ego-ul în jurul gâtului, iar celălalt ținea mâna întinsă de doctor. "Bine, Vito, — a spus el, hai să încercăm".
  
  
  Vito atenție s-a apropiat lateral, ca un toreador cu minion cu sabia pentru lovitura finală. Ochii doctorului Инуриса a ieșit în jurul orbitelor. El a încercat să spună: "nu, nu, Nu", dar nu sa întâmplat nimic, în afară de o lungă, chinuitoare 'ННННН' iso rta.
  
  
  Vito acum a fost alături de el, oferindu acul la nud mână, iar don Mario ajutat emu, țineți brațul nemișcat, pentru a găsi o venă. Vârful acului a intrat sub piele, și Vito împins pistonul în jos. Don Mario eliberat Инуриса. El și Vito s-au retras. doctor Инурис s-a sculat. El одернул maneca tricouri și jachete. — Acum voi pleca, — a spus el vocea strangulată, — atunci când ești cu mine a terminat.
  
  
  Ei, am văzut cum mâna lui Mario a ajuns până la люгеру.
  
  
  doctor Инурис a zâmbit emu. — Am nevoie de portofoliul meu, — a spus el. El a făcut pasul de la masă. În două etape.
  
  
  L-a făcut auto Don Mario.
  
  
  Инурис-a uitat la mine. — Foarte rău, Carter, — a spus el. "Ai putea fi bogat". În ochii ego-ul a fost ciudat, остекленевшее expresie. — Dar tu nu stahl asculta. Извиняясь, Carter. Dar ce înseamnă aspirația această zicală? Cine rade la urma...
  
  
  ha, ha, ha..."
  
  
  Și apoi, iso rta el nu contează nimic în afară de sânge. Se prelingea pe ego-ul cămașă, пачкая pânză albă. El cu curiozitate uitat la teribile inundații, ca și cum ar fi aparținut altcuiva.
  
  
  O mare crampe luat ego, corpul și швырнула pe pământ. Sângele încă mai curgea la aruncarea ego gât o eșarfă în jurul valorii de lichide rubine. Doctor Инурис a fost șocat. Ego-ul toc au lovit de podea. Apoi, el banc de presa nemișcat.
  
  
  — Doamne, — i-a șoptit Vito.
  
  
  
  Capitolul 19
  
  
  
  
  — Bine, Carter, a spus Mario. — Ai fost dreptate. Să ne acum de acord.
  
  
  — Suntem cu tine să încheie un armistițiu, i — am spus. — Vom lucra împreună pentru a-colonel Fiul nu a scăpat cu aur. Apoi fiecare din nou de la sine.
  
  
  — Sună destul de corect, a spus el.
  
  
  Mario a luat odin de pe telefoanele lor. — Izolați de la robinet, — a ordonat el.
  
  
  Ei, se uită pe fereastră. Sunetul крановой de mașini a început să dispară. Deasupra navei deasupra trapa dangled unul în jurul containerelor.
  
  
  Don Mario s-a întors la Vito. — Спустись în jos, a spus el. "Ia-o de băieți. Spune-le, astfel încât acestea au adus toate focuri de artificii, care va fi capabil de a colecta. De asta avem nevoie. Și adu încă de dinamită și benzină.
  
  
  Vito a dispărut printr-o trapa.
  
  
  "În timp ce suntem pe de o parte, am spus eu, — eu vreau să întoarcă armele".
  
  
  — Desigur, a spus Mario. El a tras din cauza orar "люгер" și stiletto.
  
  
  — Nu uita acest mic lucru în buzunar, i — am spus.
  
  
  El a scos-Pierre. - "Pe gaz bombă la urma urmei, nu-i așa?"
  
  
  — Fii atent cu acest lucru, a spus ea emu.
  
  
  Mario a zâmbit. "Lucrăm împreună, Carter". El a dat ego-mi, și a pus-o ego-ul într-un minut.
  
  
  Oamenii Mario a început să urce pe scări, de umplere de cabinet. Ridicându-și mâna, Mario extinse țară la tăcere.
  
  
  "Este Carter. El lucrează cu noi. Deci, nu fi nervos, nu pentru totdeauna, pentru ca ai facut o eroare, atunci când lucrurile merg un pic greșit. Ne așezăm pe această navă. Ei doresc ca ego-ul masini de suflat, și vreau să se întâmple rapid. În cazul în care orice chinez vrea să vă oprească, скосите ego-ul. Ne-a păcălit. Să mergem.'
  
  
  Bărbații au fugit în jurul valorii de casele de pariuri, printr-o lungă hambar, la ieșirea de pe pistă pier. Doar ih a fost un om de douăzeci de ani, inclusiv Mario și pe mine. Prințul a luat un pistol-mitralieră. "Mai atent cu acest штукой", — a avertizat pe ego-ul ei. "El a fost în & nb".
  
