Ucarter Nick : другие произведения.

81-90 iqoqo lezindaba zobunhloli Ngonick Carter

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  
  
  
  Ucarter Nick
  
  81-90 iqoqo lezindaba zobunhloli Ngonick Carter
  
  
  
  81. Icala Lasekremlin http://flibusta.is/b/663741/read
  
  Ifayela Lasekremlin
  
  82. Ukuxhumana kwasespain http://flibusta.is/b/607273/read
  
  Ukuxhumana Kwasespain
  
  83. Uzungu Lwenhloko Yokufa http://flibusta.is/b/607245/read
  
  Uzungu Lwekhanda lokufa
  
  84. I-Dossier Yasebeijing http://flibusta.is/b/690087/read
  
  I-Dossier Yasepeking
  
  85. Ukwesaba ukwesaba iqhwa http://flibusta.is/b/691313/read
  
  Ukwesaba izingibe zeqhwa
  
  86. Umbulali: igama Eliyimfihlo Elithi Vulture http://flibusta.is/b/612804/read
  
  Umbulali: Igama Eliyimfihlo Elithi Vulture
  
  87. =================================
  
  88. Ukuziphindiselela kwevatican http://flibusta.is/b/635621/read
  
  Ukuziphindiselela Kwevatican
  
  89. Isibonakaliso Secobra http://flibusta.is/b/671056/read
  
  Isibonakaliso Senyoka
  
  90. Indoda eyathengisa ukufa kwayo http://flibusta.is/b/678851/read
  
  Indoda Eyathengisa Ukufa
  
  
  
  
  Icala Lasekremlin
  
  
  kuhunyushwe Ngulev Shklovsky
  
  
  ukukhumbula indodana Yami U Anton
  
  
  
  
  
  Isahluko 1
  
  
  
  
  
  
  
  Ukuqhwaga indiza Yasemelika manje akunakwenzeka. Uyazi, ngiyazi, futhi wonke umuntu oyisilima owake wafunda iphephandaba uyazi.
  
  
  Kodwa kungani isikhonzi sezindiza Somjaho wama-709 Egrand Lachlair Island sasiseduze kangaka nomgibeli onesikhumba esimnyama, onezinwele ezimnyama owayehlezi esihlalweni esingaphambili? Ingabe wayedlala ngothando naye?
  
  
  Into emfushane ayeyigcina ngaphansi kweyunifomu yakhe ngaso sonke isikhathi, efudumala phakathi kwamabele akhe, engangikujabulela ukuwabuka kusukela ekuqaleni kwendiza. Wonke umuntu wayebonakala elele, futhi ekuqaleni ngangicabanga ukuthi le ndoda yayimthinta kancane futhi ivumela i-emu ukuba yenze lokho okwakudingeka ikwenze. Ezindizeni ezinhle, ikhasimende lisalokhu liyinkosi. Futhi lapho evula uziphu wengubo yakhe eboshiwe kancane, wayesevele ebheke phambili emdlalweni katom obheke phambili. Waze wakhipha ucezu lwensimbi olucwebezelayo olwalukhanya kafushane ekukhanyeni.
  
  
  Wafaka u-ego esandleni sika-ego, waphenduka, futhi wangena emnyango wendlu yangaphambili. Indoda yasukuma yaphinde yabheka phansi, isikhali sibonakala ngokucacile esandleni sokunene Sika-Ego. Ngangine-luger esikhwameni sehlombe ngaphansi kwejakhethi yami, kodwa ngangazi ukuthi ngokushesha ngangizodonsela ukunakekela kwe-ego uma ngithatha isinyathelo esiya kuyo. I-stiletto yayigqunywe ngesikhumba se-suede eduze kwengalo yakhe yangakwesokudla. Kungenzeka ukuthi lalisetshenziswa indlela yesiphepho esithule ukuze kukhishwe i-ego esandleni sami ngaphandle kokubonwa, kodwa ukushiya i-ego kwakuyindaba ehlukile ngokuphelele. Indoda izobona. Ngokwesibonelo, wayenethuba lokudubula ngaphambi kokuba abe ne-ego yakhe.
  
  
  Ngesikhathi ngisazama ukunquma ukuthi yisiphi isenzo esasinethuba elihle kakhulu lokuphumelela ezimweni ezinikeziwe, isinqumo asizange senziwe yimi. Wonke umuntu wavuka ezwa umsindo wokudutshulwa egumbini labagibeli. Wayezwa imisindo emangazayo yabagibeli begxumela phezulu naphansi ezihlalweni zabo nxazonke zakhe. Khona-ke izwi elikhulu lokuxazulula izinkinga zocwaningo lwesofthiwe. "Wonke umuntu uhlala ezolile. Isiqondiso sendiza sishintshiwe. Ehavana, ungahlala uphephile futhi uphilile. Asikho isizathu sokwethuka."
  
  
  Wayekhuluma ispanishi. Eceleni kwami, Utara sawyer waphefumula ngokujulile, futhi ngemva kwakhe, umoya Karandolph Fleming wabambeka emphinjeni wakhe.
  
  
  'Thula.. Wahlebela amazwi ngaphandle kokunyakazisa izindebe zakhe, " Zama ukuthulisa owesifazane."
  
  
  'Icuba? Kodwa kuthiwani ngesivumelwano sokulwa nokuthumba?
  
  
  Sasingekho isikhathi sokuchaza. Okuwukuphela kwabantu ababengakwazi ukuphunyuka nalo Ecuba kwakuyizisebenzi Zikacastro noma ama-ego omngane wakhe omkhulu phesheya kwezilwandle. Kodwa uma ecabanga ngakho futhi ethula, angazitholela yena. Wayengeyena lowo muntu oyisiphukuphuku.
  
  
  Ukubuka okumnyama kwale ndoda kwazungeza abagibeli. Amehlo ka-Ego asiphumula isikhashana, wabe esephakamisa i-ih yakhe ukuze alinganise ukusabela okungemuva kwethu.
  
  
  Ikhanda lakhe laphenduka kancane kancane, njengokungathi lizama ukukhuluma nentombazane eyayiseduze kwami. Ngimbozwe ihlombe lami eligobile, isandla sami sashelela ngaphansi kwe-lapel yami ngasohlangothini lwe-luger . Le ndoda ayizange inginake.
  
  
  Kwakucatshangwa ukuthi abagibeli babengahlomile. Wabeka isibhamu esandleni sakhe sobunxele. Wayehleli esangweni ohlangothini lwesokudla lwendiza futhi wayengamshaya kalula u-ego ngaphandle kokuvuka. Wadonsa inhlamvu.
  
  
  Isibhamu saphuma phezu kwe-ego yesandla, futhi esakhe saphinde saqhuma. Ingaphambili le-ego yehembe elimhlophe njengeqhwa laba bomvu. Wawa emuva emnyango walengiswa lapho njengokungathi ubethelwe kuwo. Umlomo ka-Ego wavuleka lapho kukhala umsindo ongazange uphume. Amadolo ka-Ego anyakaziswa futhi wawa. Othile wavula umnyango ngakolunye uhlangothi, kodwa umzimba we-ego wawuvimba indlela. Khona-ke ababili bami bamdubula Kuqala, bagxumela phambili.
  
  
  Ngemva kwakhe, wezwa ukukhala kwakhe okuxakayo kowesifazane. Isimo sengqondo saqala ukuphelelwa amandla. Isidumbu samdonsa ngomlenze owodwa, futhi umnyango wavuleka. Isibhamu somsizi wendiza saqhuma emnyango. Ugawk washaya ingalo yami, wagwaza ijazi lami, futhi waqhubeka nomzila walo kwaze kwaba yilapho ukukhala okuvela ngemuva kwendiza kungitshela ukuthi othile ulimele. Wadilika, wabamba ingalo yentombazane, wayiphendulela kwaze kwaba yilapho ilahla isibhamu. Wazama kanzima ukuzivikela, evivinya izinzipho zakhe ezinde, ezicijile ebusweni bami, futhi kwadingeka ngilahle umshayeli wami ukuze ngimkhiphe ngokushaya i-karate entanyeni. Wawa ezandleni zami, futhi ngamphonsa esidunjini somngane wakhe. Wathatha izibhamu ezintathu, wafaka ezimbili ngesibambiso ngomzuzu, futhi wagcina I-luger ilungile.
  
  
  Ngangingazi ukuthi yini eyayisemotweni. Indiza yaqhaqhazela, yashintsha isiqondiso ngokuzumayo futhi yaqala ukuwela olwandle ngokuzumayo. Ngalahlekelwa ukulinganisela kwami futhi ngahamba ngomnyango wekhabethe, futhi kwadingeka ngithathe uhlaka lomnyango.
  
  
  Umshayeli wayelele phansi esihlalweni sakhe, ewela phezu kwenduku yokulawula. Kwakunegazi elaligeleza lizungeze isilonda senhlamvu emhlane wakhe. Umshayeli wemikhumbi wayemi phezu kwakhe. Umshayeli wesibili ube esenza imizamo esheshayo yokubuyisela indiza emzileni oqondile. Umshayeli wakhipha umshayeli esondweni futhi wazama ukumisa ukopha ngesando. Kungenzeka futhi ukuthi wazama ukumisa Iniagara falls. Umshayeli wesibili wabe esethatha indiza futhi washintshela kumshayeli oyedwa. Cishe waphenduka ukuze asize umshayeli, wangibona, futhi wabanda. Yiqiniso, wayecabanga ukuthi ngangingumshayeli wemikhumbi ongunombolo ezintathu.
  
  
  Umshayeli we-Luger wayibamba futhi wayishaya i-Emu. "Singakwazi ukundizela Egrand laclair. Balahlekelwa impi."
  
  
  Umshayeli wokuqala wangibuka ngibheke endaweni yokudlela esangweni. Ngokungazelelwe umshayeli waphenduka, ebambe umshayeli ngesandla esisodwa, wangibuka. Yayibulala impuphu. "Ungubani wena, mthungi?"
  
  
  «Янтье Параат». Yena, wanqekuzisa ikhanda kumshayeli wendiza. "Ingabe ufile?"
  
  
  Wanikina ikhanda. Umshayeli wesibili wangibuka.
  
  
  "Wadubula Uhowie ... isikhonzi sezindiza!"Khona-ke ubuchopho be-ego bashintshela esondweni lesibili. 'Wena . .. Sawubona lapho . .. wenzani ngesibhamu?
  
  
  Yena, u-emu wahleka. "Awujabuli yini ngokuthi wayenami? Ungathintana kangcono Nejfk Airport, ny futhi ubike emuva. Khona - ke ungabuza ngokushesha ukuthi Unick Carter unemvume yokuphatha isibhamu ebhodini. Batshele Ukuba babonane Notimothy Whiteside. Uma ukhohliwe, ungumongameli wale nkampani yezindiza.
  
  
  Babukana. Khona-ke umshayeli wesibili wehla esihlalweni sakhe, wangibheka, futhi wangithinta ngomsakazo. I-rheumatism yafika ngemva kwesikhashana. Cishe kwadingeka ukuba bathathe Uwhiteside bayomyisa emfucumfucwini. Izwi le-ego lithukuthele futhi lithukuthele ngendlela engenangqondo. Yena, wayazi ukuthi wayecabangani ngalokhu kuphazamiseka. Wayesevele ekwazi ukubulala uma enye yezindiza ze-ego ifika sekwedlule umzuzu.
  
  
  Phakathi naleso sikhathi, abanye abagibeli ababili ababesendlini yabagibeli babuyela ekhaya. Ngokushesha baba nomuzwa wokuthi isimo sasilawulwa futhi, futhi badlala imiyalezo eduduzayo ngokusebenzisa isimiso somsindo.
  
  
  Umshayeli wendiza wathatha ukushaya kwakhe. Kwakungekho emthethweni. Wazisa itilosi ngalokhu futhi wanikela ngokubeka u-ego ezihlalweni ezingenalutho ngemuva.
  
  
  I-emu yakhe yayingayithandi kakhulu, kodwa wayeqonda ukuthi i-emu yayidinga usizo lwami. Sakhulula umshayeli wendiza futhi saphindisela i-ego phezu kwezidumbu ezisemgwaqweni. I-blonde egqoke iyunifomu yaba nenhlanhla ngokwanele yokubeka izibopho phakathi kwezihlalo ezintathu ezingenalutho ukuze sikwazi ukubeka phansi i-ego. Wayengekho esimweni esihle, kodwa nganginomuzwa wokuthi i-ego yayingeke ikhathazeke isikhathi eside.
  
  
  Omunye wabagibeli waqala ukunikeza usizo lokuqala, Futhi Utara sawyer wama eduze kwakhe. Wafuna isikhashana wabe esethi, " ngishiye ngedwa. Ngingakwazi ukubhekana nakho. Usenokuningi okumelwe ukwenze."
  
  
  Mina nomkhumbi sashiya umshayeli wendiza emantombazaneni. Sathuthela umsizi wendiza owayesephelelwe ukwazi esihlalweni esingenamuntu ngemva komshayeli.
  
  
  Wamphenya ngokucophelela, kodwa akazange aphinde athole izikhali. Wayebophe izandla zakhe, amaqakala, nezihlakala ngokuqinile, uma nje efuna ukuzama okuthile ngezinzipho zakhe ezinobuthi lapho evuka. Safaka umqashi wezindiza ofile ekhabetheni ukuze abagibeli bangaboni, bangaboni, babuyele emuva ekhabetheni. Kodwa umshayeli wesibili wayesabukeka emhlophe futhi ekhathazekile. Wabuza ngesimo somshayeli, futhi i-ego yami ye-rheumatic yayingajabule. Waqalekisa. - Ukoehler ... Babekwazi kanjani ukungena kulezi zikhali? Futhi wena?'
  
  
  "Nginemvume yokwenza lokhu, njengoba ngikutshelile. Kwafihlwa izibhamu ezimbili ngaphansi kwebhulukwe lakhe. Ubuhle, awucabangi? Ngokwazi kwami, abasebenzi abahloliwe ukuthi banazo yini izikhali.
  
  
  La madoda amabili enza imisindo yokuhogela njengoba ayebona ukwephulwa kwezokuphepha. Ngangizibuza ukuthi kwakunjani ngomshayeli wesibili. Sasisenendlela ende yokuhamba.
  
  
  "Ucabanga ukuthi usengayithola indiza eya Eport Of Spain, noma ufuna ukuba ithathe izintambo?"
  
  
  Amashiya ka-Ego ayagoba. Wayecabanga ukuthi ngiyamhleka usulu. "Ingabe uthi ungakwazi ukundiza le ndiza?"
  
  
  Wakhipha isikhwama sakhe semali futhi wambonisa ilayisense yakhe. Wanikina ikhanda. "Ngiyabonga ngesipho, kodwa ngizokwenza ngokwami."
  
  
  "Uma ushintsha umqondo wakho, ngizothatha izintambo", ngishilo. "Ngizoba khona lapho."
  
  
  Wahleka, futhi wayenethemba lokuthi uzokhululeka. Yena, waphuma kulo lonke ikhabethe. Isisebenzi sasendizeni sasinikeza abagibeli iziphuzo futhi sazama ukubaduduza. Omunye wanikeza ikhehla umoya-mpilo. Cishe wahlaselwa isifo senhliziyo. Utara sawyer wayesematasa nomshayeli wendiza. Ethule futhi ephumelelayo. Ngangilokhu ngithanda izwi lakhe. Abesifazane abaningi babengazizwa bekhululekile ngalesi simo. Wabheka phezulu lapho umyeni wakhe emi eceleni kwakhe. "Akakwazi ukukubekezelela, Nick."
  
  
  "Cha, ngiyabona."
  
  
  Ehlezi ngemva komshayeli, umsizi wendiza owayeboshwe waqala ukululama. Amehlo akhe ayevuleka ngamunye ngamunye, futhi wayefuna ukuphakamisa isandla sakhe ukuze ashaye intamo yakhe ebuhlungu. Lapho ephawula ukuthi izandla zakhe ziboshiwe, wazama ukubheka nxazonke. Ukuqubuka kobuhlungu okubangelwa yilokhu kuhamba kuwukuphela kokudluliselwa kwe-sl. 'O . .. "wakhononda. 'Intamo yami.'
  
  
  Wangibheka.
  
  
  "Akaphukile", ememezela ngokunganaki. "Futhi akudingeki ukuba uthathe iso elibi lokudubula."
  
  
  Wavala amehlo akhe futhi wakhonkotha. Wayengayi ehhotela ngakho waphinde waquleka, futhi wabiza omunye ezungeze abanye abagibeli bezindiza. Wamcela ukuba alethe ingilazi ye-whisky namanzi futhi wamcela ukuba aqiniseke ukuthi osebenza naye uphuza. Wayilalela ngokucophelela imiyalo yami, encike entombazaneni eyayisesihlalweni, ephakamisa ikhanda layo ngesilevu futhi ethela isiphuzo emphinjeni wayo. Le ntombazane yagwinya, yavala umlomo, futhi yaphefumula njengoba isikhonzi sasendizeni sasithululela iwhiskey emoyeni wasemkhathini. Amanye alawo ma-whisky ayegqoke iyunifomu yakhe.
  
  
  Ngambuza: "wake wambona ngaphambili, ngaphambi kwalokhu kundiza?"
  
  
  Isisebenzi sasendlini esiphakeme esinamehlo smengentuthu sasiqondisa umhlane waso futhi sangibuka. Manje njengoba ayeseqedile ukusiza abagibeli, kwakunokuthukuthela okuvinjelwe ezwini lakhe. "Cha, U-Edith, intombazane evame ukundiza nathi, washayela ucingo ngaphambi nje kokuba indiza isho ukuthi iyagula, wathumela umngane. Eck lo mngane!
  
  
  "Ingabe lokhu kwenzeka kaningi?"
  
  
  "Ngokwazi kwami, kwakuqala ngqa. Ngokuvamile kunabasebenzi bezindiza abasiza esikhumulweni sezindiza, kodwa namuhla omunye wala mantombazane akazange eze kithi."
  
  
  Akungabazeki. "Ingabe akekho owayecabanga nokuthi kwakungeyona into eyenzeka ngengozi?"
  
  
  Wangibheka nje. "Mnumzane, ebhizinisini leposi lezindiza, ungalindela noma yini ngomzuzu wokugcina. Sabuza le ntombazane imibuzo embalwa, futhi lapho kuvela ukuthi yayiwuqonda lo msebenzi, sayithatha. Hlobo luni iphoyisa wena noma kunjalo?"
  
  
  "Lowo owaba nenhlanhla namuhla. Ingabe ungaphonsa ingubo phezu komshayeli? Bonke laba bantu bayocabanga ukuthi babona isidumbu."
  
  
  Wabheka kabuhlungu umsizi wendiza onezinwele ezibomvu, owayelulama kancane esihlalweni sakhe, futhi wahlehla.
  
  
  Wangibuka njengenyoni elimele egxuma ehlathini eya ekati elilambile. I-sel yakhe iseduze kwakhe. Kulula ngabesifazane ukukhuluma nami uma ngingamesabi. Wazama ukubukeka enesihawu ngangokunokwenzeka.
  
  
  "Uma uphuma ejele, ngeke ubukeke uthanda njengoba wenza manje, Dadewethu. Icala lokubulala eliyinhloko kanye nanoma yini abazimisele ukukunika yona ngokuthumba indiza. Kodwa ngakolunye uhlangothi, uma usebenza nami kancane, nginikeze ukuhlolwa okuhle kwe-rheumatism, mhlawumbe ngingakwenzela okuthile. Yini igama lakho?"'
  
  
  Waphendula, futhi ngacabanga ukuthi ngithole okuthile kwethemba nokulindela ngezwi lakhe elincanyana, elicindezelekile. "Umary Austin ."
  
  
  "Nesoka lakho?"
  
  
  "Ujuan ... Ucardosa ... Uphi?"
  
  
  Lashiwo nguhey, ngaphandle kokunye u-ado. 'Sekwephuze kakhulu ukucabanga ngonen.'
  
  
  Ngangidinga ukwazi indlela asabela ngayo. Wayengangitshela ukuthi ngempela wayenokuthile ayekwenza nge-mistletoe. Ubuso bakhe babubukeka sengathi babukhishwe yizindleko zakhe zokubeka imali kutel. Unah waqala ukukhala.
  
  
  Waqhubeka enobungane. "Ngitshele okwengeziwe Ngojuan, Mary. Wayengubani?'
  
  
  Izwi lakhe lalicindezelekile njengoba ekhuluma phakathi kokukhala. "Umbaleki Wasecuba . Wayengenele, futhi i-emu kwadingeka ibuyele emuva. Wathi wayehlobene Nocastro, nokuthi abazange balimaze i-emu ngakho."
  
  
  Ngangicabanga ukuthi wayebukeka njengephoyisa eliyimfihlo. Lokho kwakuyinkinga yokwamukela ababaleki; awusoze wazi ukuthi ubani ngempela owabaleka, noma ukuthi ubani osebenzela isitha ."
  
  
  "Sekuyisikhathi esingakanani wazi i-ego?"
  
  
  'Izinyanga eziyisithupha.'Wayebukeka njengengane ekhala ngenxa yethoyizi elaphukile. "Ngahlangana naye ngesikhathi ngisebenzela I-eastern Airlines endizeni eya Emiami. Ngamasonto amabili adlule, wangicela ukuba ngiyeke umsebenzi wami. Babedinga usizo lwami. Uzothola ifa lemali Eningi Ecuba, futhi uma eyithola, singashada. Manje ... ubulale i-ego."
  
  
  "Cha, Mary, wambulala lapho ubanika isibhamu futhi wamdubula."
  
  
  Wakhala kakhulu. Abagibeli babheka nxazonke bemangele, abanye babo besesaba.
  
  
  "Ngadubula ... kwakuyingozi ... umshayeli wangihlasela ... wangishaya ... mina ... Ngangingafuni ukudonsa inhlamvu ... yena ... its nje elinde oni ukushintsha inkambo ... '
  
  
  Wasukuma, wabeka izingalo phansi, wambeka ezihlalweni ezintathu. Wayezocelwa Uhawka ukuba enze okuthile ngonah. Okungenani, wayengazi umthetho wokuqala wokusebenzisa isikhali: ungalokothi uthathe isibhamu uma ungahleleli ukusisebenzisa. Umthetho wesibili: izingane akufanele zidlale ngezibhamu.
  
  
  
  
  
  
  
  Isahluko 2
  
  
  
  
  
  
  
  Lapho umphathi wami, Udavid hawke, engibiza Ngokuthi U-N3, okuyikhodi yami esemthethweni, Njengomphathi wokuqala Wokubulala, ngiyazi ukuthi uzonginika umsebenzi ongenakwenzeka.
  
  
  Ngokuvamile, lapho kungekho muntu oseduze, ungibiza Ngokuthi Unick. Kodwa lapho ekhwehlela futhi ethi N3, umcabango wakhe wokuqala uwukuthi ngidinga ukuphinda kabili umshwalense wami wokuphila. Ngeshwa, ayikho inkampani eyayihlanya ngokwanele ukuba ingiqinisekise, ngakho akunandaba.
  
  
  Ngafika ngizombika. I-AX inendlunkulu empofu kunazo zonke-amafulethi E-po azo zonke izinsizakalo zezobunhloli. Abafana abaseduze KWE-cia NE-fbi bayayilahla, futhi amalungu E-secret Service kunzima nakakhulu ukuwajabulisa. Bacabanga ukuthi bangcono kakhulu ngoba kumelwe bavikele umongameli.
  
  
  Wayekhathele. Wayesewuqedile umsebenzi oyisicefe futhi wayelangazelela amasonto ambalwa okudoba enyakatho Michigan. Uhawk wawisa iphephandaba esihlalweni, wakhwehlela, wathi, " N3, awuqondi ukuthi lokhu kusho ukuthini?"
  
  
  Kwakungase kunikezwe isifo sokuqaqamba kwamalunga ngaphambi kokufunda isihloko esikhulu esasimemeza sithi " Ubunzima."
  
  
  
  
  UJENENE HAMMOND
  
  
  UKUBULAWA EMLILWENI
  
  
  
  
  Angicabangi Ukuthi Abantu abaningi Basemelika bayamazi Uhammond. Ukuze benze lokhu, kudingeka bazi ngesiqhingi Sasegrand laclair. Lo jenerali wayengumbusi ononya lapho. Lesi siqhingi sasinomlando oyinkimbinkimbi. Ngemva kokuba linqotshwe abasespain, lawela ezandleni zamafulentshi, futhi Kamuva lathunjwa Abasebrithani. Abantu abamnyama abangamaphesenti angu-90 babeyinzalo yezigqila ezalethwa E-Afrika zizosebenza emasimini kashukela nasemahlathini aminyene. Eminyakeni eyishumi edlule, Izakhamuzi Zalesi Siqhingi zanquma ngenhlolovo ukuba zihlukane Namangisi futhi zimemezele umbuso ozimele. Utam stahl kumelwe abuse Urandolph Fleming
  
  
  Ufleming wayengumuntu onekhono futhi othandwa kakhulu kulesi siqhingi. Wenza izinguquko ezibalulekile Futhi Ustahl wayengumuntu ongubaba wangempela kubantu bakubo. Khona-ke i-ego yaphela. Akazange anikele kakhulu ebuthweni lempi, futhi bathukuthela. Ufleming wabalekela e-United States, lapho I-Emu yanikezwa khona isiphephelo sezombangazwe. Uhammond wafika emandleni futhi wagqilaza abantu, njengoba kufanele kube njalo ngomashiqela wezempi. Manje Uhammond wayesefile. Ingozi? Mhlawumbe akunjalo. Kwakungenandaba. Washiya isikhala samandla. Noma ubani owayebonisa izimpawu zobuholi ngaphansi kombusi wobushiqela wayeboshwa noma athathwe ngaphandle kwezwe phakathi nokubusa kukahammond, futhi wayesaba ukuthi wayesevele azi ukuthi obani osomaqhinga ababefuna ukusiza ekubuyiseleni ukuhleleka esiqhingini.
  
  
  Uhawk wabubula: "sinezinhloli ezibonisa Ukuthi Amarashiya asungula izisekelo zemishini esiqhingini. Yiqiniso, ezolile kakhulu, njengenjwayelo. Ngakho kuyodingeka futhi sisebenze buthule futhi singabonakali. Ukuze asiphazamise, Icuba yenza umsindo omkhulu Ngegrand laclair. Bafuna ukusiza omakhelwane babo abaswele. Kodwa siyazi ukuthi konke kusezandleni Zamarashiya, nokuthi injongo "yosizo" iwukufaka imicibisholo esiqhingini. Ngakho lo msebenzi ugcina usembhalweni wekremlin."
  
  
  Udavid hawke washaya iminwe yakhe emaphethelweni esihlalo sakhe futhi wangibuka ngokuzimisela. "Lokhu kuwumsebenzi womuntu oyedwa, N3. Uhulumeni wethu akafuni ukudubula okwesibili kwemicibisholo Yasecuba. Kumelwe uthole Urandolph Fleming Egrand laclair ngokushesha ngangokunokwenzeka."
  
  
  Wayengabaza ukuthi amasosha ayezohlala ethule noma asho lutho ngakho.
  
  
  "Umsebenzi wakho ukuqinisekisa ukuthi abalimazi. Kumelwe uthathe Ufleming uyomyisa esigodlweni sikamongameli. Futhi kuyodingeka wenze ngendlela yokuthi akekho oyokwazi ukuthi yini ezweni lethu ehlobene nalokhu."
  
  
  Ukubhuqa kwakhe kwakusobala: "ngijwayele ukudubula, nginobuthi, ngisongelwa ngazo zonke izindlela, akukho lutho olukhethekile ngakho, kodwa angikakutholi okwamanje: ngizenze ngingabonakali. Ufuna kanjani ukuba i-stahl yakhe ingabonakali? '
  
  
  Kuhle ezintweni eziningi, kodwa ukwenza I-goshawk ihleke akuyona into ezungezile. Akanandaba nhlobo. Akazange amomotheke.
  
  
  "Lokhu sekunakekelwe kakade. Ulucky Fleming Notom sawyer bangabangane abahle ."
  
  
  "Ngiyamthanda uhuck Finn kangcono, kodwa incwadi Kamark twain ingangisiza kanjani?"
  
  
  Uhawke akawuthandi lowo hlobo lobuhlakani, ngakho ungibuka kabi. Uthomas Sawyer. Kungenzeka ukuthi wezwa ngonen. Ungumongameli Wesawyer Hotel Group, enkulu kunazo zonke emhlabeni. Eminyakeni emithathu edlule, Ujenene Hammond wabanika isiqephu somhlaba ogwini ukuze bakhe ihhotela nekhasino lapho izivakashi ezicebile zazingazijabulisa khona futhi zithole lokho ezaziyosebenzisa imali yazo kukho. Bobabili bayakufanelekela. Yiqiniso, uyaqonda ukuthi Usawyer akazuzi ngokutholwa okuvele kwenze inkampani enenzuzo ibe ngeyesizwe. Ngithemba ukuthi manje usuyaqonda ukuthi Usawyer wathembisa lonke usizo lwethu ukuze Athole isithembiso Sikafleming sokuthi ukuzazisa kwebhizinisi ngeke kuthikamezeke esikhathini esizayo. Futhi Ufleming wanikeza izwi lakhe ."
  
  
  Wanqekuzisa ikhanda kuye. Ezombusazwe zenza abangane abangajwayelekile ukuze bathole udoti. Ufleming othanda izwe lakhe nosomabhizinisi oshisekayo Usawyer. Futhi kuyodingeka ngibahlanganise bobabili. Washiya ihhovisi Likahawke eliqinile ngokweqile enombono ovamile wokuthi izwe laliyinkimbinkimbi.
  
  
  Wonke Amasawyer Enew York City ayebukeka njengawo wonke amanye amahhotela anenani elifanayo: indawo encane yokwamukela izivakashi ezungezwe izitolo ezibizayo. Kodwa into eyodwa yayihlukile. Kwakunekheshi lomuntu siqu elaliholela obala esitezi esiphezulu. Lapho ngifika phezulu ezitebhisini, ngaphuma ngaya ekhaphethini elithambile lehholo elikhulu, lapho ngangilindelwe khona umbala ophuzi ogqoke kahle. Izincwadi ezibizayo Zikazhirinovsky Ezikuyi-Internet zazilenga kuzo zonke izindonga, kodwa okuwukuphela kwazo ezazizungezile zazingeke ziqhathaniswe ngekhwalithi nemilenze emibili eyayingikhahlela ngaphansi kwesiketi esincane. Ngashaywa ngesandla esincane, esincane. "Umnu. Carter? Nganqekuzisa ikhanda kuye.
  
  
  Wathi: "igama lakhe Ngutara sawyer". "Ubaba usefonini njengenjwayelo futhi ungicele ukuba ngikubone."
  
  
  Wanginika isandla sakhe wangiholela ekamelweni elingasohlangothini. Igumbi esangena kulo lalingelinye elikhulu kunawo wonke engake ngambona kulo. Amafasitela engilazi ayefinyelela ethekwini eligcwele izitshalo nezihlahla ezincane. Sasingenazo izihlalo, singenawo amakhabethe, singenawo amafolda, sinezihlalo nemibhede nje enethezekile. Nebha. Umnu. Sawyer wayazi ukuthi angamukela kanjani izivakashi. Le ntombazane yangikhulula futhi yaya endaweni yokudlela.
  
  
  "Ngingakuthola ini, Mnu. Carter?"
  
  
  "Yebo, ngicela."
  
  
  Wangithululela ingilazi ye-brandy futhi wazitholela i-soda. Saya eminyango yegceke lengilazi sabuka iqhwa elisepaki elingezansi.
  
  
  Wathi:" yeka ihlazo". "Kunezinto eziningi ezinhle, futhi akekho onesibindi sokuya lapho ebusuku.
  
  
  Ngangicabanga ukuthi ngingacabanga ngezindawo eziningi ezingeke ziphephe kwabanye abantu, ngisho nalapho. Ngokwesibonelo, leli gumbi belingeke liphephe Kangako Kutara sawyer uma engazi ukuthi uyise ukhona esitezi esifanayo. Wayegobile kakhulu, enobunyoninco obuningi ngaphansi kwendwangu encane eyayilenga kancane esifubeni sakhe futhi igona izinqulu zakhe ngokuqinile. Unah wamphuzisa buthule ukuze aqiniseke ukuthi ukumangala kwami akuzange kumshiye unah. Khona-ke umnyango wavuleka ngemva kwethu futhi wawuphelile.
  
  
  Uthomas sawyer wayengeyena umuntu engangimlindele ukuba abe nguye. Ngangimcabanga njengendoda ende, enamandla, ephumelela futhi enamandla. Kunalokho, wabona indoda engamamitha ayisithupha ubude, kodwa enekhanda elifushane, nakuba yayihamba ngokushesha. Okuwukuphela kwephuzu lika-Ego eliqinile ku-nen kwakuyizwi lakhe eliphansi ngokungalindelekile. Wama amamitha ambalwa ukusuka kimi futhi wangibheka phezulu naphansi, njengomuntu obuka imoto abacabanga ukuyithenga. "Umnu. Carter?"Wayengaqiniseki.
  
  
  Wanqekuzisa ikhanda ngesizotha.
  
  
  "Awuyena umuntu engangimcabanga ukuthi unguye."
  
  
  Wayengakhonondi, futhi wayekwazi lokho. Abantu abaningi bacabanga ukuthi i-super agent ibukeka njengengxube phakathi Kukabogart Nosir Ogilvie rennie, umfana ongenhlanhla owaqanjwa ngokuthi "C" umnyango Wasebrithani We-M. i. 6, indoda indaba yayo esembozweni eyachithwa isihloko esikumagazini wasejalimane I-Der Stern. Futhi akuyona indlela engibheka ngayo nhlobo.
  
  
  "Ihhotela lakhe lingathanda ukukhuluma nawe emngceleni wetafula", kuqhubeka umnikazi wehhotela. Kodwa ingalinda. Wena Notara ninendiza okufanele niyibambe, futhi isikhathi siyaphela. Uhamba uzungeze Isikhumulo Sezindiza IJFK, ENEW YORK ngemizuzu emihlanu ngemva kwemibili.
  
  
  Ngakho i-blonde yaqhubeka. Leli cala laliba mnandi ngokwengeziwe. Wathinta indololwane yakhe. "Uma usuvele ugcwalise izinto zakho, kungcono sihambe. Izikhwama zami sezivele zisezansi, kodwa ngaphambi kokuba sihambe, kudingeka ngikhulume Nonkosikazi Hema."
  
  
  Wangena kwelinye igumbi njengoba Usawyer engihambisa ehholo. Ngemva kwesikhashana, wabuyela egqoke isigqoko se-mink nejazi le-mink elifanayo phezu kwengubo eluhlaza okwesibhakabhaka. Wayethwele isikhwama, angiphonsa ngamabomu sisekude ngamamitha amahlanu. Ngakho wayazi ukuthi angazinciphisa kanjani. Into engingayazisa. Isikhwama sakhe samfica futhi sambuka ethi sawubona kuyise.
  
  
  Emotweni eyayinkulu ngokwanele ukuba imoto yezigelekeqe ibukeke Njengetoyota empofu, wavala uphahla olwalusihlukanisa nomshayeli futhi ngokungazelelwe waqala ibhizinisi lakhe. "Manje ngingakukhanyisela ngezinto ezimbalwa. Udkt. Fleming, angazi ngempela ukuthi ungubani ngempela, noma ukuthi umsebenzi wakho wangempela uyini. Kumelwe acabange ukuthi waqashwa ubaba njengonogada ehhotela. Unalokhu kuziqhenya okungajwayelekile, akubize ngokuthi umsulwa uma uthanda, futhi uma azi ukuthi abanye ngaphandle kokuzikhukhumeza kwabantu bakubo bangamsiza ukuba akhuphukele esihlalweni sobukhosi, angayeka ukuba umongameli.
  
  
  'Yebo?'Ngabuka indlela asabela ngayo. "Ingabe akazi ukuthi uyihlo usanda kuthenga ibutho?"
  
  
  Wathuthumela umlomo wakhe isikhashana, futhi izindebe zakhe zabonakala zinamazwi amabi, kodwa wanquma ukungayigwemi le ndaba. "Akazi lutho, futhi akasoze azi kangcono. Ucabanga ukuthi amasosha acabanga ukuthi nguye kuphela ongakwazi ukubhekana nesimo samanje. Kodwa ubaba akaqiniseki ukuthi umyalo wezempi uyogcina izwi lawo futhi kuyodingeka uzilungiselele izimanga ezingathandeki ezivela kulolu..
  
  
  Kungaleso sikhathi kuphela lapho ngamqonda khona. Ubaba wathumela indodakazi yakhe encane emnandi ukuba iqiniseke ukuthi ngenza umsebenzi wami. Kwakungebona nje kuphela ibutho Likagrand laclair ayengalethembi. Wayengasethembi, thina, mina, futhi wayezimisele ukufaka indodakazi yakhe enamanzi njengesicupho ukuze aqiniseke ukuthi konke kuhamba kahle. Yebo, kwakuyisicupho engangijabule ukusithatha.
  
  
  "Kulokhu, akufanele kubonakale sengathi singabomunye umngane. Yiqiniso, indodakazi Kathomas sawyer yayingeke ihambe nesisebenzi esincane. Kuyafana Nakufleming. Kodwa kuzodingeka ulungise."
  
  
  Wasikisela ukuba wonke umuntu athathe itekisi ngokwehlukana ukuze afike Esikhumulweni Sezindiza IJFK, ENEW YORK ngokwehlukana. Ngaphandle kwalokho, kwakungekho sidingo sokwazi ukuthi kwakudingeka ngenze noma yini enye. Ngashiywa ehhovisi Lendiza Lasemanhattan, ngabonisa umongameli wendiza imibhalo yami, futhi ngalinda ngesikhathi ehlola amarekhodi ngocingo endlunkulu YE-Ax ewashington. Ihhotela lakhe lahlala lihlomile futhi lalingakwazi ukuzikhokhela lapho lihlola abagibeli.
  
  
  Ukusabela kukahawke kwakumangalisa ngokwanele ukuba umongameli ngokushesha abize isikhulu esiphezulu esikhumulweni sezindiza, futhi lapho ngifika lapho, mina ngokwami ngahanjiswa endizeni.
  
  
  Utara sawyer wayesevele esendizeni, ekhuluma nendoda enhle, efundile, enesikhumba esimnyama ehlezi emgqeni wezihlalo ezintathu eduze kwefasitela. Wayesola ukuthi lena kwakuyigugu elisha likarandolph Fleming, Uthomas sawyer Esiqhingini Igrand laclair. Ngambheka njengoba ngangihlezi eduze kwakhe futhi ngaqaphela ukuthi wayenobuholi nokwethembeka. Wangibuka isikhashana, wabe esengishaya indiva futhi.
  
  
  Cishe babecabanga ukuthi ngangiyisidingo somgwaqo esidingekayo. I-ego yakhe yayikwazi ukufunda imicabango yakhe. Lapho efika esiqhingini, wayezizwa ephephile; kodwa uma nje engekho ezindlini zikamongameli, wayeyisisulu esilula.
  
  
  Ngazibuza isikhashana ukuthi kungani Usawyer engazange asebenzise enye yezindiza zakhe zangasese ukuze asithuthe, futhi ngokushesha ngacabanga ngokuziqhenya Utara ayekushilo: ngokungangabazeki Ufleming wayeyoyeka ukwenza into enjalo, ngoba kungase kubonakale njengokubuya kokuthuthumela. Izwi likafleming lalithambile, amazwi akhe elinganisiwe, futhi wakhuluma Notara ngendlela engokoqobo. Kwakubonakala kubagibeli ukuthi babengakhulumi lutho. Lapho sisemoyeni, umsizi wendiza wayeletha imicamelo nezingubo zokulala. Ngokushesha, iningi labagibeli lacisha izibani zalo, futhi ingxoxo yaphela. Ukulala akunakwenzeka kimi. Okokuqala, kwakudingeka ngigade Ufleming, kodwa ngaphandle kwalokho, ukuba Khona kukatara okuhehayo eduze kwami akuzange kwenze ukuphila kwami kube lula. Futhi yena, waba nomuzwa wokuthi ukungezwani kwakufana. Konke esasingakwenza kwakuwukuzama ukucabanga ngenye into. Okungenani kwangigcina ngiphapheme.
  
  
  Ngaziswa Ufleming kuphela ngemva kokuba isigameko sokuthunjwa kwemikhumbi simlawule. Wabe esevuma ngokunganaki ukuthi kwakuyingozi ejabulisayo ukuthi isikhulu esisha sezokuphepha Esawyer Grand lachlair Hotel sasisendizeni efanayo. Wayenethemba lokuthi ukuzazisa kwalesi siqhingi nokuzazisa kwezakhamuzi kwakuyongikhanga.
  
  
  Khona-ke, njengezibonelo kubagibeli ababesalokhu bengahlaliseki, wehlisa isihlalo sakhe futhi wavumela ukuba alale ngokuthula.
  
  
  
  
  
  
  
  Isahluko 3
  
  
  
  
  
  
  
  Isikhumulo Sezindiza igrand laclair Sasingesikhulu Njengesikhumulo Sezindiza I-O ' Hare Sasechicago, kodwa kwakubonakala sengathi indiza yokugcina yayishiye bonke abagibeli Egrand La Clare. Isikhumulo sezindiza sasisesimanjemanje kangangokuthi ngazibuza ukuthi Usawyer wayikhokhele yini imali eyayitholakala ehhotela lakhe nasekhasino. Abantu baseziqhingini abanemibala egqamile babebanjwa iqembu lamasosha agqoke izikhindi namahembe anemikhono emifushane. Ngaphandle kwezikhali zabo, babefana namaboy Scout amakhulu. Abanye ababezungezile bakha umngcele ozungeze indiza nama-limousine amnyama alinde i-ih.
  
  
  Isikhonzi sezindiza samemezela ukuthi sonke sasizohlala ezihlalweni zethu kuze Kube Yilapho Udkt. Fleming ehamba ezungeze isikhumulo sezindiza. Izitebhisi zasondela, futhi umnyango wavuleka. Wayesevele ebone isixuku esikhulu, futhi manje wayesezwile ukukhala okuthulisa izindlebe njengoba umongameli omusha walesi siqhingi engena ezweni lakhe.
  
  
  Ngaphandle kwami, Utara sawyer wahlebela:: "Bheka isimo sengqondo ngaye. Angathanda ukuba sibe phansi simbuke ehla."
  
  
  "Ubungaxoshwa onogada. Ngathi: "ngiyajabula ngokuthi ulapha".
  
  
  Ngefasitela, sabona Ufleming, manje owayesezansi komgwaqo wendiza, ephakamisa isandla sakhe ukuze abingelele abantu bakulesi siqhingi. Indoda ekhuluphele egqoke iyunifomu ekhanyayo yabingelela, yabe isiya Kufleming yabe isinyakazisa isandla sika-em. Ufleming wamomotheka.
  
  
  "Ucolonel Karib Jerome", kusho Utara. "Isikhulu Sezikhulu zempi. Indoda eyahlela ukubuya Kukafleming.
  
  
  Lokho kwakuwukuxhumana kwami. Eyakhe, yambheka ngokucophelela. Ubuso obumnyama be-Ego babungebona obumnyama. Wayenamehlo asempumalanga, amathambo aphakeme esikhumba, nesikhumba somnqumo, okukhombisa ukuthi wayeyinzalo yamandiya Asebrazil anqoba lesi siqhingi ezikhathini zangaphambi komlando. Wayengadlulela kumuntu Omkhulu Wasevietnam. Ujerome wafaka izindebe zakhe endlebeni Kafleming ukuze i-ego izwakale ngenxa yokwesaba okukhulu.
  
  
  Ngangikwazi ukubona ukuthi Wayexwayise Ufleming ngezingozi ezingaba khona. Wathatha isandla Sikafleming wahola U-Egos waya emotweni eyayilindile.
  
  
  Ufleming wamomotheka, wanikina isandla Sikajerome, futhi waya esixukwini esasingasemuva komngcele wamaphoyisa ukuze axhawulane nabantu-izenzo yena, njenganoma yiliphi iphoyisa elinengqondo nonogada, ayezizonda. Ukuhalalisela akuzange kuphele lapho engena emotweni enkulu enamafulegi asemthethweni emaphikweni ayo; abanye ababukele bakwazi ukugqekeza umngcele wamaphoyisa futhi bazama ukumisa imoto ehambayo. Kwadingeka silinde indiza kuze kufike amaphoyisa ezempi ezobopha umsizi wendiza owazama ukuyithumba. Wangibuka njengoba babemyisa kude, ekhathazekile futhi ebuza imibuzo. Wamomotheka futhi wanqekuzisa ikhanda. Mhlawumbe isigwebo esincane sasingase sinikeze; phela, wayeyisisulu seqhinga elidala. Njengoba ayehla ngezitebhisi ezungezwe amasosha, izilaleli zazimbheka NJENGOMUNTU OHLONISHWAYO futhi zamemeza kakhulu. Cishe umphakathi awuzange waziswe ngokuzama ukuthatha indiza. Ekugcineni, sathola imvume yokuphuma. Isixuku sasisahalalisela. Sasinodokotela odumile Ufleming flew. Utara wahleka futhi waphakamisa izandla ukuze athole ukunakwa izilaleli. Akekho owanginaka. Ngangikujabulela lokho. Enye yezinto ezimbi kakhulu ezingase zenzeke kumenzeli ofihlakele iwukuba adalulwe. Sathuthelwa ehhovisi lamasiko elalithule, lapho salinda khona ukuba imithwalo yethu ifike ngebhande elihambayo. Eyakhe kwakuyinombolo Yemithwalo Katara neyakhe. La mapotimende asuswa enqoleni yizikhulu zamasiko futhi abekwa phambi kwethu ukuze sikwazi ukuwavula.
  
  
  Ukuhlolwa kwakuphelele kakhulu. Ecaribbean, amasiko suchalo ngokuvamile ajwayelekile kakhulu. Ngokuvamile babhekana nezivakashi ezicebile abangafuni ukuzicasula noma ukuzesabisa. Futhi okwangimangaza nakakhulu kwakuyindlela engangifunwa ngayo. Bathola isembozo sami sehlombe, bakhumula ijazi lami, futhi bamcasukela Umshayeli .
  
  
  "Ngicela, incazelo."Lo muntu wayengabukeki sengathi uzongiphatha njengesivakashi esicebile okungafanele sithukuthele.
  
  
  Ngabatshela ukuthi ngangiyisikhulu esisha sezokuphepha Esawyer hotel. Akumthinti umuntu. Waphula iminwe yakhe, wabe esephula amaphoyisa amabili, ayemi engabonakali endaweni evelele, ekhoneni lekamelo. Wangiyala ukuba ngiyiswe esiteshini samaphoyisa ukuze ngiphenywe. Elinye lamaphoyisa lathunjwa Umshayeli wami. Utara wayebukeka sengathi uzolwa obala khona lapho. Nganginyathela izinzwane zakhe ukuze angenzi lutho oluwubuwula. Kwakungekho phuzu lokuphikisana neziphathimandla lapha. Ngamtshela ukuthi ngizombona kamuva ehhotela futhi ngahamba namaphoyisa ngaya emotweni yamaphoyisa ngaphandle kwesikhumulo sezindiza. Ngavunyelwa ukuba ngithathe ipotimende lami. Ukube Udavid hawke wayekuzwile lokhu, wayeyofa ngenxa yentukuthelo. Wayedelela amaphoyisa avamile. Kwakuyindlela engamakhilomitha ayishumi eya enhloko-dolobha, futhi umgwaqo wawumude. Isixuku sasisalokhu silindile emgwaqweni, futhi ngaphambi kwethu umngcwabo Kafleming wawuhamba ngesivinini esingamakhilomitha amathathu ngehora. Sasihamba ngomkhumbi wokugcina wabagibeli bezithuthuthu. Abantu abangiyisa esiteshini, njengawo wonke amanye amaphoyisa emhlabeni wonke, babecophelela futhi beyisicefe. Uhieronymus wamemezela usuku lokuphumula futhi wahlela iphathi okwakumelwe iqale kusihlwa. Yiqiniso, kulaba bantu kwakusho nje umsebenzi owengeziwe. Lapho sidlula isimmo Sesawyer hotel, abantu babesemi emgqeni wesithathu nowesine. Utshani obukhulu obungaphambi kwehhotela babugcwele izivakashi ezithatha izithombe. Isakhiwo sehhotela sasingenamithi, sasiklanyelwe ukuba sikhuthaze futhi sigweme izivakashi ukuba zikhohlwe ukuthi zaziyini lapha: ukulahlekelwa amadola azo ematafuleni okugembula ngombono wokuthi u-ih wayejatshuliswa kamnandi. Lesi sakhiwo esikhulu sasiseduze netheku futhi sasisemaphethelweni esifunda samabhizinisi. Ngabona izikebhe ezintathu ezinkulu zokuzijabulisa ethekwini futhi ngacabanga ukuthi ikhasino lizosebenza kahle nabantu abangakwazi ukukhokhela amathoyizi suchalo.
  
  
  Isiteshi samaphoyisa sasibekwe endaweni engabonakali, lapho ayengeke ahlangane khona namehlo abukhali ezivakashi. Futhi yayicishe ibe yintsha njengesikhumulo sezindiza. Usawyer wakhokha kahle ngomhlaba wakhe nangamalungelo akhe. Kwakunophawu egumbini lokulinda olwaludumisa ukuphana kwe-ego. Ngafakwa ngomnyango ongemuva. Isisebenzi sasendizeni esadubula umshayeli sasihleli ebhentshini lokhuni. Unah wayeboshwe ngezinketani futhi ekhala buthule amehlo akhe evaliwe. Cishe wayecabanga ngezinto ezimbi ezazingenzeka kuye. Usel wakhe useduze kwakhe, futhi ustahl uhlikihla intamo kahey. Wanginika amathiphu, wangitshela ukuba ngikhulume iqiniso nje futhi ngingazami ukuqamba amanga, futhi waphinde wathembisa ukuthi ngizozama ukwenza okuthile ngenxa kanah. Phela, wayemuhle kakhulu ukuba angachitha ukuphila kwakhe kumakhamera edijithali. Wazama ukumamatheka, kodwa wafaka ikhanda lakhe ehlombe lami futhi wakhala. Unogada wangena ekamelweni wamyisa kude. Babengafuni ukuba azizwe ekhululekile.
  
  
  Wayesele nehora elilodwa. Iqhinga elingeke likwenze ukhathazeke. Wayekhathazekile. Angikwazanga ukudalula ukuthi ngingubani ngempela, futhi ngangingafuni ngempela ukuthola usizo Lukasawyer ngalesi sikhathi. Nganquma ukudlala isiwula futhi ngibone ukuthi kwenzekani kuso.
  
  
  Ekugcineni, la maphoyisa amabili afika ekupheleni kwesikhathi sokulinda. Wadlula emnyango owawuphawulwe. Omunye wayengumshayeli wemoto engangilethwe kuyo, omunye wayegqoke izingubo zomphakathi.
  
  
  "Ngiyaxolisa ukuthi ngikugcine ulindile", kusho lo owalandela. Wayezwakala ejabule kakhulu. "Kungani ufihle isibhamu esikhwameni sakho sehlombe?"
  
  
  Kwakungadingeki ngibatshele lutho. Wathi, " ngicabanga ukuthi lena yindawo ekhululekile kakhulu yokugqoka i-ego."
  
  
  Abazange bayithande. "Yiziphathimandla zendawo kuphela ezinelungelo lokuphatha izikhali, Mnu .Carter, wephule umthetho... '
  
  
  "Njengenhloko yezokuphepha Esawyer hotel, anginalo yini ilungelo lokuphatha isibhamu?
  
  
  'Kuphela emsebenzini wakho. Njengoba ngangizosho, uye waphula imithetho yethu, okuyisizathu sokuthunyelwa phesheya njengesidalwa esingaziwa esingafuneki.
  
  
  Wayemhleka usulu lapho Ecabanga ngendlela Uhawke asabela ngayo uma ngingashayela u-Emu ucingo futhi ngimtshele ukuthi ngikhishwe esiqhingini. Nganquma ukusebenzisa i-acupuncture esimisweni sezinzwa somuntu ohlanganisiwe. Uyise wathi ngokucabangisisa: "khona-ke kungcono ngibize Utom sawyer. I-Emu ngeke iyithande.
  
  
  Kwasebenza. Waklwebha ngaphansi kwehembe lakhe ngomunwe owodwa, njengokungathi i-ego yakhe yayilunywe izinambuzane. 'Um-m-m... ngezinye izikhathi siba nakho... Um ... ingabe ubuhlobo bomuntu Siqu Nomnu. sawyer?
  
  
  "Singabafowabo ngomzali oyedwa. Ungowokuqala.
  
  
  "U-Ahem... Ngizoyihlola nabaphathi bami.... Waphendukela komunye umenzeli. "Howard, thatha u-ego uye esitokisini. Phakathi naleso sikhathi, ngizobona ukuthi yini... "Akazange asiqede isigwebo sakhe futhi ngokushesha wanyamalala ngomnyango owawuphawulwe ngokuthi "ukuphatha".
  
  
  Akekho kubo oyoke aqashwe amaphoyisa ami. I-luger yayisivele ididanise unu kakhulu kangangokuthi ayizange ikhathazeke ngisho nangokubheka phambili. I-stiletto engiyigqokayo engalweni yami ayitholakalanga. Kodwa ngangingafuni ukudala ezinye izinkinga kuze kube yilapho kudingeka ngempela. Izindaba ngendima yami endabeni yokuthumba azikafinyeleli kulezi zikhulu, kodwa ezingeni eliphakeme bekuyokwaziwa. Walandela Uhoward waya esitokisini esikhulu esisezansi kwesakhiwo.
  
  
  Leli seli lalinomumo oyigobolondo namabhentshi abhekene ezindongeni ezimbili. Kwelinye lamabhentshi kwakunendoda ekhuluphele, cishe eyayingusomabhizinisi Wasemelika. Wayekhathele, futhi wayeneso elilodwa elimnyama elaliba luhlaza okwesibhakabhaka. Wayegcina ibanga elikhulu ngangokunokwenzeka phakathi kwakhe nesinye isiboshwa, Indoda Emnyama engaqondakali. Lapho Uhoward ehamba, Umnegro wasukuma wabubula, Futhi Ustahl wazama ukungizungeza. Yena, waphendukela kuye.
  
  
  "Yima," esho.
  
  
  Wazama ukungizungeza, kodwa ngaqhubeka ngiqiniseka ukuthi wayephambi kwami. Ngaphandle kwesixwayiso sika-ego, isibhakela sangibamba okhalweni.
  
  
  U-Ego wambamba esihlakaleni futhi wamjikijela, wamshaya phansi. Wayebukeka enelisekile, njengokungathi yilokhu ayekufuna. Wagxumela ezinyaweni zakhe futhi waqala ukuhlasela futhi, kodwa lapho ebona i-stiletto ayemnakekela, wayeka izinhlelo zakhe, waqhaqhazela, futhi wathengisa. Ngaba nomuzwa wokuthi wayengeyena umshayisibhakela ovamile, kodwa u-emu wakhokhelwa ukuba esabise abantu ayehlala nabo esitokisini futhi aphoqe u-ih ukuba avume konke ayekusho emaphoyiseni phakathi nokuhlolwa. Wayezolala kancane kumakhamera edijithali, kodwa manje wanquma ukuthi kungcono ukuhlala uphapheme futhi unakekele Umnegro. Nokho, engxenyeni elandelayo yehora, akazange enze okunye.
  
  
  Khona-Ke Uhoward waphinde wavela, wavula umnyango, futhi wangikhipha. Lo Mmelika owayedakiwe wazama ukubaleka, kodwa Ubig Black wabamba u-ego wamshaya phansi. Wayekhathele nguye, futhi washaya isandla sakhe entanyeni ka-ego. Wawa phansi, futhi ngangisola ukuthi wayezolala.
  
  
  "Beka i-ego kwenye indawo", kusho Uhowie kuye. "Noma ngizokhuluma nommeli wethu."Kunoma ikuphi, wayezoxwayisa Ufleming ngokuthi lesi sitshalo sezingulube sasizohlanzwaeverade. Kwakubonakala kunengqondo Kuhoward ukuthi akazange anqikaze ukulandela umyalo wami, ehudula indoda eyayingasazi lutho ephasishi futhi eshiya i-ego lapho.
  
  
  Utara sawyer wayehleli endaweni yokudlela. Wayegcina I-luger yami, futhi okwesikhashana ngacabanga ukuthi wayehlanya ngokwanele ukuba angisize. Wayenesibindi. Kodwa wabe esebona ukubonakaliswa kwemizwa ebusweni bamaphoyisa amathathu angemuva Kukanah. Umfana owangibuza wayejuluka.
  
  
  "Ukuboshwa kwakho kwakuyiphutha, Mnu. Carter. Ngiyaxolisa ngokungaqondani."Wanginika ipotimende lami .
  
  
  Utara wangikhonza Umshayeli wami. U-Ego wayifaka esikhwameni sakhe, futhi saphuma ndawonye ngomnyango, owavulwa amaphoyisa amabili. Manje ngaqaphela ukuthi ikhamera yayinenzuzo eyodwa: yayingafudumele njengangaphandle. Ngisho nangofebruary, ukushisa kwakukhuphuka ngenxa yamatshe okufulela futhi kwakubonakala ezindongeni zezindlu. Wabheka Utara engabaza. Wayesabonakala ethukuthele.
  
  
  "Yeka umbono ongenangqondo. Yena, waya obala Kufleming; isenzo sokuqala sika-ego kwakuwukuyala ukuba ukhululwe futhi ukukuvumela ukuba uphathe isibhamu noma kuphi, noma nini. Futhi kulobubusuku ukhuluma Ephalamende emhlanganweni ongavamile. Wasinika amathikithi okuya embukisweni womphakathi, ufuna ukuba uzwe u-ego enza. Ngo-2: 30. Ngakho sisenesikhathi sokudla kwasemini neziphuzo."
  
  
  Ingabe yilokho kuphela?'wamane wambuza.
  
  
  Wangibamba ngengalo. "Ngaphambi komdlalo, ukuze. Angifuni ukukusheshisa, Nick. Ngaphandle kwalokho, ulambile kakhulu.
  
  
  Angikwazanga ukuthola itekisi. Imigwaqo yayigcwele abantu ababedansa, becula futhi bememeza. Babengafuni ukulinda ukuba kusihlwa kugujwe. Sizama ukugqekeza isixuku, sadlulisa isimmo "sezitolo zemakethe yasekhaya" ezazinikeza izivakashi izikhumbuzo ezalethwa Esingapore.
  
  
  Kwakunomugqa wezakhiwo zamabhizinisi phakathi kwemakethe nehhotela, kanye nomgwaqo obanzi owawuholela ngqo emnyango omkhulu wehhotela. I-lobby yayinkulu ngokungavamile, izungezwe amafasitela amakhulu ezitolo, futhi ngakwesokudla kwakunomnyango wekhasino. Waqala waya etafuleni elingaphambili, kodwa Utara wakhipha ukhiye esikhwameni sakhe. Kakade usengibhukhele igumbi. Sahamba phakathi kwezixuku zezivakashi saya esitimeleni futhi safika esitezi esiphezulu.
  
  
  Utara wangibonisa igumbi lami, ifulethi elikhulu elibheke echwebeni. Wabuka utshani bezihlahla zesundu, ugu olumhlophe, nezikebhe ezihamba olwandle ezimboza amanzi aluhlaza okukhanyayo. Imali. Kwakunemali eningi yonke indawo. Ngemva kokundiza ebusuku nokuchayeka kumakhamera edijithali, waze wazizwa engcolile kakhulu ukuba ahlale phezu kwefenisha ebizayo. Wahamba ekamelweni lokulala wangena endlini yangasese. Ishawa yayinkulu ngokwanele ukuba abantu ababili bakwazi ukuyigeza. Utara wamshayela ucingo. "Letha izingubo ezihlanzekile ukuze sikwazi ukugeza enye."
  
  
  "Cha, cha," esho ehleka. "Hhayi esiswini esingenalutho. Igumbi lami liseduze, futhi ngizogeza lapho."
  
  
  Okungenani ngazama. Wezwa umnyango oxhumanisayo uvuleka futhi uvalwa, wayala ukuba kuphuzwe kabili ocingweni, wakhumula uthuli ezingutsheni zakhe, wavula ishawa. Wavumela amanzi ashisayo aduduzayo ukuba ageleze phezu kwami kuze kube yilapho umzimba wami wonke usubomvu, wabe esedlulela emanzini abandayo. Ngakho, ngisho nangaphandle kwamabhokisi, ngihlale ngizizwa njengomuntu omusha.
  
  
  Ngesikhathi Utara efika, egqoke ingubo ephansi eyayihambisana namehlo akhe aluhlaza okwesibhakabhaka amahle, ayesebuyele ezingutsheni zakhe. Lapho nje embingelela, baletha iziphuzo.
  
  
  Baletha isibhakela Sasemartinique engilazini ende, epholile, kodwa lapho eqeda, wayengakayishintshi ingqondo yakhe, ngakho sawisa ikheshi. Ezungeze izindawo zokudlela ezine zehhotela, Utara wakhetha eyodwa esitezi sesibili. Sasidlala lo mdlalo etafuleni ngaphansi kwesambulela esikhanyayo, futhi wangitshela ukuthi kwakukhona i-lobster edumile eyayikhonzwa ngebhotela nejusi kalamula.
  
  
  Ngangizibuza ukuthi yini eyayizokwenzeka lapho Amarashiya enza isinyathelo sawo esilandelayo. Kwaphazanyiswa umzamo ka-ih wokubulala Ufleming, kwashiya u-ego ebola ejele Lasecuba, ngakho manje kwakuzodingeka bathuthukise uhlelo olusha ngokuphelele.
  
  
  Kodwa kwakungekho phuzu lokubulawa indlala ngesikhathi u-ih emlindele ukuba abuyisele isinyathelo. Sasijabulela imfundo yethu, sabe sesihamba ngesandla siya esakhiweni sikahulumeni ukuze sikhulume Nofleming.
  
  
  
  
  
  
  
  Isahluko 4
  
  
  
  
  -
  
  
  Kwakungafanele sifike lapha kamuva kakhulu. Zonke izihlalo zase zithathiwe kakade, ngaphandle kwezihlalo zethu ezigciniwe, futhi igumbi elivamile laliphefumula ukushisa kwehholo eligcwele abantu. Urandolph Fleming wayehlala endaweni yesikhulumi ngakolunye uhlangothi, phakathi kwenhloko Yesishayamthetho Nesihlalo Sikakarib Jerome esingenalutho ngakolunye. Ucolonel wama ngemva kwemakrofoni futhi wanikeza inkulumo yokuvula.
  
  
  Lapho eqeda Futhi Ufleming esukuma, izindonga zacishe zawa ngokushaywa ihlombe okukhulu. Naye washaywa, Futhi Utara wamemeza, amehlo akhe emanzi ngenxa yenjabulo.
  
  
  Ufleming walinda imizuzu eyishumi nanhlanu ukuze ihlombe linciphe ngokwanele ukuba life ngokuphelele, ephakamisa izandla zombili. Lapho sekuthule ngokwanele, kwakukhala izwi elifudumele elizungeze izikhulumi. Wayejabule futhi ejabule ngokuba sekhaya, futhi ebonga ngokuthi abantu baphinde baba izwe elikhulu, ukuzazisa ukuhola izwe. Wethula uhlelo olwalungabonakali lunenjongo, futhi wathembisa ukhetho lomphakathi kungakapheli nonyaka, ukuze enze isimemezelo sezempi unyaka owodwa kuphela. Wakhuluma ihora lonke, futhi kwaba enye yezinkulumo zezombangazwe ezinhle kakhulu ake wazizwa.
  
  
  Kwaba nomunye umzuzu wokushaywa ihlombe, futhi iqembu lamasosha lavimbela Ufleming ukuba angene ezingalweni zesixuku. La madoda amathathu, ephelezelwa onogada, abe esephuma esakhiweni ngomnyango ohlangothini. Kuze kube manje, amasosha aye alandela isivumelwano Sawo Nosawyer. Futhi kwakubonakala kimi ukuthi babengeke benze okuhlukile, ngenxa yokuthandwa okukhulu kukamongameli omusha. Mina notara salinda ukuba ukwethuka ekuphumeni kwehle kancane. Izibani zazikhazimula emehlweni Katara. "Ucabangani ngalokho, Nick? Uyazi Ukuthi Yini Ufleming ayenza? Umkhaya kajenene Hammond usahlala esigodlweni, Futhi Ufleming wabatshela ukuba bathathe isikhathi sabo futhi bafune okunye. Uhlala isikhathi eside ehhotela futhi unesitezi esiphelele ngaphansi kwesethu."
  
  
  Othile wayehlose ukwenza umsebenzi wami ube lula. Kwakungeke kwenzeke ukulandela Ufleming esigodlweni sikamongameli, lapho ngangingenalutho engangingalwenza khona. Futhi lesi senzakalo saletha i-ego obala emkhakheni wami osemthethweni womsebenzi. Khona-ke yangishaya. "Awuzange wenze u-ego akwenze ngengozi,akunjalo?"
  
  
  Ukumamatheka kwakhe kwaqinisekisa izinsolo zami. "Yeka umhlanganyeli omncane!
  
  
  "Ngenxa yosizo lwakho, manje sengingambheka ngokucophelela."
  
  
  Iningi labantu laphuma, futhi nathi sasihamba. Isitsha sasilenga engalweni yami. "Futhi manje umsebenzi usuphelile ..."
  
  
  "Uphuthelwe amathuba akho, ntokazi. Isikweletu sisekude nokugcwaliseka. Usuku lwami lumatasa ngokuphelele. Ngizokuyisa ehhotela lakho, ngivote, futhi yilokho kuphela. Indlela engcono kakhulu yokusabela kumhlukumezi iwukulwa ukuze manje Utara akwazi ukuya enyangeni kanye. Futhi kwakudingeka ngenze izinto eziningi ngempela: ukukhuluma nomphathi wehhotela, ukuvakashela Ufleming, nokulala. Angikwazanga ukulala amahora angamashumi amathathu nesithupha adlule, futhi kungenzeka ukuthi nganginobusuku obukhathazayo ngaphambi kwami.
  
  
  Wangibuka ngokungathembeki futhi wakhala kancane njengoba ngangimvalelisa esitimeleni. Ngacabanga ukuthi kuhle. Umphathi wayicela futhi waphawula ukuthi u-Ego wayesevele efakwe ephikweni. Wayengajabule ngokuba khona kwami esimweni sokuzicabangela. Mhlawumbe wayecabanga ukuthi kwakungenxa yamaphutha ayewenzile. Wangethula kumphathi wakhe wezokuphepha, Ulewis, wabe esesiholela ngaphandle kwehhovisi le-ego ngokushesha ngangokunokwenzeka.
  
  
  Ulewis wayengumuntu omnyama omude owayedlala ibhola lombhoxo e-United States. Wayengenamusa kimi waze wabiza i-ego yakhe ngokuthi "express" (igama lesidlaliso abezindaba ababemqambela lona ngaleso sikhathi) futhi waphika imibiko yabezindaba ye-emu mayelana neminye yemidlalo engcono kakhulu ye-ego. Lokhu kwenza ukuba i-ego ibe nobungane ngokwengeziwe. Wangitshela ngezinyathelo ezikhethekile ayezithathile ukuze avikele umongameli, futhi wangiyisa ehhovisi Likafleming ukuze angethule eqenjini lakhe.
  
  
  Kwakunabane babo, bonke Bengamanegro Asemelika anamandla, ababecashe ekhoneni lehholo. Ulewis wamqalekisa futhi wakhononda ngokuzikhukhumeza kwezikhulu zempi. Noma kunjalo, wayekhonkotha, ecabanga njalo ukuthi bangase babeke eceleni wonke umuntu. U-Ego wayecasukile ngokuthi ulieutenant namasosha amabili babemi emgqeni endlini yabalindi emnyango Kafleming ngemva kokuthumela amadoda Ka-Ego kude. Ngaphezu kwalokho, baphinde bathumela amanye amadoda amabili ayehlebelana ekamelweni: amantaliyane-Melika akhuluphele, amafushane, akhuluphele. Ngakho, imafia nayo yavikela Ufleming, kanye naye, izithakazelo zabo ekhasino.
  
  
  Ngaziswa kubantu ababeseduze nehhotela, ngabe sengiziswa emasosheni amathathu ayemi phambi kwefulethi Likafleming. Ulieutenant wambuza ukuthi umongameli ubuyile yini. Wangibuka sengathi i-emu yenza isipho esingafanele. Ulewis wakhonkotha ngokuthi ngangiyisisebenzi sikasawyer sokuphepha nokuthi babengasebenza kangcono nami. Ulieutenant akazange angibone; wavele waphenduka wangqongqoza emnyango. I-Ego yavulwa unogada ngakolunye uhlangothi. Ufleming wangibona ngingaphezu kwenani lamakhono okuhlasela kwabanye ababesekamelweni futhi wangibiza.
  
  
  Leli gumbi laligcwele zonke izinhlobo zezikhulu zikahulumeni ezazifuna ukuba njengeble licks k special ones in math. Ucolonel Jerome wenza kangcono kunanoma ubani omunye. Akazange ahlale isikhathi eside, isikhathi eside ngokwanele ukuba abonge Ufleming futhi ahalalisele u-ego ngenkulumo yakhe. Wayethanda kakhulu inhlangano kahulumeni wakhe, kodwa wayenesithakazelo enhlalakahleni yami. Wayenethemba lokuthi ngeke ngisaba nezinkinga kulesi siqhingi. U-Ego wambonga futhi wahamba.
  
  
  Egumbini lokwamukela izivakashi, Ulewis wangibuza ukuthi ngingamgcina yini ephephile kwelinye igumbi. Sehla phansi sabona amasosha, onogada abazimele, namamafia yonke indawo. Umongameli Urandolph Fleming wayevikelwe kahle.
  
  
  Ulewis wambonga, wazithethelela, waya ekamelweni lakhe. Izicupho ezincane azishiya ngenxa yakhe azizange zithinteke. Akekho owazikhathaza ngokufuna ekamelweni lami. Wazibuza ukuthi ukwaziswa Kukagrand laclair mayelana nokungathembeki kwamasosha kwakuvela yini ekungabazeni kwesosha elithile elalisebenza ngokweqile. Wamshayela ucingo endlunkulu futhi walinda ukuba izwi Likahawke lifike ocingweni.
  
  
  Wabuza ngezwi eliphakeme ukuthi kungani engazange ahlole ngaphambili, ngemva nje kokufika. Lapho etshela I-Emu ngesigameko Sikaluger, wakhipha isidumbu sakhe ngenxa yokushiseka ngokweqile kwamakhasimende, futhi lapho esekhiphe intukuthelo yakhe ngokwanele, wanikeza i-Emu ukulandisa okufushane ngezenzakalo.
  
  
  "Ngiyaqiniseka ukuthi Ukuthunjwa kwendiza kwahlelwa Amarashiya", ngishilo. "Kodwa lokhu kwenziwa ebumnyameni. Umsizi wendiza wayengazi ukuthi wayesetshenziswa. Ngangingacabangi ukuthi uhlakaniphe kakhulu, noma okungenani wethuka. Yenza okuthile nge-nah."Kwakukhona ikhefu njengoba enza inothi, wabe esebuza," Fleming, akazange yini asole lokhu lapho esesikebheni? Akayena umuntu oyisiphukuphuku.
  
  
  "Angicabangi ukuthi uyaqonda ukuthi kungani elapha. Kunoma ikuphi, konke kuhamba kahle esiqhingini. Abantu benza sengathi umongameli omusha Ungunkulunkulu."
  
  
  'Kuhle kakhulu . Ngiyazibuza ukuthi abangane bethu bazosabela kanjani kulokhu. Kunoma ikuphi, gcina amehlo akho evulekile."
  
  
  Ngaqabula ucingo, ngalucisha, futhi ngaya engilazini ye-whisky ababengilethe ekamelweni lami. Ngenza i-toast kumphathi wami, ngabiza ideski langaphambili ngathi ngifuna ukuvuswa ngineminyaka emihlanu, futhi ngawa embhedeni wami.
  
  
  Lapho ucingo lwami lukhala ngehora lesihlanu, kwavela ukumamatheka ebusweni bami. Wayekhala kakhulu futhi ebiza Utara. Sahlangana endaweni yokudlela ngo-5: 30, futhi ngaphambi kwalokho, imvubu yakhe yavuselelwa eshaweni. Kwakubonakala sengathi kwakuyiholide elikhulu. Lapho ngifika endaweni yokudlela, wayesevele ekhona, ama-martini amabili ayegqoke izibuko ezibandayo phambi kwakhe. Wonke amadoda ayesebha ayematasa emkhumula ngamehlo. Kuyamangalisa! Wayesesimweni sokhozi oludukisayo, futhi olwakhe lwalusesimweni esihle. Wayazi indawo yokudlela enhle ngakolunye uhlangothi Lwesturt Bay, enethala elibheke ethekwini. Saqala ngesobho lezinsiba zikashaka, kodwa ngangimatasa Kakhulu Ngotara ukuba ngikhumbule ukuthi yini enye engingayenza.
  
  
  Izibani ezazikhanya ngemva kokushona kwelanga zakha umgexo wesiliva ocwebezelayo ogwini. Kwakunomsindo wokugubha owawuvela esibhengezweni. "Ake sihlanganyele," ngisikisela.
  
  
  Emakethe, umkhosi wawukhuliswa yiqembu lomculo wezinsimbi. Abantu bakulesi siqhingi babedakiwe, izivakashi zazijabulela imisebenzi yendawo, futhi izingane zazikhathele. Sasidansa njalo lapho sibuyela ehhotela. Onogada abasesitezi esiphezulu baye bashintshwa, kodwa ikhadi lami lobunikazi elikhethekile lizokuvumela ukuba udlule ngokushesha. Engashongo lutho kithi, Utara wama emnyango wegumbi lami. Yavulwa ngu-ego, owayivimba, njengoba ayevame ukucela noma yiziphi izimpawu zokugenca, kodwa engatholanga lutho. Utara wakhahlela izicathulo zakhe ze-ballet futhi wadlala ngezinzwane zakhe enqwabeni ejulile esuka odongeni ukuze akhale kuyilapho uyise esithululela iwhiskey efudumele. Wayinambitha, waphendulela ikhanda lakhe emuva, futhi kancane kancane wathela ingilazi emphinjeni wakhe.
  
  
  "Manje", esho ngezwi elibuhlungu, " ngizokwamukela isipho sakho sokugeza ndawonye."
  
  
  Awutholi eziningi zalezi zinhlinzeko Egrand laclare, ngakho kuhlale kuwukuhlakanipha ukuzisebenzisa. Saya ekamelweni lokulala ukuze sikhumule izingubo, Futhi Utara wanqoba umncintiswano ngoba kwavela ukuthi Unah wayengenalutho ngaphansi kwengubo yakhe. Unah wayenomzimba omude, omncane, ogcwele, obushelelezi.
  
  
  Wahamba phambi kwami waya eshaweni, wavula umpompi ngokugcwele, wafudumala kancane, futhi wangena eshaweni. Leli gumbi lalingamamitha amabili ubude namamitha amabili ububanzi. Sasingadlala i-waltz lapho. Wayengenandaba nokuthi izinwele zakhe zazimanzi yini, wayemi phambi kwami, abese ehlehla ukuze nomzimba wakhe umanzi. Waqala ukumshaya. Ubuso, umphimbo, isiqu nezinyawo.
  
  
  Lapho esebushelelezi, u-ee wambamba wangicindezela. Saphenduka ukuze sihlanze insipho, futhi wacindezela izindebe zakhe kweyakhe. Saqabulana isikhathi eside nangothando, futhi wayezizwa ethuthumela ngenxa yesifiso.
  
  
  Wathathwa u-ee, futhi endleleni eya ekamelweni lokulala, wathatha ithawula lokugeza, waligoqa Utara, walifaka embhedeni. Wasisula, wabe esekhipha ithawula. Lapho isomile ngokushesha, konke kwase kulungile. Yena, wangena enah ngesinyathelo esisodwa esisheshayo njengoba ayemgoba ukuze angamukele. Wayemuhle kakhulu, ekwazi kahle engangikufuna, futhi ehamba kahle nami. Angikhumbuli ukuthi kwathatha isikhathi esingakanani, kodwa ngalala ngokushesha lapho sesiphelile. Ngangikhathele ngokuphelele nguye.
  
  
  
  
  
  
  
  Isahluko 5
  
  
  
  
  
  
  
  Sasidla isidlo sasekuseni endaweni yokudlela. Utara wathatha izithelo zasezindaweni ezishisayo, izimbaza zakhe ezingamashumi amabili. Ngaphambi kokuba i-ih yakhe ifike, Utara wagxuma waphuma embhedeni wayogeza futhi wagqoka efulethini lakhe. Nganginosuku oluphelele lokuphumula. Ngesikhathi eshaweni, ucingo lwakhala phezu komsindo wamanzi agelezayo. Ngazama ukungayinaki, kodwa umuntu owayeseceleni komugqa wayevame. Waphika imibiko yabezindaba Ngohawk. Ngakuvumela ukuba kugeleze futhi ngagijima ngemva kocingo, ngishiya umzila wamaconsi ngemuva.
  
  
  Ukuhleba ngakolunye uhlangothi lomugqa kwakuyinkohliso. "Sawubona, Mnu.Carter. Lona Ujerome Wasecarib. Ngingakhuluma nawe imizuzu embalwa?"
  
  
  Ngaxwayiswa Ngojerome. Izikhulu ZE-ax zacabanga ukuthi kungenzeka ukuthi wayeyisithunywa saserussia esiqhingini. Kodwa mhlawumbe kwakumane nje kuwukubiza ngomusa. Kunoma ikuphi, bekuyoba okungathathi.ngangokunokwenzeka. Ngathi: "nginike imizuzu eyishumi ukuba ngigqoke".
  
  
  Ngabiza i-room service, nga-oda ikhofi elishisayo nenkomishi eyengeziwe, ngomiswa, ngagqoka izicathulo ze-ballet, futhi ngagqoka izingubo ezihlanzekile nejakhethi ukuze ngifihle isikhwama sami sehlombe lapho kufika ikhofi nocolonel. Phakathi naleso sikhathi, ngabhekana nalokho Uhawk ayengitshele Khona Ngojerome.
  
  
  Ujerome wayeyilungu lomkhaya ovelele elineminyaka engamashumi amathathu nesithupha ubudala, nakuba ayengeyena ovela kulesi siqhingi. Wafunda e-Oxford futhi wathatha izifundo ezikhethekile Esandhurst military Academy. Ngemva kwalokho, wazakhela igama njengommeli. Lapho Urandolph Fleming ekhethwa okokuqala njengomongameli futhi amabutho Asebrithani eshiya lesi siqhingi, Iphalamende labona ukuthi lesi siqhingi sasidinga ibutho laso. Ufleming wamisa Umphathi Wamaphoyisa Jikelele webutho elisha. Ujerome wakhuphukela esikhundleni sokuba isikhulu Sezikhulu. Uhawk wathi: "Colonel, usimangazile. Ngokwe-cia, wayenesifiso sokuvelela kwezombangazwe futhi wayefuna ukuthatha amandla ngemva kokufa kukahammond. Kunalokho, ngokushesha ibuyisela Ufleming."
  
  
  Umshini kahawke wokucabanga wawukhathalela kakhulu izisusa ezingase zibe khona zobugovu. Kungani indoda enesifiso sokuvelela eyayinethuba lokuthatha amandla yathumela incwadi kumphikisi wayo wezombangazwe eyayike yasiza ekuwugumbuqeleni? Ochwepheshe bethu bakholelwa Ukuthi Ujerome wayehlakaniphe ngokwanele ukuba aqaphele ukungathandwa kwakhe. Wayazi ukuthi iphalamende lalingasoze lamsekela. Kodwa uma emisa Ufleming njengomongameli, angaba umuntu onamandla ngemuva kwesihlalo sobukhosi.
  
  
  Uhawke wambuza ukuthi Ujerome mistletoe wayenalo yini ulwazi ngobunikazi bami bangempela. Kodwa ngokwazi kwakhe, wayengeyena nje ummeleli Kathomas sawyer.
  
  
  U-Colonel waphuma emakamelweni aphambi komlindi futhi wama obala, engamomotheki, kwaze kwaba yilapho sesisodwa. Amehlo amnyama ka-ego kuphela ahamba. Babefuna. Babuka umbhede omkhulu, ingubo phansi, iwhiskey nezibuko etafuleni. Wangifunda isikhashana njengoba ayethela u-Emu inkomishi yekhofi. Omnyama, awunashukela. Namanje akukho ukumamatheka. Nganquma ukuyidlala ngokucophelela. Umnyango wavalwa ngemva kompheki. Ujerome wangena esihlalweni esijulile waphuza ikhofi lakhe.
  
  
  "Uzinze kahle", izwi elihlabayo lalizwakala lingenamzwelo. Kwakunesihluthulelo sombuzo. Kwakufanele ngicabange ngalokho ngokushesha okukhulu. Kwakuyi-suite, I-vip. Yini okufanele ngiyenze njengonogada lapha? Wabheka ifenisha ebizayo ngokumangala nangomona ngokweqile futhi wahleka isikhashana.
  
  
  "Lapha ungabona ukuthi kunzima kangakanani ukuba sesimweni esihle kakhulu. Ngiyakwazi ukukuhogela ngoba ihhotela ligcwele. Ngizothuthelwa egumbini elingaphansi komhlaba maduze. Kulesi sikhathi sonyaka, konke kumelwe kugcwaliswe, futhi ucolonel uyakwazi. Emazweni .engegrand laclare, amathole kumelwe anikeze amaphoyisa izincwadi zawo zezivakashi.
  
  
  'Kubi kakhulu kuwe. Wayelokhu engibuza imibuzo. Wabe esephakamisa izimpaphe zakhe futhi wayeka ukuxoxa ngale ndaba. "Ihhotela lakhe lisebenzisa leli thuba ukukubonga ngomsebenzi wakho endizeni. Mina nomongameli Ufleming saba nenhlanhla enkulu yokuba nawe endizeni. Futhi ahlomile ."Kwacasula. "Ingabe kwakwaziwa edell ngokwayo ukuthi unesikhali esifihliwe?"
  
  
  Akazange aqhaqhazele. Wamomotheka e-emu, njengenhloko yezibalo enikeza enye imfihlakalo. "Umqashi wami uyazi ukuthi ngiyakujabulela ukusebenza ngezikhali zami. Njengoba wazi, unethonya elithile ."
  
  
  Kuhle. Manje, ngokokuqala ngqá, wamomotheka lapho ecabanga ngelungelo lami elikhethekile. "Ngijabule kakhulu futhi. Uma ungaphenduli kahle, Umongameli Fleming ubeyobe esefile noma esezandleni ezingalungile. Ukuze usabele ngokushesha, kudingeka ube isikhulu sezokuphepha esinolwazi kakhulu."Enye i-corkscrew enesisekelo esiphindwe kabili. Yini eyayingaphezu nje kokuba unogada wasehhotela? Eyakhe yahlala iqaphile.
  
  
  "Ngahamba Nonksz sawyer. Angase alimale noma abulawe, futhi ukucabanga kwami kuqala lapho othile engikhomba ngesibhamu.
  
  
  'O? Ngakho kwaba isimanga ngempela? Ingabe bewazi Ukuthi Umongameli Stahl wayeyisisulu? Kodwa-ke, yebo, esikhundleni sakho, wawungeke wazi ukuthi babezama ukuthumba i-ego bayiyise Ecuba."
  
  
  Umbuzo wakhe wawungakholeki. - "Iyini le p/?"Lo msizi wendiza wavuma?"
  
  
  Amehlo ka-Ego, izwi lakhe elibi, ayengenakho ukuveza imizwa. "Sathola ukwaziswa komunye umthombo. Le ntombazane yabaleka ngaphambi kokuba iyibuze imibuzo.
  
  
  Wabaleka ejele ayekuyo? Waphinde wacabanga ngokubukeka kwakhe okushaqisayo. Ingabe ngempela wayengase abe umenzeli omuhle ngokwanele ukuba angikhohlise? Ujerome waqagela imicabango yami. "Ukusola kwakhe ukuthi umsulwa kwadukisa unogada wesifazane. Wasebenzisa i-karate, weba izingubo zakhe, futhi wahamba nje."
  
  
  "Kodwa wayengaya kuphi?"
  
  
  Ukuhlikihla okungenakuphumula. "Le mikhumbi yokunethezeka iya lapha. Ngicabanga ukuthi uhlakaniphe ngokwanele ukuba angene kwesinye salezi zikebhe.
  
  
  Ngakuthola kunzima ukukholelwa. Kodwa futhi wayengakholelwa ukuthi umsizi wendiza wayengashushumbisa izibhamu ezimbili endizeni. U-Colonel wasibekela eceleni lendaba futhi wancika esihlalweni sakhe. 'Akunandaba. Ngiyabonga ukuthi umongameli ufikile ephephile. Amasosha ayaqiniseka ukuthi ayoba ngcono uma enikeza i-emu ukusekela okugcwele, ngakho lezi zinkinga ziye zaxazululwa ngokwaneliseka kwawo wonke umuntu."Waqeda ikhofi lakhe futhi wasukuma. "Uma ngingakusiza nganoma yini, uyongithola esigodlweni."
  
  
  Ngaxhawulana naye futhi ngamkhulula. Wayazi okuningi ngami kunalokho ayevuma. Kwakusobala ngokuzikhukhumeza kwabafakizicelo ukuthi ibutho lalizothula. Ukubonga nje ngesigameko sokuthumba kwakungeke kwenze Ujerome enze izitatimende zezombangazwe kumlindi nje wasehhotela. Ngangisola ukuthi wayezama ukungazisa ukuthi ngangingasadingeki ukuba ngidlale indima yami ephindwe kabili naye.
  
  
  Walinda isikhashana waze waqaphela ukuthi wayeshiye ihhotela, wabe esephuma emakamelweni. Kwakungasekho amanye amasosha esitezi esiphezulu. Amadoda kalewis nawo anyamalala. Kodwa kwakusagcwele ama-mafia.
  
  
  Wehlela efulethini Likafleming phansi. Kwakukhona abantu besyndicate kuphela. Ngatshelwa Ukuthi Ufleming wayesalele. Ngathola umdwebo ofanayo phansi ngaphansi kwakhe. Kuyamangaza! Ngangicabanga ukuthi ngizobheka Ikhasino. Ngingathanda izimpendulo zakhe, futhi mhlawumbe ngingazithola lapho.
  
  
  Amatafula e-Roulette, okugembula nawokudlala i-poker akha unxande oluzungeze usofa, oluzungezwe amaketanga asongwe nge-velvet. Akekho owayevunyelwe ukungena lapha ngaphandle kwabakhiqizi nabathengisi. Amatafula ayegcwele izivakashi. Kwakungekho mafasitela okufanele uwabheke, kungekho iwashi elibonisa isikhathi. Just the clink zemali, crunch of chips, ukukhala okuthakazelisayo neziqalekiso. Lokhu akuyona umdlalo wami. Ngibheja naye njalo ekuseni: ukuthi ngizobuyela embhedeni ngiphephile futhi ngizwakale ebusuku. Njengoba ngangizama ukucindezela isixuku, ngaxabana nesixuku esithokozile esasibheke emhlambini wezindlovu ukuze siwine i-jackpot. Ngaphezu kokukhala kwemoto, wavele wezwa ekhala ekamelweni lami eliphezulu. Isizathu sasiwukuba kude ngamamitha ayishumi, izindebe zigobekile ngenxa yokungajabuli, amashiya ephakanyiswe lapho ebona konke ukujabula.
  
  
  Yayinyakaza njengombani. Izinwele ezinde ezibomvu, nebhulukwe elinamaqhubu kuzo zonke izindawo ezifanele.
  
  
  Ngesikhathi ngimlindele ukuba adlule umhlambi wezindlovu, ngambona ephenduka futhi enyamalala ngomnyango wensimbi oshelelayo ofihlekile endaweni ethile eduze kwemibhalo yemali. Waya endaweni efanayo. Kwenza ukuvakasha kwami kwaba okuphuthumayo nakakhulu.
  
  
  Umfana onenhlanhla wafika ebhukwini lemali phambi kwami. Ulinde Uclare ukuba athathe ama-chip futhi akhokhele indoda. Lapho umnqobi onenhlanhla engasekho, inceku yabheka izandla zami ezingenalutho yathi ngezwi elinesithukuthezi, " Yini engingayenzela yona, okunye?"
  
  
  Ngiyakuzonda lapho othile engibiza ngomngane, futhi angikaze ngimbone lo muntu ngaphambili ekuphileni kwami. Ngidinga I-Chip Cappola. Ngifuna ukukhuluma naye."
  
  
  Ubuso obungathandeki baba obungathandeki nakakhulu. Angikaze ngizwe ngakho.'
  
  
  Ngafaka ikhadi lami elisha le-id ekhawunteni. I-nen yathi inhloko yayo entsha yezokuphepha Esawyer hotel. Le ndoda yangibuka nje. "Kungani ungazange ungitshele lokhu ngaphambili?"
  
  
  "Awuzange ucele lokhu. Umnu. Sawyer ulindele ukuba izivakashi ze-ego zibe nenhlonipho kubasebenzi be-ego. Yini igama lakho?"'
  
  
  Wayengakulindele lokhu, futhi abazange bakuthande. Wayebazungezile, okhathazeka ngokushesha lapho engasakwazi ukukhonkotha. "Utony Ricco". Kwakungeyona into edlula ukuhleba.
  
  
  "Uthole isixwayiso esisodwa. Ungathembeli njalo kithi, okwesibili! Ungangivumeli ngikuzwe ukhononda. Uphi Ucappola?
  
  
  "Ngalo mnyango."Wakhomba lapho izinwele ezibomvu zase zinyamalele khona. Wacindezela inkinobho ngaphansi kwekhawunta futhi umnyango wensimbi oqinile wavuleka. Igobolondo layo, lidlula endaweni eyimpumputhe. Lesi sakhiwo lapha sasifana nesiphephelo, futhi sasisebenza njengesiphephelo. Indoda ende emnyama yayihlala etafuleni eligcwele uhlobo oluthile lwephaneli yokulawula. Wayegqoke iyunifomu ye-khaki engenalo ibheji futhi wayengadlula esikhundleni sokuba iphoyisa lasehhotela. Wayenobungane njengomgcini wemali. Lapho efika, amehlo akhe abandayo, anganele ayengibuka.
  
  
  "Ngidinga Ucappola," ngathi, ngibonisa IKHADI lami lobunikazi.
  
  
  Wathambekela kumakrofoni eyakhelwe ngaphakathi futhi wathi ngokukhonkotha okujulile, " Carter lapha. Unogada omusha.
  
  
  I-rheumatism yavela kuyi-intercom. "Thumela i-ego."
  
  
  Wacindezela inkinobho, futhi iphaneli lensimbi esindayo lavuleka buthule futhi. Ngemva kwakhe kwakunegumbi elikhulu elinezindonga eziphuzi ezingenalutho, isihlalo esingenalutho, izihlalo eziningana ezingenalutho, nesinye esijulile esivela kusofa lapho kwakuhlala khona inhloko ebomvu. Ugwayi owawuphakathi kwezindebe zakhe wawukhipha intuthu encane eluhlaza okwesibhakabhaka phakathi kwamehlo akhe ayevalwe kancane. Wangibuka sengathi ngingumngane wami wakudala.
  
  
  Uchip Cappola wayeyisibonelo somuntu owayefuna ukubukeka emncane ngeminyaka engamashumi amathathu kunaye. Ijazi likasilika elimhlophe lika-Ego lalilenga likhala eshalofini. Ihembe lika-Ego elinsomi elikhanyayo elinombhalo obomvu omnyama emkhonweni kwakuwukuphela kwendawo ekhanyayo egumbini elimpunga. Izwi lika-Ego lalingenambala. "Kulo nyaka amahansi andizela eningizimu."
  
  
  "Abazange bahlale Emiami", ngishilo.
  
  
  Angazi ukuthi ubani owasungula la magama ayimfihlo ayiziwula. Kufanele zibonakale zingabonakali, kodwa ngesikhathi esifanayo akufanele zibe yinto engashiwo ngengozi. Ucappola wanginika ukubukeka kokwedelela.
  
  
  Unick Carter, eh? Umphathi wokubulala? Awubukeki njengababulali engibaziyo. Kodwa ungangivumeli ukuba ngikuthuke phambi kwabesifazane."Wakhomba iredhead. Umitzi Gardner. Mhlawumbe uke wezwa ngaye.
  
  
  Ngimzwile. Kodwa akuzange kungishaye njengokujwayelekile Kumitzi. Akukhona ukuthi uyisiphukuphuku ngokwanele. Ngokwemininingwane yami, wayeyintandokazi yenani elikhulu labaholi bemafia, abane babo base befile kakade. Cishe wayeyobanakekela ngokushushumbisa imali. Onodoli bemafia abavalelwe futhi abayisihluthulelo emabhange aseswitzerland. Manje lalingelakachip Cappola, isigebengu esiphakeme esasifunwa e-United States. Futhi umfana onjalo manje wayesebenzela U-ax.
  
  
  Ucappola wayengenaso isithakazelo ekuvikelekeni kwezwe. Ukwethembeka kwe-Ego kwakukhethekile ezizweni ezingaphansi komhlaba. Kodwa into eyodwa yayiqinisekile: wayengafuni Ukuba Amakhomanisi athathe ikhasino, ngakho kwaba inzuzo Ku-Emu ukusekela Urandolph Fleming. Njengoba Ufleming ayesesihlalweni, ibhizinisi Likacappola Egrand laclare laqhubeka ngaphandle kokuphazanyiswa, njengoba nje kwakunjalo ngesikhathi Sikageneral hammond.
  
  
  Ucappola wakhomba esihlalweni, futhi wasamukela leso sipho. "Ngiyajabula kakhulu ngokuthi wawusendizeni Ufleming angena kuyo. Uma silahlekelwa nguye, sonke sifaka isikhumba sethu engozini. Khona-ke sizokhohlwa ngekhasino yethu, Futhi Usawyer uzolahlekelwa yikho konke."
  
  
  "Asikaze silahlekelwe yi-ego yethu okwamanje", kusho i-mafioso yakhe ephika imibiko yabezindaba. "Ungumongameli, Futhi Ucolonel Jerome uthi kulungile."
  
  
  Ngokushesha sel. "Uke wakhuluma Nojerome? Kusho u-emu, ungubani? Wakhafula amazwi ngolaka.
  
  
  "Kungani uthukuthele kangaka?"
  
  
  "Ingabe utshele i-emu?"
  
  
  'Yebo, akunjalo. Yini onayo ngokumelene naye noma kunjalo?
  
  
  Wabeka izandla zakhe esihlalweni futhi wancika phambili. "Ujerome wasecarib wayala ukuba Kuthunjwe Ufleming."
  
  
  Eyakhe yahlala ingathathi.. "Lo mbono wavela kuphi, Capolla?"
  
  
  "Umqondo? Siyazi. Ucabanga UKUTHI U-AX kuphela owaziyo ukuthi kwenzekani? Sinendoda ecuba. Unjalo Ngocastro."Wacindezela iminwe emibili ndawonye. Ujerome ufuna ukuba Ufleming asuswe unomphela.
  
  
  Angizange ngihlatshwe umxhwele. Kungakhathaliseki ukuthi Imbuzi Kagordeev inaluphi ulwazi ngathi, ayisoze yadlula eyethu. Ngaphandle kwalokho, kwakungavumelani nokuziphatha kukacolonel. Ufleming Wayese-United States. Ujerome wababiza.
  
  
  Ucappola wamomotheka. 'Lalela. Ngesikhathi Ufleming esezweni, Ujerome akakwazanga ngisho nokwenza ukuvukela kwakhe ngosizo Lwamarashiya. Amamelika ayothumela Ufleming ngesikhathi esifanele ukuze adide izinto. Futhi lokho kungaba ukugeleza Kukajerome. Kodwa Njengoba Ufleming esejele Lasecuba, Ujerome angakhohlisa umphakathi ngokuthi uzomkhulula Ufleming lapho efika emandleni. Uyophumelela, futhi lokho kuyoba yinto yokugcina esiyoke siyizwe Kufleming."
  
  
  Ngihlale ngilalela noma yini engabonakali ngokushesha njengento engenangqondo. Kodwa angifuni ukumangala ngokumemeza kwezigelekeqe. Ngisho noma konke lokhu kwakuyiqiniso, izandla Zikajerome zase ziboshwe obala manje. Kwakunomsindo, imisindo emifushane emithathu. Ucappola wagxuma, wafunda ukungabaza ebusweni bami, futhi wathi kowesifazane onezinwele ezibomvu:: "Woza, uphumule. Wayeshesha ukuphuma ehhovisi.
  
  
  Umitzi Gardner wasukuma walengisa isikhwama sakhe ehlombe lakhe. Wazinika isikhathi futhi wangibuka ngihlolisisa futhi ngihleka usulu kancane. "Othile wahlaselwa isifo senhliziyo ekhasino", esho ngokuqondile. "Njalo ngezikhathi ezithile, kuba nomnqobi omkhulu noma onqobayo omkhulu."Izwi likanah lalinomsindo omncane. "Masihambe siyogibela, sithandwa."
  
  
  "Umphathi wezokuphepha wabaleka nowesifazane? Uma ucabanga Ukuthi Ujerome ufuna ukuthumba Ufleming, kungcono ngiqiniseke ukuthi akenzi kanjalo.
  
  
  Wayegxumagxuma emahlombe. "Kusekhona abantu ekhasino. Ufleming uphephile ngokuphelele namuhla. Ulele, futhi ngeke kudingeke ukuba bashiye ihhotela kulobubusuku. Ngaphandle kwalokho, nginokuthile engingakutshela kona nokuthile engingakubonisa kona. Wathi ngokujwayelekile kumlindi omnyama, " sizokwehla, Duke . "
  
  
  Wamomotheka kakhulu. Wayemthanda ngokuphindwe izikhathi eziyinkulungwane kunami. Inkinobho ayeyicindezele manje yavula ikheshi elibhekene nomnyango wekhasino, elasiyisa egaraji elingaphansi komhlaba elalingamukela izimoto ezine. Kwakuneveni Yakwavolkswagen Necadillac enombala onsomi okhanyayo. Kulula kubasebenzisi abangafuni ukuthi i-ih ibonwe. Ngamtshela okuthile ngakho.
  
  
  Wamomotheka ngokuthukuthela. "Ikheshi libuye liye efulethini Likachips elisophahleni. "Uphi Ufleming manje?"
  
  
  Wafika ngemuva kwesondo lecadillac. I-sel yakhe iseduze kwakhe. Casha phansi size sizungeze ihhotela, " kusho yena. Ujerome wayecela ukuba umlandele uma uzibonakalisa phambi kwehhotela."
  
  
  U-Hey wadlala, wavumela u-hey ukuba angethuse, futhi wenza ukucindezela ebhentshini ngenkathi Umitzi ecindezela inkinobho. Kwavulwa isivalo sensimbi. Wavala injini futhi sahamba. Umsindo ongathandeki ovela ngaphandle wangitshela ukuthi sasidlula egalaji elikhulu. Amathayi aqhekeka njengoba sasizungeza ikona siye entabeni. Waphendukela eboulevard futhi ngemva kwekhilomitha wangikhulula endaweni engangicashe kuyo. i-yahoo ' s mess izolo ebusuku yashaywa umoya, futhi umgwaqo waphinde wathula. Isixuku sasingasekho.
  
  
  "Jerome," ngathi. "Uma Ucappola ayeqinisile, kungani engazange ambulale Ufleming? Kungani athumela i-ego yakhe Ecuba?"
  
  
  Akazange angibheke. "Akekho ofuna isidumbu. Futhi Amafleming aphilayo ayesengasetshenziswa njengento yokuxoxisana Nerussia ."
  
  
  Mhlawumbe. Uyazibuza nokuthi Kungani Ujerome efuna ukuba amlandele."
  
  
  Wangibuka ngimangele. "Useke wakhubeka kuwe kanye. Yiqiniso, konke lokhu kuxokozela ngesibhamu kwakungeyona ingozi. Ufuna ukuba uphume lapha. Zingaki izikhathi udinga ngempela badonsa emakhanda ukuvula ingqondo yakho? '
  
  
  Kwadingeka ukuba akubeke konke emlilweni ongemuva. Ufleming wayephephile efulethini likacappola, futhi manje ngase nginesikhathi sokucabanga ngezinto. Ngenza konke okusemandleni ami lapho ngiphumula. Ngakho nganquma ukuphumula.
  
  
  Sadlula emakethe yasemimmo nasesigodlweni. Phezulu egqumeni, wabona inqaba ewohlokile okumelwe ukuba yayisebenza njengejele ezinsukwini zakudala. Igumbi elingaphansi ligcwele iziboshwa zezombangazwe. Indawo engcolile. Idolobha elidala lakhiwa ezansi kwegquma. Umgwaqo wancipha lapho. Umitzi wakuthola kunzima ukuzulazula emotweni enezinqola ezifanayo edlala nezingane nabesifazane abaphethe ukudla. Lapha uzothola umbala weqiniso nenhle yesiqhingi. Asizange sibone izivakashi.
  
  
  Sadlula ehhotela elidala elalisesimweni esibi. Kubukeka njenge-gingerbread. Utshani bugcwele utshani, futhi amafasitela namafasitela kuvalwe ngamapulangwe. Eminyakeni eyikhulu edlule, kwakuyihhotela eliphambili.
  
  
  "Ngizama I-Poinciana", kusho Umitzi. "Lapho lakhiwa, laliyihhotela elihle kunawo wonke Ecaribbean. Manje sekuyipharadesi lamagundane. Ngezinye izikhathi i-ego ye-ferret isasetshenziswa izakhamuzi zasezintabeni ezihlala lapho lapho kudingeka zisondele edolobheni ."
  
  
  Ezinye izinto kule ntombazane zazingalungile. Wayengazwakali njengesifebe. Kwakunemfundo nokuhlakanipha ezwini lakhe. Futhi kumthumeli wemali elula, umbono wakhe wenza umehluko omkhulu emafia. Baze bathi hey ubunikazi bami bangempela. Lokhu kwangenza ngaba nelukuluku lokwazi. Ngambuza ngakho. Waphendula ngokumamatheka kukamona lisa.
  
  
  Lapho Uchip ekhathazekile ngokuthi angase alahlekelwe yikhasino, Udavey wamshayela ucingo wacela u-ego ukuba akuthumele lapha ukuze asindise usuku."
  
  
  Udavey? Udavey Hawk? Ingabe Uhawk wayelandela imiyalo evela kule ntombazane? Ngazizwa sengathi ngishaywe ngesibhakela ngaphansi kwesinqe. Ingabe Umitzi gardner wayeyisisebenzi SE-AX? Ingabe Uhawk waphinde wadlala umdlalo wakhe futhi wangivumela ukuba ngizitholele izinto? "Honey", ngathi, " ngiyawathanda kakhulu amahlaya, kodwa ungubani wena?"
  
  
  Waphendula umbuzo wami we-corkscrew nge-rheumatism. "Yini okufanele ngiyigqoke?"
  
  
  Wafunga ngaphansi kokuphefumula kwakhe. "Ngincamela ukuba nibalahle bonke."
  
  
  Akazange alahlekelwe ukuzethemba kwakhe. 'Unenhlanhla. Isikhathi cishe lapha."
  
  
  Manje sasihamba ngemoto endaweni evulekile enezimila zasehlathini eziwugqinsi. Khona-ke kwakunamathafa omhlanga namasimu amancane kabhanana. Wangitshela ngokushintsha komnotho wale ndawo. Ubhanana wawunenzuzo enkulu kunomhlanga. Babeyibiza ngokuthi igolide eliluhlaza. Inyama, ama-clove, i-turkey, nobhontshisi we-tonka onamakha nakho kwakukhanga ngokwengeziwe ukukhula. Wathi Unah wayenesivande sakhe esincane ngakolunye uhlangothi lwesiqhingi.
  
  
  Umgwaqo wawungaqondile nhlobo. Wahamba ogwini isikhashana, wabe esondela ezintabeni ezazinqamula maphakathi nesiqhingi. Lapho sishiya amapulazi, le ndawo yaba namaxhaphozi ngasentshonalanga, futhi ngakolunye uhlangothi ngabona imifula ejulile igcwele izihlahla nezitshalo. Sasiqhele ngamakhilomitha angaba yishumi edolobheni lapho Umitzi ephendukisa imoto esindayo emgwaqweni omkhulu emgwaqweni wasemaphandleni, eyilandela isigamu semayela, kodwa wabe esema echibini.
  
  
  Wavala injini, wakhahlela izimbadada zakhe, wavula umnyango. Wahlala phansi isikhashana ukuze ahlole umbono. Ukuze uthole amanzi aluhlaza okwesibhakabhaka, cishe ibanga elingamakhilomitha amabili, wawungabona yonke indawo yehhotela, futhi indawo lapho yayikhuphuke kakhulu, futhi wawusengabona izimpawu zenqaba endala.
  
  
  Futhi umbono wokukhokha phambi kwami wawungcono nakakhulu. Umitzi wakhumula zonke izingubo zakhe wagijimela e - & nb. Waphenduka wangishayela ihlombe ngokumemeza. Kodwa ngangingakudingi ukusikisela kwesibili. Ngokushesha wakhumula izingubo zakhe futhi wamlandela.
  
  
  Kwakunomsebenzi omncane kuphela ongaphandle, futhi amanzi ayecishe afudumele. Le ntombazane yayibhukuda ngokushesha, ihamba kahle, futhi yayibanjwa yiyo kuphela kude nogu. Sasingakwazi ukumelana naye, kodwa sasinjalo & nb. Isikhumba sakhe sasithambile. Ngazama ukumdonsa phansi ngezinqulu zakhe, kodwa waziphonsa emuva wangizungeza. Akekho owayesizungezile owayesekulungele lapho ephuma, ebubula, futhi ebuyela kimi. Akukho lutho esingabambelela kulo ngokujulile, kodwa sasingadingi. Wayemuhle kakhulu.
  
  
  Lapho isiphelile, yavela. Ngabhukuda ngaya kuye futhi saphumula. Walala ezolile futhi efudumele. Angizange ngikubone kwaze kwaba yilapho isisulu sami siwela phansi futhi siwela emanzini anosawoti afudumele.
  
  
  Le ntombazane yayingasekho. Ngabheka emuva ngabona ukuthi wayesevele esogwini. Esiswini sakhe, ngemuva okunsundu kwesihlabathi esimhlophe. Yena, waphawula ukuthi ngeke ubone ukuhlukana kwengubo yakhe yokubhukuda. Wabhukuda waya ogwini, wahluleka eduze kwakhe, waphinde walala. Kuze kube manje, akuyona ukuphela kokudluliswa kwami kwezwi lakhe elibi. "Sawubona, Carter. Usuzohlangana nomlingani.
  
  
  Wavula amehlo akhe futhi wabona ukuthi ilanga lase lishona kakade entshonalanga. Kwakungekho muntu owayebona ogwini. Ama-crab ambalwa nesihlabathi esiningi. Wabe esekhomba esiqongweni esingaphesheya kwamanzi. Okuthile kwasondela kithi phezu kwamanzi, kodwa kwakungesona isikebhe.
  
  
  Kwakubukeka njengomuntu. Waqhaqhazela, wanikina ikhanda, waphinde wabheka. Wayesekhona lapho. Amamitha angamakhulu amathathu kude, futhi endaweni lapho aphawula khona ukuthi kwakungenakwenzeka nhlobo ukuma lapha, kwaphuma indoda. Wayemude, emncane, futhi egqoke ingubo ende emhlophe eyayishaya njengefeni. Wasondela kithi ngendlela ehloniphekile kodwa enokuzimisela. Kwakumangalisa.
  
  
  Intombazane eyayiseduze kwami yasukuma yashaya izandla. Wayegqoka buthule. Ngangazi ukuthi kwakuyi-hallucination. Kuyavunywa ukuthi amanzi ayenosawoti futhi enambitheka njengesiraphu, kodwa wacishe waminza lapho elala kuwo.
  
  
  Le ndoda yayisondela. Cishe amamitha ayishumi ukusuka ogwini, wathatha ingubo yakhe, wagxumela emanzini waze wafika ezinqeni zakhe, waphinde wavuka, esondela ogwini. Ngangicabanga ukuthi wayemude ngamamitha ayisithupha. Wayemdala, enentshebe ende nezinwele ezimhlophe. Wayemncane, kodwa enentambo.
  
  
  Wayehleli enqunu esihlabathini, egqolozele amehlo amnyama nomlomo obanzi, emamatheka Kumitzi gardner. Wayehlezi eduze kwami, futhi wathatha isandla sakhe ngeminwe eyayingase ifinyelele ebhokisini, ngobumnene, njengokungathi kwakuyiqanda. Wathi amazwi ambalwa ku-emu ngolimi engingazange ngilubone, futhi bahleka. Wangibuka wathi: "Lo Ngunowa, Nick. Ubelokhu elapha isikhathi eside kunanoma ubani ongakhumbula. Futhi uphikisana nemishini yamakhomanisi esiqhingini."
  
  
  Ivukile. Yini enye ayengayenza kuye?
  
  
  Unowa wangibuka ngokucophelela, wabe esengixhawulana. Eyami yanyamalala ngokuphelele entendeni yesandla se-ego, kodwa wacindezela isandla sami Sikarivnenskaya ngokwanele ukuba akhuthaze ukwethembeka nokwethembana. Wathinta inyama yakhe, efudumele, enegazi ngaphakathi, ephila.
  
  
  "Ngiyakuthanda ngempela, Mnu. Carter. Wayenezwi Elihlukile Lasebrithani, nezwi ayengalikhonkotha uma efuna. "Umitzi wangitshela ngokuhlangabezana nezenzo zakho, okwaqinisa ukholo lwami kuwe."
  
  
  Wayigwinya. "Ukholo lwakho kimi?"Okungenani ngisenza engingakwenza. Ngiyesaba ukuthi uzikhukhumeza kakhulu.
  
  
  Wabheka Umitzi. Kwakudingeka kube nokuxhumana okuseduze phakathi kwabo. Ngokusobala, mayelana nenhlonipho, ubungane nokuqonda. Wabe esephendukela kimi.
  
  
  "Kumelwe ngixolise, Mnu. Carter. Umitzi wamcela ukuba akulethe lapha ngaphambi kokuba umatasa kakhulu ngomsebenzi wakho. Ngeshwa, kunenkinga lapha ."Wakhomba intaba. "Kumelwe ngixoshe isifo esibi. Angikwazi ukuhlala njengamanje, kodwa ngacabanga ukuthi okungenani kufanele ngikuhlangabeze futhi ngikuthembise usizo lwami uma uludinga. Ngithemba ukuthi uzongivakashela futhi."
  
  
  Wancika, waqabula i-lobus yendlebe yentombazane, wanginqekuzisa ikhanda, wabuyela e - & nb, wathatha ingubo, futhi wanyamalala njengoba nje ayefikile.
  
  
  Wayembuka. Umitzi wahleka. "Yini esele ekuzolile kwakho? Ngicabanga ukuthi ubone umoya.
  
  
  Wakhomba umoya. 'Kanjani...?'
  
  
  Waba umuntu oqotho, wangibheka isikhashana, wathi: "Ungabuzi okuningi kakhulu, Nick. Its ngempela wabona izinto amazing nabo ferret njengoba wahlangana le ndoda. Uyothola nakho. Manje kungcono sibuyele kwafleming ngaphambi kokuba avuke futhi angafuni ukuhamba."
  
  
  Njengoba ayegqoka, wabheka emuva esithombeni esiphakeme, esimnyama esasinyamalale ngokuzumayo emadwaleni ezansi kwegquma eliphakeme. "Ngitshele okwengeziwe ngomngane wakho", embuza.
  
  
  Wayegxumagxuma ehlombe elinsundu.
  
  
  "Cabanga ngalokho engikutshele khona. Zilungiselele izimanga. Unowa angakunikeza inala ebazungezile, futhi ngiyaqiniseka ukuthi angikaze ngizwe noma ngibabone bonke okwamanje."
  
  
  Wagijima phambi kwami waya emotweni. Lapho uyise engena, injini yayibhonga. Ngaphambi kokuba ngimvalele umnyango, wanyathela i-accelerator futhi sahamba ngesivinini esikhulu emzileni sibuyela emgwaqweni.
  
  
  Akazange asitshele umzuzu owodwa ukuthi Lo Muntu Kanowa wayenomlingo okhethekile. Ngangicabanga ukuthi uhlakaniphile futhi unobuqili. "Ingabe uyisihlubuki?"Umitzi wambuza. Noma yini ngaphandle kwalokho. Ungumholi wesizwe sabantu abangaphezu kwekhulu. Bahlala enqabeni endala. Uthi u-ego, abantu bahlala lapha eminyakeni engamakhulu ambalwa edlule, bese kuba ukuvukela kwezigqila. Ndawonye, liyiqembu elesabekayo. Bangaba yonke indawo ehlathini futhi ngeke ukwazi ukubona ih uma bengafuni."
  
  
  "Wawuyazi kanjani i-ego?"
  
  
  Wasusa izindebe zakhe wangibuka.
  
  
  "Futhi kwakuyinqaba kakhulu. Eyakhe yayintanta echibini lapho ehla ngokuzumayo ezonginika umyalezo. Umsizi kachips ekhasino wabulawa, Futhi Uchip wamcela ukuba ayidlulisele Emiami. Lo muntu wabulawa ngemva kwemizuzu eyishumi kudlule emithathu. Unowa wangitshela ngekota ngemva kwezintathu.
  
  
  Kwakulula ngaleyo ndlela. Okungenani nganginomhlabathi oqinile ngaphansi kwezinyawo zami manje. "Isigubhu sasehlathini", ngahleka. "Ucingo ehlathini".
  
  
  Cishe. Kodwa kamuva, ngolunye usuku wabonwa ephulukisa owesifazane ogula kakhulu nge-voodoo. Wathi wayeyijuba lakhe. Wama, futhi manje sekuya kuba ngcono ."
  
  
  Ikhanda lami likhathele. Intombazane eyayiseduze kwami yayinamandla ngokwanele ukuba iphile ezweni elinokhahlo lemafia. Ukuze wenze lokhu, udinga ukuba nesimo sengqondo esiwusizo kukho konke. Manje wayekhuluma nge-voodoo nemilingo emnyama njengokungathi wayekholelwa kuyo. Angizange ngimbuze eminye imibuzo.
  
  
  Sashayela buthule imizuzu emihlanu. Ngokungazelelwe kwaba nendoda emnyama phakathi nomgwaqo. Wasicela ukuba siyeke. Umitzi wehlisa ijubane wavula iwindi. Wayebonakala ekhathazekile; wabuza u-ego okuthile ngolimi lwendawo, futhi wanikina ikhanda. Engashongo lutho kithi, Umitzi wasukuma, waphenduka, futhi washesha.
  
  
  Wathi:" unowa wabuza ngathi". "Kwaba khona ukushesha . Kwakuzokwenzeka okuthile, kodwa akazange asho lutho.
  
  
  Wabheka Umitzi wabe esebuyela esithunyweni. Umgwaqo wawungenamuntu. Lapho siphenduka uphawu olulandelayo, umgwaqo wawubi kakhulu. Sizodinga Ijeep ukuze sinqobe kalula zonke izithiyo. Ngama maphakathi nomgwaqo phambi komgodi omkhulu emgwaqweni.
  
  
  "Kumelwe siqhubeke", kusho Umitzi.
  
  
  Ubungeke uyibize ngokuthi ukuhamba. Sagibela izihlahla njengezimbuzi zasentabeni kwaze kwaba yilapho ekugcineni sifika odongeni oluphakeme olwakhiwe oluzungeze i-shale. Le nqaba yayihlala kulo lonke ikapa futhi yayibonakala ingenakunqotshwa. Lapho sidlula esangweni, izindonga zegceke nazo zazenziwe ngetshe. Kwakhiwa izakhiwo zamatshe ngokumelene nalo, ezinye ziwohlokile kanti ezinye zisesimweni esihle kakhulu. Uphahla lwe-Ih lwalusebenza njengengxenyekazi yodonga. Abantu babebuthene bezungeza umuntu ovelele Katony won. Babenobuso obumnyama Bamamelika Omdabu. Amadoda ayegqoka indwangu yokulala kuphela, kuyilapho abesifazane babegqoka iziketi ezimfushane ezimibalabala. Wonke umuntu wayethule, isimo sakhe sengqondo sasicindezelekile.
  
  
  Njengoba singena, Unowa weza kithi. Ubuso buka-Ego babunzima, kodwa ukuziphatha kuka-ego kwahlala kuqhosha futhi kunesithunzi.
  
  
  Wasitshela izindaba ngaphandle kokushaya iso. Udkt. Fleming wathunjwa. Uchip Cappola wafa ezama ukuvimbela lokho. Ujerome wathatha ihhotela. Imikhumbi yokuvakasha isusa bonke Abantu Basemelika nabaseyurophu."
  
  
  Ngambuza, " Uphi Utara sawyer?"
  
  
  Kwaze kwaba kamuva lapho kwafika khona kimi lapho ukwaziswa kwakhe kwakuvela khona. Kodwa phakathi nohambo lwethu oluthule Lwecadillac, akazange neze ezwe iqembu lejungle drum.
  
  
  Umyalezo awuzange usho lutho ngaye", kusho Unowa kimi. Kunoma ikuphi, umyalezo wawukhona. Ngakho-ke, wayengathembeli emibonweni kuphela. "Wawazi kanjani konke lokhu?"
  
  
  Wabuka abantu ababemzungezile, futhi wabona ukuthi umlomo ka-ego wawushaya ngamandla. "Ngicela ungangabazi, Mnu. Carter. Isikhathi esanele. Udkt. Fleming uboshwe emgodini ongaphansi kwenqaba endala, futhi U-Ego kudingeka asindiswe. Cishe Unksz sawyer wakho wathunyelwa ekhaya ngomunye wemikhumbi.
  
  
  "Kubonakala kungenakwenzeka kimi. Angicabangi Ukuthi Ujerome wayeyomdedela uma ayengambamba ukuze athole isihlengo."
  
  
  "Lokhu kuyimpikiswano. Kodwa akubona bonke. Kwasatshalaliswa izincazelo zakho kokubili, futhi kwanikelwa ngamarandi ayizinkulungwane eziyishumi ukuze ubanjwe.
  
  
  Wafunga kakhulu. "Ngokushesha nje lapho sengizokwenza indlela ehlukile, isibhakabhaka siyawa."
  
  
  Unowa waphawula: "ngiyajabula ngokuthi wenze lokho kuphambuka. "Kungenjalo, ubuyobe usufile manje."Okungenani manje ungakwazi ukulwa."
  
  
  "Ngincamela ukwenza okuthile," ngavuma. Wabheka intombazane. 'ay lapha. Uphephile lapha. I-beru yakhe unemoto."
  
  
  'Samukelekile. Awuyazi indawo. Ngiyamazi, futhi ngisenomsebenzi okumelwe ngiwenze."Kwakunombhalo wensimbi ezwini lakhe owawukhombisa izici zobuntu ezazimzuzele indawo emphakathini wamamafia.
  
  
  "Uqinisile," Kusho Unowa. "Awukwazi ukubuyela Eport Of Spain ngomgwaqo osogwini. Kuzodingeka udlule ezintabeni, bese ukwazi ukusebenzisa noma yiluphi usizo ongaluthola."Wakhomba umuntu othile okhuluphele, omnyama ngomunwe omude, wabe esekhomba omunye. "Amabhulukwe, ihembe. Shesha. Uyeza nami."
  
  
  Ngangingakuthandi. Ngangingaqiniseka kanjani ukuthi indaba Katony yayiyiqiniso? Futhi ubani ongadinga lokhu kuhamba nohambo Unkulunkulu azi ukuthi Luyophela kanjani? Kodwa ngangingenayo enye indlela. Abantu bakanowa no-Ego babebaningi, futhi ngisho Nomitzi wajoyina Utony won. Ngakho ngavuma, okungenani okwamanje. Ngesikhathi sifika ecadillac, lo mbhangqwana wawukhona, futhi, umamatheka. Abaqondisi bethu manje base begqoke amabhulukwe kakotini afinyelela emadolweni namahembe amhlophe anemikhono egoqiwe. Babenezimbambo ezifihlwe emabhande abo.
  
  
  Badlala lo mdlalo ngemuva.
  
  
  Kwakungekho ndawo yokuphenduka, Futhi Umitzi kwadingeka aqhube imoto emuva naphambili imizuzu emihlanu kwaze kwaba yilapho ekugcineni sikwazi ukwehla egqumeni. Umgwaqo omkhulu wawusubi kakade, futhi lona wawubi kakhulu. Sasishayela ngegiya eliphansi phezu kwalokho okwakubukeka njengoshizi Waseswitzerland onemingxuma kuwo, futhi okwenza izinto zaba zimbi nakakhulu ukuthi sagcina sisegqumeni ngakolunye uhlangothi lomhlathi. Saphenduka futhi salandela indlela emincane eyayihamba kancane. Ngakolunye uhlangothi imoto yagudluza intaba, futhi ngakolunye yagqolozela kwalasha onokujula okungaqondakali. Akazange asho lutho, ukuze angamphazamisi Umitzi. Wayengase agxile kangcono ekushayeleni.
  
  
  Ngemva kwamakhilomitha ambalwa alobu bunzima, saphinde sadlula ezihlahleni, futhi ngaphinde ngakwazi ukuphefumula ngokukhululekile. "Ngakho uyayazi indlela", kusho Umitzi kuye. "Singena kanjani emgodini Kajerome?"
  
  
  Wanikina ikhanda. "Kumelwe sithole okuthile ngalokhu kuqala. Okokuqala kudingeka siye kulelo hhotela elidala elikubonise lisendleleni eya emhlanganweni wakho wokuqala Nonov. Lapho singathuthukisa izinhlelo zethu ."
  
  
  Kwakumnyama lapho ekugcineni siphuma emgwaqweni obanzi ngokwanele Ukuba sibe Icadillac. Sasibona izibani phakathi kwezitshalo ezingezansi. Ngakho, sasingekude nedolobha. Umitzi wavula izibani eziphambili ukuze aphume emgwaqweni.
  
  
  Isibani sokukhanya sakhanyisa indoda eyayigqoke iyunifomu. Wasikhomba ngesibhamu. Le ntombazane yehla ngokushesha, yabuyisela imoto emuva, yaphinde yashesha. Ngokwemvelo waphenduka. Izibani zangemuva zabamba elinye isosha elalisanda kuphakamisa isibhamu salo. Ngaphambi kokuba isibhamu se-ego sibe phezulu ngokwanele ukuba sishaye noma ubani osizungezile, I-luger yami yayidubula. Ngesikhathi esifanayo, ingilazi yangaphambili yaphuka. Kwakunemicibisholo eminingi Kumitzi, kodwa wayelokhu eshayela. Wadutshulwa ngesikhala lapho kwakukhona khona ingilazi yangaphambili, futhi isosha elaliphambi kwemoto lawa.
  
  
  Umitzi wamisa imoto, futhi ngaba nesikhathi sokuhlola iziqondiso zethu. Akekho kubo owalimala. Babegoqelwe ezihlalweni ezingemuva, futhi manje base bevuka ngokucophelela futhi. Ngaphuma ngiyobheka izipho Ucolonel Jerome ayesinike zona. Kwabulawa amasosha amabili. U-IH wathatha iyunifomu nezikhali zakhe waziphonsa esihlalweni esingemuva. Amadoda katony won athatha izibhamu zawo. Ngamtshela. "Ungakwazi yini ukubhekana nakho?"
  
  
  Babengakwazi. Babekhonza njengabaqaphi besigodlo lapho Ufleming engumongameli. Mhlawumbe ngelinye ilanga sizokwazi ukusebenzisa lolu lwazi. Okwamanje, wayezigcinela izikhali zakhe futhi wayala laba ababili ukuba bahudulele izidumbu ezihlahleni, lapho zaziyolala khona buthule kuze kube yilapho kuvela isilo esilambile.
  
  
  Kunoma ikuphi, ukuvinjelwa komgwaqo kwabonisa ukuthi ukwaziswa Utony ayekuzuzile kwakuyiqiniso. Le ndoda endala yayinezingalo eziningi kunalokho eyayikhathalela ukukuvuma. Ngakho Ujerome wayephethe, Kusho Unowa. Kwase kuyisikhathi sokucabanga ngendlela yokukhulula Ufleming. Igunya likatony langinika nokuzethemba okwengeziwe kubangane bami abanobugovu. Phela, bazethula, futhi manje njengoba sebefakazele ukuthi bangakwazi ukuphatha izikhali,basengaba usizo.
  
  
  Sasingenankinga yokufika ehhotela, Futhi Umitzi wapaka imoto eshalofini elalilahliwe ngemuva kwesakhiwo. Ukusuka lapho, saya endaweni yokwamukela izivakashi eyayisiwohlokile. Iphunga lesikhunta nokhuni olubolile lalincintisana ukuze libe namandla. Abaqondisi bethu basikhuphula izitebhisi eziya ekhishini. Kwakuyikhishi elikhulu elinamashalofu odongeni olulodwa netafula lokusebenzela phakathi. Sasingedwa. Kwakushiswa ikhandlela etafuleni, futhi amadoda amathathu ayedla i-iguana, okuyisidlo sendawo esasenza isisu sami sikhonkothe.
  
  
  Khona-ke, njengoba la madoda amabili nabaqondisi bethu ababili babexoxa ngenjabulo nabomdabu abathathu, ekugcineni sakwazi ukudla. Lapho indlala yami enonya isanelisekile, wayezizwa engafani neze ne-yo-yo entanjeni yezimanga nobunzima. Ipuleti lami lalisalokhu ligcwele lapho laba bantu abathathu bomdabu behamba. Wayejabule ukubabona behamba. Kwakudingeka sisebenzise amaqhinga ethu, futhi ngangingazizwa njengomuntu ongamenywanga.
  
  
  Unowa wanginika amagama abaqondisi bethu, kodwa njengoba ngangingalazi ulimi, ngakhohlwa. Ngikhumbula kuphela ngoba yayinde futhi inezinhlamvu eziningi. Nokho, unu wayengafuni ukumcasula ngokumane abize u-ih Tom Noma Uharry, ngakho wamchazela inkinga yakhe futhi wacela umbono wakhe ku-ih.
  
  
  Omude kunabo bobabili wahleka wathi: "Ungangibiza Ngolambie."Wayibiza ngokuthi "ezine"eziqinile .
  
  
  Umitzi wathi endlebeni yami, " Lambie. lena i-clam enkulu. Badla inyama ye-ego ukuze bandise amandla abo."
  
  
  Unen unesitayela esithi, " ngamomotheka. "Intengo yabantu abaningi ingcono kunokuthi, ngokwesibonelo, igama lami Lingu-N3. Futhi wena?"Yena, wabheka inombolo yesibili.
  
  
  Wamomotheka kakhulu. 'Abasebenzi bezempi.'
  
  
  "Mfushane ngokwanele," ngavuma. 'Kusho ukuthini lokhu?'
  
  
  Waphinde wahleka. "Inyoni edla inyama. Kuyingozi kakhulu.'
  
  
  'Kuhle kakhulu .'Ngangimthanda. Kungenzeka ukuthi bahlekisa ngethemba lokulwa nebutho Lonke Lasegrand laclair. Mhlawumbe sasisenethuba elincane.
  
  
  "Uyaqonda ukuthi sidinga Udkt. Fleming. Khipha Ufleming ejeleeverade. Kodwa okokuqala kudingeka sifike lapho. Ingabe ukhona umuntu okuzungezile owaziyo ngezindlela zokuphunyuka, njengemigudu iziboshwa okungenzeka ukuthi zaziyimbe esikhathini esidlule?
  
  
  I-rheumatism yayingeyinhle. Kwakukhona eyodwa. Imincane kakhulu ukuba ingaphenduka futhi iminyene kakhulu ukuba ingakhasa ibuyele esitokisini. Lapho kwakuvulwe khona imbobo, manje kwase kunesango lensimbi. Ngaphesheya kwakhe, uqweqwe olwaluphelile lwendoda edabukile eyayenze umzamo wokugcina wokuphunyuka lwalusalele. Kwakuyisikhathi eside esidlule. Ngakho kumelwe sisebenze ngomzwelo wethu wamathumbu, futhi ngokuvamile kuba negazi. Ngamtshela lokho engangikucabanga ngakho. "Ucabanga ukuthi ufuna ukuqala kuphi?"
  
  
  Ama-aryan ase-Oni ayezisola ngamahlombe awo. Ngakusho kubo bobabili. "Uma Ufleming efa, nathi siyofa. Ujerome ufuna ukwakha isiteshi samarokhethi emhlabeni wethu. Sizolwa, kodwa asinamadoda nezikhali ezanele zokumisa i-ego."
  
  
  Ngaqala ukuthanda lo mbhangqwana ngokwengeziwe. Kwakunzima ukuqagela ubudala be-ih, kodwa isikhumba se-ih sasibushelelezi futhi ukuvumelana kwe-ih kwakukuhle. Bahamba ngomusa wezingwe. Wakhomba iyunifomu. 'Beka lokhu. Uzodlala indima yamasosha. Ubambe mina Nomitzi, futhi uzosiyisa enqabeni. Uzothi Ujerome wasiyala ukuba sivalelwe kumakhamera kafleming edijithali.
  
  
  Amehlo entombazane ancipha isikhashana. Ngangingakuthandi ukubeka ukuphila kwakhe engozini, kodwa "iqhinga" lethu laliyokholisa ngokwengeziwe ukube naye wayekhona.
  
  
  Amasosha Nolambie bakhumula amahembe namabhulukwe abo, banqikaza ngezingubo zabo zokugqoka okwesikhashana, base bephenduka ngamahloni futhi bakhumula ne-ih yabo. Bobabili babefaka ama-owang, njengama-amulet empi emabhande abo, entanyeni yabo. Yiqiniso, izikhali zaziwusizo, kodwa mhlawumbe babecabanga ukuthi kwakungeke kulimaze ukuba nesivikelo esengeziwe. Babefaka ama-doublet amasosha phezu kweziphandla zabo, bagqoke amabhulukwe, futhi uma babazi sasikulungele ukuhamba.
  
  
  Umitzi wayeshayela. I-sel yakhe yayiseduze kwakhe, futhi izingcweti zethu ezimbili zazihleli ngemuva, izibhamu zikhomba entanyeni yethu. Endleleni eya enqabeni, le ntombazane yasebenzisa indlela emfushane. Imigwaqo yayingenamuntu ngokumangalisayo. Wonke umuntu wahlala ngaphakathi futhi wagcina amakhethini evaliwe. Izitolo zazimnyama futhi zivalelwe ngamapulangwe abaphangi. Ngokungazelelwe iport Of Spain yaba idolobha elimnyama, elihluke kakhulu ekuzijabuliseni kobusuku obandulele.
  
  
  Le nqaba yayisegqumeni eliphansi. Utshani obuluhlaza obungaphambi kwakhe benza konke okusemandleni abo ukuze bubonakale bunobungane, kodwa lowo mphumela wacekelwa phansi uthango lwensimbi olwalumzungezile nesibhamu esasibekwe maphakathi notshani. Ukupaka phambi kwesango akuzange kwenze indawo ikhululeke kakhudlwana.
  
  
  Ukapralov namasosha amabili babona izibani zethu futhi bavala umgwaqo, kudonswa izibhamu. Umitzi wehlisa ijubane futhi wama phambi kwabo ngamamitha ambalwa. Ngemva kwami, Ulambie wamemeza, " Kapralov, ake sihambe siyobona ukuthi yini esinayo. Ukubamba amafutha! Wangicindezela phambili ngomlomo wesibhamu sakhe futhi wahleka ngenhliziyo yonke.
  
  
  Ukapralov wasondela ngokuqapha. Ihhotela liqala ngokubheka lokhu. Abakwasteamers babelana ngendaba yempumelelo yokuthi basithola kanjani kanye nezinselele ezingenakunqotshwa okwakudingeka bazinqobe. Ukapralov wahlabeka umxhwele. Lapho beqeda indaba yabo, kancane kancane waphakamisa isibhamu wangikhomba.
  
  
  Ukuphila kwami kwancipha. Wayengeke amdubule Umitzi. Wayeqiniseka ngakho. Nah babengathatha ibheyili noma isihlengo. Kodwa lokho Ujerome ayengihlelele kona kwakuhluke ngokuphelele. Ukapralov wangishiya ebumnyameni isikhashana, engibheka nge-visor. Wabe esekhonkotha umyalo. Amasosha avula indlela. Ukapralov wangena emotweni futhi wayala Umitzi ukuba aye enqabeni. Kwakuyisakhiwo esimpunga. Awekho amafasitela nomnyango owodwa kuphela phakathi, njengomlomo ovulekile. Kwakukhona ngisho nolimi lokhuni olwaluphuma kulo. Umitzi wayemi futhi wapaka endaweni yokupaka enamathayili, futhi manje wayesebona ukuthi ulimi lokhuni lwaluyibhuloho eliphakanyiswayo phezu komsele ojulile. Kwakukhona ukhula olwalukhula enen manje, kodwa kudala kwakunomugqa wezigqila ezazihlezi lapha. ukuthululela amanzi phezu kwe-ego yakhe ngengubo yakhe. Umhlaseli ngamunye kwakudingeka athembele ku-wetsuit. Isosha lalimi phakathi kwebhuloho, futhi yonke indawo yayikhanyiswa izibani ezikhanyayo. Ukapralov waphuma. "Thatha ih ngenkathi ngibamba lowo muntu ngesibhamu."
  
  
  Ngacindezelwa emotweni. Umitzi waphuma ngakolunye uhlangothi. Amasosha Nolambie babecindezele izibhamu zabo emhlane wethu. Ukapralov wajabula kancane futhi wangena ngaphakathi. Ngemva kwemizuzu embalwa, wafika futhi, ephelezelwa ulieutenant. Isosha elalisebhulohweni laseraw labingelela, futhi ukuziphatha kwalowo owayesanda kufika kwangitshela ukuthi nguye owayephethe lapha.
  
  
  Ukapralov waxoxa ngezenzo ezimatasa kwaze kwaba yilapho iphoyisa lithulisa u-ego ngesenzo. Ezinkanyezini ezisemehlweni akhe e-ego, wayengaqagela ukuthi ubani owayeyothola umklomelo ukube kwakuwukubanjwa kwangempela.
  
  
  Ulambie waphawula, " Imiyalo Evela Kucolonel. Lezi ezimbili kufanele zivalelwe, ezaziwa nangokuthi amakhamera edijithali, Njengofleming. Uyabona, zonke izinyoni ezibanjiwe zihlangene.
  
  
  "Ngiyabona," kusho ulieutenant ngokushesha. "Thatha i-ih uye endlini yabalindi."
  
  
  Waphenduka, futhi saphoqeleka ukuba simlandele ehla ngomhubhe wamatshe owawuzwakala ngendlela eshaqisayo. Iphupho elibi ngempela kulabo abahlushwa i-claustrophobia. Endlini yabalindi, ulieutenant wabonisa ukuthi kufanele sifune.
  
  
  Ngokushesha amasosha athi, " sesivele sifune u-ih, Ulieutenant. Zihlanzekile ngamaphesenti ayikhulu."
  
  
  Ulieutenant wahleka, " kuhle Kakhulu."Nick Carter, akunjalo? "Kuyingozi kakhulu", kusho Ucolonel. Kodwa ngicabanga ukuthi amazinyo akho azokhishwa kulobubusuku."
  
  
  Waqhaqhazela futhi wazama ukubukeka njengenja eshayiwe. Manje waphendukela Kumitzi. Ngisho nangezinyembezi emehlweni akhe nokucasha njengekati elethukile, kwakusafanele alibone. Mhlawumbe u-emu wayithanda lapho ethobekile kancane. Okwesikhashana, izinqulu zakhe zazinyakaza emuva naphambili, futhi waphakamisa isilevu sakhe ngomunwe owodwa.
  
  
  Ucolonel uthi ubaluleke kakhulu enhlanganweni. Ukuthi bafuna ukukhokha ukuze bakubuyisele. Siyakwazi lokho."Umitzi wayebukeka esaba nakakhulu, eshaya isandla sakhe emlonyeni futhi ekhala. "Ngicela, mnumzane, ungangithumeli kubo. Bayongibulala."
  
  
  Waphakamisa amashiya akhe. "Uma uthanda kakhulu, kungani beyokwenza lokho?"
  
  
  Wabe eseluma umlomo wakhe isikhashana, njengokungathi wayazi ukuthi ulieutenant wayezokwazi ukukhuluma naye, wamhlebela, " angazi."Kwakudingeka ngilethe imali ethile kwenye indawo. Kodwa u-ego akazange ayilethe. Manje, kunezimpawu zedola emehlweni amnyama e-ego. Unkulunkulu, wayenomcabango. Akanasineke ngendlela engenangqondo. "Zikuphi lezi zimali manje?"Ngokungazelelwe wabonakala enethemba . "Ngingakubonisa ukuthi ukuphi ... Uma usivumela ukuba sihambe, ngizokwenza kanjalo ..."
  
  
  Ukuhleka kuka-Ego kwakungathandeki.
  
  
  "Ufuna okuningi, uju. Ngokuqondene Nocarter, ukube ngangilahlekelwe ukuzazisa kwakhe, ucolonel wayeyongibopha ngezinketani esikhundleni salokho. Waphakamisa amahlombe akhe. "Ngesizathu esithile, empeleni ucabanga ngale ndoda lapha."
  
  
  Le ntombazane yazihlikihla izandla, yaphakamisa i-ih emu yayo, futhi yafika yamluma, yazithoba futhi yavuka kuzo zonke izinyathelo.
  
  
  "Khona-ke, yena kuphela?"Wena naye kuphela?'
  
  
  Inkanuko yayibonakala ebusweni bakhe. Ngaphandle kokusikhipha amehlo, wakhuluma namadoda ethu amabili. "Omunye umuntu okuzungezile uyohlala lapha, omunye uyothatha Ucarter amyise esitokisini."
  
  
  Ngaba nesikhathi esesabekayo lapho ngicabanga ukuthi ulieutenant wayefuna ukuba yedwa nentombazane. Khona-ke, waqaphela ukuthi wayengangithumela nomunye wabafana ababezungezile. Wayegoba imisipha yakhe kancane, njengokungathi ngangiwuthanda lo mbono futhi wayehlela ukuhlasela umuntu endleleni. Umitzi angakwazi ukuphatha ulieutenant, kodwa kungase kube nokulwa, futhi ngangingadingi isehlakalo esasizoqoqa amasosha engeziwe. Ulieutenant wabona ukunyakaza kwami, wamomotheka, futhi wanquma ukuhamba nami noma kunjalo. Waphuma ngomnyango phambi kwami Nolambie. Umitzi wabiza u-emu ngezwi elimnandi, " Ulieutenant ... sizokubona kamuva, yebo ..."
  
  
  Wahamba ehla ehholo, futhi ngaphawula ukuthi indlela yakhe yokuhamba yayithukuthele kakhulu kunendlela yakhe yezempi. Imicabango kalieutenant yayingeyona eyokuzicabangela. Ekupheleni kwegceke, wavula umnyango wamatshe owugqinsi, wasishukumisela ukuba singene, wasishaya ngemuva kwakhe. Ukusola kwakhe kwakuwukuthi ngaleli bhulokhi legranite elingemuva kwethu, akukho misindo eyayingangena emgodini ongaphansi komhlaba. Sakhuphuka izitebhisi eziyindilinga zamatshe sangena egcekeni elingaphansi. Amanzi aconsa futhi kwaba nephunga elibi. Kwakungekho ukuthula ngaphandle kwesibani sikalieutenant, futhi waphinde wahola, edlula iminyango engamashumi amabili enemigoqo nhlangothi zombili zomhubhe onesihluku. Ekupheleni kwegceke, wakhipha ukhiye wethusi ongamasentimitha amane ubude, wavula umnyango, futhi wama eduze kwesisele.
  
  
  Udkt. Fleming wayehlezi odongeni, isandla esisodwa siphishekela isizwe ngasinye. Welula omunye umlenze wakhe phambi kwakhe. Kwakubonakala kubi futhi kuvuvukele. Wayehlezi esihlahleni esiluhlaza esasimboze phansi itshe, futhi enye yezingalo Zika-Ego yayilengiswe ekhanda lakhe phezu kwensimbi eyayiboshelwe ekububula.
  
  
  Wabheka phezulu, wacwayiza, wabona Mina Nosell. Wabe esebona unogada wami futhi ekugcineni ulieutenant. Amahlombe akhe aphinde awa, futhi ubugovu bawela phambili ngenxa yokudangala. Iphoyisa lalimi phezu kwakhe, limamatheka. Wakhulula isikhwama sakhe, wakhipha isibhamu sakhe, futhi wanyathela ukuze abone ufleming nami ngokucacile, kancane kancane ebhekise isikhali okhalweni lwami.
  
  
  "Mnu. Umongameli", izwi lalizwakala lishelela. "Ingabe unethemba lokuthola umngane omuhle kulesi siqhingi? Umuntu oseke wakusindisa kanye, futhi angase akwazi ukukwenza futhi? Ngikunikeza i-ego. Angahlala nawe."
  
  
  Ngemva kwami, Kusobala Ukuthi Ulambie wayephefumula. Nganginezinketho eziningana. Ngangingama eceleni futhi ngivumele ikilasi lami lezibalo futhi ngidubule ulieutenant. Kodwa mhlawumbe iphoyisa lalishesha, futhi lase liqala ukuqonda Ulambie ngokwengeziwe. Noma ngangingase ngisuse ingqondo yami kuyo futhi ngikhiphe I-luger yami.
  
  
  Ngesikhathi ecabanga ngalokhu, igundane elilingana nekati lagijimela esitokisini ngezicathulo zikalieutenant. Usergei ego cishe ulanterna wasesabisa lesi silwane. Ulieutenant wagxuma waphuma endleleni wamdubula. Lokho kwanginika isikhathi esanele sokubamba I-luger yami. Wadutshulwa ulieutenant Frank ekhanda. Isibani sasindiza emoyeni. U-Ego wakwazi ukuyibamba ngesandla sakhe samahhala, washisa iminwe yakhe esibani esishisayo, kodwa wakwazi ukuyicisha ngokushesha ngaphandle kokuyiphula. Ulieutenant wawa ebusweni bakhe. I-moss eluhlaza phansi kancane kancane yaba bomvu. Ulambie wahogela ngokwaneliseka. Ngajabula ngokuthi isinyathelo sami asizange simangaze u-ego. Ekugcineni, ngokucabanga, wayengadonsa inhlamvu angidubule. Wambonga nge-pat ehlombe.
  
  
  Ufleming wacwayiza. Wayengakajwayele ukukhanya. Wayenamahloni.
  
  
  "Angikuqondi okunye," esho ekhononda. "Ucolonel Jerome ungicela ukuba ngibuye ngiyoqondisa izwe. Khona-ke kungani ngiboshwa manje? Kungani bakuletha lapha?"Kungani uhlonyiselwe kahle kangaka leli sosha?
  
  
  Kamuva, " u-ego wamthulisa. "Asikho isikhathi okwamanje."THINA David hawke, THINA Utara sawyer wayengeke afune Ukuba Ufleming azi ngokungenela KUKA-AX. Ngemva kokungathembeki Kukajerome, walingeka Ukuba Abatshele konke. Kodwa uma Uhawk Notara babeqinisile, uma Ufleming eqala ukudlala ngenkani futhi engasafuni ukudlala, ubani Owayezodlala Efrobel Island? Ngakho kuyodingeka ngiqambe amanga. Wakhomba emlenzeni wakhe. "Ulimele kabi kangakanani?"
  
  
  Wayesabukeka edidekile, kodwa ukuzazisa kwakhe kwakuzama ukuphazamisa ukunakekela kwayo ezindabeni zezombangazwe.
  
  
  Wabubula. "Isiqalo sami siphukile."
  
  
  Waqala ukucinga emaphaketheni ka-lieutenant futhi wacela ukhiye wezintambo. I-ego yayingekho kuwe. Ngangingadubula iketanga, kodwa ngangingenayo inhlamvu eningi. Ngingase ngidinge ezinye izinhlamvu phezulu. Ngafaka unyawo olulodwa odongeni futhi ngamdonsa. Umlotha ophakathi kwamatshe wawusunamakhulu eminyaka ukhona, futhi wawubuthaka ngenxa yomswakama. Wazizwa eboshwe ngamaketanga kancane, kodwa awazange aphume. Eyakhe yaphenduka izikhathi ezimbalwa, kodwa yayingasizi ngalutho. Kumelwe sikukhiphe lokhu. Yena, ngahamba ngokushesha ngesandla sami, futhi i-stiletto yawa isuka esikhwameni sayo se-suede yangena eminweni yami egobile. Insimbi ebukhali njengensingo yangena emgodini, yaphonsa udaka phezu kwezitini ngezitini. Ulambie waqala ukusiza. Kwathatha isikhathi eside kunalokho ayecabanga. Naphezu kokubanda, wayejuluka. Uma ulieutenant engafiki maduze, kungase kwenzeke kothile ukuba aye ayothola ukuthi kwenzekeni kuye.
  
  
  Yenza umsele ojulile ohlangothini olulodwa lwesigxobo. Wabe esedonsa iketanga ngawo wonke amandla akhe, Kanye Nolambie. Lapho ikhululeka, sawela esihlahleni esibushelelezi. Ufleming wadonswa phambili. Mina nolambie sakhulisa ukuzazisa kwethu. Wayekwazi ukuma emlenzeni wakhe omuhle, nakuba ayebuthakathaka kakhulu, futhi ikhanda lakhe laliphenduka ngenxa yomsindo okwakudingeka siwenze. Washiya Ilambie yakhe ukuze agcine i-ego yakhe iphezulu ngesikhathi ethatha izithombe zejakhethi kalieutenant. U-Ego wathatha nebhande lakhe nesibhamu futhi wabanika Bonke Ulambie.
  
  
  "Khumula leli jazi bese ulifaka. Uthuthukisiwe ."
  
  
  Ulambie walalela. Nginofleming phakathi kwethu, sabuyela endlini yabalindi.
  
  
  Isifuba sikamitzi gardner esibukeka kahle sasigobile. Wathatha isihlalo Sikafleming, futhi njengoba ayecwila kuso, wabuza:" ubekuphi isikhathi eside kangaka? Sifuna nje ukuphuma siyobona. Unkulunkulu, benzeni kuye?
  
  
  "Izihluthulelo . Bheka emashalofini.
  
  
  Wavula idilowa eliphezulu wangiphonsa ngesandla. Ngazama izikhathi eziningana ngaphambi kokuba ekugcineni ngithole okulungile. Ngaphezu kwalokho, isivalo sasigqwalile kangangokuthi kwadingeka ngishaye i-ego ngesisindo sephepha ngaphambi kokuba siqale. Kwaba kuphela lapho izintambo zisuswa lapho abona khona izipikili ngaphakathi negazi elizungeze amanxeba esihlakaleni Sikafleming. Ukugqwala okuvela ekuqhekekeni okudala kwakusezilondeni, kodwa kwakungenakwenzeka ukukugeza. Kwakungekho muthi egumbini lokulinda. Kufanele ulinde.
  
  
  Wangitshela ukuthi wayezoshiya kanjani inqaba. Ulambie wayemi ngomhlane odongeni egqoke iyunifomu yakhe entsha. Kwadingeka ngitshele isosha elalisebhulohweni ukuthi ulieutenant wayefuna ukubona u-ego. Uma efika, sasibopha i-ego bese sivala umlomo we-emu. Umitzi wabe esegijimela emotweni waletha u-ee ebhulohweni eliphakanyiswayo. Sakhipha Ufleming ebhulohweni Futhi U-Ego wamdonsa wamyisa emotweni. Ulambie, egqoke ijazi lika-lieutenant wakhe, wayehlala esihlalweni esingaphambili, phakathi Kukamitzi nabanye.
  
  
  Esigxotsheni sabaqaphi, Ulambie wayebhekisa isibhamu sikalieutenant Kumitzi, ephendukela kuye ukuze unogada angaboni, ubugovu. Wayezotshela isikhulu ukuthi Ujerome wayeyale ukuba le ntombazane iyiswe kuye. Ukube bekusebenzile, ngabe sidlulile. Uma lokho kungasebenzi, ngisazoba Ne-luger. Ulambie Nebutho lempi nabo babehlomile. Futhi ezintathu kuya kwezintathu ziyisilinganiso esihle kakhulu.
  
  
  Safika lapho ngecadillac, kungekho nkinga. Umitzi wavula izibani zakhe zangaphambili futhi wehla egqumeni. Onogada babona ukuthi sasise-Edene, futhi bahamba endleleni ngaphandle kokusivimba. Babengalindele ukuzama ukubaleka.
  
  
  Ukapralov waphakamisa isandla sakhe ukuze ahlole njalo, Futhi Umitzi wagingqa ngefasitela. Wathambekela phambili ukuze amboze ubuso Bukalambie futhi wazama ukubukeka engenasineke. "Ucolonel washintsha umqondo wakhe. Ufuna intombazane ilethwe kuye. Manje.'
  
  
  Ukapralov wayebukeka ekhathazekile. "Lieutenant, uma uletha ee ngokwakho, ubani ophethe lapha?"
  
  
  "Wena", Kusho Ulambie. "Ungavumeli muntu adlule kuze kube yilapho sengibuyile.....'
  
  
  Ukapralov waphindela emuva. Izwi likalambie alizange lizwakale njengelikalieutenant"... linda... awuyena ... sawubona ... kusho ukuthini lokhu?"
  
  
  Wezwa isibhamu futhi waguqa. Amasosha amdubula ucoporal. Amasosha ayengaqaphile, kodwa njengoba Umitzi ayeshayela ngokushesha, omunye wawo wakwazi ukubeka isandla sakhe esibophweni somnyango. Washayisa ingalo yakhe ngesigxobo somshayeli wakhe wabe esedutshulwa isosha. Enye indoda yayikhomba isibhamu sayo, kodwa yayingenaso isikhathi sokudonsa isibhamu. Kwakungesikhathi esifanele sokumpompa umthofu esiswini se-emu.
  
  
  Kwakukuhle kakhulu. Manje sasihamba ngesivinini esikhulu emgwaqweni. Sasisezansi egqumeni lapho ngizwa imoto. Wayekwazi kahle umsindo. Siphelelwe uphethiloli. Umitzi wamisa imoto, wangibuka, futhi waqhaqhazela. Njengoba imithetho ephuthumayo yayisebenza kuso sonke isiqhingi, kwakungekho ithuba lokugcwalisa uphethiloli. Zonke iziteshi zikaphethiloli zavalwa. Futhi Ufleming wayengekho esimweni sokuhamba amakhilomitha angamashumi amabili ezintabeni.
  
  
  Singase sikwazi ukuthatha u-ego siye ehhotela Likatony Won, kodwa yini elandelayo? Uma Ujerome eqaphela Ukuthi Udkt. Fleming wayebalekile, wayengeke aphephe noma kuphi eduze Neport Of Spain. Kwadingeka ngithole enye imoto. Lapho sasikhona manje, ngangibona umgwaqo osogwini ngezansi. Kwakumiswe Ijeep eduze kwedolobha elidala. Kwakunezithombe ezimnyama ezazimzungezile, futhi izibani zazishisa emgwaqweni. Kwakuyindawo yokuvimbela umgwaqo. Kunqunywe.
  
  
  "Lena indlela yethu entsha yokuhamba. Angazi ukuthi kuzodingeka sikhiphe amasosha amangaki emhlanganweni, kodwa asikwazi ukuzibeka engozini yokudubula.
  
  
  Mhlawumbe kunabanye abantu abangangenela. Nina ababili niyabasondela futhi niphazamise laba bafana. Ngizobanakekela. Zama ukubeka ih ndawonye. Mitzi, ingabe unayo isibhamu?"Wangithukuthelisa."Ingabe ngibheka nginqunu?"
  
  
  "ay lapha Nofleming. Uma othile efika, ah, lapha, uma kungekho enye indlela yokuphuma, kodwa okokuqala zama ukubona ukuthi lokhu akuyona iqhinga."
  
  
  Ulambie Nebutho lezempi base behambile. Wayehamba ezindlini ezisegqumeni. Lapho imimmo of homes idlula, yahlolwa imvelo. Manje wayesekwazi ukubona ngokucacile izibani ezivimbela umgwaqo. Abanoboya bami bacwilisa amaferni nezinye izitshalo. Waya ejeep futhi wabheka nxazonke ngokucophelela waze wabona imoto yomshayeli. U-Ih wayengamqondi, kodwa kungakhathaliseki Ukuthi Ulambie Namasosha babesitshela ini, kumelwe ukuba kwakujabulisa kakhulu. Amasosha amane ayemi eqenjini elizungeze abafana bami ababili ayehleka. Bangiphendukela. Wenza ngokushesha, esaba ukuthi bazophenduka. "Kwakufanele abalandele nge-luger elungele", ngasho ngokuqinile. "Nonke niyizisulu. Singabantu ukunyakaza olulodwa! '
  
  
  Ukuhleka kwaphela ngokuzumayo. Zazimile ziqandisiwe. Ulambie wathatha izinyathelo ezimbalwa emuva futhi wakhomba. Umgexo wegolide wama-epaulettes ka-ego camisole wawukhanya ebumnyameni. Wagijima waya ejeep, wafika egumbini elingemuva, futhi wabuyela ngentambo. Okunye kwenziwa ngokushesha. Lapho ngibopha ukudla okune kokugcina futhi ngimvala umlomo, ngahlola ukunikezwa kwegesi Yejeep. Kwangikhulula ukuthi ithangi laligcwele. Ngathi: "beka i-ih ezihlahleni bese ususa lezo zibani endleleni". "Ngizolanda Ufleming."
  
  
  Wahamba Ngejeep ebuyela lapho sasishiye Khona Icadillac. Kuphela manje lapho aphawula khona ukuthi izibani zangaphambili zejeep zazingasebenzi. Yiqalekise!
  
  
  Umitzi wangisiza Ukuba ngidlulisele Ufleming emotweni encane. Wangena eduze kwami lapho uyise engena ngemuva kwesondo futhi ehla ngemoto. "Ulamby Namasosha kumelwe bafike ehhotela bebodwa. Ukusuka lapho, bangabuyela ekhaya ngokuphepha ."
  
  
  Kumelwe ukuba Ijeep yayilungile, kodwa kwakungeyona ikhambi eliphelele. Njengoba ngangingenamalambu angaphambili futhi ngingenawo amasheke engangingawagcina, kwakungadingeki ngicabange ngokushayela ezintabeni. Umcabango wokushayela kanjena, ukujika imigwaqo yama-mimmo ngazo zonke izinhlobo zamawa, wanginika ama-goosebumps. Kufanele kube nengozi yokushayela emgwaqweni osogwini.
  
  
  Ulambie Nebutho lezempi babengathandi ukuhlehla, kodwa bakubona njengokuphela kwekhambi.
  
  
  Lapho behamba, wabuyiselwa Ejeep. Manje ekugcineni ngakwazi ukunikeza Ufleming ithuba elalingihlupha isikhashana. Wamshayela ucingo ehlombe: "uyazi ukuthi Kwenzekani Kutara sawyer? Bamdedela?
  
  
  'Cha. Amasosha angithumba athi ayezofuna isihlengo sikanah esiyizigidi zamarandi. Ungithathaphi?"
  
  
  "Kunowa ."
  
  
  Izwi lika-Ego laliphindaphindeka ngobuhlungu nokwesaba. "Yebo, lokhu kungokokuqala. Khona-ke kuyodingeka ngiye edolobheni. Abantu bayongilalela."
  
  
  Wavumela i-emu ukuba imkhohlise. Ngiye ngaba nezinkinga ezanele ukuba ngingaphikisani naye. Ngangikhathazekile Ngotara sawyer. Angikwazanga ukuvumela noma yini ukuba yenzeke kuye. Yena, wanyathela igesi. Lapho ngiyithola Ngokushesha Kufleming Nakumitzi, yilapho ngingabuyela khona edolobheni. Ngaphenduka ekhoneni ngabona izibani emgwaqweni ongaphambili. Esinye isithiyo.
  
  
  "Dive down", Umitzi wamhlebela. "Futhi ulungele."
  
  
  Ngamehlisa ijubane. Ihhotela lakhe, ngakho babecabanga ukuthi ngizoyeka, kodwa bagqekeze umgoqo ngomzuzu wokugcina. Ngabona kude ngamamitha ayishumi kuphela: iloli elikhulu elinesibhamu esincane esisheshayo esithuthwini. Lalivimbe yonke indlela. Kwakungekho ndlela.
  
  
  Ngakolunye uhlangothi lwethu, amanzi anamafutha avela ethafeni ayebonisa ukukhanya okungcwele okuvela emalambu. Ngakho ngangingeke ngiqhubeke lapho. Ngakolunye uhlangothi kwakunemithi yesundu. Azikhuli e - & nb, ngakho kwakuyoba nenhlabathi eqinile, kodwa izihlahla zazikhahlela komunye nomunye kunalokho engangikufisa. Ngangizibuza ukuthi ngingayidlula Yini Ngejeep. Kodwa lokhu kwakuyindlela embi kakhulu. Isondo lakhe lokushayela laphenduka futhi wasuka emgwaqweni ephethe i-throttle ebhodini. Ngabezwa bememeza, "Yeka", bese kudutshulwa. Ugawk wayehamba phezulu phakathi kwamaqabunga esundu.
  
  
  Isibhamu esiyisixwayiso.
  
  
  Abantu Nice! Umitzi waphenduka esihlalweni sakhe waphendula ngokudubula, kodwa hhayi ngokucophelela, hhayi emoyeni. Angizange ngibheke emuva. Ngazizwa sengathi ngangigibele ihhashi lasendle okokuqala ngqa ekuphileni kwami. Washayisa isihlahla, wagxumela kolunye uhlangothi, enamasondo amabili, futhi wacishe wagingqika. Basidubula, kodwa abazange basibone. Ngazama ukubuyela emgwaqweni, kodwa lapho ngenza kanjalo, ngathola esinye isimanga lapho.
  
  
  Kwakunejeep emgwaqweni, futhi amasosha amane agijimela kuyo. Ufleming wakhipha ukukhala kobuhlungu ngemva kwami. Kwakungemnandi kuye. Umitzi wadutshulwa ekhanda likafleming Ejeep eyayisijaha lapho ecindezelwa umshayeli wemoto encane ngangokunokwenzeka. Kwakungasheshi ngokwanele. Lowo owawuzungeze amathayi ethu wawungenalutho.
  
  
  "Nick, bayasizuza."Umitzi wamemeza.
  
  
  Awudingi ukungitshela. U-Ih gawk washayisa Ijeep yensimbi cishe ngesikhathi esifanayo lapho ezwa ukudubula. Wanginika Umshayeli We-luger.
  
  
  "Zama ukungena eqenjini. Aim futhi ukudubula aphinde."Wasebenzisa izandla zombili, kodwa kunzima kakhulu ukubhekisisa umgomo ohambayo lapho unyakaziswa usuka kolunye uhlangothi uya kolunye. Kwakungesinye salezo zikhathi lapho ngangizibuza ukuthi igama lami lalizongezwa yini ohlwini Uhawke alugcina ephephile, futhi igama ngalinye linenkanyezi ebonisa ukuthi umuntu okukhulunywa ngaye ufile.
  
  
  Umitzi wamemeza. Wayecabanga ukuthi ulimele, kodwa wahlala eqotho. Ngabona ukuphahlazeka kwakhe esibukweni sokubuka emuva. Ngemva kwethu, Ijeep yaphuma ekulawuleni futhi yashesha ngesivinini esikhulu yangena echibini, lapho yacwila khona kancane futhi ngobukhosi yaze yafika phansi. Eyakhe, yabona izibani eziphambili zikhanya isikhashana ngaphambi kokuba zicime.
  
  
  Umitzi wafaka i-luger phakathi kwemilenze yami futhi waphenduka. Sasigibele isondo elifanayo eliphukile. Kwakungewona kuphela umsindo ebusuku. Ehlathini, kwakuzwakala umsindo wezinduku zikabhamu ezishaya izigubhu zokhuni eziyize. Kwakuwumsindo othulisiwe, owesabekayo. Wazibuza ukuthi Amasosha Nolambie bangathumela yini umyalezo ongenazintambo esizweni. Mhlawumbe kwakuwumyalezo ophathelene nokubaleka kwethu, owathunyelwa abantu abangabonakali ehlathini lemvula.
  
  
  Isigqi saqala. Kwakunjengenhlekelele. Ngemva kwami, ngezwa izwi Lakhe elincane Likadkt. X. Fleming. "Siyabukwa, futhi ngokushesha bayasifica."
  
  
  Wadudulwa ngesivinini sokugcina isofthiwe yejeep.
  
  
  
  
  
  
  
  Isahluko 6
  
  
  
  
  
  -
  
  
  Phambi kwethu endleleni, othile onelambu wasishukumisela ukuba siphendukele emgwaqweni wasemaphandleni. Ustahl akazange ambuze imibuzo futhi waphambuka. Wagibela imoto enqamula isihlabathi waya kwelinye ithoshi eliseceleni kwamanzi, wavula umlilo, waphuma.
  
  
  Unowa wayelapho, manje engenayo ingubo emhlophe futhi egqoke indwangu yokulala. Endleleni sasimane sishayela phansi, ngezwa umsindo wemoto isondela. Sasingenaso isikhathi esanele. Sasimi ngomhlane olwandle. Futhi I-lugger yami yayingenamuntu.
  
  
  Umitzi naye waphuma. Unowa wadonsa Ufleming waguqa ngezandla eziqinile.
  
  
  "Woza nami, Carter. Thatha isandla Sikamitzi ungadedeli. Ay ngemuva kwami."
  
  
  Uluger wamfaka ebhande lakhe, wathatha isandla sakhe, walandela Unov. Yini enye ayengayenza kuye? Sizokufa maduze. Futhi mhlawumbe sasingakwazi ngisho nokubhukuda kude kangangokuthi ababasukelayo babengeke basithole uma nje sasigcina amakhanda ethu ephansi ngokwanele emagagasini amnyama.
  
  
  Unowa wangena olwandle ngokuthula nangokuzethemba. I-Fleming iyixazulula kalula. Ulwandle lwaphakama lwazungeza umlenze ka-ego, lwafinyelela maphakathi nezinqulu zika-ego, futhi ngokuzumayo lwaqala ukuphakama futhi, igxathu negxathu.
  
  
  Esinyathelweni esilandelayo, uzwane lwakhe lwashaya kanzima. Cishe wakhubeka, wabe esephakamisa unyawo lwakhe. Unyawo lwakhe lwaklwebha idwala futhi wazizwa ephakeme kancane emhlabathini onzima. Yena, ebeka i-alenka yakho kuyo. Ngafinyelela kuzo zonke izizwe, futhi ngaba nomuzwa wokuthi ngangingaphezu kwesinyathelo sokuqala. Sakhuphuka izitebhisi ezine futhi sahamba obala phezu kwamatshe angalingani, mhlawumbe amasentimitha ayisithupha ngaphansi kwamanzi.
  
  
  Wayehleka kancane. Wayejwayelene kahle nalomlingo. Kwakuqala Ukuba Utony Abe Namandla okumbona, ehamba ngale ndlela yamatshe. Nokho, waqaphela ukuthi kwakuyisakhiwo samatshe esidala, cishe isithiyo sezikhukhula esasicwile isikhathi eside ngaphansi kolwandle ngenxa yokuzamazama komhlaba. Ngangingacabangi Ukuthi Unowa wake wambona u-ego phezu kwamanzi. Cishe wathola i-ego ngengozi lapho ebhukuda, futhi naphezu kokungabi umuntu owenza umbukiso, wayisebenzisa ukuze esabise abalandeli bakhe abanenkolelo-ze.
  
  
  Ngemva kwami, Umitzi wamuzwa ehleka. "Kuyinhlonipho enkulu kuwe, Nick. Manje wazi okuthile okuyimfihlakalo cishe kuwo wonke umuntu. Qaphela izindawo ezibushelelezi futhi uhlale phakathi. Udonga lunobubanzi obungamamitha ayisithupha kuphela ."
  
  
  Wacindezela isandla sakhe. Enamandla ngokwanele. "Wawukwazi futhi wazama ukungitshela izindaba Ngosanta Claus, uyisifebe esingcolile. Waziwa kanjani?'
  
  
  "Ngesikhathi ebhukuda . Washayisa ikhanda lakhe kulo futhi walahlekelwa ukwazi. Unowa wangisindisa. Akazange angitshele ukuthi ngangikhubeke ngani kwaze kwaba Yilapho I-Emu yakhe isongela ngokuthi ngizozinakekela mina. Wafunga ukuthi uzoyigcina iyimfihlo."
  
  
  Sasicishe sibe ngakolunye uhlangothi lapho izibani ezimbili zikhanya phezu kwamanzi. Kwakunokumemeza kwemvume yokudlala nentukuthelo. Bathola ijeep, kodwa kwakungekho bantu. Sasingafinyeleleki kakade emhlabeni, ngakho babengasiboni. Safika eweni elicijile elinezitebhisi ezincane eziqoshwe kulo. Kwakuyindlela ende futhi enzima yokukhuphuka, kodwa Unowa, ethwele Ufleming, akazange abonise izimpawu zokukhathala njengoba efika esiteji esiphezulu futhi wagxumela phansi ngamamitha amahlanu epulatifomu manje eyayisebenza njengodonga nophahla lwezindlu ezingezansi. Ngangicabanga ukuthi wayezophumelela njengomqeqeshi womzimba ohlelweni LWE-ax. Wanikela Ufleming ezandleni zakhe ezivulekile, futhi umongameli washeshe wangeniswa ekamelweni.
  
  
  Lapho sifika, ngabona ukuthi igumbi lase lihlonyiselwe ukwelashwa nge-ego. Izibani ezivuthayo zazilenga ezindongeni zamatshe. Maphakathi naphansi kwakunombhede owawumbozwe amaqabunga anamakha. Sadlula uhlobo oluthile lomlindi wenhlonipho olwakhiwa amadoda esizwe, ngalinye lawo elathinta Ufleming kalula, njengokungathi linikeza i-emu amandla athile.
  
  
  Lapho Ufleming elele embhedeni, wamtshela: "umlenze wakhe uphukile, futhi kunokugqwala esihlakaleni sakhe. Kumelwe ukuba unobuthi begazi, futhi angizange ngibe nesikhathi sokuya ekhemisi ukuze ngithole imithi elwa namagciwane. I-emu iyayidinga manje. Ingabe ikhona indlela yokuyifinyelela lapha? '
  
  
  Le ndoda ende, enesikhumba esimnyama yangibuka ngokunganaki. Izwi likafleming lalizwakala libuthakathaka, kodwa wamomotheka. "Ngiyabonga ngokukhathazeka kwakho, Mnu. Carter, kodwa ngisezandleni ezinhle. Ukubheja Kwakhe ngolwazi lukatony lwezokwelapha kuphakeme kunalokho kochwepheshe ababiza kakhulu Epark Avenue."
  
  
  Umbhishobhi wathi ngobumnene, " siye saziswa ngesimo sokulimala kwakho, futhi singaqala ukwelashwa ngokushesha."
  
  
  Abesifazane ababili basefleming. Unowa waguqa eceleni kwakhe futhi wafaka isiponji kulolo ketshezi olwalusele luhleli esitsheni eduze kombhede. Ngaleyo ndlela, wahlanza isilonda esihlakaleni Sikafleming. Khona-ke wasakaza ijeli eluhlaza elijiyile ku-nah.
  
  
  Unowa wathi: "kuyinhlanganisela efudumele yamaqabunga e-coca nensipho eluhlaza". "Sizombopha amehlo. Le nto izokhipha ukungcola okuzungeze isilonda, bese ingalo iphola ngokushesha."
  
  
  Ukwelapha imilenze kwakunzima kakhulu. Unowa walungisa umlenze wakhe. Khona-ke, wafaka umunwe wakhe esitsheni esenziwe ngento ebomvu emnyama. Ngaleyo ndlela, wadweba isiyingi esizungeze isilonda, futhi ngaphakathi kwesiyingi, wadweba u - "X".
  
  
  Wamamatheka kimi. Wachaza: "igazi lenkukhu". "Ukuxosha udeveli ngamathambo."Manje izingqimba eziningana zamaqabunga anosawoti zaziboshelwe emlenzeni, phezu kwawo kwakunenhlama kafulawa ofudumele. Ibhandeshi eliqinile kulo lonke umlenze.
  
  
  Ngangizibuza ukuthi kungakanani kwalokhu okwakuwukubonakaliswa kwemithi yasendulo, eye yafakazela ukusebenza kwayo emakhulwini eminyaka, nethonya elingokwengqondo.
  
  
  Ngangingamazi. Kodwa Ufleming wayekholelwa kukho, futhi mhlawumbe leyo nkolelo ingelapha i-ego. Njengabaningi osopolitiki abavelele, angase abe umuntu othanda inkolo ngokujulile ngasese.
  
  
  Futhi uma engazange akuvume obala, mhlawumbe ekujuleni kwenhliziyo wamukela imfihlakalo enqatshelwe ye-voodoo. Kodwa ngangingenaso isikhathi sokulinda futhi ngibone ukuthi kwakuyoba njani kuye.
  
  
  Utony wamthatha wamyisa eceleni futhi wambuza: "Ingabe izigubhu nazo zakutshela Ukuthi Ufleming ufuna ukubuyela edolobheni ayodlala phambi kwabantu?"
  
  
  Indoda endala yamomotheka ngokuthukuthela. Ufleming ungumcabangi, futhi unenkani kakhulu ezinkolelweni zakhe. Kodwa lapho eseqedile ukushaqeka, ngizobatshela iqiniso. Ngicabanga ukuthi ufuna ukubuyela emuva futhi ukhulule Unksz sawyer?"
  
  
  Angizange ngibatshele lokho esasikushilo ngendodakazi yomphathi wehhotela. Wayazi okuningi ngomuntu owayehlala kude kangaka egqumeni. Mhlawumbe kwakuyizigubhu ezazigcina i-ego inolwazi, ihlangene, yebo, nekhono lokuchaza ngokunembile lezi zimpawu ezingavamile zasehlathini.
  
  
  Ubuso bami baqina kancane njengoba ngathi, " Uma ngingamtholi eseyingxenye eyodwa, angicabangi ukuthi ngizosinda ngedwa."
  
  
  Umitzi wayelalela. "Uyahlanya uma uzama lokhu. Kodwa uma wenza kanjalo, ngizohamba nawe."
  
  
  Ngathi: "ukucabanga okungalungile". "Angikwazi ukukusebenzisa. Unowa ,ureiseka ukuthi uhlala lapha.
  
  
  Kwangimangaza ukuthi wanqekuzisa ikhanda. "Ngizokunika iziqondiso ..."
  
  
  "Cha", kuphazamisa u-ego. "Ngizobuyela emuva ngendlela esafika ngayo."
  
  
  Waphakamisa amashiya akhe. Ngangazi ukuthi ekugcineni, wayengeke akwazi ukushintsha umqondo wami. Waqhaqhazela, wathatha isandla Sikamitzi, wabuyela Kufleming.
  
  
  Wahamba waya esitebhisini esiqoshwe edwaleni. Ngemva kwakhe, wayezwa amadoda esizwe sakhe avusa amadlingozi ecula, cishe ayehlose ukusiza Ufleming ukuba alulame. Wanyathela phezu kodonga futhi wangena emanzini wabuyela kolunye uhlangothi. Ijeep yambona engacacile. Kwakubonakala sengathi ayinalutho. Kwakungekho zimpawu zamasosha.
  
  
  Phakathi nendawo, unyawo lwami lwagadla esiqwini esishelelayo sezimila zasolwandle ezazikhula phakathi kwamadwala, futhi wagxuma. Wasukuma, wakhafula udaka. wazilungisa futhi wahamba ngokuqapha.
  
  
  Lapho ngifika ogwini, ngagcwala amanzi.
  
  
  Wakhumula izingubo zakhe wazama ukuzikhipha ngangokunokwenzeka. Uluger wayomisa ngangokunokwenzeka futhi walahla isibhamu esihlalweni esingaphambili Sejeep. Wayegqoka izingubo zakhe phezu kwe-hood ukuze zome lapho injini ifudumele.
  
  
  Isicathulo sakhe sasisagqokile. Zimanzi, kodwa ngiyazidinga ukuze ngihambe.
  
  
  Ngangibheke phambili ohambweni oluhle ngesondo eliphukile futhi angizange ngidumazeke. Lapho efika endaweni lapho elinye Ijeep lalingene khona echibini, wama ukuze alayishe I-luger . Ngambona, esebenza khona lapho, amadoda amathathu noma amane eceleni komgwaqo. Mhlawumbe abantu ababesemotweni abazange bagwinywe, kodwa angizange ngikubone lokho ababekwenza.
  
  
  U-Odin owayebazungezile wavele wangena phakathi nomgwaqo futhi wangishukumisela ukuba ngisondele ngemoto. Cishe washaywa Phansi U-Ego nogi, kodwa wabona indwangu yokulala ngesikhathi esifanele. Wayesayilungiselela I-luger yakhe futhi waya Elick. Ngezwa ukuhleka kwakhe, uhlobo oluthile lomsindo wokunqoba, futhi ngemva kwalokho ikhala Lejeep ladubula laphuma ethafeni. Bakhipha i-ego. Yayingenamuntu. Azikho izidumbu.
  
  
  Abasizi bakatony won basehlathini bakhipha isondo elingasebenzi futhi bangibuyisela i-ego. Ngaphuma ngabona amadoda amabili ayebazungezile ephakamisa ngaphambili Kwejeep yami, eshintsha isondo, futhi ebuyisela imoto emomotheka kakhulu, okwakusho ukuthi konke kwase kulungile manje. Khona - ke ngokushesha zanyamalala phakathi kwezihlahla zesundu. Ngakho ngokushesha, wayengeke akubone ukube wayesanda kuqhuma.
  
  
  Ukushayela yayo fast, ukuqagela ukuthi yini ngizothola up phambili, lapho iloli elikhulu uvimbe umgwaqo. Amadoda katony Marshall nawo ayematasa lapho, kodwa imoto yayisinda kakhulu futhi ayengakwazi ukuyithutha. Waphuma, wangena ngemuva kweloli, futhi wabasusa endleleni. Ngayibeka emuva futhi ngagxuma. Kwakuyinto enhle ukubona iloli ligxumela ethafeni. Umgqomo wesibhamu kuphela owawusengaphezulu kancane kwamanzi.
  
  
  Lapho ngiqhubeka nohambo lwami lokuya ehhotela elikude, akekho owamhlangabeza. Amadoda ambalwa ayedlala ekhishini. Umdlalo wawusha kimi. Indoda ngayinye yayine-chip elicwebezelayo eyayibukeka ngendlela exakile njengomunwe womuntu. Babeshintshana ngokuzungeza itafula. Owafika ezoluma ukuqhekeka phakathi kwesisu sesihlalo, - kusho Undunankulu, ehlulela ngenjabulo eyabangelwa yilokho. Ukoko waba owokugcina ukugijima. Wakhala kakhulu njengoba umunwe wakhe wawela emgodini. Abalahlekile bakhokhela i-emu imali ephindwe kabili. Lapho yena Nolambie bengibona, bayeka ukudlala. Lapho ngibatshela ukuthi ngifuna bangiyise Esawyer hotel, babengabukeki bejabule kakhulu.
  
  
  Ulambie wakhwehlela kakhulu. Wathi: "kwakuyingozi ngokwanele ukukhohlisa ulieutenant enqabeni". "Kodwa khohlisa ucolonel? "Angazi."'
  
  
  Ngangidinga abasizi abambalwa. Kwakubalulekile ukuba bathembele empumelelweni yalo msebenzi. Abantu abanovalo nabangabazayo babengasidingi. "Unowa uyazi ukuthi siya kuphi," kumemezela. "Futhi uzosisiza."
  
  
  Kwakungamazwi omlingo. Uma Unowa ecabanga ukuthi kungase kusebenze, bekuyoba njalo. Sakhuphuka Ngejeep sisesimweni esihle.
  
  
  Imigwaqo yasedolobheni yayisalokhu ingenamuntu. Sekukonke, asizange sibone umuntu wesithupha kuphela. Lapho bezwa Ijeep, besaba njengamagundane. Kwakungekho zimoto, zonke izakhiwo zomphakathi zavalwa, futhi amafasitela ayemnyama ngaphandle kwesitezi esiphansi Sesawyer hotel.
  
  
  Wabhekisa isibhamu emhlane wami njengoba sasibheke emnyango omkhulu. Unogada emthunzini wasibuka usuku lonke.
  
  
  Wagxuma wangicela ukuba ngimlandele. Uyise weza kuye, ephelezelwa Amasosha no "Lieutenant" lambie. Unogada wasivimba. Ngiyaxolisa. Ucolonel wathi akekho owayeza kulobubusuku.
  
  
  Ulambie welula futhi wabuka isosha. "Sizongena ngaphakathi. Uma ufuna ukusivimba, ungase ugcine ulimele. Lesi siboshwa Ngunick Carter, indoda Ujerome ayinikela ngamarandi ayinkulungwane. Thola ezihambayo.
  
  
  Unogada wangikhomba ngesibhamu wangikhahlela izindebe. "Kulokho, ngizomlethela i-ego yakhe lapho."
  
  
  Ulambie wakhonkotha. "Cha, ngeke ushayele i-ego yakho. Ngizoliletha ngokwami. Ucabanga ukuthi ungawuthatha lo mklomelo kimi. Thola emuva, wena bastard! '
  
  
  Unogada wabonakala enecala futhi akazange asheshe ngokwanele. Indoda yezempi yadlula umimmo me futhi yashaya i-ego yayo ngomhlane wesibhamu endlebeni. Ngesikhathi esifanayo, ngephutha wathinta isicupho. Gawk umlenze wami whizzed esidlule, phakathi, ephakeme kunalokho obekufanele kube. Kwase kuqala ukuba ngokoqobo kakhulu. Ulambie waphinde wabonisa amazinyo akhe. "Ucolonel . Uphi?'
  
  
  Unogada owayesehlabeke umxhwele manje wahleba cishe ngokungaqondakali: "ekhasino, Ulieutenant. Ukukuqondisa?"
  
  
  "Ngicabanga ukuthi singazithola thina ngokwethu."Kwakunesixwayiso ezwini likalambie. "ay endaweni yakho."
  
  
  Wangicindezela ukuba ngingene egumbini lokwamukela izivakashi. Uthomas sawyer wayeyothuka lapho ebona umonakalo. Kwabekwa amabhentshi amakhulu. Amashalofu amaphephandaba nomagazini aphendulwa, kodwa awekho amabhokisi okubonisa ayeshiywe engathintwanga. Amashalofu ezitolo ayengenalutho. Yeka inkathazo!
  
  
  Ucolonel Karib jerome kungenzeka ukuthi wayengumhlanganyeli omuhle, kodwa wayengumlawuli omubi. Ukube wayengavumelanga amadoda akhe ukuba amphange, wayeyobe unqobile ngokwengeziwe, ukube izinhlelo zakhe zaziphumelele, yebo.
  
  
  Ikhasino lalilibi ngisho nangaphezu kwegumbi lokwamukela izivakashi. Izinkulungwane zamatafula okudlala zacekeleka phansi futhi azikwazanga ukulungiswa. Kuyi-Internet, kwakuklwebhwe izithombe zabantu abanqunu ngaphezu komugqa omude, kusikwe izibalo. Amasosha Nolambie bashaya ikhwelo. "Izindaba ezinhle azizange zibonwe ."
  
  
  Izitsha zengilazi zaphulwa phansi eduze kwebha. Kwakungekho mabhodlela. Amadoda ezempi Nolambie babebukeka kabi emakamelweni angenalutho. "Wonke umuntu waya kuphi? Uphi u-colonel?"
  
  
  "Ulele ngenxa yokudideka. Kuthiwani ngamakamelo angamakhulu amathathu anemibhede ekhululekile. Ngokuqondene Nojerome, ngicabanga ukuthi usehhovisi Le-Cappola Chip ebala imali yekhasino. Ake siye kuye.
  
  
  Sidlulile mimmo cash registers. Zahlala zingathintwa. Kodwa zazingekho izinqwaba zemali ngemuva kwesihlukanisi sengilazi, zazingekho izinhlamvu zemali emashalofini avulekile. Amasosha ayegcinwe kude lapha. Wayecindezela inkinobho eyayivame ukuvula umnyango wensimbi oshelelayo.
  
  
  Kwadlula phakathi kwabafana. Unogada omnyama ongenabungane owayesedeskini lokulawula wabanjwa engalindile. Wafuna isibhamu sakhe, kodwa wabe esebona ukuthi isibhamu Sikalambie sasisemhlane wami, wangizwa, futhi wahleka.
  
  
  "Cha, kodwa, Mnu. Carter. Wawutholaphi, Ulieutenant?"
  
  
  Kungenzeka ukuthi wayeshintshe izinhlangothi, kodwa kwakubonakala kunamathuba amaningi kimi okuthi wayeyisithunywa Sikajerome sonke lesi sikhathi.
  
  
  "Eboshiwe endaweni yokuhlola. Ell ucolonel ukuthi silapha.
  
  
  Kodwa umnegro wayengeke asivumele singene. "Umitzi wahamba lapha Nocarter. Uphi?'
  
  
  Ulambie Aryan wagxeka. "Wayengekho naye . Mhlawumbe akasekho."
  
  
  "Akubalulekile."Wacindezela insimbi yomnyango. "Colonel, unenkampani."
  
  
  Akunangqondo ukujabula. "Ngikutshele ukuthi mina ..."
  
  
  "Amasosha amabili eze ukuzokhulula Umnu. Carter."
  
  
  Izwi likastahl likhanya ngokuzumayo manje. "Kuhle lokho. Ake ih in.
  
  
  Umnyango wavuleka. Ukarib Jerome wayehlezi etafuleni Likacappola. Phambi kwakhe kwakunenqwaba yamabhange nama-monette. Imali engenayo yamuva yekhasino nehhotela nezitolo zokwamukela izivakashi: ihuge syndicate nesawyer money.
  
  
  Umngane wakhe wamomotheka. "Ingabe uthole indlela yokuceba, Jerome?"
  
  
  Wamomotheka ngenxa yesifo sokuqaqamba kwamalunga omzimba. Ukumamatheka kuka-ego kuphela okwakubanda kancane kunokwami. "Kumelwe uvume ukuthi lena yindlela enhle."Wabheka Ulambie . "Ulieutenant, intombazane eyayifunda nale ndoda yavelaphi?"
  
  
  Yena, wakufiphaza lokho. 'Ufile. Waminza.
  
  
  Amehlo amnyama ancipha. "Ubhukuda njengehlengethwa, Mnu. Carter. Ungazami ukungikhohlisa. Kuwufanele kakhulu Emiami."
  
  
  Wabheka phezu kwehlombe lakhe emnyango, owawusavulekile. Umnegro wayelandela ingxoxo yethu. Lapho esemva kwamadoda ami, ngangingakwazi ukusebenzisa i-luger yami. Lokho kwakuyosho ukufa Kukatom Nolambie. Wayemcele ukuba avale umnyango, futhi wakhetha indlela esheshayo yokwazisa ucolonel ngokunakwa yi-ego yezokuphepha.
  
  
  Wathi ngokwedelela Kujerome: "Ungathola isihlengo esihle Sikamitzi, kodwa ngigcina imali, lo mphathi akasoze ayibona inkulungwane yakhe yamarandi."Lokho kwakwanele . Umnyango wavalwa. Ujerome wancika enqwabeni yemali etafuleni. Lapho ephinda ebheka phezulu, wayebheka obala, cishe ngqo kumshayeli wami.
  
  
  "Thatha okudingayo", Kusho Ulambie Nebutho lempi kuye njengoba izibhamu ze-ih zazisuka kimi, okwamangaza Kakhulu Ujerome. Ubuso buka-Ego buqinile. "Ukukhashelwa, Mnu. Carter? Ukufumbathisa amasosha! Bazoquliswa icala enkantolo yezempi ngokushesha nje lapho sekuphelile. .. '
  
  
  Wayeshesha. Ngangikusola lokho. Kodwa namanje hhayi ngokushesha ngokwanele. Wayesetafuleni, futhi isandla sakhe sathuthela ngokushesha esikhwameni sakhe. Wayeshesha kancane, ephonsa i-luger engalweni yakhe yangakwesokudla ngakwesobunxele, ephonsa i-stiletto esandleni sakhe, futhi ephonsa. I-stiletto yanamathisela isandla sika-ego esikhwameni futhi u-ego wehluleka.
  
  
  Ngiyavuma ukuthi wayengeyena igwala. Kwakuyingozi enkulu kuye. Kodwa uma engangenza ngidubule, noma uma engazidubula, kwakuyokhathaza amanigga angaphandle futhi amathuba ami ayeyolahleka. Ngokuthula sel. Wamthatha nomshayeli we-luger futhi wayala i-emu ukuba ime odongeni. Amehlo akhe amancane amnyama ayegcwele inzondo, kodwa wenza njengoba ama-emu ayetsheliwe.
  
  
  Ulambie wabeka isibhamu phezu kwenqwaba yamaphepha asebhange futhi wanikeza ucolonel ukucinga okuphelele. Wakhipha i-stiletto yami, isibhamu sami, wathola eyodwa eyisipele kwelinye lamaphakethe kuyo yonke indawo.
  
  
  "Manjeit kusofa ukuze sikwazi ukukhuluma. Uphi Utara sawyer? Ngamtshela.
  
  
  Ujerome akazange ngisho aqhaqhazele. Wahlala phansi kahle kusofa futhi wawela imilenze yakhe. Wayegoba izindebe zakhe ezingenhla ngokuthuka futhi enze i-counter-spin. "Uphi Umitzi gardner?"
  
  
  Ngangingenaso isikhathi noma ukuthambekela kokudlala I-Q & A. yiqiniso, wayegcina Utara ehhotela. Kodwa ngangingathembi ukuthi lonke ibutho Likajerome lizolala, futhi ngangingafuni ukuzibeka engozini yokufuna lonke ihhotela. Wanyathela phambi kukacolonel futhi washaya umcengezi we-luger waba yi-ego yakhe. Kwakuwukuklwebheka okubi. U-ego wakhe wayengafuni ukumbulala; nguye kuphela umuntu owayengalawula ibutho ngaleso sikhathi, futhi wayesamdinga unen. Kodwa okokuqala, ngangikhathazekile ngokuphepha Kukatara. Watshela Ujerome ngalokhu futhi wanezela, " ngeke ngizisole ngokonakalisa ubuso bakho uma kudingeka."
  
  
  Wayeyindoda enhle. Wayekwazi lokho, futhi wayeyize. "Kulungile," esho. "Awukwazi ukumkhulula noma kunjalo. Unksz sawyer usehholo elisesitezi esiphezulu. Kunamakhulu ayisithupha amasosha ami phakathi kwezitezi ezingaphansi nezingaphezulu."
  
  
  
  
  
  
  
  Isahluko 7
  
  
  
  
  
  
  
  Ngesikhathi Ulambie ebamba u-colonel ngesibhamu, mina Nebutho lezempi sakhumula ijazi likajerome nehembe futhi sadwengula ihembe lakhe laba imicu ukuze simbophe. Sivumela i-emu ukuba ihlale kusofa.
  
  
  Wayala ukuba" ahlale lapha ukuze ambheke". Wabonisa i-emu yakhe indlela izilawuli zomnyango ezazisebenza ngayo. "Linda kuze Kube yilapho mina Nolamby sifika emnyango. Uyivula Kurivnenskaya ngokwanele ukuba usivumele sidlule, bese usivala futhi.
  
  
  Ulambie waphinde wangibeka isibhamu emhlane, futhi saqala ukuhamba. Umnegro wayegxile encwadini yomphenyi, futhi akazange abheke phezulu kwaze kwaba yilapho eseyifake ngaphansi kwempumulo yakhe njengomshayeli we-emu. Lapho ngibona lokho ayekufunda, kwadingeka ngihleke. "Ungayifundi, yenze; kwanezelwa umzuzwana ngaphambi kokuba Ulambie ashaye i-ego yakhe kanzima ekhanda ngomhlane wesibhamu sakhe. Wasuka esihlalweni waya phansi. Ukuthi wayefile noma cha kuncike kakhulu ekujuleni kogebhezi lwe-ego. Sahudulela u-ego kwenye yezindawo zokubhalisa imali yekhasino futhi sambopha esihlalweni. Sahamba ngokushesha saya kuma-elevator. Phakathi nendawo yokwamukela izivakashi, umnyango we-elevator wavuleka ngokuzumayo. Isosha laphuma, lasibona, futhi lazama ukucwila ngaphakathi. Ustiletto wamlahla futhi okwesikhashana wathola i-ego ku-apula Lika-Adam. Ulambie wadonsa u-ego ngemuva kwedeski lokwamukela izivakashi. Izihluthulelo zamakamelo Katara zazingekho, ngakho kudingeka singene buthule ngangokunokwenzeka.
  
  
  Sabuyela esitimeleni, futhi wathatha imimese emibili eyayigxume ebhande lesosha ngemva kokushaya u-ego. Manje sasinabaphikisi abangu-599 kuphela.
  
  
  Phezulu, sagijimela emnyango wendlu Katara. Isivalo saphulwa ngesitebhisi, futhi sasingaphakathi ngaphambi kokuba noma ubani omunye avele ehholo.
  
  
  Igumbi lalicindezela. I-air conditioner yayicishiwe. Utara sawyer walala embhedeni, izingalo nemilenze kwavuleka. Wayegqoke amabhulukwe amabili nebhulukwe. Izihlakala namathanga akhe kwakuboshelwe embhedeni ngekhethini, ukuze anganyakazi. Unah wayengenalo ihlaya emlonyeni wakhe, kodwa lokho cishe kwakungeke kudingeke. Ukufakwa komsindo Kwesawyer Grand laclare kwakukuhle kakhulu. Okungenani, lalizwakala ekamelweni elilandelayo.
  
  
  Wangibona Mina Nolambie. Ubuso bakhe babuhlanekezelwe ukuphelelwa yithemba, futhi wayecabanga ukuthi uzokhala. U-Ey wabeka isandla emlonyeni wakhe. "Abantu bakajerome balapha. Yiba nokuthula.'
  
  
  Amehlo akhe agijimela Kulambie. Wayecabanga ukuthi nami ngibanjiwe. Kwakungu-Ay owachaza ukuthi wayeseceleni kwethu. Amehlo akhe amahle aluhlaza ayemakhulu futhi emnyama . Ukwesaba emehlweni akhe manje kwase kuthathelwe indawo intukuthelo. Wasusa isandla sakhe ezungeze i-rta yakhe wamanga. Wabe esemkhulula ukuze akhulule intambo yakhe yezicathulo. "Babulala i-ego yami?"
  
  
  Wayazi ukuthi kwakungumistletoe ebhekisela Kufleming. Ngamtshela. "Akunjalo neze. Sakwazi ukumboza. Ulimele, kodwa uphephile ezintabeni Nonowa."
  
  
  'Ubani lowo?'
  
  
  Yiqiniso, wayengakaze ezwe ngalomthakathi omdala omnyama nesizwe sama-ego. "Ungangibiza ngomqambimanga uma ngikutshela okwengeziwe ngonovember, kodwa uma siphuma edolobheni siphila, ngizokuethula kuye. Futhi ngisho nangaleso sikhathi, ngeke ukholwe."
  
  
  Yayikhululeka ngokushesha ngentambo yezicathulo ukuze kuncishiswe ubuhlungu. Izandla nezinyawo zakhe zazimhlophe futhi zivuvukele ngenxa yokugula kwegazi. Hey, kubuhlungu, futhi wabona ukuthi kwakuyoba isikhashana ngaphambi kokuba akwazi ukuhamba futhi. Nokho, angikwazanga ukuzibeka engozini yokuthwala i-sl. Uma noma ubani ezama ukusimisa endleleni, ngangizodinga izandla zami kakhulu,futhi mhlawumbe Nolambie.
  
  
  Wagwaza izihlakala namathanga Katara ngamanzi abandayo azungeze ubhavu. Wabe esekhipha ingubo encane kakotini endlini yangasese. Wayebukeka engcono njengoba ayenjalo, kodwa ama-panties akhe ne-bra yakhe esobala ayilungele ukuhamba ngesikhathi sempi.
  
  
  Kwathatha utara imizuzu eyigugu ukuba ahlale ezinyaweni zakhe. Senza ukuhlolwa kwegumbi negumbi kwalokhu. Ulambie wayemthumele phansi ehholo ukuze ahlole ukuthi ukuphuma kwakusobala yini.
  
  
  Ngemva kwesikhashana, washaya ikhanda lakhe ekupheleni kosuku futhi wasimemeza. Sagijimela esitimeleni esisheshayo njengoba isimo Sikatara sasivumela. Lapho nje ngicindezela inkinobho, ngambona njengomnyango ovulekile egcekeni.
  
  
  Safika esitezi sokuqala futhi umnyango we-elevator wavuleka kancane. Ngabona isosha liqhuma. Okubi nakakhulu, Ucolonel Karib Jerome wayelapho ephethe isibhamu esibhekiswe kithi.
  
  
  Wacasha ngemva komnyango wensimbi futhi ngesikhathi esifanayo wacindezela inkinobho engaphansi komhlaba. Ugawk wagxuma ezindongeni zensimbi zekheshi. Kwakuyisimangaliso ukuthi akekho noyedwa owayesizungezile owalimala. Umnyango wavalwa futhi sangena ngaphakathi. Kwakunjengokungathi sekudlule amahora. Ukube kwakungekho moto egaraji, noma indlela yokuphuma yayivinjiwe, Udavid hawke wayengase abhale eyodwa ngokusebenzisa amanxusa akhe. Utom sawyer wayeyolahlekelwa indodakazi yakhe, Futhi Unowa wayeyolahlekelwa umsizi omuhle kakhulu.
  
  
  Ngangizibuza ukuthi omunye umsizi Katony wayephethwe kuphi. Cishe ufile. Ukube Ujerome wayekholise U-Ego ego ukuba adedele imali eningi, wayengalindela inhlamvu. U-Colonel ngeke abe nesizathu sokugcina izwi lakhe. Kwakusobala ukuthi kwakuyiphutha ukushiya umuntu ompofu ongenangqondo lapha yedwa nomlingiswa onjalo.
  
  
  Ikheshi lahlasela isivikelo somoya esisesitezi esingaphansi. Sasisegaraji. Kwakunezimoto eziningi ezazingezezivakashi nezisebenzi ezikhokhelwa kahle, kodwa ngangingalindele ukuthola okhiye kuzo,futhi ngangingenaso isikhathi sokuhlola konke. Kwakumiswe iloli lezempi lapho kuphuma khona. Cishe yayikulungele uma kunezimo eziphuthumayo, futhi yasebenza ngokushesha. Ngaphandle kokuthi kwakubonakala kude.
  
  
  Wayikhomba kuye. Ngathi: "gijimani uye emotweni yakhe". "Thatha i-ego ngenkathi ngimboza ukuhoxa kwakhe."
  
  
  Babaleka. Okungenani Ulambie wayegijima ngokushesha ngangokunokwenzeka, njengoba nje ayedonsa Utara owayekhubekile engalweni. Iminyango ye-elevator yavuleka. Lapho bevula ngamasentimitha amabili, wadutshulwa, elandela ujerome. Ngezwa ukukhala kwakhe futhi ngathemba ukuthi kwakungucolonel. Wayelokhu edubula njengoba umnyango wawuvuleka kwakuzwakala ukukhala okwengeziwe. Ekugcineni, othile wafika nomqondo omuhle wokuthumela ikheshi emuva. Waqhubeka edutshulwa kwaze kwaba yilapho umnyango usuvaliwe ngokuphelele. Manje sasinenzuzo encane. Wagijima waya elolini wagxumela eduze Kukatara, owaqala ngokushesha injini wabe esehlala esihlalweni esiseduze komshayeli. Ojabulayo. Ukube kwakungumitzi gardner, sasiyobe siphikisana ngokuthi ubani owayezoshayela, futhi sasingekho isikhathi salokho njengamanje.
  
  
  Ngahamba ngemva kwakhe ngigqoke igiya lesibili futhi ngaphendukela endaweni yokuphuma. I-ego yayingavinjelwe. Njengoba umimmo edlula emnyango omkhulu wehhotela futhi ebuka emnyango, wabona Ujerome namadoda akhe ambalwa bebaleka. Bama ezitebhisini ukuze basidubule, kodwa bashesha kakhulu. Ukudutshulwa kwaphela.
  
  
  Ngayihambisa nge-zigzag ukuze nginciphise noma yimaphi amathuba okuthi ngishaywe imakrofoni nezipikha, futhi ngezwa Ulambie edutshulwa ngemuva. I-emu yakhe yamemeza ukuba azidonse. Akazange angizwe. Noma mhlawumbe wayejabule kakhulu ukuba angasabela.
  
  
  Kwase kwephuze kakhulu ngaleso sikhathi. Ngezwa ukukhala kwakhe kafushane, futhi esibukweni sokubuka emuva ngabona Ulambie ewela emotweni. wayelala nje phakathi nomgwaqo. Ingxenye engaphambili yehembe lika-ego yayigcwele igazi. Umzimba wakhe wazamazama njengoba izinhlamvu zazimshaya. Ujerome waziphindiselela ku-emu manje njengoba sasikude kakhulu ukuba singabanjwa.
  
  
  Wagxila ekushayeleni, ezama ukungayinaki ukukhathala kwakhe. Azikho ezinye izinhlamvu ezasishaya ngemuva kwethu. Ujerome namasosha akhe bagijimela ezimotweni ezazimiswe emnyango wehhotela. Sasikude nasekhaya futhi siphephile.
  
  
  Lapho ngisemgwaqweni, ngayiphambukisa futhi nganyathela phezu kwephedi yegesi. Iloli lalilungele ukuthwala imithwalo esindayo kunokwandisa ijubane. Sasinesikhathi esithile, kodwa kwakunganele ukugwema ukujaha kukacolonel.
  
  
  Sasingaphandle kwedolobha, futhi sasibheke etony won hotel. Okuthile kwakudingeka kuxazululwe ngokushesha. Ngangingakwazi ukugwema Ujerome emgwaqweni osogwini. Nganginezinketho ezimbili. Eyokuqala iwukufihla iloli eshedeni elisendlini endala yokungenisa izihambi. Enye kwakuyindlela embi eyayidlula ezintabeni.
  
  
  Kwafika kimi ukuthi cishe ucolonel wayazi ngobukhona bale ndlu yezihambi, Nokuthi Unowa wayisebenzisa. I-Emu bekungeke kudingeke ilwe. Lonke isakhiwo sasenziwe ngokhuni. Wayengasishisa.
  
  
  Ngakho wakhetha indlela yasentabeni. Iloli lethu elisindayo lalingakwazi ukuphatha izimbobo namaqhubu cishe kangcono kunezimoto ezilula ezingemuva kwethu, futhi lalingakwazi ukuhamba ngokushesha kunathi kulo mgwaqo.
  
  
  Ngesikhathi sifika egunjini, babengasibonanga. Usergey wayivala futhi waphenduka isondo lokushayela. Manje sasingabonakali endaweni yasehlathini Ngamajeep amabili adlula emimmo us emgwaqweni omkhulu. Kuhle kakhulu. Wama, wakhipha izibani ezizungeze umnikazi, futhi waya edokisini lokulayisha ukuze ahlole lokho esasinakho nathi. Noma mhlawumbe Ulambie walahla isibhamu. Izinhlamvu zami zaziphela.
  
  
  Angikwazanga ukuthola isibhamu phakathi kwamakhoyili entambo, isikulufa, namabhokisi amathathu. Wayesezobaleka lapho Usergey lanterns elahla umbhalo kwelinye lamabhokisi kuyo yonke indawo: "Dynamite". Wadonsa ibhokisi phambili. Izinduku ezimbalwa zase ziwile, kodwa eziningi zazo zazisagoqwe kahle ngothuli.
  
  
  Uma Ucolonel Jerome ethola ukuthi sesishiye umgwaqo omkhulu, ngokungangabazeki uyophenduka. Kodwa sasikulungele ukukwamukela. Sashayela cishe amamitha angu-100 saya ehlathini. Waqhuma ezungeze iloli futhi wagijima wabuyela emgwaqweni, elungiselela endleleni. Ngakwenza ngesikhathi amajeep Kajerome eqala ukubonakala. Bahamba ngokushesha, bagxuma baphuma ekhoneni, futhi yena wagwema izibani ze-ih. Babona iloli elikude futhi bagibela belibangise kulo, bememeza benqoba. Njengoba Ijeep yokuqala yayisondela, iwick yayikhanyisa. Waphonsa induku ye-dynamite esihlalweni esingemuva futhi wagxumela emaqabungeni ngangokunokwenzeka.
  
  
  Ukuqhuma kwenzeka ngokushesha futhi kwangiphonsa emgwaqweni. Kodwa isimo sami somzimba sasingcono kakhulu kunesabagibeli bejeep. Ngangisaphefumula lapho ngizwa izwi Likatara lingimemeza. Wavuka ngokushesha kunalokho ayeyokuthanda futhi wacela u-ay ukuba ahlale kude, ebuka umhume ojulile owawusemgwaqweni. Ngemva kwami, kwafika Ijeep yesibili. Mina nentombazane sabuyela elolini. Sasivele sishayela ngesivinini esikhulu lapho Ijeep imemeza ize ime emgodini womgodi. Esibukweni sokubuka emuva, wabona isithombe sikajerome esiphakeme sincike emgodini omkhulu emgwaqweni. Izinhlamvu zadlula kithi, kodwa sase sikude kakhulu ukuba singasilimaza.
  
  
  Utara wayengakuqondi okwakwenzekile. Wachaza lokho ayekutholile ngemuva kweloli, wancika ukuze amange ngokushesha, wabe esephendukela emgwaqweni.
  
  
  "Siphephile okwamanje," kusho umyeni wakhe. "Abakwazi ukushayela kulo mgodi, kungenjalo kuyodingeka bagawule izihlahla. Futhi lokho kuthatha isikhathi. Zilungiselele ukugibela olwandle ."
  
  
  Ebumnyameni, ngacishe ngagijimela esihlahleni njengoba ngangiphenduka, okwangikhumbuza Ukuthi ngidinga Usergey. Ingozi yokutholakala yayingabalulekile kangako manje kunengozi yokugijimela esihlahleni. Ukubuka iwashi lami kwangitshela ukuthi ubusuku base buphelile kakade. Lapho sifika ezindaweni ezinzima kakhulu, cishe kuyoba lula. Lokhu kwenza kwaba lula kakhulu ukwenza kanjalo.
  
  
  Kodwa okwamanje kwakusemnyama, futhi izibani ezingcwele zazikhanya phakathi kwamaqabunga aminyene. Utara kwadingeka abambe umnyango usuku lonke ukuze agweme ukushaya ikhanda lakhe ophahleni. Wahamba amakhilomitha ambalwa, wabe esehleka kabuhlungu.
  
  
  "Nick," esho. "Angicabangi ukuthi ngingumuntu ofanele kulokhu. Wajabula kakhulu ngokuza lapha futhi ahlangane Nofleming. Kwakunothando kakhulu ."Ukuhleka kwakhe kwazwakala kudumazekile. "Manje sengiyazi ukuthi empeleni Idella Street."
  
  
  Yena, wahleka. "Ingabe Izwe Lezinganekwane liyadumaza?"
  
  
  Ngakho wayesaba, ekhuluma ukuze azigcine elawulwa. Sakhuphuka saya phezulu, futhi kuyoba nzima nakakhulu kusukela manje kuqhubeke. Yena, wacabanga ukuthi kwakuyisizathu esihle sokudedela izintambo. Ekugcineni, ukukhathazeka kuyinto evuselelayo, futhi ubulili buyisidambisi esikhulu. Wama futhi wavula ukhiye wokushisa. Kwakuthule kakhulu. Waphuma, wahamba ezungeze imoto, wavula umnyango ohlangothini Lukatara, wamkhipha. Ngamdonsa ngamyisa emotweni ukuze ngikwazi ukuhlola indawo enezibani eziphambili ukuze ngithole noma yiziphi izinyoka noma ama-porcupine okungase konakalise injabulo. Umlomo wakhe wawulambile njengami. Hey, kwakunzima njengoba kwakunjalo kimi. Kwathatha isikhathi eside ngaphambi kokuba ekugcineni sidlale umdlalo onjalo weloli sikhathele ngokuphelele futhi sanelisekile. Ngamomotheka. 'Ingabe uzizwa ungcono?'Wanqekuzisa ikhanda, wancika esihlalweni sakhe, wavala amehlo akhe.
  
  
  Ngesikhathi sifika eweni, kwase kukhanya kakade. Ngatshela Utara ukuba agcine amehlo akhe evaliwe isikhashana, futhi ngokuqinisekile, ngokushesha wavula i-ih ukuze aqaphele ngentshisekelo. Lapho ebheka ngaphandle kwefasitela futhi ebona kwalasha kuphela, waphenduka waba mhlophe. Wahlala eqondile, ephakamisa isilevu sakhe.
  
  
  Njengoba sasidlula engxenyeni eyingozi yomgodi, ngacabanga Ngofleming. Lapho umgwaqo usuphelile, saphuma saqhubeka sihamba. Manje watholwa okuthile engangingakaze ngikubone ngaphambili. Umzila wawuholela emgodini oshubile; ngaphesheya komngcele, ngakolunye uhlangothi, kwakunemihume lapho abantu besizwe ababesele ngaphambili babelunywe khona. Okwamanje, kubonakala sengathi akekho owayehlala lapho. Amasango enqaba ayenziwe ngokhuni ayevaliwe. Wayishaya ngesibhamu sakhe. Ngemva kwemizuzu embalwa, wezwa umsindo wamaketanga nokushintsha kwamabhawodi okhuni. Khona-ke isango lavuleka futhi indoda eyayigqoke ihembe elimhlophe yasibiza ukuba singene ngaphakathi. Utara wayebukeka sengathi ubone umoya.
  
  
  Unowa wabingelela le ntombazane ngothando, wathi Ufleming wayezizwa engcono, wabe esedlulela emnyangweni wezindaba ezimbi Endaweni Yolwandle Ibarents.
  
  
  "Umugqa wethu wanqanyulwa izolo ebusuku. Asizange sizwe lutho ngaphakathi kwe-ferret nabo ngemva kokuba usuhambile. Ungangitshela ukuthi yisiphi isimo Eport Of Spain?
  
  
  Wayesola ukuthi ihhotela elidala elisemaphethelweni omuzi lalingeyona nje indawo yokuhlala yamadoda esizwe ayefuna ukuvakashela umuzi. Kwakufanele kube isikhungo sendawo Yolwandle Ibarents semiyalezo eyayidlula emadolobheni futhi idluliselwe kusetshenziswa isigubhu sasehlathini. Uma kwakungekho eminye imibiko, kwakusho Ukuthi Ujerome wayehlasele Unach.
  
  
  Wayekhathele kakhulu. Kwaqala ukuqoqwa ukungezwani okwathatha amahora amaningi. Le nqaba enkulu yayingenakunqotshwa. Amakhosi, abaphangi bemikhumbi, nabavukeli bebelokhu bezama ngeze ukuphikisa izindonga eziphakeme ezikhathini zabo zasendulo. Kodwa kulokhu okuwukuphela kokuvikelwa Kwakuyi-luger yami nezinhlamvu ezimbalwa, isitolo esincane sikamitzy gardner, namabhokisi ambalwa e-dynamite. Kancane ngokumelene nebutho lesimanje elihlome. Yena, wancika ekushayweni ngamatshe futhi watshela Utony ngokunqoba. Ngatshela i-emu ukuthi ngizokwenzani nge-dynamite.
  
  
  "Kwakufanele ngiqhume lelo gquma ngokushesha", ngavuma.
  
  
  "Kodwa angizange ngicabange ngakho ngaleso sikhathi, futhi manje sekukude kakhulu. Kodwa ngimane nje ngiguqula le ndlela ibe indawo enezimayini. Angilindele Ukuba Ujerome eze lapha ngamajeep. I-ego iyamangala. Ngidinga abathwali.
  
  
  Unowa wahlanganisa iqembu futhi wamethula emantombazaneni.
  
  
  
  
  
  
  
  Isahluko 8
  
  
  
  
  
  
  
  Abantu babedonsa i-dynamite bezungeza iloli. Babethatha ibhokisi elivulekile elibubende ukusuka lapha beya enqabeni, beshiya ibhokisi eligcwele lemishini, izimayini, endleleni. Ngaphambi kokuba iphume elolini, yasuswa yi-rotor yokusabalalisa ukuze kungabikho muntu omunye ongaqala iloli. Waguqula indlela yaba indawo enezimayini, eqiniseka ukuthi iziqhumane zazilungiselelwe ukuba umuntu oyedwa akwazi ukuqhuma isibhamu ngasinye ngaphandle kwesinye. Njengoba ayesebenza, wayezwa izigubhu enqabeni; zazingeyona imiyalezo, kodwa zaziyimisindo yomkhosi. Wayeqagela Ukuthi Unowa wayezama ukuvusa umoya kancane.
  
  
  Ngesikhathi eqeda, wayesezizwa ekhathele ngokuphelele futhi elambile. Wacishe wafika enqabeni. Ngempela, kwakunomkhuba. Izinyoni ezingcwele zabulawa futhi zabiliswa emanzini abilayo. Abantu besizwe abanqunu abanemikhonto babedansa bezungeza ibhodwe. Babenezikhali ezinhle kakhulu zempi zokulwa nama-bazauka nezibhamu ezinemishini.
  
  
  Unowa wakunakekela lokho ngaphambi kokuba abe nethuba lokudla noma yini. Ngangingakalali ngisho nengxenye. Lapho Unowa ethola lokhu kudluliswa okukodwa, wayelele egumbini elimnyama elipholile; emgqeni wesithunzi ngosuku lwakhe wayebona ukuthi ilanga lase lifinyelele kakade endaweni yasemini. Ngabeka indoda eceleni komzila. Uma usuka kule ndawo, kufanele ukwazi ukuzwa izimoto zisondela zivela kude. Manje wayemi phambi Kukanov, futhi wayejabule.
  
  
  
  
  Unowa wathi: "amasosha asondela elolini".
  
  
  Ngokushesha yavuka. - 'Kungakanani ih?'
  
  
  "Akakwazi ukubala."Unowa wakhuluma nomlindi.
  
  
  Uthi: "kuningi kakhulu."
  
  
  Wasukuma wagijimela esangweni. Manje, kwakufanele balandele umkhondo, bamyisa ehhotela ukuze baqiniseke ukuthi abatholi i-dynamite. Umdanso wempi wawuphelile, futhi abantu ababeye emihumeni yabo babebalekela emuva enqabeni.
  
  
  Wadlula emnyango wegumbi Likafleming futhi wama isikhashana. Wayemi usuku lonke phakathi kwamantombazane amabili. Kwakungekho migqa ebomvu embi engalweni yakhe eboshwe ngamabhandeshi, kungekho migqa empunga ebusweni bakhe obunsundu njengoshokoledi. Ngangingenaso isikhathi sokuhlala kuso, kodwa Ukululama kukafleming ngokushesha kwangimangaza. Ngaliphonsa ekhanda lami njengoba ngangilokhu ngihamba. Wagijima wadlula esangweni wehla endleleni. Uma beshesha, wayengase agijimele kubo, kodwa kwakumelwe aqiniseke.
  
  
  Lapho ngifika lapho, ngangingakakwazi ukubona lutho. Wayesendaweni evulekile manje, futhi eziqongweni zezihlahla wayekwazi ukubona iloli phansi komhosha cishe isigamu semayela ngaphansi. Leli qembu labantu abangaba ngamashumi amathathu ababemi ndawonye lalingenayo inhloso yokukhuphuka. Ngiyazibuza ukuthi kungani. Khona-ke ngezwa umsindo ngemva kwami. Kwakungumitzi. Unah wayenesifo sokuqaqamba kwamalunga.
  
  
  "Kukhona okunye ukuhlaselwa okuvela kolunye uhlangothi, Unick. Izikebhe ezisechwebeni. Izikebhe eziningi.'
  
  
  Lokhu kwachaza ukuthi kungani leli qembu lalisalinde phansi. Kwakuyisenzo esihlangene, ukunyakaza kwe-pincer okwakuzoqala ngesikhathi esisodwa emaceleni amabili. U-Ee wafaka ingalo yakhe ehlombe lakhe. "Ungakwazi yini ukuqhuma izimayini?"
  
  
  "Lokhu bekulokhu kuwumgomo wami ekuphileni. Yini okufanele ngiyenze?'
  
  
  Wambonisa i-hey the ignition, wamnika i-hey the lighter, futhi wamtshela ukuthi enzeni. "Indlela ephakathi kwalezi zindawo ezimbili yayiboshwe."Wakhomba amaphuzu amabili. "Ukushiswa ngakwesokudla kuvutha umthwalo ophansi kakhulu ngemva kwemizuzu emithathu kushaywe isifutho sokushiswa. Lapho iqembu lokuqala lifika ephendukweni, i-ee kumelwe ikhanyiswe. Ngithemba ukuthi lokho kuyokwanela, nakuba amanye amasosha ngezinye izikhathi engaba yisiphukuphuku. Thatha isikhathi sakho. Kodwa yeka ih."
  
  
  'Ngenjabulo.Wanganga futhi ngaba nomuzwa wokuthi wayenganga sawubona. "Inhlanhla emkhunjini."
  
  
  Yena, wahleka. Lokhu kuyosebenza. Thembela Kunowa."
  
  
  Ngamqinisekisa kangcono kunalokho engangikuzwa. Sasingenayo imishini yokumelana nokuvinjezelwa nhlangothi zombili isikhathi eside. Kwakumelwe ngenze lokho engangingakwenza ngaphakathi kwemingcele yamakhono ami, kodwa okuthile kwangitshela ukuthi kwakuyodingeka isimangaliso ukuze ngisinde kulolu suku.
  
  
  Izinguquko ezinkulu zenzeke enqabeni ngesikhathi ngingekho. Lesi sizwe sasimatasa. Izitebhisi zazimi ophahleni oluqinile olwalusebenza futhi njengodonga oluvikelayo, futhi amatshe alingana ne-skull ayelethwa ngamabhakede ayedluliselwa ngesandla njengebhande elihambayo.
  
  
  Ngokumangalisayo, kwakuwumbono ophakamisayo. Ukuzanyazanyiswa ngesigqi kwazo zonke lezo zandla ezimnyama njengoba zazidlulisa izinto njengezandla eziphilayo kwanikeza ukuzethemba kulaba bantu, cishe ababengakaze balwe impi yangempela ekuphileni kwabo.
  
  
  Unowa waqhubeka ebonakala, kodwa wayebonakala engazethembi kangako kunabantu abanobugovu. Wayekhuluma Nofleming ekhoneni elithule eduze kwesango. Ufleming wancika esihlalweni futhi wabonakala ezama ukukholisa Utony ngokuthile. Ulizzie weza ezolandela ingxoxo.
  
  
  "Kulungile, Unowa, ngifuna ukukholelwa Ukuthi Ujerome udlala umdlalo ophindwe kabili. Kodwa angikwazi ukukuvumela wena nabantu bakho ukuba nibeke ukuphila kwenu engozini ngenxa yenjongo yami. Uma Ujerome enamandla kangako, khona-ke kumelwe ngilalele, njengoba nje nami ngenza Ujenene Wakhe Uhammond. Ngizonikezela futhi ngidingiselwe e-United States. Ujerome uyindoda ekwaziyo, futhi lesi siqhingi, phela, siye sasinda ekubuseni kobushiqela kwezempi ngaphambili. Mhlawumbe ngingabanikeza ngisho neseluleko. Wayefuna ukuba umnike umyalezo wami.
  
  
  Ukuthumela ujerome umyalezo emhlabeni kwakufana nokusayina incwadi yakho yokufa. Ngisho noma Ucolonel ayeshiye Utony Won no-Ego tribe bodwa, wayengeke abe ngowasezweni labaphilayo isikhashana. Yena, wacabanga ukuthi kwakukubi ngokwanele ukuba ahlangabezane nokwehlulwa. Wayekuzonda. Kodwa kwakukubi nakakhulu ukucabanga ukuthi kwakuyokwenzekani kimi ukube Ujerome wayecasukile njengoba ngangicabanga. Impendulo Kapatriarch yayimlindele. Kwaphenduka inkulumo eyisicefe.
  
  
  Fleming, ngiyayihlonipha imibono yakho, kodwa iyakuphuphuthekisa. Lapho Ujenene Hammond ekuqeda, abantu babesakholelwa ukuthi wayezoshiya lesi siqhingi Aye Kubantu bakulesi Siqhingi. Wayengakwazi ukukuxosha. Ukarib Jerome akakwazi ukuba nomusa kangako. Akathandwa njengoba enesifiso sokuvelela. Uma nje usaphila, uyisongo kuye. Futhi akukhona nje ukuphila kwakho okusengozini. Uma Ujerome ephumelela, uyoguqula le ntaba ibe isisekelo semishini. Uyosixosha, futhi alethe izitha zethu lapha. Akakwazi ukuhlala emandleni ngaphandle kokusekelwa Yirussia. Le ntaba ibilokhu iyikhaya lethu elingcwele amakhulu eminyaka. Laba bantu bangathanda ukufa kunokushiya le ntaba."
  
  
  Indoda endala yakhuluma kahle. Waqinisekiswa Ufleming, owabonisa ukuthi wayengazweli ezimpikiswaneni ezinengqondo. "Ngiyavuma ukuthi uqinisile, Noah. Sekuyisikhathi eside kakhulu iphila ezweni lamaphupho. Ngezinye izikhathi ithemba liba nomoya wokukhohlisa. Uma uyidinga, ngingaphonsa amatshe ngesandla esisodwa."
  
  
  Wathinta ingalo Katony win njengesibonakaliso senhlonipho, wabe esekhubazeka ngomlenze wakhe omuhle waya emthambekeni.
  
  
  Unowa wangikhuthaza. Ngakhuphuka ophahleni futhi ngabheka phezu kwezindonga zokungena echibini. Imikhumbi eyayisondela yangiphikisa imibiko yabezindaba mayelana nokuthi Abasebrithani bayikhipha kanjani Idunkirk phakathi nokuqubuka Kwempi Yezwe II. zonke izikebhe zokudoba, zonke izikebhe zokuzijabulisa, ngamafuphi, konke okwakutholakala Eport Of Spain, kwakusondela kithi.
  
  
  Amaphupho akhe ayewukuba izikebhe Zasemelika ezijikijela izibhamu futhi zimboze amasampula omoya ngezindiza ezisheshayo. Kodwa kwakuyiphupho elihle.
  
  
  Izikebhe zokuqala zahamba ngokulandelana ngesivinini esikhulu ku - & nb esiqondisweni sethu. Izikebhe ezihamba kuzo ziyosinda. Abokuqala bayobhekana nesimanga. Basondela ngokushesha, ngokusobala bengazi lutho ngodamu olungaphansi kwamanzi olwaluzovimba i-ih ukuba inganyakazi. Idumela likatony lokuwina laliyokwethusa abantu ukuba basuke kuleli chweba elincane, ngakho babengazi lutho ngodamu olwalugcwele amanzi.
  
  
  Wabuka njengoba izikebhe ezimbili zokuqala zazigijima ndawonye. Ngisho nangaphandle kwezibuko, wayekwazi ukubona ama-bazauka nezibhamu abantu ababezigcina emgodini. Zashayisa idamu ngesikhathi esifanayo nomsindo wokuqhekeka kwensimbi. Imiphini eyayiphakanyisiwe, isidumbu sazamazama, futhi ukuzamazama kwengqondo kwaphonsa amadoda asuka emgodini olwandle. Futhi ukuze kugujwe ukuphahlazeka komkhumbi, ngesikhathi esifanayo, kwaba khona ukuqhuma kwesibhamu sokuqala Umitzi ayesiqhume.
  
  
  Ngemva kwezikebhe ezimbili zokuqala ezidabukisayo kwakunezikebhe ezimbili zokudonsa ezazingasakwazi ukubopha amabhuleki. Zashayisa udonga lwamatshe futhi zalengiswa nge-angle. Ezungeze amadoda awela olwandle, amanye acwila ngaphansi kwesisindo sezicathulo nezinye izinto, amanye akwazi ukubamba idamu. Izikebhe ezilandelayo zakwazi ukuma phakathi echibini. Kodwa izikebhe ezintathu ezazithwele amasosha ayehlomile zahlasela idamu ngaphandle kokulimala. Bathola isithiyo esingalindelekile ngezinduku. Babelele phezulu komgoqo wezikhukhula ezitebhisini eziholela enqabeni.
  
  
  Abantu ababezungeze isikebhe sokuqala baqala ukuwela idamu baye ezitebhisini. Isikebhe sesithathu sahlehla kancane futhi sadubula isitimela.
  
  
  Angizange ngimqaphele Unowa ekhuphuka izitebhisi, kodwa ngamqaphela emi eduze kwami. Wayene-periscope yensengetsha enesibuko esengeziwe esasimvumela ukuba abukeke eqotho phezu kompheme. Waphakamisa isandla sakhe, elungele ukubonisa. Kwakunezithombe ezinsundu emzileni, ngasinye siphethe idwala.
  
  
  Umsindo wezicathulo zamasosha wawulokhu uzwakala ngokwengeziwe lapho kudutshulwa izikebhe. Khona-ke ngezwa ukukhonkotha ngakolunye uhlangothi lodonga, futhi ngangazi ukuthi amasosha manje ayesephansi kwethu obala. Unowa wehlisa isandla sakhe. Kwaba nokunyakaza okungazelelwe ngokumelene nodonga.
  
  
  La madoda akhohlwa ukuthi izinhlamvu zazimemeza phezu kwamakhanda awo, ancika phezu kodonga olungamamitha ayisishiyagalombili ubude, aphonsa amatshe, futhi aphinde acasha. Bobathathu ababebazungezile bawa ngenxa yamanxeba abo. Abanye bathatha izihlalo ze-ih futhi bathatha izihlalo ze-ih.
  
  
  Umlilo wesembozo wama ngokuzumayo. Ngamlandela ezindongeni eziya phansi ezitebhisini. Isosha lalibona liwela, izidumbu zigingqika ziqonde olwandle.
  
  
  Amadoda katony aphinde anqoba, aletha amatshe futhi alungiselela impumelelo ephindaphindwayo.
  
  
  Umlilo wokuvikela wawusuqalile, futhi umthofu obulalayo waphinde wabhonga phezu kwezindonga, wafaka izimbobo ekukhaleni komoya.
  
  
  
  
  
  
  
  Isahluko 9
  
  
  
  
  
  
  
  Ukuqhuma kwesibili kwazamazamisa ihlathi. Ngakho Umitzi kwadingeka akhanyise isibhamu sesibili kuqala. Akamdingi Unowa njengamanje. Yayingakwazanga ukushaya izikebhe ezivela Ku-luger, futhi izinhlamvu ezizungeze i-ih artillery azikalimazi kakhulu udonga okwamanje. Lesi sidlakela esidala sasilawula kahle izitebhisi. Yena, wagijima waya endleleni. Umitzi wahlala phansi ephethe isifutho sesithathu esandleni sakhe futhi wabonakala ekhathazekile. "Bahlakaniphe ngokwengeziwe", engitshela. "Okokuqala ngaba nesikhombisa, futhi okwesibili kwaba nezine, zonke zihlangene. Kodwa manje bahamba ngokulandelana. Ebangeni elingamamitha ayisishiyagalombili. Kuyihlazo, indawo yokugcina impahla yomuntu oyedwa.
  
  
  "Cha, abakufanele", ngavuma. 'Akunandaba. Izobhujiswa yi-ih ngawodwana ."
  
  
  Amasosha aqhubeka. Babengafuni ukulwa, kodwa balwa, bekhuthazwa ukuqalekiswa kwezikhulu ezazibasekela. Abazange babheke phambili, kodwa ohlangothini nasemhlabathini ngesimo sezingibe.
  
  
  Ngagijima phakathi kwamahlathi angaphansi komhlaba ngaya endaweni efanelekayo kimi. Isiqeshana sedwala esivelele esihlanganisa indlela esuka phansi. Uma ayengafika lapho ngaphambi kwamasosha, wayengasebenza ngendlela eyakhayo Nomshayeli Wakhe . Esakhe sasisanda kufika lapho umuntu wokuqala eseduze. Wayemfushane, eqinile, futhi emnyama kakhulu. Ubuso buka-Ego babugcwele izithukuthuku. Wama ukuze abambe umoya, wabe esebuyela emuva kancane, egcina amehlo akhe emzileni. Wakhomba i-luger, wabe eseshintsha umqondo wakhe futhi waphinde wafaka i-ego. Kwakunendlela engcono. Phela, wayengazi ukuthi ngangikhona.
  
  
  Ukuhlinzekwa kwami ngezinhlamvu kwashiya okuningi engingakufisa, futhi ngangingakwazi ukukuthembela kukho okwamanje. Wayekhululiwe ngesigxobo esisesandleni sakhe sokunene. Njengoba isosha lalidlula ngaphansi kwami, lagxumela kuye lisuka ngemuva. Washaywa i-ego kick. Kwakubonakala sengathi umoya ayewushiye emaphashini akhe wawuphonswa ngaphandle kwakhe. Akulona isiko lami ukubulala umphikisi ongazi lutho. Kodwa kulokhu ngangingenayo enye indlela. Manje wayengasakwazi ukukhokhela ukunethezeka kokuthatha iziboshwa. Enqikaza, waqeda umsebenzi wakhe, wadonsa i-ego yakhe ngaphansi kwesihlahla, wathatha isibhamu sika-Ego ne-bandolier, futhi wagijimela emuva endaweni yakhe yokucasha. Ukube waqhubeka enjalo, wayengase abhubhise eziningi zazo, futhi aqoqe inqwaba yezikhali. Elula futhi enengqondo!
  
  
  Owalandela waphonsa ikhala lakhe ekhoneni. Wama, ebukeka emangele emehlweni akhe njengoba ebona amabala egazi phansi phambi kwakhe. Waphakamisa ikhanda lakhe nakakhulu, waphenduka, wangibona. Wayephethe isibhamu esincane esiboshwe esiswini sakhe, futhi sasiphenduka ngendlela ethembisayo.Ngokushesha wakhipha isibhamu esikhwameni saso futhi wadedela inhlamvu ekhanda le-emu ngaphambi kokuba ikwazi ukudonsa isibhamu. Wabongwa buthule Nguhawk ngokuqeqeshwa ngejubane nokushesha, okuyinto bonke abenzeli be-AX abahamba phambili okumele bayenze njalo futhi ngokuvamile abayidelelayo ngoba banomkhuba wokunquma njalo ukuphumula kwami. Kodwa ngezinye izikhathi ingxenye yesivinini sesibili isho umehluko phakathi kokuphila nokufa. Thought uthobekile, nick, ngacabanga.
  
  
  Kodwa kusenziwa kahle.
  
  
  Ngeshwa, le ndoda yahamba kude kakhulu nomzila kangangokuthi yayingasekho endaweni eyimpumputhe. Kodwa angikwazanga ukuyeka lo mshini.
  
  
  Ephethe i-luger esandleni sakhe sokunene, wagxumela phansi, wagijimela esidunjini, futhi waqala ukusebenza ngokushesha, engazange asuse amehlo akhe endleleni. Yayilayishwe ngezinhlamvu njengembongolo. Umzila wegolide!
  
  
  U-Ego wamgingqa eceleni kwendlela wangena ezihlahleni, waqoqa izikhali zakhe, wagijima wabuyela esihlalweni sakhe. Akekho oseke wafika ekhoneni okwamanje. Kuyamangaza. Sekuyisikhathi eside ngimatasa. Kumelwe ukuba bezwa I-luger.
  
  
  Ngamlinda eminye imizuzu eyishumi, kodwa akekho owafika, futhi ngaqala ukuzizwa sengathi ngichitha isikhathi sami. Wabuyela Emitzi nempango yakhe. Ukusuka lapha, wayekwazi ukubona amaloli namajeep ngezansi. Amasosha abuthana ezungeze indoda ephethe i-walkie-talkie. Cishe babelinde imiyalo emisha evela kothile ophakeme. Umitzi wahlola izikhali zethu ezintsha. Yena, wahleka.
  
  
  "Ngeke bayeke noma yini Ujerome angasiphonsa yona, kodwa okungenani sinekhadi elincane eliyisihluthulelo. Lelo butho elincane phansi lapho liyokwazi ukuthi sihlomile
  
  
  Wakhomba iqembu elingezansi. "Bashintsha izinhlelo zabo . Indlela iyingozi kakhulu, futhi angicabangi ukuthi bazophinde bahlasele phambili. Kodwa gcina iso ku-ih futhi ungixwayise uma nginephutha."
  
  
  Wayeluma izindebe zakhe. "Shiya isibhamu lapha, ingabe wena?"Mhlawumbe ngingenza okuthile okuwusizo ngakho."
  
  
  Ngamshiyela isibhamu nezinhlamvu ezithile. Lapho nje esehambile, wezwa umsindo omusha-imayini enomsindo emgwaqweni osogwini. Mhlawumbe sekuyisikhathi ukuqhuma up the dynamite futhi.
  
  
  Waqeda ukulayisha lapho izimoto ezintsha zimisa ekugcineni komgwaqo. Amasosha aphuma futhi ngabona indoda ephethe i-walkie-talkie. Wayengazi ukuthi la masosha ayezosondela ngamaqembu. Kunokuba alinde ukuba bahlakazeke, Ustahl waqhuma isibhamu sokuqala.
  
  
  Yaqhuma ngaphansi kwejeep futhi yacekela phansi namaloli amabili. Lapho umsindo wokuqhuma uncipha, kwaqhuma umlilo othomathikhi ezimotweni ezingemuva kwakhe. Izimoto ezazisalokhu zingashintshiwe zashintshela emuva futhi zabuyela emuva ngokuqapha. Kwakubonakala sengathi kwakuzothula isikhashana, ngakho wanquma ukubuyela enqabeni. Uphahla lwalunomsindo. Wonke umuntu wayecashile njengoba ama-bazauka nezibhamu ezihamba ibanga elide zaqhubeka zidubula emseleni. Unowa wangicela ukuba ngibheke nge-ego periscope. Ngabona amaqembu amakhulu amasosha edlula esivimbelweni sezikhukhula eya ezitebhisini. Abanye babo base befinyelele kakade ezitebhisini futhi bezikhuphuka. Unowa wayebukeka emnyama.
  
  
  Zonke izimoto zazihamba ngokushesha kunalokho engangikufisa. Ukube isivikelo sasihlale isikhathi eside, babeyohlasela amadoda abo, kodwa sasingeke sikwazi ukuwafinyelela kuze kube yilapho umlilo usuphelile. Ngathinta ucingo olukhokhelwayo ngatshela Unowa ukuba angitshele lapho besesitezi esiphezulu.
  
  
  Nokho, lokhu kwakungadingekile. Ngemva kwemizuzwana embalwa, umlilo wokuvikela wavele wama. Kwakuyisibonakaliso kimi. Izinyawo zakhe zafika zizoluma njengoba yena, ehamba phakathi kwezingalo ezimbili. Cishe washaya isosha ebusweni ngesibhamu esincane, kodwa waligwema njengoba isosha lalithatha isinyathelo sokugcina. Ukudubula "umshini wokuthengisa" kwaphonsa i-ego kumuntu owayesemuva kwawo. Bobabili bawela emaphethelweni. Waqhubeka nokudubula kwaze kwaba yilapho izitebhisi nengxenye enkulu yedamu sekukhishwe. Owokugcina emadodeni wagijima wabuyela ezikebheni zawo futhi wacasha ngokucwila emanzini.
  
  
  Kwakungasekho ukudubula. Umkhumbi wathuthela ekugcineni kodamu futhi wamisa lapho mina nomitzi sasigona khona emanzini anosawoti. Kwakubonakala kudala.
  
  
  Wabuyela Kunowa. Ngahlala emuva futhi ngakhanyisa eyodwa ezungeze ugwayi omude, omncane futhi omnandi owenzelwe mina ngokukhethekile e-Istanbul. "Lokho kwakuyisenzo sokuqala", ngishilo. "Cishe singathola ukuphumula okuthile."
  
  
  "Lokho kungase kube yiqiniso kuwe, Nick. Ngiyabonga kakhulu kuwe ngakho konke okwenzile. Kodwa ukuvinjezelwa akukaphulwa, kubambezeleka kuphela futhi akuhlali isikhathi eside. Ibutho likajerome lizobuya. Ngiyazi ukuthi abantu bami bacabanga ukuthi banqobile, futhi yingakho belindele i-yahoo. Uma ngingabaniki idili, bayocabanga ukuthi ngiyakhohlwa ukubonga onkulunkulu ngokunqoba, futhi besaba ukuthi ama-scarecrow ngeke esasithanda. Khona-ke bayolahlekelwa isifiso sokulwa."
  
  
  Unowa wangishiya ukuze ngihlele umkhosi ngomlilo ongcwele, izigubhu, nomdanso womkhosi. Wahlukanisa isikhathi sakhe phakathi kokubuka idili nokubuka imikhumbi yesitha. Eminye imikhumbi yayiboshelwe ogwini. Wamangala ngempela ukuthi amasosha ahlala eduze kwezikebhe futhi awazange azame ukufinyelela enqabeni ngasogwini. Ama-Walkie-talkies ayoba ashisayo ngenxa yemiyalo nemibiko ephikisayo.
  
  
  Wayemi ebuka amanzi lapho ezwa isandla engalweni yakhe. Kwakuyisandla esifudumele esinamathele eminweni yami. Ngabheka nxazonke. Intombazane ethile yangincika. Wayehamba - ze kusukela okhalweni kuye phansi, futhi isikhumba sakhe sasikhanya ngenxa yomdanso womkhosi. Amabele akhe avuvuka. ubuso bami. Ukuphefumula kwami kwaqala ukushesha. Futhi lokho akuyona yonke.
  
  
  Kwakufanele ngimbheke manje njengoba wonke umuntu wayematasa ephethe amaphathi. Kodwa nalezo zigubhu eziqalekisiwe azizange zisebenze kimi. Futhi, kwakungekho msebenzi obonakalayo ezikebheni. Ngamlandela ngehla ngezitebhisi. Sathola omunye umbhede wezimbali othambile ozungeze amaqabunga ekhoneni elithule eduze kwesango.
  
  
  Khona-ke kwase kuphelile. Umsindo wezigubhu wawuthulisiwe. Kwakunjengokuthandaza, futhi wazizwa ezolile ngendlela exakile. Wasiza intombazane ukuba ivuke, futhi sabuyela emuva, sibambene ngezandla. Ngamshiya ukuze ngibuyele embhoshongweni futhi ngibheke izindonga.
  
  
  Imikhumbi iye yaphuma olwandle!!! Esinye isikebhe sasisesechibini, silungiselela ukuba ngesokugcina ukushiya itheku lemvelo. Kwenzekani? Ngaya phansi ukuze ngitshele Utony Marshall, owayesanda kukhuluma Nofleming Notara. Ngabatshela izindaba.
  
  
  "Manje singakwazi ukukhipha Ufleming namantombazane lapha", ngishilo. "Mhlawumbe singathuthela kwesinye isiqhingi futhi sithumele umyalezo e-United States. Khona-ke bangasithatha ngendiza. Ngaleyo ndlela, okungenani Ufleming wayeyohlala ephila ukuze azame futhi. Futhi ngingabuya kamuva ukuze ngiqede u-colonel."
  
  
  Kodwa Ufleming wayengafuni ukuzwa ngakho. Azikho izindiza. Akukho ukuqedwa Kukajerome. Wayeka futhi wabatshela ngokhahlo ukuthi kwakuyi-ego, indaba yomuntu siqu. Kwadingeka nje ukuba axazulule le nkinga Nonov ngesikhathi ebuka izikebhe eziphukile.
  
  
  Unowa wakhetha abantu abambalwa ukuba bangisize. Wathi: "ababhukudi abahle kakhulu". Ngangingadingi ababhukudi, ngangidinga abathwali nje kuphela. Ngathatha ithuba lokubuza Ukuthi Umitzi wayenza kanjani.
  
  
  Kwakusekhona lapho u-ee ayeshiye khona, kodwa kwakungekho Majeep ngaphansi kwalo. Kwakusekhona iloli kuphela. Wangitshela ukuthi bahamba, bonke ngesikhathi esisodwa; cishe ngesikhathi esifanayo lapho imikhumbi ihamba. Ngakusho lokhu kuye, futhi wangibuka ngokungangabazi.
  
  
  "Awucabangi Ukuthi Ujerome uzoyeka, akunjalo? Kuyokwenzekani?
  
  
  Angizange ngitshele Unowa Nofleming lokho engangikucabanga Ngempela Ngodella Street. Kodwa wayengakhuluma Nomitzi. "Ngizophawula ukuthi wancenga Ucastro ukuba amsize. Ngibikezela ukuthi singalindela amabhomu, izikebhe ezinamasosha, nakho konke Okunye Irussia engakuthumela ekhanda Lethu Ngecuba. Ngithemba ukuthi ngeke sisaba lapha."Ngamtshela ngezikebhe ezachitheka edamini, nokuthi ngangihlose ukweluleka Unowa ukuba athumele i-ego tribe ehlathini isikhashana ngemva kokuba sesihambile. Yonke indawo yehhotela, ne-underfoot ingashisa kakhulu.
  
  
  Wangibheka ngendlela edabukisayo. "Indawo engenathemba Yaserussia. Inhlanhla ngalokho."
  
  
  
  
  
  
  
  Isahluko 10
  
  
  
  
  
  
  
  Umoya wawunamandla ngokwanele ukuba unyakazise amanzi, kodwa awuzange usinciphise ijubane lethu. Isikebhe sokudonsa sasingakhelwe isivinini, kodwa ukudonsa izikebhe ezithwala imikhiqizo kuzo zonke izifunda ezingaphakathi Eport Of Spain, futhi nakuba sasihamba ngesivinini esikhulu, nganginomuzwa wokuthi sasikhasa.
  
  
  Ngosizo lwabantu Utony wamnqoba wakhulula lesi sikebhe, esasibambeke ogwini ngesikhathi kuhlaselwa isitha, futhi kamuva saba usizo ekulungiseni okuncane.
  
  
  Unowa wathumela amadoda akhe endaweni engaphesheya kwezintaba, lapho asakazeka khona ukuze agweme ukuwela ezandleni zamasosha Kajerome. Kungenzeka ukuthi kwenza Utony Obsal waqaphela ukuthi inqaba yayingasalondekile, futhi kwakunzima ukuba Abe Ne-Ego ukuze ahambe nathi. Wayezokhetha ukuhlala nesizwe sakhe, kodwa ngamtshela ukuthi wayekhonza isizwe sakhe kangcono ngokuza nathi futhi asisize. Ngaphandle kwalokho, manje njengoba kwase kwaziwa ukuthi wayethathe Ufleming ngaphansi kwamaphiko akhe, ngokungangabazeki waphoqeleka ukuba akhokhe inani. Nofleming wagcizelela ngokuqinile ukuthi ahambe nathi, futhi ekugcineni wanikezela enqikaza.
  
  
  Manje siphuma echibini ngesikebhe esikhwebulayo esithunjiwe. Ngesivinini esasinaso ngaphambili, ngisho nasesiqhingini esiseduze, uhambo lwaphenduka ingxenye yohambo lwasebusuku. Nokho, elangeni elikhanyayo, manje sase siyisisulu esilula uma izindiza zesitha zivela ngaphambi kokuba sishiye ichibi. Khona-ke wasicela ukuba sizame ukubhukuda ngaphansi kwesembozo sogwini futhi sibaleke singabonwa, bese siwela ulwandle oluvulekile endaweni lapho sasingalindelekile khona.
  
  
  Nomaphi lapho sasihamba khona, amabhange esihlabathi ayengajulile, kodwa okungenani ngangingaziboni izikhukhula ezingaphansi kolwandle. Uma sitholakele? . Khona-ke sasingeke sibe nethemba elincane.
  
  
  Ngangilandela ijika lechibi. Ibhishi ligcwele ihlathi kuze kube semaphethelweni amanzi. I-shale yangena ngaphansi kwamanzi emgodini ongaphansi kwamanzi. Laligcinwa likhahlela ogwini ngangokunokwenzeka. Yena, enethemba lokuthi ukudonsa amaqabunga amnyama ngeke kubonakale kude. Kodwa kwakuyithemba elingenamsebenzi.
  
  
  Sasicishe sibe lapho sizwa indiza isondela. Landiza kancane futhi liphansi, lalibonakala lingasiqapheli kwaze kwaba yilapho seliphezu kwethu obala, futhi landiza ukuze liphenduke ngokushesha. Indiza yayingeke ithwale ibhomu, kodwa ngandlela-thile yayiyohlomiswa, kungenjalo yayingeke ikhathazeke ngokundiza ibuyele emuva.
  
  
  Ihhashi elincane esasilibile lalinekhono elihle lokushayela futhi lalishesha ukujika. Unowa wafaka Ufleming egumbini labagibeli elingemuva kwami, wabe esexosha Utara, wavula phansi.
  
  
  Umuzi osheshayo wezinhlamvu wasishiya ngemva kokuwela amanzi. Lashintsha indlela, futhi izinhlamvu azizange zifinyelele umgomo wazo. Lapho indiza ifika, okwesibili izwakala ngokuduma kwesibhamu sethu. Ukubheka emuva ngokushesha kwangibonisa Ukuthi Umitzi wayesengumntwana omuhle. Lesi sikhali sasisezandleni Zikanah, futhi naye washaya isisulu. Ithangi likaphethiloli kwelinye lamaphiko laqhuma, futhi indiza yaphahlazeka olwandle. Umitzi wehlisa isibhamu sakhe esincane futhi wanginika uphawu lokunqoba.
  
  
  Namanje ayizange ilokothe ijabule. Ngokuqinisekile indiza yayithintana nesisekelo ngomsakazo. Manje njengoba lokho sekuphelile, kubonakala sengathi abanye abashayeli bezindiza baye bahlola. Kodwa kungase kuthathe isikhathi, futhi sasingeke silinde i-ih.
  
  
  Emlonyeni wechibi, ukujula kwakungajulile kangangokuthi amabhange esihlabathi ayebonakala ngokucacile ngeso lenyama. Kodwa isikebhe sasinomkhumbi omncane, futhi sadlula ngaphandle kobunzima. Ngamxosha esiqongweni futhi ngamyisa olwandle. Futhi ih wabona ngaso leso sikhathi: ezimbili razor-abukhali izikebhe patrol fast slicing emanzini. Ama - greyhound amancane ayegijimela kithi, ngesivinini esikhulu, ngokushesha nje lapho esibona. Futhi basibona ngokushesha. I-dodge yethu enamasilinda amane yayingeke ikwazi ukumelana nezinjini ezinamandla ze-ih emagumbini ezinjini.
  
  
  Konke esasingakwenza kwakuwukuthenga isikhathi. Mhlawumbe kufanele sibuyele ekuvikeleni okungabazekayo kwenqaba? Ngangizibuza ukuthi singakwazi yini ukubhekana nakho. Isikebhe sakhe esikhwebulayo sabuza. "Ingabe ukhona lapha owaziyo ukusebenzisa isikebhe?"
  
  
  Amantombazane ayengakwenza. Yiqiniso, babehamba ngezikebhe kuphela, kodwa ukusebenza kwesikebhe sokudonsa kwakungehlukile kakhulu.
  
  
  "Ngithathe isikhundla sami. Sibuyela enqabeni. Kuzodingeka silinde kuze kube sebusuku ngaphambi kokuba sizame futhi."
  
  
  Utara wangena emimmo Kafleming wathatha isondo. Wathi ngethoni ecindezelayo. "Bashesha kakhulu, Nick. Ngeke sibalekele.
  
  
  "Ukuqamekela kwami kuyosebenza. Thembela Kumalume Unick.
  
  
  Ngangingenaso isikhathi sokuchaza. Wagijima waya emgodini, wathatha isibhamu esincane nezinhlamvu, wagxumela olwandle. Waya ogwini futhi wagxumela ehlathini. Isikebhe esikhwebulayo sasishaya ngamandla siqonde ngqo enqabeni. Izikebhe zokuqapha zaphenduka futhi zacekela phansi izibhamu zazo. Ngemva nje kokudonsa, kwakunemithombo emanzini.
  
  
  Kodwa babephuthuma kakhulu. Baqhubeka bebhukuda ndawonye. Ngale ndlela abasoze bakwazi ukudlula emhubheni omncane.
  
  
  Lokhu akusebenzi. Okokuqala ugxumela ogwini. Umkhumbi osheshayo wavuka, waphonsa iningi labasebenzi bawo olwandle. Ezungeze indawo yokukhosela ehlathini, wadutshulwa abantu ababesemkhunjini.
  
  
  Kodwa isikebhe sesibili sokuqapha naso sabhekana nesiphetho esifanayo. Kodwa kwakungafinyeleleki emshinini wami. Ngeshwa, lokhu akuzange kusebenze futhi washintsha isikhundla sakhe. Babengangiboni, futhi babengazi kahle ukuthi ngikuphi, kodwa izibhamu ezimbili zazidubula izibhamu ezinde ziqonde ezihlahleni ezaziphakathi kwazo. Wayilinda ngemva kwezingodo ezijiyile kwaze kwaba yilapho sezikhathele noma seziphelelwe yizikhali. Kunoma ikuphi, akubanga isikhathi eside. Babenenkinga enkulu kunesibhamu esincane esisogwini, esasingakwazi ukushaya i-ih. I-ih enomsindo yenjini yakhala kakhulu njengoba babezama ukuhoxa ogwini lwesihlabathi. Umkhumbi wazamazama kakhulu. Bonke ngaphandle komshayeli bagxumela olwandle ukuze bagweme iphuzu elibukhali. Isikebhe sasihamba ngamasentimitha amabili, kodwa sasihamba. Futhi ngemva kwesigamu somzuzu womsebenzi waphuma. Abasebenzi bagxumela emkhunjini babuyela Eport Of Spain. Yena, waya e - & nb futhi wabheka ngaphesheya kwamanzi ukusuka echibini kuya eweni. Isikebhe sethu safika ngokuphepha, futhi wonke umuntu wayemane ekhuphuka izitebhisi. Ngangicabanga ukuthi ngangibalungiselele isimanga esimnandi. Uma elinye iqembu likhipha isikebhe esihlabathini kalula, singase sikhiphe esinye. Sasiyothatha i-nen futhi sihambe ngokushesha siye Egrand laclair. Abanye abantu abasizungezile babeyokwazi ukugqoka iyunifomu yabo. Ukube noma ubani ogwini ubesibonile, ngabe wasithatha wasiyisa emadodeni Kajerome. Futhi ukukhipha isikebhe emanzini kwakungafanele kubangele izinkinga. kwakuyicebo lakhe lokubuyela enqabeni, athathe amadoda akhe, futhi athumele isikebhe lapha. Uma ayenamandla anele okudonsa izikebhe, wayengakhipha kalula isikebhe esiqaphile.
  
  
  Ngokungazelelwe ngazizwa kahle kakhulu. Ngaze ngezwa izwi lakhe. Futhi umsindo wezicathulo eziqhamuka egqumeni elingemuva kwami. Kwakunabantu okungenani abane. Baqhubeka bekhuluma. Bavelaphi? Mhlawumbe u-ih wadonswa lapha ngokudubula. Kwase kuyisikhathi sokuba ngithole indawo ephephile.
  
  
  Wacabanga okwesikhashana ngesikebhe ayesibonile emgodini ongemuva wesikebhe esiqaphile. Kodwa kwakungabonakali kuyisixazululo esingcono kakhulu sokuphuma uye emanzini avulekile. Uma bengibona, ngabe sengifile. Angase azame ukubhukuda aye enqabeni ngaphansi kwesembozo samaqabunga alengayo.
  
  
  Kodwa ngegazi Lonke eb & nb, wayengaqiniseka ngenkampani. Ama-barracuda noma oshaka. Okungcono kakhulu engangingakwenza kwakuwukuzama ukuhambisana namasosha ayesendaweni ayeseyifunile kakade.
  
  
  Waya phansi futhi ngokuqapha wakhipha ikhanda lakhe phezu kwezihlahla. Isikebhe sesithathu sokuqapha sasimisiwe ogwini, futhi isikebhe sika-Ego sasilele esihlabathini phansi egqumeni. Lesi sikebhe singathwala abantu abambalwa. Kwakungeyona into enkulu, kungenjalo kwakuyodingeka ngizwe amazwi engeziwe.
  
  
  Yini manje? Ngangingafuni ukulinda amasosha ukuba avele emkhakheni wami wokubona. Ungumzingeli ngokwemvelo. Angikuthandi ukulinda ubunzima ukuba bufike kimi. Angimfuni. Umuntu ohlaselayo uhlale enenzuzo. Ngaphezu kwalokho, ngaba nengxabano eyengeziwe. Noma ubani ahlangana naye lapha angaba isitha kuphela. Futhi wonke umsindo abawuzwayo ungaba umsindo womuntu obazungezile. Kuzodingeka balinde ukudubula baze baqiniseke ukuthi ngeke basibulale sodwa ngamadoda abo, futhi ngingamhlasela ngokushesha nje lapho ngibona noma ngizwa lutho.
  
  
  Ephethe isibhamu esincane ukuze singabanjwa amaqabunga amakhulu nemivini, waqala ukuqhubekela phambili kancane kancane emhlabathini. Ngamamitha angamashumi amathathu, ngabona okuthile kukabrown kuhamba. Indoda yagoba phansi ukuze ikhasa ngaphansi komvini, ukunakekela kwayo kwagxila kokuthile okwakungaphambili, umhlane wayo kimi. Ngokunyakaza okusheshayo, wanyamalala ngokuzumayo emaqabungeni, futhi ukuzazisa kwakhe kwamlahlekela.
  
  
  Ngamlandela. Uma i-ego yakhe ingambulala, bekuyoshiya imbobo ku-iht. Futhi lowo mgodi uyoba mkhulu ngokwanele ukuba ungamkhumbuli Unick Carter.
  
  
  Ukube ngangimdubule, wayeyobe edonswe abanye, kodwa wayengase aphenduke noma nini, angibone, futhi anginike isibhamu esigcwele. Wayengekho ebangeni elihlaba umxhwele le-stiletto.
  
  
  Wathatha isibhamu esincane esandleni sakhe sobunxele, waxhawulana nesigxobo sakhe esandleni sakhe sokunene, futhi waqala ukucasha kuye. Eyakhe yayingamamitha amathathu ngemva kwakhe. Wabe esephenduka. Wangibuka ngimangele futhi waphakamisa isibhamu sakhe esincane. Ummese wamlahla. Yawela emphinjeni we-emu ngaphambi kokuba ikwazi ukudonsa isicishamlilo. Yawa ngaphandle komsindo omkhulu. Ngaya kuye ukuze ngithole i-stiletto.
  
  
  Khona-ke ikhanda lami laqhuma.
  
  
  Lapho ngiqala ukucabanga, amakhanda ami ayengenangqondo kakhulu emaqenjini angamashumi amabili, ngalinye lidlala ingoma ehlukile. Wabheka phezulu eziqongweni zezihlahla futhi wabona ubuso obuthathu obubi, obujabulisayo ngaphezu kweyunifomu yebutho. Izandla zami zaziboshwe ngaphansi kwami. Omunye walaba abathathu wayengusergeant, abanye ababili babengamasosha. Usergeant wafaka i-stiletto yami ebhande lakhe, futhi amasosha ayephethe isibhamu sami esincane kanye Ne-luger yami. Usergeant wangibona ngivula amehlo, futhi ulick weza wangikhahlela phakathi kwemibimbi ngesicathulo sakhe.
  
  
  "Kubelmont", wakhononda, futhi wangikhahlela futhi. Ngakho umphimbo Kabelmont wahlinzwa. Umphimbo wami uyoba olandelayo. Ngezandla zakhe ngemuva, kwakungekho lutho engangingalwenza ngokumelene nalesi sikhulu samandla. Wazihlikihla izandla, ejabule ngomklomelo wakhe. Wathi: "vuka, Mnu. Izinkulungwane zamarandi". "Futhi uzothola ukukhushulwa, futhi."
  
  
  Angizange ngihambe. Ngakho bangazisa ngaphezu kokufa. Uma besazonginikela ngokuphepha, kwakubonakala kunengqondo ukuthi nabo kufanele benze wonke umsebenzi. Usergeant waphula iminwe yakhe. Amasosha angidonsela ezinyaweni zami. U-Odin owayebazungezile wacindezela i-luger ehlombe lami futhi waqala ukucindezela. Kwakunezinketho ezimbili. Noma ngabe waphula ihlombe lakhe. Ngaqhubeka.
  
  
  Bangicindezela ukuba ngisuke lapho isikebhe sasisogwini. Usergeant wakhonkotha amanye amadoda akhe ukuba ayeke ukubheka. Bangibamba.
  
  
  Amazwi amabili aphendula, futhi ngemva kwesikhashana, amasosha ayehamba no-ih avele ehlathini. Bonke babejabule kakhulu.
  
  
  Usergeant wayala abafikayo ukuba bathwale osebenza naye ofile, futhi sisendleleni. Izithwali zomzimba ziphambi kwami, ezinye ezimbili ziphambi kwami, futhi isekela lomkhuzi lisemuva. Wayengenandaba ngempela nekusasa lakhe. Cishe ngaba nomhlangano negumbi elingaphansi elingenalutho nomphenyi onesihluku, bese kuba nomhlangano onentambo.
  
  
  Ngisho noma Uhawk athola ngesiphetho sami, kwakungekho lutho ayengalwenza. Esikhundleni sakhe, I-Emu yakuthola kunzima ukuvuma ukuthi i-Ejenti Yasemelika yayibandakanyekile ezindabeni zangaphakathi Zebig laclair.
  
  
  Lapho sisendleleni eya ogwini, kwazwakala isibhamu ehlathini. Ukumemeza ngemuva kwethu kwasenza sonke saphenduka. Usergeant wama. Wayezowa. Ingaphambili lejazi le-ego laphenduka laba bomvu. Amasosha amhlasela njengokungathi ayezama ukubamba ukuzazisa kwakhe. Lapho bemgwema, bathatha izibhamu zabo baziyisa emahlathini amakhulu asizungezile. Esinye isibhamu. Isosha elingakwesobunxele sami, liphethe ikhanda lami, lashaywa ekhanda lawela phansi. Lowo ongakwesokudla sami wethuka, wagoba wabaleka.
  
  
  Wayikhahlela phansi. Walala ethule. Amanye amasosha amabili aphakamisa izandla zawo. Umitzi waphuma ngaphansi kwamahlathi, ebakhomba ngesibhamu. Wadubula owodwa ngaphambi kokuba asondele ngokwanele ukuba acindezele isihlakala sakhe. Isosha elalisele laphakamisa izandla zalo ngisho nangaphezulu.
  
  
  Wangibuka. "Awunayo imizwa, ingabe Wena, Carter? Asinaso isikhathi seziboshwa."Wakhulula isihlakala sakhe futhi waphindisela izikhali ezincane emuva esosheni, manje elaliphuzi.
  
  
  "Yeka," ngishilo. "Ngifuna ukuthatha u-ih ephila. Bamba i-ego yami ngesibhamu ubone ukuthi ungakwazi yini ukukhulula izihlakala zami ngesandla esisodwa.
  
  
  Ngaphenduka futhi waqala ukukhulula intambo ezihlakaleni zami. Ngibhucunga izicubu zeminwe yami, ngaya emasosheni ngentambo futhi ngashukumiseleka ukuba ngingayibulali. Babekuqonda lokho engangikusho.
  
  
  Isosha elaliwile lagxumela ezinyaweni zalo njengokungathi Unessus wayenethani lomthofu emahlombe akhe, futhi la masosha amabili angilandela aya ogwini, Umitzi ukuze acashe. Umkhumbi omncane wawusabhajwe emanzini angajulile. Sangena emanzini futhi wahola amasosha amabili saya endaweni ephakeme. Wabatshela indlela yokucindezela isikebhe, wabe esethatha Umitzi wamyisa emhlane futhi wamsiza ukuba akhuphuke ngomkhumbi.
  
  
  Waya ekhabetheni waqala injini. Ngezwa injini iqala futhi ngaya emkhombeni. Kwakunomsindo omkhulu. Khona-ke yayeka. Omunye g? n? rale, futhi akukho lutho nhlobo. Ukuxilongwa kwami kwakungu: ukungasebenzi kahle. Futhi wayengazibonga ngalokho.
  
  
  "Yeka", Umitzi wamemeza.
  
  
  Wagxumela emkhunjini ukuze aqiniseke ukuthi ngilungile, futhi wathola izimbobo ezazishiywe ukudubula kwami. Wayeqinisile. Lashayisa intambo kaphethiloli lapho lidubula iqembu. Okwenza izinto zaba zimbi nakakhulu ukuthi ithangi lalingenalutho phansi. Sidinga ithonsi likaphethiloli.
  
  
  Yena, wazizwa engenamandla. Uphethiloli wethu, amandla ethu. Amandla ethu, isikebhe sethu sokuqapha, kudingeka sishiye lesi siqhingi. Akunjalo neze.
  
  
  Umitzi wamemeza kulo lonke ikhabethe. "Nick, amasosha. Babaleka! '
  
  
  Isibhamu sakhe saqala ukusakazwa, futhi bayeka. Ngehlombe eliwile. Cishe babelindele inhlamvu emhlane manje. Wagxumela emkhunjini futhi wadlulela kubo. Kwakungasekho phuzu lokugcina i-ih, kodwa ihhotela layo, futhi liphethe izinhlamvu. U-Ih wamthumela ebhange futhi wabiza Umitzi.
  
  
  Lapho esibamba, U-ay wamvumela ukuba abambe omunye wabo ngesibhamu, kanti omunye wakhululwa ezicathulweni zakhe nasemabhulukweni. Wabopha imilenze yamabhulukwe akhe ndawonye, wagcwalisa amabhulukwe akhe ngezinhlamvu, wabopha ibhande lakhe, futhi wagingqa imilenze yakhe entanyeni yakhe.
  
  
  "Manje ake uhambe," wayala intombazane. "Asisabadingi, futhi abasakwazi ukusilimaza. Ezimbili noma ngaphezulu azenzi mehluko omkhulu."
  
  
  Wanxusa ukuba bahambe. Babengadingi ukusekelwa. Lapho sebehambile, mina Nomitzi saya enqabeni ngokushesha ngangokunokwenzeka. Unowa wayethosa izinhlanzi, futhi isibhakabhaka sangenza ngaqaphela ukuthi kwase kuyisikhathi esingakanani ngizikhumbula. Futhi amathambo ami angitshela ukuthi kudingeka ngilale. Nakuba nganginomsebenzi okumelwe ngiwenze futhi kwakusemnyama, kwakuzothatha isikhashana ngaphambi kokuba kube mnyama, futhi ngacabanga ukuthi kwase kuyisikhathi sokuphefumula i-rum, inhlanzi eshisayo nezithelo.
  
  
  Wathola igumbi elingenalutho, wawela phansi etsheni, futhi wakhululeka. Umitzi uzobika. Ngangingazi ukuthi wayephakeme kangakanani ohlwini Lukahawke, kodwa uma sake sakwazi ukuphuma kulo siphila, ngokuphenduka okuthile okuphambene nesiphetho, ngangizomlandela. Wayekufanelekela ukuthola indondo ekhethekile.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Isahluko 11
  
  
  
  
  
  
  
  Sekuyisikhathi ukubhubhisa isitebhisi. Manje njengoba ukubaleka olwandle kungenakwenzeka, Ustahl akasakwazi ukusikhonza.
  
  
  Ukubhubhisa ingcebo enjalo yemivubukulo kwakuyisinyathelo ayengafuni ukusithatha, kodwa kwakuyindlela eyingozi kakhulu yokungena enqabeni. Sasizwa izimoto zisondela emgwaqweni osogwini nasendleleni, kodwa ujerome wayengase abe nombono wokuthumela izikebhe zokugwedla ebusuku futhi athumele amadoda akhe phezulu ezitebhisini ngaphandle kokubona. Futhi bambalwa kakhulu kithi ukuba babheke zonke izingxenye zempi. Amehlo katony Possessed aba mnyama njengoba etshela U-Emu ukuthi enzeni.
  
  
  Wavula ibhokisi lokugcina le-dynamite, wakhipha izinduku ezimbili, futhi wabheka umbhishobhi omdala. "Nami kuyangilimaza, Noya. Uma siphuma lapha siphila, ngiyamthembisa ukuthi U-AX uzokwakha isitebhisi esisha ."
  
  
  Yayiphakanyiswa ngesibhamu esinamandla isinyathelo sesithathu sisuka phansi, idutshulwa izimbobo eziningana eshalofini eliqinile, ikhangisa ngezinduku ze-dynamite engxenyeni ethambile, engaxutshiwe, futhi ikhanyise isifutho. Wayegijima futhi futhi wayesevele engaphakathi kwezindonga lapho kuqhuma. Kwaba nesiphepho samatshe emvelo emanzini, futhi lapho umsindo uphela, leli gquma laphinde laba ithambeka elicijile, elivimbelayo.
  
  
  Ngakho manje kwase kusele imigwaqo emibili kuphela yokufinyelela ukuze isetshenziswe ebusuku. Udkt. Fleming wayebukeka emuhle kakhulu, futhi ngangingangabazi ukuthi sasiyokwazi ukuhambisa u-ego kwesinye isiqhingi Ngonovemba. Iqembu lonke lakwazi ukujoyina amadoda Katony anqotshwa ehlathini. Ngizoya edolobheni, ngithole Ujerome, ngimbulale. Uma amasosha enqunywa amakhanda, izinto cishe zaziyothula futhi Ufleming ayengase abuyiselwe esikhundleni sokuba umongameli.
  
  
  Ngaveza leli cebo Kunowa, futhi akazange akhathazeke. Savuma ukuthi wayezoqapha umgwaqo osogwini ngalobo busuku, futhi ngangizobuka umzila. Ilungiselelwe yi-ego, yabonisa indlela yokuqhuma kwezimayini futhi yatshela konke ngesikhathi. Khona-ke wanyamalala kwenye indawo. Uma nje sasine-dynamite, akekho owayengasihlasela ebusuku.
  
  
  Utara ufuna ukusiza. "Ubaba wangithuma ukuba ngikusize. Awukakhohlwa ngakho? Futhi udinga ukuphumula. Ucabanga ukuthi angikwazi ukuqhuma njengomitzi lapho kudingeka?
  
  
  Izibani ziyatholakala, yebo. Kodwa wayeyosisingatha kanjani isasasa? Kodwa okungenani i-ee, inkampani ingenza amahora ami abe mnandi ngokwengeziwe. Ngaphandle kwalokho, wayengalindele ukuhlaselwa ebusuku. Amabutho Kakholoneli ayelahlekelwe kakhulu, futhi wayesola ukuthi ngemva kokulahlekelwa ukuzazisa kwesikebhe esiqaphile, Ujerome wayezodinga isikhathi esithile ukuze alume amanxeba akhe.
  
  
  Ngatshela le ntombazane ukuthi ngizoyibuka amahora ambalwa okuqala, kodwa yayingafuni ukuzwa ngayo. Wayecabanga ukuthi kudingeka ngiphumule. Ngaphandle kokusho lutho olukhethekile. Ngakho ngavumela ukulala ukuba kungcono kimi.
  
  
  Kwase kusemini lapho ilanga emehlweni ami lingivusa. Ngazizwa njengomuntu futhi, ngaphandle kokushaywa ekhanda lapho isosha lalingishaye khona. Utara wahlala naye emuva esiqwini sesihlahla, ephapheme kodwa elele. Unah wayeneziyingi ezimnyama ngaphansi kwamehlo akhe. Yena wagingqika kuye.
  
  
  Izwi lakhe alinangqondo. "Nick, uyagula, ukuphila kwami kuyalimaza. Kube kubi nakakhulu emahoreni ambalwa edlule ."
  
  
  Sasingaphansi kompheme ophakeme, sizungezwe izihlahla, nemigqa yokukhanya kwelanga okuphuzi okuhlungwa emaqabungeni. Isikhumba sikatara sasinombala ophuzi oluhlaza futhi sinamaconsi amancane egazi. Kwakunenkungu engwevu phambi kwamehlo akhe. Wathathwa u-ee futhi wagijima wakhuphukela egqumeni waya esangweni. Utony Marshall wangena futhi wambiza. Yena, esaba ukuthi usazoqapha. Phela, wayenguye kuphela umphilisi esake saba naye, kungakhathaliseki ukuthi kwakubiza malini.
  
  
  Wangena enqabeni ngemva kwemizuzwana embalwa. Utara wayibeka ngokucophelela phansi, Futhi Ngokushesha Unowa waqala ukusebenza. Wazizwa izindlala ezisentanyeni yakhe, wabamba isihlakala sakhe, wavula umlomo wakhe, futhi wahlola izandla zakhe. Ngaphambi kokuba ayilahle, u-ih wabona amabhamuza ezandleni zakhe.
  
  
  Le ndoda endala yayingakaze iphuthume kangako. Wandizela kwelinye lamakamelo azungezile. Ngagijima ngamlandela, kodwa ngaphambi kokuba ngifike emnyango, waphinde waphuma ephethe umata we-wicker namathanga. Walahla umata, wawukhahlela, futhi wangincenga ukuba ngifake intombazanyana kuwo. Waqaphela ukuthi wayedinga usanta futhi sasingekho isikhathi sokukhanyisa izibani kwelinye lamakamelo amnyama.
  
  
  Wambeka phansi ematheni wakhumula ingubo yakhe. Ngokungazelelwe Umitzi naye wayesegcekeni, enesithakazelo kuqala, kodwa wabe esekhathazeka lapho ebona izindebe zentombazane ezingenagazi.
  
  
  Unowa wayephethe isigamu sekhukhamba ngesandla esisodwa ezandleni zakhe ezinkulu. Wazamazamisa okuqukethwe, okwakubukeka njengengxube yamanzi nensipho eluhlaza.
  
  
  ""Emuva". Amazwi ka-Ego ayelukhuni. Lapho silalela, waphakamisa ikhanda Likatara, wavula umlomo Kahey, futhi wathela uketshezi emphinjeni Kahey. "Manchin," esho kancane. "Isihlahla esinobuthi kakhulu. Ukulunywa kanye kuphela yi-ego yombungu kungabangela ukufa okungazelelwe, okubuhlungu. Ngisho nokuthinta isiqu kungaba yingozi kakhulu. Bheka nje umfana ompofu."Ngokungazelelwe, Utara weluleka. Unowa wamthatha futhi wamthululela okunye koketshezi emphinjeni wakhe futhi. Njengoba ayelele phansi, ephefumula kanzima, uyise wakhumbula ukuthi wayesevele emazi umanzinella. Kwakunzima kakhulu, njengoba Unowa asanda kusho.
  
  
  Indoda endala yayidinga usizo. Wathi, " Thela uketshezi emunweni wakho. Hhayi ezintathu!
  
  
  Ngakwenza. Wayiphenduka ukuze siyibone ibuya. Yayimbozwe namaqabunga. Wayegcwele uketshezi ayeluthululela emhlane wakhe njengoba umzimba wakhe wawugxilile ngenxa yokuquleka okubuhlungu.
  
  
  Ngezwa le ndoda endala ibubula ngokukhululeka. Wathi: "ngicabanga ukuthi sakwenza ngesikhathi esifanele". "Uzoba ngcono."
  
  
  Ngemva kwesikhashana, ukuquleka kwaphela, futhi intombazane yalala inganyakazi. Manje Unowa wabeka phansi ithanga kanye nengxube yensipho futhi wathatha amanye amathanga. Waqala ukwenza i-emulsion eminyene ezungeze impuphu emhlophe nalokho okwakubonakala njengethusi. Wanikela ngentombazane futhi wathela ingilazi. Wabe eseyibeka eceleni kwakhe.
  
  
  Manje sekuyithuba lakho. Wasukuma, wakhumula ihembe lami, waliphendulela ngaphandle. Indwangu nayo yayinobuthi. Wagcoba izandla zami ngesibulala-magciwane, wabe esenza okufanayo ngezandla zakhe futhi wamomotheka. "Bekufanele ngikuxwayise. Ngokuvamile ihlathi lihlukile, ngezinye izikhathi liyisitha. Thatha olunye uhlangothi lomata; manje sesisemthunzini ngokomoya."
  
  
  Utara wavula amehlo akhe njengoba sasimyisa kwelinye lamakamelo amnyama futhi samlala embhedeni. Wayephapheme, kodwa esagula kakhulu.
  
  
  Lokhu kwakusho ukuthi kwakungeke kube khona ukuphuma enqabeni. Kwakumelwe sithwale Ufleming Notara, kodwa lokho kwakungenakwenzeka. Hhayi ezintabeni ezicijile. Akuzona zonke izingozi ezasisongela. Linda kuze kube .ade. Wambona ehlezi eduze kweblonde, futhi ngokuzumayo waqaphela ukuthi wayekhathazeke kakhulu ngaye kunalokho ayefuna ukukuvuma. Ngangikuthanda, futhi manje sekucacile kimi kunanini ngaphambili. Ukube Unowa wayengakaze azizwe elimele ngokushesha, ngabe wayesefile manje. Le ndoda endala yamsindisa ngesikhathi esifanele, futhi ngenxa yalokho waphinde wahlonishwa. Nganuka isidlo sakhe sasekuseni. Angizange nginake Kwaze kwaba Yilapho Unowa ememeza. Wabe esehamba waya kwabanye, abase bevele bedla isidlo sasemini.
  
  
  Kwangimangaza ukuthi ngangilindile. Sasinezivakashi. Insizwa enesikhumba esimnyama egqoke indwangu yokulala. Waletha izindaba, futhi uma sicabanga ngokubukeka kobuso bukatony won, kwakungezona izindaba ezinhle kakhulu. Unowa wathi kimi ngezwi elaliphindaphindeka ngokukhathala njengoba umitzi Nofleming babemi ndawonye bedangele. Isizwe sasingasebenzi ngalobo busuku. Bathumela abahloli babo.
  
  
  Ukarib amasosha Kajerome awazange ahlale phansi abeke izandla zawo phansi. Bakha umngcele oseceleni kwechibi oya ogwini, lapho kwakunesikebhe sesithathu esiqapha khona. Sasizungezwe. Ngineziguli ezimbili, kwakungadingeki ngisho nokucabanga ngokudlula emgqeni. Ngabuza lo muntu ukuthi angangikhipha yini, futhi i-rheumatism yayimfushane: cha. Wafika lapha ngaphambi kokuba ukuvinjezelwa kuqedwe. Manje naye wayengasakwazi ukubuyela emuva.
  
  
  Ngakho Utara wayengakuqapheli ukuhamba kwamasosha. Ukube wayengalali, othile wayengase amzwe. Noma mhlawumbe babekude kakhulu. Wabheka abantu ababethule ababengizungezile, waqaphela ukuthi sasibuthakathaka kangakanani, futhi ngokungazelelwe yena wayengasalambile.
  
  
  Ngazithathela mina. Okungenani yilokho okwangigcina ngimatasa. Ngemva kokudla kwasemini, sahlala sithule. Sasilindile.
  
  
  Ngakuzwa kuqala, kusasele umzuzwana Ngaphambi Kokuba Unowa aphenduke abhekane nami. Kwakuwumsindo omnyama, ovilaphayo wezindiza. Le ndoda endala yavuka kancane yathi, njengokungathi isimemela etiyeni , " ngisikisela ukuba sicashe emathuneni. Umnu. Carter, ingabe uzothatha Unksz. sawyer?"
  
  
  Njengoba umitzi ake angitshela, le ndoda endala yayigcwele izimanga. Ngakho wayenesisekelo esingaphansi kwenqaba. Ngangizibuza ukuthi lijule kangakanani, nokuthi lingakwazi yini ukumelana namabhomu, nokuthi sasingangcwatshwa yini lapho siphila. Ubuso bukamitzi babumnyama, futhi wayazi ukuthi wayecabanga into efanayo manje. Kodwa futhi, sasingenayo enye indlela.
  
  
  Ngaya kutara. Ngakhululeka lapho ngibona ukuthi kakade wayesekwazi ukubeka izingalo zakhe entanyeni yami. Njengoba ayemholela ngaphandle, Unowa wavula umnyango ozungeze udonga olujiyile lwe-slate ayengakaze ambone ngaphambili.
  
  
  Umitzi nomfana base bengasabonakali. Ufleming wavele wahamba emgodini ngezinduku. Ngamlandela. Unowa wavala umnyango omkhulu ngemva kwakhe, wasishiya sisebumnyameni obukhulu.
  
  
  Ngemva kwesikhashana, washaya inhlansi ngesiqeshana se-filament futhi wavula ikhandlela. Sasinomuntu ongcwele. Unowa wanikeza umfana ikhandlela, wathatha Ufleming, wehla izitebhisi ezimbalwa waya emnyango omnyama womhubhe, ilangabi elincane elingaphezulu kwekhanda lomfana lisikhumbuza.
  
  
  Umhubhe wawubanzi ngokwanele ukuba sidlule kuwo, kodwa ukuphakama kwashiya okuningi okungafuneki. Indoda ende kwakuyodingeka igobe. Kwadingeka ngigobe amadolo ami, Futhi Umitzi wakhothama ukuze angishaye.
  
  
  Kwakuwukuhamba ibanga elide. Kunoma ikuphi, kwakunamadwala anele ngaphezu kwethu ukuze amelane nomthelela omkhulu. Lapho sifika phansi, sazithola silandela ukujika okubukhali egumbini elikhulu.
  
  
  Sadlala lo mdlalo phansi, Futhi Unowa wakhipha ikhandlela. Wathi: "ukusindisa umoya". Kwadlula imizuzu embalwa. Kungenzeka ukuthi izindiza zazindiza isikhathi eside phezu kwethu, kodwa akubanga khona ukuqhuma okwaqeda ukuthula. Izinsizakalo zethu. Ngangingakuthandi. Babelindeni?
  
  
  Wabe esecabanga ngenye into. Ngokuphuthuma kwethu ukubalekela isihloko esigcwele, sakhohlwa ngokuphelele ukuthi singase sidinge ukuphuma okwengeziwe. Phela, kungenzeka ukuthi ukuhlasela emoyeni kuzovimba umnyango oya emathuneni. Kwakunekhambi elilodwa kuphela elalihlale lisiqinisekisa indlela yokuphuma: i-dynamite."Futhi sayishiya phezulu.
  
  
  Umitzi waletha isibhamu esincane, futhi wanxusa ukuba abe ne-ego yakhe ebumnyameni. Wenyukela ezitebhisini, wabuyela phezulu, futhi wavula umnyango osindayo we-slate cishe ngamasentimitha amathathu. Ukukhanya kwelanga Okukhanyayo Kwenkosi engcwele kwangenza ngaba yimpumputhe, kodwa ngayibamba ihamba. Ngahlala lapho ngangikhona kwaze kwaba yilapho amehlo ami esejwayele ukukhanya. Kwavela amadoda amane agqoke iyunifomu yaserussia. Yebo. Ucolonel ufuna Ukuba Ufleming athathwe ephila, hhayi abulawe yibhomu. Khona-ke wayengaqiniseka ukuthi i-ego yayingafakwa unomphela.
  
  
  Babenezikhali ezizenzakalelayo. Ngemva kokwehla nge-parachute, bahlukana. Ababili babo bahamba ndawonye beya kolunye uhlangothi, ababili beya kolunye. Bahamba bezungeza amakamelo futhi ngokusobala bamangala lapho bengatholi muntu. Kancane kancane, baqala ukusebenza ngokushesha. Akekho owayebazungezile owayebheke kimi. Wacindezela umnyango waba banzi kancane futhi wazicindezela Ngokumelene Nomoan, manje owayesemthunzini. Ngenza iphutha eliyisiphukuphuku. Ukube ngangimlindele phezulu, ngabe ngamdubula kalula. Manje kwadingeka ngilinde lapha futhi ngizame ukuyisebenzisa.
  
  
  Kwathatha isikhathi eside ukuba ikhanda lakhe lingene emnyango lapho ayeligcina khona. Wonke lawo makamelo angenalutho enza u-ego angabi nandaba, isibhamu sakhe sikhomba phansi. Wathatha izinyathelo ezimbalwa emuva. Lapho esengaphakathi kuye, ngamshaya ngesibhamu somshini ethempelini lakhe le-ego. Wawa futhi akazange ahambe. Ukubuyela emuva emini.
  
  
  Inombolo yesibili yawela igumbi ngomhlane wayo kimi. Yayiseduze ngokwanele ukuba ibe nesitebhisi. Cishe akazange aphuthelwe, kodwa waphenduka. Insimbi ebukhali njengensingo yadlula umimmo, yashayisa udonga futhi yaphahlazeka phansi phambi kwezinyawo Zika-Ego. Wabheka nxazonke ngokumangala futhi waphendukela kimi. Wayesevele engaphandle komnyango. Wamemeza okuthile kwabanye ngesirashiya esiyi-staccato. Ngokushesha kwafika isifo sokuqaqamba kwamalunga. Bahlela ukungena ngomlilo. Lokho kwakukuhle kimi. Wehla izitebhisi eziya emathuneni. Njengoba ngangilindele, abazange badubule kancane, kodwa badubule phambili, bephuthuma ngokulandelana. Lalihlukaniswe phakathi yi-ih ngokuqhuma ngaphambi kokuba i-ih ivalwe ukuze umsindo wesikhali sami ungakhathazi isosha lesine.
  
  
  Angikwazanga ukuzwa Umitzi ekhuphuka izitebhisi ezingemuva kwami ngenxa yomsindo. Manje izwi lakhe lavela ngemva kwami. 'Kwenzekani?'
  
  
  "Sinezindlu. Ezine. Sengivele ngilele kathathu lapha, omunye ngaphandle kwendawo ethile.
  
  
  Umyeni wakhe wakhuphukela emnyango, kodwa akazange ambone umuntu wesine. Izwi lakhe lamemeza kakhulu, kodwa wahlala efihlekile. Igceke lalingasho lutho. Kuthule kakhulu. Ngangingazi ukuthi ukuphi, futhi cishe wayezongidubula uma ngigxumela ikhanda lami kude kakhulu emnyango, ngizibeke engozini yokulahlekelwa ukuzazisa kwami ngokushesha. Ngangingakholelwa ukuthi wayezovumela ukuba aphinde adonswe lapha. Mhlawumbe wayehlakaniphe kunabo bonke.
  
  
  Laphonswa Emitzi ngesibhamu esincane saserussia. "Bheka izinhlamvu."
  
  
  Lokho kwanele.'
  
  
  "Gcina indlela ilawulwa. Ngizobuya ngibuze ukuthi ikhona yini enye indlela yokuphuma, ukuphela kwendlela yokuphuma."
  
  
  Ngemva kokuchaza isimo, Unowa wakhanyisa ikhandlela. Ekukhanyeni okuncane kwamalangabi, wabona Ufleming encike odongeni. Utara wayehlezi eduze kwakhe,ebangeni elingamamitha ambalwa. Wayesevele ebukeka engcono, nakuba ayesabukeka edidekile. Lo mgodi omnyama ekujuleni kwentaba, owawunuka udaka nesikhunta, nawo wawungeyona ikhaya elihle lokululama. Kodwa angikwazanga ukushintsha isimo sakhe kwaze kwaba yilapho ngishaya umfana wesine. Unowa washo okuthile kumfana owaphula umugqa webutho Likajerome. Umfana wanqekuzisa ikhanda, wathatha ikhandlela, wangicela ukuba ngilandele. Ukukhanya okuncane kwawela Phezu Kwesikhwama esipendiwe esasilenga ealtare elidala. Waphakamisa uhlangothi lwendwangu. Kwavela umhubhe ngemva kwakhe.
  
  
  Wayenethemba lokuthi umfana wayeyazi indlela, ngoba leso siqu sekhandlela sasingeke sishise isikhathi eside. Sehla izitebhisi sangena emhubheni onama-niches ezindongeni. Yini-lapho amakhandlela ayeboshelwa khona emagobolondweni, ngokuvamile ayeyizicucu ezinobude obungamasentimitha amaningana. Kwakunephunga elibi, elibolile. Ngokushesha ngabona isizathu salokhu. Iningi lalezi zindawo laligcwele amathambo abantu, futhi ngemva kwazo, emashalofini amatshe, kwakunamakhanda angenalutho. Kwakufanele kube inqwaba yezizwe.
  
  
  Umuzwa wami wokuqondisa wangitshela ukuthi sasizoya kolunye uhlangothi lwenqaba. Ngemva kwesikhashana, ngayibona phansi etsheni lecircle of the world. Ngaphezulu kwakunembobo eyindilinga, ebanzi kancane kunamahlombe ami. Angikwazanga ukuya enah. Umfana naye wakubona. Wangikhipha isibhamu, wafaka i-ego phansi eduze kwekhandlela, wangisiza ukuba ngivuke. Ngabeka izandla zami phezu kwalo futhi ngakhuphuka nge-nah.
  
  
  Ngabheka nxazonke. Eyakhe, imi odongeni lwangaphandle. Kwakungekho ukunyakaza noma kuphi. Wabeka isandla sakhe emgodini wathatha isibhamu.
  
  
  Wagijimela emaphethelweni ophahla futhi wabona umyeni wakhe wesine. Wayelele esiswini sakhe ngaphansi kwama-parachute, isikhali sakhe sasikhomba emnyango Lapho Umitzi ayemi khona. Lapho zisebenza ngokuzimela, ngokuvamile azihlaba umxhwele kakhulu. Wayemncane futhi emncane, kodwa ebulalayo ngenxa yezikhali ezibulalayo ezandleni zakhe zobuntwana. U-Ego wamemeza ngesirashiya: "usuke wabheka lapha?"
  
  
  Waphenduka. Wadonsa inhlamvu. Sawubona, isosha elingaziwa. Umitzi wabonakala emnyango, wabona isidumbu, futhi waya kuso. Yena, wagxuma esuka ophahleni. Lapho iso liphaphama, i-paratrooper yesihlanu yaphuma ngemva komnyango owawuvulekile. Washayisa isibhamu esinamandla entanyeni Kamitzi. Ukube babemtholile futhi babulala u-ego, kwakuyodingeka ngidubule Umitzi. Yiqalekise!
  
  
  Wangibuka futhi wamemeza ngesingisi esihle, " lahla isikhali sakho."
  
  
  Wathi okuthile entombazaneni. Isibhamu esincane sasilahla.
  
  
  "Woza lapha, ungasondeli kakhulu. Melana naloludonga."
  
  
  Ifomu le-ego laliseduze nezinto ezingcono kunalezo ezazisetshenziswa ozakwabo be-ego. Unen wayegqoke imichilo yephoyisa ehlombe, futhi ibhande lakhe lalinomshini wokukhuluma. Ngisho noma ekude, Umitzi wayekuzwa ephefumula kanzima. Wamanga ngokuqinile, futhi wathula.
  
  
  Wahleka. "Ngikunika ithuba. Ngitshele ukuthi udkt. Fleming ukuphi."Uma ungakwenzi, ngizomdubula kuqala. Khona-ke uyofa."
  
  
  I-stiletto yami yayingafinyeleleki egcekeni. Izwi likamitzi lafika ngamazinyo agugile. "Myeke aye esihogweni."
  
  
  Ngangiphenduka kancane ukuze angayicindezeli inhlamvu. Usongela ustahl. "Ngikutshele ukuthi ungahambi."
  
  
  Wenza sengathi wesaba. - 'Ungadubuli. Ngizokutshela. Uyacasha. Ngizomlanda.
  
  
  Umitzi wangiqalekisa. Kungasebenza futhi. Yeka intombazane engumbulali. Uma engivumela ukuba ngingene emnyango, ngingathatha isibhamu komunye Wamarashiya. Kodwa leli tringa alizange lisebenze. Umrashiya wayazi nokuthi abangane bakhe bakuphi. Ngambona ukuthi wayecabanga kanjani.
  
  
  Wayengasebenzisa mina Nomitzi njengezihlangu futhi wehlela emathuneni nathi. Njengoba sineziboshwa, angayala Ufleming ukuba azinikele. Kodwa kuthiwani uma Ufleming engenandaba nokuphila kwethu? Kuthiwani uma esidubula ukuze ashaye isitha? Leli kwakuyithuba ayengeke akwazi ukulibeka engozini. Ngakho wahamba ngenye indlela. Cishe waqaphela ukuthi Umitzi wayebaluleke kangakanani kimi, wayazi ngejubane isibhamu sakhe esawa ngalo ngokushesha nje lapho emthatha.
  
  
  
  Yebo. Kwenze. Hamba uyomlandela. Kodwa uma uzama noma yini, leyo ngxenye yesifebe iyofa."
  
  
  Kwadingeka ngiyidlale. Wayengumuntu omude kunentombazane, futhi ngangazi ukuthi ngingayiphatha kahle I-luger ngokwanele ukuba ngidubule i-emu ekhanda ngesikhathi engibheka ngomnyango eyayingene kuwo.
  
  
  "Hamba kancane," eyala . Ungaguquki. Ngiyakubuka.'
  
  
  Saya emathuneni. Ngaphambi nje kokuba ngifinyelele ezitebhisini, wangimisa. Mhlawumbe ukuze amehlo akho ajwayele ukukhanya. Ngakho wayengeyena lowo muntu oyisiphukuphuku.
  
  
  Ngavunyelwa ukuba ngiqhubeke. Wayengasangilandeli. Lapho eyakhe yehla, eyakhe yazizwa isandla engalweni yayo. "Ngakubona futhi ngakuzwa. Woza nami."Unowa wangihlebela endlebeni.
  
  
  Wayelokhu engibamba futhi engicindezela phambili. Ngahlebela u-emu lokho engangikwenza, futhi iminwe ka-ego yaqina esihlakaleni sami.
  
  
  "Ngeke kusebenze. Awukwazi ukubona ngemuva kwakho. Ingozi yokubona isithunzi nokudonsa isicishamlilo iphakeme kakhulu. Sizozama enye indlela. Igama elithi "isithunzi" lanikeza Unowa umqondo. Okungenani, yilokho angitshela khona kamuva. Wakhanyisa ikhandlela, elalikhanyisa kancane ibhokisi eligcwele onodoli abancane bokhuni. Unowa wabazungeza, wafaka inaliti ende kulo, naye ayikhipha ebhokisini, wabe esebamba unodoli phambi kwakhe.
  
  
  Izindebe ze-ego zaqala ukunyakaza ngomthandazo othule. O Nkulunkulu wami, Umitzi wayehlezi ngaphandle ephethe isibhamu esibheke entanyeni yakhe, Futhi Unowa wayengazi ukuthi enzeni ngaphandle kokubiza unkulunkulu othile wokuduma.
  
  
  Ufleming Notara nabo babegqolozele ikhehla ngamehlo amakhulu. Unowa waya ezitebhisini, esakhononda. Ngamlandela.
  
  
  Kwadingeka ngiyibone. Ngaphandle kwalokho, wayeyokhululwa Umitzi ukube leli ringa lalihlulekile.
  
  
  Umitzi nesosha babemi ebumnyameni ngaphandle komnyango, bobabili besemthunzini. Mina nonov sama ezitebhisini ezikude ngokwanele ukuba sicashe kuzo. Umrashiya wabheka phansi ngezitebhisi emnyango ovulekile. Umitzi wayecindezelekile futhi ekulungele ukuziphonsa kunoma ubani owayebazungezile uma kudingeka. Wayekhonkotha buthule. Akunakwenzeka! Awusoze wakwazi ukufeza lokhu nge ezinye trick crazy.
  
  
  Indoda endala yalahla unodoli. Ngokuchofoza okubukhali, yawela phansi etsheni, yaziveza emisebeni yelanga. Isisulu samarashiya sathuthela phansi ngokuzumayo. Ukulinda kwakhe kwakuyisithombe esasizoqeda ukuphila Kukamitzi. Akukho okufana nalokho. Ngutony owamqalekisa futhi wanqoba. "Awekho amaqhinga", kusho umrashiya. Lonodoli, onenaliti eyayibambeke emhlane, wawuyindlela enkulu kunazo zonke eyake yabonwa.
  
  
  Kwaba nokunyakaza okungazelelwe, okuyihlazo emthunzini. Le ndoda yashaya izandla zombili. Iminwe ka-Ego yahlukana njengokungathi wayeshaywe ugesi. Isibhamu sabhidlika phansi. Wayehamba-hamba, ebambe isifuba sakhe ngezandla zombili, ejikeleza phezu kwe-eksisi yakhe, abese ewela phansi njengenqwaba engenampilo.
  
  
  Umitzi ego wayenesibhamu esandleni sakhe ngaphambi kokuba ngize kubo. Wavumela isikhali ukuba silengiswe kalula njengoba ayebuka esuka esosheni eya kunodoli edidekile. Waguqula indoda ukuze ilele emhlane wayo. Iyafa. Ubuso buka-Ego baphenduka ubuhlungu obubuhlungu. Amehlo ka-Ego avuvukile. Isithombe esivamile sokuhlaselwa yisifo senhliziyo.
  
  
  Kwakungumuntu owabulawa ukwesaba. Ngangikwazi lokho. Ngoba lokho kwakuwukuphela kwendlela. Isosha elabona abangane balo abane bebulawa enqabeni endala yezigebengu zasolwandle eyayiyingqopha-mlando. Indoda ezungezwe izitha. Isikhathi esiphezulu. Kuyo yonke indawo, uphawu lokufa luwela ezinyaweni ze-ego kungazelelwe. I-ego yokuhlanganisa idola iye yaphela. Akunakwenzeka ?
  
  
  Wabheka Utony won. Indoda endala yayimatasa ngezidumbu. Wadonsa amasosha amahlanu afile ngama-parachute. Wayemi emilenzeni emibili. Njengokungathi usesimweni sokuphumula. Wabamba owesithathu ukuze akhale,amadolo agobile futhi izingalo ziwele. Owesine wawunendlela efanayo. Wafaka iphoyisa esihlalweni se-wicker Lapho Ufleming ayehleli khona. Wadala uhlobo lweqembu lamadoda aqeda umsebenzi futhi manje alindile.
  
  
  Yini? Yiqiniso! Ngangingaba kanjani isiwula kangaka? Ukube Ufleming wayethunjiwe, wayeyothathwa. La madoda kwadingeka athathwe kanye nesiboshwa. Kuyeza maduze ngendiza enophephela emhlane. Umshayeli wendiza uyoba yedwa, ngoba yonke indawo etholakalayo kumelwe ithathwe abagibeli. Ingase ivalwe yi-ego! Konke engangikudinga kwakuwumsakazo wesikhulu.
  
  
  Ngaya ukuyolithola. Unowa waqeda ukuphila okungaphili futhi wahlola isibhakabhaka. . Wamomotheka. "Siyithola ngendiza enophephela emhlane. Kungase kube usizo esikhathini esithile.
  
  
  Wangibuka sengathi ufuna ukungiphonsela inselele yokuhlasela ubuciko be-voodoo. Wabe eseya emathuneni. Mina nomitzi sasilinde ngendiza enophephela emhlane.
  
  
  Ngemva kwesigamu sehora, sezwa umsindo wamaphiko esiphepho. Wandiza ephansi, wazungeza inqaba, futhi kwafika izwi emsakazweni. Ufuna ukwazi ukuthi sinaye Yini Ufleming. Kwakulula, kwakungadingeki ngisho nokuqamba amanga. Ngamtshela ukuthi sasinofleming nokuthi wayesaphila. Umshayeli wendiza wahleka, waphula ukuxhumana, futhi waqala ukufika.
  
  
  Khona-ke kwenzeka okuthile esingakubonanga kusengaphambili. Ama-parachute adonswa umoya ongazelelwe. Izidumbu zamasosha aserussia zawela phezu kwezithombe ezinjenge-wax.
  
  
  Umsindo wenjini ngokushesha waphenduka umsindo ophakeme, futhi indiza enophephela emhlane yakhuphuka. Lapho ngimhambisa emnyango ngesibhamu esincane, indiza yayihamba namieverade. Angizange ngiyibone indiza. Kwakungenakwenzeka ukuba i-ego ifike ezweni. Wadutshulwa, indiza enophephela emhlane yanyakaziswa. Wanyamalala ngemva kompheme futhi washiswa emanzini echibi. Ukuthutha kwethu sekushabalele. Wayengase azishaye ekhanda.
  
  
  Ngemva kwami, ngezwa Umitzi echaza iziqalekiso ezimbalwa ezazisha ngisho nakimi.
  
  
  Sawela phansi. Kwakushiswa ikhandlela, elalibonakala emehlweni anelukuluku. Yena, wanikina ikhanda lakhe. 'Inhlanhla embi. Kwakudingeka sivikele isicupho. Unowa wathula. Wayebukeka enobuqotho futhi ephakamisa amashiya akhe ukuze ibunzi lakhe eliphakeme ligqoke. Waphefumula ngokujulile.
  
  
  "Cishe azikho iziphepho ebusika. Ngokuvamile kuphela ngojune, July, ikakhulukazi ngo-August. Kodwa akulimazi ukuzama. Ingabe uyongishiya ngedwa? Ngizolungiselela umkhosi."Kungani kungenjalo? Umbukiso omuhle uyobulala isikhathi ngaphambi kokuhlasela kukajerome okulandelayo.
  
  
  Wasiza Ufleming ukuba akhuphuke izitebhisi ezingemuva kwamantombazane nomdabu osemusha. Unowa wasibiza. Lokhu kuwukuhlambalaza onkulunkulu."Intukuthelo engazelelwe ezwini le-ego yakhe iyangikhulula.
  
  
  Wakhishwa esihlalweni yisidumbu sesikhulu futhi wavunyelwa ukuba ahlale kuso. Wabe eselethwa nomshini wokufaka imbobo emthambekeni. Ngazama kanzima ukumdonsa futhi ekugcineni ngakwazi ukubacindezela bonke olwandle. Khona-ke i-sel yakhe eduze Kukafleming. Ngokungazelelwe Kwavela Unowa. Wayebonakala njengomuntu ohluke ngokuphelele. Wayegqoke isigqoko futhi elengiswe ngeziphandla namaketanga, futhi ama-gourds ayelenga ebhande lakhe le-ego enza umculo omnene njengoba ayecula. Amehlo ka-Ego ayevulekile, kodwa wayebonakala engaboni lutho. Wabonakala engasinaki ngokuphelele futhi wakhuphuka izitebhisi waya ophahleni.
  
  
  Lapho waqala ukudansa nokucula. Izinto eyayilengiswe kuzo zazenza imisindo ngokuvumelana nesigqi sokunyakaza kwe-ego. Wasakaza imilenze yakhe emide, waphonsa ikhanda lakhe emuva, waphakamisela izandla zakhe esibhakabhakeni. Umoya, owawunamandla kunangaphambili, wawukhipha izinwele nentshebe Ka-Ego ngendlela enobudlova. Izwi engangicabanga ukuthi lingase likhuphuke manje empeleni likhuphuke.
  
  
  Manje wayemi futhi elalele buthule. Okuthile e-emu kwaphendula. Ekuqaleni, ngangicabanga ukuthi kwakuyisiphepho esasisondela sisuka kude. Ngathuthumela. Ngabe sengiqaphela ukuthi kwakuwumsindo ohlukile. Manje ngangithuthumela nakakhulu. Kwakungesona isiphepho esaphendula, i-rheumatism yavela ezindizeni. amabhomu. Ngokusobala, Ujerome nabasizi bakhe bakwamanye amazwe babeyekile ukuzama ukubamba Ufleming ephila. Manje Ufleming wayeseyisithiyo nje esibavimbela ukuba bangene kulesi siqhingi.
  
  
  Ngambona endiza phezu kompheme, mhlawumbe ebangeni elingamakhilomitha amabili. Yayibhalwe ekhasini elalingakunikezi ukufinyelela. emathuneni futhi wabiza abanye. Amantombazane nomfana babethatha isihlalo sikafleming esinsomi, nabo bonke, behlela emhubheni. Unowa wabalandela. Wathatha ikhandlela ealtare, walikhanyisa, wehlela phansi.
  
  
  Njengoba sasingena ekamelweni elingaphansi komhlaba, kwaba nokuqhuma okuyisidina. Ngokushesha kwalandela omunye. Nomunye. Uthuli nemisi ebabayo kwangena ekamelweni kwaqoqwa. Kwakunama-strike amahlanu alandelanayo.
  
  
  Utara wayenovalo lokuvalelwa. Wagijima wakhuphuka izitebhisi. Ngamlandela, ngambamba, ngambamba ngokuqinile. Khona-ke kwakuthule. Akuzange kusaba khona ukuqhuma. Indiza yokuqala yokuzilibazisa eyayisebenza yanyamalala. Manje kwase kungenzeka ukulindela ukufika kwezindiza ezinophephela emhlane nama-paratroopers nokuhlola imiphumela yokuqhunyiswa kwamabhomu. Ihhotela lakhe lizobakhokhela ngesikhathi.
  
  
  Ngaqala ukukhuphuka, futhi ngathola ukuthi kwakungeyena yedwa. Wonke umuntu ukhathele yileli thuna lapho. Utara, Umitzi, nomfana balandela. Ufleming Nonowa balandela, besekelana.
  
  
  
  
  
  
  
  Isahluko 12
  
  
  
  
  
  
  
  Ialtare laligcwele amanxiwa, futhi kwenziwa imbobo phezu kwalo. Mhlawumbe Unowa wadumaza omunye, ezungeze onkulunkulu bakhe emdanso wakhe wesimo sezulu. Igumbi eliphezulu lalisalokhu lingashintshiwe. Umnyango wawungenalutho, ngaphandle komnyango omkhulu wegranite owawudiliziwe ngokuphelele.
  
  
  Igceke lalinemigodi, futhi kwakunamanxiwa kusukela odongeni kuya egroan. Umbhoshongo owawusembhoshongweni washaywa ngokuqondile. Kwakungasekho. Amakamelo amaningana abhidlizwa, futhi kwabhidlizwa udonga oluzungeze elinye lawo.
  
  
  Umbhishobhi omdala wabeka isandla ehlombe Likafleming, ehlola umonakalo. Intukuthelo yayiyi-ego esobala yomuntu. Waphenduka wabheka phezulu eziqongweni zezintaba, wabonakala ecabanga isikhashana, wabe esesho okuthile ngolimi lwakhe lwendabuko Kufleming. Umongameli Wasegrand laclare waveza ukuhleka okungajwayelekile, okudabukisayo.
  
  
  Isibhakabhaka esimnyama nesibhakabhaka sasizulazula phezu kwezihlahla. Iziqu zezihlahla zazishintshashintsha, futhi umoya onamandla wawushaya amaqabunga. Ngomgodi osendaweni engaphandle yokububula, wayekwazi ukubona amagagasi amakhulu echibini.
  
  
  Kwavela isithombe esiphakeme esimpunga emnyango wechibi: ama-corvette. Ngiyazibuza ukuthi yini abayifunayo kulolu hambo olulula. Izibhamu ezincane ezazisemkhunjini azikwazanga ukunqoba umphumela wokushaywa ngamabhomu.
  
  
  Eceleni kwami, Umitzi gardner wamomotheka. "Ucabanga ukuthi amabutho Asolwandle Kajerome azozama futhi?"
  
  
  "Lolu hambo Alulona olukajerome. I-Oni ihamba ngaphansi kwefulegi Lasecuba, kodwa igama lenkosi lingase lifane no-Ivan kunojuan. Lona umzingeli wemikhumbi-ngwenya, ngakho baphatha iziqhumane ezijulile nezimayini. Mhlawumbe bacabanga ukuthi bangasiqhuma ngokuqhuma idwala ngaphansi kwamanzi."
  
  
  Uma kunjalo, kuyodingeka basondele noma basebenzise abacukuzi, futhi ngingabaphatha. Abanye bajoyina, beqaphile njengoba umkhumbi usondela. Yayingenaso isivinini futhi yayihamba ngokuqapha okukhulu, phakathi kwezindawo ezingajulile, ivulekele ukuvikelwa yizikhukhula. Ngangingacabangi ukuthi bazoze bahlasele, kodwa ngangibonakala ngithemba kuze kube umzuzu wokugcina.
  
  
  Kodwa lokho akuzange kwenzeke. Ngaphandle nje kwezikhali zethu, baphonsa ihange baphonsa ababhukudi abane emanzini. Bahamba nezikhali ezijulile. Ngabanika isikhathi sokusondela ngokwanele emshinini wami, ngase ngidubula emanzini, ngilandela indlela okungenzeka ukuthi bayikhetha. Isigaba sokuqala asiphumelelanga. Kodwa olandelayo washaya konke.
  
  
  Umthombo wamanzi waqhuma njengoba iziqhumane ezine zaqhuma ngesikhathi esisodwa. Amathani amanzi nezingcezu zenjoloba emnyama zindiza zaya emoyeni. Lokhu kwabangela igagasi elalimaza kakhulu i-corvette. Umkhumbi waqala ukushiya ichibi, kodwa nganginomuzwa wokuthi lalilimale kakhulu. Futhi ebheka olwandle olungazinzile ngaphesheya kwechibi, wacabanga ukuthi kungenzeka angafiki Eport Of Spain. Amafu amnyama ayesondela ngokushesha. Umoya wabhonga, wathumela amakhanda amakhulu enziwe ngogwebu endiza .
  
  
  Ekuqaleni, angizange ngizwe omunye umsindo nhlobo. Kodwa wabe esebona iqembu lezindiza ezinophephela emhlane lisondela. Kwakungenakwenzeka ukuba izindiza ezinophephela emhlane zindize kulesi simo sezulu, kodwa kwamanye amazwe, ukuphila kwabantu akubalwa.
  
  
  "Casha," ngamemeza kakhulu ngangokunokwenzeka phezu komoya. "Bazozama ukusihlasela lapha bese befika lapha ngendiza enophephela emhlane eyodwa. "Shesha! '
  
  
  Unowa nomfana babehamba Nofleming onsomi besuka lapha beya emhubheni. Utara wabalandela, futhi mina Nomitzi savala umugqa. Lapho Utara efika ezitebhisini, wavele waphenduka. "Mthungi, sengikhathele. Ngibonise indlela yokuphatha umshini onjalo. Ngifuna ukukusiza! '
  
  
  Unah wayenesibindi, futhi ngasizathu simbe wayeziqhenya ngaye. Wamyala kafushane, emtshela ukuba angadubuli kuze kube yilapho eqiniseka ukuthi isitha sasisegumbini.
  
  
  "ay lapha, Tara," kusho uyise. "Mitzi, vala omunye umgodi. Ngizohamba ngenye indlela. Khona-ke awudubuli iqembu kuze kube yilapho liphuma. Mhlawumbe singaphuma lapha. Walinda kwaze kwaba Yilapho Umitzi enyamalele kwesinye sezakhiwo ezizungezile. Wabe esegijimela kolunye uhlangothi lwegceke. Yayingacashile ngaphansi kophahla njengoba yayindiza njengoba i-lowland embassy ibika, ithumela idolobha lezinhlamvu ezingama-50 mm ezindongeni. Lapho izintambo ziphela, umyeni wakhe waphuma waya egcekeni futhi wadubula eliseduze. Wandiza njengenyoni edakiwe eya ehlathini. Umitzi wezwa ukuqhuma kwesibhamu. Lashaya enye yezindiza ezinophephela emhlane, kodwa alizange lishaye ngempumelelo. Utara wadedela izibhamu eziningana ezinde, kodwa akazange ashaye lutho.
  
  
  Ngenxa yomsindo wezibhamu zabo, cishe abazange baze bakuzwe kudutshulwa. Babuya bezosindiza futhi, futhi bahlanganisa ukufika kwenye yezindiza ezinophephela emhlane, ngokusobala eyayinezinkinga. Imvula enkulu yaqala ukuna.
  
  
  Indiza enophephela emhlane yawela phansi njengenyoni ekhathele. Umnyango wavuleka ngakolunye uhlangothi, futhi izibhamu ezimbili zadubula ezindongeni lapho amantombazane ayehlezi khona. Khona-ke umshayeli wendiza waphuma ezungeza indiza enophephela emhlane wayizungeza. Izibhamu zamantombazane zabhonga. Wawa, waphuma igazi eliningi. Kodwa umuntu wesibili owayesendizeni enophephela emhlane wayesadubula esiqondisweni sethu. U-Ego wayengamboni lapho ayemi khona, ngakho wagijima wazungeza igumbi wagijima waya endizeni enophephela emhlane. Kwadingeka ngithule i-ego. Wadubula ingilazi futhi wabona umgomo womdubuli uphendukela kured mush.
  
  
  Manje kwase kunemvula enamandla. Isibhakabhaka saba luhlaza okotshani. Kwakunombani, futhi kwakunokuduma kwezulu okuthulisa izindlebe. Inxusa lathi abanye babengasakwazi ukumelana nesiphepho. Babezama ukufika ogwini.
  
  
  Ngangizobamba intambo ukuze ngibophe indiza enophephela emhlane lapho ukumemeza Kukamitzi kungenza ngime. Wakhomba ekamelweni Lapho Utara kufanele abe khona.
  
  
  Ngangikwazi ngisho nangaphambi kokuba ngifike lapho: Utara sawyer wayelele phansi. Umzimba wakhe omuhle waphenduka inqwaba yegazi, yahlukaniswa izinhlamvu ezisindayo ezivela endizeni enophephela emhlane. Ngokushesha, wanyamalala ngokushesha egumbini. Ngangingakwazi ukuhlala phezu kwethu, kunoma yini. Kwadingeka ngibophe lena ngendiza enophephela emhlane. Kodwa kwakungelula kimi, ngangikhathazeke kakhulu ngaye. Utara Ompofu! Hey, bekungafanele ulwe.
  
  
  Umitzi wangisiza. Lapho sesiqedile, kwadingeka sikhasa phansi ukuze sigweme ukuqhuma umoya, okuyizindawo eziphakeme cishe ngejubane elingama-150 mph. Asizange singene emhubheni. Wayengafuni ukuphinde ambone utara ngokushesha.
  
  
  Ihhotela lakhe lizolile ukucabanga. Utony won naye wayengafuni ukumbona. Wacela isiphepho futhi wathola ukuzazisa kwakhe. Ngofebhuwari! Wayecabanga ngezinto ezimbalwa.
  
  
  Sahlala ndawonye, singasho lutho, sobabili sigcwele imicabango yethu emnyama. Lesi siphepho saqhubeka sithukuthele ihora elilodwa ngaphambi kokuba sinciphe. Ngokungazelelwe kwaba nokuthula okucindezelayo. Eningizimu, iziphepho zijikeleza ngendlela ehambisana newashi, enyakatho ngokuphambene newashi. Ijubane lenyuka lisuka enkabeni liye eringini elingaphandle. Uma Unowa engeke nje abangele isiphepho kuphela, kodwa futhi engashintsha inkambo ye-ego, ngokushesha siyothola isibhamu esiphelele esivela kolunye uhlangothi.
  
  
  Wabheka emgodini amabhomu ayewenzile odongeni lwangaphandle. Ngambona, ama-corvette. Umkhumbi wagxumela ogwini futhi wazamazama phezulu naphansi. Amagagasi ayephakeme ngamamitha amaningana amshaya ngamandla esabekayo. Iningi lama-helicopter labambeka ezihlahleni futhi lawela, futhi isikebhe esiqaphile esasigxilile sanyamalala. Izikebhe ezonakele ezazintanta echibini zagcwala ogwini futhi zacekeleka phansi ngokuphelele.
  
  
  
  
  
  
  
  Isahluko 13
  
  
  
  
  
  
  
  Ngokuthakazelisayo unowa wayizungeza indiza enophephela emhlane futhi wavuma ikhanda. Kodwa lapho efika kithi, ubuso bakhe babumnyama futhi amehlo akhe ayemnyama.
  
  
  Wathi ngezwi elimnene ngangokunokwenzeka ," ngangikubukela phansi futhi ngiyavuma ukuthi angikuqondi, kodwa waze wasiqasha itekisi ukuze sisikhiphe lapha."
  
  
  Waqhubeka ebukeka emnyama. "Unksz sawyer uyilungelo elikhulu kithi sonke. Ubuciko engingenabo ubuciko bokuvuka. Kodwa okungenani singakunika indawo phakathi kwamaqhawe ethu."
  
  
  Umngcwabo katara we-voodoo? Ngangingacabangi kanjalo. Wayengacabangi ngisho nokuthi uyise wayeyokwazisa lokho. Wayezothatha isidumbu sakhe, kodwa wanquma ukungakhulumi ngaso okwamanje.
  
  
  Unowa wayengakaqedi ukukhuluma. "Umoya uzobuya maduze."Wakhomba nxazonke. "Inqaba ibuthaka kakhulu ngenxa yokuqhunyiswa kwamabhomu. Lapho isiphepho siphinde sihlasela, izindonga ziyowa. Kungcono sehle."
  
  
  Akazange alinde ukusabela kwethu, kodwa wehla ngomhubhe. Mina nomitzi samlandela. Ngokungazelelwe wacabanga Ngotara. Ukucabanga ngokufa kwakhe kwangenza ngagula. Ngingajabula ukusebenzisa zonke izindlela zenhlangano yethu nenhlangano engiyaziyo ngokumelene Nocolonel Karib Jerome.
  
  
  Amakhandlela amabili ashiswa phambi kwe-altare. Mhlawumbe omunye ukubonga onkulunkulu omunye ukucela ih for the okuhle ikusasa. Futhi singasebenzisa noma yiluphi uhlobo losizo. Unowa wayematasa ekhononda futhi, mhlawumbe ehlose ukulungisa Indlela Katara eya ekuphileni kwangemva kokufa.
  
  
  Yena, wazizwa engadingekile. Yena, wazizwa engakhululekile futhi evaleleke. Angizange ngisho ngiqaphele ukuthi ngangihamba kwaze Kwaba Yilapho Unowa ethi kimi ngezwi eliphansi, " Akudingeki ukuba uhlale lapha, Mnu.Carter. Kuyinto maze; kukhona namanye amakamelo ungase ufune ukuhlola kanye."Wathinta idwala elalibonakala liyingxenye yodonga. Ngenxa yalokho, ingxenye yodonga yaphendukela ngaphakathi. Ngaphandle kwalo kwakunomhubhe.
  
  
  Ngangizwa inothi elincane lokuhlanjalazwa ezwini lakhe. Cishe wayecabanga ukuthi ngangiphazamisa umkhosi futhi wayejabule ngokuthi wakwazi ukuhamba. Kwakunamakhandlela amaningana ephaketheni lakhe, futhi wakhanyisa elilodwa. Khona-Ke yena Nomitzi bangena ngomnyango ovulekile, Futhi Unowa waphinde wawuvala ngemva kwethu.
  
  
  Sazithola sisegumbini elinomthombo phakathi. Ngakho, kwakuyindawo lapho amanzi ayegcinwa khona isikhathi eside. Amanye amakamelo ayesetshenziswa njengamakamelo okudla. Zazipholile ngokwanele ukuba zigcine ukudla kuzo isikhathi eside. Khona-ke sahlangana nesitolo sonke sokuhlaba; igumbi eligcwele izidumbu. Ngangizibuza ukuthi le ndoda endala yayondla kanjani isizwe sayo uma ingakwazi ukuzingela ngokuphepha ngaphandle kwezindonga.
  
  
  Sachitha ihora sihamba emagumbini angaphansi komhlaba, kodwa kwakunomoya omningi ohlanzekile owawuthatha amasampula yonke indawo. Umsebenzi wakhe ukuthola umthombo walokhu. Sahamba phansi emhubheni oyindilinga owawuholela phezulu. Lapho ngangisola ukuthi sisendaweni egcekeni, sahlangana nesango elivaliwe elalivimbe indlela. Wavula isivalo ngesitebhisi sakhe kwaze kwavulwa. Saqhubeka sathola isitebhisi esiholela embhoshongweni wekhoneni. Umoya wawungena phakathi kwama-embrasure.
  
  
  Sathola umnyango okhiyiwe. Yayingaboshelwe, futhi sakhuphuka izitebhisi ezizungeze udonga lwama-mahogany olwaluholela ngqo egumbini eliphezulu embhoshongweni.
  
  
  Umitzi wayeke washo lokho ngaphambili. Akekho owayazi wonke amaqhinga this mkhwabanisi omdala! Kwakuyigumbi lomsakazo! Egcwele imishini yokudlulisela nokwamukela: okungcono kakhulu.
  
  
  I-sel yakhe phambi kwekhonsoli futhi yahleka. Umitzi wasabela ngendlela ehluke kakhulu. Wayethukuthele kakhulu.
  
  
  "Manje ake sikhulume nalowo mculi omdala ongumzenzisi!"wamemeza. "Wenza wonke umuntu wabukeka njengeziwula. Uthumela wonke umuntu kude ukuze akwazi ukubiza onkulunkulu ngokuthula, kodwa empeleni uya egumbini lakhe lomsakazo eyolalela imibiko yesimo sezulu. Akumangalisi ukuthi wayazi ukuthi isiphepho sasizofika."
  
  
  "Thatha umthungi, yebo", nginezela. "Wangenza ngezwa imisindo eyayingekho nhlobo. Izigubhu zasehlathini! Ngicabanga ukuthi endaweni ethile ehlathini, eduze Neport Of Spain, kunesinye isikhali esifihliwe ukuze ukwazi ukubonisa izindaba zakamuva lapha. Ake sibone ukuthi kwenzekani emhlabeni ."
  
  
  Ngashintsha izinkinobho ezimbalwa, Futhi Usergey wakhanyisa. Le divayisi yaqala ukubhonga. Kodwa okuwukuphela komsindo esawuthola kwakuwukuqhuma kukagesi ongaguquki. Lesi siphepho sasinamandla kakhulu ukuba singathatha noma yini. Wavala umsakazo. Izimbobo ezisegumbini lomsakazo zavalwa. Sasingenandawo esingabheka kuyo ngaphandle, kodwa okungenani ngenxa yemisindo esasiyizwa, sasikwazi ukubona ukuthi lesi siphepho sasibuyele ngamandla.
  
  
  Saya egumbini lomsakazo, sizama ukusula yonke iminonjana yokuba khona kwethu. Wayengeke atshele Unowa ukuthi wayevule umdlalo we-ego. Futhi ngemva kwehora, lapho umimmo wendoda endala edlula ukuze abuke indiza enophephela emhlane idlula esivunguvungwini, wazama ukwenza ubuso obungenacala. Kodwa lokho kwakungekhona konke.
  
  
  Isiphepho sase siphelile. Kodwa nangendiza enophephela emhlane. Konke okwakusele kwakuyinqwaba yensimbi eseyiphukile eyayibekwe kolunye lwezindonga. Amaphiko esiphepho ayegobile njengama-tentacle.
  
  
  Umsakazo waba ukuxhumana kwethu kokugcina nezwe langaphandle. Futhi ngeke sikwazi ukusebenzisa i-ego amahora ambalwa alandelayo. Ngisho noma ayekwazi ukuxhumana Nohawk, wayengeke akwazi ukuthumela indiza enophephela emhlane esivunguvungwini esasisaqhubeka. Konke okwakusele kwakuwukulinda kuze kube sekuseni ngakusasa.
  
  
  Nganginombono wokuthi umbono wawuyoba njani kulesi siqhingi ngaleso sikhathi. Kunoma ikuphi, kwakusobala ukuthi yonke imigwaqo yayivinjwe izihlahla eziwile. Ngisho namathangi asindayo ayengakwazi ukuwela umgwaqo. Ngakho sasingalindele ukuhlaselwa ebusuku. Ngaya kuye ukuze ngimtshele izindaba eziphathelene nendiza enophephela emhlane.
  
  
  
  
  
  
  
  Isahluko 14
  
  
  
  
  
  
  
  Sasidla u-edu, ngoba ukunikezwa kukatony okungapheli kwase kunqobile, lapho lesi sidlakela esidala sibheka phezulu ngokuzumayo. Naye wayezwile: umsindo wamazwi athokozile ngaphandle kwesango. Unowa wayesezitebhisini ngezinyathelo ezimbili. Wagijima wamlandela waya esangweni.
  
  
  Isizwe sesibuyile. Unowa wavula isango futhi amadoda angena ngokushesha. Unowa wangihumushela amagama athi ih. Lapho isiphepho sihlasela, bacasha emihumeni eyayisakazeke kuso sonke isiqhingi. Khona-ke bezwa izigubhu zivela Ngasethekwini Lasespain: inhloko-dolobha yacekelwa phansi, ibutho lahlakazeka. Futhi Ujerome wayesefile!
  
  
  Bathuka kakhulu ngesimo senqaba, kodwa manje njengoba base bephephile futhi, babenethemba lokulungisa umonakalo. Lapho beqala ukulungiselela ubusuku beholide, mina Nomitzi senza okufanayo, nakuba sasincane kancane.
  
  
  Kuzodingeka ngilinde kuze kube sekuseni ngakusasa ukuze ngiqiniseke ukuthi isabelo sami sesiphelile. Kwadingeka ngibone isidumbu sikacolonel ngamehlo ami futhi ngenze iminwe YAMAPHOYISA. Ngokweziphathimandla zesizwe, isidumbu Sikatony Possessed sasisesehhotela isawyer, ngakho kudingeka ngifike lapho ngokushesha ngangokunokwenzeka. Ukube iloli alizange libhujiswe, wayengalisebenzisa ukuze afike enhloko-dolobha ngokushesha. Ngangimthatha nami, amadoda anezimbambo ukuze ahlanze indlela lapho kudingeka khona. Ake sithembe ukuthi iloli alizange libhekane nesiphetho sama-helicopter nezikebhe echibini.
  
  
  Ekugcineni, phakathi kwamabili, sase silele. Ngakusasa ekuseni, wanquma ukungabizi Uhawke ecela usizo okwamanje. Angikuthandi, Futhi Uhawke wathi kubalulekile ukuba akwenze yedwa, ngaphandle kosizo lwangaphandle. Ngangisenethuba lokusiza Ufleming ukuba abe umongameli eyedwa.
  
  
  Ufleming wayesekela ukungena Eport Of Spain ngokushesha ngangokunokwenzeka. Kodwa Unowa wayebonakala engazethembi kangako. Izigubhu zasehlathini zazijabulisa, kodwa - ke wayengakaze ezwe lutho emsakazweni okwamanje. Ngokuqinisekile wayengafuni ukusho okuthile ngokuzwakalayo. Wathumela izinsizwa ezithile ezinemikhonto ukuba zihambe nami emgwaqweni, futhi ngahamba nazo ngaya elolini. Ngenhlanhla, akukho sihlahla esisodwa esawela kuso. Ngafaka i-rotor, ngomisa i-carburetor, futhi ngavala i-hood. Umitzi Gardner wayehlala esihlalweni esingaphambili, efaka amaqabunga emgqonyeni omanzi. Isibhamu se-ee sasilele kudeshibhodi.
  
  
  Angizange ngiphikise. Unah wayenelungelo lokuya emkhosini wokuvala. Manje sase sisodwa futhi, futhi amadoda Katony Vanquished kuphela ayesivulela indlela. Kwakungaba kubi nakakhulu. Izihlahla ezazisemgwaqweni zazincane kakhulu, kwakulula ukuhamba. Lapho umgwaqo wawusondela khona olwandle, ngezinye izikhathi kwakubalwa izingxenye eziphelele. Uma kudingeka, abantu babeka izingodo ezindaweni ezijulile ukuze sikwazi ukuhamba ngazo ngaphandle kwezinkinga.
  
  
  Usuku lwalucacile. Isibhakabhaka sasiluhlaza okwesibhakabhaka, futhi ulwandle lwaluthule. Kodwa amabhishi ayefana namathuna ezikebhe, futhi izindlu ezisogwini zacekeleka phansi ngokuphelele. Isakhiwo sokuqala esikhulu esadlula kuso, I-Old Poinciana Hotel, simane nje singamanxiwa amaningi. Lapho, abafana Bakatony Won bagxumela ngaphandle emotweni ukuze bangene engozini futhi bafune izinto eziyigugu ngaphansi kwamanxiwa. Yonke indawo eyayingaphambili yayiyindawo edabukisayo. Abantu babehamba bengenanjongo phakathi kwamanxiwa, ngezinye izikhathi bethatha okuthile, bese bekuyeka bese beqhubeka.
  
  
  Ngizama ukugcina inqaba yasentabeni, eye yabhekana neziphepho eziningi kangaka, nayo yamelana nalokhu kushaywa.
  
  
  Igovernment Square yayisabukeka kahle, ngaphandle kokuthi kwakungekho iwindi elilodwa elalingashintshiwe, futhi umgwaqo wawugcwele udoti. Amasosha ayesendaweni ayengahlomile futhi ehamba njengamarobhothi adidekile. Esifundeni samabhizinisi, amasosha amaningana ayehlanza amanxiwa, ngaphansi kokuqondisa kwezikhulu ezincane. Basibuka njengoba sidlula umimmo, kodwa abazange bazame ukusivimba. Manje njengoba u-colonel ayesefile, ngokusobala ayesesimweni sokungabi namandla. Esawyer Grand laclare, izihlahla ezinde ezinhle ezazihlobisa utshani zaphulwa zaba amagatsha. Zazisakazeke lapha nalaphaya. Ethekwini, kwakunemikhumbi eminingana eyayintanta igcwele amanzi. Amanzi ayengcolile ngombala. Ibhishi elimhlophe lalingamanxiwa, lizungezwe izindawo zokuphumula zelanga nezambulela. Kwakungekho masosha eduze kwaleli hhotela.
  
  
  Wakhuphukela emnyango omkhulu. Sangena nezikhali zethu zidonswa. Wacabangela Ukuthi kungenzeka Ukuthi Ujerome wayenamasosha amaningana ayemqapha njengomlindi wenhlonipho. Kumelwe ngikucabangele lokhu. Kodwa kwakungenjalo. Leli hholo lalingenabantu, njengoba kwakunjalo nangekhasino.
  
  
  "Mhlawumbe ezingodweni ze-Chip?"Umitzi wacabanga ngokuzwakalayo . Saya lapho. Yiqiniso, irejista yemali yayingekho unogada omnyama. Kwangimangaza ukuthi isivalo sikagesi sasisasebenza. Saqhubeka. Namanje akekho obonayo. Savula umnyango wehhovisi Likacapolla ngenkinobho ephaneli yokulawula. Ujerome wayengekho, kodwa imali yayikhona. Eceleni kwami, ngamuzwa ekhala kakhulu. Umitzi wagingqa ulimi lwakhe ezindebeni zakhe lapho ebona izinqwaba zemali.
  
  
  Wathi: "abafana Basemiami bayokuthanda ukuzwa lokho". "Ngicabanga ukuthi wonke Usawyer uzovulwa maduze."
  
  
  "Kodwa umzimba Kajerome ukuphi?"Ngabuza ngokungenasineke. Ngangidinga iminwe. Umitzi wasikisela ukuba ngibheke efulethini elisophahleni.
  
  
  "On, Nick. Ngizoshiya imali yakhe lapha. Noma yini isengenzeka, futhi wayengeke afune ukuba leyo mali inyamalale ngesikhathi esifanele."
  
  
  "Angifuni ukukushiya wedwa lapha," kusho uyise. "Ezimweni ezinjalo, leli dolobha kumelwe ukuba ligcwele abaphangi."
  
  
  Izindebe zakhe zigobekile. "Umnyango ungakhiywa ngaphakathi, kodwa ungawuvula kuphela uzungeze ihholo. Cishe kuphephile lapha njengoba kunjalo endaweni yokugcina impahla. Uyazi ukuthi i-elevator control panel isebenza kanjani?
  
  
  Ngangikwazi lokho. Ngambheka ngokucophelela, njengoba nje enza lapho siqala ukusebenzisa i-ego ndawonye. Wacishe wazizwa sengathi ikheshi liyama, kodwa lapho kuvulwa iminyango, waphuma waya ekhaphethini elijiyile elisesitezi esiphezulu.
  
  
  Ithrafikhi yayishesha kakhulu. Isandla esinesibhamu sangishaya ekhanda. Ukucabanga kwakhe kwakuncike, kodwa ngashaywa. Ingalo yami yayikhubazekile okwesikhashana. Isibhamu sami sawela phansi, futhi angikwazanga ukugoba indololwane yami ukuze ngibambe I-luger.
  
  
  Wagxumela emuva wabamba isihlakala sendoda eyayiphethe isibhamu ngesandla sayo sobunxele: kwakungujerome.
  
  
  Ngakho wayengafile. Wayenesilonda ebunzini lakhe. Cishe wayesephumile isikhashana, kodwa manje imisipha ye-ego yayingagugi ngokuphelele. Futhi wayengalwa cishe ngendlela ayengalwa ngayo. Wayewazi wonke amaqhinga.
  
  
  Ngesikhathi isandla sami sokunene sisalokhu sinqekuzisa futhi isihlakala sika-ego sobunxele sasisibamba, wangishaya esihlathini wabe esengiguqa ngokushesha emathangeni. I-cringed yayo kunokulimala. Kodwa kwakudingeka ngigcine leso sibhamu kude nami. Imisipha yakhe yaqale yaqina, yabe isiwela phansi ngokuzumayo. Lapho enesifo sokuqaqamba kwamalunga omzimba, wayedededela ukubamba kwakhe. Waguqa. Wakhumula ingalo yakhe futhi wazama ukukhomba isibhamu. Wangcwaba amazinyo akhe emlenzeni ka-ego futhi waqhubeka eluma. Wamemeza ebuhlungwini futhi waphindeka kabili emhlane wami. Isibhamu sawela phansi. Waphinde wamluma. Wamemeza, futhi ngazizwa nginegazi elifudumele ligijima phansi emabhulukweni akhe. Khona-ke iminwe yami yathola isibhamu. Wagxumela ezinyaweni zakhe, walahla ukuzazisa kwakhe, wawa kwesinye sezizwe, futhi wadubula Ujerome.
  
  
  Wabhucunga ingalo yakhe yangakwesokudla waze wezwa amandla akhe ebuya. Khona-ke wadonswa isidumbu wangena esitimeleni. Ngangingenaso isikhathi sokuthatha iminwe. Ukusika iminwe Yami Nohugo, i-stiletto yami, kwakushesha. U-Ih wayibopha ngesando wayibeka ngomzuzu.
  
  
  Lapho ngingena esitezi sokuqala, ngamangala ukuthola Ukuthi Umitzi wayesekhona. Lapho ucingo lwakhe lukhala nge-intercom, wavula umnyango ngaphakathi. "Ingabe uyitholile i-ego?"
  
  
  'U-Ego wamthola.'
  
  
  "Nick, igama lakhe. Ake sithathe iloli silethe imali Kunowa, kuyoba ephephile lapho."
  
  
  'Kuhle. Linda lapha ngenkathi ngithatha iloli ngiya egalaji."
  
  
  Iloli lalithatha, futhi safaka imali ngaphansi kwe-tarp sabuyela emagqumeni.
  
  
  Sasicishe sibe senqabeni, engekude nenhloko-dolobha, lapho Ijeep imisa isuka kolunye uhlangothi futhi ivala umgwaqo ngqo phambi kwethu. U-colonel owayegqoke iyunifomu yaserussia waphuma ezungeze imoto wakhipha isibhamu. Wayememeza okuthile kithi. "Kwathiwa izimoto akufanele zivunyelwe emgwaqweni. Awazi... "Wabe esebona izinwele ezibomvu Zikamitzi futhi waqala ukusola okuthile. 'Ungubani? Yini oyenzayo kuleli lori?
  
  
  Yaphuma, isibhamu somshini futhi yadubula kuso. Ngemva kokuba ngisuse iphoyisa nomshayeli Wejeep, washaywa uphethiloli emgwaqweni. Yingakho singazange sibone noma yibaphi abaphathi abaphezulu noma kuphi esiqhingini. Ngisho namanje, babehleli enqabeni futhi belalela imiyalo emisha. Itheku Lasespain laliphansi kwemithetho Yempi Yamandla angaphandle!
  
  
  Lapho sisekude nomuzi, sahlangana Nonowa nabantu abanobugovu. Njengoba unovember ayehola Futhi Ufleming esesigqokweni sokhuni, babehamba ngendlela yethu.
  
  
  Wayekhonkotha futhi eshaya isondo lokwesabisa. Ufleming wayengamncenga kanjani lo mlisa ukuba enze into enjalo? Unkulunkulu uyazi ukuthi mangaki amabutho ezindaba zangaphandle asesiqhingini. Wagxumela emotweni waya Kunowa. Ngathola ukuthi ngangingasakwazi ukulawula izwi lami ngentukuthelo. Waqala ngisho nokumemeza, kodwa akazange acabange ngokubuyela emuva. Wachaza isimo edolobheni, ukuthatha amandla. Akukho ukusabela!
  
  
  Wathi: "manje Njengoba Ujerome eseshonile, abantu bazovuka". "Bazosekela Umongameli Ufleming."
  
  
  Kanjani? Nge-machete? Ama-machete uma eqhathaniswa nezibhamu ezinemishini? Unowa wangizungeza futhi waqhubeka ngokuhloniphekile. Isizwe samlandela, sidlula iloli likamimmo. Babecula futhi bedlala umculo ngogubhu lwabo olwenziwe ngokhuni. Yena, wagxumela emotweni waqala ukujika iloli. Kodwa Umitzi wabamba isondo lokushayela.
  
  
  "Ngeke sibuyele nalomthwalo othandekayo. Kuwukukhuphuka intaba kuze kubeeverade, ngisho noma kufanele ngikwenze ngedwa."
  
  
  Owesifazane. Uhawke wamqasha kuphela endabeni Kafleming. Uma ephikelela ngokubulawa futhi enquma ukuthi wayezovakashela abangane bakhe bemafia okungenani ukuze athole imali, wayengeke amsole. Okungenani ukuphila kwakhe kwakuyosinda. Eyakhe yagxumela ngaphandle iloli futhi yagijimela Kufleming ehola umngcwabo.
  
  
  Njengoba sasiqhubeka sihamba, ngaphawula ukuthi umsindo owawusenza sihlabelele wawulokhu uba namandla. Uma ebheka emuva, wayeqonda ukuthi kungani. Abantu abaningi ngokwengeziwe, ababebonakala bevela kungazelelwe, bajoyina thina ehlathini.
  
  
  Izakhamuzi zakulelidolobhana elidala zaphuma ehlathini njengamazinyo kadrako. Imifula yabantu yayigeleza ivela emagqumeni. Sahlangatshezwa izakhamuzi zenhloko-dolobha.
  
  
  Khona-ke kwenzeka okuthile okuhlanya. Ibutho lendawo laphuma enqabeni hhayi ukuze lisihlasele, kodwa ukuze lijoyine thina. Baqala ukudubula bebheke enqabeni.
  
  
  Khona-ke ngamqonda. Amasosha kajerome amqapha kwaze kwaba yilapho ethola ukuthi wayenzani ngempela, Kwaze Kwaba Yilapho Amarashiya ewatshela. Manje sebenze inguquko. Amasosha nabantu bahamba Baya Efleming. Futhi amasosha ahlanganiswa nezikhulu ezaziseshaweni Likafleming. Abantu ababengamacuba kanye nabeluleki abambalwa baserussia manje base bevaleleke enqabeni futhi bezungezwe inqwaba yabantu namasosha. Futhi abantu abaningi manje abazi ukwesaba.
  
  
  Ememeza futhi ephethe imimese, abantu bomdabu balandela amasosha ayehlomile ayehlasela. Abaningi balimala. Kodwa abaningi baqala ukuhlasela izindonga zenqaba. Balwa kwaze kwaba yilapho ukudubula enqabeni kumiswa. Akuzange kuthathe isikhathi esingaphezu kwesigamu sehora. Abantu ababengene ngamafasitela nangezindonga bagelezela emasangweni. Babengenabo abasecuba, "abeluleki" basemelika baserussia.
  
  
  Amasosha akha iqembu futhi athuthela lapho Ufleming ayebukele khona impi. Babingelela futhi banikeza isibhamu njengophawu lokwethembeka. Ngangazi Ukuthi Ufleming wayethathwe wayiswa endaweni lapho uhulumeni wami ayengabona khona ukuzazisa kwami.
  
  
  
  
  
  
  
  Isahluko 15
  
  
  
  
  
  
  
  Indiza eyodwa kuphela esikhumulweni sezindiza eyayingakwazi ukundiza. Kwakunomkhumbi owodwa kuphela ethekwini owawukulungele ukuhamba ngomkhumbi. Bonke abashayeli bezindiza bakwamanye amazwe, izikhulu kanye "nabeluleki" balethwa futhi bashiya izwe njengabafokazi abangafuneki.
  
  
  Ufleming waqala ukuhlanza kahle. Isizwe Sakwatony Won sesibuyele enqabeni. Umkhaya Wakwahammond wamema Ufleming ukuba eze azohlala esigodlweni. Zizohamba ngokushesha nje lapho isikhumulo sezindiza sivulelwa izimoto ezivamile.
  
  
  Umitzi wathumela umthumeli ephethe inothi. Uma Ayecelwa yidavey ' s hotel ukuba atshele abafana Basemiami ukuthi wayekuphi nokuthi wayezohlala lapho aze athole eminye imiyalo.
  
  
  Wabhala:" utara sawyer wangcwatshwa emngcwabeni omuhle". "Ungcwatshwe ngetshe le-marble endaweni ethile emathuneni."
  
  
  Wayesenesonto elilodwa esele ukuze asize Ufleming uma kudingeka. Kodwa zazingekho ezinye izinkinga, futhi i-emu yayingadingi usizo lwami. Kwakuwuhlobo oluthile lweholide.
  
  
  Lapho ebuyela ewashington, Usawyer wakhuluma Nohawke ngokufa kwendodakazi yakhe. Wafuna ukuba angcwatshwe ekhaya. Wayengakatsheli U-Emu ngesiphetho Sikatara. Hawk ake ngixazulule inkinga.
  
  
  Usawyer wazama ukumduduza futhi wamtshela ngezenzo Zikatara. Waveza ku-emu ukubonga okukhulu kwabomdabu futhi wabona ukuthi intukuthelo kasawyer nosizi olujulile kwase kuphenduke ukuziqhenya.
  
  
  U-Emu wayengamtshelanga Ngomitzi. Asikho isizathu sokuqala impi phakathi kwakhe nemafia. Uma intombazane ifuna ukususa ungqimba oluphezulu ukhilimu, ngangicabanga ukuthi uyakufanelekela. Uthomas sawyer wayengakhokhela kalula ukulungiswa ngenzuzo yenkampani yakhe, futhi mhlawumbe manje Umitzi wayengase angene ebhizinisini futhi aphile ukuphila okuthulile.
  
  
  Wabatshela bobabili ngonovemba. Uhawke wangibuka sengathi wayengakaze alizwe leli gama ngaphambili, kodwa Usawyer wabonakala ehlabeke umxhwele kakhulu ngezindaba ayemtshela ngazo ngonen.
  
  
  Lapho mina Nohawk sisodwa, ngaletha imbiza Yeminwe Kajerome esihlalweni. Uhawk wabuka Unah sengathi ubuka imbiza yebhotela likaphayinaphu. Khona-ke, ngokuchuma, wabeka inothi Likamitzi gardner eduze kwalo. Wabheka unah wabe esengibheka. Angizange ngibone imisipha ihamba ngaphansi kwesikhumba sesikhumba. Akazange ngisho aqhaqhazele.
  
  
  'Ngiyawuthanda umsebenzi wakho.'Kwakuyindlela yakhe evamile yokugeza. "Ngilindele umbiko wakho."
  
  
  Ngaqala ngemininingwane emincane. Umphathi; " ngangiqiniseka Ukuthi Ujerome wambulala, kodwa sasisakwazi ukukuhlola. Ijele Ufleming okwakumelwe alihlole. Izigodlo waphenduka ama-laboratory enyuvesi. Khona-ke, enobuso obungabonakali, wanikeza umbono obanzi ngokulandelana kwezikhathi wemisebenzi Katony won.
  
  
  "Wayazi ngesiphepho amahora amabili ngaphambili", kusho Uhawke. "Kunesikhathi esanele sokubonisa ukuthi akesabi, futhi enze umsebenzi ophelele. Ngiyazibuza ukuthi kungani ingxenye esele yalesi siqhingi yayingaqaphile, ngakho ayikwazanga ukuletha imikhumbi nezindiza zayo endaweni ephephile ngesikhathi. Ngingamshayela ucingo? '
  
  
  Kwakunokwenzeka. Ngabiza i-weather bureau futhi ngaxhumana nomunye wabangane bami osebenza lapho. "Jim, uthole nini isixwayiso sesiphepho ngesonto eledlule?"
  
  
  Kwakunokuthile okufana nesiqalekiso ngakolunye uhlangothi. "Maye, Nick, sekwephuze kakhulu ukusindisa noma yini. Isathelayithi ayizange iyibone kwaze kwaba yilapho idlula Phezu Kwegrand lachlair. Ngesikhathi sithola isixwayiso, futhi kwase kuphelile. Asikaze sibone isiphepho sihamba ngokushesha kangaka. Futhi lokhu ngofebhuwari! Ngisho Nonowa akazange asixwayise kusengaphambili."
  
  
  Ngangicabanga ukuthi ngiyahlanya. "Yini oyaziyo Ngonowa?"
  
  
  "Ungumqaphi wethu kule ndawo. N. O. A. H. (Unowa) lezi yizinhlamvu zekhodi ye-ego. Muhle kakhulu. Ngokuvamile ubikezela isimo sezulu ngokushesha ngangokunokwenzeka. Kanjani? Kuzwakala kuyinqaba kancane.
  
  
  'Unowa .. . akukho okufana nalokho. Ngiyabonga.'
  
  
  Ngavala ucingo ngaye. Uhawk wabulala omunye. Izwi lika-Ego lalizwakala libi. "Ukube wayibike ngesikhathi, wayengase avimbele umonakalo omkhulu. Kwakuzosindiswa ukuphila kwabantu abaningi ."
  
  
  "Futhi lesi siqhingi sawela ezandleni zomfowethu omkhulu ngakolunye uhlangothi lolwandle", nganezela.
  
  
  Waphuma ehhovisi ngaphandle kokukhuluma futhi wavala umnyango kancane ngemva kwakhe. Isathelayithi yesimo sezulu ihlale ithwebula izithombe zezindawo ezinkulu zasolwandle. Futhi lesi siphepho esiphambene asizange sithwetshulwe kwaze kwaba yilapho sihlasela ugu lwalesi siqhingi. Ingabe isathelayithi ayikaze ibone isiphepho ngaphambili?
  
  
  Wavula ugwayi futhi wazama ukungabe esacabanga ngawo. Ugwayi wakhe waphonswa kude. Ingabe lo msebenzi waqala ukungenza ngiguge?
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  Mayelana nencwadi:
  
  
  
  
  
  Kunezindlela eziningi zokubulala umuntu ... Ababulali basechina bakhetha ummese, kuyilapho abanye bebulala ngezandla zabo.
  
  
  Amaqembu ezigelekeqe asemelika asebenzisa izibhamu ezinkulu, ababulali baserussia basebenzisa i-dynamite.
  
  
  Nokho, kunomuntu oyedwa kuphela ongasebenzisa zonke izindlela zokubulala. Igama lika-Ego Lithi Killmaster !!!
  
  
  Kulokhu, Unick Carter kuyodingeka asebenzise wonke amakhono akhe ukuze abhekane nababulali ahlangana nabo endleleni eya "Ekremlin dossier".
  
  
  
  
  
  
  Ucarter Nick
  
  
  Ukuxhumana Kwasespain
  
  
  
  Unick Carter
  
  
  Ukuxhumana Kwasespain
  
  
  Kunikezelwe kumalungu E United States Secret Service
  
  
  
  
  Isahluko sokuqala
  
  
  Kwakunguhawk, futhi wayehlukile. Wayengenakho ukuzijwayeza okuningi, futhi wayengeke aphumelele ngisho noma ayesesimweni esihle.
  
  
  "Uyahamba uyoshushuluza, N3?"wangibuza ocingweni.
  
  
  "Yiqiniso, ngiya eqhweni. Futhi kuhle kakhulu, uma ngingasho kanjalo"
  
  
  "Qoqa izicathulo zakho. Uya Espain."
  
  
  "Kunzima ukushushuluza Espain", ngishilo. "Iqhwa elihlanzekile"
  
  
  "Izinguquko . Isierra Nevada. Ukuhumusha. Izintaba ezigcwele iqhwa".
  
  
  "Mhlawumbe ngezikhathi ezithile kuba neqhwa ..."
  
  
  "Uzoba nomngane."
  
  
  "Futhi ungumshayeli we-ski?"
  
  
  "Kuhle kakhulu. Futhi uchwepheshe wokushushumbisa izidakamizwa. Ibolekwe Yi-Treasury ' s Drug Enforcement Administration."
  
  
  "Inyoni yeqhwa?"
  
  
  "Kumnandi kakhulu. Bobabili bazozijabulisa endaweni yokushushuluza Esierra nevada."
  
  
  "Okuthiwa...?"
  
  
  "Usol y Nieve".
  
  
  "Ukudluliswa:" ilanga neqhwa / Cha, mnumzane. Ngiqonde ukuthi, ungubani?"
  
  
  "Ngizokutshela kamuva. Phakathi naleso sikhathi, thatha indiza Yasesan Diego uye e-Ensenada."
  
  
  "Ingabe u-Ensenada?"
  
  
  "Idolobha elincane labadobi Ebaha california."
  
  
  "Ngiyazi ukuthi iyini, futhi ngiyazi ukuthi ikuphi. I-ego yakhe inephunga elikhethekile. Umuzi wasogwadule uhlobene kanjani nokushushuluza eqhweni?"
  
  
  "Uzohlangana nommeli Wezimali lapho."
  
  
  "Ah."
  
  
  "Yiba nomusa kuye. Sidinga ubuchwepheshe bakhe."
  
  
  "Yena?"Kwakukhala izinsimbi ezikhungweni zami zemizwa.
  
  
  "Futhi."
  
  
  "Kuyini? Ingabe kumelwe abe umzanyana wabantu abayimilutha yezidakamizwa?"
  
  
  "Kufanele ubone ukuthi umhlangano uyenzeka."
  
  
  "Umhlangano?"
  
  
  "Phakathi kwalo nenye yezixhumanisi zokuphula Iturkey-Corsica-California. Ufuna ukucula. Ngifuna ukuzwa umculo ngaphambi kokuba umphimbo we-emu unqunywe."
  
  
  "Mnumzane, ngezinye izikhathi wena ..."
  
  
  "Ungasho lokho! Ikheli Liyila casa verde. Buza Ujuana Rivera."
  
  
  "Futhi-ke?"
  
  
  "Mlethe Ewashington nawe."
  
  
  "Nini?"
  
  
  "Endizeni elandelayo eya E-Ensenada."
  
  
  Akazange abone isibhakela sami esiboshwe.
  
  
  "Nikolai!"Uhawk wabubula . Uyangisola ngokuthi ngiyinto engenangqondo.
  
  
  Ngavala ucingo ngaye. Ngemva kokuvala isikhwama Ephilippines esasinuka njengamakhokhonathi avuthiwe ngokweqile, esakhe sasindizele Esan Diego sisuka Ehawaii ezinsukwini ezimbili nje ezedlule. Wayesanda kuqala ukuqeda ukugoba kwemisipha yakhe nokucindezeleka kwengqondo yakhe. Ukubulala akukaze kube mnandi, kodwa kweqe inani layo Emo. Futhi.
  
  
  Kungcono ukulahla konke ngokubona, uzungeze ikhanda lakho ngosizo lomhlambi wezinkanyezi ezinhle Esan Diego ukuze udubule uchungechunge LWE-TV. Kodwa manje...
  
  
  Ngabiza unobhala, ngamtshela ngokushintsha kombala kwami okudabukisa kakhulu, ukwanda okusheshayo kwezinhlelo, futhi ngamcela ukuba alungiselele isikweletu sami. Wabe esebiza isikhumulo sezindiza wathola ukuthi indiza elandelayo eya e-Ensenada yayizohamba ngehora nesigamu.
  
  
  Uma ngiphazamisa ishawa yami enamachashazi, ngizokwazi ukukwenza.
  
  
  * * *
  
  
  Ibaja california iwumsila olenga Phansi Usuka Ecalifornia uqobo. Akekho owayebonakala azi ukuthi enzeni ngakho. Lokhu kuye kwaba yindaba yokuphikisana phakathi KWE-US Nemexico iminyaka eminingi. Ngemva kwezinyanga eziningi bexabana ngokuba ngabanikazi bale ndawo eyihlane, Abasemexico bagcina bevumile ukuyithatha.
  
  
  Wancika esihlalweni sakhe walala yonke indlela eya esikhumulweni sezindiza esincane endaweni enodaka eduze nedolobhana elincane labadobi elibizwa Ngokuthi I-Ensenada. Leli gama empeleni lisho "umhosha" noma "umfudlana omncane" uma uthanda izinto ezincane ezithakazelisayo.
  
  
  Lapho ngiphuma ngendiza ngigibele usanta okhanyayo, ukukhanya kwakunamandla kangangokuba ngafaka izibuko zelanga.
  
  
  Kwapaka itekisi elisha Le-Mustang ngaphandle kombhoshongo wokusebenza, futhi umshayeli wambiza ukuba abuyisele U-Ego edolobheni. Ngemva kokudlula emigwaqweni enemifantu, ama-savannah agcwele izihlahla ze-sagebrush namahlathi anamafutha, ekugcineni safika emgwaqweni omkhulu wedolobha.
  
  
  Ila Casa Verde-okwakumelwe ibe luhlaza uma ispanishi sami sisalokhu singena, kodwa empeleni kwakuwuhlobo oluthile lwe-pastel lime efiphele-yayisekugcineni kwebhulokhi eliwohlokayo, lapho yayilala khona ilanga njengengwenya edwaleni.
  
  
  Waphuma etekisini, wathatha isikhwama sakhe, wangena egumbini lokwamukela izivakashi. I-motel yayimnyama kakhulu ngenxa yokukhanya kwelanga okukhanyayo, kodwa ngabona le nsizwa enezintshebe izenza sengathi inesithakazelo ekufikeni kwami. U-Emu wamshaya futhi wathatha ucingo ekhaya.
  
  
  "Ulivi". Kwakuyintombazane esebhodini elincane.
  
  
  "Ungangixhumanisa nosenorita Juana rivera?"
  
  
  Kwakunokuchofoza, nendandatho ende.
  
  
  "Ulivi". Kwakuyintombazane ehlukile.
  
  
  "Ujuan Rivera?"
  
  
  "Yena."
  
  
  "Ingabe ukhuluma isingisi?"
  
  
  Kwakunokuntengantenga. "Ujess?"
  
  
  Yena, wavala amehlo akhe. Lokhu kwakufanele kube ngenye yalezo zimishini. Wanyakazisa ikhanda lakhe futhi washo inkulumo eyimfihlo, ezama ukungazizwa engenangqondo:
  
  
  "U-October uyinyanga yesishiyagalombili yonyaka."
  
  
  "Ngicela intethelelo yakho? Yebo, yebo! Khona-ke ama-apula avuthiwe."
  
  
  "Intombazane enhle! Lona Ugeorge Peabody."Lelo kwakuyigama lami lamanje eliyimfihlo, Futhi Uhawke akazange angicele ukuba ngishintshe ukuzazisa kwami. Ngakho ngangisengugeorge Peabody.
  
  
  "Ah, Usenor Peabody."Wajabula ukuzwa ukuthi ulimi lwalungasekho. "Uphi?"
  
  
  Ngathi: "ngisegumbini lokwamukela izivakashi". "Ingabe kufanele ngimfanele?"
  
  
  "Cha, cha!"washo ngokushesha . "Ngizoba phansi."
  
  
  "Emgqonyeni," ngabubula, ngibheka ukugeleza okumnyama kakhulu kwegumbi lokwamukela izivakashi, lapho indoda eyayingemuva kwekhawunta yayisula khona izandla zayo.
  
  
  Waphenduka waya endaweni yokudlela emnyama. Umpheki wangibuka. "Usenor?"
  
  
  "Pisco Sour", ngishilo.
  
  
  Wanqekuzisa ikhanda
  
  
  
  futhi waphenduka ukuze akwenze.
  
  
  Ngangizizwa umoya onzima uhamba kancane ngemva kwami, ungilethela iphunga likalamula omusha. Waphenduka wabona intombazane encane, enamehlo amnyama, enezinwele ezimnyama eneminyaka ephakathi kwamashumi amabili, enesikhumba esimhlophe esikhanyayo esikhanyayo ngokuvamile esinama-lily amanzi.
  
  
  "George," esho ngespanishi. Kwakunjengokuthi "Hor-hey".
  
  
  "Ujuana?"Ngamtshela, ngamemezela kahle i-ego phakathi kuka - "h"no - "w".
  
  
  Waphakamisa isandla sakhe. Ngizokuthatha. Wabe esekhomba etafuleni elibheke odongeni.
  
  
  Safika. Wayemuhle, ehlanzekile, futhi engumuntu wesifazane kakhulu. Umzimba wakhe wawukhanya futhi unemilo emihle. Imilenze ye-ee nayo. "I-hawk endala enhle!"Ngacabanga ngaye . Yeka indlela engavamile ngayo kuye!
  
  
  Sidlala lo mdlalo.
  
  
  Wayala itiye elibandayo, wahlala esihlalweni, futhi wancika phambili, amehlo akhe ekhanya. "Manje. Kusho ukuthini konke lokhu?"
  
  
  Yena, wanikina ikhanda lakhe. "Angazi. Umphathi Wami Ewashington uyosichazela."
  
  
  "Nini?"
  
  
  "Namuhla ebusuku."
  
  
  Ubuso bakhe babungenalutho. "Kodwa lokho kusho ukuthi ngeke sibe lapha namuhla."
  
  
  "Es verdad".
  
  
  Umlomo wakhe wavuleka. "Khona-ke ngeke kube nesikhathi..."Umlomo wakhe wavalwa.
  
  
  "Yini, Juana?"
  
  
  Ubuso bakhe babunombala obomvana. "Ungu-olvidado kimi."
  
  
  "Unenkumbulo emfushane", ngathi, futhi ngaqeda i-pisco yami emuncu. Ngacabanga Ukuthi I-Aguardiente enhle. Ngelinye ilanga kuzodingeka ngivakashele Episco, Eperu.
  
  
  Ivukile. "Pakisha izikhwama zakho, Juana. Sithatha indiza elandelayo siphume lapha."
  
  
  "Kodwa kufanele wazi okuthile ngomsebenzi..."
  
  
  "Izidakamizwa," ngathi.
  
  
  "Yebo, imayelana nezidakamizwa"
  
  
  "Nolwandle Imedithera. Siya Espain."
  
  
  Umlomo wakhe wakha u-o.
  
  
  "Hamba uyoshushuluza."
  
  
  Wayephuza itiye elibandayo. "Ungakuphinda lokho?"
  
  
  Angikaze ngikwenze.
  
  
  Wabe esengikhohlisa. Amehlo akhe akhanya. "Ah! Yiqiniso, Isierra nevada! Kukhona indawo yokushushuluza esezingeni eliphakeme eduze Kwasegranada."
  
  
  Ngayibuka.
  
  
  "Ungakwazi yini ukushushuluza?"wangibuza.
  
  
  Lolu kwakuwusuku lombuzo. "Wenzani?"
  
  
  "Kuhle kakhulu", esho ngokuthula.
  
  
  Futhi ngacabanga ukuthi nginesizotha. Ngokuthula wathi , "sizozitika."
  
  
  Umphathi wekhefi wayengibuka. Ujuana wamshaya, futhi wamshaya ngesifo sokuqaqamba kwamalunga omzimba. Kwakukuhle,kucwengekile, futhi kufinyeleleka.
  
  
  * * *
  
  
  Njengoba sasiphuma, ukukhanya okuvela emgqonyeni wesibhamu kwadonsela amehlo ami emgodini omnyama ekugcineni kwawo. Lo muntu wayelele phansi ophahleni ezungeze umgwaqo oshisayo ngaphesheya komgwaqo, futhi ngangazi ukuthi wayengigxile enkabeni ye-ego scope.
  
  
  Wabanda isikhashana. Wabe eseyiphonsa eceleni Kukajuana futhi wagxumela ngakolunye uhlangothi, ebheke endaweni yokukhosela yomnyango. Isibhamu sakhala ngaphesheya komgwaqo.
  
  
  "Bambelela!"Wamemeza.
  
  
  "Kodwa, Nick ..."
  
  
  "Thula!"Ngahlebeza.
  
  
  Wasukuma ngokushesha wagijimela efasiteleni legumbi lokwamukela izivakashi. Ngayivala futhi ngabheka ngaphandle kwefasitela. Ukukhanya komgqomo wesibhamu kwamfica futhi. Le ndoda yayisesophahleni lwesitolo sezimpahla ezomile.
  
  
  Njengoba umyeni wakhe esondela esithombeni sakhe, waphakamisa isibhamu waphinde wadutshulwa. Amehlo abukayo agqitshwe esakhiweni sokhuni esiqotho ngaphezu kwekhanda Likajuana. Manje wayesebuyela emnyango. "Intombazane enhle!"Ngacabanga ngaye .
  
  
  Lapho ephinda ebheka phezulu, le ndoda yayingasekho.
  
  
  Ngangizwa izinyawo zakhe zigijima. Ngabuka ngefasitela elinothuli ngabona indoda egqoke isudi emnyama iphuma esitolo esisemgwaqweni futhi ibheka phezulu endaweni lapho umcibisheli ayesilindele khona.
  
  
  Wagijima ezungeza ihhotela, eshayela Ujuana izandla ukuze ahlale ngaphakathi, futhi wakhuphuka izitebhisi zesitolo sezimpahla ezomile, ezimbili ngesikhathi, waya esitezi esiphezulu.
  
  
  Sekwephuze kakhulu. Akasekho.
  
  
  Kwakungasekho lutho olwalusele ophahleni ngaphandle kwezinqwaba zikagwayi Wasemexico kanye ne-sombrero ayeyithenge ezinsukwini ezimbili ngaphambili esitolo esingezansi.
  
  
  "Umuntu wakwelinye izwe", kusho la madoda amabili esitolo, indoda enesisu esikhuluphele nobuso obumamathekayo. Ugonzalez.
  
  
  "Izivakashi?"
  
  
  "Yebo."
  
  
  "Ungakwazi yini ukuchaza i-ego?"
  
  
  Ugonzalez waqhaqhazela. "Mayelana nobude bakho. Izinwele ezinsundu. Amehlo brownundu. Indoda encane. Ethukile."
  
  
  Konke.
  
  
  Ujuana wamthatha wamyisa eceleni egumbini lokwamukela izivakashi ehhotela ngesikhathi silinde itekisi ukuba lisithathe lisiyise esikhumulweni sezindiza.
  
  
  "Wayelapha ezinsukwini ezimbili ezedlule," kusho uyise.
  
  
  "Kulungile?"
  
  
  "Usunesikhathi esingakanani ulapha?"
  
  
  Ukuvakasha."
  
  
  "Ucabanga ukuthi uyazi ukuthi ungubani?"
  
  
  Amehlo akhe ancipha. Wakuthatha njengokuhlambalaza. Wayengumlatini, emuhle, futhi egcwele umlilo. "Angicabangi kanjalo!"Wathi ngokuthukuthela .
  
  
  Babengacabangi ukuthi kwakuwukuhlambalaza.
  
  
  "Wawusebenza ini ngaphambi kokuba uthintwe ngalesi sabelo?"
  
  
  "Ithonsi lomuthi".
  
  
  "Yiphule?"
  
  
  Wanqekuzisa ikhanda, wehlisa amehlo akhe.
  
  
  "Konke lokhu?"
  
  
  "Yebo."Isilevu sakhe saphakama ngokwedelela.
  
  
  "Kusele oyedwa?"
  
  
  "Mhlawumbe kunjalo," esho ngokugwema.
  
  
  Waphenduka wabheka ngaphandle komnyango ophezulu esitolo sezimpahla ezomile.
  
  
  "Yebo," ngavuma. "Ngicabanga ukuthi mhlawumbe kunjalo."
  
  
  Ubuso bakhe buphenduke intukuthelo.
  
  
  U-Ee wambamba ngendololwane. Itekisi selifikile. Unick Onenhlanhla. Usindiswe yitekisi lenkampani Ka-Ensenada.
  
  
  "Woza, Juana. Isiteshi esilandelayo, Ewashington, DC."
  
  
  Enegunya kakhulu. Okubusayo kakhulu.
  
  
  Wakhwela ngokuthula etekisini, ekhanyisa ucezu oluhle lwesithende. Kodwa cishe angizange ngikubone lokho.
  
  
  Ezimbili
  
  
  Uhawke wayehlala ekhonsoli yephaneli yokulawula i-axe cinema, ecindezela izinkinobho futhi ebeka ama-disc. Inkinobho eyodwa ukudlala audio. Inkinobho eyodwa ye-ribbon. Inkinobho eyodwa yefilimu engu-16 mm. Inkinobho eyodwa yokusakaza bukhoma. Inkinobho eyodwa yefilimu endala emnyama nomhlophe.
  
  
  
  
  
  
  Inkinobho eyodwa yama-slide. Noma, uma ufuna ukuphumula amehlo akho, inkinobho eyodwa for a soft female voicing intelligence izikolo.
  
  
  Ingxoxo kuze kube yilesi sikhathi yayiyinkulumo-mpikiswano engavamile. Wasula yonke indawo ekhanda lakhe. Ngikhumbula nje ukuthi Ngangikwazi ukubona Ujuana rivera ngokubuka, futhi ngangikwazi ngempela. Nokho, okuthile emicabangweni yakhe kwakubonakala kunqunywe kusengaphambili, kuhlolwe kusengaphambili, futhi kungenamsebenzi.
  
  
  Kodwa wayemuhle, futhi ngiyabathanda abesifazane abahle. Ngacabanga ngaye: "Ukube nje ubengasula izwi lakhe, sengathi Impungushe ingasula ukuqoshwa ebingafuni ukukuzwa."
  
  
  Ubrylev waphuma ngokuphelele, futhi phambi kwethu kwakunesithombe esikrinini esasibandakanya ngomlingo esavela ngokububula.
  
  
  "U-Enrico Corelli", izwi lowesifazane elithambile lathi phezu kwesithombe esasikhanya esikrinini. Kwakuyisithombe esingaguquki, esathathwa eminyakeni engaba yishumi nanhlanu edlule, futhi saqhuma ingxenye encane kunazo zonke yesithombe esikhulu. Isimo sangemuva kwakuyi-rotunda Yasevatican.
  
  
  Ngokwesibonelo, ngo-1954, izwi laqhubeka. "Lesi isithombe sokugcina sikacorelli esisekhona. Izithombe ezisele ze-ego zathengwa ngemali eningi. Uphenyo alukwazi ukufakazela ukuthi le mali ivela emalini ye-mafia. Kodwa yilokho abakholelwa kukho."
  
  
  Amehlo akhe abheka isithombe isikhathi eside futhi ngokucophelela. Ubuso babungahlukaniseki. Izici zobuso zazivamile: izinwele ezimnyama, isilevu esiqinile, ukuma kobuso ngaphandle kokwehlukanisa. Yayikhunjulwa yi-ego ngangokunokwenzeka, kodwa ngenxa yokuthi yayiqhume izikhathi eziningi kakhulu ezungeze ucezu oluncane kangaka lwefilimu enama-grainy, kwakungekho lutho kuyo eyayingagxila kulo.
  
  
  Ibalazwe lalikhanya esikrinini. Kwakuyibalazwe Lasecorsica. Idolobha Lasebasria lalinomfanekiso oyisiyingi.
  
  
  "Kuqinisekisiwe ukuthi U-Enrico Corelli uhlala lapha, edolobhaneni Lasebasria, Ecorsica, endlini eyakhiwa ngenkathi Kanapoleon. Unabasebenzi abayishumi nabaqaphi ababili. Uhlala nowesifazane okuthiwa Utina bergson.
  
  
  "Ucorelli manje uneminyaka engamashumi amane nanhlanu ubudala. Wasebenzela uhulumeni wase-italy Erime, kodwa waxoshwa ezinyangeni ezimbalwa kamuva. Washada isikhashana, kodwa owesifazane onobugovu washona ngenxa yesifo samaphaphu Lapho Ucorelli engasebenzi. Enengekile, waqala ukusebenza namalungu eqembu labakhohlisi namasela ayedingisiwe kulo lonke elase-United States ayezalelwe Esicily futhi ayengamalungu e-Mafia Enew York Nasechicago. U-stahl ungumgcini-mthetho omuhle futhi ungusomabhizinisi omuhle kakhulu kubo. Lapho kumiswa uchungechunge lwamakhemisi, wayengomunye wabantu bokuqala ukuvula indawo yokugeleza, eduze kwasenaples.
  
  
  "Inethiwekhi yezidakamizwa yachuma ngawo-1960, futhi ekupheleni kwalesosikhathi, Ucorelli Stahl wayengumuntu obalulekile kulo lonke uchungechunge lwemafia.
  
  
  "Nabo ukuze bathole, wayenabathandana abahlukene. Omunye wazama ukubulala u-ego lapho emlahla nesikhova somunye wesifazane. Kamuva watholakala eshonile Egulf of naples."
  
  
  Ibalazwe lanyamalala, futhi isikebhe sokunethezeka esingamamitha angu-180 ubude sagcwalisa isikrini ngesilayidi esihle sombala.
  
  
  "Leli isikebhe sokuzijabulisa Sikacorelli, Ilysistrata. Uhamba ngaphansi kwefulegi Lasefrance. Ucorelli uzibheka njengesakhamuzi Sasecorsica, nakuba azalelwa Emilan."
  
  
  Isithombe sendlu enkulu manje sase sivele esikrinini.
  
  
  "Indlu Kacorelli . Nakuba enonogada ababili kuphela abaqapha i-ego, I-Ego manor ihlale igadwe amadoda ahlomile ayisithupha."
  
  
  Kwavela isithombe esisha. Isidumbu sasilele otshanini. Wadutshulwa izikhathi eziningana. Isidumbu sasingabonakali, kodwa ngenxa yokubukeka kwezidumbu zakhe, nganquma ukuthi izinhlamvu ezazisishaya kwakuyizinhlamvu ezingekho-izinhlamvu ezivamile ezazinqunywe zibe yizinhlamvu zencwadi Ethi X. Izinhlamvu zikadumdum ziguqula amakhowe abe ukusika, zibhubhise ukuma lapho zishaya umgomo .
  
  
  "Kwakuyinxusa lasefrance okuthiwa U-Emil ferenc. Wayezama ukungena Ngendlov ' iyangena Evilla Corelli, njengoba le ndawo ibizwa kanjalo. Ngokusobala, watholwa amaphoyisa futhi wabulawa."
  
  
  Khona-ke kwavela isithombe sendawo yasemaphandleni eyihlane, eyihlane esikrinini. Leli lens lalisondela esithombeni esasimi eduze kwe-poplar yaselombardy, okuwukuphela kwesihlahla esasibonakala. Njengoba lesi sibalo sasikhula, umuntu wayengabona ukuthi le ndoda yayineminyaka engaziwa, kodwa yayinde futhi yakhiwe ngokuqinile. Ubuso babusemthunzini.
  
  
  "U-Enrico Corelli . Lesi isithombe esiseduze kakhulu umuntu aye wakwazi ukusithatha eminyakeni eyishumi edlule. Lesi sithombe sathathwa nge-lens ye-telescopic endaweni ephephile yokuvota egqumeni eliphambene. Nakuba ubuso bungahlukaniseki, umzimba womuntu ungabonakala ngokucacile . Ngokwezibalo zama-computer, ukuzazisa Kuka-Alenka kwakungaba ngu-182, ukuphakama-amamitha angu-6, ukuhlala uqonde, nokuphela okuhle kakhulu kwezempi."
  
  
  Isikrini saba mnyama. Kwabe sekwethulwa ifilimu. Kwakuyisigcawu esisogwini lolwandle, mhlawumbe Efrench riviera. I-blonde emangalisayo eyayigqoke ibhikini elincane yayihamba esihlabathini, izanyazanyisa izinqulu zayo njengoba izinwele zayo ezinde ezimhlophe zazizungeza amahlombe ayo. Wama isikhashana waphenduka, njengokungathi othile wayekhulume naye. Wabuka ikhamera wamomotheka.
  
  
  "Utina Bergson . Sawubona, uneminyaka engamashumi amabili nantathu ubudala. Wazalelwa Esweden, wathuthela Eroma, lapho aba khona nomsebenzi omfushane kodwa ongaphumelelanga wamafilimu.
  
  
  
  
  
  Khona-ke, eminyakeni emibili edlule, wathuthela Eswitzerland, lapho ayehileleke khona ekuphatheni imali, ngokusobala ukuze kuzuze imafia noma inhlangano ethile efana nemafia. Wabanjwa, kodwa akazange ayiswe enkantolo. Kuthiwa ingxenye enkulu yemali yashintsha izandla ukuze imsize ukuba abalekele iziphathimandla Zaseswitzerland.
  
  
  Ngokushesha ngemva kwalokho, wazithola esendlini Ka-Enrico Corelli. Ucorelli akazange amshade, kodwa ungumngane wakhe ohlala njalo. Ukhuluma isiswidi, isifulentshi, isintaliyane nespanishi, kanye nesingisi. KUTHIWA I-IQ ka-EE ingu-145 ngokusekelwe emiphumeleni yokuhlolwa kwangempela okwenziwa lapho egcwalisa isicelo somsebenzi wasebhange Laseswitzerland. Ungumshayeli omkhulu we-ski ."
  
  
  Kuleli filimu, manje ubukeka eqhweni emthambekeni. Kwadingeka avume ukuthi wayemuhle kakhulu. Akumangalisi Ukuthi U-ay wayefuna ukuchitha izinyanga zasebusika emthambekeni wokushushuluza; wayebonakala ethanda ezemidlalo.
  
  
  Kwavela elinye ibalazwe esikrinini. Wabonisa umhlaba embonweni Wemercator ngomugqa osuka Empumalanga Ephakathi uya Eturkey, usuka Eturkey uya Esicily, usuka Esicily uya Ecorsica, uya Eriviera, ubuyela Ecorsica, bese uya Eportugal, usuka Lapho uya Ecuba. , bese iya Enkabeni Yemexico, bese iya Esan Diego Ecalifornia.
  
  
  Izidakamizwa chain.
  
  
  "Kuye kwaba nezinguquko eziningi ekuthengisweni kwezidakamizwa okuyinhloko eminyakeni embalwa edlule. Ngokuvamile, izidakamizwa ezisindayo ziqala Empumalanga bese zigcina zisentshonalanga, ngaphesheya Kolwandle Imedithera, lapho zisetshenziswa khona. Ukulawulwa kwalolu chungechunge kunamathele Ecorsica, ngaphambi nje kokulungiswa okubaluleke kakhulu Eriviera. Izidakamizwa bese zibuyela Ecorsica bese ziya Ecuba ngesinye seziteshi ezintathu: Iportugal, Imorocco noma I-Algeria.
  
  
  Ibalazwe elisha. Waphinde wakhomba Icorsica.
  
  
  "Kulezi zibalo, imigqa yokusabalalisa ibuyela Emuva Empumalanga Ephakathi futhi iqhubeke iye endaweni yokugcina, Entshonalanga. Imali Evela Entshonalanga iza lapha, lapho isatshalaliswa khona phakathi kwezixhumanisi zenethiwekhi."
  
  
  I-lens yasondela ebalazweni, ibonisa indawo Yasecorelli edolobhaneni Lasebasria, izungezwe isiyingi.
  
  
  "Urico Corelli ungumuntu olawula uchungechunge. Uthola imiyalo Yakhe Esicily, lapho isekela lomgengezi lilawula khona ingxenye esempumalanga ye-smash. Udon entshonalanga ulawula lonke i-smash, futhi usakaza."
  
  
  Isithombe saphuma, Futhi Usergey wakhanyisa.
  
  
  Sahlala buthule isikhashana.
  
  
  Uhawk wasusa umphimbo wakhe.
  
  
  "Kuyathakazelisa," ngishilo.
  
  
  "Umfundi", kusho Ujuana.
  
  
  Waqhubeka wathi:" ngiyavumelana naye.
  
  
  Uhawk wayecasulwa. "Kumane nje kuwumhlangano."
  
  
  "Kuthiwani Ngocorelli?"Kubuza ujuana .
  
  
  Uhawk wavala amehlo akhe futhi waphindela esihlalweni esiphendukayo.
  
  
  Ekugcineni Uhawk wathi: "amaqembu ezigelekeqe awazange aneliseke ngenzuzo evela ohlelweni lwezidakamizwa". "Ezinyangeni eziyisithupha ezedlule, baqala ukuthumela abantu abavela ngaphakathi ukuba bayohlola isimiso ukuze bathole ulwazi. Ngokukadon WASE - US, ucorelli wathatha imali eningi kakhulu. Kodwa owesibili Wasesicily wayengeke acabange ngendlela yokulungisa isimo. Emhlanganweni, kwanqunywa ukuthi Ucorelli kwakuzodingeka ahambe. Kwathunyelwa umuntu oyedwa ukuba amshaye, kodwa wanyamalala emkhakheni wokubona. Wabona okwenzeka kulokho okuthiwa i-trench agent eyazama ukungena ngendlov ' iyangena kule ndawo.
  
  
  "Khona-ke izikhulu zemafia zanquma ukuhlasela Ucorelli Ngotina bergson. Umphenyi othi ungowaseswitzerland wazama ukumbopha kanye Ebasria ngecala elidala Laseswitzerland. Kodwa onogada Baka-Odin Ucorelli bangenela futhi basindisa Utina. Khona-ke bahudulela umseshi ngokwakhe ogwini oluseduze, babopha u-ego, bamvumela ukuba alinde ukuba amanzi aguquke ngaphambi kokuba acwile. Le ndoda yabaleka futhi yashiya Icorsica, futhi ayizange iphinde ibuye ."
  
  
  Waphakamisa isandla sakhe.
  
  
  "Unick?"
  
  
  "Sazi kanjani konke lokhu?"
  
  
  "Ucorelli wasitshela."
  
  
  "Ngokuqondile?"
  
  
  Uhawk wabubula. "Sinomuntu osondelene Nocorelli, nakuba engakaze akubone. Ucorelli wanikeza ukwaziswa ngesinyathelo sakhe siqu."
  
  
  "Kungani kungenjalo?"Kubuza ujuana .
  
  
  Wathi wayefuna ukuhamba unomphela ."
  
  
  "Ukuze uzisindise wena nentombazane?"Ngambuza.
  
  
  "Kuhle kakhulu. Futhi uthole isiphephelo Emelika."
  
  
  "Ngokubuyisela...?"
  
  
  "Lonke ulayini womyalo, uchungechunge olufanele, nokuthi lusebenza kanjani."
  
  
  "Sazi kanjani ukuthi akulona ugibe?"Ngambuza.
  
  
  "Asikwazi." Uhawk wavula amehlo akhe ngobugovu. "Vota lapho ungena khona". Waphendukela Kujuana.
  
  
  Wanqekuzisa ikhanda.
  
  
  "Ngobungcweti bakho, kudingeka uthole ukuthi Ucorelli usitshela iqiniso yini-noma usiholela endleleni engadini."
  
  
  Wabubula. Ngezinye izikhathi inkulumo Kahawk Ingeyasevictoria engenathemba.
  
  
  Ujuana akazange awanake amazwi. "Ngizothola."
  
  
  "Ingabe kukhona okufakiwe?"Ngambuza.
  
  
  "Sizohlangana Esol y nieve. Endaweni yokushushuluza Espain. Ingabe ngikutshele ngalokhu?"
  
  
  "Kafushane"
  
  
  Uhawk wancika emuva. "Unyaka ngamunye Utina bergson uya kule ndawo yokushushuluza, Futhi Ucorelli uhamba naye. Bachitha cishe inyanga lapho."
  
  
  "Ingabe uya lapho Njengorico Corelli?"
  
  
  "cha. Asazi ukuthi usebenzisa liphi igama. Kodwa siyazi ukuthi njalo bayahamba. Futhi Ucorelli ufuna ukuhlangana nami lapho."
  
  
  "Lokhu kungaba ukuhlela", ngakhononda.
  
  
  "Yebo," kusho Uhawk. "Yingakho ulapha, Nick. Izwi kungani KU-PHOTO AX".
  
  
  "Ukulinda iziteleka."
  
  
  Wanqekuzisa ikhanda. "Ake sithi amaqembu ezigelekeqe ayazi ngezinhlelo Zikacorelli. Ngeke yini bathande ukuthola umgcini wethu wokuqala
  
  
  
  
  
  
  futhi number one yethu izidakamizwa uchwepheshe? "
  
  
  Wagcoba isilevu sakhe. "Sikubona kanjani ukuxhumana?"
  
  
  Uhawk wathi: "sinomuntu Emalaga. Unomfana Esol y Nieve. Abaqaphi bakacorelli bayosondela kuye. Uzohlangana nendoda yethu Emalaga futhi uzohlela umhlangano nomfana endaweni yokungcebeleka. Khona-ke uzohlangana Nocorelli ubuso nobuso."
  
  
  Wanqekuzisa ikhanda kuye. "Futhi-ke?"
  
  
  "Khona-ke Unksz Rivera uzothatha izintambo *
  
  
  "Ingabe uye walungisa amapasipoti ethu?"
  
  
  "Ukuhlonza I-AX kunemibhalo. Usazoba Ugeorge Peabody, kodwa manje usungumthwebuli wezithombe onguchwepheshe."
  
  
  "Mnumzane, angikwazi ngisho nokulawula I-brownie, ingasaphathwa Eyokuthi i-hasselblad!"
  
  
  "La makhamera anokwethenjelwa namuhla! Futhi, bayakwazi ukukwazi izinto eziyisisekelo. Futhi wena, Nksz Rivera, ungumthwebuli wezithombe oyisibonelo. Zonke amaphepha akho kwenziwa. Shisa ih ngemva kokukhumbula okwedlule."
  
  
  "Ingabe ngibeka umuntu enqunu?"Kubuza ujuana .
  
  
  Uhawk washaqeka. Amehlo aluhlaza ka-Ego anwebeka. Wayengowokugcina kwabadala, indoda ecindezelwe ngokuphelele emphakathini lapho inkululeko yobulili iwumthetho khona. "Ntombazane yami ethandekayo!"
  
  
  "Ingabe ubungafaka izithombe unqunu?"Ngabuza ngokushesha.
  
  
  "Yebo," esho. "Ngomqondo ongokobuchwepheshe. Lapho ngidlala indima yakhe, ngimdlala yonke indlela."
  
  
  Ubuso bukahawke bashintsha umbala. Kwakubomvu kakhulu. Wayegqolozele izandla zakhe ebuhlungwini obungaguquki. "Uma usuqedile kakade", wangenela.
  
  
  Yena, wahleka. "Continue."
  
  
  "Ngiyazi ukuthi ngeke ukhathazeke ngokuthi sihlele isembozo sakho njengeqembu lomyeni nomkakhe", esho ngokushesha, amehlo akhe ekhanya.
  
  
  "Mnumzane," ngathi.
  
  
  "Umnu. Nonkk. Ugeorge Peabody Basemillers falls,EMINNESOTA ."
  
  
  "Ngiyayithanda!"Ujuana wathi ngobumnene .
  
  
  "Ngiyakuzonda!"Ngakhonkotha. "Lokhu kuyinto engaqondakali kakhulu! Futhi kubangela izinkinga!"
  
  
  "Kodwa kwenza kube lula Ngonksz.Rivera ukuba athathe isinyathelo - uma kudingeka."Ubuso bukahawke baphinde bahlanza.
  
  
  "Angilandeli ukucabanga okunengqondo!"
  
  
  "Owesifazane ongashadile, intombazane enjengonksz.Rivera..."
  
  
  "Ngiyakuzonda!"Ujuana waphazanyiswa.
  
  
  "... Kungaba nzima kakhulu ukuba, oh, ukulandelwa, ake sithi nje, kunokuba owesifazane oshadile. Bheka?"
  
  
  Eyakhe yayilele ubuso phansi esihlabathini. Ngakubona ngempela, ukucabanga okuphambene.
  
  
  Uhawk waphendukela Kujuana. "Ingabe uyavuma?"
  
  
  "Ngokuphelele ."Wamomotheka ngendlela ethakazelisayo .
  
  
  Uhawk wanqekuzisa ikhanda ngokwaneliseka. Wabe esengibuka. "Noma yiziphi izinkinga?"
  
  
  Mlahleni! Ngavuma: "kubukeka kunokwethenjelwa. Waqhubeka:" kumelwe sihlele uhlobo oluthile lwe-alamu". "Ngiqonde ukuthi, uma kwenzeka konke kuhlukana. Ngifuna ukwazi ukusindisa Ujuana nesikhumba sami, kungakhathaliseki ukuthi kwenzekani."
  
  
  "Sinendoda Egranada, eqhele ngesigamu sehora kuphela kule ndawo yokungcebeleka. Malaga uzokwazisa."
  
  
  "Empeleni . Lokhu kufanele kukufihle."
  
  
  "Ungathumela noma imuphi umyalezo obhaliwe owufunayo ngegranada."
  
  
  "Kulungile," ngishilo. Waphendukela Kujuana. "Ingabe kukhona ongaxoxa ngakho?"
  
  
  Wangibheka wabe esebheka Uhawk.
  
  
  "Angicabangi kanjalo. Uzohlangana ezandleni zakho kuze kube yilapho ngihlangana Nomnu. Corelli. Khona-ke ngizoqhubeka nakho."
  
  
  * * *
  
  
  Ngangisanda kulala lapho kunokungqongqoza okubukhali emnyango okhiyiwe ohlukanisa igumbi lami nelikajuana.
  
  
  Ivukile. "Yebo?"
  
  
  "Nick!"wamhlebela.
  
  
  "Kuyini?"
  
  
  "Iwindi."
  
  
  Yena, waphenduka. "Kuthiwani ngalokhu?"
  
  
  "Bheka ngaphandle."
  
  
  Wafinyelela esiqwini sehlombe esilenga esigxotsheni sokulala. Wahamba waya efasiteleni, egcina izithunzi futhi ekhononda. Edonsa amakhethini ngomgqomo womshayeli wakhe, wabheka ngaphandle emgwaqweni omnyama ongezansi.
  
  
  Ngaphesheya komgwaqo kwakunecadillac, imoto engcono kakhulu kule ndawo.
  
  
  E-nen, kwakunendoda eyayihlezi eceleni komshayeli, eyayibheke ngqo kimi. Khona-ke, njengoba ayebukele, enye indoda yaphuthuma ngaphesheya komgwaqo yaya ecadillac, yakhuluma kafushane nomshayeli, futhi yakhwela esihlalweni esingemuva.
  
  
  Umshayeli waqala futhi washesha wehla ngomgwaqo, waphendukela ngakwesokudla ekhoneni.
  
  
  Eyakhe yabuyela odongeni oluhlukanisa amakamelo ethu.
  
  
  "Ingabe uyayibona i-ego?"Sl wambuza.
  
  
  "yebo. Yena, wambona ephuma emotweni esikhathini esithile esidlule. Wabheka ekamelweni lami - noma elakho. Ubuso bakhe be-ego babubona. Wabe esephuthuma egumbini lokwamukela izivakashi ehhotela."
  
  
  "Wayengubani?"
  
  
  "Ngibone i-ego esikhumulweni sezindiza Idulles namuhla akuyona into eyenzeka nini. Lapho sifika. Wayenesikhwama esincane sesikhumba. Nxazonke zabo, lapho ungabeka khona isikhali esinombono we-telescopic."
  
  
  "Intombazane enhle", esho ngokungabikho.
  
  
  Kwakukhona ikhefu. "Senzani manje?"
  
  
  "Yiya embhedeni," ngishilo. "Okungenani siyazi ukuthi yini abayaziyo."
  
  
  "Ngeke ufune i-ego?"
  
  
  "Ewashington? Idolobha elikhulu."
  
  
  "Nick!"
  
  
  "Yiya embhedeni, Juana."Sekuphelile ngosuku. "Amaphupho Amnandi."
  
  
  Wamuzwa ekhononda ngaphansi komoya wakhe, wabe esehamba emini. Ngemva kwesikhashana noma emibili, wezwa umsindo wombhede njengoba engena wahlala phansi.
  
  
  Khona-ke kwaba nokuthula.
  
  
  Wayehlezi eduze kwefasitela, ebuka, elindile. Kodwa akekho owafika.
  
  
  Ezintathu
  
  
  Sadlula emagqumeni aphansi safika endaweni yokwehla kwezindiza eduze Kwasemalaga. Umshayeli wetekisi wasishayela wangena edolobheni ngezimoto Ezincane Zaseyurophu zazo zonke izinhlobo nezimo.
  
  
  Sasihlala kwelinye lamahhotela amakhulu edolobheni, sibheke ethekwini Lasemalaga. Kwakunemikhumbi eminingi yezohwebo nezikebhe zokuzijabulisa ezazimiswe noma zimiswe eduze kwamachweba agcinwe kahle.
  
  
  Ujuana wayekhathele. Wazivalela eceleni kwegumbi, walala, futhi wageza. Ngokushesha waya endlini ephephile ye-AXE.
  
  
  Kwakuyihhovisi elincane, endlini, eliqhele ngebhulokhi elilodwa
  
  
  
  
  
  
  emigwaqweni nasekhoneni.
  
  
  "Ukuthuthukiswa kokwakhiwa", funda isibonakaliso sosuku. RSS. URAMIREZ NOKELLY
  
  
  Yena, washaywa.
  
  
  "Akunjalo?"
  
  
  "Usenor Peabody ."
  
  
  "Yena."
  
  
  Umnyango wavuleka. Kwakungumitch kelly.
  
  
  "Sawubona, Kelly," ngathi.
  
  
  "Sawubona, senor."Wangihleka wangivumela ukuba ngingene . Khona-ke, ebheka phezulu naphansi ephasishi elimnyama, elidala, wavala umnyango ngokucophelela.
  
  
  Wabheka ehhovisi. Yayincane, inedeski elalibhidlikile kuphela, inqwaba yamakhabethe amadala okufaka amafayela, nomnyango owawuholela endlini yangasese. Ngemva kwedeski, kwakunefasitela elalibheke ethekwini nasedolobheni Lasemalaga.
  
  
  Ukelly wangishaya emhlane. "Akazange akubone nabo uferret, njengoba kwazwakala ngecala likared oranges, Unick."
  
  
  Lokhu kwenzeka Egrisi. "Eminyakeni emihlanu edlule, ngempela?"
  
  
  "Empeleni . Uhawk wathi uyeza."
  
  
  Wavula idilowa futhi wakhipha izibonakude ezinhle zikabausch & lomb eziphindwe izikhathi ezingu-30, ayezilinganisa ngokucophelela esandleni sakhe.
  
  
  "Ngingase ngibe nezindaba ngawe."
  
  
  "Ingabe?"
  
  
  Wabeka izibuko phezu kwamehlo akhe waphenduka ukuze abheke itheku. Ngabona ukuthi wayebuka izikebhe lapho ngingqongqoza emnyango wakhe.
  
  
  Ukelly wahola ITOPOR Emalaga okungenani iminyaka emithathu. Umsebenzi ka-Ego kwakuwukwazi ukuthi yini nokuthi ubani owayeza futhi ezungeza Imalaga.
  
  
  Wayebheka phezu kwehlombe lika-ego. Wayefunda idokodo lokuzijabulisa elisenkabeni yetheku. Wayebonakala enesithakazelo ngokukhethekile esikebheni esikhulu esasimiswe endaweni ethile phakathi.
  
  
  Wathi: "izwi liyikho konke". "Lokhu Kuyi-lysistrata. Izikebhe Zasecorelli".
  
  
  Ngakhumbula isithombe engangisibone endlunkulu KATOPOR.
  
  
  Wanginika izibonakude. Kwakuyi-ego yakhe eyayimgxile. Wayemuhle kakhulu; wayebonwa kahle kakhulu yileli bhishi. Amalungu ambalwa eqembu ayephithizela emgodini. Konke kwakuthule futhi kunokuthula emkhunjini. Wayekwazi ukubona umugqa wamakhabethe emgodini omkhulu onemigqa emibili yeminyango, okwakusho ukuthi amakhabethe ayesemibhoshongweni emibili engezansi.
  
  
  Kwakuyisikebhe esikhulu, esihle sokuzijabulisa. Ifulege lasefrance laliphapheme emhlane.
  
  
  Umitch Kelly wahlala phansi esihlalweni sakhe futhi waphanga iphephandaba. Wayazi ukuthi wayefuna ukuba anake lokho ayekusho. Njengoba ayesezomnika umyalo, wabona othile ogqoke ijezi nebhulukwe ephuma endlini enkulu eya emgodini. Kwakungowesifazane onezinwele ezinde ezimhlophe. Wayenezifuba eziningi futhi enokhalo oluncane, futhi amabhulukwe aqinile ayemelela izinqulu nezinqulu zakhe ayengashiyi lutho emcabangweni. Ngaphansi kwalawo mabhulukwe aluhlaza okwesibhakabhaka, Unah wayenemilenze emihle. Isikhumba sakhe sasimhlophe futhi sibushelelezi, futhi amehlo akhe ayeluhlaza okwesibhakabhaka. Njengoba ayephuma aye ekukhanyeni okungcwele okunelanga, wafaka izibuko ezimnyama futhi engabonisanga lutho.
  
  
  "Tina Bergson," esho ngokuzwakalayo.
  
  
  Ukelly washaya intamo yakhe futhi wabheka ngaphandle kwefasitela, wafafaza ukukhanya kwelanga ku - & nb. "Yebo, kuthiwa."
  
  
  "Intombazane ephelele," ngishilo.
  
  
  "Enye into Ngonick Carter", Kusho Ukelly. "Wenzani?"
  
  
  "Ngenza lokho okushiwo yindoda Yasewashington," ngakhononda.
  
  
  "Lokhu kwenzeke izolo", kusho Ukelly, ephinda enyakazisa leli phephandaba.
  
  
  Wadwengula amehlo Akhe emahlombe Katina bergson amancane nasesifubeni esasimbozwe amajezi futhi wehlisa izibonakude ngokunganaki. Ukelly wayithatha, waphenduka isihlalo, wagxila Kutina bergson ngesikhathi efunda ukwaziswa okubhalwe ngomshini.
  
  
  UCALLIE. URAMIREZ NOKELLY. 3 UPASEO ZAFIO. UKUFIKA NGOLWESIBILI EBHODINI ILYSISTRATA. UMSEBENZISI USEKULUNGELE. UTINA BERGSON UZOLETHA U-EGO ESIKEBHENI. KAMUVA UHLELA UMHLANGANO WOKUSHUSHULUZA NOCHWEPHESHE WEZIDAKAMIZWA.
  
  
  "Ikhala lamaroma!"- phinda ngokumamatheka.
  
  
  "Yilelo igama Likacorelli", kusho Ukelly. "Kuhle kakhulu, akunjalo?"
  
  
  "I-corny enhle, yebo."Uroman Nose wayeyisikhulu Samandiya.
  
  
  "Ucorelli uzibheka njengomuntu olahliwe . Uyazi-kusukela mafia."
  
  
  Waphinde wabheka umyalezo. "Uma ngibheka amazwi athi, ngicabanga ukuthi uhlangana nami, akunjalo?"
  
  
  "Empeleni . Uyazi ihhotela lakho. Sengivele ngimthumelele incwadi."
  
  
  "Uzoba nini lapho?"
  
  
  "Kufanele akuqoqe egumbini lokwamukela izivakashi emini."Ukelly wabuka iwashi lakhe. "Lokho kukunika isigamu sehora."
  
  
  "Kuthiwani Ngojuana?"
  
  
  "Angalinda . Lokhu kuwuphenyo lokuqala."
  
  
  Eyakhe, waqhaqhazela. "Yini yonke le nto engenangqondo?"
  
  
  "Uroman Mys wayesaba. Ngicabanga ukuthi ufuna ukwazi ukuthi uyalandelwa yini."
  
  
  Noma uma ungakwazi, ngacabanga.
  
  
  * * *
  
  
  Ngangimlindele ehholo emini.
  
  
  Lapho engena, wonke amehlo ayesegumbini lokwamukela izivakashi ayesenah, abesifazane bebuka ngentukuthelo, amadoda ebuka ngentshisekelo. Abantu bendawo ababesetafuleni bavele baphenduka Amalotharios anobungane.
  
  
  Wasukuma waya kuye. "Miss bergson", wamtshela ngesingisi.
  
  
  "Yebo," waphendula ngezwi elincane kuphela. "Sengifike sekwephuzile . Ngiyaxolisa ngempela."
  
  
  Ngathi: "kufanelekile ukulinda.
  
  
  Wangibheka ngokhahlo. Wayecabanga ngezintaba zeqhwa ezisemachwebeni. "Masihambe, khona-ke?"
  
  
  "Yebo," ngishilo.
  
  
  Waphenduka wangiholela egumbini lokwamukela izivakashi futhi wangena elangeni elikhanyayo Lasebryliv Island.
  
  
  Wathi: "kuphambene nesikwele". "Singahamba"
  
  
  Wanqekuzisa ikhanda futhi wathatha isandla sakhe ngesibindi. Phela, eyakhe yayiseyurophu. Wanginika i-ego ngaphandle kokuphawula. Wonke amehlo asespain aphenduka nencwadi yokubingelela thina sobabili-mina ngokumangala, mina ngomona.
  
  
  Wathi: "lusuku oluhle, luthatha umoya ojulile.
  
  
  "Uyayithanda Imalaga?"Amehlo akhe ayedonsekela ebusweni bakhe.
  
  
  "Yebo," kusho yena. "Kuyinto evilaphayo futhi elula lapha. Ngiyamthanda usunny brylev. Ngiyamthanda kakhulu."
  
  
  Wathi lokhu
  
  
  
  
  
  kodwa angizange ngikhulume ngakho. "Uhambo lwakho ngesikebhe lwalunjani?"
  
  
  Wabubula. "Sabambeka esivunguvungwini sasecosta Brava. Ngaphandle kwalokho..."
  
  
  "Ingabe umngane wakho ungumngane wakho?"
  
  
  Wangibheka ngokucophelela. "Umnu. Roman?"
  
  
  "Mnu.Roman ."Lo mdlalo waqhubeka .
  
  
  "Uzobona lokho kuzikhukhumeza ngokushesha."
  
  
  "Ngiyakuthatha ukuthi uyashushuluza", ngasho njengoba sisondela emarina bar.
  
  
  "Ngiyayithanda."Wamamatheka. "Futhi wena?"
  
  
  "Ngokulinganisela", ngishilo. "Ikakhulukazi E-United States. I-Aspen. Ustowe. *
  
  
  "Ngifuna ukuya Emelika ngolunye usuku", kusho Utina bergson, amehlo akhe aluhlaza afudumele futhi angigqolozele ngokucophelela.
  
  
  "Mhlawumbe Umnu. - er, Uroman-uyoba nokuthile angakusho ngalokho."
  
  
  Wayehleka. Amazinyo akhe ayephelele. "Mhlawumbe ngempela."Wangibuka ngokucijile. "Ngicabanga ukuthi wena naye uzovumelana kahle."
  
  
  Khona-ke sasisogwini, futhi le nsizwa ekugcineni yayimi iqaphile, iqondisa isimo sayo Sengqondo Kutina bergson. Wayemncane, kodwa wayebukeka enentambo futhi enamandla. Wayenezinwele ezimnyama ezigobile nobhebhenene oluncane.
  
  
  Wathi: "Senorita". Waphakamisa isandla sakhe ukuze amsize ehlele esikebheni esincane, esibukeka kahle esiboshwe edokisini.
  
  
  "Ngiyabonga, Bertillo," esho ngobumnene. "Lona Umnu. Peabody", esho kubo, ekhomba kimi.
  
  
  "Senor", kusho Ubertillo. Amehlo ka-Ego ayemnyama futhi ehlakaniphile.
  
  
  Wabe esegxuma ngemva kukatina bergson wabe esehamba Nobertillo, wathatha ibhayisikili, futhi senza i-arc saya esikebheni esingamamitha angamakhulu amathathu ukusuka lapho.
  
  
  I-bay yayikhazimula elangeni, izimbaza zazithola imfucumfucu ogwini, futhi njengoba sasidlula emanzini, zindiza ngentukuthelo zaya esibhakabhakeni, zisifafaza ngamanzi olwandle.
  
  
  Ngemva kwemizuzu embalwa, saboshelwa esikebheni. Igama lakhe, Elithi lysistrata, lingabonakala manje. Ngaphezulu kwethu, amatilosi amabili abheka phansi futhi alahla isitebhisi. Sagibela.
  
  
  Ekamelweni elisemgodini omkhulu elisebenza njengendawo yokulala eyinhloko, wabona indoda enamandla ihlezi esihlalweni sokulala esinethezekile. Wayebhema usikilidi owawenza ama-halo omusi oluhlaza okwesibhakabhaka akheke phezu kwekhanda lika-ego.
  
  
  Sangena. Wasukuma, umgomo wakhe omkhulu wakhuphuka efwini lentuthu. Utina! wamamukela, futhi wamomotheka ngenxa yesifo sokuqaqamba kwamalunga omzimba.
  
  
  Wathi: "lona Umnu. Peabody Wasemelika". "Mnu. Peabody, lo Umnu ... u-er ... Umroma".
  
  
  Ngabheka nxazonke. Indawo ezungezile yayihle kakhulu.
  
  
  Wahleka futhi waxhawulana. Amandla e-Ego ayeqinile. "Mnu. Peabody, yena, ngicabanga ukuthi uya eqhweni?"
  
  
  Wanqekuzisa ikhanda kuye. "Ngenza i-slalom."
  
  
  "Notina unjalo . Naye, kodwa hhayi isikhathi eside. Sichitha isikhathi Esithile Esol y nieve. Ngithatha ukuthi uzoba lapho?"
  
  
  "Yena."
  
  
  "Nomngane wakho?"
  
  
  "Yebo."
  
  
  "Lo muntu. Ingabe uyayiqonda le mihlangano?"
  
  
  "Ungumuntu onjalo ."
  
  
  "Kulula?"
  
  
  "Umngane wami ungowesifazane. Uyaqonda."
  
  
  Lalifundwa "yikhala Lamaroma". Esithombeni engasibona ngaye, ngaqaphela ukuthi wayengase abe Urico Corelli kalula. Eqinisweni, wayeqiniseka ukuthi Kwakungurico Corelli. Wayengumuntu oneminyaka efanele, nakuba engazange abonise iminyaka yakhe njengoba kwenza amadoda amaningi ebhizinisini lakhe le-e-mail.
  
  
  "Bengilokhu nginobudlelwano obuhle namamelika", kusho Ucorelli.
  
  
  Utina wamomotheka. "Njalo."
  
  
  "Sibheke phambili ekubeni khona kwakho ezweni lethu", ngishilo. "Okungenani eyakhe, ngiyaqonda ukuthi wena..."
  
  
  Ucorelli waphakamisa isandla. "Ngithemba ukuthi ngizokwenza lolu hambo. Uma singenza isivumelwano."
  
  
  Ngathi: "kuzothatha umhlangano owodwa kuphela". "Endaweni yokushushuluza."
  
  
  Wanqekuzisa ikhanda.
  
  
  "Siyini isizathu salomhlangano wokuqala?"Ngabuza ngokujulile .
  
  
  "Ukuphepha", wakhonkotha, eqhuma ugwayi wakhe. Intuthu enkulu yaqala ukuzulazula ezungeze ikhabethe.
  
  
  "Ubonakala uphephile ngokwanele ."Wayekhothamela phambili futhi ekhuluma ngobumnene nangokukhuluma ngokuqondile. "Ngiyakuqinisekisa, uma nje ngiseduze, ukuphepha ngeke kube yinkinga."
  
  
  Ukumamatheka okuncane kwazwakala ezindebeni zakhe. "Cishe akunjalo."
  
  
  Umphathi waletha iziphuzo. Eyakhe, yayincike emuva. Umhlangano waxoxwa futhi kwavunyelwana ngawo. Kungaba lula ukuxhumana naye endaweni yokungcebeleka bese uletha Ujuana.
  
  
  Saphuza.
  
  
  Sasikhuluma ngenye into. Kwadlula imizuzu eyishumi nanhlanu. Ekugcineni, Utina wasukuma.
  
  
  "Ngikholelwa Ukuthi Umnu. Peabody ulangazelela kakhulu ukubuyela ehhotela lakhe."
  
  
  Wanqekuzisa ikhanda kuye. "Ngiyabonga ngesikhathi sakho, Mnu. Roman. Ngibheke phambili engxoxweni ephelele e-snow country."
  
  
  Sabheka omunye komunye, futhi waphenduka ukuze ahambe. Utina weza kimi wathatha isandla sami.
  
  
  "Ngiyaxolisa ngokuthi angikwazi ukubuyela ogwini nawe. Kodwa Ubertillo uzokubuyisa."
  
  
  Kancane kancane wanikina isandla sakhe. "Ngiyabonga kokubili ngokungenisa izihambi kwakho okuhle."
  
  
  Sasisemkhunjini, futhi ngehlela esikebheni. Wangishaya esuka emgodini njengoba isikebhe sasiqala ukuzungeza futhi siya ethekwini lasebar.
  
  
  Sasihambe amamitha angamashumi amahlanu kuphela lapho kunokumemeza okungazelelwe okuvela esikebheni. Umsindo omangalisayo wasakazeka ngokushesha futhi ngokuqhubekayo phezu kwamanzi.
  
  
  Waphenduka ngokushesha. "Yima, Bertillo!"
  
  
  Yena, wabona Utina ephuma ejimini lapho ayesanda kuphuma khona. Wakhubeka.
  
  
  Kwaqubuka uchungechunge lwezibani eziwolintshi ekamelweni, kwalandelwa ukuduma okukhulu.
  
  
  Ngezwa ukukhala kwakhe.
  
  
  Kwaqubuka esinye isibhamu, futhi wabona Utina bergson ewela phansi, izwi lakhe linqanyuliwe phakathi kwesisu.
  
  
  Umuntu ogqoke isudi emnyama wayehamba ngokushesha emgodini, njengendoda esikebheni.
  
  
  
  
  
  i-panther, futhi yagxumela phezu kompheme ohlangothini olukude emanzini. Ngakhipha isibhamu sami, kodwa angikwazanga ukumdubula kahle.
  
  
  "Hamba uzungeze isikebhe!"Ubertillo wamshaya.
  
  
  Emangazwe, esaba, kodwa ekwazi, wadutshulwa isikebhe esinenjini, futhi sadlula ngasohlangothini lwesitebhisi somphambili wesikebhe.
  
  
  Amabhamuza kuphela ayebonisa ukuthi indoda eyayigqoke isudi yokugeza yayihambe kuphi. Wayeshiye imishini yakhe yokuntywila lapho, lokho kwakusobala. Uye wahambaeverade.
  
  
  Sazungeza umzuzu wonke, kodwa akazange avele.
  
  
  Wenyukela esitezi esiya emgodini, lapho amalungu amane eqembu ayezungeze Khona Utina, owayephefumula kanzima kodwa ekhala ngobumnene. Ihlombe lakhe laligcwele igazi elomile ngokushesha.
  
  
  Yena, wagijimela esalon.
  
  
  Indoda enkulu yayilele phansi. Ukuzazisa umgomo wacishe wabhujiswa ngokuphelele ngokudutshulwa. Washona ngaphambi kokuba ashaye phansi.
  
  
  Ngaphandle, wayebheke ogwini, kodwa indoda eyayigqoke isudi yokugeza yayingekho.
  
  
  Wathathwa umkhumbi owawulibangise ogwini futhi wabizwa Ngokuthi Umitch kelly. Washaqeka, kodwa wayengumdlali oqeqeshiwe. Ngokushesha wabiza Onogada Basemalaga.
  
  
  Utina wavula amehlo akhe.
  
  
  "Kubuhlungu!"wakhala.
  
  
  Wabe esebona igazi futhi waquleka.
  
  
  Ezine
  
  
  Umitch kelly wavula idilowa elingezansi lamakhabethe. Wabona lokho engangibhekene nakho. Ngabuka njengoba ekhulula isikhwama sesikhumba esasibambe isidlulisi esingenantambo.
  
  
  Kwakuyisethi encane enhle: Eyenziwe Ejapane, enama-transistor aqinile. Cishe ungaya enyangeni ubuye nayo.
  
  
  Yayihlaba umxhwele isikhashana ngemva kokuba esephendukele ku-ego, kwaze kwaba yilapho ifudumala. Akazange angibheke nhlobo, kodwa waqala ukusebenza, waxhumana NO-ax ngemuva kwezingcingo ezimbalwa zokuqala, futhi waxoxa kafushane nomqhubi Kumonitha WE-ax, esebenzisa i-r / t ejwayelekile.
  
  
  "Nginempungushe."
  
  
  Laphendulwa ngokuthi " Mnumzane?"Intukuthelo yakhe yayingavinjelwe.
  
  
  "Nick, lokhu akuyona ucingo ogunyaziwe! Yena, ngifuna wazi..."
  
  
  "Ingabe sihlanzekile?"
  
  
  "Yebo."
  
  
  "Ukulwa".
  
  
  "Kulungile lokho."Izwi likahawke Stahl lalinokuqapha . "Kwenzekani, Nick? Ngihlale ngithola izimvemvane uma uhambisana nezinyathelo zokuphepha."
  
  
  "Ubani owahlela lo msebenzi? Ingcebo?"
  
  
  "Uyazi ukuthi angigunyaziwe ukukhuluma."
  
  
  "Kunuka kamnandi."
  
  
  "Yisho futhi?"
  
  
  "Kunuka kabi! Ucorelli ufile."
  
  
  "Ingabe ufile?"Yima isikhashana . "Ah, intandokazi yakhe."
  
  
  "Ubani owahlela lokhu?"Ngabuza futhi.
  
  
  "Angikwazi..."
  
  
  "Kwakuyisimo. Futhi noma ubani owayihlela wangisebenzisa ukuze ngibulale Ucorelli."
  
  
  "Ayikho indlela! Oh, yena, ngiyazi ukuthi usho ukuthini."
  
  
  "Ple, mnumzane, ngicela! Uma i-mafia ihlanzekile, khona-ke okuthile kwahamba kabi kithi. Uma Ucorelli ayedlala umdlalo, Khona-ke Umnyango wezimali wawukopela."
  
  
  "Ingabe uyaqiniseka ukuthi ufile?"Uhawk wabuza ngokucophelela . Ithoni ye-ego yezwi lakhe yayisho ukuthi wayesebuyele esimweni sakhe sokushaqeka ekuqaleni.
  
  
  "Ingxenye yekhanda yabhidlizwa? Yebo, yebo. Ufile, mnumzane."
  
  
  "Nomngane wakhe?"
  
  
  "Uyaphila, kodwa ulimele."
  
  
  "Ngicabanga ukuthi kwakuyinto efanele ukuyenza", kusho Uhawke. "Ukulawula kwamaroma kwavimbela Ucorelli."
  
  
  "Ukulawula kwamaroma kungakhokhwa yimafia!"
  
  
  "Unicholas ..."wangikhuza.
  
  
  "Cabanga, mnumzane, ukuthi indawo Yaserussia isiphelile."
  
  
  "Thula, Nick. Ngizobuyela kuwe ngokushesha nje lapho ngenza izingcingo ezimbalwa."
  
  
  "Unksz Rivera naye ngeke batholakale ukuze baphawule ngokwengeziwe."
  
  
  "ay lapho! Ngifuna ukukwenza kucace lokhu."
  
  
  "Lokho sekucacisiwe kakade, Hawk. Noma mhlawumbe kubhalwe igama elinembe kakhudlwana. Ukuvalelisa."
  
  
  "Nick!"
  
  
  Ngabhalisela lokho.
  
  
  Ukelly wamangala lapho ngixoxa Nohawk. Akazange alalele ngamabomu. Yingakho akhuluma ngezinto ezingabalulekile. Waya etafuleni lakhe wahlala phansi. Wayengifundela ngokucophelela, elindele ukuba uphahla luwele phezu kwami.
  