  
  — Mulțumesc, a spus Mario. "Voi încerca, și dacă acest lucru nu funcționează, el mîngîie-te pe подмышке, — am un pic în rezervă".
  
  
  Din portul bar l-a ridicat ochii tocmai la timp pentru a vedea cum colonelul Fiu cu мегафоном în mână apare la balustrada podului, iar alături de el capitan.
  
  
  — Ce se întâmplă acolo, Mario? el a strigat. "De ce o macara s-a oprit?"
  
  
  Primul în jurul valorii de oameni Mario s-au grabit la сходням.
  
  
  Mario a ridicat automat și a tras scurt de coadă în cablul macaralei. A apărut un club de albastru de fum, apoi pălmuit натянутый cablu, care s-a rupt. Un imens recipient înclinată și cu un răsunător s-a lovit de o bătaie în petreacă " Sarah Chamberlain ". A fost tăcere, apoi l-a auzit țipetele.
  
  
  Colonelul nu era nevoie ca cineva a explicat emu situația. În următoarea clipă, el s-a întors și a făcut semn căpitanului, făcându-ego-ul rula la timonerie. El перегнулся peste balustradă pier și-a dat ordine oamenilor săi de pe punte. Chinezii, fluturând topoare, s-au grabit la balustrada. Ei, văzut ca un metal раскалывался, când topoare au început să strălucească, рубя corzile groase de cabluri, care "Sara Chamberlain" a fost anexat la dig.
  
  
  Mario s-a oprit la jumătatea drumului la bordul. El a ridicat de viteze automata. Orașul gloanțe avans de balustradă, trăgînd de metal și carne. Bărbații au strigat și a căzut...
  
  
  Ei dezamăgi "люгер" de pe pod și a tras. Colonelul Fiul пригнулся, când ochelari de cal brusc mișcată de oțel sub ferestrele de direcție, de un ciclu de tăiere. Când s-a întors, în mână avea un pistol. Am fost pe punte. — Vito, — a expirat Mario. — Tu și jumătate din bărbați mergi cu Carter. Ia dinamita. Restul пробираются la timonerie.
  
  
  Mic dihor dădu din cap. Mario a plecat deja și a tras prin distribuitor automat de punte. Ei, văzut ca un chinez a apucat de cap și a căzut în кровавом ceață.
  
  
  Și apoi, a ajuns în interiorul navei, iar Vito și ceilalți oameni, Mario a mers cu mine pe scări. În partea de jos chinez a scăzut la un oricărui neam și a ridicat o pușcă. Alături de mine s-a auzit o lovitură, și el a văzut, ca un shooter apucat de viață și a căzut înainte.
  
  
  Ochii lui a observat ca Vito ухмылялся, când ne-am grăbit în jos pe punte cu punte. Ei au auzit focuri de armă în spatele nostru, și odin în jurul valorii de oameni Mario a emis înăbușit un țipăt și a căzut la sfârșitul scări cabine.
  
  
  Tirul a încetat. Acum a fost doar sunetul de piciorul de fier trepte, și în fața ei a văzut un semn cu o săgeată îndreptată în sala motoarelor.
  
  
  Am fost în hol. Înainte de a deschis o ușă de metal, și un trunchi de mașină a început să tragă în noi. Acest lucru a fost prea mare și de departe, gloanțe scrabbling pereți și tavan. Sa scufundat în pământ, și din nou a sărit în picioare cu люгером în mână. Ea a tras o singură dată. S-a auzit un strigăt, și un trunchi de arme s-a prăbușit în jos. Ei, privi peste prag și a constatat că uit mimmo reviste, спускающегося diferit лестничному пролету. Ochelari de cal просвистела deasupra capului meu și a intrat într-un impermeabil un perete făcut. Ei gest a ordonat Vito și bărbaților să rămână. Ei, m-am uitat în jos, în sala motoarelor. Uriașe pistoane, начищенные la ideal luciu, a început încet să se miște. Văzut de inginer în formă de furie жестикулирующего, și de oameni care aleargă la posturi.
  
  
  Încă o lovitură whizzed deasupra capului meu. Pe de altă parte motoarelor prin ușă izbucni o duzină de împușcături, распластались la trap și au deschis focul.
  
  
  Ei târât departe de zi cu zi și a trântit-o, când nah s-a lovit împușcat. Ei, s-a întors la Vito. "Ei de intrare under the gun".
  
  
  'Ce facem?' a întrebat el.
  
  
  "Dă-mi динамитную piesă".
  
  
  Ea a fost la mine în mână până aproape de ce l-a terminat tirbușon. Ei aprins fitilul. "Voi încerca să arunce în aer acest mare trap", — a spus sa Vito. "Atunci când acest lucru va exploda, toate fug pe ușă. Rămâi pe punte.
  
  
  Punte de sub noi a început să se agită, motoare prin hotărîrea rpm. Dacă colonelul Fiul nu s-a prins în partea de sus, și a reușit să elibereze nava din cabluri, "Sara Chamberlain" deja a fost de a ieși în mare. Ei, în speranța că Don Mario va opri ego-ul.
  