  
  "Ucabanga ukuthi kwakuyi-AX?"ekugcineni wabuza.
  
  
  "Ngicabanga kanjalo, kodwa angazi."
  
  
  "Ukuvuza?"
  
  
  Wabheka phansi ezandleni zakhe. "Mhlawumbe."
  
  
  "Kuthiwani ngentombazane?"
  
  
  "Ujuana? Akwaziwa ngempela ngaye. Uma ebandakanyekile, uyobe esehambile kudala."
  
  
  "Uyaphi?"
  
  
  Yena, waphendukela osukwini. "Ake sibuyele ehhotela. Ngiyazibuza ukuthi uzoba khona yini."
  
  
  Wayengumuntu. Wayemuzwa ehlaziya ekamelweni lakhe ngokushesha nje lapho engena engxenyeni yekamelo lakhe. Okungenani kwakunjengokungathi unah. Ukuze nje aqiniseke ukuthi uphuma Esikhwameni sakhe futhi uthuthele osukwini oluzungezile.
  
  
  "Ujuana?"Ngasho buthule .
  
  
  "Ah. Unick?"
  
  
  "Umnu.Peabody ."
  
  
  "Kwahamba kanjani?"
  
  
  Kwakungujuana, kulungile. Ngangikwazi ukubona ngezwi lakhe. Wasekelwa Ngulugera, owanquma ukuthi ukube ubekade enombulali, ngabe wayesevele eshiye Imalaga, njengoba ukubamba iqhaza kwakhe kulo mdlalo bekuzoqedwa.
  
  
  Wavula umnyango wangena. Wayegqoke isudi eqinile kodwa ebukeka kahle eyayikhomba ukunambitheka nemali, kodwa yayingabizi. Wayemamatheka, okwakusho ukuthi wayengazi lutho Ngocorelli.
  
  
  "Ubukeka ukhathele, Nick."
  
  
  "Yena. Okusha emandleni."
  
  
  "Kungani kungenjalo?"
  
  
  Wamphakamisela emaphethelweni ombhede futhi wabheka Unah. Ihhotela lakhe laphuma kakhulu emhlabeni lapho lifunda ubuso bakhe. Waphendukela kimi, ukukhanya kwelanga okunamandla Kwasemalaga kugelezela enah, kukhanyisa yonke imininingwane yobuso bakhe.
  
  
  "Urico Corelli ufile."
  
  
  Ubuso bakhe babumhlophe. Uma kwakusebenza, Unah wayenamandla amakhulu okulawula isimiso sakhe semithambo. Noma yimuphi isazi sokusebenza komzimba
  
  
  
  
  
  
  Izinhlobo zokudlulisa
  
  
  Ukuhumusha Umbhalo
  
  
  Umbhalo oyisisekelo
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Imiphumela yokuhumusha
  
  
  Kuyokutshela ukuthi isimiso semithambo yegazi asifuni.
  
  
  "Ubulawe? Esikebheni?"
  
  
  Wanqekuzisa ikhanda kuye. "Umlingiswa ogqoke isudi."
  
  
  "Kuthiwani ngowesifazane owayefunda naye?"
  
  
  "Utina bergson walimala, kodwa usaphila. Kwakubukeka njengokulungiswa, Juana."
  
  
  "Senzani manje?"
  
  
  "Silindile," ngishilo. "Ngamazwi Kahawk. Sekubikwe kakade."
  
  
  Wayengibuka. "Ngabe ubungambona yini umuntu owabulala Ucorelli?"
  
  
  "Kuphela isithombe se-ego."
  
  
  "Ingabe wayebukeka njengalowo owasidubula e-Ensenada?"
  
  
  Eyakhe, waqhaqhazela. "I-ego yakhe nayo ayikaze iyibone."
  
  
  "Kungenzeka ukuthi kwakuyindoda eyayisemotweni Ewashington."
  
  
  "Kulokhu wayegqoke isudi. Kungenzeka ukuthi nguye. Wayengase futhi abe Usenator Barry goldwater."
  
  
  Ujuana akazange akunake lokho. "Wasithatha e-Ensenada wasilandela Waya Emalaga ngewashington."Manje wayeseqiniseka futhi engibheka obala.
  
  
  "Mhlawumbe."
  
  
  "Kumelwe kube njalo!"
  
  
  "Uma usho kanjalo."
  
  
  Wahamba waya kimi waze waba kude nami ngamasentimitha ayisithupha. "Bathi nguwe ongcono kakhulu. Wakuvumela kanjani lokhu kwenzeke?"
  
  
  Ukubuka kwakhe kwakugxile Kunah, engavumeli noma ikuphi ukubonakaliswa kobuso bami. Kodwa kwakunentukuthelo enkulu kimi kangangokuthi kumelwe ukuba amagagasi omzwelo afinyelela kuye ukuze amthinte, ngoba wayehlehla sengathi ulindele ukuba ngimshaye.
  
  
  "Ngizokukhohlwa ukuthi wake wakusho lokho."
  
  
  Wazihlanganisa futhi wanikina ikhanda lakhe kabuhlungu. "I won 't"
  
  
  Ucingo lwakhala.
  
  
  "Ukelly ulapha", kusho izwi. "Ngithintana Notina bergson."
  
  
  "Ingabe?"
  
  
  "I-Civil Guard yamyisa emtholampilo wangasese ongekude nathi, ongekude ne-Alcazaba. Khona-ke udokotela uthola iholo lethu."
  
  
  "Yeka ukuthi kulula kanjani ."
  
  
  "Uyazi. Ufuna ukukubona."
  
  
  Ngacabanga ngakho ngokushesha. Kuhle. Nginike ikheli."
  
  
  "Kumelwe ngikuthathe ngikuyise lapho."
  
  
  Kuhle. Ngizobuyela kuwe ngemizuzu eyishumi nanhlanu."Kelly, I-Civil Guard yazi kanjani ukuthi ingamthatha kuphi?"
  
  
  Ukelly wahleka. "Futhi sinombhangqwana ozungezile."
  
  
  Emamatheka, wavala ucingo.
  
  
  "Kwakumayelana nani?"Ujuana wangibuza. Wayesathuthumela kakhulu lapho ezwa izindaba zokufa Kukacorelli. Ngaleso sikhathi, uyise wanquma ukuthi umsulwa.
  
  
  "Utina Bergson . Uyalulama. Ngizokhuluma naye."
  
  
  "Yena?"
  
  
  Ihhotela lakhe, ukuze Ujuana abonakale ngaso sonke isikhathi. "Uyaqhubeka."
  
  
  Waphumula. "Ah, kuhle."Momotheka. "Ngangizibuza ukuthi uzokwenzenjani ngami."
  
  
  "Njengenjwayelo, uberu wakhe uyakuthatha ahambe naye. Uyintombazane enhle kakhulu, futhi ngiyawathanda amantombazane amahle."Yena, ehleka.
  
  
  Empeleni wafiphala. Ngicabanga ukuthi waphinde wakhathazeka, wambuza ngokuhluzeka kwengqondo.
  
  
  * * *
  
  
  Umitch kelly wachitha isikhathi esiningi ehamba ngemoto eya ehhovisi nasemitholampilo eqhosha Kujuana rivera. Wayedlala indima yomenzeli okhethekile opholile, onobuciko. Eqinisweni, wayengathakazelisa abesifazane ngisho nalapho engadlali indima. Ujuana wayebonakala ezimisele ukwamukela isenzo se-ego, ngokusobala esebenzisa isithakazelo sabo Kukelly ukuze angikhuthaze.
  
  
  Kodwa ngangingayinaki kakhulu, ngangimatasa kakhulu ngicabanga.
  
  
  Okokuqala, wathukuthela kakhulu ngenxa yokungalindeli ukukhiqizwa. Njengoba lo msolwa esebenza E-Ensenada neqembu elingajwayelekile elisibhekile ewashington, kwakufanele ngilungele izinkinga Emalaga. Nokho, ngaphambi kwakhe, ngangicabanga ukuthi ababulali babefuna mina Nojuana, hhayi Ucorelli. Yeka ukuthi kuwubuwula kanjani!
  
  
  Yilokhu engakuqaphela emicabangweni yami. Ukubhonga izimpondo ngaphandle kwemoto ekugcineni kwangikhipha ekudidekeni kwami, futhi waqala ukungibuka ngihamba emigwaqweni emincane Yasemalaga.
  
  
  Imoto yafika emgwaqweni futhi saphuma nge-nah. Umtholampilo wawusemgwaqweni omncane owawuthonywe ukukhanya kwelanga okuqondile yizakhiwo ezizungeze i-nah. Lezi zakhiwo zazihlanzekile futhi zigcinwe kahle. Ngokuqinisekile lokhu kwakungeyona ingxenye yezindawo ezisemaphandleni Zasemalaga.
  
  
  Ukelly wangena ngomnyango omkhulu. Sakhuphuka izitebhisi zemabula ezigobile, silandelwa owesifazane ogqoke iyunifomu emhlophe onomhlane onamandla, naye owaxoxa Kafushane Nomitch kelly njengoba sasingena. Njengoba sasihamba ephasishi elisesitezi sesibili, indoda encane egqoke isudi yebhizinisi nothayi omnyama yamamukela Ngokumamatheka okukhulu Ukelly.
  
  
  Ngokukakelly, kwakungudkt.hernandez, udokotela Katina bergson owayemnakekela. Ngokumomotheka kukahernandez, wayekwazi ukubona ukuthi imali YAYIHLALE ikhokha izikweletu ze-ego futhi ilethe i-ego ngokugcwele lapho ibingelela izigqila zabaqashi bayo.
  
  
  "Unjani?"Kubuza ukelly .
  
  
  Uhernandez wagoba izandla zakhe phambi kwakhe, waphefumula ngokujulile, futhi wakhathazeka isikhathi eside.
  
  
  "Uyisilonda senhlamvu, uyazi. Ngezinye izikhathi isilonda esinjalo sibangela i-sepsis egazini. I-sepsis imayelana nokucasuka, " wangitshela, njengokungathi uyisihluthulelo esiyinhloko eqenjini. "Ngicabanga ukuthi uzophuma kulokhu kuhle. Ngosizo Lukankulunkulu, kuyophuma!"
  
  
  "Ngokushesha kangakanani?"Ngambuza.
  
  
  "Ezinsukwini ezimbalwa", kusho Uhernandez ngemva kokucabanga isikhashana.
  
  
  "Ah," ngathi. "Khona - ke akuyona neze into engathi sína kangako."
  
  
  Amehlo amnyama ka-Ego akhanya isikhashana. Wabe esemomotheka emomotheka ekhathazekile. "Ngokuzimisela ngokwanele, Senor Peabody", esho. Lokhu kwakusho ukuthi wayengeke amvumele ahambe ngokushesha. Kwadingeka ngivume iqiniso lokuthi ukumelana ne-ego kungase kube okufanelekile ngokwezokwelapha. Isilonda senhlamvu singaba into encane embi. "Kodwa kuhle ukuthi
  
  
  
  
  
  "wafika lapha ngokushesha", kuqhubeka Uhernandez. Cishe wayethukile. Uma kuziwa ekulimaleni ngenhlamvu, akudingeki ukhathazeke ngokushaqeka."
  
  
  Wanqekuzisa ikhanda kuye. "Singangena yini ukuze simbone?"
  
  
  Yiqiniso, " Uhernandez wabhonga, waphendukela Kukelly futhi wabahambisa emnyango osegcekeni. "Ngicela ungene."
  
  
  Ukelly wavula umnyango wangena egumbini elikhulu, elinomoya onombhede wasesibhedlela phakathi. Kwakudonswa izimpumputhe, futhi kwakushiswa isibani etafuleni eliseceleni kombhede.
  
  
  Utina bergson wayemuhle, ngisho noma ayegoqwe ngendwangu yelineni emhlophe eyinkimbinkimbi kakhulu, futhi isifuba sakhe sasimbozwe ngezingubo zesibhedlela. Izinwele zakhe zazikhishwe phezu komcamelo, i-halo yegolide eliphothiwe.
  
  
  Unah wavala amehlo akhe lapho singena, kodwa wavula ih njengoba sasibheka phansi kunah.
  
  
  Ukubukeka kwakhe kwakungifuna. "Mnu.Peabody", esho.
  
  
  Wanqekuzisa ikhanda kuye. "Ngiyajabula ukubona ukuthi ubukeka kahle kangaka."
  
  
  Wazama ukumamatheka. "Kwakunjalo ... kwakunjalo... "Futhi izinyembezi zakhuphuka emehlweni akhe.
  
  
  Yena, wakhuphukela kuye. "Tina, kwakukubi. Ingabe unento ongangitshela yona?"
  
  
  Izwi lakhe lalingukuhleba. "Nginamahloni kakhulu. I..."Wasibheka ngokuncenga .
  
  
  Yena, waphenduka. Kuhle. Sula igumbi. Ufuna ukukhuluma nami ngedwa."
  
  
  Ujuana walungisa. "Nami."
  
  
  Amehlo ethu ahlangana. "ay, Juana . Nina nonke, phuma!"
  
  
  Uhernandez Nokelly balalela baphuma emakamelweni nowesifazane owayegqoke iyunifomu emhlophe.
  
  
  Wathatha isandla Sikatina. "Kuyini, Tina? Yini onamahloni ngayo?"
  
  
  Wangishiya. "Ukubamba", esho. "Umdlalo esawudlala."
  
  
  "Umdlalo?"Izwi likajuana lalibukhali futhi lilingana.
  
  
  "Yebo," Kusho Utina ethukile.
  
  
  "Sitshele ngakho", i-ai yakhe yayala.
  
  
  "Kwakuwumqondo Karico. Ngiqonde ukuthi, wayesaba futhi wayazi ukuthi othile wayezama ukubulala u-ego."
  
  
  "Wayazi kanjani?"
  
  
  "Lokhu sekuvele kwazanywa."
  
  
  Kuhle. Wayesola ukuthi othile wayezama ukubulala u-ego. Ngenxa yesivumelwano sobugovu nathi?"
  
  
  "Yebo," kusho yena.
  
  
  "Uma ayazi ukuthi othile wayezoshaya i-ego yakhe, kungani ewela ogibeni oluqondile?"
  
  
  "Akazange akwenze", kusho Utina. "Akazange awele ogibeni. Yilokho kuphela."
  
  
  Waphenduka wabheka Ujuana. Kwaba nomcabango ongajwayelekile kimi. Uyise wacindezela isandla Sikatina ngokuqinile.
  
  
  "On," wamnxusa.
  
  
  Ekugcineni Utina wathi: "Kwakungeyena Urico esikebheni, egingqa amehlo akhe ngokumncenga.
  
  
  Ack! Akumangalisi ukuthi konke kwenzeka ngokushesha kangaka!
  
  
  "Cha?"
  
  
  Umuntu owakhuluma naye kwakungeyena Urico Corelli. Lona kwakungumuntu Urico ayemazi iminyaka eminingi. Igama lika-Ego kwakungubasillio di vanessi. Isisicily.
  
  
  "Kuthiwani Ngoriko? Ingabe wayesesikebheni?"
  
  
  "cha. Urico Ejimini Lasesierra nevada. Lapho nje umhlangano esikebheni usuphelile, kwadingeka sazise i-ego-bese wena naye sihlangana endaweni yokushushuluza. Lo mhlangano wokuqala wawuwuhlolo. Idokodo Likarico - hernini."
  
  
  "Uguernini?"
  
  
  "yebo. A-kunjani lokho? "amawele!"
  
  
  "Umuntu ofana naye", kusho Ujuana.
  
  
  "Yebo! Uyazi, ukuthola ukuthi ukhona yini ozame ukubulala Urico. Bheka?"
  
  
  Noma ngibulale, ngacabanga.
  
  
  "Lokhu kungokoqobo."
  
  
  "Ngakho Uvanessa ngubani ofile, hhayi Ucorelli?"
  
  
  Wathi, " Yebo. Kuyiqiniso."
  
  
  Ujuana wangixosha futhi wama eceleni kombhede. "Uqamba amanga," kusho yena. "Ngingasho."
  
  
  Utina wahlala embhedeni, enamehlo ashisayo. "Kungani ukhuluma nami ngaleyo ndlela?"
  
  
  "Awukhulumi iqiniso! Ucorelli ufile! Futhi uzama ukusifaka icala elingelona iqiniso!"
  
  
  "Lokho akulona iqiniso! Ngiyafunga!"Ubuso bukatina babumbozwe izithukuthuku.
  
  
  "Angikholwa!"Ujuana wacindezela kakhulu .
  
  
  "Urico manje usesierra nevada. Sakhulula i-ego esikebheni Sasevalencia. Ngingakufakazela lokho"
  
  
  "Kanjani?"
  
  
  "Eyakhe ... eyakhe..."Utina waphuka. Waqala ukukhala.
  
  
  "Kanjani?"Ujuana wamemeza, encika futhi emnyakazisa ngobudlova.
  
  
  Utina waqhaqhazela futhi wabubula, okwalimaza. Izinyembezi zakhe zazigeleza. "Kuyiqiniso!"wakhala. "Ucorelli uyaphila!"Manje wayesekhala obala. "Ivalencia inamarekhodi okuthi u-ego ushiya isikebhe!"
  
  
  Ujuana waqonda phezulu, amehlo akhe ancipha, kodwa wanelisekile. "Singayihlola."
  
  
  Ujuana wamdudula ngobumnene, wanika Unah ukubukeka okunenjongo nokwaziyo. Ujuana wayenesibindi, futhi ngangikuthanda lokho. Manje sasazi Ukuthi Ucorelli wayesaphila.
  
  
  "Uphi?"Wabuza Utina .
  
  
  "Ngikutshele. Esierra nevada."Amehlo akhe abuyela emuva ethukile.
  
  
  "Kodwa..."
  
  
  "Uzongitshela ukuthi uzokuhlangabeza kuphi."
  
  
  "Ingabe akaziwa endaweni yokungcebeleka?"
  
  
  Utina wanqekuzisa ikhanda ngokulangazela. "Yebo, Yebo! Oh, Mnu. Peabody, ngiyaxolisa kakhulu ngalokho okungahambanga kahle."
  
  
  "Kufanele ube", ngashaya.
  
  
  "Ingabe uzoya lapho ukuze uhlangane no-ego?"
  
  
  "Samukelekile!"
  
  
  "Cha?"Ubuso bakhe babhidlika.
  
  
  "Cha!"kwakucacile.
  
  
  "Kungani, kungani kungenjalo?"Waqala ukukhala futhi. "Yena ... yena... ngibulale!"
  
  
  "Yebo," ngasho buthule. "Ngikholelwa ukuthi uyokwenza."
  
  
  Isahluko Sesihlanu
  
  
  Asikho isidingo sokubonisa amagagasi okucabanga azungeze ubuchopho bakho komunye umuntu. bengilokhu ngizama lokhu iminyaka eminingi, kodwa kwaba nhlanga zimuka nomoya. Kodwa ngaleso sikhathi ngangazi ukuthi kwakufanele ngikhulume Nojuana rivera kuphela ngamaza obuchopho - ukuqonda kwangempela kwengqondo.
  
  
  Wagxilisa amehlo akhe ebusweni bakhe futhi wacabanga kakhulu. Ngacabanga, " Woza uzomsiza, Juana."Ungumuntu omuhle;
  
  
  Ujuana wangibuka, ubuso bakhe buhlanzekile, njengokungathi wayenamahloni ngokuthi indoda yayimbheka eduze kakhulu.
  
  
  Ngangazi ukuthi umcabango wami wokuqala wawungangenanga kuye. Ngicabanga ukuthi nguwe olahlekile
  
  
  
  
  
  nokho, umfana.
  
  
  Ekugcineni wacabanga ngesihogo. Nginomuzwa wokuthi wayibamba.
  
  
  Waphendukela Kutina futhi wavele wathi, " asivunyelwe!"futhi waphinde wathi. "Sekuphelile. Usiqambe amanga okokugcina. Akukho mhlangano."
  
  
  Amehlo kajuana ancipha, futhi wacishe wakwazi ukulandela izinqubo zakhe zokucabanga njengoba ayehamba ekuhlanganeni komdlalo nokuphikisana.
  
  
  "Linda umzuzu," esho ngokushesha. "Asikwazi nje ukushiya Ispain singamboni Umnu. Corelli!"
  
  
  Utina wayeka ukukhala futhi wangibuka ngethemba.
  
  
  Wayegqolozele Ujuana njengesibungu sasengadini esisesaladini elisha. "Yebo, singakwazi!"Ngasho ngithukuthele . "Basiqamba amanga, futhi lena intambo."
  
  
  "Kodwa kuthiwani ngolwazi Ucorelli okumelwe asinike lona?"
  
  
  "Asikudingi."
  
  
  "Awuyidingi", kuncenga Ujuana, " kodwa ngiyayidinga! Nguye owathunyelwa lapha ukuba ayomlanda. Wena nje unogada!"
  
  
  Ngabheka Utina ukuze ngibone ukuthi wayethatha kanjani ukuzenzela kwethu okuncane okumangalisayo. Waba umbukeli emdlalweni wethenisi osheshayo.
  
  
  "Ngizoxhumana NO-AX", ngakhonkotha, ngenza into efana Nobogart wasendulo. "Indawo yaserussia isusiwe!"
  
  
  "Ake ngikhulume nabo!"kusho Ujuana, owayesevele ekhathazekile . "Ngibeke okuningi emgqeni!"
  
  
  "Akufanele sikhulume phambi kwakhe", ngasho ngokunganaki, ngishaya Utina.
  
  
  "Anginandaba nokuthi ubani ozwayo! Lesi isabelo sami!"
  
  
  Ngacabanga ngakho, ngenza sengathi ngiyayicabangela imiphumela. Ekugcineni ngamtshela: "ingabe ufuna ngempela ukuya Kuyohlangana Nocorelli?"
  
  
  Ujuana wanqekuzisa ikhanda. "Yebo! Ngoba nje wonakalisa umhlangano wokuqala..."
  
  
  "Futhi wena?"Ngamphazamisa, ngaphendukela Kutina. "Yisiphi isiqinisekiso ongasinika sona sokuthi uyohlangana Nocorelli wangempela Esierra nevada?"
  
  
  "Sengivele ngikutshele! Uzokwazi uma uthola ulwazi olufanele."
  
  
  Eyakhe, waqhaqhazela.
  
  
  Ujuana waphazamisa. Wathi:" kudingeka sihlangane Nocorelli". "Lokhu kubaluleke kakhulu kimi!"
  
  
  Intombazane enhle, ngacabanga. Egcina ubuso bakhe bungenamusa, wancika Phezu Kukatina. "Sizophinde sizame."
  
  
  Wavala amehlo akhe ekhululekile futhi wamomotheka.
  
  
  "Kuzodingeka usebenze eduze nathi, Tina", kusho uyise. "Asikho isizathu sokucabanga ukuthi umbulali uzobuyela ekhaya manje. Naye uzofuna ukukubulala."
  
  
  Ujuana wayecasulwa. "Kungani kungenjalo? Uma I-Emu yayikhokhelwa ukubulala Urico Corelli, wayesebenza isivumelwano sakhe."
  
  
  "Kodwa nakanjani uzothola ngephutha lakhe. I - mafia iyazi ukuthi Ucorelli uyaphila noma usezokufa. Khona-ke umbulali uyomjaha Utina-ukuze aholele u-ego Kucorelli!"
  
  
  Utina wahogela.
  
  
  "Sizobeka onogada kuleli gumbi", kumemezela. "Ngizotshela Umitch kelly."
  
  
  "Kodwa umbulali oqeqeshiwe angangena noma kuphi. Unogada wazi kanjani Ukuthi Uhema kufanele alandele?"Kubuza ujuana .
  
  
  Ibunzi lakhe lalinemihlathi. "Asazi ukuthi umbulali ungubani. I-Emu kuyodingeka nje igcine wonke umuntu ekude."
  
  
  "Kodwa siyazi", Kusho Utina ngokuzumayo, ehlezi futhi ebuhlungu ngenxa yokunyakaza okungazelelwe.
  
  
  Mina nojuana saphendukela kuye, imilomo yethu ivulekile. "Uyazi ukuthi yini?"
  
  
  "Ubani umbulali. Lona umuntu ogama lakhe lingukomar. Kumelwe kube njalo. Ungumbulali onguchwepheshe. Igama langempela lika-Ego Ngu-Alfreddo moscato."
  
  
  "Wazi kanjani?"
  
  
  "Ngoba umbulali wazama ukungena ngendlov' iyangena endlini Karico Ecorsica ezinyangeni eziyisithupha ezedlule. Kwakunezicupho eziningi nemishini ezindongeni, ngakho wayengakwazi ukungena ngaphakathi. Kodwa lapho ezama, washaya izintambo ezazithatha izithombe ze-infrared. izithombe zavela, futhi waqaphela ukuthi Kwakungumoscato."
  
  
  "Ingabe Urico Corelli uyamazi Umoscato?"
  
  
  "cha. Abazange bahlangane. U-Odin ozungeze abantu Bakariko waziwa Ngokuthi Umoscato."
  
  
  "Ngakho uthi Umoscato akamazi Ucorelli ngokubona futhi ucabanga ukuthi ubulale u-ego."
  
  
  Utina wanqekuzisa ikhanda. "Angikaze ngicabange ngakho, kodwa yebo, ngingasho kanjalo."
  
  
  "Yini enye oyaziyo Ngomoscato? Noma yini engasisiza ukuba sibone i-ego?"
  
  
  Ubuso bukatina baba bomvana. Wathi:" u-Emu uyawathanda ngempela amantombazane".
  
  
  "Noma yini engaphezu kwalokho?"
  
  
  "Ama-emu afana nemibhangqwana", Kusho Utina, enamahloni.
  
  
  "Ngababili?"Ngacela ngenjabulo .
  
  
  "Lokhu akuhlekisi!"Kusho ujuana ngokuqinile .
  
  
  Wabuyela Kutina. "Ingabe unemikhuba yobulili enezitezi ezintathu?"
  
  
  "Yebo," kusho Utina. "Ihlobene naye. Lokhu ukwenza njalo ngaphambi kokuba ahambe ayosebenza. Iphumuza i-ego."
  
  
  "Mhlawumbe singasebenzisa lolu lwazi ukuze simthole ngaphambi kokuba asithole."
  
  
  "Uyasithola?"Ujuana waqinisekisa udully .
  
  
  "Ngokuqinisekile uyozama ukuthola indlela eya Ecorelli futhi. Ngoba akayazi i-ego lapho nje eyibona."Wabuka ngaphandle ngefasitela elivaliwe. "Futhi indlela elula yokubamba Ucorelli iwukusibuka."
  
  
  Amehlo kajuana akhanya. "Khona-ke sizozibona sisemalaga futhi uyeza kithi."
  
  
  "cha. Sizothola i-ego kuqala."Kodwa kwakudingeka ngilungise okuthile. "Tina, ngithintana kanjani Nocorelli wangempela?"
  
  
  Waphenduka. "Kuzodingeka ulinde kuze kube yilapho engishayela ucingo."
  
  
  "Kodwa uyokwazi kanjani ukuthi ukuphi-ngiqonde ukuthi, kufihlwe kulo mtholampilo okhethekile?"
  
  
  Wayegxumagxuma emahlombe. "Uyokwenza. Ngingakuqinisekisa"
  
  
  "Angifuni ukuya endaweni yokushushuluza bese ngilinda u-ego lapho", ngishilo.
  
  
  "Udokotela uthi ngizoba ngcono ezinsukwini ezimbalwa."
  
  
  Wanqekuzisa ikhanda kuye. "Khona-ke sizolinda. Phakathi naleso sikhathi, sizozama ukugwinya Umiyane. Angathanda ukuba anyamalale lapho sisebenza kulo mhlangano."
  
  
  * * *
  
  
  Ngokushesha umitch kelly wamtshela
  
  
  
  
  
  
  Ngemva komzuzu, wayesefonini, ekhohlisa umkhuzi Wasemalaga ukuba anikeze ilungu Le-Civil Guard umsebenzi wokunakekela Utina bergson. Lapho ngibuyela ehhotela, ngatshela Ukelly ngokuqondiswa kwemisebenzi.
  
  
  Wathi wayengakaze ezwe Ukuthi I-mosk yayisemalaga, kodwa-ke akazange athole imizwa kule ndawo. Wayebonakala ecabanga ukuthi i-ego yakhe yayigxekwa. Ngamqinisekisa ukuthi angizange.
  
  
  Wathi:" isihogo". "Kungani ungabheki?"
  
  
  "Yini izwe elingaphansi?"
  
  
  Wathi: "isitshulu sasemalaga". "Vota lapho befunda Khona Ngomiyane. Umthungi, wena Nojuana babukeka bevumelekile ngokuphelele. Ungase ube umbhangqwana wezifiki ezonakele ezizama ukuqasha unogada. Nginenkontileka eyazi ustew ngaphakathi. Igama le-ego Ngudiego Perez. Lalela, ngizomthumela kuwe kulobubusuku. Kuyokuzungeza."
  
  
  Eyakhe, ngabheka Ujuana, eyayinesizotha futhi icindezelekile ngenxa yobushiqela bami besilisa.
  
  
  Kuhle. Ake sizame."
  
  
  Saqeda ukugibela buthule.
  
  
  Ngokushesha nje lapho sibuyela ehhotela, ucingo lwakhe lwakhala.
  
  
  Kwakungukelly.
  
  
  "U-Odin. Ngenza isivumelwano Nodiego."
  
  
  "Kulungile."
  
  
  "Uphakeme ngamamitha amahlanu namayintshi ayisikhombisa, ubukeka kahle, unemivimbo emincane, futhi uhlakaniphe kakhulu. Ungavumeli izibopho zakho zikudukise."
  
  
  "Kulungile lokho"
  
  
  "Ezimbili . Yayisanda kuhunyushwa ngesignali Ye-Interpol."
  
  
  "Ingabe i-Interpol?"
  
  
  "Ngathumela incazelo yabo yomuntu ofile kanye nemidwebo. Lokhu Akuyona Icorelli. Uvanessa, kulungile."
  
  
  Wanqekuzisa ikhanda kuye. "Ngakho Utina ukhuluma iqiniso."
  
  
  "yebo. Inhlanhla kulobubusuku, Nick."
  
  
  * * *
  
  
  U-Diego Perez waba yilokho Kanye Umitch Kelly ayekuchazile-uhlobo olubukeka lubushelelezi olwalugqoka izingubo ezikhanyayo kodwa ezifanele futhi lugcina umfudlana oqhubekayo wezingxoxo ezingenamsebenzi ukuze lujabulise abesifazane, kulokhu Ujuan rivera.
  
  
  "Igama lakhe Ngudiego Perez", wangitshela lapho ngimvumela ukuba angene.
  
  
  "Unjani?"Ngamtshela. "Lona umkami Ujuana."
  
  
  "Nkosikazi omuhle", esho ngomnsalo. Weba ukubuka Ujuana. Wazama ukugcina ubuso bakhe buthule, kodwa ngabona intukuthelo ikhula ngaphakathi kuye. Wayesola ukuthi ngangimhleka usulu.
  
  
  "Umnu. Kelly wangitshela injongo yobusuku bethu", kusho udiego ngokushesha, engibuka ngendlela enenjongo.
  
  
  "Ngiqala kuphi?"Ngambuza.
  
  
  Wabiza indawo, futhi sabiza itekisi futhi sadlala umdlalo onjengalona. Udiego wahlala Nojuana, ekhuluma futhi exoxa ngespanishi bese exoxa ngesingisi. Wayebuka ngaphandle kwefasitela.
  
  
  Emalaga, awazi ngempela ukuthi isitshulu saqala kuphi nokuthi amakilabhu aphela kuphi. Saqala ngendawo yokudlela enombono Wolwandle Imedithera, eduze netheku, endaweni yedolobha ebizwa Ngokuthi Ila malagueta. Ilanga lashona Phezu Kolwandle Imedithera, futhi sadla ukudla kwasolwandle saphuza iwayini ne-cognac. Ama-waiter akhanyisa amakhandlela ngezibuko ezinemibala, futhi kwahlwa.
  
  
  "Nginombono, Diego", ngasho.
  
  
  "Umqondo?"Udiego waqala ukumamatheka. I-Emu yayithanda amacebo.
  
  
  "Ngingumvakashi Ocebile Wasemelika. Lokhu kungabonakala endleleni engiphonsa ngayo imali. Ukuhamba kwayo nomkami. Kodwa nginesithukuthezi ngomkami. Ngifuna ukuba angalali nje kuphela njengentombazane elula yasemapulazini. Ngifuna ezimbili zazo!"
  
  
  Udiego wajabula kakhulu. "Kodwa ukuchaza kanjani ukuba khona komkakho, senor?"
  
  
  "Unawe, Diego."
  
  
  Ubuso buka-Ego baphenduka ukumamatheka okukhanyayo. "Ah!"
  
  
  "Futhi lapho sithola amantombazane amabili asebenza ngababili, sithola ukuthi u-ih ucelwe yini ukuba enze ezinsukwini ezimbalwa ezedlule, ikakhulukazi izolo ebusuku."
  
  
  Ubuso bukadiego babugcwele ukunconywa: "khona-ke masihambe."
  
  
  "Empeleni . Sizobona ukuthi kwenzekani ngokulandelayo."
  
  
  Saqala ukuya kuma-disco Emalaga. I-Disco Yaseyurophu ngokuyisisekelo iyindawo emnyama enophahla oluphansi namafasitela ambalwa kakhulu. Amatafula amancane ahlelwe azungeze ipulatifomu phakathi. Kusukela ophahleni ulenga zonke izinhlobo zezinto zokunethezeka-umquba owomile, amabhande, izintambo, ama-garter, izintambo, amabhulukwe, iziswebhu, cishe konke ongakucabanga.
  
  
  Kukhona njalo itheyiphu enomsindo edlala endaweni ethile. Izikhulumi zikhipha umsindo kuzo zonke izinkomba ezizungeze izindawo ezifihliwe. Ama-stroboscope akhanyisa izibani ezinemibala ehlukahlukene kuzo zonke izinkomba. Ama-slide anemibala anezidumbu zabantu abanqunu nemibhangqwana esesimweni esihlukile sokuya ocansini abonakala ezindongeni. Umsindo uyamangalisa.
  
  
  Khona-ke zonke izibani ze-strobe ziyacima bese iqembu labadlali begitare lingena esiteji. Kuvela umdansi wesilisa noma wesifazane we-flamenco.
  
  
  Phakathi kwamabili, sase sidlulile ezindaweni eziyishumi nambili ngemiphumela engemihle.
  
  
  "Kulungile?"Ngemva kwesikhashana, Udiego wambuza.
  
  
  Wathi: "akukho lutho, senor". "Kunabesifazane abaningi abatholakalayo-abashadile, abaphindwe kabili, ngisho nabathathu, kodwa muva nje akekho oye wadlala abathathu."
  
  
  "Ngakho, sizophinde sizame."
  
  
  "Asinazo izihlalo."Amehlo kadiego ancipha. "Ngicabanga ukuthi kufanele sizame I-torremolinos."
  
  
  "Kuphi?"
  
  
  "Eningizimu kancane. Ecosta del sol".
  
  
  "Amanye ama-disco?"
  
  
  "Okuhle kakhulu . Phila. Isilwane. Okonakele."
  
  
  Wanqekuzisa ikhanda kuye. "Lokho kuzwakala kukuhle. Ake sihambe."
  
  
  Ngokwesibonelo, lapho sineminyaka engamashumi amathathu ubudala sangena endaweni ephakathi nomgwaqo Omkhulu Wasetorremolinos. Kwakuyindawo edabukisayo. Izilwane ezifakwe emakhejini zazihamba zibuyela emuva zibuya emakhejini alenga ophahleni eduze kompheme ongenayo.
  
  
  Izihlalo namatafula adwetshwe ngokukhanya kukhanya ebumnyameni. Umdansi we flamenco wanyamalala ngendlela yakhe evamile
  
  
  
  
  
  
  Izinhlobo zokudlulisa
  
  
  Ukuhumusha Umbhalo
  
  
  Umbhalo oyisisekelo
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Imiphumela yokuhumusha
  
  
  s esiteji esincane esisenkabeni yegumbi. Kwaphonswa isilayidi sabobulili obufanayo ababili abajabulayo odongeni. Umculo wegitare okhulisiwe wawuncintisana nokukhala okuxakayo komculi ongakaze abe khona ngaphambili emzamweni obonakalayo wokushaqisa bonke abaxhasi.
  
  
  Sahlala phansi, sa-oda isangria, sabuka.
  
  
  Udiego wayengasekho.
  
  
  Mina nojuana sasigqolozelana.
  
  
  Isandla sami sabamba ihlombe lami. Wazungeza, eshaqiswe ukuxhumana kwabantu okungalindelekile.
  
  
  "Nginazo", kusho Udiego endlebeni yami.
  
  
  Wathinta ingalo Kajuana, wamxwayisa ukuba ahlale lapho, futhi walandela Udiego ebumnyameni. Kwakunomnyango omncane ohlangothini lwedisco. Udiego wangiholela kulo, futhi sahamba egumbini elimnyama saya egumbini ekugcineni. Owesifazane oneminyaka engaziwa egqoke isudi ye-flamenco engcolile, enezindwangu wayehlala etafuleni. Ekhala ngenhla kwekhanda lakhe, kwaqhuma i-brylev kagesi ebuthaka. Unah wayenezinwele ezimnyama, amehlo amnyama, nezikhwama ezimnyama ngaphansi kwazo.
  
  
  "Ubianca", kusho Udiego. "Yindoda."
  
  
  Ubianca wamomotheka ekhathele. Wathi: "ngiyakuthanda.
  
  
  Wamomotheka. "Umngane wakho?"
  
  
  "Akayena umuntu omuhle njengaye, kodwa uyoba lapho."
  
  
  "Igama lakhe?"
  
  
  "Ucarla". Wayegxumagxuma emahlombe.
  
  
  "Bianca," ngathi. "Kumelwe ube muhle. Angifuni ukuchitha imali yami."
  
  
  "Ungachithi imali yakho Kubianca Nocarla!"owesifazane wahogela. "Sihle. Kuhle kakhulu."
  
  
  "Angifuni ama-amateur!"Ngamtshela. "Ngifuna ukwazi ukuthi uke wasebenza ndawonye yini ngaphambili."
  
  
  "Yebo sisebenza ndawonye", kusho Ubianca, engibamba ngesandla esiqinisekisayo. "Ungakhathazeki ngakho. Sizohlukanisa imali."
  
  
  "Kungakanani?"
  
  
  "Izinkulungwane eziyisikhombisa zama-pesetas ngayinye."
  
  
  "Kuningi kakhulu! Kufanele wazi uma umuhle!"
  
  
  "Lalela, buza othile ..."
  
  
  Udiego wathi, " Ubani, Bianca? Ingabe unayo izincomo?"
  
  
  "Yebo, nginezincomo! Lo mfulentshi uhlala emarbella."
  
  
  Yena, wanikina ikhanda lakhe. "Angikholwa Muntu wasefrance!"
  
  
  Wayehleka. "Kuhle lokho. Izingane zakhe!"
  
  
  Mina nodiego sasigwaza amahlombe ethu.
  
  
  "Sawubona," esho. "Bekukhona okwenzeke izolo nje! Ucarla naye. Wayeyisiphukuphuku sangempela! Uyazi konke! Futhi ngokushesha! Oh, ngiyakutshela..."
  
  
  "Wayengubani?"
  
  
  Wayengafuni. "Angazi. Akasitsheli igama lakhe. Ungumuntu omnyama. Uyazi. Ubukeka engumntaliyane noma okuthile. Wayengakhulumi ispanishi."
  
  
  Ngabuka Udiego, futhi wehlisa isivalo seso elilodwa.
  
  
  "Uhlala kuphi?"Ngambuza.
  
  
  "Saya evilla obala lapha Etorremolinos."
  
  
  Wafinyelela esikhwameni sakhe futhi wakhipha ama-peseta ayizinkulungwane eziyishumi. Ngathi:" nginike ikheli, ngigcine izinkulungwane eziyishumi."
  
  
  Amehlo akhe avuleka, futhi wabona izithukuthuku ziphuma ebunzini lakhe. Izindebe zakhe zazimanzi ngamathe. Wayedwengulwe phakathi kokuhaha nokuqapha. Manje wayesola ukuthi okungokwakhe kungase kungabi nje ikhasimende elinezifiso zobulili ezingavamile. Kodwa wayenesithakazelo esikhulu emalini kunokungabaza.
  
  
  Wafuna imali.
  
  
  "Ikheli?"
  
  
  "Angiyazi ikheli lakhe... Ngizokuyisa lapho."
  
  
  Ngabuyisela imali yakhe futhi ngakhipha ama-ruble ayizinkulungwane ezinhlanu. "Okunye yilapho sifika Khona, Ubianca."
  
  
  Udiego wayebukeka edidekile. "Usenor. Kuthiwani ngomunye usenora? Eyakho...?"
  
  
  "Buyela Lapho, Diego, futhi amthathe ekhaya isigamu sehora."
  
  
  Wayecabanga ukuthi uma kukhona umuntu obuka Udiego, babeyomlandela Nojuana babuyele ehhotela.
  
  
  Ubianca wambamba ingalo futhi saphuma ngomnyango wangemuva wedisco.
  
  
  Kwakumnyama kakhulu ngaphandle. Izibani ze-Neon zazikhanyisa ngaphambili kwesakhiwo, kodwa ngemuva kwakumnyama kakhulu.
  
  
  Ubianca wathi: "Linda lapha."
  
  
  Wahamba, futhi ngemva kwesigamu somzuzu itekisi lafika endlini futhi wangishayela izandla.
  
  
  U-sel wakhe useduze kwakhe, unuka iphunga elibi lezimonyo zakhe, imbiza yakhe nezingubo zakhe.
  
  
  Wakhuluma nomshayeli wetekisi, Uviejo onamehlo adabukisayo egqoke ibherethi, futhi wahamba ngemoto, ejikeleza emigwaqweni emincane eyayiholela ezintabeni ezingaphandle kwedolobha. Sashiya ingxenye ye-spa Yasetorremolinos sangena endaweni yokuhlala yasemaphethelweni edolobha.
  
  
  Ngemva kwemizuzu eyishumi, Ubianca wancika phambili futhi washaya umshayeli wetekisi ehlombe.
  
  
  "Amanzi! Imiphumela yokuvota".
  
  
  Wabiza itekisi.
  
  
  "Lowo lapho?"Ngambuza, Ubianca, ukuthi ungubani umuzi ayekhomba kuwo.
  
  
  Wanqekuzisa ikhanda.
  
  
  "Umuntu - ingabe uhlala yedwa lapho?"Ngambuza.
  
  
  "Lokhu kungokoqobo. Akekho omunye."
  
  
  U-ey wamnika ama-peseta ayizinkulungwane ezinhlanu, waphuma etekisini, wakhokhela umshayeli, futhi wabashayela bobabili endleleni.
  
  
  Itekisi lalingasekho.
  
  
  Ngayihlola esikhwameni sami sehlombe. I-luger yayilindile.
  
  
  I-Villa Ubianca ayibhala kwakuyindlu encane eyakhiwe ngezitini ezungezwe ingadi egcinwe kahle. Kwakunesango elivulekile phambi kwendlu.
  
  
  Umyeni wakhe wangena.
  
  
  Indlu yayimnyama.
  
  
  Yayidlula. Kwakusobala ukuthi umuntu owayehlala endlini wayengaphandle noma elele emgqonyeni kadoti.
  
  
  Ngabheka ngaphandle kwefasitela ngabona ikhishi negumbi lokudlela.
  
  
  Iwindi lesibili lavulekela ekamelweni lokulala, futhi othile wayelele kwelinye lawo.
  
  
  Ngabheka nxazonke ukuze ngiqiniseke ukuthi akekho owayengibuka. Khona-ke, enza umsindo omncane ngangokunokwenzeka, waya efasiteleni lasekhishini wazama ukulivula.
  
  
  Kwangimangaza ukuthi yakhululwa futhi yaphuma ngendiza.
  
  
  Kwadlula.
  
  
  Ubulili kule ndlu babunamathayili, futhi eyakhe yafika kuyo ngaphandle komsindo. Ngayidweba
  
  
  
  
  
  Izinhlobo zokudlulisa
  
  
  Ukuhumusha Umbhalo
  
  
  Umbhalo oyisisekelo
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Imiphumela yokuhumusha
  
  
  Ngakhipha I-luger yami ngaya emnyango oya egcekeni elingemuva ekhishini.
  
  
  Umnyango wegumbi lokulala wawungu-ajar. Ngokushesha wadlula enah waya ekamelweni lokulala futhi waphawula inkinobho yokukhanya eduze kwefasitela. Waletha ucezu lwakhe embhedeni futhi waphendukela kubrylev.
  
  
  "Freeze", ngathi, ngicabanga ukuthi angase abe nesibhamu.
  
  
  Akukho ukunyakaza. Akukho lutho. Ngayibuka. Usergey, owayegcwala ekamelweni, wangibonisa okwakwenzekile, futhi ngazizwa kabi. Umuntu owayelele emgqonyeni kadoti wayengasekho. Umcamelo nezingubo zokulala kwakuphakanyiswa ukuze kubonakale sengathi umuntu ulele.
  
  
  Ngizizwa ngethukile ngokuphelele, ngafinyelela ekukhanyeni ukuze ngicime ukuzazisa kwami.
  
  
  Umsindo ongemuva kwami wafika ngokushesha okukhulu. Nakuba ayephenduka ngokushesha ngangokunokwenzeka, ephenduka Umshayeli We-luger ukuze abambe noma ubani, akazange aqede ukuhamba. Laliwela ebumnyameni lapho into enensimbi eqinile ingishaya ekhanda.
  
  
  Into yokuqala engayiqaphela lapho ngiphinde ngiqaphela ukuthi ngangingakwazi ukuphefumula. Futhi-ke ngathola ukuthi ikhanda lami nalo lalilimaza. Into yesithathu engangiyizwa kwakuyisimo umzimba wami owawuphendukezelwe kuso. Esakhe sasisendaweni encane kakhulu, sasingenandawo eyanele yamathambo ami abuhlungu.
  
  
  Ngaphefumula, ngizama ukuphefumula umoya ohlanzekile enkungwini yemisi enobuthi eyayingizungezile.
  
  
  Ngavula amehlo ami futhi angibonanga lutho ekuqaleni. Amehlo ami ayeluma, efiphele, futhi egxilile. Ngokungazelelwe ngaqaphela ukuthi ngangingakwazi ukuhambisa izingalo nemilenze yami.
  
  
  Ngizama ukuhlala ngiqotho, ngabona ekukhanyeni okuncane ukuthi ngangibambeke esihlalweni esingaphambili Sevolkswagen encane kakhulu. Injini yayisebenza, kodwa imoto yayingahambi.
  
  
  Wakhwehlela futhi wazama ukumkhipha umphimbo, kodwa akakwazanga.
  
  
  Umusi wokukhipha! Umcabango wadlula engqondweni yami, futhi wahlala phansi ngokuzumayo, ebheka nxazonke, ephawula okokuqala ukuthi umpompi wawunamathele kanjani efasiteleni elalicishe livalwe.
  
  
  Umshini wokukhipha wawuthululela umpompi emotweni ye-folksy. Wayazi ngokwanele ngalezi zimoto ukuze azi ukuthi cishe zazingangenwa umoya namanzi ngaphakathi. Futhi ngokufika kwe-carbon monoxide, angizange ngibe nesikhathi esiningi.
  
  
  Izihlakala namathanga ami kwakuboshwe ngezintambo eziqinile eziboshwe ndawonye ukuze ngifane nenkunzi elandela inja yenkunzi. Wafinyelela, ezama ukubamba ukhiye osesikhaleni ukuze awuphendule, kodwa akakwazanga ukuhambisa amaqakala akhe phezulu ngokwanele ngaphakathi kwemingcele yemoto ukuze afinyelele ukhiye.
  
  
  Waphelelwa yithemba. Ngangazi ukuthi ngangingeke ngibe nesikhathi sokuphefumula umoya ohlanzekile emaphashini ami.
  
  
  Ngangazi ukuthi kunomiyane olinde ngaphandle, futhi ngemva kwamamayela ayisihlanu noma ayishumi wangena egalaji, wavula umnyango wemoto, wavala injini, wangiyisa kwenye indawo ukuze ngiyilethe. Wangidlula ngokuphelele!
  
  
  Ngangikwazi ukufinyelela emaqakaleni ami ngesandla sami sokunene, kodwa ngangingakwazi ukuphakamisa i-ih phezulu ngokwanele ukuba ngithinte ummese wensimbi owawunamathiselwe ngemuva kweqakala lami. Waphuma esihlalweni washaya isivalo sokushintsha igiya, wacishe walahlekelwa ukuma kwakhe kwe-ego.
  
  
  Khona-ke wathinta insimbi yensimbi.
  
  
  Ngalahlekelwa ukwazi okwesikhashana, futhi umzimba wami wonke wahlushwa ukukhwehlela okubuhlungu. Ngangingenaso nhlobo isikhathi.
  
  
  Kwaphuma ummese, futhi wazama ukusika izintambo ezazibambe amaqakala ami. Ngemva komzuzu, intambo yaphuka. Wayengasakwazi ukuphefumula, futhi wayelokhu ephefumula. Ubumnyama baqala ukungehlela nhlangothi zonke. Manje wayengasakwazi ukunyakazisa iminwe yakhe.
  
  
  I-Carbon monoxide yaqhubeka igelezela emotweni.
  
  
  Khona-ke imilenze yami yakhululwa ngokuyisimangaliso. U-Ih wamxosha ezihlakaleni zakhe futhi wanyathela isinyathelo segesi ngonyawo olulodwa. I-Volkswagen yagxuma, kodwa ukuhlukunyezwa kwaqhubeka.
  
  
  Waphendulela isivalo sokushintsha igiya eceleni futhi wehlela emuva, futhi waphinde wafaka unyawo lwakhe phezu kwegesi.
  
  
  I-Volkswagen yadutshulwa ngomnyango wegaraji owawuvaliwe futhi yashayisa i-nah.
  
  
  Kodwa umnyango awuzange uvuleke, nakuba ngangizwa ukuqhuma kwezinkuni.
  
  
  I-Volkswagen yayimqhubela phambili.
  
  
  Umbono wami waphinde waphela, futhi wayengakwazi ukubona okuningi. Amaphaphu ami ayethuthumela ngenxa yokuthatha amasampula omoya anobuthi.
  
  
  Buyela emuva, uyiphule.
  
  
  Usuku lwahlukana.
  
  
  Ngambona ngaphandle ebusuku. Phambili.
  
  
  I-Volkswagen yaphinde yaphenduka, futhi ngeminyango evulekile yadutshulwa yaya emgwaqweni. Laligxumela endaweni evulekile. Umoya omusha wangena ngefasitela.
  
  
  Ngakwesokudla sakhe, kwaqhuma ilangabi eliwolintshi ngokushesha ngaphambi kokuba kuzwakale isibhamu.
  
  
  Wasika izintambo ezizungeze izihlakala zakhe futhi wakhulula izihlakala zakhe. Wavula umnyango wavula wehla ngefasitela, ekhwehlela emoyeni ohlanzekile. Ngemva komzuzu, nganginesondo lokushayela ezandleni zami. I-Volkswagen yayizungeza, ikhanyise ukukhanya okungcwele, futhi iqondise i-ego endaweni lapho isibhamu sasivela khona.
  
  
  Othile wamemeza. Kwaphuma esinye isibhamu. Wawela umgwaqo oya otshanini futhi wabhekisa amabombo ezihlahleni ezazikhula eduze kwegaraji. Lapho ngimbona, ngabona isithombe somuntu sigxuma siphuma ezihlahleni sigijime siwele utshani. Kwakuyivolkswagen eyayimkhomba.
  
  
  Wake waphenduka, ubuso bakhe obushaqekile bukhanyiswa izibani eziphambili zemoto. Wayengumuntu omfushane, omnyama, onobuso obuyindilinga onamabunzi aminyene, amabala amade aseceleni, nentshebe eluhlaza okwesibhakabhaka enomhlathi onjengomnenke.
  
  
  Waphinde wadutshulwa, kodwa waphuthelwa, futhi washaywa kanzima ngegesi. I-Volkswagen yagxumela phambili.
  
  
  Umoscato zigza
  
  
  
  
  
  
  Izinhlobo zokudlulisa
  
  
  Ukuhumusha Umbhalo
  
  
  Umbhalo oyisisekelo
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Imiphumela yokuhumusha
  
  
  gged manje, uzama ukuthola indawo yokukhosela egcekeni elincane. Ngashaya igesi futhi ngaphoqa Amavolks ukuba ahambe ngokushesha ngangokunokwenzeka. Yena, wambona eqa odongeni lwezitini futhi eqa phezu kukanah.
  
  
  Wasusa unyawo lwakhe esinyathelweni segesi futhi ngokuzumayo wacindezela inkinobho yokuhlukumeza. I-Volkswagen yaphenduka, yemba utshani, futhi yashayisa udonga lwezitini.
  
  
  Isondo lisesiswini sami, kodwa ngangingasheshi ngokwanele ukuba ngizilimaze kakhulu.
  
  
  Wakhwela emotweni wagxumela odongeni, ebheka phakathi kwezitshalo nezihlahla egcekeni elilandelayo.
  
  
  Kwakungekho muntu owayembona.
  
  
  Ngabuyela ngaphakathi futhi ngangena ngaphakathi. Ekamelweni lakhe, ngabona ukuthi Ukomarov wayigcina kuphi nokuthi wayecashephi ngaphambi kokuba angishaye. Ngathola I-luger yami phansi lapho i-ego yakhe yayilahla khona.
  
  
  U-Ego wamthatha waqala ukuphuma emakamelweni okulala, ehlela ukubekela Umoscato isicupho. Ngokushesha noma kamuva, i-emu kuyodingeka ibuye.
  
  
  Ngokungazelelwe ngaqaphela ukuthi ngangingedwa endlini yakhe.
  
  
  Indoda ethile yayimi egcekeni, ingimomotheka.
  
  
  Into yokuqala engayibona kwakuyi-Webley Mark vi, isikhali esibulalayo kakhulu. Cishe ngokushesha, amehlo akhe agxila endodeni ephethe isibhamu.
  
  
  Wayengumuntu omkhulu, onamandla ogqoke ijazi lemvula elinamabhande. Wayebamba I-Webley, cishe ngokunganaki, njengokungathi kwakungelutho ngaphandle kwekhadi lebhizinisi, ukuzazisa kwakhe kwangikhomba ngqo ekuphileni.
  
  
  Eziyisithupha
  
  
  Wayenobuso obude, obucishe bube mncane obunamehlo amnyama nezinwele ezinamagagasi ezawa ngokunganaki phezu kwamehlo akhe. Futhi ngesikhathi esifanayo, nakuba izici ze-ego zazinganyakazi kumaski wokungabi naluthando ongenakuvezwa, izindebe zakhe zazithambekele ekumomothekeni okuyisicaba.
  
  
  "Wayendiza", esho ngokudabukisayo, ngesingisi Sasebrithani kakhulu. "Manje, lokho kwakuyinto ewubuwula kakhulu kuwe ukuvumela i-emu ukuba ibaleke."
  
  
  U-Emu wamshaya, eqaphela ukuba angabhekiseli kuye. "Ngicela ungikhiphe lobo buso ebusweni bami?"
  
  
  "yini? Ah!"Wamamatheka . Uwebley wangena ephaketheni eliseceleni le-payt eboshwe ngebhande futhi wanyamalala. "Ungummelika, akunjalo?"Wayebonakala edabukile ngalombono.
  
  
  "yebo. Futhi asikho isizathu sokungisola ngokubaleka. Ukube awuzange ungene kuleli khoro njengo-Q E II, ukuzazisa kwakhe kwakuyombulala!"
  
  
  Waqhaqhazela. "Lokho kwenzeka ngezinye izikhathi, akunjalo?"Ucabangani? Ingabe siyomlandela?"Noma yiliphi ithuba?"
  
  
  Ngathi: "usekude kakhulu nalapha". "Ngiyesaba ukuthi singase sikhohlwe i-ego."
  
  
  Wangifunda ngokucophelela. "Angikuqapheli, mngani. I-cia? Ubuhlakani bezempi?"
  
  
  Ngokuthula wathi: "ngingumvakashi Wasemelika. Ukhuluma ngani?"
  
  
  Wahleka. I-apple ka-Adam eyayinobugovu yaqhuma futhi yehla njengoba isisulu sakhe sasihlehla. Wayengumuntu omkhulu, omuhle ngesitayela Esivamile Sasebrithani onebhantshi le-tweed. "Awunawo umqondo omncane, akunjalo?"
  
  
  Wabubula. "Mlahleni umthungi. Umfundisi Wakhe. Ubarry Parson. Isakhamuzi Sasebrithani. Eholidini Espain. Futhi wena?"
  
  
  "Ugeorge Peabody . Ngokufanayo, iyazethemba."
  
  
  Wamomotheka kakhulu. "Ubuqili ."
  
  
  "E-dell ngokwayo, yebo", emtshela, naye ehleka. "Kumnyama lapha. Ingabe ufuna ukuqapha i-ego?"
  
  
  "Ngiyaxolisa, ngicela?"
  
  
  "Beka i-ego. Uyazi. Linda i-ego lapha."
  
  
  "Ah. Gcina observations? Ngokuvuma. Ngivumelana nawe ngokuphelele, kudala."
  
  
  "Ngibize Ngogeorge."
  
  
  Wahogela. "Khona-Ke Ugeorge ."
  
  
  Eyakhe, waqhaqhazela. "Sizolinda."Wahamba waya embhedeni wahlala emaphethelweni awo.
  
  
  Wangidlula futhi wawa phezu komcamelo, encike emuva ekhanda. Ngangimuzwa ephazamisekile ephaketheni lakhe. Wakhipha iphakethe likagwayi wasespain, wafaka elinye emlonyeni wakhe, futhi ngokushesha walikhanyisa ngesibani eside se-wax. Xolisa. Intuthu?"
  
  
  Yena, wanikina ikhanda lakhe. "Yeka".
  
  
  "Ungene kanjani kuyo kwasekuqaleni?"Kuyini?"wabuza ngokuzumayo.
  
  
  "UBANI?"Wamomotheka, ngoba wayazi ukuthi konke kwakuzwakala kuwubuwula kangakanani. Kodwa kwakukhona njalo ukuphepha.
  
  
  "Umiyane", Kusho Uparson, njengokungathi wayengenalwazi nhlobo.
  
  
  Izama ukubona indlela eya esembozweni esifanele. Ngathi: "lona wesifazane uhlala emalaga". "Ushade nosomabhizinisi engimaziyo. Nokho, lapho umyeni wakhe eqala ukudlala Imidlalo Eswitzerland nesithandwa sakhe, lona wesifazane wanquma ukuba nobuhlobo bobulili nendoda oyibiza Ngokuthi Umiyane. Manje uyamxhaphaza, esongela ngokumtshela ngendaba ka-ih nomyeni wakhe. Isebenza egameni likasenora ukuze I-mosquito iyeke futhi iyeke ukukhwabanisa nge-ego fold paper ."
  
  
  Intuthu kagwayi yaphuma emoyeni. Kwakumnyama, kodwa ngabona Ukuthi Uparson wayemamatheka edidekile. Waphinde wamamatheka, ngobumnene obukhulu, ngokwedelela okukhulu.
  
  
  "Uyazi ukuthi ungazisebenzisa kanjani izinto ezivamile", esho engxoxweni. "Ugeorge? George, ingabe lokhu kuyadingeka?"
  
  
  "Wacela indaba eyiqiniso . Yindaba eyiqiniso."Yena, waphendukela kuye. "Futhi wena?"
  
  
  "Ah. Yena."Waphefumula ngokujulile. "Yebo, Ukomarov, engimazi ngezindlela eziningi, kodwa hhayi njengomlandeli omkhulu."
  
  
  "Kulungile," ngasho nginamahloni.
  
  
  "Yaziwa kakhulu kimi ngokuthi i-prezzolata pistol. Leli yigama lesilatini eliphukile elisho umuntu / Ukuzazisa igama langempela Ngu-Alfreddo moscato, yingakho Umiyane. U-Ego wathunyelwa ukuba ayosebenza lapha Espain, kodwa angazi ukuthi hlobo luni lomsebenzi. Umiyane odabuka Enapoli "
  
  
  "Kodwa kungani umzingela?"
  
  
  "Lokhu
  
  
  
  
  
  Izinhlobo zokudlulisa
  
  
  Ukuhumusha Umbhalo
  
  
  Umbhalo oyisisekelo
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Imiphumela yokuhumusha
  
  
  Ekuqaleni kwakuyindaba engeyona eyempi, kodwa manje isiphenduke indaba yezempi. Ukomarov wahlasela omunye wamadoda ethu Erime ezinyangeni eziyisithupha ezedlule futhi wabulala u-ego."
  
  
  "Ingabe U-Odin po uyohlangana nabantu bakho?"
  
  
  "Inhloli yezempi", Kusho Uparson ngendlela eyomile. "Sikhathazekile ngokushushumbiswa kwezidakamizwa Olwandle imedithera. Amabutho ahlomile agcwele. Besilokhu sizama ukumisa i-ego ngazo zombili izindlela kusukela ekuqaleni Kwempi Yezwe II. Futhi sasisemgqeni wamapayipi lapho Abathathu bebulawa Umoscato."Uparson wama ngokucophelela.
  
  
  Wanqekuzisa ikhanda kuye. "Ngiyabona . Ukuxolisa."
  
  
  "Ngangisespain ngesonto eledlule lapho sithola isaziso sokuthi Kunomiyane lapha. Ngazama ukuyithola, kodwa yahluleka. Khona-ke, ngalobu busuku, ngaphelelwa umkhondo futhi yena wathola ukuthi wawukhuluma nesifebe okwakuthiwa nguye nje wamphenya ngemibuzo ngemva kokuba ebuyele e-disco futhi weza lapha ezothatha.
  
  
  "Inhloli yezempi?"Ngajwayela. "INGABE I-MI6?"
  
  
  "Eqinisweni, abahlanu."Wamamatheka . "Unokuqonda okukhulu uma ucabanga NGE-mi6. Yiqiniso, eyesithupha iwukuhlola. Futhi ezinhlanu eziphambili ziyi-counterintelligence. Ingabe kulungile? Manje ngeke ngikukhathaze ngethegi yakho ethile YE-id, ngoba ngiyazi ukuthi wena Mayankees unamahloni kakhulu ngokuphepha nakho konke lokho. Nokho, lokhu akufanele kwenze ubuhlobo bethu bube nzima. Ngincoma ukuba sisebenze ndawonye futhi sizame ukuthola indoda yethu Umoscato."
  
  
  "Iyini imiyalo yakho Ngokuphathelene Nomoscato?"Ngambuza.
  
  
  "Ngicela intethelelo yakho? Ouch. Eqinisweni, Umosquito ungumdlali ocasulayo. Ngatshelwa ukuba ngibale ama-ego ami."
  
  
  "Ingabe i-ego ephelele?"
  
  
  "yebo. Ukuqeda i-ego."
  
  
  "Ucabanga ukuthi ubani obangela lokhu?"Ngambuza.
  
  
  "Akungabazeki ukuthi uyisigebengu. Uye wasebenzela oyise izikhathi eziningi ngaphambili."
  
  
  "Ngiyaxolisa Ngojustin."
  
  
  "Abathathu?"Wangibonisa ubuso obungenalutho .
  
  
  "Indoda eyabulawa . Eyakho..."
  
  
  "O, Amadelaney Amathathu. Yebo.Abampofu Abathathu."Uparson wabubula . "Wayazi ukuthi wayezifaka ini lapho ejoyina, akunjalo?"
  
  
  Eyakhe, imgqolozele ebumnyameni. Yena, wacabanga ukuthi kwakufana namabrithani. Umlomo ongaphezulu oqinile nakho konke lokho.
  
  
  "Yini oyithola kumvikeli wakho?"Wangibuza ngokuhlekisa .
  
  
  "Usanta ongumvikeli?"
  
  
  "Owesifazane olahlekile?"Wenza ikhefu . "Wathatha indawo Kamiyane ... uthando?"
  
  
  Ouch. Indaba yami yesembozo. "Lena i-corkscrew enobuhlakani", emtshela ngokumamatheka.
  
  
  "Nina Mayankees ninesibindi esidala kakhulu. Kwenziwe kahle!"
  
  
  Sathula.
  
  
  Ngemva kwehora, sanquma Ukuthi Umoscato wayengeke abuye.
  
  
  Ngemva kwamahora amabili, sasiphuza egumbini lami lasehhotela. Khona-ke kwakungu - " Barry "no - "george". Yena wayesalokhu engabaza, kodwa wanquma ukuthi kungase kuholele olwazini.
  
  
  * * *
  
  
  Ujuana wayehlezi emnyango wegumbi lakhe, izinwele zakhe zilenga emahlombe akhe, amehlo akhe egcwele imibhoshongo, futhi ubuso bakhe obuhle babumnyama.
  
  
  "Iyini le mbono ye-pulchritude?"Uparson wamemeza, ephethe ingilazi yakhe ye-brandy.
  
  
  "Lona Ujuana", ngishilo. "Sawubona, Juana ."
  
  
  "Ingabe usenora wami ubungitshela ngaye?"kubuza Uparson, enza izimpawu eziyinkimbinkimbi. Wayedakiwe ngendlela ayedakwe ngayo.
  
  
  "Cha, yebo, cha", ngishilo. "Lona owesifazane wami!"Uparson waphenduka wangibheka. Wabe esebheka Emuva wabheka Ujuana.
  
  
  "Ngithi, manje! Unokunambitheka okuhle, ndoda endala! Ukunambitheka okukhulu!"
  
  
  Wasukuma wakhothama. "Ngiyabonga, Barry. O, Juana. Ngicela ungene."Ngiyaxolisa ukuthi sekwephuzile. Wahlangana nomngane wakhe wakudala."
  
  
  Umfundisi wamomotheka. "Yebo, ngempela, sithandwa sami. Lelo igama Likabarry Parson."
  
  
  "Lona Ujuana Peabody", ngishilo.
  
  
  Ujuana wayesevukile kakade. Wangena ekamelweni, wangibuka. "Kwenzekeni?"
  
  
  "Ngizokutshela kamuva, owesifazane", ngathi, ngikhumbuza uhey ngesimo sakhe Noparson. "Kwanele ukusho ukuthi, ngahlangana nomngane wami omdala Ubarry Parson ngineminyaka engaphezu Kweyisithupha."
  
  
  "Ezinhlanu", kusho Uparson.
  
  
  "Abahlanu nomunye bangabayisithupha, njengoba ngishilo."Wamomotheka. "Joyina thina, Juana?"
  
  
  "Sekwephuzile futhi sengikhathele."
  
  
  "Awubukeki ukhathele", kusho Uparson, ehamba eya kuye futhi ebuka Unah ngokucophelela. "Ubukeka ujabule kakhulu."Wancika, waphakamisa isilevu sakhe, wamanga ngokushesha emlonyeni. "Uyabona?"
  
  
  Wavala amehlo akhe, elindele ukuqhuma. Akukaze kwenzeke. Lapho ngiphinde ngivula amehlo ami, ngambona emamatheka Kuparson futhi ebhema ugwayi owawuwele ngomlingo emlonyeni wakhe. Intuthu yasespain yakhuphuka ezungeze i-ego glowing top.
  
  
  Uyise wancika kusofa, ethukile. Kwenzekani Kujuana Okhululiwe?
  
  
  Manje ujuana wayesebheka amehlo Kaparsons, umzimba wakhe ukhululekile futhi ugoba kuye. "Ungumbrithani, akunjalo?"
  
  
  "Ibhubesi elidala Elinoboya Eparson!"wathi ngokuhleka . Wamanga. "Nina Mayankee nakha uhlobo oluhle kakhulu lwabesifazane."
  
  
  Akazange akuqede. "5?"kusho Ujuana . "Usho ukuthini, mahlanu?"
  
  
  "Ubuhlakani bezempi", ngishilo. "Ukuhlola okuphambene, eh, Barry?"
  
  
  Uparson wanqekuzisa ikhanda. "Kumnandi ngempela, ndoda. Ngithi, ingabe nina ababili ningafuni ukuza endaweni yami yokumba futhi niphuze?"
  
  
  Ujuana wamomotheka kakhulu. "Uthando ."
  
  
  Wayebukeka ebuthakathaka. "Kulungile."
  
  
  "Nawe Ungafika, George."
  
  
  Wathi: "ngikhuluma ngobuqotho ngangokunokwenzeka. Waqala ukubukeka Njengodavid niven.
  
  
  * * *
  
  
  Kwadingeka nginikeze Ujuana i-ego yami. Wayedlala i-ego futhi edlala i-sl.
  
  
  Ingcwele yayishiswa egumbini lokuphumula Lendlu Kabarry Parson. Kwakuyifulethi elihlotshiswe kahle.
  
  
  
  
  
  Izinhlobo zokudlulisa
  
  
  Ukuhumusha Umbhalo
  
  
  Umbhalo oyisisekelo
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Imiphumela yokuhumusha
  
  
  ingaphakathi lihlotshiswe ngesitayela esivamile samakhaphethi asogwini lwasespain, ama-tape, izihlalo zokhuni ezijiyile, usofa, amatafula.
  
  
  Wayesadlala edakiwe lapho singena ekamelweni. Njengoba kwakuseduze kakhulu, uyise waya kusofa wahlala phansi emaphethelweni, waphonsa ikhanda lakhe emuva futhi wamemeza kabi.
  
  
  Ujuana wangibuka, wabe esephenduka wamamatheka Kuparson. Wabheka ngakwesokudla, wamomotheka, futhi waphakamisa Ujuana ezandleni zakhe. Baqabulana isikhathi eside futhi ngokujulile. Wazibuka emagobolondweni amehlo akhe, futhi waphinde wazibuza ukuthi umculi Kajuan rivera ophelele wayenjani.
  
  
  "Yeka ubruto! En nuestra casa! Umil rayos te patten!"
  
  
  Waphakamisa ikhanda lakhe. Owesifazane othile wahlala emnyango, ewela izingalo, ebuka Uparson Nojuana. Wayengowesifazane osemusha omuhle onezinwele ezinsundu, amehlo brownundu omnyama nesikhumba esikhilimu.
  
  
  Uparson wamkhipha Ujuana futhi waphendukela kowesifazane owayesemnyango. "Elena," esho. "Lo Ngugeorge, futhi lo Ngujuana."
  
  
  "Hmm!"waphefumulela U-Elena.
  
  
  Ujuana wabheka Uparson, wabe esebuyela kowesifazane. "Ungubani wena?"Kuyini?"wabuza ngobumnene .
  
  
  "Lokhu kungokwami" Umfundisi waphendukela kimi futhi wabonakala sengathi uyaqhaqhazela", owesifazane."
  
  
  Wanqekuzisa ikhanda kuye. "Unjani, Elena?"
  
  
  "U-Elena Morales", esho, futhi wamomotheka. Waphendukela Kumfundisi, waphakamisa isilevu sakhe, wambheka phansi, futhi waya embhedeni oseduze kwami ukuze akhule.
  
  
  Ubuso bukajuana bafiphala isikhashana, kodwa base behlanzwa ngomlingo njengoba Uparson emcindezela futhi emholela emakamelweni ngomnyango U-Elena ayengene kuwo. Ngemva kwesikhashana, ngamuzwa eshaya izibuko namabhodlela. Iziphuzo More!
  
  
  Ingubo ka-Elena yawa emahlombe akhe. Wayegqoke ingubo encane yokulala ngaphansi kwengubo yakhe, futhi wayekwazi ukubona ngokucacile ukwakheka kwamabele akhe. Unah wayenomzimba ogcwele futhi enesimo esihle kakhulu kusukela ekhanda kuya emaqakaleni.
  
  
  "Ingabe ushade Ngempela Noparson?"Ngambuza.
  
  
  Wamomotheka ngobuqili. "Kungani ufuna ukwazi?"
  
  
  "Ngoba nginelukuluku lokwazi."
  
  
  "Ngizokugcina uthunyelwe."
  
  
  "Ngeke ungitshele?"
  
  
  "Angicabangi ukuthi kuyinto enkulu."Waphuma wangicindezela ikhala. "Ngiyasola ukuthi uyakwazi lokho."
  
  
  Waphuma futhi wambamba emahlombe.
  
  
  Wathi: "sawubona, wesifazane wakho". "Muhle kakhulu . Ngicabanga Ukuthi Ubarry uyamthanda."
  
  
  "Wozani, nkosikazi," ngamtshela njengoba ayencike kimi, ingubo yahlehliswa kahle.
  
  
  "Angikuqondi lokho okushoyo," ehleka.
  
  
  "Kunenkulumo eningi kakhulu, noma kunjalo", esho ngokucophelela. "Awucabangi kanjalo, George? Wanquma ukuthi kwakuyi-"hor-hey".
  
  
  "Yebo, kuthiwa."
  
  
  Sahlangana ndawonye sengathi sasisezweni lokuduma kwezulu, futhi wakhumbula ezwa ukukhonkotha kwamabhodlela nezibuko ekamelweni elilandelayo. Kodwa yilokho kuphela. Noma yini Uparson ayeyixuba kithi ayizange iphele kunoma yiziphi izibuko zika-Elena nami. Angiphindanga ngambona, Uparson, Noma Ujuana.
  
  
  U-Elena akazange aphawule nangokuntuleka kotshwala. Wayematasa kakhulu engibonisa ukuthi ngangimkhumbula kangakanani kukho konke ukuphila kwami hhayi unah.
  
  
  Wayekujabulela kakhulu ukugqoka isembozo sami sehlombe, futhi i-38 yami-I-luger yakhe. Wazama ukuhlehlisa i-ego, futhi konke kwaxubana. Kwakuyinto yokugcina engangiyigqokile, futhi ngisho nangaphezu kwakhe. Ngandlela-thile, wakhumula isikhwama sami wasilahla phansi.
  
  
  Yena, owayezizwa engenakuzivikela ngaphandle kwakhe wacishe wathi "unqunu".
  
  
  Wafinyelela inkinobho yesibani futhi wavala ibrylev.
  
  
  Waphawula ukuthi umsindo wamabhodlela ekamelweni elilandelayo wawusuyekile.
  
  
  Eziyisikhombisa
  
  
  Ukuze ufinyelele Endaweni Yokushushuluza Isol y nieve, uzungeze Imalaga ngomgwaqo oyindilinga okhuphuka emithambekeni eseningizimu Yesierra nevada. Ihhotela Lasesierra nevada lapho sasibhaliswe khona lalisekugcineni kweprado llano, futhi mina Nojuana sasigqoke isudi eyayibheke emthambekeni wokushushuluza.
  
  
  Umthambeka omhlophe Waseborreguilas uhlukanisa indawo yokushushuluza cishe maphakathi Nopicacho de veleta Noprado llano. I-cable car engezansi evela eprado llano iphela, kuyilapho i-cable car engenhla iqala Eborregilas. Igumbi lezinjini liseduze.
  
  
  Ama-barranca amabili ahambisanayo aqukethe imigwaqo ephansi yokushushuluza esuka Eborregilas iye eprado llano. Zihlukaniswe umqansa obukhali kulo lonke igranite ne-mica, lapho ngisho nangemva kweqhwa eliningi kubonakala khona kuphela amabala amancane eqhwa.
  
  
  I-cable car esuka Eprado llano iya Eborreguilas isuswe ngaphezu kwe-barranca eyinhloko, lapho kutholakala khona imizila yokukhanya. Izindlela ezinzima kakhulu zitholakala empumalanga emgodini oseduze.
  
  
  Ngahlala kuvulandi owawuzungeza ihhotela futhi ngabukela abashushuluzi, kodwa ngokushesha nganquma ukuthi ngingathanda ukushushuluza kunokubuka. Kodwa ukuze nje nginikeze isembozo sami, ngathatha izithombe eziyisithupha Ngisebenzisa Irolleiflex 1, engangiyilethe mahhala emnyangweni we-axe prop ukuze ngiqiniseke ukuthi izindlu ezingezansi ziyangibona.
  
  
  Kwakuyinto ekhathazayo, futhi ngokushesha ngemva kwalokho, ngangena ngaphakathi, ngakhahlela izicathulo zami, futhi ngakhathala, ngacindezela ebhentshini embhedeni. Kodwa ngangingakwazi ukulala. Yena, ecabanga ngezenzakalo zezinsuku ezimbili zokugcina.
  
  
  Sekuphele izinsuku ezimbili umosquito ebulale amawele Karico Corelli, owesibili emyalezweni. Akukho lutho olwenzeka ezinsukwini ezimbili ngemva kokuhlangana kwami Nobarry Parson no-Elena Morales. Kodwa wayethintana Nomitch kelly, futhi Kwafika imiyalezo eminingana Evela Kuhawk:
  
  
  into
  
  
  
  
  
  
  Izinhlobo zokudlulisa
  
  
  Ukuhumusha Umbhalo
  
  
  Umbhalo oyisisekelo
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Imiphumela yokuhumusha
  
  
  Umbuzo: Sicela ungazami ukuxhumana ngqo Norico Corelli ngaphansi kwanoma yiziphi ezinye izimo. Isivumelwano SIKA-AXE naye asishintshile. Asikho isibonakaliso sokukhohlisa esivela ku-ego. Linda uze uthole isaziso kuso nge Tina bergson.
  
  
  ISIKHUNDLA: ulwazi Lwethu lubonisa Ukuthi Imoscato okwamanje ayikho Emalaga noma Etorremolinos. Ungayiphindi, ungazami ukuyilandela. Gcina iso lakho liseduze.
  
  
  okuthunyelwe: umhlangano Wesol y nieve usathuthukiswa.
  
  
  ISIKHUNDLA: ulwazi oluceliwe Ngobarry Parson alutholakali. I-mi5 ayidaluli ukuthi ukhona yini umuntu onjalo. Ngokusobala, leli gama liyibizo eliqanjiwe; i-mi6 cishe ngeke iveze ukuthi i-ego ingubani kuze kube yilapho i-ego isiqedile umsebenzi wayo wamanje. Ngiyaxolisa, kodwa asinaso isiqinisekiso, asinakho ukuphikisa izindima ze-ego noma ze-ego kulolu hlelo.
  
  
  ISIKHUNDLA: Umoscato ungumbulali oseneminyaka eminingi esebenzela imafia. Uphinde ashaye ngokukhululeka.
  
  
  ISIKHUNDLA: U-Elena Morales-kuncane okwaziwayo ngaye. I-nah ayinalo irekhodi lokuhileleka kwayo ngaphambili ekuhloleni, ekubhekaneni nokuhlola, noma emsebenzini oyimfihlo Espain Kahulumeni. Nokho, kungenzeka ukuthi akayena neze umspanishi, kodwa ungumfulentshi noma ungumntaliyane. Ayikho imikhondo nhlobo.
  
  
  ISIKHUNDLA: Ukuqinisekiswa kokuba khona Kukamoscato Emexico ngesikhathi umcibisheli ekuhlasela E-Ensenada. Ngaphezu kwalokho, kukhona irekhodi ukuthi wenza uhambo Eyurophu ngesikhathi esifanayo nawe, nakuba hhayi nge Iberia.
  
  
  Kwakuvela Kuhawke.
  
  
  Ngakusasa ekuseni, ngemva kokubulawa Komsizi Wakhe Urico Corelli, ngathola ucingo ngesikhathi ngidla Isidlo sasekuseni Nojuana.
  
  
  "Kelly," kusho izwi. "Utina wathola isaziso Esivela Kuroman Nose. Udinga ukuya Sol y Nieve namuhla."
  
  
  "Kulungile lokho."
  
  
  "Ungafuni i-ego. Linda kuze kube ubusuku bokuqala. Phakathi kwamabili, hamba uye egumbini lezinjini le-cableway bese uhlangana nomuntu othintana naye lapho. Igama likacontact Ngu-Arturo. Uzohlela umhlangano phakathi kwakho Noroman nos ngesikhathi okufanele uhlele ngaso umhlangano Nojuana. Kodwa imihlangano emibili yokuqala kumelwe uhambe wedwa."
  
  
  "Ngiyitholile ."
  
  
  "Izwi liyikho konke", kusho Ukelly. "Inhlanhla."
  
  
  "Bambelela. Kanjani Tina?"
  
  
  "Joyina thina ."
  
  
  "Uya nini ngempela endaweni yokungcebeleka?"
  
  
  "Akukho okushiwoyo . Uhernandez akakamkhululi u-ee futhi akakaze asho ukuthi uzomkhulula nini."
  
  
  "Noma yini Ngomfundisi?"
  
  
  "Okungekuhle".
  
  
  "U-Elena Morales?"
  
  
  "Ngokufanayo."
  
  
  "Nina bantu nisebenza kanzima ngempela,akunjalo?"
  
  
  "O, Nick!"
  
  
  * * *
  
  
  Cishe ngehora lesine ntambama, ngaphuma embhedeni ngafaka amabhulukwe ami okushushuluza, ihembe, nejezi.
  
  
  Abashushuluzi babesesemithambekeni. Wayebona amadoda agqoke amajazi abomvu, amantombazane agqoke amajazi aluhlaza, nezithombe zobulili bobabili ezigqoke amajazi ehamba emigwaqweni esitezi esiphansi. Ngemva kokudlula i-engine room mimmo emthambekeni ophansi kakhulu we-cable car, ngabona ukuqala komthambeka wesibili, nginyukela Eborregilas ngejika elikhulu Le - U yonke indlela eya phezulu kwe-falls-veleta ephakeme kakhulu.
  
  
  Izintambo zazisagijima, zenyuka futhi zehla ngesikhathi esifanayo, zidlula enye, zenyuka zigcwele, zehla zingenalutho. Wabheka ngokucophelela egumbini lezinjini.
  
  
  Ebhalwe Urico Corelli. Ukube nje wayazi ukuthi wayebukeka kanjani ngempela. Ihhotela lalincane - wawungathatha indawo yakho egumbini lokwamukela izivakashi futhi uhlangane naye ngaphandle kwazo zonke izingubo ezihlekisayo nezinduku Uhawk nezinceku zakhe ababezithanda kakhulu.
  
  
  Noma kunjalo. Umuntu oyedwa usebulewe kakade. Urico Corelli wayeyindoda enkulu emsebenzini oyingozi. Ukuphepha kwakubalulekile.
  
  
  Wangqongqoza emnyango Kajuana.
  
  
  "Yebo?"
  
  
  "Ake sihambe, Juana."
  
  
  Saphuma ndawonye njengendoda nomkayo - ngizama ukuba umbhangqwana oshadile lapho imililo yobulili nothando sekuyisikhathi eside icishiwe. Umyeni ongashadile nowesifazane oyintombi nto.
  
  
  * * *
  
  
  Umoya wawubanda kodwa ucacile. Kwavela ukuthi iqhwa lalilungele ukushushuluza, kwakunengqimba elula nje yempuphu ezindaweni ezifanele. Asikho isiphepho esabikezelwa. Kodwa ngaba nomuzwa wokuthi kungase kube neqhwa ngalobo busuku.
  
  
  Sidlala lo mdlalo For Odin azungeze amatafula last in The Prado futhi umunca ushokoledi hot nge cognac. Iqembu labantu abane lehla emithambekeni, lapaka izicathulo zalo nezinduku eceleni kwendawo yokudlela, futhi lafuna isihlalo nezihlalo.
  
  
  Babekhuluma isijalimane. Ngiyazi isijalimane esincane, ngakho ngabanikeza ingxenye yesihlalo sethu. Babheka Ujuana futhi bavuma ngokushesha. Leli qembu lalinabantu abane. Omunye wayeneminyaka engaphezu kwamashumi amane futhi ngokusobala wayengumholi waleli qembu; abanye abathathu cishe babeneminyaka engaphezu kwamashumi amabili. Umholi wayekhuluma isijalimane, kodwa Empeleni Udelle Wayengumswitzerland. Abanye abathathu babexubene-Umdanish namajalimane amabili.
  
  
  Abakwazanga ukukhipha amehlo Abo Kujuana, noma ngisho nangemva kokuba Umuchacho ebalethele izinkomishi ezine zikashokoledi ezishisayo.
  
  
  "Herr Bruno Hauptli", kusho indoda enkulu, ilula ukuxhawulana nami.
  
  
  "Ugeorge Peabody . Emhlabeni Wonke."
  
  
  "Yebo, yebo! Yebo. Uyazi okuthile ngezwi Lasemelika ngesijalimane sakho."
  
  
  "Ngiyaxolisa," ngihleka. "Lona Ujuana, owesifazane wami."
  
  
  "Umfana onenhlanhla enjalo!"Ubruno hauptli wamemeza, waphendukela kubangane bakhe futhi wachaza ngesijalimane ukuthi wayeshade nami.
  
  
  "Yebo, yebo", kusho Amajalimane amabili, ebuka Ujuana. Umdanish wacwilisa ushokoledi.
  
  
  "Ingabe nina niya eqhweni kusasa?"Kubuza uherr hauptli .
  
  
  Ujuana wanqekuzisa ikhanda. "Sihlose."
  
  
  "Ah! Ngeke ngibe semithambekeni kusasa, kodwa mhlawumbe ngosuku olulandelayo noma maduze
  
  
  
  
  
  
  Izinhlobo zokudlulisa
  
  
  Ukuhumusha Umbhalo
  
  
  Umbhalo oyisisekelo
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Imiphumela yokuhumusha
  
  
  Uherr hauptli wamshaya ngenjabulo."Kungani singenzi i - duet-i-trio, ngiqonde ukuthi", esho, engikhumbula.
  
  
  Ujuana wamgqolozela. "Ngingakuthanda lokho!"
  
  
  "Uherr Peabody?"
  
  
  "Ah, ngiyayithanda, ngiyayithanda!"
  
  
  Wonke umuntu wayehleka ngoba kwakusobala ukuthi ngangingeke ngiyithande.
  
  
  Ingxoxo yaqhubeka. Ngokungazelelwe uhauptli wabamba ingalo Kajuana, wamkhipha esihlalweni, futhi wagoba naye phezu kwezikebhe zabo nezinsika. Babegxile kakhulu ezingxoxweni ezithile zobuchwepheshe mayelana nesivalo ayenaso kuma-ski akhe. Ujuana wabubula futhi wahlebeza.
  
  
  "Herr hauptli", enye yezinsizwa yathi kuye ngesijalimane. "Ungusomabhizinisi, akunjalo?"
  
  
  Umjalimane owayeseduze kwami wayevame ukuba namehlo aluhlaza okwesibhakabhaka futhi abe nsundu. "Yebo! Uherr hauptli ungomunye wabosomabhizinisi abaphumelele kakhulu emakethe yasejalimane", esho. "Unen unomthwalo wemfanelo omkhulu."
  
  
  "Ingabe useholidini?"Ngambuza.
  
  
  "Kuzoba nomhlangano omkhulu Eparis ngesonto. Manje Uherr hauptli uphumule, ujabulela ukukhanya kwelanga, iqhwa kanye..."
  
  
  Yima isikhashana.
  
  
  Amajalimane ahleka, Futhi Lo mdanish ongenalo usizi washaya itafula.
  
  
  "Amantombazane!"
  
  
  Ukuhleka.
  
  
  Kwangikhumbuza omunye walabo bantu abadala basejalimane ababedlala amahlaya e-opera engangibabone emdlalweni wasebusuku - amafilimu amadala kusukela ngawo-1930. Kodwa angikwazanga ukukuqonda.
  
  
  * * *
  
  
  Le ndawo yokudlela yayakhiwe njengendawo yokudlela ejwayelekile endaweni yokushushuluza, enetafula elilodwa elide maphakathi negumbi ngesitayela se-overpass namatafula amancane ezindongeni zegumbi.
  
  
  Iqembu lethu-Ujuana nomkakhe, Kanye Noherr hauptli nabangane bakhe-babekhuluma ngokungagunci phakathi nomhlangano. Uherr hauptli waqhubeka ekhuluma ngokungaphezi ngengxoxo Yamatutoni eyayishaqisa futhi ishaqise wonke umuntu cishe ngesikhathi esifanayo. Ngisho nalabo ababengasiqondi isijalimane noma isingisi babebonakala behlatshwe umxhwele ngokuphelele yi-ego charisma.
  
  
  Wathatha isikhathi sakhe phakathi nesidlo eside futhi wahlola ngokucophelela bonke abanye abaxhasi behhotela.
  
  
  Wayefuna Ikhala Lamaroma, ezama ukubona Urico Corelli wangempela olwandle lobuso obungizungezile. Kwakubonakala sengathi awekho amathuba.
  
  
  Kwakuneminyaka eyishumi nanye namashumi amathathu ngaphambi kokuba isikhathi sakhe saziwe. I-brandy yafika futhi wahlala phansi, ephuza i-ego yakhe. Lapho Uherr hauptli ephumula ukuze aphefumule, uyise waphendukela Kujuana wathi: "ngiyaphuma ngiyothatha umoya ohlanzekile ngaphambi kokuba ngilale. Ingabe uyeza, sithandwa?"
  
  
  Wangimomotheka ngokuthula. "Cha, sithandwa. Xolisa. Kubanda kakhulu. Ungafiki sekwephuzile."
  
  
  Wamomotheka futhi waqeda i-brandy yakhe.
  
  
  "Herr hauptli, kwakuyisidlo sangempela. Ngikubone kusasa noma esikhathini esithile-ngempela?"
  
  
  "Yebo," kusho Uherr hauptli, ubuso bakhe buhlanzwe iwayini, i-brandy, nenjabulo yokudla. "U-auf weidersehen".
  
  
  Wasunduza isihlalo sakhe, wakhothama Kumajalimane amabili nakumadanish, futhi wahamba endaweni yokudlela eyayigcwele abantu.
  
  
  Kwakubanda kakhulu ngaphandle. Umoya wawupholile. Wakhipha ikhanda lakhe wabe esebuyela ekamelweni lethu futhi wazithengela ama-headphone nesokisi. Ngafaka ne-windbreaker yami, ngahlola izisindo ezisemgodini wehlombe, futhi ngaqiniseka ukuthi ummese uboshelwe endololwaneni yami.
  
  
  Wafinyelela phezulu endleleni eyindilinga ngaphandle kwezinkinga. Ngaphandle kokuvikelwa kwezakhiwo, ngazizwa ngibanda kakhulu kunalokho okwakwenziwa imvubu lapho ngifika Esierra nevada. Umoya wangihlaba izingubo zami ngaze ngazizwa ngingenalutho.
  
  
  Kwakungekho ukuthula egumbini lezinjini. Kwakungekho neze izinkomba eziseceleni kwentaba. Wabheka phezu kwehlombe lakhe. Imisebe ephuzi yelanga ezungeze amakamelo ehhotela nasemafasiteleni abheke Eprado yenza amaphethini egolide eqhweni elimhlophe.
  
  
  Isakhiwo lapho kwakukhona khona imoto eyayihamba ngezihlalo sasizungezwe iqhwa. Kwakungabonakala umnyango omkhulu oya esigodini. Umnyango wegumbi lezinjini wawuvaliwe, kodwa wawungavaliwe. Waphenduka isibambo wasivula. Ingaphakathi lesakhiwo lalimnyama kakhulu, nakuba ukubonakaliswa kwezinkanyezi eqhweni kwaletha ukuthula okuncane. Kwakumangalisa ukuthi isibhakabhaka sasikhanya kangakanani, ngisho nasebusuku.
  
  
  Wayekwazi ukumbona ngemuva kwesondo kuze kube yilapho I-U-turn, lapho izintambo zekhebula ziphenduka khona zibe yingxenye yombuthano ohlangothini oluphambene. Kwakunemoto enentambo phakathi kwesisu sesigamu sombuthano, eyayibambe i-ferret kwaze kwaba yilapho imoto iqala ekuseni.
  
  
  Wayesezohamba phambili lapho ebona othile edlula emotweni yekhebula imimmo. Noma ubani owayengena kuyo kumelwe ukuba wayengaphakathi esakhiweni noma engena ngomunye umnyango. Ngangicabanga ukuthi kumelwe ukuba wayengilindele. Khona-ke, yebo, uyoba umuntu engixhumana naye.
  
  
  U-Arturo.
  
  
  Wabamba ucezu lwakhe, wakhipha i-ego, futhi wacindezeleka, waqhubekela phambili, wavula umlomo wakhe ukuze amhlebele " U-Arturo."
  
  
  Angikaze ngimtshele lokho.
  
  
  Omunye umuntu wakwenza!
  
  
  "U-Arturo!"
  
  
  Umsindo wawubonakala uvela ngemuva kwe-cable car. Its wathatha ucezu futhi wenza silhouette ego khona. Uma ayebiza U-Arturo, kwakungeyena U-Arturo. Futhi njengoba Kwakufanele abizwe U-Arturo, yena, ngangazi ukuthi lo muntu wayeyoba omunye umuntu owayezama ukuthola U-Arturo phambi kwami, umuntu ongekho ohlangothini lwami.
  
  
  "Yebo?"Kuyini?"kubuza izwi ngakolunye uhlangothi lwegumbi elikhulu lezinjini.
  
  
  Ngokushesha, kwazwakala izwi elikhulu.
  
  
  
  
  
  Izinhlobo zokudlulisa
  
  
  Ukuhumusha Umbhalo
  
  
  Umbhalo oyisisekelo
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Imiphumela yokuhumusha
  
  
  i-echo yesibhamu-umbiko owawuthuthumela emuva naphambili kuleli gumbi elincane njengokushaywa kwamakhulu ezigubhu. Kwavela ilangabi eliwolintshi futhi lanyamalala ngokushesha. Ngezwa ukukhala kwakhe ngakwesobunxele sami.
  
  
  Ngokushesha wawela phansi wadutshulwa umuntu owayesemotweni.
  
  
  Othile wayefunga ngespanishi. Ngakwesobunxele sami, ngezwa umsindo womzimba uwela phansi nokububula. Waphinde wadutshulwa, ezama ukubona le ndoda ukuze ithole ikhebula. Angikwazanga ukwenza ingxenye eyodwa ye-ego.
  
  
  Umnyango waphinde wavuleka, futhi kwembulwa isibalo sakhe; wabaleka. Waphinde wadutshulwa wabhekisa umsindo wosuku, wabe esegijima ebumnyameni waya endaweni.
  
  
  Kwakungekho muntu lapho.
  
  
  Kwakunomnyango owawungumnyango wesibili wegumbi lezinjini. Ngayivula futhi ngayibuka. Kwakungekho muntu owayembona. Ngokushesha waphumela ngaphandle wabheka phezulu naphansi emthambekeni oneqhwa. Thina Odin. Akekho.
  
  
  Emuva esakhiweni, wezwa othile ephefumula futhi ephefumula kanzima, wathola umfana Nostahl beguqa phezu kwakhe phansi kukakhonkolo. U-Ego wayengeke ambone nhlobo.
  
  
  "U-Arturo?"Ngambuza.
  
  
  "Yebo."Wathuthumela.
  
  
  "Ngingahlangana kuphi nomuntu engimbonile?"
  
  
  "Phezulu Kweveleta kunepicacho de veleta. Ngehora leshumi nambili. Kusasa ebusuku."
  
  
  "Kulungile," ngahlebela. Yena, egobile. U-ego wakhe wezwa ukuphefumula kanzima, okungahambi kahle. Khona-ke, ngaphambi kokuba asho okunye, wezwa umsindo ojwayelekile wokugquma owawuzwakala njengokukhala, kodwa kwakungeyona neze ukukhala.
  
  
  Okunye.
  
  
  Ukuphila kushiya umzimba.
  
  
  U-Arturo wayefile.
  
  
  Wasukuma ngokushesha wahamba egumbini lezinjini, ezungeza i-outcrop enesimo eside futhi esilungele, waze wafika eprado llano wagijimela ehhotela.
  
  
  Nokho, wabheka emuva kanye kuphela futhi wabona ukuthi igumbi lezinjini lalikhanyiswe ngcwele, futhi kwakunabantu abamnyama ababezulazula ngaphakathi.
  
  
  Izithombe zazinomsindo ngokwanele ukuba zixwayise wonke amaphoyisa Asesol-i-nev. Kwakukhona I-Civil Guard lapho.
  
  
  Ngashaqeka ngaye, ngakhuphuka izitebhisi ngahamba egumbini lokwamukela izivakashi, ngajika ngakwesobunxele ngaya endaweni yokudlela, ngizama ukuphefumula ngiphuze i-cognac enamandla.
  
  
  Lokho kwasiza.
  
  
  Eziningana.
  
  
  Kodwa hhayi ngempela.
  
  
  8
  
  
  Injabulo eyayithule eyafinyelela umvuthwandaba ngokushesha ngemva kokudutshulwa Kuka-Arturo nophenyo lokubulala olwalulandela yayisiphelile ngokuphelele kungakapheli isigamu sehora. I-civil Guard eyayihlala endaweni yokushushuluza yanakekela isidumbu futhi yaqala inqubo ende, eyisicefe yokubuza izivakashi nabasebenzi benkonzo endaweni yokungcebeleka.
  
  
  Akazange amhawukele umsebenzi wamaphoyisa. Kwakuwumsebenzi okhandlayo, ongenakho ukubonga, futhi ongakhululekile ikakhulukazi kulezi zindawo eziphakeme ngalesi sikhathi sonyaka. Babengabantu abalungile.
  
  
  Ngaba nenhlanhla. Akukho lutho olwalungilethela i-ih.
  
  
  Ngiyayithanda i-cognac kancane. Ngangigcina amehlo ami egumbini lokwamukela izivakashi ehhotela, ngibuka wonke umuntu engena ephuma. Wayeyothanda umuntu owayebukeka njengendoda ayeyithole emgqonyeni kadoti e-villa Etorremolinos, indoda engangiyikholelwa Ukuthi Ingumiyane.
  
  
  Ekugcineni, wasukuma, wangena ehholo, wabheka Iprado llano. Kwakubonakala sengathi akekho phesheya manje.
  
  
  Ngawela igumbi lokwamukela izivakashi futhi ngakhuphuka izitebhisi ngaya esitezi sesibili, lapho kwakukhona khona igumbi lethu. Njengoba ngangibeka ukhiye emnyango, ngamuzwa ehleka ekamelweni elilandelayo. Ukuhleka kukajuana.
  
  
  Emamatheka, Ubrylev wavula umnyango futhi wawuvula. Ngakho, ujoyina Uherr hauptli ekamelweni lakhe. Okungenani wayebonakala ehlekisa, ngisho nasendleleni yakhe yobuteuton. Okuwukuphela kwenduduzo kwakuwukuthi umuntu onjalo ongaphandle wayenemibimbi eminingana efihliwe.
  
  
  Wahamba waya kuye futhi wamlalela.
  
  
  Ukuhleka. Ukuzijabulisa kwaphuma enah njengamabhamuza azungeze ingilazi ye-champagne. Uherr hauptli kumelwe abe ngcono ekamelweni lokudlela kunasekamelweni lokuphumula, wayecabanga ukuthi akenzi lutho. Wayengathembi izibalo.
  
  
  "Ngicela," kusho Ujuana. "Futhi ngicela ufake iqhwa lapho, Barry?"
  
  
  Ubarry!
  
  
  Wahamba emini, ecasukile.
  
  
  Ubarry Parson?
  
  
  Khona - ke i-ego yakhe yayizwa izwi lakhe, lithulisiwe kodwa lingaqondakali-inkulumo Yasebrithani engaqondakali, ukuzijabulisa okuthulisiwe, nokuthakazelisa okuthulisiwe.
  
  
  "Eqinisweni, Uju. Ingilazi eyodwa ye-whisky, kulungile!"
  
  
  Isikhathi sokugcina esambona Ngaso Uparson sasisemalaga. Ngosuku olulandelayo, ngemva kokubulawa kukarico Corelli, yena No-Elena bajoyina mina Nojuana ohambweni lokuthenga nokudla kwasemini. Saya nabo esidlweni sakusihlwa ngobusuku obandulela usuku esahamba ngalo Saya Esol-i-niev. Kodwa asizange sitshele muntu owayebazungezile ukuthi sasiya kuphi, ngoba sasingazi kwaze kwaba sekuseni kakhulu. Uparson wazi kanjani ukuthi sikuphi?"Futhi kungani asilandela? Ingabe wathola Ukuthi Umiyane naye wayesilandela? Kungenzeka ngempela. Ukomarov wayelapha-ngangisola ukuthi ubulale u-Arturo. Okungenani, lokhu kwakuyithuba elisobala kakhulu.
  
  
  Kodwa kungani Umfundisi engazange amvimbe Umiyane uma umlandela? Futhi kungani...?
  
  
  Ukucabanga Ngomiyane kwangimisa. Ingqondo yakhe yasheshe yagxila futhi yahlanganisa amakhadi esandleni esisha ngokuphelele. Khona-ke ngaqaphela ukuthi kungenzeka Ukuthi Ubarry Parson kungenzeka ukuthi wayengeyena isikhulu SE-Mi5 sasebrithani esingenacala ayethi unaso.
  
  
  Ngakho:
  
  
  Utart ujoyina mina endlini Lapho Umiyane wawucashe Khona Etorremolinos.
  
  
  
  
  
  
  Izinhlobo zokudlulisa
  
  
  Ukuhumusha Umbhalo
  
  
  Umbhalo oyisisekelo
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Imiphumela yokuhumusha
  
  
  owabasiza ukuba bakhonze u-ego ngobusuku obandulela lolo.
  
  
  Ngathola indoda ekamelweni lokulala futhi ngazama ukuyibamba, kodwa ngaphazanyiswa. Le ndoda yabaleka. Enye indoda, eyazibiza Ngokuthi Ubarry Parson, yangena ekamelweni lokulala, ithi iyisithunywa esiyimfihlo Sasebrithani, ngaleso sikhathi esasingumiyane.
  
  
  Ake sithi Uparson wayengeyena nhlobo umenzeli. Ake sithi umuntu okukhulunywa ngaye Kwakungujohn doe kuphela. Ake sithi Ukomarov ukhangisa Ngojohn doe lapho bese engiphazamisa ukuze Ngivumele Umiyane wamanga unyamalale. Futhi-ke ake sithi i-emu yakwazi ukungikholisa ukuthi Umiyane wawungasekho.
  
  
  Ngaleso sikhathi wayengumiyane! Ubarry Parson! Futhi wangilandela nje Waya Esol-i-niev, wangilandela waya egumbini lezinjini, wabulala u-Arturo, cishe ecabanga ukuthi u-Arturo wayengimi, futhi wabaleka. Manje wayesebudlelwaneni Nojuana, enethemba lokuthi ama-ego ayezoholela kurico Corelli wangempela!
  
  
  Waqubuka ngenxa yokujuluka okubandayo.
  
  
  Washesha waphendula ucingo. Omunye ekamelweni ngalinye le-suite. Wathatha ucingo, futhi isihlalo saphendula ngokushesha-ngakho-ke sasingeke senze izingcingo eziningi phakathi kwamabili.
  
  
  "Ngicela Unkk. Peabody."
  
  
  Ngemva kwesikhashana, kwazwakala ucingo ekamelweni elilandelayo.
  
  
  "Sawubona?"Kwakungujuana .
  
  
  "Awekho amazwi akhulunywa kithi. Lona Unick. Ngiyamuzwa lapho, Mfundisi. Cabanga ukuthi lena inombolo engalungile."
  
  
  "Ngiyaxolisa ngempela. Ngiyakholelwa ukuthi unakho..."
  
  
  "Gcina i-ego yakho lapho. Ngizohlangana Nocorelli phakathi kwamabili kusasa ebusuku. Велета. Oxhumana naye ufile. Gcina Umfundisi lapho ubusuku bonke, uma ungakwazi. Kungenzeka ukuthi nguye owabulala Umuntu Ofana Nocorelli."
  
  
  "Ngicela ungikhathaze, futhi akudingeki ngibekezelele lokho."
  
  
  "Ungabatsheli lutho. Gcina ego yakho touch. Uma nikuqonda konke lokhu futhi nikwazi ukuhambisana nakho, yisho kanje: "angifuni ukuba nokhahlo, kodwa angikwazi ukukusiza. Bese uvala ucingo."
  
  
  "Angifuni ukuba nokhahlo, kodwa angikwazi ukukusiza."
  
  
  Ngavala ucingo ngaye. Wayezwa izwi Likaparson ngakolunye uhlangothi lwekamelo.
  
  
  "Wayengubani Lowo, Juana?"
  
  
  "Inombolo engalungile. Umuntu othile wasengilandi odakiwe."
  
  
  Uparson wahleka. "Ingabe uyaqiniseka ukuthi akayena Ummelika?"
  
  
  Ujuana waphendula: "wayekhuluma ngendlela efanayo nawe".
  
  
  Intombazane enhle! Kwakupholile njengempuphu.
  
  
  Wahlola i-stiletto yakhe, i-luger yakhe, futhi washintsha waba ijezi nejakhethi. Ngangiphinde ngiye endaweni yokudlela. Ihhotela lakhe ukucabanga. Futhi wayengafuni ukuhlala kuleli gumbi kuzo zombili izinhlangothi zobusuku. Mhlawumbe ngangingakhokhela umphathi webha ukuba angivumele ngiye endaweni yokwamukela izivakashi eseduze nebha.
  
  
  Usanta wayicisha futhi wayishiya buthule.
  
  
  Ibha yayifana ncamashi ne-ego yakhe eyayishiye. Ngabheka nxazonke. Angicabangi ukuthi wonke umuntu wayelele okwamanje.
  
  
  Isihlalo sasinambitha. "Uphi wonke umuntu?"
  
  
  "I-disco", Kusho Uklera, emangele. "Egumbini elingaphansi."
  
  
  "Angizwa umsindo."
  
  
  "Akunamsindo, Mkhakha."
  
  
  Wagxuma wehla izitebhisi ayecabanga ukuthi zaziholela esitezi esiphansi sehhotela, lapho kwakukhona khona amakamelo okuphakela.
  
  
  Iminyango emithathu yayihamba isuka endaweni yokwehla engezansi, futhi omunye wathi: I-DISCO.
  
  
  Waya endaweni yokudlela ngakwesokudla wayala ukuba kuphuzwe. Umphathi wekhefi, egqoke njengomdansi we-flamenco onama-sideburns amade anamathele ekhanda lakhe, washeshe walungisa isiphuzo.
  
  
  Manje ngavumela amehlo ami ukuba azulazule ngokucophelela phezu kwabaxhasi be-disco. Wayengayiqapheli le ndawo: kungenzeka ukuthi kwakuyindawo Lapho Umiyane wawucashe khona ngemva kokubulawa, ukube Ngempela Umiyane wawungeyena Ubarry Parson.
  
  
  Kodwa angizange ngimbone, umuntu engambona okokuqala ekamelweni lokulala lasevilla Etorremolinos.
  
  
  Wayesezohlala phansi lapho ebona umuntu amaziyo.
  
  
  Wayehlezi ekhoneni elikude, eyedwa, ngaphansi kwesigaba esiphakeme salokho okwakubonakala kuyidwala elikhulu, eliyisicaba. Kwesinye salezo zikhathi ezikhanyayo, Usergei wamshaya ngempama obala ebusweni, futhi wacwayiza waphenduka.
  
  
  Ngokusobala Kwakungu-Elena Morales.
  
  
  Yayiyini indima yakhe kulolu chungechunge? Ingabe wayazi ukuthi kungani Ubarry Parson ayeze Esol y Nieve? Ingabe wayeyingxenye yalo? Noma ingabe wayeyisibukeli esingenacala nje, ingxenye yombukiso Uparson ayewuhlele ukuze avikele ingxenye yakhe?
  
  
  Noma ingabe wayenephutha Ngomfundisi?
  
  
  Waya kuye, wavele wabonakala ebumnyameni obungaphezulu kwakhe futhi emamatheka kakhulu.
  
  
  "Sawubona, Elena ."
  
  
  "Ugeorge! Yeka isimanga esimnandi!"
  
  
  "Wafika nini?"
  
  
  "O, Ubarry, naye bafika lapha cishe abayishumi nanye. Sobabili sageza, sashintsha, futhi saya ekamelweni lokudlela, kodwa - ke kwase kuyisikhathi sokudla. Futhi sabona umkakho. Wathi nidle ningasekho."Amehlo akhe ayacwebezela. "Ebhizinisini ."
  
  
  "Kodwa manje usuwedwa!"
  
  
  "Safika lapha, sobathathu. Kwakunomunye umuntu othakazelisayo lapha. Isijalimane. Ubarry kwadingeka akhuphukele phezulu ukuze ahlele okuthile ngemithwalo yakhe. Wabuya cishe ngemva kwesigamu sehora. ukuhamba. Khona-ke sadansa futhi ... "
  
  
  "Amajalimane ahlala isikhathi esingakanani?"
  
  
  U-Elena wamomotheka. "Ingabe yilokhu okubiza ngokuthi Ukubuzwa Imibuzo, George?"
  
  
  Eyakhe yayihleka. "Yebo, akunjalo. Kwenzekani ngemva Kokuba Ubarry ebuyile ngemithwalo?"
  
  
  "Umjalimane wahamba, njengoba ngishilo, futhi Cishe Ubarry oneminyaka eyishumi nambili namashumi amathathu wathi wayezothatha Ujuana amyise ekamelweni lakhe. Ujuana wayekhathele. Wangitshela ukuba ngilinde lapha."Wacasuka kakhulu . "Ngisekhona."
  
  
  Wayala iziphuzo zakhe.
  
  
  "Kwenzekani uma Ubarry engakubizi?"Wabuzwa, g
  
  
  
  
  
  
  Izinhlobo zokudlulisa
  
  
  Ukuhumusha Umbhalo
  
  
  Umbhalo oyisisekelo
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Imiphumela yokuhumusha
  
  
  ukukhumbula lokho engangikufundise Ujuana.
  
  
  Wamomotheka. "Ngiya embhedeni ngedwa."
  
  
  "Mhlawumbe ihlanzekile."
  
  
  Amehlo akhe agxila ebusweni bami. "Ingabe ungitshela okuthile?"
  
  
  "Mhlawumbe."
  
  
  "Kulungile," esho, ephendukela kimi futhi ebeka isandla sakhe okhalweni lwami. "Votela lokho engizokutshela khona. Kungani ungathathi ibhodlela bese uya ekamelweni lami? Sizolinda kuze Kube Yilapho Ubarry ebuyela lapho."
  
  
  Ngamthatha ibhodlela le-cognac futhi sakhuphuka izitebhisi ndawonye. U-Elena wayengumthungi, kodwa wayegcina utshwala buhle.
  
  
  Igumbi le-ih lalisesitezi sesithathu. U-Elena wakhipha ukhiye esikhwameni sakhe wanginika wona. Wavula umnyango wamvumela ukuba angene. Wamunca usanta, futhi wavala umnyango ngemva kwethu.
  
  
  Wakhipha izinkomishi ezimbalwa zamaphepha, wavula ibhodlela, wathela i-cognac, waqala ukuphuza, ehlezi emaphethelweni ombhede.
  
  
  "Umkakho muhle kakhulu," Kusho U-Elena.
  
  
  Wanqekuzisa ikhanda kuye.
  
  
  "Ingabe unezinkinga zomkhaya?"
  
  
  "Hhayi ngaphezu kwanoma ubani omunye."
  
  
  "Kodwa kubonakala Sengathi Ujean wakho uthanda amanye amadoda."
  
  
  "Ubarry ungubani?"
  
  
  "Yebo."
  
  
  "Ingabe ubarry uyindoda yakho?"Ngambuza.
  
  
  Wanikina ikhanda. "Senza sengathi siyakwenza."Wamamatheka.
  
  
  "Sekuyisikhathi esingakanani wazi ego?"
  
  
  "Ah. Mhlawumbe inyanga."
  
  
  "Wahlangana kuphi no-ego?"
  
  
  Waphakamisa ibunzi. "Emalaga ."
  
  
  "Ubarry wenzani ukuze aziphilise?"
  
  
  Wayehleka. "Wenza uthando."
  
  
  "cha. Ngiqonde ukuthi, yini i-ego?"
  
  
  "Angingeneli ebhizinisini lamadoda."
  
  
  Wanqekuzisa ikhanda kuye. Yebo. Wayengeke. wayengumspanishi. Umspanishi akazibandakanyi "nokunye" ukuphila komyeni wakhe.
  
  
  "Futhi wena", esho emamatheka. "Wenzani?"
  
  
  Ngathi: "ngingumthwebuli wezithombe, ngizama ukukhumbula lokho okwakusesembozweni sami ngemva kwesikhashana sokulahlekelwa inkumbulo ngokuphelele. "Ngithengisa kuyi-internet."
  
  
  U-Elena wangibheka ngokucophelela. "Uyazi, angikaze ngikubone ngekhamera."
  
  
  "Siseholidini," ngasho ngokunganaki.
  
  
  "Empeleni, namangisi", ekhononda ngobumnene.
  
  
  "Ubarry akalokothi asebenze?"
  
  
  Wanikina ikhanda. "Uthi ungummeleli wenkampani e-UK . Ummeleli wokuthengisa".
  
  
  Kwakusha. Ngokusobala lokhu kwakuyinganekwane Kaparson. Nganquma ukufunda okwengeziwe ngonen.
  
  
  "Yini ayithengisayo?"
  
  
  "Angazi ngempela. Angimceli."
  
  
  "Ingabe wake wabhalelana NE-UK?"
  
  
  "Angicabangi kanjalo. Angikaze ngimbone ebhala izincwadi. Kodwa wenza izingcingo eziningi."
  
  
  "Ah."
  
  
  "Ngicabanga ukuthi unonobhala. Uhlale ekhuluma naye."
  
  
  "Ngiyabona ."Ibunzi lakhe ligobile. "Uphi?"
  
  
  "Angazi. Usebenza ocingweni, futhi angazi ngempela ukuthi ushayela kuphi ngoba angikho ekamelweni lapho eqala. Noma lapho ebiza u-emu, kufanele anikezwe u-emu ngocingo, futhi ulinda ukuba aphume ekamelweni."
  
  
  Wanqekuzisa ikhanda kuye. "Nina mantombazane asespain nimangalisa", ngishilo. "Owesifazane Wasemelika wayelalele emnyango. Noma ukulalela i-ego."Kodwa ukuze ugweme ukulalela, udinga isiyalo esikhethekile."
  
  
  Wanqekuzisa ikhanda. Wabe esemamatheka. "Kuningi kakhulu kimi."
  
  
  "Ingabe uyalalela?"
  
  
  "Ngiyakwenza."
  
  
  Yena, wahleka. "Intombazane enhle."
  
  
  Nokho, ayikhulumi ngokuthi ibhizinisi leposi liyini. Uhlale ekhuluma ngabantu. Abantu engingabaqondi. Ubiza u-ih ngokuthi " lowo, noma yena, noma indoda, noma owesifazane ."
  
  
  Kumenzeli, akunangqondo, njengokukhuluma okuhle.
  
  
  "Wake wakhuluma nonobhala we-ego?"
  
  
  "yebo. Ngamnika inkulumo encane ukuze acabange ukuthi ngiyisiphukuphuku."Wangimamatheka ngokuhlekisa okungazelelwe okunjengokwama-pixie.
  
  
  Wamcindezela emathangeni. "Awuyena neze umuntu oyisiphukuphuku, Elena."
  
  
  "Kodwa ucabanga ukuthi ngiyisiphukuphuku."
  
  
  "UBANI?"
  
  
  "Uchris . Owesifazane Ubarry akhuluma naye."
  
  
  "Ingabe uyalazi elinye igama lakhe?"
  
  
  U-Elena wanikina ikhanda.
  
  
  "Ingabe wakhuluma naye isikhathi eside ngangokunokwenzeka?"Ngambuza, nakuba ngangingazi ukuthi siyaphi, ngaqhubeka nje nendlela evamile yokuqoqa ukwaziswa.
  
  
  "Yebo, yebo. Wayehlale exhumana naye. Wabiza izinombolo ezikude ukuze axazulule ezinye zezindaba zakhe zebhizinisi."
  
  
  "Engilandi?"
  
  
  "Cha, hhayi ngaso sonke isikhathi. Ngezinye izikhathi Efrance."
  
  
  "Ingabe uyaqiniseka Ukuthi Kwakuyifrance?"
  
  
  Wayengafuni. "Ngicabanga kanjalo . Angimlaleli Njalo Ngokucophelela, George. Angitholi njalo ithuba elifanele. Kungani unesithakazelo kangaka?"
  
  
  "Ngiyamthanda Ubarry ."Wamomotheka. "Ngiyazibuza nje ukuthi ibhizinisi lisendaweni enjani, lisendaweni yezilaleli."
  
  
  "Nami Ngiyamthanda Ubarry."
  
  
  "Ingabe uyazi ngobusuku mina Nobarry esaya ekhaya nojuana?"
  
  
  "Yebo."
  
  
  "Wayekuphi ngalolo suku?"
  
  
  "Wayesekhaya usuku lonke . Ngicabanga."
  
  
  Ngakho akazange amdubule Ucorelli-kwakuwumiyane noma iqembu elithile elingaziwa. Ubarry wayengeyena Umiyane-wayengenalo ithuba.
  
  
  "Futhi wakhuluma Nochris ngalolo suku?"
  
  
  "Uchris?"
  
  
  "Intombazane. Unobhala".
  
  
  "Ah. Cha. Angicabangi kanjalo. Wahlala kule ndlu. Saya ogwini."
  
  
  "Ibhishi? Ebusika?"
  
  
  "Sasihlezi esihlabathini elangeni."Wayehleka. "Kwakumnandi ."
  
  
  "Kuthiwani ngosuku olulandelayo? Izingcingo Engilandi?"
  
  
  "cha. Akukho lutho ngalolo suku."
  
  
  "Kamuva?"
  
  
  "Ngicabanga ukuthi ubiza lokhu ekuseni. Uyazi, kusekuqaleni namuhla."
  
  
  "Intombi kachris?"
  
  
  "Usanta uyintombazane enhle. Kuyasebenza kakhulu. Nginesithombe sakhe ehhovisi lami elikhulu. Uyazi yini? Ehlezi etafuleni kuleli hhovisi. Okusemthethweni kakhulu."
  
  
  Wanqekuzisa ikhanda kuye.
  
  
  "Ngiyambona ocingweni. Ngiyambona ekhuluma Nobarry. Ucabanga ukuthi ngimubi, futhi yena, hey, akangithandi."U-Elena wabonisa amazinyo akhe .
  
  
  "Ingabe uyazi ngawe Nobarry?"
  
  
  "Oh, yebo. Mina nokristina..."
  
  
  yafika lapho
  
  
  
  
  
  Izinhlobo zokudlulisa
  
  
  Ukuhumusha Umbhalo
  
  
  Umbhalo oyisisekelo
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Imiphumela yokuhumusha
  
  
  wabamba ingalo ka-ee. Wacishe wachitha isiphuzo sakhe. "Kuyini?"Washintshela ekukhulumeni.
  
  
  "Ukristina? Wathi Chris."
  
  
  "Igama elifanayo. Ingabe kukhona okungahambi kahle?"
  
  
  Kukhona okungahambi kahle. Okuthile kwakulungile kakhulu. Manje konke kwase kuhamba kahle. Uchris wayenguchristina. Uchristina wayenguchristina. Uchristina, owayenqunywe phakathi kanti ingxenye engaphambili yayingekho, kwakungutina.
  
  
  U-Elena wabubula. "Ingabe uyahamba?"
  
  
  Yena, wanikina ikhanda lakhe. "Yini eyakunika lowo mbono?"
  
  
  "Ingqondo yakho isivele iye kwenye indawo."
  
  
  Wafinyelela futhi wamthatha. "Akusekho. Bheka. Akusekho i-cognac. Noma yimiphi imibono?"
  
  
  "Ngicabanga ngakho", Kusho U-Elena, ekhululeka ezandleni zami. "Ngigqoke okuthile okunethezekile."
  
  
  Wasukuma waya endlini yangasese.
  
  
  Lapho ephuma, wayengazizwa ekhululekile kunoma yini.
  
  
  Futhi ngangikhululekile ngokuphelele.
  
  
  Abayisishiyagalolunye
  
  
  Ekuseni, isidlo sakhe sasekuseni sacishe saphela Lapho Ujuana engena egumbini lokudlela lasehhotela futhi esondela kimi. Wayesanda kugeza futhi emamatheka.
  
  
  "Sawubona, Nkosikazi Peabody", ngathi, ngihlezi futhi ngenza sengathi ngikhothama okhalweni.
  
  
  "Sawubona, Mnu. Peabody", esho ngendlela eyomile.
  
  
  Wahlala phansi.
  
  
  "Ubukeka ucasukile", ngathi, ngenza ibhotela le-croissant. "Amatshe emfucumfucwini yakho?"
  
  
  Wabheka nxazonke ukuze aqiniseke ukuthi akekho owayelalele. Ngaleso sikhathi, kwakunabanye abathengi abayisithupha kuphela egumbini lokudlela.
  
  
  "Ngangigcina i-ego lapho ubusuku bonke, ngenxa yakho kuphela!"wangihlasela ngaphansi kokuphefumula kwakhe.
  
  
  "Ngiyabonga," kusho mina. "Ngiyaqiniseka ukuthi uyakujabulela."
  
  
  Wathukuthela kakhulu. "Manje konke lokhu kumayelana nani?"
  
  
  "Ngikutshele. Angikaqiniseki ngisho nokuthi Ubarry Parson ungubani athi unguye."
  
  
  Wabheka nxazonke. Isikhonzi sasisondela phezu kwethu. Wayala ngokumamatheka, futhi umlindi waphuthuma kude. Waphendukela kimi. "Nami", evuma.
  
  
  Wabheka phezulu. "Ingabe?"
  
  
  "Uthe kungenzeka ukuthi nguye owabulala Umuntu Ofana Nocorelli."
  
  
  "Uberu wakhe ubuyile. Wayengeke akwazi ukukwenza. Unobufakazi bokuthi ukhona."
  
  
  "Kodwa kubonakala sengathi wazi okuningi ngemafia."
  
  
  Eyakhe, waqhaqhazela. "Uthi uyisithunywa. Nokuthi ubuhlakani bezempi Basebrithani busebenzela ukuzama ukuqeda inethiwekhi yezidakamizwa yama-mafia."
  
  
  "Ngiyakwazi konke lokhu. Kodwa kubonakala kungenakwenzeka."
  
  
  Ngacabanga ukuthi kuyathakazelisa. Ngangihlale nginombono ofanayo.
  
  
  "Ubekuphi ubusuku bonke?"Kuyini?"wabuza ngokuzumayo.
  
  
  Umlindi wamlethela ithileyi lesidlo sasekuseni sasezwekazini nebhodwe lekhofi elishisayo.
  
  
  "Ngangihlala nomunye umuntu."
  
  
  Elinye ibunzi lavuka njengoba evula umqulu futhi efaka ibhotela ku-ego. "Ingabe?"
  
  
  "Nkosikazi Parson ."
  
  
  "Uma kukhona Unkk. Parson", wahleka. "Ngangicabanga ukuthi ungase uhlangane nonah edisco."
  
  
  "Yilokho engakwenza."
  
  
  "Kwenzekeni ngempela kumuntu owabulawa?"
  
  
  Ngabheka nxazonke. "Umosquito wangilandela wangena egumbini lezinjini wambulala. Nokho, uyayazi indawo yokuhlangana. Ngihlangana Nocorelli phakathi kwamabili kulobubusuku."
  
  
  "Ingabe kungcono ngempela ukuba ukhulume ngokukhululekile lapha?"
  
  
  "Isinambuzane esisemgqonyeni wekhofi?"Yena, ehleka. "Ngiyakungabaza. Kodwa ungasho lutho ekamelweni lakho ofuna ukuligcina liyimfihlo. Eyakhe, ngiyaqiniseka ukuthi into embi iyabhajwa. Ngicabanga ukuthi yileyo ndlela engahlaselwa ngayo umbulali Ongase Abe Ucorelli. Ujuana, Ingabe Uparson washo okuthile Ngocorelli?" "
  
  
  "Ucorelli?"Wanikina ikhanda. "Cha, kungani kungenjalo?"
  
  
  "Ngicabanga ukuthi Uyamazi Utina bergson."
  
  
  Ujuana wabanda. "Ungaqiniseka yini ngalokho?"
  
  
  "Akunjalo ngempela, cha."Yena, wancika emuva. "Kungani kungenjalo?"
  
  
  "Ukhuluma isintaliyane, uyazi. Kuhle kakhulu."
  
  
  "Yini Utina bergson ahlobene nayo?"
  
  
  "Akukho lutho nhlobo. Eyakhe, ecabanga Ngocorelli."
  
  
  "Ucabanga Ukuthi Uparson ungumntaliyane futhi uyamazi Ucorelli?"
  
  
  Ujuana wanikina ikhanda. "Angicabangi lutho ngaye. Ngamtshela nje ukuthi wangimangaza lapho efika nenkulumo yesintaliyane."
  
  
  "Yimuphi umusho?"
  
  
  Wafiphala. "Angikhumbuli."
  
  
  "Kodwa uyazi ukuthi kwakungumntaliyane?"
  
  
  "Wavuma. Wayepholile futhi."
  
  
  "Futhi kwakuyingozi?"
  
  
  "Kunjalo kakhulu."Ujuana wabheka phansi ipuleti lakhe . Ngokungazelelwe waba umuntu wokuqala futhi onembile. Wayengamomotheki, nakuba ayehleka ngaphakathi. Into engahlosile phakathi nokwenza uthando, wayazi. Futhi wafika nenkulumo enhle yesintaliyane ecebile. Kuyathakazelisa. Kuyathakazelisa kakhulu.
  
  
  "Ingabe uya eqhweni?"Ngambuza.
  
  
  "Angazi. Ngiqonde ukuthi, kufanele ngimazi?"
  
  
  "Ngangicabanga nje. Sizokhuphuka emithambekeni kulobubusuku, Juana. Kufanele ivele esembozweni. Futhi kungcono ngithathe izithombe."Kuhle. Ngikhathele yiwo wonke lo msebenzi we-boudoir."
  
  
  "Kubonakala sengathi uyithatha kahle kakhulu", ngasho ngokunganaki, ngimbheka. "Eqinisweni, angikaze ngikubone ubukeka kanjena ngaphambili... Oh, ngiyajabula uma uthola ukuthi ngiqonde ukuthini."
  
  
  Wayethukuthele. "Ngizokuthatha ..."
  
  
  "Manje, manje", bayamxwayisa, bephuza ikhofi labo le-con leche.
  
  
  "Uyahamba nini ukushushuluza?"
  
  
  "Kumelwe ngiye ekamelweni lami ngiyohlanza kuqala."
  
  
  Wanqekuzisa ikhanda. "Ngizobe sengikulungele ngineminyaka engamashumi ayisishiyagalolunye namashumi amathathu."
  
  
  "Khona-ke sekungamashumi ayisishiyagalolunye namashumi amathathu . Ake siye phezulu. Велета. Ingabe udlala?"
  
  
  "Yebo! Isilevu sakhe saphakama. Wayengiphonsela inselele. Ngazizwa ngingcono. Wayesalwela incazelo yakhe nokulingana kwakhe. Intombazane enhle.
  
  
  * * *
  
  
  Sakhipha imishini yethu ngeprado llano futhi sadlala umdlalo owodwa-on-one ngecable cars ukuze senze umjaho wokuqala Oya Eborreguilas.
  
  
  Kwakuwusuku oluvuselelayo, ilanga liphakeme esibhakabhakeni futhi umoya uletha umswakama othile.
  
  
  
  
  
  Izinhlobo zokudlulisa
  
  
  Ukuhumusha Umbhalo
  
  
  Umbhalo oyisisekelo
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Imiphumela yokuhumusha
  
  
  ure. Ngacabanga:" kuzoba neqhwa kulobubusuku". Wakhumbula ukuthi wayehogele iqhwa emoyeni ngobusuku obandulela lolo. Manje kwakuzokwenzeka, wayeqiniseka ngakho.
  
  
  I-cable car yagxuma futhi yagxuma, futhi sahlala sikhuphuka futhi sikhuphuka iziqongo Zasesierra nevada. Ungabona konke kusuka lapho. Kwakubanda futhi kubanda ngokushesha. Ngaphenduka ngabheka phansi, futhi kwakunjengokungathi ngibheka ukuphela kwezwe. Ebudeni obukhulu phambi kwami, yonke indawo Yasegranada yayisakazekile, nakuba kwakunenkungu lapho, eyanele ukuvimba umbono ophelele we-panoramic wakho konke.
  
  
  Sagxuma saphuma emotweni yekhebula ngesikhathi umlindi eyibamba, saya ezindlini ezisemgwaqweni. Kwakuphakeme kakhulu lapha, umoya wawumncane, futhi amakhaza asivimbezela nhlangothi zonke futhi angena esikhunjeni sethu ngezingubo zethu.
  
  
  Sahamba buthule saya phezulu emthambekeni wokushushuluza. Kwakuyizwe eliyincithakalo-konke okwakumbozwe nge - mica shale neqhwa-kwakungekho zihlahla noma izihlahla noma kuphi. Iqhwa, amatshe nesibhakabhaka kuphela. Wazibopha buthule Kuma-Austria akhe futhi wabuka Ujuana elwa Namacanada akhe.
  
  
  Sama lapho imizuzu embalwa, sibheka phansi emthambekeni, sabe sesisusa isigqoko sakhe, sadonsa isigqoko ezindlebeni zami, samshaya.
  
  
  "Wena kuqala!"
  
  
  Wanqekuzisa ikhanda, waziphonsa phambili, wagoba amadolo, futhi waqala ukuhamba esigabeni esicijile sokuwa kokuqala.
  
  
  Ngamlandela, ngiphumule futhi ngijabulela iqhwa elicwebezelayo emaphethelweni ama-ski ami. Sasisesimweni sezulu esihle kakhulu.
  
  
  Ngolunye usuku saphumula futhi wasilethela amasemishi ambalwa, okwakuletha inani elimangalisayo ku-ih. Sasidla futhi singasho lutho komunye nomunye. Sasimane nje sijabulela ilanga futhi sijabule ngesizungu nobuhle bentaba.
  
  
  Saqeda amasemishi ethu saqhubeka.
  
  
  Kwakuwuhlanga olukhulu.
  
  
  Kuyamangalisa.
  
  
  Ngemva kokwehla iborreglas isikhashana, sahlala egumbini lokwamukela izivakashi ehhotela usuku lonke, sishintshana ngezindaba Nobarry Parson no-Elena Morales njengoba umlilo wawuqhuma futhi izivakashi zazifika zihamba. Sasibona i - piste engezansi-kusukela Eborreglas kuya eprado llano-ngaphandle kwefasitela, futhi sachitha isikhathi siphawula ngezimo zabasubathi abahlukahlukene.
  
  
  Ekugcineni, ngaya ekuphumuleni futhi ngageza. Isidlo sasinesizotha, sinenani elikhulu elivamile lezitsha, futhi lapho eseneminyaka eyishumi nanye namashumi amathathu waqala ukukhathazeka kancane. Ngaleso sikhathi, sasisahleli futhi siphuza.
  
  
  Wazixolisa, wakhuphukela ekamelweni lakhe, futhi wahlola i-luger yakhe ne-hairpin. Wabe eseyikhipha, wenza ibalazwe lendawo, futhi wahlola indlela eya esikhumbuzweni Sikavelet, owayesibonile ngalolo suku ekuseni esuka phezulu emthambekeni wokushushuluza. Wayetshelwe ukuthi umgwaqo kahulumeni ozungeze Igranada uya Emotril ecosta del sol, wawuhamba eduze kwesakhiwo sikakhonkolo.
  
  
  Umgwaqo osuka eprado llano wawuxhumene nomgwaqo omkhulu ovamile ongamakhilomitha amathathu ukusuka Emnyuziyamu Waseprado. Umzila wayo wawuphawula indlela yawo eya enyakatho eya efork bese uya eningizimu-mpumalanga eya Evelete emgwaqweni omkhulu. Wabeka ibalazwe isikhashana, wathatha okhiye Berenault eyayiqashiwe, wehlela egumbini lokwamukela izivakashi.
  
  
  Ekamelweni lokudlela, wabona Ujuana esahleli No-Elena. Ngiyazibuza ukuthi umfundisi ukuphi. Ngimi lapho, ngibheke ngaphandle kwefasitela eliphambi kwehhotela Lapho irenault yayimi khona. Abantu abaningana babehamba ngeprado,cishe ngendlela yebha. Omunye wabo kwakunguherr hauptli.
  
  
  Ngahamba ngeminyango yangaphambili yehhotela ngaya ebumnyameni bangaphandle, futhi wangibona nginyakazisa:
  
  
  "Ungakhohlwa, sizokwenza lo mncintiswano ngolunye usuku!
  
  
  "Ngincamela ukukwenza emini", emtshela ngesijalimane.
  
  
  Wahleka kakhulu futhi wangena egumbini lokwamukela izivakashi.
  
  
  Ukushona kwelanga Ereno. Umoya obandayo wehlisa amagquma. Imoto yayibanda kodwa ithokomele. Ukushisa kwenjini kuyosheshisa i-ego.
  
  
  Kwaqala ukuwa iqhwa elincane. Kwakusekusheshe kakhulu ukunamathela, kodwa kwawa ezindaweni ezibandayo zeqhwa ezazisendleleni. Kwaqala ukuba neqhwa eliningi emaphethelweni omgwaqo.
  
  
  I-Renault yayihlaba umxhwele njengenyoni ejabulayo. Wayehamba kancane futhi ebuka ngokucophelela umugqa omhlophe okhanyayo maphakathi nomgwaqo. Umgwaqo onemigwaqo emibili wawungumgwaqo omncane wezimoto ezimbili ezazidlula. Ngabuka ibhasi nezimoto zidlula umimmo kwenye ngesikhathi ngihamba Egranada, zingikhumbuza indlovu ehlangana ne-antelope enqaba ukubambisana.
  
  
  Wahlangatshezwa yizimoto ezimbili eziya eprado llano, wabe esehamba ngomgwaqo omkhulu, lapho aphenduka khona ukuze alandele amajika abuyele Emuva Ngaseveleta. Iqhwa lalilokhu liba nzima. Wawela imisebe yomhlaba futhi wakha ikhethini phambi kwami. Ngangingakwazi ukubona umgwaqo omkhulu, futhi nakuba wawubanzi kunendlela yokungena endlini, wawungenzelwe ukudlula noma ukushayela ngendlela engafanele kunoma iyiphi indawo.
  
  
  I-Renault yayishayela kalula emgwaqweni oyindilinga, kodwa ngabona ukuthi iqhwa lase liqala ukunamathela kancane emgwaqweni. Ngezinye izikhathi ngangingaboni nhlobo emaphethelweni omgwaqo omkhulu.
  
  
  Kwafika izwi elinamandla emthambekeni
  
  
  
  
  
  Izinhlobo zokudlulisa
  
  
  Ukuhumusha Umbhalo
  
  
  Umbhalo oyisisekelo
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Imiphumela yokuhumusha
  
  
  Manje Irenault kwakudingeka iyinikeze yonke igesi yayo. Washintshela emshinini ophansi futhi wahamba kancane futhi ngokucophelela ebusweni obandayo beqhwa.
  
  
  Ekugcineni wabona isibonakaliso: UVELETA. Futhi ngale kwalesi sibonakaliso, umgwaqo ongcolile wavala umgwaqo omkhulu waze wafika esikhumbuzweni sikakhonkolo esijwayelekile esiphezulu eweni.
  
  
  Waphonswa Yirenault emgwaqweni ongcolile futhi waphenduka phezu kwamadwala neqhwa kwaze kwaba yilapho efika endaweni eyisicaba, ngokusobala eyayizungeze amatshe aqinile. Kwakungekho zimpawu zemoto.
  
  
  Iwashi lami lathi imizuzu emihlanu ngemva kweyishumi nambili. Ngiyazibuza ukuthi kwenzekani Kurico Corelli. Kwabe sekufika omunye umcabango kimi: ingabe Ucorelli wanquma ukungahlanganyeli emihlanganweni lapho kuvela ukuthi U-Arturo ufile? Ingabe Ucorelli naye wayecashe endaweni ethile ngemva kwedwala, emlindele ukuba aphume angidubule?
  
  
  Ngacisha ukuvutha Futhi Irenault yafa. Kwakunemizila yamathayi yonke indawo endaweni efriziwe, kodwa yayingasho lutho. Wathuthumela. Yayinesizungu lapha, endaweni eyedwa kakhulu ezintabeni. Kwakungucorelli naye kuphela , futhi wahlela kanjalo. Ngibulale ngenxa yokufa Kuka-Arturo? Ngokufa Kukabasillo di vanessi?
  
  
  Wavala ngokucophelela izibani eziphambili. Wahlala lapho isikhashana, elinganisa izinketho zakhe. Wabe esegqoka isivimbeli sakhe somoya futhi wakhipha I-luger . Kwakunesibani esikhwameni egumbini ledeshibhodi engivame ukusithwala nami, Futhi U-Ego wasikhipha wasivula.
  
  
  Wabe esevula umnyango Werenault. Umoya wangishaya ngomphumela owesabisayo. Ulicking wamdonsa ngesivimbeli somoya futhi wama eceleni Kwerenault, wavala umnyango ngokushaya. Yayenziwe ngombani we-flashlight ebusuku futhi ngangibona kuphela iqhwa lizungeza liye kimi, lishaya kuzo zonke izinkomba phezulu esiqongweni, lapho umoya wawushaya khona uvela kuzo zonke izindawo zekhampasi.
  
  
  Lesi sikhumbuzo sasigcwele lapho, simnyama futhi sithule, Futhi U-Ego wahamba kuso waze wathola I-sim khadi eluhlaza okwesibhakabhaka ayeyikhiphe ekubukeni kwangemuva. Ngangingazi ukuthi u-Ego driver wakhuluma kanjani no-ego ukuba aphule iqhwa neqhwa, kodwa wayemi lapho. Lathinta isigqoko. Kwakusafudumele.
  
  
  Ngemuva kwesikhumbuzo kwakunenqwaba yezinto zokwakha ezashiywa izingcweti zokuqala ukuqedela lesikhumbuzo. Ngangimi lapho Ekhadini Le-Sim, ngizama ukucasha emoyeni, futhi yilapho ngezwa khona umsindo ongazelelwe ongekude nami.
  
  
  Umyeni wakhe wayibamba ngokuqinile i-luger esandleni sakhe futhi wayiphendukela ebheke lapho umsindo wawuvela khona. Njengoba umoya wawushaya, udwengula umsindo futhi usakaza i-ego kuzo zonke izinkomba, wayengaqiniseki ukuthi ngangimbheke ubuso nobuso yini nalokhu kuhamba noma cha.
  
  
  Khona-ke ushaggy wamuzwa.
  
  
  Uluger wayibamba ngesandla, ekhomba futhi elungele ukucindezela.
  
  
  "Ah, Peabody", kusho izwi, njengokungathi ngesikhafu.
  
  
  Akazange akuqaphele lokho.
  
  
  Kodwa lapho engena endaweni yesibani, i-ego yakhe yaziwa ngokushesha.
  
  
  Kwakungubarry Parson.
  
  
  Kodwa manje wayengasenalo nhlobo ulimi Lwasebrithani. Wakhuluma ngendlela engacacile, okwangenza ngakholelwa ukuthi kuze kube manje, ekugcineni, wayedlale indima ye-agent eyimfihlo Yasebrithani kuphela.
  
  
  Wayengubani?
  
  
  Wathuthuka ngemuva kwenqwaba yezinto zokwakha futhi wafinyelela ngaphandle ukuze angibambe ngesandla.
  
  
  Iqandisiwe.
  
  
  "Phumula", kusho Ubarry Parson. "Kulungile. I-Corelli Yakhe. Urico Corelli".
  
  
  10
  
  
  Sekuyisikhathi eside iqhwa lisizungeza, futhi akekho noyedwa osizungezile owahamba. Kwakubanda futhi kubanda.
  
  
  "Kulungile? wathi, encike phansi ukuze angilume, ezama ukubona ubuso bami.
  
  
  I-luger yayibekwe ngaphansi kwesivimbeli-moya sayo, uma kwenzeka. "Ngingaqiniseka kanjani?"U-Ego wambuza. "Okokuqala ungitshela Ukuthi Ungubarry Parson, futhi manje ungitshela Ukuthi ungurico Corelli."
  
  
  Wahleka. "Masihambe. Lokhu kufanele kube sobala! Wenze kahle=), futhi ubani ongaba lapha kodwa Urico Corelli?"
  
  
  "Noma ubani angaba lapha ukuze aphendule i-corkscrew yakho. Noma ubani owayazi ngomhlangano."
  
  
  "Ubani Ngaphandle Kukarico Corelli nengane ebulawe?"wabuza.
  
  
  "Komarov . Kungenzeka ukuthi uyazi."
  
  
  "Ucabanga ukuthi ngingumiyane?"Uparson wabuza ngokuhleka.
  
  
  "Nguye kuphela owayezokwazi Ukuthi Ucorelli wahlangana nami lapha."
  
  
  "Yiba nengqondo! Its hhayi Umiyane!"
  
  
  "Usho kanjalo, kodwa angimazi."
  
  
  "Ukube ubengumiyane, ubeyokwenzenjani lapha?"
  
  
  "Ukuzama ukuthola Ucorelli nokubulala u-ego."
  
  
  "Kodwa Ucorelli wakhe."
  
  
  Yaphenduka ihlaya elilula. Wanikina ikhanda ngokuzithoba. "Uyakwazi ukubekezelela, Uyisilima. Ngiyabanda. Ake singene emotweni yami futhi sikhulume."
  
  
  Wamomotheka. Kuhle."Wayeholwa u-ego phambi Kwerenault.
  
  
  Wathi: "umsebenzi omncane omuhle".
  
  
  "Kuhle," ngishilo. "Uma uqasha, ungathola okungcono kakhulu kukho."
  
  
  Wavula umnyango ngesikhiye sakhe wangena, wabe esefinyelela ngaphandle wavula umnyango wabagibeli. Wangena wavala umnyango. Imoto yahlala. Kwakusafudumele ngaphakathi.
  
  
  "Ake ngikutshele Ngobasillo di vanessi", esho ngemva komzuzu wokuthula. "Ukushintsha. Sekuphele izinyanga bezama ukungibamba."
  
  
  "Bona?"
  
  
  "Umuntu osezingeni eliphezulu lemafia", kusho Uparson. Akakwazanga ukukusiza; wayelokhu ecabanga ngonen njengobarry Parson,
  
  
  
  
  
  Izinhlobo zokudlulisa
  
  
  Ukuhumusha Umbhalo
  
  
  Umbhalo oyisisekelo
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Imiphumela yokuhumusha
  
  
  hhayi njengorico Corelli.
  
  
  "Kodwa wazi kanjani lokho?"
  
  
  "Nami nginabangane lapho. Phezulu. Ukapo Kapo ufuna ukuba angafakwa ngokuzenzakalelayo. Ufuna ukuba iphelele."
  
  
  "Liyini igama le-ego?"
  
  
  Wamomotheka. "Khohlwa. Ngithembe nje."
  
  
  Kuhle. Ngakho Ucapo Capo ufuna uhambe."
  
  
  "Ufuna ukungibulala. Wazama ukungitshela kabili kakade. Lapho esecorsica. Lapho esenaples. Ngangikhona lapho ngibeletha."
  
  
  "Inaples? "Umiyane wavela kuphi?"
  
  
  Wangibuka ngokucijile. "Uzoba ngcono."
  
  
  "Ngatshelwa."
  
  
  "Uhema?"
  
  
  "Akukho lutho ."
  
  
  "Lapho isishayo sami sesibili sehluleka..."
  
  
  "Lowo osendlini yakho Yasecorsica?"
  
  
  Wayengafuni. "Yebo."Walinda . Khona-ke: "Lapho ehluleka, wanquma ukuhamba aye ebhizinisini. Yilapho ngafika khona kini bantu."
  
  
  Wanqekuzisa ikhanda kuye. "Ngiyazi konke ngakho."Ayikho. Kodwa kwakungasizi ngalutho ukulalela indaba ye-ego. Ngangingenayo indlela yokwazi ukuthi kwakuyiqiniso noma kungamanga.
  
  
  Kuhle. Lapho sishiya Icorsica ngesikebhe, Uvanessi wasithatha."
  
  
  "Ukuthatha indawo yakho?"
  
  
  "yebo. Lapho sifika Evalencia, sahlala ethekwini usuku lonke, futhi elakhe lahlala ogwini lapho behamba."
  
  
  "Ingabe Ulysistrata wahamba ngaphandle kwakho?"
  
  
  "Kuhle kakhulu. Uvanessa wadlala Indima Karico Corelli."
  
  
  "Futhi lapho befika Emalaga, Uvanessa wayesadlala Ucorelli?"
  
  
  "Yebo."Wenza ikhefu . "Ngosizo Lukatina bergson."
  
  
  "Ingabe Uvanessa wayesemalaga?"
  
  
  "cha. Wahlala esikebheni. Sasicabanga ukuthi kungaba ngcono ngale ndlela. Khona-ke ngeke kube khona iphutha. Ngiqonde ukuthi, uma kwenzeka othile eqaphela i-ego."
  
  
  "Ingabe ukhona Emalaga ongakubona?"
  
  
  "Sinethuba", Kuhleka Uparson.
  
  
  "Khona-ke?"
  
  
  "Khona-ke waxhumana Notina futhi weza ukuzokuhlangabeza."
  
  
  "Kulungile lokho."
  
  
  "Ngikholelwa ukuthi othile wakhetha wena ngemva kokukulandela esikebheni, ukugqoka imishini yokuntywila, nokushaywa."
  
  
  "UBANI?"
  
  
  "Yiqiniso, umoscato. Ubani omunye? Uyazi konke ngami. Futhi kumelwe ukuba wayeneso elingaphezu kwelilodwa esikebheni lapho singena. Wavele walinganisa isikhathi owawuseduze ngaso nomkhumbi ukuze uzibandakanye nawo."
  
  
  "Kungani Umoscato engakuqaphelanga?"
  
  
  "Uyazi ngesikebhe, Ngotina, ngokuhlangana nani bantu..."
  
  
  "Ngiyabona . Kodwa akazange akubone ngempela."
  
  
  "Kulungile lokho."
  
  
  "Futhi wagwaza Futhi walimaza Utina."
  
  
  "Ngibonga Unkulunkulu ngokuthi akabulawanga!"
  
  
  Wayembuka. Wafinyelela ephaketheni lakhe wakhipha iphakethe likagwayi Wasemelika. Wakhanyisa eyodwa futhi waphakamisa isibhakela. Wagcina ukukhipha ugwayi wasespain. Kodwa-ke, yebo, wadlala i-agent eyimfihlo Yasebrithani Ubarry Parson. Wayengumdlali wamabhayisikobho ophelele futhi wayazi ukuthi izesekeli ezifanele zaziphumelela kangakanani.
  
  
  "Unjani manje?"Ngambuza.
  
  
  "Usho lokho abakushoyo emtholampilo?"
  
  
  "Yebo."Wayazi.
  
  
  "Uyeza."
  
  
  "Angakujoyina nini?"
  
  
  Wayenqikaza. "Ngokushesha ."
  
  
  "Futhi-ke-imihlangano nomlingani wami?"
  
  
  "Kulungile lokho."Bheka, Utina uyingxenye yomusho. Uyazi ukuthi, akunjalo?"
  
  
  "Yebo," ngishilo. "Kodwa sifuna ukuhlangana kuqala, bese sixoxa ngemininingwane."
  
  
  Wanqekuzisa ikhanda. "Yilokho kuphela okubalulekile manje."
  
  
  "Into eyodwa iyangidida."
  
  
  "Kuyini?"Intuthu yavuka phambi kobuso buka-ego. Esibukweni Sangaphambili Serenault, wayekwazi ukubona ukubonakaliswa kwama-ego abo njengoba ayedonsa ugwayi wakhe.
  
  
  "Wafika kanjani ngisho nangemva Kwemosquito Etorremolinos?"
  
  
  Wahleka. "Kuhle, huh?"
  
  
  "Kuhle kakhulu . Wayeka. "Kuhle kakhulu."
  
  
  Amehlo ka-Ego ashelela phezu kwami. "Uthini?"
  
  
  "Ngithi angikwazi ukuvumelana ngokuphelele nendaba yakho, Corelli. Ungena esivumelwaneni lapho Umiyane wami ubanda, bese udlala Ubarry Parson, i-agent eyimfihlo. Yini enikezayo?"
  
  
  "Masibuyele emuva", Kusho Uparson ngokuzimisela. "Lalela. Ngangazi ukuthi ufuna umiyane. Uyavuma?"
  
  
  Wanqekuzisa ikhanda kuye. "Kungenzeka ukuthi wawuqagela, yebo. Kodwa kungani wawusemalaga? Ngiqonde Ukuthi, Urico Corelli. Wawucashe Evalencia. Kungani uya Emalaga ukuze uziveze ngeze?"
  
  
  "Umshuwalense," esho kancane.
  
  
  "Umshuwalense?"
  
  
  "Ngangiphephile kusukela ngesikhathi ngishiya isikebhe Evalencia. Ingabe uyaqonda?"
  
  
  Wanqekuzisa ikhanda kuye.
  
  
  Kuhle. Usavchenko wayesesikebheni ngesikhathi esebenza, lapho" Imosquito " ishaywa. Ngempela futhi?"
  
  
  Babecabanga ngaye. Kuhle. Ake sithi kwakufanele ube Sesol y Nieve ngalesi sikhathi."
  
  
  "Yilokho engakutshela Utina."
  
  
  "Ngacabanga kanjalo . Ngiqonde ukuthi, kungani ukuza emalaga kwasiza? Lokho kwakuyi-corkscrew yami."
  
  
  "Thatha it ehhotela lakho futhi uthole okwengeziwe ngawe."Wayekhononda. "Ngiqonde ukuthi, ukuphila kwami kusongwe ngeqoqo elincane elihle. Ngiya Emelika. Futhi wena naleyo ntombazane onayo kukhona abagcini bami. Ingabe kulungile?"
  
  
  "Kulungile lokho."
  
  
  "Ngakho ngizolinda ukuba ululame.
  
  
  Kwaba nokuthula isikhathi eside. Ukubuka kwakhe kwakubanda. Wangibuka ngokungenamusa.
  
  
  "Ungithathephi?"Ngambuza.
  
  
  Wabubula. Kuhle. Bheka. Wawuhamba uyozingela. Yena, ngangazi ukuthi uzozama ukuthola Umoscato. Ngempela?"
  
  
  "Ngicabanga kanjalo."
  
  
  "Ngangilinde nje ngize ngikuthole."
  
  
  "Ingabe wangikhomba ngaphambili?"
  
  
  "Oh, yebo. Ngabuka Lapho Utina ayeya khona."
  
  
  "Wabe usulandela mina Nojuana ngalobo busuku?"
  
  
  "Yiqiniso ."
  
  
  "Esigodlweni."
  
  
  "Empeleni . Ngesikhathi ushaya lowo muntu oyisifebe - lowo owayesevele enabantu abathathu nomoscato, kanti omunye wayemkhulu - ngangazi ukuthi sasisedell. Ngangimane ngikulandela."
  
  
  "Kodwa kungani
  
  
  
  
  
  
  Izinhlobo zokudlulisa
  
  
  Ukuhumusha Umbhalo
  
  
  Umbhalo oyisisekelo
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Imiphumela yokuhumusha
  
  
  Ingabe ulwa nendlela yakho yokubuyela emuva lapho nginomoscato ofile? "
  
  
  Amehlo ka-Ego ahlangana nami. "Sonke senza amaphutha, akunjalo?"
  
  
  Eyakhe, waqhaqhazela. Kuhle. Kodwa kungani indaba esembozweni?"
  
  
  "I-jazz kabarry Parson? Ngavele ngahlanza uthuli eshalofini", esho, ngagxumela olimini Lukabarry Parson Lwasebrithani. "Futhi kwakubonakala sengathi yilokho okwakudingeka kwenziwe ngaleso sikhathi. Ngizokwenzenjani, nginqume, futhi ngithi: "Yeka izwi lakhe, rico Corelli omdala omuhle! Akunangqondo manje, akunjalo? "
  
  
  Eyakhe yayihleka. "Namanje angimthandi uferret konke lokhu kuhlukana nokuphindwe kathathu. Wawungaxhumana Nojuana ngokushesha. Walala naye, lapho, futhi futhi lapha. Kungani ungamane unikeze u-hey ukwaziswa bese umcela ukuba akuhlole? "
  
  
  Waluma ugwayi wakhe futhi wabheka ngaphandle kwefasitela langaphambili. Iqhwa laliwela, kodwa manje seliba lula. Ngabheka phezulu ngabona ubuso bethu obubili bubonakala ebusuku obumnyama.
  
  
  Amehlo ka-Ego angigqolozela.
  
  
  Wathi: "angisoze ngalithemba igumbi lokulala. "Ngiqonde ukuthi, ngisho nelami. Lena yindawo engamqasha Kuyo Etorremolinos. Ngazi kanjani Ukuthi Umoscato akazange angiqophe kutheyiphu ngaphambi kokuba ngikulandele endaweni yakhe? Phela, wayecabanga ukuthi wangibulala esikebheni. Kodwa mhlawumbe kwakuwugibe. Ngempela? Mhlawumbe Umoscato wayengekho, mhlawumbe Umoscato wayehlale ecabanga ngami futhi engilindele. Ngangingamazi kanjani? "
  
  
  Wayehlezi lapho.
  
  
  "Naleli hhotela . Angimethembi nganoma yini. Akukho okufana nalokho. Ngicabanga ukuthi kunezimbungulu kuwo wonke amagumbi. Kwadingeka ngidlule emhlanganweni wesikhathi esizayo ngoba wawuyingxenye yecebo lokuqala. Angithandi ukuphambuka ekuhleleni kokuqala, ngoba kushiya okuningi kakhulu ukuba kungenzeki. Njengoba sase sazana kakade, yayisanda kudlala kahle futhi yaqhubeka kusukela ngaleso sikhathi kuqhubeke. Ngiyaxolisa kakhulu uma lokhu kuye kwacasula umuzwa wakho wokuhleleka."
  
  
  Kwakunengqondo.
  
  
  "Yini manje?"Ngambuza.
  
  
  "Sihlele umhlangano phakathi kwami nentombazane", Kusho Uparson, futhi njengebhizinisi. "Letha i-microfilm".
  
  
  "Kuphi?"
  
  
  "Uyazi ukuthi ngicabangani ngehhotela. Lokhu kukunikeza ilungelo kunoma iyiphi inombolo. Futhi angikuthandi ukuchitha isikhathi nabantu baseprado llano. Bheka, kuthiwani nge-ski run?"
  
  
  Babecabanga ngaye. "Kuyize kakhulu, kulungile ngezinye izikhathi. Azikho nezinambuzane eqhweni."Wahleka, ezibuza ukuthi lokho kwakuyiqiniso kangakanani.
  
  
  "Esihogweni ngeqhwa. Ungakwazi ukudubula umuntu paris nge lens telescopic."Wathuthumela. "Angikuthandi nhlobo."
  
  
  "Kodwa uma kungekho owaziyo ukuthi ungucorelli..."
  
  
  "Ubani owasho kanjalo? Ngaphezu kwalokho, kunenye iphuzu elibi. Uma umoscato esekhona, futhi yena, eqiniseka ukuthi ufuna u-Arturo athenge i-ego-ingabe uyokubheka wena nebhizinisi lakho, ngempela?"
  
  
  "Ngojuan?"
  
  
  "Yebo! Ngakho kumelwe ngiyibone endaweni ethile ebamba amehlo futhi ivikelwe ngesikhathi esifanayo."
  
  
  Eyakhe, waqhaqhazela. "Akulula ukugcwalisa leli bhayibheli."
  
  
  "Cha? Kuthiwani ngenye yalezi zimoto ezinentambo? Lapho usendaweni eyodwa ebazungezile, uhlukanisiwe, uwedwa, futhi uphephile!"
  
  
  Bengilokhu ngicabanga ngakho. "I-gondola? Ngiyazi ukuthi usho ukuthini. Thola on the nah naye futhi uvuke ndawonye. Uma nje ukhona, uvalelwe emotweni enentambo, ungazifaka endaweni elawulwayo futhi akekho oyohlakanipha. ingabe konke kuyifilimu? "
  
  
  "Kulungile lokho."
  
  
  Ngahlala ngacabanga. "Kodwa othile usengakudubula emthambekeni."
  
  
  "Yilapho ungena khona, ndoda endala", kusho Uparson, ebuyela enyuvesi Yasebrithani. "Ugibela izicathulo zakho, ume esiteshini Saseborregilas bese usimboza njengoba sisondela."
  
  
  Bengilokhu ngicabanga ngakho. Ngiyakuthanda. Lapho ngicabanga ngokwengeziwe ngakho, yilapho ngangikuthanda khona ngokwengeziwe.
  
  
  "Ngizokuthenga lokhu", ngishilo.
  
  
  "Yisiphi isikhathi?"
  
  
  Yathi: "Kusasa ngehora leshumi ekuseni?"
  
  
  "Eqinisweni", kusho Uparson. "Ngizohlala kude Nojuana. Angifuni izinkinga lapho siseduze kakhulu nokwenza isivumelwano."
  
  
  Ngathi: "inhlanhla".
  
  
  Wayemi eqhweni, elungisa isivimbeli sakhe somoya. Wayezizwa amakhaza egeleza ngomnyango ovulekile, nakuba iqhwa lalicishe lingasekho nhlobo.
  
  
  "Qalisa", kusho Uparson. "Ngizokulandela."
  
  
  Wanqekuzisa ikhanda kuye.
  
  
  Washayisa umnyango ebusweni bami futhi waphuthuma ezungeze lesikhumbuzo, lapho anyamalala khona emehlweni.
  
  
  * * *
  
  
  Urenault waqala ngaphandle kwezinkinga. Ngavumela I-EMU ukuba ifudumale kancane, ngabe sengilinda kwaze kwaba yilapho ngibona Usimka eza ekhoneni lesikhumbuzo, izibani zakhe eziphambili zibheke phansi emgwaqweni wesikhashana. Wabe esehamba ngemoto, ekhasa emgwaqweni omfushane oya emgwaqweni omkhulu. Wayeshaya Uparson esibukweni esingemuva.
  
  
  Ngabona i-sim Khadi ingilandela, izibani zayo eziphambili zinyakaza eqhweni eliwayo.
  
  
  Ukuphenduka nokuphenduka kwakunamandla kakhulu, kudinga ukubopha njalo nokwehla. Waqala ukujabulela umgwaqo lapho ezwa uhlelo lokuqala lwamabhuleki omanzi.
  
  
  Wehla esigodini esizungeze i-mica emnyama eyayikhuphuka, lapho umgwaqo wawuqhushwe khona waba umsele onjenge-V. Ekupheleni kwalo, ngabona umgwaqo wenza uphawu olusheshayo olucijile uqonde phambili.
  
  
  Phakathi nesisu sakhe, waqala ukwehlisa ijubane futhi wazizwa eshelela. Ngangicabanga ukuthi ngithole indawo eqandisiwe emgwaqweni ngengozi, futhi ngazama futhi. Kodwa kwakungeyona neze indawo eqandisiwe.
  
  
  Ngiphinde ngashaya abahlukumezi ukuze ngithole amandla lapho ngishintsha, kodwa
  
  
  
  
  
  Izinhlobo zokudlulisa
  
  
  Ukuhumusha Umbhalo
  
  
  Umbhalo oyisisekelo
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Imiphumela yokuhumusha
  
  
  Kwakubonakala sengathi ayidluliseli amandla emasondweni.
  
  
  Eyakhe yayicindezela ngokuphuthumayo isivalo sokushintsha igiya, kodwa manje eyakhe yayishesha kakhulu ukuba iqale, futhi ayikwazanga ukushintshela egiyeni eliphansi.
  
  
  Ngamehlisa ijubane phansi njengoba ngangehla, kodwa isivinini sasishesha kakhulu. Ngenhlanhla, ijika laba lihle kakhulu. Yenziwa ngezikhombisi. Kodwa-ke ngashaya ijika elisheshayo kwesobunxele ngakolunye uhlangothi futhi ngashaya abahlukumezi futhi, ngithemba ukuthi umgwaqo uzonginika amandla lapha. Kodwa ngangingazizwa lutho ngaphandle kokungasebenzi kahle okumanzi.
  
  
  Akukho lutho.
  
  
  Ngaphenduka isondo kanzima futhi ngaliphenduka. Umgwaqo walungiswa, kodwa waqala ukwehla njengoba umgwaqo omkhulu wawuphenduka umgwaqo omude, onqamula emthambekeni ophakeme onamadwala. Ekupheleni kwalokhu kuhamba, wabonwa yizimpawu ezimbalwa ezingemuva ezinophawu olukhulu oluyisixwayiso emgwaqweni omkhulu ongaphambili.
  
  
  Ngaphinde ngachofoza ekuhlukunyezweni, kodwa angizange ngithole mpendulo. Wacindezela phansi isivalo sokushintsha igiya, kodwa akakwazanga ukunciphisa i-ego ibe ngaphansi. Waqala ukujikeleza isondo emuva naphambili, ezama ukuthola i-friction type snowplow ukuze anciphise ijubane Lerenault ukuze akwazi ukwehlisa into embi egiyeni eliphansi.
  
  
  Kwahluleka.
  
  
  Wabona Izibani zomfundisi ngemuva kwakhe, futhi ngazibuza ukuthi wayengibuka yini e-S futhi edidekile ngokushayela kwami okungachazeki.
  
  
  Ukukhanya kwakhe kwakhanya kabili, njengophawu losizo.
  
  
  Ijika lalisondela ngokwengeziwe, Futhi Irenault ayikwazanga ukulilawula nhlobo. Wacabanga ukuwela umsele wangaphakathi wokukhuculula amanzi, kodwa wanquma ukuthi amathuba okuphuka ama-asi nokuqhekeka kwamasondo ayemakhulu kakhulu ukuba angazibeka engozini. Ngangingase futhi ngishaywe phansi ebhange le-shale elaliphakama lizungeze umsele njengoba isondo lokushayela lalikhula lizungeze umhlane wami.
  
  
  Amathayi akhala, futhi waphendulela isondo ngakwesobunxele ukuze liphenduke ngokushesha okukhulu. Lashayisa ibhange eliphakeme ngakwesokudla sami. I-renault yasuka ehlombe lomgwaqo yaya ngqo emaphethelweni angaphandle omgwaqo, lapho kwakukhona khona cishe unyawo lwetshe elaliqoqene ngaphansi kocingo lwamapulangwe olwalupendwe ngombala omhlophe olwalunobude obungamamitha angamashumi amabili.
  
  
  Washayisa eceleni emseleni, waklebhula okuthile emzimbeni Werenault, wabe esebuyela emuva emgodini. Kodwa yadonswa kanzima futhi imoto yaphinde yalungiswa.
  
  
  Ngaphambi kwami, umgwaqo waqhubeka wehla ngokushesha. Emayard ambalwa kude, ngabona umgwaqo ujika uqonde, omunye uthango olwenziwe ngokhuni luvikela izimpawu kanye nesibonakaliso esikhulu kakhulu ngaphambi nje kokuba ujike.
  
  
  Ngeke ikwazi ukwenza lezi zikhombisi.
  
  
  Umsindo wenjini enomsindo eduze kwendlebe yakhe wamthinta futhi waphenduka ngokushesha.
  
  
  Kwakunguparson.
  
  
  Wangidubula Nge-Sim khadi ye-mimmo futhi wayidubula emgwaqweni ongaphambili.
  
  
  Ngangizibuza ukuthi umthungi wayezama ukwenzani. Wacelwa ukuba abize u-emu, kodwa hhayi Ustahl.
  
  
  Wangivula phambi kwami, futhi wacishe wamemeza ukuba aphume endleleni noma ashaywe.
  
  
  Wazama futhi ukushintsha igiya, ezama ngokulangazela ukwehla ngesinyathelo, kodwa kwakungasizi ngalutho.
  
  
  Uparson wayephambi kwami. Cishe wavala amehlo akhe, elindele ukuba kwenzeke ingozi.
  
  
  Akukaze kwenzeke.
  
  
  Ngokungazelelwe, ibhampa yami yangaphambili yayishaya ibhampa Yangemuva Kaparson. Ngabona izibani ezibomvu Zamabhuleki Zesimca Parson zikhanya, bese ziphuma, bese ziphuma, bese ziphinde ziphuma.
  
  
  Ihamba kancane.
  
  
  Kwakuyindlela endala yokumisa imoto eyayibalekile ngokuvimba imoto eyayiphambi kwayo ukuze yehlise ijubane lemoto eyayingemuva.
  
  
  Ukubamba kwakhe ngokuqinile isondo lokushayela kwakungenxa yokuthi ngangazi ukuthi idwala elilodwa endaweni engafanele emgwaqweni lalizophonsa Irenault ebhamper Yesimca, futhi ngangiphonswa ngakwesobunxele noma ngakwesokudla, bese ngimbangela ukuba ashelele emotweni ehamba kancane futhi angene eweni noma ngaphesheya komngcele wewa emoyeni.
  
  
  Ukuhlukunyezwa kukaparson kwaqhubeka kuqhuma, futhi lapho sifika ephendukweni, wayesengivimbile. Ngalibeka emuva futhi ngangena emotweni, ngithuthumela.
  
  
  Umnyango wavuleka Futhi Uparson waphuma nge-sim khadi. Wabuyela eceleni kwemoto yami, futhi iqhwa laliwela nxazonke zakhe.
  
  
  Izibani zami zazikhanya ngaphandle, zikhanyisa ngemuva Kwesimca futhi zibonisa Uparson emi lapho ebusuku.
  
  
  "Ngeke ngibuze ukuthi kwenzekeni", Kusho Uparson kancane. "Othile washaya Irenault yakho."
  
  
  Wanqekuzisa ikhanda kuye. "Ngiyabonga ngosizo lwakho. Kwakuyindlela enhle."
  
  
  Sama endaweni Yokudlela I-Esqui Prado ngaphambi kokuba ngiyise imoto yakhe egalaji. Nganginama-lumumba amathathu nenkomishi yekhofi, futhi namanje ngangingazizwa ngilungile.
  
  
  11
  
  
  Wabuyela ekamelweni lakhe ngemva kokuhlala Isikhashana Ebarre Esquí Noparson. I-rum noshokoledi oselumumba kwangisiza ukuba ngithule kancane, kodwa ngangisazamazama lapho ngifaka ukhiye emnyango ngingena ngaphakathi.
  
  
  Evula ukukhanya okungcwele, wezwa umsindo ngakolunye uhlangothi lwekamelo, wabe esevula umnyango oxhumanisayo, Futhi Ujuana wayelapho, amehlo ebanzi. Kwakunjengokungathi wayesanda kuvuka ebuthongweni obujulile.
  
  
  "Uke wahlangana naye?"
  
  
  "Yebo," ngishilo. Ngokushesha waya ehhovisi wathatha incwajana. Ngokushesha yabhalwa ku-nen ngubug futhi yaboniswa u-hey.
  
  
  Wanqekuzisa ikhanda ukuthi uyaqonda.
  
  
  "Kwenzeka kanjani
  
  
  
  
  
  Izinhlobo zokudlulisa
  
  
  Ukuhumusha Umbhalo
  
  
  Umbhalo oyisisekelo
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Imiphumela yokuhumusha
  
  
  hamba? "Kuyini?"wangibuza.
  
  
  "Akukho lutho okufanele lubikwe. Kuzodingeka ngiphinde ngibone u-ego."Wayematasa ebhala encwadini. "Uzohlangana naye kusasa ngehora leshumi egondola. Imininingwane eyengeziwe kamuva."
  
  
  Wanqekuzisa ikhanda.
  
  
  "Manje sengizolala futhi ngiphumule."
  
  
  "Kulungile," esho.
  
  
  Ngakhomba emnyango wehholo, ngibonisa ukuthi ngizomhlangabeza ngaphandle ngokushesha.
  
  
  Wathi: "sawubona, George," futhi wabuyela ekamelweni lakhe.
  
  
  Ngakhumula izingubo zami, ngashintsha zaba ezihlanzekile, ngaphuma ngaya egcekeni. Ujuana wahlala phansi ebhema ugwayi.
  
  
  "Ingabe uyaqiniseka ukuthi amakamelo anezinkinga?"wabuza.
  
  
  "Okuhle."
  
  
  "Uke wahlangana Nocorelli?"
  
  
  "yebo. Siyazi ukuthi ubarry Parson unobugovu."
  
  
  Wangifunda. "Ngacishe ngakuqagela."
  
  
  "Ngenza okufanayo."
  
  
  "Ungaqiniseka?"
  
  
  "Ngingaqiniseka kanjani ngokuphelele? Kodwa uhlangana nawe emotweni yekhebula, lapho, mthungi uyithathe khona, uzothola izinto"
  
  
  "Kuyini?"
  
  
  "Ngingakwazi ukubhekana nakho", esho ngokuzethemba.
  
  
  Kuhle. Ngizokumboza emithambekeni yokushushuluza. Yilokho Ucorelli akufunayo."
  
  
  "Kodwa, Umiyane wayengazi kanjani ngokuhlangana kwakhe nawe?"
  
  
  "Wayesibheka ngaso sonke isikhathi."
  
  
  "Ngizozama ukumqapha."
  
  
  "Ungakhathazeki. Ngizokunakekela. Vele uhlangane Nocorelli futhi ubone ukuthi uyahlekisa yini nathi noma cha."
  
  
  Wangibuka. "Kungani engazange anginikeze ukwaziswa ngaphambili?"
  
  
  Wathi wayefuna ukuqiniseka."
  
  
  Wayegxumagxuma emahlombe. "Ngicabanga ukuthi lokho kunengqondo."
  
  
  "Thatha imoto enentambo bese wehla esuka Eborreglas. Ngizohlangana nawe ebhasini elisezansi lapho sekuphelile."Khona-ke sizoshesha sihlole ubuqiniso bezinto zakhe."
  
  
  "Imalaga?"
  
  
  "Igranada. Nginomthumeli lapho."
  
  
  "Kulungile."
  
  
  Yena, wabuyela ekamelweni futhi wacindezela ibhentshi ukuze alale.
  
  
  * * *
  
  
  Manje wayesekwazi ukubona konke okuseceleni komhlathi onamadwala. Usanta welanga wayemhlophe ngokumsulwa. Inkosi engcwele yeqhwa yaphuphuthekisa amehlo ami, kodwa ngasebenzisa isihlungi ezingilazini zami ze-zeiss 60x.
  
  
  I-cable car yayinyuka, futhi ngangikwazi ukubona ngokucacile ijezi likajuana eliphuzi. Kwakunguye Nomfundisi kuphela ngaphakathi. Ngokuvamile i-gondola yayithwala abantu abane, futhi wayazi ukuthi Uparson kwakudingeka anikeze abasebenzi benkonzo ithiphu yokuhamba ngasese, kodwa ngangingakhathazekile. Wayenemali yokukwenza.
  
  
  Izibuko zakhe zaphinde zawela insimu, futhi u-ego wambona.
  
  
  * * *
  
  
  Wayelele esiswini sakhe emthambekeni wegranite cishe maphakathi Noborregilas neprado llano. Wayegqoke izingubo ezimpunga, ngakho ngokuqinisekile wahlangana ne-mica ne-slate yegranite. Kodwa ngabona ukuthi wayeyindoda, futhi ngabona ukuthi wayephethe isibhamu eside eweni. Kwakunendawo yokulinganisa isibhamu.
  
  
  Ngangingakwazi ukutshela muntu uhlobo lwesibhamu ngamaphuzu.
  
  
  Walala ethule kakhulu futhi walinda. Futhi wayebuka i-gondola Nojuana Noparson. Wayazi kanjani ukuthi bathatha i-ego? Wayengazi kanjani?
  
  
  Umfundisi? Ingabe Uparson wayengumuntu ongena esikhundleni sakhe? Ingabe othile wamisa Ujuana? Ulwazi lwaphinde lwavuza kanjani? Emakamelweni ethu, akekho owasitshela lutho. Akekho Ngaphandle Komfundisi nami esasikwazi isikhathi nendawo.
  
  
  Noma kunjalo, umbulali wayelinde.
  
  
  Umoscato? Kungenzeka ngempela.
  
  
  Wakhumula ibhodlela lakhe lomoya futhi wakhipha I-luger . I-ego yakhe yaphathwa futhi yafakwa emgodini womoya omncane. Kwakuyodingeka ngiwele ithambeka futhi ngithole indawo yokuma eweni ukuze ngifinyelele kulo. Khona-ke kuyodingeka ngikhasa phezu kwamadwala ngimbulale ngaphambi kokuba ashaye.
  
  
  Kwakungekho enye indlela. Uma ngivumela Umoscato aphile, uzophinde azame ukuthola Urico Corelli-azame futhi kuze kube yilapho i-emu iphumelela!
  
  
  Uma sicabanga ngejubane le-cable car nendawo umuntu akuyo emadwaleni, nganginomzuzu nengxenye wokuhamba.
  
  
  Ngahlola ukwehla kancane ukuze ngigweme usozinkulu oyingozi futhi ngahamba ngaphansi kwakhe. Lapho eshayisa phansi kwesilayidi, kwenzeka okuthile kulo lonke iqhwa phezulu, futhi ngokuzumayo wazithola ewela eslayidini waguqa. Ngacindezela futhi ngashaya, futhi iqhwa lawela kimi. Ngaba nenhlanhla. Ibhola elikhulu leqhwa eligoqekayo laqhubeka lisuka kimi futhi lashaya amatshe aseduze.
  
  
  Imizuzwana yayo eyigugu elahlekile.
  
  
  Amatshe ayephambi kwami, kodwa ngangingakwazi ngisho nokubona indoda ilele ngaphansi kwami. Kwadingeka ngikhiphe ikhamera yami futhi ngibhukude kancane kancane emthambekeni.
  
  
  Khona-ke u-ego wambona.
  
  
  Ngashaywa umoya cishe ngamamitha ayikhulu! Wayemkhulu kakhulu.
  
  
  Ngokushesha yaqala ukwehla egqumeni futhi, ibuyela kolunye uhlangothi, iphambuka kuleyo nkambo futhi ibuyela endaweni umuntu angafinyelela kuyo emadwaleni.
  
  
  Ngadedela izibopho futhi ngafaka izicathulo zami emadwaleni ukuze zingagxili. Wabe esemkhipha futhi wabheka emaphethelweni amatshe.
  
  
  Ngokwesibonelo, ngabona i-cable car ikhuphuka kancane phakathi kwezinsika zensimbi zesibili nesesithathu. Futhi wabonwa yindoda ephethe isibhamu, eyabamba u-ego ngokuqinile futhi yaqondisa i-gondola ngokucophelela njengoba yayinyuka izintambo zensimbi ezinesicabucabu.
  
  
  Umshayeli we-luger wayibhekise ekhanda lendoda futhi wayidubula.
  
  
  Ugawk washayisa idwala futhi wandiza endaweni ethile. Ngangizwa uricochet ecula.
  
  
  Le ndoda yaphenduka ngokushesha. Ngangibona ukufiphala ebusweni bakhe obumhlophe. Wagoba umhlane wakhe ngokushesha, waphenduka, futhi wakhomba isibhamu kimi-ububanzi nakho konke.
  
  
  Amehlo abukayo abambeke eqhweni elingemuva kwami-asondele kakhulu
  
  
  
  
  
  
  Izinhlobo zokudlulisa
  
  
  Ukuhumusha Umbhalo
  
  
  Umbhalo oyisisekelo
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Imiphumela yokuhumusha
  
  
  induduzo level.
  
  
  Ngamdubula futhi. Kodwa wanyamalala ngokushesha ngemva kokuba kudutshulwe. U-Ego wayengeke ambone.
  
  
  Ehlezi lapho, u-ego wazama ngeze ukumthola.
  
  
  Esinye isibhamu saphula itshe ngesandla sami.
  
  
  Wagwema.
  
  
  I-gondola yayihamba kancane ngentambo, futhi ijezi likajuana eliphuzi lalikwazi ukulibona, futhi yilokho kuphela engangikunaka.
  
  
  Isibhamu sasukuma saphenduka kimi, sibhekise ku-gondola. Ngamdubula futhi.
  
  
  Wawa, ehlezi ngemuva kwedwala, waliphuthelwa ngokuphelele. Yena, wambona eshaya eweni, futhi wabhekise ku-gondola.
  
  
  Ngaqala phezu kwamadwala, kodwa ngangazi ukuthi angikwazanga ukuwafinyelela ngesikhathi.
  
  
  Ngokushaya izibopho zekhebula, wabuyiselwa ezikebheni zakhe futhi waqala ukwehla, izinduku ezimbili ngesandla esisodwa nomshayeli we-luger ngesinye. Kwakungeyona indawo ekhululekile kakhulu yokushushuluza ayengayicabanga.
  
  
  Njengoba yayithuthuka, ngaqaphela ukuthi ngangingakwazi ukudubula ngezikebhe, futhi ngaleyo ndlela ngachitha isikhathi esiyigugu ngokwengeziwe.
  
  
  Wehlela ezingeni lapho ayegobe khona, wakhululeka ekuboshweni, futhi wagxumela phansi emadwaleni.
  
  
  Izwi livuliwe!
  
  
  Ngamdubula.
  
  
  Wayebhekise i - gondola, futhi wadutshulwa njengoba nje nami ngangenza-noma mhlawumbe ingxenyana yesekhondi kamuva kunami. Kungakhathaliseki ukuthi kwenzekani kithi, ngokusobala isibhamu sami siqu sabangela ukuba singadubuli, futhi icala le-ego alinangozi njengoba lishaya isisekelo se-gondola, kunokuba lidlule ngefasitela elisemgodini Wamadola Kaparson.
  
  
  Lashaya umdubuli.
  
  
  Waqale wawela emadwaleni, wabe esephenduka futhi wazungezisa isibhamu kwaze kwaba yilapho sikhomba cishe ngqo kimi.
  
  
  Yena, wagxumela emuva futhi wangena eqhweni, wehla entabeni. Izinhlamvu zindiza nxazonke zami, kodwa azikho ezangishaya. Ukushona kwelanga kwakhe sekubuyele eweni, kunamathele kunah ukuze athenge.
  
  
  Leli rocke laligingqika, kodwa elakhe lakhasa phezu kwalo, futhi lapho kuqhuma esinye isibonakaliso eduze kwendlebe yami, ngaphakamisa ikhanda lakhe, ngabona u-ego ngokucacile, futhi ngadubula i-emu entanyeni.
  
  
  Wawa ngokushesha. Igazi laqhuma eduze kwakhe efwini elibomvu.
  
  
  Wabe eselele echibini elibomvu njengeqhwa lapho esondela kuye.
  
  
  Kwakungu-Alfreddo moscato.
  
  
  Umiyane.
  
  
  Matchmaker!
  
  
  * * *
  
  
  Isibhamu esangidubula kuqala futhi okwakumelwe sibulale Urico Corelli ku-gondola kwakuyisibhamu Se-Winchester Model 70 Super Grade, esilinganiselwe imijikelezo engu-30-06 Yasespringfield futhi sihlome ngombono we-Bausch & Lomb Balvar Lee dot onamandla aguquguqukayo. Kwakuyindawo enhle yokumba.
  
  
  I-30-06 Springfield hi-Speed cartridge, enesihloko sethusi, inganikeza isivinini somlomo wamamitha angu-2 960 ngomzuzwana nesivinini samamitha angu-2 260 ngomzuzwana ngamamitha angu-300, ngamandla okuhlasela amandla omlomo wamamitha angu-2 920 namamitha angu-1 700 ngomzuzwana. amakhilogremu amamitha angu-300. Ububanzi obungashintshwa amandla Kabausch & lomb bungashintshwa kusuka ku-2 1/2 kuya ku-4x, ngezingxenye ezimbili kuphela ezihambayo ezilawula ukuphakama nomoya.
  
  
  Uma kukhona okungasiza ekubulaleni umuntu endaweni ekude yokudubula, le nhlanganisela ingase.
  
  
  Yena, eguqe phezu komuntu ofile. Wayenesikhwama semali namaphepha, kodwa ngokusobala ayenziwe. Kuthiwa leli gama Kwakungunatalio di cesura, futhi amaphephandaba athi wayevela Ebari, e-Italy.
  
  
  Wayenesikhumba esimnyama,izinwele ezimnyama, nesilevu nenduku eluhlaza okwesibhakabhaka. Ama-Ego ' s sideburns ayemfushane kunokujwayelekile, kodwa ayebonakala emide kakhulu.
  
  
  Wayegqoke isivikelo somoya esihle nebhulukwe eliqinile lokushushuluza.
  
  
  Waphenduka lapho ezwa izinyathelo ezingazelelwe emadwaleni. U-Odin We-Civil Guard wehlela kuleyo ndawo, wakhumula izicathulo zakhe futhi weza kimi ephethe incwajana. Yena, waphawula ukuthi i-ego holster yebhande lakhe lokuphepha yayingenamabhodlela.
  
  
  Wangibuka, akazange asho lutho, wabe eseya edwaleni lapho kwakukhona khona umuntu ofile. Wancika wabheka umzimba, wabe esehlola ngokucophelela i-ego futhi wenza amanothi ambalwa.
  
  
  Wathinta intamo yesidumbu futhi wezwa ukushaya kwaso. Wayengase atshele i-emu ukuthi u-ego wayengeke abe khona. Wakhipha amaphepha akhe, wawahlola, wabe esehlola iwinchester 70 enesikhala.
  
  
  Wasukuma waphendukela kimi.
  
  
  "Thethelela ukungena, senor", esho ngesingisi.
  
  
  Wamomotheka. "Wazi kanjani ukuthi ngingumngisi?"
  
  
  "Ngiyazi Ukuthi Ungummelika," wangilungisa ngokumamatheka. "Ngezikebhe zakho".
  
  
  Babengabase-Austria, kodwa ngayithenga ku-ih Esun valley. Futhi yayibhalwe kuzo.
  
  
  "Ingabe uye wakubona lokhu-inkinga?"Kuyini?"wabuza, ngobumnene, kodwa ngokusobala.
  
  
  Eyakhe, waqhaqhazela.
  
  
  "Mhlawumbe ungaphezu kofakazi. Mhlawumbe wawuhileleke ekufeni kwalo muntu?"
  
  
  Angizange ngimtshele lutho. Wayezongitshela nini amalungelo ami? Kodwa-Ke, Espain awuzange ufunde amalungelo akho nhlobo.
  
  
  Waqala ukuvula inkinobho yakhe ukuze akhiphe isikhwama sakhe semali.
  
  
  Isikhali Seguardia, Imbongolo Yasemelika .I-caliber engu-45, yayisesandleni sika-Ego ngokushesha futhi yahlanganisa ukuphila kwami.
  
  
  "Ngiyaxolisa, senor, kodwa ngicela ungathathi lutho emaphaketheni akho."
  
  
  "Ngifuna nje ukunikeza ikhadi lami LOBUNIKAZI," ngimomotheka. "Ngafika ngesincomo Sikasenor mitch kelly emalaga."
  
  
  Ukuqashelwa kwakhe kwabonakala ebusweni bakhe. "A. Kucacile. Unekhadi le-ego lapha. Futhi eyodwa ezungeze eyakho."Wabheka unah futhi kancane kancane wamfaka efolda epulasitiki. Wabuyisela isikhwama semali futhi wavala i-ego ngesibhakela esihlakaniphile.
  
  
  Ngayithatha ngayibeka eceleni.
  
  
  "Ngiyaxolisa, senor. Akukhona ukuthi n
  
  
  
  
  
  Izinhlobo zokudlulisa
  
  
  Ukuhumusha Umbhalo
  
  
  Umbhalo oyisisekelo
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Imiphumela yokuhumusha
  
  
  Lapha ngikulindele nganoma yikuphi ukubuzwa. Uma ufuna ukuhamba? "
  
  
  Oh, leyo logo enhle ye-AXE encane ekhoneni lekhadi Likamitch kelly wonke umuntu ayebonakala eyazi futhi eyithanda.
  
  
  Waphenduka wakhomba umuntu ofile. "Ingabe uyazi?"
  
  
  Uguardia wanikina ikhanda. "Angicabangi kanjalo. Kodwa ngizothola ngokushesha ngokwanele."
  
  
  Ngathi: "iseluleko esihloniphekile". "Lo muntu angase afunwe Emalaga ngenxa yecala. Ukubulala."
  
  
  "Ah."
  
  
  "Futhi ukubulawa komfana izolo ebusuku kuvulekile lapha eprado llano."
  
  
  Amehlo kaguardia ancipha. "Uyazi, izinto eziningi, senor."
  
  
  "Lokho kuwumsebenzi wami. Yazi izinto eziningi. Futhi uthathe izithombe ze-ih", wanezela ngokumamatheka.
  
  
  Wabingelela. "Prima: ngiyaxolisa ngokukubopha. Ngicabanga ukuthi kungaba kuhle ukube ubungekho lapho kufika osebenza naye. Usemusha futhi unamawala."
  
  
  Wabheka phezulu egqumeni. Omunye Umqaphi wayegibela ama-ski futhi egijima ehla.
  
  
  "Ngiyabonga."
  
  
  Wakhothama kusukela okhalweni kwehle futhi wabingelela. "Ngizotshela Usenor Kelly ukuthi sihlangane."
  
  
  Wagijima phakathi kwezibopho, wathatha izinsika zakhe, futhi ngokushesha wehlela eprado llano.
  
  
  * * *
  
  
  Ngemva kwesigamu sehora, ngabuyela ehhotela. Ujuana wayengilindele egumbini lokuphumula eduze komlilo omkhulu.
  
  
  Sasingedwa.
  
  
  Ubuso bakhe babukhanya ngenjabulo. "Nginalokhu", engihlebela.
  
  
  Wanqekuzisa ikhanda kuye.
  
  
  "Sasiyini leso siphithiphithi?"wacabanga.
  
  
  "Ngamesabisa Umoscato futhi ngabulala u-ego."
  
  
  Ubuso bakhe babumhlophe. "Wayazi kanjani ukuthi sasihlangana emotweni enentambo?"wabuza. "Akekho owayazi kodwa wena nami Nomfundisi."
  
  
  "Ucabanga Ukuthi Uparson ngempela Ungucorelli?"Ngambuza.
  
  
  Wayegxumagxuma emahlombe. "Ngokuqinisekile wazi okuningi ngenethiwekhi yezidakamizwa. Futhi uzimisele ukusinika lona ngepuleti lesiliva. Ngijabule kakhulu ngakho."
  
  
  "Wake wadumala?"Ngacela ngenjabulo .
  
  
  "Iqinile kakhulu. Ngokushesha nje lapho siqala ukudlala Nalowo Mdlali wokuqala Ucorelli."
  
  
  "Namuhla asikho lapho sizoletha khona konke Egranada."
  
  
  "Angikwazi ukuqiniseka ukuthi ukwaziswa kunembile", esho, njengokungathi ubelokhu ecabanga ngakho isikhathi esithile futhi ekugcineni wanquma. "Kubonakala kuyishwa ukuthi ngiye ngafika kude kangaka futhi angikwazi ukusho ukuthi Ucorelli ungokoqobo yini noma cha."
  
  
  "Ungakhathazeki. Ibhange lememori LE-AXE lizokwazi."
  
  
  "Kodwa ngiyazibuza ukuthi kungani ngathunyelwa lapha edell uqobo."Manje wayesephonsa.
  
  
  "Khohlwa. Kuyingxenye yomsebenzi."
  
  
  Umakhenikha egaraji Laseprado llano waxolisa. "Ngizothola i-ego ngehora lesibili ntambama. Ingabe lokho kwanele kuwe, senor?"
  
  
  Eyakhe, waqhaqhazela. "Kufanele kube njalo. Kwenzekani?"
  
  
  "Uketshezi lwamabhuleki lukhishwe, senor."
  
  
  "Ngasiphi isizathu?"
  
  
  "Ukwehluleka kwepayipi". Wayengafuni ukusho okuningi.
  
  
  "Ukuphumula?"
  
  
  Wavuma: "kuyinqaba kakhulu, senor". "Akuzona izingxenye zomugqa wamanzi eziguga ngale ndlela. Eqinisweni, akunakwenzeka."
  
  
  "Khona-ke kwenzekani?"
  
  
  "Umugqa uphukile."
  
  
  "Ukusika?"
  
  
  "Kubukeka sengathi, senor."Manje u-emu wayengakhululekile. Izinto ezinjalo zazingaqondakali ku-emu.
  
  
  "Ingabe othile wakwenza ngamabomu lokhu?"Ngambuza.
  
  
  "Angazi. Angifuni ukukhuluma ngakho. Lokhu kuyisimangalo esibucayi."
  
  
  "Kodwa akekho ongayikhokhisa, ngakho kungani ungayisho?"
  
  
  Wangibona ngimamatheka. Kuhle. Ngimtshela ukuthi othile usike lowo mugqa, senor. Snip! Ingabe lokho kunengqondo?"
  
  
  "Yebo," ngishilo. "Kunengqondo."
  
  
  Umfana wayebukeka engathi sína. "Khona-ke unesitha, senor. Mhlawumbe umyeni wowesifazane?
  
  
  Abasespain bangabantu abanothando olungelapheki!
  
  
  "Yebo," ngishilo. "Nginomuzwa wokuthi kungaba njalo. Kodwa kuwufanele, uyazi?"
  
  
  Wakhanya. "Kuhle ngaleso sikhathi. Kuhle!"
  
  
  "Ngizoba khona ngineminyaka emibili."
  
  
  Wathi: "o, kukhona okunye".
  
  
  "Kuyini?"
  
  
  Waphinde wanqikaza, wabheka nxazonke ukuze abone ukuthi ukhona yini owayelalele.
  
  
  "Uyazi ukuthi kuyini lokhu?"wathatha okuthile ephaketheni lakhe wakubamba ngesandla.
  
  
  U-Ego wayithatha entendeni yesandla sika-ego. Kwakuyiphutha elihle. Isidlulisi samagnetic sihlanganiswe nesitholi sokuqondisa. Imodeli enhle! Ngokuphelele professional. Cishe Isijapane noma isijalimane.
  
  
  Wayibuka. "Angazi ukuthi kuyini."
  
  
  "Nami, senor."
  
  
  "Wakutholaphi lokhu-leli thuluzi?"
  
  
  "Lalixhunywe phansi kwerenault, senor."
  
  
  "Yeka indlela okuthakazelisa ngayo. Ngicabanga ukuthi yavele yasuka emgwaqweni omkhulu lapho ngiwushayela."
  
  
  "Ingabe amandla kazibuthe, uyazi, senor? Ngangicabanga ukuthi uyoba nesithakazelo sokukubona."
  
  
  "Mina... kuyathakazelisa kakhulu."
  
  
  I-direction finder yalibeka ngomzuzu futhi yakhipha ama-peseta angamakhulu amaningana. Ih wanika umfana. Ngathi: "lokhu kungenxa yakho. "Ngenxa yesithakazelo sakho nangenxa yokuthula kwakho."
  
  
  "Ngiyaqonda, senor."
  
  
  Wayeqiniseka ukuthi kuyiqiniso.
  
  
  Wayemazi manje, njengoba Nje Umoscato ayazi ngomhlangano wezimoto ezihamba ngocingo.
  
  
  Yena ngokwakhe wathi emu 1
  
  
  Ishumi nambili
  
  
  Njengoba mina Nojuana sasihlezi engadini Yase-Alhambra, kwafika umgypsy omfushane, onezinwele ezimnyama, onezinwele ezigobile ogama lakhe Lingugervasio Albanes. Wayehola uhambo lwethu, olwalusiphambi kwethu kakade. Ngokwakhiwa, ujuan naye basala ngemuva.
  
  
  "Kufudumele E-Andalusia", esho ngezwi elihle kakhulu lesingisi.
  
  
  "Kodwa hhayi Imorocco", esho nge-rheumatism, waphinde waba namahloni Ngohawke kanye nesimiso sokubona izingane ngokuphelele esakhiwa U-ax.
  
  
  Wanqekuzisa ikhanda
  
  
  
  
  
  Izinhlobo zokudlulisa
  
  
  Ukuhumusha Umbhalo
  
  
  Umbhalo oyisisekelo
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Imiphumela yokuhumusha
  
  
  Wabheka nxazonke. Kwakunebhentshi likakhonkolo ngaphansi kwesihlahla sikapelepele, futhi wasihola lapho. Sahlala ndawonye, sibheke echibini elibonisa ukukhanya kanye ne-archway enkulu Yamamoor ephambene.
  
  
  "Nginezindaba ngawe", esho ngokuhleba. "Kufanele sihlangane ngokushesha ngemva kokuba umsila usuphelile."
  
  
  "Izindaba?"Ngambuza.
  
  
  Wabeka umunwe ezindebeni zakhe. "Kamuva . Egqumeni eliphambene."Wakhomba umunwe emimmo Alhambra egqumeni elisenyakatho-mpumalanga. Satshelwa ngaphambili ukuthi kwakunemihume eminingana egqumeni, imihume lapho inani elikhulu lamagypsy lalisalokhu liluma khona. Eqinisweni, yilokho Ugervasio ngokwakhe asitshela khona.
  
  
  Wanqekuzisa ikhanda kuye. "Bese kuba uhambo. Emnyango We-Alhambra."
  
  
  Isixuku esasisemnyango We-Alhambra sasincipha lapho siphuma, Futhi Ugervasio wasiyisa endaweni yokupaka izimoto.
  
  
  "Ingabe unemoto?"
  
  
  "Maye, cha," kusho Ugervasio, emamatheka. Ulille uthakazelisa Ujuana. "Ngine-lambretta encane kakhulu ...
  
  
  "Ungachithi igazi kuyo yonke indlela", ngishilo. "Woza nathi. Sizokuthatha lapha kamuva, futhi ungathatha I-lambretta."
  
  
  "Wena wonke ehhotela, futhi yilokhu."
  
  
  "Ngendlela engemihle . Simane nje sisebenza. Asikwazi ukuchitha isikhathi sishayela emuva naphambili ngenkathi silinde ukuba unqobe amagquma amakhulu. Siyaphi?"
  
  
  "Ngihlala emhumeni, senor", esho ngokudabukisayo, enikeza Ujuana ijusi elengeziwe ngamehlo akhe.
  
  
  Wayembheka. Wayefika enah.
  
  
  "Khohlwa, Gervasio. Ngizobheja ukuthi unembiza engamalitha ayishumi nane egcwele izinhlamvu zemali zegolide eziqinile ezansi komhume.
  
  
  Amehlo ka-Ego ayakhazimula. "Uyindoda ehlekisayo, senor."
  
  
  Ugervasio Nojuana bakhuphukela esihlalweni esingemuva. Wayembuka ngokuqapha, kodwa ngezinye izikhathi ngangibona indlela amehlo akhe ayengibuka ngayo esibukweni.
  
  
  "Wehla lapha, senor, bese uqonde ngqo", esho kimi, futhi waqhubeka egijima kwaze kwaba yilapho, ngemva kwesikhathi esifushane, sima phambi komgodi emhlabathini. Kwakunezinye izimoto ezazipakiwe, kanye nenqwaba yezithuthuthu. Ngokuyinhloko kwakunezihlalo Nepeugeot. Kwakuyikhadi elilodwa elikhulu lokuthenga ngesikweletu odakeni.
  
  
  "Sihlezi lapha."
  
  
  Wanqekuzisa ikhanda kuye. Yena, embheka esibukweni sokubuka emuva. "Futhi manje ngenxa yezindaba, Ugervasio."
  
  
  "Usenor mitch Kelly ufuna ukuba ushayele i-emu Emalaga ngokushesha."
  
  
  "Ingabe wachaza ukuthi kungani?"
  
  
  "Yebo, akunjalo, senor. Kodwa kwaba unomphela."
  
  
  "Ngingayibiza kuphi i-ego yakhe?"
  
  
  "Nginemigqa ngaphakathi endlini."
  
  
  Wakhomba emnyango womhume.
  
  
  Wabheka Ujuana. "Ake sihambe."
  
  
  Saphuma salandela Ugervasio saya emhumeni. Ngaphakathi, yayihlotshiswe njenganoma iyiphi enye indlu, ifenisha esindayo yasespain namaphaphethi phansi okugcwele udaka. Kwakunamalambu nezibani ezazixhunywe emithonjeni kagesi. Igumbi elikhulu lalinuka kakhulu ukupheka.
  
  
  Ugervasio waya eshalofini lezincwadi ekugcineni kwegumbi futhi wakhipha isikhwama sesikhumba esasiphikisana nemibiko yabezindaba yendlu ephephile Kamitch kelly i-me r / t emalaga.
  
  
  Wafaka i-ego futhi wayivumela ukuba ifudumale. Wahlala phansi wayibuka. Ujuana wasukuma wahamba, ebuka izindwangu ezindongeni, izindwangu eziyinkimbinkimbi, i-lace emboza amatafula, I-Internet.
  
  
  Ugervasio wanikeza izinhlamvu zekhodi futhi waphendula isicelo Sikakelly sokuthola ukuthi ungubani.
  
  
  "Ukelly?"Ngakusho ngemva kwesikhashana. "Kungani ucingo olusheshayo?"
  
  
  "Intombazane. Uya Esol y Nieve."
  
  
  "Empeleni . Ngakho?"
  
  
  "Ingabe unezinkinga?"
  
  
  Wayeka, ebuka Ugervasio. "Inkinga?"
  
  
  "Awukaze uvele ekhaleni lakho Lamaroma okwamanje. Ngempela?"
  
  
  "Eqinisweni, sinakho."
  
  
  Kwaba nokuthula. "Lalela," kusho Ukelly. "Uroman Nose wabiza le ntombazane izolo wayitshela hey, ngokufa kwensizwa, futhi namhlanje ekuseni-ngokufa kwenye indoda!"
  
  
  "Kuyiqiniso."
  
  
  "Impumulo yamaroma yenqaba ukuhlangana nawe noma N. X., ngempela?"Uchwepheshe wezidakamizwa we-N. X. Kuhle kakhulu. Ujuan Rivera.
  
  
  Ngimlindele. "Okungekuhle . Siyini isizathu sakhe?"
  
  
  "Uroman Nos uthi ufuna ukukhansela konke lokhu. Uyaqiniseka ukuthi kuyisimo. Uyaqiniseka ukuthi inhlangano ye-ego izama ukumbulala. Ingabe uyangifunda?"
  
  
  "Ngokuzwakalayo nangokusobala."
  
  
  "Le ntombazane manje isishayela Ngejaguar ebomvu. Ngejaguar ebomvu. Ukuqonda?"
  
  
  "Ngiyabona . I-corkscrew. Kungani kuyeza?"
  
  
  "Uthi ufuna ukukhuluma Noroman Nose ukuba ahlangane nawe."
  
  
  "Linda umzuzu. Sobabili sihlangane Noroman Nose. Ngiyaphinda. Sobabili sihlangane Noroman Nose. Ingabe uyangifunda?"
  
  
  Yima isikhashana. "Ngikufundile."
  
  
  "Angiqondi ukuthi kungani ecabanga ukuthi asikaze sihlangane Noroman Nose?"
  
  
  "Mhlawumbe awuzange."
  
  
  "Kunethuba elinjalo. Impumulo Yamaroma yayingekho edell ngokwayo eyayibonakala ngokuhlukile. Kodwa wasinika ukwaziswa."
  
  
  "Le ntombazane igcizelela ukuthi awukaze uhlangane Noroman Nose. Ikhala Lamaroma lifuna ukubuyela Ecorsia ngaphandle kokubonwa izitha zalo. Ngakho musa date wena."
  
  
  "Ngakho ucabanga ukuthi ikhala lethu Lamaroma alilona ikhala Lamaroma."
  
  
  "Ukuphinda kwenziwe lo mbukiso Emalaga Bay. Yebo. Kungenzeka ngempela."
  
  
  Ngavuma: "kusobala kimi. "Izinto ezimbili: ikhala Lamaroma liyikhala Lamaroma, noma ikhala Lamaroma alikho. Ucallie. Thola emotweni yakho bese ujoyine nathi At Sol y Nieve."
  
  
  Yima isikhashana. "Kungani kungenjalo?"
  
  
  "Ngidinga usizo lwakho. Kudingeka siqiniseke ukuthi Ikhala Lamaroma yilokho elikushoyo."
  
  
  "Ngingamsiza kanjani?"
  
  
  "Yindaba eyinkimbinkimbi. Kodwa ngiyazi ukuthi ngenzeni manje."
  
  
  "Ihhotela lakhe lalizosho into efanayo!"
  
  
  "S
  
  
  
  
  
  
  Izinhlobo zokudlulisa
  
  
  Ukuhumusha Umbhalo
  
  
  Umbhalo oyisisekelo
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Imiphumela yokuhumusha
  
  
  U-ol y Nieve. Ihhotela Lasesierra Nevada. Namuhla ebusuku. Ingabe kulungile?"
  
  
  "Kulungile lokho."
  
  
  "Intambo yokuxhumana."
  
  
  Ngahlala futhi ngabuka isethi isikhathi eside. Ngabe sengimbona, ngaphenduka, Ngabona Ujuana engibuka.
  
  
  "Kulungile?"
  
  
  Ngabheka nxazonke. Ugervasio naye wayesibheka ngamehlo amakhulu. Yena, wakhuluma Nojuana. "Ingabe unayo le microfilm?"
  
  
  "Yebo," esho, efinyelela esikhwameni sakhe.
  
  
  Kuhle. Nikeza Ugervasio."
  
  
  Wenza lokho kanye. Wabheka phansi isixha esincane sefilimu esandleni sakhe. Wabe esengibuza imibuzo.
  
  
  "Shaya lo mqulu bese uthumela i-ego, uphawu ngophawu, KU-AX."
  
  
  Owesifazane ongumgypsy wanqekuzisa ikhanda.
  
  
  "Juana, buyela erenault Esol-y-nieves."
  
  
  "Ngaphandle kwakho?"Amehlo akhe ancipha.
  
  
  "yebo. Ngizomvimba Utina bergson."
  
  
  "Kodwa kungani?"
  
  
  "Lapho nje efika endaweni yokungcebeleka futhi ekhuluma Nocorelli wangempela, ubonakala ngokushesha."
  
  
  "Kodwa...?"
  
  
  "Ngiqonde ukuthi, othile uzama ukubulala i-ego."
  
  
  "UBANI?"
  
  
  "Indoda ezibiza Ngokuthi Ubarry Parson."
  
  
  Amehlo kajuana ayanda. "Kodwa kungani kumelwe Kube Umfundisi?"
  
  
  "Kufanele kube njalo."
  
  
  "Ngakho kwakunabantu ababili ababezombulala Ucorelli?"kubuza Ujuana, ecasukile.
  
  
  "Kungenzeka ukuthi amaqembu ezigelekeqe anqume izinkontileka ezimbili naye uma kwenzeka enye ingasebenzi."
  
  
  "Kuyinkimbinkimbi."
  
  
  "Ugcina imali ukuthi ukuphila kwakho. Ngilalele. Ake sihlaziye lokhu. Ake sithi Uparson ufuna ukubulala Ucorelli. Ngempela? Futhi Uparson akamazi Ucorelli ngokubona okungaphezu kwalokho esikwenzayo. Kodwa uyazi ukuthi ngizama ukwenza i-aphoyintimenti Nocorelli. Hhayi eyakhe kuphela, kodwa wena nami. Ngakho - ke kuyasiluma. Njengoble licks ."
  
  
  Isela lalisho ukuthi. Ujuana akazange aphuthelwe yilokho. Wafiphala.
  
  
  "Manje. Ake sithi Uparson wayekhona nomoscato lapho U-Arturo ebulawa. Yiqiniso, uparson wayengibuka. Khona-ke kumelwe ukuba wezwa iziyalezo azithola ku-Arturo lapho efa. Kude kangaka?"
  
  
  "Kuhle kakhulu ."
  
  
  "Khona-Ke Uparson uya emhlanganweni eyocasha alinde Ucorelli ukuba avele. Kodwa ubani ozovela? Yena. Hhayi Ucorelli. Uparson umi lapho, futhi ngiya kuye, futhi ubuso bakhe bonke bumbozwe iqanda."
  
  
  "Kodwa kungani Ucorelli engazange aye emhlanganweni?"
  
  
  "Wezwa lokho Ukelly asanda kukusho. Wathi Ucorelli wayesaba lapho u-Arturo edutshulwa. Kumelwe ngicabange ukuthi wayevele abhekane nakho konke futhi akuvumele kwenzeke ngaphandle kwakhe."
  
  
  "Kungani Umiyane engazange aye lapho eyobulala Ucorelli?"kubuza Ujuana ngokungenacala .
  
  
  "Bengilokhu ngicabanga ngakho," ngivuma. "Ake sithi wayeshesha ukubaleka ngemva kokubulawa Kuka-Arturo kangangokuthi akazange akuzwe lokho U-Arturo angitshela khona."
  
  
  Wayengafuni.
  
  
  "Kulungile", ngathi, ngiqhubeka ngokushesha, " leyo yindawo Kaparson, futhi leyo yindawo yakhe. Uthini Uparson? Okuwukuphela kwento angayisho iqiniso. Uyazi ukuthi angiyena Ucorelli. Futhi uyazi ukuthi umhlangano uzokwenzeka. Uthi, " ngingucorelli! Futhi usadlala ihlaya eliwusizo, uhlela umhlangano nawe."
  
  
  "Kuthiwani nge-microfilm? Wanginika ifilimu."
  
  
  "Siyayihlola. Kodwa ukushintsha lolu hlobo lolwazi kulula kakhulu: amagama, izindawo, nezinsuku."
  
  
  "Kuhle..."
  
  
  "Wenza sengathi uyadlala, uhlela ukuhlangana nawe. Uhlela umhlangano ukuze adlale Ucorelli. Udlulisela i-movie engamanga, futhi phakathi naleso sikhathi Umoscato uzama ukubulala u-ego, futhi ngimbulala Umoscato."
  
  
  "Kodwa Umoscato wayazi kanjani ngomhlangano?"
  
  
  "Iphutha kurenault", kusho uyise.
  
  
  "Yini Umfundisi ayilindele manje?"wacabanga.
  
  
  "Ulindele Ukuba Utina avele. Uyazi ngaye, ngisho noma engase angamazi mathupha. Ngicabanga ukuthi kumelwe ukuba wazenza "izingcingo" Kutina ukuze adide u-Elena. Kodwa uyazi ukuthi Utina ekugcineni uzovela kusol y nieve. Uzomlinda futhi avumele u-hey hum ego Corelli, nobingo! Uyabona? "
  
  
  "Futhi yini enhle yokunqanda Utina?"
  
  
  "Ngifuna ukumxwayisa ngokuthi ukubonakala kwakhe kusol y nieve kuzothinta Ucorelli."
  
  
  Wanqekuzisa ikhanda. "Futhi-ke?"
  
  
  "Ake ngikuqonde", ngasho ngobumnene. "Angikabi nomugqa wokushaya."
  
  
  * * *
  
  
  Ujuana rivera wathatha mina Nogervasio saya naye esitolo sokuqasha izimoto Egranada, lapho athathwa Khona yi-Seat mini ene-gearshift yesandla. Ujuana wabe esebuyisela Ugervasio e-Alhambra, lapho kwakupakishwe khona ibhayisikili elincane i-ego.
  
  
  Yasuka Esihlalweni esisemgwaqweni omkhulu Wasemalaga-Granada yaya Emalaga. Kwase kwephuze kakhulu, kodwa ilanga lalingakakhanyi. Unamehlo angaphezu kwelilodwa Kujaguar obomvu-imoto kulula ukuyibona.
  
  
  Kumelwe ukuba kwakungakabi ngaphezu kwemizuzu engamashumi amabili ngaphambi Kokuba U-Ego ambone, njengoba ayehlekwa usulu ngokwehla ngokushesha esigodini kimi. Waphenduka ngokushesha, waphuma waya ensimini kakolweni eshile, futhi wenza uphawu olusheshayo emakhoneni amathathu. Ngangiphambi Kwejaguar futhi ngibuyela Emalaga lapho ngimbona esondela kimi esibukweni sokubuka emuva.
  
  
  Waphakamisa isandla sakhe futhi waphakamisa izandla izikhathi ezimbalwa, ebonisa ukuthi kufanele ayeke.
  
  
  Wabona isandla, wabe esebona imoto, futhi ekugcineni wangibona. Wamangala, kodwa akazange acindezeleke. Wakhomba eceleni komgwaqo omkhulu futhi sahamba ndawonye.
  
  
  Waphuma esihlalweni wahamba waya ejaguar. Wayehleli lapho, ebukeka emuhle futhi emuhle ngesitayela esifanayo Sasescandinavia Unah ayenaso, egqoke ijezi eliluhlaza elikhanyayo nesiketi esimpunga.
  
  
  "Ngakhuluma Nokelly", ngathi lapho ngithola izwi.
  
  
  "yebo. Uyazi ukuthi kungani elapha?"
  
  
  "Yiqiniso . Kodwa amacebo ashintshile."
  
  
  Umuntu we-Ee
  
  
  
  
  
  Izinhlobo zokudlulisa
  
  
  Ukuhumusha Umbhalo
  
  
  Umbhalo oyisisekelo
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Imiphumela yokuhumusha
  
  
  yawa. "Ingabe Uriko usehambile ekhaya?"
  
  
  "Mhlawumbe, yebo . Cishe akunjalo. Kodwa kunezinkinga. Enye indoda izenza Urico."
  
  
  "Kwenzeka kanjani kuwe...?"Wacwayiza. "Ngiyabona . Yebo. Othile uzenza Urico."
  
  
  "Ngaphandle kokuba Urico ashintshe umqondo wakhe ngokukhuluma nawe kamuva."
  
  
  "cha. Wayeqiniseka."Amehlo akhe ashintsha kancane. "Lalela. Awungikholwa? Ngokwethembeka...?"
  
  
  "Ngiyakukholwa," ngishilo. "Inkinga iwukuthi sinelinye Iwele, elinye esikhundleni salo, elinye-Urico Corelli."
  
  
  "Khona-ke kufanele axwayiswe Uriko wangempela..."
  
  
  Yena, wanikina ikhanda lakhe. "Othile uzama ukubulala i-ego. Lapho nje usondela kuye futhi uhlangana no-ego, umbulali uyokwazi Ukuthi ungubani Urico. Bheka?"
  
  
  Ubuso bakhe bashintsha. "Yebo, yebo, ngiyamqonda!"Wangibheka ngokungathi sína. "Ufuna ngenzeni?"
  
  
  "Ngifuna uhlale Egranada."
  
  
  Wamluma izindebe. "Kunesizungu kakhulu ."
  
  
  "Kodwa wawusemtholampilo wedwa."
  
  
  "Kwakukhathaza!"
  
  
  "Ihlombe lakho linjani?"
  
  
  "Kuhle kakhulu," emamatheka. Ngokusobala, kwakunebhande elincane kuphela. Kwakungekho ngisho nasezigabeni eziphawulekayo zejezi lakhe.
  
  
  "Kulungile, ingabe uzokwenza, Tina?"
  
  
  "Yini okufanele ngiyenze?"
  
  
  "ay Egranada?"
  
  
  Wabubula. "Kuhle..."
  
  
  "Ngizokuyisa esidlweni sakusihlwa", ngasho ngokuhlela.
  
  
  Amehlo akhe akhanya. "Ingabe Wena, George?"
  
  
  Eyakhe yayihleka. "Ngenjabulo."
  
  
  "Khona-ke ngizokwenza."
  
  
  "Ngilandele Ngiye ejaguar. Sizoya ehhotela futhi sikubheke."
  
  
  Wanqekuzisa ikhanda, amehlo akhe ekhanya ngenjabulo.
  
  
  "Ucabanga Ukuthi Uriko uyothukuthela lapho ezwa?"
  
  
  "Yini-ukuthi ngadla nawe?"
  
  
  "Yebo."Wayegxumagxuma emahlombe. "Noma kunjalo, ubani onendaba?"
  
  
  Kuze kube manje, i-ferret yayihamba ngendlela eyingozi, futhi yaphumelela kakhulu. Ngicabanga ukuthi wayecabanga ukuthi angaphila ukuphila okuyingozieverade ngezinga elifanayo lokulondeka.
  
  
  * * *
  
  
  Sasidla isidlo sakusihlwa endaweni yokudlela encane enhle eduze nesifunda sezitolo Sasegranada. Abaculi babedlala umculo wasespain ekhoneni elilodwa, futhi izilindi zazindiza phezu kwethu, zizama konke okusemandleni azo ukusonakalisa.
  
  
  Kwakungaba yishumi lapho siphuma, sizungeza indawo yokudlela futhi siya ehhotela. Igranada iyidolobha elihle ebusuku. Izitolo zikhanyiswa izibani ezingcwele, futhi abantu bahamba emigwaqweni ubusuku nemini. Ngehora leshumi kwase kwephuzile, kodwa abanye abantu babengakaphumi. I-Civil Guard yayibonakala ivikela imigwaqo ebugebengwini.
  
  
  Sangena ehhotela, Futhi Utina waya kuye eyofuna ukhiye. Wonke amehlo ayesendlini yokwamukela izivakashi aphenduka futhi alandela indlela ayehamba ngayo. Ngezwa ukububula kwakhe izikhathi ezimbalwa. Lokhu kwakuwukuphindaphinda kokudlala kwakhe Emalaga.
  
  
  Wayebambe ukhiye wakhe futhi waphendukela kimi ngokubukeka okubi.
  
  
  "I-clumsy yayo enezihluthulelo."
  
  
  Wanqekuzisa ikhanda kuye. Kuhle. Ngiyazi okuningi ngabo."
  
  
  "Yebo. Khona-ke woza ubeke ukhiye esikhaleni, sicela."Amehlo akhe ayegqamile ngokudla, iwayini, nokulindela.
  
  
  Ngathi: "ngingumuntu nje, futhi ngamlandela ngaya esitimeleni. Lapho usuku lusivala, ngabona ukuthi wonke umuntu owayesendlini yokwamukela izivakashi wayengibuka ngamehlo anomona.
  
  
  Sagibela ikheshi, futhi izinwele zakhe zesilika zangishaya njengoba ayehamba ngobumnene eceleni kwami. Waphenduka futhi wabheka hey emehlweni. Wamomotheka.
  
  
  Iminyango ye-elevator yavuleka futhi saphuma saya egcekeni. Kwakunomata omude obomvu we-velvet phansi. Kwakunosofa omkhulu wasendulo owawugxilile odongeni. Izimbali ezazisemabhodweni zazilenga ezindongeni.
  
  
  Ngathola inombolo yegumbi futhi ngazama ukufaka ukhiye esikhaleni.
  
  
  Utina wahleka.
  
  
  Ngangingaqapheli ukuthi ngangidakiwe kangaka. Ngazama futhi.
  
  
  Umnyango wavuleka ngomlingo.
  
  
  Wangena ekamelweni eliphambi kwami, waphenduka kancane njengoba enza kanjalo, futhi wangihambisa nomzimba wakhe wonke. Wayekwazi ukuzwa ukuthintana kusukela ekhanda kuya ezinzwaneni,ngendlela yokunyakazisa okuguquguqukayo nokusheshayo.
  
  
  Ngangena, futhi umnyango wavalwa ngemva kwami. Eqiniseka ukuthi akekho owathinta i-ego yakhe. Amanye amahhotela ayathakazelisa.
  
  
  Wayemi lapho ebuka Unah emamatheka ngendlela eyisiphukuphuku. Ngiyazi ukuthi kwakuwukumamatheka okuwubuwula, ngoba kwenzeka ngabona ubuso bami esibukweni esincane esinamaphethelo egolide esasilenga kolunye lwezindonga. Futhi wayengibuka ngenkulumo eyayingachazwa kuphela ngokuthi inenkanuko yasendulo.
  
  
  Nganginaye ezandleni zami. Uyise wayemsondeza kimi. Wabubula. Wangitshela ukuthi ubesemtholampilo isikhathi eside kangaka futhi ubuhlungu obukhulu kangaka.
  
  
  Kuyadabukisa, kuyadabukisa.
  
  
  Yebo, yebo, wangitshela.
  
  
  Lapho ebona ukuthi ngiyasizwela isilonda sakhe, wangibonisa isilonda ehlombe lakhe. Kwakungekho enye indlela yokungibonisa lokhu ngaphandle kokukhumula ijezi lakhe, futhi lapho ekhumula, ngabona ukuthi unah wayengenalutho ngaphansi kwejezi nhlobo, okungukuthi, akukho lutho ngaphandle kwalesi sikhumba esihle segolide. Kwakufana nemvelo eyayikwenzile.
  
  
  Eqinisweni, waze wabheka ngisho nebhandeshi elincane elisehlombe lakhe futhi wababaza umsebenzi Kadkt.hernandez.
  
  
  "Kwakungesabi yini?"wangibuza.
  
  
  Ngazwelana naye.
  
  
  "Ngake ngaba nesibazi okhalweni lwami", engitshela. Eqinisweni, kwakungenxa yokuthi ngangingayithandi ibhokisi lokugoma esandleni sami, waqhubeka, ngakho ibhokisi lokugoma lafakwa onyaweni lwami. Ivuvukele kakhulu.
  
  
  Ngazwelana naye.
  
  
  Wangikholwa. Ngemva kwesikhashana, wakhumula isiketi sakhe nebhulukwe lakhe, wangibonisa isibazi esisemlenzeni wakhe. Kwakubonakala kukuhle ngempela kuye. U-a wakhe wathi.
  
  
  Wathi:" yiqiniso, nawe kumelwe ube namanxeba.
  
  
  Ngingumakadebona wezobuciko bokulwa obuningi.
  
  
  
  
  
  
  Izinhlobo zokudlulisa
  
  
  Ukuhumusha Umbhalo
  
  
  Umbhalo oyisisekelo
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Imiphumela yokuhumusha
  
  
  u-ars, wamqinisekisa, futhi waqala ukubonisa ubufakazi.
  
  
  Ngandlela-thile sagcina sisegumbini lokulala ngalesi sikhathi, Futhi Utina wazikhipha ngokucophelela izingubo zokulala futhi washaya ishidi kancane, washintsha imicamelo yaba sesimweni esingajwayelekile.
  
  
  Lapho ngimbuza ukuthi kungani ayehlanganyela imicamelo eminingi kangaka, wangitshela ukuthi abesifazane basesweden banemibono ethuthuke kakhulu ngothando. Ukuze afakazele ukuthi abesifazane basesweden baphatha kahle abayeni nabathandekayo babo, ujoyina amashadi okulindela ukuphila ahlanganiswe Yizizwe Ezihlangene, okufakazela ukuthi isikhathi sokuphila samadoda asesweden singama-71.85 eminyaka, uma kuqhathaniswa nesikhathi sokuphila samadoda Asemelika, esingama-66.6 eminyaka.
  
  
  "Ngizokubonisa ukuthi kungani," esho kimi. Sinezindlela ezithile zokulondoloza ukugeleza kwamajusi abalulekile.
  
  
  Ishumi nantathu
  
  
  Ukudla kwasekuseni Egranada.
  
  
  "Kumelwe ungithembise ukuthi ngizohlala ehhotela lapha", etshela Utina, ebheka ingaphakathi elihle kakhulu legumbi lokudlela.
  
  
  Utina wayebukeka edumele. "Kodwa ngizokukhumbula ukushushuluza!"
  
  
  "Uma uya Esol y Nieve, uyoba nesibopho sokufa Kukarico."
  
  
  "Ngiyakuqonda lokho."Wakhala.
  
  
  "Futhi ungazibeka endaweni yakho."
  
  
  Kuhle. Uyaphi?"
  
  
  "Ngibuyela endaweni yokungcebeleka . Nginomsebenzi okumelwe ngiwenze."
  
  
  * * *
  
  
  Kwakuyimizuzu engu-40 ngemoto emnandi enyuka intaba eya Esol-i-niev. Lapho efika, abasubathi base bevele besemzileni. Kwakuwusuku olucwebile olunempuphu ekhanyayo enhle, bese kuba ukuwa okufushane ngobusuku obandulela lolo.
  
  
  Ngaya egumbini lokwamukela izivakashi ngabona Umitch kelly ehlezi endaweni yokudlela eduze kwegumbi lokwamukela izivakashi.
  
  
  Wabeka isihlalo eduze kwaso. "Kubukeka sengathi uvule ibha namhlanje ekuseni."
  
  
  "Empeleni . Ngisanda kungena."
  
  
  "Usemncane, akunjalo?"
  
  
  "Ngangicabanga ukuthi ngizofika lapha ngokushesha ngangokunokwenzeka. Iyini indaba?"
  
  
  "Uyazi ukuthi kuyini. Umuntu wethu ulapha, kodwa wesaba ukubonisa isandla sakhe. Futhi sinomuntu ofana naye ofuna ukuholwa yi-ego yakhe Ekhaleni Lamaroma."
  
  
  "Kulungile?"
  
  
  "Ukuvota ngalokho esikwenzayo."
  
  
  Sagoba amakhanda ethu ndawonye, futhi sanikeza u - emu umdwebo-amantongomane, amabhawodi, isando, umshini wokubona, nezinkuni.
  
  
  * * *
  
  
  Ngaya ekamelweni lami futhi ngashintsha izingubo zami. Ngagqoka izingubo zami zokushushuluza futhi ngalinda Ukuba Ujuana angimemezele.
  
  
  Wakwenza esangweni.
  
  
  "Ngiyakubona ubuyile", esho ngezwi lakhe eliphakeme, elibucayi, umpuritan olimele.
  
  
  "Yebo," esho ngomculo. "Kube uhambo olude."
  
  
  Wahogela. "Yini esohlelweni lwanamuhla?"
  
  
  "Siya eqhweni."
  
  
  "Kuhle!"
  
  
  "Khona-ke sizothatha isinyathelo kulobubusuku."
  
  
  "Isenzo?"Isimo sakhe sengqondo sathuthuka.
  
  
  "Uzonakekela U-Elena."
  
  
  "Kanjani?"
  
  
  "ay naye ngaso sonke isikhathi. Lokho engisebenza Nakho Noparson. Ukelly naye."
  
  
  Wanqekuzisa ikhanda. Wayebukeka edumele. "Kodwa U-Elena ubonakala engenacala ngokuphelele."
  
  
  "Ukungabi nacala noma umuzwa wecala akuyona i-corkscrew. Kudingeka sihlukanise Umfundisi. Ngizomlungiselela. Kodwa angifuni Ukuba U-Elena angiphazamise."
  
  
  Kuhle. Manje. Kuthiwani manje?"
  
  
  "Kubukeka njengosuku oluhle emithambekeni."
  
  
  Wakhanya. "Kulungile!"
  
  
  * * *
  
  
  Sachitha isikhathi esisele sokukhanya kwelanga eqhweni. Kwakungukuphumula nokuphumula kuphela. Kwaphela amahora ambalwa ekhohlwa konke Ngocorelli, Utina, U - Elena, Nohauptley-ekhohlwa yibo bonke labo bantu abanenkinga nomsebenzi, Ukuxhumana kwasespain okwakunzima kakhulu ukukusungula. Nganginazo zonke izinhlelo. Kwakudingeka ulinde Nje Ukuba Uparson abe sendaweni efanele ngesikhathi esifanele. Ngasebusuku, sahlangana Noparson No-Elena eduze kwaseborreglas. U-Elena wayebonakala engathathi.futhi ecindezelekile, kodwa Uparson wayengumuntu omdala owayemkhuthaza.
  
  
  "Sasigijima ngendlela emangalisayo namhlanje ekuseni, akunjalo, Elena?"Wayengumbrithani ngempela kangangokuthi igazi lakhe lacishe laqina.
  
  
  "Ingabe?"
  
  
  "Ngangicabanga ukuthi kuhle! Izimo ezinhle kakhulu! Mileage ngempela omkhulu! "Wamomotheka Ujuana . "Unjani, nkosikazi emnandi?"Izwi le-ego lalibhalwe ngamagama amakhulu.
  
  
  "Kulungile", kusho Ujuana.
  
  
  "Ngicabanga ukuthi kumelwe ukuba sikukhumbule izolo ebusuku. Uphi?"
  
  
  "Nxazonke", kusho Ujuana.
  
  
  "Ngangisegranada", ngathi.
  
  
  Uparson wagxeka. U-Ego wamthatha eceleni.
  
  
  "Kukhona umuntu okudingeka uhlangane naye, hema", kusho u-emu ngezwi eliphansi.
  
  
  "Ingabe?"
  
  
  "Mayelana nohambo".
  
  
  "Uhambo? Yiluphi uhambo, izinto zasendulo?"
  
  
  "Ezifundazweni ."
  
  
  "Kakade? Usho ukuthi ubheke izinto engikunikeze zona...?"
  
  
  "Okwamanje. Kodwa kubonakala kunengqondo ukudala indlela. Ngokuqinisekile kuyoba nezinkinga zokuphathwa kwempahla."
  
  
  Uparson wamkhipha umphimbo. Kuhle. Sizokwenzenjani?"
  
  
  "Hhayi la makamelo", ngishilo. "Ngiyaqiniseka ukuthi babhekene nezinkinga."
  
  
  Amehlo ka-Ego ayanda. "Awucabangi kanjalo ngempela?"
  
  
  Wena mzenzisi oqalekisiwe! Nguye owaphonsa izimbungulu!
  
  
  "Ngicabanga kanjalo ngempela", ngishilo.
  
  
  "Khona-ke kuphi? Eqhweni? "Wamomotheka.
  
  
  "Idisco".
  
  
  "Egumbini elingaphansi lehhotela?"
  
  
  "Kulungile lokho."
  
  
  Wanqekuzisa ikhanda. "Uvuliwe ."
  
  
  "Ihora leshumi?"
  
  
  "Umbukiso omuhle."
  
  
  "Ngatshela Ujuana ukuba ahlangane No-Elena . Asifuni nje ukuphazanyiswa. Lokhu kubalulekile."
  
  
  "Yiqiniso, isikhumbuzo."
  
  
  "Sobane sizodla ndawonye, Bese Ujuana ehlala No-Elena egumbini lokuphumula."
  
  
  "Ngizovuma Ukuthi U-Elena uyinkinga engathandeki", Kusho Uparson. "Ngiyaxolisa ngalokho"
  
  
  "Akukho lutho olungaphathwa."
  
  
  Sasidla ndawonye futhi konke kwahamba ngokuvumelana necebo. Ujuana No-Elena baya egumbini lokuphumula, Futhi Uparson nomkakhe behla baya edisco ukuze " bakhulume ngebhizinisi."
  
  
  Uthu
  
  
  
  
  
  
  Izinhlobo zokudlulisa
  
  
  Ukuhumusha Umbhalo
  
  
  Umbhalo oyisisekelo
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Imiphumela yokuhumusha
  
  
  Umbukiso wasemhlabathini awukaqali. I-stereo yayinomculo omkhulu, futhi abadansi babezulazula phansi benza izinkawu, izindwangu, nanoma yini enye "engena" endaweni ethile ye-ih.
  
  
  Mina noparson sinetafula ekhoneni. Ngangihlezi ekhoneni, izindonga ezimbili ziholela kude nami. Uparson wayehlezi ngakwesobunxele sami. Ikhangiswa yi-ego lapho ngokukhethekile. Kwakunesihlalo esingenalutho ngakwesokudla sami.
  
  
  Sa-oda iwayini elithambile ukuze siqale ngalo. Eqinisweni, akuzange kuthathe isikhathi eside ukuba umculo ube namandla futhi isenzo esisemgodini wokudansa sisheshe. Izidakwa eziningana zase zivele zikhipha abangane bazo emahlombe azo.
  
  
  Khona-ke umitch Kelly wabonakala, wasibona ekhoneni, futhi waphenduka phakathi kwamatafula agcwele ngokuqinile ukuze ahambe aye kithi.
  
  
  Wangihleka. "George," esho.
  
  
  "Kelly," ngathi. Waphendukela Kumfundisi. "Ubarry Parson, lo Ngumitch kelly. Uyindoda engikutshele ngayo."
  
  
  Ukelly wahleka wahlala phansi. Wayala umlindi, futhi ingane yanyamalala esixukwini. Kwakumnyama, futhi kwakukhona izibani ze-strobe maphakathi nendawo yokudansa.
  
  
  "Awubukeki ngempela ungumntaliyane", Kusho Ukelly ngokumomotheka okubanzi, okuqeda izikhali.
  
  
  Ubuso bukaparson babanda. "Nawe futhi."
  
  
  "Angenzi sengathi ngiyakwenza lokho", Kuphendula Ukelly.
  
  
  Amehlo kaparsons ancipha. Wangibuka, futhi ngemva kwalokho, engaboni lutho ebusweni bami, wabuyela Kucallie. "Kusho ukuthini lokho?"
  
  
  "Lokhu kufanele kusho ukuthi: ungakufakazela kanjani ukuthi ungubani ocabanga ukuthi ungubani?"
  
  
  Umfundisi uphumule. "Kulungile, manje. Ngicabanga ukuthi ngakufakazela kumuntu osebenza naye. Ingabe lokho akwanele?"
  
  
  "Ngingumuntu okufanele ahlele ukudluliselwa kwakho Emelika."Ubuso bukakelly baqina. "Angifuni ukuzama ukuthutha umuntu ongafanele!"
  
  
  "Ngingumuntu ofanele", kusho Uparson, indlela akhuluma ngayo yehla ngokuphawulekayo. Kufanele afane nendima ka - "Corelli"ayidlala nami ku - "Velet". I-sel yakhe, ejabulela ukuyekethisa.
  
  
  "Ngizizwa sengathi sikhuluma ngezinto ezimbili ezihlukene, Mnu. Parson", Kusho Ukelly ngenhlonipho. "Nginemvume yokuhlela izinto zokuhamba Eziya e-United States zomuntu ongumuntu obalulekile ekubhidlizeni izidakamizwa Zasemedithera."
  
  
  "Indoda yakhe", Kusho Uparson.
  
  
  "Igama lalo muntu Ngurico Corelli. Ingabe Rico Corelli?"Ukelly wayemomotheka ngendlela engacacile eyayingathinti ngisho namehlo e-ego yakhe.
  
  
  "yebo. Igama lakhe Ngurico Corelli."Izindebe zikaparson zazimhlophe, futhi wayezicindezela kakhulu. Ukungezwani, ukungezwani.
  
  
  "Ngiyesaba ukuthi kuzodingeka ukufakazele ngokwanelisayo, Signor Corelli."
  
  
  Uparson wabeka isandla emlonyeni wakhe. "Hhayi kakhulu! Leli gama laziwa yonke indawo!"
  
  
  "Ngenxa yalo msindo, akekho ongakuzwa", Kumamatheka Ukelly. "Ngiyaphinda, kuyodingeka ungifakazele ukuthi ungubani."
  
  
  "Kodwa sengivele nginikeze Ugeorge Peabody ukwaziswa okungase kufakazele lokho."
  
  
  Eyakhe, waqhaqhazela.
  
  
  Ukelly wangena ephaketheni lakhe futhi wakhipha imvilophu. Yayilingana nencwadi. Wayivula futhi wakhipha umqulu omncane wefilimu. Wabeka ibhande phakathi esihlalweni.
  
  
  Umlindi walethela Ukelly isiphuzo.
  
  
  Uparson wayegqolozele iphakethe.
  
  
  "I-microfilm yami?"Kuyini?"wabuza ngezwi elithule.
  
  
  "Cha, Rico Corelli", kusho Ukelly.
  
  
  "Kodwa ngayinika Umnu. Peabody! I-movie yangempela ngurico Corelli!"
  
  
  "Okungekuhle, Mfundisi. Akunakwenzeka."
  
  
  Uparson wayekhohlisa kahle ngokwanele, kodwa wayekwazi ukubona ukungezwani okuzungeze amehlo e - ego-izinyawo zezinzwa ze-tiny crow ezikhula zibe yi-ego, umzimba.
  
  
  "Igama lakhe Ngurico Corelli, Umfundisi. Futhi eyakhe, ngiyakucela ukuba uphonsele inselele lelo factiso."
  
  
  Ubuso bukaparson babunjengegranite. Ngakhunjuzwa nge-shale emthambekeni wokushushuluza. Wayegqolozele umqulu wamafilimu amancane. Wayithatha ukuze ayihlole futhi, waze wazikhathaza ngisho nokuyiveza.
  
  
  "Akudingeki uzame ukuyifunda", kusho Ukelly. "Kuncane kakhulu ukuba ungakubona ngokucacile. Futhi noma kunjalo kuyimpinda."
  
  
  Kwavela ithonsi elincane legazi ebunzini Likaparson. "Ukuphindaphinda?"
  
  
  "Yebo, ngempela", Kusho Ukelly emamatheka okwakuyoba umona wenyoka.
  
  
  "Futhi eyokuqala?"
  
  
  "Umnu. Peabody waya Ewashington eyohlolwa Yi-Drug Enforcement Bureau yezwe lakhe elikhulu."
  
  
  Uparson wagqolozela Ukelly isikhathi eside. Ekugcineni, waphefumula ngokujulile.
  
  
  "Kulungile," esho. "Ukufaka i-tack tack."
  
  
  "Ngaso Leso sikhathi, Barry", wamtshela ngokumamatheka. "Kulungile?"
  
  
  Waphendukela kimi, izindebe zakhe zigoba. "Yini eyakwenza wenza ihlaya elinjalo? Angikuqondi."
  
  
  Wayezozivikela. Umitch kelly naye baye bafinyelela umgomo wethu oyinhloko. Sathola Ukuthi Uparson wayengeyena Ucorelli. Ukube Wayengucorelli, wayeyongihleka futhi angihalalisele ngomdlalo wami omncane. Kodwa akazange anikezele. Inkinga Kaparson ukuthi wayengazi ukuthi Ucorelli ungubani nhlobo; wayesola Ukuthi umitch kelly kungenzeka ukuthi empeleni nguye. Futhi i-microfilm ka-ego yayikhathaza. I-ego yayiyiphutha. Lokhu kungase kube yiqiniso. Wayengazi ukuthi enzeni ngokulandelayo.
  
  
  "Eqinisweni", emtshela ngokumamatheka, " lomhlangano wahlelwa ngokuqhutshwa Umnu. Corelli."Wanqekuzisa ikhanda Kukelly.
  
  
  Ukelly wamomotheka. "yebo. Ihhotela lakhe liyazi ukuthi indoda eyaqashwa ukuba ingibulale yayibukeka kanjani."
  
  
  Ubuso bukaparson babuyimaski yezinto ezindala zesikhumba.
  
  
  "Uyahlekisa kakhulu, Mnu."
  
  
  
  
  
  
  Izinhlobo zokudlulisa
  
  
  Ukuhumusha Umbhalo
  
  
  Umbhalo oyisisekelo
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Imiphumela yokuhumusha
  
  
  U-Ellie "
  
  
  "Ungangibiza Ngokuthi Ucorelli. Ingabe uyakuzwa ukufana, Mnu. Parson?"
  
  
  Yeka ukuqondana kwezinto okuchitheke igazi! Ngacabanga ngaye. Kwakungekho iqiniso kulokho Ukelly ayekusho - ukuthi wayethathe igama Elithi Kelly ukuze azwakale Njengocorelli. Kodwa yayidlala kahle.
  
  
  Kuhle. Ucorelli. Umdlalo wekati negundane."I-lobus yendlebe kaparson manje yayikhanya isuka ebhodweni. "Angiyithandi imidlalo yamakati namagundane."
  
  
  "Akekho owaziyo", kusho Ukelly. "Ikakhulukazi igundane. Ngomzuzu odlule, wawuyikati. Manje amehlo akho abomvu."
  
  
  Uparson wabubula. "Masihambe. Yini oyifunayo?"
  
  
  "Ngifuna ukwazi ukuthi kungani uzame ukungenza ngibukeke njengomuntu ongenangqondo!"
  
  
  Uparson wamomotheka kancane. "Bengilokhu ngidlala wena njengomuntu onamaqhinga kusukela ngomzuzu wokuqala ngihlangana nawe, George-kungakhathaliseki ukuthi igama lakho liyini, Mnu.I-Agent Eyimfihlo Upoe Ngokungenangqondo-futhi angiqondi kahle ukuthi wawubhekisela kuphi."
  
  
  "Kwakunganele", ngasho ngobumnene. "Awunalo uthando ngawe, Barry-baby."Eyakhe, yayithambekele kuye. "Ngiqonde ukuthi, lapho uthatha indima Kacorelli Kuvelet."
  
  
  Waqhaqhazela, ubuso bakhe babumamatheka. "Kulula kakhulu. Wathinta imoto yakho. Futhi wayelapho lapho U-Arturo ebulawa. Ngaya Kuveleta ukuze ngithole Ucorelli futhi ngibulale u-ego."
  
  
  Ngabuka Umitch kelly, owaguqula ikhanda lakhe waphuza utshwala bakhe.
  
  
  "Ngakho wawusegumbini lezinjini le-cable car ngobusuku bokuqala?"
  
  
  "Yiqiniso . Ngakulandela Ngaya Esol-y-niev ukuze ngithole Ucorelli. Kumane nje kuyindaba yokuqinisekisa ukuthi uhlangana nawo wonke umuntu ohlangana naye."
  
  
  "Ngakho wawukwazi ukuthi ngangithandana Nocorelli..."Ngaphendukela kumitch Kelly,"... phakathi kwamabili Eveleta."
  
  
  "Kulungile lokho."
  
  
  "Futhi wawungilindele lapho ngifika?"
  
  
  "Ngokuqondile . Uparson wamomotheka kancane. "Ngangingeke ngikwazi ukuchaza ukuqondana kwezinto, ingabe mina? Kwakufanele ngikutshele ukuthi ngingucorelli lapho ungithola. Futhi ngaphandle kwalokho, ngangazi ukuthi ekugcineni ngangizothola Urico Corelli ngawe."Waphendukela Kucallie . "Njengami."
  
  
  "Kwakuwuhlobo oluthile lokukhuthazwa okungazelelwe, akunjalo?"Ngakusikisela.
  
  
  "Kulungile lokho."Uparson wayethola ukuzethemba .
  
  
  "Futhi wacabanga Ukuthi Ucorelli wayezovela ukuze athole ukuthi kungani wawumlingisa?"
  
  
  "Into enjalo"
  
  
  "Futhi wawuthemba ukuthi i-microfilm engamanga yayingeke ihlolwe ngaleso sikhathi?"
  
  
  "Kwadingeka ngizibeke engozini."
  
  
  Eyakhe, yancika, yambheka. "Hhayi Ngempela, Barry. Zama Nice. Kodwa akukuhle ngokwanele."
  
  
  Uparson akazange avume. "Angiqondi."
  
  
  "Into iwukuthi, usike umugqa wamabhuleki erenault ngaphambi kokuba ngiye Eveleta. Ufuna ukuba angafakwa nhlobo kuyo yonke indawo yokubuka. Ufuna Ukuba Ucorelli abe yedwa ngokuphelele esikhumbuzweni, ukuze ukwazi ukubulala i-ego yakho futhi ukhululeke. Ingabe kulungile?"
  
  
  Uparson waphefumula ngokujulile. "Ngiyakuphika lokho. Kungani ngingaya kuyo yonke le nkinga ukuze ngikusindise kulokhu lapho imoto yakho ingalawulwa?"
  
  
  Ukelly wangibuka. Kwakuyimpikiswano ekholisayo.
  
  
  Kodwa i-rheumatism yakhe eyaziwayo kule corkscrew: "wangidinga ngemva Kokuba Ucorelli engafikanga emhlanganweni. Nguye kuphela owayengakuholela kuye. Ngaphandle Kukajuana. Kodwa Ujuana wayengavunyelwe ukuhlangana Nocorelli kwaze kwaba Yilapho esekulungele, Barry. Uyaphila. Kungani ungenzi Sengathi Ungucorelli ngaphambi Kokuba Ucorelli ekugcineni athi kimi. Ngempela?
  
  
  Wahlala enganyakazi.
  
  
  E-disco, ukukhanya okungcwele kwacima ngokuzumayo, Futhi Usergei waphinde waqhuma. I-stereo yayicishiwe, futhi abadansi bashiya phansi nezitembu zeposi. Abadansi abangochwepheshe basespain ababegqoke izingubo ze-flamenco babehlangana esiteji esincane. Abashayi besigingci abayisithupha babehleli ezihlalweni ngemuva kwesiteji.
  
  
  Ezikhathini ezalandela, umculi wesilisa waqhubekela phambili, washaya isiginci sakhe, futhi waqala ukuxoxa indaba yomdanso.
  
  
  "Yini oyifunayo kimi?"Uparson wabuza, ebuka Ukelly .
  
  
  "Othile wakuqasha ukuba ungibulale", kusho Ukelly, izindebe zakhe zahlukana.
  
  
  "Ngiyakuphika", kusho Uparson.
  
  
  "Unganginiki lokho", Kusho Ukelly ngezwi eliphansi, elisongelayo. "Othile wakuqasha. Wena umbulali professional. Ubarry Parson uyindaba esembozweni. Kusukela Ekuqaleni Kwempi YEZWE II, usebenze emazweni amaningi. Woza. I-Interpol iyazi konke ngawe."
  
  
  Lokhu sakhipha isigqoko.
  
  
  Ubuso bukaparson baphenduka iqhwa. "Ngiyazisebenzela, lokho kuyiqiniso. Ngisebenzela wonke umuntu ongikhokhelayo."
  
  
  Wabheka Ukelly. Wayelokhu ecindezela. Uparson waphuka. Wavuma. Wayethukuthele kakhulu. Manje izosebenzela Ukelly, uma Ukelly ekubeka phezulu ngokwanele.
  
  
  Kodwa asifuni nhlobo lokho.
  
  
  "Ubani owakuqasha ukuba ungibulale?"Ukelly waphinde wabuza.
  
  
  "Uma ngikutshela, ngizoba isisulu kulobubusuku", Kusho Uparson ehleka.
  
  
  "Uma ungakwenzi, manje usuyithagethi ehlezi kule disco", kusho Ukelly, ebeka amandla amaningi emazwini.
  
  
  "Ngifile noma kunjalo", kucabanga Uparson.
  
  
  "Sizokukhipha lapha. Sitshele ukuthi ubani owakuqasha, futhi sizoya ngqo kuwe."Sizokuthatha sikuyise kuyo yonke indawo yokungcebeleka. Nginabasizi."
  
  
  Ukelly waphenduka wayobheka ibha. U-Odin poe we-waiters owayemi lapho wabheka Ukelly futhi wanqekuzisa ikhanda. Khona-Ke Ukelly wabheka esihlalweni esisekhoneni elikude lekamelo. Indoda egqoke okumnyama yayihlezi lapho. Wathambekela ibherethi lakhe ngomunwe njengoba Ukelly embuka.
  
  
  A kancane umhlobiso ukwenza konke bheka kwesokudla.
  
  
  Uparson wayegcwele ufulawa, ehlanzekile
  
  
  
  
  
  Izinhlobo zokudlulisa
  
  
  Ukuhumusha Umbhalo
  
  
  Umbhalo oyisisekelo
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Imiphumela yokuhumusha
  
  
  ush.
  
  
  Umculo we-Flamenco waqala ukudlala, futhi umculi oyedwa waphuma wayodansa. Wayeshesha futhi engaguquguquki. Izithende ze-Ego zaqhuma njengokudubula ngezibhamu. Umdanso wanda ngesivinini nangomthamo.
  
  
  "Ngitshele ukuthi ubani owakuqasha!"Ukelly wakhonkotha .
  
  
  "Akukhona lokho", Kusho Uparson. "Noma yini enye, kodwa hhayi yena."
  
  
  "Ingabe uyisigebengu?"Ngambuza.
  
  
  Wangibuka ngokwedelela. "Kwakungabaphathi Bakamoscato! Hhayi eyakhe."Amehlo ka-Ego anwebeka. Waqaphela ukuthi cishe wayengitshele ukuthi ubani owayeqashe u-ego.
  
  
  Kusele umuntu oyedwa kuphela!
  
  
  "Kwakunguye!"Ngahlebela, ngincike Kakhulu Kumfundisi. "Tina!"
  
  
  Kwakubonakala sengathi iqandisiwe ngesikhathi nasendaweni.
  
  
  Wavula umlomo wakhe futhi wawuvala futhi. I-Ego Target yanqekuzisa ikhanda kancane. Konke.
  
  
  Wabe esehamba.
  
  
  Wahamba ngesivinini sombani. Yena, wabona isandla sika-ego esifubeni sakhe sifinyelela ebhande lapho ayefihle Khona Iwebley yakhe enkulu. Isigaxa esikhwameni sakhe sambona. Wayenethemba lokushaya Ukelly ngesibhamu sokuqala, kodwa sanqanyulwa isandla sika-Ego ngesibhamu ngokushesha nje lapho esikhipha. Ngenxa yalesi sizathu, ikhangiswa yi - ego ngakwesobunxele sayo ukuze ilawulwe ngesandla se-ego ngesibhamu. Isibhamu sakhala kakhulu futhi sacaca, kodwa ngenhlanhla sawela phansi.
  
  
  Ngokushesha, kwaqhuma isibhamu sesibili.
  
  
  Uparson wacindezela ngemuva esihlalweni, wabe esewela phansi njengonodoli lapho izintambo zawo zilahlwa, futhi wavumela ikhanda lakhe ukuba lincike phambili etafuleni.
  
  
  Wafaka unyawo lwakhe esithombeni Sikawebley, Futhi Ukelly wasukuma ngokushesha waya emzimbeni Kaparson. Kwakunomsindo omkhulu ovela emculweni, ekudaniseni nasekuzijabuliseni kangangokuthi, okwamangaza ukuthi akekho owabona umdlalo wesibili ebumnyameni bama-disco.
  
  
  Ukelly wabamba Ihlombe Likaparson futhi walungisa ukuzazisa kwakhe esihlalweni. Wafinyelela futhi wathatha Iwebley, wafaka ukuzazisa kwakhe phakathi kwebhande lakhe nesisu sakhe. Wabe esephenduka, wabamba Ihlombe likaparson langakwesokudla, futhi wasiza Ukelly ukuba aphakamise U-Ego ezinyaweni zakhe. Ukugcina ama-ego ethu ehlangene, sadlula ematafuleni agcwele abantu saya emnyango wedisco.
  
  
  "Umui borracho". Ukelly wanqekuzisa ikhanda komunye wabalindi.
  
  
  Umlindi wamomotheka ngozwela.
  
  
  Njengoba umdanso wesibili we-flamenco wawuqhubeka, ukudubula kwezithende zabadansi kwenza kwaba nzima ukuhlukanisa imisindo yesibhamu sangempela esivela ezithendeni zomdanso wendawo Kajose Greco.
  
  
  "Ngezinye izikhathi ngiyawuzonda lo msebenzi", kusho Ukelly kimi njengoba sasehla izitebhisi siya egumbini lokwamukela izivakashi.
  
  
  Sahudulela isidumbu sikabarry Parson esingenampilo ngaphesheya kwegumbi lokwamukela izivakashi-esasishiywe dengwane ngaleso sikhathi-ezitebhisini, sabe sesiqala ukukhuphuka kancane.
  
  
  Wayefile kakhulu lapho ekugcineni sibeka i-ego, i-ego, umbhede wethu ekamelweni le-ego.
  
  
  14
  
  
  Umitch kelly wasebenza njengomseshi Emnyangweni Wamaphoyisa Asesan Francisco iminyaka eminingana ngaphambi kokuthatha umhlalaphansi ukuze ajoyine Isitebele se-axe. Lapho nje evala umnyango wegumbi likabarry Parson, ngokushesha waqala ukuhlola izikhwama zezingubo Zikaparsons.
  
  
  Wasakaza okuqukethwe ekhomishini waya endlini yangasese eyothatha ithawula. Kwakunegazi eliningi emzimbeni nasezandleni zikakelly. Ukelly wadutshulwa i-emu emgqonyeni wamadola, futhi amandla omthelela abulala Uparson ngaso leso sikhathi. Ukelly wasebenzisa Imbongolo yakhe.38 Detective Special, ifakwe lezi zinhlamvu ezikhethekile ezinesivinini esiphezulu somlomo kanye nokungena okuphezulu.
  
  
  Lapho Ukelly ephuma endlini yangasese, wazomisa kahle futhi wabuka iwashi lakhe.
  
  
  "Isikhwama", ngishilo. Ngangibheka amaphepha akhe. "Ubarry Parson, kusho kanjalo."
  
  
  "Sifihla ngokuqinile", Kusho Ukelly ekhononda, eza kimi, futhi ngimi eceleni kwakhe, ngibukele. "Othile wenza umsebenzi omuhle."
  
  
  "Imibhalo? Ingabe ucabanga ukuthi kwakuyi-mi5?"
  
  
  Ukelly wanikina ikhanda. "Ngikutshele ukuthi sixhumane namangisi. Abazange baqinisekise ukuthi ungubani, ukuthi ungubani."
  
  
  "Yebo, kodwa..."
  
  
  "Lapho Abasebrithani bengakuqinisekisi, Abasebrithani bayakuphika. Bheka?"
  
  
  Ingatholakala ngamakhadi okuthenga ngesikweletu nangamapasipoti. Wabuka ipasipoti yakhe, kodwa Ukelly wamshaya ekhanda. "Khohlwa. Lokhu futhi kuwukufihla."
  
  
  "Kubukeka sengathi kungokoqobo"
  
  
  "Ungathola isethi enhle yemibhalo eyenziwe Eportugal uma unemali yokuyikhokhela. Kubandakanya amapasipoti amanga amahle kakhulu ezwenikazi. Kunamakhulu amakhadi okuzazisa mbumbulu azungeza Iyurophu-wonke enziwe Elisbon."
  
  
  Wawabheka ngokucophelela amaphephandaba. "Ingabe kunuka izinto zikahulumeni?"
  
  
  Wanikina ikhanda. "Ngingasho ukuthi wayengumuntu ozimele. Isosha eliqashiwe. Into enjalo. Ngikutshele ukuthi I-Interpol imemezele ukuvinjelwa kokuthengiswa kwe-EMU."Kodwa ngisazohlola i-ego yakho yokunyathelisa ngomunwe."
  
  
  Waqhubeka efunda amaphephandaba, wabe esethatha imithwalo yakhe ye-ego. Kwakungekho lutho olwalukhomba kunoma yini ngaphandle komuntu ocebile wasebrithani owachitha isikhathi sakhe esiningi ehamba kuleli zwekazi.
  
  
  Ukelly wakhipha isethi encane futhi waqala ukukhipha imibhalo Kaparson. Lapho eseqedile zonke eziyishumi, wasula uyinki ngokucophelela futhi wabeka imidwebo esikhumbeni. Wabe esekhipha ikhamera encane Eyenziwe Ejapane enegama lakhe elalibhalwe kuyo wathatha izithombe ezimbalwa zobuso Bukaparson. Lapho ephumula, Ubarry Parson wayebukeka engenabungozi ngokuphelele, engenamandla okuphila ayehlale enza i-ego ibe yilokho eyayiyikho ekuphileni.
  
  
  Kwakungekho lutho kulezi zinto olwalungahlanganisa Uparson neqembu lanoma iliphi izwe. Sasicabanga Ukuthi Uparson wayengenayo inyosi
  
  
  
  
  
  Izinhlobo zokudlulisa
  
  
  Ukuhumusha Umbhalo
  
  
  Umbhalo oyisisekelo
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Imiphumela yokuhumusha
  
  
  Esebenza nanoma yiliphi iqembu, Utina wayengumculi oholayo, kodwa ikakhulukazi naye.
  
  
  Futhi lokho kwenza Utina waba umbuzo wokuqala. Ubani owayesebenzela-uma ngempela ayesebenzela othile?
  
  
  Ukelly wayelokhu ebuka iwashi lakhe.
  
  
  "Ukhathazekile ngesikhathi?"Ngambuza.
  
  
  "Ngiyazibuza ukuthi sizokwenzenjani ngalomzimba."
  
  
  Waphefumula ngokujulile. "Akukho okuningi esingakwenza. Sivele siphume siyoshiya lapha."
  
  
  "Kodwa U-Elena Morales?"
  
  
  "Ingena futhi ithole i-ego. Futhi ushaya ikhwelo lakhe. Akukho lutho oluhlanganisa Uparson nathi, akukho lutho oluqondile."
  
  
  "Sabonwa naye edisco."
  
  
  "Ungakwazi yini ukulungisa?"
  
  
  Ukelly wacabanga ngakho. "Sekwephuze kakhulu. Kungani izwi lakhe lalihlola isikhathi? Ishumi nanye namashumi amathathu. Angicabangi ukuthi ukuxhumana kwami kusemsebenzini njengamanje."
  
  
  "Indoda ende enezintshebe Ze-Fu-Manchu?"
  
  
  Ukelly wamamatheka. "yebo. Ingabe uyazi ego?"
  
  
  Wayegqolozele ukhaphethi. "Sinenye inkinga okumelwe sikhathazeke ngayo. Utina akazi ukuthi umbulali wakhe ufile. Ucabanga ukuthi uzomlinda ukuba afike Esol-i-niev ukuze athinte Ucorelli. Futhi lokho kusho ukuthi uzofika. lapha. Kumelwe simvimbe."
  
  
  Ukelly wayecasulwa. "Kanjani?"
  
  
  Ngacabanga ngakho isikhathi eside. "Bheka. Kuthiwani ngalokhu? Sibiza Utina ehhotela Lakhe Egranada. Sishiya umyalezo Ovela Kumuntu. Unen uthi uya Kusol y Nieve, futhi ufuna ukwazi ukuthi angahlangana kuphi naye. Khona-ke silinda lapha kuze kube yilapho ebiza ihhotela. Sithola Ukuthi Uhema ufuna ukukhuluma nobani. Futhi lo muntu Ngurico Corelli ."
  
  
  Wabuka ngaphandle ngefasitela, elindele impendulo Kakelly. "Lokho kuzwakala kukuhle. Yini okumelwe siyilahlekelwe?"
  
  
  "Ake sithi ubiza Uparson ngokushesha ukuze amtshele ukuthi ubani okufanele amdubule?"
  
  
  Ukelly waqhaqhazela. "Uthola Ukuthi Uparson ufile, abese exhumana Nocorelli. Kunoma ikuphi, siphambili."
  
  
  "Ngiya egumbini lokulinda ukuze ngivimbe U-Elena Morales", ngishilo. "Angifuni ukuba azulazule lapha futhi athole isidumbu. Wayengase axwayise lonke ihhotela."
  
  
  "Ngizokujoyina ngokushesha nje lapho nginakekela owesifazane wasebergson."
  
  
  Sashiya umnyango ungavaliwe saphuma saya egcekeni. Akekho owasibona.
  
  
  * * *
  
  
  Bobabili Ujuana rivera no-Elena Morales bangibuka njengoba ngangingena egumbini lokwamukela izivakashi ngemva kwemizuzu embalwa. Ngangizwa ukuhleka okukhulu nokumemeza kwenjabulo kuyo yonke indawo yokwamukela izivakashi. Ujuana No-Elena babephakathi kwe-yahoo enomsindo Noherr hauptli, Amajalimane amabili e-ego, Umdanish we-ego, neqembu lamanye amabhangqa e-ski angaba ngamashumi amabili ngalinye.
  
  
  Wahamba futhi wanqekuzisa Ikhanda Kujuana no-Elena. Phakathi kwabo, bangenzela indawo. Uherr hauptli wangibona, wangibingelela, futhi wangethula eqenjini.
  
  
  Wamomotheka, waphakamisa isandla sakhe, futhi wancika emuva ebhentshini phakathi kwamantombazane, egqolozele umlilo ovuthayo. Kwakuphephile futhi kuvikelekile, kude nomsindo wokudubula nokubona igazi.
  
  
  Umnu. Hauptley waphatha leli qembu ngezenzo zakhe zemidlalo ezithakazelisa kakhulu - wayengumzingeli ongeyena umdobi, umdobi onekhono, umshayeli wezikebhe ophumelela kakhulu, nomqwali omkhulu wezintaba - futhi wabhala imigqa embalwa ekhasini lesidlo sakusihlwa wayiphendulela. Ujuana ngesixwayiso sokugcina i-ego ingabonakali.
  
  
  Wayengeke ngisho akuvume, kodwa ngangazi ukuthi wayekufunda kungabonakali kuwo wonke umuntu. Indololwane ebukhali emibhalweni yangitshela ukuthi uyaqonda.
  
  
  UPARSON UFILE. INDODA KATINA. UMSILA WENYATHI.
  
  
  Ngafaka leyo ngxenye yokugcina ngoba ngangingazi Ukuthi ngenzeni Ngo-Elena Morales. Ukube wayehileleke kakhulu Kubarry Parson, wayengase azi noma aqagele ukuthi wayenzani. Ngaphandle kwalokho, kwakungadingeki ukuba amthathe ayohlola. Ubella wamshaya kwaze kwaba yilapho ihhotela limtshela ngokufa Kukaparson. Nganginomuzwa wokuthi uma Ujuana engakwazi ukumphatha, ngangingakwazi.
  
  
  Umitch Kelly wabonakala emnyango wegumbi lokuphumula,emomotheka kabanzi futhi eshaya umlindisango ojwayelekile. Wabe esengibona, wahamba ngokushesha, wancika, futhi wathi ngezwi eliphansi, " Igumbi lokwamukela izivakashi. Ngokushesha."Akekho omunye owake wezwa. Wangicindezela ehlombe, wamanga Ujuana ngesandla esivulekile esihlathini, futhi waphuma egumbini lokuphumula ekhomba Uherr hauptli ngokuxolisa.
  
  
  Wathinta ithanga Likajuana futhi wasukuma ukuze ahambe. Ukelly wayehlala phambi kwefasitela lengilazi elisuka phansi liye ophahleni ngemuva kwegumbi lokwamukela izivakashi elalibheke phansi emagqumeni omzila wokushushuluza. Wayebuka ukubonakaliswa kwami engilazini. I-lobby yayingenamuntu nhlobo.
  
  
  Wakhuluma endlebeni yami ngaphandle kokunyakazisa izindebe zakhe , iqhinga elidala lamaphoyisa elalibolekwe kulabo ayehlala nabo esitokisini.
  
  
  "Waphuma, ezungeza ihhotela Egranada. Kubonakala sengathi uya Esol-i-niev."
  
  
  "Wahamba nini?"
  
  
  "Namuhla ebusuku. Asazi ukuthi nini."
  
  
  "Lezi yizindaba ezimbi."
  
  
  Ukelly wanqekuzisa ikhanda.
  
  
  Ebonisa iwindi lengilazi, wabona omunye wabasebenzi ecindezela ucingo lwakhe futhi ewela igumbi lokwamukela izivakashi eya egumbini lokwamukela izivakashi. Ngemva komzuzu, waphinde waphuma. U-Elena Morales walandela ngokushesha nangomusa.
  
  
  Ukelly wamkhuthaza. U-Elena wabhekisa amabombo ezitebhisini. Lokho kwakusho ukuthi wayeya ekamelweni lakhe-ikamelo ayehlala Kulo Nobarry Parson!
  
  
  Ukelly naye bashintshana ngokumangala. Ngambona Ujuana ephuma egumbini lokuphumula ebukeka ekhathazekile. Ukelly wamshaya.
  
  
  "Gcina Ujuana egumbini lokuphumula. Joyina yena. Ngizohamba Ngiyothatha U-Elena."
  
  
  "Kulungile lokho."
  
  
  Walinda kwaze Kwaba Yilapho U Elena esekhuphuke izitebhisi ngaphambi kokuba aqale
  
  
  
  
  
  
  Izinhlobo zokudlulisa
  
  
  Ukuhumusha Umbhalo
  
  
  Umbhalo oyisisekelo
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Imiphumela yokuhumusha
  
  
  d khona-ke nah. Kwenzeka okuthile. Othile wayemxwayisile. Ngangingakwazi ukuthola ukuthi ubani noma kungani. Noma kunjalo, kwakusobala ukuthi wayeya ekamelweni lakhe.
  
  
  Isitezi sesithathu. Phansi ehholo, ezungeze ijika. Wafinyelela esikhwameni sakhe ukuze athole okhiye bakhe. Kodwa lapho ekhipha i-ih futhi ethinta isibambo, umnyango wavuleka. Waphenduka ukuze ahlole igceke. Wayelindele ukunyakaza okunjalo, futhi wagxumela emuva ekhoneni, engabonakali.
  
  
  Akazange angibone.
  
  
  Ngezwa umnyango uvaliwe ngemva kwakhe.
  
  
  Wehla ngokushesha egcekeni futhi wama ngosuku olulandelayo. Ekuqaleni, ngangingakwazi ukumuzwa ngenxa yobukhulu besikhumba. Ukhaphethi wawuvimbela imisindo ukuba ingangeni esikhaleni esiphakathi komnyango nohlaka.
  
  
  Kodwa-ke ngacabanga ukuthi ngizwe amazwi ehlebeza ngaphakathi. Izwi elilodwa elikhanyayo, eliphakeme-owesifazane-wamuzwa. Yiqiniso, izwi Lika-Elena Morales. Kodwa ingabe wakhuluma Nohema?
  
  
  Thina Odin. Akekho. Yiqiniso, wasebenzisa ucingo!
  
  
  Khona-ke ukububula kwaphinde kwaphela, futhi akabange esazwakala. Ngilinde umsindo wokushintsha umamukeli esisekelweni, kodwa ngawuphuthelwa. Khona-ke umnyango wavuleka futhi wavalwa. Ikhabethe? Ingabe wayegqoka kahle ukuze aphume?
  
  
  Wahamba ngokushesha waya ekugcineni kwegceke waphumela kuvulandi owawuzungeze isakhiwo ezinhlangothini ezintathu. Waphuma emehlweni futhi wagxumela odongeni lwangaphandle, elindele Ukuba Izinyamazane ziphume zingene egcekeni.
  
  
  Kodwa akazange avele.
  
  
  Wabuka iwashi lakhe.
  
  
  Imizuzu eyishumi nanhlanu.
  
  
  Waqala emuva ehholo futhi wama phambi komnyango wakhe, wafaka intamo yakhe futhi wafaka indlebe yakhe emabhodini.
  
  
  Akukho lutho.
  
  
  Umshayeli we-Luger wayikhipha futhi wagona U-Ego esifubeni sakhe njengoba ayeqhubekela phambili futhi ephendukisa isibambo. Isivalo sasisavulekile, kanjalo Nokelly nami.
  
  
  Wangena ngokushesha, wancika emuva odongeni futhi wabamba Umshayeli we-luger phambi kwakhe.
  
  
  Kwakungekho muntu lapho-akekho ophilayo.
  
  
  Isidumbu sikaparsons sasilele lapho sasingasishiyanga khona.
  
  
  Kodwa kwakungekho muntu ekamelweni.
  
  
  Wayekuphi U-Elena Morales?
  
  
  Wayebuka iminyango yendlu yangasese, kodwa ikhabethe lalincane kakhulu ukuba noma ubani angacasha kulo. Futhi namanje...
  
  
  Kwakuwumsindo omncane, futhi ekuqaleni wayengaqiniseki ngisho nokuthi wayewuzwile. Kodwa njengoba ayemi lapho, engalokothi aphefumule, ukuzazisa kwakhe kwamuzwa futhi. Kwakuwumsindo ongenakuphikwa womuntu ozama ukuhlala ethule, kodwa ehamba kancane. Waphinde wabheka ikhabinethi, kodwa umsindo wawuvela ohlangothini olungalungile.
  
  
  Cha. Wafika endlini yangasese.
  
  
  I-luger yambamba ngokuqinile futhi yaya ngqo endlini yangasese. Yavalwa.
  
  
  "Elena," ngamtshela ngobumnene.
  
  
  Akubanga khona mpendulo.
  
  
  Othile wayekhona, Futhi Kwakungeyena U-Elena. Laya kuphi? Noma ingabe wayelapho nomunye umuntu?
  
  
  "Elena," ngathi, ngokuzwakalayo kulokhu.
  
  
  Akukho lutho.
  
  
  "Ngizovula lo mnyango. Nginesibhamu. Phuma, unikele ikhanda lakho, " ngakhonkotha, ngimi ohlangothini olulodwa kunosuku.
  
  
  Akukho lutho.
  
  
  Ngabamba isibambo sosuku, ngisemi ngicindezelwe ngokumelene namapulangwe osuku, futhi ngaluphenduka. Umnyango wavuleka futhi waphendukela ngaphakathi. Umzimba wakhe wawucindezelekile. Izinsizakalo zethu.
  
  
  Phakathi nendawo evulekile, wayekwazi ukubona indlu yangasese. Usergei wayeshisa. Futhi lapho, Ephaphathekile futhi ecindezelekile, Kwahlala Utina bergson, esaba kakhulu.
  
  
  Wathutha ukuze amvikele ngomshayeli we-luger. Khona-ke wambona elele echibini elinempahla yakhe eyayilungiselelwe ukusetshenziswa. Ngaphansi kwesikhumba, ibhodlela liketshezi, ukotini swabs.
  
  
  Wayengibuka ngamehlo amakhulu.
  
  
  "Uphi U-Elena?"Wabuzwa u-ee, nakuba ayengase abuzwe eminye imibuzo eyikhulu esikhundleni salokho.
  
  
  Wanikina ikhanda. "Angikaze ngimbone U-Elena . Ngubarry kuphela owambona. Futhi yena... wayefile."Izwi lakhe lehla laba ukuhleba. Wayesezophelelwa amandla.
  
  
  Wangena endlini yangasese futhi wambamba cishe ngendololwane. Wanamathela kimi, ephefumula kanzima.
  
  
  "Wabulala i-ego?"izwi lakhe langihlebela endlebeni.
  
  
  Angizange ngimtshele lutho. Ngangingamtshela kanjani ukuthi kwakungukelly naye?
  
  
  "Kungani ubuyele Esol-i-niev?"Usl wambuza buthule.
  
  
  Amehlo akhe aphendukela kimi. Wayicindezela phansi wayihlala phansi emaphethelweni ebhavu. I-sel yakhe iseduze kwakhe. Wayeboshwe Umshayeli we-luger esifubeni sakhe. Wayengowesifazane onobuqili, futhi uyise wayengamethembi nhlobo.
  
  
  "Ukuze ubone... bheka..."
  
  
  "Ubarry Parson", nganezela. "Ukuze abonise Ucorelli u-emu ukuze akwazi ukubulala u-ego."
  
  
  Izinsizakalo zethu.
  
  
  Izindebe zakhe zathuthumela, futhi amehlo akhe ashiya ami. "Yebo," kusho yena.
  
  
  "Waqasha Ubarry Parson ukuba abulale Ucorelli", ngasho ngokuqondile. "Awukwazi ukukuphika lokho. Wasitshela ngaphambili..."
  
  
  "Angikuphiki lokho", esho ngokuqinile. Ubuso bakhe base buphinde baba nombala. Ukubuka kwami kwashelela enalithini elingaphansi kwesikhumba.
  
  
  "Isisusa?"Ngambuza. "Ingabe ungumlutha wezidakamizwa? Ingabe yilokho kuphela?"
  
  
  Wayegxumagxuma emahlombe. "Ngididekile. Angazi ukuthi kungani ngifuna ukubulala i-ego yakhe, ngaphandle kokuthi ngiyayizonda i-ego ngaphezu kwanoma ubani omunye emhlabeni."
  
  
  "Kodwa uyenqaba ukwenza lokho, enikeza wonke umuntu ohileleke enhlanganweni yezidakamizwa", ngishilo.
  
  
  Wayelengisa ikhanda lakhe.
  
  
  "Kungani ubuye?"Ngabuza futhi.
  
  
  "Ukuze uthole Ubarry", Kusho Utina ngobumnene. "Ngaya kuvulandi, ngabheka ngaphakathi ngambona. Ufile. Wangena..."
  
  
  Wayebheke phezu kwehlombe lakhe. Yiqiniso! Ibhalkhoni! Lena th
  
  
  
  
  
  
  Izinhlobo zokudlulisa
  
  
  Ukuhumusha Umbhalo
  
  
  Umbhalo oyisisekelo
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Imiphumela yokuhumusha
  
  
  Indlela U-Elena aphuma ngayo emakamelweni engambonanga. Lapho U-Elena ethola Ubarry efile, wesaba waze wafa futhi wabaleka. Wavele wavula iminyango yesifulentshi, waphuma waya kuvulandi, waphuthuma kude. Khona - ke, ngemva nje kwalokho, Utina wakhuphuka ngomgwaqo ongemuva eyohlangana Nobarry egumbini le - ego-mhlawumbe bobabili babehlele ukuhlangana-futhi wathola Ubarry efile. Isidingo sakhe sezidakamizwa samenza waba ngcono futhi waya endlini yangasese ukuze abe ngcono, njengaye.
  
  
  "Ngafika ngathola ukuthi udutshulwe. Ekuqaleni, ngangicabanga Ukuthi Kungenzeka Ukuthi U-Elena wayebulale i-ego yakhe. Kodwa mhlawumbe Ucorelli wathola Ukuthi Ubarry wayeyi-ego buster. Mhlawumbe Ucorelli wayazi ukuthi nginguye..."Amehlo akhe agcwele izinyembezi . "Ngiyesaba, Nick!"
  
  
  Kwamethusa. "Kumelwe ungiyise Ecorelli, Tina. Lena ukuphela kwesimo se-rheumatism. Abantu abaningi kakhulu bazama ukusivimbela ukuba sithole lolo listu lwamagama. Okuningi kakhulu. Kukuwe manje, Tina."
  
  
  Waba mhlophe. "Uzothola, Nick! Uzocabanga ukuthi ngiqashe othile ukuba abulale u-ego! Awukwazi ukungenza ngikwenze lokhu. Kumelwe ungidedele!"
  
  
  "Sifunani, Tina?"Nguwe kuphela onesifo sokuqaqamba kwamalunga omzimba. Manje usungiyisa kuye obala. Ngibonise nje i-ego yakho, futhi..."
  
  
  "Ngeke akuvume lokho! wamemeza. "Uyophika ukuthi ungubani."
  
  
  "Utina ..."
  
  
  Wafinyelela inaliti ye-hypodermic. Wacabanga ukuthi uzokwenzenjani ngokushesha nje lapho ephendukela ehlombe. Wayicindezela njengomshayeli we-luger engxenyeni ethambile yentamo yakhe. "Cha, cha, Tina! Hhayi izinaliti. Yiqiniso, uzoba kuhle imizuzu embalwa, kodwa uyohlale ukubuyela ngokoqobo."
  
  
  "Nick!"wakhala, esabambe inaliti.
  
  
  Uluger wayifaka ephaketheni lakhe futhi wafuna inaliti. Ubuso bakhe bashintsha cishe ngokushesha. Leso sifihla - buso esizolile, esihle samguqula waba ubuso bekati lesihogo-amehlo akhanyayo, amazinyo avulekile, izindebe ezihlukaniswe umsindo wesilwane.
  
  
  Inaliti yangena engalweni yami ngaphambi kokuba ngikwazi ukuzivikela kulokho kusika okuhlanyayo.
  
  
  Wahleka, wakhala kancane, engajabule.
  
  
  Yena, waba nomuzwa wokuthi konke kudlula kimi. Eyakhe, yayizizwa njengebhola likascreed.
  
  
  Wangiholela ekamelweni elilandelayo wabe esengiphonsa esihlalweni.
  
  
  "Ukuxuba okuncane kwethu, Nick", wayesho ngalokho kumamatheka kwakhe kobusathane. "Uzohlala lapho njengomfana omncane omuhle. Ngizohamba lapha."
  
  
  Cha, Tina! Ngazama ukukusho, kodwa akuzange kusebenze.
  
  
  Wayebonakala ehamba ngesivinini esisheshayo-amafreyimu ayikhulu ngomzuzwana, egijima emafasiteleni asefrance kuvulandi. Khona-ke kwaba nokuthula.
  
  
  Ngemva kwamakhulu ambalwa eminyaka, ngezwa othile engqongqoza emnyango. Kwakungukelly.
  
  
  "Nick! Ingabe ukhona? Unick?"
  
  
  Umlomo wakhe wavuleka. Okungenani ihambile. Kodwa ngangingenalo izwi. Ingabe uthole polio?
  
  
  Umnyango wavuleka Futhi Ukelly wangena ekamelweni, edonswe isibhamu. Wayemane emi lapho futhi engigqolozele ngokumangala.
  
  
  "Sawubona, Nick!"
  
  
  Izindebe zakhe zaphinde zanyakaza. Wayenesifo sofuba. Yena, wakhononda.
  
  
  Ukelly wabheka nxazonke, wabheka indlu yangasese, futhi wanuka inaliti engaphansi kwesikhumba. Ngaso leso sikhathi, wabuyela kimi, wangishaya ngempama, wangikhipha esihlalweni sami, wangidonsela endlini yangasese. Wangicindezela ekhanda ngaphansi kweshawa, futhi amanzi abandayo angishaya entanyeni.
  
  
  Ukelly wakhuluma nami ngesikhathi esebenza.
  
  
  "Lokhu kuyinto entsha. Sinamasheya.. Uyakushaya, ukuze ungakwazi ukunyakaza, kodwa ungabona konke okwenzekayo. I-polio yesikhashana. Livela ekurari, eyaziwa nangokuthi i-urari, i-urari, i-uurali, i-vurali. nowoorara. Kodwa yancishiswa ngenye into. Ungangibuzi ukuthi yini. Amafomula njalo zinyamalale ngokushesha nje lapho sithola ih ."
  
  
  Ngokushesha yavuselelwa.
  
  
  "Ngokushesha!"Ngamtshela. "Lona Ngutina. Waya egranada eyohlangana Nobarry Parson, futhi wathola isidumbu sika-Ego lapha. Manje usendleleni ephuma. Ucabanga ukuthi u-ego wabulala Ucorelli. Uma ebaleka manje, angambulala u-ego kamuva."
  
  
  Ukelly waphuka. "Ngize lapha ukuzokuthola. Utina wayesephansi egumbini lokwamukela izivakashi, enza isehlakalo!"
  
  
  "UBANI?"Ngabuza ngokungenasineke.
  
  
  "Utina Bergson".
  
  
  "Tina!"
  
  
  "Kuhle kakhulu. Kodwa manje usehambile."
  
  
  "Ingabe sekuphelile? Kodwa...?"
  
  
  "Wayesegumbini lokwamukela izivakashi, kodwa wahamba", Kusho Ukelly kimi njengoba sasigijima sidlula emakamelweni futhi sehla ehholo. Njengoba sasiqala ukwehla ngezitebhisi, ngabona isixuku sabantu egumbini lokwamukela izivakashi. Wonke umuntu wayebuka indawo yokupaka izimoto.
  
  
  Ujuana wambona, waphenduka ngokushesha wasilinda.
  
  
  "Konke lokhu kumayelana nani?"
  
  
  "Ugqoke Ijaguar ebomvu", kusho Ujuana, ekhomba izimoto ezipakiwe. Yena, ngabona izibani eziphambili zivela komunye wabo, nxazonke zabo. Usergei wanqamula ebumnyameni futhi wakhanyisa intaba embozwe yiqhwa lapho umgwaqo wawuphenduka khona usuka eprado llano futhi uholela emgwaqweni omkhulu.
  
  
  "Wenza isehlakalo esikhulu", Kusho Ujuana ngokushesha. "Kwakumangalisa kakhulu ."
  
  
  "Kunzima kakhulu", Kusho Ukelly.
  
  
  "Ingabe uzongitshela ukuthi wenzeni?"Ngabuza ngokungenasineke.
  
  
  "Wafika lapha kungakapheli nemizuzu eyishumi edlule, wavusa isihogo futhi wacela Umario Speranza!"
  
  
  "Ubani Umario Speranza?"Ngambuza.
  
  
  Ukelly wanikina ikhanda. "Lapho ngitshelwa Ukuthi Usenor Speranza wayengekho lapha, wacishe wahlanyiswa, lapha nje egumbini lokwamukela izivakashi."
  
  
  Ngangimbona
  
  
  
  
  Izinhlobo zokudlulisa
  
  
  Ukuhumusha Umbhalo
  
  
  Umbhalo oyisisekelo
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Imiphumela yokuhumusha
  
  
  Ijaguar yaqala ukuhamba. Izinwele zikatina ezimhlophe zazigqagqana ngemva kwakhe.
  
  
  "Kwasiphoqa sonke ukuba sishiye ihholo sibaleke", kuchaza Ujuana.
  
  
  Ukelly waphetha ngokuthi: "futhi ngokushesha wawa, futhi umphathi wedeski kwadingeka amvuselele". "Ngakulandela."
  
  
  Wayecasuka, ecabanga ngokushesha. "Kuwumdlalo-izigcawu ziphansi lapha. Angazi ukuthi lokhu kwenzekani. Kodwa kumelwe ngimvimbe."
  
  
  "Eqinisweni", kusho Ukelly. "Senzani?"
  
  
  "Bheka Lo Mario Speranza", Kusho Ukelly kuye. "Cishe angikho. Ngizohamba Ngiyothatha Utina!"
  
  
  Isikhumba sakhe safika esixukwini saya eminyango ejikelezayo futhi Sabonwa Lapho Umnu. Hauptley nethimba lakhe lama-ego lama-sycophants. Waphakamisa izandla waphenduka.
  
  
  Kwakubanda erenault. Kwaqala kahle. Wayishiya emgwaqweni futhi wagxuma kabili ngaphambi kokuba ayilawule. Kwakunamabala eqhwa emgwaqweni, njengasebusuku obubili obudlule.
  
  
  Umgwaqo wehla futhi waphenduka uqonde. Ijaguar ebomvu ayikwazanga nhlobo ukuyibona, kodwa yakhumbula ukuthi umgwaqo waphenduka waqonde futhi yaqala ukuphendukela kwesobunxele yaba uphawu olude, olubanzi olunjengesicathulo sehhashi olwalunamathele emaphethelweni aleli bharanca.
  
  
  Ngavula injini ngoba ngangingafuni ukulahlekelwa umbono Kajag.
  
  
  Ngangibona emaphethelweni omgwaqo ngamalambu ami angaphambili, futhi ngachofoza inkinobho yokuhlukumeza ukuze ngihlole ukudonsa. Ngakhululeka lapho ngizwa ukungezwani emabhandeni.
  
  
  I-renault yakhe yaphenduka ijika futhi yabona I-jaguar ebomvu Katina bergson iphakama maphakathi nejika elibanzi elifana nesicathulo sehhashi. Wayeshayela kancane, kodwa wabe eseshesha lapho ngimbona naye.
  
  
  Imoto yayibonakala igxumela phambili ebumnyameni, izibani zibonakala emgwaqweni njengokungathi zikhuphuka esibhakabhakeni. Futhi - ke-wayengakholelwa kulokho ayekubona-Ijaguar yashayisa ibhange, yacishe yashayisa udonga lwamatshe.
  
  
  Phenduka, Tina! Ngamemeza ngingafuni. "Shintsha!"
  
  
  Kungakhathaliseki ukuthi wayekwenza noma cha, angazi, kodwa into elandelayo engayibona kwakuyi-jaguar, eyayingahambi iye ezindaweni ezingajulile, kodwa yayiya emaphethelweni angaphandle omgwaqo. "Tina!"
  
  
  Kwakuyisikhalo esilahlekile.
  
  
  Ijaguar ithola isivinini bese idlula emaphethelweni, njengokungathi ama-ego afunde ukucwila kancane kakhulu echibini.
  
  
  Izibani zangaphambili zabamba i-mica shale enamachashazi ngezansi, amabala eqhwa acindezelwe ku-shale futhi akhanyisa inhlanganisela yezibani nokubonakaliswa eqhweni, bese imoto izifihla emadwaleni, igxuma, igingqika ngokuphindaphindiwe, izibani zangaphambili zazizungeza njenge-pinwheel ebusuku futhi zashayisa ngengozi esiqeshini samatshe abukhali ezansi kwe-barranca.
  
  
  Kwaba nesikhathi sokuthula.
  
  
  Khona-ke, kwaqhuma ilangabi elinamandla esibhakabhakeni, futhi kwaqhuma umsindo omkhulu emoyeni. Intuthu yayikhipha amalangabi e-mimmo orange, intuthu emnyama ebukhali, ecindezelayo.
  
  
  Umlilo wakhuphuka, wabe usubuyela emuva emanxiweni E-Jaguar eyayonakele futhi waqala ukudla kancane kancane insimbi. Khona-ke intuthu yayikhuphuka kancane, umlilo udansa emaphethelweni ensimbi ebomvu, ingilazi ecacile, nepulasitiki enemibala.
  
  
  Ethukile, wahamba ngokuqapha emgwaqweni omkhulu waze wafika endaweni Lapho Ijaguar ebomvu yayidlule khona emaphethelweni. Wabheka phansi. Engangikubona kwakuwukuqhekeka kwamadwala aqoshwe ehlombe emaphethelweni omgwaqo.
  
  
  I - renault yapaka, yakhipha ukhiye, yaphuma izungeze imoto. Kwakubanda emgwaqweni omkhulu. Wahamba waya emaphethelweni omgwaqo Lapho Ijaguar yayidlule khona emadwaleni. Wema lapho, ebuka amatshe asusiwe, futhi walandela umugqa omnyama oshisiwe emgodini ongaphansi lapho umlilo obomvu ogqamile waqhuma khona phezu kwezinsalela zikatina bergson Nejaguar ebomvu .
  
  
  Ngemva kwemizuzwana nje, izivakashi zokuqala zehhotela zafika ngemoto yefiat, zapaka izimoto, zangijoyina emaphethelweni omgwaqo. Ukugqolozela.
  
  
  Futhi kwabe sekufika abanye.
  
  
  Nokuningi.
  
  
  Abafuna injabulo.
  
  
  Ngazizwa ngigula.
  
  
  Khona-ke ngehla emthambekeni onamadwala, ngisebenzisa i-pocket flash yami, ngadlula engxenyeni eshile yedwala lapho I-Red Prong yayishaye khona okokuqala, futhi ekugcineni ngafika endaweni eseduze nemoto ngokwayo.
  
  
  Kodwa amalangabi ayedla amanxiwa, futhi kwakungenakwenzeka ukusondela ngaphandle kokushiswa.
  
  
  Wayemi ngesandla phezu kwekhanda lakhe, elindile.
  
  
  Iloli labacimi-mlilo lakhala emgwaqweni, futhi ngokushesha isicishamlilo esikhulu esasigqoke ijazi lokushushuluza futhi sithwele isicisha-mlilo esithwalayo sawela emthambekeni saqala ukufafaza imfucumfucu evuthayo.
  
  
  Wathuthumela.
  
  
  Umcimi-mlilo wayemi lapho, ebuka izinsalela ezishisiwe. I-Civil Guard yamjoyina futhi yenza isibani emotweni eyayishisiwe. Ukukhanya kwakunamandla kakhulu kunokwami.
  
  
  Ulizzie weza kuye.
  
  
  Ngabona ngaleso sikhathi.
  
  
  Kwakunomzimba oshisiwe esihlalweni esingaphambili. Okwakusele kwakumnyama futhi kushisa.
  
  
  Utina.
  
  
  Konke okusele kwentombazane yegolide enesikhumba segolide.
  
  
  Yena, waphenduka, wagula.
  
  
  Kumelwe ukuba eyakhe yawa edwaleni eduze kwamanxiwa futhi yawela ezweni le-funk enomoya. Othile wayenginyakazisa ingalo nehlombe. Ngaqaphela ukuthi kwase kuyisikhathi eside izwi likhuluma nami.
  
  
  Iphazamisekile.
  
  
  "Igama lesidlaliso ."
  
  
  Kwakungukelly.
  
  
  "Ufile", kusho Ukelly. "Into embi."
  
  
  "Ngicabanga ukuthi wazizwa sengathi sekuphelile futhi hey, kungcono ugijime."Wabubula . "Wayazi Ukuthi Urico wayezoba Ucorelli
  
  
  
  
  
  
  Izinhlobo zokudlulisa
  
  
  Ukuhumusha Umbhalo
  
  
  Umbhalo oyisisekelo
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Imiphumela yokuhumusha
  
  
  ukuphila kwakhe konke."
  
  
  "Kodwa Ucorelli wayengazi!"
  
  
  "Uzothola. Yingakho ahamba", ngishilo. Ukuvota, njengoba ngangikuqonda.
  
  
  "Ngahlola lelo gama, Nick."
  
  
  Wabheka phezulu futhi wangamukeleki. Ngangingaqondi ukuthi wayesho ukuthini.
  
  
  "Umario Speranza akabhalisiwe ehhotela."
  
  
  Ngahlala futhi ngacabanga ngakho. "Kodwa yilelo igama alinika umabhalane."
  
  
  Wanqekuzisa ikhanda. "Uclare uthi lokhu wakusho. Uclare uthi yilapho aphuma khona ekhanda."
  
  
  Wabuka amanxiwa angaphansi kwethu. "Ingabe uthi Urico Corelli akakaze abe Sesol y Nieve nhlobo?"
  
  
  "Ngithi nakanjani akakaze abe lapha noma kwenye Indawo Esol y nieve Hotel ngenyanga edlule noma ngaphezulu. Uma igama le-ego esembozweni Lingumario Speranza."
  
  
  "Kodwa-ke ..."
  
  
  "Awukwazi yini ukubona lokho? Mhlawumbe wayazi Ngotina. Mhlawumbe wayazi ukuthi wayeqashe umbulali obulala u-ego."
  
  
  Yena, wanikina ikhanda lakhe ukuze alihlanze. "Futhi konke lokhu kuxoxa ngomhlangano kwakuwukufa kukatina bergson okungamanga?"
  
  
  "Akunjalo neze. Ngithi kumelwe ukuba Urico Corelli wayazi Ngotina bergson Nobarry Parson. Futhi akazange eze nhlobo endaweni yokungcebeleka. Wonke umuntu wayecabanga ukuthi ulapha-umbulali oqashwe isixuku, umbulali oqashwe Utina-nathi ngoba sasizohlangana Nocorelli. Wonke umuntu wayelapha ngaphandle Kukacorelli! "
  
  
  "Khona-ke uphi indodana yowesifazane oyisifebe?"
  
  
  Ukelly waqhaqhazela. "Ngicabanga ukuthi kungcono sibonise Uhawke bese siqala kabusha."
  
  
  Savuka ukuze sikhuphuke intaba, kodwa angikwazanga ukushiya i-ego yami yodwa.
  
  
  Wabe esephenduka wabheka emuva emanxiweni.
  
  
  "Kungani aye lapho?"
  
  
  Ukelly wanikina ikhanda. "Wayengowesifazane omuhle, Unick. Abesifazane abahle benza izinto eziwubuwula. Kumelwe ukuba wayemthanda Ucorelli. Futhi nami ngangimzonda u-ego."
  
  
  Ngathi: "noma ngiyayithanda imali.
  
  
  "Awucabangi kangako ngabantu, akunjalo, Nick?"Ukelly wabubula .
  
  
  "Ingabe kufanele ngibe nayo? Ingabe ngimkweleta ngempela?"Izwi lakhe lazola. "Ngicabanga ukuthi wanquma ukuthi kwakuyindlela engcono kunokugijima kulo lonke ichibi elingaphandle ezama ukubalekela isibhamu sikarico Corelli esikhokhelwayo."
  
  
  "Ngeke azi ukuthi uzomshaya nini", Kusho Ukelly ngokunganaki.
  
  
  "Ngiyazibuza ukuthi leso sifebe sikuphi manje?"Yena, wacabanga ngokuzwakalayo.
  
  
  Ishumi nanhlanu
  
  
  Ngakusasa ekuseni, sasiqala ngokudla kwasekuseni. Naphezu kokubukeka kukajuana okukhanyayo, wayecindezeleke ngokomoya. Incazelo yakhe yayiwukuthi sasikwazi ukuwuqeda lo msebenzi.
  
  
  Sadla isidlo sasekuseni sasezwekazini futhi sahlala elangeni elikhanyayo. Ngasikisela ukuba sishushuluze ekuseni ngaphambi kokuba siye Espain, kodwa waphikisa.
  
  
  "Ngifuna nje ukupakisha izinto zami."
  
  
  Wanqekuzisa ikhanda kuye. "Ngizoya Eveleta ngiyokwenza ukugijima okumbalwa."
  
  
  Wanqekuzisa ikhanda, ingqondo yakhe kwenye indawo.
  
  
  "Ipeni?"
  
  
  Akazange aphendule.
  
  
  "Amapeni amabili?"
  
  
  "Kuyini?"
  
  
  "Ukuhlangabezana nemicabango yakho. Kwenzekani?"
  
  
  "Ngicabanga ukuthi wayecabanga ngokuchitha ukuphila komuntu. Utina Bergson. Ubarry Parson. Umiyane. Ukuthatha kokuqala Kukarico Corelli. Ngisho No-Elena Morales-nomaphi lapho simdinga khona."
  
  
  Waphuma futhi wathatha isandla sakhe. "Yileyo ndlela izwe elisebenza ngayo."
  
  
  "Akulona izwe elihle."
  
  
  "Ingabe othile wakuthembisa ukuthi kwakuyini?"
  
  
  Wazamazamisa ikhanda ngokudabukisayo.
  
  
  Ngakhokha isikweletu futhi ngahamba.
  
  
  Kwakumnandi, kodwa Uvelet usathule kakhulu. Ilanga lalikhanya ngokukhazimulayo. Indawo yomzila yayimbozwe kahle ngempuphu. Wayikhipha, wasebenzisa izibonakude, futhi wahlola ithambeka. Njengoba ngichazile ngaphambili, kwakukhona ukwehla okubili okuvela phezulu kweveleta.
  
  
  Kulokhu kwanqunywa ukuba ugijime isikhathi eside, lowo owahlukana ngakwesobunxele lapho wehla. Ngangimane ngiyibuyisela esikhwameni sayo sesikhumba lapho othile ekhuphuka phezu kwamadwala lapho kuphenduka imoto enentambo futhi eza kimi.
  
  
  Kwakunguherr hauptli, futhi kulokhu wayedwa.
  
  
  Wayemshaya. "Sawubona, Herr hauptli."
  
  
  Wamomotheka. "Sawubona, Herr Peabody."
  
  
  "Ngikukhumbule izolo, noma ngesikhathi sishushuluza ndawonye."
  
  
  Wathi: "akungabazeki ukuthi kunengcindezi evela emabhizinisini"..
  
  
  "Yebo," ngathi, ngimbheka ngokushesha. Kodwa wenqaba ukubheka phansi emthambekeni.
  
  
  "Uphi owesifazane wakho omthandayo?"
  
  
  "Ukupakisha".
  
  
  "Khona-ke uyahamba?"
  
  
  Wanqekuzisa ikhanda kuye.
  
  
  "Kubi kakhulu. Isimo sezulu sasisihle kakhulu."
  
  
  "Ngempela, kukhona."
  
  
  Wamomotheka futhi wakhomba emthambekeni wedwala phezulu emzileni. Ngajoyina yena njengoba ayebopha izicathulo zakhe ngokuqinile futhi eqala ukuhlikihla i-wax eluhlaza okwesibhakabhaka kuma-ski akhe.
  
  
  "Baphi abangane bakho?"Ngambuza, ngihlezi eduze kwakhe. Yeka isihogo, ngangingenalutho olunye engangingalwenza ngaleso sikhathi.
  
  
  "Bahlala ehhotela," emamatheka. "Kubonakala sengathi babengazimisele kakhulu ukujoyina mina namuhla. Kwakusebusuku Kakhulu E-Esqui bar, futhi babenama-lumumba endiza ezungeze izindlebe zabo."
  
  
  "Ngokuvamile awuhlukaniseki."
  
  
  "Ngakho kunemali. Zidonsa njengamagnet."Waphinde wamamatheka, izinyawo zegwababa emakhoneni amehlo akhe e-ego zajula futhi zafihlwa.
  
  
  "Ungumuntu onamahloni, Herr hauptli."
  
  
  "Ngingumuntu ongokoqobo, Uherr Peabody."
  
  
  Wathatha i-ski yokuqala waqala ukufaka i-wax ngokucophelela entanjeni. Wayengumuntu osebenza ngokucophelela nangendlela ehlelekile, okwakumelwe kulindeleke kumjalimane omuhle.
  
  
  "Ufraulein Peabody ungikhumbuza umuntu osondelene nami", esho ngemva kwesikhashana.
  
  
  "Yebo?"
  
  
  "Uyazi, nganginendodakazi."Wabheka phezulu . "Yebo, ubungazi. Ukuxolisa."Waqhubeka nokwenza i-wax yakhe
  
  
  
  
  
  
  
  Izinhlobo zokudlulisa
  
  
  Ukuhumusha Umbhalo
  
  
  Umbhalo oyisisekelo
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Imiphumela yokuhumusha
  
  
  ing. "Wayeyintombazane enhle kunazo zonke . "
  
  
  "Ingabe kwakukhona, Uherr hauptli?"
  
  
  Akazange akunake ukungenela kwami. Waqhubeka wathi:" sawubona, wayeneminyaka eyishumi nesishiyagalolunye ubudala futhi waya eyunivesithi". "Owesifazane wami-unina-washona lapho esemncane eneminyaka emihlanu ubudala. Ngiyesaba ukuthi angikaze ngikwazi ukumnika isiqondiso esifanele ekukhuleni. Ingabe uyaqonda?"Amehlo ka-Ego aphakama futhi ahlangana nami.
  
  
  "Angikaze ngibe ubaba, ngakho angikwazi lokho, Herr hauptli."
  
  
  "I-rheumatism eqotho". Wabubula. "Kungakhathaliseki ukuthi kwakuwukunganakwa kwabazali noma ukuchitha izinto ezibonakalayo okungafanele kuye, lapho ehamba eya eyunivesithi, salahlekelwa ukuxhumana."
  
  
  "Kuyenzeka kulezi zinsuku."
  
  
  "Esimweni sakhe, kwenzeka okubi kakhulu. Abangane bakhe babemlutha kakhulu wezidakamizwa."Wangibheka futhi. "Futhi wagcina ehileleke kuleli qembu kwaze kwaba seqophelweni lapho ngangingakwazi khona ukubhekana nalo."Waqhubeka ekhulisa. "Ungumlutha we-heroin."
  
  
  Wayegqolozele Uhauptley.
  
  
  "Ngemva konyaka ejwayele, washona ngenxa yokweqisa."Wayebheka Ivega Yasegranada. "Ukuphathwa okuzimele".
  
  
  Ngiyaxolisa, " ngishilo.
  
  
  "Asikho isizathu sokuchitha isikhathi sakho sekwephuze kangaka", kusho Uhauptley, izwi lakhe linzima uma liqhathaniswa nezwi lakhe elijwayelekile elimnandi.
  
  
  "Ngiyaxolisa ngalokhu kuchitha ukuphila komuntu", ngathi, ngicabanga ngalokho Ujuana ayekushilo ngesikhathi sokudla kwasekuseni.
  
  
  Waqhaqhazela. "Ngandlela-thile, ngiyazisola. Wayebalekela umthwalo wemfanelo kayise. Wasondelana nabanye besifazane - hhayi oyedwa kuphela, kodwa abaningi-futhi wayishaya indiva indodakazi yakhe."Wacabanga isikhashana . "Futhi wakhuthazelela ukudelelwa kwami, esabela ngokusemandleni akhe. Ngokuzilahla njengoba nje ayemlahla."
  
  
  "Akukhona lokho isazi sokusebenza kwengqondo esingakusho", ngasho ngokuqapha. "Ukuzihlola kuwumdlalo oyingozi."
  
  
  "Angizange nje ngihlangane nabesifazane. Ibilokhu yenza leli bhizinisi."
  
  
  "Wonke umuntu kufanele abe nomsebenzi", ngishilo.
  
  
  "Kodwa hhayi lowo enganginaye."
  
  
  Ngambuka, ngazi ukuthi uzosho ukuthini.
  
  
  Wathi:" ukudayisa izidakamizwa ngokumamatheka okubabayo. "yebo. Cishe wayedakwe i-heroin eyayisetshenziswa ingane yami okuwukuphela kwayo ukuze izibulale. Lokhu kuhlobene kanjani nokuziphatha kwakho, Herr Peabody?"
  
  
  Yena, wanikina ikhanda lakhe.
  
  
  "Akuhambelani kahle nokwami. Ngaqala ukuhlaziya ibhizinisi lakhe, ebengilokhu ngiyilo. Ngaqala ukucabanga ngomthelela we-ego esintwini. Ngangingakuthandi engangikubona."
  
  
  Wakhetha enye i-ski futhi waqala ukuyikhulisa.
  
  
  "Nganquma ukuthi kwase kuyisikhathi sokuyeka ibhizinisi ngiqale ukulungisa izenzo zami ezimbi iminyaka eminingi."
  
  
  Wayengeke asho lutho. Ngimlindele.
  
  
  "Bangitshela ukuthi kuzokwenzekani uma ngishiya inhlangano. Bazongifuna kuze kube semikhawulweni yomhlaba. Futhi ubulale."Wamomotheka ngokudabuka . "Uyakuqonda lokho?"
  
  
  "Yebo, Signor Corelli."
  
  
  "U-Enrico Corelli", esho emamatheka kancane. "Urico Corelli, futhi ungucarter. Ngitshelwe Ukuthi Unick Carter ungcono kakhulu."
  
  
  Wanqekuzisa ikhanda kuye. "Ngokuvamile . Hhayi ngaso sonke isikhathi. Kodwa ngokuvamile."
  
  
  "Ngithi kini, kwakuyinkinga yokuphatha kusukela ekuqaleni. Umhlangano olula, akunjalo? Ukuhlangabezana eqhweni-deal neqhwa! "Wahleka, ebonisa amazinyo akhe aqinile. "Ihlaya, Mnu. Carter! Ihlaya."
  
  
  "Yebo," ngishilo.
  
  
  "Kwakubonakala kulula ngokwanele . Ngishiya Icorsica Elysistrata futhi ngihlangana nawe Esierra nevada."
  
  
  "Yiqiniso ."
  
  
  "Kwakunezinkinga kusukela ekuqaleni. I-Capo yathola ngecebo lami. Othile osondelene nami wakuqagela. Noma wezwa. Amaqembu ezigelekeqe anquma ukungisayina."
  
  
  "Komar".
  
  
  "yebo. Ukuze avimbele ukushaywa okunjalo, Wancengwa umngane wakhe wakudala Ubasillio di vanessi ukuba angipende esikebheni sami. Futhi intombazane enhle kakhulu ayelala nayo yahamba naye ukuze yenze ukuchazwa kube ngokoqobo."
  
  
  "Ufake umuntu wakho icala?"Ngasho ngobumnene .
  
  
  "Angazi ukuthi isiteleka sizophumelela yini", kusho Ucorelli. "Ngokuyisisekelo, ngenza lokho okushoyo ukuthi ngakwenza. Kodwa empeleni wayengacabangi Ukuthi Umiyane uzophola. Ngangithemba ukuthi umhlangano Phakathi kukabasilio nawe wawuzohamba ngaphandle kokukhubazeka, nokuthi umhlangano wangempela phakathi kwami nawe wawungahlelwa. "
  
  
  Wabubula.
  
  
  "Kodwa akubona bonke. Ngaphambi nje kokuba ngishiye isikebhe Sami Evalencia, ngathola ukuthi i-nightingale yami enhle yasesweden yayihlela ukungilahla!"
  
  
  "Utina Bergson?"
  
  
  "yebo. Ufuna afe. Yena ngokwakhe wasayina isivumelwano nami."Ucorelli wamomotheka ngokuhlekisa.
  
  
  "Ingabe sasikhona isizathu?"
  
  
  "Nganginelukuluku lokwazi njengawe, Mnu. Carter. Kufanele uqonde Utina ngokucacile."
  
  
  Wayemqonda kahle, kodwa akazange asho lutho.
  
  
  "Ungumuntu othanda izintombi, Mnu.Carter. Angicabangi ukuthi lokhu kuyamangaza kuwe. Kodwa mhlawumbe isizathu sokuba kube uphawu Lukafreud olunjalo sithakazelisa njengeqiniso lokuthambekela kwalo."
  
  
  Wambheka ngendlela exakile.
  
  
  "Lapho eneminyaka eyishumi nanhlanu, wadlwengulwa isisebenzi sasepulazini sasesweden. Wakhulelwa. Ukukhipha isisu kwaphumelela, kodwa kwavela isifo sokudlikizela. Lapho ngineminyaka eyishumi nanhlanu, ngahlinzwa isibeletho. Lesi silwane esiyinyumba, esihle, esihlakaniphile saba nomdlandla wokusibhubhisa. ubufazi, nokungakwazi kwabo ukuba umama. Ngenxa yokuthi wayengeyena owesifazane kithi, kodwa wayeyindoda kithi, waba yilokho okwakufanele abe yikho-usuperman! Ngalobu buhle nalobu buhlakani-ngiyakuqinisekisa, ubuhlakani bakhe bulinganiselwe
  
  
  
  
  
  
  Izinhlobo zokudlulisa
  
  
  Ukuhumusha Umbhalo
  
  
  Umbhalo oyisisekelo
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Imiphumela yokuhumusha
  
  
  Ess, Mnu. Carter! "wanquma ukuthi wayezothatha umbuso omncane ayeyinkosi yawo."
  
  
  "Inethiwekhi yezidakamizwa", ngishilo.
  
  
  "Kuhle kakhulu. Manje sengikhuluma ngesifiso sakhe sokuvelela ngemva kokuba nginqume ukuphula uchungechunge futhi ngembule izimfihlo zakhe ezijulile Emnyangweni Wezokuphoqelelwa kwezidakamizwa Wase-United states."
  
  
  Wanqekuzisa ikhanda kuye. "Futhi yingakho aqasha Uparson ukuba akubulale!"
  
  
  "Lokhu kungokoqobo. Ngenhlanhla, ngachaza ukusabela kwakhe kokuqala okushaqisayo esinqumweni sami sokuqeda uchungechunge njengokungabazisayo futhi ngagcina amehlo ami evulekile. Nakuba angithembisa ukuthi wayeyohlala ethembekile kimi futhi angihambise Emelika, wayeqagela ukuthi wayemqambela amanga. Ngavula ucingo lwakhe - indlu yethu Yasecorsica inkulu, futhi wonke umuntu osizungezile unenkululeko enkulu - futhi ekugcineni ngamuzwa enza isivumelwano Nobarry Parson emalaga.
  
  
  "Okuthakazelisa kakhulu".
  
  
  "Isinyathelo sami esilandelayo kwakuwukuthumela inhloli yami Kumfundisi. Ngicabanga, ngendlela, ukuthi uzothola Uparson emafayilini E-Interpol Njengodaniel tussauds, ongaphansi komhlaba wasefrance ongasekho. Wayengumntwana oneminyaka eyishumi ubudala Phakathi Nempi Yezwe. Okwesibili, futhi wakhula waba inhloli futhi wabulala."
  
  
  "Useshonile manje ."
  
  
  "Ngangisola okuningi."Ucorelli wagxeka. "Ngezwa ngawe ushiya i-disco nomngane wakho Wasemalaga."
  
  
  Wamomotheka. "Akukho okuningi okuphunyukayo kuwe."
  
  
  "Kwanele," Kububula Ucorelli. "U-Elena Morales wayemqapha eduze Uparson, ebavumela ukuba bamlande ebarre Etorremolinos. Futhi nguye owangixwayisa, bathi weza Esol-i-niev ezongithola angibulale. Yingakho engazange ahlangane nawe evelet."
  
  
  "Ngacabanga kanjalo ."
  
  
  Ucorelli wanqekuzisa ikhanda. Wayeseqedile ngezikebhe zakhe. "Ngangithemba ukuthi mhlawumbe Utina angabulawa esikebheni Sikalysistratus uma kwenzeka okuthile lapho, kodwa njengoba wazi, waphunyuka ekulimaleni kabi. Nokho, Ama-Capo ayehlele kahle ukuba abulawe. Lokhu kwakusho ukuthi kwakudingeka ngigade isimo sezulu ukuze kungenzeki lutho. Hhayi Nje Kuphela Umbulali Oyisikhulu, kodwa Futhi Nombulali Katina oqashiwe! Umiyane. Nomfundisi. Ngakho ngingustahl herr hauptli nje, ngiqasha abadlali abambalwa abangasebenzi Evalencia ukuba badlale indima yabadlali bami okuthiwa bangabathandi."
  
  
  Eyakhe yayihleka. "Uyindoda enekhono kakhulu, Mnu. Corelli."
  
  
  "Ngiye ngaphila isikhathi eside ngenxa yobuhlakani bami emsebenzini oyingozi kakhulu."Akazange avume . "Akuwona umsebenzi. Ingcolisa incazelo yalo msebenzi. Eqenjini eliyingozi kakhulu. Lokho kuyizwi elihle. Okunzima. Ifulethi. Ayinalo uthando. Umkhumbi-mkhathi".
  
  
  Wanqekuzisa ikhanda kuye.
  
  
  "Sekuyisikhathi eside ngikubuka ngokwesaba."Ucorelli wamomotheka . "Ngangazi ngokushesha ukuthi ubulale Umiyane. Futhi ngabikezela ukuthi nawe uzombulala Uparson. Ukufa kukatina kwangimangaza. Angicabangi ukuthi wazibulala, njengoba besho eprado llano. Kodwa ngicabanga ukuthi kumelwe ukuba walahlekelwa ukulawula leyo moto ngemva kokuthola ukuthi Kungenzeka Ukuthi Uparson wayefile futhi ecabanga ukuthi ngiyazi konke ngaye futhi ngizombulala."
  
  
  Wathi kuye, " kulokhu, wanquma ukubaleka ngaphambi kokuba wazi ukuthi ulapha."
  
  
  "Ngokuqondile ."
  
  
  "Ufile. Ukuvota nakho konke okuhlobene nakho."
  
  
  Ucorelli wanqekuzisa ikhanda. Waqinisa izibopho zokushushuluza, walungisa amabhuzu akhe, futhi wafaka izibopho. Wasukuma wagoba amadolo akhe.
  
  
  Waqala ukugqoka.
  
  
  "Ingabe ufuna ukugibela nami?"
  
  
  "Kuhle."
  
  
  Wamomotheka. "Ngaphambi kwalokho, Unick, angathanda ukuba ube nalokhu."
  
  
  Wabheka phansi. Wayegcina imvilophu. Kwakukhona ukuqhuma emfuleni inen. Wavula imvilophu futhi wabona umqulu wefilimu encane ebukeka ijwayelekile.
  
  
  "Yilokho kanye okucabangayo. Amagama. Izindawo. Izinsuku. Konke. Yonke indlela esuka Eturkey idlule Esicily, naseriviera iye Emexico. Awukwazi ukuphuthelwa izinto zethu, ndoda yethu, uma ulandela amaqiniso. Ngifuna ukuba lolu chungechunge lubhujiswe, ngakho alukwazi ukubuyiselwa ndawonye. Ubella Beatrice ."
  
  
  Ubeatrice. Indodakazi enobugovu. Futhi akuwona yini lowo mfanekiso Kadante wobunyoninco?
  
  
  "Kulungile, Corelli", ngishilo.
  
  
  Wangishaya emhlane. "Masihambe!"
  
  
  * * *
  
  
  Waqala ukuwela kancane emgqeni wokwehla, wabe esewela emthambekeni futhi wagijimela phansi lapho egijima. Wabe esebuyela Kuchristie owayeklanywe kahle futhi wahamba ezungeza inqwaba yamadwala.
  
  
  I-microfilm yayibeka ephaketheni elingaphakathi lejakhethi yakhe yokushushuluza futhi yayilandela. Iqhwa lalilungile. Ngangizizwa izicathulo zami ziluma impuphu nge-bouncy bounce enhle.
  
  
  Ucorelli wayephansi kwami njengoba ayehamba egobeni lamadwala. Wagcwalisa amajika amaningana, wangena Ewedeln, wabe esephendukela endaweni ebanzi kakhulu ekhoneni elithambile lomzila.
  
  
  Ngamlandela, ngathatha amajika ambalwa futhi nganyakazisa amajika omzimba wami. Ekupheleni komjaho, evulekile emzileni, wabonwa umshayeli wesithathu emzileni ohlukile.
  
  
  Amathambeka ayenjalo kangangokuthi izingxenye eziguquguqukayo zazihlangana ngezikhathi ezithile, into efana nezintambo ezimbili ezazisontekile ezindaweni ezithile.
  
  
  Kwakuyindoda esencane egqoke ijazi elinsundu. Wayebukeka njengomuntu osemusha, noma okungenani wayenomzimba omncane onentambo. Kungakhathaliseki ukuthi wayeneminyaka emingaki, wayengumshayeli we-ski omuhle kakhulu. U-Ego skis wagubha eqhweni, futhi wayeyingcweti ekujikeni nasekudonseni.
  
  
  
  
  
  Izinhlobo zokudlulisa
  
  
  Ukuhumusha Umbhalo
  
  
  Umbhalo oyisisekelo
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Imiphumela yokuhumusha
  
  
  amakhilomitha omuntu siqu.
  
  
  Engxenyeni yethambeka lapho kwakuhlangana khona imizila emibili, umshayeli osemusha washayisa uhlangothi lwakhe futhi wehla kancane kancane ngochungechunge lwezindlela eziyisicaba. Lapho efika Ecorelli, wanyamalala emthambekeni onamadwala owawuhlukanisa le mizila emibili.
  
  
  "Igumbi elihle," ngishilo.
  
  
  Wanqekuzisa ikhanda.
  
  
  "Uma ufika Emelika, ngizokuyisa e-Alta nase-Aspen. Uyobathanda!"
  
  
  Wahleka. "Ngiyakubona ngalokhu!"
  
  
  "Kuhle kakhulu," ngishilo. "Ah. Ngizokulandela esitobhini esilandelayo."
  
  
  Wamomotheka waqala ukuhamba.
  
  
  Eyakhe yafika ngemva kwesikhashana, eyakhe. I-ski yami yangakwesokudla yayihlehla kancane, futhi ngazama ukulungisa ukuma kwami ukuze ngilume kangcono.
  
  
  Walandela ukwehla okucijile, wehlisa ijubane ngesivalo seqhwa ngoba ibhuloho eliphakathi kwalezi zindawo ezimbili zamadwala lalincane kakhulu ukuba umuntu akwazi ukuzulazula kahle, wabe esephuma endaweni ebanzi, ezungezwe iqhwa neqhwa, manje elalibukeka njengendawo yokuphumula yanoma yimuphi umshayeli we-ski. Ucorelli wambona ekugcineni.
  
  
  Waqala ukwehla ngezitebhisi, elandela Ucorelli ngakwesobunxele, futhi yilapho umfana aphinde wambona khona.
  
  
  Wayehle ngokushesha kunathi sobabili emzileni ohlukile futhi manje wayesondela empambanweni yemizila emibili ezansi kwensimu ebanzi, ethe tyaba.
  
  
  Wama isikhashana, washayisa iqhwa esitobhini se-hockey, futhi wama lapho. Le mpuphu yayilungile. Iqhwa elingaphansi lalibonakala liqinile. Kodwa ngangingayithandi i-angle yenkambu yokubuka. Ngiqonde ukuthi, yayigxilile futhi icishe ibe yindawo eyisicaba, kodwa kwakunomthambeka ophakeme engangingawuthandi.
  
  
  Noma kunjalo, Ucorelli akazange abe nenkinga yokuqhubeka nalo, phakathi nendawo. Wayehamba ngemoto eya ngakwesobunxele, ngakwesokudla ngemuva kwami, futhi ngesikhathi ngimbuka, wangena esivunguvungwini futhi wabuya ngakwesokudla waya ngakwesobunxele. Ngemva kwakhe, wabona insizwa enohlanga oluhlukile, isondela emthambekeni wamadwala owawusihlukanisa ekuphileni ne-ego.
  
  
  Ngangisanda kuphuma lapho ngithola ukukhanya okuyisixwayiso ekhoneni leso lami. Waphinde wabheka phezulu, ecindezela ilanga elikhanyayo. Ingabe amehlo ami angidlala ngamaqhinga? Cha!
  
  
  Lo muntu wayephethe okuthile esandleni sakhe sokunene, futhi ngesandla sakhe sobunxele wayebambe zombili izinhlangano zokushushuluza. Wayephethe uhlobo oluthile lwesikhali-Yebo! Kwakuyisibhamu!
  
  
  Manje ingane yayima futhi yahlala eqhweni. Wayeseceleni kwamadwala manje, futhi ngangingakwazi ukubona ukuthi wenzani, kodwa ngangazi ngokuzenzakalelayo ukuthi wayebhekise Kucorelli, owayeshushuluza naye, engazi ukuthi wayebhekise emkhakheni.
  
  
  "Hauptli!"Ngamemeza, ngisebenzisa i-ego yami njengesembozo, uma nje ngangikhohliswa umbono othile.
  
  
  Waguqula ikhanda lakhe ngokushesha, wangibheka phezulu egqumeni. Waphakamisa isandla sakhe kule nsizwa. Ucorelli waphenduka futhi wayengakwazi ukubona lutho ekhoneni lakhe. Wamshaya ngokudangala lapho emxwayisa. Ucorelli wayazi ukuthi kukhona okungahambi kahle futhi wasabela. Wazama ukushintsha umugqa wokugijima, kodwa walahlekelwa ibhalansi yakhe futhi wawa ngenxa yokuwa kabi. Kodwa wazibamba futhi washaya isilevu sakhe, wabe eseqala ukushelela.
  
  
  Wagxumela ezicathulweni zakhe futhi washaya izinsika, wagijimela emadwaleni lapho le nsizwa yayihlezi khona. Wafaka zombili izinduku zokushushuluza ngaphansi kwengalo yakhe yangakwesobunxele futhi wakhipha umshayeli we-luger.
  
  
  Lo mthengisi wabonakala kungazelelwe. Ngabheka amatshe endaweni yekhanda lomfana, kodwa angizange ngibone lutho. Umagnate wangithatha phakathi kwamadolo ami nesiqeshana se-ski wangiphonsa ubuso nobuso eqhweni, wakhipha ngokuphelele isikeyiti esisodwa lapho izibambo zokuphepha zixegiswa, futhi waqhubeka ensimini evulekile. Yena, wagxuma, futhi ekugcineni wama ngokuzumayo. Omunye umshayeli we-ski wayelele eduze kwami. Angikhumbuli ngisho nokuthi kwavela kanjani.
  
  
  Ucorelli wayephume eqhweni futhi manje waphenduka wayobheka amatshe.
  
  
  Kwaphuma isibhamu sokuqala. Waphuthelwa. Manje wayesekwazi ukubona le nsizwa iphuma izungeze amatshe futhi iqhubekela phambili. Umshayeli we-emu wayebhekise ekhanda lakhe futhi adonsele isibhamu. Kude kakhulu ngakwesokudla.
  
  
  Waphenduka ngokushesha wangibona. I-Ego cap yehla. Izinwele zegolide zazigeleza zizungeze umphimbo ka-ego.
  
  
  Kwakungutina bergson!
  
  
  Wamangala kakhulu kangangokuthi wayengakwazi ukucabanga.
  
  
  Kodwa-ke ubuchopho bami buphinda yonke indaba ngaphandle kokukhuthazwa.
  
  
  Utina!
  
  
  Kwakungesona isidumbu sakhe esisejaguar ebomvu.
  
  
  Kumelwe ukuba Ngu-Elena Morales. Ngambona, manje. Ngabona U-Elena engena ekamelweni Likaparson futhi ngathola isidumbu Sikaparson lapho sasingasishiyanga khona. Futhi u-ee wambona ekamelweni-Utina bergson wayesevele ekhona! Utina weza Esol-i-niev ezothola Uparson futhi athumele u-ego Kucorelli ukuba ayobulala u-ego. Futhi wayethole Uparson efile ngaphambi Kokuba U-Elena angene ngisho nasekamelweni. Ngakho washaya insimbi egumbini lokuphumula ukuze alethe U-Elena. Futhi U-Elena weza, wathumela umyalezo.
  
  
  Utina wenza u-Elena waphuma kuvulandi wehlela Ku-red jaguar, ngoba manje wayesazi ukuthi u-Elena wayengamehlo Nezindlebe Zikacorelli. Wayifaka kujaguar wayibulala. Lapho ephenduka ngesicathulo sehhashi, Engabonakali, wabeka u-Elena ngemuva kwesondo, washayela Ijaguar ngezicathulo zokushushuluza noma into esindayo, wabamba isondo legesi, waziphonsa.
  
  
  Futhi wabaleka ebumnyameni, nakuba igobolondo lakhe, ngemva kwakhe.
  
  
  Futhi manje...
  
  
  Manje wayelapha ukuze abulale Ucorelli futhi athathe inethiwekhi yezidakamizwa ngokwakhe, njengoba nje ayehlale enza.
  
  
  
  
  
  
  Izinhlobo zokudlulisa
  
  
  Ukuhumusha Umbhalo
  
  
  Umbhalo oyisisekelo
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Imiphumela yokuhumusha
  
  
  ihhotela leqhwa yenza!
  
  
  Wabona Ucorelli evuka futhi egqolozele Utina. Utina wangidubula futhi. U-Abe waphendula ngomlilo. Kwakukude kakhulu ukuba enze noma yini enhle.
  
  
  Wangibheka, wabe esebheka Ucorelli, waqala ukuhamba eqhweni ebheke Kucorelli. Wayezama ngokuphuthumayo ukuphuma eqhweni ehla emthambekeni. Njengabaningi emisebenzini eyingozi kakhulu, ngokusobala wayengakuthandi ukuphatha isibhamu.
  
  
  Wagijimela kuye ngamabomu ngezicathulo zakhe zokushushuluza, ephethe isikhali sakhe phezulu.
  
  
  Iqhwa elizungeze imagnate libanda kakhulu. Wayekwazi ukuyibona iqhuma ngenxa yokucindezeleka phezulu emthambekeni, okwakha umumo oyindilinga owawuthambekele phansi ensimini.
  
  
  Wakhipha I-luger eqhweni futhi wadutshulwa kanye, kabili, kathathu. Ukudutshulwa kwazwakala emoyeni. Iqhwa lahlakazeka kuzo zonke izinkomba. Kwakunomgodi ohlukanisayo, futhi lonke iqhwa neqhwa laqala ukuncibilika-lahlukana nengxenye engenhla yenkosi eyayiwele phansi.
  
  
  Kusukela ekuqaleni, wayehamba ngokushesha. Ugorka!
  
  
  Wayelindele indlela ka-ego, kodwa akakwazanga ukuyigwema. Wadubula Ucorelli kabili wabe esegijimela kuye, egwema isilayidi seqhwa, kodwa wasibamba wasithwala wasiyisa phansi. Yena, wabona izinwele zakhe eziphuzi zinyamalala kule nto.
  
  
  Khona-ke iqhwa laqoqana futhi laqala ukuwohloka ematsheni omgogodla, layeka ngenxa yokushayisana nokushayisana.
  
  
  Ngaqoqa izicathulo zami futhi ngahamba kancane ngaya Ecorelli.
  
  
  Wayelele emhlane, ephuma igazi eliningi eqhweni.
  
  
  Yena, waya kuye. Ubuso buka-Ego babumhlophe ngenxa yobuhlungu, futhi amehlo akhe ayengagxilile. Wayethukile.
  
  
  "Phula iketanga!"wangihlebela.
  
  
  I-ego yakhe yaphakamisa ikhanda lakhe eqhweni. "Ngizokwenza, Riko."
  
  
  Kwakuqala ukuba u-ego ambize ngegama lakhe lokuqala.
  
  
  Waphenduka ngokumamatheka okuncane ezindebeni zakhe.
  
  
  Ishumi nesithupha
  
  
  I-ego yakhe yavala amashiya akhe.
  
  
  Wasiza I-Civil Guard ukuba inakekele isidumbu Sikacorelli, wabe esehamba eqhweni lapho amadoda amaningana aneziphanga eqala ukumba Utina bergson. Indoda enezintshebe Zefu-Manchu yamthatha yamtshela ngokuphela okudabukisayo Kukabarry Parson.
  
  
  Ngaphansi kweshawa, kwakumnandi ukukhulula ukungezwani nokucindezeleka okuhlobene naleli cala lespanish Connection. Ngamdonsa ekamelweni lami ngaphambi kokuba ngigqoke futhi ngishaye Ujuana rivera. Sekuyisikhathi ukukutshela isahluko sokugcina indaba bese uqale uhambo lwakho Malaga nalo.
  
  
  Wahlola I-luger yakhe esikhwameni somhlane esasilenga phezu kwekhanda futhi wafuna ingubo yakhe. Njengoba izinyawo zami zazomile, ngamnamathisela nge-stiletto futhi ngamgoqa amahlombe ngendwangu epholile katerry. Isibuko sasendlini yangasese sasimnyama, kodwa ngakwazi ukuxubha izinwele zami. Ngiphinde ngayihlola futhi ngathola ukuthi imicu engwevu ayisaveli ngemva kokuba ngiyikhiphe ngesonto eledlule.
  
  
  Ngangazi ukuthi esikhathini esizayo ngangizobona okuningi, hhayi okuncane.
  
  
  Izikhwama zami zazigcwele - ngakwenza lokho ngaphambi kokuba ngingene eshaweni - futhi ezakhe, zacabanga ukugqoka izingubo ezithile ngaphambi kokuba Ngibize Ujuana, zabe sezicabanga, ukuthi isihogo sasiyini, zaya emnyango zayishaya ngamaqakala ami angenalutho.
  
  
  "Ngena," wezwa izwi lakhe elicindezelekile lithi.
  
  
  "Ingabe usukulungele?"
  
  
  Akubanga khona mpendulo.
  
  
  Wavula umnyango wangena.
  
  
  Umnyango wavalwa ngemva kwami, futhi ngamangala lapho Ngithola Ujuana ehlezi esihlalweni esiphambene nami. Wayehamba-ze ngokuphelele, eboshwe ngendwangu emlonyeni, izandla zakhe ziboshwe ngemuva futhi ziboshwe esihlalweni. Izinyawo zakhe zaziboshelwe emilenzeni yesihlalo. Wangibuka nginamehlo angasho lutho, encenga.
  
  
  Wafinyelela isibambo somnyango.
  
  
  "Cha, cha, Nick!"izwi lathi ngobumnene .
  
  
  Amakhethini emafasiteleni ayenyakaza, Futhi Utina bergson waphuma ngemuva kwawo, ephethe isibhamu. Kwakubonakala kukhulu kunah. Kwakuyiparsons Webley Mark IV. wayegqoke izingubo zokushushuluza-ezifanayo nalezo ayezigqoke emthambekeni. Kwakumanzi futhi kubanda, kodwa kungenjalo kwakuvamile. Amehlo akhe asha ngenxa yokuhlanya.
  
  
  "Sawubona, Nick", esho ngokuhleka okujabulisayo.
  
  
  "Tina," ngathi.
  
  
  Akazange afe ngenxa yesiphepho owabangela sona."
  
  
  "Ngiyabona ."
  
  
  Waphinde wabheka isidumbu Sikajuana esingenalutho. Yilapho ngabona khona ugwayi usha esifubeni sakhe esingenalutho. Wathuthumela. Utina bergson wayenokuthambekela kwe-sadomasochistic, mhlawumbe ukuthambekela kobungqingili okwaholela ekutheni abe ne-nymphomania.
  
  
  "Ugula, Tina", ngasho ngobumnene. "Yini enhle yokulimaza abantu abanjengojuana?"
  
  
  Utina waqhuma. "Urico wayeyisiwula esasizama ukuqhekeza uchungechunge lwezidakamizwa! Wayenecebo elihle kakhulu lokwenza imali emhlabeni futhi wayemane nje elahla!"
  
  
  "Kodwa le ndlela yabulala ukuzazisa kwendodakazi yami."
  
  
  Utina wahleka. "Le ndodakazi yaba isifebe, njengabo bonke abesifazane - wonke amadoda aya kulelo kolishi eliyisiphukuphuku ayefunda kulo."
  
  
  "Kuphela emcabangweni wakho, Tina", ngishilo. "Udinga udokotela wezifo zengqondo."
  
  
  Waphonsa ikhanda lakhe emuva futhi wahleka. "Ungumpuritan, Nick! Uyazi ukuthi?"Umpuritan!"
  
  
  Ngacabanga ngesigqoko sehlombe esilenga ekhanda ekamelweni lami futhi ngaziqalekisa ngokuba isiwula esiwubuwula. Angiyi ndawo ngaphandle kwayo. Konke lokhu kungenxa yothando oluwubuwula
  
  
  
  
  
  Izinhlobo zokudlulisa
  
  
  Ukuhumusha Umbhalo
  
  
  Umbhalo oyisisekelo
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Imiphumela yokuhumusha
  
  
  Isithakazelo Sakhe Kujuana rivera sambulala.
  
  
  "Nginike I-microfilm, Nick", kusho Utina, esuka emakhethini lapho ebengilindele khona. "Ngikubonile Noriko. Kumelwe ube nakho. Nginike, noma ngizokubulala."
  
  
  "Ayikho ibhizinisi, Tina," ngathi. "Uma ngikunika i-tape, nibabulale bobabili bese nihamba."
  
  
  "Cha," kusho Utina, amehlo akhe ekhanya. "Anginandaba nokuthi wenzani ngaleyo ntombi. Ungahamba futhi ubuyele Emelika, anginandaba. Ngidinga nje i-microfilm futhi ngizokuyeka uhambe."
  
  
  Yena, wanikina ikhanda lakhe. "Asinandaba, baby ."
  
  
  Amehlo akhe ayegqamile futhi eluhlaza okwesibhakabhaka, njengeqhwa elibandayo. Wayecabanga ngezigodi Zasescandinavia kanye neqhwa. Futhi ngacabanga ngalowo mzimba omuhle ngaphansi kwezingubo zami zokushushuluza.
  
  
  Utina wakhomba Ujuana Nge-Webley yasebrithani enzima. Ukubuka Kwakhe kwakugxile Kunah ngokuthakazelisa okucishe kumkhathaze. Amehlo kajuana agingqika ngenxa yokwethuka. Ngimbonile ethuthumela. Izinyembezi zazigeleza ezihlathini zakhe.
  
  
  "Uyisilo", ngasho ngokuthula. "Uyangizwa, Tina? Wawungangithatha esikhundleni sokuhlupha Ujuana."Uluhlobo luni lwesidalwa esingesona esomuntu?"
  
  
  Utina waqhaqhazela. "Ngizombulala uma ubala ezintathu uma ungangiletheli lawo mafilimu, Nick."
  
  
  "Anginayo i-movie," ngasheshe ngasho. Ngokungazelelwe, ngaba necebo. Ihhotela lakhe, ngakho wayecabanga ukuthi ngangibhikisha kakhulu.
  
  
  Amehlo akhe ancipha. "Ngikubonile Noriko. Kumelwe ukuba uthole ifilimu kuye. Babedinga ukuhlangana nawe ngasese. Vota futhi yilokho kuphela. Futhi wathola i-ego. Kumelwe ukuba wakunika ukuzazisa kwakhe. U-Odin, Unick."
  
  
  Ukujuluka kwayo. "Tina, ngilalele! Wathumela i-microfilm ngeposi. Wazicabangela Yena Ewashington."
  
  
  "Urico wayengeke alithembe iposi", kusho Utina. "Ngiyazi ukuthi i-ego ingcono kunalokho. Cabanga ngento engcono, Nick. Ababili."
  
  
  "Tina, kuyiqiniso!"Ngokushesha wahamba waya kuye. "Manje beka phansi isibhamu bese udonsa Ujuana esihlalweni!"
  
  
  Utina waphendukela kimi. Isibhamu esincane esindayo sasibhekiswe esifubeni sami. "Lona Uwebley.455 Nick", esho ngokucijile , ehleka usulu. "Unamandla Njengocolt Frontier. Ungangenzi ngikudwengule ube yizicucu. Ebangeni elifushane kangaka ukusuka esifubeni nasenhliziyweni yakho, ngeke kusale lutho. Kwakuyodingeka ngibhekane nezinto zakho ukuze ngithole i-movie. Futhi ngithanda umzimba wakho omkhulu onzima kakhulu ukuba ungabhubhisa i-ego. Nginike, Nick. I-movie! "
  
  
  Ujuana wayekhala.
  
  
  Kwavusa kancane.
  
  
  Utina wamemeza, wabe esebeka isibhamu ekhanda Likajuana, amamitha ambalwa nje ukusuka ezinweleni zakhe. "Nginike leyo filimu, Nick. Noma uyokufa!"
  
  
  Wabuka unah edangele.
  
  
  "Ngathi eyodwa neyesibili, Nick! Manje sekuyisikhathi sokugcina sokuvota... "Wabubula.
  
  
  "Linda!"Ukukhala kwakhe . "Kusegumbini elilandelayo!"
  
  
  "Angikukholwa lokho", Kusho Utina emamatheka kancane. "cha. Uyithwala nawe. Into eyigugu kangaka."
  
  
  Ubuso bami bawile. "Ungaqiniseka kanjani?"
  
  
  Wamomotheka. "Ngiyazi! Vota futhi yilokho kuphela. Ngiyamazi!"Waqala ukuya kimi. "Nginike!"
  
  
  Wafinyelela ekhoneni lengubo yakhe eyenziwe ngendwangu katerry. "Utina ..."
  
  
  "Kancane!"
  
  
  Laliphakamisa umlomo walo osindayo futhi lalibhekise entanyeni yami.
  
  
  Eyakhe yahamba. "Kusephaketheni lami."
  
  
  Wayengibuka, amehlo akhe evaliwe, ingqondo yakhe isebenza ngokushesha.
  
  
  "Bese ukhumula ingubo yakho uyidlulisele kimi. Kancane kancane."
  
  
  Wakhulula ibhande lakhe, ecabanga ngolaka. Yiqiniso, kwakungekho ifilimu ephaketheni lakhe...
  
  
  "Hamba!"waphuka.
  
  
  Wayekude kakhulu ukuba angathatha izingubo zakhe, njengoba ayethembisile ekuqaleni. U-Ego wayikhipha ehlombe lakhe wayiphakamisa emzimbeni wakhe. Wayemi lapho, enqunu futhi engavikelekile. Ukube nje wayesondelene kakhulu, ingubo yayiyomkhumula, ithathe izandla Zikawebley, futhi ... ..
  
  
  "Yiphonse embhedeni!"
  
  
  Wabubula.
  
  
  Wasondela kuye, ephethe isibhamu esifubeni nasenhliziyweni yami. Ngesandla sakhe sobunxele, wahlunga kwelinye lamaphakethe akhe. Ayinalutho. Futhi omunye. Ayinalutho.
  
  
  "Mqambimanga!"wamemeza. "Kuphi? Uphi?"
  
  
  Ngabona amehlo akhe evutha ilangabi eliluhlaza okwesibhakabhaka njengoba engibuka, amehlo akhe enyuka ehla enyuka emzimbeni wami ehla emilenzeni yami. Ngashukumisa umlenze wakhe kancane, nginyakaza, ngizama ukungawuvumeli ukuba ubone i-tape enamathelayo lapho yayigijima khona ngemuva kwethanga lami.
  
  
  Ukubuka kwakhe kwashintshela emlenzeni wakhe ongakwesokudla. Wabona amehlo ami enyamalala, futhi amehlo akhe ancipha lapho ecabanga. Wabheka eduze kakhulu onyaweni lwami, wabe esebheka emlenzeni wami, futhi wabona ucezu oluncane lwetheyiphu enamathelayo lugijima phansi ngemuva kwethanga lami.
  
  
  "Votelani!"waphuka. "Namathela endololwaneni! Letha, Nick. Letha futhi..."
  
  
  "Tina, ngiyafunga kuwe!"
  
  
  "Ufuna ukuba akubulale futhi uzikhiphe lelo thayipi?"
  
  
  Ngangazi ukuthi uzokwenza kanjalo.
  
  
  Ngizizwa nginqunu futhi ngisengozini, ngagoba phansi ngafinyelela iqakala lami langakwesokudla. Lapho U-Ego eyifaka, i-duct tape yayikhululeka ngenxa yomswakama owawukhona eshaweni, futhi i-hairpin yakhe yasuswa ngokushesha.
  
  
  "Ngokushesha!"Wangibiza, encike kimi futhi elula ngesandla sakhe sobunxele ukuze angithathe kimi.
  
  
  Wakhipha i-stiletto waya kuye, ephethe isandla sakhe sobunxele njengokungathi uphethe i-microfilm. Amehlo akhe ayenyakaza aze afike esibhakela sami esiqinisiwe, futhi waphuma ngokucabanga.
  
  
  Wayicindezela ngesibhakela sakhe. Wavumela iminwe yakhe ukuba ithinte i-ego. U-Ee wabamba isihlakala sakhe. V s
  
  
  
  
  
  
  Izinhlobo zokudlulisa
  
  
  Ukuhumusha Umbhalo
  
  
  Umbhalo oyisisekelo
  
  
  1507 / 5000
  
  
  Imiphumela yokuhumusha
  
  
  Ngesinye isikhathi, isandla sakhe sokunene sathintana nomzimba wakhe futhi safaka i-stiletto entanyeni kahey, ngaphansi kwendlebe yakhe.
  
  
  Ekhala ngokumemeza, waxosha Uwebley.
  
  
  Ugawk washaya udonga lwehhotela, wafika kolunye uhlangothi.
  
  
  Isifuba sami sashiswa umlilo wempuphu eyayiqhuma.
  
  
  Washiya emuva.
  
  
  Wawa, futhi igazi lomthambo laphuma lizungeze isikhumba segolide somzimba wakhe.
  
  
  Yeka imfucuza.
  
  
  Yeka isihogo semfucumfucu.
  
  
  Ethukile, wasukuma, wathatha isidumbu sakhe, wamthwala wamyisa embhedeni.
  
  
  Ngolunye usuku, wavula amehlo akhe.
  
  
  "Nick", wamemeza, futhi wamomotheka ngenjabulo. "Ngeke ngiphile ngize ngibe neminyaka engamashumi ayisikhombisa nesikhombisa, ingabe mina?"
  
  
  Ngathi: "ukhethe umsebenzi ongalungile".
  
  
  Wayekhubazekile.
  
  
  Wabhalela Ujuana incwadi, ezama ukumduduza ngokumkhulula esihlalweni, wabe esemdonsa wamyisa ekhabetheni lapho ashintsha khona. Khona-ke ngaya ekamelweni lami futhi ngakhuphukela kwelami.
  
  
  Ngabuyela emuva. Eyakhe yayibambe Irolleiflex manje, ibuka kahle ukuthi eyakhe kwakufanele ibukeke kanjani esembozweni sami. I-hawk endala ethandekayo.
  
  
  Eqinisweni, wayejabule ngokugqoka. Uma ugqoke, kulula ukukhuluma ngezinto zansuku zonke.
  
  
  "Iphi le filimu encane?"Ujuana wangibuza.
  
  
  Yatholwa Irolleiflex. "Lapha," ngishilo. "Umthwebuli wezithombe omuhle uhlale ephethe ifilimu yakhe ekhamera yakhe."
  
  
  Wangikhipha ulimi.
  
  
  Ngayibamba ngefilimu. Phela, wayengomunye wabathwebuli bezithombe abahamba phambili Emidwest,akunjalo? Futhi Ujuana wayengadingi ukwazi ukuthi ngangine - microfilm ephaketheni lami lebhulukwe, njengephakethe likagwayi noma i-keychain, ingabe yena?
  
  
  
  
  
  
  Uzungu Lwenhloko Yokufa
  
  
  
  
  Uzungu Lwenhloko Yokufa
  
  
  Isandulela
  
  
  Isiqhingi sasemumura sasifana negugu elincane eliluhlaza okwesibhakabhaka elise-velvet eluhlaza okwesibhakabhaka Yaseningizimu Pacific. Njengoba yayihlala ekhoneni Lesiqhingi Sasetuamotu, Imumura yayingesinye seziqhingi ezimbalwa Zasepolynesia ngempela ezazingathonywanga izithunywa zevangeli nempucuko. Abantu Basemumuran babesakhululekile ngomqondo ophelele waleli gama. Akekho owayefaka izicathulo eziqinile ezinyaweni zakhe noma emboze amabele amahle brownundu abesifazane bakhe. Sekukonke, abantu abangaba ngamakhulu amahlanu base-ih, babengazi ngepharadesi elaliyisiqhingi sase-ih ngoba babengazi lutho olunye.
  
  
  Cishe bonke abantu manje babelinde egolden beach njengoba isikebhe esinenjini sasinqamula ama-gentle breakers ogwini. Ngaphambili kwalomkhumbi wakwelinye izwe kwakumi U-Atmatov, omude futhi oqondile, engesabi ijubane lomkhumbi noma ukubhonga kwenjini, njengoba umholi kufanele abe njalo.
  
  
  Lapho isikebhe sime amamitha ambalwa ukusuka ogwini, la madoda agijimela kumphathi wawo, kodwa abesifazane bahlala ogwini, behleka ngenjabulo phakathi kwabo futhi bexwayisa izingane ukuba zingaphazamisi.
  
  
  Ngemva kokuzungeza isikebhe, I-Atm yathatha ipotimende elikhulu kumalungu eqembu futhi yangena emanzini, yaligcina liphakeme ukuze lihlale lomile. Isikebhe sabhonga saze saphila futhi saphindela emuva esikebheni esimhlophe, esasisivele sihamba kalula ibanga elingangekhilomitha.
  
  
  U-Atm wehla ogwini, ephethe ipotimende phambi kwakhe ngokuziqhenya. Wabeka itshe le-ego elalisetshenziswa okhokho baka-ego njengehlathi lomhlatshelo, kodwa manje usemi.
  
  
  Amamumuran ayegcwele. Isigqi somculo se-ih tongue ross ngenxa yenjabulo.
  
  
  U-Atm waphakamisa isandla sakhe ukuze athule, futhi ngokushesha okuwukuphela komsindo owawuzwakala kwakuwukukhala komoya wakusihlwa ezandleni zakhe. Isikhulu esinezinwele ezimhlophe samomotheka ngobumnene emadodeni aso, futhi sagoba phansi ukuze silungise izingidi zepotimende njengoba i-emu yayibonisa amadoda amhlophe esikebheni esikhulu.
  
  
  Wagijima ngesandla sakhe phezu kwezinto ezicwebezelayo ezinsundu zesikhwama. Wayengakaze athinte into enjengale ngaphambili, futhi imishini YE-ATM yayithinta ngokumangala. Khona-ke, ebona ukungabi nasineke kwamadoda akhe, wabamba isivalo nhlangothi zombili wasiphakamisa.
  
  
  Wakhipha amagugu ngamunye ngamunye, evumela abantu ukuba bajabulele ngamunye wabo. Indwangu eguquguqukayo ngendlela emangalisayo futhi egcwele imicu enemibala, ngokungafani nathi, njengembali eyodwa Epolynesia. Imigexo eyayiboshwe ngamatshe amangalisayo yayibonisa ukukhanya okungcwele kwelanga futhi yaphenduka i-ego yaba uthingo. Amaphakethe amancane amade anezintambo ezihlanganiswe ngephepha ezinambitheka kamnandi. U-Atm wafaka eyodwa emlonyeni wakhe futhi waqala ukuhlafuna ukuze abonise lokho i-emu eyakubonisa amadoda amhlophe. Wasakaza ezinye iziqephu ze-cordon, wabona ukuthi izingane eziningi ngangokunokwenzeka zazithola u-ah. Izimangaliso zaqhubeka zikhanya kulo lonke ipotimende. Kwakunezinto ezazigxuma, izinto ezazikhazimula, izinto ezazenza imisindo. Ingcebo ngayinye entsha yayibangela isixuku ukuba sikhononde ngenjabulo..
  
  
  Ngokuqinisekile lolu suku luyokhunjulwa emumura.
  
  
  Esikebheni, manje esasisuka Emumura, amadoda amabili ayemi emseleni, ebuka lesi siqhingi sihlehla ngezibuko. Enye yayisinda, ifana nebhere, inezinwele ezimnyama ezazidinga ukugezwa. Elinye laliphakeme futhi lincane njengesiswebhu, linezinwele zesiliva ezihlehlisiwe ebunzini eliphakeme, elibushelelezi. Nakuba la madoda ayegqoke izingubo zomphakathi, kwakukhona okuthile kwezempi ngokuziphatha kuka-ih. Ngemva kwendoda ende kwakunomalusi omkhulu wasejalimane Nodoberman omnyama onemisipha, owayebuka izwe ngenzondo.
  
  
  Ufyodor gorodin, osindayo wathi. "Kungani singakwenzi lokhu, Anton? Kufanele sibe kude ngokwanele nesiqhingi manje. Izwi le-ego laliwukukhonkotha okunzima okwenza i-ego ibukeke njengebhere.
  
  
  U-Anton zhizov onezinwele ezimhlophe wehlisa ikhanda lakhe futhi wanqekuzisa ikhanda kancane. Amehlo amancane amnyama ka-Ego ayefihlwe izimbotshana ezijulile ngaphansi kwamabunzi amnyama aqondile. "Yebo, ngicabanga ukuthi isikhathi sesifikile."
  
  
  Uzhizov waphendukela endodeni yesithathu, eyayihamba ngokungahlaliseki emgodini ongemuva kwabo. "Uthini, Varnov? Ingabe ukulungele?"
  
  
  Uvarnov wayeyindoda encane enamahlombe amancane, agobekile ayemenza abukeke emncane ngisho nangaphezu kwalokho ayeyikho ngempela. Wayenesikhumba esiphuzi, esingenampilo sendoda engavamile ukuphumela ngaphandle ngezinjongo zokwelapha.
  
  
  "Yebo, yebo, isilungile", Kusho Uvarnov. "Sengikulungele imizuzu engamashumi amabili edlule."
  
  
  "Ukushesha ngokweqile kungabiza kakhulu", Kusho Uzhizov ngobumnene. Kufanele ibukeke kahle manje lapho ilanga lishona."Waphendukela ekubeni umfundi osemusha wezibalo owayegqoke iyunifomu yomatilosi. "Boris ,ell ukaputeni ukuba asibambe, ngifuna ukuthatha isithombe."
  
  
  Le nsizwa yaphaphama. Waqala ukuya ebhulohweni, kodwa wanqikaza. "Mnumzane?"
  
  
  "Kuyini, Boris?"kubuza Uzhizov ngokungenasineke .
  
  
  "Abantu esiqhingini. Ingabe bayoba nesikhathi sokuphuma? »
  
  
  "Abantu? Usho lezo zilwane zasendle ezinesikhumba esinsundu?
  
  
  "Yebo, mnumzane . Babonakala bengenangozi ngokwanele.
  
  
  Ugorodin wadutshulwa ngaphansi kompheme, imisipha ye-ego yamahlombe akhe amakhulu ibambelela. "Ukhononda ngani, mfana? Wanikwa umyalo! »
  
  
  Uzhizov waphakamisa isandla esenziwe ngesandla. "Uboris usemusha, Ufyodor. Igcina ukuthinta kobuntu,
  
  
  
  
  okungeyona into embi ngaso sonke isikhathi."
  
  
  Waphendukela kumatilosi asemasha. "Uma sifuna ukufeza imigomo yethu, Boris, kudingeka sidele ukuphila okuthile. Njengoba wazi, ngenxa yezinguquko esizihlakulelayo, izimo zabo bonke abantu bomhlaba ziyothuthuka kakhulu, ngakho laba bantu bomdabu abavamile basiza ukuphila kwabo ukuze kuzuze isintu. Uyaqonda, mfana wami?
  
  
  "Yebo, mnumzane", Kusho Uboris, nakuba kwakusekhona ukungabaza emehlweni akhe. Wathuthukela phambili ebhulohweni.
  
  
  "Angazi ukuthi kungani uzama ukukuchaza", kukhononda Ugorodin. "Umyalo kumelwe wenziwe ngokushesha. Njengoba nje mina nawe sasifundiswa."
  
  
  "Kumelwe siqaphele ukuthi izikhathi ziyashintsha", kusho Uzhizov. "Lapho sisemandleni, sizodinga intsha ekhaliphile Njengoboris. Bekungeke kube ukuhlakanipha ukususa i-ego manje ."
  
  
  Ukuphakama kwezinjini kwashintsha, futhi isikebhe sancipha. Njengoba zazishintshe kancane, lezi zinja ezimbili zakhonkotha, zawela ezinyaweni ngenxa yokusekelwa okungazinzile. Uzhizov wathatha intambo ye-ih yebhande eliphindwe kabili, wayibopha phezu kwesibambo, futhi washaya izinja zombili ebusweni. Zazizicindezela ngokumelene nesivalo sekhabethe, izindebe ezimnyama zihlukana namazinyo amhlophe aqinile ngokumemeza buthule.
  
  
  "Angazi ukuthi kungani lezi zinja zingakudwenguli, ukuthi uziphatha kanjani", kusho Ugorodin.
  
  
  Uzhizov wahleka kancane, ekhonkotha. "Ukwesaba ukuphela kwento lezi zilwane eziyiqondayo. Babeyongibulala uma bengilawula, ngoba babazi ukuthi nginamandla okubulala u-ih. Kufanele ufunde kabanzi mayelana psychology, Fyodor. Ngensizwa enjengoboris, kudingeka ube nesineke. Kuphela unya usebenza nalezi amademoni cute."Waphinde wagijima ngentambo yesikhumba phezu kobuso bezinja. Abazange benze umsindo.
  
  
  "Uma uqeda ukudlala nezilwane zakho ezifuywayo", Kusho Uvarnov ngokuthuka okukhulu, " ngizoqhubeka nombukiso."
  
  
  "Ngazo zonke izindlela. Ake sibone ukuthi sonke isikhathi nemali esiyitshalile kuzokhokha izinzuzo ."
  
  
  Uvarnov wafinyelela ngaphakathi futhi wakhipha isikhwama sesikhumba esimnyama. Kulezi wathatha isilinda sensimbi esincane, esingamasentimitha ayisithupha ubude futhi esicijile kolunye uhlangothi. Wachaza:" kuyisitayela se-elekthronikhi". "Yile ndlela engilawula ngayo isicupho, isethi eyinkimbinkimbi yezilungiselelo engiyaziyo kuphela."
  
  
  "Ingabe siyayidinga yonke le nkulumo?"Ugorodin wakhononda . "Ake sibone ukuthi kwenzekani."
  
  
  "Yiba nesineke, Fyodor", Kusho Uzhizov. "Lesi yisikhathi esibalulekile Kumnu. Varnov. Kwadingeka simvumele ukuba akujabulele ngokugcwele. Ekugcineni, uma i-ego project ihluleka, okusele ekuphileni kwakhe kuyoba okungajabulisi kakhulu."Ngeke ehluleke", Kusho Uvarnov ngokushesha. "Kumelwe ukhumbule ukuthi lena ingenye yezinto ezingonakalisi kangako. Nokho, kuyoba ngaphezu kokwanele esiqhingini esinjengemumura."Ephethe isitayela se-elekthronikhi esandleni sakhe, waqala ukukhumula ihembe lakhe. "Ubuhle balo ukuthi ngisho nabahloli bamasiko abanekhono babengeke balithole ibhomu kulelo khwama, ngoba alikho ibhomu lapho."
  
  
  "Sonke siyakwazi lokho", Kusho Ugorodin ngokungenasineke. Uvarnov waqhubeka sengathi i-ego yayingaphazanyiswa. "Ayikho ibhomu phakathi kwezinto zokunethezeka, ngoba ipotimende ngokwalo liyibhomu. Njengoba ithambile, iyaguquguquka, ingasetshenziswa nganoma iyiphi indlela, isandiso sokugcina somgomo wokuqhuma kwepulasitiki yipulasitiki ehlukanisekayo yenuzi. Idivayisi yokuqhuma incane futhi ifakwe esivalweni sensimbi. Izwi nesikhali."Manje njengoba isifuba sakhe sase sivulekile, Uvarnov wemba iminwe yakhe kulokho okwakubonakala kuyisibazi esiqondile esiphulukisiwe ohlangothini lwesobunxele lwesifuba sakhe.
  
  
  Ufyodor Gorodin omkhulu waqala futhi waphenduka. "Oh, angisakwazi ukulinda ukumbuka ekwenza", Kusho Uvarnov ehleka isikhashana. "Awuzisoli ngokubona abantu abangamakhulu amaningana befa bekude. Kodwa uyakuzonda ukubona indoda ivula isikhumba sayo."Ebamba imiphetho yesilonda ngeminwe yakhe, wasikhipha ngobumnene. Ngomsindo wokumunca, inyama yahlukana nesifuba sakhe, yaveza ububanzi bakhe, obunezinto zensimbi eziyindilinga ezilinganayo nedola lesiliva. Amaphuzu amancane ayikhulu okuxhumana, angekho amakhulu kunekhanda likaphini, amboza i-ego.
  
  
  Uvarnov wathinta kancane emaphethelweni ediski ngesitayela sakhe. "Isihluthulelo sokufinyelela, ngikubiza ngokuthi yi-ego kimi isihluthulelo sengcebo futhi ngathutha, kuwe isihluthulelo samandla."
  
  
  Uzhizov wanezela: "futhi kulabo abama endleleni yethu, isihluthulelo sokukhohlwa."Eqinisweni, Empeleni", kusho Uvarnov. Waqala ukuthinta umphetho wenaliti waze wafika ezindaweni eziningana kuyi-trigger disk. "Akudingeki ukhumbule indlela oxhumana ngayo", etshela Uzhizov. "Ishintsha ngokuzenzakalelayo ngemva kwesignali ngayinye eqediwe. Indoda idinga ukufihla ."
  
  
  Ugizov wamamatheka kancane ku-emu. "Ngiyayithanda indlela ozivikela ngayo. Kwakumnandi ukuxhuma iphasiwedi ku-pacemaker."
  
  
  "Yebo, ngacabanga kanjalo", kuvuma Uvarnov. "Uma nganoma yisiphi isizathu idola lami le-stack liyeka ukushaya, ukhiye wokufinyelela uhlelwe ukuba ubonise ukuqhuma kwawo wonke amagama aphelele epulasitiki enuzi akhona. Uma siqala ibhizinisi futhi yonke imigomo yesivumelwano sethu ihlangatsheziwe, kuyoba, yebo, ukukhubaza iphasiwedi kusuka kwenhliziyo yakho ."
  
  
  "Yebo"
  
  
  
  
  
  Uzhizov wathi.
  
  
  Uvarnov waqeda ukulawula i-stylus futhi walungisa i-flap yesikhumba. "Lapho . Sekwenziwe."
  
  
  La madoda amathathu abuka lesi siqhingi esibhakabhakeni. Kancane kancane ugorodin waphenduka ikhanda lakhe elikhulu.
  
  
  Wathi:"akwenzekanga lutho, Warnow, ibhomu lakho alisebenzi."
  
  
  "Just ubukele", Kusho Uvarnov etshela i-emu. "Kunokubambezeleka okuzenzakalelayo kwemizuzwana engamashumi amathathu phakathi kokungena kukhiye wokufinyelela nokufaka isivunguvungu kubhayela. Lokhu kuzonginika isikhathi, uma kunesidingo, sokukhomba ukuhoxa.
  
  
  "Ukuqapha okuhlakaniphile."Uzhizov wakuvuma. "Kodwa kulokhu, ukubambezeleka okunjalo ngeke kudingeke."
  
  
  Uvarnov wabuka njengoba isandla sesibili sasigcwalisa isigamu sombuthano ebusweni bewashi lesandla le-ego. Wabala umzuzwana wokugcina ngokuzwakalayo. "Ezinhlanu, ezine, ezintathu,ezimbili, eyodwa ."
  
  
  Ekuqaleni kwakuyilanga lesibili, liphuma njengokunye ukushona. Ibhola lomlilo lika-Ego eliphuzi-olintshi lakhula njengomdlavuza omkhulu ngokushesha njengoba intuthu emnyama nomusi omhlophe kwakusithekisa Isiqhingi Sasemumura. Igagasi elishaqisayo lomsebenzi lawela i - & nb libheke esikebheni, elalibonakala njengesiqalo esingamamitha ayishumi esisheshayo sisuka endaweni yenhlekelele. Imisebenzi yangaphandle yashaya umkhumbi, yagwinya umkhumbi nama-ego abagibeli. Ngesikhathi esifanayo, umsindo wafika ku-ih. Ukubhonga okude njengokuduma kwezulu kwanda ngokuphindwe izikhathi eziyinkulungwane.
  
  
  U-Anton Zhizov waphendukela kubangane bakhe ngokumamatheka okuncane, okunqobayo. "Ngicabanga ukuthi sesibone okwanele. Ake singene ngaphakathi bese somile ngenkathi ngitshela ukaputeni ukuba ahambe."
  
  
  Lezi zinja ezimbili zacasha, zawela esiswini kuqala emgodini, amehlo azo eba banzi ngokwesaba njengoba ibhola lomlilo, manje elibomvu elingenamusa, lalikhuphukela esibhakabhakeni phezu kwensika emnyama yentuthu. Uzhizov wagxumela phezu kwebhande, wabopha amakhola okucindezela ngokuqinile, futhi wadonsa izilwane naye ngesigamu, ebheke ekamelweni.
  
  
  Uma usekude nesikebhe, ifu lentuthu lalilihle kakhulu. Isiqhingi sasemumura, manje esesimnyama futhi sesomile, sasingasekho sihle. Kwafika umoya onamandla kuphela ukuze ugcwalise isikhala lapho amalangabi abilayo ayedle khona umoya-mpilo. Ngaphandle kwalokho, kwaba nokuthula. Nokufa.
  
  
  U-Odin
  
  
  Ukuqhuma kwezikhali zenuzi kwaqala ukulimaza ukuphila kwami ngamasonto amabili ngemva kokufa kukamumura namadoda akhe ngomlilo. Kwenzeka ngesikhathi esisondelene kakhulu.
  
  
  Igama lakhe kwakunguyolanda. Unah wayenezinwele eziqondile, ezimnyama njengejet nesikhumba esikhilimu. Wahlangana no-ee ekuqaleni kwalelo langa kusihlwa eqenjini elincane le-flamenco eliseduze Nje Nebroadway. Wayedansa lapho, egqoke ingubo ebomvu eqinile ye-velvet eyayibonisa amabele akhe amahle nokhalo oluncane futhi ivuleke emilenzeni emide yomdansi. Wanginika ukubukeka okude, okunzima njengoba ayema emdanso wakhe phambi kwedeski lami. Kwakuyisimemo nenselele. Kwakungukubukeka kwesikulufa sokukhiya engangingakwazi ukukushaya indiva.
  
  
  Manje Njengoba ayeselele embhedeni wami, Unah wayemomotheka ngokuziqhenya kuphela. Wayefuna ukuhlonishwa ngomzimba wakhe onqunu, futhi angizange ngiphile ngokuvumelana nalokho engangikulindele nganoma yisiphi isizathu.
  
  
  Wathi:" woza, Nick, khumula izingubo zakho manje uhambe nami."
  
  
  Wakhumula ihembe lakhe, wamomotheka, waphinde waphuza I-Remy Martin yakhe.
  
  
  Uyolanda wagijimisa amehlo akhe esifubeni sami esingenalutho, nasemzimbeni wami. Wathi: "wozani, ngifuna wena manje."
  
  
  Ukumamatheka kwakhe kwanda kancane. "Nganikezwa into ehlekisayo. Angiphenduli kahle emiyalweni esegumbini lami lokulala. Kuzodingeka sivumelane ngokuthi ubani ophethe lapha."
  
  
  Wahlala esihlalweni, amehlo akhe asespain ekhazimula, izindebe zakhe ze-carmine zahlukana ukuze zisho okuthile. Ngokushesha waya embhedeni futhi waxazulula izinkinga zocwaningo zika-ee ngomlomo wakhe. Ekuqaleni, wacindezeleka futhi wangibamba ngingenamahlombe, njengokungathi uzama ukungidudula. Wehlisa izandla zakhe ezinhlangothini zakhe ezinjengevelvet, waxubha inyama ethambile lapho kwaqala khona ukuqhuma kwesifuba sakhe.
  
  
  Waphefumula ngaphansi komlomo wami, futhi ulimi lwakhe lwaphuma, enqikaza ekuqaleni, wabe esephelelwa isineke. Izandla zakhe zaya emhlane wami, futhi ngazizwa ngilunywa izinzipho zakhe njengoba iminwe yakhe yayishelela phezu komzimba wami. Izandla zakhe ezifuna ukwazi zagxumela ebhande lamabhulukwe ami, zafuna, zafuna.
  
  
  Kungazelelwe, wakhipha umlomo wakhe kimi. Wayephefumula kakhulu, futhi isikhumba sakhe sasikhanya ngenxa yesifiso. Wathola ibhande lami futhi waliqeda ngezandla ezinyakazayo kancane. Wasukuma waqeda umsebenzi kanah, wabuyela eceleni kwakhe eyolala enqunu. Wamanga umlomo wakhe ovulekile, waphonsa ulimi lwakhe emazinyweni akhe abukhali. Wathatha i-ego yami emlonyeni wakhe wamunca, ehambisa umlomo wakhe emuva naphambili olimini lwami ngesithembiso sobulili senjabulo esizayo.
  
  
  Unina wahamba ngobumnene, wamanga isilevu sakhe esiyindilinga, wabe esethuthela emgodini womphimbo wakhe. Uyolanda wayelokhu ephefumula kakhulu njengoba ulimi lwami lwalushelela emgqeni ophakathi kwamabele akhe.
  
  
  Waphakamisa ubuso bakhe ngaphezu kwakhe futhi wagcoba amabele akhe ngeminwe yakhe emide, enginika i-ih. Amabele akhe ayemi mpo, enezimbali ezimanzi ngokumelene nama-halo brownundu omnyama. Njengoba uyise encika ukuze athathe umnikelo, kwazwakala umsindo omkhulu egumbini elincane eliseduze kwegumbi lami lokuphumula, engilisebenzisa njengesifundo sami.
  
  
  "O, Nick, ngicela ungayeki", Kuphefumula Uyolanda njengoba unina enqikaza.
  
  
  Ngathi: "Honey, kunento eyodwa kuphela emhlabeni engingakwazi ukungenza ngikushiye nonke ngesikhathi esisodwa.
  
  
  
  
  
  Yiqalekise, futhi umsindo owuzwayo uwukuthi.
  
  
  Wajikijela imilenze yakhe eceleni kombhede futhi wawela igumbi lokulala waya ehhovisi lakhe. Etafuleni, ucingo olubomvu lwaqhubeka nokushaya kwalo. Ngaphandle kwami, munye kuphela umuntu owayenenombolo yocingo-Udavid hawke, Umqondisi Nomphathi Wezokusebenza KWE-AX, Inhlangano Yezobunhloli Ekhethekile YASE-UNITED STATES. Isignali yokuxhuma nge-elekthronikhi yavimbela noma ubani ukuba axhumeke kulayini. Ngathatha ucingo ngakhuluma emlonyeni, ngashiya izwi lami lingazwakali ekamelweni.
  
  
  "Unethalente lokukhetha isikhathi esingesihle kakhulu sokushayela ucingo", ngishilo.
  
  
  Izwi likahawke laphendula ngomsindo ojwayelekile wasenew England. "Le ntokazi kuyodingeka ilinde, Nick, hema wayeyoba kithi. Kuyaphuthuma ."
  
  
  "Yilokho engangikucabanga", ngathi, ngishaya indiva ukuqagela kwami okuqondile ngalokho ayekwenza.
  
  
  "Kwaba nokuqhuma kwezikhali zenuzi Olwandlekazi Ipacific. Isiqhingi esincane esibizwa ngokuthi Imumura eqenjini lamatuamotu ."
  
  
  "Usho ukuthi othile waqala ukuhlola futhi?"Ngambuza.
  
  
  "Kwakungesona isivivinyo. Lesi siqhingi sabhujiswa, kanye namakhulu Amaningana Abantu Basepolynesia ababehlala lapho."
  
  
  "Kwenzeka kudala kangakanani lokhu?"
  
  
  "Amasonto Amabili ."
  
  
  "Angikaze ngizwe lutho ngakho."
  
  
  "Ngiyazi. Kukhona ukuvalwa okuphelele kwedivayisi yamanje. Yiqiniso, wonke amazwe amakhulu ayazi ngalokhu. Sonke sinezinhlelo zokuthola imisebe ezivumela noma ubani ukuba athole ukuqhuma kwezikhali zenuzi noma kuphi emhlabeni. Kodwa alikho izwe elinamandla enuzi elivuma ukuthi liyazi lutho ngalo."
  
  
  "Ingabe umuntu uqamba amanga?"
  
  
  "Kunzima ukusho ngokuqinisekile, kodwa angicabangi kanjalo. Namuhla ekuseni, uhulumeni wethu uthole isicelo sesihlengo kubantu abathi baqhumise umumuru."
  
  
  "Usho ukuthi bacela imali?"
  
  
  "Okuningi. Lokho abakucelayo ukuzinikela okungenamibandela kwawo wonke amabutho ezempi ASE-U. s. nokudluliselwa kukahulumeni wethu E-IHC."
  
  
  "Ingabe umyalezo ungavela kumuntu ongajwayelekile?"
  
  
  "Sasiqiniseka ukuthi kwakuyiqiniso. Banamaqiniso ngokuqhuma Kwemumura okungenzeka ukuthi abenzi bokubi kuphela ababekwazi."
  
  
  "Ngokuqinisekile bayocela intengo ephakeme. Kuthiwani uma siwenqaba? "
  
  
  "Ngokombiko, la madolobha amakhulu ayoqhuma njengemumura. Inew York City iyoba eyokuqala, futhi ngemva kwalokho, eyodwa ezungeze amadolobha ethu iyobhujiswa njalo ngemva kwamasonto amabili kuze kube yilapho sizinikela ezimfunweni ze-ih noma kungasekho lutho olusele ."Ngimfanelekela kuphi?"
  
  
  "Umongameli ufuna ukwenza yonke imizamo yokwenza lokhu, kodwa asikwazi ukukhokhela umsebenzi obonakala kakhulu. Sinokusekelwa okugcwele Kwekomiti Yezobunhloli Ehlangene, kodwa umsebenzi ngokwawo uwela KU-AX. Futhi uyindoda, Nick.
  
  
  "Ufuna nini Ukuba Abe Sewashington?"
  
  
  "Ungakwenza ngokushesha kangakanani?"
  
  
  Ngokokuqala ngqá, ngabona Uyolanda emi emnyango, engibuka. Wayesalokhu enqunu. Isandla esisodwa sasiphumule esikhwameni somnyango, futhi imilenze yakhe emide yayihlukaniswe kancane. Amehlo akhe asespain akhanya ngesifiso.
  
  
  Wathi ocingweni, " ngingahamba ngokushesha uma ungidinga, kodwa ngaphandle uma kusasa ekuseni?"
  
  
  Ukububula kukahawke kwacaca ocingweni. "Noma kunjalo, yena, angicabangi ukuthi singenza noma yini kulobubusuku. Continue ujabulisa unkosikazi wakho, kodwa zama ukusindisa amandla athile. Yena, ngifuna ukuba ube lapha futhi uqaphele into yokuqala ekuseni. Kunesici sesikhathi lapha, futhi ukwaziswa kwasekuseni kuyoba okubalulekile.
  
  
  "Ngizoba lapho", ngathi, futhi ngavala ucingo.
  
  
  Amehlo kayolanda agxumela phezu komzimba wami, ehlala isikhathi eside njengoba ayethola isikhungo sokuthakazelisa kwakhe.
  
  
  Wathi: "ngiyabonga Nkulunkulu. "Okwesikhashana, ngacabanga ukuthi sengiphelelwe ukunakwa."
  
  
  "Sizoba nethuba", i-sl yamqinisekisa. Ngokushesha waqhubekela phambili futhi wamthatha. Wayeyintombazane enkulu, enamahlombe abanzi futhi emude, enezinqulu ezibanzi, eziqinile, futhi wayengajwayele ukuphakanyiswa indoda emoyeni. Wayithatha wayibeka ekamelweni lokulala wayibeka phansi emashadini.
  
  
  "O, Nick", waphefumula, " ngicela ungangishiyi kanjena futhi."
  
  
  "Hhayi kulobubusuku", kuthembisa uyise. Khona-ke eyakhe, yancika phambili, futhi yaqhubeka nesenzo lapho sasiyeke khona.
  
  
  Isahluko sesibili
  
  
  Lapho ngiphuma ku-747 Edulles International Airport, ngahlangatshezwa insizwa ethule eyangidonsela emotweni eyayilindile. Wahamba ngokucophelela phakathi kwezimoto zasekuseni, futhi ekugcineni wama phambi kwesakhiwo esingachazeki Sedu pont Center.
  
  
  Uyazi indoda eyaphuma ngosuku olulandelayo ngemva kokungena. Wayengumeluleki omkhulu kamongameli wezokuphepha kuzwelonke. Wayengamomotheki. Abantu ababesegumbini lokwamukela izivakashi-umthengisi kamagazini owayehlola izivakashi, unogada owayesesitimeleni-babebonakala bevamile uma ungababheki emehlweni. Khona-ke wabona ukuhlaziywa okunzima, okujulile okubonakala emehlweni ezisebenzi zikahulumeni ezisebenza. Indlunkulu YE-ax yayiphephile ngokuphelele.
  
  
  Ngafaka izitifiketi zami kathathu, ubuso bami baskenwa kusetshenziswa i-telecomputer, futhi isandla sami saqinisekiswa inzwa ye-elekthronikhi. Ekugcineni, abaqaphi be-elekthronikhi nabomuntu babeqiniseka ukuthi ngempela ngangingunick Carter, i-ax n3 agent eyayibhekwa Njengombulali, futhi ngavunyelwa ukubona Udavid hawke. Wayehleli esihlalweni sakhe sesikhumba esishaywe, ehlafuna omunye wosikilidi omude ayengakaze awukhanyise.
  
  
  Amehlo aluhlaza okwesibhakabhaka ka-Ego awazange adalule imizwelo njengoba ayegqolozele esihlalweni esiphambene naye.
  
  
  
  
  
  Wathi: "angikwazi ukuqonda indlela oqhubeka ubukeka ngayo uphilile, uma ucabangela ukuphila okonakele okuholela phakathi kwezabelo."
  
  
  Wamomotheka indoda endala, eyayihlala iqonde njengenduku, ibukeka njengendoda eneminyaka engaphezu kwamashumi amahlanu. U-emu wamtshela: "imfihlo iwukucabanga ngokuhlanzekile ngaso sonke isikhathi".
  
  
  "Yebo," esho. Uhlangothi olulodwa lwe-ego ka-rta lwalugobile kancane, okwakuyinto esondele kakhulu ekumomothekeni ayeke wakubona Kunew England leather man yakhe. Khona - ke waba umuntu oqotho kakhulu. "Nick, sisenkingeni enkulu."
  
  
  "Kuyafana. Uthe sithole umyalezo izolo."
  
  
  "Kulungile lokho. Lo muntu uthi yena nabantu bakhe banesibopho sokuqhunyiswa kwamabhomu Emumura, futhi bakulungele ukubhubhisa amadolobha ethu ngamunye ngamunye."
  
  
  "Ubani umuntu?"Ngambuza.
  
  
  "U-Anton Zhizov . Ngicabanga ukuthi uyalazi igama."
  
  
  "Yiqiniso . Indoda yesibili emnyangweni wezempi waserussia. Ngangicabanga ukuthi wathi asinalo elinye lamandla amakhulu ahilelekile."
  
  
  "Amasoviet ayaphika ukuthi Uzhizov nguye obangele lokhu. Njengoba wazi, wayengumholi wamabutho alwayo aqinile ekremlin. Uya ngokuya enganelisekile ngokuvalelwa okwandayo phakathi kwamazwe ethu. Kubukeka sengathi uphume yedwa. Wathatha Ucolonel Gorodin Wered Army kanye namanye amaphoyisa asolwandle ayengakholelwa ekuhlaleni ndawonye ngokuthula. Kubonakala sengathi baphunyuka futhi ngokweba igolide elikhulu laserussia."
  
  
  "Futhi Uzhizov ucabanga ukuthi ngezikhali zenuzi ezimbalwa, bangakwazi ukunqoba I-United states?"
  
  
  "Ngokusho kochwepheshe bethu, ulindele ukuthi ngokushesha nje lapho esishukumisela ukuba sixoxisane noma siqhume amadolobha ethu amaningana, uhulumeni Wasesoviet uyoshintsha inqubomgomo yawo futhi asekele ukuzazisa."
  
  
  "Ucabanga Ukuthi Amarashiya azokwenza lokho?"
  
  
  "Angifuni ngisho nokuqagela", kusho Uhawke. "Ukukhathazeka kwethu okuyinhloko njengamanje ukumisa Uzhizov. Umongameli wakwenza kwacaca ukuthi ngeke kube khona ukuzinikela. Uma Uzhizov ekhuluma iqiniso futhi kumelwe sicabange ukuthi unguye amabhomu e-ego asevele efakwe emadolobheni amaningi Asemelika."
  
  
  "Uthe Inew York iyisisulu sokuqala. Uzhizov wasinika isikhathi esibekiwe? "
  
  
  "Izinsuku eziyishumi . Amehlo kahawke ashaya ekhasini elivulekile lekhalenda ledeskithophu. "Sekusele izinsuku eziyisishiyagalolunye."
  
  
  "Khona - ke lapho ngiqala ngokushesha, kuba ngcono. Ingabe sinayo imikhondo? "
  
  
  "Munye nje. Ummeli Waselos Angeles owayesebenza Ne-Atomic Energy Commission wabona ukwaziswa okuyimfihlo ngokuqhuma Kukamumura nomyalezo Kagizov futhi wasithinta emahoreni ambalwa nje adlule. Ummeli uthi Unah unolwazi oluyigugu futhi ucela ukuba kuthunyelwe indoda ukuze ikwazi ukululetha mathupha."
  
  
  "Cha," ngiphazamisekile, " usho kanje?"
  
  
  Uhawke waluma kanzima usikilidi wakhe futhi wacasuka, kodwa wabona ukucwayiza emehlweni Ka-Ego. "Angiqiniseki ukuthi ungena kanjani kulezi zinto, Nick, kodwa umenzeli ungowesifazane. Ikhanga kakhulu, ngokusho kwesithombe esisefayilini lakhe."
  
  
  Wanikeza isithombe esimnyama nesimhlophe esiyizingalo eziyisishiyagalombili kweziyishumi esihlalweni.
  
  
  Ubuso obungibheka emuva babunamathambo aphakeme esihlathini, amehlo amakhulu, abanzi aphuzi, nomlomo onamahlaya, ohlanganiswe izinwele ezimhlophe ezijiyile ezawa kancane emahlombe akhe. Ngashintsha isithombe ukuze ngihlole izibalo zokuhamba kwabantu ngokwemvelo. Urona voelstedt, 26, 5-foot-7, U-alenka unesisindo esingamakhilogremu angu-115.
  
  
  Ngayibuyisela Kuhawke.
  
  
  Wathi, " Ukube nganginenhlanhla njengawe, ngabe ngenza ingcebo enkundleni yomjaho futhi ngathatha umhlalaphansi ngamasonto amabili."
  
  
  Yena, wahleka. "Njengoba ngishilo ngaphambili, ngikweleta konke imicabango yakhe emsulwa. Ingabe ufuna ukuqala ngokushesha? "
  
  
  "Ubhukha ngehora elilodwa ntambama. indiza eya ogwini. Ngaphambi kokuba uhambe, bheka imiphumela ekhethekile. Ustuart ufuna ukukubonisa amathoyizi amasha.
  
  
  Njengokujwayelekile, Ustewart unenkani futhi unemininingwane mayelana nokungibonisa imiklamo yakhe yakamuva, kodwa njengoba i-ego toys isindise impilo yami izikhathi ezingaphezu kwesisodwa, ngivumele i-emu ukuthi yethule i-ih njengoba ebona kufanelekile."
  
  
  "Uzobona umlilo omncane uvutha ngemuva kwesihlukanisi sengilazi", kusho Ustewart esebenzisa i-hello.
  
  
  "Wenze kulokhu, Stuart", ngathi. "Usungule umlilo!"
  
  
  Akazange azinake izimpendulo zami futhi waqhubeka. "La maphilisi amhlophe ayindilinga engiwaphethe esandleni angcono kunamaphilisi ethu avamile omusi. Ngizokubonisa lokho ."Washelela isandla esisodwa phakathi kophawu lwenjoloba olunjengomlomo olwalusekhanda futhi waphonsa elinye lamagobolondo emlilweni, ngokushesha wasikhipha isandla sakhe.
  
  
  Kwakunomculo omnene, futhi inkungu eluhlaza okwesibhakabhaka yayigcwalisa igumbi elincane, elivaliwe.
  
  
  "Ingabe yilokhu?"Ngambuza, ngidumele kancane.
  
  
  "Njengoba ubona", kusho Ustewart, njengokungathi akashongo lutho, " intuthu ibonakala incane kakhulu, ingenawo umbala emoyeni, futhi ngokusobala ayiphazamisi umbono noma isenzo. Nokho, kungaba kuwufanele uma wahogela kancane.
  
  
  Ephendulela ubuso bakhe kude, Ustewart wavula umlomo wenjoloba wesigxivizo ngezinzwane zakhe. Intuthu eyayiphuma yayincane kakhulu ukuba i-ego ibonwe, kodwa ngaqhubeka futhi ngathatha umoya omncane. Ngokushesha, wakhwehlela futhi wathimula. Izinyembezi zokuthi zingaki izinkolo ezikhona lapha amehlo ami, futhi ulwelwesi olunezinhlayiya lwempumulo nomphimbo lwalubonakala lushisa. Ngemva kwemizuzwana engaba yishumi nanhlanu, ngemva kokuba Ustewart evale isivalo, izimpawu zanyamalala, futhi wakwazi ukuphuma kuso.
  
  
  
  
  
  Ngangikwazi ukuphefumula futhi ngibone futhi.
  
  
  "Izinto ezinamandla", ngathi, ngiqaphela Ukuthi Ustewart wayebonakala eziqhayisa kancane ngokungakhululeki kwami.
  
  
  Wathi:" umphumela, njengoba ungase ucabange, ungowesikhashana, kodwa intuthu evela emgodini owodwa ingenza wonke umuntu angakwazi ukuhamba egumbini eliphakathi nendawo imizuzwana emithathu. Manje ngifuna uzame."Wanginika lokho okwakubukeka njengendwangu yelineni elula.
  
  
  "Ingabe ufuna ukuba ashaye ikhala lakhe?"Ngambuza.
  
  
  Wathi: "kunomshini omncane kakhulu owelukiwe endwangwini". Amakhona azonamathela ekhanda lakho ukuqinisekisa ukuthi imaski ivikelekile ekuvezweni intuthu ."
  
  
  Isando sakhe sasidonswa phansi ekhaleni nasemlonyeni, futhi wacindezela amakhona amabili ngemuva kwekhanda lakhe. Babambelela ndawonye futhi babamba imaski endaweni yayo. Wavula i-rubber pad engxenyeni yengilazi, waphefumula kancane, futhi waphefumula ngokujulile. Iphunga elibabayo lalisekhona, kodwa kulokhu ngangingenayo imiphumela engathandeki. Wavala uphawu futhi wasusa imaski yesando.
  
  
  "Umsebenzi omuhle, Stuart", wamtshela ngokuzimisela.
  
  
  Wazama ukungabukeki ejabule kakhulu. "Nginenye into encane ongase uyidinge."Ezungeze ibhokisi, wakhipha ibhande lesikhumba elinsundu walibamba phambi kwami, njengobaba oziqhenyayo owayebukisa ngengane yakhe esanda kuzalwa.
  
  
  Ethatha ibhande ezandleni Zika-Ego, wathi kuye, " Stewart, kumelwe ukuba wagxuma. Lena enye yezinsimbi ezingamanga ezibonakala kakhulu engake ngazibona eminyakeni edlule. Lokhu ngeke kukhohlise umenzeli onguchwepheshe imizuzwana eyishumi. Yini ngaphakathi, Ukaputeni midnight decoder?
  
  
  "Kungani ungavuli i-ego yakho futhi uthole?"
  
  
  Okuthile okwakusethonini Likastewart kwangitshela ukuthi wayephambi kwami, kodwa ngahlola ibhande elikhethekile, futhi ngokushesha ngathola isivalo esincane sesiphepho esasingavuli igumbi eliyimfihlo. Yayivulwa u-ego, futhi kwakunomyalezo obukhali njengoba ikhava yephepha yayiphuma ebhande.
  
  
  Ustewart wathi: "emfanekisweni wangempela, kunesikhali esincane esiqhumayo ngaphakathi esikhundleni sesigqoko esisehholo. Ayinamandla ngokwanele okubhubhisa, kodwa ikwazi ngempela ukubulala noma ukukhubaza i-agent yesitha ebukhali eyathatha i-ego yakho kuwe.
  
  
  Wathatha amabhola omusi ayisithupha nesifihla-buso somphimbo futhi wathengisa ibhande lakhe kumodeli Kastewart. Ngayikhipha ngizungeze isikhwama esincane engangisilethe nami, amathuluzi omsebenzi wami-Uwilhelmina, wami ongamamilimitha ayisishiyagalolunye. Uluger Nohugo, i-stiletto yami enezinhlangothi ezimbili, ebukhali njengensingo. Ikhangiswa Ngumshayeli we-luger ogqoke ibhande le-fbi, kanye ne-stiletto egqoke isikhumba sesikhumba esenziwe ngokukhethekile, ayibopha engalweni yakhe yangakwesokudla. Ngokugoba kahle imisipha yengalo yami, Uhugo wayewela esibambweni kuqala esandleni sami. Waphinde wagqoka ijazi lakhe, wathatha isikhwama sakhe, waphumela ngaphandle eyothatha itekisi Eya Edulles. Ukillmaster wayesebuyele empini.
  
  
  Isahluko sesithathu
  
  
  Kwakungesinye salezo zinsuku ezingavamile Elos Angeles lapho umoya ushintsha, ubonisa idolobha eliseduze nedamu likhula njengento ephilayo ekhonkolo nase-asphalt, nemigwaqo emikhulu evulekile njengommese omkhulu wokuhlakaza.
  
  
  Kwakuwuhambo olude lwetekisi oluzungeza Ilos Angeles luya ekhelini Likarona folstedt ezansi komhosha Ezintabeni Zasesanta Monica. Ngavula ugwayi ngesikhathi umshayeli engitshela ukuthi wayezokwenzenjani ukube wayeshayela Idodgers.
  
  
  Wangishiya phambi kwendlu ethokomele eyayiseduze nomgwaqo phakathi kwezihlahla zikaphayini. Ukuthula komhosha kwaphulwa umsindo wezithuthuthu ezingaba yishumi nambili ezazidlula emgwaqweni. Kwakubonakala kuyindawo engajwayelekile yokuhlangana eqenjini lamabhayisikili, kodwa awukwazi ukungazinaki izinto ezithandwa abashayeli bezithuthuthu.
  
  
  Wakhuphuka izitebhisi ezimfushane zamatshe futhi wawela ukhaphethi ezungeze izinaliti zikaphayini waya emnyango wangaphambili. Kwakungekho nsimbi, ngakho ngayishaya.
  
  
  Intombazane eyavula umnyango okungenani yayingcono kunesithombe engangisibone ehhovisi Likahawk. Isikhumba sakhe sasicacile futhi simhlophe,sinombala omnyama omncane emathanjeni akhe. Amehlo akhe manje ayeseyiluhlaza okwesibhakabhaka lasenyakatho freemasonry, futhi izinwele zakhe ezimhlophe ezithambile zazibonakala zikhanyiswa ukukhanya kwenyanga.
  
  
  "Igama lakhe Ngucarter", ngathi, " NGU-ax."
  
  
  Amehlo akhe agqolozela ubuso bami isikhashana, abese ebamba amahlombe ami agijimela emzimbeni wami wonke. "Ngena," esho. "Igama lakhe Ngurona voelstedt."
  
  
  Igumbi lakhe lokuphumula lalibukeka njengokuqhuma esitolo sokuqopha. Izingcezu zama-guitar zahlakazeka ngaphandle kwanoma iyiphi indlela ebonakalayo, amabhodlela e-glue ne-shellac ayehlala kukhaphethi, futhi izinsimbi ezimbalwa ezisekhona zazisekelwa ezindongeni.
  
  
  Urona umbonile ethatha konke. Wathi, " Into Engiyithandayo ukuklama nokulungisa ama-guitar. Ngikuthola kuphumula kakhulu ."
  
  
  "Kufanele uchithe isikhathi esiningi wedwa usebenza kubo", ngishilo.
  
  
  "Ngangingazi ukuthi kwakunama-ferret amangaki kuze kube manje."
  
  
  "Mhlawumbe singenza izinguquko ezithile endleleni ochitha ngayo isikhathi sakho sokuphumula", ngishilo. "Kodwa okokuqala, wawuzosinika ukwaziswa okuthile ngokuqhuma Kwemumura."
  
  
  "Angiqiniseki ukuthi ngiyaqonda ukuthi usho ukuthini", esho ngokungangabazeki.
  
  
  Kwakuyisimo se-rheumatism. Angizange ngimnikeze uphawu lokuzibonakalisa. Wayazi Ukuthi Uhawk wayezomfundisa, futhi ihhotela lakhe lalizoqinisekisa ukuthi ngikhuluma nowesifazane ofanele.
  
  
  "Ungakwazi yini ukusindisa umdlalo?"
  
  
  
  
  
  Ngamtshela.
  
  
  "Ngiyaxolisa, angigcini ih kusukela ngiyeka ukubhema."
  
  
  "Ngazama ukuyeka ukubhema ngonyaka odlule, kodwa ngahlala amasonto amabili kuphela."Bengilokhu ngizizwa ngiyisiphukuphuku uma ngibhekana nenye yalezi zinqubo, kodwa izinyathelo zokuqapha ezincane ezinjalo zingenza umehluko ukuze ngihlukanise inhloli ephilayo nenhloli efile.
  
  
  Urona folstedt waphumula futhi wahlala phansi kusofa. Wayegqoke amabhulukwe aluhlaza okwesibhakabhaka ayegcina imilenze yakhe iyimfihlo, kodwa ibhulukwe lakhe elixekethile lalinamabele aqinile, aphakanyisiwe ayengadingi ukusekelwa imboni yezingubo zangaphansi. Wayemncane, kodwa engakhuli. Wayeseceleni kwakhe, ephefumula iphunga lezimbali elikhanyayo, futhi wayekhuluma.
  
  
  "Njengoba kungenzeka ukuthi utsheliwe, ubizwa ngokuthi isitshalo samandla enuzi. Iningi lomsebenzi wethu oyimfihlo nophenyo lwenziwa I-FBI, kodwa senza umsebenzi othile ngokwethu. Kwakungomunye wabo lapho ahlangana Khona Noknox varnov.
  
  
  "Eminyakeni emihlanu edlule, wayenesikhundla esincane kakhulu komunye wemisebenzi yethu yamandla. Waqala ukukhuluma emicimbini yokuphuza, futhi ngokusobala waveza imibono ethile engavamile yezombangazwe. Ngatshelwa ukuba ngisondele kuye ngangokunokwenzeka ukuze ngimlume ukuze ngimlalele. Kwakungenzima. Ufuna ngempela ukuba othile alalele imibono yakhe. Wayebhekisela enqubweni yokwenza isibhamu senuzi ngepulasitiki, esasinganikezwa cishe noma yisiphi isimo. U-Ego wambuza ukuthi umgomo wawuyoba yini, futhi amehlo ka-ego empeleni akhanya. Ngokwe-ego, izinto ezibukeka zingenacala zingenziwa ngalokhu kwaziswa, okungahanjiswa kalula kunoma yiliphi izwe emhlabeni futhi kufakwe emadolobheni e-ih. Ungafuna ukuthi amaqembu anikezele noma amadolobha abhujiswe ngamunye ngamunye."
  
  
  "Yiqiniso, kubukeka sengathi umumura."
  
  
  "Yilokhu engangicabanga ukuthi i-emu idinga imali ukuze ithuthukise inqubo yayo, imali eningi. Watshela izikhulu ZE-npp ngecebo lakhe, futhi cishe zamxosha ehhovisi. Sigxila kakhulu emthaleni onokuthula wamandla e-athomu namuhla, futhi akekho ofuna ngisho nokukhuluma ngezikhali.
  
  
  "Ku-estestvenno, Uvarnov wakhululwa emsebenzini wakhe. Wayecasuke kakhulu. Wafunga ukuthi wayezoziphindiselela ezweni lonke elibolile ngokungayisekeli i-ego. Ngokushesha ngemva kwalokho, wanyamalala, futhi asizange sizame kanzima ukuthola i-ego, ngoba, uma ngikhuluma iqiniso, uzibheka njengesiqhwaga se-ego."
  
  
  "Wenze umsebenzi omuhle Kuvarnov", ngishilo. Khona-ke, ukuze amhleke usulu kancane, wanezela, " usondele Kangakanani kuye?"
  
  
  Wehlisa izembozo zakhe wangibuka ngamehlo akhe aluhlaza okwesibhakabhaka. "Eqinisweni, eyakhe ayikaze isondele kangako. Uwarnow wayegxile kakhulu enqubweni yakhe yokuhlinza ngokwenziwa kwezimonyo kangangokuthi wayengeke abe nesithakazelo... ezinye izinto. Wazizwa ekhululeke kancane. Wayenomshini wokushaya kwenhliziyo we-elekthronikhi owawulawula ukushaya kwenhliziyo ye-ego yakhe, futhi kwakuyoba yihlazo ukube wayezivalele phakathi nesikhathi esiseduze. Ngitshele, Nick, awusebenzisi amakhambi artalo okufakelwa,akunjalo?
  
  
  "Cha," ngahleka. "Ngisasebenzisa zonke izingxenye zokuqala."
  
  
  "Ngiyajabula ukuzwa. Ingabe ufuna cocktail?" »
  
  
  Ngathi: "lowo umqondo omuhle. "Khona-ke ngizobiza Uhawke Ewashington ngimtshele lokho ongitshele khona. Uma sinenhlanhla, sizokwazi ukuchitha ubusuku sodwa.
  
  
  Sahamba ndawonye saya ekhishini elikhanyayo, elihlangene ngemuva kwendlu. Wathi, " unendawo eqhelile lapha."
  
  
  "Yebo, ngiyamazi. Ngiyayithanda. Angikaze ngikhangwe izixuku ngokukhethekile. Lo mgwaqo ongaphandle kwe-cul-de-sac uphela amakhilomitha ambalwa phezulu egqumeni endaweni yangasese, ngakho azikho izimoto eziningi lapha.
  
  
  "Ukube bekungengenxa yokugquma kwezithuthuthu emgwaqweni, ubungagcina usekude nedolobha. Oni izingxenye lapha ukuhamba? "Cha, lesi yisikhathi sokuqala ngimbona. Kubonakala sengathi balindele ukuba kwenzeke okuthile. Kuyesabeka kancane, kodwa abazange beze endlini."
  
  
  Izinsimbi ze-alamu zazikhala kakhulu futhi zicacile ekhanda lami.
  
  
  "Rona, lolo cingo olwenziwe Kuhawke namhlanje ekuseni - ingabe usebenzise ucingo lapha?"
  
  
  "Yebo, ngakwenza. Kungani -? "Waphefumula njengoba ukuqonda kwakusondela. "Ucabanga ukuthi umusho wami uyathinteka?"
  
  
  "Ukubheja okuphephe kakhulu ukucabanga ukuthi yonke imigqa isetshenziswa kuze kube yilapho ufakazela okuphambene. Angithandi leli qembu labagibeli bamabhayisikili. Ingabe unayo imoto?" "
  
  
  "Yebo, ipakiwe emgwaqweni oholela egqumeni."
  
  
  "Beka izinto ezimbalwa ndawonye futhi masiphume lapha."
  
  
  "Kodwa siyaphi?"
  
  
  "U-AX unendlu yasolwandle Emalibu ukuze ama-agent akwazi ukusebenzisa i-ego lapho kudingeka. Uzoba ephephile kakhulu lapho."Kwakungeyena Ustahl owangezelela," Uma sidlula izixuku zabagibeli bezithuthuthu abangamamimmo", kodwa yilokho engangikucabanga.
  
  
  Isahluko sesine
  
  
  Saphuma ngomnyango wangemuva sagxumela ezihlahleni saya emthambekeni oshubile lapho imoto Karona yayimi khona.
  
  
  "Kungcono ungivumele ngishayele", kusho uyise. Lokhu kungase kudinge ukuzulazula okuyinkimbinkimbi."
  
  
  Wanginika izihluthulelo futhi ngokushesha wahamba waya ohlangothini lwabagibeli. Wafika ngemuva kwesondo, ephawula ukuthi isihlalo sangemuva sasigcwele inani elikhulu lemishini yegitare ye-ee-amapaneli azungeze i-rosewood, amakhoyili anezintambo zensimbi nenayiloni, nama-griff pads azungeze i-ebony.
  
  
  Iqembu labashayeli bezithuthuthu lalingakasiqapheli, kodwa lalizulazula ngokungahlaliseki phansi komgwaqo. Ngathatha injini futhi ngezwa ukukhala ngemva kwethu. Washayisa isivalo sokushintsha igiya
  
  
  
  
  
  
  ingena endaweni ephansi, futhi imoto yagxumela phezulu. Sasikhala eceleni Kwe-S-curve, okwesikhashana singabonakali, kodwa ngangizwa izimoto ze-ih zibhonga egqumeni elingemuva kwethu.
  
  
  Ngokushesha sakwazi ukusheshisa ekukhuphukeni okufushane, futhi wabonga Urona buthule ngokuba nemoto enemisipha ethile ngaphansi kwesembozo. Izithuthuthu zavela esibukweni sokubuka emuva, futhi wezwa i-pop eyayingeyona ingxenye ye-ih exhaust. Ugawk wandiza esuka ngemuva emotweni, elandelwa enye eyayingabhekiswe kahle.
  
  
  Waphenduka enye imoto futhi wakhipha Uwilhelmina esikhwameni sakhe. Wakhulula i-catch yokuphepha futhi wanikeza Urona I-luger. Yathi: "angikwazi ukwehlisa ijubane ukuze ngikunikeze ithuba elihle, kodwa ngiqhubeke nokudubula futhi kuzobanikeza okuthile abangacabanga ngakho."
  
  
  Urona wayegoba ngefasitela futhi edubula abagibeli bamabhayisikili ngesandla sakhe sobunxele. Ngajabula ukubona ukuthi wayekwazi ukuphatha isibhamu. Uma ngigcina imoto isendleleni, ngangimatasa kakhulu ngibheka nxazonke ukuze ngibone ukuthi yayishaye yini, kodwa ukushintsha kwephimbo lenjini ngemuva kwethu kwangikhombisa ukuthi okungenani yayibambezela i-ih.
  
  
  Lapho ngibamba umoya phakathi kwethu nabagibeli bamabhayisikili, iphunga elibabayo likaphethiloli langitshela ukuthi babevule imbobo ethangini lethu. Inaliti yokulinganisa uphethiloli yayisivele ithambekele ephuzwini E, ngakho ngangazi ukuthi sasingahambi kakhulu. I-accelerator pedal yakhe yashaya phansi, futhi sathatha amanye amajika amabili ayingozi.
  
  
  Amabhayisikili ayesaduma emgwaqweni ongemuva kwethu, kodwa nganginezinguquko ezimbalwa phakathi kwethu lapho injini ikhwehlela futhi ngangazi ukuthi kwakukubi. Emizuzwini engamashumi amathathu edlule, uye wafika necebo elibi lokusikhipha lapho siphila. Urhona wayekhiphe I-luger ,futhi sasingekho isikhathi sokuyilayisha kabusha. Isihlahla esisemaceleni omabili omgwaqo sasisikhulu kakhulu ukuba singaqhubeka. Abazingeli babeqhele ngemizuzwana nje kuphela ekuthatheni isinyathelo, ngakho umzamo wami wokuqala wawuyoba ukuphela komzamo esasingawuthola.
  
  
  Wama ngokuzumayo phakathi nomgwaqo, wathatha intambo yensimbi yegitare esihlalweni esingemuva, futhi wagijimela esigxotsheni eceleni komgwaqo. Wayibopha ngentambo eyisithupha, ephendukisa intambo kabili ukuze ayibambe. Egijima eya emotweni, waphonsa isondo ngefasitela elingemuva, wagxumela esihlalweni esingaphambili, futhi wacindezela i-ounce lokugcina lamandla azungeze imoto ukuze asikhuphule emthambekeni omncane futhi angabonwa yiqembu lama-chapparal emgwaqweni. ngakolunye uhlangothi lomgwaqo.
  
  
  Uthunderbolt wayesephenduke kanye kuphela lapho encika esihlalweni futhi ngesikhathi esifanayo wathi Kurona, " Phuma uhlale ngemuva kwemoto."
  
  
  "Kodwa, Nick, bazosibona ngokushesha nje lapho bedlula ezihlahleni lapha."
  
  
  "Ngicabanga ukuthi bazoba nokuthile abangakucabanga", ngishilo. "Manje yenza njengoba ngikutshela."
  
  
  Elandela iziyalezo Zikarona, wabamba isondo locingo lwesigingci waludonsa. Wamvulela umnyango, wagoqa ucingo oluzungeze uhlaka lwefasitela, futhi wagoqa iwindi ukuze agcine i-ego isendaweni yayo. Khona-ke, wavala umnyango. Izithuthuthu zabhonga obala emgwaqweni njengoba wawuwela eduze Kwaserhona, zishiya intambo yegitare yensimbi eyayiboshelwe ngaphesheya komgwaqo engamamitha amane ukuphakama.
  
  
  Abaholi ababili beqembu lezithuthuthu bashaya ucingo cishe ngesikhathi esifanayo. Kwakubonakala sengathi bayakhonkotha, kodwa ngomzuzwana olandelayo, zombili izinhloko zafakwa iqhwa emoyeni, futhi amabhayisikili aphuma ngaphansi kwazo. Amakhanda anezigqoko zokuzivikela ashaya i-asphalt futhi agxuma ngokungenangqondo emgwaqweni njengamabhola ebhola asabekayo. Izithuthuthu, isondo lazo elalisesezandleni zabagibeli abangenamakhanda, zabhonga zenyuka egqumeni amamitha ambalwa ngaphambi kokuba enye iguquke ukuze ishaye enye, ithumela i-ih kokubili enxanxatheleni yenyama nemishini.
  
  
  Abanye abagibeli bamabhayisikili bazama ukunyakaza futhi bagxume phezu kwe-asphalt ebushelelezi. Umphumela waba inqwaba, inhlanganisela yezimoto ezigobile nezintambo eziphukile. Urona wambamba ingalo futhi sahamba. Sasilele sibheke phansi ngemuva kwezihlahla lapho sizwa abasindile beqembu lezithuthuthu beqala amabhayisikili abo futhi benyamalala kude.
  
  
  Umzimba karhona omncane wathuthumela. "Ucabanga ukuthi babeyini, Nick?"
  
  
  "Kumelwe ukuba baxhumene nabantu abaqhuma Umumuru futhi basongela Inew York. Ifoni yakho kumele ngabe badonswa kudala. Namuhla ekuseni, lapho ubiza Uhawk, babazi ukuthi usendleleni. Babelinde ukubona UKUTHI UBANI U-AX ayezomthumela, base behlela ukusikhipha.
  
  
  "Yebo, kodwa kumane nje kuyibutho. Ubani onikeza imiyalo? "
  
  
  "Umholi kwakungu-Anton Zhizov, i-battle hawk yangempela E-Red Army. Kubonakala sengathi omunye wabantu ayehamba nabo kwakungufyodor gorodin. Akukhona ukuthi uhlakaniphile Njengogizov, kodwa kuyingozi kangako. Futhi uma ukuqagela kwakho kulungile, kukhona I-Vorn Knox.
  
  
  "Ngakho konke okumelwe ukwenze ukuthola i-ih futhi ubavimbele ekuqhumiseni ingxenye enkulu Ye-United States."
  
  
  "Yilokho kuphela. Kodwa, mthungi wami, nginezinsuku eziyisishiyagalombili.
  
  
  Khona-ke, ngemva kokuphumula, sabuyela emgwaqweni futhi sahamba saya esitolo esinamapulangwe esiqhutshwa owesifazane onamahlombe ama-apula owayehlale ebukeka njengomama wawo wonke umuntu. Urone wayithenga
  
  
  
  
  
  
  Ngathola ubhiya kanye noshintsho oluncane lwefoni yami.
  
  
  Okokuqala, wabiza umuntu oxhumana Naye Ukuba abe Yilungu lekomiti Yezobunhloli Ehlangene Elos Angeles. Watshela I-Emu ngokuqongelela izikweletu emgwaqweni nangemoto Karona ehlathini. Ngamshayela ucingo ukuze ngishayele itekisi, Futhi mina Norona sahlala phansi ukuze silinde
  
  
  Isahluko Sesihlanu
  
  
  Imalibu. Indawo yokudlala yezinkanyezi zamabhayisikobho, indlu yezimpelasonto yabacebile, nendawo ye-emergency neighborhood No. 12 AX. Ezinye ezizungezile ziye zabonwa ezweni lonke ukuze zisetshenziswe ama-ax agents ezimweni ezikhethekile ngaphansi kwezinye izimo. Ngaba nomuzwa wokuthi mina Norona sasihlangabezana nezimfuneko.
  
  
  I-ax agent ngayinye yayinesikhiye esifanayo esasivula umnyango kunoma iyiphi yazo. Zazitholakala kuzo zonke izinhlobo zemizana nezakhiwo. Leyo Esemalibu ayizange ichazwe ngokwanele ngegama elithi "Izindawo Zokuhlala Eziphuthumayo". Lesi sakhiwo sesimanje, esizungezwe ingilazi ne-mahogany, sasivikelwe emgwaqweni wokufinyelela Emgwaqweni Omkhulu Wasepacific Coast ngothango olungamamitha ayisikhombisa. Phansi kwakunegumbi elikhulu lokuphumula elinesilingi esiphakeme nefenisha ekhululekile eyayihlelwe eduze komlilo olengayo. Ibha yaseblackwood engamamitha ayishumi ukuphakama yayihlanganisa igumbi lokuphumula nekhishi elincane elisebenza kahle. Izitebhisi eziyindilinga ezizungeze insimbi ebunjiwe zaholela endaweni yokwehla enezindlela ezintathu lapho kwakukhona khona amakamelo okulala.
  
  
  Urona waphawula indlu yangasese enebhavu Lamaroma elalicwile. Wathi: "kungaba njengehhotela ukugeza". "Ucabanga ukuthi kukhona engingakufihla kamuva?"
  
  
  Ngathi: "bheka emakamelweni okulala". "Lezi zindawo zigcwele kahle."
  
  
  Wenyukela phezulu futhi wahlola amakhabethe namadilowa ngesikhathi ibha imhlola. Ngokushesha, waphinde wakhubeka futhi waphinde wakhubeka ngengubo ye-velvet eyayigqoke ingalo yakhe, futhi izandla zakhe zazigcwele amabhodlela namathini.
  
  
  "Mhlawumbe ubeka izindawo zakhe zokucasha kuzo zonke izikhathi, akunjalo?"
  
  
  Umyeni wakhe wathi: "akukhona lokho okungeke kube yinto enhle". "Ngangisembhangqwaneni lapho kwakudingeka ngilwe namagundane endaweni yawo ukuze ngithole amagumbi."
  
  
  Urona wangibuka isikhathi eside esuka phansi ezitebhisini. "Lena inkonzo ye-internet esingeke sibe nayo lapha."
  
  
  "Okungenani oyedwa," ngavuma. "Yini oyithandayo ukuphuza? Sawubona, ngizoba nombhangqwana olungele uma uphuma.
  
  
  Wathi:" noma yini ofuna sibe nayo, njengoba engena endlini yangasese.
  
  
  Ingxenye yodonga eyayiseduze kwaleli bhavu yayenziwe ngengilazi enamatshe futhi ibheke ngaphandle. Lapho kuvulwa isibani sasendlini yokugezela, ingilazi yayibonakala kahle, futhi konke okwakwenzeka ngaphakathi kwakubonakala ngokucacile, okungenani ngokubukeka, kunoma ubani owayebuka eduze kwebha. Ngangingaqiniseki ukuthi Urona wayazi yini ngalomphumela wokubuka noma cha, kodwa ngenxa yomusa wokunyakaza kwakhe engangikufundile, ngangisola ukuthi wayekwazi.
  
  
  Wanikela ngamabhodlela namathini eshalofini, wabe esekhumula ibhulukwe lakhe. Ngisho nangengilazi ephendukezelwe ezungeze amatshe, umbala obomvana wamabele akhe wawuhlukile enyameni emhlophe yamabele akhe. Waphuma emabhulukweni akhe amnyama aluhlaza okwesibhakabhaka futhi washelela umucu wezansi ezimnyama ze-bikini emilenzeni yakhe emide, emincane. Wahlola amanzi ngonyawo olulodwa, wazibuka okokugcina esibukweni esiphelele, wehlela kubhavu.
  
  
  Waya ocingweni ekugcineni kwebha eyoshayela Uhawk ucingo. Ngokushesha ngamshayela ucingo ngenombolo yakhe siqu. Yiqiniso, kwakunethuba lokuthi ucingo Lukamalibu lwalulalelwa, kodwa ngenxa yejubane lomgwaqo, wayengeke ayeke ukukhathazeka ngalo.
  
  
  Ngaphambi kokuba ngikutshele lokho owawukufunde kurhone, Uhawk wavula ingxoxo.
  
  
  "Ngisanda kuxhumana nommeleli WE-JIC othokoze kakhulu, owathi ushiye i-emu nomsebenzi wokuhlanza ongcolile, okufanele awulahle futhi awuchazele amaphoyisa endawo."
  
  
  Waziwa ngokunemba kwalo mbiko
  
  
  "Unick, ngiyaqonda", kuqhubeka Uhawk, " ukuthi phakathi nomsebenzi wethu, ezinye zezinto ezisetshenziswayo nakanjani zizosala ngemuva. Bekungeke yini kube kukhulu kakhulu uma ubungenza ukujikijela okudingekayo ngendlela eqaphe kakhudlwana esikhathini esizayo?.. ake sithi, ukudubula kubo ukwengeza idola?"
  
  
  "Ngizozama ukuqaphela ngokwengeziwe", ngathembisa, " uma izimo zivuma."
  
  
  Kuhle. Manje, ngitshele, ingabe Unksz. Volstedt unanoma yini eyigugu kithi?"
  
  
  Wacindezela ukumamatheka lapho ebona Urona evuka ebhodweni futhi elula isandla sakhe esingenalutho ukuze athole ithawula. "Yebo," ngathi, " ngicabanga kanjalo."
  
  
  Watshela Uhawke ngophenyo Lukarona Knox Ngovarnov eminyakeni emihlanu edlule, kanye necebo Lika-Ego lokuqola izizwe ngokusongela ngokuqhuma amadolobha akhe ngamunye ngamunye. Uhawk wayenesithakazelo ngokukhethekile lapho etshela I-Emu ngombono Kavarnov wokwenza isiqhumane sepulasitiki senuzi.
  
  
  Wathi: "Lokhu kuhambisana kahle kakhulu nentuthuko entsha kule ndawo. Angifuni ukuxoxa ngalokhu ngocingo, kodwa angithanda ukuba ubuyele ewashington ekuseni."
  
  
  "Kulungile lokho. Ngizoba khona kusasa."
  
  
  Urona wayesevele ephumile, ezungeze ubhavu, ezomisa ngethawula. Ngenxa yobulili obungavamile, wayehambisa ithawula elinamafutha phezulu naphansi ngaphakathi kwethanga lakhe. Lapho Uhoukou ephendula, kumelwe ukuba ngadumala kancane ngokuthi isingeniso esithembisayo esinjalo sase siphelile ngokushesha kangaka. Uhawk wasusa umphimbo wakhe ngendlela yakhe engavumelani. "Ungathatha Unksz. Folstedt nawe. Iphrojekthi yami izosebenzela wena bobabili."
  
  
  "Sizoba khona", esho ngentshiseko enkulu.
  
  
  Ngavala ucingo futhi ngenza ama-martini ambalwa.
  
  
  
  
  
  isiqandisi seziphuzo ezidakayo ngaphansi kwebha. Njengoba Ayephonswa ucezu lukalamula engilazini ngayinye, Urona waphuma endlini yangasese. Wayegqoke ingubo emfushane ye-velvet eboshwe ngebhande. Kwakwanele ukufinyelela emgodini lapho ithanga lihlangana khona nesigxobo.
  
  
  Wathi: "ngesaba ukuthi le ngubo ayiyona eyentombazane ende".
  
  
  "Angizange ngikusho lokho", kusho uyise. Imilenze karona, njengoba yayikhona manje, yayingabukeki incane. Kunalokho, zazibukeka ziyisiyingi, zibushelelezi futhi ziguquguquka. Sawubona Martini wanginika yona.
  
  
  "Ngiyabonga," kusho yena. "Ingabe uye wabiza Iwashington?"
  
  
  Uhawk ufuna ukuba sindize lapho kusasa. Wathi wayenomsebenzi kithi sobabili. Ingabe nonke nilungile?"
  
  
  "Kungani kungenjalo? Kufanele kube ngcono kunokuhlala lapha nabagibeli bezithuthuthu futhi umthungi uyazi ukuthi ubani omunye ongidubulayo.
  
  
  Urona waphuza isiphuzo sakhe, wabe esebeka ingilazi phansi ekhawunteni futhi waqala ukuqhaqhazela ngobudlova, njengokungathi wayeshaywe umoya obandayo.
  
  
  Wathatha isinyathelo esiya kuye. "Ron, yini engalungile?"
  
  
  Waphefumula ngokujulile. Ngicabanga ukuthi lokhu kuwukusabela sekwephuzile kukho konke ukujabula namuhla, hhayi lapho. Angicabangi ukuthi upholile futhi uqoqekile njengoba ngangicabanga."
  
  
  Umyeni wakhe wangena wamanga. Umzimba wakhe, owawubukeka umncane futhi ukwazi ukugqoka izingubo, wangincibilikisa ngokuguquguquka okufudumele okwakumangalisa. Amabele akhe ayecindezelwe esifubeni sami, ehamba ngobumnene ephefumula.
  
  
  Wathi:" ngiyesaba kakhulu, Nick, ngawe, kimi, nakubo bonke abanye emhlabeni. Kuyophela kanjani? »
  
  
  "Kubi," ngishilo. "Kodwa hhayi thina. Manje nje uphumule futhi ake ngikhathazeke."
  
  
  Wayehlikihla imisipha ebushelelezi yomhlane wakhe ngengubo ye-velvet.
  
  
  Waphendulela ikhanda lakhe ukuze ahlangabezane namehlo ami. "Ngithemba ukuthi uqinisile, Nick", esho.
  
  
  Wancika wamanga ezindebeni. Unah wayenuka insipho ezungeze ubhavu, enephunga lezimbali elincane ezinweleni zakhe. Izindebe zikanah zazipholile futhi ziguquguquka, futhi zazinambitheka njengeminti.
  
  
  Izandla zami zagxuma zathola umphetho ovulekile wengubo yakhe, zase zehla zaya eziqongweni ezifudumele, eziphakeme zamabele akhe. Ngokukhala okuncane kwesifiso, wasuka kimi. Isikhathi esanele nje sokukhulula ibhande bese ushelela ingubo emuva emahlombe akhe, okuvumela i-emu ukuba iwele phansi.
  
  
  Kancane kancane, ngamabomu, wagijima izandla zami ebunqunu bakhe, wacindezela amabele akhe isikhashana, wabe esevumela amabele ami ukuba avuke futhi njengoba egijima izandla zakhe phezu komzimba wakhe nesisu sakhe esiyisicaba ngesikhumba esithambile, esifana ne-suede.
  
  
  Amehlo akhe ayehlabeka umxhwele njengoba ayeguqula ikhanda lakhe ukuze libukeke, wenza iminwe yami emcamelweni wakhe onjengosilika yaya enkabeni yakhe efudumele, futhi amehlo akhe alambile aphakanyiswa ukuze ahlangane nelami.
  
  
  Lapho umyeni wakhe ehlehla futhi ephuthuma ekhumula izingubo zakhe, wangifunda ngentshisekelo yangempela nangokumangala, engazange aphenduke, ngisho nalapho ngangihamba-ze ngokuphelele. Wabe esevula izingalo zakhe ukuze angibingelele.
  
  
  Ngabuka ekamelweni lokulala, kodwa wanikina ikhanda-njengokungathi uthi isidingo sakhe sasiphuthuma kakhulu ukuba singabambezeleka-sokuthi indawo yayilapha, kwase kufike isikhathi. Saselula ukhaphethi oluhlaza okwesibhakabhaka, futhi washaya umzimba wakhe. Ekuqaleni, ukukhala kwakhe kwakuthambile njengokukhala komoya, kodwa ngokushesha kwaphenduka ukukhala okukhulu kwesidingo njengoba ayegingqika futhi engidonsa phezu kwakhe.
  
  
  Lapho engena enah, wagoba umzimba wakhe omncane omuhle ukuze angihlangabeze. Khona-ke kwaba nesigqi esiguquguqukayo, esiguquguqukayo sesifiso sakhe esibuhlungu, esakhiwa ndawonye egageni eliphakeme kakhulu, elandelwa ukwehla okude, okusheshayo ogwini olungenalutho lokukhathala okumnandi.
  
  
  Isahluko Sesithupha
  
  
  Ngakusasa ekuseni, Urona waya emsebenzini futhi walungisa isidlo sasekuseni esicebile. Ukuvivinya umzimba ebusuku kwasenza saba nesifiso esikhulu sokudla, futhi sayibamba ngentshiseko i-edu. Njengoba ikhofi elisezinkomishini zethu laliphola, konke okunye kwaqala ukushisa. Nokho, kwakuwusuku lokusebenza, futhi kulokho akwaziyo Ngoron ngobusuku obandulela lolo, indawo yokuphumula, khona-ke ukudla kwasekuseni kungasigcina simatasa kuze kube sebusuku kakhulu.
  
  
  Kunalokho, eyakhe, ngafika kubhavu ngathatha ishawa ebandayo.
  
  
  Sahamba kulo lonke Elaselos Angeles. I-International endizeni ye-nine o ' clock, futhi Edulles sahlangatshezwa emotweni ye-AX ngomunye wabashayeli Bakahawk ababethule futhi bephumelela.
  
  
  Sabhekana nesiko, ukulondeka, futhi ngokushesha umdlalo onjengalona esihlalweni esiphambene Nodavid hawke. Indoda ehola NGESAHA yagijimisa Amehlo Ayo Phezu Kukarona voelstedt futhi yangiphendulela ngombuzo ongachazwanga emehlweni ayo. Wayemomotheka futhi emomotheka ngokungenacala ngangokunokwenzeka.
  
  
  Uhawk wasusa umphimbo wakhe ngokucijile futhi waqala ibhizinisi. "Ngesikhathi ungibiza izolo, Nick, sasibambe itilosi okuthiwa Ujuan Escobar emkhunjini wokuvakasha Wasecaribbean Igaviota. U-Ego waboshwa Efort Lauderdale ngemva kokwenza izinto ezingabazisayo lapho edlula emasikweni. Asitholakalanga izinto zokushushumbisa enen, esikhwameni sethu se-ego, kodwa njengoba bonke abantu bakithi babeqaphile kabili kulezi zinsuku, iziphathimandla Zaseflorida zabiza ihhovisi lethu. U-Escobar wabizelwa ukuyophenywa, kodwa asizange simkhiphe lutho. Khona-ke, lapho unksz Voelstedt enikeza Uknox varnow neziqhumane ze-Ego ezenziwe ngepulasitiki yenuzi, sabheka eduze ipotimende ayelilethe. Yiqiniso, ama-laboratory ethu aye abonisa ukuthi lokhu kuyinto ehlukanisekayo.
  
  
  
  
  
  
  Lapho sivala, sathola isivunguvungu se-microelectronic esasingase sisebenze ngesignali yomsakazo esuka kude. Futhi, ngokuthakazelisayo, isibambo sasiqoshwe ngogebhezi oluncane-isisulu sokufa esincane.
  
  
  "Ingabe ufunde okunye ngaphandle komatilosi?"Ngambuza.
  
  
  "Kancane. Ngizomvumela ukuba enze izibalo futhi ngikutshele mina.
  
  
  Uhawk wacindezela inkinobho kuyi-intercom yakhe wathi, " Thumela U-Escobar."Ngemva komzuzu, izikhulu zikahulumeni ezimbili ezinobuso obumnyama zangena, futhi kwama indoda ecasukile, enophawu phakathi kwazo. Izikhulu zikahulumeni zahamba, Futhi Uhawke wafaka U-Escobar esihlalweni.
  
  
  Wahamba wema phambi kwendoda. Ngathi: "ake sizwe indaba yakho".
  
  
  U-Escobar washintsha kakhulu. "Sengivele ngikushilo izikhathi ezingamashumi amabili."
  
  
  "Yisho futhi," ngathi. "Mina."
  
  
  Wabheka ubuso bami futhi waqala ukukhuluma ngaphandle kokungabaza. "Mfana omkhulu, wanginika ipotimende namadola angamakhulu amahlanu. Wathi uzothatha ikhefu amasonto ambalwa. Khona-ke, lapho ngifika emkhunjini wakhe, unginika amanye amahlanu. Engikwenzayo nje ukufaka ipotimende lami ekhabetheni Lasecleveland bese ngishiya i-ego yami lapho. Yilokho kuphela engikwaziyo. Eyakhe, ngiyafunga."
  
  
  "Ubani umuntu omkhulu kangaka?"Wambuza.
  
  
  "Angazi igama lakhe. Ngezinye izikhathi ifika ngesikebhe kwelinye itheku, ngezinye izikhathi kwesinye. Engikwaziyo ukuthi unabanikazi abasha, futhi lapho enikeza umyalo, wonke umuntu uyalalela."
  
  
  "Abanikazi abasha, usho kanje?"
  
  
  "yebo. Ezinyangeni ezinhlanu noma eziyisithupha ezedlule, bathenga Igaviota. Iningi leqembu elidala le-oni liyaxoshwa, futhi abanye babantu abasizungezile bayashiywa. Ngisebenzela noma ubani. Uyabona, kuwumsebenzi. Abafana abasha abaqashelwa iqembu, hhayi Eningizimu Melika njengathi sonke. Bakhuluma ngendlela ehlekisayo futhi bahlale kude nathi."
  
  
  "Ngitshele okwengeziwe ngendoda enkulu."
  
  
  "Ungumphathi, yilokho kuphela engikwaziyo. Ubukeka enokhahlo futhi ukhuluma ngezwi eliphansi. Big amahlombe, like a inkunzi."
  
  
  Wabheka Uhawk.
  
  
  Wathi:" le ncazelo iyafanelana Nofyodor gorodin".
  
  
  Wathi Ku-Escobar , " ingabe ukhona omunye umuntu onikeza imiyalo?"
  
  
  "Ngibona umuntu oyedwa kuphela kabili. Izinwele ezincane, ezimbi, ezimpunga. Nguye kuphela owake wambona enikeza umyalo kumuntu omkhulu.
  
  
  Wabuyela Kuhawk. "Uzhizov?"
  
  
  Wanqekuzisa ikhanda.
  
  
  Waphakamisa izandla zakhe emaphaketheni akhe futhi kancane kancane waya ekukhaleni okude. Khona-ke eyakhe, yabuya futhi yaphinde yema phambi komkhumbi. Wabheka emehlweni Ka-Emu waze wabheka kude.
  
  
  "Ujuan", kusho u-emu kuye, " kungenzeka ukuthi uzwile ukuthi I-United States iphatha izigebengu ngendlela enobulungisa nokuthi akudingeki wesabe ukuphathwa kabi. Kodwa lesi yisimo esihlukile, Ujuan. Asikho isikhathi sokubekezela. Uma uqamba amanga kithi, mina ngokwami ngizoqinisekisa ukuthi ngisho noma usaphila, awusizi ku-senorita. Uyangiqonda, Juan?"
  
  
  "Yebo, senor!"waphuka. Amehlo akhe agobekile angitshela ukuthi wayazi ukuthi ngangingahlekisi. "Egameni likamama, ngikhuluma iqiniso! Kwakunabanye abantu abayisithupha ababebasiza nangamapotimende. Kuda oni ihk, angizange ngikuzwe. Ibhizinisi lami lalisecleveland. Yilokho kuphela engikwaziyo, senor, ngikholwe.
  
  
  Ngakwenza. Nganqekuzisa Ikhanda Kuhawke, futhi wathatha U-Escobar.
  
  
  "Ngicabanga ukuthi usuhlole umkhumbi nalaba banikazi abasha", ngasho lapho sobathathu sisodwa futhi.
  
  
  Igaviota inguqulo Yasevenezuela yokufunda kwabo ukupela amagama esikhathini esizayo. Abanikazi bangaphambili bakhokhelwa isamba esikhulu semali ngendoda eyathi imelela Ihalcyon Cruises. Yiqiniso, lokhu kungamanga.
  
  
  Urona wakhuluma. "Ingabe ungathatha umkhumbi futhi ubuze abasebenzi? Thola lapho amabhomu kwavela? »
  
  
  "Singakwazi", kuvuma Uhawke. "Kodwa sasingaqiniseki Ukuthi Ugorodin wayezoba semkhunjini, futhi kubonakala sengathi cishe akukho Okumangalisayo. Ngisho noma sasazi ukuthi amabhomu ayenziwe kuphi nokuthi umshini wokudubula wawugcinwe kuphi, izindaba zokuthunjwa komkhumbi zaziyofinyelela ku-ih ngaphambi kokuba sifike. Futhi-ke bangakwazi ukuqhuma amabhomu asevele efakwe Kunkulunkulu uyazi ukuthi imiphi imizi. Cha, lokhu kuvivinya umzimba kudingeka kube okuphansi, izwi kungani efuna wena nonick lapha.
  
  
  "Ngangizibuza ukuthi uzofika nini ngaphambi kwalokho", ngishilo. "Akukho ukucasula, Ron, kodwa ngijwayele ukusebenza ngedwa."
  
  
  "Hhayi kulokhu", kusho Uhawke. "Isinyathelo sethu sokuqala ukubeka othile emkhunjini wokuvakasha. Futhi umuntu ongashadile uyodonsela ukunakekela okukhulu kakhulu."
  
  
  "Kungani kungenjalo?"Ngambuza.
  
  
  "Kwenzeka nje Ukuthi igaviota igxile ..."lapha ikhehla lithola kudingekile ukususa umphimbo walo futhi"... ukuhamba ngezinyawo ngenyanga yezinyosi."
  
  
  Urhona voelstedt waqala ukumamatheka, kodwa washeshe waphuza lapho Uhawk emnika omunye walabo babukeka benzima Basenew England.
  
  
  Wathi: "ngiye ngahlela Ukuba Unksz. Voelstedt abelwe E-United States phakathi nalesi simo esiphuthumayo. Angicabangi ukuthi uma ngikucela ukuba udlale indima yabasanda kushada, ubuyokhulisa kakhulu amakhono akho okudlala.
  
  
  "Ngicabanga ukuthi singakwazi ukubhekana nakho", ngasho, ngingaphazanyiswa.
  
  
  Urhona wanezela: "ngesikhathi esemsebenzini, engibuka lapho Uhawke engabheki.
  
  
  "Ngangazi ukuthi ngingathembela ekubambisaneni kwakho", kusho Uhawke. "Uzohlanganyela kulolu hambo kusasa E-Antigua. I-gaviota izomisa emachwebeni amaningana Asecaribbean, idlule Epanama Canal, futhi ikhuphukele ogwini olusentshonalanga Yemexico ime Elos Angeles. Kodwa uma ungakayitholi indawo yokusebenza futhi uyikhubaze ngesikhathi umkhumbi ufika Epanama, khona-ke
  
  
  
  
  
  
  kuyoba sekwephuze kakhulu. Ngoba ezinsukwini eziyisishiyagalombili kuhlelwe ukuba kuqhume ibhomu Enew York."
  
  
  "Inyanga emfushane yezinyosi", ephawula.
  
  
  Uhawke waqhubeka sengathi akashongo lutho. Indawo yokuvakasha Yaserussia-thola kuphi ukubeka amabhomu esikhwama emkhunjini, bese ubuyela emthonjeni. Lapho kufanele uthole U-Anton zhizov futhi, cishe, Noknox Varnov. Khona-ke uwedwa. Ngizokunikeza konke ukusekela okungenzeka ngale njongo, kodwa noma yikuphi ukusebenza okukhulu akunakwenzeka."
  
  
  Mina norhona sahamba ehhovisi lendoda endala futhi sathatha indiza efanayo saya Esikhungweni Sokuphatha Imibhalo. Basinikeza yonke imibhalo nezithombe esasizodinga ukuzenza Umnu.Nonkk. Nicholas hunter.
  
  
  Lapho sishiya indlunkulu YE-ax, Urona wayedlala, enza njengomakoti ozoba khona emhlabeni.
  
  
  "Awucabangi yini", esho enamahloni, "ukuthi njengoba' umshado ' wethu ungaqali ngokusemthethweni kuze kube kusasa, kufanele sihlale emakamelweni amabili ahlukene namuhla?"
  
  
  "Umqondo omuhle," ngasho njengoba ngangibingelela itekisi. "Kumelwe ngiphume sekwephuze kakhulu namuhla, futhi angifuni ukukuvusa lapho ungena."
  
  
  "Ngempela, futhi?"Kuyini?"wabuza ngokuthuka okukhulu. "Ubani igama lakhe?"
  
  
  "Woza, sithandwa, ubungeke uzisole ngokujabulela iphathi ye-bachelor yangobusuku obudlule."
  
  
  Sasidlala lo mdlalo wokupakisha, Futhi Urona wathuthela kude nami njengoba isihlalo sasizovumela. Wahlala izandla zakhe ziboshwe futhi amadolo akhe ecindezelwe ndawonye, evala iwindi.
  
  
  Wayivumela ukuba icasuke amabhlogo ayisithupha, wabe eseyekethisa. "Uma kukwenza uzizwe ungcono, ngizoba sendlunkulu YE-ax kulobubusuku futhi ngigade."
  
  
  Waphenduka wangibuka ngamehlo akhe aluhlaza okwesibhakabhaka. "E - dell ngokwayo?"Kuyini?"wabuza ngezwi lentombazanyana.
  
  
  "Kulungile," ngishilo. "Anginandaba nokuxuba ibhizinisi nokuzijabulisa lapho omunye engaphazamisi omunye. Kodwa namuhla konke kufanele kube sebhizinisini. Ngifuna ukwabelana ngakho konke esinakho Ngo-Anton Zhizov, Ufyodor gorodin Noknox varnov."
  
  
  Urona uyaphuma abeke isandla sakhe kancane ehlombe lami. "Ngiyaxolisa kakhulu, Nick. Kwakungafanele abe ingane.
  
  
  Yena, Hey chuckled. "Bekungeke kube khona enye indlela ."
  
  
  Khona-ke wangena eceleni kwami, futhi wancika ukuze amange ngobumnene.
  
  
  Isahluko Sesikhombisa
  
  
  Ngakusasa ekuseni, amahora ambalwa ngaphambi kokufika Kwegaviota, indiza eqashiwe yasikhipha E-Antigua. Ist. John ' s, inhloko-dolobha yesiqhingi esincane, iseyibrithani kakhulu ezingxenyeni eziphakathi zedolobha. Kodwa uma usufikile emiphakathini yakini, uqala ukuzwa ulimi lomculo oluthambile lwe-calypso futhi ubone izingubo ezimibalabala abantu abazigqokayo ukuze bangahlaba umxhwele izivakashi, kodwa ngoba zithanda imibala.
  
  
  Ummeli wezokuvakasha Equeen ' s hotel wayengasheshi ukuthengisa amathikithi asemelika ohambweni lwegaviota.
  
  
  Wathi:"usuvele uphuthelwe ingxenye yokuqala yendiza, futhi kusadingeka ngikukhokhise inani eliphelele."
  
  
  "Ucabangani, sithandwa?"wabuza, njengokungathi ngemva kokwenza imininingwane eqondile ye-geometry.
  
  
  Uron washaya ulimi lwakhe ngezindebe zakhe. Ngiyaqiniseka ukuthi singenza konke okusele endizeni.
  
  
  Wayegqolozela umenzeli wezokuvakasha. "Uzobona ukuthi kusebenza kanjani."
  
  
  Enqikaza, wabhala amathikithi ambalwa Kamnu. Nonkk. Hunter. Ngokungafuni, wathatha imali yami.
  
  
  Mina norona sahamba isikhashana, sibheka amafasitela futhi sibambe izandla, sidlala abasanda kushada uma kwenzeka noma ubani esibheka. Eqinisweni, kwakungenzima neze.
  
  
  Ngemva kwesikhashana, saya emathekwini ukuze sibuke igaviota ingena. Yayibushelelezi futhi imhlophe, inemifanekiso ebukeka ngokushesha, mhlawumbe engaphansi kwamamitha angamakhulu amahlanu ubude. Njengoba yayisondela edokisini lamanzi ajulile, abagibeli behappy honeymoon babengekho.
  
  
  Umbhangqwana othile lapha nalaphaya wabheka phezu kompheme ngokumamatheka, kodwa umkhumbi wawubonakala uhamba nabagibeli abambalwa kakhulu kunamandla awo. Ngokusobala, abanikazi abasha abazange bawuthuthukise kakhulu umkhiqizo wabo, okwakuqondakala uma kucatshangelwa amanye amabhizinisi ababenayo.
  
  
  Ngabuka abagibeli abaningana namalungu eqembu beshiya umkhumbi, futhi lapho umthwalo usuphansi, kodwa angizange ngibone lutho olusolisayo noma olujwayelekile. Ngokukajuan Escobar, iningi leqembu lalibukeka Lingamaslav kunamalatini.
  
  
  Mina norona sadlala lo mdlalo futhi sathola umxhasi. Engajabule neze, wasibonisa ikhabethe lethu, igumbi elingaphandle elisesitezi esisodwa ngaphansi Komgwaqo. Yayingenayo impahla eningi: isihlalo, usofa, isihlalo esincane, i-commodus, nemibhede emibili. Lesi sakamuva sasibonakala singavamile ohambweni olusha, kodwa mina Norona ngokushesha sathola ukuthi sasingakwazi ukuhlangana kalula. Isibani esikhanyayo esibukweni sokugqoka sasikhipha ukukhanya okubandayo. Wavula amakhethini futhi wavumela ilanga Elifudumele Lasecaribbean Lasebrylev ukuba lingene.
  
  
  Urona weza ezokuma eduze kwami. Wathi,
  
  
  "Yini ongathanda ukuyenza manje, hubby othandekayo?"
  
  
  "Angidingi ukukutshela ukuthi ngifuna ukwenzani. Nokho, okokuqala sizohamba sizungeze umkhumbi. Khumbula, ukwenza ngenjabulo?
  
  
  "O, kuhle", esho. "Kodwa uma le nyanga yezinyosi ingavuseleleki ngokushesha, ngingaya ekhaya kumama."
  
  
  Wayishaya imbongolo yakhe eyisiyingi futhi wayikhipha
  
  
  
  
  
  
  emgodini. Sachitha amahora ambalwa sihamba emibhoshongweni, sibheka imigoqo, indawo yokuzivocavoca, igumbi lokudlela, inkundla yemidlalo yaseshashalazini, igumbi lamakhadi, nesitolo sezipho. Ukuntuleka kwabanye abagibeli kwakukubi kakhulu. Imibhangqwana yezinyanga zothando esahlangana nayo yayibonakala ihileleke kakhulu komunye umngane ukuba iqaphele ukuthi ukhona yini omunye owayehamba nayo noma cha. Amalungu ambalwa eqembu esahlangana nawo ayematasa kakhulu ngemisebenzi yawo futhi ayebonakala engabonakali kithi.
  
  
  Sachitha usuku lonke sihleli egumbini lokubuka, siphuza iziphuzo ezimbalwa zezithelo ne-rum, sibheka ngokucashile ukuthi ubani owayegibela, futhi sihlola i-ih yemithwalo.
  
  
  Lapho kuhwalala, akekho Owayefana Nofyodor gorodin Noma U-Anton zhizov owayengena emkhunjini, futhi kwakungekho mapotimende angavamile ayevela ezandleni zabagibeli noma amalungu eqembu ayebuya. Phakathi naleso sikhathi, isiphuzo se-rum esimnandi saphuka kabi esiswini sami.
  
  
  Njengoba ubumnyama babusuka E-Atlantic Ocean, i-Gaviota yanikela ngezimpondo ezimbalwa ukuze ibize abagibeli abalahlekile ababesemkhunjini, futhi salungiselela ukuhamba ngomkhumbi. Iqembu lendawo labadlali bezigubhu zensimbi lasihlabelela njengoba umkhumbi wawusuka edokisini.
  
  
  Sadla isidlo sakusihlwa egumbini lokudlela elalicishe lishiywe dengwane, sabe sesihamba sizungeza umbhoshongo sabuyela ekamelweni lethu. Ngaphandle komnyango, Urona waphenduka wangibheka, futhi u-ee wamanga wamanga. Konke kwaqala ngokwanga okulula okunobungane bese kuba isidlo sakusihlwa. Kodwa-ke ngaba nomuzwa wokuthi umphetho wolimi lwakhe wawuxubha izindebe zami kancane, cishe ngamahloni, futhi nganginomuzwa wokuthi i - "honeymoon" yayingeke ibe ihlaya. Nganginombono nje lapho isandla sakhe esincane esimnandi singena ngaphansi kwebhulukwe lami eliguquguqukayo futhi ngokudlala sifinyelela phansi, silinde ukuthambekela okuthambile okwakuthembisa ubusuku obude bokwenza izinto ezivusa inkanuko.
  
  
  Washiya emuva futhi, ehamba ngobulili babo bonke abesifazane kodwa esetshenziswa ngempumelelo abambalwa kuphela, wakhumula izingubo zakhe. Wakwenza kancane, kusukela enkinobho yokuqala yebhulukwe lakhe kuya ekucindezelweni kokugcina kwamathanga akhe, okwenza ukuba amabhulukwe akhe ashelele phansi, eveza isikhumba sakhe esishisiwe, esinjengovelvet. Imicu emibili emincane emhlophe ye-cordon yayibonisa umumo webhikini ayeligqoka lapho egeza ilanga. Imingcele emhlophe yayihlanganisa unxantathu othambile onamafutha owawumnyama kuphela kunekhanda lakhe elikhanyayo.
  
  
  Phakathi nokwenza kwethu uthando ngokudangala emalibu house, ngangingenalo ithuba langempela lokwazisa umzimba Karonas ongakholeki. Inja encane ayebonakala enayo ezingutsheni zakhe yayikhohlisa. Nakuba kwakungekho igremu eyengeziwe kuyo, kodwa kwakungekho namakona abukhali.
  
  
  Wayemi phambi kwami, ejabulela ukumangala kwami. "Awucabangi yini ukuthi ngimncane kakhulu? wathi, ubuso bakhe abukhombisi ukungabaza okuncane.
  
  
  Wamshaya esihlathini futhi wazama ukubheka ngokucophelela, " Kulungile, manje njengoba usukhuluma ngakho..."
  
  
  Wathinta izindebe zami kancane ngeminwe yakhe. "Ngiyawuqonda umyalezo. Sekuyisikhathi sokuba ngiyeke ukudoba ukuze ngincome."
  
  
  U-ee wafaka ingalo yakhe okhalweni lwakhe futhi wamdonsa wamvala, wamanga isigaxa esithambile sokuphila kwakhe.
  
  
  Urona wangithinta, enza imisindo ekhonkotha yenjabulo njengoba ayehlola ukuphila kwakhe ngolimi lwakhe embuthanweni ohamba kancane, ehla njalo.
  
  
  Ngayiyeka futhi yawela phezu kwami, ngifuna kakhulu emlonyeni wami. Wamthatha wamyisa embhedeni. Lapho ngamehlisa ngobumnene ngaya esembozweni se-satin.
  
  
  Urona waluma umlomo wakhe ophansi phakathi kwamazinyo akhe futhi wabukela elambile njengoba ayephuma ezingutsheni.
  
  
  Kuyiqiniso ukuthi sasingebona abashadikazi abasanda kushada abangenandaba esasizenza. Kodwa ngiyangabaza ukuthi noma imuphi umbhangqwana osanda kushada osemthethweni wake waba nobusuku bomshado obugculisayo kunathi. Ngaphambi kokuba ekugcineni silale, imisebe yokuqala engwevu yokusa yakhanyisa umkhathizwe osempumalanga.
  
  
  8
  
  
  Ngesikhathi igaviota ingena Emartinique, sase sivukile, sigqoke, futhi sidla ukudla kwasekuseni okuhle. Rhone Hotel, vakashela izitolo ezimibalabala ogwini Fort de France, kodwa ngathi hey, kufanele ngihlale lapho ngingabuka khona ukuthi ubani nokuthi yini engena emkhunjini. Ngamxosha yedwa, kodwa wabuya esikhathini esingaphansi kwehora kamuva, ethi lapha, akumnandi.
  
  
  Njengoba kwabonakala, wayengase ahambe naye, naphezu kweqiniso lokuthi wayethanda ukumbheka. Sachitha amahora amane Emartinique, phakathi naleso sikhathi abashadikazi abaningana abasanda kushada baya ogwini babuya nezigqoko zotshani ezinoboya nezinye izinto ezingadingekile ezitolo zezikhumbuzo. Iningi labasebenzi lahlala emkhunjini. Kwakungekho mapotimende asolisayo. Awekho Amarashiya asindayo, anesibindi. Abekho Abantu Baserussia abancane abanezinwele ezimpunga.
  
  
  Izolo ebusuku, mina Norona saphinde sahamba sizungeza inkundla yokudlala. Umsebenzi owawusemkhunjini Igaviota wawuncane, njengenjwayelo. Sathatha umhlalaphansi ngaphambi kwesikhathi saya ekamelweni lethu, lapho isenzo sashesha khona kakhulu.
  
  
  Isiteshi sethu esilandelayo Kwakuyila Guaira, itheku lasecaracas. Njengoba Igaviota yayibhaliswe Evenezuela, nganginethemba lokuthi kungenzeka okuthile enhloko-dolobha ekhazimulayo yalelo zwe.
  
  
  Waphinde wadumala.
  
  
  Ngalobo busuku, ngaqala ukukhathazeka ngomsebenzi wethu, nakuba ngingazange ngivume ukungabaza kwami Kurona. Phela, sasingenaso isizathu esihle sokukholelwa ukuthi amaqembu Kagizov no-Ego ayengakaze asungule wonke amabhomu esikhwama ngehora elidabukisayo.
  
  
  
  
  
  
  Noma amadolobha Asemelika angase abambeke kakade futhi alungele ukuqhuma efwini lenuzi ngokushesha nje lapho inkinobho icindezelwe endaweni ethile engaziwa. Uma Ujuan Escobar ayekhuluma iqiniso, okungenani kwakuthunyelwa amagama ayisithupha aphelele namalungu eqembu Likagaviota. Ngokwazi kwethu, kungase kube nezinye izindlela zokusabalalisa i-ih.
  
  
  Futhi ngemva kwezinsuku ezinhlanu, ibhomu lokuqala Enew York lalizophuma. Ngenxa yesimo sengqondo esingaqinisekile somphakathi Wasemelika kulezi zinsuku, ukubhujiswa kwedolobha lethu elikhulu kungase kube yikho konke okudingekayo ukuze kuqale izingxoxo ezinomsindo. Yiqiniso, azikho izingxoxo nabantu abanjengo-Anton zhizov.
  
  
  Sasinokukhetha okubili kuphela-ukuzinikela noma ukulwa. Cishe, ngaleso sikhathi engxoxweni encane yentando yeningi, uhulumeni wanquma ukulwa. Kodwa lokho kwakuyoba yinto engenangqondo, njengoba sasingekho isitha esibonakalayo. Amabhomu afihliwe ashukunyiswa izimpawu zomsakazo ezungeze indawo engaziwa awabonisi umgomo obonakalayo. Lapho kuqala idolobha lesibili nelesithathu, isifiso sabantu sokulwa singase sinyamalale. Ngisho noma lokho kwakungenzeki, ukubhujiswa kwamadolobha amakhulu ezwe kwakuyobe kuphuce abantu amandla okumelana nakho.
  
  
  Ngakho Igaviota kwakuwukuphela komdlalo wethu. Isikhulu esiqaphile sezomthetho Esasibambe Ujuan Escobar sasinikeza igebe elincane ezingutsheni zesitha. Umsebenzi wami kwakuwukudlula kulelo gebe futhi ngibulale ngaphambi kokuba ashaye.
  
  
  Izinsuku ezinhlanu ezengeziwe.
  
  
  Ukwenza kwethu uthando ngalobo busuku kwakungenakho ukuzenzakalela okufanayo, okungenani kimi. Yiqiniso, Urona wezwa ukuthi kukhona okungahambi kahle.
  
  
  "Kwenzekani, Nick? Ingabe ukhathazekile ngomsebenzi? "
  
  
  Ngathi: "kwakufanele sithathe isinyathelo esithile kakade". "Kusasa siya Ecuracao, futhi uma kungekho lutho oluthuthuka lapho, sinezinkinga."
  
  
  "Ungathanda yini ukuba athuthele eceleni kombhede wakhe futhi akuvumele ulale?"Kuyini?"wabuza ngokuzimisela .
  
  
  U-Ee wambamba futhi wambamba ngesidumbu sakhe esingenalutho. "Honey, uma sinezinsuku ezinhlanu kuphela ngaphambi kokuba umhlaba uqale ukuqhuma, kufanele achithe isikhathi esincane ngangokunokwenzeka elele eduze kwabo."
  
  
  Enenjabulo Encane Evela Kuron, wagoqa imilenze yakhe emayini. Futhi okwesikhashana, ngangingacabangi ngamabhomu enuzi njengamapotimende, wayengacabangi ngamakhanda afile.
  
  
  Ecuracao, Ufyodor gorodin wabonakala emkhunjini Igaviota. Wayejabule kakhulu ngokubona lo mrashiya onamahlombe abanzi, onamahlombe abanzi kangangokuthi wayengamanga. Icuracao iyitheku lamahhala lamazwe omhlaba elinezindawo zokuthenga ezinhle Kakhulu Ecaribbean. Iningi labagibeli lalisuke emkhunjini ekuseni liyofuna ukuthenga, futhi lapho lifika ekhaya, lathola Ugorodin onamandla phakathi kwalo, lizama ngeze ukubukeka njengomgibeli ojwayelekile ohamba ngomkhumbi ogqoke isudi Yesundu, kungakhathaliseki ukuthi yayiyini. . U-Ego wambona ngokushesha futhi wagcina U-Ego emehlweni ngesikhathi enza sengathi uzulazula emgodini ngaphambi kokungena ngokucasha emakamelweni amaphoyisa.
  
  
  Ngadumala kancane ngokuthi akazange alethe elinye lamapotimende amabhomu. Kodwa njengoba Icuracao iyisikhungo esiyinhloko sabashushumbisi, ngangisola ukuthi kwase kufike isikhathi. Uma kuvela igama elilodwa eligcwele elithi po, ngangizama ukulithola, okwakuyokwenza umsebenzi wami ube lula kakhulu. Kodwa uma kungenjalo, ngingahlala ngibeka Ugorodin.
  
  
  Ngemva kokuthola ukuthi indoda enkulu yayihlala kuliphi ikhabethe, wajoyina Urona ebarre egumbini lokubuka.
  
  
  "Ugorodin usemkhunjini", kusho izwi lakhe.
  
  
  Amehlo akhe aluhlaza ayelokhu eba banzi ngenxa yenjabulo. "O, Nick, lokho kusho ukuthi ungakwazi ukulandelela amabhomu kuwo."
  
  
  "Kungaba isibhakela ekhanda lami. Ngoba kuze kube manje i-ferret iye yahluleka ."
  
  
  Ukubukeka kwakhe okufushane okubuhlungu kwamhlaba umxhwele futhi wathatha isandla sakhe. "Ungangenzi iphutha. Ngandlela-thile, kwakuyizinsuku ezintathu ezinhle kakhulu ekuphileni kwami. Kodwa umsebenzi uza kuqala, futhi akukhona ukweqisa ukusho ukuthi izwe lonke elibi lisemahlombe ami."
  
  
  "Ngiyazi, sithandwa", esho. "Ngangingahlosile ukuba nobugovu."
  
  
  "Lapho lokhu sekuphelile, singathatha iholide elincane", ngishilo. "Bekungaba kuhle ukungena embhedeni ukube Besingahlangananga Nozhizov, Ugorodin, Noknox Vamov."
  
  
  Uron wabheka Unah ngokumangala. "Kumelwe ngithembe kanjalo!"Khona-ke wangimamatheka futhi konke kwakulungile futhi.
  
  
  "Uhlela ukwenzani?"wabuza.
  
  
  "Thandazela ukuba elinye lamapotimende aneziqhumane lifakwe emkhunjini ukuze lingene. Kungenjalo, kuzodingeka ngiye Egorodinym. Ngokushesha nangokunembile. Ngoba endaweni Ethile Uzhizov Novarnov balinde ngenkinobho engaqhuma kalula ingxenye enkulu Ye-United States. Uma ngingenandaba, othile angathumela umyalezo ukuze kungadingeki balinde isikhathi esibekiwe."
  
  
  "Yini engingayenza, Nick?"
  
  
  "ay kude nendlela", eshaya, wabe eseyekethisa. "Rona, izinto zingahlanya futhi zibulale kusukela manje kuqhubeke. Baqeqeshelwe ukwenza lokhu, kodwa awukwazi. Ngifuna ubuyele ekamelweni lethu futhi uzivalele kulo. Ungavuli umnyango kuze kube yilapho ngikunika isignali.
  
  
  "Kulungile", esho.
  
  
  Uron wamthumela endleleni. Wayengumngane omuhle. Futhi ewusizo. Kodwa hhayi kulesi sigaba sokusebenza.
  
  
  Wabuyela emgodini ukuze abone kangcono umkhumbi. Lapho kuhwalala, salungiselela ukuhamba, futhi asizange silethe ngisho nesikhwama esisodwa. Sahamba ngemoto Sisuka Ethekwini Lasewillemstad
  
  
  
  
  
  
  Ngemva kokudlula ebhulohweni eliyindilinga, baliqamba Ngokuthi Indlovukazi U-Emma, futhi nganquma ukuthi kwakuzodingeka ngibhekane nomnu.Gorodin. Khona-ke ngakuzwa kuqala.
  
  
  Kwakuyisikebhe esisheshayo esinenjini emibili engaphandle futhi singenazo izibani. Njengoba ayeziphakamisa, othile wamphonsa ngentambo. Indoda eyayihlala phansi, enempandla esikebheni yayibonakala inikeza imiyalo. Abantu be-ego baphakamisa into emnyama engunxande emgodini. Kwakuyisikhwama, futhi wacabanga ukuthi sasifana nesikajuan Escobar.
  
  
  Njengoba isilenge sasiqala ukukhuphuka, wahamba ngemuva ngesitimela ukuze abone ukuthi ubani owayephakamisa. Kwakungomunye ufedor gorodin wami, owayesagqoke isudi ye-ayisikhilimu, futhi wayeqondisa amalungu ambalwa angewona amalatin e-ih group. Lapho efika emsileni wehembe Likawilhelmina, walidonsa phezu kwesikhwama esisebhande lakhe. Ebambe Umshayeli We-luger owaziwayo ,wathatha isinyathelo Esiya Kugorodin nabangane bakhe.
  
  
  Isinyathelo esisodwa kwakuwukuphela kwento engangiyiphethe. Okuthile kwangishaya ngemuva ekhanda, futhi umbhoshongo wangishaya ngesibhakela esikhulu. Kwaba nokuqhuma okusheshayo komsindo ekhanda lami okwakubonakala sengathi kuyaphela emuva ekhanda lami njengoba konke kwakuthule futhi kumnyama.
  
  
  Isahluko Sesishiyagalolunye
  
  
  Ngokumangalisayo, ekuqaleni eyakhe, ngaqaphela kuphela ukuthi ikhala lami lalikhwehlela. Wazama ukufinyelela futhi aklwebhe ukuzazisa kwakhe, kodwa izandla zakhe zazinganyakazi. Amehlo akhe avuleka. Ngabe sengiqaphela ikhanda lami. Lalilimaza njengamazinyo amakhulu lapho inzwa ibambeka ekuqhumeni kwesampula lomoya obandayo. Amehlo akhe avala futhi kancane kancane avula ih. Ubuhlungu abuzange buphele, kodwa indawo engangikuyo yagxila kuyo.
  
  
  Wayelele emhlane wakhe embhedeni omncane endlini encane yangaphakathi. Ngabona ukuthi izinyawo zami zaziboshwe ngamakhoyili amaningana e-tape yokufihla. Izandla zami zaziboshelwe ezihlakaleni ngemuva kwami; nazo zazinamathiselwe ndawonye. Urona Vohlstedt wayehlezi embhedeni ngaphesheya kwami, egqoke ibhulukwe elinemigqa ekhanyayo namabhulukwe. Izandla nezinyawo zakhe nazo zavalwa ngeteyipu.
  
  
  "Ngiyajabula ukukubona ubuya nathi, Mnu. Carter", kwakukhonkotha izwi elinamandla lisuka endaweni ethile ngaphambili kwekhabethe. Ngomzamo, waphendulela ikhanda lakhe ohlangothini lwezwi. Ufyodor gorodin wayehlezi esihlalweni se-vinyl ebheke emibhedeni emibili. "Angicabangi ukuthi kunengqondo ukukubiza Ngokuthi Umnu.Hunter", eqhubeka. "Lokhu kugqoka izifihla-buso kwaphela ngokushesha nje lapho kuqala."
  
  
  Phambi komnyango wekhabethe, insizwa enezinwele ezinsundu ezihlotshiswe kahle yayihlala esihlalweni sensimbi esigoqekayo eduze kwetafula lamakhadi. Uyayazi I-luger ayeyiphethe, ekhomba kimi-Uwilhelmina. Waphakamisa izandla zakhe ingxenye yesentimitha, futhi wayecasulwa ukuntuleka kwengcindezi lapho kwakufanele kube khona ingcindezi. Kwakungekho stiletto. Ngabona ukuthi ilele ebhande likagorodin.
  
  
  "Yebo, Ucarter", kukhononda Ugorodin, " sinezikhali zakho. Futhi eyakho ... "owesifazane". Mhlawumbe ungakhuluma nathi manje.
  
  
  "Angikulandeli", ngathi, njengase - old college. "Igama lami Ngingunicholas hunter."
  
  
  Ugorodin waphendukela esifundweni esisha sezibalo futhi wakhonkotha, " Boris, nginike ibalazwe."Wathatha ikhadi eliyisihlanu ngesikhombisa esandleni Sikaboris, Futhi Ustahl walifunda ngokuzwakalayo. "Unick Carter, umenzeli WE-Ax n3 . Isilinganiso: Umphathi Wokubulala. Ubika Kudavid hawke, Ewashington, dc, Umqondisi we-ax. "Ucabanga ukuthi laba bantu abakwazi ngedumela? Ucarter? Lapho umngane wakho Unksz Voelstedt ebiza U-AX, sasazi ukuthi bathumele i-agent. Mhlawumbe uma abangane bethu Baselos Angeles benazi, babeyoqaphela ngokwengeziwe lapho bephishekela.
  
  
  "Akukhona nje kuphela ukuthi udumo lwakho, kodwa ubuso bakho buyaziwa abanye abasizungezile, ukuthi singobani uma kwenziwa amakhophi esithombe sakho, Carter. Ukaputeni wakubona lapho ugibela nowesifazane E-Antigua. Wangitshela ngakho emsakazweni, futhi banama-ferret akubukelayo. Lapho eyakhe ingena emkhunjini, sasazi ukuthi uzokwenza isinyathelo sakho maduze, futhi sasikulungele."
  
  
  "Kulungile, Gorodin", ngathi, ngihamba emidlalweni, " yini oyidingayo?"
  
  
  "Niyazi negama lami, ngiyambona. Lokho kwakulindelekile. Ngifuna nje. Okokuqala, ngifuna ungitshele konke okwaziyo futhi usole ngemisebenzi yethu. Ngicabanga ukuthi uthole igama Elithi gaviota Kujuan Escobar. Sabona u-ego ethathwa Efort Lauderdale.
  
  
  Ngokushesha wabala ukuthi akukho lutho olwaluseduze nalokho esasikwazi olwalungamangaza Ugorodin, ngakho waluveza ku-emu, esebenzisa enye ingxenye yengqondo yakhe ukuze afune indlela yokuphuma.
  
  
  "Siyazi Ukuthi U-Anton zhizov uhola umbukiso wakho", ngishilo. "Kwakusobala ngoba wasayina ucingo lwesihlengo. Siyazi ukuthi yiziphi amabhomu usebenzisa, kanjani wena ukuletha ih kulezi imizi. Sisola ukuthi i-ih yenzelwa wena usosayensi ogama lakhe Linguknox varnov. Yilokhu."
  
  
  "Kuhle kakhulu", kusho Ugorodin. "I-rheumatism iyingxenye elula. Manje ngifuna ungitshele ngakho. Yiqiniso, ngemva kokuba sesithathe izintambo zokuphatha, inhlangano ngeke ibe nendaba, kodwa iyosenza isimo sibe lula uma sijwayelene nemisebenzi yayo. Ungaqala ngokungitshela ukuthi yiziphi izidakamizwa ezingokwenyama."
  
  
  Angizange ngimtshele lutho. Ikhanda lami lashaywa. Ngazama ukucabanga.
  
  
  "Carter, anginaso isineke ngemidlalo", Kusho Ugorodin, futhi yonke into efana nehlaya yanyamalala. "Ngingakwenza ukhulume - ngingenza noma yimuphi umuntu akhulume-kodwa mhlawumbe kungaba ngokushesha ukuthola umsebenzi."
  
  
  
  
  
  
  ih evela kowesifazane ".
  
  
  "Akazi lutho ngakho", ngasheshe ngasho. "Lokhu kuwumsebenzi wesikhathi esisodwa we-nah."
  
  
  Ugorodin wagxuma esihlalweni sakhe futhi wathatha isinyathelo esiya phambili ngesivinini esimangazayo kumuntu omkhulu. Ngesandla sakhe esinoboya, wangishaya emlonyeni. Nganambitha igazi lakhe.
  
  
  Wayala: "thula, Lapho sengiqedile ngalo wesifazane, uzoba nelinye ithuba lokukhuluma."
  
  
  Njengoba lo mrashiya owayemkhulu ephenduka kimi futhi emi Phezu Kukarona, ubuchopho bami obunamafu obuhlungu bakhumbula ibhande Le-stunt Ustewart ayeziqhenya ngalo Ngemiphumela Ekhethekile. Lowo owaqhuma ezandleni zomuntu omubi lapho ethatha i-ego kuwe ukuze afunde ibhande elibonakala lingelona iqiniso. Kungani ungamtholi Ugorodin? Wabheka phansi futhi wabona i-rheumatism. Ihembe lami lezemidlalo laligqoke.
  
  
  Wazama ukugoba embhedeni ukuze akhiphe ibhande lakhe. Uboris osemusha, owayehleli phansi ngalolo suku, wangishukumisela ukuba ngilale ngithule ngomlomo womshayeli wakhe. Ngisho noma ibhande lakhe lalikwazi ukulidweba Futhi Ugorodin ayelibambile, mina Norona sasisazoboshelwa ngokuphelele ngesibhamu esasisivikela kanye nomkhumbi onamalungu eqembu abonakala enobutha. Walala, ezama ukucabanga ngenye indlela.
  
  
  Ugorodin wabheka obala ebusweni Bukaronas. Lapho ayehlala khona, wayebona ukuthi amehlo akhe aluhlaza ayebanzi futhi esaba, kodwa akazange alahlekelwe ukulawula.
  
  
  Wathi:"manje sekuyithuba lakho, Miss Voelstedt, ukungitshela NGAKHO."
  
  
  "Lokho Unick akusho kuyiqiniso", kusho Urona ngokuthula. "Angazi lutho NGO-AX."
  
  
  "Ngokushesha noma kamuva uzongitshela lokho engifuna ukukwazi", kusho Ugorodin. "Uma uhlakaniphe ngokwengeziwe, uyokhuluma ngokushesha."Ngalokho, umrashiya wafinyelela futhi wabamba ibhulukwe Likarona, eshelela iminwe yakhe eminyene phakathi kwezinkinobho. Wahleka futhi wadonsa, futhi ibhulukwe ladabuka, kwashiya i-emu inenqwaba yezinto ezibucayi.
  
  
  Amabele karona abonakala, ingxenye engenhla ishiswe kancane kanti ingxenye engezansi eyisiyingi imhlophe ngoba yayingafihliwe yi-bikini bodice.
  
  
  Ugorodin waphendukela Kuboris emnyango. "Ucabangani ngalokho, mfana wami? Hhayi enkulu njengabanye, kodwa eqinile futhi egcwele.
  
  
  Uboris wanqekuzisa ikhanda, kodwa amehlo akhe ayebonisa ukungavumelani nezenzo zikagorodin.
  
  
  "Futhi kuzwakala kukuhle", kusho Ugorodin, egijima izandla zakhe ezinkulu esifubeni Sikarona. "Yeka isihawu sokuthi asinaso isikhathi sokuzijabulisa ngaphambi kokuba kuqale ukuhlolwa. Mhlawumbe kuyoba nesikhathi salokhu kamuva, kodwa uma owesifazane ephendula kahle.
  
  
  Wayekwazi ukubona imisipha esezingalweni zendoda enkulu ihamba njengoba yayiqala ukucindezela amabele entombazane.
  
  
  Wathi: "sizophinde siqale". "Ungitshela amagama abo bonke omaziyo axhumene NO-AX."
  
  
  Urona waphefumula njengoba Ugorodin ecindezela amabele akhe njengezithelo ezivuthiwe ezandleni zakhe ezinkulu. "Angibazi abanye abantu!!"wamemeza.
  
  
  Ugorodin waqondisa, washiya izimpawu zomunwe obomvu lapho ayebambe Khona Urona. Wanikina ikhanda ngokudabukisayo waphendukela kimi. "Umngane wakho naye uyoba nenkani. Kubonakala sengathi kuzodingeka ngilimaze lowo okuzungezile, futhi ngicabanga ukuthi ngingathanda ukukulimaza kakhulu."Wagijima izandla zakhe phezu kwesisu sikarona esingenalutho futhi waqala ukuhlehlisa izinkinobho ezisemabhulukweni akhe.
  
  
  Yilapho iqhawe lefilimu lalithi, " Linda, ungathinti owesifazane! Ngizomtshela lokho ofuna ukukwazi. Lokho akunjalo. Yiqiniso, Uronu wayemthanda, futhi Lokho Ugorodina ayezokwenza kuye kwakuyongilimaza, kodwa wayengumsebenzi, futhi awuzange ungene ebhizinisini lezinhloli, kungakhathaliseki ukuthi Kwakuyi-Killmaster YE-Ax noma ezimbili ... Ngizokwenza ukuhlola okuncane Kwe-Atomic Energy Commission uma ungazimisele ukuzibeka engozini. Futhi ngokombono ongokoqobo, imizuzu Eyayizothatha Ugorodin ukubhubhisa Urona folstedt kuphela ukuthola ukuthi wayengenalutho ayengalusho ku-emu yayiyonginika isikhathi esengeziwe sokuthola indlela yokuphuma ukuze akwazi ukuqedela umsebenzi. Ekugcineni, into ebaluleke kakhulu okufanele icatshangelwe indawo Yaserussia. Ngakho waquleka futhi wazama ukugxila ohlelweni lwakhe lokubaleka.
  
  
  Uknuckles washaya umnyango wetekisi.
  
  
  Ugorodin wafunga ngesirashiya njengoba umnyango uvuleka futhi itilosi elimhlophe lalimi limgqolozele, lizama ukungabheki le ntokazi enqunu embhedeni.
  
  
  "Umyalezo womsakazo ngawe, mnumzane", kusho itilosi.
  
  
  "Hhayi manje, siwula", kukhononda Ugorodin. "Phuma lapha!"
  
  
  "B kodwa, mnumzane, lo Ngujenene Zhizov. Okuphuthumayo ".
  
  
  Ecasukile, Ugorodin waphenduka Kurona.
  
  
  "Kuhle kakhulu . Ell ujenene ukuthi ngizoba khona.
  
  
  Ilungu leqembu labingelela ngobuhlakani futhi lanyamalala.
  
  
  Ugorodin wama esihlalweni lapho umsizi ka-Ego osemusha ayehleli khona. "Boris, njalo unake laba bantu. Qaphela Ucarter.
  
  
  "Yebo, mnumzane", Kusho Uboris, ngaphandle kokungabaza, ekhomba Uwilnelmina kimi.
  
  
  Ugorodin waphuma wavala umnyango ngemva kwakhe. Esebenza ngemuva kwakhe, wazama ukukhumula ihembe lakhe Ukuze Uboris abone ibhande lomlingo. Njengoba ayehamba, ngabona Isithupha Sikaboris siqinisa isicupho.
  
  
  "Kungcono ulale phansi", esho. "Ungangabazi ukuthi ngizokudubula uma kufanele."
  
  
  Wayesho lokho. Wayeka ukuhamba.
  
  
  Urona wacindezela ukukhala. Amehlo akhe agijimela Enah. Wayengabukeki njengomlomo omkhulu. Uboris naye wayebukeka. Lapho amehlo akhe ewela ezifubeni zakhe ezingenalutho, wayebukeka kabi.
  
  
  
  
  
  
  Urona waphinde wakhala, wakhipha uchungechunge lwemisindo edabukisayo, futhi waphefumula. "Uboris", esho ekhala izinyembezi emehlweni akhe, " ungamvumela yini ukuba angenze lokhu?"
  
  
  Khona-ke ngamqonda. Urona wayengumuntu onguchwepheshe kakhulu kunalokho ayekucabanga. Wayethole isihawu esandulele emehlweni ale nsizwa, futhi manje wayedlala ngaso.
  
  
  "Angikwazi ukukusiza," Kusho Uboris. "Kumelwe utshele ucolonel lokho afuna ukukwazi."
  
  
  "Angikwazi", kusho Urona. "Angazi lutho. Isihogo senza izinto ezimbi kimi. Awubukeki njengaye, Boris. Ngibona isintu kuwe. Ngicela ungitshele."
  
  
  Wayemuhle, ekholisa ngempela,futhi enesigamu kuphela.
  
  
  Uboris wamluma umlomo, kodwa wanikina ikhanda. "Angikwazi ukukusiza."
  
  
  Kwadlula imizuzwana eyigugu. Nganginenkululeko ethile engokomzimba, eyanele ukuba ngidlale umdlalo ophelelwe yithemba-uma Urona engangiphazamisa. Wamhlaba umxhwele, wabe esebheka ngokucophelela iphakethe likagwayi elalilele etafuleni lamakhadi phambi Kukaboris.
  
  
  Wamomotheka kancane futhi wabubula kakhulu. "Ngiyaqonda, Boris", esho. "Usebenzela lokho okukholelwayo, njengoba nje senza. Lokho ababeyokwenza kithi nami, ngiyazi ukuthi kwakuyoba okuhlukile ukube wawuphethe."
  
  
  Umfana wabheka Unah ngento esondele kakhulu ekubongeni.
  
  
  "Angikuceli ukuba ukhaphele izinkolelo zakho", kuqhubeka Urhona. "Kodwa, ungangenzela umusa omncane?"
  
  
  "Uma ngikwazi", Kuphendula Uboris cishe ngokungazwakali.
  
  
  "Ngaphambi kokuba leso silo Ugorodin siqale ukungihlukumeza, ngizokukhanyisa."Sawubona, ngakwazi ukumamatheka okunye okubuthakathaka.
  
  
  "Kuyinto encane, kodwa cishe eyokugcina. Ingabe uyonginika eyodwa?" "
  
  
  Uboris wanqikaza, wabe esevuma ikhanda. Wathatha ubhaka phambi kwakhe. "Laba Bangamarashiya. Ingabe unendaba?" "
  
  
  Wanikina ikhanda. "Ugwayi ugwayi lapho izinzwa zakho zidinga impumuzo."
  
  
  Wathi: "lokhu kuzoba nzima. "Angikwazi ukuyeka izandla zakho."
  
  
  Waphendula:" ngicela uvuthe i-ego yakho uyifake emlonyeni wami".
  
  
  Kwakuyisikhathi eside kakhulu. Ngangizoba nemizuzwana embalwa kuphela. Wayecindezelekile, egobekile.
  
  
  Uboris wavula ugwayi, wasukuma, wafaka isibhamu ebhande lakhe. Wawela ikhabethe wafaka ugwayi phakathi kwezindebe Zikarona. Njengoba ayehamba, wayelokhu ephendukisa imilenze yakhe esuka embhedeni aye emphemeni futhi ehlezi kancane.
  
  
  Wayesezomhlasela lapho ephenduka. Eyakhe, enethemba lokuthi Wayezoba Phezu Kukarona, ngezinye izikhathi ephakamisa ugwayi ezindebeni zakhe. Kodwa ngokusobala, wayezobuyela esihlalweni sakhe.
  
  
  Futhi manje wangibona ngiphuma ekhoneni leso lakhe. Wazungeza ukuze abhekane nami futhi wabamba i-luger . Kodwa lapha nginokuphumula okungalindelekile. Lapho Uboris ephenduka ukuze abhekane nami futhi ephenduka. Uron, waphakamisa amadolo akhe cishe ngaphansi kwesilevu sakhe,wabhekisa izinyawo zakhe emgomweni, futhi wazishaya phambili ngamandla. Kwenziwa ngokusheshisa okumangalisayo nangesivinini sombani.
  
  
  Uboris wayenesibhamu esandleni sakhe, kodwa ngaphambi kokuba asiphakamise, waphonswa kimi, walahlekelwa ukulinganisela, ngamandla kangangokuba wawa ngekhanda ezinyaweni zami, futhi I-luger yaphahlazeka emgodini ngengozi. Kwathatha ingxenye yesekhondi kuphela ukuphakamisa izinyawo zami eziboshwe ngamabhandeshi, manje eseyinduku enesisekelo sesikhumba esiphindwe kabili, bese ngiziphonsa ekhanda le-ego yami. Isibhakela sokuqala sasimangalisa ukusho okuncane, kodwa ezintathu ezilandelayo, ngokulandelana okusheshayo, ezenziwa ngokugxuma nokushaya phansi ngesilinganiso esigcwele sesisindo sami, zafaka i-ego ekukhohlweni.
  
  
  "Uboris ompofu", kusho Urona, ngemva kokuba egxume futhi embheka phansi ngendlela egulayo, " ngangicishe ngiqale ukumthanda."
  
  
  Isahluko seshumi.
  
  
  Ngangingenaso isikhathi sokubonisa ukubonga nokumangala kwami ngobuhlakani obumangalisayo bukarona nokushesha kwakhe ngesikhathi seqiniso. Ngangimatasa kakhulu ngibheka indawo yokuzivocavoca ukuze ngikwazi ukusicindezela. Kodwa ekuqaleni, kwakungekho lutho olucijile kunengxenye eyisicaba yehhovisi elingenasibuko.
  
  
  Khona-ke ukukhanya kwe-fluorescent okungaphezulu kwedeski kwamhlaba umxhwele. Yiqiniso, yayingafinyeleleki, kodwa ishubhu lalingase liphuke kalula uma engase alishaye ngento ethile. Kungenzeka ukuthi wayekhohliwe I-luger yakhe, manje eyayiphumule emgodini oseduze. Ngezandla zami ngemuva, angiyena umuntu omuhle kakhulu; ngaphandle kwalokho, ukudubula kungenza umsindo omkhulu kakhulu. Ngesizathu esifanayo, wayengeke akwazi ukuphonsa isibhamu Kubrylev.
  
  
  Wagingqa amaqakala akhe aboshwe emaphethelweni ombhede futhi wamthengisa. Ngisebenza izithende zomunye nomunye, ngakwazi ukukhulula omunye ezicathulweni zami ukuze alengise izinzwane zonyawo lwami lwesokudla. Nganginesikhathi sokuzama kanye kuphela. Wayelokhu ephonsa imilenze yakhe ngobumnene esifubeni sakhe izikhathi ezimbalwa, abese ema aqonde phezulu ngawo wonke amandla akhe.
  
  
  Isicathulo samahhala sashiya unyawo lwami futhi saphendukela phezulu. Kwakubonakala sengathi ihamba kancane njengoba ngangibuka ihamba ibheke endaweni okuhloswe ngayo. Isithende sesicathulo sakhe sahlasela isikhungo esifile sokukhanya kwe-fluorescent, okwaphumela ekubeni kube nesinye sezigaxa ezincane ezinhle kakhulu ake azizwa.
  
  
  Ikhabethe lacwila ebumnyameni, futhi wagxumela phansi lapho ezwa khona izingcezu zengilazi ziwa. Ehlezi phansi, wamthinta futhi wathola izingcezu zengilazi ezincane. Zazibukhali kakhulu,
  
  
  
  
  
  
  kodwa iningi lazo lalincane kakhulu. Ngikhetha indlela yami phakathi kwezicucu, ekugcineni ngathola eyodwa enkulu ngokwanele ukuba ibambe i-ego yami phakathi kwesithupha nesithupha sami, futhi ngabona iribhoni ezihlakaleni zami. Lapho ngisebenza ngengilazi egobile, isandla sami savele samanzi. Ngangazi ukuthi ngizozilimaza, kodwa izandla zami zazibuthakathaka kakhulu ukuba ngizwe ubuhlungu.
  
  
  Lapho okungenani kwakhiwa umgodi kutheyiphu yobukhulu ngabunye, izihlakala zakhe zahlukana futhi zaqhuma. Njengoba ayeqhubeka esebenza ebumnyameni, iglue emaqakaleni akhe yahlukana.
  
  
  "Voila", Kusho Urone kuye. "Yisho okuthile ukuze ikuthole."
  
  
  "Ngilapha", izwi Likarona lalikhala ebumnyameni.
  
  
  Wayesondela emsindweni wezwi lakhe lapho ezwa othile eklwebha emgodini ngaphandle komnyango wekhabethe. Khona-ke kwavulwa isivalo.
  
  
  Lapho egxumela esivikelweni, wazicindezela odongeni. Umnyango wavuleka, Futhi Inkosi engcwele yagcwala ugorodin, owangabaza okwesikhashana. Kwakuyingxenyana yesekhondi isikhathi eside. Yamshaya nge-ego-blunt ngakwesokudla emhlathini, yathumela amagagasi okushaqeka ehlombe lami.
  
  
  U-Ego wambamba okhalweni lapho ewohloka futhi wamkhipha emnyango. Laliqhekeka ebhande likagorodin ngesigxobo, Futhi Uhugo walibuyisela emuva esikhwameni esisesandleni sakhe. Kwakunokukhanya okwanele emgodini ukuze Kutholakale Uwilhelmina, futhi Umshayeli We-luger naye wayemthathile.
  
  
  Manje eyakhe, waya embhedeni Lapho Urona ayelinde khona ngesineke, futhi waklebhula i-tape ezihlakaleni nasezinqeni zakhe.
  
  
  "Woza," ngahlebeza, ngiphonsa lokho okwakusele ebhulukweni lakhe. "ay ngemuva kwami, ngizozama ukusiphonsa phezu komngcele. Leli yithuba lethu kuphela.
  
  
  Sangena egcekeni. Ngazama ukuziqondisa. Ngangimbona ekugcineni ngakunye kwegceke, ngaphandle kwesitebhisi sensimbi esincane. Nganginamathuba angamashumi amahlanu nanhlanu okuqagela ukuthi iyiphi indlela eyayizophepha. Ngakhetha futhi ngagijimela ezitebhisini, Urona engemuva kwami.
  
  
  Kodwa ngenza isinqumo esingalungile.
  
  
  Lapho sifika phansi ezitebhisini, ngezwa umsindo wezinyawo ezisindayo usondela. Yayikhishwa Umshayeli We-luger futhi idutshulwa amadoda ayehla.
  
  
  Ngasebenzisa isandla sami samahhala ukuze ngimxoshe endleleni Karon njengoba isidumbu sasidlula futhi sishaya phansi. Kwakuyindawo eyayizungeze amatilosi Angamaslav. Sezwa izinyathelo zehla ngompheme ophezulu.
  
  
  Wabe esephenduka walandela Urona waya ezitebhisini ngakolunye uhlangothi lwehholo. Wayekwazi ukubona ukuthi sasisemgodini ophansi, futhi wayazi ukuthi kwakudingeka sikhuphuke amazinga amabili ngaphambi kokuba sifinyelele emseleni.
  
  
  Sashayisa izitebhisi zensimbi safika emgodini olandelayo lapho nje iqembu lamadoda Kagorodin lifika ligijimela ekhoneni. Yayidubula iqonde e-ih, eyayibambezela i-ih Yaserivne ukuze sikwazi ukukhuphuka izitebhisi ezilandelayo. Ngezansi, othile wavele wadedela izibhamu ezimbili. Izinhlamvu zaqhuma emgodini wensimbi njengoba sasigxumela emgodini olandelayo singafinyeleleki ku-ih.
  
  
  Kuleli khoroji, kwakuneminyango eholela endaweni yesikebhe sokusindisa. Ngangingacabangi ngokukhulula umuntu ezungeze izikebhe, kodwa kwakukhona amajakhethi okuphepha agcinwe eceleni kwezikhala, futhi uma singabamba umbhangqwana kuzo zonke, singase sikwazi ukusinda ku - & nb.
  
  
  Lapho singena emgwaqweni ngosuku olulandelayo, amalungu amathathu eqembu ayemi phakathi kwethu nompheme. Omunye wabo wayenesibhamu esibazungezile. Waphakamisa isikhali ukuze adubule, kodwa Uwilhelmina wayesevele esesandleni sami. Wathumela inhlamvu nge-ego lobe, futhi yawela esibhamu. Elinye lamalungu eqembu lakhipha isibhamu ukuze likhululwe kumuntu ofile, futhi elesithathu lakhipha isibhamu esenziwe ngesandla ezingutsheni zalo futhi ladubula libheke kithi. Uwilhelmina waphendula. Lesi sidlamlilo sabamba isifuba saso sabuyela emuva emseleni, sagingqika eceleni ukuze sifafaze ecaribbean emnyama engezansi. Owasinda wayeka ukuzama ukukhulula isibhamu sakhe futhi wagijima waya ngemuva.
  
  
  Ngadwengula isivalo sesitsha sokhuni esasinophawu oluthi "Amajazi Okuphepha" kodwa ngathola eyodwa kuphela ngaphakathi. U-Ego rone wamjikijela, futhi waqhaqhazela, ezama ukuqoqa izinsalela zebhulukwe lakhe.
  
  
  Manje kwase kunokumemeza okubukhali, futhi abantu bezinhlangothi zombili babegijima bewela umbhoshongo beya kithi. Sekuyisikhathi sokuzisindisa. Wanqekuzisa Ikhanda Kurona, wabe esekhuphuka ngesitimela, wehlela emthambekeni omncane ongaphandle, futhi wagxumela phansi.
  
  
  Lapho ngidubulana ngolaka ukuze ngimphunyuke, ngakhohlwa isilonda esingavuthiwe esisekhanda lami elaliphukile. Wayikhumbula kahle lapho eshaya amanzi anosawoti kanzima.
  
  
  Khona-ke ubrylev waphuma. Kodwa ngokushesha wavuka, ekhwehlela futhi ekhipha amanzi njengerediyetha ephukile.
  
  
  I-gaviota yayihambe amamitha angamakhulu ambalwa, kodwa manje yayisondela, izibani zayo zidlala phezu kwamanzi.
  
  
  Umoya wawubukhali futhi ulwandle lwalunokhahlo. Kuyoba nzima ukubabona kuloluertane olwandle oluzungezayo. Amanzi ayefudumele, kodwa egcwele izidalwa ezingenabungane ezinamazinyo abukhali futhi yayinesizungu.
  
  
  Unesizungu! Kwafika kimi ukuthi ngangingambonanga Uron noferret begxumela olwandle. Ingabe ngempela wangicwilisa nami? Ngangingaqiniseki. Yayintanta isiyingi esibanzi, icwila emanzini njengoba izibani zazidlula kimi, kodwa Uronu wayengamboni.
  
  
  
  
  
  
  I-Gaviota manje yayisondela kancane kimi. Ngokombono wami, ezingeni lamanzi, kwakubonakala kukhulu futhi kusongela. Cishe amamitha angamashumi amahlanu ukusuka lapho, umkhumbi wama, futhi izibani zaqala ukugijimela emuva naphambili ku - & nb.
  
  
  Okuthile okumhlophe kwaxhuma amagagasi phakathi kwami nomkhumbi. Ngangingakwazi ukuzibeka engozini yokubiza. Izwi lami lalihamba kalula phezu kwamanzi, futhi izinjini zomkhumbi manje zase zithule. Umzimba wakhe okhasa wawuthuthela entweni ku - & nb, kodwa wama ngokuzumayo lapho isandla sami sithinta indwangu nenyama.
  
  
  Kwakungeyena Urona. Ngokuxubana kokukhululeka nokudumazeka, ngathola ukuthi kwakuyisidumbu sesisebenzi esasiwele emkhunjini ngemva kokuba ngimdubule.
  
  
  Isithupha eside samalambu asithola emlilweni ophuphuthekisayo. Ngokushesha yacwila, yashiya itilosi elifile liphila ngamieverade. Ngaphansi kwamanzi, wabheka emkhunjini. Wayezwa ukuduma kwezibhamu okuthulisiwe nomsindo wezinhlamvu ezishaya amanzi.
  
  
  Lapho ngiphuma, umkhumbi wawusondela phambi kwami njengodonga lwensimbi olumhlophe. Babesadubula emgodini, futhi wezwa umsindo wesikebhe sokusindisa esehliswa. Wahamba emuva emkhunjini waya emhlane, lapho ayecashe khona ngaphansi kwe-overhang ngangokunokwenzeka. Lapha kwakungafinyeleleki kumalambu, futhi kwakuyoba nzima ukubona esikebheni ukube sasingangishayi. Ngeshwa, kwakungekho ndawo yokubamba isondo, ngakho kwadingeka ngibhukude nge - & nb ukuze ngihlale eduze kwesigubhu.
  
  
  Isikebhe sawela phakathi komkhumbi, futhi abadobi balibangisa endaweni enamanzi ayisiliva lapho ilambu elingcwele laliwele khona. Bafika lapho, badonsa isidumbu esinamanzi esikebheni ngokushaya okunamandla okumbalwa. Othile wafunga, wabe esukuma wabiza Ugaviota nge-megaphone.
  
  
  "Akuyena Ucarter noma owesifazane! Nguye yedwa, nxazonke zethu! »
  
  
  Ngemva kwesikhashana sokuthula okukhulu izwi Likagorodin laphuma: "Buyela emkhunjini. Sizophinde sifune lapho sekukhanya."
  
  
  Isikebhe sabuyela egaviota ngokulalela futhi sathwalwa. Ukukhanya kwelanga kwakusekude ngamahora ayisikhombisa, futhi ngangingalindele ukuba khona lapho kufika. Ngokwesilinganiso esincane kakhulu, esakhe, ngacabanga ukuthi sasisendaweni ethile Egulf Of honduras. Ngahamba ngezinkanyezi, futhi ngokushesha nje lapho imisindo eyayisemkhunjini iphela, yahamba ngaphandle kokufafaza ngasempumalanga, engangicabanga ukuthi kwakuyindlela eya ezweni eliseduze. Amanzi ayesafudumele, futhi ulwandle lwaluthule ngokwanele ukuba kube lula ukubhukuda. Uma nginenhlanhla, ngingase ngifike ezweni elithile noma ngibonwe isikebhe esinobungane.
  
  
  Ebhukuda buthule, ehamba kancane ukuze alondoloze amandla akhe, waphinde wazibuza ukuthi Yini Eyayingase yenzeke Kurona. Wazizwa edabukile kakhulu.
  
  
  Isahluko seshumi nanye
  
  
  Kwakuyintambama engcwele, yonke ipinki negolide, endaweni ethile ngaphambili, ngesikhathi emshaya, embhukuda, emshaya Ecaribbean. Ukushisa komzimba wami kwase kuphelile emahoreni ambalwa adlule, futhi amanzi ayekade efudumele manje ayebanda kakhulu. Lapho sekukhanya ngokwanele, wama ukuze ahlole umkhathizwe. Ekuqaleni, ngangingakwazi ukubona umhlaba emkhakheni wami wokubona, futhi imisipha yami yamemeza iphikisana nokuthi ngangisabhukuda ngaphandle komvuzo obonakalayo. Wabe esebona isiqeshana esinsundu lapho isibhakabhaka nesibhakabhaka sasihlangana khona empumalanga. Nganquma ukuthi kwakuyihonduras noma, uma imisinga yayingithathe yaya enyakatho, Iyucatan. Kwakungasho lutho ngempela. Noma iyiphi ingxenye yomhlabathi owomile, oqinile yamukelekile.
  
  
  Wazinika imizuzu embalwa yokubhukuda, wabe esephenduka waqala ukukhasa isikhathi eside, okulula ebhange elikude. Ngemva kwesikhashana, ngathola inkampani.
  
  
  Ekuqaleni, kwakuwukuqhuma nje endaweni ebushelelezi ngakwesokudla sami. Nginyathela i - & nb, ngayibuka futhi ngabona ukuqhuma okusha. Khona-ke omunye. Nomunye. Yena, wayazi ukuthi kwakuyini, ngisho nangaphambi kokuba umqulu wokuqala ongemuva onjengesikela uvele ebusweni.
  
  
  Oshaka.
  
  
  Lapho iyeka ukuhamba, yashintsha indlela, yawela phambi kwami, yabe isibuyela emuva, manje yayisiluma. Wayekwazi ukuqoqa abantu abathathu ababezungezile, nakuba ayengangabazi ukuthi kwakukhona abangane eduze. Lapho icwiliswa emanzini, yayibonakala ngokucacile nge-ih ezungeza phezu kwami ebangeni elingamamitha angaba ngamashumi amahlanu. Zazinemifantu ye-shale nomugqa omhlophe wokuphila koshaka okuluhlaza okwesibhakabhaka. Nakuba ushaka omhlophe ungumuntu odla abantu ngokuqinile, ushaka oluhlaza okwesibhakabhaka akayena umngane wami engimthandayo ekubhukuzeni amabanga amade.
  
  
  Lezi zinhlobo ezintathu ezazingizungezile zazinobude obuphakathi kwamamitha ayisishiyagalombili kuya kwayishumi. Eyakhe yayingumhlaseli ongajwayelekile emanzini e-ih-eyayingahambi kahle, ihamba kancane, mhlawumbe iyingozi, kodwa eyayingaba isidlo sasemini. Ngezikhathi ezithile, omunye walaba abathathu wayegijimela kimi abese ephambuka, njengokungathi uvivinya ukusabela kwami. Ngangazi ukuthi ngokushesha noma kamuva othile owayebazungezile wayeza azongigwaza ngamazinyo abukhali.
  
  
  Waqhubeka ebhukuda waze wafika esiqongweni sezwe. Ngomzamo, ngagcina unhlangothi lwami luhamba kancane futhi lukhululekile, njengokungathi lezi zilwane ezintathu ezidla ezinye zazingangikhathazi nhlobo. Kwakungenxa yenzuzo yami kunokuba kube ngenxa yabo; awuhlekisi ngoshaka.
  
  
  Abagibeli bami basondela kancane kancane njengoba ngangiqhubeka nokuthuthuka kwami okubuhlungu ngibheke ogwini. Ngenhlanhla, igazi kwase kuyisikhathi eside lisusiwe esilondeni sekhanda nasesinqeni sesithupha sakhe.
  
  
  
  
  
  
  
  lapho i-ego yakhe yayimnqume khona ngesibani esikhanyayo. Uma ngangichitha igazi elisha emanzini angizungezile, oshaka babengeke banqikaze ukungidabula.
  
  
  Lapho ukunakekela kwami kugxile koshaka, angizange ngibone isivalo esinsundu phakathi kwami nezwe, enyakatho kancane. Njengoba ngangingazi ukuthi isikebhe sikhulu kangakanani, ngangingakwazi ukubona ibanga eliya enah. Kodwa kwase kusondela kimi, futhi ngangizama ngokwengqondo ukufinyelela futhi ngisheshise ukuzazisa. Njengoba sasinesikebhe, sasingeke sibe segaviota, futhi ngisho noma sasinjalo, ngangingathanda ukuzibeka engozini nethimba Likagorodin kunama-torpedo abulalayo ayeqhubeka engisondela.
  
  
  Lapho ngicabanga ngale micabango, ngacabanga okuthile okucacile ngaphansi kwami. Angizange ngithinteke, kodwa ukuphazamiseka kwangenza ngajikeleza njengenqwaba yezimoto. Abangane bami ababedlala nabo babelungiselela ukuhlasela.
  
  
  Wayeka ukubhukuda futhi wamemeza isikebhe ngokudangala. Ngangingakwazi ukusho ukuthi wayengibonile yini, kodwa isikebhe saqhubeka sihamba ngendlela yami, okwakuqinisekisa. Lapho kudlula omunye ushaka endaweni engamamitha ayisithupha ukusuka kimi, Uhugo wayikhipha esikhwameni sayo wayibamba ngesibambo ngaphansi kwamanzi. I-stiletto ayizange ishintshe kakhulu amathuba ngokumelene nababulali abathathu abanesisindo esiphakathi kwamakhulu amathathu namakhulu amane amakhilogremu ngamunye, kodwa yanginika ithuba.
  
  
  Wadilika izikhathi eziningana ukuze abuke oshaka ngesikhathi egade isikebhe esasisondela. Manje omunye ushaka wahlukana nabangane bakhe wangihlasela. Kunombono ovamile wokuthi ngenxa yokuthi umlomo woshaka ungaphansi kwekhanda lawo, kumelwe ugingqike emhlane ukuze ulume. Ungakukholwa. Lapho umhlathi ongezansi wehla ngesibambo sawo, i-sinister crescent ivuleka ibe umhume obulalayo wamazinyo. Ushaka ungakuluma cishe kunoma yisiphi isikhundla.
  
  
  Lona wanquma ukungihlasela esigxotsheni. Eyakhe yahamba ngaphansi komhlaba ukuze ihlangabezane ne-ego ngendlela efanayo, iveza umgomo omncane ngangokunokwenzeka. Wayemi phezu kwami njengendodana, umcibisholo omnyama ongaphansi kwamanzi, ngaphambi kokuba Uhugo akwazi ukumvikela. Ukuzulazula komuntu ngaphansi kwamanzi kunqunyelwe kakhulu. Futhi kwakunesikhathi kuphela sokuziphonsa phezulu futhi ngivumele ukuma okukhulu okumnyama kudlule ngaphansi kwami. Kwakuseduze kakhulu kangangokuthi isikhumba sikashaka esinamabala sangiklwebha ehlombe.
  
  
  Njengoba yayingithola ngingenakuzivikela, ngokushesha ushaka washintsha indlela futhi wajoyina abanye ababili. Ih ukunyakaza okuvusa amadlingozi kwakusikisela ukuthi babelungiselela ukuhlasela okuhlangene. Ebheka isikebhe, waqaphela ukuthi sasiyisikebhe sokhuni esilula esinesikebhe esisodwa. Amadoda amancane, anobuso obumnyama ayemi ngomnsalo, engikhomba. Babebonakala bememeza, kodwa ngangingawazwa amazwi.
  
  
  Isibuko sangemuva sasinqamula emanzini aseduze. Kulokhu yena wagxumela ekujuleni, kanjalo noshaka. Lenza indlela ehlukile ngaphansi kwami, futhi laphakama, imihlathi ibanzi, amehlo.amabi ayebonakala engiphonsela inselele. Wenza i-somersault futhi wagwema amazinyo abulalayo ngamasentimitha ambalwa, kodwa kulokhu Uhugo wayesekulungele. Inamathele ummese engxenyeni engenhla yokuphila koshaka. Ingalo yami yaphenduka sengathi yayishayiswe isitimela sezimpahla esisheshayo, kodwa ngabambelela njengoba umfutho woshaka wawusikhuphula sobabili, futhi ummese we-stiletto wasika isikhumba esimhlophe esiqinile sokuphila.
  
  
  Ngaphambi kokuba sifike ebusweni, wasuka kushaka olimele, owabe usushiya igazi elibomvu elimnyama njengentuthu, isiyingi samathumbu ayegcwele eduze kwakhe eqoqene phakathi nokuphila kwakhe.
  
  
  Wasukuma wahamba kude nombulali owabulawa, ebheka emuva kanye kuphela ukuze abone omunye wabangane bakhe bamuva eshaya i-ego yakhe esiswini futhi ekhipha ngobudlova ucezu olukhulu lwenyama nezitho zangaphakathi. Ushaka wesithathu waqhubeka ehamba.
  
  
  Waziphonsa phezulu waphefumula umoya omnandi, ohlanzekile emaphashini akhe. Ngemva komzuzu, izindlebe zami zayeka ukukhala futhi ngezwa amazwi. Ngemva kwamamitha ayishumi, isikebhe sasigxuma emgodini omncane, isivalo siphakamisa imifula. Kwakunamadoda amane esikebheni. Zazifushane futhi zimnyama, zinezici ezibucayi ezibekwe ngokulinganayo emakhanda amancane ayindilinga. Amazwi ababewakhuluma ayengaqondakali kimi, kodwa ngezwa ukuthi ayengamamaya, ulimi lwasendulo lwasemexico engezansi manje olukhulunywa engxenyeni eseningizimu-mpumalanga Yeyucatan, Iquintan-a-ru.
  
  
  Izandla ezinsundu ezingalweni ezinemisipha zafinyelela ngaphandle futhi zangidonsela ngaphesheya kwamanzi esikebheni sokhuni. Lapho ezwa umsindo ngemva kwami, uyise waphenduka wayobheka isikhutha esinegazi ogwini lapho oshaka ababili babeqhekeze khona indoda eyayilimele yaba yizicucu. Emizuzwini embalwa, wayezoba olandelayo.
  
  
  Uyise waphakamisa izandla zakhe ebonga abasindisi bakhe, kodwa u-ih wavala amehlo nobuso obungabonakali abuzange buphendule. U-Odin owayebazungezile wangenza isenzo sokuthi ngihlale emnsalo. Wakwenza lokho, futhi balahla iseyili. Umoya wathatha ikhansela, futhi isikebhe esincane sabonakala siphuma emanzini futhi sigijimela ogwini.
  
  
  Isahluko Seshumi Nambili
  
  
  Njengoba isikebhe sasihamba kahle futhi buthule siya ogwini, imizamo yami yamahora ayishumi nesithupha okugcina yaqala ukungibamba. Ukulwa nokubaleka ngegaviota, ukubhukuda isikhathi eside, nokulwa noshaka kwangikhathaza. Wanqekuzisa ikhanda futhi wavala amehlo akhe ukuze abaphumule, futhi okwesibili kamuva, tac
  
  
  
  
  
  Ingxenye engezansi yesikebhe yayibonakala iklwebha amatshe, futhi abantu babegijima behla ngamaqembu ezindlu ukuze badonsele isikebhe ogwini.
  
  
  Yonke imisebenzi yaphela lapho umyeni wakhe ephuma futhi eyama ogwini. I-nam po Maya ka-Odin yayingekho ngaphezu kwe-armpit yami. Futhi njengabangane bami besikebhe, babengasibonisi imikhonzo noma ubutha ebusweni babo, nakuba babengibheka ngelukuluku elithile.
  
  
  Babeyinzalo yamandiya Angamamaya aqinile futhi angalawuleki ayengakaze azithobe ekubuseni kwespain ezinsukwini zokukolonizwa. Ngemva kokuba abasespain beqede ukuvukela kuka-1847 entshonalanga Yeyucatan, babaleka ngangokunokwenzeka baya emahlathini Asequintana Roo, lapho ukumelana okuhlomile kwaqhubeka khona kwaze kwaba sekhulwini lamashumi amabili. Ngisho namanje, amadolobhana akude njengalawo engalethwa kuwo ayeshiyelwe ngokuphelele uhulumeni wesifundazwe ukuba uzibuse ngokuvumelana namasiko amadala ezizwe.
  
  
  Amadoda amabili ayesemkhunjini wokudoba asondela kimi nhlangothi zombili. Ngamunye wabo wabeka isandla esincane esinsundu endololwaneni yami wangicindezela phambili. Ngangingazi ukuthi ngangihanjiswa noma ngithunjwa yini.
  
  
  Bangiholela emzaneni onezindlu ezingaba amashumi amabili phakathi kwemigqa yabantu abangamamaya abathule nabaqaphile. Sama phambi kwendlu encane kunamanye endaweni engaphandle yedolobhana. Uphahla lwalunotshani, futhi izindonga zodaka zazingenawo amafasitela.
  
  
  Njengoba u-odina, ehamba nabalandeli bami, eqala ukungiholela emnyango, wacindezela ibhulokhi lensimbi Likawilhelmina, esacindezela ithanga lami. Waphakamisa ihembe lami elimanzi futhi wakhipha i-luger .
  
  
  "Isibhamu!"waqhuma, igama lokuqala ngespanishi alizwa kunoma ubani owayebazungezile.
  
  
  "Akukho se funciona", kusho u-emu kuye. Kwakuyiqiniso. Isibhamu asizange sisebenze kwaze kwaba ngemva kokucwiliswa emanzini anosawoti ubusuku bonke. "Akukho tiene balas", nganezela. Futhi kuyiqiniso. Wasebenzisa zonke izinhlamvu zakhe ngesikhathi edubula ugaviota.
  
  
  Ayikho impendulo evela Kumamaya. Ngokusobala, babazi amazwi ambalwa kuphela espanishi. Ngemva kokuthatha Uwilhelmina, Umndiya wangicindezela ukuba ngingene endlini futhi wangishaya ngomnyango wokhuni owawungemuva kwami. Wakhuluma nomngane wakhe ngolimi Lwamamaya. Ngokwezwi lakhe, ngangikwazi ukubona ukuthi lowo owayebazungezile kwakufanele ahlale lapho futhi avikele umnyango, kuyilapho omunye ayephume ngomsebenzi othile. Wayiphakamisa yaya phansi phansi futhi yancika odongeni.
  
  
  Ngokokuqala ngqá ngemva kwamahora amaningi, imicabango yakhe yaphendukela emsebenzini owawuhilela ukungijoyina Ecaribbean. Ingabe kwakuyizolo nje lapho indodana yakhe yayisengozini yokunqotshwa esenzweni sokuphatha ipotimende nebhomu, lapho yayithuthela Kufyodor gorodin iphethe I-luger esandleni sayo? Nokho, ngikude kangakanani nokukwazi ukwenza noma yini ukuze ngivimbele ukubhujiswa kwenew York City ngezikhali zenuzi ezinsukwini ezintathu ezalandela.
  
  
  Ngazama ukubuyisela imicabango yami esimweni sami esibucayi samanje, kodwa umbono Karona folstedt, inja encane enombala ompunga nempunga yasenordic, wadlula engqondweni yami. Wayekuphi manje? Ingabe ufile? Kungcono ukucwila kunokuhlwithwa Amagorodin.
  
  
  Umnyango wendlu yami wavuleka futhi kwafika onogada bami ababili. Ngokubonisa izimpawu nokugquma, bakwenza kucace ukuthi kufanele ahambisane no-ih. Wasukuma wahamba nabo babuyela emzaneni.
  
  
  Safika endlini enkulu kunezinye. Lapho selipendwe laba mhlophe, kancane kancane laliba mpunga. Amamaya amabili angiholela emnyango, abese ema phambi kwendoda endala eyayihlezi endaweni yesikhulumi. Wayenezinwele ezimpunga ezinoboya nobuso obuqinile futhi obunemibimbi njengegobolondo le-walnut.
  
  
  Waphakamisa ingalo ekhohlakele, futhi onogada bami ababili babuyela emuva, bangishiya ngedwa naye.
  
  
  "I-Cholti yakhe", esho ngezwi elinamandla, eliphansi elalibonakala lingafaneleki ngenxa yobudala bakhe namabele amancane. "Izwi lakhe Ngu-El Jefe, Induna."
  
  
  Ngathi: "kuyilungelo ukuthola umuntu okhuluma isingisi."
  
  
  "Konke kungokwakhe emzaneni, ngikhuluma isingisi", esho ngokuziqhenya. "Ngaya esikoleni Emerida. Babeyifundisa amadodana abo, kodwa abafuni ukwazi ulimi Lwamayankee."Wabe eseyeka, izandla zakhe zagoqeka esifubeni sakhe, elindele ukuba ngisho okuthile.
  
  
  Ngathi: "igama lami Ngingunick Carter". "Ummeli wakhe uvela e-United States. Uma ungangithatha ungiyise edolobheni eliseduze ngocingo lwami, ngingabonga. Ngizokukhokhela kahle.
  
  
  "Ngatshelwa ukuthi unesibhamu", kusho Ucholti.
  
  
  "yebo. Emsebenzini wami, ngezinye izikhathi kumelwe ngizivikele, ngezinye izikhathi ngimbulale."
  
  
  "Abantu abamhlophe abathandwa Kakhulu Equintana Roo, Ecarter. Angibathandi abantu abamhlophe abanezibhamu nhlobo. Amadoda ami ayephathwa kabi kakhulu amadoda amhlophe ayephethe izibhamu."
  
  
  "Angifuni ukusilimaza, wena, thina, abantu bakho, Jefe. Abantu engilwa nabo bangabantu ababi abafuna ukubhubhisa amadolobha amakhulu ezwe lami futhi babulale abantu bami abaningi kangaka ."
  
  
  "Lokhu kufanele kusho ukuthini kithi lapha Equintana bur?
  
  
  "Uma laba bantu ababi bevunyelwa ukuba banqobe, akukho ndawo emhlabeni eyoba ephephile kubo, ngisho nasemzaneni wakho. Basanda kubhubhisa isiqhingi Esiselwandlekazi Ipacific lapho abantu babefana kakhulu nabakho.
  
  
  "Ngitshele ukuthi wagcina kanjani olwandle, Nick Carter."
  
  
  Wabatshela indaba ngesikhathi mina Norhona singena emkhunjini Wokuvakasha e-Antigua. Ucholti walalela amehlo akhe emincane, izandla zakhe zisesemlenzeni wakhe, amehlo akhe ecishe avaleka. Lapho seliphelile, wahlala umzuzu wonke.
  
  
  
  
  
  
  ngokuthula. Khona-ke amehlo ka-ego avuleka futhi wafuna ubuso bami.
  
  
  Wathi: "ngiyakukholelwa, Nick Carter". "Izwi lakho aliqambi amanga, amehlo akho akhuluma iqiniso. Ifoni oyifunayo ingatholakala enyakatho evigfa Chico. Ngangizokuyisa lapho, kodwa ...
  
  
  "Kodwa kuthiwani?"Ngakushukumisela.
  
  
  "Ungumuntu omhlophe. Baletha isibhamu emzaneni wethu. Ngenxa yalezi zizathu, abantu bami bafuna ufe. Bazongilalela njengo-el jefe, futhi mhlawumbe ngingenza ngikholwe, njengaye, ukuthi awufuni ukusilimaza. Kodwa kunomuntu ongenakunyakaziswa ."
  
  
  "Ubani lo?"Ngambuza.
  
  
  "Igama le-ego Ngutihok. Uyindodana yami. Lapho ngifa, uyoba umqondisi lapha. Ngiyesaba ukuthi lokho kuzokwenzeka maduze. Uteehawk akasoze avuma ukukudedela uze uhlangane naye."
  
  
  "Gijimani kuye? Ngangicabanga ukuthi awusho ukuthi akekho lapha okhuluma isingisi."
  
  
  "Kunezinye izilimi," kusho ikhehla. "Indodana yami ikulindele ngaphandle kwendlu yami njengamanje. Indlela oziphatha ngayo naye iyonquma isiphetho sakho. Yile ndlela okufanele kube ngayo ."
  
  
  "Ngiyaqonda," esho endodeni endala. Ucholti wanqekuzisa ikhanda ngasemnyango wendlu yakhe. Wabe esephenduka wahamba.
  
  
  Ngaphambi kokuba athathe izinyathelo ezimbili zokungena endaweni evulekile phambi kwendlu yezikhulu, kunokuthile okwakuduma emoyeni futhi kwagadla phansi ezinyaweni zami. Kwakuwumkhonto ongamamitha ayisithupha, umkhonto wawo omncane, onemiphetho emibili ungena emhlabathini.
  
  
  Ngakolunye uhlangothi lwalesi sikhala kwakukhona Umaya osemusha, owayekhumule okhalweni, isikhumba sakhe esinsundu siqinile futhi sikhazimula phezu kwemisipha eqinile. Wabeka iwele emkhonweni ezinyaweni zami, ephethe i-ego nge-angle, esimweni esivamile senselele. Kwakunabantu basemaphandleni abasizungezile, ubuso babo babungagxilile kodwa amehlo abo ayeqaphile.
  
  
  Ngakho lona Ngutihok, indodana yesikhulu. Lona kwakuyindoda okwakumelwe ngibhekane nayo empini ukube wayeshiye umuzi ephila. Kodwa uma u-ego embulala, ingabe uyise Ka-Ego angangivumela ukuba ngiye Evigia chico? Ngisho noma ikhehla livuma, ingabe ngizovumela abantu abanobugovu baphile? Ngandlela-thile, kwadingeka nginqobe Uteehawk, kodwa angizange ngimkhiphe i-ego.
  
  
  Ngaphambi kokuthinta umkhonto, Uhugo wawukhipha ngamabomu esikhwameni sesandla sakhe. Laphakanyiswa ngustiletto ukuze abantu basemzaneni babone u-ego, base bethumela u-ego ephenduphenduka ebheke emnyango wendlu yezikhulu, lapho lalinamathele khona, isibambo sinyakazisa. Nakuba kwakungekho mpendulo ezwakalayo evela kubaqaphi, wayekwazi ukuzwa ukwamukelwa kwakhe okucashile.
  
  
  Wabe esedonsa umkhonto phansi futhi, ephethe u-ego esesimweni esifanayo Noteehawk, wathuthela enkabeni yendawo evulekile. Lapho, sathinta izihloko zemikhonto ngendlela exakile efana naleyo eyayisetshenziswa endukwini yempi. Umehluko obulalayo wawukuthi le mikhonto yayigqobhoza amasentimitha ayishumi nambili ensimbi, ummese okwazi ukugqobhoza umuntu noma ukusika isitho somzimba wakhe.
  
  
  Wathatha isinyathelo emuva esesimweni sokulungela, futhi wahlasela ngokuthula ngokushesha, eshaya isibambo somkhonto. Ngawisa umkhonto wami ukuze ngivimbe isibhamu, ngase ngiwuphakamisa ngokushesha ukuze ngiphambukise ummese owawuzohlukanisa ikhanda lami.
  
  
  I-rheumatism yami yayiyimpendulo yami, Umaya ayeyilindele futhi wayivimba. Wabe esehamba ukuze amelane nokushaywa okwakulindelekile, kodwa wavele wazenza sengathi unenkemba futhi washaya umhlane wakhe ohlangothini ngokumelene ne-ego ' s ribcage. Uteehawk wabubula ebuhlungwini, kodwa ngobuhlakani wawela umkhonto wakhe, elungele ukuvimba isibhamu esibulalayo.
  
  
  Sabuyela emuva, sabuyela endaweni yethu yokuqala, futhi impi yaqala futhi.
  
  
  Ubuciko bewarstaff buhleleke kakhulu njengokubiyela noma ngisho nokudansa. I-hit ngayinye inebhulokhi, ibhulokhi ngalinye lihamba liye ekhawunteni. Okuwukuphela kwemisindo eyayisendaweni yaseyucatan kwakuyiclank of shafts neclash of blades, eyayigqagqene ukuphefumula kanzima kukateehawk nami. Ngiye ngakubona izikhathi ezingaphezu kwesisodwa, ngivula imbobo ukuze ngishaye umkhonto, kodwa ngiye nganciphisa ijubane lami Lokugxumela Erivnenskaya ngokwanele ukuba ngivumele Umaya osemusha ukuba avimbe. Ngiye ngakwazi ukugcina ummese we-ego yami kude nami kuze kube manje, ngaphandle kokugoba ezibalweni zami okwashiya ibala elibomvu ekhemisi lami.
  
  
  Ukuqhamuka kwakhe kwafika lapho eshaywa umkhonto ngamunye Ngu-Ego ruk ngokushaya kabili, kanti wayelindele ukushaya okuvamile nokushaya. Njengoba i-ego spear yayilengiswe ngokungenamsebenzi esandleni esisodwa, umphimbo Kateehawk wawukhululwe ngenxa yensimbi yami. Ukucindezela kwamcindezela ingxenye yesentimitha eceleni, kwacishe kwamnquma isikhumba. Emehlweni Kamaya, ngabona ukuthi wayazi ukuthi ngenzeni.
  
  
  Ebuyisa ukulawula umkhonto wakhe, Uteehawk wamangalelwa ngobudlova obubulalayo. I-ego yakhe yanikeza indlela yokuhlaselwa futhi yaqala ukwesaba ukuthi le mpi ingase iphele kuphela ngokufa Kukateehawk noma okwami.
  
  
  Le ndaba yafika ngokuzumayo okumangalisayo. Ngokuthula, wangigxumela phezulu, wabe esegxuma futhi washaya umhlane wesibhamu njengebhantshi le-baseball, wangibamba ngenhla nje kwamathanga futhi wangikhipha imilenze ngaphansi kwami. Ngawela phansi futhi ngagingqika emhlane wami ngesikhathi esifanele ukuze ngibone umkhonto Kateehawk ugxumela ebusweni bami. Ngomzuzwana wokugcina, yawela phansi eduze kakhulu nendlebe yami kangangokuthi ngazizwa ngikhipha i-ego.
  
  
  Wagxumela ezinyaweni zakhe, eselungele umkhonto futhi, futhi wabhekana nomphikisi wakhe. Kwakunomyalezo omusha emehlweni e-ego : ubungane. Sasikhona ngisho namanje. I-ego yakhe yayisindise ukuphila kwakhe, okwakungeke kumthethelele kuze kube yilapho eselahlekelwe yikho.
  
  
  
  
  
  ngisindisiwe.
  
  
  Wayegembula. Ethatha isinyathelo esiya phambili, waphendulela ummese wakhe Kuteehawk lapho ebingelela. Waletha umkhonto wakhe phansi ukuze ahlangane nowami, futhi impi yayisiphelile. Sasilahla izikhali zethu futhi sibambe izihlakala zethu ngendlela Yamamaya. Abantu bakule ndawo baxoxa ngokuvuma, futhi ngokokuqala ngqá wabona ukumamatheka ebusweni obumnyama bamandiya.
  
  
  Umholi omdala weza kithi futhi wakhuluma Notihok Ngesimaya. Wabe esephendukela kimi wathi: "ngatshela indodana yami ukuthi yalwa ngesibindi nangenhlonipho. Ngimtshela okufanayo ngawe, Nick Carter. Ivigia Chico iqhele ngehora ngemoto. Amadoda ami amabili anamandla kakhulu ayokuyisa lapho ngesikebhe.
  
  
  Wanginika isikhwama esasisongwe ngendwangu engangenwa manzi. "Kumelwe uhlanze futhi uthambise isibhamu sakho ngaphambi kokuba amanzi anosawoti ome, kungenjalo ngeke kube usizo kubantu ababi obafunayo."
  
  
  U-Ego wambonga futhi wamkhipha Uhugo ngosuku lwendlu. Ngabe sengilandela amadoda amabili anamandla ayesevele elindele ukungiyisa esikebheni.
  
  
  Ishumi nantathu
  
  
  Uhambo ngesikebhe sasogwini lwalushesha futhi luthule. Amamaya amabili asibingelela ngenhliziyo yonke emaphethelweni amagagasi. Akekho kubo owakhuluma nathi.
  
  
  Safika Evigla chico, indawo yokuhlala eyayiphindwe kathathu kunedolobhana esalishiya. Izindlu zazibonakala zihlala isikhathi eside, futhi ujantshi osuka empumalanga wawuphela emaphethelweni angaphandle edolobha. Abagibeli bami bangithatha bangiyisa kulokho engangicabanga ukuthi kwakuyindlu yenhloko yendawo, bakhuluma naye kafushane ngolimi Lwamamaya, base bengishiya bengambhekile.
  
  
  Wacela inombolo yocingo, futhi ngathuthelwa esakhiweni esivamile ngokusobala esasisebenza njengesikole, isitolo esivamile, igumbi lokuhlangana, indawo yokugcina impahla, nokunye. Le foni yayiyisibonelo sokuqala esikhwameni sokhuni esiqinile esinesibambo eceleni.
  
  
  Amahora amabili alandela achithwa ehamba ngemoto eya Emerida, inhloko-dolobha Yaseyucatan, futhi ukusuka lapho edlula endaweni eneziphindaphindo nabaqhubi abaphakathi, kwaze kwaba yilapho izwi elaziwayo Likadavid hawk chronicle likhala emgqeni.
  
  
  Ngatshela i-emu ukuthi ngikuphi futhi nganikeza i-emu inguqulo efingqiwe yokuthi ngafika kanjani lapho, ngikhuluma ngokushesha ngokwesaba ukuthi singase silahlekelwe ukuxhumana nganoma yisiphi isikhathi.
  
  
  "Ngidinga indlela esheshayo yokuphuma lapha", kusho u-emu. "Kukhona ujantshi, kodwa ngokusobala isitimela kumelwe sihambe kanye njalo lapho kunokusitheka kwelanga okuphelele."
  
  
  "Ngizokuthatha ngendiza enophephela emhlane. Siyini isimo somsebenzi? "
  
  
  "Amapotimende afika egaviota evela Ecuracao. Ufyodor gorodin ubonakala eyinhloko yemisebenzi Nozhizov, ngokusobala ehlala endlunkulu ye-ih futhi avele ngezikhathi ezithile emgwaqweni. Abukho ubufakazi bokuthi Uknox Vornov ungumuntu obalulekile, kodwa ubufakazi buqinile ngokwanele ukuba singakubheka njengokuqinisekile. Wabe esenezela, " silahlekelwe Urona folstedt . "
  
  
  "Ngiyaxolisa ukuzwa lokho, Nick", kusho Udavid hawke. Eyakhe, yayazi ukuthi yilokho ayekusho. Njengomqondisi we-Ax, wayejwayelene nokufa, kodwa iqembu lakhe labameleli labangela U-Emu ubuhlungu obukhulu kunalokho abaningi abakuqaphelayo. "Ungasebenza lapha wedwa?"wanezela .
  
  
  "Ngingakwazi, kodwa kungaba kuhle uma kukhona umuntu ojwayelene nale ndawo. Sekumnyama lapha, futhi akudingeki ngikukhumbuze ukuthi sihlangabezana nesikhathi esibekiwe."
  
  
  "Yebo, akunjalo", Kusho Uhawk. "Linda umzuzu."
  
  
  Ucingo lwaqhuma ngokungenamsindo endlebeni yami imizuzwana embalwa, futhi wayazi ukuthi Uhawk wayefaka ukwaziswa kuyi-computer yakhe yedeskithophu. Wabe esebuya nempendulo:
  
  
  "I-cia inommeli ogama lakhe lingupilar Everacruz. Uzoxhumana nawe Lapho Ehhotela Ibaia bonito."
  
  
  "Yena?"
  
  
  "Yebo, Nick, ubonakala unenhlanhla. Ngatshelwa ukuthi yayinezinwele ezibomvu, ifakwe izinto ezinhle... i-erm... yonke imishini eyengeziwe ". Uhawk wasusa umphimbo wakhe, wabe eseqhubeka ngethoni ehlukile. "Ungakwazi yini ukuhlela ukuba indiza enophephela emhlane ifike Evigia chiu?"
  
  
  "Kunendawo evulekile ngemuva kwalesi sakhiwo. Ungayithumela ngokushesha kangakanani ngendiza enophephela emhlane? "
  
  
  "Kuzodingeka ngisebenze emnyangweni Wezangaphandle. Uma befinyelela uphawu, uzoba nenyoni emahoreni amathathu noma amane."
  
  
  Kuhle. Ngizoqiniseka ukuthi ngikhanyisa indawo yokwehla ngamalangabi noma imililo. Njengoba sasixoxa ngale mininingwane, kwafika kimi ukuthi ngaphansi kwezimo ezivamile, ukwaziswa okunjalo kwakungeke kudluliselwe ngaphandle kokufihlwa ngemigqa yocingo yomphakathi. Nokho, izimo zazingavamile, izimo zazingavamile.
  
  
  "Uzodinga imali", kusho Uhawke. "Ngizobe ngilinde ehhotela lakho ngezimali Ezihlukahlukene Zasemelika ephakathi. Noma yini enye?"
  
  
  "yebo. I-luger yami yageza ngamanzi anosawoti, ngakho ngifuna ukuba nekhithi yokuhlanza isibhamu. Izingane 9mm izibhamu ".
  
  
  "Kuzokulinda."Kwakunokuphumula emgqeni, njengokungathi Uhawke wayefuna ukwengeza okunye. Kodwa wabe esethi, " kuningi kuwe kunenhlanhla, Nick."
  
  
  Nganginomsebenzi lapho ayecindezelwa khona umphathi wendawo ukuba aqondise izibani eziyisixwayiso zendiza enophephela emhlane. Wayengafuni ukungisiza. Abantu bomdabu Basevigia Chico babenobutha obuncane echibini elingaphandle kunamamaya emzaneni osogwini, kodwa izibopho zabo namasiko amadala zahlala ziqinile. Abantu abamhlophe ababenempilo engavamile beza Eyucatan beyokwenza imisebenzi yokuthula, futhi abantu babengazimisele ukuhlangana nabo.
  
  
  
  
  
  
  enye ezungeze i-ih flying cars.
  
  
  Ekugcineni yatholakala ngokubambisana kwe-ih okungafuni ngendlela yakudala. Ngokuthembisa imali. Ngasese, wayenethemba lokuthi umshayeli WENDIZA WE-cia, Womnyango Wezangaphandle wayezoletha imali ethile. Kungaba nzima ukuphuma Ngevigia Kachico uma izakhamuzi zicabanga ukuthi ziyakhohliswa.
  
  
  Emahoreni ambalwa alandela, ukukhathazeka okunjalo kwakufihlwe engqondweni yakhe njengoba ayeqondisa ukubekwa kwezibani eziyisixwayiso. Kwakunezinkuni eziningi ezomile ezifile ezizungezile, futhi ngashisa imililo eyisithupha embuthanweni ukuze ngichaze indawo yokwehla.
  
  
  Ngokushesha nje lapho imililo ivutha futhi indawo ivutha, Usel Nostahl balinda. Futhi ulinde. Futhi ulinde.
  
  
  Kwakufanele azi ukuthi izinto zazingeke zihambe kahle Kangako Emnyangweni Wezangaphandle ohilelekile. Ngesikhathi ngizwa umsindo, i-rotor yendiza enophephela emhlane yayisiqala ukuphuka, futhi nakanjani iqembu lami labacimi-mlilo lalingathokozile ngalokhu kubambezeleka. Umshayeli wendiza wabona iqembu lethu elincane futhi waletha umkhumbi wakhe, wathumela ifu elikhulu lothuli olujiyile olubomvu nolunsundu.
  
  
  Igama lomshayeli wendiza kwakungumartin. Wayeyindoda encane enekhala elicijile. Sashintshana Ngama-Id ngesikhathi abantu basemzaneni begcwele, bebheka indiza enophephela emhlane ngokungathembeki okukhulu.
  
  
  "Ngiyethemba ukuthi bathumele imali nawe," kusho mina.
  
  
  "Imali? Kungani?"
  
  
  "Ukuze ngisize ngemililo ye-alamu, kwadingeka ngithembise laba bantu inkokhelo ethile."
  
  
  Umartin wafiphala esibhakabhakeni esikhanyayo. "Angazi ukuthi yini oyidingayo izibani eziyisixwayiso; cishe usuku lonke.
  
  
  "Lapho ebuzwa ngendiza enophephela emhlane", ngathi ngokungenamusa, " kwakumnyama. Ngangithemba Ukuthi Umnyango Wezangaphandle wawuzosabela ngokushesha ngokwanele ukuba ungikhiphe lapha ngaphambi kokuntwela kokusa. Nginesimiso esimatasa kakhulu, mngane omdala.
  
  
  "Akekho owasho lutho ngokuletha imali", ekhononda.
  
  
  Abantu abasizungezile babememeza, futhi wayesaba ukuthi babebambe ingxoxo yethu.
  
  
  "Ingabe ubalethele imali yabo?"Ngambuza.
  
  
  "kulungile ... abanye babo, " esho ngokucophelela.
  
  
  Wayesephelelwa umoya. "Ngakho phuma, thatha umthungi! Ngathembisa laba bantu imali, futhi ngisola ukuthi bazophula amathambo akho uma ungatholi ih."
  
  
  Ebonakala ecasukile, Umartin wakhipha isikhwama semali esishaywe ephaketheni lakhe langemuva futhi waqala ukujikijela izikweletu. Ngicasukile ngaye, ngathatha isikhwama semali kuye futhi ngakhipha isikhwama semali. Inani lalezi zimali lalingamadola angaphezu kwamashumi amahlanu. Yadluliselwa nge-ego kumuntu omdala, owabala ngokuqinile ama-ego, wabe esekhomba ikhanda ngaphandle kokumamatheka. Wakhuluma nabantu basemzaneni ababesuke ukuze basivulele indlela.
  
  
  Lapho sidlala lo mdlalo endizeni enophephela Emhlane, Umartin wathi: "kwakudingeka ubanikeze konke? Cishe Amandiya ayeyokwaneliseka ngengxenye yawo.
  
  
  "Mhlawumbe," ngathi. "Futhi mhlawumbe babengeke bajabule kuze kube yilapho befaka umkhonto emphinjeni wakho. Ingabe kuyokulahlekisela amarandi angamashumi amabili nanhlanu?"
  
  
  Waqala injini ukuphila ngaphandle kokuphawula
  
  
  "Ungakhathazeki," kusho u-emu. "Ngizokwenza umbiko ogcwele ngomnikelo wakho, futhi uzobuyiselwa ngezindlela ezijwayelekile Zomnyango Wezwe. Uma unenhlanhla, uzothola imali yakho ngokhisimusi. Mhlawumbe hhayi lokhu Christmas... "
  
  
  Ngokokuqala ngqá, Umartin waphumula kancane futhi waze wakwazi nokumamatheka. "Kulungile," esho. "Kumelwe ngivume ukuthi kushibhile kunomkhonto emphinjeni. Kuphi?"
  
  
  "Iveracruz", kusho u-emu kuye, futhi sagxuma.
  
  
  Isahluko seshumi nane.
  
  
  Uhernando cortez wafika ogwini Everacruz ngo-1519, waba Owokuqala wasespain ukungena enhlabathini Yasemexico. Ngabo, iferret city yathunjwa Kabili Amamelika namafulentshi ezimpini ezihlukahlukene.
  
  
  Njengoba sasigxuma Siwele Igulf Of campeche, futhi ecasha edolobheni elikhanyiswe ilanga, kwacaca ukuthi iveracruz manje okungenani yayiwumklomelo ofanele lonke lelo gazi nokuduma kwezulu.
  
  
  Sahlala lapho sifika Ehhovisi Lenxusa Lasemelika, lapho enqaba khona isimemo sokuhlala esidlweni sasemini. Ngazizwa ngiqinile futhi nginamaqhubu ngenxa yokuzikhandla, ngikhathele ngenxa yokungalali, futhi ngangingazizwa ngithanda ukukhuluma nabathile abasebenza emnyangweni wezangaphandle. Waxhawulana nomartin, wamqinisekisa futhi ukuthi wayezothola imali yakhe, futhi wasebenzisa ucingo lwangaphandle ukuze ashayele itekisi ucingo.
  
  
  Ukugibela itekisi Eya Ebaia bonito hotel kwakwenza udlule kwamanye amatshe amadala asedolobheni anezindlu ezindala eziyinqaba, kanye nasemigwaqweni ebanzi yanamuhla eduze kwezakhiwo eziphakeme zensimbi nezingilazi.
  
  
  I-inn yami yayiphelelwe isikhathi kodwa ikhululekile, inegceke elikhulu elivulekele esibhakabhakeni nemigqa emithathu yamakamelo ayizungezile. Watshela umshayeli ukuba alinde futhi wangena ngaphakathi. Lapho enginika igama lakhe, indoda eyayisetafuleni yanginika ukhiye wegumbi, imvilophu eminyene evaliwe, nephasela elinjengebhokisi le-clarinet. Lalifika ngobukhulu nemibala ehlukahlukene: amadola, ama-peso, ama-quetzal, ama-cordoba, ama-colona, ama-lempir, ama-balboa, ama-bolivar, ama-gourde, ama-pound, ama-franc nama-guilder. Ngakhipha i-peso, ngakhokhela umshayeli, futhi ngaya ekamelweni lami esitezi sesithathu ngiphethe isikhwama ngaphansi kwengalo yami. Asizange sizwe ngomunye Umuntu, Upilar.
  
  
  Wageza isikhathi eside, kwalandela ishawa epholile, wabe esevula amaphakethe omshini wokuhlanza ekhoneni.
  
  
  
  
  
  
  Ngaqala ukusebenza ku-luger. Kungenzeka ukuthi wacela Uhawke ukuba angilethele isibhamu esisha, kodwa Uwilhelmina wayengumngane wakhe omdala futhi othembekile.
  
  
  Uluger wahlukanisa futhi wahlola yonke imininingwane. Ngenxa yokuthi yayiguqe kahle futhi ivikelwe ngengubo engangenwa manzi, amanzi anosawoti ayengakayilimazi insimbi. Wasebenzisa isinyibilikisi kuzo zonke izingxenye, ngisho nezikulufo ezincane, futhi wasebenza amabala emgodini aze abe mhlophe ngokumsulwa. Isibhamu esihlukanisiwe sasomisa ngesabula likakotini elingenayo i-lint, sathinta izingxenye ezibalulekile ngamafutha okugcoba anokunamathela okuphansi, futhi sahlanganisa Kabusha I-luger. Wafaka isiqeshana semijikelezo eyisishiyagalombili ebhokisini lezinhlamvu Uhawk ayezilethile, wabe esefaka Uwilhelmina esikhwameni sebhande.
  
  
  Umzimba wami wawudinga ukulala, kodwa ingqondo yami yayingeke iyeke. Kwakunezinhlelo zokwenza lokhu, ukuvala izikhala. Futhi njalo lapho evumela ubuchopho bakhe buphumule, kwakubonakala isithombe Sikarona. I-blonde umzimba wayo omncane, omncane owawusezingalweni zami ubusuku obuningi kangaka wawungenakubhekwa njengomunye nje umlingani womsebenzi olahlekile.
  
  
  Abasivumeli isikhathi esisidingayo ukuze sidambise usizi lwakho, ngacabanga kabuhlungu, futhi ngandiza ngizungeze igumbi. Etafuleni, ngambuza ukuthi kunesitolo esiseduze lapho ngangingathenga khona izingubo.
  
  
  "Yebo, senor. I-Aguilarz, engaphesheya komgwaqo, iyisinqumo esihle", kusho Uclera.
  
  
  "Ugracias . Ngilinde isivakashi. Uma efika, mtshele, hey, ukuthi angangitholaphi."
  
  
  Wawela umgwaqo futhi wasebenzisa imali Encane Kahawke ezingutsheni. Ngemva kokugqoka isudi entsha enazo zonke izesekeli ezifanele, waphinde wabonisana nomphathi wakhe wasehhovisi futhi wagibela umgwaqo waya ekhefi lomgwaqo. Wayihlala etafuleni lapho ayengabuka khona umnyango futhi wayala ibhodlela le-brandy lendawo, elalivutha njengomlilo kodwa lingazange linambitheke kabi. Njengoba ngangiphuza i-brandy yami, ngazibuza ukuthi kufanele ngilinde isikhathi esingakanani ngaphambi kokuba nginqume ukuthi umngane wami, Upilar, wayengeke avele.
  
  
  Ngaleso sikhathi, intombazane enesikhumba esimnyama eyayigqoke ibhulukwe elisikiwe kancane elalinamabele ayo amahle yayishintshashintsha phakathi kwamatafula futhi ime endaweni yami. Izinwele zakhe zazimnyama futhi ziwugqinsi, zigobekile kancane, zisanda kukhishwa emgqonyeni kadoti. Unah wayenamehlo anombala wekhofi ayethembisa injabulo engavamile.
  
  
  "Ungakwazi yini ukusindisa emdlalweni?"wabuza ngezwi elincane.
  
  
  "Ngiyaxolisa, angigcini ih kusukela ngiyeka ukubhema."Wakushukumisela.
  
  
  "Ngonyaka odlule ngazama ukuyeka ukubhema, kodwa ngahlala amasonto amabili kuphela", ephendula ngokunembile.
  
  
  "Kumelwe ube Yinsika."
  
  
  "yebo. Futhi ungunick Carter... Ogama lakhe Lingukillmaster. Idumela lakho liqala kuwe."Angazi ukuthi kufanele yini ngiziphathe ngendlela enesizotha noma ngixolise."
  
  
  Izindebe zakhe ezigcwele zagoba zaba ukumamatheka. "Akufanele uxolise. Ngingahlala phansi?" »
  
  
  "Yiqiniso . Imikhuba yami igugile namuhla, njengakho konke okunye.
  
  
  Upilar wahlala phansi esihlalweni esiphambene nami. Wathi: "ubukeka sengathi udinga ukulala.
  
  
  "Ibhizinisi liza kuqala", esho ngokumamatheka okusikiselayo. "Singakhuluma lapha?"
  
  
  Amehlo akhe amahle ayezulazula phezu kwabakhubazekile ekhefi nabadlulayo emgwaqweni. "Lena yindawo enhle njenganoma iyiphi", engitshela ngokuxhamazela.
  
  
  Wenza isicelo sokuba umlindi acele enye ingilazi, wabe esethela Upilar i-brandy. Wabe esembuza ngokujulile: "wenzeni ngezinwele zakho?"
  
  
  Ngokwemvelo, isandla sakhe saya Kugolov ngenxa yokudideka okwesikhashana, wabe esemamatheka. "Kumelwe ukuba watshelwa ukuthi nganginezinwele ezibomvu. Njengoba wazi, ebhizinisini lethu leposi kunengxenye yesidingo sokushintsha ukubukeka. Ingabe wena uthanda black? "
  
  
  "Ngiyakuthanda. Ngizokubheja ngemali, wawuhlanya njengored.
  
  
  Wathi:" ngiyabonga, futhi wangibuka ngendlela enobuqili ngaphansi kwemivimbo yakhe emide.
  
  
  Okwesikhashana, izici Zikapilars zabonakala zinyamalala, zathathelwa indawo ubuso Obuncane Bukarona folstedt. Waphuza i-brandy enamandla futhi isithombe sanyamalala.
  
  
  "Okuwukuphela kwento esinayo", ngathi, " isikebhe esaletha ipotimende emkhunjini igaviota. Angikwazanga ukubiza igama lethu, izinombolo zethu zokuhlonza ebumnyameni. Yayishayela phansi kakhulu ku-b & nb futhi inikwe amandla izinjini ezimbili ezingaphandle ."
  
  
  Upilar wamluma umlomo futhi wanikina ikhanda.
  
  
  "Akukho okufana nalokho. Ingabe ubone noma ubani eduze kwabantu esikebheni?
  
  
  "Umuntu oyinhloko wayemfushane, eqinile, futhi enempandla ngokuphelele."
  
  
  Waphakamisa isandla sakhe ukuze angivimbe. "Indoda eqinile, enempandla?"
  
  
  "Kulungile lokho. Ingabe uyazi ego?"
  
  
  "Ngicabanga kanjalo . Kunendoda ehola iqembu labashushumbisi Ecuracao. Igama lika-Ego Ngutorio.
  
  
  "Ungangitshela ukuthi ngiyitholaphi i-ego?"
  
  
  "Ngingakuyisa lapho. Ucuracao uyamazi, futhi singashesha ukuhamba ."
  
  
  Okwesikhashana, wayesezokuphikisa. Akazange athunyelwe ehhotela ukuze afane Norona. Kodwa Upilar wayeqinisile, wayengachitha isikhathi esiyigugu Ecuracao ngaphandle kwezintambo, futhi isikhathi sasiyisici esinqumayo.
  
  
  "Singahamba ngokushesha kangakanani?"Ngamtshela.
  
  
  "Singabamba uhambo lokudoba kusasa ekuseni. Ngizohlela konke ngaye.
  
  
  "Ingabe singaqala kusenesikhathi?"
  
  
  "cha. Futhi kubalulekile ukuba uphumule kulobubusuku. Kusasa kuzodingeka ube namandla futhi uqaphile."
  
  
  Imisipha yami ebuhlungu yavuma. Sasinenye ingilazi ye-brandy, futhi wangibuyisela ehhotela lami.
  
  
  "Ngizokuthatha ekuseni", Kusho Upilar, " futhi sizoya esikhumulweni sezindiza."
  
  
  Bamshiya egcekeni futhi bavuka bekhathele
  
  
  
  
  
  
  ekamelweni lami.
  
  
  Isahluko Seshumi Nanhlanu
  
  
  Wathatha imvula yakhe yesibili yosuku futhi wadonsa izimpumputhe ngokumelene nelanga lakusihlwa. Wakhumula izingubo zakhe ezintsha wazifaka esihlalweni. Wabe eselula embhedeni enqunu, wadonsa ishidi phezu kwakhe, futhi wagqolozela ophahleni.
  
  
  Ngokuvamile akunakwenzeka ukuziphoqa ukuba ulale. Zonke izinzwa emzimbeni wami zazidinga ukuphumula, futhi amehlo ami ayefana nezikhwama zesihlabathi, kodwa wayengakwazi ukulala.
  
  
  Endaweni ethile, owayengusosayensi Wasemelika nowayengujenene waserussia babelungiselela ukusula izwe lami, idolobha ngalinye. Ngosuku olulandelayo, owokuqala uyoya Enew York. Kwadingeka ukuba iphuthume endaweni ethile ukuze imise i-ih, ingandizeli embhedeni nombhede ehhotela Laseveracruz.
  
  
  Kodwa ukugijimela empini ngaphandle kokulungiselela kungaba ubuwula futhi kube yingozi. Futhi uma Upilar engathola Umshushumbisi Utorio, angase abe nesikhathi esanele sokuqedela umsebenzi. Yena, wavala amehlo akhe. Umbono karhona wabhukuda phambi kwami, waphela, wabe esebuya.
  
  
  Ukukhanya kwelanga okuhlunga izimpumputhe eziwolintshi kancane kancane kwafiphala kuwo wonke amabala angwevu, futhi ekugcineni kwaba mnyama. Nokho, ingqondo yami ayikwazanga ukuzola.
  
  
  Yonke imisindo evela emgwaqweni ongezansi yayibonakala ifinyelela ezindlebeni zami obala. Ukuhlanza indlu yangasese ekamelweni elilandelayo, i-fountain niagara falls.
  
  
  Khona-ke othile wangqongqoza kancane emnyango wami.
  
  
  "Yebo?"
  
  
  "Lona Upilar", kwavela impendulo emnene evela ku-rheumatism.
  
  
  Wakhasa ezungeza udoti, wathatha ithawula, wavula umnyango. Upilar wayegqoke ingubo emnyama enezimbali ezincane ezazibonakala zikhula ngenjabulo emagqumeni nasezigodini zezwe lakhe elicebile.
  
  
  "Ngena," ngishilo.
  
  
  Wathi: "ngangingakholelwa ngempela ukuthi uzokwazi ukulala, futhi wangena ngaphakathi.
  
  
  "Ubuhle bakho budlula ukuhlakanipha kwakho kuphela", ngiphendula.
  
  
  "Ngikulethele okuthile okuzokusiza."Wahlala phansi kancane emaphethelweni ombhede.
  
  
  "Amaphilisi?"wambuza. "Angikaze ngithathe i-ih ."
  
  
  Wangimomotheka ngokuvilapha. "Cha, hhayi amaphilisi. Mina."
  
  
  "Kulungile," ngiphendula, ngilulama ekumangazeni kwami, " nakanjani uyi-tablet emnandi, futhi akunzima neze ukuyigwinya."
  
  
  Ubuso bakhe obuhle baba bubi, bucishe bube nzima. Wathi:" ungahlekisi". "Kokubili ukuphila kwethu kungase kuxhomeke esimweni sakho somzimba kusasa, futhi..."Lapha wayenqikaza, amehlo akhe ehamba phezu kwesimo sami esifakwe ithawula. "Futhi mhlawumbe nami ngizophumula ngingedwa kulobubusuku."
  
  
  "Mhlawumbe," ngathi.
  
  
  "Ingabe uyongishiya konke?"
  
  
  "Pilar, usezandleni zakho."
  
  
  "Ubien . Ngifuna uqale ulale lapha embhedeni."
  
  
  Walalela waya embhedeni futhi wayesezohlala phansi lapho iminwe yakhe enamandla ensundu ishelela ngaphansi kwethawula ayeligqokile futhi esusa i-ego.
  
  
  "Ngeke sidinge ithawula ngalokho", esho ngokuqondile. "Ngicela nilale ukuze niphile."
  
  
  Isidumbu sakhe saseluleke embhedeni, izandla zakhe zagcina zisemcamelweni. Okuthile okupholile kuthinta intamo yami esisekelweni sobuhlalu bami futhi kancane kancane kukhuphuka emhlane wami. Wafikelwa umoya omncane wesinamoni. Ehlombe lakhe, ngabona Upilar ekhipha ibhodlela elincane elalizungeze isikhwama ayesiphethe futhi ethela okuqukethwe emgogodleni wami.
  
  
  Wachaza: "amafutha esinamoni". "Manje ngifuna ukuba wehlise ikhanda lakho futhi ungivumele ngikusize uphumule."
  
  
  "Yebo, mama," ngahleka. Kwakunomsindo onjengosilika. Ukukhanya kwethanga elimnyama kwamkhipha ekhoneni leso lakhe, futhi ngaqaphela ukuthi Upilar wayekhumule zonke izingubo zakhe.
  
  
  Njengokungathi ngizwa imicabango yami, wavala amehlo ami ngokuthinta okulula kweminwe yakhe epholile, ethambile. "Khululeka," ekhononda. "Manje konke okudingeka ukwenze ukuphumula."
  
  
  Khona-ke izandla zakhe zaphumula emhlane wami ngemibuthano emincane ebushelelezi, iminwe yakhe icindezela ngokuqinile nangobumnene. Wayegcoba amafutha emahlombe nasesifubeni sami, ezenzela imisindo evumayo. Wathola umgodi ohlangothini lwami lapho umkhonto Wamamaya wawungidlile khona, futhi iminwe yakhe yangihlaba umxhwele.
  
  
  Wasebenzisa amafutha okhalweni lwami, izandla zakhe zishelela ngokuthakazelisayo phezu kwesikhumba sami ngamafutha anamakha. Phansi naphansi, phezu kwamasende nangemuva kwethanga. Thinta imbobo yamadolo ami kancane, bese imisipha yami yenkonyane, eduze Kwe-Achilles tendon, ukuze izithende zami ziphumule ezandleni zakhe.
  
  
  Upilar wasebenzisa amafutha ngobumnene ezinyaweni zami, eshelela umunwe wakhe phakathi nasezinzwaneni zami.
  
  
  Isikhumba sami sasisaphila futhi sinomuzwa ophakeme wokuthinta kwakhe. Kwakunjengokungathi ngangikwazi ukuzwa ukusondelana komzimba wakhe onqunu ngemigodi yami.
  
  
  Wathi, " Pilar, angazi ukuthi ngijabule yini ngaye noma ngifuna ukulala. Sicela wenze isinqumo! »
  
  
  "Thula," ekhuza ngobumnene. "Sisanda kuqala."
  
  
  Khona-ke wathatha izinzwane zami, ngamunye ngamunye, ukuze akhuthaze u-ih, azisonge phakathi kweminwe yakhe. Ngesithupha nangomunwe wakhe, wenza isikhafu esinamafutha esasishelela phezulu naphansi kusuka onyaweni ngalunye.
  
  
  Khona-Ke Upilar wathatha unyawo ngalunye ezandleni zakhe walugaya kwaze kwaba yilapho ngizwa amathambo eqhuma. Wabe esehambisa izandla zakhe emilenzeni yami futhi, iminwe yakhe enekhono ingena emisipheni eqinile, icindezela, ilawula, ikhipha ubuhlungu obubuhlungu.
  
  
  Nganakwa ngokukhethekile umhlane wami. Ngesandla esisodwa emhlane ngamunye, wayegoba phansi futhi acindezele ngamandla amangalisayo kowesifazane, izandla zakhe zigingqika ngesigqi zisuka ezithendeni zakhe ziye emaphethelweni eminwe yakhe.
  
  
  Umbhede wawugobekile kancane Njengensika
  
  
  
  
  
  
  wayesezinyaweni zami. Lapho esezungeze lesi sikhundla, wayegoba phambili futhi agijime iminwe yakhe elula emhlane wami, ephumula ngokumangalisayo imisipha ecindezelekile.
  
  
  Njengoba ayephokophele phambili ukuze angihlikihle emahlombe nasentanyeni, ngazizwa amabele amabele akhe ashukumisayo engibhaxabula. Manje izandla zakhe zase zishelela phansi ngingenalutho kusukela emahlombe ami kuya ezinyaweni zami.
  
  
  Wathi: "manje phenduka, futhi ngizokwenza ngakolunye uhlangothi."
  
  
  "Angazi ukuthi ngingakwazi yini ukubhekana nakho."
  
  
  "Ungakhathazeki, iphephile, awukwazi ukuyithatha."
  
  
  Yena, wagingqika emhlane wakhe.
  
  
  Upilar wabubula. "Kungani, Nick, ngangicabanga ukuthi uphumule!"
  
  
  "Mthungi!"Yena, ehleka, ethatha ithuba lokubuka umenzi wami wokubhucungwa enqunu. Isikhumba sakhe sasinjengethusi elicwebezelayo-sibushelelezi futhi singenaphutha. Amabele akhe ayegcwele futhi evuthiwe. Zaminza, zabe sezikhuphuka kakhulu. Okhalweni lwakhe oluncane nezinqulu zakhe eziyindilinga, eziqinile zazikhanya ngegolide elincane.
  
  
  Ngobukhazikhazi wancika ukuze athathe ibhodlela likawoyela etafuleni eliseceleni kombhede wangifafaza, wangisakaza izingalo.
  
  
  Wathi: "ungakhathazeki, njengokungathi ngiphinde ngifunde ingqondo yami, akukho okuyosala kungaqediwe!"
  
  
  Ngakho manje useyitholile. Amehlo akhe avaleka, futhi kwakungekho zithombe eziphazamisayo ekhanda lakhe. Nganginomuzwa wokungabi nasisindo, njengokungathi umzimba wami, uqondiswa yilabo ababazi iminwe, wawududulwa emkhathini. Kwakubonakala sengathi eyakhe yayenziwe nge-butterscotch... taut, eluliwe, okumnandi taut kuze kube seqophelweni dolly breaking iphuzu.
  
  
  Amehlo akhe avuleka futhi wabamba Ingalo Kapilars. "Kwanele," ngishilo. "Sisanda kufinyelela umkhawulo wokubhucungwa. Ingabe unawo amanye amathalenta? »
  
  
  Upilar wangihleka usulu. Ngazizwa ngishaqekile ngenjabulo enkulu njengoba umlomo wakhe wawusondela phezu kowami.
  
  
  Futhi okwesikhashana, ngaba nomuzwa wokuthi ngangidonswa ngomgodi omncane we-velvet ngiye ezweni lenjabulo engacabangeki. Khona-ke ngazizwa ngithuthumela. Futhi ngokokuqala ngqá emahoreni amaningi sasingenalutho emicabangweni, thina emizweni, sintanta endaweni engenalutho, sintanta emthonjeni ojulile wokukhohlwa.
  
  
  Umzimba wakhe ofudumele, ovuthayo eduze kwami wamdonsa phansi futhi wasimboza sobabili ngephepha.
  
  
  Kungakapheli nomzuzu, iphupho ebelilokhu limlangazelela isikhathi eside kangaka langigoqa ngamanga afudumele, anamakha esinamoni.
  
  
  Isahluko Seshumi Nesithupha
  
  
  Ngavuka ekuseni nginomuzwa wokuthi zonke izingxenye ezindala zase zithathelwe indawo izingxenye ezintsha zokucindezela ezihlala njalo ezimbozwe Nge-teflon. Ngangizwa amanzi efafaza endlini yangasese futhi izwi lowesifazane licula ngespanishi. Waqhuma emgqonyeni kadoti, wahamba Usuku lonke futhi wamcindezela.
  
  
  Imifudlana yomhwamuko yangena ekamelweni. Ngemva kwekhethini leshawa elibonakala kancane, ngangibona isithombe somzimba Omuhle Kapilar njengoba ayehlabelela futhi ehlabelela okuthile okuvela ezinsukwini zikapancho villa. Ngezikhathi ezithile, ikhethini lalinamathela esikhunjeni sakhe, liveze indawo ecwebezelayo njengefasitela le-cellophane ebhokisini likashukela.
  
  
  Wama lapho isikhashana, ejabulela ukubona, wabe esebamba ikhethini walidonsa eceleni.
  
  
  Upilar waphefumulela ifulege lemvume yokwenza futhi wamboza ubuso bakhe ngezandla zakhe ngesenzo sobunyoninco esingokwemvelo. Wabe esebeka izandla zakhe phansi wahlala emamatheka ngaphansi kwamajethi okugeza, kuyilapho amanzi ayegeleza ehla emagqumeni nasezigodini zomzimba wakhe ayemenza akhanye njengophawu.
  
  
  Wathi: "sawubona, kerido". "Ngithemba ukuthi lokhu kuwukuphela kokusakazwa kwakhe, hhayi okwakho."Amehlo akhe azulazula phezu komzimba wami. "Ingabe uhlale uvuka kanjena?"
  
  
  "Konke kuncike ekutheni ubani ogeza egumbini elilandelayo."
  
  
  "Ngithemba ukuthi ulale kahle."
  
  
  "Njengesiqu. Uma umhlaba wake uthola ngalokhu iphilisi lokulala umuthi wakho, sizobona zakamuva on barbiturates.
  
  
  "Ngincoma. It phansi ngizogeza umhlane wakho."
  
  
  Ngangena eshaweni, Futhi Upilar wangiguqula. Waphakamisa izandla zakhe, kodwa indawo engangihlala kuyo yayingeyona neze eyami. Ngaphenduka ukuze ngibhekane naye, futhi amanzi asifafaza sobabili. Ngokokuqala ngqá, waqaphela ukuthi wayeyintombazane ende kangakanani.
  
  
  Ngathi: "kwenzeka kimi ukuthi ngithole imiyalo eminingi kuwe. Sekuyisikhathi sokuba ngithathe izintambo.
  
  
  "Wawusho ukuthini, Kerido?"waphefumula njengoba ayethambekele phambili, lawo mabele amahle ayethambekela kimi.
  
  
  Emthatha ngezandla, Upilar wamphakamisa wamholela eceleni kwakhe. Wabe eseyihlisa ngokwengeziwe, ingxenyana yesentimitha ngesikhathi.
  
  
  Wakhipha umsindo omncane wenjabulo njengoba izingalo zakhe zazigoqeka esifubeni sami, futhi wasidonsa ndawonye, wasicindezela esifubeni sami. Saqala umdanso ohamba kancane, onamagagasi, onganyakazi, lapho eshaweni, kancane kancane sandisa isigqi kwaze kwaba Yilapho Upilar ephenduka futhi enyakaza njengowesifazane onesifo. Ngokungazelelwe wamemeza, izwi lakhe lihlaba umsindo wamanzi.
  
  
  Kunalokho, sasimi ndawonye, sivumela imizimba yethu ukuba igeze.
  
  
  Sasigqoka ngokushesha bese siya ekhefi eliseduze ukuze sithole ukudla kwasekuseni okumnandi kwabalimi basehuevo. Sasihlanza ama-ego ethu ngobhiya Wasemexico, ngisho nasekuseni okungcono kunekhofi elibabayo lasemexico i-phi.
  
  
  Itekisi lasiyisa E-aeropuerto nacional, lapho sasidlala khona umdlalo omncane wezindiza onjengalona. Sahamba sineminyaka engamashumi ayisithupha namashumi amathathu. Ngomehluko wesikhathi wamahora amabili, sasiyofika Ecuracao cishe emini.
  
  
  Lapho sindiza
  
  
  
  
  
  Ngokuluhlaza okunokuthula Kwaseyucatan nokuluhlaza okwesibhakabhaka Okujulile Kolwandle Lwecaribbean, ingqondo yakhe ayikwazanga ukuzibamba kodwa yakhumbula ukuthi hhayi amahora amaningi adlule eyakhe, elwela ukuphila kwakhe lapho.
  
  
  Njengokungathi ngokuvumelana, mina Nopilar asizange sikhulume phakathi nohambo. Ngakusasa ekuseni, sasingumuntu nje nowesifazane ojabulela ukuphila, nomunye umngane, njengokungathi inkinga yethu enkulu kwakuwukunquma ukuthi yini okufanele siyidle njengesidlo sasekuseni. Kodwa manje sasingabantu ababili abaqeqeshiwe abahamba beya ezingozini ezingaziwa, ngiyazi ukuthi asisoze sabuyela emuva. Lesi kwakungesona isikhathi sokukhuluma okuncane. Sahlala buthule, silahlekelwe imicabango yethu yangasese.
  
  
  Izwi lomshayeli laphula ukuthula. "Bonke bakuzungezile, abasesigodlweni ngakwesokudla, manje sebengabona isiqhingi Sase-Aruba ngaphambili. I-Aruba iyisiqhingi esincane kunazo zonke kulezi ezintathu ezakha I-Netherlands Antilles. Icuracao isengamakhilomitha angamashumi ayisihlanu empumalanga. Siqala ukwehla, futhi sizofika cishe ngemizuzu eyishumi nanhlanu."
  
  
  Njengoba umshayeli eqhubeka esitshela ngezimo zezulu Zasecuracao (eziphelele, njengenjwayelo), ngabuka I-Aruba idlula kithi. Imifula ephakathi Kwe-Aruba Necuracao yayigcwele izikebhe ezimhlophe ezinamasondo neziqhingi eziningi ezincane ezinsundu ezingenabantu abahlala njalo, nakuba ngezinye izikhathi zazisetshenziswa abadobi.
  
  
  Indiza yethu yafika Esikhumulweni Sezindiza Iplesman, futhi sathola imali yohambo lwamamayela ayisihlanu oluya enhloko-dolobha Iwillemstad. Ikhabethe lalingu - "Moe" omdala, ophahleni lususiwe ukuze lusetshenziswe ngaphandle.
  
  
  Umshayeli wayeyindoda encane ekhuluma kakhulu eyayibonakala izimisele ukusitshela wonke amahlebezi endawo phakathi nohambo lwethu olufushane. Angizange nginake kakhulu lokho le ndoda eyayikusho kwaze kwaba yilapho sekudlule umusho owodwa engqondweni yami njengesiqephu seqhwa.
  
  
  "Linda umzuzu," ekhonkotha umshayeli. "Wawuthini ngokudonswa kwengubo yempunga?"
  
  
  Waphenduka esihlalweni sakhe ngokumomotheka okukhulu, ejabule ngokuvusa isithakazelo sami. "Yebo, senor. Ezinsukwini ezimbili ezedlule, kwakukhona injabulo enkulu emathekwini okudoba. Esinye sezikebhe sabuya nenkosikazi enezinwele eziphuzi. Wayegqoke ijazi lokuphepha elalimgcina ephila, nakuba ayengazi lapho bemletha. Kuyamangaza kakhulu, ngoba esinye kuphela sezikebhe zethu esingazange sihileleke engozini."
  
  
  "Uphi manje?"Yena, waphazanyiswa,
  
  
  "Lapho kwaziwa endaweni yokudoba, umyeni walo wesifazane wafika ngokushesha futhi wamthatha."
  
  
  "Umyeni wakhe?"- phinda.
  
  
  "Yebo, yebo. Lena indoda enkulu efana nebhere ngezinye izikhathi ebhukuda Nogoviota."
  
  
  Ugorodin! Kumelwe ukuba wabuyela Ecuracao lapho engatholanga mina Noma Urona e - & nb. Akungabazeki ukuthi wayelinde lapho kufika izindaba zokuthi wayelethwe abadobi. Lokho kwenzeka ezinsukwini ezimbili ezedlule. Ngabala amathuba Okuthi Urona wayesaphila. Kwakuyisikhathi eside: "awazi ukuthi le ndoda iyaphi... umyeni wakhe... wathatha owesifazane?"Ngambuza.
  
  
  "Cha, senor, kodwa mhlawumbe umngane wami Usaba,umdobi, angakutshela."Nguye owakhipha ingubo yowesifazane."
  
  
  "Ungangithatha ungiyise esaba?"
  
  
  "Manje, senor?"
  
  
  "Okwamanje ."Wakhipha isikweletu sama-guilder ayishumi esikhwameni sakhe semali esikhukhumezayo wasinika umshayeli. "Futhi sikwenze ngokushesha."
  
  
  "Five m 's", esho, efaka imali ngomzuzu.
  
  
  Emizuzwini emihlanu, cishe kuya kweyesibili, sadlula emigwaqweni emincane eya emathekwini okudoba ngaphandle Kwasewillemstad, sivula indlela ngophondo umshayeli ayehlale encike kulo. Sama ngokuzumayo emthambekeni phambi kwendlu enesakhiwo esinefasitela elikhulu eligcwele intuthu nesibonakaliso esiphelelwe yisikhathi esasithi Indawo Yokucasha Kavanvoort.
  
  
  Njengoba ngangihamba ngizungeza imoto, ngazizwa ngidonswa emkhonweni wami futhi ngaqaphela ukuthi ngase ngicishe ngimkhohliwe Upilar.
  
  
  "Unick, umbala omhlophe... ingabe lena I-rona yakho?"
  
  
  "Kufanele kube njalo."
  
  
  "Uzokwenzenjani?"
  
  
  "Thola uma ungakwazi."
  
  
  "Kodwa sinendawo Erussia."
  
  
  Ukube Bekungengenxa Karon, bekungeke kube khona umsebenzi. Nguye owasinika isihluthulelo, futhi manje usengasiholela Kugorodin. Ngaphandle kwalokho, wayengaqeqeshelwe ukwenza umsebenzi oyingozi njengathi. Ukube Wayesezandleni zikagorodin manje, kwakuyodingeka akhokhe inani elibi. Kumelwe izame ukumthola. Umyeni wakhe umkweleta okuningi ."
  
  
  "Awudingi ukwenza lutho," kusho Upilar. "Awuzange umphoqe ukuba aqedele imisebenzi. Nesikhathi ... uyazi ukuthi yiluphi usuku?
  
  
  "Yebo, ngiyamazi. Kusasa yisikhathi esibekiwe ."
  
  
  "Khohlwa ngaye, Nick . Woza nami futhi ngizokuyisa Etorio."Sizothola u-ego ogwini, hhayi kude nalapha."
  
  
  Wama phambi komnyango wevanvoort shrine futhi wabheka Phezulu ebusweni Bukapilars. Lapho ngikhuluma, izwi lami lalibanda. "Isinqumo singesami, futhi ukuzazisa kwakhe kuye kwakwenza. Ingabe uzohamba nami?" »
  
  
  Wahlangana namehlo ami isikhashana, wabe esephenduka. Waphuma wangithinta ingalo. "Ngiyaxolisa kakhulu, Nick. Kumelwe wenze ngokuvumelana nonembeza wakho. Ngizokusiza nganoma iyiphi indlela oyicelayo. "
  
  
  Wacindezela isandla sakhe futhi wangena emnyango.
  
  
  Isahluko Seshumi Nesikhombisa
  
  
  Indawo yokucasha kavanvoort yayingeyona ibha yezivakashi. Ukukhanya kwakunciphile, umoya unamafutha. Izindonga zazimbozwe ngamaposta akhangisa ngobhiya nosopolitiki. Iphahla le-linoleum laligugile laba ukhuni olungenalutho emgqeni ongaphambili webhodi elingapendwanga.
  
  
  Amakhasimende kwakungabadobi namatilosi.
  
  
  
  
  
  izizwe eziningi. Futhi bonke abantu. Ukubhonga kwengxoxo nokugqwala kwezibuko kwaphela ngokuzumayo lapho amakhasimende ephawula Upilar, owayesevele ebukeka emuhle egqoke ingubo emfushane ephuzi njengolamula.
  
  
  Ngemva kwekhawunta kwakunomdashi onemilenze emincane onama-biceps afana ne-melon agqamile ngaphansi kwemikhono emifushane yehembe lakhe le-ego.
  
  
  Ngathi: "ngifuna umdobi ogama lakhe lingusaba".
  
  
  Amehlo Amancane Omdashi angibona njengezinambuzane. "Ubani othi ulapha?"
  
  
  "U-Ego ungomunye umshayeli wetekisi. Lowo Osemfuleni Ihudson.
  
  
  Wanikina ikhanda lakhe elikhulu ukusuka kolunye uhlangothi kuya kolunye. "Akusho lutho kimi."
  
  
  Ebeka izandla zombili endukwini, wacindezela ubuso bakhe kuyo. "Mnumzane, anginaso isikhathi sokudlala imidlalo, futhi anginaso isikhathi sokuchaza. Kodwa ngifuna wazi lokhu: uma ungangibonisi Isikebhe Esingaphansi kwamanzi ngemizuzwana emihlanu, noma ungitshele ukuthi ngingamthola kuphi, ngizohamba ngaphesheya kwaleli bha futhi ngiphule amathambo akho ngize ngithole i-rheumatism."
  
  
  Lo mdashi wayazi ukuthi ngangikhuluma iqiniso. I-Ego ibomvu iphaphathekile. "Ngaphezulu lapho", ekhonkotha. "Yedwa ebhokisini eliseduze kodonga."
  
  
  Lapho ngiphenduka ngisuka endaweni yokudlela, kwaqala futhi ukuhleba, futhi wonke umuntu wayematasa ebuka Upilar.
  
  
  Indoda okuwukuphela kwayo eyayisesiteshini kwakuyivirgin Islander emnyama.
  
  
  "Usaba?"Ngambuza.
  
  
  "Eqinisweni, buddy. It phansi. Futhi nentokazi. Emidlalweni ye-ego, ingxenye yomculo yayingeyasebrithani, futhi ingxenye yayiyi-calypso-melodic, oyizwayo kwezinye izingxenye Zewest Indies. "Kumelwe ugxilise Kuhans ukwesaba Unkulunkulu, wenze i-ego ihlehle kanjena."
  
  
  "Ngifuna ukubuza ngowesifazane owaletha ezinsukwini ezimbili ezedlule. Lowo owathola olwandle."
  
  
  "Ah, owesifazane onezinwele eziphuzi. Kuhle kakhulu. Akavuki ukuze asitshele amazwi. Ukhathele kakhulu. Ulwandle lukhipha amandla akho. Kodwa angicabangi ukuthi kubuhlungu. Akukho lutho oluphukile ."
  
  
  "Futhi indoda yamthatha? Lowo owathi wayengumyeni wakhe?
  
  
  "Oh ho, mhlawumbe akayena umyeni wakhe," huh? Akabukeki njengentokazi enezinwele eziphuzi ethathwa njengomyeni wayo. Kunzima kakhulu, kubi kakhulu. Ingabe uyindoda, mngani?
  
  
  "Cha, kodwa inceku yakhe, futhi indoda eyamthatha ngokuqinisekile yayingekho. uyazi ukuthi wayithatha kuphi?"
  
  
  "Yebo, ngiyamazi. Ngibatshela indlela eya Esibhedlela Iqueen ' s Hospital. Uthi akalokothi ame, uthatha le ntokazi ayise lapho enabangane khona. Wathi bayamnakekela. Ngakho ngibuka lapho iya khona. Uthatha intombazane ayise esikebheni esinenjini namanye amadoda amabili. Bazoya Elittle dog, isiqhingi esincane esingamakhilomitha ayishumi nambili ukusuka ogwini. Akukho lutho ngaphandle kwebig little dog rocks. Amatshe amakhulu nendlu yabadobi. Abadobi abasayisebenzisi le ndawo. Amadoda anezibhamu manje asabisa wonke umuntu.
  
  
  "Ungangibonisa kanjani ukuthi ngingafika Kanjani Enjeni Encane?"wabuza.
  
  
  "Yiqiniso . Hamba uye emathekwini, ungabona le ndawo. Ake ngikubonise."
  
  
  Indoda emnyama yasukuma yaphuma ngezitolo. Upilar wasilandela waya emgwaqweni wehla amabhlogo ambalwa aqhelile waya ogwini, lapho Usaba, eyedwa ewela amanzi acwebezelayo, waya kulokho okwakubonakala kuwumbhoshongo onamachashazi ozungeze amatshe brownundu.
  
  
  Wathi:" inja encane". "Mhlawumbe amamitha angu-500 ubude, amamitha angu-200 ububanzi. Okuwukuphela kwendawo ephephile yokwehlisa isikebhe ngakolunye uhlangothi. Awukwazi ukukubona kusuka lapha.
  
  
  Ngathi: "ngidinga isikebhe esisheshayo". "Ingabe uyazi ukuthi ubani ongiqashisayo?"
  
  
  "Yiqiniso . Nginesikebhe esisheshayo ethekwini, ngaphandle kwabashushumbisi namaphoyisa. Uyakukhokhisa imali eningi, kodwa uthola imali yakho."
  
  
  Kuhle."Yena," waphendukela Kupilar. "Manje ngizokucela ukuba wenze okuthile okuyoba nzima kakhulu kuwe."
  
  
  "Kwenzekani, Nick?"
  
  
  "Ngilinde. Linda ngize ngibuyele ebumnyameni, ngitshele Udavid hawk Ewashington futhi ngibatshele konke okwaziyo ."
  
  
  "Ingabe uyahamba nawe? Ngingakwazi ukuqondisa isikebhe. Ngingakusiza ngezindlela eziningi ."
  
  
  "Cha," ngasho ngokuqinile. "Lona umsebenzi wami, futhi ngifuna uhlale lapha."
  
  
  "Yebo, Nick", esho ngokuyeka okungavamile.
  
  
  Ngacindezela isandla sakhe futhi ngalandela Usaba ngaya emathekwini lapho sasizothola khona u-ego, omunye esikebheni. Kwavela ukuthi kwakuyisikebhe esisheshayo, umyeni wakhe oqhoshayo ayesigcina ngokucophelela sisesimweni esihle. Le ndoda yayingakhathazeki kakhulu ngokuvumela lo muntu ongamazi ukuba andize ngokuziqhenya nangenjabulo yakhe, kodwa ama-guilder anele ayeshintshe izandla ukuze anciphise ukumelana ne-ego. Injini Yayiyi-Evinrud enkulu, eyavuka ngokushesha, futhi ngokushesha yayisivele igijimela emthambekeni wokukhanya ibheke Enjeni Encane. Ngaphambi kokuba isondele kakhulu, yayizungeza isiqhingi esinamadwala. Emnyango ogwini olukude, isikebhe esinezindlu sasiboshelwe ethekwini lasebar elingapendwanga. Kwakunendlwana yokhuni eyayisetshenziselwa Ukwakha Izinsika. Intuthu engwevu ecwebezelayo yayizungeza ishimini.
  
  
  Wagwazwa U-Evinrud, wabe esehlola ikhabethe namadwala alizungezile ukuze athole noma yiziphi izimpawu zokuphila. Wayengenayo. Ngakho ngaqala injini ngabuyela esiqhingini.
  
  
  Yayizulazula ogwini olunamadwala, ngakolunye uhlangothi ngacela indawo engase ifike kuyo. Lezi zintaba eziqhekekile ziphakama ngamamitha ayishumi nanhlanu noma angamashumi amabili, njengokungathi ukuphazamiseka okukhulu okuphakathi komhlaba kwakuphonse i-ih phansi olwandle. Ekugcineni ngashayisa umngcele omncane wamanzi phakathi kwamadwala ambalwa agqamile, futhi ngakwazi ukucindezela isikebhe. Ngamvikela, ngagibela emadwaleni, futhi ngaya ekotishi elingasohlangothini oluphambene lwesiqhingi.
  
  
  
  
  
  
  
  Ukuhamba kwakuhamba kancane, futhi wayehamba ngokuqapha, uma Kwenzeka Ugorodin ebeka ukuqapha. Ngemva kwemizuzu engamashumi amabili, wafika endaweni ekahle lapho ayengalala khona abuke ikhabethe. Lapha, yayibonakala inkulu kunasohlangothini lolwandle, futhi yayibonakala ihlukaniswe yaba amakamelo amabili. Okuwukuphela kwefasitela ayelibona laligcwele amabhodi anezimbobo kuphela. Namanje akukho zimpawu zokuphila komuntu, intuthu nje ephenduphendukayo isakazeka emoyeni. Manje njengoba ayesephansi komoya wentuthu, waphawula iphunga elibi. Mhlawumbe enhliziyweni yakhe, ngangazi ukuthi iyini, kodwa ngawenqaba umcabango futhi ngakhasa ngaya endlini, ngizama ukugwema ukubonwa ngiya efasiteleni uma kwenzeka noma ubani eyibuka.
  
  
  Wafika endlini ngaphandle kwenkinga futhi wahlala phansi ngaphansi kwefasitela elivalwe ngamapulangwe.
  
  
  Iphunga lapha lalingenakuphikwa. Kwakuyiphunga lenyama ehlatshwe kanye nezinwele zabantu. Wazisika amazinyo futhi wazama ukusula isithombe esingokwengqondo salokho okwakungase kwenzeke Kurona folstedt. Ngaphakathi endlini, kwazwakala izwi elibukhali, elingenalutho lentukuthelo. Kwakuwukugquma okukhulu Kukafyodor gorodin.
  
  
  "Unginike izinkinga eziningi, wena Nocarter", esho. "Kodwa usengathola intethelelo yami. Unolwazi, ngidinga lolo lwazi. Exchange Simple. Futhi Ngempela, Della, ungasho kanjani ukuthi cha kumuntu omkhulu wezibalo onjengaye onethalente kangaka ekuthonyweni? »
  
  
  Kancane kancane waphakamisa ikhanda lakhe ukuze agcwale isikhala esiphakathi kwamabhodi, futhi izwi Likagorodin laqhubeka.
  
  
  "Siyazi Ukuthi Ucarter akazange acwile. Kuthiwa i-ego yafika ogwini edolobhaneni Labadobi Abangamamaya Eyucatan. Ngaphezu kwalokho, sasingakwazi ukulandelela i-ego. Kuyoba khona indawo yokuxhumana lapho ungathintana naye khona uma kunesimo esiphuthumayo. Ngifuna ungitshele ukuthi ukuphi."
  
  
  Manje wayesekwazi ukubona igumbi ngamafasitela. Urona-folstedt wayehleli esihlalweni sokhuni eduze Kukagorodin. Kwakuboshelwe intambo enentambo okhalweni lwakhe, ibophe izingalo zakhe ezinhlangothini zakhe futhi imbambe ngemuva esihlalweni. Wayegqoke kuphela ingcezu yebhulukwe ayeligqoke lapho ebhukuda emkhunjini wokuvakasha. Ngaphezulu okhalweni, wayehamba-ze, eveza amabele amancane, akhiwe kahle. Amehlo akhe abomvu futhi izinwele zakhe zixubene. Lapho ekhuluma, kwakusezwini elikude, elikhathele.
  
  
  Wathi: "kwakungekho muntu oxhumana naye".
  
  
  "Ungumqambimanga futhi uyisiphukuphuku", kusho Ugorodin. "Kufanele wazi ukuthi yini engingakwenza uyisho. Ngisenkingeni yokumemeza manje noma kamuva. Ngandlela-thile, ngizomthola ngenxa Kacarter. Kakade usebulele abanye babantu bami abahle kakhulu, futhi njalo lapho esaphila, usongela icebo lethu. Manje-futhi-singamthola kuphi Unick Carter?
  
  
  "Angazi ukuthi ukuphi", Kusho Urona ekhathele.
  
  
  "Angisenaso isineke", kukhononda Ugorodin. "Manje ngizokubonisa ukuthi kwenzekani kubantu engilahlekelwe ukubekezela kwabo."
  
  
  Umrashiya omkhulu wasuka eceleni, futhi kwatholakala umthombo wentuthu ezungeze ishimini. Esigxotsheni esikhulu sensimbi, inqwaba eshisayo yayishisa izungeze amalahle. Izibambo zethuluzi elide elalimbozwe ngerabha zazigqamile emalahle. Ugorodin wabamba isibambo ngokucophelela futhi wakhipha ithuluzi. Zazizinde, zinempumulo ebukhali. Izinsimbi zazikhanya ngokukhanya okuluhlaza okwesibhakabhaka njengoba ayebonisa urona i-ih.
  
  
  Wathi:" kungenzeka ukuthi uke wezwa ngalobu buchwepheshe".
  
  
  "Inyama idwengulwa emzimbeni ingcosana ngesikhathi. Kunakwa ngokukhethekile isifuba esibucayi sowesifazane. Uyophila isikhathi eside, kodwa ngaso sonke isikhathi, uyobe uncenga ukuba ufe."
  
  
  Ukubuka kukarhona kwakusekelwe ngokucwiliswa emaphethelweni akhazimulayo ezinsika. "Kodwa angazi lutho", esho ekhala izinyembezi emehlweni akhe, " akukho lutho nhlobo."
  
  
  Ugorodin akazange amlalele. "Ngizokunika elinye ithuba lokuphendula imibuzo yami", esho ngokunganaki. "Khona-ke sizoqala."
  
  
  Wacabangela icebo lakhe lokwenza okuthile. Ugorodina wayengambulala ngokudubula emafasiteleni, kodwa emthunzini egumbini elimnyama, wabona ukuthi amanye amadoda amabili ayemi odongeni oluseduze. Cishe bayohlomiswa, futhi cishe bayombulala Urona ngaphambi kokuba ngimyise ekhoneni lendlu odongeni lwangaphandle. Omunye umnyango, ovulekile, ophambene nefasitela, ngokusobala wawuholela ekamelweni lesibili. Akuzange kusize. Ukube igumbi lalinefasitela, i-ego yayiyoligwaza.
  
  
  Ngesikhathi ezama ukucabanga ngecebo elingenzeka, Ugorodin wafaka izintambo emalahle futhi waziphendulela kimi. Wanyamalala lapho ethi komunye wabantu abangabonakali: "Thatha i-ego lapha. Bonisa Unksz wohlstedt lokho angakulindela uma engabambisani nathi."
  
  
  Umfana Ongumslav onezinwele ezimfushane waziphambanisa phambi kwefasitela lami, futhi lapho ngiphinde ngibheka phezulu, wavula umnyango ohlangothini oluphambene. Iphunga lenyama eshile lasakazeka njengegesi enobuthi. Ngemva kwesikhashana, Amaslav abuya, edonsa okuthile phansi amamitha ambalwa ukusuka erhone.
  
  
  Isidalwa esasisemhlabathini sasinjengomuntu onekhanda, isiqu, izingalo ezimbili nemilenze emibili. Le ndoda ayizange ingitshele okuningi ngakho. Inyama nemisipha kwakudwengulwa, kushiswe, kudwengulwe, futhi kudwengulwe kuzo zonke izingxenye zekhanda nomzimba. Kwakubonakala sengathi ayikho i-organ eyayingasetshenziswa.
  
  
  
  
  
  
  kwakungakhubazekile. Ezindaweni eziningi, amathambo ayebonakala ngemigodi esenyameni, kuyilapho isidalwa sasiphuma igazi nezinye izinto eziwuketshezi emzimbeni.
  
  
  Izindebe zaqhekeka ngokuphelele, kwasala amazinyo abukeka njengekhanda. Lapho iso elilodwa lalikhona, manje kwase kunembobo emanzi, emnyama kuphela.
  
  
  Okubi nakakhulu, le nsali yomuntu yayisaphila.
  
  
  Urona wavala umlomo wakhe futhi waphenduka njengoba lo mbono wawuklwebha phansi ngesandla esiqinile.
  
  
  Ugorodin wathi: "awukwazi ukufulathela umngane omdala onjalo". "Noma mhlawumbe awuboni Uboris osemusha omuhle."
  
  
  Uron wakhipha ukukhala okungazinzile.
  
  
  "Sathola ukuthi i-ego yayingazi lutho, kodwa isaphila", kuqhubeka Ugorodin. "Sayivuselela. Samnakekela futhi samondla nge-ego yakhe ngaphambi kwezilingo. Khona - ke wakhokha inani, hhayi ngokuqinile, ngizovuma, ngaleso sikhathi sokunganaki lapho ebalekela umsebenzi wakhe, futhi uzokuvumela wena Nocarter ukuba ubaleke. Njengoba lalikhuphuka ngokuzumayo, izwi lika-ego Stahl laqina. "Manje sekuyisikhathi sakho . Ngidinga Unick Carter, futhi ungangitshela ukuthi ngingamthola kuphi u-ego."
  
  
  "Mina... Angazi, " kukhala Urona.
  
  
  Ugorodin wafunga ngesirashiya futhi wafuna izibambo zenjoloba zezinti.
  
  
  Ishubhu elingangenwa manzi elinamabhola ayisithupha omusi Ustewart ayenginike wona lalisesandleni sami. Ngandlela-thile kwadingeka ngiphonse elinye lamapellets emalahle akhanyayo. Kwakuyibanga elilula-inkinga kwakuwukuthumela i-pellet ngefasitela eligoqiwe. Ngangidinga isibhamu somoya, futhi lapho isithombe sivela ekhanda lami, ngasheshe ngadonsa ipeni le-ballpoint ephaketheni lehembe lami futhi ngavula isigqoko, ngalahla i-ego kanye ne-cartridge ngaphakathi. Lokhu kwangishiya ngineshubhu elingamasentimitha amathathu nesigamu, elincane kolunye uhlangothi futhi libanzi ngokwanele kolunye ukuze ngithole elinye lamapellets omusi. Waphonsa inhlamvu maphakathi nesibambo, wayibeka phakathi kwamafasitela, futhi waqala ukuyilungisa ngokucophelela ukuze aqiniseke ukuthi umzila womcibisholo unembile.
  
  
  Ugorodin manje wayesondela Kurona. Ephethe izinsimbi ezimbili esandleni ngasinye, wayecindezela izintambo ezishisayo esifubeni sakhe sobunxele. I-blowgun encane eyenziwe ekhaya ekhanyisa amalahle. Umzamo wami wokuqala kufanele ube ophelele, ngoba angicabangi ukuthi ngizokwazi ukukwenza futhi.
  
  
  Waphefumula ngokujulile, wacindezela izindebe zakhe ekugcineni kweshubhu, futhi wakhipha umoya ngokuqhuma.
  
  
  Ibhola lagijimela emalahle nasembongolweni emalahle ashisayo linomsindo omnandi nentuthu yamakhowe, lasakaza intuthu yalo emhlophe, ecindezelayo kuwo wonke amagumbi egumbi.
  
  
  Ebusisa Ubuhlakani bukastewart, wakhipha imaski yesando futhi wavala ikhala nomlomo wakhe ngayo. Waphenduka ekhoneni lendlu futhi wavula umnyango. Yaqhaqhazela yabe isiqhekeka njengoba isibhakela sakhe esinamandla sasiyishaya.
  
  
  Njengoba engena endlini Ephethe Uluger, wabona Ugorodin ekhubeka ngaphandle komnyango egumbini elilandelayo, kuyilapho omunye wabantu be-ego efuna ngokungaboni isisulu sesibhamu sakhe esincane.
  
  
  Wadutshulwa wawa. Wayesazama ukuthatha isibhamu esincane phansi, ngakho waphinde wamdubula, futhi wayeka ukuhamba.
  
  
  "Umuntu wesibili ekamelweni wangihlasela ngezinduku ezishisayo ngemva kokuthatha u-ih phansi, lapho u-ih ayelahle Khona Ugorodin. I-emu yamdubula ekhanda, yabe isishaya Urona futhi yamkhulula ngokushesha. Phakathi kokukhwehlela, wakwazi ukuphefumula igama lami.
  
  
  "Unick?"
  
  
  "Eqinisweni," ngasho. "Ngizolile, ngizokukhipha lapha ngomzuzu."
  
  
  Isifihla-buso sikaplath sasuka ku-rta yami njengoba ngangimthwala ngimyisa ngaphandle Kuron futhi ngimehlisela phansi. Walinda ukuba amehlo ami asuke, wabe esebuyela kwabakwagorodin.
  
  
  Wanyathela phezu kwezinsalela zikaboris ezazishaya ngamandla wangena ekamelweni lesibili lendlu. Ayinalutho. Kwakunefasitela elenziwe ngamapulangwe, kodwa laphuka. Wabheka emadwaleni azungezile, kodwa akazange ambone Ugorodin.
  
  
  Ukukhala kukarhona okude kwangiphonsa kude nefasitela. Wagijima waphindela emuva endlini futhi waphuma ngomnyango wangaphambili. Ugorodin wagijima ngendlela emfushane phakathi kwamadwala eya echwebeni lapho isikebhe sasimi khona. Lapho eyakhe ingena emnyango, waphenduka wangidubula ngesibhamu I-Erica esinesibhamu eside. I-ego kagawk yangibamba emkhonweni, Urivnenskaya wanele ukuba abhubhise isisulu sami lapho kudutshulwa izibhamu zakhe ezimbili. I-Odin eyayibazungezile yashaya ithangi likaphethiloli lomkhumbi, futhi isikebhe saqhuma kakhulu njengoba Ugorodin eziphonsa endleleni eya emadwaleni.
  
  
  Waguqa phansi eduze Kukarona. "Ungakwazi yini ukuhamba?"
  
  
  "Mina... Ngicabanga kanjalo."
  
  
  "Khona-ke gcina ingqondo ivulekile ngemuva kwami. Nginesikebhe esiboshelwe ngakolunye uhlangothi lwesiqhingi. Ngeke kube lula ukuhamba, Futhi Ugorodin uphumile endaweni ethile ephethe isibhamu.
  
  
  "Ushayela, Nick", esho. "Ngizokwenza"
  
  
  Ihembe lakhe lalikhishwe futhi lashiywa ku-ee rone, hhayi ngenxa yesizotha, kodwa ngoba lalicishe libe umbala wetshe. Isikhumba sami sasishiswe ngokwanele ukuba singabi isisulu esicacile kangako. Nginorhona ngemva kwami, ngabuyela emuva phezu kwamadwala agxumayo ngibheke esikebheni sami, nginovalo olubuhlungu ngomsindo omncane noma ukunyakaza.
  
  
  Lapho u-ego eyibona, kwakunomugqa owodwa kuphela omncane wamadwala phakathi kwethu nesikebhe, ukukhanya kwensimbi elangeni.
  
  
  
  
  
  
  Waphonswa phansi kakhulu Nguron, owawa eceleni kwakhe njengoba nje ukuqhuma okuyisicaba kwesibhamu Se-Erica kwaphula ukuthula futhi ugravel wafafaza izinyathelo ezimbili phambi kwethu.
  
  
  "ay lapho ukhona", Urone wamhlebela, futhi wabhekisa I-luger endaweni lapho ayebone khona ukukhanya komlomo wesibhamu. Wadutshulwa kanye, kabili.
  
  
  Ingalo nehlombe likagorodin kwazungeza idwala, futhi wadedela isibhamu esibi esaqhuma emadwaleni angaphezulu kwamakhanda ethu. Wadutshulwa isifo sokuqaqamba kwamalunga omzimba futhi wezwa umsindo waserussia kunokulimala lapho ukukhala kwami kudwengula ingalo ka-emu.
  
  
  Manje Ngokunganaki, Ugorodin washintsha ukuze ahlole isilonda sakhe futhi wafaka isithunzi esiphelele edwaleni elaliphambi kwakhe. Ngokusobala, akazange alimale kakhulu, ngoba ngabona i-shadow clench ne-unclench isandla sakhe sokunene, ngase ngithatha isibhamu futhi ngikhasa phezulu emadwaleni ukuze ngidubule.
  
  
  Lapho kuvela umgomo Kagorodin, wayesekulungele ukugibela i-luger yakhe. Wadonsa inhlamvu. Isando sashaya udonga lwekhamera olungenalutho. Ngangisebenzisa izinhlamvu ezimbili, futhi ngangingenayo enye.
  
  
  Umrashiya wadutshulwa, kodwa ngenxa yesilonda senhlamvu esise-ego yakhe, ukunemba kwakhe kwakukuncane, futhi waphinde wabhukuda lapho embona.
  
  
  Amehlo akhe askena amatshe agqamile asizungezile, efuna indawo engase ivikeleke kangcono. Amamitha ayishumi ukusuka endleleni esasivela kuyo, kwakunomgodi onjengebhokisi lomngcwabo.
  
  
  Ngaya endlebeni Karona, futhi wamemeza, " ngiyaxolisa."Lapho ngikutshela, vuka uyigijimise emgodini okhona. Hamba ngokushesha futhi ubambe.
  
  
  Wavula umlomo wakhe ukuze asho okuthile, kodwa Ugorodin waphinde wavuka futhi wakhomba. "Hamba!"Ngasho ngobumnene . Urona wagxuma waphuma, wagxuma, wakhubeka, futhi wagxumela egcekeni njengoba Ugawk eluma ingxenye yamasentimitha edwala emgodini.
  
  
  Wagxumela ezinyaweni zakhe wamlandela. Lapho yena, egxumela echibini elingajulile, amehlo abukayo angishisa ehlombe futhi angishaya phansi. Wandizela endaweni evikelekile futhi wezwa umswakama wegazi onamathelayo kuleyo ndawo.
  
  
  "Ushaywe!"kusho Urona .
  
  
  "Akunjalo neze ."
  
  
  Izwi likagorodin lavela ngaphandle, futhi manje wayesekwazi ukuqagela ukuthi kungani ngangingazange ngiphendule ngomlilo wakhe. "Carter, ungangizwa? Omunye onjengalona uyokubulala! Phuma ngezandla zakho up! "
  
  
  Ngemva kwemizuzwana embalwa yokuthula, kwaqhuma amanye amagoli amabili. Enye yezinhlamvu yashaya umnyango wethu omncane futhi yaqhuma emuva naphambili, yasifafaza ngezingcezu zamadwala.
  
  
  Lapho esondela Kurona, wamhlebela:: "Ngesikhathi Esilandelayo uyadubula, memeza."
  
  
  Wakhothama ekuqondeni, futhi esithombeni esilandelayo, wakhipha ukukhala okubuhlungu. Kwakungu-ay owamnika uphawu oluthi kulungile, Futhi Ustahl walinda.
  
  
  "Kulungile, Carter", Kusho Ugorodin. "Phuma, noma owesifazane uyokufa!"
  
  
  "Angikwazi!"wamemeza i-rheumatism yakhe, izwi elalicindezeleke ngokungenangqondo kunokubuhlungu. "Walimala, futhi lona wesifazane walimala kanzima. Myeke ahambe, futhi ngizokwenza isivumelwano nawe."
  
  
  "Angicabangi ukuthi nawe unezinhlamvu, ah. Lahla isibhamu; khona-ke sizokhuluma."
  
  
  Wagcoba igazi esilondeni sakhe, emgqeni Wezinwele Zikarona nasebusweni bakhe, wambeka emhlane wamtshela ukuthi enzeni. Wabe esebiza Ugorodin futhi walahla isibhamu.
  
  
  Lapho ezwa Ugorodin esondela, wagingqika waphila futhi walala egobekile futhi emile. Sathula kakhulu. Ngemva kokuma isikhashana Ugorodin wathi: "Phumani, Carter, phumani!"
  
  
  Khona-Ke Urona wathi buthakathaka, " Yena ... akazi lutho."
  
  
  "Mhlawumbe cha," kukhononda Ugorodin. "Ngitshele ukuthi uyakuzenzisa yini lokho."
  
  
  Isibhamu se-ego saqhuma ngokusobala phezu kwami, futhi amehlo abukayo aphula phansi namasentimitha amanxiwa ekhanda lami. Amazwi ka-Ego ayebonisa iqhinga, futhi elakhe alizange lishintshe.
  
  
  Kwawa isithunzi emadwaleni. Ngakubona ekhoneni leso lami njengoba ayengincikaeverade. Wayazi ukuthi wayenesibhamu esibhakela sakhe, ekhomba ngokucophelela i-ego yakhe, futhi elindele ngokulangazela. Urona, ngathi, ungangidumazi manje!
  
  
  Wabe esezwa ukudonsa komlenze wakhe, ukudonsa okuthambile konyawo lwakhe njengoba kwakuxhumene nomzimba Kagorodin, futhi wakhubeka.
  
  
  Ebambe i-stiletto esandleni sakhe, waphenduka ngokushesha futhi washayela ummese esifubeni esikhulu Sika-Ego. Ebubula isikhathi eside futhi ekhononda, wanikela ngesibhamu nangokuphila kwakhe.
  
  
  Urona wamholela ngaphandle ntambama ebuthaka futhi wathi: "isikebhe sasisanda kudlula emthambekeni. Ngilinde lapho - nginento eyodwa yokugcina engingayenza."
  
  
  Wangibuka ngokungabaza, wabe esephenduka wabuyela esikebheni. Wafinyelela isibhamu Sika-Erica, Ugorodin ayesiphonse phansi, futhi wakhipha zonke izinhlamvu ngaphandle kweyodwa. Wabe esebuyela emadwaleni ehoteleni labadobi. Umnyango wavuleka futhi intuthu yahlanzwa.
  
  
  Wawela igumbi waya ezinsaleleni zikaboris ezazidwenguliwe. Kwakunokukhononda okuncane okuzwakalayo emphinjeni owaphukile, futhi isandla esisebenza sasiklwebha phansi.
  
  
  Ngazizwa sengathi kunento ebalulekile engingayisho, kodwa angikwazanga ukuthola amazwi. Wasanda kubeka isibhamu phansi ukuze athole isandla esihambayo futhi waphuma ngomnyango.
  
  
  Wayesanda kubuyela Erhone nasesikebheni lapho ezwa isibhamu
  
  
  Isahluko Seshumi Nesishiyagalombili
  
  
  Lapho ngijoyina Urona esikebheni, wayegobekile ngaphambili, ezanga njengengane encane eshiywe dengwane. Izinyembezi zazigeleza ezihlathini zakhe,futhi wayethuthumela kabuhlungu.
  
  
  "Kulungile manje," ngishilo. "Akekho ozosilandela."
  
  
  Wafinyelela ngaphandle futhi wawela izingalo zakhe esifubeni sakhe.
  
  
  
  
  
  
  ngibheke kimi, ngibambelele kimi njengokungathi ngiyisikebhe sensindiso. Ngemva kokumgcina epholile ngenxa yephupho elibi lobudlova nokuhlala isikhathi eside olwandle, wayesezophela ukukhuthazela-esezokuwa. Futhi yena, azi Ukuthi sawubona wayedinga ukuphumula nokunakekelwa kwezokwelapha.
  
  
  Ebambe Urona eceleni kwami ngesandla esisodwa futhi eqondisa isikebhe ngesinye, wawela amanzi waya emathekwini Asecuracao. Njengoba sasisondela ebhulohweni lapho isikebhe sasimisiwe khona, ngabona umuntu emi lapho, elindile. Kwakuyinsika. Ngokusobala, lapho ebuka isikebhe, wasibona sisondela.
  
  
  Yehla, yadonsekela ethekwini, futhi yaphonsa intambo Kupilar. Waqinisa i-ego ku-spike njengoba ayegxuma ephuma futhi eqinisa umhlane. Wabe esethatha Urona wamphakamisa wamyisa edokisini,lapho esesimweni sokushaqeka esifana nesokuthuthumela, wahlala khona njengesidumbu.
  
  
  "Kumelwe ukuba Yirhones", kusho Upilar.
  
  
  "yebo. Usesimweni esibi. Sizothatha itekisi esibhedlela.
  
  
  "Ngingenza kangcono kunalokho. Ijeep yayiqasha lapho usuhambile. Limisiwe liqotho lapho. Uthatha Urhona abuye; yena, ngizohamba. Ngiyayazi indlela eya esibhedlela. Wabe esenezela ngendlela ehlekisayo, " Urona Wakho muhle kakhulu."
  
  
  "Pilar", ngathi, " ngiyajabula ukukubona. Wena umlingani elula. Ake sihambe."
  
  
  Njengoba mina Nopilar sasigibela Ijeep emigwaqweni Yasewillemstad, wathi, " Kwenzekeni esiqhingini?"
  
  
  "Ugorodin wayelapho nezigelekeqe zakhe ezimbalwa", kusho umyeni wakhe. "Wayezomhlukumeza Urona ukuze akhulume. Lokho ayengakwazi ukuthi wayengeke akwazi ukumphendula. Wayengumlandeli nje womdlalo wabachwepheshe abanentshisekelo ."
  
  
  "Kodwa ngempela wayeyisisebenzi sokuzithandela", kusho Upilar.
  
  
  "Empeleni, kodwa akekho osizungezile owathatha isikhathi ukukutshela ngezingozi ezingaba khona."
  
  
  Amehlo amnyama kapilars ahlangana nami esibukweni sokubuka emuva. "Ingabe uyamkhathalela, Nick?"
  
  
  Wama isikhashana ngaphambi kokuba aphendule. "Uma usho ukuthi ngiyayithanda i-ee, ama-violin namakhandlela, khona-ke anginayo i-rheumatism. Sekuyisikhathi eside ngenza leli bhizinisi elingcolile, angazi ukuthi ngingamthanda ngempela yini umuntu ngomqondo wakudala waleli gama. Kodwa uma usho, ngiyakhathalela ukuthi kwenzekani kuye, yebo. Ngaphandle kwalokho, wayengeke aye Elittle dog Island eyosiza U-hey. Uyazi ukuthi kubonakala kungumuntu kakhulu kimi, kodwa okwakhe akukaphenduki ibhulokhi leqhwa okwamanje."
  
  
  Upilar wakhuluma ngobumnene, ebheka phambili. "Nick, ngitshele okuthile."
  
  
  "Yiqiniso ."
  
  
  "Ingabe unendaba nokuthi kwenzekani kimi?"
  
  
  Waphuma wabeka isandla sakhe enyameni efudumele yehlombe lakhe. Ngathi: "kuningi kakhulu".
  
  
  Upilar wabubula, wabe esethi ngokuthakazelisayo:" ngiyethemba ukuthi awusoze wazisola ngakho."
  
  
  Ngaleso sikhathi, saphenduka saphuma saya Emnyango Wesibhedlela Iqueen ' s, isakhiwo esisha esikhazimulayo esenziwe ngombala oluhlaza okwesibhakabhaka. Ngamshiyela iphakethe kumgcini wemali, Futhi U-Odin wangiqinisekisa ocingweni ukuthi Urona wayezonikeza ukunakekelwa okungcono kakhulu kwezokwelapha. Watshela udokotela ukuthi noma yiziphi izindleko ezengeziwe zaziyokhokhwa ummeli Wasemelika, wabe esebiza ummeli ukuba enze amalungiselelo.
  
  
  Wabuyela Epilar Ngejeep. Kwakumnyama, futhi isibhakabhaka sasikhazimula ngezinkanyezi ezingapheli. Wathi, " Masihambe siyophanga abashushumbisi."
  
  
  Wabekwa ngemuva kwesondo lejeep; Upilar wamncoma. Sabuyela ogwini sabe sesiphendukela eningizimu.
  
  
  "Kumelwe kube nezinye izindaba ongangitshelanga zona", kusho Upilar. "Ushiye kanjani Ugorodin?"
  
  
  "Ufile."
  
  
  "Futhi bobabili ababenaye?"
  
  
  "Naye ufile. Futhi umfana ogama lakhe Linguboris owafa ngoba wayehlonyiswe kahle kakhulu futhi engenandaba nokudlala."
  
  
  "Ngakho ushiye izidumbu ezine?"
  
  
  "Kulungile lokho. Kodwa endaweni Ethile U-Anton Zhizov Noknox varnov balungiselela ukuqhuma Inew York kusasa. Uma singafiki kubo kuqala, akunandaba ukuthi bathola izidumbu ezine Elittle Dog Island noma eziyizinkulungwane ezine."
  
  
  Upilar wayebukeka ecabangisisa. Futhi wayethule.
  
  
  Sahamba ngemoto saya engxenyeni engathandeki kakhulu yogu, lapho abadobi abampofu kakhulu ababeseduze bendawo babegxumeka khona izikebhe zabo ezibukeka zidabukisa emafutheni nasemfucumfucwini eminyene. Ngemva kwamakhilomitha ambalwa, Upilar wakhomba isakhiwo esimpunga, esiyinkimbinkimbi, esikhanyiswe ngaphambili isibani esisodwa esikhanyayo. Uma kuqhathaniswa, Indawo Kavarnov yokucasha yayifana nendlu yomthengisi Owayememeza.
  
  
  "Yilapha lapho kudingeka siqale khona", kusho Upilar. "Uma udinga Utorio, yiya Kulisa Omncane."
  
  
  Amagagasi omsindo asishaya lapho sisekude ngamamitha angamashumi amahlanu ukusuka phansi. Ukuvukela okukhulu kwakungeke kube namandla kakhulu. Ngaphakathi, sajoyina abantu abayikhulu noma ngaphezulu abajabulayo, nakuba bengazange babhikishe, okungenani ababenovalo. Wonke umuntu wayebonakala ehamba njalo. Kwakungenakwenzeka ukucisha umsindo, ngakho wonke umuntu wayememeza. Ngezikhathi ezithile, ukuhleka okubukhali kwabesifazane kwakudlula emsindweni. Kwakudlalwa i-jukebox endaweni ethile, kodwa kwakuzwakala kuphela ukuzwakala kwamanothi e-bass ajulile.
  
  
  Mina nopilar salwa kanzima ukuze sifinyelele ebhodini elilula elalisemuva kwesakhiwo. Owesifazane onobukhulu Bukagodzilla wayehlezi eceleni kwalo, ethela iziphuzo emabhodleleni angenamaki. Futhi cishe ekhangayo.
  
  
  Izinsika zamemeza endlebeni yakhe. Kwakungeyona neze ukuzingela kwasendle.
  
  
  "Uliza Omncane!"waqinisekisa ngokumamatheka.
  
  
  Ulisa wayegqoke ama-curls amancane emabhulukwe akhe.
  
  
  
  
  
  
  umbala obomvu ongeke ube izinwele zabantu. Njengoba yayiphakathi kwamamitha ayisithupha kuya kwayisikhombisa ubude, Ulisa wayembozwe izikhwama, amaphakethe, nezingcezu zenyama ezinemilo engajwayelekile. Kwakunjengomqophi ongeyena umqophi owayeshesha ukushaya ubumba olwalusesimweni. Ehlose ukuqeda umsebenzi kamuva, walahlekelwa ukholo ngokufanelekile ekudaleni kwakhe futhi wayeka.
  
  
  Lapho ekugcineni ngithola ukunakwa nguye, Ulisa wangithinta ngendlela engafanele ngisuka kolunye uhlangothi lwebha, inyama yezingxenye zakhe ezihlukahlukene idansa ngesigqi esihlukile.
  
  
  "Kuyoba yini?"izwi lakhe lalikhala njengomgqomo ongenalutho ogingqika etsheni.
  
  
  "Ngifuna Utorio", ngamemeza.
  
  
  "Angikaze ngizwe ngonen", kwachuma Ulisa Omncane Ngenxa Yesifo Sokuqaqamba Kwamalunga omzimba.
  
  
  "Ugorodin wangithumela."
  
  
  "Nami angikaze ngizwe ngonen."
  
  
  Wakhipha isikhwama sakhe semali. Ngangiphelelwa ama-guilder, ngakho ngasakaza amanothi ambalwa Asemelika ebhodini phambi kowesifazane omkhulu.
  
  
  Wathi: "ngiye ngezwa Ngo-Andrew Jackson". "Utorio ulala egumbini elingemuva."Wakhomba ngomunwe onjengokokhukhamba.
  
  
  Ngihamba Nopilar, ngaya emnyango omncane osekugcineni kwebha. Ekamelweni elincane elingemuva kwalo, kwakunesihlalo esisodwa, isihlalo esisodwa, nombhede owodwa. ukuqaliswa.
  
  
  Umnyango wavalwa ngemva kwakhe, futhi umsindo waphela. Yena, wabheka omunye umnyango ngakolunye uhlangothi. Lokhu kwaholela ngaphandle kwesakhiwo. Waya kumshushumbisi ongenakuqonda, wafuna U-Ego, wathola Imbongolo .38 okuzenzakalelayo. Ngemva kokunikeza Upilar lokhu, wakugudluza, wathatha i-emu yakhe, wayishaya ebusweni.
  
  
  Wamemeza: "Torio!".
  
  
  Waphenduka ikhanda, wakhonkotha ngokudabuka, futhi kancane kancane wavula amehlo akhe. Lapho ebona isibhamu ngaphansi kwempumulo yakhe, amehlo akhe ayanda.
  
  
  "Yini le, ukuphanga?"
  
  
  "Vuka, Torio," ngakhonkotha. "Sizohamba."
  
  
  Lokhu kuzikhukhumeza kwamangala. Yena ngokwakhe. "Linda," wanxusa. "Angikwazi ngisho nokukwazi."
  
  
  "Lokhu akuwona umdlalo ongeke ube khona", kusho u-emu. "Play ngobuqotho nami, futhi uyoba nohambo lokuya nokubuya. Manje ukuhambisa ego! "
  
  
  U-Ego wamshaya kancane ngesibhamu sakhe ukuze asigcizelele, Futhi Utorio wagxuma esuka embhedeni ngokusheshisa okumangalisayo kothile owayenesifo sokushaywa umoya. U-Ego wamkhipha ngomnyango ongemuva, futhi walalela waya lapho sasipake Khona Ijeep.
  
  
  Upilar wayehamba ngemoto, futhi eyakhe yayisemhlane Notorio, uluger wayeqeqeshiwe.
  
  
  "Shayela phansi emgwaqweni cishe amamitha ayikhulu bese uhamba lapho uthola indawo emnyama", kusho uyise.
  
  
  "Manje, Torio", ngathi njengoba sasihamba ngomgwaqo omnyama futhi sipaka, " ngifuna ukwazi ngamapotimende."
  
  
  "Izikhwama?"Kuyini?"wabuza.
  
  
  "Anginaso isikhathi esiningi, Torio", ngathi, " futhi nami anginaso isibindi. Ngomzuzu owodwa noma emibili nje, uzozwa amathambo eqhuma futhi ubone igazi eliningi. La mathambo naleli gazi kuyoba ngelakho, Torio, ngakho sicela usebenzise leli thuba ukwabelana ngolwazi."
  
  
  Ekukhanyeni kwenyanga, wayebona amaconsi amanzi ephuma ekhanda le-ego futhi ehla ezinhlangothini ezibushelelezi zekhanda le-ego.
  
  
  Ngokushesha wanqekuzisa ikhanda, " Kuhle, kuhle. Ngeke ngibe iqhawe lezigelekeqe zakwamanye amazwe. Usho ukuthi amapotimende amyisa Kugaviota, ngempela?
  
  
  "Isiphetho esihlakaniphile, Torio . Ngifuna ukwazi ukuthi ubani owakunika i-ih nokuthi wawuthatha kuphi."
  
  
  "Kwakungumfana onamaqhubu onomsindo wakwelinye izwe engangiwenze isivumelwano naye ezinyangeni eziyisithupha ezedlule. Inkawu enkulu enezinwele. Akazange angitshele igama lakhe, futhi wayengeyena umuntu okwakumelwe ngibuze imibuzo ngaye. Wayehlale engikhokhela kusengaphambili, abese engitshela ukuthi kufanele ngithathe nini ipotimende lami. Eyakhe yayibheke eningizimu isuka lapha, kancane iye emagqumeni, futhi yafika ngendiza enophephela emhlane iphethe ipotimende futhi yathatha i-ego yayo yaya emkhunjini. Ngithembe, yilokho kuphela engikwaziyo, okunye. Ngaze ngabheka ngisho nakwenye yezikhwama zami futhi yayingenalutho. Kuyinto exakile, kodwa angikwazi ukuba nelukuluku lokwazi.
  
  
  "Ufake amaphakethe amangaki emkhunjini?"wambuza.
  
  
  "Ake ngibone, isikhathi sokugcina esayithatha kwakuyizinsuku ezintathu ezedlule. Kuyoba khona abayisishiyagalombili bebonke.
  
  
  "Ungasiyisa kuphi lapho indiza enophephela emhlane ifika khona?"
  
  
  "Yiqiniso, kodwa njalo kunonogada abambalwa abanezibhamu. U-Oni nomshayeli wendiza, umfana ogama lakhe lingu-Ingram, onamathela lapho lapho umshayeli wakhe wendiza enophephela emhlane esehholo elingaphakathi.
  
  
  "Kukuwe", ngathi, " ukubona ukuthi sesidlulile ekuphepheni. Futhi manje sinemiyalelo.
  
  
  Upilar waya eningizimu waphendukela emgwaqweni omncane ongcolile owawuphawulwe Itorio. Khona-ke sasingaphandle. Ngenhlanhla, Upilar waqasha ijeep enamasondo amane: kwakunzima ukuyishayela: umgwaqo waphenduka umzila, yonke indawo yehhotela, kodwa wawunamadwala, futhi indawo yaphenduka amagquma.
  
  
  Manje nganginomshushumbisi owayehlezi phambi kwami, ukuze kuthi lapho isibani sisishaya, akwazi ukugxuma aphakamise izandla zakhe ukuze i-ego yazi ngaphambi kokuba noma ubani aqale ukudubula.
  
  
  "Nguye, Torio", esho.
  
  
  Indoda eyayiphethe isibhamu yahamba kancane yaya phambili futhi yama kude ngamamitha ambalwa. "Wenzani lapha? Ngeke kube khona i pickup namuhla "
  
  
  "Kunezinkinga Egaviota", kusho Utorio. Umfana omkhulu wathi kufanele ngize ngizotshela U-Ingram.
  
  
  "Obani abanye ababili?"
  
  
  
  
  
  Unogada wabuza ngokungangabazeki.
  
  
  "Bona ... ziyakwazi... Utorio waqala kabi.
  
  
  "Sinogorodin", ngishilo. "Sinolwazi oludingekayo ukuze sifike Ngokushesha Kuzhizov."
  
  
  Amagama ayebalulekile kubaqaphi. Impumulo ka-Ego rifle yehla, futhi waya ejeep. "Ngibonise IKHADI lakho LOBUNIKAZI, ngicela, mnumzane", esho ngenhlonipho.
  
  
  Yiqiniso, " ngathi, futhi ngafuna isiqeshana sephepha. Yayiphethwe u-ego ukuze unogada akwazi ukufinyelela kuye. Njengoba enza kanjalo, u-ego wabamba isihlakala sakhe wamqhubela phambili. Upilar washeshe wamshaya indoda eyayingemuva kwendlebe, okwenza u-ego waqina ngaphambi kokuba akhale.
  
  
  Wayibopha ngomlomo wayibopha ngentambo yenayiloni ayeyithole esikebheni futhi wayisebenzisa esimweni esiyingozi kangaka. Njengoba yayiphendulela isibani se-ego, yakhanyisa isakhiwo sayo esincane sokhuni esikude ngamamitha angamashumi amahlanu. Ngemva nje kwalo kwakunendiza enophephela emhlane encane, eqinile. I-saint yayicisha futhi yacela Upilar ukuba acime injini yejeep. Ecindezela Utorio phambi kwami, Uluger ephethe, umyeni wakhe waphuthuma esakhiweni ephethe intambo futhi waphuthuma kude, Upilar engilandela. Njengoba sasisondela emnyango, wawuvula futhi wangena ngaphakathi, ecindezela inkinobho ekukhanyeni. Amadoda amabili ayelele emibhedeni esodongeni olukude ayedlala lo mdlalo. Omunye wayengumuntu onzima ongumslav okungenzeka ukuthi wayengumfowabo womlindi okhubazekile emnyango, omunye wayeyindoda emhlophe, encane enekhala elikhulu nesilevu esibuthakathaka. Wanquma ukuthi wayezoba U-Ingram, umshayeli wendiza.
  
  
  Unogada wayefuna isibhamu sakhe, esasisekelwa ukububula eduze kwekhanda lombhede wakhe.
  
  
  "Uzofa uzama", kusho u-emu, futhi le ndoda yabanda. U-Ingram wabanda, wagcoba amehlo akhe futhi wacwayiza.
  
  
  Upilar wathola inkinobho yokukhanya Kamira, futhi amalangabi avuthayo ka-ego agcwala igumbi elilodwa lezakhiwo. Ngakwesobunxele sethu kwakunesiteshi somsakazo esiyinkimbinkimbi samaza amafushane.
  
  
  "Torio! Usithengisile", kusho unogada.
  
  
  "Yiqiniso", kusho abashushumbisi, " ngesibhamu esibhekiswe emgomweni wami, ngizothengisa ngokushesha-njengawe, buddy."
  
  
  "Ingram, gqoka," ngiyalile. "Ingabe indiza enophephela emhlane igcwaliswe ngegesi?"
  
  
  "Yebo, ngokugcwele", esho ethukile.
  
  
  Le ndoda yayithuthumela ngokwesaba. Akunandaba ukuthi wesaba kakhulu ukuthi ngeke akwazi ukundiza", ngishilo. "Vele ulandele imiyalo futhi ngeke ulimale."Lokhu kwazolisa ukuzazisa kwakhe, futhi waqala ukudonsa izingubo zakhe.
  
  
  "Torio ,it kulesi sihlalo", ngathi, futhi abashushumbisi baphuthuma ukuyolalela. Waphosa unogada ngentambo wathi, " mbophe. Angidingi ukukuxwayisa ukuthi wenze umsebenzi omuhle.
  
  
  Utorio naye wayibhekise kubaqaphi nge-luger yakhe, eqinisekisa Ukuthi Utorio uvikelekile ngamafindo amahle. Upilar wayephethe umshushumbisi .Isibhamu esingu-38-caliber futhi egade U-Ingram, kodwa wayengeke asibangele izinkinga.
  
  
  Lapho Utorio eboshwe kanzima, watshela unogada, " Manjeit esihlalweni ngakolunye uhlangothi lwekamelo. Lapho emlalela Ngokuthukuthela Upilar wathi: "Thatha intambo uyibophe, bantwana . "
  
  
  Upilar wanginika Imbongolo futhi waya kumlindi. Lokhu kwakuyiphutha elikhulu. Wangena phakathi kwami nesiboshwa sethu. Kwesinye isenzo esisheshayo, le ndoda yakhipha ummese endaweni ethile ngaphansi kwezingubo zayo yabamba Upilar, yamjika phambi kwayo, yaphendulela ikhanda layo emuva futhi yabamba ummese emphinjeni wayo.
  
  
  "Lahla isibhamu noma owesifazane uyokufa", esho ngokuhlukumeza.
  
  
  Ehlezi phansi njengoba ayemi ngemuva kwesidumbu Sikapilar, le ndoda ayizange inikeze isisulu, yayingenakuqiniseka ngokuphelele ukuthi ngangizosiphuthelwa futhi ngishaye indawo yokufa. Uma ngangiphendulela isibhamu ukuze ngikhombe kangcono, sasiyomnquma umphimbo. Ngakho wanqikaza.
  
  
  "Maye, umthungi wamtshela ukuba alahle isibhamu."Cha", waphuka. "Ucabanga ukuthi ngiyamkhohlisa?"
  
  
  Lapho enganyakazi, unogada wakhipha ummese, futhi isibungu esibomvu segazi sakhasa entanyeni Kapilars. I-luger yayisalokhu imlungiselele.
  
  
  "Ingram, thatha isibhamu salowo muntu oyisiphukuphuku", kukhononda unogada.
  
  
  "Mina... Angikwazi ukukwenza", kusho umshayeli wendiza ngezwi elintengantengayo.
  
  
  Unogada wamemeza, " Yiba umuntu kanye, uzamazama umhlaba, noma ngizokwenza kanjalo..."
  
  
  Asikaze sithole ukuthi unogada wayengenzani Ku-Ingram, ngoba ngenxa yentukuthelo yomshayeli wakhe, waphendukisa ikhanda Likarivnenskaya ngokwanele ukuze Umshayeli Akwazi ukumfaka endaweni yakhe futhi adubule i-emu ngeso lakhe elingakwesobunxele elingavikelekile. Waphenduka Esuka Esisekelweni, wagxuma odongeni, wawa phansi. Ummese washaywa ngaphandle kokulimaza.
  
  
  Upilar wangigqolozela ngendlela ecasulayo. "Ngabe ubuyobavumela ukuba bangisike umphimbo ngaphambi kokuba unikele ngesibhamu sakho,akunjalo?"esho.
  
  
  Yiqiniso, " ngavuma. "Ukube ubenesibhamu sami, mina nawe besizofa."
  
  
  Wanqekuzisa ikhanda kancane. "Yebo, ngicabanga ukuthi uqinisile. Kodwa namanje... "Wanikina ikhanda. "Upholile. Unginika ama-creeps."
  
  
  "Sizokufudumeza kamuva", esho ngokushesha, futhi waphendukela kumshayeli wendiza. "Manje, Ingram, uzongithatha ungiyise endaweni lapho ungathatha khona izikhwama oziyisa Etorio."
  
  
  "Usho indawo Yokucasha Kagisov?"
  
  
  "Kulungile lokho. Uphi ehholo?"
  
  
  "Ezintabeni ezisemngceleni Wevenezuela Nebritish Guiana. Kodwa eyakhe yayingeke ikwazi ukufika lapho ebumnyameni. Hhayi lapho kunzima ngokwanele.
  
  
  Wabuka iwashi lakhe. "Uma sihamba manje, kufanele kube okukhanyayo
  
  
  
  
  
  lapho sifika lapho. Futhi Ingram, uma ngephutha ungikhomba ohlangothini olungalungile, uyobe uvalelwe ngaphansi komhlaba amamitha Ayisithupha kuze kube .ade..."
  
  
  Waphendula: "anginaso isibindi noma ubuwula". "Ngizokwenza lokho kanye ongitshela khona."
  
  
  "Kuhle lokho, Ingram. Ungase uphile ukuze ubhale umama wakho yonke imininingwane engathandeki."
  
  
  Upilar, owayehlezi buthule eceleni, wakhuluma. "Nick, uzwakala sengathi uvela endaweni Ka-Odin."
  
  
  "Yena," ngathi. "Lena intambo yomugqa, futhi cishe kuyoba khona iziqhumane. Owesifazane angaba yinkinga ."
  
  
  "Cha," esho, esakaza imilenze yakhe ngokuzimisela. "Siye sahlangana kakhulu, futhi manje ngeke ngishiywe ngemuva. Kukusize kakhulu, akunjalo? "
  
  
  "Lokho kuyiqiniso, kodwa ..."
  
  
  "Ngithathe nawe, Nick", esho. "Ngikwazi ukudubula kahle njengawe, kodwa izibhamu ezimbili namathuba ethu okuphumelela aphindwe kabili. Lokhu kusho lukhulu kimi, querido "
  
  
  Okwesikhashana, ngangingakwazi ukunquma.
  
  
  Kodwa Lokho Upilar akusho kwakunengqondo. Wayengumdlali onolwazi, onzima kunabesilisa abaningi. Futhi wayazi ukuthi wayengasetshenziswa, ukuthi uma kudingeka, i-Owl mission yayizomnikela.
  
  
  Ngathi: "khona-ke masihambe". "Njengoba ungeke usebenzise Ijeep ukuze ubuyele edolobheni, hamba uyodonsa isivalo somthengisi ukuze singasebenzi kunoma ubani osithola siwusizo."Akakwazanga ukuzibamba kodwa wanezela," uyazi ukuthi iyini i-cap yokusabalalisa?"
  
  
  Izindebe zakhe ezigcwele zazigobile ngokumamatheka okuhlekisayo. "Yebo, querido, ngiyazi mayelana distributor caps nezinye izinto eziningi ngeke ukholwe."
  
  
  Yena, emamatheka ngenxa yesifo sokuqaqamba kwamalunga omzimba. Kuhle. Futhi ungakwazi ukunikeza umngane wethu omunye knock ukumlalisa isikhashana.
  
  
  "Ngizoshesha", esho, futhi wathatha .38 kimi futhi waphuthuma kude.
  
  
  Waya ku-walkie-talkie, wayishaya phansi kwaze kwavulwa icala, wabe esebhubhisa amathumbu ngesibhamu somlindi. Phakathi nalokhu kuxoxisana okunzima, ngabuka U-Ingram, nakuba ayengumfana omuhle kakhulu, futhi wayengeyena usongo ngaphezu kwenja emnyama engenamazinyo entanjeni.
  
  
  Utorio wakhe wathi: "Uzosebenza isikhashana bese ubuyela Ewillemstad. Kuyindlela ende yokuhamba, kodwa uzoba nesikhathi sokucabanga ngendlela engcono kakhulu yokuziphilisa. Amapayipi amanzi amajikijolo", ngathi .
  
  
  Wamomotheka kancane. Wayengenalo umuzwa wokuhlekisa.
  
  
  Upilar wabuya nesembozo somshini wokunikeza, anginika sona ngesigqoko esihlekisayo. Wathi: "noma ubani okhona akufanele avuke ngaphambi kwasemini". "Futhi-ke uyoba nekhanda elingenakuphulukiswa inani le-aspirin."
  
  
  "Kulungile, Ingram", ngathi, " masivuke ngendiza enophephela emhlane."Khona-ke sobathathu sahamba ngomgwaqo onemigodi siya endizeni enophephela emhlane eyayilindile.
  
  
  Isahluko seshumi nesishiyagalolunye
  
  
  U-Ingram wabonakala ethatha izintambo njengoba ayehola indiza enophephela emhlane futhi sahamba saya esibhakabhakeni sasebusuku. Saya empumalanga naseningizimu kancane, ngokushesha sishiya izibani Zasecuracao ngemuva kwethu. Isiqhingi esincane Sasebonaire naso sasuka, futhi okwesikhashana Kwakukhona Ulwandle olumnyama lwasecaribbean ngaphansi kwethu Nesibhakabhaka esinezinkanyezi ngaphezulu.
  
  
  Ngokushesha sathola izibani Zasecaracas futhi sahamba ogwini Lwasevenezuela isikhashana.
  
  
  "Uthi le ndawo yokucasha yasentabeni Yasegisov kunzima ukuyithola", ngishilo.
  
  
  "Cishe akunakwenzeka", kusho U-Ingram. "Azikho izindiza ezindiza kule ndawo. Kodwa ukube babekhona, babengeke bakubone. Izakhiwo zakhiwa kuyo yonke indawo ebizwa ngokuthi i-orange-brown rock mountains. I-ego cishe ayibonakali ngenxa yokuthatha amasampula emoyeni. Ayikho imigwaqo eya kuyo. Zonke izinto zokudla kumelwe zilethwe ngendiza. Uzhizov wenza isivumelwano nomunye wohulumeni Baseningizimu Melika, angazi ukuthi ubani, sokuthutha izimpahla. Umsebenzi wami kwakuwukuthutha amakamelo amabili E-vip alezi zikhwama. Futhi ukube ngangingazi izimpawu ezazingiqondisa, ngangingeke ngiyithole yodwa le ndawo."
  
  
  Sadlula Etrinidad ngakwesobunxele sethu, saphendukela eningizimu ukuze siye ezweni elingaphakathi endaweni enamaxhaphozi Yase-Orinoco delta. Isibhakabhaka sasempumalanga saqala ukuba lula, futhi imininingwane yomhlaba yabonakala njengoba sasigingqika endaweni enezintaba eyaziwa ngokuthi Iguyana highlands.
  
  
  Khona-ke kwadingeka ukuba sithole ukuphakama, Futhi U-Ingram walungisa ukuphakama kwe-rotor eyinhloko ukuze athathe umoya omncane. Usuku lukastahl lukhanya kakhudlwana, kodwa amafu aphakeme awazange abonise izimpawu zokushabalala.
  
  
  Umcabango engangiwugweme ngamabomu wawudlula engqondweni yami. Kwakuwusuku Inew York City eyayizokufa ngalo uma ngingakwazi ukuyimisa.
  
  
  U-Ingram wangikhahlela ehlombe, waphazamisa imicabango yami. Wayekhomba phambili edwaleni, njengelinye elinesimo sesibhakela esiphakanyisiwe, ebingelela ngendlela engahlanzekile.
  
  
  "Ungakubona lokho kusengaphambili?"umshayeli wamemeza ngenxa yomsindo wenjini yethu. "Lesi yisikhumbuzo abashayeli bezindiza okumelwe basidlule. Siyibiza Ngokuthi Intaba yomunwe. Ngemva nje kwalo kunesigodi esincane esinamadwala Lapho Uzhizov ayemisa khona indlu yakhe.
  
  
  "Yiziphi amathuba okuba baqale ukudubula ngokushesha nje lapho besibona singena?"
  
  
  "Angicabangi ukuthi lokho kungenzeka. U-Ingram wayebonakala eqoqe isibindi emoyeni i-emu eyayingenaso emhlabathini. "Bayaqiniseka ngokuphepha kwabo lapha, futhi njengoba inxusa labika, beza futhi bahambe kaningi. Ngaphandle uma ngandlela thile bethola ukuthi kwenzekeni
  
  
  
  
  
  akufanele sibe nezinkinga ngokufika Ecuracao."
  
  
  "Kulungile," ngishilo.
  
  
  "Kodwa lokho kumane kuyisiqalo. Lapho nje bekubona wena noma lona wesifazane, isihogo sonke siyaxegeka.
  
  
  "Unganginika umqondo wokwakheka kwale ndawo?"Ngambuza. "Indlunkulu Kazhizov ivela kuphi? Usosayensi Uvarnov wenza kuphi umsebenzi wakhe?
  
  
  "Cha", kusho U-Ingram, wabe esengibheka ngokushesha, njengokungathi uzongiqinisekisa ngobuqotho bakhe. "Ngikholwe, ngabe ngikutshele manje ukube ngangazi. Engikwenzayo nje ukuhlala endaweni yokwehla kwezindiza lapho othile ephuma noma ehlala phansi, noma lapho elayisha noma yini afuna ukuyithwala."
  
  
  "Kuthiwani uma ufuna ukuletha umyalezo?"
  
  
  "Nginikeza unogada indawo yokwehla kwendiza enophephela emhlane ukuzazisa kwami. Uzophuma ayosihlangabeza. Futhi uyoba uhema wokuqala okumelwe ubhekane naye."
  
  
  Sazungeza isithupha sedwala futhi saqala ukwehla saya emgodini omncane onamawa aqhelile nhlangothi zonke. Ngisho nangaleso sikhathi, uma ungayifuni, ubungeke uyibone nazo zonke izakhiwo ezakhiwe ngokungenangqondo zizungeze amatshe. Ngabala izakhiwo ezine ezinkulu, eyodwa encane eduze nendawo eyisicaba esasehla kuyo. Yonke le ndawo yayigcwele amatshe aphansi namadwala, futhi kwakunemizila emincane kuphela yezindlela ezixhumanisa izakhiwo.
  
  
  Ngesikhathi ngibuka, kwaphuma indoda esakhiweni esincane esiseduze nendawo yokwehla kwezindiza ezinophephela emhlane yasibuka. Wayephethe isibhamu ehlombe lakhe.
  
  
  "Unogada", kusho U-Ingram.
  
  
  "Ingabe nguye kuphela?"
  
  
  "Nguye kuphela engake ngambona. Kungase kube nabanye ."
  
  
  Upilar wathi kuye, " Phuma emehlweni."Ngemva kokuthatha isikhundla, Nostahl wamenza wangabonakali.
  
  
  "Lapho sifika", etshela Uingram, " vumela unogada asondele, avule kuze kube usuku."
  
  
  "Kuthiwani uma ngingakwazi ukuthola i-ego lapha?"umshayeli wendiza wabuza ethukile, isibindi sokuzikhukhumeza emoyeni saqala ukuhwamuka.
  
  
  Zama kanzima, " ngishilo. "Njengokungathi ukuphila kwakho kwakuxhomeke kukho. Ngoba, Ingram, umngane omdala, kuyiqiniso.
  
  
  Sawela ngokucophelela endaweni encane, Futhi U-Ingram wayexazulula izinkinga zocwaningo ngenjini. Njengoba i-rotor enkulu yayima, indoda ephethe isibhamu yamemeza okuthile lapho yayimi khona amamitha angamashumi amabili kude.
  
  
  U-Ingram wavula umnyango wamemeza, " nginokuthile okuzokwenza ujenene."
  
  
  "Ingabe uyisilima?"unogada wabiza emuva . "Letha lokhu ."
  
  
  "Kimi ... Ngizodinga usizo", kusho U-Ingram. "Kunzima kakhulu kimi."
  
  
  Kwaba nokuthula. Kodwa - ke sezwa izinyathelo ezinoboya ngaphesheya kwetshe elibheke kithi. "Uyazi, akufanele kube ngumthwali", kukhononda unogada. "Kufanele -"
  
  
  Wama ngokuzumayo, njengokungathi uyasibona. Ngangazi ukuthi sasisenkingeni lapho ngizwa umsindo ongenakuphikwa womlindi okhipha isibhamu sakhe futhi asivule ejele. I-luger yayilungele, kodwa kwakuyoba yingozi ukuzibeka engozini yokudubula manje nokuxwayisa bonke abasebenzi. Kunalokho, ngalicindezela phansi engalweni yami, Futhi Uhugo wawa entendeni yesandla sami. I-stiletto yamjikijela, futhi wabamba ummese phakathi kwesithupha nesithupha njengoba ayekhuphuka ngokushesha emnyango. Unogada waphakamisa isibhamu, futhi ummese waso wenziwa ngasohlangothini lwe-ego.
  
  
  I-stiletto yaphenduka emoyeni ngaphambi kokuba ummese ungene entanyeni yalo muntu. Wenza umsindo onjengokuhleba okuhlabayo, wathatha izinyathelo ezimbili emuva, wawa phansi, igazi lahlaba umphimbo ka-ego.
  
  
  Upilar wagxuma ezungeze indiza enophephela emhlane. U-Ingram wabuka indoda efile isesihlalweni somshayeli.
  
  
  "Yini manje?"Kubuza upilar .
  
  
  "Manje ngizongena ngokucasha ngihlole leli dolobhana lamatshe. Uzohlala lapha ukuze ubuke U-Ingram. Lapho ngimbuyisa, angase abaleke, futhi ngizodinga umuntu ozongivikela.
  
  
  "Kulungile, Nick", esho ngesivumelwano esithobekile esangimangaza.
  
  
  Wamanga kancane, wabe esegoba phezu komlindi ofile, wadonsa i-stiletto kude nomphimbo wakhe, futhi wasula ummese. U-Ego wayibuyisela emgodleni wengalo yakhe, wabe esegibela phezu kwamadwala, egwema indlela eyayiphuma endaweni yokulinda.
  
  
  Ekhumbula indlela engambona ngayo, le ndawo ngombono wezinyoni, wagijimela esakhiweni esikhulu kunazo zonke. Kwakubonakala kunengqondo ukucabanga ukuthi lokhu kwakuyoba indlunkulu yalo msebenzi. Ngilele emthambekeni omncane ovula indlela eholela ngqo esakhiweni eside, esiphansi esibizwa ngokuthi ithe barracks. Njengoba ayebuka, abantu ababegqoke izingubo eziluhlaza okwesibhakabhaka nezigqoko zokusebenza basuka ekuphumeni. Babengahlomile. Abanye babenezibhamu ezinama-holster nezingubo zebutho lasesoviet ezinsundu ezinemihlobiso ebomvu. Ngaphandle kwamabhokisana, waphawula isakhiwo esikhulu esiyisikwele ayesenze saba isisulu sakhe sokuqala.
  
  
  Umphenyi wakhe washiya indawo yakhe yokubuka futhi wahamba ngokuqapha ezungeze izindlu kuze kube sezingeni elingaphezulu. Njengabanye, yayiphakeme ngamamitha ayisithupha kuphela, futhi wacabanga ukuthi indawo engaphakathi yehla ngaphansi komhlaba. Ngezwa amazwi futhi ngaguqa phansi ukuze ngilalele isimiso sokungenisa umoya esincane.
  
  
  "Ingabe wangithumela, General Zhizov?"Kwakuyizwi elincane elinamandla, elinempi.
  
  
  Uzhizov waphendula ngokumemeza okubushelelezi okunamafutha. "Ngathumela kuwe, Major rashki, ngoba angizange ngithole umyalezo ngesikhathi esimisiwe Ovela Kucolonel gorodin. Ngakho, kumelwe sicabange ukuthi ngeke sitholakale kithi phakathi nezigaba zokugcina zomsebenzi. Ngidinga isekela lami,
  
  
  
  
  
  futhi wakhetha wena."
  
  
  "Ngiyahlonishwa, Jikelele."
  
  
  Ngitshele, Major, ingabe ujwayelene ngokugcwele necebo?"
  
  
  "Yebo, mnumzane . Siye safaka iziqhumane zenuzi emadolobheni ayisikhombisa Asemelika, futhi isiqhumane sakamuva kakhulu safakwa Epanama Canal. Amagama amadolobha nendawo eqondile yegama eligcwele aziwa wena nososayensi Wasemelika kuphela ."
  
  
  "Kuhle kakhulu, Rashki. Uyazi ukuthi ibhomu lokuqala lihlelelwe ukuqhuma nini? "
  
  
  "Namuhla, mnumzane."Uhlanza umphimbo wakhe ngokuhlazeka. "Kunamahemuhemu kulo lonke ikamu, mnumzane."
  
  
  "Yebo, akuyona imfihlo; izindlela zisobala. Ngizokutshela ukuthi idolobha lokuqala Lasemelika elibhujisiwe Yinew York. Njengoba uhulumeni we-ih engazange amukele imibandela yethu, Udkt.Varnow uyoqhuma ibhomu lokuqala Laserivne emahoreni amane."
  
  
  Wabuka iwashi lakhe ngokukhululeka okukhulu. Kwakunokwesaba okubandayo kokuthi njengoba yayizungeza isibhakabhaka Sasevenezuela ekuseni, Inew York City kungenzeka ngisho nangaleso sikhathi yayibhujiswe amalangabi esihogo okuqhuma kwezikhali zenuzi.
  
  
  Nakuba babecabanga ukuthi amathuba ayemelene nami, kwakunomsindo owesabekayo owawuzungeza umshini wokuphefumula.
  
  
  "Ah, ngiyambona, abangane bami bezinja bephapheme", Kusho Uzhizov. "Ungakhathazeki, Major, uma nje ngilawula konke, ngeke bakulimaze. Kodwa izwi elilodwa elivela kimi futhi bazokubulala ngemizuzwana."Ukuhleka kukazhizov ngentshiseko kwalingiswa Uraschke owayengakholelwa. "Lezi zilwane zenziwa amabutho amabili anamandla kunawo wonke emhlabeni, Umajor", kuqhubeka Uzhizov. "Ukwesaba nenzondo. Khumbula lokhu "
  
  
  "Yebo, mnumzane," Umajor waphendula ngokungaqiniseki ngokukhonkotha kwezilwane.
  
  
  Wasuka emshinini wokuphefumula wahlala phansi, ebuka izindlela eziphakathi kwezakhiwo. Okokuqala, ngangidinga umkhondo wokubulawa Kukaknox Vornow, okwakuyisihluthulelo salo lonke icala lokubulala.
  
  
  Izisebenzi zazidlula zodwa futhi ngamabili. Amasosha ahlomile anesimo sawo sokungahloniphi abonakala ejabule kwaze kwaba seqophelweni lokunganaki. Mhlawumbe, njengoba Uingram ayeshilo, base becabanga ngokunganaki ukuthi ukuphepha kwe-ih endaweni enjalo kwakungenakulimala.
  
  
  Kwakusobala ukuthi kufanele ngibe nenkululeko yokuhamba. Ngakho walinda ukuba isisebenzi esilandelayo sidlule ngaphansi kwakhe futhi siwele ngemva kwakhe. U-Ego wamshaya Nge-luger ,futhi wangikhubaza. Ngokushesha wadonswa u-ego waya emadwaleni futhi wathuliswa u-egoeverade.
  
  
  Wakhumula izembozo eziluhlaza okwesibhakabhaka ayezigqokile futhi wadonsa u-ego phezu kwezingubo zakhe. Amabhulukwe ayemfushane kakhulu, kodwa uma kungenjalo ayefana. Wagqoka isigqoko sakhe futhi wacindezela i-visor ebunzini lakhe. Uma usekude, wawungadlula ungabonwa. Ngemva kokufihla isidumbu sesisebenzi phakathi kwamadwala amabili amakhulu, wabuyela emuva emzileni futhi wasilandela. Ngezwa amazwi anoboya ngemuva kwami. Wangena emnyango ophansi owawubukeka njengegumbi lokugcina impahla. Waguqa phansi, umhlane wakhe waya endleleni, futhi wadlala ngesibambo usuku lonke, njengokungathi uhlola isivalo esiphukile.
  
  
  Iphunga elifudumele lokudla lafinyelela emakhaleni ami njengoba izisebenzi ezimbili zazimisa ukuze zihlale endleleni engemuva kwami.
  
  
  "Akudingeki ngiqagele ukuthi ubani othola ukudla kwasekuseni okuthwalayo", kusho omunye obazungezile. "Ummelika, akunjalo? Ososayensi."
  
  
  "Yebo," kusho omunye. "Uyisivakashi sethu esihloniphekile."
  
  
  "Yini ayitholayo namuhla ekuseni lapho sidla udoti wethu ojwayelekile?"
  
  
  "Amaqanda amasha, i-ham, i-toast notamatisi ovuthiwe."
  
  
  Isisebenzi sokuqala sakhala ngokucacile. "Ngithandazela ukuba kungabi khona iqhwa kuze kube yilapho sonke sesishiye lesi sihlanzo sentaba futhi siphinde siphile njengabantu. Yeka indlela engikujabulela Ngayo ukujabulela i-Eda enhle nabesifazane Abasemelika."
  
  
  "Lesi sikhathi siseduze, mngane. Namuhla kumelwe sihlasele Amamelika."
  
  
  "Uma kunjalo, khona-ke namuhla siyagubha. Kodwa manje kumelwe ngihambe."
  
  
  Njengoba ayebuka, omunye wala madoda amabili walandela indlela eseduze, wagxumela kwesobunxele, kuyilapho omunye, ephethe isitsha sokudla, eqhubeka ehamba obala. Wavumela i-emu ukuba ihambe endleleni wabe eselandela, emboza ubuso bakhe ngesigqoko sakhe.
  
  
  Le ndoda ayizange iphenduke, ngakho ngamlandela ngaya kwesinye sezakhiwo ezinkulu ezazingafani neqembu lezakhiwo. Wehla izitebhisi ezimbalwa, wavula umnyango wanyamalala kuwo, wabanika imizuzwana embalwa, wabe esehamba ngomnyango ofanayo.
  
  
  Wathola ukuthi lezi zakhiwo zazimbiwe ngokujulile futhi zaqedwa ngokucophelela kakhulu kunalokho ayekucabanga. Ih umklamo owakhiwe kahle ubonisa isikhathi eside sokulungiselela.
  
  
  Kwakunomhubhe owodwa omude onezindonga ezizungeze itshe elibushelelezi elaligoba kancane libe yi-arc. Nakuba ngangingakwazi ukubona isisebenzi, wezwa ukuzazisa kukashaggy kusengaphambili. Umhubhe wawukhanyiswa ngamalambu kagesi ngezikhathi ezithile, futhi kwakungangabazeki ukuthi kwakukhona isitshalo samandla lapho.
  
  
  Khona-ke ngakhumbula ukuthi eminyakeni embalwa edlule kwakunamahemuhemu okuthi isisekelo saserussia sasilungiswa Endaweni ethile Eningizimu Melika. Lokhu kwenzeka ngesikhathi secuban missile crisis, ngokwesibonelo, futhi ekuboshweni okwalandela, amahemuhemu suchalo aphela. Manje kuvela ukuthi i-database iyiqiniso. Cishe yashiywa umbuso osemthethweni waserussia, kodwa yavuselelwa yiqembu Lomphakathi ne-ego njengesikhungo esifihliwe semisebenzi ye-ih.
  
  
  Kuyo yonke indawo, yena
  
  
  
  
  
  
  Ngangingena ngomnyango owodwa kuphela. Ngokusobala, zazingekho amakamelo amaningi, njengoba kwakudingeka aqoshwe edwaleni eliqinile. Lapho ezwa amazwi ngaphambili, wama ngokuzumayo.
  
  
  "Ngaletha isidlo sasekuseni sasebukhosini ngenxa yokuzikhukhumeza kobukhosi bakho."Kwakuyizwi lomuntu owayehambisa ukudla, eligcwele inhlamba.
  
  
  "Vele ulethe u-edu futhi ushiye imibono eyisiphukuphuku."Izwi elaliphendula lalinokhahlo futhi linjengebhizinisi ."
  
  
  "Yini Ummelika ayenzayo lapho?"kubuza isisebenzi . "Ingabe ukulungele usuku olukhethekile?"
  
  
  Manje kancane kancane wahamba odongeni olugobile ukuze abuke izinqubo, futhi wafika lapho ayebona khona intambo yomhubhe. Isosha elinentshebe emnyama ehlaba umxhwele lalimi lapho, liqaphe umnyango omkhulu. Wathatha isitsha sokudla esisebenzi wasikhipha izindebe ngaphambi kokuba athi, " akuhlukile kokujwayelekile, ngaphandle kokuthi wavuka ekuseni kakhulu namuhla. Kodwa angazi ukuthi kwenzekani engqondweni yakhe."
  
  
  "Cha, angicabangi kanjalo. Yebo, okungcono kakhulu kuye, okubi kakhulu kimi. Iya esidlweni sasekuseni ngenxa yesiphuzo esicasulayo.
  
  
  Waphuthuma emuva egcekeni ngendlela ayefike ngayo. Manje njengoba ngangazi ukuthi Ngingamthola kuphi Ubarnaba, kwakudingeka ngithole indlela yokufika kuye. Lapho ngicabanga ngale nkinga, ngayiphambukisa ukuze ngithole izimpawu, futhi sekwephuze kakhulu ngabona umuntu esondela kude. Ngangikwazi ukubona ngesimo salo ukuthi kwakungelinye lamasosha.
  
  
  Ngephutha, njengokungathi yinto engiyikhohliwe, ngayibuyisela emuva. Wangibiza, kodwa wayedlalwa eyisithulu futhi eyisimungulu. Ezungeze ijika, engabonwa amasosha, wagijimela emuva endaweni engcwele Yasevarnova. Kodwa " ushaggy wayevela kulolu.. Wayeka. Isisebenzi sokunikeza imfundo siyobuya, silandelwe elinye isosha emnyango Wesitolo.
  
  
  Ngokushesha wanquma futhi wagijimela emnyango owodwa owawuholela phansi egcekeni.
  
  
  Umnyango wawukhiyiwe, ngakho ngawela ngaphansi kwezingubo zesisebenzi ngomzuzu wami futhi ngathola ucezu lwensimbi oluncane oluqinile. Le divayisi iqinile futhi iguquguquka kakhulu kunengcezu yepulasitiki yendabuko, futhi isebenza ngokushesha ngesivalo esilula.
  
  
  Njengoba isisebenzi sasisondela sisuka kolunye uhlangothi futhi isosha lisuka kolunye, lona, lavula umnyango futhi lagijimela ngaphakathi.
  
  
  Isahluko samashumi amabili.
  
  
  Ngemizuzwana embalwa, kwahlangana ingaphakathi eliphambili laleli gumbi. Kwakungekho ndawo enokhahlo, kungekho mibala eyisicefe. Ukwakheka okuthambile-imicamelo, usofa, imibhede, izihlalo ezisemgodini-konke lokhu kwenziwa emkhosini wemibala yomnyama.
  
  
  "Okungenani ungase ungqongqoze", kusho izwi elicacile lowesifazane lisuka endaweni ethile ngakwesobunxele sami.
  
  
  "Isazi esikhulu kufanele sivuke ekuseni namuhla", kusho elinye izwi elivela kolunye uhlangothi.
  
  
  Njengoba amehlo ami ayejwayela ukukhanya okuncane, okwakhe, ngathola ukuthi amazwi ayevela emgqeni wemibhede ye-satin nemicamelo enamafutha emagumbini ajulile ohlangothini ngalunye lwekamelo. Njengoba ayebuka, kwakubonakala amakhanda amhlophe angahlanzekile ngakwesobunxele nangakwesokudla, kulandelwa izidumbu ezazibukeka njengesofthiwe yabashisekeli basekolishi. Unombolo one onombala ophuzi wayegqoke ingubo yokulala ebomvana emfushane ngokwanele ukuba angashiyi kungabaza ukuthi wazalwa enombala ophuzi. Unombolo two wayegqoke amaphijama e-harem ayesobala ngokwanele ukuba aqinisekise ukuthi naye wayeyimpunga yangempela.
  
  
  "Ngithemba ukuthi ngeke ngiphazamise", ngishilo.
  
  
  "Igama lakhe Nguterri", kusho inombolo eyodwa enombala ophuzi esiqongweni sesitshalo esibomvana.
  
  
  "Futhi igama lakhe Ngujerry", kusho unombolo two e-harem pajamas.
  
  
  "Zombili zibhalwe ngo - 'i'."Uterri wachaza
  
  
  "Ulwazi olubalulekile," ngishilo.
  
  
  "Singamawele", kusho Ujerry.
  
  
  Ngathi: "okunye okutholakele okumangalisayo".
  
  
  Amantombazane avuka emibhedeni yawo futhi afika eceleni kwami.
  
  
  "Angikaze ngikubone ngaphambili", kusho Uterri.
  
  
  "Awuyena lapha, akunjalo?"kwengeza Ujerry .
  
  
  "Wafika njengesiphepho", kusho Uterri. "Ngicabanga ukuthi uyajahwa futhi ufuna sikufihle. Yeka ukuthi kuhle kangakanani!"
  
  
  "Awuyena iphoyisa, akunjalo?"kusho Ujerry . "Asiwafihli amaphoyisa."
  
  
  "Angiyena iphoyisa," kumqinisekisa. "Ngingubani futhi engikwenzayo kuningi kakhulu engingakuchaza esikhathini esingaphansi kwehora, futhi anginayo imizuzwana engamashumi amathathu. Kodwa ungasho ukuthi nginguye kuphela ozungeze abafana abahle futhi angihlekisi nhlobo ngidinga usizo lwakho ."
  
  
  Ngaleso sikhathi, sezwa amazwi futhi saya emnyango siyolalela.
  
  
  "Kungani waphenduka wabuya lapho ekushayela ucingo?"Kwakuyizwi lesosha elalingimemeze egcekeni.
  
  
  "Angazi ukuthi ukhuluma ngani. Usanda kwehliswa esidlweni sasekuseni. Angizange ngikubone manje", kuphendula isisebenzi.
  
  
  "Wawuhamba lapha ngomzuzu odlule, wabe usuphenduka wabuyela emuva."
  
  
  "Hhayi yena."
  
  
  "Akekho owafika nawe?"
  
  
  "cha. Buza U-Yuri emnyango kaprofesa. "Ngizokwenza. Ngizoshintsha ukuzazisa kwakhe. Futhi uma uqamba amanga, akunandaba. Ake sihambe, mngane! »
  
  
  Umsindo wezinyathelo zesisebenzi ezehla egcekeni. Izinkinobho zikhala ngaphandle komnyango.
  
  
  Wayekhonkotha ukuze akhonkothe kusukela ohlangothini olwalunamajika, Uluger esandleni. Amawele agqolozela isibhamu ngamehlo amakhulu aluhlaza okwesibhakabhaka, abese ebhekana, ehleka ngenxa yokukhungatheka. Ukuthi izingane, ngokusebenzisa ubuchopho obuncane be-ih kuleli phuzu, kungasho ukuphila noma ukufa kwabantu abaningi.
  
  
  Unogada wavula umnyango futhi wawuvula.
  
  
  Wathi: "kulungile, nina mantombazane nivuka ekuseni".
  
  
  "Yini ezungezile?"Kusho uterri .
  
  
  Ujerry wanezela: "singavuka noma nini lapho sifuna.
  
  
  "Phezulu naphansi, phezulu naphambili.
  
  
  
  
  
  
  Yilokho ukuphila kwakho konke", kusho unogada.
  
  
  "Ubani osizungezile ofuna ukukhuluma namhlanje ekuseni?"kubuza Uterri .
  
  
  "Noma ingabe sobabili sesiphinde saba khona?"
  
  
  "Sidinga lokhu, sidinga okunye. Usanda kudla isidlo sasekuseni, futhi umsebenzi wakhe uza kuqala. Khona-ke u-eda-nabesifazane be-dessert ."
  
  
  "Khona-Ke wenzani lapha, Marcus?"Akufanele ungene ekamelweni lethu ngaphandle kokuba uprofesa akuthumele ukuba asilethe."
  
  
  "Ngifuna indoda," esho exolisa.
  
  
  I-Emu yasabela ekuhlekiseni kwamantombazane.
  
  
  "Ngangicabanga ukuthi ngibone isisebenzi ephasishi", kusho Umarcus. "Umuntu owayengekho eqenjini. Ngangicabanga ukuthi kungenzeka ukuthi ungene lapha."
  
  
  "Asibonanga muntu oyedwa", Kusho Uterri ngokungenacala.
  
  
  Ujerry wanezela: "kuyadumaza kakhulu.
  
  
  "Angikho eduze kwabantu ababona izipoki", kusho Umarcus. Ngamuzwa ethatha isinyathelo esiwujuqu. "Kuzothatha isikhathi ngaphambi kokuba uprofesa aqede ukudla kwakhe kwasekuseni, futhi uzothumela okukodwa okuzungezile. Njengoba eselapha kakade, mhlawumbe sasingajabulisa omunye umcimbi kancane ...
  
  
  "Ngokuqinisekile akunjalo!"Uterri wangena. "Inkontileka yethu ithi silapha kuphela Ngenxa Kadkt. Varnov. Saxwayiswa ukuba singadlali nabanye."
  
  
  "Kodwa cabanga ngokucophelela," Kusho Ujerry ngobuqili.
  
  
  "Ama-teaser", kusho unogada. Wasuka futhi amantombazane avala umnyango. Isikebhe savalwa.
  
  
  "Manje sesisenkingeni ngempela", Kusho Uterri ehleka.
  
  
  "Kodwa sizijabulisa kakhulu", kusho udadewabo.
  
  
  "Ngiyabonga kakhulu," ngasho, futhi ngafaka I-luger emuva esikhwameni sayo. Yena, wahleka. "Mhlawumbe ngingathola isikhathi sokukukhokhela. Kuyiqiniso ukuthi ulapha kuphela... iphutha... khonza Warnow?"
  
  
  Uterri waphendula: "uzwile lokho esikushilo Kumarcus, kumane nje kuyizinto zokudlala ezenzelwe usosayensi Wasemelika".
  
  
  "Futhi ngenxa yohlobo lomuntu ayilo, akuthathi isikhathi sethu esiningi", kusho Ujerry, futhi weza kimi.
  
  
  "Ungene kanjani kulokhu?"Ngambuza.
  
  
  "Usho ukuthini amantombazane amahle njengathi endaweni enjengale?"
  
  
  "Into enjalo."
  
  
  "Saphendula isikhangiso ephephandabeni elingaphansi komhlaba Esan Francisco", kusho Ujerry. "Amantombazane ahlobene afuna ukuhamba, injabulo, ukuzidela."
  
  
  "Futhi kusobala ukuthi uwutholile umsebenzi."
  
  
  "Yiqiniso . Kumelwe ukuba kwakunamanye amantombazane angamashumi amahlanu, kodwa sasinethuba lokuba amawele."
  
  
  Ngathi:" lokho akukhona konke owawunakho", ngiphawula amafomu ka-ih anesandla esivulekile.
  
  
  "Ngiyakuthanda", kusho Uterri.
  
  
  Ujerry wanezela:" ngiyaqiniseka ukuthi nawe ubaluleke kakhulu kunoprofesa".
  
  
  "Anginandaba namakhono okuzicabangela ngokobulili noma ukungabikho kwawo", emtshela ngokuzimisela. "Kodwa waba umuntu oyingozi kakhulu emhlabeni, usongo e-United States nasemhlabeni wonke. Ngizokugcina imininingwane esabekayo, kodwa ngikholwe, akukho okubaluleke kakhulu esikhathini esizayo sesintu njengamanje kunokungena elabhorethri Kavarnov. Futhi yena, ngifuna nina mantombazane ukuba ningisize ",
  
  
  "Usho ukuthi ngiyisiphukuphuku ngizama ukuba ngibaluleke kakhulu kuwe kunalokhu?"kusho Uterri, ephakamisa ingubo yakhe yokulala emfushane ngisho nangaphezulu .
  
  
  "Futhi lokhu?"Ujerry wangenela, waphula ibhande lesinqe phansi kwephijama lakhe futhi walihambisa phansi phakathi kwethanga lakhe eliyindilinga.
  
  
  "Ngathi kubaluleke kakhulu, mantombazane, akumnandi kangako."
  
  
  "Kungani kufanele sikusize?"kubuza Ujerry . "Ngeke ngisho ube nenhlonipho kithi."
  
  
  Kwakusobala ukuthi ukuthanda izwe nobuntu kwakungamazwi ayengabonakali emakhanda akhanyayo. Kodwa ngaphandle kosizo luka-ih, amathuba ami ayengekho.
  
  
  Njengoba isisho esidala sithi, "indoda enobuso be - poker yamtshela," ungiklwebha okwami, ngiklwebha okwakho."
  
  
  Ukumamatheka kolwazi okukhanyayo kwakhanyisa igumbi. "Usho ukuthi uzokwenza?"amawele asho kanyekanye .
  
  
  "Uma ungangisiza ukuba ngingene elabhorethri Kavarnov."
  
  
  Benqekuzisa ikhanda ngenjabulo, bangithatha bangiyisa enqwabeni yemicamelo enemibalabala, lapho basusa khona ngokushesha izembozo ezincanyana. Lapho bephaphazela iso, babehamba-ze, bethatha izikhundla ezihlukahlukene eziyengayo phakathi kwemicamelo. Wathola ukuthi Uterri wayenophawu oluncane lokuzalwa ngaphansi kwesifuba sakhe sobunxele, futhi leyo kwakuwukuphela kwendlela ayengamhlukanisa ngayo namawele.
  
  
  Kwakuwukuphela kwesikhathi ekuphileni kwami lapho okwakhe kwakuphuthuma khona ukuqedela lokho okungenzeka ukuthi kuyinto ejabulisa kakhulu kuyo yonke imisebenzi yabantu. Futhi ngakho-ke yabeka irekhodi elisha lomhlaba lokususa izingubo eziningi ngangokunokwenzeka ngesikhathi esifushane kakhulu.
  
  
  "Mmm, okumnandi", Kuphawula Uterri.
  
  
  "Ngangazi ukuthi wayezoba nokuningi kunalowo profesa omdala", kuvuma Ujerry.
  
  
  Uterri wayala:" woza lapha, kuvulekile phakathi kwethu."
  
  
  Ngokushesha waguqa futhi wazinza esimweni esivamile Ngomzimba Omncane Katerry owawushisekela kakhulu.
  
  
  "I-mistletoe yakhe ayihloselwe ukuba phakathi kwami, naphakathi kwethu", esho ngokububula, ukukhala okuphansi okungazange kuzwakale njengesikhalazo nhlobo.
  
  
  "Ingabe unendaba?"Ngambuza okwengeziwe ngemva kokungena emasangweni epharadesi.
  
  
  "Oooooooh", ekhala.
  
  
  "Ngizombiza ngokuthi udlala esikhathini esizayo", ngathi kuye, futhi ngawela emhubheni wothando.
  
  
  Yileyo ndlela konke okwaqala ngayo, nakuba ngesikhathi esifushane kakhulu samukela izimo eziningi zokuzivocavoca, eziningi zazo ezingachazwanga ezincwadini zomshado.
  
  
  Ngemva kwesikhashana, sagxila kakhulu komunye umngane kangangokuthi Ujerry wathi ngezwi eliphansi, elidabukisayo:: "angikuthandi ngempela ukudlala amashumi ayisikhombisa."
  
  
  Ngangibekwe esimweni esingesihle sokukhuluma, kodwa ngiphendukisa ikhanda lami, ngomzamo omkhulu, ngamcela
  
  
  
  
  
  
  Ngokungenacala: "kusho Ukuthini lokho, Jerry? "amashumi ayisikhombisa okudlala."
  
  
  "Nkulunkulu, wonke umuntu uyakwazi lokho", esho ngokuthukuthela. "Amashumi ayisikhombisa nesithupha nesishiyagalolunye ngeso elilodwa."
  
  
  Wacelwa ukuba ambhalele incwadi, futhi ngokumncenga kancane, waba umlingani wesithathu komunye wemidlalo eyinkimbinkimbi, engavamile, futhi eyisicefe engiyikhumbulayo. Futhi ngikukhumbula kakhulu.
  
  
  Ngemva kwalokho, njengoba ayecelwa ukuba agqoke ngokushesha, amawele angibuka nginobuso obujabulisayo obugcwele ukumamatheka okuncane nokubonga. Kwakungujerry owathi ngokububula okude, okujabulisayo, " Uyazi, ngicabanga ukuthi sobathathu sizokwenza umbhangqwana omuhle."
  
  
  Kodwa ingqondo yami yayisivele ikhathazeke ngenkinga Kawarnow nezinkampani. Ngathi: "kulungile, ukuzijabulisa nemidlalo sekuphelile. Manje ake sibone ukuthi singayithola yini indlela eya ethempelini Lasenox varn.
  
  
  Bacishe banqekuzisa ikhanda ndawonye. Kodwa kwakungekho sithakazelo sangempela ebusweni babo.
  
  
  "Uyasikhumbula yini isivumelwano sethu esincane?"Kubuza u-ih wakhe .
  
  
  "Yebo," Kusho Uterri, ecasukile. "Kodwa kungaba yingozi ukukusiza."
  
  
  "Ngaphandle kwalokho," kwanezela Ujerry. "Kuningi esingakulahlekelwa. I-Oni isikhokhela imali eningi kunalokho esake sakubona ekuphileni kwethu. Lapho sihamba lapha, sizosisebenzisa ukuvula isitolo esincane sezingubo."
  
  
  Ngaleso sikhathi, nganginomuzwa oqinile wokuthi amawele ayengebona ubuwula njengoba ayezenza.
  
  
  "Ngakho uzovula isitolo sezingubo uma uhamba lapha", ngishilo. "Futhi yini ekwenza ucabange ukuthi uyoke ushiye lapha? Uyiziboshwa, awazi? "
  
  
  Uterri wanikina ikhanda, " Asibona neze iziboshwa. Siyeza sihambe njengoba sicela. Lapho sikhathala ukuvalelwa, sihamba kuyo yonke indlu. uměsto. Futhi akekho osivimba ."
  
  
  "Yebo," ngishilo. "Ungaya nomaphi lapho ufuna khona, ngoba ayikho indlela yokuphuma uzungeze le nqaba yamatshe ngaphandle komoya. Kodwaell laba bantu ukuthi ufuna ukuyeka ukubhema futhi ucele i-ih ukuba ikukhiphe lapha. "khona-ke uyokwazi ukuthi yini obekufanele uyazi kudala - ukuthi kungenzeka ukuthi uyisigqila esiboshwe ngamaketanga."
  
  
  Manje u-ih wayesenaka ngendlela engahlukanisiwe. Ih ubuso obumnandi obukhanyayo baphenduka baba obubucayi, futhi bashintshana ngokubuka okushaqisayo.
  
  
  "Angizange ngibeke ukuphila kwami engozini ngokuhleka", eqhubeka ngokushesha. Laba bantu bazothatha Imelika nezwe lonke ngamandla e-athomu. Amabhomu e-Ih asevele efakwe emadolobheni abalulekile ASE-US, futhi alungele ukuqhuma ngamunye ngamunye uma singahambisani nezidingo ze-ih ."
  
  
  Wabuka iwashi lakhe. "Uma ngingakwazi ukufinyelela Kuvarnov, okuwukuphela komuntu ongasebenzisa le mishini, ibhomu lokuqala le-athomu liyobhubhisa Inew York nabo bonke abahlali be-ego emahoreni amabili nje kuphela."
  
  
  Uyise wanqekuzisa ikhanda njengoba bevala umlomo. "Yebo, lawa amaqiniso. Futhi ngifuna ukuba nina mantombazane niyeke ukuzama ukuphoqa le ntokazi eyisiphukuphuku ukuba ingiphoqe futhi niqhubeke. Ngoba, ngaphandle Kukavarnov, owalahla izwe lakhe, singabantu abathathu Kuphela basemelika abaphakathi kwekamu lesitha.
  
  
  "Futhi ngaphandle kwami, awusoze waphuma lapha uphila."
  
  
  "O, Nkulunkulu Wami", Kusho Uterri. "Singasiza kanjani?"
  
  
  "Ngifuna ukuba le nqubo isetshenziselwe ukuhambisa laba ababili elabhorethri Kawarnes, ezindaweni zokuhlala, nakho konke okunye, bese ngibuya. Ngifuna ungitshele konke okubonile lapho okungase kunginikeze umkhondo wokusebenza kwe-ego. Futhi wenze ngokushesha; sekuyisikhathi ukuthutha manje! "
  
  
  Bobabili baqala ukukhuluma ngokushesha. "Linda," ngathi, " Terry, ah."
  
  
  "Kukhona unogada," esho. "Kodwa Umarcus usebenza isikhathi esiningi. Ulala egumbini elincane elingemuva komnyango kaprofesa elibukeka sengathi lenziwe ngensimbi eqinile. Futhi nguye kuphela osibona emuva naphambili. Ucindezela inkinobho ye-alamu, Futhi Uvarnov uya kolunye uhlangothi lomnyango, awuvule, futhi akhulume ngohlobo oluthile lwensimbi. Asikho isihluthulelo salomnyango; uvuleka ngaphakathi futhi uprofesa akasitsheli ukuthi kungani."
  
  
  Kuhle. Noma yini enye?"Ngaqhuma. "Yini engaphakathi?"
  
  
  "Lapho ungena", Kusho Ujerry, " uzobona ihhovisi elinedeski nocingo. Le ndawo ayinalutho, ayikho enye ifenisha. Kodwa kunamakhabethe okufaka amafayela. Futhi ibalazwe elikhulu elenziwe ngezingqimba Lase-United States elilenga ekububula eduze kwesihlalo. Omunye umnyango uholela ehhovisi b...
  
  
  "Linda umzuzu!"Uterri waphazanyiswa. "Kunesivikelo sodonga ngemuva kwaleli khadi. Yebo, akuyona ngempela ephephile. Kodwa i-nook eyisikwele.
  
  
  "Wazi kanjani lokho?"Sl wambuza.
  
  
  "Ngoba ngolunye usuku lapho ngingena, ngakubona. Imephu yasuswa ekhoneni futhi yalala phansi ngaphansi kwalesi sigodi emagobolondweni ngokwesibonelo unyawo lwesikwele. Uwarnow wasakaza amaphepha etafuleni lakhe okumelwe ukuba wayefunda ngesikhathi engilindele. Ngicabanga ukuthi wakhohlwa ukubeka amaphepha eceleni futhi amboze uměsto ngebalazwe.
  
  
  Wamomotheka. "Noma ucabanga ukuthi ngiyisiphukuphuku kakhulu ukuba ngazi umehluko phakathi komgodi wokukhala nawe-uyazi-yini. Noma kunjalo, ngazenza sengathi angiqapheli, futhi ngangingenalo ilukuluku ngaleso sikhathi. Ngesikhathi esilandelayo lapho engithumela khona, ibalazwe lalisekhona, kungekho maphepha."
  
  
  "Ikuhlukanisa kanjani?"Ngacela, ukuze nje ngiqinisekise ukuqagela kwami okufundile.
  
  
  "Nginophawu lokuzalwa lapha", Kusho Uterri ngokumamatheka okuncane kakhulu, ekhomba indawo engaphansi kwesifuba sakhe sobunxele. "Futhi njengoba ubona, sigqoka izingubo ezihlukile ukuze sisihlukanise."
  
  
  "Kulungile, Jerry, ah. Yini ekamelweni eliseduze kwehhovisi? "Ngempela, igumbi elilodwa elikhulu elihlukaniswe ikhethini.
  
  
  
  
  
  Ngakolunye uhlangothi kunombhede, izingcezu ezimbalwa zefenisha, nendlu yangasese exhuma ngqo ehhovisi. Ngakolunye uhlangothi, ungangibuzi. Angikaze ngiyibone, kodwa ngicabanga ukuthi cishe iwuhlobo oluthile lwemishini. Oh kwesokudla, futhi eduze embhedeni, kukhona omunye azungeze lezi amafoni zangaphakathi.
  
  
  "Wake wamuzwa ekhuluma ngalezi zingcingo?"
  
  
  "Kanye nje. Kodwa kwakuwuhlobo oluthile lwengxoxo enezici ezimbili, futhi wayengayiqondi "
  
  
  "Kabili ngesikhathi elapho, U-Emu wathola ucingo", kusho udadewabo. "Ngangingaqondi ukuthi wayekhuluma ngani. Kodwa ngicabanga ukuthi ngiyazi manje ."
  
  
  "Ngitshele ngakho, Terry."
  
  
  "Wayebukeka ethukuthele kakhulu . Futhi wathi okuthile okunjengokuthi, " Bheka, ungangibheki, Jikelele, futhi ungangisongeli. Khumbula, uma ngihamba, futhi konke kuhamba nami. Kubandakanya Emoscow, ujenene owafika engqungqutheleni ephethe amapotimende amabili. Kodwa ngesizathu esithile, omunye wabo walahleka . Wabe eseyeka wathi, " ingabe lokho kusho lutho kuwe, Jikelele?"
  
  
  Wathi: "angazi ukuthi uthini kujenene". "Kodwa lokho kungitshela okuningi. Uvarnov unesimiso esinjalo sokuthi uma efa, wonke amadolobha, kuhlanganise Nemoscow, ayofa naye. Akukhona nje ukuthi uyisiphukuphuku esibi kuphela, kodwa futhi uhlakaniphile.
  
  
  Ingqondo yami yaphenduka isikhashana njengoba ngangixazulula izici ezihlukahlukene zohlelo olusebenzayo. Wabe esethi, " ngakolunye uhlangothi, isikhathi siyinto ebaluleke kakhulu. Kodwa angikuboni. Ngingathola Umarcus ukuba athathe omunye wenu aye Naye E-Ond. Kodwa angikwazi ukuphoqa Uwarnow ukuba ayivule uma engathathi isinyathelo kuqala. Lokho kusho ukuthi, uma engakathumeli Umarcus ukuba akulandele.
  
  
  "Futhi, angikwazi ukuphumelela ngemva kwakho ngaphandle kokubulala Umarkus, oyobe emi evulekile usuku Lapho i-ego Kavarnov ingabona khona. Futhi ngaphambi kokuba Nginakekele Umarcus, wangishaya ngomnyango ebusweni. Ngakho konke kuncike kuwe amantombazane. Noma ubani oza ukuzombona namuhla, kumelwe nginamathele okuthile kulowo mnyango ukuze ungavali ngokuphelele, futhi ngikwenze ukuze Uvarnov angamboni. Futhi kuthatha isimangaliso sesikhathi ."
  
  
  "Nginombono ongcono", kusho Uterri. "Lowo othole imvume kaprofesa uhamba naye aye ekamelweni lokulala, akhiphe i-ego bese emlalisa. Ube esemncenga ukuba aye endlini yangasese. Akakwazi ukuphikisana nalokho, ngakho uzivalela endlini yangasese, akhiphe amanzi, abese egijimela ehhovisi futhi akuvulele umnyango wensimbi. Khona-ke ubuyela ngomnyango oxhumanisayo futhi akhwele embhedeni Novarnova.
  
  
  "Ubuhlakani obumsulwa", ngishilo.
  
  
  "Okwamanje, kuzodingeka ulahle Umarcus", Kusho Uterri, " bese ulinda usuku."
  
  
  Ngathi: "nginike imizuzu emihlanu". "Futhi yena, ngifuna Ukuba Umarcus akhangwe lapha yintombazane esele, ukuze unen akwazi ukumnakekela ngokushesha nangokuthula."
  
  
  "Ngokuvamile akafuni sobabili emcimbini wasekuseni", kusho Ujerry. "Kodwa ake sithi uyazi?"
  
  
  "Ungakhathazeki, ngizolungela cishe noma yini", kusho uyise.
  
  
  Kwaba nokunye ukuthula okucabangayo, wabe esethi , " manje konke okumelwe sikwenze ukulinda. Kodwa isikhathi esingakanani?
  
  
  "Ufana newashi", kusho Uterri. "Kufanele kube lapha noma nini."
  
  
  "Yebo," kusho Ujerry. "Kodwa uma kuwusuku olukhulu luka-ego ukuqothula Inew York, mhlawumbe uyoba novalo futhi ngeke afune ukulala."
  
  
  "Ujesu," Kububula Uterri.
  
  
  Angizange ngimtshele lutho, ngoba ubukhulu balo mbuzo nenhlekelele engaba khona yempendulo kwacindezela ubuchopho bami.
  
  
  Amashumi amabili nanye
  
  
  Kwakunohlobo oluthile lwetafula lokugqoka ekhoneni elimnyama lekamelo, futhi ngahlala phansi kulo, ngivaleleke ngokuphelele ekukhanyeni. Imizuzu yayigcwele ngokungapheli, futhi imisipha yami emincane, enemisipha yayincenga ukuba ngikhululeke. Ekugcineni wavuka. Kwakuwubuwula ukuhlala usesimweni esingesihle kangako lapho cishe wawuzwa umsindo oyisixwayiso wokhiye kanye ngosuku.
  
  
  Kwase kudlule isigamu sehora lapho ebona ukuthi isifo sokuqaqamba kwamalunga esikhwameni esikhulu sasisusiwe, Uvarnov wayesezoyeka ukuzijabulisa okungenangqondo futhi agxile ezindabeni ezimbi zosuku, isandla sakhe silungele ukuthumela isignali eyayizoqhuma idolobha Lasenew York. esibhakabhakeni. Futhi uma ngehora lokugcina umongameli engazange anqume ukuzibeka engozini yokwethuka kwesizwe futhi ashiye Imanhattan, isiphetho sabo bonke laba bantu sasisezandleni zami.
  
  
  Njengoba ayemlindele, walwa nomuzwa owandayo wokwesaba, ebala ukuthi kungenzeka yini ukuba kube nezinye izinhlelo ezingaba yingxenye yeshumi nambili. Bonke babewusizo futhi behlakaniphile ngokwanele. Kodwa ngamunye wafika endaweni engafinyeleleki-udonga lwensimbi olungenakunqotshwa phakathi kwami Novarnov.
  
  
  Ngezikhathi ezithile, kwakuzwakala imisindo engacacile ecindezelwe emhubheni. Amazwi angacacile, ukushaya kwezinyawo ezisindayo, ukushaya kwensimbi. Amantombazane angilalela ngezindlebe zawo zibheke odongeni, kodwa abika ukuthi ayengakaze ezwe lutho olubalulekile, ayemane ekhuluma ngendlela engenamsebenzi njengoba amadoda amaningana, ngokusobala ephuthuma, edlula umimmo.
  
  
  Khona-ke, ngemva kwesikhathi eside sokuthula, lapho ayesezobeka engozini noma iliphi iqhinga elibi, kungakhathaliseki ukuthi ingozi yayihlanya kangakanani, kwaba khona ukungqongqoza okungenasineke emnyango, okwalandela ngokushesha ukuqhuma kokhiye esikhaleni.
  
  
  Yayisifihlekile kakade lapho Umarcus engena ekamelweni lezincekukazi zikaprofesa futhi ememeza: "Wena Ungunksz Mole Omncane", Izimfuno Zasemelika.
  
  
  
  
  
  
  Izinsizakalo zakho ezimbili! Uprofesa waboshwa ngenxa yokuvakashelwa abaphathi bakhe, futhi uthi uma ungafiki ngokushesha, uyokunika izinja zikajenene ukudla kwakusihlwa.
  
  
  "O Nkulunkulu wami, lezi zinja zizongidla kancane ngokulunywa kathathu", Kusho Uterri ngezwi lakhe elimnandi. "Ake sisheshe ngaphambi kokuba uprofesa alahlekelwe umoya."
  
  
  "Ngicabanga ukuthi usho ukuthi i - ego-cool, hhayi i-ego-hot, Terri othandekayo", Kulungisa Ujerry.
  
  
  "Ngibiza u-ih njengoba ngibona u-ih, sithandwa", ephendula, futhi wagijimela emnyango.
  
  
  Ujerry wathi: "O, Marcus, ungabuya isikhashana ngaphambi kokuba ulethe udadewethu?
  
  
  "Buya?"Umarcus wacasuka kakhulu. "Kungani?"
  
  
  Nginesizungu futhi ... Futhi ngidinga umuntu wangempela, hhayi lesi sikhwama esidala samathambo esikhathele.
  
  
  "Akunjalo? Ingabe kunjalo manje? Umarcus wathi, izwi lakhe lithuthumela ngenjabulo. "Yini ongayenza ngendoda yangempela ngomzuzu omncane nje?"
  
  
  "Ungakwazi yini ukuchitha imizuzu emibili emincane?"
  
  
  "Ngingasindisa okuningi, kodwa ngingaba nenkinga."
  
  
  "Ngeke ngikutshele. Futhi awucabangi yini ukuthi kufanele ngithathe ingozi?"
  
  
  Futhi-ke, ikhefu elibi, elingaqinisekile: "Yebo, ngizobuya. Ngaphansi komzuzu. Zilungiselele!"
  
  
  Njengokungathi kwakuyindawo yokumemeza, umnyango wawushaya ngamandla. Futhi-ke kwaba khona ukungabi nalutho okukhulu kokuthula.
  
  
  "Ungasichithi umzuzwana", Kusho Ujerry ngezwi eliphansi, " futhi mgcine ematasa!"
  
  
  "Mthungi, ungalokothi wazi ukuthi i-ego ishaya ini", wakhononda, futhi waphinde wazithoba.
  
  
  Umarcus wabuyela ngemva kwemizuzwana embalwa.
  
  
  "Njengoba ubona, umyeni wakhe, isithandwa sakhe," Kusho Ujerry.
  
  
  "Ngikulungele kakhulu kunalokho oyoke ube yikho", esho Kuvaughn ngokuhleka usulu. "Kodwa kumelwe ngiqaphe umnyango Kawarnow, futhi anginaso isikhathi sokukhumula izingubo."
  
  
  Ujerry waphendula: "khohlwa ngalolu suku oluwubuwula". "Umbhoshongo wendlovu yasendle ongamamitha angamashumi amabili ukuphakama wawungeke ukwazi ukuwuphula uma igumbi elingaphakathi laligcwele amantongomane kusukela phansi kuya ophahleni."
  
  
  Ngokusobala, Umarcus wayekude kakhulu nokufuna ukuphendula. Kodwa ngemva komzuzu wakhipha ukububula okunjengokwebhizinisi lapho Ujerry ethi, " O, Nkulunkulu wami, uningi kakhulu!"futhi waphuma ngokucasha ngemuva kwetafula lokugqoka.
  
  
  Wayehamba kancane kodwa ngokushesha eqhubekela phambili ne-stiletto. Inkantolo Yakhe Yasebosnia naseherzegovina yabalahla ngecala okwesikhashana lapho iphakamisa isikhali sayo emhlane obanzi we-ego. Amehlo kajerry avulekile avuleka lapho ngibona.
  
  
  Ngokungazelelwe, mhlawumbe ngenxa yesimo esithile sesilwane noma ngenxa yokubukeka kwamehlo Kajerry ashaqekile, Umarcus waphakamisa ikhanda lakhe waphendukela kimi.
  
  
  Ngakho esikhundleni salokho, wagwaza ummese we-emu esifubeni sakhe.
  
  
  Umlomo ka-Ego wawuvulekile futhi amehlo akhe ayengakholelwa obala. Kodwa-ke, ngokukhala okuncane nokumomotheka okwesabekayo, washeshe wakhishwa ngommese, futhi wawa ngokulalela phezu Kukajerry futhi wabanda.
  
  
  Eyakhe yasula ummese esikhwameni sika-ego futhi yathola isikhali, kuyilapho Ujerry, enombono owesabeka kakhulu ebusweni bakhe, ezama ngeze ukuxosha isidumbu kunah. U-Ego wambamba ehlombe futhi wamshaya, futhi wagingqa phansi. Wayebheka ngaphandle endaweni engapheli.
  
  
  Ugerry wahlala phansi wasula ibala legazi emzimbeni wakhe onqunu ekhoneni lephepha njengoba engibheka ngendlela engingakwazi ukuyibeka. Ngaphandle kokuthi mhlawumbe kwakuyinhlanganisela yokumangala, ukungakholelwa cishe eqinisweni lokufa ngesihluku, kanye nokunyanyeka. Kungakhathaliseki ukuthi wayengizonda, igazi noma isidumbu, ngangingakwazi ukusho.
  
  
  "Yebo," ngathi, njengokungathi ngiphendula isikulufa esingashiwongo, " kwenzeka izwi elinjengaleli. Futhi uma ngingasheshi, izigidi zabanye, abantu abangenacala kakhulu bayofa."
  
  
  Wabe esemshiya, ebheka phezulu naphansi egcekeni, wagijimela emnyango omkhulu wensimbi Uvarnov nomshini wokulawula okukude ababelinde ngawo emaphikweni.
  
  
  Kwadlula imizuzu embalwa yokukhathazeka, enokujuluka. Futhi wabe esezwa ukuchofoza kwesivalo, futhi umnyango wavula nje ukuqhuma. Yaqala ukuzungeza kimi, kodwa ngayibamba nge-ego yami futhi yangena, ngesikhathi esifanele ukuze ibone umhlane Katerri onqunu, owawucishe ufihlwe emnyango ovalayo.
  
  
  Wavala umnyango ngobumnene futhi wabheka ekamelweni ngesinye isikhathi. Ngokwencazelo Kagerry, unen wayenesihlalo esinomakhalekhukhwini, amakhabethe, ibalazwe elikhulu lase-United states, nengxenye Yemelika Ephakathi ayengakhulumi ngayo. Wadlula emashalofini esihlalo, kodwa avalelwa. Yenziwa ngenye indlela ekhabhinethi yefayela, umphumela uyafana.
  
  
  Ngahlola ibalazwe. Lezi zindandatho, ezazidwetshwe ngepeni elibomvu nepeni elinamaphethelo, zazizungeza amadolobha ayisikhombisa ase-U. s. nepanama Canal. Izisulu zokubhujiswa. Elinye lamadolobha azungeze lapha kwakuyicleveland, kodwa kungenzeka ukuthi sasingayinaki, njengoba ibhomu elibhubhisa ubugovu lavinjwa amasiko. Ebalazweni, amadolobha ayebalwa, futhi ngaphandle Kwasecleveland, ayehlelwe ngendlela ehlukile: Enew York, Echicago, Ehouston, Elos Angeles, Esan Francisco, Nasewashington, dc.
  
  
  Nokho, ngaphawula ukuthi inhloko-dolobha yayilondolozwe kwaze kwaba sekugcineni, ngokungangabazeki ukuze kunikezwe uhulumeni wethu ithuba lokuxoxisana kuze kube ihora lokugcina.
  
  
  Imephu yayilengiswe ngocingo oluvela ekhoneni lethusi eliqinile. U-Ego wayemkhiphe enkingeni ngokuqiniseka ukuthi, njengoba Uterri ayeshilo, wayezotholakala emgodini omkhulu noma endaweni efihlekile lapho kwakufihlwe khona imibhalo eyimfihlo. Kodwa kwakungekho mgodi onjalo
  
  
  
  
  
  Izindonga ezingaphansi kwebalazwe zazibushelelezi.
  
  
  Kwafika kimi ukuthi ibalazwe elilula le-hole-in-the-moan lalingeyona into eqanjiwe kakhulu kososayensi osezingeni Le-varn. Futhi manje waqala ukuzama i-brass hook, ephendukisa i-ego ngezindlela ezihlukahlukene, kodwa ethola ukuthi yayilungiswe ngokuqinile futhi inganyakazi. Kodwa hhayi ngempela motionless. Ngoba lapho i-hook idonswa emuva, yayishaya kancane. Ngokushesha, ingxenye yesikwele yodonga yaphenduka ngaphandle komsindo, yembula imbiza equkethe incwajana encane eboshwe ngesikhumba nochungechunge lwemidwebo enenombolo, ngayinye inekhanda elibomvu eliyindilinga kuyo yonke indawo, okungenani kimi, okwakubonisa ngokucacile indawo okwakubekwe kuyo amapotimende amabhomu.
  
  
  Babeka izindawo, okungukuthi, uma unencazelo efanele, ukuthi yisiphi isakhiwo esisedolobheni ehholo. Ngaphandle kosizo noma esinye isiqondiso, imibhalo yayingenangqondo.
  
  
  Nakuba kwakubonakala kuyisikhathi kulezi zimo ezicindezelayo, ngaphandle kwalokho ezicindezelayo, ukubheka iwashi lami kwangitshela ukuthi kwase kudlule imizuzu emibili kuphela. Futhi njengoba ayazi ukuthi Uvamou wayengaphila eminye imizuzu eyishumi noma ngaphezulu lapho Uterri exwayiswa ngesidingo sami sesikhathi, waphakanyiselwa esihlalweni futhi waqala ukutadisha ngokushesha incwadi ephaketheni eboshwe ngesikhumba.
  
  
  Ekuqaleni, izinhlamvu nezinombolo ezikuyi-nen zazicacile kubantu abaningi njengephazili yama-crossword Aseshayina. Kodwa ngijwayele zonke izinhlobo zezimfumbe, futhi azikho izisebenzi eziningi emhlabeni ezijwayelene kangaka nobuciko bokuxazulula amakhodi okufinyelela. Ngokushesha waqaphela ikhodi Yasemelika eyayisetshenziswa ososayensi besikhathi Sikavarna enen. Futhi nakuba ikhodi yayilula ngokwanele uma othile enikeze ifomula yezibalo ehlakaniphile ngokumangalisayo yokuchaza i-ego, ngokwazi kwami, ayikaze igqekezwe isitha ngaphakathi noma ngaphandle KWE-US.
  
  
  Ngaguqula inkumbulo yami, futhi isimiso sangena ekhanda lami cishe ngokushesha. Wathola ipeni elisesibambeni esisetafuleni eduze kwencwajana yakhe futhi wenza amanothi asheshayo okubhala, echaza futhi efushanisa kuphela izinto eziyisisekelo zombhalo nezinombolo, kuhlanganise nesakhiwo sokufa kwekhanda. Yayihlanganisa izimfihlo zamadivayisi Okuqhuma Kwebhomu Le-varn ayesetshenziswa i-stylus enamandla. I-microelectronics yayiklanyelwe ukuba ibe idiski elingana nedola elingana neflap yesikhumba ukuze i - ego ikwazi ukudlulisela isignali enamandla yamaza aphezulu emabangeni amade-umshini ofana ngandlela-thile ne-pacemaker, kodwa owawuyinkimbinkimbi kakhulu, waqhuma wonke amabhomu ngokuzwana ngemva kokushaya kwenhliziyo kokugcina Kwama-varns.
  
  
  Le divayisi eyinkimbinkimbi, encane ngokumangalisayo elawulwa kude yabizwa ngokuthi "Ukhiye Wokufinyelela" ekhasini lokuqala. Futhi ekhasini lokugcina, ngaphansi kwesihloko esithi: DISARM, kwakunochungechunge lwezinombolo ezinhlanu, njengoba kuchazwe embhalweni, ezaziyisihluthulelo sokukhubaza igama eligcwele ngisho nangemva kokuba zithole isignali yokuqhuma. Lokhu kubuyekezwa kokuphepha okuphuthumayo kuyogwema ukubopha i-pacemaker enhliziyweni Kawarnow.
  
  
  Kodwa kwakukhona ukubanjwa. Ngemva kokukhishwa kwesignali yesikhathi esashukumisa amabhomu, kwasala imizuzwana engamashumi amathathu kuphela ukuba kukhanselwe ukuqhuma.
  
  
  Ngokushesha wathatha izithombe zezinombolo ngokwengqondo futhi waveza izithombe ze-ih odongeni lwangaphambili lwengqondo yakhe. Nginenkumbulo ecishe ingabi namaphutha, futhi ukukhumbula izinombolo eziyishumi nambili bekungeke kube inkinga yangempela. Nokho, wabhala izinombolo ephepheni, aliqoqa futhi walibeka ngomzuzu.
  
  
  Ngayifunda ngomzuzu owodwa ngesitayela nediski, ngase ngibhala indawo yamapotimende-igama eligcwele emadolobheni ahlukahlukene.
  
  
  Ngemva kokwenza lokhu, ngafaka incwadi namanothi anombhalo wengqikithi yayo kolunye ububanzi bayo. Kwangithatha cishe imizuzu emihlanu ukubhala amaqiniso achaziwe, ngoba kwakudingeka ngibe nolwazi oluqondile olusebenzayo lwedivayisi uma yayizophazanyiswa uhlelo Lukawarnow lokubulala. Ngathola ukuthi ngingakhumbula cishe yonke into uma ngibhala imininingwane kuqala. Kunoma ikuphi, uma usuyitholile le divayisi, kwakulula ukuyisebenzisa njengokuthinta amaphuzu ahlukahlukene ekhampasi ngepensela.
  
  
  Manje wayesefaka amapulani, ayemakhulu kakhulu ukuba i-ih ikwazi ukuwathwala, esitsheni sodonga, waphula ingwegwe yethusi ukuze avale imbobo, futhi walengisa ibalazwe.
  
  
  Wangena endlini yangasese buthule futhi wahamba waya kolunye usuku. Ngincike kuye, ngezwa lokho engangikucabanga kwakuyizwi Likavarnov Nezwi Likaterry eliphendulayo. Angizange ngiyinake ingxoxo njengoba ngangikhipha i-luger esikhwameni sayo futhi ngathatha isibambo somnyango. Kodwa umongo walokhu kwaba Ukuthi Uvarnov waxolisa ngokusheshiswa ngenxa "yokuhlola okuphuthumayo okudingeka kulungiselelwe ngokushesha", Futhi Uterri wancenga u-hey, imizuzu embalwa eyengeziwe noprofesa omuhle,owayengumuntu omkhulu kangangokuthi wamshaya. okuningi okufanayo.
  
  
  Lapho unina evula umnyango kancane futhi ebuka ngaphakathi, Uknox Warnow, egqoke ijazi elimhlophe elabhorethri phezu kwebhulukwe lakhe, wayemi ngimile, izandla zakhe zisehlombe lakhe-Ukuphenduka lapho yena, egqoke izingubo zokugqoka, ebuka U-Emu esweni ngomoya mbumbulu. ukukhulekela.
  
  
  Izinwele Zama-varns zazimnyama, zinemigqa eminingi engwevu. Yayinesiqongo esincane
  
  
  
  
  
  izici ezincane nomzimba omncane owawubonakala ubuthakathaka. Ngaphambi kokuba i-ferret, kuze kube yilapho ukubuka kwayo kuhlangana namehlo aluhlaza akhanyayo Ka-Ego ayengenayo imizwa, nakuba ayelukhuni futhi ekhazimula njengama-emerald, yayingeyona ingozi enkulu ekusindeni kwesizwe esinamandla kunawo wonke emhlabeni. Futhi angicabangi ukuthi kunendoda engadlula emzuliswaneni owodwa Noterri noma iwele lakhe.
  
  
  "Ngizomthumela wena nodadewenu kulobubusuku", esho manje. "Kuyoba nokuthile okuzogujwa nge-champagne yakudala nesidlo sakusihlwa esikhethekile. Bese uchitha ubusuku obude, obungajwayelekile benjabulo ndawonye ."
  
  
  "Ngiyangabaza kakhulu, Varnov", u-emu wamtshela njengoba engena ekamelweni elingemuva Kwe-luger . "Ngilindele ukuba ubuyele e-United States kulobubusuku njengesiboshwa sami."
  
  
  Ubuso buka-Ego bawela phansi ngenxa yefulegi lemvume yokubulawa njengoba ephendukela kimi. Njengoba ayefuna amazwi, wathi kuye, " Terry, buyela ekamelweni lakho. Ngifuna wena nodadewenu nigqoke futhi nimlindele ukuba eze azokulanda."
  
  
  Wavula umlomo wakhe ukuze asho okuthile, wabe esephuthuma kude
  
  
  "Ngiyazi ukuthi ungubani", Kusho Uvarnov ngokuthula, ubuso bakhe buzolile. "Ingabe lokho kuyakumangaza?"
  
  
  Ngangikwenza, kodwa angizange ngimtshele.
  
  
  Uvarnov wangena esihlalweni esikhulu sesikhumba eduze kombhede, wawela imilenze yakhe, wawela izingalo zakhe esifubeni sakhe. "Ucabanga, Carter", waqhubeka ngokumomotheka, " ukuthi angikulungele isimo esinjengalesi? Yiqiniso, akunjalo. Ngeke iphume kuleli gumbi, nawe usaphila. Futhi uma ngifa, cishe ngokushesha ingxenye yomhlaba iyoba umlotha."
  
  
  "Ngiyazi konke lokho," kusho mina. "Ngiye ngachaza imibhalo yakho eyimfihlo, futhi amalungiselelo akho ayize. Izinombolo 5-21-80-54-7 ingabe kukhona okuphambukayo kuwe?"
  
  
  Ukubonakaliswa kwe-ego-manic kwaqhuma njengekhandlela emoyeni futhi kwacima. Okwesikhashana, wayecishe abone amagiya engqondo ye-ego ehla, eshayisana kakhulu, abese ehlunga ezinye izindlela.
  
  
  Waqhaqhazela futhi wamomotheka, wazithoba. Wathi:" ekugcineni, akukho okubalulekile. Kubo bonke abantu, kuzo zonke izidalwa eziwubuwula zabantu, intambo kumelwe ifike."
  
  
  "Ifilosofi ehloniphekile", ngasho.
  
  
  Waqhubeka: "thina sobabili sisodwa kuleli dungeon lekamelo elilawulwa ubukhulu bomhlaba. Cabanga ngakho. Cabanga nje ngakho! Amandla angachazeki esiwaphethe ezandleni zethu ."Wenza ikhefu . "Singahlanganisa amandla futhi sibuse umhlaba ndawonye. Noma singakwazi ukubhubhisa omunye, omunye emizuzwini embalwa elandelayo. Kuyoba yini? "
  
  
  Ngathi: "siyakudinga lokhu, sidinga okunye". "Ngisho nomuntu omubi uyazi ukuthi umdlalo usuphelile nini . Futhi yamukela ukulahlekelwa kwayo. Manje, ngizokunika imizuzwana engamashumi amathathu ukunquma. Woza nami uzokwahlulelwa, noma ufe kulesi sihlalo."Ngokwami, ngithemba ukuthi uzokhetha ukufa. Ngoba kuzothatha ngaphezu kwengozi encane entanyeni yami ukukukhipha lapha.
  
  
  Uvarnov wanqekuzisa ikhanda kancane, iminwe yesandla esisodwa igoqa ingalo yesitulo esijiyile. Wathi: "kulungile, mina naye sizohamba nawe". Wavula imilenze yakhe futhi wabonakala esezovuka.
  
  
  Kodwa ngokungazelelwe wasunduza isihlalo sakhe. Ingxenye engenhla ethambile yengalo igoqeka ngokushesha ezinsikeni ezifihliwe, iveze ikhonsoli encane ekhanyisiwe. I-nen yayinenkinobho enkulu ebomvu, inkinobho yokuguqula, nedayela elinenombolo.
  
  
  Lapho eshaya inkinobho yesandla sakhe phansi, yadutshulwa esifubeni se-emu. Nokho, esinye isandla sakhe sase sifinyelela kakade ekudayeleni. Ngakho ngamdubula futhi. Isandla sami sathuthumela sabuyela emuva. Angazi ukuthi kwakuwukuquleka kokufa okucatshangelwayo noma umzamo wokugcina womuntu ongaphezu komuntu owawukude nje nomzuzwana naphakade; kodwa okwamangaza ukuthi isandla saqhubeka sehla futhi njengoba senza kanjalo sadonsa inkinobho yokuguqula.
  
  
  Ukuchofoza okuncane kwalandelwa imisindo ekude ecindezelwe yezingcingo nezinsimbi zokukhala. Uma imisindo enjalo ingangena ezindongeni ezinkulu zamatshe naseminyango yensimbi engamathani ayisithupha, wayazi ukuthi ngaphandle, kule ndawo yamasosha nezisebenzi, kwakuyisimemezelo sokumemeza, sokushaya, sokuhlukanisa izindlebe sokucela usizo.
  
  
  Icebo lakhe kwakuwukuba Uwarnow angitshele ukuthi wayondla kuphi i-stylus ebalulekile, ngaphandle kwayo okwakungeke kwenzeke ukukhansela izimpawu zokuqhuma kwe-pacemaker. Kodwa manje wayesefile, ngangingenayo i-stylus, futhi imizuzwana engamashumi amathathu yokugcina yayisondela. ukuqhuma okuningi okubhubhisa kakhulu emlandweni wesintu.
  
  
  Amehlo kavamov abuyela emuva ekhanda, enza ukufa kube yimpumputhe, njengoba ayebuka esandleni sewashi lami, encike, edwengula ijazi Lika-Ego elivulekile, futhi cishe ngokunyakaza okufanayo edwengula ihembe lakhe. Khona-ke kwakukhona i-stylus; yayilengiswe entanyeni Ka-Ego ngeketeni elide lesiliva!
  
  
  Isifuba sika-Ego sasingenalutho, kodwa sasishaqisa ngegazi. Ngokungenangqondo, wasula igazi esikhumbeni esingamasentimitha amane, esizungezwe izinhlangothi ezintathu ngomthungo wepulasitiki. Wagudluza iminwe yakhe ngaphansi komngcele futhi wasusa isivalo sesikhumba ukuze avule ukhiye wokufinyelela nge-ego ezungeza amaphuzu amancane okuxhumana anenombolo.
  
  
  Ebambe inaliti ngokucophelela njengoba nje udokotela ohlinzayo wezinzwa engase abambe induku, wathinta umphetho wenaliti waze wafika ezindaweni zokuxhumana, okwenza ukuba kube nenhlanganisela ye-elekthronikhi eyayibonisa isignali YOKUFUDUMALA. Ezinhlanu . .. amashumi amabili nanye... amashumi ayisishiyagalombili... amashumi amahlanu nane... Eziyisikhombisa!
  
  
  Manje amehlo ami awela phezu kwewashi. Ezine-ezintathu-ezimbili-eyodwa ne-bug
  
  
  
  
  
  
  ! Isikhathi sokuqhuma nokubhubhisa amadolobha, angizange ngifike, nganginemizuzwana emine ngaphambi kwesitolo. Futhi kwenzeka!
  
  
  Noma ingabe kwakunjalo?
  
  
  Wabheka phansi engalweni yesihlalo. Ngaphezulu kwenkinobho ebomvu kwakunombhalo othi: UKUZIBHUBHISA. Ngaphezulu kweswishi kunombhalo othi: ALAMU. Manje sekuhlolwe idivayisi enenombolo. Lalibhalwe ngokuthi "UKUBAMBEZELEKA KOKWEHLULEKA" futhi lahlukaniswa lisuka ku-zero laya emizuzwini engamashumi ayisithupha. Isikhombi, Ngokusobala Uvarnov ayezama ukusinciphisa sibe zero, sasigcinwe lapho sineminyaka engamashumi ayisithupha.
  
  
  Imizuzu engamashumi ayisithupha yini? Ngaphezulu kwenkinobho ebomvu YOKUZIBHUBHISA, kwakhanya i-brylev eluhlaza. Ayikho enye inkinobho yokukhansela ilokhi yesikhashana, ngakho ngethemba ukuthi ngichofoze inkinobho efanayo futhi. Akukho lutho. Isanta eliluhlaza laqhubeka lishisa.
  
  
  Ngamlalela. Ekude, izinsimbi zokuxwayisa nezinsimbi zokukhala zaqhubeka zikhala kakhulu. Iketanga lakhe nezimpaphe zakhe zaphonswa ekhanda likawarnow, wafaka umshini ngomzuzu owodwa futhi wagijimela emnyango ephethe isibhamu esandleni sakhe. Ngavula umnyango futhi ngashaqeka lapho ngizwa umsindo wezinsimbi nezinsimbi zokukhala. Wahlola ukuthi umnyango wensimbi wawuvaliwe ukuze kungabikho muntu ongangena futhi athole isidumbu Sikavarnow, wabe esegijimela egumbini lezokuphepha wangena emhubheni. Ekuqaleni, akazange abone muntu futhi waphuthuma emnyango wegumbi lokulala lamawele.
  
  
  Lapho efika lapho, amasosha amabili ayephethe izibhamu azungeza ijika futhi akhomba. Eyakhe yacindezela isikrini sekhamera njengoba yayidubula, kodwa yahluleka. Wadubula ngokucophelela ngesandla esiqondile ehola. Njengoba yayiwela futhi iwa, enye yasheshe yashiya izikhombisi.
  
  
  Wangqongqoza emnyango wamemeza igama lakhe. Uterri wabheka ngaphandle ngamehlo amakhulu, wabe esevuleka ukuze angivumele ngingene futhi washaya umnyango.
  
  
  Womabili la mantombazane ayegqoke amasudi angasho lutho, acishe abe mpunga. Kwakunezikhwama ezimbalwa ezincane ezifanayo ngalolo suku.
  
  
  Ngathi: "khohlwa. "Sisesimweni esibucayi, futhi uzohamba ngokushesha okukhulu ukuba uthwale i-ih. Ingabe ukulungele?
  
  
  Bobabili banqekuzisa ikhanda kanzima.
  
  
  "Ingabe ukhona umuntu okuzungezile owake wadutshulwa ngesibhamu?"
  
  
  Uterri wasikisela:" ubaba wangifundisa ukudubula izisulu ezizungeze isibhamu sakhe".
  
  
  "Ujerry?"
  
  
  Wanikina ikhanda. "Bengilokhu ngizizonda izibhamu. Kodwa uma kudingeka, ngingakhomba futhi ngidonse inhlamvu."
  
  
  Waya emzimbeni Kamarkus owawugcwele futhi wakhipha isibhamu i-ego esikhwameni saso. Ukuzikhukhumeza kukaterri kwamlahla. "Shoot ukubulala," kusho uyise. "Woza, masihambe!"
  
  
  U-Ih wamholela ngokucophelela emhubheni. I-alamu yaphela, futhi ukuthula kwaphulwa. Sakhasa ngasohlangothini saya ejika lokuqala emhubheni, sagxuma saze sabubula. Lapho ngehla futhi ngakhasa ngaze ngabona izimpawu.
  
  
  Ebude obungamamitha amathathu, isosha elalihoxa lalimi odongeni oluseduze, lilungele ukudubula. Wangibona ngemva kwesigamu sesibili, futhi wadutshulwa i-emu esifubeni. Umgomo wami wawuphakeme kulesi simo esiyinkimbinkimbi, futhi wabanjwa ngokuzumayo u-ego emlonyeni, ukubuka kwahlaba amazinyo angaphambili ngaphambi kokuba udlule ebuchosheni buka-ego.
  
  
  Lapho sidlula emizimbeni ye-mimmo ego, amantombazane ayama abuke phansi ebonisa ukwenyanyeka. Isosha laliphethe isibhamu. Wancika wayolanda Futhi wayinika Ujerry. Okwesikhashana, wabuka isibhamu njengokungathi sasiyisikhali esibulalayo. Kodwa-ke, ngokuxhamazela, wangibuza ukuthi ngingayisebenzisa kanjani futhi wangibonisa ucingo lwakhe.
  
  
  Manje sasiya ekuphumeni, sizungeze umhubhe lapho ayehlola khona amasosha afihliwe. Njengoba sasingatholi lutho, saya ngosuku ubrylev. Sagijimela phansi endleleni amamitha ambalwa futhi sahlangana namasosha ambalwa. amadoda agqoke izingubo zokusebenza ahamba ngokushesha ebheke kithi. Babengahlomile, ngakho u-ih akazange azame ukumdubula. Abazange bangibuke ngisho. kodwa wabheka amantombazane ngendlela exakile.
  
  
  Futhi-ke, ngakhumbula ukuthi nami ngangigqoke izingubo zokusebenza, amadoda ayephazamiseke kakhulu lapho ebona amantombazane kangangokuthi ayengakwazi ukungibheka ngokucophelela. Mhlawumbe kwakunabasebenzi abaningi kakhulu balesi simodeli kangangokuthi akubona bonke ababazi kahle omunye umngane.
  
  
  Waphambuka endleleni futhi wahola amantombazane ukuba akhuphukele egqumeni elaligcwele amatshe amakhulu ayesebenza njengendawo yokukhosela nendawo yokukhosela. Lapho ngima edwaleni elikhulu futhi ngibheka phansi futhi ukuze ngiqiniseke ukuthi sibhekwe, amadoda amabili ayegqoke iyunifomu, elinye ligqoke uphawu lwesikhulu, aphuma ngemuva edwaleni ephethe izibhamu ezibhekiswe kithi obala zisekude ngamamitha ambalwa.
  
  
  Wayengakwazi ukuzwa amazwi ethu, futhi ngabanjwa umshayeli we-luger, ngakho sasingekho isikhathi sokukhulisa ukuzazisa kwami.
  
  
  "Yima lapha manje ungitshele ukuthi ungubani", kusho iphoyisa kimi ngesirashiya.
  
  
  Ngenhlanhla, ngafundiswa ukukhuluma lolu limi ngokushelelayo, futhi ngokushesha watshelwa ngesirashiya: "Nginguboris Ivanov Futhi Umajor rashki ungiyale ukuba ngihambise la mantombazane endaweni ephakeme phakathi kwamadwala, lapho ayobe ephephile khona kuze kuphele ingozi."
  
  
  Isikhulu samamatheka, sangibheka ngqo emehlweni, sathi, " Umajor Stahl wayengeke athumele isisebenzi ukuba senze umsebenzi wesosha. Kunoma ikuphi, ukuqokwa kwabasebenzi kuwumsebenzi wami siqu, futhi igama elinjengelikaboris Ivanov lalingekho ohlwini lwami. Angimkhumbuli, futhi angikhumbuli ubuso obunebala langaphandle, ngokungangabazeki Obasemelika. Ngakho, uyoba Unick Carter esifuna. Ngobunzima obukhulu, njengoba ugqoke njengalowo osizungezile."Njengoba iphoyisa lalifunda lesi simangalo eside, labuka amantombazane.
  
  
  
  
  
  Njengoba iphoyisa lalifunda icala elide, labuka amantombazane. Babenokubukeka okucasulayo, okuxakayo kwabantu abangaliqondi ulimi abalukhulumayo, kodwa ngesikhathi esifanayo babebonakala besaba futhi beyiziphukuphuku, njengoba Uterri ayebheka isikhundla esingenasihe samarashiya ngesibhamu esibheke phezulu esinokuthile okuseduze nokwethuka.
  
  
  "Uvula isandla sakho sokunene", kusho elinye iphoyisa, " futhi uvele ulahle isibhamu phansi. Khona-ke uzofika nathi."
  
  
  Ngemva kokungabaza isikhashana, njengoba womabili la madoda ayegqolozele isibhamu esasimgcina enqekuzisa, iminwe yakhe yakhululeka futhi i-luger yawa phansi. Ukuduma okuthambile akwenza lapho efika akuzange kuzwakale. Umsindo waphazanyiswa ukuduma kwezulu okubili okwenziwa eduze, njengezandla ezinkulu ezishaya izindlebe zami.
  
  
  Njengoba ayebuka enomuzwa wokungabi ngokoqobo ngokuphelele, iphoyisa lahlehla kancane, labeka iso elilodwa ekhanda, lawela edwaleni, lalahla isibhamu salo, futhi lawela phansi.
  
  
  I-ego yomngane owayethole isilonda sokudutshulwa entanyeni yabomvu njengoba ayewela emadolweni futhi ewela phambili, esabambe isibhamu ezandleni zakhe.
  
  
  Futhi ngemva kwami, esakhomba isibhamu sikamarcus esinamandla, esibhemayo ,wahlala Uterri, umlomo wakhe omuhle wakha isibhamu esikhulu, esithule...
  
  
  Ugerry wayephethe nesibhamu, nakuba ayenaso. wayithatha ngaphandle kwentshiseko futhi wahlose ngaphandle kwempumelelo.
  
  
  Kungazelelwe, Uterri wehlisa isibhamu sakhe, wawa phansi, wamemeza. "Wena-kwakufanele-udubule ngesikhathi esifanayo", ekhala, esola Ujerry, naye owaqala ukukhala, ebuka amasosha afile.
  
  
  Ehlaba ikhanda eliluhlaza Okwesibhakabhaka Le-Blackthorn, uyise wathi ngobumnene:" ngikukweleta omunye, baby. Unkulunkulu wami, indlela okumelwe ngikuthande ngayo! »
  
  
  Wathathwa Umshayeli Wakhe We-luger owayesemhlabathini, wabe esezithatha zombili ezandleni zakhe, wazigona, wathi, " Hamba, masihambe!"
  
  
  Amashumi amabili nambili
  
  
  Njengoba sasikhuphukela phezulu egqumeni, sihlezi phansi, sigijima sisuka edwaleni siya edwaleni, saqala ukuzungeza sibheke endaweni yokwehla kwezindiza ezinophephela emhlane. Phambi kwethu, indawo engaphezulu kwezakhiwo yayigcwele amasosha ayesifuna. Ezinye izisebenzi zanikezwa izibhamu, futhi nazo zasizingela. Kwakungenakwenzeka ukudlula, ngakho sacasha ephaketheni elincane phakathi kwamadwala amabili amakhulu amise okwezilo zasendulo ezihlala phansi.
  
  
  Amantombazane ayehlala ebusweni obushaqekile, izikhali zawo ziphumula emathangeni awo.
  
  
  "Angiqondi ukuthi wakubalekela kanjani lokhu", ngishilo. "Kungani amasosha engazange azibone izikhali zakho?"
  
  
  "Ngoba", Kusho Uterri, " lapho sehla futhi sibona isisebenzi sifika, sasinesibhamu ngaphansi kwebhande lesiketi saso nejakhethi eyayiphonswe phezu kwaso. Ujerry wamkhomba, naye wenza okufanayo. Lawo maqhuqhuva ayengeke asilimaze, kodwa ngacabanga ukuthi uma bebona isibhamu, babeyovusa inhlabamkhosi. Ngakho lapho isikhulu nezinceku ze-ego zigxuma ziphethe izibhamu zazo futhi ziqala ukukhuluma ngesirashiya, Ujerry wamhlebela wathi: "Khipha isibhamu sakho bese udubula lapho ngikushaya."
  
  
  Uterri wabubula, " Kodwa wayengakwazi ukukubekezelela. Wayenezinyawo ezibandayo, akunjalo, sis? "
  
  
  Ujerry waphendula: "cishe ngangingeke ngikwazi ukudubula inyoka ukube yayigoqelwe phezulu ukuze ingishaye".
  
  
  Ngathi: "noma kunjalo, kwakuwumdlalo onesibindi nomdlalo ohlakaniphile. Nina nobabili ningamakati ahlakaniphile kakhulu. Ngakho kungani wenza sengathi uyisiphukuphuku? "
  
  
  Ujerry waphendula ngokumamatheka okucasulayo. Wathi: "sekuyisikhathi eside sazi ukuthi amadoda athanda ukuzizwa ephakeme. Futhi uma uyimpunga encane ethandekayo, ungathola okuningi kumuntu uma ubanikeza isimiso esihle kodwa esiwubuwula."
  
  
  "Lokho akuyona ingxenye yako", kusho Uterri. "Uma ucasha ngemva kwesikrini esinjalo, ungabuka, ulalele, ucabange futhi uphume phezulu ngaso sonke isikhathi. Ngoba uma ubonakala ungenalutho, uhamba eceleni. Ubukeka uyingozi, njengefenisha. Ngakho amasondo amakhulu azozama ukukukhohlisa, ngezindlela ezihlukahlukene, akuvumela ukuba uveze zonke izimfihlo zawo "
  
  
  "Wake wacabanga ukuba inhloli?"wambuza ngokuhleka.
  
  
  Amakhanda e-Ih aqhaqhazela cishe ndawonye.
  
  
  "Ngokwethu", Kusho Ujerry, " senza ukuhlola okuncane. Kubaphathi bezinkampani. Izinto zebhizinisi. Kodwa kuwumdlalo onzima, ongapheli, futhi sifuna ukuwuqeda. Sasicabanga ukuthi le nkulumo-ze yayiyoba iholide elijwayelekile."Wabheka phezulu emthambekeni wetshe. "Isikhathi esithile samaholide. Singajoyina AMA-WAC, siphumule ngokwengeziwe, futhi siphephe ngokwengeziwe."
  
  
  Enqekuzisa ikhanda, wafaka isiqeshana esisha Kuluger . "Uma singaphuma lapha siphila, ngizokukhumbula nina mantombazane", ngishilo. "Unethalente elikhulu", wanezela ngokumomotheka.
  
  
  "Awucabangi ukuthi kuhle ukuphuma uphila,akunjalo?"Kusho Uterri, emluma izindebe .
  
  
  "Ngizothembeka kuwe. Kodwa akubukeki kukuhle kakhulu manje. Wahlola iwashi lakhe. "Nginomuzwa wokuthi uma singabheki phansi kule nqaba Yenkathi Yetshe kusuka kule helikopta Yaserivne ngemizuzu engamashumi amabili nanhlanu, sizobe sibheka phansi sisuka esibhakabhakeni. Noma phezulu esihogweni ."
  
  
  "Kusho ukuthini lokho?"Ujerry wathi, amashiya akhe ayenyuka. "Bheka, akuyona injabulo kuleli zwe. Kodwa angikulungele ukufa."
  
  
  "Angicabangi ukuthi kufanele wazi ukuthi kusho ukuthini lokho", ngishilo. "Kunoma ikuphi, lokhu kumane nje kuwukuqagela okufundile. Futhi uma eqinisile, ngeke kube kuhle ukukuxwayisa kusengaphambili. ".
  
  
  
  
  
  
  "Ungakwazi yini ukundiza indiza enophephela emhlane?"Kusho Uterri .
  
  
  "Yebo, ngikwazi ukundiza cishe noma yini. Futhi inkumbulo yami yokuma komhlaba yayiyosiyisa edolobheni eliseduze. Kodwa uma konke kuhamba kahle, sizoba nomshayeli wendiza owazi wonke amasentimitha aleli zwe."
  
  
  Ukubuka kwakhe kwakuthambekele phansi phakathi kwamadwala. Ngakwesobunxele sami, indiza enophephela emhlane yayihlezi kude nendawo eyayikuyo. I-ego yathuthelwa kude, eduze nethangi. Futhi yena, wayenethemba, okwakusho Ukuthi U-Ingram wayegwinye inyoni. Wayekuphi? Wayekuphi Upilar? Indawo yokudlala nendawo ezungezile yayingenamuntu. Isidumbu somlindi ofile sasuswa.
  
  
  Upilar kumelwe ukuba ucashile. Noma ingabe wabanjwa? Ekugcineni, wazibuza, amasosha ayazi kanjani ukuthi ayefuna Unick Carter? Njengoba Uvarnov efile, ubani owayengadlulisela izwi?
  
  
  Ukukhetha okunengqondo kwencazelo kwakubonakala sengathi Upilar wayethunjiwe futhi unah wayehlushwa ngenxa yeqiniso, noma U-Ingram wayebalekile futhi wakudedela.
  
  
  "Ngizohlola indawo yokwehla kwendiza enophephela emhlane", ngishilo. "Futhi yena, ngifuna nina mantombazane nihlale lapha. Sobathathu singase singalokothi sihlangane. Ngakolunye uhlangothi, uma ubanjwa wedwa, ungenza sengathi uyisiphukuphuku bese uthi usanda kwesaba futhi wacasha kwaze kwaba yilapho ukudubula sekuphelile."
  
  
  Yena, wahleka. "Ngeke kube nzima ngawe ukuzenza isiwula?"
  
  
  Bahleka kancane, futhi bangimomotheka kancane.
  
  
  "Manje", ngaqhubeka, " ungayibona ngokucacile le ndawo ngokusebenzisa le ndawo encane yezinhloli ephakathi kwamadwala. Futhi ngifuna umuntu okuzungezile ukuba akubheke ngaso sonke isikhathi. Lapho ngiya lapho, uma konke kucacile, ngizokhumula izembozo zami ngimlinde egqoke isudi engiyigqokile. Lokhu kuyoba isignali yakho ukuba kudlule double. Futhi ngiqonde okuphindwe kabili."
  
  
  Bobabili banqekuzisa ikhanda kanzima.
  
  
  "Uma ubona ukuthi nginenkinga ,ay ubeke kuze kube yilapho nginikeza uphawu lokuthi sekuphelile. Naye wayengase afe. Uma kusobala kuwe, phuma uqale isenzo sakho sokungabi nacala. Futhi ungabanjwa ngesibhamu. Lahla kubo."
  
  
  Waqala ukuhamba, wabe esema. Wamshaya futhi wababingelela kancane.
  
  
  "Sawubona, Nick", kusho Ujerry.
  
  
  "Sawubona, nenhlanhla, Nick", kusho Uterri.
  
  
  Yena, waphenduka futhi wabhukuda
  
  
  Isahluko Samashumi Amabili nantathu
  
  
  Kwakunamasosha amaningi nezisebenzi ezimbalwa ezazisusa amagquma ngaphezu kweqoqo lezakhiwo ezingemuva kwami. Kodwa lapho ekhuphukela ogwini olucacile ngokusebenzisa indawo yokumisa izindiza ezinophephela emhlane, akekho owamhlangabeza.
  
  
  Indawo ezungezile yayibonakala ingenamuntu futhi ithule manje. Ukungabikho kwamasosha kwakungabonakali kungisongela ngokukhethekile. Kungenzeka ukuthi, ngemva kokuhlola indawo ezungeze indiza enophephela emhlane, amasosha agxila emizamweni yawo endaweni ephakeme ngaphezu kwesikhungo sesakhiwo, lapho kwakunendawo yokukhosela eyengeziwe.
  
  
  Ngakolunye uhlangothi.
  
  
  Wagijima wazungeza indawo yokukhosela futhi wagijima wakhuphuka umhosha waya endaweni yokwehla kwezindiza ezinophephela emhlane. Ngambona ngendiza enophephela emhlane. Wawela phansi engenalutho futhi engavikelekile, elungele ukundizela esibhakabhakeni. Iwashi lami likagesi langitshela ukuthi kwakusele imizuzu eyishumi nane-isikhathi eside. Kuwilhelmina her, waya endaweni eseduze nesigxobo sokulinda ukhonkolo sosuku. Umnyango wawuvaliwe, futhi waya kulowo owawuzungeze amafasitela amancane anensimbi ukuze abheke ngaphakathi.
  
  
  Ngaleso sikhathi, umnyango wavuleka. Wawela ebusweni bakhe futhi waphakamisa I-luger ukuze idubule iseduze. Kodwa isisulu sami sasinezinwele ezinde ezimnyama nokumamatheka okunobungane, okunamazinyo.
  
  
  Kwakungupilar! Ukube Kwakungengenxa yesibhamu U-A ayemshiyele sona, esasiboshelwe okhalweni lwakhe, wayebukeka engumuntu wesifazane ngokuphelele futhi efiselekayo.
  
  
  Wakhulula umunwe wakhe esikhwameni futhi wasukuma emamatheka, wabe esefinyelela ngaphakathi kwesembozo sakhe futhi wabamba I-luger esikhwameni sayo.
  
  
  Upilar weza kimi ngezandla ezivulekile. Wanganga wanganga. "Nick!"esho. "Ngangingaqiniseki, kodwa ngezwa ukudubula futhi ngacabanga ukuthi kungenzeka ..."
  
  
  Eyakhe yayihleka. Uyise wathi: "ingxenye yakhe ifile kuphela". "Ngenxa yokukhathala. Uphi U-Ingram?
  
  
  "Bayithatha . Ukujezisa i-ego ngokukuletha lapha."
  
  
  Ngathi: "ungafa ngenxa yokujeziswa.
  
  
  Wasuka futhi wangihlonipha futhi. "Ubukeka ukhathele, Nick. Wabubula. "Uyindoda enkulu, futhi ngizokuzonda ukukulahlekelwa."Wakhipha isibhamu esikhwameni saso futhi wabhekisa i-ego esifubeni sami ngesandla esizinzile kangangokuthi kungenzeka ukuthi kwakuyisiqeshana sensimbi esasisongwe ngesigqoko. "Kodwa", eqhubeka, " izwi linjengokuthi, njengoba besho, ucookie uyawa, huh?"
  
  
  "Ngakho wawuseqenjini eliphikisayo ngaso sonke isikhathi", ngathi, ngikhubazekile ngempela, ngoba ngangisola ukuthi nganoma yisiphi isikhathi wayezongibulala.
  
  
  Wathi: "cha, akunjalo ngempela. I-agent yakhe ephindwe kabili, uhlamvu lwemali olunobuso obubili. Ngikhonza Irussia ngasese, futhi ngenza sengathi ngiyinxusa Lasemelika lakho. Bobabili bangikhokhela kahle, kahle kakhulu. Futhi uthando lwami ngemali lukhulu kunothando lwami nganoma yiliphi izwe, uyazi? Wamomotheka nje.
  
  
  Yena, wanikina ikhanda lakhe. "Cha, angiqondi. Akukacaci kahle.
  
  
  "Irussia", echaza, " uhulumeni weqiniso futhi osemthethweni WE-USSR wangiyala ukuba ngidalule lesi sisekelo semisebenzi ukuze Uvarnov, Ujenene Zhizov, neqembu elizimele le-ego bakwazi ukuvinjelwa ngaphambi kokuba baqhume ibhomu lenuzi.
  
  
  
  
  
  Lena impi ecacile Nemelika. Ngakho, okwesikhashana, wayengumngane wakho. Kodwa-ke, lapho ngibona ukuthi ujenene omuhle wayengeke alahlekelwe ngosizo Lukavarnov ukuze anqobe I-United States enamandla, ngancengwa ukuba ngihlanganise amabutho. Lena isu elihle Kakhulu Erussia, futhi uhulumeni osesikhundleni uyolandela ngokushesha nje lapho ukuvukela sekuqediwe."
  
  
  Wama, futhi manje umunwe wakhe wawusuqinile esithombeni.
  
  
  Wanezela: "ngaphandle kwalokho, lo jenerali wangikhokhela imali enhle kakhulu. Ibhande lami lemali seliphenduke ibhande lemali elijiyile. Futhi ngempela, imali ingamandla ewebhu engiwakhulekelayo."
  
  
  Ngangizomtshela Ukuthi Uvarnov ufile, kodwa ngangazi ukuthi wayengeke angikholwe. Futhi umnyango waleli gumbi kumelwe uqhunyiswe ngesiqhumane esinamandla ngaphambi kokuba leli factiso lifakazelwe. Ngaphandle kwalokho, ukubheka iwashi lami kwangitshela ukuthi kwase kusele imizuzu eyishumi kuphela ukuba ngihambe.
  
  
  Kungakhathaliseki ukuthi kwakuyini, le micabango enesiyaluyalu yaphazanyiswa ngonya lapho Upilar eveza amazinyo akhe ngokumomotheka futhi ekhipha umsindo omkhulu, ophakeme.
  
  
  Ngokushesha, amasosha amathathu anezibhamu ezinemishini agijimela ekhoneni elingemuva lesikhundla sabalindi. Babelandelwa Eduze Ujenene Zhizov, owayegqoke iyunifomu yakhe egqoke izingubo. I-doberman nenja engumalusi yasejalimane balwa ngamaketanga; imichilo yayigxuma phambi kwawo.
  
  
  Lapho leli qembu elingcwele lingizungeza, Ugisov wayala Upilar ukuba angikhiphe izikhali zami. Futhi isandla esasingithinta ngobumnene ngaphambili sasingene ezingutsheni zami, sathola kokubili i-luger ne-stiletto, sathatha i-ih.
  
  
  "Ngiyamhlonipha isitha esinamandla kangaka, Ucarter", kusho ujenene. "Kodwa ukumangala kwami akuhlanganisi isihe. Ngakho-ke, ngikholelwa ukuthi isijeziso kufanele sihambisane necala. Futhi yini engase ifaneleke kangangokuba yondle esinye isilwane ngohlobo lwaso? Nakuba, yiqiniso, lokhu kuwuhlobo oluphakeme ."Wabheka phansi izinja, ezazingibuka ngamehlo athukuthele, zakhonkotha futhi zangibonisa amazinyo azo acwebezelayo, ahlushwayo.
  
  
  Lapho esho lokho, waqala ukudlala ngebhande elikhulu ngokungenangqondo Ustewart ayenginike Lona Ewashington. Ecabanga ngezimo ezingalindelekile esikhathini esizayo, wabopha ibhande elisekela ubugovu elizungeze isembozo sakhe. Yenza izingubo zami zabukeka zihlekisa, kodwa futhi yadonsela ukunakekela okukhethekile ebhande.
  
  
  Ekhumbula ukuthi ibhande lase licwile emanzini anosawoti isikhathi eside, ngokwengqondo waqhosha Ngostuart ngokwenza ibhande lingabi namanzi ngokuphelele.
  
  
  Lapho isinyathelo sakhe esibonakala sihlakaniphile kwakuwukuhlehlisa ibhande, ujenene wasibamba leso senzo.
  
  
  "Susa isandla sakho ebhakedeni!"wakhala. Ngalalela sengathi ngangiboshwe ngesandla ebhodweni elibulalayo lamakhukhi.
  
  
  "Thatha ibhande kuye ulilethe kimi!"wayala Upilar .
  
  
  Ngelithi "ubanjwe" elidelelayo- "awusiye-thina"? Emamatheka, Upilar wakhumula ibhande lakhe futhi walinika U-Egomedov. Lapho elinye lamasosha Kapo lithatha izinja, waqala ukuphenya nge-ih,ngezinye izikhathi ebheka phezulu ukuze anginike ukubukeka okuncane kokwaneliseka.
  
  
  Wathi: "indlela Yasemelika yokufihla izikhali ezincane ayihlakaniphile ngokwanele ukuba ikhohlise noma yimuphi umfana waserussia oneminyaka emihlanu ubudala. Yini onayo ngaphakathi lapha, eh? Isibhamu esinesibhamu esisodwa? Iswishi yommese? Noma amaphilisi e-cyanide angokwesiko? "
  
  
  Ngesikhathi esebenza ekutholeni isivalo sesiphepho esifihlwe kabi, wathi, " indlela yokuba isiwula nje. Kulesi curl kufihlwe catch futhi...
  
  
  Wagxuma ebhakedeni elingelona iqiniso njengoba isicupho sasiqhuma ngomsindo omangalisayo, umsindo uphuma emagqumeni futhi uphindaphindeka kafushane emgodini ongezansi.
  
  
  Izandla ezazibambe ibhande zanyamalala, futhi ujenene kancane kancane wahambisa isiqu esiphuma igazi ebusweni bakhe, okwakubonakala sengathi kwakuyi-watermelon ebolile. Wawa phansi.
  
  
  Wabe eseziphonsa kuye futhi wasika intamo yesosha elaliphethe ibhande ngesandla esisodwa nesibhamu esincane ngesinye. Ngaphambi kokuba awe, wabanjwa isibhamu futhi wagwazwa ama-ego abangane bakhe ngokuqhuma okufushane okungashayi phansi njengamadada amathoyizi embukisweni wokudubula. Upilar wangikhomba ngesibhamu ekuphileni, ngakho yena, wamanga ngokumanga ngomthofu ngaphandle kokuzisola.
  
  
  Isosha ayeligwaze ekarati laliphinde liphile, liqala ukuvuka. U-Ego wamdonsa emuva futhi wamshaya phansi ngesinye isikebhe esisheshayo.
  
  
  Ngangilindele ukuba izinja zingihlasele ngokushesha. Kodwa, ngokuphambene nalokho, baphendukela enkosini yabo engenakuzisiza, eyayihlambalaze u-ih ngonya futhi yahlafuna ngonya le nsali yomuntu egazi.
  
  
  Manje ngakhumula izembozo zami futhi, ngemva kokuqiniseka ukuthi isitayela nencwajana encane yekhodi yesikhumba enemibhalo yayisesephaketheni lami lejakhethi, ngaphendukela emadwaleni amakhulu. Ephakamisa futhi esakaza izingalo zakhe ngesandla esivulekile, wathumela amantombazane isibonakaliso esibanzi sokunqoba nokubingelela.
  
  
  Okwesikhashana, ngababuka bephuma emadwaleni futhi begijimela ngasogwini, amakhanda abo aphuzi egxuma elangeni. Wabe esethathwa Umshayeli We-luger no-stiletto emhlabathini eduze Kwasepilar. Ngama phezu kwakhe futhi ngacabanga: yeka ukuthi ububi buhle kangakanani. Yeka ukulahlekelwa!
  
  
  Wayivula, waphenduka wahamba, wabe esecabanga kamuva ukuthi kwakungeyona into yokuhaha, wayivula.
  
  
  
  
  
  ee ibhulukwe futhi wakhumula lokho yena uketshezi negazi like ibhande lemali obukhulu, okungukuthi ibhande imali.
  
  
  Ngihamba no-ego, yena, ngagijimela endizeni enophephela emhlane. Wahlola isilinganiso sikaphethiloli, wacishe wakhala ngenjabulo lapho ethola ithangi ligcwele, futhi wafudumeza injini, ummese omkhulu ujikeleza njengoba amantombazane engena futhi ekhuphuka.
  
  
  Wathuthuka, walungisa ijubane lakhe, futhi sandiza phansi njengenyoni enkulu engenamaphiko eshaqiswe isibhamu. Ngaphansi kwesakhiwo sezakhiwo Lapho Kwakwenzeka khona uzungu Olubulalayo Lukaknox varnov No-Anton Zhizov, kwabonakala sengathi luyaphela phansi njengoba sasivuka futhi sibaleka.
  
  
  Njengoba sasidlula emgodini ophakathi kwezintaba, sidlula immo yomunwe omkhulu wamadwala oweluliwe, sacishe salahlekelwa umbono wale ndawo.
  
  
  Kodwa ngemva komzuzu, saqiniseka ngendlela eshaqisayo, njengoba laqhuma, lashiswa, lacekelwa phansi ukuqhuma kwe-athomu engangikulindele nganoma yimuphi umzuzwana lapho ngibheka iwashi lami. Lapho umsindo usifinyelela, amagagasi ashaqisayo asifinyelela. Indiza enophephela emhlane yaphakanyiswa, yagxuma, futhi yaphenduka, njengokungathi isandla esikhulu sasihlekisa nge-ego.
  
  
  Usanta omhlophe oyimpumputhe wayekhanya kakhulu kangangokuthi saphoqeleka ukuba sibheke kude. Kodwa lapho indiza enophephela emhlane imiswa, sabheka emuva endaweni yokuqhuma sabona inetha elibhodlayo elibhodlayo lefu elikhuphukayo nelikhulayo.
  
  
  Wakhothama ebusweni bamawele ayekhathele wathi, " Yebo, empeleni. Kwakungumkhulu, umkhulu weziqhumane. Futhi eyakhe, yayazi ukuthi iyeza. Ingabe unelukuluku lokwazi ukuthi angizange ngiyibone iphuzu ekuxwayiseni? Ubungaba nolaka ngokwesaba."
  
  
  "Kungani ungesabi?"Uterri wabuza ngokufanelekile .
  
  
  Ngathi: "ngenxa yokuthi izinsongo zokubulawa cishe zivamile kimi". "Kuyo yonke imisebenzi, ulandela indololwane yami."
  
  
  "Indandatho yomshado?"kusho Ujerry . "Yimuphi umsebenzi? Sitshele ukuthi wenzani."Sitshele ukuthi leli bhizinisi elibi liphathelene nani."
  
  
  "Babengobani laba bantu?"Kwakunjani kulezo zakhiwo?"
  
  
  "Yiziphi izakhiwo?"Ngamtshela. "Yini abantu? Kwakungekho bantu. Kwakungekho zakhiwo. Angikaze ngibe khona ."
  
  
  "Izindaba zokuqhuma zizofika ezihlokweni zezindaba, bese singatshela bonke abangane bethu ukuthi kwenzekeni", kusho Ugerry.
  
  
  "Ngeke neze kufinyelele emaphephandabeni", ngishilo. "Futhi uma ngibuzwa, ngizodela ulwazi oluncane ngokuqhuma kanye nezenzakalo ezikuzungezile. Isihloko sivaliwe. Isikhathi! "
  
  
  "Ungaba kanjani imfihlakalo kangaka ebusweni" - uterri waqala.
  
  
  Ngathi: "umsebenzi wami uyimfihlakalo". Khona-ke, ngokumamatheka: "futhi iphantom yakhe, engekho Kudella Street, imane nje iyisithombe sephupho lakho."
  
  
  Uterry wamnika ibhande lemali wathi: "ngikukweleta, sithandwa,futhi kunenkokhelo encane. Nginesikweletu kini bobabili. Futhi ngisola ukuthi kunokwanele ngalo kuleli bhande elicebile elingcolile ukuze kuvulwe isitolo sezingubo.
  
  
  Isahluko Samashumi Amabili nane
  
  
  Ezinsukwini ezimbili kamuva, ngabekwa phakathi kwamashidi e-satin embhedeni onjengenkundla yethenisi esakhiweni esibiza kakhulu nesinethezekile Seroyal curasao Hotel Epescadera Bay. Ngakolunye uhlangothi kwakunengilazi yotshwala obomile obuluhlaza okwesibhakabhaka,eqanjwe ngalesi siqhingi, kanti ngakolunye kwakunomakhalekhukhwini oluhlaza okwesibhakabhaka. Endlebeni yami, ngezwa izwi Likadavid hawke, owayesanda kunginika isibonakaliso esijabulisayo esingavamile esivela esihlalweni sakhe sobukhosi ewashington, dc.
  
  
  "Futhi ungakhohlwa ukuthumela imali!"kusho u-emu .
  
  
  "Ilanga?"wamemeza . "Akulona ilanga lapha. Lina usuku lonke! Wabe esehleka kancane.
  
  
  "Thumela imali ngocingo!"i-emu enesifo sokuqaqamba kwamalunga yamemeza kuye. "Ngingumuntu onesineke esingenamkhawulo. Ngakho noma nini ngehora elilandelayo kulungile. Futhi uma lina ngempela ,ureiseka ukuthi ugqoka ijazi lemvula! »
  
  
  Ngivala ucingo.
  
  
  Ngagingqika futhi ngakhahlela Urona Voelstedt, owayelele eduze kwami, esekelwa ngemicamelo, futhi ephuza ingilazi enjengomuthi wendawo.
  
  
  "Uhawk ufuna ukwazi ukuthi sifuna yini ukuthola ikhefu elengeziwe kuhulumeni", kusho umyeni wakhe. "Wasikisela uhambo Lokuzilibazisa Lwasecaribbean."
  
  
  Urona waphenduka ubuso bakhe obumuncu njengolamula. Khona-ke wamomotheka. "Ngangingazi ukuthi le ndoda endala yayinomqondo wokuhlekisa."
  
  
  "Uyifihla kahle", ngishilo. "Futhi kuqinisa i-ego kuphela lapho kunesenzakalo esikhethekile esifanelwe ukumamatheka okuncane. Ngokwesibonelo, lapho isizwe sonke sisindiswa ekubhujisweni kwedolobha ngemva kwedolobha nge-athomu."
  
  
  Urhona waphuza isiphuzo sakhe. "Yini enye ayisho?"
  
  
  "Kuphela lokho, ngokulandela iziyalezo zami, abafana be-ego bathola wonke amapotimende aneziqhumane. Wazisa uhulumeni waserussia ukuthi uzungu lokubulala lwalunqotshiwe; ifayela lavalwa."
  
  
  "O Nkulunkulu wami," ekhala. "Futhi yilokho kuphela okuphathelene nayo yonke into ye-caper? Uhambo oluncane, kudutshulwe izibhamu ezimbalwa, kubhukude olwandle, ekamelweni lokuhlushwa, kudutshulwe ezinye izibhamu, futhi kuqhume okuncane?"
  
  
  Wamomotheka. "Ngakho yini okufanele siyenze ukuze sizijabulise?"
  
  
  Akashongo lutho kithi.
  
  
  Kodwa ngachitha amasonto amabili alandelayo ngiphendula lesi sikhonkwane.
  
  
  
  Intambo.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Unick Carter
  
  
  I-Dossier Yasebeijing
  
  
  ihunyushwe Ngulev Shklovsky ekhumbula indodana yakhe elahlekile U Anton
  
  
  Igama langempela: I-Peking Dossier
  
  
  
  
  Isahluko sokuqala
  
  
  Angizange nginake kakhulu isihloko. Yayikhuluma okuthile ngesishayamthetho esasidutshulwe.
  
  
  Wabeka uhlamvu lwemali ekhawunteni elikhazimulayo lephephandaba Lasewaldorf. Kumelwe ukuba kwabathatha ihora ukwenza i-ego ikhanye kangaka. "Ngesikhathi wenza lokhu", etshela intombazane eyayingaphansi kwekhawunta, " ngingathanda ukuyithengela iphakethe lezigigaba zenhlanhla."
  
  
  Wehla futhi wahlola ishalofu elingezansi. Ngangikuthanda ngempela okwenzeka lapho encika. Yanezelwa ngesigamu sedola.
  
  
  Wathi: "cha, cha". "Ugwayi ongamashumi ayisikhombisa nanhlanu.
  
  
  Wabheka unah. "Indawo Yasenew York City yanele ukusenza siyeke ukubhema", ngishilo.
  
  
  Wangimomotheka.
  
  
  Ngathi: "kulungile, ngiphonsa enye ingxenye yesine ekhawunteni. Unick Carter, owokugcina ozungeze abachitha imali abakhulu.
  
  
  Wabona ukubonakaliswa kwakhe esibukweni segumbi lokwamukela izivakashi. Ngangihlale ngicabanga ukuthi ngibukeka ngendlela ayecabanga ukuthi ngiyiyo. I-agent eyimfihlo. Isudi yakhe yinde kakhulu futhi imbi kakhulu ukuba ingangena esembathweni esihle se-spa. Ngaphezu kwalokho, ngibukeka sengathi bengilokhu ngihamba emoyeni nasesimweni sezulu esibi isikhathi eside kakhulu. Amantombazane amancane abiza lobu buso ngokuthi " budala."Amantombazane amakhulu akubiza ngokuthi" kudlula okuningi."Ngicabanga ukuthi kumane nje kuyimibimbi, futhi okunye akungikhathazi.
  
  
  Wabuka iwashi lakhe. 1:50. Eyakhe yafika kusenesikhathi. Uhawk wayefuna ngihlangane nothile OCINGWENI ukuze angitshele ngesimo esiphuthumayo. Wayezongithumelela intombazane. Izinwele ezibomvu. Wayezongibuza ukuthi ngiyayazi yini indlela eya Endaweni Yokudlela Yasetower. Futhi ayikho indawo yokudlela Enjalo Enew York.
  
  
  Waya kwesinye sezihlalo ezinkulu ezifakwe izinto zokulinda-esasinesitsha somlotha eduze kwaso. Ngasebenzisa iphakethe lokugcina lokudla kwami okukhethekile futhi ngakhohlwa uku-oda okunye. Kodwa Nolucky Strike wayephilile. Wavula iphephandaba.
  
  
  "Izolo ebusuku E-exclusive casino Grenada Enassau, Usenator John. Usaybrook, usihlalo Wekomiti Yezindaba zempi, wadutshulwa wabulawa umhlaseli omude owayegqoke ijazi lomsila. Ngokusho kofakazi bokuzibonela, usenator wayesanda kuwina izikhathi ezimbalwa, ngidlala I-Blackjack, lapho umdlali oseduze kwakhe, ememeza ethi "khohlisa", ekhipha isibhamu futhi emdubula kabili. Amaphoyisa endawo abopha umsolwa. Umbiko wokuqala wezifo zengqondo ubonisa ukuthi le ndoda, Uchen-lee brown, ayizinzile ngokwengqondo. Ukubheja okuphezulu kwetafula kwakungamadola amabili."
  
  
  Wabheka isithombe. Ucheng-li Brown wayengabheki nhlobo ukungazinzi ngokwengqondo. Wayebukeka njengekati elalisanda kudla i-canary. Amehlo amancane Ase-Asia ebusweni obubanzi obuqinile. Umlomo wakhe waphenduka wahleka kabi. Waphinde wabheka isithombe. Kwakunokuthile okwakungikhathaza. Into efana nalezo zithombe ezimbili eduze komunye nomunye: thola iphutha.
  
  
  "Ngiyaxolisa, kodwa ungangitshela ukuthi ngingafika kanjani endaweni yokudlela Yasetower?"
  
  
  Izinwele ezibomvu kakhulu. Amafu aminyene anombala wethusi azungeze ubuso obuhle. Ubuso obubonakala bungamehlo.. Amehlo ayebonakala enemibala ngokuphelele. Oluhlaza, onsundu, onsundu obomvu. Wayegqoke uhlobo oluthile lwengubo yezempi. I-Fort Knox nje: kunomgodi wegolide ofihlwe lapha.
  
  
  Ngamtshela. "Umbhoshongo?"'Angikaze ngizwe ngonen."Kwadingeka akusho, futhi wakusho njengomdlali ophelele.
  
  
  'Cha?Wathi: 'cha, ukugoqa imigqa emnandi ebunzini lakhe elimnandi. - Mhlawumbe usho Itower Inn?"Nalokhu kwakuyingxenye yombhalo wami.
  
  
  'Cha, cha. Yeka ukuthi kuwubuwula kanjani, eh? Ngangizohlangana nabangane abathile, futhi ngacabanga ukuthi bathi" Tower " restaurant. Wayengumdlali wamabhayisikobho omuhle kakhulu.
  
  
  "Uyazi ukuthi yini", ngamtshela, ngokuzwakalayo ngokwanele ukuba noma ubani ongase abe nesithakazelo ayizwe. - Ngigcina imali, futhi kunencwadi yocingo ebhasini. Sizothola zonke zokudlela ukuthi babe igama Elithi "Umbhoshongo" emagameni abo.
  
  
  Wathi: "kungathatha amahora amaningana.
  
  
  "Ngiyazi," ngathi.
  
  
  Sathola ikona elimnyama. Nga-oda i-bourbon yakhe, futhi uyi-sherry. Owesifazane wayengowesifazane. 'Kulungile?"Ngamtshela ukuthi lapho umlindi eletha iziphuzo zethu. Akukhona ukuthi wayeshesha kangaka ukuya ebhizinisini.
  
  
  Wabuza. - Ingabe usafunda iphepha lanamuhla?"Ukuze akwazi ukufinyelela phansi.
  
  
  Eyakhe, waqhaqhazela. "Ikhasi lokuqala kuphela."
  
  
  Wanqekuzisa ikhanda. Yilokho ayecelwa ukuba akhulume ngakho.
  
  
  "Usho Usenator saybrook?"
  
  
  'Akunjalo ngempela. Eqinisweni, wayibiza ngokuthi i-mistletoe ebhekisela Kuchen-li brown.
  
  
  - Ingabe kuhlobene naye?"
  
  
  "Mmmmm. Ngokwengxenye.'
  
  
  Unkulunkulu Umninimandla Alm. Enye intombazane ethembisene umshado ithanda ukudlala imidlalo. Angithandi neze imidlalo, futhi namantombazane ayidlala. Waphuza i-bourbon walinda.
  
  
  Angizami ukukuhleka usulu... kumnandi kakhulu... wafuna izwi elifanele,"... umthungi thatha... yebo, ' kunzima-akulona igama elifanele."Wafuna isikhwama sakhe semali, esasiseduze kwaso.
  
  
  - Uyakhumbula ukuthi Usenator Morton wafa kanjani?"
  
  
  Ngahlola inkumbulo yami. "Kwaba cishe ezinyangeni ezintathu noma ezine ezedlule. Ukuphahlazeka kwendiza, akunjalo?
  
  
  Wanqekuzisa ikhanda. "Indiza yangasese. Umshayeli wendiza akazange asinde.
  
  
  'Kuyini?'
  
  
  'Kulungile . Wavula isikhwama sakhe futhi wakhipha isiqeshana ephephandabeni elidala. Wathi: "kwakuwumshayeli wendiza". Ngisho nangokukhanya okufiphele, ngangazi ukuthi wayesho ukuthini ngomistletoe. "Chen-lee Brown," ngathi.
  
  
  Wanikina ikhanda. 'Cha, cha. Ucharles Bryce.
  
  
  Lesi sithombe saphinde sayihlola. Ngempela kwakuwubuso bukachen-li. "Uma kunjalo, khona-Ke bonke Laba bantu Basechina bayafana, futhi angikwazi ukuqonda indaba."
  
  
  Cishe wahleka. "Mhlawumbe lena ukuphela kwencazelo. Kodwa akunakwenzeka ukuba kube umuntu ofanayo, ngoba "wayeka" ngoba Ucharles Bryce ufile. Waphenduka walinda ukuba ibhomu liqhume.
  
  
  'Amawele?'
  
  
  "Kuthiwani ngamawele amathathu?"Waphinde wafinyelela esikhwameni sakhe futhi wakhipha isithombe. Wayenecala eliyimfihlo LE-AX. Ngayibona njengombhalo Wesandla Kahenderson. Yayibhalwe ukuthi "Lao Zeng". Lesi sithombe sasisikhulu futhi sicacile. Ebukhali kunezithombe ezivela eziqeshini zamaphephandaba ezindala, futhi ebukhali kunesithombe esivela ephephandabeni lanamuhla. Akungabazeki ukuthi kwakuyibuso elifanayo futhi. Uma usondela, wawubukeka umdala, kodwa ubuso bahlala bunjalo. Manje ngavele ngaqonda ukuthi lokho engangikucabanga kwakuyinto exakile ngaphambili. Kwakunembungulu phakathi ebunzini lakhe. Ezithombeni ezingacacile kangako, yayibukeka njengenye yezindawo ezipendwe zezimpawu zamandiya ezizungezile. Ngaphandle kokuthi kwakuyimbudane yangempela. Ngokuqondile, izimbungulu ezintathu. Candid phakathi kwamabunzi amathathu ahlukene. Lokhu akunakwenzeka, ngisho noma kwakungamawele amathathu. Uchen-li brown, Ucharles Bryce, Nolao tseng bonke kwakufanele babe umuntu oyedwa. Kodwa ukube Lo Charles Bryce wayengavukanga kwabafileyo, kwakungeke kwenzeke.
  
  
  "Ubani Ulao Zeng?"
  
  
  "Isikhulu esiyinhloko SIKAKAN .Ngakho ukuvota yilokho; UKAN wayesemva kwakho. Iqembu lababulali base-asia. Inhlangano yamahhala Yamashayina, Amacambodian, Amalaotian, Amavietnam nanoma ubani omunye ocabanga UKUTHI I-US iyimpande yazo zonke izinkinga ze-ih. Kungakhathaliseki ukuthi lelo gama lisho ukuthini kubo, lisho kithi, "Abantu Basemelika sebezonqunywa izintamo."NGOBA UKAN wayevame ukukwenza.
  
  
  Wabheka intombazane. Wayegqolozela ingilazi yakhe njengokungathi uzama ukubona ikusasa. "Ulao Zeng uneziqu Ze-m1", esho.
  
  
  Umbulali osezingeni eliphakeme. Ukube wayehlangane nalo Lao Zeng, wayeyohlangana naye. Wangibuka ngamehlo agcwele ukwesaba. Ngamvumela ukuba angibuke. Ukubheja kwakhe okungcono kakhulu ukugcina lokho kubukeka emehlweni akhe. Kwakuwuphawu lokuqala lobumnene ayelubonile selokhu sahlangana. Intombazane ethandekayo, esheshayo eyayisegumbini lokwamukela izivakashi yaphenduka owesifazane webhizinisi kuphela ngokushesha nje lapho sisodwa endaweni yokudlela emnyama. Angifuni ngempela ukwenza Njengodon juan, kodwa ngokuvamile kuphambene nalokho. Ukubuka kwami kwaphenduka ukucwayiza, futhi manje kwase kuyisikhathi sami sokwehla ebhizinisini. Yena, waba nomuzwa wokuthi wayengazithathi kalula izinto.
  
  
  "Ulao tseng", ngasho ngokushesha, " uphi manje?"
  
  
  Imizwelo emehlweni akhe yanyamalala njengokufiphala kancane kwesithombe sethelevishini. "Asazi," esho kancane. "Uvame ukuya kuphi?"
  
  
  Wabubula futhi waqhaqhazela. - Asazi futhi. Ichina? I-Indochina? Cishe eminyakeni emihlanu edlule, salahlekelwa ngemva kwalokho. Kungaba noma kuphi.
  
  
  Wafinyelela ngomzuzu owodwa ukuze athole ugwayi. Kumelwe ukuba wamshiyela i-ih egumbini lokwamukela izivakashi.
  
  
  Wangibuka futhi wamomotheka. - Wena washiya ih in the lobby. Wakhipha iphakethe lakhe esikhwameni sakhe.
  
  
  Ngamthatha wamyisa enah, ngesihlungi, futhi ngavula ugwayi nokunye. Ngenhlanhla, wayengeyena owesizukulwane sakamuva, ngabo, abacasulwa izinto ezinjalo. Ngibize ngokuthi ngingumuntu wesikhathi esidlule, kodwa ngiyaqiniseka ngento eyodwa: owesifazane angabonisa ubudlova obala kuphela.
  
  
  "Manje," ngathi, " siyini isabelo sami?"
  
  
  "Yebo," esho. "Lesi isabelo sakho manje."
  
  
  "Uhawk ucabanga ukuthi othile uzozama ukuhudula Uchen-li azungeze ijele. Kungakhathaliseki ukuthi ungubani, kungaba isihluthulelo sakho konke lokhu."Wayekhomba emoyeni ngokungacacile. Wathi: "kufanele kube uzungu lwezombangazwe."
  
  
  "Yisho, ah. Lokhu kumelwe kube ihlaya. Amasenator amabili abulawa amadoda Amabili Asechina abukeka efana kodwa angebona abantu abafanayo, futhi futhi kuvela ukuthi bangabalingani bommeli OPHAKEME WASEKANNA, futhi ucabanga ukuthi kuwumzabalazo wezombangazwe.
  
  
  Wangibuka ngingabaza. - Yini ubungayibiza ke?"
  
  
  "Ngincamela ukuyibiza ngokuthi indaba eqanjiwe yesayensi."
  
  
  Wangibuka isikhashana, wabe esehleka. Wathi: "abazange bangitshele ukuthi uhlekisa kangaka".
  
  
  "Angizami neze ukuba mnandi. Kubukeka sengathi lokhu kuwumsebenzi Kajohn Brunner noma omunye umuntu. Ulapha kuphela ngenxa yokusebenza kwemisipha."
  
  
  "Mmmm", esho, ekhipha inhlamba ezindebeni zakhe. Uma kwakuzokwenzeka futhi, okwakhe, ngangithemba ukuthi uzongivumela ukuba ngikwenze. Wathi:" imisipha iyisimo esidingekayo. Abafana abafuna ukufika Kuchen-li ngeke bakwenze ngezibhamu."Waphuza isiphuzo sakhe . Ama-buffoon ambalwa asehhovisi ayekude ayebuka Unah engenathemba emehlweni awo. Ngacabanga ukuthi ngingathengisa indawo yami lapha ngamarandi ayizinkulungwane ezingamashumi amane noma ezingamashumi amahlanu.
  
  
  Futhi ngokuqondene nobuchopho", esho, " ubungeke uphile ukube ubungenayo i-ih. Angicabangi ukuthi u - "n" Ku-n-3 akasho u-zero.
  
  
  "Ngokuqondile", ngishilo. "Ubuhlakani bakhe . Kodwa ngangilokhu ngicabanga ukuthi uzobhala u - " zero "ngo -" h "esikhundleni sika - "0". Ukudumisa kwakhe kwangithukuthelisa. Angiqiniseki ukuthi kungani. Futhi wayengazi lutho olunye futhi washintsha indaba. "Ugar Kantor usilindele Enassau. Sizoxhumana naye ngokushesha nje lapho sifika lapho."
  
  
  'Thina?"Kwaba kubi kakhulu kunalokho engangikuhlelile. Okwamanje. Angikuthandi ukusebenza nabesifazane. Ukudlala. Akunzima kakhulu ukusebenza. Lapho kunzima kimi, ngibekezelela owesifazane oyedwa kuphela ongizungezile: Uwilhelmina. Isibhamu sami esihle, esingu-9mm.
  
  
  "Cha, ngathi. "Lokho ngeke kwenzeke. Futhi, uma imisipha yakho ingaphambili, khona-ke awuyena kuphela ozungezile. Awunakho okwanele ngalokho. Wahlala phansi ngokuzumayo. Kwakunentukuthelo emehlweni akhe. "Akukhona ukuthi bacabanga ukuthi kuyisici esibi", nganezela, " kodwa angibathandi omalumekazi abanemisipha."
  
  
  "Ngakho kumane nje kungumalumekazi omncane ongenzi lutho ngaphandle kokungena endleleni?"
  
  
  Wabheka unah. Ngangingeke ngikubize ngokuthi umncane nhlobo.
  
  
  Akazange akuthathe njengokuphawula okunobungane. Wenza ubuso bomfundisi wesikole. "Nokho, Umnu. Carter, kubonakala sengathi I-hq ifuna ukuba ahlanganyele . Phakathi kwezinye izinto, ngiyalazi ulimi Lwesishayina lwesisoe-toan, futhi ngicabanga ukuthi lungase lube usizo kithi.
  
  
  "Enassau?"Wahleka.
  
  
  "Enassau, futhi mhlawumbe kwenye indawo. Wayengahleki.
  
  
  Wanqekuzisa ikhanda kuye. 'Ngiyamqonda."Ngangingakuqondi nhlobo. Kodwa okuthile kwase kuqala ukucwila. Kungakhathaliseki ukuthi kwakuyicebo lokubulala bonke abasenator Base-United States noma okunye, kwakuwumsebenzi Kamay. Futhi ngaphandle uma kuziwa ekubulaleni, yena NOKANNA babengakhulumi ulimi olufanayo. Khona-ke kwakukhona lo Lao Zeng. futhi ngokushesha noma kamuva ngemva kwalokho, kungaholela kuye. Futhi kungaba noma kuphi. Echina, mhlawumbe E-Indochina. Ngakho cishe ngangidinga ulwazi lwe-ee.
  
  
  - Sihamba nini?".
  
  
  "Ezine namashumi amathathu ."Unah wathola amathikithi amabili endiza esezingeni eliphakeme. - Ngilungiselele i-Suite esiqhingini Sasepharadesi.
  
  
  Ngaleyo ndlela, sasihlanganyela kokubili umsebenzi wasendlini nombhede. Wathumela isicelo kumlindi futhi wakhokhela iziphuzo.
  
  
  "Ngendlela. Uyini igama lakho?'
  
  
  "Stuart," esho. "Ulinda Stewart ."Wayeka. "Unkk.Stewart."
  
  
  "Oh, ngathi. Futhi kuthiwani-ke? Wayengafuni ukushada naye.
  
  
  "Ubani lo muntu onenhlanhla, Mnu. Stewart?"
  
  
  'Wena.'Wakhomba amathikithi asetafuleni.
  
  
  Umnu. Nonkk. Ujohn Stewart Umjaho Wasenew York Nassau
  
  
  - The rest of amaphepha akho kukhona imithwalo yethu. Ilayisense yokushayela, ipasipoti, njll. Konke egameni Likamnu. John Stewart. Imithwalo yakhe yashiywa etafuleni elingaphambili. Ngesikhathi u-oda itekisi, ngizothatha i-ego yakhe. "Ngizomtshela konke okunye endizeni.
  
  
  Sasihlezi etafuleni. Isihlalo sekhoneni esihle, esipholile, esimnyama. U-Ee wambamba esihlakaleni futhi wamdonsa phansi. Ngamdonsa kanzima ngoba ngangazi ukuthi wayengeke amemeze. Wahambisa ingalo yakhe, futhi i-stiletto yangena esandleni sami. Waqiniseka ukuthi wayembonile. "Kulungile, Linda. Omunye wakhe onamandla wayebambe isandla sika-ee. - Ngifuna ukwazi igama lakho."Ngidinga I-ID yakho, futhi ngifuna i-ego njengamanje.
  
  
  Ubuso bakhe babumhlophe futhi amehlo akhe emnyama. Waluma umlomo wakhe ongezansi futhi wabheka phansi. Engashongo lutho kithi, wathatha isikhwama sakhe. "Cha, sithandwa, ngizokwenza ngokwami."
  
  
  Ngaphandle kokukhipha amehlo akhe ebusweni bakhe, wathatha isikhwama Kunah futhi wafuna okuqukethwe ngesandla sakhe samahhala. Okhiye, compact, lipstick, isikhwama semali. Kwakukhona nesibhamu ayesibona kancane. Ngokunembile.22. Yabekwa yi-ego ngomzuzu. Ngemva kokucabanga kancane, ngathola lokho engangikufuna: ipeni lomthombo.
  
  
  Wayifaka esihlalweni futhi wakhipha icala. Emgcina eqinile, wachaza ikhodi yakhe. Utara Bennett. Iminyaka engamashumi amabili nesishiyagalombili. Izinwele ezibomvu. Amehlo aluhlaza. Ngakho ngokusemthethweni, amehlo akhe ayeluhlaza. "IDAX-20. Isigaba R. ' wayesebenza emnyangweni wezesayensi futhi ethembeke kakhulu. Njengoba ngangifunda, wafunda ubuso bami. Wayazi ukuthi ngiyafunda, kodwa wayelokhu ebukeka ethukile.
  
  
  "Kulungile, yeka lokho. Wakhomba ipeni. Akazange amdedele lapho ebeka u-ee eceleni.
  
  
  - Ingabe uyangethemba manje?"Izwi lakhe lalisathuthumela kakhulu ukuba lingathukwa.
  
  
  "Angikaze ngikubuze, Tara", ngathi.
  
  
  Wangibheka ngendlela yokubuza imibuzo. - Ngakho konke kwakukuhle?"
  
  
  "Akukho okuhle," ngishilo. "Kumane nje ukuthi lapho ngisebenza nowesifazane, kulula kimi ukwazi ukuthi angisebenzi kunah. Ngangingaqiniseki ukuthi uyazi yini ngakho.
  
  
  Ngaya lapho ngiphuma khona. Wathatha izinto zakhe wangilandela buthule. Njengoba sasidlula egumbini lokwamukela izivakashi, uyise waphendukela kuye. "ell umlindisango ukuba abize itekisi . Ngizohlangana nawe emnyango wangaphambili ngemizuzu embalwa."
  
  
  Wehlisa amehlo akhe aluhlaza futhi wahamba.
  
  
  "Amaphakethe amabili Okuhlasela Ngenhlanhla", ngishilo. Manje umlomo wakhe use-akhawunti Kamnu. John Stewart yezindleko.
  
  
  Intombazane eyayingemuva kwekhawunta yangigqolozela isikhashana, yabe isinginika amaphakethe womabili. Wanikina ikhanda.
  
  
  Futhi wabuza. 'Ungubani?"Uhlobo oluthile lwe-masochist?
  
  
  
  
  Isahluko 2
  
  
  
  
  Uma ufuna ukwazi ukuthi kungani ngenza lokhu, ake ngikutshele ukuthi angikwenzi ngenxa yemali. Uma wawungasebenzi izinyanga eziyisithupha ngonyaka odlule, cishe wawuzuza ngaphezu kwakhe; futhi lokho akubali izinzuzo zakho zokungasebenzi. Uma ufuna ukwazi ukuthi kungani ngenza lokhu, khona-ke kumelwe ngikutshele ukuthi isizathu sangempela siwukuthanda izwe. Yiqiniso, lokhu kungaba yiqiniso ngaso sonke isikhathi. Kodwa uma ungifaka edokisini, futhi ufuna iqiniso futhi akukho lutho ngaphandle kweqiniso, kufanele nginezele ukuthi kwakungu-40 degrees Enassau, futhi manje yayisogwini olunesihlabathi esibomvana eduze komunye wemizimba engcono kakhulu emhlabeni kwelinye lama-bikini amancane kunawo wonke emhlabeni. Le ntombazane yayinakho konke. Kuze kube yisithasiselo se-ee. Utara bennett wadlalwa kahle. U-Odin D amashumi ayisikhombisa nanhlanu; umzimba okhilimu. Enye nengxenye eyayizungezwe imilenze... Wayengomunye wamantombazane amahle kakhulu engake ngambheka. Futhi nganginomuzwa wokuthi uma ngidlala amakhadi ami kahle, kwakungewona amehlo ami kuphela ayeyoba kuye.
  
  
  Njengoba besho, kwakukuhle. Kodwa angicabangi ukuthi kwangenza ngaba umuntu ongathandi izwe. Ngobusuku obandulela lolo, wayethole umyalezo ovela esiteshini sesitimela Senkampani othi, " Gcina ikhanda lakho liphansi, konke kuzolile."Wangitshela ukuthi uzongithinta lapho kufika isikhathi . Ngaphambi kokuba babe ne-ferret, kwakudingeka nje senze njengombhangqwana Ovamile Wasemelika eholidini. Lokhu kusho ukuthi, uma ngangikwenza, lapho sidla, sasingavunyelwe ukusitshela lutho ngaphandle kokuthi - ngokuzwakalayo-kungakhathaliseki ukuthi sasingabhukuda noma cha.
  
  
  Wamshiya ekamelweni lakhe, ezikhumbuza ukuthi ungulinda futhi igama lakhe Kwakungumnu. John Stewart, futhi waphuma wayothola isithombe esihle. Ngiyazizonda iziphuzo zasesiqhingini, futhi abapheki basesiqhingini bangihlonipha ngenxa yazo. Lena tip khulula: oda a sling Caribbean futhi uzoba indiva kuwe. Oda whiskey okumsulwa futhi ukukunikeza lonke ulwazi oludingayo.
  
  
  Ihhotela lakhe licela umbono wendawo ngokudubula. Ngithole lokho okudingwa ihhotela. Abantu bangaphakathi bathi kwakuyibhizinisi nje elingcolile. Uchen-li wayengeyena ovela kulesi siqhingi, futhi wayengeyena isivakashi. Kunoma ikuphi, wayengazinzile ngokwengqondo. Lapho eqala ukuvakashela leli dolobha, wadumala kakhulu ngonen, kodwa ngemva kwalokho, wanyamalala. Kwakwenzeka okuthile okungcolile.
  
  
  Lapho ebuyela ekamelweni lethu, akazange aye ekamelweni lokulala. Wakhumula izingubo zakhe nokucindezela ibhentshi ukuze alale kusofa. Lena enye indlela yamahhala: akukho lutho olwenza owesifazane avuke njengendoda ngokusobala engenaso isifiso sokudla.
  
  
  Wavula ugwayi futhi wabuka Utara. Wayelele ogwini. Ngazibuza ukuthi ngabe wayelele yini izolo ebusuku. Kodwa ngangingafuni ukuqhubeka nalowo mcabango. Yiqiniso, yilokho kuphela akwenza, futhi kwakumnandi.
  
  
  "Umnu. Stewart?"Kwakuyisithunywa sasehhotela. Isandla sakhe sasibekwe phezu kwamehlo akhe, ngokumelene nelanga. "Kukhona indoda ethekwini efuna ukukhuluma nawe."Kuyoba Ugar. Yiqiniso, ehhotela gwema abantu ehhotela. Nganqekuzisa ikhanda futhi ngamlandela. Safika entanjeni yolwandle olunesihlabathi esibomvana, ekuqaleni komzila onamadwala oyindilinga. Wathi: "kumelwe udlule lapha". - Ungabuya lapha. Ngeke uvunyelwe ukuba ungene egumbini lokwamukela izivakashi ugqoke isudi yokubhukuda.
  
  
  "Ngiyabonga," kusho mina.
  
  
  - Vote kule track. Ngakolunye uhlangothi kunesitezi esiya phansi.
  
  
  "Yebo," ngishilo. Ngaqonda ukuthi kungani enqikaza, kodwa wabanikeza ugwayi esikhundleni sokuthola isaziso. "Ngizokubona kamuva", ngathi, ngomoya weholide: "Uzothola iseluleko sakho kusasa."Sasicabanga Ukuthi Umnu. Stewart wayengumuntu ophanayo kakhulu,akunjalo?
  
  
  Ngangilandela indlela eyayiholela ethekwini. Umbono wawungavamile. Ngaphandle, lapho lesi siqhingi sasigobile khona, kwakunamagquma aluhlaza okwesibhakabhaka azungezwe umngcele omncane obomvana. Ngakwesobunxele sami, kwakunodonga oluzungeze itshe elibomvana elinemigqa yama-primrose abomvu omnyama, njengama-bounces owathola lapho ubeka amabhola ayishumi brownundu ophuzi kulo. Ngakolunye uhlangothi, cishe amamitha ayisikhombisa ngaphansi kwami, kwakunamanzi ayecwebezela njengesafire elangeni. Kungakhathaliseki ukuthi yayiyini, ngokuqinisekile yayingeyona indlela emfushane. Itheku lalisekude ngamamitha angamakhulu amathathu, futhi Ulick wayengakafiki kulo.
  
  
  Ukube wayengakaze ezwe umbani walelo dwala, umzuzwana owodwa ngaphambi kokuba lifinyelele kimi, wayeyoba i-pancake enkulu eyisicaba esikhundleni somthombo onobubanzi obungamamitha ayisithupha. Akazange awe nje kuphela, kodwa wayedudulwa-ego. Yena, wabaleka futhi wanamathela ekukhaleni kwetshe. Leli dwala lawela endleleni futhi lawela emanzini. Wahlala lapho ayekhona futhi walalela khona. Noma ubani owayenamandla. Wayengase angibuke esuka phezulu. Konke okwakudingeka ngikubheke kwakuyindlela emincane namanzi angamamitha ayisikhombisa ngaphansi. Amatshe abukhali asezansi ayegqamile njengamazinyo abukhali emlonyeni onesifiso sobulili.
  
  
  'Kulungile? Othile wamuzwa ngokuhleba. Akuzange kudingeke iziqu Zaseharvard ukwazi ukuthi u-ih wayenabantu ababili. Akukhona ukuthi lokhu kwembulwa kwangisiza kakhulu. Umyeni wakhe wayemi ngomhlane ekhala futhi enqunu. Esikhundleni sesikhali, konke ayengakuthola kwakuyiphakethe likagwayi nebhokisi lezibani. Kwakungekho ngisho namatshe eduze kwami. Eyakhe yayigoqelwe odongeni. Uma ngehla, kwakudingeka ngilandele umkhondo. Hhayi ngaphesheya kwamanzi, elinde ukudubula.
  
  
  Cishe omunye umfana wavuma ngekhanda ukuthi unesifo sokuqaqamba kwamalunga omzimba, ngoba kuze kube manje ukuhlaselwa kwakungakaze kuzwakale emazwini ethu. Unkulunkulu wami, kwakukukhulu. Ithani elilodwa lezitini. Amakhilogremu ayinkulungwane ephelele. Kunjengokungathi ngishayiswe ithangi Lengwe.
  
  
  Sashayisana endleleni emincane, enamadwala, futhi wangishaya ngezandla ezinkulu, wangishaya emhlane. Ngangingenamandla okubhekana nalokho kushaywa. Okungcono kakhulu engangingakwenza kwakuwukuzama ukumelana nakho. Wazama ukubeka i-ego kuzo zonke izizwe, kodwa wagingqika futhi washaywa ngemisipha esindayo yesithende sakhe. Akukhona ngempela ukushaywa okuchobozayo.
  
  
  Angikwazanga ukulahla umdlwenguli. Kwanginamathela ngokoqobo njengebhodlela elilodwa elikhulu leglue. Wabeka izandla zakhe emphinjeni wami, futhi kwakubonakala sengathi akukho okwakungenziwa. Isandla sami sokunene sabanjwa endaweni ethile ngaphansi kwethu. Konke engangingakwenza kwakuwukushaya u-ego emehlweni ngeminwe yesandla sami sobunxele. Wayengathandi ukukwenza, kodwa kulokhu wayengeke aphuthelwe. Ngazizwa okuthile kuphenduka i-marmalade ngaphansi kwezinzipho zami, futhi wenza umsindo wokwesaba ongenabuntu. Wangigingqa wawa ngamadolo. Igazi langena phakathi kweminwe yami. Waphinde wasukuma.
  
  
  Umjikelezo wokuqala, kodwa okungcono kakhulu kwakusazofika.
  
  
  Umphikisi wami olandelayo wayesevele elindile. Wayemi buthule kancane phansi komzila, ethule .Isibhamu esingu-45-caliber sasikhomba ebusweni bami.
  
  
  Wayebukeka kahle Kakhulu Ngephasika egqoke isudi yakhe emhlophe. ihembe elimhlophe nothayi omhlophe. Ngaphandle kwalokho, kwakusobala ukuthi wayengeke athole igazi ku-ego yakhe. Ukufanelana okuhle, laba ababili. Lo dandy onezinwele ezimhlophe onamehlo aphuzi notota owayengumpetha we-heavyweight unemibala. Bese Kuba Unick Carter egqoke iziqu zakhe zokubhukuda ezibubende. Wema lapho, ephefumula, egijima isandla sakhe phezu kwesigxobo esijulile ekhanda lakhe. Lowo owayengumpetha wawela amamitha ambalwa ngaphambi kwami emzileni.
  
  
  Umfana omhlophe wangincoma. "Ngakho, mnu. Carter, ngiyabona ukuthi uyindoda enengqondo. Yiqiniso, uyazi ukuthi kungaba ubuwula kakhulu ukuzama ukungihlasela?
  
  
  Kumelwe ukuba Wayengumbrithani. La mazwi aphuma emphinjeni wakhe ngezwi elijwayelekile, elihlekisayo.
  
  
  "Yebo, yebo," ngasho. "Umama wangifundisa ukuba ngingalokothi ngiphikisane nendoda ehlomile. Uma kungafinyeleleki.
  
  
  - Okubi kakhulu awuzange uvumele lelo dwala liwele phezu kwakho. Kungaba kuhle kakhulu kubantu abaningi. "Isivakashi sasemelika esibulewe ukuwa kwedwala."Akukho ukuxabana, akukho mibuzo enzima. No plan eziyinkimbinkimbi ukuqeda isidumbu.
  
  
  "Lalela," ngathi. "Angifuni ukuba umthwalo kuwe. Kungani singamane sithathe ikhefu?
  
  
  Wahleka. Noma kunalokho, wayehlala nomakhelwane. Isibhamu se-ego sasisabhekiswe ngqo ekuphileni kwami. Wathi:" Ah, usungishiyele isidumbu esisodwa okumelwe ngisilahle. Imizimba emibili ngempela iyinkinga enkulu.
  
  
  Ngamtshela. "Imizimba emibili?"Owayengumpetha wakho akafile. Ngeke aphinde akwazi ukufekethisa. "Kane - - wakhomba isidumbu esisafile -" angisamdingi. Kodwa lapho ecabanga ngakho, "waphula iminwe yakhe njengoprofesa wamahlaya wasekolishi", akanalo isilonda senhlamvu, futhi ukufa kwakhe kwe-ego kungabangelwa ukuwa. Wamomotheka ngokwaneliseka. "Ngicabanga Ukuthi Ukane uzokuwa. Amatshe anodaka lapho, ngaphansi kwamanzi.
  
  
  Ukumamatheka kuka-Ego kwanda. Le ndoda eyisiphukuphuku yangithukuthelela ngempela. Emsebenzini wami, ukubulala kuyingxenye yencazelo yomsebenzi wami. Wayecabanga ukuthi kungaba ukuhlakanipha ukumane amvumele akhulume. Kungasindisa isikhathi sakhe ukuzama ukuthola ukuthi yini okufanele ayenze ngayo. Inkinga yewebhu ukuthi angikaze ngicabange lutho okwamanje. Kakade wayesecabanga ngombiko wephephandaba ngaye ngokwakhe: "Ukillmaster wabhujiswa Udaan Onesibindi."Ngangingakuthandi nhlobo.
  
  
  Kwakungesona isimo esibi kunazo zonke ake waba kuso, kodwa asizange sisitshele lutho. Wayengamamitha amahlanu ukusuka kimi, futhi wayenesibhamu esandleni sakhe. Wayengafinyeleleki, kodwa ngangiseduze kwakhe.
  
  
  Ngemva kwami, indlela yayivulekile njengomcibisholo. Ngakwesokudla kunamawa aphakeme. Amanzi ngakwesobunxele. Phakathi kwethu kunesidlakela esiyimpumputhe esingaxhunyiwe. ubani owayengangibulala ngaphandle kokungibona ukube wayengangibona. Ukube lokho kugawk bekungangishayi kuqala. Kodwa mhlawumbe ngisengamsebenzisa ngandlela-thile, lo kane. Kwakufanele ngicabange ngakho. Ngangidinga isikhathi.
  
  
  Futhi uzolahla kanjani umzimba wami?"Ngicabanga ukuthi kuzoba nezimbobo zezinhlamvu enen."
  
  
  Uma enesifo sokuqaqamba kwamalunga, wayefinyelela ephaketheni elingaphakathi le-double yakhe futhi akhiphe ibhodlela elikhulu le-whisky eliyinkimbinkimbi. Waphakamisa isivalo sesiliva ngesithupha sakhe.
  
  
  Ngangingamqondi.
  
  
  Waphinde wakhononda. "Ayikho iwhiskey, Carter. Uphethiloli. Kunomhume edwaleni elizungeze ijika. Ukane wayeyokwakha umlilo lapho...
  
  
  "Ngisebenzise njengezinkuni."
  
  
  "Kukhona izwi."Wabubula kakhulu . "Ngicabanga ukuthi kuzodingeka ngikwenze ngokwami manje."Ngithemba Ukuthi Uchen-li uzokubonga kahle."
  
  
  Wayelambele ukwaziswa okuthile. - Kungani ungamane ulinde ukuba akwenze ngokwakhe?"
  
  
  Ngingathanda ukumbona. Kodwa ngeke aphume ejele kuze kube kusasa ebusuku. Futhi akekho owayengakuthola lapha ngaphambili.
  
  
  Njengoba nje kunjalo. Babehlela ukubaleka kuka-ego. Uhawk wayeqinisile futhi. Kodwa yini le ndoda eyisiphukuphuku eyayihlobene nayo? Ukane wama futhi wakhipha ukububula okuncane. Wathatha isinyathelo esiya kuso.
  
  
  "Yima emuva, Carter. Indoda emhlophe yathatha isinyathelo esisheshayo, yabeka isibhamu phambi kwayo. Waphonsa ibhodlela likaphethiloli emuva ngomzuzu, engakhohlwa ukubuyisela isigqoko. Ibala likaphethiloli lasakazeka kulo lonke ijazi lika-ego. Akazange akuqaphele.
  
  
  Ukane waphinde wabubula ngobumnene. Wayembheka phansi. Kungazelelwe, ukuphuma kwambona. Wathatha esinye isinyathelo phambili. Nalowo onombala onsundu. "Back up," esho nge flick ebukhali esandleni sakhe.
  
  
  "Ingabe ufuna Ukane avuke? Kuyoba nzima ukubhekana naye lapho esezwile. Ngingabulala i-ego yakhe ngesibhamu esisodwa.
  
  
  - Futhi kungani ufuna ukuba usizo kangaka?"
  
  
  "Nhlonipho," ngishilo. "Uma kufanele ngife, ngifuna ukuba athathe okungenani oyedwa nami, azungeze wena bobabili. Ngamabomu, waya emzimbeni Kakane. Kwangenza ngakhahlela kancane. Mhlawumbe hhayi eduze ngokwanele, kodwa kufanele kube ngokwanele. Okwamanje...
  
  
  Wancika kulokho okwakusele ebusweni Bukakane futhi wabamba isikhali sakhe ngesandla esingabonakali. Ukane wenza umsindo owawuzwakala njengo- "gaaa" kunanoma yini enye.
  
  
  "Ujesu Kristu," ngathi, uvuka ngokushesha futhi. Ngicabanga ukuthi unalo uhlelo."
  
  
  'Yimuphi?'Uwittmans wasondela kancane ukuze angiqonde kangcono. - Plan, - phinda it. "I-Planier noma i-ribel".
  
  
  Wabuya ezoluma kancane ukuze aqonde amazwi ami angcolile. Izwi lamkhomba futhi laqala ukusebenza. Ngesithupha sakhe, wakhanyisa ibhokisi lezibani waliphonsa ebhokisini lakhe elaligcwele i-ego. Ngokushesha yakhanyisa. Walahla isikhali sakhe futhi wazama ukucisha amalangabi, kodwa akuzange kusebenze. Amalangabi asakazeka ngokushesha. Wagxuma futhi wazulazula, ememeza njengonodoli ovuthayo. 'Ngisize. Unkulunkulu angisize. Ngicela.'
  
  
  Ngambheka futhi ngamemeza. "Uma ungawuthandi umlilo, kunamanzi eduze."
  
  
  Wabe esephenduka wabuyela emuva endleleni eya ogwini olucwebezelayo.
  
  
  
  
  Isahluko 3
  
  
  
  
  Utara wayengasekho. Cishe wayesevele ekhuphukele ekamelweni lakhe. Ngangigcwele amabala negazi, futhi ngangidinga ukugeza. Nesiphuzo. Nokunye. Kwadingeka ngibhekane naleli cala kuqala.
  
  
  I-ego yakhe yamthola ekhishini lendawo yokudlela nasekhaya, eduze nedamu. Uhe-ale hamburger onokuhlobisa, wabamba i-ego yakhe ngekhola wayishaya emhlathini. Umpheki owayesebenza ku-grill waqonda futhi wahamba.
  
  
  "Ngakho, Lolly, bakukhokhela malini ngalokhu?"
  
  
  Ngenxa yesifo sakhe sokuqaqamba kwamalunga, wafuna umshini wakhe wokusika inyama. Kwakungalungile. Umhlane wakhe wawucindezelwe ngokumelene nomoan, futhi zombili izihlakala zaziboshelwe. U-Ih wayiguqula kancane, ukuze nje aqiniseke.
  
  
  "Sawubona mfana, awulungile? Ngiyeke ngihambe.'Igama lika-Ego kwakungucarlo. Yayibhalwe kuyo yonke iyunifomu yakhe.
  
  
  "Kuze kube yilapho ungitshela ukuthi ungubani, Carlo."Ubani owakukhokhela ukuba ungivumele ngihambe ngale ndlela ngiya etade?
  
  
  "Yekani," ememeza. Waqinisa ukubamba kwakhe futhi wamshaya kancane edolweni. Wabubula. 'Yena, ngiyafunga. Angazi ukuthi ungubani.
  
  
  "Bathi Ngucarlo . Ingabe wayegqoke okumhlophe?
  
  
  'Cha. Indoda emhlophe... wama ngokuzumayo.
  
  
  "Wayengubani lowo, Carlo?"I-ego yakhe yamshaya odongeni.
  
  
  Wathi: "hamba uye esihogweni".
  
  
  U-Ego wamdonsa wamyisa egrill. Inyama egcwele amafutha. Waphonswa phansi ikhanda lika-ego ukuze akwazi ukubheka imigoqo futhi acabange ukuthi U-ego gol wayezobukeka kanjani kamuva. "I-Bb-Bangle", esho.
  
  
  "Umkristu Omuhle. Futhi ngubani owakuthumela?
  
  
  Angazi, " ekhononda. 'Yena, ngiyafunga. Angazi.'
  
  
  U-Ego wamkhulula futhi wathatha isinyathelo emuva. Cishe ngeke esabangela izinkinga. "Khona-ke ngitshele ukuthi wayebukeka kanjani."
  
  
  Wabuyela esihlalweni sakhe. "Mfana omkhulu", esho. 'Isishayina. Kodwa inkulu kakhulu. In ezinye suit crazy grey.
  
  
  Angikaze ngiyibone ngaphambili.
  
  
  "Futhi le Ngelosi, i-Ego ingamthola kuphi?"
  
  
  Wangibuka ngishaqekile. Eyakhe, yaphendukela kuye ngokuveza imizwa yayo ngokujulile. Noma yini ayesaba ukuyisho kimi, wayesaba nokungayisho kimi.
  
  
  "La madoda amabili avela Egrenada hotel.
  
  
  Usenator wadutshulwa wabulawa ekhasino Egrenada. Okungenani izingcezu ezimbili zephazili zase zilungile kakade, futhi ngangizibuza ukuthi konke kwakuzobukeka kanjani. - Yini enye oyaziyo?"
  
  
  'Akukho okunye. Wamukelekile. Akukho okufana nalokho.'
  
  
  "Kulungile," ngishilo. Angithandi ukuhlupha umfana omncane owesabayo. Yini enye engangidinga ukuyazi, ngizozama ukuthola ngenye indlela. Waphenduka ukuze ahambe, kodwa kwakukhona okunye ayefuna ukukwazi.
  
  
  "Ngendlela."Yena, waphenduka. "Wakukhokhela malini ukuze uthole lo myalezo omnandi?"
  
  
  Wayegcoba izihlakala zakhe. "Ishumi nanhlanu ."
  
  
  "Wabe esekuqamba amanga. Ngimkhokhela amarandi angamashumi amabili.
  
  
  "Nick, ingabe wena?"Wayeseshaweni .
  
  
  Ngamtshela. "Cha,' Umdlwenguli Ongcolile.'
  
  
  Angikuqondi", ememeza. 'Linda okwesibili.'
  
  
  Wahlala phansi embhedeni. Umnyango wavuleka futhi wabonakala efwini lomusi, izinwele zakhe zigoba eshaweni. Wayegqoke ijazi elide elimhlophe elenziwe ngendwangu ye-terry. Ngangizibuza ukuthi kungani ngangilokhu ngicabanga ukuthi iblack lace yayithandeka kangaka. "Kusho ugar..."Wayeka wangibuka. "O Nkulunkulu wami, Nick. Kwenzekani?'Wayegijimela kimi njengengelosi emhlophe evuthayo.
  
  
  Ngathi: "ngashaya umnyango.
  
  
  Amehlo akhe askena amanxeba emhlane wami. Wathi: "ubukeka umubi".
  
  
  - Khona-ke kufanele ubone lo mnyango."
  
  
  Wabubula. "it phansi ukuze uvote kanjena."Wanyamalala futhi wabuya ngemva kwesikhashana ephethe indwangu efudumele nesitsha samanzi. "Njengoba besho njalo kumabhayisikobho, kungalimaza."
  
  
  "Futhi, njengoba besho kumabhayisikobho ngiyigwinya njengenhlamvu. Kwakunjani Nge-gar?
  
  
  - Ufuna ukuba nesidlo sakusihlwa nathi kulobubusuku."Ngehora lesishiyagalombili Ecafe Martinique. Waphatha umhlane wami, cishe ngomusa. - Ingabe uzongitshela ngale ndaba?"
  
  
  "Kwakuwugibe . Abangane bakachen-li bayazi ukuthi ngisedolobheni. Kodwa angiqondi ukuthi bakwazi kanjani lokho. Waphendukela kuye futhi wambamba iso. Wayebukeka ekhathazekile futhi ezama ukukufihla. Ngakutshela, baby. Lokhu akuyona umdlalo kwabesifazane."Kwakufanele azi ukuthi kwakuyomenza athukuthele, kodwa wamdonsa ngobumnene wamyisa embhedeni. "Bheka," ngishilo. "Ngiyaqiniseka ukuthi uyayazi imisebenzi yakho, noma ngabe iyini kithi, kodwa noma ngabe iyini kithi, ngeyakhe, ngokuqinisekile akuyona impi eshubile. Yilokho kuphela engangikucabanga.
  
  
  Wabheka phansi futhi wabubula. "Ngingummeli oqeqeshiwe futhi ngingazinakekela kahle."Kwakuzwakala njengezwi lommeli oqeqeshiwe, kodwa kwakungenangqondo, njengefilimu ebizwa kabi: kwakungafani nesithombe. Ilanga lamnika inkungu encane yamaqhubu eyamenza wabukeka emusha, engenacala, futhi ebuthakathaka kakhulu. Futhi kwakunjalo. Wathathwa u-ee. Kwakubonakala kuncane futhi kufudumele. Banuka ulamula, futhi waqabulana ngenjabulo umlomo wakhe uvulekile. Wayegijima iminwe yakhe ebhulohweni lempumulo yakhe. "Unamaqhubu", ngishilo.
  
  
  "Kodwa okungenani angishiswa ilanga", emamatheka. "Iningi lama-blonde lishiswa ilanga."
  
  
  Lokho kungikhumbuza okuthile. Ucingo lwamthatha. Nginike amaphoyisa. "Ngatshela umqhubi wakhe. Iphoyisa Lasebahamas laphendula ucingo. "Kunendlela enamadwala eya Eparadise hotel harbor. Uyazi ukuthi?"'Wayekwazi lokho. Cishe isigamu sehora elidlule, ilangabi lambona lapho. Kwakubonakala sengathi abanye abafana babedlala ngomlilo. Ngicabanga ukuthi kungcono ubheke lapho. Usergeant waqonda, futhi wavala ucingo.
  
  
  Ngabuyela Kutara. "Akufanele sihlangane Nogar kuze kube ihora lesishiyagalombili..."
  
  
  "Lalela, Nick ."Wayebukeka engahlaliseki. "Ngicabanga ukuthi sinomsebenzi, futhi..."wayekhubazekile . .. Ngamphazamisa futhi ngaqhubeka nesigwebo sami. "Kusinika isikhathi sokuqhuba umsebenzi wethu kuqala."Ihhotela lakhe lingathanda ukubheka leli khasino Egrenada.
  
  
  Ngacabanga ukuthi ngibone ukudumazeka emehlweni akhe.
  
  
  Yena, wangena endlini yangasese ukuze ageze. Wavula umsakazo. Ngazibuka esibukweni sasendlini yangasese futhi ngazibuza ukuthi kungani ngangingenayo inwele eyodwa empunga phakathi kwethu. "I-One Note samba "yadlalwa emsakazweni kwaze kwaba yilapho umculo ususwa ukuze"kukhishwe okubalulekile kwendawo Yolwandle Ibarents".
  
  
  Usenator Paul lindale wayefile.
  
  
  Isidumbu sikasenator satholakala emnyango Ka-Ego. Cishe wawa emafasiteleni ehhovisi lakhe esitezi seshumi. Yiqiniso, babecabanga ukuthi kwakuyingozi.
  
  
  
  
  Isahluko 4
  
  
  
  
  Njalo ngehora lesithathu ekuseni ebumnyameni bekhasino. Njalo ngehora, nsuku zonke, kunoma yisiphi isimo sezulu, kuba njalo ezintathu ekuseni. Ngidlala amakhadi namadayisi nabesifazane nabesilisa abakhathele abanamakhanda alengayo, bencike ematafuleni futhi bememeza, " Wozani, sithandwa."Cishe iyinhlanganisela ye-orchestra. Ekhoneni, kwakunengxenye yesigubhu eyayigcina isigqi esizinzile esinama-reel emishini yokugembula kanye nesitsha sokukhokha ngezikhathi ezithile: amabhola angamashumi amahlanu ngekota. Isikhala siba buthule njengoba amanani okuzijabulisa enyuka. Ngokwesibonelo, ematafuleni e-craps, ungezwa i-pin drop, ikakhulukazi lapho kusengozini amarandi ayizinkulungwane eziyishumi.
  
  
  Ikhasino Lasegrenada lalingehlukile. Lashintshaniswa nesheke lamarandi angamashumi amahlanu-Ujon Stewart ngokuqinisekile wayengeke afune ukudlala okwengeziwe, ngoba okuwukuphela kwendlela yokudlula ekhasino ukuzulazula phakathi nomdlalo. Yena, wabona Utara ebuka ama-rookie ehlangana nomunye walabo babulali abanengalo eyodwa ababebagcwalisa ngezindlu. Khona-ke sanuka umoya, kodwa asizange siqonde lutho.
  
  
  Sahlukana ukuze siqaphele amaphuzu amabili okungenzeka kakhulu. Utara wadlala i-roulette nomthengisi wama-croupier Wasechina, ne-sel yakhe esihlalweni se-blackjack, lapho usenator enza khona ukunqoba nokulahlekelwa kwakhe.
  
  
  Nginezandla ezingamashumi amabili nanye esandleni sokuqala, kanye nesokuqala nesesibili. Ngafaka ama-chip ami emzuliswaneni wesithathu, kodwa umthengisi wangimisa. Ama-chip ayengenayo incwadi Ethi G yasegrenada. Wangitshela ukuba ngibuyisele i-ih ebhukwini lemali. Wathi lawa kwakungama-chip amasha. Babenenkinga enjalo ekuqaleni kosuku.
  
  
  Sengivele nginezinkinga ezithile, futhi kulokhu angifuni ukuzibeka engozini. Kulokhu wayehlomile. Yena, waya ebhukwini lemali. Waxolisa kakhulu futhi wanginika amanye ama-chip, awafaka ngomusa esandleni sami.
  
  
  Ngemva kwemizuzwana emihlanu, washaqeka ngokuphelele.
  
  
  Angazi ukuthi banginike ini, kodwa kumelwe ukuba kwakungenangqondo. Lapho ngivula amehlo akhe, Ama-chen-li amabili anezimbungulu ezimbili phakathi kwamabunzi awo ayencike kimi. Kodwa uma babekhona, base behambile, ngoba lapho ekugcineni efika, bobabili base behambile. Njengesibhamu sami: Uwilhelmina wahamba nenye indoda. Kulokhu nomshayina. Wahlala ngaphesheya kwami ekamelweni futhi wangimamatheka. Kwakuyigumbi elincane, eligcwele intuthu, elingenamsindo, ngokusobala elalisetshenziswa ihhovisi Lasekrasnoyarsk, elaliqhuba ibhizinisi lalo futhi lisakaza ama-chip. Kwakunabanye abantu abangaba yisithupha ekamelweni ngaphandle kwendoda ephethe isibhamu sami, futhi akekho owayehleka ngaphandle kwendoda ephethe isibhamu sami.
  
  
  "Siyakwamukela embuthanweni wethu othobekile. Wavele wagoba ikhanda lakhe. Uhef wayeyindoda emfushane, eyakhiwe kahle, egqoke isudi enhle kasilika. Ake ngizethule kuwe. Igama lami Ngingulin, Ulin Qin.
  
  
  "Mnu.Qin ."Naye wanqekuzisa ikhanda.
  
  
  "Mnu. Lin", walungisa. Igama lesibongo lihlale likhulunywa kuqala.
  
  
  Konke lokhu kuhlonipha kwakunomusa kakhulu. Ngangizibuza ukuthi angangiphonsela inselele yini ukuba ngilwe. Waqhubeka: "kuyasidabukisa ukuthi kuye kwadingeka sicele ukuba khona kwenu embuthanweni wethu omncane ngaleyo ndlela, sizothi, ngendlela engazelelwe. Kodwa zibheke njengesivakashi esihloniphekile.
  
  
  Kwahlolwa isiyingi sobuso bamatshe. "Gut, guys, wayengeke aphuthelwe yilokhu nganoma yini."
  
  
  Ehleka, Ulin waphendukela kwabanye. "Umnu.Carter uyahlekisa", ebatshela.
  
  
  Babengakahleki.
  
  
  "Kulungile", esho, " njengoba ubona, abangane bami abalaleli amahlaya amadoda phakathi kwabo. Bakhetha ukubhekana nezinto ezibaluleke ngokwengeziwe ngokushesha. Wathatha ugwayi wawuthinta ngemuva kwebhokisi le-gold-onyx. U-Odin po izimbangi zakhe zagxumela phezulu ukuze zikhanyise. Iphunga elimnandi elincane lasakazekela egumbini. "O, yeka indlela engingahloniphi ngayo. Wanginika ucingo. "Ugwayi, Mnu. Carter?"
  
  
  Yena, wanikina ikhanda lakhe. Ngazibuza ukuthi kungani ngangikhathalela kakhulu lokhu Kungenangqondo kukajon Stewart. Igama lami lalibonakala liyimfihlo egcinwe ngokucophelela kakhulu kulo muzi. "Ngicabanga ukuthi bekungeke kusize kakhulu uma bengingakutshela ukuthi uthole umuntu ongafanele, nokuthi igama lami Ngujohn Stewart?"
  
  
  Ulin waphakamisa ishiya elilodwa. "Ngiyaxolisa, Mnu. Carter.
  
  
  U-Odin po uzohlangana nezitha zakho zakudala-umngane wethu wakudala. Wakubona ufika esikhumulweni sezindiza futhi watshela Umnu. Bangel. Wayehlehla kahle esihlalweni sakhe. - Futhi ngenkathi sikhuluma ngomqashi wethu wangaphambili - " ngiyakuthatha uzwile ngokufa kuka-ego ngaphambi kwesikhathi?"
  
  
  Yebo, ngathi kuyadabukisa. "Ukuba ngithathwe ukuze ngivote kanjena, ngisemusha."
  
  
  Empeleni. Ukumamatheka kwabuya. "Kodwa mhlawumbe inhlekelele engafanele. Uyabona, abanye abasizungezile abavumelani nendlela Kamnu. Bangel yokwenza ibhizinisi, futhi manje njengoba esethathe izintambo, lezo zingxabano zizonyamalala. Wabhalela abanye incwadi, " ukuba ngaphandle kwaleli zwe."
  
  
  Manje base behleka. Kwavela amanye amasigwayi ambalwa futhi akhanyiswa. Yaqala ukumelela uhlobo lwe-ihc. Iphunga elimnandi lempumelelo lagcwalisa igumbi.
  
  
  Futhi manje, Mnu. Carter, sikulungele ukukwenza ube isipho. Akukhona ukuthi kufanele. Kodwa ukufa kwakho ngokushesha ngaphandle kosizo lwethu ngeke kube usizo kithi.
  
  
  Ngamangala ukuthi Ubungel akazange akuqaphele lokhu. Ngathola lokhu kuphikisana kuyinqaba.
  
  
  Ngambuza. - Kuyini lokhu inzuzo?
  
  
  Amaphesenti amahlanu. Amaphesenti amahlanu enzuzo. Lesi isiphakamiso esihle. Kodwa ungalindeli izigidi. Intengo yokuthengisa ye-heroin iphakeme kakhulu kunentengo esiyitholayo."
  
  
  'Futhi abanye?'Eyakhe,' yabheka ibhokisi lakhe likagwayi. 'Utshani. Ingabe i-hash?
  
  
  "Yiqiniso, amaphesenti amahlanu enani eliphelele. Wamomotheka futhi. Futhi omunye, njengoba usho, uyisicefe... Sicela i-opium.
  
  
  "Uletha i-ego lapha Enassau bese uyithumela ngokungemthetho E-United States ngokwakho."Its wakwenza njengoba uhlelo lokusebenza; hhayi like corkscrew.
  
  
  Wanqekuzisa ikhanda. Kodwa-ke usukwazi kakade lokho. Kungenjalo, wena Nomnu. bungel "- wanqikaza - " ngeke siphikisane.
  
  
  Lesi sitatimende sokugcina sangishaqisa. Wanginikeza isivumelwano njengokungathi uyisisebenzi sokuphoqelela izidakamizwa, futhi njengokungathi Ubangel wayethengisa izidakamizwa kuphela. Mhlawumbe kwakunjalo. Mhlawumbe lo chen-li wayeyilungu nje leqembu lezidakamizwa. Mhlawumbe wayedakwe kakhulu kangangokuthi kwadingeka ukuba basize usenator wase-U. s. Mhlawumbe konke kwakuyingozi eyodwa enkulu. Noma mhlawumbe Ulin wayefuna acabange kanjalo.
  
  
  "Ngiyabona ukuthi uyangabaza, Mnu. Carter. Ungase ufune ukubonisana nothile ngaphambi kokwenza isinqumo sokugcina. Oooh! Wanqekuzisa ikhanda lendoda eyayihlezi ngalolo suku.
  
  
  Uchu wasukuma wavula umnyango.
  
  
  Isitsha.
  
  
  Izihlakala zakhe zaziboshwe ndawonye, ingubo yakhe idabukile, futhi izinwele zakhe zazikhululekile phakathi nokulwa. Izinwele engangizibonile zibekwe futhi ziboshwe ngaphambi kokuba ahambe. Engajabule neze, wangibheka, kodwa wangibheka.
  
  
  Ngiyaxolisa.'
  
  
  Amadoda amabili ayemgcina phansi. Omunye ohlangothini ngalunye. Zombili zaziphethe izibhamu ezincane Ze-Sten; izibhamu ezimfushane, ezincane Zasebrithani ezazingadubula amasosha angamakhulu amahlanu ngomzuzu. Ngokwemvelo, waya kuye. Bayidedela futhi baphakamisa izikhali zabo njengoba mina nenye indoda sasiza ukuzongibamba. Bavele benza iphutha. Kumelwe ukuba bayeka ukungihlola lapho bethola isibhamu.
  
  
  Ngokunyakaza okusheshayo, wafaka i-stiletto yakhe entendeni yesandla sakhe ukuze kube ummese kuphela owawuphuma. Wangifika kuqala, futhi ngafaka ummese wami we-emu emgqonyeni wamadola. Umlomo ka-Ego wavuleka futhi wafa ngokumangala. Kwenzeka ngokushesha okukhulu-futhi ngaphandle kwesizathu esibonakalayo - kangangokuthi abanye balahlekelwa unogada wabo okwesikhashana. Ngesikhathi usisebenzisa kabi.
  
  
  Ngaya kulin jing.
  
  
  Ngesandla sakhe sobunxele esisodwa, waletha u-ego phambi kwakhe, wabe eselibamba ngesibambo sensimbi, ebamba i-stiletto emphinjeni ka-ego.
  
  
  Amaqhawe amabili omshini wokudubula abanda endaweni yawo. Abanye bahlala lapho babekhona, bedidekile. Ulena wayengase amsebenzise njengesihlangu ukuze Yena Notara baphume lapha. Kodwa ngangingafuni kanjalo.
  
  
  "Mkhulule," ngiyala.
  
  
  Okwesikhashana, akekho owahamba. Nguye kuphela. Ulina wamqhubela phambili kwaze kwaba yilapho sifika komunye wabaqaphi Bakatara. Ukubukeka kwensimbi kwakwenza Ulin wakhe aphakamise isilevu sakhe, futhi umphimbo wakhe wawungabonakali. "Ma-mkhulule", waphatha. Unogada wehlisa isikhali sakhe futhi wenza njengoba i-emu yayitsheliwe.
  
  
  Kwakungutara owayiyala. - Phuma lapha.
  
  
  Kodwa,. Unick. †
  
  
  'Hamba!'
  
  
  Wafika emnyango. Ulina waphefumula futhi wacindezela u-ego ukuba aye kubaqaphi, ababesuka bethukile njengoba ayebanjwe isibhamu esincane komunye wabo futhi eqala ukudubula. Okokuqala yashaya omunye umdubuli, futhi kamuva kwaba umdlalo wezingane.
  
  
  Ngemva kwemizuzwana eyishumi, kwase kuphelile.
  
  
  Isibhamu esincane samlahla futhi sathatha Uwilhelmina. Etafuleni elisekhoneni, waphawula ibhokisi elincane lama-chip. Wayithatha ngokucophelela leyo eyayizungezile esandleni sakhe wayihlola. Kwakunenaliti encane kakhulu eyayiphuma eceleni, engamamilimitha amabili ubude. I-chip yamphula phakathi. Kwaphuma uketshezi oluphuzi olukhanyayo. Ukukhubaza amaconsi. Ama-chip abawasebenzisa ngokumelene nami. Ngafaka isivalo ebhokisini futhi ngasifaka ngomzuzu. Ubani owaziyo. Uma umdlalo wawuphikisana nawe, mhlawumbe wawungaba usizo. Wagijima ngesandla ezinweleni zakhe, walungisa uthayi wakhe, futhi wavala umnyango Enassau Chinese Union eyayihlakazekileeverade.
  
  
  Wabuka iwashi lakhe. Safika sekwedlule imizuzu engamashumi amabili. Ngesikhathi sifika Ecafe Martinique, isiteshi sase singasekho.
  
  
  Kodwa manje wayeselangazelela ngempela.
  
  
  
  
  Isahluko 5
  
  
  
  
  Ngamyisa ehhotela futhi ngaya ukuyofuna isiteshi sesitimela. Wayehlala ehhotela elincane eduze nogu. Lapho ngifika lapho, yayigcwele amaphoyisa; i-ambulense eyayivula i-alamu yangitshela ukuthi ngingase ngifike sekwephuzile. Kwavela ukuthi ngangisesikhathini nje.
  
  
  Udokotela wangibuka futhi wangishaya indiva. - Unemizuzu embalwa kuphela esele. Akukhona okuningi engingakwenza ngakho.
  
  
  Wagoba phansi eduze Kukagar. "Kusasa ebusuku", ehlebela.
  
  
  Wanqekuzisa ikhanda kuye. Ngiyamazi. Ukubaleka kukachen-li. Yena, wezwa iwashi lami licindezela ukuphila kwe-ego. Noma ingabe kwakuyinqwaba yami yamadola? 'Noma yini enye?'
  
  
  Wathi . "Ngikushiyele umyalezo. Ell Utara..."
  
  
  Kuyinto okufanele uyivotele. Kungenzeka ukuthi ugar naye basebenza ndawonye ezabelweni ezinhlanu noma eziyisithupha. Wayengumdlali oqeqeshiwe, omuhle ngangokunokwenzeka. Ngangicabanga ukuthi wayeyohlale ekhona ngenxa yakhe. Vota vota lokho okutholayo ngokufa. Uhlala ungafi kuze kube umzuzwana wokugcina.
  
  
  Ngabuyela emotweni yami futhi ngahamba ngokushesha, njengokungathi uspeed wayesheshise umhlaba wami womqondo. Kodwa kwakungenjalo. Eqinisweni, lapho efunda okwengeziwe ngakho, i-ego encane yayikuqonda. Amadoda amathathu Asechina afanayo. Manje sekuvulwe amaseneta amathathu afile. Ikhasino. Ukubalekela ukufa. Nolao Zeng, owayesendaweni ethile e-Indochina. Kwakungalingani futhi kwakungalingani. Konke lokhu kwakungucannah, FUTHI UCANNAH wayeyiqembu lababulali. Futhi uma isikhathi sokuzingela sesenate sasivuliwe, abathathu base befile kakade, futhi abangamashumi ayisishiyagalolunye nesikhombisa babesaphila. Ngesilinganiso samanje, ngokushesha bayobhubhisa lonke uhlelo lukahulumeni Wasemelika. Kwakungenxa yami ukuthola ukuthi yini ababenayo ukuze bahambe phambili kwe-ih futhi bayivimbele. Wangishiyela umyalezo. Noma ingabe kwakuhloselwe mina? Wathi , "ell Utara Kutara bennett. ID = I-AX-20. Utara bennett, owesifazane ofundile.
  
  
  Ngokungazelelwe, wathukuthela.
  
  
  Utara wayazi okuthile okwakungekhona okwakhe. Ngokwesibonelo, wayazi ukuthi kungani enami. Futhi hhayi ngenxa yolimi lwesisutoan. Lapho engitshela kulelo bha ukuthi ngangingumuntu onekhono, wayazi ukuthi unah wayenengqondo yalo msebenzi, futhi nami ... Wathi:" imisipha iyisidingo esiyisisekelo kulo msebenzi. Ngokungazelelwe ngaqonda ukuhlambalaza okuvamile kwabesifazane ofuna ukungikhanga ngenxa nje yamandla ami.
  
  
  Lokho kungashintsha kulobubusuku. Mina notara sasiba nengxoxo enhle futhi ende kakhulu. Kungakhathaliseki ukuthi wayekuthanda noma cha. Futhi wayeyongitshela iqiniso.
  
  
  Wayelele embhedeni, futhi ukukhanya okungcwele kwavalwa. 'Hhayieverade.Wathi: 'cha, njengoba Ubrylev ayelokhu efuna ukuyivula. Ubrylev wayivula. Isilonda esincane esibomvana esilinganayo nengxenye yesine sakhula esihlathini sakhe. Waphakamisa iminwe yakhe ukuze amboze ukuzazisa kwakhe. Kungakhathaliseki ukuthi kubuhlungu, noma kuyize. Waphinde wabonakala emncane futhi engenamandla.
  
  
  Wathi kuye, " Ugar ufile. "" ... futhi ngicabanga ukuthi sekuyisikhathi sokungitshela ukuthi yini ayifela."
  
  
  "Ugar? Cha, cha. Waphenduka ikhanda, futhi izinyembezi zakhuphuka emehlweni akhe aluhlaza. Cishe wayelindele ukuba izinyembezi zibe luhlaza.
  
  
  "Wayenzani?"
  
  
  Wangibheka futhi. "Angazi, Nick. Kulungile... Angazi ngempela.
  
  
  "Yisho, sithandwa."Awuyena owesifazane wokuqala omubi engimphonsele imibuzo, futhi uma ngezinye izikhathi ucabanga ukuthi ngikunika okuthandayo...
  
  
  "O, Nick. Izinyembezi zase zigeleza ngamandla. Waqondisa futhi wangcwaba ubuso bakhe esifubeni sami. Angiphendulanga.
  
  
  Wazihlanganisa, wahlala phansi, wathi, ekhala, " ngatshelwa ukuba ngingakhulumi. Angifanele ngikutshele ukuthi, " wazilungisa.
  
  
  Uyise wabeka umunwe ngothando esihlathini sakhe. "Khona-ke ake sithi ngizokushaya ngikuzungezile."
  
  
  "Awusoze wakwenza lokho."
  
  
  Wabheka unah. "Sinezinye izindlela."Ngamtshela. Ngokwesibonelo, i-serum yeqiniso edumile I-kolodezny.
  
  
  "Futhi lokhu?"wabuza.
  
  
  "Futhi lokhu ... Ngathi. U-Ee wamthatha ezandleni futhi wamanga isikhathi eside futhi kancane. "Ngaphezu kwalokho," esho. "Hey, okuningi. "Kulungile," esho ekhala. 'Unqobile. Amamelika ayofika ogwini Lwasenormandy.
  
  
  Wamqinisa. "Das weissen vie", ngathi. Yena, wazizwa amabele akhe. "Yini enye, Fraulein?"
  
  
  Waqala ukuhleka futhi waluma izindebe zakhe. "Ibhomu lizowela Eshirohima."
  
  
  Wabeka isandla sakhe ngemuva kwendlebe yakhe. "Esirohima?"
  
  
  "Ehiroshima ."Sobabili sasihleka manje.
  
  
  "Kuyathakazelisa kakhulu", ngathi, ngikhulula ingubo yakhe, cishe esifubeni esihle kunazo zonke entshonalanga nenkabazwe. Noma mhlawumbe ama-hemisphere amahle Kakhulu Asentshonalanga. "Ah, ntombazane, ntombazane . Uhle ngempela. Ingubo yokugeza yaphinde yayimboza. "Ngakho, ake sikhulume manje.
  
  
  "Ngicabanga ukuthi ngiyayithanda ingxenye esebenzayo kangcono."
  
  
  Ngamomotheka. "Ngiyazi," ngathi. "Kodwa yileyo ndlela engiyazi ngayo iqiniso."Ungangitsheli ngocansi kuze kube yilapho ungitshela. Indlela yami yokuhlushwa iwukunganeliseki ngokobulili."uthayi wakhe awunamabhodlela'
  
  
  "Ngiyanixwayisa, niyothukuthela ngehora."
  
  
  Wangibuka futhi wahleka kancane. "Isilo", esho. 'Cha, cha. Amazwi amnandi ngeke akusize. Wancika emuva futhi wawela izingalo zakhe. - Ngizokwenza wena sipho othembekile. Uma unganginiki lokho engikufunayo, ngeke ngikunike lokho okufunayo."
  
  
  Wayengafuni. Wathi:" alukho ulimi olungcolile".
  
  
  "Ah! Kuyingxenye yecebo. Uma ungakhulumi ngokushesha, ngizokuthuka ngize ngiyeke.
  
  
  "Ngokuzimisela, Nick. Nginemiyalo yami...
  
  
  'Ngokuzimisela. Isitsha. Anginandaba. Wayibheka iqonde emehlweni. "Okokuqala, angithandi ukuzibeka engozini uma ngingazi wonke AMA-vc. Okwesibili, angiwuthandi umqondo wokungathenjwa. Angikaze ngimbone Uhawk efihla lutho kimi.
  
  
  - Akukhona ukuthi akakuthembi, yebo. Uma kunomuntu oyedwa angamethembi, yimi. Noma okungenani umbono wami, ngiqonde. Wathi ungayeka uma ngikutshela. Ungase ucabange ukuthi umhlaba wonke usuhlanya."
  
  
  "Njengoba Ugar nosenator abathathu besebhokisini, akunakwenzeka ukuthi ngizohamba. Ngakho ah. Uyini umbono wakho?"
  
  
  Waphefumula ngokujulile. "Wake wezwa ngesiko elineseli elilodwa?"
  
  
  'Mmmm.'Isayensi yezinto eziphilayo... izakhi zofuzo. Okuthile okunjalo?'
  
  
  - Well, uya eduze. Lena indlela entsha yokuzala."
  
  
  Yini engalungile ngomdala?"
  
  
  "Lalela," esho. - Ngiphula imiyalo yami yokukutshela lokhu. Ngakho kumelwe ube oqotho futhi ulalele."
  
  
  "Ngiyalalela," ngathi.
  
  
  "Ngenxa yenqubo abayibiza ngokuthi ukufakelwa kweseli elilodwa, ukuchitheka kwegazi nge-nucleus yeseli ezungeze umzimba ovuthiwe — kunoma iliphi iseli kunoma iyiphi ingxenye yalowo mzimba-kwakha isidalwa esisha esifana ngokwemvelo."'
  
  
  Wabheka unah emamatheka. 'Phinda.'
  
  
  "Babengakhipha iseli elizungeze isipikili sami esinqunyiwe, basifake endaweni efanele yamakhemikhali, futhi umphumela wawuyoba intombazane encane eyayizobukeka ifana nayo ngokuningiliziwe."
  
  
  - Ingabe lokho kuyenzeka?"Ngangingamethembi ngalutho ngalokhu.
  
  
  'Yebo. Akuyona imfihlo. Ngokuqondile, Kwakunesihloko Esiphathelene nakho Ngesikhathi Ngo-1971. Kuze kube manje, lokhu sekwenziwe kuphela ngamaxoxo. Okungenani... ngokwazi kwethu. Kodwa Intengo Yasechina iphakeme kakhulu kunathi ezintweni eziningi."
  
  
  'Linda umzuzu. Ingabe uthi Uchen-li Nocharles Bryce bangama-clone esitshalo esifanayo?
  
  
  Wanqekuzisa ikhanda ngamahloni. Wathi: "ngikutshele ukuthi ngeke ukuthande.
  
  
  Angiqondi. Ngiqonde ukuthi... Kungani? Ngisho noma kungenzeka, akunangqondo.
  
  
  'Lalela. Ngisho nakuleli zwe, kwakunamaqembu okufunda. Sasizama ukuthola ukuthi hlobo luni lwabantu okufanele lube neseli elilodwa lokuzala. Futhi esinye sezizathu esenza singazange senze noma yiziphi izivivinyo kulolu.kungenxa yempendulo yalesi sikhonkwane: abantu ababi kakhulu. Abakwahitler. Abantu abane-megalomania. Ngokwesibonelo, abantu abanjengolao Zeng. Umbulali osezingeni eliphakeme.
  
  
  "Kulungile, ake sithi Ulao Zeng uye wanda..."Kwakungelula ukukholelwa emcabangweni onjalo. "Yini abayitholayo kulokhu? Ngaphandle kobugovu. Futhi lokhu kuhlobene nani NECANNES nalaba basenator? Lokhu kuhlobene nani naso sonke isimo Sasenassau?
  
  
  Wanikina ikhanda. Angazi. Angazi lutho ngakho. Engikwaziyo nje ukuthi la makhophi ababulali besigaba sokuqala ayokhula abe ababulali besigaba sokuqala. Bayobukeka futhi bacabange futhi babulale njengasekuqaleni. Futhi umbono wami uwukuthi UKANG wathatha izinto Zikalao Zeng ukuze akhe iqembu lababulali begazi elihlanzekile."
  
  
  'Uyazi ngalokhu...'
  
  
  Yeka ubuwula...?'
  
  
  "Ngiyaxolisa ukukubuza lokho.
  
  
  Wangifunda ngokucophelela. "Ucabanga ukuthi uyahlanya?"
  
  
  "Yebo ngicabanga ukuthi uyahlanya. Kodwa futhi eyakhe. Amadoda aphilile manje alele embhedeni ezibuza ukuthi angawususa kanjani ukhula engadini yawo. Futhi abesifazane abavamile manje bapakisha ukudla kwabo kwasemini. Kumelwe ube uhlanya ukuze usebenze E-AX."
  
  
  Wathi: "leyo yinkolelo yami.
  
  
  "Kuyahlanya, kodwa lokho akusho ukuthi ngeke kube yiqiniso."
  
  
  Waphefumula umoya wokukhululeka. "Ngiyabonga, Nick."Wabe esemamatheka. 'Ngitshele...'
  
  
  Yebo.'
  
  
  Wasunduza izinwele zakhe ebunzini lakhe. - Wake wahlangana nanoma yimuphi abesifazane abavamile?"
  
  
  'Cha.'Kusho yena . "Akuzona izinhlobo zami."
  
  
  "Uyini uhlobo lwakho?"
  
  
  Ama-brunette", ngathi. Wayebukeka elimele. "Emfushane, ekhuluphele, futhi eyisiphukuphuku kakhulu. Nakuba, "nganezela -" ngivulekele noma yini."
  
  
  "Ivuleke kanjani?"wabuza, wavula inkinobho yehembe lami.
  
  
  Ngathi, "vula kakhulu", ngikhumula ingubo yakhe. Wathi: "kuhle kakhulu". Futhi lokho kwakuyisihloko sengxoxo yethu.
  
  
  Ngifuna ukukutshela ukuthi ngiye ngabazi abesifazane abaningana. Futhi, ngangicabanga ukuthi sengivele ngiyazi okungcono kakhulu. Kodwa ngifuna ukukutshela ukuthi nganginephutha. Utara wayengomunye umuntu. Ihluke kakhulu. Futhi ihluke kakhulu kulokho. Kubonakala kimi ukuthi njalo lapho othile oyisiphukuphuku ezama ukusho into enjengale encwadini, kuzwakala njengokuphakama kwesithukuthezi. Uhlale "ephakamisa", "ephenduphenduka", "emgqobhoza", futhi uhlale "eqhuma". Into enjengale ihlale izwakala njengombhalo womdlalo wokulwa.
  
  
  Utara wayehlukile, futhi anginawo amazwi alokho. Wangenza ngazizwa sengathi umzimba wakhe wawusunguliwe, futhi wavuka okokuqala futhi kwaba kimi kuphela. Wayevulekile futhi engenacala, wayeshisa njengebhotela futhi enokuthula. Wayeyintombazane kanye nowesifazane. Kwakuwumbuzo nempendulo. Wayengutara. Futhi wayengowami. Naye wayehlukile.
  
  
  Wabheka unah. Kwakunezinyembezi emehlweni akhe. Wanganga ehlombe lami. 'Ngiyabonga. Ngiyabonga.'
  
  
  Wavumela isandla sakhe ukuba sidlale ngefu elibomvu. Ubungacabanga ukuthi uyikhukhamba lasepulazini uma ungasho lutho, imizwa yomunye nomunye. Ngakho wavele wamthulisa futhi wamanga futhi.
  
  
  Sasisondelene kakhulu lapho sizwa umuntu engqongqoza emnyango. Yena, waphuma embhedeni. Ukube kwakuyintombazane ngalobo busuku, ngabe wangena ukube asizange siphendule. Kodwa futhi, mhlawumbe kwakungeyona intombazane.
  
  
  Wasonga ithawula okhalweni, wathatha isibhamu, waya emnyango. Wayivula.
  
  
  Kwakuyinkonzo yasekamelweni. Enqoleni kwakunohlelo olubanzi lokushayela; oluphelele nge-champagne esiqandisini sesiliva.
  
  
  Wema lapho, eyibuka, futhi wabubula kakhulu, ngokuzumayo elambile kakhulu. "Ngingathanda uku-oda lokhu kuye", etshela umlindi wakhe, " kodwa ngicabanga ukuthi unenombolo engafanele."
  
  
  Wabuza. "Umnu. Stewart?"
  
  
  Yebo. Ustewart Wakhe.
  
  
  "Umnu. Garson cantor wayala lokhu kuwe."Kwaze kwaba phakathi kwamabili, esho. Isimanga.'
  
  
  "Kulungile, ngathi lapho umlindi esehambile futhi. Umyalezo wesiteshi ehholo uphakathi nendawo.
  
  
  - Usho like ubhontshisi in a Pie Yokubhapathizwa?"
  
  
  Angazi ukuthi ngiqonde ukuthini, kodwa Ugar wangitshela ukuthi ushiye umyalezo, futhi le eda yikho kuphela asishiya, ngakho... "Wabheka esihlalweni, futhi ngacela okuthile okuphawulekayo. Ucezu lwephepha. Kwakuyi-champagne. Imvilophu, ngaphakathi kuphela ikhadi lebhizinisi elinombhalo othi " Izifiso Ezinhle kakhulu ngezinhlamvu ezinkulu. Ugar wabhala nento okwakumelwe ibe ikhodi.
  
  
  M - 1 x4 + ?
  
  
  "Yeka ukuthi kubi kangakanani", ngishilo. "Lokhu kuwubuwula."Waphinde wahlolwa umyalezo we-ego: "Mhlawumbe lena ifomula."Nganikeza Utara Ikhadi:" Izwi . Ungumfundi emkhayeni."
  
  
  Utara wangibuyisela i-ego futhi waqhosha. - Akulona igama lami engilaziyo. M minus 1, phindaphinda ngo-4 kanye nokuthile."Wanikina ikhanda. "Uqinisile, lokhu kuwubuwula.
  
  
  Waphinde wabheka ibalazwe. Sawubona linda. Wayemqonda.'Ngokungazelelwe, konke kwaba nengqondo. "Uyazi ukuthi kusho ukuthini lokho? Kusho ukuthi uqinisile.
  
  
  Wangibuka ngingenalutho. "Njengalokho?"
  
  
  "Ngabo pbx . Bheka. Uyise waphinde wamkhombisa ikhadi. "Akuyona I-m minus 1 . Lena ibhande M 1. Uml. Igama eliyimfihlo Elithi lao Zeng. Futhi I-ml x 4 iphindwe ngo-4. Kunamami amane. amadoda Amane ayebukeka Njengolao tseng. Amagatsha amane. Plus uphawu umbuzo. Ngaphezu Kwalokho Unkulunkulu uyazi ukuthi bangaki abanye.
  
  
  Edidekile, waphindela esihlalweni sakhe. "Ubona umzuzu ongokomlando."
  
  
  "Oh, woza," ngathi. "Wawukhona ngaphambili."
  
  
  "Yebo, wathi. "Kodwa angikaze ngizisole ngokuba khona nje ngaphambili."
  
  
  Kumelwe ukuba kwakuwugwayi wami weshumi. Ngakho kwakunzima kakhulu. Ngaphonsa ugwayi wami phezu kompheme webhalkhoni futhi ngawubuka ucwila njengebhomu elincane elinesibindi. "Siphila ngenhlonipho futhi siwela njengamapheya abolile."Umoya wawusuvukile ethekwini elimnyama, futhi izikebhe zokudoba ezazisemathangini zazigxumagxuma ngamandla emagagasini, njengezingane ezingenasineke ezivuke phambi kwabazali bazo futhi manje ezibheke phambili osukwini olusha. Ngangingakwazi ukulala. Walinda Kwaze Kwaba Yilapho Utara elele, wabe esezithela ingilazi ye-champagne waphuma waya kuvulandi. Izinkulungwane zezinkanyezi nenyanga emhlophe zazilenga phezu kwezwe elinamanzi alula nolwandle. Okwesikhashana, ngangifuna ukukhohlwa lelo zwe elihlukile, elinobugovu nemigqa eqinile nokubomvu kwegazi. Leli zwe lokubulala nokufa, lapho kuqala kudutshulwa khona, bese kubuzwa imibuzo.
  
  
  Kodwa nganginemibuzo eminingi kakhulu engangingazibuza yona. Futhi manje izimpendulo zazingeke zihlehliswe kuze kube kamuva. Uchen-li wayengomunye walabo PBXs. Wabulala usenator. Manje, othile wayehlela ukuhlenga Uchen-li ejele namuhla ebusuku. Kodwa wayengubani lo "muntu"? Futhi kwaba nini "namuhla"? Lokhu "hema-to" kungaba abantu abayishumi nambili abanamabhomu esandla noma umuntu oyedwa onohlelo oluhle. Futhi namuhla-igama elide kunawo wonke. Ihlala kusukela entathakusa kuze kube sekuseni okulandelayo. Kwakukhona okunye. Ulin Qing wathi ngangihlaselwa "isitha esidala". Yisiphi isitha esidala? Nganginezitha eziyinkulungwane. Futhi ukube wayesesesiqhingini, wayengavele awele indlela yami. Ngandlela-thile kwadingeka athole izimpendulo. Futhi ngaphambi kwalokho, " namuhla."
  
  
  Waphenduka wabheka ngaphakathi, wabheka Utara elele lapho. Inyanga yayibonakala engilazini emini; kwakubonakala sengathi yayilengiswe emoyeni engxenyeni eluhlaza okwesibhakabhaka nenyanga njengokukhanya kwasebusuku. Amehlo akhe aphinde asuka. Kwakukhona nokuthile okufanayo. Ngangisenaye Utara okumelwe ngikhathazeke ngaye futhi ngimvikele. Wayengummeli nomcwaningi omkhulu, kodwa hey, ngangidinga isivikelo sami. Esinye isizathu esenza ngingakwazi ukulala. Lokhu bekungeke kwenzeke uma bengingenalo uhlelo, njengokuthi ngizoqala kuphi, lokulandelela zonke lezi "zinyathelo".
  
  
  Waqala ukumfuna. Ekhabetheni lesihlalo sakhe, ngathola lokho engangikudinga. Lezi zincwadi ezinyakazayo ziyahamba ziya kubavakashi. "Ukuzijabulisa Enassau". "Konke lokhu kwenzeka kuphi?"
  
  
  "Konke lokhu kwenzeka kuphi?"kwakunemephu yalesi siqhingi. Wayithatha ukuze ayibheke eduze. Ijele lamthola. Kuhle. Uma ayethunyelwa ehhotela ukuze abalekele isiboshwa, wayezoyithathaphi i-ego yakhe? Ihhotela lakhe laliyomkhipha esiqhingini. Ngakho ngangiya ogwini. Indiza encane ingasebenzisa lolwandle njengendlela yokugibela. Noma isikebhe sasiyosisebenzisa. Umkhumbi wangasese, iholide nezikebhe ezinelungelo. Ngamlandela kusukela ejele kuya engutsheni. Le ngubo yayibiza kakhulu, kwakunemigwaqo eminingi. Sonke isiqhingi sayikhipha.
  
  
  Lapho ngiphinde ngibheka phezulu, ukubukeka kwakhe kwase kushintshile. Ilanga laphuma ngemuva komugqa Womhlaba, futhi isibhakabhaka samboza Umama Womhlaba ngengubo ejwayelekile ebomvana. Abadobi baphuma, bezungeza imizi yabo, Baya Ebay Sturt futhi balibangisa emikhunjini yabo eyayiboshelwe esikhumulweni. Abesifazane bavula izitolo zabo emakethe ngezigqoko zotshani zobungqingili nezikhwama ezicwebezelayo zamagobolondo olwandle. Ukube Bengingujon Stewart, besingahamba ngale makethe siye e-water skiing olwandle, bese sidla isidlo sasemini edolobheni ne-sea bass esanda kubanjwa. Ukube Kwakungujon Stewart, wayengeke azi ngokubaleka kukachen-li okwakusondela manje, futhi ukube wayekwenzile, wayeyoya emaphoyiseni ukuze akuvimbele. "Kodwa Unick Carter uzosiza Uchen-li ukuba abaleke.
  
  
  Umbulali wayemane nje eyisigwedlo kuyo yonke imoto, futhi eyakhe yayiyoba yimoto yonke; njengendawo lapho babekhiqiza khona i-pbx ngobuningi. Futhi nganoma iyiphi inhlanhla, Uchen-li uyongihola lapho. Ukube nje ubengenza i-ego ibaleke. Wonke umuntu ngaphandle kwami.
  
  
  Kwakungehora lesithupha ekuseni, futhi manje nganginecebo. Wayekwazi ukulala manje.
  
  
  
  
  Isahluko 6
  
  
  
  
  Umthetho wokuqala: yazi isitha sakho.
  
  
  Waphuma Emgwaqweni Ophakathi Nendawo waya esikhumulweni sezindiza. Isitha sami esidala, okungenani ngokusho kukalin jing, sangibona ngifika esikhumulweni sezindiza. Mhlawumbe isikhumulo sezindiza singanginika ithuba lokuhola. Yebo, kwakuwuhambo olungavamile, kodwa kwakufanelekile ukuzama.
  
  
  Wabheka ubuso ngemuva kwekhawunta. Amasiko. Ulwazi. Ukuqashwa kwezimoto zakwahertz. Ukubhuka. Akekho owayebazungezile owangiphika noma yini eyavela emibikweni yabezindaba. Ngaya esitolo samaphephandaba ngathenga iphephandaba. Ukuba nokuthile okumelwe akwenze ngesikhathi sakhe, cabanga ngalokho okumelwe akwenze. Unen wayengenalutho ngamakhasino Asegrenada. Abantu bakwamanye amazwe. Kodwa bekungeke kube yinto exakile. Cishe abafuni ukwethusa izivakashi. Noma mhlawumbe amaphoyisa ayengazi ngakho. Mhlawumbe omunye umuntu weza ngaphambili futhi wahlanza le nkinga. Omunye umuntu kulokhu kudayiswa kwezidakamizwa.
  
  
  Noma othile ozungeze abanye . Uhlu lwabafile lwayihlola. Ubangel washona esibhedlela. Ukunganaki ngogwayi. U-Ego umama, owayehlala Ekensington, wayengumuntu owasinda ku-ego. Akukho lutho ngaphandle kwezinto ezinhle ngabafileyo. Ukufa ngaphandle kwebhonamu. Ngabheka indawo ngenxa yephephandaba lami. Asikho isitha esidala esasicashe emthunzini.
  
  
  Kwakunenye into ayengayenza. Intombazane enhle yasengilandi I-BOAC yangihlola uhlu lwabagibeli ngomsombuluko ebusuku. Ngomsombuluko kusihlwa, safika kulo Lonke Elasenew York ngo-7: 30 ekuseni. Ipan Am yahamba yaya Emiami ineminyaka eyisikhombisa, futhi indiza Yasebrithani eyayizungeze Ilondon yafika ineminyaka eyisishiyagalombili-cha, ingxenye yesine kuya kweyisishiyagalombili. Kwakusekuqaleni kancane. Ilondon. Ngacabanga ngakho isikhashana. Ucharles Okun wayeyisitha saselondon. Kodwa cha, baba ne-ego lapho behlasela elabhorethri yakhe. Ayisishiyagalombili! Vin In! Kungenzeka ukuthi nguye. Ucarlo, umfana othumela izincwadi, wathi indoda eyakhokhela i-emu yayingumshayina omkhulu. Uwing tak wayengumenzeli OPHAKEME ngamamitha amahlanu UKAHN ayehlala Elondon. Futhi akunakwenzeka ukuthi ukhohliwe ukuthi wake wahlangana nami. Ake ngikukhumbuze ukuthi manje wayesenesandla esineminwe emithathu.
  
  
  'Sithandwa. Wamomotheka intombazane eyayingemuva kwekhawunta. "Ungangitshela ukuthi Umnu. Wing wayekuyo yini leyo ndiza ngomsombuluko Ezungeze Ilondon?"
  
  
  "Oh, ngiyaxolisa."Wayebukeka edabuke kakhulu. Kodwa ngesaba ukuthi angivunyelwe ukukunikeza lolo lwazi."
  
  
  "Ngiyazi ukuthi awukwazi", ngishilo.
  