  
  Ei s-a sculat de lângă impermeabil переборкой, și a aprins fitilul. Apoi, ei ș-a deschis ușa și aruncă dinamită într-o cameră mare. Ei sărit. Auzind de bumbac, din nou ș-a deschis ușa. Acest lucru a fost un caleidoscop de decese: trap a rupt la mijloc, săgeți, hemoragice la moarte, хватались pentru ceva, pentru că s-ar apuca, și au explodat, când de metal отрывался de puncte de fixare. Nu a fost timp pentru a continua navigarea. Țipetele deja au povestit toată istoria.
  
  
  Ei s-a sculat, a trecut pragul și rapid a coborât pe scări. Un marinar a apucat de mână, a lovit-o ego-ul cap la cap люгера pe nas. Osul este spart.
  
  
  Șoferul stătea în apropiere și a scos din centură un pistol. Ei, a tras în el și a văzut că de sub ego-ul de tricouri, de la albastru jachete, scurgeri de sânge.
  
  
  În spatele meu l-a auzit încă focuri de armă și strigăte. Un chinez a scos securea pe perete prindere și s-a întors spre mine cu fața. Lucioasă de lama повисло a ego-ul peste cap, când i-am dus Люгер la ego-ul gură și a apăsat pe trăgaci. Ego-ul țintă a dispărut, iar toporul a căzut.
  
  
  Mimmo mine просвистела ochelari de cal, rupând-o țeavă. Ei, am văzut cum unul în jurul membrilor echipajului de a lua drept scop în întreaga pușcă. Ei au căzut la un oricărui neam și împușcat. El, strigând sărit în urmă. În jurul valorii de mine sa auzit dracu staccato focuri de armă și urletele, și fluiera рикошетящих de gloanțe. Casual creek, ocara, mârâi, a lovit corpul, опрокинутого o lovitură de glonț. Mimmo am măturat отрубленная gol. Odin în jurul valorii de oameni Vito, victimă a toporului. Apoi tirul a încetat.
  
  
  Sa uitat în jur. L-a văzut Vito. El l-a strâns mâna spre efectuate de calcul. Între ego-ul degetele de scurgeri de sânge. El a ridicat o altă mână și торжествующе взмахнул pistol. Ego-ul fata de расплылось la șobolan ухмылке. — Drumul este liber, — a strigat el.
  
  
  — Bine, am spus eu. "Pentru a pune dinamita, și să mergem de aici".
  
  
  Ego-ul specialiștii de secunde. deja prevăzute динамитные dame în mașină.
  
  
  — Am подожгу fitilul, i — am spus. "Restul merg înapoi, în sus pe scări, cu ușa".
  
  
  S-au uitat prea fericit pentru a le-a permis să facă acest lucru. Vito ușor aplecat spre stânga pentru a răni pe efectuate de calcul, dar unul în jurul valorii de restul numărat ego-ul în poziție verticală.
  
  
  Rapid a trecut de la un pachet la altul, ținându meciuri la запалов. Ei au început să sfârâie, ca stele de crăciun.
  
  
  A venit timpul să dispară. Ei, m-am uitat la ușă. Vito-a uitat la mine, apoi a făcut un gest mi se grăbească. Apoi a auzit focurile de armă și strigăte pe coridor ego-ul spate. Ochii Vito semnificativ. El a apucat spate, iar apoi sa dublat în jumătate. El a fost deja aproape mort, când, în cele din urmă, cu capul coborât pe scări.
  
  
  Брылев în sala motoarelor s-a stins. Ușă metalică trântit. Ei a fost prins.
  
  
  Prins în întuneric smoală, нарушаемой doar galben de artificii ardere fitilele. Ea într-adevăr a fost oprit de ar "Sarah Chamberlain" . Dar asta ar fi ultimul lucru pe care am făcut-o.
  
  
  În câteva secunde, aceste cinci pachete de dinamită sufla tot pupa navei colonel, Fiul, transformând-ego-ul într-un sicriu de Nick Carter.
  
  
  
  Capitolul 20
  
  
  
  
  Dar nu în cazul în care ar fi acționat rapid.
  
  
  Ei s-au grăbit departe de scari, scufundat în prima pasiune și smuls. A fost o cursa contra timp, și a câștigat. Când обезвредил ultima pasiune, a trecut, probabil, zece secunde.
  
  
  Ei a aprins un chibrit, s-a întors la scări și a urcat la etaj. Mai devreme sau mai târziu cineva va trebui să intre prin această ușă, dacă colonelul Fiul vrea ego-ul îmbarcat. Și când se întâmplă acest lucru, ea a fost gata. Mâna mea a alunecat în lățime și сомкнулась în jurul valorii de gaz bombe.
  
  
  Ei, în speranța că nu va trebui să aștepte prea mult timp. Ei, de asemenea, nu a crezut că așa va fi.
  
  
  De la Fiul, nu a avut timp, dacă presupunem că el nu a fost ocupat de Don Mario.
  
  
  Dar de îndată ce a primit șansa lor, ei trebuie să fie rapidă. Nu am putut permite să piardă. Ei, în speranța că cineva ne-ar fi fost afara, cine ne-ar fi condus o expediție, am eliminat Vito și restul de ego-ul de luptă a grupului, a început să-și piardă răbdarea.
  
  
  Dacă el a văzut last minute siguranțe înainte de a trântit ușa, el, probabil, de așteptat de explozie și acum nedumerit, de ce până în prezent dihor ego-ul nu a auzit. Dacă el nu a văzut, ei bine, atunci, probabil, перегруппировывался, pregătind oamenii lor de la distrugere a tuturor celor vii invadatori în sala motoarelor.
  
  
  În orice caz, el a trebuit să acționeze rapid, pentru că știa că Fiul colonelului nu a mai rămas atât de mult timp. "Sarah Chamberlain" nicăieri nu rămâne acolo până când ego-ul, oamenii nu controlează în sala motoarelor.
  
  
  Ușa a deschis lungi pârghii — câte unul pe fiecare parte. Nimeni nu a putut înainta ego-ul exterior, nu se deplasează în interiorul. Acest lucru a fost în favoarea mea. Ei nu ar fi surprins nimic. L-a pus la vârfurile degetelor de la o mână pe maneta, fiecare nerv se tem reacționat la cele mai mici semne de circulație. Pe de altă parte, am avut Pierre.
  
  
  Apoi, acesta a fost aproape de o surpriză, atât de repede, că aproape am pierdut maneta. Sergiu orbitor ardea. Când primele raze de lumină l-a ținut Pierre взведеным. Ei aruncă бомбочку în coridor și iso tuturor forțelor a închis ușa.
  
  
  L-a auzit înăbușit de o explozie, apoi nimic mai mult. Ei, știa că acum oamenii se apucă de gât pe coridor exterior și mor. După o clipă, totul va fi de peste. Nimeni nu va fugi. Iar peste un minut-un alt poate fi în condiții de siguranță pentru a ieși de aici. Pierre de repede și-a făcut treaba și a dispărut fără urmă.
  
  
  În partea de sus a scării lui împingând mânerul zi în jos, se uită la ceas. Peste un minut și jumătate l-a slăbit strânsoarea lui și a coborât înapoi în sala motoarelor.
  
  
  De data aceasta, ea a fost determinat să nu lase ceva a mers prost. Ei aprins siguranțe, взбежал pe scări și tresar, a deschis ușa. Trupurile au fost adunați în hol. Ea a trântit ușa și a fugit cât de repede am putut, de numărare pe drum. "Douăzeci și una de... douăzeci și doi..."
  
  
  În douăzeci și patru de ei, a coborât de pe punte. S-a auzit o explozie asurzitoare, сотрясший intreaga nava. Deasupra capului meu замерцали lumini, și nava din nou s-a mai echilibrat. Reuniți cu forțele ei a început să crească la nas. A plecat ea Mario pe миделе, în cazul în care el пробивался înainte. Nu am știut, cum a făcut-o, dar dacă l-ar fi putut ajunge mai aproape de nas, ei ar fi fost în spatele echipajului. Poate fi, el ar putea folosi un hering roșu.
  
  
  Ei, a urcat pe scări și s-a grăbit prin lungi coridoare. Ei, a simțit că multe rookies ar suflare un pic. Apoi a dat seama că duc un pic la munte. Carcasa "Sarah Chamberlain" разломился în două. Nava se scufunda. Acum, apa curgea în sala motoarelor.
  
  
  Nu am știut cât de departe l-a alergat, dar unghiul treptat a devenit mai abruptă. În fața ei am văzut trapa de sus a scării. Ei, a urcat scările și a blocat capul. Ei, s-a întors și a ieșit pe punte. De mine nimeni nu a văzut.
  
  
  Aici a continuat de fotografiere. Ei, a vazut ca din cauza trapei s-a tras trei chinezi. Degetele mele sunt blocate împreună în jurul valorii de "люгера". Ei împușcat în fiecare prin ele câte o dată.
  
  
  Acum, pe partea mea de punte a fost liniște. Bliț automat de foc erau încă vizibile pe миделе.
  
  
  Ghemuit, l, a alergat la oameni Mario. Ei, a observat că ei au folosit o misiune de salvare feat ca un scut. Au rămas doar Mario și încă doi. Odin în jurul ei, de asemenea, a fost rănit.
  
  
  Sa scufundat lângă ei. L-a întrebat. - 'Ce mai faci?'
  
  
  Mario a tras în direcția podului. El a ridicat din umeri. "Mi-am pierdut o mulțime de oameni, — a spus el. — Colonelul încă acolo, cu căpitanul.
  