  
  Wayibheka iqonde emehlweni. Bheka inombolo yesibili: uthando olungalawulwa, oluvuthayo.
  
  
  Wanginika ukwaziswa. Ngempela uvin vo wayekulolu .u lwabagibeli. Wayengeyedwa kulolu hambo. I-ego yomunye umhambi yayibizwa Ngokuthi Uhung Lo.
  
  
  Wanezela:" uma kwenzeka uzibuza, baye babhukha uhambo lokubuyela Elondon ngehora leshumi kulobubusuku."
  
  
  Wayenesithakazelo.
  
  
  Ngathatha ithuba futhi ngamshayela ucingo Egrenada hotel. Umnu. Vin po wayebhaliswe nabo. Ukugembula kwami kwaqala ukukhokha. Kodwa ngakolunye uhlangothi, umuntu othile Wayelenga. Awukwazi nje ukunqoba ngaso sonke isikhathi.
  
  
  Ngabuyela ehhotela futhi ngathola Ucarlo, umngane wethu. Wayezoqaphela Umuzwa Wecala. Watshela u-emu ukuthi ihhotela lakhe lazi ini, futhi watshela u-emu ukuthi ngizomkhokhela malini. Safinyelela esivumelwaneni.
  
  
  Ngatshela Utara ukuthi yini engingayilindela. Wayecabanga ukuthi kungaba mnandi.
  
  
  Wamanga futhi wabuyela emotweni.
  
  
  Umthetho wesibili: ukuya ejele. Yiya ejele obala.
  
  
  Kodwa endleleni, wama epipes Of Peace, umkhiqizi kagwayi wasengilandi Enassau. Babenophawu lwami olubi olunomlomo wegolide. Wayala ukuba athumele amaphakethe ambalwa ehhotela futhi wathatha amaphakethe ambalwa ukuze awasebenzise ngokushesha.
  
  
  Ngaya endaweni yokudlela Ebay Street futhi ngaba nesangweji nobhiya. Khona-ke omunye. Nomunye. Futhi i-bourbon ukuze ifudumale. Lapho ehamba, wayedakiwe futhi ekhubeka. Ngaxabana nomphathi wekhefi mayelana nomthethosivivinywa. Iphuzu liwukuthi, wayeqinisile, phela. Waphuma enomsindo, wabuyela emotweni, wahamba ngemoto. Waphenduka ngendlela engafanele emgwaqweni onendlela eyodwa futhi washaya izimoto ezazizobhekana naye. Ngangikuthanda ngempela ukuzwakala kwaleli phondo. Waqala ukubhonga, " lokhu-yikhaya-siyaqhubeka-impi."
  
  
  Leli phoyisa lafika Ephalamende Lasesturt. Ngangingenayo imibhalo. Wayenomusa kakhulu. Wanikela ngokungibuyisela ehhotela lami. Thethelela futhi ukhohlwe. Wayefuna ukuba alale.
  
  
  I-ego yakhe yamshaya esihlathini. Futhi kuyindlela enhle yokungena ejele.
  
  
  Ijele Lasenassau lalingeyona into embi njengenjwayelo. Kwakuyisakhiwo samatshe esinezitezi ezimbili esingenamusa ngasentshonalanga yesiqhingi. Abantu bendawo bayibiza ngokuthi "ihhotela" ngoba yilokho okubukeka kanjalo. Inobuhle bemvelo obuningi ongabunikeza. Utshani obulungiswe kahle nezingadi ezincane. Amakhasimende ngokuyinhloko aqukethe abantu abalala bedakiwe ubusuku obubodwa, amasela angahleliwe kanye "nezigebengu eziphambene" zendawo ngezikhathi ezithile. Kuze kube manje, izibhelu zobuhlanga be-ferret azizange ziholele ebugebengwini obunobudlova. Ngakho, abantu abanjengochen-li babengacatshangelwa nganoma iyiphi indlela lapho besungula isimiso sabo sokuphepha. Kodwa benza i-emu okungcono kakhulu ababenakho. Unogada wayemi phambi kwekhamera ye-ego.
  
  
  Wayedakiwe kakhulu. Bathi nginelungelo lokuthola ucingo olulodwa. Ngabatshela ukuthi ngifuna ukubiza Usanta peter. Bathi ngidakiwe kakhulu.
  
  
  Singithatha singiyise phezulu. Ngaphandle Kukachen-li, kwakukhona ezinye iziboshwa ezimbili kuphela. Ngifake esitokisini esifanayo nalaba bafana ababili.
  
  
  U-Odin wayelele eduze kwabo, ngokusobala edakiwe.
  
  
  Omunye wayebukeka njengendoda ongeke ufune ukuvalelwa nayo esitokisini esifanayo. Wayengumuntu omkhulu onokwakheka okuqinile, futhi izibazi zamanxeba okugwazwa ezenza ubuso bakhe obumnyama obuluhlaza okwesibhakabhaka babukeke njengendwangu yokugqoka.
  
  
  Wayecabanga ngento ethile lapho engena.
  
  
  Iseli likachen-li lalisekugcineni. Lapho, ekugcineni komhubhe. Ukube wayehlala ngakwesobunxele, ukuzazisa kwakhe kwakungeke kumbone. Ukubuka kwami okokuqala egatsheni. Wayepholile futhi ezolile.
  
  
  Wavula ugwayi futhi wanikeza umuntu omkhulu ayehlala naye esitokisini iphakethe. Wathatha eyodwa, wayihlola, wezwa umnikazi wegolide, wayibamba kwaze kwaba sekukhanyeni. "Lokho."Futhi wamomotheka.
  
  
  Igama lika-Ego kwakunguwilson t. Sheriff, futhi wayenebha ebizwa ngokuthi iwooden nickel, indawo yasendaweni engaphandle kwedolobha. Kungazelelwe, amaphoyisa angena futhi athola amaphakethe e-heroin ngaphansi kwebha. "Kwakutshalwe, muntu. Angiyena lowo muntu oyisiphukuphuku. Waselula izandla zakhe. Babehlanzekile. Ngakolunye uhlangothi, waklwebha ikhanda lakhe, " uma lihlakaniphe kangaka, khona-ke kungani likhona lapha?"
  
  
  Bavala ibha ye-ego base bebulala i-ego. Ngokuka-Ego, kwakungekho nkinga enkulu yezidakamizwa Enassau, ngakho amaphoyisa enza sengathi ungumuntu omkhulu. Kwakunjengokungathi babenomphathi omkhulu ngempela. — Phakathi naleso sikhathi,omunye umfana ohlakaniphile uyahleka."
  
  
  "Yebo," ngishilo. "Yeka injabulo."
  
  
  Uwilson T. Sheriff nabangane bakhe baba abangane. Wangitshela Ngojean wakhe nezingane nangendlu ephuzi ayezakhele yona. Ngambuza ukuthi wayenazo yini izitha ezinkulu, futhi wahleka. "Ujesu, yebo. Kodwa izitha zami. Cishe bayokusika ube yizicucu kunokukuhlobisa ngale ndlela. Vota yini engenza ngithukuthele kangaka, ndoda. Akekho ozungezile oyothola lutho oluzungezile."
  
  
  "Nebha yakho?"
  
  
  Waphakamisa amahlombe akhe. Uma umuntu engayidingi, kuyodingeka ayithenge. Kungaba yimi noma uhulumeni. Kunoma ikuphi, kusazodingeka bakhokhe."
  
  
  "Ngaphandle uma bekwenza ngenye injongo."Wayesevele azi ukuthi "bangobani".
  
  
  Kukhona okwaziwayo ngaye kuleli jele. Amaphoyisa aphansi ayesebenza kwaze kwaba yishumi. Unogada Ujung-lee wayewukuphela konogada abaphezulu. I-ego yayishintsha njalo ngemva kwamahora amahlanu. Unogada olandelayo uyoba lapha ngemva kwengxenye yesithupha. Umphathi Wejele Ubruckman uzothathelwa indawo Umgcini Wejele Ucrump.
  
  
  Wabuzwa imibuzo embalwa yi-emu Ngochen-li. umngane Wethu Owayelele esitokisini wavele walala isikhashana. Wabe esephenduka waqala ukuhogela.
  
  
  Uchen-li wayenomthengi oyedwa kuphela. Uwilson wayecabanga ukuthi uyisisebenzi sasolwandle. Umfana omncane ogqoke isudi yokugijima. Uchen-li wabiza I-ego Ngokuthi Ujohnny. Ujohnny wayefika nsuku zonke. Isikhathi sokugcina sasisekuseni. Wayenomdwebo wesimvemvane esikhulu esibomvu engalweni yakhe. Awukwazi ukuphuthelwa yikhilomitha ukusuka lapho.
  
  
  Into eyodwa eyazi kahle eminyakeni edlule. Izinto ezingeke ziphuthelwe ngaphakathi kwebanga elingamakhilomitha angu-1 ngokuvamile zibekwa lapho ngesizathu esithile.
  
  
  Kwafika isekela kimi. Wayesephuzile kakade. Ngangizisola kakhulu. Wambuza ukuthi ngingambiza Yini Ngokuthi Ujean.
  
  
  Ngehora lesithupha, njengoba kwakuhleliwe, Utara wafika. Wayengaqondi ukuthi ngangingaba kanjani isiwula kangaka. Wabatshela ukuthi ngangingumuntu omuhle, isakhamuzi esihle, umyeni omuhle, nokuthi ngangingakaze ngenze lutho olungavamile ngaphambili. Futhi yena wayengeke aphinde akwenze. Kamuva, wangitshela ukuthi wayekhala izinyembezi zangempela.
  
  
  Balahla amacala ukuze bathole inhlawulo.
  
  
  Emizuzwini eyishumi ngemva kwemizuzu eyisithupha, ucingo lwasodongeni ebhlokini lami lwakhala. Unogada Ubruckman washiya isikhundla sakhe wehla ephasishi eyophendula i-emu. Yebo. Wabheka kimi. Yebo. Ngizothumela i-ego yakhe phansi ngokushesha.
  
  
  Waphenduka ekhala. "Sawubona," esho ocingweni, " ihhotela lakhe lifuna ukukubuza.".. Izwi lika-Ego Stahl liphansi futhi liyimfihlo. Ngangithemba ukuthi i-ego ye-corkscrew yayingeke ithathe isikhathi eside kakhulu, ngoba yayingase iphazamise isimiso sami.
  
  
  Wabheka Uwilson. T. Ushefu. Ngangikuthanda ngempela. Futhi usevuthiwe ukuba afe kulobubusuku. Ukubulawa UCANNA ngoba wayengufakazi. Wayengamethembi umngane wethu wekhamera yedijithali ethule. Wayethule kakhulu. Futhi udakiwe kancane. Iphunga le-ego lingase lizwakale Eparis.
  
  
  Kodwa yini engangiyikhathalela? Okuncane engangingakwenza kwakuwukuvikela Uwilson. Wayehlezi embhedeni wakhe. Wathi:" nguwe, ndoda". "Ungaya ekhaya manje."
  
  
  "Nawe uzohamba," kusho mina. 'Ngokushesha okukhulu.'
  
  
  - Ngangingeke ngibheje Ustahl ngalokho.
  
  
  - yebo. Uma ngikhuluma iqiniso. Umthungo we-doublet yakhe wamthinta: "nginesibindi sokubeka konke ngaphansi kwayo."Manje, vula manje.
  
  
  Wabekwa u-ih emu engalweni. Wayazi ukuthi ama-chip ayelethwa evela ekhasino ayezoba usizo.
  
  
  Lapho Umgcini Wejele Ubrookman engithatha, Uwilson wayeselele kakade, Futhi Ubrookman wangiholela ezitebhisini. "Kulungile, Stuart. Kumelwe uhambe wedwa. Angikwazi ukushiya leli zwe.
  
  
  "Ngiyabonga, Agent Brookman," ngathi.
  
  
  "Ezansi kwezitebhisi, jikela kwesobunxele. Owesifazane wakho ulinde lapho.
  
  
  Yena, wanqekuzisa ikhanda ngokumamatheka. "Ngempela," ngasho. "Ngifuna ngempela ukukubonga. Ube muhle kakhulu kimi. Waphakamisa isandla sakhe. 'Eziyisihlanu eziphakeme.'
  
  
  Waphakamisa isandla sakhe.
  
  
  Ngemva kwemizuzwana emihlanu, yayisemkhunjini.
  
  
  Umthamo wakhe we-anesthetic ophindwe kathathu usethokheni ngalinye. Womabili la madoda azophuma cishe amahlanu, aphume ihora lesithupha. Lokhu kufanele kube isikhathi eside ngokwanele.
  
  
  Uchen-li wangibuka futhi wanqekuzisa ikhanda buthule. Wayecabanga ukuthi konke kwakuyingxenye yalolu hlelo.
  
  
  Kwakuyingxenye yesine ngemva kweyisithupha. Ezitebhisini, wabhekana Nowarden Crump, owayengumnakekeli Kabruckman. Ngathi: "ubruckman unomyalezo kuwe".
  
  
  'O? Wayeka, edidekile.
  
  
  Wafika ngomzuzu futhi wakhipha ucezu lwephepha eligoqiwe. Lokhu wakubeka ngokuqinile kanye ne-chip esandleni sokulinda se-ego.
  
  
  I-ego yakhe yahudulela isidumbu sakhe sokulala phezulu ejele.
  
  
  Ngaphansi, usergeant wayengishumayeza ngezingozi zokuphuza.
  
  
  Watshela usergeant ukuthi wayeyoba umfana omuhle ngenye indlela. Sazisola ngezandla zomunye nomunye.
  
  
  Umphathi egumbini lokulinda wezwa isekela liwela futhi wangena ezobona ukuthi kwakuyini lokho. "Kwavele kwaphenduka."Ngamtshela. 'Njengoba nje kunjalo. Woza ubone."U-Ego wambamba ingalo sengathi uzama ukumsheshisa.
  
  
  Umlobi wamaphoyisa wawa phezu kukasergeant major.
  
  
  Utara wayengilindele ekhawunteni.
  
  
  Ngathi: "ngaxhawulana nawo wonke amaphoyisa ayenomusa kakhulu kimi".
  
  
  "Sidinga ngempela ukuba siqaphe", esho njengoba sihamba. - Ngiqonde ukuthi, wonke umuntu lapha ulala kahle kakhulu manje.
  
  
  Waqala ukuhlabelela Ingoma Kabrahma yokulala.
  
  
  
  
  Isahluko 7
  
  
  
  
  Utara naye babefuna indawo yokukhuluma. Sathola indawo engekude nejele. I - pad yangempela yasendulo - enezitini zepulasitiki ne-vinyl yokhuni. Le ndawo yayibizwa ngokuthi "Ihet Schelmenhor", futhi ngangizibuza ukuthi ingabe kwakuyisigebengu sangempela yini.
  
  
  Ngangingalindele ubunzima ejele. Bonke bayolala amahora ambalwa okuqala. Futhi, njengoba othile ake asho, ukulala kuze kube phakathi kwamabili kubalulekile. Wayengabaza ukuthi ukulala kwakuzophazamiseka. Imoto yokuqala yezitha yayingeke ibe khona kuze kube yihora leshumi, futhi njengoba abakwadev babebhukhe amathikithi ohambo lwamahora ayishumi Oluya Elondon, ukubaleka kwakudingeka kwenzeke ngaphambi kwehora leshumi.
  
  
  Futhi ukubaleka kwenzeka. Eyakhe, wayinakekela. Ngakolunye uhlangothi, amaphoyisa nawo amsiza. Okungenani wayebagcine bephila. Nganoma iyiphi inhlanhla, akekho owadubuleka. Abangane bakachen-li babebheka amaphoyisa futhi, wayenethemba lokuthi ngeke bavuse izinja ezilele. Kwakuyinto enhle engayenza ngalolo suku.
  
  
  Wahola Utara waya etafuleni ekhoneni futhi wayala i-bourbon. Wayala usherry. Inkosikazi yami yahlala iyintokazi. "Noma yiliphi izwi Elivela Kucarlo?"
  
  
  Waqala ukuhlunga esikhwameni sakhe. Wathi: "washayela ucingo. "Wamsindisa ."Wafika nezigqoko ezimbalwa zikagwayi, wahleka usulu, waphinde wabhukuda. Ukufuna kwethu okungenanjongo akuzange kusiholele ndawo. Wabe eseqala ukukhipha isikhwama ngendlela ehlelekile, into eyodwa ngesikhathi. Ibhokisi elihlangene. Ugwayi. Isikhwama semali. Wangibuka ngididekile. "Uma wenza ngisho nokuphawula okukodwa ngalokhu, Carter, uyoba ngcono."
  
  
  Waqhubeka nereid yakhe.
  
  
  Ngaqhubeka ngifuna amazwana afanele.
  
  
  Uke wezwa izindaba okwamanje? 'Cha, yebo, cha. Itafula lase liqala ukufana Newaterloo Square. "Usenator Cranston ."Wabheka phezulu . 'Ingozi yemoto. Okungenani, lona lokusebenza olusemthethweni.
  
  
  - Ingabe uthole ukwaziswa kwangempela?"
  
  
  Wanqekuzisa ikhanda. "Lapho ngimbiza Ewashington ukuze ngimtshele ngalokho esikutholile, ngaqonda konke. Isizathu sangempela siwukuthi indiza yalimala.
  
  
  Yena, wanikina ikhanda lakhe. Ngolunye usuku, ukufa okunye. Futhi kuze kube manje i-ferret ekhaya Lasecannes iye yaba nawo wonke ama-trumps. "Ufuna umyalezo Ovela Kucarlo", kusho umyeni wakhe ephika imibiko yabezindaba. - Ngicabanga ukuthi kungcono usheshe up nge search yakho."Wayehlola esikhwameni sakhe... Waphula iminwe yakhe. "Ngiyaqiniseka ukuthi kwakunjalo."Ucarlo wayehlola lonke Elasegrenada, njengoba nje nawe wawusho ukuthi ama-emu ayenjalo, futhi lapho esungulwa Efrance, Ucarlo wawajaha. Esigodlweni esisogwini lolwandle", esho. Ekupheleni Komgwaqo icascade. Khona-ke waphendukela kwesobunxele noma phambili. Okungenani uyenqaba ukudla
  
  
  Unah wamnika ukubukeka okunonya kakhulu ezinsukwini ezimbalwa ezedlule. "Utara!"Izwi lami linzima ngendlela engenangqondo. Wathola leli phephandaba. Wathi: "jikela kwesobunxele".
  
  
  Wazama ukukhumbula incwajana yasehhotela. Ibalazwe ayelifunde kuvulandi ekuseni kakhulu. Ngokwe - " Konke lokhu kwenzeka Kuphi? "i-Cascade road yayihambisana Nolwandlekazi I-Atlantic, yisho ikhilomitha ukusuka olwandle. Ngokwe - "Fun In Nassau", Icascade Road yayaziwa ngokuthi umgwaqo omkhulu wezigidi." ... inezinye zezindlu zokuhlala eziwubukhazikhazi kakhulu Kulo lonke elasebahamas."Kunoma ikuphi, kwakuyindawo enhle Yokucasha Kachen-li. futhi indawo enhle ukuqala ukubaleka kwakho esiqhingini. Akungabazeki ukuthi Upo vin wayelinde Lapho, Uchen-li.
  
  
  "Ngendlela," esho. "Kusekhona."
  
  
  Ngathi: "ubani omunye?"
  
  
  "Uvin in usesecascade Road. Okungenani, cishe, ukhona. Ucarlo wathi U-Ego wayesusiwe ekubhalisweni egrenada. Ngathatha imithwalo yami. Kwakubonakala sengathi wayezohlala lapho.
  
  
  Kwakufanele kube khona. Ngenhlanhla, Ucarlo wayebukele Uwing. Kodwa amathuba okuba ikhokhe ayemancane. Kungenzeka ukuthi ucarlo wafumbathiswa. Ukuba nenhlanhla nje kungenza ngikhathazeke. Kungikhumbuza ukuthi kungakanani ukuphila kwethu neziphetho zethu okufihlwe esifubeni sezinkanuko zonkulunkulu abahlekisayo. Ngathi: "phuza." "Kumele siye emsebenzini."
  
  
  "Umgwaqo Icascade?"Wayebukeka engenasineke .
  
  
  "Ngokwengxenye," ngasho.
  
  
  - Usho ukuthini ngokuthi 'ngokwengxenye'?"
  
  
  -Ngiqonde ukuthi, ngiyingxenye ye-e ekhuluma ngokuya Ecascade Road. Wena omunye ingxenye, uya emuva ehhotela.
  
  
  Wasonta ubuso bakhe. "Uhlale uthola zonke izinto ezijabulisayo."Siyini isikweletu?
  
  
  Nginomuzwa. - Ngifuna ukupakisha bese ushayela ezungeze ihhotela.
  
  
  Ngabhala phansi ikheli lakhe futhi nganezela umyalezo owawuzomvumela ukuba angene. U-Abe wamnika yona. "Sizophinde sihlangane lapho."
  
  
  Wayegwema ukubuka kwami. "Futhi uma.".. futhi uma ungafiki?
  
  
  Wayengazinaki izinhloso zakhe. "Uma ngingekho lapha kuze kube phakathi kwamabili ,act Nohawk futhi uqiniseke ukuthi ungaphuma lapha ngokushesha ngangokunokwenzeka."
  
  
  Wangibheka futhi ngaleyo ndlela ehlekisayo, ecabangayo. Wayecabanga ngalokho okwakuyokwenzeka uma singaphinde sihlangane.
  
  
  "Ngiyeza," ngishilo. "Ungakhathazeki. "Yena, ngiyahamba.'
  
  
  U-ee wamanga, kodwa imicabango yami yayikwenye indawo.
  
  
  
  
  Isahluko 8
  
  
  
  
  Abantu abaningi bathi injabulo ayikhulumi ngemali, kodwa ngiqala ukusola ukuthi kungenzeka ukuthi ayilungile. Indlu esecascade Road yayibukeka ijabule kakhulu. Inqaba yanamuhla igcwele amatshe apinki anezindonga zengilazi ezibheke olwandle. Uyifinyelela ngokulandela indlela ende emise Okwe-U. Futhi uma sicabanga ngalokho okwakusegaraji, wafika lapho Kuphela Ngebentley noma I-Aston Martin noma Ilamborghini. Uma ubulokhu ukhona, ungakhetha ezintweni ezimbalwa ezinhle. Kwakunezitebele, izinkundla zethenisi, netheku elincane lapho kwakubekwe khona isikebhe esingamamitha ayishumi nanhlanu. Futhi uma ukhathele konke lokhu, ungase nje ubheke nxazonke. Yindawo kuphela eyayigcwele imvelo. Eduze kwendlela yokungena endlini, umkhiwane wasendulo uye wakha uchungechunge lwamasango emvelo. Amagatsha aminyene e-ego agobeka phansi ukuze abeke izimpande njengezihlahla ezintsha. Kwakukhona nezinye izihlahla ezinamaqabunga abomvu kulo lonke ihhotela, futhi kwakuyinhlanganisela yephunga nezimbali. Kwakunjengokungathi unomcimbi wasengadini futhi umema izimbali kuphela.
  
  
  Ngafihla imoto yami eduze komgwaqo omkhulu futhi ngaqhubeka ngihamba. Wayedlulelwe yindlu, kodwa lokho kwakungasho lutho. Babenokuphepha lapho. Kodwa manje sekuphelile.
  
  
  Ngesishayo esisodwa, yaphula okuthile entanyeni ye-emu. I-ego yakhe yathatha isibhamu. Njengesikhumbuzo. Awusoze wazi ukuthi ungase udinge nini isibhamu. Yayisendaweni engamamitha angaba amashumi amathathu ukusuka endlini, endaweni ehlelwe kahle. Nganginombono wethala elenziwe ngetshe. Kwakunebha enokudla neziphuzo. Ithala lalilinde izivakashi. Nami ngangimlindele.
  
  
  Bashiya indlu. Uvin nendoda endala nomfazi onobugovu. I-vin ayishintshile. Wayengomunye wamadoda amade, anempandla ayebazungezile, alingana namakhabethe, ubuso bawo obungabonisi isikhathi noma imizwa. Ungase futhi uqophe i-ego ezungeze insipho ephuzi. Wayegqoke lokho Ucarlo akubiza ngokuthi " isudi engwevu engajwayelekile iyunifomu yawo wonke Amamao."Uma sicabanga ngezingubo, indoda nomkayo babengamangisi. Izinwele ezimhlophe njengesiliva, ezingenambitheki ngendlela kanokusho. Mhlawumbe omunye walaba abathwali bekhanda abahle. Uduke noduchess Wase-Atwaters-Kent. U-Count No-Countess Massa-ukuze baphumelele.
  
  
  Indoda yathela iziphuzo ezithile, futhi lona wesifazane wadlulisa isidlo. Konke kwakumnandi ngendlela efanayo. Akusona isandulela esivamile segazi nobuqhawe.
  
  
  Kwafika UMG. I-Blonde, eneminyaka eyishumi nesishiyagalolunye ubudala, eyomile, enhle. waphuma nomthwalo wamabhokisi kuzo zonke izitolo zezingubo. Waqabula indoda nowesifazane, wangena endlini, futhi wabuya ngemva kwesikhashana egqoke ingubo yasebusuku eyayilengiswe engalweni yakhe. Wacindezela i-ego yakhe emzimbeni wakhe futhi wamomotheka. Wonke umuntu, kuhlanganise Nopo vin, wamomotheka ngenxa yesifo sokuqaqamba kwamalunga omzimba.
  
  
  Ngaqala ukucabanga ukuthi ngenze iphutha. Lesi senzakalo esijabulisayo sesigaba esiphakeme Sasebrithani singase sibe yilokho kanye okwakubonakala: isimo esijabulisayo sesigaba esiphakeme Sasebrithani. Ngokuqondene nonogada, imikhumbi eminingi ecebile iqasha onogada ukuba baqaphe impahla yabo. Kungenzeka ukuthi Uvin wangiholela endaweni engafinyeleleki, ngiyazi ukuthi wangiholela yonke indlela, futhi wahleka ngasese ngesibhakela sakhe. Ukube bekunjalo, bekuyolimaza kakhulu konke.
  
  
  Kodwa akunjalo.
  
  
  Ngemva kwemizuzu embalwa, kwaphuma umphathi. Wayenebhokisi elikhulu likagwayi. Umphathi wabukeka Njengomuntu wasechina. Le ntombazane yayizobuyela endlini, futhi umphathi waphendukela kuyo, ngakho-ke kimi. Wabheka ububanzi besibhamu. Isikhonzi sasinesibungu esincane phakathi ebunzini laso. Umnyango wesithathu.
  
  
  Wayenesibhamu esikhwameni sikagwayi. Lapho nje eyiletha, Upo vin naye wavula ugwayi futhi wakhomba izithunzi ezingaphandle kwegceke.
  
  
  Kwafika izigebengu ezintathu phakathi kwamahlathi. Bonke Babengabantu Basempumalanga. Ngangimazi umuntu owayebazungezile. Indoda ehlakaniphile egqoke ihembe elimhlophe, amajean, nezindlu zobulili ezingcolile ezigugile.
  
  
  Ngepartizan. Isigebengu Sasecambodia.
  
  
  Okokuqala, walwa nohulumeni Wenkosana Usihanouk, kwathi lapho lowo hulumeni wasebukhosini uwela, wahlela uzungu lokulwa nombuso Kalon nol. Uma wamukela ezombusazwe Zasecambodia ngalokho eziyikho, ungabiza u-ego ngokuthi ungumshisekeli wokushisekela izwe. Kodwa ukuzikhukhumeza kokuba khona lapha kwenza ukuzikhukhumeza kwaba umlandeli Wamakhomanisi. Emdlalweni wamadayisi wezombangazwe Zase-Asia, kunzima ukusho ukuthi ubani ongenalo ibhola le-crystal.
  
  
  Ezinye ezimbili zazizintsha kimi. Kodwa cishe babenomlando omangalisayo wobugebengu. Babegqoka amabhulukwe e-khaki anotshani nama-corduroy doublets. Uma uke wabona ih kanje, cishe uye wamukela ih for abalimi. Baphendukisa abanikazi babo njengezimbali ezikhishwe futhi bacindezela u-ih endlini. Le ntombazane yamemeza izikhathi ezimbalwa, kodwa cishe isikhonzi sase sithule kakade ezinye izinceku, njengoba kungekho muntu owaphuma ezobona okwakwenzeka.
  
  
  Iziboshwa zathunyelwa esitezi sesine. Le ntombazane yathuthelwa ekamelweni elihlukile. Ngabuka lesi senzakalo ngamafasitela engilazi aminyene kwaze kwaba yilapho omunye walaba baphangi, eqaphile kakhulu, edonsa amakhethini futhi engifihla leso senzakalo.
  
  
  Ngokushesha wahamba phakathi kwaleli gceke waya esihlahleni esiseduze negceke. Usergei wayesevele eba luhlaza okwesibhakabhaka. Wabuka iwashi lakhe. Yayingaphezu kwengxenye yesithupha. Iziqhumane zazingaqhuma noma nini.
  
  
  Babuyela ethekwini, manje eseyizinhloko zesimo nendlu. Uwing wazithela isiphuzo futhi waphakamisa inkomishi yakhe yesangweji likashizi. Waqeda isiphuzo sakhe ngesiphuzo esisodwa. "Kungcono sidlule emaphuzwini."
  
  
  Bonke badlala lo mdlalo esihlalweni. I - Wiry gentleman yaqala ngokuhlola okuvamile, okufana nokuthi: Ica eno, lucky tao.
  
  
  Ngaphandle kwemibhalo engezansi emincane esikrinini. Kuhle. U-ey wayengumholi walo mdlalo, futhi unen kwakufanele abe ne - "Oo zurab tao"eningi kuwo.
  
  
  Engakuqapheli lokho, Uwing wangisiza.
  
  
  "Isingisi kuphela, Kwan. Isingisi. Phakathi kwethu, sikhuluma izilimi ezine ezihlukene. Ngakho ake sikhulume ngesingisi njengoba sasivumile ekuqaleni."Waphendukela Kuwang tong. - Noma yiziphi izinkinga ngesikebhe?"
  
  
  Uvan wanikina ikhanda . 'Unjani. Ujohnny wahlola konke. Usevele esemkhunjini.
  
  
  Ujohnny. Isikebhe. Enalo lelo bhabhathane elinomdwebo engalweni yakhe. Lowo owavakashela Uchen-li ejele. Manje wayesephethe isikebhe Sikaduke.
  
  
  Uwing wamomotheka waphendukela eqenjini. "Uyoqonda Ukuthi Ujohnny uyoba ukaputeni omubi kakhulu. Akukude nalapha, isikebhe sizoba nengozi. Uzosindiswa ngasese umkhumbi-ngwenya namaphutha akho. "bazongcwatshwa phansi olwandle."
  
  
  Nganginomuzwa wokuthi lezi "zinambuzane" zazingabantu abaphezulu endlini. Ngeke kube nzima kangako ukuveza uhlelo lwe-ih. Ukuhlenga umkhumbi-ngwenya kwakuyindlela enhle nehlakaniphile. Kodwa ukuzenzisa ukuphahlazeka kwakuyingcweti nje. Kuyindlela endala yokufihla ubugebengu obuthile ngokwenza obunye. Babengase bakuveze njengokuthumba indiza okungaphumelelanga nezidumbu Zamabrithani ezazisemkhunjini njengofakazi abathule. Izimpawu ezimbalwa ezinamafutha zokuba Khona Kukachen-li emkhunjini zazanele ukuba zibonise ukuthi wayecwile olwandle. Ngeke ukwazi ukucinga lonke ulwandle ukuze uthole isidumbu. Wazibuza Ukuthi Ujohnny, "ukaputeni", wayeyoya yini e-owl yacht ngemva kwakho konke lokhu. Lokho kungaba ukudonsa okuhle. I-ego tattoo yabopha i-ego Kuchen-li, ngoba wayebonakala Eparis. Wazibuza ukuthi lokho kwase kumshaye yini ujohnny. Wanquma ukuthi unina Kajohnny kufanele akhathazeke ngakho.
  
  
  Nganginezinto ezimbalwa engangizikhathaza ngazo. Ngokwesibonelo: indlela yokuqeda izikhali emkhunjini ongaphansi kwamanzi? Ngingasindisa kanjani umbhangqwana osukhulile nentombazane?
  
  
  "Ngokuqondene nentombazane..."Kwakuyindoda yesithathu eyavula umlomo wayo. Wayebukeka epholile kunazo zonke, futhi enamazinyo ensimbi angenasici. Lapho emamatheka, wayebukeka njengoshaka onemishini. Manje wayesehleka. - Ngiqonde ukuthi - "wathi ngokubukeka okunenkanuko, okunobuqili," kungani singambulala manje?"Sonke sasingajabulela i-hey-mhlawumbe olwandle. Ukuhleka kuka-Ego kwaphenduka ukuhleka okunomkhuhlane. Uhlelo lwe-ego lwamukelwa kabanzi. Uwang Nokwam nabo bamomotheka.
  
  
  Kwasungulwa ukuhleka okudumazayo. "Kulungile," esho. Bese nijabula. Waphendukela kumphathi. - Uyazi ukuthi yini okufanele uyenze okwamanje?"
  
  
  Umphathi wabonakala ethatha ucorkscrew njengokuhlambalaza. Yiqiniso, wayazi ukuthi enzeni. "Bulala abantu abambalwa bese ugibela."Wayebonakala enamahloni ngale misebenzi emincane. Kodwa wayenezizathu zakhe zokwenza kanjalo. I-wart ebunzini lakhe yabonisa ukuthi wayemncane. Wathola amakhono Amabi Kalao Zeng nokuzikhukhumeza okwakuhambisana no-ih. Kwakusobala ukuthi i-emu yayingasithandi isikhundla esiphansi. Uvin, po wafunda ubuso begatsha. - Ungakhathazeki, Hyun Lo. Isikhathi sakho sizofika.'
  
  
  O, Nkulunkulu wami. Ukube bekuyincwadi yamahlaya, ngabe Ngishisa Usergei njengamanje.
  
  
  Landela lesi simo.
  
  
  Igama lomphathi lalinguhong Lo. Uhung Lo wafika, Ezungeze Ilondon Nowing. Ithikithi likalo labhukha Emuva Elondon Nowing. Namuhla ngehora leshumi. Kodwa Uhung Lo wayelindele ukungena kulesosikebhe. Ngakho Uchen-li, i-ego ye-doppelganger, uyoba sendizeni. Umlingani omuhle.
  
  
  Ngokuqinisekile, isikhumulo sezindiza sigcwele amaphoyisa. Kodwa uyoba nazo zonke izitifiketi zobunikazi ezifanele nepasipoti Yasebrithani, konke ngokulandelana, kanye nobufakazi bokuthi usanda kufika Elondon. Akungabazeki ukuthi kuyoba nabantu esikhumulweni sezindiza abayofunga ukuthi babona i-ego lapho ngobusuku obuthile ngaphambili. Ngangingakhohlwa ukulandelela lesi sikebhe esingaphansi kwamanzi. Ngangikhathazeke ngokulandela indiza kamuva.
  
  
  Sekuyisikhathi sokukhathazeka ngenye into.
  
  
  Ikomiti yaqhubeka nokulawula lapho, ethekwini. Eyakhe yagxumela endlini buthule. Umnyango wawukhiyiwe. Futhi amafasitela ayebonakala ekhona ukuze nje azijabulise. Ama - arch aqinile, angenamthungo - njengama-arch esonto elikhulu-enziwe ngengilazi eminyene, engaqhekeki, abese evalwa futhi afakwe ematsheni. Ngakho-ke umoya ohlanzekile wawuyinkinga ekutholeni amasampula omoya opholile. Esitezi sesine kuphela lapho amafasitela ayengokoqobo khona. Amafasitela amakhulu angashintshwa ngokuvundlile. Lowo owawuzungezile wawuvulekile. Njengoba besho, kwakuyihhashi elibheja nge-internet. Amatshe abakha ngawo lesi sigodlo ayengewona amancane nhlobo. Zazingamatshe amakhulu, ayisicaba anesimo esingajwayelekile, abekwa ndawonye ngezikhathi ezingajwayelekile. Ngezinye izikhathi amaphuzu okugxila ayebekwa ebangeni elingamamitha ayisithupha ukusuka komunye nomunye. Noma kunjalo, yayisanda kuqala ukukhuphuka. Lapho ngineminyaka engaba amamitha angamashumi amathathu phezulu, ngangazi ukuthi angiyena Utarzan. Ukuphakama kwamamitha angamashumi amathathu akuyona indawo enhle yokwazi ukuthi awuyena Utarzan. Kubi nakakhulu ukuqaphela ukuthi ubhajwe ukukhala okulula edwaleni, ngaphandle kokunye ukuma eduze. Futhi yilapho umlenze engangimlinganisa khona waphuka, wamshiya elenga engalweni yami yangakwesobunxele, manje eyayibambeke endaweni engaphezulu kwekhanda lami. Yilokho kuphela okwangigcina lapho. Ukuwa kwakungeke kungibulale ngokushesha, kodwa lokho kwakungeyona iphuzu. Lokhu kuyobulala intombazane nombhangqwana osukhulile.
  
  
  Ngomzamo, wabamba ngesandla esisodwa futhi wahlola ngokucophelela umnyango we-gable unomphela. Akukho lutho olungangisiza. Azikho izinyawo, azikho amaqhinga, ezandleni. Idwala nje. Ngokunyakaza okusheshayo, wathatha i-stiletto esandleni sakhe sokunene wazama ukuthola enye indawo yokuma, eqhuba i-ego ngqo ezingcezwini zamatshe. Wayengakwenza ezinyangeni eziyisithupha, kodwa ingalo yami yangakwesobunxele yayilokhu ilimaza futhi eyakhe yayingeke ihlale eminye imizuzu eyisithupha. Kwamenza waphinde wacabanga ngengozi yokuwa okungenzeka. Zonke izinto ezicatshangelwayo, ikhanda eliphukile lalifana nesigwebo sentambo.
  
  
  Wazama futhi, umnyango uvulekile phezu kwekhanda lakhe, ukubona ukuthi kwakukhona yini ucezu lukasimende olwalugugile kancane phakathi kwabo. Yanikezwa umfutho onamandla, futhi yabhidlika yaba ucezu olulodwa olukhulu. Manje nganginesikhala sesandla sami sokunene, ngokwesibonelo, emgqeni ofanayo nowesobunxele sami. Wabeka ummese phakathi kwamazinyo akhe, wabamba isibambo, futhi wazikhipha kancane, ephefumula.
  
  
  Ngalinika zonke izizwe lapho isandla sami sasikhona. Kusukela lapho, konke kwahamba kahle. Ngangine-recess engokwemvelo, ifreyimu yefasitela. Ngomzamo wokugcina, wokububula, wafika lapho.
  
  
  Ifasitela lavuleka.
  
  
  Ukungena kwakhe ngaphakathi.
  
  
  Ngazithola ngisegumbini lezivakashi. Futhi uma kuyigumbi lezivakashi, into engcono kakhulu ongayicela (ngaphandle kwengcebo) ukuvakashela abacebile. Iphahla elikhulu le-teak laligcwele ukhaphethi wasempumalanga. Hhayi lezo ozithenga ezitolo zendawo, kodwa izihloko ozithola kulo Lonke Elasepheresiya. Inkonzo yokuqoqa. Umbhede wawubekwe endaweni ethile futhi umbozwe ngoboya obungamamitha-skwele ayishumi. Isithombe sikastone sasayinwa Umnu. Van gogh.
  
  
  Angikwazanga ukuhamba imizuzu emihlanu. Izandla zami zazinyakaziswa ukucindezeleka kwamuva. Xolisa. Ngiyaqonda futhi ukuthi amaqhawe akufanele akhathale. Kodwa lokhu kwenzeka kuphela emcabangweni wababhali bezincwadi abahlukanisile neqiniso. Ngiqonde ukuthi, ungakholelwa kukho konke okufundayo.
  
  
  Waphinde waphefumula futhi waqala ukusebenza.
  
  
  Intombi yakhe yamthola kuqala. Wayeboshelwe embhedeni. Wayenamathele kakhulu kangangokuthi ngangingakwazi ukuzibamba ngicabanga ukuthi babeyozijabulisa naye ngaphambi kokuba bahambe ngomkhumbi. Eduze, wayesemuhle futhi emuhle ngobumnene. Kwakuyindawo enhle kakhulu yokukhangisa ngensipho. Akuthakazelisi neze. Umzimba wakhe wawungenye into. Ake sithi nje kwakuthakazelisa. Ingubo yakhe emhlophe yayingenamabhodlela, iveza inyama emhlophe nakakhulu. Wangibuka ngamehlo amakhulu. Wazama ukumemeza, kodwa hey, bamkhipha umlomo. Ngakho ngaphandle kokuthi "Mmmm, mmmm", wayengeke asho lutho.
  
  
  Watshela u-hey ukuba athule nokuthi ngangingumngane wakhe. Wathula kancane, futhi ngadonsa ipulagi ezungeze isokhethi. Wayelele embhedeni izingalo nemilenze yakhe ivulekile. Waqala ukukhulula izintambo emlenzeni wakhe. Waqala ukukhala. U-ey wamtshela ukuthi unah wayengenaso isikhathi salokho njengamanje. Ngamchaza ku-hey, amathuba ethu okusinda ngalolo suku, futhi ngambuza ukuthi angathanda yini ukungisiza ngithuthukise lawo mathuba. Wathi usekulungele. Waphinde wambopha futhi wamvala umlomo.
  
  
  Ngabezwa bebuya. Kwakunjengokungathi babesesitezi sesibili. Amazwi ayememeza kakhulu. Kwakunokuhleka okukhulu, futhi othile wathi, " wozani..."futhi othile wathi," Yebo . .."khona-ke kwakukhona ushaggy ezitebhisini. Amathuba ayengamashumi amahlanu nanhlanu. Ithuba elilodwa Lokuthi Nguhyun Tem weza ukuzobulala Uduke noduchess. Omunye ucabanga ukuthi nguye ozovakashela intombi enhle.
  
  
  Mhlawumbe Uvin wayefuna nje ukucasuka.
  
  
  Kunoma ikuphi, kwakudingeka ngikhethe. Kungaba endaweni eyodwa kuphela ngesikhathi.
  
  
  Waphindela ekamelweni lentombazane futhi wama eduze komnyango.
  
  
  Umnyango wavuleka.
  
  
  Intombazane yagwinywa.
  
  
  Le ngwenya eyashiywa unkulunkulu yathwalwa kakhulu kangangokuthi yakhulula impukane yayo ngaphambi kokuba ivale ngisho nomnyango ongemuva kwayo... Ngagxumela kuye futhi ngabamba u-ego ngomphimbo. Wabambelela ezandleni zami, kodwa ngamguqula nge-ego yami futhi ngamshaya emhlane ukuze ngikhale. Futhi wangishaya.
  
  
  Wamemeza. Igazi laqala ukugeleza. Babehleka phansi. Laba bantu ababenesihluku babecabanga ukuthi kwakuyintombazane eyayimemeza.
  
  
  Uvin wazama ukuwa, kodwa i-ego yakhe yamthatha. Ngicabanga ukuthi kwakuyi-ego eyangithukuthelisa. Wangihlasela ngamandla ayengazi ukuthi akhona enen. Futhi, ngommese engangingakulindele. Wayekhomba idola lami eligoqekayo futhi wangishaya ehlombe... Wangibhekisa futhi, kodwa kulokhu wayengakakulungeli. Wabanjwa ngesandla sommese we-ego futhi wasebenzisa izinto eziyisisekelo ze-judo. Wandiza emoyeni ngesiphepho esimangalisayo futhi wafika ebusweni phansi ekamelweni lokulala. Ngemva kwalokho, akazange aphinde athuthe. Umzimba wakhe, umzimba wakhe, wamkhahlela. Leso sifebe sawela obala ngommese waso. Kulokhu, ngacabanga, kuvulekele ukuhlanganisa idola. Wadonsa isidumbu sakhe ngaphansi kombhede. Wabe esemkhulula.
  
  
  'Ubani igama lakho?'Wayevele agqolozele nje...
  
  
  Eyakhe yayiphikelela. 'Igama lakho? Uyini igama lakho?Le ntombazane yayishaqekile. Washaywa u-ee. Wabe eseqala ukukhala futhi wazivumela ukuba awe phezu kwami. Wanamathela kimi, ekhala. Wamanga kanye, phezulu ekhanda lakhe. Ngathi: "lalela, sithandwa sami". "Sizokhuluma kamuva. Manje kufanele uphume lapha. Kumelwe ngihambe ngiyofuna esinye isikebhe. Wanqekuzisa ikhanda futhi wazama ukuphinde azihlanganise.
  
  
  "Ingabe kukhona isitebhisi ngemuva?"
  
  
  Umgomo we-ee wakhuphuka wawa.
  
  
  'Kuhle. Khona-ke ah.'
  
  
  Wamvulela umnyango. Manje kwase kunamazwi amaningi. Kwafika uchen-li nabangane baka-ego. Uchen-li wachaza ijele elilele. Wathi kwakuyihlaya. Wayesacabanga ukuthi kwakuyingxenye yalolu hlelo. Indaba ye-ego yashaya wonke umuntu njengebhomu. Kwaba nokuthula okufile.
  
  
  "Kwakungucarter", kusho Upoe vin.
  
  
  Mina nentombazane saphuma saya endaweni yokwehla ngezitebhisi ezingemuva. "Shesha," ngahlebela. Waqala phansi ezitebhisini.
  
  
  Eyakhe, waphendukela ehholo.
  
  
  "Asikwazi ukuvumela Ucarter ukuba onakalise izinhlelo zethu."Ngokuqondile", kusho Uvan. "Asinandaba."
  
  
  Cishe wayesekamelweni labashadikazi asebekhulile.
  
  
  Intombazane ibuyile. 'Kufanele ngiye kuphi?'
  
  
  Ngathi: "ukristu Kankulunkulu". "Yingadi yakho. Uyazi ukuthi ungacasha kuphi, akunjalo?
  
  
  Wangibuka ngingenalutho futhi wangigwinya. Wayesashaqekile.
  
  
  "Chen-li", Uwing wayala, " shintsha manje. Kuzodingeka sibheke esikhumulweni sezindiza ngendlela evamile.
  
  
  Le ntombazane yavele yahlala lapho. U-Ee wambamba ehlombe. Wawuhlale ucashe kuphi lapho udlala ucashe futhi ufuna?
  
  
  "Esitebeleni", esho. "Ngaphansi kotshani."
  
  
  Uhung waqala ukukhuphuka izitebhisi.
  
  
  "Khona-ke hamba," ngahlebela. "Shesha."Wabaleka .
  
  
  Wafika ekamelweni elifanele, ehola u-ego ngomzuzwana nengxenye. Lo mbhangqwana omuhle wawuhlezi phansi umlomo wawo ugqunywe umlomo nomhlane. Wazifihla ngemuva kwekhethini futhi wakhipha isibhamu sakhe ngokushesha Nje Lapho Uhung Lo evula umnyango. Wadutshulwa kabili ngaphambi kokuba abone ukuthi kwakwenzekani. Lapho ebona lokhu, wayesefile kakade.
  
  
  Ababili babo balala phansi.
  
  
  I-Ego corpse yayibeka ekhabetheni lodonga futhi yayala lo mbhangqwana ukuba ubonakale ufile. Babengaqondi amazwi ethu. "Dead", phinda, ucindezela ih. Ihlombe lami laligcwele igazi langempela, futhi wagijima isandla sakhe phezu kwalo ukuze athole igazi ku-ih.
  
  
  "Kulungile, siyahamba", kusho Uwing esitezi. "Futhi ngicabanga ukuthi kufanele ufike esikebheni ngokushesha ngangokunokwenzeka."
  
  
  Kwakunomsindo wamazwi amaningana. Wayengazi ukuthi u-ih wayebandakanyeke kangakanani. Futhi bangaki abantu Ababenaye Uchen-li. Kodwa kungakhathaliseki ukuthi babeyini kithi, babevame ukudlala i-violin yesibili. Uwang tong wathatha izintambo.
  
  
  "Thatha Uhong Luo bese uhudulela lowo develi wobulili kuleyo nkukhu."
  
  
  Wahleka. Ngathola ihlaya elidala lihlekisa. Ngiyavuma ukuthi kwakungeyona into ehlekisayo kangako, kodwa yayisondela kakhulu.
  
  
  Wabuyela endaweni yakhe endala yokucasha Ngemuva kwekhethini. Lo mbhangqwana osukhulile wawubukeka ufile ngendlela ekholisayo. Lelo factiso langinika mhlawumbe imizuzu emithathu.
  
  
  Umsindo wesiyaluyalu nokumemeza okuhlukahlukene kwakuzwakala ephasishi. Bavula umnyango wegumbi lentombazane. Cha, kithi, udeveli wezocansi, kithi inkukhu. "Lemur, lemurs", Kusho Ukwan. - Kwenzekani kubo?"
  
  
  Kwaba nengxoxo emfushane. Khona-ke bathula, futhi umnyango wegumbi ayekuyo wavula umhosha. Kwakunguwang nabangane abathathu be-ego. Babuka "umbhangqwana ofile" ngokudabukisayo futhi baxoxa ngenjabulo. U-Odin wayebazungezile eyofuna Uhong Luo. Kwasala amadoda amathathu, kodwa ayengahlomile.
  
  
  Ezungezile, U-Odin wavula umnyango wekhabethe lodonga.
  
  
  Ah, " esho. Sonke sahlanganyela naye ekusizeni. Wonke umuntu wagoba ukuze abheke isidumbu. Uwang wayifingqa kafushane. Wathi:" ukubulala".
  
  
  Lesi sikhathi singase singaphinde senzeke. Kunoma ikuphi, kwakudingeka enze okuthile manje. Ihlombe lami lalisalokhu liphuma igazi ngemuva kwamakhethini, futhi ngokushesha bafinyelela eziphethweni. Ngacabanga ukuthi kungaba njani: ngangiphuma ngiyodubula, ngishaye, ngishaye, ngishaye, futhi ngidubule bobathathu besemi ekhabetheni lodonga.
  
  
  Waphuma wayodubula.
  
  
  Umqondo wami wawungalungile.
  
  
  Wadutshulwa omunye wabazungezile, kodwa Uwang nabanye bagxuma baphuma endleleni. Bobabili bangigxumela bevela emikhawulweni ehlukene. Bahlasela ngesikhathi esifanayo futhi bahlukanisa umsebenzi. Isishayo sokuqala kwaba isibhakela esihlakaleni sami, Futhi Uwilhelmina wagxumela ngaphandle engalweni yami. Uvan lowland wancika njengenkunzi eyayishaya futhi wangishaya ngekhanda ezinhlangothini. Umzimba wakhe wawuphindeka kabili ngenxa yobuhlungu obukhulu, ukhipha umoya njengethayi eliqhekekile. Kwangishaya kancane, kodwa lapho ngisendleleni eya phansi, ngagxumela Emaqakaleni Kavan. Wawa futhi wawela ngokushaya. Ngomzuzu owodwa nje, ngacabanga ukuthi ngizokwenza. Wathatha i-stiletto esandleni sakhe, kodwa konke kwakungasizi ngalutho. Omunye wayengalali. Kulokhu, akazange afune isihlakala sami, kodwa wagxila emthonjeni wawo wonke amandla ami amakhulu. Le kilabhu engamakhilogremu ayishumi yawela phezu kogebhezi lwami ngesigaxa.
  
  
  Lapho evuka, wayelele phansi endaweni eyayibukeka njengomtapo wezincwadi. Okwesibili, ngangicabanga ukuthi ngisegumbini lokufunda lomphakathi. Igumbi lalingelincane kangako. Umgomo wami wawufana nompe ovuthiwe, futhi ukuvula amehlo ami kwakufana nokuphakamisa izinsimbi. Noma kunjalo, umzamo wavuzwa. Manje wayesazi into eyodwa ayengayazi ngaphambili: manje wayesazi ukuthi kwakuningi kangakanani. Ngoba bonke abayishumi ngokusobala babenabo kuleli gumbi nami.
  
  
  Isibhamu sami sasingasekho, kanjalo ne-stiletto yami. Ihlombe lami lalingasekho, kodwa wayefuna ukuba lingasekho. Kwakubonakala sengathi othile wayeluma ingalo yami njalo.
  
  
  Uma wake wenza imisebenzi ekhethekile empini, kungenzeka ukuthi ubulokhu usesimweni esinjalo. Noma uma wake waba ingane endaweni lapho imayelana khona ne - " our 'gang' uma iqhathaniswa ne - 'ih'. Futhi "abangane" bacindezelwa emgwaqweni ongenampumelelo. Amakhadi amelene nawe, futhi ibutho elihamba ngamahhashi ngeke lishintshe. Nguwe ngokumelene nezwe lonke, futhi awunalo ithuba. Ngaphandle uma unento "ekhethekile". Uhemingway wasebenzisa igama elithi cajones, elisho "amabhola" ngespanishi; elaziwa nangokuthi i-macho. Noma, ngithi ngesidashi, udeien ohloniphekile. Angiqondi kahle ukuthi kungani amathambo esephenduke uphawu lwazo zonke izinto ezinesibindi nezithembekile, kodwa futhi, akuzona ezungeze labo ababuza into evamile enjalo. Ngikholelwa ngokuqinile emazwini asengokuthi "Ukusebenza ngesikhathi kukwenza ulungele "nokuthi" umuntu ubiza kakhulu njengeqanda le-ego". Ngakho ngine-ih ezintathu.
  
  
  Ingcebo yami siqu.
  
  
  Yiqiniso, kufanele wazi ukuthi angizalwanga amaqanda amathathu. Owesithathu wawuyisipho ESIVELA KU-AX. E - dell ngokwayo, nalokhu kuyigranade enesimo sebhola. Ibhomu elibulalayo legesi. Incwadi yomsebenzisi ephrintiwe yayithi: (1. Khipha iphini. 2. Lahla ibhomu. 3. Gijimani kude ngangokunokwenzeka.) kanye "Nohlu lwezindawo zokupaka ezingaba khona", okuyi-ax slang lapho ungafihla khona izikhali ezifihliwe. Umusho ongu - +3 ("sebenzisa isengezo esiguquguqukayo Sika-z-5 bese ubeka igranade ezingxenyeni zomzimba wakho") wawunezihloko ezithile.
  
  
  Engangingakwazi ngaleso sikhathi, futhi engikwaziyo manje, ukuthi "Phakathi kwezingxenye zakho" kwakunendawo yokukhosela ephephe kunazo zonke emhlabeni. Akekho ongacabanga ukufuna igranade lapho. Futhi leli factiso liye lasindisa ukuphila kwami izikhathi ezingaphezu kwesisodwa. Kodwa kunenkinga eyodwa ngaleli bhomu: indlela yokuzungeza indawo yokukhosela.
  
  
  Uvota phambi kweqembu lakho lokudubula. Izibhamu eziyishumi nambili zibhekiswe ku-dollar yakho ye-stack. Unikezwa indwangu yokubopha amehlo, bese uthi "cha". Bakunikeza ugwayi futhi uthi cha. Babuza ukuthi unesicelo sokugcina yini, bese uthi, " Yebo, mnumzane."Ihhotela lakhe lingathanda ukuzenza likhululeke okokugcina.
  
  
  Lena inkinga nge-grenade.
  
  
  "Ngicabanga ukuthi uvukile. U-Kwan wayethi. Uvan wayeze ukuzobona ukuthi kwakunjalo yini... Ngangingeke ngenze sengathi ngifileeverade.
  
  
  "Unick Carter", esho.
  
  
  Waziphakamisa kancane kancane futhi wezwa ikhanda lakhe. "Kwenzeka ukuba ngibe kule ndawo, futhi ngacabanga ukuthi ngizoyeka futhi ngiwele."
  
  
  Wamomotheka. "Ngifisa sengathi ngabe siyazi ukuthi uyeza."
  
  
  "Ngiyazi," ngathi. - Kufanele wenze ikhekhe."
  
  
  Ngesenzo esithile, wabhalela abanye incwadi. "Sawubona, woza lapha. Ngifuna uhlangane nombulali odumile, Unick Carter, okokugcina."Ngendlela akusho ngayo, wayelindele ukushaywa ihlombe, futhi mhlawumbe nokunye okumbalwa.
  
  
  Kunalokho, wathola uchungechunge lwamahlaya angenasihe.
  
  
  'Manje...'kusho Uvan. - Kukhona enye inkinga. Ubani oyoba nelungelo lokubulala Umbulali wethu? Yiqiniso, kwakuyi-corkscrew enenkulumo-ze Eya Evan hotel ukuze abantu basize i-emu crown.
  
  
  "Kimi . Ukwan wavele wakhipha isibhamu sakhe: "bengilokhu ngilandela imiyalo isikhathi eside ngokwanele. Ngidinga leli lungelo ukuze ngikhushulwe."Uwang naye wakhipha isibhamu sakhe futhi wenza i-Ego Kwan. Wathi. "Kufanele kakhulu."
  
  
  Ngangizibuza ukuthi ubani owayefaneleka kakhudlwana kubo. Ngangiqala ngempela ukuba nesithakazelo.
  
  
  La madoda amabili ayemi ebuka omunye nomunye, izibhamu ezimbili zikhomba izinhliziyo zomunye nomunye.
  
  
  Iqembu lamadoda lahlehla kubo, njengokungathi lalidlala i-quadrille ngaphandle komculo. Lokhu kwandisa ukungezwani, kwabangela ukuba la maqhawe amabili anezikhali alwe. Manje sekungokuziqhenya. Uma noma ubani owayebazungezile ehlehla, babeyolahlekelwa ubuso. Noma yini enye.
  
  
  - I oda wena ukulahla izikhali zakho. Kwakuwumdlalo ongenangqondo, Futhi Uvahn wayekwazi lokho.
  
  
  Futhi ngikutshela ukuthi angisayithathi imiyalo.
  
  
  Ngicabanga Ukuthi Ukwan wadutshulwa kuqala. Kwenzeka ukuqhuma kabili ngomzuzwana, futhi wayesevele esendleleni enqamula igumbi. Le mpi yanikeza wonke umuntu ukuphazamiseka ayekudinga. Ehlezi phansi, wathatha igranade esandleni sakhe futhi waqala ukukhasa ngamasentimitha amabili ebheke emnyango. Ekudutshulweni kokuqala, wayiphonsa, wabamba umoya wakhe, futhi wagijima waya ekuphumeni. Igesi yakha isihenqo esibulalayo sentuthu. Baphefumula futhi bawa, bezama ukungifinyelela. Omunye wadlula kunah, kodwa i-ego yakhe yaqala ukuphila futhi yagoba. Wagxuma kakhulu futhi waphoqeleka ukuba agxume. Kwakuwumnyango omkhulu we-oki wasendulo onesihluthulelo sokuhlobisa esikhaleni sokuhlobisa. Umnyango wachofoza ngokuqiniseka nangokuzethemba. Wayengeke akwazi ukumelana nokucindezelwa izigebengu eziyisishiyagalombilieverade. Kodwa futhi, abazange babe nesikhathi esiningi. Igesi yayiyobe isuse i-ih ezinyaweni zayo ngemizuzwana engamashumi ayisithupha, futhi ngemizuzu emithathu bonke babeyobe sebefile.
  
  
  Wakhuphukela esitezi sesine, wavula iwindi, waphefumula ngokujulile. Igesi iyohlala lapho yayikhona: emtatsheni wezincwadi ovaliwe esitezi sesibili, egumbini lapho amafasitela ayevaliwe khona.
  
  
  Lo mbhangqwana osukhulile wawusekhona lapho u-ee ayewushiye khona. Babesaba kakhulu kangangokuthi babesazenza sengathi bafile. I-Ihk yamthatha, yamlandela, futhi yamthwala yehla izitebhisi ezintathu.
  
  
  Safika otshanini obungaphambi kwendlu salala phansi otshanini ukuze siphefumule. Wabheka ngaphandle kwefasitela lomtapo wezincwadi. Izidumbu ezintathu zalele zigobekile phezu kwe-nen. Ifasitela alikwazi ukuvulwa, kodwa bafa bezama ukulivula.
  
  
  
  
  
  Isahluko 9
  
  
  
  
  Kwakungasekho ama-suite ayesele Ngesikhathi Samakoloni Asebrithani, ngakho ngaqasha amakamelo akhe amathathu. Laba ababili ababezungezile babengabakathestlewaites. Kwavela ukuthi kwakuyigama lokugcina Likaduke noduchess. Futhi empeleni babeyinduna nendlovukazi. Kwavela ukuthi intombazane, Unonnie, yayiyindodakazi ka-ih. Futhi uma sicabangela ukuthi umbusi wayeneminyaka engamashumi ayisishiyagalombili nantathu ubudala, uyise wayezizwa ehlonipha izicukuthwane.
  
  
  Unonnie wathola igumbi lesibili.
  
  
  Unonnie wayelokhu efika endaweni yesithathu.
  
  
  Igumbi lesithathu lalingelami.
  
  
  Ngobumnene, ngazama ukumchazela ukuthi ngangingeyena umuntu onjengaye. Wamelana ngokuthukuthela, futhi wathi uyangithanda. Ngachaza ngobumnene ukuthi wayengeyena umuntu engimthandayo. Kwamenza wakhala. Ngamtshela ukuthi ngiqambe amanga. Ngamtshela ukuthi ngimthola ekhanga kakhulu futhi ethandeka ngendlela eshaqisayo. Uyise wamtshela ukuthi ulimele kabi.
  
  
  Wayeqonda kakhulu.
  
  
  "Ngashayela ucingo futhi ngaba nezingxoxo ezimbili. Eyokuqala yayiselondon, Noroscoe kline. Uroscoe wayengumenzeli WE-ah. Njengomcibisheli, amakhono akhe ayengaphansi kakhulu kwesilinganiso, kodwa lapho kuziwa ekulandeleleni Uhema noma kuphi, Uroscoe kline wayengenalo ilanga kuye.
  
  
  Uroscoe wayengabukeki lutho ayeke walubona ngaphambili. I-emu yakwazi ukubukeka njengabantu abathathu abahlukene endaweni efanayo. Wayenendlela ekhethekile yokushintsha indlela abukeka ngayo nesimo sakhe sengqondo. Ngolunye usuku wabheka nxazonke wabona umfana othumelayo. Uma ubheka emuva futhi, umfana othumelayo akasekho futhi ubona omunye umuntu-ummeli noma umshayeli womjaho - nganoma iyiphi indlela: omunye umuntu ngokuphelele. Khona-ke kwakuyimizwa yakho nje, wawucabanga ukuthi awulandelwa... Indaba ithi Uroscoe wake wabaleka edachau ngokumane aphume kuleyo nqaba Yamanazi, ngoba nje, njengoba asho, "wayebukeka njengomjalimane."
  
  
  Kholwa noma cha. Ngikholelwa ngokugcwele kulokhu ngokuhamba kwesikhathi.
  
  
  Uroscoe wathembisa ukubamba indiza eya Enassau. Izoqhubeka iqaphe Uchen-li Novin wo kuze kube yilapho ngifika lapho. Kwase kudlule imizuzu eyishumi. Ngamshayela ucingo esikhumulweni sezindiza. Uhambo Oluya Elondon lwathatha isikhathi. Wabe esevula umsakazo. Kwakunezindaba zokubaleka, kodwa akukho lutho mayelana nokuboshwa kukachen-li. Uroscoe kumelwe abonise amaqhinga akhe.
  
  
  Udokotela wasehhotela wahlola ihlombe lami, wabopha i-ego yami, wanginika umjovo.
  
  
  Wayengasethembi ngisho negama elilodwa engangingene ngalo emnyango.
  
  
  Ihhotela lakhe ligeza, liphuze futhi linamabhokisi amahora angamashumi amane. Kodwa futhi unesithakazelo sokubona Utara, futhi angiqondile kangangokuthi angiqapheli ukuthi kumelwe ukuba wadlula esihogweni amahora ambalwa edlule. Kwakuthinta inhliziyo lapho emomotheka futhi ethi, " Nina Bantu Nihlale nijabula."Yayikwazi nokuthi empeleni yayikhumbula i-mistletoe. Ngincamela ukuqala ukuzifuna kunokuhlala ngilinde. Wayenethemba lokuthi Utara wayesekhansele ukubhuka kwakhe ehhotela futhi waya ekhelini ayemnike lona. Waya endlini ephuzi ngakolunye uhlangothi lomuzi.
  
  
  Unkk. Wilson. Ut. Sheriff wangiphendula. Cha, wangitshela Ukuthi Utara wayengekho. Ingabe uhema wayengutara? Futhi uhema wayengowakwanah? Igazi laqala ukubhonga ekhanda lami. Utara kwakufanele abe lapha emahoreni ambalwa adlule. Kwakuyindawo ephephe kunazo zonke ayengacabanga ngayo. Kodwa kwakungafanele ngivumele u-ay abuyele kulelo hhotela. Kwakufanele amthumele lapha. Umyalezo Owawuthunyelwe Unkk. Sheriff wawusho ukuthi ngangizosusa abazingeli bakhe. Wayecabanga ngabesifazane ababili behlezi ndawonye, bephuza ikhofi futhi bedlala nezingane.
  
  
  Umbukwane owawukhona manje phambi kwamehlo ami wawungemnandi kangako.
  
  
  Babenesitsha.
  
  
  Kodwa, izinkinga zezwi futhi. Bangobani'? Futhi bamthatha kuphi? Futhi wayengazi ukuthi uzoqala kuphi. Futhi ngisho namanje, Utara wayengakwazi...
  
  
  Igama lakhe Umissis. Ushefu, Uhema wayekhona.
  
  
  Wanginika ibhodlela le-rum.
  
  
  Ibhajwe enah. Kungaba ubuwula ukuhamba lapho ngingazi ukuthi ngizoya kuphi. Igrenada? Angicabangi ukuthi bathatha Utara baya naye lapho. Kodwa kwakuwukuphela kwendawo ayengacabanga ngayo. Yingakho bengazange bamthathe bamyisa lapho. Waphinde waphuza i-rum.
  
  
  Inkosi yakhe yamthuma. Ushefu waletha iphepha nepeni futhi wabhala inothi lamaphoyisa Ngowilson. Wabatshela ukuthi obani ababenecala langempela nokuthi cishe babeyothola u-ih engamamitha amahlanu ngaphansi kotshani. Ngabatshela ukuthi kungase kube nemizimba eminingi, kodwa ngangingazi ukuthi ikuphi.
  
  
  Khona-ke le ndawo engcwele yaphinde yakhanya.
  
  
  "I-Nickel Yokhuni" yilokho Kanye Uwilson ayemtshele Khona. Indawo yokudlela ewohlokile eceleni komgwaqo. Umimmo wadlula kuye futhi wapaka phakathi kwezihlahla.
  
  
  Amafasitela ayemnyama, kodwa lapho ngisondela, ngabona ukuthi ayembozwe amakhethini amnyama.
  
  
  Ngezwa amazwi akhe.
  
  
  Wafinyelela Kuwilhelmina. Ngayithatha lapho umoya osegumbini usuphinde uphefumula, futhi kwadingeka ngiwuthathe ngeqhinga elifile Lomuntu Wasethailand owayecindezela. Ustiletto wamthola endaweni ethile phansi emtatsheni wezincwadi. Kwakumnandi ukubuyisa isikhali sami esidala esinokwethenjelwa. Isikhali esisha sifana nothando olusha-uhlale wesaba ukuthi luzokudumaza.
  
  
  Ulizzie wancika ngefasitela elimnyama.
  
  
  U-Eh bien, Ulotto?
  
  
  Ukuvakasha kwe-Nous.
  
  
  Babelinde okuthile, futhi babekhuluma ngesifulentshi. Isifulentshi sasiwulimi oluvamile E-Indochina. Amaningi azungeze la mazwe ayebhujiswe inguquko ake aba amakoloni asefrance futhi kamuva abhekana nokuzimela kuyilapho ecabanga ndawonye ngokuthi iyiphi indlela okufanele ayithathe. Kwesobunxele noma kwesokudla. Yayingakaze ibe yinhle kangako kulezi zilimi zasempumalanga, kodwa okungenani yayikhuluma isifulentshi.
  
  
  "I-si Le Yacht iyingxenye. Ingabe uyasibona isignali?
  
  
  Babelinde isibonakaliso sokuthi isikebhe sasingasekho.
  
  
  - Ingabe uyazi ukuthi kwenzekani?
  
  
  Futhi babelinde "abanye". Ukube laba "abanye" babekhona lapho ngangithemba ukuthi babeyoba khona, babengase balinde isikhathi eside kakhulu.
  
  
  Wazikhandla ukuze athole wonke amazwi abawasho. Bazibuza ukuthi ngabe uxhumane Noles autres Nocarter yini. Babecabanga ukuthi kuyadabukisa ukuthi babengavunyelwe ukusiza.
  
  
  "C' est dommage", kusho omunye, " que la femme est mort."
  
  
  Inqwaba yami yamadola yayeka ukushaywa.
  
  
  Utara wayefile.
  
  
  Ukuhlakanipha, ukuhlakanipha, ukuzivikela, ithuba, injongo, ah, ukuphila, konke kwawohloka kwaba uthuli olungenanjongo. Kuyahlanya nje. Wagxuma wavula umnyango. Wahlaselwa into yokuqala ehambayo eyayibonakala. Akazange ngisho adonse isibhamu. Ihhotela lakhe lalinomuzwa wenyama ezandleni zalo futhi lalinesifiso esiyisisekelo sokuklebhula nokuziphindiselela. Ihhotela lakhe lingaba isikhali sakhe.
  
  
  Ngokungazelelwe kwavela ukuthi ngangilwa namadoda amathathu. Ndawonye, zazingamamitha ayisithupha ukuphakama namakhilogremu angamakhulu amathathu namashumi amahlanu, kodwa uma kuziwa ekuhlanyeni, angiyithandi ilanga. Intukuthelo eyimpumputhe, intukuthelo evuthayo yilokho okuguqula iziwula zibe abantu abangaphezu kwabantu.
  
  
  Wayengumshini onolaka oqhubekayo. Wayeyimboni eyayishaya futhi ikhahlela. Akekho kubo owasinda kimi. Sasihlelwe njengephazili Yasechina-ibhola elilodwa, eliphendukayo, elikhahlelayo. Bonke babesaba ukudubula, besaba ukushaya umuntu ngabo.
  
  
  Ihhotela lakhe lingathanda ukukutshela ukuthi ngikwenze kanjani. Eqinisweni, ihhotela lakhe laliyokwazi ngokwalo. Kodwa engikukhumbulayo nje intukuthelo yami. Lapho sekuphelile, bonke base befile. Futhi wakwenza ngezandla zakhe kuphela.
  
  
  Isidumbu sikatara sasisakazeke ekhawunteni. Kwakungekho ukushaya kwenhliziyo. Asikho isibonakaliso sokuphila. Wamthatha wamthwala wamkhiphela ngaphandle. Izinwele zakhe ezibomvu zangishisa njengamalangabi ambalwa. Ubuso bakhe babubukeka bumhlophe ekukhanyeni kwenyanga, kodwa inkungu encane yamaqhubu yayisamboza ikhala lakhe. Isigaxa sangibambeka kabuhlungu emphinjeni, futhi ngamemeza ukuze ngikhululeke ngokukhala okubhubhisayo. Kodwa akuzange kuqhubeke; wahlala lapho.
  
  
  Wamanga ngokumvalelisa.
  
  
  Wavuka kancane ezandleni zami.
  
  
  U-Ee waphinde wamanga.
  
  
  Wayehleka futhi ehleka. "Sawubona, Nick," esho ehleka. - Ingabe wakusabisa kabi?"
  
  
  Ngacishe ngayilahla, ngashaqeka kakhulu ngalokhu kusebenza okungalindelekile. Wayengeke asho elinye igama kithi. Waqhuma wahleka. 'Thula. Awuhlanya. Ubuhle bokulala buyaphila futhi buhle."
  
  
  Ekugcineni, ngakwazi ukuthi "Yini-Ha-whoo". Noma into efanayo.
  
  
  Waphinde wahleka. - Ake ngihambe futhi ngizokutshela konke."
  
  
  Yehliswa yi-ee. "Mmmm", esho. "Kuhle ukuphinde uhambe."Welula izingalo zakhe futhi waphenduka ekukhanyeni kwenyanga.
  
  
  Wayemuhle kakhulu. Wayeyintombi yasenganekwaneni. I-nymph yenganekwane endala, eyazalwa kabusha, ephuma eziqwini zengubo, isidalwa somlingo ngezinganekwane, yavuka ingalinyaziwe emlingo owathatha iminyaka eyikhulu.
  
  
  Wabheka Unah, cishe naye ngokwakhe wayehlabeke umxhwele. Waqeda ukudansa, wanikina ikhanda, futhi wamamatheka. "Ngiyakuzonda ukukutshela iqiniso, sithandwa. Akulona neze uthando."
  
  
  Zama, " ngishilo.
  
  
  "Biofeedback," esho.
  
  
  Impendulo Organic?
  
  
  Ukubuyekeza okungokwemvelo".
  
  
  "Usuvele wakusho lokho," ngikushilo. "Kodwa kuyini?"
  
  
  Akungabazeki ukuthi uke wezwa ngale mibono mayelana nendlela yokuvimbela ikhanda, indlela yokuphatha isifuba somoya ngokulawula nje amaza akho obuchopho... "Ngakho kuthiwani?"Kwakunencwadi ethengiswa kakhulu ebizwa Ngokuthi I-Biofeedback. Angifundanga izincwadi ezithengwa kakhulu, kodwa ngiye ngezwa ngale mibono. Kwakungekho lutho oluhlobene nokuthi " ngilingisa kanjani umuntu ofile ezibalweni?"
  
  
  Wathi:" ngikwenzile. Bangibuza ukuthi ukuphi, U-Odin owayebazungezile wangishaya futhi ngawa. Khona-ke yaqala nje ngalokhu kubuyekezwa kwezinto eziphilayo. Nganciphisa ukushaya kwakhe kwenhliziyo kwaze kwaba yilapho ngingasakwazi ukuzwa ukuzazisa kwakhe, futhi ngabamba umoya wami. Ngangihlale ngikwenza lokho lapho besondela kakhulu kimi."
  
  
  Njengoba nje kunjalo? Ngashaya iminwe yami.
  
  
  Cha. Akulula. I-AX ilungiselelwe iqembu labesifazane abayizisebenzi. Lokhu kuvivinya umzimba kwaqhubeka izinyanga eziningi. Kodwa kuyasebenza."
  
  
  Kodwa ngitshele, kungani ungazange uxhumane nami? Wayegxumagxuma emahlombe. Ngangingaqiniseki ukuthi nguwe ekuqaleni. Kodwa futhi "- wayeka futhi wabheka phansi - " yiya ehhotela lakho ukuze ubone ukuthi liyakukhathaza yini."
  
  
  Wamnika ukubukeka okunobuthi. "Ngangikhathazeke kakhulu lapho bethi ufile kangangokuthi ngahlasela le kilabhu njengendoda ehlanyayo."
  
  
  'Sawubona lapho.'Ungamemezi kanjalo. Ingabe ucabanga ukuthi weza lapha ukuze azijabulise?
  
  
  'Cha.Kodwa wawungazijabulisi. Walala emsebenzini.
  
  
  Uyazi ukuthi le ndlela inezinzuzo eziningana. Ungakwazi ngisho ukumisa pulse yakho ngenkathi izindlebe zakho ziqhubeka ukusebenza. Futhi abantu bavame ukungabi namahloni ngamazwi abo phambi koshonile.
  
  
  Utara wafunda okuningi. Akukhona ukuthi kwasenza saqhubeka, kodwa okungenani izimfihlo Zasenassau zaxazululwa.
  
  
  Ulin jing Nobangel babenekhemisi lasempumalanga. Ubangel wayenehhotela Nasenassau. Lapho konke kubonakala kukuhle kakhulu ukuba kube yiqiniso, inkampani Yasechina IKAN yenza isipho sokuthi ayikwazanga ukusenqaba. Ukuze angawuvali umthombo wezidakamizwa, UKAN wafuna amaphesenti angamashumi amabili emali etholakalayo nezinsizakalo ezivamile. Le "nsizakalo engahleliwe" yayilula kakhulu: konke okwakudingeka bakwenze kwakuwukunikeza isembozo nesembozo sochungechunge LWE-pbx U-KANG ayezama ukulifaka kwenye indawo.
  
  
  Inassau yayiyindawo ekahle yokuhlela. Eduze Nemelika, kodwa namanje indawo Yasebrithani. Lokhu kwasindisa izinkinga eziningi nezingozi. Futhi ngokuqondene nesigaba sokugcina sohambo lwe-ih, kwakulula kakhulu ukugibela isikebhe sokudoba nokufika ogwini olukude Lwaseflorida. Isimiso sasisebenza kahle.
  
  
  Ngokwesibonelo, ucharles Bryce uyindoda eyabulala Usenator Morton. Ekuqaleni wasebenza njengomsizi wasekhishini elula ekhasino Egrenada; wabe eseqokwa ngu-ego, edonsa izintambo ezifanele lapha nalaphaya, njengomshayeli we "Flying Aces"; - washayisa indiza nosenator enen. Ngokuqondene NE-CAN, isimiso sasebenza kahle, kodwa Ulin jing wayephikisana naleli phepha eligoqekayo. Ngokuyinhloko ihloselwe ukungasebenzisi ukusika okubukhali. Kwakunabanye abahlanganyeli ababekhononda.
  
  
  Lokhu kwafinyelela umvuthwandaba lapho Uchen-li edubula Usaybrook. Kwakungenakwenzeka. Usenator saybrook kungenzeka ukuthi wayeyizisulu zikachen-li, kodwa u-ego kwakufanele azibulale ekhaya Emaine. Lapho Usaybrook engena ekhasino ngamehlo aqotho, Uchen-li wacabanga: "Kungani kufanele ngimlinde?"
  
  
  Kwakuyinto ewubuwula kakhulu ukuyenza. Ngakho uyovula isidleke sakho siqu.
  
  
  Uchen-li waboshwa.
  
  
  Ulin jing wanquma ukuhamba. Kubi ngokwanele ukuba ubangel akwenze, uma kudingeka. Iqembu lonke nalo lalisemngceleni wokuvukela.
  
  
  Lonke ibhizinisi lekhasino Egrenada lalisongelwa ngokuzumayo.
  
  
  Bathunyelwa Uvin. U-Ih big Man Elondon, kanye neqembu lokusindisa Likakang ukuze afike Kuchen-li. Uwing wayesezibonakalise njengomthengisi we-opium, futhi le ndima yamvumela ukuba athole ukwethenjwa Ngulin jing, kanye nokuthumela Ulin jing ukuba angilande. Kodwa ngenxa yalesi siphithiphithi nokuvukela Egrenada, UKAN kwadingeka athole indawo entsha. Ngakho bafaka I-nickel yokhuni kuleli cala, bafihla izidakamizwa Kuwilson. T. Ushefu. Le Bar stahl ih iyisikhungo esisha. Lapho bahlangana ukuze bahlele izenzo zabo ezilandelayo. Abantu abaningi ababebazungezile baze badla futhi balala lapho. Icebo lalilihle.
  
  
  Uwing wayengumqondo oyinhloko wokuphunyuka Kukachen-li ejele. Wahlela nokuba kwenzeke ingozi ngaleli bhishi futhi waletha umkhumbi-ngwenya. Wabe esehlela "umhlangano webhizinisi" nombusi, futhi waqinisekisa nokuthi isikhonzi esithembekile sombusi sasinyamalele. Kwakungeyona yini into eyenzeka ngengozi futhi emnandi Ukuthi Uvin wayemazi umphathi omkhulu? Usanda kufika Elondon nezincomo Zikalady cheryl.
  
  
  Washiya izenzo zobudlova Kuwang tong. Lezi zifundo zazingekho zimbi, zinobudlova. Okwakucasula kwakuyizinguqulo. Kwenye indawo, kusukela esifulentshi kuya Esicambodia, Isithai, Isishayina, nesingisi esikhethekile Sikavan tong, kuye kwafika amaphutha, futhi izinhlelo ezicatshangelwe kahle ziye zalahlekelwa ezinye zezincazelo zazo. Okwalandela kwakubonakala njengokuthile okuvela kumahlaya e - "keystone Cops".
  
  
  Njalo lapho omunye wabafana abaseduze KUKAKAN ekhubeka phezu kwesidumbu, babecabanga ukuthi KWAKWENZIWA NGUKAN.
  
  
  Phela, UKANNA wayenesizathu sokubulala Ubangyeol, FUTHI UKANG wayehlela nokubulala Ulin ching. Ngakho wonke umuntu wacabanga ukuthi kwakungomunye umuntu eqenjini owenza lokho, futhi buthule bahlanza izidumbu ababemshiyele zona.
  
  
  Okunye kwakungajabulisi kangako. Lena kwakuyingxenye ka-aya ekhuluma ngobuhlobo bukamistletoe Nogarou. Bafika kuye lapho engithinta. Abafana Ababesocingweni bakwenza, futhi kwafika isaziso sokuthi " Ummelika ufile."Ukuphela komcabango kavin ongokoqobo wokuthi ngangingummelika. Kwakusebusuku kakhulu lapho iqembu Likawing lifika Ecascade Road, futhi abanye baqala izindaba zabo ngengxoxo evamile.
  
  
  Banquma ukuthi kungcono bangithole-futhi ngokushesha. Kodwa ngangisecascade Road kakade. Bathatha Utara esikhundleni sami.
  
  
  "Bakuthathaphi?"
  
  
  Waphenduka.
  
  
  Wathi bangabakho. Ngifuna ukwazi ukuthi kuphi.
  
  
  Wavumela isihlabathi ukuba siwele esifubeni sami. "Ngicabanga ukuthi kuyisikhonkwane esigula kakhulu."Wadweba inqwaba yamadola esihlabathini esifubeni sami. 'Kwenzekani?'Kuyini?'wabuza ngokuhleka. "Ingabe unomona, Carter?"
  
  
  Yiqiniso, anginamona. Futhi ungangibizi Ngokuthi Ucarter. Ubukeka njengentatheli yowesifazane ezungeze ifilimu.
  
  
  "Kwenzeka nje ukuba ngidlale Ulauren beckall."Wasukuma ngesithunzi wagijima wehla ogwini ekukhanyeni kwenyanga. Wathi: "uma engidinga, vele ushaye ikhwelo. "Okuwukuphela kwento eyayizonciphisa isithunzi sakhe kwakuwukuthi wayengagqokile izingubo. Lapho siqala ukuhlangana, wayebonakala eyintokazi ehloniphekile. Kodwa muva nje, ubukeka njengentokazi ephukile kunentokazi efanele.
  
  
  Ngokuqinisekile ihhotela lakhe i-sl. Ihhotela lakhe i-ee futhi. Kodwa ingxenye embi kakhulu kwakuwukuthi ngangingakwazi ukushaya ikhwela.
  
  
  Wasukuma wamlandela ogwini.
  
  
  Sahamba sabhukuda.
  
  
  Ku - & nb, phakathi kwamagagasi, sashelela omunye komunye.
  
  
  Wathi: "ngeke kusebenze. Ngamtshela. "Beka ukubheja?"
  
  
  Kungenzeka ukuthi, ukube sasingazange sidwengulwe ngesinye isonto semisebenzi yangaphandle. Ngakho senza uthando emaphethelweni olwandle, ngezinye izikhathi sasimbozwa ngamanzi, ngezinye izikhathi siphinde sibe nqunu. Sawela esimisweni esifanayo nesamagagasi, noma igagasi-esimisweni esifanayo nesethu, ukuze sona naso sibe amagagasi nogu, sihlangane enkambweni yaso yemvelo futhi sithi sawubona; saba abangane abaningi nakakhulu, sibingelela futhi sithi sawubona ngothando, ngokwanga okumanzi okunosawoti. Eqinisweni, ayizange ime. Umlomo wami esifubeni sakhe ngokushesha wamenza waqala kabusha njengoba sehlela ndawonye emanzini azungezayo futhi saphinde savuka ndawonye, siphefumula ngenjabulo.
  
  
  Ezinsukwini ezimbalwa kamuva, wathi kimi, " uyazi, ekuqaleni ngangimesaba."
  
  
  Wagijima ingaphakathi lesandla sakhe phezu kwesisu sakhe. "Kuwumdlalo owesabekayo, uju. Futhi uma ungakwazi ukudlala nge imimese noma kung fu... angikusoli. Wabheka ekujuleni kwamehlo akhe. "Khona-ke ake ngikutshele ukuthi yini. Ngangithukuthele kakhulu ngawe."
  
  
  Wanikina ikhanda. Angiqondi ngaleso sikhathi. Ngiqonde ukuthi, kuze kube namuhla, lapho mina nawe sasihleli kulelo bha, lapho nihleli khona, ngakolunye uhlangothi lwesihlalo, ebangeni elingamakhilomitha ayizigidi.
  
  
  "Bheka," ngasho ngobumnene. "Izwi elifana nelakhe . Futhi akekho ongangikhokhela. Uyazi ukuthi manje njengoba enawe, eyakhe ingeyakho konke. Futhi isikhathi esisele... khona-ke cishe kungokwakhe.
  
  
  Wamomotheka. Kwakunenkungu yosizi lwakho kuyo. "Ungakhathazeki. Ucarter. Ngeke ngizame ukukushintsha. Kalula nje... Wama isikhashana, ecabanga ngalokho ayezokusho, wabe esenquma ukuqhubeka - " ukuthi ngangingakwazi ngaphambili. Khona-ke uma igama lakhe Lingelona Ulauren beckall, khona-ke nginalo leli thambekela elibi, elinyanyekayo lokuba U-Annie Oyintandane. Waphinde wamomotheka, kodwa kulokhu ubuso bakhe babujabule ngokwengeziwe. Ungakhathazeki. Manje inkulu kakhulu futhi inamandla, futhi uyakuthanda ngendlela oyiyo."
  
  
  Ngine-reflex eyakhelwe ngaphakathi emshweni othi "ngiyakuthanda", ochungechungeni lwama-bounces. Akazange amthembise lutho... sonke kumelwe sikugcine kungabophi... Ngabheka Utara. Wathi:" ngicabanga ukuthi nami ngiyakuthanda."
  
  
  Wathi:" Nkulunkulu wami"...
  
  
  
  
  Isahluko 10
  
  
  
  
  Ibritish Museum yayikhanga kakhulu kunanini ngaphambili. Kimi, kwakukhona njalo okuthile okubi ngalokhu kukhangwa. Ubheka ezinye izikhali okumelwe ukuba Inkosi U-Arthur yake yazigqoka, noma ingubo yezindela "eyaqala ngo-610". Kungazelelwe kwenzeka kini ukuthi umlando awuyona nje indaba encane ecindezelwe futhi eyomisiwe kulezi zincwadi zomlando, njengochungechunge olulodwa lwabantu abayinyumba nezenzakalo ezihambisana nezinsuku ezihlala zikhunjulwa. (1066, ukunqoba Kwamaviking). 1215, Emagna Carta.) Umlando uyinhlanganisela yamaqiniso anesiphithiphithi, anesiphithiphithi abhalwe ngesibindi, ngokuzethemba nangegazi. Umlando ukhuluma ngabantu abanjengawe nami, abalahlelweeverade ukuba bakhonze ukuphila kwethu okulula, okuvamile. Akusona isihlangu sensimbi, noma ucezu lwendwangu.
  
  
  Njengoba ngishilo, kuyesabeka.
  
  
  Wayehlele ukuhlangana Noroscoe ngehora leshumi nanye ekamelweni lapho kwakugcinwa khona iminwe Kaconstable. Kwakudingeka ipasi elikhethekile ukuze umuntu angene. Nganginalo leli vesi, neziqondiso zokufika lapho, kanye nencwajana ekhazimulayo Ngojohn Constable (17761837). Wanikezwa ithuba lokudlula Umuntu Ofana Nomargaret rutherford, owabe esenginika ifolda enkulu yezithombe. Le ncwajana yathi: "umuntu ongokoqobo othandanayo". "I-Constable Hotel ibuyela emvelweni."Uma kunjalo, khona-ke imvelo (17761837) yayiyindawo enhle kakhulu. Omunye umbono we-brilliant green.
  
  
  "Kodwa yebo . Khona-ke kwakungekho ndlu yangasese endlini.
  
  
  Yena, waphenduka. Kwakunguroscoe klein.
  
  
  Wathi:" Continue uwuthanda lo mdwebo". Waphenduka futhi wayithanda kakhulu le mifanekiso. "Umngane wethu ohlanganyelwe Wasenassau weza lapha. Waqasha indlu yasemaphandleni ecotswolds. Yena, waya komunye umdwebo. Izindlu ezinophahla olwenziwe ngotshani nomfula oluhlaza okhanyayo. "U-Chen-li wakho usekhona. Bahamba lapho beqotho bezungeza isikhumulo sezindiza futhi nabo i-ferret ayizange iphume ndawo. Kwakungekho zivakashi. Kwakungekho zingcingo , " okuyinto engavamile. Bayisixuku nje sezikhulu eziphila ukuphila okuthulile, okuhlanzekile ngaphandle. Yiqiniso, babelapha amahora angamashumi amabili nane kuphela.
  
  
  Waphenduka elinye iqabunga futhi kulokhu wahlola isigayo nomfudlana. "Uke wabona amanye ama-kang agents?"
  
  
  "Akekho, Nicky . Akekho.'
  
  
  - Ingabe ukhona owakukhathaza?"
  
  
  Ngubani mina? Ulamong Cranston? With the ikhono ifu ingqondo yakho? Akekho obona isithunzi, baby.
  
  
  Khona-ke nginenye i-corkscrew, Uroscoe... Kungani uphakamisa ukuthi ngibheke lezi zithombe?
  
  
  Yena, waphenduka. Uroscoe wagxuma. - Ngangicabanga nje ukuthi kufanele wazi okuthile ngobuciko."
  
  
  Lokho engikushilo ngaleso sikhathi akufaneleki ukuba ngicindezeleke.
  
  
  Sasidla isidlo sasemini endaweni Yokudlela Yasewest End ebizwa ngokuthi Ihunter ' s cabin. Indawo yokudlela enezingodo enohlobo oluthile lwemenyu ye-eel-in-jelly ne-hare-back. Ngabiza Utara ngamtshela ukuba eze. Sasihlala" efulethini " elalingelomngane Karoscoe, intombazane eyayisebenza edolobheni. Sasizimele ngokwengeziwe, futhi sasingenankinga kangako nakho konke Lokho Ujohn Stewart angenangqondo ngabathwali, ama-waiter, nezincekukazi. Futhi kwakuyindlela enokuthula kakhulu yokuxhumana nalo muzi. Ngabona indlela Uroscoe ayebheka Ngayo Utara lapho engena. Wayegqoke ingubo eluhlaza okotshani ye-cashmere enentamo emincane futhi eqinile njengesifo esiwumshayabhuqe, esasimveza esesimweni sakhe esihle kakhulu, futhi sasiza amabele akhe aqinile ayindilinga. Kumelwe ukuba waya ezitolo wathenga i-ego ngalolo suku ekuseni. Okungenani angikaze ngiyibone ngaphambili, ego. Ngezinye izikhathi ngingayikhohlwa ingubo yakhe, kodwa angisoze ngayikhohlwa ingubo yakhe eqinile.
  
  
  Wamethula Kuroscoe. Wamomotheka ngokumomotheka kwakhe. Njengoba ngishilo ngaphambili, Uroscoe angabheka noma yini i-emu eyithandayo, kodwa manje usegxile ekubukeni ngaphandle kokuveza imizwa yakhe. Umnu. Poe, Umuntu Ovamile. Isilinganiso sokuphakama, ukwakheka, ubuso, nezingubo. Ngicabanga ukuthi wayeneminyaka engaba ngamashumi amahlanu ubudala, futhi ngithola leso sibalo ngokuhlanganisa konke akwenza. Kodwa unezinwele zakhe ezijiyile, azibi mpunga, futhi azinalo lolo mbala omnyama onolaka owenzeka lapho umbala.
  
  
  Ngakho Utara wamomotheka. Ngemva kwesikhashana, Lapho Uroscoe embuka, kwakungugary Grant. Wayemude futhi emncane, futhi ngokungazelelwe unen wayegqoke isudi eyenziwe ngokwezifiso, futhi wabona ukuthi wayenamazinyo amhlophe ngokumangalisayo. U-ah, omhlophe okhazimulayo, Notara babukeka bekhazimula.
  
  
  Wahlala phansi, wahlanza umphimbo wakhe, futhi wenza isenzo esiqinile, esibusayo esibizwa ngokuthi i-waiter over futhi wayala iziphuzo. "Ngitshele", esho Kuroscoe, " ubani obuka umsebenzi wakho manje?"
  
  
  'Ukuhweba?'
  
  
  'Ngaphandle. Ukuhwebelana kwakho namanye amazwe.
  
  
  "O, ukuhweba okusolwayo. Ucharlie Mace. Wake wambona u-ego?'
  
  
  I-ego yakhe ayikaze iyibone.
  
  
  "Kulungile lokho. Izikhali nazo zinhle. Uma kwenzeka okuthile - futhi angicabangi ukuthi kuzokwenzeka-uyongazisa. Kukhona umfana naye, Upearson. Ngakho akudingeki ukhathazeke ngakho."
  
  
  'Umfana?'
  
  
  Uroscoe wangibheka ngqo emehlweni. - Ngicabanga ukuthi wawuhlakaniphe kakhulu lapho uneminyaka engamashumi amabili."
  
  
  Ngacabanga ngakho isikhashana. - Noma kunjalo, bekuyoba ngcono kakhulu ukube ubuhlezi lapho njengamanje."
  
  
  Uroscoe wanikina ikhanda. Ngingumfana bloodhound, nicky. Akayena umqaphi. Ngaphandle kwalokho, sengiguga kakhulu - "ngiguga kakhulu", wazama ukusho, kodwa wazibamba ngesikhathi esifanele," i-stahl yakhe ibilokhu ivila kakhulu muva nje ukuba ilale otshanini obumanzi isonto lonke ilinde."
  
  
  "Ungaqiniseka kanjani ukuthi bayohlala isikhathi eside kangaka?"
  
  
  - Imikhiqizo, isibonelo. Ba-oda ukudla-ngokwesibonelo, isonto lonke. Baze baqasha ngisho nomgcini wendlu. Lokhu kusho ukuthi bahlela ukuba abafana abahle isikhashana. Izindaba ezinjalo zisakazeka ngokushesha emzaneni. Futhi ngikholwe, sekuyizindaba kakade kula madolobha uma othile ethimula kabili.
  
  
  "Ngakho senzani?"
  
  
  "Linda nje?"
  
  
  Wakhipha amabhokisi amabili e-e-mail. Amabhokisi amancane amnyama ephaketheni. 'Omunye kini; omunye kimi.'
  
  
  'Ukusebenza ukude?'
  
  
  Yebo. Vele uye efonini eliseduze bese ushayele nine-three-six-four-zero-zero-zero. Ngaphandle komuzi, kumelwe uqale ube zero-one. Bese uchofoza ikhodi lokhu cutie futhi uzozwa ukuqoshwa umbiko Mace sika. Bika njalo ngehora.
  
  
  "Ingabe yilokho kuphela?"
  
  
  "Cha," esho. "Kukhona okunye. Ungase futhi ushayele futhi ushiye umyalezo wakho on tape. Khona-Ke Umase ne-ego yakhe bangalalela. Udolores uhlale eqapha i-monitor, ngakho sizoxwayiswa uma kukhona okungahambi kahle. Justiseka ukutshela hey lapho uhlala. Udolores wayeyisiguquli SE-AX.
  
  
  - Futhi le ndlu-kungenzeka yini ukubeka Uzhukov kuyo?
  
  
  Wenza ubuso obumuncu futhi wanikina ikhanda. 'Akunjalo neze. Noma kufanele bahambe isikhashana, kodwa abakabonisi zimpawu zako okwamanje. Singase sizame ukuthumela isisebenzi ngasizathu simbe. Kodwa ukube Upoe vin wayethole iqhinga elinjalo, wayeyobe esefile kudala. Sinokuxhumana nenethiwekhi yocingo yendawo, ukuze sikwazi ukubamba yonke imiyalezo ephumayo.
  
  
  Ngangingakuthandi. Kwakufanele ulinde kuze kube .ade. Kodwa ngangingakwazi ukuzibeka engozini. Uvin vo wangikhumbula. Vele ubonise emu ubuso bakho kanye wonke operation kungaba ukwehluleka.
  
  
  Wabuka iwashi lakhe. Kwakungamaminithi amabili kuya kwelilodwa. "Uma uhlelo lwakho lokuthumela imiyalezo lusebenza, ngicabanga ukuthi unesikhathi sokukwenza."
  
  
  Uroscoe wangimomotheka ngendlela emangalisayo. - Kungani ungakwenzi manje?"umngane? Bamba iminwe yakho isikhashana. Zama ngokwakho.
  
  
  "Ngiyethemba wena, Roscoe," ngathi. Wamomotheka Utara. "Ngiqonde ngocingo. Ngiyazi ukuthi uzonginika umbiko onembile.
  
  
  Wayengase athi, kodwa I-n-3 ihlale ibaluleke kakhulu kune-K-2. Uroscoe waphendula ucingo.
  
  
  Utara wamomotheka.
  
  
  Kwakuwukumamatheka okumnandi kodwa okungenalutho kowesifazane ongazi ukuthi umkhumbi usanda kuhamba ngomkhumbi. Wathi: "ngilambile, ngibheka imenyu. "Ngaphandle kwalokho, akayena umuntu engimthandayo", enezela ngaphandle kokubheka phezulu.
  
  
  Ibunzi lakhe laphakama. "Angizange ngisho ngicabange ngathi isikhashana", ngasho.
  
  
  Umace wayengenayo indawo Yasolwandle Ibarents ayengasitshela yona. Okuyisisekelo esasisinika usuku lokuphumula. Ngamthengela amathikithi omculo. Into eyodwa ebizwa ngokuthi "ell Umama Wakho", umthengisi Wenew York Times ozikhukhumezayo ayibiza ngokuthi"ihlekisa kakhulu uma uthanda izinto ezinjalo."
  
  
  Utara wayelungiselela ukuyothenga, futhi wayengenandaba nokwenza lutho. Kumelwe ukuba izwi lami lalizwakala lisabeka ngendlela engenangqondo, ngoba ngokungazelelwe wayeka ukukhuluma.
  
  
  Ekugcineni wathi: "ngiyazi ukuthi ucabangani. "Ucabanga ukuthi lokhu kuzoba esinye sezicupho zabo zezivakashi ezilahliwe, ngakho-ke wenzani ngale ntombazane? Noma kunalokho, wayenzani lapha? Konke angakwenza ukuthunjwa nokuya ezitolo."
  
  
  Angiphendulanga. U-ee ucabanga ukuthi u-ee wayesondelene.
  
  
  Nginesizathu sokuba lapha. Futhi isizathu siwukuthi uma usuthole ukuthi ama-lab asehall ih kuphi, ngizokwazi ukuthi ama-clone azungezile nokuthi yini okufanele uyenze ngawo. Wayengibheka ngendlela efanayo engenamusa, enezindebe eziqinile ayenayo ngosuku lokuqala esahlangana Ngalo Ewaldorf. Futhi izinwele ezingemuva entanyeni yami zavuka njengoba kwakunjalo ngaleso sikhathi. Eyakhe, yayazi ukuthi ukusabela kwayo kwakumane nje kuwukuzivikela. Wahlala lapho futhi wazizwa sengathi uyangicasula, futhi kwakungekho okuningi ayengakwenza ngakho. Futhi wayethinteka ngokungenangqondo, futhi wayengeke enze lutho ngakho.
  
  
  Sasimi ekhoneni Lepiccadilly circus, sibhekana ngolaka olungenakuzisiza.
  
  
  Wathi. - Ngaphandle kwalokho, kukhona okunye engingakwenza.
  
  
  "Futhi kunjalo," ngishilo. "Usho ukuthi uzophinde usho okuthile."'esho. - Ngingakwenza futhi ujabule kakhulu."
  
  
  Kunzima ukuphikisana neqiniso elinjalo elingenamikhono. Savuma ukuhlangana efulethini ngehora lesihlanu. Kuze kube yileso sikhathi, ama-ferret asizungezile ayozinakekela. Ngaya endaweni yokudlela Esecharing Cross Road. Kwaba nzima kancane. Akuyona inkungu ngempela, kodwa kunalokho uhlobo oluthile lokubanda okujiyile. Isilonda sokuphulukiswa ehlombe lami silimele. Wazibuza ukuthi kungani abantu babekuthanda ukulimaza omunye umngane kakhulu lapho lobo buhlungu bukhona ngempela.
  
  
  
  
  Isahluko 11
  
  
  
  
  Ngemva kwekota kuya kwemithathu, wafika endaweni yokumisa. Ngesikhathi esifanele sokungikhumbuza ukuthi kwase kusondela ihora lesithathu. Amangisi awaphuzi nhlobo, hhayi nini. Yingakho - okungenani ngokusho kukaroscoe-ungakwazi ukwethemba amangisi. Nga-oda ubhiya futhi ngaphenduka iphephandaba.
  
  
  Ekhasini leshumi le - London Times, kwakunendaba encane kulo lonke elase-United States. Kwavela ukuthi Usenator Bale Nocroft babeyizisulu zengozi yendiza enophephela emhlane ngesikhathi behlola imiphumela Yesiphepho Ucarla. Okungenani, yilokho abakucabangayo. Indiza enophephela emhlane nomshayeli wayo babengekho, futhi uphenyo lwahlehliswa ngenxa yesiphepho Udora.
  
  
  Ngakho ih waba eziyisithupha. Umorton, Usaybrook, Ulindale, Ucranston, futhi manje Uneil Nocroft. Wayengase acabange nge-Acrobatics Kawashington. Ingxoxo yangasese mayelana nokuzama ukubulala nokuhlela. Izitatimende zikahulumeni ezikhuthazayo. Phakathi naleso sikhathi, kwakwenziwa izingxoxo eziyimfihlo kakhulu ehhovisi Likahawke. Singazithatha kanjani izinyathelo zokuphepha ngaphandle kokubangela ukwethuka okukhulu?
  
  
  Ngangizibuza ukuthi-uma Uhawke enza lokho-wayezosingatha kanjani icala lokufakelwa. Kuze kube manje, i-ferret ibingenalo ubufakazi obuqand ' ikhanda bale mfundiso. Futhi ukube wayethanda ngisho nokwamukela umbono wethu, ngangingeke ngimhlangabeze isikhashana. Akungabazeki ukuthi ama-clone ayesevele esezweni. Kodwa ungafakwa kanjani ohlwini lwabantu abafunwayo uma ungazi ukuthi mangaki amakhophi omuntu oyedwa aseduze?
  
  
  Kodwa-ke, leyo kwakuyinkinga Kahawke. Kuze kube manje, senginenkinga yami. Umsebenzi wami kwakuwukuthola indawo yokukhosela yalezi zinhlelo ZE-pbx, nomaphi lapho zazitholakala khona. Ukubulala original futhi abhubhise amakhophi. Futhi zama ukuthola ukuthi bangaki-uma kunama-ih ambalwa asele-abahamba bekhululekile benomyalo wokubulala. Ukube wakwenza lokho futhi waphila isikhathi eside ngokwanele ukuba alandise indaba, Uwashington wayengase aqale ukuvala ngokuphelele. Okungenani hhayi uma ngiphila isikhathi eside ngokwanele.
  
  
  Konke kwazungeza futhi kwabe sekubuyela kimi. Uwashington wayelinde isinyathelo sami sokuqala. Futhi Uchen-li wayelinde isinyathelo sakhe sokuqala. Futhi-ke kufika iphuzu lokuthi akufanele ucabange ngalo nhlobo: kuthiwani uma lo Chen-li engahambi nhlobo? Kuthiwani uma nje ehlezi ecashile futhi kunabasenator abambalwa ngokwengeziwe?
  
  
  Insimbi yaqala ukukhala. Intombazane eyayisendaweni yokudlela yangitshela ukuthi kwase kuyisikhathi sokuvala. Ngakhokha futhi ngahamba.
  
  
  Ngezinye izikhathi uyazibuza ukuthi siyingxenye yomdlalo omkhulu we-chess. Isandla Esikhulu siyafika futhi siyaziqhayisa ngokuthi sizokubeka lapho ubungeke ube khona nhlobo. Kubukeka njengokunyakaza okungahleliwe. kodwa ekugcineni, kuvela ukuthi lokhu kwakuyisinyathelo sokugcina somdlalo wonke.
  
  
  Ngahamba ibanga elifushane. Ngicabanga ukuthi akunanjongo. I-po Bond isusiwe. Ngesikhathi esihle, wazithola eseburlington Arcade, indawo ende, emincane yezitolo. Kuye, washaya intamo yakhe njengabo bonke abanye ukuze abheke ophahleni lwegumbi elihlotshiswe ngefulege. Wabheka emafasiteleni ezitolo ephethe amahembe namakhamera, nasemafasiteleni ephethe izithombe Zasechina.
  
  
  Ngangithatha indlela ehlukile lapho indoda Yasevirginia ithatha isithombe somkayo.
  
  
  Khona-ke ngabhekana nokuqondana kwezinto.
  
  
  Ukusabela kwami kokuqala kwaba ukuphenduka ukuze angangiboni; ukubheka ubuso bami ekubonakalisweni kwefasitela lesitolo. Kodwa ngaqaphela ukuthi ekugcineni wayengeke angibone. I-ego yakhe yayimazi kahle ubuso bakhe. Ngike ngahlangana naye kabili ngaphambili. I-ego yakhe yayisivele imbulele kanye. Kodwa hhayi kulo mzimba. Uchen-li wayesezindaweni zasemakhaya. Uhung Lo wayesesihogweni, futhi ngangingacabangi Ukuthi Ulao Zeng wayethenga manje. Lesi simo sasingesomunye umuntu. Ubuso obufanayo obubanzi, obuqinile. Inkulumo efanayo eyisicaba, engenabungane. I-wart efanayo ebekwe kahle.
  
  
  Elinye igatsha.
  
  
  Ngamlandela ngendlela engavamile, ezolile. I-piccadilly tube, ibuyele Erussell Square.
  
  
  Kwakuyingozi ukumlandela eduze kangaka. Kodwa kukhona ezinye izingozi okufanele uzithathe. Ngaphezu kwalokho, waqala njengendoda eyayingalindele izinkinga. Akazange abheke ababemlandela noma aphenduke. Okukhiphayo: ukukhetha okuningi. Noma wayengazi ukuthi ngangilandelwa ; noma wayazi futhi engiholela ogibeni.
  
  
  Walandela amabhlogo ambalwa kwaze kwaba yilapho igatsha linyamalala esakhiweni sezitini ezibomvu. Umnyango wawunenombolo engu-43, futhi uphawu lwegama lethusi lunezela ukwaziswa okungabalulekile: "Featherstone Society"enombhalo ongabalulekile:" Yasungulwa ngo-1917."Yiluphi Uhlobo Lwesihogo Lwefeatherstone Society olwalunjalo? Into elandelayo okwakudingeka ngiyenze kwakuwukuthola.
  
  
  Kwakunendawo yokudlela yama-macrobiotic ngaphesheya komgwaqo. Ngokungazelelwe, ngaba nesifiso esikhulu sokudla okunempilo.
  
  
  Lathathwa itafula elibheke emgwaqweni; umlindi, owayengabukeki enempilo njengoba ungase ucabange kule ndawo, wasusa imvuthuluka embalwa wanginika imenyu. Nganginokukhetha: i-sorbet ye-sunflower (i-yogurt eshaywe ngembewu) noma uhlu lwamakhambi abulalayo. Ijusi lesipinashi, i-souffle yeklabishi. Wayeka ukucula i-organic lemonade, ezibuza ukuthi yiziphi izitho ababekwazi ukupheka i-ego nxazonke.
  
  
  Abafelokazi ababili ababehamba ngezinduku benza uhambo olubuhlungu emiphakathini Kafeatherstone.
  
  
  Osemusha onamanzi ogqoke Isikibha namajean wathatha itafula eduze kwami wayala i-sunflower . Wangibheka ngendlela amantombazane amancane angibheka ngayo.
  
  
  Owesifazane wangena ephethe amaphakethe amaningi. Emakhanda abo babefaka isigqoko esibomvu ngokweqile nemibimbi ecishe ibonakale. Ekuqaleni, ngangicabanga ukuthi ukhuluma yedwa. Kodwa nganginephutha. Wayekhuluma nesikhwama sakhe. Wathi: "kulungile, futhi ngicela uhlale uzolile.
  
  
  Wayeqinisile ngokuphelele ngalokho. Isikhwama sokuthenga esinomlomo omkhulu KAKHULU SINGASE sicasule kakhulu.
  
  
  Wahlala phansi etafuleni eduze kwami futhi wakhumula ingubo yakhe enombala onsundu. Hey, kwakungekho kude namashumi ayisishiyagalombili, kodwa wayesagqoka up ukufanisa iminyaka yakhe yobusha. Wayeyintombazane ethile eyeve eshumini nambili. Imigexo yamaparele namakha e-musky.
  
  
  "it phansi, " esho esikhwameni. Waphenduka wangimomotheka ngokuxolisa. "Angiqondi ukuthi kungani ama-ego engavunyelwe ezindaweni zokudlela. Bathi kuhlobene nokuhlanzeka noma okuthile. Kodwa kuhle kakhulu. Wabheka esikhwameni sakhe. "Akulungile yini lokho, sithandwa?"
  
  
  Uclench wayeyiyorkshire terrier engamakhilogremu ayisithupha. Eyaziwa nangokuthi Uroger. Ngokuqondene, angizithandi nhlobo lezo zinja ezincane ezibhongayo, futhi okuthile ngalokho kumelwe ukuba kwabhalwa ebusweni bami bonke. "Ngithemba ukuthi awusabi izinja."
  
  
  Ngamtshela ukuthi ngangingesabi izinja.
  
  
  Oh, kuhle. Wamomotheka futhi wangishaya ngesandla. "Ngoba Uroger wayengeke alimaze impukane."
  
  
  Wazibuza ngokuzwakalayo, ngenxa yokukhula kwe-ego, ukuthi impukane yayiyolimaza yini i-emu. Wayehleka kakhulu, futhi ehlala phansi ukuze alume.
  
  
  Igama lakhe kwakungunksz.mabel. Wayehlale kule ndawo iminyaka engaphezu kwamashumi amahlanu endlini ayichaza ngokuthobeka ngokuthi inethezekile. "Ah, ake sithi lokho... isipho esivela, ake sithi nje ... omunye. Unksz Mabel ufuna ukungitshela ukuthi Unah empeleni walala naye. Ngakwenza kwacaca Kumiss mabel ukuthi angizange ngimangale.
  
  
  Lokhu kwangenza ngathola amaphuzu ambalwa, futhi ingxoxo yathatha isiqondiso esithile. Ngatshelwa nguhey ukuthi ngangihleli futhi ngilinde umngane owayekhona Manje Efeatherstone Society.
  
  
  "Mmm", esho. "Futhi wawungafuni ukungena lapho."Awukholelwa kulezi zinto? †
  
  
  Ngamtshela ukuthi ngangingazi okuningi ngakho.
  
  
  "Akekho owaziyo ngezipoki, Mnu.Stewart . Kumelwe nje samukele ukuthi bakhona."
  
  
  Njengoba nje kunjalo. I-Featherstone Society ikuvumela ukuba ukhulume nabafileyo.
  
  
  Wazibuza ukuthi ingabe leli gatsha lalibuze amaseneta.
  
  
  Ngambuza ukuthi wake waba khona yini, futhi wahogela.
  
  
  "Ha . Cha, lokho akunakwenzeka. Ujohn featherstone wangiqalekisa ngo-1920. Isiqalekiso, cabanga kanjalo. Wathi ngangingumshayi-sibhakela, uma sikubeka ngobumnene. Oh, wayeyindoda enesizotha, umshisekeli wangempela. Wayeshaya amakhanda ngomunwe wakhe, owawukhazimula ngeqoqo lezindandatho zedayimane. Izinkumbulo zehlazo langesikhathi esidlule.
  
  
  "Uma ungibuza —" esho ngobumnene endlebeni yami, " asikho isidumbu esisodwa kule ndlu okudingeka sikhulume ngaso. Uma ufile noma uphila, kumelwe ube ingelosi ukuze ungene kule ndlu. Futhi izingelosi, othandekayo wami, ziyisidina kakhulu. Wanikeza lokho ongase ukukubize ngokuthi ukucwayiza okubi.
  
  
  Umlindi waletha i-hey, i-soda ecebile ngamavithamini. Waphuza futhi wabhekana nokwenyanyiswa. Lesi siphuzo sihle kakhulu kuwe.
  
  
  Yini engayisho futhi? Yebo, yebo, lapho efa, indodakazi yakhe yathatha izintambo. Ngikhuluma ngezinto ezingavamile... U-Alice featherstone, nkosikazi othandekayo, Unksz.mabel waphishekela izindebe zakhe ngokungamvumeli. "Ukudlala intombi isikhathi eside kakhulu akukaze kube yinto enhle."
  
  
  Akazange azinake izinkolelo-mbono zikanksz.mabel zobulili.
  
  
  Yebo, ubuwula. "Ah, Touwe "noma " Wauwe". into enjalo. Angimazi kahle. Uma ungibuza, uju, kungenxa yokudla kwendabuko Kwasechina akufunda esemncane. Badla izinto ezimbi kakhulu, uyazi. Ngicabanga ukuthi kuthinte ubuchopho bakhe.
  
  
  Ufunde okuningi kubantu abanele eminyakeni edlule ukuze azi ukuthi kufanele ulalele konke. Kusukela ih ozithandayo flying isitsha theory ukuba isinyathelo-by-step replay of ih best igalofu game. Wonke umuntu ufuna ukuzwakala. Futhi uma uzimisele ukulalela izinto okungekho muntu ofuna ukuzizwa, amathuba okuthi bazokutshela izinto okungekho omunye umuntu ozozizwa. Ngakho isikhova sezwe lonke sasingeke simphazamise ukube sasingabukeli umgwaqo. Lokho engakubona lapho kwangitshela ukuthi ngangingase ngiwine umklomelo omkhulu.
  
  
  Wazixolisa futhi waya ocingweni. U-Ego wamthola ekamelweni lamadoda futhi washaya inombolo yakhe. Umace wayengenayo eyamanje.
  
  
  Ngiyayiqopha.
  
  
  Igatsha lisanda kuhamba ngenombolo 43. Ngaya ekhoneni ukuze ngithumele umyalezo. Ngaphandle kokuba kwakungelona igatsha elalimjaha lapha. Ngaphandle kokuba wayeshintsha futhi enqekuzisa isigamu sehora lokugcina. Yiqiniso, kwakunokwenzeka. Kodwa wayengamethembi. Igatsha lami lalibukeka liqhosha kakhulu ukuba lingazikhathaza ngokufihla. Futhi ukube bekungomunye umuntu, ngabe wahlangana nento enkulu. Lezi yiziteshi zokukhiqiza.
  
  
  Kwakuyimizuzu eyishumi kuya kwemine. Ngamshiyela umyalezo Oya Kuroscoe. Ngatshela u-emu ukuba eze lapha futhi aqaphele i-clone elandelayo. Phakathi naleso sikhathi, ngizohlala lapha ngibuke. Ngizobona ukuthi ukhona yini omunye umuntu ongena."
  
  
  Unksz Mabel wayekhuluma Noroger futhi. Wazibuza ukuthi ngingamthola yini ukuhlolwa kwami okulandelayo kwe-rheumatism ngaphandle kwenkulumo ekhuluma ngokwakheka kwamakhemikhali okudla. Ngathatha ithuba ngaye. "Kungani U-Alice featherstone akhulela E-Chinese ed?"
  
  
  Unksz mabel wayebonakala ecabanga ukuthi kwakuyisikulufa esiyisiphukuphuku. Yebo, sithandwa. Yini Enye Amashayina ayidlayo?
  
  
  Linda okwesibili. - Usho Ukuthi Featherstones kukhona Chinese?"
  
  
  "Yebo," wangikhomba. 'Akunjalo ngempela. Kodwa futhi, hhayi ngempela.
  
  
  Ngamafuphi, Ujohn Omdala wayengumthengisi wetiye. Wahlala Echina iminyaka eminingi. Kodwa ngenguquko ka-1912, kwacaca Kubantu Basentshonalanga ukuthi babengasamukeleki. Icala lika-ego lathathwa. Wabulala umka-ego. Ngakho Ujohn wabuyela Elondon nendodakazi yakhe encane.
  
  
  Futhi ethanda imfihlakalo.
  
  
  Wathi wayekhuluma nomkakhe nsuku zonke. Futhi u-emu wakwazi ukukholisa izicukuthwane eziningi zakudala ukuthi kungenzeka ukuthi " wayengathintana nabafileyo."Basiza i-emu futhi basungula I-featherstone Society. Cishe yilokho Unksz.mabel ayekwazi ngakho. Ngaphandle kokuthi Ujohn nendodakazi yakhe U-Alice babephila njengezihambi. Kuphela ukuphuma ngezikhathi ezithile ukuze aqalekise abantu abangenayo inhliziyo emsulwa.
  
  
  Waqeda indaba yakhe ngesikhathi esifanele. Esikhathini esingaphansi kwesekhondi, wabheka esikhwameni sakhe. "Uroger!"wamluma. 'Inja embi.'
  
  
  Wazixolisa futhi wahamba.
  
  
  Kwakungu-4: 30 Lapho Kufika Uroscoe. Wathatha itafula ngakolunye uhlangothi lwekamelo futhi walahla inothi esifubeni sami njengoba edlula umimmo: "Kunomnyango ongemuva emgwaqweni."
  
  
  Kwaqala ukuna ngokushesha nje lapho ngishiya indawo yokudlela. Wama endaweni yokukhosela emnyango futhi wabheka ngaphandle ngefasitela ngaphesheya komgwaqo. Owesifazane oneminyaka engaphezu kwamashumi ayisithupha ubudala ogqoke ingubo emnyama kasilika wayeguqa efasiteleni, ebuka ngaphandle.
  
  
  Emvuleni yakhe, wezwa izwi lakhe. "Yebo, intambo. wathi. "Ah, intambo. Ugh.'
  
  
  
  
  Isahluko 12
  
  
  
  
  Kwakuyindlela emincane enamatje eyayihamba ubude bebhulokhi. Ezinye lapho zazibanzi kancane lapho kwakukhona khona iminyango yokungena endaweni ethile ezinzile noma encane. Yaphela ngomhubhe ongamamitha ayishumi nambili ubude. Futhi-ke kwakukhona umgwaqo ohlangothini.
  
  
  Inombolo 43 kwakuyindlu enezitezi ezine. Kwakungekho zindawo zokuphuma emlilweni, kodwa kwakunomnyango ongemuva.
  
  
  Umnyango wavuleka.
  
  
  Futhi kwakukhona igatsha lami lokuqala. Naye wangibona, futhi wangibuza imibuzo ngokushesha. Ukubukeka kokuthi "angikaze ngikubone ngaphambili".
  
  
  Lapho ungabaza, kufanele uzilungiselele. Ngahamba ngaya kuye futhi ngamomotheka. Ngiyaxolisa, kodwa ngifuna indlu Kamarsden. Ngakhipha inothi Likaroscoe ephaketheni lami futhi ngazenza sengathi ngiyalifunda. Lithi kufanele ngibe senombolweni engamashumi amane nane, kodwa-ngakhala - " ayikho nhlobo engamashumi amane nane.
  
  
  Wangibuka. Angazi. Kodwa okungenani ngeke uthole i-ego emgwaqweni."Lesi kwakuyisikhathi sakhe sokuqala ekhuluma nomuntu ofana naye. Ngiye ngezwa abanye bekhuluma naye, kodwa hhayi nami. Manje sekungishaya. Bonke babekhuluma isingisi ngokuphelele ngaphandle kokugcizelela. Ulimi lwesingisi lwasemelika. Babeqeqeshwe kahle.
  
  
  "Lalela," ngathi, " mhlawumbe ngizosebenzisa ifoni yakho. Nginenombolo Kamarsden " ngiphinde ngahluleka ngenothi Likaroscoe.
  
  
  Wanikina ikhanda. "Ayisebenzi kahle."
  
  
  "Oh, ngathi. "Ngiyabonga."
  
  
  Ngangingenayo enye indlela ngaphandle kokuphuma emgwaqweni. Imvula yayisiwela kakhulu manje. Lashayisa umgwaqo futhi laphindeka kakhulu emhubheni omncane. Le ndawo yayisongela. Umgwaqo umnyama. Imvula imnyama. Kuyashelela ngenxa yemvula engazelelwe. Ikhola lakhe lavela.
  
  
  Kwakungeyona into engayibona noma engayizwa. Kwakuwumzwelo nje.
  
  
  Wayeka ukukhanyisa ugwayi. Wama Erivnenskaya isinyathelo nje ukusuka kimi.
  
  
  Akazange aphenduke. Wavumela i-stiletto ukuba iphume esandleni sakhe futhi waqhubeka nendlela yakhe. Ngezwa Utara ephinda ethi, "ngingumbulali osezingeni eliphakeme", esho, " kumelwe ngibe umbulali osezingeni eliphakeme."
  
  
  Kuhle. Ngakho ngangilandelwa. Phakathi kokukhala kwezinyathelo zakhe nokushaya izigubhu zemvula, wayekwazi ukukhipha omunye umsindo.
  
  
  Umhubhe wawuphambi kwami. Yena, wangena emhubheni. Kwakumnyama lapho. Wagoba emthunzini wodonga futhi wabheka emuva emgwaqweni.
  
  
  Akukho okufana nalokho.
  
  
  Futhi nokho... Angizange ngikubone kuza. Izinwele entanyeni yami zimi ngesizathu.
  
  
  Okuwukuphela komsindo owawuzwakala kwakuwumsindo wemvula. I-Silent gawk ayizange iphume ndawo. Lashaya udonga lwamatshe. Yena wancipha futhi washintshanisa inkemba Yakhe Neyakawilhelmina. Ngangingalindele ukubulala i-ego. Wayezama ukuthola izimpendulo ezithile kuye. Kulesi sigaba secala, elinye igatsha elifile lizoholela kwenye inkinga.
  
  
  Wakhasa wabuyela emthunzini futhi wakhumula ijazi lakhe. Ngamlengisa njengetshe ngokububula. Umimmo onamehlo abukhali wangidlula futhi wadla ijazi lami... Esiswini sakhe, saqala ukukhasa sizungeze umhubhe, lapho izinhlamvu zazivela khona.
  
  
  Into iwukuthi, akajwayele ukuphuthelwa isibhamu. Wayelinde isisulu sakhe ukuba sithi "phew" noma " argh."Ukuthula kwacasula U-Emu, uma enakho. Waphuma ngezindlu zokukhosela ngokushesha nje lapho efika emnyango womhubhe. Umcibisholo wakhe wehla futhi washaya i-emu esandleni ngesibhamu. Hhayi esandleni ngokwaso, kodwa esithombeni esawela phansi, waphenduka ukuze avuse ukuzazisa kwakhe. Yena, wagxuma wahlasela. Lapho efika esithombeni sakhe, waxoshwa u-ego. Kwakunzima ukulwa naye. Wayemuhle. Wayazi wonke amaqhinga ayemazi. Wayenommese. Ngakho kwakukhona lapho, futhi yathunyelwa ngobuqotho enqwabeni yami yedola. U-Ego wambamba esihlakaleni futhi wakwazi ukumvimba ukuba anganyakazi. Kodwa hhayi isikhathi eside. Wathatha zonke izizwe, futhi wacishe wangishaya lapho kwangicasula khona ngempela. Yena, waphenduka futhi wancika kancane phambili futhi kwangishaya ekuphileni.
  
  
  Isishayo sangishaya ezinyaweni zami, futhi ummese wacishe wangishaya. Ivukile. Ingxenye engenhla yekhanda lami yashaya isilevu sika-ego ngokushaya okukhulu kwamazinyo. Lokhu kwephula izinhloso ze-ego. Ngokushaya i-karate esandleni sika-ego ngommese nokushaya u-ego, isikhali sasimi phakathi kwamadwala, sikhomba phansi. Waqhubeka ebambe isihlakala sika-ego futhi waphendulela u-ego emhlane wakhe. Wazama ukulahla amandla akhe ngokusebenzisa isinyathelo se-judo, kodwa wayesevele elungele isinyathelo se-ego. Wagxuma wawa emadwaleni anamanzi. Ngezwa ukuqhuma kwamathambo okomile. Walala lapho, wabheka phezulu ngokumangala. Imilenze ka-Ego yayigxilile, wayesaphapheme futhi engazizwa ebuhlungu. Ukushaqeka kwavele kwakhulisa yonke le mizwa. Mhlawumbe imilenze yakhe yayikhubazeke unomphela. "Kulungile," ngishilo. "Ngiyazi ukuthi ungubani. Ngifuna ukuzwa eminye imininingwane kuwe. Bangaki kini abakhona?
  
  
  Wavala amehlo akhe futhi wamomotheka ngokuqhosha.
  
  
  "Okuningi."Baningi kakhulu ukuba bangasivimba."
  
  
  Uphi isisekelo sakho?
  
  
  Lokho kumamatheka futhi. Okulandelayo . Endaweni ongasoze wasithola kuyo.
  
  
  Bamfaka isibhamu. 'Kuhle. Sizoqala kusukela ekuqaleni. Futhi angidingi izimpendulo ezinjengokuthi "okuningi"nokuthi " okuningi". Ngifuna ukuthola izimpendulo, njengokuthi kungakanani nokuthi kuphi. Ngakho ah.
  
  
  Ubuso buka-Ego babuthule.
  
  
  "Noma uzongidubula?"
  
  
  Wanikina ikhanda. "Akukho mehluko phakathi kokufa nokuphila. Nina Bantu Basentshonalanga ningaqondi. Angikwazanga ukukuthola. Ngakho eyakhe isivele ifile.
  
  
  Usala nezinsongo ezimbalwa lapho usongo lwakamuva kakhulu luthola i-rheumatism enjalo. Kwakuyindawo engafinyeleleki. Naye wahluleka. Kodwa-ke, uma ngingakwazi ukuthola lokho okwakushiwo ihhotela, ngangihlale ngizama ukuthola isiqinisekiso sokuthi ngangicabanga ukuthi ngiyamazi.
  
  
  Kodwa ucabanga ukuthi abanye bayophumelela. Ukuthi ungabulala amaseneta ayikhulu aphelele?
  
  
  Akudingeki sibabulale bonke. Kwanele ukwethusa wonke umuntu aze afe. Ukubiza imibuso kuhulumeni wakho. Eyakho... I-congress, njengoba ubiza i-ego. Khona-ke sizoxhumana nomongameli wakho, futhi konke kuzokwenzeka njengoba sifuna."
  
  
  Manje kwase kuyisikhathi sami sokubonisa ukudelela okuthile. "Ngicabanga ukuthi ukhohliwe okuthile."Lo mongameli unonogada nesimiso sokuphepha esiqinile."
  
  
  Wanikina ikhanda. "Ngicabanga ukuthi ukhohliwe okuthile."Lolu hlelo lokuphepha seludluliwe ngaphambili. Futhi ngaphandle kwalokho, ngeke sibulale i-ego. Sihlose ukulawula ubuchopho be-ego kuphela.
  
  
  Ngakho-ke i-alexander ih master plan. Khubaza Icongress futhi wenze umongameli abe unodoli wakho. Lapho bebhekene nezinxushunxushu E-Congress, inkonzo esebenzayo iyoba namandla angenamkhawulo. FUTHI UKAHN uyoba nokulawula okuphelele phezu kwalo. Kwakungenakwenzeka njengoba kwakubonakala. Abaqaphi bavikelekile kuphela ezinhlamvwini. Futhi ungakhathazeki nge-omelette yakho egcwele izidakamizwa ezishintsha ingqondo. Noma ngokumelene ne-aspirin, okungeyona i-aspirin. Yilokho kuphela ababekudinga. Kuthiwa Urasputin wayenenkosi enamandla. Kodwa namuhla, awudingi ngisho Nokuba Ngurasputin ukuze wenze lokho. Udinga nje ukuba umthengisi wezidakamizwa. Amakhosi Asenkathi Ephakathi ayenokunambitheka kwawo. Abantu bazama ukudla neziphuzo ukuze baqiniseke ukuthi abanalo ushevu. Kwakuwumsebenzi. Kodwa akunjalo manje. Ngakho-ke, ngenxa yokuheha amakhono abo amahle okufundisa, ababusi abanakuzivikela. Icebo LIKAKANG lalingelona iqiniso. Kodwa kwakungeyona into ehlanya kangako.
  
  
  Waphelelwa ukwazi. Noma kwakubonakala kunjalo. Ngangingenakho okuningi engangingakwenza. Noma kunjalo, angizange ngithole olunye ulwazi. Kodwa into eyodwa yayicacile: kwadingeka afe. Noma lonke leli qembu LAMAKANG liyosilandela.
  
  
  Wabheka phansi umzimba wakhe onganyakazi. Eyakhe, yacabanga isikhashana. Yena, ecabanga ngendlela engcono kakhulu yokuba afe. Yena, akasekho. Wabuyela emhubheni wathatha ijazi lakhe nesitebhisi ayesiphonse phansi. Ukusuka lapho, yaqhubeka yehla ngomgwaqo.
  
  
  Konke engangikuzwa kwakuwumsindo omncane. Yiqiniso, wayengazi lutho. Waphenduka waphakamisa isibhamu.
  
  
  Wazidubula esweni.
  
  
  Ukubulawa kwabantu besigaba sokuqala.
  
  
  
  
  Isahluko 13
  
  
  
  
  Ukudlala i - " tell Your mother "Elyric Theater, njengoba kwakuthenjisiwe," kwakujabulisa kakhulu uma uthanda lolu hlobo lwento."Into embi ukuthi cishe ngeke ngibuke i-ego. Okuwukuphela kwento ethakazelisayo kwakuyintombazane eyayisivele ikhumule izingubo zayo. Ujanice Venus. Wayemkhumbula kusukela ezinsukwini lapho igama lakhe kwakungujanice wood.
  
  
  Ujanice Venus wayengunkulunkulukazi oyimpunga, futhi kungakhathaliseki ukuthi igama lakhe laliyini, enomuntu omuhle. Wayengumngane oshisayo ohambweni Oluya Eriviera, cishe eminyakeni emihlanu edlule. Sahlukana saba abangane. Ibhizinisi lami nekusasa lakhe kwasindiswa Ucount Hoppup onobungane futhi ocebile. Wanginika ukwaziswa okuthile ngabashushumbisi Baka-Almazov, Futhi Ujanice wanginika iqembu Lika-Almazov. Ngesikhathi u-ih embona okokugcina, Enice, babeshada.
  
  
  Indlela ebukeka ngayo manje, konke bekungaba ngenye indlela. Phakathi nekhefu, ngamshayela ucingo futhi ngathola umyalezo oqoshiwe Ovela Kumace. Ezungeze Lokho I-Emu eyakwazi ukukuqoqa ngesibonakude, umthombo womhluzi omuhle kwakuyi-oatmeal.
  
  
  Yilokho kuphela ababenakho manje.
  
  
  Uroscoe wamemezela ukuthi wayebale izikhungo ezintathu zezingcingo. U-Odin Wayese-Addison hotel; omunye wayesesefeatherstone, kanti owesithathu Wayese-Old vic, ebuka Usir laurence Olivier edlala Uhamlet. Ngamshiyela umyalezo othi "ell umama wakho", owawujabulisa kakhulu uma uthanda lokho.
  
  
  Wabuya ngesikhathi esifanele ukuze aqale isenzo sesibili. Izibani zase zicishiwe kakade, Futhi Utara kwadingeka angibuyisele esihlalweni sami. Iqembu lomculo wezinsimbi lasebenza kusukela ekuqaleni okwesibili.
  
  
  'Izindaba?'Kuyini?'wabuza ngokuhleba.
  
  
  Yebo. Kunezinhlobo ezintathu.'
  
  
  "Kulungile, abathathu? Noma ezinye ezintathu?
  
  
  Yebo.'
  
  
  Wayeka. "Ngakho sekuyisikhombisa kuphela.
  
  
  Yebo. Wanqekuzisa ikhanda kuye. 'Namanje i-ferret.'
  
  
  Iqembu lalidlala ingoma Ujanice ayeyicula. Utara wathi: "le ntombazane yayimazi, noma ingabe lezi zimpawu zothando ekuqaleni?"
  
  
  Ngangingazi ukuthi nginezimpawu ezinjalo. "Ngangimazi kakade", ngathi. "Eminyakeni embalwa edlule . Intombazane enhle. Akukho okunye.'
  
  
  Utara waphakamisa ishiya. "Awusabukeki njengentombazane."
  
  
  Cishe wayeqinisile ngalokho. Ubukhulu bukajanice bamanje babungu-90-60-90.
  
  
  Ngathi: "sasingabangane nje. "Izwi lami lenhlonipho."
  
  
  Utara wangibuka. "ell umama wakho.
  
  
  Ngemva kombukiso, saya ngemuva kwezigcawu. Ujanice wayeshisa. Utara wayemuhle. Ujanice wasethula othandweni lwakhe olusha, Umickey. Utara wancibilika. Abane bethu baphuma bayophuza ubhiya.
  
  
  Etekisini eliya ekhaya Utara wathi: "uqinisile, uyintombazane enhle. Wanezela ngokucacile, " Akukho okunye."
  
  
  Kunezindlela eziningana zokuthola ukuthi othile uvule umnyango wakho ngesikhathi ungekho.
  
  
  Ngeshwa, wonke umuntu uyazazi lezi zindlela.
  
  
  Ikakhulukazi kulabo bantu abazama ukuvula umnyango kuwe uma ungekho.
  
  
  Ngenxa Kajan Fleming, lezi zingibe ezinoboya obuningi ziye zaziwa kabanzi. Futhi noma yimuphi umenzeli onolwazi uyazi ukuthi angakwenza kanjani. Nabanye ababhali bezindaba zezinhloli baye baveza amanye amaqhinga amahle. Iqhinga lokuba i-agent eyimfihlo liwukuthi iqhinga le-ego lihlala liyimfihlo. Namuhla, ngentengo yezincwadi ezincane, zonke izingane ziyisithombe sikacarter esikhafulayo.
  
  
  Yebo, Ucarter unobuqili ngokwengeziwe.
  
  
  Futhi uma ngezinye izikhathi ucabanga ukuthi ngizokonakalisa into enhle ngokuyinika lawo ma-guilder ambalwa, cabanga futhi. Into ukuthi, othile wathatha isicupho sami. Lapho sibuyela efulethini, ngabona ukuthi kukhona umuntu owayekhona. Noma kwakunjalo. Wenza isicelo Sokuba Utara aphinde aphume futhi alinde isignali yami. Wathatha isibhamu sakhe wavula isivalo sakhe ngesikhiye esincane. Ukuchofoza okuthambile esikhundleni se-cacophony yezinkinobho ezizwakalayo zokushaya. Kwakumnyama ngaphakathi. Futhi kwakuthule. Ukuthula okukhulu kangaka okubangelwa umuntu ozama ukungabi khona. Umyeni wakhe wabamba Uwilhelmina ngokuqinile esandleni sakhe futhi waqala ukuhamba ngokuqapha ezungeze ifulethi. Igumbi negumbi. Egumbini lokuphumula elinabantu abaningi, egumbini lokudlela, futhi ekugcineni egumbini lokuphumula, efisa sengathi umngane Karoscoe wayethathe ikati lakhe ngaphambi kokuba ahambe, ngoba lelo kati lalinamathele ezithendeni zami.
  
  
  Kuhle. Ngakho, isivakashi sethu sasilinde ekamelweni lokulala noma sicashe eshaweni. Noma i-ego yayingasekho isikhathi eside.
  
  
  Eyakhe, imiswe ekamelweni lokulala. Kwakukhona othile lapho. Ngangimuzwa ephefumula. Isinyathelo sami esilandelayo kwakuwumsebenzi wobuciko wokuxhumanisa. Ngesinyathelo esisodwa, wavula umnyango, waphendukela kosanta, wakhomba.
  
  
  Wagxuma waphuma embhedeni njengesinkwa esithosiwe. Ujesu, Nick. Ingabe lokhu ikhono lakho ukusho sawubona?
  
  
  Wehlisa isibhamu futhi wanikina ikhanda. Cha, Roscoe. Kodwa kuyindlela enhle kakhulu yokusho ukuthi sawubona ngenhlamvu, uyisifebe. Uyazi ukuthi ngangingakubulala?
  
  
  Waphonsa izinwele zakhe emuva futhi wamemeza. Khona-ke waklwebha isilevu sakhe, wangigqolozela. Wathi: "nonke Ningamamelika likealo". Lalela. Lena indawo yentombi yami, akunjalo? Yingakho ngingafuni ukukhuluma nawe. Ngakho nginesihluthulelo. Ngakho, wangena. Ngakho kwakufanele ngazi kanjani ukuthi uyeza?
  
  
  Uroscoe... - her ukudayisa onqenqemeni embhedeni, - ...ngokuqondene nalezi zindlela umsebenzi wakho... †
  
  
  Waphakamisa isandla sakhe. "Ungashumayeli. Unick. Wamukelekile. Wavula ugwayi, futhi ngabona ukuthi ilangabi lalithuthumela kancane. "Uphi Utara?"
  
  
  Waya efasiteleni futhi wamtshela.
  
  
  Azikho izintshumayelo, Roscoe. Izwi.'
  
  
  Wabubula. 'Izwi?'
  
  
  A.'
  
  
  "Umlilo".
  
  
  Ukuvota kuyigama.
  
  
  Wayeshaya ugwayi wakhe emhlane wesibhamu. "Umsebenzi wami, Uroscoe. Uyisithunzi. Ngiyamdubula. Okusho ukuthi kunabantu abaningi abahlela ukungidubula. Futhi-ke, uma ngingahlali ngiqaphile, bayophumelela.
  
  
  I-pif-bang, nabafileyo bayo. Kuyaqondakala?
  
  
  Wanqekuzisa ikhanda wamomotheka. Ngathi: "akulungile". "Akuhlekisi. Lokhu kubi kakhulu. Ngicabanga ukuthi uyingcweti, Roscoe, kodwa ngicabanga ukuthi uya ngokuzethemba ngokweqile. Ekuhumusheni, lokhu kubizwa ngokuthi ukuba ungabi nandaba. Futhi kuyindlela enhle kakhulu yokufa.
  
  
  Ukuqonda?"Wanqekuzisa ikhanda . Akazange amomotheke.
  
  
  Kwakufanele ngiyeke. Kodwa, njengabo bonke abashumayeli, wayesekhoneni lakhe isikhathi eside kakhulu, futhi wayehlaselwe isishayo esisodwa kuphela sokuziphatha ayengeke alulame kuso.
  
  
  Uroscoe wagxuma. "Kulungile," esho. Ngike ngakuzwa konke ngaphambili. Kodwa namuhla ebusuku... wenza isiphepho engilazini yamanzi. †
  
  
  Utara wayehlezi emnyango. "Ngakho uzobe uphuza itiye.
  
  
  Wamomotheka. Isipuni esisodwa noma ezimbili?
  
  
  Uroscoe wamomotheka ngenxa yesifo sokuqaqamba kwamalunga omzimba. "Lona omunye wenu uye waphuthelwa ukubizwa kwakhe.
  
  
  'Kuyini?'
  
  
  "Ukudala amafilimu okuqeqesha ezempi".
  
  
  Utara wenza itiye.
  
  
  Isizathu sokuza kukaroscoe kwakuyinkampani Kafeatherstone, futhi wayefuna ukwazi ukuthi enzeni ngayo. Buka futhi kusasa, noma yini? "Yebo," ngishilo. "Keep ubukele. Kudingeka sazi ukuthi la ma-clone azosebenza nini. Kuncane kakhulu okwenzekayo; angikuthandi. Okwamanje, ake sibheke eduze. Ake sibone ukuthi singakwazi yini ukuthola ukuthi kwenzekani ngaphakathi. 'Hmm. Angikamazi okwamanje, Nick. Ngiyangabaza.
  
  
  'Kulungile?'
  
  
  - Ke uzokwenzenjani?"
  
  
  "Ukuvakashela Ifeatherstone Society ukuze ngihlangane No-Anti Myrtle othandekayo ongasekho.
  
  
  - Usho nje ungene?"Njengoba nje kunjalo.'
  
  
  "kulungile ... Ngingakwazi ukundiza, kodwa ngicabanga ukuthi kungaba okubukeka kakhulu, akunjalo?"
  
  
  Uroscoe wasukuma. Futhi ungitshela ukuba ngingahlekisi."Ingabe ufike ngale ndlela?
  
  
  Uma lokhu Kuyicamp canna, uyintambo. Ubukeka ujwayelene kakhulu, mngani. Cishe awaziwa Njengonixon emhlanganweni Wedemocratic.
  
  
  "Ngangithembele emnyangweni wakho wemiphumela ekhethekile ukuba unginike imaski futhi ukufihla okufanelekayo kungase kungisize.
  
  
  Uroscoe wabubula. Wathi: "umnyango wethu wemiphumela ekhethekile ufile."
  
  
  'Wadlula?'
  
  
  "Uyazi... kubuhlungu ngempela... Kwakungowesifazane osekhulile owayeke wasebenzela i-Ealing. Uyazi, le studio yamabhayisikobho. Futhi ... kulungile... washona. Ngiyamazi! Wanginquma ngaphambi kokuba asho okuthile. Lokhu kuyahlekisa, lokhu nguye, lokhu kuwumsebenzi wengane, futhi akunakwenzeka. Kodwa ngesaba ukuthi igatsha Laselondon le-ax kuphela.
  
  
  Yenziwe yi-emu, ungasho lutho.
  
  
  Wathi. = "Ngingamthola lapho?".
  
  
  "Ngiyaxolisa, Roscoe. Ngikudinga ngaphandle. Uma umuntu oyedwa eduze kwalezi ziteshi ZE-pbx eya e-United States, khona-ke omunye usenator uyoya emathuneni. Kudingeka sithole ukuthi lezi zikebhe ezisebenza ngesitimu zenzani.
  
  
  Waphonsa izandla zakhe emoyeni.
  
  
  Khona-ke kulungile. Sibuyele endaweni yethu yokuqala. Uya khona. Ngakho ngingase ngikubuze manje. Uma ufa, ngingamthatha yini lo tie?"
  
  
  Ngiyamazi. Yiba oqotho. Kodwa ngokuzimisela, yini nina bafana eniyiphakamisayo?
  
  
  Ngiyasikisela, "Utara wasibheka", ukuthi ngiye lapho."
  
  
  Cha, ngamtshela. 'Ngokuqinisekile akunjalo.'
  
  
  "Kodwa, Nick . †
  
  
  Cha.'Kusho yena .
  
  
  Kodwa...'
  
  
  Khona-ke akekho ongilalelayo lapha. Lena intambo.'
  
  
  
  
  Isahluko 14
  
  
  
  
  Ngakho Utara wahamba noma kunjalo.
  
  
  Yebo, Hhayi Utara ngempela. Hhayi Utara, " inwele ebomvu egobekile."Izinwele ezibomvu ezigobile kulula kakhulu ukuzibona emgwaqweni ogcwele abantu, futhi kulula kakhulu ukuzithola. Owesifazane owafika emcimbini enombolo 41 ngosuku olulandelayo wayeyintombi enobuso begundane. Enezinwele ezinsundu, ikhala eligoqiwe, nesikhwama sengubo. Sasinezingubo zokugqoka, iwigi, nezimonyo, ngenxa Kajanice nezinkampani ze - "tell Your mom". Uma Utara engabuyeli enkundleni yemidlalo yaseshashalazini ngehora lesikhombisa, umbukiso wawungeke uqhubeke-iwigi nekhala kwakungelikanina.
  
  
  Kwakwenziwa i-aluminium ngomshini wokurekhoda izwi nekhamera yewashi lesandla.
  
  
  I-tape recorder yayiyimodeli yakamuva , i-sony encane esebenza ngamabhethri. yayicishe ilingane nebhokisi likagwayi futhi ifihlwe ngendlela yokuthi nayo yayibukeka njengebhokisi likagwayi. Yayilawulwa umsindo, okwakusho ukuthi yayingaqophi itishchina. Ngesivinini esingu-4.75, ngakwazi ukuqopha umsindo ocacile cishe amahora amabili. Ngokuvula inkinobho yevolumu yonke indlela, wayengakwazi ukuqopha esikhwameni sowesifazane, njengesikhwama Esikhulu sokuthenga esenziwe ngendwangu evulekile.
  
  
  Uma wake wazibuza ukuthi hlobo luni lwabantu abahlanya abazokhuluma nabafileyo, impendulo iwukuthi abantu abahlanya abacebile.
  
  
  Ngokwesibonelo, ubibi hodgson. Utara wahlangana naye endleleni (chofoza). Kuhle. Ngakho nami ngiyazi ukuthi ungubani. Kodwa Utara uthi ngokusho Kwevogue, lona wesifazane "ungumqashi", isihloko esingazuzwa kuphela uma usebenzise imali eningi ezicathulweni ze-ballet nasemabhande. Ezungezile kunabesifazane izindleko zabo ezincane ezisasho ingubo Ye-Dior. Unkk.hodgson uthola imali Yakhe Kumnu. hodgson. Uwilliam a. hodgson wabathengisi Bezindlu bakahodgson. Futhi ngiyazi ukuthi ungubani. Abathengisi bezindlu bakahodgson banengxenye yeflorida nengxenye enkulu yesiqhingi abasibiza Ngokuthi Imanhattan.
  
  
  Kwakukhona Nonkk.wentworth frogg, owayenamarandi ayizigidi ezingamashumi amane nanhlanu. Utara wahlangana naye phansi egumbini lokulinda. Wabuye wathatha izithombe zendawo yokwamukela izivakashi ngokwayo. Igumbi Lasevictoria elinemibhede ebomvu nemithi yesundu eminingi. Utara kwadingeka agcwalise ifomu. Imibuzo embalwa ephathelene nokuphila kwakhe siqu nokuphila koshonile. Ngokwefomu eligcwalisiwe, Ug.louise rigg Wasest. louise, Emissouri, uvakashela umamncane Umyrtle rigg. Esigabeni esithi "Izizathu zokuvakashela", Utara wabhala: "Cela iseluleko ngokutshala imali ezikhumbuzweni."Wayengazi ukuthi kungani ayibhale. Wathi kwenzeka kimi.
  
  
  "Ingabe leyo mali iyigugu?"Kubuza umamukeli. Futhi Utara waphendula: "kukhulu kangangokuthi kuyangethusa."
  
  
  Umamukeli wamamatheka,
  
  
  Umfana omncane Wasempumalanga wamholela esitezi esiphezulu egumbini lokulinda elinsomi eligcwele izihlahla zesundu. Watshela u-hey Ukuthi Usun ping wayezohlela umhlangano. Usun ping uzofika azombona ngemva kwesigamu sehora. Phakathi naleso sikhathi, mhlawumbe wayekwazi ukufunda umagazini isikhashana. Ungathanda itiye?"Wanyamalala futhi wabuyela ngemva kwesikhashana ephethe inkomishi evuthayo. Utara wayithatha, futhi umfana waphinde wanyamalala.
  
  
  Walinda umzuzu owodwa noma emibili kuphela, wabe esevula umnyango. Kwakungekho muntu obonakalayo ephasishi. Ngaphesheya kwehholo, kwazwakala ukuhleka kowesifazane odakiwe ngemva komnyango ovaliwe. Kwaba nokumemeza okuncane ekuqaleni kosuku lwesibili. Umthakathi owayekhala njengoba ewela esimweni sokuthuthumela. Umnyango wesithathu nowokugcina wawuphawulwe ngokuthi "Phumula". Kwakungekho msindo lapho. Utara wazama ukulivula. Yayikhiyiwe.
  
  
  Esikhwameni sakhe esikhulu, wakhipha umuthi wokuxubha amazinyo nomugqa wepulasitiki. Wayengajwayele, futhi wayengasebenzi kahle. Kodwa kwakungekho zinyathelo ezitebhisini, futhi akekho owayengena kwamanye amakamelo amabili. Ekugcineni, wavula umnyango.
  
  
  Wayivala ngemva kwakhe futhi wabheka nxazonke. Kwakuyigumbi elincane elimhlophe. Kwakunamasinki amaningana, isiqandisi esincane, nesitofu esiphindwe kabili esineketela. Izindonga zazigcwele amabhokisi engilazi. Babenazo zonke izinhlobo zetiye endaweni eyodwa. itiye eliluhlaza. uchamomile. Ulapsang Souchong. Iqoqo lezinkomishi zetiye ezinezimbali ezibomvana nezimhlophe lahlala kahle eshalofini eliphezulu. Njengendishi umfana ayiletha ku-ay. Kwesinye isibonisi, ngakolunye uhlangothi lwekamelo, kwakunebhodlela elinsundu. Ngamunye wawunezinhlobo ezithile zempuphu enama-granular. La magama ayemane athi" A", " b "noma"h". Elinye iqoqo lamabhodlela lalinoketshezi, futhi eshalofini elingaphansi kwakunezinaliti ezingaphansi kwesikhumba.
  
  
  Ifasitela lalikhiyiwe.
  
  
  Kwakunenaliti esetshenzisiwe esinkini. Utara waveza ukuzazisa kwakhe. Kwakusekhona amaconsi ambalwa oketshezi ayesele enen. Wayifaka ngokucophelela i-ego ku-ampoule engenalutho eceleni kwakhe. Wahogela ibhodlela. Ikhompyutha yesayensi engqondweni yakhe yadlula ezinkulungwaneni eziningana zamakhadi abhoboziwe futhi yakhipha i-rheumatism esikhathini esingaphansi kwesekhondi. Wafaka i-ampoule esikhwameni sakhe waya emnyango.
  
  
  Kwakukhala amazwi ephasishi.
  
  
  Wabanda.
  
  
  "Ngakho, Nksz. Alice. Ungakhathazeki. Kwakuyizwi lomuntu. Ngezwi eliphakeme Lase-Asia. Wakhuluma sengathi ukhuluma nengane. Ukugcizelela uhlamvu ngalunye ngokwehlukana. "Futhi, akukho ukungathandi, khumbula?"
  
  
  U-Alice waphendula ngokungacacile. Yebo. Ngiyamazi. Ububi buye baba khona kusukela ngaleso sikhathi... kodwa ngezinye izikhathi ngiyazibuza...
  
  
  "Ungamangali, Nksz Alice. Ngithembe. Uyihlo naye wangethemba. Noma kunjalo...
  
  
  Uyakukhumbula lokho akusho kini izolo?
  
  
  U-Alice wabubula. Yebo, Jan. Ngiyakuethemba.'
  
  
  "Kulungile," esho. "Ngakho uyakhumbula ukuthi yini okufanele uyenze?"
  
  
  "Akukho lutho", esho ngezwi eliphansi.
  
  
  'Akukho okufana nalokho. Ngokuqondile.Khona-ke kwaba nesikhathi esifushane sokuphumula."Khona-ke kungani ungayi phezulu futhi ukwenze?"
  
  
  Mhlawumbe wavuma ngekhanda ngenxa yesifo sokuqaqamba kwamalunga omzimba. Uweb wakhuphuka izitebhisi ezimbalwa. Omunye umbhangqwana wathatha izinyathelo ezimbalwa kuphela. Isandla sangqongqoza emnyango. Umnyango wavuleka. Ngemuva, lona wesifazane odakiwe wayesakhuluma. "O, Robert Othandekayo."Engomeni edabukisayo .
  
  
  'Kulungile? Le ndoda yathi.
  
  
  I-emu yaphendulwa owesifazane onezwi elibukhali. "Njengoba wawunikeza izinkanyezi ukubukeka okubabazekayo. Kusasa okungenani.
  
  
  "Zama ukukuthola namuhla. Singase sikudinge kusasa."
  
  
  'Kuhle. Khona-ke ngishiye ngedwa.
  
  
  Umnyango wavalwa, futhi amazwi amadoda anoboya ayephindaphinda phansi ezitebhisini.
  
  
  Utara walinda kwaze kwaba yilapho umpheme usuthule futhi. Waphuthuma esihlalweni sakhe egumbini lokulinda. Wabheka itiye elibandayo ayelishiyile lingathintwanga. Wayihogela. Kwakuyitiye.
  
  
  Wathatha umagazini. Umnyango wavuleka.
  
  
  Lona wesifazane wayegqoke i-kimono emnyama. Yayimboza umzimba omkhulu onamaqhubu abalulekile. Unah wayenezinwele ezimfushane, zobudoda nobuso obunzima. Wayekhuluma ngezwi elilinganiselwe, eliqinile.
  
  
  Igama lami Ngingusonny. Kwenzeke iphutha. Angikwazi ukukubona namuhla. Ungabuya kusasa?"Kwakunjengomyalo. Kusasa ngehora lesibili. Wakhothama ikhanda okwesikhashana, engavumeli amehlo akhe ukuba ahlanganyele. Zindiza nge-mimmo tara njengezibani ezimnyama.
  
  
  Utara wasukuma. Kodwa...'
  
  
  Ngehora lesibili.Njengoba Utara ayehla ngezitebhisi, wamemeza. "Khona-ke ubabekazi wakho uyoba lapho."
  
  
  Utara wayeka ukuqopha futhi waphendukela kimi. "Ingabe Ulouisa rigg uzobona Umamncane Umyrtle?"Kusasa egageni elifanayo, futhi uzokuzwa konke."
  
  
  Wayejabule kakhulu ngaye. Wayevutha injabulo. Kwakunguhansje Brinker, owayethole imbobo edamini futhi manje wafaka isithupha sakhe kulo ukuze asindise izwe enhlekeleleni enkulu. Wayejabule kakhulu kangangokuthi ngangingafuni ngempela ukumtshela ukuthi wayengazi lutho nhlobo. Izithombe kuphela ezingaba nenani elithile. Uroscoe wathatha ifilimu yokuthuthukisa. Ngakusasa ekuseni sithola i-rheumatism.
  
  
  "Ngifisa sengathi ungaba nesithombe salokho igama le-ego eliyikho futhi-lowo okhulume No-Alice."
  
  
  "Uyana?"
  
  
  Yebo. Izwi le-ego lizwakala njengezwi lomenzeli odumile UKANG.
  
  
  Amehlo katara ayanda. - Usho ukuthi abanye abantu abahilelekile?"Futhi lowo dokotela wezidakamizwa? Ngakho akukhona lokho engingakubiza ngokuthi ukuzijabulisa okungenacala kobuntwana.
  
  
  Hhayi ngempela."Wamamatheka.
  
  
  Yini eyayikulesosirinji? Ingabe i-pentothal?
  
  
  Wehlisa umlomo wakhe. - Wawazi kanjani?"Ngayishiya ekugcineni.
  
  
  Ngamomotheka. "Lalela, sithandwa sami. Ngokwamaqhinga ayishumi nambili abanawo okukhwabanisa izintombi ezicebile, baneshumi nanye lapho. I-sodium pentothal iyi-serum yeqiniso, akunjalo? Ngakho, banikeza laba besifazane ithuba elihle ngokunikeza ih leli tiye kusengaphambili, futhi abesifazane babatshela konke abafuna ukukwazi. Zonke izinhlobo imininingwane mayelana lover oshonile. Khona-ke, igama negama, abasebenzelana nemimoya bayaliphinda ngemva kwalokho. Kuvela ukuthi kuwumdlalo okholisayo kakhulu. Laba besifazane abakhumbuli lokho abakusho ngaphambili. Laba besifazane bayamangala. Ngiyabonga futhi nginomusa.
  
  
  Umlomo katara wakha u - "O"ongakhulumi.
  
  
  "Inezinye izinzuzo eziningi. Uma leli .iso limangalela, kuhlale kunethuba lokukhwabanisa. Futhi uma kunemali eyanele ehilelekile, umoya ukutshela ukuthi wenzeni ngayo. Kungakhathaliseki ukuthi kwenzekani kithi-charity, ukukhushulwa, akhawunti yasebhange Swiss - ungaqiniseka ukuthi basuke raking in the imali. Utara wayebukeka edidekile. "Kodwa lokhu kuhlobene nani NOKANG?"
  
  
  'Akukho okufana nalokho. Lokho kulungile. Ngicabanga ukuthi konke Sekuyinassau futhi. Abakwafeatherstones babehileleke ekukhohliseni, UKAHN wathola ngakho futhi waxhaphaza u-ih. Cishe kuyafana Nakubangel. Ngokungazelelwe kwafika kimi Ukuthi Ubungel nofeatherstones babenokunye abafana ngakho: bobabili babengabathengisi bezidakamizwa.
  
  
  Wathi hey,:
  
  
  "Ngakho UKAN wayengathatha indlela efanayo ukuze angene ngaphakathi. Baye basongela ngokuyeka i-ih coasters uma bengatholi ingxenye yemali engenayo kanye nezinsizakalo ezimbalwa. Izinsizakalo ezinjengokuthi mhlawumbe izindlu zama-clone.
  
  
  Wanikina ikhanda. 'Kuyathandeka .'
  
  
  Eyakhe, waqhaqhazela. 'Kuyathandeka . Ngokuphepha. Kodwa gcina ubuhlakani bakho kuwe.
  
  
  Ngale ndlela ngeke sisondele endlunkulu ye-pbx. Ngaphandle kwalokho, asikho lapha ukuze sixazulule izimfihlakalo zomphakathi. Umsebenzi wethu: iht.
  
  
  Wathuthumela kancane. - Lokho kuyizwi elincane kunokubulala, akunjalo?"
  
  
  Wabheka unah. Wayehleli esihlalweni sikasilika ekamelweni lokulala, imilenze yakhe imi ngaphansi kwakhe. Wayegqoke isudi ebomvana, futhi wayebukeka ebomvana nomhlophe futhi ebushelelezi njengosilika. Njengenye yamantombazane ababazungezile abavala amehlo ebhayisikobho Kasam peckinpah. Njengenye yalawo mantombazane akhala Endabeni Kafove.
  
  
  Yena, wanikina ikhanda lakhe. "Engozini yokuzwakala ingasho lutho... kodwa intombazane enjengawe yenzani ngempela emsebenzini onjengalona?"
  
  
  I-corkscrew yamhlupha. Wafunda izinzipho zakhe. Isikhathi eside. Kunjengokungathi akakaze ambone ngaphambili. Ekugcineni wathi: "kulungile, yilokho kuphela... Yindaba ende. Esikhathini esithile esidlule... Ngahlangana naye... indoda.
  
  
  Kudala. Lwamukelwa phakathi kwabo bonke abaqokelwe ukhetho, njengabangcono kakhulu, bese kuba ngu -... lo muntu... Ngaya ku-ah... Thina-kahle, ungakhathazeki. Lokhu kwenzeka ngesikhathi Sikajohnson, Lapho Impi Yasevietnam yayiphinde yafinyelela umvuthwandaba wayo. Mina, Mina ... wasayina. Waphendulela ikhanda lakhe emuva futhi wangimamatheka ngenjabulo. "Ngangicabanga nokuthi kungaba okuthakazelisa kakhulu futhi kube nothando ukusebenza nabantu abanjengojames bond nsuku zonke."
  
  
  "Ungakhohlwa ukukhuluma Ngonick Carter?"
  
  
  Ah", esho. "Anginaso isibindi sokuphupha ngakho."
  
  
  Wahamba ngaphesheya kwegumbi wahlala phansi eduze kwakhe. Wathatha isilevu sakhe ezandleni zakhe.
  
  
  Lalela, " ngathi. "Sizoletha ekuphileni abambalwa abengeziwe bayohlangabezana nezifiso zakho."
  
  
  Ihmm. Wangibuka. - Wazi kanjani ukuthi ngiphupha ngani?"
  
  
  Kulungile, " ngishilo . "Ake ngiqagele. Yena, wavala amehlo akhe. "Ufuna ukuntanta ngokukhululekile emoyeni futhi wenze uthando lapho."
  
  
  Ummmm... Wayebukeka ecabangisisa. 'Kuyathakazelisa . Kodwa mhlawumbe kunomoya kakhulu.
  
  
  Khona-ke kulungile. Kuthiwani... kuthiwani ngomnyuziyamu? Lapho banombhede wekhulu leshumi nesithupha ngokusho kwe-old tavern. Sasingagxumela ngemuva kwamakhethini e-velvet bese siklwebha lawo magama ekhanda lapho sesiphelile.
  
  
  Ngiyayithanda, " esho. "Kodwa umnyuziyamu awuvuli kuze kube yishumi ekuseni."Wangibuka. - Ingabe uyavumelana nomqondo wami?"
  
  
  Uyise wavuma.
  
  
  Ukugeza nge-bubble.
  
  
  In a okugeza bubble?
  
  
  "Ebhafini elinamabhamuza."
  
  
  Lalela, ngingakuncoma. Uma sicabangela amabhamuza nakho konke okuhambisana nawo, kuwubulili obuhlanzekile, obuhlanzekile. Akufanele neze uzame esimweni esinjalo. Okungenani uma usayizi wami.
  
  
  Wangomisa. Ngethawula elikhulu, elithambile elifudumele.
  
  
  "Ngifuna ukukubuza ukuthi yini," kusho mina.
  
  
  Kuthiwani?'
  
  
  Wenza izinto ezithakazelisayo ngaleli thawula.
  
  
  "Ungalokothi ukhathazeke", ngishilo.
  
  
  Nentombazane efanele emhlabeni, akuyona yonke into embi kangaka. Futhi awudingi ukugqoka up ukusetha alamu yakho isikhathi esifanele. Hhayi nabantu ababili abathandanayo, nobulili obuhlukile. Inkinga iwukuthi ayihlali isikhathi eside ngokwanele. Ubunzima buyabuya.
  
  
  Wathatha isandla sakhe, wasuka eceleni, wavula ugwayi. "Kufanele akubuze.".. "Ngaqhuma indandatho yentuthu. "Ingabe likhona igama Lesishayina elinjengokuthi ' o, tove, wow'?"
  
  
  Wagijima ngomunwe ezinweleni esifubeni sami. Ingabe ufuna ukushintsha isihloko, sithandwa? Noma ingabe ufuna ukuzama ukudlala ukuthi yokugeza yesehlakalo In Chinese?
  
  
  Kwachazwa ngokucula Kuka-Alice featherstone. Utara wayecasulwa. "Ah, intambo, wow?"Waqhaqhazela futhi wacabanga isikhashana. "Ha . Linda okwesibili. Wathi kwakuyingoma. Wanqekuzisa ikhanda kuye.
  
  
  Wasukuma embhedeni. 'Ungahambi. Wathatha ingubo yakhe wangena ekamelweni lokuphumula. Ngezwa umshini wokurekhoda usebenza futhi.
  
  
  Wabuya emamatheka. Unah wayenawo lawo mazwi. "Ngiyakuqonda", esho ngokuziqhenya. "I-Tao".
  
  
  "I-Dao? Utao Kahe wenkolo yasendulo Yamashayina unjani?
  
  
  Wanqekuzisa ikhanda. Imithandazo Yasebusuku iyingoma engapheli: "O Tao! O Tao! Amathuba ukuthi kuzwakala sengathi " O, tauwe, wow."Ukube nje ubukwazi ukuthi ulalelani.
  
  
  Waphenduka embhedeni futhi wagoba ibhola, wagoqa izingalo zakhe emadolweni. Wayeqiniseka kakhulu. Yiqiniso, incazelo engcono kakhulu i-ferret eyayike yafika ngayo kuze kube manje kwakuyinkolelo-mbono engabazekayo Yokuthi U-Alice wayethanda izintambo nokunyakazisa ngaso sonke isikhathi.
  
  
  Utara beamed. "O, Nick. Ephelele. Konke kuyiqiniso. Angamatshe Anezimpaphe aphila njengama-hermits-ama-ascetic Angamatao. Ngokuqondene nokukhuluma nabafileyo. Izimfihlakalo zobutao. Futhi babeqalekisa Unksz.mabel, bethi Amatao ayeshiseka ngokweqile. Futhi. Wama njengeboltini lapho ememezela Amaflying Wallands. Futhi U-Alice, othembisene umshado uphinda njalo ukuthi omubi uhlanzekile. Ama-oop. 'Washayisa embhedeni. "Kulungile, kuthiwa leli gatsha elikutshela ukuthi ukufa nokuphila kuyinto eyodwa. Zombili lezi yizinkolelo Zobutao. Indlela abayibona ngayo, iyafana. Okuhle nokubi, ukufa nokuphila. Bonke baphinde babe munye Ebunyeni Obukhulu Betao."
  
  
  Yena, wanikina ikhanda lakhe. "Kusho cishe okufanayo Ne-Great Electric Chopper Ezulwini."
  
  
  Wabubula futhi wahleka usulu. "Umqondo ovamile wefilosofi. Kodwa akukubi.
  
  
  Umlenze wakhe wawugobile. 'Okulandelayo?'
  
  
  "kulungile ... ngenxa yokuthi bacabanga ukuthi omubi akekho, abenzi lutho ukuze bamise i-ego. Ungenzi lutho, futhi konke kuyoba njengoba kunjalo kuze kube .ade. Lesi yisiqubulo esihle sika-ih.
  
  
  'Mm-hmm. lokhu kungase kube yiqiniso Ku-Alice. kodwa hhayi i-PBX, ICANNES ayenzi lutho njengamanje."
  
  
  Ummmmm. Angazi. Abantu bachaza izimfundiso zenkolo ngezindlela ezingavamile. Bheka Nje Inkantolo yamacala Ezihlubuki. Noma lezo zimpi ezingapheli Zegrail Engcwele. Kwakungeke kuvimbele ukuxhumana okungenzeka.
  
  
  Wayecabanga ngokuvumelana futhi enqaba ukuthi kungenzeka. Ezombusazwe ziyinkolo ye-internet kulezi zingxenye. Futhi uma othile ebhala umthandazo wakusihlwa, ufana kakhulu no - "O Mao" kuno - "O tao".
  
  
  Waqhubeka, "into iwukuthi," ngingenza U-Alice akhulume. Uma ngempela Engumdao, ngeke ashaye ehlathini. Mhlawumbe angangitshela okuningi ngokwenzekayo kuleyo ndlu. Eqinisweni, kungakunika zonke izimpendulo.
  
  
  Wagijima izandla zakhe ekhathele phezu kwamehlo akhe. "Ngithemba ukuthi akudingeki ukuba sibe nomona ngalokhu, kodwa awubuyeli kuleyo ndlu."
  
  
  Lalibukeka linamehlo aluhlaza kunah.
  
  
  Sasichitha amazwi amaningi kulokhu.
  
  
  Futhi kungani kungenjalo?'
  
  
  Lokhu kungenxa yokuthi ngokushesha nje lapho bekubona, bazokupompa ugcwele i-pentothal futhi uzobatshela konke . Sebenzisa wits yakho, Tara. Kuyingozi kakhulu lapho. Asazi ngisho nokuthi kuyingozi kangakanani kuze kube yilapho sesizibonile lezi zithombe. Ngakhoay kude nabo. Wenza ingxenye yakho. Mina noroscoe sizoqhubeka siphenya, Alice.
  
  
  Futhi uzokwenza kanjani lokho uma engaphumi?
  
  
  Kulungile... khona-ke singangena ngaphakathieverade.
  
  
  Waphuma embhedeni futhi waqala ukuzungeza igumbi ethukuthele. Kodwa lokhu kuwubuwula kakhulu. Futhi ulahlekelwa isikhathi esiningi ngenxa yalokho. Futhi, kuyingozi nakakhulu kuwe. Sengivele nginendlela yokungena. Kusasa. Ngehora lesibili.'
  
  
  Wayeqinisile. Ngenza iphutha engingakaze ngilenze ngaphambili. Ngenza isinqumo esithinta imizwelo. Ngaphezu kwanoma yini enye, isifiso sakhe kwakuwukumvikela. Futhi lokho kwakungalungile. Imizwelo ayamukeleki emsebenzini wami. Ushiya ih usuku ngokushesha nje lapho uqala.
  
  
  Wavuma ukuthi uzohamba. Ngaphansi kwezimo ezimbili.
  
  
  Okokuqala: ukuze sikwazi ukubhekana izithombe kuqala. Ukube le ndawo yayiyisiphephelo sangempela sezisebenzi ZIKAKANNA, wayengeke aye lapho. Wavuma.
  
  
  Okwesibili, mina Noroscoe sasilinda u-ee endaweni yokudlela yama-macrobiotic ngaphesheya komgwaqo futhi sixhumane naye ngemakrofoni. Uma sizwa into efana nephasiwedi, sasingafika sizosindisa.
  
  
  Wavuma. Ngandlela - thile, ngokumangala okuthile. "Awu, nick, angikwazi ukucabanga ukuthi bekuyokwenzekani ngenye indlela. Akukhona ukuthi ngiyamesaba", esho, " Yimi Kuphela... wacabanga, okwesikhashana - " ngesaba."
  
  
  
  
  Isahluko 15
  
  
  
  
  Kube usuku olubi. Ngazisika ngishefe. Utara wawisa isibuko. Ikhofi lalibuthakathaka kakhulu. Futhi kwaqala ukuna. Lokho kwakuyingxenye enhle.
  
  
  Ngaphambi kwehora leshumi nanye, Utara washiya indlu. Kwadingeka agqoke izimonyo zakhe futhi agqoke ngesikhathi ukuze afike efeatherstone kusenesikhathi. Wayenethemba lokukhuphuka izitebhisi egumbini lokulinda elisesitezi sesibili ukuze ahlangane No-Alice featherstone.
  
  
  Ucingo lwami Oluya Emace ngo-11 ntambama lwaba esinye isishayo. "Sorry guys", kusho amalungu eqembu - " namanje akukho okwenzekayo."
  
  
  Wathola ucingo oluvela esitolo setiye I-lightfoot futhi watshelwa ukuthi umyalo wami wawungeke ulungele kuze kube semini. Babengenabo abathumeli.
  
  
  "Angikwazi yini ukuthola i-ego?"Bathi yebo . Kwakuwuhlelo oluyinkimbinkimbi.
  
  
  Lokhu kwakusho ukuthi izithombe Utara azithatha efeatherstone zazingelula kangako ukuzibona. Kwakumelwe bathumele i-ih Ewashington. Cishe. Kunoma ikuphi, ngizothola i-rheumatism yakhe emini. Kusenesikhathi esiningi sokuxhumana Notara enkundleni yemidlalo uma kunesidingo. Wahamba ezindlini wahamba emigwaqweni. Uroscoe wahlangana naye endaweni yokudlela i-macrobiotic ngehora elilodwa ntambama. Nganquma ukuthola okuthile engingakudla kuqala.
  
  
  Lapho eseneminyaka eyishumi kuya kweyishumi nambili, wayesesitolo setiye Sikalightfoot. Isitolo esincane esinengcindezi engcolile nesitolo esincane esisesitezi sokuqala sesakhiwo esiwohlokile endaweni ethile Esoho. Izindonga zazigcwele amashalofu agcwele amathini amakhulu etiye kusukela phansi kuya ophahleni. Amafasitela abheke emgwaqweni nawo ayegcwele izinqwaba zetiye.
  
  
  Indoda ebukeka ingcolile egqoke iphinifa elinsundu eligugile yayimi ngemva kwekhawunta. Wabheka amaphepha ami futhi wanqekuzisa ikhanda. Wathatha imbiza eshalofini wayibeka ekhawunteni. Waqala ukugoqa i-ego ngephepha lokugoqa elinsundu.
  
  
  "Mina, uh ... ngingathanda ukusebenzisa i-ego lapha", ngishilo.
  
  
  Wanikina ikhanda. "Isitolo asifaneleki neze kulokhu, akunjalo?"
  
  
  - Mhlawumbe phezulu?"
  
  
  Wangibuka ngokungangabazeki. Wathi: "angazi. - Kumelwe ngiyihlole."Waya ebhukwini lemali futhi wacindezela I-n-3. Ngemva kwesikhashana, ucingo lwakhala kabili lwabe seluthula. "Kulungile," esho. Wacindezela inkinobho ngaphansi kwekhawunta futhi ingxenye encane yodonga lwangemuva yavuleka.
  
  
  Ukuvulwa kwanginika ithuba lokungena esitezi esincane esiholela endlunkulu yendawo ye-ah. Izitebhisi zaziholela endaweni encane, engahlelekile yokwamukela izivakashi. Izihlalo ezimbili zepulasitiki eziwolintshi, isihlalo esigcwele izinombolo ezivela Emakamelweni Etiye Asebarents Sea, nesihlalo esikhulu esishaywe. Ubuhle obunezinwele ezimnyama babuhlala etafuleni, buhlafuna ushingamu. Wangibuka ngendlela exakile, wayeka ukuhlafuna, futhi wawela imilenze yakhe ngakolunye uhlangothi. Ngakwesokudla sabo kwakunomunye umnyango. Ingcwele engcwele. Wabuka iwashi lakhe. Kwakungehora leshumi nambili. Wabeka izandla zombili esihlalweni futhi wancika kancane phambili. "Ngifuna ukukhuluma Nodolores", ngishilo.
  
  
  Wagqoka ubuso obungabonakali nhlobo. UMAZISI wakhe wakhanya. Ekugcineni amehlo akhe abonisa ukuqonda okuthile, futhi wanqekuzisa ikhanda. Wathi: "awukwazi lutho oluqinisekile kulesi sitolo setiye". "Ingabe udinga Dolores noma umyalezo wakho?"
  
  
  "Umyalezo," ngishilo. Wacindezela izinkinobho ezimbalwa ocingweni lwakhe njengoba eqala ukukhipha imbiza yetiye. Wanginika ucingo. Kwakunomyalezo oqoshiwe Ovela Kuroscoe. "Ngizokubona ngehora elilodwa ntambama."Khona-ke umays futhi:" ngiyaxolisa bafana, akukho senzo."
  
  
  Wavula imbiza wahlala phansi esihlalweni. Isithombe ngasinye sasixhunywe kahle ekhadini lekhompyutha. Uzhirinovsky othandekayo Abesifazane Unkk. hodgson Nofrogg babebhekwa njengabanjalo. Unobhala kafeatherstone waba nengxenye enkulu ekuxoshweni Kuka-Agnes Corona, owayengunobhala Wasescotland yard, ngoba eminye yemibhalo Unah ayeyibiwe lapho. Abukho ubufakazi bokuthi wayebandakanyekile. "Ukunganaki" kwakuyisizathu sokuyeka kwakhe. Nokho, wayesolwa. Umfana owaletha Utara itiye futhi wamyisa egumbini lokulinda kwakungupam horse, isigebengu esincane esikhethekile empini engokwengqondo. Ikakhulukazi ezinhle izidakamizwa psychotropic. Wayengumphenyi oyinhloko WEKAN. Endaweni ethile E-Asia, balahlekelwa ukuzazisa kwabo ngokubukeka. Ngenxa isithombe Tara ah olusha idatha ego in the archive. Okokugcina, Kwakukhona Usun ping. Um-2. Umbulali osezingeni lesibili. Ukuqala ibanga lesibili kwakungasho ukuthi wayemubi. Kwakungasho lutho ngaphandle kokuthi wayengumbulali. Futhi bonke bangabesifazane manje abathukuthelele amadoda, thumela izikhalazo Zakho Kumao tse tung. Usun ping wayengumalumekazi omubi. Ngokwebalazwe lekhompyutha, wayengungoti ekuhlukunyezweni ngokomzimba okuyinkimbinkimbi.
  
  
  Ngagxumela ocingweni ngabiza inkundla yemidlalo yaseshashalazini.
  
  
  Utara wayesevele engasekho.
  
  
  Ngamshaya kakhulu ocingweni kangangokuthi isihlalo sanyakaziswa, futhi ngamtshela ukuthi ngifuna Udolores. "Udolores ngokwakhe . Futhi ngokushesha! Umamukeli wayesheshisa ukuhlafuna kwakhe izikhathi ezine noma ezine futhi ecindezela izinkinobho ezimbalwa. Umnyango ongakwesokudla Sikanah wavula umhosha. Wathi:" ngeke umkhumbule Udolores". Lena imodeli yedeshibhodi esekelwe kuwebhu.
  
  
  Intombazane eyayisebhodini lokudlulisela kwakuyindoda ende, enezikhumba enezinwele ezimpunga, ihembe elide elifile, nobuso obungathandeki.
  
  
  Ngamtshela. "Udolores?"
  
  
  Wabubula.
  
  
  Wathi: "bheka, futhi waphakamisa indlebe yakhe kuma-earphone amabili.
  
  
  "Umshayeli wakhe", ngathi.
  
  
  'O.'Wayebukeka eqondile kancane.
  
  
  Ngabatshela Ukuba banikeze Uroscoe umyalezo ophuthumayo. Izinhlelo zishintshile. Kwakumelwe sivimbe Utara ngaphambi kokuba angene emgodini wezingonyama. Ngizobuyela efulethini uma kwenzeka efika. Manje wayeseya endaweni yokudlela yama-macrobiotic. Uma ngingakwazi ukuhlangana naye, ngangizomhlangabeza lapho ngineminyaka engamashumi amathathu.
  
  
  Ngathatha itekisi ngabuyela efulethini lami ngesikhathi esibekiwe. Utara wayengekho. Konke engangingakwenza kwakuwukulinda. Ukube wayengekho enkundleni yemidlalo yaseshashalazini noma lapha, wayengase abe noma kuphi. Futhi Ilondon iyidolobha elikhulu. Kwakungekho sizathu sangempela sokwethuka. Ngaphambi Kokuba Uroscoe ambone, nganginezizathu eziningi zokumxwayisa ngesikhathi. Ngisho noma kwakungumzuzu wokugcina. Nokho, uyise wazizwa engakhululekile. Waqhubeka ehamba ezungeze ifulethi elingenamuntu. Imvula yayishaya ngamandla emafasiteleni. Kwakunomsindo omncane we-jazz emgwaqweni olandelayo. Ngangizwa izimoto zibubula emgwaqweni ngokwawo. Endaweni ethile ephakeme ngaphezu kwami, indiza yadlula. Ikati lashaya. Iwashi lalihamba.
  
  
  Ihhotela lakhe kufanele libhidlizwe. Ngokuqinisekile iwashi. Mhlawumbe ukuyeka isikhathi. Noma mhlawumbe kwakungenxa yokuthi babengenzi umsindo ofanele ukuba awuzwe. Umsindo Katara ongena emnyango. Sekukonke, isikhathi esibi, uma kungenzeki lutho, konke kusongela ukwenzeka ngesikhathi esisodwa hhayi kanjalo.
  
  
  Ngolunye usuku ntambama, inombolo yakhe iyashaya. Wayenesifo sokuqaqamba kwamalunga Uroscoe emyalezweni wami. Khona - ke ithree rings neqembu Likamace: Usonny, guys. Namanje akukho senzo.
  
  
  Ngavala ucingo ngaye. Wagcoba amehlo akhe futhi wagcoba intamo yakhe. Kwaphinde kwaluma. Wayeka ukuyigcoba. Yini i-radar yami eyangixwayisa ngayo? Wabheka odongeni. Khona-ke ocingweni. Uthatha ucingo abese eshaya inombolo futhi.
  
  
  UROSCOE: Thula. Unicky. Sizomthola.
  
  
  Ubi-i, ubi-i, Ubi-I. U-Irina: Ngiyaxolisa, bafana. Namanje akukho senzo.
  
  
  Wayebambe ucingo kancane endlebeni yakhe.
  
  
  Lawa kwakungamazwi umays awasebenzisa kabili!
  
  
  Njalo ngehora wayethumela umyalezo omusha. Yiqiniso, wayengeke akwazi ukuza nanoma yini eyengeziwe, kodwa akuzange kulimaze ukuyiphinda noma kunjalo. Njalo ngehora ezinsukwini ezimbalwa ezedlule, wayebuya nombiko othile ongajwayelekile noma izindaba eziphathelene nalokho okwakudliwa emzaneni. Futhi uma Engakwazi ukucabanga nganoma yini, Umat wayezoyicabanga noma kunjalo.
  
  
  Wabuyisela ucingo endlebeni yakhe... Ngamlalela ngokucophelela. "Ngiyaxolisa bafana. Namanje akukho senzo. Yebo! Vote it! Ku-ego kwakukhona ukukhonkotha okuncane emazwini okugcina. Indiza eyayindiza. Lo msindo wawukhona ngaphambili. Kwakunokuthile okwakugwegwile lapho.
  
  
  Udolores wambiza. Wangiqinisekisa ukuthi umyalezo ofanayo wawukhona amahora amathathu. Wathi, cha, akazange akuthole kusola. Wayecabanga ukuthi Umace wayezama ukwenza ihlaya ngokusebenzisa umyalezo ofanayo ngokuphindaphindiwe.
  
  
  Watshela I-Emu ngendiza. Wathula isikhashana. "Unkulunkulu Umninimandla Alm.wathi . 'Uqinisile.'
  
  
  Ngangingasenayo I-mace. Okwakhe kwakuphakathi kwentukuthelo nokwethuka. Intukuthelo yokuthi ngangibambeke kakhulu ekuphepheni Kukatara kangangokuthi ngangingasazi izinhloso zangempela zika-ih futhi ngangingazi ngomyalezo Kamace ngokushesha. Wonke amathemba ethu nge-" constellation today 's case" ayesekelwe embukisweni kachen-li brown, owawuzoholela elabhorethri yokufakelwa Kwezakhi zofuzo naselao tseng. Uma kakade esenze isinyathelo, lonke ithemba lilahlekile. Asisoze sayithola le socket ye-pbx. Sasingeke sikwazi ukumisa i-ih. Unkulunkulu uyongijezisa ngenxa yalesi sifebe esisanda kungena ngaphansi kwesikhumba sami.
  
  
  "Kulungile", kusho Udolores. "Inhloso yile elandelayo. Ngidinga indiza enophephela emhlane engangiyisa lapho. Nikeza Uroscoe usizo olwengeziwe...
  
  
  Ingabe uyahlekisa?"wangiphazamisa. "Ihhovisi Laselondon alilikhulu kangako. Asinalo usizo olwengeziwe-okungenani hhayi uhlobo oludingayo.
  
  
  "Ngezindiza ezinophephela emhlane?"
  
  
  "Kusaqhubeka."
  
  
  'Kuhle. Khona - Keell Uroscoe ukuba ahlasele U-Odin. Futhi Ngenxa Kankulunkulu, Batshele ukuba baqaphele!
  
  
  'Lalela. Ngangingeke ngikhathazeke Ngoroscoe ukube benginguwe. Ngezinye izikhathi angaba umuntu onenkani kancane, kodwa hhayi lapho ukuzazisa kwakhe kusengozini. Uthanda ukuphila kakhulu.
  
  
  Wabubula. "Ake sithembe kanjalo."
  
  
  I-helicopter kwakufanele ingithathe ngesigamu ngemva kweyodwa Ehyde Park. Noma ubani angamangala, kodwa akulona ibhizinisi lami. Kunoma ikuphi, bazokhuluma ngakho izinsuku ezimbalwa. Uwilhelmina wayihlanza futhi wayilayisha kabusha ibhethri. Wagudluza i-stiletto wayibuyisela esikhwameni sayo futhi wafaka elinye ibhomu likaphethiloli. Ulucky pierre, oqotho kakhulu phakathi.
  
  
  Ngagqoka ijazi lami lemvula ngaphuma ngaya emvuleni.
  
  
  
  
  Isahluko 16
  
  
  
  
  Uroscoe wabuka iwashi lakhe. Kwakuthatha imizuzu emihlanu kuya kwemibili. Utara wathi wayezoya efeatherstone eneminyaka engamashumi amathathu.
  
  
  Wayengafuni ukubonakala esola kakhulu ngokuzungeza indawo yokudlela njengendoda ehlanya. Ngakho wakhokha, wathola iphephandaba, futhi waya ukulifunda ehholo lokungena. Imvula yaqala ukuna kakhulu. Ngakho umuntu ofunda emnyango ngeke avelele. Cishe wayecabanga ngesambulela sakhe esikhohliwe.
  
  
  Kumelwe ukuba wabona Utara lapho eza ekhoneni ngaphesheya komgwaqo. Akazange ambone. Unah wayenesambulela, futhi sasinikeza izimpumputhe ezidingekayo ukuze anciphise umbono wakhe.
  
  
  Uroscoe wasondela kuye eseceleni komgwaqo. Wadlula umimmo womthengisi wezitolo. Ngaphandle komthungi wezicathulo. Umimmo Lane. Cishe wayengazange amkhiphe amehlo Utara, ngakho akazange ambone lo muntu. Kungenzeka ukuthi kwakungamadoda amabili. Beza kuye. Cishe akazange axwayiswe iqiniso lokuthi le ndoda ayizange isebenzise isambulela semvula esimnyama esihle kangaka. Futhi kuze kube manje, i-ferret yayigcine i-ego yayo igobekile esandleni sayo.
  
  
  Okungenani, lokhu kwakunjalo, njengoba kamuva sakucabanga.
  
  
  Ukulunywa kusihlwa sathola isidumbu Sikaroscoe. Wayesendleleni. Izandla zika-Ego zazisalokhu zinamathele esambuleleni esikhulu esimnyama, umphetho waso obukhali njengensingo owawungene edolweni eligoqekayo le-emu.
  
  
  
  
  Isahluko 17
  
  
  
  
  Indiza enophephela emhlane yafika ensimini enamaxhaphozi, cishe ikhilomitha ukusuka endlini. I-fiat 130 enkulu yayingilindele. Umshayeli wanginika izihluthulelo, wangikhomba ngakwesokudla, wahlala phansi eduze kwami. Eduze kwesihlalo somshayeli wami. Khona-ke sonke sahamba ngezindlela zethu ezihlukene.
  
  
  Imvula yayisiphelile, futhi indawo yayikhanyisa umbala ophuzi-luhlaza ongokoqobo. Enye yalezi zimbali evela emidwebweni Kaconstable. Kwakuyindawo enhle enezindlu namahhotela kusukela ngesikhathi Sikarichard The lion ' s dollar stack. Yena, ngazizwa igazi lami libila kule nselele yendawo yonke. Ngokuzithandela. Impi Yenkolo. Sel wakhe in fiat yakho enkulu ukubulala dragons. Isibhamu sami ne-Stiletto kwakuyi-Excalibur entsha. Wayeyingxenye yomlando futhi wenza umlando. Ngangikwazi kakade ukuzwa izimpondo zibingelela ukufika kwami. Yena, iqhawe elinqoba konke.
  
  
  O nkulunkulu wami. Kodwa: ekugcineni::
  
  
  Wapaka imoto ngemva kwesihlahla futhi waqhubeka edlula ezihlahleni ezincane eya ngemuva kwendawo. Kwakuyindawo yokukhosela ababeziqashela yona. Indlu enophahla olwenziwe ngotshani olukhipha umoya ongajwayelekile. Kwakuthule kakhulu.
  
  
  Kuthule kakhulu.
  
  
  Wabheka nxazonke. Eduze kwendlu enkulu kwakunezindlu ezimbili ezincane, eziyinqaba ngokulinganayo. Esiseduzane sasingamamitha angaba amashumi amabili ukusuka esakhiweni esikhulu. Zombili zavalwa ngamapulangwe. Ngiyazibuza ukuthi hlobo luni isofthiwe mace wasebenzisa. Wayeqiniseka ukuthi wayengasayisebenzisi.
  
  
  Wasuka kwesinye isihlahla waya kwesinye wafika endlini yesibili. Wathola nombono wendlela yokungena endlini. Inhlanhla yami yayihle kakhulu ukuba ibe yiqiniso. Kwakunemoto lapho.
  
  
  Kwakuyi-Station wagon endala Yasemelika. Lezi zimoto ezindala Ze-Chevy ezenziwe ngokhuni ngo-1952. Isiteji sophahla sasiyimithwalo yezinduku. Nemishini yokudoba.
  
  
  Nomaphi lapho babeya khona, babengayi ukuyodoba. Kodwa babeya kwenye indawo, futhi wafika ngesikhathi esifanele.
  
  
  Ngafika kwenye indlu. Umnyango wawukhiyiwe. Wabheka ngaphakathi kwelinye lamafasitela anemibala. Wafinyelela efasiteleni. Yavulwa. Mhlawumbe kulula kakhulu. Uwilhelmina wayilungisa futhi wangena ngaphakathi.
  
  
  Ukube bekungomunye umuntu Ngaphandle Kukamace, ngabe ngisenkingeni. Lawo mapulangwe amadala anginika ukunyakaza okuncane. Zangena ngaphansi komnyango wami. Kodwa uma othile ekhona, wayethula.
  
  
  Iqhubeka. Kwakunamakamelo amabili kuphela esitezi esiphansi, futhi ayebonakala engenalutho,engenalutho. Isithando somlilo sasilengiswe ngezimbiza zethusi kanye nompheme ohlanzekile kodwa oshisiwe.
  
  
  Wakhuphuka izitebhisi.
  
  
  Indlu yangasese.
  
  
  Kwakuyindawo yokuzicabangela edomk. Umshini wokurekhoda kamace wawusembhedeni. Izibonakude ezinamandla zazisagxilile efasiteleni. Umbhede wawuyinhlanganisela yamashidi. Umace Nopearson bashintshana ngokulala lapha. Kwakunombukiso owodwa wamathini ekhoneni. Iphunga elincane lezinhlanzi lalisalokhu lisemoyeni.
  
  
  Kwakungekho zimpawu zokulwa.
  
  
  Yiziphi izindaba ezinhle lokhu okungase kusho. Okuthile kwaphoqa u-ih ukuba asuke esikhundleni sakhe. Kodwa lokho kwakungasho ukuthi bafile.
  
  
  Ngabheka ngezibuko zami. Uchen-li wambona endlini. Wayekhuluma namadoda amabili. IMILENZE YE-IH yayimbona, kodwa ubuso be-ih babungabonakali. Ngisebenzise i-voice recorder yami ukuthumela umyalezo Kudolores. Lokhu kwakwenziwa ngokuxhumana okungenantambo Nobuhle bakhe esitolo setiye. Khona - ke wehla waphuma ngefasitela.
  
  
  Isimo sezulu esinemvula. Yena, wazizwa engakhululekile. Ngangicabanga ukuthi kwakuyisimo sezulu. Kodwa-ke, futhi, wacabanga ukuthi lokhu kungase kube isixwayiso.
  
  
  Waya endlini yesibili. Lowo owawuseduze kakhulu nesakhiwo esikhulu. Amapulangwe ayeshaywe emnyango akhishwa. Uwilhelmina wayicindezela futhi wavula umnyango.
  
  
  Lokho engakubona lapho kwenza isisu sami saqina.
  
  
  Kwakunegazi yonke indawo. Iphahla elidala lokhuni laligcwele futhi lapenda umbala ongcolile wokufa. Yayibanda phakathi kwamabhodi phansi. Ifenisha emhlophe kakotini yayigcwele ukungcola. Iwashi LESANDLA LIKA-AX lalichotshoziwe. I .Isibhamu esingu-38 CALIBER ESASISEMBATHWENI sasigcwele igazi esihlalweni esinamafutha. Futhi isikela, elipendwe ngombala obomvu, laliseduze komlilo.
  
  
  Indawo yokushisa.
  
  
  Yayisashisa. Namanje wanikeza ukushisa. Kwakunenqwaba yomlotha ofudumele emseleni. Ekhoneni, eduze komlilo, kwakulele... ingalo. Ngezwa umsindo ongajwayelekile, futhi ngabe sengiqaphela ukuthi ngangifaka ukuhlanza kwami enkingeni.
  
  
  Ngaya ekhishini ngavula umpompi, ngabe sengifafaza amanzi abandayo ebusweni bami futhi ngafaka isihlakala sami ngaphansi kompompi. Izindlebe zami zazinamaqhubu. Umpompi wawuvala. Ngacabanga ukuthi kukhona engikuzwile. Ukugqwala phansi ngokhuni.
  
  
  
  
  Isahluko 18
  
  
  
  
  Utara wangitshela kamuva, kodwa ngingakutshela manje. Ngokulandelana okulungile.
  
  
  Akazange ambone Uroscoe. Kodwa naye akazange abheke emuva. Wayazi ukuthi wayekhona. Kanye nami. Endaweni yokudlela. Wangena Ehhovisi Likafeatherstone njengoba kwakuhleliwe ngo-2:30 ntambama.Entanyeni yakhe, Unah wayegqoke uchungechunge lwamaparele ayengadlulisela noma iyiphi ingxoxo engamamitha amahlanu ukusuka Kunah ocingweni olungaphesheya komgwaqo. Esikhwameni sakhe, Unah wayenomshini ofanayo wokurekhoda ayewusebenzise ngosuku olwandulela lolo.
  
  
  Utara wazizwa elungile.
  
  
  Umamukeli waphawula, ecasukile kancane, Ukuthi Utara wayesemncane kakhulu. Ngokushesha upam wamyisa egumbini lokulinda elisesitezi sesibili ngosuku olwandulela lolo futhi wamnika i-hey, enye inkomishi yetiye. Wayishiya ukuze ayofunda omagazini abafanayo.
  
  
  Kulokhu, Utara wathatha inkomishi yetiye. Lalinuka kamnandi isinamoni. Wacwilisa umunwe wakhe kulolu ketshezi futhi walukhahlela. Intombazane yami yathola U-A emkhakheni wamakhemikhali ngesizathu esithile. "Itiye", ehlebela upearls Nosonny , ligcwele i-methaqualone."Wabala cishe amamiligremu angamakhulu amahlanu. Lesi sidakamizwa sikunikeza lokho abakubiza ngokuthi " ukulungele kahle."Ngakolunye uhlangothi, umuzwa wokulala, ngakolunye umuzwa wenjabulo. Ngokuqondene nesiteleka ngokwaso, singakubulala ngezindlela ezimbili. Umuthi ngokwawo, noma ukungabi khona kwalesi sidakamizwa. Izimpawu zokuhoxa zifana nalezo zesifo sokuwa — izinsuku ezimbalwa zokuquleka ezingaphela ngokuwohloka ngokuphelele: ukufa. Laba bantu lapha babazi ukuthi benzani. Ukuthi ama-milligram angamakhulu amahlanu kwakwanele ukuba kukushaye ikhanda. Okungenani okwanele ukukwenza ucabange Ukuthi U-Anti myrtle wakho uvukile ezungeze abafileyo.
  
  
  Utara wathela okuqukethwe yile ndebe kwelinye lalawo ma-liang asezimbotsheni. Uma lo mvini wawungagxilile kahle emhlabathini, ngokuqinisekile wawuzovela.
  
  
  Waphinde wangena egcekeni, futhi futhi kwakungekho muntu owayezomvimba. Wakhuphuka izitebhisi waya esitezi esiphezulu. Iminyango emibili yayiholela emakamelweni angaphambili esakhiweni. Lowo owawuzungeze la makamelo wawungowa-Alice. Wavala amehlo akhe futhi wazama ukucabanga ngefasitela uyise ayelikhombe. Ngimi phambi kwendlu, kwakungakwesokudla sikanah. Ngakho kufanele kube umnyango ngakwesobunxele.
  
  
  Wangqongqoza emnyango.
  
  
  Izwi lika-Alice libi ngendlela engenangqondo: "Ngena."
  
  
  U-Alice featherstone wayelele embhedeni egqoke amaphijama akhe aluhlaza okwesibhakabhaka kasilika, efihlwe phakathi kwemicamelo emihlanu kasilika ephrintiwe. U-Alice featherstone wayengabukeki enempilo kakhulu. Ubuhlalu obuncane bethini babugqamile ebunzini Likanah, futhi waziphonsa ngesivinini esikhulu ngomlandeli wasempumalanga. Izinwele zakhe ezimhlophe, ezivelele zazimanzi ngemuva ekhanda, futhi amehlo akhe ayegqagqene. Wakhumbuza Utara ngendlovukazi engahlanzekile Evela Ku-Alice In wonderland.
  
  
  U-Alice featherstone wayegcwele izidakamizwa. Futhi kwenza umsebenzi Katara waba lula kakhulu. Kwakungadingeki neze ukuba sikhathazeke ngesizathu esizwakala sinengqondo. U-Alice wayengenangqondo neze, okwamanje. Wayesendaweni ethile endaweni yomngcele, lapho umusho owodwa uwubuwula, futhi ukucabanga okunengqondo kudala ukudideka.
  
  
  Waqala ukukhuluma ngezwi eliphansi. Ngesizathu esithile, wacabanga Ukuthi U-Hey wayeneminyaka eyisithupha ubudala Futhi Utara wayengunina. Ngempela, kunezidakamizwa ezingakwenza ucabange ngaleyo ndlela. I-Hashish isivele ikwazi ukwenza izinto eziningi, kodwa zona, izinto ozigwinya, ozihogelayo noma ozijova, ziwuqeda kahle umsebenzi. Kodwa mhlawumbe kwakuyindlela nje yokufihla "ell umama wakho" ekhala insimbi. Kunoma ikuphi, Utara waqhubeka edlala Indima Kamama.
  
  
  Umama kumelwe azi konke Ngo-ian. Umama wayengangethembi njengobaba. U-Alice wathi akazange akwenze ngokwakhe.
  
  
  Uyang Wayengumtao oshisekayo. Kodwa Ujan wayeshintshile. U-Alice wayengazi ukuthi kungani. Wazizwa kanjalo nje. U-Alice wayekuthanda ukuzizwa. Unah wayenegundane likateddy elihle kakhulu. Ingabe Umo wayengafuni ukuyibona?
  
  
  Kamuva, washo ekhathele. Kuthiwani ngalokhu Ian?
  
  
  Eminyakeni engaba mihlanu edlule, ngeseluleko sikapapa ngemva kokufa kwakhe, Ujan wathatha izintambo zokuphatha. Konke kwakuhamba kahle kwaze kwaba yiminyaka emibili edlule. Wabe esexosha bonke labo basebenzi abadala futhi wamisa abasebenzi abasha. Wathi futhi bangamatao. Kodwa namanje... U-Alice wayengabathandi kakhulu. Yiqiniso, hhayi ezintsha. Upam Ihhashi ,act. Bese kuba ama-quad.
  
  
  Ama-quad?
  
  
  Laba bantu abane bonke babukeka befana. Phakathi NE-IHC, munye kuphela owabazungezile owaya ukuyozingela. Cha, wayengakwazi. Engazingeli, wayemhleka usulu... U-Alice waqala ukukhala. Mhlawumbe wayezomhleka usulu.
  
  
  Utara wathi unina wayezomvikela. U-Alice wayeka ukukhala. Waqala ukucula. Utara wabheka phezulu futhi wabheka iwashi lakhe. Kwakuthatha imizuzu emihlanu kuya kwemibili. Kwadingeka ngibuyele emuva ngokushesha ngesikhathi elinde egumbini lokulinda. Kodwa kuthiwani ngalawo ma-quad? Ingabe U-Alice washo okunye?"U-Alice wanqekuzisa ikhanda . Wayehleka. Banabafowabo abathathu, futhi laba bazalwane bangamawele amathathu. Futhi zibukeka njengeziqu. Kuvela ukuthi baneminyaka engamashumi ayisikhombisa... noma cha? U-Alice wayelokhu ehleka. Amawele amathathu kuqala. Khona-ke laba abane... U-Alice wayelokhu ehleka. Kwakukhona Nochen-li hong Lo, Owayesendaweni ethile eireland. Noma E-Iceland. Noma kwenye indawo. Khona-ke kwakukhona Upeng li, umshayeli wendiza. U-Alice waphakamisa izandla zakhe. Wayesemelika. Khona-ke kwakukhona, futhi khona— Ke kwakukhona "- U-Alice wayethembele eminweni yakhe - " Udopey, Usheezy, Nodoe. Wayehleka. Kodwa badlula emasontweni ambalwa. Baya Emelika Nopam Ihhashi. Ukuhlangana nomthakathi. Cha, ukuhlangana nalompresbyterian. Ukukhuluma nabezindaba. Ukuya kudokotela wamazinyo. Ilungiselelwe. Cleanza, cleanza. Wayengakhumbuli.
  
  
  Utara wacabanga ngakho. Ngakho bahamba ngemva kwamasonto ambalwa. Ukuze ... umongameli! Kwakufanele kube kanjena. Bahamba bayohlangana nabo.
  
  
  Kwase kudlule imizuzu emibili. Utara wacindezela isandla Sika-Alice. "Ingabe bonke laba bazalwane obaziyo?"wabuza.
  
  
  'O. Cha, ' kusho U-Alice. "Kunezinye eziningi. Lona umkhaya omkhulu kakhulu. Kodwa abanye bakude. U-Alice wayeka ukubhonga.
  
  
  "Ingabe uyaqiniseka?"Utara wabuza ngokuqinile . "Ngeke uye ezulwini uma uqamba amanga."
  
  
  U-Alice wayebukeka engaphuzile. "Okungenani yilokho U-ian akushoyo. Uthi abanye bazohlala ekhaya isikhashana futhi kufanele siphume lapho. Ngakho lapho Upam Esehhashini nabanye behamba, kufika abasha. Oh, ngokwethembeka, Mama. Yilokho akushoyo. U-Alice wazama ngobuqotho konke okusemandleni akhe.
  
  
  Utara wasukuma. Wathi:" sithandwa sami". "Manje kumelwe ngihambe, futhi uyintombazane enhle", futhi-wazama ukucabanga ngento enjengomama - " manje udla ama-cashews akho ngokulalela, futhi ngizophinde ngibe nawe maduze."Utara wavala umnyango ngemva kwakhe futhi waphefumula ngokujulile. "Wakuzwa lokho, honey", esho entanyeni yakhe. "Kukhona eyodwa Kuphela Emelika njengamanje. Futhi lona umshayeli. Ngicabanga ukuthi umshayeli wendiza enophephela emhlane. Noma mhlawumbe wabulawa kanye nosenethi ababulala. Wama isikhashana, wabe esehluleka ukuzibamba enezela , " futhi wawungafuni ukuba eze lapha."uha-ha .
  
  
  Wamomotheka futhi wehla ngezitebhisi. Ngezansi kwezitebhisi, lapho ekhuphuka, Upam wayenehhashi Nosonny. Babukeka bethukuthele. Ngithukuthele kakhulu.
  
  
  Upam kona wayenenaliti engaphansi kwesikhumba esandleni sakhe.
  
  
  Konke Utara angakusho ukuthi, " Yebo, Nick.'
  
  
  
  
  Isahluko 19
  
  
  
  
  Uma uchitha ukuphila kwakho konke uzama ukuzihlomisa ngokumelene nosuku lwezinto ezingcolile, lolu suku lwezinto ezingcolile luyofika.
  
  
  Isibhamu sakhe sasibekwe eduze kwesinki, futhi ukugoba phansi kwangenza ngacwila ngenxa yakhe. Sekwephuze kakhulu. Ummese wadlula egumbini, wabopha isandla sami esinkini njengebhabhathane elisha eqoqweni.
  
  
  "Kulungile, Carter. Phenduka kancane."
  
  
  U-Ih wayeneminyaka emithathu. Kwakungekhona "bona" ayebalindele. Babukeka njengama-Ivanov amathathu endawo. Udandy omkhulu. Amasweden Nama-haircut ayemancane ngeminyaka eyishumi kunama-ih, futhi imisipha enemibala yayingahambisani nezingubo zesimanje. Bafika kimi bephethe izibhamu zabo. Umholi uhola phambili.
  
  
  Wathi:" beka izandla zakho ngemuva kwekhanda lakho".
  
  
  U-Ego wayembheka phezulu naphansi. Okuwukuphela kwento enhle ngonen kwakuyisudi ye-ego. Ngathi: "kwakufanele aphakamise izandla zakhe, kodwa nginenkinga yobuchwepheshe."Wakhomba ummese owawusaboshwe esandleni sami.
  
  
  Waphendukela komunye wabangane bakhe. "Giles," esho. Sicela ukhombe, mnumzane. Ugiles weza kimi wakhipha ummese. Igazi lami lalichichima. Ugiles wangihlola. Wathola i-stiletto, kodwa ayizange isondele ekuqineni kwegesi. Cishe akulona uhlobo lwakhe lwe-ego.
  
  
  Ugiles wamomotheka. Eqiniseka kakhulu. "Kulungile, mphathi. Ihlanzekile.
  
  
  "Khona-ke wena Norobbie bathatha i-ego bayiyise endlini."
  
  
  Ugiles Norobbie bangithatha izandla, futhi ngicindezelwe izibhamu ezimbalwa emgogodleni, ngayiswa endlini.
  
  
  Akungabazeki ngakho. Benza ababulali abahle kakhulu kulezi zinsuku. Ubangel, Ulin jing, futhi manje lezi zikebhe ezinenjini ziye zazidlula ngempela ngenhlonipho. Uvin vo kwakungenye into. Lapho ngimjoyina ekamelweni, wanginika ukubukeka okubulalayo futhi wamshaya umdlwenguli: "Plantala i-ego."Bangiphonsa esihlalweni. Ngamunye wabo wathatha ihlombe lami walicindezela: isihlalo sakhe. Uwing wanqekuzisa ikhanda. Umdlwenguli oyinhloko naye ungusel. Eyakhe yayisemtatsheni wezincwadi owawenziwe ngokhuni. Kodwa kwakungeyona enkulu njengaleyo Yasenassau. Futhi amafasitela ayevulekile. Ngaphandle kwalokho, Nochen-li wayengekho lapha.
  
  
  Uwing wawela igumbi, eneminwe emithathu ephenduphendukisa ugwayi wakhe njengentaba ehambayo. Kwakumkhumbuza izikhathi ezijabulisayo. "Sikhathele kakhulu nguwe, Carter", esho ekugcineni. Izwi lika-Ego laliphezulu futhi libanda. — Ngaphandle kwalokho, wawuhlale uyisiphukuphuku.
  
  
  Ngangingeke ngikuphendule ngokwethembeka lokho. Konke engangikwenza kwakuwukuphakamisa ishiya. Ngaphandle kwalokho, ayikho indlovu eyayingamvimba ukuba angitshele ukuthi ngiyisiphukuphuku.
  
  
  "Wawucabanga ukuthi abangane bakho kuleyo ndlu encane babesibhekile ukuze ekugcineni usibambe."Wamamatheka . Kunoma ikuphi, wayelandela izindebe zakhe. "Edell ngokwayo... kwakuphambene nalokho. Sasibheke ukuhlangana nabangane bakho futhi sasazi ukuthi kwakuzosiholela kuwe. Okungenani sasilungele ukuvakasha kwakho.
  
  
  Wayeqinisile. Wayeyisiphukuphuku. Wawa ogibeni lwe-ih amehlo akhe evulekile. Kodwa ngakolunye uhlangothi, U-ah wayazi ukuthi ukuphi. Futhi Uvinh po wayeyokwazi kangcono uma bekwazi lokho... Wasukuma esihlalweni. Wavula idilowa. "Uma ucabanga ukuthi abangane bakho bazokusiza..."wayelokhu ephethe i-tape encane. - Sicele umenzeli wakho, Umace, ukuba enze umbiko wokugcina. "Kostya, wenza ezintathu. Asitholanga umyalezo ophindaphindwayo ozoheha abanye lapha-njengoba kukuhehe. Wafaka i-tape emshinini omncane wokurekhoda ophathekayo. "Ngesikhathi umyalezo wesithathu uqala ukuphindaphinda, ngeke sisaba lapha."Waphendukela kimi. "Ngangicabanga ukuthi ungase ube nesithakazelo sokuzwa ukunikezelwa okusemthethweni kwalokho okwenzeka lapha namuhla."
  
  
  Wacindezela inkinobho, Futhi Umace waqala ukubika kwakhe ngemva kokufa.
  
  
  "Ngiyaxolisa, ngaya ukuyodoba. Ungadli ukudla. Iphalishi elonakele linambitheka kangcono nakakhulu. Ngokushesha wanambitha, ngokushesha saddened. Ah.'
  
  
  Okwesikhashana, ngacabanga Ukuthi Umase wenze iphutha, kodwa ngokushesha ngathandaza ukuba angithethelele, kungakhathaliseki ukuthi wayekuphi enkungwini ngaleso sikhathi.
  
  
  Umase akazange alahlekelwe indlela yakhe. Kulungile.
  
  
  Ukuvalwa okuvamile "kuyintambo yomyalezo".
  
  
  "Ohlelweni" kusho ukuthi umyalezo usehholo elisembhalweni. Ikhodi Simple for fast umyalezo transmission. Kanye uhlamvu lokuqala, kufanele njalo uthathe izwi elilandelayo lesine. Ngangikubala. Umyalezo kamace kithi wawuthi: "ngiyaxolisa. I-Eda yonakele. Ngokushesha!'
  
  
  Kuzofika izinsiza njengoba nje iqembu lidlala. Enkulisa noma cha. Wayengalindela usizo kungakapheli ihora.
  
  
  Iphiko laphendukela kumuntu omubi oyinhloko. Wathi: "manje faka leli thayipi."
  
  
  Ukornelius wathatha i-tape waphuma waya emakamelweni.
  
  
  "Manje, Carter... Manje njengoba usisize kakhulu, ngizokwenza umusa... Thola Uchen-li", esho Kugiles.
  
  
  Ugiles wayengasekho. 'Kuhle. Yini ngempela ofuna ukuyazi ngathi?
  
  
  Wadlula kuyo yonke inqwaba yakhe yamahlaya nokuhleka ngaphambi kokuba athole i-rheumatism. - Ufuna ukwazi ukuthi indlunkulu ivela kuphi,akunjalo?"Futhi manje —" wathi, njengoba Ugiles Nochen-li bengena ekamelweni, " yilapho sizokuthatha khona."
  
  
  Wabheka Uchen-li.
  
  
  Engikuthole kungathandeki kangako ngonen kwakuyizinaliti ezingaphansi kwesikhumba engalweni ye-ego.
  
  
  Ngangingenaso isikhathi sokuzama lutho, ngakho ngenza omunye umzamo ongaphumelelanga wokushaya i-emu, kodwa Urobbie Nogiles bangishaya. Ngabuyiselwa esihlalweni sami. Isishayo emhlathini wami esabonakala sishaya wonke amazinyo ami. Uvin weza wangishaya. Konke kwenzeka ngokushesha okukhulu. Ugiles Norobbie babengibamba. U-Chen - li wagoqa imikhono yami. Kwakungekho lutho umthungi ayengalwenza ngakho. Kwesinye isinyathelo esisheshayo, inaliti yanyamalala esandleni sami.
  
  
  Bangibamba kanjalo imizuzu embalwa. Mhlawumbe sekudlule imizuzwana. Noma iwashi. Angisamazi. Ukornelius wabuya wathi wayephule i-tape ekhasetheni. Wathi uyaxolisa. Uvin Wo wafunga futhi wayefuna ukuba uglue amlungise. Waphendukela Kukorneliyu wathi, " Inja encane. Isilima.'Bese ubuso buka-ego buba bomvu. I-rose ebomvu. Amacembe avuleka, futhi ngamunye ngamunye awa phansi. Uyangithanda, akangithandi...
  
  
  "Ama-Capulets", kusho Ugiles. Wayehleka. Ibhungane lamanzi elikhuluphele lakhasa liphuma ku-rta. U-Ego wazama ukumxosha ngesandla. St unengqondo ngangokunokwenzeka.
  
  
  Kwakuwumdlalo olahlekile.
  
  
  Umlomo wami womile. Wazama ukuvuka. Kodwa kubonakala sengathi wayengasazi ukuthi angakwenza kanjani. Wabheka phansi izicathulo zakhe ze-ballet. Ngenxa yokungalungi kokubili iziphetho zezibuko. Babekude kakhulu. Kodwa izibopho. Zazizinhle. Zaziyigolide. Zazikhanya.
  
  
  
  
  Isahluko 20
  
  
  
  
  Isikhathi esilandelayo sasiyiphupho elibi njalo. Angikhumbuli ukuthi kwathatha amahora noma izinsuku ezingaki. Kwakungasekho mehluko phakathi kokungabi nesikhathi nobusuku, phakathi kokulala nokuvuka. Emaphusheni akho, ngezinye izikhathi uxoshwa izilo. Izixuku zonke ziyakuhleka. Imigwaqo iyaqhekeka bese ihlanza. Kodwa-ke uvula amehlo akho, unyakazise ikhanda lakho, futhi ubone umlenze wakho wombhede owaziwayo futhi, amakhethini adonswa, ihembe oliphonse phansi izolo ebusuku. Ulinganisa ingqondo yakho ngokwemibandela yakho, ngokuqhathanisa okududuzayo kweqiniso.
  
  
  Iqiniso kuphela elalingekho kimi.
  
  
  Lapho ngivula amehlo akhe, ngabona ezinye izilo zakhe. Ubuso besibuko obuhlekisayo. Ukubukwa kwe-Kaleidoscopic. Indawo yonke eguqukayo, ebanzi, ehamba kancane enezimo ezihlanganayo nemibala eguqukayo. Izidalwa zasenganekwaneni nezenzakalo ezingenakwenzeka. Emaphusheni ami, Utara wayelokhu ebuya. Izinwele zakhe ziluhlaza. Amehlo akhe asendle. Ngesinye isikhathi wacindezela isandla sami kwaze kwaba yilapho sesiphelile igazi. Wayeke wamgcina ezandleni zakhe kanye, futhi wayekhale iminyaka eminingi.
  
  
  Kancane kancane amaphupho adlula. Kwaba yinto engesabeki kangako. Umgomo wami waphenduka isikrini esisodwa esimhlophe esingenalutho. Ngaphandle kwezithombe. Ayikho imicabango. Ngolunye usuku ngavula amehlo akhe ngacabanga "ngendiza". Eyakhe yayisendizeni. Ukuzama ukuhlanganisa lelo gama nombono wami kungibuyisela ebuthongweni obujulile, obungenakuphumula.
  
  
  Eyakhe yayisemotweni. Wayebuka ngaphandle kwefasitela lemoto. Wavala amehlo akhe futhi.
  
  
  Lapho ngiphinde ngiyibuka, umbono wawufana. Isibhakabhaka sasisaluhlaza okwesibhakabhaka. Utshani babusaluhlaza. Ibhasi elingaphandle alizange lishintshe ukuma noma umbala. Kwakunezinhlamvu eziningana ngemuva. Kodwa ngangingakwazi ukubona ukuthi kwakuyini. Kwakungenangqondo, kwakuyizinhlamvu ezibhalwe ngezinhlamvu. Wathuthumela. Noma yini abayenza kithi, noma yiziphi izidakamizwa abasinika zona, ngangingakwazi ukuyifunda!
  
  
  Wabe esebheka kolunye uhlangothi futhi ngokuqapha, ngamehlo avulekile, wabheka nxazonke zemoto. Ngangiboshwe ngezinketani kothile ongakwesokudla sami. Ngakuzwa. Kodwa okwakhe kwakungeke kubheke ohlangothini lwe-ego okwamanje. Angizange ngimthumele ehhotela ngakho babeyokwazi ukuthi sengivukile kakade.
  
  
  Imoto yayiyi-limousine. Isihlalo sangaphambili sasifihlwe ngekhethini elimpunga elisindayo. Sasingekho, sasingekho umsindo ngaphandle komsindo wenjini nomsindo womgwaqo. Lowo owayehlezi eduze kwami wayengeyena umuntu okhulumayo. Kancane kancane waphendulela ikhanda lakhe ngakwesokudla futhi wabheka iqembu lakhe ngamehlo amancane. Ngangingadingi ukuba ngiqaphele kangako. Wayelele. Indoda encane, enentambo. Ngicabanga ukuthi amavietnam. Udokotela noma umsizi ogqoke ingubo emhlophe yesibhedlela. Cha. Cishe kumane nje kungomunye umenzeli WASECANNES ogqoke kahle ukuze adlale indima kadokotela.
  
  
  Yena wazama umnyango. Ivaliwe. Ku-estestvenno.
  
  
  Waphinde wabheka ngaphandle kwefasitela. Ibhasi lalisaphambi kwethu. Wayesakwazi ukuyifunda, kodwa lokho okwakubhalwe kulelo bhasi kwakungafundeki. Yayibhalwe ngezinhlamvu zasempumalanga.
  
  
  Saduma phezu kwebhuloho. Ezinye izimoto emgwaqweni kwakuyizinqola namabhayisikili. Kwakunenye imoto eyodwa kuphela. Enye i-limousine. Wagibela ngemva kwethu.
  
  
  Waphinde wabheka ngaphandle. Angazi ukuthi ngangibukeka isikhathi esingakanani. Into elandelayo engayibona kwakuwumgwaqo wedolobha. Amathramu anomsindo, abantu abahamba ngamabhayisikili. Izinqola zezinkunzi nabantu abagqoke iyunifomu eluhlaza nezigqoko zotshani yonke indawo. Ukubuka kwakhe kummo unogada wakhe olele ngefasitela elingakwesokudla sakhe. Ngambona Esangweni Lasemoscow."Konke kusemuva kwaleli sango. Ngangingamazi kanjani? Okuthile kwabuya. Waphinde wabheka ngaphandle ngefasitela lakhe. Ngaphesheya kwehhotela, ophahleni lwesakhiwo, ngabona lokho engangikufuna. Isithombe esikhulu sombala Seho Chi Minh City enendawo engamamitha-skwele angama-40.
  
  
  Lesi sakhiwo kuphela esasingesebhange likahulumeni Lasevietnam. Leli dolobha lalisehanoi. Uvin vo wangithatha wangiyisa Ehanoi.
  
  
  Wabheka nxazonke ngentshisekelo evuselelwe. Angikaze ngimbone Ehanoi iminyaka eyisishiyagalombili. Izakhiwo ezimbalwa zazikhuluma ngempi, kodwa umonakalo wawungemkhulu kangako.
  
  
  Ihanoi iyidolobha elihle.
  
  
  Idolobha elinamabhanela amade, anethunzi laligcwele lapha nalaphaya izindlu ezindala zamakoloni asefrance. Izikhumbuzo zobubuddha, amathempeli Amashayina. Umfula ired ucacile futhi ucacile, futhi imfucumfucu esogwini lwawo igingqika ngobugovu emfuleni iblue one. Ngokumangalisayo, azikho iziqubulo eziphikisana Nemelika emabhodini ezikhangiso. Azikho izimpawu zenzondo. Laba bantu abazondi.
  
  
  Lesi isimo sengqondo esingalungile ngempi. Uyakuzonda, bese ucabanga ngokushesha ukuthi abanye bayakuzonda. Into eyodwa okufanele ucabange ngayo. Kodwa kwasekuqaleni, wayengakwazi ukucabanga ngokuqondile. Okwesibili, umenzeli wakhe U-AX. Akukhona ukuthi abacabangi kanjalo. Kodwa i-ih ilungiselelwa impi.
  
  
  Emgwaqweni oseceleni, enye imoto yahamba yaya Elick. Amazwibela akhe angena ngaphakathi. Kwakunamakhethini efasiteleni elingemuva. Kodwa ngaphambili, Uchen-li wayehleli eduze komshayeli. Uchen-li wangibona futhi wabona ukuthi ngangiphapheme. Wakhuthaza umshayeli, owabetha uphondo lwakhe.
  
  
  Udokotela wami wavuka. Wambheka ngokumangala, ngokumangala ukuthi kwakufanele kube njani kulezi zinsuku ezimbalwa ezidlule. "Rugby," ngathi. "Ibhola elihle..."
  
  
  Wayehleka. "Akunangqondo. Ucarter. Awukaze uthathe lo muthi emahoreni angamashumi amabili nane. Umphumela usuphelile. Kakade usulale yonke into. Futhi ngalokhu H-2, azikho nhlobo imiphumela emibi."
  
  
  Wangibheka ngokucophelela. "Zama kahle."
  
  
  Unkulunkulu uyazi ukuthi kungani, Engummelika. Okungenani wayekhuluma njengomuntu ozungeze Amamelika. Kodwa omunye? Noma isitha?
  
  
  "Kanjani... sekuyisikhathi esingakanani sisemkhunjini?"
  
  
  "Ah," esho. "Lolu ulwazi oluyimfihlo. Ake sithi nje... Isikhathi eside ngokwanele ukukuthola lapha. Futhi ungangibuzi ukuthi "lapha" kuphi.
  
  
  "Hanoi," ngathi.
  
  
  Ukubonakaliswa kobungane be-ego kwase kuphelile. Amehlo ka-Ego ancipha. Wacindezela inkinobho futhi iwindi elingemuva kwesihlalo sangaphambili lawela phansi. "Mnu.Wing", esho. "Isiboshwa sakho siphapheme."
  
  
  Amakhethini abuyela emuva. Kwavela ubuso Obuyisicaba Obenziwe Nge-Vin, obunqunywe entanyeni ngohlaka lwefasitela. Wayebukeka njengonodoli omubi. Wangibuka futhi wakhonkotha.
  
  
  "Kubonakala sengathi ucabanga ukuthi sisehanoi."
  
  
  "Ah", kusho Uwing. Wabe esenqekuzisa ikhanda. "Yebo, Ihanoi. Ingabe uyoyibona lapho? Wakhomba iqoqo lezakhiwo ezimpunga. "Uli Nam De".
  
  
  Ngizama ijele lasefrance. Eyaziwa nangokuthi ihanoi hilton. Indawo lapho iziboshwa zethu zempi zazigcinwa khona.
  
  
  Wathi:" akungabazeki ukuthi uzwile izindaba ngale ndawo". Kodwa uzothola ukuthi ijele esikuthumela kulo liyingozi kakhulu... okuhluke ngokuphelele. Nakuba ngingasiboni isizathu sokuthi kungani kufanele wazi ukuthi ukuphi ehholo. Wacindezela inkinobho futhi amakhethini avala futhi, evimba umbono wami.
  
  
  "Udkt. Kuoi?"Ngakho kwakungudokotela wangempela. - Ngoba isiwula Umnu. Carter wethu, akunjalo ukuthi ngeke kube yisiphukuphuku. Ngisho nangaphandle kokuhlola okuhle, isakwazi ukubala isiqondiso nesikhathi sayo. Akukhona ukuthi wabuya, kodwa ngicabanga kanjalo... mhlawumbe esinye isibhamu."
  
  
  Izandla zami zathuthumela ngamazwi. Wayengeke ayeke ukuzamazama nhlobo. Sinomuzwa wesicanucanu emathunjini ami. Ngangingakhumbuli ukuthi lesi sidakamizwa ngokwaso sasibangela imizwa enjalo. Kodwa mhlawumbe umzimba wami wakwenza ngokwawo. Uquoy wangibuka futhi wamomotheka futhi. Umuzwa wokuphakama kwe-ego ubuyiselwe. "Ungakhathazeki, Mnu. Carter. Lesi sithombe sizokulalisa nje. Cha, kuyoba namaphupho amabi ngokwengeziwe. Akukho lutho oluyingozi. Sifuna ukuba ube musha njengochamomile uma sesifikile lapho.
  
  
  Ngangingenakho ukukhetha okuningi. Ujesu Uqalekisiwe.
  
  
  Okunye ukudubula.
  
  
  Ugwadule futhi.
  
  
  
  
  Isahluko 21
  
  
  
  
  Lapho ngivuka, kwakumnyama. Ngiqamba amanga entweni ethambile. Umoya wawugcwele iphunga likavitek. Kwakunomsindo omncane, opholile, ukunyakaza okuphendukayo, futhi ngabheka iwashi lami. Yiqiniso, ngangingasenalo unogada. Bathatha i-ih kimi kudala. Lapho ngibulawa izinzwa.
  
  
  I-stahl yayo ukuze ihambe. Yena wayelele phansi embhedeni othambile, embozwe ngephepha likakotini. Leli gumbi lalikhanyiswa ngasekupheleni kokuntwela kokusa, futhi izinkanyezi zakuqala zazikhanya ngemibhobho yomoya. Kwakunomoya. Lokhu kwaletha isiphithiphithi.
  
  
  Kwakungewona umsindo. Kwakuyingoma. Ukuxuba okuphansi, okucacile kwamakhulu amazwi abesilisa ahlangana emshweni owodwa: "O tao; o tao.
  
  
  Igumbi lalilikhulu. Ifakwe impahla encane, kodwa ikhululekile. Isethi yezibani. Kwakungekho zihlalo, kodwa kwakunenqwaba yemicamelo phansi; phansi kwakumbozwe ngamata alukiwe. Ngakolunye uhlangothi lwekamelo kwakunomunye umatilasi onenye inqwaba yemicamelo.
  
  
  Kodwa cha. Kwakungewona umcamelo. Lezi Ziqukathi zazikhona.
  
  
  Akazange ahambe. Wayesalele. Noma wayesengaphansi kwethonya lamaphilisi okulala.
  
  
  Wasukuma waya kolunye uhlangothi lwekamelo. Ngangisazamazama. Wathinta ihlombe lakhe. Kwakungokoqobo. "Utara?"
  
  
  Wabubula, waphenduka, futhi wangcwaba ubuso bakhe embhedeni.
  
  
  "Tara", phinda. Wanikina ikhanda lakhe ngokhahlo. Wathi: "cha, cha, ngiyacela".
  
  
  Wanyakazisa ihlombe lakhe emuva naphambili. "Utara". Wavula amehlo akhe. kungazelelwe, kungazelelwe. Ivulekile kakhulu. Wangibheka nje. Impumuzo yethu, ukusabela kwethu, ukuqashelwa kwethu.
  
  
  Ukubuka kwakhe kwakunenkinga. Ekugcineni, izindebe zakhe zanyakaza. "N-Nick?"washo ngobumnene .
  
  
  Noma yini abayenzile kuye ezinsukwini ezimbalwa ezedlule ayimshintshanga. Yilokho kanye engakubona okokugcina. Amehlo aluhlaza angihlola ayebanzi futhi ekhazimulayo. Kwakungekho migqa emnyama ngenxa yokugula ayehlupheke ngakho. Ngisho namaqhubu akhe ayesakazeke ebusweni bakhe bonke.
  
  
  Waphakamisa ubuso bakhe futhi wathatha isandla sami, wasigijima kancane ehlombe lami, wehlisa intamo yami, wehlisa izihlathi zami. Njengokungathi uzama ukuzikholisa ngeminwe yakhe. Njengokungathi wayengakawethembi amehlo akhe.
  
  
  "O, Nkulunkulu wami," ngathi. "O, Nick", esho. Futhi sancibilika komunye nomunye kwaze kwaba yilapho umbala usunyamalala. Saqabulana, futhi amakhulu amazwi aqeda ukucula.
  
  
  Wasuka futhi wagijimisa isandla sakhe sokubuza imibuzo ebusweni bakhe. "Eqinisweni, ngingaxolisa ukukubona lapha kunokuba ngijabule. Kanjani... Nganyakazisa ikhanda lami, " wafika kanjani lapha?"Lapho ekugcineni esekwazi ukucabanga futhi, wacabanga ukuthi uphephile Futhi uphilile Elondon.
  
  
  Wancika emuva embhedeni futhi wangcwaba ubuso bakhe ezandleni zakhe, ekhumbula indlela ayefike ngayo lapha. Ngokungazelelwe wangibuka.
  
  
  "Kodwa ukube ubungekho.".. ingabe wawungekho?".. Wawungekho lapho.
  
  
  Ngazama ukumqonda. "Efeatherstone' s?"Cha, kwakunguroscoe.
  
  
  "Uroscoe? Cha, u-ego wayengambonanga. Kodwa ngacabanga ngakho... Ngiqonde ukuthi, into yokugcina engayenza kwakuwukukubiza futhi... futhi lapho ungaveli, wacabanga, wacabanga ukuthi nabo babekubambile. Izingane zangitshela ukuthi kwenzekeni. Nick, ngiyamkhumbula... noma, yebo. Ngicabanga ukuthi ngangimkhumbula manje, nakho kwakushaqisa kakhulu, kodwa..... Ngatshelwa ngaleso sikhathi... ukuthi akukho okunye ongakwenzela kona. Ukuthi uyisiboshwa sika-ih.
  
  
  Kumelwe ukuba babenokuxhumana okuthile phakathi kwalesi sigodlo nendlu Kafeatherstone. Mhlawumbe umsakazo. "Babeqinisile ngalokho. Ngamtshela. "Wayeyisiboshwa se-ih . Kodwa Hhayi Elondon. Ngaya esigodlweni sika-ih.
  
  
  'Esigodlweni? Kuchen-li?
  
  
  "Linda," ngishilo. Ngahlola igumbi ukuze ngithole imakrofoni noma amanye amadivayisi okulalela afihliwe. Kwakungekho lutho lapho. Ngatshelwa Nguhey ukuthi kwenzekeni kimi ngosuku lwami lokugcina Elondon. Akekho owayesizungezile owayazi ukuthi Kwenzekeni Kuroscoe. Sasazi nje ukuthi kwakungeke kube kuhle kakhulu.
  
  
  'Futhi wena?'
  
  
  Ngambuza. - Yini abayenza kuwe?"Wagijima isandla sakhe ngezinwele zakhe ezibomvu zezingelosi.
  
  
  "Khumbula," esho. Waphinde wangithinta ubuso. "Khumbula, wangixwayisa ukuba ngingayi lapho. Wathi, " bazokupompa ugcwele ipentatol, bese ubatshela igama lesibili Likahawke."Wawulungile ngento eyodwa. Ngangingalazi igama lesibili Likahawke. Oh, Nick, nginamahloni kakhulu. Waqala ukukhala. Akuzona lezi zinyembezi ezinkulu eziqhumayo ezigcwele isihawu, kodwa lezi zinhlupheko zobuhlungu bengqondo.
  
  
  "Sawubona, thula", ngasho ngobumnene. "Ungazibeki icala manje. Manje sekuyisikhonkwane sentando noma samandla. Futhi izidakamizwa zihlobene nani? Bathatha intando yakho. Empini ye-hypodermic needle, awekho amaqhawe nhlobo. Kufanele wazi ukuthi yini.'
  
  
  Wanqekuzisa ikhanda, futhi wakhasa ngisho nangama-hollyhock amaningi. Wathi: "ngiyakwazi lokho". - Kodwa lokho akusizi kakhulu. Ikakhulukazi lapho ngicabanga ukukufaka engozini.
  
  
  Ungathwala icala, ngoba umuntu okuwukuphela kwakhe owazifaka engozini kwakungumyeni wakhe. Its wabanjwa ngokusobala vin futhi wakwenza ngokuphelele ngaphandle kosizo lwakho. Futhi ngicabanga ukuthi uma sibheka lokhu ngempela, ngicabanga ukuthi kuyiphutha lami ukuthi ubanjwe. Kwakufanele ngilalele imicabango yami futhi ngingakuvumeli ukuba usondele kuleyo ndawo Eparis.
  
  
  Wamomotheka. Kwakuwukumamatheka kwakhe kokuqala okwase kuyisikhathi eside, futhi izindebe zakhe zazisalokhu zilwa. Wathi: "ngicabanga ukuthi kufanele uyibize ngokuthi isiphetho. Kwakufanele alalele umbono wakho, kodwa uyisihlubuki esibi. Kunoma ubani ongiphatha njengentombazanyana, noma okungenani njengentombazanyana, ngifuna ukufakazela ukuthi ngiwusizo kakhulu ekusebenzeni."
  
  
  Wathintwa izinduku ze-ee. Ngathi: "kuwusizo kakhulu".
  
  
  Wehlisa kancane ishidi elalimboze umbhede.
  
  
  "Ingabe ufuna ukuzama futhi ubone ukuthi ungayisebenzisa yini manje?"
  
  
  Wayefuna ngempela ukuyibona.
  
  
  Kwakunokungqongqoza emnyango.
  
  
  Wavula futhi wangena namadoda amabili. Ngesinye isikhathi, ngakhohlwa ukuthi sasiyiziboshwa. La madoda ayegqoke izingubo ezilula. Amakhanda e-Ih ayegundiwe. Ubuso be-Ih babukhona-ngiyakuzonda ukusebenzisa lelo gama uma kuziwa Kubantu Basempumalanga - kodwa ubuso be-ih babungaqondakali. U-Odin wayezungezwe imbiza enkulu yamanzi. Bakhothama.
  
  
  Abazange basitshele lutho.
  
  
  Indoda eyayiphethe imbiza yawela igumbi yathululela amanzi embizeni, noma okungenani into eyayibukeka kanjalo. Omunye wavula isibani esincane ophahleni, ipheya eligoqiwe ebholeni lengilazi eligoqiwe. Kwakungashayi, ngempela, kodwa kwakusenza sishaye.
  
  
  Wavula ikhabhinethi. Kwakukhona eyethu, Eyasesweden-umthombo, eyami, Eyasesweden, neminye imfucumfucu Eyayibolekwe Utara — kodwa wakhipha amanye amasudi amabili. Ama-pijama amabili kasilika angwevu. Hhayi lezo ozigqokayo eholidini, kodwa lezo ozigqokayo emicimbini esemthethweni.
  
  
  Kutara, wayene-aozai enhle, efakwe usilika, ingubo yendabuko yowesifazane wasesweden.
  
  
  Baqhubeka bethule. Kwakudingeka sigeze, sigqoke futhi silungele isigamu sehora, njengoba, kithi, uma kunesibonakaliso. Silungele lokho, sasingazi. I-Ih ye-Pantomime ayizange isazise ngalokhu.
  
  
  Babeyizindela", ngathi lapho sebehambile futhi. Noma cha?'
  
  
  Angazi. Wayegeza imbiza.
  
  
  Wanqekuzisa ikhanda kuye. "Babengababhishobhi. Muva nje u-ih umzwile ecula. "O Tao: O Tao' And Her, waya efasiteleni wavula amalunga. Kwakunompheme ngemuva kwabo. Ngokombono wami, isakhiwo esasikuso sasiyingxenye "yenqaba enkulu yamatshe endala."Indawo ekude Njengensimu Yase-Edene. Yayithule futhi inothe, ngaphandle kokukhala kwamakhilikithi. Umngcwabo omncane wamadoda anekhanda eligundiwe wawuhamba ngokulandelana, amakhanda eguqa, utshani obude.
  
  
  Yebo."Wayebukela i-movie engakhulumi, futhi ngokuzumayo wathukuthela ngalesi simo. "Bangamamonki. Izindela ezingamatao. Futhi lokhu kuyisigodlo sezindela. Wawulungile. Ngandlela-thile utao NOKANG baxhumene. Nakuba unkulunkulu we-ego azi ukuthi kanjani. Futhi kungenzeka kanjani ukuba izindlu zezindela zisekhona kuleli kona lomhlaba? Izimpumputhe zavalwa futhi. "Umdlalo Wegrand Prix", ngishilo. "Ukushaya noma ukuphinda kabili emzuliswaneni olandelayo."Yena, wasuka efasiteleni. Wathi:" Honey, eza ngemva kwami nesiponji nensipho. "Into eyinhloko," waqala ukushaya umhlane wami ngesiponji esithambile", ukuthi ...noma ngabe sikuphi, uzosikhipha lapha.
  
  
  Ukusikisela kwakhe kwakusobala njengokucasuka kwami. Kodwa kwasebenza. Uma kukhona, kwangenza ngahleka. Wambamba isiponji wamanga.
  
  
  "Uma uzongikhotha noma kunjalo, kwenze kube phezulu kancane futhi kube ngakwesokudla."Wenza umsindo omncane emphinjeni wakhe. "Hmm?"futhi waphonsa ikhanda lakhe emuva. Wathi: "Nkulunkulu wami, zonke lezi zinsuku... noma amahora, noma iminyaka... lona umuthi omubi engawunikezwa. O, Nick. Kwenza izwe laba libi kakhulu. Konke kwakuyiphupho elibi kangaka. Ngaphandle kwalapho ngiphupha ukuthi ungibambe. Khona-ke ngaqala ukukhala, futhi konke okwakusele kimi kwakuwukuthi, " Bambelela, Ngunick."Futhi ngicabanga ukuthi yingakho ngambambelela. .. manje sihlezi lapha silwa nezingxabano zethu ezincane, njengokungathi azange kwenzeke. kwenzeke.Wangibuka: "ngiyakuthanda ngempela, uyakwazi lokho?"
  
  
  Ngokungazelelwe, ngaba nokubuyela emuva. Utara, onamehlo aluhlaza futhi okhala ezandleni zami. Nganginephupho elifanayo", ngasho. "Cishe umuthi ofanayo. Ngiqala ukuzibuza ukuthi kungani basiletha lapha. Lokho abakufunayo kithi. Ngoba ngiqala ukucabanga ukuthi bafuna sibe ndawonye. Hhayi yena kuphela, noma wena. Kodwa sihlangene.
  
  
  Wanyakazisa ikhanda lakhe futhi wamcasula. Angiqondi.'
  
  
  Ngamomotheka. 'Ngiyabonga Nkulunkulu. Ngoba nami angikuqondi. Okwamanje. Nokho, kunjengokungathi sizothola ngokushesha ngokwanele. Phakathi naleso sikhathi, ngaphambi kokuba siqale ukukhathazeka, ake sikhathazeke ngalezi clones. Sesivele sazi okuthile ngalawa ma-clone amadala, kodwa la ma-clone asezinhlelweni zokudalwa, umzanyana okukhulunywe ngawo, kumelwe sibhubhise i-ego.
  
  
  Wazigoqa nge-aodai. Yayiluhlaza okukhanyayo nezimbali eziphuzi futhi yawa maphakathi nezinqulu zayo ezijabulisayo phezu kwamabhulukwe ayo e-satin. "Ah," esho. "Ngokuqondene nalezi Pbx zabantu abadala, ngakuzwa Ku-Alice."
  
  
  Wangitshela indaba Ka-Alice ngesikhathi egeza izinwele zakhe. Wayenethemba lokuthi amathuba ayezoba ngcono kunawo. Ngaleso sikhathi, kwakunegatsha elilodwa Kuphela Emelika, futhi nganoma iyiphi inhlanhla, lase lingene kakade embusweni wesithunzi. Ufile.
  
  
  Elondon, i-ih yayinezintathu, kodwa ngeke ihlale isikhathi eside uma ngithola indlela yami. Nginenhlanhla encane namasonto ambalwa okuphila, ngingayeka i-ih. Kwakukhona ngisho nethuba lokuthi U-AX Elondon wayephethe lokhu. Ngisho NESIKELA elinjalo eligqwalile ngezinye izikhathi lisebenza kahle. Ngakho manje sekungokukatara nami. Uma singabhubhisa lesi sidleke, konke ukugxuma sisuka kwenye indawo siye kwenye bekuyobe sekuphelile.
  
  
  Eyakhe yayilwa nomgexo wamaphijama ayo kasilika. Kwadingeka ngiyibophe ehlombe lami.
  
  
  "I-pbx enjalo ibukeka kanjani?"
  
  
  Wabubula. - Njengoba nje zinjalo-njengama-embryo abantu. Cishe zisesimweni esilawulwayo-mhlawumbe endaweni yokufukamela-noma kwenye indawo elabhorethri."
  
  
  "Ziyini izingane ezihlolwayo?"
  
  
  Wanqekuzisa ikhanda kabuhlungu. "Ngangingacabangi ukuthi nginomsebenzi olula kakhulu kulesi sabelo. Ngihlale ngiziphoqa ukuba ngikhumbule ukuthi laba bantu abacishe babe yizingane bangababulali bakusasa."
  
  
  Waphonsa amaphijama akhe angenaziphu phansi futhi wafuna izingubo zakhe. Wabheka phansi ihembe lakhe eliluhlaza okwesibhakabhaka. Ngayigqoka isikhathi eside kangangokuthi yacishe yagqokwa ngaphandle kosizo. Unkulunkulu wami, wayengeke aye emdlalweni wokugqoka izingubo ezinhle. Futhi ngaphandle kwalokho, lo mdlalo wawusuvele uthuthuke kakhulu ukuba kungazelelwe wenze ubunzima ngokuziphatha Kwasempumalanga.
  
  
  "Ngiyilahla kanjani?"
  
  
  "Ngangine-laser encane esikhwameni sami. Kulungile, linda. Mhlawumbe ngisenayo. Waya ekhabetheni futhi wahlunga esikhwameni sakhe. Wathi: "cha, akusekho". "Ngicabanga ukuthi kudingeka senze okuthile. Mhlawumbe into nge chemistry. Konke esingakuthola kuleli lab.
  
  
  Ekugcineni, wahlunga izinwele zakhe ngekamu lokugcina. I-geisha yami enezinwele ezibomvu. Ngafaka amasokisi akhe. "Yebo, lokho okwenzayo kukuwe. Ngicabanga ukuthi ngizovele ngikhathazeke ngebhizinisi lami.
  
  
  Wayengafuni. Ngangicabanga nje... bathatha isibhamu sakho, akunjalo? Ngakho, ucabangani...
  
  
  Wamluma izindebe.
  
  
  Wadonsa amabhulukwe akhe. Mayelana nezingubo zami zangaphansi, abangazange bazikhumule. Mayelana nopierre omdala omuhle, osemuhle, ofihlekile phakathi.
  
  
  Wathi ngokuqinile, futhi ngokuphambene nemvelo yakhe, " indlela okwenza ngayo kuwe. Ngicabanga ukuthi ngizovele ngikhathazeke ngebhizinisi lami.
  
  
  Waphakamisa ishiya elilodwa, kodwa akazange aphendule.
  
  
  
  
  Isahluko 22
  
  
  
  
  Ekugcineni, Mnu. Carter, siyahlangana. Kwakungulao Zeng, umkhulu-omkhulu wenkampani yonke. Enesikhumba sikagogo omkhulu phakathi ebunzini lakhe. Wayesesihlalweni sabakhubazekile. Okwakubonakala kuchaza okuningi. Kungani yena ngokwakhe anyamalala enkundleni yempi. Ukuzama ukuziphakamisa ube amagatsha aphakeme kakhulu. Izikhathi eziningi ngosuku ukuze abheke ukuthi wake waba yini, futhi esempini, futhi enkampanini. Wathululela i-whisky futhi wasinika yona.
  
  
  Utara wathi cha. Ustanan wayithatha.
  
  
  Waphakamisa ingilazi yakhe. Wathi: "Kunick Carter, nabo bonke Abakwacarters abancane besikhathi esizayo."
  
  
  Wafinyelela ngomzuzu owodwa ukuze athole ugwayi. Babengasekho. Ulao Zeng wanginika eyodwa ebhokisini elikhulu elenziwe nge-lacquer. Ugwayi wawunomlomo wegolide. Ngokusobala, wathatha eyami.
  
  
  Sasisegumbini le-ego. Noma ehhovisi le-ego. Kwakuyindawo enkulu. Kungenzeka ukuthi lalilikhulu, kodwa amafasitela ayevaliwe futhi umoya wawubomvu kancane. Nalapha, ifenisha yayingavamile. Isihlalo eside se-teak, usofa omhlophe oyindilinga. Isihlalo esisodwa. Okuwukuphela komhlobiso kwakuyindwangu enemibalabala kakhulu neqoqo lezikhali odongeni olungemuva kwakhe. Kumelwe kube nezikhali ezingaba yikhulu. Aziyona into engavamile noma endala kakhulu, kodwa zazilengiswa lapho ukuze zikhale, futhi lolu donga ngokwalo lwalumbozwe ngengilazi enkulu engaphukile. Ngaphezu kwezibhamu, kwakukhona nezinye izikhali: imimese eminingana namabhomu esandla, kanye nezinye izinto ezingadingekile zokubulala okungenakuphikwa. Ingxenye ngayinye yayikhanyiswa isibani esincane, futhi ngaphansi kwaso kwakunesithombe esincane.
  
  
  Wathi: "ngiyabona ukuthi uyayithanda iqoqo lami". "Wozani nibheke eduze."Ngavuka kusofa, futhi waphenduka isihlalo sakhe sabakhubazekile ukuze angilandele. Ngaphansi kwesibonisi Sesibhamu Sebutho Lase-U. s. kwakunophawu olwaluthi " Bristol, Kenneth, daejeon, 1952."Eceleni kwalo kwakunesitebhisi esinesibambo samaparele. Uhample, Ustewart, Eparis, Ngo-1954. Wabheka phansi i-stiletto embi futhi wakhipha i-whoosh. Kwakunjengokubona inkemba Enobonaparte Nonapoleon ngaphansi kwayo, noma inqola Enohar Noben ngaphansi kwayo. Ustu hample wayengomunye walabo bantu abazulazulayo amagama abo asevele edala izinganekwane. Kwakuyiyona engcono kunazo zonke I-Ax, I-n1 eyake yaba nayo Kusukela Eparis ngo-1954. Lapho othile ethatha leyo stiletto ephethwe uparele kuye. Kanye nokuphila kwe-ego.
  
  
  'Wena?"Yena", waphendukela Kulao zeng.
  
  
  Ngangazi ukuthi uzothinteka", esho. Yena ngokwakhe wathatha zonke lezi zikhali ngokububula.
  
  
  Yayikhomba ngqo kimi. Kodwa ngicabanga ukuthi kukhona okuthile ngakho okungase kukuthakazelise ngokwengeziwe."Ngaya ohlangothini olubonisiwe. Kwakungadingeki ngifunde isibonakaliso ukuze ngibone Ukuthi wayefake Uwilhelmina kuso. Ne-stiletto yami. Ayikho ipeni likamama wamaparele, kodwa namanje Ihugo yami.
  
  
  Wathi:" uma nje ucabanga ukuthi ungabuyisa i-ego". "Ingilazi engaqhekeki, inogesi futhi ikhiyiwe ngokuqinile."
  
  
  Wamomotheka. "Kodwait phansi uqede isiphuzo sakho."I-Eda izofakwa ngokushesha, futhi sisenokuningi esingakhuluma ngakho."
  
  
  Wayeqiniseka ngokuphepha kwakhe. Kungenzeka ukuthi wayesesihlalweni sabakhubazekile, kodwa futhi wayeshayela izilawuli. Futhi lokho kwakuyinto enhle. Kunokuthile okuphathelene nokuba nokulawula okwenza abantu balahlekelwe ukulawula amazwi abo. Akulungile, kodwa kuyiqiniso. Ungakhomba isibhamu somfana ekhanda lakhe bese ucela i-ego ngezindaba ze-ego, kodwa konke okutholayo yizindebe ezimbalwa ezivaliwe. Kodwa umuntu okhomba isibhamu ekhanda lakho nakanjani uyokhipha isibindi sakhe. Uma uqonda okuthile ngalokhu, ngicela ungazise.
  
  
  Wancika emuva kusofa. - "Umxhwele," ngathi. - Ngokomfanekiso.
  
  
  Wagxila Kutara. Wathi:" ungusosayensi". - You onguchwepheshe microbiology. Akungabazeki ukuthi usuvele wazi konke ngama-clone ethu.
  
  
  Utara wangibuka. Wenza isicelo sokuba aqhubeke.
  
  
  "Yebo," esho. "Ngikhungathekiswe ubuchwepheshe bakho obusezingeni eliphezulu."
  
  
  I-emu yayibonakala iyakuthanda lokho. "Kwanele lokho... kuyamangalisa, akunjalo?"
  
  
  - Sekuyisikhathi esingakanani ukwenza lokhu?"
  
  
  Wamomotheka. "Eminyakeni engamashumi amabili nambili edlule . Well, on the dell uqobo ngaphambi kwalokho... Kodwa ngaleso sikhathi, saqala nomkhaya wami. Udkt. Kuoi... Waphendukela kimi, " ngicabanga ukuthi usuke wakubona lokhu ngaphambili... ubaba waqala. Wayenesithakazelo esikhulu kwezofuzo futhi wakwazi ukwenza uhulumeni ukuba anikeze i-emu ilabhorethri encane. Yiqiniso, uma nje ngokuhamba kwesikhathi ephinda kabili ezinye zezingqondo ezinhle kakhulu ezweni lamakhomanisi. Waqala ukusebenza Enguyen Shogun..."
  
  
  "Lowo muntu ongusosayensi?"Utara wabonakala emangele.
  
  
  Ulao Zeng wanqekuzisa ikhanda. Yebo. Kodwa Ushogun wayenezinto eziningana ezingavamile zofuzo. Utara wayebonakala esekwazi lokho kakade. "Yilokho kanye engangimcela ukuba akusho. I-Brakdon ' s syndrome, akunjalo? Izimpawu ze-Ego zivela kuphela uma uneminyaka engu-30 ubudala."
  
  
  Ngokuqondile. Kodwa, njengoba ubona, ama-embryo awakwazi ukusinda emakhazeni ngesikhathi sokufukamela emathunjini okuhlola. Amaqembu amaningana e-Pbx Ka-Shogun afa ngaphambi kwenyanga yesithathu. Ekuqaleni, Ukuoi wayecabanga ukuthi ama-ego ayenephutha. Uhulumeni wacabanga okufanayo. Baye bakhipha ukusekela kwabo. Khona-ke, eminyakeni embalwa kamuva, Ushogun ngokwakhe waqala ukubonisa ukungajwayelekile."
  
  
  "KHONA-KE U-KANG wanquma ukusisekela ngomunye umzamo?"
  
  
  Waphendukela kimi. Yebo. Kodwa kuphela kulokhu UKANG uthole i-emu ephelele ngokomzimba nangokwemvelo."
  
  
  "Ngakho kwakunguwe."
  
  
  Ngifuna kube yimi. Ngaphandle kwami... - ukuphelela kwami ngokomzimba, nganginamathalenta amaningi, sizothi,' amathalenta ' ICANNES eyayithanda ukuwagcina.
  
  
  "Ithalente lokubulala ngokungenangqondo", ngishilo.
  
  
  Wayebomvu ngesizotha. Kodwa wena, Mnu. Carter, nawo ungumbulali onethalente. Wenza ikhefu. "Nakuba, uma uthanda ukuzwa it, igazi lakho namanje degrees ambalwa efudumele."Ubani okufanele athonye i-ego yakho?"Wayengimamatheka manje, ukumamatheka okufanayo okunjengokwekati ayekubonile ekusebenziseni kwakhe, Kuchen-li esithombeni esithathwe ngosuku olulandelayo, bese kuba ekubulaweni Kukasenator saybrook. Ukuhleka kukahong Luo futhi lapho efika ezobulala uduke noduchess. Lesi kwakungesona isikhathi sokubachazela umehluko phakathi kombulali onesifo sengqondo nomuntu obulala kuphela ukuze azivikele. Esikhathini eside esidlule, wayesezicwaninge ngokucophelela. Esikhathini eside esidlule, wayelele ngaphandle kwebhokisi, ezibuza ukuthi wayemubi yini njengabo, abantu ayebabhubhisile. Uma kungadingeki ukuba unikele ngakho konke futhi uthathe umhlalaphansi endlini yasemaphandleni. Kwakunomehluko omkhulu phakathi kwami Nolao Zeng. Yabuyisela indaba lapho kwakukhona khona ihhotela.
  
  
  - Futhi lezi clones of yakho wanamathela?"
  
  
  Yebo. I-ca yaqala umzamo wesibili. Lonke iqembu lasinda. Udkt. Kuoi wayesebenza eqenjini lesithathu lapho inqwaba yakhe yamadola ihluleka. Uyaqonda ukuthi kwakungekho muntu owayezothatha indawo ye-ego. Yonke inqubo ye-ego yayiyimfihlo. U-Emu wayesizwa indodana yakhe kuphela. Leyo ndodana yabe isizama ukukhipha iqembu lesithathu, kodwa yayingenalo ulwazi olwanele. Sasingafuni ukuba uhulumeni azi ukuthi senzani, ngakho sayithumela ngokungemthetho e-United States. Lapho wathola imfundo enhle kakhulu yezakhi zofuzo. Udkt. Kuoi wethu uyindoda Yaseharvard. Leli .iso lalibonakala lijabulisa i-emu.
  
  
  Utara wathi: "Futhi ngemva kwalokho, wakwazi ukulandela ezinyathelweni zikayise."
  
  
  Ulao Zeng wayebonakala ejabule ngokuthi wayekwazi ukuphendula ngokuthi "yebo". Yena ngokwakhe wayejabule kakhulu ngokuba namadodana amaningi, ikakhulukazi ngemva kwengozi. Futhi izwi le-ego dream liyagcwaliseka. Ngalesi sikhathi, Udkt. Kuoi wayesezakhela Ama-pbx amasha angamashumi amathathu nanhlanu. Amatseng amasha angamalao angamashumi amathathu nanhlanu. Konke kusesimweni esihle kakhulu. Ngenxa providence.
  
  
  Okwesikhashana, wazibuza ukuthi ingakanani i-ih eqenjini lokuqala.
  
  
  Ucingo olufushane lwaphazamisa ukucabanga kwami.
  
  
  "Sekuyisikhathi sokudla," esho. Yiluphi usuku olwavulwa izindela ezimbili ezazibukeka zifana-ama-clone? Cha, akusizi ngalutho-futhi kithi, siholela egumbini lokudlela egumbini lamatshe.
  
  
  Kwakuwumkhosi esahlangana nawo. Well, idili uma uthanda monkey ubuchopho, imbuzi umsila kanye squid eluhlaza. Kwathatha Utara isikhashana ukubona ukuthi wayephikisana nani, futhi wadla ngentshiseko yokugwema izinsuku ezintathu "ah "no" mmmm."E-dell ngokwayo, ubuchopho bezinkawu bumnandi. Yilokhu engangizitshele kona, nalokho okudingeka ngikudle ukuze ngigcine amandla ami ephezulu. Kodwa waqhubeka ethule enethemba lokuthi kunesitolo sesangweji ekhoneni, futhi wazibuza ukuthi ngingamlimaza yini ngokuziphonsa ukuze ngithole i-hamburger. Ukucabanga kwayo okulungile: lokho umlimi angakwazi, akakwazi.
  
  
  U-Edu wayekhonzwa izindela ezithule. Ngemva kwesifundo esiyinhloko, Ulao Zeng wabanikeza umsebenzi ngolimi olungaqondakali. Umdlalo wokugcina. Amaqanda e-Centennial.
  
  
  Ingxoxo etafuleni yayimnandi kakhulu. Lokho ayefuna ngempela ukukusho kamuva. Ngesikhathi esifanayo, wayejabule futhi evulekile. Ngolunye usuku, wenqaba ukuba umethuli ongashintshashintshi, onobungane. Umbuthano wezindela zika-Odin washiya umnyango wekhishi uvulekile isikhashana, Futhi Ulao Zeng waqhuma, wasondeza ijazi lakhe ukuze azivikele ekudonsweni okubulalayo. Ngokushesha le ndela yagijima yavala umnyango, Futhi Ulao Zeng waphinde wazola. Wasebenzisa umusa omusha ka-ego futhi wabuza u-ego ngobudlelwano phakathi kukakanna Notao nokuthi le ndlu yezindela yasinda kanjani ekuhlanzweni Kwamakhomanisi.
  
  
  Washaya izandla zakhe, futhi ama-waiter athule aqala ukuhlanza amapuleti. "Akukho lutho olukuvimbela ukuba usho lokho", esho. "Akukho lutho ongalwenza ngalolu lwazi. Okuwukuphela kobudlelwane obukhona phakathi kwethu obuzuzisa sonke."Khona-ke kwavela indela iphethe imbiza yetiye. Wangithululela indebe Katara neyami. Wasondela Kulao Zeng, kodwa owokugcina wamxosha njengoba ayeqhubeka ekhuluma. "Isigodlo sezindela sisinikeza izinto ezimbili ezibalulekile. Okokuqala, ama-laboratory okuhlola kwethu. Akukhona nje ukuhlola izakhi zofuzo, kodwa ukuhlola lokho okubiza ngokuthi izidakamizwa ezishintsha ingqondo."Waphenduka futhi wagcoba izingalo zesihlalo sakhe sabakhubazekile.
  
  
  Ngicabanga ukuthi unelungelo lokuzama okuthile okuzungezile?
  
  
  "Ake ngikuqinisekise, Carter, ukuthi sisekude kakhulu kulokhu. I-h-20 iwukuphela kwe-hallucinogen engenayo imiphumela emibi."Ukuoi washo okufanayo, kodwa kwakungeke kulimaze ukuzwa izindaba ezinhle okwesibili.
  
  
  "Futhi okwesibili?"
  
  
  Okwesibili, zibonele. Vele uye efasiteleni.
  
  
  Yena, waya efasiteleni.
  
  
  Futhi ngabona insimu yezimbali. Lalifinyelela emkhathizwe kuzo zonke izinkomba. Kwakuyinsimu yama-poppy. Ama-Opium poppies. Okwesikhashana wazama ukuzenza umuntu onobugovu, kodwa wayengazi ukuthi yini elandela isigidigidi. Waqhubeka egqolozela ngaphandle kwefasitela.
  
  
  "Umbono omuhle, akunjalo?"
  
  
  Ngangingadingi ukubona ubuso buka-ego ukuze ngazi ukuthi unen wayegqoke ukumamatheka okuncane.
  
  
  "Ngakho ungumhlinzeki", ngathi, " kuleli qembu Lasenassau Nasefeatherstone Society.
  
  
  Wahleka ngokumphulula. - 'Phakathi kwezinye izinto. Phakathi kwabaningi, abaningi. Sikholelwa ukuthi i-opium iyimpahla yethu engcono kakhulu yokwakha inhlangano yomhlaba wonke. I-Opium nayo yayiyisikhali sethu esiyinhloko empini yangaphambilini.
  
  
  Ngambuza: "ingabe lezi zindela ziyavumelana nenqubomgomo yakho?"
  
  
  Wathi: "lezi zindela azazi lutho ngezombangazwe. Abazi ngisho nokuthi senzani ngalezi zidakamizwa. Siyazi ukuthi kwenzekani elabhorethri. Okuwukuphela kwento abayaziyo ukuthi lapho umbuso ubhalwa kabusha kwamanye amathempeli nezindlu zezindela, UKANG wazigcina zona nempahla yazo zingashintshiwe. Bayabonga kakhulu. Ababuzi imibuzo. Uma babelazi iqiniso, babeyocasuka kakhulu. Kodwa akunakwenzeka ukuthi bazothola.
  
  
  Wabheka izindela ezimbili usuku lonke. Behlisa amehlo abo.
  
  
  "Abakhulumi isingisi", kusho Ulao Zeng. Ngakho uma ucabanga ukubatshela lokho esikwenzayo ngempela, ngesaba ukuthi kuzoba nzima kakhulu. Ngaphandle kokuba, "wahleka", ungakwazi ukulawula ulimi lwesisusoy oluyinkimbinkimbi nolungaqondakali."
  
  
  Uyise wazama kanzima ukungambheki Utara.
  
  
  "Kodwa," esho. 'it phansi. Itiye lakho liyabanda. Futhi sisenokuningi esingakhuluma ngakho.
  
  
  Wabuyela etafuleni. Wabheka Utara. Wayebukeka ebuthakathaka kunalokho ayecabanga. Lawo mahora ambalwa ayeseyilimazile manje. Amehlo kanah ayesinda. Wafinyelela indebe. Amehlo akhe angikhanyisa ngokuzumayo. Izibani eziluhlaza. Kodwa lokho kwakusho Ukuthi: Yeka! Wabheka Emuva Kunah. Itiye laliphuziswa izidakamizwa, futhi walithola sekwephuze kakhulu. Ngathatha indebe yami futhi ngenza sengathi ngiphuza. - Yini enye ofuna ukukhuluma ngayo?"Ulao tseng wambuza.
  
  
  "Izingane zakho," esho. "Eyakho nekamiss bennet.
  
  
  "Kuthiwani?"
  
  
  Wathi:" bantwana". - Kodwa mhlawumbe kungaba ngcono uma Udkt Quoy echaza konke."Waziphonsa esihlalweni sakhe futhi wagingqika waya kuyi-intercom encane. Wacindezela inkinobho Futhi Ustahl walinda. Ngesikhathi enza lokhu, ngomhlane wami, wathela itiye emuva embizeni yetiye. "Manje," esho nje ebhokisini lezwi. Wabe esebuyela etafuleni. Wabheka Utara. Wayedidekile kancane, kodwa wayesahlala eqondile. Ukuoi weza wachaza.
  
  
  Kwakulula ngempela.
  
  
  Waya kithi eyogonywa. Bazokhipha ibutho elincane lama-n3 ngokwabo. Kodwa kulokhu, laba basebenzi Be-N3 bazosebenzela UKAN. Utara wayeyobanika ochwepheshe abaningi abavelele emkhakheni onjalo wezakhi zofuzo. Ama-clone Katara azoqhubeka esebenza ekugomeni abantu. Ikhono lokuqala lesayensi lase livele lisezakhi zofuzo, futhi UKANG kwakudingeka anikeze ukuqeqeshwa okusebenzayo okudingekayo kuphela.
  
  
  Kodwa bangayithatha isinyathelo esisodwa.
  
  
  Babecabanga ukuthi kwakuyokwenzekani uma mina Notara sasinengane? Noma izingane ezengeziwe. Izibalo zazingaba ezine kuya kweyodwa ukuthi sasizokhiqiza umenzeli owayedlula bonke abanye abamenzeli. Umbulali okhaliphile ngokombono wesayensi. Okuhle kakhulu kuwo womabili la mazwe. Futhi-ke, besebenzisa lokhu njengokwangempela, bathola inani elidingekayo lamakhophi ngokufakelwa. Yiziphi amanani best FOR CANNES? Udkt. Kuoi wajabula kakhulu. Njengoba kwakunama-superclone angamashumi amahlanu noma ayikhulu, U-KANG wayengathatha umhlaba.
  
  
  Utara waqala ukuwa phambili. Wayebukeka evilaphayo. Waphumula isilevu sakhe esandleni sakhe futhi wabonakala elwa kanzima ukuze asibambe endaweni yaso. Naye kwadingeka aphuze itiye, ngakho waqala ukulingisa izimpawu zakhe.
  
  
  Ulao Zeng waphendukela Ekuoi. "Ngicabanga ukuthi maduze bazolala manje", ehlebela. - Uhlela nini ukwenza operation lokuqala?
  
  
  Wathi: "ngokuphuma kwelanga". "Uma besalele."Okwamanje, ngidinga isikhathi esithile ukuze ngizilungiselele elabhorethri. Lo msebenzi awubalulekile. Wonke amangqamuzana asemzimbeni aphethe zonke izakhi zofuzo ezidingekayo ukuze kwenziwe ikhophi eqondile. Its nje beru ucezu mncane isikhumba nge ih izingalo. Lapho bebuyela esitokisini sabo, ngizomhlola.
  
  
  Utara wayesevele elele, ikhanda lakhe lisekelwa esihlalweni. Wabubula okuthile futhi wehlisa nekhanda lakhe.
  
  
  Ulao Zeng washaya izandla zakhe.
  
  
  Kwavela izindela eziningana. Kwakunzima kakhulu ukuba indela eyodwa ingithwale, futhi ngangithwalwa ababili. Babekhipha lowo onsomi lapha babuyela esitokisini sethu sasejele esinamakha e-jasmine.
  
  
  
  
  Isahluko 23
  
  
  
  
  Izihluthulelo zazigqagqene kulolu chungechunge, futhi umnyango wavuleka. Safakwa ematheni amabili ahlukene, futhi izindela zavunyelwa ukuba zihambe. Ekhoneni lakhe, wayebuka ngamehlo avaliwe Njengoba Uquoy eguqa Phezu Kukatara. Ukukhanya okuncane okwakuseketangeni lokhiye Lika-ego Thalia kwaqhaqhazela. Wahlola umfutho wegazi lakhe ngesandla sakhe, wabe eseshaya isifuba sakhe ngomunwe ongeyena umuntu. Wabe esekhipha i-stethoscope ephaketheni lakhe. Kumelwe ukuba wayezwela kakhulu. Ama-earbuds ayemade kunokujwayelekile futhi ayejula ezindlebeni zakhe. Wayebonakala ejabule. Wabe esefika kimi.
  
  
  Manje wayemi phambi kwami, eqalekisa ngobumnene. Izindela azizange zikhumule ijazi lami, futhi Zazidinga isandla esingenalutho ukuze zilinganise umfutho wegazi lami. Sabhekana nalo lonke ihlaya. Ngazenza sengathi nginesisindo esifile. I-Emu yaba nesikhathi esinzima sokukhumula ijazi lami. Wabeka ibhandeshi engalweni yami futhi waqala ukupompa. Ngangizibuza ukuthi i-emu ingangitshela yini umfutho wegazi wami, uma ngangiphupha ngempela, uma ngangingawenzi.
  
  
  Ngacabanga ukuthi kwakungeyona indaba.
  
  
  Wangishaya esifubeni, wabe esekhipha i-stethoscope futhi. Ngalinda ukuba ucezu lwe-cold metal audition lucindezele esifubeni sami. Khona-ke u-ego wambamba ekhanda futhi wamdonsa kanzima.
  
  
  Kumelwe ukuba ubuhlungu babunamandla. Waphonsa ikhanda lakhe emuva, futhi izinyembezi zakhuphuka emehlweni akhe. Wabubula. U-Ego wambamba ngothayi futhi wamdonsa futhi, wamshaya ngesigamu. Saguquka saze saba phezulu, futhi washaywa umhlathi nge-emu wabe eseshaywa entanyeni ka-ego okwakuzogcina u-ego engazi lutho isikhathi eside.
  
  
  Okwesikhashana, wacabanga ngokubulala i-ego. Kwakungase kumphulule nje. Kodwa kwakubonakala kuyisinyathelo esiwubuwula. Ngizowina umqhudelwano, kodwa ngizolahlekelwa umdlalo. Ukufa kwe-Ego kungaba isigwebo sethu sokufa. Lapho amathemba okwenza ukushintshaniswa kwezingcingo okuzenzakalelayo nge-us ephela, Ulao Zeng wayezothumela ngokushesha iqembu lababulali. Noma basidubula nje, noma basibulala ngesirinji yabo yokudambisa. Okungenani khona-ke bayosiqeda. Phakathi naleso sikhathi, umkhaya wakwa-ats wawuyoqhubeka ukhona kanye nabazalwane abangamashumi amathathu nanhlanu ababezophuma. Cha, kungcono ukushiya iphupho Kulao zeng isikhashana. Okungenani okwesikhashana.
  
  
  Kwakudingeka ngisebenze nomzimba Kakuoi ongasazi lutho. Kwakuyi-ego charm Kathalia eyasusa. Kwakuyiqoqo eliphelele lezikhiye. Kumele okungenani babe ngamashumi amabili. I-odin ebazungezile kufanele ibe isihluthulelo se-ego lab. Futhi lena ilabhu engangithemba ukungena kuyo.
  
  
  Khona-ke i-ego yakhe yanakekela ijazi elimhlophe. Uma ngikude, lokhu kufanele kungenze ngifihle. Futhi ngemuva. Kunoma ikuphi, lezi zindela zaqhubeka zehlisa amehlo azo.
  
  
  Izindima zethu zaguqulwa. Kulokhu, wayesefile, futhi kwakunzima kimi ukukhumula i-ego. Wayelengisa ukhiye wakhe okhalweni lwakhe futhi egqoke ijazi elimhlophe Lika-Ego. Wayemude ngamasentimitha ayisishiyagalombili kunodkt. Quoy, kodwa ngangingenandaba. Wagoba, waphenduka umzimba ka-ego onganyakazi waba ukukhala, futhi wamboza u-ego ngengubo kakotini. Ukube babeqaphile, babeyothola abalele ngokulandelana. Uma nje bengabheki eduze kakhulu.
  
  
  Ngaqaphela ukuthi ngangithembele kakhulu enhlanhleni yami nakwezinye izinto ezingabonakali kahle.
  
  
  Wagcina ukubheka Utara, owayelele ngokuthula, waphuma waya egcekeni.
  
  
  Ukuphi?
  
  
  Akunakwenzeka ukuthi leli laboratory lalikhona kulesi sakhiwo. Mhlawumbe isehholo kwelinye lezakhiwo eziseceleni endaweni ekude. Ngakho kwadingeka ngithole indlela yokuphuma kuqala.
  
  
  Umhubhe omkhulu wamatshe wawubanda futhi umnyama. Vele ukhanyise amakhandlela abekwe ngezikhathi ezithile ezindongeni. Kwakukhona nosuku olunezikhiye. Amangqamuzana ezindela ayesephelile manje? Noma amajele amatasa?
  
  
  Ngaya ngakwesobunxele futhi ngalandela umhubhe ngezindlela zombili. Wayephuma nsuku zonke. Umnyango wawungavaliwe. Nakuba Nginamaketanga okhiye Kakuoya okhalweni lwami, okwakhe kwaba sengathi nginezihluthulelo zombuso wonke.
  
  
  Ubusuku babucacile futhi buzolile. Izinkanyezi zase zivele zibonakala, nakuba isibhakabhaka sasingakabi mnyama. Kwakungemva kwengxenye kuphela kwehora lesishiyagalombili noma leshumi, kodwa abazalwane Abangamatao base bengena kakade ngomugqa owodwa ongakhulumi esakhiweni esikhulu okungenzeka sasinezindlu zokulala ze-ih.
  
  
  Lokhu kwakusho ukuthi kwakungeke kube ilabhorethri.
  
  
  Kwakunezakhiwo ezinhlanu zizonke.
  
  
  Zonke izakhiwo ezikulesi sakhiwo zakhiwe zizungeze itshe elimpunga elisindayo elingamamitha ayisithupha ubude. Ngigcina imali, yenziwa ngesandla. Ngobuqotho, njengodonga Olukhulu Lwasechina. Kodwa-ke abazukulu babazukulu balabo bakhi. Lezi zakhiwo zazineminyaka engamakhulu ayisithupha kuphela ubudala. Kodwa. Ekuqaleni kwakuyinqaba. Noma mhlawumbe bekulokhu kuyisigodlo sezindela.
  
  
  Amakamelo kalao tseng, kanye "namakamelo ezivakashi" ethu, ayesezakhiweni ezincane kunazo zonke kulezi ezinhlanu. Ngemva kwazo, kwakunamasimu ama-poppy akude. Ngakwesobunxele, esakhiweni esikhulu esinezitezi ezimbili, kwakunamakamelo okulala ezindela. Ngaphesheya kwalokhu kwakunesakhiwo esifana nesibaya esaba ithempeli. Ngakho kusele izakhiwo ezimbili.
  
  
  Ngakhetha iphiko elikude kakhulu njengelabhorethri engaba khona. Mhlawumbe imigoqo emibili emafasiteleni nentuthu ezungeze ishimini kwenza kwaba nokwenzeka kimi. Ngizama ukumtshela ukuthi kwakungeyona ngisho into eyisiphukuphuku.
  
  
  Lokhu kwafezwa kalula. Futhi kwakusanda kudlula umimmo ngezindela ezimbili ezinamabhuku ayeqaphe umnyango. Umpheme obanzi wawufana nalowo owawumshiyile. Emanzi futhi engenalutho. Bangamakhandlela. Esebenzisa ithuba, wakhetha elinye lamakamelo futhi wama isikhashana ukuze aqiniseke ukuthi akukho msindo ngaphakathi.
  
  
  Isikebhe sazama. Umnyango wavuleka.
  
  
  Kwakuyisigodlo sezindela. Umbhede wawungelutho ngaphandle kwekona lekamelo elalimbozwe umata.
  
  
  Kwakunesinki, umcamelo, izincwadi ezithile, nokukhanya okuncane kokufunda. Wavula isibani futhi wabuka izincwadi. Lawa kwakungamavolumu amabili Ebhayibheli Lamamarxist: I-Communist Manifesto Ne-Capital, Kanye nezincwajana eziningana. I-Ih yaphenduka. Enye yazo yayithi " Ngithatha kanjani izwe elingathuthuki? "nenye ethi" Ngilicekela Phansi Kanjani izwe elithuthuke ngokweqile?"Futhi lokho kwakuhlanganisa konke ngaphandle Kwe-Iceland.
  
  
  Ngokuqinisekile kwakukhona indela eyayihlala lapha. Kodwa hhayi indela Yamatao. Indela engumkhomanisi. Omunye walaba bantu abanonya, abazinikele, abazinikele ebukhomanisini. Ngiyazibuza ukuthi mangaki amakamelo azungezile ayehlala ngale ndlela. Kodwa ngangichitha isikhathi sami. Waphuma wangena emagumbini futhi wangena, umimmo eminye iminyango yokhuni efanayo. Ngangingazi ukuthi ngizoyibona kanjani, ukuthi umnyango ofanele ubukeka kanjani. Ngangingacabangi ukuthi kwakuzoba nebhokisi lokukhanya le-neon elinezinhlamvu ZASELABHORETHRI ezikhanyayo ngaphezulu kwalo. Kodwa ngandlela-thile ngangilindele ukuba umnyango uhluke, futhi mhlawumbe ube wesimanje ngokwengeziwe.
  
  
  Umnyango uvaliwe ngemuva kwami. Soft shaggy weza kimi. Kwakungumuntu oyedwa. Njengoba ikhanda lakhe laligobile, waqhubeka ehamba, emboza isilevu ngesandla esisodwa: Ukuoi ecabanga ngenkinga eqondile yofuzo.
  
  
  Le ndoda yangidlula ngaphandle kokungibuka futhi yanyamalala izungeze ijika phansi ehholo.
  
  
  Manje kwadingeka ngenze isinqumo esisheshayo. Wayengahlala lapho ayekhona, futhi ngaleyo ndlela avuse ukusola. Wayengase aphume, okwakungase kube okuphephe kakhudlwana, kodwa kungabi nenzuzo enkulu.
  
  
  Kwakunethuba eliphindwe kabili lokuthi ngangingeke ngikuthole engangikufuna. Kodwa uma enza kanjalo, wayeyoba umcwaningi-mabhuku Enew jersey, hhayi umenzeli oyimfihlo Ehanoi.
  
  
  Waqhubeka futhi waphenduka. Futhi abacwaningi-mabhuku Abaqashiwe Basenew jersey abayizinkulungwane ezingamashumi amahlanu bahleka njengoba ipayipi lomthofu lehla kakhulu, lacishe ladla ikhanda lami futhi lashayisa udonga olungemuva kwami ngengozi.
  
  
  Wayengilindele, ukuphela kwefoni kulungile esandleni sakhe. Lapho nje ipayipi lishaya udonga, U-Ego walibamba esihlakaleni waliphenduka, kodwa leli payipi kwakungelona kuphela elenziwe ngomthofu. Amandla e-Ego ayenganyakaziswa. Esaphethe ucingo, waphinde waphuma, kulokhu ebheke phezulu. Kodwa manje wabamba ngokuqinile isihlakala sika-ego futhi washaya i-ego yakhe ngamadolo akhe...
  
  
  Kwakuyihhovisi legatsha. Akukona ukumehlisa isithunzi. Esinye isibhakela senhlanhla sasinganele ngisho nokushaya isitashi ngaphandle kwe-ego yekhola.
  
  
  Wayeqinisile ngokuphelele ngalokho. Ekushayweni kwami kwesibili, lawela ezinyaweni zami, futhi wawa phansi. Wahlala phezu kwami futhi waqala ukungishaya. Ngagingqika, kodwa wangibamba ngomphimbo. Wazama konke okusemandleni akhe ukudonsa i-ego yakhe, izandla zakhe, kodwa ngangingacabangi ukuthi ngangizama kanzima ngokwanele.
  
  
  Lesi sikhathi ngaphambi kokufa sikhanya kakhulu. Izikhathi eziningi wayekude ngomzuzu owodwa kuphela nokufa, futhi kwaba kuphela ngalokhu kukhanya komzuzu wokugcina lapho iwashi layeka khona.
  
  
  Ucingo lulele phansi, lungafinyeleleki. Wagxila kakhulu enhlanganweni eyodwa egxile. Imilenze yami yayiwumhlane we-ego yami. Wabeka izinyawo zakhe phansi futhi wakhahlela njengehhashi elalizolahla umgibeli walo. Akazange amkhiphe u-ego esihlalweni, kodwa walahlekelwa ukulinganisela kancane, futhi lapho siphinde siwela phansi, wayesecishe abe amasentimitha ayisithupha ngakwesokudla. Isandla sami sathinta ishubhu, futhi lashaya i-ego yakhe ngamakhanda amaningi.
  
  
  Ugh.
  
  
  Wangigingqa futhi walala enganyakazi phansi etsheni, igazi ligeleza ngenxa yesilonda esikhulu esiwolintshi ekhanda lakhe. Ngeke aphume igazi isikhathi eside kakhulu. Wayefile.
  
  
  Angikwazanga ukushiya i-ego lapha, futhi angikwazanga ukuzibeka engozini yokudonsa i-ego, umzimba, isikhashana. Sasiqhele ngamamitha ambalwa nje komunye umnyango wokhuni-elinye igumbi. Wavula umnyango futhi wadonsela u-ego ngaphakathi.
  
  
  Uyise wayegoba phezu kwesidumbu lapho ezwa izwi lizungeza umnyango.
  
  
  "Izinkinga, Dokotela?"
  
  
  Akazange aphenduke. Eyakhe yayigobile, ngakho manje ukuphakama nobuso bami kwakungeke kunginike. Wazama ukwenza izwi lakhe lifane nelikakuoi.
  
  
  "Uzoba ngcono."
  
  
  "Ingabe ngingamenza enze okuthile ngawe?'
  
  
  "ureiseka ukuthi i-ego yami ayiphazanyiswa lapho ngingekho."
  
  
  "Kodwa leli igumbi lami.
  
  
  "Bese uthatha igumbi lika-ego, uthathe umthungi. Lona ezibalweni udinga ukuphumula. Izwi lami eliphakeme lehla kancane, kodwa kubonakala sengathi akazange akuqaphele.
  
  
  "Yebo, Dokotela," esho ngokushesha. Futhi waya kwesobunxele. Lapho evala umnyango ngokuqinile kakhulu ngemva kwakhe ukuba angitshele ukuthi akakuthandi ukuthatha imiyalo futhi akanandaba nokuthi ngiyazi ngakho.
  
  
  Wachitha umzuzu ebumnyameni obuphelele ukuze ahlole ubukhulu benkinga ayeyenzile phakathi nocwaningo lwakhe. Angikatholi lutho ngaye okwamanje. Ngaphandle kobunzima. Kungenzeka kakhulu ukuthi ngagcina ngisesakhiweni esingalungile, futhi ukube angizange ngibe nenhlanhla, ngabe ngagcina ngingasekho. Kusukela Ngesikhathi Unassau ehamba, konke kwahamba kabi. Kodwa ngakolunye uhlangothi, babenephutha ohlangothini olufanele. Utara naye bagcina lapho kwakufanele sibe khona. Ndawonye, bephila, endlunkulu ye-pbx. Manje konke okwakusele kwakuwukuya ebhizinisini. Wavula umnyango ngesikhala futhi wabheka ngaphandle egcekeni. Kwakuyinto enhle kakhulu engiyenzile. Ngaleso sikhathi kwavuleka umnyango ekugcineni kwehholo, futhi kwazwakala umsindo wamazwi. Okokuqala kwakunabathathu. Amagatsha amathathu ayemi emnyango futhi efiselana ubusuku obuhle. Bonke babekhuluma isingisi. I - ih yaqagela ukuthi lokhu kwakuyingxenye yezikhathi zokuqeqesha. Khona-ke umnyango wavuleka, futhi kwakunjengokungathi umi ekugcineni kwebhande elihambayo... ezine... ishumi... ishumi nesishiyagalombili... amakhophi angamashumi amabili nanye afanayo. Ama-clone alandelanayo.
  
  
  Umhlangano, noma ngabe wawuyini, wawuphelile. Babesendleleni eya emakamelweni abo. Yakhethwa indawo YE-pbx esikhundleni selebhu.
  
  
  Uma ubulindele leso senzakalo esesabekayo lapho Ucarter ebulala khona ababulali abangamashumi amabili nanye ngesikhathi esifanayo ngepayipi lomthofu, khona-ke wawuphutha. Engashongo lutho, waphinde wavala umnyango waya efasiteleni.
  
  
  Nokho, uma ulindele ukuba izinkinga zami ziphele, kuyodingeka ulinde isikhathi eside. Le ndawo yayibonakala ingenamuntu nhlobo. Ngaphansi kwesembozo sesihlahla esiphansi, esihlotshiswe kahle, wahamba ngezinyawo waya esakhiweni sokugcina. Kumelwe ukuba leli kwakuyilabhu.
  
  
  Wayesevele eneminyaka ecishe ibe usuku ubudala, manje owayesengaphansi kokuvikelwa yizintombi zalezi zindela ezazikhona yonke indawo. Phakathi kwamadoda e pbx ayefana ngokuzalwa nezindela ezazibukeka zifana ngokufana kwazo ngangikhokha futhi ngigunda amakhanda, nganginomuzwa wokuthi ngangingumhlanganyeli we-stahl embukisweni wamadonki osayizi ongokoqobo. Umuntu othile kuphela owayenomcabango owanele lapho u-emu kudingeka adale abalingiswa abahlukahlukene.
  
  
  Ngangidlula nje esakhiweni semimmo cishe amamitha amahlanu kude lapho sivela kungazelelwe.
  
  
  "Usasebenza... udokotela?"
  
  
  Ukugcizelelwa kwezwi lokugcina kwakusho ukuthi wayengeke akholelwe kulo "dokotela" eminyakeni eyikhulu. Wayekhathele ukukhumbula umnyango wezinto ezikhethekile ezinhle wasewashington. Wabamba ipayipi lomthofu ephaketheni lakhe waphenduka.
  
  
  Igatsha lalingilindele, ngiphethe isibhamu. "Kuhle, N3," esho. Izindebe zika-Ego zagoba zaba ukumamatheka okudelelayo. "Nkulunkulu Wami. indlela owakhula ngayo, Udkt. Kuoi.
  
  
  Akazange athathe esinye isinyathelo esiya kimi, futhi wayesengafinyeleleki kimi.
  
  
  'Kuhle."Yena, ngezwa ukuthi uhlobo oluthile lwenkomo engcwele. Ngakho angikwazi ukukubulala. Kodwa ngiyaqiniseka ukuthi bafuna ubuye. Ngakho buyela emuva.
  
  
  Wayazi ukuthi ufunani. Wayengeke angibulale, kodwa wayengangipompa ngigcwele umthofu uma i-emu ifuna. Izici ezitholakalayo, njengamanxeba ezinhlamvu, azidluliselwa ezinganeni. Kwakufanele imkhiphe izikhali. kodwa kwakuyodingeka ngimangale. Ngaphambi kokuba akwazi ukudubula. Ngisho noma ephuthelwa, umsindo walokho .Ama-45 ayezodonsa lonke iqembu lapha.
  
  
  Eyakhe yayiseseyingxenye yedwala. "Shesha," esho.
  
  
  Waqhubeka nje emgqolozela ngobuso obunamatshe.
  
  
  Kungani? Kungani ngingakwenza lokho? Awukwazi ukungidubula uma kungenzi lutho kuwe. Awukwazi ngisho nokungilimaza", ngaqamba amanga. "Iqembu lakhe legazi lizohlehlisa ukuhlinzwa okuncane elingilungiselele kona. Ngakho uma ufuna ukumbuyisa, kuyodingeka ungikholise kuqala.
  
  
  Wayenqikaza. Wayengaqiniseki ukuthi umnikelo wami omncane kwezesayensi wawuyiqiniso yini noma cha. Uma kukhona, wayenokungabaza kwakhe. Uma engivumela ukuba ngibaleke, uyoba senkingeni. Uma engipompa ngigcwele izinhlamvu, angase abe senkingeni enkulu nakakhulu. Lokhu kwakusho ukuthi i-ego yayiphonswa inselele yokulwa ngesibhakela.
  
  
  Wamukela inselele. Isikhali sokuqala sika-ego kuphela esasingesona isibhakela, kodwa kwakuyi-karate. Nginebhande elimnyama ekarati. Kodwa futhi nganginepayipi elimnyama lomthofu. Konke kwakuhlelwe kahle. Okokuqala, okwesibili ngehora lesigamu, nganginomzimba okwakudingeka ngiwulahle.
  
  
  Yebo, izwi owawunalo laliyisitebele esivaliwe. Kodwa udkt. Kuoi angase abe nesihluthulelo salokho. Kwangithatha imizamo eyisithupha, kodwa ekugcineni umnyango wavuleka. Wadonswa ngaphakathi isidumbu Sikabranch futhi wavala umnyango weseraglio.
  
  
  Izindela zazisamile amehlo azo ehlisiwe, ziqaphe umnyango welabhorethri. Kwakumangalisa. Cishe, ama-clone ayengabafowabo baka-ih, kodwa ayebona konke futhi engenzi lutho. Waqala ukuqonda kancane incazelo Katara yokuziphatha Kobutao. Akukho ukufa, futhi azikho izixwayiso, ngakho uma ugijimela komunye, sizogijimela komunye. awenzi lutho. Yena, wangena ngomnyango waselabhorethri.
  
  
  Ingaphakathi lalesi sakhiwo lalihlukile kwezinye izakhiwo. Kwakunendawo encane yokwamukela izivakashi yesigodlo sezindela neminyango emikhulu emhlophe ephindwe kabili. Isihluthulelo seshumi sangivumela ukuba ngingene, futhi iminyango yavuleka.
  
  
  Ngicabanga ukuthi lena yindawo embi kunazo zonke engake ngaba kuyo.
  
  
  Kwakunomugqa wamashubhu amakhulu engilazi agcwele izithelo ezikhulayo odongeni. Ngizokwenza umusa futhi ngishiye incazelo.
  
  
  Kwakunamanye amashubhu okuhlola. Ezincane-ezinamaqhubu ezinto ezintantayo emanzini. Ngabala amashumi amahlanu awo. Ukuthi ubani owayebazungezile wayengumuntu nokuthi ubani owayengeyena, wayengakwazi ukusho. Kwakunesihlalo phakathi egumbini. Unen wayenezikhungo ezinamagundane namagundane, nezingulube eziningana ze-guinea ezavela lapho Ubrylev eyivula.
  
  
  Ngaphesheya komgwaqo kwakunehhovisi. Iwindi elikhulu lengilazi lahlukanisa U-Ego ne-lab, kodwa lamvumela ukuba aqaphele konke kusukela lapho. Ngasodongeni ngefasitela kwakunamaphupho azo zonke izazi zesayensi ezihlanya. Cishe isihlalo sokusebenza esingamamitha ayisithupha ukuphakama, esigcwele imiphongolo eqhuma enikezwa ama-coil okushisa kagesi, ama-condenser amanzi, namalambu amancane egesi. Yonke indawo yayimbozwe uhlobo oluthile lwesembozo sensimbi, njengesigqoko phezu kwesitofu, futhi ukusuka lapho kwakunesikrini sengilazi esingenakuqhekeka esasimboze konke.
  
  
  Kodwa akubona bonke.
  
  
  Kwakuneminye iminyango emibili ngemuva kwelabhorethri, eduze nje komnyango wehhovisi Likaquoy. I wavula it, fumbled ne okhiye, futhi wavula ih. Wayesebuyele egcekeni elincane. Iminyango eyisithupha yokhuni evaliwe.
  
  
  Isihluthulelo salowo wokuqala samthola.
  
  
  Insizwa yasethailand eneminyaka engamashumi amabili ubudala yayinyakaza phansi ekhoneni. Lapho engibona. waqala ukukhononda futhi wakhasa waze wangena ekhoneni lakhe.
  
  
  Kwelinye igumbi, owesifazane osekhulile owayebukeka engenalutho, wangigxumela futhi waqala ukungishaya esifubeni ngokushaya okungenanjongo. U-Ee wambamba ngengalo futhi wamcindezela ngobumnene kodwa ngokuqinile. Esikhundleni sami, waqala ukushaya usoft moan. Wavala umnyango futhi wacabanga isikhashana.
  
  
  Ukuoi wathi futhi wazama izidakamizwa elabhorethri. Wathi kwakuyizidakamizwa ezishintsha ingqondo. Ngokusobala, leyo mibono emibili ishintshile. Isayensi iyaqhubeka. Ngangicabanga ukuthi sengimbonile ngokwanele ngaleso sikhathi.
  
  
  Wabuyela elabhorethri futhi wavakashela ehhovisi Likakuoi.
  
  
  Izindonga zazigcwele izincwadi namafolda. Cishe ingobo yakhe yomlando. Isihlalo se-ego samfuna. Ngangingazi ukuthi yini engangilindele ukuyithola. Kodwa engakuthola kwakukuhle kakhulu. Isethi yezikhiye eziyisishiyagalombili. U-Ih wakuqhathanisa nezihluthulelo ezisebhande lami ezanginika ithuba lokungena elabhorethri nasezitokisini. Yebo. Wonke umuntu wayenecebo lakhe. Isethi encane yamakhophi ngomzuzu yayingeniswa. Khona-ke kwafika omunye umcabango kimi, futhi wafihla i-ih emphethweni wezingubo zakhe zangaphansi. Amathuba ami afihlekile okuwina aqala ukwanda.
  
  
  Wavala umnyango waselabhorethri ngemva kwakhe futhi waphuma, umimmo wezindela eziwile, ebusuku.
  
  
  Cishe phakathi nalapho, ngabona okuthile okuthakazelisayo. Izindela ezimbili ezazinengxabano eshubile. Kwakumangalisa ukuthi lezi zindela zazikwazi ukukhuluma, kodwa okwakumangalisa nakakhulu ukuthi zazixabana. Yena, wacasha ngemva kwezihlahla lapho bedlula umimmo me, manje base bethule.
  
  
  Uhambo olwalusele olwaludlula endaweni yakhe lwalungenamsebenzi. Kubalulekile ukuthi ngibe nesikhathi. Kumelwe ukuba eyakhe yayingasekho cishe ihora nesigamu. Wazizwa sengathi wayemshaye lo Kuoyu amahora amabili, kodwa wayesazibeka engozini. Lapho ngifika esangweni elikhulu lendlu yethu, i-ih yayigadwe izindela ezimbili. Lapho ngimshiya, ngangingekho. Kodwa njengabo bonke abanye, behlisa amehlo abo futhi banganginaki.
  
  
  Angibonanga muntu egcekeni. Ngokushesha nangokuthula, wafika osukwini lwesisele sethu. Umnyango wakhe wavuleka kancane. Utara wayesekhona. Ngisalele. Wabheka ngekhamera kwenye i-mat. Ukuoi wayesekhona. Eqiniseka ngesikhundla sakhe, Udellee wangena ekamelweni. Kodwa kwakungafanele aqiniseke kangako.
  
  
  Izandla ezimbili zangibamba ngemuva. Isandla sivaliwe entanyeni yami. Ngazama ukuphenduka, kodwa esinye isandla sabamba isihlakala sami endaweni yaso futhi sagoqa imikhono yami njengoba leso sandla sasibambelela entanyeni yami. Wabheka emuva. Babengababhishobhi ababili. Kumelwe ukuba bangilandela buthule. Owesithathu wayengilindele ngaphandle komnyango. Ngesirinji. Udkt. Kuoi wasukuma embhedeni. Ngazizwa ngikhathazekile ngakho. Izingalo zakhe ezinamandla zakhululeka futhi waveza ulaka lwakhe kumfundisi wokuqala owafika. Ngokwesibonelo, ngemva kwemizuzwana embalwa, umgodi wonogwaja wavuleka futhi waqala ukuwa.
  
  
  Ngokujulile.
  
  
  Ejulile futhi ejulile.
  
  
  Emuva Ezweni Lezimangaliso.
  
  
  
  
  Isahluko 24
  
  
  
  
  Utara wahlala phambi kwami futhi wathi okuthile okungaqondakali. Wayegqoke amabhulukwe akhe apinki. Unah wayenebhandeshi eliyisikwele eligoqwe engalweni yakhe. Amehlo akhe awela engalweni yakhe. Kwakunesikwele esifanayo se-gauze.
  
  
  Bakwenza. Basigoma.
  
  
  Lezi zindlalifa zase zindiza kakade emathunjini okuhlola, endaweni ethile emalabhorethri kulo lonke elasenightmare, kwenye indawo phakathi kwamagundane namaxoxo akhubekayo.
  
  
  Wagxuma waphuma embhedeni.
  
  
  "Thula," kusho yena. 'Thula. Usalokhu ubuthakathaka kakhulu. Usuku oluvikelwe. Asikwazi ukwenza lutho okwamanje. Waphenduka waqala ukuhleba okuthile. Wanikina ikhanda, ezama ukuwaqonda amazwi akhe.
  
  
  Khona-ke u-ego wambona. Wayekhuluma nomfundisi. Lolu limi olungaqondakali kwakufanele lube ulimi lwesisutoi oludumile manje. Lesi kwakuyisikhathi sesibili kuphela lapho okuhlangenwe nakho kokudambisa ingqondo kwangenza ngabuza ukuhluzeka kwengqondo kwami.
  
  
  Le ndoda yayihlezi phansi, isaphethe ipuleti lokudla i-ego ebandakanyekile ejoyina esitokisini sethu. Wayebukeka njengabanye. Isikhumba. Kodwa lapho evula amehlo akhe, wayazi ukuthi ukhethekile. Ngangingakaze ngimbone ebukeka kanjalo ngaphambili. Zaziqukethe lonke ulwazi nokungabi nacala kwezigidi zeminyaka yesintu.
  
  
  Utara waphendukela kimi.
  
  
  "Uning tan ungumbhishobhi. Weza lapha ezosisiza. Okungenani ukuqinisekisa ukuthi i-eda yethu ayidliwa izidakamizwa. Babehlele ukusibeka phansi ngamaphilisi okulala."Izwi lakhe lizamazama kancane.
  
  
  Wabheka Uning tang, lawo mehlo angenamkhawulo. "Ingabe yilolo sizo asinika lona?"
  
  
  Wayegxumagxuma emahlombe. Angazi. Ukusisiza nganoma iyiphi indlela kuphambene ne-ego yokholo. Kungakhathaliseki ukuthi kwenzekani kithi, kumelwe kube intando Kankulunkulu. Uzizwa sengathi uyaphazamisa, futhi kuyamhlupha."
  
  
  "Iyini inkolo yesihogo, mthungi?"Ingabe ukudlisa izidakamizwa nokubulala abantu kuyintando Kankulunkulu?"
  
  
  Wangibuka ngokuthula. Uthi izenzo zobugovu azikwazi ukuvimbela ukubulala. Kungathinta kuphela ukuthi ubani obulawayo. Uma engenzi okuthile, bayosibulala. Uma esisiza, sizombulala.
  
  
  Ingabe konke lokhu kuwukubulala kwakhe?"
  
  
  Wanqekuzisa ikhanda kakhulu. "Konke kuyambulala."
  
  
  Ibunzi lakhe lalinemihlathi. - Khona-ke kungani esisiza?"
  
  
  Uthi uyasisiza ngisho nalapho kunamathuba ."
  
  
  Wabheka nxazonke. Sasibabili, futhi sasivalelwe kumakhamera edijithali. Engahlomile. Ngaphandle, kwakunama-ih amaningi. Zonke zihlomile. - Ingabe yilokho akubiza ngokuthi?"
  
  
  Umfundisi washo okuthile. Utara wayihumusha. Uthi uyayiqonda imizwa yethu ... kodwa ngifisa sengathi ungakuqonda. Wathi... wayenqikaza, njengokungathi wayesaba ukusabela kwami. Wathi ukuqonda kuyokulethela ukuthula ."
  
  
  'O, akunjalo? Khona-ke lokho kuhle. Ukhuluma kalula ngezwe. Lapha, ethempelini elincane Lamatao. Kodwa kuthiwani lapho? Kuthiwani ngazo zonke lezo zinkomo ezihamba ekuphileni ngenxa yama-poppy akhula engadini yakhe? Buza ukuthi ucabangani ngakho. Utara wabheka phansi wabubula.
  
  
  "Phuthuma," kusho mina. "Mbuze."
  
  
  Bakhuluma cishe imizuzu eyishumi. Kumelwe ukuba kwakuthakazelisa kakhulu. Uning tan wayeka ukucabanga isikhathi eside futhi wakhuluma ngezwi elililayo. Ekugcineni, washo okuthile okwenza Utara waphenduka.
  
  
  Wathi:" wayengazi lutho ngaleli opium". "Akazi okuningi ngokwenzeka lapho. Wachitha ukuphila kwakhe konke lapha. Kodwa uthi uyakholelwa-uma sicabanga ngomlilo osezwini lakho", esho, " ukuthi useduze nomthombo wamandla omhlaba wonke. Khona-ke wangitshela ukuba ngikuxwayise ngokuthi akubona bonke izindela lapha eziyizindela. Abanye bazungezile... cishe ingxenye yayo... cishe ikhulu... Amaqembu AMAKAN."
  
  
  Sengivele ngicabange ngento efanayo. Lokho kwachaza izindela engangizibonile ziphikisana nezindela ezazingibambe ukuze zinginike umjovo. Kodwa umbhangqwana wokugcina engawubona wawubukeka ufana ncamashi nawo wonke amanye. Phansi emehlweni aphansi. Waqhaqhazela, ezwa intukuthelo eyisicefe. "Kuhle," ngishilo. 'Kuhle ukwazi. Ngakho ingxenye yabo ingamaqembu azungezile. Kodwa uma zonke zibukeka zifana, singazibona kanjani i-ih?
  
  
  Utara wanikeza Ucorkscrew futhi waphendukela kimi. "Uthi asikwazi ngempela ukukwenza kudell."
  
  
  Yena, wasukuma waqala ukuhamba emuva naphambili ngekhamera yedijithali. 'Uma kungadambisa unembeza we-ego, wasitshela okuthile, kodwa akazange asho lutho. Izimfumbe ezinjalo emu umphefumulo.
  
  
  Uning tan wasukuma. Kumelwe ahambe, esho ngenhlonipho. Kodwa uzobuya phakathi nesikhathi sethu esilandelayo sokukhononda esamukelekayo. Futhi phambi kwabo, i-ferret, wasishiyela ama-platitude Athile Obutao:
  
  
  "Isenzo sinikeza izimpendulo ezimbalwa kunalokho abantu abakucabangayo."
  
  
  "Imibono inamandla kunezikhali."
  
  
  Wanezela enkulumweni yakhe yokuvala:
  
  
  "Ngosuku Lwezimangaliso, konke kuyogcwaliseka."Futhi futhi, lokhu kuqonda kwakuyisihluthulelo sokubhukuda ngaphandle. Lolu hlobo lwenkulumo lungenza ngihlanye ngempela. Kodwa wangibuka ngivalelisa ngamehlo akhe amadala, futhi okwesikhashana akazange azizwe lutho. Okwesikhashana, wayezazi zonke izimpendulo, futhi lezo zimpendulo zaziyiqiniso.
  
  
  Wahamba, futhi ngezwa i-ego isihluthulelo somnyango wethu. Umsindo wangibuyisela esimweni esibi. Ngangifuna ukushaya othile ngesibhakela. Kodwa okuwukuphela komuntu owayekhona kwakungutara. Waqhubeka ekhuphuka futhi ehla ekamelweni.
  
  
  Wathi: "kuhle ukuthi uyangithukuthelela manje". - Wawucabangani ngaleso sikhathi?"Ukuthi ngangizoguqula u-ego abe i-agent YE-AX eqinisekisiwe imizuzu eyishumi.
  
  
  - Ungase okungenani uzame, othandekayo. Kunokuba ngiphinde lokhu kungabi nangqondo, lokhu kuqonda kwakuyongilethela ukuthula."
  
  
  'O, Nkulunkulu wami. yeka ukuthi uyisiphukuphuku kangakanani.
  
  
  "Ah. Kuhle. Uhlakaniphile, futhi uyisicefe.
  
  
  Wabubula. "Angizange ngimtshele lokho.'
  
  
  Oh, cha? Yena wathatha omunye ezungeze imicamelo phansi futhi wamemeza hey phezu. Konke lapha, baby, kumakrofoni efihliwe. Ingabe ufuna ngidlale it?
  
  
  Waphinde wabubula. "Akukhona lokho umistletoe ayekusho. Kunzima ukusho ukuthi ukube nje ubungaqonda...
  
  
  "Yebo, Yebo. Ngiyamazi. Khona-ke ekugcineni ngizothola ukuthula."
  
  
  "Yebo," esho. Wanikina ikhanda, wathatha omunye umcamelo, wangiphonsa. Yilapho kwenzeka khona. Waphonsa umcamelo esandleni sakhe kuye. Wagxumela eceleni, walahlekelwa ukulinganisela, futhi wawela emuva embhedeni. Ukusuka lapho, waqala ukungiphonsa imicamelo, uv nah ayiphonsa kuye. Wavuka nomcamelo omkhulu osawolintshi futhi waqala ukungishaya ngawo. Ngamthatha ngamphonsa phansi embhedeni, futhi saqala ukuqabulana ngolaka. Lokhu kwasithulisa kancane. Saphonsa futhi sagona. Khona-ke kwakusenah. Konke kwakunjengoba kwakunjalo ngaso sonke isikhathi kithi. Kwaze kwaba ngomzuzu wokugcina lapho ngacabanga khona. Wayehlehla. Wathi:" ungakhathazeki. "Uma befuna sibenzele umntwana omuhle kakhulu, kuyodingeka balinde amasonto ambalwa."Kodwa akuzange kusebenze. Umqondo WOKUTHI ICANNES ibe ihhotela ukuze sikwenze lokhu wawungathandeki. Wehla enah futhi waqabulana ngobumnene. "Ngiyaxolisa, honey. Ngiyesaba ukuthi angifuni ukuzibeka engozini.
  
  
  Ngemva kwesikhashana, wathi: "uqinisile. Ngakuqamba amanga. Angase abe nengane nawe njengamanje."Wanganga. Ngifuna ingane yakho.
  
  
  'Okwamanje?'
  
  
  Ngizofuna lokho lapho siphuma lapha, futhi ... akufani nalokhu... wayengeke afune ukuba bazi lokho."Kungcono ukuzibulala kunalokhu. Kodwa ngiyakholelwa kuwe, Nick", esho emamatheka. "Ngicabanga ukuthi, njengoba lowo muntu asho, useduze nomthombo wolwazi. Ngikholelwa ukuthi unobuntu obuhle, futhi unenkanyezi enenhlanhla, kungakhathaliseki ukuthi lowo muntu usitshela ini. Ngikholelwa ukuthi uzosikhipha lapha.
  
  
  Kwakufanele ngicabange ngakho. Wasukuma, wagoqa ithawula, waqala ukuhamba futhi. Njengamanje, wayezoshintsha ngenjabulo isimo sakhe esihle sibe ugwayi. Wabheka ngaphandle kwefasitela. Kwakusemini. Ngalahlekelwa yiyo isigamu sosuku.
  
  
  "Ngathola ilabhu yakhe", kusho uyise. 'Woza lapha.'
  
  
  Wenza i-sarong ezungeze ishidi likakotini waya efasiteleni. Ngokungazelelwe sacindezeleka kakhulu. Wakhomba elabhorethri wangitshela ukuthi ikuphi. Wambonisa izihluthulelo ayezithathe esihlalweni Sikakuoi. Ngangisenazo. "Konke okumele sikwenze manje ukuphuma lapha.
  
  
  "Ucabanga ukuthi ungakwenza?"Kuyini? "wabuza ngobumnene .
  
  
  "Yebo," ngishilo. "Umphefumulo wegolide, nenkanyezi enenhlanhla? Ku-estestvenno. Ngingamkhumbula kanjani?
  
  
  Wabubula kakhulu futhi wangiluma indlebe. Wathi: "kuhle kakhulu".
  
  
  Iqembu lezikhiye lahlabelela ngalolo suku. Sobabili sasheshe safika emibhedeni yethu, lapho senza sengathi silele khona.
  
  
  Umnyango wavalwa futhi. Wabheka phansi isitsha sokudla. Ngathi: "kungcono sidle isidlo sakusihlwa". "U-Eda kufanele asidakise."
  
  
  "Mmmm ."Wayezulazula ematheni akhe njengesibonelo sekilasi lobuciko. "Ngiyajabula ngokuthi akunjalo. Ngicabanga ukuthi ilambile. Wathwala ithileyi wayisa etafuleni eliphansi futhi waphakamisa isivalo sesitsha esasishisa.
  
  
  Nokho, wayihogela ngendlela esolisayo. Wamemeza. "Ungakhathazeki," ngishilo. "Lena i-eda Yasechina. Uzovuka futhi ngehora.
  
  
  Sathatha izintambo. Kwakuyi-eda elula, irayisi elinemifino. Kodwa kwakumnandi futhi okungenani kwakugcwala. Wabheka Utara futhi waphinde walamba. Kodwa lokho kwadingeka kulinde. Endaweni ehlukile futhi ngesikhathi esihlukile. Wazizwa amehlo ami kuye, wabheka phezulu, wamomotheka enamahloni, futhi waphendukela emuva epuletini lakhe.
  
  
  Ngazama ukumqonda. Kuyinto ehlazisayo ngokuzumayo. Ngangisenokuningi engangingakuqonda ngaye. Ngokuvamile indlela engisabela ngayo kwabesifazane ilula. Lapho nginemibuzo, zonke zizungezile, ezingaphendulwa kalula ngoyebo nocha. Kuphela kulokhu, kwakungekho lutho olulula nhlobo. Hhayi imibuzo noma izimpendulo. Hhayi owesifazane wami, nemizwa yami ngaye. Amagama alula awasasebenzi.
  
  
  Wayengeyena intombazane enhle enezibuko noma ubuhle bekhalenda, nakuba ngangingakwazi ukucabanga ngenyanga eyayingabukeki kangcono kunah. Wayengowesigaba a nowesigaba B. wayengumuntu onekhono kwezesayensi futhi eyisisebenzi esihle kakhulu. Wayehlakaniphile futhi ethandeka. Emnene futhi ethokozisayo. Kwangikhuthaza, kwangicasula, kwangiphonsela inselele, kwaphakamisa umoya wami. futhi uma kungicasula, futhi kwangivusa.
  
  
  - Kanjani mayelana sithola ukusebenza?"
  
  
  Wabuza: "ucabanga kanjani lokho?"
  
  
  Itreyi yamxosha, yamelana nesifiso sokubhema ugwayi. Ukuthatha i-laser Kude Notara kuyinto eyodwa, kodwa ukuthatha ugwayi wami kuwukuhlushwa.
  
  
  "Bengilokhu ngicabanga ngalezi zindela isikhashana", ngishilo. Futhi nginombono. Ungakwazi yini ukukhuluma fast?"
  
  
  "Ngolimi Lwesisutoan?"
  
  
  "Ngolimi lwesisutoan."
  
  
  "Njengoba nje ngangicabanga. Go.'
  
  
  "Yebo, ingxenye yezindela lapha ingama-agent ASECANNES, akunjalo? Kunama-Ih angaba yikhulu, futhi bayogijimela endaweni yesehlakalo noma nini ukuze baphazamise izinhlelo zethu. Ngakho kumelwe sibhubhise i-ih. Noma okungenani ulethe ih emhlabeni umdlalo."
  
  
  'Kuhle. Kodwa sazi kanjani ukuthi bangobani?
  
  
  - Asikwazi ukuthola ih. Yilokho kuphela. Yindela yangempela kuphela eyayingakwenza lokho."
  
  
  Utara wayecasulwa. - Ngiyangabaza ukuthi singakwazi ukukholisa u-ego ukuba asitshele, uma yilokho owakucabanga."Akunjalo uma azi ukuthi sizokhipha la ma-ejenti, noma mhlawumbe okubi nakakhulu.
  
  
  Yena, wanikina ikhanda lakhe. Angifuni ukuba akutshele nhlobo. Ngifuna lezi zindela zangempela zibambe lezi zinhloli ZASECANNES noma okubi nakakhulu.
  
  
  Okwesikhashana, wangibuka nje.
  
  
  "Ingabe nawe ufuna lina, noma mhlawumbe wenze igolide elizungeze utshani?
  
  
  Wamomotheka. Angicabangi ukuthi kunzima kakhulu.
  
  
  - Ungasho ukuthi kalula. Iyiphi impikiswano osikisela ukuthi ngiyisebenzise? Ngiqonde ukuthi, ubakholisa kanjani abantu abazibophezele ekungenzeni lutho ukuze benze okuthile? Futhi okwesibili, uma ukwazi ukukholisa i-ih, yiziphi izikhali oziphakamisayo ezizisebenzisayo?
  
  
  Waphinde wasukuma futhi wehla egumbini. "Ngokuqondene nengxenye yokuqala yombuzo wakho, ukuthembela kwawo emizweni yokuzivikela."
  
  
  Wanikina ikhanda. "Ngeke kusebenze. Abesabi ukufa.
  
  
  "Ngiyakwazi lokho. Kodwa angisho ukuthi ih ukusinda komuntu siqu. Ngiqonde ukuthi ngisindise ukholo. Bheka, kunesizathu esisodwa kuphela sokuthi bahlangane NOKANG: ukuze basindise isigodlo sabo sezindela. Lokhu kumelwe kube inqaba yokugcina ye-dao esele kulo lonke Elase-Indochina. Uma kungenjalo emhlabeni.
  
  
  'Kulungile?'
  
  
  Ngakho lapho lezi zindela zifa, ih ukholo luyafa nazo. UKANG ngeke amukele izindela ezintsha. Le ndawo iyoba INQABA YE-canna, hhayi ithempeli Lamatao. Uma bengafuni ukulwa ngakho. Kulokhu, ukungenzi lutho kufana nokuzibhubhisa."
  
  
  - Kodwa ngabe abazange bafe ngaphandle kokuvikelwa yi-ih?"
  
  
  "Ngosizo lwethu, babengathuthela kwenye indawo."
  
  
  Ngomzuzu owodwa, wavala amehlo akhe emcabangweni. "Kuzwakala kukuhle, ngokombono wami."Kodwa futhi, kunjengokungathi Ungummelika ongokoqobo, futhi sibhekene nesimo sengqondo esihluke ngokuphelele."
  
  
  "Angikukholwa," ngishilo. "Ngicabanga ukuthi bonke abantu abanombono ofanele bayafana ekugcineni. Bazimisele ukufela imibono yabo, kodwa abafuni ukuzivumela ukuba bafele imibono yabo."
  
  
  Kwakusele elinye i-nut lamanzi ethayeleni. Wayithatha ngeminwe yakhe wayiluma. Wamomotheka. Umqondo omuhle", esho. "Kuwufanele umzamo noma kunjalo. Kunenkinga eyodwa kuphela ku-dell ngokwayo.
  
  
  Wabubula. 'Kuyini?'
  
  
  "Usho kanjani ukuthi 'idealist' esutoen?"
  
  
  Ngamphonsa embhedeni ngomcamelo.
  
  
  'Cha, cha.wathi. "Imibuzo ayikapheli. Kuthiwani ekuqaleni kwengxenye yesibili?
  
  
  "Iyini ingxenye yesibili?"
  
  
  "Yini okufanele bayisebenzise njengesikhali?"
  
  
  "O, lokho", wamtshela ngokumamatheka. "Yini ezungeze ihhovisi likalao Zeng."Kwadingeka ngilinde kancane kuze kube yilapho esezingeni elifanayo nami. Akuzange kuthathe isikhathi eside.
  
  
  'Nkulunkulu. Izikhali zibubula.
  
  
  "Izikhali zokukhala kwe-ego. Kunamaqembu e-ego angaba yikhulu alenga lapho, futhi kunezindela zangempela ezingaba yikhulu. Futhi uthisha wami wezibalo wayethi ukukunika isikhali esisodwa umuntu ngamunye.
  
  
  "Sawubona, kodwa linda umzuzu. Ngokwalokho engikukhumbulayo, le ngilazi esodongeni ayinakuphulwa, inogesi futhi ikhiyiwe.
  
  
  - Futhi umqondo wami ovamile ungitshela ukuthi lapho kukhona ilokhi, kumelwe kube khona ukhiye."Futhi lapho kunogesi, kukhona neswishi. Futhi omunye wezindela emagumbini Kalao tseng kufanele azi ukuthi bakuphi."
  
  
  Wangibuka ngokungathi sína isikhashana, wabe esehleka, wagxuma, wanganga. "Ngezinye izikhathi", esho, " umuhle nje."
  
  
  "Awukaboni lutho okwamanje," kusho mina.
  
  
  
  
  Isahluko 25
  
  
  
  
  Ngalobo busuku, kwaqala Usuku Lwezimangaliso.
  
  
  Isimangaliso sokuqala senzeka Lapho Utara ekhipha iphakethe likagwayi esikhwameni sakhe. Ungase ungacabangi ukuthi lesi simangaliso sifana nokuthola amanzi edwaleni, kodwa awuyena umlutha wokubhema njengoba unjalo.
  
  
  Isimangaliso sesibili sathatha isikhathi eside. Cishe ihora, ukuze ncamashi. Kodwa lapho Utangning ephinde ehamba nesitsha sethu sokudla kwakusihlwa, wavuma ukukhuluma Nenkantolo Yakhe ephakeme. Uma Inkantolo ivuma, iyohlanganyela necebo lami.
  
  
  Okwesithathu kungase kungabhekwa njengesimangaliso esingu-100%, kodwa ngizimisele ukucabanga kanjalo. Ngoba, kwasekuqaleni, kwakungewona umqondo wami. Ukube Angizange ngisebenzise umdlalo wokugcina Katara, ngangingeke ngifinyelele ekhabetheni ukuze ngibone ukuthi yini eyayisele emaphaketheni ami, futhi ngangingeke ngithole ama-chips amathathu amahle engawathola Ecasino Grenada, anokuqukethwe okuphuzi okuzungeze amaconsi. Ngesimangaliso esithile, bahlala emathangeni e-doublet.
  
  
  Isikhathi naso sasihle kakhulu. Ngenxa yokuthi sekusele imizuzwana engaphansi kwemine ngosuku, ukhiye waqhuma futhi kwafika indela, ngokusobala ngokusebenzisa ama-agent ASECANNES, izosihlola.
  
  
  Kwakungamahora ambalwa nje ngemva kokudla kwethu kokugcina okwelashwa ngezidakamizwa, futhi kwakufanele sikhululeke. Ngoba wayengase abe nesikhali esandleni sakhe, kodwa wayengaqaphile. Futhi lapho encika ukuze abheke eduze, angizange ngibe nenkinga yokushaya i-emu nge-chip efihlwe entendeni yesandla sami. Ngisanda kuthatha isibhamu kuye. Isibhamu esingajwayelekile esenziwe erussia. Isibhamu esinezimbumbulu eziyisikhombisa savalwa ngo-7.65.
  
  
  Ngemva kwemizuzu engaba yishumi, njengoba ayelindele, umngane wakhe weza ezobona okwakwenzeka.
  
  
  Manje sekuyisikhathi sokuthatha isinyathelo. Wayengazi umphumela womhlangano Kaning tang, kodwa lesi kwakuyisimo njengamanje. Futhi hhayi eduze kwalabo abaphuthelwa ithuba.
  
  
  Utara naye bagqoka izingubo zezindela zabo, begqoke izigqoko zokumboza amakhanda abo. Kwakungokunye nje ukufihla okubuthakathaka. Kodwa okungenani izindela zazinobukhulu nobude obuhlukahlukene, ngakho umzimba wethu nobude bethu akuzange kunikezwe. Wavala umnyango phakathi kwethu nonogada bethu ababengasazi lutho, futhi saphuma kalula sizungeze isakhiwo futhi sawela indawo emnyama.
  
  
  Saya obala elabhorethri.
  
  
  Utara wazizwa esekhaya phakathi kwemiphongolo ezungezayo nemishini eyinkimbinkimbi. Ngokushesha wathola i-pbx enezinyanga ezintathu ubudala. Ama-clone amasha Kalao tsen. Wathi ezinye izidalwa kwakuyizinkawu. Khona-ke wabheka phansi emgqeni wamashubhu okuhlola njengokungathi ushaywe umbani. "Eyethu", esho ngokhahlo. Futhi waphenduka.
  
  
  Ngangimqaphile ngesikhathi ehlola ikhabethe eligcwele amakhemikhali, ngizama ukuthola ukuthi ngenzeni ngawo. Ekugcineni wathi: "ucabangani. "Ngingabulala i-pbx ngokungeza intukuthelo ekudleni kwe-ih. Kodwa-ke ilabhu yayisazohlala ingashintshiwe, Futhi Ukuoi wayengaqala ukuhoxisa iqembu elisha futhi kusasa... Wayelahlekelwe ukucabanga, eshaya izinzipho zakhe emazinyweni akhe.
  
  
  Noma kungenjalo?'
  
  
  "Noma... Ngingenza i-glycerol tri-nitrate futhi yilokho kuphela."
  
  
  "I-Glycerol trinitrate?"
  
  
  "I-nitroglycerin ngawe".
  
  
  'Kuyafana nawe.'
  
  
  Wamomotheka.
  
  
  'Kulungile?'
  
  
  Yebo. Ah, keep. Shesha futhi wenze i-nitroglycerin. Angifuni ukubanika ithuba lesibili."
  
  
  Waqala ukusebenza, ephakamisa isikrini sengilazi esasivimbela amakhemikhali abilayo. Wakhetha ibhodlela elikhulu eliyindilinga eligcwele uketshezi olucacile, olwalungezwa ngokuwa ngeconsi eshubeni elilandelayo nelinye uketshezi olucacile. Lokhu kwakusekhoyili yokushisa futhi kwakwenza izinsimbi ezinkulu ezinomsindo. Kwakubekwa ikholomu yokucwilisa phezu kwebhodlela, futhi amanzi abandayo ayelondoloza izinga lokushisa ngisho nalapho exuba izinto ngesixubho esizenzakalelayo. Kwakungeyena Ustahl owambuza ukuthi lesi sigameko sasiyini edell ngokwayo. Noma kunjalo, waphonsa wonke lawo ma-cashew phansi emgodini.
  
  
  Wabe esethatha ezinye iziphuzo ezimbili, zombili ezingenambala, wazifaka ebhodleleni elilodwa nelinye emgqonyeni wokudla. Ukube bengingaba nokungabaza, ngabe sebehambile manje. Unah wayenesizathu sokuba lapha ngempela. Wasebenza ngokulula okusheshayo nokusebenzayo kwendoda ethile enezinwele ezibomvu egqoke isigqoko esinsundu, inganekwane enhle, exuba iso le-salamander nezinyembezi ze-unicorn. Ithathelwa indawo ishubhu lesiqandisi nesixubho.
  
  
  "Kulungile," esho. Nokho, I-Day of miracles yakhiqiza inothi layo lokuqala elingelona iqiniso.
  
  
  Namanye amanotts amaningi mbumbulu.
  
  
  La maphepha amanga ayethi-kwesobunxele kwesokudla Ku-vin. Udkt. Kuoi nezindela ezingamanga eziyishumi nambili ezinezibhamu ezinkulu eziyishumi nambili. Lezo zikhali eziyisiphukuphuku ezinamasosha ayisikhombisa.
  
  
  Angesabi kalula. Ukube Wayengu-Odin, Wayeyothathwa Njengesihlangu Ngukuoi. Kodwa babeyazi ngokwabo inkolelo-mbono yokuba iziboshwa. Izindela ezimbili zasondela Kutara, zafaka isibhamu emhlane wakhe, Futhi Upo vin wangiyala ukuba ngilahle isibhamu.
  
  
  Wabubula. Walahla isikhali. Wayeseqala ukungena emkhubeni omubi wokubanjwa nguye.
  
  
  I-emu yakhe yathi.
  
  
  Wathi kwase kuyisikhathi sokukhahlela lo mkhuba. Ukuthi kwakuwukuthunjwa kokugcina. Ukuthi ngeke ngiphinde ngibaleke. Ukuoi wanezela ukuthi kwase kuyisikhathi sokuba ngithuthukise umkhuba omusha. Wayezama okuthile, kodwa wayengakakuzami kubantu... Sathathwa cishe sayiswa ekamelweni elingemuva kwelabhorethri. Eceleni kwekhamera yowesifazane osekhulile owayehlale eshaya izindonga, nekhamera yensizwa eyabuyela emuva ebuntwaneni. Saphonswa ngaphakathi, umnyango wavalwa, futhi kwabe sekuba nomsindo onzima wesikhonkwane esishelelayo phambi kwawo.
  
  
  Ushaggy wanyamalala.
  
  
  Amafasitela ayevinjelwe. Ikheji lalincane. Ngaphakathi, kwakungekho lutho ngaphandle kwezindonga ezifulelwe. Sasigqoke amakhamera edijithali athambile. Futhi babezosebenzisa imakrofoni nezipikha ukuze basenze sihlanye ngokwanele ukuba le khamera ethambile ibe usizo. Okungenani babezozama.
  
  
  Engangikwazi nje ukuthi ngeke baphumelele. I-Kamikaze yayingeyona indlela yami, kodwa ibhomu lami likaphethiloli lalisalokhu lifihlekile phakathi kwemilenze yami. Uma ngimvumela ukuba angene endaweni encane esitokisini, uyosithatha ahambe naye. Kodwa okungenani wayeyoxhumana Nokwoi. Ngizofinyelela umdali wami ngenkathi amakhono ami esaphila.
  
  
  Wabheka Utara. Wayethukile. Ulwazi lwakhe lubalulekile. Amehlo akhe ayevuleke kakhulu, ubuso bakhe bungabonakali. Ukukhathazeka kuhlukile ekwesabeni. Ukwesaba kukwenza ukhathazeke ngokugcwele. Ukwesaba kuyakhubaza.
  
  
  U-Ee wamthatha futhi wazama ukumjabulisa. Wazama ukucindezela ukwesaba unah. Wayesathuthumela. Kwamethusa. Washaywa u-ee. "Vuka, sithandwa. Ngiyakudinga."'
  
  
  Wemba izipikili zakhe engalweni yami. "Ngiyaxolisa," esho ngezwi eliphuliwe. "Mthungi, uqinisile", ngishilo. - Ucabanga ngizizwa kanjani?"
  
  
  Wangibuka ngimangele. 'I-alamu?'
  
  
  "Ukristu," ngathi. "Ukube akazange akwenze, ngabe kakade wayelungele le khamera yedijithali ethambile."
  
  
  Wabeka ikhanda lakhe ehlombe lami futhi walengiswa lapho. "Kungani ngizizwa ngingcono manje futhi ngingabi mubi nakakhulu?"
  
  
  "Ngoba uvalelwe nomuntu, hhayi umshini."Wangimamatheka kancane. Ngokukhathazeka, kodwa ngokumamatheka. Wathi: "uma kunjalo, kungani' Wenze Ejapane ' ubhale yonke imbongolo yakho?"
  
  
  "Ngoba ngadalwa lapho", ngathi, ngimlandela endleleni. Wagijima ngesandla ezinweleni zakhe. Wayezilingisa, kodwa okungenani waphinde waba negunya.
  
  
  Ngathi: "shesha, futhi masibe nengqondo."Okokuqala, le nto embi izoqhuma nini?
  
  
  Wanikina ikhanda. "Ungakhathazeki ngakho. Uma amanzi abandayo ayeyivala, sasiyobe sesifile manje. Kodwa ukuze iqhume, ikhemikhali kumelwe ifudunyezwe ngama-degree angu-240, futhi ngokwayo ngeke ikwazi ukufeza lokhu. Futhi ngakwazi ukuphinde ngilahle lelo khethini lengilazi. Abazi ngisho nokuthi ngishintshe amakhemikhali, ngoba angakwazi ukubulala I-pbx yawo. Ekuqaleni kwakukhona lapho... ake sithi i-eda ye-pbx.
  
  
  Khona-ke kulungile. Ngokuqondene Ne-Kuoi ne-ego funny gun, nginombono. Wacabanga ukuthi uma Ukuoi ebuya lapha, wayengeke eze neqembu lonke. Cishe izindela ezimbalwa ezinama-revolver ziyokwanela. Uzocabanga ngakho. Ngatshela Utara ukuthi ngangisho ukuthini.
  
  
  Babengasheshi ukubuya. Mhlawumbe kwathatha isikhashana ukulungiselela.
  
  
  Sazibeka nhlangothi zombili zomnyango. Utara wayesekunene. Lapho umnyango uvuleka, uyoba kuwo.
  
  
  Kwaba nokuthula okukhulu futhi kwahlasela iseli lethu. Uma intokazi eyayiseduze kwethu yayishaya odongeni, ukugcwaliswa kwakuyongcwaba umsindo. Watshela Utara ukuba alale uma ecabanga ukuthi uyakudinga. Wayecabanga Ukuthi Uyayidinga. Ngahlala ngiphapheme futhi ngabuka ukuthula. Ngalinda ukuba iphule.
  
  
  Ngangizibuza ukuthi Ikuoi yayisilungiselele siphi isidakamizwa. Ngangilokhu ngicabanga ngalawo mafilimu amadala e-science-fiction lapho uprofesa wamakhemikhali waseyunivesithi eguqula khona abafundi bakhe babe izimbungulu ezinkulu. Noma lapho osomkhathi bedla ngokweqile imisebe yenyanga futhi bephenduka ama-cacti ahlanya. Ucarter uhlangana Nodkt.Vail Kutwitter. Esikhathini esizayo esiseduze kule nkundla. Izikhwama ezimbili ze-popcorn ne-Coke eningi. Khona-ke uya ekhaya uyothandana No-Irina.
  
  
  Utara wavuka isikhashana elele. Kulinganiselwa ukuthi kwakusekuseni cishe ngehora lesihlanu. Izinyoni zase zivukile futhi zindiza ihora lonke, futhi usanta wayegeleza ngamafasitela avinjiwe. Wamzamazamisa.
  
  
  Umzuzu wokuqala wokululama yiwona onzima kakhulu. Ngambheka njengoba ayelungisa umbono wefenisha yami ensundu nezindonga ezifekethisiwe. Wagcoba izandla zakhe phezu kwamehlo akhe. 'Yisiphi isikhathi manje?'Wabheka nxazonke.'O. Ngakho, ekugcineni wabuyela ezweni labaphilayo. "Ngicabanga ukuthi asazi, akunjalo?"
  
  
  "Isikhathi sokuvuka," ngishilo.
  
  
  "Ngangilala kahle,ngiphephile. Ngangiphupha ukuthi sasinjalo...
  
  
  "Shh."
  
  
  Wezwa umnyango oya egcekeni uvulekile. Umnyango waselabhorethri. Utara uphinde alale ecandid ekhoneni njengoba sasiprakthiza. Lapho umnyango uvuleka, isidumbu sakhe sasifihliwe, kodwa isandla sakhe sasingafinyelela kuso. Wayekulungele ukuthatha isinyathelo. Ngokombono wakhe, isikhathi sasiphelele. Wayengalali isikhathi eside ngokwanele ukuba aphaphame, futhi engalali isikhathi eside ngokwanele ukuba esabe. Wayelele ngakolunye uhlangothi losuku, encike ekhanda lakhe ekukhaleni. ukulala.
  
  
  Umnyango wavuleka. Izindela ezimbili ezihlomile zavimbezela Udkt. Kuoi. Kwakunommese esandleni Sikakuoi.
  
  
  Konke kwahamba ngokushesha futhi kahle.
  
  
  Umfundisi wokuqala, U-Agent KANG, wangishaya ngesibhamu sakhe. Ngokokuqala ngqá ngosuku, kwavela Isandla Sikatara. Indela yesibili yazizwa ikhahlela kancane ngonyawo lwayo olungenalutho. Ama-chips akamuva Asegrenada. Waphuma wafuna isibhamu sakhe. Wadutshulwa ngengozi, wangena odongeni olwalugqokile. Uquoy ucindezelekile. Umfundisi wesibili waquleka. Nganginesibhamu esandleni sami manje. Indela yokuqala yadutshulwa kabili esiswini. Ukuoi waqala ukubaleka. I-emu yakhe yamkhubekisa futhi yamgcina phansi Kwaze Kwaba Yilapho Utara ebamba ama-squirts futhi enikeza i-emu isibhamu. Amehlo ka-Ego abuyela emuva ngenxa yokwesaba. Waquleka. Wathatha isikhali sesibili phansi wasinika Utara. Wabe esethatha ukhiye futhi wavala ukuoi ego nabangane bakhe kumakhamera edijithali.
  
  
  Sasikhululekile futhi. Lokhu kusho ukuthi ngihlakaniphe ngendlela eyingqayizivele futhi ngiyisiphukuphuku ngendlela eyingqayizivele. Khetha eyodwa. Kodwa ungangitsheli ukuthi nginesifo sokuqaqamba kwamalunga omzimba...
  
  
  Utara wancika Kumoan futhi wavala amehlo akhe. "Ngingayivala manje?"Ngempela yayibuthakathaka kakhulu.
  
  
  "Ucabanga ukuthi ungakwazi ukubambelela ihora elilodwa?"
  
  
  Wabubula futhi waphinde walungisa. "Ngiyathembisa."
  
  
  "Woza," ngishilo.
  
  
  'Linda okwesibili.Wangibuyisela isibhamu u-ay anginika sona. "Linda, huh? Wakhulula intambo yengubo yakhe yezindela. Umfundisi wayemude njengami, futhi umphetho wengubo yakhe wawusemuva ngamasentimitha ayisithupha phansi. Wadonsa i-ego kwaze kwaba yilapho ingekho ngaphezu kwamaqakala akhe. "Bamba lokhu manje."Wayibamba ngesikhathi ibopha intambo yezicathulo futhi wayigoqa ngendwangu eyengeziwe.
  
  
  "Ngiyazi," esho. "Akukuhle kakhulu, kodwa kungcono uma kufanele ngigijime."Wathatha isikhali sakhe . 'Kuhle. Siyaphi, mphathi?"
  
  
  "Elabhorethri ."
  
  
  Saya emnyango, futhi wavuleka. Wanxusa Utara ukuba angahambi. Ochwepheshe ababili baselabhorethri babematasa ngaphakathi. Babegqoke njengezindela, kodwa ama-iha ayegqoke amajazi amhlophe aselabhorethri. Babesebenza etafuleni elihlanganisiwe, kodwa abazange bayithinte indalo Katara.
  
  
  Wagxumela emnyango futhi wawela igumbi ngaphandle komsindo. Lapho engamamitha ayishumi ngemva kwabo, wathi, " Lenga lapho, ubeke izandla zakho phezulu. Phenduka kancane.
  
  
  Benza njengoba babetsheliwe. Ngamtshela Utara.
  
  
  "Yini esinayo kule khabhinethi yezokwelapha ukuze sithule ih amahora ambalwa?"
  
  
  Waya emashalofini ezidakamizwa zemilingo futhi wafunda ukuhlunga. "Mmmm, kuthiwani... kuthiwani nge-amobarbital ethile? Lokho kwanele ukuba kube ne-cola enhle, ezolile."
  
  
  "Ngilungile."
  
  
  Waqala ukulungisa imijovo. "Noma yini oyithandayo. Ukulala okuvamile noma ubani?"
  
  
  "Ujesu," ngathi. "Ukukhetha kuxhomeke kumthengi". Ngaqapha izindela ezimbili. U-Odin wahambisa isandla sakhe ngokucophelela etafuleni elibazungezile.
  
  
  Ngakho-ke, ukuze kufakwe ama-vault", esho, egcwalisa ingxenye yezinaliti ze-hypodermic.
  
  
  Umcibisholo wakhe washaya indebe ayeyifinyelela. Ingilazi yaphuka, kwaphuma uketshezi oluphuzi. Laligqekeza ubuso besihlalo.
  
  
  Sonke siye sakubheka. Yena, wanikina ikhanda lakhe. Ngicabanga ukuthi kungcono uphume lapho."Angifuni ukuba kwenzeke lutho kuwe."Abazange bahambe isikhashana . "Nginezinye izibhamu ezinhlanu futhi ngidubula kahle kakhulu. Ngakho ngempela unokukhetha okukodwa kuphela. Ukulala... Ngakhomba isitsha nezinaliti.
  
  
  Wamshaya ngesibhamu. Balibangisa enkabeni yegumbi.
  
  
  Angazi ukuthi kungani ngibavumela ukuba bakhethe. Kwakunjengokudubula abantu abangenazibhamu ngegazi elibandayo. Wayeboshwe ngesibhamu ngaphansi kwamakhala abo kuyilapho Utara ewajova ngenaliti engaphansi kwesikhumba, egcoba i-ih ngotshwala njengokungathi kunendaba. Imikhuba emihle kunzima ukuyiphula njengemibi.
  
  
  Ngokushesha baquleka futhi balala. Waphendukela kimi.
  
  
  'Yini manje? wazama ukukhuluma ngokuthula, kodwa izwi lakhe lalinamahloni.
  
  
  "Namanje awukwazi ukuquleka", embuza
  
  
  "Ingabe ngingamhlalisa phansi ngaleso sikhathi?"
  
  
  Wamomotheka. Ngenxa yokuhlanganiswa kwakhe okungajwayelekile kwamakhono nobumnene, amandla nobuthakathaka, owesifazane nengane. Wahlala phansi futhi u-ee wamanga ekhanda lakhe.
  
  
  - Unenye into ongayenza, uju.
  
  
  "I-nitroglycerin".
  
  
  I-nitroglycerin. Ungakwazi yini ukwenza i-ego ibe namandla ngokwanele ukuba iqhume isakhiwo sonke? Ngiqonde ukuthi, kuhlanganise nenkanyezi yethu ekhazimulayo. Udkt. Kuoi?
  
  
  Wanqekuzisa ikhanda. "Kuhlanganise ne-ego, ihhovisi, nawo wonke amaphepha e-ego."
  
  
  "Khona-ke yenza."
  
  
  Ngokungazelelwe wacabanga ngezisulu ezingenacala ezisemagumbini. Umfana, owesifazane osekhulile, nomunye umuntu baba nenhlanhla enhle yokuba ingulube yaseguinea yomuntu Kadkt. Kuoi. Wayedlala i-violin ngeqoqo lakhe lezinkinobho eziyisishiyagalombili. Izihluthulelo zamangqamuzana. Ngandlela-thile, kwadingeka ngizame ukusindisa laba bantu. Kodwa ubachazela kanjani labo bantu abangaqondi ukuthi wenzani? Ungabatshela kanjani , " ngilandele. Ungakhathazeki.'...
  
  
  Waya ekhabhinethi yezokwelapha wathatha umuthi Utara ayewusebenzise ngokumelene nezindela. "Kungakanani okwanele ukuba umuntu abe ne-anesthesia evamile?"
  
  
  "O ... ama-milligram angamakhulu amahlanu anele. Ungakwazi yini ukuyidida nalokhu? Wakhomba ibhodlela liketshezi olucacile. "Uyazi ukuthi ungamnika kanjani umuntu umjovo?"
  
  
  Wanqekuzisa ikhanda kuye. Waqala ukuxuba imithi ebulala izinzwa.
  
  
  'Kuhle. Ngizozama ukukhipha laba bantu lapha. Ethempelini, uma nginesikhathi. Ngokuqinisekile bayophepha lapho isikhashana...? Wabheka indebe esandleni sakhe. "Uma ngibuyela lapha, uyazi ukuthi ungayiphonsa kanjani le nto?
  
  
  "Ungayeki ukuzazisa kwakhoeverade, sithandwa. Kungani nje uvale amanzi bese uvula ukushisa?
  
  
  'Kuhle. Ngizokwenza konke okusemandleni ami ukubuyela lapha ukuze ngikuthathe. Noma ingabe uyongihlangabeza ethempelini?"Ngiyamshiya.
  
  
  'Igama lesidlaliso?'
  
  
  Yena, waphenduka. 'Kuyini, honey?
  
  
  "ureiseka ukuthi konke kulungile?"Kwakunjengomthandazo. Waphakamisa ibhodlela nenaliti wayithatha. Yena, wazizwa ubumnene bakhe bonke ngaphansi kwendwangu enzima. Ngazizwa ngithambile kancane ngenxa yokufudumala kwakhe okusheshayo, lokho kufudumala okuthathelwanayo okwasakazeka emzimbeni wami futhi kwangena kudola lami eligoqekayo. Kukhona izwi ngakho. Yigama elihlekisayo elinyatheliswa Emakhadini Kavalentine futhi lidlalwa kuma-jukebox izikhathi eziyikhulu ngehora. Wamanga u-ee. Wamanga ukubingelela kwakhe nokuvalelisa, wafuna wena futhi wakuthanda, futhi wangibamba sengathi i-stahl yakhe yayiyingxenye yakhe. "Kuzoba kuhle", ngihlebela. 'Konke kuyoba kuhle.'
  
  
  Wayelengisa ikhanda lakhe. "Ngiyazi ukuthi yini ekhona— "" bonke laba bantu abanazo zonke lezi zibhamu?
  
  
  "Awu, awungifuni njengamanje. Bacabanga ukuthi ngiphenduka into engaqondakali lapha.
  
  
  Amehlo angivulela wona ayengaqondi.
  
  
  "Isitshalo", ngishilo. "Umkhiqizo wenkampani Ikuoi Magic Elixir. Ngakho uma ngidlala kahle, ngingagwema ukungena enkingeni. Ngaphandle kwalokho, "ngiphakamise isilevu sakhe", ngiye ngahlangana namadoda amaningi ekuphileni kwami, ngezibhamu eziningi. Futhi isaphila.
  
  
  Wazama ukumamatheka futhi wahluleka kabuhlungu.
  
  
  "Jabulani," ngishilo. "Akunakulimala. Unoble futhi unenkanyezi enenhlanhla, khumbula? Futhi, iqhawe alisoze laba sengozini. Ufunde izindaba ezanele ukuze wazi lokho.
  
  
  Wanikina ikhanda. "Lokhu akuyona indaba. Lokhu kuyiqiniso. Wayeka. "Upeter hansen wayeyiqhawe elinjalo, futhi kwenzeka okuthile kuye."
  
  
  Uhansena wake wahlangana naye. Guy ekhangayo futhi sniper isibhamu. Uhawke wabiza u-ego ngokuthi uyithalente langempela. Kodwa kwenzeka okuthile Kuhansen. Hhayi ukuvalelisa okukhulu, kodwa lokho okwakungaba kubi nakakhulu. Bashaya Uhansen emgogodleni. Ukubuka nge-gauge engamashumi amane nanhlanu kuye kwaqeda izinzwa ezikuvumela ukuba wenze izinto ezinjengokuhamba. Futhi wenze uthando. Wasusa umcabango ngokushesha ngangokunokwenzeka. Ngathi: "leyo enye indaba". 'Hhayi okwami. Hhayi eyethu.
  
  
  Wanganga futhi, amashiya akhe ayethuthumela ngokwesaba okusha.
  
  
  Wasuka futhi wambamba emahlombe. Ngathi: "yeka". Ngikutshele ukuthi konke kuzolunga. Ngakho konke kuyoba kuhle. Futhi ubambe lesi sikhali ngokuqinile. Wakhomba isibhamu esasilele etafuleni. "Thatha i-ego yakho nawe lapho uphuma uyisebenzise lapho kudingeka."
  
  
  Wabubula futhi wanqekuzisa ikhanda, kancane kancane waphinde wazithiba.
  
  
  "Ngikubone ethempelini."Ngaya emakhejini.
  
  
  'Igama lesidlaliso.'wabuza. "Ngingayivala manje?"
  
  
  
  
  Isahluko 26
  
  
  
  
  Kwakukhona nesinye isisulu somkhuba Kadkt. Kuoi. Indoda eneminyaka engaba mikhulu, Yaseyurophu, ende. Wamomotheka kakhulu. Futhi wachama. Ngazibuza ukuthi lo muntu ompofu wafika kanjani lapha. Futhi, ngenjabulo yami siqu, ngaphuma lapha ngedwa.
  
  
  Ngingaba nephutha uma kungekho qembu elikhethekile lezokuphepha elingifuna. Indawo yayithule. Ilanga lase liphakeme kakade, futhi umoya wawushisa. Imigqa evamile yezindela ezibukeka phansi yayibheke ethempelini. Izigqoko zigqokwa ukuze kuvikelwe ikhono lokuhlasela eliyimpandla. Wazifaka ngokucashile esimweni. I-pbx ayibonakali. Ukuhleka okukhulu ngefasitela lasekamelweni lokulala kwangitshela ukuthi izindela zamapartizan zazisengaphakathi ngaleso sikhathi.
  
  
  Izisebenzi zami ezintathu zazinokuthula. Ngaphakathi ethempelini nezindela zangempela, ziyoba eziphephile.
  
  
  U-Ih wamletha futhi wambeka ematheni omthandazo alukiwe eduze kwezindela eziguqe ngamadolo. Kwakupholile ngaphakathi. Umphumela wezindonga zangaphandle ezijiyile noma ukuntuleka kothando ngaphakathi. Izindela ezithule zazifana nezithombe. Kodwa hhayi njengezithombe zamatshe. Leli stonee lingcolile futhi linomhlabathi, futhi ngisho nemarble ebushelelezi kakhulu isenawo amatshe, izintaba nodaka.
  
  
  Uma kungenzeka ukuba kuthathwe izithombe zamafu. khona-ke yilokho kuphela. Omunye isithombe esikhulu esibhakabhakeni.
  
  
  Uning tanga wambona ngaphambili ekamelweni. I-ego yakhe yazama ukubamba iso lakhe, kodwa laphendukela ngaphakathi, ligxile emcabangweni othile ongaqondakali. Ngamshiya ethempelini. Uma ngingasheshi, ngisengafika elabhorethri Nakutara. Akazange athunyelwe ehhotela ukuze awele indawo eyedwa.
  
  
  Ukuhamba kwakunzima kunokuza. Lapho engena ethempelini, wayengomunye wabaningi. Manje wayengomunye Wamapo ambalwa. izindela ezingamanga zazazi ukuthi izindela zangempela zazithandaza kanzima. Futhi uma kungelona iqiniso futhi kungelona iqiniso, khona-ke kufanele Kube Ucarter. Kodwa mhlawumbe ngangilokhu ngiba nenhlanhla.
  
  
  Wayezama ngempela ukuhambisana nesivinini somuntu obona isikhathi nebanga njengabantu nje nezinto ezingabalulekile. Kwakungafanele nje kuhambe kahle.
  
  
  Ngakho akuhambanga kahle.
  
  
  Lokhu kwakungelona igatsha lokuqala, wayebuka ilanga ngamehlo amancane. Futhi elabhorethri.
  
  
  Ama-laboratory Neziqukathi.
  
  
  Isinyathelo samthatha.
  
  
  Ukuqagela kwakhe ukuthi kunjalo.
  
  
  Bonke abayisithupha babemi eduze komthombo. Cishe amamitha angamashumi amabili ukusuka kimi. Izikhungo eziyisithupha zezingcingo ezizenzakalelayo. U-Odin owayebazungezile waphakamisa ikhanda lakhe njengoba bekhuluma. Wangibona futhi waqala ukumemeza. Khona-ke bonke beza kimi. Wagxumela ngemva kwesihlahla futhi wadutshulwa. Omunye wabo wadutshulwa ehlombe, kodwa waqhubeka ethuthuka. Nganginezibhamu ezine ezisele. Uma yayishaywe kane, kwakusazoba namagatsha amabili akhiwe ngokugcwele. Ngangimane ngicabanga ngalesi simo lapho kufika izinsiza. Amanye ama-clone. Amashumi amabili esewonke. Baphuthuma ngaphandle kwekamelo labo futhi baya kimi.
  
  
  Kunezikhathi lapho udinga ukugijima ngokushesha.
  
  
  Ngahamba ngendlela eyodwa kuphela. Lokhu kwakusho ukuthi kwakudingeka ngiye emasimini e-poppy. Lapho ubona umuntu enza okuthile okuwubuwula kangaka ebhayisikobho, uyazi ukuthi uzobhujiswa. Noma yimuphi umuntu ohlanya okhuphukela esigxotsheni noma ogijimela ensimini eyisicaba uzibhubhisa ngokungenasihe.
  
  
  Kodwa ngezinye izikhathi ayikho enye indlela yokuphuma.
  
  
  Ukube ngangiye elabhorethri, ngabe Utara wamletha. Uma ngimletha ethempelini, ngizobeka abanye engozini futhi ngenze okuncane ukuze ngizisize. Ngangingenalo uhlelo engqondweni. Ayikho imishini yesikhathi eside ehlakaniphile yasensimini. I-corkscrew yayingakhulumi ngokuthi ngangizosinda yini. Kodwa isikhathi esingakanani.
  
  
  Insimu yama-poppy yangimemeza njengesigcawu esivela e-Oz. Carpet engapheli izimbali onsomi. Isigaba sephupho. Iwaterloo ayinakwenzeka neze.
  
  
  Ngangihamba phambili ngamamitha angamashumi amathathu futhi nginezinhlamvu ezine. Konke. Lokho kwaba ukuphela kwesibusiso sami. Izinhlamvu zawela phansi ezinyaweni zami, zathumela imimoya emibi njengoba zazidlula ehlombe lami. Waqhubeka egijima futhi wathola amamitha ambalwa. Phakathi nendawo kwakunebhokisi elincane lamatshe. Ukube nje i-ee ibingafika kuyo, futhi i-ee ibingayisebenzisa njengokuzivikela kwesikhashana, njengesisekelo sesikhashana.
  
  
  Inqaba yokugcina kacarter.
  
  
  Manje bahlakazeka futhi bazama ukungizungeza. Izinhlamvu zangizungeza, njengokungathi ngangimuncwe ekamelweni eligcwele izinto lapho efika esakhiweni samatshe. Umnyango wawukhiyiwe. Wakhala wabheka nxazonke. Ama-clone asondela kimi. Ubuso obungamashumi amabili obufanayo busondela kimi busuka ezindaweni ezingamashumi amabili ezihlukene. Izibhamu ezingamashumi amabili zangikhomba.
  
  
  Wadubula isisulu esiseduze. ibhekiswe ngqo endaweni ephakathi ebunzini. Ngokushesha wawa ethuneni lakhe elaligcwele izimbali. Omunye umuzi wokudubula wangithinta ngivela kuzo zonke izinkomba. Zashayisa udonga olungemuva kwami, zagawula izimbali ezinyaweni zami, kodwa ngandlela-thile azizange zingithinte.
  
  
  Khona-ke ngamqonda.
  
  
  Babesayalwa ukuba bangangibulali. Babengeke bazi ukuthi Ukuoi wayeyisiboshwa sami, nokuthi i-ego lab yayikude ngemizuzu embalwa nje kuze kube .ade. Ngokwazi kwabo, inkukhu yakhe yayiseyinkukhu yegolide ebeka amaqanda. Bafuna nje ukungibamba futhi bangibuyisele ekhejini. Ngokungazelelwe yazi kahle ukuthi yenzeni. Amathuba aphambene awasangikhathazi. Abawinile abakaze babe ngokoqobo.
  
  
  Ngadubula izikhungo ezimbili zezingcingo ezizenzakalelayo ezazivimba indlela yami ngendlela engangiyifuna, futhi ngaphuma. Wayengeke akwenze lokho. Kungaleso sikhathi kuphela, ngesikhathi esifanayo. i-lab yaqhuma. Yaqhuma njengentaba-mlilo encane, yazamazamisa umhlaba, yakhipha umlilo, yaphonsa amatshe nemisebe elangeni, futhi yaqhubeka iqhuma, yashaya, yashaya, yashaya. Futhi phakathi nokudideka okukhubazayo okwalandela, wathuthuka amamitha ambalwa. Ngagijima ngaphesheya kwensimu, ngiduma kuyo yonke into eyayimi endleleni yami njengonkulunkulu wempi.
  
  
  Baqala ukululama futhi bamjaha. Yilokhu kanye ihhotela lakhe elalinjalo. Babelahlekelwe isikhathi esiningi, futhi uyise wayehole.
  
  
  Wafinyelelwa ngomnyango wamakamelo Kalao tseng. Kwakungekho muntu owayeqapha umnyango. Azikho izindela. Ayikho i-partizan. Lapho kugqashuka lesi siphithiphithi, akekho noyedwa edell ngokwayo owaphuma wangena obala.
  
  
  Lapho efika ehhovisi Likalao, wayeqonda ukuthi kungani. Udonga lwengilazi lwahlukana, futhi isikhali sanyamalala. Amatao aye ahlanganyela necebo lami. Bagcina abafana bakapo KANG bebhekene nesibhamu, futhi bengikude nami.
  
  
  Watholakala Ulao Zeng Novin egumbini lokudlela. Izindela ezimbili zabamba u-ih ngesibhamu. Wajaha izindela ezungeze isakhiwo futhi washintshana ngezikhali nomunye owayezungezile. Ego isibhamu eziyisikhombisa kulowo engimshiyile.
  
  
  Kwakunabantu ababili endaweni yokudlela. Omunye usegcekeni, omunye usekhishini. Ngavula umnyango oya egcekeni, kodwa isivalo sasebenza. Lapho umnyango uvalwa, wawukhiyiwe ngempela. Ngaphandle. Wayithatha ngokwakhe futhi wama emnyango wekhishi, ekhomba iziboshwa ngesibhamu. Ulao Zeng wayebukeka emnyama. Uvin, owayebukeka ethukuthele. Kodwa abakayeki.
  
  
  Phela, amaqembu okuhlenga e-ih ayesevele esendleleni. Ama-clone kalao Zeng ayofika ngesikhathi esifanele ukuze asindise u-ih. Okungenani, yilokho ababethembele kukho.
  
  
  Ulao Zeng wabamba izingalo zesihlalo sakhe sabakhubazekile. "Jabulela umzuzu omfushane wenkazimulo yakho, Carter. Ngoba ngikuxwayisa: lokhu kuzoba yisikhathi esifushane kakhulu. Nginama-agent ayikhulu namadodana ami angcono kakhulu lapho. Awunalo ithuba.
  
  
  "Sizobona," kusho mina. - Kunoma ikuphi, amacebo akho ayaphazanyiswa. Uma kwenzeka ungakaze uzwe, i — lab yakho isanda kukhumula-ama-clone, amadokhumenti, Udkt.Kuoi, kanye neqembu lonke le-ego fucking.
  
  
  Uvin vo wazama ukuphikisa lokhu ngokucabanga okuhle. Wathi: "singayibuyisela kulao Zeng kunami. "Kuyoba Nodkt. Kuoi omusha nesizukulwane esisha sama-at anamandla. Phakathi naleso sikhathi, umsebenzi wethu uyophumelela ekuvimbeleni izwe lakho. I-pbx ezokwenza lokhu yayingasekho elabhorethri."
  
  
  Engingakusho nje ukuthi, " Keep uphupha."Kwaba nesiyaluyalu ephasishi. Amabhuzu ayethukile. Iminyango ivulekile. Ama-clone asefikile. Imizuzwana embalwa nje futhi bazongena nomngane wami omdala Uchen-li. Uvin Wo wamomotheka. "Usuzovuswa ngokhahlo."Ungase ube muhle, Carter, kodwa awulungile ngokwanele ukuba ube namashumi amabili kuya kwelilodwa.
  
  
  "Sizobona," ngiphinde ngathi.
  
  
  Umnyango oya egcekeni wavuleka futhi ama-clone angena ngokushesha. Wonke umkhaya. "Vala lo mnyango!"Kusho ulao Zeng . Isibhamu esisekhanda lika-ego sasethusa u-ego kancane kunokucabanga ngomklamo. Umnyango wavalwa futhi kwanqunywa isiphetho sika-ego.
  
  
  Babengasheshi ukusondela kimi. Kwakungamashumi amabili nanye, futhi wayesekulungele ukuhamba. Walahla isikhali sakhe. Esinye sezandla zami sasigxile etafuleni lasekhishini, kanti esinye sasifihlwe emagobolondweni engubo yami, lapho ibhomu laliyifihle khona. Ngaqaphela ukuthi kwase kuyisikhathi. Wabe eseshiywa u-ee. Njengebhola eliqinile. Ivulekele ikhanda Likalao tseng. I-whammy ephindwe kabili! Walahlekelwa ukuzazisa kwakhe, futhi ngesikhathi esifanayo ibhomu laqhuma, lagcwalisa igumbi ngentuthu ebulalayo. Yena wayegijima ekhishini ngaphambi kokuba baqaphele ukuthi kwakwenzekani. Wakhiya umnyango ngemva kwakhe waya ethempelini.
  
  
  Utara wayekhona. Kanye Noning tang. Wathi ezinye izindela zazigcina ama-kang agent esakhiweni sokulala. Wonke ama-ih aboshwa ngokucophelela futhi abekwa phansi. Izindela zangempela zase ziphinde ziqhuba isigodlo sazo sezindela.
  
  
  Utara wamcela Ukuba abuze u-egos ukuthi bazizwa kanjani ngokusebenzisa izibhamu futhi empeleni besongela abanye abantu ngokufa. Utara wezwa i-rheumatism, wabe esephendukela kimi amehlo akhe evaliwe. Wanikina ikhanda.
  
  
  "Ngeke ukholwe."
  
  
  "Zama," ngishilo. "Namuhla ngikholelwa kukho konke."
  
  
  "Bonke babezonda ngempela ukusebenzisa lezi zikhali. Izwi lokuthi kungani - "wazamazamisa ikhanda lakhe", izwi lokuthi kungani baqale bakhipha izinhlamvu ezizungeze izibhamu.
  
  
  'Kanjani? Wabheka isikhali esasisesandleni sakhe ayesishintshe nomfundisi. Wayebhekise emnyango ovulekile wethempeli futhi wadutshulwa. Akukho okufana nalokho. Chofoza nje okuyisidina.
  
  
  Wahleka.
  
  
  Konke lokhu kuvukela kwenzeka ngaphandle kwezinhlamvu. Iqiniso lokuthi abafana basepo KANG babecabanga ukuthi kunezinhlamvu ezanele zokunqoba laholela u-ih ogibeni.
  
  
  Wabheka amehlo Kaning tang futhi wakhumbula ukuthi wayethe imibono yayinamandla kunezikhali. Khona-ke, ngacabanga ukuthi ngiyaqonda.
  
  
  Okwesikhashana.
  
  
  
  
  Isahluko 27
  
  
  
  
  Ukulinganisa kungenye yalawo magama amasha engiwazondayo ngakho. Enye yazo imikhuba emibi yesikhungo, lapho imizamo ingalokothi "ibe namandla" nalapho ibutho lingalokothi "lithunyelwe" nje kunokuba"lisetshenziswe."Amamaki ayigama elikhulu kulokho engikutshela Uhawke ngalokho engikwaziyo, nalokho angitshela khona ngalokho akwaziyo, futhi sinquma ukungatsheli muntu.
  
  
  Utara naye babesendleleni eya kuyo.
  
  
  Kwakungesinye salezo zinsuku ezinhle zasentwasahlobo lapho Iwashington ikhanya khona futhi isikhumbuzo ngasinye sibonakala sinokubaluleka okukhulu.
  
  
  Utara wayethule kabi etekisini. Ebambe isandla sami ngokuqinile, waluma izindebe zakhe, walahlekelwa imicabango yakhe engahunyusheki. Ubelokhu enjengale kusukela indiza ye-ferret yafika. Umsakazo womshayeli wawulungiselelwe esinye salezo ziteshi ezidlala izingoma ezindala ezivamile, futhi njengamanje babedlala ingoma enhle endala Kacole porter, " So Near And Yet so far."Kwakuyizwi lakhe.
  
  
  Saya Edupont circle futhi sama phambi komnyango othile Ongenasikhumbuzo Wehhovisi Elihlangene Lezindaba Nezingcingo. Okungenani ubuso obungcono bendlunkulu YE - ax kunesitolo setiye saselondon esiwohlokile.
  
  
  Uhawk wasibingelela ngentshiseko. Wabheka phezulu esihlalweni sakhe esinenkinga futhi wakhonkotha.
  
  
  "it phansi, " esho. "Ingabe unomzuzu?"
  
  
  Wayefunda okuthile efolda eyimfihlo ebomvu, ehlafuna ugwayi ongakhanyisiwe. Impi yethu encane nama-clone yayisiphelile, kodwa lapha etafuleni Likahawke, impi yaqhubeka. Icala elisha. Izindaba ezintsha.
  
  
  Utara wabheka ngaphandle ngefasitela eziqongweni zezihlahla ezikhanyiswe ilanga. Umlomo wakhe ongenhla wawudonswa ngokuqinile. Waphenduka futhi wagxuma. Kungakhathaliseki ukuthi yini emkhathazayo, uzothola ngokushesha noma kamuva. Wayengomunye walabo besifazane okwakungafanele badlale i-poker. Okungenani hhayi uma unemizwa enjalo.
  
  
  Kunokuba abheke unah, wabheka Uhawk. Ubuso bakhe obudala obunamehlo aluhlaza okwesibhakabhaka. Ngohlobo lobuchopho olungabiza noma iliphi ikheli lendawo Yokuhlangana Yamanazi ngo-1940, kodwa alukhumbuli ukuthi wayegqoke ihembe elingakanani izolo.
  
  
  Ekugcineni, wabheka phezulu. "Ngiyaxolisa," esho ngokhahlo. "Ngokushesha nje lapho esazi ukuthi uphephile, wanyamalala ohlwini lwami lwezinto eziza kuqala."Waphendukela Kutara . "Kulungile, Nkosikazi Bennet. Ungayithanda kanjani ingxenye esebenzayo yepende?
  
  
  Utara wamomotheka. Ukumamatheka okungajwayelekile, okungaqinisekisi. "Kuhle kakhulu," esho ngobumnene. Yebo, kuhle kakhulu. Kodwa... Angicabangi ukuthi ngingafuna ukukwenza futhi."
  
  
  'Cha? Waphakamisa isilevu esisodwa futhi wabheka kimi. "Kulungile, Carter. Ithuba lakho. Waphenduka esihlalweni sakhe esiphendukayo futhi wavula ugwayi owawuhlafunwa.
  
  
  - Usuyazi kakade iningi layo, mnumzane. Sathola isidleke salezi PBXs futhi sayibhubhisa. Utara wayenakekela ama-embryo, ama-lab, nososayensi ophambene owayemlandela. I-cannae ngeke isasakazwa yi-ih. Okungenani uma nje sisaphila, Uvin po, Ulao tseng, nabo bonke abantu abadala be-pbx baye bamkhipha. Okungenani bonke labo Ababeseindochina
  
  
  "Futhi thina yilabo ababelapha, nabambalwa Ababeselondon", wangiphazamisa. "Sathintana nochwepheshe wezidakamizwa we-ih. kukhona. Yini-i-ego ebizwa-manje?
  
  
  "Upam Ihhashi." †
  
  
  Yebo. Sinaye, futhi uvuma konke ngokucophelela. Yiqiniso, okokuqala sinikeza u-emu i-ego encane ye-serum yakhe yeqiniso. Uhawk uyahleka. Wayethanda ukumsebenzisa ngendlela ayethanda ngayo ukumsebenzisa. - Akudingeki sikhathazeke kusaba khona. Lo mbukiso wasefeatherstone nawo wavalwa. Lokhu kungumsebenzi wescotland yard. Kubonakala sengathi bashaywa kakhulu lapho. Futhi le mali iye yasekela ngemali imicimbi eminingi YE-KAN.
  
  
  Watshela Uhawke ngemikhakha ye-opium nendlela UKANG asebenzisa ngayo ukuhweba ngezidakamizwa njengendlela yokucabanga. Wanikina ikhanda lakhe kabuhlungu futhi wakhipha ugwayi wakhe njengokungathi ubulala isilokazane ngawo. "Ngeshwa, ukuhweba ngezidakamizwa akuyona into esingayenza. Kodwa ngiyaqhubeka ngibatshela ukuthi kuningi kakhulu kulezi zidakamizwa kunokuhaha nje."
  
  
  Wabubula. "Mhlawumbe bazolalela okwengeziwe manje. Kunoma ikuphi, le nsimu ekhethekile ye - poppy ayisasetshenziswa-kanye negatsha Lasenassau olivalile. Lokho kwenza ezimbili.
  
  
  "Namakhulu ezindawo ezinjalo okufanele ziqale."
  
  
  Uhawk wanginika ukubukeka okuhlaba umxhwele. "Izinkulungwane ziyoba ngcono."Wabuyela Kutara . 'Kulungile . 'Eqinisweni, kufanele ujabule. Eyakho... yini igama lakhe futhi?" .. umbono ophambene, ongenakucatshangwa... Yebo, kwakulungile.
  
  
  Utara wamkhipha umphimbo. Wathi ngobuqotho: "wawubiza ngokuthi iphupho elilahliwe, elihlanya".
  
  
  Uhawk wayebukeka edidekile. Mhlawumbe okokuqala empilweni yami. "Kulungile," ekhononda. - Ngikuvumele ukuba uqhubeke nakho,akunjalo?
  
  
  "Yebo, mnumzane -" kwakuwukuphela kwe-rheumatism ayithola.
  
  
  Khona-ke kulungile.'Wayelungiselela ukusidedela. 'Ngisho nangokwengeziwe?'
  
  
  Wanqekuzisa ikhanda kuye. 'Izinto ezimbili. Ngathembisa lezi zindela ukuthi sasizozama ukuzitholela isigodlo sezindela esisha. Endaweni ethile endaweni ekhululekile. Ihhotela lakhe laliyogcina izwi lalo. Ucabanga ukuthi singakunakekela lokhu?
  
  
  Uhawk wabhala encwadini yakhe. "Ngikholelwa ukuthi Kunesisekelo sezempi Eningizimu korea. Ake ngihlole lokhu kuqala. Ngikholelwa ukuthi singakwenza. Futhi waqala i-corkscrew yesibili.
  
  
  "Uroscoe ."
  
  
  Uhawk wazama kanzima ukukhanyisa olunye ugwayi. Wabe esebheka phezulu wangitshela Ngoroscoe. Mayelana naleso sambulela esibi nendlela abathola ngayo i-ego.
  
  
  Wathi: "mhlawumbe kwakungcono ngaleyo ndlela". Wabe esehleka kabuhlungu. "Thatha, Mthungi, lokho kuwubuwula ukusho.
  
  
  Waphenduka esihlalweni sakhe esikhukhumezayo futhi wabheka ngaphandle kwefasitela. Ngabheka ngaphandle. "Iphuzu lakhe liwukuthi besilokhu sithola izibuyekezo eziningi ezimbi ngalo mfana Waseroscoe. Wayesekhulile kakhulu futhi engakhathali. U-Abington Elondon wacela imvume yokuthatha umhlalaphansi u-ego. Ngaphambi nje kokuba lokhu kwenzeke, wamemeza i-ego. Kunoma ikuphi, kungaba ukuzazisa, into yokugcina okumelwe yenziwe. Futhi angiqiniseki ukuthi Uroscoe wayeyokuqonda kanjani lokho. Eminyakeni yakhe emihle kakhulu, wayengumenzeli omuhle kakhulu. Kwakuwukuphila kobugovu.
  
  
  Uhawk waphefumula kanzima. Ngangizibuza ukuthi wayecabanga yini ngaye. Cishe ngosuku yena ngokwakhe aba ngalo ukunganaki, futhi othile unquma ukuhoxisa i-ego. Unkulunkulu, manje naye wayecabanga ngaye.
  
  
  Uhawk waphenduka efasiteleni.
  
  
  "Uzokwenzenjani? Ingabe uzochitha elinye lamaholide akho awuthole kahle phesheya?"Kwakuyindlela ka-ego yokungitshela ukuthi wayenginika amasonto ambalwa okuphumula.
  
  
  Wabheka Utara futhi wacabanga Ngeriviera. Noma Itahiti. Yebo, isiqhingi esiwugwadule singaba esiphelele kithi. "Mhlawumbe," ngathi.
  
  
  Waqhubeka. Futhi wena. Unksz Bennet? Nawe ufanelwe izinsuku ezimbalwa zokuphumula. Siye saqiniseka Ukuthi Upetru uthola ukunakekelwa okuhle kakhulu, kodwa ungachitha amaholide akho ndawonye. Nina ababili.'
  
  
  Washintshela emshinini ophakeme.
  
  
  'Upetru?'Yena,' waphendukela kuye.
  
  
  Wangibheka ngqo emehlweni. "Upeter hansen", esho ngobumnene.
  
  
  Upeter hansen, iqhawe elilimele. Igama lakhe alikhuluma elabhorethri lapho engixwayisa ukuba ngiqaphele. Waphetha ngokuthi:" umyeni wami".
  
  
  Kumuntu ongenaso isikhathi esiningi sokuqonda, Uhawk wenza isenzo sokupha. Wasusa umphimbo wakhe, wasukuma, waphuma waya ehholo.
  
  
  Utara wangibuka ngokudabukisayo. Wathi: "ngiyamthanda". Angikwazi ukumshiya. Ngangingeke ngikwenze ngisho noma ngangingakwenza. Kodwa, Nick, ngangikuthanda kakhulu ukukuthanda. Waphuma, wangibamba, wangibamba eduze. Wabheka ubuso bakhe. Okokugcina. Lawo mehlo aluhlaza amahle, lawo anezinwele ezinsundu, nalawo maqhubu ayiziphukuphuku ayesekhona. Futhi yena, wacabanga ngohlobo lokuphila ayeyoba nalo kunah. Ukuphila okuphephile nokuhle lapho konke kuhlala khona njengoba kunjalo futhi kungalokothi kuphenduke iphupho elibi. Ukuphila U-ay ayengasoze amthembisa kona. Ukuphila ayengasoze akwazi ukukuphila. Ukuphila okungenzeka ukuthi wayengeke akufune.
  
  
  Ngathi: "mhlawumbe lokho kungcono ngandlela-thile". "Unkulunkulu uyongithanda ngokukhuluma izinto ezingenangqondo."
  
  
  
  
  
  Mayelana nencwadi:
  
  
  Kwake kwaba khona incwadi eyayigxile ekuhlolweni: thatha iseli lomzimba kothile, ulithuthukise ezimweni ezifanele bese uthola ikhophi yalo muntu. I-doppelganger iyofana ngokubukeka, iyofana ngamakhono.
  
  
  Unick Carter wayengakukholwa, kodwa u-emu kwakudingeka lapho ehlangana "nama-clone" suchalo noma abantu abafana nabo. Kulokhu, bangabantu abafana nombulali onekhono, abanomgomo owodwa kuphela engqondweni: ukwesabisa Icongress, Isenate, Nomongameli Wasemelika, nokwenza i-ih ibe ngaphansi kwe-salvo yabo. Futhi ngaleyo ndlela ulawule ezombusazwe zomhlaba ngombono ohlukile.
  
  
  Unick Carter angabhubhisa Ama-pbx amaningi ngendlela afuna ngayo, kodwa akusizi ngalutho. Futhi njengoba amasenator ASE-US ebulawa, Ucarter wenza umsebenzi wakhe ongenathemba: ukumisa ukukhiqizwa kwe-pbx nokuqeda umbulali wangempela kuphela.
  
  
  Kodwa ingabe wonke amagatsha awakwazi ukuba umuntu wangempela?
  
  
  
  
  
  
  Uhlu lokuqukethwe
  Isahluko 2
  
  
  Isahluko 3
  
  
  Isahluko 4
  
  
  Isahluko 5
  
  
  Isahluko 6
  
  
  Isahluko 7
  
  
  Isahluko 8
  
  
  Isahluko 9
  
  
  Isahluko 10
  
  
  Isahluko 11
  
  
  Isahluko 12
  
  
  Isahluko 13
  
  
  Isahluko 14
  
  
  Isahluko 15
  
  
  Isahluko 16
  
  
  Isahluko 17
  
  
  Isahluko 18
  
  
  Isahluko 19
  
  
  Isahluko 20
  
  
  Isahluko 21
  
  
  Isahluko 22
  
  
  Isahluko 23
  
  
  Isahluko 24
  
  
  Isahluko 25
  
  
  Isahluko 26
  
  
  Isahluko 27
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Unick Carter
  
  
  Ukwesaba ukwesaba iqhwa.
  
  
  ihunyushwe Ngulev Shklovsky ekhumbula indodana yakhe elahlekile U Anton
  
  
  Isihloko sokuqala: Ice Trap Terror
  
  
  
  
  
  Isahluko sokuqala
  
  
  Kwase kumnyama kakade ngaphezu kophahla oluphakeme naseziqongweni zezihlahla. Izithunzi zazinqamula amaqabunga ahlangene, ziqinisa ikhethini lomusi Likasavchenko owayecindezela Elalichitheka phezu kwakho konke. Kwakwenza ngibe nomuzwa wokuthi nganginomuzwa wokuthi nganginomuzwa omubi nakakhulu. Amandla angenakuyekethisa acashe ehlathini-i-leech enkulu edonsa wonke amandla akho ngisho nentando yakho yokuphila. Leli gunya belilokhu lisebenza kimi usuku nengxenye. Wanginxusa ukuba ngiyeke futhi ngilale phansi, ngiyeke nje futhi ngivumele lezi zixuku zezinambuzane ezimbi zingiqede unomphela. Intambo Kanick Carter-i-agent enkulu U-ah, I-Killmaster N3. Futhi izwi lakhe lafika kuleli kona elibi Lasenicaragua elibizwa Ngokuthi Imosquito Coast. Ngokudabukisayo, igama lale ndawo eshisayo enamaxhaphozi alithathwa kulezi zinambuzane ezinonya, kodwa Kumandiya-omiyane .
  
  
  Nokho, waphikelela ngoba wayazi ukuthi kwakumelwe afike lapho ayeya khona ngaphambi kokuba kuhlwe. Ukhula olungafinyeleleki lwalungibambezele isikhathi eside ngokwanele. Kwadingeka ngihlanze wonke amasentimitha ehlathini ngommese wami. Wafunga futhi wacishe wakhubeka njengoba inqwaba yezinto eziluhlaza ayesanda kuzinquma yayindiza futhi.
  
  
  Wayemba odakeni olujiyile lomfudlana owawucishe wome, omunye wezinkulungwane zemifudlana eyayigeleza lapha njengemithambo yegazi. Njengoba igobolondo lakhe laligcwala kuye, izidalwa ezinobuthi, ezinobuthi zaqala ukukhuphuka odakeni olwalugxilile. Izithukuthuku zawela ebusweni bami, zacwilisa izingubo zami nesikhwama semithwalo. Kwakunjengokungathi imichilo yesikhwama sami yayisike emahlombe ami.
  
  
  Ekuseni kakhulu izolo, umkhumbi OPHAKATHI nendawo wangishiya elaguna de perlas . Ukusuka lapho ngaya eningizimu-ntshonalanga, cishe ngokufana Nomfula Itungla.
  
  
  Kwakungudecember, ngakho intambo yenkathi yezimvula. Ngangibonga ngalokho. Imvula iyahlukahluka Kakhulu Enicaragua, kodwa Izindawo Eziluhlaza ogwini Lwasecaribbean zithola amasentimitha angu-750 ngonyaka. Ngojuly noma ngoaugust, uhambo lwami, olwalusuvele luwusizi ngokuphelele, lwalungeke lwenzeke nhlobo.
  
  
  Ayikho imigwaqo kuleli kona. Umgogodla wewebhu yipanamericano ngakolunye uhlangothi lwezwe. Inethiwekhi kazwelonke yezitimela ingamakhilomitha angaba ngamakhulu amane namashumi amahlanu ubude, futhi iningi layo lisogwini Lwepacific. Kunoma ikuphi, wayengeke alokothe ayisebenzise, njengoba nje ayengeke alokothe azibonakalise emgwaqweni okuwukuphela kwawo kuleyo ndawo. Umuntu ongamazi omhlophe wayeyobonwa futhi angathenjwa, futhi lokho kwakuyoba inhlekelele kulesi sikhathi esibucayi.
  
  
  Yaqhubeka nohambo lwayo ngemibala egqamile yaleli zwe elingelona iqiniso lokuntwela kwelanga inyuka i-eastern plateau,isiqongo esiphansi. Intaba ephakeme kunazo zonke lapha ingaphansi kwamamitha ayizinkulungwane ezimbili, futhi ukuphakama okuvamile kungamakhulu ayisikhombisa. Ngakolunye uhlangothi, izintaba zehlela ethafeni elivundile, emathafeni nasemachibini. Nokho, kulolu.kwakunomthambeka ombozwe ihlathi, umugqa ongapheli wezihlahla ezimbozwe izinambuzane, izitshalo ezinenyama, nesikhunta. Imivini emikhulu yayizungeze izihlahla namagatsha; isikhunta esinukayo nesihlahla esimnyama kwakumboza inhlabathi. Kwakunuka kamnandi izimila ezibolile yonke indawo.
  
  
  Kancane kancane ukukhuphuka kwaba okucijile; ama-paddle aba abukhali futhi ama-chasm aba ajulile. Imihosha yayiyizikhungo zokuthambisa amanzi emvula, futhi amaxhaphozi amile ayeyizindawo zokuzalela izigidi zezidalwa ezinobutha ezizibheka njengezinambitheka zami. Umoya wawuhlale ugcwele izinambuzane. Amaxoxo nezilwane ezincelisayo ezincane zavela ebusuku kuphela. Izinyoni azizange zibe namandla lapho, kodwa ngokuvamile zazihlala phezulu eziqongweni zezihlahla. Ababangela izinkinga, amaxoxo, nezinyoni ezihlabelela njalo babebuthana eduze kwempophoma. Kwakunenye, cishe elingana negwababa, kodwa enemibala egqamile kakhulu. Wayeshaya ikhwela ngesilinganiso esicishe sibe esiphelele, engalokothi aphinde inothi lokugcina kanye. Kwakungishukumisela ukuba ngihlanye. Ngaphezu kokulunywa izinambuzane nokuhlanya kwezinyoni, ngakhuthazelela nezinyoka nezimbungulu. Kwakukhona nabazulazulayo emini abanjengo - stinking lizard phansi. Kwakukhona nama-boa constrictor emihumeni nasemagabeni, izinyoka eziphakathi nendawo, nezinyoka ezinobuthi ezidla ezinye njenge-fanged ferocious spearman . Izwe lakubo lika-Ih laliyizwe elibulalayo elalingakaze lihlolwe noma libhalwe ebalazweni, futhi elalizodla ngokushesha noma ubani owayeyisiphukuphuku ngokwanele ukuba azame ukufika lapho.
  
  
  Usuku lonke, wayehamba ekujuleni okucindezelayo, eyeka kanye kuphela ukuze alunywe. Ngangiqiniseka ukuthi ngeke ngikwazi ukukwenza, kodwa njengoba ubumnyama buwela, bubambezelekile ngenxa yokukhanya okwakusavela ngemuva kwemithambeka embalwa yamafu, ngahlangana nesixuku esikhulu sezihlahla zesundu Zasehonduras. Kwakunjengehlathi, ehlathini elalakhiwe ngokuphelele yilezi zihlahla zesundu eziphakeme ezinamaqabunga anezimpaphe neziqu ezibushelelezi. Kwakukhula izihlahla ezincane zamakhiwane phakathi kwazo, zizungezwe imihlambi yezimfene ezomele igazi.
  
  
  Izihlahla zesundu zasehonduras zikhula emahlathini amaningi Asemelika Ephakathi Neseningizimu, kodwa iqoqo le-ih elinjengaleli lalingandile. Lokhu kufakazela ukuthi le ndawo yake yalinywa, njengoba Amandiya Angamamaya ayesebenzisa izithelo zalesi sihlahla ekukhiqizeni uwoyela. Nakuba kwakungelula ukugawula lesi sihlahla ngezimbazo zamatshe, babesebenzisa nezinkuni ukuze bakhe izakhiwo zabo. Kule ndawo, lesi sihlahla sachuma, futhi ekugcineni sathatha indawo eyayikade itshalwa yonke indawo.
  
  
  Kusukela lapho ngingena esihlahleni sesundu, ngasivula kancane futhi ngokucophelela. Ufrank ahead kufanele abe indlunkulu Kacolonel Zembla. Ngokwalokho u-ah omncane ayekutholile ngemisebenzi eyimfihlakalo kacolonel no-ego, wayazi ukuthi le ngxenye yehlathi yayigadwe kakhulu amadoda, iziqhumane, izimayini eziqhekekile, nemibhobho ebucayi ekwazi ukuthola ngisho nomsindo omncane kakhulu.
  
  
  Wakhasa ngezinyawo ezine, efunda yonke indawo. Wagxumela ngaphansi kwamahlathi futhi wagxumela njengodrako emadwaleni. Wakhetha ngamabomu umgwaqo onzima kakhulu nongenakudlula. Uma isilwane noma isitshalo senza umsindo omncane noma ukweba, sasisetshenziswa yi-ego ukuze siqhubekele phambili, sicindezele umsindo engangiwenza. Isikhwama sasisinda futhi sijikeleza sisuka kolunye uhlangothi siya kolunye. Ibhange lavala amehlo ami kabuhlungu, ngakho angizange ngibone kahle. Kwangicasula nakakhulu lapho ngisula ubuso bakhe ngesikhwama sami.
  
  
  Ekamu lokuqeqeshwa ehlathini nasemasimini okwakuthiwa ayevaleleke, kwakuwumdlalo ongokoqobo owawunikeza abafundisi bethu injabulo enesihluku. Konke kwakunzima kakhulu lapha, futhi wazikhandla ukuze athole yonke imicu yotshani egobile, isiqeshana se-moss esichotshoziwe, noma i-creeper eyayingatholakali ndawo. Yatholwa yizimayini eziningana futhi yadlula i-nu, ngaphandle kokuthinta. Ukusika izintambo kungaba ukuzibulala. Ngaphambi nje kokuba afike emzileni, wathola intambo ye-flare. Umimmo nim wakhasa kuyo wathola igobolondo lesiginali,aliqeda.
  
  
  Le ndlela yayiwumgwaqo owawumbozwe ukhula owawuqala Emfuleni Itungla uye enyakatho. Cishe kwakunendawo yokumisa izikebhe ezansi, futhi kungenzeka ukuthi kwakunabadubuli abambalwa ezihlahleni. Yiqiniso, umzila ngokwawo wawugcwele izimayini nezinye izicupho eduze nendawo Yokucasha Kacolonel Zembla ehlathini. Ngakho ngokuqinisekile kwakungafanele ngithathe le ndlela eqondile, emincane. Eyakhe yaphinde yanyamalala emthunzini, Futhi Ustahl wazikhethela indlela ngokuqapha phakathi kwamahlathi. Amamitha angamashumi amathathu ukusuka lapho, indlela yaphenduka ngokushesha yanginquma. Wahlola ngokucophelela indawo encane, embozwe yi-moss. Kwakubonakala kunokuthula kakhulu kunezimvemvane ezincane ezinamaphiko nezicwebezelayo ezazidansa ekukhanyeni okuncane.
  
  
  Umgodi wawungcwatshwe esihlahleni kanti ipini lezinwele lalibheke phezulu. Noma ubani owasibekela lokho akazange akwenze ngokomsebenzi ngokwanele, ngoba kwakunendawo encane ye-moss eyayigqamile phezulu. Ngakwesobunxele nangakwesokudla kwakunama-hedge aminyene azungeze ameva. Ngangingakwazi ukukugwema, kungenjalo kwakuyodingeka ngibuyele emuva ngihambe ngizungeze le ndawo ngikude.
  
  
  Ehlezi phansi, walalela umsindo. Angizange ngimuzwe futhi ngacabanga ukuthi ngenzeni. Ukubuyela emuva kungaba yingozi kakhulu kunokuhlanza imayini. Mhlawumbe kwakuwugibe olungazange luqhume lapho uluthinta, kodwa lokho kwakubonakala kungalingani nomlingiswa Kacolonel zembla. Wayengekho eduze kwalabo ababezochitha imayini eyayingenakwenzeka kakade ukuyigubha ukuze bavikele indlela.
  
  
  Wabheka phezu kwehlombe lakhe ebumnyameni basehlathini obungemuva kwami. Kwakuzothatha isikhathi eside ukubuyela emuva, futhi ebumnyameni ngangingenalo ithuba. Wakhasa waya phambili futhi wathatha ngokucophelela isiqeshana se-moss. I-mistletoe yami iwukushiswa okukodwa okucindezelayo. Waphefumula, wasula izandla zakhe emabhulukweni akhe, futhi wavula inkinobho yokushisa. Intambo yayigqwalile, futhi isibambo sasingaguquki kalula. Ekugcineni kwasebenza. Wakhipha isifutho, washintsha isibambo emayini, futhi washintsha ucezu lwe-moss. Wabe esebubula futhi.
  
  
  Wasukuma wahamba ngokucophelela endleleni waze wakwazi ukubuyela ezihlahleni eziseceleni kwakhe. Ngayifihla phakathi nalo lonke uhambo lwami ezihlahleni. Yonke imininingwane yayidinga umzamo omkhulu. Ngathola enye eyami ukuze ngiyigweme, futhi ezinye iziqhumane. Imayini yayisakazeke kakhulu njengezinambuzane. Ekugcineni, waphuma waya endaweni evulekile. Amamitha ambalwa ukusuka lapho kwakunentaba ephakeme, enama-engeli, embozwe izihlahla ezinamahlumela nezihlahla ezimbozwe ama-creeper.
  
  
  Ekuqaleni, yayibukeka njengentaba efana nephiramidi. Kodwa wabe esebona ukuthi isisekelo sasenziwe ngezingqimba zamatshe ahlangene, futhi ngakolunye uhlangothi kwakunezitebhisi ezinamakhulu ezitebhisi. Izindonga zazimbozwe ama-orchid amahle namanye ama-epiphyte ayezizwa ekhululekile kakhulu ekuqhekekeni kwamatshe kunasemagatsheni ezihlahla. Wabheka amanxiwa esakhiwo sasendulo Samamaya . Kwakungenakwenzeka ukubona i-Ih njengomsebenzi wezandla zabantu. Baba munye nehlathi elalidla i-ih eminyakeni eyinkulungwane edlule. Lesi sakhiwo, ngokusobala esakhiwe njengethempeli, sasiphakeme ngokumangalisayo ekujuleni kwehlathi, simnyama futhi singaqondakali kule ndawo ekude.
  
  
  Okubaluleke ngaphezu kwenani layo elingokomlando kwakuyinjongo eyayisetshenziselwa yona manje. Imibiko yalokhu yafika kithi iyingxenye futhi izingxenye zazisaphuma ngezindlebe. Nokho, uma ukwaziswa kwethu kwakunembile, la manxiwa angawodwa futhi abonakala eshiywe ayequkethe impi ye-elekthronikhi ethuthuke kakhulu engacatshangwa.
  
  
  Konke kwaqala ezinyangeni ezimbili ezedlule ngomyalezo womsakazo odidekile ovela kumenzeli wethu Eoaxaca, Emexico. Kusukela ngaleso sikhathi, isithombe sobuhlakani obungavamile obazibiza Ngocolonel Zembla sakhula kancane Kancane Kulesi Sikole. Wasungula okuthile kokuguquka kwesimo sezulu, wabe esebenzisa lokhu kulawula isimo sezulu njengesikhali. Ukuthi wayezosebenzisa bani i-ego ngokumelene, nokuthi kungani, kwakungaziwa. Nokho, konke kwakubonisa iqiniso lokuthi wayenemishini eyanele kuleli thempeli Lamamaya ukuze aguqule ihlathi elikhulu elibilayo libe iqhwa elikhulu.
  
  
  Ezinsukwini ezimbalwa, noma mhlawumbe amahora ambalwa, wahlela ukwenza lokho kanye: ngaphandle kwesixwayiso, ukuguqula Imelika Ephakathi ibe indawo eyodwa Enkulu Yase-Arctic.
  
  
  Ukuzazisa kwakhe kwakufanele kumvimbe.
  
  
  
  
  Isahluko 2
  
  
  
  
  Ngakhumula ubhaka wami ngabeka u-ego phansi ngokucophelela. Phakathi nohambo lwami lwezinsuku ezimbili lapha, ngangikuthanda ngempela. Wanginikeza imfundo nendawo yokuhlala, futhi nganginethemba lokuthi wayezongisiza futhi. Okwakudingeka ngikwenze ngokulandelayo kwakudingeka kwenziwe ngokucophelela nangokuthula. Konke engangikwazi ukukuletha kwakuyiqoqo elincane lamathuluzi abafana baselabhorethri YE-AX ababewenzela leli cala ngokukhethekile. U-Ego wakwazi ukuyinamathisela ebhande lami, ngakho izandla zami zazikhululekile. Ibhomu lami likaphethiloli laliboshelwe endololwaneni yami, futhi kwakuboshelwe i-stiletto engalweni yami. Ngamshiya Umshayeli wami. Manje ngangine-chi-Com pistol engu-7.65-mm, eyayisetshenziswa Evietnam, eyayivalwe ngokunyusa. Yayine-silencer eyakhelwe ngaphakathi futhi yayidinga ama-cartridge akhethekile anezimbobo ezingenamaphiko. Yayingeyona neze I-luger: yayingenamandla amaningi, kodwa yayisebenza kahle kakhulu uma iseduze. Ikakhulukazi njengoba ungeke ukwazi ngempela ukubeka isicikilikisi Ku-luger. Lesi sibambo asikafaneleki kahle esandleni sami, njengoba ngijwayele isibhamu esinamandla sasejalimane.
  
  
  Ngangicabanga ukuthatha umcibisholo nami, kodwa ngangingeke ngidinge i-ego ukuze ngidlule emanxiweni njengoba ayengakhuli, futhi uma ngangisebenzisa ummese, umsindo wawunganginika wona nakanjani. Ummese onamaphiko amade wawuyisikhali esihle uma unendawo, kodwa kwakuyoba nzima ukuwuphatha ethempelini Njengomshayeli We-luger. Ngakho ngashiya i-ego ngesikhwama sami futhi ngaya endaweni evulekile ezungeze ithempeli. Cishe kwakunemibhobho eminingi eyayifihlwe lapha kunanoma iyiphi indawo yokusakaza. Ngangithembele kumuntu owayesembonini ukuba angiphathe njengesilwane esizungeze ihlathi, ngoba isimiso se-alamu sasingasakhiphi izixwayiso. Wagxuma wazidonsa waze wafika emthambekeni wokuqala wethempeli. Kwadingeka ngisebenzise izimpande, imivini, neziqu zezihlahla njengokusekela ngoba ngangingazethembi izitebhisi eziwohlokayo.
  
  
  Cishe ngokungaboni wawela kolunye ugibe. Ngenhlanhla, ngabona imbobo encane phezulu esihlahleni. Indoda eyabeka imayini yabonisa ukuthi yayibeka kuphi isibhamu. Akusona isibindi sokunyakaza. Kwangithatha kuze kube .ade ukuthola i-ignition. Kwakuyintambo encane ephuzi enezipikili ezincane ezicijile eyayigxilile kuyo. Yayihamba phakathi kwezihlahla ezimbili futhi yanyamalala ngokuphelele emaqabungeni. Uma ngangiqhubeka, kwakuyosika inyama yami njengensingo. Ngesikhathi esifanayo, iphini laliphuma lizungeze umthwalo ongemuva kwesihlahla, futhi mina nesihlahla sasikhuphuka emoyeni ndawonye. Indoda enomoya wokungenisa izihambi, lo Colonel Zembla!
  
  
  Le ntambo yayigudluza futhi ihamba ngokuqapha. Njalo ngemva kwamamitha ambalwa, unyawo lwakhe lwalubambeka emvinini ukuze lulalele futhi luphumule. Wabe esevuka futhi. Ukuze asekele, wasebenzisa imifantu nemigodi. Ephakeme ngaphezu kwezihlahla, wabona inyanga ikhuphuka, ikhipha ukukhanya okukhanyayo.
  
  
  Lapho esephezulu, wawela phansi phakathi kwamadwala amabili emthambekeni onamagceke. Wahlola uphahla, ngokuvamile olwalusicaba futhi lunxande. Ingxenye engaphambili eholela ezitebhisini nengxenye engemuva yayinde ngokuphindwe kabili kunohlangothi ayelukhuphukile. Uphahla lwaluhlanzekile futhi cishe lwalusanda kubekwa. Ekhoneni elingasohlangothini olukude kwakunohlobo oluthile lwendlu, njengenqwaba yemfucumfucu.
  
  
  Ukuze ngifike ethempelini, kwadingeka ngingene emnyango wendlu ka-on, ngoba kwakungekho okunye ukungena ophahleni. Kwakunonogada ababili nendiza enophephela emhlane phakathi kwami nendlu. U-Odin ezungeze onogada wayencike emshinini wokwehla wendiza enophephela emhlane. Elinye igobolondo elihamba kancane eduze kwesibambo. Bobabili babengama-mestizo amafushane, anamandla; njengamaphesenti angamashumi ayisikhombisa Abantu Basenicaragua, ingxenye Yabo Ingamandiya Asemelika kanti enye ingamaspanishi. Babegqoke amabhulukwe akhululekile namahembe nezicathulo ezithambile ze-suede. Babebonakala bephilile futhi bengenzi umsindo. Babengagqokile njengamasosha angempela, kodwa babengasebenzisa izibhamu zabo ezincane ezizenzakalelayo uma usondela kakhulu kubo. Lezi kwakuyizikhali Zasebelgium ezingama-7.62 mm ZE-nato fal; zazizinhle kakhulu futhi zithandwa kakhulu Ngabaseningizimu Melika.
  
  
  Le helikopta yayiyibell Sioux 13 r, enezihlalo ezintathu. Yayibukeka njengenyoni enkulu enomsila ophakeme. Kwakuyi-workhorse enokwethenjelwa eyayisetshenziswa kabanzi kusukela enkathini yasekorea. Kule ndawo eyashiywa unkulunkulu, into enjalo kwakuwukuphela kwendlela yokuhamba. Ngakho-ke, uphahla lwethempeli lwenziwa lwafaneleka ukuba lufike. Uhawke wathatha izithombe ezindiza ezabonisa ukuthi ngokuvamile indiza enophephela emhlane yayimi ophahleni. Uphenyo olwenziwa ngesonto elidlule lwembula ukuthi le helikopta yayingeyona ingxenye yeqembu elisemthethweni labavubukuli. Lathengwa ngochungechunge lwezinto ezenziwa ngokucophelela kakhulu endaweni yokugcina izimpahla zempi Emexico City. Lokhu kwenzeka ezinsukwini ezimbalwa ngemva kokuba idolobha lishaywe isiphepho seqhwa esinamandla kunazo zonke emlandweni ophilayo. Ayinamandla kangako ngokwayo, kodwa isanele ukuvusa izinsolo ezimbi kakhulu ku-ah. Yingakho Uhawk anquma ukungithumela lapha.
  
  
  Wayengowokuqala kubantu bakithi ukubheka le helikopta. Kwakunophawu oluyinqaba eminyango; ilanga legolide elinemigqa emithathu ebomvu ku-nen. Kwakunjengokungathi othile wayesike umhlobiso ngommese, futhi insimbi manje yayisiphuma igazi. Ngangizibuza ukuthi lokho kwakusho ukuthini. Njengoba iphoyisa lalisondela Kulicks, laphawula isitikha esifanayo ephaketheni lakhe lesifuba.
  
  
  Wayelokhu ekhuphuka, eluma futhi eluma... Isimo siye saba nzima. Laba balindi ababili manje base behlukene kakhulu kangangokuthi ngangingakwazi ukubadubula ngesikhathi esifanayo lapho ngangihleli khona. Uma ngidubula eyodwa, uyoxwayisa enye ngaphambi kokuba ngiphenduke ngimlandele. Uma eyakhe yayihamba kusenesikhathi, eyakhe yayibanjwa phakathi kwabo; kodwa, uma eyakhe yayisifike sekwephuzile, eyakhe nayo yayiyowela ogibeni njengegundane. Ngakho ngandlela-thile kwakuyodingeka ngibacime bobabili ngokushesha, bese kuba ngaphandle komsindo.
  
  
  Unogada wazulazula emadwaleni ambalwa ayewele esitimeleni. Wayehambe ophahleni izikhathi eziningi kangangokuthi manje waphonsa isigqoko esincane Kunah futhi wagqolozela ngaphandle kwenhloso phezu kompheme, isibhamu sakhe saphonswa ehlombe lakhe. Ngezinye izikhathi, akazikhathazi ngisho nangokuphendula; into ngisho nenja egijimayo eyenzayo. Imfuneko yokuqala iwukuthi kufanele ngaso sonke isikhathi wazi ukuthi kwenzekani eduze kwakho, ngoba ukuphila kwakho kungase kuxhomeke kukho. Kuyobiza i-emu ukuphila kwayo.
  
  
  Wabeka i-stiletto esandleni sakhe. Nganginesibhamu esithulisiwe kwesinye isandla sami. Isithunzi sangigwinya ngokuphelele. Wayengumuntu oyedwa onamatshe. Ngezinye izikhathi kunzima ukubona izinto lapho kuhwalala kunasebumnyameni, futhi ngingakufakazela lokho. Wayelokhu ekhuphuka, eluma futhi eluma. Umoya wakhe ubambeke emphinjeni wakhe... Kungazelelwe, ukuzazisa kwakhe kwakungasakwazi ukumbona. Cishe wayezungeza amanye amatshe awile futhi. Okwesikhashana, ngangesaba ukuthi wayengibonile, futhi ngacasha. Khona-ke, ekhoneni leso lami, ngabona imilenze yakhe yobugovu. Ngakho wayengazi ukuthi ngangikhona. Manje i-ego yakhe yayisizwa ukuphefumula kwakhe nokwesaba kwamabhulukwe akhe e-ego ophahleni. Wabala kathathu futhi wagxuma.
  
  
  E-dell ngokwayo, ukukhathazeka kwami okuyinhloko kwakuwukuqapha indiza enophephela emhlane. Kudingeka asuse i-ih endleleni kuqala, futhi asebenzise ezinye zazo njengesihlangu. Ngenxa yebanga, ukusabela okungalindelekile kwe-ego, neqiniso lokuthi ngangingavunyelwe ukwenza noma yimuphi umsindo, wayeyisongo esikhulu kunazo zonke. Washeshe wadutshulwa kabili. Umcibisholo wokuqala washaya i-emu esifubeni, owesibili entanyeni. Ngaphandle kokwenza umsindo, wawela emuva phezu kwensika yensimbi eyindilinga yendiza enophephela emhlane. Izinyawo zezicathulo zami zazenza umsindo omkhulu emadwaleni kunokudubula okuzungeze isibhamu sami.
  
  
  Wasebenzisa i-stiletto yakhe ukuze ashaye omunye unogada ezinso. Wayelindele ukuba agcwale iqhwa lapho ebona umngane wakhe ofile. Kodwa wasabela njengempungushe. Enokunyakaza okungokwemvelo, wenqaba, wagoba. Ngemva kwalokho, konke kwenzeka ngendlela engacacile.
  
  
  Uma eqeqeshwe kahle, kufanele asebenzise isikhali sakhe manje. Kodwa kulokho kuhlukana kwesibili, wasabela ngendlela ayengayilindele. Wagoba, walahla isibhamu sakhe, futhi wafuna ummese wama-commando owawulenga ebhande lakhe. Wayejwayele ukulwa naye. Wafunda lapho esemncane. Kuye, isibhamu sasimane nje siyisigxobo sensimbi esingenamusa.
  
  
  Ngangilindele ukugwema isibhamu sakhe, kodwa umcibisholo omude wesibhamu sikafoul wangishaya esihlakaleni, wathumela i-stiletto endiza engalweni yami. Ngemva kwalokho, konke kwahamba ngokushesha. Isibhamu sawela phansi phakathi kwethu. Isandla sami sokunene saphakama nesibhamu esibhemayo. Ingalo ka-Ego yangakwesobunxele yeluleka ukuze ithole isibhamu. I-Ego isandla sokunene esinamasentimitha ayisishiyagalombili ensimbi ebandayo ebhekiswe ekuphileni kwami. Isandla sami sobunxele sabamba isihlakala sokunene sika-ego futhi samdonsa emuva. Umhlane wakhe wawungowami manje, futhi wayengakwazi ukuhambisa isandla esasiphethe ummese. Wavula umlomo wakhe ukuze amemeze. Wacindezela isandla sakhe sokunene ebusweni buka-ego futhi wacindezela umhlane wesibhamu phakathi kwamazinyo ka-ego. Waphefumula futhi wazama ukuphenduka. Isandla sami sobunxele sacindezela phansi kanzima kangangokuthi kwadingeka ngigobe emuva. Wangikhahlela emathangeni futhi wazama ukufinyelela ubuso namehlo ami ngesandla sakhe samahhala.
  
  
  U-Emu wafaka isibhamu emlonyeni wakhe futhi wamshaya engalweni. Okuthile okuqhekekile. Isandla sika-Ego sakhubazeka, futhi ummese wawela emunweni ka-ego obuthakathaka. Isandla sami sobunxele sasingemuva kwentamo yakhe. Wazama ukuhoxa futhi. Ngaphandle kwempumelelo. Akazange asinikeze umsindo lapho intamo yakhe iphuka.
  
  
  Wakhipha isidumbu esingenampilo kuye futhi wathatha ummese. Lapho unogada ewela phansi, umgomo wakhe wawungajwayelekile, futhi wayesevele egijima ebheke Eday. Ngaphakathi kwakunezitebhisi ezincane. Emashalofini amakhulu azungeze isihlahla se-sapodilla, imifanekiso eqoshiwe yayisabonakala ngokucacile futhi ingathintwa isikhathi. Izindonga zamatshe zazimbozwe ama-bas-reliefs, umbala wawo owawuvelele ekukhanyeni kwezibani zikagesi ophahleni. Kwakukhona nokukhanya okuthile okwakungena ophahleni olumnyama lwalokho okwakuke kwaba amafasitela futhi manje kwase kugcwele ama-spider web aluhlaza.
  
  
  Phakathi nezitebhisi, wanqikaza. Sasingezwa lutho, kusuka phezulu, kusuka phansi. Wamboza i-stiletto yakhe, wathatha itshe, waphonsa u-ego phansi. Waphuma emadwaleni. Kwakunomsindo kuphela. Waqhubeka nendlela yakhe, edonswa izibhamu.
  
  
  Waphuma endaweni yesikhulumi enophahla olunezindonga kanye nomhubhe owawuphendukela kwesobunxele. Ngaphezu kwalokho, yonke into isanda kulungiswa kabusha ngokhonkolo, imishayo yensimbi ne-aluminium. Izibani zazisalenga ophahleni njengochungechunge lwezibani zesihlahla Sikakhisimusi, kodwa eduze kwazo kwakunomhubhe wensimbi wokupholisa umoya onemingxuma njalo ngemva kwamamitha ambalwa owawuvumela umoya opholile ukuba uphume. Kusukela manje kuqhubeke, ithempeli Likamaya Stahl aliyona into edlula igobolondo, igobolondo lezakhiwo zikacolonel Earth zesimanje kakhulu.
  
  
  Ngakolunye uhlangothi lomhubhe kwakunomnyango wensimbi owawungabukeki uqinile njengomnyango webhange. Kwakungekho msindo kithi. Umnyango wawunesihluthulelo esifakwe ngaphakathi esinesibambo esibomvu. Kungenzeka ukuthi umnyango wawuvuleka lapho ngicindezela inkinobho. Nokho, cishe othile ngakolunye uhlangothi uyothola isignali yokuvula umnyango.
  
  
  Wabeka indlebe yakhe ensimbi ebandayo. Ekuqaleni angizange ngimuzwe. Khona-ke ngezwa umsindo ophansi engangiwuzwa kunokuba ngiwuzwe, kanye nokukhala okuhlabayo, okuncane kwama-generator. Wabheka emuva esikhaleni. Ezungeze isikhwama samathuluzi, ukhipha i-lock pick: ithuluzi elinesiphethu esenza ngokuzenzakalelayo inaliti igxume phakathi kwezingxenye zesivalo futhi ngaleyo ndlela iphule i-ego. Kwakuyinto elula, futhi kwakudinga okuhlangenwe nakho okuningi nokubekezela ukuze isetshenziswe. Ngemva kokuzama kathathu, umnyango wavuleka. Yena wangena ngokushesha futhi buthule, njengekati. Ithempeli lalibonakala lithule futhi lishiywe dengwane. Ukudlidliza kwanda, kwagcwalisa igumbi ngokuduma okungaphezu kwezwi komthombo wamandla onamandla. Ngaya ngqo emsindweni ngoba ngangazi ngokuqonda ukuthi kwakuwumthombo walokho engangikufuna. Izinyathelo zami ezinoboya zazilingisa ukhonkolo ongahluziwe. Omunye umhubhe, esinye isitebhisi, omunye umhubhe, futhi ekugcineni umnyango wesibili wensimbi, ngemva kwawo umsindo wawuphakeme ngisho nangaphezu kwalowo owawukhona ngaphambili. Waphinde wasebenzisa i-lock pick futhi wangena ngokuqapha.
  
  
  Kwakuyigumbi eliphansi elinemigqa yezibani ze-neon. Kuzo zombili izinhlangothi kwakunamakhabethe ensimbi anezibali, izinzwa, nemigqa yamakhoyili ekhompyutha ngemuva kwengilazi. Maphakathi kwakunebhodi lokudlulisela cishe imitha nengxenye ubude elinenani elingacabangeki lezinkinobho, izintambo nama-potentiometer, ngaphansi kwawo kwakunamapuleti anemibhalo engenangqondo kimi: Ilabion. Inkomba, ukuhlangana okuphambene, Kanye Ne-cataridin factor. Amandla aleli thuluzi le-elekthronikhi ayehlinzekwa ngekhebula elijiyile njengengalo yami futhi lawela phansi laya enkinobho yokububula ngakolunye uhlangothi. Kwakunomnyango eduze, futhi kwakunomsindo ophakeme wesikhungo samandla kagesi owawuzwakala lapho. Kodwa ngangingenasithakazelo. Kwakuyindawo okwakufanele ibe kuyo. Waya emakhabetheni ekhompyutha futhi waqhubela phambili amapaneli okushintsha ajikelezayo.
  
  
  Amakhoyili amancane njengeziphethu, ama-transistor, namaphepha ahlanganisiwe agoqekayo akhanya ekukhanyeni. Upoe wakhipha ibhodlela lokufafaza i-polyester elalibukeka njengebhodlela lokufafaza elivamile lomuthi wokubulala izinambuzane. Lalifafazwa emshinini ngesendlalelo esicacile se-asidi encibilikisa kakhulu. Ngakho ngahlanza wonke amakhabethe futhi ngavala amapaneli futhi lapho sengiqedile.
  
  
  I-Acid yayiyinto eyasungulwa i-ax lab . Ibhomu lingakhipha ingxenye yento lapho lihlanganisiwe, kodwa cishe hhayi yonke; futhi ngokuqinisekile akuzona zonke izingxenye ezibalulekile, ngaphandle uma lisebenzisa iziqhumane eziningi kangangokuthi lonke ithempeli Lamamaya labhujiswa. Nokho, ukubhujiswa okungazelelwe kwethempeli kungase kube nemiphumela engathandeki kangako emhlabeni wonke.
  
  
  Khona-ke kwakunenkinga yokuthutha izinto ngendlela yokushushumbisa okuthile okunzima kangaka. Kukhona nengozi yokuthi ibhomu lizotholakala futhi licekelwe phansi kanye nami. I-asidi ayikwazanga ukutholwa kwaze kwaba yilapho sekwephuze kakhulu, futhi ayikwazanga ukutholwa ngemva kokuba ifafazwe. Ngisho nebhasi lalizonyamalala, lingasishiyi lutho ngalokho okwenzeka ngemva kokuba sengihambile.
  
  
  Wafafaza ngokucophelela into ebulalayo yonke indawo. Amahora ambalwa futhi i-asidi yayiyodla kukho konke. Izingxenye zancibilika, izixhumanisi zekhebula zancibilika, futhi zabangela ukuba kube nesifunda esifushane esakhiweni sensimbi. Ngesikhathi ngibuyela ehlathini ngokuphepha, izindlela Zikazembla ziyobe sezikhipha izinwele. Phakathi kwamabili, yonke imishini ayeyiphatha yayisiphenduke inqwaba yensimbi eseyiphukile. Lokho kwakuyonika osomaqhinga bethu isikhathi sokwenza Inicaragua Nenhlangano Yezizwe Zasemelika ukuba iphenye. Ukuphazamisa kwakuwukuphela komsebenzi wami. Lapho ngiwuqeda, wonke umuntu uyowuhleka. Ngaphandle Kukacolonel Zembla.
  
  
  Waqeda ngama-computer futhi wafafaza ingaphakathi le-switchboard. Kungazelelwe, umnyango wavuleka futhi ochwepheshe ababili nonogada bangena. Umuzwa wami wokumangala wawukhulu njengokushaqeka kwami. Lezi zindlela-ngangicabanga ukuthi ziyizindlela ngoba zazigqoke amajazi amhlophe futhi ziphethe amaphepha-zazingahlomile. Unogada ogqoke okumpunga Umistletoe Rossi Wasebrazil .Isibhamu esingu-38 caliber esisesikhwameni se-hip. Bazakhela i-ego bebodwa, besebenzisa I-Smith & Wesson, futhi yayinengqondo engamasentimitha amane. Wathatha u-ego wamemeza, " Alto."
  