  
  "Vito și ceilalți sunt morți", i — a spus el. — Dar camera motoarelor aruncată în aer.
  
  
  — Da , a spus Mario. "Am auzit o explozie. Bine făcut. Dar nu mă voi liniști până când lucrurile se stabili de către colonelul.
  
  
  — De ce nu te lăsa acest lucru pentru mine, Mario?
  
  
  — Nu, — a spus el. — Este o chestiune personală. Nimeni nu inseala pe mine cu impunitate".
  
  
  Marcatori tăiate în carcasa de salvare barcă.
  
  
  — Stați aici inutil, — a spus el. — Tu ne-ai pe ce nu esti de acord ca. Ei mă duc la el în sus. Dă-mi-o în jurul valorii de aceste canistre cu benzină.
  
  
  'Ce te vei face?'
  
  
  "Vom merge în atac", a spus el. — Vom merge pe scari el sub un pod. Suntem sub un unghi dificil de el, dar nu are nici un sens să rămână aici.
  
  
  — Merg cu tine, i — am spus.
  
  
  — Faci ce vrei, Carter. Acum am propria afacere. S-au dus, băieți.
  
  
  Au sărit de pe ambele părți de la o barcă de salvare. Podul a căzut fotografii. Oricărui neam rănit согнулось de două ori, și el a alunecat pe puntea de sub șine. El a strigat o dată, înainte de prăbușirea pe pierce.
  
  
  Ei au format o арьергард. Marcatori săpate în punte în jurul nostru, dar acum suntem trei au fost pe scări. Mario a avut dreptate. De la gradul de colonel al Fiului și master a fost rău unghi de boabe. Marcatori fluierat peste noi. Odin în jurul valorii de machines a zburat în jos și cu un accident, a căzut de pe punte. Acest lucru a însemnat că au rămas fără muniție. Mario a deschis o canistră cu benzină. Când a ajuns în vârful scării, Fiul și căpitanul a ieșit pe ușă direcție de tăiere. Ultima lovitura a lovit un satelit Mario. El a apucat viața și sa dublat în jumătate. Acum, pe puntea noi a fost numai doi, cu colonelul Сином și căpitan în timonerie. Mario chicotit-mi, când ne-am scutura de sub linia de foc.
  
  
  "Vezi tu la fel ca ei?"
  
  
  El a subliniat согнутым cu degetul pe ferestrele de direcție, de un ciclu de tăiere. Un glonț a lovit în nen a potolit. Mario a indicat cu degetul mare de la canistra cu benzină și a chicotit. Apoi a ridicat-o și a început printr-o gaură a turna benzină.
  
  
  A deschis ușa. Ei, văzut ca un căpitan cu atenție a lua drept scop Mario. Ei împușcat în neprotejat usa lobul urechii și ochiului. Au dispărut în roșu ceață, și trupul căpitanului соскользнуло pe pod.
  
  
  Când ei, s-a suit pe Mario, el s-a ridicat și a aruncat un chibrit aprins într-o fereastră.
  
  
  Apoi, colonelul l-a împușcat Fiul său.
  
  
  Este un pic cam tarziu. La un meci a intrat în sistemul de direcție-un ciclu de tăiere. S-au auzit hohote, iar apoi toată cabina a luat foc.
  
  
  Mario încă în picioare, cu un rânjet prostesc pe fata.
  
  
  El s-a uitat la mine și a ridicat degetul mare în sus. "Hei, Carter, cum crezi, de-i acum cu unchiul Sam?"
  
  
  Apoi, el sel și a căzut pe de o parte. Ei, a venit la el și пощупал ego-ul pulsul. Pulsul nu mai era. Limbile de foc au scurs printr-o spart ferestre și au început să se târască de peeling vopsea, care a fost parte mascare "a lui Sarah Chamberlain".
  
  
  A venit timpul să plece. Ei, a venit la scări. Ochelari de cal a sarit de la metal. Ei, s-a întors în jurul axei sale și a apăsat pe trăgaci "Люгера". Ochelari de cal a lovit în gol.
  
  
  Ea a fost în picioare, se uită la почерневшее persoana colonelului Fiul. Ego pielea a fost обуглена și сморщена, ca de mumii. Ego-ul dintii oamenii nu dur оскалились pe mine. Ușor помахав mână, el a ridicat arma.
  
  
  Ea a fost deja în transă, când el a apăsat pe trăgaci. Stiletto deja a fost la mine în mână, și-a înfipt ego-ul ei în viață. A fost prea târziu pentru a opri, atunci când l-a auzit o lovitură de ciocan pe o cameră goală. Cuțitul a alunecat în interiorul. Colonelul Fiul lui uimite.
  
  
  Ei отдернул cuțit. El отшатнулся, atunci când o minge de foc a vomitat în jurul valorii de direcție de tăiere în jurul ego-ului, a feței și a părului.
  
  
  Ei presupun că el era deja mort când отшатнулся de balustradă și перевалился prin ele. Cu siguranță el a fost mort, atunci când creierul său s-a prăbușit de punte în partea de jos. Потрескивающее flăcările au început pentru a răspândi de la marginea podului. Ei, a coborât pe scări.
  
  
  Ei, оцепенел și obosit fizic, atunci când s-au grabit la pierce. Urletele se apropie de sirene s-a răspândit în conștiința mea, și ultima privire în spatele meu mi-a spus că acest lucru nu a fost un vis rău. Primele mașini de pompieri a fost deja oprit. Ih luminile erau slabe de lumină în comparație cu un luminos, un de iluminarea podul navei.
  
  
  Mai departe, mimmo digul, l-a văzut scunda bărbat în мятом твидовом costum, потягивающего trabuc.
  
  
  Ei, a venit la el. În calitate de salut, el a ridicat mâna. — Ei bine, Nicholas, a spus el. 'Tu? Aici? Iar ei, am crezut că te-a trimis în vacanță.
  
  
  
  Capitolul 21
  
  
  
  
  La birou mirosea tot la fel: сигарным fum și vechi твидом. David Hawke așezat la masă și s-ar scutura capul dezaprobator.
  
  
  — Foarte neglijent, Nicholas, a spus el. "Este foarte neglijent".
  
  
  — Mă tem, a fost cel mai bun, ce am putea face în date și în alte împrejurări, i — am spus. "Cel mai important lucru a fost să nu dea colonelul Сину naviga departe cu aur. Odată ce a ajuns la a deschis o rochie, totul poate deveni un pic mai greu. Și târâtor de-ar fi zvonuri cu privire la dispariția de aur.
  
  
  Hawke a fost amânată un trabuc. "Am reușit să le semnaleze acest lucru în fașă", — a spus el. "Până ieri am dormit, guvernul a emis impresionant de date statistice privind balanța comercială, prezic o îmbunătățire a economiei, pentru anul viitor, dar, de asemenea, a confirmat său ține de refuzul de a ridica oficială a prețului la aur. Ca urmare, prețul aurului pe piața liberă în Zurich, Paris și Londra a scăzut, iar rata de schimb a dolarului față de alte valute se confruntă cu cea mai bună zi în ultimele luni. Și ei, cred că este destul de aproape cu forța moartea colonelului, Fiul a venit deja, la acei oameni, care așteptau un semnal de "Sarah Chamberlain". '
  
  
  — Ei bine, — am spus. Se pare ca lucrurile merg bine.
  
  
  "Mai este încă mult de clar", a declarat Hawke. "Eu cu bucurie pot spune că autoritățile de la Washington a făcut-mi un ajutor imens. Serviciul de pompieri a adus de incendiu la bordul navei la minim. Poliția a fost fericit de a scăpa de Mario și ego-ul familiei, inclusiv de a găsi heroină. El a avut o sumă decentă de acolo, cu un debarcader, un depozit de sub albia râului". Hawk a ridicat un chibrit aprins la proaspăt сигаре. "Apoi a clarifica situația cu Don Mario, poliția a fost doar placerea de a satisface orice fel de cererea noastră. În jurul navei extrem de strict, dar discret paza. La întoarcerea de aur în depozitul participă oficialii trezoreriei și cele mai înalte grade militare. Toți gardienii, legate de stocare a rezervei Federale, și toți ofițerii, legate de ego-ul de securitate, luate în custodie. Probabil, vom avea nevoie de o mare parte din zilele de duminică, pentru a clarifica toate, dar până la sfârșitul duminica ne așteptăm că aurul va reveni în magazin, și fals de aur va fi aruncat. Конфискованный heroina este distrus.
  
  
  — Ați spus că toți cei care au participat la protecția depozit, luate în custodie? Ei a spus. Hawke a fost amânată un trabuc, înainte de a răspunde. — Ei bine, — a spus el. 'Nu destul. În afară de un singur om.
  
  
  — Philip Доун?.
  
  
  Hawk dădu din cap. "Ieri l-a văzut, ego-ul, fiica, — a spus el. "Atunci când ea m-a sunat cu o seară înainte, ea a spus de unde să o găsească. Prin urmare, atunci când din portul bar toate era liniștită, m-am dus să o vizitez. Noi de vorbă. Ea mi-a spus că ai ajutat foarte mult hei, Nick. Și ea a spus, hei, ce e foarte ne-a ajutat. Pentru că, în orice caz, dacă ar fi cu tine ceva s-a întâmplat la bordul navei, iar ea nu a sunat, ei bine, nu știu în ce stare ar fi fost astăzi această țară. Un pic de cenușă de trabucuri a scăzut emu pe gillett. El nu părea să fi observat.
  
  
  — Iar tatăl ei?
  