  
  Nokho, ngangingeke ngime. Konke ayenesikhathi sokwenza kwakuwukukhipha i-self-destruct strip ebhaluni bese ephonsa u-ego ekhoneni elimnyama. Wakhomba futhi wadutshulwa kabili. Unogada wamemeza ebuhlungwini futhi wabamba umphimbo wakhe. Ukugqolozela isibhamu i-ego kwadlula phezu kwekhanda lami ngaphandle kokushaya lutho. Unogada wawela phezu kwekhabethe elalisemuva kwakhe. Wakhonkotha, wazikhonkotha ngensimbi, futhi kancane kancane wagxumela phansi.
  
  
  Wagxumela emnyango wahlangana nochwepheshe ababili ngokusobala ababelandela imiyalo yomlindi futhi bemi. Lokhu kwangikhipha emncintiswaneni wokulinganisa. Ngazizwa othile ethatha ihembe lami. Umzimba wakhe wawujikeleza ngama-degree angu-360 ukuze ubalekele amaqhinga ka-ego. Ngaleso sikhathi, kwafika abanye onogada. Khona-ke uchwepheshe wesibili wangihlasela, wakhothama ekhanda, wangicindezela ngamandla ukuba ngibuyele ekamelweni.
  
  
  Onogada bangigijimela. Esinye isibhakela sangibamba ku-plexus yelanga kanti esinye sasisemhlathini. Wayehlehla. Wazama ukubamba umoya wakhe futhi wadedela izinhlamvu ezimbili zokugcina kubahlaseli. Nganginelisekile ngokuzwa ukukhala okukodwa. Umuzi wezinqindi nensimbi wehlela kimi. Isibhamu sashaywa ezandleni zami. Babengabalwi abanamandla, abanamandla. Uma isusa eyodwa, ezinye ezimbili zibhekwa esikhundleni sayo.
  
  
  Kulokhu kudideka, ngashaywa kanzima emathangeni. Waphinda kabili ebuhlungwini obukhulu futhi wawa phansi kukhonkolo. Isicathulo sangishaya phezulu. Engaphaphami, wafika eduze kwakhe, wathola umlenze wakhe, futhi wagxuma. Le ndoda yawa phakathi kwabanye, imemeza. Manje wayengathola ummese wakhe.
  
  
  Ngangikugawula konke, futhi ngazizwa nginokuthile okufudumele ebusweni nasezandleni zami. I-stiletto yami yayishelela kakhulu ukuba i-ego yami ibambe. Umsindo wabalindi wamuzwa. I-Ih inkulu kakhulu, futhi i-ih yayisafika. Ngashaywa futhi ngashaywa ngezibhamu. Abanye babo babenezibhamu, futhi bazama konke okusemandleni abo ukungishaya ngazo. Izicathulo zazigcwele emzimbeni wami olimele. Ukukhala kwaya kuba buthaka futhi kungacaci: inkungu yezithunzi namazwi. Isibhamu saqhuma. Kwakunjengokungathi kunesibhamu esiqhuma egumbini elingaphansi. Nginomuzwa ongacacile wokuthi ukuhlasela okubulalayo sekuphelile. Onogada babemi beqaphile, bephefumula kanzima. Indoda ethile yayimi emnyango, kancane kancane yehlisa I-Colt 357 python. Akumangalisi ukuthi isibhamu safika ekamelweni. Wayegqoke iyunifomu efanayo nezinye, kodwa ukuziphatha kwakhe okuqhutshwa ubugovu kwakubonisa ukuzethemba negunya. Ubuso bakhe babuthakathaka futhi bubukhali. Izindebe zakhe ezixoshiwe zazinemivimbo yezigelekeqe, futhi ikhala likahans Emu elenziwe nge-Aquiline lalinokubukeka kwenyoni edla inyama. Wayemi lapho njengesibukeli esingavamile, esingenandaba, kodwa amehlo akhe ayelukhuni njengetshe.
  
  
  'Kwenzekani lapha?'Kuyini?'wabuza ngokuthula. Omunye wabalindi wathi:" mnumzane, sathola lo mngisi lapha. Wabulala Futhi walimaza Ujuan...
  
  
  "Ukuthula". Le ndoda yangikhomba ngesibhamu. 'Woza nami.'
  
  
  Ngawisa i-stiletto yami futhi nganyakaza ezinyaweni zami, imisipha yami imemeza ngobuhlungu.
  
  
  
  
  Isahluko 3
  
  
  
  
  Eyakhe, yayisemhumeni omnyama. Usanta oyedwa wayedlula emfantwini ngaphansi komnyango omkhulu wokhuni. I-attic yayincane kakhulu, ingekho ngaphezu kwekhabethe elikhulu. Ubani owaziyo ukuthi ubani noma yini eyake yaba ngaphakathi. Okungenani wayehlezi lapho manje, phakathi nenkathazo engcolile. Kumelwe ukuba yayingaphansi kwethempeli, ngoba izimpande zezihlahla nezitshalo zazingene ematsheni, kodwa ngokusobala kancane kangangokuthi manje zase zibopha izindonga ndawonye.
  
  
  Wancika odongeni lwamatshe, ekhala, enqunu futhi engenamandla emoyeni onesifiso, elindele ngokulangazela lokho okwakuzokwenzeka ngokulandelayo. Ngatholwa, ngahlolwa, futhi konke kwasuswa. Kanye nebhomu lami legesi newashi lami lesandla.
  
  
  Uphenyo lwaluholwa umuntu engingamazi igama lakhe nesikhundla sakhe. Akazange angibuze. Amazwi e-Ego ayelinganiselwe emiyalweni embalwa emfushane kimi noma onogada ababili ababehamba ne-ego. Wangiphatha ngokwedelela okuzolile, nokuzikhukhumeza okwakungithukuthelisa ngisho nangaphezu kokube wayehlukumeza. Wayengishiye lapha, futhi ngokwalokho engangikusho, wayemkhohliwe.
  
  
  Ihora lahamba kancane kangangokuthi ngacishe ngalahlekelwa ingqondo. Ngachitha ingxenye yesikhathi sami ngicabanga ngezinhlelo zami zokuphunyuka. Kwakungekho Ih. Ngaso sonke isikhathi, ngacabanga nge-asidi elonakalisayo; yeka indlela, kodwa ngempela, kanye nemishini Kazembla, eyayidla ngayo ukuphila kwami. Umzuzwana ngamunye wawungisondeza kakhulu esikhathini lapho inqubo yokubhujiswa yayiyobonakala khona, futhi ngokuqinisekile babengeke bangivumele ukuba ngibole lapha.
  
  
  Umsindo wesikhonkwane ngakolunye uhlangothi lomnyango wangishaqisa. Umnyango wavuleka. Umphenyi wami wabuya nonogada ababili ababethukile. Wangiphonsa amabhulukwe ami, wabe esencika emnyango ngomoya wombukeli ongathandeki, ongenandaba.
  
  
  "Gqoka, amigo, futhi sizoya emcimbini nabesifazane."
  
  
  'Kufanele kuphi?'
  
  
  "Vala umlomo wakho. Yenza njengoba utshelwe.
  
  
  Walinda kwaze kwaba yilapho sengivale amabhulukwe ami angenamabhodlela, wabe esengicela ukuba ngimkhiphe ocingweni. Wacwayiza ekukhanyeni kwesibani esingavikelekile esangweni, futhi wanqikaza isikhashana ukuthola ama-bearings akhe. Lokhu kwabangela ukuba unogada angishaye ngesibhamu sakhe. Sathatha indlela ehlukile kunaleyo esasiyifikile, futhi sahlangana namasosha amaningi nochwepheshe ababengibheka ngenhlanganisela yokwenyanyeka nelukuluku. Sahamba isikhashana sidlula emaphaseji amade, angenalutho, sikhuphuka futhi sehla izitebhisi. Zonke zazifana kakhulu kangangokuthi ngalahleka ngokungenathemba kule ndawo. Ekugcineni safika ehholo elibanzi elalivulekela kwamanye amaphaseji, ukuze kubonakale sengathi sasifinyelele e-eksisini lesondo elinama-spokes. Leli hholo ngokushesha laba ihholo elikhulu eliphakathi. Ingxenye enkulu yayo yayikhanyiswa kancane ukukhanya okuvela ngemuva kwamakhethini e-damask ayelenga embuthanweni ophahleni. Kwakunendawo eyodwa eqinile eyayakha isiyingi esikhanyayo maphakathi naphansi. Izindonga zazigcwele cishe nhlangothi zonke amashalofu ezincwadi. Ama-folio aminyene aboshwe ngesikhumba ayemi eduze kwamapheshana anamaqabunga. Udonga ayelugcina phambi kwalo lwalungenamuntu, ngaphandle kwesitika esikhulu esingaqondakali esasihlale siphakeme futhi siqotho phakathi. Ilanga legolide lalikhanya esiteji lapho kwakuhlala khona ikhonsoli yezinsiza, libonakala sengathi lalilungiswe. Abantu abahlanu babehlezi embuthanweni ozungeze inah.
  
  
  Kwakunabesilisa ababili abaneminyaka ephakathi lapho. Omunye wayenomgomo onempandla njengebhola le-billiard. Esinye sasinobuso, okwathi lapho sibheka nje, bashayisana nomnyango ovalayo. Omunye wabesifazane wayemfushane futhi ekhuluphele, enesifuba esinzima, esingenamusa namehlo abukhali, abhobozayo. Owesibili wawumncane futhi uvezwe kangcono kancane. Wayebukeka sengathi unesithukuthezi.
  
  
  Umuntu wesihlanu wayengumuntu ohluke kakhulu kwabanye. Wayehlala phakathi kwabesifazane ababesekhonsoli esihlalweni esiphendukayo sesikhumba esimnyama esimangalisayo. Unen wayegqoke isudi eluhlaza okwesibhakabhaka ne-spa enesikhafu esiluhlaza okwesibhakabhaka. Wancika ekhonsoli, waphakamisa indololwane yakhe futhi wabamba isikhwama sami samathuluzi esandleni sakhe, njengokungathi wangicela ukuba ngibheke unah. Wangibuka ngiqonde ebusweni ngibheke ngamehlo ngendlela ehlakaniphile futhi edabukisayo.
  
  
  Yayincane futhi ishesha. Hhayi indoda endala, kodwa iminyaka yayingamsindisanga. Imigqa ejulile ebusweni bakhe nemibuthano engaphansi kwamehlo akhe kwakubonakala sengathi yayishaywe kuyo, kusula noma imiphi iminonjana yobusha noma yokungabi nabugovu. Wayengafani nathi, noma omunye umuntu engake ngambona naye. Impumulo yokuqala egobile, imigqa ebunzini, nomlomo ongaphezulu ocindezelwe ngokuqinile kwaveza Amamaya angenacala. U-Emu wayengadingi ukuzethula. Wagijimela Kucolonel Zembla ongenakufinyeleleka. "Phuma, senor", esho. Izwi lika-Ego laliphezulu futhi libukhali njengenkemba.
  
  
  Isibhamu sangicindezela phambili.
  
  
  Wayemi phakathi komugqa wokukhanya oyimpumputhe, futhi imizuzu eminingana emide akekho owasho lutho. Uzembla akazange ahambe, kodwa abanye bashintsha izihlalo zabo, bangifunda ngamehlo acindezelekile. Babengenalo igazi elihlanzekile njengomholi we-ih, kodwa igazi Lamamaya lashiywa ebusweni be-ih obushiswe kakhulu.
  
  
  Ekugcineni Uzembla wathi:" siye safuna konke kabili, kodwa asizange sithole iziqhumane ezifihliwe noma kuphi.
  
  
  Akazange asho lutho.
  
  
  Ngiyamlalela, " esho. Izwi lika-Ego lalinobungane obukhohlisayo. Isibhamu esibhongayo emhlane wami sasingafani neze nalokho.
  
  
  Angizange ngimshiye", ngasho.
  
  
  Mhlawumbe, " esho . Waphendulela ibhokisi lami lamathuluzi phansi ukuze okuqukethwe kwalo kugingqike phezu kwethileyi lekhonsoli, futhi wathatha ikhamera yami ye-microfilm. Wathi: "ufike ngendlela ende futhi enzima ngokuthatha izithombe nje". Ukuthatha izithombe kwakuyingxenye yesibili nje yesabelo sami. Kwakumelwe ngithathe imishini eminingi ngangokunokwenzeka ngefilimu, kodwa kuphela ngemva kokuba senginethuba lokusebenzisa umuthi wami wokufafaza. Uhawke wayeqiniseka ngalokho. Ukubhujiswa kwafika kuqala. Wayengakwazi ukuzibamba kodwa amomotheke, nakuba ayezizwa enamahloni futhi enovalo, njengengwe enuka isicupho.
  
  
  Ngokungazelelwe Uzembla waphonsa izinto zami phansi ngokunyakaza okubukhali kwesandla sakhe.
  
  
  'Ungubani? Yini igama lakho? Yini oyenzayo lapha?"
  
  
  Eyakhe, waqhaqhazela. "Igama lami Ngingunick Carter futhi uyazi ukuthi kungani elapha. Unesizathu sokuhlangana nezandla zakho ngomzuzwana odlule.
  
  
  "Ucarter ..."Washo leli gama ngokucophelela . "Ngicabanga ukuthi kukhona engikukhumbulayo ngaye.".. Yebo! Vote it! Icuba ngo-1969 Nechile ngonyaka odlule. Wena wehlulekile kulokhu, Mnu. Carter.
  
  
  "Mhlawumbe uqinisile", ngathi, ngimbheka. Amehlo ami ayelokhu ehamba emuva naphambili, ezama ukuthola indawo ebuthakathaka Ezembla, kwezinye ezine, noma endodeni nakubalindi ababemi phakathi kwami nomhubhe omnyama. Kwakungekho nhlobo indlela yokuphunyuka kithi. Uzembla wabonakala ezwa ukukhathazeka kwami okwandayo, futhi waveza ukuhleka okufushane, okubukhali, wathi: "Thula. Ngeke sikubulale lapha.
  
  
  "Ngilindele umkhosi lapho bezokhipha khona isifuba sami futhi bakhiphe imali eyi-dollar."
  
  
  - Kuyodingeka uvume ukuthi uyakufanelekela, Senor Carter. Babengabantu abalungile, labo owababulala. Kodwa siye safika nendlela yokukusebenzisela thina, futhi nakuba ungeke ukwazi ukuthatha izithombe zayo, kunethuba lokuthi uzokwazi ukusitshela ukuthi uzobona ini. Ngandlela-thile, ngenxa nje yelukuluku, ingabe ukungathembeki akuzange kukubonise indlela lapha?
  
  
  Waphinde waqhaqhazela ngokunganaki. "Ukuzwa kulo lonke ihhotela, nokugcwala."
  
  
  Ngangesaba kakade lokho. Kwakungosizo lomkhapheli kuphela lapho wakwazi khona ukudlula ebhande lami lokuzivikela. Okuwukuphela kwesilinganiso engingakwazi ukusixazulula yileso sokungaqiniseki komuntu. Angicabangi ukuthi kuzongikhathaza ngemva kwalobubusuku.
  
  
  Wayengazi ukuthi wayeqinisile kangakanani. Kodwa ngesizathu esihlukile kunalokho ayecabanga! Futhi wayeyolazi nini iqiniso?.. Ngaphinde ngabheka nxazonke futhi ngagwinya. Kwakuyisicupho, ithuna. Ngisho nosanta ongenasihe ongenhla wayebonakala eyingozi.
  
  
  "Ngemva kwalobubusuku", Kuqhubeka Uzembla, " kuyoba khona... Kodwa cishe kakade wazi konke mayelana ukufakwa yami kancane lapha!"
  
  
  - Wena nje ucabanga unayo esiqandisini enkulu kunazo zonke emhlabeni."
  
  
  "Hhayi ngempela", ehleka. "Ngizokwenza intaba engaqondakali kuphela. Okungukuthi, ukusebenzisa amaza omsakazo ukwenza sengathi ihlathi likhona, libonisa zonke izakhiwo zalo emisakazweni yomoya ye-troposphere. Lokhu kuyodingeka kwenzeke endaweni ephakeme ngamamitha angaba ngu-15.000 ukuze kube neqhwa. Yiqiniso, akekho oyobona la magagasi omsakazo, futhi indiza ingamane indize kuwo. Isimo sezulu kuphela esiyocabanga ukuthi kunehlathi!
  
  
  "Njengoba wawucabanga Emexico City?"Ngabuza ngokuthukuthela .
  
  
  Ngakho, uke waphawula! Ngomqondo ongokomfanekiso, kwakuwukusakazwa kokuhlola. Ngaleso sikhathi, amaphuzu ami okuxhumanisa ayehlukaniswe amakhilomitha ambalwa kuphela emaphethelweni edolobha. Kodwa kulokhu iyokwazi ukumboza Ingxenye Enkulu Yemelika Ephakathi...
  
  
  - Ukuxhumanisa amaphuzu?
  
  
  U-Ego wamphazamisa. 'Usho ukuthini?'
  
  
  Kuyoba sobala kuwe ukuthi angikwazi ukukhiqiza isignali yomsakazo enobude bamaza obubanzi njengentaba. Ngidinga ukuveza uchungechunge lwamaphuzu noma, ngokwesibonelo, imigqa yamandla eyakha imingcele yentaba phezu kwendawo engiyikhethele imigomo. Kudingeka izibalo ezinembile kakhulu ukuze kutholakale ukuthi iziteshi zokudlulisela ezisekelayo zizobekwa kuphi ukuze zibe sesilinganisweni esifanele se-eksisi eyinhloko yezibalo yomdwebo."
  
  
  Wanezela: "abasizi bami, benqekuzisa ikhanda kulaba abane abangemuva kwakhe, ngamunye wabo uqapha isiteshi sokusekela ezweni lakubo."
  
  
  Umphimbo wami wazizwa womile. Kodwa lelo axis, isikhungo okuzungeza kuso konke, lilapha, akunjalo?"
  
  
  Yebo, yebo.'
  
  
  Ingxenye yakhe yaphefumula kabuhlungu, enye ingxenye yaqalekisa ubuqili be-ego.
  
  
  Futhi kwenzekani ngemva kokuba usumboze konke ngeqhwa?
  
  
  Wahleka ngendlela engaqondakali. "Khona-ke kuza umbuso wesithathu Wamamaya."
  
  
  Ngashaqeka lapho i-megalomania yakhe ishaya ubuchopho bami ngamandla. Wabe esecasuka, " awukude kangako eningizimu ngalokho?"
  
  
  Lokhu empeleni ngomqondo wokuthi isidleke sempucuko yethu sasisedukatan. Kodwa imibuso emibili yokuqala Yamamaya yayidlulela ngisho naseningizimu. Wanezela ngokuhleka okukhulu, " Ungalokothi ubize Umuntu Waseyucatecan ngokuthi Ungummexico . Umlando wethu wokulwa Nama-Aztec usekhona, nakuba sinama-Teule afanayo, ayingozi efanayo Ne-Feathered Dragon Kukulkan.
  
  
  Waphenduka wakhomba isithombe esikhanyisiwe sikamoan. "Kusikhumbuza unen."
  
  
  "Nemigqa ebomvu?"
  
  
  "Basikhumbuza ukuthi izitha zethu zangempela zingobani. Ngo-1519, Ucortez wabulala Ummaya Etabasco wabe eseqopha ezintathu eziya esiqwini sesihlahla. Egameni lenkosi Ucharles i Yasespain, wathatha indawo yethu."Uzembla waphinde wangibheka. "Uyisitha sethu, Carter. Uhlobo lwakho seluthathe izwe lethu amakhulu amahlanu eminyaka, futhi lwasiphoqa ukuba siphile ngobumpofu.
  
  
  Khona-ke uzokwenzenjani, Sam?"Ngaleli thuluzi, uyobangela ubumpofu obukhulu nakakhulu. Konke kuyoba yiqhwa. Injoloba, ubhanana nezinhlobo eziyigugu zokhuni ziyofa ngenxa yesithwathwa. Ikhofi ne-cocoa kuyobhujiswa. Imboni izobhujiswa. Wonke umnotho Wasemelika Ephakathi uyobhujiswa ngobusuku obubodwa."
  
  
  Waphakamisa isandla sakhe, njengokungathi i-emu yayikhathele isinambuzane. "Ngenxa yemithombo yemvelo, izwe lethu cishe liyintombi nto. Ingxenye encane eye yathuthukiswa iyaphela ngenxa yokuxhashazwa kwezimali. Ukuphila kwethu ngeke kushintshe, ngoba sisahlushwa indlala nobumpofu. Uma lokhu sekuphelile futhi wena gringo asisekho, sizokwakha umnotho wethu, kodwa kuphela ngokwethu. Ungasho ukuthi ngenza Imelika Ephakathi ingabi nenzuzo okwesikhashana."
  
  
  "Usho ukuthi awunabantu.
  
  
  "Okungenanzuzo, okungahlali muntu, ngoba umbuso wobukhosi uncishiselwa entweni efanayo."
  
  
  'Lokhu kuwubuwula. Futhi abantu bendawo ngeke bavumelane nawe. Kungani ungaxwayisi u-ih, Colonel? Okungenani-ke bangalungiselela isimo sezulu esibandayo.
  
  
  "Kumelwe ube ongokoqobo ngalezi zinto. Ubani ongangikholwa? Akuyona i-partizan yayo. Unjiniyela wayo Ngusizov. Futhi ngokuqondene naleli kolonela, lesi isikhundla esihloniphekile esinikezwa mina Yi-Arkansas Confederate militia ngemisebenzi eyake yanikezwa yona. Ukube ngangithenjwa, ngangiyoba namandla ngokwanele okuvimba ukuhlaselwa, Usenor Carter. Njengoba uye wafakazela, isengozini yayo. Akungabazeki ukuthi uyoqonda ukuthi kumelwe ngigcine konke kuyimfihlo kuze kube yilapho amandla ami enqotshwa. Futhi uphendule umbuzo wakho we-corkscrew: yingakho ngihlala, emakhulwini amakhilomitha Ukusuka Eyucatan, kule ngxenye eyihlane yasenicaragua.
  
  
  Kodwa izinkulungwane zabantu ziyohlangana nabantu bakho, zihlupheke futhi zife."
  
  
  Sekungamakhulu eminyaka sihlupheka. Sibhekene nokucekelwa phansi kwemvelo. Ungasho ukuthi sifana nomhlanga. Ukunethezeka nokuchichima kuye kwenza abantu bakho baba mnene futhi baba buthakathaka. Yebo, abantu bayokufa, ngeshwa. Kodwa kuyoba kuncane kakhulu kunalokho uma kwakuyinguquko egagadela igazi. Abantu kumelwe bafe njalo ukuze abanye baphile. Awuboni? Kubalulekile kakhulu ukuthi uqale ukudala intaba yakho siqu bese kuphela ke ukwazisa echibini ongaphandle izidingo zakho."
  
  
  Kwenzekani uma izimfuno zakho zingamukelwa? Ingabe izidlulisi zakho ziyoqhubeka zisebenza futhi zibuyisele konke enkathini yeqhwa?
  
  
  Lokhu bekulokhu kuyiphupho lethu isikhathi eside kakhulu ukuba singayeka. Sekuyiminyaka eminingi siphupha ngosuku esingavuna ngalo lokho esikuhlwanyele."
  
  
  Naphezu komlilo wenkulumo ye-ego, amehlo akhe ayejwayelekile ngokuphelele lapho engibuka. "Lolo suku ekuqaleni kwakufanele lube kusasa, Mnu.Carter, kodwa kusobala ukuthi ukungenela kwakho kuye kwaqhubekisela phambili isimiso sethu."
  
  
  "Namuhla?"
  
  
  'Manje!'Iminwe ka-Ego yayihamba phezu komugqa wezixhumi. "Isivuno sethu esibulalayo siyaqala manje!"
  
  
  Hhayi manje! Kuze kudlule amahora ambalwa ! Kwadingeka ngilume umlomo wami ongezansi ukuze ngingamemezi njengoba amathuluzi ayephila ngaphansi kwezandla zika-ego. Ngangicabanga ngeziteshi ezintathu ezaziyosakazwa kwamanye amazwe Asemelika ephakathi.
  
  
  Ukuhlanganisa idola elilodwa lazo zonke izinto kwakungase kube lapha, kodwa lokhu kuhlanganisa idola elilodwa kwakusashaya. Unkulunkulu, ingabe leyo asidi nayo yayingeke isebenze? Ukwethuka kwami kokuqala kwase kuphelile. Kwafika kimi ukuthi akukho okwakungavimbela lokhu kubhujiswa okungapheli. Uzembla wakwazi ukupholisa isikhashana, kodwa ekugcineni, izinhlelo zakhe zahluleka.
  
  
  Uzembla akazange avume njengoba imitha yayibhala into engavamile, futhi isandla Sika-Ego sathinteka kancane njengoba ayelungisa ukufundwa. Kodwa izwi le-ego liqinile futhi liqiniseka ngendlela engenangqondo. Wayekhuluma ngendlela efanayo. "Uyazi, Carter, ngangikulungele ukufika."
  
  
  - Ingabe bewazi ukuthi ngiyeza?"
  
  
  "Oh, hhayi ngokushesha, kodwa amathuba okuba uhulumeni othile athumele uchwepheshe wokuqothula ayephakeme kakhulu."Wabheka ngokukhathazeka imicibisholo edansayo eyayisephaneli yokulawula. Ngamunye ngamunye, waphendukela kusmash. "Yingakho izwi lakhe lathatha izinyathelo ezengeziwe zokuqapha. Iziteshi zami zisebenza ngokuzimela komunye nomunye.
  
  
  'Yibaphi?'"Awunalo yini igunya phezu kwalamanye amaphuzu?"
  
  
  Yebo, yebo. Ngizoyivula ngesignali ye-ih relay kusuka lapha", esho. Wayethinta iphaneli. - Futhi ngizoyibuyisela emuva ku-ih ngendlela efanayo. Kungaleso sikhathi kuphela lapho bethola khona omunye umsakazo.
  
  
  Ngazizwa nginamathela phakathi kwamahlombe ami. "Usho ukuthi uma zivuliwe, ungazivala kuphela ngokulawula okukude?"
  
  
  'Kulungile lokho. Lokhu kuyisivikelo ekubhujisweni. Uhlobo lomshuwalense wokuphepha kwami nokuphepha kwezikhungo zami. Uma konke lapha kwakubhujiswa, Futhi Unkulunkulu ebusisa isiwula esasizama ukukwenza, ihlathi lalisazokwakhiwa. Umphumela wawuyoba inhlekelele.
  
  
  Ngambuza ngezwi elingacacile, " usho Ukuthini ngenhlekelele?"
  
  
  Ukubhubhisa isidlulisi esisodwa kungaba njengokususa induku eyodwa ngaphansi kwetende. Itende liyoba nomumo ohlukile, kodwa liyohlala limi. Izibalo zami zinembile kakhulu, futhi ngikhetha ukungacabangi ngokushaqeka kwesimo sezulu okungenzeka uma inkambu yami yamandla icatshangwa kusuka kuma-counterweights ngale ndlela. Okwenza izinto zibe zimbi nakakhulu ukuthi uma lesi siteshi singasahlanganiswa, abanye babengeke besakwazi ukudlulisa isignali. Kungenzeka ukuthi Imelika Ephakathi ngaleso sikhathi iyohlala imbozwe iqhwa neqhwa."
  
  
  Iqiniso elibi lamazwi angokwesiprofetho e-ego langishaya njengokushaywa.
  
  
  "Nkulunkulu wami," ngamemeza, ngimbheka, " ungaqali lokho! Bambelela! yena...'
  
  
  Ukuqhuma okukhulu kwaqeda isixwayiso sami phakathi nesigwebo. Lashaya phansi. Onogada ababili bagxumela emhlane wami. Cishe bangichoboza, futhi bacindezela umoya emaphashini ami. Wayeguquguquka futhi elwa njengendoda ehlanya. Akukho mphumela. Laba ababili babenamandla kunami. Bangibopha phansi. Izingalo zalo muntu ezinemisipha zangibamba ngokuqinile. Isandla esiqinile, esinamaqhubu sasicindezela umlomo wami kanzima kangangokuthi amazinyo ami acishe angena ezindebeni zami. Ikhanda lakhe lakhululwa.
  
  
  'Yeka! Ayikho...'
  
  
  Iminwe enzima iqiniswe ezungeze i-rta yami.
  
  
  Ukukhala kwami kubambeke emphinjeni wami. Kwakuyisimo esingenathemba.
  
  
  Uzembla wahleka ngobumnene. "Thula, senor . Sengivele ngivule ezinye iziteshi, futhi ngokwalokho engingakusho, konke kusebenza kahle lapha. Manje basuke nje ukuvumelanisa.
  
  
  Njengoba isiketi sakhe sasigqokile, wabukela engenamandla njengoba Izembla ishintsha iziteshi zayo ezine zaba nobude bamaza obufanayo. Umzimba wakhe waqala ukuqhaqhazela, ukusabela kwemisipha yezilwane. Engaqinisekisiwe nhlobo, walinda ukuba abone ukuthi kwakuzokwenzekani. Ukube isu Likazembla lalisebenze ngempela, ukuzulazula kwami kwakuyoba nemiphumela emibi. Ngokuphazamisa ukuhlelwa kwe-ego lapha, ngokungazi kwakuyobangela inhlekelele ukuba iqhubeke kuze kube .ade. Imiphumela yayiyoba yinhlekelele. Uzembla wavumela umunwe wakhe ukuba uzulazule ngokumangalisayo phezu kwenkinobho enkulu. "Futhi manje amandla wamanje."Wamomotheka ngokwaneliseka futhi wacindezela inkinobho ngawo wonke amandla akhe. Usergey wafiphala. Ekujuleni kwethempeli, kwakuzwakala umsindo okhulayo wama-generator. Wathi: "ngidinga amandla engeziwe". Waphenduka izinkinobho ezinkulu eziningana.
  
  
  Wathola lokho ayekucela, kodwa ngendlela ehlukile. Ngokusobala amaphepha agoqekayo ayesengozini awazange asinde ekucindezelekeni okungazelelwe. I-caustic acid yami yonakalisa kakhulu. Umsindo wama-generator wawumkhulu futhi unomsindo ophakeme, futhi iphunga lezingxenye ezishisa ngokweqile lalidlula emagumbini okupholisa umoya. Kude, kude, ngezwa ukuchitheka nokuqhuma njengoba ukungezwani kwakudlula ngokungenamkhawulo emishini engangisebenza ngayo ngesifutho sami. Wayezwa ukukhala okuncane, okuphakeme kwabantu ababevaleleke kuleli gumbi.
  
  
  Uzembla kuphela owayebonakala eqonda ukuthi imisindo nephunga kwakusho ukuthini. Waphenduka izinkinobho, ezama ukubuyisela izandla ku-zero. Kodwa manje njengoba ayesephendukele emandleni, kwakungenangqondo.
  
  
  'Cha, cha! Lokhu akunakwenzeka. Amehlo akhe ayegcwele ukwesaba njengoba izinsimbi zazidlula futhi inaliti ye-transformer yamandla ingena endaweni ebomvu. Iphaneli lika-Ego laqala ukufiphala ngenxa yokugcwala ngokweqile. Intuthu ephuzi yangena emithonjeni yamapaneli ensimbi. Amadoda ayemlandela akhipha iziqalekiso ezicindezelwe. Omunye wesifazane wakhwehlela futhi wabamba isihlalo ngeminwe enezinzipho. Amapaneli ayevuvukala njengokungathi ayecindezeleke kakhulu. Kwakunendlela emincane. Amalangabi amhlophe adubula futhi ashisa isandla Sikazembla. Ngazizwa nginesicanucanu ngendlela exakile. Kwakwesabeka ukubona lonke icebo lika-ego liwohloka lodwa. Isilo se-elekthronikhi asidala sazigwinya. Wancibilikisa izingxenye zakhe ezibucayi, washaya izinzwa nezintambo zakhe, wazijezisa ngogesi ongaguquki, futhi waphefumula iphunga lokuvikela ukushiswa. Ngangibona ubuso Bukazembla ngentuthu. Yanyamalala futhi yayingasekho eyomuntu.
  
  
  Kwakunezinyembezi emehlweni ka-ego ngenxa yentuthu, noma ngenxa yenjabulo, noma kokubili. Umsindo wokuphelelwa yithemba waphunyuka emphinjeni we-ego.
  
  
  "Carter, Carter, wenza kanjalo. Ingabe unayo umqondo yini...
  
  
  Ngokungazelelwe, ngacindezelwa ukucindezela okukhulu kokuthatha amasampula omoya. Izwi likazembla elalicasukile lahlehla. Ukukhanya okuphuphuthekisayo kwahlaba igumbi. Uzembla nabangane bakhe babulawa ukuqhuma okuthulisa izindlebe. Onogada ababengibambe phansi balahlwa njengonodoli. Ukuqhuma kwangikhipha amaphaphu. Imvula yensimbi, ingilazi, nezingcezu zekhebula elikhazimulayo yagcwala esibhakabhakeni. Umzimba wakhe wacindezela phansi. Ngajabula ngokuthi onogada bangishaya bangibeka phansi. Cishe kwangisindisa.
  
  
  Umsindo nosanta okhanyayo wanyamalala ngokushesha njengoba kwase kuqalile. Ikhanda lami laliphenduka futhi izindlebe zami zazikhala. Ngamlinda. Wabe esebheka phezulu. Umusi nentuthu kwakusalokhu kunamathele emathunzini ehholo. Ngokusobala wayekwazi ukubona inkathazo eyayisele. Iphaneli yokulawula yavela njengotamatisi ovuthiwe. Ngokusobala uzembla wayesekhuphuke intuthu. Okungenani kwakungekho zimpawu ngaye. Abanye bahlakazeka phansi lapho babewele khona. Indoda enempandla yayilele ebusweni bayo. Enye indoda nowesifazane okhuluphele babelele emhlane. Ucezu lwephaneli lensimbi lunamathele entanyeni yowesifazane okhathele. Ufile, futhi ngiguqe ngamadolo esihlalweni. Igazi lawela engxenyeni eshile. Yayigeleza ngemifudlana enamafutha enqamula esigabeni sokukhala nesinemfucumfucu.
  
  
  Wagxumela ezinyaweni zakhe, waphefumula ngokujulile, wabheka nxazonke. U-Odin wayegcwele phansi ezungeze onogada, ephuma igazi ku-rta. Indoda eyangibamba yanyamalala, cishe ukuze ivuse inhlabamkhosi. Omunye unogada wagingqika ohlangothini lwakhe futhi wabhekisa isibhamu endaweni yami yokuphila.
  
  
  Wafika kuye ngokugxuma okukodwa. Wayengenaso isikhathi sokusabela noma sokudubula. U-Ego wamshaya ebusweni. Isithende sami sokunene sashaywa ngamandla amakhulu ekhaleni lika-ego. Ngezwa ukuqhuma kwamathambo. Izingcezu zethambo lomphimbo we-ego ziye zangena ebuchosheni be-ego. Wawa wafa.
  
  
  Kwakuyi-ego gun eyamthatha. Kwadingeka ahambe. Izinsimbi zokukhala zakhala. Wezwa umsindo omkhulu wamadoda ayegijimela emaphaseji. Bazoba lapha maduze, futhi ngeke babuze imibuzo, kodwa bazodutshulwa kuqala. Ukube nganginethuba lokubaleka, kwakufanele kube nezinxushunxushu zemizuzwana embalwa ezayo.
  
  
  Kodwa yena, waphenduka wagijimela esiteji. Ngangingakwazi ukuhamba, ngisho noma lokho kwakusho ukufa kwami. Kwadingeka ngifune izingubo zalaba bantu abane. Zazivelaphi futhi zazifihlwe kuphi ezinye iziteshi ezine? Kwakufanele athole kuqala. Ngakwazi ukungena futhi ngibhubhise lesi sakhiwo. Lokhu nakho kunikezwe mina. Kodwa isabelo sami sasingakaqedwa.
  
  
  Kumane nje kwaqala edell ngokwayo.
  
  
  
  
  Isahluko 4
  
  
  
  
  Ifu eliqinile lothuli nentuthu, izingcezu zensimbi eziphothene eziphuma ngaphandle, ukukhala kokwesaba nobuhlungu — isihogo sikadante sasingelutho ngemva kwalokho. Ekhwehlela, izinyawo zakhe zangasese zakhubeka phansi. Wafika esiteji esimanzi ngegazi futhi waguqa eceleni kwezintambo ezintathu. Ngokushesha futhi ngokucophelela wafuna izingubo zakhe ze-ih ezichotshoziwe.
  
  
  Lesi kwakungesona isikhathi sokuqina. Ngangingenaso isikhathi sokwenza uphenyo olunzulu. Kwadingeka ngibambe lokho engangingakubamba bese ngigijima ngokushesha ngangokunokwenzeka. Isibhamu somlindi ofile sasifakwe ngaphansi kwengalo yakhe. Amapasipoti, amakhadi OMAZISI, izingcezu zamaphepha ezingavamile-noma yini kamuva engase ibonise indawo yezinye iziteshi ayeziqoqile. Beka konke esikhwameni sowesifazane okhuluphele. Kwakuyisikhwama esikhulu sabesifazane sesikhumba esinentambo ehlombe. Ngingayilengisa entanyeni ye-ego yami njengesikhwama. Cishe wayeseqedile lapho ezwa umsindo wezicathulo ngaphandle. Waphenduka, elungele ukudubula.
  
  
  Amadoda angena ekamelweni. Bedidekile futhi besaba, bamemeza. Ukudideka kwabo kwakubonakala endleleni ababephatha ngayo izikhali zabo ngokunganaki. Umhlane wakhe wawubambelela esigabeni sokukhala. Kungazelelwe, amasosha ayisishiyagalombili angibona futhi ayeka ukumemeza. Bangibuka ngokukhathazeka. Bahamba kancane babuyela endlini. Isibhamu sakhe sasishaya ngendlela esongelayo. Wayala ukuba bayeke futhi balahle izikhali zabo.
  
  
  Amabutho amaqembu ayecishe alingane. Eyakhe yayisesimweni esingcono kancane, kodwa ngangingedwa. Kungenzeka ukuthi wabulawa abambalwa ababezungezile; kodwa ngabe ngadutshulwa. Ngiyabonga Unkulunkulu akekho owayefuna ukuba munye kulo mbhangqwana. Ngokuphambene nalokho, babonakala beqaphela ukuthi babephakeme. Waphuthelwa umdlalo. Khona-ke, kancane kancane, izibhamu ze-ih nezibhamu zawela phansi ngamunye ngamunye ngokushayisana.
  
  
  Umsindo wakhula kakhulu ngaphandle kwehholo. Kwakusondela amanye amasosha. Wahamba eceleni odongeni. Wayegcina umlomo wesibhamu sakhe ukhombe ngaso sonke isikhathi. Umbhangqwana engawubamba ngesibhamu wafunda ukuphelelwa yithemba emehlweni ami. Akekho owahamba. Wonke umuntu owayebazungezile wayeyongidubula ngaphandle kokungabaza ukube kwakungengenxa yengozi yomuntu siqu. U-Ih wamzungeza buthule. Udonga lwamatshe lwaleli khoro lwalubanda ngendlela exakile futhi lunamathela emhlane wami ongenalutho. Wafinyelela empambanweni yomgwaqo nomunye umhubhe owawuphelela endaweni engafinyeleleki. Ngakho kwadingeka ngidlule ehholo elikhulu. Ngangizibuza ukuthi ngangihambe imizuzwana emingaki. Noma nini, amanye amasosha ayengangihlasela.
  
  
  Ngafika emgwaqweni olandelayo ngaphandle kwenkinga. Leli khoro lalilifushane, futhi lalifana nesango lezakhiwo. Izitebhisi zazikhuphuka. Wagijima wehla ngezitebhisi, wama, futhi wadedela isibhamu esifushane esibheke ehholo. Kuyogcina abafana bephansi lapho isikhashana. Waqala ukukhuphuka izitebhisi ngezinyathelo ezinde. Izitebhisi zaziholela endaweni lapho kwakubulawe khona ngempela. Ekugcineni udonga olulodwa lwabhujiswa. Amapayipi namapayipi ayephuma enqwabeni exubile, ephenduphendukayo. Umusi owawushaya ngamandla wakha amafu amakhulu omusi. Kwakunjengenkundla yempi yangempela. Ngezansi, amasosha ayisishiyagalombili athola isibindi sawo. Babememeza kakhulu becela igazi, okuyigazi lami. Babedutshulwa ngokungaboni; endaweni engenalutho, i-ih enomsindo yezibhamu yayibonakala sengathi iyaqhuma. Ngokungazelelwe kwaqhuma izibhamu ezintathu ezungeze i-alcove encane ngakwesobunxele sami. Izingcezu zezitini zazindiza ezindongeni eduze kwekhanda nesifuba sami. Wazifihla. Kwakunjengokungathi wayewele ogibeni. Ukube kwakukhona indlela yokuphuma eya ophahleni lwethempeli, kwakuyovinjelwa ukushintsha okukhulu okwakwenzekile. Indoda eyayisemgodini yaphinde yadubula. Wadutshulwa ngenxa yesifo sokuqaqamba kwamalunga omzimba. Umfanekiso omnyama wanyamalala. Ngiphethe isibhamu sami, ngamlandela. Wayelele ezungeza phansi. Isifuba sakhe nokuphila kwakhe kwakugcwele amabala amnyama egazi avela ezinhlamvwini. Wancika wathatha isibhamu sika-Ego. Wadutshulwa ebheke ezitebhisini. Amasosha kacolonel Zembla ayeshayisana nelinye, ephuthuma ukuba abe ngawokuqala ukuhoxa. Ukudubula kwaphela isikhashana. Wakhasa emanxiweni alokho okwakuke kwaba isango. Kwaba yize, wadonsa amabhulokhi kakhonkolo futhi wachoboza amatshe, ezama ukuvula indlela yokuphuma. Akukho mphumela. Wezwa amasosha ehlangana futhi ngezansi. Bakhuphuka izitebhisi. Ngangizwa umsindo omkhulu wezicathulo nezibhamu.
  
  
  Izandla zami zathola udonga oluwile. Ngokungazelelwe, wezwa umoya obandayo usampula iminwe yakhe. Wagijimela emanxiweni ngokudangala. Waphosa amatshe ahlukene nezicucu zikakhonkolo phansi ezitebhisini ezingemuva kwakhe. Le ndoda yamemeza njengoba ibhulokhi layo lobuchopho liwela. Wemba umhubhe phakathi kwamanxiwa futhi wacindezela isibhamu sakhe kuwo. Ngakolunye uhlangothi kwakunomhubhe obanzi onamajika. Kwakunezitebhisi ezincane engazama ukuziholela ophahleni. Kwakuqala ukuba ikhuliswe ngale ndlela.
  
  
  Ngaphandle kokungabaza, wandizela phezulu ezitebhisini ezisele futhi wangena ophahleni. Ngangingenandaba nabantu okungenzeka babelinde lapho. Ngangazi ukuthi bangaki abafana enganginabo ngemva kwami, futhi babeseduze kwami. Ukube kwakunabanye abafana lapho, indlela yokucabanga ngokucophelela yayingeke ingisindise nesikhumba sami. Akuzange kudutshulwe ngisho nesibhamu esisodwa.
  
  
  Kwakunabantu abangaba yishumi ababemi eduze kwendiza enophephela emhlane Ibell sue njengoba yayindiza. Ukubhonga kwezinjini nomoya oqhutshwa isiphepho kwenza ukuba ukubukeka kwami okungazelelwe kungabonakali. Kodwa ngaba nethuba elifushane lokubuka indawo engiphambi kwayo. Khona-ke bangishaya emehlweni. Indiza enophephela emhlane yayindiza amamitha ambalwa ngaphezu kwendawo yokwehla futhi yayinyakaza ngokungazinzile. Umshayeli wendiza wayeyindoda enezimunwe eyangibamba okokuqala ngqa. Umgibeli we-ego wayengomunye Ngaphandle Kukacolonel zembla! Ngandlela-thile Uzembla wakwazi ukubalekela ukufa. Okungenani akazange alimale kakhulu lapho ikhonsoli iphahlazeka phambi kobuso bakhe. Ngenxa yesiphetho esiyinqaba, wasinda ekuqhumeni okubhubhisayo. Futhi manje wayesebaleka kimi! Ubuso buka-Ego babugcwele igazi. I-Ego lobe yayigoqwe ngebhandeshi elenziwe umuntu. Amehlo ka-Ego akhazimulayo ayebonisa intukuthelo enonya.
  
  
  'Bulala i-ego! Shoot Isikhwama! Izwi lika-Ego laphakama ngaphezu kokubhonga kwendiza enophephela emhlane. Ngathatha indiza enophephela emhlane. Izwi lika-Ego lalisalokhu liphindaphindeka emoyeni. Waphakamisa isibhamu futhi wabhekise emathangini acindezelayo. Naye wayenethemba, Kanye Nozembla, lokuqothula ingxenye yethempeli. Kodwa amasosha ayesevele engivulele umlilo. Nganginokukhetha phakathi kokuba umfel ' ukholo noma ukusindiswa kimi, nesikhwama esasihlale silenga entanyeni yami. Intukuthelo yami yangitshela, " Dubula lona ngendiza enophephela emhlane bese uyikhohlwa. Nokho, ingqondo yami yangiyala ukuba ngiyise isikhwama endaweni ephephile.
  
  
  Wezwa Ukukhala kokugcina Kukazembla: "Kukulkan uzophindisela!"Khona-ke indiza enophephela emhlane yakhuphuka kakhulu emoyeni yaphenduka yaya ngaseningizimu-ntshonalanga. Wanyamalala ekude. Lagxumela phezu kompheme wethempeli. Isosha lalincike emaphethelweni. Wayibamba phansi isibhamu. Ewa, wadutshulwa ngengozi. Kwakufanele. Yena, wabona indoda ihamba kancane futhi iwa odongeni lwamatshe. Abanye babemzungezile, bephethe izikhali zabo bethukuthele futhi bedutshulwa. Babesenyangeni. Ngokungenakuzisiza, yaphahlazeka. Amagatsha ezihlahla ayithambisa ukuwa kwami njengoba yayishaya uhlangothi oluthambekele lwethempeli elinjengompiramidi. Izimpande zezihlahla ezazingagxilile kakhulu emifantwini yamadwala zaphuma kuzo. Kanye nesihlahla, sawela amanye amamitha ayisithupha. Umthelela owagcina ungishaye wacindezela umoya emaphashini ami. Nokho, amagatsha namaqabunga kwawenza waba mnene. Wakhasa wangena emaqabungeni ukuze amboze futhi wehla emthambekeni. Amasosha ayezungeze ithempeli ahlanganyela nabangane bawo. Izinhlamvu zangidwengula phansi. Umuthi ongaphansi komhlaba washaywa waba yizicucu. Njengoba ayevaleleke emvuleni ebulalayo, umzimba wakhe wawungasakwazi ukumuzwa. Izinhlamvu zakhe ezimbili zadlula ezindlebeni zami. Noma nini lapho nginethuba, wayephendula ngokudubula. Indoda eyodwa yadutshulwa ebusweni. Omunye wadutshulwa esifubeni futhi naye wanyamalala enkundleni yempi. Wayegijima esuka esihlahleni eya esihlahleni futhi esuka esihlahleni eya esihlahleni. Ngokuhamba nge-zigzag, wayenethemba lokwehla ngaphandle kokulimala kakhulu. Wafika esisekelweni futhi wama isikhashana. Khona-ke wagijima ngokushesha ngangokunokwenzeka enqamula endaweni engenabantu ezungeze ithempeli. Ugawk wagxuma edwaleni eliseduze ngokumemeza kwempumulo. Omunye umhlathi waklebhula umlenze webhulukwe lakhe. Kwakungasho lutho, ngoba ngangihamba laphaeverade. Angikwazanga ukubuyisa ubhaka wami nomkhonto wami. Babeseduze nje, Futhi Unu wayengekho ndawo. Wangena ehlathini. Ubumnyama obukhulu bamaqabunga bangigubungela. Ngokushesha waphendukela kwesobunxele, waqonda ngqo endleleni eyayisuka ethempelini iya Emfuleni Itungla. Wayengasoze akwazi ukubuyela emuva ngendlela ayefike ngayo.
  
  
  Ukuwela ihlathi ngaphandle kokudla kanye nabavukeli Abangamamaya abanolwazi kakhulu ababesemuva kwakuyinselele enkulu kakhulu. Kwadingeka ngizifake engozini yokuziqhuma emgwaqweni. Ngathandazela ukuba inhlanhla yami ingangehluleki ngize ngifike emifuleni. Nganginethemba eliqinile lokuthi ngizothola isikebhe esizohamba ngomkhumbi emfuleni.
  
  
  Kungazelelwe, kwafika izwi livela eduze kwamahlathi aminyene. "Ubani lowo?"Egxumela phambili, wadwengula igebe elincane ezihlahleni ezinameva futhi wacishe wakhubeka phezu kwesosha elaligobile. Wathatha isibhamu esikhulu esidala. Yena, wagxumela eceleni.
  
  
  Waphuphuthekiswa isibhamu. Isibhamu sashisa ubuso bami. I-gawk yangishaya phezulu ehlombe lami lesobunxele ngomsipha wesifuba. Ngakhubeka phezu kwalo. Angizange ngizwe ubuhlungu ngenxa yokushaywa. Uma nginenhlanhla, kuyokwenzeka kamuva kakhulu. Enye i-gawk yayindiza idlula umimmo wenduku yami. Yaphenduka. Wawa phansi futhi wacishe waphelelwa ukwazi. Isosha ladubula okwesithathu, kodwa laphuthelwa. Wasukuma, wakhomba ngokucophelela, futhi wadutshulwa. Wakhipha umsindo omkhulu, edangele, futhi wazama ukudubula futhi, kodwa wawa phansi, wafa.
  
  
  Wasukuma futhi wabubula kakhulu. Eyakhe, waqhaqhazela. Evala isilonda ngesandla esisodwa, wehla ngomgwaqo omncane ongcolile. Wayezwa ibutho likazembla limjaha. Igatsha laphuka eduze kwekhanda lami, ladubuleka ngenhlamvu. Esinye isilwane sasebusuku, esasiqhutshwa umsindo owawuzungeze umhume waso, sasigxuma njengendoda ehlanya endleleni eyayiphambi kwami. Amehlo abukayo aqhumisa phansi phambi kwesilwane. Yama ngokuzumayo futhi yanyamalala emoyeni omncane ngesikhathi esisodwa njengoba izinhlamvu eziningi zaqala ukuhlasela le ndawo. Kwakubonakala sengathi le ndlela eyindilinga yayingapheli. Manje wayeseqala ukuzwa ukuhlaselwa okubuhlungu esifubeni sakhe. Wagijima, wahlaba amazinyo akhe. Ngezikhathi ezithile, wayecishe akhubeke. Ngesinye isikhathi waqhuma ehleka ngokuthukuthela. Ngemva kwakhe, wezwa umsindo obukhali, ocindezelayo wokuqhuma, olandelwa ngokushesha ukukhala okuphakeme. Abazingeli bami babeyizisulu zenye yezingibe zabo.
  
  
  Amamitha ambalwa okugcina ayebonakala engapheli. Ekugcineni, owokugcina wamkhomba. Wafika endaweni encane eyayigijima kancane iye edokisini. Ngesikhathi edlula emimmo, wadutshulwa amadoda amabili ayeqaphe itheku. Elinye lawela emanzini, elinye lagoqeka phakathi njengebhande.
  
  
  Isikhumulo semikhumbi ngokwaso sasingelutho ngaphandle kwepulangwe elibolile elilele E-tungla emnyama. Ngalesi sikhathi, umfula wawumncane futhi ungajulile. Ihlathi elibhemayo lalinamajika phezu kwamabhange womabili. Lesi sitshalo sasiyoba isembozo esihle lapho siwela umfula. Ugu olunodaka lwalungenakudlula. Lokhu kuzovimba amadoda Kazembla ekuzameni ukungijaha.
  
  
  Kwakunezikebhe ezimbili ezazimiswe ethekwini lasebar. Izikebhe zazinyakaza zisuka kolunye uhlangothi ziye kolunye . Ingxenye engaphambili nengemuva yazo yayincishisiwe, njengesikebhe. Umzimba womkhumbi wawuboshelwe ezinsikeni eziningi ezimise Okuka-T. Ngakolunye uhlangothi empeleni kwakunegumbi langempela lezinjini, elingamamitha ayisikhombisa nengxenye ubude namamitha amabili ububanzi. Umkhumbi wawunezindlu ezincane emgodini ongemuva. Kwafakwa izivalo eziseceleni ezinhlangothini zombili zendlu, futhi kwaqedwa isakhiwo sonke ngophahla oluqinile lwe-zinc. Umzimba womkhumbi wawumbozwe ngethusi. Umfutho awukwazi ukuba ngaphezu kwamamitha ambalwa.
  
  
  Ngagijimela esikebheni esidala njengokungathi sasiyintandokazi yezibalo eyayisilahlekile. Phakathi naleso sikhathi, wadutshulwa kaningana esikebheni. Ibhomu kuphela elalingase licwilise isikebhe, kodwa manje lalingasasebenzi. Wakhulula ama-moorings akhe futhi wangena endlini. Ngesikhathi esifanayo, amasosha angena endaweni evulekile. Kwakunenkinobho yokuqalisa eduze kwesondo lokushayela lokhuni. Wagoba i-flap yomoya futhi wacindezela i-starter. Izinhlamvu zindiza zangena egumbini lokugibela elivulekile. Yawela phansi. Imisindo eyingozi yehla yaya endaweni yokugcina impahla. Ukushaya nokukhwehlela ngokuthukuthela, injini yaphila ngenxa yokuphikisa. Ngafaka i-throttle esimweni esibi kakhulu. Ngasohlangothini lwayo oluthambile, yayihamba ngomkhumbi isuka ethekwini lasebar iye maphakathi nesisu semifula.
  
  
  Izinsalela zebutho Likacolonel Zembla zazibuthene ogwini. Kwakhishwa imiyalo, izimpendulo zamemeza. Babedutshulwa njengabantu abahlanya. Izinhlamvu zakhala ophahleni lwe-zinc nasesikhunjeni sethusi, zachoboza izindonga ezincane zokhuni ezazingizungezile. Lapho ukudubula sekuphelile isikhashana, isibhamu sakhe sokugcina sadutshulwa sizungeze isibhamu esibi. Isikebhe eside sahamba kanzima.
  
  
  I-Ego Corps yathuthumela ngenxa yokuphathwa ngonya okunjalo. Kodwa safika phakathi futhi saqala ukwehla ngomfula. Ngangithemba ukuthi ekugcineni sasizofika edolobheni eliyitheku Laseprinzapolz. Umfutho wasinika isivinini esihle, futhi ukudubula kwancipha. Amaqabunga ezitshalo ezicebile ngokumangalisayo ayelenga phezu kwethu. Emizuzwini embalwa, itheku elincane nokuhlanzwa kwehlathi kwanyamalala njengokungathi i-ih yayingakaze ibe khona. Umsindo wamadoda nezibhamu nawo wancipha. Ngaphezulu kwakhe, indodana yakhe yabona usanta oluhlaza wesibhakabhaka sakusihlwa. Umfula onsundu onombala onjengomhlwa wawugeleza uzungeze mina. Izihlahla eziluhlaza okwesibhakabhaka zaziphakeme ngaphezu kwethu nhlangothi zombili. Amagatsha ayehlotshiswe ngemivini emikhulu. Izitshalo ezinkulu kakhulu zazimboza konke. Umusi ocindezelayo wawulenga phezu komfula. Iphunga elibabayo lezitshalo ezibolile lalikhona yonke indawo.
  
  
  Kwakunzima ukuqondisa isikebhe eside. Kwathatha wonke amandla ami ancipha ngokushesha ukuba ngihlale phakathi nesisu Sikarek. Ukulungiswa ngakunye kwaletha ubuhlungu obukhulu ehlombe lami. Igazi laligeleza esifubeni sami. I-gawk yakhululwa iseduze. Ngakho amanxeba lapho ugawk angena khona emzimbeni wami nalapho aphuma khona ayehlanzekile futhi emincane ngokumangalisayo. Kodwa ngangazi ukuthi ngangingeke ngihlale isikhathi eside ngaphandle kokunakekelwa kwezokwelapha.
  
  
  Ngangicabanga ukuthi isikhwama esikhulu sasisagxunyekwe entanyeni yami. Kuphela manje njengoba ingozi yayisiphelile, okungenani okwesikhashana, lapho ngazizwa khona ebuthaka ngokushesha. Wancika esondweni ukuze agcine i-ego yakhe isesimweni esifanele, futhi wakhipha isikhwama sakhe. Ngaphakathi kwakunendwangu emhlophe. Lalinuka kamnandi iphunga elibabayo abesifazane abaningi baseningizimu abaligqokayo. Isando sakhe sasigoqwe ngebhandeshi futhi siboshwe nge-ego ehlombe lakhe. Amazinyo akhe ayeqinisa ifindo. Lokho bekuyovimba ukopha. Eyakhe, wacabanga ngenye ingxenye yesikhwama. Kodwa lesi kwakungesona isikhathi noma indawo yokuphenya. Ngakho waphendukela esikebheni, okwamanje esasibhukude saya ogwini lwesobunxele.
  
  
  Wayesehole ihora elilodwa, mhlawumbe amahora amabili. Eyakhe, ihlale ilungisa isikebhe esinenkinga. Ngokuphindaphindiwe yayisongela ukuzulazula iye emadwaleni noma emabhange esihlabathi anodaka. Angikwazanga ukusho ukuthi kwathatha isikhathi esingakanani. Ubuhlungu ehlombe lami badutshulwa emzimbeni wami wonke. Kwakubonakala kuyiphupho elibi. Wayengacabanga ngokucacile. Ngandlela-thile wahlala ephapheme. Ngokwemvelo, ngangazi ukuthi ngangizofa uma ngigxumela ogwini.
  
  
  Kancane kancane, umfula wanda futhi wajula. Ukuqaliswa kwaqala ukunyakaza ngenxa yokusheshisa kwamanje, futhi wancika odongeni lwendlu. Ekhathele kakhulu futhi ebuthakathaka kakhulu, wavila wagxuma wahlala phansi. Wayecabanga ngokuqukethwe isikhwama sakhe, kodwa wayebuthakathaka kakhulu ukuba acabange ngokuqondile. Amaconsi amakhulu egazi akheka ebunzini lami. Ikhanda lami lalinomkhuhlane.
  
  
  Ehlezi kanjena, walahlekelwa umuzwa wesikhathi. Esekhabethe lakhe, Upoe wabheka izindawo ezihlanzekile zasehlathini ayedlule kuzo. Wayezwa izimpawu zokuphila ogwini, ukukhala okubuhlungu komkhumbi omdala, nokushaya kwenjini emgodini omncane. Walala ephapheme odongeni lwendlu. Ukuqaphela ngokusobala isimo sakhe kwathathelwa indawo umuzwa ongacacile wesicanucanu. Kwakubonakala sengathi ubuchopho bami babuzoqhuma ku-whoosh-whoosh. Umthamo washintsha kancane. Kwakunjengokungathi sasingakaze siye ethempelini Lamamaya, Kucolonel Zembla.
  
  
  Isimo sezulu saqala ukushintsha. Kancane kancane, isibhakabhaka saba namafu. Umoya oshisayo owawuhwamuka manje wawupholile, futhi ngezinye izikhathi wawubanda. Kwakunokuthile okwakusongela emoyeni. Umoya wakhala ngokudabuka. Isikebhe eside sabhonga. Walwa kanzima futhi waqinisa izinsika zophahla lwekhabethe. Izihlahla ezinkulu zagoba ukuze ziphikise umoya. Isibhakabhaka saba mnyama. Iziqu ezinkulu zazinyakaza ngendlela esongelayo emoyeni okhulayo. Ekude, kwakuzwakala umsindo wokushaya, uhlanganiswe nemisindo yezilwane ezethukile noma ezilimele. Umoya waphela isikhashana. Khona-ke, ngamandla okuvala izindlebe, yaqhuma ngamandla aphelele isuka kolunye uhlangothi.
  
  
  Ukube wake wangabaza insimu yamandla Kacolonel Zembla, ubuyomethemba manje! Amanzi omfula ayezungeza. Isiphepho esinamandla sahlehlisa isikebhe eside ngendlela esongelayo futhi saqhubeka. Imibani ebanzi njengoba umsila wenkanyezi enomsila wawukhanya. Isibhakabhaka sasikhanya ngombala onsomi kulokhu kukhanya okungavamile, kodwa ngokuduma, kwaphinde kwafika ubumnyama. Khona-ke kwaqala ukuna. Ekuqaleni kwakuyimvula encane. Kodwa ngokushesha yaba umfula wesibili. Amanzi ageleza phakathi kwamafu esiphepho. Isiphepho esibi Esabangelwa Uzembla sahlasela isikebhe. Umoya wami ubambeke emphinjeni wami. Isikebhe eside sasinyakaza futhi sigingqika kuwo wonke ama-seam. Wabamba isondo lokushayela kwaze kwaba yilapho umoya ovunguzayo uthumela i-ego yakhe ukuba ijikeleze. I-ego yakhe kwakufanele imdedele ahambe. Amandla ami ayesephelile. Umoya nemvula manje sekunenkululeko ephelele yokwenza okuthile. Umkhumbi wahamba nomfula.
  
  
  Wanamathela kuye ngokuphelelwa yithemba. Imizuzu yayibonakala ingunaphakade. Lo mfula waba umfula. Ngaqaphela ukuthi sasisondela emfuleni. Phakathi nesiphepho esinamandla, ngangikwazi nje ukucima izibani Zaseprinzapolka, ngikhanya ngaphesheya komlomo wamanzi obanzi ngakwesobunxele sami.
  
  
  Ngakwesokudla kwazungeza amanzi olwandle ayethukuthele. Isikhutha esiguquguqukayo sasibonisa indawo lapho umfula wawugelezela khona olwandle.
  
  
  Isikebhe eside sabambeka esivunguvungwini. Phakathi nokuzungeza okukhulu kwe-foam, umoya nemvula, ijubane laqhubeka landa. Amagagasi amade njengezindlu ayebonakala phambi kwethu. Njengoba bephonsa umkhumbi ohlangothini lwawo, isondo laphenduka. Kabili ngazizwa umkhumbi unyakaziswa, futhi ngacabanga ukuthi sasicwila. Ngangisilahlekelwe yithemba lapho ulwandle oluzungezayo lusisindisa. Isikebhe saphenduka saba yisiphepho, saphakama phezu kwamadwala abukhali futhi sawela engalweni yomfula. Ekugcineni, ulwandle lwasiguqula. Sasiphindela phambili emanzini azolile ethekwini.
  
  
  Walethwa ngesikebhe eside esikhathele ngaphansi nje kogu. Uma kuqhathaniswa nesikhathi esidlule, kwakungekho amagagasi amaningi. Umkhumbi onqamula, ugxumela ogwini. Wahlala isikhashana ekamelweni ukuze aphinde abe nokuzola. Wayengakholelwa ukuthi kwase kuphelile. Futhi wayesaphila! Wakhwela phezu kompheme futhi wakhuphukela ebhange. Amanzi ayepholile. Yonke indawo yehhotela yayinamathela ngaphansi kwezinyawo zami. Lathuthumela ngamandla esiphepho Sikazembla. Ubuhlungu obushisayo obudutshulwe esifubeni sami. Wawa ngamadolo ogwini olunamadwala. Ephefumula kanzima, wavala amehlo akhe wahlala lapho isikhashana ngaphambi kokuba aqhubeke.
  
  
  Ngesikhathi ngifika eboulevard, isiphepho sase sicishe saphela. Umoya waphenduka umoya obandayo. Amaconsi emvula ayefana nezinaliti zeqhwa.
  
  
  Lapho ngifika esigcawini edolobheni, kwaqala ukuba neqhwa.
  
  
  
  
  Isahluko 5
  
  
  
  
  Wayehamba ngezinyawo zakhe eziqhaqhazelayo enqamula isikwele. Kwakubanda ngomzuzu. Imigwaqo emincane eminingi yayigudle isikwele ezinhlangothini ezintathu. Uhlangothi lwesine olwalungemuva kwami kwakuyi-embankment. Kwakunemikhumbi yokudoba enemibalabala edolobheni Laseprinzapolca. Izikebhe zadwengula izintambo zazo. Imishayo yalahleka eqhweni elimhlophe elizungezayo.
  
  
  Ngokuvamile, ngaphansi kwezinye izimo, isikwele sasiyogcwala abantu ngalesi sikhathi sosuku. Njengoba babehamba beya emuva naphambili, babethenga izinto zakamuva futhi ngezinye izikhathi bephazamisa inhlebo yendawo. Izitolo zemakethe, amahhashi amadala nezinqola ezindala, cishe bekungeke kwenzeke ukubala. Abathengisi babonisa izimpahla zabo. Izimbongolo ezilele zazimi ziqhwaba eceleni kwabanikazi bazo, zigcwele amathini obisi, imiphongolo yewayini, amasaka kafulawa nosimende, ngisho nemigoqo yensimbi emide nezihlalo, amatafula, namakhabethe. Kodwa hhayi manje. Isimo sezulu sasezembla sasibeka izinduku emasondweni. Umoya obandayo wawukhala esigcawini esingenamuntu kanye nasendleleni enkulu. Ngesinye isikhathi kwakuyipaki eliluhlaza, ngakwesobunxele sami kwakubonakala kudabukisa. Izakhiwo ezinamahloni zavalwa. Babebonakala bengahlali muntu. Phezulu emakhoneni esibhengezo kwakunamapuleti obumba anamagama kuwo.
  
  
  Ucalle Montenegro wayefuna yena. Ngokwalolu listu olwalusendlunkulu futhi olwalufunde ngekhanda, ummeli wethu, Udkt. Hector mendoza, ugilles e-10 calle montenegro. Wayengakaze ahlangane nalo muntu. Ngokuphathelene naye, kungenzeka ukuthi wayeyisiqongo sokwethembeka, nakuba okwakhe kwakungabazekayo. Wayekhona ohlwini ngenxa yesizathu esithile. Iprinzapolza yayingafani nanoma iliphi elinye idolobha laselatin America, lapho omunye kwababili enezimfihlo okufanele azidayise kanti omunye kwabahlanu uyisithunywa esiyimfihlo. Enye i-corkscrew, ama-agent okuyizwe noma inhlangano yawo. Ukwethembeka kuhlobene futhi kuyashintsha njengoba imali ishintsha izandla. Ungabethemba kuphela uma ubabhekile, futhi ngisho nalapho bangakukhohlisa obala ebusweni bakho, futhi cishe akunakwenzeka ukuthola umenzeli onokwethenjelwa wombuso wakwelinye izwe.
  
  
  Kwakudingeka ukuba ibhekane nalokhu. Ukuhlangana Nodkt. Mendoza kwakuyingozi okwakudingeka ngiyithathe. Inhlangano kacolonel Zembla yayithanda ubuzwe. Yingakho ngagwema Iprinzapoltsy lapho ngifika lapho ezinsukwini ezimbili ezedlule. Ngangingakwenza manje, kodwa amanxeba ami kwakudingeka aphathwe. Ngangidinga Namasweden. Awukwazi ukuya kude kakhulu ngebhulukwe elimanzi wedwa. Kunoma ikuphi, ngangingeke ngikwazi ukufika endaweni lapho isikebhe esiqapha sasingilindele khona. Ngangidinga usizo, kungakhathaliseki ukuthi lwalusola noma luyingozi kangakanani kithi. Phakathi nendawo, Ucalle montenegro wamthola. Kwakuwumgwaqo omncane, okhuphukayo , owawuhlanganiswe nhlangothi zombili izindlu — amafulethi-amakhantini, izitolo nezinye izitolo ezincane ezinamafasitela avaliwe. Waphuthuma ebumnyameni waya ekamelweni leshumi. Kwadingeka ngigobe futhi ngilwe nesiphepho seqhwa. Futhi lokho kwakuyisiqalo nje! Uma kuqhathaniswa nalokho okungase kube yikho, kwakusemini esahara.
  
  
  Ngaphezulu, kunezitolo ezimbalwa. Izindlu zokugcina zazakhiwe ngamatshe amakhulu. Iqhwa elixutshwe notshani obumnyama lawela obala ebusweni bami
  
  
  Wahamba esitebeleni esivaliwe. Ngaphakathi, kwakunomsindo wokukhononda nokuzulazula kwezilwane ezibandayo nezesabekayo. Inombolo yeshumi yayingekude nezitebele. Umnyango wawunjengomhume omnyama. Yena, wangena esakhiweni. Kwakunjengesiqandisi. Umoya wawusufile, kodwa umoya wahlala uneqhwa.
  
  
  Izitebhisi zaqhekeka futhi izindonga zazingapendwanga. Esitezi sokuqala kwakunendawo yokwehla. Ekukhanyeni okufiphele kwesibani esiphezulu, wazama ukuchaza wonke amagama. Udkt. mendoza wayengekho, phezu kwethu, esitezi esilandelayo. U-Ego wamthola ehhovisi elisesitezi sesithathu, eduze kwegumbi elingenalutho umnyango walo owawushayisa umoya. Isibonakaliso esinegama Likamendoza sasingaphezulu kwensimbi endala, eyayibekwe maphakathi negumbi njengethusi. Ngayidonsa futhi ngezwa umsindo omkhulu. Kwakunokuxubana okuncane kwezinyawo endlini. Ngokusobala umendoza wayenezindlu eziningana. Ukucabanga okungazelelwe kwangenza ngathatha isikhwama entanyeni yami. U-Ee wamphonsa ekamelweni elingenalutho futhi wavala umnyango. Umnyango kadokotela wavuleka futhi owesifazane wakhipha ikhanda lakhe.
  
  
  "Udkt. Mendoza?"
  
  
  "Yena."
  
  
  Ngathi: "isimo sezulu sifudumele kakhulu, ngisho nakulesi sikhathi sonyaka."Akunangqondo ukuhleka.
  
  
  Amehlo ka-Ego ayesevele emincane ancipha nakakhulu. Unen wayegqoke ijezi eliluhlaza okwesibhakabhaka elingcolile phezu kwehembe elimhlophe. Amaphethelo ekhola le-ego ayegobekile njengamaphiko esivemvane esifile. Isisindo esikhulu sasilenga phezu kwamabhulukwe aluhlaza okwesibhakabhaka aphelile. Ubuso buka-Ego obumhlophe babunjengomhlanga. Wayephefumula kakhulu futhi enuka umswakama othile wendawo.
  
  
  Yena wambheka ngokungenasineke. 'Kulungile?'
  
  
  "Mina... Ngithemba ukuthi lizonetha ngokushesha kubalimi."Wathatha indwangu ekhanyayo ephaketheni lakhe futhi wasula umlomo wakhe ongenhla. 'Ujesu! Kuyisiphukuphuku, senor. Bheka ngaphandle nje.
  
  
  - Kumelwe ungitshele - " ngasho ngokhahlo.
  
  
  'Yini oyifunayo?'
  
  
  U-Ego wamxosha wangena ehhovisi lika-ego. - Yini engiyidingayo?".. Udokotela?
  
  
  'Ahh ...!'wayebonakala ebona ihlombe lami okokuqala ngqa. Wagingqa amehlo akhe futhi wadonsa indwangu ebusweni bakhe. "Amafederalist ?"
  
  
  'Cha.'
  
  
  'Ubani-ke?'
  
  
  'Akunandaba. Vele ungilungise futhi ungabe usakhathazeka. Uzokhokha kahle ngakho.
  
  
  - Nge-estestvenno. Ngangingacabangi nhlobo ngakho. Wavala umnyango wangicela ukuba ngihlale esihlalweni esiphambene naye. Ukumamatheka kuka-Ego okungazelelwe kwabonakala kuphoqelelwe kakhulu. Ngicela.'
  
  
  Igumbi lalibanda futhi linosizi. Kwakunekhethini elalilenga ophahleni liye phansi, lihlukanisa igumbi libe izingxenye ezimbili. Manje i-ego isishintshiwe. Kwakunezihlalo eziningana ezixekethile nosofa phambi kwakhe. Ngakolunye uhlangothi kwakunesihlalo esincane sedeski esenziwe nge-mahogany, isethi evamile yamathuluzi okusiza, amashalofu amathuluzi, isihlalo ayehleli kuso, isibani esiguquguqukayo, nesibulala-zinambuzane esivulekile okwakubiliswa kuso izinaliti ezimbalwa. Umnyango owawukhiyiwe wawuholela kulo lonke ifulethi. Lalinuka uthuli nobhiya osuphelelwe isikhathi.
  
  
  Udkt. mendoza wafaka indwangu ephaketheni lami futhi wakhulula isando ehlombe lami. Wahlola isilonda esivela ngaphambili nangemuva. Wathi: "amathambo awazange alimale, imithambo yegazi ayilimalanga". "Umgodi omncane nje omuhle enyameni. "Ngingasho ukuthi i-caliber encane."
  
  
  "Bekungeke kubukeke kanjena ngenye indlela."
  
  
  "Akukaze kufane, akunjalo?"Wavula ikhabethe futhi wakhipha ibhodlela lesibulala-magciwane.
  
  
  "Yilokho kuphela enginakho. Ngeshwa, ngaphelelwa i-penicillin. Kodwa uma leso sikhafu sasingangcolile, lokho kwakufanele kwanele. Awukwazi ukutheleleka ngenhlamvu ngokwayo."
  
  
  "Ngiyazi," ngikhonkotha. Izandla zakhe zabamba uthango. Umthungi, akazange anciphise umuthi wokubulala amagciwane! Akazange abulale amagciwane; cha, washisa i-ih ngamalahle. Wavala amazinyo akhe ukuze angamemezi. Wasebenzisa i-dermatol esilondeni futhi wagoqa ihlombe lami lonke nge-gauze engenazo izinsana.
  
  
  "Manje phumula, kungenjalo isilonda sizovulwa futhi."Ukubukeka emehlweni ami e-ego kwangitshela ukuthi ngingaphumula noma kuphi emhlabeni, kodwa hhayi ehhovisi le-ego.
  
  
  Angikwazi", ngishilo.
  
  
  "ureiseka ukuthi ngeke kuphinde kuphele igazi."
  
  
  Wayengafuni futhi wacabanga isikhashana. Wenza i-rummage kwenye ikhabethe futhi wakhipha ibhandeshi eliqinile. Lapho wangigoqa kakhulu kangangokuthi ngaqala ukungabaza kakhulu ukujikeleza kwegazi engalweni yami. Waqinisekisa icala ngesiqeshana sensimbi. Wathatha isinyathelo emuva futhi wangibuka ngilindele.
  
  
  "Ngidinga imali, Namasweden", ngathi. "Khona-ke ngizomshiya."
  
  
  - "Yebo, kodwa akunjalo ...
  
  
  "Hlobo luni lomenzeli wena, Mendoza?"Waphazanyiswa ngokuzumayo. Sengikhathele yilesi sosha eliqashiwe, udokotela noma cha. - Awulindele ukuba ngihambe ngiyovota kanjalo,akunjalo?"
  
  
  "Senor, its ngokuphelele enkonzweni yakho. Kodwa abampofu. Shvedov yami ngeke ivumelane nawe, uzobona ngokwakho. Yimali... Waphefumula ngokujulile futhi waphinde wakhipha indwangu yakhe enemibalabala. Kodwa linda. Umfowethu Umiguel angakusiza. Cishe uphakeme njengawe, senor, futhi usanda kuthengisa umhlaba. Ngakho unemali. Kungani ngingazange ngicabange ngonen ngaphambili?
  
  
  'Kuhle. Shayela Umiguel ucingo bese uza lapha.
  
  
  "Ngeshwa, asinalo ucingo. Umendoza waya etafuleni lakhe. Wakhipha ikhadi ekhabetheni eliphezulu futhi wabhala okuthile kulo. Wanginika yona. "Nikeza Umiguel lokhu futhi konke kuyoba kuhle."
  
  
  Wabhala inkulumo ngemuva.
  
  
  "Uphi Umgwaqo Inoevo?"
  
  
  "Umgwaqo uqonde phambili, senor . Lena yindlu yesithathu ngakwesokudla, esitezi sokuqala. Ingabe kukhona okunye...?"
  
  
  Wasukuma futhi welula imilenze yakhe emanzi. - Kuzodingeka ngikwamukele.
  
  
  "Mhlawumbe ingilazi ye-tequila?"
  
  
  "Ngisesimweni sami? Ngangingeke ngisakwazi ukungena emnyango."
  
  
  "Ngine-Kafion ethile."
  
  
  I-Kafion iyisikhuthazi esidala; manje sekunezidakamizwa ezingcono. Ngakho Umendoza wayesenazo ezinye zalezi zinto. Wayengudokotela. U-Emu wayengenandaba nokuthi unginike ini. Wanqekuzisa ikhanda kuye. Kwakudingeka nje ngithathe lokho engangingakuthola lapha.
  
  
  Wancibilikisa amaphilisi amabili engilazini yamanzi. Wayiphuza lapho eya efasiteleni. Wabeka ingilazi phansi efasiteleni futhi wakhipha amakhethini ukuze abheke ngaphandle. Umgwaqo omncane ongezansi wawungwevu futhi umnyama. Ngaphandle kweqhwa eliwayo, akukho lutho olwalungabonakala. Ngangizibuza ukuthi angakhuluma yini. Umendoza wayehlakaniphe ngokwanele ukuba axhumanise ushintsho lwesimo sezulu nokuvela okungazelelwe Kwabalimele Basenyakatho Melika. Futhi ngangisola ngokucashile ukuthi wayeqaphile njengombhali wamahemuhemu. Nguye kuphela umuntu owayazi ukuthi ngisaphila. Wazibuza ukuthi kungaba okuphephile yini ukubulala i-ego.
  
  
  Wavumela ikhethini ukuba liwe futhi waphenduka. Umendoza wayehlezi etafuleni lakhe, isandla sakhe sokunene sisekhabetheni eliphezulu. Ngangingaqagela ukuthi wayephethe ini lapho. Akungabazeki ukuthi abanye ngaphambi kwami babeyoba nombono ofanayo. Cishe isibhamu ayesiphethe manje kwakufanele senze u-ih ashintshe umqondo wakhe. Lokhu kuye kwashintsha umbono wami, okungenani okwamanje.
  
  
  - ngiyabonga. Ngiyamshiya.'
  
  
  "Iya kumfowethu, usenor, futhi umiguel uzokusiza."Izwi lika-Ego lalinomusa.
  
  
  Yena, waphela. Ikhofi lenza idola lami lashaya ngokushesha. Walinda isikhashana ngaphambi kokuba avule umnyango. Kwakungekho msindo ovela ngaphandle. Wagcina ukubheka udokotela. "Akulona izwi ngakho, Mendoza.
  
  
  "Senor, ngifunga ngenhlonipho kamama!
  
  
  Ngathi: "uma ukhuluma, ngizobuya, ubone ukuthi usenomama yini."
  
  
  Umendoza waqhosha ngokuzithoba. Ngokusobala, wayezwe izinsongo ezinjalo izikhathi eziningi ezigulini ezinenkinga. U-Ego wayengasenandaba. Waphumela ngaphandle wavala umnyango ngemva kwakhe. Wabheka ngakwesobunxele futhi waqonda ngqo egcekeni elingenalutho. Wabe esehlola ikhadi ngekheli lomfowabo Kamendoza ongabazisayo. Ngangingakuthandi. Umqondo wezingubo ezifudumele No-Ed wawulinga, kodwa U-Emu akazange awethembe nhlobo. Lalinuka kabi ngisho nangaphezu kwehhovisi Likamendoza. Wabheka nxazonke ngokungabaza. Candid ibhokisi elincane lensimbi lalikhazimula ngaphezu komnyango. Isokhethi yocingo. Le ndoda ekhuluphele yangiqambela amanga.
  
  
  Wangena ekamelweni elingenamuntu eduze kwehhovisi wangena ngaphakathi. Wathatha isikhwama sakhe phansi. Leli gumbi lalingenalutho futhi linuka kamnandi futhi linokudla. Amakhona ayegcwele uthuli nesihlabathi. Ebumnyameni, wakhala waze wakhala wahlukanisa leli gumbi nehhovisi likadokotela. Wahlala phansi emashalofini abandayo futhi wabeka indlebe yakhe ekukhaleni okuncane. Kwakungekho lutho olwaluzwakala. Its elula sel. Ngesikhathi ngimlindele, ngazama ukukhohlwa ubuhlungu obusehlombe lami. Wayezokwenzenjani? Ikhofi langenza ngazizwa ngingcono. Naphezu komphumela oshukumisayo, nganqotshwa ubuthongo.
  
  
  Wavuswa ukukhala kowesifazane okuthukuthele. "Uphi lowo muntu, wena ngulube okhuluphele!"
  
  
  Umendoza waphendula ngendlela ejabulisayo. Ngiyafunga! Esimweni se-ego, akakwazi ukuba kude. Ngabanika ikhadi elinekheli Likamiguel kulo. Mhlawumbe walahleka.
  
  
  Ulahlekelwe indlela yakho? Ngisho nomuntu onengqondo embi wayengeke alahleke uma konke i-emu okwakudingeka ikwenze kwakuwukuphenduka. Umiguel wayelinde nabo imvubu lapho ushayela ucingo. Sonke besilinde isikhathi eside kakhulu. Le nhloli yahamba kuphi?"
  
  
  "O! Yebo, wayezazi izichasiso, kodwa akazange asho ukuthi wayese-ah, senora.
  
  
  'Senorita!'
  
  
  "Usenorita . Ngisho nangalokhu kulimala, wayesengangiqeda. wayemuhle kakhulu! Ngangicabanga ukuthi kungaba ukuhlakanipha ukuheha u-ego kuwe. Ungase ukwazi ukubhekana nakho. Ngisho nangesibhamu sami, wayeyoba naso...
  
  
  "Uyisiphukuphuku esikhulu, Mendoza", kuphazamisa owesifazane. "Ngitshele ngalokhu kulimala ngokushesha."Wayithola kanjani?
  
  
  Akazange asho, senorita . Kodwa sikhuluma Ngozembla...
  
  
  "Ucolonel Zembla!"wayezwa owesifazane owayesehhovisi Likamendoza efunga futhi eshaya izinyawo zakhe. 'U-Agent ah wamshiya kanjani? Umcabango wakhe sazi izinhlelo ze-ego kuphela!
  
  
  Ecindezela indlebe yakhe ukuba ikhale, wazibuza ukuthi ubani omunye owayeyokwazi nokuthi kanjani. Wayengubani lo wesifazane? Yimuphi umuntu wesithathu okwakungokwakhe? Kwaba isiphepho seqhwa esifudumele kunazo zonke ake wabhekana nazo. Ngalalela ngokucophelela lokho akusho ngokulandelayo.
  
  
  "Uyisiphukuphuku, Mendoza. Uma ebuya, sebenzisa isibhamu sakho. Ungangibheki kanjalo ngaso sonke isikhathi. Angisho ukuthi kufanele uyibulale, okungenani hhayi uma kungadingekile. Ngifuna ukuthatha i-ego yakhe ngiphile. Khona-Ke Umiguel angabuza u-ego.
  
  
  "Umiguel uyakwazi lokhu", Kusho Umendoza ekhononda. "Indlela aphatha ngayo abantu. Wayengase abe udokotela ohlinzayo omkhulu."
  
  
  Wathi:" ngakho-ke uyitholile", emamatheka. "Kumelwe ahambe. Ingabe uqinisekile ufuna ukubona imali futhi?
  
  
  "Ah, senorita
  
  
  Wezwa umsindo omnene wezikweletu.
  
  
  "Izwi".
  
  
  "Umuchas gracias, usenorita. Sawubona!'
  
  
  Wakhuphukela emnyango wavula umnyango. Owesifazane waphuma lapho efika. Wayekhononda yedwa. Wayemncane futhi emncane, futhi unah wayenemilenze emihle. Ikhola eligoqiwe lengubo yakhe esindayo nesigqoko sakhe esigobile kwenza kwaba nzima kimi ukubona izici zakhe ekukhanyeni okuncane. U-Ee ufudumele, Abasesweden bakwenza kwacaca ukuthi wayazi ngezinhlelo Zikazembla. Okungenani wayezilungiselele kahle!
  
  
  Izithende zakhe zashaya phansi ngesineke. Manje kwase kusezingeni losuku. Esinye isinyathelo. Isandla sami saphuma. Wabanjwa u-ee ngesibambo se-judo. Ukucindezelwa okulula. Kwakudingeka aqaphele. Ikhola yengubo akufanele iphazamise. Yena, wazizwa isikhumba sakhe. Izithupha zami zacindezela izinzwa entanyeni yakhe. Umoya kanah ubambeke emphinjeni wakhe. Izinzipho zakhe ezinde ezibomvu zaphindela emuva, zangidla endlebeni yami yangakwesobunxele futhi zangibamba esihlathini. Ngakucindezela kakhulu. Ngemva kwemizuzwana emibili, waquleka. Akazange asinikeze umsindo. Umzimba wakhe owawugobile wawela phezu kwami njengoba ayewohloka. U-Ee wambamba ngengalo futhi wamdonsela ngaphesheya komngcele wegumbi elingenalutho njengoba nje umnyango wendlu Kamendoza wawuvuleka futhi udokotela wagijima waphuma.
  
  
  "Usenorita . Ukhohliwe-Madre Dios !"
  
  
  Yena, wagxumela phambili. Ethuswe ukuhlasela kwami okungazelelwe, wama enganyakazi. Sahlangana nomunye umngane futhi sangena ehhovisi lika-Ego. Umendoza wamemeza njengengulube. Washaywa yi-ego yakhe ngesandla sakhe sobunxele. Okwesikhashana, wakhohlwa isilonda sakhe. Lesi sigameko sasingenamandla nokunemba. Ubuhlungu obukhulu bangidubula ehlombe. Kwakuwubuwula ukuzama ukuyisebenzisa, futhi manje kwase kuwumsebenzi wakhe ukuvuna imivuzo. Umendoza wangishaya ngesisu. Wagumbuqela izihlalo zakhe eziphelelwe isikhathi futhi wangigumbuqela. Yena, wagxumela ezinyaweni zakhe. Isibhakela esingakulungele kodwa esinamandla sangihlaba phezulu. Isandla esishukumisayo sambamba. Ukujikijela ehlombe kwenza U-Ego wadlula ekamelweni waya etafuleni. Umendoza waquleka eduze kwetafula lakhe eshaweni lephepha, izincwadi, nezicucu zokhuni. Isibhamu esidala sasiwele phezu kwedilowa lesihlalo futhi sasilele sivulekile emlenzeni Ka-Ego. Isandla sika-Ego samdubula. Ngavuka nginenkinga. Umunwe omude wawukhomba ngqo emlenzeni wami.
  
  
  "Isibhamu asilayishiwe?"Kuyini?"wambuza, ngokuzumayo ngothando. Umendoza wakuthanda lokho. Wabheka phansi isibhamu sakhe. Enye indlela yakhe yokugxuma, yayiseduze kwakhe. U-Ego wabamba ingalo yakhe yangakwesokudla wayiphendulela eceleni. Ngamasentimitha ambalwa ukusuka onyaweni lwami, ukukhahlela kwafika phansi. Kabili isibhakela sami sanyamalala, kulokhu esifanele, sangena esiswini se-ego yami. Ukushaywa i-apula lika-adamu kwabuyisela ikhanda lika-ego emuva. Wawa ngamadolo wawa phansi.
  
  
  Wagijima waphuma ehhovisi futhi wavala umnyango ngemva kwakhe. Lona wesifazane wayesesendaweni efanayo lapho ayemlahlile khona. Wamdonsa wamyisa ekamelweni elingenalutho futhi wavala umnyango. Ngiguqe ngamadolo, futhi sengiqale ukumfuna. Unah wayengenaso isikhwama naye, kodwa ijazi elifudumele lalinamaphakethe amaningi angaphakathi. Wayebukeka njengesela esitolo. Bambalwa kakhulu abantu abayithola. Ikhadi lobunikazi Lasenicaragua elisho ukuthi wayehlala Emanagua, okwakuyoba okungamanga kwezinye izimo. Wabuye waqoqa iphakethe eligoqiwe likagwayi, ikamu, i-mascara, ifayela lezipikili, i-lipstick, ama-mandarin athile anciphile, cishe amarandi angamashumi amabili nanhlanu ngemali yendawo, NE-makarov PM engamamilimitha angu-9. Imakarow ifana kakhulu nelindner-pp hotel, eyasebenza njengesibonelo sayo. Yisipikili esikhulu esizenzakalelayo, esinzima kakhulu kowesifazane. Ngangikwazi ukubona ukuthi wayengubani ngokubheka izinto zakhe, kodwa ngangingakwazi ukuthola ukuthi wayengubani okwamanje.
  
  
  Wabubula. Wanikina ikhanda ngokuqapha. Waqonda. Usel nostahl balinda. Izinto zakhe zazinqwabelene eduze kwami. Lapho evuka, wayengafuni ukuba seduze kakhulu naye. Wayengazama ukwenza okuthile.
  
  
  Wagingqa phansi okumnyama, okungcolile futhi wafaka izinyawo zakhe esikhwameni esijiyile, esinamaphiko. Amabhulukwe ayeyoba afudumele. Kodwa abesifazane basenicaragua abaphathi i-ih, futhi-ke kwakudingeka ihlale isesimweni sendawo. Kancane kancane, wahlala phansi. Wacindezela isandla ebunzini lakhe njengokungathi Unah wayene-hangover embi. Isigqoko esikhulu sashelela ekhanda lakhe. Izinwele zakhe ezinsundu ezikhanyayo zawela emagagasini azungeze amahlombe akhe. Isithombe sakhe esigobile sasigqamile ekukhanyeni okuncane okwakugeleza ngefasitela elinothuli. Waphendulela ikhanda lakhe kimi wehlisa isandla sakhe. Ukukhanya okungcwele okuncane kwakukhanya ebusweni bakhe.
  
  
  Kwakuyinto engangiyikhumbula. Wayengowesifazane ononya. Kusukela emabeleni akhe agcwele, amise okwenyama ngaphansi kwejezi loboya eliqinile kuya emilenzeni yakhe esezicathulweni zakhe. Ubuso bakhe babunjengenhliziyo futhi babuthembisa ubumnene nentshiseko efanayo nomzimba wakhe. Futhi, yebo, unen wayenobulukhuni obubandayo, obubulalayo bonke abenzeli abanabo. Lokhu akunakugwenywa emsebenzini wethu. Kodwa ngabheka phambili. Futhi engakubona kwakuyizimbili zamehlo aluhlaza okwesibhakabhaka amakhulu kakhulu, esaba kakhulu.
  
  
  Wabona ubuso bakhe. Ngabona isithombe sakhe emabhokisini amakhadi efulethini lasendlunkulu. Kwakufana nabantu abasha nemisebenzi yeqembu eliphikisayo elalibuyekeza. Kwangithatha isikhathi ukuthola ukuthi ubani ngempela-indawo ka-ee. Lapho esebuyele esimweni sakhe esivamile, wayesemazi. Utamara Kirova, oyisisekelo sokusebenza Emexico, ungomunye wamalungu asemasha athembisa Kakhulu Ekomiti Yezokuphepha Yombuso, eyaziwa kangcono Ngokuthi I-Russian Secret Service.
  
  
  Noma nje I-kgb.
  
  
  
  
  Isahluko 6
  
  
  
  
  Waqhaqhazela izikhathi ezimbalwa, wabe esephefumula sengathi uyamangala. "Sawubona, Tamara," ngathi.
  
  
  "Igama lami Akulona Utamara", esho ngokushelelayo ngespanishi. "Igama lakhe Ngurosita, intombazane enhle ekwenzayo..."Akazange asiqede isigwebo sakhe futhi wabubula.
  
  
  Wahleka wangibuka. "Musa ukumamatheka kangaka ngokuzithoba," yena snapped in English manje. "Nami ngiyakubona, Nick Carter. Uma uzongibulala, yenza ngokushesha.
  
  
  - Ukube wayethunyelwe ehhotela ukuba akuvumele ufe, ubuyobe usufile manje", ngasho, ngokuthula nangothando ngangokunokwenzeka. "Ngifuna ukwazi ukuthi kungani I-KGB ibhekene Nocolonel Zembla, Utamara. Manje njengoba sesihlangane, ngeke kusaba nzima kangako, akunjalo?
  
  
  "Akukho lutho", esho ehlebeza. Ngeke ufunde lutho kimi.
  
  
  Bahlola izandla zabo ukuze baqiniseke ukuthi kwakuyindlela ehlukile. Ngakho ngokushesha ngambuza ukuthi yini engangifuna ukuyazi,
  
  
  "Kunezindlela, Tamara", ngasho buthule. Wahleka, kodwa wayemncane futhi engazinzile. Awukwazi ukufihla ukwesaba kwakho. Wayengeyena umuntu obuthakathaka Njengodkt.mendoza owayekhohliswa kalula. Wayebhekene nomistletoe nomenzeli onolwazi U-ah, futhi lokho kwakuyisizathu esihle sokwesaba. Kodwa wazama ukuhlala engaphazanyiswa.
  
  
  "Siyazazi izindlela zakho, Carter", ehleka usulu. - Endlunkulu yakho, ungangenza ngikhulume. Ngezindlela zanamuhla nezidakamizwa, wonke umuntu uqala ukukhuluma ngesikhathi esithile. Kodwa sihlezi lapha egumbini elingenalutho, sodwa. Ungangishaya futhi ungihlukumeze ngize ngikhale, okubuhlungu. Kunamandla kunalokho okucabangayo. Wayekhothamela phambili kancane, amehlo akhe encipha. "Futhi uma uzama, uma ufinyelela kimi, ngizomemeza."
  
  
  "Khona-ke kuyoba ukukhala okufushane kunakho konke emlandweni."
  
  
  Mhlawumbe. Kungase kube ikhambi elingcono kakhulu. Uma ngingakuvimba ngokufa kwami, kuyoba ukunqoba kwami.
  
  
  'Ukunqoba?'
  
  
  "Ngaphandle kwalokho, ngeke uwine, Carter. Awukwazi ukunqoba.
  
  
  Ngangingasamqondi. 'Ukunqoba? Win yini? Ethukuthele, wakhomba iqhwa elaliwela. "Singase sifike sekwephuze kakhulu ukuba siphazamise icebo lalesi sigqila esincane sobukhosi; ngizokuvuma lokho...'
  
  
  "Isisebenzi Sasebukhosini?
  
  
  "...kodwa sizobeka intambo kulokhu. Ngiyathembisa. Ubusoshiyali obuthanda inkululeko..."
  
  
  "Sawubona, linda umzuzu! Waphazanyiswa u-ee. "Ucabanga Ukuthi Ucolonel Zembla nguye kuphela osizungezile?"Iyini le nhlangano Yasemelika?
  
  
  "Kusobala", Kusho Utamara ngokwedelela. "Ingabe Ungummelika noma cha?"
  
  
  "Ngokwazi kwami, wayesebenza ezweni lethu. Kodwa lokho akusho ukuthi sinokuthile esihlobene nakho. Singazuza kanjani kulokhu? Ngichazele."
  
  
  "Ucabanga ukuthi uyahlanya, Carter?"Lapho sizwa ngezenzo zika-ego Emexico futhi sibona lokho akwenza Emexico City, ngokushesha saqonda okwakwenzeka. Unikeza ama-emu izikhali, imishini, nemali. Uyamncoma ngokuthi uzibheka njengenguquko yangempela, futhi ezinsukwini ezimbalwa kamuva umemezela Uzembla njengesitha nosongo. Ngokusebenzisa onodoli bakho Enhlanganweni Yezizwe Zasemelika, ufuna isinyathelo. Futhi yilapho ubuchwepheshe bakho bezikebhe zempi bungena khona. Yiqiniso, ibutho lakho liyangenela, njengoba kwenzeka Ngo-1965 Edominican Republic. Izinhlelo zakho zokunweba zisobala ngendlela eyisiphukuphuku! Kodwa bayohluleka!"
  
  
  "Maye, uyahlanya, Tamara!"Ngaqhuma. Waqala ukuthukuthela. Ngokuvamile, ngaphansi kwezinye izimo, wayeyohleka ngakho. Manje wayesekhathele, elambile, futhi ecasukile. Umsebenzi wami awuphumelelanga futhi kwakunembobo yesibhamu ehlombe lami. Ukuze ngiqede konke, manje ngangihlolwa ngokucophelela ngezinganekwane, iziqubulo, nezindaba zabesifazane abadala. Kwakungaphezu kwalokho ayengakuthwala. Okuwukuphela kwesizathu kwakuwukuthi naye ngokwakhe wayekukholelwa lokho. Ngokusobala wayemelene Nozembla. Kodwa lokhu kwakungasebenzi nakanjani kuyo yonke inhlangano NASEKGB. Ngezinye izikhathi abasho ngesandla sabo sobunxele ukuthi isandla sabo sokunene senzani.
  
  
  "Zombili izitatimende zakho azisebenzi ngesikhathi esifanayo", ngikhonkotha. "Awukwazi ukubiza i-OAS ngokuthi yinhlangano Yasemelika futhi ngokuphefumula okukodwa usisola ngokuzama ukubulala amanye amalungu ayo. Kungani? Ingabe sezivele zisesikebheni esifanayo? Ngiyazibuza ukuthi wake walalela yini lokho okushoyo? Cishe Uzembla usohlangothini lwakho, ukulungele ukuphuma ngemuva kwezigcawu futhi ahlanze i-ego uma iphumelela, okuyinto, ngendlela, engeke yenzeke.
  
  
  'Thina,? Wena oyisisebenzi esiphikisayo sobukhosi, kungani iqembu lethu eliphakeme LE-swat selivele lizoqhuma ithempeli Lamamaya e-ego futhi libhubhise isiteshi sezulu se-ego? Izinyathelo zokuphepha ze-Ego zazingabantu abangathandeki. Sesivele sifunde uketshezi lwe-ego. Ukube umuntu wethu ethempelini ubengathintana nathi ngaphambili, leliowwa belingeke libe lapha...
  
  
  Wamboza umlomo ngesandla sakhe, amehlo akhe ebanzi. Ngemva kokuthula isikhashana, wehlisa isandla sakhe. Wagcoba isilevu sakhe wathi ngezwi eliphansi, elibandayo, " lokho kuwumkhonyovu omuhle, Mnu.Carter, kodwa okuncane ongiphume kukho ngeke kukusize.
  
  
  Wabheka ngaphandle. "Cha," ngavuma, " nami angicabangi kanjalo, Tamara. Futhi ngicabanga ukuthi nina bantu nifunde ukuthi indlunkulu Kazembla isivele isichithekile, futhi usehambile Unkulunkulu uyazi ukuthi ukuphi. Okungenani uma besakwazi ukuthola indlela yabo kulelo bhodwe.
  
  
  "Ngakho uthi.
  
  
  "Thatha umthungi, ngimtshela kanjalo!"Ngamshaya. Umzimba wakhe waphinde wazizwa ufudumele. Wakhomba ehlombe lakhe. "Ucabanga ukuthi ngikuthole kanjani lokhu? Ukube nje ubungayivumela ukuba ingene ebuchosheni bakho obuwubuwula.
  
  
  "Angikukholwa. Konke lokho iqhwa...
  
  
  - Lokho, othandekayo, kungenxa yokuthi amalungiselelo okuphepha e-ego ayengcono kunawe noma omunye umuntu osolwayo. Lokhu ukwenza ngenhloso ukuze anikeze abantu bakhe okuthile angakhuluma ngakho futhi athole usizo. Ungumlandeli wemidlalo yenguquko, ngakho ngicabanga ukuthi wenze okungaphezu kwalokho okudingekayo. Asikho lapha ngeze. Kodwa lokho angazange akumemezele ukuthi kwakuneziteshi ezengeziwe zokuphatha isimo sezulu. Ezintathu, ngokuqondile, kwamanye amazwe amathathu Asemelika ephakathi!
  
  
  - Yini ?"Utamara waphefumula.
  
  
  "Yebo, futhi okwenza izinto zibe zimbi nakakhulu, zisebenza ngaphandle kwesidlulisi esikhulu. Kunjengemilenze yesihlalo. Umehluko uwukuthi lesi sihlalo asiweli kuze kube yilapho yonke imilenze ibhujisiwe. Angimtsheli lutho, Tamara. Wayekhona lapho. Lalibhujiswe isidlulisi esikhulu ngaphambi kokuba siqaphele ukuthi kwakudingeka sixhume izidlulisi zokulondoloza.
  
  
  Kodwa... uma lokho okushoyo kuyiqiniso, khona-ke...
  
  
  "Khona-ke isiteshi ngasinye kufanele sivulwe ngokwehlukana. Yebo. Futhi, njengoba ngikuqonda, ngeke nje kuphela ukuthi insimu yamandla ngeke iphele kuze kube yilapho zonke lezi zidlulisi sezicishiwe, kodwa futhi iyobhujiswa ngokwengeziwe. Lokhu kuyokwenza isimo sezulu singazinzi nakakhulu. I-ego ngeke isalawulwa."
  
  
  'Cha! Cha, angikholwa wena. Uzama ukungibamba futhi ngamanga akho nokukhohlisa, Carter.
  
  
  Wanikina ikhanda ngokuqinile. Kodwa ngabona emehlweni akhe ukuthi nganginqoba. "Tamara, kungcono uqambe amanga kuye", wamtshela kancane futhi ngokuthula. - Kodwa anginaso isizathu. Kwakungeke kungenze okuhle. Kuyiqiniso, kusukela Ku-A Kuya Ku-Z."
  
  
  "Kuyamangalisa kakhulu. Kunjengokungathi kuyiphupho elibi...'
  
  
  Waphenduka waphinde wabheka ngaphandle kwefasitela. Ukuthula kwakhe kwakungenxa yokudideka nokungaqiniseki kwakhe. Wayengangesabi njengoba ayevame ukuba njalo. Okungenani wayengeyena umuntu oyisiphukuphuku, noma wayengeke asebenzele I-kgb. Mhlawumbe wayengenalwazi futhi engenakho okuhlangenwe nakho. Cishe wayezwa imicabango yakhe njengoba ayecabanga ngezinye izindlela. Ngangithemba ukuthi naye wayecabanga ukuthi uzongisebenzisa kanjani. Eqinisweni, ngangithembele kuyo, ngoba kwakusobala ukuthi kwakuzodingeka ngiyisebenzise.
  
  
  "Nick," esho ekugcineni. Wangibheka futhi. Kwakunomusa ongakaze ubonwe ngaphambili ezwini lakhe, futhi washo igama lami kuphela. "Nick, lezi ezinye iziteshi. Uyazi ukuthi bakuphi?"
  
  
  "Mhlawumbe, mhlawumbe hhayi."
  
  
  "Sobabili siyazi okuthile. Manje uma sihlanganisa lokhu. Singasebenza ndawonye.
  
  
  - Ingabe uthi ukholelwa UKUTHI AH akusho ukubambisana Zembla?"
  
  
  Wanqekuzisa ikhanda. "Futhi kumelwe ungikholwe, Nick.
  
  
  Kungani kufanele ngikukholwe? Irussia inokuningi engakuzuza uma Izembla iwina."
  
  
  'Cha, akukho lutho! Uma Izembla iphumelela ekuhlanganiseni le ndawo, kuyoba nzima kakhulu kithi, futhi kuyothatha isikhathi eside ukuba inguquko yethu iphumelele. Kodwa kukhona okunye, Nick. Ingabe udlala chess?
  
  
  "Ngike ngabadlala ngaphambili."
  
  
  "Kithina Baserussia, lokhu kuyisifiso, njengoba wazi. Futhi kungani? Ngoba ibeka inani elilinganiselwe labaphikisi abahlakaniphile, abahlakaniphile nababekwe kahle komunye nomunye ngenani elingenamkhawulo lezici zomdlalo. Kunjalo nangenqubomgomo yethu. Sithanda ukwazi ukuthi yiziphi izinketho nokuthi singakwazi yini ukuzisingatha. Ucolonel Zembla uhluke kakhulu. Uyindoda yasendle. Kumelwe iqedwe. Kungenjalo, kwakungeke kubeke Engozini Imelika Ephakathi Kuphela, kodwa lonke ibhalansi yamandla emhlabeni."
  
  
  "Futhi siyizidladla emdlalweni, akunjalo?"
  
  
  "Hhayi ama-pawn, Unick, kodwa Uconnie. Wamomotheka isikhashana, izindebe zakhe zinyakaza kancane. "Amahhashi angagxuma eceleni futhi agxume phezu kwamanye. Hhayi izidladla. Baphoqeleka ukuba benze izinto ezimfushane, ezingenangqondo ezinoboya ohlangothini olulodwa."
  
  
  - Ingabe lokhu isiphakamiso sifinyelele esiqondisweni sakho, Tamara?"Kwaphuma ukuhleka kwakhe okufushane kodwa okubukhali. Ukugxuma okunjalo kungaba ukuzibulala. I-KGB yakho ibeke intengo ephezulu ekhanda lami.
  
  
  "Ngiyakwazi lokho. Kodwa futhi ngiyazi ukuthi kwenzekani ngaphambili. Kungase kwenzeke futhi - "waphefumula", futhi kuyokwenzeka futhi uma ungeyena oyisiphukuphuku kakhulu."Bheka wena! Unesibhamu sami nesibhamu esidala Sikadkt. mendoza, kodwa okunye?"Amabhulukwe amanzi kuphela! Ingabe uzonqoba Ucolonel Zembla ngalokhu? Angisho ukuthi sizoba abangane. Kodwa sinomgomo ofanayo. Izwi kungani singasebenza ndawonye! Kumelwe sisebenze ndawonye!
  
  
  Amehlo katamara akhanya ngokukhazimulayo ebumnyameni begumbi elingenalutho. Ngangicabanga ukuthi wayezihleka usulu. Nami ngangingenandaba. Ngangidinga usizo LWE-KGB, usizo lwezinhlangano, ngemishini nokudla. Wabuka Unah, njengokungathi ucabangela amazwi akhe. Wabheka nxazonke ngokubukeka okuqotho nokwethembeka. Wayedlala indima yakhe kahle, ngempela, kodwa wayengenangqondo kakhulu, njengoba kuvame ukwenzeka kwabesifazane emsebenzini wethu. Wayevikela isikhundla sakhe ngamehlo akhe amnyama egranite. Kwangikhumbuza nge-venus flytrap enhle, isitshalo esidla inyama okumelwe sinuke kamnandi kangaka ezinambuzaneni esidla kuzo.
  
  
  - kahle... Ngathi ngokunganqikazi, " yini oyiphakamisayo?"
  
  
  'Woza nami.'
  
  
  "Endlini Kamiguel ekhoneni?"
  
  
  Yebo.'
  
  
  - Bangaki abanye ngaphandle kwakho ezimbili?"
  
  
  Wamluma izindebe, ezibuza ukuthi u-ay kufanele aqambe amanga yini. "Munye nje, Udiego Ordas othile."
  
  
  Lokhu kungase kube yiqiniso. Kwakungenakwenzeka, kodwa kwakungasho lutho. - Ingabe unayo transceiver lapho?"
  
  
  "Amagagasi amafushane, wonke amabanga", esho ngokushesha, ephawula ukuvumelana kwami. - Sizokuthola ezinye izingubo kanye nokudla.
  
  
  Wabubula, njengokungathi unqikaza ukuvumela okungenakugwenywa. Wasukuma wakhumula amabhulukwe akhe amanzi, anamathelayo. 'Kuhle.'
  
  
  "Kuyisinqumo esihlakaniphile, Nick", esho ngokuzimisela. - Can i uthole izinto zami emuva manje?"
  
  
  "Yebo," ngathi, ngifinyelela i-macaroon bese ngifaka ifayela lezipikili. "Hhayi futhi."
  
  
  Wayebukeka ecasukile njengoba ayegcwalisa amaphakethe akhe. "Nick, ngangicabanga ukuthi manje sesithembana."
  
  
  Kwakufanele amomotheke. - Nge-estestvenno. Kodwa ngale ndlela ngimethemba ngokwengeziwe. Wavula umnyango futhi saphuma saya egcekeni. "Ngendlela, Udkt. Mendoza wathi ukhohliwe okuthile."Kwakunjani lokho?'
  
  
  Wayelula umlomo wakhe njengentombazanyana embi. "Ngikhohliwe ukubakhokhela konke akushoyo. Wayekhohlisiwe ngenxa ye-ego yakhe, njengoba usho, Emelika.
  
  
  Ukumamatheka kwakhe kwaqhubeka; kwakungasho lutho ngokwanele ukuba kube yiqiniso. Ngaphakathi, kwakufanele kube ukuhleka, kodwa kokunye. Kuze kube manje, Utamara the ferret wayegweme ngokucophelela ukusho noma yini ngesikhwama esasihlezi eduze kwami. Akazange ngisho ayibheke. Ngokusobala, waba nomuzwa wokuthi ngandlela-thile kwakubalulekile. Kwakuyinto yokuqala ayeyoyenza uma enikezwa ithuba.
  
  
  Ngemva kokuphuma Ecalle Montenegro, sahamba saya empambanweni elandelayo, izinyathelo ezimbalwa ukusuka endlini. Izindlu ezinhlangothini zombili zomgwaqo zazithule futhi zimnyama. Utamara waba mhlophe njengoba iqhwa elaliwela phezu kwezinwele zakhe futhi lahlanza ijazi lakhe .
  
  
  "Nick", esho njengoba sasiphendukela Ecalle Noevo, " Ucolonel Zembla kumelwe amiswe ngazo zonke izindlela! Amehlo ami ayegxilile endlini yesithathu ngakwesokudla, isakhiwo Lapho Umendoza ayecabanga Khona Ukuthi Ugilles Ego wayengumzalwane. Amafasitela ayevaliwe ayemnyama futhi engenabantu. "Hhayi Uzembla, Utamara. Walahlekelwa ukulawula umsebenzi wakhe."
  
  
  "Noma kunjalo, lezi ziteshi zingezase-emu. Yilokho umistletoe ayekusho."Izwi lakhe lalibukhali," kwakuyoba kubi uma sehluleka."
  
  
  "Izitshalo, izihlahla, izinambuzane, izilwane — yonke imvelo endaweni engamakhilomitha-skwele ayizinkulungwane iyobhujiswa."
  
  
  "Nabantu! Waqhaqhazela futhi wama isikhashana emnyango wendlu, esusa iqhwa ezicathulweni zakhe. - Ih kudingeka uxwayiswe, Nick. Kungaba okungalungile ukungabatsheli.
  
  
  "Ngeke bakuthembe", ngishilo. "Ngicabanga ukuthi abasakwazi ukukholelwa amehlo abo. Ngeke baqonde ukuthi yini ezayo ku-ih."
  
  
  'Akulungile!'Yebo,' waqinisekisa ngokushesha. "Izinkulungwane zabantu ziyofa ngenxa yendlala namakhaza!"
  
  
  U-ee wambamba ingalo sengathi uzomqondisa phansi ehholo. Wayeboshwe ngesibhamu sakhe esizenzakalelayo esibhekiswe ku-nah. "Ngathi," ngathi. "Ngokuqinisekile lokhu kuyingxenye yedrama ofundiswa YONA EKGB. Ungakhala futhi ngomyalo?
  
  
  "Angasho kanjani izinto ezinjalo!"wabubula ngentukuthelo yangempela. Kwakunjengokungathi izinyembezi zazikhuphuka emehlweni akhe. "Sisezinhlangothini ezihlukene, kuyiqiniso. Kodwa abantu abazohlupheka futhi bafe ngokufa Kukacolonel Zembla abasohlangothini olufanayo. Bazama ukuphila ngangokunokwenzeka! Nick, ingabe unenkani kangangokuthi usulahlekelwe umuzwa wobuntu?
  
  
  - Ngake ngakhulula isiboshwa sekamu lakho Likavladimir "Ishumi" eduze Kwasepotma . Ngiyayazi kahle inhlangano yakho yokusiza Abantu Basesoviet."
  
  
  Waqina futhi wacindezela izindebe zakhe ndawonye. Sasiseduze nosuku lokuqala ngakwesokudla. Nakuba sasingase sifune ukuphendula ukuhlekwa kwami, akazange asho lutho, esaba ukuthi ukuhlasela kwakhe kwakuyohluleka. Naphezu kokubanda, kwakunuka kabi ingozi nokufa emoyeni okwakungazange kukubhalise.
  
  
  Wathi: "silapha". 'Izindlela eziya ngaphakathi.'
  
  
  Khona-ke wena. Ukuhlala kwayo ngemuva kwakho. Umuntu wokuqala ozama ukungihlasela uyodutshulwa emhlane."
  
  
  "Nick, yena, ngiyafunga..."
  
  
  "Uya kuqala, Tamara. Isandla sakhe saqina phezu kwesakhe. Isithupha sami sacindezela phansi saze sakhala singenakuzisiza. "Ake sibone ukuthi hlobo luni lomcimbi ongihlelele wona."
  
  
  Isandla sakhe esisemnyango sathuthumela. "Nick, lena akuyona indlela yokusebenza ndawonye. Sicela ubeke leso sibhamu kude...
  
  
  "Ah."
  
  
  Sangena. Lokho esikubonile, akekho owayelindele kithi. Kwakuwukubulawa kwabantu abaningi. Indoda eyodwa yayigcwele phansi. Omunye wahlala esihlalweni, izandla zakhe zagoba ngokuthula esifubeni sakhe. Zombili zazinqunywa izintamo kusukela endlebeni kuya endlebeni. Igazi elimnyama eliqinile lakha ichibi elikhulu phansi. Lathululela esifubeni sendoda eyayihlezi futhi laconsa esihlalweni. Izindonga zazigcwele igazi elaliqale lawela emithanjeni ye-carotis.
  
  
  "Mama wami othandekayo", Utamara wakhothama ekhanda futhi wahlanza.
  
  
  Ukube isisu sami sasingenalutho kangako, nami ngabe ngaziphonsa phansi. Isisu sami sasibambeke emphinjeni wami manje, kodwa ngakwazi ukuzibamba. Wafunda lonke igumbi. Konke kwaphenduka kwaba phezulu. Amadilowa akhishwa, izembozo zezihlalo zaqedwa, futhi umsakazo wanamuhla we-transistor ayethembele kuwo wawungasizi ngalutho. Waphendukela Kutamara. Wakhala kakhulu. Wamshaya esihlathini ngesandla, hhayi kanzima, kodwa kanzima.
  
  
  Ngathi: "yeka". "Masiqhubeke..."
  
  
  "O... O, Nkulunkulu wami. Amehlo akhe aphinde acaca, kodwa wayehleli ezinyaweni zakhe, ethuthumela njengekati.
  
  
  "Abantu bakho?"
  
  
  - Yebo . Umiguel futhi ... Nodiego esihlalweni. Kanjani...?'
  
  
  "Kumelwe ukuba u-Ih wabanjwa engalindele. U-Ih waboshwa ngesibhamu futhi wabulawa ngommese ukuze enze umsindo omncane ngangokunokwenzeka."
  
  
  Wabubula. Izwi lami lalinzima: "kubonakala Sengathi udkt.mendoza akanaye umama."
  
  
  'Kanjani?'
  
  
  "Kumelwe ukuba wayematasa kakhulu ngemva kokuba sengimshiyile", kuchaza mina. Wakubiza ngami. Futhi ngizokubheja ngemali ayitshele abantu Basezembla Eprinzapolz ngawe ngesikhathi esifanayo.
  
  
  "Nge-estestvenno! Wasikhaphela sobabili! Ubuso bakhe babuhlanekezelwe intukuthelo nenzondo. "Kufanele sibuyele emuva siyobhekana naye."
  
  
  "Lokho kuwumqondo omuhle, kodwa sizokulondoloza kamuva. Kumelwe siphume lapha."
  
  
  "Ngithemba ukuthi ababulali bazobuya futhi basithole lapha."
  
  
  "Gcina impindiselo yakho ukuze uthole ukuphila okungcono, Tamara. Kumelwe sivale lezi ziteshi, futhi zisakazeke kwamanye amazwe amathathu. Akukho okunye esingakwenza lapha Eprinzapolz.
  
  
  "Yebo, yebo, ngiyamqonda. Wangibuka ngingenalutho. "Ngiyaxolisa, Nick. Wayezama ukukuyenga ukuba ungene ogibeni ukuze akwazi ukukhipha konke okwakwazi ngaye.
  
  
  "Ungakhathazeki ngakho. Awukaze ungikhohlise ngomdlalo wakho. Iqembu lakho lama-commando seliphelile futhi abangane bakho sebefile. Kubukeka sengathi kudingeka sisebenze ndawonye manje, kodwa-ke kudingeka sithembane. Ingabe ufuna lokhu?'
  
  
  Wanqekuzisa ikhanda. "Manje sekungathi thina kuphela."
  
  
  'Izwi likatack.'Yabuyiselwa ngesibhamu Sika-A. makarov. Ngazibuza Ukuthi Yini Uhawke ayezoyisho ngokusebenza nomenzeli waserussia. Ngangingenakho ukukhetha okuningi, kodwa kwakungase kudale izinkinga ezingadingekile. Kwadingeka ngithintane nendlunkulu YE-ah ngokushesha ngangokunokwenzeka futhi ngichaze leli cala. Kodwa into ebaluleke kakhulu kuqala. Ngaya ekamelweni elincane lapho izidumbu ezimbili zazilele khona ngabuza: "ingabe ukhona Umsweden othembisene umshado ongifanele?"
  
  
  'Igama lesidlaliso
  
  
  Waphenduka kancane, eqoqa amandla akhe. Utamara wangishayela isibhamu esikhulu esizenzakalelayo, njengokungathi wayengazi ukuthi enzeni. Waphinde wanqekuzisa ikhanda futhi wafaka isibhamu ephaketheni lakhe. "Ipotimende elinsundu . Kungokukamiguel, futhi cishe ukuphakama okufanayo nawe. Wayefana nalokho, ngiqonde ukuthi.
  
  
  "Intombazane enkulu", ngahleka, ngaphonsa umagazini Ku-hey, owakhipha isibhamu ngasinye ngaphambi kokuba athi sawubona. Waphasa isivivinyo. Wafiphala entanyeni, kodwa akazange asho lutho.
  
  
  Umiguel wayemfushane futhi ekhuluphele kunami. Nokho, watholakala egqoke okuthile ngaphansi kwamahembe akhe, ijezi loboya elijiyile, amabhulukweed-worsted, namasokisi amabili aminyene angena kahle. Yayigqokwa yiwo wonke umuntu ukuze ivikeleke kahle emakhazeni, eqhweni naseqhweni. Isimanga esihle kakhulu kwakuyizicathulo zesikhumba ezinkulu kakhulu, ngakho ungakhathazeki naphezu kwamasokisi engeziwe.
  
  
  - Ingabe unayo enye transponders ngaphandle le ndodana bitch?"
  
  
  Ngabuza Utamara ngakho ngesikhathi ngigqoka. "Cha," kwafika umsindo odidayo wesifo sokuqaqamba kwamalunga. "Kwakuwukuphela kwento esasinayo ."
  
  
  "Ayikho inkinga," ngikhonkotha. "Ngangithemba ukuthi singacela usizo. Isikebhe esiqapha singilindele olwandle.
  
  
  - Sinomkhumbi wokudoba lapho. Ingabe ukhona umuntu okuzungezile onomsakazo lapha?
  
  
  "Angesabi. Kungenjalo, kwakuyosetshenziswa yi-ego. Bangabantu abambalwa esinabo lapha, bonke abangabazekayo, Njengodkt.mendoza. Angicabangi ukuthi inokuthile okungcono kunesidlulisi se-quartz. Kuzodingeka sintshontshe isikebhe esizungeze itheku. Ake sithembe ukuthi sizokwazi ukubhekana nalokhu ngaphambi kokuba isiphepho sisishaye.
  
  
  "Singathatha indiza", esho ngokunganaki.
  
  
  Wagqoka izicathulo zakhe futhi wanyathela egumbini. "Indiza? Iyiphi indiza?
  
  
  I-cessna 150 eyamletha Ivela Ediego yonke indlela eya Emexico City. Ithimba elisekelayo lafika nomkhumbi wokudoba. Waphonsa umagazini emoyeni, waphinde wabamba i-ego, futhi wahleka ngobuqili. "Yiqiniso, uma ungabethembi abashayeli bezindiza besifazane..."
  
  
  - Ujoyina ego lapha, akunjalo?"Uma ubeka i-ego yakho emoyeni kulesi siphepho, nkosikazi, ngeke iphinde igxeke abesifazane abashayela futhi.
  
  
  Wahleka, umsindo ojulile; ophanayo, onokumamatheka okukhanyayo, phakathi kwendoda nowesifazane, hhayi phakathi kwama-ejenti. Waphinde waba nokhahlo. "Le ndiza isendaweni yokulala engxenyeni enzima yolwandle enyakatho yedolobhana. I-ego yakhe imbophe ngokuqinile uma kwenzeka singafiki Ezembla ngesikhathi futhi isimo sezulu sishintsha. Ngakho saphinde saletha izingubo ezifudumele. Uyajabula ngokuthi sathatha lesi sinyathelo sokuqapha. Kodwa lapho Ulwandle Lwasecaribbean...
  
  
  Kwakungekho sidingo sokuqeda isigwebo. Wayengase acabange kalula ukuthi amagagasi ashaywa umoya ayephahlazeka endizeni encane, aphule igiya lokwehla futhi achoboze i-ego njengokungathi kwakuyibhokisi lamakhadibhodi. Sashiya indlu ngokushesha. Usanda kuphumelela ukubamba ijazi likamiguel loboya ekhoneni ngemuva kosuku. Utamara wayengowesifazane onengqondo ebanzi owajwayela ngokushesha konke. Wayengase aziphoqe ukuba abheke la madoda amabili afile ngokunganaki. Akazange aphinde akhulume ngakho. Babefile, futhi kungcono ukuba ngikhohlwe. Kwakudingeka kwenziwe okuthile okwakungase kungasiholeli ndawo, futhi kuholele ngisho nasekufeni kwakhe ngesihluku. Kamuva, lapho konke sekuphelile, angalila. Kwafika kimi ukuthi lapho kuziwa ekulweni, wayesengumphikisi wami. Angifuni ukumbulala.
  
  
  Umgwaqo inoevo wawungenalutho kunanini ngaphambili. Izakhamuzi ezinhle Zaseprinzapoltsy zashaqeka ngenxa yesiphepho seqhwa, ezazingaqondi lutho kuso. Sasihlala eduze komsele ohlangothini olulodwa lomgwaqo. Utamara wasondela kimi ngokuzenzakalelayo, njengokungathi wayefuna isivikelo nenduduzo.
  
  
  "U-Eda wayesefulethini . Wawudinga okuthile.'
  
  
  "Kuyamangaza," ngishilo. "Ngavele ngalahlekelwa isifiso sami sokudla lapho."
  
  
  "Mhlawumbe kukhona okunye endizeni."
  
  
  Saphendukela Ecalle Montenegro, sabuyela esigcawini sedolobha lasemimmo endlini Kadkt.mendoza. Kwakungekho lutho olwalubonakala. Akukho lutho oluthintekayo, kodwa kwaba nokuthula okungajwayelekile. Kwangethusa. Walalela ngokucophelela. Nalapha futhi, iminyaka yami yokuhlangenwe nakho yaqinisa imizwelo yami yokuthi kukhona okungahambi kahle. Wehlisa izinyawo zakhe kalula, ngokucophelela okukhulu. Utamara wahamba eceleni kwami buthule.
  
  
  Sasidlula isimmo sendlu Kamendoza lapho ekhuluma. "Udiego wayengumuntu omuhle", esho ngokucabangisisa. "Umiguel wayengumfowabo kadokotela, uma kuyinduduzo.
  
  
  Safika enqoleni yembongolo eyakhiwe ngokhahlo, manje eyayihlezi phezu kwezingodo zokudonsa phambi kwesitebele. Wabheka esitebeleni. Manje base bevulekile. Kwakumnyama ngokuphelele.
  
  
  Cishe ethukuthele, wamhlebela:" sibambekile."Ngaphambi kokuba Utamara akwazi ukusabela, kwadubula izibhamu eziyinkulungwane ebumnyameni besitebele. I-della ih yangempela yayingaba yishumi kuphela, kodwa lokho kuningi kakhulu uma kuziwa kuwe. Eyakhe, wayezizwa njengejuba lobumba elidutshulwa kuzo zonke izinkomba.
  
  
  Wamemeza Futhi wakhuthaza Utamara. Isibhamu sakhe esiyi-rheumatism siseduze nesibhamu esidala I-mendoza. Shesha kakhulu. Wayengabaza ukuthi wayezoshaya noma ubani. Saphinde sadutshulwa, kwaba nokukhanya okubomvu okuzungeze isitebele. Ngamdubula futhi. Umimmo us wahola nakakhulu. Sasondela enqoleni, saziphonsa kulolu donga olungabazekayo.
  
  
  'Igama lesidlaliso. Utamara wangibamba ngengalo. "Basizungezile!"
  
  
  "Asikho isizathu sokwethuka", kusho udokotela wezifo zamathambo emhlebela. Yena, wayencike kakhulu ngangokunokwenzeka ukuze abheke ngaphansi kwenqola. "Abayishumi kuya koyedwa, bayiziphukuphuku ezifanayo ezabulala amadoda akho."Ngeke bathathe iziboshwa . Kuzodingeka silwe.
  
  
  I-volley ngemva kwe-volley yashayisa izinqola ezindala zokhuni. Izinhlamvu zaqhekeza amapulangwe aminyene futhi zaqhuma zawela eqhweni elalisawela. Kwakubonakala sengathi banamasosha amaningi. Sasingenakho okungaphezu kwalokho esasinakho ngezibhamu zethu. Ngangingadingi ukuveza isimo sethu Esibucayi Kutamara. Yayidubula ngezikhathi ezithile kuphela, kuphela lapho yayikwazi khona ukudubula. Omunye wemicibisholo eyisikhombisa washaya. Ukukhala okungazelelwe nokushaya kwesibhamu esiwayo. Kwaphuma indoda enesikhumba esimnyama egqoke izingubo zabalimi, idansa sengathi yenza i-pirouette, izandla zayo zibambe ubuso bayo obunegazi. Utamara akazange aphinde alichithe elinye inhlamvu. Le ndoda yamemeza. Khona-ke omunye wabangane bakhe abanobugovu esitebeleni wamdubula. Wawela eqhweni.
  
  
  "Sicishe siphelelwe yizikhali", Kuphefumula Utamara.
  
  
  Izibhamu zeqembu lokudubula zaqhubeka zidubula. Yiqalekise! Uma nje kwakunendlela yokuyiqhuma nakho konke lokho! Lokhu kwanginika umqondo. "Ngokushesha", ngiyala - " ake ngikhiphe le pin yokhuni, ngizungeze ihabhu,bese ngisusa isondo!"Ngesibhamu Sikamendoza, wadonsa i-wedge yesikhashana ezungeze i-asi. Ndawonye sakhipha isondo lokhuni. Kwaphuma ngesivunguvungu. Inqola yawa kwelinye i-eksisi, futhi elinye uhlangothi lwaphakama. Ngakho saba nokusabalala okungcono.
  
  
  "Nginike eyodwa ezungeze ama-mandarin akho."
  
  
  Utamara wangibuka. "Izingulube? I... Angiqondi ukuthi usho ukuthini.
  
  
  Umthofu wawundiza usizungezile njengokungathi sasisesidlekeni se-hornet. Sasingekho isikhathi sokuchaza. "Maye," ngasho ngokujulile. "La ma-tangerine ophethe abukeka engokoqobo, kodwa ngiyazi kahle ukuthi angamagrenade afihlekile. Amangisi nawo asebenzisa i-ih empini Ayilwa Nohitler. Futhi kubonakala kimi ukuthi ugwayi wakho empeleni ungamabhomu esikhathi avuthayo. umthungi thatha it in ah, siyazi tricks ezinjalo futhi. Namuhla noma kusasa ngingakutshela ngezinja ezenziwe nge-latex esizisebenzisayo ukuqhuma izinqaba emisele. Woza!'
  
  
  Wangena kwelinye lamaphakethe akhe amajazi wanginika isibhamu esifihlwe ngokuphelele.
  
  
  Wathi: "isiqu siwukushiswa". "Lapho uphula i-ego emfushane, ukuqhuma kuyolandela ngokushesha."
  
  
  Yayigcwele i-mandarin mbumbulu emgodini we-eksisi esondweni. "Manje masizingele la magundane azungeze isidleke!"Wagingqa isondo elibheke enqoleni.
  
  
  "Nginike isembozo."
  
  
  "Nginezibhamu ezintathu kuphela ezisele."
  
  
  "Ngeke balwe lapho lokho kwenzeka", ngathembisa. Utamara waqala ukudubula. Wasukuma wacindezela isondo. Yayigingqika emgwaqweni idlule eqhweni, igxume phezu komsele ngakolunye uhlangothi lomgwaqo, futhi yahamba yaya obala esitebeleni esimnyama. Kwaba nesikhathi sokuthula okufile. Abacibisheli abayisishiyagalolunye abasele babebonakala bezibuza ukuthi kwakwenzekani. Uma sinenhlanhla, bayoba seduze kwesondo njengamanje.
  
  
  Khona-ke igranade yaqhuma. Kwakunokuduma okuthulisa izindlebe ngaphakathi esitebeleni. Umnyango wawusuka emaphikweni awo futhi ugelezela ngaphesheya komgwaqo. Isibhakabhaka sasiqhaqhazela ngemibala egqamile, kulandelwa ubumhlophe obuphuphuthekisayo. Kwaqubuka izilimi zomlilo eduze komnyango owawuphukile. Ngemva kwemizuzwana embalwa, laba ababili baphenduka isihogo esivuthayo.
  
  
  Ngemva kwenqola yakhe, wahlebela - " kwakungeyona nje igranade. Futhi kwakuyibhomu elivuthayo ngesikhathi esifanayo!"
  
  
  Wayenenkani ngokwefilosofi. "Into ebaluleke kakhulu ukuthi wenza umsebenzi wakho ngaphandle kokufa wedwa, njengehhashi."
  
  
  Sahamba ndawonye sahamba emgwaqweni sidabula amanxiwa esitebeleni. Ngesinye isikhathi Utamara wacishe wagxumela eqhweni elibandayo. Walulama futhi wafiphala ngenxa yokuphazanyiswa. Ngaphandle kwalokho, wayelokhu engilandela. Safika ekhoneni Lasecalle Montenegro sawela ithafa elimhlophe lezikwele.
  
  
  Manje kwase kuyithuba Likatamara lokuhola. Wayazi ukuthi icessna 150 yayikuphi egumbini lokuphumula, kodwa wayengekho. ngathandaza ukuba sifike endizeni ngaphandle kobunzima obengeziwe.
  
  
  
  
  Isahluko 7
  
  
  
  
  Ngokumangalisayo, azikho ezinye izinkinga. Okungenani hhayi kulabo abanemilenze emibili. Isimo sezulu sasibonakala siholele ngisho nabashisekeli Bezembla endlini ngangicela indawo yokuhlala nokufudumala.
  
  
  Iqhwa laqala ukuwa kanzima. Umoya onamandla wacishe wasishaya ezinyaweni zethu. Umoya obandayo ucindezela amaphaphu ami futhi ulimaze amehlo ami. Iminwe yami yayifana nama-ice cube. Wayengagqokile amagilavu. Ulwandle Lwasecaribbean lwaluphakama futhi lukhukhumala: igwebu elimhlophe limnyama. Lesi siphepho sasivela entshonalanga, sidlula ezindaweni eziphansi. Ngenxa yalokho, ugu olungaphansi aluzange lucwile. Ngemva kokuhamba kanzima isikhathi esingaphezu kwehora ogwini lwasemosquito costa, safika endizeni, sidangele ngenxa yamakhaza.
  
  
  Utamara wazibopha esihlalweni sobunxele.
  
  
  Vula ukushisa, " ngathi, amazinyo ami ayaxokozela. Waqala injini, wenza ukuhlola okusheshayo, futhi wandisa ijubane lakhe ukuze ahlole injini. Wathi:" lesi yisikhathi sokuqala lapho kwadingeka ngivule khona ama-de-icer ukuze ngihambe". Wayegqolozele ogwini olwalumbozwe yiqhwa. 'Linda. Sasingamelana nemimoya embalwa.
  
  
  Wayeka ukuhlukunyezwa futhi kancane kancane waqhubekisela phambili igesi. I-cessna yathuthumela futhi yazanyazanyiswa umoya, amagwebu neqhwa. Sasihamba ngezingxenye eziningi zamadwala nezintaba-mlilo, ngezinye izikhathi sishelela phezu kwezinguzunga zeqhwa. Ikhanda lendiza kwakungafanele neze likhonjwe emoyeni. Yayishaya ivela kuzo zonke izinkomba. U-Olga wehlela phezu kwegesi yonke indlela eya phansi. Wazicabangela yena ngokwakhe, kulungile! Nganginelayisense YE-CLV esigabeni Sezokuthutha Emoyeni. Lawa namanje amalungelo afanayo nelayisensi ejwayelekile yezohwebo. Izidingo zaziphakeme kuphela. Umshayeli kudingeka abe namakhono angcono okundiza nokuqina komzimba okuhle kakhulu. Iningi labashayeli bezindiza bezentengiselwano nabaqeqeshiwe linalo. Uyazi kahle ukuthi imishini endizayo ivela kanjani i-Ferret, njengoba U-Icarus aqala ngokuzimboza ngoshukela nangezimpaphe. Kodwa manje njengoba sase sizobhekana nalesi siphepho esikhalayo esingenalutho ngaphandle kwebhokisi lamathiphu elinamaphiko angaba amamitha angu-12, ngacabanga ngendlela esingasuka ngayo.
  
  
  Sazulazula ogwini saze safinyelela isivinini sokukhuphuka. Uma kuziwa Kucessna 150, lokhu kungamakhilomitha angaba ngu-90 ngehora. Sakhululeka futhi sagxumela emoyeni. Kwakuwumuzwa omubi kakhulu. Ngabona Ukuthi Utamara wayengajabule neze ngokukhuphuka kwakhe. Eluma izindebe zakhe ezingezansi, wayephatha i-tiller namaphayipheli njengomdlali we-organ odlala i - "Gladiator' s Exit" ngesitayela se-boogie-woogie. Kancane kancane utamara wakhuphuka ngendiza waya endaweni ephakeme ngamamitha angu-2000. Kuleli zinga, yaqhubeka indiza. Ngokuthula wadonsa igesi kwaze kwaba yilapho i-tachoometer ifunda ukujikeleza okungu-2 300 ngomzuzu.
  
  
  "Ungumshayeli wendiza ongokwemvelo", kusho uyise.
  
  
  Wathi: "lapho evela khona, isimo sezulu sinjengalesi unyaka ngamunye ngenyanga yesithupha". 'Sizoya kuphi lapho?'
  
  
  - Uyazi ukuthi lesi yisikhathi sokuqala ngibe nesikhathi sokukhathazeka ngakho?"Wavula isikhwama sakhe futhi waqala ukubheka amapasipoti akhe nemibhalo. Phakathi naleso sikhathi, U-ey wachaza indlela i-ih eyithola ngayo nokuthi ingeyobani. Umnikazi walesi sikhwama kwakungusenoraa mojada, umfelokazi owayehlala Ehhotela Ivacaciones Epuntarenas, Ecosta rica. Ehunyushwe kancane, wayehlala endlini yokulala futhi esebenza njengomphathi wendlu lapho. Okungenani uma singahlola iziqinisekiso zakhe. Ngazibuza ukuthi zaziyiqiniso kangakanani lapho isethi elandelayo yemibhalo imhlola.
  
  
  Igama lekhanda eliyimpandla kwakungutonichi Alexander. Kukholakala ukuthi wayeyisisebenzi Epolencia, Ehonduras. Enye indoda, Uramon batuc, yayihlala esiqhingini sase-Isla de sangre, Epanama. Wayedume ngokuba umthengisi wama-lace. Isiqhingi sasesangre "Isiqhingi Segazi". Utamara wanqikaza lapho U-Abe eyifunda. "Angicabangi ukuthi lena yindawo efanele yomthengisi wama-lace."
  
  
  "Uma unamakhulu eziqhingi ezincane njengepanama, ngezinye izikhathi uthola amagama angenangqondo."Ngaphinde ngayihlola, ngafaka amaphepha esikhwameni sami. Sasingenaso isikhathi esiningi esisele. Nganquma ukuya Ehonduras.
  
  
  Wathambekela indiza ngasentshonalanga-ntshonalanga. Sasindiza sibuyela enicaragua. Amanye amakhilomitha ayikhulu namashumi amahlanu futhi sasizoba Phezu kwehonduras. Ukubonakala kwakungekho. Ngaphandle, kwakunesiphepho esiphelele somhluzi omhlophe oyinkimbinkimbi. Utamara wahlola zonke izinsimbi, ikhampasi kazibuthe, futhi wasebenzisa umuzwa wakhe ongokoqobo. Umsebenzi wawunzima kakhulu isikhashana. Ngesikhathi Sokuthula, U-Olga waphendukela kimi engabaza.
  
  
  "Ipolencia, Ehonduras?"Uphi lo Muntu ogama Lakhe Lingu-Alexander ?
  
  
  'Ekuqaleni ukusuka lapho. Uyazi ukuthi ukuphi?'
  
  
  Angikaze ngizwe ngakho. Okuwukuphela kwendawo engiyijwayele yipuntarenas. Kubukeka njengendawo ethembisayo yezivakashi Enicoya Bay."
  
  
  "Kuhamba kahle ngegama elifana Nelithi Hotel vacaciones. Kwakufanele zibe ezangempela ngokwengeziwe. Bangafunda okuningi Epanama ngamagama ayo amahle eziqhingi."
  
  
  - Kukhona amakhadi esikhwameni eduze kwakho, Nick. Bheka uma ungathola ibalazwe honduras. Khona-ke ngingathola ama-bearings ami.
  
  
  Kwakunamamephu endaweni ayeyibonisa. Kukhona izinqwaba zamakhadi edell ngokwayo. Ngaphezu kwalokho engake ngambona kunoma iyiphi indiza yangasese engake ngahlangana nayo. I-Wlk 's World Aviation maps-yazo zonke izingxenye Zemelika Ephakathi Neseningizimu, amabalazwe anemininingwane atholakala ezinhlanganweni ezizimele, Kanye Ne-Faa pilot' s handbook ecwaningwe kahle yase-United states.
  
  
  Ngathola ibalazwe engangilifuna. - Nezwi Nepolensia. Uma sicabanga ngobukhulu bayo, iyidolobhana elinabantu ababili nenkukhu. Itholakala phakathi kwenhloko-dolobha Itegucigalpa nentaba i-el picacho eyizinkulungwane ezintathu . Hmm, ufika kahle kangakanani emizileni yezimbuzi?
  
  
  - Sizofika etegucigalpa, uma ungenandaba."Ngicabanga ukuthi lesi ukuphela kwesikhumulo sezindiza Ehonduras. Kunoma ikuphi, kuyoluma konke phansi.
  
  
  Ngamnika izixhumanisi futhi ngabuyisela amabalazwe. Wavula umsakazo, enethemba lokubamba isibani. I-dynamic yenza umsindo othile wokuqhuma ongaguquki. Akukho lutho olunengqondo olungenziwa ngakho. Inaliti yekhampasi yomsakazo yaphenduka kancane. Kwakungabonakali kunengqondo kimi ukuthi zonke iziteshi zazingasakazwa. Babengeke nje bezwakale, futhi kwakungaba nesizathu esisodwa kuphela. Izimpawu zaphazanyiswa izinguquko zesimo sezulu Sikacolonel Zembla. Izimo ezimbi zodwa azikwazi ukubangela ukwehluleka kwalobu bukhulu. Ngicabanga ngakho, ngabona nokuthi thina Eprinzapolz sasingeke sikwazi ukucela usizo emsakazweni. Sasingedwa ngempela. Ngaphezu kwalokho ayekwesaba ekuqaleni. Ngamtshela Lokho Kutamara. wamenza wabukeka emnyama. Izindebe zakhe zazimhlophe.
  
  
  Ngathi: "okuxakayo ukuthi Uzembla wakwazi ukudlulisela izimfuno zakhe emhlabeni emsakazweni. Mhlawumbe wayehlose ukukwenza kwenye indawo, ngaphandle kwalesi siphithiphithi, kodwa ngiyangabaza. Angicabangi ukuthi wakuqaphela ngokugcwele lokho ayezifaka kukho. Ngicabanga ukuthi i-ego ye-ego enkulu iye yafiphaza kancane izibalo ze-ego. Ngokuvamile lokhu kwenzeka kubabusi abanobudlova. Phela, wayengeyena umuntu ohlakaniphile kangako.
  
  
  "Cha, wayehlakaniphe kakhulu, Nick. Utamara waphinde wavala umlomo wakhe futhi wagxila ezinsimbini zakhe. Yayingahlangene kangako nokundiza. Gcina iso ezandleni zakho, futhi ulungise kubo uma kunesidingo. Konke. I-cessna yayihamba futhi ijikeleza phakathi kwemijikelezo ephenduphendukayo yokuthatha amasampula omoya. Utamara wayebukeka njengenkukhu egibele ihhashi lasendle. Wandiza nendiza. Izandla nezinyawo zika-ee zasabela ngokuzethemba nangokushesha kuyo yonke imishini. Wayendiza kahle, ngisho kahle. Okuwukuphela kwento embi nge-flying blind ukuthi ngeke uyibone intaba engase ibonakale inkulu phambi kwakho.
  
  
  "Kungani Ipolencia, Nick?"Kuyini? "wabuza ngemva kwesikhashana .
  
  
  "Kungani siya lapho? Ngoba lokhu kusenyakatho Yeprinzapolca, kanti ezinye ezimbili ziseningizimu. Isiphepho sasilokhu siba sibi, futhi wanquma ukuthi kungcono sithathe ingxenye ende kunazo zonke kuqala, bese kuba emfushane.
  
  
  "Njengoba nje ngangicabanga. Kodwa uma ucabanga nge-mistletoe yakhe, ungaqiniseka kanjani ukuthi kukhona isidlulisi lapho? U-Alexander, Ubatuk Nosenhora mohada kungenzeka babevela noma kuphi nanoma kuphi. Babengase basebenzise imibhalo engamanga.
  
  
  "Kufanele wazi ukuthi," ngathi, " Senorita rosita Wasemanagua."
  
  
  "Ungangihleki, Nick. Manje ngempela!
  
  
  Wabubula. "Kunezizathu ezine. Okokuqala, anginayo nje kuphela ipasipoti ye-ih, kodwa futhi nezitifiketi zobunikazi zikazwelonke ze-ih. Uyazi kahle njengoba ngenza ukuthi ungangena kalula kwelinye izwe ngepasipoti mbumbulu. Kodwa zama ukuhlala ezweni lakini ngekhadi lobunikazi elingelona iqiniso. Lokhu kunzima kakhulu. Ikakhulukazi elatin America. Amaphoyisa athanda ukuhlola. Okwesibili, wonke umuntu owayezungeze laba bafana wayelawula isidlulisi. Ngakho, kumelwe ukuba babehlala eduze nezindawo zakhe. Okwesithathu, angiqondi ukuthi kungani Uzembla engasebenzisa imibhalo engamanga. Lokhu akuyona ngaphandle ingozi. Cha, ngicabanga ukuthi lezi zindawo zihambisana neqiniso.
  
  
  "Futhi isizathu sesine?"
  
  
  Eyakhe, waqhaqhazela. "Asinalutho olungcono."
  
  
  Ngiyamqonda. Khona-ke sizokwenza nje. Wayelandela izindebe zakhe. Waphawula ukuthi kwakuwumkhuba wakhe lapho ekhathazekile ngokuthile, ukumbuza. Khona-ke ubuso bakhe bakhanya. "Kunebhasikidi ngemuva kwesihlalo, Unick. Udiego wayelambile kakhulu lapho elungiselela uhambo, futhi mhlawumbe kukhona okunye kulo.
  
  
  Ngathola ibhasikidi lakhe, elinye lalawo masaka okuthenga Asemexico. Ngempela, Udiego, akukho okuningi okwakusele. Kwakusekhona ibhodlela lewayini elibomvu elishibhile ebhodleleni, futhi kwakusele ama-taco ambalwa, kanye ne-jamon ne-tostadas tapas . Kwakubanda, kodwa kwakusemnandi. Ama-tostada ayesagqwala futhi egcwele zonke izinhlobo zezinto ezinhle, kuhlanganise nopelepele oluhlaza owawushisa ngokwanele ukuba ushise ingaphakathi lakho.
  
  
  Wakhipha ibhodlela ngesivalo esisodwa ukuze acime umlilo. Wabuyisela ibhasikidi phansi futhi wakhululeka esihlalweni sakhe. Umuzwa ofudumele wecala, ukushisa, ukudla, nesisu esigcwele kwangenza ngalala. Ngazama ukugcina amehlo ami evulekile. Kodwa akuzange kuhlale isikhathi eside. I-Cessna yanyakaza futhi yanyakaza. Ezindlebeni zami, umsindo wenjini wawuwumsindo onamandla, wokulala.
  
  
  Kancane kancane wavuka. Ubumnyama obungenaphupho ayecwile kubo kancane kancane baphenduka iqiniso elimpunga elimnyama. Wayezwa ubuhlungu obukhulu ehlombe lakhe elilimele. Imisipha yami yayicinene ngoba ngangihlale isikhathi eside kakhulu endaweni efanayo. Esaphapheme, wavula amehlo akhe. Ekuqaleni, ngangicabanga ukuthi ngisesikebheni futhi ngiphuma ethempelini. Wayegqolozele i-infinity enkulu engwevu. Kwangithatha imizuzwana embalwa ukuba ngiqaphele ukuthi ngangindiza ngibuya ngendiza. Walala nekhanda lakhe odongeni, ebuka ngaphandle ngefasitela Ehonduras. Konke kwakumbozwe iqhwa. Waphendulela ikhanda Lakhe Kutamara futhi wamemeza.
  
  
  'Ingabe walala kahle?'
  
  
  "Kunengqondo, uma kucatshangelwa izimo. Sikuphi?'
  
  
  "Cishe Etegucigalpa. Sizofika ngemizuzu eyishumi nanhlanu. Ingabe ukhona owake wakutshela ukuthi uyakhonkotha?
  
  
  "Kuphela uma ngingabuyisela ukuncoma", ngahleka. "Ingabe kukhona okunye emsakazweni?"
  
  
  Wanikina ikhanda. - Nginomuzwa wokuthi zonke iziteshi lapha zimane zivaliwe. Kubonakala kimi Ukuthi Uzembla unesibopho esiphelele salokhu kuthula.
  
  
  Ngathi," uma kunjalo, ngeke besahleka, cishe bayosusa abantu edolobheni."Uhulumeni uncike ezindleleni zokuxhumana, ikakhulukazi ezikhathini ezinzima, kuze kufike ukugeleza kwangempela."
  
  
  "Laba bantu abampofu", ehlebela, " lo muntu ompofu, ongajabule, futhi..."
  
  
  Ngemva kwemizuzu eyishumi, sabona isixuku esimnyama sihamba ngaphansi kwethu. Sahamba ngendiza phezu kwenhloko-dolobha Yasehonduras. Ukwesaba okungazelelwe kwamshaya. I-Tegucigalpa kufanele ibe yindawo ekhanyayo kule nxushunxushu engwevu. Kufanele sibone izibani zikhanya, noma okungenani i-ih ibonakala eqhweni. Itegucigalpa ineminyaka ecishe ibe ngamakhulu amane ikhona. Yidolobha eliziqhenya ngeyunivesithi yalo nangesonto lalo elikhulu lekhulu leshumi nesishiyagalombili, elibonakala kude nge-ego dome yalo nemibhoshongo emibili.
  
  
  Kubonakala sengathi itegucigalpa, enabantu bayo abayizinkulungwane ezingamakhulu amabili, ayisekho.
  
  
  Utamara wehlisa indiza phakathi nesiphepho esinamandla. "Isikhumulo sezindiza sisehholo eliseningizimu yedolobha, eliphakeme kakhulu, cishe ngamamitha angu-3 000. Tenisa ibhande lakho. Kuyoba ukufika okunzima uma ngilahlekelwa ukubonakala."
  
  
  "ureiseka ukuthi ungaphinde usuke ngokushesha", wamxwayisa ngokwengeziwe. "Singase sibe nekomiti elimukelayo elisilindele."
  
  
  "Usho ukuthini, Nick?"
  
  
  "Asazi ukuthi kwenzekani kubo ama-ferret njengoba sasishiya Iprinzapolce. Itegucigalpa ingase icishe ingabi namuntu. Kodwa futhi zingaba ngaphansi komthetho wempi. Futhi uma kunjalo, khona-ke amasosha Kazhenoy angamane adubule indiza yomunye umuntu. Kukhona okunye okungenzeka. Uma Uzembla enakekela kahle ubudlelwane bakhe nomphakathi,ukuxhumana, nezokuthutha, angase agcine esezandleni zabangane bakhe. Isiphepho singaba uphawu lokuhlasela manje njengoba uhlangothi selukhubazekile. Ngiyakungabaza, kodwa siyazi ukuthi yini esingaqiniseki ngayo. Utamara wangibuka ngikhathazekile. Yayizungeza emaphethelweni omuzi. Nakuba ubuthongo bakhe babuthatha isikhathi eside, waqala ukundiza ngentengo ephakeme kancane kunobude bokuqala obungamamitha angu-2 000. Yehla ngamamitha angamakhulu amaningana futhi yaphendulela indiza ohlangothini lomshayi. Itegucigalpa yabonakala ngokucacile futhi yanyamalala ngakwesobunxele njengoba sasindiza phezu kwezwe.
  
  
  Ihonduras ifana kakhulu Nenicaragua. Ngaphandle kwemigwaqo emincane esogwini, iyizwe elinezintaba. Ukulima kuwumthombo oyinhloko wokuphila, kodwa ingxenye enkulu yomhlaba isalokhu ingalinywa. Njengasenicaragua, manje yayibukeka njengendawo eyinyumba Yase-Arctic. Amafu amnyama, akhulelwe iqhwa, ayezungeze isiqongo sentaba esicatshangelwayo endaweni ephakeme ngamamitha ayizinkulungwane ezine kuya kwezinhlanu.
  
  
  Umshayeli wami wayebonakala eyazi indlela indiza eyayihamba ngayo. Cishe wayeke wafika lapha ngaphambili. Wavumela imoto ukuba iphinde ijike, yehlise ijubane yaba yizinguquko eziyinkulungwane ngomzuzu, futhi wavula izibani zokwehla. Kancane kancane, wehlisa indiza. Ngesinye isikhathi ngangingakhululekile, ngangicabanga ukuthi ufuna siwele phakathi kwehlathi lezihlahla. Khona-ke saqeda ukwehla. Umgwaqo wokundiza wekhonkolo Wesikhumulo Sezindiza Sasetegucigalpa wawusondela ekukhanyeni kwezibani zethu zokwehla. Umoya neqhwa kwakugcwala imifudlana. Ukubonakala akuzange kudlulele kakhulu kunesikulufa. Ngokungacacile, wayekwazi ukubona izinhlobo ezinkulu zombhoshongo wokulawula nendawo yokugcina izimpahla ezembulwe phambi kwakhe. Ngangizibuza ukuthi ubani owayesilindele kulezi zakhiwo. Uma kukhona owayekhona.
  
  
  Sawela phansi, sagxuma, sawela phansi futhi, futhi sagxuma. Utamara waphinde walawula indiza futhi sagingqika saya embhoshongweni. Sadlula ama-Mimmo amabili ama-P-51 Mustang amadala, izinsalela zempi, AMA-dc-4, namaqembu Ama-F-5 ayesekhishiwe. Ama-hangar, umbhoshongo wokulawula, nehholo lokufika konke kwakumnyama; kwakungekho zimpawu zokuphila. Ukusola kwami ukuthi umuzi wawususwe kwakunamandla kunanini ngaphambili. Yiqiniso, kungenzeka futhi ukuthi amadolobhana kuphela asuswa. Abantu babengase baqoqwe ekamu elisenkabeni yedolobha ukuze balinde ukuphela kwale nhlekelele engaqondakali. Ngakolunye uhlangothi, kungase futhi kube isicupho esikhulu. Utamara wayeyazi kahle ingozi eyayingaba khona. Njengoba sasisondela ehholo lokufika, wacisha izibani zokwehla, wavala amabhuleki ngokucijile, futhi waphenduka icessna ngama-degree angu-180. Esimweni esiphuthumayo, manje sase sinendawo eyanele yokuhamba ngokushesha futhi. Akekho owaphuma ezosibingelela. Akekho owayebonakala ecashe emthunzini wesakhiwo. Utamara wavala injini futhi wabheka ngaphandle ngokucophelela.
  
  
  "Ingabe kukhona okubonayo?"
  
  
  'Cha. Ake silinde!'
  
  
  Umnyango wavuleka futhi kwaphuma indoda. Wayegxuma, egxuma, egxuma, futhi egijima ngokushesha ngangokunokwenzeka. Akwaziwa nge-ego. Kunoma ikuphi, wayengeyena isosha futhi engahlomile. Wangena emanzini. Sezwa umsindo omncane wemoto eqala futhi ihamba ngesivinini esikhulu. Sasilinde imizuzu embalwa, kodwa akukho okunye okwenzeka.
  
  
  "Mhlawumbe uyisigebengu", ngathi, " futhi uyisidakwa kulokho."Wayelwisana nomnyango. Umoya obandayo obandayo wawusabeka ngemva kokushisa kwendiza. "Linda," wamshayela ucingo, Tamara. - Ngihlangana minyaka yonke. Wagijima waya emnyango, owashiya indoda. Isibhamu sikamendoza esinenhlamvu eyodwa esandleni sami, silungele ukuhamba. Kwakumnyama kakhulu ngaphakathi ukuba ubone noma yini ngokucacile. Ngazizwa ngiseduze kodonga futhi ngathola inkinobho yokukhanya ngayivula. Akukho okufana nalokho. Ngazama izikhathi ezimbalwa. Ngokushesha wayeka ukumlalela. Umoya wakhala ngaphandle. Iphepha laqhuma ngamafasitela amakhulu.
  
  
  Ngakolunye uhlangothi lwegumbi elikhulu lokulinda elenziwe ngetshe eliyigugu kwakunomugqa wamakhawunta amathikithi. Waya ekhawunteni eliseduze futhi wabuza unah imibuzo. Wahlola amahhovisi akhe nezindlu zangasese. Isikhumulo sezindiza sasingenamuntu. Wabuyela ekhawunteni wazama ucingo olwalusetafuleni. Akungimangazi ukuthi umugqa awuzange usebenze. Umsindo wokuxuba onoboya wavela ngemuva. Ephenduka, walahla ucingo lwakhe wathatha isibhamu.
  
  
  Kwakungutamara. Akudingeki ungitshele ukuthi wayethukile. Amehlo akhe ayindilinga ayelingana nezitsha. Kwakungumhlophe ofile. Wathi: "angisakwazi ukuyithatha lapho".
  
  
  - Akuwona wonke imilenze kungcono lapha. Wakhomba ucingo eduze kwedeski lakhe. "Akekho lapha. Umakhalekhukhwini noholy nabo abasasebenzi.
  
  
  - Ngakho yini esikwenzayo manje?"
  
  
  "Ipolensia".
  
  
  Wangibamba ngikhathazekile. "Ake siye Etegucigalpa kuqala, Nick. Phela, umuzi awukwazi ukususwa ngokuphelele. Hhayi ngesikhathi esifushane kangaka. Kumelwe kube nomuntu ongasisiza. Amaphoyisa noma ibutho.
  
  
  "Ngingathanda ukumbona, baby, kodwa angikwazi. kumelwe siqale sithole umuntu ozochaza lesi sikhonkwane. Futhi uma sithola umuntu onjalo, okuwukuphela kwenkinga ukuthi bayasethemba yini. Singabantu bakwamanye amazwe abangenayo ipasipoti noma i-visa. Cha, bangathanda ukucabanga ukuthi siyimbangela yalokhu."
  
  
  - Kodwa asikwazi ukumisa Zembla. Thina sobabili kuphela.
  
  
  Ngashaya isandla sakhe, manje esasibambe esami. "Ukubheja?"..
  
  
  
  
  Isahluko 8
  
  
  
  
  Ngemva kwehora, sahamba ngetuguigalpa Ngemoto yezempi eyebiwe saya edolobhaneni lasezintabeni Lasepolencia.
  
  
  Saba nenhlanhla yokuthola okuthile okwakuhamba esikhumulweni sezindiza esingenamuntu. I-rover yayimi egaraji elincane lamaphoyisa esikhumulweni sezindiza eduze kwezindiza ezindala ezinophephela emhlane. Imoto yaqhuma futhi isondo langaphambili langakwesokudla lasuswa. Ngokushesha nje lapho iziphathimandla Zasehonduras zinquma ukuthatha isinyathelo, ngokusobala kwaba nokwethuka okuvamile. I - rover yayisanda kushiywa. Yayigqwalile, inefasitela langaphambili eliqhekekile kanye ne-radiator grille egqwalile. Kodwa okubaluleke nakakhulu, yavalwa ngokuphelele. Kule ndawo ephakeme, kanye nasezintabeni eziphakeme, lapho kwakudingeka siye khona, kunento enjengobusika. Yiqiniso, akukho lutho uma kuqhathaniswa nezimo zamanje, kodwa iqiniso lokuthi Abantu Basehonduras babesebenzisa izimoto ezivaliwe lalinengqondo. Ngangibonga ngalokho.
  
  
  Ngathola isondo elihambisanayo egaraji. Phakathi naleso sikhathi, Utamara wayehlola amabhodlela amaningi egesi ngaphandle kwesiteshi segesi. Ngangishintsha isondo lakhe lapho efika ezongitshela ukuthi iphampu yayingasebenzi kwakungekho inkohlakalo. Ngenhlanhla, sathola imiphongolo eminingana kaphethiloli. Sakwazi ukupompa amanzi anele ngepompo yesandla ukuze sigcwalise amathini ayisithupha nethangi lemoto enendawo yonke. Phela, isilinganiso esiphakeme se-octane ngokuqinisekile sasiyoshisa imbobo emasilindini. I-corkscrew yayishesha kangakanani. Kwakungekho zikhali Kule Rover, okuyinto engamangazi. Sathola ikhoyili yentambo nekhithi yosizo lokuqala . Ngaphambi kokuba ahambe, Utamara washintsha ibhandeshi ehlombe lami. Wayejabule ngokuthi ukopha kwase kumile futhi izimbobo zase zivaliwe kahle. Nokho, kwakungekho mithi yokunciphisa ubuhlungu bokuhlafuna. Uzama ukukhohlwa ubuhlungu. Ukufunda kwami Ifilosofi Yasempumalanga kanye nezifundo zami ezibanzi ze-yoga kufanele kungisize ngenze lokhu. Umoya unqoba izinto-futhi kuyasebenza!
  
  
  Ekugcineni, endleleni, saqaphela ukuthi isitofu sasisebenza kabi futhi isivalo sasiqhekekile. Iphunga eliqhubekayo lokuduma nokushisa lagcwalisa ikhabethe. Ngacabanga, ukuthi kwakuyoba okuxakayo kanjani uma ubuthi be-carbon monoxide busenza sife ngaphambi kokuba sibe nethuba lokufa ngendlela efaneleke kakhudlwana. Yena ngokwakhe wayethanda iqhwa elibandayo noma umthofu oshisayo.
  
  
  Ngamshayela. Utamara wathola indlela yakhe ebalazweni ayelivule esifubeni sakhe. Umzila esawuthatha wawuhlanganisa ukuhamba ngezigzag ngokuqhubekayo emagqumeni futhi ekugcineni ukukhuphuka kokugcina, okucijile kakhulu Ukuya Epolencia. Ukukhuphuka kulezi zintaba akunakubhekwa njengento emangalisayo. Aziqine kakhulu futhi aziweli esigabeni esifanayo Ne-Alps noma I-younger rocky Mountains. Kodwa manje kwakudingeka sigawule amahlathi ambozwe yiqhwa. Ukugibela izintaba ezihamba emoyeni nezindlela ezibandayo ezidonswa amahhashi nezintaba kwakuyingozi kakhulu kunalokho okwakubonakala. Kwakusondela amafu amnyama phezu kwethu. Ama-wisp enkungu engwevu neqhwa, exutshwe nesichotho, ashaya imoto eyayihamba yonke indawo nhlangothi zonke.
  
  
  Kuzo zombili izinhlangothi zomgwaqo omncane, ibutho elincane labantu bomdabu lalihamba. Ababaleki abashiye amadolobhana nezindlu zabo. Bahamba kanzima ukuze bavikele Itegucigalpa. Amanye ayegibele amahhashi noma izimbongolo, amanye ayenezinqola, kodwa iningi lalihamba. Babefaka ama-poncho agelezayo, amabhulukwe kakotini akhululekile, nezimbadada. Begqoke kabi futhi bedabukile, babehamba kanzima kanye nezinto zabo ezincane emhlane. Ukube babebasekeli Bakazembla, abazange bakubonise lokho.
  
  
  Ngolunye usuku wama ukuze inqola idlule. Utamara wavula iwindi eliseceleni. - Kude kangakanani Ukuba Polencia?"Kuyini? "wabuza i-half-breed . Wama isikhashana, wabe esedonsa i-poncho ngokuqinile emzimbeni wakhe owawuqandekile. "Mhlawumbe ihora. Umgwaqo mubi. Buyela emuva uma ungakwazi.
  
  
  - Cha, kumelwe siqhubeke. Ngiyabonga.'
  
  
  Le ndoda yafaka isandla sayo efasiteleni. - Akusizi, senorita. Abanye babo basizungezile ngokwengxenye yempesheni. Abantu abanezibhamu basijaha emakhaya ethu."
  
  
  "Amasosha?
  
  
  'Cha. abanye. Angazi ukuthi kungani befuna idolobhana lethu elincane. Lapho ubhekene nesikhali, kungcono ungabuzi imibuzo futhi ulalele."
  
  
  "Sizoqaphela. Umuchas gracias, usenor. Utamara wavala iwindi. Ubuso bakhe babunzima njengoba sasishayela. "Akungabazeki manje, Nick. Wawulungile. Isidlulisi sikhona.
  
  
  Yebo. Futhi enye into. Uzembla wayesevele ekhona.
  
  
  Wangibuka ngokucijile. - Ungaqiniseka kanjani kangaka?"
  
  
  "Angiqiniseki, kodwa kuyahambisana nesimiso. Iziteshi akufanele zibe zinkulu kakhulu. Zazenziwe ngaphambili futhi zilungiswe ngobude bamaza obuhleliwe. Kwakwenziwa imiyalo ezungeze ithempeli Lamamaya. Uzembla wamisa i-ih ngasese, ngaphandle kokuqondiswa. Ngale ndlela, asikho isimo esiyosola futhi sithumele amasosha ukuba ayohlola imisebenzi ye-ego. Manje njengoba izinto zase zingahambi kahle, kwadingeka akhethe. Wayengase aqede iziteshi zakhe futhi akhohlwe ngohlelo lwakhe, noma akwazi ukusebenzisa izinhlelo zakhe nganoma iyiphi indlela. Futhi namanje angiboni ukuthi lo muntu oshisekayo uyeka. Ngokwesisebenzi sokukhanda, kunokuthile okuhlobene nesakhiwo sabafel ' ukholo. Manje njengoba Ipolencia ithathwa izigebengu ezihlomile ze-ego, kusobala ukuthi Uzebla unqume ukulwa kuze kube sekupheleni okubuhlungu ngazo zombili izindlela. Njengoba kungekho ukuxhumana ngomsakazo, ngingasho ukuthi undiza emuva naphambili phakathi kwezikhundla zakhe ukuze asekele futhi alawule amadoda akhe."
  
  
  "Usho Ukuthi Ucolonel Zembla ulapha Epolencia?"
  
  
  "Kumelwe ukuba waphinde wahamba futhi washiya onogada."
  
  
  "Asiqiniseki, Nick.
  
  
  Wathatha isondo lokushayela Le-rover njengokungathi kwakuyintamo Kazembla.
  
  
  "Cha, asiqiniseki."
  
  
  Sasilwela ukuthola indlela yethu yokukhuphuka. Ngezinye izikhathi phakathi kwamaqembu ezihlahla ezinamagatsha agobekile ngaphansi kweqhwa elingavamile. Ngezinye izikhathi ezintabeni ezimbozwe yinkungu ezinamawa ngakolunye uhlangothi nokungabi nalutho okumpunga ngakolunye. Amakhaza increased. Umoya obandayo wahlaba ikhabethe njengensingo ephepheni, futhi amazinyo ethu ayeduma njengama-castanet. Ekugcineni safinyelela ethafeni elincane, ekugcineni okubanzi kwesigodi esingunxantathu. Ngakolunye uhlangothi lwesigodi kwakunepolencia.
  
  
  Ithafa elikhulu, elikhazimulayo elaliphambi kwethu. Usergei wabonakala ngokumangalisayo eqhweni elihlanzekile. Kwakubonakala sengathi isibhakabhaka kuphela esicwebezelayo nesicwebezelayo. Izixuku zamafu eziwohlokayo zazikhazimula njenge-quicksilver. Lesi sigodi sasikhanya simhlophe futhi sihle ngendlela eshaqisayo. Izindonga zeqhwa ezinhle zazimboza izwe elake laba luhlaza. Umfula wawugeleza phakathi esigodini. Wayekwazi ukubona ukuthi laligelezela kuphi esigodini. Izindawo ezinamagquma ngaphansi kweqhwa elijiyile zazikhomba emifuleni. Izimpophoma eziningi, manje ezizungezwe iqhwa, zabonisa indawo ephakeme. Ipolencia yayiseduze nempophoma enkulu. Ngokuvamile izindlu zasemzaneni zazenziwe ngetshe ne-plaster elimpunga, kodwa manje kwase kuyiqoqo lezindlu zezinyo lendlovu ezibhidlikile ezungeze isonto elimhlophe ngokulinganayo.
  
  
  Wayazi ukuthi kwakuzoba nendoda eyayilindile embhoshongweni wesonto. Abanye bayohlola imigwaqo, futhi abanye bayohlala emithambekeni emise ezungeze isigodi. Onogada esasibabona, abayisithupha babo, babakha amabala amnyama ngemuva kokukhanya. Ababili babo babemi endaweni yokuvimbela eyayakhiwe uthango oluzungeze izingodo emgwaqweni oya Epolencia. Ngokwesibonelo, ezinye zihlelwe zaba yingxenye yombuthano ohlangothini lwethu lomuzi.
  
  
  Abakasiboni. Kungenjalo babeyokwenza okuthile", kusho Utamara. "Bamane nje bemi lapho... Noma mhlawumbe bayazi ukuthi siyeza silinde ngaphandle kokudubula kuze kube yilapho sithola ukulunywa."
  
  
  - Well, ake hhayi ukugcina ih ukulinda yisiphi isikhathi.
  
  
  - Singazama ukukhipha umlindi wokugcina ngokuzungeza. Singasebenzisa isibhamu se-ego.
  
  
  Akazange aphendule ngokushesha. Ngafunda le ndawo futhi ngacabanga. Wazama ukuza necebo elalinethuba elihle lokuphumelela. Ngangingakuthandi ngempela.
  
  
  "Cha, asazi isimiso sakho", ngamtshela ngemva kwesikhashana. Futhi asinaso isikhathi sokuma lapha futhi sixazulule lokhu."Ngaphezu kwalokho, leli dolobhana livuleke ngokuphelele. Kuzoba nzima kakhulu ukungena lapho. Futhi ngisho noma kusebenza, singase singazi indawo ih. Khona-ke sizozinikela. Cha, okuwukuphela kwethuba lethu ukushaya ngaphambi kokuba bazi ukuthi silapha.
  
  
  "Kulungile, ngitshele ukuthi kanjani!"
  
  
  Ngabuyekeza konke. Khona-ke kwafika intambo ngemuva emotweni. Ngathi: "nginike isibhamu sakho".
  
  
  Kungani? Kusele imizuliswano emithathu kuphela ku-nen.
  
  
  'Kuhle kakhulu . Lokho kungaphezu kwalokho engikushiyile. Oh, nenye igranade, ngicela.
  
  
  Wayebukeka edabukile, kodwa wenza njengoba ayebuza.
  
  
  'Siyaphi?'Kuyini?'wacela njengoba ayelungiselela ukuphuma azungeze Irover.
  
  
  "Hhayi thina, kodwa mina. Ay lapha.'
  
  
  "Nick, cha!
  
  
  'Yilokhu okufanele kube yikho. Phakathi naleso sikhathi, ungaguqula ijeep bese ugcwalisa ithangi ngamabhakede. Uma ngiphumelela, kungase kudingeke ukuba ngihlehle ngokushesha. Uma ngingafiki, khona-ke...
  
  
  'Ungasho lokho.'
  
  
  Waphinda wathi: "uma ngingaphumeleli, khona-ke unethuba."Iphethiloli lanele ukubuyela Etegucigalpa.
  
  
  Ngiyakuzonda, " esho emva kwami. Wabheka phezu kwehlombe lakhe emfanekisweni omncane ehlezi eland rover . Ukube nje kwakungeyona into ebandayo kangako, futhi isimo sasingeyona ingozi futhi siphuthuma kangako! Khona-ke ngingathanda ukwazi ukuthi uthando luyini, futhi. Umuzwa wami wesithupha wangitshela ukuthi umenzeli wami waserussia onobungane wayeshiseka ngokwanele ukuba asenze sikhohlwe ukuthi sasike saba abandayo.
  
  
  Wafinyelela emikhawulweni yomibili ye-plateau futhi waqala ukukhuphuka amagquma ayeholela eweni eliphakeme ngaphezu kwesigodi. Kwadingeka nginciphise iqhwa ngonyawo olulodwa kwaze kwaba yilapho sekunzima ngokwanele ukubamba i-alenka yami. Khona-ke, ngolunye unyawo, ucezu olulandelayo nokunye. Kwakukhathaza ukufa. Isinyathelo ngesinyathelo, lakhuphuka. Ngokushesha, imisipha yomlenze wakhe yayeka ukuzwa, ngenxa yokunyathela. Ezingxenyeni ezicijile kakhulu, kwakudingeka ukhasa ngamadolo. Wayelwela ukuvuka ngezandla zakhe. Ekugcineni wafika esiqongweni sewa. Manje uhambo lwami oluya edwaleni luvulekile ngaphezu kwengxenye yemayela.
  
  
  Ingxenye yokuqala yayingeyona into enzima kakhulu. Ngokuyinhloko yayakhiwa izihlahla nezihlahla ezincane, okwakukhula kuzo amagatsha angahleliwe ezindaweni ezingajwayelekile. Kodwa-ke izihlahla ezindala ezazishaywa umoya zayeka. Ngafika ehlathini eliwugqinsi. Izihlahla ezinkulu ze-coniferous, ama-oki nama-elm zagoba ngaphansi kwemimoya enamandla. Amagatsha ahamba ngokushesha. Kwakubonakala sengathi izingalo zazizungeza zisuka kolunye uhlangothi ziye kolunye ukuze zifudumale. Ezinye izihlahla zawa ngaphansi kwesisindo seqhwa futhi zaqhekeka nesiqu esiqandisiwe. Kwakudingeka ngihambe phezu kwazo noma ngaphansi kwazo, ngikhasa ngaphezu kokuhamba.
  
  
  Naphezu kweqhwa elalimboze yonke into futhi layiqeda, wabona ukuthi izihlahla zazimi egqumeni. Leli gquma laliphezu komfula, ngaphambi nje kokuba umfula wehlele esigodini. Kwakuneqembu elikhulu lama-angelesas; kwakunemilo emnyama, egobile esondelene. Ngaya lapho ngaphansi kwesembozo sezihlahla. Lapha, umoya wawungenamandla kangako futhi iqhwa lalingenawo amandla. Waphuma waya osebeni lomfula futhi wabheka nxazonke ngokucophelela. Umoya waphela. Lokhu kwakwenza kube lula ukulawula indlela. Iqhwa elalingizungezile lalibukeka linokuthula futhi linobungane. Intambo yayinesisindo esikhulu ehlombe lami elilimele. Ngangingathanda ukuwuphonsa phezu kwelinye ihlombe lami, kodwa kwakudingeka ngigcine isandla sami sokunene sikhululekile ukudubula.
  
  
  Wakhipha isivalo sesibhamu esizenzakalelayo izikhathi eziningana ukuze akhulule i-ego emafutheni ayeqine ngenxa yamakhaza. Wama wafa, Futhi Ustahl walinda. Ngangizomlalela uma kukhona umuntu oseduze. Kwakungekho zimpawu zokuphila noma kuphi.
  
  
  Umfula-kungakhathaliseki ukuthi wawusibiza kanjani-wawugeleza eqhweni naseqhweni njengopayipi lokukhuculula indle. Wayengabaza ukuthi kwakuyoba yiqhwa ebusika obuvamile. Izihlahla nezihlahla, ezasuswa yisiphepho, zazinanyathiselwe phakathi kwamadwala aphakathi. Lezi zihlahla zakha idamu eliyindilinga elizungezile, elaliqala kwelinye ibhange liye kwelinye.
  
  
  Wathuthela ngakwesokudla ngokudangala okuncane ngasogwini. Ezungeze impophoma, ngaphambi nje kokuba umfula ugelezele esigodini, kwawa isihlahla esikhulu somuthi womtholo. Wayeseceleni komfula, ingxenye yawo isemfuleni. Amagatsha aphansi ayejulile ngaphansi kweqhwa, kodwa izimpande zazisalokhu zibukeka zintsha. Lokhu kwakusho ukuthi lesi sihlahla sasisanda kukhishwa.
  
  
  Yama lapha. Intambo eyodwa yentambo yayibopha esihlahleni. Wabopha enye intambo okhalweni lwakhe. Wawela umfula owawuqandekile futhi wabhekisa amabombo emthonjeni wamanzi. Ukuhamba eqhweni lemifula kwakuyoba lula, kodwa ngangingafuni ukutholakala. Icebo lami lalilula. Ngesikhathi esebenzisa lonke ubude bentambo, wayeyobe eseduze ngokwanele nempophoma ukuze asebenzise igranade Katamara eyayigqoke ngokuphelele futhi abhubhise idamu elikhulu. Wayethembele eqinisweni lokuthi iqhwa elalisanda kwakhiwa lalingeke libekwe ngokuphelele. Uma iqhwa liphuka, leli qoqo eliqoqekile laliyogeleza njengamanzi azungeze ichibi. Ipolencia yayiseduze nesigodi. Abantu baye banyamalala. Amadoda Kazembla kuphela nesidlulisi esasala edolobheni.
  
  
  Kwakungaphephile. Ibhomu lalingase liqhume ngaphambi kokuba ngifinyelele endaweni ephephile yezihlahla. Udonga lweqhwa neqhwa lwaluyoshelela emaphethelweni ngesivinini esikhulu. Umphumela wawuyoba obulalayo njengokudilika komhlaba. Futhi ngangingeke ngizivumele ukuba ngibanjwe yileso siphepho. Wayengazi lutho ngezilungiselelo zesikhathi sokushiswa. Intambo kwakuwukuphela kwethemba lami.
  
  
  Idamu lalisekude ngamamitha ayishumi nanhlanu, amanye ayishumi. Indlela yakhe yayiyimimmo yamagatsha namadwala. Wayebambe ibhomu le-tangerine ngesinye isandla, isibhamu esizenzakalelayo ngesinye. Ngangicabanga ukuthi ngizwile amazwi, kodwa ngangingaboni lutho. Akukhona isikhathi eside. Ukukhasa kwakhe, umgomo wami nomzimba wami kwakuphansi kakhulu kunalokho okwakungokwakhe kuphela okwakungagoba. Wayesecishe wafika eweni lapho ephinde ezwa imisindo. Kulokhu kwakungekho phutha! Amanye amadoda ayefika ehlathini le-spruce. Babehamba beya emfuleni. Amazwi ayezwakala eqhweni. Ngangikuzwa ngokucacile lokho ababekusho. "...kukhona izinyathelo lapha, ngathi kini, ngacabanga ukuthi ngibone okuthile okungajwayelekile. Akakwazi ukuba kude.
  
  
  Kwakunengodo eyayiphuma eqhweni cishe imitha ukusuka kimi. Wangena kule ndawo yokukhosela eqhweni futhi wazithola esegumbini elinamagatsha antshontshayo. Abazingeli bami kumelwe ukuba bangizwile. Umoya wakhe ubambekile, isibhamu saserussia silungele ukudubula esandleni sami. Elinye izwi lamuzwa, limemeza ngespanishi. 'Izwe. Intambo yokuvota. Iwela umfula.
  
  
  Yena, wabheka emagatsheni afile. Wayengathola izibalo ezine ezimisa osebeni lomfula. La madoda ayegqoke iyunifomu engenamumo enophawu ayelubone ngaphambili ethempelini. Isibhakela esinamagilavu sasibambelela ezibhamu zabo njengoba babegqolozele iqhwa. Kwakunomoya omncane owawuvunguza, okwenza i-ihk inamathele emzimbeni wabo. "Kubanda njengodadewenu," kusho owesithathu, ehleka. 'Sawubona!indoda yesibili yaphendula ngesenzo esingcolile. "Thatha intambo, Jose . Ake sibone ukuthi ungumdobi omuhle yini.
  
  
  Wafinyelela intambo eyayizungeze okhalweni lwakhe wayikhulula. Akazange aphoqeleke ukuba adubule amadoda amane kathathu. Waphonsa intambo wayibuka igingqika eqhweni. Ngokungazi waphakamisa isandla sakhe sobunxele, leso esasinebhomu Likatamara. Kungazelelwe kwavela amaconsi egazi ebunzini lami. Wabuka igranade engakholwa. Iphule ngephutha ishubhu lokushisa izingxenye ezintathu kwezine zendlela eya phezulu. Cishe, lokhu kwenzeka lapho ebhukuda eyocasha. Izingxenye ezintathu kwezine zalokho? Igobolondo laligxunyekwe futhi lingaqhuma noma nini-kodwa nini? Ngahlala phansi ngemva kwesihlahla esiwile, ngizibuza ukuthi ingabe igranade yayiyoqhuma yini ebusweni bami. Ngokungazelelwe ngamuzwa: "oye abangane ! Ukulandela ezinyathelweni Zika -mre. Kukhona umuntu ohlezi ngasemfuleni!
  
  
  Amadoda amane eza kimi obala. Omunye wagoba ikhanda lakhe ukuze afunde imikhondo. Zonke zazinemicibisholo ezandleni zazo, zilungele ukudubula. Yenziwa ngokucophelela ngesibhamu Sikatamara somholi wabane. Wayekude ngamamitha angamashumi amabili kuphela lapho emdubula kanye. Wabona indoda ibamba ingalo yayo futhi iguqa ngamadolo. Ngamshiyela ibhomu le-mandarin emfolokweni yegatsha. Iqembu lika-Odin elalisele lawela phansi eqhweni. Abanye ababili bavula umlilo ngokushesha. Izinhlamvu zazilandela izinqwaba zeqhwa nezingcezu zeqhwa ezazingilimaza ebusweni. Yazuza imizuzwana embalwa ngenxa yomphumela ongalindelekile. Khona-ke laba bantu bayokhomba kangcono. Futhi wayecishe abe ngu-ih emehlweni akhe. Babengeke baphuthelwe.
  
  
  Imizuzwana yayidlulile ngokuphelele lapho igranade iqhuma. Ukuqhuma kwangishaya emhlane njengesibhakela sensimbi. Ngazizwa iqhwa lizamazama ngaphansi kwezinyawo zami njengoba ukuqhuma kwakudwengula idamu elinzima. Landizela emoyeni, laphinde lawela, futhi lagxuma. Ngashaywa imvula enkulu yeqhwa, iqhwa nezinkuni. Wezwa ukukhala kwamanye amadoda njengoba ukuduma kokuqhuma kwaphela... khona-ke iqhwa laqala ukuqhuma ngokumemeza okwesabisayo. Amanzi abandayo ngaphansi kweqhwa ayengakabi yiqhwa. Manje yaqala ukugeleza ngokushesha emaphethelweni omgodi. Iqhwa labubula futhi laqhaqhazela ngaphansi kwengcindezi enkulu; laqala ukuqhuma. Kwabonakala izimbobo ezinkulu. Iqhwa lalingasabambeleli futhi, kanye nezinsalela zehlathi, laqala ukushelela njenge-halibut enkulu eqandisiwe emaphethelweni phezulu edolobheni.
  
  
  Wazama ukuvuka. Iqhwa lalidansa futhi lithambekele phezulu naphansi. Waphinde waguqa. Wayengakwazi ngisho nokukhasa amamitha ambalwa aye ogwini. Wabheka eceleni ababemlandela. Indoda eyamdubula yayingasekho. Engangikubona nje kwakuyizandla ezazibamba noma yini. Wawa emfantwini eqhweni. Abanye bagxuma futhi bamemeza. Wayengeke enze lutho ngaphandle kokunamathela emagatsheni esihlahla. Umfula ifreed wakhuphuka kakhulu phakathi kwalesi sikhala esingamamitha ayishumi. Womabili la mabhange ayegcwele amandla. U-Odin ezungeze abantu Basezembla wazama ukuphuma azungeze lo mthombo oqhumayo. Iqhwa laphuka. Ukukhala okukodwa, futhi uzamcolo onolaka wagwinya i-ego. Amadoda amabili ayesele akhala njengamadoda abhekene nokufa. Kwakungekho lutho olwalungenziwa. Kancane kancane sagxumela eweni. Izingcezu zeqhwa nezinsalela zezihlahla zasishaya nhlangothi zonke.
  
  
  Ingxenye engenhla yempophoma yayifana nesiphepho esikhulu. Konke kwakuphenduka futhi kudonswa enkabeni ye-vortex. Ngangimuncwa umsindo omubi wokugquma. Khona-ke yawa.
  
  
  Ngafuna ngokulangazela noma yini eyayingase yehlise ijubane lokwehla kwami. Ngayibamba, ngayibamba, ngaphinde ngalahlekelwa ukuzazisa kwami, kodwa ngaphinde ngayibamba. Amagatsha amaningi aqhekeka noma aphuka eduze nesiqu. Kodwa kwakusekhona amagatsha nezinaliti ezanele zokuthambisa ukuwa kwami. Umsindo kastahl unamandla kakhulu. Kwakunjengokungathi ama-valve okuphepha ama-boiler ayinkulungwane avulwa ngokuzumayo ukuze kukhishwe umusi owengeziwe. Iqhwa neqhwa kwachitheka enkabeni Yepolencia. Lonke idolobha laligcwele iqhwa elaliphakama ngokushesha futhi liwe. Yayisenkabeni yalesi siphepho lapho amehlo abukayo engena esiqwini sesihlahla esiqotho ezinyaweni zami.
  
  
  Wabheka iqembu lamadoda ngamehlo amakhulu. Baxoshwa edolobheni futhi bahlakazeka kulo lonke ithafa. Phakathi naleso sikhathi, ngangidutshulwa. Konke engangikwazi ukukwenza kwakuwukuzungeza futhi ngithandaze. Ngangithemba ukuthi ngangishesha kakhulu kangangokuthi babengeke bangishaye. Kodwa hhayi ngokushesha kakhulu, ngoba ngaleso sikhathi ngangiphula intamo yami. Wabanjwa isiphepho samanzi agelezayo, amatshe nezihlahla. Ugawk washaya igatsha lotshani endlebeni yami. Okunye ukukhonkotha okunomsindo wensimbi kwaqhuma edwaleni umimmo ayedlule kulo. Kwangenza ngacindezeleka ngenxa yokwesaba. Umfula wabe usushaya phansi esigodini ngamandla enhlamvu yesibhamu. Ngashaywa ezinyaweni futhi ngaphonswa kwenye indawo. Izinto ezingabonakali zangishaya. Ngagwinywa amagagasi amanzi aneqhwa kwaze kwaba yilapho eba mnyama phambi kwamehlo ami.
  
  
  Umfutho onamandla wangibuyisela phezulu ngaphambi kokuba ngiqaphele ukuthi kwakwenzekani. Phakathi nomuzi wakhe owawusucaba futhi wacishe wabhujiswa ngokuphelele, wavela. Ngaphonsa amanzi futhi umthungi uyazi ukuthi yini enye into. Izama ukubhukuda. Ukugwazwa emhlane kwangenza ngawa. Angizange ngithuthuke. Ngakho-ke, waqhubeka ehlala endaweni yakhe ukuze agcine ikhanda lakhe lingaphezulu kwamanzi. Wayenethemba lokuthi ngale ndlela futhi ngikhuthaza ukujikeleza kwegazi lami. Kwakunjengokungathi uselwandle I-Arctic. Kunoma ikuphi, amathuba ami okusinda ayengaphezulu kakhulu! Kwathunyelwa esinye isibhamu ngemva kwami. Khona - ke wayengasafinyeleleki, eduze nalokho okumelwe ukuba kwakuyisonto Lasepolencia.
  
  
  Umfula wawugingqika kakhulu. Igazi lami labanda emithanjeni yami. Izinzwa zami zazithule. Ngangingasakwazi ukumzwa. Ama-dumbbell ensimbi ayebonakala enamathele ezingalweni nasemilenzeni yami. Yawela ngaphansi, yaphuka, yaqala ukucwila futhi.
  
  
  'Nick! Nick, linda...
  
  
  Izwi lavela eduze kwenkungu, lisuka kude. Waphakamisa isandla sakhe ngokudlikizela. Isandla esinamandla sabamba isihlakala sami. Wamdonsa futhi wazama ukumsiza. Wayenenkinga yamanje. Walwa nesifiso sokuyeka. Walwa nesifiso esicishe sibe namandla sokulala futhi acwile embhedeni wamanzi omkhulu kunayo yonke emhlabeni. Kodwa isandla asizange siyeke futhi saqhubeka singidonsa. Ekugcineni, wazizwa enendawo eqinile. Ngangisadonswa. Amanzi ayezungeza amathanga, amadolo namathanga... futhi yabe isindiza! Wathatha izinyathelo ezimbalwa ezingazinzile futhi wawa.
  
  
  'Igama lesidlaliso. ngiyabonga Nkulunkulu. Ngangizwa ukuzamazama kwezwi lakhe. Izinyembezi ezinkulu zavela emehlweni Katamara. "Ngiyabonga Unkulunkulu ukuthi ubhukude eduze nogu ukuze ubanjwe kalula."Ingabe nonke nilungile?"
  
  
  'Akukho okufana nalokho. Izwi lami laphuka. Wanyakazisa ikhanda lakhe ekhathele futhi wagqolozela Unah. Ngacabanga ukuthi kuhle ukuba nowesifazane akunakekele.
  
  
  
  
  Isahluko 9
  
  
  
  
  Kwakusihlwa lapho sibuyela Ecessna Katamara. Sasingenayo inkanyezi esibhakabhakeni. Imvula enkulu yeqhwa yahlanganisa izihlahla futhi yahlanganisa inhlabathi, eyayisivele imbozwe ngendwangu emhlophe. Kwakubanda. Konke ukuphefumula kubuhlungu. Ukubhukuda kwami okungafunwa kuye kwafihla amashiya nentshebe yami ngesendlalelo seqhwa.
  
  
  Samangala lapho sibona ibhande elifiphele lokukhanya okuphuzi okufiphele enkabeni yetegucigalpa, inhloko-dolobha Yasehonduras. Ngakho ukuqagela kwethu kwakulungile. Leli dolobha liye lanikeza abantu abangenamakhaya indawo yokuhlala futhi ukuphathwa kwabangenamakhaya kuyoholela ekulahlekelweni. Isikhumulo sezindiza nemigwaqo eya kuso kwakusalahliwe. Sacabanga kafushane nje ukuthi kungenzeka yini ukuya edolobheni. Kodwa izimpikiswano ezindala zaphinde zaba ezinqumayo. Sasichitha isikhathi esiningi sifuna iziphathimandla ezifanele. Uma kwenzeka bengasethembi, usizo luka-ih luyoba nokungabaza, futhi uma bengasethembi, siyoba abahlulekayo. Ngaphezu kwalokhu kwakunengozi yokuthi abanye bangase babambisane Nezembla futhi basebenze ngasese ngokumelene nohulumeni. Ngaphandle kwemininingwane eqondile, sasingeke sazi ukuthi sasibhekene nobani.
  
  
  - Futhi iyiphi incazelo okufanele siyinikeze ngalokho okwenzeka Epolencia?"Utamara wanikina ikhanda. "Unick, lelo kwakuyiqhinga elibi kunawo wonke engake ngawabona. Ukube ngangingazi kangcono, ngabe ngafunga ukuthi unebhodlela lonke le-vodka.
  
  
  "Ihhotela lakhe lizoba ngofrank manje", ngiphendula, ngihogela. "Ngendlela, ingabe wawunombono ongcono wokubhubhisa lesi sakhiwo ngemithombo yethu elinganiselwe?"
  
  
  "Kulungile ... cha, hhayi ngokushesha, kodwa ngisacabanga..."
  
  
  "Ngomsombuluko ekuseni isicanucanu esivela kuthishanhloko!"
  
  
  'Usho ukuthini, Nick?
  
  
  'Khohlwa. Khumbula nje ukuthi isidlulisi esisodwa kuphela esibhujisiwe. Abanye ababili abaphambili. Futhi kumelwe " sikwenze ngezinhlamvu ezintathu futhi, yebo, ugwayi wakho."
  
  
  "Nick, lokhu akulungile! wathi, ukukhala. "Akukho lutho olubi ngogwayi wami."
  
  
  "Akukho Lutho Usmokey ayengalwenza ukuze elaphe ibhere", ngasho. "Ingabe ufuna ngimkhanyisele ugwayi?"
  
  
  "Hhayi ngempela", ehleka. "Ubani Usmokey Bear?"
  
  
  "Kungathatha isikhathi eside kakhulu ukukuchaza. Ngingathanda ukuba abe nogwayi njengamanje ephuza i-vodka yakho. Kodwa uphawu lwami kuphela olunomlomo wegolide.
  
  
  "Umlomo wegolide! Ah, keep. Kungani lokhu kudingekile?
  
  
  "Lokhu kungenxa ye-T-zone yami."
  
  
  "Indawo ye-t ?"
  
  
  "Nkulunkulu Umninimandla Alm! Tamara, abakufundisi lutho nhlobo kulesi academy On Ulyanovsk Avenue? Ngeke uhlale imizuzu eyishumi nanhlanu Emanhattan.
  
  
  "Okungenani abasifundisi nge-t-zones . Ngaphandle kwalokho, kuzwakala kungafaneleki.
  
  
  Kwakusezindebeni zami ukusho ukuthi kwakungeyona. Kodwa-ke ngakhumbula ifilimu eyayithengiswe yonke ayeyibone emasontweni ambalwa edlule. Kungenzeka ukuthi uqinisile. Wasusa umphimbo wakhe futhi wakhonkotha, " nginike ikhukhi."
  
  
  Wanginika ikhukhi. Kwakungenye yalawo makhukhi eshizi nebhotela likaphayinaphu owathola emishinini yokuthengisa. Kwakuyinto edliwayo esekelwe kuyi-internet esasingayithola esikhumulweni sezindiza esingenamuntu, futhi ngenxa yamakhono ethu, sangena emshinini wokuthengisa sathatha amaphakethe ayishumi nambili. Ushokoledi omncane owawusemshinini wokuthengisa eduze wawungadliwa nhlobo, ngisho nangemva kokuba siwuqedile. Khona-ke, ngemva kokuhlasela kwethu, yagcwala amathangi Akwacessna. Utamara wagibela indiza ngemoto engenalutho, engekho emoyeni.
  
  
  Sasisekhona. Sasisecessna. Injini yayingasebenzi, futhi ukushisa kwakuvulwa ngomthamo ophelele ukuze kusikhiphe iqhwa. Sasihlafuna la mabhisikidi. Ngangigqoke ijazi Likatamara ngesikhathi esomile. Amabhulukwe namasokisi ami anamathela kimi njengebhulokhi leqhwa. Sasifuna izembozo noma izingubo ezomile ezakhiweni. Akukho mphumela. Phakathi nokukhishwa kwesikhumulo sezindiza, konke okuwusizo, ngokusobala, kwathathwa nabo. Wabheka Utamara ekukhanyeni okuluhlaza okuthambile kwedeshibhodi. Ukuzola, ukuqina nesibindi sakhe kwakusahlonishwa. Walwa, waqalekisa, futhi wangisiza ukuba ngivuselele iland rover . Ngangiseduze nokukhathala ngemva kokuba sibalekele abafana abambalwa abasele Uzembla ayebabeke epolencia eyayisibhuqiwe manje. Waphumelela. Wayehamba yonke indlela ebuyela emuva. Saphikisana ngokuthi kufanele yini akhumule izingubo zakhe ezinodaka abese eqhwa emhlane wakhe ongenalutho, noma ahlale kuzo futhi ngesizotha aphenduke iqhwa. Ekugcineni, safinyelela esivumelwaneni. Ngakhumula ijazi lakhe namahembe ngagqoka ijazi lakhe. Ezinye kwakudingeka zome kahle.
  
  
  Manje njengoba ekugcineni sase sikwazi ukuphumula ngokuthula, kwacaca ukuthi Notamara wayesephelile amandla akhe. Wayebaleka izinsuku ezimbili nobusuku obubili. Ubuso bakhe nokuma kwakhe kwakubonisa izimpawu zokukhathala. Ngangingeke ngenze kangcono kakhulu. Utamara waxubha imvuthuluka esifubeni sakhe futhi wamluma iminwe.
  
  
  'Kuhle. Futhi kuphi manje? Ipuntarenas, Ecosta Rica?
  
  
  'Cha. Nganyakazisa ikhanda lami.
  
  
  "Kodwa Unick, Ipanama ibiza kakhulu eningizimu! Awucabangi...
  
  
  "Yebo, sizoya Epuntarenas kuqala", ngishilo, ngiphazamisa ukubhikisha kwakhe ... Bheka wena, Tamara. Ukhathele kakhulu. Ngingakushayela le ndiza, kodwa angicabangi ukuthi abantu abaningi bangcono. Futhi kulolu hlobo lwesimo sezulu, kungaba nzima kakhulu ukuhlala emoyeni. Sidinga ukuphumula.
  
  
  Kodwa asinaso isikhathi salokho.
  
  
  "Khona - ke kuyodingeka sithole isikhathi", ngasho ngokuqinile. Wangibuka ngokungabaza, wabe esebubula. "Uqinisile, Nick, njengenjwayelo. Amahora ambalwa ama-vault ayeyoba indlela yokuphuma.
  
  
  I-cessna 150 ayenzelwe ama-vault. Kodwa Utamara ungilungiselele esinye isimanga. I-nah yayinezihlalo ezihlezi phansi, ngokuvamile ezitholakala ezimotweni kulezi zinsuku. Njengoba zazihlehlisiwe, zaziyimibhede engakhululekile, kodwa wawungalala phezu kwazo. Kwakungekho ohlwini lwe-faa lwemishini edingekayo, kodwa Utamara wayengabonakali enendaba kakhulu nezindinganiso ZOKUPHEPHA ZASE-US. Ngalesi sikhathi, nami ngangingenandaba. Saselula, ngasinye sisesihlalweni saso, cishe amasentimitha ayisishiyagalombili ukusuka kwesinye. Sathula isikhashana, sibhekana. Ukuthula kwaba okucindezelayo.
  
  
  "Asikwazi nje ukushiya injini isebenza ubusuku bonke", eqala.
  
  
  'Cha.'
  
  
  "Kumelwe ukuba kubanda kakhulu lapha ngaphandle kokuthile okuzofudumala."
  
  
  Omunye umzuzu wokuthula. Isimo sasigcwele izifiso ezingachazwanga nemicabango edukisayo. Ekugcineni wamtshela:" singabelana ngejazi lakho, bese singabandi".
  
  
  Yebo, wavuma. Wasukuma wavala umlilo. Injini yakhwehlela izikhathi ezimbalwa yabe isima. Sathula ngokuzumayo. Utamara wanqikaza... Kancane kancane uhlala phansi eduze kwami esihlalweni sami esincane. Ephendukela kimi, wafinyelela ukuphakama kwakhe okugcwele. Wavula ijazi lakhe wasisonga ngalo. Wayibamba isidumbu sakhe. Amabele akhe ayindilinga, aphakeme ayezizwa njengama-apula aqandisiwe esifubeni sami esingenalutho njengoba ayevele angithinte. Amathanga ethu athintekile. Wathuthumela. Futhi kwakungekhona okuvela emakhazeni.
  
  
  Wayengafuni ukumethusa noma ukumlimaza. Ngiyayidinga ukuze ngithole ezinye izinto eziningi kakhulu. Ngokungazelelwe ukuba isithandwa sakhe kwakuyingozi kakhulu. Kodwa ngangingasakwazi ukulawula izandla zami. Kancane futhi ngokungenakunqandeka, ayehla aye okhalweni lwakhe oluncane nangaphansi kwejezi lakhe loboya. Iminwe yami yayishelela ngobumnene phezu kwesisu sakhe esiqinile, esiyisicaba. Ngangimuzwa ethuthumela ngaphansi kokuthinta kwami. Ukushisa okuvuthayo, okucindezelayo kwagcwala emzimbeni wami. Isandla sami sasithinta isikhumba sakhe esinjengovelvet, sifuna, sinethemba. Futhi wabe esezizwa — i-tingling throb, i-rheumatism engacacile kodwa ebalulekile.
  
  
  Saqabulana. Ukuvilapha nokuhlekisa ekuqaleni. Khona-ke kunzima. Uthando olushisayo lwabonakala luvutha Etamara. Umzimba wakhe wanginyakazisa ezandleni zami ngokunyakaza okuxekethile. Umlomo wakhe wawunjengesithelo esibabayo. Wayethuthumela futhi ecindezelekile ngenxa yokugona kwakhe. Ekugcineni, wakhululeka. Wahleka. Ukumamatheka okuqhoshayo, okuzanelisayo, njengokungathi kuhlekisa ngesifiso sami. Kodwa uma ayehlekisa nganoma yini, kwakuyisifiso sakhe siqu, hhayi esami. Kwakungekho budlova noma isisusa esicashile ekumamathekeni kwakhe.
  
  
  Akazange amelane nezandla zami. Ngakolunye uhlangothi, wanginxusa buthule ukuba ngiqhubeke nokunyakaza kwakhe kwaze kwaba yilapho silele nqunu eceleni. Ikhabethe lalishisa futhi linomswakama, futhi lalingashisi nje kuphela. Kancane kancane, wakhumula ijazi lakhe. Yayigqolozele unah, igqolozele unah ngempela, yonke indlela. Isikhumba sakhe esithambile, esikhazimulayo, amabele akhe aphelele anezinselo zawo ezibomvu, umlomo wakhe ocebile owawuphakama futhi uwe ngokuphefumula kwakhe okusheshayo, amathanga akhe ayindilinga, athambile aphenduka imilenze emide, emihle. Amehlo ami amdla. Wayebukeka emuhle. Waphakamisa izingalo zakhe ukuze anganga. "Nick, Nick... - Kuyini? "wamhlebela. "Unamandla kakhulu, uyindoda yangempela. Ukuvota njengoba kufanele kube njalo kulobubusuku, ukuvota njengoba ngizinikela kuwe. Awekho amanga, awekho amaqhinga. Hhayi Irussia Nemelika. Indoda nowesifazane kuphela ndawonye... Ngaqabula isifuba esisodwa ngobumnene, kwase kuba esinye. Waqhaqhazela, wabamba izinwele zami, wangidonsela kwenye indawo ukuze angilume. Isandla sami sasigxuma phakathi kwemilenze yakhe bese sikhuphuka esithambile ngaphakathi emathangeni akhe. Izinqulu zakhe zazikhululekile. Amadolo akhe asakazeka kabanzi, engimema ukuba ngimthathe ngokuphelele.
  
  
  Wasenza saguqa esihlalweni sethu esincane. Manje sasikunye. Iphansi. Omunye wemilenze yakhe emide, eguquguqukayo wawulenga ekugcineni kwesihlalo, usekela imizimba yethu. Kancane kancane, wehlisa isandla sakhe phakathi kwemizimba yethu. Wangicindezela ngobumnene enyameni yakhe emanzi, efudumele, eqhaqhazelayo. Emibuthanweni emincane, edlalayo, waqala ukuzulazula nokuxokozela. Iminwe yakhe yangicindezela ngendlala enah.
  
  
  "Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!"wabubula ngokuphefumula. Kwakunjengokungathi wangigwinya ngokuphelele ngaphakathi kuye. Umzimba wakhe usontekile. Ekhala ngenjabulo, wakhahlela imilenze yakhe. Izingalo nemilenze yakhe yayizungeze umzimba wami oshukumisayo, ohambayo. Umgogodla wami wawubanda. Wayenomuzwa wokuthi imisipha yakhe iyaqina, njengokungathi ayiseyona ingxenye yomzimba wakhe. Wamshaya. Ngomphefumulo nomzimba wakhe wonke, ngangisenjabulweni ejabulisayo yalesi sikhathi. Wayegoqa imilenze yakhe ngokuqinile nakakhulu ezinqeni zami ezinyakazayo. Iminwe yakhe enothando yangihlikihla ngokunyakaza okunesigqi. Injabulo yami ecindezelwe yachitheka ekujuleni kwenah. Wathuthumela. Wayengasakwazi ukulawula ukunyakaza kwakhe.
  
  
  Iminwe katamara yangena ngokujulile enyameni yami. Esalokhu eluma, wangicindezela phakathi kwethanga lakhe eliqinile ngokungenathemba. Wayekhononda futhi ekhononda ngaphansi kwami njengoba uthando lwakhe lwaluvutha ngamandla amagagasi. Imizimba yethu yazamazama kakhulu. Kwakubonakala sengathi ngeke kuphele.
  
  
  Lapho konke sekuphelile, salala isikhashana, sikhathele futhi sigcwele. Imilomo yethu iqinisiwe. Umsindo wokuphefumula kwethu wawujulile futhi unzima.
  
  
  "Nick", wahlebela njengoba sasiqala ukulala ubuthongo obukhulu.
  
  
  'Mmmmm ...?'
  
  
  "Nick, ubani Ibhere Elibhemayo?"
  
  
  
  
  Isahluko 10
  
  
  
  
  Icosta rica nayo inezintaba. Ezinye zazo ziyizintaba-mlilo ezilele, ngezinye izikhathi ezifinyelela ukuphakama okungaphezu kwamamitha ayizinkulungwane ezintathu. Kodwa ngokombono, ngisho nengxenye ephansi kakhulu yezindawo eziphansi manje yayisendaweni ephakeme kangaka. Izintaba zaziphakeme ngaphezu kwakhe endaweni engacabangeki. Njengoba Ucolonel Zembla ayebikezele, isimo sezulu sasiba sibi kakhulu ngenxa yokuphazamiseka kwensimu yamandla. Manje njengoba lezi ziteshi ezimbili zase zibhujisiwe, izibambo zedamu zavalwa. Iziphepho zeqhwa Mina Notamara esabhekana nazo Ehonduras zaphenduka isiphepho.
  
  
  Umkhuhlane omubi wahlasela isikhumulo sezindiza njengoba sasindiza siya eningizimu ebusuku kakhulu. Utamara wandiza ngendlela ebanzi phezu Kolwandlekazi Ipacific ukuze agweme isiphepho ngangokunokwenzeka. Kodwa njengoba sasiphendukela ezweni elibheke Epuntarenas, sabambeka esivunguvungwini seqhwa esikhalayo nesiphuphuthekisayo. Noma kunjalo, Utamara wakwazi ukuletha indiza ngokuphepha ethafeni eliseduze naleli dolobha eliyitheku Lasecosta rica. Amaphiko E-cessna ayembozwe ungqimba olujiyile lweqhwa. Ama-de-icers awazange abambelele.
  
  
  Abalimi ababili esafika eduze kwabo babenemoto Yebuick eneminyango emine yango-1940. Imoto yayiboshelwe ngocingo lwensimbi. Isihlalo sangemuva sanikeza izinkukhu indawo. Umlimi wayengayithandi kakhulu imali Yasenicaragua, kodwa sasingenayo enye indlela yokukhokha. Futhi sasingayithandi ngempela iqiniso lokuthi kwakudingeka sikhokhe imali ephindwe kayishumi kunentengo yansuku zonke ngalokhu okungavamile. Sajaha iqhude lazungeza iveni futhi sahamba.
  
  
  Umehluko phakathi kwezindawo eziphakeme Zasehonduras nesifunda esisogwini Lwasecosta rica wabonakala ngokushesha. Iqhwa elaliwele lapho ehlathini lalisalokhu lithambile. Lapha, umoya wawushaya ngokukhululekile ezindaweni ezinkulu Zasenicoya Bay . Iqhwa laphonswa kude namathafa futhi laqoqana ezigodini noma ngaphansi kwesiphephelo sezakhiwo namaqoqo ezihlahla. Umoya wawusishaya usuka kuzo zonke izinkomba. Ngezinye izikhathi umoya wawushayela imoto eduze kakhulu nemisele yokukhuculula amanzi eyayihambisana nhlangothi zombili zomgwaqo. Ngezinye izikhathi sasicishe sime lapho idolobha neqhwa liwela kithi. Umoya oqhubekayo waphenduka iqhwa nomuzi waba yiqhwa, elaba yiqhwa kancane kancane laba uqweqwe lukakhonkolo oluqinile. Kwaqubuka njengoba sasidlula ku-ego. Isibhakabhaka sasimhlophe ngokukhazimulayo, sigcwele ukubonakaliswa nokukhanya okuntinyelayo. Kuyamangalisa ukuthi ubuhle obunjalo obubandayo nobuhle obumangalisayo bungahlanganiswa. Ukuhlanganiswa kwalezi zikhathi ezimbili kwangenza ngaba yimpumputhe njengoba ngangilwa nesondo lokushayela. Ngangingakwazi ukubona amagatsha ezihlahla nezihlahla zisishaya. Imoto yashaya i-ihs ngamunye ngamunye. Utamara wangithinta ukuze afudumale kancane.
  
  
  Ekugcineni sangena epuntarenas. Liyitheku eliyinhloko Lasecosta rica Olwandlekazi Ipacific. Leli dolobha lisendaweni engamakhilomitha angu-140 entshonalanga yenhloko-dolobha Isan jose. Ngokuvamile leli dolobha linabantu abangaphezu kuka-30 000. Manje yayibukeka njengendawo yokungcwaba engenalutho. Kwakungekho muntu owayembona. Ngisho nezilwane ezingxenyeni ze-tac zizulazula emadolobheni suchalo. Umkhumbi omdala wokuvakasha nemikhumbi eminingana yokudoba ithoni yayibekwe ethekwini. Zazibanda eqhweni. Umuzi, iqhwa, nomoya onamandla kwaphazamisa imikhumbi futhi kwaphula imishayo yayo.
  
  
  Saqhubeka sishayela ngegiya eliphansi kakhulu. Sasisola ukuthi wonke Ama-Vacaciones ayeyingxenye yendawo yezivakashi, ngakolunye uhlangothi lwetheku. Safika Ekhofi Likaskipper. Kwakukhanya intuthu ezungeze ishimini, futhi ukukhanya okubomvu kwesitofu esikhanyayo kwakukhanya emafasiteleni. Yayeka. Utamara wangena ngaphakathi eyocela iziqondiso. Lapho ebuya, wayemhlophe ngokuphawulekayo. "Kubi kakhulu, Nick", esho, izwi lakhe liyanyakazisa. "Kubonakala sengathi yonke indawo ikhona. Abesifazane nezingane bayathuthumela phambi kwesitofu. Amadoda ami eduze kwakhe futhi agqolozele ngokunganaki. Zididekile. Ziyesaba futhi cishe azinakudla. U-Odin owayebazungezile wangitshela ukuthi kwakungekho lutho olwalungadliwa esontweni elikhulu, lapho kwakuhlala khona abantu abaningi nakakhulu. Bazokufa, Nick. Kumelwe sifake intambo kulokhu!
  
  
  Wamshaya imilenze ngokududuza. "Sizokwenza konke esingakwenza. Uphi wonke umuntu ehholo?
  
  
  Wanqekuzisa ikhanda ngokudabukisayo. "Senzani lapho sifika lapho, Nick? Awukwazi ukusho ukuthi unksz mohada wasithumela. Ngeke bayithenge! Ngaphezu kwalokho, asazi ukuthi kukhona yini abasekeli Bezembla ehhotela. Zingaba lapho, kodwa isidlulisi singafihlwa noma kuphi.
  
  
  "Ngiyazi, kodwa kudingeka siqale endaweni ethile, Itamara, njengasepolencia."
  
  
  Ekugcineni safika emgwaqweni omkhulu onamahhotela, imigoqo nezitolo zezikhumbuzo. Ngenxa yokwanda kwezokuvakasha eminyakeni emihlanu edlule, ziye zakhula ngemva kwemvula. Wonke Ama-Vacacione ayezungeze izakhiwo ezinkulu kunazo zonke. Yayihlukaniswe nomgwaqo ngomgwaqo oyisiyingi. Uma usemgwaqweni, wawubukeka njengomsele omkhulu we-chrome onamabhalkhoni amancane. Izitezi ezimbili ezingaphansi ziye zandiswa ukuze zizungeze ithala elishisayo nedamu lokubhukuda eselivele liqandisiwe. Yonke indawo yayizungezwe udonga lwamatshe oluphakeme.
  
  
  Amamitha ayishumi nanhlanu ukusuka emnyango, umnyango omncane wavalwa imoto yefiat. Intuthu encane yaphuma emgqonyeni wokukhipha. Ngakho injini yayisebenza. Amafasitela ayevaliwe. Kodwa lapho ima, umnyango oseduze nomshayeli wavuleka ngokushesha, futhi kwaphuma indoda enah. Washiya umnyango uvulekile, eza kithi. Ngemva kwalo, wabona enye indoda ishayela. Womabili la madoda ayephethe isibhamu esincane esibhekiswe Ebuick. Wakhipha isibhamu sakhe ngokucophelela futhi wabeka u-ego esihlalweni esiseduze kwakhe. Ephethe isibhamu esandleni sakhe sokunene, wagingqa ngefasitela ngesobunxele. Eyakhe yayiyohlala inenhlonipho isikhathi eside ngangokunokwenzeka.
  
  
  "Usenor?"Le ndoda yabuza ngokubukeka okusolisayo.
  
  
  Ngathi: "ungakwazi yini ukuhambisa imoto yakho". "Sifuna ukuya ehhotela."
  
  
  "Ihhotela ligcwele. Izivakashi ezintsha azisavunyelwe.
  
  
  "Asibona izivakashi", ngasheshe ngasho.
  
  
  'Ah, cha? Khona-ke kuthiwani?'
  
  
  "Siyamenywa", kusho Utamara.
  
  
  "Ibhizinisi," nganezela.
  
  
  Le ndoda yayikhanya futhi ibukeka iphapheme kunanini ngaphambili. Ingabe nina baculi okufanele nenze izoni ngaphandle kwesono?
  
  
  Mina notamara sashintshana ngokushesha. Sasingaqondi ukuthi wayesho ukuthini, kodwa sanqekuzisa ikhanda ngokushesha.
  
  
  "Yebo," ngishilo. "Singabaculi. Ingabe uyosivumela ukuba sidlule?"
  
  
  Bangobani, Juan? "Yeka!"umshayeli wefiat wamemeza.
  
  
  Abaculi", Kusho Ujuan emuva. Amehlo ka-Ego ancipha aba imifantu. "Kodwa azifani nhlobo. Ngicabanga kanjalo ...'
  
  
  U-Ego wamphazamisa. "Sihlabelela futhi sihlekise futhi..."
  
  
  Upooh! le ndoda yahleka. "Singacabanga ngento engcono."
  
  
  "Ngiyadansa", Kusho Utamara ngezwi eliphansi, elimemayo, embheka phezulu. Sawubona, ngakwazi ukugoba phambili ngenkathi ngikhipha isifuba sami. Ayikho into encane eyayigqoke zonke izingubo ayezigqokile. Ukumamatheka okudelelayo ebusweni bomlindi kwanyamalala njengeqhwa elangeni.
  
  
  - "Bueno ! Lokho kungcono!'
  
  
  "Yebo, amigo", waphazamisa, " ngaphambi kokuba ubone Usenorita fandango wasefandango nasegrind."Umdansi ongajwayelekile onedumela emhlabeni wonke. Uma uyibona...
  
  
  "Eyakhe", kusho le ndoda. Wehlisa isibhamu wabuyela emuva efiat .
  
  
  "Mfana ongenabungane," ngakhononda lapho ebuyela emotweni.
  
  
  Washiya umnyango uvulekile futhi wasibuka eduze. Wathatha umsakazo kudeshibhodi futhi washo amazwi ambalwa. Kwaba nokubambezeleka ngomzuzu owodwa. Kwabe sekufika isifo sokuqaqamba kwamalunga. Lokho kwakufanele kuzwakale kukuhle. Okungenani le ndoda yanqekuzisa ikhanda kumshayeli, futhi ifiat yabuya.
  
  
  "Isithiyo sokuqala sesiphelile", ngasho lapho sesidlulile ku-ego. "Isidlulisi silapha ehhotela."
  
  
  "Ngoba kukhona ukulondeka?"
  
  
  "Yebo, futhi ngoba ihhotela lishisa ngokukhanya okungcwele. Lokhu kusho ukuthi banomshini wabo wokukhiqiza. Ngakho-ke, babelungiselelwe imicimbi eyayizolandela. Cishe, Uzembla usevele wabeka amadoda akhe lapha elindele izenzakalo.
  
  
  "Ngithemba ukuthi konke kuyashisa", kusho Utamara, eqhaqhazela.
  
  
  Wazizwa ehlombe lakhe. Isilonda sesiphulukiswe kahle. "Ngiyazibuza," emtshela ngokucabangisisa, " lapho bafihla khona isidlulisi."
  
  
  "Uma kungenjalo ngiyazibuza ukuthi obani noma yiziphi lezi 'zoni ezingenasono'?
  
  
  Angazi. Ungakwazi yini ukudansa, ngendlela?"Wamamatheka. "Ngingase ngingazi lutho ngebhere lakho Elibhemayo, Unick, kodwa ngafunda amanye amaqhinga ambalwa e-Ulyanovsk."
  
  
  "Lokhu kuyoba usizo", ngathi, " ngoba angazi lutho ngamaqhinga amakhadi."
  
  
  Angizange ngimangale ngokuntuleka komlindisango. Leli hholo lalingenabantu ngaphandle komamukeli. Kwakunjengomnyuziyamu wezobuciko obuhle. Izindonga zazimbozwe imidwebo yasodongeni nemidwebo. Maphakathi nekhaphethi legolide kwakunomthombo owawuhlotshiswe ngezimbali zepulasitiki. Ekhoneni elikude, ngemva kwekhawunta, kwakunensizwa ehamba kancane enamehlo e-satin nemilomo eveza imizwa. U-Ego wayeneposi elivulekile nohlaka lokhiye emhlane wakhe, nebhodi elincane lokudlulisela ngakwesobunxele sakhe. Cishe kwakunenye i-walkie-talkie ngaphansi kwekhawunta ecwebezelayo ye-rosewood. Noma kunjalo, wasibheka ngokulindela njengoba sasisondela. Kwakunjalo nangendoda enamandla eyayincike ekhawunteni eliseduze kwayo. Njengabo bonke abaphathi bamahhotela, lo muntu wayegqoke amabhulukwe anemichilo kanye ne-carnation emgodini wakhe wezinkinobho. Kodwa ukufana kwaphela lapho. Ijazi le-ego lalibukeka njengebhulukwe lengulube elivuvukele. I-carnation yayibuthakathaka, futhi isifuba sakhe esinamandla sasigcwele isudi engafaneleki. Ngokusobala, wakhumula izingubo zomphathi wangempela futhi wamfihla kwenye indawo. Eyakhe, enethemba lokuthi ngeke agqoke izingubo zangaphansi ezibandayo.
  
  
  Ngangizwa Utamara ephefumula ngokushesha. Ngangilandela umuzwa wakhe. Uzembla wavimbela konke ngaphakathi nangaphandle. Sakwazi ukudlula emgqeni wokuqala wokuzivikela, kodwa kwakusenokuningi okwakusafanele sikwenze.
  
  
  Umphathi-mbumbulu walungisa futhi wasibheka phezulu naphansi. Izwi le-ego lalibonakala livela endaweni ejulile kakhulu. "I-fandango Nokugaya?"
  
  
  Yebo.'
  
  
  - Awukho ohlwini lwami, Senor fandango.
  
  
  "Ukugaya kwakhe; uyi-fandango. Kodwa ngingakunika incazelo.
  
  
  "Ummeli wethu", Kuphazamisa Utamara, " wakudida konke.
  
  
  "Abanye abaculi abakwazanga ukuza", ngishilo.
  
  
  "Lesi simo sezulu esibi. †
  
  
  Umphathi waphakamisa isandla sakhe. 'Yeka! Sicela ayeke! Angifuni ukuzwa ngakho futhi. Ingabe nonke niyadansa?
  
  
  Wakhwehlela ngokuxolisa. "Yebo, iningi layo liye lazungeza lokho, futhi..."
  
  
  "Manje usengumphathi wami, futhi..."
  
  
  "Kodwa uma uphikelela, ngisafuna."..
  
  
  'Kwanele lokho! Cishe kuhle njengokungathi awuzange udanse, Senor Grind. Bacela owesifazane nowesifazane abazomthola. Okuthile okujabulisa kahle, akunjalo? Uphi isudi yakho, senorita ?"
  
  
  "Ungakhathazeki ngakho", kusho Utamara ngokuqinile. "Kodwa ngidinga umculo."
  
  
  - Ingabe abakutshelanga lokho?"Ihotel vacaciones inethimba lesikhathi esigcwele labantu abathathu. Idlala endaweni yokudlela, phakathi naso sonke isizini. Le nhlanganisela onayo. Umphathi wabubula cishe ngokuzisola. Ngithemba ukuthi ulungile Njengocarmen...
  
  
  "Ucarmen?"
  
  
  "Ucarmen LaBomba, usenorita ! Udume kakhulu kule ndawo. Angikaze ngizwe ngawe.
  
  
  "Lokho kuzoshintsha ngaphambi kwalobubusuku", kuthembisa Utamara ngokudangala. Waphinde wamemeza u-ego. Wayengazizwa ekhululekile. Ikhola yami yaqala ukucindezela intamo yami. Kwakunjengokungathi sasifaka isicelo somsebenzi omuhle E-Union City, Enew jersey.
  
  
  "Senor, sibanda futhi' sikhathele futhi silambile, '" ngasho ngokuqinile. "Hey, uma kusadingeka ukuba enze..."
  
  
  Yebo. Pepe, ubabonise ekamelweni ih.
  
  
  Umamukeli wagxumela ukunakekela. "Wena! Kuliphi igumbi?'
  
  
  "Ingabe ayikho indawo ehlala njalo yabaculi? Enye yalezi, ehlukile izivakashi, ngemuva ehhotela?
  
  
  "Eyakho, eyakho", kuvuma Upepe . Wanqekuzisa ikhanda ngamandla futhi wathatha ukhiye ebhodini elalingemuva kwakhe. Wazifihla ngaphansi kwekhawunta. "Ngale ndlela, ferret ozithandayo."
  
  
  "Sizokushayela ucingo", kusho umphathi. "Yiba nesikhathi esihle, senorita, futhi uyoba muhle Njengocarmen."
  
  
  Utamara wamomotheka ngobugovu. Sasilandela umphathi. "Akunabungane kakhulu, akunjalo?"Utamara wakubona lokhu lapho sidlula i-mimmo lift.
  
  
  "Ngicabanga ukuthi wayemthanda ngempela Lo Carmen", ngasho. Wayengazizwa ekhululekile ngendlela izinto ezazihamba ngayo.
  
  
  Sahamba ngephaseji elaliholela ehholo elikhulu. Khona-ke sangena ekamelweni elikhulu eliyindilinga eligcwele usofa omhlophe oyindilinga, izihlalo ezinethezekile, amatafula nezinsika. Ngakolunye uhlangothi kwakunefasitela elikhulu elibheke ethekwini elishisayo. Ngakolunye uhlangothi yaphenduka indawo yokudlela. Phezulu phakathi kwezinsika ezimbili ezinkulu kwakunebhanile elinezinhlamvu ezinkulu zegolide:
  
  
  SIYAKWAMUKELA, SAINTS OF THE TRUE EVANGELICAL CHURCH-piety-ubumsulwa-ubumsulwa-INDAWO YOKUHLALA EBUSISIWE.
  
  
  "Kuzodingeka udanse lapho kamuva", kusho Upepe. Wakhomba egumbini lokuphuza, elaligcwele ukuhleka okukhulu.
  
  
  Wabheka igumbi lokuphumula ngendlela Upepa ayeyibonisile. "Bangobani labo bantu lapho?"Ngabuza, ngibheka Emuva Kupepe.
  
  
  Upepe waqhaqhazela. "Abangcwele Besonto Lobuvangeli Leqiniso, senor . Ubani omunye ongase abe kuleli hhotela?
  
  
  - Nge-estestvenno. Ubani omunye?'
  
  
  Sehla ehholo sadlula egumbini lokuphumula. Ngakhunjuzwa ngamazwi amagadi athi " izoni ezingenasono."Ekugcineni, umamukeli wokwamukela izivakashi wambamba ehlombe. "Pepe, basibiza ngokungalindelekile. Asikuqondi nhlobo. Obani laba, uh, Abangcwele?
  
  
  'Amanorte Americanos, Usenor Gravel. Bakholelwa ukuthi ukuphuza, ukubhema, ukudansa, noma ukulala nomunye umuntu kuyisono. Baye babhukha igumbi kuleli hhotela njengengxenye yezimpi zabo zenkolo ezungeze ichibi elingaphandle ukuze baguqule wonke umuntu ojabulela injabulo yokuphila embalwa. Ngikutshela lokhu njengomngane, senor . Silindele ukuba nesithukuthezi kakhulu ngalaba Bangcwele. Ngeshwa, i-ih yabambezeleka ngenxa yokushintsha kwesimo sezulu okungazelelwe. Kuyacasula kakhulu.'
  
  
  "Ungase uthi baguqukile", Kusho Utamara emamatheka ngobuqili.
  
  
  Upepe wagingqa amehlo akhe. "Uma mina, njengabo, ngicabanga ukuthi intambo, ukuphela kwezwe kuseduze, ngingamcela ngamadolo ukuba amthethelele, isoni sakhe esingapheli. Okungenani uma ngithola ithuba! Ngakolunye uhlangothi, uma kwakungekho lutho olubi ngokuphila kwami...
  
  
  "Ngiyaqonda. Manje njengoba sebenethuba, bayabafica."
  
  
  "Kubukeka sengathi," kusho Upepe. Waphinde wagingqa amehlo akhe. Sahlangana negumbi lokudlela elingenalutho. Sahamba sizungeza ikhishi ngephaseji elincane. Upepe wavula omunye weminyango emincane futhi wanxusa ukuba singene. 'Ukuvota. Ngiyesaba ukuthi leli akulona igumbi lethu elihle kakhulu, kodwa.....
  
  
  "Siyakuqonda lokho," ngishilo. Kuthiwani ngombukiso?"Kungani sacelwa ukuba senze lokhu?
  
  
  "Bonke Abangcwele bashadile, senor, bashadile ngempela. Nabesifazane abaletha nabo... Unobhala wamomotheka ngamahloni futhi waxuba izinyawo zakhe njengokungathi wayengazi ukuthi enzeni ngomfanekiso wakhe. "Sasicabanga ukuthi kungcono ukuhlangabezana nezidingo ezintsha ze-ih ngangokunokwenzeka. Asifuni ukuba bangene endleleni noma benze noma yimuphi umsindo."
  
  
  "Yebo, lokho bekuyokwenza isimo sibe sibi kakhulu ngalesi siphepho, akunjalo?"
  
  
  Upepe waqina. Ngokuthula nangokuzithiba, wathi, " Ungabuzi eminye imibuzo, senor. Ukhokhelwa kahle.
  
  
  Ikakhulukazi uma ungakwazi ukujabulisa izivakashi zethu ngendlela emnandi. Ngaphandle kwalokho, akulona ibhizinisi lakho. Ngincoma ukuba uhlale lapha kuze kube yilapho kufanele wenze. ukuvalelisa.'
  
  
  Upepe wayeqinisile. Kwakungekho zinto eziningi ekamelweni. Izindonga nophahla kwakunombala okhilimu. Iphahla laligcwele ukhaphethi wegolide ofanayo nalowo owawusesalon. Kwakunesihlalo, isihlalo, nesihlalo sedeski esihle ngesitayela esimnyama esindayo esasilingisa ispanishi. Umbhede ophindwe kabili wawumbozwe nge-brocade bedspread eluhlaza okwesibhakabhaka. Kwakukhona nendlu yokugezela encane ene-bidet eyayibonakala inkulu kunendawo yokugeza. Ithala laligcwele iqhwa. Amafasitela eminyango eshelelayo ayegoba ngaphansi kwamandla omoya. Kodwa ngemva kwakho konke esasikudlule, ama-radiator akhipha imfudumalo emnandi, ekhululekile. Ngakho sahlala ekamelweni kwaze kwaba yilapho kudingeka sivuke. Upepe wayekunakekela lokho, ngendlela. Usivalele!
  
  
  "Leso sifebe," ngakhonkotha, ngidonsa isibambo somnyango.
  
  
  "Unick", Kusho Utamara, " woza uzobheka."
  
  
  Wayehlezi eduze kweminyango eshelelayo. Wahamba wema eduze kwakhe. Wabhekisela ekwandisweni kwekhishi eliqondene negumbi lethu. Ekhishini, ngamafasitela akhanyiswe ngokukhazimulayo, wayebona umphathi okhuluphele ekhuluma namanye amadoda ahlomile. Ngenxa ye-angle engathandeki, angikwazanga ukwenza konke. Ngabona amadoda amabili ehlezi etafuleni. Izibhamu ezincane ze-Ih zazilengiswe kabi emhlane. Bangama-Al. Umuntu ogqoke amabhulukwe anemichilo wenza izimpawu zokhahlo ngezandla zakhe. Ngangingacabangi ukuthi uyahlanya. Kwakubonakala sengathi wayethumela imiyalo. Lezi zikebhe zazinqekuzisa ikhanda njalo futhi ziqhubeka zidla. Ngemva kwesikhashana, umphathi wanyamalala.
  
  
  "Ucabangani?"Kubuza utamara .
  
  
  "Angazi," kusho mina. "Kubukeka sengathi bayadla. Ihhotela lakhe laliyokwazi ukuthi baya kuphi!
  
  
  "Linda, bayavuka!"
  
  
  Amadoda asukuma. Kwavela owesifazane osekhulile okhuluphele ogqoke ingubo engenamumo. Wasusa isihlalo sakhe. Kwaphela izinyanga kungenzekanga lutho. Ngangesaba ukuthi sasizolahlekelwa umbono wakhe. Khona-ke, kancane kamuva, kwafika ukukhanya okungcwele, futhi saphinde sambona u-ih. Zeluleka, zagwaza ngobudlova, futhi zaziklwebha. Ekugcineni bathola umdlalo wesihlalo esincane esiyisikwele futhi baqala ukudlala amakhadi. Ezungeze la madoda, U-Odin wancika esihlalweni sakhe, izinyawo zakhe ezicathulayo zigoqwe emilenzeni yesihlalo. Ngadonsekela entweni ayencike kuyo. Kwakuwumnyango owenziwe nge-oki owugqinsi onemishini yensimbi esindayo yesiqandisi noma efrijini.
  
  
  "Yebo," ngathi kancane kancane, " yebo, sengiqala ukumqonda.
  
  
  'Yini?'
  
  
  - Ngizokubheja noma yini ukuthi ukufakwa Zembla sika efrijini."Ukupholisa i-estestvenno kuvaliwe. Amapayipi nemisele ngaphakathi kwakha inethiwekhi enhle yokudlulisela."
  
  
  'Ingabe uyaqiniseka?'
  
  
  "Cha," ngavuma, " kodwa ingabe uqinisekile ukuthi akunjalo?"
  
  
  'Cha.'
  
  
  "Okungenani lowo muntu lapho akaqaphi ama-steak", ngishilo. "Kumelwe ngiphenye. Singase siqale lapho njengakuyo yonke indawo.
  
  
  Wangithinta. Kwakukhona ukukhathazeka emehlweni akhe.
  
  
  Kodwa kanjani?'
  
  
  U-Ee wamanga. Umzimba wakhe wawunyakazisa. Ngacabanga ngakho isikhathi eside futhi kanzima. Ukube nje nganginalo lelo gobolondo lentambo ngamshiya Epolencia. Noma i-stiletto yami, eyathathwa kimi ethempelini Lamamaya. Noma I-luger yami yahamba Ewashington... Njengoba ayengasitholi isixazululo esinengqondo ngemva kwesikhathi esithile, izisebenzi zakhe zaqala ukucabangela izinketho ezingabonakali kangako. Kodwa ngisho nalezo zazibonakala zingafaneleki njengenjwayelo. Ngemva kokuma isikhashana, wathi ngokucabangisisa, " Mhlawumbe kunendlela yokuphuma uma sisebenzisa ugwayi wakho."Amehlo ka-ee ayanda ngokwesaba njengoba ebonisa icebo lakhe. Waphefumula. "Ungazami! Akunakwenzeka!
  
  
  "Njengabo bonke abanye. Kumelwe senze okuthile. Ay lapha futhi unginike i-alibi uma kwenzeka upepe noma omunye umuntu efika.
  
  
  Wabamba ijazi lami ngokuqinile ezandleni zombili futhi wanikina ikhanda lakhe. Cha, ungakwenzi manje. Singase sibe nethuba elincane, kodwa kuphela uma singakwazi ukuphuma kuleli gumbi sisebenzisa izindlela ezivamile. Akunjalo Uma uphula umnyango Futhi Unkulunkulu uyazi ukuthi yini i-alamu eyovuswa. Kumelwe wenze isinyathelo sakho ngesikhathi kuvulwa Isenorita Fandango, Nick. Sicela ulinde. Khona-ke ngingakusiza okungenani ngokuphazamisa amadoda Kazembla.
  
  
  "Ukuqala kukasenorita fandango, akunjalo?"Ukumamatheka kwakhe kwakukhohlakele. — Ingabe ngempela ucabanga ukuthi ulungile ngokwanele ukuba hypnotize lonke ihhotela?"
  
  
  Wacindezela umzimba wakhe owawuthuthumela ngobude bami bonke. Ngobuciko, ngeminwe esheshayo, wakhumula ijazi lami. Wathatha isinyathelo emuva, ehleka njengoba ayezigwema izingubo zakhe. "Nick, kungenzeka yini ukuthi wafika negama elingcono?"
  
  
  "Kwadingeka ngizenzele", ngasho ngokuzivikela. Waphonsa ijazi lakhe phansi eduze Kukatamara. "Mmm ... Utamara wavula izinkinobho ze-cardigan yoboya ayeyigqoka njengebhulukwe, ukuze amabele akhe amakhulu, agcwele ambozwe ngokwengxenye kuphela. Wathatha izinyathelo ezimbalwa ngaphambi kokuba ekugcineni abe nendawo eyanele.
  
  
  "Usenorita fandango uqala ukusebenza kwakhe!"
  
  
  Wakhumula isiketi sakhe wasehlisa. I-cardigan yakhe yawa ngokwedelela emathangeni ayo, njengengubo encane. Njengentombazane enamahloni, waphakamisa umphetho wevesti lakhe futhi wagoqa i-ego yakhe okhalweni lwakhe. Wayehamba - ze kusukela emathangeni kuya ezinyaweni zakhe, ngaphandle kwebhangqa elincane lamabhulukwe amhlophe.
  
  
  Wabe eseqala ukudansa. Umzimba wakhe wahlala unganyakazi. Ingxenye ephakathi kwethanga lakhe namadolo akhe kuphela eyayinyakazisa futhi iphenduka kanzima kunezihlahla ezingaphandle esivunguvungwini!
  
  
  "Ucabangani, Nick?"Kuyini? "wabuza ngokumamatheka .
  
  
  Engicabanga ukuthi kushiwo. "Ngicabanga ukuthi ungusenorita Grind kakhulu kunofandango. Nosenorita La Bomba naye.
  
  
  Waqala ukuhleka ngobumnene. Wadwengula izinkinobho ezisesembathweni sakhe. Imisila yakhe yoboya yayibonakala iwa emahlombe akhe. Wafika ngemuva kwakhe ukuze asuse ibhulukwe lakhe. Wathatha ijubane. Weza kimi cishe enqunu.
  
  
  "Akufanele yini...?"wangibuza ngokhahlo, enqekuzisa ikhanda.
  
  
  Ake senze ini? Ingqondo yami yayikude, futhi kwangithatha isikhashana ukuqonda lokho ayekusho. Ukukhuluma ngesikhathi esinjengalesi! Lokhu kwakungafanele kwenzeke! Khona-ke ulimi lwakhe lwazitholela olwakhe. "Yebo, mthungi! Sizoba nesikhathi esinzima!
  
  
  Utamara waphinde wabubula. Waphuma, wabamba ibhande lami, wangidonsa kahle. Wazizwa edonswa umzimba wakhe owawucindezelekile. Utamara wayesaphotha, ephotha. Wafinyelela futhi wathatha inayiloni emhlophe encane. Ngayidonsa. Kungani kungenjalo? Wayeqinisile. Kungcono silinde."Iyiphi indlela engcono kakhulu yokubulala isikhathi? Wayeka ukudansa futhi wacindezela isidumbu sakhe esingenalutho ngokumelene nesami. Wanganga, ngokhahlo. Izindebe zakhe zazimanzi futhi zishisa. U-Ee wamthatha wamthwala wamyisa embhedeni, izindebe zethu zisacindezelwe ndawonye. Sawela obala embhedeni. Ngokushesha saqhubeka siqabulana. Ulimi lwami lwacwila phakathi kwezindebe zami ezilangazelelayo emgodini ofudumele bese kuba i-rta.
  
  
  Waphakamisa izingalo zakhe ukuze azisonge entanyeni yami. Kodwa u-ih wamhlukanisa kakhulu futhi wamcindezela ukuba abuyele ekuthambeni kwemicamelo. Wasukuma futhi washesha wakhumula izingubo zakhe. Utamara wancika emuva emicamelweni wabuka. Izingalo zisakazeke kabanzi, imilenze ihlukaniswe kancane. Wayephefumula kakhulu.
  
  
  Nick, " wahlebela lapho umbhede wakhe useduze kwakhe.
  
  
  "Yenza futhi njengoba wenza izolo ebusuku... Isandla sami sasizulazula phezu kwendawo enamagquma amabele akhe, simmo amabele akhe, phansi esiswini sakhe esibushelelezi kuya ekufudumaleni okukhanyayo okuthambile. Wabubula. Isidumbu sakhe sathola " ukuphila okuzimele ngaphansi kokuthambekela kwami. Izwi lakhe lakhala endlebeni yami, langincenga ukuba ngimthathe ngokuphelele futhi ngicime umlilo ovuthayo owavutha iminwe yami ezinqeni zakhe. Wamanga izindebe zakhe, isilevu sakhe, umgodi othambile entanyeni yakhe. Ulimi lwami lwaluzungeza amabele akhe aqinile. Ukudlidliza okusha kwasishaya. Izindebe zami ezimanzi zazikhathaza ukuphila kwakhe. Eyakhe, yazizwa isikhumba sayo esicwebezelayo siqina. Umlomo wami wokuthinta wawela phansi nakakhulu kwaze kwaba Yilapho Utamara ememeza ngenjabulo. Wayegingqika esuka kolunye uhlangothi eya kolunye, ekhala ngenjabulo njengoba izindebe zami zazigeza ezakhe, okwandisa ukuvusa kwakhe okunamandla. Waphakamisa izandla zakhe ngokunyakaza okungazelelwe. Iminwe yakhe yangena ezinweleni zami.
  
  
  Umzimba wakhe uqonde phezulu, uthuthumela futhi uzungeza ngaphansi kwami. Yena, wazizwa imfudumalo yakhe emanzi. Walala phansi, elinde ngokhahlo, elungele ukungamukela. Wangibamba ngamandla ayecishe angenze ngahlanya. Waveza injabulo yakhe ngokuzwakalayo. Izingalo zakhe zazigoqwe ngokuquleka entanyeni yami, futhi wangicindezela ukuba ngigobe amajika esifubeni sakhe. Umzimba wakhe ngaphansi kwami wawuphinda ukunyakaza kwami okunesigqi ngokushaya okungalawuleki. Izingalo zakhe zagxumela emhlane wami, zehla, futhi zangena enyameni yezinqulu zami. Wangicindezela kakhulu, wasakaza izinqulu zakhe kude ngangokunokwenzeka.
  
  
  Ukwanelisa izidingo zikatamara eziphuthumayo kwakuwumsebenzi oyisicefe. Wavumela ulimi lwakhe ukuba lushelele emuva naphambili emlonyeni wakhe ukuze lumenze azole futhi aphinde abe nokuzola. Kwakungenathemba. Ejabule, wangisonga ngemilenze. Umzimba wakhe onqunu wawubushelelezi futhi unothando oluvuthayo. Wayegoba umhlane wakhe. Phezulu naphansi. Ekuqaleni, kancane kancane, ngokunyakaza okuxekethile, bese kuba okusheshayo nokusheshayo, kuze kube yilapho ekugcineni zonke izinzwa sezixoshiwe emizimbeni yethu. Sikhathele sawela embhedeni wayedakiwe, engakwazi ukumshukumisela wayefuna ukusho okuthile kodwa engakwazi ukuthola amazwi akhe, wafinyelela phezu kwakhe futhi wadonsa izembozo phezu kwemizimba yethu ejulukile. Utamara wangithinta ngobumnene.
  
  
  
  
  Isahluko 11
  
  
  
  
  Ibha yokudlela yayibizwa ngokuthi i-El coyuntura . Ukube othile owayezungeze izivakashi-abangcwele noma izoni-wayengekho lapho ekuqaleni kosuku, wayeyobe esevele engene. Ngamanye amazwi, wonke umuntu wayazi ukuthi siyeza.
  
  
  Egumbini lokwamukela izivakashi, kwakunebha ebanzi eqoshwe nge-mahogany enezibuko namabhodlela adingekayo ngemuva kwayo, nomphathi webha onobungane owayekhuluma izilimi ezintathu, futhi zontathu zazizimbi. Esikhundleni senduku yethusi, umgqomo wawuneshubhu lepulasitiki elicacile elinezibani ze-fluorescent. Ekukhanyeni kwe-neon ebomvu, owesifazane ngamunye wayebukeka emncane ngeminyaka okungenani eyishumi. Kwakunezihlalo ezimbalwa ezithambile eziphambene nebha, kodwa ingxenye enkulu yegumbi lokuphumula yayihlala isikhala esingemuva kwayo, esasibukeka njengendawo yemidlalo yaseshashalazini enezindonga eziyindilinga ezimbozwe ngephepha eliphuzi. Kwakubekwa amatafula ayindilinga azungeze indawo yokudansa enobukhulu bezitembu zeposi nesiteji esincane. Ingxenye yesiteji yayihlala inhlanganisela eyayithenjisiwe yegitare, icilongo nepiyano. Abaculi babedlala ngentshiseko enkulu kunethalente. Manje base bephumule, ngemva kokwenza i-Mama Looka Boo Boo ngentshiseko enkulu ngaphambi nje kwalokho . Abanye abangcwele abancane bazitika ngesono esibi sokudansa futhi bakhubeka babuyela ematafuleni noma endaweni yokudlela eyayigcwele abantu ukuze bajoyine abangane babo. La madoda ayegqoke amasudi amnyama namathayi-nakuba iningi lamathayi manje lase lingaboshelwe.
  
  
  Abesifazane babebabayo nakakhulu, imihlathi iboshelwe, izinwele zibuyiselwe emuva bese zidonswa zibe isinkwa. Izingubo ezingenamumo ezazisuka entanyeni kuya ezinyaweni zakhe zafihla isithombe sakhe. Babedangele kancane, behleka, begingqa amehlo abo anobuhlalu obungilazi futhi bememeza amazwi abo amade ngenxa yesiphepho.
  
  
  Ngaphandle, lesi siphepho sahlasela yonke into ngamandla asabisayo. Naphezu kokumemeza nomphumela wokuthulisa amakhethini asindayo, wayezwa ngokuphindaphindiwe umsindo wezihlahla eziphukile, amatshe, nezinsalela zishaya izindonga. Isakhiwo saqhaqhazela, futhi iziphuzo zaqhaqhazela ezingilazini zabo. Vota ngale ndlela, kumelwe ukuba Ititanic yayihambile, wacabanga yedwa. Kungaleso sikhathi kuphela lapho isibindi nokuzimisela lapho sibhekene nokufa kwakusavamile khona. Lapha abangcwele abaqotho babephuza kakhulu, bezimisele ukuzijabulisa kuze kube ihora lokugcina. Njengoba babephethwe i-hangover enjalo, cishe babefisa sengathi ngabe bafile ngakusasa ekuseni.
  
  
  Eyakhe yayingemuva kwesiteji, isiteji sasivulekile phambi kwami. Utamara wayehlezi eduze kwami, egqoke ishidi elimhlophe esasilibe embhedeni ekamelweni. Wayigoqa njenge-sarong futhi ebopha intambo ebomvu ekhethini okhalweni lwakhe. Lokhu kwamenza wabukeka njengentombi, umakoti onothando kodwa ongenaphutha owayelinde umyeni wakhe. Naphezu kokulindela ekamelweni lokulala, wayengakaqiniseki ukuthi wayezokwenzani emuva esiteji. Yena ngokwakhe wayengazi. "Play ngezindlebe", esho njengoba sigqoka isembatho sakhe. Ngemva kokuzwa i-combo, wayengaqiniseki ukuthi yayizosebenza yini. Into eyinhloko kwakuwukujabulisa umphakathi nokuphazamisa izisebenzi. Savumelana ngalokhu.
  
  
  Ngaphendukela Kupepe, owayencike ensikeni engamamitha amathathu ngemva kwethu. Wayeze kithi emizuzwini eyishumi nanhlanu edlule futhi manje wayesengumethuli. Noma unogada, ngenxa yokugqwala ohlangothini lwesobunxele lwe-ego ye-camisole.
  
  
  "Ngizoqhubeka ngimethula", kusho u-emu.
  
  
  Ubueno . _ Iqembu ...?'
  
  
  "Ngikhulume nabo ngakho emizuzwini embalwa edlule. Phela, sathola ingoma abathi bayayazi. Ngeke ngikukholwe kuze kube yilapho ngikuzwa.
  
  
  "Bangamadodana amahle, senor.
  
  
  "O, zinhle kakhulu!"Ucombo wamkhomba. Umshayi wecilongo wayeshaya umsindo njengokungathi insimbi ye-ego yayinesaladi yezithelo. Wathatha isinyathelo esiya phambili futhi wenza izimpawu ngezandla zakhe kwaze kwaba yilapho wonke umuntu ethule ngaphandle kowesifazane okhuluphele kakhulu owayenenkinga.
  
  
  Wamemeza kakhulu. - 'Yahora, ladies and caballeros, ila senorita fandango! mui celebre y directamente yasesan jose!'
  
  
  Cishe babengasiqondi ispanishi, kodwa lokho engangikusho kwakusobala ngokwanele. Baqala ukushaya izandla. Okokuqala owesifazane okhubazekile, bese kuba igumbi lonke. Benqikaza, abaculi baqala ukucula i - "rumba tamba". Utamara wangena esiteji. Waphuma. Edlula umimmo nah wabona ungqimba lopende lukhazimula ebusweni bakhe. Wayesaba. Cishe wayesaba kakhulu kunokuba kwakudingeka enze lokho ayezokwenza kuye. Wakhubeka. I-Odin eyayizungeze la madoda yaphefumula. Wabuye wazuza ukulinganisela kwakhe. Ngezinyathelo zokugqoka izingubo zokugqoka, wahamba waya enkabeni yesiteji. Wayebheka i-combo, ebamba isimiso esinzima, futhi eqala ukunyakaza okungokomzwelo ayengibonise kona ngaphambili. Ingxenye engenhla yomzimba wakhe yayingahambi kahle. Amafindo acwebezelayo aleli shidi ayezungeza ngokunyakaza okusheshayo okuyisiyingi kwethanga lakhe nezinqe. Waphenduka futhi kancane kancane waqala ukukhulula intambo ebomvu. Wayivumela ukuba ilengiswe njengoba eyikhulula. Ukuhlanganiswa kwe-ee kwaqala ukwenzeka ngokwako kuphela. Wayebambe i-ego yakhe ngokuqinile esifubeni sakhe futhi wabuka mina Nopepe. Emamatheka, wangiphonsa intambo yezicathulo.
  
  
  Waqhubeka ephethe ishidi ngesandla sakhe sobunxele. Wafaka esinye isandla sakhe ezinweleni zakhe ezinde ezimhlophe futhi waphakamisa ih. Wabe eseqala ukudansa. Ishidi lavuleka kancane kancane kwaze kwaba yilapho izilaleli zibona ibhande lebhulukwe lakhe nebhulukwe lakhe. Umgcini wegitare wayisekela kahle i-ee ngokudlidliza kwezintambo kanye ne-chord ebukhali ngesigatshana ngasinye. Izilaleli zayithanda. Bambalwa kuphela abesifazane ababethandana kancane. Upepe wayebuka yonke imicibisholo nezimpawu ezinokubukeka okuhlakaniphile emehlweni akhe.
  
  
  Upepe wafaka intambo entanyeni yakhe futhi wamphulula. Wagijimela eceleni ukuze abaleke. Waqinisa intambo yesikhashana eyayizungezile. Wawa ngamadolo. Kwakulula futhi kushesha ngaleyo ndlela. Wazama ukumemeza, kodwa intambo yezicathulo yacima noma yimuphi umsindo. Wamdonsa kanzima. Esebenzisa intambo njengethonya, wacindezela izithupha zakhe ngemuva kwekhanda Lika-Ego. I-jerk, futhi isisulu sasigingqika eceleni.
  
  
  Akekho owayebonakala eqaphela. Isixuku nabantu ababekwe" umphathi " egumbini lokuphumula babukela utamara enza konke. Isigqi somculo sakhula ngokushesha nangokushesha. Wonke amehlo ayesetamara. Wadonswa ngumphathi wedeski ofile wangena emthunzini wamaphiko waphonswa ngu-ego phezu kwenqwaba yamabhokisi kabhiya angenalutho. Ijazi likatamara lalilele kwelinye lamabhokisi. Wagqoka izingubo zakhe ezisele futhi wathatha konke, naphezu kokuphikisa kukapepe. Wadonsa ijazi lakhe waya esiteji walivula. Uma kwenzeka kuba nezinkinga, Utamare manje wayesengazithatha ngokushesha izingubo zakhe. Yena, wambuka edlala.
  
  
  Wakhumula ishidi. Ebhulukweni lakhe nasezikhwameni zakhe zangaphansi, wayenyuka futhi ehla ngokunyakaza okusheshayo nokungazinzi ngokweqile. Wayedansa sengathi ukuphila kwakhe kwakuxhomeke kukho.
  
  
  Futhi kwakunjalo. Njengami, ngendlela. Waphuma emaphikweni wehla ngomhubhe omncane owawuholela egumbini lokungena eliyinhloko. Yama isikhashana lapho ifika ehholo. Wakhumbula ebona amadoda amabili emi lapho eya egumbini lokuphumula. Babebukeka njengopepe, njengezivakashi zasehhotela. I-Oni yayinuka njengabaxhasi bendlu yezifebe yaseparis eshibhile. Umoya wawunuka. Iphunga lamanzi e-Rose i-Stahl tsenymnogy ibuthakathaka.
  
  
  Wabuka ngokucophelela ekhoneni. Utamara wayenza kangcono kunalokho engangikulindele. La madoda amabili ayekude ngamamitha ambalwa nje ukusuka lapho ihholo lase liyigumbi lokuphumula eliyinhloko. Omunye wayehlale eshaya omunye ezinhlangothini. Ngokusobala, abantu abanolwazi ngobuciko obuhle. Nge-a .I - trejo engu-22 caliber nesibhamu esizenzakalelayo esandleni sakhe, Upepe wanyathela ngenye indlela ngokuthula ngangokunokwenzeka waze wafika endaweni yokudlela engenalutho.
  
  
  Amatafula ayehlelwe ngendlela yokuthi kwakunzima ukuwadlulisela obala, ekhishini, ngakolunye uhlangothi lwekamelo. Amatafula ayebekwe ngokugcwele. Kwakudingeka siqaphele ukuba singahlangani nanoma yini noma siphule noma yini. Ukukhanya kwakungena ngamafasitela ayindilinga eminyango emibili eshayayo. Ngezinye izikhathi ngangizwa imisindo ekude. Wavula umnyango ngobumnene futhi wangena ngaphakathi. Eyakhe yacindezela i-alcove encane ekhonkotha phakathi kwekhishi negumbi lokudlela.
  
  
  Kwakunebhodi eliseceleni elinamashalofu ezansi ezitsheni zokudla nezama-decanter. Eceleni kwalo, umnyango uvulekile, kwakunekhabethe elikhulu lelineni eligcwele amathawula nezindwangu zetafula. Kwakukhona futhi imimese nemishini yokugunda, amabhakede amaningana, impuphu yokuhlanza, nebhodlela lamalitha amane lokupholisha phansi. Wavumela usuku ukuba luvalwe buthule futhi wabheka ekhishini langempela. Ingxenye yayo kuphela eyayibonakala: isiqandisi esineminyango emibili, umshini wokuwasha izitsha othomathikhi, nesihlalo ayesibone ngaphambili ngefasitela. Imisindo ayeyizwa egumbini lokudlela yayivela kowesifazane okhuluphele owayehlanza isihlalo. Njengoba ayezihogela futhi ehlabelela, wayedlala i-violin. Umhubhe oya egumbini elibandayo kwakufanele ube sekhoneni, ungabonakali. Its hhayi stahl ukubheka eminye. Ngangingafuni ukuzibeka engozini yokubonwa. Kwakungasho lutho.
  
  
  Wathatha omunye kagwayi Katamara wawukhanyisa ngesibani phezu kwebhokisi lehhotela ayelilethe egumbini. Wama isikhashana, elalele ngokucophelela. Ngangingamuzwa ngaphandle kokushaywa umoya ngezikhathi ezithile ngezimbiza namapani nokuphefumula kowesifazane ngesifuba somoya.
  
  
  Ngemva kokuyibhema, waya ekhabetheni lelineni waphonsa amathawula ebhakedeni elingenalutho. Wafafaza unah ngoshukela omncane waphonsa ugwayi phezu kwawo. Ebona ukuthi lizoqhubeka lishisa, wahamba ngeminyango eshaywayo ngosuku olwedlule waya egumbini lokudlela Futhi Ustahl walinda. Ngashiya ikhabethe lakhe livulekile. Utamara wathi kwakuzothatha imizuzu emibili nengxenye, kodwa kwakunzima ukutshela isikhathi esiqondile ngenxa yobukhulu behholo. Ngakolunye uhlangothi ugwayi ovuthayo unebhola elinenhlanganisela efanayo nomdlalo-kulokhu, intambo enophawu lokuhweba. Ugwayi wawuphinde ugcwaliswe ngokotini onsundu ofakwe i-saltpeter. Imikhawulo evulekile kagwayi yayenziwe ngogwayi wangempela. Ehlezi egumbini lokudlela elindile wayethukile, kodwa kwakungekho okunye ayengakwenza. Wayemethemba Utamara ukuba agcine wonke umuntu ematasa. Imizuzwana yayidlula kancane. Khona-ke ugwayi washiswa.
  
  
  Wabeka umlilo cishe imizuzwana emihlanu, okwakwanele ukuguqula amabhakede abe amabhomu omusi. Izingubo zokulala zashisa, futhi amathawula aqala ukushisa. Intuthu emuncu yayiphuma emakhabetheni iye ekhishini. Ngisho nangakolunye uhlangothi lomnyango, ngangimhogela kancane njengoba ekugcineni lona wesifazane eqala ukumemeza, " Fuego ! Ufuego !
  
  
  Engaguquki wayegxumagxuma, elalele ukukhala. Khona-ke uheavy shaggy wamuzwa, futhi onogada ababili bamemeza, " Ow ! Ufuego ! Ngezwa omunye ethi. Wangena egcekeni, ephethe isibhamu. Onogada babezama ukuthola ukuthi yini eyayishisa. Owesifazane okhuluphele wamemeza, eshaya izingalo zakhe. Bobathathu babekhwehlela futhi bekhwehlela ngenxa yentuthu.
  
  
  "Upisa izandla," ngiyala.
  
  
  Owesifazane wakhala kakhulu kunanini ngaphambili. Amadoda ayegqoke iyunifomu aphenduka futhi agcwala ukungakholwa. Manje umlilo usufinyelele esiqongweni sawo. Intuthu eminyene, enamafutha yayigeleza phezu kwekhabethe, ifiphaza iqiniso lokuthi umlilo wawushisa kuphela ebhakedeni. Kumelwe ukuba intuthu nephunga elimnandi kwangidida lapho omunye umfana efuna isibhamu sakhe kanti omunye engigxumela. Umcibisholo wakhe wawungowokuqala kuzo zonke izizwe. I-pop eyisicaba, ebukhali ye -.22 yalahleka ekumemezeni kowesifazane nasekubhongeni komunye umfana egxumela kimi. Ngathatha isinyathelo esiya phambili, ngakho wayenami isikhashana ngaphambi kwalokho ayekulindele. Yena, waguqa ngamadolo futhi wagxumela phakathi kwemilenze ye-ego. Lapho ewela phezu kwami, wagoqa izingalo zakhe emilenzeni yakhe yobugovu futhi wasukuma ngesikhathi esifanayo. Kwakuwuhlobo oluthile lokushaya i-rugby. Waphenduka kancane futhi wasebenzisa amandla akhe siqu ukuze aphonse i-ego ebhodini. Lo muntu onobugovu wabhidliza ishalofu lesiliva ngokushaya. Yawa, yabanda kunesimo sezulu esingaphandle.
  
  
  Naphezu kokunqotshwa kwazo zonke izizwe, unogada wokuqala wayengeke ayeke. Ebubula futhi enamazinyo aqinile, wazama ukuvula isibhakela sesikhwama sakhe esihle ukuze ngibeke inhlamvu ekhanda. "Mui bravo", ngathi, ukukhahlela i-ego ekuphileni bese kuba esihlathini. Ucindezela ibhentshi lapho ayelele khona. Lona wesifazane wayengenangqondo kangangokuthi wayengasakwazi ukulalela izimpikiswano. "Simple, senora," ngathi. Isandla sami sobunxele sasindizela esihlathini sakhe ngesibhakela esiqinisiwe. Wakhala futhi waquleka njengoba ayemehlisela phansi ngobumnene.
  
  
  Wagxumela phezu kwabo ekhabetheni. Emsini omkhulu, wabamba isula lakhe walifaka ebhakedeni elalivutha. Umlilo wawusucishiwe, kodwa amathawula ayewushiye uvutha. Lapho umlilo wakhe usulawulwa, wacindezela isibambo sokuhlanza esibambweni somuntu othule futhi wakhipha amabhakede ekhabetheni.
  
  
  Wamshiya enobugovu, wathatha izikhali zabalindi, wabe esezifaka bobathathu ehhovisi. Wavala idilowa, wafaka ukhiye ngomzuzu, futhi wagijima ewela ikhishi waya esiqandisini esidijithali, eshaya ibhakede elishisayo esibambweni sesihlanza. Ngesinye isandla sakhe kwakunebhodwe likakhonkolo.
  
  
  Wehla ngompheme omfushane ngakolunye uhlangothi lwekhishi futhi wazithola esegumbini lapho onogada babedlala khona amakhadi. Amakhadi ayesesetafuleni, futhi amadoda ayephonse ukuda ih. Kwakunomnyango omkhulu ngemuva kwesihlalo esikude kakhulu. Wakhipha isihlalo sakhe endleleni futhi wancika ehlombe lakhe phezu kwesivalo esikhulu sensimbi. Umnyango wavuleka. Yena, wangena ngaphandle kokubheka.
  
  
  "Umphathi" wathatha isibhamu esikhulu wasibhekisa ebusweni bami. Leli kamelo lalingamamitha amahlanu kuphela ngamamitha ayisikhombisa futhi laligcwele izingwegwe namapayipi ahlukahlukene. I-emu kwakuyodingeka ihlose kabi ukungikhumbula. Wayemi phezu komsakazo ngemuva esitokisini. Cishe wayezibuza ukuthi kungani engasitholanga isiteshi esisodwa. Yiqiniso, wayengazi ukuthi isiphepho ayesize ekudaleni naso sasivimbela i-emu ukuba ithole zonke iziteshi zomsakazo. Isibhamu sasisetafuleni eduze kwakhe, eduze komamukeli. Isandla sika-Ego sambamba njengombani.
  
  
  Wagijima engayeki. Ngathambekela kuye, ngiphumula ikhanda phakathi kwamahlombe akhe. Ngamshaya ngesihlanzo ngawo wonke amandla enganginawo. I-Red-hot bucket yashaya Ubugovu ebusweni. Isibhamu saqhuma eduze kwendlebe yami. Ukuduma kwesibhamu esikhaleni esincane kwangishaqisa. Yena, wambona ewa. Waphumula futhi waqala ukuhamba futhi. Khona-ke wawa khona lapho. Isibonakaliso sikaserene sasiyi-ego esobala yobuso obushiswe kabi, isikhathi ayezosigqoka kuzo zombili izinhlangothi zokuphila kwakhe.
  
  
  Isidlulisi sasiyindawo elula uma siqhathaniswa nesikhungo sokulawula esisethempelini. Yayakhiwa amakhabethe amaningana ensimbi, amise futhi alinganiswe njengamabhokisi amile, ayenezinzwa, izinkinobho, nezixhumi. Ingxenye engenhla yamakhabethe yayakhiwa isiyingi, insimu enkulu yamandla, nenqwaba yamakhoyili ocingo lwethusi olungenalutho. Izintambo ezijiyile zanyamalala ngomgodi owawusemgodini wokuphefumula. Imishini ye-elekthronikhi yayishaya kancane. Ama-generator ehhotela, ayehlinzeka ngogesi, cishe ayesendaweni engaphansi komhlaba eduze kwamabhodlela.
  
  
  Waphenduka inkinobho eyinhloko. Ukubhonga kwaphela. Izingalo zazidansa zibheke emuva naphambili amamitha ambalwa isikhashana, bese zibuyela emuva. Latholwa isibhamu sesitha futhi lacekela phansi ngokucophelela konke okwakungaphuka. Khona-ke umphathi wesitoreji esibandayo wamdonsa wamkhipha futhi wagingqa i-ego yakhe ngaphansi kwesihlalo lapho onogada babehleli khona. Wabuyela emuva, wavula amakhabethe, wafafaza ingaphakathi, phansi, nezindonga ngoshukela. Wasebenzisa ingxenye yokugcina ukuze avuselele umlilo osebhakedeni. Waphonswa amathawula avuthayo emachibini e-wax lapho efakwa. Amalangabi agxuma, eshaywa umoya ozungeze umoya. Eyakhe yaphela, naphezu kwesibhakela esiqinisiwe esanyamalala esiswini sakhe.
  
  
  Ngandlela-thile umphathi waphinde waqaphela futhi wagxumela ezinyaweni zakhe, egcwele ukuziphindiselela. Okwesibili, wangihlasela ngokungalindelekile. Isibhakela sika-Ego sashayisa isibhamu somunye wabalindi owayemfake ebhande lakhe. Lokho kwangisindisa. Waphefumula futhi ngaphambi kokuba ashaye umnyango, kungenjalo wayeyoshiswa ephila. Laphunyuka futhi lamhlasela. Umlilo wawusuvele uluma ijazi lami.
  
  
  Wayebukeka njengegorila. Wangihlasela, waqalekisa ngespanishi. U-Ego wambamba ngesibambo sakhe esivamile se-judo, isandla esinzima. Isandla sami sobunxele sasibambe ikhola yejazi lika-ego, isandla sami sokunene sasibambe ihembe lika-ego. Wayenqikaza. Umlenze wesokudla we-ego yakhe wawugoqa ithole lakhe lesokudla futhi wakhahlela i-ego yakhe. Wathambekela ohlangothini futhi waqala ukuwa. U-Emu wamsiza kancane.
  
  
  Ethukutheliswe intukuthelo nenzondo, wangikhahlela ngisho nalapho ewa. Izicathulo zika-Ego zibambeke emnyango wegumbi lokugcina izinto elibandayo. Ephakamisa izingalo zakhe, wawela emuva ku-wax evuthayo. Ingxenye ngayinye yayishisa amalangabi nakakhulu. Wehla ngezinyawo ezine. Ehlisa ikhanda lakhe, wamemeza kabuhlungu. Njengethoshi lomuntu, lashiswa phambi kwamehlo ami. I-emu yakhe ayikwazanga ukuzibamba kodwa yavala umnyango. Ukukhala kwe-ego kwakungasazwakali, futhi umlilo wawungeke ubonwe ngokushesha. Ekugcineni, wakwazi ukuphefumula ngokujulile. Wayedinga kakhulu. Kancane kancane kwafika kimi ukuthi ngangilimele kabi. Isilonda esisehlombe lami saphinde savuleka, cishe lapho unogada wakhe ehlasela. I-lumbago yangihlaba ingalo kabuhlungu. Wazama ukuhambisa iminwe yesandla sakhe sobunxele. Manje yena wayengase aphelelwe ukwazi noma aqhubeke enza okuthile; yena waqhubeka. Nginobuso obumhlophe, ngahamba ngamagumbi, ngabuyela ekhishini nase-alcove.
  
  
  U-Odin ezungeze la madoda wangqongqoza emnyango wekhabethe lendwangu yelineni futhi wamemeza kakhulu ecela usizo. Wama wangqongqoza emnyango. "Usenor ?"
  
  
  "Wena! Eyakhe!
  
  
  "Uma ufuna ukuba akudubule ngalowo mnyango, khona-ke keep umkhahlela ngomsindo."
  
  
  Kwaba nesikhathi sokuthula. Wabe esethi: "ngizothula, amigo."
  
  
  "Ubueno".
  
  
  Lapho ngibuyela phansi egcekeni eliholela esiteji, ngabona amadoda amabili ehlezi egumbini lokuphumula, emi emnyango We-El koyountoura . Bashaya izinyawo zabo futhi bashaya ikhwelo ngokukhuthazayo. Lapho efika emaphikweni, waqonda ukuthi kungani. Utamara wayegqoke amabhulukwe akhe kuphela. Kumelwe ukuba indlela ayengahlala ngayo isikhathi eside kangaka yayingenye yezimfihlo ezinkulu kakhulu zalo mdanso.
  
  
  Ama-combos ayesekhathele. Badlala i-chorus okwesikhathi sekhulu, kodwa isigqi sasisenamandla, Futhi Utamara wasisebenzisa ngokugcwele.
  
  
  Ngezinyathelo zokugqoka izingubo zokugqoka, wayenyuka ehla, enyakazisa izinqulu zakhe futhi enyakazisa amabele akhe angenalutho. Isixuku sahalalisela ngokuvuma, nakuba abanye besifazane babebonakala besondelene nokushaqeka. Wonke amehlo ayegcwele amabele akhe aqhaqhazelayo. Kwakunokubukeka okukhathazekile emehlweni akhe... waze wangibona. Ubuso bakhe babukhanya. Ngakhomba U-ay ukuba asheshise. Wanqekuzisa ikhanda ngokungabonakali futhi waqala ukuwina.
  
  
  Futhi yeka isiphetho!
  
  
  Iqembu lase lizoqala ukudlala le ngoma futhi. Utamara wathatha izintambo zokuqala futhi wagoba phansi ukuze athathe ishidi nebhulukwe lakhe. Wanikeza wonke umuntu umbono ophelele ngokuzungeza kwakhe okucebile ngokwedelela. Ababukeli babekwazi ukubona ngokucacile umugqa omncane wenayiloni wezingubo zakhe zangaphansi phakathi kwethanga lakhe eliqinile, elaliqina isikhashana njengoba ayethambekele phambili. Amaphinipi akhe ayegxuma ngokudelela emhlane wakhe futhi ehlala lapho lapho evuka futhi engilethela ishidi nebhulukwe.
  
  
  "Nkulunkulu omkhulu," esho ehlebeza. Ngangicabanga ukuthi awusoze wafika."
  
  
  "Yeka ngokushesha," ngiphendula.
  
  
  Ngabuka umdanso wakhe ubuyela esiteji. Izinselo zakhe ezinyakazayo zazijabulisa kakhulu. Abangcwele baye bahlanya. Angazi ukuthi abesifazane babecabangani, kodwa abanye ababebazungezile babebukeka sengathi babengasoze balulama kukho. Imithambo yegazi yamadoda yayiqhuma. Iziphuzo zazidliwa ngokushesha kunalokho okwakungalethwa ama-waiter. Ngokokuqala ngqá ekuphileni kwabo begqoke izingubo ezimnyama, babona ubuhle obuthambile bamajika angempela abesifazane futhi bajabula ngabo. Phela, babebhekene nokuphela kwezwe, I-Armagedoni, futhi mhlawumbe nesimo Sesibili ngesikhathi esifanayo. Futhi uma beyofa, yeka indlela yokuvalelisa!
  
  
  Kwazwakala umsindo wokukhuthaza. Utamara waqala ukukhumula izikhwama zakhe zangaphansi. Iqembu lazizwa umvuthwandaba usondela futhi langena engomeni ekhunjulwayo. Wayelokhu ebheka emuva ngamakhono akhe okuhlasela angenamikhono futhi ethandazela ukuba umnyango omkhulu we-oki wegumbi elibandayo ubambe umlilo, nokuthi unogada osekhabetheni lendwangu yelineni wayesathuthumela ngenxa yokwesaba. Utamara wadonsa ibhande eliqinile eliqinile lezingubo zakhe zangaphansi. Unkulunkulu, kungani engazange asheshe? Ngezansi. Izinwele ezithambile ezigobile zabonakala. Umsindo More nokumemeza!
  
  
  Wasula amaconsi aminyene egazi ebunzini lakhe futhi wagcoba ihlombe lakhe elibuhlungu. Izingubo zakhe zangaphansi zehla kancane kancane emlenzeni wakhe. Wakhumula i-ih yakhe waphenduka. Wagoba ukuze azitholele i-ego yakhe. Eqondisa imilenze yakhe, ephakamisa izinselo zakhe, wabonisa amadoda okuthile ayengasoze akukhohlwa.
  
  
  Isixuku sabubula.
  
  
  Le nhlanganisela yabhonga.
  
  
  Utamara waphuthuma esiteji waphonsa amazwi akhe aqotho ezandleni zami.
  
  
  Kwakunokushaywa ihlombe okuningi, kodwa sasingekho isikhathi esanele sokubuyela emuva. Ngamfaka ijazi lami futhi ngamtshela ukuthi ngangizoba nesikhathi esiningi sokugqoka ngemva kokuba sesiphumile sizungeze ihhotela. Engavinjelwe izingubo zakhe, wangilandela wehla ehholo waya egumbini lokuphumula eliyinhloko.
  
  
  "Nick, Nick", waphefumula — yini engalungile?"
  
  
  "Akunandaba," ngishilo.
  
  
  Kodwa...'
  
  
  "Kwabhujiswa imisele emithathu, kwasala eyodwa. Ngizokutshela imininingwane kamuva.
  
  
  Sasigijima sizungeze ihhotela. Kwakulula kunalokho ayecabanga. Wama isikhashana ekhawunteni, futhi njengoba ngangisola, kwakukhona i-walkie-talkie eshalofini ngaphansi kwekhawunta. U-Ego wambiza futhi, ngendlela ekhonkotha, engamanga, wayala abantu ababesemkhunjini phambi kwesakhiwo ukuba basuke eceleni futhi bavumele Ibuick idlule. Imakrofoni encane eshibhile yafihla izinguquko zezwi, Futhi I-rheumatism yayiyi-short "Si, señor!"Ehla ehholo, ngomnyango wangaphambili, sagxumela emotweni endala sayivuselela.
  
  
  I-fiat kanye nabaqaphi bayo babepakiwe ngaphandle komgwaqo. Lapho Utamara ebona ukuthi sasizophumelela, wasinika igagasi lobungane lamadoda amabili njengoba sasidlula umimmo. Waphumula emuva kusofa obolile futhi waqala ukuhleka. Kwakuwukuhleka okuxakayo kokukhululeka. Ephefumula, wamemeza, " o, ubonile la madoda amabili?"
  
  
  'Yibaphi? Kule Fiat?
  
  
  "Cha, Nick, laba ababili bangcono ekamelweni lokuphumula!"Waqala ukuhleka nakakhulu. Babukeka bemangele kakhulu lapho sidlula umimmo. "Ah, leyo nkulumo ebusweni be-ih!"Utamara wayehleka kakhulu. Ingabe ngangilungile ngempela?"
  
  
  "Yebo, wawumuhle."
  
  
  "Ngempela ?"
  
  
  "Kuhle ngokwanele ukuba kungenze ngibe nomona ngokungenangqondo."
  
  
  Utamara wazola kancane futhi wahleka njengoba ayelwa nesondo lokushayela Lebuick futhi waya endizeni. Njengoba ayeqala ukugqoka, ukuhleka kwaphela, futhi ngakolunye uhlangothi lwepuntarenas, wathi ngezwi eliphansi, elinqikazayo, " Nick, isimo sezulu. Kuyashintsha.'
  
  
  Empeleni. Manje iqhwa lase liwela ngendlela ezungezayo. Isibhakabhaka esake saba mnyama, futhi umoya wakhala njengomoya olimele ngenxa yokumemeza kwenjini eyayigcwele ngokweqile. Izihlahla, amatshe, nanoma yini enye eyayingase ihambe yayindiza isizungeze esiphephweni esikhalayo. Isichotho saqhuma eminyango nasemafasiteleni. Sazithola sisezweni elihlanyiswa izenzo zomuntu ohlanyayo.
  
  
  "Ukukhubaza isidlulisi sehhotela kwabangela isiphepho seqhwa", ngasho kabuhlungu.
  
  
  "Futhi kuyoba kubi nakakhulu", Kusho Utamara.
  
  
  "Yebo, kuze kube yilapho sibhubhisa isidlulisi sokugcina Epanama."
  
  
  Waphendukela kimi, emhlophe njengeqhwa elingaphandle. "Kodwa, Nick", esho, ngokwesaba okusobala. "Kufanele sikwazi ukukwenza lokho, akunjalo?
  
  
  
  
  Isahluko 12
  
  
  
  
  Ngokwebalazwe, Isiqhingi Sasesangre sasingamakhilomitha angaba ngamakhulu ayisithupha ukusuka Epuntarenas. Kodwa nakuba sasihlanya ngokwanele ukuba sindize kulolu hlobo lwesimo sezulu, sasingahlanya ngokwanele ukuba siphuthume ngendiza eqotho. Lapho sesisemoyeni, sasindiza ngendlela ebanzi phezu Kolwandlekazi Ipacific. Lokhu kwenza indiza yaba cishe amakhilomitha angamakhulu amabili ubude futhi mhlawumbe namanye amakhilomitha angu-150 ngenxa yama-zigzag aqhubekayo. Sandiza phezu Kwechiriki Bay nesiqhingi esikhulu Kunazo zonke Sasecoiba, ikoloni lokujeziswa. Sabe sesizungeza Inhlonhlo I-Azuaro safika Egulf Of panama engamakhilomitha angu-150 ububanzi. Endleleni kwakunegulf Of panama nepanama City nebalboa.
  
  
  Sonke lesi sikhathi, indiza ayenzanga lutho ngaphandle kokudilika. Mina notamara sasishushuluza sisuka kolunye uhlangothi siya kolunye, siya kolunye. Asikaze sihlale phansi. Amabhande okuphepha kuphela asibamba endaweni yaso. Omunye umfutho wawulandela omunye. I-fuselage yayikhonkotha futhi igobeka, futhi amaphiko ayebonakala ekulungele ukuqhuma noma nini. Noma nini lapho indiza ifika endaweni yomoya, yayishaya ibambe okuthile kanzima ngehlombe layo futhi ihlangabezane nobuhlungu obukhulu. Ngaphambi kokuba sihambe, Utamara wagqoka isilonda futhi waqinisa ibhandeshi, kodwa lokhu kwakunganele. Igazi laqhubeka ligeleza ehlombe lami, licwilisa ihembe lami.
  
  
  Wamemeza. "Yiziphi izixhumanisi zesiqhingi, Nick?"
  
  
  "Akukabi khona okwamanje", ememeza ngenxa yomsindo. "Okokuqala Epanama City."
  
  
  Kungani? Isiqhingi sasesangre sisehholo leziqhingi zasede las perlas, elisehholo elisempumalanga yalapha, hhayi enyakatho.
  
  
  Eyakhe, yavuma ngekhanda. Lesi siqhingi sisho "ulwandle lweziqhingi eziningi", futhi kulokhu sibhekisela" kumaparele " amancane angaba ngamashumi ayisishiyagalombili ngakolunye uhlangothi lwechweba. Wakhomba ebalazweni elivulekile. "Awukwazi ukuthola umgomo wakho kulesi sobho okwamanje, futhi awusakwazi ukwethemba izinsimbi. Sidinga indawo ebalulekile ngaphambi kokuba sithole isiqhingi esincane kuleli qembu. Idolobha elisehholo lingamakhilomitha angamashumi ayisithupha kuphela enyakatho-ntshonalanga yesiqhingi. Kusukela lapha, singenza izabelo.
  
  
  Ngemva Kwetegucigalpa nepuntarenas, ngacabanga ukuthi sengikhathele ukubhekana nokubhujiswa okunonya nokungapheli Okwakwenziwe Ucolonel zembla. Kodwa kwaba nenhlekelele engacabangeki Epanama City. Lona omunye wemizi engiyithandayo, enezinkumbulo eziningi ezinhle. Ngakhunjuzwa ngobusuku obunowesifazane omuhle efulethini lakhe ezansi Kwentaba I-Ancona nokuvuka ngishaywe umoya izinsimbi zesonto lombhishobhi eduze ne-Avenida Central. Njengoba sasindiza phezu komuzi, kwaphawulwa izinsalela zesonto lombhishobhi, Igovernment Palace endala, Inational Theatre enhle, Imalecon Boulevard nebovedas Boulevard nejele elidala elingaphansi komhlaba. Konke, ngempela konke, kwachotshozwa futhi kwachotshozwa, kwachotshozwa futhi kwaqhekeka ngenxa yezinhlupho ezinonya zesiphepho esingesona esomuntu. Leli dolobha elinabantu abangu-300 000 alizange lisaba khona futhi laba amanxiwa amakhulu afanayo nedolobha elidala eliqhele ngamakhilomitha ayisishiyagalolunye, elacekelwa phansi ngo-1671 yi-corsair Uhenry Morgan.
  
  
  Ibalboa, Idolobha eliyitheku Lasechannel, nayo yayiyindawo engenabantu. Uma sibuka indawo, sasingakwazi ukubona Izivalo Zasemiraflores eziqhele ngamakhilomitha ayishumi ukusuka ogwini. Iziteshi ezimbili eziholela kuyo zavalwa ngokuphelele. Imikhumbi eminingi yezimpahla namathangi kwavaleleka ezindaweni ezimbili ezinkulu zeqhwa emhlabeni, ngayinye icishe ibe amamitha angamakhulu amabili ububanzi namamitha ayishumi nanhlanu ukujula. Umoya onamandla wadlula emisele. Kwakungekho lutho olwalubonisa ukuthi izinto zazizinhle ngakolunye uhlangothi lwe-isthmus.
  
  
  Wayethukuthele kakhulu ngalokho Uzembla ayekwenzile kuleli zwe elake laba elivundile nelicebile.
  
  
  "Phenduka", eshaya Utamara. Akukhona ukuthi uzizwa kahle. - 'Eningizimu-mpumalanga kuya E-Isla sangre . _
  
  
  "Ucabanga Ukuthi Uzembla ukhona?"
  
  
  "Ngiyethemba kakhulu", ngishilo, ngibheka indawo emhlophe ezungezayo okokugcina. "Uma u-ego emthola, isiqhingi sizogcwala igazi lika-ego, ngiyakuthembisa."
  
  
  Iziqhingi eziyinhloko Zasesan miguel, Esan Jose, Nasepedro gonzalez kwakulula ukuzithola, kodwa indawo yokugcina Yokucasha Yasezembla yayimane nje iyisicefe ebalazweni, futhi akukho okunye empeleni. Kwakuyiqoqo lamadwala ayephuma azungeze amanzi ngaphansi kwengubo eminyene yeqhwa, idolobha, ne-foam yasolwandle, ezungezwe ugu olunesihlabathi. Njengoba sasidlula phezu kwalo, icessna yaphonsa futhi yazanyazanyiswa imisinga yomoya eshintshashintshayo. Utamara walwa nesondo njengoba ayecelwe indawo yokwehla.
  
  
  "Ngicabanga ukuthi kufanele sifike ogwini. Ngisho nembuzi eyitshe ayikwazi ukuma ngezinyawo zayo kula matshe."
  
  
  Yini leyo?"Kuyini? "wabuza, ekhomba ngakwesobunxele.
  
  
  Wathambekela indiza nge-angle engamadigri angamashumi ayisishiyagalombili ukuze naye akwazi ukuyibuka. Edolobheni elalibukeka njengezinhlamvu zemishini, wayebona ukukhanya okuncane kwezinye zezakhiwo ezindala. Zazihlanganiswe ngendlela ye-hacienda endala ezungeze igceke. Yayizungezwe udonga lwamatshe olungamasentimitha amathathu ubude olunesango elisindayo elinemishayo yensimbi. Okungenani ngaphambi kokuba kwakhiwe i-ih tak, futhi sasingekho isizathu sokukholelwa ukuthi lezi zindonga zazingeyona nje into eqinile futhi eqinile. Uzembla wayebonakala ekujabulela ukwenza izinto zibe nzima, ikakhulukazi uma kuziwa ekuzivikeleni noma ekubalekeni.
  
  
  Ngathi: "ulapha". Isandla sami sacindezela Esikatamara. ' Bheka! I-Ego helicopter imiswe egcekeni.
  
  
  'Ngiyamqonda. Kodwa ingabe uyosidedela isandla sami manje? Kunalokho, wayengeke awe ophahleni olucacile lwe-ego. Ake uhambe esandleni sakho futhi uthole indawo ezweni, kulungile?
  
  
  Wamomotheka ngenjabulo. Ekugcineni, sathola Uzembla komagazini Be-Ego. Ukumamatheka kwami kwaphela kancane kancane njengoba ngaqaphela ukuthi kwakungekho ndawo efanelekile yokwehla noma kuphi ezungeze indawo. Umthengisi Wama-lace Oneminyaka emibili Ubudala Uramon batuc wakha i-hacienda yakhe phezulu egqumeni eliyindilinga. Kusukela esangweni elikhulu, kwakunendlela eyayehla emaweni iya endlini yezikebhe emgodini wemvelo. Le ntaba yayishelela, kodwa yayigxilile kakhulu. Ezinye izingxenye zalesi siqhingi zazinokhahlo kakhulu noma zazigcwele izihlahla ezinameva, ezinameva.
  
  
  "Kufanele kube ugu", kusho uyise kabuhlungu.
  
  
  Waphendula:" umhlane omncane uyisiqeshana esivelele sasogwini esisabukeka sihle kakhulu", elandela izindebe zakhe. Waphinde waphendulela icessna futhi wandizela ogwini oluncane olwalushaywa umoya. "Kuzoba nzima kakhulu, Nick, futhi ngeke sikwazi ukusondela ekhaya."
  
  
  "Ubani onendaba nokuhamba kancane? Ngithemba ukuthi sisengahamba lapho sifika."
  
  
  Indiza yawela phansi. Umoya wathatha u-ego futhi wakhala phezu kwensimbi. Isihlabathi sasivuvukala sizungeze amasondo. Izingxenye zendiza zazamazama njengokungathi u-ih wayekhubazekile ngokuzumayo. Utamara walwa notiller owayesebunzimeni. "Sinesisho Erussia", esho ngokunganaki. "Bambelela ngokuqinile esondweni lokushayela kulesi simo!"
  
  
  Safakwa emgodini womoya. Icessna yagingqika, yagingqika, futhi yagingqika ogwini emvuleni enesihlabathi esimpunga nesihlabathi esivuvukele. Phambi kwethu, iziqongo zamatshe ezicijile zazigqamile esihlabathini sonke. Ngakwesobunxele kwakunodonga oluzungeze amanye amatshe namadwala, futhi ngakwesokudla kwakunodonga olusongelayo lwamagagasi abilayo. Indiza yehla.
  
  
  Wamkhonkotha. - 'Phezulu! Phezulu!'Ukukhala kwami kwakubonisa ukucabanga, njengoba ngangazi Ukuthi Utamara wayenza konke okusemandleni akhe ukuze aphakamise ikhala lakhe. Ibhishi lalisondela ngesilinganiso esibhubhisayo. Impumulo yayingcwatshwe esihlabathini. Umsindo omude, bese kuba umsindo omkhulu. Saphenduka, izinsimbi zamaphiko zaqhekeka, futhi isiphepho sagoqeka phezu kwebhulokhi lenjini, elalimbozwe ngesihlabathi. Iphahla laphakama futhi lasiphonsa ophahleni njengenqwaba yezingalo nemilenze yabantu. Indiza yacishe yaphenduka, yabe isishayisa umsila kuqala emagagasini aneqhwa. Amanzi anosawoti asifafaza njengoba sasihlehla. Sasikhubazekile, kodwa sasimile. Indiza yayishaya emuva naphambili lapho kunamagagasi. Sasishaya amagagasi. Utamara wanikina ikhanda, waliphakamisa, futhi wabheka ngaphandle emafasiteleni aphukile ogwini. Ethukile, waphefumula ngokujulile futhi wafunda isihlabathi namagagasi ngaphansi kwethu. "Votela engikuthandayo ngalezi zindiza zezentengiselwano", esho emamatheka kancane. "Uhlale ufika ngobumnene."
  
  
  "Ungangihlekieverade!"wathi ngezinyembezi emehlweni akhe . - Ngiye konakalisa konke, ngiyamazi! Ngeke siphinde siphakamise ukuzazisa emoyeni!
  
  
  "Mhlawumbe bekungeke kwenzeke ngenye indlela", ngishilo. "Isihlabathi sithambile kakhulu futhi umoya wawungasikhipha ezinyaweni zethu."
  
  
  Kodwa yini esizoyenza manje ?"
  
  
  'Yini okufanele ngiyenze?'Wathatha ibhasikidi le-wicker u-eda ake waba kulo ngemva kwakhe. Manje unen wayenesibhamu Sikatamara Sikamakarov, isibhamu sikadkt .mendoza esidala, sikapepe.22 isibhamu esizenzakalelayo, nezibhamu zabalindi ababili nomphathi. Wanika Utamara isibhamu Sakhe nesikapepe, futhi wafaka ezinye izibhamu emaphaketheni akhe. 'Yini okufanele ngiyenze?'- phinda. "Ake sihambe. Ake sikwenze!'
  
  
  
  
  Isahluko 13
  
  
  
  
  Ukuhamba senza indlela yethu mimmo amagquma eziyingozi ngaphansi isibhakabhaka ekhonkotha futhi evuthayo. Isiphepho seqhwa sasisaqoqa amandla. Ubumnyama baba bukhulu. Izihlahla ezimbalwa ezinameva zaqhekeka emoyeni. Amatshe ayewela njalo. Umoya wamunca umoya owawuzungeze amaphaphu ethu njengoba sasigijima ngokumelene nawo. Sasicindezela njengabantu abacwilayo, futhi ngezinye izikhathi sasingakwazi ukuqhubekela phambili. Lesi siphepho manje sase siyisikhukhula esiqinile, esinamandla, esingenasihawu, nesibulalayo. Ubuso bukatamara babumbozwe igazi elalivela kuma-sado ayewela. Wayazi ukuthi ngangingabukeki kangcono kakhulu. Ubuhlungu obusehlombe lami babungikhathaza. Kwakungaseyona nje i-corkscrew yenyama, ubuhlungu obudutshulwa emphefumulweni wami nasemathanjeni ami. Ngangilwa nakho, futhi ngeminwe yami eqinile. Sasilwa futhi sinyakaza ngenkani, sisekelana.
  
  
  Kwadlula isigamu sehora, ingxenye yesine yehora, nenye ingxenye yehora. Ekugcineni safika egqumeni. Sasibheka izindonga ezijiyile, eziqinile ze-hacienda ezikude ngamamitha ayikhulu. Zazilele ngaphansi kweqhwa elijiyile. Ukube kwakukhona onogada-cishe wayeqiniseka ngabo-babengeke bakhale. Babegxunyekwe endaweni yokukhosela engabazekayo yodonga. Kuyoba umugqa ongabonakali kakhulu wamadoda agqoke iyunifomu anamathele emizimbeni eqandisiwe.
  
  
  Ngathi:" masihambe phezu kodonga". "Amasango amabili noma amathathu ayoqapha kakhulu."
  
  
  Utamara wanikina ikhanda ngokuthuthumela. "Asikwazi, Nick!
  
  
  "Asikwazi nokuma.
  
  
  Saqala ukukhuphuka egqumeni elingemuva kwe-hacienda, sivulekile phambi komnyango omkhulu. Ngandlela-thile, kwakunzima ukuqhubekela phambili manje. Kunezithiyo ezimbalwa, kodwa indawo engenalutho egqumeni iye yashaywa umoya futhi yaphenduka ithambeka leqhwa elishelelayo. Utamara waba ngowokuqala ukuwa, futhi kwadingeka ngimsekele. Wabe eselahlekelwa ukulinganisela kwakhe. Utamara wazama ukusiza, futhi ngokungazelelwe sobabili sawela phansi, sibambe izandla zethu ngendlela esongelayo. Amandla ethu afa, kodwa aphinde avuka azungeze umlotha wawo. Ukuphila kwakubonakala kungabalulekile kangako kunokufudumala nokuthula okwakuyolethwa ukufa, futhi ukuphila kwakunqoba.
  
  
  Phezulu, sasikhasa sikhathele ngaphansi kwesivikelo sodonga. Wayemdala. Bathi ukwakhiwa kwakugugile, futhi kwakunezikhala ezinkulu phakathi kwamatshe emvelo. Ngokwesilinganiso, yayingamamitha amathathu nesigamu ukuphakama. Wabheka phezulu ngokucophelela futhi waphawula izindawo zokusekela izinyawo nezingalo ezindaweni eziningana. "Ngilandele lapho ngisesitezi esiphezulu", etshela Utamara.
  
  
  "Uvuka nini?"Usho ukuthi uma wenza lokhu!
  
  
  "Lapho ngisesitezi esiphezulu, Tamara", ngasho ngokuqinile. Wayengafuni ukucabanga ngeqiniso ngamazwi akhe. "Bese ulinda uphawu."Kungase kube khona onogada ngakolunye uhlangothi.
  
  
  Waqala ukukhuphuka ngendlela eyingozi odongeni oludala. Kwadingeka ngikhumule amagilavu ami okuzivikela ukuze ngigcine iminwe yami ematsheni abushelelezi. Ukudutshulwa okubandayo emphefumulweni wami. Ezakhe, ngazizwa izandla zami ziqinile. Igazi lami nemisipha yami kwabanda. Itshe labhidlika ngaphansi kwesisindo sonyawo lwami. Wamemeza, futhi wezwa ukukhala kukatamara okuthambile kokwesaba. Okwesikhashana, ngacabanga ukuthi ngangingeke ngikwazi ukuqhubeka. Khona-ke ngakhumbula ukuthi Uzembla wayesondelene kangakanani, futhi umcabango wangifudumeza. Ngokuqapha wathola enye indawo yokuma. Usl wamthola. Ngamasentimitha amabili, lakhuphuka.
  
  
  Umzamo wokugcina wangithwala wangidlulisela esiqongweni esibanzi, esiyisicaba. Izingcezu zengilazi ezicijile zazisakazeke kulo lonke ubude, kodwa iqhwa neqhwa kwaqeda umphumela we-ih. Eqinisweni, bangisiza ukuba ngihlale endaweni eshelelayo.
  
  
  Ngangizokwenza isenzo Sokuthi Utamara angilandele lapho ngibona umlindi. Wayeboshwe, futhi ikhanda lakhe ligobile, izandla zakhe zijule emaphaketheni akhe, wayehamba kancane phakathi kodonga nesakhiwo esiseduze. Isibhamu esizenzakalelayo sasilenga ehlombe lakhe langakwesokudla. Waya lapho ayelele khona ekhala. Wabheka Utamara ukuze amxwayise. Akazange alalele umyalo wami futhi wayesevele engilandela! Unogada weza elick. Ngisondele ngokwanele ukuba ngimuzwe uma kwenzeka okuthile. Umoya wakhe ubambeke emphinjeni wakhe.
  
  
  Utamara walahlekelwa ukulinganisela futhi wawa. Wakhala ngokumangala. Akukhona okuningi, kunomsindo omncane kunokububula okungafunwa, kodwa kunomsindo ngokwanele. Ngokushesha unogada wabheka phezulu ngendlela exakile wangibona. Wagxuma.
  
  
  Le ndoda yayisazi isibopho sayo futhi yazama ukuzivikela. Sekwephuze kakhulu! Wayesaphakamisa isibhamu lapho ephonswa eceleni ngu-ego, ewela phezu kwakhe, amadolo e-emu ekuphileni. Isibhamu sakhe sathathwa u-Ego rook, saphendulwa, futhi sashaywa. Umhlane washaya i-emu ohlangothini lwentamo. Wabubula futhi wabanda. Ukuzicabangela umgomo wawungokwemvelo esifubeni.
  
  
  'Nick!'- ukuhleba okuvela phezulu. Ngabheka phezulu ngabona Utamara ehlezi phansi ekhala.
  
  
  "Angikwazanga ukumlinda...'
  
  
  "Akunandaba," ngahlebeza. 'Gxuma.'
  
  
  - Ingabe uyongibamba?"
  
  
  "Njalo othandekayo."
  
  
  Wabeka isibhamu phezu komlindi ongenampilo futhi waphakamisa izandla zakhe. Wawa. Wabanjwa u-ee. Futhi, nakuba kwakungekhona ukwangana okuthambile, kwakukuhle kakhulu. Wangithinta wanganga entanyeni. 'Yini manje?'Kuyini?'wabuza ngobumnene.
  
  
  "Isakhiwo esikhulu. Kunethuba elihle lokuthi sizothola Uzembla No-Ego lapho, isidlulisi sokugcina senkambu yamandla. Kumelwe sibhubhise kokubili.
  
  
  "O, ingabe yilokho kuphela?"wathi ngezwi elihlekisayo . Wakhuthaza unogada owawa ngesithupha sesicathulo sakhe. "Kungakanani okuzoba khona phakathi kwethu Nezembla?"
  
  
  Angazi. Ngicabanga kakhulu.
  
  
  Yebo. Futhi kumelwe basithole bese besibulala noma basigcine ngaphandle kuze kube yilapho sibanda size sife. Manje sesibambekile njengoba sisemuva kodonga. Ziyizinhlamvu ezimbalwa esinazo, ezincane esingazishintsha. Ingabe uneminye imibono emihle enjalo? Ngamlalela buthule. Wazama ukufihla ukwesaba kwakhe ngokunganaki kwakhe. Lokhu kuwukusabela okungokwemvelo ngokuphelele. Noma ubani ongesabi ngesizathu esihle uyisiphukuphuku. Utamara wayengowesifazane onzima, osebenzayo, onesibindi, hhayi oyisiwula.
  
  
  Angazi, " ngavuma. "Singenza konke okusemandleni ethu nethemba lethu kuphela. Kuyoba nzima, kodwa kumelwe sizame."
  
  
  Wanqekuzisa ikhanda ngokuzithoba. "Futhi ngemva kokuba lokhu sekuphelile, Nick, ngizozama ukusho okuthile okuhle."
  
  
  "Ngizomemeza ngicela usizo", emtshela emamatheka. Emthunzini wezakhiwo, sangena ngemuva kwe-hacienda. Yayithandwa kunokuzenzakalelayo kwe-sentry, kwaze kwaba yilapho ngithola ukuthi indlela yayo yayibanda. U-Ego wayibopha futhi wathatha esinye sezibhamu.
  
  
  Safika ekhoneni sama. Phambi kwethu kwakunegceke elinendiza enophephela emhlane. Wafunda isakhiwo esikhulu eside, esincane lapho ayenethemba lokuthola Khona Uzembla. Yayinkulu kunezakhiwo ezakhiwe ngaphandle, inophahla olumboziwe olwaluhamba lonke ubude bayo. Maphakathi kwakunesango izimoto ezingangena ngalo emnyango omkhulu.
  
  
  Iveranda yayimnyama futhi ingabonakali kahle ngenxa yeqhwa eliphenduphendukayo. Ngangisola kakhulu ukuthi kunonogada kwenye indawo. Omunye noma ngaphezulu, bonke abanovalo nabandayo, abaneminwe ekhonkotha. Ngathi: "sizothatha indlela ende kunazo zonke". Sagijimela emuva esakhiweni esilandelayo. Wayeyokhetha ukuqhubeka egijima, kodwa ukuqapha nokuthula kwakuwumthetho wosuku. Kancane kancane saqhubeka. Kulolu.lwe-hacienda kwakunesakhiwo sesibili esasibukeka njengegaraji. Safika kolunye uhlangothi ngaphandle kwezinkinga. Ngakwesokudla, kwakunendawo evulekile engamamitha ayishumi. Ngemva kwalo kwakunesakhiwo esikhulu.
  
  
  Sasimi futhi silalele ngokucophelela. Asizange sizwe lutho futhi sagijimela ngemuva kwesakhiwo esikhulu. Phambi kwethu kwakunomugqa omude wamafasitela onemigoqo yensimbi ebunjiwe. Ukufana kwaphazanyiswa imigwaqo emibili ehlukanisa umugqa Waserivnenskaya waba izingxenye ezintathu. Kwakunesango ngemuva kwabo, nomunye umugqa wamafasitela, amanye awo ayekhanyiswe ngokukhazimulayo. Umgwaqo omfushane onamatshe wawusuka esangweni elisesakhiweni uye esangweni elikhulu elikhulu. Kwakunesitolo esiseduze kwesango esasibukeka njengocingo olukhokhelwayo. Izitolo zokulinda. Umnyango omncane wawukhanyisiwe.
  
  
  'Isiqalekiso. Kudingeka siwele umgwaqo, futhi uvikelekile.
  
  
  "Mhlawumbe ngeke badubule owesifazane", kusho Utamara.
  
  
  Kungani?'
  
  
  "Mhlawumbe bafuna ukubuza imibuzo kuqala."
  
  
  "Tamara, uma ucabanga ukuthi ungathatha isicupho..."
  
  
  Kungenzeka ukuthi wayekhuluma nodonga. Eguqa phansi, washeshe wadlula ngaphansi kwamafasitela. Ngamlandela, nginethemba lokuthi wayengeke abe ongenangqondo kakhulu. Nganginomuzwa wokuthi babezoqala ngokudubula bese bebuza imibuzo. Sasinyathela umimmo owokuqala ngeminyango emibili neqembu elilandelayo lamafasitela. Utamara wayekude nami ngesigamu semitha. Wayeqiniseka ngokunyakaza kwakhe, futhi wayazi ukuthi ngangingeke ngimvimbe ngaphandle kokubeka engozini ingxoxo evuthayo nokutholakala okungenzeka. Ngazama ukucabanga ngenye indlela, kodwa angikwazanga ukuyithola. Safika ekuqaleni kosuku lwesibili nefasitela elilandelayo. Ngokungazelelwe wezwa amazwi.
  
  
  'Linda! eyakhe yahlatshwa ngamandla. Kwangimangaza ngokukhethekile ukuthi wama futhi wakhasa waya kimi. Isibani sasikhanya. Sabheka ngefasitela.
  
  
  Ucolonel Zembla wayehamba ethukuthele. Angizange ngizwe lokho ayekusho. Nokho, wayelokhu eshaya isibhakela sakhe etafuleni phakathi egumbini. Lesi sihlalo sasigcwele izingxenye ze-elekthronikhi, ama-transistor, amabhodi wesifunda, izinsimbi zokunamathisela, nezinsimbi. Ngemva Kwezembla kwakunamakhabethe namapaneli ensimbi afanayo nalawo asethempelini Lamamaya. Yilezi kuphela ezazivulekile. Imigoqo yayisusiwe, futhi izintambo zazizulazula njenge-perm engajwayelekile. Kwakungelula ukucabanga ngalokho ayekwenza kuleli gumbi. Uye wakha isimiso esisha sokulawula esiyinhloko ukuze enze uzungu lwakhe olubulalayo lokunqoba Imelika Ephakathi nokwakha Umbuso Wesithathu Wamamaya.
  
  
  Ngazibuza ukuthi wayekhuluma Nohema yini lapho indoda yesibili enobuso obuncane, obunezintshebe ima eceleni kwakhe. Umsizi kazembla wayebonakala enonya futhi engenamusa ngisho nangaphezu kwanoma ubani omunye. Wembula inqwaba yamaphepha amashadi. La madoda amabili ayegxile kakhulu ekuxoxeni ngezinhlelo zawo kangangokuthi ngaba nesibindi sokusondela kancane. Ekhoneni leso lakhe, wabona amanye amadoda ayisithupha, onogada ababili abahlomile, nochwepheshe abane begqoke amajazi amhlophe, cishe besebenza emgqeni wokuhlanganisa. Utamara wangibuza imibuzo.
  
  
  Udokotela wezifo zamathambo wakhomba umnyango ongemuva kwethu. Wavula isivalo ngobumnene futhi wancika esihlahleni esiwugqinsi. Umnyango wawungavaliwe. Sangena ngaphakathi salalela amazwi ekamelweni elilandelayo ehholo elibandayo.
  
  
  '...ukubulala ngokushesha! Izwi likacolonel Zembla lalinenkani kakhulu. "Uma ngingalawuli isimo emahoreni ambalwa alandelayo, isiphepho siyoba namandla kakhulu ukuba singasisingatha-ngisho nakimi! †
  
  
  "Singamisa ukufakwa", kusho umuntu ongaphansi kuka-ego.
  
  
  "Tohel, lona umsebenzi womkhapheli."
  
  
  Cha, mnumzane. Bheka isigaba R lapha. Abafana abanazo izingxenye ezidingekayo zokuhlanganisa lesi sigaba. I-Ego ayikwazi ukwakhiwa emahoreni ambalwa alandelayo, ngakho...
  
  
  "Ungalokotha ungifundise Ngezigaba Ze-r! Ubani owadala isihloko? Yedwa, akunjalo? Sizothola indlela yokuvuselela izintambo. Futhi angifuni ukuzwa izinkulumo ezengeziwe zokunqotshwa kuwe. Angisoze ngayeka itohel, ngisho noma umbuso wami ungcwatshwe iceade ngaphansi kweqhwa! Kwakungelona iphutha lami. Ngakwenza kahle kakhulu. Uma lokho Kungunick Carter...
  
  
  Kwakunokumemeza okuvamile kokuphikisa, okwanqanyulwa ngokuzumayo yisigqila Sikazembla, Utochel. Ingabe usakholelwa ukuthi uyena obangela ukwehluleka kwethu?"
  
  
  "Ukubuyela emuva okwesikhashana, kodwa hhayi ukwehluleka. Kodwa ukuwohloka njalo kwesimo sezulu kubonisa ukuthi ezinye iziteshi azisasebenzi. Yebo, eyakhe, eqiniseka Ukuthi Unick Carter wayenokuthile ayekwenza ngayo. Angazi ukuthi wayithola kanjani indawo ka-ih, kodwa futhi wathola nethempeli lami Lamamaya. Futhi i-emu, damn it, yakwazi ukubhubhisa ngokuphelele i-ego.
  
  
  "Kunemibiko yowesifazane..."
  
  
  Uzembla wamomotheka ngokwedelela. "Nikeza Ucarter ithuba lokuthatha intombazane ayidonse futhi aphathe lolu thando njengepikiniki ekilabhini yezocansi . Kodwa kulesi siphepho, ngeke sifinyelele esiqhingini. Futhi uma esinda ngesimangaliso esithile, akukho okuyomsindisa. Ezinye iziteshi zazingakulungele ukuhlaselwa yi-ego, ngakho sazilungiselela!
  
  
  Ushaggy boot wamuzwa. Ngokungazelelwe, kwavela indoda egqoke iyunifomu ekugcineni kwehholo. Umlomo ka-Ego wavuleka lapho kuqhuma ifulege lokubulala njengoba ayefinyelela isibhamu sakhe. Mina notamara saphenduka ngokuzenzakalelayo. Sadubula singacabangi. Omunye umkhonto wangena emphinjeni we-emu lapho nje uqala ukukhala, omunye wakhipha iso le-emu. Angazi ukuthi ubani owafika kuphi. Wawa emuva, isibhamu sakhe sashaya phansi. Igazi lafafazwa yonke indawo. Asizange sikubone kuthinta phansi; sase sihamba futhi. Ungasho lutho kithi, sasebenza ndawonye njengeqembu eliqeqeshwe kahle.
  
  
  Sangena ekamelweni. Lezi zibhamu zazikhipha umlilo ngisho nangaphambi kokuba umnyango uvuleke ngokuphelele. Ethukile, U-Odin ezungeze onogada wabamba izandla zakhe wawa. Utamara waphenduka futhi wafaka imbobo enhle kumlindi wesibili njengoba ayephakamisa isikhali sakhe. Omunye uchwepheshe wawa, omunye waguqa kancane kancane. Njengoba Yayishesha njengempungushe, Utohel wagumbuqela isihlalo sokhuni esijiyile. Izingxenye namathuluzi kwahamba. Wadonsa Ucolonel zembla wamfihla. Ukuzazisa .I-357 Colt yaqala ukudubula. Ochwepheshe ababili bokugcina, bethukile futhi bedunyazwe ukuhlasela kwethu, bangena ngomnyango ovulekile. Bobabili base bephuzile. Utamara wakhomba futhi walimala kabuhlungu ih, bawa.
  
  
  Wagwema ukudubula Kukatohel. Isibhamu sami sasingenalutho. U-Ego wayiphonsa Kutohel futhi wathatha isiqalo sesibili. Utochel wagxuma, futhi isibhamu samshaya ekhabetheni elingemuva kwakhe. Uzembla wangihlasela njengendoda ehlanya. Wagxumela esihlalweni njengokungathi unqoba isithiyo. Njengengwe, wagxumela phambili wangishaya ngezinyawo. Sawela phansi ndawonye. Iminwe yethu yayingenaso isikhathi sokubambelela ezinqeni. Kodwa isibhamu sesibili saphonswa ngaphandle kweminwe yami, futhi esesithathu saphuma ku-doublet yami ekushiseni kopende. Ubuchopho bukazembla obuqinile bangishaya emhlathini futhi bangidlisa ikhala, elachitheka igazi, futhi iminwe yami yagubha izinwele ze-ego yami ngaphansi kwebhande lempumputhe. Isibhakela sami saphakama futhi sabuyisela umusa we-emu. Wahleka ngokwaneliseka lapho ezwa ikhala lakhe liphuka. Isikhumba nenyama ka-Ego kwaqhekeka. Wakhala, okwamzwisa ubuhlungu. Ngokushesha, waphenduka, futhi lokho kwamsindisa. Kungenjalo, izingcezu zamathambo ezibulalayo zaziyohlaba ubuchopho be-ego.
  
  
  Ukusabela kwe-ego kwakuyidolo elinamathambo ekuphileni kwami. Wazama ukubamba umlenze wami, owawungamphakamisi. Sagingqa omunye phezu komunye. Thina, Utamara, Notokhel asizange silinge ukusidubula. Nokho, baphinde badubula, omunye eseduze, ngaphandle kokusishaya kanye. Uzembla wayesazama ukuphula imisipha yami noma umlenze wami. Isizwe ngasinye sami sinobugovu baso emathangeni aso angavikelekile. Ngangicabanga ukuthi ngizombulala. Ngangimuzwa ekhala futhi ngimuzwa ethuthumela. Okwesibili, Utohel wadutshulwa ngenxa yokungcweliswa. Igumbi laligcwele ubumnyama, futhi ebumnyameni Uzembla wakhululeka futhi wanyamalala.
  
  
  Umsindo we-siren wakhala. Umsindo wacishe walahleka ngenxa yesiphepho. Mina notamara sasiphuma ngengozi. Uzembla Notochel abekho. Babesazi isakhiwo ngaphakathi nangaphandle. U-Ih shaggy wamuzwa ephasishi. Asekho. Wayehlola izikhali ayezifuna ngokudangala. Wathola isibhamu. Kwakusekhona i-corkscrew, kungakhathaliseki ukuthi yayilayishwe. Wazizwa esesandleni sakhe. Utamara. Sahamba saya egcekeni.
  
  
  Ngaphandle, egcekeni nangemuva kwezindlu, abantu Basezembla baphila. I-siren yaqhubeka ikhala, futhi umnyango wavuleka futhi kwaqubuka iziqhumane ezimbili ezibulalayo zomlilo eziphuthuma kithi. Wadutshulwa ngenxa yesifo sokuqaqamba kwamalunga omzimba. Wazizwa ehlehla kakhulu, futhi wahogela iphunga elibabayo likadoti. Angazi ukuthi lashaya lutho yini, kodwa ngajabula kakhulu ukuthola ukuthi nganginesibhamu esigcwele izinhlamvu. Sagijimela phansi egcekeni. Ebusuku, sasizwa ukukhala nxazonke zethu.
  
  
  Sagijima. Abanye bamemeza ngentukuthelo, abanye bejabule, futhi konke lokhu kwaqiniswa ukunyathelwa kwezicathulo. U-Odin ezungeze amadoda Kazembla wakhubeka wawa phansi. Izinhlamvu zindiza emnyango, zigcwalisa umoya ngemicibisholo nomthofu. Saqhubeka sigijimela emnyango ekugcineni kwehholo. Utamara, ethukile kodwa ezimisele, wagijima wayokuma ngemva kwami futhi akhale.
  
  
  Sagijima saphuma ngomnyango sangena egcekeni elingaphandle. Babengeke bacele umgomo ongcono. Umsindo wezinyawo zethu ezigijimayo wawuhambisana nokuqhuma kwezibhamu. Ngaphakathi, umlilo wama ngokuzumayo njengoba wawusuqalile. Ngokushesha saphuthuma endaweni yokukhosela okuwukuphela kwayo esasiyibona, inqwaba yamabhokisi okhuni aphukile. Zazakhiwe zizungeze amapulangwe aminyene anezintambo zensimbi futhi zazisetshenziselwa ukuthutha imishini ye-elekthronikhi ebucayi. Zazinqwabelene ukuze zisebenze njengezivuthayo. Ukudubula kwabhonga futhi izinhlamvu zashayisa phansi ngemuva kwethu njengoba sasigxumela phakathi kwamabhokisi.
  
  
  Umuzi wezinhlamvu wadwengula indawo yethu yokucasha. Wadonswa Phansi Utamara. Abantu ababili bokuqala ababesebuthweni elalisondela babengenasineke kakhulu ukuba baqaphele. Badutshulwa kabili futhi bawela eqhweni. Waqala ukuhambisa amabhokisi njengendoda ehlanya ukuze aqinise ukuzivikela kwethu. Amabhodi aminyene amunca izinhlamvu. Manje sekungase kusishaye ngokuqondile okucasulayo kuphela, kungenjalo bekuyodingeka bahambe bezungeza indlu engemuva kwethu. Wabheka phezulu, kodwa akazange abone muntu emafasiteleni. Amadoda ayesizungezile asigcwalisa ngomthofu, njengokungathi izibhamu zethu zaziyimibhobho yasengadini. Kungakhathaliseki ukuthi wayebheke ngakuphi, kwakunabantu abaningi kakhulu ukuba babaleke. Futhi sinemijikelezo embalwa kuphela esele.
  
  
  Ngokungazelelwe, ngaphezu kwakho konke umsindo, wezwa umsindo wesiqalo sikagesi. I-rotor yendiza enophephela emhlane yaqala ukuzungeza kancane kakhulu. Esigodini sabagibeli esenziwe ngengilazi, ngangibona imifanekiso yamadoda amabili. Indoda yesithathu, eyayimi yodwa eduze kwabalindi, yayishesha ukuthatha izithombe zokuma kwendiza enophephela emhlane nezintambo ezivela kuzo zonke izinhlangothi. Kwakusele isibhamu esisodwa kuphela. Wakhomba ngokucophelela futhi washaya umgomo. Unogada wamemeza futhi waqala ukuqhaqhazela. Wamemeza kakhulu kangangokuthi ukudubula kwaphela isikhashana njengoba wonke umuntu ayemgqolozele.
  
  
  "Tamara, nginike okuthile okufanele ngikudubule."
  
  
  "Sebenzisa nje isibhamu sami."Kunezinye izinhlamvu eziyisithupha lapho", esho, enginika Imakarov .
  
  
  Wagcina .22 Pepe ngokwakhe. Iqiniso lokuthi akazange anqikaze ukunginika isibhamu sakhe kwakuyisenzo engingasoze ngasikhohlwa. Wabuka indiza enophephela emhlane. Injini yayisebenza ngamandla aphelele ukuze ifudumale. "Zizophahlazeka kulesi siphepho."
  
  
  "Mhlawumbe, kodwa asikwazi ukuhlala lapha sibuke. Bafuna ukubaleka, futhi uma bephumelela, bayoqala kabusha. Okubi nakakhulu, bashiya isidlulisi sikhona, futhi wezwa lokho Uzembla akusho ngakho.
  
  
  "Kodwa ngangicabanga ukuthi igumbi..."
  
  
  "Kwakuwuhlelo olusha lokulawula oluyisisekelo ababelufaka. Safaka intambo kulokhu, kodwa saqala isidlulisi sesibili kwenye indawo. E - dell ngokwayo, u-ego wayemlindele ngakolunye uhlangothi lwesango, lapho sasibona khona zonke lezo zibani."
  
  
  "Lokhu kusho ukuthi akekho ongamisa lesi siphepho emahoreni ambalwa. Okungenani Uma Uzembla ekhuluma iqiniso. Khona-ke isimo sezulu ngeke siphinde silawulwe!
  
  
  Yebo . Futhi inkinga iwukuthi Uzembla uvame ukuba neqiniso.
  
  
  Ukudubula kwaqala kabusha njengoba indiza enophephela emhlane yayisuka kancane futhi ingazinzile. Wayehamba-hamba. Ukudubula kwamiswa okwesibili lapho umnyango wendlu yabagibeli uvuleka. Esihlalweni somgibeli, waphawula uhlaka Lukatohel oluncane, olunemisipha. I-ego yagcina umnyango uvulekile ekuqaleni. Wayenesibhamu Icolt esandleni sakhe sokunene,ayesiphakamisa ngengalo yakhe yangakwesobunxele igobile, futhi wayesikhomba. Wamemeza into engingayiqondi. Ngokusobala, lesi sikhalo sasihloselwe Uzembla, owayesebenza njengomshayeli wendiza. Indiza enophephela emhlane yagxuma kancane futhi yagxuma yaya kithi.
  
  
  "Wena oyisiphukuphuku! Wayethukuthele kakhulu. - Uyeza kithi ukuba asibulale like onogwaja!"Ungehlisi ikhanda lakho, Tamara!'
  
  
  Wathi:" kulungile, izwi lakhe liqinile.
  
  
  Ngomzuzwana owodwa, kwadingeka sikhethe. Uma siphuma emgqonyeni wethu, amadoda Kazembla ayosidubula. Uma sihlala lapho sikhona, sizodutshulwa sisuka phezulu. Ukukhungatheka nentukuthelo kwangigeza njengoba indiza enophephela emhlane yayindizela elick.
  
  
  "Izihlubuki!"Ngazizwa ngikhonkotha. Isandla sami siqiniswe esithombeni. Wenza ngokhahlo olungenangqondo nolungenangqondo. Wagxumela phakathi kwamabhokisi. Ubuhlungu obukhulu badutshulwa ehlombe nasesifubeni sami esilimele njengoba ngangishayisana nesihlahla esindayo. Amabhodi agxumayo, amabhokisi awa. Wagxumela egcekeni ngaphansi kwendiza enophephela emhlane eyayisondela. Wabona ubuso bukatohel obumangazayo . Wasabela ngokuzenzakalelayo, ngokushesha, ngenxa yeminyaka yokuqeqeshwa. Ubuchopho be-ego buka-a .I-Colt magnum Engu-357 yangidubula futhi yadubula. Ukubukeka okunzima kwashisa ingalo yami futhi kwavula imbobo ende emkhonweni wami. Isibhamu sikamakarov sazungeza izandla zami futhi sawela amamitha ambalwa ukusuka lapho.
  
  
  Utochel wamuzwa ehleka. "Zama Ukuthola U-Ego Carter!"
  
  
  Wadilika ukuze athole isikhali, wagingqika, futhi wakhipha i-ego ngaphansi komzimba wakhe. Isibhamu saduma, saqhaqhazela, saphinde saduma. Umzimba wami wazizwa sengathi ungowabantu ababili abahlukene. Uhlangothi lwami lwesobunxele lwalushisa kakhulu kunokubuhlungu futhi lwalucishe lukhubazeke; uhlangothi lwami lwesokudla lwalulungile, naphezu kwesilonda esisha. Indiza enophephela emhlane yanyakaza kancane. Uzembla wayengeke akwazi ukugcina i-ego iqonde emoyeni onamandla. Mhlawumbe i-ego nayo yanyakaziswa izithombe zami. Utohel wadutshulwa futhi waphuthelwa. Wayehamba-hamba, ezama ukuphikisa ukujikijela. Ego izinhlamvu ezinkulu eziqine kakhulu zashayisa iqhwa elaliseduze kwami.
  
  
  Utamara wayeguqe ngamadolo, encike ekhanda lakhe ebhokisini. Phakathi nezikhathi zokudubula, wezwa ukukhala kwakhe okuhlabayo. Lapho ngiqala futhi kuphela ukumbona, wayesaba ukuhlakanipha kwakhe. Cishe ngokwemvelo, wadedela inhlamvu yesithathu. Wambona ngemva kwesikhashana Lapho Utohel evele eqhuma, njengokungathi wayegxumagxuma emnyango. Amehlo ka-Ego ayegcwele ekhanda lakhe. Izwi le-ego lalenza imisindo eyayingewona amazwi, kodwa ukukhwehlela okungenangqondo. Wakhwehlela, wamemeza, futhi wadonsa inhlamvu Ku-Magnum yakhe engenalutho. Wayecindezelekile futhi eqhaqhazela. Khona-ke, kancane kancane wagxumela phambili futhi wawa ngaphandle kwendiza enophephela emhlane.
  
  
  Utohel washaya phansi ngokushaya. Ethukile, abantu be-ego bagqolozela buthule, njengokungathi babengaqondi ukuthi isikhulu se-ih sasifile. Eyakhe yahlala buthule egcekeni elimbozwe yiqhwa. Wayezizwa ebuthakathaka futhi enesicanucanu. Okuwukuphela komsindo kwakuwukukhononda kukatamara okuthambile nokusheshisa okungazelelwe kwendiza enophephela emhlane Njengoba Uzembla ayenyuka futhi ehamba.
  
  
  Isicanucanu sasingasekho, kodwa kwakungekho buthakathaka. Ngaguqa ngamadolo, ngingayinaki ingozi yokudutshulwa abantu abangizungezile. Wathambekela phambili emoyeni wesiphepho sendiza enophephela emhlane. Umakarov wayehlanza futhi enyakaza, njengokungathi wayenokuphila kwakhe. Izinhlamvu zami ezintathu zokugcina zahlasela amathangi acindezelayo abuthakathaka. Okwesikhashana, wayesaba ukuthi wayedutshulwe sekwephuze kakhulu, nokuthi indiza enophephela emhlane yayisivele indiza phezulu kakhulu. Kodwa isikulufa esikhulu saqala ukwenza imisindo yokugaya engajwayelekile. Indiza enophephela emhlane yashaya futhi yashaya njengoba Uzembla ezama ukuyiqondisa. Yayinyakaza futhi inyuka iphakeme ngaphezu kwe-hacienda. Khona-ke ukushaqeka okungazelelwe. Waqala ukwehla. Okuthile kwaqhuma futhi ucezu lwensimbi lwasindiza phezu kwethu. Sezwa ukuqhuma okuncane. I-helicopter yayindiza inganyakazi isikhashana. Amalangabi amancane aluma isigqoko. Yabe isijika yaba yi-arc enkulu futhi yashayisa elinye iphiko lesakhiwo esikhulu se-hacienda.
  
  
  Ngenxa yokushaqeka okukhulu, indiza enophephela emhlane yashayisa isakhiwo esingumakhelwane Kanye Nezembla. Ngaphonswa phansi. Izingcezu zodonga zazindiza zizungeze igceke, kanye nemishayo,amafasitela, nezinsimbi. Uphahla lwawa endaweni lapho indiza enophephela emhlane yafaka khona imbobo enkulu. Amalangabi alambile avutha phezulu esibhakabhakeni. Ngenxa yesiyezi sakhe, wagxumela ezinyaweni zakhe. Akuzange kuphule lutho, kodwa ikhala lami elase lilimele manje lase liphuma igazi njalo. Ephefumula, wakhubeka emabhokisini ukuze athole Utamara. Kwakudingeka siphume lapha. Isandla sami sokuthinta sasithinta amajika akhe athambile. Okwesikhashana, wangigwaza wangigwaza ngobumnene iminwe yami ngezinwele zakhe ezimhlophe. Njengoba ivikelwe umgoqo osubhidliziwe manje, ayonakalanga.
  
  
  Umlilo ovuthayo wasakazeka ngokushesha. Ekukhanyeni okukhanyayo, wabona amadoda Kazembla ayesele egijima. Babengenandawo ababengaya kuyo futhi bengazi ukuthi benzeni. Kwakungasekho nhlangano. Umholi we-Ih wayefile futhi babengasenayo imigomo. Ngaphansi kwezimo ezinjalo, bayocabanga kabili ngaphambi kokuba bafe ukufa kweqhawe. Kodwa babeseyizitha, izitha eziyingozi. Uma sasinethuba lokubalekela konke lokhu, sekungokwesimanje kuphela.
  
  
  Sakhasa sazungeza amabhokisi sagijimela ngemuva kwesakhiwo esiseduze. Njalo lapho sigxuma siphume endleleni futhi sigxuma lapho othile egijima edlula umimmo. Ngenxa yokuphefumula, sabuyela esakhiweni esikhulu sikamimmo esishayo. Ukumamatheka ezindebeni Zikatamara kwangitshela ukuthi wayecabanga ngendlela efanayo naye. Kulowo mlilo ovuthayo, isidlulisi sokugcina Sikazembla sabhujiswa futhi saphenduka insimbi eseyiphukile.
  
  
  Iqembu lamadoda lasithola emnyango omkhulu futhi lavula umlilo. Izinhlamvu zasizungeza ngendlela esongelayo, zaphihliza izitini zodonga ezinhlangothini zombili zethu. Sagxumela esangweni, sashaya i-ih ngemuva kwethu, futhi sagijima sehla ngomgwaqo obanzi wamatshe. Umsindo womoya obandayo wahlangana nokuqhuma komlilo nokugeleza kwezakhiwo eziwohlokayo ngemva kwethu. Kwakunjengomculo wesihogo.
  
  
  Sasifike phansi egqumeni futhi manje saphoqeleka ukuba sidabule emagqumeni aphakeme amatshe. Isiphepho esinamandla samkhipha ezinyaweni izikhathi eziningana Utamara. Wasizwa U-ay, owawa ngokushesha endleleni ebandayo. Saqhubeka nendlela yethu.
  
  
  Siphefumula, ekugcineni safika echwebeni elivikelekile lendlu yesikebhe. Konke esasingacabanga ngakho kwakuyisikebhe nendlela yokusenza sihambe. Kwakudingeka nje kube nesikebhe uma sasizosinda kulokhu. Wavula umnyango. Kwakungeke kushintshe, futhi ngangingenamandla okuwushaya ngamahlombe ami, kodwa Utamara wadutshulwa buthule ngesivalo sesibhamu sikapepe.
  
  
  Ngomzamo wokugcina, sagijimela phezu kwedokodo. Kwakunesikebhe. Isikebhe esicwebezelayo esingamamitha ayishumi sasishaya ngamandla njengehhashi eliboshiwe. Ukuphuma olwandle kwakungabonakali kuphephile, ngaphandle kwengozi. Leli bhishi lakhiwa ukuze ligeleze phakathi kwamagagasi ngejubane elikhulu, kodwa kulesi siphepho, lalizoguquka kalula lapho kunamagagasi amakhulu endlini yesikebhe. Kodwa into yokugcina engangifuna ukuyenza kwakuwukuhlala esiqhingini.
  
  
  Utamara wavula umnyango omkhulu futhi wakhulula izintambo. Wenza i-rummaging ngaphansi kwedeshibhodi futhi washisa injini kusengaphambili. Imisipha yami ibuhlungu emzimbeni wami wonke. La madoda agijimela endlini yezikebhe. Ngabezwa bememeza futhi bedutshulwa. Yena, wacindezela inkinobho start. Injini yaqala, yathimula, yahlabelela, yabe isikhonkotha yaze yaphila. Wayengazi kahle ukuthi isandla sami sasifinyelela amandla okusheshisa. I-underfoot ekhonkotha yaba isibhakela esinamandla. Isikebhe sasindiza sizungeze indlu yesikebhe sangena emfudlaneni njengoba amadoda okuqala engena ngomnyango ongemuva.
  
  
  Ngaphandle kwechweba, amagagasi anamandla Egulf Of panama asishaya. Ijubane layo lancishiswa kwaze kwaba yilapho ijubane le-ferret lidlula amafindo amathathu. Ulwandle lwaluyinqwaba ye-foam emhlophe eyayikhuphuka kancane kancane ngaphezu kwethu. Isikebhe sasingenaso isikhathi sokuphenduka. Umnsalo wangcwatshwa futhi wabhukuda ngakolunye uhlangothi lwegagasi. Amanzi ayephuthuma ephuma emgodini ongaphambili nasophahleni lwendlu. Wayebuthakathaka kakhulu ukuba angakwazi ukubamba isikebhe. Igazi lawela ezandleni zami futhi lawela ekhaleni lami. Kwadingeka ngiyeke ukushayela. Yena, ngazizwa ngiwela phansi. Wathi:" thatha ukulawula, cishe ngendlela engaqondakali. "Tamara, hamba ngemuva kwesondo. Angikwazi... Ubumnyama obumnyama bokungazi bangisondeza. Wabheka isibhakabhaka okokugcina futhi wamomotheka. Isimo sezulu sishintshile.
  
  
  
  
  Isahluko 14
  
  
  
  
  Ngangiphupha ukuthi ngilele embhedeni. Injabulo yangishukumisa ngobumnene. Eyakhe yayeluliwe, ingenazo izicathulo futhi inebhantshi ngaphansi kwekhanda layo esikhundleni somcamelo. Isikebhe sasihlala singanyakazi nemishini ethule. Kwakunomoya omncane; ilanga lalishisa.
  
  
  Umbono wami wesibili wawukuthi ngangisaphupha. Nganginelinye lalawo maphupho amahle angcolile abonakala njalo ephela lapho izinto ziqala ukuba ngcono futhi zikushiye udumele ekuseni. Utamara wayencike emseleni ongemuva ngebhulukwe lakhe nangamabhulukwe akhe. Indlela imilenze yakhe emide, emincane eluliwe ngayo emgodini, ukuqhekeka kwayo kunamajika, amabele ayo agobekile, nobuso bayo buthambekele phezulu ukuze bubambe ilanga eliningi ngangokunokwenzeka iwumbono ongokomzwelo engiwuthanda ukuwubona emaphusheni ami. Kodwa wayengokoqobo, engokoqobo njengelanga! Wabubula futhi wagoba izingalo zakhe. Ubuhlungu babungokoqobo, futhi. I-sel yakhe iqotho. Isikebhe sagcwala amanzi aluhlaza. Ulwandle lwaluthule futhi isibhakabhaka sasikhanya ngokucacile. "Sawubona," kusho Utamara, emamatheka. Waphakamisa isandla phezu kwamehlo akhe ukuze avimbe ilanga elikhanyayo.
  
  
  "Sawubona," wahleka isifo sakhe sokuqaqamba kwamalunga omzimba. "Siyazulazula."
  
  
  "Siphelelwe uphethiloli."
  
  
  'O.'
  
  
  "Ngemva kwemizuzu embalwa ulahlekelwe ukwazi, injini yaphenduka futhi yama. Akukho okunye engingakwenza.
  
  
  'Cha, yebo, cha.'
  
  
  "Umfudlana uzosithatha usiyise ogwini emahoreni ambalwa."
  
  
  "Sizobe simatasa. Ukuphumula okuncane ngeke kusilimaze.
  
  
  "Nami ngicabanga kanjalo," esho. Waphinde waphendulela ikhanda lakhe emuva. "Kwakushisa kakhulu kulezi zingubo, futhi wayefuna ukuthola ilanga. Ngithemba ukuthi awunandaba."
  
  
  "Ungubani? Ungalokothi!'
  
  
  Ukubuka kwami kwawela amanzi acwebile aluhlaza okwesibhakabhaka kwaya ogwini olunenkungu ekude. Ipanama yayikhanya ekukhanyeni, futhi ulwandle lwalusalokhu lusalokhu lukhanya. Wayengazizwa ethule. Sasingenawo umoya. Asikho isilwane esisodwa esagwaza phakathi kotshani, futhi asizange sizwe ngisho nezwi elilodwa ehlathini eliwugqinsi le-emerald. Kwakusekusheshe kakhulu ukuba lokho kwenzeke. Imifula nemisele yayisagcwele iqhwa elijiyile. Kodwa ngokushesha iqhwa liyoqhuma futhi liwohloke. Ukuncibilika kweqhwa ezintabeni kungase kubangele izikhukhula zesikhashana lapha nalaphaya, kodwa lokho kwenzeka esikhathini esizayo. Umuntu nesilo babesamangele, bezama ukubalekela izinto ezesabekayo ezadalwa isiphepho sikazembla esibusayo. Kamuva, bayoqala ukulila izihlobo zabo ezifile bese beqala ukwakha kabusha imizi yabo. Kodwa lokho kuyoba kamuva...
  
  
  Waphefumula emoyeni ofudumele, onamakha futhi watshala izinyawo zakhe ziqinile emgodini. Ngangimomotheka kakhulu ebusweni bami. "Kwakufanelekile ukulwa."
  
  
  Utamara wavuka ngomusa ongathandeki. Weza kimi futhi ngobumnene wagoqa izingalo zakhe entanyeni yami. Iminwe yakhe yayibamba izinkinobho zebhulukwe lami. Isandla sakhe sawela esifubeni sami.
  
  
  Ngathi: "injabulo isiphelile". "Akusadingeki ukhathazeke."
  
  
  "Angikaze ngikwenze lokhu, Nick, kodwa ngiyakuthanda."
  
  
  "Lapho sifika Epanama, izindlela zethu ziyohluka. Kuze kube ...'
  
  
  "Cha," esho ngokudabuka endlebeni yami.
  
  
  "Unemithwalo yakho yemfanelo, nami nginemithwalo yemfanelo yami, futhi asisoze sashintsha ngosizo lomunye. Konke kwakukuhle futhi kuyoba kuhle kuze kube yilapho sifika Epanama."
  
  
  "Isikebhe siyazulazula."
  
  
  Futhi akukho esingakwenza ngakho.
  
  
  "Ngaphandle kokuzijabulisa lapho sisakwazi."
  
  
  Wamanga ngokhahlo futhi wamdonsa kuye, wabe esedonsa umzimba onzima futhi othambile.
  
  
  Wayenephutha. Injabulo yayingakaqedi.
  
  
  Mayelana nencwadi:
  
  
  Konke kwaqala ngomyalezo womsakazo odidekile owatholakala kumenzeli WE-AX Emexico. Manje Unick Carter wayehamba emahlathini aminyene Asenicaragua, ayewabiza Ngokuthi Imosquito Coast. I-ego yavinjezelwa omiyane, izinyoka ezinobuthi Nosavchenko ongenakubekezelelwa. Uhambo luka-Ego lwalunonya, kodwa kwadingeka athole ithempeli lasendulo Lamamaya. Indlunkulu kacolonel Zembla yayikhona lapho. Futhi lena ingase iguqule Imelika Ephakathi Neningizimu ibe isifunda esibandayo. Futhi njengoba ukubanda okubandayo kusongela ukuqhuma, Unick kumelwe futhi akholise i-agent yaserussia YE-kgb Utamara kirova ukuthi Imelika ayihlangene ngalutho naleli cebo lesihogo.
  
  
  Kodwa Ucolonel Zembla uyakwazi ukuvuselela ukwesaba kwakhe okubandayo. Khona-Ke Unick Carter kuyodingeka enze okungenakwenzeka...
  
  
  
  Uhlu lokuqukethwe
  Isahluko 2
  
  
  Isahluko 3
  
  
  Isahluko 4
  
  
  Isahluko 5
  
  
  Isahluko 6
  
  
  Isahluko 7
  
  
  Isahluko 8
  
  
  Isahluko 9
  
  
  Isahluko 10
  
  
  Isahluko 11
  
  
  Isahluko 12
  
  
  Isahluko 13
  
  
  Isahluko 14
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Ucarter Nick
  
  
  Umbulali: igama Eliyimfihlo Elithi Vulture
  
  
  
  
  Unick Carter
  
  
  Umbulali: igama Eliyimfihlo Elithi Vulture
  
  
  Kunikezelwe kubantu Bezinsizakalo Eziyimfihlo Zase-United States Of America
  
  
  
  Isahluko sokuqala.
  
  
  Wayeluma izindebe zakhe ezomile ngolimi lwakhe olujiyile futhi ecindezela ilanga phezulu. Umlomo wakhe wawunambitheka njengephepha elidala, futhi kwakunomsindo ongathandeki kodwa ophikelelayo ezindlebeni zakhe.
  
  
  Kwakungenakwenzeka ukwazi ukuthi wayehlale isikhathi esingakanani engazi lutho emaphethelweni esihlahla esincane esinameva. Lapho efika okokuqala, wayengakhumbuli ukuthi ukuphi noma ukuthi wafika kanjani lapho. Wabe esebona inqwaba yezinsalela eziphothene, ezikhazimulayo, indiza encane Kamooney iwela phansi njengempungushe elimele esibhakabhakeni esingenamafu. Izingcezu zensimbi eziphukile-izinsalela zokushayisana okunobudlova-zenyuka ngamamitha angamashumi amathathu kuphela ngaphezu kotshani obunsundu besihlabathi, futhi izintuthu ezincane zazisalokhu zibheke esibhakabhakeni. Manje ngikhumbula indlela engaphonswa ngayo endizeni lapho ishayisa phansi, futhi ngabe sengikhasa kude namalangabi avuthayo. Esesimweni selanga, wayazi ukuthi kwase kudlule amahora amaningana kusukela engozini yasekuseni.
  
  
  Nginobuhlungu obukhulu nobunzima, ngamphoqa ukuba ahlale phansi, ngizwa ubumba olushisayo olumhlophe emathangeni ami ngamabhulukwe ami e-khaki aqhekekile. Ihembe elalizungeze izihlahla ayezigqokile lalinamathele emhlane wami, futhi iphunga lomzimba wami lagcwalisa izimbobo zami zamakhala. Ephakamisa isandla ukuze avikele amehlo akhe elangeni, wabheka utshani obude bezingonyama manje obubonakala bulula ngokungapheli kuzo zonke izinkomba, buphazanyiswa kuphela okuluhlaza okuncane kwesihlahla esisodwa se-umbrella acacia. Kwakungekho zimpawu zempucuko, ulwandle olukhulu lotshani nezihlahla.
  
  
  Ngaphezulu, impungushe yayihamba buthule, izungeza futhi ijikeleza. Njengoba yayibeka isithunzi phansi phambi kwami, le nyoni yayilenga ngokuxhamazela, ibukele. Ukubhonga ezindlebeni zami kwabonakala ngokwengeziwe manje, futhi kwafika kimi ukuthi kwakungekho nhlobo ekhanda lami. Umsindo wavela endaweni yenhlekelele. Kwakuwumsindo wezimpukane.
  
  
  Wagxila emanxiweni. Khona-ke impungushe nesixuku sezimpukane kwangikhumbuza Ukuthi U-Alexis Salomos wayehamba nami kuleyo ndiza - wayehamba nge-ego lapho kuvela inkinga. Amehlo akhe ancipha, kodwa akazange ambone u-ego noma kuphi eduze nendawo yenhlekelele.
  
  
  Njengoba ngangisukuma ngibuthakathaka, ngathola ukuthi imilenze yami yayilukhuni. Umzimba wami wonke wawubuhlungu, kodwa ngangingabonakali nginamathambo aphukile. Ukusikeka okude engalweni yakhe yangakwesobunxele kwase kuphulukisiwe kakade, futhi igazi lase lomile. Wabheka kabuhlungu izinsalela ezishisayo. Kwakudingeka ngithole U-Alexis ukuze ngibone ukuthi wayesaphila yini.
  
  
  Izimpukane zazikhala kakhulu njengoba esondela esikhunjeni sendiza. Wancika futhi wabheka etekisini, kodwa akazange ambone umngane wakhe. Ngizizwa ngigula esiswini sami. Khona-ke, lapho igobolondo layo liseduze nendawo engaphambili yenhlekelele, umimmo washisa isiphepho nengxenye ye-fuselage eyayigobile, yavele yama.
  
  
  Isidumbu sika-Alexey sasilele enqwabeni yegazi eyisimanga eqhele ngamamitha ayishumi. U-Ego naye waxoshwa, kodwa hhayi ngaphambi kokuba indiza ka-ego iphahlazeke. Ingaphambili lekhanda nobuso buka-ego lacindezelwa ukuba lingashayi ingilazi yangaphambili yendiza, futhi kwakubonakala sengathi intamo ka-ego yayiphukile. I-ego Yamasweden yahlukaniswa yaba yizicucu, futhi wagcwala igazi elomile. Bathi izimpukane ezinkulu ezinsundu zazimboza umzimba ka-ego, zikhasa phezu kwezimpukane zakhe ezibubende. Waqala ukuphenduka, futhi ngazizwa ngigula kancane lapho ngibona ukunyakaza otshanini obude obungemuva kwesidumbu. I-hyena enezibazi yayisondela kancane, iqaphela ukuba khona kwami, kodwa yayilambele kakhulu ukuba inganakekelwa. Ngesikhathi ukubukeka kwe-ego kusalotshwe ebuchosheni bami, impungushe yavala ibanga elincane phakathi kwayo nomzimba futhi yabamba inyama eyayingabonakali ezibalweni Zika-Alexis Salomos, yaklebhula isiqeshana.
  
  
  "Yima emuva, wena mthungi!"wamemeza isilo. Wathatha induku yezinkuni ezishisiwe wayiphonsa ku-hyena. Lesi silwane sakhasa sawela utshani, sithwele ucezu lwenhlama enegazi. Ngokushesha, i-ego yayingasekho.
  
  
  Waphinde wabheka phansi isidumbu esonakele. Ngangingenaso ngisho nesiphanga sokungcwaba, ngakho kwadingeka ngishiye i-ego nezilwane amahora angamashumi amabili nane.
  
  
  Kwakungekho lutho ayengalwenza. U-Alexis Salomos naye wayefile, engcwatshwe noma engangcwatshwanga. Ekugcineni, bahlangana no-ego bambulala, futhi nabo bacishe bangithola. Okungenani kuze kube yilesi sikhathi, ngandlela-thile ngasinda. Kodwa isivivinyo esikhulu senhlanhla yami singase sibe phambili, ngoba kungokwami ukuthi cishe ngisemkhawulweni ophakathi kwesalisbury nebulawayo, engxenyeni ejulile yezwe laserhodesia elinezihlahla.
  
  
  Wahamba ezungeza amanxiwa kwaze kwaba yilapho esefihla isidumbu futhi. Ngaphambi nje kokuba indiza eyayingasebenzi kahle iqale ukuthimula nokukhwehlela ngamamitha ayizinkulungwane ezinhlanu, Usolomos washo ukuthi ngokushesha sasizobe sindiza umimmo wasemzaneni omncane. Cishe ngalokho akusho, walinganisela ukuthi le ndawo yayisesehholo elingamakhilomitha angamashumi amahlanu kuya kwangamashumi ayisikhombisa nanhlanu eningizimu-ntshonalanga. Ngaphandle kwamanzi nezikhali, amathuba ami okufika lapho ayemancane kakhulu. Umshayeli we-luger nommese ayevame ukuwuphatha washiywa ehhotela lami Esalisbury. Akekho kubo owayengafihlwa ngaphansi Kwet-shirt yami, futhi noma kunjalo, angizange ngibone kusengaphambili isidingo sabo kulolu hambo oluthile lwendiza Oluya Ebulawayo. Ngangiseholidini futhi ngiphumule.
  
  
  U-Ular wayesebenza NE-ax, inhlangano yezinhloli eyimfihlo Kakhulu Yasemelika, futhi wayemane ehamba nomngane wakhe wakudala e-Athene ayemhlangabeze ngengozi Esalisbury. Manje enye indoda yayisifile, futhi indaba enobudlova eyayingitshele yona manje yayithembekile.
  
  
  Ngaya esiqongweni esiseduze samathemithi, inja yobumba oluqinile olumhlophe ephakeme njengekhanda lami, enezimbobo eziningi zokungena. Wayincika kakhulu kuyo, egqolozele umugqa omude wezihlahla ezinomkhuhlane, futhi wazama ukungazinaki izimpukane ezazishaya ngakolunye uhlangothi lwemfucumfucu. Ezinsukwini ezintathu nje ezedlule, wahlangatshezwa U-Alexis Salomos endaweni yokudlela encane eduze Nepioneer memorial Park Yasesalisbury. Ngangihlezi ethekwini, ngibheke ngaphandle komuzi, lapho Usolomos ebonakala ngokuzumayo eceleni kwesihlalo sami.
  
  
  "Unick? Unick Carter? wathi, futhi ukumamatheka kancane kwasakazeka ebusweni bakhe obuhle obunsundu. Wayengumuntu onemihlathi eyisikwele enezinwele ezigobile eseneminyaka engaphezu kwamashumi amane, amehlo akhe akubheka ngokucophelela ngokukhanya okukhanyayo, njengokungathi wayezibona izimfihlo ekuphileni kwakho. Wayengumhleli wephephandaba E-Athene.
  
  
  "Alexis," ngathi, ngivuka ukuze ngelule isandla sami. Wathatha i-ego ezandleni zombili wayinyakazisa ngamandla, ukumamatheka kwakhe kwakukukhulu ngisho nangaphezu kokwakhe. "Wenzani E-Afrika, mthungi?"
  
  
  Ukumamatheka kwaphela, futhi ngokokuqala ngqá, waqaphela ukuthi wayengabukeki ngendlela i-ego yakhe eyayimkhumbula ngayo. Wangisiza ukuba ngithole indoda YE-kgb eyeba imibhalo ebalulekile Entshonalanga E-Athene eminyakeni embalwa edlule. Kwakubonakala sengathi usekhulile kakhulu nge-ferret. I-Ego face ilahlekelwe ukubukeka kwayo okunempilo, ikakhulukazi eduze kwamehlo.
  
  
  Wabuza. "Ingabe uyakhathazeka uma ngikujoyina?"
  
  
  "Ngizocasuka uma ungakwenzi", ngishilo. "Ngicela ube nesihlalo. Umlindi!"Insizwa eyayigqoke iphinifa elimhlophe yafika etafuleni futhi sobabili sa-Oda ubhiya Wasebrithani. Saxoxa kwaze kwaba yilapho iziphuzo seziphelile futhi umlindi esehambile, Futhi Usolomos walahleka emcabangweni.
  
  
  "Ingabe nonke nilungile, Alexis?"Ekugcineni ngabuza.
  
  
  Wangimamatheka, kodwa kwakunciphile futhi kuphoqelelwe. "Ngangisenkingeni, Nick."
  
  
  "Ingabe kukhona engingakwenzela kona?"
  
  
  Wayegoba amahlombe akhe ayisikwele. "Ngiyangabaza ukuthi kukhona okungenziwa."Wayekhuluma isingisi esihle, kodwa enenkulumo ephawulekayo. Waphuza ubhiya wakhe isikhathi eside.
  
  
  Ngambuza. "Ingabe ufuna ukungitshela ngakho?"Noma ingabe kungokomuntu siqu kakhulu?"
  
  
  Wahleka kakhulu."Ah, lokho kungokomuntu siqu, okunye kwami. Ungasho ukuthi kungokomuntu siqu kakhulu."Amehlo ka-Ego ahlangana nami. "Othile uzama ukungibulala."
  
  
  Eyakhe, ibuka ubuso bayo. "Ingabe uyaqiniseka?"
  
  
  Ukumamatheka okucasulayo. "Kufanele ngiqiniseke kangakanani ngaye? E-Athene, isibhamu esivela esithombeni siqhekeza iwindi bese sidlula umimmo wekhanda lami ngamasentimitha ambalwa. Ngakho ngithola ukusikisela. Iholide lakhe laseberu ukuvakashela umzala wakhe lapha Esalisbury. Ungumthengisi wesikripthi owafudukela lapha eminyakeni eyishumi edlule. Ngangicabanga ukuthi ngizophepha lapha isikhashana. Khona-ke, ezinsukwini ezimbili ezedlule, imercedes emnyama yacishe yangishaya emgwaqweni omkhulu. Umshayeli owafika emgwaqweni wayefana ncamashi nendoda ayeyibonile ngaphambili e-Athene. "
  
  
  "Uyazi ukuthi ungubani lo muntu?"
  
  
  "Cha," kusho Usolomoni, enyakazisa ikhanda lakhe kancane. "Ngisanda kumbona ehamba Esakhiweni Sika-Apollo lapho ngihlola khona isikhashana."Wama wabheka phansi ubhiya wakhe. "Wake wezwa ngemigqa Ka-Apollo?"
  
  
  "Inkampani ethwala uwoyela, akunjalo?"
  
  
  "Empeleni, lo ngumngane wami. Umkhiqizo omkhulu kunayo yonke emhlabeni, ophethwe umuntu wakubo Unikkor Minourkos."
  
  
  "Yebo, yebo. Ngiyamazi Uminurkosa. Owayengumshayeli wemikhumbi oyisigidigidi. Umfokazi; akekho obona i-ego kulezi zinsuku."
  
  
  "Empeleni kuyenzeka futhi", kusho Usolomos. "Uminourkos washiya ukuphila komphakathi cishe eminyakeni eyishumi edlule,lapho esengumuntu osemusha. Kukholakala ukuthi uchitha isikhathi sakhe esiningi efulethini lakhe eliphezulu Esakhiweni I-Apollo, eduze Neconstitution Square, lapho enza khona ibhizinisi lakhe. Oxhumana nabo basungulwa ngokuyinhloko ngabalingani abaseduze Beminurcos. Cishe akekho umuntu owake ahlangane naye ngasese."
  
  
  "Abantu abacebe kakhulu babonakala bewazisa kakhulu ubumfihlo babo", ngasho, ngiphuza ubhiya wami. "Kodwa Iminurk ihlobene ngani nokuzama ukubulala kwakho?"
  
  
  Usolomos waphefumula ngokujulile futhi wayikhipha kancane. "Cishe ezinyangeni eziyisithupha ezedlule, ukuziphatha Kukamonurco kwaqala ukushintsha. Lokhu kwakungithakazelisa ngokukhethekile futhi, yebo, kwabanye abahleli bamaphephandaba, ngoba noma yiluphi ulwazi Ngeminurkos luyathakazelisa futhi lubalulekile kubafundi bama-Olympic Ase-Athene. Phawula lapho Uminurk, obelokhu engekho kwezombangazwe, eqala ukwenza izitatimende zomphakathi ngokumelene nombuso obusayo e-Athene. Ngokungazelelwe, wamemezela ukuthi abaholi bemiphakathi yamacolonel babuthakathaka futhi bengamasoshiyali. Wathi babedukise "inguquko" ka-April 21, 1967. futhi wasikisela ukuthi Igrisi yayiyoba ngcono ngokubuyiselwa Kukaconstantine II noma kuzwakala okunye ukumangala ngobuntu bomuntu amaziyo omusha. Wabhekisela ezingozini zabangakwesobunxele njengofakazi, futhi wacabanga ukuthi kwakuzokwenzeka okunye "ukuzamazama" kuhulumeni wasegrisi.
  
  
  Ngathi: "lo muntu unelungelo lokuba nesithakazelo ngokuzumayo kwezombangazwe ngemva kwayo yonke le minyaka. Mhlawumbe u-emu ukhathele ukuchitha imali yakhe."
  
  
  "Kubukeka sengathi kuyaqhubeka. Umuntu onjengominurkos angathenga abangane abaningi. Ojenene no colonel bayangena
  
  
  baya endlini ephezulu babuye, kodwa ngeke bakhulume ngokuvakashela abezindaba. Kuthiwa Iminurk ixhasa ibutho langasese ekamu elakhiwe ngokukhethekile enyakatho Yegrisi nasekamu elilodwa, Emykonos, isiqhingi Esiselwandle i-Aegean.
  
  
  Ekugcineni, kunokunyamalala kwamuva Kukacolonel demetrius rasion. Iphephandaba Elilawulwa Amaminurkos liphetha ngokuthi waminza ngesikhathi ehamba ngesikebhe epiraeus, kodwa isidumbu sakhe asizange sitholakale. Manje unickor Minurkos uqala umkhankaso omkhulu wokushintsha Urasion abe umuntu amkhethile, umfascist ogama lakhe lingudespo Adelphia. Ijunta ayifuni I-Adelphia, kodwa abaholi bayo abasha nabahloniphekile bayesaba I-Minurka ne-ego yabangane endlunkulu yamajenene."
  
  
  "Kuyisimo esithakazelisayo", ngivuma, " kodwa ingabe ucabanga Ukuthi Amaminurcos aqala umkhankaso wokwesaba ngomqondo wokuvukela umbuso okuchithekile?"
  
  
  "Kungenzeka. Kodwa kunezinye izixazululo. Kunobuso obusha okungekho muntu obubonwe izintatheli ngaphambi kokuza nokuzungeza indlu ephezulu ephezulu e-Apollo; Omunye Uminurkos usacashile. Nokho, ngaphawula ukuthi ubuso obusha bungobomgreki-Wasemelika ogama Lakhe Lingu-Adrian Stavros."
  
  
  Amehlo ami ancipha Kancane Esolomos. "Ustavros E-Athene?"Ngangihleba kancane. "Ukugcina Inkampani Yakwaminurkos?"
  
  
  "Kubonakala kunjalo . Ngaphandle uma ..."
  
  
  "Ngaphandle uma yini?"
  
  
  "Njengoba amazwi Kaminourkos akamuva ayengekho esimweni sakhe, mhlawumbe wayengeyena umthombo we-ih ngokwakhe."
  
  
  "Ukuthatha kukastavros umbuso Waseminurkos?"
  
  
  Mhlawumbe ngokumelene nezifiso Zamaminurko, Usolomos wacabanga. "Kungenzeka ukuthi kakade kwase kunombhikisho omncane, ofihlekile. Njengoba Amaminurko eyimfihlo kakhulu futhi ehlala enza ibhizinisi ngokusebenzisa abantu abangaphansi kwawo, i-ego ingabulawa noma ithunjwe futhi isebenze ngaphansi kwegama le-ego, futhi ichithe imali eningi ku-ego ngaphandle kokuthi noma ngubani aqaphele. Ngokushesha ngemva kokuba ngiveze le nkolelo esihlokweni sami, kwenziwa umzamo wokuqala wokuphila Kwami E-Athene."
  
  
  Ukubukeka kokukhathazeka kwabuyela emehlweni ka-ego. Ngakhumbula ifayela LE-AX Ngo-Adrian Stavros futhi ngaqaphela ukuthi wayekwazi ukwenza lokho. Ustavros wabamba imiboniso yephosta Eyale University njengomfundi. Wabe esehileleka ekuqhunyweni kwamabhomu okukhulu ehhovisi LE-cia, futhi kamuva wazama ukubulala usenator. Waphunyuka ezandleni ZE-fbi NE-cia futhi wangcwatshwa Endaweni Ethile Ebrazil, lapho aqhubeka khona nokwenza ubugebengu obukhulu njengokushushumbisa nokubulala. Njengoba kwakunobufakazi obuncane obumelene naye e-United states, I-United States ayizange izame ukumbuyisela. Kodwa wayegadwe Ebrazil.
  
  
  "Futhi indoda eyazama ukukubulala lapha esalisbury?"Ngambuza. "Ingabe wambona ephuma endlini ephezulu Esakhiweni Sika-Apollo?"
  
  
  "Yebo, Nick", kusho Usolomon. Waphuza ubhiya wakhe wokugcina futhi wabheka ngaphandle phezu kompheme owawumbozwe i-hibiscus wehla egqumeni uya edolobheni. "Ngiphelelwe yithemba . Omunye umzala wami, ohlala ngaphandle kwedolobha ngaphandle Kwasebulawayo, wangicela ukuba ngimvakashele isikhashana kuze kudlule lokhu. I-ego yakhe yasamukela isimemo. Indiza eqashiwe ingilindele esikhumulweni sezindiza. Ngizondiza unen, njengoba engumshayeli onelayisense, futhi ngijabulele ukugibela. Ngiqonde ukuthi, uma ngingakhohlwa " kwaba nokuthula okufushane, wabe esengibheka. "Nick, ngingakujabulela ngempela uma ungangihambisa ebulawayo."
  
  
  Wayazi Ukuthi U-Alexis Salomos wayengeke ambuze ukuthi wayephelelwe yithemba yini ngenxa yokwesaba. Futhi ngangisenezinsuku ezimbalwa zokuphumula ngaphambi kokuba ngithole esinye isabelo Kudavid hawke, umqondisi ongaqondakali we-ax.
  
  
  "Ngihlale ngibona Ibulawayo hotel", ngishilo.
  
  
  U-Alexis wayebukeka ekhululeke. "Ngiyabonga, Nick."
  
  
  Ngemva kwezinsuku ezimbili, sahamba. Usolomos wayengumshayeli wendiza onolwazi, futhi kwakubonakala sengathi indiza eyayindiza Phezu Kwerhodesia yasendle yayingeke ibe nezigigaba futhi imnandi. Usolomos wandiza ephansi ukuze sikwazi ukubona izilwane zasendle ezingavamile nezici ezithakazelisayo zezwe lezihlahla. Ukubaleka kwabonakala kuphakamisa umoya Kasolomos, futhi wayebukeka efana kakhulu nomuntu wakhe wakudala. Kodwa phakathi nesikhathi sasekuseni, cishe maphakathi nohambo Oluya Ebulawayo, ukuthula kwasekuseni kwaphenduka iphupho elibi.
  
  
  Indiza kamooney encane, evamile enezihlalo ezimbili yakhwehlela. Ekuqaleni, Usolomos wayengenandaba, kodwa kamuva kwaba kubi nakakhulu. Ixazulula izinkinga zocwaningo zemoto encane, kodwa lokhu kwenza izinto zaba nzima nakakhulu. Salahlekelwa ukuphakama futhi saqala umbuthano obanzi wezimpawu.
  
  
  Usolomos wafunga ngesigreki, wabe esephelelwa ubuso. Wahlola iphaneli wangibuka. "I-fuel gauge igcwele", ememeza phezu kwenjini eyayiqhuma. "Ayizange isuke endaweni yayo yasekuqaleni namhlanje ekuseni."Washaya ingilazi eyayimboza inzwa, kodwa akwenzekanga lutho. Inaliti yahlala encwadini Ethi F.
  
  
  "Siphelelwe uphethiloli," ngasho ngokungakholwa. Lezi yizindaba ezimbi kunoma iyiphi indiza, ikakhulukazi encane.
  
  
  "Hhayi ngempela, kodwa siwela ngokushesha", kusho Usolomos, ebeka Umuni ekuhleleni okwesikhashana okuqinile futhi elwa nokulawula. "Le ndiza yalimala, Nick. Inzwa yayibanda endaweni yayo, kodwa amathangi ayesecishe angabi nalutho lapho sisuka.
  
  
  Lokhu kwakufanele kwenziwe ngenhloso ."
  
  
  "Ujesu," ngakhononda. "Ungakwazi yini ukutshala i-ego?"
  
  
  Wathi: "ayikho inkundla yezindiza lapha, ezama ukuvimbela indiza ukuba ingangeni emsileni. "Kodwa kuyodingeka sizame ukufika endaweni evulekile-uma ngingagcina i-ego yami ihamba ngokuvumelana necebo lokuhlela."
  
  
  "Ingabe kukhona engingakwenzela kona?"
  
  
  "yebo. Thandaza."U-Alexis wangibuka. "Ngiyaxolisa, Nick."
  
  
  "Ungalokothi ukhathazeke", ngishilo. "Vele utshale le nto."Angizange ngisho ngimbuze ngenkinga. Kwakungekho sikhathi. Sahamba ngomkhumbi sehla emthambekeni oshelelayo saya endaweni enotshani.
  
  
  Injini yakhwehlela futhi yahlebeza futhi, yabe isima unomphela njengoba sasibona ihhotela lonke liphuthuma kithi. Yena, wanquma ukuthi konke sekuphelile. Kubonakala sengathi kwakungekho kulindela okunengqondo ukusinda kulokhu.
  
  
  Amamitha angamakhulu amahlanu phansi sahamba, njengenyoni enophiko oluphukile. Amakhulu amathathu. Izihlahla ze-acacia zazigxumela ngaphansi kwazo. Amakhulu. Ubuso bukasolomos babunzima futhi bucindezelekile, futhi izandla zakhe zaziboshwe ngamaketanga ngenxa yokuzama ukulawula. Khona-ke kwaba khona ukunyakaza kotshani nameva ngesivinini esikhulu, iphiko ladwengulwa igatsha lomuthi osontekile, futhi indiza, ngomzuzu wokugcina, yaphakamisa kancane ikhala layo futhi yashelela eceleni. Umthelela wasibuyisela emuva ngaphambili endizeni. Kwakunomsindo wokushaya, nokugqashuka kwensimbi nokugqashuka okukhulu kwengilazi, futhi imizimba yethu yayishaya ekhabetheni elincane. Kwabe sekufika isiteshi sokugcina esiphuthumayo: umnyango wami wavuleka, futhi umzimba wami wandiza usuka ekhanda uya ezinzwaneni otshanini ngaphambi kokuba ugingqike emhlabathini onzima.
  
  
  Angikhumbuli lutho ngaphandle kwalokhu. ukukhasa okubuhlungu otshanini, ngokuzenzakalelayo kusuke endizeni, bese kuqhuma umsindo wamalangabi aqhumayo endaweni ethile ngemva kwami.
  
  
  Isahluko sesibili.
  
  
  Wazama ukukhipha inkumbulo yokushayisana engqondweni yakhe, encike kakhulu odakeni oluqinile lwendawo ende yamathemithi. Kodwa kwakunzima ukulahla ukubukeka kobuso Buka-Alexis Salomos lapho ethi uzondizela Ebulawayo naye Esalisbury.
  
  
  Ngangisakuzwa ukuqhuma kwezimpukane ngemva kwesigubhu sensimbi esikhazimulayo sendiza eyayiphahlazekile, kodwa ngazama ukungalaleli. Waphinde wagxila emgqeni okude wezihlahla ezinomkhuhlane endaweni enotshani. Ngandlela-thile, ngezwa ukuthi ngezinye izikhathi izihlahla ezinomkhuhlane zazibika ukuthi kunamanzi. Kodwa lezo zihlahla zazingekho lapho kwakufanele afike khona emzaneni.
  
  
  Ngandlela-thile, wazizwa enesibopho sokufa kukasolomos okubuhlungu. Wayengethemba ukuthi uzongivikela, futhi wayengakwazi ukwenza kanjalo lapho engidinga. Wayelindele iseluleko sami, futhi angizange ngibone kusengaphambili ingozi yendiza encane. Ngaphandle kwalokho, ngazizwa nginecala ngoba ngangingamethembi ngokugcwele u-ego wami ngendaba emangalisayo. Nokho, isidumbu esinegazi le-ego sasiwubufakazi obucacile bokuthi okungenani eminye yemibono ye-ego yayilungile. Othile unobugovu bokufa. Ukuthi lo muntu kwakunguhema, umuntu owayehlala efulethini eliphezulu ngaphezu kwamahhovisi Ka-Apollo E-Athene, kwakusengabazekayo.
  
  
  Wathola ukunyakaza ekhoneni leso lakhe futhi waphendukela komunye weminyango yokuphuma ezungeze indawo yesikhonyane. Udrako omncane oluhlaza okhanyayo wagxumela ngaphandle embuthanweni engekude nesandla sami sobunxele, futhi wabonakala engigqolozele ngokucophelela. Wagxumela emuva. Ngangingazi ukuthi izinyoka zazihlala eziqongweni zamathemite. Kwakuyi-mamba eluhlaza, enye yezinyoka ezintathu eziyingozi kakhulu emhlabeni. Uma kwenzeka ilunywa, isisulu siyokwazi ukuhamba izinyathelo ezintathu phakathi kwaso nesilwane esihuquzelayo ngaphambi kokuba ukucasuka kwaso kusibulale. I-mamba eqeqeshwayo njengamanje yayingafinyeleleki, ingena emgodini oseduze.
  
  
  Ngakhubeka phezu kwamanxiwa njengoba ukushaya kwami kwehla. Wabheka nxazonke isikhashana futhi wathola ucezu lwensimbi olucijile olungaba unyawo ubude phansi. Enye intambo yayicijile kakhulu. Eqhekeza ucezu lwesakhiwo sokhuni, olwalushiswe kancane, engxenyeni ye-fuselage, i-ego yakhe ewile yahlukanisa izingcezu ezimbili zobude obulinganayo futhi yahlukanisa umfudlana obanzi wezinhlamvu, yabopha izinduku ngesando sayo ukuze yenze isibambo sommese wami wesikhashana. . Wafaka isikhali esingavuthiwe ebhande lakhe futhi, ngaphandle kokubheka emuva emanxiweni, waya ezihlahleni.
  
  
  Kwakunzima ukuhamba nje emaphandleni. Utshani obude nezihlahla ezinameva zadonsa izingubo zami futhi zadwengula inyama yami, zangibamba futhi zangibamba. Inyoni yobhejane yangikhalela isesihlahleni se-acacia esiseduze. Ngazithola ngibala amathuba ami okusinda. Kunezindlela eziyikhulu zokufa, futhi kithi, U-Odin ozungezile akajabulisi. Kuloluassani, umuntu angakhubeka phezu kwebhubesi ngaphambi kokuba alibone. Kodwa ngokuvamile izidalwa ezincane zibangela izinkinga ezinkulu: izinyoka ezingekho ezinkulu kunomunwe womuntu, izibankwa namathikithi agubha ekujuleni kwesikhumba. Uma uthola amanzi uwaphuze, ungase utheleleke nge-liver flukes nezinye izinambuzane ezidla umuntu ngaphakathi ngaphandle. Futhi uma uyigwema, usengahlaselwa omiyane, ama-yellow fever vector, nomalaleveva.
  
  
  Lapho ekugcineni efika ezihlahleni, wathola izinsalela zomgodi wokunisela kuphela. Indawo yomile. Kwakunodaka olumnyama olujiyile phakathi, nemidwebo yezinyawo zezilwane eziningi nemijikelezo ezungeze indawo.
  
  
  Wancika esiqwini esiluhlaza sesihlahla esiseduze waphumula emthunzini. Ngachitha isikhathi sami namandla ami ngiza lapha. Isiqondiso esiya edolobhaneni eliseduze Usolomos ayekhulume ngalo endizeni sasingama-degree angamashumi ayisishiyagalolunye endleleni eyayingilethe lapha. Ukuhamba elangeni elishisayo kwangenza ngaba buthaka nakakhulu. Umlomo wami wawufana nesikhumba esishisiwe. Wakhunjuzwa ngama-thermos ngamanzi abandayo Usolomos ayewalethe endizeni. I-ego yayibheka njengesilinda esichotshoziwe phakathi kwezinsalela; okuqukethwe yiso kwaphela emlilweni. Wazama ukungacabangi ngenhla kwelanga lasezindaweni ezishisayo noma ukoma emphinjeni wakhe, futhi wahamba.
  
  
  Kumelwe ukuba kwaba ngemva kwamahora ambalwa lapho ngiqaphela ukuthi ngangingeke ngikwazi ukuqhubeka ngaphandle kokuphumula. Imilenze yami yayinyakaziswa ubuthakathaka, futhi amaphaphu akhe ayemuncwa umoya omude, onomsindo. Wabonwa isiqu sesihlahla esifile, ingxenye ye-ego, emthunzini omncane wesihlahla esinameva esiseduze, amamitha ambalwa nje ngaphambili. Wawa phansi kakhulu futhi wancika esiqwini sesihlahla. Inqubo yokuhlala, ukukhululeka ekuzikhandleni ngokomzimba lapho uhamba, yaletha ukwaneliseka.
  
  
  Amehlo ami avaleka, futhi akazange azinake izinhlungu emzimbeni wami. Wazama ukukhohlwa ngemisipha emincane emathangeni akhe nokulunywa izinambuzane ebusweni nasezandleni zakhe. Ngangidinga ikhefu, futhi wayezolithola. Esihogweni nakho konke okunye.
  
  
  Kwakunomsindo esihlahleni.
  
  
  Amehlo ami ayevuleka. Iphutha lakhe? Wabheka otshanini obude, kodwa akazange abone lutho. Kumelwe ukuba kwakuwumcabango wami. Wavala amehlo akhe futhi, kodwa umsindo waphinde wavela.
  
  
  Amehlo ami avulwa ngokushesha kulokhu. Kwakungekho kungabaza ngakho; kwakuwumsindo wezwi lomuntu. Wacindezela izindlebe zakhe futhi wezwa igatsha liqhuma.
  
  
  "Lokho kwakuyinto ethile!"
  
  
  Khona-ke umsindo uba njalo futhi ucace kakhudlwana. La madoda amabili ayekhuluma ngolimi ayengakaze aluzwe ngaphambili.
  
  
  "Sawubona lapho!"Wamemeza cishe wonke amandla akhe."Lapha!"
  
  
  Ngesinye isikhathi, ngabona u-ih ehamba eya kimi phezu kotshani. Amakhanda amnyama, namahembe e-khaki. Lapho bengibona, amazwi abo akhula kakhulu, futhi bonke babebonakala benobuntu obufanayo.
  
  
  Waphumula kancane. Wayethola ukulunywa, okubi kakhulu kunalokho ayecabanga. Kumelwe kube khona idolobhana eliseduze, noma okungenani umgwaqo. Amadoda aphuma otshanini angibuka. Zazide, zincane futhi zimnyama.
  
  
  "Sawubona," ngishilo. "Ingabe unamanzi?"
  
  
  La madoda amabili abhekana, abese ephindela kimi. Bafika futhi bama eceleni kwamieverade. Akazange azame ukuvuka. "Amanzi," ngathi.
  
  
  Bobabili babegqoke izingubo Zasentshonalanga ezonakele kakhulu futhi begqoke izimbadada ezenziwe ekhaya. Omude kunabo bobabili wakhomba ezinyaweni zami, futhi ngemva kwesikhashana, wagoba phansi wakhulula izicathulo zami. Ngaphambi kokuba ambuze ukuthi wenzani, wayikhumula wayibonisa umngane wakhe. Umuntu owayebambe isicathulo sami ukuze asihlole wayenesilonda esikhulu, esibanzi esihamba ngokuphambene ebusweni bakhe. Omunye wayegqoke isibuko esincane esisekhanda elivulekile lendlebe yakhe yangakwesokudla. Bobabili babenemimese emabhande abo - ama-machete-pungs.
  
  
  Omunye omude wakhuluma nomunye, futhi ngaqaphela ukuthi wayekhuluma Isiswahili. "Mzuri sana", esho, emamatheka, ebhekisela ezicathulweni zami ze-ballet. Waqhubeka ngesiswahili. "Lolu usuku lwami lwenhlanhla."
  
  
  "Ngilalele," kusho ubuthakathaka.
  
  
  Bangishaya indiva. Indoda ende yagoba futhi yakhulula isicathulo sami sesibili. Ngazama ukudonsa unyawo lwami, kodwa wahleka wangibuka futhi wakhipha esinye isicathulo ngaphansi kukanah. Wakhahlela izimbadada zakhe ezazishaywe futhi wadonsa izicathulo zami ze-ballet, engazikhathazi ngokubopha izintambo zami. "Usavasawa!"wathi kumngane wakhe, enganginaki nhlobo .
  
  
  Ngokungazelelwe ngaqaphela ukuthi laba bantu babengeke babe abasindisi bami. Futhi kwafika kimi ukuthi kungenzeka ukuthi ngangisesimweni esibi kakhulu kunangaphambili lapho ngifika ukube ngangingazange ngithembele ekusindeni.
  
  
  "Izicathulo zifanelana kahle."Kwakuphakeme kakhulu .
  
  
  Omunye wayengasijabuleli isimo. "Ucabanga ukuthi lezi yizicathulo zakho ze-ballet? Asizange yini sihlangane naye?"
  
  
  "Lesi yisikhathi sakhe sokuqala ebona u-ego", kusho utall one. "Ungathola amabhulukwe e-ego. Uma enesikhwama, sizokwabelana ngokuqukethwe kwaso."
  
  
  "Akulungile ukuthi uthatha izicathulo zakho ze-ballet", kusho indoda ehlotshiswe ngesibuko imemeza.
  
  
  Indoda ende yaphendukela kimi. "Khumula amabhulukwe akho", wayala, namanje ngesiswahili. Amehlo ka-Ego ayephuzi nemigqa ebomvu, futhi kwakukhona izibazi ezincane esihlathini ngasinye ezazingabonakali ekuqaleni ngenxa yesibazi esikhulu.
  
  
  Isandla sami siphumule esibambweni sommese wesikhashana, siwufihle emehlweni ami. Kwakubonakala sengathi kwakuzodingeka ngiyisebenzise. Indoda eyayine-lobus yendlebe eyayigobile yathatha i-panga ebhande layo. Kwakungekho kungabaza ngezinhloso ze-ih. Babengeke bakwazi ukuphuca umuntu omhlophe konke ayenakho bese bevumela i-ego iphile.
  
  
  "Kulungile, ngizokhumula amabhulukwe akhe", ngishilo. Wayethole amandla, kodwa wayengafuni ukuwabonisa. "Kodwa kumelwe ngibuyele ezinyaweni zami."Isandla sakhe sobunxele saselulekela kwesokunxele.
  
  
  Wabheka Unah ngokwedelela isikhashana, wabe esembamba.
  
  
  waphakamisa ingalo yakhe ngokhahlo futhi wangishaya ezinyaweni. Lapho nje eshiya phansi, wakhipha ummese wakhe wensimbi ebhande lakhe futhi wagwaza u-ego ngenkani phakathi nomafrika.
  
  
  Amehlo ka-Ego ayanda ngokumangala njengoba insimbi ebukhali njengensingo yayishelela enyameni nasemisipha. Isandla sokunene sika-Ego sasibamba ngokuzenzakalelayo isibambo se-panga, kodwa lokhu kwakuyisenzo sokugcina sika-ego sokuzithandela. Wabubula umsindo omubi futhi wangena othulini ezinyaweni zami.
  
  
  Omunye wayegqolozele umngane wakhe owayewile isikhashana. Wabe esekhipha umsindo onamandla futhi washaya i-panga eyayisanda kuthathwa.
  
  
  Waphindela emuva. Ummese omkhulu wangidlula ebusweni, wangisika emoyeni, futhi wacishe wangishaya ekhanda nasehlombe. Ukube angizange ngihambe, ngabe nganqunywa ikhanda. Nokho, lapho ebalekela upangi, wawa. Umafrika weza kimi futhi waphinde waphonsa ummese, futhi ummese ogobekile okhazimulayo wawushaya emoyeni ubheke entanyeni yami. Eyakhe yagingqika ngokushesha yaya ngakwesokudla, futhi ummese washaya ubumba oluqinile. Ngesikhathi umhlaseli wami esebuyele esimweni sakhe sokulinganisela, waphenduka futhi wakhahlela i-ego yakhe ngesihluku. Ukuqhekeka kwamathambo e-ego kwamuzwa. Wawa phansi eduze kwami ekhala kakhulu.
  
  
  Uma kwakunomsindo njengenjwayelo, kwakuyoba intambo ye-ego. Kodwa ngangingasheshi ukusizakala ngezinzuzo engangizidalile. Lapho uyise eguqa, Lo Mafrika wayesemi kakade, futhi ebukeka edangele wawela ubuso bakhe. Wangishaya futhi, futhi kulokhu i-arc yayibanzi. Ummese usikiwe emkhonweni wehembe lami, usikwe phansi. Lashaya i-ego yakhe ngesicucu salo futhi lalimaza kancane esifubeni sakhe. Waphinde wakhonkotha futhi wangishaya ekhanda nge-panga njengoba yayishaya isiqu sesihlahla. Amandla okuzungeza abangela u-ego ukuba alahlekelwe ukulinganisela futhi awe engalweni yami yangakwesokudla. Wabamba ikhola lika-ego eligobile ngesandla sakhe sobunxele, wakhipha ikhanda lika-ego emuva, futhi washayela isigaxa sensimbi emphinjeni ka-ego.
  
  
  Igazi lagcwala ubuso nesifuba sami njengoba Lo Mafrika ayephefumula kakhulu futhi efinyelela ngokuquleka emphinjeni wakhe owawuqhekekile. Wawa ebusweni, esabambelele emphinjeni wakhe, wabe esegingqika phansi, enganyakazi.
  
  
  Ephefumula kanzima, wancika emuva endololwaneni eyodwa. Wayethukuthele ngokuthi wayesebenzise amandla abalulekile ayedingeka ukuze asinde kulokhu kulwa, kodwa wabonga ngokuthi wayesaphila. Lapho ingqondo yakhe iphawula ingozi yesihlahla endaweni yenhlekelele, ingqondo yakhe yakhohlwa into eyodwa: umuntu. Kwakubonakala sengathi le ndoda yayihlale iphezulu ohlwini. Uma ungasinaki lesi sici, ungase ufe ngaphambi kokuba izihlahla zikubulale.
  
  
  Okungenani kulesi simo, ngangineqiniso elilodwa. Laba bantu babevela ngasentshonalanga, hhayi ngaseningizimu-ntshonalanga ababeyithatha. Kungenzeka ukuthi badlula emzaneni, noma bashiya umgwaqo endaweni ethile. Kungashiwo okufanayo nangendlela ababehamba ngayo. Lanyuka kancane futhi laya ngasentshonalanga.
  
  
  Ilanga Elishisayo Laseafrika lalincike esibhakabhakeni njengoba elakhe laliyeka futhi. Wawa otshanini obude, ezibuza ukuthi kwakusekhona yini amathuba okusinda. Ngangidinga amanzi ngempela. Kwakungasekho mizwa olimini lwami noma emlonyeni wami. Ngalala lapho futhi ngabuka lesi siphepho sikhasa kancane singimmo siwela utshani. Ngangingazi ukuthi ngingayihambisa yini uma ihlasela, kodwa kwakubonakala sengathi ayingiqapheli. Ngemva kwesikhashana, wayengasekho. Wamomotheka futhi waba nomona nge-emu, ngoba yayingenankinga yokusinda, okungenani hhayi okwamanje. Kwakubonakala kuyindida ukuthi lolu hlobo lwalukhasa ebusweni bale planethi iminyaka engaphezu kwezigidi ezingamakhulu amane, kudala ngaphambi kokuba ama-dinosaur avele, nokuthi cishe lwaluzovela Emhlabeni kudala ngaphambi kokuphela kwabantu. Ngandlela-thile kwakubonakala kungalungile, kodwa wabe esebandlulula.
  
  
  Njengoba ngangilele lapho, kwafika omunye umsindo ezindlebeni zami. Kwakuwukumemeza okude, okungafani nokumemeza kwezimpukane kwangaphambilini. Kodwa ngokushesha lo msindo waba mkhulu futhi wabonakala kakhudlwana, njengalowo wenjini yemoto.
  
  
  Wahlala phansi wagxumagxuma ekhanda ukuze alalele. Yebo, kwakuyimoto ethile. Wavuka engazinzile futhi waqala ukuzwa umsindo. Angibonanga lutho ngaphandle kotshani nezihlahla ezincane. Kodwa umsindo wawusondela ngomzuzwana.
  
  
  "Sawubona lapho!"Wamemeza phezu kotshani. "Sawubona, lapha!"
  
  
  Wakhubeka wawa. Njengoba ayesukuma engazinzile futhi, waphinde waqhubekela phambili. Ngemva kwesikhashana, wayibona-Iland rover, enothuli futhi eklwebhekile, ishayisana nomgwaqo wesibili manje owawungeyona into edlula umzila otshanini. I-rover, imoto evulekile, yayihlala amadoda amabili ayengangiboni njengoba yayisondela endaweni eseduze yomgwaqo futhi yaqhubeka nendlela yayo.
  
  
  Ngabiza, " Sawubona!"
  
  
  Ngokunganaki wadlula otshanini futhi ekugcineni wafika emgwaqweni. Waphinde wamemeza lapho efika lapho. Wagijima elandela imoto, enyakaza njengodakiwe, kodwa wawa ebusweni.
  
  
  Walala lapho eqalekisa ngokuzwakalayo, ezwa ukuphelelwa yithemba kuvuka esifubeni sakhe. Le moto ingase ibe ithuba lami lokugcina lokusinda.
  
  
  Khona-ke wezwa I-rover ihamba kancane futhi iyama. Ngazama ukuma ukuze ngibone ukuthi kwenzekeni, kodwa angizange ngibe namandla.
  
  
  Ngezwa injini ingasebenzi, Bese I-rover ibuyela emuva egiyeni lokuqala, ijikeleza emgwaqweni, futhi yafika kimi. Bangizwile noma bangibona.
  
  
  Ngemva kwemizuzwana embalwa, imoto yamisa eceleni kwami, injini yafa, futhi wezwa amadoda amabili ekhuluma ngezwi Lasebrithani.
  
  
  "Unkulunkulu wami, Ungumyurophu."
  
  
  "Wenzani lapha ezihlahleni, eyedwa?"
  
  
  "Mhlawumbe kufanele sibuze u-ego."
  
  
  Ngokushesha amanzi abandayo agelezela emlonyeni wami, agelezela phambi kwehembe lami elingcolile, futhi ulimi lwami lwaphinde lwazizwa.
  
  
  "O Nkulunkulu wami, muntu, kwenzekani?"
  
  
  Ngagxila ebusweni obubili obunenyama obungithambekeleeverade. Babengabamhlophe baserhodesia abaneminyaka ephakathi, cishe abalimi abahloniphekile ababechithe usuku ehlane.
  
  
  Ngathi: "ukuphahlazeka kwendiza". "Ngahamba kude nakho."
  
  
  Lapho bengifaka emotweni ye-all-terrain, ngangazi ukuthi sengikwenzile. Kodwa angikwazanga ukukhohlwa ukuthi isidumbu Sika-Alexis Salomos sasidliwa ama-hyena njengabanye E-Athene. Ngangithemba Ukuthi Udavid hawke wayezongivumela ukuba ngingene kulokho okwakwenzeka Esakhiweni Se-Apollo ukuze ngithole ukuthi U-Adrian Stavros wayesehholo Ngempela Yini Ebrazil, njengoba wonke umuntu ayecabanga. Angikaze ngikubone isikhathi eside.
  
  
  Isahluko sesithathu.
  
  
  "Awubukeki kahle, Nick."
  
  
  Udavid hawke, umqondisi wenhlangano eyimfihlo Yasemelika I-Ax, wayephethe usikilidi omfushane eminweni yesandla sakhe sokunene, encike phambili etafuleni lakhe elibanzi le-mahogany. Sasihlezi siziqhenya ehhovisi eliyinhloko le-ax, ifulethi manje elalifihlwe ngobuciko esikhungweni esiqashiwe Se-Amalgamated Press & Wire Services dupont Circle Ewashington.
  
  
  Eyakhe, yambheka ngokumamatheka okucasulayo. "U-Oni ufuna ukuba ahlale esibhedlela Sasesalisbury isikhashana. Kodwa uyazi ukuthi ngokushesha kangakanani ngiba nesithukuthezi. Uma iphaphathekile, kungenxa yokuthi angidingi ilanga nesiyingi esihle esizungeze i-tenderloin. Ucabangani ngomlando Kasolomos? "
  
  
  Uhawk wadonsa ugwayi wakhe futhi wangishaya ngendandatho yentuthu. Ehlezi etafuleni elikhulu, wayebukeka emncane futhi emncane, enobugovu, enezinwele ezimpunga ezifiphele, nobuso bomlimi Waseconnecticut. Kodwa ngangazi ukuthi ukubukeka okubucayi kwakukhohlisa. Wayengumdlali we-dynamo wangempela.
  
  
  Wathi: "kuyangethusa kancane". "Okunye okungesabisayo ukuthi wacishe wafa phakathi nezabelo. Angikaze ngimbone umuntu owathola izinkinga kalula kangaka."
  
  
  Eyakhe, waqhaqhazela. "Usolomos wayengumngane. Okwami NOKWE-AX. wazama konke okusemandleni akhe ukusisiza ukuba sithole Uborisov, khumbula?"
  
  
  "Yebo, ngiyamkhumbula", Kusho Uhawke ngokucophelela. "Kulungile, i-escapade yakho Yaserhodesia isiphelile, ngakho sizoyilahla. Ngokuqondene nokuthi Kungenzeka Ukuthi U-Adrian Stavros wayeceba ukumelana nohulumeni wasegrisi, kwakungeke kube ukuzazisa Kukastahl ukuphuthelwa."
  
  
  "Ingabe usenawo amapulazi Ebrazil?"
  
  
  "Ngokwemithombo yethu, lokhu kusengukuzikhukhumeza kwendlunkulu. Asinalo umbiko wakamuva."Uhawk waphindela esihlalweni sakhe esikhulu sesikhumba. "Uma ngempela kwakungustavros, umngane wakho ambona ephuma endlini ephezulu Yaseminurkos, nakanjani sibhekene nesimo esithakazelisayo. Amaphupho okuqhuba izwe lonke ahambisana kahle nalokho esikufundile ngonen."
  
  
  Uhawk wafunda amalunga akhe anamathambo. U-Adrian Stavros ubelokhu eyisifo sezinzwa, mhlawumbe eyisifo sengqondo. Ngaphezu kokuhola iqembu eliphumelelayo Lokushushumbisa Ebrazil uhulumeni ahluleka ukuliqeda, waphinde wabulala abantu ngenxa yezombangazwe, okwakamuva okukholelwa ukuthi kwakuwukubulawa kwesikhulu Sakwa-Israyeli Umoshe ben-Canaan."
  
  
  "Khona-ke ngiyaqonda ukuthi U-Ax unesithakazelo endabeni Ka-Alexis Salomos", ngasho.
  
  
  "Ngiyesaba ukuthi kufanele kube njalo. Futhi, ngikholwa ukuthi njengoba uzibheka njengomngane Kasolomosa, ungathanda ukuthola lesi sabelo."
  
  
  "Yebo, mnumzane, wayeyokuthanda lokho."
  
  
  Uhawk wakhipha ugwayi wakhe esitsheni somlotha esiseduze. "Umgomo wami wokuqala uwukusho ukuthi' cha ' bese ngidlulisela icala komunye umfundi wezibalo. Uyazi ukuthi ngihlale ngizama kangakanani ukugwema ukuhileleka komuntu siqu kwe-ejenti emsebenzini."
  
  
  "Kubalulekile kimi ukuthi umbulali Ka-Alexis angaphumi", ngasho buthule.
  
  
  Kuhle. Ungakwazi ukubhekana nalokhu. Kodwa qaphela ngokwengeziwe, Nick. Ngicabanga ukuthi kungcono ukuya Erio ngiyokhuluma nesikhulu SECIA lapho. Thola ukuthi Ustavros usendaweni yokuzivocavoca ngaphandle kwezwe, nokuthi wachitha kuphi isikhathi sakhe. Khona-ke uma imikhondo yakho ikuholela E-Athene, hamba uye lapho. Ngigcine ngithunyelwe."
  
  
  Yena, wahleka. "Angihlali ngikwenza lokho?"
  
  
  "Ngezinye izikhathi uyakhohlwa ukuthi kunabantu lapha abahlezi emisebenzini yabo edabukisayo, futhi kuwumthwalo wemfanelo we-ih ukuqhuba lo mbukiso."Izwi lika-Ego lalinethoni enzima ngezinye izikhathi eyayivela lapho ekhuluma ngenqubo nangendlela yokuzithoba. "Uma udinga usizo nganoma yisiphi isikhathi, cela. Yilokho esikulapha."
  
  
  "Yiqiniso ."
  
  
  Wavula idilowa esihlalweni sakhe futhi wakhipha imvilophu. Amehlo ka-Ego agwema ami. "Ngibikezela isicelo sakho kanye nokuvuma kwami ekugcineni kuwe, futhi ngokucabangisisa, uma kungenjalo ngokuhlakanipha, ngathenga ithikithi lami."
  
  
  Wamomotheka. "Ngiyabonga."Wafika esihlalweni wathatha imvilophu.
  
  
  "Kungcono ulinde ukubona ukuthi konke lokhu kwenzeka kanjani ngaphambi kokuba unqume ukuthi uyakubiza yini ukuze uthole umusa", kuphendula Uhawk.
  
  
  Ngobusuku obulandelayo, wathathwa waya Erio de janeiro eyodoba Epan Am. Konke kwakuphumula
  
  
  ngolunye usuku, futhi kwaba sengathi sekuyisikhathi esidala futhi. Indiza yayingenamsebenzi, kodwa ngangilokhu ngicabanga ngaleyo enye endizeni encane Kamooney lapho Usolomos engibonisa isihlabathi, ngenkinga nokwehla kwengozi, nokuthi isidumbu Sikasolomos sasibukeka kanjani elangeni elishisayo.
  
  
  Ngakusasa ekuseni, wafika Erio futhi wangena Ehhotela Ifloriano, eduze Necopacabana Palace. Kwakuseduze nje nolwandle, futhi unen wayenokunambitheka Kwebrazil yamakoloni. Leli gumbi lalinomshini wokuphephela ophahleni nefasitela elinama-blinds, futhi kuvulandi omncane wawunombono omncane wolwandle.
  
  
  Kwakushisa Erio. Bonke Abantu Basebrazil abakwazi ukufika lapho babesogwini, futhi iningi labantu ababebazungezile kumelwe ukuba lalisendaweni Yasecopacabana, eduze kwehhotela. Ngibikezela usuku olushisayo, futhi ngamlethela isudi yoboya yasendaweni eshisayo. Emini, ngageza, ngagqoka isudi elula Phezu Kukawilhelmina, Umshayeli wami, Nohugo, i-stiletto eyayigqoke ingalo yami yangakwesokudla, futhi ngaya esidlweni sasemini kwenye yezindawo zokudlela zami ezincane engizithandayo, Ichale rua da matriz 54. Le ndawo yokudlela yayiyikhaya lamakoloni futhi isagcwele izinto zakudala nemidwebo eyigugu. Izigqila ezingamanegro zazilinda amatafula futhi zinakekele ibha. Wayala i-mixto churasco, eyayihlanganisa izingcezu zenyama yenkomo nengulube nemifino, futhi wenqaba ukusika okujwayelekile, ubhiya omkhulu wendawo, kahle, Iwayini elihle Kakhulu-Igrande Uniao cabernet. Kodwa ngangisanda kuqala ukuyidla lapho ngibona intombazane ingena ihlale phansi etafuleni elilandelayo. Yayinde futhi imincane, futhi inwele ebomvu evuthayo yenza isikhumba sayo esimhlophe njengobisi saba mhlophe nakakhulu. Ingubo yakhe encane eluhlaza ekhazimulayo yayihluke kakhulu ezinweleni zakhe futhi yembula iningi lezinqulu zakhe ezinde, eziphelele nokuqhekeka okumangalisayo ngaphezu kwesinqe sakhe. Wayegqoke izicathulo ze-ballet eziluhlaza ukuze zihambisane nengubo yakhe, namasongo aluhlaza engalweni yakhe yangakwesobunxele.
  
  
  Izinwele zakhe ezibomvu zangidida isikhashana, kodwa ngabe sengiqaphela ukuthi okokugcina ngimbona, izinwele zakhe zazifushane futhi zinsundu. Lokhu Kwenzeka Kwa-Israyeli esikhathini esingaphezu konyaka esidlule. Igama lentombazane kwakungu-Erica nystrom. Wayeyilungu lenethiwekhi yezobunhloli Yakwa-Israyeli I-Shin bet. Igama lakhe eliyimfihlo kwakunguflame lapho sisebenza ndawonye ukuze siphazamise uzungu lwaserussia ngokumelene nohulumeni Wakwa-Israyeli, kodwa lelo gama lashintsha ngesabelo ngasinye.
  
  
  Wasukuma waya etafuleni lakhe. Lapho ephakamisa imivimbo yakhe emide ukuze angibuke, ukumamatheka kwasakazeka ebusweni bakhe. "Ow!"wamemeza. "Nguwe. Yeka isimanga esimnandi."Wayekhuluma isingisi ngaphandle kokugcizelela okuncane.
  
  
  Abazali baka-Erika babengamajuda asescandinavia. Umkhaya wakubo waqale wahlala e-Oslo wabe esehlala Ecopenhagen ngaphambi kokuthuthela Kwa-Israyeli lapho eneminyaka eyisishiyagalombili kuphela ubudala.
  
  
  "Ngangizosho into efanayo", ngasho. Mina no-Erica sachitha ubusuku obuseduze Etel Aviv, silinde ukuba umthumeli afike; kwakusihlwa sobabili esasikujabulela ngempela. Amehlo akhe angitshela manje ukuthi wayekhumbula ngothando. "Ingabe uzongijoyina etafuleni lami?"
  
  
  "Kulungile, othile uzongijoyina kamuva, Nick. Ingabe unendaba?"
  
  
  "Akukhona ukuthi angifuni ukukhuluma nawe", ngishilo.
  
  
  Wangijoyina etafuleni lami futhi wazi-oda ukudla kwasemini okulula, futhi umuntu wesithathu, amchaza ngokuthi wayengumenzeli, wathi ," Ubukeka umuhle ngempela, Nick."
  
  
  "Bekufanele ngabe ungibonile ngesonto eledlule," kusho mina. "Ngiyazithanda izinwele ezibomvu, Erica."
  
  
  Wangibona ngimamatheka. Impumulo ende ye-aquiline yayigcizelela umlomo obanzi, onobuhlungu. Amehlo kanah ayeluhlaza okwesibhakabhaka, futhi ingubo yakhe yayikhazimula. "Ngiyabonga," kusho yena. "Zingezami, ngaphandle kombala. Akubanga isikhathi eside lapho sisebenza Ndawonye Kwa-Israyeli."
  
  
  "Ngiyakhumbula," ngathi. "Ingabe ulapha ebhizinisini?"
  
  
  "Yebo," esho. "Futhi wena?"
  
  
  "Yebo," ngahleka. "Kuhlale kuyibhizinisi, akunjalo?"
  
  
  "Cishe njalo."
  
  
  Muva nje ukhumbula efunda emaphephandabeni ukuthi U-Israyeli wayethukuthele ngokubulawa Kukamoshe ben-Canaan nokuthi umongameli we-ih wayefunge ukuthi uzofika ekugcineni. Kwakungalesi sigameko sokubulala lapho abezobunhloli Basemelika babekholelwa ukuthi U-Adrian Stavros wayehilelekile. Wayengeke akwazi ukuzibamba kodwa wazibuza ukuthi U-Erica wayeserio yini ukuze athathe U-Adrian Stavros amyise Kwa-Israyeli, okwakungokwesitayela Sakwa-Israyeli, noma abulale u-ego.
  
  
  Ngambuza. "Ingabe uzoba Erio isikhathi eside ngokwanele ukuba siphuze futhi sikhulume ndawonye?"
  
  
  "Mhlawumbe," esho. Izandla zakhe zashukumisa ukuhlukaniswa kwakhe njengoba enza isihlalo se-ih, futhi umfutho wegazi wami wakhuphuka ngamaphuzu ayishumi. Amehlo akhe aluhlaza angibuka esweni futhi angitshela ukuthi wayazi ukuthi angikhulumi ngewayini nengxoxo.
  
  
  Wathatha ingilazi yakhe. Wayala futhi manje kwase kunikezwe Igrande Uniao cabernet efanayo. Ngathi: "ngenxa yaleli thuba".
  
  
  Wathatha ingilazi yakhe wayibopha ukuze imbe. "Kuze kube manje ."
  
  
  Sasimane nje siqeda isiphuzo sethu lapho kuvela insizwa. Angizange ngisho ngimbone waze wama eduze kwethu. Wayengumuntu omkhulu, onemisipha onezinwele ezimfushane kakhulu ezimhlophe nobuso obunzima, obuyisikwele. Ingxenye ye-ego yendlebe yangakwesobunxele yayingekho, kodwa lesi sici sehluleka ukubonakala njengendoda. Unen wayegqoke isudi yasehlobo enombala onsomi eyayingafihli ngokuphelele ukuqhuma ngaphansi kwengalo yakhe yangakwesobunxele.
  
  
  "Ekuqaleni angizange ngikubone, Erica", esho ngokhahlo.
  
  
  ngibheke. "Ngangingalindele ukuba ube nohema-to."
  
  
  La mazwi ayehloselwe ukuba asolwe kancane. Babekhuluma ngezwi elivelele. Ngikhumbula isithombe sendoda esefayilini lezinhloli Zakwa-Israyeli, ITOPOR. Kwakunguzachariah ghraib, umbulali Weshin bet."Umbono wami ngokuba khona kuka-ego No-Erica Erio wawubonakala uqinile.
  
  
  "Yindlu endala, Zach", Kusho U-Erica. "Wayesebenza nami Kwa-Israyeli."
  
  
  Ugareb wathatha indawo yesithathu. Wathi: "ngiyazi. "Carter, eyakhe, ngicabanga."
  
  
  "Kulungile lokho."
  
  
  "Idumela lakho liyakudlula."
  
  
  Indlela yakhe yayilukhuni, icishe ibe nobutha. Ngezwa ukuzazisa kwakhe, umona engangimazi U-Erica. Ngaphambi kokuba i-emu yakhe iphendule, waphendukela kuye. "Ingabe u-oda I-vichisoise njengoba ngisikisela?"
  
  
  "Yebo, Zach", Kusho U-Erica, enamahloni kancane ngokuntula kwakhe ubungane. "Kuzoba lapha maduze."
  
  
  "I-Vichisoise ukuphela kwento okufanele idliwe kule ndawo yokudlela", Kukhononda Uzach ngokuzwakalayo.
  
  
  "Ngiyaxolisa ngenhlanhla yakho embi," ngiphendula ngokuthula. "Ngikholelwa ukuthi izitsha eziningi lapha zilungiswe kahle. Kungenzeka ukuthi bashintshe abapheki babo kusukela ekuvakasheni kwakho kokugcina."
  
  
  Uzach waphenduka wangimomotheka kakhulu. "Mhlawumbe."
  
  
  Nganquma ukuthi kusukela manje kuqhubeke, ingxoxo yayingeke ibe mnandi. Ngaqeda ukudla kwami, ngakho ngabiza umlindi ukuba alethe isheke. Wanikela ngokukhokhela lonke iqembu, kodwa Uzach wenqaba ngokushesha.
  
  
  "Uhlala kuphi?"U-Erica wambuza.
  
  
  Wathi: "Ecorumba e-Avenida rio Branco".
  
  
  Uzak wabheka Unah.
  
  
  "Ngaphansi kwaliphi igama?"
  
  
  Wayenqikaza. "Uvargas".
  
  
  "Ingabe angakubiza lapho?"
  
  
  "Ngeke ube nesikhathi esiningi sokuzihlanganisa nabantu",
  
  
  Sawubona, Zack wathi ngokushesha.
  
  
  Wayengayinaki i-ego futhi wangimamatheka kamnandi.
  
  
  "Yebo, ungangibiza. Ngithemba ukuthi sizophinde sihlangane, Nick."
  
  
  Ivukile. "Imizwa yomunye nomunye."Ngabeka isandla sami phezu kwesakhe, futhi amehlo ethu ahlangana isikhashana. Ngangazi Ukuthi Uzach wayenomona ngaye, futhi njengoba ngangingamthandi, ngangimzuzisa. Wahlala lapho engibuka. "Uzothola ucingo oluvela kimi."
  
  
  "Kulungile", Kusho U-Erica.
  
  
  Waphenduka kubo waphuma ngomnyango. Njengoba ayehamba, wacishe wazizwa enobutha Bukazach emhlane wakhe.
  
  
  Ngalo lolo suku, wathatha imoto enentambo wayisa Entabeni icorcovado Ehlaba umxhwele, eyayiphezu kwayo kwakunesithombe esikhulu Sikakristu Umhlengi. Lapho efika kuleyo ndawo, waya embhoshongweni wokubuka, wama endaweni eyayibekiwe, Futhi Ustahl walinda. Cishe ngemva kwemizuzu eyishumi nanhlanu, indoda ethile yangijoyina emseleni. Wayemude kakhulu, kodwa emncane. Nakuba ayengakabi neminyaka ephakathi, ubuso bakhe obude babumbozwe imibimbi ejulile. Kwakungucarl thompson, futhi wayesebenzela I-cia.
  
  
  "Umbono omuhle, akunjalo?"wathi ngesingeniso, ephethe isandla sakhe ebheke edolobheni elingezansi, elalikhanya limhlophe elangeni futhi lizungezwe amagquma aluhlaza nolwandle lwe-cobalt.
  
  
  Ngathi:" kuyamangalisa". "Unjani, Thompson?"
  
  
  "Ngokwesibonelo, into efanayo," esho. "Bekuthule lapha kusukela ekushintsheni kokugcina kokuphathwa Ebrasilia. Zinjani izinto E-AX kulezi zinsuku? Okwesikhashana, nina bafana nidubule izinhlamvu eziningi kunebutho Lase-Asia."
  
  
  Yena, wahleka. "Ngezinye izikhathi kubonakala kanjalo. Ngangimatasa, futhi ngiyaqiniseka ukuthi nawe wawumatasa."
  
  
  "Futhi manje bakubeka Ku-Adrian Stavros."
  
  
  "Kulungile lokho."Ngabuka umkhumbi wokuvakasha ohamba ngeblue & nb onempumulo yawo ebushelelezi ungena kancane ethekwini. Kwakubonakala sengathi isikebhe sokudlala phansi lapho. "Wagcina nini ukubona u-ego?"
  
  
  Wacabanga isikhashana. "Sinokuqapha indawo epulazini. Emasontweni amahlanu noma ayisithupha adlule, wabonwa eshiya le ndawo. Sicabanga ukuthi wagibela indiza eya Emadrid."
  
  
  "Lolu hambo lwalungaqhubeka Luye eathene."
  
  
  "Ngicabanga kanjalo. Ingabe wawubona U-Ego lapho?"
  
  
  "Sicabanga kanjalo . Kwenzekani epulazini?"
  
  
  "Izitshalo ziyi-ego yendlunkulu yethu. Lapha Erio, unengxenye ebizwa ngokuthi I-Apex Imports, futhi sicabanga ukuthi ukushushumbisa kwenziwa ngaleyo nkampani. Kodwa akavamile ukuvakashela amahhovisi akhe, ngisho noma igama lakhe le-ego lihlotshaniswa naye obala. Umongameli wenkampani wenza uhambo olujwayelekile Oluya Eparakata."
  
  
  "Iphi izwi ehholo lezitshalo?"
  
  
  Uthompson wanqekuzisa ikhanda. "Usehholo eliseduze nedolobhana, phakathi nendawo. I-Ego igadwe ibutho elincane likastavros leziboshwa zangaphambili, abashisekeli bezombangazwe, nabake baba Amanazi. Kodwa okwamanje, kunamandla athile kuphela lapho."
  
  
  Ngambuza. "Ingabe wakubona okuthile okungavamile lapho?"
  
  
  "Uma usho isixuku sabantu noma izikhali, i-rheumatism iyoba yimbi. Kodwa kwakukhona isivakashi okungekho muntu owayesizungezile owayeke wasibona ngaphambili. I-ferret inabo, njengoba nje yavela Nostavros ezinsukwini ezingamashumi ayisishiyagalolunye ezedlule, futhi besilokhu siyibuka cishe njalo. futhi akekho owambona eshiya le ndawo. Lokhu akuyona into engavamile, ngaphandle kokuthi omunye wamadoda ami amabili ugcizelela ukuthi lo muntu omusha, indoda eneminyaka ephakathi, usenkantolo lapho eboshiwe. Ama-ego ayethuthelwa kwesinye isakhiwo aye kwesinye onogada abahlomile."
  
  
  "Lo muntu wayebukeka kanjani?"
  
  
  Uthompson wagxeka. "Sinesithombe se-ego, kodwa lokhu kukude. Ngangithi wayesevile eminyakeni engamashumi amahlanu, enezinwele ezimfushane ezimnyama ezazishintshe zaba mpunga kancane emathempelini. Uyindoda eqinile ehlale igqoka amahembe kasilika."
  
  
  Kubonakala sengathi kungenzeka Ukuthi Kwakunguminourkos, umnikazi wemikhumbi ongumgreki owayenama-app ayesanda kuzamazamisa I-Athene futhi owayenendlu ephezulu eyayibonakala iphethe u-Adrian Stavros.
  
  
  "Ngingamtholela ikhophi yesithombe?"
  
  
  "Kungahlelwa", kusho Uthompson. "Bheka, Ucarter, ngokwesibonelo, ngesonto eledlule kwadingeka sinciphise okwesikhashana ukubhekwa kwesivande ukuze sihlolwe ngokungahleliwe, futhi kungase kudingeke ukuba ngikhiphe ngokuphelele abantu bethu lapho ezinsukwini ezimbalwa ezizayo, ngoba kunenye inkinga esivele yenzekile kithi. Ingabe ufuna ukuba athole imvume ukuthumela umuntu emuva nawe? "
  
  
  "Cha, ngamtshela. "Uhawk wangithembisa usizo uma ngiludinga. Ngingasithola nini isithombe sakhe?"
  
  
  "Kuthiwani ngalobubusuku?"
  
  
  "Kulungile."
  
  
  "Sisebenzisa indawo yokudlulisela ehluke kancane", kusho Uthompson. "Leli ibhasi ledolobha. Uya ehhotela lakho. Indoda yami izoba khona manje. Uzoya ngemuva kwebhasi, lapho kungekho muntu oya khona, bese uthatha isihlalo sokugcina ngakwesokudla. Lesi sithombe sizonamathiselwa ngaphansi kwalesi sihlalo. . Ibhasi lizobhalwa Ngokuthi Estrada de ferro futhi lizokuyisa enkabeni uma ufuna ukuya kude kangako ."
  
  
  "Ibhasi lidlula nini emimmo hotel?"
  
  
  "Eziyisikhombisa-ishumi nanhlanu . Ibhasi lizoba nenombolo eyishumi nanye."
  
  
  "Kulungile," ngishilo. "Futhi ngiyabonga."
  
  
  "Noma nini", kusho Uthompson. Ngemva kwesikhashana, wayesehambile.
  
  
  Licks, kusihlwa kwafika isikhashana ehhovisi lenkampani I-Apex Import. Yayisesinye sezakhiwo zikahulumeni ezindala ezabuyiselwa ezazingenamuntu lapho inhloko-dolobha ithuthela Ebrasilia. Amahhovisi ayenezindiza ezintathu, futhi ikheshi lalingasebenzi.
  
  
  Yena, wangena endaweni encane yokwamukela izivakashi esitezi esiphezulu. Ukukhuphuka kwaletha izithukuthuku ebunzini lami, ngoba isimo sezulu sasesakhiweni sasingabonakali sisebenza kangcono kunesithuthuthu, futhi kwakuwusuku lwemuggy erio. Le ntombazane enezinwele ezimnyama yahlala phansi esihlalweni sensimbi yangibuka ngokungangabazeki lapho ngingena.
  
  
  "Ingabe kukhona engingakwenzela khona?"Kuyini?"wabuza ngesiputukezi .
  
  
  Ngamphendula ngesingisi. "Umnumzane Ustavros angathanda ukumbona."
  
  
  Amehlo akhe amnyama ancipha nakakhulu. Lapho ephinda ekhuluma, yayibhalwe ngesingisi esiphukile. "Ngicabanga ukuthi ufikile endaweni engafanele, senor."
  
  
  Ngamtshela. "Kodwa Umnu. Stavros ngokwakhe wangitshela ukuthi ngingathintana naye Nge-Apex Imports."
  
  
  "Senor, indoda Ustavros engenayo, lapha ehhovisi..."
  
  
  Umnyango wehhovisi lomuntu siqu wavuleka futhi kwavela indoda enezinwele ezimnyama. Wabuza. "Ingabe zikhona izinkinga?"Ithoni ye-ego yayingenabo ubungane.
  
  
  "Ngangifuna nje, Mnu. Stavros", ngathi.
  
  
  "Ngenjongo enjani?"
  
  
  Ukungahloniphi kwakhe akuzange kunakwe. "Umnu. Stavros wangeluleka ukuba ngithenge amakhamera Asejapane ngobuningi kuye uma ngithintana naye lapha."Wayebukeka edidekile. "Ngisehhovisi elingalungile?"
  
  
  "Umnu. Stavros ungusihlalo webhodi yabaqondisi", kusho indoda emnyama, " kodwa akanalo ihhovisi lapha, futhi akaqhubeki nebhizinisi lenkampani. Kuzoqhubeka kube ngumongameli; ungakwazi ukubhekana nami."
  
  
  "Lona Usenor Carlos Ubeda", kusho le ntombazane, ngokuziqhenya okuncane.
  
  
  "Kuhle ukuhlangana nawe, mnumzane," ngathi, ngelula isandla sami. Wakuthatha kanzima. "Igama lami Ngingujohnson. Emasontweni ambalwa adlule, wahlangana Ngephutha Nomnu.Stavros endaweni yokudlela Ichale. Wathi wayezobuya Ohambweni Oluya Eyurophu ngalesi sikhathi, nokuthi ngangingathintana naye lapha."
  
  
  "Usese-Athene," kusho le ntombazane.
  
  
  U-Ubeda wanikeza Unach ukubukeka okuhlaba umxhwele. "Njengoba ngishilo, Umnu. Stavros akakwazi ukuxhumana naye lapha. Kodwa ngiyojabula ukudlulisela umyalo wakho."
  
  
  "Ngiyabona . Wayenesithakazelo ngempela ekusebenzelaneni naye ngokwakhe. Ungangitshela ukuthi angabuyela nini e-Athene?"
  
  
  Imisipha yaphenduka phambi komlomo ka-Ubeda. "Ama-ego akulindelekile Kulo lonke Elaseyurophu amasonto amaningi, Mnu. Johnson. Uma ufuna ukwenza ibhizinisi, kuzodingeka ubhekane nami."
  
  
  Wamomotheka. "Ngizokushayela ucingo, Mnu. Ubeda. Ngiyabonga ngesikhathi sakho."
  
  
  Ngashiya i-ih yakhe ukuze ngibuke ngihamba. Ngaphandle futhi, wabiza itekisi wabuyela ehhotela lakhe. Amazwi ale ntombazane anginikeza isiqinisekiso esidingekayo sokuthi U-Adrian Stavros wayese-Athene ngempela, njengoba Usolomos ayengitshele. Futhi uma lesi sithombe saba isithombe Sikanikkor Minurkos, konke kwakuthakazelisa.
  
  
  Wageza waphumula isikhashana, wabe esegibela ibhasi elinenombolo yeshumi nanye elandela iziyalezo Zikathompson. Njengoba ayelindele, isithombe sasiboshelwe esihlalweni emvilophini encane ensundu. U-Ego wamthatha, waya ekhefi elincane enkabeni yedolobha, futhi wa-oda iwayini elihle laseportugal. Kungaleso sikhathi kuphela lapho lo muntu wakhe athatha khona isithombe azungeze imvilophu asihlole.
  
  
  Njengoba Uthompson ayeshilo, isithombe sasingesihle kakhulu, nakuba kwakungekho kungabaza ukuthi kwakusetshenziswa ilensi ye-telephoto. Kwakuyisithombe samadoda amathathu ayesanda kuphuma endlini yasemapulazini futhi ehamba ebheke ekhamera yedijithali. Indoda eyayiphakathi yiyo Uthompson ayengitshele yona, futhi naphezu kobukhulu obuncane bobuso okwakumelwe abubone, ngangingenakho ukungabaza okukhulu, njengoba i-ego yakhe yayimqhathanisa nobuso engangibuboniswe ezithombeni ZE-AX, lowo muntu empeleni kwakungunikkor Minourkos. Angikaze ngibone amanye amadoda ngaphambili.
  
  
  Abakwaminurkos bahamba ngokuthukuthela phakathi kwalaba abanye ababili.
  
  
  Akekho owayekhuluma nabo, kodwa indoda eyayingakwesobunxele Sikaminurk, indoda ende, ebukeka Njengamatutoni, yayibheka Uminurk njengokungathi yayisanda kukhuluma naye, ilinde impendulo. Ubuso bukaminurkos babunzima futhi bubucayi.
  
  
  Ngafaka isithombe emuva emvilophini futhi ngasifaka ngomzuzu. Uma ukubonwa kwe-cia kwakunembile, ngempela umbono womngane Wami Usolomos wafakazelwa. Ngandlela-thile Ustavros wayethathe imisebenzi Kaminurkos e-Athene futhi wayehlela ukuvukela umbuso egameni layo.
  
  
  Ngemva kokudla okulula ekhefi lakhe, ngabiza igumbi Lika-Erika nystrom Ecorumba hotel. Izwi lakhe lalinobungane futhi lifudumele. Wathi wayezochitha ubusuku bonke eyedwa, eyedwa, nokuthi wayeyojabula uma ngingamvakashela. Yena Nozach balwa kancane, futhi waya e-nightclub ethukuthele.
  
  
  Ngemva kokumisa usuku eneminyaka eyisishiyagalolunye, wabuyela ehhotela futhi wabiza Uhawk. Waphendula ngezwi elikhathele futhi wasebenzisa i-scrambler ekugcineni komugqa wakhe ukuze sikwazi ukukhuluma ngaphandle kokufaka yonke into ngekhodi.
  
  
  "Yeka ihora elibi, Nick", esho, ngokufakazela okuncane. "Kubonakala sengathi yiso kuphela isikhathi engizwa ngaso kuwe ngalesi sikhathi."
  
  
  Yena, wahleka. Wayengase amcabange ehlezi ocingweni olukhethekile efulethini lakhe eliyimfihlo, izinwele zakhe ezimpunga zifiphele, cishe egqoke isudi kasilika phezu komzimba wakhe omncane, futhi usikilidi ongenakugwenywa wawuboshelwe phakathi kwamazinyo akhe.
  
  
  "Okungenani eyakhe ayikho ekamelweni lentombazane ethile", esho ngokwethembeka okungabazekayo.
  
  
  "Hmm! Kusihlwa akukapheli, akunjalo? Ungangiqambi amanga, mfana wami. Ngabhekana nakho konke ngokwami."
  
  
  Ngezinye izikhathi ngangicabanga Ukuthi Uhawke wayenamandla okubona izinto ezibonakalayo ayeveza imicabango yami ejulile engqondweni yokuhlaziya i-ego.
  
  
  "Cha, mnumzane," ngathi. "Kusihlwa akukapheli. Kodwa yasetshenziswa kahle yingxenye yokuqala ye-ego, ngicabanga Ukuthi Uminurkos uyisiboshwa sasestavros plantations, engekude Neparakatu. Uyazi nokuthi Ustavros usegumbini Lokuzivocavoca E-Athene."
  
  
  "Kulungile", kusho Uhawk ngokucabangisisa,"lokho kuyathakazelisa."
  
  
  "Lokhu kuvumelana nombono Kasolomos."
  
  
  "Ngakho uya Eparakata?"Kubuza uhawk .
  
  
  "Empeleni . Mhlawumbe ngiyakwazi ukukuqonda. Uthompson WE-cia uthi ipulazi okwamanje alivikelekile kahle. Kodwa kunezinkinga."
  
  
  "Yebo?"
  
  
  "Lapha Erio, ihholo lisalokhu lidala. Intombazane engangisebenza nayo Kwa-Israyeli Ekusebenzeni kwehhotela lonke, izwe lesithembiso."
  
  
  "Yebo, yebo. Unystrom. Kungani abesifazane abahle bebonakala bekulandela echibini elingaphandle?"
  
  
  Yena, wahleka. "Ungabi nomona, mnumzane. Njengoba uphawulile, ubuye ube nezinsuku nobusuku."
  
  
  Kwakunokukhala okuvela kolunye uhlangothi. "Woza, Nick."
  
  
  "Mnumzane, kuvela kimi ukuthi unksz Nystrom kungenzeka ukuthi ulapha Ebrazil ngesizathu esifanayo nesakhe. Noma kunalokho, isofthiwe yomuntu ofanayo. Sisola Ustavros ngokubulala Uben-Canaan, akunjalo?"
  
  
  Ukuthula okuncane. "Yebo, siyazi. Futhi ngingasho ukuthi uyiqagele."
  
  
  "Umphangi unaye", nginezela. "Ngicabanga ukuthi bazingela Ustavros. Bangase bangazi ukuthi use-Athene okwamanje. Kodwa angifuni ukuba sonke sifike epulazini ngesikhathi esifanayo futhi sigcine ngokudubula, omunye komunye, ngephutha noma ngenye indlela uzowonakalisa umsebenzi. Umqondo wami uwukuba uqinisekise umsebenzi Kanystrom ngosizo lwezinhloli Zakwa-Israyeli. Usengumngane omdala womphathi wakhe, Ugiroud, futhi ngicabanga ukuthi uzovumelana nawe, ngaphansi kwezimo ezihlukile.
  
  
  Uhawk wavuma.
  
  
  "Uma kunjalo, ngicabanga ukuthi sonke kufanele sithembeke futhi sihlale phansi ukuze sibone ukuthi singasizana yini. Noma okungenani uhlale kude nomunye."
  
  
  Kulokhu ukuthula kwaqhubeka isikhathi eside. "Kulungile, mfana wami. Ngizobiza Amafutha futhi ngixhumane nawe."
  
  
  "Ngiyabonga," kusho mina. "Angithuthuki kuze kube yilapho ngithola isaziso."
  
  
  Kwakungadingeki ngilinde isikhathi eside. Ngemva kwehora, ngaphambi nje kokuba ngiye ehhotela Lika-Erica, ngathola ucingo Oluvela Kuhawke. Kumelwe ukuba wadonsa Amafutha azungeze udoti ngaphambi kokuntwela kokusa Ejerusalema. Impendulo kagiroud ye-rheumatism yayivuma, futhi ngatshelwa ukuba ngixoxe obala Nge-corkscrew Kastavros Nonystre, owayengaphenduli imisebenzi nakuba Uzach gareb ayekanye naye. Mina, uma kwakuyigama eliyimfihlo elafakazela Ukuthi Ugiroux wayeyale u-ay ukuba axoxe nami ngomsebenzi wakhe.
  
  
  Wafika ekamelweni Lika-Erica ngemva kwemizuzu embalwa kweyisishiyagalolunye. Wangihlangabeza emnyango egqoke ingubo emfushane yokuphumula eyayibonisa iningi lezinqulu zakhe. Wayegqoke iphunga elicindezelayo nokumamatheka okubanzi, okuvusa inkanuko.
  
  
  Wathi: "ngangicabanga ukuthi awusoze wafika lapha, wavala umnyango ngemva kwami futhi wawukhiya.
  
  
  Wangena ekamelweni walihlola. Wayemkhulu kunami, futhi ngangizibuza ukuthi u-ee wayehlanganyela Nozach yini naye.
  
  
  "Ingabe ufuna brandy? Nginebhodlela elingavulwanga futhi kuyinto engcono kakhulu ongayithenga Erio."
  
  
  Ngathi: "lokho kuzwakala kukuhle".
  
  
  Wathela iziphuzo ezimbili. Ethatha ingilazi, wavumela amehlo akhe ukuba athinte ubuso bakhe obuhle. "Ubulokhu uyintombazane enhle efuna okungcono kakhulu."
  
  
  "Futhi ngokuvamile ngiyakuqonda lokho", esho. "Wena?"
  
  
  "Wawunami Etel Aviv", emtshela ngobumnene nangokumamatheka.
  
  
  Imivimbo yakhe emide yayinyakaza njengoba amehlo akhe ayegwema okwami isikhashana. Lapho ephinda ebheka phezulu, wayemamatheka. Wafinyelela futhi wathinta isilevu sakhe. Waphuza i-brandy. Ngibeke isandla sami phezu kwakhe
  
  
  Wabheka phansi okhalweni lwakhe oluncane wangidonsa. I-nah yayinuka kamnandi futhi ithambile.
  
  
  "Khumbula ngalobo busuku, Nick?"waphefumula endlebeni yami. "Uyakukhumbula ngempela lokhu kanye naye?"
  
  
  "Ngiyakhumbula ."
  
  
  "Lokho kwakukuhle kakhulu, akunjalo?"
  
  
  "Okuningi kakhulu."
  
  
  Sibeka izibuko etafuleni eliseduze. Wamdonsa wamthinta izindebe. Ulimi lwayo lwangena emlonyeni wami.
  
  
  "Nkulunkulu, Nick," esho ekhononda.
  
  
  Wagijima izandla zakhe phezu kwezinqulu zakhe, ezwa amajika ayehla aye ezinqeni zakhe. Ngaphansi kokuthinta kwami, izinqulu zakhe zaqala ukuzanyazanyiswa kancane.
  
  
  Wangixosha ngobumnene futhi wavala ibrylev. Wabe eseqala ukukhumula kancane futhi kahle. Ngaphansi kwengubo, wayegqoke amabhulukwe amancane kuphela. Amabele akhe angithinta ngokungenasineke njengoba ayesusa ingubo emahlombe akhe. Amabele akhe ayegcwele, evuthiwe, futhi emhlophe njengobisi. Ngesinye isikhathi, ucezu oluncane lwezingubo zangaphansi lwasuka ezinqeni nasezinqeni zalo lwawela phansi enqwabeni encane.
  
  
  U-Erica wangibuka obala, emvumela ukuba abuke umzimba wami onqunu ekukhanyeni okufiphele kwegumbi.
  
  
  "Muhle," kusho yena. "Imisipha eminingi eqinile."
  
  
  Wamdonsela kuye, ezizwa enqunu ngokumelene nami. Wagijima isandla sakhe esifubeni nasemahlombe ami, ehamba phansi emzimbeni wami. Wangishaya, wangithinta, wangithanda ngezandla zakhe njengoba iminwe yami yayimhlola. Izinqulu zakhe zahlukana lapho ngithintwa, futhi wakhala.
  
  
  Kwakunekhaphethi elithambile, elijiyile ngaphansi kwethu. U-Erica waguqa phezu kukanen, wavumela izandla zakhe ukuba zishelele phezu komzimba wami njengoba ehla. Wayazi zonke izindlela zokuvusa indoda, futhi wayengangabazi ukuyisebenzisa. Ngemva kwesikhashana, wehla eceleni kwakhe, futhi wamcindezela kanzima ukuba abuyele emuva ekhaphethini elijiyile. Waguqa phezu kwakhe, egijima izandla zakhe phezu kwamabele akhe. Waphefumula. Amathanga ami amade ayesongwe ngami. Wagijima isandla sakhe phansi esihlathini sakhe.
  
  
  "Yebo," kusho yena. Umlomo wakhe wawuvuleke kancane, futhi amehlo akhe amahle aluhlaza ayevalekile.
  
  
  Lapho eyakhe ingena enah, umlomo wayo wonke waba banzi isikhashana, futhi umzimba wayo waqhaqhazela kancane. Wabe eseqala ukuhamba nami, iminwe yakhe ibamba amahlombe ami, izinqulu zakhe zisondela okhalweni lwami. Angiqiniseki ukuthi sahlala isikhathi esingakanani sivalelwe ndawonye ngaphambi kokuba siphele kithi sobabili.
  
  
  Khona-ke ngahlala naye isikhathi eside, angifuni ukunyakaza. Ukuphumula okufudumele kancane kancane kwangena ezintanjeni ezingaphandle kakhulu zenyama yami nasekujuleni kwangaphakathi kakhulu komphefumulo wami.
  
  
  Kamuva, sagqoka, sadlala lo mdlalo kusofa omncane, futhi saqeda i-cognac yethu. U-Erica wayehlanze izinwele zakhe ezinde ezibomvu, futhi zazibukeka zintsha njengalapho engena ekamelweni.
  
  
  Wathi: "ngiyajabula Ngokuthi Uzach akazange angqongqoze emnyango".
  
  
  "Ubonakala enomona kakhulu, Erica. Ingabe wawusondelene?"
  
  
  Wangibuka. "Ngolunye usuku . I-Ego iwumqondo, hhayi owami. Futhi wayengakwazi ukwenza izinto. Ngatshela i-emu ukuthi ngeke kuphinde kube khona lutho olungokwenyama phakathi kwethu. Uyakuzonda lokho. Wayengafuni ukuba abe yingxenye yaleli dell, kodwa nganqatshwa. Muhle kakhulu ngezibhamu."
  
  
  "Kuyodingeka abe kulo msebenzi, akunjalo?"
  
  
  Wangibheka ngokucophelela. "Yebo."
  
  
  "U-Erica, ngacabanga ukuthi kungani wawusebrazil. Kubonakala sengathi sijaha umuntu oyedwa. Umphathi wami waxhumana nawe futhi waqinisekisa imicabango yami. Sizoxoxa ngale misebenzi ngayinye futhi sisebenzisane uma kubonakala kungenzeka ."
  
  
  Amehlo aluhlaza ancipha kancane. "Ugiroud wayengathintani nami Nozach."
  
  
  "Uzothola ucingo emahoreni ambalwa alandelayo. Phakathi naleso sikhathi, ngazise uma kukhona igama eliyimfihlo okufanele likuvumele ukuba ungethembe. Amazwi Kagoliyati."
  
  
  Wabukeka emangele. "Yilelo igama elifanele!"
  
  
  "Ugiroud wakuthumela lokhu ."
  
  
  Wazithela elinye i-brandy. "Kulungile, Nick. Kodwa ngizolinda ucingo lwakhe, oluzongitshela ukuthi ujabule kangakanani nawe."Wamomotheka wanganga esihlathini.
  
  
  Ngangilindele ukuba aqaphele. Wayengummeli omuhle. "Kulungile. Ngizokutshela nje imibono yami embalwa. Awudingi ukukhuluma nhlobo."
  
  
  "Kulungile lokho."
  
  
  "Sobabili sifuna izithombe Zikastavros, kodwa ngezizathu ezihlukile."Ubuso bakhe babungabonakali. Akazange anikeze lutho. "Ufuna ukuba i-ego Kapoe ibulale Uben-Canaan. Akukacaci kithi ukuthi kungani kudingeka, kodwa kungenzeka ukuthi kuhlobene nezombangazwe zasegrisi nokuthumba Kukanikkor Minourkos."
  
  
  "Ingabe uyinkosi yemikhumbi yasegrisi?"
  
  
  "Empeleni . Kungaba Separakatu, futhi i-ego ibanjwa ngokumelene nentando ye-ego. Ustavros usegumbini Lokuzivocavoca E-Athene, ngakho kuyodingeka ulinde ukuba i-ego ibuye noma uye Eyurophu ukuze uyithole. Kodwa ngicabanga ukuthi indlela eya kuyo idlula kukho konke esingakufunda Eparakatu, kudingeka ngikhulume Namaminurko.
  
  
  "Uma unesithakazelo, ngizokuyisa kabili eparacatta nami. Lokhu kungase kwandise amathuba akho okufika lapho. Khuluma Nozach futhi ungazise kusasa lapho uthola ucingo."
  
  
  "Ukube sasimfuna Ngempela Ustavros", Kusho U-Erika, " bekungeke yini kube ngcono ukube besingaya ngqo E-Athene?"
  
  
  "Kukholakala ukuthi ustavros wenza indlunkulu yakhe yesikhashana lapho, Endlini ephezulu Yaseminurkos, okuyinqaba yangempela. Awukwazi nje ukuhlasela le ndawo, wena Nozack. Futhi ezimweni ezingavamile lapho ishiya le ndawo kungaba nzima ngendlela efanayo,
  
  
  kodwa Amaminurko angasitshela ukuthi singafika kanjani Estavros."
  
  
  Wayeka ngokuzumayo, ecabanga ngesiphakamiso sami. Lapho engibuka, kwavela ukumamatheka okuncane ezindebeni zakhe ezigcwele. "Ngizobuyela kuwe kusasa ekuseni, Nick othandekayo."
  
  
  Wayekhothamela phansi futhi ethinta izindebe zakhe. "Uzokwenza."Wasukuma, wafuna isikhali sakhe, wasigqoka. Wabe esephonsa ijazi lakhe phezu kwabo. "Futhi ugcine Uzach eseketangeni elifushane, kulungile?"
  
  
  Wayekuthanda lokho. Wayesahleka njengoba ayehamba egumbini.
  
  
  Isahluko sesine.
  
  
  Ngacabanga Ngo-Adrian Stavros njengoba ngangiphuma ehhotela Lika-Erica. Kwase kusihlwa kakade, futhi kwakungekho itekisi elibonakalayo. Yayiholwa ngokucophelela erio Branco Avenue. Ukungena endlunkulu Kastavros Eparakata, ngisho nangokulondeka okuncishisiwe, kungaba nzima kakhulu. Iqembu elincane likastavros lalinedumela elibi. Waqoqa izinsalela zomphakathi ezazimzungezile eparakata. Eqinisweni, babefana naye, kodwa bengenakho ukuzazisa kwamakhono obuholi. Lapho ngicabanga, nganquma ukuthi kumelwe ukuba U-Adolf hitler waqala ngendlela efanayo. Ejalimane ngawo-1930, kufanele kube nabantu abambalwa ababethatha i-ex-lance-corporal ngokungathi sína. Lesi sibonelo sasiyisifundo okumelwe sifundwe, kodwa izwe lalingakaze libonakale liyiqonda kahle.
  
  
  Wahamba amabhlogo ambalwa engaboni itekisi. Yayiyingxenye yendawo yezitolo namahhovisi emgwaqweni. Lapho ngiphenduka umgwaqo ukuze ngibuyele ehhotela lami, ngishiya izinto zokuhamba okwesikhashana, ngangimangaza. Efasiteleni lesithathu, kwaphuma umuntu omnyama emthunzini wangishaya ngesibhakela. Kwakunommese esibhakela sakhe.
  
  
  Lapho kuhlasela, wayesecishe adlule emnyango. Ukube wayelinde isikhathi eside, U-Ego wayengeke ambone nhlobo, ukuhlasela kwakuyophumelela, futhi ummese wawuyocwila emhlane wami. Kodwa ngenxa yokulangazelela kwakhe ukwenza lo msebenzi, wayehamba ngokushesha okukhulu, futhi umbono wakhe ongaphandle wakubamba ukunyakaza.
  
  
  Njengoba ummese wawungibamba emhlane, ngazungeza futhi ngaphonsa ingalo yami yangakwesobunxele ngaphandle ukuze ngivimbe isibhamu, engasikwazi, kodwa ummese wanqamula indwangu ye-doublet yami nehembe, futhi wangisika ingalo yami. Ngavumela isisindo somuntu ukuba singithwale. Wabe esephenduka, ephethe i-ego ezandleni zakhe, futhi washaya i-ego yakhe esakhiweni esiseduze kwethu.
  
  
  Okwesikhashana, ngacabanga Ukuthi Kwakunguzach, u-ego, umona ethatha izintambo, ngoba le ndoda yayinamandla futhi inamandla. Kodwa lapho ngibona kangcono, ngabona ukuthi mkhulu Kunozach futhi unezinwele ezimnyama. Wayebukeka Engumbrazil futhi eyisigebengu sangempela.
  
  
  Ngafinyelela Kuwilhelmina ngesandla sami samahhala, kodwa umhlaseli wami wayengeke angivumele ukuba ngibe nalelo thuba. Wamgwaza futhi, ngokucijile, kulokhu ebheke ubuso bami. Ngagwema futhi ngaphambukisa kancane ummese, kodwa wangisika indlebe. Waphakamisa isikhali okwesithathu futhi wangishaya ngesisindo sakhe.
  
  
  Umfutho we-ego wawunamandla kakhulu. Wangishaya ezinyaweni zami futhi sashaya umgwaqo ndawonye. I-ego yakhe yamshaya kafushane emhlathini ngesandla sakhe sokunene, kodwa kubonakala sengathi akazange akuqaphele. Sasigingqika kanye lapho ezama ukuzivikela emmese wokugwaza. Waphoqeleka ukuba akhiphe Uhugo, i-stiletto yami, kodwa akakwazanga ukukhulula isandla Sakhe Nesikanam okwesikhashana ukuze ummese ungene entendeni yesandla sami.
  
  
  Okwesikhashana, indoda enkulu yayihamba nami. Wafunga ngesiputukezi futhi wahleka wangishaya esifubeni. Ummese wawungemude, ummese wawubanzi impela, kodwa ummese wawucijile ukuze ube nomcibisholo. Kwakukhanya kancane ebusuku njengoba u-ego ebamba isandla sakhe sommese ngomzuzu wokugcina ngaphambi kokuba ummese ufinyelele esifubeni sami. Izandla zethu zathuthumela isikhashana njengoba ayezama ukushayela ummese yonke indlela. Wakhulula isandla sakhe sokunene futhi wabamba ubuso bakhe be-ego ngokungaboni, wazizwa amehlo akhe e-ego futhi wawagubha ngeminwe yakhe yesikhombisi naphakathi. Ngomunwe wakhe ophakathi, wagwaza iso lakhe lesobunxele, futhi ngomunwe wakhe wesandla, wamgwaza ngakwesokudla. Iso lami lavela futhi isithupha sami samanzi.
  
  
  "Ahhh!"Umhlaseli wamemeza, ebambe amehlo akhe ngesandla sakhe samahhala futhi ekhohlwa ngommese komunye. Waphinde wamemeza futhi wawa kancane kimi.
  
  
  Phakathi nalokhu kuphumula okufushane, ekugcineni Uhugo wangena esandleni sami sokunene. Wayesanda kubanjwa enza lokhu lapho le ndoda enkulu imemeza kakhulu futhi yaphinde yaphakamisa ummese ukuze ibagwaze ngokungaboni. I-stiletto yayifaka ngaphansi kwengalo ephakanyisiwe ye-ego, futhi ummese wawela ohlangothini lwe-ego ngaphansi nje kwebhokisi le-ego futhi wehla yonke indlela eya emikhawulweni yomibili.
  
  
  Khona-ke ngabona ukuthi iso lomhlaseli elalisele lalibheke phezu kwekhanda lami ebumnyameni, futhi ngaleso sikhathi ngabona ngokucacile umswakama ompunga esihlathini sakhe sokunene uchotshoziwe ngaphansi kweso. I-stiletto yayisemaceleni akhe, futhi wawa kakhulu phezu kwami, ummese wakhe uqobo ushaya emgwaqweni.
  
  
  Wasunduza isidumbu sakhe wasukuma. Nokho, ngemva kokubheka ngokushesha, wabona ukuthi abekho abahamba ngezinyawo ababeseduze ababengabona okwakwenzekile. Wahlola amaphakethe ale ndoda wathola imibhalo ethile esikhwameni sayo semali. Elinye lamakhadi lalibonisa ukuthi wayeyisisebenzi Se-Apex Imports.
  
  
  Kubonakala sengathi wayehlabeke umxhwele kakhulu ngendoda okuthiwa U-Ubeda kunalokho engangikucabanga. Noma mhlawumbe wabiza Ustavros E-Athene, Futhi Ustavros waphika ukuthi wake wezwa ngami. Cishe u-Ubeda wayecabanga ukuthi ngingumuntu othile wamaphoyisa owayengenela ebhizinisini Lokungenisa Izinto Eziphambili. Noma umfana WE-cia owaba nelukuluku lokwazi. Uhema wayengeke angikholise, kodwa ngokusobala wayengilandela futhi wayazi ukuthi wayehlala kuphi. Kwakuyintando yami ukuya Eparakata ngokushesha ngangokunokwenzeka.
  
  
  Wamshiyela Umbrazil ofile futhi ngokushesha wabuyela ehhotela lakhe. Azikho ezinye izenzakalo ngalobo busuku, futhi ekuseni kwenzeka ngaphandle kwezinkinga.
  
  
  U-Erica Nystrom, Uzach, naye bahlangana ngo-nine ekuseni. ekhefi elincane E-Avenida Presidente vargas, elibheke emagqumeni angemuva kwedolobha laserio nasezindlini ezimibalabala ezisezintabeni ngaphezu kwedolobha. Uzach wayeqagele ukuthi Ngisondelene No-Erica futhi wayengajabule ngethemba lokusebenza nami isikhathi esifushane. Wayenobutha ngisho nangokwengeziwe kunangaphambili. U-Erica wathola ucingo oluhleliwe Oluzungeze Ijerusalema olutshela U-Hey Nozach ukuba babambisane nami nganoma iyiphi indlela edingekayo ukuze umgomo wethu ovamile uphumelele ukumisa U-Adrian Stavros.
  
  
  "Uma udinga ulwazi Oluvela Kwabakwaminurkos, hamba Uye Eparakata", Uzak wangitshela ngokuqinile, amehlo akhe aluhlaza akhanya ngentukuthelo. Ikhofi le-ego elaliphambi kwakhe lahlala lingathintwa. "Umgomo wethu Erussia ukuthola Ustavros nokubhubhisa i-ego. Ngokusobala, ngeke sithole i-ego eparacat."
  
  
  Amehlo ka-Ego aqinile angena kimi. Ngaphendukela Ku-Erica. Ngokusobala wayecasulwe ukuziphatha kwakhe. "Uthini, Erica?"
  
  
  "Sengivele ngitshele Uzach . Ngicabanga ukuthi indlela yakho ayifani nawe kuphela, kodwa nathi."
  
  
  Uzak wahlebela unah. "Ubuchopho bakho bugcwele ubulili!"Kusobala ukuthi lo muntu uyisithandwa sakho. Konke akushoyo kubonakala kunengqondo kuwe."
  
  
  "Ngicela, Zach", Kusho U-Erica ngokucijile.
  
  
  "O, Nkulunkulu wami," ngakhononda, nginyakazisa ikhanda lami. "Bheka, angidingi ukuba izindaba zothando eziyinkimbinkimbi zingene endleleni. Mhlawumbe nganginephutha ngokuthi sasisebenza ndawonye. Ngingathola usizo Kuhawke ngokubuza nje. Noma mhlawumbe i-cia. Kodwa ngeke ngihlinzwe ukuze ngihlangane neqhawe lesenzo elingenamahloni elingakwazi ukulawula imizwa yalo siqu."
  
  
  Ubuso bukazack bavele baba bomvu futhi wagxuma esihlalweni sakhe. "Lalela, Carter ..."
  
  
  "it phansi!"U-Erica wayala ngezwi eliphansi kodwa elilawulayo.
  
  
  Uzak wabuka Unah ngokuqinile, wabe esehlala phansi. Wayekhonkotha ngaphansi komoya wakhe, kodwa wayegwema amehlo ami.
  
  
  "Uma kukhona omunye umdlalo onjengalona, kuzodingeka sikhulume", Kusho U-Erica. "Uyaqonda, Zach?"
  
  
  Wayenqikaza. Lapho ekhuluma, washo okuthile. "Yebo."
  
  
  "Akukho okwenzekayo phakathi kwethu, Zach. Ingabe uyangilalela?"
  
  
  Wabheka unah. "Yiqiniso ."
  
  
  "Akukho lutho phakathi kwethu futhi ngeke kube khona. Ngakho noma yini eyenzeka phakathi kwami Nonick ayihlangene nawe. Uma sifuna ukusebenza ndawonye, kumelwe ukuqonde lokho."
  
  
  Wayebonakala ephumula kancane. Wangibheka, wabe esebheka U-Erica. Izibhakela zika-Ego zazinamathele etafuleni. "Uma usho kanjalo."
  
  
  "Ngikusho ngempela lokho. Manje ngiya Eparakata. Uma ucabanga ukuthi uhlelo olunjalo aluhlakaniphile, ngizozama ukukusindisa kulo msebenzi."
  
  
  Wabheka Unah, futhi ubuso bakhe bashintsha futhi bathamba. "Uyazi, wayengeke akuvumele ukuba uhambe ngaphandle kwami."Amehlo ka-Ego aphinde ahlangana nami. "Kubonakala sengathi wena Nocarter siqhuba lo mbukiso. Uma uhamba, ngizohamba."
  
  
  Ngambuza. "Futhi singakwazi yini ukuhlehlisa umncintiswano wokuthandana kuze kube yilapho usuphelile?"
  
  
  "Wamuzwa", Kusho Uzach kabuhlungu. "Akukho mncintiswano."Wayebheka phansi inkomishi yakhe yekhofi.
  
  
  "Ngiyaxolisa, Zach", Kusho U-Erica.
  
  
  Wagoba. "Siya nini Eparakata?"
  
  
  U-Ego wamfunda isikhashana. Mhlawumbe kuzosebenza ngemuva kwakho konke. "Ngokushesha kuba ngcono."
  
  
  "Ngiyazi ukuthi ngizoyiqasha kuphi imoto", Kusho U-Erica. "Singathatha umgwaqo Wasebrasilia, osithatha ingxenye enkulu Yendlela enqamula Ehlathini Lasetijuca."
  
  
  "Eqinisweni," ngasho. "Uma singathola imoto namuhla, ngincoma ukuba sihambe kulobubusuku. Kungcono ukushayela ebusuku ehlathini elishisayo elinamathelayo."
  
  
  "Ngilungile ngalokho", Kusho Uzach.
  
  
  "Khona-Ke lokho sekuxazululiwe", kwengeza U-Erica. "Zach, ungangisiza yini ukuba ngikhethe imoto enokwethenjelwa?"
  
  
  Wabheka unah. Kwavela ukumamatheka okuncane ebusweni bakhe. "Ngokwalokho engikufunde Ngocarter, ungungoti wezimoto. Kungani sonke singayi?"Wangibuka ngingabaza.
  
  
  I-ego yakhe yambheka isikhashana. Yebo, wayengakwenza. "Ngizosibiza ukuba silungele", ngishilo.
  
  
  * * *
  
  
  Sahamba ngalobo busuku. Ngokunconywa kwami, Uzach wakhetha imoto emnyama ibmw 3.0 cs sedan kulolu hambo. Izici zokuphatha ze-Ego zazizinhle kakhulu, futhi yayinebhokisi lamagiya elalijabulisa ukusebenza nalo. Uzach washayela kwaze kwaba cishe phakathi kwamabili, wabe esethatha isihlalo somshayeli. Umgwaqo awukwazi ukubhekwa njengohamba kahle, nakuba wawuwumgwaqo omkhulu oya Ebrasilia nasezindaweni ezingaphakathi. Ngokuvamile ukunakekelwa kwakukuncane, futhi kwezinye izindawo ihlathi elingenakunqotshwa lalibonakala likulungele ukubuyisa umucu omncane osikwe ku-ih stack dollar.
  
  
  Ingxenye yosuku saphumula, silungiselela uhambo, kodwa ukufana kohambo akuzange kuvumele
  
  
  ukuze uphumule. Sasihamba ubusuku bonke futhi silala kabili ngosuku olulandelayo ngesikhathi esishisa kakhulu: kanye emotweni, sihlezi phansi, okwakunzima ngenxa yomiyane nokushisa, futhi futhi ehhotela elingcolile edolobhaneni elincane. Ngalobo busuku saphinde sahamba isikhathi eside, futhi ngakusasa ekuseni safika Eparacata.
  
  
  Kwakuyidolobhana elikhulu elinabantu abayizinkulungwane eziningana, elinesikwele sedolobha namakhantini amaningi. Asizange sime lapho ngoba sasingafuni ukudonsela ukunakekela kithi. Kwakuyoba nengqondo ukube amadoda Kastavros ayezijabulisa ngokuvakashela le ndawo, futhi omunye wawo wayengase asole abantu abamhlophe angabazi.
  
  
  Umgwaqo oya epulazini, uma ungabizwa ngokuthi umgwaqo, wawungamakhilomitha ayisihlanu ukusuka Eparakatu. Kwakuwumgwaqo ongcolile onemizila ejulile owawunqamula cishe ngokungabonakali ehlathini nge-angle engamadigri angamashumi ayisishiyagalolunye emgwaqweni omkhulu. Imoto yayihamba Kancane Uzach eshayela. Amagatsha azungeze izihlahla zangaphansi aklwebha, asidonsela emotweni, futhi asigwaza ngamafasitela. Ngenxa yokuthi kwakudingeka sishayele kancane, omiyane bagcwala imoto futhi basiluma kunoma iyiphi indawo evulekile. Uthompson WE-cia wangitshela ukuthi amapulazi asehholo acishe abe amakhilomitha ayishumi ukusuka emgwaqweni. Sasizohamba ngemoto cishe maphakathi nohambo, futhi kwathatha cishe ihora ukufika kude kangako. Ngenhlanhla, asizange sibone izimoto zihamba, ngoba ngaleso sikhathi sasingaboni ukushayisana okuvulekile.
  
  
  Ngokwesibonelo, amakhilomitha ayisithupha ukusuka emgwaqweni omkhulu, sathola indawo lapho wawungavula khona I-bmw emgwaqweni omncane ungene ngaphansi kwamahlathi, ngakho yayifihlwe kahle. Ngokushesha nje lapho siphuma, sahlaselwa izinambuzane. Safafaza umuthi wokuxosha futhi sahamba.
  
  
  Kwakunesihlahla esiphakeme se-eucalyptus cishe isigamu semayela ukusuka esigodlweni sikalea Stavros esakhiwe njengepulazi. Lesi sihlahla sasimi nxazonke zomhlaba owawususiwe, eduze kocingo oluphakeme lwentambo, kulokho okwakubonakala kuyingxenye yensimu, kodwa kanye nabo i-ferret yathathwa ihlathi. Isikhathi esithile, I-cia yayisebenzisa lesi sihlahla njengendawo yokubuka. Kwakungalesi Sihlahla Lapho U-Erica Nozaka bamhola khona njengoba sasihamba phakathi kokushisa okumanzi nokunamathelayo. Sasihamba ngesivinini esifanayo nesemoto, futhi safika lapho esikhathini esingaphansi kwehora. Phezulu esihlahleni, esifihlwe emasimini, kwakunesiteji sokhuni lwensengetsha esasixhunywe emagatsheni ngemicu ye-pandan. Izitebhisi zikabhamu zazinamathiselwe esiqwini nasemagabeni ezindaweni ezihlukahlukene ukuze kube lula ukukhuphuka.
  
  
  "Ingabe siya lapho?"Kubuza u-Erica .
  
  
  Washaywa umiyane. "Uma kuyinduduzo, cishe ngeke kube khona amaphutha suchalo."
  
  
  "Masikhuphuke sihlale isonto lonke," Kusho Uzach. Izinwele zika-Ego ezimhlophe zazixubene ebunzini lakhe, futhi ihembe lakhe le-khaki, njengabanye Abasesweden bethu, laligcwele igazi.
  
  
  Yena, u-emu wahleka. Isimo sengqondo se-ego sasishintshile kusukela i-Ferret U-Erika ayidonsela phansi i-ego, futhi wayebonakala amukela iqiniso lokuthi wayengamthandi ngokomzimba. Wabheka phansi i-Smith & Wesson revolver 38 esembozweni sebhande ebhande lakhe, futhi wayejabule ngokuthi wayethathe i-ego naye. U-Erica wayeyisithunywa esihlakaniphile, kodwa Uzach wayenemisipha. Wayengungoti wezikhali futhi wayephethe ibhokisi lezikhali ezihlukahlukene emotweni.
  
  
  Sagibela esihlahleni. Cishe phakathi nendawo, waqala ukuhlakulela inhlonipho entsha ngamanxusa E-cia okwakudingeka akwenze njalo phakathi nokuqapha kwe-ih okwakugxile muva nje. Lapho sifika endaweni yesikhulumi, sasikhathele. U-Erica wayesakhathazekile ngokukhuphuka nokuphakama ayekuyo njengamanje.
  
  
  Waphefumula. "Nkulunkulu, ingabe kwakufanele?"
  
  
  Wathatha izibonakude ezinamandla entanyeni yakhe wabheka ngaphandle epulazini. Wabe esekhomba kuye. Ngambuza, " ucabangani?"
  
  
  Wabuka Lokho Mina Nozach esasikubonile kakade-umbono ovulekile emaqabungeni epulazi. Uma usesimweni esinjalo, umqaphi onezibuko wayebona ukuthi kwenzekani endaweni ethile epulazini. Ngaphezu kwesakhiwo esikhulu, esasiyipulazi, kwakunenqwaba yezinye izakhiwo ezizungezile, ikakhulukazi ngemuva, ezazibukeka njengezindlu zamabutho nezakhiwo ezakhiwe ngaphandle. Kwakuwumdlalo omangalisayo. Le ndawo ebiyelwe yayitshalwe ngokuphelele izihlahla nezihlahla, kwakunemigwaqo engahlanzekile Nezindawo zokupaka Izimoto. Ngemva kocingo kwakunendawo eyayitshalwe izihlahla zenjoloba lapho umnikazi wangaphambili ehlala lapha, kodwa ihlathi lase-ih lacindezela amahlumela.
  
  
  U-Erica wayenezibuko futhi ebuka indawo. Wabubula ngenjabulo. "Wawulungile, Nick. Omiyane abakwazi ukundiza phezulu kangako."
  
  
  "Mhlawumbe sonke sasinephutha", Kusho Uzach ngemva kwesikhashana. "Ngalesi sibhamu esinombono wesibonakude enginawo emotweni yami namuhla, ngangingahlala lapha ngibulale amadoda Kastavros usuku lonke.".
  
  
  Ngambuza. - "Uzoyithola kanjani yonke into emgwaqweni? "Futhi ngokudonsa kahle, singayigcina kanjani i-ih lapho ngenkathi sihlanza i-ih?"
  
  
  "Ngaphandle kwalokho", Kwengeza U-Erica, " uma sihlasela ngaphandle, banamathuba amaningi okufika Eminurkos ngaphambi kokuba senze futhi sibulale u-ego."
  
  
  "Kuyiqiniso," ngishilo. "Futhi uma bembulala, singase singazi lutho lapha."
  
  
  "Kuyiqiniso ukuthi asikwazi ukubeka Iminurkos engozini", Kuvuma Uzak. "Kodwa ngangingasebenzisa isibhamu kahle lapha. Yeka isihawu."
  
  
  Uzak wacabanga ukuthi wayelangazelela kakhulu ukumbulala. Kwakufana kakhulu nokumzingela. Ngangizimisele ukuqeda noma ubani owayengiphazamisa ngempela, kodwa angizange ngibone iphuzu lokubabulala ngokungadingekile. Awukwazanga ukuzama, ukugweba, nokubulala wonke umuntu ngoba nje babesebenzela Ustavros.
  
  
  Emahoreni ambalwa alandelayo, kwaze kwaba semini, sasibuka isivande, sishintshana ngezibuko. I-cia yalinganisela ukuthi inani lamavukela-mbuso kule ndawo lalicishe libe yingxenye yeshumi nambili, futhi lalingekho ngaphezu kwabantu abayisishiyagalombili. Ngemva kokuchitha lawo mahora esiteji sibuka abantu beza futhi behamba, lokho esikubonile kwaqinisekisa lesi siphetho. Lapho kuqubuka ingxabano, siyoba okungenani ababili kuya koyedwa.
  
  
  Asizange sibabone Abakwaminurkos kwaze kwaba yilapho sesishiye ipulatifomu. Khona-ke kwaqalwa ukuba khona kwe-ego endaweni. Waphuma, ezungeze isakhiwo sesitolo nenye indoda, waya emnyango omkhulu wendawo futhi wangena. Wayeke wambona ngaso sonke isikhathi, U-Ego esebenzisa izibonakude, futhi lapho enyamalala ngaphakathi, wayengangabazi ukuthi indoda eyayimbonile kwakungunikkor Minurkos. Okungenani asizange sifike lapha sifuna umoya.
  
  
  Ngaphambi nje kokuba siphinde sehle esihlahleni, kwadingeka siphinde uhlelo lwethu lokungena.
  
  
  "Ngakho", ngathi, " sizobuyela emotweni bese sishayela obala siye kuleyo ndawo, sengathi singabangane abakhulu bakastavros. Ake ngikhulume nendoda esangweni. Sizothi sisebrazil League, futhi lapho singena ngaphakathi, sizophikelela ekuhlanganyeleni Noheinz Gruber, indoda ebangela ukungabikho Kukastavros. Ngithemba nje ukuthi kakade abazi ukuthi ngibukeka kanjani lapha epulazini."
  
  
  U-Erica wavula isikhwama sakhe futhi wakhipha Umbelgium omncane, onempumulo encane .Isibhamu esingu-25 caliber. Kwakuyisibhamu esincane esihle esinesibambo separele nomdwebo omuhle. Ngangazi ukuthi angayidubula, ngenxa yokuxhumana kwami naye esikhathini esidlule. Uhlola i-ego yakhe ayifake esikhwameni sakhe.
  
  
  Wathi: "konke kuyoba kuhle".
  
  
  Uzach naye ufuna ukuhamba. Wathi: "sizobhekana nabo".
  
  
  "Yebo," ngavuma. Ihhotela lingathanda ukuba aqiniseke ngokuphelele.
  
  
  Isahluko sesihlanu.
  
  
  Sahamba kancane amamitha angamashumi amahlanu okugcina saya esangweni. Indoda eyayisebenza lapho yayisivele ibukele indlela esasisondela ngayo. Wayegqoke amabhulukwe e-khaki, njengathi, ephethe isibhamu esizenzakalelayo esigoqekayo esiphanyekwe ehlombe lakhe. Wakhumula ukuzazisa kwakhe futhi wasilungiselela isenzo, wasibuka sisondela.
  
  
  "Uma singadluli kumimmo walo mfana, imidlalo yebhola isiphelile", ebatshela. U-Erica wanqekuzisa ikhanda.
  
  
  "Yebo," kwengeza Uzach. Unen, njengami, waphinde wagqoka ijazi elincane ukuze afihle izikhali zakhe. Izikhali zami zazivamile, kodwa Uzack wayenezinhlobonhlobo ezingakholeki. Ngaphezu kwalokho.I-revolver engu-38 caliber, yayiphethe isibhamu esincane Se-Sterling 380 ppl ephaketheni lakhe, futhi yafihla nommese wokuphonsa kanye ne-garrote eyayiphethwe nguye. Wayengumuntu ohamba ngezinyawo. Yena, enethemba lokuthi kwakuyomsiza ukuba asinde.
  
  
  Sama amamitha ayishumi kuphela ukusuka kumlindi. Wayeshayela, ngakho wakhuluma naye ngokuzwakalayo nangokunqumayo ngesingisi. "Sawubona lapho!"
  
  
  Unogada weza efasiteleni lami. Wayeyinsizwa enonya enesilonda esikhulu emhlathini wayo ongakwesobunxele. Akazange abuyisele ukumamatheka kwami.
  
  
  "Yini oyifunayo lapha?"Kuyini?"wafuna, ebheka imoto ngokungathembeki. "Ungena ngokungemthetho endaweni yangasese."
  
  
  Ngamtshela. "Sawubona, ngempela!"Singabangane Baka-Adrian Stavros."
  
  
  Wafunda ubuso bami ngokucophelela. "Angikaze ngikubone ngaphambili. Ungubani wena?"
  
  
  Wanika u-emu amagama ethu. "Siserio", emtshela ngokunganaki. "Inhlangano Yasebrazil". Le ligi yayiyiqembu lomhlaba ongaphansi Erio elalincintisana Ngenkuthalo Nestavros emisebenzini yalo yokushushumbisa. U-AX wayenesizathu sokukholelwa ukuthi Ustavros wayesanda kuzama ukuhlanganisa i-ih neqembu lakhe, Futhi Ustavros wayeqondisa yonke into.
  
  
  "Uma usalapha, wenzani lapha?"kubuza unogada .
  
  
  "Ustavros wasimema", ngathi. "Futhi ngenxa yakho, sesibambezelekile, ngizotshela Ustavros."
  
  
  Wangibuka. "Ama-Stavros asezivandeni ezihlanzekile. Usohambweni lwebhizinisi."
  
  
  "Wathi kungenzeka. Wasitshela ukuba sibone Uheinz Gruber."
  
  
  Ulwazi lwami ngegama Likalieutenant Stavros luyamhlaba umxhwele lo muntu. Wagcoba isilevu sakhe ngokucophelela. "Kulungile, linda lapha."
  
  
  Wabuyela esangweni, futhi sasibuka konke ayekwenza. Ngaphansi kwesambulela esincane, wathatha lokho okwakubukeka njengomsakazo wezempi esihlalweni sokhuni. Wakhuluma nayo imizuzu embalwa, walalela, wabe esebuyisela i-ego, wabuyela emotweni.
  
  
  "Ungangena. Shayela up endaweni candid phambi kwendlu kanye park. Uzohlangana ngaphandle."
  
  
  "Kuhle kakhulu," ngishilo.
  
  
  Unogada wavula isango lezintambo. Wabuka isibhamu ngaphansi kwengalo yakhe isikhathi eside. Lokhu, cishe, kusazodingeka kubhekwe ngakho. Wangihambisa ngesango futhi wathatha imoto.
  
  
  "Masihambe", esho Ku-Erica Nozach.
  
  
  Sadlula esangweni futhi lavalwa ngemva kwethu. Uzak wamomotheka njengoba ayebuka isango livalwa.
  
  
  Ngangihamba ngomgwaqo ongcolile ngiya endaweni eyinkimbinkimbi. Kwakuyindawo enhle: ama-arch, izimbali ezibomvu nama-bougainville. Yama phambi kwendlu enkulu eyakhiwe ngodaka futhi saphuma, sazungeza imoto njengoba la madoda amane ephuma. Safaka imoto phakathi kwethu nonogada esangweni.
  
  
  Amadoda abhekana nathi ayenokhahlo. Abathathu ababebazungezile, labo abaphuma kuqala, babegqoke amabhulukwe e-khaki, futhi ngamunye wayenesibhamu okhalweni lwakhe. Ezungezile, U-Odin wayeyindoda enesikhumba esimnyama, enesikhumba esimnyama eyayibukeka Njengomuntu Wasebrazil. Owesibili wayengumuntu omude, omncane onokubukeka Kukajohn Carradine osemusha, kanti owesithathu wayebukeka njengehippie Yasemelika enezinwele ezinde nentshebe. Ngangingakuthandi ubuso bakhe. Indoda yesine yayigqoke ihembe elimhlophe elingenamabhodlela nebhulukwe elenziwe ngokwezifiso. Wayeyindoda ende, eyakhiwe kahle enezinwele ezimpunga nobuso obunezikwele, obuqinile. Kwakufanele abe Ugruber owayengumnazi.
  
  
  Izisebenzi ezintathu zaphuma, ngakho zasizungeza kahle. Ngajabula ngokuthi sasibeke imoto phakathi kwethu nonogada esangweni,elaliqhele ngamamitha angaba ngamashumi amathathu.
  
  
  "Uherr Gruber? Yena, wanqekuzisa ikhanda kumuntu ogqoke ihembe elimhlophe.
  
  
  "Eqinisweni," esho ngokuziqhenya, ngezwi elijiyile. Wayegqoke isibhamu Sikaluger esifana nesemayini esikhwameni sebhande. "Futhi uyini lo mhlangano No-Adrian Stavros?"
  
  
  Uzack nolong-hair babehlola omunye. Indoda kastavros eyayinamandla yayibonakala ilangazelela ukukhipha isibhamu okhalweni lwayo, futhi lo mfana omude, omncane wayengeke akwazi ukukhipha Amehlo Akhe Ku-Erica.
  
  
  "Wasimema lapha", ngasho ngokunganaki. "Sanikeza i-emu iqoqo le-heroin engahlanjululwanga. Abathengisi bethu abambalwa basenkingeni futhi abakwazi ukubhekana nakho. Ngokuqinisekile wakutshela lokho?"
  
  
  Ugruber wangifunda isikhashana. "Cha," esho. "Ungummelika. Ngangingazi Ukuthi Amamelika ayesebenzela Inhlangano."
  
  
  U-emu wamtshela:" phila futhi ufunde".
  
  
  "Ungubani wena?"Wabuza U-Erica .
  
  
  "Umjuda," esho ngokuqondile.
  
  
  Amehlo ka-Ego ancipha futhi wamamatheka kakhulu. "Kuyathakazelisa kakhulu," esho, ebheka Kusuka Ku-Erica Kuya Kuzach. "Mhlawumbe singaxoxisana. Sizophuma elangeni, akunjalo?"
  
  
  Ngathi: "lokho kuzwakala kuwumqondo omuhle. Ngangithemba ngandlela-thile ukuhlukanisa Ugruber nabanye lapho sesingaphakathi.
  
  
  Kodwa kwakungenjalo. Kungazelelwe, kwaphuma indoda yesihlanu endlini; amehlo ethu ahlangana, futhi sabonana ngokushesha. Kwakuyingxoxo ephathelene nehhovisi Eliphakeme lokungenisa.
  
  
  "Kwenzekani lapha?"Kuyini?"wabuza Ugruber . "Lona umuntu owazulazula edolobheni. Wathumela indoda ukuba imlandele, kodwa akazange abuye."
  
  
  Amehlo kagruber ancipha njengoba indoda enezinwele ezinde yayikhipha ngokucophelela isibhamu. Yebo, Ugruber wazitshela. Amehlo ka-Ego asuka ebusweni bami aya Kwa-Erica Nozach, abese ebuyela kimi. "Ungubani ngempela, Della?"
  
  
  Ukubuka kwakhe kwashintsha kusuka Ku-Ubeda kuya Kugruber. Ezinye izishoshovu azikazikhiphi izikhali zazo. "Nginguye owazibiza Ngohema. Njengathi sonke. Manje ingabe ufuna ukubhekana noma cha?"
  
  
  "Kungani afika Esiqongweni ezenza umngenisi osemthethweni?"kubuza U-Ubeda . "Usasho ukuthi ufuna amakhamera Asejapane?"
  
  
  "Cha", Kusho Ugruber kancane. "Akunjalo ngempela. Ungangena ngaphakathi, Mnu...."
  
  
  "Johnson," ngathi.
  
  
  "Mnu.Ujohnson . Kodwa okokuqala kudingeka sihlole ukuthi uhlomile yini."
  
  
  Ekhoneni leso lakhe, ngabona Ukubukeka okunzima Uzach anginika kona. Wayengeke avumele laba bantu ukuba bamkhiphe izikhali, futhi wayengumuntu ofanayo. Ukube baphumelela, cishe akekho kithi owayeke washiya le ndawo ephila. Ngabheka Uzack ngendlela ayenethemba Lokuthi uzobatshela ukuthi nginaye.
  
  
  Ngathi: "kulungile, Herr Gruber". Ngaqala ukufinyelela Kuwilhelmina, umshayeli wami we-9mm.
  
  
  Ugruber wathi, ngivimbe. "Ngizokuthatha lokhu, Mnu. Johnson."
  
  
  Yilokho kanye ayenethemba lokuthi uzokwenza. Lapho nje efika ejaketheni lami, wabamba i-ego yakhe wayibamba ngokuqinile entanyeni ngaphansi kwesilevu se-ego. Indoda enezinwele ezinde yayibhekise ekhanda lami, Futhi Uzach wakhipha eyakhe .Isibhamu esingu-38 caliber. Indoda enezinwele ezinde yashintsha ububanzi kimi yaya Kuzack futhi yadubula njengoba Nje Uzack ehlezi phansi; Ugawk wandiza esuka ebmw ngemuva kwethu. Isibhamu sikazack saphendula ngokumemeza okukhulu futhi sashaya indoda enezinwele Ezinde esifubeni, saphonsa u-ego emuva esigxotsheni se-stucco manje esasisekela i-archway emnyango wesakhiwo. Wavula umlomo wakhe ubanzi isikhashana futhi wafa ngaphambi kokuba awe phansi.
  
  
  Khona-ke izinto eziningi zenzeka ngesikhathi esisodwa noma ngokulandelana okusheshayo. Ngamemeza Uzach ukuba angadubuli, kodwa kwase kwephuze kakhulu. Wabeka konke ngokunyakaza okukhulu. Indoda eqinile nendoda ende bobabili babamba izibhamu zabo, njengoba Kwenza U-Erica. U-Ubeda waphenduka wagijimela endlini, Futhi Uzak wadedela futhi washaya i-emu emgogodleni. U-Ubeda wamemeza futhi wawela ubuso kuqala othulini.
  
  
  "Bambelela, noma ngizombulala Ugruber wakhe", wasongela abanye abahlaseli. Uhugo wayivumele ukuba igxumele esandleni sami njengesitebhisi, futhi manje wayeseyibambe ngokuqinile emphinjeni Kagruber. Ngezwa umsindo omkhulu, othukuthele ovela kumlindi wesango ongemuva kwami.
  
  
  Indoda ende, encane yayeka ukufinyelela, kodwa indoda eqinile yayisivele ikhiphe isibhamu sayo futhi yayenza Uzack adubule. U-Erica waguqa eceleni kwe-sedan futhi wakhipha isibhamu esinamakhala amancane esikhwameni sakhe. Isidlamlilo esinamandla sadubula Futhi sashaya Uzack esifubeni. Uzach waphenduka washaya i-fender yangemuva yemoto kanzima futhi.
  
  
  U-Erica wakhomba futhi wadutshulwa ngesibhamu Sasebelgium, futhi isidlamlilo esinamandla sabamba ingalo yaso futhi samemeza. I-Ego revolver yashaya phansi kabili njengoba yawa eceleni ehlombe layo futhi yawa phansi.
  
  
  Ugruber wazuza ukuzethemba kukho konke lokhu futhi, nakuba ukunakekela kwami kwakuphazamisekile, wabamba isandla sami sommese futhi wakwazi ukusisusa emphinjeni wakhe. Ngokunyakaza okufanayo, washaya umlenze wami ongakwesobunxele futhi wangikhahlela. Izwi lakhe lakhonkotha, futhi amandla ami aba buthaka. Wabe esephuma enkohlisweni yami, ephendukisa isandla sakhe sommese njengoba ayehamba. Uhugo wangibalekela njengoba sobabili sawela phansi eduze kwemoto.
  
  
  Ebona konke lokhu, indoda ende yashaya phansi futhi yakhipha isikhali sayo. U-Erica wamdubula, kodwa isibhamu asizange simdubule. Waphendula ngokudubula futhi waklwebha insimbi emotweni eyayiseduze kwehlombe lakhe. Ngambona lapho esenkingeni. Washaywa Ugruber, owawa emhlane wakhe kude nami. Ngibambe i-stiletto odakeni ngemuva kwethu, ngaphonsa i-ego yakhe ngemuva kwengalo yakhe kumuntu omude njengoba ayebhekise Ku-Erica futhi. I-stiletto yashayisa isifuba se-ego yakhe, yashayisa cishe buthule. Amehlo ka-Ego anwebeka, futhi isibhamu saqhuma, safafaza udaka phakathi kwethu. Wawa, ebambe isibambo sommese wakhe.
  
  
  Ngangizwa isango livuleka ngemva kwethu njengoba izandla Zikagruber zazikhahlela ubuso bami. Waphinde washaywa kanzima yi-ego yakhe, futhi wezwa amathambo eqhekeka emhlathini wakhe we-ego. Esinye isibhakela sami sashayisa ubuso be-ego yakhe futhi saphula ikhala le-emu. Waquleka ngaphansi kwami.
  
  
  Izwi likazack elincane lasifinyelela. "Qaphelani!"Yena, waphenduka futhi wabona ukuthi isibhamu asizange simbulale. Walwa kanzima waze wabheka esangweni.
  
  
  "Yehla!"Ngamtshela lokhu U-Erica, owayesevele ehlezi eduze kwami eduze kwemoto emnyama.
  
  
  Unogada wakhomba isibhamu esiqondiswe kithi. Uzak wasukuma wabhekisa isikhali sakhe kule ndoda, kodwa unogada wayidubula. Umlilo waduma ngesibhamu sika-Ego esizenzakalelayo, wagubha phansi Uzack, wabe eseshaya i-emu esifubeni ngaphambi kokuba baqale ukundiza besuka ensimbi yemoto. Mina no-Erica asizange sihambe lapho Uzach eshaya uthuli emhlane wakhe, efile.
  
  
  Wagingqa kabili entanjeni yemoto ukuze angene ngaphansi kwebhampa langaphambili, wakhipha I-luger yakhe njengoba ayehamba. Lapho ngifika lapho, unogada wayesanda kuqala ukudubula ngakolunye uhlangothi lwesibhamu. Wamdubula kathathu ngokushesha, ephethe isibhamu ngesinye isandla sakhe. Izinhlamvu Zikaluger zashayisa uthango olwalungemuva kwakhe, kwase kuba umgogodla nesifuba somlindi ngokulandelana kwazo. Isibhamu esizenzakalelayo sadubula esibhakabhakeni se-cobalt njengoba ayewela othulini. Khona-ke, kungazelelwe, le ndawo yathula.
  
  
  Walala lapho, waphefumula. Endaweni ethile ehlathini, inyoni yakhala ngokuthukuthela ngenxa yomsindo wethu. Yayimbozwe uthuli nokungcola. Kancane kancane wasukuma wasiza U-Erica ukuba ame. Wayegqolozele Uzach engakholwa, ubuso bakhe bumhlophe.
  
  
  Ngaphendukela Kugruber futhi ngambona esondela. Ngancika futhi ngashaya i-ego yakhe izikhathi ezimbalwa, futhi wangibuka ngidakiwe. Wabubula. Umshayeli We-emu wamfaka ebusweni. "Bangaki abantu abasendlini abaqapha Amaminurko?"Ngamcela.
  
  
  Wazama ukukhuluma, kodwa i-emu yayinenkinga ngomhlathi owawuphume endaweni yawo. "Mina ... ungenzi ..."
  
  
  Umshayeli we-emu wamfaka ngaphansi kwesilevu. "Kungakanani?"
  
  
  Waphakamisa iminwe emibili ngobuthakathaka. Waphendukela Ku-Erica. "ay lapha uyombuka."
  
  
  Wanqekuzisa ikhanda ngokuthula.
  
  
  Yena, waya emnyango wendlu. Umnyango obanzi onamajika wawuvulekile. Wangena egumbini elikhulu lokwamukela izivakashi ngesikhathi esifanele ukuze ashayisane nendoda enobuso obumnyama ephethe isibhamu esincane. Umcibisholo wakhe wadutshulwa umshayeli wakhe, futhi wabhonga ehholo. Le ndoda yashayisa udonga olwaluseduze kwayo. Khona-ke yawela enqwabeni enkulu esihlalweni esincane futhi manje ihlanganisa no-ego, yashaya phansi.
  
  
  Indoda yahamba, izungeza igumbi elide ngakwesobunxele sami. Ngahamba ngehla ehholo ngokushesha, kodwa ngokuqapha. Ngangingakwazi ukuyeka ukufuna Uminurkos, kungenjalo cishe wayeyobe efile lapho ekugcineni ngenza kanjalo. Mhlawumbe sebevele bambulele.
  
  
  Wonke amagumbi okulala, engangicabanga ukuthi ayengamakamelo okulala, ayevulekile ngaphandle kwelilodwa ekugcineni. Ngezwa umsindo omnene ngaphakathi njengoba ngangima phambi kwakhe. Ephefumula ngokujulile, wasuka futhi wakhahlela umnyango ngesihluku. Lashayisa, futhi wadlula.
  
  
  Indoda encane kakhulu futhi embi yayimi Phezu Kwamaminurko, ayeboshwe esihlalweni esiqondile, futhi ikhomba i-Emu ngesibhamu. Ngomunwe wakhe esikhwameni, waphenduka wangibheka njengoba umnyango wawuvuleka ngokushaywa. Wadubula kuqala, kodwa ngonya, futhi i-gawk yahlafuna izinkuni ezisesimweni somnyango eduze kwami. Wadutshulwa umshayeli we-luger futhi washaya i-emu esifubeni. Wagxuma wawa phansi. Kodwa akazange asilahle isibhamu. Wangibhekisa futhi. Kulokhu, u-ego wamshaya futhi wadutshulwa i-emu ebusweni, ebuka futhi eshaya i-emu ekhanda.
  
  
  Uminurk wabuka umqashi wakhe ofile engakholwa njengoba u-ei ayegcina umshayeli wakhe . Wangibuka kancane.
  
  
  Ngambuza. "Unikkor Minurkos?"
  
  
  "Yebo," esho ngobumnene. "Ungubani wena..."
  
  
  "Size ukuzokukhulula, Mnu.Minourkos", ngishilo.
  
  
  Waphefumula kanzima. "Ngiyabonga Nkulunkulu. Wayezoya..."
  
  
  "Ngiyazi."Yena wamkhulula, wasukuma esihlalweni sakhe, wagcoba izihlakala zakhe.
  
  
  "Ingabe uqinisile ngempela?"Ngambuza ngikhathazekile.
  
  
  "Yebo, ngizoba ngcono."Wanikina ikhanda lakhe futhi wahleba okuthile ngesigreki. "Angikholwa ukuthi ngempela kuyisici esiyinhloko."
  
  
  "Ngokuvamile."
  
  
  Waqala ukucela u-ego ukuba alandise indaba yakhe lapho ezwa isibhamu esivela endaweni. Ngakhumbula U-Erika nomjalimane. Wabe esephenduka wagijima wehla ehholo.
  
  
  Ngemva kwesikhashana, wangiphendula. "Ngilungile."Ngaphambi kokuba ngingene egumbini elingaphambili, wavele weza ekhoneni futhi weza kimi, wafaka isibhamu Sasebelgium esikhwameni sakhe.
  
  
  Ngambuza, " Kwenzekeni?"
  
  
  "Ugruber waphela ngaphambi kwesikhathi."Amehlo akhe ayegwema ami.
  
  
  "Ingabe wamdubula?"Ngambuza.
  
  
  "Waqala ukuhleba ngomhlathi wakhe owawuphume endaweni yawo. Lapho ngimbuza ukuthi wayesho ukuthini, wangibiza ngomjuda ongcolile futhi wathi kwakufanele ngibe nabanye ayebabona abafela Edachau. Babengacabangi Ukuthi Amajuda kufanele avunyelwe ukuba aphile kuleli zwe nabantu abanjengaye. Yingakho i-ego yakhe iphendukela kwelinye izwe. Ngithemba ukuthi kuzomfudumeza ngokwanele lapho ."
  
  
  Ekugcineni, amehlo aluhlaza ahlangana nami ngokwedelela, angenza ngacabanga . Wakhumbula ukuthi izihlobo zabazali bakhe zabulawa Amanazi Ebuchenwald. Ngesizathu esithile, ngangingakwazi ukucabanga nganoma yini engingayisho ekuvikeleni Uheinz Gruber.
  
  
  Ngathi: "ngena uzohlangana Nomnu. Minourkos".
  
  
  Sangena ekamelweni Futhi U-Erica wabuka isidumbu phansi. Amaminurkos ayencike odongeni oluseduze. Wazilungisa lapho ebona U-Erica.
  
  
  "Miss Erica Nystrom", ih wamethula. "Izinhloli zakwa-israyeli".
  
  
  Amehlo Kaminurkos ancipha. Wangibuka. "Futhi wena?"
  
  
  "Igama lami Ngingucarter. Unick Carter. Ngisebenzela uhulumeni WASE-U. s. ngendlela efanayo Nonksz.Nystrom. Size lapha ukuzokukhulula futhi sibambe U-Adrian Stavros."
  
  
  Abakwaminurkos basuka odongeni. "Ngiyabona . Umnu. Carter, into yokuqala engiyifunayo njengendoda ekhululekile ukuxhumana neziphathimandla."Ithoni kastahl yokuzicabangela ifana neyomuntu omkhulu kwezamabhizinisi okhuluma nabasebenzi bakhe. "Khona-ke ngizobhekana No-Adrian Stavros ngedwa."
  
  
  "Mnu. Minourkos", ngasho kancane, " awunasizathu sokwenza lutho ngakho kulesi sigaba. Konke okungase kuphele nge-red tape nokubambezeleka. Ngincamela ukusivumela ukuba sisingathe lokhu."
  
  
  Wayebonakala ecasukile. "Ngazi kanjani ukuthi uyi - hema ozibiza ngayo?"
  
  
  "Uyazi ukuthi sasibeka ukuphila kwethu engozini ukuze sikukhulule. Salahlekelwa indoda kule dell", ngasho ngokhahlo. "Ngicabanga ukuthi kuzosinika inzuzo ngokungabaza."
  
  
  Ubuso buka-Ego babudonswa ukukhathala okungazelelwe. "Cishe uqinisile. Ngicela ungithethelele. Ngiye ngabhekana nezinto eziningi."
  
  
  "Ngokuqondene nokulwa Nostavros yedwa, Mnu. Minourkos", ngaqhubeka, " lokho akunakwenzeka. Le ndoda inebutho lonke."
  
  
  Abakwaminurkos baphakamisa amashiya abo futhi baqhuma induku yakhe, " Kulungile, kulungile, Mnu.Carter. Ngizohamba nawe nale ntombazane. Kodwa uma ngibona ngesinye isikhathi ukuthi izindlela zakho azisebenzi, kuyodingeka ngizithathele isimo."
  
  
  Ukumamatheka kwakhe kwakukufushane. Ngathi: "lokho kuzwakala kulungile". "Wathunjwa Ustavros eduze Kwaseathene?"
  
  
  Uminurkos wayehlala phansi esihlalweni esiqondile ayehleli kuso lapho engena ekamelweni. Wahlala phansi, ebheke kithi.
  
  
  "Ngeke ukholwe ukuthi lo muntu uhlakaniphile", waqala kancane. "Angizibheki njengomuntu ongenacala, Mnu. Carter, kodwa angikaze ngihlangane nanoma ubani onjengo-Adrian Stavros. Umqondo wakhe kwakuwukwakha imikhumbi ezungeze amathangi kawoyela angaphansi kwamanzi alawulwa yikhompyutha. Ustavros wathola ngalokhu futhi wayefuna ukungisiza ngakho noma kunjalo wangitshela.
  
  
  "Ekuqaleni, u-ego wayengafuni ngisho nokumbona, kodwa wangithumelela i-e-mail enemibono emihle kakhulu. Ekugcineni, wamenywa u-ego ukuba eze efulethini lakhe eliphezulu e-Athene. Sakhuluma isikhathi eside.
  
  
  "Mnu. Minourkos, ngikhumbula lokho akusho kimi:" nginecebo elifanayo nawe. Uma ungivumela nje, ngizokwenza ungafi emlandweni wokuthumela. Wayekholisa kakhulu.
  
  
  "Kodwa, Mnu. Stavros", ngathi, " kunezinkinga eziyinkimbinkimbi zobunjiniyela okudingeka zixazululwe.
  
  
  "Nginabanjiniyela ababili abangakwenza lokhu", engitshela. Ngahlabeka umxhwele, ngisho nangaleso sikhathi, ngabona okunye ebusweni balo muntu, into engangingayithandi, kodwa ngakuveza njengokujabula ngokweqile ngalo msebenzi."
  
  
  Ngambuza. "Waletha onjiniyela kuwe?"
  
  
  "Yebo, yebo. Futhi babenemibono yokudala. Wayeqiniseka ukuthi bangase babe namakhono okwenza konke lokhu kwenzeke. Kwakungalesi sikhathi, Umnu.Carter, lapho akhulula khona unogada wakhe. Wacela umhlangano wangasese efulethini eliphezulu. Futhi ngavuma. Kwakukhona unobhala wami siqu nomunye umsizi. Waletha abantu ababili ayengakaze ambone ngaphambili."
  
  
  "Kwenzeka nini lokhu?"Kubuza u-Erica .
  
  
  "Angizange ngimsole ekuqaleni", Kusho Uminurkas, ubuso bakhe babumhlophe njengoba ayekhumbula. "Khona-ke, cishe ngaphandle kwesixwayiso, Ustavros wacela abasizi bami ukuba baye kwelinye igumbi. Walandelwa omunye wamadoda Kastavros. Kwadutshulwa kabili."Uminurkas wathula.
  
  
  "Wabulala i-ihk lapha?"Ngambuza.
  
  
  "Ngokuthula . Izisebenzi zami ze-ego zangishaya ezinyaweni zami futhi zangibulala cishe kwaze kwaba seqophelweni lokungazi lutho. Bangiyisa kulelo gumbi futhi bangenza ngabheka izidumbu ezinegazi. Angisoze ngakukhohlwa.
  
  
  "Usalaka, unobhala wami, wayelele echibini legazi lakhe. Omunye umfana wavuleka ubuso. Ustavros wathi ngingalindela okufanayo uma ngingabambisani."
  
  
  "Kwenzekani ngemva kwalokho?"
  
  
  "Ngosuku olulandelayo, baletha indoda eyayibukeka Njengosalaka madupas. Le ndoda yaze yakhuluma Njenge-herring, futhi yaphinda zonke izindlela zokuzicabangela. Kwakumangalisa, kumangalisa ngempela. Kwakunjengokungathi kuyiphupho elibi."
  
  
  "Ingabe babenomuntu ababezokunikela ngaye?"Kubuza u-Erica .
  
  
  "Cha, kwakungadingekile. Angivamile ukubonwa ezikhungweni zezokwelapha, ngaphandle kwabalingani abaseduze bebhizinisi. Oni baletha umqophi wezwi futhi badlala okunye ukuqoshwa kwezwi lami ababekurekhodile ngaphandle kolwazi lwami emihlanganweni yangaphambilini. Ustavros wabhekisa isibhamu ekhanda lami wathi angangibulala obala lapha futhi akekho owayezokwazi isikhathi eside kakhulu. Kodwa, ngokusho kuka-ego, kwakuyophila ukube abazange babhekane nezinkinga eziningi kakhulu. Wathi babeyidinga ukuze bathole amanothi engeziwe nokubhala izincwadi ngamazwi nemicabango yami. Bangibeka endizeni yangasese bangiyisa kule ndawo eyashiywa unkulunkulu."
  
  
  "Ingabe Ustavros wakutshela lokho ayezokwenza?"U-Erica wabuza, edidekile.
  
  
  Abakwaminurko bahleka kakhulu. "Wayevulekile kakhulu . Wathi babehlose ukudiliza uhulumeni wasegrisi egameni lami, ukuthi babebiza abangane bami ebuthweni nakwezinye izindawo,besebenzisa umuntu owayezenza unobhala wami wezingcingo noxhumana nabo. . Njengoba ngangiyisakhamuzi esivamile, akekho owayeyokuthola kungavamile ukuthi angizange ngihlangane nabo mathupha. Futhi uma othile ephikelela ngokuthi angihlangane, angangiyisa Eathene, futhi angenze ngihlangane nabo futhi ngibatshele lokho kanye abakufunayo.
  
  
  "Bangibonisa omunye umuntu owayengenza isiginesha yami ngokunembile. Le ndoda yabhalela ama-akhawunti ami ahlukahlukene amasheke futhi yasebenzisa imali yami ekuvukeleni kwezempi eyayihlela ukukuhlela."
  
  
  Ngambuza. "Ingabe wakunikeza imininingwane?"
  
  
  "Umnu. Stavros, enginamahloni okuvuma ukuthi ungowokuzalwa egrisi, ukhulume nami ngokukhululekile ngalokhu, eathene nakulapha. Wathi icebo le-ego lihlukaniswe laba izingxenye ezintathu. Okokuqala, uhlose ukuqeda umbuso wobushiqela obusayo futhi abeke labo bantu emandleni abazizwa bethembekile kimi. Bayozizwa lokhu kwethembeka hhayi ngoba bengabangane, njengoba iningi elibazungezile lingeke libe njalo, kodwa ngoba Ustavros uye wabathembisa amandla nenkazimulo egameni lami ."
  
  
  Ngathi: "ngihlakaniphe kakhulu".
  
  
  "Okwesibili, uhlelo lwe-ego luyohilela ukuphoqa la majenene amasha no-colonel ukuba bafune ukuba yena, Unikkor Minurkos, aqokwe njengomongameli onegunya eliphelele phezu kombuso wobushiqela. Ustavros wabonisa ukuthi ngangingasetshenziselwa le ngxenye yecebo, njengoba ukuphila kwami siqu kwakuyoncika kulo. Ngiqonde ukuthi, ngabe ngasetshenziswa ukube kwakusobala Ukuthi Ustavros wayengangethemba ukuba ngithule ngalokho okwakwenzeka Ngempela Edella Street. Kungenjalo, wayeyothola omunye umzenzisi, kulokhu esikhundleni sami."
  
  
  "Nalokhu kuzosebenza", Kuphawula U-Erica. "Bambalwa kakhulu abantu abakwaziyo ubuso bakho kahle ngokwanele ukuba baphawule umehluko omncane phakathi kwezici zobuso bakho nalezo zomkhohlisi."
  
  
  "Kuhle kakhulu", kusho Uminourkas. "Akukholakali ukuthi isifiso sami sobumfihlo saba nomthelela kulokhu kwesaba. Kunoma ikuphi, isigaba sesithathu salolu hlelo sidinga ukuba mina noma umzenzisi Sibe Umongameli wasegrisi isikhashana, phakathi naleso sikhathi ngizomqoka njengomphathi-jikelele Kastavros. ngaleso sikhathi, yena, njengesakhamuzi, negama lakhe kwakuzokwaziwa kancane kancane abantu Basegrisi. Khona-ke wayeyoba iqhawe lokuvukela umbuso. Khona-ke, ngemva kokumemezela impilo yakhe embi, wayeyosula esikhundleni Sakhe Ukuze Athathe isikhundla sikastavros njengomongameli."
  
  
  Abakwaminurkos bathula. Ngathi: "kuyinto engavamile". "Yini eyenza Ustavros acabange ukuthi Amagreki ayokuma abuke lokhu kwenzeka?"
  
  
  "Kungani kungenjalo?"kusho Uminurkas, ebukeka ekhathele ebusweni bakhe . "Uyakhumbula ukuthi kwenzekani ngoapril 1967, lapho kwakhiwa umbuso wobushiqela? Kwakungekhona ukuvukela umbuso okuchithekile, kwakuwukuvukela umbuso nje. Uhulumeni wenkosi wagumbuqelwa ngenkani. Izihloko eziningi zomthethosisekelo zamiswa ngomthetho wobushiqela. Kuyamangaza, akunjalo, ukuthi umuntu onjalo uvela ngokunembile lapho umthethosisekelo ubuyiselwe, nalapho umbuso wobushiqela usuphenduke olinganiselayo, futhi ubiza ukhetho jikelele lonyaka olandelayo. Uma uhlelo Lukastavros lokuthatha amandla luphumelela, Igrisi ingaba umbuso wobushiqela ophelele kunalowo Kahitler Noma Kastalin."
  
  
  U-Erika wangibheka eseminurkos. "Khona-ke kumelwe simvimbe,akunjalo?"
  
  
  Abakwaminurko bahlola ubuso buka-Erika ngokucophelela. Kumelwe sikwenze lokhu!"Umgreki okhuluphele wasukuma wakhipha isilevu sakhe esiyisikwele. "Le ndoda isebenzisa ngisho nomkhaya wami ngokumelene nezwe lakithi. Uyaziqhayisa ngokuthi umkhwenyana wami, Ujenene Vassilis kriezotou, ukholelwa ukuthi ngingemuva kwaleli cebo, futhi usekele u-ego ngoba ucabanga ukuthi ngiyafuna. Yebo, ngizokusiza nganoma iyiphi indlela engingakwenza ngayo. Yini okufanele siyenze kuqala? "
  
  
  Ngathi: "siyahamba Siye E-Athene". "Ukuvota ngokuthi sizomisa kuphi Ustavros."
  
  
  Isahluko sesithupha.
  
  
  Kungakapheli namahora angamashumi amane nesishiyagalombili, safika enhloko-dolobha yasegrisi. Wabhukha amakamelo okuxhuma ehhotela elincane elibizwa ngokuthi I-Odeon e-42 piraeus, eduze Ne-Omonia Square. Isimo sezulu sasimnandi futhi saletha impumuzo emnandi ekushiseni.
  
  
  Amaphephandaba ase-athene ayegcwele ukuphawula ngesimo sezombangazwe esishintsha ngokushesha. Kwakunezindaba Erhodesia zokuthi omunye umngane Wami Ualexis Salomos wayebulewe, futhi amahemuhemu ayesakazeka. Kwakwaziwa kabanzi ukuthi kwakwenziwe umzamo wokumbulala ngaphambi kokuba aye Erhodesia. Elinye iphephandaba ngokukhethekile lagwema ukukhuluma ngokufa Kukasolomos. Wayebuye ashicilele njalo izihloko ezilahla ubuholi be-junta ebusayo, ehlasela umkhuzi omkhulu noma u-colonel cishe kuzo zonke izindaba. Usolomos wangitshela ukuthi lo mshicileli wayengenamahloni futhi waba ngowokuqala ukusekela umbuso onzima ngemva kokuvukela umbuso ngo-1967.
  
  
  "Kusobala ukuthi umshicileli wathengwa ngemali yami", Kuphawula Uminourkos, ehlezi esihlalweni esilele ekamelweni lami ngosuku olunelanga ngosuku esafika ngalo. "Futhi sibheke lesi sihloko kwelinye iphephandaba: UMINURCOS UVEZA IZINHLELO ZOBUKHOMANISI ZOMBUSO. Umnu. Stavros wayehileleke emsebenzini wokusakaza."
  
  
  U-Erika wathatha inkomishi yekhofi elijiyile lamagreki ethayeleni elalilethwe kithi wayibekela Iminorkos. Wasamukela ngobuso obumnyama. U-Erica wathatha indebe ngokwakhe futhi wahlala phansi eduze kwami kusofa omncane.
  
  
  "Ngithemba nje ukuthi akekho omunye umuntu oseke wakubona", Kusho Uminurkosu kuye, " ikakhulukazi hhayi abantu Baka-Odin abanobugovu. Ukuphila kwakho bekungeke kube usizo uma Ustavros azi ukuthi ulapha e-Athene."
  
  
  "Uzothola ngokushesha nje lapho exhumana Noparakatu", Uminurkos waphika imibiko yabezindaba kimi.
  
  
  "Yebo, kodwa kungase kungabi izinsuku ezimbalwa uma sinenhlanhla. Futhi ngisho nangaleso sikhathi, ngeke azi ngokuqinisekile ukuthi kukhona okungahambi kahle ngaphandle kokuthumela othile Erio. Ukuthi umuntu kumelwe abe ngaphansi kuka-ego, ngoba U-Ubeda ufile . "
  
  
  "Yini esiyenzayo kuqala, Nick?"kubuza U-Erica . "Asikwazi nje ukuhlasela indlu njengoba senza epulazini. Izovikelwa kahle kakhulu."
  
  
  Uminurkos wasikisela:" ngangingabiza le ndlu ngokuthi i-Cottage, ukuze ngibone indlela abasingatha ngayo ukusebenzelana nabantu bangaphandle. Kodwa bayolibona izwi lami."
  
  
  Wabanika isembozo nesitsha. "iseisa ithoni yezwi lakho futhi ukhulume ngayo. Batshele ukuthi ufuna ukukhuluma nawe. Lapho benqaba, buza umamukeli wakho, Usalaka madupas. Batshele ukuthi ungumhleli wephephandaba elizungeze Ithesaloniki futhi ufuna ukuthola isitatimende mayelana nezifiso zikanikkor Minourkos zezombusazwe."
  
  
  Abakwaminurkos bamomotheka ngecebo lami, base bebizwa. Wamboza umlomo wakhe ngesando futhi wazama ukushintsha izwi lakhe. Ngemva kwesikhashana, wayekhuluma nothile endlini ephezulu. Wabuza Unickor Minurkos wabe eselalela izaba zika-ih. Wacela ukukhuluma Nomadupas. Kwakunezinye izingxoxo eziningi, futhi wathi. Wabe esekhuluma nendoda eyayizenza Umadoupas, umlingisi Wase-Athene ogama lakhe langempela, ustavros Minourkos, kwakunguyanis Zanni. Uminourkos wabuza imibuzo ngaye futhi walinda izimpendulo ezilula, wabe esebuza ukuthi angakwazi yini ukuhlela usuku lokuxoxisana nomnu. I-Emu yenqaba, futhi ingxoxo yaphela. Wavala ucingo wasibuka.
  
  
  Wathi: "kunjengokungathi ngiphupha kabi, sengathi empeleni ngisesitezi esiphezulu Futhi Umadupas ungiphendula ucingo, njengoba nje enza njalo. Bayazi kahle imikhuba yami. Futhi izwi Likazanni lifana ncamashi nelomngane wami oshonile Usalaka."
  
  
  "Ubani owaphendula ucingo kuqala?"Ngambuza.
  
  
  "Insizwa ethile. Wayengeyena umgreki. Cishe U-Odin wayezungeze amabutho Kastavros."
  
  
  "Kubukeka sengathi basungulwe kahle", Kusho U-Erica.
  
  
  "Yebo, kunjalo," ngavuma. "Njengoba I-Athene yonke icabanga Ukuthi Ngunikkor Minourkos okhona kule ndlu ephezulu, kuyisimo esibucayi. Kungenzeka ukuthi ustavros unogada wamaphoyisa lapho. Noma azungeze amasosha e-ego ebutho elikhulayo."
  
  
  "Uma ngiya emaphoyiseni noma embusweni ngokwawo ngibatshele ukuthi kwenzekeni", Kusho Uminurk, " kuyodingeka bangikholwe. Ngisho noma becabanga ukuthi ngiphelelwe ingqondo ngokuzumayo, kuyodingeka bahlole indaba yami. Khona-ke bayothola ukuthi kwenzekeni."
  
  
  "Kungaba yingozi," Kusho U-Erica.
  
  
  "Uqinisile," ngavuma. "Okwamanje, asazi ukuthi bangaki abangane Ustavros abenze egameni lakhe. Kunoma ikuphi, uma sivele sikuphonse ngaphandle, sizophoqa Ustavros ukuba enze isinyathelo - mhlawumbe esikhulu. Angase anqume nje ukwenza udlame ngaphandle kwegama lakho kulo. Unethimba lezempi elikulungele, futhi eduze kwakhe kunamakhosi amaningi empi anesifiso sokuvelela angakhathaleli ukuthi ubani obangela ukuthathwa. Futhi ngisho noma ezama ukuba noboya futhi ehluleka, igazi liyochitheka. Okuningi sl. Cha, Mnu. Minourkos. Sizocasha Kustavros. Ezweni lami, lena iyunithi 1, esiyibiza ngokuthi imisebenzi yokulwa. U-Erika wayalelwa ukuba abulale Ustavros, ngakho ngizombulala. Uma indawo yethu Yaserussia iphumelela, yilokhu kanye okuyokwenzeka kuyo. Uma ihluleka, iziphathimandla ziyoba nempucuko kakhulu ngayo. Futhi Unkulunkulu uyokusiza uma bengakwazi ukumisa i-ego ngesikhathi ."
  
  
  "Kulungile, Mnu. Carter", kusho Abakwaminurkos. "Ngizibeka ezandleni zakho ezinekhono. Singamshaya kanjani umnu. Stavros?"
  
  
  Ngamomotheka U-Erica, futhi wangiphendula. "Ngicabanga ukuthi usho ukuthi Ustavros waqhosha ngokusebenzisa enye yezinhlelo zezihlobo zakho ukuze ahlangane nawe, U-Amed krizota, umlawuli wamasosha? "
  
  
  "Yebo," kusho Abakwaminurkos. "Kumelwe ngithi, akayena umuntu onamandla. Washada nodadewethu omncane ngaphambi kokuba acebe, futhi bashada kakhulu. Kodwa Uvasilis wayeyohlala ebuthweni elisezingeni eliphansi, ukube kwakungengenxa yokuxhumana kwami. Uzizwa engikweleta, ngokufanelekile, ngalokho anakho ekuphileni. Ngakho kuye kwakuyoba ukuba u-estestvenno avume noma yiluphi uhlelo ayeluhlongozile.
  
  
  "Ustavros wakuthola lokhu . Uyindoda eqinile, Umnu.Carter, indoda okungafanele ithathwe kalula. Kumelwe ukuba wenza uhlobo oluthile lokuqopha ukuze adlale Uvasilisa ocingweni, wabe esethumela indoda eyayizenza Usalaka madupas, unobhala wami. Kumelwe ukuba umkhohlisi wathola, Uvasilisa, ukuthi ngangithembele kuye.
  
  
  "Uyazi ukuthi Ustavros kungenzeka ukuthi wasebenzisa kanjani ujenene?"
  
  
  "Wasikisela ukuthi Uvasilis wayezocelwa ukuba ahlele futhi aqeqeshe iqembu eliyimfihlo lamasosha futhi aqinisekise abanye abasebenzi bezempi ukuba bajoyine leli cebo."
  
  
  Yebo, ngacabanga. "Ngokucophelela okukhulu. Ingabe umlamu wakho uhlala lapha E-Athene?"
  
  
  "Uhlala lapha", kusho Uminourkos. "Emaphethelweni edolobha ngasenyakatho."
  
  
  Ngamcela ukuba enze kanjalo. "Ingabe uzosithatha usiyise kuye?"
  
  
  "Ngizojabula", Kuphendula Uminurkos.
  
  
  Ngamshayela itekisi, futhi kusihlwa saya emzini Kajenene kriezotu. Waphoqelelwa Amaminurkosa ukuba agqoke isigqoko esasingafihli amanye ama-ego awo kwaze kwaba yilapho sifika lapho. Indlu Kajenene yayiyisigodlo esincane esisemaphethelweni acebile Ase-Athene, esinomgwaqo onamadwala oyindilinga owawuholela endlini. Wahlabeka umxhwele ngalokho Amaminurko ayengakwenzela umuntu ovamile.
  
  
  Lapho lo jenerali ehlangana nathi emnyango, Abakwaminurko bakhumula isigqoko sakhe. Ukrizotu wabukela isikhathi eside kakhulu. Khona-ke wasakaza izingalo zakhe zaba banzi ukuze amukele Amaminurko.
  
  
  "Nikkor!"wamemeza, wamanga Uminurk ngokufudumele. Wayeyindoda ende, enezinwele ezimpunga enobuso obunomusa, obunjengobukade gaulle namehlo athambile. Wayegqoke iyunifomu ensundu enezintambo emahlombe namabhande adonswa ngaphambili.
  
  
  "Agnia mera sas, Vasilis", Kusho Uminurk ngokufudumele, ebuyisela ukwangana. "Sigha, sigha. Kulungile."
  
  
  "Kuhle ukuba lapha", kusho Uvasilis. "Ngena. Ngena."Isenzo sobugovu sasithinta sonke.
  
  
  Sangena ehholo elikhulu elinezitebhisi eziyindilinga ngemuva kwalo nezitsha zokuhlobisa izindonga. Ujenene wabe esesiholela emtatsheni wezincwadi onamapulangwe omuthi we-oki, onamakhaphethi aminyene nezihlalo eziningi zesikhumba ezithambile. Sonke sasidlala lo mdlalo, futhi ujenene wabuza ukuthi singathanda yini ukuphuza, kodwa senqaba. Abakwaminurkos bangethula mina No-Erica ngamagama ethu kuphela.
  
  
  "Lokhu kuyashaqisa Kakhulu, Nikkor", kusho Ukriezotu. "Ngingathanda Ukuba U-Anna abe lapha. Uvakashela umzala wakhe Epiraeus."
  
  
  "Mhlawumbe kungcono ngale ndlela, Vasilis", kusho Uminourkos.
  
  
  "Akukho Dhen katalave", kusho Ukriezotu. "Ingabe nonke nilungile? Ubukeka uphaphathekile."
  
  
  "Ngilungile", Kuphendula Uminurkos. "Ngiyabonga kulaba bantu."
  
  
  Ujenene wasibheka. "Nikkor, konke kwakuyinto exakile. Wenqaba ukungibona lapho uqala okwakho... Ngingakhuluma ngokukhululekile?"
  
  
  "Yebo, buthakathaka", kusho Abakwaminurkos.
  
  
  "Angizange ngiqaphele ukuthi wawucela usizo emsebenzini obaluleke kangaka ngaphandle komhlangano ubuso nobuso. Uma ngikhuluma iqiniso, ngacasuka kakhulu ngakho konke lokhu. Ngangingaqiniseki ukuthi kwakufanele yini..."
  
  
  Abakwaminurkos baqeda isigwebo sakhe. "Ukuvukela umbuso?"
  
  
  Ucrisotu wasibheka emuva. "Yebo, yebo."Wayegoba amalunga akhe amakhulu. "Nginikeze iziyalezo kubantu abasemakamu akhethekile Edelphi Nasemykonos, futhi ngiye ngaqinisekisa U-Adelmo nabanye ukuthi icala lakho elisha lilungile, kodwa..."
  
  
  "Kodwa awukholelwa wena ngokwakho?"
  
  
  Uminurkos wabuza ngethemba.
  
  
  Ucrisotu wehlisa ikhanda lakhe. Wathi:" mina sinhori te, Nikkor". "Ngiyaxolisa, kodwa angicabangi Ukuthi Igrisi idinga okunye ukuvukela umbuso. Yenza lokho owawukucela, kodwa ehhotela, khuluma nawe ngakho konke, muntu kumuntu, kusukela ekuqaleni, emasontweni amaningi adlule."
  
  
  "Ungakhathazeki, Vasilis", Kusho Uminurk ngokududuza. "Angifuni ukuvukela umbuso."
  
  
  Okwesibili, ubuso bukakrizotu babonisa ukushaqeka. Wathi. "Ingabe ushintshe umqondo wakho?"
  
  
  "Vasilis, kumelwe ngikuchazele okuthile, futhi ngifuna ulalele ngokucophelela", kusho Uminurkos.
  
  
  Ukrizotu waphindela esihlalweni esikhulu futhi walalela Njengoba Abakwaminurko Bebatshela yonke indaba. Ukrizotu akazange amphazamise, nakuba izikhathi eziningana ubuso bakhe obukhulu babonisa ukungakholwa. Lapho Amaminurko eqeda, Ukrizotu wahlala lapho futhi kancane kancane wanikina ikhanda. Wafinyelela ephaketheni lakhe, wakhipha amabhulashi akhe, futhi waqala ukugijima iminwe yakhe phezu kwe-ih ukuze azithulise.
  
  
  "Akukholakali!"ekugcineni wathi .
  
  
  "Kodwa kuyiqiniso", kusho Uminourkos.
  
  
  "Ngokuvamile, silapha ukuze simise lo muntueverade, futhi sidinga usizo lwakho. Ngingasinika kuphela ulwazi lwangaphakathi ngomzuzu wokugcina Ngostavros", ngishilo.
  
  
  Ekugcineni ukrizotu waphinde wazola. Yiqiniso, wavuma. "Ngizokwenza konke okusemandleni ami. Ngiyajabula Kakhulu Ngokuthi Unikkor akasemuva kwalokhu!
  
  
  "Kunomkhankaso wokunyundela owenziwa ngephephandaba elilodwa, iningi lawo elibhekiswe Kucolonel Anatol kotsikas. Kuye kwaba ngisho nokusikisela kokuthi Ukotsikas uyimbuka futhi ukwethembeka Kwakhe Emoscow. Akulona iqiniso. Ukotsikas ungumuntu okhululekile, kodwa akayena umkhomanisi.
  
  
  Ungamandla ashukumisayo ngemuva kwezinguquko zezombusazwe zakamuva futhi ungumxhasi wokhetho oluzayo jikelele."
  
  
  "Noma ubani omunye?"Ngambuza.
  
  
  Ucrisotu wabubula. Lokhu kuhlasela kwakubhekiswe nakubantu abavame ukuvota Nokotsikas-Colonels Plotarchu Noglavani. Eqinisweni, umuntu ozenza unobhala wakho, Unickor, usanda kufika kimi enolwazi lokuthi bonke abantu abathathu abaseduze kwalaba bantu kufanele babulawe."
  
  
  Mina no-Erica sashintshana ngokubheka. Ustavros waqala ukwenza izinhlelo zakhe.
  
  
  "Ingabe kukhona okwaziyo?"Ucrisota wambuza.
  
  
  "Kulungile, kancane. Ngacelwa ukuba ngihlele umhlangano phakathi kwala madoda amathathu nawe, Nikkor. Kodwa-ke indoda ayecabanga ukuthi ingunobhala wakho yabizwa. Wathi babehlangana efulethini eliphezulu. Ngicabanga ukuthi kunjalo. kulo mhlangano, kuzokwenziwa umzamo wokubulala amakholoni amathathu ."
  
  
  "Kudingeka sithole ukuthi Ustavros uhlele ini nokuthi nini", ngishilo.
  
  
  "Yebo," Kuvuma Ukrizotu. "Ngangiphelelwe yithemba. Ngangingakholelwa ukuthi ufuna ukwenza lokhu."
  
  
  "Konke kuyoba kuhle", Kuqinisekisa Uminourkos ego.
  
  
  Ihhotela lakhe lalizovumelana naye. Kwavela ukuthi Ustavros wayesezobhekana nokuvukela umbuso okuchithekile, futhi kwadingeka simvimbe ngaphambi kokuba kwenzeke. "Shayela umholi wejunta Ukotsikas ucingo bese uzama ukuthola ukuthi abantu bakastavros baxhumane naye yini", etshela Ukriezot. "Ungakhulumi ngenani lokubulawa kwabantu okwamanje."
  
  
  "Kuhle kakhulu", Kuphendula Ukrizotu. "Ukotsikas uyakwazi ukukhuluma nami. Ngokuqinisekile ngizozama."
  
  
  "Futhi wena, Mnu. Minurkos", ngathi, " ungasiza futhi. Ungaxhumana nabaholi bezisekelo ezimbili lapho amaqembu ezempi Kastavros atholakala khona. Ngisola ukuthi uma Abase-Athene bezobangela Ustavros noma iyiphi inkinga lapho lokhu kubulala kufanele kwenzeke, Ustavros uzozama ukuletha la mabutho akhethekile e-Athene ngokushesha okukhulu ukuze acindezele noma ikuphi ukusabela. Isicelo sakhe kungaba ukuba utshele abaholi balezi zinkambu ukuba bahlale lapho futhi bangahambisi amabutho e-ih ngaphandle uma bethola izaziso ezivela kuwe uqobo."
  
  
  "Kuhle kakhulu, Mnu. Carter", Kuvuma Abakwaminurkos.
  
  
  "Kusobala ukuthi Ustavros akakwazi ukubulala laba bantu ngaphandle kwamaqhinga athile."Yena, wabheka Isikhala. "Ucabanga ukuthi angase azame ukuveza konke lokhu njengengozi noma umsebenzi weqembu elithile lezombangazwe eliqine ngokweqile?"
  
  
  Ucrisotu waphakamisa amashiya akhe angwevu. "Kungakhathaliseki ukuthi, Umnu. Carter, noma uzozama ukuphonsa udaka ku-ih ngendlela yenkulumo-ze ngokukhuluma ngokungagunci ngaphambi kokubulala u-ih, ukuze balahlekelwe uzwela lwabantu."
  
  
  Isahluko sesikhombisa.
  
  
  Sobathathu sabuyela ehhotela. Abakwaminurkos babefuna ukuhlala Nokriezotu, kodwa ngangesaba ukuthi kwakuyoba yingozi kakhulu. Uma Ustavros engamethembi Ukriezot nganoma yisiphi isizathu, angangena endlini kajenene ngaphandle kwesixwayiso. Wayengafuni ukuba athole Amaminurko lapho uma enza kanjalo.
  
  
  Sathumela u-edu ekamelweni Likaminurko, futhi mina No-Erica saya ekamelweni lakhe. Ngokushesha saqala ukuxoxa ngezinhlelo Zikastavros.
  
  
  "Angikwazi ukuhlala lapha ngilinde ukubona ukuthi Ustavros ucabangani ngabaholi bejunta", ngathi njengoba sasihleli ebahar encane futhi siphuza i-Brandy U-Erica ayeyalile.
  
  
  U-Erica wasuka kimi. Wanganga ngobumnene esihlathini. "Awukwazi nje ukungena endlini encane njengoba usho wena", ephawula. Izinwele zakhe ezinde zazikhanya ekukhanyeni okuncane.
  
  
  "Cha," ngathi, ngibeka isandla sami ezinqeni zakhe. Waphendukela kuye, futhi saqabulana. "Kodwa ngingaya endlini ephezulu ngizame ukungena. Mhlawumbe ngingabheka ukuzivikela kwe-ih."
  
  
  Wanganga isilevu nentamo yami, futhi isikhumba sami sagcwala umoya omnandi.
  
  
  "Singakwenza kanjani lokho?"Wabuza ngezwi elibi njengoba isandla sakhe sasiqala ukukhumula ihembe lami.
  
  
  "Sasingeke sikwenze lokhu ndawonye", Kusho Usl. Isandla sasiphazamisa kakhulu. "Ngizoya lapho ngedwa, ngiqhinga elithile."
  
  
  Ithanga elide elimhlophe lawela emadolweni ami, futhi ingubo yakhe yakhishwa ukuze kuvezwe ukugoba okucebile kwamasende akhe. Amathanga akhe asondela kimi. "Kodwa ngingathanda ukuhamba nawe."
  
  
  Izindebe ezifudumele zaphinde zahlanza ezami. Ulimi lwakhe lwalugudluka kancane emlonyeni wami, luhlola futhi lufuna. Isandla sakhe sokunene sahamba amamitha ambalwa phansi futhi sathola okwakuseduze, futhi Wayengasakwazi ukucabanga Ngo-Adrian Stavros.
  
  
  "Ngihamba ngedwa", ngihlebela. "Kusasa."
  
  
  Ukushona kwelanga kwakhe egqoke ingubo yakhe futhi washaya amabele akhe. Amajika abushelelezi ayethambile kodwa eqinile, ecindezela ngokulamba ngokumelene nokuthinta kwami.
  
  
  "Kulungile, sithandwa", U-Erica waphefumula endlebeni yami.
  
  
  "Kulungile," emtshela ngobumnene. "Akusekho okunye ukuphikisana."
  
  
  "Ngingambheja nawe? wathi, ecindezela izindebe zakhe kimi.
  
  
  Kwakuwukuqabulana isikhathi eside, Futhi U-Erica wayesekulungele. Lapho sekuphelile, wangikhumula. Ngathatha izintambo, futhi wasukuma waya embhedeni omkhulu ophindwe kabili ngaphesheya kwegumbi. Wakhumula ingubo yakhe, wabe esekhumula ibhulukwe lakhe nezingubo zebhikini ezibomvana. Wayedwetshwe kahle futhi emuhle. Wonke amajika omzimba wakhe ayengenaphutha. Waziphonsa embhedeni othambile walala lapho, engilindele. Angizange ngikubeke eceleni. Ngesinye isikhathi, ngangiseduze kwakhe embhedeni, ngifinyelela ngaphandle, ngibambe futhi ngithinte umzimba wakhe, ngizwa sengathi uncibilika kimi.
  
  
  Kwakuyisifiso esakhelwe kithi sobabili.
  
  
  "Ah, Nick", esho, engithinta, ukuphefumula kwakhe kungcolile.
  
  
  Izandla zami zayithola cishe, futhi wayidlulisa. Ngemva kwemizuzwana embalwa, Kwakuzwakala imisindo emihle nxazonke Zenah. Waba owesifazane onamaphiko, othukuthele, ongeyena umuntu, elahlekelwa ukulawula konke njengoba ayezama ukwamukela ukwaneliseka ekujuleni kwakhe.
  
  
  Kamuva, Lapho U-Erica elala, wasukuma emgqonyeni wakhe kadoti waya ekamelweni lakhe buthule. Akazange avuke.
  
  
  Ngakusasa ekuseni, ngashiya U-Erika Nominurkos naye ehhotela ngaya esakhiweni Sika-Apollo. Wathola umfaniswano wakhe eqenjini lendawo lokuhlanza amafasitela, elalisebenza njalo esakhiweni futhi elalivunyelwe ukungena endlini ephezulu ngephasi. Uminourkos wangisiza ukuba ngithole ithuba, futhi naye wafiphaza izinwele zakhe ehhotela futhi wagqoka izintshebe ezimnyama ukuze abukeke engumgreki. Waqanjwa amanga unogada ongaphandle, isisebenzi sesakhiwo esifake iyunifomu, ethi Umadupas wayala ukuba kuhlanzwe amafasitela endlu ephezulu.
  
  
  Wayengakwazi ngisho nokungena esitimeleni esikhethekile kwaze kwaba yilapho ezethula. Ngokusobala umqhubi we-elevator nguye kuphela owayezungeze amadoda Kastavros. Kwakunesibhamu ngaphansi kweyunifomu yakhe eluhlaza okwesibhakabhaka. Wangibheka ngamehlo namabhakede ami ngendlela esolisayo njengoba sasikhuphukela efulethini eliphezulu. Ayikho enye ikheshi eyanyukela lapho, futhi ngokusho Kukaminourkos, izitebhisi ze-web eziholela phansi zisuka esitezi esiphezulu zavalwa futhi zavikelwa.
  
  
  Ngemva kokuzungeza ikheshi, wazithola esegcekeni eligobile elaliqala ngaphambili liye ngemuva kwesakhiwo. Unen wayenamakhaphethi aminyene, izimbiza zezimbali, nama-chandelier amahle ayelenga ophahleni oluphakeme. Onogada ababili babehleli etafuleni eduze komnyango wendlu ephezulu. Babengabaphangi bakastavros abaqashiwe,ingxenye yebutho lakhe. Onogada bakaminurkos, ababembalwa, kwadingeka baxoshwe ngokushesha ngemva kokuthatha amandla efulethini eliphezulu.
  
  
  U-Odin, ezungezwe amadoda amabili, omude, wahlangana nami phakathi kwegceke. Wayengenabo nhlobo ubungane.
  
  
  Wafuna incazelo. "Wenzani lapha?"
  
  
  Ngamphendula ngesigreki sami esihle kakhulu. "Ingabe ibhizinisi lami alicaci?"Ngambuza. "Ngiza ukuzogeza amafasitela."
  
  
  "Ubani owakuthumela?"
  
  
  Wakhomba indawo yendwangu eyayisemfaniswaneni eyayibhalwe igama lenkampani encane yokuhlanza amafasitela.
  
  
  "Ingabe umqashi wakho wayenayo imiyalo yendlu ephezulu?"
  
  
  "Ukube bebengekho, bengingeke ngibe lapha", ngishilo. Ngathatha ithuba ngaye. "Ngezwa kukhulunywa ngegama Likamadup ."
  
  
  Enye indoda yayingavumelani neze nesihlalo sayo. Wayenezinwele ezimhlophe futhi ebukeka eqinile, futhi wanquma ukuthi wayengomunye wamadoda Ustavros ayeze nawo kulo lonke Elasebrazil. Njengoba ayefunda ubuso bami, waba nomuzwa wokuthi angangibona ngigqoke izingubo zami.
  
  
  "Hmm," indoda eyayiseduze kwami yakhononda. "Phenduka ukhale futhi ubeke izandla zakho ku-nah."
  
  
  Ngangizibuza ukuthi babeqaphe kangakanani ngezikhali zabo. Washiya Uwilhelmina wakhe ehhotela, wasusa i-stiletto Kahugo engalweni yakhe, futhi wabopha U-Ego ngaphakathi kwethanga lakhe langakwesokudla. Iseluleko sakhe siwukuthi angangeni emgodini wezingonyama ngaphandle kokuvikelwa okufanele. Ngaphenduka futhi ngabamba umoya wami njengoba isigebengu sasingifuna ngobungcweti. Ngemva kokuhlola isiqu nezingalo zami, kancane kancane wehlisa umlenze wami ongakwesobunxele waze waguqa. Wabe esehla esihlathini sami sokunene ebheke emmese. Wayemi phezu kwesizwe ngasinye futhi edlula ngaphansi kwaso. Ukuphila kwami kwancipha. Wama cishe isentimitha ukusuka esibambweni se-stiletto.
  
  
  "Kulungile," esho. "Phenduka ungivumele ngibone imibhalo yakho."
  
  
  Wakhipha ikhadi elingelona iqiniso, futhi walihlola ngokucophelela. Engasho lutho, wathatha ikhadi waliyisa kwelinye ikilasi lezibalo walibonisa. Ekugcineni le ndoda yanqekuzisa ikhanda, futhi le ndoda ende, emnyama yabuya, yabuyisela ikhadi, futhi yabheka emabhakedeni.
  
  
  Kuhle. Uzokungenisa ngaphakathi."
  
  
  "Ngiyabonga," ngasho ngokuthobeka.
  
  
  Indoda yesibili yasukuma ngemuva kwesihlalo sayo yangifunda ngokucophelela njengoba i-emu yayo yayihamba iya kimi. Wayeseqala ukuba nomuzwa wokuthi ukufika Efort Knox kwakuyoba lula futhi kungabi nzima kangako. Wavula umnyango wangena endlini ephezulu eyayingaphambi kwakhe.
  
  
  Ekugcineni ngangingaphakathi enqabeni. Kwakuwumuzwa omubi, uma ngicabangela ukuba sengozini kwami uma bengithola. Uma kwenzeka lokho, angisoze ngahamba ngizungeze isakhiwo ngiphila. Futhi indlela Ustavros abulala ngayo inhloli ingase ingabi yindlela emnandi kakhulu yokufa.
  
  
  Sangena egumbini lokuphumula elikhulu. Kwakumane nje kuwukunethezeka. Ukhaphethi ocebile wawuhlanganisa izitezi ezimbili ukusuka phansi, futhi uphahla oluphakeme lwaludwetshwe ngemidwebo eqoshiwe ebonisa izigcawu zasegrisi lasendulo. Ekupheleni kwegumbi kwakunodonga lwengilazi olwalubuka idolobha, luvula kuvulandi omncane ngomnyango wengilazi oshelelayo. Lapha waqala umsebenzi wakhe. Waphenduka wabona ifenisha ebizayo, ikakhulukazi yasendulo, kuyo yonke indawo. Izitsha zabo zokhuni zazincike kahle ematafuleni aphucuziwe.
  
  
  Ngakwesokudla sakhe, ngomnyango ovulekile, wabona elinye igumbi elinamatafula namakhabethe, ngokusobala Ustavros ayeliguqule laba indawo yokufundela. Ngakwesobunxele kwakunompheme onamakamelo, cishe amakamelo okulala nezindawo zokuhlala.
  
  
  "Ngizoqala ngamafasitela amakhulu lapha", ngishilo.
  
  
  "Linda lapha," indoda eyayingiphelekezele yayala.
  
  
  Amahlombe akhe agobekile. "Yiqiniso ."
  
  
  Wangena ehhovisi futhi wanyamalala isikhashana. Wathuthela ngakwesokudla ukuze abone kangcono ingaphakathi lekamelo. Abantu abaningana ababegqoke izingubo ezimnyama babehamba, futhi othile wayekhuluma ocingweni. Kwakuyisikhungo sezokuxhumana. Kumelwe ukuba kwakunamadoda ayisithupha kuleli gumbi. Ngesikhathi ngimlindele, amanye amadoda amabili ehla ehholo aya ekamelweni elikhulu lapho ngangikhona, angibuka, futhi angena nasehhovisi. Ustavros wayenabantu abaningi lapha-mhlawumbe abayishumi nambili noma ngaphezulu, nganoma yisiphi isikhathi. Futhi kwakungangabazeki ukuthi abantu abaningi ababebazungezile babephethe izibhamu futhi bekwazi ukuzisebenzisa.
  
  
  Ngemva kwemizuzu embalwa, indoda eyayingibonisile yaphinde yavela futhi yabuyela buthule egcekeni. Wayelandelwa enye indoda eyayigqoke izinwele ezinde futhi ibukeka njengomfundi okhuthele owayekhule kakhulu kunezingubo zakhe nesitayela sezinwele. Wayegqoke ngendlela engavamile futhi ephethe isibhamu esikhulu esivulekile esikhwameni sehlombe phezu kwebhantshi lesikhumba elinemiphetho.
  
  
  "Kuyothatha isikhathi esingakanani?"Kuyini?"wabuza ngesingisi .
  
  
  Wayeqagela ukuthi yena, njengendoda eyayiseparacat, Wayengummelika. Ustavros wathatha iqembu eliqinile lezisebenzi zezombangazwe.
  
  
  Ngamphendula ngesingisi esaphukile. "Isikhathi esingakanani? Mhlawumbe isigamu sehora, mhlawumbe ihora. Kuncike ekutheni amafasitela angcolile kangakanani."
  
  
  "Umadupas akakhumbuli ekushayela ucingo."Wayengibuka ngezingilazi ezinkulu ezinama-lens aluhlaza okwesibhakabhaka. Ubuso buka-Ego babunezimpawu ezincane, futhi izindebe zakhe zazincane kakhulu, cishe zazingekho. Ngomphathi wefayela, wabonwa yi-ego njengomunye Ustavros; wayaziwa Njengohammer, umfana omuhle kakhulu okwakukholelwa ukuthi wabulala abesifazane ababili ngokubopha izinduku ze-dynamite emabhande abo e-ih.
  
  
  "Cha, akazange ashayele ucingo?"Yakhishwa ephaketheni lakhe ngephepha ne-stahl ihk. "Bangitshela indlu Kamnu. Minourkos ."
  
  
  Ngaleso sikhathi, enye indoda yangena ekamelweni futhi yama eduze Kwe-Hummer. Wayemfushane, emnyama, futhi cishe engumgreki. Ngabona isithombe Sikasalaka madupas emafayilini EZEMBE, futhi le ndoda yayibukeka njengaye.
  
  
  "Angikhumbuli ngibiza inkampani yokuhlanza amafasitela", etshela Uhammer ngesingisi. "Wagcina nini ukufika lapha?"
  
  
  "Angikhumbuli ngaphandle kwamanothi", ngasho ngikhathazekile. "Uyaqonda ukuthi kudingeka ube namarekhodi."
  
  
  Uhammer wasondela kimi ngokuzikhukhumeza. "Kodwa uke waba lapha ngaphambili?"
  
  
  Yena wanqikaza. "Yebo, yena, wayesebenze lapha ngaphambili."
  
  
  Wakhipha isibhamu wasikhomba ebusweni bami. I-ego yobuchopho yayisondelene ngendlela engathandeki. "Ngitshele ukuthi ikhishi libukeka kanjani."
  
  
  Kwaqubuka igazi elincane ngaphansi kwesandla sami sobunxele. Ngazama ukukhumbula incazelo yekhishi Uminurkos ayenginike lona. "Kukhulu, kunesinki namakhabethe! Kuyini ngempela?"
  
  
  "Ah, makaqale", kusho Umadupa mbumbulu.
  
  
  Uhammer akazange amlalele. "Zingaki amafasitela ekhishini?"
  
  
  Ngangizibuza ukuthi ngingafika ngokushesha kangakanani esiteji uma ngiwela phansi ezinyaweni zika-ego. Kodwa-ke, wakhumbula ukuthi ikhishi liyigumbi elingaphakathi, egcekeni lesakhiwo, hhayi ngaphandle kokukhala. "Kodwa awekho amafasitela", ngasho ngokungenacala.
  
  
  Isithupha sikahammer sacindezela isidladla. Kancane kancane umhlophe wamaqakala akhe waphela, futhi wehlisa isibhamu eceleni kwakhe. Indoda eyayigqoke ihembe elinemikhono emifushane yaphuma ehhovisi.
  
  
  "Abantu kuyo yonke Indawo Yokuhlaselwa bathi bathumele indoda", kusho lo muntu kuhammer.
  
  
  Wazama ukungabukeki ekhululeke. Ngafumbathisa intombazane eyayisehhovisi Lamapuleti ukuze ngisekele indaba yami uma kudingeka, kodwa ngangikhathazekile ngokuthi empeleni yayiyohamba ngezindlela zombili.
  
  
  Uhammer wafaka isibhamu sakhe. Kuhle. Cleanza amafasitela amabi", eyala. "Kodwa yenza ngokushesha."
  
  
  "Yebo, mnumzane," ngathi. "Ngezinye izikhathi umnu. Minourkos ufuna ukukhuluma ngezinsuku zethu zakudala zokuhamba ngomkhumbi. Ingabe ngizoyibona i-ego yakhe ngaphambi kokuba ngihambe?"
  
  
  Uhammer wangibuka ngokucijile. Wathi:" ngeke uyibone i-ego". "Continue nomsebenzi wakho."
  
  
  "Ngiyabonga," kusho mina.
  
  
  Bangivumela ukuba ngehle ehholo ngigcwalise amabhakede ngamanzi, futhi ngokushesha wahlola ukwakheka kwamakamelo. Lapho ngiqala ukusebenza emafasiteleni amakhulu, wonke umuntu wangishiya ngedwa. Ngabona ukuthi kungani ngangilapha futhi ngangizama ukucabanga ngendlela ehlelekile yokuphazamisa ukuvakasha kwami lapho iqembu lamadoda liphuma ehhovisi futhi liqala ukuxoxa obala ngebhizinisi Likastavros ngaphandle kokungibona. Eyakhe yayisebhalkhoni umnyango uvulekile.
  
  
  "Zombili lezi zinkambu sezikulungele", kusho enye indoda. "Ngicabanga ukuthi kufanele sincome Ustavros ukuba athathe isinyathelo ngokushesha nje lapho..."
  
  
  Enye indoda yamisa u-ego yangikhomba. Indoda yokuqala yaphenduka futhi yakhuluma futhi ngezwi elithule. Nokho, ngalesi sikhathi, amanye amadoda amathathu angena ekamelweni elizungeze igceke elingaphakathi, futhi ngathola ibhonasi enkulu ekuvakasheni kwami. Ngobuqotho, njengenduku, ngaphambili kwakuno-Adrian Stavros. Wayenobude obuphakathi, enezinwele ezimnyama ezihlehlela emuva. Wayebukeka kakhulu njengezithombe ayezibonile ngaye, umfana omubi, onzima owayebukeka emdala kuneminyaka engamashumi amathathu. Kodwa kwakubonakala kunamandla. Wayenamahlombe abanzi futhi eziphatha njengothweswe Iziqu Ewest Point. Wayegqoke ihembe elinemikhono emide nothayi omnyama entanyeni yakhe. Wayephethe inqwaba yamaphepha esandleni sakhe, futhi kwakusobala ukuthi wayekhathele kakhulu.
  
  
  "Kulungile, ake senze lo mhlangano ube mfushane", esho kwabanye egumbini elikhulu. Ngaqaphela Ukuthi Uzanni wayengekho. Wayengabalulekile ngokwanele kule nhlangano. "Rivera, uyini umbiko wakamuva Ovela Emykonos?"
  
  
  Ngimi lapho ngibheka leli qembu elincane, ngikhumbula indlela ababehlakaniphe ngayo, babenza ngayo, wacishe wazizwa ehlonipha U-Adrian Stavros.
  
  
  "...Futhi umkhuzi uthi umhlaba usuphelile namabutho..."
  
  
  Ngokungazelelwe ustavros wabheka phezulu wangibona okokuqala. Wanqekuzisa ikhanda isisebenzi sakhe, wathatha izinyathelo ezimbalwa waya kimi, wabe esema efile, ethukuthele ebusweni bakhe.
  
  
  "Ubani lo mthungi?"Yeka!"wakhala.
  
  
  U-Odin ezungeze amadoda Kastavros wasondela kuye ngokuqapha. "Ngikholelwa ukuthi othile wathi babelapha ukuze bahlanze amafasitela."
  
  
  "Uyakholelwa!"Ustavros wamemeza kakhulu . Wabheka phezulu futhi wabona ibhakede lami kuvulandi eduze kwami nethuluzi elinamaphethelo enjoloba esandleni sami. Wayala. "Wena! Woza lapha!"
  
  
  Ukube Ustavros wayethukuthele ngokwanele ukuba anqume ukuthi wayefuna ukungilahla, akekho owayeyokungabaza ukwahlulela kuka-ego. Wangena ngephutha ekamelweni. "Yebo?"
  
  
  Waphenduka kimi ngaphandle kokuphendula. "Ubani owavumela u-ego ukuba angene lapha?"
  
  
  Hammer, ngimi ekhoneni njengoba i-panther ilandela maphakathi negumbi. "Uphilile. Asizange sihlole i-ego."
  
  
  Ustavros waphenduka futhi wagqolozela isigebengu sakhe isikhathi eside njengoba ukuthula okumnyama kwakugcwala ekamelweni. Lapho Ustavros ekhuluma, kwakuthule. "Ingabe ngizungezwe iziwula?"
  
  
  Uhammer wambheka kabi. Wabe esephendukela kimi. "Kulungile, ukuhlanza amafasitela kwenziwa namuhla."
  
  
  "Kodwa ngisanda kuqala! Umnu. Minourkos uhlale efuna ukuba wonke amafasitela ahlanzwe. Uthi..."
  
  
  "Thatha umthungi, hamba!"wamemeza Uhammer .
  
  
  Eyakhe, waqhaqhazela. "Ibhakede lami..."
  
  
  "Khohlwa."
  
  
  Umimmo kastavros wakudlula ngokuthula, futhi wayengibuka ngaso sonke isikhathi. Njengoba ayegibela ikheshi ehla ngomgwaqo, ingqondo yakhe yaqaphela ukwahlukanisa umsindo, izintambo zokuxhumana, nezikhiye ezazikhiya iminyango yekheshi elincane. Ngiyazibuza ukuthi ngabe izinsolo zakhe zavuswa Yini U-Adriana Stavros. Ngokuqinisekile ukuvakasha kwami kwakukufanele. Akazange nje abheke kahle umuntu ayenethemba lokumbulala, kodwa futhi waphawula indawo engokoqobo ye-ego yenqaba. Ikheshi kwakuwukuphela kwendlela yokungena ngaphakathi, futhi wayazi ukuthi yini okufanele siyilindele lapho singena ngaphakathi.
  
  
  Lapho ngibuyela ehhotela, U-Erica Nominorkos babengilindele ekamelweni lami. Ngokushesha nje lapho ngingena emnyango Futhi U-Erica ebona ukuthi ngangilungile, wangishaya iphephandaba. Isihloko esikhulu esinesibindi sasifundeka kanje.
  
  
  UKUVELA NGOKUSEMTHETHWENI KWEKOTSIKAS CONSPIRACY.
  
  
  Abakwaminurkos bachofoza ulimi lwakhe.
  
  
  "Ilungu elithile lekhabhinethi, umuntu ongaziwa kangako ogama Lakhe Lingu-Aliki Vianola, lithi linobufakazi bokuthi Ukotsikas uhlela ukuthengisela Amakhomanisi iqembu lakhe nokuthi ukuphila kwabanye abaholi bejunta kusengozini."
  
  
  Ngabheka ikholomu yokuqala yesitembu. Ngathi: "kuvela ukuthi ukucabanga kukajenene kwakulungile". "Ustavros uphonsa inhlabathi Eningi Kukotsikas ukuze adide isimo, ngaphambi nje komhlangano lapho ahlela ukubulala khona ukuzazisa nokuzazisa kozakwabo."
  
  
  "Futhi uqaphele indlela azama ngayo ukungalisho igama lami", Kusho Uminurk kakhulu.
  
  
  U-Erica wangithatha. "Amaphoyisa ayaphenya ngalezi zinsolo, kodwa lapho kutholakala ukuthi azinasisekelo, amakholoni amathathu ayobe esefile."
  
  
  "Akunjalo uma ujenene eya kithi", ngishilo. "Ingabe wabiza?"
  
  
  "Hhayi okwamanje", kusho Abakwaminurkos. "Ingabe wangena endlini ephezulu?"
  
  
  Ngathi: "yebo, ngikwenzile". Wabatshela ngezingxoxo ayezwile ngaye, nalokho ayekubonile Ngostavros.
  
  
  "Ngingathanda ukuba nesibhamu", Kusho U-Erica kabuhlungu.
  
  
  "Ukube benginakho, bekungeke kufike lapho", kuphika umyeni wakhe imibiko eyavela kwabezindaba. "Bangifuna kahle . Cha, kuzodingeka sibuyele emuva. Ngifisa sengathi ngabe Sasinozach."
  
  
  U-Erica wangibuka. "Wayemuhle kakhulu emsebenzini wakhe."
  
  
  "Yebo," ngishilo. "Ngingathola usizo kubantu bakithi uma ngiludinga. Ngicabanga ukuthi kunama-ax agents kule ndawo. Ngizomazi ngokuqinisekile."Waphendukela Kwabakwaminurkos. "Ingabe ukwazile ukufinyelela kubaphathi bekamu?"
  
  
  Wathi: "ngababamba bobabili". "Ngabatshela lokho kanye owakusho. Womabili la madoda angitshela ukuthi ngeke athathe isinyathelo kuze kube yilapho ethola izaziso ezivela kimi uqobo. Ngabeluleka futhi ukuba bangathintani nendlu ephezulu futhi bangayinaki imiyalo ephambene evela kulokho engikubiza ngokuthi unobhala."
  
  
  "Wenze kahle kakhulu, Mnu.Minourkos", ngishilo. "Manje, uma sazi..."
  
  
  Ngaphazanyiswa ucingo.
  
  
  U-Erica waphendula, futhi lowo owayemshayela ucingo wazethula. Wanqekuzisa ikhanda futhi wanikeza Amaminurko ucingo. Wathatha ucingo walubamba endlebeni yakhe. Kwakunamagama ambalwa ohlangothini lwe-ego. "Yebo, Vasilis. Yebo. Yebo, yebo. Yebo, ah. Kusobala. Yebo. Ah, kuhle."Lapho eseqedile futhi evala ucingo, wasibuka ngokumamatheka ngobuqili.
  
  
  "Kulungile?"U-Erica wabuza ngokungenasineke .
  
  
  Uvasilis wabiza le ndlu, Futhi Uzanni wenqaba ukubona i-ego yethu namuhla, i-ego yethu kusasa ngoba wayematasa kakhulu. Wasikisela ukuba Uvasilis ashayele ucingo ngesonto elizayo. Kwakunempikiswano futhi kwashintshaniswa amazwi ashisayo, kodwa Uzanni wahlala eqinile. Futhi wenqaba. xoxa ngokuvakasha kwamakoloni ngocingo ."
  
  
  "Ngakho wenzani ukuze akumomotheke?"Ngambuza.
  
  
  "Uyakhumbula Udespo Adelphia?
  
  
  Indoda eyathatha isikhundla Sikarasion ekomitini lamakoloni? Indoda kastavros? "
  
  
  "Yebo," Kusho U-Erica enqekuzisa ikhanda.
  
  
  "Uvasilis waya kulokhu kwezezibalo. Wayesola Ukuthi U-Adelphia nguye owayezohlela umhlangano, futhi wayeqinisile. U-Adelphia uyalazi lonke icebo. Uvasilis waxabana ngama-colonel amathathu futhi wathola ukwethenjwa U-Adelphia. U-Adelphia wabatshela isikhathi nendawo yomhlangano. Ukotsikas, Uplotarchu, Noglavani sebevele bahlela ukuhlangana nami emzini Kakotsikas. Unendawo yasemaphandleni enyakatho nje yedolobha,endaweni ekude. U-Adelphia naye uyoba khona."
  
  
  "Nini?"Ngambuza.
  
  
  "Angazi ukuthi nini namuhla", Kuphendula Uminurkos. "Emahoreni ambalwa nje."
  
  
  "Bayobulala kanjani omakoloni?"
  
  
  I-Minurk yagoba. "U-Adelphia wayengeke asho ukuthi lapho ethola Ukuthi Uvasilis wayengazi. Kubonakala sengathi kuzodingeka silinde sibone."
  
  
  Ngathi: "kungaba yingozi kakhulu". Wabuka iwashi esihlakaleni sakhe. "Erica, shayela itekisi. Thina, t Kuya Ekotsikas. Mnu. Minourkos ,ay lapha ehhotela futhi uhlale ungabonakali. Uma umuntu ekuqaphela, sisenkingeni."
  
  
  "Kuhle kakhulu, Mnu. Carter."
  
  
  Ngesikhathi U-Erica ebiza itekisi, wakhumula ijazi lakhe wabopha i-luger holster, wabe esebopha i-stiletto engalweni yakhe yangakwesokudla. Amaminurko ayegqolozele, ethule futhi enolaka. Wakhipha I-luger ezungeze i-holster futhi washelela ibhavu emuva, wafaka i-cartridge ku-cartridge ngokunyakaza okulula, wabe esebeka isibhamu kude futhi.
  
  
  U-Erica wayesefonini. "Itekisi lethu lizoba semgwaqweni ngemizuzu emihlanu."
  
  
  Ngathi: "khona-ke masihambe". "Sinomhlangano."
  
  
  Isahluko sesishiyagalombili.
  
  
  "Angicabangi ukuthi ngiyaqonda", Kusho Ucolonel Anatole kotsikas ngemva kokusamukela egumbini lokwamukela izivakashi lendlu yakhe enkulu. "U-Adelphia wathi kwakuyoba umhlangano wangasese, Jikelele ."
  
  
  Sathatha Ujenene Kriezota endleleni, ngoba ngangazi ukuthi Ukotsikas wayezosenqaba uma mina No-Erica sihamba sodwa. Ukotsikas, indoda encane eneminyaka engaphezu kwamashumi amahlanu, wayemi egqoke iyunifomu ye-khaki futhi engibuka ngokungathembeki.
  
  
  "Ingabe ukhona ozungeze abanye oyoba lapha, Colonel?"Kubuza ukrizotu .
  
  
  "Kulindeleke ukuba basheshe."
  
  
  Kuhle. Sinike isikhathi sakho", kusho Ukrizotu .
  
  
  Ukotsikas wasibuka buthule, elinde impendulo. Nakuba isikhundla sakhe sezempi sasingaphansi kwesomkhuzi wamasosha, ngaleso sikhathi wayengumuntu onamandla kunabo bonke Egrisi. Lapho kuba nokuvukela umbuso ngo-1967, abantu ababehola i-ego bagcina ngamabomu izikhulu eziphezulu zingekho embusweni wobushiqela, ngoba ojenene babehlotshaniswa nesigaba esiphakeme esivelele.
  
  
  Ekugcineni wathi: "kulungile". "Woza ehhovisi, ngicela."
  
  
  Ngemva kwesikhashana, sobane sasimi embuthanweni phakathi kwehhovisi elimnyama. Inceku yavula ikhethini, futhi igumbi lakhanya. Ukotsikas wasinika isiphuzo, kodwa senqaba.
  
  
  "Colonel, angathanda ukuba uvumele laba bantu ababili ukuba bahlole indlu yakho ngaphambi komhlangano futhi bahlale lapha kuze kube umhlangano", kusho Ukrizotu.
  
  
  "Kungani kungenjalo?"Kubuza ukotsikas . "Yeka isicelo esihlekisayo."
  
  
  "Ngilalele. Lo mhlangano uyisicupho", kusho ujenene . "Sizoba nokuningi esingakuchaza kamuva, lapho sinesikhathi, kodwa Unickor Minourkos akayena umuntu obangela ukuhlaselwa kwakho kwakamuva. Kunendoda okuthiwa U-Adrian Stavros, efihla igama Elithi nikkor futhi ihlela ukuvukela umbuso okuchithekile ngokumelene nombuso wobushiqela. Wena, Uplotarchu, Noglavani kufanele ubulawe lapha ekhaya lakho, namuhla, hhayi lapho ."
  
  
  Ubuso bukakotsikas babunemigqa eqinile, eqondile. Wathi: "ngicabanga.
  
  
  "Ngisola Ukuthi U-Adelphia kufanele abaleke engenacala", kwanezela ujenene. "Yiqiniso, unikkor ngeke abe lapha ngoba akahlangene ngalutho nakho."
  
  
  Ukotsikas wabuka ngaphandle ngefasitela isikhathi eside. Lapho ebuyela kithi, wabuza: "nale ndoda nentombazane?"
  
  
  "Balapha ukuze basize", Kusho Ukrizotu ngokumane nje.
  
  
  "Ngazi kanjani ukuthi kwakungebona abathathu abafika bezongibulala?"kubuza Ukotsikas ngokuthula .
  
  
  Ucrisotu uyamangala.
  
  
  "U-Colonel", ngathi ngobumnene, " ukube bengize lapha ukuzokubulala, ubuyofa."
  
  
  Amehlo ka-Ego ayegqolozele kakhulu kimi. Kuhle. Ungahlola ekhaya. Kodwa ngiyaqiniseka ukuthi kwakungekho muntu ngaphakathi owayeyobangela umonakalo kuzo zonke izindlu ezazingizungezile noma kubangane bami."
  
  
  "Ingabe kukhona igumbi elingaphansi, Colonel?"Ngambuza.
  
  
  "Yebo."
  
  
  "Sizoqala lapho", Kusho Urike kuye. "Wena nojenene ningakhuluma okwamanje, Colonel. Singakanani isikhathi esinaso ngaphambi kokuba i-ih ifike?"
  
  
  "Ngingasho okungenani imizuzu eyishumi nanhlanu."
  
  
  "Lokho kufanele kwanele."Waphendukela Ku-Erica.
  
  
  "Ake siqale."
  
  
  Ngokushesha sahlola igumbi elikhulu elingaphansi komhlaba futhi asitholanga amabhomu, azikho iziqhumane. Sabheka nxazonke zendlu, futhi ekugcineni sabheka ehhovisi lapho kwakuzoba khona umhlangano. Sacwaninga ngokucophelela ngalolu cwaningo. Nakuba kungekho gama eligcwele elatholwa, sathola izimbungulu ezimbili ze-elekthronikhi.
  
  
  "Akukholakali", kusho Ucolonel kotsikas lapho eyedwa. "Angazi ukuthi lokhu bekungenziwa nini."
  
  
  "Laba bantu bangabantu abaqeqeshiwe", ngishilo. "Manje kumelwe ungikholwe."
  
  
  "Sekuyisikhathi," Kusho U-Erica. "Ingabe bayofika ngokwehlukana?"
  
  
  "Njengoba besendlunkulu yekomiti namhlanje ekuseni, bangahlangana," kusho Ukotsikas.
  
  
  "Ngisho No-Adelphia wayengase abe nabanye, ngisho noma babengamthandi kakhulu. Phela, lokhu kuthiwa kuwumzamo wokubuyisana ."
  
  
  Ukuqagela Kukakoloni kwakunembile. Ngemva kwemizuzu eyishumi, kwafika imoto enkulu emnyama, futhi wonke amakholoni amathathu ayesenen. Uplotarchu Noglavani babengamadoda amadala, Uglavani enezinwele ezimhlophe. U-Adelphia wayeneminyaka ephakathi kwamashumi amane, eyindoda ekhuluphele, ekhuluphele eyayibonakala incane kakhulu kuye ngobukhulu obuthathu. Wayethumela imiyalezo kuzo zonke izinkomba futhi ekhuluma ngokuzwakalayo ngemvume nangemvume, futhi wamangala kakhulu lapho esegumbini lokwamukela izivakashi ebopha izandla esihlakaleni sakhe sokunene.
  
  
  Ukuziphatha kwe-Ego kwashintsha njengombani. Ukumamatheka kwaphela, futhi amehlo amnyama ayegcwele iqhwa. "Wenzani?"wamemeza.
  
  
  Ukotsikas Nokriezotou abazange basho lutho. Waphenduka U-Adelphia ngonya futhi wabopha izandla ze-emu ngemuva kwakhe. Ubuso buka-Ego obunzima ngokushesha bagcwala intukuthelo. "Kusho ukuthini lokho?"wabuza ngokuzwakalayo, ebheka kimi Kukotsikas nakujenene.
  
  
  "Umnu. Carter uthi uze endlini yami namuhla ukuzosibulala", Kusho Ukotsikas ngokungenamusa.
  
  
  Amanye amakholoni amabili abhekana ethukile. "Ingabe lokho kuyiqiniso, Anatole?"Uglavani wabuza Ukotsikas .
  
  
  "Lokhu kuwubuwula!"U-Adelphia wamemeza. "Ubani lo muntu?"Ngaphambi kokuba Ukotsikas aphendule, U-Adelphia washintsha indlela yakhe yokuzijwayeza waba isigreki esishisayo, ekhipha amazwi likeengobuthi futhi njalo ephonsa ikhanda lakhe kimi. Ngangingakwazi ukubamba okuningi.
  
  
  "Sizobona, Colonel", Kotsikas ekugcineni waphendula.
  
  
  Wambamba ngesandla. "Ungachitha isikhathi esifushane esilandelayo ehhovisi", ngathi, " uma kwenzeka siphuthelwa noma yiziphi izimanga."Wabheka Ukotsikas . "Bonke abanye abaseduze kwakho, ngaphandle Kuka-Erica, bahlala ekamelweni elingaphesheya kwehholo kuze kube yilapho ngingasamuzwa."
  
  
  "Kuhle kakhulu", kusho Ukotsikas.
  
  
  Amacolonels Nojenene Crisotu bangena egumbini lokuphumula ngaphesheya kwehholo besuka ehhovisi, kuyilapho mina No-Erica sibopha umlomo ka-Adelphia onenyama futhi sibopha u-ego esihlalweni. Yathathwa okhalweni luka-ego ngesibhamu futhi yabambeka ebhande lakhe. Mina no-Erica sabuyela egumbini lokwamukela izivakashi, Futhi U-Adelphia wasithuka ngenxa ye-tape.
  
  
  "Ingabe silindile manje?"Kubuza u-Erica .
  
  
  Wabheka unah. Izinwele zakhe ezibomvu zazinqunywe emuva futhi wayebukeka ehlakaniphile kakhulu egqoke isudi yakhe. Wakhipha i -.Isibhamu Sasebelgium esingu-25 caliber esasiseduze nesikhwama sakhe semali futhi sahlola izinhlamvu.
  
  
  Ngathi: "yebo, silindile". Waya emnyango wangaphambili ovulekile futhi wabheka ngaphandle emgwaqweni omude owawugcwele izihlahla zikaphayini ezinde zaselombard. Umgwaqo kuphela owawudlula kule ndawo wawukude cishe ngekhilomitha. Indawo ekahle yokubulala. I-corkscrew yayithola incazelo kastavros ephendukezelwe? Wacabanga ukubuza U-Adelphia, kodwa kwakungekho sikhathi esiningi, futhi wayesaba Kakhulu Ustavros. Kwabonakala ebusweni bakhe.
  
  
  U-Erica weza ngemva kwami futhi wacindezela isidumbu sakhe ngokumelene nesami. "Asinaso isikhathi esiningi sodwa, Nick."
  
  
  "Ngiyazi," ngathi.
  
  
  Isandla sakhe samahhala,leso esingenaso isibhamu, sangishaya ehlombe nasengalweni. "Lapho lokhu sekuphelile, sizocasha E-Athene, sidle, silale, futhi senze uthando."
  
  
  "Angicabangi ukuthi abaphathi bethu bazokwazisa lokho", ngahleka.
  
  
  "Bangaya esihogweni. Bangasinika izinsuku ezimbalwa", esho ngokuthukuthela.
  
  
  Waphendukela kuye. "Ngiyazi ihhotela elincane elihle lapho..."
  
  
  Waphenduka usuku lonke, ezwa umsindo wenjini yemoto. Ekupheleni komgwaqo, ngaphambi kokuba unyamalale, kwakusondela imoto emnyama. Lalinokukhanya kwamaphoyisa phezu kwalo.
  
  
  "Amaphoyisa!"Kusho U-Erica .
  
  
  "Yebo," ngavuma. "Ucabanga Ukuthi Ustavros wafumbathisa umphathi wesifunda?"
  
  
  "Kuzothatha abantu abambalwa kuphela", Kusho U-Erica.
  
  
  "Ikakhulukazi uma Ustavros ethatha amadoda akhe ambalwa", nganezela. "Masihambe."
  
  
  Saphuthuma ekamelweni lapho amalungu junutho wezempi kanye nojenene babelinde khona.
  
  
  "Kunemoto yamaphoyisa ephuma ngaphandle", emtshela ngokushesha. "Kufana Ne-Stavros gambit. Ingabe nonke nihlomile?"
  
  
  Bonke, ngaphandle kukakrizotu. Nganikeza u-emu isibhamu Sika-Adelphia. "Manje, just lapha ngokunganaki ngangokunokwenzeka, njengokungathi uhlanganyela engxoxweni engathi sína. Gcina izikhali zakho zilungele, zifihlwe ezinhlangothini zakho. U-Erica, hamba uye kulelo gumbi lokugcina impahla."Wahamba ngokushesha.
  
  
  Waqhubeka:" ngizoba ngemva kwalezi zingcango zasefrance ngobuqotho". "Lapho bonke bengena ekamelweni, sizozama ukuthatha i-ih. Uma umuntu ozungezile efuna ukuhamba manje, ungangena ngomnyango ongemuva."
  
  
  Wabheka amaphoyisa angasho lutho. Bahlala lapho babekhona.
  
  
  Kuhle. Sizozama ukugwema ukudubula. Ngithembe."
  
  
  Ngangihamba ngeminyango yesifulentshi lapho ngizwa umnyango wangaphambili uvuleka ngokushaywa. Inceku yazama ukumisa amaphoyisa, kodwa u-ego waxoshwa. Wezwa beshaya umnyango okhiyiwe wesitudiyo Lapho U-Adelphia ayeboshwe khona futhi egcotshwe umlomo, wabe esezwa izwi lenceku futhi. Akunangqondo uma kwakunabantu abangaphezu koyedwa. Ngemva kwesikhashana, u-ih wakwazi ukumbona ngokucacile njengoba beqhuma bengena egumbini lokuphumula. Kwakunama-Ih ayisithupha-amahlanu ayegqoke iyunifomu kanti elinye laligqoke izingubo zomphakathi. Wonke amadoda ayegqoke iyunifomu ayenezibhamu emabhande awo.
  
  
  "Kusho ukuthini lokho?"kusho ucolonel, emile, kodwa efihla isibhamu ngemuva kwakhe.
  
  
  Indoda egqoke izingubo zomphakathi yahamba phambili, indoda egqoke iyunifomu enemigqa kalieutenant. Indoda eyayigqoke izingubo zomphakathi yayingumqaphi Kastavros, ayembone efulethini eliphezulu. Cishe ulieutenant wayeyiphoyisa Ustavros ayelifumbathisile. Kumelwe kube amaphoyisa angempela. Kwakufanele kube indaba eqanjiwe kodwa enokwethenjelwa kwabezindaba.
  
  
  "Sasingakulindele lapha, Jikelele", kusho ulieutenant. Wabheka ekamelweni, cishe elalise-Adelphia. "Nonke niboshelwe ukungathembeki. Sinobufakazi bokuthi weza lapha ukuzohlangana nenxusa lamakhomanisi futhi uxoxisane ngesivumelwano esiyimfihlo nezigebengu zamazwe ngamazwe."Wayebukeka enovalo kakhulu .
  
  
  "Lokhu kuwubuwula", kusho Ukotsikas.
  
  
  "Nonke ningabathengisi", kuphikelela ulieutenant ngokuzwakalayo. "Futhi uyobulawa kanjalo."Wabuka njengoba ulieutenant ekhipha isibhamu sakhe.
  
  
  Indoda Yasestavros yamomotheka kakhulu. "Futhi kuyoba khona ukubulawa lapha", esho ngesingisi. "Lapho umelana nokuboshwa."
  
  
  "Sasingenakho ukumelana ngokomzimba ngesikhathi siboshwa", kusho Ukotsikas kumfundi osemusha wezibalo, owayevele kwabezindaba.
  
  
  "Cha?"isosha eliqashiwe labuza Ustavros . "Okungenani yilokho okushiwo umbiko wamaphoyisa. Ngakho abantu bayokuzwa emsakazweni."
  
  
  Ulieutenant wakhomba ukotsikas ngesibhamu. Base beqagele kakade ukuthi ngomzuzwana wonke amaphoyisa ayezokhipha izibhamu zawo ngesibonakaliso sikalieutenant. Indoda Kastavros yafika esikhwameni sayo futhi yanqekuzisa ikhanda kult., owaphendukela emadodeni akhe. Wanyathela ngokushesha emnyango obanzi, ebhekise Uwilhelmina esifubeni sikalieutenant.
  
  
  "Kulungile ,ay lapha obala."
  
  
  Ulieutenant wangibuka, wamangala ebusweni bakhe. Indoda kastavros yayingakafiki isibhamu sayo, futhi amaphoyisa ambalwa kuphela ayegqoke iyunifomu ayefuna izikhwama zawo. Wonke umuntu wabanda, futhi wonke amehlo aphendukela kimi.
  
  
  "Lahla isibhamu", wayala ulieutenant wakhe. "Futhi wena, ususe ngokucophelela lesi sandla ku-doublet yakho."
  
  
  Akekho owalandela imiyalo yami. Babecabanga ukuthi kwakuyodingeka benzeni ngami. Ngakwesobunxele sabo, umnyango wendlu yangasese wavuleka Futhi U-Erika waphuma, ekhomba indoda Kastavros ngesibhamu Sakhe Sasebelgium.
  
  
  "Ngicabanga ukuthi kungcono ukwenze njengoba esho", esho ngokungenamusa.
  
  
  Ukukhungatheka nentukuthelo kwakukhula ebusweni besigebengu Ustavros nesekela lamaphoyisa njengoba babebuka U-Erika. Amehlo akhe abuka ubuso buka-ih isikhathi eside, ezama ukuqagela izinhloso zika-ih. Khona-ke isihogo sonke saphuka.
  
  
  Esikhundleni sokwehlisa isibhamu, ulieutenant wakhomba i-ego yakhe esifubeni sami futhi wadonsa isicupho ngomunwe wakhe we-ego. Wabona ukunyakaza okusheshayo kombani futhi waqala ukuwa phansi. Isibhamu se-ego saqhuma njengesibhamu, futhi wazizwa edutshulwa ubuhlungu obushisayo, obushisayo engalweni yami yangakwesobunxele. Ugawk wadlula umimmo me futhi waphihliza ingilazi usuku lonke. Wawa phansi wagingqika esihlalweni njengoba ulieutenant ephinda edubula, ebuka amehlo ehlukanisa phansi ngokhuni eduze kwami.
  
  
  Wayememeza. - "Bulala ih!"Bulala bonke!"
  
  
  Njengoba nje ulieutenant engikhomba ngesibhamu sakhe, indoda Kastavros yamlandela futhi yakhipha isibhamu sayo. Kwakuyisibhamu esincane esimnyama esicwebezelayo, futhi sasibhekise ekhanda lika-Erika. U-Erika wamdubula, kodwa waphuthelwa lapho ewela kwesinye sezizwe. Umcibisholo washaya elinye lamaphoyisa ethangeni. Le ndoda yakhala ngenxa yobuhlungu njengoba yayiwela phansi.
  
  
  Amanye amaphoyisa amabili agxumela phansi. Indoda elimele nelinye iphoyisa bacasha ngemva kwefenisha encane.
  
  
  Ukrizotou kanye no-colonel ababili ababefikile babenganyakazi, kodwa Ukotsikas wakhipha isibhamu sakhe wasidubula kulieutenant. Le ndoda yawa futhi yashayisa isihlalo esiphansi, yasichoboza njengoba yayiphonsa u-ego phansi.
  
  
  Waya endaweni yokudubula. Indoda kastavros yayisanda kumdubula U-Erika. Waphuthelwa ngoba wayesalahlekelwa ukulinganisela kwakhe, egwema ukudubula kwakhe, futhi ngenxa yokuthi yena ngokwakhe washeshe wawela phansi.
  
  
  Izibhamu eziningana zazidutshulwa ngesikhathi esisodwa. Ukriezotu wabulala elinye lamaphoyisa, futhi wadutshulwa amanye amabili. U-Erika wadutshulwa ngokunembile isosha Likastavros ucandid ngedola eligoqekayo.
  
  
  Ulieutenant wayelungiselela umzamo wakhe wesibili wokuhlasela Ikotsikas, kodwa wambona ehamba futhi ngokushesha wangena phambi kwesizwe ngasinye. "Ngangingeke Ngibe Nostahl owenza lokho."
  
  
  Amanye amaphoyisa enqaba ukulwa. Belahla izikhali zabo, baphakamisa izandla zabo ngaphezu kwamakhanda abo. Ulieutenant wababuka, wehlisa isibhamu sakhe, futhi walahla u-ego phansi. Wabheka izidumbu ezinganyakazi, wabe esengibheka.
  
  
  "Lokhu kuyamcasula", esho ngokhahlo. "Wavimbela umsebenzi osemthethweni wamaphoyisa futhi wabulala amaphoyisa lapho enza imisebenzi yawo. Ngeke uphunyuke..."
  
  
  Isibhamu sakhe samshaya ekhanda le-ego, samkhipha umlenze we-ego. Wayelele phansi, ephapheme, ebambe ikhanda lakhe. "Kudingeka uthule," ngikhonkotha.
  
  
  Omakoloni Nokriezota babopha izikhulu ezimbili ngezinketani. U-Erica wancika kakhulu odongeni. Ngambuza. "Ingabe nonke nilungile?"
  
  
  "Yebo, Nick."
  
  
  "Ngiyajabula ngokuthi ngikuethembile, Mnu. Carter", kusho Ukotsikas. "We owe you one"
  
  
  "Futhi umzamo wehluleka", kwanezela Uglavani.
  
  
  "Ngizothintana nokhomishana wamaphoyisa, futhi ngizokhuluma naye isikhathi eside ngalokho okwenzeke lapha", kusho Ukotsikas, ebheka ulieutenant olimele kabi.
  
  
  "Ngingathanda ukuba, uma nginamahora angamashumi amabili nane ngaphambi kwakho, Colonel", ngathi. "I-octopus target isaphila. Mina nonystrom sizothola Ustavros."
  
  
  Wanqikaza isikhashana. "Kulungile, Mnu. Carter. Ngizomgcina ethule amahora angamashumi amabili nane. Kodwa-ke kuye ukuba amenze athuthe."
  
  
  Ngathi: "kulungile ngokwanele". "Uma singamtholi Ustavros ngalesi sikhathi kusasa, ungakwazi ukubhekana nakho ngokwakho noma ngabe ufuna."
  
  
  Ukotsikas waphakamisa isandla sakhe. "Inhlanhla."
  
  
  U-Ego wathatha isandla sakhe. "Sizoyidinga!"
  
  
  Isahluko sesishiyagalolunye.
  
  
  Lapho sibuya, sathola Amaminurko ehamba egumbini lehhotela. Kwakusobala ukuthi wayengasiniki amathuba amaningi okubuya.
  
  
  "Ingabe amakholoni alungile?"Wabuza, ukubukeka kokukhululeka ebusweni bakhe.
  
  
  "Yebo," ngishilo.
  
  
  "Futhi Uvasilis?"
  
  
  "Uphephile futhi uphilile", Kusho U-Erica. "Saba nenhlanhla kakhulu . Kungaba ukuchitheka kwegazi."
  
  
  "Ngiyabonga Nkulunkulu," kusho Uminurkos.
  
  
  "Besingeke sikwenze ngaphandle kukajenene", ngishilo.
  
  
  "Ngiyajabula ngokuthi Uvasilis wazibonakalisa kahle. Ingabe ababulali abasindile baye baboshwa?"
  
  
  "cha. Ukotikas wamcela ukuba asinike amahora angamashumi amabili nane size sifike Estavros."
  
  
  Wathula isikhashana. "Angiqiniseki ukuthi ngiyavumelana nale mfihlo. Kodwa ngeke ngikwenze okwamanje. Ngizomgcina ethule amahora angamashumi amabili nane, futhi, Mnu.Carter."
  
  
  "Ngiyakwazisa lokho, Mnu. Minourkos. Manje sinomsebenzi okumelwe siwenze. Kufanele sihambe siyofuna Ustavros."
  
  
  "Kubonakala kubi ukuqhubeka nokuxazulula le nkinga ngokwakho", kusho Uminourkos. "Lokhu kudinga usizo lwamaphoyisa, Umnu. Carter. Ngiyazi abanye abantu engingabethemba."
  
  
  Ngambuza. "Njengabo, ubani owafika Kucolonel kotsikas ehlose ukubulala abantu abaningi? "Cha, kufanele ngibe nethuba lokuthatha u-ego, Mnu.Minourkos. Angikholwa ukuthi amaphoyisa azokwazi noma azimisele ukuletha Ustavros phambi kobulungisa. Uhulumeni wami nawo awukwazi. Yingakho nginemiyalo yokubulala Ustavros khona lapho. Leyo miyalo iyafana naleyo Unksz.Nystrom ayithola kuhulumeni wakhe."
  
  
  Wathi: "kodwa ukuya efulethini eliphezulu kungaba ukuzibulala".
  
  
  "Mhlawumbe," ngathi. "Kodwa mhlawumbe hhayi, uma ucabangela lokho engikwaziyo ngale ndawo. Futhi lokho okwaziyo."
  
  
  Wabuza. "Ubuyohamba nini?"
  
  
  Wabheka U-Erica. "Ingabe nonke nilungile?"
  
  
  "Kungakhathaliseki ukuthi uthini, Nick."
  
  
  Ngokwesibonelo, Ustavros manje uyazibuza ukuthi kungani engazange ezwe ngomuntu wakhe. Ngicabanga ukuthi kungenzeka Ukuthi Ustavros uzolinda efulethini eliphezulu aze aqiniseke ukuthi kukhona okungahambi kahle. Ngakho kufanele abe lapho kulobubusuku."
  
  
  "Wena ngokwakho wakhuluma ngabalindi abahlomile", kusho Abakwaminurkos. "Awukwazi ukungena emnyango wendlu."
  
  
  "Kungenzeka. Kodwa mina No-Erica sizoba nomuntu wesithathu ozosiza. Ngangixhumana nabaphathi bami ngaphambi kokuba siye endlini Kakotsikas. Omunye umenzeli usejimini Laseathene esabelweni esihlukile futhi uzosisiza."
  
  
  "Kukhona abathathu kuphela kini?"Kwabuza Abakwaminurkos . "Amathuba angase abe amabili noma amathathu kuya koyedwa ngokumelene nawe, ngisho noma ushaywa khona lapho."
  
  
  "Umnu. Carter uthanda amathuba amade", Kusho U-Erica, emamatheka.
  
  
  Wamomotheka ngenxa yesifo sokuqaqamba kwamalunga omzimba. "Futhi, nginecebo elihilela abane."
  
  
  "Ezine?"Abakwaminurkos babuza, bedidekile . "Uma uthembela kimi, ukwethenjwa kwakho akulungile. Angazi ngisho nokuthi ngidubula kanjani ngesibhamu."
  
  
  "Hhayi wena", ngishilo. "Lapha endizeni, ukhulume okuthile engikukhumbulayo. Wathi unobhala wakho owabulawa, Usalaka madupas, wayenomfowabo owayefana naye kakhulu."
  
  
  "Yebo," kusho Abakwaminurkos. "Mfana ompofu, akazi nokuthi umfoweth' u-ego ufile. Yena Nosalaka babengabonani njalo, kodwa babenothando olukhulu phakathi kwabo."
  
  
  Ngambuza. "Kubukeka kangakanani njengeheringi?"
  
  
  "Abantu abaningi. Kwakunomehluko wonyaka kuphela phakathi kwabo. Abanye bathi babukeka njengamawele, ngaphandle kokuthi Usalaka wayemude cishe ngamasentimitha amabili futhi enesisindo esincane kunomfowabo."
  
  
  Wathi: "singakulungisa lokhu, kunase-Erica Naseminorkos. "Ingabe lo muntu uhlala E-Athene?"
  
  
  Uminurk wangibuza imibuzo. "Ngobuqotho ngaphandle komuzi edolobhaneni elincane."
  
  
  Ngathi: "bashayele ucingo bamtshele Nge-herring". "Bese umbuza ukuthi ufuna yini ukusiza ekuziphindiseleni ngokufa komfowabo."
  
  
  U-Erica wangibuka. "Nick, usho ukuthi ..."
  
  
  "Uma Ustavros engakwazi ukusungula umzenzisi, nathi singakwazi", ngasho kanjalo. "Ujanis Zanni akayena yedwa ongakhuluma ngomuntu ofile."
  
  
  "I-Salaka madupas yesithathu?"Kubuza u-Erica .
  
  
  "Empeleni . Mhlawumbe nguye kuphela ongasiyisa efulethini eliphezulu."Waphendukela Kwabakwaminurkos. "Ingabe uyobabiza?"
  
  
  Uminurk wanqikaza isikhashana, " yebo. Futhi ngizoyiletha ku-ego lapha."
  
  
  Ngemva kwamahora amabili, lapho nje kuhwalala, Usergiu madupas wafika ekamelweni lakhe lasehhotela. Wayebonakala njengomuntu othobekile, onamahloni, kodwa ngaphansi kwakunokuzimisela okudabukisayo ukusiza ukuziphindiselela kumfundi wezibalo owayenomthwalo wemfanelo wokufa komfowabo. Ngabanika izicathulo ze-ballet ezinesithende esiphakeme nesembozo esithambile futhi ngamthinta ngokushesha. Lapho sekuphelile, wayebukeka cishe njengomkhohlisi ayembone endlini ephezulu. Phela, Kwakuyi-trickster Usergiu ayezenza njengasesimisweni sethu, ku-dell ngokwayo, hhayi umfowabo we-ego.
  
  
  Ihhotela lakhe lifuna abantu abasendlini ephezulu bamukele Usergiu Ngenxa Kazanni, Umadup mbumbulu.
  
  
  Lapho eseqedile, wasuka futhi sonke sabheka kahle. "Ucabangani?"Abakwaminurkos bambuza.
  
  
  "Kubukeka Kufana Kakhulu Ne - Salaka futhi ngenxa yalokho futhi kufana Ne-Zanni", Kusho Uminourkos.
  
  
  Umkhohlisi wethu, wamomotheka ngokungaqiniseki kimi. "Wenze umsebenzi omuhle, Mnu. Carter", esho. Izwi lika-Ego lalifana kakhulu nelikazanni, futhi isingisi sika-ego sasicishe sifane.
  
  
  "Ngicabanga ukuthi singakwazi ukubhekana nakho", Kusho U-Erica.
  
  
  * * *
  
  
  Ngemva kwehora, safika esakhiweni Sika-Apollo. Kwakuyisikhathi sokudla kwasemini eathene, futhi imigwaqo yayicishe ingabi namuntu. Isakhiwo ngokwaso sasimnyama, ngaphandle kwegumbi lokwamukela izivakashi nezibani ezikude ezicwayizayo zendlu ephezulu. Sahlala emotweni emnyama eqashiwe cishe imizuzu eyishumi, kwase kufika indoda ende ekhoneni lendlu. Waya ngqo emotweni wahlala eduze kwami esihlalweni esingaphambili. U-Erica Nosergiu babehlezi ngemuva. Uminourkos wahlala ehhotela.
  
  
  "Sawubona, Carter", kusho indoda ende. Wabheka abanye ababili futhi wabuka U-Eric.
  
  
  "Ingabe kukhona okwenzekayo?"
  
  
  "Akukho okufana nalokho. Kwakungekho muntu owayenomkhomo lapho efika."Kwakungubill Spencer, osebenza nami e-ax. Wayemusha kule nhlangano, futhi wayehlangane naye isikhashana ngaphambi kwakhe. Nokho, Uhawk wayengiqinisekisile ocingweni phakathi nengxoxo yethu emfushane ngaphambili ukuthi Uspencer wayengumuntu omuhle. Ngokwemiyalo yami, wabuka ikheshi elikhethekile eliya efulethini eliphezulu ngokusebenzisa ingilazi engaphambili yesakhiwo cishe amahora amathathu.
  
  
  U-Ego wamethula Ku-Erica nakusergio. "Siya emnyango wenkonzo oya egumbini lokwamukela izivakashi", ngathi, " ngalesi sikhiye. Usergiu uya kuqala, futhi senza sengathi le ndawo ingeyethu. Uma siya phezulu, sizoqhubeka njengoba kuchaziwe ngaphambili. imibuzo?"
  
  
  Kwaba nokuthula okucabangayo emotweni emnyama. "Kulungile," ngishilo. "Ake sikuqede lokhu."
  
  
  Sobane saphuma sizungeze imoto emnyama sahamba ndawonye saya phambi kwesakhiwo. Ngakwesobunxele somnyango omkhulu kwakunomnyango wengilazi okhiyiwe. Usergiu wafaka ukhiye Uminurkos ayewunikeze U-Emu esikhaleni sensimbi engagqwali futhi wawuphenduka. Egumbini lokwamukela izivakashi, unogada we-elevator waphendukela kithi engakholwa.
  
  
  Usergiu wangena kuqala, futhi salandela. Yena, wazibuza ukuthi ngabe sasimangaze Ngempela Yini Ustavros. Kufanele aye endlini ephezulu elinde ukuzwa ukuthi kwenzekani endlini Kacolonel kotsikas. Ngangithemba ukuthi wayengathumelanga iqembu labantu bakubo ukuba liyohlola. Kwakukhona futhi nethuba lokuthi wayezame ukubiza Uparakata ngosuku lokugcina noma ezimbili, futhi wathola ukuthi wayengeke afinyelele mina Nohema lapho. Ukungakwazi ukuxhumana nanoma yiziphi izivande zasehlathini kwatshela Ustavros ukuthi kukhona okungahambi kahle.
  
  
  Safika kunogada esitimeleni. Wabheka Usergiu ngendlela exakile.
  
  
  "Ubekuphi?"
  
  
  "Laba bangabameleli bezindaba", kusho Usergiu, edlala indima yakhe entsha. "Baye bezwa ngokubulawa okwesabekayo kwamakoloni junutho wezempi okwenzeka emahoreni ambalwa nje adlule. Amaphoyisa abatshela ngale nhlekelele. Bafuna ukwenza ingxoxo emfushane ukuze Bathole umbono Kamnu. Minourkos ngalesi senzakalo esibi, futhi ngizokhuluma ne-ih phezulu."
  
  
  Ustiletto kahugo wayizwa engalweni yakhe yangakwesokudla, futhi ngazibuza ukuthi kwakuzodingeka yini ngiyisebenzise. Ukube unogada wayesebenze isikhashana, wayeyokwazi ukuthi Uzanni wayengaphumi azungeze izakhiwo.
  
  
  "Kulungile," esho. "Ngizothatha ikheshi nawe."
  
  
  Ikheshi lalisendlini ephezulu. Washaya insimbi, futhi kancane kancane waqala ukwehla. Kwakubonakala sengathi ungunaphakade ngaphambi kokuba afike esitezi sokuqala, kodwa ekugcineni iminyango yavuleka. Umqhubi ofanayo we-elevator owayevame ukungithatha aye phezulu naphansi wayesemsebenzini. Sagibela emkhunjini ngesikhathi umqhubi we-elevator ebuka Usergio. Usuku lwavalwa ngemuva kwethu, kodwa opharetha akazange acindezele inkinobho ukuze asithathe.
  
  
  "Ngangingazi ukuthi useduze kwesakhiwo", etshela Usergiu, esibheka ngokuqapha.
  
  
  Usergiu waphendula ngokuthukuthela:" manje uyazi". "Ngahamba ngayohlangana nalaba bantu bephephandaba. Thatha us phezulu."Ngimnika ingxoxo."
  
  
  Le ndoda yahlola ubuso Bukasergiu ngokucophelela. Wathi: "ngizomshayela ucingo kuqala".
  
  
  "Akudingekile!"kusho Usergiu .
  
  
  Kodwa, waya ekhonsoli ye-comm eceleni kwemoto. Nganqekuzisa Ikhanda Kuspencer, futhi waya ukuyoluma. Wakhipha I-Smith & Wesson 38 yakhe, futhi enye indoda yaphawula ukunyakaza. Waphenduka ngesikhathi esifanele ukuze abone isibhamu ethempelini lakhe. Waphefumula futhi wagxumela phansi.
  
  
  U-Erica waya eqenjini lokulawula. Ngathi: "zithathele wena.
  
  
  Endleleni eya ekotishi, sathuthela isithombe somuntu okhubazekile somqhubi we-elevator ekhoneni le-elevator, lapho i-ego yayingeke ibonakale khona ngokushesha lapho sobane siphuma. Ngemva kwesikhashana, kwavulwa iminyango ephasishi eliphezulu.
  
  
  Njengoba ngangisola, kwakunamanye amadoda amabili ayesemsebenzini. Omunye wabo kwakuyisigebengu esiyimpunga ayesihlangane naso ngaphambili. Kwakungamafilimu ezenzo, futhi wayengafuni ukudlala nawo. Lo muntu oyimpunga wasukuma ngemuva kwesihlalo emnyango wendlu ephezulu, kuyilapho omunye ehlala ehleli.
  
  
  Bobabili babuka Usergio njengokungathi babebone umoya.
  
  
  "Yeka isihogo..."indoda emhlophe yamemeza. "Kwenzekani lapha?"
  
  
  Usergiu waheha le ntokazi, Futhi Uspencer wasondela endodeni enezinwele ezimnyama etafuleni. Le ndoda yahamba Kancane yaya Kuspencer.
  
  
  "Nganikeza imvume yokuxoxa nalaba bantu", kusho Usergiu.
  
  
  "Waphuma kanjani endlini ephezulu?"Kubuza indoda emhlophe .
  
  
  Ngahamba ngaya kuye ngesikhathi Usergiu ephendula. Uspencer wayemi eduze kwendoda emnyama. U-Erica wasemboza sobabili ngesibhamu esincane Sasebelgium esasifihlwe esikhwameni sakhe.
  
  
  "Awukhumbuli yini ukuthi ngahamba nini?"Usergiu wabuza ngokuthukuthela . "Lokho kwenzeka cishe ihora eledlule. Ngikutshele lokho..."
  
  
  Ayikho enye incazelo eyayidingeka. Uhugo wangena esandleni sami ngaphandle komsindo. Le ntokazi yambamba ngesandla sayo sobunxele futhi yamdonsa yaya kuye njengoba elahlekelwa ukulinganisela. Ngokushesha wadonswa emphinjeni ka-ego ngesandla esiphethe ummese. Igazi lafafazwa ekhemisi nasebhantshi Likasergio.
  
  
  Indoda emnyama yathatha isibhamu, kodwa Uspencer wayesekulungele. Wakhipha i-garrote embi ephaketheni lakhe wayibeka ngokushesha ekhanda lesigebengu, wabe esedonsa kanzima ocingweni oluhlanganisiwe ngezibambo ezimbili zokhuni. Isandla salo muntu asizange sifinyelele esithombeni. Amehlo ka-Ego ayanda futhi umlomo wakhe wavuleka njengoba ucingo lwalunqamula inyama nemithambo emathanjeni. Kwachitheka igazi elengeziwe ekhaphethini elijiyile ezinyaweni zethu njengoba isidlamlilo sasigxuma futhi siphenduka okwesikhashana ekubambeni Kukaspencer, imilenze yakhe yayinyakazisa emoyeni. Wabe esejoyina umngane wakhe phansi.
  
  
  U-Erica wakhulula ukubamba kwakhe isibhamu sakhe. Usergiu wabheka izidumbu ngobuso obumhlophe kuyilapho Uhugo esula ummese esikhwameni se-blonde. Uspencer wanginqekuzisa ikhanda, wanikela ngentambo eyayicwile entanyeni yalo muntu , futhi wabhekisa amabombo phansi efulethini eliphezulu. Uhugo wayibamba ngesandla, Futhi Uspencer wakhipha isibhamu esikhethekile ayesikhulume kimi ngaphambili. I-Ego inikezwa yinkampani, Imiphumela Ekhethekile Nokuhlela-isibhamu somoya esidubula imicibisholo. Imicibisholo yayigcwele i-curare, ushevu osebenza ngokushesha engangiwuboleke Kumandiya Asecolombia.
  
  
  Usergiu wacabanga. Waya emnyango, wafaka esinye isihluthulelo Uminurkos ayebanike sona, wasisebenzisa ukuze avule umnyango osindayo. Wangibuka, futhi nganqekuzisa ikhanda. Wavula umnyango buthule futhi wasuka eceleni njengoba ayengakwazi ukungena efulethini eliphezulu. Wayengakulungele ukusiza kulesi sigaba sokuhlasela.
  
  
  Sobathathu sangena ngokushesha emnyango, siphuma, U-Erica ephethe isibhamu phambi kwakhe, elungele ukudubula, kodwa wayeyisibhamu nje esisele. Wayengadingi ukuxwayisa abantu Bakastavros ngaphezu kwalokho okwakudingeka ngokuphelele ngaphambi kokuba sithole Ustavros ngokwakhe.
  
  
  Kwakuyoba okuphelele ukube Ustavros wayesekamelweni elikhulu lokuphumula emnyango. Kwakuyokhipha konke lokhu ngokushesha okukhulu. Kunalokho, sathola Uhummer onamandla ehlezi phezu kwebahai ende enomhlane kithi, ingilazi ye-brandy esandleni sakhe. Ngambona, ibhande le-holster lapho ngangimi khona. Wayesahlomile, le ndoda eyingozi.
  
  
  Kwakungekho zimpawu zokuphila egcekeni elingaphakathi eliholela emakamelweni okulala, kodwa amazwi ayezwakala ehhovisi elikhanyiswe kahle. Ngangisanda kuya ehumvee lapho amadoda amabili ewela ihhovisi engena egumbini lokuphumula. Ezungezile, U-Odina wayengumuntu onamandla owayephethe isibhamu esincane esisemgodini wehlombe, kanti omunye kwakungumadupa mbumbulu, Ujanis zanni.
  
  
  Bayeka lapho besibona, futhi bobabili babuka Usergio ngamehlo akhanyayo. Laba bakhohlisi ababili bama isikhashana, bebhekana, Futhi Uhammer waphendukela kubo futhi wabona amazwi ebusweni babo. Ngemva kwesikhashana, isigebengu Nozanni bafika bezothatha izibhamu zabo.
  
  
  Uspencer wakhomba umcibisholo futhi wadutshulwa. Kwakunomculo we-pop ongathandeki ekamelweni, futhi ngemva kwesikhashana, umcibisholo we-black metal wagijimela entanyeni yalo muntu, eduze kwe-apula Lika-Adamu. Umhlathi ka-Ego waqala ukusebenza ngaphandle komsindo njengoba Uzanni ayegqolozele into emnyama ngokwesaba. Uhammer waqala ukujika ngesinyathelo esisodwa esifana nesekati futhi wakhipha isibhamu sakhe.
  
  
  Amehlo akhe agxila kimi kuqala, futhi ngabona usongo kuzo njengoba isandla sakhe sathola isibhamu esikhwameni saso. Wawa phezu kwesinye sesizwe ngasinye futhi ngesikhathi esifanayo washaya ingalo yakhe, wenza iluphu esuka phansi, wakhulula i-stiletto. Laliqhekeza emoyeni buthule njengokushaya udrako, futhi isando salo sashaya isifuba eduze kwe-ego nenhliziyo. Ummese wangena ku-ego nasemzimbeni ngokushaya okukhulu, futhi wehlela esibambweni.
  
  
  Amehlo kahammer amabi, aqala ukuvezwa kimi ngoba unen wayengagqokile izibuko zelanga eziluhlaza okwesibhakabhaka, wangibuka isikhashana, engakholelwa ukuthi ngikwazile ukubulala i-ego ngokushesha okukhulu. Wabuka phansi i-stiletto, lapho ihembe lika-ego laligcwele khona umbala obomvu. Wathatha ummese njengokungathi uyawukhipha, wabe esephakamisela isibhamu esandleni sakhe kimi. Kodwa wayesefile kakade. Wawa ubuso phansi kusofa, izinwele zakhe ezinde zifihla ukudideka komuntu.
  
  
  Omunye umuntu owayephethe isibhamu wayesanda kuyeka ukuqhaqhazela phansi. Uzanni waphenduka ukuze abuyele ehhovisi, kodwa omunye umcibisholo owawuvela esithombeni sikapoe wamisa u-ego, wamshaya emhlane.
  
  
  Wazama ngokulangazela ukuyibamba, akakwazanga ukuyifinyelela, wabe eseshayisa umnyango wehhovisi, wazamazama lapho isikhashana, wabe esehamba enqekuzisa.
  
  
  Ngaya emnyango ngabona ukuthi akekho omunye ehhovisi. Waphendukela kwabanye. Nganqekuzisa ikhanda ngasephasishi eliholela emakamelweni okulala, Futhi Uspencer wangishaya. U-Erica wangilandela.
  
  
  Sahlola ezinye izindawo. Elinye igumbi lokuhlala, amakamelo okulala namakhishi. Sathola isigebengu esihlomile sidla isandwich ekhishini. Ngakho Uspencer wathola i-ego kuqala. Yena, wangena lapho nje ephinda edubula isibhamu somoya. Wayezimisele kakhulu ukubulala, cishe elangazelela Njengozach. Le ndoda yashaywa eceleni lapho ikhipha isibhamu eside Sikawelby.32. Ngesizathu esithile, ukucasuka akuzange kumthinte ngokushesha okukhulu, futhi i-emu yakwazi ukudubula. Isibhamu sabhonga siphuma ekamelweni futhi sashaya Uspencer ngqo ezinhlangothini, saphinde samkhalela. Wabanjwa isihlalo futhi washaywa ebusweni ngaso lapho ebhekise isibhamu kimi. Isihlalo samshaya futhi samshaya ebusweni. Isibhamu saphuma saya ophahleni, futhi le ndoda yashaya phansi ngomhlane, yalahlekelwa isikhali. Uspencer wakhononda odongeni njengoba ayebhekise isibhamu somoya futhi.
  
  
  Wamemeza kuye. "Bambelela, thatha umthungi!"
  
  
  "Kungani?"Ngithole umama!"wabuza ngokhahlo .
  
  
  Waphinde wabhekisisa. I-ego yakhe yamshaya ngempama ebusweni futhi washaya ikhanda lakhe odongeni. Khona-ke isibhamu samshaya, ngakho walahlekelwa ukuzazisa kwakhe. Yayigcwele phansi ekhishini, futhi wangibuka ngididekile.
  
  
  Ngathi linda, " ngakhonkotha.
  
  
  Amehlo ethu ahlangana isikhashana, wabe esebheka phansi, ebambe isilonda ngaphansi kwemibimbi yakhe. Kwakunjengesilonda esilula enyameni, kodwa akuzange kungikhathaze kakhulu manje. Wahamba waguqa phambi kwesibhamu. Amehlo ka-Ego ayevulekile, futhi umzimba wakhe wawusalokhu ulwa nobuthi. Wayengomunye walabo bantu abambalwa ababenamandla okuzivikela ngokwemvelo kumakhemikhali athile anobuthi, okwathi nakuba ayengakapheleli, kwabangela ukuba ucurare abulale ama-ego kancane kunokuba abulale ama-ego ngokushesha. Ngajabula ngokuthi kwakunjalo. Mhlawumbe ngingathola izimpendulo ezithile.
  
  
  U-Erica wangena ekhishini ngaleso sikhathi, kodwa isibhamu sakhe sasingakadubuli. Wathi:" i-ego ayikho lapha".
  
  
  Wambamba ngehembe wamzamazamisa. "Uphi Ustavros?"Ngafuna.
  
  
  Le ndoda yangibuka. "Yini ibhizinisi lakho?"kwakungenye eyayizungeze abashisekeli Bakastavros Basemelika, kodwa izinwele zika-ego zazingekho isikhathi eside njengezikahammer.
  
  
  Kwakuyi-luger eyamkhipha esikhwameni sayo futhi yacindezela i-ego yakhe ngokumelene nethambo lesidladla lesobunxele lomdubuli. "Uma ungitshela ukuthi ukuphi, ngizoqiniseka ukuthi ubhalela udokotela ngesikhathi ukuze akusindise."Yiqiniso, kwakungamanga. "Uma wenqaba, ngizodonsa inhlamvu. Khuluma."
  
  
  Wangibuka emehlweni futhi wakujabulela lokho akubona. "Mthungi, kulungile", esho ngokhahlo. Intukuthelo yayisivele isebenza kuye. "Uma ungisindisa ngempela."
  
  
  Wanqekuzisa ikhanda kuye.
  
  
  "Waya Emykonos."
  
  
  Wabheka U-Erica. Isiqhingi Sasemykonos sasingesinye sezindawo ezimbili kuphela Lapho Ustavros akha khona iqembu lakhe eliphakeme labavukeli. "Manje ngitshele", ngathi, ngicindezela I-Luger ebusweni buka-Ego. "Ingabe wathola isaziso ngamacolonels?"
  
  
  Isigebengu sahleka, sabe sesiphenduka ubuso ngenxa yobuhlungu obungazelelwe. "Uzanni wabiza ikhaya likakotsikas . Elinye lamaphoyisa laphendula. Wathi ulieutenant nala madoda babephilile, nokuthi amakholoni ayefile."
  
  
  "Yini isihogo?"Uspencer wamemeza.
  
  
  Uspencer wamangala ngempendulo, kodwa wayengekho. Ucolonel kotsikas wacabanga ngokushesha lapho kukhala insimbi, wayinika elinye lamaphoyisa. Ukotsikas ubatshela ukuthi uma engathumeli umyalezo ongamanga efulethini eliphezulu, Ustavros uzoya lapho namadoda akhe. Ukotsikas wayengenaso isikhathi sokuxhumana nathi, ngakho waqhubeka futhi wenza lokho okwakubonakala kungcono kakhulu. Kwakunengqondo, kodwa ucolonel wayengeke azi ukuthi i-rheumatism ayeyiphoqelele emaphoyiseni yayiyovumela Ustavros ukuba ashiye indlu ephezulu ngaphambi kokuba sifike lapho.
  
  
  "Kungani Ustavros ayeya Emykonos?"isibhamu esasisifa sambuza ngokuthukuthela . "Ukubuza imibuzo emabuthweni?"
  
  
  Omunye umfutho wobuhlungu wamshaya. "Nginike udokotela," waphefumula.
  
  
  "Sizokhuluma kuqala."
  
  
  Wahlebela amazwi. "Wabiza zombili lezi zinkambu ndawonye . Ufuna ukuba amabutho alethwe E-Athene. Umkhuzi Wamabutho Emykonos washo okuthile ngokungahambisi amabutho akhe kwaze kwaba yilapho ethola isaziso Esivela Kwabakwaminurkos. Ustavros wayemthukuthelele kakhulu. Wandizela lapho ukuze ayohola mathupha."
  
  
  Ikhulile. Le ndoda yaqina futhi yaqhaqhazela. Ubuso buka-Ego sebuvele buluhlaza okwesibhakabhaka.
  
  
  "Masiphume lapha," ngiyala. Waphendukela Kuspencer. "ay lapha."
  
  
  Ukucasuka akunangqondo kakhulu ngezwi le-ego. "Ngilimele, Carter."
  
  
  Wayihlola. Kwakuyisilonda nje esasingenalutho olubalulekile kuso. Ngathi: "uzoba ngcono". "Beka ibhandeshi kulokhu bese ubiza Uhawke lapha. Ell i-emu ngentuthuko yakamuva. Ngizokwenza Ukuba Abakwaminurko bashayele udokotela ucingo ukuze anakekele isilonda sakho. Noma yimiphi imibuzo?"
  
  
  "Yebo," esho. "Kungani ungafuni ukuba abe nawe Emykonos?"
  
  
  "Kudingeka ube ngcono kancane, Spencer.
  
  
  Ustavros ubaluleke kakhulu kimi. "
  
  
  "ell Uhawk lokho?"Kuyini?"wabuza ngokuthukuthela . "Wangincoma ukuba ngisebenze okwesikhashana kulesi sabelo."
  
  
  "Batshele noma yini oyifunayo."Waphendukela kuye, wafaka i-luger yakhe . "Woza, Erica."
  
  
  "Yini oyilindele kimi, linda nje ngize ngithole isaziso kuwe? Uspencer wabuza.
  
  
  Wayeka futhi wacabanga ngakho isikhashana: "Kusasa ngesikhathi sokudla kwasekuseni, ungahamba. Kuyoba sekwephuze kakhulu ukuba amaphephandaba alandise le ndaba. Ingabe Amaminurko abiza amaphoyisa futhi awatshele konke. Shayela Ucolonel kotsikas ucingo umcela ukuba asekele i-Ego Kaminurkos. Ngaleso sikhathi, ngizoba Semykonos futhi ngithole Istavros, uma ikhona. Kuyoba kusenesikhathi kakhulu ukuba athole noma yiziphi izindaba ngalokho okwenzeka lapha nasendlini Yakwakotsikas."
  
  
  "Kuthiwani Ngosergiu?"Kubuza u-Erica .
  
  
  "Siletha i-ego ekhaya", ngishilo. "Wenza umsebenzi omuhle futhi manje usengabuyela emndenini wakhe."
  
  
  "Carter", kusho Uspencer.
  
  
  "Yebo?"
  
  
  "Ngizokwenza kangcono ngokuzayo."
  
  
  Wambheka. "Kulungile," ngishilo. "Woza, Erica. Kudingeka sibambe impungushe."
  
  
  Isahluko seshumi.
  
  
  Itheku lasemykonos lalinjengesafire enkulu enezici elangeni lasekuseni. Kwakuyitheku elalicishe livalwe ngokuphelele elinezikebhe ezincane zokudoba nezikebhe ezisheshayo ngaphakathi nemikhumbi emibili emikhulu yokuvakasha eyayimi odongeni lolwandle. Imikhumbi ayizange ingene Emykonos. Abagibeli kwakudingeka behle ngezitebhisi ezingazinzile bephethe imithwalo yabo ezandleni zabo beya esikebheni, esasiyisa i-ih ogwini ngamaqembu amancane.
  
  
  Mina no-Erica asizange sisinde kulolu hambo olufushane. Safika esikhumulweni sezindiza esisha ngakolunye uhlangothi lwesiqhingi ihora nje elidlule futhi sathatha ibhasi sehla ngomgwaqo onamaqhubu siya emzaneni. Manje ngangihlezi esihlalweni esiphuzi esiqondile ekhefi elingasogwini lolwandle ngaphansi kwethende elenziwe ngendwangu, ngibuka amatilosi angamagreki anezimunwe ayisithupha eqondisa isikebhe sokudoba esasisanda kupendwa emanzini aqhele ngamamitha ayishumi nanhlanu nje kuphela. Umhosha waphenduka kimi kuzo zombili izinhlangothi , umugqa wezindlu ezimhlophe ezinamakhefi, izitolo namahhotela amancane. Ngathatha isiphuzo Senescafe, inhlonipho engokomfanekiso yamagreki ngekhofi Lasemelika, futhi ngabuka njengoba umimmo ayeshayelwa ikhehla elaligqoke isigqoko sotshani elithengisa amagilebhisi nezimbali. Kulesi simo, kwakunzima ukukhumbula ukuthi ngangilapha ukuze ngibulale umuntu.
  
  
  U-Erica wayengekho kimi. Wanyamalala emgodini wamabhanela amhlophe njengeqhwa, engekude nogu, ukuze athole owesifazane osekhulile ayemazi lapho ehlala Emykonos eminyakeni embalwa edlule. Uma udinga noma yiluphi ulwazi Nge-Mykonos, uphendukela kwabesifazane abadala abanezinwele ezimnyama abagqoke ama-shawls amnyama abaqasha amakamelo emakhaya abo kubavakashi. Babekwazi konke. U-Erika waya kothola ngekamu lamasosha esiqhingini, futhi wathola ukuthi umkhuzi wekamu angase ahlale kuphi, ngoba cishe sizothola Ustavros lapho.
  
  
  Ngangisanda kuqeda I-Nescafe lapho U-Erica, enyakazisa endleleni yamatshe phambi kwekhefi, egqoke amabhulukwe aphuzi, izinwele zakhe ezinde ezibomvu ziboshwe emuva ngentambo ephuzi. Ngangisakuthola kunzima ukuqonda ukuthi kungani intombazane enhle Njengo-Erica yayizodonsekela ezweni lami. Kwakufanele ushade nendoda ecebile enendlu yokuhlala kanye nesikebhe eside esimhlophe ngaphandle Kwasetel Aviv. Konke lokhu wayengase abe nakho ekubukekeni kwakhe. Mhlawumbe wayengazi lokho. Noma mhlawumbe izikebhe zazingeyona nje uhlobo lwayo.
  
  
  "Ubukeka njengesivakashi, Nick", wamomotheka, ehlezi eceleni kwami. "Ngaphandle kwejakhethi nothayi."
  
  
  Ngathi: "nginike elinye ihora". "Ufundeni?"
  
  
  Wa-oda inkomishi yetiye elishisayo kumlindi futhi wahamba. "Kuhle ukuthi ngahamba ngedwa. Umaria wayengafuni ngempela ukukhuluma ekuqaleni. Laba bantu bakulesi siqhingi bakude kakhulu nabantu abangabazi, futhi noma ubani ongahlali lapha ungumuntu ongabazi."
  
  
  "Kwakufanele asho ukuthini?"
  
  
  U-Erica waqala ukukhuluma, kodwa kwadingeka ngilinde kuze kube yilapho umlindi eshiya u-hey, tea. Lapho engasekho, wathela ushukela othile endebe esuka endishini evulekile. "Kunekamu eduze Ne-Ornos Beach, futhi bambalwa kuphela abantu bakulesi siqhingi abaye bangena ngaphakathi. Umkhuzi wamabutho uhlala endlini eqashiwe eduze kwekamu. Igama lika-Ego Ngugalatis. U-Odin waqoqa abashayeli bamatekisi ababili bendawo futhi wabaqhubela Ehhotela Irenia. emaphethelweni aleli dolobhana; kamuva, lowo muntu wathatha u-ih wamyisa e-villa Yasegalatis."
  
  
  "Umsebenzi omuhle kakhulu wobunhloli, nksz Nystrom", ngishilo. "Woza, ake siye Kurenya."
  
  
  "Ngavele ngahlala phansi", ekhononda. "Ngisenayo ingxenye yenkomishi yetiye."
  
  
  "Ngizokutholela enye indebe kamuva."Wamphonsa ama-drachma ambalwa etafuleni.
  
  
  "Kulungile," esho, ephuthuma ephuza elinye itiye, wabe esenyuka ukuze angilandele.
  
  
  Sahamba emimmo coffee boardwalk neqembu elincane saya esigcawini esivulekile lapho amabhasi ayeya emaphethelweni ayema khona. Ihhovisi leposi nesango lendlunkulu yamaphoyisa lalibheke esigcawini, futhi kwakunesithombe sethusi esonakele seqhawe lasendulo. Sadlula kulesi sikwele, sacisha udonga lwaba indawo encane, futhi ngokushesha safika Erenia. Kwakuyihhotela elinezitezi eziningi elakhiwe egqumeni elinengadi ecishe ibe eshisayo phambi kwalo.
  
  
  Le nsizwa encane eyayisedeskini langaphambili yayimamukela kahle. "Yebo, Amamelika amabili afika izolo . Ingabe bangabangane bakho?"
  
  
  Yini igama le-ih? Ngabuza.
  
  
  "Ake ngibone."Wakhipha umagazini ngaphansi kwekhawunta wawuvula. "Ahh. Umnu. Brown nomnu.Smith."
  
  
  "yebo. Bayoba abangane bethu", ngishilo. "Bakuphi? Sifuna ukumangaza ih."
  
  
  "Baneminyaka engu-312 . Kodwa base behambile kakade. Bathi bazobuyela ehhotela bayodla isidlo sasemini ngaphambi kwasemini."
  
  
  Sahlola igumbi noma kunjalo. Wangqongqoza emnyango wabe esengena nemiphumela ekhethekile eyayihlinzekwa abafana abaseduze nomnyango wemiphumela ekhethekile. Savala umnyango ngemuva kwethu sabheka nxazonke. Zombili lezi zindawo zokulala ezinkulu zazingakenziwa, futhi ibhodlela le-whisky elingenalutho lalisendaweni yokulala. Ustavros wayengeyena umuntu ophuza kakhulu, ngakho ngacabanga ukuthi kwakuyisosha eliqashiwe elaliletha naye elaliphuza utshwala.
  
  
  Ngaphandle kukascotch nezinselo ezimbalwa zikagwayi, abazange bashiye okunye. Cishe ustavros akazange alethe imithwalo. Kwakuyinto okwakudingeka ayenze, futhi kwakungeke kuthathe isikhathi eside. U-Em kwadingeka athole ngocingo oluvela endodeni ethi Ingumminurkos, futhi avivinye ukwethembeka Kukagalatis, umlawuli wekamu. Ukuphila kukagalatis kwakuyoba sengozini ngokushesha ukube wayelalele imiyalo Kaminurkos yokungahambi kuze kube yilapho ethola imibiko eyengeziwe evela kuye. Njengoba Ustavros ayefike izolo, kungenzeka Ukuthi Ugalatis wayesefile kakade.
  
  
  "Kungcono siye endlini", ngishilo.
  
  
  "Nginawe, Nick ."
  
  
  Ngemva kokulinda isigamu sehora, ekugcineni sathola umshayeli wetekisi ephuza i-ouzo ekhofini lakhe. Wayengenayo inhloso encane yokusiqhubela endlini kuze kube yilapho ebabonisa inqwaba yama-drachma, ngemva kwalokho wagoba wasiholela etekisini. Kwakuyi-chevrolet ka-1957 eyayishaywe, izimbali eziningi zingasekho noboya bekotini obuphuma emgqonyeni. Umshayeli wetekisi wathatha injini endala, eyayenza umsindo omkhulu njengoba sasishayela.
  
  
  Ingxenye enkulu yalolu hambo yenzeka emgwaqweni ongakhiwe kahle ogwini olunamadwala lwalesi siqhingi, lapho amawa aqhelile ehla Khona Olwandle i-Aegean. Lapho sicishe Sifike E-Ornos Beach, umshayeli waphendukela emgwaqweni onamagwababa oqonde ekamu nasevilla. Njengoba sasidlula ocingweni oluphakeme olunezingcingo ezinameva, sabona nje ikamu, izakhiwo eziluhlaza zicashe kude. Saphenduka sisuka ocingweni saya emgwaqweni omude owawuholela ngqo endlini. Lapho sifika endlini sinophahla lwethayela, umshayeli wetekisi wamcela ukuba alinde, futhi wayebonakala ezimisele kakhulu ukwenza kanjalo.
  
  
  Sasikulungele noma yini lapho uyise engqongqoza emnyango wangaphambili wokhuni ohlotshisiwe. U-Erica waphinde waba nesibhamu Sasebelgium esasifihlwe esikhwameni sakhe, futhi kulokhu wayethemba ukusisebenzisa. Wahlala eduze kwami ngokuthula usuku lonke futhi walinda. I-luger yayibeke ephaketheni eliseceleni lejakhethi yami, futhi isandla sami sasinalo. Inceku, umgreki osekhulile, yavula umnyango.
  
  
  "Ucali ubuyekeziwe", wasibingelela. Waqhubeka ngesigreki. "Ingabe ufuna ukubona umkhuzi?"
  
  
  Ngathi: "ngiyaxolela, ngicindezela ngobumnene i-ego eceleni. Mina no-Erica sathuthela egumbini elikhulu lokuphumula elinodonga olulodwa lwengilazi olubheke egqumeni eligcwele izihlahla.
  
  
  "Ngicela!"Le ndoda endala yaphendula ngesingisi.
  
  
  Sahamba ngokuqapha sisuka kwelinye igumbi siya kwelinye, futhi ekugcineni sahlangana egumbini elikhulu. Kwakungekho muntu lapho.
  
  
  "Uphi umkhuzi?"U-Erica wabuza ikhehla.
  
  
  Wanikina ikhanda lakhe ngamandla ukusuka kolunye uhlangothi kuya kolunye. "Hhayi endlini. Ukuvakashela".
  
  
  Ngambuza. "Kuphi?"
  
  
  "Ngahamba Namamelika. Ekamu."
  
  
  "Efaristo," ngathi, ngiyambonga.
  
  
  Saphuma futhi saphinde sadlala lo mdlalo egumbini labagibeli. Watshela umshayeli:" thatha nathi siye ekamu lamasosha".
  
  
  "Sizokwenzenjani lapho sifika lapho?"Kubuza u-Erica .
  
  
  Itekisi lasuka endlini laphindela emuva emgwaqweni onamadwala. "Angikaqiniseki okwamanje," ngivuma. "Nginomuzwa wokuthi okungenani kufanele sibheke ngaphandle."
  
  
  Kodwa asizange sifinyelele kude kangako. Lapho siphindela emgwaqweni manje owawuhambisana nocingo futhi siwulandela amamitha angamakhulu ambalwa, ngabona indawo lapho amathayi ayephuma khona emgwaqweni futhi ema eduze kwamahlathi athile.
  
  
  Ngamtshela umshayeli. "Yeka!"
  
  
  "Kwenzekani, Nick?"kubuza U-Erica .
  
  
  "Angazi. Ay lapha."
  
  
  Wakhwela itekisi wakhipha i-luger . Umzila wakhe wamasondo kamimmo owawuhamba kancane uya ngasesihlahleni. Kwakunobufakazi bokulwa eduze nalapho imoto yayimi khona. Lapho esehlathini, wathola lokho ayekwesaba. Ngemva kwesihlahla esiwugqinsi, indoda ende, encane yayilala inqunywe umphimbo kusukela endlebeni kuya endlebeni. Kumelwe ukuba ugalatisa wamthola.
  
  
  Ngabuyela emotweni ngatshela U-Erica, futhi sahlala lapho isikhashana umshayeli wetekisi wasibuka esibukweni sokubuka emuva.
  
  
  "Ustavros kwakufanele abe nesinye sezikhulu zikagalatis ezingaphansi kwakhe manje", ngasho kanzima. "Uma singamtholi Ustavros, uyoba nala mabutho E-Athene kusasa."
  
  
  "Asikwazi ukumlandela siye ekamu, Kusho Unick", Kusho U-Erica. "Uyoba nebutho elincane ukuze avikele i-ego lapho."
  
  
  "Sizobuyela ehhotela futhi sinethemba lokuthi Lokho Ustavros abatshele khona kuyiqiniso-ukuthi uhlose ukuba lapho emini. Sizolinda u-ego lapho."
  
  
  E-renya, mina No-Erica safika ekamelweni Likastavros singabonwa. Sazivalela futhi salinda. Kwakuphakathi nesikhathi sasekuseni. Imibhede yayenziwe, ngakho kwakungadingeki sikhathazeke ngezincekukazi. Wasithululela i-whisky encane, futhi sadlala umdlalo emaphethelweni ombhede ngemva kokuwuphuza.
  
  
  "Kungani singeke sibe lapha eholidini njengezivakashi?"U-Erica wakhononda . "Akukho lutho olungenziwa ngaphandle kokuvakashela izivunguvungu zomoya, ukuya emabhishi, nokuhlala ezindaweni zokudlela ezibuka umhlaba udlula?"
  
  
  "Mhlawumbe sizoba lapha ndawonye ngolunye usuku", ngasho, ngingakukholwa umzuzu. "Ngaphansi kwezimo ezihlukile, ngaphansi kwezimo ezihlukile."
  
  
  U-Erica wakhumula i-gillette encane ayeyigqoke namabhulukwe akhe. Wayegqoke ibhulukwe eliqinile kuphela elifakwe emabhulukweni akhe. Wahlala phansi embhedeni, izinyawo zakhe zisekhona phansi, izinwele zakhe ezibomvu ziyinkimbinkimbi esembozweni esiluhlaza.
  
  
  Wathi:" asinaso isikhathi esiningi ndawonye, sibheke phezulu ophahleni. Umoya omncane wafika ngefasitela elivulekile, umoya omncane wasolwandle. "Kungakhathaliseki ukuthi konke kusebenza kanjani."
  
  
  "Ngiyazi."
  
  
  "Angifuni ukulinda okuthile okungenzeka manje nasesikhathini esizayo ndawonye. Kungenzeka ukuthi ngeke kwenzeke."Waqala ukuvula ibhulukwe lakhe.
  
  
  Wabheka unah. "Erica, wenzani, mthungi?"
  
  
  Wathi:" ngiyagqoka, angibheki. Ibhulukwe lasuswa. Wakhumula ibhulukwe lakhe elincane futhi waxosha ukuzazisa kwakhe. Wayembheka phansi.
  
  
  "Uyaqaphela ukuthi Ustavros angangena lapha noma nini?"wambuza.
  
  
  "Kuphela phakathi nesikhathi sasekuseni."Wayekhiphe isibhamu sebhulukwe lakhe eliphuzi okhalweni futhi wayedonsa i-ih yakhe phezu kwezinqulu zakhe. Kwakunengcezu yezingubo zangaphansi kuphela ngaphansi, ucezu oluncane lwendwangu olungazange lumboze lutho.
  
  
  Ngamkhumbula, futhi umphimbo wami womile. Wakhumbula injabulo yezilwane emsulwa ayeyizwa naye.
  
  
  "Erica, angicabangi" ngazama ukuphikisa.
  
  
  "Sekuyisikhathi," wangiqinisekisa, ehamba kancane embhedeni. Wabuka umzimba wakhe uhamba futhi welula. "Wena ngokwakho wathi Ustavros cishe uyochitha lonke ekuseni ekhuluma nomlawuli omusha wekamu."
  
  
  "Asikwazi ukuqiniseka ngalokho", ngasho njengoba ekhipha ibhande lami. Ukushaya kwami kwenyuka, futhi waba nomuzwa wokuthi wayejwayele ukusabela kwangaphakathi lapho emthinta.
  
  
  Wangidonsela kuye futhi wasondela kimi. Isandla sami sobunxele sathuthela esifubeni sami ngokwaso.
  
  
  "Yeka indlela okumelwe siqiniseke ngayo, Nick", waphefumula, wafinyelela ezingutsheni zami.
  
  
  Yeka isihogo, ngacabanga. Umnyango wawukhiyiwe. I-luger izofinyeleleka kalula."Sizozwa Ustavros ngaphambi kokuba angene ekamelweni. Futhi nganginomuzwa ofanayo No-Erica. Lokhu kungase kube okokugcina.
  
  
  Waphenduka futhi wavumela amehlo akhe ukuba azulazule phezu komzimba Ka-Erika kanye ne-mane yezinwele ezivuthayo eziwela emahlombe akhe anobisi, futhi wazibuza ukuthi ngabe wake waba khona yini owesifazane ofiseleka kakhulu kuno-Erika nystrom. Noma kuphi. Noma nini.
  
  
  Wamanga u-ee futhi umlomo wakhe wawushisa futhi umanzi, futhi kwakunesidingo endleleni ayecindezela ngayo izindebe zakhe ukuze zimbe. Lapho siqabulana, wangikhumula, futhi angizange ngimvimbe. Khona-ke salala ndawonye embhedeni, futhi wakhipha izikhwama zangaphansi ezicacile ezinqeni nasezinqeni zakhe. Ekugcineni, wangisiza ngokudida u-ih.
  
  
  Walala emuva, amehlo akhe acishe avala, futhi wangifinyelela. Ngahamba ngaya kuye, futhi wangidonsela kuye. Saphinde saqabulana ngentshiseko, futhi wangibamba wangithinta. Lapho engidonsa, kwaba nesikhathi lapho umlomo wakhe uvuleka ngenjabulo, futhi ukububula okuphansi kwaphunyuka emphinjeni wakhe.
  
  
  Amathanga akhe angishukumisela, ethatha isinyathelo kuqala futhi efuna izinto ngenkani. Wamphendula ngokumcindezela kanzima. Amathanga amade aphakanyiswa embhedeni futhi avalelwa ngemva kwami, angiphoqa ukuba ngijule ngaphakathi.
  
  
  Khona-ke kwaba khona ukuqhuma. Yafika ngaphambi kwesikhathi futhi inamandla amaningi kunalokho engangikucabanga ukuthi kungenzeka, yenza inyama yami ibe nomsindo futhi ibe nomsindo ngamandla ayo angenalutho futhi idlule kuphela ngemva kokuba sobabili sisindiswe kuzo zonke iziyaluyalu ezazisakheka ngaphakathi kithi. Sasishiywe nenjabulo ethambile eyayingena kancane kancane ezingxenyeni ezijulile nezisondelene kakhulu zethu.
  
  
  Bagqoka kancane. Kwakusekuseni kakhulu. Nokho, waqala ukwesaba ukuthi Kungenzeka Ustavros angaveli. Kungenzeka ukuthi usesikhumulweni sezindiza ulinde indiza eya E-Athene. Kungenzeka ukuthi wathi wabuya emini kuphela ukuze aphonse noma yibaphi ababemjaha endleleni yakhe.
  
  
  Yayineminyaka eyishumi nanye namashumi amathathu. U-Erica waphuza i-whisky eyengeziwe, futhi ukungezwani ngaphakathi Ku-nah kwakukhula, okwakubonakala ngokusobala ebusweni bakhe.
  
  
  "Ngiya egumbini lokwamukela izivakashi", esho eneminyaka eyishumi nanye namashumi amathathu nanhlanu.
  
  
  "Kungani?"
  
  
  Wathi: "mhlawumbe washayela ucingo futhi washintsha izinhlelo zakhe, wathatha ugwayi omude. "Bangase bazi okuthile."
  
  
  Angizange ngizame ukumvimba. Wayethukuthele kakhulu, nakuba sasike sathandana ngaphambili.
  
  
  "Kulungile," ngishilo. "Kodwa uma uhlangana Nostavros, ungazithathi wena. Makeze lapha."
  
  
  "Kulungile, Nick. Ngiyathembisa."
  
  
  Khona-ke uyise U-Erica waqala ukuhambisa igumbi. Usam wakhe wayethukile. Kwakubalulekile ukuba silethe Ustavros lapha. Besilokhu sijaha i-ego isikhathi eside ngokwanele.
  
  
  Kwaba ngemva kwemizuzu emihlanu Nje U-Erica ehlele emcimbini wokwamukela izivakashi ehhotela lapho ezwa isiphithiphithi egcekeni. Wakhipha i-luger engu-9 mm waya emnyango. Walalela ngokucophelela. Kwakunomunye umsindo. Ngamlinda, kodwa akwenzekanga lutho. Wavula umnyango ngokucophelela nangokuthula. Lapho eyivula ngamasentimitha ambalwa, wabheka ngaphandle egcekeni. Kwakungekho muntu owayembona. Umyeni wakhe wabheka phansi ehholo futhi wabheka emuva naphambili.
  
  
  Akukho lutho. Umhubhe we-mistletoe uvula ama-arch aholela engadini. Ngaya futhi ngabheka ngaphandle, futhi futhi angizange ngibone lutho. Kwakunendlela yokuphuma engadini engamamitha angaba ngamashumi amahlanu phansi ehholo. Ngokushesha wehlela lapho, wabheka nxazonke, futhi ekugcineni wayeka. Kumelwe ukuba izinzwa zami zazisengozini, nganquma. Wabuyela emnyango wegumbi owawuvulekile wangena.
  
  
  Lapho nje ebamba umnyango ukuze awuvale ngemva kwakhe, waphawula ukunyakaza ekhoneni leso lakhe, kodwa kwase kwephuze kakhulu ukusabela. Ukushaywa kanzima ngemuva kwekhanda lami kwabangela ubuhlungu obukhulu ekhanda nasentanyeni yami. I-luger yagxumela engalweni yami. Wabamba umnyango futhi wabambelela njengokwakhe, encike kuwo. Wabona ubuso phambi kwakhe futhi wazizwa enen lokho ayekubonile endlini ephezulu E-Athene. Kwakuwubuso obunzima, obumnyama buka-Adrian Stavros. Wenza umsindo wesilwane emphinjeni wakhe, futhi wafinyelela kulelo buso elibi. Kodwa-ke okunye kwangishaya ekhanda futhi, futhi kwaqhuma izibani ezikhanyayo ngaphakathi. Yayintanta olwandle olumnyama, futhi kwakungekho mgqa ophakathi kolwandle olumnyama nesibhakabhaka esimnyama. Konke kwasondela kimi futhi kwahlanganiswa kwaba yisixuku esimnyama esizungezayo.
  
  
  Isahluko seshumi nanye.
  
  
  "Uvukile ."
  
  
  Ngangizwa izwi lakhe ngokungacacile, njengokungathi liza kimi livela kwelinye igumbi. Amehlo ami avuleka, kodwa angikwazanga ukuwagxilisa. Wabona izinhlobo ezintathu ezingacacile ezazimzungezile.
  
  
  "Eqinisweni, vula amehlo akho."
  
  
  Izwi lalijwayelekile. Yayingeye-Adrian Stavros. Wazama ukugxila emthonjeni wayo. Ubuso buka-Ego babukhanya embonweni wami. Ngagqolozela ubuso obunzima, obunzima obunezinwele ezihlehlela emuva, izinwele ezimnyama, namehlo abandayo aneqhwa, futhi ngazizonda ngokuvumela ukuba bangithathe. Ukubuka kwakhe kwashintsha kuye kwaya kwezinye izinhlangothi ezimbili ezinhlangothini zombili. Omunye wawungowomfana onempilo, onesikhumba esimnyama oneso eliluhlaza okwesibhakabhaka ngaphezu kweso lakhe lesobunxele. Yatholwa yi-ego yomqaphi Kastavros Wasebrazil. Enye indoda yayisencane kakhulu futhi igqoke iyunifomu ye-khaki. Wacabanga ukuthi lesi kwakuyisikhulu esasithathe isikhundla Sikagalatis owayebulewe.
  
  
  "Ngakho", kusho Ustavros ngezwi elinobuthi. "Umshini wokuhlanza amafasitela". Wakhipha uhlobo oluthile lokuhleka okunomphimbo. "Ungubani ngempela, Della?"
  
  
  "Ungubani ngempela, Della?"Ngamphendula, ngizama ukuhlanza ikhanda lami, ngizama ukucabanga. Ngacabanga Ngo-Erika futhi ngazibuza ukuthi nabo babemtholile yini.
  
  
  Ustavros wangikhipha wangishaya ngomhlane wesandla sakhe, futhi kungaleso sikhathi kuphela lapho aphawula khona ukuthi ngangihleli esihlalweni esiqondile. Babengangixhumanisi, kodwa kwakungekho Luger. Uhugo wayesalokhu ehlezi engalweni yami, ngaphansi kwejazi lami elingenamabhodlela. Cishe wawa esihlalweni sakhe lapho isishayo siwela.
  
  
  Ustavros wancika ukuze athathe isinyathelo esihle, futhi lapho ekhuluma, izwi lakhe lalinjengokukhonkotha kwehlosi lensikazi. "Ngiyabona ukuthi awungiboni", esho ehlebeza. Yena, wabona isikhulu sebutho simbheka. "Manje uyazi ukuthi ubhekene nomuntu onjani."
  
  
  Yebo, ngiyahlanya, ngacabanga. Indoda engenasihe edla abanye. Manje wayeseqonda ukuthi kungani babiza u-ego Ngokuthi Impungushe. Kulokhu, wagcina umlomo wakhe uvaliwe. Waqonda phezulu, wabamba ngaphambili kwehembe lakhe, walivula. Wabuka inqwaba yezibazi esifubeni sakhe, ngokusobala ngenxa yomlilo. Kwavela ukuthi zazimboza ingxenye enkulu ye-ego yomzimba.
  
  
  "Uyakubona lokhu?"wayekhonkotha, amehlo akhe ekhazimula kakhulu. "Ngakuthola lokhu emlilweni wasendlini lapho ngiseyingane. Ubaba walala naye ugwayi ovuthayo, owokugcina ochungechungeni lwezenzo zokungabi nandaba nokuzikhukhumeza komkhaya wakhe. Kodwa ngisindile, uyabona. Ungacabangi ukuthi ngizoya esihogweni, ngoba sengivele ngikhona."
  
  
  Ngakho lokhu kwakuyisiqeshana esikhulu esilahlekile sephazili Kastavros. Umlilo waqhuma okuthile ngaphakathi kuye. Lashisa konke okwakusele emphefumulweni, lashiya kuphela umnyombo oshisiwe. Njengoba ayebopha ihembe lakhe, waqaphela ukuthi kungani ayemi obala kangaka. Kumelwe ukuba wonke umzimba wakhe wawuqinile ngenxa yendwangu enamanxeba.
  
  
  "Manje uyaqonda," wangihlebela. "Manje uzongitshela ukuthi ungubani nokuthi wenzani lapha Emykonos, ungihlola."
  
  
  Lo muntu onamaqhubu, onobuso obumnyama eceleni kwakhe wadonsa okuthile okufushane ephaketheni lakhe, cishe kwakuyinduku, uma nje eyisiphukuphuku ngokwanele ukuba aphonsele Inselele Ustavros.
  
  
  "Ingabe lena I-cia?"Izwi elibi likastavros laphindela kimi. "Ingabe ubize Ugalatis ngenkathi uzenza Uminurkas?"
  
  
  Kwakudingeka azisindise, kungenjalo kwakuyobe sekuphelile. Ukube U-Erica wayengahlupheki ekhawunteni yehhotela, njengoba kwabonakala, wayeyobuyela lapha ngokushesha. Uma nginenhlanhla futhi enaka, ngeke angene ekamelweni futhi abe isiboshwa sika-ih. Uyokulwa nalokhu, futhi kumelwe ngiqaphele ukuze ngimsize.
  
  
  "Yebo," ngishilo. "Ivela KUYI-cia."
  
  
  "Yebo, iqiniso liyavela", kusho Ustavros. "Futhi ulapha ukuzokwenza udlame ngokumelene nami?"
  
  
  Amehlo kastavros angihlaba umxhwele ngenzondo enobudlova.
  
  
  "Into enjalo."
  
  
  "Iyini imininingwane yaleli cebo LE-cia?"wafuna Ustavros .
  
  
  Yena wanqikaza. Uma esho okuningi kakhulu, bekuyozwakala kungamanga. Uhusky waphinde wakhulisa iqembu.
  
  
  "Linda," kusho isikhulu esincane esinamazwi amaningi. "Muva Nje Egrisi, siye safunda izindlela ezithile ezisivumela ukuba sibambisane ngokugcwele neziboshwa. Kodwa kuyoba nomsindo kakhulu ukuqala ukuhlolwa okunjalo lapha.
  
  
  Kunoma ikuphi, kumelwe sibuyele ekamu. Sizothatha i-ego nathi."
  
  
  Ustavros wacabanga isikhashana. "Kulungile," esho kabuhlungu.
  
  
  Bangikhipha esihlalweni sami. Ngiyazibuza ukuthi U-Erica ukuphi. Kwadingeka abuyele emuva edeskini elingaphambili. Mhlawumbe bamthola. Kodwa akakwazanga ukumbuza.
  
  
  Lapho bengivalela emotweni eyayilindile ngaphandle kwendlu, endaweni yokupaka izimoto ekude nomnyango, ngacabanga ngokuzama ukubaleka nginesiteji. Ukube bangithatha bangiyisa kulelo kamu, U-Ego wayengeke alishiye liphila.
  
  
  Kodwa kwakungewona umqondo omuhle ukunyakaza ngommese. Indoda enamaqhubu yayiphethe isibhamu ngaphansi kwemibambo yami, Futhi Ustavros wayehlala ngakolunye uhlangothi. Isikhulu sasishayela.
  
  
  Endleleni ezungeza idolobha emgwaqweni oshubile, wayelokhu ecabanga Ngo-Eric. Kwakunzima ukuqonda ukuthi kwenzekeni kuye. Wayazi ukuthi kwakuzodingeka abuyele ekamelweni ngokushesha Nje Lapho Ustavros efika.
  
  
  Sasingaphandle kwedolobha - ngokwesibonelo, emayeleni-lapho siphendukela esithombeni esicijile futhi sibona imoto ima amamitha angamashumi amabili nje ngaphambi kwethu emgwaqweni omncane. Nokho, ngakhumbula ukuthi ngangike ngayibona le moto ipakiwe ngaphandle kwehhotela ngaphambili, futhi ngafinyelela esiphethweni sokuthi yayingeyabaphathi. Isikhulu sacindezela inkinobho yokuhlukumeza, futhi imoto yezempi yama amamitha ambalwa ukusuka kwenye imoto.
  
  
  "Kuyini?"Ustavros wabuza ucurtly .
  
  
  "Kubukeka sengathi imoto iphukile," kukhononda iphoyisa.
  
  
  "Hamba uyomkhipha endleleni", kuyala Ustavros.
  
  
  Ngakwesokudla semoto yethu kwakunegquma, futhi ngakolunye uhlangothi kwakunokwehla okucijile. Iphoyisa laphuma ngakwesobunxele futhi lathuthela ngokuqapha emotweni eyayivimba umgwaqo. Ustavros, owayehlezi ngakwesokudla sami, wavula umnyango ohlangothini lwewa futhi wama emgwaqweni, ebuka. Ngangingedwa emotweni nendoda enamaqhubu ephethe isibhamu eduze kwami.
  
  
  "Mphonse eweni!"Ustavros wabayala ukuba bame eduze kwemoto yethu.
  
  
  "Ngizozama," kusho iphoyisa.
  
  
  Lawo kwakungamazwi okugcina ka-ego. Lapho ema kwenye imoto, wabona Inhloso Ka-Erica indiza phezu kwewa. Kumelwe ukuba wayelalele ngaphandle kwegumbi lehhotela futhi wezwa benquma ukungiyisa ekamu. Weba imoto ehhotela futhi wasimisa emgwaqweni.
  
  
  Ustavros wamemeza iphoyisa lapho libona U-Erika ekhomba le ndoda ngesibhamu.
  
  
  Umgreki waphenduka njengoba isibhamu Sika-Erica sasiqhuma. Kwavela imbobo ebunzini lesikhulu. Waphindela emuva washayisa imoto njengoba U-Erika ekhomba Ustavros ngesibhamu. Wayekhipha isibhamu sakhe, futhi wayemhlonipha U-Erika ngokumkhipha kuqala, ngoba ngangazi ukuthi angamdubula kanjani Ustavros. Wayebhekise Kustavros, futhi isibhamu sakhe saphinde samkhonkotha, samshaya.
  
  
  Indoda enomsindo eyayiseduze kwami emotweni yayingibhekise kimi, ingazi ukuthi kufanele yenzeni kuqala. Ekugcineni, lapho Ustavros elimala, wanquma ukungiqeda kuqala abese elandela U-Erika. Eyakhe, ngabona umunwe wakhe uphenduka umhlophe lapho kuqhuma isibhamu. Ngashaya ingalo yami futhi ngashaya i-ego yakhe, isandla ngesibhamu, futhi isibhamu saqhuma, saphihliza iwindi elaliseduze kwami. I-stiletto yayisesandleni sami. Ngibambe isibhamu kude, ngamcindezela kanzima ngommese futhi ngazizwa sengathi ungena engalweni yakhe. Konke kwase kuphelile ngaye.
  
  
  Ustavros wadutshulwa ehlombe, kodwa kwakuyisilonda nje. Wawa phansi futhi wayephendula umlilo Ka-Erica njengoba ayegxuma ezungeze ingxenye ekude yemoto. Ehlezi phansi futhi esebenzisa imoto ukuze acashe, waya kwenye imoto ephethe isibhamu. Ustavros waphoqa U-Erika ukuba aphinde acashe ngemuva kwewa. Ihhotela lakhe, limdubule ngokunembile lapho ayengalindele khona, ngoba wayecabanga ukuthi ngiseyisiboshwa.
  
  
  Kodwa lapho ngifika kwenye imoto, Ustavros wangibona. Wadubula kabili, futhi izinhlamvu zafaka izingcezu ze-asphalt eduze kwami. Yena futhi wagxumela ekhoneni lemoto futhi waphuma emgqeni wokudubula. Ngesikhathi esilandelayo Ustavros wayesebuyele emshinini wempi. Umgomo ka-Erica wavela eweni, futhi wadutshulwa emotweni, kodwa waphuthelwa. Ustavros wayeshayela. Injini yaqala.
  
  
  Wasukuma wamdubula. Ngokungazelelwe imoto yaphenduka yangishaya. Wazama ukungibopha kwenye imoto. Wadubula isibhamu esisodwa esingenanjongo, wabe esebaleka emotweni eyayisondela. Washayisa enye imoto ngokuzwakalayo. Ngangiseduze kakhulu nomthelela, ngimboza ubuso futhi ngithemba ukuthi insimbi edabukile yayingeke ingishaye. Ustavros waphenduka imoto futhi waphambuka kakhulu endaweni yokushayisana. Wayesendleleni ebuyela edolobheni. Ngemva kwesikhashana, wayesehamba. Wakhomba ngokucophelela, washaya isondo walivula, kodwa waqhubeka. U-Erika wadedela amasosha amabili, izinhlamvu zaqhuma emotweni Futhi zalahlekelwa Ustavros.
  
  
  Wezwa ukukhala kwakhe. "Umthungi!"
  
  
  Wasukuma wavula umnyango wemoto eyayiphahlazekile. Umnyango wawa ezandleni zami futhi washaya umgwaqo. Wangena emotweni wazama ukuqala imoto. Emzamweni wesithathu, konke kwasebenza.
  
  
  U-Erica wahlangana nami emotweni lapho ngimfaka.
  
  
  Sabhonga emgwaqweni Wasestavros. Sasigcina iso ku-ego saze safika edolobheni, sabe sesithola imoto eshiywe eduze nogu. Sawela phansi sabuka, igesi yaphela.
  
  
  "Akakwazi ukuba kude nalapha", Kusho U-Erica. "Ngizoma eduze kwekhefi."
  
  
  "Kulungile, ngizobheka izikebhe. Qaphela."
  
  
  "Nawe, Nick", esho.
  
  
  Wahamba endleleni eya ekhefi. Kwakunezindawo eziningi zokucasha. Ngaya esikhumulweni semikhumbi esincane lapho izivakashi eziningana zazilinde khona isikebhe. Ngangizobuza Ustavros lapho ngizwa umsindo wesikebhe esinenjini. Khona-ke u-ego wambona esikebheni ekupheleni komkhumbi. Isikebhe sasihamba.
  
  
  Ngagijimela kuye, kodwa kwase kwephuze kakhulu. Wayesendleleni. Wamkhomba ngesibhamu, kodwa akazange adubule. Lapho ngibona isikebhe esincane eduze kwami, ngagxumela esikebheni nomnikazi, owayemi lapho umlomo wakhe uvulekile, ebuka yonke into. Ngangisenaso isibhamu.
  
  
  "Izimboni," ngiyala.
  
  
  Walalela buthule. Injini yabhonga.
  
  
  "Manje hamba uyomlanda."
  
  
  "Kodwa..."
  
  
  "Phumani, thatha umthungi!"
  
  
  Waphuma. Ngaleso sikhathi, wayehamba ngemoto esuka ethekwini lasebar, elandela Ustavros. Ngabuka Emuva ngabona U-Erica ekugcineni kwephaneli, ememeza igama lami. Angikwazanga ukubuyela emuva. Unah wamxosha.
  
  
  Wezwa ukukhala kwakhe. "Qaphela!"
  
  
  Ngangifisa sengathi angaba nami, ngoba Ustavros wayebalulekile kuye. Kodwa izimo zazinqume okuphambene. Lapho, wabona Ustavros edlula emnyango we-inner harbor, eshiya umzila omhlophe ocacile ngemva kwakhe. Ngaphandle kwalesi sifunda esivikelwe, kwakunamagagasi amancane, aqhekekile, futhi lapho ngifika lapho, isikebhe sami esincane saqala ukuzamazama, futhi safafaza amanzi anosawoti ebusweni bami, nxazonke Zolwandle i-Aegean oluluhlaza okwesibhakabhaka. Kwakusobala ukuthi Istavros yayibheke esiqhingini esingahlali muntu eduze Kwasedelos.
  
  
  Isikebhe sami sasishesha kunesikebhe Esisheshayo Ustavros asintshontsha, ngakho nakuba ayebambelele ngokulangazela esikebheni sakhe esincane, kancane kancane wasifica. Phakathi naleso sikhathi, ngangicabanga Ngo-Erik emuva Emykonos. Amaphoyisa kuzodingeka anikeze incazelo. Kodwa ucingo Oluya Kucolonel kotsikas luyotshela iziphathimandla konke ezifuna ukukwazi. Ngesikhathi ngibuya, cishe base bewunikeze izindondo Ze-Erica. Uma ngiyibuyisa.
  
  
  Ngavele ngafinyelela, kodwa Ustavros wangishaya. Wangidubula kabili, futhi baphihliza ingilazi yangaphambili yesikebhe. Uma sicabangela indlela isikebhe sami esagxuma ngayo, kwakuyinto Enhle Kakhulu Ustavros ayithola lapho ayekhona. Wakhipha isibhamu sakhe futhi wakhomba ngokucophelela isithombe Sikastavros. Yena, wadutshulwa futhi waphuthelwa. Nginezibhamu ezimbili kuphela ezisele.
  
  
  Saya endaweni encane eshiywe esiqhingini futhi amanzi azola. Ustavros wagijimela ezinsaleleni ezichotshoziwe zesakhiwo esishisayo, esishiswe ilanga. Ngambona elayisha kabusha isibhamu sakhe endleleni, ngakho wayenethuba lokuthola izinhlamvu. Lapho esondela echwebeni, wangidubula kabili ukuze angigcine ngikude. Wayezungeza isikebhe esiyindilinga, ezama ukumkhohlisa. Kodwa umlilo wamvimba. Ngangingakwazi ukuchitha noma yiziphi izibhamu.
  
  
  Ustavros wayegobile ekuqaleni, esebenza kokuthile. Isikebhe sase simisiwe kakade. Yena, wacabanga ukuthi lokhu kungase kube ithuba lami, futhi waphinde wangena esikebheni. Lapho nje ngisondela ngokwanele ukuba ngidubule, Kwabonakala Ustavros futhi waphonsa okuthile esikebheni sami. Wafika ecandid egumbini lami lokugibela. Wayebone isifutho sishisa futhi wayazi Ukuthi Ustavros wayethole i-dynamite. Emykonos, i-ego yasetshenziselwa ukwakha umgwaqo omusha ekugcineni kwesiqhingi. Ngangingenaso isikhathi sokuzama ukuphonsa i-ego yami olwandle. Isifutho sasisifushane. Efaka isibhamu ebhande lakhe, wagxumela eceleni wabhukuda.
  
  
  Ukuqhuma kwavula izindlebe zami futhi kwazamazamisa umoya oshisayo, kwafaka amagagasi amakhulu emanzini. Imfucumfucu yayina nxazonke zami, kodwa yahamba. Wabheka emuva wabona amanxiwa avuthayo ebusweni bamanzi, intuthu emnyama igingqika ibheke esibhakabhakeni.
  
  
  Ngaba nenhlanhla. Yaqhubeka igelezela ogwini oluseduze netheku lasebar. Ustavros wangibona futhi wadutshulwa kabili. Izinhlamvu zashaya amanzi ngemva kwami. Wadubula okwesithathu futhi wangigwaza engalweni. Wafunga ngaphansi kokuphefumula kwakhe. Ngisho noma ngimyisa ogwini, ngingase ngingakwazi ukuphatha isibhamu, ngoba izinhlamvu ezisesibhamu zingase zimanzi.
  
  
  Lapho Ustavros engibona ngiqhubeka ngihamba ngibheke ogwini, waphenduka wabaleka edokisini elalimbozwe izimila zasolwandle. Laliholela engxenyeni eyisicaba, ephansi yalesi siqhingi, ngqo ngemva kwethu,emanxiweni ezindlu zokudoba eziyisithupha ezazishiywe kudala. Ngokusobala wayehlose ukungiqamekela lapho.
  
  
  Kwakunzima ukubona udonga oludala lolwandle, manje olwalungena echwebeni lunama-engeli aqondile. Ngabheka indawo evulekile phambi kwami, kodwa angizange ngimbone Ustavros. Ilanga elishisayo laqala ukomisa amanzi anosawoti kimi njengoba ngangifunda indawo eyayiseduze. Ebudeni obungamamitha angaba ngamakhulu amathathu, yonke indawo yayisicaba, ngaphandle kwama-outcrops amatshe ahlakazekile namadwala ayezungeze futhi anikeza isizinda somugqa omfushane wezindlu zamatshe eziwohlokayo. Ngemva kwazo, kwakunegquma elinamadwala elalibheke enkabeni yesiqhingi, futhi egqumeni kwakunesinye isakhiwo. Kwakuyindlu enezitezi ezimbili engenalo uphahla noma udonga olulodwa, cishe uhlobo oluthile lwesakhiwo somphakathi.
  
  
  Wafiphala ekukhanyeni okukhanyayo, enethemba lokubona Ustavros, kodwa Ustavros wayengekho.
  
  
  Ekhipha isibhamu ebhande lakhe, wakhipha ama-cartridge futhi wasula i-ih. Wavula isibhamu sakhe futhi wasibuka. Amaconsi amanzi ayecwebezela ngaphakathi kweshubhu lensimbi, ekhanya elangeni elibonakele. Wayifaka emlonyeni wakhe wayikhipha ukuze ahlanze ukuzazisa kwakhe. Ama-cartridge amabili ayegcinwe ngokucophelela kangaka ayengase ahluleke lapho eyakhe incike kuwo. Ngangingenaso esinye isikhali, njengoba I-luger yayisesehhotela, futhi i-stiletto yayibambeke ezinhlangothini zomdubuli emgwaqweni oya ekamu lamasosha. U-Erica uzothatha u-ih, kodwa lokho ngeke kungisize okwamanje.
  
  
  Kodwa Ustavros wayengaqiniseki ukuthi ngangingeke ngidubule, noma wayengeke abaleke. Kwakuyimpumputhe encane engangiyithanda. Ngithatha lokhu njengento engcono kakhulu enganginayo, ngavuka odongeni ngaya endlini, ngiphethe isibhamu. Ukube ngangimbonise isibhamu, wayengase enze Ustavros acabange ukuthi ngikulungele ukusidubula, ngimanzi noma cha, futhi ngibeke u-ego ekuzivikeleni. Kodwa nganginethemba lokuthi ngeke kufinyelele kulokho.
  
  
  Wasondela ngokuqapha ezindlini zamatshe. Utshani obude babukhula yonke indawo, ngisho nangaphakathi kwamathambo ezakhiwo ezincane ezingenaminyango noma amafasitela. Utshani babuhamba kancane emoyeni ofudumele lapho ayekhona. Ilanga lalibonakala likhanya kakhulu lapha kunasemykonos engumakhelwane. Lona nomoya ofudumele kancane kancane womisa ihembe lami nebhulukwe lami, kodwa Abasesweden bami babesabambelele emzimbeni wami.
  
  
  Wayihambisa ngokucophelela otshanini obude obunsundu. Izintuthwane ezimbili, ugrey no-prehistoric, zagxuma phezu kwamadwala ukuze ziphume endleleni yami. Kwakungahambi kahle emgwaqweni. Umoya oshisayo wagcwalisa izimbobo zami zamakhala futhi wacishe wangicindezela ngephunga lawo elibolile. Izimpukane zahlasela insimu enotshani phakathi kwamakhaya nami, futhi ngemuva kwengqondo yakhe ngabona U-Alexis Salomos elele emanxiweni asontekile nezimpukane ku-nen yakhe. Wabe esebona ukunyakaza phambi kwakhe eduze kwendlu eseduze.
  
  
  Wagcoba isandla phezu kwamehlo akhe waphinde wabheka. Kwakungekho lutho olwalungabonakala manje, kungekho okunye ukunyakaza, kodwa ngangizwa Ukuthi Ustavros wayekhona. Ngangikuzwa, wonke amathambo emzimbeni wami ethumela izimpawu eziyisixwayiso.
  
  
  Wagijima waya edwaleni eliphakeme eduze kwendlu yokuqala futhi wama lapho, ebuka futhi elalele. Umsindo wezinambuzane wawusezindlebeni zami njalo. Wahambisa isandla sakhe edwaleni wasibeka emhlane wesikhova. Wagxumela emuva, wangishaqisa. Ngaleso sikhathi, U-Adrian Stavros wakhipha ikhanda lakhe ngemuva kwendlu yomugqa wesibili futhi wadedela isibhamu sakhe.
  
  
  Lesi sithombe sasibonakala sifana nomoya onamathelayo. Amehlo abukayo ahlukanisa itshe eduze kwesandla sami sokunene. Ngemva kwesikhashana, isibhamu sesibili sahlasela idwala futhi sahlakaza izinhlayiya zesihlabathi ebusweni bami. Wayikhafula wayikhafulela. Lapho Ustahl ephinde embona, Ustavros wayengasekho. Kodwa lapho engiluma, phakathi kwezindlu zokuqala nezesibili, waphawula ukunyakaza kotshani.
  
  
  Ngokusobala ustavros wanquma ukuthi ngeke ngidubule isibhamu esimanzi. Kunokuba ngijahwe yi-ego yakhe, ngajahwa yimi.
  
  
  "Umzingeli uba isisulu!"kwafika izwi, lilandelwa ukuhleka okuphansi, okuxekethile.
  
  
  Lelo zwi elijulile, elihlanya lalibonakala livela ngaphakathi ekhanda lami kunokuba livele eduze kwezindlu. Ngangingakwazi ukusho ukuthi Ustavros wayekuphi ngempela.
  
  
  "Khona-ke woza uzongithatha, Stavros", ngamemeza.
  
  
  "U-Ilyas", Ustavros wangilungisa ngisendaweni ethile. "U-Alexander igama lomuntu."Lokhu kwalandelwa okunye ukuhleka, ukuphakama, ukuphazamiseka kwengqondo, ukuzulazula emoyeni oshisayo.
  
  
  Wezwa umsindo ehlathini eduze kwendlu yokuqala. Wabheka emehlweni angenalutho amafasitela aphukile futhi akazange abone lutho. Khona-ke ngezwa izwi lakhe ngakwesokudla sami nangemuva kwami kancane, otshanini obude.
  
  
  "Isibhamu asisebenzi, akunjalo?"
  
  
  Ngaphenduka ngabona Ustavros emi ngemva kwami, esesimweni esihluke ngokuphelele kunalokho engangikuzwile ngomsindo wakhe wokugcina. Kungenzeka ukuthi uyahlanya, kodwa wayesalokhu enobuqili. Wangikhomba ngesibhamu wangidubula.
  
  
  Eyakhe yawa phansi eduze kwedwala njengoba yayidonsa isicishamlilo. Itshe lalingasekho phakathi kwethu. Ugawk waklebhula imikhono yehembe lakhe futhi waklwebha ingalo yakhe yangakwesobunxele. Yena, wagingqika kanye lapho ephinda edubula. Amehlo abukayo akhahlela uthuli eduze kwami. Ngamkhomba ngesibhamu edangele njengoba ayedonsa isibhamu okwesithathu. Wayeboshwe esitokisini esingenalutho. Wayengibuka njengoba ayedonsa isibhamu sakhe. Futhi yachofoza ngaphandle kokudubula
  
  
  Ubuso bukastavros bashintsha, futhi wahleka kakhulu, ngokuhleka okukhulu njengoba ayefaka izinhlamvu esikhwameni sakhe. Waphonsa isibhamu kude, wagwaza izinyawo zakhe phansi, wagxumela kuye.
  
  
  Lashaya Ustavros lapho engiphakamisela isibhamu. Wayengenaso isikhathi sokudonsa inhlamvu ngesikhathi eyakhe ibambana naye. Isibhamu sawela phansi njengoba sobabili sasishaya phansi kanzima, sikhahlela futhi siklwebha otshanini obude.
  
  
  Ustavros wamshaya kanzima emhlathini, wamthumela emhlane wakhe. Kodwa lapho ephinda emhlasela, wayesenamandla amaningi ashukumisayo. Ngandlela-thile wathola isibhamu esingenalutho, futhi lapho esebuyele enen, wangishaya ngobudlova isibhamu ekhanda. Lashaya ngesibhakela esibheke phansi, futhi wawa kulo.
  
  
  Lapho ekwazi ukugxila kunen futhi, wagxuma wagijimela emanxiweni anezitezi ezimbili egqumeni elingemuva kwezindlu. Ngizama umnyango wokhuni, ulenga ngendlela engafanele kwelinye ibhande, futhi lapho engena, wawusakhula kancane. Ustavros wahamba ngale ndlela.
  
  
  Kancane kancane wangena esakhiweni esiwohlokile. Kwakunotshani obuningi ngaphakathi njengoba kwakunjalo nangaphandle ensimini. Kwezinye izindawo lalicekelwa phansi, lapho Ustavros ayedlula khona. Kodwa ngajabula ukukhumbula ukuthi le ndoda yayishushiswa kakhulu ukuphila kwayo konke lapho isikhulile, futhi yakwazi ukusinda. Njengoba ngangizungeza ekhoneni lodonga oluwile, ngabona ukubukeka kwakhe kobugovu obungenangqondo, futhi ngemva kwalokho kwaphenduka ibha yensimbi egqwalile ekhanda lami. Ngagxuma, futhi ibha yangidla izinwele futhi yangishaya odongeni lwamatshe olwaluseduze kwami.
  
  
  "Umthungi!"Ngakhononda. Wathola ucezu lwensimbi olwalushiywe izakhamuzi zokugcina zalesi siqhingi. Nalapha futhi, wayenethuba phezu kwami.
  
  
  Wathatha ibha, kodwa walahlekelwa ukulinganisela. Wangishaya ezinyaweni futhi walahlekelwa ukubambelela kwakhe. Ngemva kwesikhashana, waphinde wasijikijela lesi sikhali. Kwafika ebusweni bami futhi ngabe kwangishaya ikhanda ukube kwakwenzekile. Ngagingqika, futhi i-barbell yangihlaba indlebe yangakwesokudla yangishaya kanzima ngaphansi kwami.
  
  
  Ngabamba ibha futhi, ngizama ukuyikhipha ngeqhinga Likastavros, futhi sobabili salahlekelwa yiyo. Ustavros waphenduka wagijima wakhuphuka izitebhisi eziwohlokayo waya esitezi esiphezulu sesakhiwo, lapho kwakukhona khona ukuphela kwesitezi sesibili. Wayenamieverade lapho ekugcineni ephindela ezinyaweni zakhe. Wathatha ucezu olukhulu lwetshe waluphonsa kimi. Wagxuma ehlombe lami, futhi ubuhlungu bamdubula. Waqala ukukhuphuka izitebhisi zamatshe. Wayezobamba Ustavros futhi abulale U-Ego ngezandla zakhe.
  
  
  Lapho ngifika phezulu, enye ingxenye yedwala yangihlasela. Ngagxuma, futhi wawa engozini. Ustavros wayemi ngemuva engxenyeni emincane yesiketi, uhlangothi olungabonakali lwesakhiwo esingemuva kwakhe. Ukuphelelwa yithemba kwabonakala ebusweni buka-Ego obuyisikwele njengoba ayemi engicasukele. Wabheka indawo ephakeme engemuva kwesakhiwo, eyayigcwele amatshe namadwala. Khona-ke, enqikaza kancane, wagxuma.
  
  
  Ngambona eshaya irocks and roll. Wayebambe iqakala lakhe, futhi ubuso Buka-Ego buhlanekezelwe ubuhlungu nentukuthelo. Wakhasa waya edwaleni elikhethekile eliyindilinga elalihlezi ngokungazinzile emthambekeni wedwala. Leli dwala lalingamamitha amathathu ububanzi, futhi idwala elincane laligxunyekwe ngaphansi komngcele walo wangaphambili emthambekeni othambekele kancane ozungeze idwala notshani. Ustavros wafuna ukuba itshe elincane lisebenzise ukuzazisa kwalo ngokumelene nami.
  
  
  Ngagxumela phansi eduze kwakhe, futhi umthelela wangiluma izinyawo. Wawa phambili, kodwa wavuka ngokushesha, engalimalanga. Ustavros wasusa itshe edwaleni. Lapho ngiqala ukumlandela, wakhipha itshe ngomzamo ongaphezu kowomuntu futhi wahlala lapho, ephefumula, engilindele.
  
  
  "Hamba," esho ehlebeza. "Ngizophula ikhanda lakho. Yena..."
  
  
  Sobabili sabona ukunyakaza ngesikhathi esifanayo. Idwala elaliseduze kwakhe, ngaphandle kokusekelwa idwala elalisusiwe, laqala ukwehla endaweni enamajika edwaleni ngaphansi konyawo Lukastavros. Kwabonakala sengathi yayima isikhashana njengoba yayimgqolozele ngokwesaba, yabe isidlulela phambili isuka emthambekeni omncane iya kuye.
  
  
  Ngenxa yedwala elisindayo esandleni sakhe neqakala eliphukile, wayengakwazi ukuhamba ngokushesha ngokwanele. Waqala ukumemeza izixwayiso, kodwa wabe esebona ukuthi akusizi ngalutho. Ubuso bukastavros baphenduka ukwethuka njengoba idwala lafinyelela ku-ego.
  
  
  "Cha!"wamemeza lapho eqaphela, njengendoda ewa esakhiweni esiphakeme, ukuthi ukufa okuqinisekile kwakukude ngemizuzwana nje.
  
  
  Lapho idwala lifika Estavros, limboza u-ego, waphakamisa izandla zakhe sengathi uzomisa ukuqhubekela phambili kuka-ego, kodwa wayethola isivinini esikhulu kakhulu. Yayigingqika kancane esifubeni sika-ego, ithambekele kancane, futhi yahlala lapho. Lapho eqala ukuthinta i-ego, ukukhala okubukhali, okuhlaba umxhwele kwaphuma emphinjeni we-ego. Khona-ke, ngokungazelelwe, kwafa, njengokungathi othile wayecime umsakazo.
  
  
  Ebhekene nobuso obumnyama, waya lapho ayebona khona ikhanda namahlombe Kastavros ephuma ngaphansi kwedwala. Amehlo ka-Ego ayevulekile, egqolozele isibhakabhaka esimhlophe esishisayo. Ingalo yayima futhi iqhaqhazela njengoba imisipha yayifa, futhi yabe isingasaphili.
  
  
  Isahluko seshumi nambili.
  
  
  Unikkor Minourkos naye babehlala ngaphansi kwesambulela esipholile ekhefi elisogwini futhi bebuka imimo yezikebhe zokudoba ezipendwe ngokugqamile Olwandle I-Aegean oluhlaza okwesibhakabhaka. Kwakusekuseni okumnandi futhi sakujabulela.
  
  
  "Ucolonel kotsikas naye baye bachaza konke kuziphathimandla, futhi babonga kakhulu kuwe Naku-Erica", kusho Uminourkos kimi.
  
  
  U-Erica wayesephume eyophuza ikhofi imizuzu embalwa futhi wayengekude nesitolo lapho athenga khona iphephandaba lesingisi.
  
  
  "Kumelwe ukuba sabangela isiphithiphithi endaweni", ngahleka, " kwaze kwaba yilapho bethola incazelo yokudubula konke. Ngiyaxolisa Ngegalatis. Waphuma ngokumelene Nostavros ngesikhathi esingesihle."
  
  
  "Kuzo zonke izimpi, ezinkulu noma ezincane, kunabantu abalahlekile", kusho Abakwaminurko, beqeda i-ouzo yakhe.
  
  
  "Umuntu oyedwa angabangela ukusha okukhulu", ngiphinda.
  
  
  "Ustavros wayengadala okuningi ukube awuzange uyeke ukuzazisa", kusho Uminourkos. "Yingakho ngindiza lapha Ngaya Emykonos ukuze ngikubonge mathupha. Ukotsikas naye ufuna ukukubonga. Ufuna ukukunikeza wena Nonksz Nystrom udumo emcimbini womphakathi E-Athene ngokushesha nje lapho ubuya."
  
  
  Yena, wanikina ikhanda lakhe. "Ngiyabonga kakhulu ngalokhu kucabanga," kusho mina. "Kodwa e-dell yami, asivunyelwe ukuhlonishwa umphakathi."Wayengase acabange ngendlela Uhawke asabela ngayo emkhosini womphakathi.
  
  
  "Kodwa kunemiyalo", kuphikisa Amaminurko. "Ingabe okungenani singathumela i-ih kuwe Futhi Sinqobe Unystrom?"
  
  
  Yena, wahleka. "Kungani kungenjalo? Ingabe ubuyele endlini ephezulu?"
  
  
  "Ngishiya le ndawo", kusho Uminourkos. "Lesi siqephu sangenza ngaqaphela ukuthi umuntu akakwazi futhi akufanele acashe ezweni elingaphandle. Ngikholelwa ukuthi ngisenokuningi engingakwenzela izwe lami, futhi ngingafinyelela okuningi ngenxa yabangane bami. Okungiletha kwesinye isizathu sokuza lapha ukuzokubona."
  
  
  U-Ouzo wayiphuza futhi wabheka Uminurkos. Ngangithanda ubuso be-ego. Wayeyindoda eyayingahlonishwa. "Yini leyo, mnumzane?"
  
  
  Amehlo amnyama ka-Ego ayegqolozele okwami. "Ngikukweleta ukuphila kwami, Nick. Kodwa ngaphezu kwalokho, ngiyakuthanda. Ngiyayithanda indlela owenza ngayo. Yena, ufuna ukuba wena stahl usebenzele mina. Ngifuna umuntu alawule uhlelo lwami lwezokuphepha futhi asondele kimi. Ngiyakudinga, Nick."
  
  
  Ngaqala ukukhuluma, kodwa wathatha isandla sami.
  
  
  "Uyoba nomholo engiqiniseka ukuthi uyoba ngaphezu kokwanele kuye. Futhi kungakunika isabelo semali engenayo emikhunjini yokuthumela. Ngeke ngiphileeverade. Ungagcina ucebe kakhulu."
  
  
  U-Ee wathatha isandla sakhe. "Ngiyaxolisa, Mnu. Minurkos ..."
  
  
  "Unikkor".
  
  
  "Kulungile, Nikkor. Ngiyaxolisa, kodwa angikwazi."
  
  
  "Kungani kungenjalo?"
  
  
  Waphefumula ngokujulile futhi wakukhipha. Ngangibheke eblue harbor, lapho umkhumbi wokuvakasha omhlophe ocwebezelayo wawusondela kithi ukude. "Kunzima ukuchaza," ngishilo. "Ngizitshela izikhathi eziningana ngonyaka ukuthi ngiyahlanya ukuqhubeka ngenza lo msebenzi, ukuthi kuwumsebenzi ongenakho ukubonga okungekho muntu owenza okubi ngawo. Kodwa abantu abanandaba. Futhi naphezu kokukhokhelwa kabi, amahora amaningi, nengozi, kuyingxenye yami. Yilokho engikwenza kangcono, Nikkor. Yilapho ayidinga khona kakhulu."
  
  
  Kwaba nokuthula isikhathi eside. Imvubu yayikhanyisa amaphiko ayo elangeni. Ekugcineni, Amaminurko akhuluma. "Ngiyaqonda."
  
  
  Ngemva kwesikhashana, U-Erica wayehleli esihlalweni ephephandabeni Laselondon. Wathi:" angazi ukuthi bangandiza kanjani lapha nsuku zonke futhi bahlasele ama-tak malo drachma ngamunye".
  
  
  Ngambuza. "Noma yikuphi ukukhuluma Ngostavros?"
  
  
  Waphakamisa iphephandaba ukuze sikwazi ukufunda isihloko esikhulu: KWAKUPHATHELENE NOMBUSI WAMAGREKI, kwakunesithombe Sikaminourk.
  
  
  "Mhlawumbe lokhu kuzokwenyusa inani lentengo yamasheya akho", ngishilo, ngimamatheka.
  
  
  Wasukuma wagona U-Erica. Ngangizochitha izinsuku ezimbalwa naye erenya, njengoba Udavid hawk ayezositshela. Kungokwalabo abanelungelo lokwenza kanjalo.
  
  
  "Sibuyela ehhotela", Kusho Uminurkosu kuye. "Ungathanda ukuza nathi?"
  
  
  Wanikina ikhanda. "Ngicabanga ukuthi ngiyamazi lapho abantu ababili befuna ukuba bodwa. Ngizohlala lapha kuze kube yilapho indiza isuka futhi ngibuke umkhumbi wokuvakasha ungena. Bengilokhu ngikujabulela ukubuka umkhumbi omuhle ungena ethekwini ngomusa."
  
  
  Ngathi: "sawubona, Nikkor". "Mhlawumbe izindlela zethu ziyophinde ziwele ukuze kube ngcono ngaphansi kwezimo ezihlukahlukene."
  
  
  "Yebo," esho.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Ucarter Nick
  
  
  Ukuziphindiselela Kwevatican
  
  
  
  
  
  Unick Carter
  
  
  
  
  
  Ukuziphindiselela Kwevatican
  
  
  
  kuhunyushwe Ngulev Shklovsky
  
  
  
  Isihloko sokuqala: I-vatican Vendetta
  
  
  
  
  
  
  Isahluko 1
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kwakusebusuku kakhulu, futhi wayelinde ukusesha igumbi Likamaxim zhukov. Owesifazane owayesevele engilindile kwakungudaphne. Iwashi elisetafuleni eliseceleni kombhede lalisho ingxenye yesine ngemva kweyisishiyagalolunye. Wayazi ukuthi wayephuma ekamelweni Lakhe Evilla favorita njalo ebusuku, cishe ngo-9: 30, ngakho kwase kuyisikhathi sokulungiselela. Eyakhe yavela embhedeni omkhulu wethusi Lapho Udaphne ayelele khona enqunu ngokumnandi, izinwele zakhe ezinde ezimnyama zinyakaza emcamelweni, amehlo akhe amakhulu nomlomo wakhe obanzi kumamatheka ngenxa yokwaneliseka okukhulu nokwakamuva. Njengoba ayelula umzimba wakhe phezu kwephepha elimhlophe, wayebukeka njengonodoli ophilayo.
  
  
  Wayegqoka kahle. Njengoba ngangigoba isembozo sakhe sehlombe ngesibhamu sami se-luger esingu-9mm-engisibiza Ngothando Ngokuthi Uwilhelmina-Udaphne wangibuka ngamehlo akhe amakhulu aluhlaza. "Kungani ugqoka, sithandwa?"wabuza. 'Kusekusheshe.'
  
  
  "Angikutshelanga lokho? Ngiba nomhlangano webhizinisi sekwephuzile.
  
  
  "Kuyesabeka ukuyeka kusenesikhathi", esho.
  
  
  Ngathi: "isizotha sihle kumuntu. Kodwa lapho Udaphne emvumela ukuba agxume emathangeni amade, anobuhlungu, ngangingenandaba nesizotha. Esihogweni Nozhukov! Wakhipha I-luger esikhwameni sayo futhi wahlola izinhlamvu. Njengoba Udaphne ayebuka, ehlabeke umxhwele, wadonsa ibhavu futhi wahlola umagazini. Awukwazi ukuqaphela kakhulu umuntu onjengozhukov. Wayengummeli we-Wet dels, isigaba se - "Heavy dels" SE-kgb. Njengaye, Uhulumeni Wakhe wamgunyaza Ukuba enze njengoba kwakubonakala kufanelekile; okungukuthi, ukubulala lapho kudingeka.
  
  
  "Ingabe kufanele ngikulinde, Nick?"
  
  
  Ngacabanga ngakho isikhashana. "Kungase kube sekwephuze kakhulu", ngishilo. "Ngizokubiza.'
  
  
  "Uyaqiniseka ukuthi awukwazi ukuhlala?"wakhononda.
  
  
  Wayedlala ngokushaya izinsini zakhe. 'Gqoka.'
  
  
  Wakwenza lokho, ephula isithembiso sokuthi ngizobiza u-hey; futhi ekugcineni wahamba. Ngangazi ukuthi ngangingeke ngiphinde ngimbone, kodwa lowo umsebenzi wami.
  
  
  Waboshwa ngesibambo, wabhapathizwa umnyango wezinto ezikhethekile WE-AX hugo hq, futhi wagqokwa ijazi phezu kwesikhali, waqeqeshwa ukubulala abantu ngezindlela eziningi ezahlukene, kodwa ayikho indlela engathatha indawo yezikhali ezimbili eziyinhloko. Ngihlale ngiyithwala nami . Uluger nostiletto basindisa ukuphila kwami izikhathi eziningi kunalokho engikukhumbulayo.
  
  
  Waphinde wacabanga Ngomaxim zhukov. Wayengumrashiya onenkani, onentambo owayesejoyine I-kgb esemusha.
  
  
  Esikhathini eside esidlule, i-ego yayibelwe "umphangi" Ngenxa Yezigameko Ezimanzi, futhi wayengumuntu ofuna ukuphelela owayethanda umsebenzi wakhe . Izindlela zethu ziye zawela kanye kuphela ngaphambili, Ecaracas. Sahlangana ngengozi egumbini lehhotela, futhi wacela ukuthenga izimfihlo Zasechina ezebiwe ze-United States. Lapho u-emu eyalelwa ukuba enqabe lesi sipho, wazama ukungibulala. Cishe baphumelela. Ubufakazi balokhu buyisibazi esiswini sami; futhi ebusuku ehhotela lakhe wayesamcela inzondo yokuthi amadili angashintshwa kuphela isikhathi, noma i-ego ngokufa. Kodwa kwakungewona umsebenzi wami ukubulala Uzhukov. Ngangidinga nje ukumgwema uma kungenzeka. Umsebenzi wami wawunjengokulandelayo: ngesikhathi U-Ego engekho, yiya egumbini lika-ego futhi uthole idokhumenti yena nezinceku zakhe ZE-kgb ababeyibile enyuvesi ye-courier ezinsukwini ezimbalwa ngaphambili Erime nokuthi wayezodlulisela ku-kgb. Lo mbhalo uqukethe uhlaka lwe-detonator entsha yezikhali zenuzi, umshini oye wenza ukusetshenziswa kwezikhali zenuzi zamasu kwaba okusebenzayo nokulula. Leli lungiselelo linikeza Iunited States inzuzo ecacile yezempi ngaphezu Kwesoviet Union, ngakho-ke, ngokusobala, kwakungafanele ikwazi ukufika Emoscow.
  
  
  
  Lapho eneminyaka engamashumi ayisishiyagalolunye nantathu, wathatha itekisi waya Evilla favorita Hotel Evia Flaminia. Nakuba kwakungumgqibelo ebusuku, kwakuthule kakhulu. Okuwukuphela kwemisindo eyayizungeze amathilomu asondelene, anezindawo zokudlela i-pizza ezikhanyiswe ngokukhazimulayo, noma esithuthuthwini esiseduze, lapho umbhangqwana osemusha wawuhleka khona.
  
  
  Kumelwe ukuba ivilla favorita yathola igama layo ngezikhathi ezinhle kakhulu. Kwakungekho lutho ngaphandle olwalukhuthaza umhambi ukuba achithe ubusuku lapho. Ingxenye engaphambili ye-stucco yayigqekeziwe futhi iqhekekile, futhi upende wawususwa. Izindololwane ezindala zazilenga emafasiteleni aphezulu . Ngaphakathi kwakunekhawunta eklwebhekile lapho indoda endala yase-italy yayilele khona. Wadlula umimmo buthule futhi wakhuphuka izitebhisi waya ngemuva kwegumbi elincane lokwamukela izivakashi. Wama esitezi sesibili futhi wabheka phansi ephasishi elikhanyiswe kancane waya egumbini 307. Waya emnyango wegumbi walalela. Kwakuthule ngaphakathi, futhi izwe lalingakwazi ukumbona. Kodwa lokho kwakungasho Ukuthi Umaxim Zhukov wayengalindele ngaphakathi. Wakhipha isivalo esikhethekile ephaketheni lakhe futhi wakhetha isihluthulelo esasivula isivalo. Ngaphandle kwegama, wafaka ukhiye esikhaleni futhi wavula izixhumi. Ukuvala kwachofoza. Kancane kancane wavula isibambo futhi wavula umnyango. Ngaphakathi, kwakungekho msindo kithi, kwakungekho nkinga kithi . Umshayeli we-luger wamkhipha futhi wangena ngokushesha. Ukubheka ekamelweni elimnyama kwangenza ngaqiniseka ukuthi Ngempela Uzhukov wayehamba ebusuku eya esitolo samaphephandaba esiseduze eyothenga iphephandaba. Wavala umnyango ngemva kwakhe ...
  
  
  Ngemva kwemizuzu embalwa, amehlo ami ajwayela ukukhanya okuncane. Ngabheka phambili ukuze ngiqiniseke ukuthi ngingedwa ngempela, ngabe sengibamba I-luger futhi ngabheka egumbini nasendlini yokugezela eseduze. Leli gumbi lalinempahla encane futhi linuka kabi. - kusuka esinkini elingcolile, phansi ngokhuni, nomatilasi ojulukayo kuhlangene nempuphu ebulala izinambuzane. Izindawo zokudla zazimbalwa futhi zikude. Ifenisha yayihlanganisa umbhede obanzi, itafula eliseceleni kombhede, isihlalo esincane sokubhala, isihlalo esiqondile nesihlalo. Kwakunemingxuma esihlalweni lapho kwakugqamile khona izinto zokugcoba. Kwakungeyena Ngempela Ucavalier hilton, kodwa Uzhukov kungenzeka ukuthi wayesenemvubu efihlekile lapho .
  
  
  Wacabanga ukuthi Uzhukov wayengenalo leli phepha. Yiqiniso, kwakunokwenzeka, kodwa kwakuyoba okuphambene nayo yonke imithetho yomsebenzi wethu. Ugcina into ebalulekile nawe kuphela isikhathi eside ngangokunokwenzeka, bese udlulisela i-ego komunye umuntu, noma uthole indawo efanelekile yokudla kuze kudluliselwe i-ego . Kulokhu, kwakulindeleke ukuthi i-cache ibe lapha, egumbini Likazhukov.
  
  
  Lapho ngemva kwemizuzu eyishumi nanhlanu engatholi lutho, waqala ukuzibuza ukuthi nganginephutha yini. Igumbi lakhe laphendulwa ngokoqobo. Umatilasi kazhukov wawusuhlakazekile, futhi kwakukhona ukugcwaliswa phansi. Isihlalo sasibukeka sinjalo. Amadilowa esihlalo sakhe netafula eliseceleni kombhede akhishwa futhi aphonswa phansi. Konke kwakuseshwa ngokuphelele, ngisho nesinki yangasese. Futhi angitholanga lutho ngaye.
  
  
  Waya efasiteleni wabuka iwashi lakhe. Kwase kuyimizuzu eyishumi kuya kweyishumi. Uma Uzhukov eqhubeka nomkhuba wakhe ovamile, uyobuya ngehora leshumi noma ngokushesha ngemva kwalokho. Wafunga ngaphansi kokuphefumula kwakhe. Kwakudingeka ngithole le ncwadi ngaphambi kokuba ibuye. U-AX ungowabo ukuthi uzodlulisela i-ego kumthwali wakhe wokuqonda ekuseni kakhulu ngosuku olulandelayo, ngakho leli kwakuwukuphela kwethuba lethu lokubuyisa i-ego.
  
  
  Ngabona ukuthi zazingekho izikhala zokungenisa umoya ekamelweni, futhi ngangisola ukuthi lalingakaze libe khona. Cishe abaqashi babeqasha umlandeli phansi lapho kushisa, futhi bavale kahle lapho kubanda. Ngempela kwakuyihhotela elisezingeni lesithathu, ngazo, lapho imithombo yemibhede ikushaya khona emhlane ubusuku bonke, nalapho kungekho manzi ashisayo okufanele uwashefe .
  
  
  Njengoba zazingekho izimbobo ezindongeni engangingazihlola, ngaqala ukwesaba ukuthi ukufuna kwami kwase kuphelile ngokuzumayo. Ngangimane ngiphenduka ukuze ngibheke indlu yangasese lapho ngizwa isiphithiphithi ephasishi. Umshayeli We-luger wambamba, waya kuye, wama eceleni kwakhe, walalela. Wezwa omunye umsindo ephasishi-ukuvulwa nokuvalwa komnyango . Waphumula futhi wabuyisela i-luger emuva ngomzuzu. Njengoba umyeni wakhe ephendukela endlini yangasese, umnyango wavuleka.
  
  
  Kwakunguzhukov.
  
  
  Yena, waphenduka. Isandla sami saphuthuma kuluger.
  
  
  "Hhayieverade", Kusho Uzhukov ngokuthula, ekhomba isibhamu saserussia esifubeni sami. Isandla sakhe sawela; wavala umnyango weza kimi.
  
  
  Wayemude futhi emncane. Kodwa wayenomzimba onentambo, oqinile owawungeke ubukwe phansi. Ubuso buka-Ego babukeka busha, naphezu kwezinwele zakhe ezincanyana.
  
  
  Wangena ebhokisini lami lapho kushona ilanga, wathatha I-luger, wakhomba isibhamu esifubeni sami. Waphosa Uwilhelmina ngesinqumo esisodwa embhedeni.
  
  
  "Ngakho nguwe, Carter", esho, ethatha izinyathelo ezimbalwa emuva.
  
  
  "Ubuyile kusenesikhathi."Ngokushesha ngacabanga ngengxoxo engase ngibe nayo. Ngazibuza ukuthi wayezimisele ukukhuluma isikhathi esingakanani ngaphambi kokuba anqume ukudonsa inhlamvu.
  
  
  "Nginomkhuba wokushintsha ukuziphatha kwami ngokuthanda kwami", esho emamatheka. "Kungigcina ngiphila. Ngokuqondene nawe, elinye iponi lami, ngicabanga ukuthi kwakufanele ngikuphathe kangcono Ecaracas."
  
  
  Umfutho wegazi wami waqala ukuba yi-dreadlocks. Futhi izwi lakhe laphinde laba sohlangothini olungalungile lwesibhamu Sikazhukov. Futhi kulokhu uzozama nakakhulu.
  
  
  "Ngiyaxolisa ngokudideka", emtshela ngesenzo. "Kodwa kuleli gumbi, ungase ubheke lokhu njengokuthuthuka."
  
  
  Wabuza. "Awuzange uyithole i-ego, akunjalo?"Ukumamatheka kuka-Ego kwanda.
  
  
  "Cha, uyifihle kahle. Yiqiniso, nganginesikhathi esincane kakhulu ."
  
  
  "Yebo," esho.. Futhi njengoba usalapha, Carter, ngesaba ukuthi uzoba nesikhathi esincane kakhulu esisele.
  
  
  "Ngicabanga ukuthi ngiyazi ukuthi ikuphi."
  
  
  "Yebo?"washo ngokungenasineke . Wayekulungele ukudubula, kodwa i-emu yayifuna ukwazi.
  
  
  Waqhubeka:" indawo lapho ungeke ucabange khona ngokuqondile ngaso sonke isikhathi". "Kumuntu ohlakaniphile."
  
  
  Ukumamatheka kwaphenduka ukubukeka okuthukuthele. "Ucabanga ukuthi kufihlwe kuphi, Carter? Ingabe isiphetho sakho sokugcina siyoba esilungile noma esingalungile?
  
  
  "Ngangicabanga ukuthi ikhona."Wakhomba umnyango wendlu yangasese njengoba ayemi phakathi komnyango Nozhukov . Ngesikhathi esifanayo, imisipha engalweni yakhe yaqina, futhi i-stiletto yagxumela entendeni yesandla sami ngendlela engabonakali.
  
  
  Ngezwa Uzhukov ehleka ngokuqagela kwami okungalungile, kodwa esikhundleni sokuphenduka abhekane naye, ngawela phansi. Isibhamu sikazhukov saqothulwa, amehlo abukayo abambeka ejaketheni lami njengoba laligingqika futhi liphonsa ummese.
  
  
  Kwakuwukuphonswa okuphambene, kodwa ngenhlanhla, i-stiletto yayisamfaka Uzhukov ehlombe langakwesokudla. Lapho ekhipha ukukhala futhi isandla esiphethe isibhamu siwile, uyise wagxumela kuye esuka phansi. Sashayisa udonga. U-Ego waphenduka ingalo, futhi isibhamu saphuma, sashayisa phansi, sagxumela ekhoneni.
  
  
  Lapho esondela kuye, washeshe wamshaya ngesandla sokudla ebusweni obuncane be-ego, lapho ezwa khona ukuqhuma kwamathambo . Icebo lakhe lokuhlasela okwesibili laqala, kodwa wabona ukuthi kwakungasadingeki. Umoya wokulwa we-Ego awusekho.
  
  
  Kwakuwummese owamkhipha ehlombe lika-ego. Wavula amehlo akhe ebanzi futhi wahlebeza, okwamzwisa ubuhlungu. Wacindezela i-stiletto esihlathini Sika-Ego futhi wafunda ubuso obuncane. Ngambuza, " Ikuphi ehholo?'Wabubula. I-ego yakhe yamshaya ebusweni futhi yamshaya emuva naphambili. "Ngitshele ukuthi le dokhumenti ifihlwe kuphi, Zhukov", ngishilo.
  
  
  Wathi: "i-ego ayikho lapha, iphefumula ngokushesha.
  
  
  "Ake sikhulume," ngishilo. "Sekwephuze kakhulu ukuba kudlalwe imidlalo."
  
  
  Wanikina ikhanda. Umphetho we-stiletto wacindezela kanzima entanyeni Ka-Ego eyayisicaba kwaze kwaba yilapho iphuma igazi. Ngangizwa amazwi akhe ephasishi. Kwazwakala isibhamu. Othile wabuza ngesintaliyane ukuthi konke kulungile yini.
  
  
  Isazaal yakhe. - "V Bene!"Kulungile! Wabuyela Kuzhukov. "Uyabona manje? Manje awunaso isikhathi esiningi esisele. Amaphoyisa kufanele abe lapha noma nini."Ngifuna ukwazi ukuthi le dokhumenti ikuphi ezilalelini. Khuluma!'
  
  
  Wangibuka futhi wayephefumula kanzima. "Wawucabanga ukuthi ngingumuntu nje ovamile ongakujezisa ngoba nje ungisongele ngokufa? Ngiyesaba ukuthi awumazi kahle Umaxim Zhukov."
  
  
  Kodwa u-ego wayemazi kangcono kunalokho ayekucabanga. Wakhumbula ifayela LE-AX elalikuye. Umaxim zhukov wayengeyena nje kuphela umuntu okhulumayo, kodwa futhi wayengumzingeli wabesifazane. Wayeziqhenya kakhulu ngamandla akhe, abesifazane abanama-mistletoe kulo lonke ichibi elingaphandle futhi wayedume ngokuba nesifiso sobulili esikhulu. "Kulungile, Zhukov", ngasho ngobumnene. "Ngeke ngikubulale. Ngizothatha ingxenye yomzimba wakho oziqhenya ngayo-ngizosika into embi ."
  
  
  Ukuzikhukhumeza kwaphela ngenxa yokuzikhukhumeza kobuso obuncane. 'Yini? W-yini?
  
  
  Kwakunamazwi amaningi ephasishi: "wakuzwa engakusho."
  
  
  Wangibuka ngishaqekile. "Ngeke ukwenze!"
  
  
  'Ngizokwenza.'
  
  
  Wathi: "uyahlanya, umjuluko uphuma emlonyeni wakhe ongenhla.
  
  
  "Isiwula."
  
  
  U-Emu wavula impukane yakhe. "Ngakho, Uzhukov?"
  
  
  'Ngibulale!'
  
  
  'Cha, cha. = Lokhu kwenza abantu abaningi bazijabulise ngokwengeziwe.- "Kulungile?"Wayephethwe i-stiletto ebhande eliguquguqukayo le-ego yezingubo zakhe zangaphansi. Wayene-rheumatism engangiyifuna. Ethukile, wabheka ngaphandle ngefasitela. Wabe eseqoqa isibindi sakhe. "Cha," esho. Kodwa kwase kwephuze kakhulu. Yena, wagijimela efasiteleni, wacindezela u-ego, i-rookery yaphuka yawela emgodini. Lapho, emaphethelweni esango elingasempumalanga, kwakunephepha elifihliwe.
  
  
  Uhlaka lwesivalo lwalunamaqoqo amathathu enkuni ngezinga elihlukahlukene lokubola. Kulomnyango, ungqimba oluphakathi lwalubola ngokushesha kunezingqimba ezingaphandle ezipendwe, futhi izingcezu ezinkulu zokhuni zawa zakha isikhala . Kwakunengxenye yephepha eligoqiwe kuleli gumbi. Lapho isivalo sivalwa nomphetho wesakhiwo sefasitela, iphepha lalimbozwa.
  
  
  'Cha! Uzhukov wamemeza, wakhasa waya kimi futhi wazama ukuvuka.
  
  
  Wakhipha iphepha elizungeze i-cache walivula.
  
  
  Ngempela kwakuyisibonelo sendlela yokushisa. Ngangimane ngibeka phansi ukuzazisa kwami lapho Uzhukov ebhukuda eyofuna isibhamu sakhe.
  
  
  Ngaphambi kokuba ngifinyelele kuye, wathatha isibhamu wangikhomba. Wagibela umatilasi owawuqhekekile lapho Kwakukhona Khona I-luger . Isibhamu sikazhukov saqhuma, futhi ngibheke phezulu ngaklwebha ithanga lami langakwesokudla. Wafika embhedeni futhi ngokushesha wabamba I-luger. Lapho Uzhukov ephinda ekhomba, I-luger yalithatha futhi yadubula kabili ngokushesha ngaphandle kokukhomba. Ukubuka kokuqala kwafika emnyango. Kwakunokumemeza okukhulu ephasishi nokungqongqoza emnyango. Ukubona kwesibili kwahlasela lesi sibankwa ngaphansi nje kwenhliziyo. Wagxuma wawa, ehlezi phansi. Wahlala isikhashana amehlo akhe evulekile, wabe esewela phansi efile.
  
  
  Abantu babememeza egcekeni: "Polysia! I-Polysia! "Kwase kuyisikhathi sokunyamalala . Wakhwela ngefasitela esitezi esiphuthumayo sokuphuma emlilweni, futhi wavumela usirens ukuba akhale ekude njengoba ehla emgwaqweni omnyama.
  
  
  
  
  
  
  Isahluko 2
  
  
  
  
  
  
  Ngalobo busuku, njengendlela eyengeziwe yokuqapha, wangena kwelinye ihhotela. Indawo yami entsha yokuhlala yayiseduze Nevia Marco Aurelio, egqumeni elincane eliphambene Necolosseum. Kwakuyindawo empofu, futhi ngemva kokuba sengithuthele ekamelweni elincane, elicinene, ngangikhathazeke kakhulu ngokuzingela kune-kgb. Kwaba ubusuku obungenakuphumula .
  
  
  Ngakusasa ekuseni, wavuka ekuseni, wakhipha isilondolozi Esasingeyona into eqanjiwe njengezhukov, futhi wagqoka. Kodwa isikhathi sokudlulisa idokhumenti sasingcono. Wayezohlangana nomthumeli esikhumulweni sezindiza Urhyme wayengazi ukuthi U-Emu wayithola nini Futhi wayinika nini le Ncwadi njengoba ayegibela indiza Eya Enew York. Kwafika kimi ukuthi ukube Uzhukov wayelahle lo mbhalo kungakapheli amahora angamashumi amabili nane, kungenzeka ukuthi usaphila nanamuhla.
  
  
  Lapho ephuma eyophuza ikhofi, washiya i-ego yakhe ekamelweni lakhe. Njengozhukov, akazange acelwe ukuba ahlale nami isikhathi eside kunesidingo. Isithandwa sengxenye sicabanga ukuthi izinto ziyoba eziphephile lapho sizithwala. Kodwa uchwepheshe uyazi ukuthi uma le nto ifihlwe endaweni enhle yokucasha, iyoba ephephe kakhudlwana lapho. Ngokuvamile izikhulu ezingenalwazi zikhathazekile ngalokhu, kodwa lokhu kukhathazeka akufanele kudlule izimfanelo zezindlu zokukhosela.
  
  
  Ngachitha isikhathi sasekuseni ngihlola kabili isikhathi sokuthatha indiza yendiza yami futhi ngibhalela Udavid hawke,umphathi wami nomqondisi we-Ax Ewashington, umyalezo omfushane. Uhawk ufuna ukwazi ngokushesha ngangokunokwenzeka ukuthi lo mbhalo watholakala ngaphansi kwaziphi ezinye izimo. Umthumeli wabanika umyalezo.
  
  
  Hhayi lapho ikhishwa yidokhumenti yezindawo zokudla, ifakwe ebhokisini likagwayi lesiliva bese ifakwa ebhokisini likagwayi ngomzuzu. Esikhumulweni sezindiza, kwakufanele anikeze umthumeli ugwayi, bese kushintshaniswa izinto ezimbili ezifanayo.
  
  
  Angizange ngi-ode itekisi ehhotela, kodwa ngavele ngehla egqumeni ngaya Ecolosseum. Kodwa kulokhu ukuqapha kwakunganele. Ngemva kwemizuzu embalwa nje ngiyishayela, ngabona ukuthi sasijahwa ifiat emnyama.
  
  
  "Thatha kwesokunxele lapha," etshela umshayeli.
  
  
  "Kodwa wathi ufuna ukuya esikhumulweni sezindiza!"
  
  
  "Khohlwa okwamanje."
  
  
  "Khuthaza o coraggio!"le ndoda yakhononda njengoba yayiphenduka.
  
  
  Ngabheka ngefasitela elingemuva ngabona imoto yefiat ingilandela. Manje kwase kuyisikhathi sami sokukhononda. Wayecabanga ukuthi konke kuhamba kahle ngemva kokuba emkhohlisile. Kodwa ngandlela-thile abangane Bakazhukov bangithola.
  
  
  Ngokushesha saphenduka kabili, sizama ukubalahla. Umshayeli, ethola ukuthi imoto yayisilandela, wasebenzisa leli thuba ukuze abonise amakhono akhe okushayela. Wasidonsela Phansi Ngelabicana, wabuyela emuva emimmo Colosseum futhi wakhuphuka Ngevia dei Fori Imperiali, wabe eseya emimmo Basilica Kaconstantine Nasesithangamini Samaroma esimhlophe njengeqhwa esinamathempeli achoboza ubugovu abila elangeni lasemini.
  
  
  "Uphi manje, signor?"
  
  
  Ngathi: "vele uhambe uqonde", ngibheke emuva efiat. Naphezu kokuphatha kahle komshayeli wetekisi, sasibambezelekile ngenxa yethrafikhi, Futhi ifiat yaqhubeka nathi; yayiseduze kakhulu nami. Sahamba ngecorso Vittorio Emanuele saya Etiber, sawela iponte Vittorio Emanuele saya Evatican. Imoto emnyama yayisasijaha. Ekuqaleni ngacabanga ukufihla lo mbhalo etekisini endaweni ethile, kodwa njengoba ama-agent ayesebenza ngemva kwethu ayethole imoto, ekugcineni leli cebo lalibonakala liyingozi kakhulu. Ngakho saqhubeka sishayela Sihamba ngedella Conciliazione siya Epiazza PIUS XII. Ist. Peter ' s yayisondela phambi kwethu . Lapho ngibheka isikwele esinomthombo omkhulu phakathi, ngavele ngaba nombono. Ngokusobala, kwakuyi-corkscrew manje noma engakaze ibe khona.
  
  
  "Yima, mshayeli", esho ngokushesha, futhi ngesikhathi esifanayo wabheka emuva futhi wabona ukuthi ifiat yayingekho ngaphezu kwamamitha angamakhulu amabili ngemuva kwethu . Ngafaka inqwaba yama-lire esandleni somshayeli, futhi waphakamisa amashiya akhe aminyene, anezihlahla.
  
  
  "Ubenissimo !"wangishayela ucingo njengoba ngangihamba. "Ebocca al lupo!"
  
  
  Kodwa ngabe sengiqaphela ukuthi ngangidinga okungaphezu kwezifiso ezinhle ze-ego yami.
  
  
  Isinyathelo sakhe samthatha; lapho ebuka ngokushesha ehlombe lakhe futhi, wabona ukuthi ifiat yayimi ngakolunye uhlangothi lwesikwele . Kwakunamadoda amabili esihlalweni esingaphambili, ubuso bawo babungabonakali elangeni ntambama. Ngikhuthazwa ukungaqiniseki okubonakala kungikhuthaza . Ngangazi ukuthi uma ngingangena emnyuziyamu Webasilica, ngangizoba nethuba lokubalekela izixuku zezivakashi.
  
  
  Ngakho ngathatha ijubane lami futhi ngashesha ngadlula emagcekeni, ngishayela amakholomu Amakhulu Amagemini ngaya eminyuziyamu engaphesheya. Waphinde wabheka emuva. La madoda amabili aphuma, azungeza imoto emnyama ebukeka kabi, angilandela.
  
  
  Ngokungazelelwe wagxumela ngakwesokudla, wangena emthunzini weminyuziyamu emibili yokuqala, futhi wangena esakhiweni sesithathu esimnyama. Kwakunonogada abafake iyunifomu emnyango. Wadlula kubo engabheki emuva futhi wangena ehholo lapho izivakashi zazigcwalisa khona izitolo zezikhumbuzo. "Mqambimanga umthungi", ekhononda; laba bantu babenamehlo abukhali kunalokho ayecabanga.
  
  
  Ezungezile, U-Odin wayesevele engena ehholo njengoba ayekhuphuka izitebhisi ezimbili ngesikhathi. Nganginesikhathi sokubona ukubonakaliswa kwe-ego okukhathazekile ebusweni obunezinhlangothi, obunezinhlangothi. Wayeyindoda enemisipha enezinwele ezimnyama, egqoke isudi engacacile engwevu. Futhi cishe wayesekgb.
  
  
  Phezulu ezitebhisini, lapho eyakhe, ephefumula, ebheka nxazonke, eyakhe, yabona khona ukuthi ngangisegallery Of The Vatican Library. Kwakuyindawo ende, emincane eyayizungezwe amabhokisi engilazi anezipho Eziya Kupapa Pius ix, Uleo XII, Nopius X. kwakuwumcebo wangempela wezintonga eziyigugu, izithombe ezincane zesiliva, nezitsha zegolide eziqoshwe kahle nezinto zenkolo; izitsha zasendulo zazimi phansi naphakathi kwamabhokisi okubonisa . Ngakwesobunxele sesigcawu, wabona udonga lwangaphandle lubheke egcekeni lapho ayegijime khona imizuzwana embalwa ngaphambili .
  
  
  Igumbi lakhe laskenwa Futhi Ustahl wafuna indawo okungenzeka adle kuyo le ncwadi. Kwakuyingozi kakhulu ukugcina i-ego kuye, futhi wayazi ukuthi nganoma iyiphi inhlanhla, I-kgb yayingeke ikwazi ukuthola i-ego uma ngiyifihla endaweni efanele.
  
  
  Izisebenzi ezifake iyunifomu zazidlula emaphaseji ezinhlangothini zombili zegumbi. Wayezwa ukuqhuma kwamapulangwe phansi njengoba izisebenzi zokulungisa zazihamba zibuya . Khona-ke ngizothatha izenzo zami ezimbalwa phezu kwemisindo ecindezelwe yezinyathelo, ukuze bangaboni ukuthi ngenzani. Wayikhipha ephaketheni lakhe ephethe ibhokisi likagwayi lesiliva. I-kgb enezinwele ezimnyama ingase ivele noma nini. Ngokushesha wafaka iphepha eligoqiwe esandleni sakhe sokunene futhi wafaka ibhokisi likagwayi ephaketheni lakhe eliphindwe kabili. U-Odin poe we-attendants wayeshaya ikhwelo. Ngangima futhi ngenza sengathi ngiyayithanda isiliva kwelinye lamabhokisi okubukisa, ngibuka umlindi njalo kuze kube yilapho engasabonakali. Wabe esefaka lo mbhalo emgodleni Wama-etruscan owawuhlala efasiteleni ekugcineni kwegumbi. Kwadingeka ngiphinde ngigoqe iphepha phakathi ukuze ngilidlule entanyeni emincane.
  
  
  Wayesanda kuya kwelinye ibhokisi lokubukisa lapho kuvela umrashiya emnyango. Wangena ngokushesha, wangibona ngimi, futhi wehlisa ijubane. Futhi wama phambi kwebhokisi lokubonisa futhi wahlola okuqukethwe.
  
  
  Ngangiqiniseka ukuthi akekho owayengibonile ngifaka lo mbhalo emgodleni. Enethemba lokuthi uzobukeka njengesivakashi esivamile, wachitha imizuzu embalwa ebuka lo mbukiso. Khona - ke wahamba kancane phakathi kwamakamelo futhi wabuyisela ukunqekuzisa komlindi emnyango. Lapho esegcekeni, uyise waya efasiteleni futhi wabheka egcekeni. Yena, wabona ukuthi emnyango wesakhiwo wayelinde ukuqala kwesibili Russian .
  
  
  Ngaqhubeka. Ngakho, bacabanga ukuthi bangibambile. Kodwa uma becabanga kanjalo, babengenalo iphepha okwamanje. Le ncwadi yayigcinwe ngokuphepha endaweni ephephile yaseswitzerland. Umthwali wami wayalwa ukuba ahlehlise uhambo lwe-ego amahora angamashumi amabili nane uma ngingaveli, ngakho nalokho kulungile. Manje konke okwakudingeka ngikwenze kwakuwukubalekela laba baserussia ababili bephila.
  
  
  Ngehla ngezitebhisi ngaya esitezi sokuqala sesakhiwo, lapho ngathola khona umhubhe onezindlu zangasese eziningana. Ngaphandle kwalo kwakunomhubhe omkhulu onendawo encane yokungena eholela emnyango wenkonzo. Waya kuzo zombili izinhlangothi zendawo yokwamukela izivakashi emfushane, waphenduka ekhoneni,walinda. Cishe ngokushesha, kwafika isikhulu sezokuphepha sigijima ekhoneni, cishe sicabanga ukuthi nganginyamalele emnyango wenkonzo .
  
  
  Lapho emnika, Ustahl wakhuluma, wabamba u-ego, futhi wamcindezela ukuba akhale. I-ego yakhe ingase imbulale, kodwa akudingeki. Kwakusadingeka ngisuse incwadi yezokuphepha, futhi njengoba ngangikwenza lokho, wayengadingi amaphoyisa ukuba aphenye ngalokhu kubulala. "Sekwephuzile", ngaqamba amanga, ngicindezela i-ego yami ukuba ibubula. "Le ncwadi yaya ewashington ."
  
  
  Lashaywa isibhakela sakhe sobugovu ekuphileni. Uphendukile, okubuhlungu. I-ego yakhe yamshaya entanyeni futhi wawa ngamadolo. Njengoba ngangizobaleka, wavele wangibamba imilenze wangidonsela kuye.
  
  
  Wayekhonkotha. 'Uqamba amanga!'
  
  
  Wafinyelela ebusweni bami futhi waphuthelwa iso lami lesokudla ngamamilimitha ambalwa. U-Ego ruku wamvimba futhi washaya isibhakela sakhe ebusweni buka-Ego obunenyama. Wamemeza wawa odongeni. Ngavuka, futhi njengoba ayesezovuka , ngaphinde ngashaya i-ego yakhe ebusweni. Ugol-ego waphonswa ngaphandle ngenxa yokushayisana. Lapho eshayisa udonga, amaqakala akhe ashayisa i-ego diaphragm yakhe. Umoya waphuma ngokushesha ngenxa yobugovu bamaphaphu akhe, futhi waphinde waquleka. I-ego yakhe yamshaya ebusweni. Wayengazi lutho.
  
  
  Kwakusobala ukuthi akekho owayesegcekeni elikhulu owayeke wezwa ngalokhu kulwa. Ngaya emnyango wenkonzo futhi ngathola umnyango ukhiyiwe, njengoba ngangilindele. Kodwa ngangingacabangi ukuthi ngingadlula emimmo yomunye isikhulu emnyango omkhulu . Izwi lakhe lathatha isivalo salo esikhethekile, nakuba lalingakaqiniseki ukuthi lizosebenza yini ngesivalo esikhulu esidala. Kwazanywa imizuzu eminingana, njalo ngethemba lokuthi izisebenzi zenkonzo zazingeke zivele. Ekugcineni, isivalo sayivula.
  
  
  Ngemva kwakhe, ngezwa ukukhala kwakhe njengesikhulu sezokuphepha. Waqonda. Waphenduka isibambo wavula umnyango. Usunny Brylev wangena ekamelweni . Waphuma waya endaweni encane yokupaka izimoto ngemuva kwesakhiwo waya ekhoneni lapho kwakulinde khona itekisi. Umshayeli wayelele esondweni. Wancika futhi waxhawulana No-Ego.
  
  
  Ngathi: "ngifuna ukuya Ehhotela Idella lunetta".
  
  
  "Mi si live dai piedi", waphendula ; ukube nje ihhotela lakhe belizovele lihambe.
  
  
  Wanikwa i-Lire Yi-Emu futhi wahlala etekisini ngesikhathi eqoqa imali. Lapho eseqedile, wahleka.
  
  
  "Manje, ngokushesha."
  
  
  "Usayini wakho, wakho."
  
  
  Waqala injini, washintsha amagiya, futhi saya emnyango omkhulu, izivakashi ze-mimmo nonogada. Wathatha iphephandaba esihlalweni somshayeli walibamba phambi kobuso bakhe njengoba sasisondela emnyango. Njengoba sasidlula i-mimmo, yayibhekwa ngeso elibukhali kumenzeli WE-kgb, indoda emfushane kunomngane wayo we-ego. Wazibuka kafushane izimali, wabe esephenduka wabheka esakhiweni njengokungathi ulindele ukubona osebenza naye .
  
  
  Njengoba sasidlula Est.peter ' s Square siya emfuleni, wavala iphephandaba futhi wakhululeka. Lo mbhalo wawuphephile - kwaze kwaba yilapho sekukhona imvubu. Manje kwadingeka ngithole indlela yokubuyisa ukuzazisa kwami ngaphambi kokuba umthumeli ahambe ngosuku olulandelayo.
  
  
  
  
  
  Isahluko 3
  
  
  
  ;
  
  
  Angikwazanga ukuxhumana nomthwali kuze kube usuku olulandelayo, kodwa lokho kwakungadingekile. Ngokuqondene nalo mbhalo , iminyuziyamu Yasevatican yavalwa ngemva kwesigamu sehora ehambile eyopakisha, futhi ayizange ivulwe kwaze kwaba sekuseni ngosuku olulandelayo. Ngakho, ngemva kokudla okuphumuzayo, wathunyelwa ehhotela lesithathu uma KWENZEKA I-kgb inakekela ukuqala kwesibili. Ngemva kokudla kwasemini, ngaya endaweni encane yokudlela, nga-oda i-cinzano, futhi ngaphuza i-ego kancane . Kwafika kimi ukuthi ukube Uhawke wayazi ukuthi le mibhalo yayikuphi ehholo, wayengase ajabule ngalokho engangikwenzile ngayo, nokuthi ngangisivele ngithole indlela yokubuyisa le mibhalo. Ngaya ekhemisi futhi ngathenga amajezi kadokotela amade kakhulu. Ngakusasa ekuseni ngizoya embukisweni nginezicathulo ngaphansi kwejakhethi yami, futhi uma kungekho muntu oseduze, ngizocwilisa izicathulo emgodleni Wama-Etruscan bese ngikhipha iphepha. Ngizofika ngokushesha nje lapho kuvulwa umnyuziyamu, ukuze kungabi khona izivakashi eziningi.
  
  
  Ngangisanda kuxazulula amacebo ami lapho kufika intombazane yahlala phansi etafuleni lami. Ngambheka ngesikhathi ngisacabanga ngevatican. Ngokusobala wayeyisifebe: esincane, esinezinwele ezimnyama ezincanyana futhi esenza izimonyo eziningi kakhulu. Wayegqoke ijezi elishibhile elinemigqa nesiketi esasingasakwazi ukumboza amathanga akhe. "Sawubona, Johnny . Ungummelika, akunjalo?
  
  
  Yebo.'
  
  
  "Ngesimo sengqondo sokuzijabulisa, huh?"
  
  
  "Hhayi kulobubusuku."
  
  
  Anginalutho oluphikisana nezifebe. Abantu abaningi kuphela ababazungezile ababonakala bekhubazekile ngokomzwelo, futhi ngithanda owesifazane ukuba abe nempilo, hhayi nje emzimbeni, kodwa engqondweni.
  
  
  Waphikelela. "Ingabe uyaqiniseka, Johnny?"
  
  
  "Yebo," ngishilo. 'Kuyazethemba.'
  
  
  "Sawubona, ngiyazi ukuthi ungubani", esho ngokuzumayo. "Uyisiphoyisa Sasemelika."
  
  
  Wabheka Unah. 'Yini ekwenza ucabange kanjalo?'
  
  
  'Yebo! Isikhulu samaphoyisa! Ngingamvumela ukuba ayibone?"Ingabe usebenza namaphoyisa Aseroma ?
  
  
  "Angiyena ucopp", ngishilo.
  
  
  Wangimomotheka kakhulu. Wathi: "sawubona, Johnny, kunomuntu ongathanda ukuhlangana naye. Sawubona, Gina! Ufavoriska ! Ngaphambi kokuba ngikwazi ukuphikisa, wabiza intombazane eyayisanda kufika kithi futhi wema enqikaza esihlalweni, engibheka ebusweni. Lona wayengabukeki njengesifebe. Futhi wayemuhle kakhulu.
  
  
  "Si encodi!"intombazane encane yathi entombazaneni enhle, ingqongqoza esihlalweni sesithathu. Wabe esethambekela phambili wathi ngezwi eliyimfihlo: "Gina, ukhuluma isingisi esihle. Uyabathanda Abantu Basemelika. Ufuna ukukhuluma naye, akunjalo?"
  
  
  Ugina wazama ukuphikisa isimemo sentombazane encane, kodwa ekugcineni wavuma ukuba acindezelwe ukuba ahlale phansi.
  
  
  "Ugina muhle, akunjalo?"kusho uskinny pride .
  
  
  "Yeka udiabolo!"Kusho Ugina, futhi waqala ukuvuka .
  
  
  Kuhle ukuhlangana nawe, Gina", ngishilo. 'Igama lami Ngingunick. Sicela uhlale nathi."
  
  
  Wanqikaza isikhashana, wabe esebuyela emuva enamahloni. Inah yayinezici ezinhle nezinwele ezinsundu ezikhanyayo zezakhamuzi ezisenyakatho Yemilan nevicenza. Izinwele zikanah zazinde futhi zijiyile, zinemigqa ekhanyayo. Amehlo akhe ayemnyama, umlomo wakhe ubanzi futhi unemizwa, futhi ngaphansi kwebhulukwe lakhe elifakwe kahle nesiketi esifushane,isimo sakhe sasicwengekile.
  
  
  "Ugina unomzala Emelika", kusho enye intombazane, ingayinaki intukuthelo Kagina. "Kodwa ukhuluma Isimelika, kangcono kunesakhe . Uzokutshela. Khona-ke wasukuma wahamba, okokuqala wangibuka.
  
  
  "Kusho ukuthini lokho?"
  
  
  Ugina wakwazi ukumamatheka. "Urose uthanda ukungethula emadodeni. Ucabanga ukuthi nginesizungu.
  
  
  "Futhi yilokho wena?"
  
  
  Wangidubula ngokushesha, wabe esegwema ukubuka kwami. Wonke umuntu uba nesizungu ngezinye izikhathi, akunjalo?
  
  
  "Yebo," ngavuma, ngikhumbula ukuthi ngokuqinisekile kwakusemsebenzini wami. "Ingabe usebenza lapha, Gina?"
  
  
  Ungumlindi, umninikhaya, uma ufuna ukumbiza kanjalo. Kodwa angilali namadoda emsebenzini."Wanquma amazwi okugcina kancane futhi ngokuzimisela. Angizange ngingene emininingwaneni eminingi kakhulu. Umngane wakho Urosa ucabanga ukuthi ngiyiphoyisa, kodwa empeleni akulona ibhizinisi lami.
  
  
  "Bengingeke ngikhathazeke uma bekungumsebenzi wakho.
  
  
  Ngambuza. "Ngingakutholela okuthile?"
  
  
  Wangibuka emehlweni. Wathi:" Ngingathanda, Nick, kodwa njengoba ngishilo, angiyena isifebe."
  
  
  Ngamomotheka. [Ngacabanga kanjalo. Yini ofuna ukuyiphuza?"
  
  
  Wathumela isicelo kumlindi, futhi wa-oda ukudla okulula. Saxoxa isikhashana. Wamtshela ukuthi wayeyisikhulu Sasemelika esasivakashele inxusa Erime.
  
  
  "Uvelaphi Emelika?"Kubuza ugina .
  
  
  "Ezungeze Inew York ."
  
  
  "Ngihlale ngifuna ukuya lapho. Umshana Wakhe Urose wayekhuluma ngokuphila Enew York. Uyazisa kakhulu izindawo zokudlela nezindawo zokudlela. Ingabe zinhle ngempela njengoba esho?
  
  
  Ngamlinda isikhashana. "Ah," ngathi, " bahle ngendlela yabo. Sekuyisikhathi esingakanani usebenza kule bar, Gina?"
  
  
  'Akuhlali isikhathi eside kangako. Angikwazi ukukhokhela irenti."Wehlisa amehlo akhe . "Ngizoya ekhaya maduze," esho ngokwesaba. "Akukho msebenzi lapha namuhla, futhi abawudingi. Ungaphuza nami uma ufuna."Kungani kungenjalo, ngacabanga. "Ngingathanda", ngishilo.
  
  
  Ngamshayela itekisi saya ekamelweni Likagina. Kwakuyigumbi elisophahleni lwendlu endala Evia Delle Quattro fontane. Saqala esitezi sesine, futhi njengoba sasikhuthaza ukuqala kokwehla kwesibili, uyise wancika wamanga ngobumnene. Izindebe zakhe zazithambile, zifudumele futhi zithambile .
  
  
  Ekamelweni, saxoxa ngesikhathi siphuza iwayini. Ugina wakhuluma ngesikhathi lapho ayethandana nomphathi onamandla wezwe elingaphansi Lamaroma, Ugiovanni farrelli othile. Waqala njengomphangi nje wabe esenza izigidi ngokukhwabanisa kwezakhiwo. Ngokusho kwakhe, wamphatha kabi.
  
  
  "Kodwa lokho kwenzeka esikhathini esidlule. Manje ngihlala kude namadoda Giengogiovanni. Ngimi ngezinyawo futhi ngithole imali ngokwethembeka ."
  
  
  Umfutho wegazi wami wakhuphuka lapho ngibona ukumamatheka kwakhe. Wangibuka isikhashana, wabe esevuka wavula inkinobho yokukhanya ukuze kungene abangcwele kuphela efasiteleni eliseceleni kwegumbi . Wakhumula izingubo zakhe ngaphandle kokusho lutho. Izinwele zakhe ezimhlophe zawela emahlombe akhe, futhi amabele akhe agcwele ancenga ukuba athintwe. Ngidonsela umzimba wakhe ofudumele kimi, futhi wancibilika kimi njengoba izandla zami zazigadla ngobumnene phezu kwesikhumba sakhe esinjengovelvet. Izindebe zakhe, ezishisa ngokungazelelwe, zathola ezami, futhi imilomo yethu yavuleka lapho sihlola. Umzimba ayedlala kuwo wawulula futhi ubushelelezi, njengowomntwana oneminyaka eyishumi nesithupha ubudala.
  
  
  "Ngithathe, Nick," esho ehlebela endlebeni yami.
  
  
  Ngamkhumula, futhi wabona I-luger . "Ngakho uyisiphoyisa."
  
  
  "Ngikutshele iqiniso," ngathi. U-Ee wamanga futhi wakhohlwa ngesibhamu.
  
  
  "Umbhede," esho ehlebela. "Ngiyise embhedeni."
  
  
  Ngakwenza. Njengoba ngangilele eceleni kwakhe, izandla zami zathinta umzimba wakhe kwaze kwaba yilapho ehlukanisa izinyawo zakhe ezinde, ezincanyana futhi egijima isandla sakhe phezu kwe-velvety ngaphakathi.
  
  
  "Ben benissime!"wakhononda.
  
  
  Wavumela isandla sakhe ukuba siphakame.
  
  
  "Woza," waphefumula.
  
  
  Wamanga amabele akhe aphelele, futhi waphefumula. "Basta", esho. Lokho kwanele. Manje. Ngifuna wena manje.'
  
  
  Kancane kancane wangena enah. Kwaqubuka ukukhala okukhulu emphinjeni wakhe. Umzimba wakhe wawuphenduka ngentshiseko, futhi ngangikhuthazwa isifiso somzimba esinamandla nesinamandla. Ngazizwa izinqulu zakhe ezimanzi ziseduze kwami, futhi umsindo wokumemeza kwakhe okuhlabayo, okuhlabayo wawukhala ezindlebeni zami. Waklwebha izandla zami ngezipikili zakhe, wagoqa izingalo zakhe entanyeni nasemahlombe ami, wangidonsa phansi, cishe edangele ukuze aqedele lokho esasikuqalile.
  
  
  Kwabe sekufika isikhathi lapho yonke imicabango, wonke amandla okuzimisela, yayingasekho. "Okuningi, okuningi, Nick!"waphefumula. Izindebe zami zagoba zaba ukumamatheka okwakusekuyingxenye yokuhlekisa, ingxenye yokuqonda. Wangigona kakhulu, enokuthambekela kakhudlwana, futhi amathanga akhe aqala ukuzanyazanyiswa njengoba elahlekelwa ukulawula. Ukuzamazama kokugcina, futhi sahlangana ukuze sinqume ukuthi sizokwenzenjani; wakhala ngolaka, ingoma yokulangazelela, nenjabulo ebonakala ingapheli.
  
  
  
  
  Lapho ngivuka ngakusasa ekuseni, kwaba nesikhathi sokwethuka; ukukhanya kokuqala kokwesaba njengoba ngangigqolozele indawo engiyijwayele. Eceleni kwami, umzimba ofudumele wakhononda ngobumnene. Wabheka phezulu wahleka lapho ebona isimo Sikagina Sokulala. Izinwele zakhe zazixubene emcamelweni, i-halo yethusi eyayigqoke izingubo zangaphansi ezimhlophe. Ngokucophelela, wasuka Kunah kwaze kwawa isandla sakhe esifubeni sami. Wathuthumela isikhashana, wabe esephefumula futhi, futhi walala ubuthongo obukhulu.
  
  
  Ngokuthula, ukuze ngingamvusi futhi ngimvumele ngimbuze ukuthi ngiyaphi, ngaphuma embhedeni ngaqoqa izingubo zami. Ngamangala ukuthi angizange ngibuyele ehhotela futhi ngachitha ubusuku bonke Nginogina ezandleni zami. Kodwa kwakungekho lutho oluyigugu egumbini lami lasehhotela, ngoba umgexo Wamaetruscan Emtatsheni Wezincwadi Wasevatican wawusenombhalo oyigugu owawunemfihlo yakhe ebulalayo. Kodwa manje njengoba sengikwazile ukugcina lo mbhalo ungekho ezandleni ZE-KGB, kwadingeka ngiwubuyisele, futhi ngokushesha ngangokunokwenzeka. Lapho egqoke, walungisa iminwe yakhe ezinweleni zakhe, waphinde wabheka umbhede onamaqhubu, amashidi anomswakama nesipho somzimba Omncane Omuhle Kagina, futhi wabhekisa amabombo emnyango.
  
  
  Wayengeke abe nenkinga yokumvusa njengoba ayazi ukuthi wayengeke abe nenkinga . Kodwa wayenguthando lwami lweqiniso, futhi injabulo yabesifazane kwakungafanele neze ingibambe emsebenzini okwakudingeka uqedwe. Wanikeza Unah ukubukeka kokugcina okunothando. Akazange asho lutho; amabele akhe ayenyuka futhi ewa ngokuphefumula ngakunye . Waphuma ekamelweni wavala umnyango kancane ngemva kwakhe .
  
  
  Kwase kuyisikhathi sokukhipha yonke imicabango Kagina engqondweni yami. Kwadingeka ngigxile ekutholeni lo mbhalo, ngiwuthole ngaphandle kokudonsela ukunakekela. Uma ngabanjwa ngengozi ngizama ukubuyisela lo mbhalo , kwakuyoba nezinkinga ezinkulu, uma ngikubeka kancane. Okokuqala, into embi kunazo zonke engenzeka kuma-agent-ngaphandle kokufa-ukuheha ukunakwa komphakathi. Amathuba okuba ngibonakale ngifihlekile ayingozi ngokwanele, kodwa uma ngitholakala ngizama ukuthatha leli phepha, leli phepha lalibukezwa futhi lihlolwe yinoma iliphi iphoyisa lase-italy elalikwazi ukubona i-ego. Ngisho noma ekugcineni ngingaqinisekisa iziphathimandla ukuthi lo mbhalo ungowohulumeni WASE-UNITED STATES, imfihlo iyoyeka ukuba imfihlo ngokushesha ngangokunokwenzeka. Wayeqiniseka ukuthi akuwona wonke amaphoyisa ase-italy ayengeke azimisele ukuthengisa umbhalo oyimfihlo kangaka kothile onesixuku esikhulu sama-lire ezandleni zakhe.
  
  
  Futhi ukube sasitshele Abaserussia ukuthi lo mbhalo wawukuphi ehholo, babeyozama ukuwufinyelela ngaphambi kokuba ngikwenze. Izingcaphuno zalo mbhalo ezisemgodleni Wama-Etruscan manje seziwumgomo wami oyinhloko. Konke okunye kwakungasho lutho . Ngenhlanhla, ngavuka kusenesikhathi Ukuze Ngibe Semtatsheni Wezincwadi Wasevatican lapho uvulwa.
  
  
  Ngangisepiazzale XII, emnyango Wevatican, lapho ngibona isixuku esikhulu sihlangene esigcawini esingaphambi kwami, Ist.Peter ' s Square. Lokhu kwakungeyona into engavamile. Upapa uvame ukuvela kuvulandi wesigodlo sakhe ukuze abusise abathembekile nabahambeli abemi esigcawini. Kodwa namuhla ekuseni, isixuku sezivakashi Namaroma sasibonakala sikhulu kunokujwayelekile.
  
  
  Kwadingeka ngidlule esixukwini, ngihleba ngixolisa kuzo zonke izinyathelo. Amakhanda ayephakanyiselwa emafasiteleni Esigodlo Sikapapa, futhi njengoba umyeni wakhe esondela emaphethelweni esixuku esikhulu, kwaba nokumemeza, okwalandela ukuthula okungajwayelekile futhi okucishe kube yingozi okwagcwala izilaleli. Wema enganyakazi futhi wabheka phezulu njengoba kwakubonakala isithombe sikapapa Paul Vi ogqoke okumhlophe.
  
  
  Waphakamisa izandla zakhe njengesibusiso. Kodwa wayesanda kuqala isibusiso lapho umthelela onamandla uhlukanisa isibhakabhaka njengokuduma kwezulu. Ekuqaleni ngangicabanga ukuthi kwakuyi-muffler yemoto.
  
  
  Ngeshwa, kwakunzima kakhulu.
  
  
  Ngemva kwesikhashana, ingilazi ephukile yaphahlazeka phezu Kukapapa njengoba iwindi elikhulu elinemibala lebhalkhoni le-ego laphuka ngengozi. Othile esixukwini esingaphansi kwebhalkhoni waqala ukumemeza, Futhi Upapa wanyamalala njengoba ingilazi eyengeziwe yawela esixukwini sabantu esigcawini.
  
  
  Abanye babememeza njengoba isixuku sasethukile. Wabheka kuzo zonke izinkomba ukuze abone ukuthi isibhamu sivela kuphi; isibhamu kumelwe ukuba sasibhekiswe Kubaba futhi samkhumbula ngamasentimitha ambalwa .
  
  
  "Ngingubaba!"izwi elihlabayo lase-italy lamemeza.
  
  
  "Bazama ukubulala i-ego! omunye wamemeza.
  
  
  Abantu bagijimela emnyango Wevatican, futhi umsindo wamazwi athukile wakhuphuka emoyeni njengokukhala kosizi nokuphelelwa yithemba kwakho. Izingcezu zengilazi zazisawela esigcawini, kodwa ingxenye eyinhloko yesixuku yagijimela eminyango futhi ayizange iwele ngaphansi kwedolobha lezinhlamvu.
  
  
  Waphinde wabheka kuvulandi, futhi ngaleso sikhathi kwabonakala abantu ababili ababesemigqonyeni. Bagoba phansi ukuze basize Upapski ukuba akhuphuke. Lapho ayigcina khona, wayebona ukuthi ngokusobala yayingalimalanga.
  
  
  Ngemva kwami, kwaba nokunye ukubhonga esixukwini. Wabheka phezu kwehlombe lakhe futhi wabona imoto ende emnyama ihamba ngesivinini esikhulu isuka esigcawini. Ingabe kwakuyingozi nje, ngazibuza, noma ingabe imoto yayihlobene nalokho engangisanda kukubuka?
  
  
  Angazi ukuthi kungani ngokungazelelwe abheka ngaseminyuziyamu nasemitatsheni yezincwadi Yasevatican, lapho athathwa khona. Kodwa lapho ngiyibuka, ngabona indiza enophephela emhlane yehla futhi yanyamalala ngemva kwesakhiwo. Ngokusobala yayibukeka Njengendiza enophephela emhlane yezempi Yasemelika.
  
  
  Kwakungadingeki ngicabange ngakho ngisho nangomzuzwana.
  
  
  Njengoba ayehamba phakathi kwesixuku, waqaphela ukuthi kwakudingeka afike emtatsheni wezincwadi ngokushesha ngangokunokwenzeka. Wadlula kubantu ababethukile futhi wahamba ngezinyawo esuka esigcawini esikhulu eya emnyuziyamu onamakholomu. Lapho uyise engena egcekeni elikhulu, Ustahl Vidny wabuyela ngendiza enophephela emhlane. Kancane kancane wehla ngobuqotho Phezu Komtapo Wezincwadi Wasevatican. Futhi ngemva kwalokho, ngaqaphela ukuthi kukhona okungahambi kahle; okungahambi kahle kakhulu.
  
  
  Waqala ukugijima ngoba wayengenalo ithuba lokulahlekelwa. Eyakhe, yazizwa i-dollar stack yami ishaya ngamandla, futhi i-adrenaline yagcwala emithanjeni yami njengoba eyakhe yayigijimela emnyango womnyuziyamu . Njengoba babethukile ngenxa yesixuku esikhulu, cishe bonke abasebenzi ababefake iyunifomu bashiya izikhundla zabo phambi komtapo wezincwadi Kapapa. Babegijima bethi mimmo me, ih eyes frozen with fear. Ngabheka emuva kuvulandi Lapho Ubaba ayevela khona. Ibhalkhoni lalingenabantu; izingcezu zengilazi kuphela ezahlala zingofakazi abathule balokho engangisanda kukubona.
  
  
  Ngokusobala, babengazi ngesimo sosanta okwamanje; kwakungeke kube isixuku esithukuthele, esethukile. Onogada babegijima beya emuva naphambili bewela isikwele, njengokungathi befuna izinyathelo. Kodwa ngangazi ukuthi babengeke bathole lutho , futhi ngangiqiniseka ukuthi kwakunokuningi ekulweni nasekudidekeni okuvamile kunalokho okwakungaqondakali.
  
  
  Manje kwavela imoto yesibili emnyama ecwebezelayo. Wayegxumeke ngemva kwenye ezungeze izinsika emnyango womtapo wezincwadi. Imoto yamemeza yamisa. Kwakunokwesabisa okukhulu, futhi amadoda amabili akhuluphele, anamahlombe abanzi agxumela ngaphandle emotweni angena esakhiweni. Ngesikhathi esifanayo, kwavuleka isivalo esisezansi kwendiza enophephela emhlane, futhi wabanjwa uchungechunge lokunyakaza endizeni.
  
  
  Umuntu osithekile wayehlala ngemuva kwesondo le-limousine. Kwakungenakwenzeka ukubona ubuso bale ndoda njengoba imoto yayilokhu iqhubekela phambili futhi indiza idlula kimi. Wafiphala futhi wazama ukubhala phansi inombolo yepuleti. Kodwa ngisho noma imoto imile, kusadingeka ube neso Le-X-ray ukuze ubone izinombolo. Leli rekhodi laligqunywe ngendwangu emnyama engabonakali.
  
  
  Lapho imoto ingasabonakali, waqhubeka. Ngangingakwazi ukungena emtatsheni wezincwadi lapho imoto iphambi kwawo, kodwa manje njengoba yayishesha, ngagijimela emnyango wesikhumbuzo sikapapa ngabheka ngaphakathi. Abanye abasebenzi bakhuluma ngokwethuka ngalokho okwakwenzekile.
  
  
  Kodwa amadoda amabili akhiwe ngamandla ayesanda kugxumela ngaphandle emotweni ayengabonakali ndawo. Futhi akekho noyedwa owayeseduze kwabasebenzi base-ih museum ababebonakala beqaphela. Mhlawumbe babengakaze babone la madoda egijimela emtatsheni wezincwadi, kodwa ayembonile. Njengoba esondela ezitebhisini eziholela egumbini lokubuka izinto, kwaqhuma izibhamu ezimbili. Wayenezifundo eziyinkimbinkimbi kakhulu ze-ballistics E-ax , futhi ngangingenankinga yokunquma ukuthi izithombe zaziza emibukisweni lapho umdwebo oyimfihlo kakhulu wawumfihle khona.
  
  
  Yena, wagijima wakhuphuka izitebhisi waya ethree dis, uluger esandleni, umunwe esikhwameni. Lapho ekugcineni ngifika esitezi sokuqala, izinsolo zami ezimbi kakhulu zaqinisekiswa. Inceku eyayigqoke iyunifomu eyayinqume ukuhlala esikhundleni sayo yayingakahambi, manje ilele echibini elikhulu legazi ngalolo suku. Kwakungadingeki ngimgobe ukuze ngibone ukuthi ufile.
  
  
  Sekwephuze kakhulu, wabona iminyango emikhulu eqoshwe nge-oki yesigcawu ivalwa ngaphakathi. Ngagijima lapho, kodwa hhayi ngokushesha ngokwanele. Ngisho Noma Yayisetshenziswa Uwilhelmina, bekungeke kwenzeke ukuvimbela iminyango ukuba ivalwe.
  
  
  Ngezwa ukuchofoza key in the lock. Wadonsa isicupho futhi ukhuni oluzungeze isivalo lwavuleka. Kodwa i-gawk yaphula ingxenye yomnyango wokhuni owugqinsi. Wabe esezwa okunye ukushaya kwenhliziyo futhi waqaphela ukuthi kwakwenzeka okufanayo ngakolunye uhlangothi lomhubhe omude. I - gallery yayivaliwe ngaphakathi ngendlela ephumelelayo kangangokuthi kwacaca ukuthi lo msebenzi - noma yini eyayingase ihlanganise-wawwenziwe ngeziqu ezifanele nokulungiselela.
  
  
  Ngabheka ngokhahlo ukuze ngibone ukuthi kungenzeka yini ukungena embukisweni. Ngezwa amazwi athule ngemva kwami. Angizange ngiphinde ngithathe amanye amathuba naye. Waphenduka njengoba izivakashi ezintathu zazifika ekhoneni. Omunye wabo, owesifazane onobuso obomvu ogqoke ingubo ekhanyayo, wabuka Umshayeli We-luger wamemeza.
  
  
  Ukukhala kwakhe kwangishukumisela ukuba ngenze okuthile. Wagijima waya emgqeni wamafasitela eduze kweminyango evaliwe. Wavula isivalo, wavula leso esasizungeze amafasitela, futhi wancika phambili ukuze abheke egcekeni. Cishe amamitha angamashumi amathathu ukusuka endizeni enophephela emhlane, kwawa ibhasikidi lensimbi elingaphezu kwamamitha amathathu ububanzi nokuphakama, elalihlanganiswe nekhebula lensimbi elijiyile . Indoda ethile yayigxilile ngaphakathi kubhasikidi, futhi ngaphawula ukuthi ibhasikidi lalenziwe ngensimbi eboshiwe, insimbi efanayo eyayimboze phansi kwendiza enophephela emhlane.
  
  
  Manje kwase kucacile ukuthi lokho ayekuqagele ekuqaleni kwakuyiqiniso ngempela. Ukuhlaselwa Kukapapa kwakuyindlela yokuphambukisa ukuze kudonsele ukunakekela ebugebengwini bangempela obabwenziwa njengamanje. Labo ababesekela lokhu babengakaze bahlose ukubulala Upapa. Lokhu kuhlasela kwenziwa ukuze kubangele ukwethuka nokudideka okuvamile. Umgomo wangempela kwakuwukuqoqwa kwengcebo yegolide nesiliva Evela Egallery po Yasevatican Library, okuyiyona kanye igalari lapho lowo mdwebo oyimfihlo ongenakuphikiswa, ongenakuphikiswa wawumfihle khona.
  
  
  Ukukhala kwesivakashi esethukile kwaheha ezinye izivakashi ezaziya emnyuziyamu. Wabheka emuva futhi wacela ukuba bahambe-indlela ayemshaya ngayo yabangela isixuku esasididekile nesesaba. Waphindela emnyango wegumbi, wagoba phansi, walalela ngokucophelela . Yena, wezwa ingilazi iphula, futhi wasola ukuthi amafasitela asegumbini ayephulwe, futhi ngokushesha kwantshontshwa amagugu ayigugu-izipho ezivela kubo bonke ababusi Baseyurophu ababusa, izinto eziyigugu ezadluliselwa kupapa zivela emakhosini nasezikhulwini zesonto . Futhi phakathi kwabo kwakunombhalo okwakumelwe umbuyisele-nganoma iyiphi indlela.
  
  
  Endaweni ethile emnyuziyamu, kwakhala insimbi yokuxwayisa. Kodwa akekho owakwazi ukumisa ukuphanga okunonya kakhulu emlandweni Wase-Italy. Angikwazanga ukuzibamba kodwa ngiyakujabulela ubuhlakani balolu hlelo kanye nokusebenza kahle nobuchwepheshe okwenziwa kubo ubugebengu. Kodwa lo mbhalo engangiwudinga wawusembizeni Yama-etruscan, engabonakali ngemva kweminyango evaliwe kakhulu yesigcawu.
  
  
  "Shayela izisebenzi zokulungisa!"Ngamemeza lokhu kumfundi osemusha wezibalo emi eduze kwami, futhi amehlo nomlomo obanzi ka-ego kwashintsha njengoba ayephonswa phansi ezitebhisini ngu-ego.
  
  
  Wathi: "yebo, mnumzane, i-ego yekhamera idansa esifubeni sakhe njengoba edlula kubavakashi abajabule .
  
  
  "Batshele ukuthi Igalari Kapapa iyaphangwa!"U-Ego wamqamba.
  
  
  Mhlawumbe kwakuwumsindo okholisayo weqembu lami noma iqiniso lokuthi ngangikhuluma isingisi, kodwa kungakhathaliseki ukuthi sasiyini, izilaleli zazola. Wazikhomba emseleni ophephile wesitebhisi. Ngisho nowesifazane owayesevele ememeze lapho ebona I-luger yami ezolile futhi ebonakala eyedwa futhi.
  
  
  Amehlo akhe abuyela Emuva Osukwini. Isihlahla esiqhekekile, esishisiwe ngenhla kwenqaba sabonisa indlela yokudubula kwami kokuqala. Inhlamvu eyodwa yayiyokwanela . Mhlawumbe lokho kwashintsha ngesibhamu sesibili noma sesithathu. Wakhomba ngokucophelela futhi wadutshulwa kathathu ngokulandelana.
  
  
  Wonke umuntu wabubula njengoba izinhlamvu ezinzima zazibashaya. Isivalo sensimbi sasikhala kakhulu, futhi ngenxa yentuthu nezicucu zokhuni, wabona ukuthi isivalo sasiphoqelelwe kanzima. Uwilhelmina waphinde wafakazela ukuthi uyakufanelekela lapho ephinde edutshulwa ngomnyango osindayo. Ngemva kwami, omunye wesifazane wamemeza, futhi izivakashi ezethukile zagijima ngokungaboni zehla izitebhisi zaya egumbini lokwamukela izivakashi.Manje njengoba babengasekho engozini, wasuka, waphakamisa unyawo lwakhe, futhi wakhahlela. I-Tae ex do ingenye yezindlela zokulwa ezinhle kakhulu. Ukuqhuma, Uwill Cha-gi, ukuhlukana kosuku. Umnyango wesibili nesivalo sensimbi kwaphuma esikhwameni sokhuni futhi kwaqhuma phansi.
  
  
  Khona-ke iminyango yavuleka futhi wabona amadoda amabili akhiwe kahle ephuma ezungeze imoto emnyama . Kwakubonakala sengathi kwenzeka emahoreni ambalwa adlule. Kodwa kwase kudlule imizuzu engaphezu kweyishumi noma eyishumi nanhlanu kusukela i - ferret yayihamba nabo lapho amadoda amabili-abangane be-ih ababesendizeni enophephela emhlane-engena emnyuziyamu.
  
  
  Babefaka izinto eziyigugu ngokulandelana ezikhwameni eziningana zikanokusho ezazisele zigcwele ngokweqile. Ubhasikidi wensimbi ayewubonile wawulengiswe phambi kwefasitela elivulekile futhi wawunamathiselwe emnyango wamatshe obanzi ngamakhonkco amabili ensimbi . Indoda yesithathu yafaka izikhwama zelineni kubhasikidi. Amabhokisi okubonisa ingilazi aphulwa, futhi phansi okucwebezelayo kwakumbozwe izingcezu zengilazi .
  
  
  Ngokushesha nje lapho ngiphula umnyango futhi ngibheka indawo yesehlakalo ngokushesha, isela elaliseduze nami laphenduka futhi langikhomba ngesibhamu. Wabiza abangane bakhe ababili, futhi omunye wabo waphonsa isikhwama selineni phansi waqala ukudubula ngokungahleliwe.
  
  
  Wazifihla ngemuva komnyango njengoba izinhlamvu zazikhala emoyeni. Ngezwa umsindo womthofu uqhuma nxazonke zami . Izinhlamvu zashayisa isakhiwo somnyango futhi zacishe zangishaya ekhanda nasesifubeni. Wafunga ngaphansi kokuphefumula kwakhe futhi wahlehla kancane .
  
  
  Omunye umcibisholo wadlula emnyango kamimmo. Walinda isikhashana, wabe esephonsa ikhanda lakhe ekhoneni futhi wadutshulwa. I-gallery yayingabavikeli kangako laba bantu abathathu. Indoda eyadubula kuqala yazama ukugwema. Kodwa Uwilhelmina wayeshesha, futhi washaywa isisulu sakhe sokuqala ngenhlamvu eyashaya ingalo ka-Ego yangakwesobunxele.
  
  
  Ukukhala okucindezelekile kwaphunyuka ezindebeni zika-ego. Wakhononda futhi wawa phezu kwebhokisi lokubukisa elaliphukile, isibhamu sawela phezu kwama-ego eminwe eyayilokhu ikhubazekile futhi ingasizi ngalutho. Amehlo ami awela kumuntu wesibili njengoba nje engidubule.
  
  
  Lokhu kwakungeke kuyeke kalula njengobugovu komunye nomunye. Wadonsela isikhwama sakhe esindayo efasiteleni elivulekile, " ngifuna ukufaka umcebo kubhasikidi wensimbi."Umshayeli Wakhe wadonsa isibhamu, waphuthelwa ithanga lakhe lesobunxele ngesentimitha elilodwa, Futhi U-Em wakwazi ukudlulisela isikhwama kumuntu wesithathu, owayesemi eduze kwefasitela elivulekile.
  
  
  Ngemva kwabo kwakunebhokisi lokubukisa ngengilazi ngakolunye uhlangothi lwekamelo. Ngosuku olwandulela lolo, kwakubekwe umgexo Wamaetruscan eduze kwaleli bhokisi. Kodwa manje njengoba sengikubonile, umlomo wami wawusomile. Kwakungekho vase.
  
  
  Izinkinga ziyizinkinga ezinkulu. Uma amasela engavinjelwa futhi izitsha zingabuyiselwa, imiphumela iyoba engalindelekile. Ngangingacabangi kangako ngesimo, kodwa ngagijimela egumbini lokubuka izinto, ngidubula. Wakhomba indoda eyayilimele futhi wadubula i-emu okwesibili ethangeni langakwesokudla. Wakhishwa, kwasala ama-ego amabili kuphela kubalingani bakhe.
  
  
  Indoda ayeyibone ikhuphukela ebhasikisini lensimbi yaphindela ngaphakathi, futhi lapho yayimi khona, yayikwazi ukubona izingqimba zezikhwama ezimbili zelineni ezigcwele. Indoda enezinwele ezimnyama eyayibasizile yayikulungele ukuhamba. Le gallery yayingenamuntu, ingenawo amagugu ayo ayigugu. Lapho le ndoda iphendula ngomlilo, ngawa phansi. Izinhlamvu zashaya ikhanda lami ngendlela esongelayo. Kodwa ngangilokhu ngidubula, futhi izinkuni nezingilazi zachitheka nxazonke zami. Ngazizwa izingcezu zengilazi ziwela emathangeni nasesifubeni sami.
  
  
  Ukube wayengabulawanga amanye amadoda amabili, ukube wayengabuyanga nalo mbhalo emgqonyeni Wama-etruscan, Uhawke wayengeke angithethelele, uma ngikhuluma iqiniso.
  
  
  "Isigqoko sikacaita!"indoda eyayisefasiteleni yamemeza, inxusa umngane wayo ukuba asheshise. Wangibamba ngezibhamu zakhe njengoba indoda eyayilimele yayinyakaza iye efasiteleni, ishiya umzila wegazi phansi. Ngemva kwesikhashana, la madoda amabili ayesebhasikidi lensimbi nomngane wawo .
  
  
  Wagxuma futhi wadutshulwa kabili njengoba ibhasikidi lalikhuphukela esiswini esivulekile sendiza enophephela emhlane eyayindiza. Kodwa lapho umyeni wakhe eya efasiteleni futhi edubula futhi, ebheka ngaphandle, ubhasikidi owawunabantu ababekulo wawusuvele unyamalele ngaphakathi emotweni eyayihlabelela.
  
  
  Iphaneli lezikhali laphindela endaweni yalo, futhi isibonakaliso sami sokugcina saphonsa insimbi. Waqalekiswa izisebenzi eziningana zasemnyuziyamu namaphoyisa ayishumi nambili angena egcekeni eliqotho ngaphansi kwami. Badubula indiza enophephela emhlane, kodwa kwaba nhlanga zimuka nomoya.
  
  
  Kwakubonakala kungenakwenzeka ukumisa abaphangi. Ngagijimela ngaphandle kwefasitela ngaya egcekeni, nginganaki amanxiwa angemuva kwami - amanxiwa kuze kube muva nje ayegcina amagugu ayigugu kakhulu emnyuziyamu. Izivakashi ezimbalwa ezifuna ukwazi ezazifuna ukuzijabulisa-futhi zakuthola-zazisalokhu zigcwele phezulu ezitebhisini. Omunye wabo, indoda ekhuluphele egqoke amabhulukwe amafushane asebermuda, wayenezibuko entanyeni yakhe.
  
  
  Ngathi: "nginike izibonakude zakho".
  
  
  Wangibheka futhi wangihogela. 'Yiya esihogweni.'
  
  
  Ngokushesha wabhekiswa kuye ngumshayeli we-luger. "Izibonakude", phinda. "Futhi ngobuqotho manje."
  
  
  Ngokungazelelwe, wesaba. Wanginika izibonakude, iminwe yakhe ithuthumela ngokwethuka. Wathatha izibonakude ezandleni ze-ego, wagijima wabuyela efasiteleni futhi wabhekisa izibonakude endizeni enophephela emhlane.
  
  
  Umnyango owawusemhlabathini manje wawusuvaliwe ngokuphelele, uvikela abagibeli namagugu eqoqo lasevatican, kanye nedokhumenti ngeshwa eyayimfihle emgodleni Wama-etruscan. I-helicopter yaqala ukundiza futhi yaphambuka emnyuziyamu. Yayibukwa ngezibuko ngendiza enophephela emhlane, kodwa i-nen yayingenayo imifanekiso yokuhlonza abanikazi. Wabe esenza izibonakude ngefasitela elingasohlangothini lwesobunxele lwendiza enophephela emhlane futhi wabamba ubuso obungemuva kwalelo fasitela. Kwakungubuso obenza izinwele ezingemuva entanyeni yami zime. Ngangicabanga ukuthi kuyamangalisa ukuthi ngangisabheka iphrofayili yendoda engangiyibonile izikhathi eziningi ngaphambili .
  
  
  Angizange ngikhohliswe yithi emehlweni ami, thina umbukeli. Kwakudingeka ngikholwe lokho engangikubona. Kwakuwubuso obunjengobuhlalu, obungenalutho, obunjengesikhumba, obukhulu futhi obunjengobusi. Amehlo ale ndoda ayeyizinqwaba ezinonya ezinjengenyoka ezinamehlo amancane, amnyama njengamalahle abekwe ebusweni obuphuzi, obunjengesikhumba. Umlomo obanzi onezindebe ezincanyana ezigobile zibe ukumamatheka kogebhezi. Kwakuyiphrofayili engangilokhu ngiyibuka: uhlangothi olulodwa lobuso bakhe, olwalungolwezibalo ezonakele kakhulu futhi ezesabekayo engake ngahlangana nazo. Ngangicabanga ukuthi ngimlahlileeverade ngosuku awela Ngalo Eniagara falls.
  
  
  Ngokusobala, wasinda ekuweni. Ujuda wayesaphila.
  
  
  Indiza enophephela emhlane yasuka ngokushesha, yaphinde yaphambuka, futhi yanyamalala ngemva kwesikhashana.
  
  
  Wabuyela egumbini futhi wabheka ekamelweni. Amacala ambalwa kuphela okubonisa awazange athintwe, ngokungangabazeki ngoba okuqukethwe yi-ih kwakungeyona into eyigugu ngokwanele. Kubonakala sengathi amasela ayazi kahle ukuthi ayefunani ngaphambi kokuba angene ekamelweni .
  
  
  Waphinde wamcela ukuba amnike umgexo Wama-etruscan, enethemba lokuthi umane nje wawususwe noma waphulwa . Kodwa umgexo wawungekho, futhi kwakungekho zingcezu zengilazi ezazikhombisa ukuthi wawubhujisiwe ngesikhathi kuphangwa. Nokho, wayazi ukuthi le vase yayingenalo inani elikhulu emakethe. Kwakubaluleke kakhulu kubaqoqi kuphela. Usergey wangikhanyisela. Ujuda, umuntu owayesenesikhathi eside kangaka ephazamisa umsebenzi KA-AX , waba nesithakazelo esikhethekile ezintweni zasendulo zase-italy. Ngangingabazi ukuthi amehlo ami ayekubonile konke ngendlela efanele. Ujuda wayesaphila. Futhi wenza ukweba okumangalisayo kakhulu esikhathini sethu . Futhi wayenomgexo Wamaetruscan, ngoba wayala amadoda akhe ngokuqondile ukuba nawo awuthathe.
  
  
  Wayeguquguquka njengoba ayecabanga ngenjabulo ka-ego yokuthola isimanga esifihlwe emgodleni. Kwakuwumcabango ongemnandi.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Isahluko 4
  
  
  
  
  
  
  
  
  "Akukholakali!"wamemeza Uhawk, ehamba ngolaka phambi kwedeski le-mahogany endlunkulu Yakhe yesikhashana Yaseparis Erue de Fleur. Wangibuka kabi futhi wahamba egqoke isudi yakhe ye-tweed. Izinwele zika-Ego ezimpunga zazingahlanzekile, futhi wayehlafuna ngamandla usikilidi omncane ongakhanyisiwe owawugxuma ngobumnene phakathi kwamazinyo ka-ego.
  
  
  Ngiyaxolisa, " ngishilo.
  
  
  "Kwakungeke kube umsebenzi onzima kangako, Nick", esho ngokuqinile. "Wawunalo lelo dokhumenti elibi ezandleni zakho. Futhi-ke... Angikaze ngizwe indaba engajwayelekile njengalokho ongitshele khona nje.
  
  
  'Ngangingenakho ukukhetha. Kwakufanele ngikwenze. Kwakuyingozi nje eyisiphukuphuku ukuthi
  
  
  "Uyazi ukuthi ubani okufanele ngimphendule ngalokhu?"Uhawk wangiphazamisa. "Kwakuwumsebenzi ohlanganyelwe, khumbula? Kunabantu abasebenza kwezobunhloli bezempi. Kumelwe ngibike lokhu epentagon futhi ... Unkulunkulu, ingabe unombono wokuthi umongameli uyosabela kanjani kulokhu? Lapho ngivala ucingo, bese ngikhuluma naye, ngeke ngikwazi ukulala endlebeni yami yangakwesokudla isonto lonke."
  
  
  "Bheka," ngasho ngokuthukuthela, " uma ufuna ukungiphuca isabelo sami ..."
  
  
  Uhawk wangigqolozela okwesibili, njengokungathi wayengibonile ngihleli lapho okokuqala ngqa. Ama-ego abo ashintsha. Kubonakala sengathi ukushaqeka kwesimo sezulu esibi Olwandle Ibarents kwase kunciphile. Unkulunkulu, nick, wathi, ungangikhathazi. Angikwazi ukukusola nonke, ngiyakwazi lokho. Nakuba abantu abaningi bazozama ukukwenza. Uma okungenani kunephutha elithile, ngizoqhubeka ngihlanganyela nalo. Uyazi, kwakunokunganeliseki okuningi ngeqiniso lokuthi umongameli wanikeza lesi sikhundla KU-ax . Ngiyaqiniseka ukuthi bazogxumela entanyeni yethu .
  
  
  "Angazi ukuthi yini enye engingayenza kuye", ngishilo. "Mhlawumbe... Ngingathanda indlela yokwenza ngendlela ehlukile.
  
  
  Imfucumfucu. Ukube lokhu kuphanga bekungenzekanga namhlanje ekuseni, ubuyoba iqhawe elikhulu kakade. Uma ngikhuluma iqiniso, kwakuhlakaniphile kuwe ukufihla umbhalo kule vase .
  
  
  Wamomotheka kancane. "Yeka ukuthi kuhle kanjani ngawe ukusho lokho. Kumelwe ngivume ukuthi ngacabanga kanjalo."
  
  
  Kodwa uyaqonda, yebo, ukuthi akusizi ukukholisa noma ubani ngalokhu", esho ngokuthukuthela. "Sisesimweni esibucayi kuze kube yilapho sibuyisa lo mbhalo. Ngandlela-thile, wawuzungeza kanjani lo mnyuziyamu ngemva kokuba indiza enophephela emhlane inyamalele?
  
  
  "Lalibekwe emnyango wenkonzo, ukuze lingabanjwa onogada esakhiweni.
  
  
  Kodwa endleleni eya lapho, wahlangatshezwa U-Odin ephasishi elisesitezi sokuqala, lapho kwakunefasitela elalivele licela ukuba lisetshenziswe. Ngokwesibonelo, wagxuma, amamitha amahlanu, ivoti, futhi yilokho kuphela.
  
  
  "Hmm", Kusho Uhawk ekhonkotha. "Okungenani awuzange ubanjwe. Ingabe uyaqiniseka ukuthi wambona Ujuda?"
  
  
  "Uma kungeyena, kumelwe ukuba ungumfowabo oyiwele", ngishilo. "Ubuso babubukeka bufana. Uhawk wanikina ikhanda. Wakhipha ugwayi we-iso rta, wahamba esihlalweni, wahlala phansi. "Ujuda usaphila ... Asizange sithole isidumbu sika-Ego lapho ewela emthonjeni. Ngakho kungenzeka ."
  
  
  Ngathi: "ngangicabanga ngalokhu kwebiwa kobuciko". "Ngesitayela, sifana nezinye izinto eziningi zokweba ezenziwa e-Italy eminyakeni embalwa edlule. Ngiyazibuza ukuthi Ingabe Ujuda wayeyingqondo eyinhloko yazo zonke lezi zigebengu.
  
  
  "Ngicabanga ukuthi," Kuphendula Uhawk, " ukuthi uma lolu chungechunge lokweba Lwenziwa Ujuda, ngizobheja ukuthi kunezinye izisusa ngaphandle kwenzuzo yezimali. Mhlawumbe. Kodwa njengamanje, ngikhathazeke kakhulu ngalo mbhalo kunamacebo Amakhulu Kajuda. Ngokuqinisekile uyothola i-ego kule vase, futhi okuncane kakhulu azokwenza ukuthengisa Kumarashiya noma Amashayina emhlabeni wonke ngenxa yenzondo yakhe Ngentshonalanga.
  
  
  Uhawk wayebukeka emncane kakhulu futhi ekhathele kakhulu esihlalweni sesikhumba ngemuva kwedeski. Kwangikhathaza ukuthi ngangicindezela i-ego yami ngalezi zinkinga.
  
  
  "Uma abanye bekopisha lesi siqhumane, Nick", esho ngobumnene, " singaba senkingeni enkulu. Angizange ngikuchaze ngokuningiliziwe lapho ngikunikeza lesi sabelo ngoba wawungadingi ukwaziswa okunjalo ukuze wenze umsebenzi, kodwa ngikholwa ukuthi manje kufanele wazi ukuthi yini esiyilahlile uma ukwaziswa kugcina kusezandleni zezitha ezingaba khona.'
  
  
  "Ngalokhu, Nick, ungakha izikhali zenuzi ngezinga elincane kakhulu. Ama-mortar nama-howitzers angalayishwa ngeziqhumane ezincane zenuzi, njengezibhamu zamathangi. Ukudubula okukodwa ngesibhamu sethangi kungabulala amakhulu abantu."
  
  
  "Futhi azikho izingxoxo ngezikhali zamasu", ngishilo.
  
  
  Angikholwa ukuthi sasizosebenzisa izikhali ezinjalo ngisho noma sasiziklama futhi sizikhiqiza. Kodwa Amarashiya angase angazibeki wona ngokwawo le mingcele. "Izikhali zenuzi ziyoba ezilungele amaqhawe amancane angami emingceleni ye-ih."Yena, wanikina ikhanda lakhe. "Ngithemba ukuthi wena wawungalungile Ngojuda. Singakwenza ngaphandle kwalo kanye nezinkinga ezihambisana nalo. Angisoze ngakukhohlwa ukuhlinzwa wenza eminyakeni embalwa edlule lapho ayehlose ukushiya eyakhe ngemva Kokuba Emelika-ukucishwa kukagesi ngezikhathi ezithile, inkungu emnyama, amanzi angcolile, imifula ebomvu njengegazi namachibi ."
  
  
  "E-dell ngokwayo", kusho Uhawk, " kodwa konke esinesithakazelo kukho njengamanje ukuthola le ncwadi Kujuda, noma kunoma ubani okule helikopta. Amaphoyisa aserime abonakala esohlangothini lwakho, kodwa angilindele okuningi kuwo. Ungayi kubo ngaphandle uma uthola ukuthi banemiyalo ecacile."
  
  
  "Kuthiwani Nge-Interpol Ku-rime? Ngiyazi abantu abambalwa lapho, futhi cishe bazophenya ngaleli cala."
  
  
  "Ngizosebenza nabo. Yiqiniso, abakwazi ukwazi ukuthi wenzani ngempela."
  
  
  'Ngiyamqonda.'
  
  
  "Ingabe wawunethuba lokubona I-Vatican Library gallery ngaphambi kokuba uhambe ngokushesha kangaka?"
  
  
  "Ngabheka ngokushesha."
  
  
  "Ngicabanga ukuthi kufanele sibheke kahle lesi simo lapho", kusho Uhawk, ebuyisela usikilidi emazinyweni akhe futhi awulume.
  
  
  "Kodwa sikwenza kanjani lokho? Kuzoba nokuvikeleka okuphindwe kabili kuze kuphele uphenyo lwamaphoyisa.
  
  
  Mhlawumbe lokho kungakufanelekela njengomngane wakho E-Interpol, Uhawke wazindla. Kodwa ngeke sithembele kukho. Ngicabanga ukuthi kungcono ukuya ngqo esithombeni esiphezulu."
  
  
  "Iyiphi Ingoma?"
  
  
  "Cha," Kusho Uhawk ehleka. "Baba."
  
  
  Wayekhothamela phambili esihlalweni sakhe. "Khuluma Nobaba?'
  
  
  Kungani kungenjalo?'
  
  
  "Nkulunkulu, angazi ukuthi ngenzeni. Ngiqonde ukuthi, unenqubo nakho konke. Omunye umuntu akakwazi ukukwenza ? Wayekuzonda ukuhlangana nosopolitiki abavelele, futhi Lokho Uhawke ayekushilo kwakungamukeleki nhlobo .
  
  
  "Nick, udinga imvume yokusesha indawo yesigameko sobugebengu. Ngakho uwuhlobo lomuntu okwazi ukukhuluma Nopapa. Ngikholelwa ukuthi Uzothola Upaul vi eyindoda ethandekayo ."
  
  
  "Kodwa ingabe uyongamukela?"
  
  
  "Uma umongameli ebiza i-emu, khona-ke yebo. Uma kwakudingeka siphinde sizame ukubuyisa umbhalo Kazhukov, Upapa wayengase enqabe, ngoba wayezongenela endabeni ephakathi kwemibuso emibili yezwe. Kodwa njengoba kusobala ukuthi imfihlo yethu yombuso yebiwe ngephutha yizigebengu, ngikholwa ukuthi Upapa uyojabula ukusisiza, nganoma iyiphi indlela. Futhi uma ethi ungabheka umtapo wezincwadi, amaphoyisa ngeke akwazi ukukuvimba."
  
  
  Wabubula. "'Kuhle. Ngizobuyela nini Eroma?
  
  
  "Kulobubusuku", kusho Uhawk. "Lokho kusho ukuthi, uma kungaphazamisi izinhlelo zakho kulobubusuku."Amazwi okugcina ayezwakala enobuhlanya.
  
  
  Wathi ngobuso obuqondile, " Kulungile, lowo msizi omncane wendiza ovela endizeni. Unah unamahora angamashumi amabili nane okuphumula kuze kube umjaho olandelayo, futhi wathi hey ... "
  
  
  "Kwanele, Nick", kusho Uhawk kabuhlungu.
  
  
  Wamomotheka futhi wasukuma. "Ngizokugcina uthunyelwe."
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Isahluko 5
  
  
  
  
  
  
  
  
  Isimo sezulu esifudumele Erime sase siphelile; sasinamafu nemvula. Icolosseum yayinamachibi ajulile ayebonisa ubukhulu bokwakhiwa kwezakhiwo zasendulo. Amatshe ayenziwe ngamatshe emigwaqweni ayegcwele amanzi, futhi izivakashi zazihamba nezimoto ezinemibala ehlukahlukene ziconsa amanzi.
  
  
  Amaphephandaba ayegcwele imibiko yokuphanga Evatican. Kodwa kwakumangaza ukuthi bambalwa kangakanani abantu ababebonakala bazi ukuthi kwenzekeni edell ngokwayo. Kwezinye izindaba, kwabikwa ukuthi amabutho e-paratroopers afika ezungeze indiza egcekeni lemnyuziyamu. Abanye ofakazi bokuzibonela babeqiniseka ukuthi izilwane ezidla ezinye zazigqoke izifihla-buso. Elinye iphephandaba labika ukuthi kwakunamadoda ayishumi nambili esakhiweni, wonke ayehlome ngezibhamu futhi esongela izivakashi ngokufa. Elinye iphephandaba labika ukuthi umuntu ongamazi ofake imaski wavela kungazelelwe futhi wasindisa ukuphila kwalabo ababesongelwa izigebengu. Kubikwa ukuthi lo muntu ongaziwa owayegqoke imaski wayenesibhamu sasejalimane futhi ekhuluma Isislavic noma isiheberu.
  
  
  Ngangithemba nje ukuthi amaphoyisa ayezokwaziswa kangcono. Akumangalisi ukuthi amahemuhemu nokuqagela kwakusakazeke kakhulu ngemva kobugebengu obunjalo obumangalisayo, kodwa angikaze ngibone abezindaba bedidekile kangaka. Akazange asifundele isihloko esisodwa esasichaza ngokunembile okwenzeka ngalolo suku lwasekuseni olunelanga.
  
  
  Into engcono kakhulu engangingayenza manje kwakuwukuxhumana nomngane wami U-Antonio Benedetto endlunkulu Ye-Interpol Erime . U-Antonio wayengumhloli osemusha, omuhle owangisiza kabili ukuba ngihlole amafayela E-Interpol. Ngangicabanga ukuthi ngingathembela kuye futhi. Ngabheka kahle ubuso bendoda ayidubula embukisweni, futhi ngangifuna ukutadisha izithombe zezigebengu. Ngangazi Ukuthi Ngingamethemba Utony ukuba agcine ubunikazi bami kuye futhi angibuzi imibuzo.
  
  
  Wasondela kuye ekuseni kakhulu. Izwi lika-Ego lalifudumele futhi linobungane.
  
  
  "Nick", esho ngokushaya ngamandla, " yeka isimanga ongasizwa kuwe futhi, amigo. Yini oyenzayo Ku-rime? Ingabe ungungqondongqondo obangela ukweba Okukhulu Evatican? Ukuhleka kuka-Ego kwakuthathelwanayo.
  
  
  "Akuwona umsebenzi wami," ngishilo. "Ngibhekana nemali yangempela kuphela . Amathini. Cashiers nokunye.
  
  
  Waphinde wahleka. "Kodwa leli cala lathatha umcabango omningi, amigo."
  
  
  "Yebo," ngishilo. "Uma ngikhuluma iqiniso, ngangihileleke ngandlela-thile."
  
  
  "Izikhathi ezine ?"
  
  
  Angizange ngingene emininingwaneni eminingi kakhulu. "Tony, ngingathanda ukubona izithombe zakhe minyaka yonke. Ungakwazi yini ukuhlela lokho?"
  
  
  Yiqiniso . Inzuzo namuhla ayikho nini. Kungcono nakakhulu, sizodla isidlo sasemini. Ngiyazi cafe nice hhayi kude lapha.
  
  
  'Angikwazi ukukwenza namuhla. Nginomsebenzi.
  
  
  Ouch. Ngithemba ukuthi ungowesifazane omuhle."
  
  
  Ngathi, " Cha. "Nobaba."
  
  
  "Akunakwenzeka ! U-Antonio wathi.
  
  
  'Kulungile lokho. Ubaba ongcwele uyangibona ngehora lesibili ntambama ."
  
  
  'Isihe!wathi ngobumnene . "Ngacabanga ukuthi unethonya elikhulu kunaye."
  
  
  Ngathi: "ngosizo oluthile Oluvela Ewashington". "Ngizokutshela ngakho kamuva. Ngingafika ehhovisi lakho ekuseni?'
  
  
  "Ubenissimo", Kusho U-Antonio. "Uhlale ubonakala ungivusa, Nick."
  
  
  Ngalo lolo suku, wabuyela Evatican. Indawo ezungeze le mnyuziyamu yavalwa, futhi amaphoyisa ayebonakala yonke indawo. Kwakungeke kwenzeke ukubuyela embukisweni ngaphandle kwemvume yeziphathimandla . Ungase futhi uzame ukungena Efort Knox.
  
  
  Ukuphepha kukababa manje kwase kungcono kakhulu kunalokho okwakubonakala ekuqaleni. Ababulali babethukile ngokudutshulwa kwakhe ngosuku lokuphanga, futhi akekho owayengasondela kuye ngaphandle kwemibhalo ehlaba umxhwele, bese ehlola ngokucophelela.
  
  
  Umzila wokuqala wokuzivikela wawuhlanganisa amaphoyisa amaningana eduze komnyango wephiko lapho kwakukhona khona izindlu namahhovisi kapapa. Babengabantu abaqeqeshwe kahle, futhi kwathatha isikhathi ukuba bangivivinye.
  
  
  Yiqiniso, wayeshiye zonke izikhali zakhe - futhi ikakhulukazi Ezikawilhelmina-ehhotela. Lapho bengatholi lutho olusolisayo, banginikela emaphoyiseni agqoke izingubo zomphakathi, anginikela Kumlindi Wasevatican.
  
  
  Ekugcineni, ngathuthelwa emagumbini kapapa. La makamelo ayecebile emlandweni wempucuko Yasentshonalanga. Izindonga ezazinamapaneli zazihlotshiswe ngemidwebo yasendlini, ophahleni kwakunama-mosaic, izindonga ezingenakubalwa nemidwebo epholile. Nokho unen wayezitika, cishe ezitika. Umuzwa engangiwuthola lapho ngimbheka wawuwumuzwa wokuhlonipha, ukungabi nalutho ngokuphelele.
  
  
  Ngaboniswa isihlalo egumbini elikhulu lokulinda, futhi ngesikhathi ngimlindele, ngacabanga ngemishini yakhe kubo bonke abaholi bamazwe nezikhulu ezazihlezi egumbini elilodwa. Futhi manje sekuyithuba Likanick Carter, I-Killmaster N3 AX. Ngangingazi ukuthi ukuqhathanisa kwangenza ngahleka noma kwangidabukisa.
  
  
  Kwase kudlule okungenani isigamu sehora, futhi ngangiqala ukukhathazeka kancane lapho kuvulwa umnyango. Indoda ende, ebukeka ihloniphekile egqoke ingubo ebomvu evuthayo kakhadinali yangena endaweni yokwamukela izivakashi.
  
  
  Ngathi: "Mhlonishwa, uvuka ngokushesha okukhulu.
  
  
  Weza kimi, ubuso bakhe bungabonakali. "Ngicabanga ukuthi ungumnu. Carter?"Kuyini?"wabuza ngobumnene .
  
  
  Yebo.'
  
  
  "Ukhadinali Wakhe Upei . Ubungcwele bakho Be-Ego bungakuthola manje. Ungangilandela."Wakhomba ekamelweni ayesanda kungena kulo.
  
  
  Wayelandela eduze, ezwa umsindo wezinyathelo zakhe. Njengoba evala umnyango ongemuva kwethu, wanqekuzisa ikhanda kwamanye amakhadinali amabili, cishe unogada wenhlonipho. Ih amehlo acinene kodwa angathukuthele angitshela ukuthi yonke into engiyenzayo yayibhekwa ngokucophelela, uma ingahlolwa.
  
  
  Ekupheleni kwehholo kwakunezindela ezimbili ezigqoke izingubo ezinsundu. Amadoda ayisihlanu angibuka njengoba ngehlisa ikhanda lami kancane kancane ngoba ngangingazi ukuthi yini enye engingayenza. Upapa Paul wayehlezi phambi kwami obala, ezungezwe izindela ezimbili. Wayegqoke ijazi elimhlophe nesigqoko, futhi esifubeni sakhe kwakunesiphambano esikhulu segolide.
  
  
  Ukhadinali Pei akazange asho lutho. Ushintsho oluncane endleleni ababekhuluma ngayo lwangenza ngathatha isinyathelo esibukhali sokuqhubekela phambili. "Ubungcwele bakho," ngathi, ukwehlisa ikhanda lami futhi, ngingaqiniseki ukuthi kufanele ngikhothame noma cha. Ukumamatheka kweqa izindebe zikababa ezixoshiwe. Mhlawumbe wabona indlela engangizizwa ngingakhululekile ngayo . Mhlawumbe wezwa ukungaqiniseki engangicabanga ukuthi manje kwase kubonakala kimi. Kunoma ikuphi, ngaqiniseka kakhulu ngokumamatheka kwakhe. "Umnu. Carter", esho ngesingisi esiphelele, " ngicela uhlale phansi."Wenza isenzo esihlalweni esiseduze kwakhe, futhi indandatho kapapa ye-ego yakhanya kafushane ekukhanyeni.
  
  
  I-sel yakhe, eyazi kabuhlungu ukuthi ukuthembeka kukahulumeni wami, ingasaphathwa Eyokuthi Uhawk NO-ax, manje kusengozini. Kodwa Ukuziphatha kukababa okudelelayo kwakuthathelwanayo, futhi akubanga isikhathi eside ngaphambi kokuba ngiqale ukuphumula.
  
  
  Ukhadinali Pei wathatha isikhundla ngakwesokudla sikapapa. "Lena insizwa ethunywe Umongameli Wase-United States, Ubungcwele Bakho", kusho Ukhadinali.
  
  
  "Yebo, ngiyakhumbula ukuthi lesi silaleli sasicelwe."
  
  
  Upapa Paul Vi waphendukela kimi, futhi amehlo ami agcwala isikhashana. "Kubonakala sengathi uhulumeni wakho uye wahileleka ekwebiweni kwamuva - futhi okudabukisa kakhulu, okudabukisa kakhulu -."
  
  
  Ngathi: "yebo, Ubungcwele Bakho". "Kwantshontshwa incwadi ebaluleke kakhulu kanye nezipho zikapapa. Ukuvikela i-ego ... u-er ... Ngokumelene nezitha, wathatha inkululeko yokufihla i-ego kwelinye ngokuhlangana nezimbiza zakho ezinhle zama-etruscan. Ezinye izinto zangihambisa emnyuziyamu; abantu ababeze ukuzothatha lo mbhalo kimi ."
  
  
  Ngangazi ukuthi ngangisendaweni eshelelayo, endaweni yezokuxhumana yamazwe ngamazwe. Ngakho-ke, wakhetha amazwi akhe ngokucophelela ngangokunokwenzeka. Lapho Ubaba enqekuzisa ikhanda, njengokungathi uyavumelana nami, wayejabula ngokuthi naphezu kokungaqondakali kwencazelo yami emfushane, eyakhe yayicacile.
  
  
  Wathi: "umongameli wakho, washo lokhu... lo mbhalo, njengoba ubiza i-ego, ubaluleke kakhulu."
  
  
  "E-dell ngokwayo, Ubungcwele Bakho. Yingakho sasilangazelela kangaka ukuhlola igalari futhi mhlawumbe sibuze abasebenzi basemnyuziyamu imibuzo embalwa. Siyaqonda ukuthi amaphoyisa enza uphenyo olunzulu. Kodwa ngenxa yokubaluleka kwalo mbhalo Kuhulumeni Wami, sakuthola kudingekile ukuba siziphathe ngokwethu ... u-er ... uphenyo ngokucophelela ."Ukhadinali Pei wanqekuzisa ikhanda, waqale wabheka Upapa wabe esebuyela kimi. Ngaqhubeka.
  
  
  Ngokwesibonelo, kudingeka sihlole ukuthi imbiza iphakathi kwezinto ezebiwe yini. Yiqiniso, kungenzeka ukuthi yadluliselwa emnyuziyamu Wama-etruscan ngemva kokuba umtapo wezincwadi usuyishiyile."
  
  
  "Angicabangi kanjalo," kusho ukhadinali.
  
  
  Ubaba uqinisekisile: "kulungile edell". "Ngikholelwa ukuthi uhlu luphelele, Mnu. Carter. Ngambheka kancane, kodwa angikhumbuli enombhede Wama-etruscan. Yiqiniso, izinto eziningi ezebiwe zasuswa emafasiteleni esitolo."Wama wabheka ngaphesheya kwegumbi kimi odongeni olungaphesheya. Isikhathi sasibonakala sidlula kancane, kodwa akazange asho lutho kuye. Ekugcineni, wangibheka emuva . Wathi: "kuhle kakhulu, Mnu. Carter". "Uvunyelwe ukuchitha usuku lonke egalaji nakwezinye izindawo zomtapo wezincwadi. Futhi ngikuvumela ukuba wenze isicelo-okungukuthi, ngaphandle kokunikeza ukwaziswa okwengeziwe, kodwa cishe akudingeki ngikutshele-Emnyuziyamu Wama-etruscan."
  
  
  "Lolo uhlobo lwenu, ubungcwele Benu."
  
  
  Waphendukela Kukhadinali Pei. "Lungiselela incwadi ukuze u-ego akwazi ukuyisayina. Umnu. Carter akufanele abe nezinkinga ezingadingekile emaphoyiseni ethu.
  
  
  "Ubungcwele bakho", Kusho Ukhadinali, enqekuzisa ikhanda futhi.
  
  
  "ureiseka ukuthi kwenzeka ngokushesha."Ubaba waphendukela kimi. "Thina ngokwethu sifisa ukuba uthole lo mbhalo, Mnu.Carter."
  
  
  "Ngiyabonga kakhulu, Ubungcwele Bakho", ngathi, ngimi futhi ngithathe izinyathelo ezimbalwa emuva. Wakhothama waphuma emakamelweni, elandelwa Ushell Cardinal Pei.
  
  
  Ngemva kwemizuzu engamashumi amabili, wathola inothi elinesignesha nesigxivizo sikapapa. Ngangicindezeleke kakhulu ngenxa yokuzilibazisa. Ukubonana kwami Nopapa Paul Vi kwahamba kahle, kodwa kwakuyingxenye ebuhlungu kakhulu yomsebenzi wami.
  
  
  
  
  Eyokuqala yaya Emnyuziyamu Wama-etruscan. Yonke le ndawo yavalwa okwesikhashana. Sasingenazo izivakashi zethu, izivakashi zethu, ngakho ngangingenankinga yokuthola ukwaziswa. Njengezinye iminyuziyamu Yasevatican, lena yayibukeka njengesigodlo kunanoma yini enye. Yayigcwele izinto eziyigugu nezinto zakudala zesikhathi Sama-etruscan. Wakhumbula ukuthi iningi lalezi zinto latholakala eduze Kwase-etruria ngesikhathi kuvubukulwa Upapa Gregory XVI. ngangingazi ukuthi kwakuzoba nezimbiza eziningi kangaka, amabhodlela, izitsha nezinye izinto eziyigugu emnyuziyamu. Ngeshwa, ithemba lokuthi ngizokwazi ukubona le vase lalingasizi ngalutho. Kodwa ngosizo lwabantu abathile abaseduze nomnyuziyamu, u-ih unengobo yomlando ebanzi yakhe futhi wathola ukuthi le vase yanikezwa Ivatican cishe eminyakeni emibili ngaphambili, nokuthi akukho okubhalwe ngokubuya kwakhe.
  
  
  Kamuva ngalolo suku, yena wakhuluma nabanye abasebenzi basegallery, abaqinisekisa ukuthi umgexo, ngokwazi kwabo, wawusegallery ekuseni ngesikhathi kuphangwa. Lokhu kwangishiya nginesiphetho engangisesaba kakade: amapredators ayemthathile.
  
  
  Wachitha ingxenye yosuku egalaji, wabe esehlola amaphoyisa ngokucophelela. Iphoyisa elincane eligqoke izingubo zomphakathi labheka incwadi Kababa ngokungathembeki.
  
  
  "Lokho kudingeka kuhlolwe, signor."
  
  
  Ngathi: "khona-ke yenza ngokushesha". "Nginesikhathi sokubheka kuphela namuhla."
  
  
  'Kunenqubo ethile
  
  
  "Bheka," ngishilo. "Ubaba ngokwakhe wangitshela ukuthi ngangingeke ngibe nezinkinga ngale ncwadi. Ingabe kufanele ngimtshele ukuthi uyangabaza?
  
  
  Le nsizwa yangibuka isikhashana. Wabe esebheka le ncwadi futhi. Wathi: "kulula. Waphuma waya embukisweni futhi wanikeza isikhulu sesibili esigqoke izingubo zomphakathi le ncwadi. Indoda yayifunda. Khona-ke bangibuka futhi basho okuthile buthule komunye nomunye ngesintaliyane. Indoda eyayimi ngalolo suku yaphenduka, yangikhomba, yabe isikhuluma ngokuzimisela nomunye umseshi. I-rheumatism yayizolile futhi ihambisana negagasi lesandla elingavamile. Le nsizwa yangibuyisela le ncwadi. "Umphathi wami uthi ungaya embukisweni", esho kabuhlungu .
  
  
  "G", ngathi, futhi ngathatha inothi.
  
  
  Ngaya futhi ngabheka nxazonke. Kubandakanya nale nsizwa, kwakunamaphoyisa amathathu. Babekhuluma buthule. Ihholo elide lalibukeka lihlukile kunangesikhathi i-ego iqala ukulibona. Amafasitela ayevaliwe ngoba lina; kwakudabukisa. Izembozo eziphukile zamabhokisi okubonisa ingilazi zasuswa futhi zahlolwa ukuze kutholakale izimpawu zeminwe. Wayeqiniseka ukuthi ukube amasela ayeshiye ubufakazi obungokoqobo, amaphoyisa ayeyobe eseyithathile kakade i-ih. Kodwa kwakungeke kube khona lutho olunengqondo olwalusele kulokho engakubona ngalolo suku ekuseni ukube kwakungengenxa yeminwe ...
  
  
  Wabheka emnyango. Kwakungeke kwenzeke ukubona izicathulo ngazinye phakathi kweziningi ezazikhona uma zazingekho esikhwameni sefasitela noma kwezinye izindawo ezithile lapho kwakukhona khona amasela kuphela.
  
  
  Wacela umgexo wama-etruscan futhi, nakuba ayeqiniseka ukuthi wawungekho ehholo elikhulu . Amaphoyisa ambuza ukuthi ngabe umgexo noma izingcezu zomgexo zazisetshenziswe njengobufakazi yini. Wathi kwakungeyona.
  
  
  Ngabuyela ephasishi, ngizama ukukhumbula lokho engangikubonile ngikhuphuka izitebhisi ngalolo suku ekuseni: inceku efile neminyango eyayisanda kuvalwa. Wabe esephenduka wabuyela embukisweni. Wabe eseya lapho isidumbu sasikhona futhi wabona ukuthi unen wayesenamabala egazi kuye. Iminyango manje yayisivulekile, futhi lapho uyise ebuka ngomnyango ongakwesokudla, wabona ukuthi isivalo esiphukile sasingakalungiswa. Amaphoyisa cishe ayenelukuluku lokwazi ngenhlamvu engu-9 mm ayikhipha eduze kwesihlahla. Wabheka phansi wabona okunye. Umnyango wawucindezelwa ngokumelene nokububula ngogwegwe lwensimbi phansi, olwalufakwa esikhwameni esisezansi komnyango. Kwakuthakazelisa. Lokhu kwakusho ukuthi ukuze bavale usuku, amasela kwakudingeka ame ngaphandle kweminyango ukuze akhulule izingwegwe . Wancika wabheka phansi. Isendlalelo esincane sothuli ngaphandle komnyango sashiya umbono ocacile wezicathulo zamuva .
  
  
  Cishe, lo mbhalo wenziwa umuntu owabulala unogada futhi wavala umnyango kulolu .lwegumbi. Ngangicabanga ukuthi kwakuyisisekelo se-crepe esinomfanekiso ongavamile onamachashazi. Lo mbhalo wawuzungeza, ukhiphe ingwegwe yomnyango, bese uvula umnyango ukuze kungene ukukhanya okwengeziwe . Ikhamera encane enefilimu emnyama nomhlophe ebucayi kakhulu yayikhipha ephaketheni layo. Ngathatha izithombe ezintathu zezicathulo futhi ngabuyisela ikhamera ngomzuzu. Futhi lapho ephinda elungisa, wabona isigaxa sodaka olumhlophe olomisiwe eduze kombhalo. Cishe, yawa esicathulweni okwakwenziwe kuso lo mbhalo. Wathatha indwangu yesandla kwelinye iphakethe lakhe, wathatha ucezu lobumba, wayigoqa endwangwini yesandla ngokushesha nje lapho umseshi osemusha ebuya. Njengoba ayebuka, waphinde wavula umnyango futhi wabopha ingwegwe.
  
  
  "Ingabe kukhona okungahambi kahle, signor?"wabuza. Ithoni yakhe yobugovu yayibonisa ukuthi wayengithathile ngenxa yokungena ngokungemthetho.
  
  
  Ngangingeke ngimtshele lutho ngemva kokudalulwa. Uma kungenzeka, kufanele acelwe ukuba athole Ujuda ngaphambi kokuba amaphoyisa akwenze lokho. Amaphoyisa angase abe nemibono ehlukene mayelana nobunikazi, lo mbhalo, kanye namacebo omhlaba wonke angase aqale ngaphambi kokuba abuyiselwe ku - ego futhi kuphela ngemva kokuba iziphathimandla zempi zase-italy zifunde ngokucophelela i-ego.
  
  
  "Ngisanda kubona lawo mabala egazi phansi", ngaqamba amanga. "Isimo esibi."
  
  
  "Yebo, kuyesabeka", esho ngokududuza.
  
  
  "Ngiyabonga ngokubambisana kwakho," ngathi, ngiphendukela ekuhambeni.
  
  
  Wangivimba. "Ngitshele, Signor, ingabe Use-Interpol noma mhlawumbe usemaphephandabeni omhlaba?"
  
  
  Ngathi: "siyakudinga lokhu, sidinga okunye". "Isivakashi sakhe esiqeqeshiwe emnyuziyamu. Ngiya eminyuziyamu kulo lonke ichibi elingaphandle, bese ngichaza futhi ngihlele okuqukethwe izincwadi ezihlukahlukene. Kuze kube manje, abantu abangaphezu kwezinkulungwane eziyishumi baye bayivakashela. Angikwazanga ukulinda ukuba kuvulwe igalari, ngoba ngiseneminyuziyamu engamashumi amahlanu nantathu kwamanye amadolobha ayisikhombisa Aseyurophu ngesonto lokuya nokubuya. Kumelwe ngiye manje, ngoba ngineminye iminyuziyamu embalwa engingayivakashela lapha Erime namuhla."
  
  
  "Yebo," esho.
  
  
  Lapho ngihamba, le nsizwa yangibuka ngimangele, izibuza ukuthi ingabe yayikhohlisiwe yini.
  
  
  
  
  Ihhovisi Le-Interpol lalisendaweni engu-23 Ngefilippo turati, esakhiweni esingachazeki. Isimo sezulu sasisihle, futhi kwakunomoya oqhakazile wasentwasahlobo emoyeni. Kungaba ekuseni kakhulu ukuhamba Uzungeze Iroma futhi uhlangabezane nomoya-ukuya Ezingadini Zasetivoli, Ezindaweni zokugeza Zasecaracalla noma Evilla Adriana edumile. Kodwa kwakusafanele kwenziwe umsebenzi, futhi lowo msebenzi wawulinde ngemuva kobuso obungcolile bendlunkulu Ye-Interpol.
  
  
  Watholakala umngane wakhe Utony Benedetto ehhovisi elincane lika-Ego elisesitezi sesibili. Izindonga ezifiphele nempahla yasehhovisi kwakhanyiswa ukukhanya kwelanga okwakungena ngefasitela elivulekile nokumamatheka okukhulu Kukatony .
  
  
  "Nick, omunye wami!"wangibingelela futhi wahamba esihlalweni sakhe ukuze anganga.
  
  
  "Buon giorno, amico", wamtshela ngokuhleka.
  
  
  Utony wayecishe abe mude, enezinwele ezimnyama ezijiyile namehlo akhanyayo. Siye sasizana ngaphambili futhi sazijabulisa kakhulu ndawonye. Utony wayethanda ukuzijabulisa kancane.
  
  
  Sidlala lo mdlalo. Wakhipha iphakethe Likalucky Strike futhi wanika Utony ugwayi.
  
  
  'Ah! Manje ngiyakhumbula ukuthi kungani ngikuthanda kangaka, Bambino. Ngoba unogwayi Omuhle Wasemelika.
  
  
  Wayikhanyisa, futhi sahlala buthule isikhashana, sibhema buthule. "Ngakho - ke usuyi-controller manje?"ekugcineni wamtshela.
  
  
  Waqhaqhazela. "Uma uhlala enhlanganweni isikhathi eside ngokwanele, ekugcineni uyoba umphathi, kungakhathaliseki ukuthi uyayithanda noma cha."Wangihleka ngomuthi wakhe wokuxubha amazinyo .
  
  
  "Mhlawumbe kufanele ngihambe NGE-AX ngaphambi kokuba umphathi ashiye isikhundla", ngishilo. "Angicabangi ukuthi ngingakwazi ukubhekana nomsebenzi wasehhovisi."
  
  
  "Nami", kusho Utony. "Ngenhlanhla, ukukhushulwa kwami okuncane kungivumela ukuba ngisebenze ngaphandle."Amehlo brownundu omnyama ayesebucayi manje. "Nginecala lokuphanga Evatican, Nick. Uhileleke kanjani kulokhu?
  
  
  Kwafingqwa yilokho okwakwenzeke kuze kube manje nguferret. Watshela I-Emu ngalo mbhalo, kodwa hhayi lokho owawukuwo. Walalela kabuhlungu. Ngingathanda ukubona izithombe zakho zamaphoyisa, nganquma. "Ngibheke kahle umuntu engimlimazile."
  
  
  "Sizobuka i-ih ndawonye, Nick", esho. "Ngathumela indoda Evatican, kodwa ayitholanga lutho. Kungenzeka yini ukuthi sisebenze ndawonye kulolu daba? "
  
  
  "Mhlawumbe," ngathi. "Kodwa hhayi ngokusemthethweni. Ngikhetha Ukuthi I-Interpol ayazi isizathu sokuba khona kwami."
  
  
  Wanqekuzisa ikhanda.
  
  
  "Futhi enye into", nganezela. "Uma singathola lo mbhalo, ungowami. Ungase ungakhulumi ngisho nangokuba khona kwe-ego kubaphathi bakho."
  
  
  Utony wacabanga ngakho. "Kulungile, Nick", esho. "Sinesithakazelo sokubuyisa amagugu Asevatican, asidingi ukumba izimfihlo zombuso Wasemelika."Ukumamatheka kancane kancane kwabuyela ebusweni bakhe. "Nginomuzwa wokuthi uhola."
  
  
  Wakhishwa ephaketheni lakhe ngekhamera encane. Kwakuyi-Minolta enesivalo esisheshayo, futhi wasebenzisa ifilimu enemibala emikhulu kuyo. "Ngicabanga ukuthi lokhu kuzokuthakazelisa", ngishilo. "Kungabonakala ngokushesha kangakanani ?"
  
  
  Utony waphendula: "sinegumbi elincane elimnyama. "Futhi onguchwepheshe. Sizokwazi ukusondeza cishe emini."
  
  
  "Kuhle," ngishilo. Wathatha isando wasivula. "Futhi-ke angathanda ukwazi ukuthi lelo qoqo lobumba lavela kuphi."Ungakwazi yini ukuthola?
  
  
  "Lokhu kuzoba nzima kancane, amiko", wancika phambili futhi wahlola isigaxa sobumba. "Nginikeza usokhemisi wethu i-ego yami. Noma yini enye?'
  
  
  'Hhayi okwamanje. Ake sibheke ngokushesha ama-albhamu akho ezithombe ."
  
  
  Sachitha isikhathi esingaphezu kwehora sibheka izithombe zamaphoyisa egumbini elikhulu elimpunga eligcwele amakhabethe okufaka amafayela, amatafula, namahhovisi abesifazane. Lapho siqeda, akazange abone ubuso obubodwa kuyo yonke ingobo yomlando yezithombe ayezazi.
  
  
  Ngathi: "ngangiqiniseka ukuthi lo muntu wayezoba lapho". "Uma umuntu owabona Kwakungujuda", kusho Utony, eshaya i-albhamu yakamuva,"kumelwe ukuba wayeqaphele kakhulu ukukhetha abantu bakhe."
  
  
  'Ngokuqondile. Kodwa lokhu kuphanga kwakwenziwa ochwepheshe bangempela, futhi ngokuvamile abantu baleli zinga banomlando wobugebengu ."
  
  
  Utony wabeka isandla ehlombe lami. Wathi: "sinezithombe nesiqeshana sobumba". 'Woza. Sizodla isidlo sasemini esihle, sifafaze iwayini elihle ntambama, bese sibuyela emsebenzini wosuku siqabulekile.
  
  
  Wamomotheka futhi wanqekuzisa ikhanda. Into eyodwa engangiyithanda Njalo Ngotony. Ukuzikhukhumeza nokuziphatha kokunganaki kwakuyiqiniso, kodwa ngangazi ukuthi ukunganaki kwakubangela ubuhlakani nobuqili besikhulu samaphoyisa esizinikele.
  
  
  Ngathi: "uqinisile". "Asikwazi ukwenza lutho lapha kuze kube yilapho izithombe sezilungile."
  
  
  Saya Emedithera cafe futhi sadlala lo mdlalo ethekwini. Kwakushisa manje njengoba amafu ayesehlanzekile, kodwa umoya wawusenamandla. Ngokuncoma Kukatony, sa-oda inhlanzi eyosiwe. Isidlo esiyinhloko sasandulelwa i-spaghetti bese kuba ushizi omhlophe. Iwayini lethu elimhlophe elikhanyayo lalinambitheka kamnandi. Saxoxa ngezinsuku zakudala, Futhi Utony waphika imibiko yabezindaba ngentombazane sobabili esasiyazi. Sahleka kakhulu, futhi okwesikhashana, ingcindezi yangesonto eledlule yehla, futhi wakwazi ukuphumula.
  
  
  Ngemva kwesikhathi esingaphezu kwehora, sabuyela ehhovisi Le-Interpol. Izithombe zakhiwa futhi zandiswa zaba ngu-18x24. Utony wakhipha i-ihs efolda wayinika mina ngaphandle kokuyibuka.
  
  
  Ngathi: "benza umsebenzi omuhle. "Bheka lokhu."
  
  
  Wahlola isithombe sokuqala. Wathi: "yebo, isithombe sibonakala ngokucacile. Angicabangi ukuthi ngake ngabona into efana nayo, Nick. Okungavamile kakhulu.'
  
  
  "Ngiyavuma, futhi kuhle kithi."
  
  
  Ikakhulukazi. Ngizokwenza imibhalo eminingi bese ngikhetha uhlobo lwesicathulo ."
  
  
  Sangena ekamelweni elimnyama, futhi ngokushesha umsizi waselabhorethri wathembisa ukwenza amakhophi engeziwe ezithombe ezinhle kakhulu. Khona-Ke Utony wathatha uhlu lwezitolo zezicathulo edolobheni, futhi ezakhe, zashaya izingcingo ezimbalwa ukuze zihlole abakhiqizi bezicathulo. Kwakunama-ih ayishumi nambili Kulo Lonke Elase-Italy.
  
  
  Ngesikhathi Utony eyala amadoda amaningana ukuba avakashele izitolo zezicathulo, wabuyela ehhotela eyobhalela Uhawk umbiko. Kwadingeka ngifake i-ego "ebhokisini leposi" lapho umthumeli we-ego ayeyithatha khona ayithumele Kuhock. I-AX yayingasebenzisi ucingo, ngisho nangesiguquli senkulumo, ngaphandle kwalapho kwakudingeka kuhanjiswe umyalezo ophuthumayo. Ngabhala umbiko wami futhi ngawuthumela ebhokisini leposi Lika-Ego.
  
  
  Lapho Ngibuyela ekamelweni lami, ngathola Utony engicela ukuba ngibashayele ucingo.
  
  
  Wathi: "sithole umkhiqizi". "Lena yinkampani ye-internet ezweni ehlanganyela ekukhiqizeni umklamo onjalo. Okwamanje sihlanganisa uhlu lwabathengisi ngokusekelwe ezincwadini zomkhiqizi."
  
  
  "Kulungile," ngishilo. "Ngizoba lapho ngaphambi kokuba uqede. Izincomo zami ngokusebenza kwakho kahle ."
  
  
  -
  
  
  Lapho ebuyela Kutony licks, kusihlwa wayesezwile ukuthi ifektri yezicathulo ehholo Lasemilan yayibizwa Ngokuthi Inew Italian Society. Ummeleli Waserime wathola izicathulo ezincane kuphela ezimbonini, futhi wathengisa i-ih ezitolo ezimbili kuphela edolobheni. I-odin ezungeze lezi zitolo yabhidlika cishe ngonyaka odlule. Ngenxa yalokho, kwakunesitolo esisodwa kuphela emaphethelweni edolobha .
  
  
  Lapho sibuza, sathola ukuthi umnikazi wesitolo Kwakunguluigi farnese othile.
  
  
  "Manje sizothola i-ego", ngishilo. "Lokho kusho ukuthi, uma indoda yethu ithenga izicathulo ze-ballet Nge-rime."
  
  
  "Mhlawumbe," kusho Utony. "Sikholelwa ukuthi futhi siye sakhomba ucezu lwakho lobumba, u-amiko. Usokhemisi wethu ucabanga ukuthi Yisicily.
  
  
  "Hmm," ngathi. "Ama-mafiosi".
  
  
  -
  
  
  Utony wayenezinye izinto ayezokwenza, ngakho wathatha itekisi waya esitolo eyedwa. Yayisemgwaqweni omncane komunye wemizi emisha Yaserhyme. Izicathulo neminye imikhiqizo kwakuthengiswa ngezikhumba. Ufarnese, indoda emfushane, ekhuluphele enezimunwe ezincane, wayewusizo kakhulu.
  
  
  Wathi: "amakhasimende amathathu asanda kuthenga lezi zicathulo ezinamasondo e-crepe". "Ngabhala amagama."
  
  
  Yena, wabheka amagama. Ubarzini. U-Aranchi. Upallotti. Abazange bangitshele lutho.
  
  
  Ngambuza. "Ngingakwazi yini ukukopisha amagama akhe?"
  
  
  Yiqiniso; nge-estestvenno.'
  
  
  Angikaze ngikwenze, ngabonga umthengisi futhi ngahamba.
  
  
  
  
  Ngosuku olulandelayo, Utony wangiyisa endlunkulu yamaphoyisa, lapho kwakufanele kube khona umsizi wakhe, futhi ama-emu anquma ukuhlola amafayela amaningi. Emini, sathola lokho esasikufuna. Urocco Barzini wayene-free kick. Uhlu lwaludala, futhi i-nen yayikhuluma ngobugebengu obuncane kuphela. Ngemva kwehora, sathola i-ego phakathi kwezithombe zamaphoyisa. Yindoda eyamdubula Evatican .
  
  
  Utony wabonisana kafushane nomgcini-mlando.
  
  
  Wathi: "amaphoyisa awakaze ezwe Ngobarzini isikhathi eside, futhi alahlekelwe ukuzazisa kwawo ngokubukeka."
  
  
  "Abazi ukuthi ukuphi?"
  
  
  "Bathi cha ."
  
  
  "Siyazi ukuthi usanda kufika Esicily."
  
  
  "Yebo, omunye othandekayo, kodwa lolu lwazi alusizi kangako kithi. Isicily iyisiqhingi esikhulu esinabantu abangakhulumi. Uzobona ukuthi kuyoba nzima kakhulu ukuthola noma ubani ukuba akhulume Ngobarzini noma omunye umuntu."Ngavumelana naye. Khona-ke wavele wacabanga Ngogina, intombazane eyayingaxhunyanisiwe nemafia. "Mhlawumbe", ngathi, " singathola okuthile ngomngane wethu onamazinyo hereengama - crepe lapha."
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Isahluko 6
  
  
  
  
  
  
  
  
  Ngaya Kugina ngalobo busuku. Wayazi ukuthi ngiyeza futhi wenza i-edu emnandi. Isidlo esiyinhloko kwakuyi-scalopini alla firenze, enoshizi oncibilikisiwe enyameni nasesipinashi. Okokuqala kwakukhona ispaghetti, bese kuba inyama yenkonyane, futhi ekugcineni kwaba noshizi nesipho esihle. Iwayini elibomvu lalilihle kakhulu.
  
  
  "Ingabe bonke abesifazane base-italy bapheka kahle kangaka?"wambuza ukuthi sasidlala nini umdlalo onjengalona ebhentshini.
  
  
  Ugina wabeka ingalo yakhe emahlombe ami. Wathi: "akubona bonke abantu abaseduze kwabo, kodwa abesifazane abaningi base-italy bayakwazi."Wayedonsa imilenze yakhe ngaphansi kwakhe, futhi isiketi sakhe sasigudluza emathangeni akhe, siveza izinselo zakhe ezimhlophe.
  
  
  "Benza izinto eziningi kahle," ngasho ngobumnene.
  
  
  Wamomotheka futhi wanganga kancane entanyeni. "Ngangicabanga ukuthi ubuyela kimi, Nick" , ehlebela.
  
  
  "Ngiyesaba ukuthi kuyibhizinisi", ngasho ngecala. "Okungenani lowo umgomo oyinhloko kulobubusuku."
  
  
  Wadonsa isandla sakhe. "Lokho akumnandi ngempela, akunjalo?"esho, ekhuluma.
  
  
  Wamomotheka futhi wamvala. "Lokhu kubaluleke kakhulu, kodwa akusho ukuthi ngangingafuni ukukubona futhi."
  
  
  Waphendulela ubuso bakhe kuye futhi wamanga ezindebeni. Wabeka izingalo zakhe entanyeni yami. "Lokho kungcono emilenzeni", esho ekhononda. Wabe esekhululeka. "Hlobo luni lwebhizinisi onalo ngaleso sikhathi?"wabuza. "Ngangicabanga ukuthi usemsebenzini wezangaphandle."
  
  
  "Ngandlela-thile," ngathi. Ugina, angikwazi ukukutshela ukuthi kungani esendleleni. Kodwa mhlawumbe ungangisiza, uma lokho ongitshele khona ngawe kuyiqiniso."
  
  
  Wanganga i-earlobe yami. 'Usho ukuthini?'
  
  
  "Uthe uyabazi abantu abavela ezweni labafileyo ."
  
  
  Wayehlehla kancane. "Kodwa awuyena amaphoyisa."
  
  
  Yena wanqikaza. Khona-ke yanquma ukutshela u-hey ngangokunokwenzeka. "Ngesizathu esithile Angikwazi ukukuchazela, Gina", ngathi, " nginesithakazelo kulokho okwenzeka Emtatsheni Wezincwadi Wasevatican ezinsukwini ezimbalwa ezedlule."
  
  
  Amehlo akhe amnyama ayemakhulu ngisho nangaphezu kokuvamile.
  
  
  "Udiavolo ! Ingabe unesithakazelo ekuphangeni Ivatican?
  
  
  "Yebo," ngishilo.
  
  
  'Ah. Angazi. Kunezinhlobo ezithile zobugebengu ongeke ukwazi ukuthola ulwazi ngazo. Kuyicala elinjalo. Akekho owaziyo ngalokhu."
  
  
  "Nami angilindele ukuba ungitshele ngalobu bugebengu", kusho mina. "Ngangithemba nje ukuthi uzongitshela ngomuntu othile."
  
  
  Wayegxumagxuma emahlombe. 'Ubani lo muntu?'
  
  
  "Igama lika-Ego Ngingubarzini", ngishilo. "Urocco Barzini".
  
  
  Wacabanga isikhashana. Wabe esethi: "angilazi lelo gama."
  
  
  "Cabanga ngokucophelela, Gina," ngathi, ukuqabula isandla sakhe. "Lokhu kubaluleke kakhulu kimi."
  
  
  Ngemva kwesikhashana, wathi, " cha, Nick, angimazi lo muntu."
  
  
  Wabubula.
  
  
  "Amaphoyisa ngokwawo awanazo izinkomba kuleli cala", eqhubeka. "Kungaba ngcono uma ubeka le ndaba ekhanda lakho."
  
  
  Ngangibona ukukhathazeka emehlweni akhe. "Gina," ngathi, " angikwazi."
  
  
  Wancika emuva kusofa futhi wahlafuna izindebe zakhe ezingezansi ngokucophelela. "Yebo", esho kancane, " uma ngingakwazi ukukukholisa ukuba uyeke, singenza okuthile."
  
  
  'Yebo?'
  
  
  "Kukhona owesifazane. Ngahlangana Naye Ngorosa, umngane wami wasekhefi."
  
  
  "Ngiyakhumbula I-rose", ngasho.
  
  
  "Lona wesifazane ungumnikazi wendlu yezifebe Epiazza montecitorio. Uyazi Kangcono izigebengu Zaseroma kunabafowabo. Mhlawumbe ufuna ukukhuluma nawe."Ngemali.'
  
  
  "Ngizokukhokhela", ngishilo.
  
  
  "Kuzodingeka uye lapho wedwa. Akabavumeli abesifazane ukuba bangene endlini yakhe, ngaphandle kwamantombazane asebenza kuye."
  
  
  "Ngingambona yini kulobubusuku?"
  
  
  "Ngizobheka."
  
  
  Waya ocingweni, washaya inombolo, futhi wakhuluma ngendlela ethule. Ngemva kwemizuzu embalwa, wavala ucingo wahlala phansi eduze kwami kusofa.
  
  
  "Kulungile," esho ngokudabukisayo. "Ungaya lapho ngemva kwehora leshumi.
  
  
  Usekulungele ukukhuluma nawe. Akazange akhulume ngegama lomuntu omfunayo. Uyesaba ukuthi ngezinye izikhathi amaphoyisa alalela ucingo lwakhe."
  
  
  "Ngiyabonga, Gina," ngathi. Wabuka iwashi lakhe. Cishe kwakuyihora leshumi. "Khona-ke kungcono ngihambe", ngathi.
  
  
  "Kukhona okunye."
  
  
  'Yebo?'
  
  
  "Ukuze wenze ukuvakasha kwakho kubonakale kuvamile, thola eyodwa ezungeze amantombazane ngaphambi kokuba ukhulume Nonkk. Vasari."
  
  
  Waphakanyiswa isilevu sakhe esifiphele ngomunwe wakhe. Ngathi: "mhlawumbe ngingakugwema.
  
  
  Wayebukeka enobuqotho. "Ungadlali imidlalo Nonkk. Vasari, Nick. Wathi sawubona, uzokhokhela intombazane nokuthi kufanele ubuyise imali yakho."
  
  
  'Ngizoyibuka.Kwakungeyona into emnandi ukushiya Ugina ayolala nesifebe. "Ungesabi kuze kube .ade. Ngiqonde ukuthi, intombazane. Urose wangiqinisekisa ukuthi Unkk. Vasari unzima kakhulu empilweni yakhe."
  
  
  Ivukile. "Uma ulungile, ngizobuya lapha ngemva kokukhuluma naye."
  
  
  Wangibuka ngezinyembezi emehlweni akhe. Wathi: "ngingathanda ngempela lokho".
  
  
  
  
  Ngamthatha ngetekisi ngamyisa Epiazza montecitorio. Isikwele sasisendaweni embi yedolobha, hhayi lapho kuhamba khona kusihlwa. Le ndlu yayindala kakhulu, inendawo engaphambili eyayigugile. Wonke amafasitela ayekhanyisiwe, nakuba esitezi sokuqala kwakudwetshwe amafasitela futhi amafasitela angaphezulu kwawo ayevaliwe, kusale kuphela imivimbo yokukhanya okuphuzi .
  
  
  Njengoba igobolondo lakhe laliwela umgwaqo, wabona indoda imi kuvulandi olandelayo. Wayengabheki kimi, kodwa ubugovu bakhe bangenza ngaqaphela. Intombazane encane yangivumela ukuba ngingene. Amanye amakhasimende ambalwa athuthela egumbini elikhulu lokuphumula, lapho ahlangana khona namantombazane; nakuba ngangilinde ehholo elingaphandle kwehholo elikhulu, wonke ayebonakala ekwazi ukuba khona kwami.
  
  
  Owesifazane omncane, oneminyaka ephakathi nendawo onezinwele ezimnyama ezihlehlisiwe wangisondela. Ngambuza. "Unkk. Vasari?"
  
  
  Wamomotheka kancane. "Cha, kuye Kumama Wakhe Uvasari. Ingabe ufuna intombazane?
  
  
  Wayengazi ukuthi kufanele asabele kanjani. Yebo.'
  
  
  Njengoba sasingena egumbini lokuphumula, abesifazane abaningana babheka ngakithi. Owesifazane osemusha oyimpunga weza kithi. Wayegqoke amabhulukwe amafushane amnyama ayeveza iningi lezinqulu namabele akhe. Wamnika isilinganiso esicishe sibe yishumi nesishiyagalombili; wazizwa engenacala ebusweni bakhe obunjengenhliziyo. Wangibuza ngesintaliyane ukuthi angangigcina yini ngimatasa . Waphetha ngokuthi wayemuhle, noma embi, njengabanye. Wanqekuzisa ikhanda kuye.
  
  
  Wamomotheka futhi wangibamba ngengalo. Unina kankk. Vasari wahamba, futhi le ntombazane yabuza ukuthi ngingathanda yini ukuphuza ngaphambi kokuba siye ekamelweni layo. Ngathi: "cha, masikhuphukele phezulu manje."
  
  
  "Ah, ubheke phambili kukho, akunjalo?"Wangikhuphula izitebhisi waya ekamelweni elisesitezi sokuqala.
  
  
  Lapho nje umnyango usuvaliwe, waqala ukungikhumula. "Ungumngisi, akunjalo?"Umary wathola Abantu abaningi abangamangisi . "
  
  
  Wayivumela ukuba iqhubeke isikhathi esithile. Kubukeka sengathi uyayithanda. Angizange ngilethe izibhamu zami, isinyathelo esiyingozi, kodwa ngangingafuni ukuheha ukunakwa okungadingekile kule ndawo . Wamphakamisela emaphethelweni ombhede wensimbi futhi wasusa izicathulo namabhulukwe akhe e-ballet, kuyilapho Umaria ngobuhlakani esusa izingubo zakhe ezincanyana. Unah wayenomzimba omuhle osemusha onokhalo oluncane namabele aqinile. Kwakunamabala emlenzeni Kanah ongakwesobunxele, ngokungangabazeki ashiywa ikhasimende elishisayo.
  
  
  "Uyamthanda Umariya?"wabuza.
  
  
  Wema eduze kombhede wakhumula izingubo zakhe. "Yebo, Maria, muhle kakhulu."Wamomotheka futhi wakusho lokho .
  
  
  Wahlala phansi ezinyaweni zami futhi waqala ukushaya amathanga ami. "Muhle kakhulu," esho. Isandla sakhe safika ezithweni zami zobulili futhi sasebenza lapho. Wayekhothamela phambili futhi wanganga ithanga lami. Waphakanyiselwa emaphethelweni ombhede futhi wathuthelwa emathangeni ami ukuze ngishayisane.
  
  
  Lapho engena ekamelweni, konke ayecabanga ngakho kwakuwukukhuluma Nonkk. Vasari. Kodwa Njengoba Umaria ayesebenza nami ngobungcweti, ukuvusa kwami kwakhula, futhi ngesikhathi elula embhedeni futhi efaka imicamelo ngaphansi kwethanga lakhe, elakhe lase likulungele.
  
  
  Wayekwazi kahle umsebenzi wakhe. Wayazi kahle ukuthi kufanele enzeni nokuthi kufanele angilethe nini esiphethweni esiqhumayo. Lapho sekuphelile futhi silele ngejuluka emashadini anemifantu, wayebonakala ejabule ngokuthi nganginelisekile ngokomzimba. Wayengalindele lutho olunye. Ngokuqondene nami... Yilokho engikukhokhele.
  
  
  Ngambuza Ngonkk. Vasari.
  
  
  'Ah. Nguwe ofuna ukukhuluma Nomama.
  
  
  Yebo. Ungangiyisa kuye?"
  
  
  'Woza nami.'
  
  
  Wangiholela ehhovisi elisesitezi sesibili futhi sahamba ngephaseji elimnyama saya egumbini elingemuva. Washaywa kabili, futhi lapho evula eyakhe, wahamba.
  
  
  "Ufuna ukukhuluma nomiss?"kubuza owesifazane onezinwele ezimnyama .
  
  
  Wabheka umimmo nah ekamelweni. Yayikhanyiswa kancane ngokukhanya okubomvu nokuluhlaza okwesibhakabhaka. Iphunga lempepho lalihamba phansi egcekeni .
  
  
  "Yebo, wathi ufuna ukungibona", ngishilo.
  
  
  "Ngena," kusho lona wesifazane, ehamba eceleni.
  
  
  Wangena ekamelweni, futhi iphunga Likastahl lalicindezela. Isithombe esenziwe ngosilika ocebile sasilele phezu kwebahai ephansi egumbini elinamakhaphethi aminyene . Lapho efika ezomluma, wabona ukuthi wayengowesifazane okhuluphele ngokungavamile. Hey, kwakufanele okungenani abe neminyaka engamashumi ayisikhombisa, kodwa wayenziwe kakhulu, njengesixwayiso esivela kwifilimu yokuqala enomsindo. Ubuso bakhe obumhlophe, obunemibimbi babumbozwe izimonyo, amehlo akhe ayemnyama futhi amajwabu amehlo akhe ayeluhlaza okwesibhakabhaka. Ublush wagcotshwa emahlathini akhe anamafutha, futhi i-lipstick ebomvu yakha umlomo mbumbulu. Konke lokhu kwakumbozwe ipheya eliwolintshi. Izandla zakhe ezimhlophe ezijiyile zazigqamile zizungeze ingubo yakhe kasilika njengamabhola amabili enhlama, bese iminwe yakhe yesikhumba ihlotshiswa okungenani ngamasongo ayishumi nambili.
  
  
  "Ingabe umnu. Carter?"Ngiphakamise izwi lakhe elidala .
  
  
  Ngathi: "yebo, nkosikazi".
  
  
  Umsizi wasunduzela isihlalo kusofa futhi wangicela ukuba ngihlale phansi. "Ngiyaxolisa ngezinto ezinuka kabi", ehlebela. "Unkk. unuka umzimba ongajwayelekile, awufihla ngempepho."
  
  
  Thengisa naked.
  
  
  Unkk.Vasari watshela lona wesifazane:" yekani ukuhleba nokuphimisela". "Ungasishiya sodwa isikhashana."
  
  
  "Yebo, nkosikazi."Waphenduka waphuma emakamelweni. "Ubukeka kahle", kusho Unkk. Vasari ngesingisi. "Uyakhathazeka uma ngikhumula leli wig? Kushisa kakhulu."
  
  
  "Yebo, akunjalo," ngishilo.
  
  
  Wayelandela izindebe zakhe ezihlabayo futhi esusa ipheya eliwolintshi ekhanda lakhe. Wayecishe abe nempandla, enezinwele ezimhlophe eziphuma lapha nalaphaya. Egqoke iwigi, wayengowesifazane ongajwayelekile kunabo bonke ake wababona. Ngaphandle kwewigi yakhe, wayeyisithombe esihlekisayo sowesifazane osekhulile odabukile. Ngokumangalisayo, ngangikuthanda.
  
  
  "Kulungile," esho ngezwi lendoda endala eliqhekekile. "Ngiyaqonda ukuthi uze ukuzocela ulwazi."Ingxoxo yathatha umoya Kanah.
  
  
  Ngathi: "kulungile, nkosikazi".
  
  
  "Ngibize Nje Ngokuthi Unellie."
  
  
  "Unellie?"Ngambuza ngokungakholwa.
  
  
  "Ubaba wayengumshayeli wemikhumbi wasengilandi. Naphezu kokuphikisa kukamama ongumntaliyane, waphikelela ekunginikeni igama Elithi nelly."
  
  
  Wenza izindebe zakhe ezincanyana, ezipendwe zaba ukumamatheka okuxakile. "Ungathemba yini ukuthi ngingowesifazane omuhle kakhulu?"
  
  
  Yiqiniso ."Ithemba lakhe lokuthi izwi lami lizwakala linobungane.
  
  
  "Lapho ngineminyaka eyishumi nesikhombisa, ngathola isicelo esivela ezicukuthwaneni Zasevenice", esho ekhonkotha. "Wenqaba. Uyabona, ihhotela lakhe lingaphezu nje komshado we-spa.
  
  
  Angizange ngikhulume lutho ngoba ngangingazi ukuthi ngithini.
  
  
  "Lapho isungulwa yile ndlu, yayamukelwa abanye babantu abavelele Kakhulu Eyurophu, Umnu.Carter. Amantombazane ami ayazi izikhulu zikahulumeni nezikhulu eziphakeme. Igama likangqongqoshe othile laziwa Kulo lonke Elase-Italy . Akazange alale namantombazane. Wababuka bekhumula izingubo zabo wabe esecela u-ih ukuba ame enqunu phambi kwakhe ngesikhathi edlala naye. Awusoze wazi ukuthi izifiso zomuntu ngamunye ziyini ."
  
  
  Wayesevele ecindezelekile kule ngxoxo. Wathi: "kamuva, izwe labafileyo lalivame ukuza lapha. Ama-mafiosi nabanye. U-Ih wayemazi ngaso sonke isikhathi, Mnu.Carter. Ngatshelwa izinto eziningi, kodwa angizange ngithengise ukwaziswa ngabantu engangibathanda."
  
  
  Iphunga elalisegumbini lalilenga emakhaleni ami. Isifihla-buso esinemibimbi saqhubeka. "Uze ukuzobuza ngendoda."
  
  
  Yebo.'
  
  
  'Igama le-Ego?'
  
  
  "Urocco Barzini".
  
  
  Amehlo angibuka isikhathi eside phezu kwesikhumba esinemibimbi, abese ebuyela ebusweni bami. "Ngiyayazi i-ego . Yiluphi ulwazi oluhilelekile? '
  
  
  "Ungangitshela ukuthi ngiyitholaphi i-ego?"
  
  
  "Mhlawumbe," kuphendula izwi elibi. "Uma ukwaziswa kuwufanele imali eningi kuwe."
  
  
  Ngathi: "nginemali.
  
  
  "Ama-lire ayizinkulungwane ezingamashumi amabili?"
  
  
  Yena wanqikaza. Kwakunemali eningi, kodwa nganginombono wokuthi ngangingeke ngikwazi ukuxoxisana Nonelly vasari.
  
  
  'Kuhle.'
  
  
  "Ingabe unakho lokhu nawe?"
  
  
  Wafinyelela ngomzuzu, wakhipha i-lire, wabala izinkulungwane ezingamashumi amabili, futhi wanikeza unellie imali. Wathatha i-ego wayibala futhi ngeminwe yakhe endala enamahloni. Lapho eseqedile, wabeka umlomo emehlweni akhe futhi wafunda ngokuqopha nokuthungwa kwephepha.
  
  
  Ngambuza. "Ingabe wanelisekile?"
  
  
  Wathi:" awukwazi ukuqaphela kakhulu emsebenzini wami, ngisho nalapho usebenzelana Namamelika. Kodwa akukho lutho olungalungile ngemali yakho, ngakho ngizokutshela konke engikwaziyo ngalesi silokazane Urocco Barzini.
  
  
  Wagijimela esihlalweni sasempumalanga esibaziweyo esiseduze nosofa, inyama ethambile yehlombe lakhe yayinyakazisa emuva naphambili.
  
  
  "Ubarzini wayefika lapha ngezikhathi ezithile. Wayeyisela elincane elaliphatha kabi amantombazane ami. Wayesejele. Ngokuvamile uhlala futhi usebenza Nge-rime, kodwa ngezinye izikhathi uyanyamalala iminyaka eminingana. Wachitha isikhathi Esithile Enaples, lapho athakazeliswa khona ubufebe nezidakamizwa. Futhi muva nje ubuyele Eroma nendoda okungenzeka ukuthi uyazi igama Layo-Ugiovanni farrelli."
  
  
  "Angikukholwa," ngishilo. Kodwa ngakhumbula igama lakhe, eduze kwendaba Kagina.
  
  
  "Wonke amaphoyisa aserime ayazi lelo gama, Mnu.Carter. Uyindoda ecebile enezintshisekelo eziningana ezingokomthetho. Enye enenzuzo kakhulu yinkampani ephumelelayo yokuthuthukisa nokwakha Imakelaardij farelli . Kodwa ngemva kwalesi sici esihloniphekile, Usignor farrelli ungumholi wezwe labafileyo, umthengisi wezidakamizwa namanye amabhizinisi angekho emthethweni. Uhlobene nomuntu oyisigebengu, Umnu. Carter, futhi igama lakhe lihlobene nokwebiwa kobuciko Okwenzeka Evenice cishe ngonyaka odlule.
  
  
  "Kuyathakazelisa," ngakhononda.
  
  
  "Lapho Urocco Barzini ebuyela Eroma, wayengumqaphi Kafarrelli."
  
  
  'Qotho. Futhi Ukuthi Ufarrelly uhlala Erime?
  
  
  "Usignor farrelli unezindlu eziningi", esho ekhonkotha. "Unendawo yokuhlala edolobheni, kodwa cishe akakaze abe khona. Unendlu yokuhlala enyakatho yerhyme kanye ne-suite ehhotela Lasecapri analo . Cishe njalo Ecapri ngalesi sikhathi sonyaka.
  
  
  Wathatha ibhodlela futhi wafafaza iphunga elimnandi ekamelweni. Uketshezi lwenza izinwele zakhe zibukeke zimanzi futhi zikhazimula ekukhanyeni okuthambile. Wayehogela iphunga elimnandi, izimbobo zamakhala zivutha, abese ekhwehlela ngobudlova.
  
  
  Ngambuza. "Ingabe ulungile?"
  
  
  Wathi: "yebo, yebo". "Kulungile, nsizwa."
  
  
  "Ingabe ukholelwa Ukuthi Ubarzini Nofarrelli bangaba kuleli hhotela Ecapri?"
  
  
  "Cishe, Mnu. Carter. Leli hhotela libizwa Ngokuthi Icaesar Augustus futhi lisenkabeni yalesi siqhingi ."
  
  
  "Uke waba usizo kakhulu."
  
  
  "Ngihlale ngimazisa umuntu ngemali."Umlomo wakhe opendwe ngesikhumba wamomotheka ngokuthukuthela.
  
  
  Wasukuma ukuze ahambe.
  
  
  "Kumelwe ukhokhe ama-lire ayizinkulungwane eziyishumi nanhlanu ngentombazane", kusho Unkk.Vasari ekhonkotha. "Ungakhokha phansi. Futhi ubuye futhi, Mnu. Carter.
  
  
  "Ngiyabonga," kusho mina.
  
  
  Egcekeni, ngaphefumula ngokujulile. Ngezansi, wakhokhela owesifazane onezinwele ezimnyama ukuba ahlale Isikhashana Nomaria futhi wahamba. Ngaphandle, umoya ohlanzekile wawungakaze unuke kahle kangako.
  
  
  Wangitshela ukuthi ngingathola itekisi eboulevard ekude kancane, ngakho ngaya ngakolunye uhlangothi. Kwakuwusuku oluvusa inkanuko, ubusuku obumnandi. Kodwa phakathi nebhulokhi elilandelayo, ushaggy wamuzwa. Waphenduka wabona amadoda amabili esondela ngokushesha .
  
  
  Ngangingenasizathu sokukholelwa ukuthi ngangisengozini, kodwa njengoba besondela, isidumbu sakhe sacindezela indlu ekhalayo. Babambezela. Omunye wadlula kubo engimmo, omunye eduze kwabo. Khona-ke indoda eyadlula umimmo yaphenduka yanginquma . Ngangicabanga ukuthi ngiyabubona ubuso engangibubone endlini Kanelly vasari.
  
  
  "Ufirth Mar! wathi, ngivimbe kakhulu.
  
  
  Ngangingenakho ukukhetha. Ngathi, " Kwenzekeni?" . "Uhofretta!"
  
  
  Ngangishesha.
  
  
  "Yini owakhuluma Ngayo Nonkk. vasari?"Omunye umuntu, ongenamandla kangako wabuza ngesingisi.
  
  
  Wabheka isikwele salo muntu, ubuso bakhe obunezimpawu, futhi ngokuzumayo wazizwa enqunu ngaphandle kwe-luger noma ama-stiletto amabili.
  
  
  "Ungumngane wami omdala."
  
  
  Indoda enkulu yakhonkotha. Awukaze ube lapho, Signor.
  
  
  Wamshaya. 'Hamba!'
  
  
  Wathi: "hhayi kuze kube yilapho usho lokho okushoyo Kumadame".
  
  
  "Sengivele ngikushilo lokho. Kwakuwukuvuselelwa kobungane bakudala ."Ihhotela lakhe lidlula mimmo kubo.
  
  
  Indoda enemisipha yangishaya ekhanda. Kwawela kumngane wakhe, owavumela isibhakela sakhe ukuba singene ekuphileni kwami. Ukuhlanganiswa kwalezi zigigaba ezimbili kwangikhipha isikhashana . Lashaya indlu kanzima, futhi laphefumula njengenhlanzi . Ngabona esinye isibhakela sifika kimi futhi ngazama ukusigwema, kodwa ngashaywa ngesibhakela esisheshayo esihlathini. Ngemva kwesikhashana, ngabanjwa ngemuva. Ubuso obunezimpawu zesifo sofuba babuhamba phambi kwami.
  
  
  "Sitshele ngale ngxoxo," kusho yena.
  
  
  'Yiya esihogweni. Ngabubula.
  
  
  Isibhakela sangishaya esifubeni. Ngaphambi kokuba alulame ngemva kokushaywa, ababili bokuqala bashaywa ebusweni. Yena, ngazizwa ikhanda lami lithambekele eceleni. Lezi zigelekeqe zazazi izinto zazo. Cishe babengenalutho ngisho oluhlobene nohlobo lwamadoda ayeyowathanda, kodwa lokho akuzange kwenze umehluko omkhulu ngaleso sikhathi.
  
  
  "Yeka", ekhonkotha. Ngabona ukukhanya kwensimbi, futhi ngemva kwalokho i-stiletto yabambelela ngaphansi kwempumulo yami.
  
  
  "Yisho noma ngizokusika!"
  
  
  Wayengaphefumula futhi. "Kulungile," ngishilo. "Ngizokusho."Ummese awuzange unyamalale, kodwa wahlala unganyakazi.
  
  
  Manje wayesebuyele emandleni akhe. Ummese omncane wawungamasentimitha amathathu kuphela ukusuka esweni lami elingakwesobunxele. Kwakufanele ngazi kahle ukuthi ngangenzani.
  
  
  "Sasikhuluma ngokudalulwa kwebhizinisi le-slam", ngathi, ngisaphefumula kakhulu. Wayehambisa umlenze wakhe ongakwesokudla ukuze ube phakathi kwezinyawo ze-ego ezivulekile . "Inkampani kankk. vasari?"Kuyini?"wabuza ngokungathembeki . Kungani?'
  
  
  Enye indoda yayibambe izandla zami kancane kancane.
  
  
  "Yebo," ngathi, ngiziqinisa ukuze ngenze okuthile. "Uyabona, myise ehhotela, umcele ukuba avule indlu Emilan."
  
  
  'Yibaphi? Unkk. Vasari wayengeke -"
  
  
  Wadonsela le ndoda enkulu phambili ngesinyathelo esisodwa futhi washaya idolo layo lesokudla kanzima esifubeni sayo. Ubuso buka-Ego busontekile. Washiya isiteji emgwaqweni. Lapho ngibeka unyawo lwami phansi, nganyathela isinyathelo sendoda eqinile ngonyawo lwami lwesokudla . Wamemeza, futhi amandla e-ego aba buthakathaka. Ngashaya indololwane yami yangakwesobunxele emgodleni wakhe we-ego kanzima ngangokunokwenzeka. Ngakuzwa kuqhuma. Wamemeza, wawa ohlangothini lwakhe, washayisa udonga olungemuva kwethu.
  
  
  Omunye wangishaya. Wavinjelwa isibhakela esingasekhohlo futhi wasibuyisela ngesokudla. Lapho ewela phansi, wafinyelela esithombeni, kodwa sagxumela ebumnyameni. Khona-ke wazizwa eshaywa kabuhlungu emhlane. Lo muntu omkhulu wamelana nomoan, futhi wangihlasela futhi. Isibhakela se-ego sangishaya ngemuva ekhanda, futhi wawa ngamadolo. Yawa eceleni kwayo. Ibhuthi eliqinile langishaya ebusweni. Ngayishaya ngomhlane wesandla sami, futhi yahamba.
  
  
  Lapho ngiphinde ngishaywa, ngabubula kakhulu. Wafinyelela ngesicathulo sakhe futhi waphuthelwa. Indoda enamandla yaphinde yasukuma .
  
  
  "Ubasta cosi!"esho. Wanquma ukuhamba.
  
  
  Umngane wakhe onobugovu washesha wamlandela, futhi banyamalala ekhoneni. Kunzima ukuyithengisa. Kwakunjengokungathi ngangidluliselwe emshinini omkhulu wokugaya inyama. Nganginobuhlungu obukhulu emzimbeni wami kangangokuthi kwakungenakwenzeka ukusho ukuthi iziphi izindawo ezalimala. Waphakamisa isandla sakhe ebusweni bakhe. Kwakuyinkinga enkulu.
  
  
  Wancika endlini imizuzu embalwa, enethemba lokuthi ubuhlungu babuzoncipha. Eyakhe, yayithemba kakhulu. Wakhubeka emgwaqweni omnyama amamitha angamakhulu amaningana futhi ekugcineni wafika eboulevard. Njengoba nje ayeshilo, ngokushesha kwafika itekisi. U-Ego wamshayela ucingo wangena ngaphakathi.
  
  
  "Yeka udiavolo !?"umshayeli wamemeza lapho ebona ubuso bami.
  
  
  Wanikeza u-emu Ikheli Likagina romano. Wayeshayela ngokushesha ukuze angizungeze itekisi lakhe ngokushesha ngangokunokwenzeka. Wakhuphuka izitebhisi washaya umnyango Kagina. Lapho eyivula, amehlo ayo ashaqeka.
  
  
  "Udia mio!"wamemeza.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Isahluko 7
  
  
  
  
  
  
  
  
  Izingalo zami zazinzima futhi umlomo wami wawomile. Wayezama ukululama. Konke engangikukhumbula ngemva kokuhlangana Nogina ukuthi ngakwazi ukuthola Uhawke ocingweni nge-voice converter ukuze ngibazise . Wathi uzongibiza ekuseni. Wayehamba ngomunye wemilenze yakhe. Wayengazizwa enye inyama ngaphansi kwephepha . Wagijima isandla sakhe phezu kokuvuvukala okuthambile kokuphila, waya endaweni efudumele lapho izinqulu zakhe zahlangana khona. Ugina waphendukela kimi. Isifuba sakhe sobunxele sangihlanza, futhi ngazizwa isilayidi sakhe se-nipple singimmo. Wafinyelela ngaphansi kweshidi futhi wathinta isikhumba sakhe esithambile nesifudumele . Ezama ukungayinaki ubuhlungu, wagingqa ohlangothini lwakhe, wacindezela umhlane onzima oyindilinga.
  
  
  Wathi: "Mm, usavala amehlo akhe.
  
  
  Wagxumela emzimbeni wami futhi wagoqa izingalo zakhe okhalweni lwami. Khona - ke wakhipha omunye umsindo, futhi amehlo akhe avuleka, eshaya ngamandla.
  
  
  'Igama lesidlaliso? Uqinisekile ukuthi uzizwa ungcono?
  
  
  Wangiphakamisela okhalweni, futhi wangiphonsa ingalo ehlombe. Amabele akhe acindezelwe esifubeni sami esingenalutho.
  
  
  "Akukho okuningi", ngakhononda. "Kodwa ngicabanga ukuthi isimo sizothuthuka esikhathini esizayo esiseduze."
  
  
  Wahlukana izindebe zakhe. Ulimi olusha olwalusanda kuqhuma lwalufudumele futhi lumnandi. Izinqulu zakhe zazigxuma ngobumnene kimi. Ukuqabulana kwasenza saphefumula. Ugina waphendulela ithanga lakhe langakwesokudla phezu kwethanga lami, futhi ubuhlungu bomzimba wami bakhohlwa lapho ngiphuthuma okwasibamba lapho esaphenduka futhi waphakamisa umzimba wakhe ukuze angicindezele. Weza kimi ngokuzithandela, futhi ngesikhathi esifanayo, safinyelela umvuthwandaba.
  
  
  Khona-ke ibhentshi lakhe liyamcindezela ukuba aphumule. Ugina wayelele eduze kwami, ebheka phezulu ophahleni. Ekugcineni, waphakamisa isandla sakhe futhi wathinta amanxeba ngobumnene ngaphezu kweso lakhe lesobunxele nasesihlathini sakhe sokunene. Babomile, kodwa lonke uhlangothi lobuso bami lwalulimele . Ngesimangaliso esithile, amazinyo ami ayebonakala esekhona. Wakhipha ishidi futhi wabona amanxeba ambalwa esifubeni sakhe.
  
  
  "Bangiphathe kahle", ngathi, " kodwa ngiyangabaza ukuthi bazokwazi ukuhamba kahle kakhulu namhlanje ekuseni."
  
  
  "Mfana ompofu", Kusho Ugina ngobumnene. Ubeka isandla sakhe okhalweni lwami.
  
  
  "Ngithemba ukuthi Abazange bamkhathaze Unelly vasari", ngathi.
  
  
  "Ngeke bakwenze, Nick . Unah unabangane abaningi abanamandla ."
  
  
  Ngathi: "ngangicabanga ukuthi bangabasesicily". "Nakuba kungekho ukuxhumana okuqondile, manje Ubarzini Noma Ufarrelli usekuzwile."
  
  
  .
  
  
  "Nick", Kusho Ugina, ephendukela kimi. "Ingabe uya Ecapri?"
  
  
  Ngambuza. "Kungani ufuna ukwazi?"
  
  
  Wathi: "lapho ungitshela konke ngokuhileleka kwakho ekwebiweni izolo ebusuku, kungenzeka awukwazi ngakho, kodwa wangiphoqa ukuba ngikusize". "Futhi ngingakusiza. Ungase ungethembe ngokuphelele manje njengoba usungithembe isikhathi eside. Angimazi Lo muntu Oyisiphukuphuku. Uyamkhumbula ekutshela ukuthi ngangingumthandi we-ego. Ngiyazi ukuthi i-ego yakhe iyikho konke, i-ego, i-id, imikhuba ye-ego. Ngingaba usizo kuwe."
  
  
  Ngambuza. "Sekuyisikhathi esingakanani ukhona ... nginofarrelly?"
  
  
  Wayegwema ukubuka kwami. 'Izinyanga ezimbalwa. Wangithengela izinto eziningi, kodwa ububi be-ego babungenakubekezelelwa kimi."
  
  
  "Ngingaqiniseka kanjani ukuthi manje uzongisiza ngimelane naye?"Yena, wazizwa engcono.
  
  
  Wanciphisa amehlo akhe. "Ngiyamzonda Ufarrelly, Nick. Ngiyafunga ukuthi ungangethemba.
  
  
  Yena, wacabanga ngakho futhi wanquma ukuzama. "Kulungile", ngathi, " ngizokuyisa Ecapri. Elinye iphoyisa lami Le-Interpol liza nathi."
  
  
  "Letha iphoyisa?"
  
  
  "Yebo."Wama . "Ufarrelly waphanga Ivatican, Nick?"
  
  
  "Kunethuba elihle lalokho."
  
  
  "Kodwa kungani uhulumeni wakho kufanele anakekele?"Wabheka Unah ngokucophelela. "Ngesikhathi kuphangwa, kwantshontshwa into ethile kahulumeni wami. Awusadingi ukwazi Ujin. Ungangibuzi futhi."
  
  
  
  
  "Kulungile, Nick."
  
  
  Ucingo lwakhala. Ugina wasukuma, waya kolunye uhlangothi lwekamelo, wathatha ucingo. Umzimba wakhe onqunu wawusabukeka ukhanga. Ngemva kwesikhashana, waphenduka . Lokhu kungenxa yakho.'
  
  
  Kwakumelwe Kube Uhawk. Kwakunguye.
  
  
  "Wayengubani lowo mthungi?"wabhonga amakhilomitha amaningi olwandle.
  
  
  Yena, wahleka, naphezu kobuso bakhe obunzima, obugulayo. "O, ntombazane eyodwa", ngasho ngokungenacala.
  
  
  "Yebo, thatha umthungi, ntombazane!"
  
  
  "Kulungile," ngishilo. "Futhi ngimane ngiyifake ohlwini lwabasebenzi."
  
  
  "Ngezinga elingakanani?"Izwi lakhe lalizwakala libi.
  
  
  "Uyazi, angisoze ngakukhokhisa ngalokhu", ngishilo. "Ngaqasha Ugina okwesikhashana. Ihlanganyela nami emthonjeni, ulwazi olubalulekile engixoxe ngalo nawe.
  
  
  "Uma nje wazi ukuthi wenzani!"Wama ukuze athole inhlamba yakhe," ngithemba ukuthi ube nobusuku obuhle, Nick . "
  
  
  Izinhloso zika-Ego zazicacile, kodwa ezakhe zahlala zingathinteki. "Yebo, mnumzane. Ngizizwa ngingcono kakhulu ngaye.'
  
  
  "Bheka, kulungile? Uzwakale ushaywe kancane izolo ebusuku.
  
  
  "Ngilungile," ngishilo.
  
  
  Waqhubeka: "siye sahlola amafayela Kajuda, futhi sinezindaba ngawe. Igama likafarrelly lavela efayeleni Likajuda eminyakeni eminingana edlule. Weba ezinye izincwadi zikahulumeni Engilandi. Ufarrelly uyingane enkulu. Ungumgengezi noma unobudlelwano obuseduze nabo."
  