  
  Hawke a lansat gri de fum si a bagat un trabuc în scrumieră. "Filip Доун mort, — a spus el. — Mi-a spus fata. El a murit la scurt timp apoi, ce s-au întors acasă. Ei presupun că încercările și necazurile pe această navă obosit. Ea mi-a spus că ei se întorc acasă, și el părea fericit. El вымылся și sel într-un scaun în camera de zi. El a cerut un pahar de sherry și a rugat-o spune istoria despre ceea ce sa întâmplat cu ea. El a fost foarte impresionat de tine, Nick. El a spus că există vechi chinez...
  
  
  — Da , i — am spus.
  
  
  "Da, așa s-a numit", a declarat Hawke. "Ei bine, ea a spus că tatăl ei a crezut că acest Ji admirat-ar tine. Că ai fost un fel de magician. Un om care a excelat în unele destul magice afacerile. Apoi se lăsă pe spate în scaun și admirat fiica. Ea mi-a spus, că apoi și-a ridicat paharul și a rostit un toast. "Despre lucruri magice de viață". Apoi, el a făcut o înghițitură, a pus un pahar și a închis ochii. Penny a spus că știa că a murit.
  
  
  — Iartă-mă, i — am spus. "El a cauzat o mulțime de probleme, dar în sufletul el nu a fost un om rau. Ego-ul greșeală a fost faptul că uem a fost tot nu contează, în afară de ego-ul fiice.
  
  
  Ego — ul a fost îngropat în această dimineață, a declarat Hawke. 'Totul este normal. Fata, de asemenea, așa crede. Dacă el ar fi fost în viață, ne-ar trebui pentru a-i prezenta a fost o acuzație. El ar fi petrecut restul vieții în spatele gratiilor".
  
  
  — Nu aș stahl este pus, i — am spus.
  
  
  Hawk sumbră a zâmbit. "Ei bine, eu știu, ego-ul talentul său ar fi, de asemenea, nu stahl-l pune", — a spus el. "Dar eu știu că ego-ul fiica se simte bine, el, cel mai probabil, nu au stârnit hei, prea mult de un hassle. În plus, el a făcut tot posibilul pentru a corecta greșeala. El a lăsat un set complet de desene noului sistem de securitate depozit. În final, el a scris că, chiar și el încă nu a găsit instituțiilor de a sparge prin nah".
  
  
  — Înseamnă că totul s-a terminat, i — am spus. "Toate capetele, se pare, din nou legat. doctor Инурис, colonel, Fiul lui, Don Mario, Don Filip: totul este mort. De aur seif și heroină confiscate.
  
  
  "Parte din nou în siguranță", a declarat Hawke. "Cel puțin în acest moment." El a întîrziat mult un trabuc. — Și totuși, Nicholas, a fost ceva întâmplător. Apoi, el ухмыльнулся, a întins mâna și a apucat-o pe a mea. "Încă o dată, a spus el, mulțumirile și recunoștința față de proeminent electoral persoanei cu funcție de răspundere".
  
  
  — Mulțumesc, am spus eu.
  
  
  "Suntem recunoscători", a declarat Hawke. "Ei bine, Nick, cred că te-ai onorat de vacanta".
  
  
  — Stai o clipă, i — am spus.
  
  
  Hawke a ridicat mâna, cerând liniște. — Nu, de data aceasta serios. Ești onorat de acest lucru. La ceva timp. Du-te unde vrei.
  
  
  'Eu nu cred asta.'
  
  
  'Încearcă.'
  
  
  — Poate, am spus eu, dacă aveți de gând de a părăsi cabinetul.
  
  
  — Ah, a declarat Hawke. 'Stai o secundă. Ei, ce-a uitat. El a ajuns la masa lui. "Fata mi-a cerut să vă transmit acest lucru. Ea a spus că ee tatăl hotel ar a ea a fost de la tine. El a ridicat dreptunghiular pachet învelit în hârtie maro și legat cu o funie.
  
  
  Din nou sel și despachetat. Cutie Ji . "Fata mi-a spus chiar că-că. — Dați-mi în fiecare an, că acest lucru a fost încă o dată? Un alt ego-ul este o gluma. — Doar nu-mi spui că memoria ta aduce la tine. Ee mesajul era: "Spune-i domnului Carter, l-am pus cinci de franci, că el nu își va aduce aminte de cum se deschide chestia asta".
  
  
  Ea a zâmbit, făcând clic пантеру și bursuci. Capac cutie au iesit.
  
  
  În interiorul ei am văzut o listă de ora de plecare de avioane, обведенный numărul de călătorii și timp. Rapid a închis capacul, înainte de a Hawke a văzut că în interiorul. Ei, s-a uitat la ceas și s-a sculat. — Ei bine, ei duc mai bine. Hawk, de asemenea, s-a sculat din nou dat mâna. — Oh, Nicholas, a spus el. "Trebuie să lăsați un mesaj, în cazul în care vă putem găsi".
  
  
  — Desigur, am spus eu. 'Fără efort. Mă puteți găsi în Hong kong. Incercati hotel " Пенинсула ".
  