  
  Yebo. Njengomfana onganikeza abantu nemishini yochungechunge lwamasela Ujuda awaqamba."
  
  
  "Ukuvota ngalokho okwenzeka, Nick. Ngicabanga ukuthi kungcono uye Ecapri.
  
  
  "Ngizondizela Enaples kamuva."
  
  
  'Kuhle. Ngigcine ngithunyelwe. Leli cala lingase libe likhulu kunalokho esikucabangayo ."
  
  
  'Ngokuqondile.'
  
  
  "Zama ukulala ebusuku."
  
  
  Wamomotheka. Wayazi Ukuthi Nohawk wayemomotheka ngobuso bakhe obuncane. "Yebo, yebo," ngasho.
  
  
  -
  
  
  Kamuva ngalolo suku ekuseni, ngaya ehhovisi Le-Interpol futhi ngazisa Utony Benedetto ngentuthuko yakamuva. Wayenefayela eliqinile Kufarrelly. Kwakunokubhekisela ku - "Mnu. j". usuku lwalungemva kokucacisa I-AX.
  
  
  Utony wathi: "kubonakala sengathi ujuda Nofarrelly baba abangane abakhulu".
  
  
  "Ngokuqondene Nofarrelly, angazi."Kodwa akekho Umjuda okwamanje. Ugcina kuphela ukuxhumana okungenasihe kwezamabhizinisi."Ngabheka ifolda namafayela. "Ujuda akayena umuntu, uyabona, walahlekelwa izandla zakhe engozini lapho esemncane, futhi unezandla zokufakelwa ezibukeka njengenyama negazi, kodwa ngaphansi 'kwesikhumba' esenziwe ngensimbi eqinile. Lezi zandla zifanekisela umuntu. Cishe wangibulala kanye nabo.
  
  
  "Sizothandaza ukuthi akanalo elinye ithuba", kusho Utony.
  
  
  "Ingabe ukulungele ukuya Ecapri?"
  
  
  Yebo . "Isiphi isikhathi indiza yethu ehamba ngaso?"
  
  
  'Ngehora lesine. Sizoba Senaples ngehora, futhi esiqhingini kusihlwa."
  
  
  
  
  Kwakusekhona ukukhanya lapho sithatha isitimela esihamba ngezinyawo siya edolobheni Lasecapri, isiqhingi esimhlophe njengeqhwa esasigcwele izimbali. Lesi siqhingi sasincane kakhulu kangangokuthi ulwandle oluhlaza okwesibhakabhaka lwalubonakala cishe noma kuphi edolobheni. Imigwaqo emincane, eyindilinga enamatje yayinezitebhisi eziningi eziholela phezulu naphansi kwezinye izitezi. Izivakashi zagcwalisa isikwele esincane esisenkabeni futhi zahlala ziphuza i-cinzano lapho kushona ilanga. Amabhulokhi amabili ukusuka esigcawini kwakuyicaesar Augustus hotel, isakhiwo esikhulu, esihle esinesihlahla se-bougainvillea phezu komnyango.
  
  
  "Izwi liyikho konke", Kusho Ugina njengoba sasimi phambi kwalo. "I-suite Ufarrelly ahlala kuyo isegumbini lokuphumula elisesitezi sesithathu. Ungabona i-balcony kusuka lapha. Lapho Ufarrelly ekhona, unonogada ababili, kodwa ungabona oyedwa kuphela ebazungezile. Owesibili uyacasha lapho kufika abantu abangabazi bezovakasha . Ekamelweni elincane eliseduze negumbi lokuphumula, kunesihlalo sensimbi esihlala sikhiyiwe. Kungase kube nokuthile okubalulekile kulokhu. Wabe esebuza: "uzokwenzenjani lapho Ufarrelly efika?"
  
  
  "Gcina abantu bethu beyimfihlo isikhathi eside ngangokunokwenzeka", ngiphendula. "Singafunda ngomhlaba noma izindlu ezisesiqhingini. Yiqiniso, eyakhe, futhi ngithemba Ukuthi U-Ego akekho, ngoba asinalo ubufakazi obanele obumelene naye bokumbopha. Ujuda ungumuntu ofanele kimi. Ngithemba ukuthi unakho engikufunayo. Khona-ke: "Awukwazi ukukhuphukela phezulu."
  
  
  "Kungani kungenjalo, Nick? Ngingamlinda egcekeni uze ucele."
  
  
  "Cha, kuyingozi kakhulu. Uya ekhefi esigcawini ukuze uphuze."
  
  
  "Kulungile," Kusho Ugina, edumele.
  
  
  "Uma ungezwa kithi kungakapheli ihora, sicela ubhukhe igumbi Ehhotela Iparadiso."
  
  
  'Ngizokwenza. Waqhaqhazela wahamba waya esigcawini.
  
  
  Utony wamomotheka futhi wanikina ikhanda. "Umtsheli omuhle, u-amiko", wangikhahlela.
  
  
  "Bekufanele ubone Unelly vasari", ngishilo.
  
  
  Njengoba sasibhekene nesimo esinjengaleso mina Notony esasikuso, kwadingeka sidlale ngokuthinta . Kufana nokudlala i-chess, ngoba ngemva kokunyuka kokuqala kokujika kabili noma kathathu, kunamathuba amaningi. Ngakho saya efulethini sinemibono yokuqala kakhulu. Sashaya, sinethemba lokuthi ngeke kuphendulwe . Kodwa umnyango wavuleka futhi sabona intombazane imi lapho . Unah wayenezinwele ezinsundu ze-platinum ne-lipstick ebomvana ezindebeni zakhe ezimanzi. Ijazi lakhe lendlu elinemidwebo yezimbali, elalihlanganiswe kancane okhalweni ngendlela evusa inkanuko, lalingamfihli amajika akhe anobuhle. Kwakusobala ukuthi wayehamba-ze ngaphansi kwejazi. Izithende zakhe ezinde, ezigobile namabele akhe anele kwakubukeka ngendlela ekhangayo ekhoneni ngesinyathelo ngasinye esinzima ayesithatha. Futhi uma sicabanga ngokukhononda okunomsindo nezinyathelo ezinyakazayo, kwakusobala ukuthi U-ay wayengadingi isiphuzo esandleni sakhe. "Ingabe Umnu. Farrelly ulapha?"Kubuza utony .
  
  
  "Cha", esho ngesingisi esinenkulumo yasescandinavia," Umnu. Farrelly akekho lapha."Wancika odongeni, futhi amafindo engubo yakhe yendlu ahlukana nakakhulu.
  
  
  Ngathi: "ngiyaxolisa, ngizama ukungawubheki umzimba wakhe omnandi, siye safika kude ukuze siwubone. Singaphinde sikhulume Nohema?"
  
  
  "Ungakhuluma nami, mphathi", esho, ehleka. "Ulapha, njengenjwayelo, eyedwa."Ubeka isandla sakhe emnyango, njengokungathi uzokhumula ingubo ngokuphelele. Utony wangibuka futhi wamomotheka kancane. "Siyajabula ukwamukela isimemo sakho, signora."
  
  
  Wasibiza futhi wavala umnyango ngemva kwakhe. Leli kamelo lalinempahla eningi, kodwa ngokusobala ukuhlanzeka kwakungeyona isudi yakhe eqinile. Kwakunamabhodlela angenalutho, izitsha zomlotha ezigcwele, nezibuko ezingenalutho yonke indawo, futhi ukhaphethi owugqinsi wawugcwele amaphephandaba nomagazini abanemifanekiso.
  
  
  Ngesenzo esivamile, le ntombazane yacela ukuba sihlale phansi. 'Ungathanda yini ukuphuza?'wayehleka edakiwe. Wanikina ikhanda, futhi izindebe zakhe zagoba ngenxa yokukhungatheka . Wathi:" inhlanhla embi".
  
  
  I blonde yakhubeka yaya ebhentshini eliphambene nezihlalo Ezimbili mina Notony esasihleli kuzo. Ebubula kakhulu futhi edabukile, wawa emuva kusofa, futhi ibhande lakhe elalivulekile laphulwa, cishe akukho okwakungaboniswa umzimba wakhe ovuthiwe. Akungabazeki ukuthi sasibhekene nesithandwa Sikafarrelly. 'Yini oyifunayo?'Kuyini?'wabuza. "Ungangitshela. Ugiovanni uyangigcina ngithunyelwe kukho konke."Amazwi akhe ayesazwakala ephoqelelwe, kodwa wayengadakiwe njengoba ngangicabanga ekuqaleni.
  
  
  Lapho Utony echaza ukuthi sasifuna ukuthenga izindlu zokuhlala esiqhingini, ezakhe, waphenduka wabheka ekamelweni elincane elihlangene Ugina ayekhulume ngalo. Lapho ngangihleli khona, ngangibona isihlalo sensimbi esinomakhalekhukhwini ekhoneni.
  
  
  "Zimbalwa kakhulu izindlu zokuhlala Ezithengiswayo Ecapri", kusho le ntokazi eyazethula ngokuthi Uherta, " futhi uma othile ethengisa okuthile, kuba ngentengo ephakeme kakhulu. Amadoda, ezinye izinto ezibizayo Zikazhirinovsky? Igama lokugcina lanikezwa, linomkhondo..
  
  
  Utony wathi: "ngisesimweni esihle", emamatheka U-Hey. Wasusa umphimbo wakhe. "Herta, ngibona ucingo lwakhe kwelinye igumbi. Ingabe umngane wami angashayela ihhotela lethu ucingo? '
  
  
  Utony wayecasulwa.
  
  
  "Yebo," esho ngezwi elibi. "Ngizokuphendulela kongcwele."Wasukuma kusofa, futhi ingubo yehla emathangeni akhe isikhashana, yembula unxantathu wakhe ophaphathekile.
  
  
  Lapho engena kwelinye igumbi eyovula isaints, Utony waphakamisa ishiya. Futhi lapho edlula umimmo nah ukuze aye kwelinye igumbi, wathatha isandla sika-ego.
  
  
  Wabona ukuthi wayemanga isifuba sakhe sokunene esingenalutho. Wayehamba - hamba futhi emamatheka. Utony wangena ekamelweni wavala umnyango. Ugerta weza esihlalweni sami futhi wama eceleni kwami, ebeka isandla sakhe ehlombe lami:" uyindoda enhle", esho.
  
  
  Wabheka unah. "Ngiyabonga," kusho mina. "Ngitshele, Gerta, Ingabe Umnu. Farrelly usanda kwenza abangane abasha ebhizinisini?"Ngimzwile, unomlingani omusha."Wabuyela kusofa ephethe isiphuzo esandleni sakhe. "Ugiovanni uhlale enobuso obusha", esho kancane. "Kodwa kufanele sikhulume Ngogiovanni kuphela?"Wena nobaba wakho ningahlali nje phakathi nebhizinisi, akunjalo?
  
  
  "Yebo, unomoya wokungenisa izihambi", inceku yamvimba, inethemba lokuthi Utony wayematasa efuna leso sihlalo.
  
  
  "Uyazi, abantu bayamthanda. Bekulokhu kunjalo. Nginalokho abakufunayo. Ingabe ngiyakushaqisa?
  
  
  "Akunjalo neze", ngishilo. Yini Utony ayeyenza lapho?
  
  
  'Umsebenzi omuhle. Ngiyajabula ngokuthi awushaqekile. Khona-ke ufana naye. Uyazi ukuthi kufanele uthathe ithuba uma kufika, akunjalo?
  
  
  "Yebo," kusho mina, ngicabanga ngekamelo elilandelayo.
  
  
  Uherta wabeka ingilazi yakhe phansi futhi welula ngobugovu kusofa. Ngokungahleliwe wakhumula ingubo yakhe njengoba utony engena.
  
  
  "Ubenissima !"washo ngobumnene .
  
  
  Uherta akazange asibheke. "Ngiyazi ukuthi ufunani," esho ngezwi elibi. "Futhi ungakwenza. Ngamunye ngokulandelana, noma kokubili ngesikhathi esifanayo. Kulungile, ngeke ngitshele Ugiovanni.
  
  
  Utony wayemi phambi kwakhe, ebuka phansi isidumbu sakhe esingenalutho. "Nick", esho ngomlomo owomile, " mhlawumbe sineminye imizuzu embalwa, kulungile?"
  
  
  "Nkulunkulu, cha, Tony."
  
  
  "Bese uhamba. Ngizokubona kamuva."'
  
  
  "Tony, uzobuya noma nini!"
  
  
  Utony wabheka kusofa waphendukela kimi. "Kulula kuwe lapho intombazane ikulindele izikwele."Manje wayesecasukile futhi ethukuthele kancane. Hhayi kimi, kodwa esimweni. Wayazi ukuthi ngilungile.
  
  
  Ngathi: "yenza noma yini oyifunayo, kodwa nginike ukwaziswa okutholile ocingweni."
  
  
  Ubuso buka-Ego bashintsha. "Ngiyaxolisa, Nick. Uqinisile. Wabheka uhertha okokugcina, wabe esephenduka wahamba waya emnyango.
  
  
  "Ngiyaxolisa, sithandwa", esho entombazaneni enqunu. "Hhayi nje isikhathi noma indawo."
  
  
  Uherta wangibuka ngididekile. "Awufuni ukulala nami?"
  
  
  Ngathi: "ungowesifazane ofiseleka kakhulu kulesi siqhingi, kodwa mina nomngane wami sinezindaba eziphuthumayo okumelwe sizinakekele."
  
  
  
  
  Utony wathula ngesikhathi sisesitimeleni. Lapho singena egumbini lokwamukela izivakashi, ngamtshela: "Bheka ngale ndlela, amiko. Ungase uthole inkinga ."
  
  
  Utony wahleka. 'Ngicabanga ukuthi kuneshawa ebandayo ehhotela ...'
  
  
  Ngambuza. "Kuyini?"
  
  
  'Bheka. Lowo muntu. Lona Ufarrelly.
  
  
  Indoda ende, emnyama eneminyaka engaphezu kwamashumi amane yangena egumbini lokwamukela izivakashi nomunye umfana. Lalihlolwe ngokucophelela ngu-ego, ukuze akwazi ukuthola ngokuzayo. Khona-ke, wabheka enye indoda eyayikhubazekile ngenduku, futhi wazizwa enobugovu. Kwakungubarzini, owayemdubule ethangeni ngesikhathi kuphangwa Evatican . Njengoba la madoda amabili esondela ekhawunteni eliseduze , umyeni wakhe waphendukela ekhawunteni lamaphephandaba ukuze Ubarzini angaboni ubuso bami.
  
  
  "Angikabuzwa okwamanje?"Ufarrelly wabuza umphathi wedeski.
  
  
  "Cha, Signor Farrelli."
  
  
  'Kuhle kakhulu . Thumela ukudla up for ezintathu. Ake sithi tagliatelle alla bolgnese.
  
  
  "Ngizokunakekela, Signor farrelli."
  
  
  Ufarrelli Nobarzini baya esitimeleni ngaphandle kokusibona. Ubarzini wayekhubazekile kabi. Ngemva kwesikhashana, umnyango we-elevator wavalwa ngemva kwabo.
  
  
  "Izicathulo ze-Ego ballet", ngishilo.
  
  
  "Ebarzini?"
  
  
  Yebo. Inesisekelo se-crepe.
  
  
  
  
  Lapho Ebuyela esigcawini, Utony wakhipha ucezu lwephepha ephaketheni lakhe. "Ngavula lesi sihlalo ngesipikili sakho sokukhiya esiwusizo futhi ngathola izinto ezimbili ezithakazelisayo. Enye kwakuyincwajana Enekheli Likajuda kuyo. Ngayihumusha. Lokhu kuqinisekisa ubufakazi besibili obutholakale Evatican."
  
  
  Wabheka iphephandaba. Kwakubhalwe ukuthi: "Mdala. Ujude, Esan Marco Ungenisa, Ngesachetti, Epancino, Esicily " .
  
  
  "Yebo," ngishilo. "Indlunkulu kajuda isezala Esicily, ngakho cishe yilapho aqasha khona izigebengu."
  
  
  "Lokhu kusho ukuthi izithakazelo zethu nazo ziyashintsha lapho. Uma izinto ezebiwe manje Zisesicily, icala lami lizoxazululwa lapho sithola i-ih.
  
  
  "Ngempela," ngathi, " nakuba umsebenzi wami ungeke ube lula kangaka ukuwuqeda. Akukhona ukuthi Ujuda wayithola yini le ncwadi emgqonyeni. "
  
  
  "Vula iphepha", kuqhubeka U-Amiko toni, " bese ungafunda lokho engikukopishe."Yabhalwa encwadini yokubhalela. Ingabe lokhu kusho lutho kuwe?
  
  
  Wama ngaphansi kokukhanya kweveranda encane yehhotela futhi wahlola umbhalo Wesandla Katony. Ngayifunda: "Umthwalo Kaleonardo" kanye nosuku.
  
  
  "Cishe kubhekiselwa ezintweni ezebiwe", kusho Utony, " Futhi Uleonardo kungenzeka ukuthi ungumqoqi othenga i-ih."
  
  
  Mhlawumbe.'
  
  
  Okuthile ngale ncwadi kwangihlaba umxhwele. Uma kwakuyindaba nje yokuthutha izimpahla ezebiwe, kwakungeyona into engangiyenza, ngoba ngangiqiniseka ukuthi lesi sigqoko sasihloselwe ukuqoqwa kukajuda ngasese. Kodwa nganginomuzwa wokuthi, ngasizathu simbe, leso sikhathi sasinencazelo yangempela - kimi ngaphezu kwanoma ubani omunye !
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Isahluko 8
  
  
  
  
  
  
  
  
  Ngemva kwamahora angu-48, safika Esicily. Lesi siqhingi sasingenalutho futhi sinamadwala, sinombono omubi kodwa omuhle. Sahlola idolobhana lokuqala futhi sathola ukuthi izakhamuzi zalo zazicishe zibe njengoba kuchazwe ezincwadini zeziqondiso. La madoda ayekhonkotha izimpendulo ezingaqondakali emibuzweni yethu noma engasinaki nhlobo. Abesifazane banyamalala lapho sifika endaweni yesehlakalo. Ekugcineni, Utony wacela ikhehla ukuba lisitshele ukuthi ivia sachetti hall yayikuphi. Kwavela ukuthi kwakuwumgwaqo omude, onamadwala futhi ongalingani, owawuholela komunye umfudlana esiqhingini. Safunda ukuthi inkampani Isan Marco Imports yayivaliwe kudala, nakuba yathengwa umuntu wakwelinye izwe. Ngokwendoda endala, isakhiwo sasincike eweni elibheke olwandle.
  
  
  Sasazi ukuthi indlu ngokungangabazeki yayiyoqapha, ngakho uma singathatha itekisi lapho, uma nje singathola itekisi emzaneni, sasiyoba nezinkinga ngokushesha. Ngakho sanquma ukusondela endaweni Kajuda yokucasha ngakolunye uhlangothi, ngesikebhe.
  
  
  Ngakusasa ekuseni, ngemva kokufika, saqasha isikebhe sokudoba safika endaweni lapho iblack rock yayiphakeme khona cishe ngamamitha angamakhulu amabili ngaphezu kwethu. Kusukela esikebheni sokudansa, leli gquma lalibukeka liqonde. Safaka isikebhe esincane esimhlophe ogwini oluncane ezansi kwewa.
  
  
  "Mhlawumbe kwakufanele sithathe indlela, enye yami", Kucabanga Utony, ephendulela ikhanda lakhe emuva ukuze afunde idwala elingaphezulu kwethu. "Ngicabanga ukuthi kuwukukhuphuka okunzima kakhulu."
  
  
  Ugina wahlala eduze kwethu esihlabathini esimnyama, izinwele zakhe ezimhlophe zinyakaza njengenduku emoyeni. Wathi: "unick, ngikwazi ukukhuphuka amatshe ngingahamba ngezinyawo."
  
  
  "Awuphazamisi lutho", ngishilo. "Uzohlala lapha ukuze uqaphe isikebhe."
  
  
  "Cha," esho. Waphendukela Kutony. Waphakamisa amahlombe akhe.
  
  
  "Akukho ukuphikisa", ngishilo. "Uyigugu kakhulu kithi kunokuba ubungazama ukukhuphuka kuleli gquma. Uma uzwa ukudubula, linda imizuzu engu-15. Uma unam Odin engaveli eduze kwethu, hamba ngesikebhe. Ukuqonda?"'
  
  
  "Yebo," esho kabuhlungu. 'Ingxenye yesine yehora.'
  
  
  "Kulungile," ngathi, futhi ngimomotheka. "Qaphela isikebhe ngokucophelela. Esikhathini esizayo esiseduze, kungase kube ukuphela kwendlela yethu. Sizobuya ngehora."
  
  
  Sashiya Ugina esikebheni saqala ukukhuphuka. Sasigqoke ama-windbreaker alula nezicathulo ezinamasondo enjoloba esasizithenge emzaneni, Futhi Utony wayenentambo eyayiboshelwe ehlombe lakhe. Nganginezingwegwe zokukhuphuka ezazilenga ebhande lami.
  
  
  Kwakunompheme omncane phansi kwewa. Sakhetha indlela eyaholela lapho. Isikhumba sakhe siphambili, sifuna izindawo ezibushelelezi futhi sikhomba Utony. Kusukela ekubonakalisweni kwe-ego-grim ebusweni bakhe, ngangingasho ukuthi i-ego yokusebenzela I-Interpol ngokuvamile yayihlukile. Iqiniso liwukuthi Utoni kwakungavamile ukuba ashiye induduzo yempucuko . Nganginelukuluku lokwazi ukuthi I-Interpol ikhokha malini uma iqhathaniswa ne-Ax.
  
  
  Kwathatha imizuzu embalwa kuphela ukufinyelela maphakathi newa, kodwa ngaphandle kwalokho kwakuhamba kancane. Umzila wawungasekho, futhi kwadingeka sithole ukusekelwa ngesandla nangonyawo emifantwini. Kwakuyibhizinisi eliyingozi. Manje sasiphakeme kakhulu kangangokuthi uma siwela, kwakunzima ukusitshela ukuthi kwakuzokwenzekani kithi. Futhi lapho sesingaphansi kwamamitha angamashumi amathathu phezulu, Utony wagxumela edwaleni elixekethile, walahlekelwa ukulinganisela kwakhe, futhi waqala ukuwa.
  
  
  "Bamba isandla sakho!"
  
  
  Wakhulula isandla sakhe sokunene wangibamba. I-ego yakhe yamthatha ingalo, futhi i-ego Ka-Alenka yangikhipha emlenzeni wami ongakwesobunxele. Lapho eyakhe, ngigxuma futhi ngizama ukunyakazisa imilenze yami, eyakhe, ngacabanga ukuthi ngizowa. Kodwa ngesandla sakhe sokunene, wabamba idwala elibukhali phezu kwekhanda lakhe futhi wabambelela ngokuqinile.
  
  
  "Thola okuthile ongakubamba ngezinyawo," ngikhonkotha. U-alyonka wami waqala ukukhulula itshe. Kwakubonakala sengathi kungunaphakade ngaphambi kokuba Utony aphinde athole indawo yokuma, futhi angidedele ukuze ngikwazi ukubeka unyawo lwami lwesobunxele phezulu futhi ngincike kunah.
  
  
  'Kuhle? Ngabuza, ngiphefumula kanzima.
  
  
  "Yena," wakhonkotha, ubuso bakhe besaba.
  
  
  Utony wayemhlonipha. Wayesaba kakhulu ukukhuphuka kunaye, kodwa waqala ngaphandle kokuphikisa .
  
  
  "Akukude," ngishilo.
  
  
  Wakhetha ngokucophelela izindawo ayezozibamba futhi waqhubeka. Ugina waba unodoli ongaphansi kakhulu ogwini oluncane.
  
  
  Ekugcineni safika cishe ngamamitha angamashumi amahlanu ngaphansi kwesiqongo Notony ngaphansi kwami. Amaqakala akhe ayemhlophe, futhi izindebe zakhe zazixoshwa. Wathatha intambo kuye wayibopha nge-hook yokukhuphuka eyambamba okhalweni lwakhe . Ebambelele ngokuqinile edwaleni ngesandla sakhe sokunene, wavumela ingwegwe nentambo ukuba ilenga eceleni futhi wayiphonsa yonke phezulu eweni.
  
  
  Le ngwegwe yanyamalala emaphethelweni eweni. Intambo yayilenga eduze kwami. Wadonswa u-ee. Ngemva kwamadesimitha ambalwa, ingwegwe yabamba okuthile futhi yama. Wadonsa intambo wabheka Utony. Ngathi: "sicishe sibe khona".
  
  
  Ubuso buka-Ego babungabazekayo. Wathatha intambo enamafindo waqala ukukhuphuka. Ebambene ngezandla, wakhuphukela phezulu. Phakathi, i-hook yamkhulula futhi yaphonsa ama-decimeter amathathu, yabe isibambeka futhi. Wayekwazi ukuzwa umjuluko ezindebeni nasemehlweni akhe.
  
  
  Wakhuphuka ngokuqapha, futhi ekugcineni wabheka ngaphandle ngemuva kwesiqongo. Amamitha angamashumi amabili nje kuphela ukusuka lapho kwakunesakhiwo sesan Marco Imports building esenziwe ngodaka olumhlophe. Kwakuyisakhiwo esiphansi esinezitezi esisodwa esinamafasitela agoqwe ngamapulangwe, futhi ukhula lwalukhula ngemva kocingo oluphakeme olwalugudle isakhiwo .
  
  
  Wabe esegibela phezu komngcele futhi wakhasa waya lapho kwakugxunyekwe khona ingwegwe ngemva kwedwala elibukhali. U-Ego wayikhipha, wabe esebuka Utony futhi wanqekuzisa ikhanda. Wakhuphuka ngentambo. Kwadingeka umzamo othile we-Emu, kodwa ekugcineni wakwenza futhi wahlala phansi eduze kwami.
  
  
  Wathi: "unemibono ehlanya".
  
  
  "Ngiyazi," wamtshela ngokuhleka. Ngaya emaphethelweni eweni futhi ngamemeza Ugina ukuba amtshele ukuthi siphephile. Wayeshaya i-rheumatism. Wabheka indawo enamadwala. "Kunendlela elula yokwehla cishe isigamu semayela ukusuka lapha", kusho Utony kuye. "Sizowasebenzisa kamuva."
  
  
  "E-Conte", esho . "Ngiyavuma ."
  
  
  Sakhasa saya esangweni. Asikho isibonakaliso sokuphila.
  
  
  "Ngizobheka ngokushesha", kusho Utony. Wakhasa waya ekhoneni locingo, ubuso bakhe bujuluka. Wabheka phezulu phambi kwesakhiwo, wabe esebuyela kimi.
  
  
  "Kunonogada emnyango omkhulu, engicabanga ukuthi uhlomile", esho.
  
  
  'Njengoba nje ngangicabanga.'
  
  
  "Okungenani kunemoto eyodwa ngaphambili, kodwa ngayibona, umnyango wenkonzo oya eceleni uyabubula. Ngikholelwa ukuthi lokhu kuzosivumela ukuba singene ngaphandle kokuba unogada asiqaphele."
  
  
  "Kulungile," ngishilo. "Kodwa ngisanda kuthola isimiso se-alamu kulolu cingo. Kumelwe senze okuthile ngakho."
  
  
  Kwathatha eminye imizuzu eyishumi nanhlanu ukwenza indlela ehlukile ezungeze isimiso se-alamu ukuze sikwazi ukusika imbobo encane ezansi kocingo. Khona-ke sakhasa saya emnyango ohlangothini Utony ayewutholile . Lapho sifika lapho, saqaphela ukuthi unogada wayengeke asibone sisendaweni yakhe esangweni. Umimmo wesakhiwo wadlula kuye kwaze kwaba yilapho u-ego ekwazi ukubukeka kahle. Wayegqoke ihembe elivulekile futhi ephethe isibhamu i-ak-47 ngaphansi kwengalo yakhe. Eceleni kwesango kwakunesitolo esincane sabaqaphi; Esasiboshelwe ebhokisini kwakuyinto Utony ayengakaze ayibone ngaphambili: umalusi omkhulu wasejalimane. Ngenhlanhla, umoya wawuphephetha esiqondisweni sethu, ngakho inja ayizange isinuke . Kodwa ngangazi ukuthi kwakudingeka sithule kakhulu lapho sivula umnyango wenkonzo.
  
  
  Sakhuphukela emnyango wensimbi sabuka isivalo. Kwakungenzima ukuvula i-ego; ngesipikili esikhethekile sokukhiya, kwathatha imizuzu embalwa kuphela. Wavula umnyango ngobumnene futhi wabheka ngaphakathi.
  
  
  "Woza," Kusho Utony emhlebela.
  
  
  Sakhipha izibhamu zethu sangena ngaphakathi. Utony wavala umnyango ngemva kwethu. Sasisemhubheni oholela phambi kwesakhiwo esincane. Kwakunomsindo wokubhonga ongathandeki kude. Yayibukeka njengegobolondo ukusuka phansi, kodwa zazingekho izitebhisi ezibonakalayo.
  
  
  Wanxusa Utony ukuba ahlale eduze kwami njengoba sasikhuphukela phambi kwendlu. Sazithola sisendaweni ethile yokwamukela izivakashi noma ehhovisi. Kwakunendoda eyayigqoke ijazi elimhlophe elabhorethri eyayihlezi etafuleni, engangicabanga ukuthi inguchwepheshe othile. Ekhoneni, unogada wayefunda iphephandaba lase-italy. Akekho owayebazungezile owasibona noma wasizwa.
  
  
  Kwakunekhawunta enesimo Sika-L phambi kwedeski, ehlukanisa indoda emnyango wangaphambili ovulekile nomlindi. Lapho Utony emncenga, wangena esangweni ekhawunteni, futhi wathatha izinyathelo ezimbalwa eziya kumlindi.
  
  
  "it phansi," wamshayela ucingo ngesintaliyane.
  
  
  Unogada wagxuma esihlalweni sakhe, futhi isandla sika-ego saya esibhamu esisemlenzeni wakhe, kodwa wabe esebona ukuthi I-luger yami yayibhekiswe esifubeni se-emu. Indoda eyayigqoke ijazi elimhlophe yasibheka Utony yabe isingibheka, kancane kancane ivuka esihlalweni sayo.
  
  
  "Uphi Ujuda?"Ngambuza, ngigcina isibhamu sami sikhonjisiwe futhi amehlo ami egxilile.
  
  
  "Yini oyidingayo?"kubuza unogada .
  
  
  "Woza, masihambe", kusho Utony, eshayela eyakhe .38 Beretta emhlane wendoda. "Ungazami ukubekezela kwethu."
  
  
  "Ujuda akekho lapha," kusho lo muntu. Waphendula ngesintaliyane, kodwa wayebonakala engumjalimane, noma mhlawumbe Engumscandinavia. Manje waphendukela kithi futhi wafunda ubuso bethu. Wayeyindoda encane enezibuko ezingenamaphiko namehlo aluhlaza okwesibhakabhaka. Wayebukeka njengendoda Ujuda ayeyoyiqasha. Kodwa uma ayenguchwepheshe, wawuyini umsebenzi we-ego lapha?
  
  
  "Ungathintana nomlindi ngaphandle?"Ngambuza.
  
  
  "Yebo," esho.
  
  
  "Ungabatsheli!"unogada wagijima waya ekhoneni.
  
  
  Ngaya kuye, ngakhipha isibhamu se-ego esikhwameni saso, ngasifaka ngaphansi kwebhande lami. Wabe esephendukela kuchwepheshe, "ell lowo mlindi ngaphandle ukuba eze lapha", ngasho.
  
  
  "Akakwazi ukushiya isikhundla sakhe!"
  
  
  "Ungakhulumi nabo!"unogada waphikelela.
  
  
  "Thula, wena siwula!"uchwepheshe wathi ngeqhwa .
  
  
  "Mtshele Nje Ukuthi Umnu.Judas usocingweni futhi ufuna ukubanikeza iziyalezo ezikhethekile zomuntu siqu", ngishilo.
  
  
  Le ndoda yabheka Kutony isuka kimi. "Yenza njengoba esho," kusho Utony.
  
  
  Uchwepheshe wavula idilowa esihlalweni sakhe futhi wathola isidlulisi. Wacindezela inkinobho wathi, " Carlo."Woza lapha. Umnu. Judas ufuna ukhulume naye ocingweni.
  
  
  Salinda buthule njengoba unogada ehamba esuka esangweni eya esakhiweni ephethe i-ak-47 esongelayo ngaphansi kwengalo yakhe. Njengoba esondela emnyango, unogada ekhoneni wamemeza,"Qaphelani! Banezibhamu!
  
  
  Indoda eyayisemnyango yabuka mina Notony, yabe isiphakamisa i-automatic yayo. Wamdubula futhi washaya i-emu esifubeni. Lapho ishayisa umnyango, imoto yashaya ngamandla. Izinhlamvu zadwengula phansi, ekhawunteni, nasesifubeni somlindi owayeshayele isixwayiso. Washayisa udonga wawa esihlalweni ayehlezi kuso. Bobabili babefile.
  
  
  Waya emnyango wabheka ngaphandle. Kwakungekho muntu owayembona. Lapho ebuyela kuchwepheshe, ubuso bakhe babumhlophe.
  
  
  Ngathi: "manje ake sihambe". "Ingabe Nojuda akasekho?"
  
  
  Wathi: "ngilapha ngedwa". Ngangikwazi ukubona ngezwi lakhe ukuthi wayekhuluma iqiniso.
  
  
  "Iphi impango?"Kubuza utony .
  
  
  'Yibaphi?'
  
  
  "Amagugu asevatican. Zifihlephi?
  
  
  "Ah, wawucabanga ukuthi umcebo ulapha?"
  
  
  Waya ngemuva kwekhawunta futhi wacindezela I-luger endlebeni yesobunxele yalo muntu. 'Zikuphi?'
  
  
  Ubuso buka-Ego babumhlophe njengekhilikithi, futhi wayephefumula kakhulu. Wathi: "ngabezwa bekhuluma ngomhume, begwinya.
  
  
  "Luhlobo luni lomhume?"
  
  
  'Umhume Wenyoka. Endaweni ethile lapha.
  
  
  "Ngiyakwazi lokho," kusho Utony.
  
  
  Wayeboshwe kanzima Yi-k-man luger. "Yini engaphansi komhlaba lapha?"
  
  
  Ukubukeka kokwesaba okudabukisayo kwawela ubuso bakhe. 'Akukho okufana nalokho!wathi ngokuzwakalayo.
  
  
  Mina notony sabhekana. Ngambuza. "Uma umcebo ufihlwe emhumeni oseduze, ucabangani ngegumbi elingaphansi kwethu?"
  
  
  "Ngicabanga ukuthi kufanele sithole", kusho Utony.
  
  
  Ngathi: "mbophe". "Sinemizuzu embalwa nje ngaphambi Kokuba Ugina ahambe ngesikebhe."
  
  
  Utony wamshaya ngomlomo lo muntu nge-ego yakhe, wabopha i-ego ngentambo ngesikhathi elinde isitebhisi. Kwakungekho zitebhisi, kodwa lapho evula umnyango wendlu yokugcina izinsimbi, wabona ikheshi.
  
  
  Wamemeza, "Woza, Tony!"
  
  
  Sangena esitimeleni esincane futhi sehla ngokungenamsindo, sinelukuluku lokwazi ukuthi yini esingayithola ngezansi. Ngemva kwesikhashana, kwavela amehlo ethu evulekile.
  
  
  'Nkulunkulu Omuhle!'Kusho utony .
  
  
  Wathi: "uqinisile, futhi washaya ikhwelo ngobumnene.
  
  
  Sangena endaweni engakholeki engaphansi komhlaba. Sasibona imigudu namakamelo kuzo zonke izinkomba ngaphandle kwewa. Njengoba sasihamba, ngangingakholelwa emehlweni ami. Esinye isigaba sasine - "factory" ephelele yenuzi, futhi amakamelo angomakhelwane ayenayo yonke imishini nemishini ehlobene nayo. Ujudah Stahl njengososayensi we-athomu! Ekugcineni, sathola uhlobo oluthile lwelabhorethri enedeski elikhulu nebhokisi eliphephile. Utony waya emsebenzini wokwakha isisefo, ayejabule ukusho ukuthi angasivula, ngesikhathi ehlola isihlalo sakhe. Lapho kuvulwa isisefo, sathola imibhalo ethakazelisayo. Unamathisele isihlalo se-ih.
  
  
  "Ukwebiwa kobuciko okungaxazululiwe esikhathini esidlule", kusho Utony. "Kumelwe ukuba ujuda Nofarrelly babesebenza ndawonye ngaso sonke isikhathi."
  
  
  Wathatha ucezu lwephepha endaweni ephephile walubuka. "Nkulunkulu wami," ngathi. "Ujuda ubelokhu egcina izimfihlo ezivela emazweni E-nato iminyaka eminingi . Futhi ekugcineni, waba ne-ih eyanele yokwakha ibhomu lakhe le-athomu."
  
  
  "Mhlawumbe yingakho aqala lokhu kuphanga", kusho Utony. "Ukuxhasa lo msebenzi."
  
  
  Wathatha elinye iphephandaba walibuka isikhathi eside. Ngathi: "kulungile, kulungile, ngihleka kabi. Kwakuyincwadi eyebiwe eyambeka emgodleni Wama-Etruscan.
  
  
  "Ingabe yilokho owawukufuna, Nick?"
  
  
  Yebo.'Iphepha layo eligoqiwe kahle futhi lifakwe ngomzuzu.
  
  
  "Khona-ke indawo yakho Yaserussia isiphelile", kusho Utony, " futhi ngizolungela lapho ngiqoqa amagugu obuciko kulo mgede."
  
  
  Wanikeza U-Emu imidwebo ethile. "Cha, indawo yami Erussia ayiqediwe. Sasicabanga Ukuthi Ujuda wayeyothengisela Amarashiya lo mbhalo, kodwa kubonakala sengathi angawusebenzisa ngokwakhe. Lokhu kuwukuthuthukiswa okuningiliziwe komdwebo wombhalo owawubeka ngomzuzu. Futhi kwamanye amaphepha kunamanothi mayelana nokwakhiwa kwamadivayisi."
  
  
  "Ingabe uyangitshela, Amiko, ukuthi umbhalo Ujuda awweba Engazi uqukethe icebo lengxenye yebhomu le-athomu?"
  
  
  "Yebo," ngishilo. Kwakusobala Ukuthi Ujuda wabona ukuthi i-detonator yayiyokwenza i-ego arsenal iphumelele ngokwengeziwe, ngakho i-ego hotel yayizosebenzisa. Lokhu kwabonisa nokuthi ibhomu Likajuda lalincane-mhlawumbe liphatheka kalula. Kwafika kimi ukuthi ngisho nebhomu eliphathekayo lalingase libhubhise ngokuphelele idolobha elikhulu.
  
  
  "Ucabanga ukuthi uzokusebenzisa?"Kubuza utony .
  
  
  "Ngiyamazi ngokuqinisekile."
  
  
  "Khona-ke iphi ibhomu?"
  
  
  Wambheka ngokucophelela. Ngathi: "ake sithi ibhomu selilungile". "Ujuda wayenesikhathi sokwenza umshini futhi wafaka i-ego ebhombeni lakhe. Ake sithi konke sekulungile, futhi amabhomu aya kwenye indawo?
  
  
  "Ah", Kusho Utony ekhononda.
  
  
  Wathatha elinye iphepha walihlola. "Bheka lokhu, Nick."
  
  
  Kwakunokuthile okwakubhalwe ngepensela ephepheni. Yayibhalwe ngesintaliyane, futhi yayithi: "Amandla angu-megaton owodwa anebanga elingamakhilomitha angamashumi amane nanhlanu, ezingeni lomhlabathi."
  
  
  "Nkulunkulu wami," ngathi.
  
  
  "Kodwa uyokwenzenjani ngesikhali esinjalo?"Kubuza utony .
  
  
  "Angazi," kusho mina. "Kodwa kungakhathaliseki ukuthi wayefuna ini, ukudweba umgexo kwenza icebo le-ego laba ngokoqobo ngokwengeziwe . Futhi yena, ngizizwa nginomthwalo wemfanelo ngakho."
  
  
  "Ubuwula", kusho Utony. "Akekho ongabona kusengaphambili isizathu nomphumela onjalo ongakholeki."
  
  
  Wathatha incwajana eyayisanda kuwa ngaphansi kwesihlalo. "Lokho kuyathakazelisa."
  
  
  "Kwenzekani, Nick?"
  
  
  "Isimiso sokuhamba kwemikhumbi yemigqa yase-italy". Ngabheka uhlu lwemikhumbi yokuvakasha esembozweni sencwajana futhi ngabona igama elalikhanya ekhanda lami. "Izwi Likaleonardo".
  
  
  Amehlo katony ancipha. "Uleonardo . Linda, thina... "
  
  
  "Ngokuvumelana Nofarrelly", i-emu yakhe yaziphika imibiko yabezindaba. "Uyichazile. Ku - nen kwabhalwa: "Umthwalo Kaleonardo olandelwa usuku. Lokho kwenzeka izolo.
  
  
  "Izimpahla zikaleonardo", kusho Utony kancane. "Che diavolo, umngane wami. Ucabanga ukuthi leli phuzu libhekisela ... "
  
  
  "Kubonakala sengathi kungenzeka kimi."Wavula ifolda futhi wathola uhlu lwezinsuku zokuhamba kwemikhumbi ehlukahlukene. Ngemva Kukaleonardo, usuku lwaluzungezwe ngokubomvu. Lapho ebona ukuthi kwakuyinombolo enjani, waqalekiswa umoya wakhe.
  
  
  Utony wabheka phezu kwehlombe lami, wabe esebuyela kimi. "Kuyamangalisa ngempela", ngishilo. Uleonardo uzophinde ahambe ngezinsuku ezine . Cishe inebhomu le-athomu. Khona-ke uzoya Enew York."
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Isahluko 9
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kamuva, mina Nogina sabuyela Eroma. Utony Benedetto wahlala Esicily ukuze alinde ozakwabo Be-Interpol futhi aqoqe amagugu Asevatican azungeze Umhume Kajuda. Usevele wanikeza uchwepheshe emaphoyiseni Asesicily futhi wacela I-Interpol Erime ukuba icele usizo lwamaphoyisa Aserhyma Nasecapri ukuze abophe Ugiovanni Farrelli Nojudas ngokushesha nje lapho bevela .
  
  
  Egumbini Likagina, sabiza isikhumulo sezindiza, futhi sabhukha izihlalo endizeni eya Enaples ngakusasa ekuseni. Uleonardo wayesenaples, futhi ukusuka lapho wayeya Enew York ngomkhumbi.
  
  
  Hhayi lapho exhumana Nohawk. Wajabula ukuzwa ukuthi nganginalo leli phepha, futhi wahlala enomoya omuhle kwaze kwaba yilapho ngibatshela ukuthi cishe Ujuda wayesevele esevule isivunguvungu.
  
  
  'Yini?'
  
  
  "Ngicabanga ukuthi uzobeka leli bhomu le-athomu emkhunjini I-Leonardo", ngathi, " futhi umkhumbi uzoya Enew York."
  
  
  "Nkulunkulu omuhle", Kusho Uhawk ekhononda. "Ucabanga ukuthi uhlose ukusebenzisa leli bhomu lapha ?"
  
  
  Ngathi: "angikwazi ukucabanga ngenye into".
  
  
  Kwaba nokuthula okude, okwaphulwa kuphela ukuphefumula kanzima Kukahawke ngakolunye uhlangothi. Waphefumula ngokujulile futhi waqhubeka, engahlosile ukwenza isimo sibonakale sihle uma azi ukuthi sasihluke ngokuphelele.
  
  
  "Njengoba wazi, ibhomu alidala linobude obungamamayela ayishumi nanhlanu. Ingasaphathwa eyamagagasi okushaqeka wesibili nowesithathu. Ngokwemidwebo engiyitholile, I-Emu yakwazi ukwenza ibhomu libe lincane ngokwanele ukuba ligcinwe endaweni ephephile esiteshini ngezinsuku ezimbalwa . Kodwa ubukhulu abuhlangene namandla okubhubhisa ... '
  
  
  "Yebo, ngiyakuqonda lokho, Carter. Ah", kusho Uhawk, ngokucacile ecasulwe amaqiniso i-emu yakhe eyayibike ngawo.
  
  
  "Konke Ujuda okwadingeka akwenze kwakuwukuphonsa ibhomu olwandle. Khona-ke ingase ihlale phansi Ethekwini Lasenew York izinsuku eziningi, ngisho namasonto. Mhlawumbe izinyanga. Manje njengoba inesiqhumane, konke i-emu okumelwe ikwenze ukuhlanganisa i-ego nesiqhumane esihamba ibanga elide. Kungenzeka ukuthi wayesephiladelphia futhi i-emu yayidinga nje ukucindezela inkinobho. Futhi-ke... Ukuvalelisa, Enew York ."
  
  
  Kodwa kungani? Uhawk wabuza. "Akunandaba ukuthi ulahla Ibhomu emkhunjini, Ucarter. Ngifuna ukwazi ukuthi kungani ethambekele kakhulu kulolu hlelo oluhlanya."
  
  
  "Ngoba Ujuda uyakopela, mnumzane . Uyakwazi lokho njengoba nami ngikwazi. Uyasizonda thina nezwe lethu, ikakhulukazi lapho sigcina ukuhlangana Eniagara. Mhlawumbe kwakuwumqondo we-ego owashukumisa owaziyo.
  
  
  'Ukuziphindiselela? Uhawk wamemeza, futhi manje wayesecishe angithukuthelele ngokubeka u-ego phambi komqondo wami ngomlingiswa Kajuda osontekile. "Bulala abantu abayizigidi eziyishumi, Carter? O Nkulunkulu wami, ndoda, kudingeka simvimbe ngaphambi kokuba le nto iphume esandleni. Kumelwe uthole lelo bhomu, Carter. Yiqiniso, Ujuda."
  
  
  "Ngizokubheja lokho", ngisheshe ngasho. "Kodwa uma kuyinduduzo, ngizokubheja ngemali Ukuthi Ujuda akazange adlulisele isivunguvungu sethu esiyimfihlo kunoma ubani."Okungenani okwamanje. Ngemva kokufunda ngokucophelela imibhalo ayithola elabhorethri, ngisola ukuthi wadlulisela amapulani kubasebenzi bakhe ngezingcezwana eziningana. Ngakho akekho owazi yonke le divayisi; wonke umuntu uyazi ingxenye kuphela. Ngithemba ukuthi akusadingeki sikhathazeke ngakho lapho sibamba Ujuda."
  
  
  "Uma Inew York ingaqhumi kuqala, usho ukuthi."
  
  
  "E-dell ngokwayo, mnumzane", ngathi.
  
  
  "Woza, Nick. Ngitshele ukuthi Uleonardo uzofika nini Enew York, ukuze kube khona ama-agent endaweni yesehlakalo. Ungathola ibhomu ngaphambi kokuba umkhumbi ufike lapha . Uma kungenjalo, kuzodingeka ngixwayise abantu abaningi."
  
  
  'Ngiyakwazi lokho.'
  
  
  
  
  
  Lapho ngiqeda ukubiza, mina Nogina saya ehhovisi Lase-Italy. Ngatshelwa ukuthi isimiso sezindiza sasisanda kushintsha nokuthi kwakufanele ngiye kukaputeni wetheku lasenaples noma kummeleli womugqa wase-italy .
  
  
  Ngemva kokudla kwasemini kwenye yezindawo Zokudlela Ugina azithandayo, sabuyela ekamelweni lakhe. Ngangingakwazi ukwenza lutho kwaze kwaba sekuseni ngakusasa, lapho indiza isuka iya Enaples. Naye wayegcinele Ugina isihlalo, kodwa akakaze athi hey okwamanje.
  
  
  Ngemva kokuba ngimthululele isiphuzo, Ugina, naye owayegqoke ingubo yokulala esobala, weza wahlala phansi eduze kwami kusofa omncane futhi wangithinta engalweni.
  
  
  "Ingabe lokhu kuyoba ubusuku bethu bokugcina ndawonye, Nick?"
  
  
  Ngabheka kulawo mehlo amnyama futhi ngaqaphela ukuthi ugina romano wayengenzele okungakanani. Ngangimkhumbula kakhulu uma kwakudingeka sihlukane. Lokhu kwaba ukwehluleka emsebenzini wami. Awukwazi ukungena ezinkingeni ezingokomzwelo. Kumane kubuhlungu. Ngakho kungaba ngcono ukube lokhu bekungobusuku bethu bokugcina. Kodwa ngangisamdinga Ugina.
  
  
  "Ngokwethembeka", ngathi, " lokhu ngeke kube ubusuku bethu bokugcina. Lokho kusho ukuthi, uma ufuna ukusebenza E-AX isikhathi eside."
  
  
  "Yebo, ngicabanga kanjalo", Kusho Ugina. Wanganga, futhi umfutho wegazi wami wakhuphuka kakhulu.
  
  
  "Linda uze ubone ukuthi kuwumsebenzi ngaphambi kokuba uthwale kakhulu", emtshela emamatheka.
  
  
  "Ngingamenza ahlale nawe?"
  
  
  Yebo.'
  
  
  "Khona-ke konke kuyoba kuhle."
  
  
  Wabheka amabele akhe, ayemnyama ngaphansi kwengubo yokulala. Kwakungelula ukugxila Kujuda."
  
  
  "Ugina," ngathi, " akudingeki wazi ezinye zezinto i-ferret ebiyifihla kuye kuze kube manje."
  
  
  Wayebukeka eqotho, elindele incazelo yami.
  
  
  "Sahlola isimiso sezindiza Sikaleonardo ngoba sikholelwa ukuthi kunebhomu le-athomu elisemkhunjini."
  
  
  "Nick, usho ibhomu elincane le-athomu?"
  
  
  "Uhlobo oluthile, yebo." _
  
  
  "Kodwa lokhu kuhlobene nani nokuphanga Ivatican Nogiovanni farrelli?"
  
  
  "Sikholelwa Ukuthi Ufarrelly Nojuda othile, noma mhlawumbe Ujuda yedwa, baletha ibhomu emkhunjini owawulibangise Enew York. Bakha ibhomu besebenzisa incwadi eyebiwe kimi."
  
  
  "Nick, lokho kuzwakala kungakholeki."
  
  
  Kodwa kunjalo. Kumelwe athole leli bhomu ngaphambi Kokuba Ujuda aliqhume. Uma Ujuda esemkhunjini, cishe uyofihlwa. Uyinkosi yokuzifihla, ngakho angikwazi ukuthembela kuye ukuze atholakale. Kumelwe ngiqale ukufuna ibhomu ngokushesha."
  
  
  "Futhi udinga usizo ngalokho?"
  
  
  "Angizizwa ngikhululekile ukukubuza, Gina. Kodwa Utony Benedetto umatasa efuna Ufarrelli, futhi angiqiniseki ukuthi I-Interpol izokwenza yini engikushoyo lapho singena emkhunjini. Kufanele ulandele imiyalo yami kuphela, futhi uzokwazi ukudlula ezinsukwini ezizohlala zivaliwe kimi."
  
  
  Okwesikhashana, wangibuka umimmo. "Lokho kuzwakala kuyingozi", esho ngobumnene.
  
  
  "Yebo, kungaba yingozi ekuphileni."
  
  
  "Kodwa ingabe ukholelwa Ukuthi Ugiovanni wayehlele le nto embi?"
  
  
  "Ngikholelwa ukuthi wayenokuthile ayekwenza ngakho."
  
  
  Waphefumula ngokujulile. "Ngiyamzonda Ugiovanni farrelli", esho kancane. "Uma ngingenza noma yini ukuze ngiyeke ukuzazisa, ngiyojabula kakhulu . Kodwa "- wayeka - " kukhona okunye. Umshana Wami U-Anna uhlala Enew York. Uyisihlobo sami sokugcina esisele, futhi ngiyamthanda kakhulu. Ingabe nokuphila kwakhe kwakuyoba sengozini ngenxa yaleli bhomu?
  
  
  "Cishe," ngavuma.
  
  
  "Khona-ke ngizohamba nawe, Nick."
  
  
  "Kulungile," ngishilo. "Khona-ke usazokhokhelwa."Wabeka phansi ingilazi yakhe futhi wamanga. Umlomo wakhe wawushisa futhi ungenasineke. Amabele akhe ayelukhuni ngaphansi kwengubo yakhe yokulala.
  
  
  "Ngiyajabula ngokuthi uyangidinga, Nick" , ehlebela.
  
  
  "Ngizokubheja lokho", ngishilo.
  
  
  "Futhi ukuthi uyangethemba."
  
  
  Ngangingamtshela ukuthi angimethembi muntu, kodwa kwakungekho phuzu lokumdumaza noma ukumdelela ngalokho ayezokwenza KU-ax. Wamphonsa phansi kusofa, futhi sahlangana, futhi okwesikhashana sasingenandaba Nojuda, Noma Ugiovanni farrelli, noma Uleonardo onesibhamu sokufa. Kwakunesikhumba esifudumele kuphela, iphunga elibi, imisindo nokuthinteka, Ama-Gin nesihogo esibhongayo ayesidalile ngaphakathi kimi.
  
  
  Ngakusasa ekuseni, kwaba indiza emfushane eya Enaples. Safika ngemva nje kwehora lesishiyagalombili, sathatha itekisi esikhumulweni sezindiza, futhi sathuthelwa endaweni yasenaples harbor, lapho safika khona, futhi zonke izikebhe ezinkulu zabagibeli zikanokusho zahamba. Safika lapho ngehora lesishiyagalolunye futhi saphuma phambi kwehhovisi lomphathi wesango. Ngemva kwemizuzu embalwa, sasihlezi ehhovisi le-ego master, sikhuluma Ngoleonardo.
  
  
  "Ingabe ufuna ukugibela Uleonardo, signor?"kubuza le nsizwa .
  
  
  Yebo.'
  
  
  "Akekho lapha."
  
  
  'Kanjani?'
  
  
  Wathi: "ngiyaqiniseka ukuthi u-ego akekho ethekwini". "Kodwa uma ulinda umzuzu, ngizoyihlola."Ugina wangibuka ngesikhathi ephuma ehhovisi. "Inhlanhla embi, akunjalo?"wabuza.
  
  
  Mhlawumbe.'
  
  
  Lapho lo mntaliyane osemusha engena, wayenencwadi enkulu ngaphansi kwengalo yakhe, cishe eyayinesisindo okungenani esingamakhilogremu ayishumi. Walahla kakhulu ukuzazisa kwakhe esihlalweni.
  
  
  "Ukuvota kokwethenjwa, Mnu. Carter", esho. "Uleonardo wahamba ngomkhumbi ezinsukwini ezimbili ezidlule ngokuvumelana nesimiso esisha somzila wase-italy."
  
  
  "Nkulunkulu wami," ngasho kabuhlungu.
  
  
  "Ungathola lapha ehhovisi Le-Italy line lapho kulindeleke ukuba umkhumbi ufike Enew York."
  
  
  Ngambuza. "Umkhumbi wahamba ibanga elingakanani?"
  
  
  Wabheka phezulu. "Uma ngikhumbula kahle, kuwumkhumbi osheshayo.
  
  
  Kumelwe ukuba sekuphakathi nendawo manje. Kancane kancane wanikina ikhanda. Ngokuqinisekile ibhomu lalisemkhunjini. Futhi ezinsukwini ezingaphansi kwezintathu, umkhumbi uyofika Enew York. Wazama ukukhumbula ukuthi umyalo wezempi WASE-US oseduze wawukuphi ehholo. Kwakudingeka ngifike ngokushesha ocingweni lwami.
  
  
  Ivukile. "Ngiyabonga," esho kumfana osemusha wezibalo.
  
  
  
  
  Uma udinga usizo lwezempi ngokushesha, udinga ukukhuluma nomuntu ofanele. Ngathola le ndoda ebusweni Bukajenene MacFarlane. Wathola ucingo OLUVELA E-EMU esisekelweni Esiseduze Se-US Air Force. Ngesikhathi sikhuluma, wabheka ikhadi lami LOBUNIKAZI komunye umugqa.
  
  
  "Ngiyaxolisa ukukubuza, Jikelele", ngathi, " kodwa kumelwe ngibe nendiza engakwazi ukufica Uleonardo.
  
  
  "Ngakho-ke le ndiza kufanele ibe lapha maduze", kusho ujenene. "Ngiyakwazi lokho. Ingabe kukhona onakho?"
  
  
  Kwaba nokuthula okufushane. "Kunomthwalo omkhulu ababewulungiselela ukundizela ewashington. Sizokwenza push uhambo phambili futhi wenze detour kancane ngawe. Ucabanga ukuthi lokhu kuyinto evamile?
  
  
  "Lokho kuzwakala kukuhle, Jikelele."
  
  
  "Indiza izoba sesikhumulweni sezindiza sasenaples ngehora leshumi nanye. Ngizoba semkhunjini ukuze ngikubone."
  
  
  "Kuhle Kakhulu, Jikelele", ngishilo. "Sidinga ama-parachute amabili nesikebhe sokusindisa."
  
  
  Wabuza. "Ama-parachute amabili?"
  
  
  "Nginomfazi osemusha nami, Jikelele. Usebenza E-AX.
  
  
  "Kulungile, sizokunakekela, Mnu. Carter.
  
  
  "Ngiyabonga Kakhulu, Jikelele."
  
  
  Endleleni ebuyela esikhumulweni sezindiza, Wabuzwa Ugina ukuthi wake wagxumela phezu kwendiza yini. Wangibuka sengathi ingqondo yakhe yayihlanya.
  
  
  Ngambuza. "Ucabanga ukuthi ungakwenza?"
  
  
  Wabubula. Ngizokuqonda ngaleso sikhathi.
  
  
  Sizogxumela olwandle, ngakho sifika kancane kancane kunasemhlabeni", ngishilo. "Yiqiniso, kumelwe uzikhulule kuyi-parachute ngokushesha nje lapho uwela emanzini, kungenjalo uyoba nezinkinga. Ngokushesha nje lapho silahla ama-parachute, sizoba nesikebhe sokusindisa."
  
  
  Ngicabanga ukuthi ngingakwenza", esho, kodwa wayebukeka enovalo. Ngokushesha ngemva kokuba sifikile esikhumulweni sezindiza, indiza enkulu yezokuthutha yafika endaweni eluhlaza . Ujenene nomsizi wakhe bahlangana Nogina nami esakhiweni sesiteshi. Lo jenerali wayeyindoda ende, eyake yaba umshayeli wendiza . Wabheka ikhadi lami lobunikazi ngokucophelela. Khona-ke wangimomotheka kakhulu.
  
  
  "Ibutho Lomoya lizokuyisa endaweni yesehlakalo, Mnu. Carter. Lolu hambo luphuthuma kangakanani edell ngokwayo?
  
  
  "Ngingakutshela kuphela ukuthi kunendoda eyingozi ebhodini Likaleonardo, Ujenene, futhi kumelwe' simthole.'
  
  
  Ujenene MacFarlane wamkhipha izindebe; wayefuna ukubuza okwengeziwe, kodwa wayazi ukuthi ngangingakwazi ukumphendula. Ekugcineni, waphakamisa isandla sakhe wathi, " ngifisa sengathi ngabe uphumelele."
  
  
  "Ngiyabonga, Jikelele", ngishilo. "Kungcono sihambe manje."
  
  
  Ujenene akazange abuyele endizeni yezimpahla. Wathi wayenokuthile ayengakwenza Enaples nokuthi ngemva kwalokho wayezobuyela esikhungweni sakhe. Sathi sawubona kuye esikhumulweni sezimpahla sesakhiwo sesiteshi futhi saya endizeni, sihamba nomsizi. Izinjini zase zivele zisebenza, futhi sagibela emoyeni onamandla. Ngokushesha ngemva kokuba sethulwe emasosheni nasezikhulwini ezifake iyunifomu, sahamba.
  
  
  I-Italy line, eyasinika uhlelo oluningiliziwe lohambo Lukaleonardo, futhi satshelwa, ngokwesibonelo, ukuthi sizoyitholaphi i-ego. Saxhumana nokaputeni, Ukaputeni Bertholdi, futhi wayazi ukuthi kwakudingeka ngiqiniseke ukuthi la maparachute amabili awalahleki olwandle. Phakathi nesigamu sehora lokugcina ngaphambi kokuxhumana phakathi kwendiza nomkhumbi, kuzogcinwa ukuxhumana ngomsakazo .
  
  
  Umshayeli wendiza wabala ukuthi kwakuzothatha isikhathi esingakanani ukudlula Uleonardo futhi wabala amahora amane kuya kwamahlanu. Lokhu kwangifanele kakhulu, ngoba isikhathi sase siba isici esibalulekile . Sasidla ukudla okubandayo njengoba imoto yayindiza phezu kweningizimu Yefrance. Lapho sijoyina, Izwe Laseyurophu lasala ngemuva.
  
  
  Sathola ama-parachute, futhi isekela Lasemelika elalinesineke kakhulu labonisa Ugina indlela ababesebenza ngayo nokuthi benzeni lapho kufika isikhathi. Ngabukela futhi ngalalela.
  
  
  "Futhi konke okumelwe ngikwenze ukudonsa indandatho? Ugina wabuza.
  
  
  "Kuhle kakhulu, nkosikazi," kusho usergeant. "Kodwa okokuqala kumelwe wehle ngokuphelele endizeni, khumbula lokho."
  
  
  Yebo. Kufanele ibalwe kancane ibe yishumi", esho.
  
  
  "Ngicabanga ukuthi kuzoba kuhle, Sarge", ngishilo.
  
  
  "Yebo," Kuphendula Ugina enqikaza. Wayebukeka emncane futhi ebuthakathaka, ngimi lapho ngigqoke isudi eluhlaza yokundiza ethi Hey Lee. Wakhipha izinwele zakhe ebusweni. "Ngingakwenza."
  
  
  Usergeant wathi:" ungayeki nje leyo ndandatho". "Ungawela kude ngaphambi kokuba uphinde ubambe i-ego."
  
  
  "Ungadedeli indandatho", kuqinisekisa I-Genie.
  
  
  Phakathi naleso sikhathi, umshayeli wendiza waxhumana Noleonardo futhi wazisa ukaputeni ngokugxuma kwethu nokuthi singasifuna kuphi. Wacela ukaputeni ukuba asiyise emkhunjini futhi asisize nganoma iyiphi indlela ayengakwazi ngayo .
  
  
  Kwakuwusuku olungenamafu. Mina nogina sabheka ngaphandle ngefasitela saze sabona umkhumbi omude omhlophe olwandle ulele unganyakazi ngaphansi kwethu olwandle oluhlaza okwesibhakabhaka.
  
  
  Usergeant wangikhomba ngekhanda. "Sikulungele ukugxuma, Mnu. Carter."
  
  
  Ngemva kwemizuzu embalwa, sasimi endizeni yemali evulekile. Umoya wasizungeza. Akukho lutho olwalungabonakala ngaphandle kwesibhakabhaka esiluhlaza nesibhakabhaka esiluhlaza.
  
  
  "Kulungile, Gina," ngathi. Wayemhlonipha ngenxa yesibindi sakhe. "Ungabheki phansi. Uvele uphume ngomnyango ubambe indandatho. Bala kuze kube yishumi bese uyidonsa.
  
  
  Ngizokulandela ngenhliziyo yonke."
  
  
  Wathi, kulungile, ezama konke okusemandleni akhe ukumamatheka.
  
  
  Waphenduka wagxuma. Ngabona ukuwa kwakhe, futhi ngabona ukuqhuma kukasilika omhlophe ngemuva kwakhe. Sawubona, kwaphumelela. Wanqekuzisa ikhanda kusergeant futhi wagxumela ngaphandle ezungeze indiza.
  
  
  Uma ungagxumi ingxenye ye-tac, emizuzwini embalwa yokuqala ngemva kokugxuma, isisu sakho siyophazamiseka ngendlela exakile. Eyami yagxuma yaya phezulu naphansi njengoba eyakhe yayigxumela olwandle olungaphansi, futhi umoya wawushaya izindlebe nekhanda lami, ubambe umoya wami. Lapho ngelula indandatho, ngayibuka iphenduka njengoba yenza i-somersault ekuhambeni komoya okuya phansi. Ngokungazelelwe iphashute laphenduka kakhulu. Ngesikhathi esilandelayo, yayintanta kancane kancane ibheke olwandle olucwebezelayo ngebhaluni elimhlophe phezu kwekhanda lami. Eqotho ngaphansi kwami, Ugina waphakama, iphashute lakhe lizulazula ngobumnene emoyeni. Okwakungaphambili kakhulu kwakuyisikhumba esimhlophe Sikaleonardo esasikhula kancane, esasidweba isithombe esinamafutha olwandle oluzolile.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Isahluko 10
  
  
  
  
  
  
  
  
  Ugina washayisa amanzi aluhlaza okwesibhakabhaka Ase-Atlantic Ocean amamitha angamakhulu ambalwa ukusuka esikhunjeni esimhlophe esibushelelezi Seleonardo, esasimise izimoto futhi sasibonakala singanyakazi. Njengoba i-k & nb yayo yehla, yabona isikebhe sokusindisa sehliswa emkhunjini . Iphashute lesithathu elimhlophe, isikebhe sethu sokusindisa ukuphila, lalihamba phambi kwami. Ngemva nje kokuba itafula limbone, elakhe, lacwila olwandle.
  
  
  Wayecwiliswe ngokuphelele emanzini, futhi lapho ephinda evuka, amabhande akhe e-parachute asuswa. Amanzi anosawoti angiluma amehlo. I-Ih yasula futhi yazama ukubona Ugina phakathi kwamagagasi. Ekugcineni u-ee wamthola eqhele ngamamitha angamakhulu amabili . Itafula lawela ngaphambi nje kokuba umkhumbi ukhuphuke.
  
  
  Ingqondo Yakhe yawela Kugina. Lapho esekude ngamamitha angamashumi amahlanu nonah, wabona ukuthi wayephilile. Wakhumula iphashute lakhe wangibhukuda wangibhukuda. Sahlangana e - bustling & nb futhi u-ee wabeka ingalo yakhe okhalweni lwakhe.
  
  
  "Ngakwenza, Nick!"wamemeza emamatheka ebusweni bakhe.
  
  
  Yena, wahleka. "Woza," ngishilo. "Masiphume emanzini."
  
  
  Bafika esiteshini ngaphandle kwenkinga, futhi ngemva kokuqeda amabhande akhe okuphepha, wavula ibhande. Lapho ikhishwa nge-valve eceleni, kwakunomsindo wokuthatha amasampula omoya, umsindo omkhulu phezu kolwandle, futhi isikebhe esiphuzi sasikhukhumala. Ngafika emkhunjini futhi ngadonsa Ugina .
  
  
  "Ah!"kusho yena, ewela emuva etafuleni. "Yeka impumuzo!
  
  
  "Sizoba semkhunjini ngaphambi kokuba wazi", ngishilo. "Bheka lokhu."Futhi yena, ekhomba isikebhe esincane esiza kithi.
  
  
  Isikebhe sasinathi ngokushesha okukhulu. Kwakunamantaliyane amaningana asemasha ayesemkhunjini. Njengoba babesifaka esikebheni, babhekana ngokumangala lapho bebona Ugina ekhumula isigqoko sakhe esindizayo ukuze izinwele zakhe ezimanzi ziwele emahlombe akhe . U-Odin wayehamba namadoda, kodwa Ugina akazange amlalele u-ego futhi wanamathela engalweni yami.
  
  
  
  
  Lapho singena emkhunjini, amalungu eqembu aphuthuma ukuyosihalalisela. Abagibeli abaningana bashayisana, kodwa ukaputeni wayengatholakali ndawo. Ngangicabanga ukuthi ukube Ujuda wayesemkhunjini, kumelwe ukuba wayesesibonile manje. Kwakukubi kithi, kodwa kwakungekho lutho esasingalwenza ngakho.
  
  
  Sathathwa sayiswa kudokotela womkhumbi, owathi ekuhlolweni okufushane. Wayemuhle kakhulu, kodwa wayengakhulumi isingisi.
  
  
  Khona-ke isikhulu esincane somkhumbi sasihambisa ekamelweni elingenalutho elisezingeni eliphakeme.
  
  
  Ngambuza ukuthi uzohamba nini. "Ngingakhuluma nini nokaputeni wakho?"
  
  
  Wathi:" ngizombuza, signor, ngibheke Ugina ngokulangazela.
  
  
  "Okungenani balapha ukuze basitholele izingubo ezomile", Kusho Ugina, ekhomba izingubo ezisembhedeni ophindwe kabili. Ugina wayegqoke ibhulukwe, isiketi, nejezi loboya, kuyilapho mina ngangigqoke isudi yasendaweni eshisayo nehembe lezemidlalo. Futhi oni ukuthi sidinga soft isikhumba izimbadada.
  
  
  Ngathi: "babonakala bengenandaba nokufika kwethu". "Uma iphoyisa libambezela, ngizothola inkosi ngokwami."
  
  
  Sasigqoka ngokushesha. Ugina wayebukeka emangalisa egqoke izingubo zakhe. Wayebukeka njengegigolo Yasesicily. Ngavula isikhwama esindayo esingangenwa manzi engangisigqokile futhi ngahlola izikhali zami, i-luger, nezinwele zami. Wayibopha phezu kwehembe lakhe elinemikhono emifushane futhi wafihla Uwilhelmina. Kodwa ngalinda Kwaze Kwaba Yilapho Ugina engena endlini yangasese encane eyogeza izinwele zakhe ngaphambi kokuba aphendule Uhugo futhi ambophe engalweni yami. Lapho ebuyela ekamelweni, ijazi lami lase livale isikhali sami.
  
  
  "Ubukeka umuhle", kusho Ugina.
  
  
  "Nawe," ngathi. "Ake sihambe siyobheka. Asinaso isikhathi esiningi."
  
  
  Sahamba ngomkhumbi. Emkhunjini omkhulu kangaka, kwakunzima ukuthola indlela yokufika ethekwini. Sahamba cishe imizuzu engamashumi amabili ngaphambi kokuba ekugcineni sifinyelele emgodini ophezulu wabagibeli.
  
  
  "Singayitholaphi inkosi?"Itilosi lambuza.
  
  
  "Nkosi, mnumzane? Akunakwenzeka.'
  
  
  Ngathi: "uyangilinda".
  
  
  Wayenqikaza. "Mhlawumbe kufanele ubuze umphathi."
  
  
  "Esihogweni nge-ego! Uphi umngane wokuqala?"
  
  
  "Ah, Mnu. Ficuzza. Kufanele kube ebhulohweni.
  
  
  "Ngiyabonga", esho kuye, futhi umimmo wadlula kuye waya ezitebhisini, lapho kwakuneketanga elalilenga khona phambi kwabo. Waphakamisa isandla sakhe.
  
  
  "Wena nentokazi kufanele niye kumqondisi wenu wokuvakasha kuqala, mnumzane."
  
  
  "Uwada al diavolo!"Kusho Ugina ngokuzwakalayo . "Yeka iphutha lokubhala!"
  
  
  Wamkhuza. U-Ay wabeka isandla sakhe ehlombe lakhe.
  
  
  "Bheka," esho kumatilosi. "Sizoya lapho siyofuna Umnu.Ficuzza, noma ngabe unenkampani yakho noma cha. Ungasithatha usiyise kuye?"
  
  
  Wabheka ubuso bami obumnyama isikhashana. Wathi: "kuhle kakhulu". "Ngilandele."
  
  
  Wakhulula uchungechunge lwezitebhisi futhi samlandela saya ebhulohweni. Wasicela ukuba silinde esangweni ngesikhathi ekhuphuka ibhuloho. Wabona amadoda agqoke iyunifomu emhlophe, futhi ngemva kwesikhashana, elinye lawo laphuma lizungezile. Kwakuyisikhonzi sokuqala Sikaficuzza.
  
  
  "Ah, Mnu.Carter Nonksz. romano", esho ngokumamatheka okukhulu.
  
  
  Ngambuza. "Uphi ukaputeni?"
  
  
  Wathi uzokubona maduze."
  
  
  Waqala ukukhathazeka. Isikhulu sezisebenzi E-Italy sasiyotshela I-EMU ukuthi indawo yethu Erussia yayizoya kude kangakanani, ngisho noma sasingazi imininingwane.
  
  
  Ngathi: "sifuna ukukhuluma naye manje". "Kudingeka sixoxe ngesikulufa esibaluleke kakhulu."
  
  
  "Kodwa, Mnu. Carter, ukaputeni umatasa kakhulu. Yena... "Mthungi, Ficuzza", ngishilo. "Ukuphepha kwalomkhumbi nama-ego abagibeli kusengozini. Isikhathi siyaphela.'
  
  
  Wayebukeka ecabangisisa. Wabe esethi, " ngilandele."
  
  
  Ngemva kokuhamba isikhashana, sazithola sisemnyango wekhabethe likakaputeni. Uficuzza washaywa. Lapho sizwa izwi ngaphakathi, Uficuzza wavula umnyango futhi sobathathu sangena ngaphakathi.
  
  
  Indoda ende, ekhuluphele enezinwele ezimpunga zesiliva yayihlezi etafuleni lokhuni. Wasukuma wasibingelela ngomsindo ngemva kokuba Uficuzza esethule.
  
  
  Wathi, " ngakho bangama-paratroopers amabili! "okwakudelela. "Indlela ehlaba Umxhwele yokungena emkhunjini, awucabangi yini, Mnu. Carter?"
  
  
  "Ngiyesaba ukuthi asinakho okunye esingakwenza," kusho Ukaputeni.
  
  
  Wathi: "ngicela uhlale phansi, ukhombe izihlalo ezimbili.
  
  
  Sidlala lo mdlalo.
  
  
  "Kulungile", kusho Ubertholdi. "Inkampani yami ingitshele ukuthi ufuna umgibeli othile emkhunjini wami. Ngitshele, Mnu. Carter, kungani le ndoda ingeke iboshwe uma ifika ogwini Enew York?"
  
  
  "Okokuqala", ngathi, " akungabazeki ukuthi le ndoda igqoke izingubo ezifihlekile, ngakho kumelwe siyithole ngaphambi kokuba sifike Enew York. Okwesibili, angiyena iphoyisa, futhi ngisho noma nganginguye, le ndoda yayingeke ishiye ofakazi bephila. Ngakho akukhona nje ukuboshwa okulula."
  
  
  "Yebo, yebo," kusho ukaputeni. "Ngingabona ikhadi lakho LOBUNIKAZI, Mnu. Carter?"
  
  
  I-emu yakhe yabonisa IKHADI layo LOBUNIKAZI.
  
  
  "Ah, ubuhlakani Basemelika. Futhi intokazi?
  
  
  Ngathi: "usebenzela thina".
  
  
  Wamomotheka ngamabomu. "Umnu. Ficuzza uzokusiza ukuba uhlangabezane nezidingo zakho, Umnu. Carter. Ungase ungasebenzisi izibhamu kulo mkhumbi ngaphandle kokuzivikela, futhi kumelwe uhloniphe ubumfihlo babanye abagibeli bami. Futhi, kufanele wenze konke okusemandleni akho ukuba ungadli nabo."
  
  
  Waqala ukuthukuthela futhi. "'Ukaputeni Bertholdi,' ngathi, ' angikulungele ukuphikisana. Ngincoma ukuba ulalele lokho engikushoyo ngaphambi kokuba unqume ukuthi sizokwenzenjani futhi ngeke sikwenze."
  
  
  Ubertholdi Noficuzza babukana ngentukuthelo. "Anginalo usuku lonke lokuxoxa ngalesi sikrini, Mnu. Carter", Kusho Ubertholdi ngokungenamusa. "Uma unento ongayisho, sicela uyigcine imfushane."
  
  
  "Ukaputeni," ngathi, " asikhulumi nje ngale ndoda. Sikholelwa ukuthi waletha isikhali esiyingozi kakhulu kulo mkhumbi .
  
  
  'Isikhali?'
  
  
  'Ukuze kuvotelwe.'Yena,' wambheka obala. - "Izikhali zenuzi".
  
  
  Amehlo ka-Ego anwebeka kancane.
  
  
  "Sicabanga ukuthi ibhomu elincane le-athomu."
  
  
  Uficuzza wasuka esihlalweni sakhe. "Udiavolo!
  
  
  Ubuso bukakaputeni Ubertholdi babonisa ukushaqeka, wabe esebuyela ngokushesha ekungabazeni kwakhe. "Yibuphi ubufakazi onabo ngalokhu?"
  
  
  "Abukho ubufakazi obuqinile," ngavuma. "Inothi elinegama lomkhumbi wakho nolwazi oluningi olwengeziwe. Kodwa ndawonye ziholela esiphethweni esizwakalayo ."Kwaba nokuthula okude, okujulile. "Kodwa awuqiniseki ukuthi kukhona yini ibhomu emkhunjini wami?"
  
  
  "Lokho kungenzeka kakhulu, Kapteni", ngishilo.
  
  
  "Futhi ufuna ukucinga umkhumbi ukuze uthole ibhomu elingenzeka?"Ukaputeni", kusho Uficuzza, " ngingafaka amadoda ambalwa kuyo .
  
  
  "Sidinga okungenani amadoda ayishumi nambili", ngishilo. "Lona umkhumbi omkhulu, futhi isikhathi siyaphela. Kudingeka siqale ukusesha amakhabethe abo bonke abagibeli abadlala lo mdlalo Enaples, ngoba ngiyaqiniseka ukuthi igama langempela lomuntu esimfunayo, Ujuda, alikho ohlwini lwabagibeli. Yiqiniso, kumelwe siyihlole."
  
  
  "Iningi labagibeli lagibela Enaples, mnu. Carter", kusho ukaputeni. "Ufuna ukuphazamisa nokucasula laba bantu . Njengoba wazi, abagibeli banamalungelo athile.
  
  
  Futhi into eyodwa ebazungezile ilungelo lokuphepha, kulo mkhumbi", ngishilo. Ngicela futhi ukuba ungiphathise ukufuna, njengoba nginokuhlangenwe nakho ezintweni ezinjalo. Khona-ke angathanda ukuba wehlise ijubane lomkhumbi ukuze sibe nesikhathi esengeziwe."
  
  
  Hamba kancane! Ubertholdi wamemeza ethukuthele. Asinandaba. Kumelwe ihambisane nesimiso. Abagibeli bami nabo banesimiso sabo. Awukwazi ngisho nokuthi kukhona ibhomu ebhodini. Cha, umkhumbi ugcina isivinini esivamile sokuhamba.
  
  
  Ukaputeni!
  
  
  "Futhi," waphazamisa, " Umnu. Ficuzza uphethe ukufuna. Uzothola imiyalo yakhe, Mnu. Carter, kungenjalo ngeke kube khona ukusesha nhlobo. Ingabe lokho kucacile?"
  
  
  "Kuyacaca."
  
  
  Ucaptain bertholdi waphendukela Kuficuzza. "Thatha abantu abayishumi nalaba bantu ababili bese usesha amakhabethe. Start ngebanga lesithathu bese ukhuphuka usuka lapho."
  
  
  "Ukaputeni," ngathi, " angicabangi Ukuthi Ujuda uyoba nalutho ngaphandle kwekhabethe eliphakeme."
  
  
  "Ngiyaphinda, Mnu. Ficuzza, ngiqala ngekilasi lesithathu", kusho Ubertoldi. "Uma ukufuna kwehluleka lapho, sizobona ukuthi kudingeka yini sifune ezinye izingxenye zomkhumbi."
  
  
  Ubuwula balo muntu babungakholeki. Wanquma ukumthumelela ucingo endlunkulu yenkampani ukuthi wayevimbela ukuseshwa okukhulu.
  
  
  "Ngiyabonga ngokubambisana kwakho, Kapteni," ngasho ngokunganaki, futhi ngavuka.
  
  
  "Enkonzweni yakho, Mnu.Carter", esho. "Enye into, Umnu. Ficuzza. Uma kukhona abagibeli abenqaba ukusesha amakhabethe abo, ungagcizeleli. Thumela i-ih kimi futhi ngizochaza ."
  
  
  "Ukaputeni, asinaso isikhathi salokhu ...
  
  
  "Ungahamba manje, Mnu. Carter."
  
  
  Eyakhe yamgqolozela. "Kulungile," ngishilo. Waphenduka washiya ikhabethe Nogina, Futhi Uficuzza wangilandela.
  
  
  Uficuzza wayeyigugu kakhulu kunenkosi yakhe. Ngokushesha wabamba umphathi wemali Ufabrizio, futhi ndawonye baqoqa amatilosi ayisishiyagalolunye ayezosesha nathi. Wayefisa sengathi kwakungewona umsebenzi omkhulu kangangokuba wayengakwazi ukuwusingatha eyedwa.
  
  
  
  
  Kwamenyezelwa ngesikhulumi ukuthi bonke abagibeli besigaba sesithathu babezohlala ezindlini zabo ngemva kokudla kwasemini ukuze bahlole imithwalo yabo. Lokho kwakuyoba esinye isixwayiso Kujuda ngalokho okwakwenzeka, kodwa kwakubonakala kungekho sizathu sokugcina izenzo zethu ziyimfihlo. Sachitha ubusuku bonke sifuna imithwalo, kodwa asitholanga lutho. Uma umgibeli engekho ekhabetheni, ukusesha kwakungenziwa ngomyalo womnikazi. Ngenhlanhla, iningi labagibeli lalikhona. Kwakudingeka sime phakathi kwamabili, futhi ngomyalo kakaputeni.
  
  
  Ngemva kokuphikiswa okuthile, wasivumela ukuba sihlole igumbi lezinjini, kodwa asitholanga lutho.
  
  
  
  
  Ngakusasa ekuseni, iqembu labaphenyi, kuhlanganise Nogina nami, laphumula isikhashana. Kwakudingeka sikwenze. Amalungu eqembu lase-italy ayesengozini yokulala, futhi nathi sasikhathele. Ngaphambi nje kwasemini, sasidla ukudla okulula ngokushesha futhi saqhubeka nohambo lwethu. Ubertholdi wamncenga Ukuba aqonde ngqo ebangeni lesithathu aye ebangeni lokuqala ukuze sikwazi ukushiya ukuqala kwebanga lesibili kuze kube sekugcineni. Ukufuna kwaqhubeka usuku lonke. Iningi labagibeli lalikwazi ukuhlalisa abantu abaningi. Abanye bagcizelela ukuhlangana nokaputeni, kodwa ekugcineni bavuma ukusesha izinto zabo.
  
  
  Ekupheleni kosuku lwesibili, sase sihlanganise lonke uhlu lwabagibeli, kodwa sasingatholanga lutho olwalubukeka njengebhomu le-athomu, futhi sasingaboni muntu owayefana Nojuda. Uma ayesemkhunjini, wayecasha kahle, noma u-ego wayevakashela yedwa abantu abayishumi nanye ababesebenza. Kodwa sasingenalutho.
  
  
  Ngosuku lwesithathu, sabuza Ubertholdi ukuthi singakwazi yini ukusesha amakamelo abasebenzi. Wayethukuthele kakhulu. "Akusobala manje ukuthi wawungalungile ngebhomu, Mnu. Carter?"
  
  
  "Akunjalo neze", ngishilo. "Futhi uma unganginiki imvume yalolu phenyo, ngizomthumela endlunkulu yakho. Futhi-ke ngizoxhumana Newashington, ezoxhumana nohulumeni wakho Erime."
  
  
  Ukuqhosha kwashiya ubuso bukabertholdi. "Ingabe lokho kuyisongo, Mnu. Carter?"
  
  
  "Ungakubiza ngokuthi lokho okufunayo, Kaputeni. Ngizokwenza konke okusemandleni ami ukusesha lo mkhumbi. Siya Enew York ngesivinini esikhulu, futhi asifiki lapho kuze kube kusasa . Leli dolobha linabantu abayizigidi eziyishumi. Uma ungakhathazeki ngabagibeli bakho, cabanga ngalaba bantu. Uma kukhona ibhomu le-athomu ebhodini elingaqhuma kalula noma nini, ungathanda ukuba nenhlekelele enjalo kunembeza wakho? Lokho, uma uphuma uphila, engingabaza kakhulu.
  
  
  Uficuzza wathi ngobumnene, " Ukaputeni, mhlawumbe iqembu ngeke likhathazeke ngale nkinga."
  
  
  Ubertholdi wasukuma ngemuva kwesihlalo sakhe waqala ukuhamba ngesivinini. Lapho ephendukela kimi, ubuso bakhe babubucayi. Wathi: "kulungile, Mnu. Carter". "Ungenza ucwaningo lwakho siqu. Kodwa mina ngokwami ngizokuhambisa ekamelweni lami lezikhulu."
  
  
  "Njengoba ufisa," ngathi.
  
  
  Ukucinga kwaqhubeka kancane, kwaze kwaba semini. Akuzange kuveze lutho futhi kwabangela amazwi Athukuthele Avela Kumfundisi Ubertholdi. Wayethukuthele kakhulu lapho sivakashela indawo ka-ego isikhashana. Wabuza. "Manje uyazi ukuthi alikho ibhomu?"
  
  
  "Ngamtshela. "Cha, manje ngifuna ukusesha isakhiwo esiphezulu, yonke indlela eya ezikebheni zokutakula."
  
  
  "Akunangqondo!"wakhononda, kodwa ake siqhubeke. Uficuzza wasisiza isikhashana, futhi mina Nogina sasingedwa. Sasihlola amagalari, izindawo zokugcina izinto, yonke imigodi namakhona omkhumbi omkhulu, kodwa kwaba nhlanga zimuka nomoya.
  
  
  "Mhlawumbe ngakwesokudla sikakaputeni, Nick", Kusho Ugina esidlweni sakusihlwa ngalobo busuku. "Mhlawumbe alikho ibhomu ebhodini. Mhlawumbe Ujuda walahlekelwa ithuba ngenxa yokushintsha kwesimiso sendiza."
  
  
  "Ngifisa sengathi lokho bekuyiqiniso", ngishilo. "Ngifuna Ngempela Ukuba Ubertholdi abe neqiniso. Kodwa ngiyamazi Ujuda, Ugina."Ibunzi lakhe ligobile. "Kumelwe ukuba kunezindawo esingazange sizifune. Noma mhlawumbe omunye wabasizi bethu wenza umsebenzi omubi. Asazi. Futhi kusasa sizohamba ngomkhumbi siye Ethekwini Lasenew York . Kumelwe ngithumele Umyalezo kuhawke emsakazweni kulobubusuku. '
  
  
  "Uthini?"
  
  
  "Kumane nje ukuthi asizange sithole Ibhomu Likajuda nelikaego. Uhawk uyocabanga ngento ethile.
  
  
  
  
  Ubuthongo bakhe babungaphumuli. Lapho ngivuka ngakusasa ekuseni Ngibuka Ugina, owayesalele kwenye ingxenye yekhishi, ngacabanga ukuthi siseduze Kangakanani Nenew York . Ngesikhathi sesidlo sasekuseni, sathola incwadi eyayithi lolu hambo lwaluzothatha amanye amahora amathathu.
  
  
  "Ingabe umkhumbi kufanele uvunyelwe ukuba umise?"Kubuza ugina .
  
  
  "Uma kunjalo, kuyoba nekomiti yokwamukela", ngiphendula.
  
  
  Ngesikhathi abanye abagibeli bepakisha futhi belungiselela ukwehla, wahlala ekotishi Lethu Nogina. Cishe ngehora leshumi ngaya emkhombeni wekilasi lokuqala, nginethemba lokubona umuntu ongase abukeke Njengojuda. Lapho sesidlulile eminyakeni eyishumi, izwe lase libonakala, futhi ngaphambi nje kwasemini safika Ethekwini Lasenew York. Iningi labagibeli lalisemkhunjini, owawubheke Esibhakabhakeni Sasemanhattan Nesithombe Senkululeko.
  
  
  Njengoba ngangilindele, samukelwa. Abalindi Basogwini babamba Uleonardo ethekwini bacela U-Ego ukuba ayeke. Ukaputeni walalela, kodwa ngambona ememeza ethukuthele izikhulu zakhe. Ngokushesha ngemva kwasemini, izikhulu namasosha amaningana Guutho Wezokulinda Ogwini angena emkhunjini, ephelezelwa ama-ax agent amaningana, Imeya Yasenew York, Nodavid hawke.
  
  
  Ucaptain Bertholdi wacela ukungihlangabeza ekhabetheni lakhe. Izikhulu ezimbili eziphezulu Zombutho Wezokulinda Ugu, Imeya, Uhawk, Uficuzza, Ugina, naye, kwakufanele baye lapho. Uhawkeye waluma ugwayi ongakhanyisiwe njengoba u-ego emtshela ngokwehluleka kwethu.
  
  
  Wathi: "angikholwa Ukuthi Ujuda usemkhunjini". "Futhi uma esemkhunjini, lelo bhomu cishe likhona."Wabuka Ugina . "Uqasha abesifazane abahle, Nick", esho.
  
  
  Ugina wayeqonda, ukuncoma, hhayi ukuhlekisa. "G", esho, futhi wamomotheka.
  
  
  "Prego", kusho Udavid hawke.
  
  
  Wayefuna ukuhleka, kodwa umcabango Kajuda wehlisa amakhona omlomo wami.
  
  
  "Ingabe usuke wasesha umkhumbi wonke?"Kubuza uhawk .
  
  
  "Kusukela phezulu kuya phansi", ngishilo. "Ngenxa Kankulunkulu, saze sabheka ngisho nasezindlini zangasese. Angazi lutho olunye."
  
  
  Angishongo lutho. Uhawk Nogina bangibuka.
  
  
  'Kuyini? Uhawk wabuza.
  
  
  Ngathi: "ngangicabanga nje ngenye indawo". "ell Ubertholdi ukuthi ngizoba khona lapho."
  
  
  Ngashesha ngaya etafuleni lomgcini wemali, ngikhumbula ukuthi ekuqaleni kosesho lwethu, umgcini wemali wayengitshele ngendoda eyayize etafuleni likakaputeni izokhuluma ngokuphepha kwezinto . Lezi yizinto eziyigugu. Lokhu kwakusho ukuthi kumelwe kube nesivikelo esikebheni.
  
  
  "Yebo, Mnu. Carter", Kusho Ufabrizio lapho u-ego embuza ngakho. "Sine-safe enkulu ehhovisi lethu. Kodwa angikwazi ukucabanga ukuthi kukhona okuthile okuzokuthakazelisa.
  
  
  Ngathi: "mhlawumbe kufanele sibheke. Ufabrizio akazange asicasule. Akazange azikhathaze ngisho nokubiza inkosi. Ngemva kwesikhashana, kwavulwa isisefo esincane. Wakhothamela ikhanda lakhe wamlandela wangena. Sonke sabheka. Iphakethe elikhulu lalinomsebenzi wesiliva Wasespain. Kwaba ukudumazeka.
  
  
  "Ngiyaxolisa, signor", kusho Ufabrizio.
  
  
  "Yebo, kwakuwumqondo nje."
  
  
  Ngamshiya enobugovu futhi ngabuyela etafuleni likakaputeni. Kukhona okwakudlula ekhanda lami, kodwa angikwazanga ukukuqonda.
  
  
  Baqala ehhovisi. Ukaputeni wabuyela esihlalweni sakhe. Bonke abanye babehleli ngaphandle Kukahawke, owayemi ekhoneni ephethe usikilidi ekhoneni le-rta futhi izingalo zakhe ezincane zawela esifubeni sakhe. Ngahamba ngaya kuye futhi nganyakazisa ikhanda lami, ngibonisa ukuthi ngangihlulekile .
  
  
  "Kodwa Umnu. Carter uye wabheka lomkhumbi phezulu naphansi!"kusho Ubertholdi . "Ukube bekukhona into enjalo emkhunjini, ngabe wayithola."
  
  
  "Ngiyaxolisa, Kaputeni", kusho isikhulu esiphezulu sezikhulu ezimbili Zecost Guard, ulieutenant commander. "Asikwazi ukuvumela lomkhumbi ukuba ungene Ethekwini Lasenew York kuze kube yilapho kwenziwa uphenyo olunzulu."
  
  
  "Eqinisweni", kuvuma imeya, " kufanele siqhubeke sibheka. Izigidi zabantu zisengozini ."
  
  
  Ubertholdi wangibuka, njengokungathi ukuzazisa kwakhe kwakumholele kulesi simo esiyinkimbinkimbi. "Uyahamba", ebuza, " ukushiya abagibeli bami lapha olwandle njengoba uqhubeka usesha umkhumbi wami?"
  
  
  "Cha", Kuphendula Uhawk egameni lesikhulu Sombutho Wezokulinda Ogwini. Wonke umuntu wambheka. - "Sinecebo elingcono elenza abantu abaningi baphephe kakhudlwana kubagibeli. Okwamanje, kwakunezikebhe eziningana ezazigijima lapha. Abagibeli badluliselwa kulezi zikebhe ngaphandle kwemithwalo bese beya ethekwini . Zizonakekelwa kahle lapho umkhumbi useshwa futhi. Umkhumbi ngokwawo uyobuyiselwa olwandle, futhi uphenyo luyokwenziwa amadoda ami namadoda Kalieutenant Commander ngaphansi kokuqondisa kwami.
  
  
  "Buyela olwandle oluvulekile!"kusho Ubertholdi ngezwi elingenalutho . "Ukuhambisa abagibeli bami?"
  
  
  "Ngicabanga ukuthi lena ukuphela kwekhambi eliphephile, Kusho Ukaputeni", kusho Uhawke. "Izikebhe zizoba lapha maduze", kusho ulieutenant commander.
  
  
  "Kodwa awunalo ilungelo!"kusho Ubertholdi. "Lokhu kuwubuwula kakhulu."
  
  
  "Ukaputeni", Kusho Uhawk eqhweni, " kungaba ubuwula ukungawunaki usongo."
  
  
  Ucaptain bertholdi wawa kakhulu esihlalweni. Wabuka izandla zakhe. Wathi:" kuhle kakhulu". "Kodwa uma ibhomu lingatholakali, madoda, ucelwa ukuba ameme inkampani yami ukuba iphikisane nalesi sigameko esidabukisayo."
  
  
  "Uyophathwa ngenhlonipho efanele", kuphendula Uhawk. "Manje, Kapteni, ngicabanga ukuthi kungcono wazise abagibeli ngalokho okwenzekayo."
  
  
  Umcabango owawuzungeza ekhanda lami wavele waba khona. Walinda amanye amadoda ukuba ahambe. Lapho kungukaputeni, Uhawk, Ugina, naye kuphela ababesekhabethe, wabuzwa: "Ukaputeni, kuyiqiniso yini ukuthi abagibeli beza kuwe bezonikela ngezinto eziyigugu ezingaphezu kwenani elithile?"
  
  
  Ubertholdi wangibuka kabi. Ngikholelwa ukuthi ungibheka njengomhluphi wakhe siqu. "Empeleni, Umnu .Carter", esho.
  
  
  Uhawk wabheka ubuso bami, ezama ukuthola ukuthi ngangicabangani.
  
  
  "Ingabe unezicelo eziningi ezinjalo phakathi nalolu hambo?"
  
  
  "Mhlawumbe amahlanu noma ayisithupha."
  
  
  "Khona-ke laba bantu beza kuleli hhovisi,akunjalo?"
  
  
  "Yebo, Yebo."
  
  
  "Wenzani, Nick?"
  
  
  "Ngicabanga, mnumzane," ngasho. "U-Odin uzungeze laba bagibeli wafaka iphakethe elikhulu ekhabetheni lakhe ?"
  
  
  Yebo, edell ngokwayo. Kwakunama-Ih amaningana."
  
  
  "Futhi kwadingeka ushiye wedwa, uzungeze laba bantu wedwa kule ndlu, ngisho nesikhathi esifushane?"
  
  
  Wangibuka ngendlela exakile; ngabe sengibona ukuthi ukhumbula okuthile. Kwakuqala ngqa ukuba i-ferret ikhulume nabo kusukela ngahlangana naye , futhi wakhuluma ngokwesaba okuthile ngezwi lakhe. "Yebo, ngempela," esho kancane.
  
  
  'Wayebukeka kanjani? Uhawk wabuza.
  
  
  "Wayenentshebe. Indoda ebukeka ingajwayelekile. Ubuso obuncane kakhulu.
  
  
  'Juda! Uhawk wamemeza.
  
  
  "Nami ngicabanga kanjalo," ngathi. "Futhi mhlawumbe washintsha amapulani akhe ngesikhathi esekhabethe. Kungenzeka ukuthi wayehlose ukufaka ibhomu endaweni enkulu ephephile, kodwa kungenzeka wanquma, lapho eyedwa, ukuthola indawo engcono. Noma mhlawumbe wayengafuni ukuvusa ilukuluku lomgcinimafa ngento."
  
  
  Ubertholdi wahlunga ekhabetheni lezihlalo wakhipha iphepha. Wabheka Unah isikhashana. Wathi: "izwi le-ego liyigama". "Ubenedict Arnold ."Unenombolo yekhabethe esezingeni eliphakeme eyishumi Nambili emgodini A. '
  
  
  Ngaleso sikhathi, umphathi-dolobha wabonakala emnyango ephethe ucezu lwephepha esandleni sakhe futhi ebukeka ethukile ebusweni bakhe.
  
  
  "Madoda, uma kwakukhona ukungabaza ngobukhulu besimo, ih ble cacisa manje."
  
  
  'Kuyini? Uhawk wabuza.
  
  
  "Ihhovisi lami lisanda kuthola le telegram nge-rhyme", esho ngokhahlo.
  
  
  Uhawk wathatha ucezu lwephepha walufunda ngokuzwakalayo:
  
  
  
  
  
  "Mnu.Imeya . Ibhomu le-athomu liye labekwa endaweni enjalo kangangokuthi umuzi wakho ungabhujiswa lapho uthinta inkinobho . Kumelwe usikholwe lapho sithi akuyona ihlaya. Njengobufakazi balokhu, sinikeza inombolo yekhodi yenqubo yethu yokushiswa: i-htx 312.
  
  
  Ibhomu lizoqhuma kungakapheli amahora angu-48 uma isamba semali eyizigidi eziyikhulu zamarandi ngemigoqo yegolide singakhokhwa. Lokho cishe kungamadola ayishumi okuhlala Enew York. Sicela ucabange ngalokhu ngokucophelela. Kunemithombo embalwa kakhulu yemali etholakalayo. Uzothola umyalezo wesibili neminye imiyalelo kungakapheli amahora angu-24.
  
  
  
  
  
  Uhawk wangibuka. Wathi: "nguye". Wabe esebuza: "ungacabanga ukuthi yini ayengayenza ngenani lezigidi zamarandi?"
  
  
  "Uyazi ukuthi ubani owathumela le-imeyili?"Kubuza imeya .
  
  
  "Indoda esiyifunayo", kuphendula Uhawk. "Le telegram kwakufanele ithunyelwe komunye wama-ego ezisebenzi zikarime , ukuze ihambisane nokufika Kukaleonardo Enew York."
  
  
  "Mhlawumbe Ufarrelly", ngakhononda.
  
  
  "Ngokuphambene nalokho," kusho ukaputeni. "Akusho lutho Ngoleonardo , akukho lutho nhlobo."
  
  
  "Ngenxa yezizathu ezisobala", Kusho Uhawk ekhononda. "Ngokusobala, abafuni ukudonsela ukunakekela kulo mkhumbi, Umnu.Bertholdi."
  
  
  Waphawula ukubukeka emehlweni kakaputeni lapho Uhawk ebhekisa incwadi kuye ngaphandle kwe-ego yesihloko esivamile. Ukuzikhukhumeza kwakucasula, kodwa kwakungacasuli njengokungafuni kuka-ego ukungisiza. Kodwa manje Uhawk wayesephethe, Futhi Ubertholdi wathatha imiyalo KUYE, kungakhathaliseki ukuthi u-emu wayithanda noma cha.
  
  
  "Ngatshelwa ukuthi umongameli nombusi bathola izintshumayelo ezifanayo", kusho imeya."Bafuna sihlanganyele ekutholeni imali edingekayo. Kodwa igolide eliyizigidi eziyikhulu, Nkulunkulu Wami, luhlobo luni lwesiwula lolu?
  
  
  "Umuntu ohlanya okufanele simthathe ngokungathi sína, Mnu.Mayor - isigebengu esingenangqondo esizimisele ukufeza usongo lwaso uma imigoqo yegolide ingalethwa", ngishilo.
  
  
  "Akunangqondo, akunangqondo ngokuphelele", kusho Ubertholdi, ecasukile. "Lokhu kuyihlaya ihlaya elibi Lasemelika."
  
  
  "Angifuni ukuhleka uma ibhomu liqhuma", kusho Uhawke. Waphakamisela intamo yakhe emnyango futhi wabiza isikhulu Sombutho Wezokulinda Ogwini esasimi ngaphandle.
  
  
  'Yebo mnumzane? Ulieutenant commander wathi njengoba engena.
  
  
  "Yena Nomnu. Carter bazosesha le ndlu. Phakathi naleso sikhathi, thatha umsizi wakho kanye nabambalwa bezikhulu zami ubone ukuthi ungamthola yini Ubenedict Arnold ekhabethe leshumi nambili Emgodini A. kungenzeka ukuthi nguye lowo muntu. Ah, yebo, Ukaputeni", kwengeza Uhawk, " uzoba ohlomile futhi abe yingozi. Ngakho-ke, i-prima ithatha zonke izinyathelo zokuqapha."Iphoyisa lanqekuzisa ikhanda laphenduka.
  
  
  "Unentshebe", kusho ukaputeni. Impi endala yayicishe iphele ngokuphelele, futhi ubuso bakhe obugugile babunemigqa yokukhathazeka. "Futhi ubuso obuncane kakhulu. Oh, futhi ngikhumbula enye into."
  
  
  'Yimuphi? Uhawk waphuka, elandela ngokucophelela yonke imibhalo yenkosi.
  
  
  "Angazi ukuthi kubalulekile yini", Kusho Ubertholdi enqikaza, " kodwa wangibuza ukuthi kungenzeka yini ukuthola i-insulin endizeni. Usola ukuthi unesifo sikashukela.
  
  
  "Akumangalisi ukuthi ubukeka kabi kangaka," ngasho ngobumnene, ngibona iphrofayili Kajuda esabekayo emehlweni ami. Uhawk wanqekuzisa ikhanda. "Futhi Ukaputeni, ingabe uzothumela ochwepheshe bami ababili bezimayini lapha ukuze balungiselele noma yiziphi izimo ezingalindelekile ? Futhi usazise lapho U-Arnold etholakala."
  
  
  "Kulungile," kusho ulieutenant commander. Waphuma kulo lonke ikhabethe. Ugina wahlala eduze kwami, ephendukisa iminwe yakhe phakathi kweyami. "Ngingakusiza kanjani?"wabuza.
  
  
  "Hamba uyophuza ikhofi egumbini lokwamukela izivakashi", kusho Uhawk. "Uyakufanelekela."
  
  
  Ugina wangihleka futhi washiya ikhabethe. Ukaputeni wamlandela ngenhlonipho. Ekugcineni, waqala ukubonisa inhlonipho ethile. Lapho mina Nohawk sisodwa ekotishi, waphendukela kimi futhi wamomotheka.
  
  
  Wathi:" angenzi umsebenzi omningi ngaphandle, Nick, futhi ngiyawuthanda nje. Ingabe unayo eminye imibono imilingo?
  
  
  Cha, mnumzane. Manje ake siphendule le ndlu ngaphakathi.
  
  
  Futhi sakwenza. Ngangazi ukuthi izikebhe zazisendleleni futhi abagibeli babezofika ogwini ngokushesha, okwangenza ngazizwa ngingcono kancane. Kodwa ukube Ujuda wayephethe isiqhumane sebhomu, wayengasiqhuma noma nini.
  
  
  Sahlola itafula lenkosi, sahlola amakhabethe, sahlola lonke ikhabethe. Uhawk ukhathele ngokushesha. Wahlala phansi esihlalweni ngemuva kwedeski likakaputeni , futhi waphawula ukuchitheka kwegazi ebunzini lakhe.
  
  
  "Ngiyaguga, Nick", esho. "Kubonakala sengathi kunzima kakhulu lapha."
  
  
  Ngathi: "uqinisile". Wabheka udonga oluseceleni lwekhabethe, wabona igridi yokungenisa umoya, futhi wacabanga.
  
  
  Wahlala phansi eduze kwemigoqo. Yayibekwa epanini elikhulu, elalibe selihlanganiswa nokububula ngezikulufo. Isikulufa sika-Odin se-po sakhululeka.
  
  
  Ngambuza. "Ingabe unayo isikere sezipikili?"
  
  
  Wathi:" yebo, ngifinyelele emotweni futhi nginikeze isikere.
  
  
  Lapho ebona ukuthi ngangiqala ukukhipha izikulufo ezisephaneli, weza futhi wama eduze kwami enesithakazelo. Ngasebenza kanzima, futhi nakuba iphaneli lanamathela ekhoneni elilodwa isikhashana , ekugcineni ngakwazi ukulikhipha.
  
  
  Sabheka emgodini futhi lapho sabona: inqwaba engamamitha amathathu ubude esongwe ngephepha elinsundu. Yayigcwalisa umnyango womsele, futhi iphumule ngomphetho wayo endaweni lapho umsele wawugoba khona futhi uphume ngokuvundlile ekhabetheni.
  
  
  "Thatha umthungi", kusho Uhawk.
  
  
  Wasebenzisa isikere ukuze asike imbobo ephepheni futhi wabheka okuqukethwe. Kwakuyibhokisi elizungeze insimbi elula, cishe kulo lonke i-aluminium alloy. Kwakunemishini ngaphandle, kuhlanganise nesamukeli esincane se-elekthronikhi esihamba ibanga elide. Kwakunokukhanya okuncane okubomvu, ngokungangabazeki okwakubonisa ukuthi ibhomu lase likulungele ukuqhuma ngokushesha.
  
  
  Wayehlehla.
  
  
  "Ngizobiza ochwepheshe bezimayini", kusho Uhawk buthule. "Futhi nginomuntu oyiqondayo."
  
  
  Ngambuza. "Senzani ngabagibeli?"Ingabe kufanele sihambe kuqala?"
  
  
  Amehlo kahawk abandayo ancipha ngokucophelela. "Angicabangi kanjalo. Nganoma yisiphi isikhathi, singabhekana nokuphikisana Nojuda. Ngaphezu kwalokho, kumelwe sicabange ukuthi ibhomu lingaqhuma cishe ngokuqondile ngaphansi kwamakhala ethu esikhathini esingaphansi komzuzu, futhi mhlawumbe ngisho nangomzuzwana. Siseduze netheku. Uma ibhomu liqhuma lapha, izwe lizolimala kakhulu njengokungathi sisethekwini . Cha, Nick, kumelwe sizame ukucisha i-ego."
  
  
  Wanqekuzisa ikhanda, ezimisele, Njengohawk, ukubalekela Ujuda. Waphuma endlini eyolanda uchwepheshe. Wakhiya umnyango ngemva kwakhe futhi waphinde wahlola isibopho esesabekayo.
  
  
  Isanta elibomvu laqhubeka likhanya ngendlela esongelayo, libonisa amandla esabekayo nawonakalisayo ebhomu. Khona-ke wazibuza ukuthi Ujuda wayeyosicindezela ngempela yini inkinobho ye-fuse, ngisho noma yayibulala i-ego yakhe . Lo muntu, njengoba ngangimazi kokuhlangenwe nakho kwakhe kwangesikhathi esidlule, wayewuphawu lobubi. Mhlawumbe ukube wayazi ukuthi sasithole ibhomu, wayengeke anqikaze ukufeza icebo lakhe elingelona elomuntu, ngisho noma ukuqhuma kwe-ego kwakumbulale. Sasingakwazi ukuzibeka engozini, lokho kwakuqinisekile, ikakhulukazi lapho sibhekene nendoda eyayingaqageleki futhi iphendukezelwe ngokwengqondo Njengojuda.
  
  
  Wabona kusengaphambili umphumela omubi waleli phupho elibi-ifu elifana nesikhunta elisakaza ukucasuka kwalo kwe-athomu. Izigidi zabantu ezingaphakathi kwebanga elingamakhilomitha angamashumi amane nanhlanu lokubhujiswa ziyofa. Izinkulungwane eziningi ziyofa phakathi namagagasi okushaqeka wesibili nowesithathu. Futhi izinkulungwane ezengeziwe ziyofa ukufa okuhamba kancane nokwesabekayo ngenxa yemisebe.
  
  
  Ngokushesha imicabango yami yaphazanyiswa ukungqongqoza emnyango. Waya kuye wambuza ukuthi wayengubani. Lapho Nje Uhawk ebiza igama lika-ego, wavula umnyango futhi wasuka eceleni ukuze amvumele angene.
  
  
  Walandelwa Ukaputeni Ubertholdi namadoda amathathu abukeka kabi engangingawazi. "Bheka lokhu, Bertholdi", Kusho Uhawk ethukuthele, ekhathele ukungabethembi kwenkosi nokuntula uzwela. Ubertholdi waba mhlophe. Wayemi ethuthumela, isibhakela sakhe sicinene ngentukuthelo engenamandla.
  
  
  "Futhi uphume lapha, mnumzane", Kusho Uhawkeye, ebonisa ukuthi kufanele ahambisane nenkosi yosuku .
  
  
  Ubertholdi Schell wakhuphuka izitebhisi zokhuni, amehlo akhe eqotho ngendlela exakile phambi kwakhe. Wavala umnyango ngemva kwakhe futhi waphendukela Kuhawke nakwabanye abathathu. Wathi: "mnu. Gottlieb, Nick Carter".
  
  
  Waxhawulana nendoda encane, enentambo enezibuko ezingenamaphiko, okuyisimo esivamile sososayensi. Uhawk wangichazela ukuthi Ugottlieb wayenze i-detonator, umshini owawuvumela Ujuda nabangane bakhe ukuba bakhe ibhomu.
  
  
  Phakathi naleso sikhathi, ochwepheshe ababili bokushiswa babematasa besusa ukupakisha ebhombeni. "Lokho kungaba kubi kakhulu... "Kwakuzoba kubi Kakhulu", Kusho Ugottlieb, " ukube idivayisi yami yayisetshenziswa ngale ndlela."
  
  
  Yiqiniso, lokhu kwakuwukwehlisa isithunzi. Ugottlieb wajoyina amanye amadoda amabili ayegobe phezu kwebhomu. "Ingabe uyaqiniseka ukuthi nguye?"kubuza U-Ego hawk .
  
  
  Ugottlieb wanqekuzisa ikhanda. "Akungabazeki ngalokhu. Umuntu ohlanganisa lokhu uyazi kahle ukuhlukana kwe-thermonuclear. Ngeshwa, siye sandisa lolu lwazi nakakhulu."Uhawk wangibuka, naye, futhi wamangala. Kubonakala sengathi ugottlieb namadoda amabili babesebenza ebhombeni. Ukukhanya okunjengomoya okukhanyiswe ngokubomvu kwakukhanya ebusweni buka-ih njengoba Ugottlieb eshaya ulimi lwakhe futhi ekhononda kuye. "Lapha," esho ekugcineni. "Kunentambo yezwi lapho. Yebo, yilokhu. Cha, hhayi omunye.
  
  
  Sasigcwele emnyango, sibubula. Ngazama ukungacabangi ngalokho okwakuyokwenzeka uma ibhomu liqhuma manje, ngisho noma ngangingazizwa. Abantu ababesebenza ebhombeni babebonakala benemizwa yensimbi. Uhawk waya emnyango futhi wabuza ukuthi Ulieutenant Commander ubike yini okwamanje. Kwakungeyona into enjalo.
  
  
  "Ingabe lokhu kunamandla akunika wona? Ugottlieb wambuza.
  
  
  Wakhuluma kancane, engabheki kimi, njengoba konke ukunakekela kwakhe kwakugxile ebunzimeni. Angicabangi kanjalo. Ukusuka lapha, ibhomu liyobhubhisa yonke into engamakhilomitha angamashumi ayisithupha, angamashumi ayisikhombisa. Wagxila endleleni yokuqhuma, futhi, njengokungathi ugcizelela imicabango yakhe, wathi: "Thina esingeke sibe nethuba elilodwa kithi."
  
  
  Konke engangingakwenza kwakuwukunyakazisa ikhanda lami. Ugottlieb, njengendoda efunda ikhathekizimu ebulalayo, waqhubeka, eqhubeka ebuka umsebenzi wochwepheshe: "Kodwa ukuqhuma kokuqala, amagagasi okuqala okushaqeka, kwakungeke kube ukuphela kwendaba. Imvula, amagagasi amagagasi ukugula ngemisebe kanye nendawo engahlali muntu, indawo yolwandle olufile. Imanhattan iyoba indawo engathathi,, engeke ihlalwe nhlobo amashumi eminyaka ezayo ."
  
  
  Angiphindanga ngambuza. Ugottlieb wanginika ukukhala okwanele ukuba ngicabange ngakho.
  
  
  'Unjani? Uhawk wabuza ethukile, esahlafuna ugwayi wakhe osuphelelwe isikhathi.
  
  
  I-Odin eyayizungeze la madoda yaphenduka yabhekana naye. "Sinelinye icala eliyingozi, mnumzane", esho. Izithukuthuku zaconsa ebunzini lakhe zaya ebusweni bakhe.
  
  
  Mina nohawk sasincike kwabanye futhi sabuka ngokucophelela.
  
  
  Ngesinye isikhathi, lapho ecabanga ukuthi base becishe baphela, Ugottlieb wamemeza: "Cha, mthungi! Hhayi lona!'
  
  
  Indoda eyayisebenza kule divayisi yama futhi yancika ikhanda layo odongeni. Wabona u-ego, izandla zakhe zinyakazisa kancane njengoba evala amehlo akhe futhi ephefumula ngokujulile. Wabe esezamazamisa ukuze azibambe. Waqhubeka nabanye ababili, futhi ngemizuzu engaphansi kweyishumi, la madoda amathathu aphenduka, kwakheka umugqa omubi wokwaneliseka ezindebeni zawo.
  
  
  "Kwenzekile," Kusho Ugottlieb. "Ibhomu elingenangozi.
  
  
  Mina nohawk sabhekana. Waphefumula. Wathi:" kwakunzima kakhulu emzimbeni wami okhathele. Wancika etafuleni likakaputeni futhi waphefumula ngokujulile.
  
  
  Wasukuma wazama ukumamatheka.
  
  
  Uhawk wathatha ugwayi omusha, wawukhanyisa, futhi waqhuma ngokucophelela umbuthano. Lanyukela ophahleni lwendlu lapho engibuka obala. "Manje njengoba sekwenziwe, Nick, sekusele into eyodwa kuphela ukuba yenziwe."
  
  
  Wanqekuzisa ikhanda kuye. "Judas," ngathi. "Futhi uma ngingasho kanjalo, mnumzane, kungcono ukuba ngife kunokuba ngiphile."
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Isahluko 11
  
  
  
  
  
  
  
  
  Izixwayiso zabagibeli zaphakanyiswa ngokushesha, Futhi Ukaputeni Bertholdi wasibonga ngomsebenzi owenziwe kahle. Izikebhe ezazisanda kufika emkhunjini zabuyiselwa edokisini. Uleonardo uzongena ethekwini sekwedlule amahora ambalwa.
  
  
  Ngokushesha ngemva kokuba umyalo unikeziwe, ulieutenant commander We-Coast Guard wafika ebhulohweni, lapho mina Nohawk saya khona ukuyobonisana nokaputeni. "Ubenedict wayengatholakali ndawo", kusho ulieutenant commander kuhawke. "Abantu bakho basaphenya, kodwa uyacasha futhi unethemba lokusibalekela lapho abanye abagibeli befika ogwini."
  
  
  "Kulungile", kusho Uhawk ngokuthukuthela. "Ngenxa yokudideka kwabagibeli abazama ukwehla, cishe ngeke sikwazi ukubuka wonke umuntu. Futhi-ke, angashintsha ukubukeka kwakhe ngaso sonke isikhathi futhi."
  
  
  "Ngicabanga ukuthi singathembela kulokho", ngishilo.
  
  
  Umkhumbi wamisa ngehora lesihlanu. I-New York post yayisivele inenombolo ekhethekile emgwaqweni enezihloko zezindaba ezinesibindi. Isixuku sagcwala eporta bar nasenah; amaphoyisa azama ukubamba u-ih. Imibiko nabathwebuli bezithombe babekhona yonke indawo.
  
  
  Uhawk wabeka izikhulu ekuqaleni nasekupheleni kwezigcawu.
  
  
  "Kusukela manje kuqhubeke, ngincamela ukukwenza ngedwa", kusho U-Emu.
  
  
  "Kulungile," esho. "Ngizohlala isikhashana ukuze wazi ukuthi ngikuphi uma ungidinga."
  
  
  Mina nogina sashiya umkhumbi ngaphambi kokuba abagibeli behle. U-ee wamyisa esakhiweni samasiko futhi wamtshela ukuba ahlale lapho.
  
  
  Kwakunokudideka okuvela ethekwini lasebar, futhi nganginomuzwa wokungaqiniseki ngokuthola Ujuda.
  
  
  "Uhlala useduze, akunjalo?"
  
  
  "Cha, ngizosesha lonke ichweba. Uma silahlekelwa omunye, thola igumbi Ehhotela Hilton futhi uhlale khona uze uthole isaziso kimi."
  
  
  Wathi:" kulungile, ngiqabule esihlathini. 'Qaphela.'
  
  
  Nawe futhi.'
  
  
  
  
  Izintatheli zahlangana nabantu ababenelukuluku lokwazi ngetheku lasebar, futhi amaphoyisa kwadingeka ayeke imizamo yawo yokulondoloza ukuhleleka. Wama emnyango wendlela, lapho kwakukhona khona namanye ama-ax agent amabili. Lapho sebemise umgibeli onentshebe futhi bebambe u-ego ngokuqinile. Wasondela kubo ngokushesha wabatshela ukuthi babenephutha . Intshebe yayingokoqobo.
  
  
  Ngemva nje kwehora lesithupha, indoda eyayisanda kuphuma emgodini yambona. Kunokuba aye emasikweni, waya emikhawulweni yomibili yesakhiwo, lapho kwakunonogada khona esangweni. Ekuqaleni ngambona, u-ego kuphela ngemuva. Wayegqoke kahle, Futhi Uschell wayephethe induku. Ukuhamba kuka-Ego kwakujwayelekile. Wabheka eduze futhi wabona isandla esingenanwele siphethe isikhwama. Kwakungabukeki njengesikhumba sangempela. Futhi isandla asizange sigobe isibambo sesikhwama njengoba isandla sangempela sasingagoba. Lapho nje esezomlandela, waphenduka ikhanda ukuze abone ubuso buka-Ego. Wayenezimunwe nezibuko zelanga, kodwa leli khanda lalingenakuphikwa. Kwakungujuda. Lapho engibona, washesha wangena entanjeni yezakhiwo. Kwakunabantu abaningi phakathi kwethu, futhi kwadingeka ngihambe phakathi kwesixuku. Intuthuko yakhe yayihamba kancane, Futhi lapho edlula, Ujuda wayesevele esangweni. Lapho Uwilhelmina eyikhipha futhi ebaleka, wabonwa eshaya unogada futhi engena esangweni engena endaweni yokupaka izimoto.
  
  
  Lapho efika kuye, Ujuda wanyamalala emehlweni. Unogada, owayegxume ezinyaweni zakhe, wazama ukungivimba, kodwa ngamemeza ngithi ngingubani futhi ngagijima ngesango. Njengoba ayehamba emgqeni wezimoto ezazimisiwe, wabona itekisi likhuphuka. Ujuda wayengibuka ngefasitela elingemuva.
  
  
  I-luger yamgona futhi yagijimela esithuthuthwini esasimi lapho. Kwakuneqembu lezinsizwa ezinoboya obude eduze, futhi ngacabanga ukuthi isithuthuthu sasingesomuntu owayebazungezile. Ngabuka futhi ngabona ukuthi isihluthulelo sasisemlilweni. Yena, wagxumela esihlalweni. Kwakuyihonda enkulu eyenzelwe umgwaqo omkhulu, futhi injini yenza umsindo oqinisekisayo. "Sawubona lapho!"Enye yezinsizwa yabhonga ibazungezile.
  
  
  "Ngizomane ngiboleke i-ego isikhashana!"wamemeza e-rheumatism. Ngahamba ngagijimela etekisini.
  
  
  Lapho ngiphuma emgwaqweni, itekisi laphendukela kwesobunxele, amabhlogo amabili ukusuka lapho. Ngamshayela emgwaqweni. Ngaqala ukudlula itekisi futhi ngacabanga ukuthi ngingabamba U-Ego emgwaqweni. Khona-ke imoto iqala ukudlula ekrasny Bryliv. Ujuda wanika umshayeli imali eningi noma wabeka isibhamu kuma-ego amakhanda. Ngemva kwemizuzu eyishumi, sasisemgwaqweni omkhulu oya Esikhumulweni Sezindiza I-Jfk International Airport, ENEW YORK . Emgwaqweni omkhulu, itekisi lasuka kimi, kodwa ngangicabanga ukuthi ngize endaweni efanele. Ngangingaqondi Ukuthi Ujuda wayengangena kanjani endizeni ngaphandle Kokuba U-Ego amfice esikhumulweni sezindiza.
  
  
  Wayenephutha. Njengoba ngangiphuma emgwaqweni omkhulu ngiya esiteshini sesitimela futhi ngizama ukuvala ibanga phakathi kwami netekisi , ngakhishwa ngafakwa izimpawu ezimanzi zikawoyela futhi umgibeli webhayisikili wagxumela phambi kwami obala.
  
  
  Ngenhlanhla yakhe, ngawela emthambekeni owawugcwele izihlahla ezinde, futhi konke enganginakho kwakuyizibazi, izibazi, nesudi edabukile. Kodwa ibhayisikili lalingasakwazi ukusetshenziswa. Nganquma ukukhokha isinxephezelo kumnikazi kamuva futhi ngaya ngqo esikhumulweni sezindiza. Wayemiswa yizo zonke izimoto ezidlulayo, kodwa zazingasabathathi abantu abahamba nge-stop .
  
  
  Ekugcineni, iloli langithatha futhi safika esikhumulweni sezindiza okungenani imizuzu engu-45 Ngemva Kukajuda .
  
  
  Ukugoba kwembula ukuthi kwakuhlelelwe ukuba izindiza zakwamanye amazwe eziyishumi nambili zihambe ngalobo busuku. Omunye wabo kwakuwumjaho wepan Am Eroma. Yebo, indoda yangena ngomzuzu wokugcina. Umnu. Ubenedict.
  
  
  Ngambuza. "Ngisengayithola kuye?"
  
  
  Le ndoda yaphenduka ukuze ihlole isimiso sendiza, yabe isibuka iwashi layo. "Cha," esho.
  
  
  Indiza yahamba emizuzwini eyishumi edlule. Isifunda saserivne ngesikhathi ngokuvumelana nesimiso.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Isahluko 12
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kwakusobala Ukuthi Ujuda wayeyobuyela Eroma ngaphandle kokulibala. Lapho wayezoba seduze nendlunkulu Yakhe Nofarrelly neqembu lakhe. Cishe wayengazi ukuthi sasithole i-ego underground complex Esicily.
  
  
  Angizange ngiye Eroma kwaze kwaba sekuseni ngakusasa. Kodwa ngehora nesigamu kwakunendiza Eya Elondon bese iya Eroma, ngakho kwakufanele sifike sizodla isidlo sasekuseni, njengehora kamuva, Bese Kufika Ujuda .
  
  
  Wathola ucingo Oluvela Kugine futhi wathatha itekisi esuka ehilton waya endizeni ngesikhathi ngithenga la mathikithi. Ihhotela lakhe lalifuna ukuba abe nami ngoba Wayemazi Kahle Ugiovanni farrelli. Lapho Uhawke emshayela ucingo futhi exolisa ngokulahlekelwa Ujuda, wathi, " Kulula ukumthola Erime. Kodwa khumbula, uma ebaleka, usenayo i-detonator."
  
  
  "Ingabe kufanele axhumane namaphoyisa E-Rime noma E-Interpol ukuze azame ukumthatha lapho efika?"
  
  
  "Cha," kusho Uhawk. Kwakunomsindo onzima, obandayo ngezwi lakhe ngezinye izikhathi ayelisebenzisa. "Uma amaphoyisa ebamba u-ego, awazi ukuthi yini engase yenzeke. Nick, angifuni ukubona u-ego efile njengoba usikisela.
  
  
  Angimangazanga ukuzwa lokho.
  
  
  Ngesikhathi sisuka, mina Nogina sase sikhathele ngokuphelele futhi sasilele ingxenye enkulu yendlela. Angizange ngilale kakhulu, kodwa ngaphumula ngokwanele ukuba ngiqhubeke nendlela yami. Ugina walala njengomntwana.
  
  
  Elondon, sakwazi ukudluliselwa ngokushesha futhi kalula futhi safika Eroma ngemva nje kwehora lesishiyagalombili. Kwakusekuseni okucacile, okunelanga. Nganikeza umshayeli wetekisi ikheli lendlu Ugina ayenginike yona. Ufarrelly waletha abesifazane bakhe lapho, Futhi Ugina wathi ngezinye izikhathi wayesebenzisa ukuzazisa kwakhe ukuze ahlangane nabanye abaphathi bezwe elingaphansi. Amaphoyisa ayengazi ukuthi leli fulethi lalikhona, kodwa ngangicabanga Ukuthi Ujuda wayekhona . Ukube wayeshayele Ufarrelli ucingo ngokushesha ngemva kokufika, U-Emu wayeyotshelwa ukuthi kwakungaphephile ukuya Esicily . Ngale ndlela, babengase banqume ukuthi leli fulethi laliyindawo ephephe kunazo zonke, futhi cishe babeyohlangana lapho ukuze baxoxe ngamapulani engeziwe .
  
  
  Cishe ngemva kwehora, ngemva kokufika, sama phambi kwesakhiwo esinezindlu eziningi. Sasizongena lapho ngizwa isiphithiphithi ekhoneni.
  
  
  "Yima lapha," kusho Ugineh.
  
  
  Ngagijima ngaya ekhoneni lendlu ngabona amadoda amabili ephuma emgwaqweni futhi ekhuphukela Elancia yesiliva eyayimi ngaphesheya komgwaqo. Omunye wayezungezwe Ufarrelly omude, omuhle, kanti omunye Kwakungujuda, owayebukeka Njengokufa egqoke isudi yakhe . Wayedalulwa, kodwa wayesalokhu encibilika ngenduku yokuhamba.
  
  
  Nganquma ukushaya ngokushesha. Uwilhelmina wayikhipha. "Kwanele," ngimemeza. "Iroma iyisiteshi sakho sokugcina."
  
  
  Wasabela ngokushesha emilenzeni emibili kunalokho ayecabanga. Lapho edutshulwa, wagijimela emotweni. Uwilhelmina wadutshulwa, kodwa ngaphuthelwa, Futhi Ugawk wemba ematsheni angemuva kwakhe. Ngamdubula futhi, ngamshaya ebhamper, futhi wanyamalala ngemva kwemoto.
  
  
  'Maye! Ngakhononda.
  
  
  Khona-Ke Ufarrelly wadutshulwa. Ugawk wandiza esuka endlini elandelayo. Ngaphoqeleka ukuba ngicashe lapho ephinda edubula, futhi ngezwa isilonda sokugwazwa ngaphandle kwengalo yami yangakwesobunxele. Ngambona ngakolunye uhlangothi lwemoto njengoba umnyango wawuvuleka, kodwa ngangimatasa kakhulu ngizama ukuvimbela Ufarrelly ukuba angishaye .
  
  
  Ngokungazelelwe wezwa Ukukhala Kukagina. Wamemeza. "Uyesaba ukudubula!"
  
  
  Lapho Ebuka Ufarrelly ephendukela Kugina, wakhumbula ukuthi wayengumthandi we-ego. Lapho embona, wathukuthela okwesikhashana. Wakhomba unah futhi wamdubula. Ugawk wadlula umimmo nah ngamasentimitha ambalwa.
  
  
  Waphendula ngokudubula. Umcibisholo wami wokuqala washaya udonga eduze Kukafarrelly; owesibili washaya i-emu entanyeni. Wathuthumela futhi wawa emgwaqweni.
  
  
  Izinhlamvu ezimbili zadlula ezinyaweni zami ngemuva kwemoto. Ngemva kwesikhashana, injini yabhonga Futhi Ujudas wagijima wehla ngomgwaqo omncane. Ngamdubula emotweni, kodwa ngakwazi ukuphula iwindi elingemuva kuphela.
  
  
  'Ingabe ulungile? Ujinwoo wambuza.
  
  
  Yebo.'
  
  
  Yiya efulethini lakho uhlale khona, " ngishilo. "Ngizokubona kamuva."
  
  
  Wamelana, kodwa ngangisivele ngigijimela e-alfa romeo 2000 ngipakiwe emgwaqweni ofanayo. Yayingavaliwe. Baletha injini ngezintambo zokushisa, yena, wagxumela emotweni futhi wagijima elandela Ujuda.
  
  
  Ngemva kwamabhulokhi amabili, i-ego yakhe yambona. Washayela amabhlogo amathathu phambi kwami futhi waphambuka ngqo phambili, ezama ukungilahla. Yena, wadlula phakathi kwezimpawu ngesilayidi esihlanzekile sesondo elingemuva kanye nokukhala kwamathayi . Phambi kwami, Ujuda waphendukela kwesobunxele emgwaqweni omncane owawuholela ngqo endaweni yezimboni. Emizuzwini emihlanu, sashaqisa abahamba ngezinyawo abayisithupha futhi sacishe sashayisana nezimoto ezimbili. Kodwa Ujuda akazange anciphise ijubane, Futhi Naye akazange anciphise ijubane lakhe. Ukube sasisemgwaqweni omkhulu, I-alpha yayiyobe imfica , kodwa ngale ndlela yokushayela, isivinini sezimoto sasicishe sifane, Futhi Ujuda wakuqaphela lokhu.
  
  
  Ngemva kweminye imizuzu emihlanu, Ujuda wahola futhi walahlekelwa ukuzazisa kwakhe. Kodwa lapho ephenduka ekhoneni lesitolo, wabona imoto phezu kwe-asphalt umnyango uvulekile. Umshayeli we-luger wamemeza waze wama, wagxuma waphuma, wamisa. Ujuda wayengabonakali ndawo. Wabheka izindawo zokugcina izimpahla futhi wazibuza ukuthi ngabe wayeye yini lapho. Isikhumba sakhe sasishelela kuye njengoba ukubuka kwami kwakuwela esembozweni somgodi womuntu. Kwakungekho lutho olungavamile ngalo, ngaphandle kokuthi lwaluthambekele kancane. Wayivula, wayihambisa, wayibuka ngokucophelela . Umngcele washiya uphawu lwawo odakeni lomgwaqo. Wancika walalela. Wezwa izwi elinoboya obuthambile. Akungabazeki Ukuthi kwakungujuda onoboya.
  
  
  Naphezu kwakhe, wayemhlonipha ngenxa yobuqili bakhe. Naphezu kwempilo yakhe embi nezandla zakhe zokufakelwa, le ndoda yayihlakaniphe njengempungushe eyisaga. Ngokushesha ngavula umnyango futhi ngaziphonsa phansi kwaze kwaba yilapho izicathulo zami zithinta isitebhisi sesithathu sesitebhisi sensimbi esiya ekamelweni. Kwaphakama iphunga elibi eduze kwami. Umusi onjalo wenza kube nzima ukuphefumula, futhi lapho wehlela emgodini ngokujulile, kuba mnyama nakakhulu. Ebumnyameni obungaphansi kwami, ngangizwa ukuxabana kwamagundane. Uma Ujuda ebaleka esebenzisa inethiwekhi enkulu engaphansi komhlaba yemisele nezindlela ezakha isimiso sokukhucululwa kwendle Sikarhyme, kwakunethuba elihle lokuthi ngangingeke ngiphinde ngithole u-ego.
  
  
  Futhi lokho kwakuyinto yokugcina ayeyifuna.
  
  
  Wangibalekela Eniagara falls. Kodwa manje wayengeke angigweme, manje njengoba kwakuphakathi kwethu sobabili. Wandisa ijubane lakhe futhi ngokushesha wehla izitebhisi zensimbi ezimbozwe udaka.
  
  
  Lapho ekugcineni efika phansi, wahlangana nompheme omncane wamatshe. Imifudlana yamanzi angcolile futhi anolaka yayigeleza kancane kancane phezu kwetshe lasendulo. Iphunga lalicishe lingabekezeleleki, futhi umoya wawungaphefumuli kahle.
  
  
  Umbuthano omncane wokukhanya owawela emgwaqweni ongaphezulu kwami wanginika umbono othile. Wema futhi walalela emthunzini omnyama. Ngabe sengiphinde ngakuzwa, umsindo wezinyathelo eziphuthumayo ezishaya ebumnyameni, mhlawumbe amamitha ayikhulu ngakwesokudla sami.
  
  
  Uwilhelmina wayesesandleni sami. Wayegoba kancane futhi elandela Ujuda ebumnyameni obumnyama.
  
  
  Into efudumele, enezinwele yangishaya izinyawo. Ngacishe ngamemeza ifulege lemvume yokucula, kodwa ngavala umsindo njengoba igundane lalindiza lingimmo, likhala, futhi ligijima liye phansi emthambekeni omncane. Kwakunzima ukuhambisana nesivinini, ikakhulukazi njengoba umhlathi wawusuba bushelelezi futhi umanzi ngenxa yezingqimba ze-mossy zamadwala amadala, agugile.
  
  
  Izinambuzane ezinkulu ezingenamehlo zazilenga ophahleni olungaphansi. Ngangingeke ngimangale uma ngibona namabhethri . Isikhwehlela sasiconsa yonke indawo, futhi umoya wawucindezela futhi ucindezela. Kodwa hhayi ingxenye yokucindezeleka Njengojuda.
  
  
  Wagxila ezinyathelweni zakhe ezifiphalayo. Kukhona okwakukhanya ebumnyameni obungaphambi kwami. Wakhonkotha waze wakhala, futhi waphefumula. Kodwa Ujuda wabe esephuthuma, futhi walandela Ephethe Uwilhelmina.
  
  
  Lapho ephenduka, ngavele ngaphoqeleka ukuba ngigxume, futhi wacishe walahlekelwa ukulinganisela futhi wawela emgodini. Ugawk washaya ikhwelo phezulu ngaphezu kwami, futhi ngezwa Ujuda ekhubazekile futhi. Wamlandela wangena emgqonyeni omncane wokukhuculula indle, umhubhe omnyama omncane kakhulu kunowokuqala.
  
  
  Waphinde waphenduka, wamthola, wakhomba, futhi wadutshulwa. Ugawk washaya itshe legumbi futhi wagxuma. Ngayiphuthelwa futhi ngagijima ngilandela Ujuda ngaphambi kokuba angidlule kakhulu .
  
  
  Kwakuwumdlalo ovamile wekati negundane. Wasabela kukho konke ukunyakaza kwe-ego nge-gambit efanayo. Kodwa lapho ngiphenduka, wayengatholakali ndawo. Le ndawo enamanzi angcolile yayingasasetshenziswa. Yayomile futhi ingenaphunga. Lokhu kwangimangaza ekuqaleni. Kodwa ngokushesha watholakala ngesizathu Esenza Ujuda wakhetha le ndlela, ngaphansi komgwaqo. Wabona imbobo ekhaleni, manje eyayimbozwe ngepuleti likathayela. Kwakuwumnyango wesikhashana. Wama, walalela, futhi wezwa umsindo ngakolunye uhlangothi lomnyango. Khona-ke ukushona kwelanga.
  
  
  Manje wayesengasukuma aqonde. Wazithola esemhubheni ogcwele imfucumfucu namadwala ahlukahlukene. Ngesikhathi eyakhe imi lapho, eyakhe yezwa umsindo ukude. Ngokusobala, Ujuda wayekwazi lokhu kuphuma emgodini futhi wanquma ukuwusebenzisa ukuze angikhiphe. Ngokushesha wathola ukuthi wayehlose ukukwenza kanjani. Usergei wabonakala phambi kwami, futhi ngabona Ujuda emfanekisweni. Wangidubula kabili. Omunye umcibisholo wacishe wangena emkhonweni wami. Manje ngokuzithandela waba yingozi ngokwengeziwe ngenxa yobumnyama.
  
  
  Wahamba waya emnyango okhanyisiwe. Lapho efika lapho, wabona ukuthi umhubhe wawuholela egumbini elincane lapho kwakunebhalbhu elenga khona. Ngabheka nxazonke. Manje wayesazi ukuthi sikuphi. Amathambo amadoda angaba ngamashumi amahlanu ayelele endaweni ekhonkotha, amakhanda awo enqwabelene phezu kwawo, futhi angibuka kabuhlungu. Ujuda wangiyisa emathuneni, emhubheni ongaphansi komuzi Lapho Amakristu okuqala ayecashe khona kubahluphi bawo. Waphetha ngokuthi kumelwe ukuba kwakuyizinqolobane Zikast.callixtus, ezidume kunazo zonke izinqolobane Zamaroma. Nakuba kwakunokungcweliswa, lezi zindawo zazingekho ohlwini lwabavakashi.
  
  
  Wahamba ngaphesheya kwegumbi walandela Ujuda. Kwakumnyama ngokuphelele futhi, nakuba kwakunamalambu alenga lapha nalaphaya . Ngezwa Ujuda ekhala manje, efakazela ukuthi wayeseba buthakathaka. Wabala ukuthi kwase kuyisikhathi eside i-ferret inikeze i-emu umjovo we-insulin, nokuthi ukujaha kwakuphazamise umzimba we-ego. Wayengeke ahlale isikhathi eside. Kodwa ngangingafuni ukuba afinyelele eqophelweni lapho ayengase ahlangane khona nezivakashi . Ijubane lamthatha.
  
  
  Ngokushesha, wangena ekamelweni lesibili elinokukhanya okufanayo nokokuqala. Ujuda akazange ambone, ngakho wangena ekamelweni. Njengasekamelweni lokuqala, kwakunenqwaba yamathambo namakhanda emashalofini ezindongeni. Wayeseceleni kwegumbi lapho ezwa ukuphefumula kanzima ngakwesokudla sakhe.
  
  
  Waphenduka ngokushesha. Ujuda wancika enqwabeni yamathambo omile, aqhekekile. Ubuso buka-Ego babunomlotha futhi bujuluka. Le ndoda yayinesikhumba namathambo , futhi ubuchopho bayo babubukeka njengobuchopho obusemashalofini kunobomuntu ophilayo. Wayevame ukuba umuntu omubi, kodwa manje useba umuntu ongenangqondo ngendlela esabekayo.
  
  
  Ukuphefumula kwakhe kwakungavamile, kunomoya onamandla. Kwakunengqimba ye-foam emlonyeni wakhe ongezansi. Wayephethe isibhamu esifushanisiwe I-Smith & Wesson revolver .I-Magnum engu-44. Uma ingishaya kuyo, yayiyojoyina ngokushesha izinsalela ezisele emathuneni.
  
  
  Wahleka kakhulu njengoba ayecabanga ngokunyakaza kwakhe okulandelayo. Ukuhleka kwaphuma kuye njengamatshe efasiteleni; izitho zangasese zazinyakazisa iziphetho zeminwe yazo eyayinyakazisa ubugovu ngokungaqiniseki. Isandla sokunene esiphethe isibhamu sasibushelelezi futhi sinjenge-wax.
  
  
  "Manje sengingakubulala ekugcineni, Carter" , esho ekhonkotha.
  
  
  Ngagxumela phansi futhi ngawela phakathi kwamathambo, engangizizwa ngiqhekeka ngaphansi kwami. Isibhamu sikajuda sakhonkotha futhi saphuthelwa Iparis. Wasukuma wabhekisa i-luger ye-emu esifubeni sayo. Umunwe wami waqinisa isicupho, kodwa asizange sidubule.
  
  
  Ujudas wawisa isibhamu esifubeni sakhe futhi wawela emuva phakathi kwamathambo. Ubuso buka-Ego babuhlanekezelwe, amehlo akhe e-glazed. Okwesikhashana, ukuphefumula kanzima kwakubonakala kunamandla kakhulu, futhi ngokuzumayo kwaphela. Umzimba ka-Ego wacindezeleka, futhi isibhamu sawela engalweni ka-ego. Khona-ke i-ego target yashaya udonga-amehlo e-ego ayevuleke kakhulu, esesimweni sokungazi lutho ngesifo sikashukela.
  
  
  Ngavuka ngaya kuye. Lapho umzimba wakhe usuthambekele kuye, wadlidliza kakhulu futhi wabanda. I-ego yakhe yathatha umfutho. Kwakungekho ukushaya kwenhliziyo.
  
  
  Wasukuma ,wafaka i-luger, futhi wabheka phansi isidumbu esingenalutho. Ujuda wayefile, isivunguvungu sakhe senuzi sasiphephile, futhi wayelangazelela ukukhanya kwelanga.
  
  
  Washiya isidumbu lapho, futhi wadlula emhubheni okhanyiswe kangcono waya emnyango wamathuna. Kungenzeka ukuthi ujuda akatholakalanga kwaze kwaba yilapho esebukeka njengamanye amathambo akulezi zimhubhe. Ukube i-ego yayingatholakalanga ngaphambi kokuba i-ego yasesweden ibole, i-ego yayingabhekwa njengamanxiwa Omkristu wokuqala. Njengoba nje ayethatha amahlaya amnyama omcabango, wahlangana neqembu lezivakashi elalibheke ekuphumeni.
  
  
  Umhlahlandlela wase-italy wangibuka. Wathi. 'Woza!'Kumelwe uhlale nenkampani, signor! Cishe sekuphelile."
  
  
  Wazihlanganisa nabo, wahamba waya ekukhanyeni phambi kwethu. "Simple," ngatshela umqondisi wakhe. "Ngabambezeleka ngenxa yesigcawu esesabekayo."
  
  
  Wahleka. "Okubi kakhulu kusazofika, signor."
  
  
  Yena, ecabanga ngeminyaka nemisebenzi okwakusadingeka ngiyenze uma ngangilandela ukuphila. "Ngithemba ukuthi awuhlobene nomprofethi Unostradamus", ngishilo.
  
  
  Kubonakala sengathi wayengayiqondi ihlaya.
  
  
  Kodwa ngangingenandaba. Into eyodwa yayiqinisekile: Ujuda wayefile. Akekho owayazi ukuthi yini eyayingilindele ngokulandelayo. Ngakho esikhundleni sokucabanga ngekusasa, wabuyela esikhathini samanje, lapha nanamuhla. Khona-ke eyakhe, yacabanga Ngogina, futhi yaqala ukumamatheka. Ukumamatheka okuhle kakhulu ongakucabanga.
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Mayelana nencwadi:
  
  
  
  
  
  Lokhu kungenzeka kanjani? Ngokungazelelwe unick Carter waphoqeleka ukuba afihle lo mbhalo Emnyuziyamu Wasevatican phakathi nomsebenzi ovamile . Kwakubonakala kufaneleka ukuba kwenziwe umgexo Wama-etruscan ongahleliwe ngale njongo.
  
  
  Kodwa kwakungekhona ngemisebenzi Kacarter Ye-nike ne-ego, njengoba kwavela kamuva lapho Ucarter ezama ukuthola lo mbhalo. Ngoba ngaleso sikhathi, wayengufakazi ongalindelekile wokweba ubuciko okwenziwa ngobungcweti.
  
  
  Futhi njengoba amagugu obuciko, kuhlanganise nomgexo Wamaetruscan , ayenyamalala ngamunye ngamunye ngefasitela, Ucarter wabheka obala ebusweni besitha sakhe esidala, Ujuda.
  
  
  Ujudas wakwazi ukwenza okwengeziwe ngalombhalo kunalokho Uhawk Nocarter ababengakucabanga emaphusheni abo amabi kakhulu ...
  
  
  
  
  
  
  Ucarter Nick
  
  
  Isibonakaliso Secobra
  
  
  
  
  
  
  Unick Carter
  
  
  
  Isibonakaliso Secobra
  
  
  kuhunyushwe Ngulev Shklovsky
  
  
  kunikezelwe enkumbulweni yendodana Eshonile U-Anton.
  
  
  Abalingiswa abakhulu:
  
  
  UNICK CARTER
  
  
  igama eliyimfihlo Elithi n3 agent AX
  
  
  "USHIVA"
  
  
  Inhloko yenhlangano Yecobra
  
  
  U-ASHOK ANAND
  
  
  I-agent ye-Indian secret Service
  
  
  UPURAN DASS
  
  
  inhloko Ye-Indian secret Service
  
  
  UNIRAD NORANJIT
  
  
  amalungu enhlangano Yecobra
  
  
  UREEVA SINGH
  
  
  umzukulu kashiva
  
  
  
  1
  
  
  Wagoba izingalo zami, zithambile futhi zibuthakathaka, futhi okwamanje wanelisekile ngokuphelele. Okuhlangenwe nakho kwakhe okungavamile kokuphulukiswa kwakungowesifazane onjengoreeva. Izithunzi zazidlala esikhunjeni sakhe segolide nasezinweleni ezimnyama, futhi okwesikhashana ngacabanga ukuthi ngangiphethe iphupho eligcwalisekile. Igumbi lalimnyama, Futhi Uknuckles wayelehlisile. Futhi ngenhlanhla, ihhotela lalinesimiso sokupholisa umoya esasithatha isampula lomoya ekushiseni kwasebusuku Kwasenew delhi.
  
  
  "Awungitshelanga ukuthi kungani," Kusho Ureeva. Izindebe zakhe ezithambile, ezifudumele zahlanza ngobumnene umgodi ophakathi kwentamo nehlombe lami, amabele akhe ecindezelwe engalweni yami.
  
  
  Waguqula ubuso bakhe futhi wabheka umugqa wezindebe zakhe ezimanzi. Ngokulandelayo, Ulobka wayecasukile, enombono onenkani wowesifazane ojwayele ukuthola konke akufunayo... owesifazane owayethembisene umshado wayesengumntwana. "Yini, Reva?"Ngabuza, ngigijimisa umphetho womunwe wami phezu kwesikhumba esinjengovelvet sokuphila kwakhe.
  
  
  "Kungani uze lapha, Nick?"Wahoxa, wawisa ikhanda lakhe emcamelweni. Izinwele zakhe ezinde ezimnyama zakha umlandeli endwangwini emhlophe yomcamelo, njengehalo elalihlanganisa ubuso bakhe nezici eziphelele... ubuso ngaleso sikhathi obabubonisa usizi lwangaphakathi nokungakholelwa okungaqondakali.
  
  
  Ngakutshela, " ngathi, ngizama ukuzwakala nginesineke futhi ngikholisa. "Inkampani yami yangithumela ukuba ngiyoxoxisana ngokuthenga. Izindwangu, usilika, ama-brocade... amazwi, konke. Konke okubiza kancane kuleli zwe kunanoma iyiphi enye indawo.
  
  
  Yiqiniso, wamqambela amanga. Yiqiniso, wayengakwazi ukutshela Ureeva ukuthi wayengubani. Noma kunjalo, uyini umehluko? Kwakungekho sizathu sokuhilela le ntombazane, ukushisa isembozo sami, nokwembula ukuthi igama layo kwakungunick Carter, i-agent YE-AX okwamanje esemsebenzini Enew delhi.
  
  
  Ekuseni kakhulu ngalobo busuku, wafika ngendiza Ye-Air-India. Futhi umuntu wokugcina engangilindele ukuhlangana naye kwakungowesifazane onjengoreeva, umngane omnandi okungekho muntu owayengathembela kuye. Wayehleli endaweni yokudlela yasehhotela lapho ebuya ekubhukuzeni echibini. Isimo sakhe esiphelele sasigqoke isari eluhlaza okwesibhakabhaka nesiliva; futhi sazizwa sikhangwa umzimba ngokushesha lapho siqala ukusibona. Khona-ke elinye izwi laholela kwelinye, futhi cishe ngingaqapheli, ngammemela esidlweni sakusihlwa.
  
  
  Saya endaweni yokudlela yasefrance Echanakyapuri, i-oasis ebomvu nemnyama phakathi nedolobha eligcwele izinto. Kwakuyithuba lokumyenga futhi limenze ukuba achithe ubusuku ndawonye.
  
  
  Njengoba kwabonakala, kwakungadingeki ngizame kanzima ukumkholisa.
  
  
  Amehlo akhe, ayekhazimula futhi enobuhlungu njengezinwele zakhe, ayekhuluma ngokucacile. Yiqiniso, kwakunemibuzo nemidlalo yamagama... umkhuba ovamile kwezobuciko bokudukisa. Isandulela sobusuku bothando nentshisekelo.
  
  
  
  Akudingeki ngisho ukuthi Inew delhi yayisho lukhulu kimi (NAKU-AX) kunorewa Singh. Wayethunyelwe Endiya Nguhawke, futhi nakuba ayecabanga ukuthi kwakuwumqondo ophelelwe yithemba, kwakungenakwenzeka ukukholisa Ikhehla. "Kodwa asinalo ubufakazi obuncane bokuthi lo muntu ukhona!"Ngaveza.
  
  
  "Isizathu esengeziwe sokuya lapho, Nick", kusho Uhawke ngokuhleka okuhlekisayo. "Imibhikisho nemibhikisho iwubufakazi, akunjalo?"Icalcutta hall isesimweni sokungabi nabulungisa. Futhi ubani owanikeza amavukela-mbuso izikhali? Izibhamu azikhuli ezihlahleni, uma sikhuluma iqiniso.
  
  
  "Lokhu kuyindaba yokuphepha yangaphakathi kahulumeni Wasendiya", ngishilo.
  
  
  "Empeleni . Kuyamangalisa ngempela. Ngivumelana naye ngokuphelele. Eqinisweni, ukube bekuyimibhikisho nemibhikisho nje, lokhu bekungeke kube umsebenzi, Nick.
  
  
  "Khona-ke?"
  
  
  "Bheka lokhu. Wanginika iphepha eligoqiwe. "Lokhu kuzokutshela okwengeziwe ngendoda yethu eyimfihlakalo, Umnu. 'Ushiva.'".. mhlawumbe kunombono ongacacile wokuthi omunye ukhona ngempela. Intuthu ebabayo evela kusikilidi wakhe yangishisa izimbobo zami zamakhala, futhi ngathuthela esihlalweni esikude ukuze ngifunde lo mbhalo.
  
  
  Ngemva kokufunda lesi sihloko, ngaba nombono omuhle ngalokho Okwenziwa Uhawk.
  
  
  Umphathi waphawula ngokumomotheka. "Njengoba ubona, lokhu kuyibhizinisi elingcolile, awuvumelani?
  
  
  "Ngingasho ukuthi ukuziphatha okubi.
  
  
  "Kusho kahle, Nick . Indoda yethu izothumela i-Heroin eluhlaza ebiza izigidi eziyishumi Zamarandi e-United States. Kodwa njengoba ubonile, lokhu akuyona into ephazamisa kakhulu. Ukube bekuyizidakamizwa nje, ngabe ngabiza omunye umuntu. Kodwa uma kuziwa kwezokuxhumana kwamazwe ngamazwe... nokuthula kwezwe... khona-ke kumelwe ngikuphathise lo msebenzi.
  
  
  Wanqekuzisa ikhanda ngaphandle kokuvula i-rta.
  
  
  Incwadi ayesanda kuyifunda yayivela Ehhovisi Eliyi-Oval. Akunakwenzeka ukuya phezulu. Wayebhekisela kokuthile engangikufunde emaphephandabeni, isenzakalo esasingakaze sicabange ukuthi sasiyohlobene NO-ax, ingasaphathwa eyomsebenzi wami.
  
  
  Othile wabiza inxusa Lasesoviet Ewashington, ethi Ungumongameli wase-United States. Izwi lalingiswa ngokuphelele. Kungase kube ihlaya, kodwa amazwi ayengenacala nhlobo. "Umongameli" wakhipha izinsongo zokuvuvukala, ngezinsongo ezashukumisela inxusa Lasesoviet ukuba lisheshe libike Emoscow.
  
  
  Ekugcineni, ukungaqondani kwaxazululwa, Futhi Iwhite House yakhipha ukuxolisa okuningi. Lokhu kwakungase kube ukuphela kwalo, kodwa kwakuyoba khona ukulandelana esikhundleni salokho. Unobhala wokuqala Wekomiti Ephakathi YE-cpsu, umuntu oyinhloko wezombangazwe Wasesoviet Union, wakhuluma nomongameli "ngocingo olusheshayo". Nguye kuphela owayengeyena unobhala wokuqala nhlobo. Ukuze akutshele iqiniso, akekho Ewashington Noma Emoscow owayazi ukuthi ubani owayelingisa izwi laserussia. Ukushintshana ngamazwi kwakungeyona neze eyobungane futhi kwashukumisela umongameli ukuba abize umhlangano ongavamile Womkhandlu Wezokuphepha Kazwelonke.
  
  
  Konke kwakusobala futhi... kodwa hhayi isikhathi eside. I-ferret, esikhathini esingaphansi kwamasonto amabili esidlule, yayike yabhekana nochungechunge lwezenzakalo ezifanayo; ukushintshana ngezinsongo nokuhlambalaza Phakathi Kwendiya Nepakistan, phakathi Kukaisrayeli Negibithe, phakathi Kwechina Yamakhomanisi Nejapane. Isikhathi ngasinye, izwi likadiplomate lalilingiswa ngokuphelele, okwaholela enanini elikhulu lezinsongo ezithukuthele nezinsongo eziphikisayo.
  
  
  Izwe lalisemngceleni wempi yenuzi. Manje, ngokombhalo Wendlu Ye-White House, othile wayezama ukusiphonsa sonke kwalasha. "Ngakho usola ukuthi lo 'muntu' ongaqondakali ozibiza Ngokuthi Ushiva uyingqondo yenhlangano ebizwa Ngokuthi Icobra, nokuthi nguye obangela lokho okwenzekayo..."
  
  
  "Mhlawumbe, Nick . Uma Nje Ushiva engumuntu hhayi okunye", Kusho Umphathi. "Siyazi ukuthi Icobra ikhona. Futhi siyaqiniseka ukuthi iyinhlangano yokushushumbisa izikhali nezidakamizwa. Kodwa lokho akulutho uma kuqhathaniswa nalokhu", echaza ethukile, eshaya idokhumenti ayesanda kuqeda ukuyibuka. "Ingabe Lo Shiva ungumuntu wangempela?"Noma ingabe kuyisembozo senhlangano ethile engajwayelekile yomhlaba wonke enikeza Imiyalo Kucobra? Vota lokho okudingeka sikuthole... ngokushesha ngangokunokwenzeka, ngingase wengeze.
  
  
  "Ngakho ukholelwa ukuthi uma Ushiva eyindoda, empeleni ulingisa amazwi?"
  
  
  Uhawk wanqekuzisa ikhanda ekhathele.
  
  
  "Kodwa awazi ngisho nokuthi Ushiva ukhona yini."
  
  
  "Iso lenkunzi."
  
  
  Ngakho, kumelwe athole umuntu okungekho muntu owake wambona, ongase akwazi ukulingisa izwi labanye abalingiswa, ngangokunokwenzeka... Ucabanga ukuthi kufanele ngiqale kuphi?
  
  
  "Abakubizi Ngokuthi Fighter 3 for lutho, Carter.
  
  
  Kwakungeyona i-rheumatism ayeyilindele. Kodwa njengoba ngishilo, ngezinye izikhathi akunakwenzeka ukuxoxisana Nomuntu onjengohawk. Ngakho kwadingeka ngiye emhlabeni wonke ngiyocela othile noma okuthile okwakubizwa Ngokuthi Ushiva.
  
  
  Uyazi ukuthi leli igama eliqanjiwe, abese efunda imibhalo ekhaya. Eqinisweni, Ushiva wayengunkulunkulu Wamahindu owaziwa ngokuthi Umbhubhisi. Izimpi, indlala nokufa... lezi zinhlekelele zaziwukubusa okuphelele nokungangabazeki kwe-ego, ngaphansi kokulawula negunya le-ego. Kodwa kwakunokunye; izincwadi ayezifunda zaziqukethe imifanekiso nezithombe zezithombe ezibonisa Ushiva ehlotshiswe ngezinyoka. Lezi akuzona izinyoka ezivamile, kodwa ama-cobra, izinyoka Ezibulalayo Zasendiya.
  
  
  Ngakho, kwadingeka ngilandele umkhondo owawubonakala ungekho futhi ungenakwenzeka... indlela yokubala izinhlamvu zesihlabathi osebeni lomfula iganges!
  
  
  Kodwa uma Ushiva ayeyingxenye yomcabango womuntu osontekile, Khona-Ke Ureeva Singh ngokuqinisekile wayengeyena. le ntombazane yayingokoqobo, imnandi, ithambile futhi iphila ngendlela emangalisayo.
  
  
  
  Yena, waphendukela kuye futhi waxazulula izinkinga zocwaningo lwe-ee corkscrew, ecindezela izindebe zakhe emlonyeni wakhe okhuluphele. Isikhumba sakhe segolide sasimbozwe isembozo esikhanyayo sokukhanya, futhi lapho amabele akhe ecindezela lawo mabele angavuthiwe futhi aqinile, ngangigcwele isifiso esingalawuleki.
  
  
  "Cha, angizange", ngahlebela, njengoba ayezama ukubuza olunye uchungechunge lwemibuzo eyayisiqala ukungikhathaza. "Ngingunick, futhi ungureva... awudingi ukwazi okwengeziwe... okwamanje. U-Ee wamanga ngokuqinile, futhi wacindezela ukububula.
  
  
  Ecindezela ingubo embhedeni ngonyawo lwakhe, uyise wayibamba ngokuqinile. Amehlo kareeva ayebanzi, kodwa wayebonakala ebuka okuthile ngakolunye uhlangothi lwekamelo. Ngaleso sikhathi, wayazi ukuthi usenkingeni.
  
  
  Wezwa umsindo. Ngemva kwesibili, wabonwa ngemvelaphi yomgodi wensimbi owawuvela egumbini njengokuhleba okuhlabayo... Othile wayedlala i-violin ngesivalo. I-Smith & Wesson yami yayisekhabetheni eliphezulu le-nightstand eduze kombhede, kodwa ngaleso sikhathi yayingafinyeleleki esandleni sami. Umsindo omncane wama, kulandelwa ukuchofoza... futhi ngemva kwalokho, ngaqaphela ukuthi ngangingeke ngibe nesikhathi sokuthatha isibhamu.
  
  
  Eyakhe yagxuma yaphuma endleleni ngokushesha nje lapho umnyango uvuleka. Amadoda amabili anezintshebe, agqoke amahembe amhlophe alukiwe namabhulukwe enziwe ngendwangu afana namaphijama Ayegqokwa Amandiya amaningi, ayevelele ekukhanyeni okuza phansi egcekeni. Kodwa okwangishaya ngaphezu Kwamasweden kwakuyisibhamu esinomgqomo omfushane esasibanjwe ngokuqinile ngomunye wabantu ababenesigqoko.
  
  
  Isibhamu sasibhekiswe kimi, futhi kwakungekho lutho engangingalwenza ngakho. Umnyango wavalwa kancane ngemva kwala madoda amabili, futhi indoda engahlomile yavula ukukhanya okungcwele ekamelweni.
  
  
  Wakhanya ngokukhanya okungazelelwe futhi wabukela abahlaseli ababili, ezama ukuthola indlela yokuphuma. Babenamandla futhi benemisipha, ubuso babo obunezintshebe bungabonakali, futhi uma kubhekwa izintshebe zabo nezigqoko, bobabili babengamasikh.
  
  
  "Sawubona, sahib", kusho lowo owayephethe isibhamu, futhi ukubingelela kwaphenduka ukumamatheka okuyichilo njengoba eqaphela ukuthi mina Noreeva sasinqunu, ngakho-ke sasisengozini nakakhulu.
  
  
  Okwamanje, okuwukuphela kwekhadi elalingadlalwa kwakuwukuhlala ngaphansi kwesembozo somvakashi nosomabhizinisi. Ethukuthele, wathi, " Iyini indaba?"Ngenza isenzo sokuthatha ucingo, kodwa Umndiya ongumsikh ongahlomile wathuthela ucingo oludala eduze kwami.
  
  
  "Yeka ubuwula, sahib! wamemeza, emamatheka. "Akekho owakunika imvume yokuhamba, ngisho nomem sahib", wakhomba Ureeva, owayesevele ekhiphe izembozo futhi egoqwe ngaphansi kwamashidi.
  
  
  "Bheka emabhokisini, Mohan," indoda ephethe isibhamu yathi kumngane wayo.
  
  
  "Uma kuwukuphanga, ngeke uthole lutho olufanele ukweba", kumxwayisa. "Nginamarisidi kuphela. AMA-RUPEE ASE-US, AMADOLA ase-US.
  
  
  Abazange bahlatshwe umxhwele nhlobo. Akunjalo neze.
  
  
  Kodwa njengoba ayekhuluma, waqala ukugxilisa ingqondo, elungiselela umzimba nengqondo yakhe ukuhlangana okunobudlova nokungahlukanisiwe. Ngesikhathi sokugcina ejabulela ikhefu phakathi kwemishini, Uhawk waphikelela ekumkhipheni esikhathini esivamile sokuphumula kanye neholide ukuze adlule esikhathini sokuqeqeshwa okujulile ukuze aphelelise amakhono akhe ngezindlela ezingavamile zokuzivikela. Phakathi kwamasu ahlukahlukene ayewaqonda, kwakukhona nohlobo oluthile lokucabanga ngokuzenzakalelayo engangifundiswa ngalo ibhande elimnyama, i - "rette dan", umpetha we-taekwondo, inguqulo yesikorea ye - "kung"."Umfundisi wangiqeqesha futhi ngetaekwondo. Lolu hlobo lwe-karate lusekelwe ekusetshenzisweni kwamandla nomfutho otholakala ngokusebenzisa umzimba wonke, ikakhulukazi amathanga nezinyawo.
  
  
  Ngakho, lapho omunye wabahlaseli ababili eqala ukuhlola izinto zami futhi esezokwembula yonke indawo yami yokugcina izikhali, ngangikulungele ukwenza isinyathelo sokuqala. Wayezicabanga eyisiphethu, ekwazi ukugxuma azungeze udoti futhi aphonse isidumbu sakhe emkhathini.
  
  
  Urevu wamshaya wagxuma embhedeni, wawela ezinyaweni zakhe njengekati. Ngashaya ikhanda lapho lishaya phansi. Umngane kamohan wayenomshini onamandla wokuthulisa isibhamu sakhe.
  
  
  "Nick ... cha! Ureeva wamemeza, sengathi uyangincenga ukuba ngingaqali ukulwa noma ngizame ukumelana nala madoda amabili.
  
  
  Kodwa ngangingeke ngisachitha isikhathi.
  
  
  Umohan nomngane wakhe abazange bayisongele le ntombazane, kodwa bathuthela kimi, izindebe zabo zagoba ngokumomotheka okuhambisanayo. Amazinyo nezinsini zazinombala obomvu ngenxa yokuhlafuna kakhulu amaqabunga e-paan. Ekukhanyeni okuphuphuthekisayo kwesibani se-ih, imilomo yazo yayibukeka igazi, njengokungathi yayisanda kuqeda izingcezu zenyama eluhlaza.
  
  
  "Uyasibukela phansi, sahib", wahleka usulu lowo owayephethe isibhamu. - Singayibulala intombazane, kodwa singathanda ukwenza umsebenzi omuhle kakhulu kuwe kuqala."
  
  
  Kwakungadingeki alinde ukuze abone ukuthi wayecabangani "ngomsebenzi". Ngokumemeza okukhulu kokuthi "ki-app" okwathi ngokushesha kwafaka la madoda amabili ekuzivikeleni, wagxumela ezinyaweni zakhe wahlasela. "Ngiyaqonda-rio-cha-gi" - ukukhahlela okuyisiyingi lapho Wonke U-Alenka elinganiselwe emuva. U-Ego wamkhulula ngawo wonke amandla nokugxila ayengakuqoqa. Wakhipha unyawo lwakhe lwesokudla futhi washaya isisulu.
  
  
  Ukuhleba okwesabekayo kwahambisana nokububula kwendoda ngesibhamu; isithende sami esingenalutho sakhahlela u-ego ku-solar plexus. Umoya waphuma emaphashini akhe e-ego njengoba ayewa phansi, ephefumula kanzima. Isibhamu sasilenga emunweni wakhe, kodwa njengoba ayephakamisa isikhali ukuze adubule esinye isibhamu, wagxumela Phezu kwaso wagxumela Kumohan ngaphambi kokuba ahambe.
  
  
  "Ungesabi, mfowethu," ngahlebela njengoba omunye ezama ngokulangazela ukubamba imilenze yami ukuze angiphonse emuva. Wayeshesha kunaye.
  
  
  Lapha, wavuzwa ngemizamo yakhe lapho eqala ukuprakthiza i-taekwondo ne-kung fu.
  
  
  Isandla sakhe saphakanyiswa njengokungathi sasiyisisekelo se-"ma-nal-chi-ki" ebulalayo, uhlobo lokuhlasela oye wafunda ukululawula ngokuphelele. Isandla sami sasihamba emoyeni sibheke endaweni ethile emkhathini sibheke emgomweni Kamohan. Futhi lapho iminwe yami eqinile ithinta isisekelo sekhala le-ego, ngangingadingi iziqu zobudokotela ukuze ngazi ukuthi le ndoda ifile.
  
  
  Wagwazwa ucezu lwethambo le-emu ebuchosheni, walibulala ngaso leso sikhathi. Umfudlana wegazi wagcwala i-ego ye-rta, futhi ukubuka kwakhe kwahlala kimi... khona-ke, amehlo ka-ego aba buthuntu ngaphambi kokuba avuleke futhi abe njengengilazi njengezingcezu ezimbili zemabula emnyama. Umsindo onomsindo, onomsindo waphunyuka nge-ego ka-rta njengoba eshaya phansi. Njengoba ingasebenzi njengodoli wendwangu, ikhala layo alibonakali, libomvu futhi lichotshoziwe njengejusi lesithelo esivuthiwe.
  
  
  Umohan wayengaselona "umbulali", " wayeyisidumbu.
  
  
  Kodwa ngemva kwemizuzwana embalwa kwangithatha ukuqeda i-ego, umsizi we-ego walulama ngokwanele ukuba azame ukubuyela ekuhlaseleni. Yena, wazizwa ekhasa phansi eqotho ngemva kwami, futhi ngangingenaso isikhathi sokucabanga kabili.
  
  
  Eyakhe, yayikulungele ngokushesha. "Uhana, udol, useth"... eyokuqala, emibili, emithathu... Ngacabanga ngokwengqondo. Khona-ke indololwane yakhe yangakwesobunxele yaphindiselwa emuva "ngomngane-kuch chi-ki"omubi.
  
  
  Umphikisi wakhe wamshaya ngaphansi kwesilevu. Wamemeza, futhi waphenduka, ukuze nje acabange ngalokho okwakusele emazinyweni aphelele. Ngoba manje umhlathi wawukhululekile ngokuphelele, uphahlazekile. Igazi lawela esihlathini nasentanyeni Ka-Ego, lawela ehembe lakhe elingenasici. Ingxenye engezansi yobuso bakhe yayidwengulwe yaba yizicucu; kakade kwase kunamabala asuka ethanjeni lakhe lesidladla aya emehlweni akhe.
  
  
  Le ndoda yazama ukukhuluma, kodwa kwakunomsindo omncane kuphela owawuzungeze i-ego rta; kodwa ngaphambi kokuba i-ego ikwazi ukumkhipha, yakwazi ukudonsa isibhamu. Ngawela phambili, ngilala phansi isikhathi eside. Enye i-gawk enkulu yadlula ngamasentimitha amabili phambi kwami futhi yashayisa udonga oluphambene. Kwakuyi-dum-dum enamehlo okuzivikela eyayikwazi ukubulala umuntu njengenkukhu esanda kuhlatshwa eyayilungele ukuthosa. Le ndoda yasukuma yaphendukela emnyango.
  
  
  Ngaphambi kokuba akwazi ukudubula enye ngezinhlamvu zakhe zesihogo, i-zigzag yakhe yehla ngomugqa owawuhlangana nami ngobuqotho nsuku zonke. Kodwa wayengasekho ngaphambi kokuba athathe isibhamu ezandleni Zika-Ego. Wagijimela egcekeni wabona umzila omncane wegazi futhi wezwa ukuxubana okukhulu kwezitebhisi zensimbi ekugcineni kwegceke elingenamakhaphethi.
  
  
  Wabe esebuyela ekamelweni lakhe futhi wadonsa amabhulukwe ayewashiye eduze kombhede. Ureeva wangibuka ngamehlo amakhulu, esaba. Wathi. "Ungathukutheli, ngicela! - Lapho uthengisa izindwangu, kuhlale kunomncintiswano onzima.
  
  
  "Wayengahleki. Yena, emshiya yedwa nomfanekiso ogcwele igazi owake waba yindoda.
  
  
  Wabe esemgijimisa ekamelweni. Akekho owambona elandela umhlaseli. Kwadingeka ambambe, ngoba manje Njengoba Umohan ayesefile, kwakungekho ndlela yokwazi ukuthi wayemthanda ngempela Yini Udella. Ngangingacabangi ukuthi bangamasela angcolile; babonisa ikhono eliphakeme kunezigebengu ezivamile.
  
  
  Wayeqiniseka ukuthi babengenzi izinto ngaphansi komqondo wokucela imali. Okuthile kwakushayisa ekhanda lami, into engangingakwazi ukuyichaza ngaleso sikhathi. Kwakunjengemfumbe... okuthile okwangenza ngacabanga kabusha ngalokho Uhawke ayengitshele kona. Kungenzeka yini ukuthi othile usevele wembule ukuthi ngingubani selokhu ngafika Endiya nge-visa yezivakashi? Imibuzo eminingi yayingase ingaphendulwa ukube wayengambambanga umsizi Kamohan.
  
  
  Igumbi lokwamukela izivakashi lasehhotela lalicishe lingabi namuntu, futhi isikhonzi sasebusuku sasilele ekhawunteni. Waphawula ukunyakaza okusheshayo ngemva kwamakhethini okwakufihla iminyango emikhulu yengilazi eyayiphumela egcekeni nasengadini. Engahambi ngezinyawo, wagijimela ematendeni, waphonsa u-ih eceleni, wagijimela engadini emnyama.
  
  
  Utshani babumanzi futhi bubanda ngaphansi kwezinyawo. Inyanga yayinyamalele ngemva kwenqwaba yamafu ayemboze ubuso bayo obunsundu. Ngabe sengibona ukubonakaliswa kwamafu echibini, lapho enza khona ukubhukuda okudumile ngaphambi kokuhlangana Noreeva nokudla naye isidlo sakusihlwa. Sekuphelile ukucwayiza kwezibuko, ukunyakaza okunesigqi kokushaywa, nokumemeza okuvela emathunjini kwabathengisi basemgwaqweni.
  
  
  Manje kwase kunomsindo wokuphefumula kwami kuphela, ukushaya kwenhliziyo yami. Ngangikhuphuka ngokuqapha, izinzwa zami zicindezela noma ikuphi ukunyakaza, noma yimuphi umsindo owawungangivumela ukuba ngithole inyamazane yami... ngaphambi kokuba kutholakale.
  
  
  Ephuthuma, akazange abe nesikhathi sokukhipha isibhamu sakhe. Ngakho kwadingeka ngithembele kuphela engqondweni yami nasezandleni zami. Ngisho noma kungadingeki ukuba uthembele engqondweni nasezandleni zakho lapho uthola isibhamu esithulisiwe esibhekiswe ekuphileni.
  
  
  Umfundisi wami wayengazi ngegama lesidlaliso Elithi" Chu-mok", elisho" Isibhakela " ngesikorea. Kodwa ngaleso sikhathi, ngangingenaso isikhathi sokusebenzisa lokho engangikucwaninga. Konke kwakuthule engadini. Amaqabunga e-banyan ayethambekela kancane, efihla ingxenye yendawo ebiyelwe ngesiqu sawo esikhulu.
  
  
  Wayeyobona izimpawu zegazi Lamandiya lapho ephawula ukukhanya okungazelelwe, kulandelwe ukuhleba okukhulu kwenhlamvu ebulalayo. Kulokhu kwakungimi owayememeza. Ngabe sengiletha isandla sakhe emlonyeni wami, amehlo akhe abukhali eklwebha ihlombe lami.
  
  
  Kwakuyisilonda esingaphezulu, kodwa sasiluma kabi. Ustahl wahlaba amazinyo futhi walinda, ezizwa esengozini kakhulu kunanini ngaphambili. Nokho, isibhamu sasingafuni ukuthatha amanye amathuba futhi sasilindele ukuba ngimhlasele njengempindiselo.
  
  
  Waqala ukugijimela ocingweni. Cishe nami ngangizomlandela, ngoba ngangingafuni ukumvumela ukuba abaleke ngaphandle kokufundisa i-emu isifundo. Ngokusobala, wayeseluleme ekwelapheni u-ego ayemnike kona ngaphambi nje kwalokho, kangangokuthi wagxumela phezu kodonga lomngcele ngokusheshisa okumangalisayo. Wayehamba njengekati kunomuntu. Kodwa naphezu kobuhlungu engalweni yakhe, wazizwa ehamba ngendlela efanayo. Wayithatha, wakhwela phezu kodonga, futhi wawela ngezinyawo ezingenamikhono endaweni enamagwababa. Omunye umsindo wokukhala waqhuma ezindlebeni zami, kodwa kwakungeyona isibhamu.
  
  
  Umndiya owayegqoke isigqoko esimhlophe wakwazi ukufinyelela isithuthuthu esasimi ekugcineni komgwaqo onamadwala ngemuva kocingo. Njengoba injini yayibhonga, isithuthuthu sahamba, Futhi Umndiya akazange abheke emuva. Kungenzeka ngazama ukubiza itekisi noma itekisi yebhayisikili, kodwa ngangazi ukuthi indoda ephethe isibhamu yayisivele inyamalele emigwaqweni yasedolobheni.
  
  
  Ngakho, esikhundleni sokuqhubeka nokuzingela manje okwakubonakala kungasizi ngalutho, wabuyela ocingweni futhi wanamathela ezinsikeni ezimbili zokhuni, waphinde wakhwela phezu kwalo. Kulokhu, wenza umzamo omncane. Utshani babuwukukhululeka kwangempela ezinyaweni zami, uma kuqhathaniswa namatshe. Waya echibini, wageza isandla sakhe, wawela utshani, wangena ngokungenamsindo egumbini lokwamukela izivakashi.
  
  
  Umlindisango wavuka ebuthongweni bakhe, ngokungangabazeki okwavumela Amandiya amabili ukuba eze ekamelweni lami engabonwa. Nokho, ngangingeke ngisole u-ego ngesidumbu esasimshiye phezulu nokuthi kwakudingeka ngisuse. "Ukuqwasha, sahib?"wangibuza, ekhala njengoba ayevuka kancane. Khona-ke wancika phezu kwekhawunta, wanginika ukubukeka okuphambukisiwe... Eqinisweni, eyakhe yayigqoke amabhulukwe akhe kuphela. "Ngizokuthumela amaphilisi okulala, akunjalo?"
  
  
  "Ngiyabonga, asikho isidingo," nganqaba, ngimamatheka kakhulu.
  
  
  Uma ephawula ukuklwebheka okude, okuchithekile okwashiywa kimi inhlamvu yamasikh, wayezenza sengathi akwenzekanga lutho. Ngafaka izandla zami emaphaketheni ami futhi ngahamba ngaya kuma-elevator ngaphandle kokuba noma ubani angibone. Akukhona ukuthi ngizizwa nginamahloni, nginikhumbula; kodwa ngincamela ukungadonseli ukunakekela. Umlwi no. 3 kwakudingeka athole indoda okuthiwa Ushiva ngocingo.
  
  
  
  2
  
  
  Ureeva Singh wayengekho ukuze angisize ngihlanze igumbi lami.
  
  
  Umnyango wegumbi lami lokulala wawungu-ajar, nakuba kungekho muntu owayecashe ngemuva kwawo ukuze aqhubeke nomsebenzi Umohan nomlingani wakhe ababewuphazamisile. Igumbi lalingenamuntu ngaphandle kwesidumbu esiqandisiwe sendoda ayeyibulale ngokushaya i-karate. Umndiya walala izingalo nemilenze yakhe isakazeke ngendlela engajwayelekile,icishe yacwila echibini legazi elimnyama elalisakazeka.
  
  
  Izingubo zokulala ezinamaqhubu zabonisa ukuthi wayechithe isikhathi esiningi kusihlwa naye Noreeva. Ngokusobala, le ntombazane yayikhathele futhi yaphuma ekamelweni ngaphambi kokuba noma ubani ayimise. Ngangingeyena umuntu oyisiphukuphuku ngokwanele ukuba ngicabange ngisho nangomzuzwana ukuze ngithembele ekuthuleni kwakhe. Ngakho banquma ukushintsha ihhotela lakhe ngakusasa ekuseni. Wayengafuni ukuba Amaphoyisa Asenew delhi eze kimi azongibuza imibuzo. Kwakuyodingeka aphendule ngamanga engeziwe ukuze avikele isembozo sakhe.
  
  
  Kodwa ngaphandle kokukhathazeka Ngoreeva Singh, owayengazi ngisho nokuthi wayezomvala umlomo noma cha, okwakhe kwakudingeka akhathazeke Ngomohan. Yiqiniso, ukukhipha i-ego ekamelweni lami kwakungelula, ikakhulukazi njengoba ihhotela lakhe laligwema noma yimuphi umsindo ngazo zonke izindlela. Ngenhlanhla, ezinye izivakashi zase zilele. Omunye umnyango awuzange usivulele njengoba ngangidonsela isidumbu sakhe phansi egcekeni elingenamuntu. Akekho umuntu owesabayo ongabona amehlo ami anemichilo ebomvu, ingalo yami elimele, noma umthwalo wami wegazi.
  
  
  U-Ego wayibeka phambi kwe-elevator futhi wathola lokho engangikudinga ephaketheni lami. I-steel blade ye-penknife yami yabonakala iyithuluzi eliwusizo kakhulu; eqinisweni, nge-penknife Kadella, ngakwazi ukuvula umnyango futhi ngavala ikhabethe esitezi esiphezulu, ngakhulula ishubhu le-elevator, ngajikijela umzimba phansi ngamamitha angamashumi amaningana.
  
  
  Lokhu kuyoba indawo Yokuphumula kamohan yaphakade.
  
  
  Wayesevele ekhanda nasemahlombe emoyeni, umzimba wakhe wonke we-ego ulungele ukucindezela okokugcina emgodini ojulile emthonjeni, lapho ebonwa okuthile okwangenza ngagxumela emvume yokwenza ifulege. Isembozo se-kurta Yakhe Yasendiya sasigoqiwe njengoba isidumbu sakhe sasidonswa phansi ehholo, futhi manje ngabona imininingwane engingakaze ngiyibone ngaphambili.
  
  
  Kwakuwumdwebo owenziwe ngoyinki oluhlaza okwesibhakabhaka ongacimeki owawuvelele ngokucacile engalweni yami; futhi lapho ngiqaphela ukuthi kwakuwumdwebo, izinsolo zami zaqinisekiswa. Lo mdwebo wawuyi-king cobra esongwe egijima engalweni isesimweni esivamile sokuhlasela. Umgomo onjengomgexo nolimi olushayayo kwalahleka enyameni Kamohan eqandisiwe.
  
  
  Ngakho kwavela Icobra. Bathumela Umohan no-ego ukuba babe umsizi ukuze baqiniseke Ukuthi Unick Carter akayidalulanga inhlangano eyimfihlo ye-ih. Uhlelo kuphela olwehluleka. Omunye walaba basebenzi ababili wayefile, kanti omunye enobuso obuphukile wayengenaso isikhathi sokuthola noma yiluphi ulwazi, ngisho nobufakazi obuncane bokuthi empeleni Ngangingumlwi no. 3, umenzeli owayesebenzela U-ax.
  
  
  Ngangicabanga ukuthi iphuzu engilithandayo, ukudonsa emkhonweni wehembe lendoda efile nokugxuma isidumbu. Umzimba kamohan owawuqandekile wehla, wagxuma ezindongeni ezimnyama zomgodi we-elevator. Yena, wamuzwa efika lapho ayeya khona ekugcineni... kwaba khona ukushaya kwenhliziyo njengoba umzimba wawuwa. Uma Ushiva esengasiza i-emu, bekungeke kube khona lutho oluphikisana nayo.
  
  
  Inkinga yayiwukuthi ngangingazi, njengempungushe, ukuthi lo mlingiswa ongaqondakali wake waba khona yini, ubuchopho obusebenza ngaphansi kwesembozo Senyoka, umuzwa okhethiwe odonsa izintambo zale nethiwekhi yamazwe ngamazwe.
  
  
  
  Izimoto zazihamba kancane enehru Park. Esixukwini sezimoto, amatekisi ahamba ngamabhayisikili, izithuthuthu namabhayisikili, amakholomu amhlophe Econnaught circus ayebuka isixuku sabahamba ngezinyawo njengabalindi abathule. Amadoda agqoke amabhulukwe amhlophe abanzi "nama-kurta" amhlophe ayengafani kakhulu nezingubo Zikamohan no-ego sputnik, ayehamba ngokushesha, ngokuzimisela nangokunganeliseki. Abesifazane abanezinwele ezimnyama babezigoqa" ngama-saris", abanye begqoke amajazi kasilika "nama-churidar" athobekile (amabhulukwe angena emaqakaleni nasesinqeni). Bonke bakha isixuku esididekile, esinomuzwa wokuphuthuma esixhomeke phezu kwabo, futhi ngesikhathi esifanayo silinde.
  
  
  Kodwa ngaphezu kokubukwa nemisindo yedolobha, ngaphezu kwesimo esingavamile esasenza Inew delhi ibe idolobha eliyingqayizivele, isithakazelo sami sasigxile entweni eyodwa nje.
  
  
  Kushiva.
  
  
  "Uyangitshela Ukuthi Inkonzo yakho izwile Ngecobra kuphela,akunjalo?"Ngambuza, umuntu owayehlezi ngaphesheya kwami njengoba sobabili sasiphuza itiye le-mint ekhefi elisemgwaqweni eduze kwepaki.
  
  
  Ngalolo suku ekuseni, ngaxhumana Ne-Indian Secret Service. "Ukuxhumana" kwami kwakuyisikhulu Se-Secret Service esasinconywe ngokukhethekile kimi. U-Ashok Anand wayeyindoda engangineminyaka engaphansi kweyami, kodwa wayemncane futhi enamahloni, enamehlo abukhali futhi angena ngaphakathi, ebukeka enolaka ebusweni bakhe... ukubonakaliswa kothile owazi yonke imithetho yomdlalo, kungakhathaliseki ukuthi mubi noma cha. .
  
  
  "Uke wezwa Ngecobra?"Kuyini? "wabuza, ecasukile. Waphakamisela indebe ezindebeni zakhe futhi waphuza itiye isikhathi eside ngaphambi kokuba aqhubeke. "Yiqiniso, Umnu.Carter . Sizwile Ngecobra... ezungeze Ikashmir, ngasecalcutta, Emadras, Ebombay... kusukela kulo lonke izwe lethu. Lapho kunemibhikisho nokuvukela, kuhlale kunenyoka.
  
  
  "Noshiva?"Ngagcizelela.
  
  
  "Uyakubona lokhu?"U-Anand waphendula, ekhomba ebusweni besihlalo, ishalofu lokhuni elikhazimula kakhulu. "Kubushelelezi, akunamumo, bheka?
  
  
  Wanqekuzisa ikhanda kuye.
  
  
  "Khona-ke uyoqonda lapho ngimtshela Ukuthi Ushiva akanamumo, akanalo ubuso, akanalo ubuntu, Mnu.Carter. Wasincika esihlalweni wangibuka ngamehlo amnyama avaliwe. "Yigama nje elibolekwe kunkulunkulu omubi, ngisho nakithi e-IISA, i-Indian secret service.
  
  
  Futhi izwi lakhe lisendaweni yokuqala, endaweni efanayo lapho lalikhona ngosuku olwandulela lolo... ihhotela kuphela ehlukile. Uhawk wangivumela ukuba ngithintane namandiya, nakuba angeluleka ukuba ngingathembeli ku-ih ukuze ngisize.
  
  
  Kwakunamahemuhemu edell ngokwayo okuthi Amandiya asemistletoe ayeyibiza ngokuthi " ukukhashelwa."Nakuba umngane wakhe onobugovu ayeqinisekise Uhawke ngokuqonda okukhulu, kwakungekho phuzu lokuthatha izingozi ezingadingekile, ikakhulukazi lapho ukuphila kwami nempumelelo yomsebenzi wami kusengozini.
  
  
  "Ngingabuza ukuthi kungani uhulumeni wakho ulangazelela kangaka ukuthola Ushiva wethu?"U-Anand wathi ngezwi elifanayo, ngokuqapha nangokuqapha.
  
  
  Ngathi: "i-Heroin". "Umthwalo wezigidi eziyishumi zamarandi oya e-United States. "Ngangingacabangi ukuthi ngizoveza imigomo yami kakhulu uma ngikhuluma naye ngesizathu sangempela, okungukuthi ngangizama ukulandelela umthombo wokulingisa izwi okuye kwabangela ukwethuka kwezombusazwe zamazwe ngamazwe ezinyangeni zamuva, okusongela ukuthula emhlabeni.
  
  
  "Yebo, izidakamizwa ziyibhizinisi elibi ngempela! Umndiya wamomotheka futhi waqala ukuvuka. "Ngicela ungithethelele imizuzu embalwa, kodwa nakanjani ngizobiza umphathi wami. Mhlawumbe anganginika ukwaziswa okwengeziwe Ngocobra.
  
  
  "Yebo," ngishilo. U-Anand wasunduza isihlalo sakhe futhi wawela ithala.
  
  
  Ngambuka waze wanyamalala ngaphakathi. Khona-ke wabheka phansi phansi kwenkomishi, cishe ezisola ngokuthi wayengakaze afunde ukufunda isiphetho emaqabungeni etiye. Ubani owaziyo, ukube wayekufundile, manje wayeyokwazi ukubikezela impumelelo noma ukwehluleka komsebenzi wakhe.
  
  
  Waphenduka futhi wavumela amehlo akhe ukuba adlule ethekwini eligcwele abantu aye emgwaqweni owawuzungeze Iconnaught circus. Kwakunemibuzo eminingi kakhulu, izikhala eziningi kakhulu olwandle, kangangokuthi kwakuyodingeka ngenze injabulo enkulu ukuze ngithuthuke. "Itiye elengeziwe, mnumzane?"
  
  
  Wamangala lapho ebona umlindi encike etafuleni lekhofi. "Letha ababili", ngathi, ngikhomba inkomishi ka-Anand engenalutho.
  
  
  "Ama-mint tea amabili, kusho umlindi. "Ngingayinikela Kupakora, noma ingabe le ndoda ifuna ukuzama isidlo esiyingqayizivele Samandiya, ibhere lenyama elibizwa ngokuthi i-samosa?"Bahle kakhulu, sahib.
  
  
  Wamncoma ngokuvuma, edidekile kancane ngendlela eqhutshwa yi-ego. Le ndoda yathatha izibuko ezingenalutho, futhi njengoba yayiphenduka ukuze ibuyele ekhishini, ngazithola ngigqolozele ingalo yayo ingenalutho ngishaqekile. Ngangingenaso isikhathi sokuyibuka isikhathi eside, kodwa futhi nganginesikhathi esanele sokwenza lokho okwakunyatheliswa kuyi-nen.
  
  
  I-cobra esongwe yinto engelula ukuyikhohlwa! Wasunduza isihlalo sakhe wagxumela ezinyaweni zakhe.
  
  
  "Kuda, umthungi thatha, uphi U-Anand?"Ngacabanga, ngenza indlela yami phakathi kwamatafula. Ukukhonkotha kwamapuleti kwangihlaba izindlebe, ukukhala okwakuxubana nezimpondo zokukhonkotha nemisindo yezimoto ezungeze icoffee Nenehru Park. Kodwa okungenani ngangingasengozini njengasebusuku obudlule, lapho kwakudingeka ngizivikele kumasikh amabili ayengene ekamelweni lami lasehhotela.
  
  
  Esikhwameni sehlombe ayesiphethe kwakunguwilhelmina wami othandekayo, i -.38 Umshayeli we-luger lokho kwangisindisa ezimweni eziningi eziphuthumayo, ngaphezu kwalokho engangikuthanda ukukukhumbula. Futhi uma kwenzeka isibhamu singanele, ngacela Uhugo, i-stiletto yami, ukuba amgqoke ngaphansi komkhono wami wehembe.
  
  
  "Ingabe kukhona okufunayo, sahib?"Omunye wabalindi ababegqoke amajazi amhlophe wangibuza.
  
  
  "Ucingo," ngathi.
  
  
  Wakhomba iminyango ephendukayo eholela ekamelweni. Kwangihlaba Umxhwele Ukuthi U-Anand wayethatha isikhathi eside kakhulu ocingweni. Lokhu, ngaphezu komdwebo engawubona engalweni yomlindi, kwangenza ngazizwa ngingakhululekile.
  
  
  Wathola izingcingo zakhe, elandela iziyalezo zendoda eyayigqoke ijazi elimhlophe, umugqa wezingcingo ezimnyama nezasendulo ezazimiswe ohlangothini lwesobunxele lomhubhe omncane. Ngokushesha ngabheka nxazonke futhi ngabona uphawu losuku ngakwesokudla sami. Mhlawumbe eyakhe yayikhathazekile ngaphandle kwesizathu esithile, mhlawumbe eyakhe, ingakhathazekile ngalutho.
  
  
  Kwakunendlela eyodwa kuphela yokuqinisekisa.
  
  
  Wagxumela isandla sakhe ngaphansi kwejakhethi yakhe elula yasehlobo, wazizwa ethinta Isibambo Sikawilhelmina ngendlela eqinisekisayo, futhi wehla ngomhubhe waya egumbini lamadoda. Le ndawo yayingenamuntu. Lapho evula umnyango, wabeka unyawo lwakhe lwesokudla phambili.
  
  
  Umnyango wavuleka, wangivumela ukuba ngibheke ngokushesha endlini yangasese enamathayili amnyama namhlophe. Kwakungekho muntu lapho. Waya phambili, wavumela umnyango ukuba uvuleke ngemva kwami. Ngahlebela, " Ashoki?"- Amakamelo okuguqula izingubo ayevalwa ngehora lesithathu ntambama.
  
  
  Walinda okwesibili wabe esemshayela ucingo futhi. Ayikho impendulo. Ethule njengekati, enomuzwa owandayo wokwesaba ukubanjwa, i-luger yamkhipha esikhwameni sayo futhi yagoba kancane umunwe wayo wesikhali. Ngokuvamile, Ama-luger anamuhla anesikhali esingazweli; kodwa Iwilhelmina yashintshwa ngokukhethekile kimi abafana abaselabhorethri YE-AX endlunkulu ewashington. Isikhali sasikulungele ukuqhuma ngokushesha nje lapho sidonsa isikhali.
  
  
  Ngaya endlini yangasese yokuqala ngakwesobunxele. Ebambe isibambo sensimbi ngokuqinile, wavula umnyango futhi wawuvala ngokushesha. Igumbi lokuqala lokugqoka lalingenalutho, njengoba kwakunjalo nelesibili. Futhi esesithathu, encike esihlalweni sendlu yangasese esehlisiwe, wabeka umzimba ka-Ashok Anand onganyakazi, ongenampilo.
  
  
  Waphakamisa isandla sakhe waphakamisa ikhanda lika-ego. "Iziphukuphuku! wayehlebeza ngaphansi kokuphefumula kwakhe. Amehlo ka-Anand abukhali angigqolozela. Wagijima iminwe yakhe phezu kwamehlo e-ego, kanjalo esula ukubonakaliswa okumangalisayo okwashiywa ukufa kwe-ego yomuntu.
  
  
  Umugqa omncane, manje onsomi, wawuphawula intamo ye-ego. Ngabulala amahlumela, ngaphetha ngokuthi, ngihlola amanxeba. Wakhumula ikhola yehembe Lika-Ego ukuze abone kangcono ukulimala, futhi wabona izimpawu zokubhoboza okuncane okubili, okuhlukaniswe ngamasentimitha angaphansi kwelilodwa. "Kodwa kungani?"wazibuza. Kusobala Ukuthi U-Anand wayebilisiwe efile, ngoba i-ego, ulimi lwalulenga ku-rta; kodwa lezi zimpawu entanyeni zazibonakala zishiywe amazinyo enyoka.
  
  
  Esikhathini esithile esidlule, phakathi komsebenzi owodwa nomunye, ngafunda izincwadi eziningana ze-herpetology, isayensi yezilwane ezihuquzelayo. Futhi uyazi ukuthi ukusabela ekulunyweni yinyoka enobuthi ngokuvamile kuqala ngemva kwengxenye yehora noma isigamu sehora kulunywe.
  
  
  U-Ashoka Ananda waluma udrako, kodwa lokhu akuzange kubangele ukufa kwe-ego: mhlawumbe lezi zimpawu zazisho isixwayiso noma zazimelela uphawu lwenkolo. Into eyodwa yayicacile: wayengeke ayeke lapho ukuze athole.
  
  
  I-luger yasisusa futhi yagxuma yazungeza i-cockpit. Indlu yangasese yayisalokhu ingenamuntu. Ukube ngangibuyele emuva ngendlela engangibuyele ngayo ngaphambili, ngokungangabazeki ngabe ngagijimela kumlindi. Ngokwazi kwakhe, wayengeyena kuphela owayesebenza endaweni yokudlela, eyingxenye yenhlangano Icobra.
  
  
  Wacelwa enye indlela yokuphuma. Iwindi elicwebezelayo phezu kwesinki ye-porcelain lalibuka izindlela ezinothuli Zasenehru Park. Wakhwela phezu komngcele wesinki futhi wabheka ngaphandle. Iwindi lavuleka ngemuva kwekhefi, lingabonakali lapho izivakashi zihlezi khona ethekwini, lapho ama-waiters, enama-tattoo noma cha, ayelinda khona ematafuleni.
  
  
  Wavula isivalo sefasitela ngesitebhisi wasiphakamisa, wakhumula izingwegwe zensimbi ezibolile zesakhiwo.
  
  
  "Kunezindlela ezingcono zokuphuma, sahib.
  
  
  Sekwephuze kakhulu ukuba Uwilhelmina athathwe manje. Waphenduka ikhanda wabona ubuso obumamathekayo bomlindi ephethe isibhamu. "I .I-22 Beretta yayibhekiswe ngqo emehlweni ami. Zaziyizikhali ezincane, kodwa wayewazi Kahle Amaberetta ukuze azi ukuthi ayengaba yingozi kangakanani uma eseduze.
  
  
  "Usanda kucelwa ukuba athole umoya omusha", ngichaza.
  
  
  Akazange amomotheke, wangishayela isibhamu, wangibonisa ukuthi ngiphakamise izingalo zami ngaphezu kwekhanda lami bese ngigxuma ngisuka esinkini. Wayephethe I-Beretta eyayikhomba kimi. Konke okwakudingeka ngikwenze kwakuwukwamukela isimemo se-ego. Wafika phansi, wamgqolozela. Kwakusobala ukuthi wayethukile, ngokubukeka emehlweni akhe, kwakubonakala sengathi wayengenakho okuhlangenwe nakho ezimweni ezinjalo.
  
  
  Ngathi: "ngangicabanga Ukuthi Amandiya angabantu abanomoya wokungenisa izihambi". "Ngicabanga ukuthi omunye wami wayekhona" futhi waphendukela ekhabetheni lapho isidumbu Sika - Anand sasimtholile khona " waba nengozi."..
  
  
  "Kuzokwenzeka okufanayo kuwe, sahib", kusho umlindi ehleka, ethatha isinyathelo esiya phambili, i-beretta manje eyayihloselwe ukuphila kwami. "Ngokushesha, cishe sizozwa ingozi enkulu ngaphandle, inkathazo embi. Kuzoba nomsindo omningi kangangokuba uzokhipha isibhamu.
  
  
  Ngakho, wayengeyena kuphela Ubarr owayexhumene Nocobra. Indlela ababekwazi ngayo ukungithola, nendlela ababekwazi Ngayo Ngo-Anand-imibuzo emibili engaphenduliwe ngaphezu kweminye engangiyiqongelela.
  
  
  "Ngempela?"Ngaphendula, ngenza Ama-Aryan ahleke. "Ngiphakamisa ukuba uphinde lokho emaphoyiseni angemuva kwakho."
  
  
  Wayeqinisile.
  
  
  Umlindi wayengenakho okuhlangenwe nakho, entsha kulolu hlobo lomsebenzi, futhi wayengazi ngisho naleliickinga elidala. Ngaphambi kokuba ngiqede isigwebo sami, waphenduka ngokuzumayo ukuze abhekane nephoyisa elalingekho. Futhi ngomzuzwana nje, eyakhe yayisebenza.
  
  
  Wagxumela phambili futhi wakhahlela umlindi entanyeni. Wamemeza njengoba ukuphela kwesicathulo sami kwakushaya ithambo lomgogodla ka-ego. Wehlisa umlenze wakhe futhi washaya umhlanza we-emu ngesibhamu esibulalayo. I-Beretta yahamba njengoba le ndoda yayicindezela indawo ebuhlungu ngesandla sayo, futhi ukuhlanza kwehla ezinhlangothini ze-ego ye-rta.
  
  
  Njengoba ayewela phambili, wayithatha esizweni ngasinye futhi waphinde washaya i-ego yakhe ebusweni. Ngezwa amazinyo ami ehlaba ngesikhathi i-rta ego yami ithinta zonke izizwe. Le ndoda yagxumela phansi. Ngaphandle kwendlu yangasese, umshini wokuwasha izitsha wawushaya izindlebe, kulandelwe ukushaya kwezitsha.
  
  
  Yiqiniso, lokhu kwakuwuhlelo olwaluhloselwe ukucwilisa isibhamu esasihloselwe mina. Wathatha i-beretta wayifaka ebhulukweni lelineni elikhulu ngokwanele ukuba lifihle isibhamu.
  
  
  Wabe esebamba le ndoda ngezinwele waphakamisa ikhanda layo njengokungathi iyidokodo elinezintambo eziqoshiwe. "Awubukeki kahle, ndoda!"Ngamemeza ngezwi eliphansi.
  
  
  Wayekhononda ngento engangingayizwa, ekhipha igazi namazinyo aphukile, egcoba isilevu sakhe. "Uphi?"- wayicindezela. "Ngifuna ukwazi ukuthi ngingamthola kuphi umphathi wakho.".. Ushiva.
  
  
  Ushiva... Ushiva akasekho, " umlindi wamemeza, walengisa ikhanda lakhe. Le ndoda yavala amehlo ayo, futhi umlomo wayo waqala ukopha futhi.
  
  
  "Cabanga futhi," ngahlebeza, ngiphakamisa isandla sami. Iminwe yakhe yakha isibhakela esifana nesipuni esibizwa ngokuthi ipenn Colony field gee-roo-ki, okwakumelwe sikhulule ulimi lwe-emu. Futhi kwenza i-ego yavula amehlo ayo agcwele ubuhlungu.
  
  
  Okunye ukububula okubuhlungu kwahambisana nomthelela. Kodwa lowo mbuka wayengacabangi ngokubulala u-Anand, ngakho ngangingekho esimweni sokuba Umsamariya omuhle. Wafaka izinzipho zika-emu ngaphansi kwamehlo akhe, ecindezela amehlo akhe.
  
  
  Umlindi wahlehla, wazamazama kakhulu. U-Ego target washaya phansi, kodwa ngemva komzuzwana, wagxumela phezu kwakhe, waphonsa iminwe ka-emu emehlweni akhe. Wayengase abe yimpumputhe ngenxa yokuzikhukhumeza kwakhe ukuphila kwakhe konke. Kodwa ngaphandle kokuthuthelwa ekufeni komenzeli Wamandiya ehhotela lakhe, uthola i-rheumatism.
  
  
  "Ngitshele: uphi Ushiva?"- phinda.
  
  
  Kwakuwumbono ongathandeki; izici zalo muntu zazihlanekezelwe ukwesaba nobuhlungu. Ubuso bakhe nengaphambili lehembe lakhe kwase kungabonakali kakade, babegcwele igazi nokuhlanza, amehlo akhe ayephuma ezimbotsheni zawo, wayengakwazi ukuphefumula.
  
  
  "H - h -" wabubula.
  
  
  "Uphi ehholo?"Ngaqhuma. "Kuphi?"
  
  
  Kodwa ukushaywa kwangaphambilini ngokungezwa kwendlela ethi "isithupha esweni" kwaqeda i-ego. Umlindi waphenduka futhi wagwema ukuhlushwa ngokomzimba, wazivumela ukuba akhohlwe.
  
  
  Wasusa iminwe yakhe, futhi amehlo akhe avala phezu kwamehlo akhe. I-ego yakhe yazama ukumvusa ngokumnyakazisa ngobudlova, kodwa lowo muntu wayengazi lutho futhi waphenduka isithunzi sakhe. Wayesezohudulela umzimba wakhe ongenampilo ekhabetheni, abeke ikhanda lakhe ngaphansi kwamanzi futhi abuyisele i-ego yakhe ekwazini, lapho ezwa umsindo wezinyathelo. Othile wayehamba ehla ehholo, eya emnyango wendlu yangasese.
  
  
  "Unirad?"Kwabizwa izwi.
  
  
  Akudingeki ukuba kushiwo ukuthi Unirad akakwazanga ukuphendula.
  
  
  Kulokhu, wayengeke azivumele ukuba aboshwe engalindele. Waya esinkini futhi wakhuphukela emaphethelweni e-porcelain; uhlaka lwefasitela ayelukhulule ngaphambili kwakungu-ajar.
  
  
  Wacindezela ifreyimu yefasitela phambili ngesandla sakhe samahhala. Ngaphandle komnyango wendlu yangasese, izwi elikhathazekile laphinde lamemeza Kunirad.
  
  
  Ngenhlanhla, iwindi lalilikhulu ngokwanele ukuba lingene. Esekela iphaneli lengilazi ngesandla esisodwa, wagxumela phansi ethekwini futhi wabheka emuva endlini yangasese.
  
  
  Umnyango wavuleka, futhi ngathatha isithombe sengqondo sobuso obugqolozele umzimba Kanirad owawugcwele igazi ngingakholwa. Kwakuwubuso obungajwayelekile, Obungakaze bubonwe U-Ego ngaphambili. Kodwa ngangazi ukuthi ngizophinde ngimbone Lo mndiya osemusha, owayegqolozele ngokungakholwa umuntu Kanirad onganyakazi ngaleso sikhathi... futhi cishe esikhathini esizayo esiseduze.
  
  
  
  
  3
  
  
  "Kulula ngisho nakubantu Basentshonalanga ukubona ingqikithi Yangempela Kankulunkulu ekuzalweni kabili Kukashiva-cobra. Njengoba ayevela konkulunkulu bangaphambi kwamaveda, leli lungu lasendulo kakhulu likaziqu-zintathu Wasendiya ekugcineni kumelwe lihlotshaniswe nezimpawu ze-phallic. Eqinisweni, emfanekisweni we-ego, ngaso sonke isikhathi sithola isigqoko esivuvukele se-cobra sisesimweni sokuhlasela. Ngakho akumangalisi Ukuthi Ushiva uvame ukuchazwa ngezingubo ezikhumbeni ze-cobra, amacici enziwe nangezikhumba, intambo yokuhlawulela nebhande elizungeze izinyoka eziphilayo..."
  
  
  
  Wavala incwadi futhi wabheka ngefasitela lomtapo wezincwadi, elandela isitebhisi samatshe esibanzi esasiholela ethekwini lekhefi eduze Kwenehru Park. Akekho owaqaphela ukuhamba kwami ngokushesha ngemuva kweqembu.
  
  
  Ngangingalindele ukuba umngane Kanirad amemeze, futhi ngangiqinisile ngalokho. Futhi akazange abone ama-ambulensi noma izimoto zamaphoyisa zifika endaweni yesehlakalo zizothatha isidumbu Sika-Ashok Anand. Izivakashi nosomabhizinisi beza bahamba. Ibha yaqhubeka isebenza ngaphandle kokuphazamiseka, futhi kusukela endaweni yakhe enhle esitolo sezincwadi saseconnaught Place, wayekwazi ngisho nokubona umsizi Kanirad, insizwa engumndiya egqoke iyunifomu yomlindi.
  
  
  Ngokuqondene Nonirada, ama-ego awasibonanga simi noma silele phansi noma kuphi. Cishe i-ego yomunye yaletha i-ego yakhe ekamelweni elithile noma endaweni yokudlela ukuze ilulame. Akungabazeki ukuthi inhloko yale nhlangano yayazi ngemisebenzi yesibili yabasebenzi bayo, ngaphandle kwalokho kwakuzophawulwa okuthile okungavamile.
  
  
  Kunoma ikuphi, wayezimisele ukuqhubeka ebuka kuze kube yilapho omunye noma bobabili abalindi beyeka ukusebenza. Unirad "wahamba" ngaphambi kokuba athole noma yiluphi ulwazi kuye. Ngakho, ngaphandle kobufakazi obuvumelekile, umkhondo we-internet owawuzolandela kwakuwukuqapha ababulali ababili becobra.
  
  
  Ngangingeyena umuntu oyisiphukuphuku ngokwanele ukuba ngicabange ukuthi babeyongiholela ngobuqotho kumlingiswa ongaqondakali, kodwa ngangiqiniseka ukuthi uma nje izindlela seziqalile, Ushiva, uma ekhona ngempela, wayezovela ekugcineni.
  
  
  Ngakho ngaqhubeka ngenza sengathi nginesithakazelo esikhulu ezincwadini ezaboniswa esitolo, kwaze kwaba yilapho ngithenga umqulu wezilwane ezihuquzelayo Zasendiya owawuzifunda. Lapho ekugcineni eyakhe iphuma eshalofini lezincwadi, eyakhe yacasha emthunzini, izama ukungabonakali. Kwakunezivakashi ezanele eduze, ngakho ngangingabonakali kangako. Into yokugcina okwakudingeka ayenze kwakuwukuheha ukunakwa.
  
  
  Ngemva kweminyaka eminingi ngikhonza EBUTHWENI lakhe, ngaqaphela ukuthi ukubekezela kuyisici esiwusizo kakhulu. E-dell ngokwayo, njengoba kwakusihlwa kuqala ukuwela esibhakabhakeni, ekugcineni ngabona amadoda ami ephuma eyophuza ikhofi. Zehla izitebhisi zamatshe ezibanzi, kancane kancane, igxathu negxathu.
  
  
  Insizwa ethile, eyayigobe isimo sikanirad esinegazi, yayihola umngane wayo. Amehlo kanirad ayeboshwe amehlo; umngane wakhe we-ego wayehola i-ego njengokungathi uyimpumputhe. Ngokuphathelene naye, ubumpumputhe besikhashana bomlindi babusho Ukuthi Ucobra wayenommeli oyedwa omncane.
  
  
  Ngathatha isinyathelo phambili futhi ngababuka bobabili, ukuze bangaphumi ekuboneni kwami ngemva kokuba ngichithe usuku lonke ngimlindele. Iconnaught Place yayigcwele izisebenzi nezisebenzi ezazibuya emsebenzini. Ngangizowela isikwele esinabantu abaningi lapho amadoda ami amabili enza isenzo esiphuthumayo; kodwa ngakhululeka lapho ngibona enye Inirada imisa itekisi lebhayisikili futhi ishiya umlingani wayo esihlalweni semoto emincane.
  
  
  Lo mndiya osemusha waphakamisa isandla sakhe, futhi itekisi elinemoto lawela emfuleni ngokuduma okukhulu. Insizwa enamehlo kagriffin imi yodwa emgwaqweni yaphendulela ikhanda layo kimi, ngokusobala ingaqiniseki ukuthi yenzeni.
  
  
  Uma engazinqumi, wayengazinqumi.
  
  
  Ngacasha ngemva kwezinsika ezimhlophe, ngilinde ukubona ukuthi wayezokwenzani. Omunye umzuzu wokungaqiniseki futhi ekugcineni wehla emgwaqweni. Wafaka iminwe emibili ezindebeni zakhe futhi wakhipha umcibisholo ophakeme ukuze amise elinye itekisi lamabhayisikili.
  
  
  Isikhonzi sasisagqoke amabhulukwe aso amhlophe, kodwa sasishintshe ijazi laso. Kunalokho,unen wayegqoke ihembe elimnyama elivulekile. Into eyinsimbi yayikhanya entanyeni yakhe, ibonisa ukushona kwelanga kukhanya njengesibuko. Insizwa ethile yagibela ibhayisikili elinamavili amathathu futhi umshayeli wanyathela igesi, elandela izimoto ezizungeze Inehru Park.
  
  
  Angizange ngiphinde ngichithe isikhathi.
  
  
  Esikhathini esingaphansi kwesekhondi, wayeseceleni komgwaqo futhi wabingelela elinye itekisi ngaphandle kokulahlekelwa umbono womphathi.
  
  
  Lapho esemotweni endala eyayibhidlikile, wafaka inqwaba yemali esandleni somshayeli, engamniki isikhathi sokuphikisa.
  
  
  "Landela umngane wami lapho," ngiyala.
  
  
  Umshayeli, egxile kuqala emalini u-emu ayemnike yona bese egibela itekisi lebhayisikili umlindi ayemise kulo esikhathini esingaphansi komzuzu odlule, akazange anqikaze ukulalela. Wathatha umgwaqo ongaphambili, futhi wancika esihlalweni, egcina amehlo akhe etekisini lebhayisikili ayenethemba lokuthi lizongithatha isinyathelo esisodwa lisondele Kushiva ongafinyeleleki futhi ongaqondakali.
  
  
  Kuze kube manje, konke kwakubonakala kuhamba kahle, ngazitshela, ngiqiniseka ukuthi umlindi wayengangibonanga ngimlindele ngaphandle kwebha noma engena etekisini ukuze amlandele. Ngatshela umshayeli ukuba asheshise kuze kube yilapho sesikude ngezimoto ezintathu kuphela nomphathi osemusha.
  
  
  "Uphi omunye wami?"
  
  
  Ukusuka Econnaught Place, saya Econnaught circus ukuze siphenduke umgwaqo oholela Kude Nenew delhi mall. "Edolobheni elidala," kuchaza umshayeli. Wabe esengibheka ngokushesha futhi wanezela, " ingabe wakuphanga, sahib?"Uma kungenjalo, ngizobiza amaphoyisa...
  
  
  "Cha, akukho okufana nalokho", U-Ego wamqinisekisa, futhi wancika esihlalweni ukuze amhlebele okuthile endlebeni Ka-Emu.
  
  
  Wayebomvu ngaphansi kwesikhumba sakhe esinjengethusi. "Kuqondwe, sahib ."Noma yini oyibiza kanjalo... imihlangano, noma yini?
  
  
  "Ngokuqondile", ngaqinisekisa ngokumamatheka okukhulu, ngicabanga ukuthi ngangilandela insizwa eyayisendleleni eya edingweni lothando.
  
  
  "Qaphela, sahib," umshayeli wetekisi wangixwayisa. "Abesifazane basedelhi bahlakaniphe kakhulu", futhi wahambisana nesigwebo ngokuhlikihla isithupha sakhe emunweni wakhe wokukhomba ukuze agcizelele amandla akhe okubuka.
  
  
  Ngathi: "yebo, kodwa ungalahlekelwa umbono womngane wethu".
  
  
  Kwakumnyama, futhi ngemva kokuphuma Kweconnaught circus, izimoto zancipha. Umshayeli washintsha indaba futhi wadonsela ukunakekela kwami ezikhumbuzweni. Ekupheleni komgwaqo obanzi, onothuli, wakhomba imibhoshongo edumile Yejama Masjid, umsikiti omkhulu onjengenqaba ozungezwe itshe lesihlabathi elibomvu.
  
  
  Futhi ufrank phambi kwesonto lamasulumane kanye nemakethe eseduze kwakunesinye isikhumbuzo esizungeze itshe elibomvu, indawo ehlaba umxhwele eyashiywa Ababusi Bamamughal, Ired Fort. Cishe wayecabanga ukuthi umlindi wayezonyamalala emakethe, kodwa ngokusobala wayengaqapheli ukuthi wayelandelwa. Esikhundleni sokwehla eduze kwesonto lamasulumane nemakethe evulekile, wathatha itekisi elihamba ngebhayisikili phambi kwesango eliya enqabeni.
  
  
  "Yima," esho kumshayeli.
  
  
  Wama lapho nje umlindi enyamalala esangweni. Ngase ngiphuma ngiphuthuma ngemva kwendoda yami, ngijabule ngokuthi ubumnyama babunginikeze indawo ethile yokukhosela. Phambi kwesango, kwakunezitolo "ezinezikhumbuzo", amakhadi eposi, izincwadi zokuqondisa, nezinto zokudla kwasendaweni.
  
  
  Kodwa ngangingeyena isivakashi, futhi ngangingenaso isikhathi sokuma futhi ngizijabulele lezi "zinhle". Ehlala kude, amehlo akhe ayelandela amabhulukwe amhlophe omlindi nehembe elimnyama.
  
  
  Okungenani wayengakaze angibone, okwakusho ukuthi wayengangazi. Ngaphandle Uma Ucobra esakaze isithombe sami, lapho unick Carter Stahl engaziwa kangako kunalokho okuvunywa ihhotela lakhe.
  
  
  Ngaphambili, ekugcineni komgwaqo, umlindi wama phambi kwebhokisi elincane lokhuni. Lolu phawu lwamemezela ukuqala kombukiso Kalumiere Nendodana. Lapho ngiqaphela ukuthi Lo mndiya osemusha wayethenge ithikithi lomdlalo, angizange nginqikaze ukumlandela.
  
  
  Kwakuyisifundo somlando, "uhambo" olungagcini nje ngosizo lwama-psychedelic. Umzila onamadwala wawusuka ehhovisi lamathikithi uya egcekeni lenqaba. Lapha, engadini eyayizungezwe izigodlo zemabula ezakhiwa ababusi, kwabekwa imigqa eminingi yezihlalo ukuze izilaleli zizithole.
  
  
  Isibani sasithumela ugongolo oluphuzi lokukhanya ezinsikeni ezingaphambi kwezakhiwo zemabula, futhi kwakusakazwa amazwana alalelwayo ngezipikha. Isikhulumi sachaza Isihlalo sobukhosi Se-Peacock esabiwa amabutho asepheresiya ahlasela I-India ngekhulu leshumi nesishiyagalombili.
  
  
  Khona-ke ukukhanya okungcwele kwacima, futhi ngezwa umsindo wezinyawo ezingemuva kwami. Waguqula ikhanda lakhe, ingxenye yakhe ilindele ukuzithola iphakathi komhlambi ohlanyayo.
  
  
  Kunalokho, wabanjwa endleleni yommese obukhali njengensingo.
  
  
  Ummese wahlebeza, waklebhula umkhono ongakwesobunxele we-doublet yami. Engacabangi kabili, ekugcineni wasuka futhi waqala ukunyakaza kukacolonialmacke ngesandla esisodwa. Umlindi Wasendiya ngeke azame inhlanhla yakhe okwesibili.
  
  
  Amazinyo amhlophe ka-Ego akhanya ngokumamatheka okuhlekisayo, futhi ummese we-stiletto wawuzungeza emoyeni. Khona-ke ukukhanya kwakukhanya ebusweni buka-ego, kumenza abe yimpumputhe. Le nsizwa yaziphonsa emgwaqweni ophakathi kwemigqa yezihlalo futhi yagijima.
  
  
  Izilaleli, ikakhulukazi izivakashi Zasentshonalanga, zabonakala zikholelwa ukuthi Amamelika Omdabu ayeyingxenye yalo mbukiso. Othile waqala ukushaya ihlombe, futhi umsindo wezinyawo zamahhashi wawuzwakala emoyeni. Amacilongo ayeshaya isikhulumi, ehambisana nesimemezelo sempi. Wagijima elandela umhlaseli.
  
  
  Ngangingazi ukuthi ngingubani, noma ukuthi ngangimlandela. Kodwa ngangisakuzwa ukuhlebeza kwe-ego blade yommese njengoba wawusika emoyeni futhi udwengula umkhono we-doublet yami. Cishe kwangihlaba isikhumba.
  
  
  Esagijima, wafinyelela ebhokisini lakhe ukuze athole isibhamu sakhe. Akekho owayezungeze izilaleli owathola okuthile okungajwayelekile ngokunyakaza kwethu, futhi njengoba ukukhanya kwakuthululela uthuli ezakhiweni zemabula, ukubonakaliswa okuhlaba umxhwele kwafaka indawo yokucasha yomlindi.
  
  
  "Izindawo zokugeza zasebukhosini ..."umxoxi wamemezela.
  
  
  Ngangisesinye sezinsika zemabula ngaphambi kokuba ngigqame. Amehlo akhe ancipha Futhi Ustahl wafuna izithunzi ezizungezile. Iphunga elibabayo le-moss nezitshalo ezibolile laligcwele esigodlweni ngaphandle kwezindonga. Wayecashe lapho, engilindele ukuba ngiwele ogibeni engase ngiqaphele ukuthi lwalungilungiselelwe.
  
  
  Ngangingaphenduka ngibuyele ehhotela ngiyofunda isinyathelo esilandelayo; kodwa ngawuyeka lowo mbono, manje njengoba nganginomuzwa wokuthi ngangiseduze nokudalula imisebenzi emibi Kacobra... Noshiva. Lapho ngithola lo muntu ngokushesha, kuba ngcono kuwo wonke umuntu.
  
  
  Umsindo wezinyathelo zomlindi osemusha wawuhambisana nokushaya kwenhliziyo. Ngangimuzwa egijima eya emuva kwesakhiwo, kude kakhulu nezivakashi ezazibukele umdlalo engadini. Wayejabule futhi ngakho ngoba wayengafuni ukuba ababukeli abangenacala bahlanganyele empini enobudlova yokuvota nokuvota eyayizokwenzeka.
  
  
  Wayegijima, egobe kabili, esuka kwenye insika eya kwenye, izindlebe zakhe zishaywa njalo lapho kuqhuma. Kwakunzima ukuzwa noma imiphi imisindo ngaphandle kwaleyo eyenziwe isizinda sevidiyo eqoshiwe. Ukububula okuthambile okuxubene nomqulu wesigubhu, okwandiswa isimiso somsindo esinamandla esifakwe engadini. Ukube kwakungengenxa yamabhulukwe amhlophe ayegqokwa yile ndoda, ngabe yakwazi ukucasha emthunzini ngaphandle kokungabaza.
  
  
  Kodwa lapho ukukhanya okungcwele kuphuma, i-ego yakhe yaphinde yambona. Wayedlule ezitebhisini ezimfushane zemabula ezazixhuma isakhiwo esisodwa kwesinye, futhi manje wayesephonswe phansi.
  
  
  Umunwe wakhe wawusuvele usemgqonyeni wesibhamu. Isikhali saqhuma lapho nje edonsa isikhali. Umsindo wezigubhu ezungeze isikhulumi wawuhlanganiswa ukukhonkotha kokudubula, okufihla isibhamu sami.
  
  
  Eyakhe, yabona ugawk ebambeka esigxotsheni semarble, ethumela ifu lentuthu emhlophe emoyeni. Lesi sithombe sacwila ngenxa yomunye umsindo owenza izinyawo zamahhashi zingabi nezindlebe. Ngaphuthelwa umgomo, ngakho ngagijima ngaya phambili. Umlindi wagxumela ezinyaweni zakhe, Futhi U-Ego wayengekho ndawo.
  
  
  Wadlula izitebhisi ezimfushane ayesanda kwehla ngazo, futhi wazithola esendleleni emincane enotshani ezungezwe izakhiwo zemabula. Ngemva kwami, ngezwa umsindo wokuphefumula kanzima. Akusizi ukucabanga ngokudubula isibhamu. Ngakho ngaphakamisa izindololwane zombili, ngiphenduphenduka. Lathumba Umndiya osemusha emibhalweni, kodwa nakuba aphefumula isikhashana, i-emu yakwazi ukungicindezela ukuba ngibuyele emuva.
  
  
  Ukubulala i-ego kwakungeyona ingxenye yecebo lami. Njengoba ayesefile, wayengeke abe usizo kimi, futhi indlela okwakumelwe ingiholele Kushiva yaphela lapho egcekeni Lered Fort. Isikhonzi sasendlini sasinganginikeza ukwaziswa okuyigugu.
  
  
  Ngokungazelelwe, ebumnyameni obungemuva kwami, kwazwakala izwi elibi, elingazwakali kahle.
  
  
  "Kulungile, Ranjit.
  
  
  Ngashaya umlenze wakhe wesokudla ngesibhakela esinamandla, futhi isithende sonyawo lwami sawela esizweni somunye umuntu. Umhlaseli wesibili wabubula ebuhlungwini futhi wahlehla. Wagxuma waphuma endleleni, waphefumula, futhi wathatha isinyathelo emuva, ebhekise Uwilhelmina kubahlaseli ababili.
  
  
  Ababili ngokumelene nomunye, Uranjit wayengumpheki, indoda eyamlandela; kodwa nomunye wayengeyena umuntu ongamazi. - "Ngakho sihlangana futhi, sahib", esho ngokuhleka okunzima, okuphoqelelwe. Amazwi aphuma emlonyeni wakhe, iso rta ngobunzima obuthile, ngoba ingxenye engezansi yobuso be-ego yayigoqwe ngebhandeshi elimhlophe.
  
  
  "Yebo", ngathi, ngiqaphela u-ego: wayengumsizi Kamohan, Umsikh onentshebe ayephule umhlathi wakhe ngobusuku obandulela lolo.
  
  
  Uranjit wasebenzisa ithuba lokushintshana ngamazwi okwesikhashana ukuze agxumele ngemuva kwensika, okwesikhashana agweme indlela ebulalayo Yomshayeli. "Akusizi ukuqhubeka, sahib", kusho Umsikh Wasendiya. "Uma usibulala, ngeke wazi lutho.
  
  
  "Kwenzekani uma ngingakubulali?"Ngambuza. Kodwa ngaleso sikhathi, okwesikhashana, into eyinsimbi yawela ngokushesha emkhakheni wami wokubona. Waphenduka futhi wadonsa isibhamu. Ugawk wandiza emoyeni, wagxuma emthambekeni odongeni lwezakhiwo. Futhi - ke leso sibhamu esifanayo sashelela ngokoqobo emunweni wami, nomgqomo usongwe ngesiyingi sensimbi.
  
  
  Uranjit waphuma endaweni ayecashe kuyo wathatha isibhamu. Ngabona ngaleso sikhathi ukuthi kwakuyinto engangiyibone ngaphambili, into eyayikhazimula entanyeni ka-ego. Kwakuyisiqeshana socingo lwethusi, ngokungangabazeki isicupho esasisetshenziselwa ukubulala U-Ashok Anand.
  
  
  "Awuhlakaniphile njengoba ucabanga, sahib", kuphawula omunye Umhindu ngokuhleka.
  
  
  Wazama ukuhlehla, kodwa Uranjit akazange achithe isikhathi. Umlindi wangibeka isibhamu esifubeni, wangixwayisa ngokwanele ukuba ngingivimbe ngokuzumayo. Futhi ngangingasondelene ngokwanele ukuba ngizame ukuthatha isibhamu ezandleni zika-ego. Futhi uma othile ezama ukumkhahlela, wayeqiniseka ukuthi umlindi osemusha onezinwele ezimnyama wayengeke anqikaze ukudonsa inhlamvu.
  
  
  "Manjeiseisani izandla zenu phezu kwekhanda lenu, sahib," kuyala umfana. Futhi wathatha isinyathelo phambili, umlomo wakhe waphenduka waba ukumamatheka okubi.
  
  
  Waphakamisa izandla zakhe futhi wabheka omunye Umsikh ngokuqapha. Uranjit wanikeza i-emu ucingo lwethusi. Ucingo lwalubhonga njengoba le ndoda yayigoqa iziphetho ezihlakaleni zayo.
  
  
  Wathi:" umohan ufile, izwi lakhe cishe alizwakali njengoba umculo udlalwa ngezikhulumi. Umbukiso wawungakapheli, futhi kwakungekho nokuphila Kukafighter # 3, njengoba ngangithemba. "Nokho, ugurnek usaphila,' sahib.'Umsikh Wasendiya wasondela kimi njengoba Uranjit eza ezongiluma.
  
  
  Nganginomgqomo We-Luger Kawilhelmina ngaphansi kwempumulo yami, futhi ngokungazelelwe kwafika kimi ukuthi wayengaselona elami elidala okwamanje. Ingasaphathwa eyentambo yethusi Ugurnek ayeyibambe ngezandla zombili.
  
  
  "Ufanelwe okubi kakhulu, sahib, okubi kakhulu", kusho umlindi.
  
  
  Wayedlala ngesikhali "esikhanyayo". Ukucindezela okuncane kakhulu kwakwanele futhi Uhawke kwakuyodingeka aqasha Ifighter no. 4. Kodwa ngaphambi kokuba le nsizwa ikwazi ukufeza izinsongo zayo, Ugurnek wangena ngemva kwami. Kuphela kulokhu, ukukhahlela kwami emuva kwalahleka emoyeni, kwaphuthelwa umgomo wawo.
  
  
  Intambo yaqina entanyeni yami, futhi kwadingeka ngiphinde ngiphakamise izandla zami. Ngangimbheka obala ngomlomo We-luger, kodwa Uranjit wadedela isibhamu futhi waphula isibhamu, wangishaya ebunzini ngesigxobo saso. Ngesikhathi esifanayo, ucingo lwethusi olwalucindezela phansi ipayipi lami lomoya lwazama ukulixosha.
  
  
  Intambo yanqamula isikhumba sami, futhi angikwazanga ukuphefumula. Yenza umsindo wokunqunywa, Futhi Uranjit, ehleka, wayithatha wangishaya emathangeni. Ubuhlungu bangenza ngabubula, bangenza ngagoba.
  
  
  Inhliziyo yesizwe ngasinye yavuka okwesibili, yangenza ngaqhuma ngenxa yobuhlungu obukhulu. "Uyisiphukuphuku, sahib... Ucobra uyazi... Ucobra wazi konke, Mnu. Carter.
  
  
  Izwi lika-Ego lalibonakala livela emhubheni omnyama. Ngazama kanzima ukuzikhulula, ukuze ngicindezele ucingo Ugurnek ayelusebenzisa ukuze angibulale. Kodwa ngangingakwazi ukubhekana ne-nah, yayincanyana kakhulu. Ebubula, wawa phambili, ezama ukuphefumula.
  
  
  Khona-ke isibhamu sangishaya ekhanda, futhi ekude, izwi elizungeze isikhulumi lamemezela, " ngeke ngikwazi ukuphuma lapha."Uma kunepharadesi emhlabeni, lilapha... lapha, lapha!
  
  
  U-Emu wayengamethembi. Phakathi naleso sikhathi, ngangizibuza ukuthi ngingalithola yini ithuba lokukholelwa into enjengale futhi.
  
  
  
  
  4
  
  
  Ekuqaleni kwakulula.
  
  
  I-velvety, ithambile futhi ibushelelezi, inkungu emnyama futhi ethokomele. Ubumnyama obuvikelayo obungenza ngimomotheke. Kodwa-ke yaqala ukuluma, yasika isikhumba sami njengezicucu zengilazi ephukile. Kwadingeka ngihambe, noma wayeyongihlukanisa, angikhiphe isikhumba ephila. Ngakho ngagxumela phambili sengathi ngisanda kuphuma phansi olwandle. Futhi lapho ngikhuphuka, yilapho ngangihlukana khona ngokwengeziwe.
  
  
  Cha! Yena... Angifuni! Ngezwa izwi lami. Ngazama ukuwuphinda ngokuzwakalayo, ngizama ukuphakamisa isisindo esasicindezela amehlo ami. Wacwayiza, futhi umbala ongaziwa waqala ukunyakaza emuva naphambili phambi kwami, unyakaza ngaphakathi nangaphandle kwesikhala.
  
  
  Amehlo akhe avulekile aqala okwesibili, bese kuba okwesithathu, futhi ngesikhathi esifanayo wazama ukuqhubekela phambili kwaze kwaba yilapho isisulu sami sishaya okuthile kanzima. Ukudlidliza kwaphela, futhi waphinde wacwila, ebuthakathaka kakhulu futhi elele ukuze enze okunye ukunyakaza.
  
  
  Angazi ukuthi sekudlule isikhathi esingakanani kusukela ngaleso sikhathi. Ngaba nomuzwa wokuthi ngangithunjwa amaphupho, futhi njalo lapho ngizama ukumxosha futhi ngivule amehlo ami, kodwa okuthile kwakuklwebha isikhumba sami, okuthile kwakusha. Ekugcineni, yaqala kabusha, yaqhubeka phakathi kwamagagasi Kavlad nobuhlungu.
  
  
  Khona-ke "into" yahlangana. Kwakuwudonga, udonga lobumba manje olwaluhlezi phambi kwami, lukhulisiwe noma luncishisiwe... bese kuba okuvamile. Umgomo wami kwakuyigobolondo leqanda elichotshoziwe... kunjengokungathi awuphuzi inyanga yonke ilandelana. Ngangincike odongeni oluseduze, ngilalele umsindo omuhle kakhulu emhlabeni, umsindo wesifuba sami uphakama futhi uwe ngokuphefumula ngakunye.
  
  
  Okwaklwebha futhi kwaklebhula isikhumba sami-phakathi naleso sihlanzo eside phakathi kokuqaphela nokungazi, njengoba kungumbhede engilala kuwo emhlane wami. Lapho nje eqaphela ukuthi ngisaphila, wasusa imilenze yakhe ebhentshini elalimbozwe ngotshani wasukuma, eqhaqhazela.
  
  
  Ngicindezela isandla sami odongeni ukuze ngivuke. Ngazizwa njengomlutha wezidakamizwa, ngangigula. Ukushaywa ugolovs wakhe akuthola, kanye nokuqiniswa kwentambo yomphimbo wami, kwangishaya.
  
  
  Okokuqala, kwadingeka abuye abe namandla.
  
  
  Wathatha izinyathelo ezimbalwa kwaze kwaba yilapho amadolo ami eyeka ukugoba. Wahamba esitokisini sakhe... igumbi elincane eliyisikwele elinezindonga zobumba naphansi. Kwakungekho mafasitela, kungekho mafasitela, kungekho minyango. Kamuva, uma kwakukhona ikusasa, ngangiqiniseka ukuthi ngingathola amalunga emnyango lapho umnyango kufanele ube khona, ngoba othile.... Futhi othile wayeyongikhipha.
  
  
  Ngakolunye uhlangothi lweseli, ngakwesobunxele se-pallet, kwakunemigoqo emibili eyayibekwe odongeni. Bobabili bafika okhalweni lwami futhi bahlanganiswa ngocingo. Yiqiniso, okwakhe kwakungeke kungilinde ukuba ngethulwe kubahluphi bami, ngakho ngaya emseleni, ngizama ukululama ebuhlungwini Bokushaywa Uranjit ngesibhamu sakhe.
  
  
  Kodwa ngaphambi kokuthinta ucingo futhi ahlole imigoqo emibili ukuze abone ukuthi i-ih ingasuswa yini, izicathulo zakhe zasuswa. Abantu abangibamba bangishiya ngigqoke ihembe nebhulukwe lami. I-stiletto yayingasekho, njengoba kwakunjalo Nge-Beretta, futhi-ke ne-luger. Ngangingakwazi ngisho nokubona i-camisole yakhe, kodwa kwakungeyona into ebandayo kumakhamera edijithali... okungenani okwamanje.
  
  
  Isicathulo sakhe sasithatha futhi saphonsa u-ego emigoqweni. Akwenzekanga lutho. Azikho izinhlansi. Ngiyabonga Nkulunkulu ama-grille ayengenawo ugesi. Waphinde wagqoka izicathulo zakhe ze-ballet futhi wafinyelela kwesinye esizungeze izikulufo ezine zensimbi ezazibambe imigoqo lapho ibubula. Kodwa lapho iminwe yami ithinta unu, kwakukhona izwi ekuthuleni, izwi elangenza ngagxuma.
  
  
  "Sawubona, Mnu.Carter. Ngoba emini, uyazi. Ngithemba ukuthi ube namaphupho amahle, sahib...
  
  
  Izwi lalivela ngemuva komugqa owodwa noma emibili. Akungabazeki ukuthi kwakukhona i-amplifier eyayifihlwe ngemuva kwesikrini sensimbi. Kodwa okwakukhathaza kakhulu ukuthi izwi lalijwayelekile... ujwayelene ngendlela esabekayo.
  
  
  "Sawubona, lo Ngucarter, lo Ngu-Agent 3. Eqinisweni; Uhawk wakutshela konke ngaphandle kokungitshela. Ngakho lo mmeli wakho, Anand, ngicabanga ukuthi lelo igama lakhe. Akazange avele emhlanganweni. Cha, akudingeki uxolise. Siyazi ukuthi umuntu wethu akafinyeleleki, futhi.. Oh, cha, hhayi nhlobo! I-ego ayikho, yilokho kuphela. Cha, ngizobuya Ewashington kusasa. Ingabe iyinyoka? Ngiyesaba kakhulu ukuthi uhulumeni wethu ngeke akwazi ukuphazamisa izindaba Ze-Indian security service. Yiqiniso, uyaqonda... Yebo, ngiyabonga ngokukhathazeka kwakho. Ell Umnu. Anand ukuthi ngiyaxolisa ngokuthi angizange ngibe nethuba lokuhlangana naye."
  
  
  Kwaba nesikhathi eside sokuphumula. Bese uthula futhi. Wasuka ezindaweni zokuphuza utshwala wabuyela embhedeni. Naphezu kokungabi nalutho esiswini sakhe, naphezu komuzwa omubi wesicanucanu, kwadingeka avume into eyodwa: Ushiva wayeyisigebengu sangempela, esingenasihe, esinomoya obandayo, umphikisi onobuqili njengoba ayengakaze ahlangane naye ngaphambili.
  
  
  Inkulumo emfushane engangisanda kuyilalela, ingxoxo yocingo ngokungangabazeki eyayisivele yenzekile, yanikezwa ngezwi elaziwayo ngokuphelele. Kwakuyizwi lami, elinomsindo ofanayo ophelele, inkulumo, nomsindo ofanayo.
  
  
  Ushiva wangibeka icala futhi akazange achithe isikhathi esusa i-Indian secret service endaweni yesehlakalo. Ngisho nalapho U-Anand engasekho etafuleni lakhe, akekho owacabanga ukusixhumanisa. Futhi kungani, ngemva kwakho konke? Ingabe "Unick Carter" akazange ashayele ucingo ngaphambi nje kwalokho futhi wabatshela Ukuthi Ushiva ungumbombayi? "Unick Carter" ofanayo waveza ukuthi, ngisho noma "Icobra" ikhona ngempela, inhlangano ekhathazeke kakhulu ngohulumeni Wasendiya ayihlangene ngalutho nomlingiswa ongaqondakali.
  
  
  "Unick Carter", Kusho Utrump ngakho konke lokhu. Futhi ngokusobala, wayesevele esendleleni ebuyela ekhaya endlunkulu YE-ax ewashington. "Ngihlabeke umxhwele kakhulu, Shiva. Waze wakwazi kanjani ngisho nokuveza izwi lami?
  
  
  "Kwakunomshini womsindo owawufakwe egumbini lakho lasehhotela, Mnu. Carter", kuphendula izwi lami, elaliphindaphindwe nge-elekthronikhi ngokunemba okukhulu kangangokuthi angikwazanga ukuzibamba kodwa ngashaqeka lapho ngizizwa.
  
  
  "Khona-ke sicela udlulisele izincomo zami kubantu bakho be-elekthronikhi. Wasesha leli gumbi izikhathi ezine futhi akazange athole imakrofoni eyodwa... ngisho nasezindaweni ezingalindelekile", ngathi, ngiphakamisa izwi lami njengokungathi ngangingabaza ukuthi angangizwa. Imakrofoni efihliwe ayikwazanga ukumbona, nakuba kwase kucacile manje Ukuthi Impumelelo ekamelweni lami lasehhotela yayingeke ibe nenkinga yokufaka U-Odin esitokisini.
  
  
  "Lokhu kungenye yezinto Zakamuva Ezasungulwa Uhajji; imakrofoni enobuhlakani obukhulu, enamandla, enobukhulu obuncane", kuchaza umfanekiso wezwi lami.
  
  
  "Kunjengokuthola inaliti enqwabeni yezinkuni", ngishilo.
  
  
  Ukuhleka kwami kwazwakala emoyeni, bese izwi lami liqhubeka, " kuhle Kakhulu, Mnu. Carter. Ngiyajabula ukubona ukuthi awulahlekelwanga umuzwa wakho wokuhlekisa. Kodwa Uhajji, uma ungakaze uzwe ngonen, uyinto efanelekile kuwebhu I — Albania eye yathumela kwamanye amazwe eminyakeni engamashumi amabili edlule. Futhi manje usebenzela Mina, Ucobra... Kushiva! Izwi lalijabule.
  
  
  "Hema ingabe kuyasebenza?"
  
  
  "Uyazi kahle, Mnu. Carter. Phela, U-AX akazange akuthumele Endiya ukuze nje adalule iqembu labathengisi bezikhali noma abathengisi be-heroin! Unesithakazelo ekutholeni Ngokuyisimangaliso Uhaji, okuwumklamo we-ego onobuhlakani... Ibhokisi!
  
  
  "Ibhokisi? - phinda it.
  
  
  - Isidlaliso se-simulator yezwi, ukusungulwa kwayo, okwazi ukukhiqiza kabusha noma yimuphi umsindo wezwi okhona. Futhi lincane, Mnu. Carter, ngisho nangamamodeli akho amancane ajwayelekile. Hhayi ngaphezu kwephakethe likagwayi... kodwa kuyingozi kakhulu, yebo.
  
  
  Ngambuza. "Futhi uzokwenzenjani ngebhokisi lakho?"Ngangigcina amehlo ami egxilile esikrinini sensimbi, njengokungathi sasingaqopha yonke into engiyihambayo.
  
  
  "Ucabanga ukuthi uyahlanya, akunjalo?"
  
  
  "Uyahlanya? Akukhona Ngempela, Shiva. Uhlakaniphe kakhulu kunabantu abaningi; ngokuvamile, abantu abahlanya abakwazi ukuza necebo eliyinkimbinkimbi kangaka.
  
  
  "Ngiyabonga, Mnu. Carter. Ngiyakwazisa ukuncoma kwakho. Cha, wayengahlanya ngempela, okungenani hhayi ngokombono wami. Ngokuqondene Nebhokisi, izinto Ezasungulwa Uhaji, inkonzo yakho isivele ibonile ukuthi ihlakaniphe futhi iphumelela kangakanani. Lezi zenzakalo zazimane nje ziyizivivinyo, izivivinyo, ezinembile.
  
  
  "Kodwa ngokushesha, lapho Uhajji esenze izinguquko ezithile emshinini wakhe, izingozi ziyoyeka ukuba ukuhlola nje. Njengoba ubona, Umnu. Carter, I-India njengamanje ingumbuso ongathathi.Phakathi Kwechina Nentshonalanga. Ngosizo lwabalingani bami Ebeijing, lolu.olusebenza njengesisindo esiphikisayo luyowa ngokushesha, bese iphupho lokhokho bami liyogcwaliseka, lapho Ichina nezwekazi Lasendiya ziyohlangana njengabangane abahle, umfelandawonye oyohlala isikhathi eside kunanoma yimuphi omunye emlandweni wezwe."
  
  
  "Ngambuza. "Hlobo luni lobumbano?"Ingqondo yakhe yachaza konke ayekusho, izama ukuthenga isikhathi. Phakathi naleso sikhathi, amehlo ami ayehlola ngokucophelela imingcele yekhamera. Ngavuka kancane, ukuze ngingenzi msindo; kwakungeyona into Yokuthi Ushiva angizwe ngihamba, noma angizwe ngiklwebha ezindongeni ngizama ukuvula noma imiphi imifantu. Kumelwe ukuba kunomnyango, kodwa angiphindanga ngambona.
  
  
  "I-Sino-Indian Alliance, Umnu.Carter, iyindlela ehlukile kuzo zombili lezi zizwe yokuqeda izwe emabhuloki alwayo. Cha, angiyena umuntu othanda izinto ezinkulu, anginandaba nokuthi izwe liwela ebusweni balo ezinyaweni zami. Nginemali eningi kunalokho engingakusebenzisa. Futhi nginethonya elithile kuhulumeni wami. Kodwa lapho Ichina Nendiya ziba isizwe esisodwa, abantu bami ngeke besaba "yiqembu elilambile", njengoba izintatheli Zasentshonalanga zibiza elinye ngokuthi i-ego. Sizoba namandla Njengebharat, Endiya yasendulo. Khona-ke abantu bami bayobuyela konkulunkulu basendulo, Amanaga... onkulunkulu benyoka bokhokho bami.
  
  
  "Sisekhulwini lamashumi amabili, Shiva. Akulula ukuguqula izigidi zabantu. Namuhla, abantu banesithakazelo esikhulu ekugcwaliseni izisu zabo kunokukhulekela izinyoka.
  
  
  Kuncane kakhulu okwaziyo ngesimo sengqondo Samandiya, Ucarter. Uhlu lozalo lwakhe lubuyela emuva emndenini wasebukhosini, umndeni obuyela Emuva Kunaga, ukhokho wenyoka. Ngigqoka isigqoko sokuzivikela njengokungathi siyidrako, inyoka eyindilinga enekhanda eliqhoshayo eliphumule ebunzini lami", kuphendula Ushiva. Izwi... Izwi lika-Ego Stahl lalibanda njengelesilwane esihuquzelayo. ngahlabeka umxhwele ngokuphindwe kabili ngokuthi wayekwazi ukukhuluma nokuhumusha imizwa yakhe ngenxa yokuqanjwa Kukahajji.
  
  
  "Kungani ungadli amadoda akho kuqala?"Uma unemali eningi, kungani ungayiniki uhulumeni ih ukuze izingane zingalambi? Noma ingabe wesaba ukuthi ngeke azise isenzo sakho, ukuthi ngeke bafune ukwanelisa izicelo zakho abahahayo? Ikhanda lakhe liphonswa emuva Futhi Ustahl uhlekisa ngamaphupho e-ego, usemgomweni omubi azibekele wona.
  
  
  Kodwa Ushiva wayengazijabulisi neze.
  
  
  "Ngikhulume kakhulu, Carter", ememezela. "Kodwa ihhotela lakhe lilapha ukuze likutshele ukuthi ngempela uye wakhubeka esidlekeni sezinyoka, nokuthi ngeke ngibekezelele abantu abancane abanjengawe."Uhulumeni wakho awumeleli izwe lamaphoyisa, futhi awukwazi ukungivimba ukuba ngibone amaphupho ami egcwaliseka. Kakade, amabutho Amakhomanisi Asechina agxila emngceleni wethu osenyakatho, ekulungele ukuhlanza I-India namanye amazwe asathuthuka ebuphofini be-iga.
  
  
  "Keep uphupha, Shiva. Iziphathimandla Zasebeijing zakwenza wabukeka uyisilima, futhi wathatha isicupho... uhambo lokuya nokubuya. Lapho amabutho esewele umngcele osenyakatho Yendiya, restiseka ukuthi Intshonalanga ngeke ime ingenzi lutho ukuze ibone ukuthi kwenzekani. Uyolwa impi eyosula ngokuphelele isintu ebusweni bomhlaba. Mhlawumbe kunjalo... kodwa lokhu akuqinisekisiwe, izinyoka kuphela eziyosala, izinyoka ezingapheli eziyokhasa ogwadule naseplanethi enemisebe.
  
  
  Yena, wancika ekukhaleni, futhi wabamba umoya wakhe. Ungakhuluma kanjani ngokuthile nomuntu onjengoshiva? Futhi ngangingakhuluma kanjani ngokuhlakanipha lapho konke engangikucabanga kwakuyindlela yokubaleka? Ngiye ngazi abantu abahlanya ekuphileni kwami, kodwa hhayi abantu abanengqondo nabahlanya njengendoda eyayizibiza Ngoshiva.
  
  
  Cha, wayengafuni ukubusa leli zwe, wayefuna nje ukubuyela emuva ngesikhathi, ngezindleko zokuqala impi yezwe yesithathu. Futhi iqiniso lokuthi wayeyisithulu emazwini ami, lokuthi wayengayiboni ingozi yecebo lakhe elihlanya, langenza ngaqhaqhazela.
  
  
  "Kunoma ikuphi, Umnu.Carter, wena, phakathi kwabantu abaningi kangaka, ngeke ubone isiphetho esibuhlungu kangaka lapha. Ugurnek wangitshela ngokufa Kukamohan; kungase kukunikeze amathuba ambalwa. Umohan ngenxa Kacarter, Ucarter ngenxa Kamohan. Kungalesi sikhathi kuphela lapho ukufa kungeke kube okusheshayo nokusheshayo. Uyazi ukuthi umuntu angahlupheka kangakanani ngaphambi kokuba afe ngenxa yokulunywa yinyoka, Mnu. Carter? Ushiva wathi ngokungenamusa.
  
  
  "Lokho kuncike enyokeni.
  
  
  "Eqinisweni", Kuvuma Ushiva. "Ngiyajabula ngokuthi usengacabanga, Carter. Kodwa uma uphuthelwa yimiphi imininingwane, sikulungele ukukunikeza idatha edingekayo.
  
  
  Wancika emnyango ongcolile, ekhononda, wayeka ukufuna umnyango ofihlekile, futhi waphendukela esikhulumi esasifihlwe ngemuva kwesikrini sensimbi. "Woza, Shiva", wamtshela ngokuma. "Nginezindlebe zonke.
  
  
  "Angizange ngikungabaze okwesikhashana, mnu. Carter", ehleka. "Kodwa ngizoba mfushane, ngoba nginezinto ezibaluleke kakhulu okufanele ngizenze. I-herpetology ibilokhu iwumsebenzi wami wokuzilibazisa iminyaka eminingana manje, futhi nginesibindi sokuthi ngingumuntu onegunya langempela ezilwaneni ezihuquzelayo, ikakhulukazi ezinobuthi. Ngineqoqo lezinhlobo ezingaba amashumi amabili ezihlukene.
  
  
  "Yibaphi ongikhethele bona?"
  
  
  "Izinyoka ezinhlanu, Carter. Ungase ungaqapheli ih shazi lokuqala, kodwa nakanjani bayokuqaphela. Izinyoka zinomuzwa ojulile wendawo. Azihlukile lapho i-ih iphazamiseka endlini ye-ih. Kuye nge-ih yokulunywa okubulalayo, umuntu angahlupheka amahora amabili kuya kwayisikhombisa kuya kwayisishiyagalombili.
  
  
  Uma inyoka enamazinyo icwilisa amazinyo ayo enyameni yakho, ngokushesha uyophuma igazi kuwo wonke ama-ferret, Mnu.Carter; amathe akho ayoba namabala egazi, umchamo wakho uyoba bomvu. Uyohlushwa ubuhlungu obukhulu besisu, futhi uyofa ngenxa yokopha ebuchosheni."
  
  
  "Kuyalingeka ngempela! Ngamemeza, ngibheke noma yikuphi ukunyakaza, ngifuna isiqinisekiso sokuthi kwakungeyona nje ingozi.
  
  
  "Uma ukhetha i-king cobra engiyithandayo, uyofa ngenxa ye-anoxia, uhlobo lokushona kancane futhi olubuhlungu. Ngakolunye uhlangothi, umzala weking cobra, i-Asian cobra, unobuthi obuye baboniswa ukuthi bunobuthi obuphindwe kabili kune-strychnine. Ngakho ukukhetha kungokwakho, Mnu. Carter. Uma ukhetha ama-cobra, uyofa ukufa okudabukisayo emahoreni ambalwa; uma ukhetha izinyoka ezinyoka, zilungiselele ubuhlungu obungathandeki nobungenakubekezelelwa obungacatshangwa.
  
  
  "Futhi uma ngingamkhethi, Shiva?"Kuzokwenzekani?
  
  
  Awunakho okunye ongakwenza, Carter, akukho okunye ongakwenza. Ekugcineni, uzobona ukuthi ungumuntu ongathi sína kangakanani! Ngakho, kuze kube yilapho sengiyamazi umlandeli wakho, ngicela ungivumele ngiqhubeke nale ngxoxo nawe. Nginolwazi oluthile oluthakazelisayo, Mnu. Carter. Kuyathakazelisa kakhulu.
  
  
  Lokho kwakuyinto yokugcina engayizwa ku - "myself", noma kunalokho, Kushiva ngezwi lami. Kwaphinde kwaba nokuthula, kwaphulwa ukuphefumula kwami kuphela. Okwakhe kwabanda ngokuphelele, eqiniseka ukuthi lezi kwakungezona izinsongo ezingaqondakali. Ushiva wayezimisele ukungibulala ukuze abone ukufa kuza kimi ngokuhlushwa. Mhlawumbe wayezimisele ukulimaza othile, njengoba nje ayegcwalise amaphupho akhe angenangqondo nezifiso zakhe.
  
  
  Kodwa kungakhathaliseki ukuthi isisusa se-ego sasiyini, akazange angabaze ubuqotho bamazwi e-ego. Amehlo akhe ahlola iseli elincane; futhi elakhe, elalisalokhu lifuna indlela yokuphuma, lapho ukukhonkotha, noma kunalokho ukubhonga okuncane, kwangenza ngabheka imigoqo emibili.
  
  
  Omunye wavuka kancane kancane ukuze anyamalale. Izikulufo ezine zensimbi zazingasizi ngalutho, njengoba isikrini sasilawulwa nge-elekthronikhi. Ngalesi sikhathi, i-ego yayingasabonakali; esikhundleni sayo kwakunembobo eyisikwele. I-Common sense yangitshela ukuba ngithule futhi ngithule ngangokunokwenzeka.
  
  
  Kodwa kwadingeka ngenze umzamo ongaphezu kowomuntu ukuze ngihlale lapho ngangikhona lapho, ngemva komzuzu, i-king cobra okungenani engamamitha ayishumi ubude iphuma emigodini futhi ingena phansi esitokisini.
  
  
  
  
  
  5
  
  
  I-King cobra yayisivele isishintshele esimweni sokuhlasela, ikhanda layo liphakanyiswe entanyeni, lapho enye udrako iwa izungeze igroan hole. Ngangingakwazi ukulibona ngegama lalo, kodwa lalinamaxolo aqinile futhi aminyene, futhi lapho lisakazeka phansi, lalenza umsindo ongajwayelekile, njengomsindo womlilo.
  
  
  Wagxumela odongeni, ezama ukufinyelela embhedeni wotshani. Ushiva wathi uzongithumelela izinyoka ezinhlanu. Ingxenye yesithathu, engaphezu kwemitha nengxenye ubude, yayehla izungeze umgodi ngaleso sikhathi. Kwakuyi-Cobra Yase-Asia, uhlobo olwaluyibona ngokushesha ngemidwebo ehlukile emise okwe-wedge ngemuva kwekhanda layo.
  
  
  Wayekhumbula ukuthi intukuthelo yakhe yayinobuthi obuphindwe kabili kune-strychnine, njengoba ayehamba kancane eya ebhodweni elaliphakanyiswe ngaphezu komhlaba.
  
  
  Kwabe sekunezelwa ukuhleka kwami okuhlanya okuzungeze isikhulumi esifihlwe ngemva kwemigoqo, ukuhleka okwagcwalisa iseli ngesiqubulo salo esesabekayo. Ushiva wahleka, esebenzisa into eyasungulwa usosayensi wase-albania ukuze akhiqize ukuhleka ngezwi lami, futhi kwazwakala ezindlebeni zami.
  
  
  "Sawubona, Mnu. Carter."isitha sami esingabonakali samemeza ngenjabulo. "Sawubona kuwe!"
  
  
  Ukuhleka kwafa kanye nekhorasi yokugcina eyisimanga. Wabona ulimi olunezinhlangothi ezimbili namehlo akhanyayo enyoka yesine efakwe emnyango. Kwakuyi-krait, uhlobo lwenyoka yase-Asia, futhi yayishelela phansi.
  
  
  Wavula izimbobo zakhe zamakhala; kwakunuka kamnandi emoyeni, kunambitheka okubabayo. Kwakuyiphunga elibi. Iphunga Lakhe aliphefumuli, kodwa iphunga Likastahl liqinile, licishe libonakale emingceleni emincane yeseli.
  
  
  Ushiva wacabanga ngakho konke.
  
  
  Izinyoka ezinomuzwa onamandla wokuhogela zazibonakala zicasuka nakakhulu: kungakhathaliseki ukuthi zazinjani kithi, iphunga lalenza ngacasuka kakhulu. I-king cobra, eyayinobude obuphindwe kabili kunamanye, yagxuma ngobuhle phansi. Waqhubeka esondela embhedeni we-pallet, egwema noma yikuphi ukunyakaza okusheshayo okungase kubangele isilwane esihuquzelayo ukuba sihlasele ngokubulalayo.
  
  
  Lapho nje isiqalo sami sithinta ukuphela kwebhentshi lokhuni, kwavela udrako wesihlanu ezungeze umgodi wobumnyama ekukhaleni okuphambene. Wayengomncane kunabo bonke, ikakhulukazi uma eqhathaniswa neking cobra. Kodwa usize wayengenandaba nekhono lakhe lokubulala; futhi wayesaba lesi silwane sokugcina esihuquzelayo njengabanye abane abahlanganisiwe. Manje base besondela kimi, owayemi ngomhlane wami ekhala.
  
  
  Noma cha, kwakudingeka ngihambe.
  
  
  Waziphonsa phambili emkhathini, okokuqala egxile kakhulu engqondweni, wabe esegxuma phansi wafika ebhentshini elalimbozwe ngotshani. Inkosi ucobra yangishaya ikhwelo yangihlasela. Wayekwazi ukubona amaconsi obuthi ekhazimula emazinyweni akhe abukhali njengensingo.
  
  
  Ngahamba lapho ngizwa ukuthi uluma umhlane wesicathulo sami. Wayengakwazi ukuluma iqakala lami. Uketshezi olunobuthi oluphuzi lwaconsa otshanini lapho lwalugcinwa khona. I-cobra yakhasa yawela umbhede. Ngokushesha wakhumula ihembe lakhe futhi wakhulula izandla zakhe emikhonweni.
  
  
  Isigqoko senyoka sasibonakala sibanzi kunangaphambili, futhi isilwane esihuquzelayo sasishintshashintsha sisuka kwesokudla siya kwesobunxele, silungele ukushaya futhi. Phakathi naleso sikhathi, abanye abane babephenduphenduka phansi, bonke beluma futhi beluma indlela yabo eya embhedeni. Wadonsa kanzima ngangokunokwenzeka futhi walungisa ihembe lakhe njengomshayi-sibhakela ephethe indwangu ebomvu phambi kwenkunzi ethukuthele.
  
  
  Njengoba le nyoka yayigxumela phambili ukuze icwilise amazinyo ayo enyameni yami, yafaka ihembe layo likakotini phezu kukanah futhi yancika eceleni. Ihembe lalihamba sengathi liyaphila. Ngaphansi kwendwangu, lesi silwane esihuquzelayo sasikhonkotha futhi siphenduphenduka, sizama ukubaleka sizungeze isicupho esizenzele sona.
  
  
  Ngangingeke ngilinde ukuba icobra ikhululeke, ngakho ngokushesha ngakhumula ibhande lesikhumba emabhulukweni ami. Emgcina ephethe ibhande elingamasentimitha ambalwa ngaphezu kotshani, uyise waya ngemuva ebhentshini. Ngalesi sikhathi, okuwukuphela kwento eyayingayenza kwakuwukuzama ukufinyelela emgodini wokukhonkotha.
  
  
  Ukulawulwa kwe-elekthronikhi kwegridi yensimbi akuzange kusebenze nabo ama-ferret njengoba isikrini sasikhuphuka odongeni. Ukuvuleka, uma kubhekwa ukuthi okwakhe kwakukuphi ekugcineni kwesitokisi, kwakubonakala kukhulu ngokwanele ukuba kunginike indlela yokuphunyuka.
  
  
  Futhi ngokuvamile, kwakufanelekile ukuzama. Kungenjalo, izilwane ezihuquzelayo zaziyohlasela zonke ndawonye, futhi khona-ke kwakungeke kube khona ukuphunyuka ekufeni okunobudlova nokubuhlungu okwakungilindele. Udrako onezikhwama ezicijile wayezungeza ubude obuphelele emaphethelweni ombhede.
  
  
  Kwakuyisilwane esihuquzelayo Ushiva ayengitshele ngaso, esinobuthi obunamandla kangangokuba uma sasiluma, sasiyobangela ukopha ngaphakathi futhi singenze ngiphale njengenyathi. Ezinye izinyoka ezintathu, ezazikhangwa ukuhlebeza kwenyoka eyinkosi, zakhasa zawela phansi zaya ehembe elaliphapheme elalimboze isilwane esikhulu esihuquzelayo.
  
  
  Ngakolunye uhlangothi, udrako wayebonakala enesithakazelo kimi kuphela, kodwa ngamehlo abandayo ayebonakala ebonisa igazi. Futhi ngokombono wami, kwakungeyona inyoka, kodwa kwakuyinyoka eyisilwane esihuquzelayo, Lapho Ushiva ayengathola khona ukuzalwa kwakhe.
  
  
  Yayingaba amasentimitha angamashumi ayisithupha ubude, inemidwebo ephaphathekile nemnyama emaceleni ayo anezikhumba. Ukunyakaza kwakhe kwakungekhona ukuzivikela nhlobo, futhi ukuhlebeza akwenza njengoba ekhasa eya emaphethelweni omatilasi kwangenza ngaqhaqhazela.
  
  
  Intambo yakhe yebhande yaqina, yaphakamisa u-ego phezulu emoyeni, futhi ngesikhathi esifanayo, udrako waqhuma ngejubane elimangalisayo, wagijimela emoyeni. Wehlisa intambo yebhande ngebhande ekhanda lesilwane esihuquzelayo. Izinsimbi zaqhuma ezikalini ezinzima, kodwa umthelela wabangela ukuba amaviper abuyele emuva, agingqika phezu komunye nomunye.
  
  
  Lesi kwakuyisikhathi ayelinde ngaso.
  
  
  Ekhoneni leso lakhe, wabona ikhanda le-king cobra elinesigqoko liphuma ngaphansi kwehembe lakhe. Manje ukuphila kwami kwakuxhomeke ekutheni ngangikusheshisa kangakanani; ngangiphefumula ngokujulile futhi ngigxumela phezulu ngangokunokwenzeka ngiye eceleni.
  
  
  Njengoba eyakhe yayigijimela emgodini ophambene, lezi zilwane ezinhlanu ezihuquzelayo zahlebeza futhi zahlebeza njengekwaya yamademoni athukuthele. Wabheka phezu kwehlombe lakhe. Iphunga Ustahl ayelihogele ngaphambili lalinamandla, i-fetid miasma yayisakazeke kakhulu kangangokuthi yayibonakala ibonakala.
  
  
  Manje izilwane ezihuquzelayo zase zisondela kimi, zilungele ukuhlasela nokubulala. Lapho ngifika emgodini wokububula, babengaphansi kwamamitha amabili ukusuka kimi. Wahlala phansi, kodwa wezwa i-cobra ikhala eduze kangangokuthi waphenduka futhi washaya unyawo lwakhe kanzima phansi.
  
  
  Wafika phansi njengombani, wathatha inhlabathi encane, wayiphonsa ekhanda likacobra elinamandla. Ikhanda lalesi silwane esihuquzelayo laqhuma, futhi umnikazi waso wangena emgodini, wanamathela ekugcineni komhubhe omncane.
  
  
  Into yokugcina engqondweni yakhe kwakuwukuthi umhubhe wawuya kuphi, noma uma wawusendleleni yezinye izilwane ezihuquzelayo. Into ethile yashaya isicathulo sami ngesikhumba, ngingakwazi ukungena enah. Wasusa unyawo lwakhe wangena emhubheni omnyama, washaya ikhanda lakhe phezulu emhubheni ophansi, omncane.
  
  
  Kwakungekho ndawo yokuguqula ikhanda lami futhi ngibone ukuthi ngabe kukhona yini ukwakheka kukadrako okwakungilandele emhubheni nakumakhamera edijithali. Wathuthuka, esayizwa umsindo omkhulu wezilwane ezihuquzelayo ezazimlandela. Ngenhlanhla, umsindo waba buthaka njengoba ayehla ngomgwaqo.
  
  
  Indlela engangiyithatha kwakuwukuphela kwendlela eyayingaba khona yokufa okuqinisekile. Ngisho noma ngikwazi ukubulala izinyoka ezimbalwa, abasindile ngokuqinisekile bayokwazi ukucwilisa izinyo labo enyameni yami ngaphambi kokuba u-ih amvimbe. Futhi ngisho noma bonke abahlanu babo babeqedwa, wayeqiniseka Ukuthi Ushiva wayengeke anqikaze ukuthumela iqembu lesibili lezilwane ezihuquzelayo ezinobuthi esitokisini. Ngakho ngandlela-thile, wayengase azibheke njengophephile.
  
  
  Manje njengoba ayesekhethe, waqhubeka ekhasa ngezinyawo ezine. Umhubhe wawubonakala ukhuphuka kancane, uthambekele kancane. Yayikhanyiswe kancane; ukubonakaliswa kwezwe kwahlungwa ngemva kwami, futhi kwawa ukukhanya okukhanyayo okuvela phezulu. Kodwa lapho ihamba ibanga elide, iba mnyama ngokwengeziwe. Umthombo wokukhanya awusabi namandla ngokwengeziwe. Wayengakwazi ukubona izandla zakhe njengoba ayehamba emgwaqweni omncane.
  
  
  Nxazonke zami kwakunodaka olumanzi nephunga elibolile. Waqhubeka imizuzu eminingana futhi ekugcineni wama ukuze abambe umoya wakhe futhi asuse ikhanda lakhe. Wayezimisele ukubheja ngokuphila kwakhe ngokuthi amadivayisi e-Elekthronikhi afakwe Ushiva kumakhamera edijithali ayengenayo ividiyo neso le-elekthronikhi... cishe wangizwa kuphela, ngisho nalapho engazange akusho. Kodwa ngangiqiniseka ukuthi wayengenaso isikhathi sokubuka ukunyakaza kwami.
  
  
  Isikhathi sasibonakala singanyakazi njengoba ngangizama ukuthola intambo yomhubhe futhi ngesikhathi esifanayo ngithole ukuthi ngikuphi, ngithole indlela yokuphuma enetheni Likashiva futhi ngidalule izinhlelo ze-ego ze-Sino-Indian alliance. Sasingasakuzwa ukuhlebeza kwezilwane ezihuquzelayo, sasingasihogeli lelo phunga elibi... lokho okwachitheka kumakhamera edijithali.
  
  
  Ukuphefumula kwesampula lomoya kwangihlanza ubuso, umsindo ongabonakali. Ekhuthazekile, waqhubeka nokunyakaza kwakhe. Azikho izaziso ezaqhuma, okungenani hhayi izinsimbi ezivamile noma izinsimbi zokukhala. Ngokusobala, Ushiva wayeqiniseka ukuthi wayemlahlile Unick Carter.
  
  
  Kodwa kunalokho, Unick Carter wayebhekisela kuphela kumngane wakhe Ushiva, ingqondo, Amacobra, nesikhali esinamandla sika-ego... Ibhokisi. Ukube bekungengenxa yosizo lwecebo lokusungula noma lomshini ngokwawo, izwe lonke belingeke likwazi ukubhekana Noshiva. Okwanginika isithombe esiphelele sokuthi izinhlelo ze-ego zazimayelana nani. Kodwa Ushiva waphuthelwa iphuzu elibalulekile: akazange angembulele indlela ayezosebenzisa Ngayo Ibhokisi lakhe ukuze afinyelele umgomo wakhe omangalisayo.
  
  
  Ngafika Endiya ngizibuza ukuthi Ushiva ukhona ngempela yini. Futhi manje njengoba i-ego yakhe yayimtholile, wayesengumuntu ongenalo ubuso, nakuba ayesenyameni nasegazini. Ngakho wagcina enesilinganiso esingaziwa, esingaxazululiwe. Kwakuzodingeka ngibambe ukusungulwa Kukahajji, ikakhulukazi ngoba ngangingazi ukuthi ukulingisa izwi kungasetshenziswa kanjani ukusungula amandla aphelele emhlabeni wonke.
  
  
  Izindonga ezinomswakama zomhlabathi ogcwele zangiklwebha izingalo namahlombe, futhi izithukuthuku zaconsa esifubeni sami. Wayengeke ayeke manje, kodwa umhubhe wawusuya ngokuya uncipha, futhi kwakudingeka ngiqhubeke ngiqhubekela phambili, ngisho noma ubuso bezindonga babukhipha isikhumba sami.
  
  
  Ngabona umbono wami ngivaleleke emhubheni ongenakho ukuphuma kuwo. Izinzipho zami zaphukile futhi zachitheka igazi, futhi ngazizwa sengathi ngiyimbuka eyayihamba kalula emzimbeni wami. Kodwa njengoba nje ngangiqala ukulahlekelwa ithemba, ukubuka kwami kwafika entweni eyangenza ngayeka ngokuzumayo.
  
  
  Kwakunomgoqo phambi kwami. Usanta owenziwe umuntu wangena phakathi kwababili ababebuthene epanini lokhuni elinesimo sesikwele. Ngaphandle kokwenza umsindo, wakhasa waya phambili, ehudulela isidumbu sakhe esigobile emhubheni.
  
  
  Akukho msindo owawuvela kolunye uhlangothi lomgoqo wokhuni. Wayecindezele iso elilodwa kuk, engenalo ulwazi oluncane kakhulu lokuthi yini eyayingemuva kwakhe. Amatshe ambalwa, amatshe, izingcezu ezinkulu zokhuni, nedamu elikhulu lamanzi amile kwakuyizinto zokuqala engazibona. Kwabe sekufika ukuhlebeza okujwayelekile kwezinyoka.
  
  
  Njengoba yayiphuma emadwaleni aleli gquma, inyoka yasolwandle yaphakamisa intamo yayo ende, emincane, nekhanda layo elincane ngokumangalisayo ngaphezu kwechibi lamanzi elingasebenzi. Okuthile kwawa phezulu, inyama eluhlaza, enegazi. Cishe ngokushesha, i-ego yadliwa udrako olambile. Khona-ke umnenke omkhulu waphonswa emgodini. I-king cobra enobukhulu, ngokwesibonelo, leyo engangiyishiye kumakhamera edijithali yakhuphuka endaweni evamile yokuhlasela i-nah.
  
  
  I-lizard yagijima yaya emadwaleni, kodwa i-cobra yayishesha. Ebopha ikhanda lakhe elinesigqoko ngakolunye uhlangothi, wagxumela phambili, waluma entanyeni yesilo enezikhumba. I-lizard yalwela umzuzwana, futhi i-cobra yaphindela emuva; yabona isilwane esilunywe sihamba njengodakiwe, sincike ohlangothini lwaso futhi sinyakazisa imilenze yaso ngokuquleka. Le nyoka yabe isigwinya u-ee ngekhanda kuqala.
  
  
  Lapho isilwane esikhulu esihuquzelayo sesiphelile, sasigoba sizungeze idwala elinamadwala, njengokungathi sasithokoza elangeni lasemini. Ukudla okwengeziwe kwafika emgodini-amagundane, izimbaza, inyama eluhlaza. Waphakamisa ikhanda lakhe, ezama ukubona ukuthi ubani owayondla iqoqo likadragon Shiva.
  
  
  Kodwa imbobo ye-mistletoe yayimboze izindonga zamatshe, futhi umnyango wokhuni owawungaphansi wawunganginiki inhlolovo ephelele. Lapho udrako ondliwa, ukuhlebeza kwehla. Ngabona ngaleso sikhathi Ukuthi Ushiva wayesebenzise umhubhe ukuze adonsele izilwane ezihuquzelayo ezilambile esitokisini sami, ngokungangabazeki evuka nephunga elibi ayelisakaze ekamelweni elincane.
  
  
  Manje isivalo sokhuni sase sehlisiwe, futhi ngagcina amehlo ami embuthanweni, ngilinde ukuba zonke izilwane ezihuquzelayo zondliwe. Akukho lutho emhlabeni oluzongenza ngizame ukubaleka kuze kube yilapho zonke izinyoka sezigcwele. Ngemva kokudla, ngeke babe nolaka njengabantu abahlanu engimshiye ukuba abuke kumakhamera edijithali. Wayazi kahle imikhuba yezilwane ezihuquzelayo kangangokuthi wayazi ukuthi noma ikuphi ukunyakaza okungazelelwe okwakusongela ukuphepha kwe-ih kwakuyokwenza i-ih ihlasele, ngisho noma indlala yayiphela.
  
  
  Ngakho ngalinda ukuba badle konke ukulunywa kokugcina. Kwakuwumbono onyanyekayo: izinyoka, ama-cobra nezinye izilwane ezihuquzelayo zazihlasela ngokuphindaphindiwe, zigwinya izisulu zazo, ezazikhahlela ngokuquleka. Phakathi naleso sikhathi, eyakhe yayizama ukuthola ukuthi ubani owayenomthwalo wemfanelo wokusabalalisa ukudla. Ekugcineni, waphawula ingalo ende, eyindilinga efinyelela emaphethelweni omgodi wezinyoka.
  
  
  "Bazodla noma yini abayinikiwe", kusho izwi elibandayo, elihlekisayo.
  
  
  Uma Ushiva ayesengumuntu ongenalo ubuso, kulokhu inkumbulo yami yangihluleka. Izwi lalijwayelene kakhulu. Ngagcina ukumuzwa ezinsukwini ezimbili ezedlule, lapho engihlebela amazwi amnandi othando. Khona-ke ngazizwa isifiso sakhe, uthando. Manje ngase ngizizwa intukuthelo yami ikhula.
  
  
  Kwakungureeva Singh, intombazane enhle, enezinwele ezimnyama ephatha isondo likadrako.
  
  
  
  
  6
  
  
  Mhlawumbe kwakungafanele ngimangale kangako. Mhlawumbe kwakufanele ngikuphathe lokhu ngokunganaki okuvamile abantu abaningi kangaka abangisola ngakho, bengibiza ngokuthi ngibanda, nginzima, angikwazi ukuzwa imizwa. Phela, lapho abantu bebeka ukuphila kwabo engozini, akunakwenzeka ukuba "baphole", ngokunganaki okungenasihe ukubhekana namaqiniso anonya omhlaba.
  
  
  Noma kunjalo, wayembamba ngezandla, hhayi ngokhahlo, kodwa ngomuzwa wobumnene ayewuzwile ngaphambili emagumbini okuphulukisa. Nakuba ayengamazi, ngangikhumbula imfudumalo nesifiso ayesivusile kimi, injabulo enkulu ayenginike yona. Okuhlangenwe nakho okungalibaleki kalula.
  
  
  Kodwa lapho ezwa amazwi akhe, eqaphela ukuthi kwakuyisicupho nje, isicupho esenzelwe ukungiphazamisa lapho Umohan Nogurnek bengena ekamelweni lami lasehhotela, ingqondo yakhe yaphenduka intukuthelo. Ukuphunyuka manje Istahl ingaphezu nje kokuba indaba yokusinda. Ihhotela lakhe, ukuze Ureeva azizwe esaba ngendlela efanayo naleyo ayebhekane nayo kumakhamera edijithali, ubuhlungu obufanayo obungenakubekezelelwa.
  
  
  Ingalo ende, encane yanyamalala kuyo yonke indawo yokubona. Isisulu sokugcina kwakuyigundane elimnyama, elalunywa futhi ligwinywe yinyoka ngesikhathi esisodwa. Ekugcineni, lapho kuba nokuthula, uyise waphuma futhi waqala ukuvula ngobumnene umnyango wokhuni owawuphakathi kwami nenkululeko.
  
  
  Kwakungekho lutho olwalungivimbela ukuba ngiphakamise iphaneli manje, kodwa ngangingasheshi. Kwadingeka ngenze ngokucophelela okukhulu, ngaphandle kokwenza inzuzo engalungile. Amehlo akhe askena umhume uma kwenzeka noma ubani ezungeze udrako engazange azole. Kodwa akukho lutho olushukumisayo. Akukho lutho ngaphandle kwesithiyo sokhuni.
  
  
  Ekugcineni, waphakamisa isivalo, wabuyela emthunzini futhi wabamba umoya wakhe. Nalapha futhi, ukwabiwa kwesikhathi kwakuyisici esibalulekile, ingxenye ebalulekile yecebo lami. Ngangisenezinyawo ezine, izindonga zomhubhe ziklwebha izingalo namahlombe ami ajulukile. Ngeke kube lula, okokuqala uzidonsa phezu kwephasi bese uwela imbobo ukuze ukhuphuke izindonga zamatshe eziqinile.
  
  
  Kodwa yebo, le ndawo yokugcina Erussia yayingelula kusukela ekuqaleni. Ingozi iyisambatho sami esiqinile, inselele iyisisekelo sokuphila kwami; ngokuqinisekile wayengeke abhekwe Njengomlwi Ongunombolo 3 ngenxa yobuso bakhe obuhle. Ngakho lokhu akunjalo ngokuhlangenwe nakho kwami, engikuthole ngokusebenza E-ax iminyaka eminingi.
  
  
  Yingakho izwi lakhe lingafuni ukuthatha noma yimaphi amathuba. Ngabambelela kwaze kwaba yilapho i-ferret iqiniseka ukuthi anginikezwa olunye usizo ngaphandle kwalolo engangibhekene nalo njengamanje. Kungaleso sikhathi kuphela lapho yaphonsa khona isisindo sayo sonke ukusuka kolunye uhlangothi kuya kolunye, yazikhulula ezindongeni eziqinile zomhubhe.
  
  
  Amehlo ami ayesevele ejwayele ukukhanya, ngakho ngangingasazizwa ngiyimbuka ngaphandle kwendawo yami yokuzicabangela. Wabeka ikhanda namahlombe akhe phambili futhi wabuka ngokucophelela emgodini. I-king cobra yayisagobekile edwaleni elikhulu, ikhanda layo elinesigqoko liphendukile; ezinye izinyoka zazilele endaweni ekhululekile, engahlaseli.
  
  
  Gijimani, Carter, gijimani ngokushesha!
  
  
  Wakhasa phambili, esaphindeka kabili. Akukhona ngisho nokubheka okukodwa okuyinqaba okwaphendukela kimi ngencwadi, futhi akukho lutho olwaluhamba emgodini. Kulungile, kuze kube manje kuhle kakhulu. Manje, sekuphume ngokuphelele, kuzungeze umhubhe futhi kunuka iphunga elibabayo lezilwane ezihuquzelayo elilenga njengenkungu ezansi kwe-ih lair.
  
  
  Ingqondo yakhe yasheshe yabala ibanga phakathi kokuphila nokufa, ukufa bese ibala ubuhlungu obude bokulunywa yinyoka. Kwadingeka ngifike odongeni olungaphesheya futhi ngikhuphukele phezulu emgodini ngaphambi kokuba izinyoka zibone okwakwenzeka.
  
  
  Wahamba waze wahamba ngezinyawo, encike emhlane wakhe odongeni. Yena, wezwa othile ehamba phezu komgodi, wafunda lokho kuxubana kokukhanya. Wayenethemba lokuthi Ureeva wayedwa, kodwa kwakungekho ndlela yokutshela. Waphefumula ngokujulile, walungisa ngokuzumayo, futhi wagxumela phambili.
  
  
  Yafika ngemuva kweking cobra. Akusho ukuthi lokhu kwakungakahlelwa. Kodwa wayengeke alinde ukubona ukuthi ucobra wayezosabela kanjani. Wayesevele enamathele emadwaleni amakhulu akha udonga lwangaphandle lomhume lapho ezwa ukuhlebeza okujwayelekile kwenyoka futhi.
  
  
  Ngangingenaso ngisho nesikhathi sokubheka phezu kwehlombe lami. Wayecindezela umzimba wakhe phambili ngawo wonke amandla akhe, ecindezela kanzima ngezinyawo zakhe futhi ehamba ngesikhathi esifanayo. Ngabona ukuthi isicathulo sami sasithinta okuthile okuthambile, kodwa angizange ngibheke emuva ukuze ngibone ukuthi sasiyini. Wabamba onqenqemeni lodonga lwamatshe ngezandla zakhe futhi weqa onqenqemeni lomgodi.
  
  
  Umgodi wawugcwele ukuhlebeza nokukhala kwezilwane ezihuquzelayo ezivukile. Babethuthumela, begxuma emoyeni, bendiza besuka edwaleni beya edwaleni; kimi, kwakunjengokubuka umbukiso ophindaphindiwe. Ngangingenaso isikhathi sokuma futhi ngibambe umoya wami. Ngemva kwesikhashana, waphinde wahamba ngezinyawo, Futhi ngesikhathi esifanayo, Ureeva Singh wamemeza ecela imvume yokuqopha.
  
  
  Wagijima waya kuye wabeka isandla sakhe emlonyeni wakhe, ecindezela ukukhala kwakhe kokuphikisa. Walwa kanzima isikhashana, ekhahlela futhi ekhonkotha njengesilwane esincane; kodwa ekugcineni wathula. Wayesanda kuqeda ukondla ezinye izilwane ezihuquzelayo ezazigcinwe emakhejini amancane engilazi egumbini manje elaliyinhlanganisela yesilwane esifuywayo esizimele nelebhu yezilwane.
  
  
  Wayegoba ingalo yakhe waze wawa phambili; waphawula ukuthi amathambo akhe ayephuka. Ngacabanga ngendlela enobudlova... inkumbulo yomzimba wakhe othambile, ofudumele njengoba ayembambe ezandleni. Ureeva wayengomunye wabesifazane abathandeka kakhulu abake bahlangana nabo. Futhi manje ngiyaqonda ukuthi wangikhohlisa, wadlulisela!
  
  
  "Ungangitsheli! Ngahlebeza. "Akulona igama!
  
  
  Waphakamisa ingalo yakhe egobile ngisho nangaphezulu futhi wafaka iminwe yakhe egazi emlonyeni wakhe. Owesifazane waphefumula ethukile. Ngambuza. "Kuyamangaza?"Ungangitsheli ukuthi ubungazi ukuthi ngilapha, uyisifebe!"
  
  
  Njengoba ayezama ukukhuluma, ngasusa isandla sakhe ku - ee rta ukuze akwazi ukububula, " ngangingazi, ngiyafunga."..
  
  
  "Yebo, wawungazi Ngomohan Nogurnek, akunjalo?"Lokhu akuwona umdlalo, Reeva, lokhu ukuphila, khumbula lokhu.
  
  
  Wanyakazisa ikhanda lakhe ngobudlova, walahla icala lami. Waphinde wakhulula ukubamba kwakhe izindebe zakhe ukuze akwazi ukukhuluma.
  
  
  - Ngangingazi", eqinisekisa, ephefumula njengoba ebambe isandla sakhe ngemuva. "Ngangingazi lutho, Nick. Ngikholwe, ngiyakuncenga! Kumelwe ungikholwe.
  
  
  "Wenze kahle, udutshulwa ekhanda... kwakufanele kwenzeke kanjani, yena ebusuku? Ngabuza, ngigcina amehlo ami emnyango welebhu. "Iphi isihluthulelo?"Kodwa akakwazi ukulinda Ukuba Ureeva angiphendule. Wafinyelela engutsheni ye-ego minute futhi wathola lokho ayekufuna. Wayidonsa, izicathulo zakhe zikakotini zishelela phansi.
  
  
  Wavala umnyango ngaphakathi futhi wafaka ukhiye ngomzuzu; wabe esephusha Ureva emuva ekugcineni kwegumbi elide, elincane. Wayeka ukulwa, futhi lapho ngicindezela isandla sami emzimbeni wakhe ongashintshashintshi, ngangizwa inhliziyo yakhe ishaya ngokushesha.
  
  
  - Yena... akazange angitshele lutho ngawe", ekhala.
  
  
  "Ubani?"
  
  
  Ushiva... umalume.
  
  
  "Ubani?"!
  
  
  "Malume. Ungumalume wami. Nick, ngicela ungivumele ngichaze lokho akwenza kimi... - wakhononda. "Ngilalele, khona-ke... futhi-ke, uma ungangikholwa, ah wenze noma yini oyifunayo.
  
  
  Wahlala engathinteki. Wayengeke azivumele ukuba akhohliswe okwesibili ubuqili besifazane bale ntombazanyana. Nokho, kwakungeyona into enkulu ukuzwa lokho, wacabanga, ikakhulukazi njengoba lapho indoda icela ukuphila kwayo, yayihlale ikhuluma iqiniso. Futhi Ureeva, uma ayekhuluma iqiniso, wayeyindlela eseduze Kakhulu Noshiva.
  
  
  "Yebo, ngazama ukuhlangana nawe ukuze uthole ukwaziswa, ngiyavuma," waphinde wabhonga njengoba ayemphoqa ukuba ahlale esihlalweni sokhuni.
  
  
  Ngangingenazo ezinye izikhali ngaphandle kwezandla zami, kodwa ngangingacabangi ukuthi le ntombazane yayihlomile futhi ingangidlala ngamaqhinga.
  
  
  "Ngakho kwakunguwe. Kungani uqamba amanga, Reeva? Ubulokhu ungikhohlisa kusukela ekuqaleni, vuma!
  
  
  Wayengaqondi wonke amazwi, kodwa wayebonakala eqonda incazelo yalokho engangikusho kuye. Waphendula: "kwadingeka ngikubuze imibuzo embalwa nje". - Thola ukuthi kungani weza India. Umalume akazange asho lutho kimi, akazange akhulume ngamadoda amabili angena ekamelweni lakho!
  
  
  Wangiphendulela ubuso bakhe obuncane, ubuso obuncane obungenangqondo nobunobuqili, obunezinwele ezimnyama eziwela phezu kwe-lobus yendlebe yakhe. Wayehlebela, amazwi akhe engazwakali. Ukube wayengenacala njengoba ayethi unjalo, ngabe wazama kakade ukumemeza, ngacabanga, ukuze athole ukunakwa othile. Kodwa mhlawumbe wayezama ukuthenga isikhathi, ecabanga ukuthi abanye babeyobona ukuthi wayengekho. Ngangingakwazi ukuthatha lutho kalula.
  
  
  Ngakho, wabelwa ukuba uthole ukwaziswa okuthile. Kungani? waqhubeka ngezwi elibandayo.
  
  
  "Ngoba Ushiva wangenza ngakwenza, Nick. Ngangingazi ukuthi ulapha."Eqinisweni, ngangingazi nokuthi kwenzekani kuwe ngemva kokuba ngimhambise ehhotela. Ngangingakwazi ukuhlala lapho Lapho Umohan efile...
  
  
  "Ngakho ' wakuphoqa'?"- phinda.
  
  
  "Ngicela ungilalele," esho ekhononda. "Ake ngichaze konke kusukela ekuqaleni.
  
  
  Waphinde wasola ukuthi wayezama ukuthenga isikhathi, kodwa ithoni yezwi lika-ego yayiqotho, ikhathazekile. Kwakufanele ngimlalele. Ukube wayekhuluma iqiniso, Ureeva wayengangiholela Kucobra; ukube wayeqamba amanga, kwakuyodingeka ngimlalele futhi ngizame ukuthola umkhondo othile emazwini akhe, noma yini eyayinganginika lowo mkhondo. Wayemi eduze kwakhe, elungele ukuphazamisa indaba yakhe ngokuzumayo uma kukhona owayefika elabhorethri.
  
  
  Ureeva akazange enze noma yiziphi izinyathelo ezingamanga. Ithoni yezwi lakhe ayizange ishintshe njengoba echaza Ukuthi Ushiva wayemphoqe ukuba ajoyine inhlangano Yecobra. "Ugcina ubaba, Unick... i-ego yomfowethu omkhulu, futhi ukube wayeye emaphoyiseni noma kunoma ubani ozungeze uhulumeni, wayengeke anqikaze ngaphambi kokubulala i-ego. Ubaba ugula kakhulu, ugula kakhulu. Umalume wasongela hhayi nje kuphela ngokubulala i-ego, kodwa nangokuphuca i-ego noma ikuphi ukwelashwa... uma ngingalandeli imiyalo ye-ego yami.
  
  
  "Uphi ubaba wakho manje?"
  
  
  "Angazi."Ushiva ubamba i-ego endaweni ethile, kodwa hhayi kule ndlu.
  
  
  Bengilokhu ngizibheka njengomuntu onolwazi ngabantu, okwazi ukuqagela ukuthi umuntu uqotho noma cha. Futhi manje, nakuba ngangigcina amehlo ami evulekile nganoma isiphi isibonakaliso somhlaba ezwini lakhe esasingase singamkhapheli naphezu kwentukuthelo yami yokuqala, ngathola ukuthi ngangimethembisile indaba Kareeva. Ngokuyinhloko ngoba kwakunengqondo. Ikakhulukazi uma Ushiva ayemcindezela ngenxa kayise ukuze amenze ahlanganyele ezinhlelweni zakhe ezingcolile.
  
  
  "Kukhona okunye engingakuchaza", ngishilo.
  
  
  Kodwa kulokhu ngaphazanyiswa. Othile wayehamba ngakolunye uhlangothi lomgwaqo. "Ingabe ureeva?"Izwi lendoda libizwa kanjalo . "Kungani umnyango uvaliwe?"Ngivumele ngingene!"
  
  
  "Ubani lowo?"Ngahlebeza, ngaphoqa intombazane ukuba ivuke esihlalweni sayo.
  
  
  "U-Odin useduze namadoda kamalume, Unirad.
  
  
  "Ngiyamazi. Yenza sengathi akwenzekanga lutho. Ukuthembela hey kwakuyingozi, kodwa ngalesi sikhathi, ngangingenakho okunye engingakwenza.
  
  
  "Linda umzuzu! Ureeva wamemeza. Futhi wanginika ukubukeka okushaqisayo njengoba ayemnikeze ukhiye futhi emcindezela emnyango.
  
  
  Ngafuna ngokushesha elabhorethri, kodwa angizange ngithole lutho engangiludinga njengesikhali sokulwa Nonirad. Noma kunjalo, ngabonisa i-emu izinto ezimbalwa ngosuku olwandulela lolu, ngakho kwakungelula kimi ukukwenza ngedwa. Wema ngaphandle komnyango walinda, izindlebe zashaywa, Kuyilapho Lo mndiya osemusha eqhubeka ephendukisa isibambo ukuze acele Ureeva ukuba asivule.
  
  
  Lapho engena ngokushesha, yilapho ngangimkhipha khona izikhali, wanquma.
  
  
  Kwakunamanirad, Amaranjit, Amagurnek, Amahakshi, Amashiva, Futhi Unkulunkulu uyazi ukuthi bangaki abanye. Kunoma ikuphi, ngaziphetha ngokuthi, kwakudingeka ngiqale ukufuna i-simulator yezwi Ushiva ayenayo kwenye indawo, Futhi Unirad wayeyisiqalo esihle, njengabo bonke abanye.
  
  
  Ureeva waphuma ngesandla esithuthumela, eshelela ukhiye esikhaleni.
  
  
  Uma engikhohlisa manje, izinto zaziyoba nzima nakakhulu; kodwa kwakuwukuphela kwendlela yokuthola ukuthi wayeqamba amanga yini kimi. Ngalesi sikhathi, wayevula ukhiye wesivalo ukuze avule umnyango waselabhorethri.
  
  
  
  
  7
  
  
  "Kusho ukuthini lokho?"Kubuza unirad . Amandiya ayengasagqoki amabhandeshi futhi esikhundleni seyunifomu yomlindi athatha izingubo zendabuko.
  
  
  "Anginayo... Ngaqaphela ukuthi umnyango wawukhiyiwe", Kuphendula Ureeva, ehlehla. Ngangicindezelekile, ngoba ngangingakaqiniseki ukuthi wayengeke axwayise Unirad ngokuba khona kwami ngaphandle komnyango.
  
  
  Le nsizwa ayizange ikhathazeke ngokubheka emuva njengoba yayingena elabhorethri futhi yashaya umnyango ngemuva kwayo. "Ungavumeli ukuba kwenzeke futhi! wamemeza, ngokuzikhukhumeza njengoba ayegqoke ebarre.
  
  
  Ureeva wathatha isinyathelo emuva, ngokusobala esezolahlekelwa ukulawula izinzwa zakhe. Izimpawu ze-Ego zazikhaphela ukwesaba kwe-ego. Futhi-Ke U-a wamethemba, futhi wanquma ukwethemba u-a, ngisho nangemva kwalokho okwenzeka.
  
  
  "Umalume wakho ufisa ukukubona ehhovisi lakhe", kumemezela Umndiya. "Ngokushesha ."
  
  
  Leli gama lalisemoyeni njengesibonakaliso esangishukumisela ukuba ngenze okuthile. Nalapha futhi, kwakuyi - "taekwondo" eyayingenza ngibhekane nesimo esinzima. Wagijimela phambili, wacishe wandiza emoyeni ukuze ashaye ngamandla.
  
  
  Yayihloselwe umhlanza Kanirad; umthelela we-cha-cha-gi wawisa u-ego phansi. Umndiya wagingqa uhlangothi lwakhe, ubuso bakhe buhlanekezelwe ubuhlungu obukhulu.
  
  
  Wagoba phansi wasebenzisa ubude besifuba sakhe nezinqulu zakhe ukuze ashaye U-Ego emhlathini. Unirad wawela emuva ngaphansi kwe-ji-lu-ki, i-ego kick, inhloso yawela ohlangothini olulodwa; ngabona ukuthi amaqakala ami ayephule amathambo ebuso be-emu. Kodwa akazange ayeke.
  
  
  "Vala umnyango!"Urehve wamhlebela. Le ntombazane yaphuthuma ukuyofaka ukhiye esikhaleni.
  
  
  Unirad wakwazi ukuphenduka futhi wasukuma. Wathuthumela wafinyelela ebhande lamabhulukwe akhe, lapho abona khona isibhamu ayezama ukusibamba. Khona-ke konke kwenzeka njengoba kwenzeka ephusheni elididekile, uchungechunge lwezenzo ezilawulwa ukucabanga. Ngokushesha wagijimela ngakwesokudla futhi waphenduka, waphakamisela ihlombe lakhe lesobunxele okhalweni lwesizwe ngasinye. Njengoba yayimi emlenzeni owodwa, yawela kuzo zonke izizwe, futhi ngokushesha yacindezela umlenze wayo ongakwesobunxele ngokushaya okuphelele.
  
  
  "Jop-what-gi" i-ego yakhe, esihlakaleni, ishaya isibhamu phansi. Manje njengoba ayengahlomile, Lo Mndiya osemusha wangibuka ngamehlo angcolile. Ukuzikhukhumeza kuka-Ego okuvamile kwanyamalala ngenxa yokwesaba, waqala ukuhlehla, futhi kwaqala ukuba namabala aluhlaza okwesibhakabhaka emhlathini wakhe ngenxa yokushaywa ayesanda kufika.
  
  
  Wavula umlomo wakhe ukuze amemeze, wabe esegxumela emphinjeni wakhe, ecindezela izithupha zakhe emphinjeni wakhe. Unirad wayebonakala ephefumula kanzima, kodwa Unah wayesenamandla okuphakamisa umlenze wakhe angikhahlele emathangeni. Ubuhlungu obungabonakali bangenza ngakhululeka ekubambeni kwami entanyeni yomunye. Ngahlehla ukuze ngibambe umoya wami; kwadingeka ngigobe phansi, izandla zami ziboshelwe esifubeni sami.
  
  
  Unirad waphuthuma emnyango. Wagxumela phambili, esalokhu ehlukumezekile ngenxa yokushaywa kabuhlungu ayekutholile. Wagxumela kuye, wabamba imilenze yakhe. Yawa ngokushaya.
  
  
  Ngokushesha wayeseqophelweni likanen, amadolo akhe emathangeni Ka-Ego. Ngambuza. "Amehlo akho, nirad?"Kwakusekhona izimpawu zokwelashwa U-Emu ayemnike kona ebhasini lapho ayesebenza khona.
  
  
  Esikhundleni sokuphendula, waphonsa isisindo sakhe esiphelele phambili, ezama ukungiphonsa phansi. Uma ithambo lakhe lomgogodla liphulwa i-emu, wayephulwa i-emu ne-ribcage yakhe, futhi wayengeke akwazi ukuphinde avuke. Ngakho waphakamisa isandla sakhe ukuze athathe i-karate.
  
  
  Kodwa kumelwe ukuba Unirad wayengumlandeli wamafilimu ezempi, ngaphandle kwalokho othile wayeyofundisa i-ego izinto eziyisisekelo ze-karate. Ngokushesha nje lapho ingalo yakhe iphakanyiswa, empeleni wangivimbela ukuba ngishaye "ukara-nal McKee". Cishe kwakuzoba ukulwa, futhi yilokho ayekufuna.
  
  
  - ngakho... Ungcono kunalokho engangikucabanga", ngathi, ngiyahamba ukuze ngibuyele ezinyaweni zami.
  
  
  Futhi wasukuma futhi wanyakaza njengoba kwakuqala ukuzungeza yena. Ekhala kakhulu, wagxumela phambili, washaya i-solar plexus ngesibhakela esibulalayo wabe eseshaya indololwane emhlathini. Isenzo esihlangene se-"pan-te ji-lu-ki" ne-"pal-kuch chi-ki" sasanele hhayi nje kuphela ukuzamazamisa ukuzethemba nokuzethemba, kodwa futhi nokwephula izimbambo ezimbili ze-emu.
  
  
  Unirad washiya, edakiwe ubuhlungu. Ngeke azivumele athinteke. Ushiva wayezimisele ukungenza ngife ukufa okubi, futhi inkumbulo yombulali Ka-Ashok Anand yayisacacile engqondweni yami. Ikakhulukazi njengoba U-Ashoka engazange abe usongo olukhulu Kushiva wethu, imisebenzi yethu Engekho emthethweni Yecobra.
  
  
  Ngakho akazange amzwele Unirad. Wayeyisosha eliqashiwe... umbulali obulala abantu osebenzela umbulali ohlanya. Umuntu ongibukela phansi ngokungayinaki imizwa yami yokuphikelela nokuzilondoloza.
  
  
  Angicabangi ukuthi wakwazi ukulwa futhi, waphuka umhlathi nemibimbi emibili ephukile. Mhlawumbe ngisho nangamaphaphu aqhekekile.
  
  
  Kodwa njengoba ayebukele, waqhubeka elwa nobuhlungu obungokomzimba ngokuphila kwakhe. Wayekhonkotha phansi, ezama ukubamba isibhamu esiwile. Waze wakwazi ngisho nokuzungeza u-ego ngeminwe yakhe ngaphambi kokuba u-ego amvimbe.
  
  
  "Ngangicabanga ukuthi ekugcineni usuqala ukuqonda indlela engicabanga ngayo, Nirad.".. Ngathi, futhi ngakhahlela i-emu ngeminwe yami, ngathumela isibhamu ukuba siphinde sihambe. Lesi sikhali saphonseka kwelinye lamatafula aselabhorethri sawela phansi.
  
  
  Kwakungaselona udaba lokuthatha Lo mndiya osemusha aye emgwaqweni okwamanje. Wayebone okuningi kakhulu, ikakhulukazi ukuhlanganyela Kukareeva. Ngisho noma u-ego ayembopha futhi emvalela umlomo, ngokushesha noma kamuva wayezotshela Ushiva ukuthi umshana ka-ego wangisiza kanjani ukuba ngibaleke.
  
  
  Angicabangi ukuthi ngakuzwa, noma ngisho nokubonisa uzwela ngomuntu ompofu. Kodwa ngangazi ukuthi ekugcineni, kwakungekho muntu oyedwa kuphela owayehilelekile, kodwa izigidi zabantu. Ukube Ushiva wayenze izinhlelo zakhe, Intshonalanga yayingeke ibone ukwakhiwa kweqembu Lase-Indochina ngaphandle kokungenela. Lokhu kwakuyohilela yonke inqwaba yezikhali zenuzi, kuqale nge-triton intercontinental ballistic missile enekhanda lempi elishisayo. Futhi umphumela wokugcina wawusabisa ngisho nakubantu abaqinile nabanomoya obandayo.
  
  
  "I-Cold-blooded" akuyona igama elifanele kimi. Angiyena umuntu onesihluku, kodwa ngokuhamba kwesikhathi nangokuhlangenwe nakho ngokuqinisekile "ngiye ngaqina". Unirad wayesendleleni yami, indlela eyaholela empumelelweni yomsebenzi wami. Kwadingeka ngibhekane neqiniso lesimo. Ngakho, Lapho Lo mndiya osemusha ehlezi phansi, ekhala njengengane esabayo, wamshaya u-ego wamcindezela odongeni lwamatshe lomgodi wezinyoka.
  
  
  Ubuso buka-Ego babumbozwe igazi, okwenza ukuba kwakheke amaphethini angajwayelekile ezihlathini zakhe, umlomo wakhe uvuleke kancane, futhi ulimi lwakhe lwalulenga njengophiko lwenyoni ephukile. cha... "usahib .".. Ngicela, cha... mina...
  
  
  "Wawulandela nje imiyalo, ngiyamazi", ngiphazamisa, ngiqeda umusho. "Nami, Nirad, naye.
  
  
  Ngemva kwakhe, wayezwa izilwane ezihuquzelayo zikhala futhi zihlebeza njengoba zishaya izindonga zamatshe zomgodi. Unirad akazange aphoqelelwe ukuba asebenzele Ucobra, wakwenza ngokuzithandela. Lapha, manje, wayezoqeda umsebenzi wakhe, ngokushesha kakhulu kunalokho ayekulindele.
  
  
  Lapho eqaphela ukuthi ngangikusho, ukuzazisa kwalo mbhangqwana kwashintsha ngokuzumayo. Wazama ukuzikhulula ngonyawo lwakhe, olwalusungishaye ebusweni, futhi wamemeza, " Ushiva ufuna ukukubona ufile!"Akuwona umqondo Kastahl ukugxila kulelo themba.
  
  
  "Mhlawumbe, Nirad, kodwa ngeke ube lapha ukuze ubone ukuthi kwenzekani."Angisakwazi ukuchitha isikhathi. Isibhakela sami sambamba esihlathini futhi wawa emuva. U-Ego wambamba ngebhande lamabhulukwe akhe. Unirad wazama ukumemeza, kodwa izimbambo zakhe eziphukile zamvumela ukuba akhale kancane. - Yiba uhambo okuhle! Ngamemeza, futhi ngajikijela u-ego emaphethelweni omgodi.
  
  
  Wazama ukunamathela emaphethelweni, kodwa akakwazanga. Imilenze Ka-Ego yayinyakaza emoyeni, Wabe Esewela Emuva Umndiya wazithola esedamini lokufakelwa, lapho ayebona khona izinyoka zasolwandle ezesabekayo zihambisa amakhanda azo.
  
  
  Gurgling b & nb, wiggling izindandatho nemisila. Umzimba kanirad waphenduka waba buhlungu. Umndiya waphendukela kuye, ezama ukuphuma emanzini agxilile. I-sea dragon yacwilisa amazinyo ayo amafushane engalweni ka-ego; yabe isiphuma yodwa, ihamba ngokungazinzi entweni yayo. Kodwa yahlala inezinyo ezifakwe engalweni yalo muntu, ngokuqina okungajwayelekile nokwesabekayo.
  
  
  Lapho ekugcineni elahla inyamazane yakhe Futhi Unirad ezama ukuma njengendoda ehlanyayo, inkosi ucobra yangenela ukuze ibonise ukuthi akekho owayengaphazamisa ukuthula kwayo endaweni yayo. Wabuka lesi senzakalo ngendlela ethusayo. Yilokhu Ushiva ayengenzele kona. I-cobra yasukuma futhi yanyakaza emoyeni.
  
  
  Unirad wayengenaso isikhathi sokumemeza kithi ngaphambi kokuba sicabange ngokubaleka. Lesi silwane esihuquzelayo sasigijima ngesivinini sombani, futhi ngesikhathi esifanayo, inyoka enezikhumba ezinamachashazi yacwilisa izinyo laso endololwaneni Yalo Mndiya osemusha. Umsindo we-spasmodic waphunyuka ezindebeni Zikanirad. Wayibuka njengoba umgodi wawuphila nge-whoosh,ukuhlebeza, nokushaya.
  
  
  Ukuqhaqhazela okuncane kwazamazamisa umzimba Walo mndiya. Imilenze ka-Ego yayigobile, izandla zakhe zibambe ikhola yehembe lakhe njengokungathi wayengakwazi ukuphefumula. Wayegwinywa ubuthi be-cobra, obabukhubaze izikhungo zemizwa yokuphefumula kwakhe.
  
  
  Kwavela amabala abomvu ezandleni nasezingalweni Zikanirad; kwakukhona ukopha kwangaphakathi. Izinyoka, zihlebeza njalo, zaziqhutshwa ubugovu ngokuphindaphindiwe, zifaka amazinyo azo enyameni ehlushwayo ngokulandelana kokulunywa okubulalayo. Yena, waphenduka lapho ulimi Lukanirad luphuma ku-rta, futhi manje wayengasakwazi ukubiza amazwi ethu.
  
  
  Umsindo womzimba owonakele owawuwela phansi emgodini kwakuwukulila okungenakugwenywa; Ukufa kwakuzofika ngemizuzu embalwa. Kodwa kwakungesona isikhathi sami, ngenhlanhla.
  
  
  "Yilokhu umalume wakho angenzela khona", Kusho Urivet kuye. "Ukulunywa okukodwa ngemva kokunye.
  
  
  Wayehleli esihlalweni, ubuso bakhe bungcwatshwe ezandleni zakhe. Lapho othile ekhuluma naye, waphakamisa ikhanda lakhe wangibheka emehlweni. Izinduku zakhe zokudla zazingamanzi ngama-hollyhock, futhi amehlo akhe amnyama ayemakhulu futhi ebandayo. Wayengakaze alahlekelwe ukulawula izinzwa zakhe, ngisho nangemva kokubona okwesabekayo ayekubonile.
  
  
  "Kulungile," ehlebela. "Ngiyajabula. Ngolunye usuku ngizokutshela konke ngezinto ezinonya nezihlazisayo umalume angenza ngazenza kubantu bakubo... izingulube ezisebenza kuye, ezimkhulekelayo, zazinjengokungathi Ziyi-naga, unkulunkulu. Unirad wayekufanelekela okubi nakakhulu, ngiyakuqinisekisa.
  
  
  Kungaleso sikhathi Kuphela Lapho Ureva abonakala esezophelelwa amandla, ubuso bakhe bubonisa imizwelo enamandla. Wayithatha ngokucophelela wayithatha. Wayethuthumela. Wayibamba eduze, wayithinta entanyeni ngokwanga okulula. Ngokushesha, nganginethemba lokuthi, nesikhathi sasizofika nathi, isikhathi lapho kungekho muntu owayezophazamisa. Kodwa manje kwadingeka ngihambe, futhi lapho ngimshiya ngokushesha, kwaba ngcono.
  
  
  Wezwa ukukhathazeka kwami futhi wasuka kimi.
  
  
  "Ngambuza. "Sikuphi?"Iyini idolobha eliseduze?
  
  
  Wathi: "ngizokutshela konke". "Kodwa okokuqala kumelwe ungibophe, kungenjalo umalume uyokwazi ukuthi ngikusize ukuba ubaleke futhi ngivumele ubaba afe."Cishe naye uzongibulala.
  
  
  Waya ukuyothatha intambo, futhi yena, wakhomba esihlalweni. Khona-ke, lapho echaza konke engangikudinga ukuze ngikwazi, intambo yakhe esongwe okhalweni nasemaqakaleni, ngifuna indawo ibukeke njenge-estestvenno.
  
  
  Umkakhe wamtshela kafushane ukuthi yayiyini injongo yomsebenzi wami; umkakhe wayengathenjwa nguhey, manje njengoba ayesengumngane obalulekile. Kodwa ngangingafuni ukumfaka engozini.
  
  
  Futhi lapho ngiqaphela ukuthi uyangidinga, mhlawumbe ngaphezu kwalokho engangikudinga, ukungabaza kokugcina kwanyamalala, kwavulela ithemba eliphelele kunawo wonke.
  
  
  Le ntombazane yachaza:" i-Agra iqhele ngamakhilomitha ambalwa nje". - Just ngaphandle villa, landela umgwaqo main: kuyokuholela ngqo emzini. Kufanele sihlangane kulobubusuku: ngizozama ukuthola ukwaziswa okwengeziwe. Ngawe.
  
  
  "Kithina, usho ukuthi. Ngenxa yokuphila nensindiso kayihlo, " umyeni wakhe waphika imibiko eyavela kwabezindaba.
  
  
  Lapho sekuyisikhathi esimisiwe somhlangano, wathola izindwangu ezithile ekhabetheni lakhe, wamvala umlomo, futhi walungiselela ukuhamba. Waqinisekisa okokugcina ukuthi izintambo zakhe zezicathulo zaziboshelwe ngokuqinile ukuze Angavuseleli Ukusola Kukashiva.
  
  
  Isibhamu sikanirad sasilele phansi. U-Ego wayifaka ephaketheni lakhe langemuva, wabe esebamba ingubo emhlophe emfushane eyayilengiswe ekhabetheni wayigqoka... ihembe eliyisisekelo okungenani elizokwanelisa izidingo zami eziphuthumayo.
  
  
  Ureeva waphenduka. Izinyembezi zaqala ukumanzisa ngezinduku. Wangicela ukuba ngibuye, ukuze ngimtshele ukuthi konke kwakuyoba ngcono kakhulu; kodwa okuthile kwangimisa, mhlawumbe ukwesaba ukungaphinde ngimbone. Yena, wacabanga Ngoreeva Singh, kodwa into yokuqala eyafika engqondweni kwakuwumuzwa womenzeli WE-AX. Angase amdumaze Uriva, kodwa angikwazanga ukudumaza uhulumeni wami nokwethenjwa okwangibeka kimi... akukhona lapho izigidi zabantu zisengozini ngenxa yamaphupho angenangqondo, ukuhlela kobugebengu okwenziwa umuntu ohlanya.
  
  
  
  
  8
  
  
  Izaga zilula ukuzisebenzisa ngoba ziveza amaqiniso avamile ngokufingqiwe: zivumelana kalula nazo zonke izinhlobo zezimo. Okwafika engqondweni yami lapho Ureeva Singh emshiya yedwa elabhorethri, neqoqo lakhe lezilwane ezihuquzelayo ezinobuthi nomzimba ongathandeki womlindi olele kuwo, kwaba: "Lapho lina, akudingeki ukuba umanzi."
  
  
  Izenzakalo azizange zenzeke kancane; ngokoqobo zafika zangishayisa nazo imvubu njengoba yafika Enew delhi ezinsukwini ezimbili ngaphambili. Phakathi naleso sikhathi esifushane, ngemva kokuzibuza ngokuphindaphindiwe ukuthi ngangilandela yini isicupho esasizongiholela endaweni engafinyeleleki, Ushiva wakwazi ukungidonsela emgodini wakhe. Kwakungelula ukuhamba, futhi angizange ngimbone Ushiva ongaqondakali... inkosi yokugcina Kahaksha nobuchopho Becobra. Kodwa ngithole ubufakazi obanele bokuzikholisa ukuthi lokhu akuyona inganekwane. Umuntu wayekhona, nakuba sasingahlangani ubuso nobuso.
  
  
  Ngokushesha noma kamuva, lokho kwakuyokwenzeka, futhi, kudala ngaphambi kokuba azi ukuthi kunento engingayisho kuye. Kodwa manje kwadingeka ngifike E-Agra ngaphambi kokuba yena noma i-ego yegorila bathole ukubaleka kwami, ngaphambi kokuba babheke esitokisini futhi basithole singenalutho ngaphandle kwezinyoka ezinhlanu ezithukuthele.
  
  
  Umnyango wawuvuleka ungene egcekeni elincane elinezindonga zomhlabathi ezishaywe. Ngaphandle kwendlu Kashiva, wezwa imisindo ephansi, ekhulayo ye-hoopoe. Umusho othi " Poo ... upoo...i-poo " yathathelwa indawo i-alamu eyayibonakala ibonakala kuyo yonke imicabango yami, kuyo yonke inhlangano. Ngawela umhubhe omncane, futhi ngesikhathi esifanayo, kwazwakala izwi emoyeni, liphindaphinda kulo lonke uhlangothi lomhubhe.
  
  
  "Unirad?"Wenzani lapha?"Uyazi ukuthi akathandi ukulinda...
  
  
  Kumelwe ukuba kwakunguranjit noma Ugurnek, cishe owokuqala, njengoba ubuso Bukagurnek babusaboshwe ngamabhandeshi. Wathola ukungabi nesineke ezwini lendoda, futhi wagxumela phansi egcekeni ephasishi njengoba ushaggy esondela kimi. Ngabheka Phezulu ngabona Uranjit. Ihembe lika-Ego lalivulekile esifubeni, futhi igarrote ayeyigqoke entanyeni yakhe yayikhipha ukukhanya kwensimbi. Umndiya wangqongqoza emnyango waselabhorethri, futhi akazange alinde ukuba i-ego yakhe iphendule.
  
  
  Eguqa kabili, wagijimela kwelinye iphaseji, wangena ohlotsheni oluthile lwe-labyrinth. Ngacabanga ukuthi wayesevilla, futhi ngokuvamile ivilla inomnyango noma ngaphezulu. U-Ee wayithola ngemva komzuzu. Wavula umnyango omkhulu wokhuni owawugcwele izinto eziyinkimbinkimbi futhi wacwayiza, ezama ukuzivumelanisa nokukhanya kwelanga lasekuseni.
  
  
  Kubonakala sengathi igceke lalizungezwe Ngokuphelele indawo ethile Yasemedithera. Amaqabunga aminyene, izihlahla eziqhakazayo, izitshalo ezicebile. Kusobala ukuthi Ushiva akazange agodle izindleko zokukhiqiza umfanekiso ofanayo wekona lendawo yasemaphandleni evundile eningizimu Yefrance.
  
  
  Evala umnyango kancane, wagijima ehla ngomgwaqo onamadwala owawuqala njalo ntambama ebusweni obuseceleni. Le ndlela ihlangana nesixuku esiqinile sezihlahla zomjunipha nezihlahla, ezihlotshiswe kahle futhi zilungiswe kahle. I-alamu evamile yayingakaqhumi, futhi ngokuqinisekile eyakhe yayingeke ilinde ukuba iqhume. Ukubheka ihlombe lami ngokushesha kwaqinisekisa Ukuthi Uranjit wayengakabi naso isikhathi sokuxwayisa abanye.
  
  
  Kodwa ngangazi ukuthi kwakuyindaba yemizuzu embalwa. Ngangingakwazi ukuthola isango lethu, sasingenayo enye indlela ngaphandle kocingo oluzungeze izihlahla. Wacindezela ikhanda nentamo yakhe emahlombe akhe futhi waqhubekela phambili, ecindezela eceleni umgoqo owawuzungeze amagatsha ngeminwe yakhe engenalutho. Yayenza umsindo omkhulu kunehhotela, kodwa le ndawo Erussia isivele iphenduke inhlekelele kusukela ekuqaleni, futhi ngisho namanje izinto azibi ngcono.
  
  
  Amagatsha angikhumula izingubo zami, angishaya ubuso namehlo. Ngezwa ukunyakaza okuncane ngemva kwami, ukudideka kwamazwi kukhula ngokucacile. Eyakhe yaqhubeka idlula emagatsheni futhi ekugcineni yakhululeka; Eyakhe yayimi emaphethelweni omgwaqo onothuli owawuholela eduze kwendlu.
  
  
  Ngangingenaso ngisho nesikhathi sokubamba umoya wami. Wagijima, ekhahlela amafu othuli ngesinyathelo ngasinye. Umsindo omncane womculo othulisiwe wawuzwakala phambi kwami njengoba ngangilandela umsindo, nginethemba lokuthi wawuvela elolini noma eveni eyayisendleleni eya E-Agra.
  
  
  Uma ngikhumbula kahle indawo yayo, I-Agra yayiseduze Nenew delhi cishe amahora amathathu ngemoto futhi yayisaziwa nangokuthi indawo Lapho kutholakala Khona Itaj mahal. Uma ukuvakashela umuzi kwakungeyona ingxenye yezinhlelo zami, khona-Ke ushiva wayenguye.
  
  
  Yena, waphuma emgwaqweni omkhulu. Yayiminyene ngendlela emangalisayo, iyindlela enama-web enethrafikhi eya kuzo zombili izinhlangothi. Isikhathi sezimvula sasiqala ezinyangeni ezimbalwa, ngakho umgwaqo wawungenalutho futhi ungenamuntu, unothuli olumnyama olufanayo. Izihlahla eziwohlokile zazigcwele emaceleni omgwaqo, futhi izimpungushe zazimile emagatsheni asontekile, zidla izidumbu ezesabekayo, ezingenamakhanda.
  
  
  Ureeva wayengenaso isikhathi sokunginika iziyalezo eziningiliziwe. Ngabheka phansi emgwaqweni kuzo zombili izinhlangothi, kodwa kwakungekho lutho olungangibonisa indlela eqondile eya E-Agra. Wacindezela ilanga elikhanyayo, futhi ngemva kwesikhashana wabona umkhaya othile uhlangene eduze komlilo omncane ngakolunye uhlangothi lomgwaqo.
  
  
  Abantu abadala ababili nezingane ezine bangibuka nginelukuluku elingagqokile. Wanquma ukuthatha ithuba futhi wagijima wawela umgwaqo, wama ngokuzumayo lapho efika eqenjini. Indoda encane eyayigqoke kuphela endaweni okhalweni yaphakamisa ubuso bayo ukuze ingibheke ngaphandle kokuzama ukuma. Kumelwe ukuba wayemncane ngeminyaka eyishumi kunami, kodwa ubuso bakhe obunemibimbi, obucwile bamenza wabukeka emdala kakhulu.
  
  
  "Ingabe u-Agra?"Ngabuza lapho sekutholakale ukuthi akekho owayebazungezile owayekhuluma isingisi. Wakhomba emgwaqweni futhi waphinde wabuza: "Agra?"
  
  
  Umama nobaba bashintshana ngokumangala, futhi izingane ezimbili ezinezingane ezine zaqala ukudonsa amabhulukwe ami. "Baksheesh, baksheesh!"le ntombazanyana, ihamba-ze ngokuphelele, iphindaphinda, idonsa umlenze wami webhulukwe ngesandla esisodwa futhi ikhomba emlonyeni wami ngesinye. Izwi lika-Ego elincanyana, elikhonkotha laqhubeka linxusa.
  
  
  E-villa, bathatha ijazi lami kanye nesikhwama sami semali nemali engangiyigcine ephaketheni lami elingaphakathi, ngakho konke enganginakho nami kwakuyimali encane engangiyithole Kureeva. Lena enye inkinga ongayifaka kwabanye. Nokho, wathola uhlamvu lwemali lwethusi walubeka entendeni yesandla somntwana olambile.
  
  
  Wathi: "u-Agra, ebheka ngeso lengqondo uthango olwalufihle indlu. - Itaj Mahal...
  
  
  "Ah, Isahib, Itaj mahal! le ndoda yathi. Wayesalokhu ehlezi phansi, kodwa waphakamisa isandla sakhe esinamathambo ukuze angibonise indlela, ngakwesobunxele sendlu.
  
  
  Waphinde wagijima, ezwa ubuhlungu obukhulu emathangeni akhe. Ngangithemba nje ukuthi imoto, inqola, noma enye imoto yayiyodlula emimmo ukuze ingisize ngifike E-Agra. Kodwa esikhundleni semoto noma iveni, ngezwa umsindo owangibuyisela ngokushesha ekuxubeni kwezenzakalo ezazenzeke ngobusuku bami bokuqala Enew delhi. Kwakungukukhwehlela, bese kuba ukubhonga kwesithuthuthu ngemuva kwami.
  
  
  Wayelokhu egijima, ephenduka njalo. Ukusuka endleleni manje eyayizungeze i-villa, isithuthuthu esinabantu ababili ababesemkhunjini saphuma saya emgwaqweni omkhulu; amakhanda e-ih ayesongwe ngezigqoko futhi ayebheke kimi. Isibhamu sikanirad, ayesigcina ephaketheni lakhe, samthatha.
  
  
  Kwakuyi-Astra. 32, ekwazi ukushaya noma iyiphi inhloso engaba amamitha amaningana. I-Astra yenza izibhamu ezifanayo Nezibhamu Zecolt nehotel lindner (ezibiza kakhulu), futhi isebenzise i-ih kaningi esikhathini esedlule. Kodwa lapho eyeka ukukhomba nokudonsa inhlamvu, waqaphela ukuthi isibhamu sasingenalutho. Waphonsa isibhamu emuva ebangeni lebhulukwe lakhe futhi waphinde wagijima, ngisho nalapho isibonakaliso sendiza sisuka kimi ngamasentimitha ambalwa, futhi isiqeshana segxolo sindiza sisuka esihlahleni izinyathelo ezimbalwa ngakwesobunxele sami.
  
  
  Noma ubani owayedutshulwa wayezijwayeza futhi eqeqeshwe iso. Ngaqala ukugijima ngama-zigzag, ngifuna indawo yokukhosela eyayingangivumela ukuba ngiphume emzileni, ngigweme izinhlamvu ezazinetha njengamantongomane. Esinye isibhamu, futhi kulokhu ugawk wangigwaza ehlombe lami langakwesokudla. Emamitha angamashumi amahlanu ngaphambi kwakhe, wabona indlu eyakhiwe ngokhuni enensika yentuthu emnyama iphuma eshimini layo lezitini.
  
  
  Ngangingazi ukuthi kuyini, kodwa ngangilokhu ngigijima sengathi angisoze ngagijima ekuphileni kwami. Ibhayisikili lanciphisa ibanga, kodwa uthuli olwaluphuma emgwaqweni lwenza kwaba nzima ngomshayeli ukubona, ngakho-ke imoto yayishayela ngesivinini esiphezulu. Wasebenzisa leli thuba futhi wagijimela egcekeni elaligcwele udoti, kuyilapho omunye wala madoda amabili eyala umngane wakhe ukuba ayeke futhi aqhubeke ehamba.
  
  
  Kumelwe ukuba kwakunguranjit Nogurnek, ngacabanga, nakuba ngangiqiniseka Ukuthi Ushiva wayenabaqaphi abangaphezu kwababili. Umnyango wokhuni wawuvuleka eceleni kwesakhiwo; umnyango wawulenga kwelinye lamabhande awo agqwalile. Wagijimela ngaphakathi, futhi iphunga elibi legazi nemfucumfucu yezilwane lagcwalisa izimbobo zakhe zamakhala.
  
  
  Ngangisendaweni yokuhlatshwa, futhi ngazizwa sengathi ngangibuyele emuva ekhulwini leshumi nesishiyagalolunye. Amahindu awadli inyama yenkomo, Amasulumane ayadla. Ukwehla kwezinkomo, ukukhala okungenasineke kwezinselo zezinkomo, nokugqolozela okwethusayo kwamadoda ayelungiselela ukubulala izinkomo kwabonisa ngokucacile ukuthi ngangize endaweni engafaneleki neze ukucasha.
  
  
  Amadoda aqala ukumemeza, ephakamisa isibhakela sawo. Wayengumvakashi ongamenywanga owayengenandaba nezilwane okwakudingeka zibulawe. "Ngiyaxolisa, bantu," ngakhononda, ngigijimela phakathi kwezinkomo ezimbili ezinkulu ebhodweni eligcwele igazi elaliholela ngqo ekukhucululweni kwangaphandle.
  
  
  Iphunga lalanele ukuba liguqule isisu sanoma ubani; wayefunwa ukuba amise iziqhwaga Zikashiva. Umoya wawunuka inyama ehlatshiwe nokwesaba. Uscott wayethukile, izinyawo zakhe zishaya phansi. Ngemva kwami, ngezwa amazwi akhe eshintshana ngolimi engangingaqondi. Khona-ke umsindo wezinyathelo ezisondela kimi, nomsindo wezilwane.
  
  
  "Ucarter! Uranjit wamemeza. "Sifuna nje ukukhuluma."Ushiva ufuna ukwenza isivumelwano!
  
  
  Wacabanga ukuthi kwakuyinto enhle ukuthi ukuphila kwami kwakungasizi ngalutho kuye...
  
  
  Izilwane, ngokuvamile ezazingaboshelwe, zazisongela ngokubaleka ndawonye. Naye wayivumela. Ukuchotshozwa umhlambi wezinkomo ezethukile eziqhutshwa umuzwa wokuzivikela. Yiqiniso, kwakunomuzwa ofanayo ngaye. Ngakho ngaqhubeka ngigijima, futhi ngashaya ikhanda lami ngesiswebhu, ngigxuma ngisuka ezitebhisini eziseduze kwendlu yangasese.
  
  
  Ukubuka kwaletha umchamo wegazi, umquba, nomchamo owafaka amabala emabhulukweni ami. Wagijima waya esikhungweni esifile, ekhala ngemuva egumbini elikhulu, lapho sasingakwazi khona ukubona amafasitela, sasingakwazi ukubona iminyango.
  
  
  Wayefuna okuthile okwakuzonginika imizuzwana embalwa yesikhathi esiyigugu. Wakhwela emaphethelweni ebhodwe wabamba imfoloko ayeyibone phezu kwenqwaba yokudla. "Ucarter! Izwi laphinde lamemeza. "Konke sekuphelile, sahib!
  
  
  "Akunjalo ngempela! Ngaphendula ngokuzwakalayo, ngibambe ifolokhwe njengomkhonto.
  
  
  Uranjit waphinde wadutshulwa, kodwa ngesikhathi esifanayo, izinsimbi ezine ezicijile ze-pitchfork zangena esifubeni se-emu. Ithuluzi eligqwalile lamphonsa kanzima ngangokunokwenzeka. Manje wayemi enganyakazi, ebuka Umndiya osemusha ehlehla, umlomo wakhe uvulekile, izandla zakhe ziboshelwe emgodini wokhuni wesikhali.
  
  
  Ugurnek, owayemi ngemva komngane wakhe, wangishaya indiva ngokuphelele, egqolozele izinhlayiya ezine zegazi ezafafaza isilonda. Wazama ukukhulula i-pitchfork, kodwa Uranjit waqhubeka ekhala, ukukhala okubuhlungu okwakuya kuba buthaka ngomzuzwana.
  
  
  Kwakungukukhala kukaranjit okudabukisayo, ukukhala kwentukuthelo nokuhlupheka njengoba Ugurnek ezama ukudonsa ifolokhwe esifubeni sika-ego, ethumela izinkomo, zonke eziyishumi nambili zazo, zigijimela ngokungenangqondo emgodini omncane oya emgodini wokukhuculula amanzi. U-Ih wamuzwa eshaya, eshaya izinyawo, ekhala; yena, wagxuma waphuma waqala ukukhasa ebheke emgodini.
  
  
  Ugurnek wamemeza, ephakamisa izingalo zakhe emoyeni. U-Ego washaywa emhlane ngezimpondo futhi waphonswa ngokoqobo emoyeni, wafika eduze kwendlu yangasese enkulu. Uranjit wawa phakathi komhlambi wezinkomo owawuhlanya. Ukububula kokugcina kobuhlungu kwaphunyuka ezindebeni zika-ego njengoba izandla zakhe zavuleka futhi zavalwa ngendlela eyisimanga yokulingisa isibhakela.
  
  
  Khona-ke umoya onamandla wezilwane wangihlanza izihlathi futhi ngagijimela phansi emgwaqweni, ngihlale ngishaya udonga ekugcineni kwendlu yokuhlatshwa. Engcolile futhi enuka kabi, enobuso obuvuvukele obugcwele igazi nokujuluka, akumelwe ukuba wayengumuntu omnandi", esho njengoba ephuma emgwaqweni, eshiya ngemuva lesi senzakalo sobuhlungu obukhulu.
  
  
  Ngangingaqiniseki ukuthi kwenzekeni Kumandiya amabili. Cishe ugurnek wayesaphila, kodwa nganginethemba lokuthi amanxeba kawil ayezomqeda unomphela Uranjit. Ngaphansi kwezimo ezihlukahlukene, ngaba nomuzwa wokuthi ngangenze umsebenzi omuhle.
  
  
  Abantu ababesendaweni yokuhlatshwa kumelwe ukuba nabo babeyizakhamuzi Zikashiva. Kwakungadingeki alinde ukuba bavele ukuze baziphindiselele kubangane babo. Ngaqala ukuhamba ngibheke emgwaqweni, ngizibuza ukuthi ngingamenza kanjani umuntu angigibele, angcolile kangaka.
  
  
  Umimmo wadlula Emfuleni omdala. Wayesendleleni eya E-Agra, kodwa kwakungasizi ngalutho ukuba bayeke. Ngabona ubuso bakhe obomvu njengethusi, bese imoto inyamalala efwini lothuli elaliphakama njengoba lidlula emimmo.
  
  
  Wayelokhu ehamba, ezimisele ukungayeki.
  
  
  Ngangidinga indlu yangasese ehlanzekile, Amasweden, imali nezibhamu. Ngokwazi kwami, uhulumeni WASE-US wayengenayo i-consulate yethu, ithimba lethu E-Agra. Leli dolobha laliseduze Kakhulu Nenew delhi. Kodwa mhlawumbe wayengathola lokho engangikudinga ehhotela.
  
  
  Futhi noma kunjalo, kwakudingeka akwenze. Kwase kudlulile kakade emini, futhi ngaba Nesikhathi Norhea ngalobo busuku. Kwakusenezinto eziningi okwakudingeka zenziwe, ngakho wathatha ijubane. Ureeva wathi i-Agra hall iqhele ngamakhilomitha ambalwa kuphela kule ndlu.
  
  
  Kungakhathaliseki ukuthi kwakungamakhilomitha ambalwa noma cha, kwakuwuhambo olukhathazayo ngaso sonke isikhathi. Ilanga lasemini lashaya ikhanda lami ngokungenasihe, futhi isibhakabhaka sasiyindawo eyimpumputhe, engenamafu egcwele ukubonakaliswa okungamanga. Kwathatha cishe imizuzu eyishumi, ingxenye yesine yehora, ngaphambi kokuba inqola ime kimi. Kwakuyinqola eyayibhidlikile eyayidonswa yizinkunzi ezimbili ezincane ezazithwele inqola egcwele utshani.
  
  
  Waphakamisela umshayeli, umlimi onezintshebe ezimpunga owaphakamisa izintambo futhi wadonsa inqola waya emgwaqweni. "Ingabe ukhuluma isingisi?"Ngabuza umlimi.
  
  
  Wathi:" amanzi ahlanzekile". "Hhayi Isingisi...
  
  
  Waqale wamkhomba ngomunwe, wabe esezikhomba yena. "Ingabe u-Agra?"Ngambuza. "Ingabe u-Agra?"
  
  
  "Ingabe u-Agra?"phinda umlimi, ephakamisa isandla sakhe kusuka kolunye uhlangothi kuya kolunye ngesenzo esisho ukuthi "Yebo"ngolimi lwendawo yonke.
  
  
  Wanqekuzisa ikhanda ngamandla futhi wakhwela enqoleni phakathi neseine. Indoda yangihleka, yangibonisa amazinyo nezinsini zayo zigcwele i-paan. Wabe esekhulula izintambo futhi izinkabi zaqala ukuhamba kancane, okwakusengcono kunendlela ende yokuhamba.
  
  
  Walala, ekhungathekiswe ukuzamazama nokugingqika kwenqola. Ngangidinga ukulala, ngisho noma kwakuyihora elilodwa kuphela. Kodwa imicabango yami yaphazanyiswa ukubhonga okuphikelelayo, ukubhonga okwakukhula kakhulu njengoba inqola yayigingqika emgwaqweni onelanga.
  
  
  Eqaphile ngokwemvelo, waphindela emuva. Uthuli lwalukhuphuka kude, amafu amancane esihlabathi esihle efihla umthombo womsindo ayewuzwa. Angifuni ukuthatha izingozi ezingadingekile, ukuze ngingasithikamezi ngokuphila kwami, impumelelo yethu emsebenzini, ukugxumela kwakhe ngokushesha otshanini obunephunga elimnandi, enqwabelana kakhulu phezulu ukuze azenze angabonakali.
  
  
  Ngangingakwazi ukuthola ukuthi yini eyayizofika. Wabheka ngaphandle ebusuku ngeveni yokhuni, elalele umsindo oqhubekayo wezinjini eziningana. Futhi lapho ebona ukuthi kuyini, waminza ekujuleni kotshani futhi wabamba umoya wakhe.
  
  
  Lezi kwakuyizinto ezintsha, kodwa kusukela ngaleso sikhathi kuqhubeke, u-ih akakwazanga ukumkhohlwa. Amadoda amathathu, wonke Angamasikh Angamandiya... iqembu elinemoto elalithunywe Ushiva ukuba lingithole futhi lingizingele, lingibulale, noma lingibuyisele endlini, lilindele imiyalo yokugcina yomholi Omkhulu. Badlula izinqola zezinkunzi zikamimmo; zonke izithuthuthu ezintathu zaya e-Agra.
  
  
  Ukube Nje Uhawk ubengangibona manje, ngacabanga.
  
  
  Wayengcolile, engenamali, ehlome kuphela ngesibhamu esingenalutho, nolwazi lwami nge-taekwondo ne-karate. Kwakungenzima ukubikezela, uma ukwahlulela kwami Ushiva kuyiqiniso, ukuthi usuku oluzayo luyoba nokucindezeleka
  
  
  
  
  9
  
  
  Ngafika E-Agra ngemva kwehora, futhi iveni yangishiya emaphethelweni omuzi. Imigwaqo enothuli, imigwaqo eyindilinga, i-labyrinth yemigwaqo eyayibonakala sengathi yenziwe ngokukhethekile ukuze idide isivakashi esivamile. Ngemva kokuthola ukwaziswa okuthile, wazithola ephambi kwehhovisi Le-American Express.
  
  
  Akukhona ukuthi isimo sami sasihlekisa ngokukhethekile, kodwa sangenza ngahleka. Izwi lakhe lihluke kakhulu emfanekisweni wesivakashi esivamile Sasemelika, esingenayo ipasipoti futhi esingenamali, ngaphandle kwama-rupee ambalwa Ureeva anginika wona ngaphambi kokuba ngiboshwe.
  
  
  Ngacabanga ngokuqasha imoto bese ngibuyela Enew delhi, kodwa kwakuyothatha okungenani amahora ayisithupha, futhi ngangingenaso isikhathi esanele. Kwakudingeka ngixhumane Nohawk futhi ngilungele ukuhlangana Noreeva kamuva ngalolo suku. Ngakho Unick Carter, ongcolile, onamahloni, oklwebhekile, futhi onegazi, wavala amahlombe akhe, waphefumula ngokujulile, futhi wangena emnyango wesakhiwo esihlanzekile esasiwukuphela kwethemba edolobheni elingaziwa futhi kimi sasiyisitha esibi.
  
  
  I-Agra ayiyona idolobha elikhulu. Amadoda amathathu ahlomile ayehamba ngezithuthuthu ayengashaya lonke idolobha ngokushaya kwenhliziyo. Kwakusondela phansi ekhanda lami lapho engena esakhiweni sabamhlophe futhi ecela ihhovisi lomphathi.
  
  
  Ngake ngaba sezimweni ezinzima ngaphambili, kodwa kuseduze nokuhlekwa usulu. Ngaphandle kwamapeni, ukuthenga izikhali noma izingubo, noma ukuqasha imoto, ngangingeke ngikwazi ukukhetha ukubhekana neqembu likashiva no-Ego le-gorilla. Ipasipoti yami, imali, nezinto zami kwakuphephile egumbini lehhotela Enew delhi; kodwa mina sonke Sasise-Agra, eqhele ngamahora amathathu ngemoto ukusuka enhloko-dolobha.
  
  
  Lapho nje engena esakhiweni, kwafika unogada ofake iyunifomu emnyango wami. Kuthiwa nguye owayengeke asole lo muntu ompofu, ikakhulukazi lapho ebona ukubonakaliswa kwakhe esibukweni ekhala... isithombe somuntu ongcolile futhi ongenamakhaya.
  
  
  "Ngifuna ukubona umphathi," kumemezela unogada. "Kwaba nengozi.
  
  
  "Umqondisi usemhlanganweni, akakwazi ukuphazanyiswa ,' pucka hippie.'.. le ndoda yaphendula, yangihlambalaza.
  
  
  Kulungile, nganginuka njengezimbuzi, futhi kwakungafanele abe imodeli, kodwa ngangingenayo inhloso yokuma lapho futhi ngiphikisane nonogada... Akukhona lapho konke, kuhlanganise Ne-American Express ,kwakungase kube yincithakalo ukube Ushiva wayenze izinhlelo zakhe.
  
  
  "Anginandaba nokuthi useseshini", waqhuma ethukuthele. "Lokhu kuyisimo esiphuthumayo. "Futhi waqala ukucasuka lapho omunye Ustahl engicindezela ngasodongeni, ehlose ukungiphonsa ngaphandle komgwaqo. "Awukwazi ukuphatha indoda enjalo!"Ngamemeza, ngigaya amazinyo ami.
  
  
  Unogada wafinyelela esikhwameni sesibhamu sakhe sokusebenza. Iphutha inombolo yesibili. Angithandi i- "hooligans" futhi angithandi ukucindezelwa. Ngakho, ngesandla sakhe esisheshayo nangokukhahlela inso, wathumela indoda ende ukuba ihlale phansi emarble elicwebezelayo. U-Odin po klerkov wabheka phezulu wagxumela ezinyaweni zakhe.
  
  
  "Asikho isidingo sokukhathazeka," Kuqinisekisa U-Ego. "Ngandlela-thile, umphathi wami unenye... Futhi ngidinga ukukhuluma naye ngebhizinisi. "Ngokushesha ."Ngeke ngihlale lapha ngilinde osebenza naye" - ngakhomba isibalo somlindi - " ukuze nginqume ukuthi uyathandeka yini emphakathini noma cha.
  
  
  Kumelwe ukuba kwakuyithoni yami yezwi noma ukushesha unogada amxosha ngakho, ngoba unobhala osemusha wanqekuzisa ikhanda ngokushesha futhi wagijimela emgqeni wamatafula. Ngangimi nginganyakazi ehholo, ngimomotheke ezindebeni zami, ngilungele ukuphuma ngizungeze mina futhi uma ngingenzi lutho ngomzuzu.
  
  
  Umabhalane Wayengumhindu, kodwa indoda eyangiphakamisela isandla yayingummelika, umfana omude, omncane owayemdala kunami ngeminyaka embalwa. Wayebukeka engakhululekile egqoke isudi yakhe enezintambo, engenasici, kuyilapho izingubo Zamasweden zazingcolile futhi zonakele.
  
  
  "Yini engingakusiza ngayo?"wangibuza, wangibheka phezulu naphansi.
  
  
  "Kungcono ukungakhulumi obala", Kusho U-Ego.
  
  
  "Ngithethelele? wathi, ngokumangala.
  
  
  "Ngiphakamisa ukuba uye ehhovisi lakho. Ngisebenzela uhulumeni, uhulumeni wakho. Inkonzo Eyimfihlo Ekhethekile.
  
  
  "Inkonzo eyimfihlo?"Uclera waphendula ngokuhleka . "Woza, ufuna ukuhlekisa nami kuze kube !ade! Kuyini lokhu, ihlaya?
  
  
  "Akukho ukuhlekisa . Futhi uma ungangifuni ehhovisi lakho, kuyodingeka ngizimele. Kodwa angifuni ukukulimaza...
  
  
  Unogada wasanguluka waqala ukuhamba ngathi. Waqhubeka ebheka emehlweni omabhalane, enethemba lokuthi wayezovuma. I-ego yesimo yayimqonda: ngokwazi kwakhe, wayebhekene nendoda ehlanya eyayikhungathekile futhi inuka kabi.
  
  
  Wabheka kude nami futhi wabheka unogada. Wanqikaza isikhashana, ekugcineni wangibheka emuva futhi wanqekuzisa ikhanda kancane. Angazi ukuthi kuyini, kodwa ngiyakuqinisekisa ukuthi angikwesabi", esho ngezwi elicindezelekile.
  
  
  "Ungesabi muntu ngaso sonke isikhathi. Phela, usengumthengi, nakuba incwadi yami yesikweletu isesenew delhi.
  
  
  Wamlandela emgqeni wamatafula wangena ehhovisi elincane elenziwe ngamapulangwe, isigayo esincane sodonga ezwenikazi Lasendiya. Wabuka igama elaliqoshwe etafuleni, wahlala phansi esihlalweni sesikhumba, wasusa umphimbo wakhe, futhi waqala ukuxoxa indaba yakhe kusukela ekuqaleni.
  
  
  Akazange akhulume ngegama Likashiva, akazange asichaze ingqikithi yomsebenzi wakhe, us ubuhlobo bakhe NO-AXE. Wazethula kuye njengenxusa legatsha elikhethekile LE-cia, ehhovisi elalingase libe nencazelo ethile kakhulu kumqondisi. Ngachaza isimo sami ku-emu, ngiveza ukuthi imibhalo yami nemali yami kwakusenew delhi nokuthi indawo yami Erussia yayingangivumeli ukuba ngibuyele enhloko-dolobha, mhlawumbe izinsuku ezimbalwa.
  
  
  Lapho ngiqeda indaba yami, kuhlanganise nokuthi kungani ngazethula njengomuntu ongenamakhaya, umphathi wayefuna ukwazi igama lami futhi wahlola ukwaziswa esebenzisa i-computer eseduze nedeski. Ngokuvamile ngiba nekhono lokukhumbula izinombolo, kodwa angikaze ngizikhathaze ngokukhumbula inombolo yami yamakhadi. Ngakho ngavele nganikeza Umnu.reynolds, umphathi, igama eligcwele Elinekheli Ewashington elalisekhadini.
  
  
  Ngezinye izikhathi, ezikhumulweni zezindiza, ngithenga" izincwadi zobunhloli " noma zezinhloli, ukufundwa okuthakazelisayo okungisiza ukuba ngiphumule futhi ngikhulule ikhanda lami. Kodwa angikaze ngikwazi ukuthola isimo esifana naleso engizithole ngikuso. Ubani owaziyo, amaqhawe ezincwadi ayehlale enemali enhle kakhulu ayeyithola ngezimali ezihlukahlukene, ayengakaze aphelelwe amapasipoti ethu, izincwadi zethu zobunikazi, izikhali zethu. Kodwa wayengeyena umlingiswa oyinhloko encwadini eyimfihlakalo.
  
  
  Konke okwenzeka kimi kwakungokoqobo " ngempela."Ihhovisi Le-American Express lalingokoqobo, njengedolobha Lase-Agra. Konke okwenzeka kimi uqobo. Wayebuka Ureynolds eduze njengoba ayefunda idatha yekhompyutha. Ukube wayengangisizanga, ngabe ngimfake entanyeni yami. Easy futhi elula.
  
  
  "Kulungile, Mnu. Carter, awuyena umoya", ekugcineni kusho Uraynes Ngemva kokufunda ukwaziswa. "Futhi ungumuntu omatasa, futhi, ngingase nginezele. Ingabe nawe uye wahamba echibini elingaphandle? Kwavela ukumamatheka ebusweni bakhe, wabe esexolisa ngendlela engaphathwa ngayo.
  
  
  "Okungenani ungumuntu ongalalela", ngishilo. - Lokhu kuyimfanelo abantu abaningi abangenayo njengamanje.
  
  
  "Ngiyesaba ukuthi yilokho kuphela," evuma. Wanginika ugwayi futhi wangibuza ukuthi ngingathanda yini ukuhlanza endlini yakhe, futhi wabiza Ujean ukuba athumele umshayeli ukuba angilande.
  
  
  Wayekwazisa lokho, kodwa wayengafuni ukumnika inkinga. Lapho abantu abambalwa ayebadonsela kulokhu, kwakuba ngcono kuwo wonke umuntu. U-Ego wambonga ngomusa wakhe, kodwa wenqaba isimemo. "Engikudinga kuqala ngamakhulu ambalwa amadola ngemali Yasendiya, uma kungenzeka, nehhovisi lakho lokubiza umphathi wami Ewashington.
  
  
  "Ayikho inkinga", kungiqinisekisa Uraynes. Ngokushesha wasukuma esihlalweni sakhe, ejabule futhi ejabule ngethuba lokubamba iqhaza, nakuba ngendlela encishisiwe, emisebenzini yomlingiswa oyimfihlo nongaphansi komhlaba.
  
  
  Emizuzwini engamashumi amabili kamuva, ephethe ibhulukwe elivuvukele elivela enqwabeni yezikweletu, wayehlezi etafuleni lomqondisi, elinde Uhawk ukuba avuse U-Otto vaults. "Kodwa uyaqaphela ukuthi kungemva kwamabili?"umphathi wami wamemeza.
  
  
  "Ngangicabanga ukuthi awukaze ulale ngaphambi kokuba ulale kathathu."
  
  
  "Amahora amathathu?"Mthungi, akudingeki ngivuke ngineminyaka eyisithupha, Inombolo Yesithathu!
  
  
  Ngangihlale ngingu - # 3 lapho Uhawke ethukuthele; owakhe kwakungunick Noma Ucarter lapho esesimweni esihle. Yiqiniso, Umholi Omkhulu wayengeke angithethelele ngokukhohlwa umehluko wesikhathi Phakathi Kwewashington Nendiya.
  
  
  "Kulungile," ngishilo. "Ngizokuvumela ukuba ubuyele embhedeni ngomzuzu; kodwa ngacabanga ukuthi ungase ube nesithakazelo sokwazi ukuthi kwenzekeni."..
  
  
  - Ngiyazi kahle ukuthi kwenzekeni , " waqhuma. "Sengivele ngikhulume ne-Indian security service. Ngaziswa ngocingo lwakho. Nick, ake singaqali ngendaba efanayo endala. Ngiyavuma ukuthi nganginephutha. Okokuqala, Ushiva akazange abe khona.
  
  
  "Futhi akulungile. Ngithemba ukuthi ushiva ukhona isikhashana...
  
  
  "Ukhuluma ngani?"Uhawk wamemeza. "Ngangicabanga ukuthi usuqedile, ukuthi uzondizela ekhaya."
  
  
  "Mhlawumbe ngesonto elizayo, uma konke kuhamba kahle", ngishilo. Ngatshela Uhawk yonke imininingwane, kusukela emhlanganweni wami wokuqala Nomohan Nogurnek, kuya ekubulaweni Kuka-Anand, kuya emandleni ami Ered Fort, kuya kulokho okwenzeka ngokulandelayo. Lapho etshela I-Emu konke ayekwazi Ngebhokisi, washaqeka ngokoqobo.
  
  
  Ngakolunye uhlangothi zombili zomugqa kwavela u g obukhali? n? urale wadlula izinkulungwane zamamayela ngaphambi kokuba kufike i-rheumatism. Izwi likahawke lithambile futhi lincane ngendlela engenangqondo, kodwa ngangingadingi umhumushi ongitshela ukuthi wayekhathazeke kakhulu. "Manje uyazi ukuthi ngifunani kuwe, Nick...
  
  
  Ngathi: "nginombono ongacacile. "Ibhokisi, akunjalo?"
  
  
  "Ngifuna okwengeziwe."Ngifuna Ushiva Nohaji, uma kudingeka. Futhi angifuni kancane kancane, ingabe lokho kucacile, Nick?
  
  
  - kuhle kakhulu. Its kakade wanquma ukuqhuba isimo ngokuvumelana criteria yakho. Kodwa yini engiyenzayo ngokudla i-heroin? Ingabe kufanele ngiqhubeke ngilwa nayo?
  
  
  "Bhekana Noshiva kuqala. Kungenjalo, ngizoxhumana ne-Indian security service. Yiqiniso, leli bhokisi libaluleke kakhulu.
  
  
  Yiqiniso, yebo," ngakhononda.
  
  
  "Ingabe ufuna ukusebenza wedwa, noma ungathanda ukuba acele Amandiya ukuba angenele futhi akusize?"
  
  
  "Angikaze", ngishilo. "Uma Ushiva esola ukuthi i-Indian security service izophazamisa izinhlelo zika-ego, uzogijimela ezweni lonke ukuze abalekele Echina, futhi ngeke siphinde simthole u-ego. Nokho, okwamanje, angicabangi ukuthi ungibona njengengozi esheshayo, ngakho ngicela ukuba ungakhulumi ngakho lapho ushayela izikhulu Enew delhi ucingo. "Ngikholelwa Ukuthi U-Anand wangenza ngaqonda ukuthi, ngokusho kwe-ego, kwakukhona kanjani 'ukuvuza' kolwazi oluyimfihlo ezigabeni eziphakeme Zenkonzo ye-ego. "Angifuni ukuba omunye wethu andize ngaphambi kokuba ngibe nethuba lokunquma amaphiko e-emu."..
  
  
  "Futhi ukhiphe izimpaphe ze-ego", kwanezela Uhawk.
  
  
  "Yebo, sizothatha ibhokisi kuye.
  
  
  Khona-ke sathola i-cipher, igama eliyimfihlo, ukuze aqiniseke ukuthi wayekhuluma Nonick Carter wangempela, hhayi nezwi le-elekthronikhi, okuyinto enhle kakhulu eyasungulwa usosayensi wase-albania. "Lokhu kuyibhizinisi elibalulekile, Nick. Imoscow yethu, Iwashington yethu ngeke ibuke njengoba Ichina ilungiselela ukudla izwekazi ngaphandle kokungenela kwe-ih. Bayophoqeleka ukuba bathathe isinyathelo kuqala, impi noma bangayi empini. Ngakho-ke...
  
  
  "Kwanele," ngaphazamisa, ngizama ukuhleka, kodwa angikwazanga. - nginokuxhumana ngaphakathi enhlanganweni. Futhi angikwamukeli ukunqotshwa kwakhe.
  
  
  "Yebo, siyazi," Kububula Uhawk. "Yingakho ngingakwazi ukukulahlekelwa obala manje... Futhi angikwazi ukulahlekelwa Ibhokisi.
  
  
  "Noshiva," nganezela. "Masingakhohlwa I-Rheumatism Yasendiya Ku-Alexander Omkhulu... noma ingabe kufanele sithi Uhitler?"
  
  
  "Angicabangi Ukuthi U-Adolfo omdala wayenobuqili noma ezimisele kangako, Nick. Inhlanhla; its ngibheke phambili ukuzwa emuva kuwe maduze.
  
  
  "Shesha, mphathi. Ngiyathembisa, ngokushesha okukhulu.
  
  
  Ngemva kwehora, wamhambisa ekamelweni lakhe lasehhotela, ebukeka ehluke ngokuphelele kulapho engena emahhovisi E-American Express. Ingubo yakhe, amabhulukwe nezicathulo ze-ballet kwaphonswa ngaphandle, kwafakwa izingubo ezijwayelekile zendawo esikhundleni se-ih: ihembe elimhlophe likakotini, amabhulukwe ehlobo, izimbadada zesikhumba. Amasweden Angaziwa. Wageza, wagunda kahle, futhi ekugcineni wagcoba ubuso, izandla nezinyawo zakhe ngengqimba yamanzi anamafutha.
  
  
  Ngenxa yalokho, nganginesikhumba sethusi, futhi lokhu kwakwenza ngikwazi ukuhlangana nesixuku. Abantu bakashiva babefuna Umuntu Wasentshonalanga, futhi uma babengebona abantu abahlakaniphile ngokwanele ukuba bavikele indlela yokuphuma Ku-American Express, babefuna yena, ngakho babengebona abantu abahlakaniphile ngokwanele ukuba bacabange ukuthi ngizoshintsha izingubo zami nokubukeka kwami.
  
  
  Umphathi wekhawunta eyayisegumbini lokwamukela izivakashi ehhotela wayenobuhlakani, nakuba ayehlakaniphe kakhulu kunomlingani wakhe Wasenew delhi. Eqinisweni, engibuka nginelukuluku elingafihliwe (wayengabukeki njengendoda eyayisanda kungena), akazange asikhulume ngokushintsha izingubo zami, ukushintsha kombala okubuhlungu, ukwanda okusheshayo kombala wesikhumba sami.
  
  
  "Kwakufanele athunyelwe ucingo", kusho U-Emu.
  
  
  "Ngiyaxolisa, kodwa asinayo imishini efanele, sahib", ephendula. Khona-ke, ngaphansi kwekhawunta, wakhipha ibalazwe le-Agra elinemifanekiso enemibala yezimpawu zomuzi, kuhlanganise Netaj mahal. "Kufanele uye ehhovisi le-Telegraph Lasegwalior Road. Ungathumela ucingo usuka lapho", ephetha, ekhomba ichashaza ephepheni ngepensela elibomvu.
  
  
  Ngambonga njengoba ngangigoqa ibalazwe futhi ngamisa itekisi yebhayisikili ngaphandle nje kwehhotela. "Eposini Lasegwalior Road", etshela umshayeli. Ngokuqinisekile indlela engikhuluma ngayo yayingafani nombala wesikhumba sami. Umshayeli wangibuka, wangibuka nginelukuluku elifanayo nelomthengisi wasehhotela.
  
  
  Kodwa akazange enze lutho ukuze anelise ilukuluku le-ego yakhe. Ngangingakwazi ukulinda ukuya ehhovisi le-telegraph ukuze ngithumele ucingo kumphathi wehhotela Enew delhi futhi ngibatshele ukuthi ngangingeke ngibuye izinsuku ezimbalwa. Ekugcineni, wanquma ukubiza i-Indian security service ukuba ibatshele ngalokho okwakwenzeke ku-ih agent U-Ashok Anand.
  
  
  Ekugcineni, kwadingeka ngenze imisebenzi embalwa ngaphambi kokuba ngihlangane Noreeva ngineminyaka eyisikhombisa. Ngaphandle kokuchitha isikhathi, umshayeli wetekisi wabhekisa amabombo ehhovisi leposi. Phakathi naleso sikhathi, wayelokhu ebheka nxazonke ngamehlo aqaphile, ikakhulukazi noma nini lapho ebona othile esithuthuthwini.
  
  
  Ngokwazi kwami, abantu Bakashiva babesangifuna, ngakho kwakudingeka ngihlale ngingabonwa ngangokunokwenzeka. Kulungile, umsebenzi wami omusha wokwenza izimonyo nokwenza izimonyo kwangisiza kakhulu, kodwa ngangingafuni ukuthatha izingozi ezingadingekile.
  
  
  "Ingabe Usahib ungumlingisi?"Kuyini?"umshayeli wahamba njengoba ayenyukela ehhovisi leposi Lasegwalior Road.
  
  
  "Abanye abantu bacabanga ukuthi ngingumlingisi... Ngathi.
  
  
  "Khona-ke mhlawumbe usahib ufuna ukunginika i-autograph yakhe.".. Udostal, Umndiya,wabhala igama ngepeni nephepha, emamatheka, ephepheni engalinikwa. Ngabambelela. "Ngiyabonga kakhulu, sahib! umshayeli wamemeza emamatheka ngenjabulo.
  
  
  Kwakungadingeki alinde ukusabela kuka-ego lapho eseyichazi imibhalo. Phela, wonke umuntu uyazi Ukuthi Ujames bond usethathe umhlalaphansi iminyaka eminingana.
  
  
  Umnyango ophakathi nehhovisi leposi wawungenalutho; wangena ngaphandle kokudonsela ukunakekela okuningi noma ukubona ama-gorilla amathathu Kashiva anamasondo.
  
  
  Ngawufaka ngocingo, ngawukhokhela ngamabhange amasha acwebezelayo, base bewufaka egumbini elilandelayo ukuze ushayele izingcingo zasendaweni nezokude. Kwakunomugqa omude phambi kwekhawunta, ngakho kwadlula eminye imizuzu engamashumi amabili ngaphambi kokuba kube yithuba lami lokungena esiteshini sezingcingo kuyilapho opharetha enginikeza umugqa Oya Enew delhi.
  
  
  Nakuba inombolo yehhotela yaphuma ekhanda lami, angizange ngiyikhohlwe inombolo yocingo yomphathi Ka-Ashok. Wayiphakamisa esihlalweni sokhuni futhi wavala umnyango wengilazi owawungemuva kwakhe. Lapho ucingo lukhala, waluthatha futhi ngokushesha wazithola esemgqeni womngane Kahawke Ongumndiya, indoda okuthiwa Upuran dass.
  
  
  I-Indian Secret Service yayingayazi injongo yangempela yomsebenzi wami. Yiqiniso, kwakuwumthwalo we-heroin owawubiza izigidi zamarandi, kodwa akekho owayekhomba umuntu owayelingisa izwi Likahajji.
  
  
  Manje wayengasakhulumi ngisho nangomphathi Ka-Anand. Kodwa Wabatshela ukuthi kwenzekeni kumenzeli we-ego. Njengoba ngangisola, abakasitholi isidumbu. Wanikeza Udass lonke ulwazi oludingekayo, kuhlanganise nekheli lekhefi elisemgwaqweni eduze Nenehru Park Edelhi.
  
  
  "Uthe awunaso isikhathi sokuhlangana No-Anand", Kusho Udass kimi ngemuva kokuthi ngibanikeze yonke imininingwane yokufa Kuka-Ashok. "Kodwa-ke ukhulume nomsizi wami izolo nje, ngicabanga kanjalo."..
  
  
  "Ngiyesaba ukuthi sekuyisikhathi eside kakhulu ukuchaza", ngishilo. "Ngangicindezelekile, uma wazi ukuthi ngiqonde ukuthini...
  
  
  "Cha, angiqondi, Mnu. Carter", kusho Udass ngendlela eyomile. "Futhi angikutholi kumnandi ukuthi ummeli wami ufile."Angiqondi ukuthi kwenzekani; ngolunye usuku usitshela ukuthi awukaze uhlangane No-Anand, ngosuku olulandelayo ufika usitshele ukuthi ubulawe. Lokhu kungenzeka ezweni lakini, kodwa lapha Endiya, sazisa ukuphila komuntu ngaphezu kwanoma yini enye.
  
  
  "Lalela, Dass: angizange ngikubize ukuba ungifundise. Lapho eyakhe ithi ngicwila, eyakhe yayisho ukuthi othile wayefake isibhamu ngemuva ekhanda lami, engiyala ukuba ngisho lokho kanye engangikusho. Ngikholwe, ukufa kommeli wakho kungiphazamise kakhulu. Futhi uma kuyinduduzo, ngikutshela ukuthi umbulali Ka-Ashok ngeke esakwazi ukudlala indima yesigebengu egameni Likacobra.
  
  
  "Ngingakubuza ukuthi ukuphi manje, Mnu. Carter?"
  
  
  "Akakwazi ukukunikeza noma yiluphi ulwazi: okwamanje, noma kunjalo.
  
  
  "Ingabe kufanele ngimkhumbuze ukuthi Inkululeko yakho yokwenza okuthile kuleli zwe ibhekwa njengenhlonipho Kuhulumeni wakho?"
  
  
  "Ngiyazi kahle ukubambisana Kukamadame gandhi.
  
  
  "Ngicela ungitshele ukuthi izizathu zakho zokuza Endiya."Angisakwazi ukukunika inkululeko yokuhamba uma ngijabula ukugcina wonke umuntu ebumnyameni...
  
  
  Okuthile akuzange kuzwakale kahle.
  
  
  Ngakhumbula ukuvuza Uhawk No-Ashok Anand ababengitshele ngakho. Udass wayengenandaba futhi enobungane, izwi lakhe lalingenabo ubungane, cishe linolaka. Angizange ngimbone kwaze kwaba yilapho ababulali ababili Becobra, Uranjit Nogurnek, bethola ngokuhlangana kwami No-Anand ekhefi eparque. Ukube kwakubonakala sengathi kwakuyingozi ngaleso sikhathi, cishe wayeseqinisekile manje...
  
  
  Ngaphandle kokuba, waphetha ngokuthi, Udass wayexwayise u-ih.
  
  
  Yiqiniso, i-emu, bekungeke kube nzima noma kungavamile ukubuza umenzeli ukuthi uzongihlangana kuphi. Kunalokho, kungenzeka ukuthi waxhumana Noshiva, enethemba lokubulala izinyoni ezimbili ngetshe elilodwa.
  
  
  "Kulungile, Mnu. Carter", Kusho Udass ngokungenasineke. "Ingabe uzimisele ukungiphatha njengokungathi ngingumphathi wakho, Mnu. Hawk, noma ingabe ugcizelela ukuthi ihhovisi lami likuphathe kahle?"
  
  
  "Cha, angiphuphi ngisho nokuphupha, Mnu. Futhi njengoba uphikelela kakhulu, ngizokutshela ukuthi ngibiza Ngivela Ebombay. Ngakhuluma ngehhotela engahlala kulo eminyakeni embalwa edlule, futhi nganezela, " Uma ufuna, ungangithumelela elinye ngabantu bakho."Ibhaliswe njengekent, Clark kent, igumbi 747.
  
  
  Ukube Wayengummelika, wayeyoqonda. Kodwa wazalelwa Endiya, ngakho akazange akuthole kuyinqaba ukuthi ngangihlala ehhotela ngaphansi kwegama elingelona elami. Mhlawumbe u-ego wayemehlise isithunzi, mhlawumbe wayemane ecasulwe usizo U-ax ayelucelile.
  
  
  Nokho, ngesikhathi esifanayo, kwakubonakala kungenzeka ukuthi ukusola kwami ukwethembeka kwe-ego nokuxhumana nenhlangano Kashiva kwakusekelwe kahle. Futhi angikwazanga ukuzibeka engozini, njengoba Ushiva ekhululekile ehholo futhi engumnikazi Webhokisi.
  
  
  "Angisakwazi ukulinda ukukhuluma nabanye babantu bakho, mnu. Dass", ngiphetha. "Futhi eyakhe, ngifuna ukuveza ukuzwelana kwami ngokufa Kuka-Anand. Ngithemba ukubona umenzeli wakho kulobubusuku.
  
  
  "Uzoba lapha cishe ngemva kweminyaka eyishumi, Kusho Umnu.Carter", Kusho Upuran dass ngokushesha. Futhi ngibe nokuzethemba okugcwele.
  
  
  "Ngithemba kanjalo, Mnu. Dass.
  
  
  Ngakuthola kunzima ukucindezela inhlamba eyayisongela ukubonisa izwi lami. Kodwa kubonakala sengathi unobhala akazange akuqaphele. Wavala ucingo wasukuma, wafinyelela emnyango wengilazi wesitolo sezingcingo.
  
  
  Ngaphandle, othile wangivimba. Futhi wayengeyena umuntu ongamazi.
  
  
  
  
  10
  
  
  Ngangingazi ukuthi kufanele yini ngithi "sawubona" noma " sawubona."
  
  
  Inkulumo yesibili yayingcono kakhulu, njengoba indoda eyayiphambi kwami, ngemuva komnyango wengilazi oshelelayo,yayingomunye Wamasikh amathathu engangiwabonile egijimela e-Agra, engijaha.
  
  
  "Ushintshe ngokuphelele ukubukeka kwakho, 'sahib' Carter", kuphawula le ndoda, ivula umnyango ngamasentimitha ambalwa ukuze isizwe singene. Wayephethe isibhamu esiqinile ngesandla esisodwa. Izinhloso Zamandiya zaziqondakala kahle.
  
  
  Uyazi ukuthi abantu bathini, " ngasho ngokuhleka ngenkani. "Uma usendleleni, bheka Njengamaroma.
  
  
  Waphawula. "Futhi lapho usendiya, yenza lokho Amandiya akwenzayo, eh?"
  
  
  - Nge-estestvenno. Uhlale uzibheka njengodeveli omuhle, zonke izinto ezicatshangelwayo. Kodwa ngeke yini ungincenge ukuba ngikulandele, sahib?"Noma ungathanda yini ukuqeda ingxoxo yethu ngenothi eliqhumayo? Isibhamu sasibhekiswe ngqo esifubeni sami.
  
  
  Umsikh Wasendiya wayengeyena isiwula. Futhi u-ego wayengajabule neze ngesimo sami sengqondo sokungabi nangqondo nokungabi nangqondo. Its hhayi ukudlala comedy ngaphandle kwesizathu; its nje uzama ukuthenga isikhathi. Wavula umnyango wangincenga ukuba ngihambe naye.
  
  
  "Ngitshele, ungithole kanjani?"
  
  
  "Ingabe uhlale unobuhlanya,' sahib ' Carter?"
  
  
  "Kuphela lapho bezama ukunyathela izinzwane zami, mem sahib", ngiphendula, ngisebenzisa igama elithi ego njengokungathi ngikhuluma nowesifazane.
  
  
  Ephendula i-rheumatism yokuhlambalaza, Amasikh asunduza i -.Isibhamu esingu-45-caliber sangena emhlane wami futhi, senza sengathi siyaqhubeka sixoxa nami ngenjabulo, sangiholela egumbini lokwamukela izivakashi ehhovisi leposi eminyango ejikelezayo eholela emgwaqweni. "Izisebenzi zasehhotela enye i-rupee", wahleka, ekugcineni waphendula i-corkscrew yami. "Futhi awekho amahhotela amaningi e-Agra . Vele ubonise isithombe sika "Sahib" Kolodezny, bese isikhonzi sasehhotela sithi, " Yebo, lo muntu waya eposini, cishe emizuzwini eyishumi edlule..."Usahib" Carter ucabanga ukuthi uhlakaniphe kakhulu, ukuthi uhleka Ushiva! Kodwa manje" usahib " Carter uyaqonda ukuthi uyisiphukuphuku, hhayi abantu Abangamacobra.
  
  
  Kwakunokuzazisa nokunqoba ezwini Lamandiya. Kodwa ngangikhathazeke kakhulu ngesikhumba sami kunesibindi sami, ukuziqhenya kwami. Ngemva kweminyango yengilazi, wabona abangane ababili be-ego behlezi ezithuthuthwini, amehlo abo elungiswe ngosuku lweposi.
  
  
  "Awufuni ukulimaza abesifazane nezingane ezingenacala kuzo zonke izindlu ezikuzungezile, akunjalo?"Ngacela umngane wami njengoba ayephethe isibhamu emgogodleni wami, engiyala ukuba ngivule umnyango. "Cabanga ukuthi igazi liye lachitheka kangakanani ngeze, sahib!
  
  
  "Kuyoba igazi lakho, sahib, hhayi elomunye umuntu.
  
  
  "Khona-ke ngiyamhawukela umfokazi ongenakuzivikela", ngakhononda, ngafinyelela futhi ngacindezela isandla esivulekile esifubeni sami. Phambi kwami, owesifazane okhuluphele, onzima wakhuphuka izitebhisi kancane ngendlela ebuhlungu. Wacindezela umnyango, wawuvula ngamasentimitha ambalwa ukuze ezwe umsindo wesari ende kasilika ezitebhisini zemabula. Ilanga lakhanya okwesikhashana phezu kwejubili lona wesifazane ayeligqoke ekhaleni lakhe lapho efika phezulu ezitebhisini.
  
  
  Akazange abheke phezulu futhi waqala ukuvula umnyango.
  
  
  "Ngicela," esho ngokuzwakalayo, egwema ukuya eceleni. Wayeqiniseka Ukuthi Umsikh wayengeke asondele kangako kowesifazane. Wamomotheka futhi wanqekuzisa ikhanda kancane, izandla zombili zibamba iphakethe ligoqwe ngephepha elimnyama futhi liboshwe ngentambo eqinile.
  
  
  "Ngithemba ukuthi akuyona into ebuthakathaka", ngakhononda, ngithatha inqwaba ezandleni zakhe.
  
  
  Umlomo walo wesifazane wawuvuleka kancane lapho kunefulegi lemvume yokuqopha. Wayengazi ukuthi Ushiva wayemyala yini amadoda akhe ukuba angibuyisele endlini ephilayo noma efile; kodwa ngangingeke ngizitshele lokho. Isikhwama sakhe saphonswa Kumandiya; umunwe wakhe wokudubula waphuka, Futhi Ugawk washaya emoyeni.
  
  
  Lesi sithombe saheha wonke umuntu. Owesifazane okhuluphele wamemeza kakhulu, futhi isibhamu sagijimela kuye ngenxa yokwethuka. Abantu baseposini baqala ukukhala futhi bagijimela kuzo zonke izinkomba Njengoba Amandiya ayezama ukubaleka. Wayengafuni ukuba ahambe kalula.
  
  
  Waphonsa unyawo lwakhe lwesobunxele, washaya indoda eyayingaphansi kwesizwe ngasinye ngamandla. Wahamba-hamba futhi waphinde wadonsa isibhamu. Ingxenye engenhla yomnyango wengilazi yaqhuma. Umsindo wezibhamu nezingilazi eziphukile ezixazulula izinkinga zocwaningo lwesayensi ukukhala okuxakayo kwalabo ababekhona ababecabanga ukuthi bavalelwe eposini.
  
  
  Izingcezu ezinkulu zengilazi zazisakazeke phansi nasezitebhisini zemabula. Waziphonsa ngesisindo sakhe sonke, ehambisa imilenze yakhe ngokushesha okukhulu, eyodwa iqonde phambili, ngakwesobunxele igobe kancane ukuze kulondolozwe izinsimbi eziphikisayo. Washaya Umndiya edolweni ngamandla aphindwe kathathu kunangesikhathi eshaywa okokuqala.
  
  
  Ukuqala kwe-Ego kwaphenduka ngokushesha njengoba ayezama ukunamathela emnyango; kwakusobala ngemuva. Akazange abheke emuva njengoba ayezama ukuma. Wadonsa izandla zakhe emuva ukuze izinqindi zakhe ziphumule emibhalweni yakhe engezansi; wabe esedonsa ngesandla esibi esachoboza amathambo akhe amaningana.
  
  
  Le ndoda ayikwazanga ukubamba ukukhala okwesabisayo ngaphambi kokuba ihambe phambili. Manje wayesenezandla emahlombe akhe, ecindezela kanzima ngangokunokwenzeka. Ngaphandle, abanye ababili bagxuma besuka ezithuthuthwini zabo. Lezi zikhali zafaka ukukhanya okungcwele okwesabekayo elangeni njengoba zazigijimela edolobheni.
  
  
  Ukubulala umuntu ngamunye kwakulula kimi kunokuqeda bobathathu ndawonye. Umndiya wokuqala waqhubeka ekhala, ezama ukuzikhulula ekukhohliseni kwami. Imisipha yami yayicindezelekile njengoba ayezama ukuletha ikhanda namahlombe akhe phansi ezingcezwini zengilazi ezicwebezelayo.
  
  
  Wasukuma ngokumemeza okwesabekayo okwaphela ngokumemeza okukhulu njengoba ingilazi yokuqala yayidwengula ukuzazisa nenyama yakhe. Waqhubeka eyicindezela, ebuka ingilazi igqobhoza isikhumba sika-ego ngaphambi kokungena entanyeni yenkunzi ka-ego.
  
  
  Esinye isibhamu sokuxazulula izinkinga zocwaningo iqembu labaculi likhala ngokuthukuthela, futhi kwacishe kwangikhahlela ikhanda. Wabamba Umndiya wakhe ngesandla esisodwa, futhi ngesinye wazama ukumthumba isibhamu. Manje wayengasenamandla njengoba ingilazi yayigqobhoza intamo ka-ego enemisipha, kancane kancane yaya ethanjeni.
  
  
  Lapho ingilazi ishaya umthambo we-carotis we-emu, kwakunjengokungathi kwakusikiwe umpompi wasengadini. Umfudlana wegazi waphuma futhi wagcwala ebusweni bami nangaphambi kwehembe lami. Le ndoda yakhipha ukukhala okwaphenduka ukuqhuma okudidekile njengoba yayiphonswa phansi yi-ego, isakazeke ezingcezwini ezinkulu zengilazi. Iminwe yakhululeka, futhi isibhamu esinamakhala aphuzi sawela phansi. Umndiya wazama ukuphakamisa ikhanda lakhe, kodwa igazi lalilikhulu kakhulu ukuba lingalimala entanyeni.
  
  
  Khona-ke umzimba we-ego waqala ukuzamazama, izandla zinyakaza emoyeni njengokungathi zizama ukuklwebha othile... umdanso wokugcina wenkukhu engenakhanda eyophuma igazi.
  
  
  Ngangisenamanye amadoda amabili okwakumelwe ngiwavimbe. Babengakhathazeki kakhulu ngababukeli abangenacala bezinhlekelele, futhi baqala ukungidubula futhi.
  
  
  I-gawk yashaya le ndoda, eyayiphenduphenduka phansi ihlupheka kakhulu. Uma ingilazi eyayishayisa umthambo we-carotis yayingakayibulali kakade i-ego, i-gawking yayenze umsebenzi wayo. Le ndoda yawa ngenxa yokuquleka kwezinzwa nemisipha.
  
  
  Wema ngemva kwesithombe esingenampilo, eshaya phansi ngonyawo lwakhe waze wathola isibhamu. Waphakamisa isikhali sakhe waphendula ngokudubula amanye Amasikh amabili. Othile wavula i-alamu. Ngangingafuni ukuba lapha lapho kufika amaphoyisa, ngoba ukubabopha kwakuyongivimbela ukuba ngiye emhlanganweni Noreeva.
  
  
  Ngakho, esikhundleni sokudubula la madoda amabili ayehlomile, wabhekisa isondo langaphambili lesithuthuthu esasimi phambi kwehhovisi leposi. Amehlo abukayo abambeke enen njengebhotela. Ukuhlebeza kokuphunyuka ekutholeni amasampula omoya kwabangela ukuba omunye wala madoda amabili aphenduke ukuze abone ukuthi kwakwenzekani.
  
  
  Waphinde wadonsa isibhamu futhi wezwa umsindo wenhlamvu emoyeni. Umgomo wakhe wawubhekiswe emhlane Wamandiya, kodwa esikhundleni sokugqobhoza umgogodla Ka-Ego, Ugawk washaya U-Emu ngemuva kwethanga. Isilonda asizange sibulale, kodwa le ndoda yayingasakwazi ukuhamba. Eqinisweni, wayehamba enqekuzisa njengephepha njengoba ayebheka nxazonke ukuze athole enye indlela yokuphuma.
  
  
  Ngangingacabangi ukuthi ngizolandelwa owokugcina kwabathathu ababulala Amacobra. Wagoba phezu kwesidumbu somngane wakhe, futhi lapho ekhipha inhlamvu ukuze amqede, waqaphela ukuthi wayedutshulwe okokugcina. Futhi namanje wayengenaso isikhathi sokuthola izinhlamvu Ze-Astra ayezithole Kunirad ngaphambi kwezakhe, waya ku-ego esihogweni.
  
  
  Isandla sakhe sasibambeke ephaketheni lakhe elingemuva. Wathatha I-Astra, wayiphonsa phansi, wabeka i -.Esikhundleni salo kwakunepistol engu-45 caliber, eyayingcono kune-Astra, ipistol elula kakhulu. Ingasaphathwa eyokuthi ngangingafuni ukuphatha izibhamu ezimbili. Omunye wawungaphezu kokwanele, ikakhulukazi njengoba ngangiziqhenya ngandlela-thile ukuthola ukuthi izikhwebu zami nokugxuma kwami kwakucishe kube uhlobo oluthembeke kakhudlwana lokuzivikela kunomshayeli We-Luger Kawilhelmina.
  
  
  Wabheka emuva futhi wabona omunye Wamasikh esiza umngane wakhe olimele ukuba angene esithuthuthwini amathayi engashintshiwe. Izimbadada zami zazikhala kakhulu njengoba ezakhe zazidlula egumbini lokwamukela izivakashi futhi zigijimela ngemuva kwekhawunta yeposi.
  
  
  Kwakunenqwaba yezikhwama ezigcwele iposi. Wagxumela phakathi kwezikhwama futhi wagijima njengendoda ehlanya ngaphansi kwamakhala amaposi amangele, ayegcwele ukwesaba. Izisebenzi zeposi nezingcingo zazibonakala zisesimweni sokuluthwa ingqondo. Bavula imilomo yabo ngaphandle kokunyakaza futhi bangilandela ngamehlo abo.
  
  
  Igumbi elingemuva lavuleka endaweni yokulayisha. Insimbi ye-alamu yaqhubeka ikhala, futhi kwakuzwakala ukukhala okujwayelekile kwezingoma zamaphoyisa ezikude. Ngazibuza ukuthi Amandiya amabili ayeshiywe ephila yini ayekwazile yini ukubaleka. Uma bephumelela, ngangiqiniseka ukuthi bazongilandela lapho Ngisesendiya. Kodwa ngangingafuni ukulahlekelwa umbono kanam ih, unam riva... us ah. Ngokushesha uhawk wakuqonda ukubaluleka komsebenzi wami, ngakho kwakudingeka ngithole ibhokisi ngaphambi kokuba Ushiva asebenzise i-sl.
  
  
  Okwakungikhathaza kakhulu, futhi okwakungenza ngicabange njengoba ngangigxuma ngisuka edokisini lokulayisha ukuze ngigijime phakathi kwamaveni amabili, kwakuwukuthi Ushiva wayezohlala lapha yini ngenkathi nginethuba lokuphazamisa izinhlelo Zika-Ego. Ukube abantu be-ego babebuyele kule ndlu, omunye enenhlamvu emlenzeni wakhe, ukuze babike ukuthi omunye ufile, Ushiva wayeyokwazi ngokuphelele ukupakisha futhi anyamalale ukube owakhe akazange abike unen emaphoyiseni Asendiya. Kungenzeka ukuthi kakade usethathe izinyathelo ezinoboya ukuze alungele ukushiya izwe.
  
  
  Yiqiniso, Ngaphandle Kokuba Ureeva akwazi ukuyigcina ihlangene. Kwakunokunye okwakungakholisa Ushiva ukuthi ngangingeyona ingozi esheshayo ezinhlelweni ze-ego, futhi kwakusekelwe ekungabazeni kwami ukuthi Upuran dass wayengumhlanganyeli ohlelweni Lukacobra. Ukube Udass wayekhulume Noshiva ngemuva kokushaya kwami ucingo (okwakusho ukuthi ukusola kwami ukwethembeka kwephoyisa kwakusekelwe emaqinisweni aqinile, hhayi nje ukuqonda), Ushiva ngabe wayazi ukuthi ngangiqamba amanga lapho ngithi ngisebombay, nokuthi ngangimsola Udass. Khona-ke wayeyobe futhi ecabanga ukuthi, eqiniseka ukuthi Udass wayebandakanyekile ku-cobra plot, wayeyobe eqaphile ngokuxhumana nanoma yimuphi umnyango wamaphoyisa Asendiya... noma noma yiliphi igatsha le-secret service.
  
  
  Kwakuwumbono nje, kodwa ngangingakwazi ukuzibeka engozini yokuba amaphoyisa Asendiya angenele emsebenzini wami, futhi ngangingakwazi ukuvumela Ushiva ukuba andizele Echina ephethe Ibhokisi. Ureeva wayewukuphela komuntu ayengathola kuye ukwaziswa, achaze umsebenzi wakhe kafushane, futhi embule uhlelo lukamalume wakhe olungenangqondo nolwesabekayo. Le ntombazane yathembisa ukungisiza. Lokhu akuseyona isenzo Samasamariya i-corkscrew, kodwa i-corkscrew enengqondo evamile. Ukuvumela umalume wakhe ukuba abaleke ngaphambi kokuba ngimhlakaniphe ngaphezu Kwakhe Noshiva kwakuwukufa okuqinisekile kuka-ego, uyise.
  
  
  Wayengazi nokuthi Ushiva wayembambe kuphi uyise, njengoba ayemvumela ukuba akhulume naye ocingweni kuphela. Kwadingeka ngithole, kodwa uma Ushiva enyamalala ezweni lonke ngaphambi kokuba ngibe nethuba lokuqedela umsebenzi, khona-ke sobabili sasingenathemba lokukhulula isiboshwa. Ngenhlanhla, ngakwazi ukubaleka eposini ngaphambi kokuba amaphoyisa Asendiya angivimbe.
  
  
  Ama-siren ayesakhala lapho ezithola esendleleni yezitolo ngakolunye uhlangothi lwehhovisi leposi. Akazange ayeke ukubheka emuva, kodwa waqhubeka ehamba, engena esitolo esincane lapho kwakunokuxubana okukhulu kwezinto nempahla okwakubonakala kufihla izono eziningi.
  
  
  Ababili, umfana osekhulile onamahlombe agobekile kodwa ohlakaniphe ngokwanele ukuba abone umthengi okungenzeka ukuthi uthengile ngokushesha, baqhubekela phambili ngokushesha nje lapho engena esitolo. Le ndoda yayikhuluma isingisi ngezwi Eliqinile Lasebrithani, futhi lapho imchazela lokho engangikudinga ngenxa yobugovu, yayihlakaniphe ngokwanele ukuba ingangiphazamisi noma ingibuze imibuzo enelukuluku lokwazi ngezwi lami Lasemelika.
  
  
  Naphezu kokungafani phakathi kokukhuluma kwami nezingubo Zamandiya, kwangibonisa sengathi akukho lutho olungajwayelekile ngakho. Wayengakwazi ukunginikeza izinhlamvu ze -.Isibhamu esingu-45 caliber ayesiboleke Kumsikh, kodwa sanginika ucezu olukhulu lwesikhumba senkunzi. Isikhumba, njengoba ngaqaphela lapho ngithenga izimbadada, kwakungelula ukusithola Endiya. Kodwa isiswebhu senkunzi sasisesimweni esihle, njengoba kwakunjalo nangebhantshi likakotini. Ihembe engangiligqokile ngaleso sikhathi laligcwele igazi, kodwa nomnikazi wesitolo naye wayengabonakali enesithakazelo esikhulu. Ama-rupee ahlala eyi-rupee, futhi yilokho okuyinhloko.
  
  
  Ngashintsha izingubo zakhe esitolo. Lapho "ijazi" lakhe elinegazi linikezwa umnikazi, waligoqa laba yiqoqo waliphonsa ekhawunteni lokhuni ngemuva esitolo. "Ingabe ufuna okunye, sahib?"Kuyini? "wabuza ngokukhazimula esweni lakhe njengoba ekhipha amanothi ambalwa ayegcinwe ephaketheni lakhe.
  
  
  "Ingabe unayo i-broom?"
  
  
  "Umshini wokugunda?"Kuyini? "wabuza, engaqondi.
  
  
  Wachaza:" kuyisikhwama, futhi wenza isenzo esibanzi ngezandla zombili.
  
  
  "Yebo, ngiyamqonda! waphendula, ngokuthumela imiyalezo. Wabheka nxazonke ukuthi i-ego yakhe yayimcela ini.
  
  
  Cishe kwakuwumshini ofanayo ayewusebenzisa ukuze asule isitolo sakhe, kodwa wayengeke alinde ukunginika wona, ngokuqinisekile ngentengo efanele. Ngokungangabazeki intengo iphakeme kakhulu kumanani e-Agra, kodwa ngesikhathi esifanayo yayibonakala iphansi ngendlela ehlekisayo kimi. Le ndoda yazama ukugoqa umshini wokugunda ngephepha elimnyama, kodwa yachaza ngokumamatheka ukuthi ngangizowuthatha njengoba unjalo.
  
  
  Wayebukeka edidekile kancane, kangangokuthi wayedelela futhi ebuka phansi, ecishe adumale futhi ecasukile kangangokuthi ngangimphika ithuba lokwenza isiko elijwayelekile, bese ngithenga into. Wabuza. "Ingabe lokho kwanele, sahib?"
  
  
  - Yebo, ngicabanga ukuthi umshini wokugunda kanye ne-buffalo noose kwanele kulezi ezinye izimo. Awunazo izinhlamvu, akunjalo?
  
  
  Le ndoda yanyakazisa ikhanda layo izikhathi eziningana. Wakhipha omunye umlomo omusha ocwebezelayo wawufaka entendeni yesandla sakhe. "Awukaze ungibone, kulungile?"
  
  
  "Angikaze ngibone muntu", kusho la madoda amabili, ngaphandle kokungabaza komzuzwana, eshiya imali ngomzuzu.
  
  
  Thola omunye umthethosivivinywa wakhe bese uphinda ukuhlinzwa. "Ungangitshela ukuthi ngingazitholaphi izinhlamvu?"Omunye umngane wami wangimema ukuba ngiyozingela kuleli zwe...
  
  
  "Uma ngikhuluma iqiniso, sahib, angazi ukuthi ungazithola kuphi izinhlamvu ozidingayo. Singabantu abanokuthula lapha E-Agra. Iziphathimandla kuphela ezinezikhali.
  
  
  "Uyaqiniseka ukuthi awukhumbuli izitolo lapho ungathola khona lokho engikudingayo?"Ngamcindezela, futhi ngathi, ngabanika imali.
  
  
  Wathi. "Umzuzwana nje!Wabeka phansi isikweletu somzuzu owodwa futhi waya ngemuva esitolo. Ngambona ebhala okuthile ephepheni elimnyama. Lapho enginika ucezu lwephepha, wabheka igama nekheli elalibhalwe ngonen. "Yinto engcono kakhulu engingayenza, sahib", kuxolisa lo muntu. "Uma Ubasham engenakho okudingayo, angicabangi ukuthi uzothola izinhlamvu lapha E-Agra. Leli yidolobha elincane... sithengisela izivakashi izinto kuphela. Uyaqonda, akunjalo?
  
  
  Yiqiniso, " u-ego wamqinisekisa.
  
  
  Ngakho lapha, ngaphandle emgwaqweni, wayehlome ngenduku, isiswebhu sesikhumba, nesibhamu .Isibhamu esingu-45-caliber esasiyoba usizo ukube nje wayengadubula. Kodwa ngalesi sikhathi, ngokuqinisekile wayengeke akhononde. Kunoma ikuphi, wayesaphila. Okwanelisa impela, uma ucabangela konke engake ngabhekana nakho.
  
  
  
  
  11
  
  
  Kwakuwukubonakaliswa okumangalisayo kwamandla omzimba angavamile futhi angalawuleki abaphilisi bakhe abangavamile ababewabonile. Le ndoda yahamba ngesivinini nokushesha okumangalisayo kangangokuthi angikwazanga ukuzibamba ngincike esihlalweni sami, ngizwa imisipha yokuphila ihlangana ngokuquleka. Wagxumela emoyeni futhi wehla njengengwe, enomusa wekati owawuhlale uyingxenye ebalulekile yobuhlakani obubulalayo.
  
  
  Futhi, njengengwe, yayineminwe efana nemilenze ehlome ngezinzipho ezicijile njengezinzipho. Ngomzuzwana olandelayo, wasebenzisa isikhali sakhe esibulalayo ukuze aklwebhe ubuso bomunye umuntu, eshiya amanxeba amakhulu anegazi ayebonakala eqoshwe enyameni.
  
  
  Igazi laqala ukuconsa, imifudlana ebomvu ikhuphuka izungeze imifantu ejulile ethanjeni. Le ndoda yayibukeka ingenamuntu, izici zayo zingabonakali, inyama yayo eyi-ego ilenga ibe yizicucu njengesikhumba esikhishwe isikhumba. Emangalisa, wazama ukuhlehla, kodwa waphinde wahlaselwa.
  
  
  Enganelisekile ngokuguqula ubuso bomphikisi wakhe bube yinqwaba yegazi, Ingwe yamshaya. Ngambona, amazinyo ebukhali njengezinkemba, ebukhali futhi enamachashazi. Nganginyakaziswa ukwenyanyiswa, kodwa ngangingakwazi ukususa amehlo ami endaweni yesehlakalo, unya nokunganaki kwayo ukuphila komuntu.
  
  
  Waqhubeka ebuka ngokuthakazelisayo. Umfanekiso onamaphiko waphakamisa isandla sakhe ukuze ashaye onqenqemeni lwesandla sakhe: kwakuyisibhakela esiphelele kunazo zonke uma-nal-chi-ki ake wasibona.
  
  
  Lesi yisixwayiso sokuthi angikwazi nje ukungazinaki, ngalokho okungenzeka lapho "iziyalo" ezithile-ikakhulukazi i - karate ne - "kung fu" - zisetshenziselwa ukulimaza kunokuba kube imbangela elungile. Wayengakaze akholelwe esijezisweni noma ebudloveni obunjalo kusukela ekuqaleni kobudlova. Wazamazamisa ikhanda lakhe ngokudabukisayo futhi wabheka iwashi lakhe elikhazimulayo.
  
  
  Ngamthengela iwashi Elenziwe Ejapane ekuseni ngalolo suku. Kwakungakabi ihora lesihlanu. Ngangisele amahora amabili, ngakho ngaphendukela emuva kule filimu, idrama yesitayela Sasehong kong.
  
  
  I-North Cinema yayibheke Itaj Road, ukuze nje ngikhumbuze ukuthi kwakusadingeka ngivakashele Itaj mahal edumile. Kodwa akazange alokothe abonise ubuso bakhe endaweni ethandwa kangaka futhi egcwele abantu. Yiqiniso,yena wayengahlali ehholo lokubuka amabhayisikobho ukuze nje azijabulise ngesikhathi engekho. Kusukela eyakhe, ngangiqiniseka ukuthi abantu Becobra babesazulazula edolobheni, bezama ukungithola ukuze bangiqede, wakhethwa yibhayisikobho ukuba ahlale engabonwa isikhathi eside ngangokunokwenzeka.
  
  
  Nganginesifiso sokubuyela esigodlweni Sikashiva ukuze ngimelane naye, kodwa wayengazi ukuthi bangaki onogada ababesebenzela isilo, futhi wayengazi nokuthi wayesekhona yini lapho. Umhlangano Noreeva wawuhlelelwe ihora lesikhombisa edolobhaneni elincane eliqhele ngamakhilomitha angamashumi amabili Ukusuka e-Agra.
  
  
  Indawo okwakumelwe sihlangane kuyo yayisaziwa ngokuthi Ifatehpur Sikri, idolobha elilahliwe elizungeze imarble ne-sandstone. Ngosizo lwencwadi ayithenga esitolo esifanayo lapho athenga khona iwashi, wakwazi ukubamba engqondweni yakhe ibalazwe lendawo. Kwakunamahholo amaningi esigodlo, amanye ayenezitebhisi ezinkulu namabhalkhoni abheke egcekeni elikhulu. Isakhiwo sasestahl esasishiywe isikhathi eside sasiyindawo ekahle yokucasha kithi sobabili, indawo lapho babekwazi khona ukukhuluma buthule ngaphandle kokutholwa yizisebenzi Zecobra eziqeqeshwe kahle.
  
  
  Kwakunobusuku lapho ngifika khona, futhi lokho kwakungisiza nami. Ubumnyama buyongivikela emehlweni Ashisayo ebutho likashiva elinemoto. Nokho, inkinga yami kuphela ukuthi ngangingakwazi ukuthola izinhlamvu ezanele zesibhamu sami.
  
  
  Walandela iseluleko somnikazi wesitolo futhi wavakashela Umndiya ogama lakhe lingubasham. Wayenesitolo sezinto zokwakha eduze kwemakethe, isitolo esincane lapho wawungathola khona yonke into kusukela ezinsikeni kuya ku-opium. Kodwa kwakungeyona ingxenye yohlu lwe-ego lwamagobolondo epistol. Kwakungekhona imali, kwakumayelana nokufinyeleleka.
  
  
  "Ngidinga okungenani amahora angamashumi amabili nane, sahib", kusho umnini-sitolo lapho U-Ego emthatha eceleni ukuze achaze lokho engangikufuna.
  
  
  "Amahora angamashumi amabili nane made kakhulu", ngishilo.
  
  
  Waphakamisa izandla zakhe, waphakamisa izandla. Yayingenalutho njengoba yayingenalutho.Isibhamu esingu-45 caliber esake saba ngesomfundi wezibalo Wecobra owabulawa igazi eposini. Ubasham wamluma izindebe ngokuhaha, amehlo akhe egxile emalini ayeyishaya phambi kobuso buka-Ego.
  
  
  "Ngingajabula ukukukhonza, sahib.".. kodwa izandla zami ziboshiwe. Ama-cartridge ongibuza ngawo awatholakali Kalula Endiya. Ngidinga okungenani usuku ukuze ngithole i-ih...
  
  
  "Kuyihlazo ngempela... kithina sobabili. Yiba nesineke!
  
  
  "Kodwa mhlawumbe ngingakubonisa okunye", kusho umnini-sitolo, futhi wanyamalala ngemuva esitolo, kodwa waphuma ngemva komzuzu ephethe i-stiletto ekhazimulayo, ayeyiphethe ezandleni zakhe njengento eyigugu noma umnikelo kuscarecrow. Uma onkulunkulu abayizilwane ezihuquzelayo, Unagy, bebebukela lesi senzakalo, esakhe, beqiniseka ukuthi babengeke baneliseke. Manje i-stiletto yayiboshelwe engalweni yami ngesikhumba esikhanyayo, cishe esifana naleso engangisigqoke lapho amadoda Kashiva ekwazile ukungikhipha izikhali.
  
  
  Ngakho nganginommese ,umshini wokugunda (owaguqulwa waba izinduku ezimbili ezifanayo ezingaba unyawo ubude ngayinye), nesiswebhu senkunzi. Konke okwakumelwe kuthathe indawo yesibhamu. Ngangingahlomile ngokuphelele, kulungile, kodwa futhi ngangingeyona indawo yakhe yokugcina izikhali.
  
  
  Nokho, ukube konke kwakwenzekile ngokuvumelana necebo, ngangingeke ngisho ngidinge ukusebenzisa isibhamu. Ngangingenayo inhloso yokuthandana Namadoda Kacobra kwaze kwaba yilapho sengikulungele ukubhekana Noshiva ngesisekelo somuntu siqu kakhulu kunasezikhathini zangaphambili.
  
  
  Ngakho kwakubalulekile ukuba umhlangano Norhea uhambe kahle. Wathembisa intombazane ukuba ithole futhi ikhulule uyise. Ngakolunye uhlangothi, wabonisa ukuthi uzimisele kakhulu ukuzama ukuthola noma yiluphi ulwazi olungaba khona. Isivumelwano esazalwa futhi senziwa ngenxa yokuphelelwa yithemba. Ureeva wayengidinga, yena, wayemdinga kakhulu, uma kungenjalo ngaphezulu.
  
  
  Ngakho ngahlala phansi esihlalweni sami futhi ngaqhubeka ngibuka le filimu, ngilalela amazwi angavumelani, imibala ekhanyayo nenhle njengethemba Likakhisimusi le-aluminium. Imibhalo engezansi, eyodwa Ngesihindi nenye ngesibengali, cishe yayingahlangene nakancane nencazelo yengxoxo yesingisi. Kodwa isigqi, ikhono elimangalisayo lomlingiswa oyinhloko kwezobuciko be - "kung fu" langihlaba umxhwele.
  
  
  Le filimu yaphela eneminyaka engamashumi amane nantathu. Lolu hlelo lwamemezela ukuqhubeka kwefilimu, ngakho ngavuka esihlalweni sami ngahamba ngaya kwesinye, ngazungeza izindlela zokuphuma, ngixubana nesixuku esasikhuluma futhi siphawula. Lapho esesemgwaqweni, angizange ngibe nenkinga yokungabonwa kwaze kwaba yilapho itekisi limthola, lilungele ukungiyisa edolobheni elilahliwe Lasefatehpur Sikri.
  
  
  Umshayeli, owayeshefe kahle futhi engenaso isigqoko, ngenhlanhla( ngaleso sikhathi wayebonwa yonke indawo Amasikh), wangicela amarupee angamashumi amahlanu ukuze ngihambe isigamu sehora. Emakethe emnyama, idola lalibiza amarupee ayishumi nambili. Kwakuyintengo enengqondo, ngakho ngabanika imali ngaphambili futhi ngamfaka esihlalweni esingemuva Secitroen endala.
  
  
  Asikho isithuthuthu esisodwa esasilandela, futhi abazange bazame ukusifica. Ngokuqondile, uhambo oluya Efatehpur Sikri lwalungenamsebenzi. Kwakuyindlela efanayo engayithatha ngemva kokubaleka ngizungeze indlu Kashiva. Wanda esihlalweni njengoba sasidlula emgqeni wezingodo owawuhlukanisa indlu nomgwaqo. Kwakungekho muntu owayembona, futhi indlu enkulu, enezindonga zayo zomhlaba ezigcwele, yayibukeka ingenalutho futhi ishiywe dengwane.
  
  
  Yiqiniso, ngangingajabule ngoba ngangicabanga Ngoshiva, Uhaji, ngisho Noreeva belibangise emngceleni Wasechina. Waphetha ngokuthi, isikhathi sizokutshela.
  
  
  Waphinde wabheka iwashi lakhe futhi wazama ukuphumula. Kwakusenesikhathi esiningi, kodwa lapho esondela edolobheni elalilahliwe ukuze alilume, wayethuka futhi ekhathazeke ngokwengeziwe. Wasebenzisa leli thuba ukuze aqedele lokho ayekuqalile, wathenga umshanelo nesiswebhu senkunzi.
  
  
  Ubasham wayenomusa ngokwanele ukuba angiboleke umshini wokuprakthiza ngesandla. Wayegubha izimbobo ezimbili esibambweni sesikhwama, eyodwa ekugcineni ngakunye kweklabhu. Manje wayesebopha isiswebhu sesiswebhu senkunzi kuqala emgodini owodwa, bese kuba komunye, esiqinisa ngokuqinile ngentambo ezinhlangothini. Ngakho, phakathi kwalezi zinduku ezimbili kwaba nento efana ne-jumper yesikhumba eluliwe. Ngahlola amafindo; izimbobo ezisemthini wezinduku zazincane, kwakungekho ngozi yokukhishwa kwesikhumba.
  
  
  Lapho eqeda ukuhlanganisa le divayisi, wabona kude imibhoshongo enamafosholo Yemosque Enkulu Yasejami Masjid. Kodwa isakhiwo esikhulu sasibukeka sincane uma siqhathaniswa nodonga olukhulu olwaluphakama ngaseningizimu yesonto lamasulumane. Lezi zindonga zakhiwa ngenjongo yokuhlonipha ukunqoba Kuka-Akbar, Umbusi Wamamughal, owasungula idolobha elidumile Lasefatehpur Sikri. Izindonga zazibheke emaphandleni azungezile kanye neqembu lezindlu ezingcolile ezazakha le ndawo ezansi komuzi oshiyiwe.
  
  
  "Ingabe Usahib ufuna ukuba i-ego ilinde lapha?"Umshayeli wetekisi wasikisela, wehlisa ijubane ukuze ame emnyango wendawo yokupaka engenabantu eduze kwedolobha elingenamuntu nelingenamuntu. "Ngizokunika intengo enhle: amarupee angamashumi amathathu ukuze ngikubuyisele E-Agra.
  
  
  "Ngiyaxolisa, kodwa nginezinye izibopho," ngachaza, ngifaka isikhumba senkunzi ephaketheni lami. Yena, wavula umnyango waphuma, ezungeze imoto.
  
  
  "Abaqondisi abasekho lapha, sahib", kuphendula umshayeli wetekisi. "Awufuni Yini Ukuba Ukhula lukubonise?"Ijwayelene Nefatehpur Sikri. Ngizokubonisa okuthile okungakaze kubonwe omunye umvakashi ngaphambili...
  
  
  "Angikungabazi", ngavuma, ngihleka. "Kodwa kudingeka ngihlangane nomqondisi wami Wamandiya ngemizuzu embalwa."Yiba nohambo oluphephile, sahib!"
  
  
  "Njengoba ufisa," kusho umshayeli, edumele. Waqala injini, waphenduka ekhoneni, wahamba ngemoto, washiya ifu lothuli ngemuva kwakhe.
  
  
  Indlela yakhe yokuhamba yaqhubeka.
  
  
  Ibhasi lokugcina lezivakashi selivele liye e-Agra. Abathengisi ababebeke izimpahla zabo egcekeni elizungeze umsikiti nabo babuyela emzaneni, bashiya izakhiwo zemabula nezetshe lesihlabathi zishiywe. Ngokushesha wawela igceke, wahlola ibalazwe ayelikhiphe encwadini yeziqondiso, futhi wathola isakhiwo esaziwa ngokuthi indlu Kamaruam.
  
  
  Kwakulapho Ureeva angenzela khona isikhathi esingaphansi kwehora. Ngangingazizwa lutho, futhi ngangingaboni lutho olungase luvuse izinsolo zami. Lesi sakhiwo, esinemifanekiso yaso egolide nophahla oludwetshiwe, sasisikhulu futhi sinesizotha, okuwubufakazi bomcebo namandla Ka-Akbar kwezombangazwe. Wayehlezi esiteji sokuqala sesitebhisi esincane semarble esasiholela kuvulandi owawuzungeza indlu.
  
  
  Futhi ukulinda kwaqala. Ngavele ngathandazela Ukuba Ureeva Singh angangidumazi.
  
  
  Lapho ngineminyaka eyisikhombisa, ngaqala ukukhathazeka. Ngemva kwemizuzu eyishumi ngemva kwemizuzu eyisithupha, wayekhathazeke ngokuphindwe kabili. Kodwa ngemva kwengxenye yesithupha, wezwa umsindo wemoto eyama endaweni yokupaka izimoto. Khona-ke, umsindo omncane wezinyathelo wawubonakala egcekeni elenziwe ngetshe le-marble elalakha iphethini yebhodi elikhulu le-chess.
  
  
  Ngokusobala, Uakbar wayedlala i-chess, esebenzisa izincekukazi zakhe nabadansi njengezidladla eziphilayo. Naye, njengoba ayevuka kancane, wazizwa eyisidlakela esifakwe emdlalweni, kodwa ezimisele ukufaka umphikisi wakhe. Ushiva wayeqiniseka ukuthi wayengakwazi ukulawula zonke izinhlangano zami, enquma imithetho yakhe engcolile.
  
  
  Kodwa uma nganginethuba lokusho noma lokwenza okuthile, ngokungangabazeki lokhu kwakuyoba umdlalo wokugcina isigebengu esihlakaniphile okufanele siwudlale.
  
  
  "Unick?"Nick, ingabe ukhona?
  
  
  Kwakuyizwi elaziwayo, kodwa elinomqondo wokwesaba, wokwethuka. Kwakungakabi mnyama neze, futhi nakuba isibhakabhaka sasimnyama, wayekwazi ukubona isithombe sikareeva esincane sihamba egcekeni. Wayegqoke ingubo Yasentshonalanga evulekile. Wayemuhle kakhulu kunalokho ayekukhumbula, kodwa ngokusobala lesi kwakungesona isikhathi semicabango enjalo.
  
  
  Lapho Ureeva engibona, wagijima, izimbadada zakhe zishaya amathayili emarble ngesivinini esisheshayo.
  
  
  "Ngiyakuncenga, ngibambe ngiqinile!"wakhononda. "Yilokho engikufuna ngempela manje, Nick.
  
  
  U-Ee wamthatha wamgcina eseduze. Wayethuthumela, ukuqhaqhazela kwagijima emzimbeni wakhe wonke; wanamathela kimi, ebeka ikhanda lakhe esifubeni sami.
  
  
  "Akudingeki wesabe", ngahlebela ngobumnene. "Ngiyakuthembisa ukuthi konke kuzosebenza kahle kakhulu. Uzophinde ubone uyihlo, futhi izinto zizoshintsha kuye, ungakhathazeki.
  
  
  Waphakamisa ikhanda lakhe futhi wazama ukumamatheka. U-ee wamanga kancane ezindebeni: washiya emuva futhi wacindezela izinwele zakhe emuva emehlweni akhe. "Ngiyakuethemba, Nick", esho ngobumnene. "Umalume wangifundisa ukuba ngingathembi muntu... Angisakwazi ukucabanga ngengqondo yami, ngoba isekhanda lami. Kodwa ngiyakukholelwa, Nick. Anginayo enye indlela. Uma ungakwazi ukungisiza, uma ungakwazi ukusindisa ubaba, khona-ke akekho emhlabeni ongakwazi. Futhi anginaye omunye umuntu engingaphendukela kuye, Nick! Sinomuntu okumelwe siye kuye.
  
  
  Emehlweni amnyama, enokubukeka okudabukisayo nokwesabekayo, kwakukhona nokubukeka okuzimisele. "Senze isinyathelo esiya phambili", esho ngokududuza. Wamyisa esakhiweni futhi wahlala phansi ezitebhisini, ezama ukuzola.
  
  
  Kwakungelula, njengoba ayesebunzimeni bokucindezeleka nokwesaba okwamenza wathuthumela kusukela ekhanda kuya ezinzwaneni. "Ngangingacabangi ukuthi ngingafika emhlanganweni", echaza ngemva kwesikhashana. "Kwadingeka ngenze izaba zokutshela umalume ukuthi ngangiya E-Agra ukuyothenga. Wazama ukungithumela komunye wamadoda akhe, kodwa ekugcineni ngakwazi ukumkholisa ukuthi kwakungadingekile.
  
  
  Wamtshela kafushane u-hey ngezenzakalo zosuku, etshela unowa konke okwenzeka kubo uferret njengoba ayeshiye unah.
  
  
  "Mangaki amadoda asehambile?"Ngabuza, ngiqeda indaba yami.
  
  
  "Abantu abahlanu, abasekho. Uranjit usesibhedlela, kodwa angicabangi ukuthi uzosinda. Amaphaphu e-Ego abhujiswa ukopha kwangaphakathi.
  
  
  "Kanti omunye unenhlamvu emlenzeni wakhe?"
  
  
  "Babuyisela U-Ego endlini. Akakwazi ukuhamba, ngakho akufanele abe yingozi kithi. Le ntombazane yaqala ukuchaza okwakwenzekile lapho itholakala iboshiwe futhi igcotshwe umlomo. Lokho kungase kuzwakale kukholisa kithi sobabili ngaleso sikhathi, kodwa Ushiva wayengumuntu osolisayo. Naphezu kwezinyembezi Nezicelo Zikareeva, waphinde wenqaba imvume yakhe yokubona uyise. Futhi akazange adalule ukuthi wayembambe kuphi umfowabo.
  
  
  "Ngakhuluma nobaba ocingweni. Wayebuthakathaka kakhulu, wayekwazi ukuhleba amagama ambalwa kuphela , Unick, " urhea wanezela ngezwi elikude. "Uma ungakwazi ukumkhulula, noma ngabe ukuphi, angicabangi ukuthi uzophila isikhathi eside."..
  
  
  "Ubugovu", u-ee wamqinisekisa, nakuba ayengazi ukuthi angamthola kuphi uyise Kareeva. Okokuqala, Kwakungushiva okwadingeka amvimbe. Nakuba ngangikwazile ukugwema izicupho ezazibekwe yisilo, ngangazi kahle ukuthi kwakungeke kube lula ukufinyelela kuso. "Ingabe kukhona okwaziyo ngokusungulwa Kukahajji, ukuthi umshini wobubi umalume wakho awubiza ngokuthi ibhokisi?"
  
  
  "Ngazama ukungena elabhorethri, kodwa abezokuphepha bakamalume babengangivumeli ukuba ngingene . Kodwa ngezwa okuthile... Wavala amehlo akhe futhi wacasuka, ezama ukukhumbula. "Mhlawumbe akunandaba... wanezela ngemva kwesikhashana.
  
  
  "Konke kubalulekile. Imayelana nani?
  
  
  - kahle... Ngezwa Ushiva ekhuluma nothile ocingweni futhi esho okuthile Ngebombay. Ngangicabanga ukuthi kwakuyinqaba ngaleso sikhathi, ngoba wayengenaye Udell Ebombay... noma okungenani akukho engikwaziyo.
  
  
  Kwakukhala insimbi ekhanda lami, futhi kwakungeyona neze umsindo omnandi. "Ingabe uyaqiniseka?"Ngagcizelela. "Ingabe wake wezwa okunye, wathola ukuthi wayekhuluma nobani?"
  
  
  Ureeva wanikina ikhanda. "Ngamuzwa ethi Nje bombay."Amazwi ambalwa mayelana nehhotela, vota futhi yilokho kuphela. Kodwa lapho esuka ocingweni, umalume akazange abonakale enelisekile.
  