  
  I-a fluturat un emu și s-a grăbit la zi. El stătea acolo, unui conductor, ca чеширский pisica, nefumător trabucuri.
  
  
  Ridicat pe dealurile de deasupra Riviera, într-un mic orășel de la capătul drumului în valoare de hotel, înconjurată de ziduri. Ei, care în interior se pot vedea toate in afara. Dar cei din afara nu pot vedea în interior. Este un loc care отгораживает lumea.
  
  
  Cu peretele din spate fascinant peisaj de plantații de portocali și de viță de vie, de a merge în jos la departe ослепительному mediterana. În interiorul pereților există grădini cu o mulțime de copaci și de flori, și luminoase de culoare раскрашенными păsări. Nu atunci când soarele strălucește pe vechile ziduri de piatra, iar apa albastra la piscină ademenitor cheamă la sine corpul.
  
  
  Seara, serghei lumânări invaluie mese de exterior, în ușor stralucitoare de intimitate sub cerul rece, усеянным stele.
  
  
  Și apoi mai este timp între seară și urmează, nu atunci când...
  
  
  Lunar sfânt umplut camera, fata ei s-a umplut de argint strălucirea. Ea a fost culcat pe podea în gunoi, pielea ei era moale și umedă, tremurat la mine.
  
  
  — Există o șampanie?
  
  
  Ea a zâmbit și a dat din cap. "Aerul și amețitoare". Ea a aplecat linge la mine: "Nick?"
  
  
  Ea a făcut-mi capul pe umăr. Ea a suflat dulce aroma părului ei . 'De ce?'
  
  
  'Nu conteaza.'
  
  
  "Nu, a spus. 'Continuă. Ce ai de gând să spun? Ee alunecat mâna mea coapsă. 'Nu conteaza.'
  
  
  — Bine, am spus eu.
  
  
  — Pur și simplu mi-a fost interesant...
  
  
  'De ce?'
  
  
  "Este o prostie". Ee mână a fost într-adevăr foarte talentat și abil.
  
  
  — Nimic, i — am spus. "Nu este important, ceea ce este o prostie".
  
  
  "Ei bine, este o prostie .
  
  
  "Ei bine, dacă asta te deranjează, poți spune imediat acest lucru", i — am spus.
  
  
  Ea pentru o clipă, a evitat sub un cearceaf. Nu nah, de asemenea, a fost minunat o idee despre ceea ce face acolo.
  
  
  Neastâmpărat, надутая și нахмуренная simultan, din nou, ea вылезла de sub cearșafuri. Mâna din nou a fost ocupat.
  
  
  — Nu, a spus ea. "Am într-adevăr nu ar trebui să ceară".
  
  
  — Vă rog, i — am spus. 'Pur și simplu întreabă. Pentru a-mi te rog.
  
  
  Ee mână acum a fost foarte ocupat. — Nu te superi?
  
  
  "Nu, a spus. — Sigur, nu voi obiecta.
  
  
  'Ești sigur?'
  
  
  "Absolut, absolut sigur".
  
  
  — Pot să vă pun două întrebări?
  
  
  "Pune-mi trei, cinci, o sută de întrebări".
  
  
  — Aici este frumos, adevărat, Nick?
  
  
  Este odin la intampinati problemele tale?
  
  
  — Nu, a spus ea, agățându-buzele mele. — Ei pur și simplu hotel mulțumesc.
  
  
  — Și aceste întrebări?
  
  
  — Bine, a spus ea. "Primul tirbușon: nu se întorc, dacă mi-ai cinci franci, pe care mi-o trebui?"
  
  
  În reumatism ajuns la noptieră și досталь în jurul portofel ee bancnota de cinci franci. L-a dat hei.
  
  
  — A început al doilea tirbușon?
  
  
  "Acum, oamenii spun că sunt foarte frumoasă. Și, totuși, oamenii spun întotdeauna că frumusețea nu dincolo de externe. Nick, dacă ei frumos, frumusețea mea doar pe exterior?
  
  
  Nu era nevoie de cuvinte. În reumatism ei, a dat peste trupul ei.
  
  
  * * *
  
  
  
  Despre carte:
  
  
  Nick Carter a văzut, Nicole Lei la cazino, pe Riviera Franceză. Dar... Nicole nu a mai avut. Câțiva ani în urmă, ea a murit într-un accident de mașină.
  
  
  Atunci cine a fost această femeie, cu fața de mort fete? Sarcina Carter a fost acela de a afla acest lucru.
  
  
  Dar mai multe persoane consideri că ego-ul, o atmosfera costat milioane de dolari. Între timp, cineva ia o mare parte din rezervele de aur mondiale prin spionaj conspirație, care se întinde de lux franceze plajele de lângă "împuțit" promenada New York...
  
  
  Ce воодушевляющую rolul Penny Down joacă în această discutabil delle?
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"