  
  Ingabe wakhuluma ocingweni ngaphambi noma ngemva kokuba abantu be-ego bebuyile e-Agra?
  
  
  - Ngaphambi. Lokho kwamqinisekisa. Laba ababili bafika cishe ngehora, mhlawumbe ngaphansi", Kuphendula Urheeva. "Wayesefonini ngaphambi kokuba bafike.
  
  
  Ngakho Upuran dass wayengumhlanganyeli Wecobra!
  
  
  Konke kwaqala ukucaca, ukuze kube nengqondo. Manje ngiyaqonda ukuthi abantu Bakwacobra babazi kanjani ukuthi ngizoba sekhefi lomgwaqo ekuseni mina No-Ashok sahlangana. Kwakungeyona into eyenzeka ngengozi. Udass wayenze konke, ngokusobala ngaphansi kwemiyalo Kashiva. Akumangalisi ukuthi I-Indian secret Service yazithola ibheke odongeni njengoba yayizama ukuthola ukuthi ubani owayengemuva Kwecobra. Akumangalisi ukuthi zazingasebenzi kahle futhi zingasebenzi lapho kugqashuka izibhelu Nemibhikisho Kulo lonke Elasendiya ezinyangeni eziyisithupha ezedlule.
  
  
  Ngokwalokho engangikwazi nge-Indian Secret Service organization, Udass wayeyigunya elikhulu kunawo wonke.
  
  
  Lolu lwazi lwavela nge-ego yekhabhinethi. Uhawke wakhuluma" ngokuvuza " ngaphakathi KWE-iisa, ukuhlola okuphambene, kodwa wayengakaze asole lutho olubucayi kangaka. Ngenhlanhla, kwanqunywa ukuba kube yedwa. Isinqumo, esimweni samanje sezinto, sesivele siyisizathu esizwakalayo.
  
  
  - Ingabe ukwazile ukuthola okwengeziwe?
  
  
  Ureeva waphinde wanikina ikhanda. "Ngiyaxolisa, Nick. Ngazama konke okusemandleni ami, kodwa nginomuzwa wokuthi umalume akangethembi... manje kuncane kunanini ngaphambili. Yena Nohajji bakhuluma isikhathi esiningi sosuku, kodwa onogada abazange bashiye ilabhu. Ngangingasenaso isikhathi sokufunda lutho.
  
  
  "Ngiyaqonda. Wenza konke ongakwenza, futhi yilokho kuphela okubalulekile", kusho uyise. Ngakho ngangingenayo enye indlela ngaphandle kokubuyela kule ndlu. Lapho sengifikile, ngizohola empini.
  
  
  Kodwa kwakuyingozi enkulu. Cishe akunakunqotshwa.
  
  
  Ukube angizange ngizame ukuthola Leli Bhokisi ngaphambi kokuba liphinde lisetshenziswe, akekho owayengasho lokho Ushiva ayeyokwenza ngama-ace amathathu emkhonweni wakhe... ngisho noma yayishiywe ngaphandle, ingxenye yesine yayisendaweni yokulondoloza. Kwakungafanele ayeke manje, ngemva kokufika kude kangaka.
  
  
  "Kudingeka ngibuyele endlini nawe", Kuchaza Urivet kuye. "Ngikutshele ukuthi uzokwenzani Ngebhokisi. Uma silinda, konke kuyohamba ngokuvumelana nezinhlelo zethu ze-ego, kungakhathaliseki ukuthi siyakufuna noma cha. Anginakho okunye engingakwenza, Reeva.
  
  
  "Nami," kusho yena. Wathatha isandla sami wacindezela iminwe yami. "Ngashiya imoto ngaphandle, sekusele izinyathelo ezimbalwa nje.
  
  
  Saphuma saya emgwaqweni, sishiya amakamelo anemifanekiso yasendlini Kamarouam. Isibhakabhaka sasibomvu obomvu, ilanga lalinamabala aphuzi aphuzi emkhathizwe okude.
  
  
  Ureeva wayesabambe isandla sami, futhi walalela umsindo wezinyathelo zethu njengoba izimbadada zakhe zazikhala egcekeni elinamathayili. Khona-ke kwaba khona ukuqhuma okungazelelwe ezindlebeni zethu, ukubhonga okwakuyokwenza abantu abaningi babe abandayo. Kodwa iminyaka eminingi yokuqeqeshwa nokuhlangenwe nakho kuye kwangenza ngaqina, ngashintsha izinzwa zami zaba ucingo lwensimbi. Noma kunjalo, ngangizoqamba amanga uma ngithi angesabi.
  
  
  Umsindo wezakhiwo ezilahliwe wawukhala njengokuduma kwezulu. Ureeva akakwazanga ukuzibamba kodwa wamemeza wanganga, ebambe ingalo yami ngokwesaba. Ngemva kwesibili, ngaphuphuthekiswa isibani sangaphambili sesithuthuthu, esasisivele sikhonjwe ebusweni bami.
  
  
  Kwakunamasikh amathathu, ngalinye ligibele isithuthuthu njengebutho labamahhashi. Baqala ukungizungeza; ih ukuhleka okuhlekisayo kwangihlaba njengamanxeba amaningi okugwazwa. Ushiva waphinde waba inselele. Kodwa ukube wayedlalwe umdlalo we-ego, Unick Carter wayeyoba umuntu ofile ngokushesha. Ngokuqinisekile ngangingeke ngimvumele ukuba enze okuthile.
  
  
  
  
  12
  
  
  Amadoda amabili ayewazi ngokushesha. Omunye wabo kwakungugurnek, ubuso bakhe baboshwe futhi bunamanxeba, kodwa wayesaphila futhi enempilo. Omunye kwakungumuntu wasehhovisi leposi,naye owayekwazile ukuthatha lo mngane olimele. Owesithathu, onentshebe futhi onesigqoko esigoqwe ekhanda lakhe, njengabanye, wayengazi kimi. Kodwa ngangazi ukuthi ucabangani, nakuba sasingakaze sihlangane.
  
  
  "Wavusa izinsolo zikamalume, Ureeva", kuchaza omunye walaba abathathu. "Yingakho asiyala ukuba sikulandele, ngiyazi ukuthi uzosiholela obala ku - 'Sahib' Carter ...
  
  
  Mina noreeva sasimi singanyakazi, sibanda. "Ungasho lutho kithi," ehlebela intombi yakhe. "Yenza lokho kanye engikushoyo, futhi uzoba ngcono."
  
  
  "Bazosibulala, Nick!"
  
  
  cha. Umalume wakho uyisiphukuphuku: uma othile kufanele afe, ngiyaqiniseka ukuthi uyofuna ukumbulala mathupha.
  
  
  Ngavikela amehlo ami ekukhanyeni kwamalambu angaphambili futhi ngabheka nxazonke. Isisebenzi ngasinye Secobra sasihlome ngesibhamu .Isibhamu esingu-45 caliber, ngaleso sikhathi esasibhekiswe kimi, esisodwa esifubeni, esisodwa ekhanda, nesesithathu ngemuva. "Ngakho uzokwenzenjani, usidubule sobabili?"Ngamemeza ngenxa yokugquma kwezithuthuthu.
  
  
  "Ngikudubule,' Sahib ' Carter ?"U-Odin wahleka amadoda. Kwakungumuntu engingamazi, insizwa ende, ekhuluphele ngokusobala eyayikujabulela ukungibona ngisesimweni esinjalo. "Kulula kakhulu. Cha, Ushiva wasinika iziyalezo ezikhethekile zomuntu siqu. Konke lokhu kucacile. Ngeke ukwazi ukusimelana nathi, ngoba uma uzama ukwenza kanjalo, sizobulala intombazane; khona-ke, lapho sikubuyisela e-villa, Ushiva uzokunakekela mathupha.
  
  
  Ugurnek wanezela: "indlela owawuphatha Ngayo Unirad".
  
  
  Lo mfanekiso wadlula engqondweni yami. Ngabona Unirad ewela emgodini wezinyoka, ngabona izilwane ezihuquzelayo zimhlasela ngokuphindaphindiwe, futhi ngezwa ukukhala kwe-ego futhi ngaqonda injabulo Kashiva engibona ngihlupheka ngokufa okufanayo.
  
  
  "Yiqiniso angikwazi ukumelana", ngishilo. - Abathathu ngokumelene nomunye akuyona ezemidlalo, madoda. Kodwa ungalimazi intombazane; ayihlangene ngalutho nayo.
  
  
  "Wakusiza ukuba ubaleke.
  
  
  "Ngabe ngambulala ukube wayengekho." ubaba we-ego uyisiboshwa senkosi yakho. Akanandaba nanoma yini enye. Anginandaba nokuthi ngiyaphila noma ngiyafa. Waphendukela Kureeva futhi wambheka ebusweni. "Akulungile yini lokho, isifebe?"
  
  
  Waphakamisa isandla sakhe futhi wamshaya kanzima ebusweni. Wayihlebela. "Woza, ugijimele kubo... Yenza njengoba ngikutshela! -
  
  
  Okwesikhashana, le ntombazane yayinyakaza, ididekile futhi isaba. Wayengazi ukuthi ngenzani, kodwa ekugcineni wagijima, ememeza phezulu emaphashini akhe. "Wazama ukungibulala!"
  
  
  Amadoda ayengaqondi ukuthi kwakwenzekani.
  
  
  Ugurnek wehla ebhayisikili, Futhi Ureeva wagijima waya kuye. Lesi kwakuyisikhathi ayelinde ngaso. Amanye Amasikh amabili agwema amehlo awo, izinyawo zezicathulo zawo ze-ih zashelela phansi emabhilidi njengoba ayeka ukugibela azungeze mina.
  
  
  Ureeva waziphonsa ezinyaweni Zikagurnek, ekhala njengowesifazane onesifo sokuhlanya. Wayedlala indima yakhe kahle, enikeza ukubonakala kweqiniso okwakubonakala sengathi kubulala ugurnek-okungenani okwanele ukunginika isikhathi sokudweba i-stiletto yami ezungeze isikhumba sayo futhi aphonse ummese onamaphiko amancane.
  
  
  Okwesibili, konke engakuzwa kwakuwukukhala kukareeva okuqhubekayo, okuhlaba umxhwele. Khona-ke Ugurnek waphenduka, ebambe ubuso bakhe ngokuquleka. I-stiletto yawela esweni lesobunxele le-emu, yahlukanisa u-anyanisi phakathi. Inqwaba yegazi, enjengomjovo yaconsa ebusweni be-emu; yakhala kabuhlungu futhi yazama ukukhipha ummese wayo.
  
  
  Angizange ngime lapho futhi ngibuke okwakwenzeka.
  
  
  Bayalwa ukuba bangithathe ngiphile... kodwa hhayi ngokungenangozi. Yiqiniso, bayozama ukusindisa isikhumba sabo kuqala, futhi uma ngingenzi ngokushesha, konke kuyobhekwa njengokulahlekile. Wagijima, futhi abanye bagxuma emabhayisikili abo. Leli kwakuyiphutha lesibili elenziwa ama-Gorilla Kashiva, njengoba akwazi ukukhuphuka umzuzu owodwa ukuze athathe amakilabhu amabili enziwe eduze komsele.
  
  
  Yakhiwa ngesikhali esasibonakala singenabungozi ekuqaleni. Kodwa Edella Street, la maqembu amabili, ahlanganiswa ucezu lwesiswebhu esiqinile nesiqinile esizungeze isikhumba senkunzi, ayeyingozi kakhulu, cishe eyingozi.
  
  
  Kwakuyi - "nunchaku", leyo eyayenza, umshini wasempumalanga engaqala ukuwubona phakathi nombukiso onobudlova owanikezwa inkosi yami ye-karate endlunkulu YE-ax ewashington.
  
  
  Isikhali esivamile kwezobuciko bokulwa sasinokuguquguquka okungenakuphikwa, futhi kulokhu, wayehlose ukuzama ngaso.
  
  
  Njengoba yayibambe induku ngesandla esisodwa, omunye umfudlana waqala ukuwujika waze waba namandla nesivinini esanele. Amehlo ami abukhali ayegxilile ematsheni emarble ezinyaweni zami, kodwa ngangilokhu ngigijima, ngikhohlwa ukutshela noma ubani ngaphandle Komsikh engangimkhethile njengenhloso yami nokuthi ngizoba ngubani.
  
  
  Ugurnek wayengahlomile, kodwa futhi wayengekho esimweni esihle kakhulu. Ngezwa Ureeva ememeza ethukile njengoba okunye ukubuka kwakukhala emoyeni futhi kudla ihlombe lami lesobunxele. Ngazizwa nginomuzwa omubi wokusha owangishiya nginombala obomvu ovuthayo ngemva kwalokho. Kodwa ukubuka akuzange kungishaye ngesandla. Urani wangibamba kabuhlungu, kodwa lokho akuzange kungivimbe ukuba ngiqhubeke ngiguqula i-nunchaku.
  
  
  "Ngizokubulala, Carter!"le ndoda yamemeza.
  
  
  "Ngokuphambene nemiyalo Kashiva?"Ngaphendula ngokumomotheka. Kodwa .Isibhamu esingu-45-caliber sasibhekiswe esifubeni sami. Ukuzibeka engozini kuyinto eyodwa, kodwa ukuba yisiphukuphuku kungenye into. Eyakhe yalula kwaze kwaba yilapho induku ilahlekelwa ijubane futhi ekugcineni ilenga esihlakaleni sami.
  
  
  "Yehlisa lezo zinto! Amandiya ayala.
  
  
  "Ngomyalo wakho, Nkosi", ngakhononda, ngikhulula i-nunchaku ngeminwe yami.
  
  
  Umsikh wayesangibhekise; kodwa ngokushesha nje lapho eyeka ukusebenzisa izinduku zakhe zokudla, wagoba wayolanda u-ih. Kwakuyiphutha lakhe lesithathu emizuzwini embalwa edlule.
  
  
  Ngesikhathi eguqa, umphikisi wakhe wamshaya. Wavala iminwe yakhe esihlakaleni sesandla manje esasibambe isibhamu ngawo wonke amandla ayengawaqoqa. Wadonsa isibhamu futhi wacishe wangishaya emlenzeni. Kodwa kulokhu, ngangizimisele ukuchitha izinsuku zami ezisele ngihamba njengomuntu okhubazekile, ukuze umzimba wami wonke uhlale ungashintshiwe futhi ungashintshiwe.
  
  
  I-cobra agent yahlehla, izama ukuzikhulula. Isandla sami sathola isisulu esasifuna: saseluleke, saphenduka isikela, sazungeza amathambo nemisipha. Uhlangothi oluqinile lwesundu lwawela entanyeni yalo muntu; ngesikhathi esifanayo, unyawo lwakhe lwesokudla lwaluphenduphenduka ngesikhathi esifanayo.
  
  
  I-cha-cha-gi eyaba umphumela ayizange iphule umlenze we-emu, kodwa ubuhlungu bokushaywa banginika imizuzwana embalwa eyengeziwe, engangiyidinga kakhulu. Wabanjwa isandla esasisivele siphethe isibhamu ezandleni zombili. Umndiya ongumsikh waphenduka ngokudangala, ezama ukuhamba, ngisho nalapho eqiniseka ukuthi isibhamu sakhe sasingasakhonjwa kuye.
  
  
  Kukhona ukunyakaza okungazelelwe ngemva kwami. Umbulali wesithathu, Umndiya osemusha onamandla ayengakaze ambone ngaphambili, waphuthuma eyosiza umngane wakhe. Nakuba kwase kunzima kakade ukulwa nomunye: kwakungeke kube nzima ukubhekana namadoda amabili ayehlome ngezibhamu.
  
  
  Ngakho ngokushesha nje lapho ngikwazi ukukhipha isikhali ezungeze iminwe yomuntu wokuqala, okwenza u-ego awe phezu kwemicu yakhe yemarble, ngashesha ukuyolanda "i-nunchaku"eyayiwele ezinyaweni zakhe. Sekukonke, kwangithatha imizuzwana emihlanu ukuthola isivinini nomfutho odingekayo.
  
  
  Umuntu wesithathu wahlasela ngokunganaki. Waphindela emuva futhi wathola umsizi wakhe oqotho. Lapho ehlasela, induku yakhe yayisivele iqondiswe ekhanda lomunye umuntu.
  
  
  Manje i - "nunchaku" isifinyelele amandla aphindwe izikhathi eziningana kunalawo adingekayo ukuze kuphulwe amathambo abantu.
  
  
  Okwenzeka ngokulandelayo, wayengakaze akubone ekuphileni kwakhe.
  
  
  Ubuchopho bomndiya baqhuma ngokoqobo. Isisindo esifana ne-jelly sasisaqhuma lapho isigqoko sasigoqelwe khona. Izingcezu zamathambo, izingcezu zezinwele nekhanda zanamathela kuzo, zafafazwa ebusweni bami, futhi ubuchopho bami, obumhlophe obumpunga obunezinhlayiya ezingavamile, bahlakazeka emoyeni njengodaka oluzungeze intaba-mlilo eqhumayo. Kodwa uma Amanunchucks enza umsebenzi omuhle, ngangisenabaphikisi ababili. Ugurnek wayesaphila, nakuba ayeneso elilodwa kuphela. Futhi esaphila Kwakungumndiya osemusha owayefike sekwephuze kakhulu ukuba asindise ukuphila komngane wakhe.
  
  
  Umsikh onemisipha wayeka, ebukeka enengekayo futhi engakholelwa ebusweni bakhe. Izinduku ezibulalayo zaphinde zaqala ukusebenza, futhi wasuka ethukile, ekhomba isibhamu ebusweni bami.
  
  
  "Ngibulale Futhi Ushiva uzonondla ngezinyoka."Ngidinga ukubanikeza ukwaziswa okubalulekile, futhi uma engakuzwa emlonyeni wami, ungase ukhohlwe ukuthi ukhona.".. wamhlebela ngamazinyo aqhekekile.
  
  
  Wayemkhohlisa. Wabheka isimo esingabonakali somsizi wakhe. Wasebenzisa umzuzwana owodwa ukuze akhulule ama-nunchuck, ayendiza emoyeni njenge-boomerang emfudlaneni owodwa. U-ego wakhe wayengakaze ayisebenzise ngale ndlela ngaphambili, futhi wayengazi ukuthi izosebenza kanjani.
  
  
  Ngenhlanhla, izikhali zakudala azizange zingidumaze. Induku eyodwa noma zombili (angikwazi ukusho ngokuqinisekile, Amanunchuck ayendiza ngejubane elimangalisayo) yashayisa isibhamu esizenzakalelayo Samandiya. Amandla okushaya akhipha isikhali ku-ego Karook. Isibhamu sawela ngemva kwakhe ngamamitha ambalwa. Umsikh omkhulu wangihlasela njengebhere elithukuthele, ubuso bakhe buhlanekezelwe intukuthelo.
  
  
  Noma cha, kulokhu kwakungenxa yami.
  
  
  Ngaphambi kokuba i-ego yakhe imvimbe, ngaphambi kokuba aqaphele okwakwenzekile, indoda eyayiyingxenye yeqembu Likashiva ne - "admissions committee" yangihlasela njengethani lezitini. Umoya wami wangibamba emphinjeni njengoba ngangiwela emuva, ngishaya ikhanda lami ematsheni emarble azungeze ibhodi elikhulu le-chess egcekeni.
  
  
  Okuthile okushisayo nokunobuthi kwaconsa ebusweni bami, kwangenza ngaba yimpumputhe okwesikhashana. Izinyembezi zehla emahlathini ami njengoba ayezama ukuvula amehlo akhe futhi. Ngokushesha nje lapho ngiphinde ngimbona, ngabheka phezulu ngabona Ugurnek emi eduze kwami. Iso elilimele, okwakusele okuncane kulo, laqhubeka likhipha izinto ezinjenge-gelatinous negazi njengompompi owawushiywe uvulekile.
  
  
  Khona-Ke umlenze Womndiya wagoba njengoba nje ayezama ukuvuka. Ngahlaba amazinyo ami njengoba uzwane lwensimbi lwesicathulo sami se-ego lwalushaya ngemuva kwekhanda lami. Nguye kuphela emadodeni amathathu ayengagqokile izimbadada. Futhi manje wayesebenzisa izicathulo zakhe zesithuthuthu ukuze angishaye esifubeni.
  
  
  Angikwazanga ukumbona ngenxa yobuhlungu obungenza ngibone kabi. Ngangingazi nokuthi ukuphi Noma ukuthi Ugurnek wenzeni kuye, kodwa wayengeke angisize, lokho ngokuqinisekile. Ngazizwa sengathi ikheji lami lezinso laliqhekeka, njengoba amathambo ami ayephuka ngasikhathi sinye, lapho Ugurnek engishaya futhi.
  
  
  Ihhashi lakhe lazamazama kakhulu, njengehhashi lasendle elalizama ukulahla umgibeli walo. "Ushiva akanandaba manje, Carter", kusho Ugurnek, okwenza kucace ukuthi i-ego iyaqondakala, naphezu kwamabhandeshi afihla ingxenye engezansi ye-ego.. "Ngizokubulala, ngakho uyoqedwa unomphela!"
  
  
  Ngokwezwi le-ego yakhe, ngangazi ukuthi wayesho lokho. Omunye Umndiya, owayengihlasele futhi wangishaya phansi esikhathini esithile esidlule, wayezama ukubamba imilenze yami. Wagoba phambi kwami, futhi eyakhe yaqhubeka ikhahlela njengendoda edangele, ikakhulukazi lapho unachah Kagurneka ephinda eqhuma, eshaya isifuba sami.
  
  
  Kwakungalesi sikhathi Lapho I-Yi yakhe yafinyelela khona ngezandla zombili futhi yabamba iqakala lendoda, yagoba umlenze ka-ego ngamandla. Wazama ukungalahlekelwa ukulinganisela kwakhe. Khona-ke omunye Umsikh wangifaka isibhakela sakhe esinamandla ekuphileni kwami. Kwakuwubuhlungu obukhulu. Ngangingakwazi ukuphefumula, kodwa uma ngangiyeka ngaye njengamanje, laba ababili babeyongifaka ohlwini lwabo lwezindondo ezikhazimulayo.
  
  
  Cishe ngesikhathi sokugcina sokuqina engangikushiyile, ngabamba iqakala Likagurnek futhi ngaqhubeka ngilijika, ngifuna ukuzwa ukuqhuma kwamathambo ngokushesha. Kunalokho, le ndoda yawa phambili, yalahlekelwa ukulinganisela kwayo. Futhi wakhulula imilenze yakhe ngokukhohlisa komunye Umndiya. Ephenduka, wagxumela ezinyaweni zakhe.
  
  
  Ngangilindele ukuba umngane omkhulu Kagurnek angihlasele futhi, kodwa kunalokho wagijima waya ngakolunye uhlangothi. I-ego yakhe ayikwazanga ukuyeka kakhulu, futhi ngoba wayegijima elandela isibhamu esiwile. Wayesemva kwakhe njengoba ayegoba ukuze athathe isikhali. Yena, wagxuma kakhulu emoyeni futhi wacindezela umlenze wakhe ukuze amshaye "ngokundiza".
  
  
  Amandla okushaywa, umthelela wokushaywa unyawo lwami emhlane Wamandiya, kwabangela ukuba u-ego ashayeke phansi. Wagingqa izikhathi ezimbalwa phansi emarble, futhi isibhamu sawela amamitha ambalwa ukusuka lapho, singafinyeleleki.
  
  
  Ngisho nangaleso sikhathi, wabheka ehlombe lakhe ethukile ngaphambi kokuba agijimele ukuyolanda isibhamu. Ugurnek wayengeyena umuntu ongadela kalula. Wasukuma waya kimi. Nakuba ayekhubazekile,ethwele isisindo sakhe sonke emlenzeni owodwa, wayesakwazi ukuhamba. Kodwa okwakuhlaba umxhwele kakhulu kwakuwukukhanya kwensimbi okubi okwangidonsela ukunakekela... insimbi econsa into enjengomjovo phezu kweso Lomndiya elihlukaniswe kabili.
  
  
  Ngemuva Kukagurnek kunesithombe esingacacile esisemathunzini ntambama. Ekugcineni ureeva Singh ubuyela esiteji. Esikhathini esingeside ngaphambili, wayedlale indima yakhe kahle, futhi ngokumemeza kwakhe kokwesaba nokubaleka, wangivumela ukuba ngisuke ezenzweni zokuzivikela ngiye kwezokuhlasela.
  
  
  Manje wayeseyibona njengoba yayikhuphukela esihlalweni sesithuthuthu esasimi egcekeni. Ugurnek wayengakwazi ukubaleka; wayesalokhu ekhubazekile lapho ekugcineni ehlehla, ephindeka kabili. Kodwa ngangibala kabi ezibalweni zami, ngicabanga ukuthi wayengihlasele ngaphambi kokusebenzisa i-stiletto esandleni sakhe.
  
  
  Umndiya wadonsa isandla sakhe, wabe esephuma waphonsa ummese. Ummese wawuhlebeza emoyeni. Futhi kulokhu Ugurnek wacishe waphuthelwa.
  
  
  Ummese obukhali njengensingo wangena emsipheni wami wesithende. Amadolo ami agobeka, futhi ngazizwa ngibuthakathaka. Wayefuna ukukhala, kodwa ngacindezela ukukhala okwakubonakala sengathi kuyaphunyuka ezindebeni zami. Ubuhlungu bangidubula, bangiphazamisa. Wangicwilisa njengenaliti eshisayo, ejulile nejulile, kwaze kwaba yilapho umzimba wami wonke usuthule, manje usemkhawulweni wokumelana ngokomzimba.
  
  
  Lokhu kwakungafanele kwenzeke.
  
  
  Waqinisa isibhakela sakhe, wagcoba amazinyo akhe kwaze kwaba yilapho egcoba, futhi wazama ukuvimba ubuhlungu obukhulu. Wabe esehlisa isandla sakhe, wavala amehlo okwesikhashana, futhi ekugcineni wakhipha ummese okhalweni lwakhe. Ngangingenaso isikhathi sokumisa ukugeleza kwegazi. Kodwa ngenhlanhla, i-stiletto yahluleka emithanjeni yegazi yemisipha yesithende.
  
  
  Kunoma ikuphi, wayesaphuma igazi njengengulube ehlatshiwe.
  
  
  Indwangu yamabhulukwe ami yayibambelela emlenzeni wami, lapho kwakusakazeka khona ibala elikhulu elimnyama, elimanzi ngegazi engase ngilahlekelwe kakade. Ukuhleka kukagurnek okuyihlazo kwazwakala emoyeni. Umndiya waqala ukusondela kimi, futhi Owakhe wayezama ukukhasa aye kwesinye esizungeze izakhiwo ezizungeze igceke. Ngakwazi ukugoba iqakala lika-Em, futhi wayengakwazi ukuhamba ngaphandle kokukhubazeka. Kodwa wayesakwazi ukunyakaza. Wathuthuka njengoba i-agent yesithathu Yecobra nayo yaqala ukuhamba ngemva kwami.
  
  
  Ngabheka nxazonke ngabona isibhamu lendoda eyayisitholile. Eyakhe yashiywa nommese, njengoba Ama-nunchuck ayengekho ebangeni. "Reeva," babeqhubeka bethi. "Waya kuphi?"
  
  
  Mhlawumbe kwakuyi-telepathy. Kodwa kungakhathaliseki ukuthi kwakuyini, "wangizwa".
  
  
  Ukubhonga kwe-mistletoe yesithuthuthu kwaqeda amandla esibusiso, kwaqeda ubuhlungu nokuhlushwa kwami ngokomzimba. Waphuma ebumnyameni, elandelela isibalo Sikagurnek ekukhanyeni kwesibani esikhulu, esiboniswe emthunzini wokushona kwelanga ngaphambili. Umndiya waphenduka ikhanda waphakamisa izandla zakhe njengokungathi wayemisa imoto. Ngakolunye uhlangothi, ukuzazisa komunye umuntu, umsikh osemusha onemisipha, kwakubonakala sengathi akafuni ukushintsha uhlelo lwakhe. Wayelokhu eza kimi. Wafuna ummese wakhe, ezama ukungazinaki izinhlungu ezishaya ngamandla ezashiya Unahah engenalwazi ngokuphelele.
  
  
  Ugurnek wazama ukucasha kwelinye lamahholo amatshe ayigugu esigodlweni. Manje njengoba ayengaselona usongo olusheshayo nengozi, ngenxa Kareeve, ngakwazi ukugxila kumsizi wakhe. Isibhamu sakhonkotha futhi saphefumula umlilo, kodwa ubumnyama obungazelelwe obabubonakala bunetha busuka esibhakabhakeni njengoba izibani zokugcina zokukhanya kwelanga zacima bamvimbela ukuba akhombe ngokucophelela, futhi ukubuka kwahamba amamitha ambalwa ukusuka kimi.
  
  
  Wayebamba umoya wakhe futhi emi endleleni efanayo nanoma yisiphi isizwe, elula umlenze wakhe olimele emuva. Wayekwazi ukubona isigqoko esimhlophe somhlaseli ngisho nomgqomo wesibhamu. Wayelahlekelwe ukubala izinhlamvu ayezisebenzisile, ngakho wayengeke akwazi ukusho ukuthi isibhamu sasingenalutho noma sasisenamasosha ambalwa.
  
  
  Lapho ezwa ukuchofoza kwesikhali, wazilungiselela ukudubula. Kunalokho, Amandiya afunga ngobumnene. Walahla isikhali, futhi sawela ngesibhakela phansi. Ekugcineni, kwakubonakala sengathi akuyona yonke into eyayihlelwe ngokumelene nami.
  
  
  Mhlawumbe Ureeva wayemsekele Ugurnek " ekhoneni."Uma kungenjalo ngempela "ekhoneni" , Khona-Ke Umndiya wayengasekho. Ngingayiqeda nge-ego yami kamuva, uma sengiyiqedile i-ego yomngane wami. Wayazi ukuthi Ugurnek wayengahlomile, ngakho Ureeva wayezokwazi ukubhekana nesimo eyedwa.
  
  
  Manje konke okwakudingeka ngikwenze kwakuwukubhekana Nomndiya ongaziwa,ummeli Kashiva. Wayecindezelekile futhi ephefumula. Umuntu wayemane nje eyisimo esikhulu esivela ebumnyameni. Amafu amboza inyanga, amboza ubuso obukhazimulayo, futhi igceke Lasefatehpur Sikri lalisemthunzini. Wafafaza amehlo akhe futhi wazama ukubheka ebumnyameni. Umphikisi wami wayengafuni ukuzibeka engozini ngoba ngangingakwazi ukuzwa ukunyakaza kwakhe. Ngangingaqiniseki ukuthi wayengibonile yini lapho ekhipha ummese okhalweni lwakhe, noma uma ayazi ukuthi ngangihlomile.
  
  
  I-stahl ' s stiletto iyisikhali esiyigugu manje njengoba Amanunchucks eselahlekelwe yiso. Futhi ngangingathembeli olwazini lwami olujulile lwe-karate ngomlenze owawuphuma emhlanganweni ngenxa yesilonda esasichitheka igazi cishe ngaso sonke isikhathi, futhi engangingenaso isikhathi sokuphola. Igazi lakhe lalingenza ngibe buthakathaka futhi ngibe buthakathaka, futhi ukube umlenze wakhe wawungaboshelwe, ngokushesha ngangizoba senkingeni.
  
  
  Yena, wamemeza. "Woza, wena muntu ongathandeki! Yini olindele? - Kukhona ukuhlambalaza, iziqu nokuhlambalaza Okuthinta ngokushesha ukuziqhenya komuntu Endiya. Mhlawumbe "umdlwenguli" wayengeyena umuntu owayebazungezile, kodwa kakade ulwazi lwami ngamasiko namasiko ezwekazi lashiya okuningi engangikufisa. "Ingabe uyesaba?"Kuyiqiniso? Ngaqala ukumemeza, ngizama ukuthola isimo esikhulu emthunzini we-ego yami.
  
  
  Isibani sangaphambili Sesithuthuthu Ureeva ayegxume kuso sasingakhombisi indlela yami. Kwaba mnyama ngokwengeziwe ngomzuzwana, futhi waqhubeka emfuna, enethemba lokuthola othile enyameni nasegazini. Khona-ke kwawela isisindo esikhulu kimi. Ngaphonswa emhlane wami, unahala wami olimele wangibeka ngaphansi kwami.
  
  
  Ubuhlungu babukhulu, futhi izibani eziyinqaba ze-phosphorescent zazidansa phambi kwamehlo ami. Ikhanda lakhe lanyakaziswa futhi lazama ukuxosha amachashazi omhlaba. Njengoba umlenze wakhe wawusontekile phakathi, ngokoqobo waboshwa phansi iningi lamasikh asemasha akhuluphele. Kodwa ngazizwa ngiphakama phansi njengoba isibhakela sakhe sasishaya umhlathi wami. Waphakamisa ikhanda lakhe eceleni, ephefumula kanzima. "Wena muntu ongcolile! Ngahlebeza, ekugcineni ngikhumbula izwi elifanele.
  
  
  I-Emu yayibonakala ingakuthandi ukukhethwa kwegama, ngakho yaphuma okwesibili. Wazizwa umoya oshisayo, ononya wale ndoda ebusweni bayo. Wayeyisilo, inkunzi esesimweni somuntu. Futhi waphendula ngaphandle kwezwi... kuphela ngezinqindi zakho. U-Emu wabe esekwazi ukubamba izandla zakhe ezinqeni zami futhi wangikhahlela umlenze wami owawulimele.
  
  
  Ikhanda lami lalisalokhu liphuma igazi, futhi lalilimaza kakhulu kunanini ngaphambili. Ummese we-stiletto waklwebheka amathayili emarble. Kodwa ngangingazi ukuthi Umndiya ongumsikh wayeqaphele yini ukuthi ngangihlomile. "Ngizokubuyisela Kushiva, Carter!"Waphefumula, wangibopha phansi. "Kodwa akubona bonke abayingxenye eyodwa!
  
  
  "Yeka ukuthi kubi kangakanani! Ngangihleba ngezwi elihlekisayo, izindebe zami zigobeka ngendlela ebuhlungu njengoba ayefaka amadolo akhe emathangeni ami. Izandla neminwe yami zaqala ukufiphala, igazi laconsa isilonda, Futhi Amandiya abamba izandla zami. Imizuzwana embalwa futhi ngeke ngisakwazi ukubamba inkemba. Futhi uma lokho kwenzeka, konke sekuphelile kimi.
  
  
  Waqala ukuhambisa isandla sakhe phambili, ezama ukusondeza ummese obukhali, osalokhu unegazi ezibalweni Zamandiya. Wayihlebela. "Ubani igama lakho?"Phela, asikaze... sazethula okwamanje!
  
  
  "Khonkotha," esho, emamatheka. - Ukukhonkotha Okunqobayo.
  
  
  "Ekhonkotha, elahlekile", u-ego wamlungisa, futhi ngokungazelelwe wasusa isandla sakhe sommese ukuze ahlole izibalo zomphikisi wami. Kwathatha wonke amandla engangiwashiye, kwaze kwaba semkhawulweni.
  
  
  Kodwa kwasebenza. Ngiyabonga Unkulunkulu ukuthi kwasebenza.
  
  
  Ummese obukhali waklebhula ihembe likakotini lomsikh osemusha njengebhotela. Akazange amvimbe. Ummese wacwila ngokujulile njengoba ayephakamisa amadolo akhe, ezama ukuhoxa. Sekwephuze kakhulu ukuba kushintshwe amaqhinga. Manje wayengasakwazi ukungivimba. I-stiletto yawela phakathi kwemibambo emibili ye-ego yakhe, yahlukanisa inyama nemisipha njengombulali owaklebhula ithole.
  
  
  Umndiya osemusha wagingqika ohlangothini lwakhe wawa kanzima emhlane wakhe njengoba ummese wawumkhulula. Ngamandla okuphelelwa yithemba, ngakhasa phezu kwakhe ukuze ngiwuqede umsebenzi, hhayi ukuma kithi, ukuze nje ngibe nomuzwa wokuthi ubuhlungu obukhulu emlenzeni wami ophuma igazi. I-stiletto yangcwatshwa kwaze kwaba sekugcineni ohlangothini Lukalaia. Le ndoda yaphefumula, izama ukuphefumula. Waphenduka isibambo sommese ngaphandle kokuwukhipha.
  
  
  Umfudlana wegazi elishisayo, elishisayo wageleza ohlangothini luka-ego njengoba ummese wawushayelwa kuye, ummese unamathela esifubeni sika-ego. "Ingulube! Umndiya waphefumula. "Kodwa futhi... uzofa... Uzofa, Carr...
  
  
  Lawo kwakungamazwi okugcina ka-ego.
  
  
  Ihhotela lakhe, ngakho ngeke kube iziprofetho.
  
  
  
  
  13
  
  
  Izandla zami zazinamathele futhi zinamathele ngegazi Likalaia. Waqhubeka eshaya kakhulu njengoba i-emu yakhe yayisika isifuba sayo, ingayeki kwaze kwaba yilapho sekuqinisekile ukuthi ifile. Umsindo wokugquma wawuvela ku-ego emphinjeni wakhe; wayengasakhulumi, kodwa wayephakamisa isifuba sakhe phezulu naphansi ngokuquleka. Ekugcineni ukuqhuma kwaphela; i-emu yakhe yafaka isandla sayo kudola eligoqekayo. Le nhlanganisela yemisipha yabangela ukushaya kwenhliziyo okudlikizayo, kwalandelwa ukuzamazama kwemizwa okungafunwa, ukuzamazama okwanyakazisa i-ego kusukela ekhanda kuya ezinzwaneni.
  
  
  Waphinde wavuselela, wabe esebanda.
  
  
  Ehlehla, isiqalo sami esilimele saseluleka phambi kwami. Ngokunyakaza okusheshayo, wakhumula ihembe lakhe, walivula ngommese, futhi waqala ukugqoka isilonda ngamabhandeshi angawona. Kwadingeka imicu emibili ye-cordon ukuze kususwe igazi elalihlala ligeleza phansi kwesilonda esijulile.
  
  
  Ngemva kwesikhashana, wazama ukubuyela ezinyaweni zakhe, amehlo akhe efuna Ureeva. Le ntombazane yayenze umsebenzi omuhle, futhi manje kwadingeka ngiyisize ukuba ibulale Ugurnek. Kamuva... ngizoqeda Ugurneka kuqala, bese ngithatha isinyathelo esilandelayo.
  
  
  Walalela, futhi ngokushesha wezwa umsindo omncane... ukubhonga kwenjini yesithuthuthu ekhala kude. Igceke laligcwele ukukhanya njengoba amafu ayefihle inyanga ayenyamalala. Kwangihlaba umxhwele ukuthi amandla emvelo ayesohlangothini lwami, njengokungathi ayethembise ukungivikela. Ekuqaleni kwakumnyama, futhi ukuntuleka kokuthula kwangivikela, kwangivumela ukuba nginqobe Futhi ngibulale Ulaia.
  
  
  Kodwa manje njengoba Umsikh osemusha ayesefile, eshaqiswe amandla ami noma ubuqili bami, inyanga yayisibuya, igcwalisa igceke lomuzi oshiyiwe ngokukhanya kwawo okukhanyayo. Wabheka Isithombe Sikalaia, owayelele emhlane wakhe, ihembe lakhe elimhlophe ligcwele igazi elomile. Izindebe zika-Ego zazigobekile ngokumamatheka okwakubonisa U-Ego amazinyo amhlophe afanele, futhi izinsini zakhe zazinamabala abomvu kusuka ku-paan gum. Isidumbu sasilele singanyakazi phezu kwamacwecwe emarble, sihlezi endaweni ebuhlungu kakhulu.
  
  
  Akazange azisole futhi akazange aphikisane nokufa Kwalo mndiya osemusha, ngokwengxenye ngenxa yokuthi kwakuyi-corkscrew yokusinda. Kungaba Ukukhonkotha noma yena. Wabheka kude nesidumbu esiqandisiwe, esinegazi futhi wazama ukuphinde asukume. Kwadingeka ngenze imizamo eminingana ngaphambi kokuba ahlale ezinyaweni zakhe.
  
  
  Wadonswa umlenze wakhe owawulimele, owawusashaya futhi usalokhu uncipha ngenxa yokulahlekelwa igazi. Ngaqala ngaphesheya kwegceke, ngahlala isikhashana ukuze ngithathe Ama-nunchuck ami lapho ayewele khona, futhi ngesikhathi esifanayo ngithathe isibhamu Sikalaia.
  
  
  Ngokwazi kwami, Ugurnek wayengahlomile. Nganginesikhali sasempumalanga esiyisisekelo nesigxobo esiyigugu sasejalimane esinommese obukhali njengensingo owasindisa ukuphila kwami. Futhi ngaphezu kwalokho, Ureeva wayenesithuthuthu. Akungabazeki ukuthi le ntombazane Nogurnek babekwazi kangcono ukwakheka kwefatehpur Sikri kunalokho engangikwenza, okwakuyinzuzo futhi kuyisici esibi. Ngoba uma kwakunendlela yokuphuma, ezungeze le ndawo yezakhiwo ezingenalutho nezishiywe, ugurnek cishe kwakufanele azi, ngaphandle uma Ureeva ekwazile ukuvimba ukubaleka kuka-ego futhi agcine u-ego evalelwe kuze kube yilapho ngifika enah.
  
  
  Wama isikhashana ukuze alalele, futhi waphinde wezwa umsindo omncane wenjini yesithuthuthu. Lalivela ngemuva kwehholo elikhethekile lezethameli, idivan-i-khas. Ngakhumbula ngibona umfanekiso wesigodlo encwadini engangiyithengile, isithombe esimnyama nesimhlophe sesakhiwo esikhulu esinekholomu enkulu emaphakathi, lapho kwakunemigudu emine efanayo eyayihlukana khona ukuze ifinyelele ezinhlangothini zebhalkhoni eliphezulu ngesimo sezikwele.
  
  
  Kwakungekho sidingo sokuza ngokushesha ukuze asindise le ntombazane. Kwakudingeka ngihambe isinyathelo esisodwa ngesikhathi, ngidonse umlenze wami ngemva kwami njengengxenye enkulu yemithwalo. Ubuhlungu bancipha manje njengoba isilonda sakhe sasiboshwe ngamabhandeshi futhi ukopha kwaphela. Kodwa ngangihlushwa ubuhlungu. Okwenza izinto zaba zimbi nakakhulu ukuthi kwangenza ngaba sengozini kakhulu kunanini ngaphambili, kwehlisa kakhulu ukunyakaza kwami, ikhono lami lokunyakaza ngejubane elijwayelekile.
  
  
  Ukusetshenziswa kwamakhekhe e-karate manje kwakungasenakwenzeka, futhi ukunyakaza ngakunye kwesandla nesibhakela kwaba yinkinga futhi kwaba nzima, ngoba kwakuzodinga umzamo omkhulu ukuze kulondolozwe isikhungo esanele samandla adonsela phansi nokulinganisela. . . . Manje, kunanini ngaphambili, kwakudingeka ngithembele cishe kuphela kumanunchucks nasestiletto.
  
  
  Lapho esondela Egumbini lokwamukela Izivakashi, injini yemoto yayimemeza kakhulu ezindlebeni zakhe. Lokho okwakuke kwaba ukubhonga okude nokungacacile kwaba umsindo ongathandeki, ukubhonga okuthambile. Yayibambelela kwenye ezungeze izinsika zangaphandle, eyayimbozwe nge-mistletoe enesimo esiphawulekayo futhi efana nezinyo lendlovu enkulu. Wayeka ukuphumula futhi aqoqe imicabango yakhe. Isibani esinamandla sokukhanya sangihlaba phambi kwami. Khona-ke umsindo wezinyathelo zokugijima.
  
  
  "Bhonga! "Ngamemeza. "Uphi?"
  
  
  Akazange angiphendule, kodwa ngemva kwesikhashana Ugurnek waphuma ezungeze isakhiwo wagijima ewela igceke. I-ego yakhe yaqala ukumzingela, nakuba ayazi ukuthi ngangingakwazi ukufinyelela kukho. Wayegijima ngesivinini esicishe sibe esivamile, ngakho ngangazi ukuthi iqakala lakhe lalingasalimazi. Yingaleso sikhathi Lapho Ureva angena khona endaweni yesehlakalo. Wangihlaba umxhwele umimmo futhi wangincenga ukuba ngihlale lapho. Ubuso buka-Ego babucindezelekile, indlebe yakhe inemibimbi; kwakuwubuso bokuzimisela okuphelele, isifihla-buso sokuzimisela okubandayo nokubalayo.
  
  
  Angikwazanga ukuphika ukuthi ngangiziqhenya kakhulu ngaye. Wenza umsebenzi wakhe kahle, egcina Ugurnek ekude njengesilwane esibambekile kwaze kwaba yilapho ngikwazi ukuqeda Ulai. Futhi manje njengoba Ulai ayesefile, kwakusele i-agent Eyodwa Kuphela Yecobra eyayingayilungisa. Kwakuyizinduku ze-nunchaku ezazimphakamisa ekhanda, zibambe enye ngokuqinile, bese ziphonsa enye.
  
  
  Ukunyakaza okuyisiyingi kwesandla kwabangela ukuba induku ihambe... Enganginethemba lokuthi, kwakuyobhubhisa ngokuzimisela izinhlelo Zikagurnek... futhi ukuphila kwe-ego ngokwako. Ureeva wayekhomba Umndiya emikhawulweni yomibili yensimu. Umbani wokukhanya owawuvela kuleso sakhiwo sokukhanyisa wawukhanyisa ama-arcade anezipoki nezinsika zesigodlo sasebukhosini, usibeka njengomdwebo we-expressionist.
  
  
  Kodwa kwakungekho lutho oluhle ngendlela Ugurnek aqala ngayo ukuhamba, ephinda ukunyakaza kwakhe okunoboya. Wayengibonile, futhi manje kwakungekho ndlela yokugwema ukushayisana njengoba Ureeva emjaha ngesithuthuthu sakhe njengomalusi onemoto ezama ukubamba Uscott olahlekile. Manje Umndiya wayeyisilwane ngenxa yokwesaba, ukwesaba, nokuphelelwa yithemba.
  
  
  Wazama ukungizungeza, kodwa futhi Urhea wabonisa ikhono lakhe, wanqamula indlela ka-ego. Cishe wamshaya. Le ntombazane yayenza konke okusemandleni ayo ukuze igweme ukushayisana ngokuqondile, futhi yayingenakuyibeka icala. Futhi wayengafuni ukuphonswa ngaphandle kwebhayisikili.
  
  
  Nokho, ngisho nangaphandle kokuyithinta, wakwazi ukugcina i-ego ingekho endleleni, wayivimbela ukuba ibaleke. I-nunchaku yayizungeza ikhanda lami, futhi lapho Ureva ephinda eqhubekela phambili, ephoqa Ugurnek ukuba eze kimi, wakhululwa yilelo thuluzi lokufa, futhi wabukela njengoba lalisika emoyeni.
  
  
  Izinduku"zokubulala" zase ziwusizo kakhulu futhi. Wayesalokhu ebuka lesi senzakalo, ethatha isinyathelo esiya phambili, lapho Ugurnek ememeza futhi ecasha eceleni njengoba amakilabhu eshaya i-emu esifubeni. Isishayo sasifana nesibhakela esishaya isikhungo, futhi samthatha umoya. Wathuthumela, edakiwe njengesihogo, engakwazi ukulinganisela.
  
  
  Wayekhubazekile phambili, ehamba ngokushesha ngangokunokwenzeka, ebambe i-stiletto ngobude bengalo. Kwakungekho sikhathi sokuchitha, ngoba ngemva kokukhishwa Kukagurnek, kwakusadingeka ngibhekane Noshiva,indoda eyayiphunyuke ezingibeni zayo zesihogo, kodwa eyayingangibonisanga ubuso bayo.
  
  
  Ugurnek waphinde wasukuma ngaphambi kokuba afike kuye. Wathatha i-nunchaku, kodwa ngokusobala wayengakaze ayibone noma ayisebenzise ngaphambili. Wayengazi ukuthi angayiphatha kanjani, ngakho wangiphonsa nje. Amakilabhu awela phansi, futhi wagoba ukuze athathe unu, njengoba Nje Ugurnek engihlasela.
  
  
  Ngazithola ngisemhlane wami futhi, ngilwela ukuphila kwami, Umndiya ephakathi kwezinqindi zami. Wayengasakwazi ukucabanga: into enjengomjovo futhi enegazi yayiconsa phansi i-ego yeso eliqhekekile, kwakungeyona nje ubuso bomuntu ohlanya, kodwa ubuso bezilo.
  
  
  Wangishaya ngesibhakela endololwaneni, futhi iminwe yami yazikhulula ngokungadingekile. Ummese wagxumela engalweni yami. Ngafinyelela ngaphandle ngingaboni, kodwa Umndiya waphinde wangishaya emphinjeni ngesandla sakhe. Wayengazi okuningi nge-karate, kodwa kumelwe ukuba wafunda okuthile emihlanganweni yethu yangaphambili. Futhi manje wayesebenzisa ithalente lakhe nokuhlakanipha kwakhe ukuze angiqede.
  
  
  Ibhayisikili likareeva lama ngokububula okuphakeme, likhanyisa imizimba yethu ehlanganisiwe ngombani wokukhanya. Ngamuzwa ephuma emotweni, kodwa ngangazi ukuthi wayengeke angisize. Futhi njengoba Ugurnek ayekhahlela umlenze wami olimele, ukunqoba okusheshayo nokulula ayekufisa kwakungabonakali. Le ndoda yayethukile, futhi lokhu kwamenza waziphindiselela ngamandla nangokuzimisela. Wayelwela ukuphila kwakhe.
  
  
  Naye futhi.
  
  
  Wema ezandleni zakhe wazama ukulahla lokho. Ngaphenduka, kodwa waphinde wawa phezu kwami. Nokho, phakathi naleso sikhathi, ngakwazi ukubamba izinduku, eyodwa esandleni ngasinye, nginesiqeshana sesiswebhu esizungeze isikhumba senkunzi phakathi. Manje yayingasekho enye indlela yokusebenzisa isikhali, indlela ayengakaze ayibone okwamanje. Ukube nje bengingabopha intambo yesikhumba entanyeni Kagurnek, izinduku ezimbili bezingangisiza ukuba ngisebenzise i-ego yami, umzimba wami.
  
  
  Wangibeka idolo lakhe eceleni futhi wangishaya ngenso, wayenza yabubula, okwalimaza. Amathayili emarble ayebonakala edansa phambi kwamehlo akhe, futhi izinsika ezikude zaziphindwe kabili futhi ziphindwe kathathu. Wazama ukugxila embonweni wakhe, kodwa konke kwakubonakala kungacacile, wasondela, wabe esenyamalala.
  
  
  Ugurnek, manje owayesephithizela, wakhuluma amagama ngolimi Lwesindiya engangingaqondi. Kodwa uma ngangingakwazi ukuzwa lokho ayekukhononda, kwakungenzima kimi ukuthola incazelo yemishwana yakhe engaqondakali; kwakuwukukubeka ngobumnene, hhayi ngethemba, hhayi ngobungane.
  
  
  Wazizwa enesiyezi esibuhlungu emlenzeni wakhe, owawugobe ngaphansi kwesisindo se-ego yakhe. Waguqula ikhanda lakhe lapho Nje Umndiya efika e-stiletto, ehambisa i-alenka yakhe ngakwesokudla ukuze aphakamise ummese. Ngalesi sikhathi, laqala ukukhuphukela ezingeni lazo zonke izizwe.
  
  
  Kodwa wayengeke ayeke kalula.
  
  
  Wahlasela phambili ngokushaya ngommese oyimpumputhe, esebenzisa ummese ukuze agqekeze. Ngahamba kude naye ngangokunokwenzeka, ngizama ukugcina ibanga lami. Ngokungazelelwe Ureeva wabonakala ngemuva Komndiya owayethukuthele futhi waqala ukushaya u-ego emhlane nasemahlombe ngezinqindi zakhe. Kungakhathaliseki ukuthi kwamlimaza noma cha, kwakungasho lutho. Ukungenela kwakhe kwaphazamisa Kakhulu Umsikh osemusha kangangokuthi ngakwazi ukugwema ummese onegazi futhi ngagoqa intambo yesikhumba entanyeni yakhe.
  
  
  Yileyo ndlela konke okwaqala ngayo: okokuqala ukuhlaselwa egumbini lami lehhotela, Bese Kuba U-Ashok Anand, bese kuba amahlumela endlini yangasese yebha. Futhi manje ikhethini lalizokwehlela kwelinye ilungu leqembu lezigelekeqe elidume kabi elalisebenzela Ushiva.
  
  
  Uyise wabamba izinduku ezimbili ngokuqinile njengoba ayeqinisa intambo yesikhumba senkunzi entanyeni Kagurnek. Umndiya wakhala ngokumangala nokwesaba ngesikhathi esifanayo, wawisa i-stiletto, ezama ukukhipha intambo emqaleni wakhe. Wayengeke asinde ukube wayelokhu ecindezelwa.
  
  
  Waziphendulela ngezinduku futhi wazithatha. Angizange ngibone ubuso Bukagurnek, futhi ngangingafuni ukubona i-ego yakhe. Wazama ukugwinya umoya, wayephefumula ngesifuba somoya futhi ephefumula kanzima, kodwa umoya wawungafinyeleli emaphashini akhe. Esekelwa ukuphelelwa yithemba, walwela ukuphila kwakhe ngawo wonke amandla akhe ayesele. Futhi lokho kwakunganele.
  
  
  Manje wayesephethe, naphezu komlenze wakhe ongenamandla nokukhathala. Izintambo zakhe zezicathulo zaqina, ngenxa yezinduku ezazimvumela ukuba asebenzise ingcindezi edingekayo. Omunye umsindo waphunyuka ezindebeni Zamandiya, wabe eseyeka, engasasiniki ukumelana okuncane. Umzimba ka-Ego wagxumela phambili, futhi wawa ubuso bubheke phansi. Ngisho nangaleso sikhathi, "ununchaku" wayengeke amdedele kuze kube yilapho sekuqinisekile ngokuphelele ukuthi Ugurnek wayebuyele emhlambini wonkulunkulu bakhe, izinyoka Zamanaga, ayekholelwa kuzo ngokuqinile.
  
  
  Lapho ekugcineni eqaphela ukuthi wayengenampilo, ukuthi umzimba wakhe wawunganyakazi phansi emabhilidi abandayo, nokuthi imisipha eyodwa kuphela ethangeni lakhe eyayishaya ngamandla, wayiphenduka futhi wakhulula intamo yayo entanjeni yesikhumba ebulalayo. Ubuso buka-Ego babuthukuthele, futhi ulimi lwakhe lwalunywa, lwacishe lwahlukaniswa kabili ngamazinyo akhe, awaqinisa ngokwesaba.
  
  
  "Kwakungaba kubi nakakhulu, ndoda", ngakhononda. "Cabanga ngalokho okwenzeka Kunirad ompofu...
  
  
  Kodwa akazange ezwe amazwi ami. Ngomzamo omkhulu, kancane kancane wasukuma, egcina amehlo Akhe esithombeni sikagurnek. Kodwa ngeke aphinde avuke azungeze abafileyo. Amandiya alwa kanzima ukuze anikeze i-emu imali yayo. Kodwa ekugcineni, konke kwaphela kungenalutho.
  
  
  Wayefile.
  
  
  "Ngisize ngikhumule izingubo zakhe", Kusho Urivet kuye, egwema ukubuka kwentombazane, eyayibonakala inginika ukubukeka okukhathazekile, okuthulile.
  
  
  Akabuzi mibuzo, futhi uyabona ukuthi anginalo ihembe futhi uhlangothi lwesokudla lwebhulukwe lami lugcwele igazi. Wagoba waphenduka, wakhumula ihembe likagurnek. Ijazi Lamandiya laligcwele igazi, kodwa lalingcono kunelutho.
  
  
  Ureeva akazange abheke indoda efile, hhayi ngenxa yenhlonipho noma isizotha, kodwa le ndoda yayingajabulisi, futhi angikwazanga ukusola intombazane ngokuzama ukungabheki lobo buso obuvuvukele, obunegazi nolimi lwayo oluluhlaza okwesibhakabhaka oluphuma ngaphandle. Ithambo elizungeze iso elivuzayo lalikhanya ngendlela exakile ekukhanyeni kwesibani sangaphambili sesithuthuthu.
  
  
  Khona-ke ngakhumbula okuthile Ureeva ayengikhulume ngakho ngalolo suku, emuva esigodlweni Sikashiva. Akazange achaze imininingwane, kodwa akuzange kuthathe isikhathi eside ukuthola ukuthi wayesho ukuthini ngomistletoe. Umalume wakhe wayemsebenzisa ezintweni ezimbi kakhulu, ngenxa yokunambitheka okuhlukumezayo ngokumphoqa ukuba anelise izifiso zama-ego abantu.
  
  
  Futhi manje angizange ngizisole Ngogurnek, ngamanye amadoda amabili ayelele efile egcekeni, izisulu ezazingathukuthele kangako njengokuzimisela kwami ukuhlala ngiphila nokuqedela umsebenzi.
  
  
  Wasusa amabhandeshi anegazi ayewagoqe emlenzeni wakhe, wabe esekhipha namabhulukwe akhe, washiya Ureeva ehlezi eduze komzimba Kagurnek. Wawela igceke waya echibini lamatshe ayeliqaphele ngaphambili. Yayigcwele amanzi emvula. Wahlala phansi kwesinye sesizwe ngasinye futhi wageza isilonda, esebenzisa amabala omanzi avela ekhemisi elalidabukile ukuze avimbele ukutheleleka kwesilonda nokusha komlenze. Ngangingaqiniseki ngisho nokuthi amanzi ayengangcolisiwe, kodwa ngaleso sikhathi ngangingenayo enye indlela, ngakho nganquma ukuzibeka engozini.
  
  
  Lapho ebuyela Ereeva, intombazane yakhumula amabhulukwe endoda efile nokurta. Babebanzi kancane okhalweni, kodwa wayekwenzile ngebhande likagurnek ongasekho. Ureeva wangisiza ukuba ngigqoke ihembe lami, wabe esebuyela emuva, egcoba izandla zakhe ndawonye njengokungathi hey, kwakubanda.
  
  
  Wamhlebela. "Senzani manje, Nick?"
  
  
  Ngathi: "ake sithathe imoto yakho sibuyele endlini." Ubuso buka-Ego babucindezelekile, bucwile, njengokungathi abunawo wonke umuzwa. Wayeke wabhekana nezinto eziningi, kodwa wayesemncane, ezimisele kakhulu kunanini ngaphambili. Wayecabanga ngoyise, ezibuza ukuthi wayenamandla angaphakathi yini njengendodakazi yakhe. Kulokhu, angakwazi ukusinda futhi abambelele kuze kube yilapho sithola i-ego.
  
  
  - Kuyokwenzekani ngokulandelayo? Ureeva wabuza. - Kanjani... uzokwenza kanjani lokho?"wanezela, ekhomba emlenzeni wami olimele.
  
  
  Ubuhlungu obuningi base buphelile, futhi wayengakwazi ukuhamba ngomzamo omncane kunangaphambili. Ama-nunchuck ayibeka phansi, ayifaka ephaketheni elingemuva lebhulukwe layo, bese efaka i-stiletto esikhwameni sesikhumba esasiyibambe ngengalo.
  
  
  "Kanjani?"- phinda. "Ungakhathazeki. Ngizomthola ngandlela-thile.
  
  
  "Uhlale uthola okuthile", wazama ukuhleka.
  
  
  Wangitshela ukuthi U-Ego uncle wayeshiywe namadoda amahlanu, ngaphandle Kukaranjit nomsikh osemusha amdubula emlenzeni ehhovisi leposi Lase-Agra. Ngakho kwasala amadoda amabili kuphela ehola, ngaphandle Kukashiva Nohaksha. Ngeke kube lula... kodwa, le ndawo Yaserussia yayingelula kusukela ekuqaleni.
  
  
  
  Sashayela buthule. Ureeva wayenezandla zombili esondweni lemoto encane. Lapho Ufatehpur Sikri engemuva kwethu, embozwe ubumnyama nothuli, waphenduka ikhanda futhi wakhomba ekhabetheni ledeshibhodi.
  
  
  Wachaza:" wakulethela isipho". "Ngiyaxolisa ngokuthi angizange ngikunikeze ngaphambili, kodwa ngangingazi ukuthi uzokudinga."
  
  
  Wavula idilowa futhi wafinyelela ngaphakathi, ezwa kwaze kwaba yilapho ethinta umhlane wesibhamu. Wahlolwa ngesibhamu esisesibani sedeshibhodi: sasincane .I-beretta engu-22 caliber, engavamile kakhulu kowesifazane osemusha.
  
  
  Kodwa Ureeva wayebuye abe intombazane evelele kuzo zonke izici.
  
  
  I-Beretta yayiyisikhali esiphumelelayo esiseduze. Kwakufanele akhumbule ukuthi, waphetha ngokuthi, ebheka isibhamu, wayejabule ngokuthi Ureeva wayengakhohliwe ukusilayisha.
  
  
  "Lapho siseduze nevilla, yehlisa ijubane futhi yenze sengathi akwenzekanga lutho", ngamyala, ngelula esihlalweni ukuze ngingabonakali. Ikakhulukazi ngalomlenze omubi, kwakuzoba isivivinyo esinzima, kodwa uma konke kuhamba ngendlela ayethemba ngayo, ngizobuya ngokushesha.
  
  
  "Bekungeke yini kube ngcono ukuthola umuntu ozomsiza, Nick?"Kubonakala kuyingozi kimi, ababili bethu ngokumelene nathi sonke... Ngiqonde ukuthi, "wanezela, ebheka emehlweni ami," sizothatha ingozi enkulu.
  
  
  "Leyo ukuphela kwendlela eya phambili", ngathi, futhi ngatshela Hey konke engangikwazi Ngepuran dass, nezizathu zokuthi kungani engazange abhalele I-Indian Secret Service ukuze asize ekuqhubeni imisebenzi. Ngesikhathi U-ey eqeda ukumtshela indaba yokuvuza ehhovisi Likadass nokuxhumana kwakhe Noshiva, sase sivele sibonile indlu.
  
  
  Wahlala phansi esihlalweni Njengoba Ureeva ayehamba kancane. "Wena ungamehlo ami kusukela manje kuqhubeke," ngihlebela. "Ubonani?"
  
  
  "Akukho lutho okwamanje.
  
  
  Amehlo akhe agijimela Enah evela phansi. Wahlala eqinile ngemuva kwesondo, umhlane wakhe ucindezelwe esihlalweni,amehlo akhe egqolozele phambili. Wavala umgwaqo omkhulu ngesivinini esiphakathi, amatshe namatshe ayegxuma ngaphansi kwemoto.
  
  
  Kungazelelwe, Ureeva wavala ibhuleki. "Kukhona ababili babo! "Kuyini?"wamemeza. "Onogada ababili!
  
  
  Kwabe sekulandela imisindo yokudubula. Ukuma kokugcina. Kusukela ngaleso sikhathi kuqhubeke, ngangingenakho ukunethezeka kokwenza iphutha elilodwa.
  
  
  
  
  14
  
  
  Yena, wamemeza. "Yehla phansi!" -
  
  
  Waphuma wamdonsa wamyisa esihlalweni. Ureeva wayeyisisulu esilula kakhulu. Izinhlamvu ziyaqhuma futhi ziqhume ngolaka. Imvula yawela esibukweni sangaphambili njengomthofu, yabangela ukuba izingcezu ezinkulu zengilazi ziwele phezu kwethu.
  
  
  "Qamba amanga bese ulinda kuze kube yilapho ngikunika isibonakaliso sokuqhubeka", Kuxwayisa Ureva. Wehlisa isibambo wavula umnyango, ekhasa endleleni enothuli. Umnyango wangivimba, izinhlamvu zishaya phezulu. Umsindo wezinyathelo zokugijima wawukhala kulo lonke ihhotela. Waphakamisa i-beretta futhi waphakamisa ikhanda Likarivnenskaya ngokwanele ukuba akhombe.
  
  
  Lo muntu owayegqoke isigqoko sokuzivikela wawa njengesosha elalililimele.
  
  
  Othile wayengilindele lapho, futhi kwakungeyona Into Ecasulayo, ngoba ngangiqinisekile. Eyakhe yashaya le ndoda obala esifubeni. Ngokungafani nabangane bakhe, ukufa kwakhe kwakushesha futhi kungabi buhlungu. Kodwa omunye unogada wayengabonakali ndawo. Nganciphisa amehlo ami futhi ngahlola indlela ukusuka kolunye uhlangothi kuya kolunye, uma nje ezama ukungibamba ngingaqaphile futhi angishaye ngemuva.
  
  
  "ay phansi lapho! Ureve wamemeza, emtshela ukuba angaphumi, azungeze imoto. Waqala ukushelela esihlalweni, wabe esema ngokuzumayo futhi wenza njengoba ayeyalile.
  
  
  Kwaqubuka esinye isibhamu, sanginika umbono omuhle wendawo yokucasha yomdubuli ongabonakali. Umsindo wawuvela ngakwesokudla,ngale kodonga oluphakeme noluningi olwaluzungeze indlu. Izihlahla ze-yew nezomjunipha zafihla ngokuphelele umphikisi wami. Ukube wayeze ngemuva kwami, lapho ayecashe khona usuku lonke, ngangingeke ngibe nethuba elilodwa lokubaleka. Ngakho kwakudingeka ngihambe, futhi ngokushesha.
  
  
  Ngabheka phansi emgwaqweni ngokushesha futhi ngathola lokho engangikudinga; iminwe yakhe yayiboshwe idwala elinjengesibhakela engangilibone emaphethelweni omgwaqo onothuli. Ngokunyakaza okusheshayo, ngaphonsa i-ego yakhe emnyango wemoto futhi ngezwa umsindo njengoba wawushaya phansi cishe amamitha ayishumi phambi kwami.
  
  
  Okunye ukubuka kwazwakala emoyeni. Ngangingakwazi ukubona umdubuli, kodwa naye wayengangiboni. Ngalalela, futhi ngokushesha ukubekezela kwami kwavuzwa umsindo wokugijima ezinyathelweni, hhayi kimi, kodwa ngakolunye uhlangothi. Unogada kashiva, igorila lokugcina elalimi phakathi kwami nomadman, wagijima umimmo, ecashe ngemuva kocingo olujiyile.
  
  
  Waphonswa elinye itshe, kulokhu elikhulu kunelokuqala. Isibhamu saphinde sakhonkotha, futhi amehlo Kagawk ashaya imvuthuluka encane maphakathi nomzila omncane. Ukukhala kwaphunyuka ezindebeni zami, ukukhala okukhulu kobuhlungu obukhulu. Ngangicabanga ukuthi akukubi ngomuntu owayengakaze abe semidlalweni yaseshashalazini. Kwakungewona umsindo omude owawuzwakala kude, kodwa kwakuwumsindo owesabekayo ngempela, futhi waba nomphumela.
  
  
  Izindonga zahlukana ukuze kuvunyelwe umuntu onesigqoko esigoqwe ekhanda lakhe. Sekwephuze kakhulu, waqaphela ukuthi kwakungekho muntu ofile owayesendleleni. Sekwephuze kakhulu, waqaphela ukuthi ukukhala kwakuyiqhinga lokudonsa u-ego azungeze indawo yokukhosela. Wasuka, engabheki ngisho nasendleleni yami. Kodwa manje wayengasenaso isikhathi... wayethemba kuze kube .ade.
  
  
  I .Isibhamu esingu-22 caliber safaka inhlamvu ehlombe le-emu, sayiphendulela njengonodoli kanzima kangangokuthi i-emu kwadingeka ibambelele ocingweni ukuze igcine ukulinganisela kwayo futhi icashe. Ngaphinde ngacindezela isicishamlilo, futhi ngambona enza umdanso owesabekayo, lapho ukubuka kwesibili kugadla imbobo phakathi ebunzini lakhe lobugovu.
  
  
  Akukho msindo owaphunyuka ezindebeni zalo muntu.
  
  
  Lapho esekhanyiswe izibani, waphakamisa izandla zakhe futhi wadedela esinye isibhamu esingenamsebenzi. Khona-ke wehla kancane, njengokungathi wayehlala phakathi endleleni, imilenze ivuleke phambi kwakhe, umzimba uthambekele phambili, ikhanda lilenga esifubeni sakhe.
  
  
  Ureeva wabheka phezulu, wasukuma, futhi wabheka ngasekugcineni kwedeshibhodi. "Kodwa, Malume -" waqala.
  
  
  "Uzoba lapha maduze, ngiyakuqinisekisa", ngihlebela. Wabala ukuthi Amaberetta ayesenezinhlamvu ezimbalwa ezisele, ezingaphezu kwesisindo samasikh .Isibhamu esingu-45 caliber. Ngakho angifuni ukuthatha izikhali. Kancane kancane wasukuma waphuma ngemva komnyango wemoto owawugcwele izinhlamvu. Amadoda amabili alala efile emgwaqweni, eyisisulu sobuwula bawo, ngenxa yenkolelo yawo engenangqondo ngobunkulunkulu Bukashiva ofayo.
  
  
  Kodwa ibhokisi lalingokoqobo. Izinhlelo zika-Ego zokunqoba Lonke Elasendiya nazo zingokoqobo futhi zizimisele. Wakhuluma ngezidingo "zokusiza abantu", ngesifiso sokondla nokugqoka abantu bakhe, kodwa Ushiva wayengumbusi ononya owayefuna ubushiqela obungenasihe, futhi ukuzazisa ngezindlela zokuthola amandla kwakungenabuntu njengoba nje ukuzazisa ngezindlela kwakuyoba njalo ukube wayethole amandla.
  
  
  Umugqa omude wothango wavele wakhanyiswa njengoba izibani zazikhanya zizungeze indlu, izibani ezinkulu ze-mercury zangiphoqa ukuba ngihlehle, ngivikele amehlo ami ekukhanyeni okuphuphuthekisayo. Amakhulu ezinambuzane, izintethe, nomiyane abonakala sengathi azulazula emthonjeni wokukhanya endleleni yami. Babememeza futhi bephenduphenduka, bexubana nothuli nephunga lokufa.
  
  
  Izimpukane ezinkulu zazizungeza njengezinkozi ezincane, ziwele phezu kwezidumbu ezimbili ezichithekile futhi ziphakamise umsindo ophikelelayo wokungezwa emoyeni. Umsindo owawungenza ngikhale njengoba izindlebe zakhe zazikhala ngolaka ngenxa yeminye imisindo. Ngangingezwa lutho ngaphandle kwezimpukane, umsindo wethu ovela endlini ekhanyiswe ngokukhazimulayo.
  
  
  "Ravi! U-Arun! ngokungazelelwe kwaba nezwi elinjengensimbi, izwi elalingasizwakali njengathi, noma omunye umuntu ngaphandle kwakhe.
  
  
  Ngambheka, futhi wangamukela kancane. "Shiva," wahlebela. "Nguye, malume wami . Qaphela, Nick, sicela!
  
  
  "Nina ziqhwaga ezilahliwe! Uphi? Kwenzekani? Ingabe u-arun? Uravi? Ushiva waphinde wabiza la madoda amabili, futhi izwi lakhe lalibonakala lintanta kimi njengokuzwakala kwepuleti elidala.
  
  
  Sekuyisikhathi sokubhekana ngqo, ukubhekana ubuso nobuso. Ngazifaka insimbi, ngacela Ureeva ukuba ahlale ngemuva kwami, futhi ngahamba kancane kancane endleleni. Ushiva waphinde wamemeza, kodwa ama-ego onogada awakwazanga ukuphendula. Izimpukane, ikakhulukazi izimpukane ezihahayo ezahlasela izidumbu zamandiya amabili ezingaphili, zaqhubeka nengxoxo.
  
  
  "Ngizokubulala ngenxa yobuwula bakho!"Ushiva wamemeza ngezwi eliphakeme elalidalula intukuthelo nokwesaba.
  
  
  Nokho, akazange alokothe aphume ayobhekana nami. Kwaphinde kwaba nokuthula. Ngahlala phansi kanzima ngangokunokwenzeka, ngizama ukuvimbela umlenze wami ukuba ungabi buthuntu. Ngemva kokugoba amadolo amaningana ngokulandelana okusheshayo, igazi laqala ukujikeleza njalo. Ngesinye isandla, wasunduza eceleni isihlahla sakhe esiwugqinsi.
  
  
  Ukusuka lapha, wayekwazi ukubona ingadi yangaphakathi, evundile futhi egcinwe kahle. Okwangihlaba umxhwele futhi ukuthi le nsimu yayiyi-nuona engavumelani, evundile futhi evundile ngenxa yendawo yayo eyomile, ecebe kakhulu ngezitshalo nezimbali ukuba zingalinywa ethafeni elomile nelinothuli. Kodwa yebo, Ushiva wayenemali, amarupee namadola, ukuze adonsele Uhajji enetheni lakhe. I-ego yayinemithombo engenamkhawulo eyayinayo, izindlela ezaziyivumela ukuba ithole amandla, nokuxhumana okuningi emibuthanweni efanele. Ngangizibuza ukuthi wayemnika Malini Udass ukuze agcine inhloko ye-Indian security service emholweni wakhe. Noma mhlawumbe Udass wayengomunye umuntu owayeshiseka ngokweqile owayekholelwa ngokungaboni emaphusheni Kashiva enkazimulo, enkathini yegolide Yasendiya, empucuko enamandla yamamori namagupta.
  
  
  Kungakhathaliseki ukuthi isisusa salo muntu sasiyini, ingozi eyayisezweni yayilokhu ikhona. Kodwa hhayi njengengozi futhi ekhohlisayo njengoshiva ngokwakhe. Ngacindezela amagatsha aminyene otshani, nginethemba lokuthi akukho ukweba noma ukuqhuma okwakuyokhaphela ukuba khona kwami.
  
  
  "Ucarter?"Izwi lamemeza lingaphezu nje kokukhuluma okucasulayo. Kwakuyizwi eliguqukile elalithatha izilinganiso eziphawulekayo. "Nguwe lowo, nomunye?"Ingabe uze ukuzongivakashela?
  
  
  Wayebanda, elawulwa futhi. Wayengekho esimweni sokuxoxa noma sokudlala ngamagama. Ngangingathanda ukuqeda ingxoxo ngenothi elibukhali. Kodwa angikwazanga ukukubona. Wama futhi wacindezela eceleni amagatsha, egcina amehlo akhe endleleni ayeyikhwele ngokushesha... kwakubonakala sengathi ngesonto elidlule, hhayi amahora.
  
  
  Yini... Yini, thatha umthungi!...
  
  
  Wacwayiza futhi waphinde wafuna ukuzikholisa ukuthi lokhu kwakuyindlela nje yokukhohlisa, ukukhohlisa okubonakalayo. Kodwa cha, amehlo ami ayengangikhohlisi. Kwakungushiva, kodwa wayengabukeki njengomuntu engangimcabanga ukuthi unguye, kwakungekho lutho kunen ngalokho engangikucabanga. Wayehluke ngokuphelele kithi, okuwukuphela komuntu engake ngambona ekuphileni kwami.
  
  
  Esikhundleni sesandla sokunene, kusukela ekuqaleni kwesandla... noma lapho iminwe ngokuvamile itholakala khona, lendoda yayigqoka izitho zangasese zensimbi engagqwali... kuze kufike ehlombe. Wayengenaso isandla sokunene, kodwa umalume Kareeva ononya nonobuqili wayengasigqoki, izitho zangasese ezivamile, thina, izinto ezivamile, thina izandla zokhuni noma zepulasitiki. Cha, mnumzane.
  
  
  I-cobra yensimbi eyayiboshelwe ehlombe layo yayihamba iye emuva naphambili emoyeni, "i-cobra" eyayifana nesilwane esihuquzelayo esiphilayo ngazo zonke izindlela, amazinyo aso ensimbi econsa ngentukuthelo enamandla!
  
  
  Ukusho ukuthi kwakumangalisa futhi kungakholeki kwakuwukunganaki. Wayelokhu ebuka, kodwa kwakungeyona into eyisimangaliso noma eyokubona izinto ezingekho. Kwakuyini p/, esabekayo futhi esabisayo yini p/! Imininingwane ye-steel cobra yayicacile kuze kube semininingwaneni emincane kakhulu: ikhanda elinjengomgexo elinesigqoko, imihlathi evulekile nevaliwe. Akungabazeki ukuthi la mazinyo ayeyimijovo ye-hypodermic, ekwazi ukufaka intukuthelo ebulalayo yezilwane ezihuquzelayo egazini lesisulu.
  
  
  Ukubuka kwakhe kwashintsha kusuka kulokho okungajwayelekile nokusongelayo kuya ebusweni Bukashiva. Ubuso obubandayo, obunama-engeli, obunezilwane ezihuquzelayo. Wayenamehlo amnyama amancane namashiya aminyene, anezihlahla. Wayenobude obuphakathi, enomzimba omncane, omncane owawukhipha umoya wobubi bamademoni.
  
  
  Wayengeyena umphikisi ovamile, kodwa umuntu, njengabaningi bezitha zami, wahlangana eqenjini elilodwa... abantu abanjengokarak, I-werewolf engafinyeleleki, noma idemoni elifanekisiwe elazibiza ngokuthi " Umnu."
  
  
  Njengokungathi i-steel cobra yayinganele, njengesikhali sokuzivikela (futhi, uma kunesidingo, njengesikhali sokuhlasela), isandla sikashiva esihle sasiphethe i -.Isibhamu esingu-45 caliber, I-American Colt edume umhlaba wonke. Ushiva wayehambisa isibhamu emuva naphambili, elindele noma ikuphi ukunyakaza noma umsindo owawungase uveze indawo engangikuyo ocingweni.
  
  
  Wamemeza. "Ngokwethembeka, Carter! "Ngeke ngidubule. Kudingeka sikhulume, sixoxe... Ngisho nengxoxo yakho Nomnu.dass namuhla ngeke iphele, ngendlela. Futhi lapho sisekhona, ngitshele ukuthi wenzeni kumshana wami, nksz Singh omuhle."Angikwazi ukuthola le ntombazane enhle.
  
  
  Angiphendulanga.
  
  
  Kunalokho, waphakamisa i-beretta wayibhekisa esifubeni Sikashiva. Kancane kancane, wadonsa inhlamvu, ecabanga ukuthi iphupho elibi lalizophela ngokushesha. Le ndoda yayigqame ngokuphelele, futhi ngangingeke ngifise ukuba nomgomo olula: eqinisweni, ukukhanya okuvela edella sviatum ngemva kwakhe njalo ngemva kwezinsuku ezimbili kwakukhanyisa ngokuphelele isibalo sakhe esincane.
  
  
  Kodwa esikhundleni sokumbona ewela emadolweni, esikhundleni sokuzwa ukukhala kokugcina kuka-ego noma ukumbona ephenduphenduka ebuhlungwini, Uberetta wakhe wamangala lapho ebona Uberetta onamehlo okuzivikela ephuma esifubeni sakhe. Khona-ke ugawk wawela esithombeni samatshe sasendulo esisenkabeni yensimu.
  
  
  "Ngakho ukhona! Umndiya wamomotheka futhi wadonsa inhlamvu yempongo, wadedela inhlamvu ebulalayo engamasentimitha ambalwa ekhanda lami.
  
  
  Ngokuzenzakalelayo waphindeka kabili, engakholelwa emehlweni akhe. I-gawk yaphuma esifubeni sakhe, kodwa kwakungekho sibonakaliso sokuthi Ushiva wayegqoke i-corset engacimi inhlamvu ngaphansi kwe-kurta yakhe emhlophe . Ngempela, i-ego yakhe yayikwazi ukubona isifuba sakhe esingenalutho ngaphansi kwehembe lakhe, umumo wesifuba sakhe, imisipha. Konke kubonakala ngokucacile emehlweni ami angakholwa.
  
  
  Ngaphandle kokuba naye enziwe ngensimbi, waphetha. Kodwa lokho kwakungenakwenzeka. Umuntu akayena irobhothi... noma cha?
  
  
  Cha, yebo kwakungeyona, kodwa kwakungekho ukuphika engakubona, futhi kwakungekho ukuphika ukuthi Ushiva wayebonakala enamandla angaphezu kwawemvelo. Uguo wayikhomba okwesibili futhi wadonsa inhlamvu. Eyakhe yayibhekiswe ekhanda Lomndiya, kodwa ngesikhathi esifanayo wahlehla, futhi ugawk wabambeka emnyango, waphuthelwa kancane uphawu.
  
  
  Ngakho wayesengozini, noma okungenani wayesengozini kwezinye izingxenye zomzimba wakhe. Njengoba ngangingazi ukuthi ngangihambe imizuliswano emingaki, kwakungadingeki alinde Ushiva ukuba aphume azungeze indlu. Ngokunyakaza okusheshayo, naphezu kokulimala kwakhe emlenzeni, waxosha uthango lwakhe olujiyile futhi waqala ukundiza engadini. Wayazi ukuthi isibhamu se-ego singase siqhume noma nini. Kwakuwumsindo ayengafuni ukuba awuzwe, kodwa wawubeka engozini noma kunjalo, ethandazela ukuba le ndoda ihlale ingabonakali kuze kube yilapho ifinyelela ohlangothini olungaphambili lwendlu.
  
  
  "Ingabe ufuna umuntu?"
  
  
  Waphenduka futhi wadonsa isibhamu ngesikhathi esifanayo. Kodwa I-Beretta yayithule: isitolo sasingenamuntu. Okukodwa, futhi yilokho kuphela. Waphonswa ngesibhamu ebusweni Bukashiva obuphendukezelwe, obumamathekayo. Ingalo yensimbi emise okwenyoka yadutshulwa. I-Beretta yaphuma engalweni yensimbi yawela phansi.
  
  
  "Ungashintshi, Mnu. Carter. Forwardekani phambili", kuyala Ushiva . Wayegcina imbongolo ikhomba esifubeni sami, futhi ngangingeke ngizihlukanise naleyo ngxenye yomzimba wami... okungenani hhayi ngaphambi kwesikhathi.
  
  
  "Ulindeleni, Shiva?"Kungani ungadubuli, ngakho ake sikuqede lokhu?
  
  
  "Ukuze ubone ufa ngaphandle kokufa okudabukisayo, omunye othandekayo?"Cha, ngesaba ukuthi lokho akusona isitayela sami. Phela, izinyoka zami ezinhle zisalambile, naphezu kwe-edu eningi ngenxa Kanirad osemusha. Ngicabanga ukuthi umfana wayewusizo kakhulu njengompheki. Kodwa ngifuna Icobra ibe yinhlangano eyodwa futhi ehlangene. Futhi njengoba umfowabo omdala Kanirad ayesevele engisebenzela, angibonanga sizathu sokungaqashi nomfana. Ngeshwa, awuzange ucabange ngokuqeda umsebenzi wakho. Isilo sachofoza ulimi lwaso ngokuhlambalaza, saphatha isibhamu sangikhomba ukuba ngibeke idola.
  
  
  Ngemva kwami, okwakhe, ngezwa othile ehamba ngokuqapha. Waguqula ikhanda lakhe wabona isithombe samasikh ayesilimaze ngaphambili namuhla, eshaya I-EMU emlenzeni ongakwesokudla phambi kwehhovisi leposi Lase-Agra. "O, nguwe, Krishna! Ushiva wamemeza ngenjabulo. Khona-ke wangibuka nge-wink. "Ngicabanga ukuthi niyazi ezimbili, enye, enye.
  
  
  "Saba nenjabulo yokuhlangana futhi namuhla", ngakhononda.
  
  
  "Kakade. Ngikhumbula Ukrishna engitshela imininingwane yomhlangano wakho. Kodwa lokho owawungakwazi, Mnu. Carter, kwakuwukuthi Ukrsna ungumfowabo omdala Kanirad. Waqanjwa ngonkulunkulu wamahindu wothando, nakuba akhuliswa Njengomsikh ozinikele. Kodwa akukho kulokhu okubalulekile manje-Ushiva wamnquma. "Kwanele ukusho Ukuthi Ukrishna unenzondo ethile ngawe, Carter othandekayo, ikakhulukazi njengoba ethole ukuthi unesibopho sokufa okubuhlungu kwe-ego yomfowenu.
  
  
  "Ukube Unirada wayengambulalanga, ngabe wangibulala", ngishilo. "Uyazi kahle, Shiva. Lona umthetho wehlathi, ukusinda kwabanamandla kunabo bonke.
  
  
  Eqinisweni, Empeleni, Amandiya ahleka. Kodwa wena, ngiyaxolisa kakhulu ukukutshela, awuseyena onamandla kunabo bonke, Mnu. Carter.
  
  
  I-Krsna ayizange isisho lutho kithi. Wayefisa sengathi ngabe wayebone Ama-nunchuck agxumayo ephaketheni lakhe elingemuva. Kodwa ngesibhamu esisodwa esibheke esifubeni sami nesinye emhlane wami, akazange alokothe enze isinyathelo esingelona iqiniso, noma bobabili babezodonsa iziqhumane. Ngakho ngama lapho, ngizama ukungacindezeli kakhulu emlenzeni wami olimele.
  
  
  "Awukaphenduli umbuzo wami we-corkscrew okwamanje, Carter", kuqhubeka Ushiva. "Awungitshelanga ukuthi kwenzekeni kumshana wami omuhle."..
  
  
  "Ufile.
  
  
  Waphakamisa amashiya akhe njengoba amehlo amnyama ka-ego ayesongela ayebonakala. "Ingabe ufile?"
  
  
  "Ngifile," ngaqamba amanga. "Ugurnek wambulala ngaphambi kokuba u-ego amvimbe. Washona ngaso leso sikhathi, uma lokho kuyinduduzo.
  
  
  "Akunjalo neze", Kuphendula Ushiva ngokuhleka okuhlekisayo. "Ubelokhu eyisifebe esiqamba amanga, esiziqhenyayo kusukela eseyingane. Kodwa ngizomkhumbula ngokukhethekile, ngalokho akwenza emadodeni ami, nalokho akuthola kumnandi kangaka njengoba ayehlala nami...
  
  
  "Ngakho wayeyisiboshwa sakho, usho kanjalo.
  
  
  "Njengoba uthanda, akunandaba. Ngaphandle kukayise ompofu... umfowethu othandekayo uyohlupheka kakhulu ngenxa yokulahlekelwa indodakazi yakhe ethandekayo.
  
  
  Lapho edlula ngomzuzwana ngamunye, wayeseqala ukubona ukuthi kwakulula kangakanani ukuzonda lo muntu. Wayengumuntu ophambukayo, isilo esinengqondo efana nesicupho sensimbi, ekhaliphile kodwa ephendukezelwe, ehlanya. Le ndoda yaluma izindebe zayo futhi yangimomotheka ngendlela enesihluku, ecasulayo.
  
  
  "Ngizozijabulisa kakhulu nawe, Carter", esho ngokuhleka. - Njengoba uzobona, isikhathi esincane esichitha ndawonye kuyoba mnandi!
  
  
  "Ngitshele enye into, Ushiva, ngenxa nje ye-albhamu," ngaphazamisa, ngakhulisa izwi lami, ngethemba lokuthi Ureeva angangizwa futhi uma kwenzeka ephuthelwa imigqa yokuqala yengxoxo. "Uphi uyise Kareeva?"Intombazane okuthiwa mina. yangitshela ngakho... ingabe ufuna ukwazi? Angimethembi...
  
  
  I-psychology kashiva ephendukezelwe yasebenza ngendlela engangiyithemba ngayo.
  
  
  "Wawuyisiwula ukungabaza umshana wami", kusho Umndiya. "Umfowethu uphephile futhi uphilile, usekude ngezinyathelo ezimbalwa nje. Uma ngimkhumbula kahle, waya endaweni yokuhlatshwa ngosuku olufanayo. Lapho uqale khona i-pandemonium, ngingangeza.
  
  
  "Uphi?"
  
  
  "Yini, Mnu. Carter?"Umfowethu akasesimweni sokubangela umonakalo kuzo zonke izindlu ezizungezile, izwi nakho konke; uma ngikhuluma iqiniso, akasesimweni sokubangela umonakalo kuzo zonke izindlu ezungeze indawo yamanzi. Wajabula, ejabulela amandla ayewaphethe ezandleni zakhe.
  
  
  Futhi wama lapho, engakwazi ukwenza isinyathelo sokuguqula isimo. Wayenezibhamu ezimbili ezazimkhomba, ngaphambili nangemuva, ezilungele ukuguqulwa zibe ucezu lukashizi Waseswitzerland ngemizuzwana nje. Kwakungesona isikhathi esihle kakhulu sokwenza ama-stunt engiwathandayo, ikakhulukazi Nokrishna, owayelangazelela kakhulu ukungidubula ukuze aphindisele ukufa komfowabo.
  
  
  Kodwa ngokungazelelwe ugawking wanqamula amaphupho okuzicabangela ekhasini. Umcibisholo wadutshulwa uya ngasogwini Lapho Ureeva ayecashe khona. Le ntombazane yayinomgomo ophelele. Wagxuma waphuma endleleni yesibhamu Sikashiva wabheka Ukrishna ekhoneni leso lakhe: kwavela ibala elibomvu ngaphambili kwehembe lakhe elimhlophe. Wehla njengengodo, umthelela wenhlamvu eyayishaya u-ego emuva emnyango ovulekile ohlangothini olungaphambili lwendlu.
  
  
  Ngangithemba ukuthatha umzuzu ukucela imvume yokwenza Ushiva. Wagxumela phambili, washaya isandla esiphethe isibhamu ukuze aphoqe u-ego ukuba adedele isibhamu. Wadubula lapho nje isandla sensimbi esinjengenyoka siwela ehlombe lami.
  
  
  Amazinyo, ayeconsa ngobuthi obubulalayo, ayesekude ngamasentimitha amabili entanyeni yami. Ngashaya Umndiya emhlathini, ngigwema ukuzazisa kwesifuba, njengoba ngangingaqondi ukuthi wayegqoke ini ngaphansi kwejakhethi, " futhi ngangingafuni ukuphula isandla sami epuletini lensimbi.
  
  
  "Awukwazi ukunqoba, Carter! Ungalokothi! Le ndoda yahlebeza njengoba i-ego yayo yayishaya isandla sayo emgqeni ophakathi kwentamo nehlombe layo. Isibhamu saphumelela; le ndoda yakhulula ukubamba kwayo isikhashana, futhi isibhamu sawela phansi.
  
  
  Laliphonswa eceleni yi-ego, futhi isibhamu sawela indlela enamagwababa. Ngathi: "ngakho-ke siyalingana. Ngafaka isandla sami ngomzuzu owodwa futhi ngathatha amanunchucks.
  
  
  Ushiva wanciphisa amehlo akhe kwaze kwaba yilapho eseyizimbobo ezimbili ezincane, ubuso bakhe buyizilwane ezihuquzelayo kunanini ngaphambili. Angicabangi ukuthi wayazi ukuthi "ama-nunchuck" ayini, kodwa ngokuqinisekile wayeqonda ukuthi ayengewona izikhali ezingenacala. Wasondela emnyango, enyathela isidumbu Sikakrsna... ngesikhathi esifanayo, kwaphinde kwaqhuma isibhamu. Kodwa kulokhu umgomo Kareeva wawungewona onembile kangako, futhi amehlo akhe abukeka kahle abambeka othulini nasemadwaleni ezinyaweni zikamalume wakhe.
  
  
  "Khona-ke isifebe siyaphila", kusho isilo, " Hhayi isikhathi eside, Carter, ngiyakuqinisekisa.
  
  
  "Awukwazi ukukhokhela umshwalense wokulwa nengozi!"Ngasho ngokuthukuthela, ngigcina ibanga lami ngenxa yamazinyo enyoka. Amazinyo akhazimulayo enduku yensimbi angikhumbuza ubuhlanya Bukashiva obungavamile, izindlela zakhe zokuhlukumeza.
  
  
  "Iphazamisekile!"Ungadubuli, Nick! Izwi likareeva lalikhala kakhulu ngenxa yokwethuka ngemuva kothango olujiyile.
  
  
  "ay lapho; ungayi! Wamemeza kuye.
  
  
  Kwadingeka ngisebenzise ama-nunchuck ami ukuze ngishaye ikhanda lesilo noma ngiliphulule. Kodwa ngangingakwazi ukusondela, okungenani hhayi okwamanje.
  
  
  "Kumelwe ukuba uye waqaphela ukuthi amazinyo ayinyoka yami... amehlo Amnyama Kakhulu Amandiya ashaya isandla sensimbi isikhashana ...zigcwele ubuthi obubulalayo, ingxube eyakhiwe ezungeze ubuthi bezinyoka ezine. Wazama ukuthatha isikhathi sakhe, eyeka ukuchaza udrako. "Yenziwa ngengxube yobuthi be-mamba obuluhlaza, ubuthi be-viper obunezikhumba, ubuthi bezinyoka Zase-Australia, nezilwane ezihuquzelayo engizithandayo ngenxa yezizathu okungenzeka ukuthi waziqagela, okungukuthi ubuthi be-king cobra. Bebonke, Umnu. Carter, benza umxhwele owenza ukufa Kukanirad osemusha kubonakale njengesipho esihe, njengokungathi umfana akazange alimale nhlobo. Kodwa uyazi ukuthi wahlupheka kangakanani, akunjalo, Carter?
  
  
  "Iphi Ibhokisi, Shiva?"Ngambuza, ngingayinaki inkulumo yakhe emfushane nokumomotheka kukasathane okwagoba izindebe ze-ego yakhe. "Ngizimisele ukwenza isivumelwano nawe, ukushintshana. Ukuphila kwakho kusekelwe ekusungulweni Kukahajji.
  
  
  "Isivumelwano? wathi ngokuhleka. "Uyahlekisa, Carter. Ake sithi, waze wathatha isinyathelo sokuqapha sokubhubhisa wonke amanothi Kahajji uma kwenzeka enquma ukubaleka! Cha, kunebhokisi elilodwa kuphela lapha, futhi elami, Ucarter. Akekho omunye oyokuthola.
  
  
  "Ngakho-ke abafana abahle Ebeijing bazokunika i-carte blanche, akunjalo?"Uyazikhohlisa, Shiva. Ingasaphathwa eyokuthi uchitha isikhathi sami esiyigugu.
  
  
  Ngokwazi kwakhe, Umndiya wayekhohlisa. Mhlawumbe Uhadji wase-albania wayesebaleka kule ndlu ngaleso sikhathi, ethatha into yakhe eyigugu. Kude kakhulu ukubona indawo yami Erussia ihluleka kabuhlungu. Yingakho ngenza isinqumo. Uma nje ngingafinyeleleki engalweni ye-metal cobra, ngingabaleka nayo.
  
  
  Wathatha isinyathelo esiya phambili, Futhi Ushiva washiya. Wayesaba, naphezu kwesikhali esibi esasibonakala siyingxenye ebalulekile ye-ego yomzimba, i-ego yesidalwa. Emamatheka, waqhubeka edonsa unyawo lwakhe emgwaqweni onamadwala. Waphinde washiya, kodwa kulokhu kwakungokwakhe, wasuka wagijima waya kimi, ezama ukumlandela ngaphambi kokuba akwazi ukuqondisa ingalo yami yensimbi ukuze angishaye.
  
  
  Ukunyakaza kwakudinga isikhathi esibalwe saba ingxenye yekhulu yesekhondi le-dolly, isikhathi esasithathwa ukudonsa intambo yesikhumba entanyeni yesilo, nesikhathi esasithathwa ukugwema nokugwema ukulunywa amazinyo angaphansi kwesikhumba. Ngesikhathi esifanayo lapho egxumela phambili, ezama ukugoqa isikhumba se-gaur emphinjeni Kashiva, isandla sensimbi sawela phansi futhi sahlukanisa intambo phakathi. Induku yakhe "ye-nunchaku" yashaya induku yensimbi yedivayisi eqalekisiwe, kodwa ukhuni lwagxumela phezu kwendawo ebushelelezi.
  
  
  Amazinyo anobuthi asondela kakhulu entanyeni yami. Ushiva wamcindezela phambili, wadedela okwakusele kuma-nunchucks ami (okwakuyi-broomstick yangaphambili), futhi wabamba i-steel cobra ngezandla zombili. Le ndoda yayiphefumula kanzima, futhi ingalo yokufakelwa yaphakama phambi kwami. Ngangingazi ukuthi kusebenza kanjani, kodwa ngangingakwazi ukuyeka ukubuza ngakho.
  
  
  Indololwane yami yathinta isifuba salo muntu. Umndiya wayegqoke okuthile okunzima, kodwa hhayi okunensimbi. Kumelwe ukuba kwakuyipulasitiki. Ushiva waqhubeka emamatheka ngisho nalapho elwa, futhi njengokungathi ufunda ingqondo yami, wathi, " ilula Kakhulu futhi ayinazinhlamvu."Okunye ukusungulwa okukhulu Kukahajji. "Wayeziphatha njengomuntu onesifo sengqondo, ngisho nasezimweni ezibucayi kakhulu.
  
  
  Wayeziqhenya kakhulu, eqiniseka kakhulu. Phakathi naleso sikhathi, amazinyo akhipha ushevu ayelokhu eluma futhi eluma, efika entanyeni yami. Ingalo yami yayinamandla angaphezu kwawemvelo, njengerobhothi, kuyilapho enye ingalo Yamandiya yayingenakunqoba amandla ami angokomzimba. Kodwa nganginamandla kakhulu kuye, futhi walwa kanzima ukuze amazinyo ensimbi acwebezelayo angangeni entanyeni yami.
  
  
  Latholwa omunye wesizwe ngasinye futhi lahlasela, lahlasela u-ego emathangeni. Ushiva wakhipha ukububula njengoba ayephinda kabili, futhi ngesikhathi esifanayo wayeshayelwa izinaliti ezinjengamazinyo ezingaphansi kwesikhumba enyameni ka-ego, entanyeni ka-ego encane, enemisipha.
  
  
  Ukubonakaliswa kokuqala kokumangala nefulegi lemvume yokwenza kwalandelwa ukubonakaliswa kokwesaba okwaphazamisa izici ze-ego.
  
  
  Ngahlehla ukuze isandla sensimbi singangishayi kuqala noma okwesibili, futhi ngabe sengiyeka, ngibuka Ushiva ephefumula, ezama ukuphefumula. Ukuhlambalaza kwaqala ukuthinta izikhungo zokuphefumula, kwavela amabala angavamile anegazi esikhunjeni. Ngokushesha kwavela amabala abomvu amnyama esikhunjeni-ukopha kwangaphakathi.
  
  
  - Imoto... Ucarter ... U-Ann... isidakamizwa... wabubula, ezama ukunyakazisa imilenze yakhe ukuze akwazi ukungena futhi endlini, futhi cishe afike elabhorethri. Kodwa imilenze ye-ego yayisivele ikhubazekile.
  
  
  Ushiva wawa phansi, ephenduphenduka ngokuthuthumela okunamandla okwazamazamisa wonke umzimba wakhe.
  
  
  Ureeva wabonakala eceleni kwami.
  
  
  Kodwa akazange abheke kude noma angcwabe ikhanda lakhe esifubeni sami. Wahlala lapho, eqhaqhazela, ebuka umalume wakhe efa, engayeki ukugqolozela lesi sibalo esiguquguqukayo, ephenduka abe namandla futhi abandayo lapho ebhekene nokufa.
  
  
  Ngoba kwakungukufa okwakubeka lo mbukiso lapho, kule nsimu eyayibonakala ingafaneleki, ivundile futhi iluhlaza, futhi ingafaneleki ebuphofini obomile Basendiya engenalutho futhi enothuli.
  
  
  Kwakuwukufa okungathandeki. Kodwa, lo Shiva wayengakaze abe umuntu omuhle.
  
  
  
  
  15
  
  
  Angikwazi ukusho ukuthi ekugcineni konke kwaphela kahle, okungukuthi, iphakethe elihle elinebhokisi eliboshwe ngentambo, lokwamukela izivakashi eminyango Yesikole. Eqinisweni, ngemva kokufa Kukashiva, umfundi oyedwa kuphela wezibalo (kwakusele oyedwa kuphela) wakwazi ukubaleka ngenethiwekhi yenhlangano eyayizibiza Ngokuthi Icobra.
  
  
  "Uhawk wangitshela ukuthi wayazi emthonjeni onokwethenjelwa Ukuthi Uhajji wayewele umngcele Wasendiya ukuze anyamalale endaweni engenamkhawulo Yasechina. Ngemva kwalokho, akukho okunye okwakwaziwa ngososayensi wase-albania. Kodwa ngangingeyena umuntu ongenangqondo ngokwanele ukuba ngikholelwe ukuthi ngokushesha noma kamuva, esikhathini esizayo esingekude kakhulu, sasingeke sihlangane ne-ego endleleni.
  
  
  Njengoshiva, Ekuqaleni Uhaji wayesengumfihlakalo, usongo olungenamuntu okungenzeka ukuthi ubuhlakani bakhe besayensi base buvele busetshenziswa abantu ababebusa Ebeijing.
  
  
  Noma kunjalo, akulona ibhizinisi lami... okungenani okwamanje.
  
  
  Ezinsukwini eziyishumi ezedlule, nganginezinye izinto okwakumelwe ngizenze, okungukuthi ukubulala Ushiva nokubuyisa ibhokisi. Ushiva wayefile. Ibhokisi mina Noreeva esasilithole endaweni ephephile e-villa kamadman lase lisezandleni zethu kakade. Wabe eseya e-Agra eyolanda izinto Zakhe Enew delhi, ehamba Noreeva. Futhi ngalesi sikhathi, umshana Kashiva, elele eduze kwami ematheni amakhulu esihlabathini segolide ogwini oluncane ngasogwini Lwasemalachar. Imizuzu eyishumi uhamba ngezinyawo kwakuyidolobha Elihle Lasepanaji, elake lahlala amaputukezi. Sasisegoa eholidini esasilifanele.
  
  
  Ureeva wayegobekile eduze kwami, ekhononda elele, umzimba wakhe omncane, oshiswe ilanga unuka isihenqo selanga. Umsindo omnene, onesigqi wamagagasi ayezungeza ogwini wangenza ngazizwa ngilele kakhulu, umuzwa omuhle. Ngangingasasongelwa, kwakungasadingeki ngigijime, ngangingazizwa ngidangele. Ngangingasalweli ukuphila kwami, noma ngibhekane nezimo ezazibonakala zimelene nami, kodwa cishe ezazingangithandi.
  
  
  Kodwa ngisho nangaleso sikhathi nganginamathuba ambalwa kakhulu kulokhu. Sonke lesi sikhathi, Kwakungushiva owadala izimo, owayelawula imithetho yomdlalo. Ekugcineni, waba yisehluleki, ngokombono wami, ayengakaze acabange ukuthi kungenzeka. Ngisho nokuthuthwa kwezidakamizwa ezibiza izigidi eziyishumi akuzange kufinyelele lapho kwakuya khona ngenxa yokungenela okusheshayo kukahulumeni Wasendiya.
  
  
  Indiza enophephela emhlane eyayithwele i-heroin Ezungeze Ichina yayindiza isikhashana izindiza Ze-Indian Air Force ngesikhathi iwela umngcele futhi isendleleni eya esibhakabhakeni Sasendiya.
  
  
  Ezinsukwini ezimbili kamuva, ungqongqoshe wazibulala: ukufa kwakhe kwabonisa ukuthi wayenobudlelwano nenhlangano Yecobra. Futhi ngokuqondene Nopuran dass, owayengumsebenzi wezobunhloli Wasendiya, ekugcineni Igatsha elide Lomthetho liye labonisa ukusebenza kwalo.
  
  
  Udass wayesejele Enew delhi elinde ukuqulwa kwecala lakhe. U-Emu wayeyoba nokuningi ayengakutshela abahluleli, ikakhulukazi njengoba uhulumeni ayethembise u-Emu ukumisa isigwebo sentambo uma evuma ukudalula konke ayekwazi ngemisebenzi Kacobra.
  
  
  Ngendlela i-ego yakhe eyayimazi ngayo, ngangingabazi Ukuthi Udass wayezoba ufakazi wokubambisana, etshela izikhulu zikahulumeni konke ezazifuna ukukwazi, futhi mhlawumbe nokunye.
  
  
  Ngakho, esimweni samanje, izikhala zazigcwaliswa. Ngaphandle Kukahajji, ngakwazi ukuqedela imisebenzi, okwanelisa Uhawke ngokusobala. Wayengasikhohliwe ngisho nesithembiso Sakhe Kureeva. Sathola uyise endaweni eyimfihlo, emuva endaweni yokuhlatshwa.
  
  
  Manje le ndoda empofu yayingeniswa egumbini eliyimfihlo esibhedlela esihle Kunazo zonke Enew delhi, lapho odokotela nabahlengikazi babenza khona konke okwakungenzeka ukuze ilulame ngaso sonke isikhathi nasebusuku. Ngakho, wagcina izwi lakhe Kureva NO-AX.
  
  
  "Thatha ikhefu lenyanga", Kusho Uhawk ngokuqhuma kokuphana manje njengoba eseqedile umsebenzi ngempumelelo ethile.
  
  
  Isilonda emlenzeni wami saqala ukuphola, kodwa ngaso sonke isikhathi sasingabi ngcono. Futhi nganginomuzwa wokuthi umphathi wami wayezongibiza emuva emasontweni ambalwa ukuze ngibeke umsebenzi omusha emhlane wami... engingenakukwenqaba.
  
  
  Yonke le micabango yayigcwele ekhanda lami njengoba ngangilele ogwini, ngishiswa yilanga.
  
  
  Waphuma futhi wagoqa ingalo yakhe emahlombe akhe, wayidonsela kuye. Kodwa othile wangigwaza ezinhlangothini...
  
  
  Ukozela kwanyamalala, futhi ngokushesha wahamba ngezinyawo. Ureeva wahleka njengoba sobabili sasiphenduka sibheke indoda enentshebe eyayibeke ibhasikidi elikhulu le-wicker esihlabathini. "Ngibuza okuncane, sahib", kusho indoda emamatheka kakhulu. "Ama-rupee angamashumi amabili nje kuphela futhi ngizokubonisa indlela yokuthakazelisa izinyoka.".. Unobuthi kakhulu, sahib... izingwenya!
  
  
  Ngabanika ama-rupee angamashumi amabili ngaphandle kokusho izwi kithi.
  
  
  Ama-rupee angamashumi amabili ngokusho ukuthi "cha" ukwenza njengomthakathi wezinyoka, kodwa ukuba nelungelo lokungaboni i-cobra phambi kwakho, ngisho noma ithambile.
  
  
  "Uyazi, ungathanda lo mbukiso", kusho Ureeva ngokuhleka.
  
  
  "Angikuthandi kangako", ngathi, ngimanga futhi.
  
  
  Ngaphezulu, izimbaza zindiza esibhakabhakeni esingenamafu. Ngacabanga ukuthi ngenhlanhla, akuzona izinyoni ezincelisayo. Khona-ke izimpungushe nodrako bakukhohlwa, ngisho Nendiya.
  
  
  Nganginoreeva nami, futhi lokho kwakwanele ukugcina ingqondo yami imatasa.
  
  
  intambo.
  
  
  
  
  
  
  
  Ucarter Nick
  
  
  Indoda eyathengisa ukufa kwayo
  
  
  
  
  Unick Carter
  
  
  Indoda eyathengisa ukufa kwayo
  
  
  ihunyushwe Ngulev Shklovsky ekhumbula indodana yakhe elahlekile U Anton
  
  
  Igama langempela: Indoda Eyathengisa Ukufa
  
  
  
  
  Isandulela
  
  
  Uhxiang Shu Zhang walinda. Yedwa ebusuku obubandayo. Wayegxumagxuma eqhweni elikhanyiswe inyanga njengodrako olungele ukuhlasela. Imilomo ka-Ego yayinyakaza futhi ikhipha amafu omusi. Amehlo ka-Ego akhanya ngokungenangqondo ngenxa yomkhondo wakhe.
  
  
  Ijazi lemvula elimhlophe elifihlekile alizange lenze lutho ukuze livikele umzimba walo onentambo emoyeni onzima nasemazingeni okushisa angaphansi kuka-zero. Ngemva kwakhe, izinja ezihamba ngezikebhe ezifile zazinemilenze ebanzi eqhweni eliguquguqukayo. I-ego yesiledi yachotshozwa intukuthelo ekhalayo yezinja ezibulalayo. Uhsiang wayazi manje ukuthi wayecasukile. Izikhalazo ezisebenza kancane. Wayengakhathazeki, wacabanga. Uhsiang wayengasacabangi ngokubaleka. Wayengasacabangi ngokusinda. Konke ayengakucabanga kwakuwukufa nesibhamu esisesinqeni sakhe okwakumelwe sibulale u-ego.
  
  
  Amakhilomitha ayikhulu empumalanga, kude endaweni eyisipoki, amanxiwa omsebenzi wokuphila kwe-ego ayesashisa. Kwaqubuka ukukhala okukhulu kwentukuthelo yezilwane emphinjeni Ka-Ego ngenxa yokukhumbula yonke iminyaka ayeyifake kuyo, nangenxa yokucekelwa phansi kuka-ego ngesihluku, ngokuzumayo. I-ego yelabhu. Okwesikhashana, wanqotshwa umcabango owawuhloselwe wona ekuqaleni. Okwesikhashana, wacabanga ukuthi kumelwe ukuba kwabangela umonakalo.
  
  
  Wayecabanga ngamasimu amakhulu kakolweni Wasemelika, ayesephelelwe amandla futhi ebola elangeni elishisayo, enamabala futhi enuka isikhunta esibulalayo se-ego lab. Wabona indlela izikhulu zikahulumeni zaserussia ezazifuna ngayo ukudla okusanhlamvu okusha kubantu ababulawa indlala, ezazingakwazi ukukuthola ndawo. Wamomotheka engazi.
  
  
  Kodwa kuphela ngengxenyana yesekhondi. Umoya waklebhula ukumamatheka ezindebeni zika-ego, wamkhumbuza ukuthi wayekuphi nokuthi ubani owayeshintshe isiphetho sika-ego. Ngeke kube khona ukuhlonipha Uhshang Sjo jan. Yahluleka. Futhi abaholi be-ego babengeke bajabule ngakho.
  
  
  Kodwa wayengabuyi ukuzobhekana nabo. Uhsiang wayazi ukuthi wayezofela lapha, eqhweni lasehlane, ngalobu busuku obungapheli. Kodwa ngaphambi kokuba akwazi ukunambitha ukufa, uyokwanelisa ukoma kwakhe kokubulala: ukufa kwalo Mmelika.
  
  
  Uhsiang wayeqiniseka ukuthi Ummelika omude wayezofika ngokushesha, ngoba lo mmelika wayeyindoda eqinile. Wabulala ngokucophelela Usung Nojiang, ababulali abazifundise bona. Futhi ngemva kokubulala labo baqaphi ababili, wenza konke okusemandleni akhe ukuze afake amabhomu avuthayo. Ukubhujiswa kwelabhorethri kwase kuphelile.
  
  
  Ummelika washaya Ngesikhathi Uhshang elele. Wavuswa ukuqhuma kokugcina okwakuthulisiwe futhi wabona amalangabi edutshulwa eminyango nasemafasiteleni.
  
  
  Wagijima waya esikebheni sakhe nasezinjeni, ebalekela umuntu okude kakhulu, Ummelika Ama-Eskimo ayemhlebele eningizimu ekuqaleni kwaleli sonto.
  
  
  Lapho izinja zifa endleleni, Uhsiang waqaphela ukuthi Lo Mmelika wayethathe izinyathelo zokuqapha. Wayengeke amvumele Uhsiang ahambe, ngakho kwacaca ukuthi Ummelika wayengeyena umuntu ongashiya lutho ngengozi. Uzoqiniseka Ukuthi Uhsiang ufile .
  
  
  Uhsiang wayethuthumela ngentukuthelo. "Die, American", wahlebela ebusuku. "Ngife kuqala."
  
  
  Ihora elilodwa, amabili. Wagoba, efudunyezwa inzondo. Futhi ekugcineni, buthaka ngenxa yomoya okhuphukayo, ukukhonkotha kwezinja.
  
  
  Uhsiang washeshe wakhipha isandla sakhe sokunene esikhunjeni semvu wasifaka emlonyeni wendawo yokupaka izimoto. Iminwe yakhe yayibambelela eduze kwesibhamu esizenzakalelayo. Amashayina ayazi i-ego Njengohlobo, 54, ih ikhophi ye-russian 7.62 mm tt m 1933 Tokarev . Uhsiang kancane kancane wakhipha isibhamu ephaketheni lakhe futhi waletha amasosha ayisishiyagalombili Emauser ngalinye, ayesinda ngokwanele ukuba angene egumbini Lika-Odin. Wabe esehlala phansi esiswini sakhe eqhweni, evulekile phakathi kwemizila yezikebhe eziqhekekile, futhi wabheka esivikelweni sesikhali sakhe.
  
  
  Ngeke kube isibhamu esinzima ekukhanyeni kwenyanga. Umgomo ochazwe kahle uwukusondela kuwo ngamehlo aqotho ngaphambili. Uhsiang wabuyisela isibhamu ngomzuzu owodwa, wehlisa ikhanda lakhe elinesigqoko esimhlophe, futhi wacishe wangabonakali eqhweni. Wabe eseqala ukubala. Ummelika wayeyoba nezinja ezinhle, uhlobo olwalungaphila lube amashumi amathathu nanhlanu. Kodwa kwadingeka ngicabangele ukukhathala kwami: amashumi amabili nanhlanu ngehora. Cishe imizuzu emibili nengxenye ngekhilomitha. Amamitha angamakhulu amane ngomzuzu. Amamitha ayisikhombisa ngomzuzwana.
  
  
  Lapho ephinda ezwa umsindo, kwacaca ngokwengeziwe. Ngokushaya izindlebe zakhe, wayekwazi ukuhlukanisa imisindo yezinja ezihlukahlukene. Ngemva kwesikhashana, isiledi sashaywa.
  
  
  Uhsjan wakhipha isibhamu sakhe. Akazange ayibone isiledi kwaze kwaba yilapho esekude ngamamitha ayikhulu. Wagijima wadlula esivunguvungwini seqhwa, izinja zigijimela, inqwaba yezimpahla ezimbozwe ngengubo ezihamba ubude besiledi, futhi kamuva waba umuntu omude, omnyama othambekele ngaphandle ezungeze abagijimi abangemuva, ezulazula endaweni eyisipoki.
  
  
  Uhsiang wabala kancane waba yishumi, wabe esevula umlilo. Ebheka phezu kwe-visor emfanekisweni omnyama omi ngemva kwezinja ezihlaselayo, Uhsiang wabona i-tuft encane, mhlawumbe i-skull nezinwele, eyayibhema isikhashana ekukhanyeni kwenyanga ngaphambi kokuba iwele eqhweni. Kodwa umshayeli onganyakazi nezinja ezikhonkotha baqhubeka bebaleka.
  
  
  Uhsiang wadutshulwa ngokuphindaphindiwe. Futhi futhi. Izinja, isiledi, nendoda kwaqhubeka kuqhuma, kusondela phezulu ngaphezu kwe-ego visor. Wayengeke aphuthelwe manje. Isithupha sikahsiang saqina futhi. Isibhamu sashaywa.
  
  
  Indawo yokubona ka-Ego yayigcwele amehlo ezinja zasendle, izilimi ezilenga emlonyeni ophuzayo, imilenze egaya phakathi nesiphepho seqhwa njengama-piston omshini wesihogo obalekayo. Uhsjan waguqa futhi waphinde wadutshulwa wangena esikhaleni esiphakathi kwakhe nomuntu oseparque emnyama. Wabe eseziphonsa endleleni yesiledi esisheshayo.
  
  
  Eduze, njengoba isiledi sidlula emimmo, Uhshang wabona ukuthi lesi sibalo sasingenalo ubuso. Le paki yayingenamuntu. Wasebenzisa izinhlamvu zakhe eziyigugu kuyi-scarecrow. Ngokushesha ngemva kwalokho, wabona isisindo esikhwameni sokuphakamisa izihlibhi njengoba umuntu endizayo ayezungeza indawo yakhe yokucasha ngaphansi kwengubo.
  
  
  Ummese omncane wawukhanya ekukhanyeni kwenyanga.
  
  
  Uhsiang waphakamisa isibhamu njengoba isidumbu sasimshaya, wamthumela emhlane wakhe eqhweni. Isandla esinamandla sabamba isihlakala Sika-Ego futhi sachoboza ithambo.
  
  
  Ebuthakathaka, Uhsiang wazama ukuphinde aphakamise isibhamu.
  
  
  'Ungubani?wamemeza. "Ungubani wena obulala kahle kangaka? I-stiletto yaphahlazeka.
  
  
  Esikhathini sokugcina esifushane sokuphila kwakhe, Uhsiang wezwa izinto ezimbili.
  
  
  Igazi lika-Ego liconsa eqhweni.
  
  
  Futhi igama: "Unick Carter."
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Ucarter Nick
  
  
  
  Indoda eyathengisa ukufa kwayo
  
  
  
  Igama lokuqala: Indoda Eyathengisa Ukufa
  
  
  
  
  
  
  
  
  Isandulela
  
  
  
  
  
  
  Uxiang Shuyang walinda. Yedwa ebusuku obubandayo. Wayegxumagxuma eqhweni elikhanyiswe inyanga njengodrako owayesezohlasela. Izimbobo zomphimbo zika-Ego zaqhaqhazela futhi zaphuma amafu omusi. Amehlo e-ego ayegqolozele umkhondo we-ego.
  
  
  Ingubo emhlophe yokuzifihla ayenzanga lutho ukuze ivikele umzimba wayo onentambo emoyeni onzima nasemazingeni okushisa angaphansi kuka-zero. Ngemva kwakhe, izinja ezihamba ngezikebhe ezifile zilala zeluleke eqhweni eliguquguqukayo. Ukuzikhukhumeza kukasani kwachotshozwa intukuthelo yezinja eyayikhala. Uxiang wayazi manje ukuthi wayecasukile. Ukucasuka okuhamba kancane. Wayengakhathazeki, wacabanga. Uxiang wayengasacabangi ngokubaleka. Wayengasacabangi ngokusinda. Konke ayengakucabanga kwakuwukufa nesibhamu esisesinqeni sakhe okwakumelwe sibulale u-ego.
  
  
  Amakhilomitha ayikhulu empumalanga, kude ehlathini lemimoya, amanxiwa ezindaba zokuphila kwe-ego ayesashisa. Kwaqubuka ukukhala okukhulu kwentukuthelo yezilwane emphinjeni ka-ego ekhumbula yonke iminyaka ayeyifake kulokhu, nalokhu kubhujiswa okunonya, okungazelelwe. I-ego yelabhu. Okwesikhashana, wazibuza ukuthi kwakwenzelwe ini. Okwesikhashana, wacabanga ukuthi kwakuzodala umonakalo.
  
  
  Wayecabanga ngamasimu amakhulu kakolweni Wasemelika, encipha ekukhuleni futhi ebola ngaphansi kwelanga elishisayo, egcotshwe futhi enuka isikhunta esibulalayo se-ego lab. Wabona indlela izikhulu zikahulumeni zaserussia ezazidinga ngayo ngokulangazela ukudla okusanhlamvu okusha kubantu abalambile, ezazingakwazi ukukuthola ndawo. Wamomotheka engazi.
  
  
  Kodwa konke lokhu kwakungasekho imizuzwana Nje Kuphela. Umoya wasika ukumamatheka ezindebeni zika-ego, wamkhumbuza ukuthi wayekuphi nokuthi ubani owayeshintshe isiphetho sakhe. Ngeke kube khona umklomelo Kaxiang Shu ngojanuwari. Yahluleka. Futhi abaholi be-ego babengeke bajabule ngakho.
  
  
  Kodwa wayengeke abhekane nabo. Uhsiang wayazi ukuthi wayezofela lapha, eqhweni lasehlane, ngalobu busuku obungapheli. Kodwa ngaphambi kokuba anambithe ukufa, uyokwanelisa ukoma kwakhe kokubulala: ukubulala Lo Mmelika.
  
  
  Uxiang wayeqiniseka ukuthi Ummelika omude wayezofika ngokushesha, ngoba lo mmelika wayengumuntu onemininingwane. Wabulala ngokucophelela Usung Nojiang, ababulali abazifundise bona. Futhi ngemva kokubulala labo baqaphi ababili, wenza konke okusemandleni akhe ukuba afake amabhomu avuthayo. Leli lab labhujiswa ngokuphelele.
  
  
  Ummelika washaya Ngesikhathi Uxiang elele. U-Ego wavuswa ukuqhuma kokugcina okwakuthulisiwe, futhi wabona amalangabi eqhuma nxazonke zeminyango namafasitela.
  
  
  Wagijima waya esikebheni sakhe nasezinjeni zakhe, ebalekela omunye umuntu okude, Ummelika Ama-Eskimo ayemhlebele esouthern settlement ekuqaleni kwaleli sonto.
  
  
  Lapho izinja zifa endleleni, Uxiang wayazi ukuthi Lo Mmelika wayethathe izinyathelo zokuqapha. Wayengeke avumele Uxiang ukuba abaleke, ngakho kwacaca ukuthi Ummelika wayengeyena umuntu owayengashiya lutho ngengozi. Uzofika ezomisa ukufa Kukaxiang.
  
  
  Uxiang wathuthumela ngenxa yentukuthelo. "Die, You Damned American", wahlebela ebusuku. "Ngife kuqala."
  
  
  Ihora elilodwa, amabili. Wawela phansi, ethanda inzondo. Ekugcineni, izinja zaqala ukukhonkotha kancane lapho umoya uvunguza.
  
  
  Uxiang washeshe wakhipha isandla sakhe sokunene ezungeze isembozo sakhe sesikhumba semvu wasifaka ephaketheni le-doublet yakhe. Iminwe yakhe yayibambelela eduze kwesibhamu esizenzakalelayo. Amashayina ayazi ukuthi i-ego Iyikhophi Yohlobo 54, ih ye-russian 7.62 mm tt m 1933 tokarev. Kancane kancane uxiang wakhipha isibhamu ephaketheni lakhe wasifaka ngesinye sezibhamu eziyisishiyagalombili Zemauser, esasisinda ngokwanele ukuba singene emlenzeni wepine. Wabe esecwila esiswini kuqala eqhweni, phakathi kwemizila yezikebhe eziqhekekile, futhi wabheka phezu kwesivikelo sesikhali sakhe.
  
  
  Ngeke kube nzima ekukhanyeni kwenyanga. Umgomo ochazwe kahle usondela kuye ngamehlo kafrank. Uhsiang wabuyisela isibhamu ephaketheni lakhe, wehlisa ikhanda lakhe ngesigqoko esimhlophe futhi wama cishe engabonakali eqhweni. Wabe eseqala ukubala. Ummelika uyoba nezinja ezinhle, isivinini sazo esingafinyelela emakhilomitheni angamashumi amathathu nanhlanu ngehora. Kodwa ukukhathala kwakuyinto okumelwe ibhekwe ngayo: amashumi amabili nanhlanu ngehora. Ngokwesibonelo, imizuzu emibili nengxenye ngekhilomitha. Amamitha angamakhulu amane ngomzuzu. Amamitha ayisikhombisa ngomzuzwana.
  
  
  Lapho ephinda ezwa umsindo, kwacaca ngokwengeziwe. Futhi lapho ephapheme, wayekwazi ukuhlukanisa imisindo yezinja ezihlukahlukene. Ngemva kwesikhashana, isiledi sashaywa.
  
  
  Uhsiang wakhipha isibhamu sakhe. Akazange ayibone isiledi kwaze kwaba yilapho isekude ngamamitha ayikhulu. Wagijima waphuma endaweni eyayigcwele iqhwa: izinja zazigijima, inqwaba yezimpahla ezimbozwe ngengubo yayelula lonke ubude besiledi, bese kuba nomfanekiso omnyama omude ophuma ngemuva kwesiledi owawunqamula indawo eyisipoki.
  
  
  Kancane kancane uxiang wabala waba yishumi futhi wavula umlilo. Ebheka phezu kwe-visor ekhanda lomuntu omnyama ngemuva kwezinja ezihlaselayo, Uxiang wabona isinkwa esincane, mhlawumbe ikhanda nezinwele, sivela kafushane ekukhanyeni kwenyanga ngaphambi kokutshuza eqhweni. Kodwa umshayeli onganyakazi nenja ekhonkotha baqhubeka.
  
  
  Uxiang wadutshulwa ngokuphindaphindiwe. Futhi futhi. Izinja, isiledi, nendoda baqhubeka benza umsindo, besondela ekuhlaselweni Yi-Ego. Wayengeke aphuthelwe manje. Umunwe kaxiang wokukhomba waphinde wasonga isicupho. Isibhamu saphinde saduma.
  
  
  Indawo yokubona ka-Ego yayigcwele amehlo ezinja asendle, izilimi ziphuma emlonyeni ophuzayo, imilenze igaya iqhwa elifana nesiphepho seqhwa njengama-piston omshini wesihogo obalekayo. Uxiang waguqa futhi waphinde wadutshulwa ngesikhala esiphakathi kwakhe nomuntu onamajazi amnyama. Khona-ke, waziphonsa endleleni yesiledi esisheshayo.
  
  
  Eduze, njengoba isiledi sidlula, Uxiang wabona Ukuthi lesi sibalo sasingenalo ubuso. Le paki yayingenamuntu. Wasebenzisa izinhlamvu zakhe eziyigugu kuyi-scarecrow. Into elandelayo ayeyazi, isisindo esasisemgodini saphakanyiswa njengoba okuthile kwakundiza kuzungeze indawo yokukhosela yengubo.
  
  
  Ummese omncane wawukhanya ekukhanyeni kwenyanga.
  
  
  Uhsiang waphakamisa isibhamu njengoba i-stiletto imshaya, wathumela u-ego emhlane wakhe eqhweni. Isandla esinamandla sabamba isihlakala Sika-Ego futhi sachoboza ithambo.
  
  
  Uhsiang wazama ukuphinde aphakamise isibhamu.
  
  
  Wamemeza. 'Ungubani?"Ungubani wena obulala kahle kangaka?"wakhanyisa i-stiletto.
  
  
  Esikhathini esifushane sokugcina sokuphila kwakhe, Uxiang wezwa izinto ezimbili.
  
  
  Njengegazi eliconsa eqhweni.
  
  
  Futhi igama: "Unick Carter."
  
  
  
  
  
  Isahluko 1
  
  
  
  
  - Ingabe nakanjani Hsiang ufile, Nick?"
  
  
  Kunezikhathi Lapho Udavid hawke " engase abe ecasulayo, futhi lesi kwakuyisikhathi esisodwa salezo zikhathi. Ehlezi endlunkulu Yakhe ewashington, d. c., ngenkathi isudi yakhe ye-tweed enama-ego-rumpled inuka iphunga le-ego likagwayi oshibhile, Uhawk wadlala indima enkulu emdlalweni wakhe othi "The Perfect Bureaucrat."
  
  
  Ifolda ensundu ebhalwe ukuthi "Carter-hsiang" yayibekwe ngokuphambene phambi kwakhe, Futhi Uhawk wadonsa umhlane kagwayi wakhe futhi wenza konke okusemandleni akhe ukuqinisekisa ukuthi angiboni lutho oluzungeze okuqukethwe yiwo. Ngaphezu kwefolda nogwayi, isisekelo esiyinhloko se-ego kwakuyipeni le-i try fountain, engaqhubeka ngilibhala efolda ngenkathi ngichaza izehlakalo E-Arctic.
  
  
  Wabuka iwashi lakhe futhi wabuka ifu eliluhlaza okwesibhakabhaka lentuthu elalilenga phezu kwekhanda likahawke elimpunga. "Uhsiang ufile Erivne ngamahora angamashumi amahlanu nane, imizuzu eyisikhombisa, nemizuzwana eyishumi nesithupha", ngishilo.
  
  
  Ipeni likahawke laqhubeka likhipha iphepha.
  
  
  "I-emu yagwazwa kabili emphinjeni ngesigxobo. Isilonda sokuqala salimaza umthambo we-carotis, esesibili savula umphimbo. Isidumbu sisekhona. Uma ufuna ukuya uyobona isidumbu, ngingakutshela ngonen ngaphakathi nangaphandle.
  
  
  "Manje, manje, Nick", kusho Uhawk. "Akuyona into enobutha kangako . Uyazi ukuthi izinto zinjani kubantu bakithi Ewashington. Siphila emaphepheni. Singazithethelela kanjani ezinye izinto? Agents like you, killmaster playboys, uthole konke fun, zonke adventure, zonke travel. Ungasisindisi kulezi zikhathi ezimbalwa ezibuhlungu.
  
  
  Uhawk wangimomotheka ngobude bomgogodla we-ego. "Kulungile, Nick", esho. 'Ngiyabonga. Hhayi nje egameni lakho SIQU FUTHI AH. Kukhona izikhulu zikahulumeni eziphezulu ezifuna wazi ukuthi ziyakwazisa lokho okwenzile lapho."
  
  
  Wenza imisindo efanele yokubonga.
  
  
  Wathi: "uhsiang wasebenza ukuze asibangele izinkinga ezinkulu". "Futhi, ngesaba ukuthi sizobona okwengeziwe kohlobo lwakhe manje."Ngaphandle kokuba umdlalo wokuzilibazisa obiza kakhulu, impi isibe yinto engavamile kakhulu. Okungukuthi, impi ngendlela yakudala, enamabutho nezikhali, enokubhujiswa okukhulu enkundleni evulekile.
  
  
  Uhsiang wayeyisosha elisha: iqhawe lezomnotho. Amakhophi ambalwa, ubuchopho obengeziwe. Ulwazi lukawen olucishe lube olokuhlinza ngomnotho wezwe nesifiso somuntu onesifo sengqondo sokuhlaziya i-ih. Umphumela uhlala unjalo: ukubhujiswa kwezizwe nabantu, ukubhujiswa kwazo zonke izinhlelo eziphucukile ezibangelwa ukuphila. Kodwa izindleko zokusebenza ziphansi, futhi imigomo kulula ukuyifihla."
  
  
  Uhawk wakhipha ugwayi we-iso rta, wancika etafuleni lakhe, futhi wakhuluma kancane kakhulu, ngokucacile kakhulu, nangamabomu kakhulu. "Kodwa ingozi ayincane.
  
  
  Waphakamisa isandla sakhe phambi kobuso bakhe, njengokungathi usula ukwethuka okungabonakali.
  
  
  "Ingabe wazibona izimbali ze-cherry zisendleleni eya lapha?"wabuza.
  
  
  "Yebo," ngishilo.
  
  
  Wathi: "iwashington inokuningi engakunikeza entwasahlobo".
  
  
  Eyakhe, yambheka ngokucijile. Ngiyazi ukuthi u-ego unendlela engajwayelekile yokufinyelela eqophelweni, futhi kwakungekho nzima kimi ukusola u-ego ngokuzama ukungithwesa umthwalo ngomsebenzi othile wasehhovisi. U-Ego kwakufanele amazi kangcono.
  
  
  Wathi: "Nakuba Iwashington inhle, ngikholelwa ukuthi kunezindawo ezingcono."
  
  
  "Hhayi ngawe," ngishilo.
  
  
  Uhawk wahleka. "Kuthiwani ngeholide, Nick?"
  
  
  Amashiya ami afika emgqeni wami wezinwele, kodwa ngaphambi kokuba Uhawk akwazi ukujabulela ukumangala kwakhe okuncane, kwaphinde kwehliswa yi-ih.
  
  
  "Iyini ihlaya?"
  
  
  'Ihlaya?wathi, ukukhanyisa omunye usikilidi wakhe ongcolile.
  
  
  Ngathi: "ungizwile".
  
  
  Uhawke udlala ngokungabi nacala okucasulayo. Ngelinye ilanga ngizokhokhela othile imali eningi ukuze ngibenzele ikhophi Ye-Oscar. - Kungani ungangabazi, Nick?"Ingabe wake waqamba amanga kuwe?
  
  
  Sobabili kwadingeka sihleke.
  
  
  "Ngokuzimisela", esho. - Kuthiwani ngohambo?"Waphenduka esihlalweni esiphendukayo, amehlo akhe eskena ophahleni njengokungathi kwakuyibalazwe lomhlaba.
  
  
  Wathi:" endaweni enhle nefudumele lapho ungakwazi khona ukuqeda amakhaza Ase-Arctic".
  
  
  Ngimlindele, kodwa angisho lutho.
  
  
  "Ah, ngokwesibonelo, cabanga Ngefrench riviera. Yebo, ngiye ngezwa ukuthi kuhle ngasekupheleni kwentwasahlobo, ngaphambi nje kokuba izivakashi zithutheleke lapho. Indawo efana Nenice. Nganginolwazi olwanele. "Lalela," ngathi. "Ingabe ukhuluma ngeholide noma ngomsebenzi?"
  
  
  Umbono kahawke ngempendulo eqotho wawungumbuzo omusha. - Uyazi ukuthi ubani In nice manje?"
  
  
  "Ngitshele," ngathi.
  
  
  "Enye yezinkanyezi zamabhayisikobho ezinhle Kakhulu Emelika."
  
  
  Ngamtshela. 'Ngempela?'
  
  
  "Yebo, ngempela", kusho Uhawk emamatheka njengoshaka. "Futhi kubonakala sengathi naye uyedwa."Izolo ebusuku, wayelapho eyedwa, Esigodlweni Sasemedithera, edlala futhi elahlekelwa i-roulette, futhi akekho owayengamduduza. Uhawke wanikina ikhanda "ngezinsizi zakho" zakho konke. "Kulungile," ngishilo. "Ukuyeka kwayo. Ubani lowo?'
  
  
  Amehlo ka-Ego ancipha kancane njengoba ephendula, " Nicole Cara."
  
  
  "Unicole Wenza", ngathi, " washona engozini yendiza eminyakeni emine edlule."
  
  
  'Ngempela? Uhawk wathi, ukubeka ithikithi lami lendiza esihlalweni.
  
  
  
  Isahluko 2
  
  
  
  
  Wayengumuntu oyisiphukuphuku ngempela.
  
  
  Yena, wema futhi wamgqolozela ekhejini lengilazi le-ego, engazi lutho ngaphandle kwe-ego yomsebenzi. Isisulu esincane esifana nenyoni, amehlo anovalo acwebezela ngemva kwezingilazi ezimbili ezihlezi ekhaleni elide lomlomo. Umzimba ka-Ego onamathambo wawuthuthumela ngenxa yokucindezeleka, njengokungathi wayehlale ebaleka lapho esaba. Iminwe ye-nicotine yaphenduka izithombe zika-ego etafuleni elalimbozwe umlotha. Ebodwa ekamelweni lakhe elincane elinombono omuhle wamakhabethe akhe okufaka amafayela, ayemi lapho njengemizila emikhulu yamatshe amathuna emathuneni agcwele abantu, wayezizwa esesimweni sakhe. Uhubert wicklow, umlandeli wamaqiniso, umgcini wezinkumbulo, umthwali wemininingwane ekhohliwe. I-Ego Yombuso yayiyi-archive enothuli Yenhlangano Eyodwa Yezindaba Kazwelonke.
  
  
  Imisebe yokukhanya eyayihlunga umoya Ongcolile Wasenew York ngamafasitela aphakeme ekamelweni kwakuwukuphela kokukhululeka. Umoya wawungagxili futhi usindayo nothuli egumbini.
  
  
  Kuleli thuna elikhulu, okwedlule kugqunywe: okutholakele kwezintatheli zamakholonela abusa endaweni ethile elatin America isonto noma inyanga; ababulali abanamacala abajabulisa umphakathi izinsuku eziyishumi nane; izigebengu, abasubathi, omongameli, primeunankulu, amakhosi adingisiwe, uchungechunge olukhulu lwabantu bamazwe ngamazwe abazuza okwesikhashana ukunakwa okuxekethile kwabezindaba, base beqhubeka becishe bakhohlwa. Kodwa hhayi Uhubert wicklow.
  
  
  Ezingxenyeni ezinkulu zengqondo ye-ego, amagama, amaqiniso, imininingwane, nezibalo kwakunqwabelene njengamagugu kamiser. Lokho ayengakukhumbuli ngokushesha ngekhanda, wayengakuthola ngemizuzu eyishumi, ekhipha okwedlule eduze kwamadilowa afana nethuna amakhabethe akhe okufaka amafayela.
  
  
  Kunabantu abangenza inkumbulo enjalo ibe nenzuzo, kodwa hhayi Uhubert wicklow. Beka i-ego phambi kwabantu abangabazi, uthole i-ego ukuba yenze, bese utshela i-emu ukuthi ingaceba kanjani ngokunikeza iqiniso elilula, futhi konke okwaqubuka nge-ego encane ethinta i-rta kwakuwukugomela okungenakuzisiza. Waqhaqhazela futhi waphakamisa izandla zakhe, waphakamisa izandla. Wanikina ikhanda lakhe buthakathaka. Amaconsi emvula ayedlala ebunzini lakhe futhi ehla ekhaleni.
  
  
  Uhubert wicklow wayenobuhlakani obungajwayelekile nobucashile. Ugly wayeyizwi elihle kuye. Omunye futhi.
  
  
  Wasusa umphimbo wakhe.
  
  
  Ethukile, wabheka phezulu. Isandla sakhe sathinta inqwaba yezithombe phansi. Ubuso buka-Ego baba bomvu. Isandla sasishaya ugwayi oshisayo esitsheni somlotha, siphuthelwe, bese sigingqa ugwayi etafuleni.
  
  
  Wathi: "thatha umthungi".
  
  
  Ngathi: "thula." "Yimi kuphela."
  
  
  U-Em wayekwazile ukuthola ugwayi wakhe, futhi manje, egobe kabili esihlalweni sakhe, wayefuna ngenkuthalo izithombe ngaphansi kwedeski lakhe.
  
  
  Amazwi e-Ego ayezungeza intuthu. "Ake ngiqale ngihlanze imfucumfucu. Lapho. Isiqalekiso. Ngamuzwa eshaya ikhanda lakhe esihlalweni esingezansi, abese ephinda evela nezithombe zakhe; ehlanzekile kodwa ejabule.
  
  
  Wabeka ngokucophelela u-ih esihlalweni, wasukuma, waphakamisa isandla sakhe. "Unjani, Nick?"
  
  
  "Njengenjwayelo," ngasho. 'Futhi wena?'
  
  
  Wathi: "ngenza konke engingakwenza".
  
  
  Wathatha izithombe eziningi esihlalweni esisekhoneni lekamelo lakhe wazibeka phansi. "it phansi, " esho.
  
  
  'Ngihlezi phansi.'
  
  
  Ebuyisela isidumbu sakhe esihlalweni esiphendukayo, wakhipha ugwayi wakhe, wakhanyisa omunye, wawubeka ekhoneni le-rta, futhi wadonsa ngokushesha. U-Ash wandiza emoyeni futhi wafika ehembe Lika-Emu. "Namanje i-united press ne-telegraph services?"Leli gama eliyimfihlo kwakuwukuphela kwento ake wayikhomba ngesihloko esivinjelwe somsebenzi wami. "Ngempela," ngasho.
  
  
  "Yini esingayenzela izintatheli esikanye nazo namuhla?"wabuza ngokumamatheka .
  
  
  Ngathi: "ngidinga ukwaziswa".
  
  
  Uhubert wagxumela phambili etafuleni. Wathi:" ngitshele ngakho".
  
  
  "Unicole Uyakwenza", ngishilo.
  
  
  "Washona Ngo-March 3, 1972, engozini yendiza Esikhumulweni Sezindiza Sasefrankfurt, eyabulala abagibeli abangamashumi amathathu nesithupha kanye nabasebenzi Be-Caravel ababeqashwe ngu..."
  
  
  Waphakamisa isandla sakhe. "Ngiyajabula."
  
  
  "Ngangingafuni ukukwenza uzizwe sengathi angisekho."
  
  
  Ngathi:" akuzange ngisho kwenzeke kimi". "Ake sigxile emininingwaneni. Okokuqala, ingabe uyaqiniseka ukuthi ufile?"
  
  
  'Ngaphandle kokungabaza.'
  
  
  Ngambuza. "Awukaze uzwe lutho oluphambene nalokho? "Ukungabaza ngokuhlonza izidumbu. Amahemuhemu ohlale uwazwa ezimweni ezinjalo: awufile ngempela, awonakele ngendlela esabekayo, uvalelwe esitokisini endaweni ethile?"
  
  
  "Cha," kusho Uhubert. "Ufile. Akekho, ngisho nofang club, oye waveza umbono ohlukile."
  
  
  "Akukaze kube khona okubonisa okuphambene nalokho?"
  
  
  "Cha, akunjalo neze."
  
  
  "Kulungile," ngishilo. "Ukuqala kwe-corkscrew yesibili neyokugcina: ake sithi ngihlangana nowesifazane ofana Ncamashi Nonicole, ngomqondo ongokomfanekiso, owenza ucingo oluphelele. Ngazi kanjani ukuthi ungokoqobo noma ungumkhohlisi?
  
  
  "Umsebenzi onzima", kusho Uhubert. Wakhipha ugwayi wakhe, wabeka izandla zakhe ngemuva kwekhanda lakhe, futhi wancika emuva, wavala amehlo akhe. "Unicole Uyakwenza", ekhononda. Unicole Uyakwenza. Kufanele wazi imininingwane yakhe. Alyonka, ukuphakama, umbala iso, izinwele. Ngokwemvelo unombala onsundu, noma wayemhlophe. Wakhuluma ngokucabangisisa. "Imininingwane ebaluleke kakhulu imane nje iyiqiniso. Udinga okuthile okukhethekile ongakakuboni kuyifilimu."
  
  
  'Izwi ngempela?'
  
  
  "Njengophawu oluncane lokuzalwa, phezulu kakhulu ngaphakathi kwethanga lakhe lesobunxele."
  
  
  'Ingabe uyaqiniseka?'
  
  
  "Ngaphezu nje kwamahemuhemu", esho. "Angikhumbuli ukuthi ngiyifunde kuphi, kodwa ngiyakholelwa. Ngicabanga ukuthi ungathembela kulokho, Nick. Lena engcono kakhulu engingakunikeza yona.
  
  
  Wasukuma waxhawulana No-Emu. Ngathi: "angazi ukuthi ukwenze kanjani, kodwa uyisimangaliso."
  
  
  Uhubert wazivumela ukuba amomotheke futhi wasukuma. "Kukhona okunye okungase kudingeke ukwazi, Nick."Wambheka ngemibuzo.
  
  
  "Ungumuntu wesibili onentshisekelo Enkulu Kunicole Cara oze ukuzongibona emasontweni ayisithupha edlule."
  
  
  "On," ngishilo.
  
  
  "Njengoba wazi, I-Uni-National News ayihlobene nje kuphela nabezindaba. Singabantu futhi ejensi commercial. Noma ubani angafika lapha futhi athenge lokho esikunikezayo. Ngokuyinhloko izithombe, ikakhulukazi izincwadi. Cishe emasontweni amabili adlule, kwafika umfana lapha wangicela ukuba ngithenge amakhophi azo zonke izithombe Zikakara ezinqolobaneni zethu."
  
  
  "Usuvele unezicelo ezinjalo,akunjalo?"
  
  
  "Ngezinye izikhathi", kusho Uhubert. Nokho, ngokuvamile, beza lapha kuqala bezobuka zonke izithombe, bese bezitshela lokho abakufunayo. Lo muntu wayithenga ngaphandle kokubheka. Lesi kwakuyisici sokuqala esingavamile.
  
  
  "Futhi owesibili?"
  
  
  "Okwesibili, akukaze kube nesithakazelo Esikhulu Kunicole eminyakeni embalwa edlule."Kwanyatheliswa izincwadi eziningana ngemva kokufa kwakhe. Kuye kwanyatheliswa incwadi yesikhathi esisodwa ekhuluma nge-fang club. Futhi yilokho kuphela. Khona-ke sathola isicelo sesithombe esisodwa ukuze sibonise umlando odumile waleyo minyaka. Ngakho ukubuza unah ngakho konke esasinakho kwakuyi-ego yesibili nje."
  
  
  "Futhi owesithathu?".
  
  
  - Unentombazane okuthiwa Uwilhelmina. Kwakuyisitatimende, hhayi i-corkscrew.
  
  
  Uwilhelmina uyintombi ebulalayo, noma kunalokho, isibhamu sohlobo Lwe-luger. Wayengakaze abe kude nami. Uhugo, ustiletto wami, Nopierre, ibhomu legesi.
  
  
  "Lo mfana wayenentombi enjalo", kusho Uhubert. "Ngaphansi komkhono ongakwesobunxele."
  
  
  'Wayebukeka kanjani?'
  
  
  "Mfana omkhulu", esho. "Enye yalezi zinhlobo ezinamahlombe abanzi, ezinamandla. Ubuso Bamaneanderthal. Amehlo akhe afihlwe ngemva kwezibuko zelanga. Lesi sibazi sidonswa ethanjeni lesokunxele, cishe elingamasentimitha amabili nesigamu ubude.
  
  
  - Ingabe wathi wayezokwenzenjani ngalezi zithombe?"Yilokho kuphela akushoyo. Wathi umuntu ayesebenzela yena wayehlanya ngonah.
  
  
  - Ingabe uyalazi igama lakhe?"
  
  
  Uhubert wayehlola inqwaba yamarisidi ekhabetheni lezihlalo. "Uzoyithanda, Nick", esho, ekhetha eyodwa.
  
  
  Ngabheka iphephandaba anginika lona. Isiginesha yeklayenti yayisezansi. Eceleni kwayo kunemibhalo engase ihlazise Umntwana Oneminyaka eyisithupha ubudala: Ujohn Smith.
  
  
  "Wayemuhle ngendlela ayebukeka ngayo", kusho Uhubert. Kumelwe ukuba kwakukhona okuthile okwakumangalela ngendlela ayebheka ngayo umngane wakhe omdala, ngoba ukuzazisa kuzwakala kungenangqondo, njengokuzivikela. "Woza, Nick. Ngangingamazi kanjani? Noma ubani angangena lapha futhi athenge noma yini ayifunayo."
  
  
  "Ungangikhathazi", ngishilo. Phela, lo muntu wayengase abe ohluke ngokuphelele. Mhlawumbe kumane nje kuyindaba eyenzeka ngengozi.
  
  
  "Yiqiniso", kusho Uhubert lapho igobolondo lakhe liqeda usuku. 'Kunethuba elinjalo.'
  
  
  Waphinde waxhawulana no-Emu futhi wathi sawubona. Waqhubeka embhekile njengoba ayehamba ehla ehholo elide eya esitimeleni.
  
  
  Sawubona, Nick, U-Ego wamuzwa ethi. 'Zinakekele. Qaphela.'
  
  
  
  Isahluko 3
  
  
  
  
  'Zinakekele. Qaphela.'
  
  
  Ngisho nokugquma okukhulu kwezinjini ezingamamitha ayizinkulungwane ezingamashumi amathathu ngaphezu Kwe-Atlantic akukwazanga ukucwilisa amazwi. Konke kwakusongela. Iholide elalingelona iholide. I-hawk elahliwe. Intombazane enhle ethembisene umshado ingase ife noma ingafi.
  
  
  Wabheka phansi isitsha sakhe sokudla. Ingxenye ka-anyanisi eyayishaqekile yayibheke phansi ohlangothini lwesosi ensundu eyayizungeze inyama ephekwe kancane njengeso le-cyclops.
  
  
  Isithunzi sawela embonweni wami.Ngezwa umphathi wendiza embuza. 'Angilambile?'
  
  
  Yena, wanikina ikhanda lakhe.
  
  
  Isandla sakhe eside, esincane sadlula phambi kwami ukuze sithathe isitsha.
  
  
  Wayedonswa ingilazi ye-whisky. "Ngiyayithanda," ngishilo. "Mhlawumbe lokhu kuzongisiza ngilale."
  
  
  "Yebo," esho. "Lona Futhi U-Odin emhlabeni wonke. Wabheka phezulu amehlo aluhlaza okwesibhakabhaka nokumamatheka okubi.
  
  
  "Ngezwa ukuthi kunezinye iziphuzo ezitholakalayo ."
  
  
  "Yebo," esho. "Futhi ubhake kangcono eyakho."
  
  
  Wayekhanyisa eyodwa ezungeze ugwayi wakhe onesihloko segolide. "Futhi namaphaphu, ngicabanga.
  
  
  "Yebo," esho. "Namaphaphu. Ingabe uzohlala Eparis?
  
  
  'Cha. Nginohambo lokuya E-Orly ngemizuzu engamashumi amane, ngemva kokufika lapho.
  
  
  Ngeshwa. Kungenjalo, ngingakubonisa izinto engizibonayo.
  
  
  "Yebo, yebo," ngasho. "Kodwa mhlawumbe ngesinye isikhathi."
  
  
  Mhlawumbe.'
  
  
  Wathatha leli phephandaba waphenduka ukuze ahambe .
  
  
  "Ngicabanga ukuthi kungcono ungithathele enye iwhiskey", esho kuye ngemuva.
  
  
  Damn Hawk, ngacabanga futhi. Ngisho noscotch wayengeke angisize.
  
  
  Wayesenesimo sengqondo esibi lapho efika Esikhumulweni Sezindiza Sasenice kamuva ngalolo suku endizeni ezungeze Iparis. Ngisuka etekisini elangiyisa Ebeau rivage Quai des Etats-Unis, ngabona indawo ekhanyiswe ilanga Yolwandle Imedithera ngakolunye uhlangothi. Ngakolunye uhlangothi-umugqa ongaphazanyiswa wamahhotela, ama-villa, nezakhiwo eziphakeme ezixabana njengezintombi ezonakele ezinkundleni zokudlala ezidumile zabacebile.
  
  
  Igumbi lami lalinombono wasolwandle. Ngosuku lwamafulentshi aphakeme, kwakunomoya opholile. Ngakhumula izikhwama zami, ngafaka Uwilhelmina, Uhugo, Nopierre amathawula amabili agoqiwe, futhi ngathwala u-ih ngaya naye ogwini olunamadwala.
  
  
  Kwaphela ihora elele amehlo akhe evaliwe, elalele ukuhleba kwamanzi ogwini.
  
  
  Lapho umyeni wakhe ebuyela ekamelweni lakhe, kwakungadingeki ukuba ahlole njalo. Kwakungekho ukuphika iqiniso lokuthi othile wayekhona ngaphakathi.
  
  
  Kwakunebhasikidi elikhulu lezithelo etafuleni lokudla kwasekuseni. Isintu sasinekhadi elimhlophe elalihlanganiswe nebhande eliluhlaza. Umbhalo wesandla wawungowomnikazi wesitolo wasefrance, kodwa kwakungekho kungabaza ngobuqiniso besidlulisi. Ikhadi lalifundeka kanje:" siyakwamukela Efrench riviera". "Vumela iholide lakho libe yikho konke esingathemba ngakho.
  
  
  I-asshole hawk! Kusukela lapho ngibuyela echibini, wangikhathaza, wangithukuthelisa, wangihleka usulueverade. Ekuqaleni, kwakucatshangwa Ukuthi kungenzeka Ukuthi Uhsiang wabaleka kimi. Ngaleso sikhathi, kwakuyisimemo esingabonakali kangako sokuthatha iholide elingabonakali kangako. Kwakukhona nezikhathi esikhathini esidlule Lapho Uhawke ayegxambukela khona emininingwaneni ephathelene nalomsebenzi. Wayengakuqonda lokho. Kwakunezinto ezithile ayezazi ezazingaphephile njengoba ayemazi, ngenxa yengozi yokubanjwa. Ngaphandle kwalokho, kwakungadingeki ngazi konke ukuze ngiqede isabelo sami. Kodwa, ukuze sikhulume iqiniso, i-mistletoe yakhe ayizange isinikeze umbono omncane wokuthi kungani ayesenice. Yini Uhawke ayeyikhathalela uma Unicole esaphila noma cha?
  
  
  Izandla zami zaziboshelwe ezinqeni. Futhi igazi lalishaya ngamandla ezindlebeni zami. Ezolile, wazitshela. Ake sithi ikhehla elisemgodini walo Edupont Circle Ewashington liyazi ukuthi lenzani. Futhi-ke, uma ungazi ukuthi kuyini, zama ukuthola okuthile. Vele uvumele izinto zenzeke. Yilokhu kungazi okukubangela izinkinga eziningi kangaka.
  
  
  Izenzo. Yilokhu engangikudinga. Ngangihlale ngizizwa ngingcono ngaleso sikhathi. Isikhathi sokulinda sesiphelile. Ngageza futhi ngagqoka kusihlwa. Ephaketheni elingaphakathi le-doublet yami kwakunepasipoti yami entsha egameni Likanicholas Anderson. Nomaphi lapho eya khona, isibhamu, i-stiletto, nebhomu likaphethiloli kungashaqisa, ikakhulukazi uma onogada behlakaniphile njengoba ngangisola.
  
  
  Kulokhu Uwilhelmina, Uhugo Nopierre bayohlala. Babengebona abangane Bakanicholas Anderson, isivakashi. Kodwa indoda okuthiwa Unicholas Carter enesikhundla Sokuba Umphathi Wokubulala u-ah yayiyoba isiwula ukuphuma yodwa. Wafaka izindwani ezimbili ezinemiphetho eyodwa ekhaleni lakhe . Owesithathu wayesebhande emhlane wakhe. Balala phansi, bengabonakali, beqinisekisa, futhi bebulala.
  
  
  Ngisazoba nesikhathi sokudla kwakusihlwa ngaphambi kokuba umsebenzi wakusihlwa uqale. Ngemva kokuhamba ezungeze ihhotela, waphendukela kwesobunxele, wawela Iquai des Etats-Unis, ekhoneni elilandelayo, futhi waqala uhambo olude, oluzungezayo ngasogwini oluya ethekwini ukuze adle isidlo sasemini endaweni ethile i-al fresco, eyedwa futhi ekhanyiswe ngamakhandlela, enezimfanzi ezifakwe, i-ratatouille newayini elimhlophe. .
  
  
  Its hhayi ngokuphuthuma. Manje njengoba ayesekulungele ukwenza okuthile, walahlekelwa yilokhu kukhuthazwa ngokweqile . Wayekujabulela ukudla nendawo ezungezile. Ngakolunye uhlangothi lwetheku, kwakufika izikebhe ezincane nemikhumbi yokudoba ebusuku. Isibhakabhaka saba mnyama, saphenduka saba mnyama nxazonke. Izibani zazikhanya ezindaweni zokudlela ngaphesheya komgwaqo. Wathatha isiphuzo sokugcina sewayini futhi wakhipha ugwayi wakhe.
  
  
  Ukube bengineholide, ngabe sekuphelile manje. Kwase kuyisikhathi sokuqala.
  
  
  Njengoba ayenesifuba esingenalutho futhi esekelwa izandla ezisencane, wakhuphuka umzila wotshani obude nezimbali ezibomvu, umbonisi ophaphathekile, onobuhle wezinjabulo ezimnyama nezinjabulo ezivamile kulabo abazimisele ukunqotshwa izilingo zezwe elinombala okhilimu. ngemva kukanah. Ukube lesi sithombe sasinegama, akekho owayeyocabanga ukusifaka. Kodwa ngenxa yesimo, ukungena ekhasino, mhlawumbe le mizamo yayingadingekile. Unkosikazi Fortune uyokwanela.
  
  
  Ipalais de la méditerranée esepromenade des Anglais Enice akuyona into engcono kakhulu kithi, kodwa kithi ikhasino elibi kakhulu Ecote d ' Azur. Noma kunjalo, kuwumsebenzi, kusebenza kahle, futhi kwamukelwa ngokulinganayo, kokubili kubavakashi abanciphisa ingozi yabo ibe amarandi ayishumi noma angamashumi amabili ngobusuku, nakubadlali abafuna amanani aphakeme.
  
  
  Phezulu kwesitebhisi esigobile esiphindwe kabili esiholela esitezi sesibili sokuqala, esifinyelela kuzo zonke izinkomba, esaziwa ngokuthi Iles Salons de la mer, yena, waphendukela Kunobhala. Ngemva kwekhawunta, eyayibukeka njengekhabethe, kwakunamadoda amabili agqoke amajazi, aphuzi, enomoya wokungabaza okungenakuphikwa. Eceleni kwabo kwakukhona owesifazane osemusha onamehlo asindayo owayegqoke ingubo yokulila, ehlanganyela ukungabaza kwakhe ngesintu okwakubonakala emehlweni ka-ih akhathele. Izivakashi eziningana, ngokusobala ezivela kwenye yezingqungquthela eziningi Umkhandlu wedolobha lasenice obamba njalo, zahlangana zizungeze usihlalo.
  
  
  Njengoba ayebadlula, wafaka ipasipoti yakhe nesiqephu sama-franc amahlanu ekhawunteni. Uhlamvu lwemali lwalwanele ukuba kube nethikithi lokungena ngolunye usuku kusihlwa. Ama-franc ayishumi nanhlanu ngesonto, angamashumi amathathu ngenyanga, angamashumi ayisithupha ngesizini. Konke engangivunyelwe ukukwenza ngaphakathi, kwakwenza ukuqagela okukhulu lapha. Ngangibheja ngenhlanhla ngokwayo, ngibheja ngokuthi ngolunye usuku kusihlwa ngangizowina lokho Uhawk angithumelele kona.
  
  
  Omunye wabantu ababukeka bengabaza wavula ipasipoti yami "Unicholas Anderson", wabuka isithombe, wabe esehlola ubuso bami.
  
  
  Ngagcwalisa ifomu ngesikhathi ebheka ipasipoti yami egciniwe ekhoneni elingemuva kwakhe. Enelisekile, wabhala igama lami ekhadini lekhasino eliphuzi elinemigqa emibili emnyama ohlangothini walidlulisela kimi.
  
  
  Onogada ababili ababesemnyango Weles Salons de la mer bangikhomba ngekhanda njengoba ngangisondela kuye.
  
  
  Eyakhe yayimi phezulu ezitebhisini ezintathu zemabula eziholela ehholo elicebile; igumbi elisezingeni elihlukile, elibanzi nelide njengenkundla yebhola, embozwe ngokuphelele ngombala obomvu. Ngaphesheya kwami, amakhethini abomvu ayefaka amafasitela abuka olwandle. Emabalkoni amancane angaphandle, ageza ekukhanyeni kwenyanga nomoya omanzi wasentwasahlobo, imibhangqwana yayihlala iphuza iziphuzo futhi ikhuluma ngomsindo wethrafikhi. Kwakunamatafula phakathi kwami namabhalkhoni ngakwesobunxele nangakwesokudla. Roulette, craps, baccarat, blackjack, écarté, trente et quarante . Ngaphansi kokukhanya okuthambile kwezikrini ezibomvu njengegazi, amagiya esiliva ayephendulwa, amakhadi ayehlebezwa ngendwangu eluhlaza, idayisi liqhaqhazela futhi ama-chips ayegeleza emjikelezweni oqhubekayo wokulahlekelwa nokuzuza.
  
  
  Wahamba ngokushesha ewela igumbi, wama kwenye yezindawo zokudlela ezimbili ukuze aphuze. Kwakungekho bantu abaningi ekuqaleni kwesizini. Amatafula amaningana ayevaliwe. Ngezikhathi ezithile izwi lalisho ngokucijile ngaphezu kwe-din," Rien ne "plus", bese lizwa ukuqhuma kwebhola lezinyo lendlovu ezindongeni zesondo le-roulette.
  
  
  Kwakungekho lutho olukhethekile ngezilaleli. Amamelika ayegcwele amatafula e-blackjack ne-craps . Iqembu le-baccarat laliqukethe ikakhulukazi Abantu Basebrithani nabadala, futhi indawo yamazwe ngamazwe yayigxile ematafuleni e-roulette. Kwakunabantu abambalwa basejapane ababekhona yonke indawo begqoke amasudi aluhlaza okwesibhakabhaka, amahembe amhlophe, nothayi bangempela, Ama-Arabhu amabili, amagreki ambalwa, Abasescandinavia abambalwa, Abasespain, Amajalimane, Amangisi Nabasemelika.
  
  
  Ehlezi ezihlalweni zokhuni, abesifazane asebekhulile abacindezelekile behlome ngezigxobo zamapensela ezigobile phezu kwamaphepha, benza izinhlelo eziqinile ezinjenge-D ' Alembert Ne-Abrogation .
  
  
  Wayemi ngemva komunye wabesifazane abadala etafuleni eliseduze kakhulu nomnyango. Lapho, ngaba nombono owenza kwaba nzima nganoma ubani ukungena ngomnyango omkhulu ngaphandle kokubonwa.
  
  
  Nganikeza umthengisi ngamunye ama-franc angamakhulu amabili namashumi amahlanu. "Five in chips", kusho u-emu kuye. Izindleko zanyamalala endaweni ephephile yedeski ngesikhala sokuhaha esinomlomo wethusi. Ezungeze umcebo omkhulu wamathokheni anemibala ezinhlobo ezihlukahlukene zamagama, ama-disc aphuzi angamashumi amahlanu ashelela kimi. Wawavumela ukuba angene emvuleni yakhe.
  
  
  Okwesikhashana, wazivumela ukuba alale ngenxa yokushaya kwamabheja, ukuduma kwesondo, ukukhala komkhuba we-croupier okuhlanganiswe nesigqi esingapheli:
  
  
  - Isakhiwo . Ukufiphala. Ukwephulwa. Ufaites fox jeux. Urien akayena umuntu omkhulu. Ucilantro. umbala omnyama. Ukwephulwa. Ngiyajabula. Urien akayena umuntu omkhulu. Isikhonkwane. Ukufiphala. umbhangqwana.'
  
  
  Njalo lapho umnyango uvuleka, wayebheka phezulu ngethemba, kodwa kwaba yize.
  
  
  Wafinyelela ngomzuzu futhi waqala ukubheja. Ngezinye izikhathi isihlalo sasithatha ama-chips ami, ngezinye izikhathi sasiwanika. Imicabango yami yayisesondweni kuphela. Yayidlalwa ngezinga eliphakeme.
  
  
  Kwadlula ihora nesigamu. Nginesithukuthezi, ngashintshela ekubhejeni ngezinombolo ngazinye. Its nje ukubeka lemali ngokoqobo Nike Carter, waletha eziyishumi-futhi walahlekelwa. Its elula ukubeka lemali ngokoqobo Nicholas Anderson, ukubheja on nesithupha futhi ulahlekelwe futhi. Isanda kubeka izincwadi Zikadavid hawk, ukubheja kwabayisishiyagalolunye nokulahlekelwa. Inombolo yayo yaphela ngokoqobo Kunicole, futhi yaphinde yafaka eyishumi.
  
  
  I-chip yami yayisendaweni eluhlaza kuphela, ithuba lalingu-37 kuya ku-1. Umthengisi wahambisa isihlakala sakhe futhi isondo elikhulu laqala ukuzungeza ngokuphambene nesimiso sewashi. Ibhola lezinyo lendlovu laphonseka esondweni ngendlela ehambisana newashi, ngokumelene nokugeleza kwe-ebony, njengenyukliya esibhakabhakeni sasebusuku. 'Rien nea plus,' umshayeli wamabhanoyi wakhonkotha. Isondo lehla. Ibhola lawela ngaphansi komngcele, laphonseka phezu kwezingxenye ezivalekile, lancipha, laphonseka kanye, kabili, futhi lawela ebhokisini elinenombolo yeshumi. I-rake yacindezela inqwaba yama-chip aphuzi nesiqeshana esisodwa esibomvana sama-franc ayikhulu kimi.
  
  
  U-Ih wayithatha, waphonsa amakhadi aphuzi kumthengisi owafaka ukubheja, futhi wagoba phansi ukuze athathe okusele.
  
  
  Lapho ngiphinde ngibheka phezulu, wayelapho, eqotho ngaphesheya kwami, ngakolunye uhlangothi lwesihlalo. Kwakuthakazelisa. Izinwele zakhe ezinsundu njengobusi, ezihoxiswe ebusweni bakhe obushisiwe futhi ziboshwe ngentambo eluhlaza okotshani, zembula amathambo aphezulu esihlathini, asekelwa ubuhle obungeke bulandelwe isikhathi. Ingubo emhlophe encane enokusika okuphansi entanyeni ukuze kuboniswe ukugcwala kwamabele akhe agcwele yayilenga emzimbeni wakhe owakhiwe kahle. Wabona ukuthi kwakungekho lutho olwalunqanda amabele akhe aqinile ekucindezeleni indwangu epholile, ethambile.
  
  
  Wafinyelela esikhwameni sakhe futhi wakhipha inothi lama-franc ayikhulu. "Ama-chip amahlanu", esho kumthengisi.
  
  
  Ngobuhlakani wasonga umlomo wayo nge-disc yokhuni wayiphonsa emgodini wethusi onganeliseki. Wayefaka isikhwama sakhe ngaphansi kwengalo yakhe futhi esebenzisa izandla zombili ukuze acindezele ama-chip njengengane ebambe intaba yamakhukhi. Lesi senzo sasingenacala kangangokuthi kwadingeka ngimomotheke. Ngaleso sikhathi, wabheka phezulu wangigqolozela esihlalweni, amehlo akhe ekhanya njengama-emerald avuthayo. Wabe esebheka phansi futhi, edidekile kulawo mathambo esikhalo, futhi waqhubeka egqolozele isihlalo. Ukubonakaliswa kwakhe kwaba okubucayi, okudabukisayo. Njengoba ayefinyelela phakathi kwabadlali abahlezi, wayegcina eyodwa ezungeze ama-chip akhe aphuzi ukuze athole ayisikhombisa. Ulahlekile, ugqoke izingubo eziyishumi nesithupha, futhi ulahlekile. Ubheja ngeshumi nesikhombisa futhi ulahlekile. Uye wabheja ishumi nesishiyagalolunye futhi walahlekelwa. Ubheja ngemali engamashumi amabili nesithupha futhi ulahlekile. Uneminyaka engamashumi amathathu nantathu futhi ulahlekile.
  
  
  Izikhathi eziyishumi zilandelana, wabheja ngenombolo efanayo, amathuba amabi kakhulu etafuleni, futhi walahlekelwa izikhathi eziyishumi zilandelana. Manje ukuphefumula kwakhe kwakushesha, futhi amabele akhe ayenyuka ehla ejabule, ekhipha indwangu encane yengubo yakhe. Izandla zakhe ezenziwe nge-pink-lacquer zathuthumela njengoba zazibambe ingcebo yakhe encibilikisiwe, futhi ngemva kweminye imijikelezo emibili, wakwazi ukubamba lokho okwakusele esandleni esisodwa.
  
  
  Akukaze kucatshangwe ukuthi udlala ukuze azijabulise. Kwakunengqimba encane yeqhwa eyayikhanya phansi entanyeni yakhe, futhi ngesinye isikhathi lapho isondo liphenduka, waluma izindebe zakhe. Yena, wabuka njengoba iminwe yesandla sakhe sokunene yayikhipha enye intambo yokusetha kabusha phezu kwesitoko esinciphayo sesandla sakhe sobunxele.
  
  
  Wambheka. Ee izindebe ezibeka amazwi angasho lutho. "Ngicela," esho. Ngicela.'
  
  
  Ubeka i-chip enenombolo yesishiyagalolunye phambi kwakhe. Lo mkhuba waphindwa: isondo laphenduka ngokuphambene newashi, ihholo laphenduka ngakolunye uhlangothi; ngesikhathi ibhola liwela, kwakukhona ukumemeza: "Rien nea plus" nokuthula lapho abadlali babelinde khona.
  
  
  Ngisho noma ngangingezwa, konke okwakudingeka ngikwenze kwakuwukubheka ngeso ukuze ngibone umphumela. Izinyembezi ezimbili zenyuka ngaphansi kwamehlo akhe, zilinganisela lapho ukuze zigingqike phansi ezihlathini zakhe. Yena, wabona umzimba wakhe ucindezelekile. Wagwinya kanzima, futhi izinyembezi zakhe zaphela.
  
  
  Wabheka phansi esandleni sakhe. Kwasala ama-chip ayisithupha. Ingalo yakhe ende ensundu yayizungeza eyodwa futhi yayibeka endaweni engamashumi amabili nane. Kulokhu, wavala amehlo akhe njengoba isondo liphenduka. Umphumela awuzange ube ngcono. Kungakapheli nemizuzu eyishumi, Unah wayesenezinhlamvu ezimbili kuphela. Ukuphazamiseka kwakhe kwakungakaze kunciphe, kodwa manje wayebonakala esecishe wazithoba enhlekeleleni yakhe. Akazange anqikaze. Ubeka i-chip enenombolo yeshumi nantathu phambi kwakhe.
  
  
  "Ngiyajabula," esho esuka ngaphesheya kwesihlalo.
  
  
  Wangibuka futhi wazama ukumamatheka. Kodwa wayengakwazi ukuvimba isilevu nezindebe zakhe ukuba zingathuthumeli, futhi amehlo akhe ayegqamile ngama-hollyhock. Wavala amehlo akhe futhi, wagwema ukubuka kwami.
  
  
  Amehlo akhe aqhubeka egqolozela Unah. Umnyango wavuleka ngemuva ngenhla. Kwafika indoda. Wayebukeka njengomuntu omkhulu owayeqoqa imininingwane ngaye.
  
  
  
  Isahluko 4
  
  
  
  
  Wama lapho isikhashana nje ngaphambi kokuba amehlo abukhali e-ego amlandele ngokwengeziwe. Futhi-ke izicathulo ze-ballet ezimnyama ezicijile zika-ego zahlasela izitebhisi zaya kukhaphethi obomvu. Isihlalo sakhe sase sivele sifika kuye.
  
  
  Ngemva kwakhe ngobuqotho, emamatheka ngenjabulo enonya eyagwinya ukuzazisa Kukaschrammel esihlathini sakhe, waphakamisa isandla sakhe futhi wacwilisa iminwe yakhe ekhuluphele enyameni yengalo yakhe yangakwesokudla, ngenhla nje kwendololwane. Wamhlebela okuthile endlebeni.
  
  
  Waqina, ubuso bakhe buqinile ngenxa yokwesaba. Ezimisele kodwa eqaphile, esaba ukudala izinkinga, wazama ukuqhuma ezungeze ukuzazisa kokukhohlisa okuphikelelayo. Isikhumba sakhe esishisiwe sasibonisa amabala amhlophe ngenxa yokucindezela okukhulu kweqhinga lika-ego.
  
  
  Wasondela kuye evela kolunye uhlangothi, umusa nokungabi nacala.
  
  
  "Ah, ukhona", kwaphinda. Ngangiqala ukucabanga ukuthi ngangikulahlekelwe. Uma ukhathele roulette, kuthiwani isiphuzo?
  
  
  Ngokuthula okwalandela, wezwa umthengisi ethi, " Omunye."Waphinde walahlekelwa.
  
  
  Lapho iphunga elishibhile limshaya njengephunga lomsele, futhi isudi yakhe emnyama kasilika ikhanya ekukhanyeni kwekhasino okuthambile, Upollard willow wafinyelela phansi wanginika wonke amandla akhe engqondo. Naphezu kwephunga, naphezu kwesambatho sakhe, uyohlale ebukeka njengendoda eye yachitha ingxenye enkulu yokuphila kwayo emathilomu lapho izimpukane zigijimela khona phezu kwamaphayi.
  
  
  "Ungubani wena, mthungi?"Kuyini? "wabuza ngokuhleba . Lokho kwakuyisibonakaliso esihle. Wayengeke enze isehlakalo.
  
  
  'Mhlawumbe, Mnu. Smith? ngangine-rheumatism yami.
  
  
  Wathi, " Huh?"
  
  
  Wayengafuni ukumbheka. "Kuthiwani ngesiphuzo?"Kusho uyise . - Ubukeka sengathi uzodinga ezinye freshening up."
  
  
  "Yebo," esho. 'Yebo, ngiyabonga. Yiqiniso, ngiyakwazi.
  
  
  "Ngakho-ke, kuhle lokho", ngasho. "Ingabe sizohamba?"
  
  
  Wathi: "lona wesifazane unesikhathi sokuphumula kwenye indawo".
  
  
  "Usho kanjalo," ngishilo. "Kodwa ngiyamangala ukuthi akazange angitshele."
  
  
  Wathi: "lalela, mntwana". "Thatha iseluleko sami esihle uphume lapha. Ungafaki ikhala lakho kunoma yini engakukhathazi.
  
  
  Ngathi: "yebo, kodwa kuyangikhathaza". - Wena wezwa lady young. Ufuna ukuphuza nami."
  
  
  Ubuso buka-Ego baba bomvu. Wathi: "ungangenzi ngikubuze izikhathi eziningi kakhulu".
  
  
  U-Ego ruka wakhumula ijazi lakhe, wangibonisa ngamabomu lokho okwakuboshelwe ebhande lakhe, futhi wangibonisa nokuthi wayenezibindi eziningi kunokuqonda okuvamile, nokuthi ukuphepha Kwepalais de la Mediterranee kwakungalondekile njengoba ayecabanga. Uma ngibheka ngemizuzwana nje ukuthi ngibone lesi sikhali, kwabonakala kimi ukuthi wayesekela isitimela sakhe sokushayela Nge-Trejo Yasemexico .22, Imodeli 1. Kungenzeka ukuthi imexico ayaziwa ngomkhakha wayo wezikhali, kodwa ubuhle obumbalwa obuvela lapho bunokuthula njengesiqhumane somlilo emkhunjini onempuphu. Imodeli 1 iyisikhali esingcolile nesingavamile. Inomkhethi ekhoneni eliphezulu kwesobunxele lesitolo. Lapho uphendulela i-ego bese udonsa inhlamvu, isibhamu sidubula izikhathi eziyisishiyagalombili ngokuqhuma okuzenzakalelayo.
  
  
  Le ntombazane yayiphefumula kanzima. Wathi: "ungabi isiwula".
  
  
  "Angicabangi ukuthi usebenzisa i-ego", kusho U-Emu kuye.
  
  
  - Ngangingeke ngiyibeke engozini.
  
  
  Ngangithemba ukuthi uzokusho lokho", ngasho.
  
  
  Wathatha isandla sakhe ngobumnene, futhi sahamba ndawonye saya emnyango. Ngemva kwethu, Uguido wahleba isiqalekiso.
  
  
  I-ego, ingqondo, noma yini eyayifihlwe ngemva kwalelo phondo Lamaneanderthal, kwakudingeka idlule emzabalazweni omningi ukuze ifinyelele esiphethweni noma ikhumbule lokho othile ayekutshele ukuba kwenziwe. Akazange angishaye njengohlobo lokuba ubuhlakani ekucabangeni okuzimele.
  
  
  Phakathi naleso sikhathi, amathuba okuba avule umlilo ancipha ngawo wonke amasentimitha esiwafaka phakathi kwethu. Uguido uye waqeqeshwa ukuba enze, angacabangi, futhi uma engena ebhizinisini ngokushesha ukuze acabange izinto, siyoba nesikhathi esiningi sokuya Eparis.
  
  
  Ngesikhathi sigcina isidumbu sakhe esicindezelekile singangeni emgqeni womlilo, saphuthuma emnyango. Uguido wayenesibindi kunengqondo evamile, kodwa umzuzwana ngamunye wawuqinisekisa inkolelo yami yokuthi wayehlelelwe ukugwema izigcawu ezibukekayo.
  
  
  Kwathatha imizuzwana embalwa nje ngaphambi kokuba sifinyelele phezulu ezitebhisini, kodwa ngaso sonke isikhathi kuzwakala isikhathi eside lapho omunye walabo abathumeli-amakhasimende ajabule egaya okuthile emakhanda abo.
  
  
  Sidlula emnyango, sadlula ehholo lokungena ngakwesobunxele sesitebhisi, esehla ngemibhoshongo emibili saya emnyango Wesigodlo Sasemedithera .
  
  
  Ngemva kwesikhashana, izwi Likashaggy lamuzwa ngakolunye uhlangothi lwezitebhisi, futhi lapho ngibheka ngakolunye uhlangothi, ngabona Uguido egijima, cishe eduze kwethu. Amehlo ka-Ego ayegcwele intukuthelo ngaphansi kwamabunzi akhe avaliwe.
  
  
  Wayenezinyathelo ezimbili noma ezintathu kuphela lapho siphuma ngomnyango wangaphambili Wesigodlo ngobusuku obubandayo. Abantu abafuna injabulo babesafika, nakuba babebancane. Lapho ngibheka emuva, Icitroen emnyama Nemercedes emhlophe zadlula emnyango. Njengoba sasidlula esithombeni sikamimmo Sikankosikazi Fortuna, ngabona Uguido emi enganyakazi, isithombe esivulekile ngokumelene nezibani zekhasino, ephakamisa isibhakela sakhe futhi esiphakamisa.
  
  
  "Run," ngatshela intombi yakhe.
  
  
  "Yebo," esho. 'Ngiyamazi.'
  
  
  Sasihamba Ngepromenade des Anglais. Inkungu elula eyayihamba iye ezweni yayibonakala imboza uchungechunge lwezibani emnyango we-Angel cove njengendwangu ethambile. Izindondo ezinemibala emithathu zazilenga kancane ezinsikeni emoyeni osindayo, okwakumelwe kunikeze umgwaqo ukubukeka komkhosi. Ithrafikhi yayithula, ngezinye izikhathi kwakukhala injini eyayiphula ukuthula.
  
  
  Umoya ongajwayelekile, omubi wawulenga ogwini, umuzwa wokubola okumanzi okhula ebumnyameni, ukukhanya kwenjabulo yangempela yosuku nobusuku, manje osuswe ubusuku obukhukhumezayo.
  
  
  Ngokuthula, sashesha sadlula kusanta nasethunzini. Ithala Lasewestminster hotel laligcwele izibani eziphuzi, futhi amakhandlela aphuzi ayegqamile ematafuleni angaphandle lapho izivakashi esezikhulile zazihlangana khona nomswakama, ziphuza ikhofi futhi zilwa nokwamukela indawo enesizungu. Babekwazi ukubona Ipratt Villa eyayisiwohlokile, ingenampilo ngemva kwesikrini sezihlahla zesundu namafasitela agugile.
  
  
  Yena, wabheka nxazonke. Uguido wayengasekho. Noma kunjalo, nganginomuzwa wokuthi sasibhekwa. Sadlula Ewest End Hotel nasemassena Museum , lapho kwakudlala khona izibani phakathi kwezihlahla zesundu ezingemuva kwesango lensimbi. Ngaphambili, isigodlo Senegresco hotel sasifana nesifuba sowesifazane okhuluphele esibhakabhakeni esikhanyiswe inyanga.
  
  
  Wama futhi wamguqula ukuze abhekane naye . Ubuso bakhe babugcwele injabulo, futhi amehlo akhe ayekhazimula. Umzimba wakhe wangigwaza isikhashana.
  
  
  "Ngiyabonga," esho ngokuphefumula. 'Ngiyabonga, mnumzane...'
  
  
  "Anderson," ngathi. "Unicholas Anderson".
  
  
  "Ngiyabonga, Mnu.Anderson.
  
  
  "Awukangibongi okwamanje", ngishilo. Angiqiniseki ukuthi uphume ehlathini okwamanje."Angicabangi ukuthi umngane wakho Uguido wayejabule ngalokho okwenzeka ekhasino.
  
  
  "Cha, - esho. "Ngokuqinisekile akunjalo. Kuyoba nobunzima obengeziwe. Izinkinga eziningi.
  
  
  "Ngitshele," ngathi. "Igama lakho Ngunicole Makes?"
  
  
  Wangibuka emehlweni isikhathi eside. Ubuso obuhle, obase buhlanganise ngandlela-thile ubumsulwa nesithembiso sothando olucwengekile, manje base bubukeka budangele.
  
  
  Wathi: "abantu abaningi bayakukholelwa lokho. "Okungenani umuntu oyedwa uyazethemba."
  
  
  Kwakuyi-rheumatism eyayingaxazululi lutho, kodwa ngaphambi kokuba asho okwengeziwe, ukubukeka kokungabi nathemba kwaphela ebusweni bakhe. Waphakamisa ikhanda lakhe ngobuqili. "Mnu.Anderson", esho. - Ngicabanga ukuthi ufuna ukunginika isiphuzo."Ingabe sikhona isikhathi esingcono kunamanje?
  
  
  Ibha yasenegresco icishe yaphela. Igumbi elikhulu lalinjengomhume omnyama, onokukhanya okupinki okuncane okukhethwe ukuze kuncishiswe isikhumba sabesifazane abadala esifiphele.
  
  
  Sahlala ndawonye ebhentshini eliluhlaza okwesibhakabhaka etafuleni eliyindilinga elinamatshe amatshe ayigugu elaliphumule esikhunjeni sehlosi esenziwe umuntu.
  
  
  Ngaphinde ngazizwa ubuhle bakhe obuthakathaka, ukufudumala kwethanga lakhe eliqinile eduze kwelami ebhentshini eliluhlaza okwesibhakabhaka, ukugoba kwamabele akhe, ukuma okuvamile kobuso bakhe, ukucebile kwezinwele zakhe ezinsundu zegolide ... injabulo ye-emerald emehlweni akhe.
  
  
  Umlindi ogqoke ijazi elimhlophe wabhukuda waya kithi ehlaziswa ihhotela elivame ukunakekela ukunambitheka kwalo ngokweqile.
  
  
  'Ufuna ukuphuza ini?'Ngabuza intombi yakhe.
  
  
  Wahleka ngobuqili, njengomuntu osemusha oye wakhululwa Kuwillie esitolo sekhofi.
  
  
  "Ah," esho. Angikaze ngicabange ngakho. Kumelwe ngivume ukuthi angiyena ngempela umuntu onolwazi ngotshwala, kodwa ngolunye usuku kwafika kuye ukuba aphuze lonke uhlu lwamakhekhe.
  
  
  Umlindi waxuba izinyawo zakhe, eveza inhlanganisela ethule yokukhathazeka nokwenqaba okungapheli ingxoxo emnandi. Ngangilingeka Ukuba Ngibanikeze umfundaze wesikole sokudlala.
  
  
  Isandla sentombazane sahlunga phakathi kwezitsha ezimbili zeminqumo nama-cracker ukuze sithathe ikhadi leposi.
  
  
  Wathi: "ngizozama lokhu".
  
  
  Ikhadi lalifundeka kanje: "Royal negresco 14 f".
  
  
  Kwakuyinhlanganisela ye-po kirsch, isiraphu yama-raspberry, ijusi le-orange Ne-Moet champagne. Ukufunda nje lokhu kwenza isisu sami sashisa ngokuhlubuka.
  
  
  "Cha, angicabangi ukuthi ungungoti", kusho umyeni wakhe.
  
  
  Ngathi kumlindi, " Omunye Umnegresco Wasebukhosini."Noscotch on the rocks. Wakhothama wahamba.
  
  
  Kunzima ukucasha Ebarra negresco. Eqinisweni, kuyisiphetho esihle emnyangweni wezempi ukuba ubonakale kakhulu, ngakho kwakuyinjabulo ukuba lapho. Yileso futhi isizathu esenza ngafika lapha ngemva kokuba sishiye ikhasino. Okwangenza ngajabula kakhulu ngokuthi le ntombazane yakhetha le ndawo ukuba iphuze. Ngalesi sikhathi empini, uhlelo lwakhe lwalungekhona ukucasha. Ukufuna kwakhe ukufunda okwengeziwe ngentombazane, okwengeziwe Ngoguido, nokunye, okuningi kakhulu ngendoda eyathumela lo muntu wasemhumeni Esigodlweni Sasemedithera. Futhi wacelwa ukuba athole, ngesikhathi eqinisekisa ukuthi akekho owayengifuna.
  
  
  Kuze kube manje, ubusuku be-ferret buye babusiswa. Intombazane ethile yakuthola. Lo mdlalo waphela kahle. Uguido wangithola. Futhi ukube wayeqinisile, indoda Engabonakali Ustahl yayiyobe ibone ukubaleka kwethu okusheshayo kuya Kwabansundu . Khona-ke ubusuku abuzange bubusiswe kuphela, kodwa babusanda kuqala.
  
  
  "Nkosikazi," kusho umlindi. Eguqa okhalweni, wabeka isiphuzo sakhe esikhwameni sephepha esiyindilinga esinombhalo othi " Imperial h "namagama athi" Negresco "nelithi" nice " anezindandatho ezintathu eziluhlaza okwesibhakabhaka.
  
  
  "Mnumzane ."
  
  
  Waphendukela entombazaneni futhi waphakamisa ingilazi yayo. "Ngenhlanhla," ngishilo.
  
  
  Wangibuka phezu komngcele wengilazi yakhe. Ukubukeka okunobuqili nokujabulisayo kwanyamalala emehlweni akhe. Ngabona izinyembezi zakhe futhi.
  
  
  "Cha, ngamtshela. - Ngiyakuthatha kwakungelona ubusuku obujabulisayo kuwe."
  
  
  "Cha, - esho. "Yebo, akunjalo."Izwi lakhe lalibuthakathaka futhi liphelelwe yithemba .
  
  
  "Uma uzothethelela ukuphawula kwami okungahloniphekile", ngathi, " wazi okuningi ngeroulette njengoba wenza ngotshwala, uma unikezwa umdlalo wakho we-nah."
  
  
  "Ngiyazi," esho.
  
  
  "Abantu benza njalo", ngishilo. "Abantu abaningi baya lapho ukuze bazijabulise, kodwa ngokusobala wawunikeza umbono womuntu owayenza izinto ezibucayi ngokwengeziwe."
  
  
  Wanikina ikhanda. Ngisho nasekukhanyeni okuncane, izinwele zakhe zazikhanya . "Cha, Mnu. Anderson..."
  
  
  "Ngicabanga ukuthi kufanele ungibize Ngonick", ngishilo. "Kulungile," esho. 'Igama lesidlaliso.'
  
  
  Ngathi: "kungcono lokho".
  
  
  "Cha, wayengekho kulelo khasino ukuze azijabulise."
  
  
  "Ulahlekelwe ama-franc angamashumi ayisishiyagalolunye nanhlanu", ngishilo.
  
  
  Wathi: "unginaka kakhulu". Ngathi: "ngingedwa Enice, futhi kwakunzima ukukukhumbula."
  
  
  Wamomotheka isikhashana. 'Yena, ngicabanga kanjalo...'
  
  
  Wafinyelela esikhwameni sakhe esincane. Wabona isando esimhlophe, ipasipoti, i-lipstick, ne-chip yokugcina ephuzi. Wakhipha ukuzazisa kwakhe futhi ngokuchofoza okulula, wafika ekhawunteni le-marble. "Ama-franc amahlanu", ehlebela.
  
  
  "Yileyo yonke imali onayo, akunjalo?"
  
  
  Yebo. Ingabe lokhu futhi kulula kangaka ukubona?
  
  
  "Ngiyesaba."
  
  
  Wathi: "akuyona ngempela ama-franc amahlanu". "Kuyisiqeshana sepulasitiki."
  
  
  Ngambuza. "Kungani ukunqoba kule khasino kusho lukhulu kangaka kuwe?"
  
  
  Okwesibili ngalobo busuku, amehlo akhe asesha ubuso bami.
  
  
  "Awubukeki umpofu", ngathi, " awubukeki ulambile."Akubukeki sengathi udinga Amasweden nendawo yokuhlala. Angizange ngibe nomuzwa wokuthi uzama ukuwina iholide noma isitolo sezinto zokuhloba. Ukuhaha nakho akunakwenzeka.
  
  
  cha.
  
  
  "Kodwa wadlala ukuze uzuze imali eningi. Kwakubalulekile kuwe.
  
  
  "Yebo," esho. Izwi lika-Ono.
  
  
  "Ngicabanga ukuthi angathanda ukwazi ukuthi kungani."
  
  
  Waphinde wafunda ubuso bami ngalawo mehlo aluhlaza ahlakaniphile, manje asebanda futhi ejulile njengolwandle.
  
  
  'Yini oyibonayo?'
  
  
  Wathi:" ingozi". "Ubunzima".
  
  
  Ngathi: "ungangethemba".
  
  
  "Yebo," esho. - Ngicabanga kanjalo, futhi.
  
  
  "Ngaphandle kwalokho", ngathi, " ngomugqa owodwa kuphela wokulahla ama-franc amahlanu, awunakho ukukhetha okuningi."
  
  
  Izindebe zakhe ezimanzi, ezifudumele zahlukana ngisho namazinyo akhe amhlophe ngokumamatheka okungafunwa. Wathi: "kodwa ukube umkakhe wayengakuethembi, okwakungokwakhe kwakuyohamba". "Khona-ke ngabe ngazama ukuthola omunye umuntu."
  
  
  - Ingabe kubalulekile?"
  
  
  Wathatha ingilazi yakhe waphuza isikhathi eside.
  
  
  "Ufuna okunye?"
  
  
  Wathi: "angijwayele ukuphuza. "Nokho, ngikholelwa ukuthi ngifuna enye ingilazi. Angazi ukuthi ngifuna ukuba adakwe ukuze akhohlwe noma agubhe. Yebo, Nick, omunye.
  
  
  Umlindi wambiza, futhi salinda buthule ngesikhathi esilethela omunye Umnegresco Wasebukhosini.
  
  
  Waphinde waphuza, futhi lapho eseqedile, kwabonakala sengathi usefinyelele esinqumweni. "Yebo," esho. "Ngiyakuethemba. Ngithemba ukuthi uphakathi kwabafana abasizayo. Akukhona ngempela kimi, hhayi nje intombazane owake wahlangana nayo ekhasino.
  
  
  "Ngiyazi," ngathi, ngimqinisekisa.
  
  
  "Lokhu kudlulela ngale kwakho nami. Yebo, ngidinga ukuwina imali eningi futhi ngokushesha. Wawubona. Ngidinga lokhu ukuze ngiqashe othile.
  
  
  Amashiya akhe avuka embuzweni ongachazwanga.
  
  
  Waqhubeka wathi:" umuntu okhethekile kakhulu". "Angazi ngisho nokuthi kubiza malini. Uyazi, Nick? Uyazi ukuthi kubiza malini ukuqasha umbulali?
  
  
  Wafinyelela futhi wathatha i-chip ephuzi esihlalweni. "Ama-franc amahlanu", ngishilo.
  
  
  
  Isahluko 5
  
  
  
  
  Okwesikhashana, ukubonakaliswa kwakhe kwashintsha ngokumangala. Khona-ke, ephendukela kimi ebusweni obudidekile, wancika kimi. Ngabona amehlo akhe, manje ayesekhanyiswe umlilo we-emerald oyisaga, izindebe zakhe zahlukana, zisondela kimi.
  
  
  Ngesikhathi esilandelayo, wacindezeleka. Ubuso bakhe baphenduka umlotha. Amehlo akhe ayelungiswe ngemuva kwami, emnyango ohlangothini lwebha yasenegresco.
  
  
  Yena, waphenduka. Uguido waba ngowokuqala ukumbona, emamatheka kancane. Wabe esebona indoda Yasechina enama-angle, enezintambo, umzimba wayo omude, omncane owawumbozwe ngombala omnyama kusukela ekhanda kuya ezinzwaneni. Futhi phakathi kwabo, phakathi kwalezi zinceku eziqhutshwa ubugovu, kunesidalwa esesabekayo engizosazi Ngokuthi Udkt. White. Ulothar Inuris. Lapho u-ego embona okokuqala, walwa kanzima ukuze alawule intukuthelo eyafika kuye lapho ebona intombazane ilungele ukucindezela izindebe zayo kimi. Wabuye waveza imizwa yakhe futhi wadonsa ukuzazisa kwakhe waba nomusa. Le nkulumo yahamba kahle nge-ego yengubo: i-blazer eluhlaza okwesibhakabhaka, amabhulukwe angwevu, ihembe elalivame ukuzibiza ngomunye wemisebenzi yakamuva Katurnull & Asser Ejeremin Street Elondon, isikhafu sikasilika, nezicathulo ze-ballet Ezivela Kugucci.
  
  
  Kodwa ngenxa yokunakekela nezindleko ayezifake ezingutsheni zakhe, Udkt. Inuris wayenengqondo eyayigqilazwe isifiso esibi nesinamandla.
  
  
  Amehlo e-Ego, ubuhlalu be-ebony obuyizigqila zekhono le-ego lokufihla izinhloso zalo zangempela, ayebekwe ekhanda elincane, eliyindilinga elifakwe izinwele ezimnyama ezijiyile ezibuyiselwe emuva ebunzini elincane. Umgomo ngokwawo, onezindebe zawo ezincanyana ezibubende nemilomo emincane ekhaleni lawo elikhulu, wawungaphansi komzimba wawo omude futhi obanzi. Nokho, akulona iphuzu elihlala njalo lamandla, kodwa kuwumqondo wobumnene obugxile ekuzitikeni okuphakade. Izandla zakhe zazimangalisa. Izandla ezinde, iminwe emide ngokungavamile, ebukhali, izipikili ezimfushane. Izandla zikadokotela ohlinzayo noma umbulali. Ubuso obubushelelezi, obungenalo intshebe nesikhumba esingajwayelekile, esiphuzi ngokugula kwanikeza umbono wokuthi ukulinganisela kwezindlala kwakuphazamisekile, okokuqala konakalisa umzimba bese kuphoqa ingqondo ukuba ikhonze izinto ezingokwemvelo. Wayebukeka njengendoda ejabulela ukulimaza othile futhi inqobe abanye ekuhlanekezelweni kwayo okungajwayelekile okumlawulayo. Waphefumula ethukuthele. Wabona ukuthi isikhafu se-ego sasikhululeke kancane, sembula umugqa ophindwe kabili wezimbungulu ezazimboza intamo encane, enezipikili ye-ego njengekhola eliyinqaba elizungeze amehlo ayo anemibimbi.
  
  
  Abanye abanjengo-emu bawela endleleni yami. U-Ih wayenomoya wokuzethemba ekufezeni ngempumelelo izinto ezingacabangeki nokukholelwa ebuhlakani bakhe, okwabuye kwaqinisekisa u-ih ukuthi wayengeke aphindiselwe. Ngisho nangaphambi kokuba akhulume, wayesevele esaziwa Ngokuthi Udkt.lothar inuris, owayesevele eyindoda eyayingavumeli lutho ngaphandle kwamanga.
  
  
  Wamomotheka futhi wakhothama. Waphakamisa esinye sezingalo zakhe ezicijile lapho ebingelela enqikaza futhi waya kimi. Uyise wasukuma ukuze ambingelele.
  
  
  "Ah," esho. "Okwesikhashana, ngacabanga ukuthi sasikulahlekelwe. Futhi lokho kungaba lusizi kakhulu. Kodwa ngiyaxolisa. Ngithethelele ukuntula kwami imikhuba emihle. Angikaze ngizethule. Ngivumele."Kudokotela wakhe . Ulothar Inuris.
  
  
  Kwakungekho mandla esandleni angibambelela kuso. U-Emu wambiza ngomusa omkhulu ayengawuqoqa. "Kuhle ukuhlangana nawe, Dokotela," ngishilo. "Mina, Unicholas Anderson."
  
  
  Wathi: "ngicabanga ukuthi ngingummelika".
  
  
  "Ngempela," ngasho.
  
  
  "Abantu abathandekayo Basezhirinovsky", esho. "Iyurophu ikweleta okuningi."
  
  
  "Ngiyabonga ngokuthi," kusho Udokotela. "Ngaphandle kwalokho, kulokho engikufundile, asamukelekile ngaso sonke isikhathi lapha."
  
  
  "Yebo," esho. "Kukhona labo abakhohliwe, kodwa akuyona indawo ezungeze izinombolo ze-ih. Kulabo abakhohlwayo, isimo sengqondo esihle kakhulu ukubekezelelana."
  
  
  "Awu, dokotela, ngingakuthola yini okuthile ongakuphuza?"
  
  
  Wazamazamisa ikhanda ngokudabukisayo. - Ngiyakwazisa ukuphana kwakho, Mnu. Anderson, kodwa ngesaba ukuthi kuzodingeka nginqabe."Isizathu sokuba lapha akayena umuntu ongeyena umkristu, kodwa ungochwepheshe kuphela."
  
  
  Wangena phakathi kwakhe nentombazane eyayisafunda etafuleni. Wathambekela ekhanda lakhe, wehlisa izwi lakhe elalivele lithambile, linamasiko nakakhulu.
  
  
  Kwakuyizwi elaligcwele izinsolo. Futhi kwakuyizwi lesibili elalihloselwe ukuhlaba umxhwele umlaleli. Ukuhlakanipha kuka-Inuris okuphakeme, amakhono akhe angenakuqhathaniswa, ubuqotho bakhe obuhloswe kahle, futhi, uma konke lokhu kunganele, ingozi yokuhlekisa ngendoda abangane bayo ababili abangase babhekwe njengabakwazi ukusebenzisa amandla.
  
  
  Wathi: "uma ujwayelene Neyurophu, Mnu. Anderson, futhi ikakhulukazi Neningizimu Melika, ungase wazi ukuthi isihloko sikadokotela sisetshenziswa ngokukhululekile. Kodwa endabeni yami, kuyisiqu esitholwe futhi satholakala ngemva kweminyaka eminingi yokuqeqeshwa kanzima. Um.d. Wakhe, Umnu. Anderson, ungungoti ekuhlinzeni okubhekene ngezinga elithile nobuciko bemishini. Eqaphela lokhu, futhi engenanhloso yokungazinaki izikhuthazo zobunhloli, wazama ukuthola amakhono engeziwe. Unodokotela wezifo zengqondo onolwazi olumayelana" — wamgqolozela - " ngamacala anzima kakhulu.
  
  
  Ingeyabo, ukuthi kungaba kuhle ukuvusa i-ego ngenjabulo yakho. "Ngakho uyinkosi?"
  
  
  Wavuzwa ngokuqhaqhazela okwakudlula emzimbeni wakhe. Wathi: "yebo, ngizama ukuhleka. "Ngicabanga ukuthi yilokho abasibiza ngakho Emelika."Igama elithakazelisa kakhulu nelingavamile. Kodwa akumelwe ngiphazamiseke. Njengoba ngangizosho, lona wesifazane osemusha wayengomunye weziguli zami.
  
  
  Izwi lakhe lehla laba ukuzethemba okushaqisayo. "Usho ukuthi uyagula, dokotela?"
  
  
  Udkt. Inuris wazama konke okusemandleni akhe ukuba abekezelele, kodwa ngabona ukuthi ngangizama konke okusemandleni ami ukuba nesineke. "Yebo, lelo igama elivamile, ukulibeka ngaleyo ndlela. Ngokomsebenzi, konke kuyinkimbinkimbi kakhulu. Kodwa ake sithi, ngaphandle kokuphazamisa ubuhlobo phakathi kukadokotela nesiguli, futhi ngaphandle kokungena ezincazelweni zobuchwepheshe, ukuthi le ntokazi ihlushwa ukuphazamiseka okukhulu ngokomzwelo."
  
  
  "Ngiyaqonda," ngasho. - Wawungangikhohlisa. Futhi uthemba kanjalo, wazitshela.
  
  
  "Akuzona zonke izifo ezingokomzwelo ezibonakala ngendlela yokuthi i-ih ingabonwa kalula abantu abangebona ochwepheshe abanjengawe."
  
  
  "Angicabangi kanjalo," ngasho.
  
  
  Udkt. Inuris wangihleka. "Ngiyajabula ngokuthi unombono obanzi kangaka, Mnu.Anderson", esho. "Uguido wakwenza kwacaca kimi ukuthi ukuziphatha kwakho kuye ekhasino, kufanele ngikubeke kanjani, kwakunobudlova ngandlela-thile."
  
  
  "Yebo," ngishilo. Kodwa ngakolunye uhlangothi, le ndoda yakho yayingeyona ngempela into ongayibiza ngokuthi inobungane nale ntokazi."Ngiqonde ukuthi, wamlimaza, futhi wayengabonakali enentshisekelo ngokukhethekile ngobugovu.
  
  
  - "Kumelwe ngiphinde ngicele intethelelo yakho", kusho Udkt. Inuris njengoba engikhuluma ngokumamatheka okuzenzisa, okukhanyayo. "Ngezikhathi ezithile Uguido uba lukhuni kakhulu. Futhi yena, ngicabanga ukuthi wayesaba intukuthelo yami. Uyabona, angiphathi umtholampilo ovamile. Le ntokazi iye yaphathiswa ukunakekelwa kwami endlini engekude nalapha, futhi kulesi sigaba sokwelashwa kwayo, akufanelekile ukuyibeka kulokho mina nawe esikubheka njengembuyiselo evamile yomphakathi.
  
  
  "Ngesonto eledlule", waqhubeka, " hey, wakwazi ukushiya i-villa ohambweni olungagunyaziwe oluya ekhasino. Uguido akayena umhlengikazi onguchwepheshe, futhi mhlawumbe yingakho kufanele ulindele amaphutha akhe. Noma kunjalo, ukunyamalala kwesikhashana kwale ntombazane kwangithukuthelisa Kakhulu Uguido, futhi wangithembisa ngokuqinile ukuthi le ntombazane yayingeke isamgwema. Noma kunjalo, lokho kwakwazi ukukuphinda kulobubusuku.
  
  
  Ngakho kuyaqondakala, akunjalo, Ukuthi Uguido, kufanele ngikubeke kanjani, kunalokho angibekezeleli? Futhi, " kusho udokotela . U-Inuris wathi ngokungagwegwesi, " kusobala futhi ukuthi, njengendoda Yasemelika, uyisicukuthwane, wangenela ukuze amvikele entweni eyayingamukeleki ngokuphelele kuwe."
  
  
  "Udokotela," ngathi, " angizange ngiqaphele ukuthi kuningi kakhulu okwakungemuva kwalo. Ngangicabanga nje ukuthi inceku yakho yayizothola okuthile."
  
  
  Wathi: "ukubukeka kungaba okukhohlisayo".
  
  
  "Yebo, ngakwenza", ngavuma. "Mthungi mthathe, angikaze ngicabange ukuthi uyagula."
  
  
  Udkt. Inuris wangishaya ngesandla ngendlela eqinisekisayo. Wathi: "kulungile, kulungile". "Kuthatha isikhathi eside ukuba uqonde izinto ngokusekelwe ekuboneni okufushane, ngisho nesayensi yezokwelapha ngezinye izikhathi iyadideka."
  
  
  "Ngiyabona," ngathi.
  
  
  Futhi manje, Mnu. Anderson, uzoqonda ukuthi kufanele ngikucele nini ukuba ungivumele mina no-er".. izisebenzi zami ziyoqeda ubusuku bazo nentombazane bese ziyibuyisela endlini yethu. Angazi ukuthi zingaki ezinye izingxoxo oye waba nazo nomngane wakhe, kodwa uma unganginika iseluleko esinenhloso enhle, uyohlakanipha ukubheka konke okungenzeka ukuthi wakusho ngenxa yokugula kwakhe. Ngezinye izikhathi unah ulingeka ukuba asho izinto ezingase zibonakale zinengqondo ekuqaleni, kodwa ngeshwa zibangelwa ukugula kwakhe, engithemba ukuthi ngingakuphulukisa."
  
  
  Eyakhe, yavuma ngekhanda. - Ngithemba ngempela ungakwazi ukwelapha wakhe, Udokotela. Kubonakala kuyihlazo ukuthi intombazane enhle njengaye..."
  
  
  "Nginalo lonke ithemba", kusho Udkt.Inouris. "Kodwa isikhathi sokwelashwa cishe siyoba side kakhulu."
  
  
  "Kubi kakhulu," ngishilo.
  
  
  "Ngempela", esho, enombono wokungabekezeli. - Kodwa manje kumelwe sihambe ngempela."Kwakujabulisa ukuhlangana nawe, Mnu. Anderson. Kuhle ngempela. Waphula iminwe yakhe, Futhi Uguido wahamba, elungele ukulwa.
  
  
  Ngangingakudingi. Le ntombazane yasukuma, yafaka isikhwama sayo ngaphansi kwengalo yayo, yahamba yaya kubo. Udokotela wamomotheka ngenjabulo.
  
  
  Ebonisa ukucasuka okungenakunqandeka, wadlulisela udokotela Nomimmo Kaguido emnyango ojikelezayo ababengene kuwo. Indoda ende, enama-engeli Yasechina yavala indlela Ka-ey, kodwa lapho isondela kuye, yahamba eceleni ukuze imvulele umnyango futhi yamlandela. Uguido wamlandela .1
  
  
  "Ngiyaxolisa ukukuhlupha", Kusho Udkt. Inuris kimi.
  
  
  Ngathi:" yeka isihawu". "Intombazane enhle kangaka..."
  
  
  "Zama ukumkhohlwa, ndoda yami ethandekayo", kusho Udkt. Inuris njengoba ayeya Ukuyobona Uday.
  
  
  "Ngizokukhombisa," ngishilo.
  
  
  "Asikho isidingo, omunye othandekayo", esho ngezwi elingenamusa. "Oh, ngathi. Ngingathanda ngempela lokho."
  
  
  Ubuso bukadokotela baba mnyama. 'Njengoba ufisa.'
  
  
  Wamlandela kwaze kwaba usuku. Imoto emhlophe imercedes yayimi emgwaqweni. Ngabona ukuthi kwakuyimoto engangiyibone iphuma ekhasino. Intombazane, Uguido, nomshayina babemi eduze.
  
  
  Udokotela washaya izandla zakhe. Wathi, " Silindeleni?"
  
  
  Indoda Engumshayina yavula umnyango wangemuva, yabe isinyathela phambili futhi yangena ngemva kwesondo.
  
  
  Njengoba yayikhanya imilenze yayo emide, ebukekayo, le ntombazane yagxumela esihlalweni esingemuva. Ngabona ukuthi wayegqoke amaphampu e-ballet anezithende eziphakeme. Kulezi zinsuku, abesifazane abavamile ukugqoka i-ih yezokwelapha, kodwa asikho isicathulo esake sahlobisa unyawo lowesifazane kahle. Wabona i-ih eminyakeni embalwa edlule, lapho Unicole Kara esaphila.
  
  
  Udkt. Inuris wangena ngaphakathi. Uguido wavala umnyango wahlala phansi eduze komshayina. Injini yayisivele isebenza, futhi imoto yasuka emgwaqweni.
  
  
  Yena, ebabuka behamba ngemoto njengoba ayekhumbula ngekhanda ipuleti. Imercedes yagxumela endaweni yokuma ekhoneni. Ngefasitela elingemuva, ngabona udokotela ephakamisa isandla sakhe ebusweni bakhe obuhle.
  
  
  Khona-ke ngashintsha umqondo wami. Isandla esikhulu saphumula njengesicabucabu esikhulu. Ngemva kwesikhashana, isithupha nesithupha kuphela ezazigqamile ezandleni.
  
  
  Njengoba imoto eyisipoki yayiphenduka, udokotela. U-Inuris wafinyelela isandla sakhe kancane, ngokucophelela nangokumamatheka kwenjabulo enkulu, futhi wafaka iminwe yakhe emgodini womoya wentombazane futhi waqala ukuwucindezela.
  
  
  
  Isahluko 6
  
  
  
  -
  
  
  Wabe esephenduka wabuyela emuva ebhasini. Uma Okuningi. U-inuris wayesho ukufa ngokushesha, wayeyovumela Uguido ukuba akwenze. Mhlawumbe udokotela wayekuthanda ukufa kancane, wayeqiniseka ngakho. Kodwa uma ayengakwenza lokho, wayeyokhetha isihlalo esithokomele kakhulu kunesihlalo esingemuva semoto.
  
  
  Wabuyiselwa esihlalweni sakhe, ngaphansi kokubuka okubucayi kompheki, owayebukeka ekhululeke ngandlela-thile lapho ebuya ekuhambeni kwami okuncane ngaphandle Nodkt.Inuris neqembu lakhe elincane elisabisayo. Angizange ngizithokozise ngokuthi umlindi wayekhathazekile ngokuphepha kwami noma ubufakazi. Intshisekelo yangempela ye-ego yakhe eyayisolwa yayingeyami, uma ngicabanga ukuthi ngangiphilile ngokwanele ukuba ngikhokhe isikweletu sami, ukuze ngibone ukuthi, njengabavakashi abaningi, ngangingase ngingazi yini ukuthi iseluleko sasifakwe esikweletini, futhi ngenxa yalokho ngikhokhe i-emu kabili.
  
  
  Ngenza isenzo emoyeni, futhi waphuthuma etafuleni, wehlisa amehlo ngokucophelela ukuze angicindezele ngomlomo wemarble. Njengoba ngangilandela indlela yokuzikhukhumeza kwesandla sami, amehlo ami awela phezu kombhalo wesandla. Yayisesitendeni sephepha, iphendukezelwe isiqu sengilazi intombazane eyayiphuza kuyo.
  
  
  Wathatha ingilazi wathatha iphepha. Kanti Omunye. U-Inuris naye babeqamba amanga komunye nomunye, wayematasa kakhulu ngento ethile.
  
  
  Wabhala umyalezo wakhe ngepensela. Wathi: "Villa Narcissa, Ucap ferrat. Ngisize, Kostya Kankulunkulu. 'Kwakungasayinwanga, futhi ngaqaphela ukuthi imvubu yayingazi ukuthi ingubani.
  
  
  Kodwa ngangazi ukuthi unjani: uphilile engqondweni, naphezu kwakho konke Udkt. Inuris ayekushilo. Enhle, edangele, futhi eqiniseka ngokwanele ukuba ahambe nodokotela omubi ngaphandle kokumelana. Kodwa uhema wayenguye, futhi wahlala eyimfihlakalo.
  
  
  Kwakuyimfihlakalo ukuthi wayezoxazulula zombili izinhlangothi zakusihlwa.
  
  
  Kodwa kumelwe ngenze ngokushesha. Wabuka iwashi lakhe. Ngokwesibonelo, ingxenye engaphezu kweyodwa, Futhi Udkt. Inuris wayenethuba elikhulu. Wakhokha isikweletu, akazange anikezwe isaziso, kodwa kunalokho wadumazeka kakhulu, futhi washiya Inegresco ngomnyango omkhulu. Amatekisi ayelinde abagibeli. E-renault, ngaphambili emgqeni, umshayeli, indoda ekhuluphele, walala ikhanda lakhe liphonswe emuva, ekhonkotha kakhulu ngemuva kwesondo. Lapho u-ego emshaya ehlombe, wavuka ngokushesha. Wangibheka, emomotheka njalo owawuyinhlanganisela yokuzihleka usulu kwezilwane namacebo, ukumamatheka kwesosha langaphambili. Wathi: "mnumzane, sengathi uzodonsela ukunakekela.
  
  
  Ngambuza. "Uyamazi Ucap ferrat?"
  
  
  "Yebo," esho.
  
  
  - Uyazi Villa Narcissa ?"
  
  
  "Yebo."
  
  
  - Ungangithatha lapho?"
  
  
  "Njengoba ufisa, mnumzane."Kodwa ngiyaxolisa, lena yindawo engajwayelekile.
  
  
  'Ngempela?Ngathi, ukudonsa kuvula umnyango ongemuva We-ego Renault bese ungena. "Ngitshele ukuthi kungani, kodwa okwamanje, ake sisheshe."
  
  
  Imoto yagijimela entshonalanga eceleni komgwaqo futhi yajikeleza ekhoneni lokuqala.
  
  
  "Akekho ohlala lapho . Akusekho lapha", esho .
  
  
  - Ingabe uke waba khona muva?"
  
  
  Cha, angikwazi ukusho lokho. Kodwa akekho oye wahlala lapho iminyaka eminingi, Monsieur. Ngiyamazi ngokuqinisekile. Emasontweni ambalwa adlule, mhlawumbe ngenyanga edlule, yayidluliselwa umimmo nim ebusuku. Kunodonga lwamatshe phakathi kwe-villa nomgwaqo, nesango lensimbi esangweni. Wabheka esangweni. Kwakungekho ukuthula. Ungakuzwa lapho kungekho muntu endlini. Le villa yayiyikhaya elinjalo.
  
  
  - Uyazi ukuthi kungokwalabo?"
  
  
  Cha, mnumzane, angazi. Ubunikazi lapha budlula komunye umnikazi buye komunye, futhi ngezinye izikhathi ukuba khona komuntu ongamazi kumane kusho ukuthi laba ababili banikezwa imvume yokuhlala endlini yabo."
  
  
  I - renault yayithola isivinini manje. Ngabona Ibeau rivage Hotel inyamalala ngemva kwethu, sabe sesiphenduka ijika lomgwaqo owawuthambekele kancane kancane ethekwini nomgwaqo owawunqunywe emadwaleni ayebheke olwandle.
  
  
  Umshayeli wathi:" kuhlale kunobuso obusha ezindlini.
  
  
  "Ukudlula Iguinea Cormiche Ephakathi? "Ngathi.
  
  
  "Yebo mnumzane ."
  
  
  Manje sasikhuphuka, futhi idolobha Lasenice lalisemuva kwethu. Ngaphansi kwami, ngakwesokudla sami, ulwandle lwalunganyakazi ngaphansi kwenkungu.
  
  
  Ngingakujabulela", ngathi, " ukube ubungeke ungiyise emasangweni Asevilla narcissa futhi ungivumele ukuba ngehle ikhilomitha ngaphambili."
  
  
  "Ngiyitholile", kusho umshayeli. Cishe wayeyisosha elihle. Fat and smart, ngisho nangaleso sikhathi. Underst ukuthi yini eyonikeza i-emu uma iqonda, futhi ukhohlwe okunye. Okokuqala, zinakekele futhi usinde. Ukusinda kwakuhlale kuyisikhangiso esihle kakhulu isosha elalingazenzela sona.
  
  
  Wayeshayela ngokushesha futhi ngokushelela, ejabulela inselele yomunye wemigwaqo ethakazelisa kakhulu emhlabeni. Umgwaqo owawungaphambili wawungenamuntu, futhi wakhanyisa izibani ezimbalwa eziphuzi ukuze aphule ikhethini lenkungu. Nakuba ubusuku babuthule, ijubane ladala umoya omnandi.
  
  
  "Lapha," esho.
  
  
  Isibonakaliso esifundeka kanje " Ust. Jean-cap-ferrat wabonakala futhi wakhanyisa umimmo. Ngakwesokudla sami, esichazwe endaweni ethile ekukhanyeni, Ucap ferrat wayelele njengesithupha esiphuma olwandle. Injini Yerenault yakhala njengoba umshayeli eshelela egiyeni eliphansi, elungiselela ukwehla Esuka Ecorniche enhle kakhulu.
  
  
  - Sizoba khona maduze", esho ngenjabulo. - Ingabe abangane bakho elinde wena?"
  
  
  Wayengenandaba nokuphendula kuka-emu. "Cha," ngathi, " angesabi.
  
  
  "Mhlawumbe yilokho okufunayo, futhi."
  
  
  Wabeka isandla esisodwa esondweni futhi wazizwa engaphansi kwesihlalo nesinye. Lapho edonsa u-ego emuva, wayenensimbi yesondo esandleni sakhe. Wayehleka. - Mhlawumbe ungasebenzisa lokhu?"
  
  
  Mhlawumbe. Kodwa ngizokwenza ngaphandle kwalo. Ngiyabonga ngomusa wakho.
  
  
  Wathi: "ungakhathazeki. "Le villa iyindawo engajwayelekile. Ngizama kanzima ngempela. Ayinabungane kakhulu. Lena akuyona ikhaya lapho uzizwa ukhululekile futhi wamukelekile."
  
  
  "Angikaze ngibe khona", ngishilo. "Kodwa ngiyakukholelwa.
  
  
  Wathi:" ngizomvala ongcwele". "Lokhu kuzosiza umbono wakho wasebusuku."
  
  
  Ngambuza. "Ibutho?
  
  
  Wathi: "Ibutho Labangaphandle, vala amehlo akho imizuzu embalwa. Ngizokutshela uma sifika lapho.
  
  
  Ngemva kwesikhashana, imoto yama. "Kulungile," esho.
  
  
  Wavula amehlo akhe futhi. Kwakumnyama kakhulu nxazonke zethu. Wanikeza umshayeli inqwaba yezikweletu.
  
  
  Wathi:" nginenhlanhla".
  
  
  Iphuma, izungeze imoto.
  
  
  Umshayeli wancika. - Ikhilomitha evulekile. Ngakwesokudla. Udonga lwamatshe. Amamitha amathathu ukuphakama. Ingilazi ephukile phezulu. Leli sango lingamamitha ayisikhombisa ubude. Phezulu okukhonjisiwe. Akukho lutho olufanele ukweba ngaphakathi. Okungenani ngenyanga edlule. Kodwa okungenani inhlanhla.
  
  
  Wayelokhu emamatheka njengoba imoto yayihlehla buthule emgwaqweni. Ngalinda kwaze kwaba yilapho ngingasakwazi ukuzwa, futhi ngahamba. Ngesikhathi igobolondo lakhe lisekhona, ngahlola ukuthi izindwani zokugunda zazisekhona.
  
  
  Izingcezu ze-moss zazigcwele ukukhala okudala, njengokungathi zihluma zibolile. Ukugqwala kwaphuma esangweni lensimbi. Ukukhanya kwenyanga kwakukhanya phakathi kwezihlahla ezinemithi ekhonkolo ezazikhuphuka eduze eduze kwamabala enkungu, futhi kudlala ngotshani obungahlanzekile obabuphakama phansi njengentshebe esidunjini.
  
  
  Ngangingaboni okuningi emgwaqweni. Kuphela indlela yemoto eyayisanda kudlula, uma kucatshangelwa imizila eyayisemathafeni ayisicaba. Izihlahla ezinde zazimile njengezinqola phakathi kokubuka okuyinqaba ne-villa.
  
  
  Wayemi ngaphandle kwesango isikhashana, elalele. Ukuthula nje. Azikho izinja ezibonisa ukuba khona kwami. Akukho mqondo wesithupha wokumaka amaphoyisa, umuzwa ongisindise izikhathi eziningi kangaka.
  
  
  Wakhumula ijazi lakhe waliphonsa phezu kodonga ukuze avikele izandla zakhe ezingcezwini zengilazi ezingcolile ezazisemadwaleni, elindele ukuba lowo owayenelukuluku lokopha afe. Wagxuma, wathola indawo eqinile yokuma, futhi wazikhipha ngesinyathelo esisodwa, edonsa ijazi lakhe kanye naye.
  
  
  Ehlezi phansi kodonga, wama walalela. Ukuthula nje. Ehlezi phansi futhi esebenzisa izihlahla ukuze acashe, wahamba phambili, ehambisana nendlela. Eyakhe yayihamba kancane. Izinyawo zami zazinyathela otshanini obumanzi. Inkungu eyayinuka izinaliti zikaphayini namanzi olwandle yangizungeza.
  
  
  Njengoba ngangikhuphuka egqumeni, ngabona ukukhanya okukhanyayo ezihlahleni, nasenkungwini. Ngemva kwemizuzwana embalwa, yafika enkundleni evulekile.
  
  
  Ngama emaphethelweni ezihlahla ngabona imizila yezimoto ngakwesokudla ngiphendukela kwesobunxele bese ngiphendukela kwesokudla ngibuyela emnyango wendlu. Imercedes emhlophe, eyayicishe ifihlwe yinkungu, yayimi imnyama futhi ithule emgwaqweni.
  
  
  Le ndlu ngokwayo, epholile njengetshe, elintantayo emoyeni wasolwandle wasebusuku, yayizungeza inkungu njengendawo yephupho elibi. Phezulu efasiteleni, lizungezwe amafasitela alengayo, ucezu lwekhethini elimhlophe njengobisi lwathola ukukhanya kwenyanga futhi lwabheka phansi endaweni engezansi njengeso elingaboni. Izitezi ezimbili eziphezulu zaleli khaya zazimnyama. Usergei wayeshisa amafasitela amathathu esitezi sokuqala.
  
  
  Njengoba yayigcinwe ngaphakathi komngcele wesihlahla, indlu yayizungeza ngokushesha. Ingemuva, uhlangothi ngakolunye uhlangothi, nengaphambili kwahlala kumnyama futhi kuthule. Waqala ukusondela otshanini obunzima. Kwakunekhethini elincane kuphela elalihlanganisa iwindi elingakwesokudla. Njengoba ayenyuka, wabheka ngaphakathi.
  
  
  Kwakuyikhishi. Indoda ende Yasechina yahlala nami ngomhlane etafuleni lokhuni, iphuza inkomishi yetiye elishisayo.
  
  
  Ngacasha ngaya kwelinye iwindi, ngibusisa umswakama owawusuvele uvala izindlebe zami ezinoboya. Kancane kancane, ngaphinde ngaphakamisa ikhanda lami futhi ngazithola ngibheka ekamelweni elalinombhede kuphela. Uguido wayelele kulo mbhede, ikhanda lakhe lisekelwa odongeni, liphenduka umagazini. Ngambona ekhumula ijazi lakhe futhi edlulisela isibhamu ebhande lakhe esikhwameni sakhe sehlombe.
  
  
  Igumbi lesithathu kulawo amathathu akhanyisiwe lalisekude kakhulu namagumbi amabili okuqala. Futhi njengoba igobolondo lakhe lehla, ligcina ngaphansi kwezinga lamafasitela, izwi likadokotela lamuzwa.
  
  
  "Uju," esho. - Ngiye ngazama kanzima ukuba nesineke nawe. Futhi ngithola ukuthi ukubekezela akuvuzwa ngokuqonda nokubonga okuvela kuwe; kuphela ukungathembeki nokungathembeki. Futhi manje, ngeshwa, isineke sami sesiphelile.
  
  
  Manje eyakhe yayisezingeni lefasitela. Yayivulekile, futhi izwi likadokotela, elalisongelwa, lalibonakala ngokucacile. Waya efasiteleni. Esinye isigaba salelo khethini elimhlophe elincanyana, elalidwetshwe kancane kuphela, sasilenga egumbini njengenethiwekhi yesicabucabu ethuneni. Ebheka ngaphandle ngamafasitela, wabona Ngokucacile Udkt. Inuris nentombazane. Udokotela wayekhumule ijazi lakhe futhi wafaka isikhafu emuva, kodwa izimbungulu ezimbalwa eziphindwe kabili zazisalokhu zigqolozele amafindo ebhandeshi likasilika.
  
  
  Yena, wabona ukuthi intombazane yayisagqoke ngendlela efanayo nalapho u-ee ehlangana naye. Izandla zikanah zaziboshwe ngemuva kwakhe njengengane eyayikhuzwa ngokuziphatha kabi, ikhanda layo ligobile kancane, futhi izinwele zayo ezicwebezelayo zazisaboshwe emuva ngentambo eluhlaza okotshani.
  
  
  "Ngangithemba ukuthi uzongibonisa ukwazisa okuthile", kusho udokotela. "Ngangithemba ukuthi uzofika kimi ngengcebo owesifazane kuphela ongayinika, ukuthi uzoqala ukungibuyisela ngokuzinikela kwakhe okukuthululele ngokucacile nangokungaguquguquki. Ungase ungangikholwa, kodwa ngempela kwakuyithemba lami eliqotho kakhulu. Kodwa mhlawumbe ithemba layo kakhulu. Ngeke kube okokuqala. Ngakho ngiyazi nokuthi lokho okunganikezwa ngokuzithandela kungathathwa ngenkani."Le ntombazane yambheka obala. Wakhuluma kancane futhi ngamabomu. Wathi: "uyesabeka".
  
  
  Ubuso buka-Inuris baphenduke intukuthelo. Waphakamisa isandla sakhe wasehlisa futhi. - Lesi akusona isikhathi sesibili kulobubusuku lapho ungicasulile ngokwanele ukuba ungenze ngifune ukubonisa unya ebusweni bakho obuhle ngendlela engavamile."Kodwa akufanele ngikwenze lokho, akufanele yini? Yena, ebukeka kabi kakhulu. Yebo, ngiyaqonda ukuthi izici zami azixazululiwe nguwe. Abanye baye bangichazela lokhu kakade.
  
  
  "Ungangiphathi kabi, Dokotela," kusho intombazane. Angizange ngikhulume ngokubukeka kwakho. Nginelungelo elincane lokwenza lokho.
  
  
  'O Lee?'kusho udokotela.
  
  
  "Cha, - esho.
  
  
  "Kulungile, mnandi wami?"
  
  
  Wathi: "ngiyakuthanda ngoba umubi ngendlela engachazeki".
  
  
  Udokotela wahleka, ehleka kakhulu ebaleka ezungeze umphimbo ongcolile we-ego.
  
  
  "Yeka ukuthi kuncane kangakanani okwaziyo ngokubi ukukhuluma ngonen kalula kangaka. Kodwa maduze uzofunda okwengeziwe ngakho, futhi mina ngokwami ngizoba umhlahlandlela wakho, uthisha wakho, umlingani wakho."
  
  
  "Ungalokothi", esho.
  
  
  "Yebo, sithandwa", Kusho Udkt. Inuris. "Futhi ngokushesha okukhulu. Lapha, ekamelweni lakho, embhedeni wakho.
  
  
  Le ntombazane yabheka emnyango ngokushesha.
  
  
  Udokotela wanikina ikhanda. "Cha," esho. "Ngeke kukusize.
  
  
  Intombazane yamangala.
  
  
  Ngaleso sikhathi, ngangifuna ukwenza okuthile, ngiphuthume ekamelweni ngiyobona Udkt. Inuris futhi ngizwe izwi lakhe elithambile, elinomzwelo. Kodwa ngaziphoqa ukuba ngithule. Kuze kube manje, i-ferret yayingenzanga lutho ngaphandle kokukhuluma. Le ntombazane izosinda kulokhu. Futhi njengoba ngilindile, ngizoba namathuba amaningi okufunda okwengeziwe ngale ndoda ephendukezelwe kanye nesiboshwa esiyimfihlakalo esibhekene nobuso baso obumangalisayo nomzimba waso ongenaphutha ukuvusa usongo lwe-ego.
  
  
  Ukumamatheka kobudlova nokulindela kwaveza amazinyo ka-ego. Wathi: "kulungile, inqwaba yami yamadola". Ngikunika ithuba lokugcina. Nganinika konke engangingakwenza. Ingabe uyonginika lokho ongakwenza, noma kufanele kuthathwe kuwe?
  
  
  "Ungangithola, Dokotela", esho ngokuqinile, " kodwa uyazi, futhi ngiyazi, ukuthi awusoze wangithatha."
  
  
  Ubuso bukadokotela babuthaka futhi umhlathi wakhe wavalwa ngentukuthelo. Umthambo wawushaya ethempelini lakhe njengodrako, ugobe ngaphansi kwenyama yakhe emhlophe. Wahamba waya entombazaneni manje eyayihlezi ngokuthula nangokuthula, imbheka ngendlela efanayo njengokungathi i-ego yayingasekho. Isandla esikhulu sika-Ego safinyelela phezulu futhi sadwengula iribhoni ezinweleni zakhe, ezawa hey, emahlombe akhe emthonjeni wegolide.
  
  
  Intukuthelo yavutha engxenyeni enengekayo yobuso be-ego, yabakhulisa imizuzwana embalwa eyathatha i-emu ukuba ibambe i-ribbon eluhlaza futhi iyiphonse phansi. Wama isikhashana ukuze abhekane nakho futhi alungiselele ukuhlasela okubandayo enah. Le ntombazane yaqhubeka imlingisa, njengokungathi izinhloso zayo zobugovu zazingasamthinti njengokushaya kwempukane.
  
  
  Udokotela waphinde waphakamisa isandla sakhe. Iminwe emide, emincane ka-Ego yayizungeze umgexo obucayi wengubo yakhe, futhi amaqakala akhe ayema ngamabomu ekuhlukaneni okucebile phakathi kwamabele akhe.
  
  
  Wenza ukunyakaza okusheshayo ngesandla sakhe, futhi wakhipha indwangu emzimbeni wakhe. Wahlala enganyakazi njengoba ayedonsa indwangu emahlombe akhe futhi eyivumela ukuba iwele phansi ngokushaywa.
  
  
  Akazange ahambe ukuze avikele isifuba sakhe esingenalutho ekuvuselelweni okuhahayo okwakugcwele emehlweni e-ego yakhe. Izingalo zakhe zazilenga ezinhlangothini zakhe. Wayegqoke amabhulukwe amhlophe kuphela namaphampu e-ballet.
  
  
  Ukuphefumula kukadokotela kwamhlebeza. Wathi:" Ah, ngakho".
  
  
  Njengoba ayeziphoqa ukuba angalinaki izwi elingaphakathi kimi elalikhalela ukuba ngiphule intamo yenyoka ye-ego yami, izandla zakhe zashelela ezinqeni zakhe, futhi amabhulukwe akhe aqala ukushelela ezinqeni zakhe ezishisiwe.
  
  
  Uhubert wayeqinisile Ngokuthi Unicole Wayezokwenza uma Unicole Ephoqelela. Ngokwemvelo wayemhlophe.
  
  
  Umbhede wawungakwesokudla sami, ekhoneni eliphakathi kodonga nefasitela. Le ntombazane, eyayinganyakazi, yayingakwesobunxele sami, Udkt.Inuris ephakathi kwayo nombhede.
  
  
  Njengoba ayeguqa, ephefumula kancane ngenxa yenjabulo nokukhathala, wagingqa amabhulukwe akhe emaqakaleni.
  
  
  Udkt. Inuris wasukuma, wabamba ingalo ka-ee, waqala ukumdonsa ambuyisele embhedeni.
  
  
  Wayivumela ukuba ithathe isinyathelo esisodwa, bese ithatha esinye, ukuze nje iqiniseke. Kwakungekho mvukuzane ngaphakathi kwethanga lakhe lesobunxele. Akunjalo neze. Wabe esegxuma phezu kwefasitela wangena ekamelweni.
  
  
  Udokotela waphenduka ukuze angibone. Le ntombazane yaphindela emuva esiqwini sayo sezingubo ezibhuqiwe.
  
  
  Isikhafu sawela entanyeni kadokotela, saveza ikhola elicasulayo le-ego ezungeze izimbungulu. Ngaphambi kokuba akwazi ukuvala igebe phakathi kwethu, walivala ngokumangala kwakhe.
  
  
  "Uguido! wamemeza. "Uguido!
  
  
  
  Isahluko 7
  
  
  
  
  Ekhoneni leso lakhe, wabona intombazane iphakamisa ingubo yayo eyayigugile futhi icindezela izingcezu zendwangu emzimbeni wayo onobuhle. Udkt. Inuris wabanjwa njengesicabucabu, wachitha isikhathi sakhe elinde ukufika Kukaguido obulalayo.
  
  
  Akazange azame ukugijimela emnyango. Kwabonakala engqondweni yami ukuthi cishe wayesaba ukuhlangana nomhlukumezi wakhe omncane egumbini elimnyama abese ekhokha inhlawulo ngenxa yokuhlakanipha kukaguido okungalungile nokucasuka kwakhe ngesimo sika-a.Inhlamvu yesibhamu engu-22 caliber evela kulokho kuqhuma. Ngesikhathi esifanayo, nganginomfanekiso ongokwengqondo womuntu wasemhumeni oyisidudla egxuma ephuma embhedeni, edonsa isibhamu Sakhe Itrejo ngaphansi kwengalo yakhe, futhi egijimela ekamelweni lentombazane.
  
  
  Njengomshayisibhakela ogxilile, Udkt. Inuris wayehamba esuka kwesobunxele aye kwesokudla odongeni lwekamelo, ego, palms out, njengokungathi esenzweni sokubuyisana.
  
  
  Ngangingeke ngibe nesikhathi esiningi. Udokotela wayeyingozi ngokomzimba njengoshukela kakotini, kodwa kwakungekho phuzu lokuba phakathi kwakhe Noguido. Impi ye-internet ayengangena kuyo kwakuyiyona lapho amathuba ayeseceleni kwakhe.
  
  
  Wavumela u-emu ukuba asondele ephethe igagasi ehlombe nasengalweni yakhe yangakwesobunxele. Wangikhahlela, wangibamba ngengalo yangakwesokudla. Wakhululwa ngesibhakela, nangesibhakela esihloniphekile emhlathini. Washayisa udonga, wabe esehla, engazi lutho, igazi ligelezela phansi ego of purple lips.
  
  
  Ustahl wakhe akazange asheshe ukujabulela ukubona, kodwa kunalokho waphenduka futhi wagijimela osukwini. Sekwephuzile. Yavuleka.
  
  
  Uguido wayemi lapho. Utrejo wayebhekiswe ekuphileni kwami. "Yima," esho.
  
  
  Izandla zakhe zaphakanyiswa. Wabatshela ukuthi ngaleso sikhathi, Unicholas Anderson, umvikeli wezintombi ezisenkingeni, wayengenaso isizathu esikhethekile sokubhekana Noguido. Kwakungadingekile neze.
  
  
  Isibhamu sahlala singanyakazi. Udokotela wayesenesizungu manje. Uguido wamomotheka. - Ngakho wena wathatha ukuthi bastard phansi,akunjalo?"Ngicabanga ukuthi yilokho kuphela. Kodwa namanje angikwazi ukuvuma, mngane. Lokhu kusho okubi kimi. Futhi angiyithandi. Kwakufanele ubaleke lapho ngikutshela. Manje ungase uzisole.
  
  
  Amehlo kaguido abukhali amthatha intombazane futhi ayanda. "Gqoka," esho. "Futhi uthole Utysoeng ."Batshele ukuthi udokotela udinga usizo. Futhi ungazami ukuba naughty.
  
  
  Le ntombazane yasibuyisela emuva, yakhipha ipotimende ngaphansi kombhede, yakhetha izingubo ezimbalwa, yaqala ukugqoka.
  
  
  "Wena", Kusho Uguido, " khetha ucezu lodonga bese ubeka izandla zakho kulo.
  
  
  Ngakwenza, njengoba ngatshelwa. Uguido wangifuna ngendlela eyamukelekayo. Cishe wayeyisisulu samahlaya suchalo ngokuvamile ngokwanele ukuba afunde umsebenzi wakhe. Ukufuna kuka-Ego kungenzeka kwaletha u-Emu isibhamu, ummese, nebhomu likaphethiloli, kodwa wayengekho kahle ngokwanele ukuba athole izinsingo ezintathu. Uguido wayengenalo ikhono lokucabanga. Wathi: "kulungile, uhlanzekile. Phenduka, beka izandla zakho ngemuva kwekhanda lakho bese ubamba i-ih lapho ngize ngikutshele ukuthi ubeke i-ih phansi."
  
  
  Kwazwakala imisindo enoboya ngaphandle komnyango. Le ntombazane yabuya nendoda Engumshayina eyayiphethe ithawula nalokho okwakubukeka njengesitsha esincane samanzi. Kwakuqala Ngqa Ukuba i-ego Karuki imbone. Izipikili ezisemunweni wakhe wesandla neminwe yakhe emincane zazigqamile njengezinduku ezingamasentimitha amane.
  
  
  "ell udokotela, Tysoeng", kusho Uguido.
  
  
  Amashayina anqekuzisa ikhanda.
  
  
  "Wena", Kusho Uguido entombazaneni, " yima eduze kwalowo mgibeli wakho omhlophe, futhi awunawo amahlaya. Usekhathele nguwe. Ukube bekungimi, bengizokudubula nonke lapha khona lapho. Khona-ke ngangizokhululeka kakhudlwana.
  
  
  Indoda Engumshayina yaguqa eceleni Kukadkt. Inuris, yasula ubuso buka-Ego ngethawula. Udokotela wabubula, futhi ikhanda le-ego lalilenga entanyeni yalo embi. Amehlo ka-Ego acwayiza. Indoda Engumshayina yaqhubeka isula i-ego kwaze kwaba yilapho udokotela ecindezela i-ego eceleni, eqaphela ukuba angathinti izinzipho ezinde ze-ego. Wathi: "ngisize, Chang".
  
  
  Indoda Engumshayina yabamba U-Ego ngaphansi kwemikhono futhi yamphakamisa. Waqhubeka encika emhlane wakhe odongeni futhi ekhala. Wathi:" ngilethele i-brandy".
  
  
  Indoda Engumshayina yaphuma emakamelweni yabuya ngemva kwesikhashana iphethe ingilazi ye-cognac. Udokotela wafaka ubuso bengulube yakhe engilazini futhi waphefumula intuthu ngaphambi kokuba aphuze. Ngesandla sakhe samahhala, wezwa umhlathi wakhe ulimele. Wabe esephendukela kimi emamatheka ekhathele. "Akukho monakalo wangempela, Mnu. Anderson", esho. Okungenani kimi. Ngokuqondene nawe... lokho kungase kube indaba ehluke ngokuphelele.
  
  
  "Lalela," ngathi.
  
  
  Kodwa Uguido wangiphazamisa:" Thula", esho.
  
  
  Udkt. Inuris wamxosha njengomqeqeshi owayesebenzelana nenja encane eyayishaya. "Kwanele, Guido," esho.
  
  
  Uguido wambheka njengongenangqondo. Ngokusobala, ubuhlobo be-ih babungakhelwe phezu kokunamathiselwe. Uguido wayeyojabula ngendlela efanayo ukukhomba mina nentombazane ngesibhamu sakhe esizenzakalelayo Sikadkt. inuris, ukuze nje asibuke siwohloka ngaphansi kwezinhlamvu ze-ego.
  
  
  - Mnu. Anderson, ngicabanga ukuthi sekuyisikhathi Sokuba mina nawe sifinyelele ekuqondeni kokugcina. Ngacabanga ukuthi ngikwenze kwacaca kuwe emuva Enegresco ukuthi intombazane eyaheha ukunakwa kwakho empeleni yayigula kakhulu. Futhi ukuba khona kwakho lapha kungenza ukugula kwakhe kube kubi nakakhulu futhi kube nzima nakakhulu. Uzimisele ukwamukela indlela ehlaba umxhwele kakhulu oye wabonisa ngayo ubuqotho bakho, njengoba ngokusobala kungekho monakalo owenziwe. Kodwa kumelwe uqonde ukuthi ngingumuntu wesayensi futhi ngeke ubekezelele noma ikuphi ukuphazamiseka uma kuziwa endabeni ebucayi kakhulu yokwelapha umuntu ogulayo."
  
  
  "Uma kukhona umuntu kuleli gumbi ogulayo, Dokotela, "ngathi," nguwe.
  
  
  Waphinde wazizwa amandla emizamo ye-ego yokunqanda intukuthelo eyayisongela ukukhipha imaski ye-ego kadokotela onomusa ukuze akhiphe intukuthelo ephendukile eyayishisa ngaphakathi kuye.
  
  
  Ukuqhaqhazela kwageleza emzimbeni wakhe. Waphinde waphuza i-brandy. Amehlo ka-Ego ayegqolozele uketshezi lwe-amber njengoba ayezungezisa i-brandy ezandleni zakhe. Waqala ukuqonda lokho engangikuzwile futhi ngikubonile, ngaphezu kwalokho ayekucabanga. "Mnu. Anderson", esho ngokumomotheka kwakhe okudelelayo. "Kunezimo ezithile phakathi kukadokotela nesiguli ezibonakala, okufanele ngikubeke kanjani, ziyinqaba kumuntu ongaqeqeshiwe. Isenzakalo esingase sibonakale sishaqisa ngisho nakumuntu onjengawe singaqondakala ngokushesha komunye wozakwethu.
  
  
  "Yeka, Dokotela," ngishilo. "Angikwamukeli lokho, futhi uma ucabanga kanjalo, khona-ke uhlanya ngisho nangaphezu kwalokho ayekucabanga, futhi ngangisola ukuthi wawukopela ngokuphelele futhi uhlazisa umsebenzi wakho."
  
  
  Udokotela wafaka umlomo wakhe endishini eyigobolondo yengilazi yakhe ye-cognac futhi waphefumula ngokujulile ngaphambi kokuba angibuke.
  
  
  "Yeka ihlazo," esho ngokumamatheka okudabukisayo. "Kubi kakhulu. Ngawe. Uyisiphukuphuku, Mnu. Anderson. Uma ubungangilalela kuphela, manje usungajabulela ithemba lokuzicwilisa ebuhleni obucebile Kakhulu Becote d ' Azur. Kodwa kunalokho, ukuqina kwakho kwakuphoqa ukuba uphazamise amacebo ami. Futhi lokho, mnumzane, kuyadabukisa kakhulu.
  
  
  Ngathi: "ngeshwa ngawe. "Kodwa akekho lapha ngenxa yentombazane, ngicabanga kanjalo."
  
  
  Wathi: "amaqhawe angihlekisa, Mnu. Anderson, ephuza i-brandy yakhe. "Mhlawumbe okuhlangenwe nakho kwakho kusekelwe Kumafilimu Asentshonalanga, njengabaningi babantu bakubo, kodwa okwami kusekelwe emaqinisweni. Ngakho-ke eyakhe, ngithemba ukuthi uzongikholwa lapho ngikutshela ukuthi, ngokusekelwe kokuhlangenwe nakho kwami okukhulu, ukufa okungazelelwe kuhlangatshezwana namaqhawe amaningi kunamagwala. Futhi ngokuqinisekile lokhu akufiseleki kubo njengoba kunjalo ngabazalwane abancane kodwa abahlakaniphile. Kodwa ukucabanga okwanele. Kwanele ukusho ukuthi, awusenzanga thina, ntombazane yethu, umusa. Futhi kimi, awulutho ngaphandle kokuphazamiseka okuncane.
  
  
  "Lokho kusazobonakala, Dokotela", ngishilo.
  
  
  "Ngempela," esho. "Futhi kuyeza manje."
  
  
  Udkt. Inuris wabeka phansi ingilazi yakhe. "Tiong, ukupakisha yonke imithwalo yakho bese ubeka konke emotweni. Siyahamba ngokushesha ngangokunokwenzeka.
  
  
  Wabuyela kimi. "Manje, Mnu. Anderson, ungenze ngazizwa ngingakhululekile. Kufanele ngiyeke le ndlu manje. Ngokushesha Uguido, Uchang, Yena, nentokazi enenhlalakahle enikhathazeke kakhulu ngayo bayohamba. Sizofuna indawo yokuhlala entsha njengendlela yokuqapha noma yikuphi ukuphazamiseka okungase kubangelwe abantu abanelukuluku lokwazi indawo yakho. Futhi ibhizinisi "izindebe zika-ego ezincanyana zahlukana ngokumamatheka okuziqhenyayo,futhi amehlo akhe agijimela entombazaneni" lizoqhubeka kuze kube yilapho sekuphelile.
  
  
  Uguido wangishaya ngesibhamu. Futhi kuyokwenzekani kuye?"
  
  
  "Ah, Guido. "Guido othandekayo", kusho Udkt. Inuris. 'Yiba nesineke. Sizobhala umuthi kadokotela Kamnu. Anderson ngesikhathi esifanele. Phakathi naleso sikhathi, ngincoma ukuba uthathe u-ego uye kwelinye lamakamelo angaphansi komhlaba bese umbopha ngokuqinile. Cela Uchang ukuba ahambe nawe. Futhi-ke, lapho Uchan eseqoqe futhi nina nobabili nilayishe inqola, sizobona ukuthi yini esingayenza ngokuhlukana Kukamnu. Anderson nale ntokazi.
  
  
  "On," kusho Uguido, ekhomba emnyango.
  
  
  Uchang wasijoyina ngaphandle egcekeni. Babeyiqembu elihle kakhulu edell ngokwayo. Uchang washiya umhubhe phambi kwami, engigcina kude nami. Uguido wahlala kude ngokwanele ngemva kwami kangangokuthi angikwazanga ukuhamba ngokushesha ngibheke esithombeni.
  
  
  Ekupheleni kwezitebhisi, kwakunesitezi esincane esiholela phansi. Ngaphansi kwezitebhisi, sangena ekamelweni elincane, elingenalutho ngaphandle kwesihlalo esenziwe ngokhuni nesihlalo esipendwe ngombala omhlophe iphephandaba elaligoqwe kahle ekukhanyeni okufiphele kwesihlahla samapheya esingenalutho esifakwe ophahleni. Ngaphansi kwetafula, kwakugoqwe kahle njengokungathi i-ih yayibekwe lapho ngenjongo yayo, kwakuyizintambo ezinde.
  
  
  "it phansi," Kusho Uguido.
  
  
  Wayengumsebenzi osebenza kahle. Kwathatha umzuzu Nje ukubopha izingalo zami ngemuva kwesihlalo nemilenze yami emilenzeni.
  
  
  "Ungahamba manje, Chang", esho.
  
  
  Lo mshayina wehlisa ikhanda lakhe ngomnsalo ongasho lutho, wabe esenyuka izitebhisi buthule.
  
  
  "Ngamthumela kude", Kusho Uguido, " ngoba nginokuthile engingakutshela kona.
  
  
  'O?'
  
  
  "Udokotela ucabanga ukuthi uwuhlobo oluthile lomdlali wamahlaya, buddy. Wenza i-ego ihleke. Waphonsa umlomo wesibhamu ngaphansi kwesilevu sami futhi waphendulela ikhanda lakhe emuva. Kodwa angicabangi ukuthi uyahlekisa kangako."Ungibangele izinkinga eziningi kulobubusuku, futhi angikuthandi nhlobo. Ngakho lokho okumelwe ngikutshele yilokho udokotela akuhlelele kona-mhlawumbe uyokuvumela ukuba uphile-uyokufa. Ngizoqiniseka ukuthi ngiza lapha ngaphambi kokuba sihambe."Khona-ke ngizokubulala."Udokotela angase angithukuthelele isikhashana, kodwa namanje akajabule kakhulu ngami. Futhi ngehora noma ngaphezulu, uyonquma ukuthi akunandaba ngempela. Ngakho ufile, futhi ngijabule kakhulu.
  
  
  Ingeyabo, futhi akulimazi ukwenza le nkawu ikholwe ukuthi ibhekene nomuntu obuthakathaka. "Nginemali eningi, Guido", ngishilo. Uma ungivumela ukuba ngihambe, ngizokunika konke."
  
  
  Wathi: "o, muntu". "Ngiyakuthanda ukubuzwa."
  
  
  "Ungaba ocebile, Guido", ngishilo. 'Ngiyeke ngihambe. Ngicela.'
  
  
  - Ngifuna nje ukukutshela into eyodwa", esho, ecindezela isibhamu kanzima. Wehlisa izwi lakhe laba ukuhleba. - Uzokufa, mngani. Wakhipha isibhamu sakhe waphuma ngokushesha emnyango. Wabona umnyango uvaliwe ngemva kwakhe futhi wezwa kuchofozwa ilokhi. Waqala ukunyakazisa iminwe yakhe ebheke ebhande. Ngemva kwemizuzwana embalwa, wadonsa ummese endaweni ayecashe kuyo futhi wayesevele esebenza ezintanjeni. Kungenzeka ukuthi uguido wayedlala Ngothando Nonicholas Anderson, kodwa unicholas Carter wayeyindaba ehluke ngokuphelele. Ukuvakasha kwabavakashi abangenacala sekuphelile. Kwangithatha imizuzwana engaphezu kwamashumi amathathu ukubona intambo.
  
  
  Wathatha iphephandaba esihlalweni. Le-Mateen yayikhuluphele ngokwanele ukuba idonse iqhinga. Wavula iphephandaba futhi walishiya livaliwe kanye kuphela. Wabe eseyigoqa wayigoqa yaba isilinda esiqinile wayigoba phakathi. Umkhiqizo ophelile wawunesibambo esiyindilinga nekhanda eliqinile njengetshe. Kwakuyisikhali esishibhile, kodwa esibulalayo.
  
  
  Wathatha izintambo ezisikiwe, wabopha imilenze yakhe ngokukhululekile esihlalweni, futhi washelela izandla zakhe emhlane, ebambe iphephandaba ngemuva kwakhe.
  
  
  Kwakungadingeki ngilinde isikhathi eside. U-Ego shaggy wehla ngezitebhisi, futhi kwachofoza isivalo. Ubuso bukaguido babubomvu ngokugqamile. Wakhahlela emnyango.
  
  
  Wathi:" iziphukuphuku ezingcolile". Ufuna Ukuba Uchang akubulale. Ngijezise. Bonke bangangitholela izinto ezimbi. Lapho sengiqedile, uyobe usufile.
  
  
  "Ungakwenzi lokhu, Guido", ngishilo.
  
  
  Wathi:" finela imithandazo yakho, mngani, uze kimi ephethe isibhamu sakhe.
  
  
  Ngavula umlomo wami kancane ukuze acabange ukuthi ngizosho okunye. Wabe esephonswa ngubidu po, futhi washaya isandla sika-ego ngesibhamu. Isikhali saphenduka phezu Kwehlombe Lika-Ego futhi sawela phansi ngemva kwakhe.
  
  
  Amehlo kaguido ayanda. Waziphonsa phansi ukuze azivikele, ezwa ingalo yakhe ilimele futhi eshaya izinyawo zakhe. Ukuphefumula kuka-Ego kwakugijima emaphashini akhe aphakeme njengoba isimiso sakhe se-adrenaline sasivumelana nokwanda kobuhlungu. Ego amehlo bright ungalokothi ngihambe.
  
  
  Ngamlandela njengoba ayebuyela emuva. Wayeka ukuhlikihla ingalo yakhe eyayilimele. Waphindela emuva, ethinta isibhamu.
  
  
  Ngokungazelelwe, wawa ngamadolo futhi isandla sakhe sokunene sadubula isibhamu sakhe. Ngalinda kwaze kwaba yilapho ingalo yakhe iseluleke ngokuphelele, ngabe sengiphonsa iphephandaba endololwaneni ka-ego. Ithambo laphuka, futhi ukukhala kwesilwane kwaphunyuka ezindebeni Zika-Ego.
  
  
  Endaweni ethile ngenhla, ngezwa izwi lakhe njengodokotela... "Uguido?"esho. "Uguido! Uphi?'
  
  
  Uguido wayegxunyekwe kuleli gumbi elimnyama elingaphansi komhlaba, ubuso bakhe buhlanekezelwe ubuhlungu njengoba isandla sakhe esingalimalanga sasigijimela esithweni sakhe. Iminwe ka-Ego yavalwa ezungeze isibambo njengoba ayevumela isikhali sakhe ukuba sishaye ikhala lika-Ego lisuka phansi, emakhaleni. Impumulo ye-ego yachotshozwa, futhi izingcezu zamathambo zangena ebuchosheni be-ego obuthambekele ekubulaweni.
  
  
  Ukukhala okukhulu kokukhala kwabaleka ebusweni be-ego obunegazi. Khona-ke wawa emhlane, waqhaqhazela, futhi wabanda. Waguqa ngamadolo, washintsha i-bidah ngesandla sakhe sobunxele, futhi wabamba isibhamu ngesokudla.
  
  
  Ebheka phezulu, wabona umuntu oyisipoki egqoke okumnyama phezulu ezitebhisini. Izandla zika-Ego zazeluliwe, futhi uketshezi olumnyama lwaluconsa kancane kancane ezipikili ezine ezinjengommese. Wama phezulu ezitebhisini, futhi lapho ngezwa Uzhang ekhuluma okokuqala, futhi amazwi amabili awasho enza ukuba igazi libe yiqhwa emithanjeni yami.
  
  
  "I-latrodectus kamactan", esho ngendlela eyodwa.
  
  
  Ngenxa yenjabulo engabazekayo yokuthi u-axes wayefunda indlela yokumsinda, wayazi ukuthi yini econsa izipikili ze-ego: izikhalazo ezigxile zomfelokazi omnyama.
  
  
  
  Isahluko 8
  
  
  
  
  Futhi kwakunjalo. Kwakungekho mkhawulo wephutha. Kungakhathaliseki ukuthi ngiyamlahla Uchang, ngokushesha nangokunembile, noma uyangithatha futhi ahlukanise inyama yami ngamanye ama-poison amabi kakhulu akhishwa yinoma yisiphi isidalwa Emhlabeni. Ukucasuka kunamandla ngokuphindwe kayishumi nanhlanu kunalokho kwenyoka enamaqhubu. Kodwa ukufa, uma lokho kwakuyinduduzo, cishe kwakuyofika ngokushesha ngenxa yalesi sici esifana nobuthi bezinkulungwane zezicabucabu eziconsa kuzo zonke izinzipho ezinkulu zalo Mshayina.
  
  
  Wangisondela njengokungathi wayengahlomile, igxathu negxathu, njengomuntu owayehamba emngcwabeni. Ngemva kwakhe, phezulu ezitebhisini, ebheka phansi emamatheka, Udkt.Inuri wenza isenzo sokumvalelisa, njengokungathi uthi sawubona kubadlali ababili be-ping-pong, futhi wanyamalala.
  
  
  Waqhubeka wangena ekamelweni futhi wabeka isihlalo esipendwe ngombala omhlophe phakathi kwakhe Nochang owayesondela. Ubuso buka-Ego babungabonakali, ukuphefumula kwakhe kwakungakhathali, amehlo akhe amnyama elungisiwe.
  
  
  Wabeka izinyawo zakhe ndawonye. Lesi kwakungesona isikhathi semiphumela emibi yokudubula. Wayeqinisile ngesibhamu Sikaguido. Kwakuyi -.I-trejo engu-22 Caliber, Imodeli 1. Inkinobho yokukhetha yayibekwe esilinganisweni somlilo: lapho isicupho sidonswa, kwaqhuma amasosha ayisishiyagalombili, futhi sashayelwa ukuba sishaye isifuba sikachang esinamathambo. Uma kwakuyi-emu ebhekise ekhanda, kwakunethuba lokuthi ezinye zezinhlamvu zaziyophuthelwa ngenxa yokubuyela emuva kwe-ego."
  
  
  Uchang wama phansi ezitebhisini, eduze kwegumbi, emthunzini wobuso obucwile. Futhi-ke izandla ezinemikhono emnyama, lezo zandla ezesabekayo, ezinyakaza ngokuthambisa emuva naphambili njengesandulela esibandayo se-ballet yokufa, zawela umngcele.
  
  
  Isibhamu sakhe saphakanyiswa ezandleni zombili. Kancane kancane, izingalo zethuna ezigobile zazizungeza njengama-eel amakhulu lapho kwenziwa isiko, futhi ngezikhathi ezithile kwakugingqika ithonsi lobuthi obukhulu phansi.
  
  
  Ngazizwa isibhamu sinyakaza esandleni sami, kodwa ngamelana nesifiso sokuvula umlilo. Wayefuna Ukuba Uchang aqhubeke aye ekamelweni, aye ekukhanyeni.
  
  
  Wehlisa isikhali ngokucophelela ukuze akhulule imisipha nemisipha yakhe ekucindezelekeni kokulinda. Ngaleso sikhathi, Uzhang wagxumela esihlalweni.
  
  
  Asikho isikhathi sezandla ezimbili. Asisekho isikhathi sokukhomba ngokucophelela. Ngokushaya kwakhe okhalweni, waphakamisa isibhamu wadonsa isibhamu.
  
  
  Kwaba nokuqhuma... ukuthula okuphelele.
  
  
  Umshini wokufa kaguido othandekayo ubambekile.
  
  
  Uchan wayemi ngakolunye uhlangothi lwesihlalo, engibeka iminwe emehlweni. Lapho ngigxuma, ngamshaya ngesigubhu sephepha, kodwa ngahlangana nomoya kuphela lapho ethatha izandla zakhe. Ngokushesha wazungeza isihlalo, ehamba eceleni, kodwa lapho ehamba, wenza okufanayo, egcina ibanga elifanayo phakathi kwethu.
  
  
  Ngemva kwemizuzwana embalwa, izipikili ezimnyama, ezinamafutha zazikhanya phambili njengemicibisholo emine, zifuna amehlo ami. Isibhamu sakhe sasishaya ngomzuzu, sishaya ibhaxa emuva naphambili, sishaya umoya kuphela.
  
  
  Wonke amagremu okuhlushwa ebuchosheni bami nasemehlweni ami ayecindezelekile ukuze alinganise isiqondiso nesivinini sokuhlaselwa ngakunye Kukachang okungase kubulale.
  
  
  Futhi izindlela zokuluthwa kwengqondo angilungiselela zona zaziyingxenye nje yesimo esiyinkimbinkimbi ngokwengeziwe sohlelo oludala lokuhlasela olwaluyogcina lufile. Izinzipho ezihlaba umoya zazikhanya futhi zikhothwe futhi zikhothwe, izingalo zisakazeke kude, amehlo ecindezeleka ngokwengeziwe ukuze ahambisane nokunyakaza okumnyama, okuncane. Khona-ke kwaba nesikhathi sokunganaki, ubuhlungu obukhulu besipikili bufakwa enyameni, bese kuba usizi nokufa.
  
  
  Ngaphandle uma Ukufa kukachang kwenzeka ngokushesha.
  
  
  Induku yakhe yayibhekiswe esihlathini se-emu, futhi lapho eshaya ikhanda lakhe emuva, isandla sakhe sobunxele sashayisa ikhanda le-emu ngamandla.. Waphefumula futhi wahlehla, kodwa ngokushesha waphinde walinganisela futhi waphinde wahlasela.
  
  
  Ngahamba ngaya kuye, ngikhipha isihlalo phambi kwami. Uchan wayemi esikhundleni sakhe.
  
  
  Isandla sobunxele sika-Ego savele safika emehlweni ami. Waphonsa ikhanda lakhe emuva, kodwa waqaphela sekwephuze kakhulu ukuthi kwakuwukuzenzisa. Ingalo ka-Ego yangakwesokudla yayikhonjwe phansi, imikhonto emibili enobuthi yayibhekiswe enxanxatheleni yemithambo esihlakaleni sami eyayisivele icindezela isihlalo phambili.
  
  
  Isihlalo sakhe sabuyiselwa emuva ngomzuzu wokugcina, Futhi Uchang walwa kanzima ukuze alungise isinyathelo sakhe. Wayesephuzile. Umunwe ka-Ego omncane wandiza phezu komgomo, futhi umphetho wesipikili eside somunwe wakhe wesikhombisi washayisa itafula.
  
  
  Ngesandla sakhe sokunene, washaya i-ego yakhe ekhanda ngesigubhu. Wancika ukuze amgweme njengoba isihlalo sakhe sasiphenduka. Kwavuzwa ngokuqhekeka okuqhekekile. Ukuphefumula okuhlabayo, intukuthelo exutshwe nokudideka, kwaphunyuka ezindebeni Zikachang. Isipikili esingamasentimitha amane sasimile sithuthumela, umphetho waso ungcwatshwe ekujuleni kwehlathi.
  
  
  Waphinde wamdonsa ngesihlalo sakhe. Utiong wayengafuni ukuzwa okwengeziwe ngakho. Lesi sihlalo saphazamisa izinhloso Zika-Emu zokuzicabangela. Isandla sobunxele se-ego sasingafuni ubuso namehlo ami, futhi isandla sokunene sabamba isihlalo futhi sazama ukukhipha i-ego ngeqhinga lami elinamandla.
  
  
  Phakathi kwethu, kwakunesipikili esinamabala, esiphukile esasiqhaqhazela ngokhuni oludwetshwe ngombala omhlophe; izindwani zazingekho ngaphezu kwemillimitha nengxenye esihlahleni somuthi omnene, njengomcibisholo omncane, zonke zimbozwe ushevu obulalayo, kusukela ekugcineni okubukhali kuya kolunye uhlangothi olwaluqhekekile .
  
  
  Egwema eyodwa, ezungeze ukukhahlela kukachang okuphezulu ngesandla sakhe sobunxele, wamshaya ngesigubhu esandleni sakhe sokunene, esasisivele sinamathele esihlalweni. Uchang wahamba enokukhazimula kwamehlo akhe.
  
  
  Wayazi ukuthi wayelindeni: umzuzu owodwa wokunganaki. Lapho ngincika phezu kwetafula ukuze ngishaye, umhlane nentamo yami kwachayeka ku-ego yami ngesandla sami sobunxele.
  
  
  Ukube wayebambe phansi esihlalweni, wayengeke ashintshe lutho ngaphandle kwesihlakala esibuhlungu ngesandla sobunxele esihlanzekile nesokugcina entanyeni yami. Kwakuwumusho engangingeke ngiwuphinde, nakuba Uchan ayethemba ukuthi ngizowuphinda.
  
  
  Isihlalo samcindezela kancane kancane, saphakamisa iklabhu ngendlela esongelayo. Lapho isihlahla sesiphinde sifinyeleleka, Uchang waphuma ngesandla sakhe sokunene futhi wabamba isihlalo ngokuhaha.
  
  
  Saphinde sathatha izikhundla zethu zempi ezungeze isihlalo, sandisa ingalo Ka-Ego maqondana nomgomo wami kuyilapho eyakhe ibuyela emuva naphambili, igwema ukuhlasela kwayo okungapheli.
  
  
  Ngokungazelelwe, wawa ngamadolo wagxuma ngaphansi kwesihlalo.
  
  
  Khona-ke isipikili sesibili eside esandleni sokunene Sikachang saphuka futhi sawela phansi buthule.
  
  
  Ngaphambi kokuba alulame ekuvunyelweni ifulege lokubulawa, waphinde wasukuma. Futhi ngokokuqala ngqá, izwi lakhe labona ukwesaba emehlweni akhe. Isikhali esisesandleni sokunene sika-Ego manje sase siqinile ngokuphelele.
  
  
  Waphinde wathatha isihlalo. Kwakuyisenzo Uchang ayengasishaya indiva kuphela ngentengo yengozi yokufa. Elula isandla sakhe sobunxele, waphinde wabamba phansi esihlahleni. Futhi sivote sasimi lapho njengababili abaqhudelana empini endaweni enjengendwangu, kunezinyathelo ezimbalwa nje futhi ukufa kuseduze kakhulu.
  
  
  Wamelana nesilingo sokusondela Kuchang ngaphansi kwalezo zinduku ezibulalayo, ebeka ukuphila kwakhe engozini ukuze ashaye ubuso bakhe ngesibhamu esisodwa sekilabhu. Amathuba ayelokhu eba ngcono ngokwengeziwe ngomzuzwana. Lalihlukaniswe ngesigamu yi-arsenal eyayiphambi kwami. Wayengakwazi ukumlinda. Kodwa Uchang waphuka. Waziphonsa esihlalweni, ikhanda lakhe liphokophele phambili njengomkhonto womuntu.
  
  
  Ubidu wayiphonsa, wagxumela eceleni, futhi wabamba isihlakala sika-Ego ngezandla zombili. U-Ego claws wayefuna inyama yami ibe njengamazinyo amnyama, acwebezelayo. Umzimba ka-Ego onemisipha wawugxilile ubuso bubheke phansi etafuleni.
  
  
  Wathatha isandla esisodwa esihlakaleni sika-ego futhi wacindezela intamo ka-ego etafuleni ngendololwane yakhe, kuyilapho esinye sidonsa ingalo ka-ego emuva. Wayelwisana nesisindo sami nokubambelela kwami, izinzwa nemisipha ephuka futhi ephuka amathambo. Umlomo ka-Ego wavuleka ngokumemeza buthule. Njengoba ukucindezela kwakhe kwakuncipha, isandla sakhe sawela ngokungenakuzisiza emaphethelweni esihlalo. Utiong wayelala ephefumula. Amehlo ka-Ego ayebonisa ubuhlungu obukhulu nenzondo enkulu.
  
  
  Ngathatha isinyathelo emuva ngambuka.
  
  
  Sobabili sayibona ngesikhathi esifanayo: isipikili somunwe esaphukile sasisagxilile ehlathini, futhi wayazi Ukuthi Uchan wayezimisele ukusibamba, naphezu kobuhlungu nengalo engenamsebenzi, ukuze asebenzise i-ego ekuhlaseleni kwakhe kokugcina. Lapho evuka engalweni yakhe yangakwesokudla engalinyaziwe, wahamba ezungeza i-ego yakhe futhi washaya i-karate entanyeni ye-emu ngohlangothi lwengalo yakhe, okwenza ubuso be-ego baqhekeze esihlahleni.
  
  
  Kwaqubuka ukukhala okubi ngaphakathi kwe-ego, futhi lapho yena ustahl ephenduka njengodrako, enyakaza emuva naphambili phezu kwesihlalo se-altare elimhlophe.
  
  
  Kwakunengcezu yezipikili ezungeze iso lakhe lesokudla. Wayesakhala lapho isidumbu sakhe sifa ngenxa yobuthi, ehla esihlalweni futhi ewela phansi ngokushaya.
  
  
  Ngangingenaso isikhathi sokuchitha ama-ego ethu-inhlonipho yethu ngabafileyo, thina-ngokuqhubeka ngigqolozele izidumbu Zikaguido Nochang kule nkundla embi. Nganginokuthile Engangikwenza Nodkt. Inuris, futhi ngokushesha ngakhuphuka izitebhisi.
  
  
  Ngaphandle kwendlu, wezwa umsindo wenjini yemercedes. Wakhishwa emnyango lapho nje imoto isuka emgwaqweni futhi wanyamalala ekhoneni lendlu. Ngabona intombazane esihlalweni esingaphambili, ilwa nesiphukuphuku esinyanyekayo.
  
  
  Lapho efika ekhoneni lendlu, imoto yayisesiqongweni somthambeka owawuholela esangweni. Wayezoba sesangweni phambi kwami, kodwa Udkt. Inuris kumelwe ayeke ukuvula leli cala. Khona-ke ngizobamba i-ego yakhe futhi ngishaye ikhanda le-emu ngama-cashews. Kumelwe ukuba udkt.Inuris wayezizwa ngendlela efanayo.
  
  
  Umnyango ongakwesokudla wavuleka, futhi umzimba wentombazane, owawuzungezwe ingalo ye-ego, wandiza kuqala.
  
  
  Wagijima waya kuye njengoba imoto yayigijimela esangweni. Kwakunomsindo wokwesabisa ngezansi njengoba U-Inuris emyisa ngokuzumayo futhi waphuma, ezungeza imoto. Phakathi kwezibani, wayezama ngokulangazela ukuvula isango.
  
  
  Ngangingenaso isikhathi salokho njengamanje.
  
  
  Waguqa eceleni kwakhe futhi wathatha ikhanda lakhe ezandleni zakhe. Ebheka phezulu ebusweni bukahey, wezwa injini ibhonga futhi njengoba U-Inuris ayezungeza isango.
  
  
  Intombazane yavuka.
  
  
  Isibhakabhaka sasikhanya empumalanga. Inkungu yayisiphakanyisiwe futhi umoya oqabulayo wawuphuma esibhakabhakeni.
  
  
  Le ntombazane yavele yaphaphama, amehlo ayo ebanzi ngokwesaba.
  
  
  "Kulungile manje," ngathi, ngimanga kakhulu. "Akasekho, futhi angicabangi ukuthi uyoke abuyele lapha."
  
  
  Ngazizwa ngicindezelekile emzimbeni wakhe, futhi ngemva kwemizuzu embalwa, wangibheka futhi wakwazi ukumamatheka.
  
  
  Kwakukuhle.
  
  
  
  Isahluko 9
  
  
  
  
  Sasihlezi ezitebhisini zengceke sineziphuzo ayeziphuze ngaphakathi. Kwakungekho lutho olubi Ngama-inuris asescotland. Le ntombazane yayibukeka ijwayelekile, ngaphandle kokuklwebheka okumbalwa emaqakaleni ayo.
  
  
  Ngambuza ukuthi uyafuna yini ukungena, kodwa wanikina ikhanda. Angikwazanga ukumsola. Le ndlu yayingabukeki ikhanga kakhulu lapho kusa. Izingcezu ze-plaster ebomvana eqhekekile nephukile zaqhuma, futhi amabala amnyama okugqwala asakazeka ebusweni njengokuqhuma kwemithambo yegazi ekhaleni lesidakwa esidala.
  
  
  Cha, wayengeke amsole ngokungafuni ukungena. Kunah, kwakuyindlu eneziphonso ngempela, enezinkumbulo zezinto ezesabekayo zangempela, ngisho nangaphandle kwezidumbu zikaguido Notiong njengokuthinta okungeziwe, okwesabekayo.
  
  
  Yayincike kwenye yezinsika zokhuni ezazisekhoneni lezitebhisi futhi igqolozele olwandle.
  
  
  U-ey wamtshela ukuthi Uguido Notiong bafile. Wathatha izindaba ngokukhothama, njengokungathi izinto ezinjalo zazingenakugwenywa ezweni lapho ubulungisa buhlale buqhubeka khona futhi ububi bungeke buphunyuke ekuphindiselweni.
  
  
  Angizange ngigcizelele ukuthi akhulume. Uzokwenza okwanele lapho esekulungele. Ngangikwazi lokho. Kodwa hey, okokuqala kwakudingeka ahlale futhi ajabulele umoya omusha, iphunga le-conifer, nolwazi olumnandi lokuthi wayekhululekile Kudkt.Inuris kanye ne-ego yeqembu elincane.
  
  
  Njengoba ikhanda lakhe laliphonswe emuva, izinwele zakhe zegolide zazifana nomcamelo osensikeni endala, wayejabulela umoya ohlanzekile wosuku olusha.
  
  
  Lapho ekugcineni ekhuluma, izwi lakhe lalingenangqondo. "Kuhle kakhulu lapha", esho. "Oh, angisho lutho lapha, lapha, kule ndawo. Ngiqonde lapha, ngaseriviera, nezihlahla, izimbali, ulwandle, isibhakabhaka nelanga. Ngangizomcela ukuba eze lapha ngesikhathi esihlukile, nomunye umuntu. Kodwa ngisho Nomuntu onjengodkt. Inuris akakwazi ukusula ukuzazisa kobuhle. Futhi manje njengoba ayengekho lapha, kwakufanele ahlale lapha. Okungenani okwesikhashana. Kodwa lokho akunakwenzeka, hhayi manje. Nginezinye izinto okumelwe ngizenze. Ukubaleka kuka-Inuris kwakuyisiqalo nje, okungenani kimi. Awucabangi ukuthi uzobuya, ingabe wena, Nick?"
  
  
  Yena, wanikina ikhanda lakhe. "Cha, akabuyi lapha", ngishilo. Kodwa lokho akusho ukuthi ngeke aphinde avele. Ngangazi abantu abanjengaye ngaphambili. Abakuthandi lapho u-ih ehlazekile. Abakwazi ukuvumela izinhlelo ze-ih ziphazamiseke. Futhi lapho benza kanjalo, bavame ukufuna ukuziphindiselela. Ngeke baphumule baze baziphindiselele, ngisho noma kuthatha iminyaka. Udkt. Inuris ungumuntu onjalo.
  
  
  - Ungayeka kanjani ih?
  
  
  - Ubulala ih. Njengezinja ezihlanyayo.
  
  
  Wayegqoke ihembe eliluhlaza okwesibhakabhaka elinezinkinobho ezimbalwa ezihlehlisiwe phezulu namajean ahlanzekile. Ekuseni, bese kuba ukwethuka kobusuku, futhi ezingutsheni ayezibambe ngokushesha ezungeze ipotimende lakhe egumbini lakhe, lapho isinyathelo esisodwa esingalungile sasingenza Uguido adubule, wayebukeka emuhle, uma kungenjalo engcono, njengoba ayenjalo ngalolo suku ekuseni ekhasino, umzuzu u-ee ambona ngawo okokuqala.
  
  
  Wadonsa amadolo akhe futhi wagoqa izingalo zakhe nge-ih. Wayegoba ikhanda lakhe ukuze amboze ubuso bakhe ngengubo yakhe yegolide, eyayimboza konke ngaphandle kwamehlo akhe nebunzi lakhe. Wangibheka ngisemaphethelweni amadolo akhe.
  
  
  "Ungahlala lapha, Nick", esho. "Wangikhulula Kudkt. Inuris. Yilokho kuphela engangikucela.
  
  
  "Ngicabanga ukuthi ngikhumbula okuthile ngomyalo wokubulala wama-franc amahlanu", ngasho.
  
  
  Waphakamisa ikhanda lakhe wamomotheka. Wathi: "ngicabanga ukuthi isivumelwano sesigcwalisekile". "Angicabangi ukuthi unguhema njengoguido obulala izikhova."
  
  
  "Kude kakhulu", ngishilo. "Kodwa abanye abantu kumelwe babulawe nje. Futhi kubonakala kimi Ukuthi Udkt. Inuris ungomunye walabo bantu.
  
  
  Wathi: "uqinisile kunalokho okucabangayo". - Kodwa lokho akufanele kube inkinga yakho. Mhlawumbe ngingathola usizo kwenye indawo uma ngiludinga.
  
  
  "Ngicabanga ukuthi leyo yinkinga yami manje", ngishilo. "Kungenzeka Ukuthi Udkt. Inuris angase afune ukubhekana nawe kamuva, kuye, wacabanga ukuthi naye angase abe nokuthile kimi. Ngikutshele ukuthi abantu abanjengaye abahlukile lapho bephazanyiswa yi-ihc. Futhi ngikholelwa ukuthi ngiye ngaphazamisa kancane izinhlelo zami ze-ego. Kungangenza ngilale kabi, ngizibuze ukuthi ukuphi, ukuthi wenzani, noma mhlawumbe ngicabanga ukuthi uhlela amacebo angeke abe mahle kangako empilweni yami.
  
  
  "Ngicabanga ukuthi uqinisile, Nick", esho. - Kodwa ungakwazi ukuzinakekela. Akudingeki ukuba uhlale phezu kwami nokukhathazeka kwami.
  
  
  Ngayigcina. - Ingabe ufuna kube kanjena?"
  
  
  Wangibuka futhi akazange asho lutho. Wangibuka nje emehlweni. Wabona izinyembezi ziphuma emehlweni akhe. Wanikina ikhanda lakhe futhi wagwinya kanzima.
  
  
  Usel wakhe wahlala eduze kwakhe futhi wabeka ingalo yakhe emahlombe akhe. Khona-ke kulungile. Kungakhathaliseki ukuthi iyini, sizoyilungisa ndawonye. Kulungile?'
  
  
  "Kulungile," esho emamatheka kakhulu.
  
  
  Ngathi, " ngicabanga ukuthi kuwubuwula ukuhlukanisa inhlanganisela enqobayo. Sasingeke siphuthelwe ukugeleza kwaleli zwe nganoma yini."
  
  
  Wathi: "ngiyabonga, Nick".
  
  
  Ngathi: "manje ngenxa yento eyodwa".
  
  
  'Yini?'
  
  
  "Ngobuqotho manje, ngokushesha, ngaphambi kokuba kwenzeke noma yini enye, ungangitshela igama lakho, futhi kuyini konke lokhu?"
  
  
  Wathi: "yindaba ende". "Kungani ungazithululeli esinye isiphuzo futhi uhlale lapha eduze kwensika, lapho uzokhululeka khona ngokwengeziwe."
  
  
  Ngayigcina. "Ngikulungele ukukwenza konke. Kodwa ngaphambi kokuba ngithathe esinye isinyathelo, ngaphambi kokuba isibhakabhaka siwe, noma uphahla lweveranda luwele phezu kwakho, noma ngikhubeke phezu komngcele futhi ngiphule intamo yami, angathanda ukwazi ukuthi ungubani nokuthi sizama ukwenzani.
  
  
  Yehla enah njengokuqhuma komlilo okuzenzakalelayo.
  
  
  "Igama lami Ngingupenny doane, futhi sizama ukuvimbela ukweba ama-dollar ayizigidi eziyizinkulungwane ezingu-15 e-United States."
  
  
  
  Isahluko 10
  
  
  
  
  Upenny Dan. Washo leli gama izikhathi ezimbalwa kuye njengoba ayexuba u-ayisikhilimu nesiphuzo esinamandla ayezithululele sona. Igama lalingalingani. Kwakufana nokuntanta kwakhe, izinwele zakhe zegolide, isikhumba sakhe esishisiwe, nokuzimisela kwakhe ukusamukela lapho amathuba ephendukela kuye.
  
  
  I-sel yakhe iphambene ne-nah ezansi kwensika. "Yebo, Penny, ngitshele indaba."
  
  
  Wayekhothamela ikhanda lakhe phezu kwensika ukuze ilanga lifudumeze ubuso bakhe obukhathele. "Indaba Kapenny doane", eqala, izwi lakhe lithambile futhi licabangisisa, " iqala ngendaba Kaphilip doane, ubaba..."
  
  
  Uphilip doane wazalelwa Echina, indodana yesithunywa sevangeli Sasemelika. Babehlala emzaneni, lapho babenakekela khona abagulayo, basiza abampofu, nalapho Uphilip doane achitha khona ubuntwana bakhe. Indlela Yokuphila Yamashayina yiyo Kuphela Ufiliphu osemusha ayeyazi.
  
  
  Phakathi kwabangane abaningi Bakaphilip don osemusha kwakunoji Shan jo omdala. Wayengumuntu onamaqhubu, onamaqhubu onemivimbo emide emhlophe eyayilenga nhlangothi zombili ze-rta. Isikhumba sika-Ego sasifana nesikhumba, kodwa izandla zakhe zaziguquguquka njengezentsha. eminyakeni yakhe yobusha, Ujie Shan jo wayengumthakathi odumile.
  
  
  Uphilip doane wayeyintandokazi yendoda endala emzaneni, futhi wafunda Uphilip ngamanye amaqhinga akhe. Ugee wayethanda ama-puzzle nezinto eziyinselele. Wayengachitha amahora amaningi eqopha izinto ezinjengamabhokisi ayinkimbinkimbi ayewahlanganisa-ibhokisi ngaphakathi kwebhokisi ngaphakathi kwebhokisi elalivulwa kuphela umuntu owayazi inhlanganisela eyinkimbinkimbi kodwa elula. Ukuchofoza endaweni eyodwa, ukuchofoza kancane kwenye, kwabangela ukuba ibhokisi livuleke.
  
  
  Uji Shan Jo wafundisa Ufiliphu osemusha ubuciko balezi zindlela, futhi ngesikhathi Ufiliphu kudingeka athathe abazali bakhe Aye Nabo Emelika ayengakaze ayazi, wayesebe nekhono lokudala i-ih. Inselele Joe puzzle . Njengesikhumbuzo futhi ehlonipha ubungane babo, le ndoda endala yanika Ufiliphu elinye lamabhokisi ayo, umsebenzi wobuciko owawumbozwe ngemidwebo emihle yezinyo lendlovu. Uphilip doane wayeneminyaka eyishumi ubudala lapho abazali bakhe bebuyela Emelika. Akazange asikhohlwe, ikhehla, iso lethu elibi. "Ukuphila kugcwele imilingo", kusho Utse . Ushang Jo akazange amtshele umfana. "Awusoze wazi ukuthi yiziphi izinkohliso ezizodlalwa noma ukuthi yiziphi izimangaliso ezizokhiqizwa. Kuwumbukiso omkhulu kunayo yonke."
  
  
  Ngesikhathi ehlala Emelika, Uphilip waqhubeka nokuxazulula ama-puzzle namaqhinga omlingo. Wayethanda izinqaba. Izingidi ezinokhiye, izingidi ezihlanganisiwe-konke lokhu kwamhlaba umxhwele. Lapho Uphilip eya eyunivesithi, wafunda ubunjiniyela futhi ngesinye isikhathi wasebenzela inkampani eyayithuthukisa izinhlelo zokuphepha emkhakheni wamabhange. Kwakuwumsebenzi ophelele Kaphilip doane.
  
  
  Ekuqaleni komsebenzi wakhe, waqala ukuthola idumela elithile ngenxa yokuqonda kwakhe, ngokusobala ithalente eliyimilingo ekwakheni izinhlelo zokuphepha. Lapho ezinye izinkampani zisondela kuye, yena ngokwakhe waqala ibhizinisi. Ngenxa yedumela lakhe, akumangalisi ukuthi uhulumeni wamthinta ngokushesha ngemva kwalokho ngenxa yesabelo asithola.
  
  
  Imayini Yegolide Nefort Knox sekucishe kufane e-United States. Kodwa lokho abantu abaningi abangakwazi ukuthi manje sekunegolide eliningi efederal Reserve vault eduze Kwasenassau-elichotshoziwe Emanhattan kunanoma iyiphi enye indawo emhlabeni. Futhi lapho uhulumeni enquma ukuthuthukisa lesi sikhungo sokugcina, saphendukela Kuphilip doane.
  
  
  Upenny Dan washintsha futhi wafaka imilenze yakhe ngaphansi kwakhe. Kwafika enye ingilazi, futhi waphuza, elandisa indaba yakhe.
  
  
  "Kuyinto enhle Ukuthi Uphilip don uyindoda ethembekile", ngishilo.
  
  
  "Ah", esho, " kodwa lokhu akukhona ngaye. Oh, ke yebo, " wanezela ngokushesha. "Ungenzi iphutha ngalokhu. Imali, igolide, noma imithetho; - khomba, noma yini basicela ego ukuvikela, kwakungenandaba. Kwakuwumsebenzi onzima kuye ukuthuthukisa okuthile Uji Shan jo ayeyoziqhenya ngakho. Vota ngalokho okwabashukumisela. Ukuklama izinqaba ezazilula futhi ziyinkimbinkimbi ngesikhathi esifanayo."
  
  
  "Ngakho-ke ukuthuthukisa uhlelo lokuphepha esikhungweni Sokugcina i-ego Enassau-Sturt kwakuyinselele enkulu", ngishilo. "Futhi waqeda?"
  
  
  Wamomotheka ngokumomotheka okungaqondakali. 'Ah, yebo. Wakwenza lokho. Kwakuwumsebenzi wobuciko omkhulu kunayo yonke ekuphileni kwe-ego..."
  
  
  Uhulumeni uthanda ukusho ukuthi akekho owazi inhlanganisela edingekayo ukuze kuvulwe isisefo, ukuthi akekho onolwazi oludingekayo ukuze angene kuso. Kodwa-ke, Uphilip doane uwukuphela komuntu owazi i-ego. Futhi nabo uferret njengoba ayedweba igumbi, uhulumeni waqasha u-ego njengomeluleki ukuze alondoloze izinga lezinyathelo zokuphepha ze-ih. Yenza konke ukulungiswa okudingekayo ngokuvumelana nezindaba zakamuva ezindaweni ezinjengokuphepha noma amasu okweba. Uthatha isinqumo sokugcina sokuthi ubani ozoqashwa njengonogada abahlomile, okuyingxenye ebalulekile yesimiso sokuzivikela. Uphilip doane wayengaphila ukuphila okude nokujabulisayo. Ukuphila kwakukuhle. Wayesesimweni esihlonipheke kakhulu, washada Nojean omuhle, futhi baba nendodakazi bobabili ababezinikele kakhulu kuyo: Upenny.
  
  
  Kodwa ukuphila kwakugcwele amaqhinga, Uji Shan jo wayekushilo izikhathi eziningi. Futhi ngolunye usuku lo mlingo onesihluku washintsha konke.
  
  
  Kwakuwusuku olushisayo lwasehlobo, futhi umkhaya Kadawn waya ogwini ukuze ubalekele ukushisa kwedolobha okucindezelayo. Lapho bebuya kusihlwa, bekhathele futhi beqabulekile, babeqhele ngamakhilomitha ambalwa kuphela ekhaya lapho kwenzeka. Umshayeli wemoto evela kolunye uhlangothi walahlekelwa ukulawula futhi washayisana nemoto Kadoane lapho eshayisana. Umkafiliphu wabulawa ngaso leso sikhathi. Ufiliphu ngokwakhe wayenemihuzuko embalwa kuphela. Kodwa Upenny Dan wadlula ngekhanda esibukweni sangaphambili. Wayekhubazeke kabi.
  
  
  Odokotela babopha intombazane ngamabhandeshi ngangokunokwenzeka, kodwa batshela Ufiliphu ukuthi kwakungekho okunye ababengakwenza. Wayezoba nezibazi ukuphila kwakhe konke; Futhi Uphilip doane walunywa umuzwa wecala wale ngozi, eyaba nemiphumela emibi kangaka ku-ego yengane. Upenny wakhula ebhekene nohlobo lobudlova ezinye izingane ezingabubonisa: ukuhlekisa ngobuso bakhe obuhlanekezelwe, obunezibazi. Ufiliphu wayebonakala ethukuthele kakhulu Kunopenny. Wayekhohlisa Upenny ngazo zonke izindlela ukuze alungise ukukhubazeka kwakhe, okwakusekuyinto ayemthanda kakhulu. Wamthatha wamyisa ohambweni olungavamile, wamthumela ezikoleni ezinhle kakhulu, waqasha othisha bepiyano nabaculayo, othisha bomdanso, wamyisa emakhonsathini, e-ballet, enkundleni yemidlalo yaseshashalazini, konke ngenxa kanah. Futhi, yebo, samyisa kubo bonke odokotela abahlinzayo abahlinzayo kuleli zwe.
  
  
  Kwakubonakala sengathi inyanga ngayinye kwakunodokotela ohlukile, futhi inyanga ngayinye kwakunesifo sokuqaqamba kwamalunga: izicubu zezibazi, ukukhubazeka okuphelele kakhulu. Kwakungekho okunye okwakungenziwa. Ekhula, eya esikoleni, futhi ethola iziqu zakhe, Upenny wafunda ukuphila nezibazi zakhe. Wayezivumelanise kahle, futhi wacabanga ukuthi ukuphila kwakhe sekuphelile. Kodwa uyise waphikelela, naphezu kokuphikisa kwakhe, ekufuneni lo dokotela ohlinzayo onemilingo owayengekho.
  
  
  Kodwa kwavela ukuthi ikhona. Futhi ngolunye usuku, engamenyezelwanga futhi engamenyezelwanga, wafika ehhovisi Likaphilip doane Emanhattan. Indoda yathi: "ngiyakuthatha, ufuna udokotela ohlinzayo wendodakazi yakho?"
  
  
  - yebo... kodwa ungubani wena...?
  
  
  "Ngingudokotela ohlinzayo", kusho le ndoda. 'Ngingamethula? Udkt. Ulothar Inouris.
  
  
  
  Isahluko 11
  
  
  
  
  Okuningi. U-Inuris wayebhekisela ekuhwebeni okulula: ukufinyelela endaweni Yokugcina Impahla Yasefederal Reserve ukuze athole ubuso obusha Bukapenny.
  
  
  Kwakubonakala kuwubuwula. Umuntu ohlanya kuphela owayeyokunikeza, futhi umuntu ohlanya kuphela owayeyokwamukela. Lokhu akusho ukuthi Ulothar inouris Nophilip doane babehlanya ngendlela efanayo. Uma Uphilip doane ayethukuthele, wayethukuthele ngenxa yothando ngendodakazi yakhe. Bonke abazali bafuna ukwenza okuthile ngenxa yezingane zabo; Ufiliphu wenza konke okusemandleni akhe. Futhi intengo yayiphakeme Kudon Philip. I-ego yacelwa ukuba ikhokhe inani eliphakeme kakhulu eyayingakwazi ukulikhokhela: ukubhujiswa komsebenzi wobuciko we-ego. I-crypt ayidala inezindonga zikakhonkolo eziqinisiwe. Ingamamitha angamashumi amabili nesikhombisa ngaphansi Kwenassau Street. Ngaphandle kunesango elinesimiso esiyinkimbinkimbi sokhiye ababili. Kodwa ukufinyelela egumbini eliyisiqongo ngokwaso kungena ngendlela emincane, ngokusebenzisa isilinda sensimbi esingamamitha amathathu namathani angamashumi ayisishiyagalolunye. Isilinda sijikeleza ngesakhiwo esingamathani ayikhulu namashumi amane. Lapho umnyango uvaliwe, isilinda sijika kakhulu kangangokuthi isakhiwo sigcwaliswa ngensimbi eqinile, bese sicwila isentimitha elilodwa, njengekhokho elikhulu ebhodleleni. Ayinamanzi, ayinamanzi, futhi ivaliwe isikhashana, ingasaphathwa eyokuthi yonke imishini ye-elekthronikhi, ithelevishini, neminye imishini yokubona, kanye nesimiso sokuphepha kwabantu esakhiwe eduze kwelinye lamayunithi amakhulu kunawo wonke ohlobo lwawo ezweni: abacibishelayo baqeqesha njalo. ngezikhali ezincane nezikhali ezizenzakalelayo.
  
  
  Uhlelo lwe-alamu lungavimba noma yikuphi ukuphuma okuzungeze izakhiwo. Futhi ngaphakathi kwegumbi kukhona amakamelo akhiyiwe, izivalo ezintathu. Ziqukethe amathani ayizinkulungwane eziyishumi nane egolide E-United States nakwamanye amazwe angaba ngamashumi ayisikhombisa. Ibha ngayinye inesisindo esingamakhilogremu ayishumi nambili. Akukhona okuthile ongakuthwala ephaketheni lakho, futhi ngeke ukwazi ukukwenza ungabonwa ngezimoto zamaloli.
  
  
  Ukuthola igolide kwakunemfihlakalo ngisho Nozhang ji jo ayeyoyithanda. Futhi i-emu nayo ingathanda ikhambi Likaphilip don. Kwakulula futhi kunzima ngesikhathi esifanayo.
  
  
  Emhlanganweni wokuqala, la madoda amabili abhekana nezimo zawo. Uphilip don, indoda eyayithambekele kakhulu enhlekeleleni yendodakazi yayo, akazange anqume ngokushesha ukushintshanisa imilingo yayo eyingqayizivele Naleyo Kadkt.lothar inuris. Inkinga ye-internet kwakuwukwethembana.
  
  
  "Kodwa, mngane wami othandekayo", kusho Udkt. Inuris: "Sobabili singathembana. Ngikholelwa ukuthi uzophetha lo msebenzi ngempumelelo, futhi kufanele ungiphathise ukuhlinzwa ngempumelelo kwendodakazi yakho. Awunakho ukukhetha.'
  
  
  "Yebo uqinisile", kusho Uphilip doane. "Akekho, ngiyaphinda, akekho ongenza lokho engingakwenza. Lapheleliswa izindlela eziphambili kakhulu. Izindlela zami, ngokusekelwe eminyakeni yocwaningo.... Futhi udokotela wakhe ohlinzayo okuwukuphela kwakhe emhlabeni ongelapha izibazi ezithinte indodakazi yakho, futhi angamniki ubuso obusha kuphela, kodwa futhi obuhle."
  
  
  "Futhi eyakhe", Kusho Uphilip don ngokunganaki, " eyakhe iyona kuphela emhlabeni enolwazi oluphelele lwezokuphepha oludingayo."
  
  
  'Kulungile lokho. Ngakho akekho kithi ofuna ukukhaphela ukwethenjwa omunye, akunjalo? Lokho la madoda amabili ayekucela kwakuwumsebenzi omkhulu. U-Inuris, owayezimisele ukubaleka cishe nengxenye yesithupha yegolide lomhlaba elalimbiwa kusukela kudala, wavuma ukunikeza Uphilip doane induku ethembekile isikhathi eside ngangokunokwenzeka. Nokho, ngenxa yokuphepha kwakhe, wenqaba ukubiza abanye abaholi beqembu ababehileleke kulokhu kuphanga okukhulu. Ngenxa yalokho, wavuma ukusungula I-Operation penny uma Uphilip ebonisa ukubambisana kwakhe ngokunikeza ukufinyelela egolideni. Lapho ukuhlela isikhathi eside sekufinyelele esigabeni esingenakuguqulwa, uyoqala ukuguqulwa Kukapenny. Kuzothatha izinyanga, mhlawumbe iminyaka, ukweba igolide. Umsebenzi uyoqhubeka ngesonto.
  
  
  Ngisho nangaphambi kokuba umhlangano wokuqala we-ih uphele, Uphilip doane No-Inuris basungula isimiso sokuxhumana. Ngakho Ufiliphu watshela udokotela ukuthi wayezobazisa lapho esekulungele ukuqala icebo lakhe.
  
  
  Kusukela ngalolo suku Kuqhubeke, Ufiliphu Don wayebonakala ehluke ngokuphelele endodakazini yakhe. Ngokokuqala ngqá eminyakeni eminingi, wayebonakala ejabule futhi ejabule. Upenny akabuzi imibuzo ngalokhu kuguquka kombala, ukusondeza okusheshayo. Ngangifuna ukukholelwa ukuthi ekugcineni wayesezobhekana nesimo. Kodwa le njabulo yayinenkinga. Upenny wathola ukuthi uyise wayegcwele ukungezwani okukhulu ngokuhamba kwesikhathi, futhi lapho ezwakalisa ukukhathazeka kwakhe, wathi kwakungenxa yenjabulo yephrojekthi entsha. Upenny wama lapho. Wayejabule ngokuthi wayengasamdonseli ezweni lonke, kuzo zonke izinhlobo zodokotela, nokuthi wayegxile emsebenzini wakhe. Wayengakaqapheli ngisho nokubukeka okuguqukile kwe-ego; izinwele ze-ego ngokwemvelo zase ziphenduke zaba mpunga eminyakeni edlule; kodwa ngokuhamba kwesikhathi, ngenxa ye-ego yephrojekthi entsha, wayeselahlekelwe isisindo futhi eguqa. Ubuso buka-Ego babunemibimbi futhi budala. Ekugcineni, ngobunye ubusuku, waphawula izinguquko ezingokomzimba zika-ego.
  
  
  Wafika ekhaya kusenesikhathi, esesimweni esihle, futhi wathela izibuko ezimbili ze-sherry yakhe enhle kakhulu, u-odin, azungeza. "I-toast, Upenny. Ake siphuze umlingo wokuphila."
  
  
  Upenny wabheka uyise ngokudideka okujabulisayo. Kwase kuyiminyaka eminingi kusukela i-ferret ibone u-ego ejabule kakhulu. "Kwenzekani, Baba?"
  
  
  Uphilip doane wahlala phansi esihlalweni sakhe ayesithanda kakhulu. "Uzohlinzwa udokotela ohlinzayo kusasa ebusuku. Futhi lapho uvuka, uyoba nobuso obusha. Ngeke kube khona umkhondo wezibazi zakho ezindala nezimpawu zokusebenza. Upenny wambheka ngokungakholwa.
  
  
  Wathi: "kuyiqiniso". Wabeka phansi ingilazi yakhe waphakamisa isandla sakhe njengokungathi wayefunga. - I ' m absolutely serious. Ngiye ngabona umsebenzi walo muntu futhi ngiyanitshela, i-emu ayikho elangeni."
  
  
  "Baba," kusho Upenny. "Angisenandaba ngempela."Uphilip don wanqekuzisa ikhanda . Wathi: "ngiyazi. "Yingakho ngiziqhenya kangaka ngawe."Kodwa, Ngicela, ake singaphikisani. Ngisho noma ungenandaba, ngicela ungenzele mina, indoda endala. Ukuze ubaba wakho alethe emu injabulo nenjabulo.
  
  
  Upenny akazange abe nenkinga yokwamukela isicelo. Waya kuyise futhi waqabula U-Ego esihlathini. Ufiliphu wabeka ingalo yakhe Ngasedawn sl.
  
  
  Wathi:" unkulunkulu akubusise". Izinyembezi zazigeleza ezihlathini zika-ego. Wathi:" Ungaphumi, Baba". "Injabulo kuphela."Wacabanga ngakho . "Ngitshele, ngizobukeka kanjani?"
  
  
  "Ukuze ngikutshele iqiniso, angazi," kusho Ufiliphu. "Ngashiya konke kudokotela. Uyakwazi lokho. Kodwa wangitshela okuningi kangangokuthi uyoba muhle kakhulu.
  
  
  "Kubonakala sengathi ungumuntu ovelele kakhulu ."
  
  
  "Yebo, kahle kakhulu," kusho Ufiliphu.
  
  
  "Ngitshele ngonen?"
  
  
  "Akukho okuningi ongakusho ngalokhu. Kodwa indoda enhle. Izwi lakhe lalibuthakathaka futhi licabangisisa.
  
  
  "Unjani?"Ubani lowo?"Uvelaphi?
  
  
  "Akunandaba."Wayebonakala ethukuthele ngemibuzo yakhe. "Ungcono kunabo bonke emkhakheni wakhe, futhi yilokho kuphela okuphawulekayo, akunjalo?"Baba", Kusho Upenny, " ingabe kukhona ofuna ukungitshela khona?"
  
  
  Ufiliphu wathi: "cha, cha, ngokumamatheka okufakelwayo. - Lokho akulona iqiniso nhlobo. Kodwa akukho okuningi ongakusho ngonen yedwa. Ngiqonde ukuthi, uyini umehluko? Umphumela obalulekile."
  
  
  "Konke lokhu kuyinqaba kakhulu, Baba", kusho Upenny.
  
  
  "Nokho, lokhu akwenzekanga okwamanje,
  
  
  Ingabe kunjalo? Futhi izwi lakhe elincane elinovalo nakho konke, manje njengoba liseduze kakhulu. Futhi lokhu kuqhuma kwemibuzo akwenzi i-ego ibe ngcono, futhi.
  
  
  "Angiboni lutho olubi kulokho. Lokhu kungenxa ye-estestvenno. Ekugcineni, lokhu kubalulekile. Ngiqonde ukuthi, ngeke ungishiye kudokotela othile osolisayo.
  
  
  Ufiliphu Don wagxuma sengathi i-ego yakhe yayikhishwe.
  
  
  'Baba.'
  
  
  Waqala ukukhala. Indodakazi ka-Ego yaguqa eceleni kwakhe. "Ngicabanga ukuthi kungcono ungitshele konke", esho. Ufiliphu waphakamisela izandla zakhe ebusweni bakhe. "Angikwazi", esho phakathi kokukhala. Angikwazi ukwenza lokhu.'
  
  
  "Kumelwe", kusho Upenny.
  
  
  Futhi lapho ukukhala kunqamuka, Udon Philippe, owayesamboza ubuso bakhe ngezandla zakhe, watshela indodakazi yakhe lokho ayekwenzile. Wachaza indlela yena Nodkt. Inuris ongaqondakali abakwazi ngayo ukubeka abantu abasha abathembekile kudokotela kuzo zonke izikhundla eziyinhloko zokuphepha ezizungeze amagumbi okugcina impahla eminyakeni edlule. Ngezinye izikhathi Uphilip don wayephumelela, njengalapho I-I try Guard ihamba futhi kwakudingeka iqasha entsha. Uphilip don wahlela ukuba lapho kufika umuntu omusha, kukhethwe Futhi kuqokwe Udkt.Inuris tota. Kodwa akubona bonke. Amadoda ashiya izikhungo zezokwelapha. Ngolwazi Olwalutholwe Futhi lunikezwe Ufiliphu, U-Inuris wahlela lokho akubiza ngokuthi " ukunyamalala kwemilingo."Unogada wayesanyamalala, kodwa akekho owayazi ngakho. Ngoba ngokushesha, ukuze athathe indawo ye-ego futhi enze umsebenzi we-ego, kwakunomhlaba omuhle owadalwa Udkt.Inuris.
  
  
  Ngemva kwesikhashana, lonke uhlelo lwe-vault lwalulawulwa iqembu lonke elaligxile entweni eyodwa: ukweba igolide.
  
  
  Isixazululo sikadon Philip sasilula njengoba sasinzima. Into enzima kakhulu kwakuwukuthatha indawo yamadoda, kodwa Udkt. Inuris wakwenza. Futhi ubulula babuwukuthi Uphilip doane wayazi kusukela ekuqaleni ukuthi kwakungekho phuzu ekusebenziseni amandla anonya ukuze angene egumbini elingenakunqotshwa ayelidalile. Kwakungekho buthakathaka ensimbi. Wayazi ukuthi indawo ebuthakathaka yayisezinqoleni.
  
  
  Manje ukusebenza sekube lula kakhulu. Iningi legolide lalingelase-United States. Ezinye zezinqolobane zezinhlamvu zemali zaziphethwe amanye amazwe, futhi lapho isikweletu sidinga ukukhokhwa, "abaqoqi begolide" bezicathulo zabo ezikhethekile bathuthela igolide egumbini elifunwayo besebenzisa ama-hydraulic lifts nama-belt conveyors.
  
  
  Nsuku zonke, ngokusho kwesimiso esabekwa Udon Philip, unogada ngamunye wayehambisa ibha yegolide futhi esikhundleni se-ego afake eyamanga, kungekho muntu owazi lutho ngaphandle konogada ngokwakhe, futhi wayengeke akhulume ngakho. Indlela izimvemvane ezidla ngayo endlini. Kancane, kodwa ngempumelelo. Eminyakeni embalwa, izinkulungwane zemigoqo yegolide zanyamalala. Ngokuvamile, lapho izimo zibhekwa njengeziphephile ngokuphelele, iloli lalithatha futhi lilethe imithwalo emikhulu. Ngemva kwesikhathi esithile, inani lemigoqo yegolide eyayisele endaweni yokugcina impahla laba lincane kunenani lemigoqo yegolide engamanga. Kwabiwa izigidigidi. Ngalesi sikhathi, intengo yegolide emakethe yomhlaba yayilokhu izinzile: amarandi angu-35 nge-ounce ngalinye. Khona-ke, ngokungazelelwe, inhlanganisela yamandla yaqala ukukhipha amandla edola. Kwanyatheliswa amadola amaningi kakhulu. Kwakunemali eningi kakhulu ephepheni. Ukuzethemba ngedola kwaqala ukuba buthaka. Ihhotela legolide labantu.
  
  
  Ngokusemthethweni, igolide lalibaluleke kakhulu. Ngokusemthethweni, idola lalingelincane futhi kwakunendiza enkulu eya egolideni, kude nedola. Lapho izazi ezinkulu zezimali zomhlaba zinquma ukudala imakethe yegolide yamahhala, intengo yakhuphuka yaba ngaphezu kwamarandi ayikhulu nge-ounce.
  
  
  Konke kwakulungele ukulimala ngokwezimali. Udkt. Inuris nabangane bakhe babelawula cishe ingxenye yesithupha yawo wonke igolide emhlabeni. Babene - alenka yangempela emakethe futhi bakwazi ukuhlangabezana namanani aphezulu nezidingo eziphakeme.
  
  
  Yena Nophilip don bachazela Upenny konke, futhi lapho ephikelela ngokuthi aye emagunyeni, wenqaba.
  
  
  'Okwamanje. Lokho kungaba inhlekelele kulesi sigaba. Okuthile kuyovuza, futhi umnotho Wase-United States uyongena enkingeni. Umphumela wawuyoba inhlekelele kangangokuthi akekho noyedwa owayeyosala engathintwa. Imboni iyowa, ukuntuleka kwemisebenzi kuyokhuphuka kakhulu, futhi imakethe yamasheya iyowa. Kodwa uma nje singakhulumi ngakho, kusekhona ithuba LOKUTHI I-US izophinde ithole igolide layo. Ngithi manje, ubhubhisa into eyodwa kuphela enhle kule ndaba yonke: ukuphila okusha kuwe. Uma sihlala sithule kuze kube yilapho sihlinzwa, konke kuyoba kuhle. Uhulumeni uzolalela ngesikhathi esifanele, kodwa asikho isizathu sokuphula idamu kuze kube yilapho sithola inzuzo yethu. Kumelwe sibambisane manje, kungenjalo konke engizokubona emsebenzini wami kuyintombazane embi nobaba olahlwa yicala lokuba isela."Upenny waqaphela ngokushesha. Uyise wayeqinisile. Okuwukuphela kwethuba lakhe kwakuwukuba ahlinzwe, ngaleyo ndlela akhansele isivumelwano Phakathi Kukaphilip doane Nodkt.Inuris. Futhi ngemva kwalokho, usengenza noma yini edingekayo ukuze alungise isimo.
  
  
  Uyise wayebonakala efunda imicabango yakhe. Wathi:" uma lokhu kuhlinzwa sekwenziwe, Udkt. Inuris uyongikhokhela isikweletu sakhe, futhi isivumelwano sami naye siyophela. Khona-Ke, Penny, ungenza lokho okudingeka ukwenze.
  
  
  Ngakho waqabula uyise ngobusuku obulandelayo. Imoto yayilinde phambi kwe-ih house. Indoda Ende Engumshayina yathatha indawo yayo ngemuva kwesondo ngaphambi kokuba ingene ngemuva. Indoda eyayimlandela yayihlezi emthunzini. Izwi le-ego lavela ebusweni be-ego obufihliwe. Wathi: "udokotela wakhe Ungu-Inuris". "Udokotela wakho ohlinzayo, Nksz Dan."
  
  
  Ngaphambi kokuba babe kude nendlu yakhe, wamnika lesi sidakamizwa. Futhi Upenny Dan waquleka lapho befika lapho beya khona.
  
  
  
  Isahluko 12
  
  
  
  
  Ngabona ukuthi ngangibheka ubuso Obumnandi Bukapenny Dan lapho engitshela le ndaba. Lapho eyeka isikhashana, wayelwisana nemibuzo eminingi nokukhathazeka okwakuphakanyiswe indaba yakhe ngosuku olunelanga elikhanyayo. Kwakusekhona izithombe eziningi ezingaqediwe ayenethemba lokuthi wayezoziqedela. "Ngakho lo dokotela omuhle wakwenza wabukeka Njengonicole Cara", ngathi, ngiphenduphendukisa isiphuzo sami sokugcina ezandleni zami.
  
  
  "Yebo, wahlatshwa umxhwele isithombe senkanyezi yamabhayisikobho ayeyikhonza."Umzimba wakhe wawuthuthumela ngokuhleka okucindezelwe. "Yebo, ngangibonga. Ngangingakholelwa emehlweni ami lapho ngiqala ukuzibona esibukweni. Ubuso obusha, ubuso obuhle. Khona-ke ngaqaphela ukuthi ngangingakaze ngazi ngaphambili ukuthi ubuhle, ubuhle obungokwenyama, buyisipho esihle ngempela. Kodwa isipho, "waqhubeka, izwi lakhe licindezelwe izinkumbulo ezingathandeki", sidinga intengo ephakeme.
  
  
  U-Inuris wachaza Ukuthi Upenny wayesephelelwe ukwazi amahora angaphezu kuka-72. Esathintwa ubuhle obuhle bobuso bakhe obusha, ukuphelela okwamenza wabheka esibukweni, akazange ambone udokotela esondela kuye. Wathi:" indoda ingachitha ukuphila kwayo konke ifuna owesifazane onjalo, imi eduze kwayo obala. "Angikaze ngimazi Unicole ."Kodwa ngizovuma ukuthi ngingamazi kakhulu. Futhi ukukubona uthanda lokhu kungenza ngilahlekelwe ingqondo yami.
  
  
  Ngokungazelelwe, waphuma futhi wamvala. Isandla esisongwe nge-ee. Isandla sika-Ego esikhululekile sadonsa ingubo yokulala encane futhi sacindezela isifuba sakhe. Wacindezela izindebe zakhe kuye futhi wafaka ulimi lwakhe phakathi kwamazinyo akhe.
  
  
  Ethukile, Upenny wakhululwa. "Ungangithinti!"
  
  
  "Ngicabanga ukuthi kungcono ufunde ukwamukela ukunakwa kwami", kumamatheka udokotela.
  
  
  Upenny wacela u-ego ukuba ahambe. Khona-ke udokotela wamtshela ukuthi ukuphi ejimini: eningizimu Yefrance,endlini. Futhi, njengoba echaza, hey, ungamvumeli ahambe kuze kube yilapho yena noyise beqedela isivumelwano. Upenny wayengenayo enye indlela ngaphandle kokuhlala eyisiboshwa. Wenza sengathi akazi ngesivumelwano Phakathi kukaphilip doane Nodkt.Inuris, okwathi kamuva kwaba ngcono kuye. Wanquma ukuthi isu elihle kakhulu le-nah kwakuyoba ukuziphatha nokungazi okuzithobayo. Sawubona, sasingavunyelwe ukuphuma kule ndlu ngaphansi kwanoma yiziphi ezinye izimo.
  
  
  Udkt. Inuris, ngokusobala eqaphela ukuthi indlela yakhe yokuqala enzima yokumthatha yayiwukubala okungalungile, akazange enze noma yimuphi umzamo womzimba izinsuku eziningana. Nokho, wamfaka "empini esheshayo" yomusa wakhe ophambene. Futhi" abasebenzi", Uguido Notiong, baba abangaqaphile kangako.
  
  
  U-Inuris watshela u-hey ngaye. Futhi ezungeze izingcezu zolwazi ayezihlanganise ngokubuka nokulalela, wakwazi ukucabanga ngendoda ephendukezelwe, ekhubazekile imthumbile.
  
  
  Okokuqala, U-Inuris wayemlutha we-heroin. Ukuzazisa nothando lokusebenzisa isirinji ngendlela engafihliwe kwakusobala. Wayengowozalo lwasejalimane futhi engumfundi wezokwelapha phakathi nempi. Phakathi nalesi sikhathi, wakwazi ukuprakthiza nokuthuthukisa izindlela zokuhlinza iziboshwa zasemakamu okuhlushwa ayeboshwe kuwo. Bangaki abantu ababekhubazekile, babulawa ukuze baphelelise izindlela ayeziqhayisa ngazo manje? Wabe esebalekela Eswitzerland, lapho avula khona umtholampilo omncane. Wayecebe ngenxa yokuphishekela ngokweqile intsha entsha ngabesifazane asebekhulile. Ukuceba okwandayo kwavusa ukuzazisa, ukuhaha, futhi wagxila ngokuphelele ekuqedeni ukoma kwakhe ingcebo.
  
  
  Kuzo zonke izincwadi zakhe, akazange akhulume ngendlela ayazi Ngayo Ngophilip doane. Futhi akazange akhulume Nopenny ngobuhlobo bebhizinisi be-ih.
  
  
  Kwadlula izinsuku ezimbalwa izindaba Zika-Inuris, Kuyilapho Upenny ezishisa ilanga engadini yendlu. Khona-ke, ngobunye ubusuku, lapho ezwa Ukuthi U-Inuris No-Egos babethule ngokwanele ukuba balale ngenxa yokubambisana kwabo okusobala, wakwazi ukubaleka futhi wafika Enice. Wayesanda kufika ekhasino lapho Uguido emfica. Lapho ebuyiselwa kule ndlu, U-Inuris wathukuthela kakhulu futhi wamxwayisa ngezinsongo ezingcolile ukuba angaphindi ngalobo busuku.
  
  
  Ngemva kwesonto, U-ay waphinde wakwazi ukuphuma. Futhi Uguido waphinde wamthola. Kodwa kulokhu kwakunendoda okuthiwa Unicholas Anderson...
  
  
  Wamshayela ikhwelo. "Lena indaba ethakazelisa kakhulu kimi. Kodwa kukhona enye into. Igama langempela likanicholas Anderson Ngunick Carter. Ungummeli kahulumeni wase-United States.
  
  
  Amehlo kapenny avuleka futhi umlomo wakhe wakha I-O encane, ethule.
  
  
  "Manje njengoba usukwenza kucace kangaka", ngathi, " ngangicabanga ukuthi ngizokwenza okufanayo."
  
  
  "Kuzodingeka ngijwayele", kusho Upenny. "Kodwa angikuboni kwenza umehluko."
  
  
  "Nami," ngathi. "Sobabili sisafuna ukubamba U-Inuris kuze kubeeverade ngaphambi kokuba asibulale. Futhi ngokushesha nje lapho simthatha, ngifuna ukwazi okwengeziwe ngaleli golide nokuthi bangobani abalingani Baka-Inuris. Uyaqonda, akunjalo, ukuthi ngaphambi kukayihlo, ubhekene nohlobo oluthile lwesijeziso?
  
  
  Upenny wehlisa amehlo akhe. "Yebo," esho. 'Ngiyamazi. Kodwa ngicabanga ukuthi naye uyazi. Futhi i-emu ngeke ikhathazeke. Okuwukuphela kwento ayekhathazeke ngayo kwakuwukungitshela. Futhi manje ngizonakekelwa buthule.
  
  
  "Thatha umthungi uma lokho kungelona iqiniso, Penny doane", ngishilo. "Ungowesifazane omuhle kakhulu."
  
  
  Lapho,kuvulandi onamanxiwa, wabomvu. Wathi: "angikajwayeli ukuncoma okunjalo.
  
  
  "Ngicabanga ukuthi kungcono ukujwayela lokho", ngathi, ngivuka ezitebhisini.
  
  
  "Konke kuyamangaza", esho. "Angazi ukuthi ngizoke ngijwayele yini."
  
  
  Waya kuye wamthatha. "Ngizokusiza uzame," ngishilo. "Kumane nje kuwukujikeleza, ukuzijwayeza."Wamthatha ubuso ezandleni zakhe wamletha emlonyeni wakhe. Wayengilindele. Izingalo zakhe zangigoqa, futhi umzimba wakhe, umdlalo wamachashazi aqinile nemigqa ebushelelezi, wahlangana nowami. Izandla zakhe zaphakama zangena ezinweleni zami.
  
  
  Ekugcineni wathi: "Ah, Nick.
  
  
  Wayephefumula kakhulu, izingqimba zamabele akhe ezazishiswe amabala zazigqwala entanyeni ende ye-V yehembe lakhe. Wabona amehlo entombazane ekhanya ngomlilo oluhlaza. Izingalo zakhe zazigoqwe entanyeni yami, futhi izindebe zakhe zazihlanza ezami, ezifudumele nezimanzi, ngentshiseko eyayingaphezu nje kokubonga. Amathanga akhe ayecindezela amathanga ami ngesigqi sesifiso esingalawuleki. Futhi izandla zakhe, izinceku zesifiso sakhe, zehlela phansi ukuze zingithinte emathangeni. Wakhumula ihembe lakhe, wathatha amabele ezandleni zakhe, wamanga amabele akhe aqinile. Wavumela ihembe ukuba lishelele emahlombe akhe ngokungenasineke. "Shesha, Nick", waphefumula. 'Ngokushesha.'
  
  
  Wama lapho ekhumula amajean akhe ahlanzekile namabhulukwe. Iminwe yakhe neyami yaphuthuma ukuyongikhumula izingubo zami ngaphambi kokuba sicwile ndawonye otshanini obumanzi, lapho izingalo nemilenze yakhe kwangisonga khona ngenyama enjengovelvet. Umlomo wakhe wawukhala ngenjabulo endlebeni yami, njengezwi lesiphepho nxazonke, usiphakamisa futhi usibuyisela echibini lenjabulo engacabangeki. Ngokuphindaphindiwe, kwaze kwaba yilapho sesiphelile ngokuqhuma okukhulu futhi sishiya ukuthula, ukufudumala nokusondelana kwelanga losuku olusha.
  
  
  Lapho, elele otshanini, ustahl wakhe wayemtshela lokho ayekucabanga. Udkt. Inuris wanquma ukumthatha ahambe naye lapho ebaleka. Ukube i-emu yayiphumelele, konke kwakuyoba kuhle, okungenani kuye. I-emu yayibe isikwazi ukubamba Upenny kuze kube yilapho ukweba kwe-ferret igolide sekuqediwe. Kodwa yahluleka. Kwadingeka ukuba bajikijele Izinhlamvu zemali emotweni ukuze bangiphazamise futhi babaleke. Uma nje esaphila, wayesengozini. Kodwa wayengeke akwazi ukuzibeka engozini yokubuyela e-villa. Kwakuyingozi kakhulu. Ngokushesha noma kamuva, othile uyothola Uguido Notiong befile egumbini elingaphansi. Futhi ngokushesha ngemva kwalokho, othile waqala ukubuza imibuzo eminingi ngomuntu owayeqasha indlu.
  
  
  Cha, Dokotela. U-Inuris akasoze abuya. Wayesalokhu ebaleka. Ukulwa kwakungewona umdlalo we-ego. Uyolinda futhi alungiselele impindiselo kubabulali bakhe, abayohamba kuyo. Ngenkathi yegolide, wayenguchwepheshe, umdali wamademoni, esikhundleni sabaqaphi "abalahleka ngomlingo". Wayazi ukuthi lokho kwakusho ukuthini. Kwakukhona njalo umuntu owayenemibandela emihle ngalokhu, njengokuthi" ukuqedwa "noma"ukuqedwa kwemisebenzi ngaphandle kwemibandela."Laba balindi bashintshwa. U-Alexander waba umnikelo Ka-inuris ekwebiweni kwegolide.
  
  
  Omunye umuntu unikeza abantu, amandla, nobuchopho obudingekayo ukuze kusetshenziswe lesi silinganiso nobunzima. Ngangingazi ukuthi ubani ngempela, kodwa ngathola ukuba Khona Kukaguido Notiong eduze kukadokotela kufundisa kakhulu. Babengabonakali njengabangane bakudala bakadokotela noma abangane bakudala bomunye umuntu. Kwakunjengokungathi Uguido Nochang babelwe udokotela njengenzuzo ngamalungu ale nhlangano.
  
  
  Ngakho lapho udokotela eshiywa engenabaqaphi futhi elahlekelwa intombazane u-emu okwakufanele ayigcine ingabonakali, kwakufanele aphethe ngokuthi wayeya emgodini wokukhosela wabangane bakhe ngokushesha ngangokunokwenzeka. Uma ayeshesha ngokwanele, wayengabuyela kubangane bakhe, abatshele ukuthi kwenzekeni, futhi athembele esinqumweni sokuthi bayothethelela i-ego noma okungenani bangayijezisi kuze kube yilapho okuthile okubalulekile kuhamba kabi.
  
  
  Phakathi naleso sikhathi, abalingani be-ego babengenza konke okusemandleni abo ukuze baqiniseke ukuthi akukho okungahambi kahle ngokulandela intombazane futhi mhlawumbe "Unicholas Anderson."Bayoqiniseka ukuthi umlomo ka-ih uvaliweeverade.
  
  
  Uma ukuqagela kwami bekuyiqiniso, Udkt. Lothar Inuris ubuyela Enew York.
  
  
  "Lokho kuzwakala kukuhle kimi", kusho Upenny.
  
  
  Wayengafuni ukumtshela ngomunye wesibili, isizathu esihle sokuthi Kungani udkt. Inuris cishe ayesenew York. Okwamanje. "Kulungile," ngishilo. 'Masihambe. Ingabe udinga okunye endlini?
  
  
  Upenny wanikina ikhanda. "Engikudingayo nje ipasipoti yami, futhi isephaketheni lami. Ake sihambe. Isandla sakhe sangena kimi njengoba sasikhuphuka ngendlela eya esangweni emnyango wendlu Kanarcissa. Ilanga lalikhanya ngokukhazimulayo, futhi kwakumnandi ukuhlukana namanxiwa amnyama ale ndlu nezakhamuzi zayo ezifile.
  
  
  "Sizohamba nge-stop siye Enice", ngishilo. - Kusadingeka sidlule mimmo ehhotela lami. Kungumuzwa nje wokuthi ngizodinga abangane bami nomaphi lapho siya khona. Amagama ka-Ih Nguhugo, Uwilhelmina, Nopierre.
  
  
  Ngokushesha saphinde saphuma ehhotela. Sathatha itekisi saya Esikhumulweni Sezindiza Sasenice, empumalanga yedolobha, futhi lapho sime phambi kwesakhiwo sesikhumulo sezindiza, Upenny wangidonsa.
  
  
  "Bheka," esho.
  
  
  Eyayimi ngaphandle-noma kunalokho, ishiywe — kwakuyimercedes emhlophe.
  
  
  "Sisendleleni efanele", ngishilo. "Cishe wathatha indiza Ye-Air France eya Eparis ngo-7: 30 ekuseni."
  
  
  Sathatha indiza ephakathi kwenice ngo-9: 30, sinokuxhumana Eparis Nasenew York.
  
  
  Sasingasenaso isikhathi esiningi ngaphambi kokuba sihambe. Wasilethela ikhofi sobabili, amanye ama-croissant, nekhophi ye-International herald Tribune. Isihloko esikhulu esisekhasini lokuqala sangidonsela amehlo ngokushesha. Intengo yegolide iye yafinyelela umvuthwandaba. Isidingo sayo sasisezingeni eliphakeme kakhulu ezimakethe zamazwe ngamazwe, futhi ukukhathazeka ngekusasa ledola kwaqina.
  
  
  Wayedinga kakhulu ukuthola ukwaziswa ngokuthi ubani owayebangele lonke lolu hlelo lokweba igolide, uma kwakusekhona ithuba lokugwema yonke inhlekelele. Uma iningi legolide LASE-UNITED STATES lalivuza, inkinga yegolide yamazwe ngamazwe yayiyophenduka ukwethuka kwamazwe ngamazwe. Amadola ephepha ayengeke abe nalusizo. Isinkwa singabiza isigidi. Wayekhumbula efunda okuthile Ngegermania ngaleso Sikhathi Eyayiyimpi Yezwe yokuqala. Eminyakeni embalwa, inani lemikhiqizo liye lehla lisuka kumamaki amane laya kumamaki ayizigidi eziyizinkulungwane ezine. Konke kwakulungiselelwe ukuba umlando uziphinde, kodwa kulokhu e-United States.
  
  
  Uhambo Oluya Eparis lwalulayishwe ngaphandle kwezinkinga. Indiza yaphenduka phezu Kwebay Of Angels ukuze ikhuphuke, bese isuka.
  
  
  "Ngifuna ukubuyela lapha ngokushesha", kusho Upenny.
  
  
  "Lapho konke lokhu sekuphelile," kusho uyise.
  
  
  "Nini" noma "uma"?"
  
  
  Eparis, sasishintsha izindiza, Futhi Iboeing 747 enkulu yasuka ngesikhathi Iya E-Orlov . Uma ukuqagela kwami kwakulungile, Ulothar Inuris wayengekho ngaphezu kwamahora amabili ngaphambi kwethu. Sasingeke sihlangane ne-ego, kodwa okungenani kwakubonakala sengathi sihamba ngendlela efanele. Ngaphesheya Kolwandlekazi I-Atlantic, Upenny wayelele ehlombe lami. Angizange ngimsole. Unah waba nobusuku obunzima. Nami ngangikhathele, kodwa ngangingalali. Ngangingakuthandi ukuvalelwa kule ndiza. Unesithakazelo sokuba semhlabeni nokujaha U-Inuris nabangane bakhe abanobugovu. Kodwa ekugcineni, othile owayesemsebenzini weza nge-intercom wasitshela ukuba sibophe amabhande ethu okuphepha. Isimemezelo savusa Upenny. Wayekhala, elula, abese engigwaza futhi avale amehlo akhe.
  
  
  "Sonya," ngathi. Wavula iso elilodwa eliluhlaza futhi wangibheka ngaphansi kwezinwele zakhe ezijiyile zegolide. 'Isikhathi sokuvuka. Kumelwe siye emsebenzini.
  
  
  Waphakamisa ikhanda lakhe futhi waphonsa izinwele zakhe emuva. "Ngokushesha kuba ngcono", esho. 'Wenzani?'
  
  
  Ngathi: "sizovakashela uyihlo". - Lena into yokuqala ajenda. Ungumholi ongcono kunabo bonke esinabo No-Inuris. Khumbula, wayenesimiso sokuxhumana No-Inuris, futhi ngifuna ukwazi ukuthi kuyini.
  
  
  Itekisi lama phambi kwesinye sezakhiwo zokuhlala ezineminyaka engamashumi amahlanu ubudala Eriverside Drive.
  
  
  Lapho umshayeli ekhokhelwa, washeshe wabheka nxazonke. Akukho lutho emgwaqweni olwalubonakala lungavamile kimi. Uma noma ubani ebuka ifulethi, lalifihlwe kahle.
  
  
  Wathatha ipotimende lakhe njengoba itekisi liphinde lihamba.
  
  
  'Yisiphi isikhathi manje? Upenny wabuza.
  
  
  Wabheka iwashi lakhe. ' 5: 20.'
  
  
  Uzoba sekhaya noma nini."
  
  
  Sathatha ikheshi elihamba kancane saya esitezi sesishiyagalombili. Wakhipha isikhwama Sikawilhelmina poe wasifaka ephaketheni lejezi, egcina umunwe wakhe usesimweni sokudubula. I-caliper kapenny yaqina lapho ebona I-luger. "Ake nje sikubize ngokuthi isinyathelo esivamile sokuqapha", ngishilo. "Ngizoba ngowokuqala ukuphuma kulo lonke ikheshi."
  
  
  Upenny wanqekuzisa ikhanda. Lapho ikheshi limisa, wahlala phansi ngemva kwepotimende lakhe futhi wavula umnyango ngokucophelela. Uma othile elinde egcekeni, kwakuyodingeka adubule umgomo omncane, ophansi ukuze adlule esikhaleni sosuku. Khona-ke i-emu kungcono ibe yinhle futhi isheshe ngempela.
  
  
  Wavula umnyango futhi wabheka ngakolunye uhlangothi. "Kulungile," ngishilo.
  
  
  Upenny wayenezihluthulelo ezilungele. "ay kude nomnyango lapho uwuvula", kusho uyise. "Futhi ngivumele ngingene kuqala."
  
  
  Lapho umnyango uvuleka, waqaphela ukuthi ifulethi lalingenabantu. Yayigcwele umoya omdala, futhi ama-mote othulini ayelenga cishe enganyakazi ekukhanyeni okwakungena emafasiteleni ngama-wisp athambekele. Upenny wavala umnyango ngemva kwethu. 'Baba?'Cha!'wamemeza.
  
  
  Angicabangi ukuthi usekhaya", ngasho, ngibeka isibhamu kude.
  
  
  "Khona-ke ngeke kube isikhathi eside", esho. Wavula amafasitela wangithululela ingilazi Kaphilip doane sherry. Wathi: "yilokho kuphela esinakho".
  
  
  "Kulungile," ngishilo.
  
  
  - Yisiphi isikhathi?"
  
  
  "Isigamu sesihlanu."
  
  
  Wathi:" zithokozise." "Ngizogeza futhi ngishintshe. Uma efika lapho sengihambile, kuyodingeka uzethule.
  
  
  Wasukuma, wakhulula uthayi wakhe, waqala ukukhumula ihembe lakhe.
  
  
  "Ngincamela ukuba uvumelane neziphakamiso, futhi ngingamgeza ngedwa", ngishilo.
  
  
  U-Ee wathatha isandla sakhe. Wangibuka ngendlela enobuqili futhi wangiholela phansi ehholo.
  
  
  "Uthanda ukuphila ngendlela eyingozi,akunjalo?"
  
  
  "Ungakusho lokho," ngishilo.
  
  
  Wayehleka. "Angazi ukuthi kuzokwenzekani lapho efika ekhaya futhi sisekhona eshaweni."
  
  
  - Singasho sawubona, " I wasikisela.
  
  
  Indlu yangasese enkulu yayineshawa. Sakhumula izingubo zethu saya ngaphansi kwe-nah. Waphinde wahlabeka umxhwele ngokugoba komzimba wakhe.
  
  
  "Uyifuna kanjani?"Kuyini? "wabuza, izandla zakhe zisemathangeni.
  
  
  Ngathi: "kushisa futhi kunamandla".
  
  
  Indiza ebukhali yaphuma izungeze ikhanda leshawa. Insipho yamthatha, Futhi Upenny wayehleli ngaphansi kwempophoma, isifuba sakhe sicindezelwe kancane emayini. Wavumela insipho ukuba yehle kancane emhlane wakhe. Izingalo zakhe zafinyelela ngaphandle futhi zangidonsela kuye. Wabeka izandla zakhe emahlombe ami futhi wahlala nemilenze yakhe ihlukaniswe kancane njengoba edonsa umzila we-foam phakathi kwamabele akhe, futhi ngisho nangaphansi, phezu kwesisu sakhe esiyisicaba futhi emuva naphambili phakathi kwethanga lakhe.
  
  
  "Ngifuna ukuba isiponji sakho sokugeza", esho, ecindezela umzimba wakhe ngokumelene nowami, inyama ebushelelezi, ene-foamy iyangizungeza. Eyakhe yahlikihla unah. Wamomotheka ngobugovu kimi, amehlo akhe ebanzi.
  
  
  Wathi: "ngigeze". "Ngigeze yonke indawo."
  
  
  Izandla zakhe zavalwa entanyeni yami. Waphuma futhi waphakamisa imilenze yakhe kwaze kwaba yilapho isemathangeni ami, wabe eseyicindezela emuva ngokumelene nokububula kwendlu yangasese wangena enah. U - "ah" omncane, omude waphunyuka ezindebeni zakhe. Futhi-ke, endaweni yethu yasendle, egelezayo, sakha amagagasi anolaka, bese kuba isiyaluyalu sokumunca okungenakuphikiswa, lapho sashaywa khona futhi sanyamalala esivunguvungwini senjabulo emsulwa.
  
  
  Nomaphi lapho sasikhona, sasibuyela emsindweni wamanzi agelezayo emizimbeni yethu ehlanganisiwe.
  
  
  "Ngangiqiniseka ukuthi ulapha", kusho Upenny lapho sibuyela egumbini lokuphumula.
  
  
  Waqeda isiphuzo sakhe futhi wavula ugwayi. Ungamtsheli okwamanje, hey, lokho engikucabangayo.
  
  
  Upenny washintsha kalula esihlalweni sakhe. "Mhlawumbe usebenza sekwephuzile", esho ekugcineni. Phela, wayengeke azi ukuthi ngizobuya ekhaya namuhla.
  
  
  Akazange asho lutho. Cishe wayesevele esola into efanayo neyakhe, kodwa wayengakakukholwa lokho. Upenny Dan wayengeyena umuntu ohlanya.
  
  
  Wathi:" ngizobiza ihhovisi le-ego". Kwakunocingo ehholo. Ngezwa ebiza inombolo eyodwa, bese kuba enye. "Central", esho. "Ngithola impendulo ezenzakalelayo yokuthi inombolo engizama ukuyifinyelela ivuliwe. Ngicabanga ukuthi kumelwe ukuba kuyiphutha. Ngamuzwa ebiza inombolo, futhi kwaba nesikhathi sokuthula ngaphambi kokuba aphinde akhulume. - Ingabe nakanjani?"Angizange ngiyizwe impendulo, kodwa ngangazi ukuthi iyiqiniso.
  
  
  Wabuyela ekamelweni lokuphumula wangibuka. Wathi:" kukhona okungahambi kahle.
  
  
  Wakhipha ingilazi yakhe. 'Ngiyazi ukuthi kwenzekani.'
  
  
  - Ubulokhu wazi, akunjalo?"esho.
  
  
  Wanqekuzisa ikhanda kuye. - Ngicabanga ukuthi uyihlo ubanjwe eyisiboshwa."Udkt. Inuris wakugcina lapha ukuze aqiniseke ukuthi uyihlo akenzi lutho ukuze avimbele lokho kwebiwa kwegolide ngomzuzu wokugcina. Lapho elahlekelwa nguwe, yena nabangane bakhe baphendukela kubaba wakho ukuze baqiniseke ukuthi awukwenzi lutho olwalungonakalisa izinhlelo zami.
  
  
  "Kodwa ngokwazi kwakhe", kusho Upenny, " ngangingazi lutho ngalokho okwakwenzeka phakathi kwakhe nobaba."
  
  
  "Lapho kunamarandi ayizigidi eziyizinkulungwane eziyishumi nanhlanu asengozini, awazithathi amathuba", ngishilo. Futhi ngaphandle kwalokho, manje sekungama-dollar ayizigidi eziyizinkulungwane ezingu-45. Amarandi ayizigidi eziyizinkulungwane eziyishumi nanhlanu intengo esemthethweni, ebalwa ngamarandi angamashumi amathathu nesishiyagalombili nge-ounce ngalinye, uhulumeni ayikhokhela igolide. Emakethe yamahhala, intengo icishe iphindwe kathathu."
  
  
  Upenny washaya ikhwelo. 'Senzani manje?'
  
  
  — Ingabe kukhona umqondo kanjani uyihlo njalo uxhumane nodokotela?"Ingabe u-inuris?
  
  
  Wanikina ikhanda. Wathi:"cha, akazange angitshele."
  
  
  "Ngenxa yesimo sendlu", ngathi, " wayengenandaba."
  
  
  "Mhlawumbe abazange basuse i-ego lapha", kusho Upenny, " mhlawumbe ehhovisi."
  
  
  Yena, wanikina ikhanda lakhe. Ngathi:" ngingase ngibe nephutha, kodwa izinto eziningi kakhulu azenzeki njengoba zenzeka esakhiweni samahhovisi. Kukhona opharetha bamalifthi eduze. Kunabantu abaningi kakhulu yonke indawo, eminyango, emgwaqweni, abangabona futhi bakhumbule okuthile. Izakhiwo zokuhlala ziyizinhlobo zamanani kangcono, zithule. Abantu benza ibhizinisi labo. Kungaba lula kakhulu futhi kungabi yingozi kakhulu ukubamba uyihlo ku-ego yakho dom. Ngenxa yomehluko wesikhathi phakathi kwalesi sifunda Neyurophu, kwakungenzima ngabangane Baka-Inuris ukuba bafike lapha kusenesikhathi uma udokotela ebabiza esikhumulweni sezindiza.
  
  
  - Futhi babeyoyithathaphi i-ego?"
  
  
  "Angazi," kusho mina. Kodwa ngemva kwalokho ongitshele khona ngoyihlo, ungomunye walabo bantu abajabulela ukushiya umkhondo endaweni ethile."
  
  
  "Uqinisile", kusho Upenny. Kodwa kuphi?'
  
  
  "Uyakusho," ngishilo.
  
  
  Amehlo kapenny azungeza igumbi. Wathi: "konke kubukeka kufana ncamashi". Ngangizomqaphela ukube ngangimqaphele. Uhlanzeke kakhulu. Wamfaka imilenze yakhe esihlalweni futhi wagoba edangele.
  
  
  Ngathi: "cabanga ngakho".
  
  
  Upenny wavala amehlo akhe. Igumbi lalithule. Ngefasitela elibheke Emnyangweni Wezimo eziphuthumayo, wayekwazi ukubona ibhola eliwolintshi elangeni elishayo likhanya ngokucacile phezu komkhathizwe. Wabuka iwashi lakhe. Kwakuyisikhathi sasenew York ngehora lesithupha. Amabhange Kulo Lonke Elasemelika avalwa. Izwe lalizolile futhi liphephile, okungenani kuze kube kusasa. Futhi mhlawumbe ukwethuka ukubeka yonke intambo ekuphumuleni.
  
  
  Ngokungazelelwe Upenny wagxuma. "Ngiyayithola", esho.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Isahluko 13
  
  
  
  
  Uyise wagxumela esihlalweni sakhe.
  
  
  'Usho ukuthini?'
  
  
  Wathi: "ngiyazi ukuthi uzoshiya kuphi leyo nkomba". "Uma eyishiya."
  
  
  'Kuphi?'
  
  
  "Ibhokisi G".
  
  
  Wambheka ngokungabaza.
  
  
  "Lelo bhokisi lezinyo lendlovu Ujie omdala alinika ukhokho wami lapho eya Echina. Igcina zonke izibambiso zayo enen. Uma eshiya umkhondo endaweni ethile, kumelwe ukuba usebhokisini.
  
  
  "Iphi leli bhokisi?"
  
  
  "Egumbini le-ego", kusho Upenny, futhi wayesevele egijima ehla ehholo emlandela.
  
  
  Wabuya ngomzuzu. Kwakuwumsebenzi omuhle, isembozo sezinyo lendlovu esingunxande, isentimitha ngasinye sezinhlangothi nesiphezulu sihlotshiswe ngemidwebo emihle ebonakala sengathi yazo zonke izilwane ongazicabanga. Upenny wanginika ukuzazisa.
  
  
  Wathatha isivalo wadonsa. Leli bhokisi lahlala livaliwe. Upenny wangibuka ngendlela edabukisayo.
  
  
  Wathi: "akulula kangako". "Ugee wayezijabulisa ngokuqoqa amabhokisi ayegcwele ama-puzzle, khumbula?"
  
  
  "Ivuleka kanjani?"
  
  
  "Angazi," kwakuyi-rheumatism.
  
  
  "Sinezinketho ezimbili ongakhetha kuzo," ngishilo. "Singaphula i-ego, engingafuni ukuyenza, noma kufanele siveze leyo mfihlo."
  
  
  Upenny wathi: "kubaluleke kakhulu ukuba umuntu angaphuka". "Ubaba wayengeke angithethelele."
  
  
  "Izigidi eziyizinkulungwane ezingamashumi amane nanhlanu zamarandi nazo zibaluleke kakhulu", ngishilo. "Futhi ngiyamzonda ngokuphelele noma ubani ozama ukuphanga uhulumeni wase-United States. Kungakhathaliseki ukuthi siyazi ngokushesha, noma umnikelo Kafiliphu ekulungiseni izinkinga eziningi uyinqwaba yezinyo lendlovu eliphukile.
  
  
  Wathatha ibhokisi ngokucophelela, waliphendulela ezandleni zakhe. Wayegqoke isivalo, phansi, nasezinhlangothini. Ngayicindezela. Ngayicindezela futhi ngazizwa ngisemagumbini ayo. Ngazama eshaya futhi eshaya inhlanganisela. Kwamzamazamisa. Akukho lutho olwalusebenza.
  
  
  Wabheka Upenny. 'Noma imiphi imibono?'
  
  
  Wanikina ikhanda. Kungakhathaliseki ukuthi iyini, iyoba elula futhi eyinkimbinkimbi. Lena kwakuyindlela Kaji . Ngikunikeza inkinga engangicabanga ukuthi inzima kakhulu, kodwa ikhambi laliyohlale likubheka uqonde ebusweni.
  
  
  Wathi: "ngikugqolozele ebusweni ngaso sonke isikhathi". 'Kuhle.
  
  
  Ake sithi lokhu "kuyisixazululo".
  
  
  Ibhokisi lalisesifubeni sami. Yena, wabheka isivalo. Akukho lutho ngaphandle kwezilwane. Amabhubesi, amahlosi, izinkawu, ama-panther, ama-llama, izindlovu, izinyoka, amabhere, iminduze, ama-badger, imikhomo, izikhova, ama-gorilla, izinyamazane.
  
  
  Upenny wahleka.
  
  
  'Kuyini? Ngabuza, ngibheka Unah njengoba ayegoba ukuze ahlole ibhokisi.
  
  
  "O, ngangicabanga Nje Ngojie omdala . Cishe wayeyokuthanda lokho. Ukubona ibhokisi ayelenzele umfana omncane kwakuphazamisa kakhulu.
  
  
  "Bengizojabula kakhulu ukube Ujie omdala ubelokhu enamathela emaqhinga alula", ngishilo.
  
  
  "Kodwa kulula", kusho Upenny. "Ingqondo yakhe iye yazola.'
  
  
  "Ngizokunika imizuzu eyishumi nanhlanu ukuyixazulula, bese ngiyihlukanisa ibe yizicucu", ngishilo. "Okwamanje, bheka lapho ungathola khona ipeni nephepha."
  
  
  Upenny wayesebuyile ngokushesha.
  
  
  Ngaqala ukuyibala. "Ukusingathwa kwewebhu," ngishilo. "Izilwane ezingamashumi amahlanu nane phezulu lapho. Ishumi nantathu ohlangothini ngalunye. Akukho lutho ezansi. Ingqikithi yekhulu nesithupha. Izingonyama eziyisithupha. Izindlovu eziyisishiyagalombili. Izinkawu, ezinhlanu. Amabhere, amathathu. Izinyoka, ezinhlanu. Izikhova ezimbili. Imikhomo, emine. Ama-llama, amahlanu. Izindlulamithi ezintathu. I-panther eyodwa. Ama-gorilla, amane. Izinkunzi, ezinhlanu. Ama-peacock amahlanu nama-dandy amathathu.
  
  
  Wayelokhu ekubala. Upenny waqhubeka ebhala kwaze kwaba yilapho ngithi, " yilokho kuphela."
  
  
  "Ndawonye," esho. "Lokho kuyikhulu nesithupha."
  
  
  Ngathatha uhlu Kunah futhi ngahlola ukuzazisa kwakhe lapho ebheka phezu kwehlombe lami. - Ingabe ubona lutho engavamile?"Ngamcela ukuba enze kanjalo .
  
  
  Upenny wanikina ikhanda. Wathi: "akukho okunye ngaphandle kohlu lwezivakashi emcimbini womkhumbi Kanowa".
  
  
  "Mhlawumbe iphathi yokuvalelisa", ngishilo. "Lapho befika, wonke umuntu kumelwe ehle, ngababili."
  
  
  Upenny wayesabheka uhlu ngokucophelela. "Khona-ke kuyoba nzima.
  
  
  'Usho ukuthini?'
  
  
  Wathi:" i-panther ne-badger". "Kunomuntu oyedwa kuphela obazungezile. Ucabanga ukuthi kukhona abakwaziyo?"
  
  
  Ngabe sengiyibona. "Uqinisile, bayazi okuthile. Eck ih.'
  
  
  "Ngizobheka", kusho Upenny.
  
  
  Awuboni lutho ngabo?"
  
  
  Wathi: "akuyona into ekhethekile". "Ngaphandle kokuthi kunomuntu oyedwa kuphela obazungezile, nabanye abaningi."
  
  
  Lathathwa enah ohlwini. Wayephethe ibhokisi ngesinye isandla nephepha ngesinye. "Kulungile," ngishilo. "Kunezilwane ezingaphezu kwezimbili ngesilwane ngasinye, ngaphandle kwezintathu."
  
  
  "Yebo," esho. "Izikhova ezimbili, i-panther ne-badger."
  
  
  'Kulungile. Ziyini izikhova?
  
  
  Wathi:" izimpawu zokuhlakanipha.
  
  
  "Futhi ."Ziphi izikhova?
  
  
  Wathi:" vula i-panther ne-badger". 'Kulungile?'
  
  
  "I-Panther, ne-badger", phinda.
  
  
  Ibhulukwe likapenny linemihlathi.
  
  
  "R & d", ngishilo. "Iziqalo Zikaphilip doane."
  
  
  Yena, wachofoza i-panther. Akwenzekanga lutho.
  
  
  "O, Nick", Kusho Upenny ngobumnene.
  
  
  "Ungadikibali," ngishilo. - Singazama okunye."
  
  
  Wabeka umunwe owodwa ku-panther nomunye ku-badger. Wabheka Upenny. Wabuza.
  
  
  Ngayicindezela. Zombili lezi zilwane zashelela ngaphansi kwesithupha sami. Kwakunokuchofoza okuncane endaweni ethile ngaphakathi kwebhokisi. Wasusa isandla sakhe, futhi isivalo savuleka. Iseluleko sikaphilip Udonna sasiwukuqala esikubonile.
  
  
  
  Isahluko 14
  
  
  
  
  Kwakungekho okuningi, kodwa kwakwanele: ucezu lwephepha elimhlophe olunamagama amnyama.
  
  
  Iqembu Le-Acrobatic Likafu Kuan Yeon. Manje Esun Theater Min .
  
  
  Kwelinye ikona, esandleni esincane, esihlanzekile Upenny asibona njengesikababa wakhe, kwakuyisikhathi nosuku lomhlangano: 8: 05 ekuseni.Udkt. Inuris akazange achithe isikhathi. Njengoba ngangisola, cishe wabiza osebenza naye esikhumulweni sezindiza Sasenice wamtshela ukuba athathe Uphilippe doane ngokushesha ngangokunokwenzeka. Uzogcina incazelo kuze kufike Enew York.
  
  
  Ngakho kumelwe ukuba othile wavakashela Ufiliphu don ekuseni kakhulu namuhla. Cishe wayeqaphile, kodwa engaqaphile ngokwanele ukuba agcine ikhehla lingafaki iphepha ebhokisini lezinyo lendlovu; cishe ngesikhathi egqoka.
  
  
  "Woza," kusho Upenny.
  
  
  'Akusheshi kangako.'Ngokubuka ubuso bami, wayazi ukuthi angifuni ukuba naye.
  
  
  Ngeke ushade No-Odin, akunjalo?"
  
  
  "Ngiyesaba ukuthi kuzodingeka", ngishilo. "Sizohlukana lapha, okungenani okwesikhashana."
  
  
  "Ngifuna ukuhamba, Nick", esho. Ngikudonsele lapha. Futhi ungubaba wami.
  
  
  Yena, wanikina ikhanda lakhe. "Ngokushesha nje lapho sekumnyama, ngizoya kuleyo nkundla bese ngigubha kancane.
  
  
  Ngiyayazi le nkundla. Itholakala empambanweni yebowery Nechinatown. Uzovelela kakhulu lapho.
  
  
  Ngakho kuthiwani?'Mhlawumbe kufanele sibazise ukuthi silapha.'Mhlawumbe i-ih izokuyenga ukuba uphume.
  
  
  "Futhi ake sithi lokho kuyenzeka", ngishilo. "Kuthiwani uma besibamba sobabili?"
  
  
  "Bayawina futhi siyalahlekelwa", esho ngokuxhamazela.
  
  
  "Angikwazi ukuyikhokhela", ngishilo. "Nohulumeni Wase-United States. Lona akuwona umdlalo wami, lapho "kusasa" uthola elinye ithuba. Uma bewina futhi silahlekelwa, kuyoba ukulahlekelwa hhayi kuwe kuphela, kimi, kubaba wakho, kodwa nakwabanye abantu abaningi. Udkt. Inuris nabangane bakhe kumelwe besabe kancane manje. Ukuphunyuka kwakho nokuthatha uyihlo njengesihlangu kwanele ukuphazamisa izinhlelo ze-ih zokwenza i-ih ibe novalo. Khumbula Ukuthi Udkt. Inuris uye wakukhipha ekwelashweni ngesizathu esithile. Lokhu kuphangwa kwegolide kusondela esiphethweni. Okwamanje, abaqiniseki ukuthi sikuphi, kodwa okungenani kufanele basole ukuthi sibangela izinkinga. Ngakho kunethuba lokuthi bazosheshisa umsebenzi. Uma senza iphutha ekubaleni kwethu, ziyoba mahhala njengezinyoni, futhi inhlekelele iyokwenzeka e-United States, njengoba cishe iyokwenzeka emhlabeni wonke. Angicabangi ukuthi ufuna lokhu kube kunembeza wakho, Penny-donu.
  
  
  Wehlisa amehlo akhe.
  
  
  "Lalela, ngitshele ngo-nine kusasa ekuseni. Uma ngingabuyi ngaleso sikhathi, shayela I-Joint Press Ne-Wire Service Ewashington ucele indoda okuthiwa Uhawke. Batshele konke okwaziyo. Khona-ke yenza noma yini oyifunayo. Yilokho kuphela engikucelayo kuye. Okungenani ngale ndlela uzoba nethuba lokubona ubaba wakho futhi.
  
  
  Upenny wavuma ngekhanda. "Kuzokwenzekani kuwe, Nick?"Wacindezela umzimba wakhe ofudumele ngokumelene nowami.
  
  
  "Ungakhathazeki," ngishilo. "Ngisanda kukhumbula ukuthi kuningi engingahlala nakho."
  
  
  Wayengeke akwazi ukuzibamba kodwa wamomotheka. Wathi: "khona-ke zama ukukhumbula lokhu".
  
  
  "Kuzongiphazamisa kakhulu", ngishilo.
  
  
  Wathatha isinyathelo kude nami. Wathi: "manje ulungele ukuhamba".
  
  
  Ngangigqoke ijazi elikhanyayo,amabhulukweayundu omnyama, nentamo eluhlaza okwesibhakabhaka engangiyikhiphe esikhwameni sami. Uwilhelmina Nohugo pierre babuyela ezindaweni zabo ezivamile, kuyilapho ezakhe zazigcwele izindwani ezimbalwa zokugunda emaceleni entamo yakhe.
  
  
  Upenny wangikhulula. "Qaphela, Nick", esho.
  
  
  Ngathi: "ungavumeli muntu angene ngaphandle kwami".
  
  
  Wathi:" ungakhathazeki.
  
  
  Mhlawumbe Kwakuyinkundla Yemidlalo Yaseshashalazini Yasesung min ngawo-nineties owawudumile, kodwa ngangingabaza. Into eyodwa yayiqinisekile: ukube yake yaba nenkathi yayo yokuchuma, uma sicabanga ukuthi yake yaba nayo, kumelwe ukuba yayikhona kudala. Lesi sakhiwo esikhulu, esidala, esiyisikwele sasibonakala sifihlwe emthunzini Wemanhattan Bridge, eyayigoba phezu kwaso. Wayesebumnyameni obungapheli, njengokungathi wayelokhu ekhononda ukuze abonise ukonakala okwakwenzeke ku-ego eminyakeni edlule.
  
  
  Lalahlekelwa isiteji salo esikhulu kudala futhi lasebenza njengehholo leshashalazi cishe unyaka wonke. Futhi, akunjalo lapho izivakashi Zasehollywood zibheke phambili ekuqalisweni kwazo. Kwakunamafilimu amadala Asentshonalanga nokungeniswa kwezinto ezishibhile embonini yamafilimu Yasehong kong. Ama-acrobat ayefika esiteji kanye noma kabili ngonyaka Ezungeze Itaiwan. Udumo olukhethekile kulokhu lwaya Eqenjini Likakuan Yeon.
  
  
  Eyakhe yayigxunyekwe ophahleni olungcolile, ibheke kwelinye lamafasitela anothuli. Ngaphansi kwami, esiteji, ngabona indoda enqunu okhalweni nentombazane egqoke ingubo engenalutho ikhothamela izilaleli. Kwakunomjikelezo wokushaywa ihlombe ongasho lutho.
  
  
  Baphinde bagxumela esiteji futhi bema kude komunye nomunye. Kunentombazane ngakolunye uhlangothi nendoda ngakolunye. Ingilazi yemicibisholo enama-tassel yayihlala etafuleni lokhuni elingenalutho.
  
  
  Le ntombazane yakhipha eyodwa yaphendukela endodeni eyayinomhlane wayo. Wagoba ingalo yakhe futhi waphonsa umkhonto we-emu ngawo wonke amandla akhe. Umcibisholo wawuqhaqhazela ngenxa yobugovu bethole, futhi kwaphuma ithonsi legazi ngaphansi kwesikhumba.
  
  
  Wayibuka isikhathi eside, wabe esehamba ngokucophelela enqamula ophahleni olune-tar. Kwakunelinye ifasitela elalidinga ukuhlolwa. Kwakunzima, kodwa kungabonakali, futhi ukubheka phansi ngengilazi endala kwenza ukushaya kwami kwenhliziyo kwashesha. Udkt. Lothar Inuris wayemi ekamelweni elingaphansi kwami.
  
  
  Wayengeyedwa. Wayekanye namanye amadoda amabili. Futhi nakuba ayengakaze abonwe ngaphambili, unam omunye, thina omunye, ngokushesha waqaphela u-ih. Wabona izithombe ze-ih ezenzweni naku-ah.
  
  
  Ezungezile, U-Odin wayemude futhi emncane, enezinwele ezimnyama ezinamagagasi nobuso obumnyama, obuhle. Ngokushesha waqaphela Isimiso sikadon Mario se-nen. Uma imafia yayiyiqembu lebhola, wayeyoba umshayi-magoli ophambili nomdlali webhola lezinyawo wonyaka ngesikhathi esifanayo. Wayesenew mafia; wazalelwa e-US, efunde kahle, ehlakaniphile, enolwazi futhi enzima. Wayengeke asebenzise imisipha lapho ayengasebenzisa khona umqondo ovamile. Wayekwazi umthetho ngaphakathi, futhi wasebenzisa yonke imingcele ayengayithola. Ungase usole i-ego ngezinto eziningi-ukuphanga, ukuboleka imali, izidakamizwa, ubufebe nokugembula - kodwa ukufakazele lokho. U-Ego ubizwa ngokuthi "inkosana", futhi ngisho nabadala bamnika lokho ayekufanele. Babeyizinja ezindala ezinamaqhinga amadala. Inkosana yayazi okusha. Unekhono lokuwasha imali engcolile phesheya kwezilwandle. Wayekwazi ukungena futhi athathe ibhizinisi elingokomthetho ngaphandle kokukhathazeka ngomthetho. Wayazi wonke amaqhinga nezingibe zamaphoyisa nezindlela eziyinkulungwane nenye zokugwema i-ih. Uma othile ayefuna igolide eliyizigidi eziyizinkulungwane ezingu-45, ukuba khona kwenkosana kwakunengqondo ngempela.
  
  
  Kwakungeyona into ethakazelisa kangako ukuba yindoda yesithathu ekamelweni. Wayenomzimba onamandla, onamandla nezici eziyisicaba lapho inyanga igcwele. Ngisho nangaphandle kweyunifomu, kwakulula ukubona i-ego. Indodana Kavoen, noma kunalokho Ucolonel, Indodana Kasieh. Usebenza e-Chinese Army Intelligence service, wakhulela Entshonalanga, futhi wathola iziqu zezomnotho e-Oxford. Ngokwezempi, wayebhekwa njengesazi secebo esivelele. Wathola idumela njengenhloko esezingeni lokuqala ye-ejensi yezobunhloli eyaziwa Ngokuthi I-Moonrise ngaphandle Kwemacau ngawo-1950. wahlela imisebenzi yezobunhloli Bezempi Enyakatho korea Nasehanoi. Izinhloli zaserussia zazibheka u-ego njengenxusa lasechina eliyingozi kunawo wonke ake ahlangana nawo. Kuthiwa wayepholile njengoba ayehlakaniphile, futhi enesifiso sokuvelela njengoba ayenegazi elibandayo. Manje, ngalobu busuku obubonakala bunokuthula entwasahlobo, wazithola Esenkundleni yemidlalo Yaseshashalazini Yasemanhattan, futhi uma kubhekwa indlela ababebukeka ngayo, wayethukuthele kakhulu.
  
  
  U-colonel Wendodana Yakhe wayengakuzwa lokho ayekusho njengoba yayihleli esihlalweni esiqondile etafuleni lokhuni egumbini elingenalutho, kodwa kwakungekho phutha ngesihloko se-ego, intukuthelo yayo. Ubuso buka-Ego babuhlanekezelwe intukuthelo. Igazi elimnyama laligeleza ngokukhululekile ngaphansi kwesikhumba sakhe, futhi njengoba ayekhuluma, umunwe wesandla sakhe sokunene wajikijela umkhonto onamathambo Kulothar inuris.
  
  
  Le Nkosana yama eceleni, yawela izingalo, futhi yamomotheka ngokwedelela udokotela okhohlisayo.
  
  
  U-Inuris waphakamisa izandla Zakhe Ku-Colonel njengesibonakaliso sokubuyisana. Kodwa Amashayina ayengafuni ukwazi. Udkt. Inuris wazama ukukhuluma, kodwa Ngenxa yesifo sokuqaqamba kwamalunga Omzimba Sikakoloni, Indodana yagxuma yasishaya ngesibhakela etafuleni. Akazange azizwe izintshumayelo zethu. Ngisho nomsindo wesibhakela Sikacolonel Son etafuleni wawungezwakali.
  
  
  Kodwa wayekwazi ukuqagela ukuthi kwakwenzekani. Udkt. Inuris wabuyela edolobheni futhi wanikeza Uriviera imininingwane yomsebenzi wakhe owahluleka. Futhi Ucolonel, Indodana yami yasabela ngendlela ebikezelwayo. Wayedume ngokuba umuntu ofuna ukuphelela. Futhi izwi lakhe laqhuma. U-Inuris wayeyisiwula. Indima ka-Ego kulokhu kuhlinzwa yayilula ngokwanele: ukugcina intombazane ikude. Manje usonakalisile uhlelo. Hhayi kanye, kodwa kabili. Manje ubalekile. Ingasaphathwa eyokuthi Ummelika ohloniphekile Unicholas Anderson, owafika lapha ezosiza.
  
  
  Ucolonel Son wayeka ukuhamba. Izandla zika-Ego zazinquma njengoba ekhuluma. Udkt. Inuris wazama ukuba ongabonakali ngangokunokwenzeka, okuyinto ebalulekile ekamelweni elinabantu abathathu kuphela.
  
  
  Ngangikuthanda ukubona Udkt. Inuris eshaywa. Wathola lokho akufanele nokunye, kodwa ukubukela yedwa kwakungeke kungisize ukuba ngithathe esinye isinyathelo esiya phambili.
  
  
  Ucolonel wazola. Wabuyela etafuleni lakhe. Wayekhanyisa ugwayi omude, ephefumula ngokujulile, futhi kancane kancane akhulule i-ego ezungeze izimbobo zakhe zomphimbo ezijiyile. Intuthu yayigeleza ngemifudlana emibili elinganayo. Waqala ukukhuluma futhi.
  
  
  Ngafaka indlebe yami esikhwameni sesibani, kodwa angizange ngizwe lutho. Futhi njengoba eyakhe yayincike ngokuqapha esibhakabhakeni, isebenzisa isandla esisodwa njengezinsimbi zokulinganisa, eyakhe yazizwa elinye lamafasitela lihamba ngaphansi kweminwe yami. Wasuka kuye, ebheka ekamelweni. Akekho owayebazungezile owayebonakala ezwile lutho. Ucolonel Son waqhubeka nje njengakuqala.
  
  
  Iminwe yami yahlola ingilazi evulekile. I-screed ebambe i-ego endaweni yayo kumelwe ukuba yayisomile eminyakeni eminingi edlule. Ingilazi yayihamba kalula. Isandla sakhe sanyakaza, Futhi Uhugo, i-stiletto, wangena esandleni sami. Ustahl wakhe othule wasika i-putty. Wabe esebeka ngokucophelela ummese esikhwameni sokhuni futhi wawukhanda. Ephethe isiphetho sesigxobo sakhe, waphakamisa ingilazi wayikhipha. Manje Izwi lendodana yakhe lase liyizwile . "Okwamanje, kudingeka siqhubeke. Ochwepheshe beqiniso, njengalowo muntu oyisiphukuphuku, "U-Inuris wakhomba udokotela", balandela iziyalezo zakhe ngendlela efanele." Waphinde wadonsa intuthu eyayizungeze ugwayi wakhe futhi waphinde waqhuma i-ego emakhaleni akhe. "Ngokuyisisekelo, kumelwe senze sengathi le ntombazane Nomnu.Anderson abekho. Zingase zibe usongo ekusebenzeni kwethu, kodwa futhi kungenzeka ukuthi lokhu akunjalo."Wabheka U-Inuris . - Ucabanga ukuthi le ntombazane akazi lutho operation yethu. Ngithemba ukuthi uyithole kahle. Ngokuqondene nalokhu U-Anderson, ukuzazisa kwakhe kubonakala kungeyona into edlula ukuqondana kwezinto okudabukisayo. Kunoma ikuphi, sekwephuze kakhulu manje ukuba simise izinhlelo zethu. Kuningi kakhulu okusengozini kithi sonke, futhi manje siseduze nokuphela.
  
  
  Nokho, ngikholelwa ukuthi kudingeka izinguquko ezithile."Waqeda ugwayi wakhe. Ngizoxoxa nawe ngemizuzu embalwa."Kodwa okokuqala" - wasukuma esihlalweni sakhe, wakhipha iphakethe likagwayi elingenalutho ephaketheni lakhe, waligoqa - " ngidinga ugwayi. Waphuma waya emakamelweni.
  
  
  Ngangilokhu ngimbheka. Udkt. Inuris wabheka Udon Mario. Enye yalezo zigigaba ezesabekayo, eziphakeme, ezinovalo yaqhuma eduze kwe-ego yomphimbo onezimbila. Izinzwa zika-Ego zazingacindezeli kangako lapho Ucolonel Son engekho ekamelweni. Udon Mario wambheka ngokungenamusa.
  
  
  "Ungakhathazeki," kusho Udkt. inuris emu. 'Konke kuyoba kuhle. Ngiyakwazi lokho ngenxa yeqiniso.
  
  
  Udon Mario walinda isikhathi eside ngaphambi kokuba aphendule. Izwi lika-Ego laligcwele intukuthelo. Wathi:" ungadlali ngendlela eyisiphukuphuku kunesidingo". "Konke kwakuhamba kahle kwaze kwaba yilapho unquma ukuthi kufanele ngibe isithandwa sakhe."
  
  
  "Konke kuyoba kuhle", Kusho U-Inuris. "Ungakhathazeki.'
  
  
  "Lalela", Kusho Udon Mario, " kubo bonke abantu abanokuthile okumelwe bakhathazeke ngakho, usendaweni yokuqala. Uma kukhona okungahambi kahle, kuyodingeka ukhathazeke ngami Nocolonel Son, wena mbuka ompofu, njengoba ulapha. Futhi uma ungakwenzi, kuhlale kunokuthile okumelwe ukhathazeke ngakho."
  
  
  "Uzobona izwi", kusho Udkt. Inuris. 'Konke kuyoba kuhle. Ngithembe. Ake sithi...'
  
  
  Angizange ngizwe konke okunye. Ngomzuzwana olandelayo, ukuphefumula kwami kwaphela lapho iketanga lensimbi livalwa emphinjeni wami. Njengoba eyakhe yayilwela ukuphefumula umoya wokuthatha amasampula ngaphansi kwengcindezi yensimbi yokuluma ikhola yejezi lami, isandla sami safinyelela ngokuzenzakalelayo kuluger. Ulimi lwami lwaphuma ku-rta. Amehlo ami ayebonakala egxuma, okubuhlungu. Endaweni ethile ebuchosheni bami obungenayo umoya-mpilo, ngangazi ukuthi lowo ongemuva kwami wayesebenzisa ama-nunchuck abulalayo ayethandwa kakhulu ngabalwi be-karate.
  
  
  Iketanga phakathi kwalezi zibambo ezimbili langicindezela ukuphila kwami konke. Kodwa isandla sami sasisesesibhamu.
  
  
  "Cha, Cha, Carter, lokhu ngeke kusebenze", kusho izwi. Khona - ke kwaba khona ukushaya okubukhali ngemuva kwekhanda lami nokukhanya kwezibani ezigulayo ngaphambi kokuba ngigwinywe ebumnyameni.
  
  
  Isahluko 15
  
  
  
  
  Lapho ngiphinde ngiqaphela, ngazithola ngilele phansi egumbini elincane elingemuva kwesiteji. Izandla nezinyawo zami zaziboshwe, futhi ingemuva lekhanda lami lalinomuzwa wokuthi othile wayechoboze i-ego yami ngesikhwama sesihlabathi. Ucolonel Seung, Udon Mario, No-Inuris bema bangibuka.
  
  
  - Ingabe uzizwa kangcono kancane?"Ucolonel wabuza indodana yakhe .
  
  
  Wayehambisa ikhanda lakhe ngobumnene. "Angicabangi ukuthi kukhona okuphukile", ngishilo.
  
  
  Ucolonel Son wakhanyisa eyodwa ezungeze ugwayi wakhe omude futhi wavumela intuthu ukuba ingene emakhaleni akhe. Wathi: "eqinisweni, ufanelwe ukufa". "Ukube nje ubungenandaba. Ukunganaki emsebenzini wethu akwamukeleki, uyazi. Futhi kwakungenandaba nawe ukudonsa lelo fasitela liphume lizungeze isibani esiphezulu. Ingabe wake wafika kuwe ukuthi lapho ususa ingilazi, ubusha bokuthatha amasampula omoya egumbini buyanda? Ngokuqondile, ukugeleza okuncane kakhulu kokuthatha amasampula omoya. Kodwa ukuchitheka kwanele ukusabalalisa amafu omusi azungeze izimbobo zami zamakhala. Ukubona kwami intuthu kuye kwasindisa ukuphila kwami izikhathi ezingaphezu kwesisodwa."Wamamatheka . "Ungasho ukuthi ngingomunye wabantu abambalwa emhlabeni ababhema ngenxa yempilo yabo."
  
  
  "Ukube bengingakwazi, bengizokhothamela amandla akho okubuka, Colonel", ngishilo. - Kodwa ngesaba ukuthi lokho kunzima kancane esimweni sami samanje."
  
  
  Wathi: "ngizokuthatha lokho kucabanga". Wabuka Udkt. Inuris. "Yebo, Ngucarter, uyisiphukuphuku. Unick Carter, hhayi Unicholas Anderson. Ungummeli we-ah.'
  
  
  Udkt. Inuris wavula umlomo wakhe. Udon Mario wabukela ngokumangala.
  
  
  - "Yena, ngangingazi -" udkt.Inuris waqala.
  
  
  'Thula!"Ucolonel, indodana yami yamphazamisa. "Yiqiniso, wawungazi. Lokhu ubuchopho bakho kutholakale kalula, emathangeni akho, mhlawumbe yonke indawo ngaphandle kwekhanda lakho. Ngakho wawucabanga ukuthi uyisivakashi nje, umuntu onesibindi owayematasa eza ezosindisa intombi eyayisenkingeni? Uyisiphukuphuku ngisho nangaphezu kwalokho engangikucabanga. Igama lale ndoda Ngunick Carter. Zonke izinhlangano zezobunhloli ezizihloniphayo Emhlabeni zinamafayela ngaye. Ungumbulali omkhulu ngomsebenzi wakhe . Ucolonel Son wangibuka. "N3, akunjalo?"
  
  
  Akazange asho lutho kuye futhi wazama ukuthuthela endaweni yokuhlala. Ikhanda lami lahlukana.
  
  
  "Ngaphezu kokuzikhukhumeza kokubukeka," Ucolonel Son waqhubeka, njengokungathi unikeza inkulumo", Ucarter waziwa nangenqolobane yakhe yezikhali. Uluger, owaziwa Ngokuthi Uwilhelmina. Wathatha U-Ego esihlalweni futhi wabashayela izandla. Uzophinda umbukiso. "Ibhomu elincane kodwa elibulalayo legesi elaziwa ngokuthi Ipierre."
  
  
  Udkt. Inuris wanqekuzisa ikhanda entweni ngayinye eyethulwa ku-emu. Ubuso buka-Ego baba bomvu, futhi waphinde wabona isibungu esiluhlaza okwesibhakabhaka esifana nokushaya kwenhliziyo ngaphansi kwethempeli lika-ego. I-Emu kwadingeka igwinye ukuhlambalaza okuningi, futhi i-emu ayizange ikuthande. Wayethuthumela ngentukuthelo.
  
  
  Kungazelelwe, wasondela wangikhahlela ezinhlangothini. Yena, wawa futhi wagingqika. Ukukhahlela kwangiphuthelwa, kodwa ukugoqa akuzange kungisize kakhulu. Ngokudabukisayo, waphinde wahlala phansi.
  
  
  U-Colonel wasukuma ngemuva kwesihlalo sakhe. Wayene-stiletto esandleni sakhe. Okwesikhashana, ngacabanga ukuthi uyangilandela, kodwa kunalokho wanyathela Udkt. Inuris, owashiya phansi kwaze kwaba yilapho u-ego cleavage ephikisana nodonga engenayo enye indlela yokuphuma. Ucolonel, Indodana yaphakamisa ummese ngaphansi kwesilevu sayo. Wakhuluma ngokuthula okukhulu, okwandisa kuphela ukuzazisa, intukuthelo.
  
  
  Wathi:" lalela ngokucophelela. - Usuvele usibangele izinkinga ezanele. Unenhlanhla yokuthi angikakubulali.
  
  
  Udumo lwami kuphela oludinga ukuba uvunyelwe ukuba uhlanganyele kulolu hlelo. Futhi ukube benginguwe, bengingeke ngithembele kakhulu kulelo lungelo. Ngakho thatha iseluleko sami futhi usazise kakhulu :ay uzolile. Ungasheshi lutho; mhlawumbe uzosinda. Kodwa uma ungasinaki iseluleko sami, ngizonquma umphimbo wakho onyanyekayo ngaphandle kokungabaza okuncane. Ngokuqondene Nocarter, yena naye bebodwa, ngizomkhipha ngesikhathi lapho kungithokozisa, hhayi ngaphambi kwalokho. Ingabe wazicacisa?"
  
  
  Wagcizelela kancane i-corkscrew enesihloko se-stiletto emphinjeni kadokotela. Ngafaka ingcindezi eyanele entanyeni Ka-Inuris rivnenskaya ukuze ngimklwebhe, kodwa hhayi ukuze ngimgwaze. Amehlo kadokotela ayegqamile ekhanda lakhe. U-Em wakwazi ukuvuma ngokucophelela.
  
  
  Ucolonel Son wasuka kuye futhi waqhubeka nesihlalo sakhe etafuleni. "Kulungile," esho. "Manje, madoda", esho, egxilisa amehlo akhe kithi sonke. "Ake sibuyele ephuzwini. Ngaphambi kokuba siphume kuleli gumbi kulobubusuku, ngifuna wonke umuntu agcine usesikhathini nentuthuko yakamuva. Wamamatheka kimi. "Ngisho nawe, Carter.
  
  
  Ngathi: "ungangenzi noma yini engiyithandayo".
  
  
  'Umusa? wahleka. 'Akunjalo neze. Ake ngikutshele okuthile", esho, encike phambili esihlalweni sakhe. - Uzokufa kancane kakhulu futhi kabuhlungu kakhulu. Futhi yena, ngifuna wazi ukuthi ingxenye yalobu buhlungu iyoba engqondweni yakho. Ezinye ezizungezile zihlobene nomzimba wakho, kodwa ngiyaniqinisekisa ukuthi lokho okushaya ingqondo yakho nakanjani kuyoba okubuhlungu kakhulu. Kuze kube yilapho sengiqedile, uyongincenga ukuba ngife. Uzoqhubeka ubuze."
  
  
  "Ungaqiniseki kakhulu ngalokho, Colonel", ngishilo.
  
  
  Ucolonel Son waphakamisa isandla sakhe. "Ngicela, Carter, ungigcine nginesibindi futhi ungivumele ngiqhubeke nalokho okumelwe ngikusho. Anginandaba nokuthi uhlezi lapha futhi uhlanganyela engxoxweni yethu namuhla. Ngifuna ukukwazisa ukuthi wehlulekile. Futhi uma nje usaphila, noma kunalokho, uma nje ngikuvumela ukuba uphile, ngifuna ulwazi lokwehluleka kwakho ukukucindezela njengetshe elikhulu, ngicindezele yonke intando yokuphila eduze kwakho."Wehlisa izwi lakhe . "Ngifuna ucabange ngakho, Carter, ngesikhathi."
  
  
  Washaya izandla zakhe ndawonye njengokungathi wayezophula umlingo.
  
  
  "Manje into yokuqala intombazane."
  
  
  "Ungamfaki kulokhu", ngishilo.
  
  
  "Thula, Carter", kusho ucolonel endodaneni yakhe. "Ngingaba isiwula esikhulu kunazo zonke ukube angizange ngisebenzise ubuwula bomuntu engisebenza naye, Udkt.Inuris. Ukuthambekela kwakho kobuqhawe akuhlangene nami. Ngisho nawe kuyodingeka uvume ukuthi bekungeke kube ukuhlakanipha ukungabakhiphi.
  
  
  "Akazi ngakho", ngishilo.
  
  
  "Ngikholelwa ukuthi ukhuluma iqiniso", kusho Udkt. Inouris. "Wangitshela ukuthi wayengazi lutho ngobuhlobo bukayise nami."
  
  
  Kungakhathaliseki Ukuthi Ulothar Inuris wayeyisiphukuphuku esikhulu kunalokho ayebukeka, noma i-ego mad sense yayisalokhu inombono wokwabelana ngesidleke sothando endaweni ethile nokuvuka kuka-ego kukanicole."Kunoma ikuphi, ngangingenandaba.
  
  
  Kodwa Ucolonel Seung uyazi... Wathi:" ngikutshele ukuba uthule". Udokotela wahleba okuthile ngokuzama ukusiza futhi wavala umlomo wakhe, kodwa wabheka Kabi Ucolonel Son.
  
  
  "Cha, Carter, ngesaba ukuthi intombazane kuzodingeka ingasebenzi. Ngikutshela njengomuntu osebenza naye. Ngicela uzifake ezicathulweni zami. Ake sithi, njengoba usho, intombazane ayazi lutho. Kodwa ngingase ngengeze ngokuthi angikucabangi lokhu, ngoba futhi kucabanga ukuthi ngizokuethemba, futhi angisoze ngamethemba. Kodwa ake sithi intombazane ayazi lutho. Lokho kusho ukuthi, akukho lutho ngobuhlobo bebhizinisi phakathi kukayise Nodkt. Inuris. Nokho, kunento eyodwa azoyithola ngokushesha noma kamuva, uma engakavuli i-ee okwamanje. Amehlo Endodana Kacolonel angigqolozela ngokunganaki. "Futhi lokho kungenxa yokuthi uyise ulahlekile."
  
  
  Wazama ukugcina ubuso bakhe bungenamusa.
  
  
  - Futhi uma ethola ngakho, cishe uyohlola indawo Ka-Ego; uphenyo oluzohilela iziphathimandla."Futhi lapho iziphathimandla ziqala ukumbuza ngoyise, ngokungangabazeki le ntokazi iyobatshela ukuthi uyise wayethandana Nodkt.Inuris, udokotela owayemhlinza. Futhi ngisho noma engathatha ubunikazi obungamanga, i-ego, ubuciko bomsebenzi wakhe bunjalo kangangokuthi ubunikazi bangempela be-ego buzovela maduze. Kodwa akazange asebenzise igama elingelona elakhe. Futhi-ke iziphathimandla ziyothola ukuthi lo Dkt. Inuris uye wazuza udumo oluthile, uma ucabanga ukuthi leli gama lingaziwa uma livela emibhalweni yasenkantolo yamazwe amaningi. Angifuni ukuhlazisa osebenza naye ngokungadingekile, kodwa amanye amacala obugovu anedumela elibi ngokukhethekile, ngisho nasemiphakathini ebekezelela kakhulu ukweqisa ngokobulili. Ezinye zihlobene noma zisikisela ukusetshenziswa kabi kwezidakamizwa, ikakhulukazi ukuze zisetshenziswe umuntu siqu. Futhi abanye basikisela ukuhileleka ekuhloleni. Ingasaphathwa eyobugebengu obuthile obubhekiswe kwabancane, okuyinto, ngamafuphi, engahlukaniswa kalula njengobugebengu bempi."
  
  
  Wabheka U-Inuris. Wehlisa amehlo akhe njengoba la madoda amathathu ayemgqolozele ngokwenyanya okukhulu. Kodwa ngesikhathi esifanayo, wazizwa enenzondo evuthayo ngokuba yindaba yokuhlazeka okunjalo obala Yindodana Kacolonel. Wayecabanga ukuthi uma kwenzeka Kuba nethuba Lapho Udkt. Inuris engenza Amashayina akhokhe, wayeyojabula ukwenza kanjalo.
  
  
  Ucolonel Son waqhubeka... Ngakho iziphathimandla ngokuqinisekile zaziyoya Kudkt. Inuris nangaphezulu. Njengoba sesibonile, i-Inuris incike ngokuphelele enjabulweni yayo. Ulangazelela injabulo enkulu. Uyesaba noma ikuphi ukuphazamiseka. Uyesaba ukulimala, ngobugwala obungenakucatshangwa. Ukuzitika nge-ego ezandleni zeziphathimandla, ukuveza i-ego ebuhlungwini obuncane, futhi uyoba yini umphumela? Wayeyokwenza konke kube lula ngethemba lokusindisa isikhumba sakhe esesabekayo. Futhi kungani? Konke lokhu kungenxa yokuthi sakhohlwa ukuvimbela intombazane. Ucolonel Seung wanikina ikhanda, njengokungathi wenza isenzo sokuhlekisa sokuzisola. "Cha, ngesaba ukuthi kufanele simthathe. Awuvumelani, Carter?"
  
  
  Unokuthile ongakusho.
  
  
  "Kodwa kumelwe ngithule ukuze ngivume, Carter", Kusho Ucolonel endodaneni yakhe. "Okusilethela umbuzo ongenakugwenywa: iphi intombazane?"
  
  
  "Ngiyesaba ukuthi angazi, Colonel", ngishilo.
  
  
  U-Colonel wangihleka. "Carter, sasikhuluma nje ngokuthembeka kwakho. Yiqiniso, ngokusekelwe edumeni lakho elaziwayo. Ngakutshela ngaleso sikhathi, futhi ngizokutshela futhi: angikuthembi.
  
  
  Ucolonel Son wakhanyisa olunye ugwayi omude futhi wakhanyisa olunye oluzungeze izibani ezimbili zokhuni azikhipha ebhokisini elenziwe nge-lacquer ephaketheni lakhe lejazi. Wabe esethatha i-stiletto yami esihlalweni waya ukuyolungisa omunye umdlalo.
  
  
  "Ngicela ungangilimazi, Carter. Ngokuhamba kwesikhathi, ngizokubangela ubuhlungu ngazo zonke izindlela, kodwa ngangithemba ukugwema ukuhlushwa okuvamile. Khumbula, anginayo inzondo yangempela yokukulimaza, kodwa ngiyazi ukuthi kuyintokozo ukuba nomuntu engisebenza naye ongafaneleki lapha", eshaya ikhanda lakhe ebheke kudokotela. Inuris: "lokho bekungangenza ngingakwenzi. Akakufanelekeli lokho kukhangwa.
  
  
  "On, Colonel", emu wamtshela. Lapho eqala ngokushesha, kuba ngcono. Ekuhlushweni, kunephuzu lapho ingqondo yakho ingasayitholi khona imiyalezo yobuhlungu ethunyelwa umzimba wakho, ngisho noma uhlala uphapheme. Khona-ke umphefumulo uyantanta ezingeni elingafinyeleleki, ukhululekile futhi uphephile. Ngingabheka phambili, futhi ngazi ukuthi uma ngingafinyelela kulelo zinga futhi ngihlale lapho kuze kube sekuseni, Upenny Dan wayezogcwalisa Uhawke.
  
  
  U-Colonel wasukuma, wahamba esihlalweni, wama phambi kwami. Wafinyelela phansi, wabamba izandla zami, ezaziboshwe ndawonye, futhi wafaka umphetho womdlalo ngaphansi kwesipikili somunwe wami wesokudla. Wabe esethinta ikhanda lesibabule ngesiphetho esishisayo sikagwayi wakhe, futhi lakhanya ngokuhleba okunonya.
  
  
  Wahlala wabuka ilangabi lishisa phakathi nomdlalo, lishiya izinsalela ezimnyama ezigobile. Ucolonel Son wafika ngaphesheya kwetafula, wabamba i-stiletto, futhi wabamba umphetho wayo ocwebezelayo ingxenye yesentimitha ukusuka esweni lami.
  
  
  Wathi:"unganyakazi, noma iso lakho lingase liphenduke umnqumo phezu kwesipikili."
  
  
  Yena, wabona umdlalo usashisa.
  
  
  "Iphi intombazane?"kusho ucolonel endodaneni yakhe.
  
  
  Eyakhe, ngazizwa ngifudumele lapho ngisondela esikhunjeni sami.
  
  
  Ucarter waxwayisa: "unganyakazi".
  
  
  Ubuhlungu banda, futhi ngaba nomuzwa wokuthi imisipha yami iyaqina ngokungadingekile. Ummese wawungabonakali kahle phambi kwamehlo ami.
  
  
  Futhi-ke, kungazelelwe, kwase kuphelile. Ucolonel Son waphuma ngesandla sakhe samahhala futhi wacima ilangabi. - Kwakufanele ngazi ukuthi kwakungafanele ngizame, Carter, kodwa kwakudingeka. Awusoze wazi. Waphendukela Kudon Mario futhi wamomotheka.
  
  
  "Ngizithola ngisesimweni esinzima", kusho ucolonel endodaneni yakhe. "Kumelwe ngimnikeze udumo Ucarter, ngiyaqiniseka ukuthi wayeyonginika udumo. Sobabili sibahle futhi sihle kakhulu. Nakuba kwakufanelekile ukubona ukuthi wayengakwazi yini ukuzwela izinhlobo ezilula zokuhlushwa, ekujuleni kwenhliziyo yakhe wayazi ukuthi kwakungeyona into enjalo, hhayi eyakhe."Waphendukela kimi. - Eqinisweni, wawamukela lo mbono, akunjalo, Carter?"Wawuthemba ukuthi uzodlula esigabeni sokuqala uye ezingeni lokukhohlwa ngokuphelele njengoba sonke sazi i-ego. Wayehleka. "Cishe kunjengokungathi ngiyakwazi ukufunda ingqondo yakho, akunjalo?"
  
  
  Udon Mario wamphazamisa. "Kulungile, Colonel. Ngicabanga ukuthi sekuyisikhathi sokuyeka ukuhlekisa nokudlala imidlalo.
  
  
  Ucolonel Son wabheka iwashi lakhe. Wathi: "ngiyaxolisa, akufanele neze uchithe isikhathi sakho. Futhi sine-del-tonight kakhulu.
  
  
  "Nginike ummese", kusho Udon Mario.
  
  
  Ngomnsalo omncane, Ucolonel wanika U-Emu i-stiletto ecwebezelayo.
  
  
  Udon Mario walinganisa i-ego ngokumhlonipha esandleni sakhe. Wabe esengibuka ngamehlo akhe aluhlaza okwesibhakabhaka. "Ngemizuzu engaphansi kweshumi nanhlanu, uzongitshela ukuthi le ntombazane ikuphi, Carter."
  
  
  Wangena ekamelweni futhi wamhlebela okuthile endlebeni kadokotela. Udokotela wanqekuzisa ikhanda waphuma emakamelweni. Ngemva kwemizuzu embalwa, wabuyela Futhi wanqekuzisa Ikhanda Kudon Mario. Udon Mario waphendula ngokuvuma. Noma yini ongase usitshele ngayo ngonen, wayengeyena umuntu owachitha amazwi. Ucolonel Son waphinde wahlala phansi. Ngangingazi ukuthi yini esasiyilindele.
  
  
  Ngemva kwemizuzu engaphansi kweyishumi, ngezwa kungqongqoza emnyango wakhe.
  
  
  'Ubani okhona? Udon Mario wabuza.
  
  
  "Vito", kwakuyi-rheumatism.
  
  
  "Kulungile", kusho Udon Mario.
  
  
  Umnyango wavuleka, futhi isithombe esincane esishayekile sangena sabhidlika ezinyaweni zami. Ubuso buka-Ego babunamabala futhi ihembe lakhe ladabuka. Esinye sezibuko ze-ego sasingekho. Naphezu kokudideka kwami, kwathatha isikhashana nje ukuqaphela ukuthi isidalwa esidabukisayo esasiphambi kwami Kwakungesona esinye Ngaphandle Kukaphilip doane.
  
  
  Uyazi ukuthi ungubani, akunjalo?"Kusho udon Mario .
  
  
  Uma kwakuhloswe ukuba kube i-corkscrew, kakade wayeseyazi i-rheumatism, uma sicabanga ngendlela ukuqashelwa okwakubonakala ngayo ebusweni bami, mhlawumbe okwesikhashana.
  
  
  Indodana Kacolonel yathi: "khumbula, nginezinhlelo Zikamnu. Doane.
  
  
  "Ungakhathazeki," kusho Udon Mario. - Ngiyazi izinhlelo zakho. Uzothola i-ego emuva, ingxenye enkulu.
  
  
  "Kuhle kakhulu", kusho Ucolonel endodaneni yakhe.
  
  
  — Ingabe unayo yimuphi izimpahla zezokwelapha ukugunda, Udokotela?"Kubuza inkosana .
  
  
  "Yebo," kusho Udkt.Inuris.
  
  
  "Letha ih lapha. Ngidinga ama-compression and gag pads futhi mhlawumbe i-morphine ethile kuze kube yilapho sesibuyisela i-ego ekwazini. Futhi uthathe konke okudingayo ukuze umise ukopha.
  
  
  Ucolonel Son wabona amehlo ami evuleka lapho kukhulunywa ngezidakamizwa
  
  
  Wathi: "ungacabangi ukuthi uzwile lutho okungafanele ube nalo". - Uzobe izidakamizwa ngokwakho ikusasa elibonakalayo.
  
  
  Udkt. Inuris wagijima ezungeza igumbi wabuyela nesikhwama esimnyama.
  
  
  Uphilip doane wayelala phansi, ekhononda ngezikhathi ezithile. Udon Mario waguqa eceleni kwakhe futhi wamnikela waze wabheka phezulu, ephefumula kancane, njengenhlanzi ebanjwe emanzini.
  
  
  Isandla sikadon Mario sobunxele sadubula, sabamba umhlathi ongezansi wendoda endala, futhi saphoqa umlomo ka-ego ukuba uvuleke. Wabe esefaka umphetho we-stiletto futhi wacindezela u-ego esihlathini sakhe waze wabona isikhumba siqhuma phambi kwamehlo ami.
  
  
  Udon Mario wangibuka. "Lalela, Carter, futhi ucabange fast. Uchwepheshe wakhe wemimese. Ngithembe. Futhi akuphikisani nokusetshenziswa kwe-ego. Ngikubuza ukuthi intombazane ikuphi. Ngifuna impendulo esheshayo neqotho. Akukho ukuhlekisa. Abukho ubufakazi obungamanga. Uma ngingayitholi impendulo, ngizosika isilevu sendoda endala ngiyibuze futhi.
  
  
  Ucolonel Son beamed. Ngokusobala, umario wayesondelene no-emu ngomoya womuntu.
  
  
  Udon Mario waqhubeka ekhuluma. "Futhi uma ngingayitholi i-rheumatism engiyithandayo, ngizokwenza okwengeziwe. Khona-ke beru wakhe nezinye esihlathini futhi ngikubuze futhi. Khona-ke ngisebenza ezindlebeni nasemphinjeni wami. Ngizosika iso lakhe, iminwe yakhe. Izinzwane. Umlenze wonke. Udokotela uyobagcina bephila, ngoba ucolonel uyamdinga ephila. Kodwa kuyoba yinhlekelele, futhi ngisho nodokotela ngeke akwazi ukulungisa i-ego. Futhi nguwe okufanele usolwe. Ukugcina umlomo wakho uvaliwe njengehhashi elikhulu, Ucarter. Ufuna kanjani?
  
  
  Cishe wayekwazi ukubona ummese esihlathini sendoda endala esiphuzi, esincane. Walala amehlo akhe evaliwe, umoya wakhe ushaya ikhwelo esifubeni sakhe esigobile. Kungakhathaliseki ukuthi wayeyini, Uphilip doane wayengenakho okuningi ayengakubheka. Wangibangela izinkinga eziningi, kodwa leyo kwakuyiyona encane kunazo zonke. Lokho akwenza kwasongela izigidi zabantu ngenhlekelele. Ngakho, ngakolunye uhlangothi, i-ego yayingafanele ukusindiswa. Kodwa ngenxa yokuthambekela kwakhe, wayengeyena umuntu omubi kangako. Ukuqagela kwakhe ukuthi engqondweni yakhe, wavula iminyango embalwa kuphela kubantu abambalwa ukuze enze ukuphila kwendodakazi yakhe kukhanye ngokwengeziwe. Uma Ngivumela Udon Mario ukuba asike i-ego yami ibe yizicucu, kungase kusindise Upenny. Futhi ngokumsindisa, mhlawumbe ngingamsindisa igolide.
  
  
  Ngakolunye uhlangothi, uma ngivula umlomo wami futhi ngibatshele ukuthi ngizothola Kuphi Futhi kanjani Upenny, kungase kunikeze ikhehla umbono walokho elalikwenzele unah. Cishe uyakufanelekela, ithuba lokumbona kanye: muhle.
  
  
  Kodwa kungenzeka ukuthi ukubona okukodwa kuzobiza ichibi elingaphandle cishe amarandi ayizigidi eziyizinkulungwane ezingamashumi amane nanhlanu.
  
  
  Ezingeni lobuchwepheshe kuphela, i-rheumatism eyodwa kuphela eyayingayinikeza. Futhi kwakuthule ngokuphelele.
  
  
  Wavula umlomo wakhe wathi: "Uyomthola efulethini likayise. Uyangilinda.'
  
  
  
  Isahluko 16
  
  
  
  
  Ucolonel Son wamshaya Umario ngemuva. Wathi: "kuhle, kunomomotheka obanzi ngokwanele ukuba kuveze isethi yamazinyo ensimbi. "Kuhle nje."
  
  
  Udon Mario akazange aphendule i-emu. "Vito", esho. 'Ngena.'
  
  
  Isigebengu esinobuso obunjengobomvundla safaka ikhanda laso emnyango. Udon Mario waphonsa i-emu inqwaba yezikhiye.
  
  
  Wathi: "buyela endlini yendoda endala". "Uzothola intombazane lapho. Mthathe ambuyisele emkhunjini. Ngizokubona lapho."'
  
  
  "Kulungile," kusho i-ferret, futhi yanyamalala. Naphezu kweziqondiso zami, Penny, ngangingabazi ukuthi i-ferret yayiyolandela ngobuhlakani umyalo ka-ego. Uzozwa ukhiye osesivalweni bese enquma-naphezu kwakho konke esikushilo komunye nomunye-ukuthi uyise ufikile, futhi manje uvula lo mnyango. Nguye kuphela ongeke abe nguye.
  
  
  Ucolonel Son wangibheka ngendlela exakile.
  
  
  Yiqiniso, ngiyavuma ukuthi kwakubonakala kuwubuwula, ikakhulukazi emehlweni omsebenzi onjengocolonel Son. Cishe wahleka. Wahogela isicupho. Kwakungekho ncazelo yokuthi intombazane yayizama ukusindisa uyise. Kwakungekho nhlobo inzuzo kuye. Ngenxa yokuthi, ngokombono we-ego, sasingenalo ikusasa elihle lendoda endala, sasingenalo ikusasa elihle kimi, sasingenalo ikusasa elihle lentombazane.
  
  
  Angikwazanga ukumsola. Ngokombono we-ego, umdlalo wawusuzophela, futhi wanqoba. Njengoba intombazane yayise-ego yeziphathimandla, yayicishe ibe nawo wonke amakhadi: Umnu. Anderson ongaqondakali, owawela ezandleni ze-ego kungazelelwe futhi waba i-agent YE-AX; intombazane eyayingababangela kalula izinkinga eziningi; Nophilip doane, okumelwe ukuba wayehlale eyimfihlakalo Kucolonel Son, njengoba intengo yokweba igolide kumelwe ukuba yayiphansi kakhulu kuye.
  
  
  Akazange acelwe Ukuba abatshele ukuthi ziyini izisusa zakhe. Wayengeke akuqonde noma kunjalo. Yiqiniso, ngaphula yonke imithetho. Le mithetho yayithi, " yekani le ndoda endala. Thatha isikhathi intombazane ukuya Hawk. All isikhathi. It phansi ubuke Udon Mario ehlukanisa Uphilip doane abe yizicucu. Yenza sengathi awuboni igazi, ukwethuka, nobuhlungu obubuhlungu. Cabanga ngazo zonke izinto ezinhle ozozifeza ngokuhlala ngaphandle. Susa izithombe zegazi eligeleza ebusweni nasemehlweni endoda endala. Zivikele ekumemezeni. Cabanga nje ngalokho okushiwo iziyalezo.
  
  
  Ngezinye izikhathi kufanele ulahle imiyalelo. Okuthile ngaphakathi kimi kwasho ngokuzwakalayo ukuthi cha emcabangweni Kadon Mario wokusika ikhehla libe yizicucu kuyilapho ucolonel Nendodana behalalisela Futhi U-Inuris waluma izindebe zakhe namehlo ka-ego agcwala injabulo. Kwakungekhona ukuzwela ngokweqile. Okuthile ngaphakathi kimi kwangitshela ukuthi lapho Udon Mario emvumela ukuba athole indlela yakhe ngokuhlukumeza Uphilip doane, ngangizoqala ukuvuma ukuthi ngangilahlekelwa. Futhi ngempela-udella-akayena nje ihhotela noma yini. Ihhotela lakhe liwina konke.
  
  
  Ihhotela lakhe libuyisa igolide, libuyise i-ego endala yendodakazi yakhe Uphilipwnn engenacala futhi lisebenzisa imakrofoni nezipikha ukuxazulula amaphuzu. Umgomo wakhe uwukuqothula i-ih ebusweni bomhlaba. Kwakuwukugembula okukhulu. Kodwa lapho kuziwa ebhizinisini, lapho Udon Mario efaka umphetho wommese esihlathini Sikaphilip doane, into ejulile ngaphakathi kimi yathi, lahla incwadi yezinqumo ezimbi bese uyidlala ngendlela yakho. Ucolonel Sin akasoze akuqonda. Wayengumdlali wamaphesenti. Futhi isimiso sami sasiwukuthi uma nje ngingafi, nganginethuba lokuwina. Indodana yakhe yabonakala imangele. "Ngiyamangala, Carter. Kuyamangaza ngempela. Futhi wadumala kancane. Ngangicabanga ukuthi uzobonisa isibindi esengeziwe."
  
  
  "Akekho ozayo, Colonel", ngishilo.
  
  
  Wathi: "mhlawumbe Akunjalo, Carter". Kodwa wawudume ngokuba seduze kakhulu nalo. Futhi ngithembe, imibiko yami ngawe isanda kwenzeka. Muva nje ngokwanele ukuba uqonde ukuhlangana kwakho kwakamuva nomngane wami omuhle Uhsiang E-Arctic, ingasaphathwa Eyokuthi Udkt. Inuris. Waphendukela Ku-Inuris emomotheka. - You khumbula Hsiang, akunjalo, Udokotela?"Ngiqonde ukuthi, okungenani usubonile isithombe se-ego, akunjalo? Ulothar Inuris wanqekuzisa ikhanda.
  
  
  "Kwakuwumsebenzi omuhle — isithakazelo sakho Kuhsiang", kusho u-colonel Wendodana yami. - Nice kakhulu futhi kancane esifike ngesikhathi ngakimi. Ukube Uhsiang wayephumelele, i-ego yebhizinisi yayiyohlangana ngokuphumelelayo naleli cala, isigaba sokugcina salo ukujoyina mina ezweni lakini. Nokho, ngikholelwa ukuthi izwe liyoba nekusasa elinzima kakhulu ngisho nangaphandle kwemizamo Kahsiang."Angizange ngiphendule ekuqhosheni kwakhe. Wamamatheka kimi. "Nawe, Carter, unekusasa elinzima kakhulu ngaphambi kwakho. Lapho sisechina, siyoba nezingxoxo ezinde kakhulu. Futhi uzongitshela izinto eziningi. Kodwa okokuqala uzoba nohambo olude olwandle, esizoqala ngalo emahoreni ambalwa. Ingabe lokho akulungile, Don Mario? Udon Mario wanqekuzisa ikhanda. Wathi: "umkhumbi uyasebenza". "Sisheshise izinto."
  
  
  "Sizohamba ngaphambi kokuntwela kokusa", Kusho Indodana Kacolonel, " ngiyabonga ngokubambisana kwakho, Carter. Umnu. Doane ulapha-wakhomba ikhehla elalisalele phansi lingenalutho - " ukuze lijoyine thina, ngoba njengawe ekhaya, linamakhono athile esingathanda ukuba nawo. Ngokuqondene nentombazane... Ucolonel Son waphendulela ikhanda lakhe emuva futhi wabheka ophahleni. - Ngokuqondene nentombazane, Ulothar, mhlawumbe ngizokunika yona kamuva, lapho sifika esafe harbor."Ngesikhathi sisolwandle, ungazijabulisa naye, njengoba singazibeki engozini yokuba siphephe njengathi eriviera. Lapho sifika Echina, ungahlala lapho uma nje ufuna nentombazane. Kodwa ngiyazi wena, Lothar, futhi ngiyasola ukuthi uzokhathala ngonah ngaphambi kokuba sifike lapho. Uma kunjalo, sizonikeza iqembu, elingenza noma yini eliyifunayo ngalo; bese silahla unah. Lokhu akusizi ngalutho kithi.
  
  
  Udkt. Inuris wajabula futhi wakhothama. Wathi: "ngiyabonga ngokuphana kwakho".
  
  
  "Uyazi, awukufanelekeli ngempela", kusho indodana Kacolonel, " kodwa ngikholelwa ukuthi konke kuzolunga uma intombazane isinakekelwa yithi, ngakho ngizimisele ukuyithethelela ngokungacabangi kwakho Eriviera."
  
  
  "Ngiyabonga, Colonel, Indodana," Kusho Udkt Inuris.
  
  
  Ucolonel Son waphendukela kumuntu oyisigebengu. - Ngokuqondene nawe, Don Mario, ngiyesaba anginaso isipho ekhethekile yokuvalelisa, nakuba wena ngempela egos efanelekayo. Ngangikujabulela ukwenza ibhizinisi nawe. Uvame ukuba umuntu, futhi ukuqiniseka kwakho, njengoba sibonile kulobubusuku, kuyamangalisa kakhulu. Ungathanda ngempela ukuveza inhlonipho yakhe ejulile kuwe.
  
  
  "Ngizoyithola lapha", kusho Umario, ekhomba esihlalweni. "Kunembile kakhulu", kusho Ucolonel. "Kuyinhlanhla kakhulu ukuthi wena, owahola I-Agent esabekayo U-Ax Carter ukuba akhaphele owesifazane osemusha, uyindlalifa ye-ego ye-Arsenal. Cishe kufanelekile ngokombhalo. Kuhle kakhulu, Don Mario. Uzothola i-ego luger, i-ego stiletto, ne-ego little gas bomb. Oripha ih ngezindondo zakho.
  
  
  Udon Mario wafaka ibhomu ngomzuzu owodwa, nesibhamu nommese ebhande lakhe.
  
  
  Ucolonel Son wabheka iwashi lakhe. - Sinemizuzu embalwa ngaphambi kokuba iloli lifike, njengoba uvumile. Wathi kimi, " Lapho efika, Carter, sizoqala uhambo lwethu. Jabulela it okuningi ngangokunokwenzeka, ngoba lokhu kuyoba ride yakho yokugcina. Uya Echina negolide elibiza izigidigidi ezingamashumi amane nanhlanu zamarandi, njengoba cishe usukwazi kakade. Ngosizo Lukadkt. Inuris, Umnu.Don ongenathemba, nosizo oluyigugu Lukadon Mario, owanikeza abantu abadingekayo, sakwazi ukuncela Ifederal Reserve."
  
  
  "Futhi kusasa, amahemuhemu azodlondlobala kulo lonke ichibi elingaphandle ukuthi iningi lezinqolobane zegolide ZASE-US nezinqolobane zegolide zabangane abaningi abathembekile be-ih zinyamalale. Uhulumeni wakho uyokhipha imiyalezo ekhuthazayo, kodwa amahemuhemu ayoqhubeka futhi abe namandla. Futhi ngokushesha, osomabhange nabanye ohulumeni bayofuna iziqinisekiso, futhi ekugcineni bakufakazele lokho. Abakwazi ukunikeza ubufakazi. Khona-ke idola ngeke libe nenani, ngoba ukwethembela kulo kuyabhujiswa. Abantu abanamadola bazozama ukushintshanisa i-ih, kodwa ngani? Iphawundi Lasebrithani liyokwehla. Imikhiqizo yasejalimane, ngisho nama-franc Aseswitzerland, iyokwehliswa, ngoba akekho oyokwethemba imali yephepha. Igolide elishiywe emhlabeni liyoba yigugu. Labo abanalo bayogcina i-ego. Labo abangenayo i-ego bayokwethuka.
  
  
  Umnikazi wesitolo esinesinkwa uyokwenqaba ukusithengisa uma isinkwa singakhokhelwa ngenye into ngaphandle kwemali yephepha. Umfundi wezibalo odinga udokotela ngeke abe nalutho angalukhokhela ngaphandle kwemali engenamsebenzi udokotela angeke ayamukele. Izigcawu ezinjengalezi ziyophindwa izikhathi eziningi ezindaweni ezihlukahlukene. Futhi ngokushesha, amaqembu ezigelekeqe ayobe ezulazula emigwaqweni futhi ephanga izitolo efuna lokho akudingayo ukuze aphile. Izimboni ziyokhubazeka ngoba akekho ongakwazi ukuthenga izimoto, imishini yokuwasha, namathelevishini azikhiqizayo. Futhi izisebenzi ziyoxoshwa. Usheikh Ongumarabhu Epersian gulf uyofuna ukukhokhelwa ngegolide ngaphambi kokuthumela uwoyela wakhe. Futhi ngeke kube khona igolide okufanele likhokhwe. Ngakho ngeke kube khona uwoyela. Futhi esikhathini esizayo esiseduze, ngeke kusaba khona ezinye izimoto, ngeke kusaba khona izitimela, ngeke kusaba khona izindiza, futhi izimboni zethu ngeke nje zibe ezingenamsebenzi, kodwa futhi ngeke zibe usizo. I-United States, njengoba wazi, iyoba ugwadule lwezomnotho. Amadolobha ayogcwala abantu abalambile. Indawo yasemakhaya izobhujiswa amaqembu aphanga abantu abavela kwamanye amazwe abulala ukudla kukascott bell futhi entshontsha imifino."Wayengasafuni ukuzwa. Wabheka Udon Mario. Wayengabonakali enaka.
  
  
  Ngamtshela. 'Futhi wena?"Leli yizwe lakho. Uhlala lapha. Ingabe uyayifuna?'
  
  
  U-Colonel, indodana yami yahleka. "Udon Mario ungumkhiqizo wesiko elisha, Ucarter. Ungalindeli ukuba aqondiswe imizwa yakhe. I-Ego iphathelene nokusinda nenzuzo, hhayi uzwela. Singabalingani kulo msebenzi. Sihluke kuphela ngandlela-thile, ekukhetheni kwethu ukukhokhela ukuhlanganyela kwethu. Ichina, eyayimpofu ngegolide, yakhetha igolide. Udon Mario akanandaba kangako negolide. Oh, yini-lokho akugcina kuye, kodwa akuthola kuqhosha kakhulu futhi, ngokombono wefilosofi, kungathakazelisi. Kodwa kunempahla eningi Echina, impahla ethembisa inzuzo enkulu uma uthengisa i-ego ngokuhlakanipha.
  
  
  Futhi Lokhu, Carter, Kuyinto mac nalokho ongakwenza emhlabeni wonke: heroin. Uyabona, Carter, lapho dollar depreciates, kuyofika isikhathi lapho abantu bayofuna enye indlela yokukhokha. Futhi le ndlela Yokushintshana Udon Mario asikisela ukuyethula i-heroin. Awucabangi yini ukuthi yilokho okwenza abantu bakhohlwe ngezinkinga zabo? Futhi ngiyaniqinisekisa, bayoba nezinkinga. Abantu abathile kuhulumeni wakho bayoba nesithakazelo ekubuyiseleni ukuhleleka ngazo zonke izindlela; futhi abantu abajabulayo ukuphuza i-heroin bayoba isilingo esikhangayo. Awucabangi kanjalo, Dokotela?"
  
  
  Ucolonel Seung akazange alinde impendulo. - Uyazi, udokotela ngokwakhe uthanda kakhulu poppies, akunjalo, Lothar? Ngakho uyabona, Carter, Ukuthi Udon Mario, ngenxa yobambiswano lwe-ego nathi, uyoba nokunikezwa okungapheli. Futhi le ndawo yokulondoloza izonikeza i-emu amandla amakhulu. Ngakho ngokuhamba kwesikhathi, lapho ukuthula okuthile kubuyela ezweni lakini, Udon Mario uyozuza kakhulu kunenani legolide alithengisela idn. Ukuzuza kwe-Ego kuzobalwa ngokuya ngokuncishiswa kwemithetho manje evimbela ezinye izenzo ze-ego ngokweqile. Lokhu kuyobalwa ngokuba nomhlaba, umthombo ongenakuphela azowuthenga nge-heroin."
  
  
  Futhi lapho ukwethuka kuncipha futhi amanye amazwe ebona ukuhlakanipha kokusebenzisa kabusha lokho okusele kubantu bakho ngezinga elithile lomsebenzi wezimboni, Khona-Ke Udon Mario uzothatha izintambo zokuphatha izimboni. Abantu bayoshukunyiswa isidingo se-heroin, njengoba nje nabantu manje beshukunyiswa isidingo samadola. Futhi Udon Mario uyoba umbusi wangempela wezwe, ingasaphathwa eyokuthi ngesikhathi esifanayo uyoba umenzi walo mthetho. Manje abantu bangase bazi ukuthi u-ego ufana nenkosana, kodwa ngiyaniqinisekisa, Carter, ngokushesha abantu bazokhothama ku-emu njengenkosi.
  
  
  Ngathi: "uyahlanya".
  
  
  Ucolonel Son waphakamisa isandla sakhe. "Ngicela, Carter, yena, ngiyakuncenga. Yiba ongokoqobo. Anginakho ukuthambekela kokungaphili engqondweni. Zama ukucabanga nge-heroin njengemali entsha. Ingabe kunengqondo ukuhlola i-tac yephakethe lempuphu emhlophe kunensimbi ethile ephuzi noma iphepha elinemibala? Cha, Carter, lokho akulona iqiniso. Ama-emu kudingeka nje anikezwe uhlobo oluhlukile lokwethenjwa. Ukulungiswa. Futhi ubunzima obuzohlangabezana nabo ngakini bunikeza izindlela zokwenza lokhu kulungiswa. Ngiyavuma ukuthi lokhu kuwukuzivumelanisa nezimo okukhulu, kodwa ukuzivumelanisa nezimo okunjalo kuyadingeka Ukuze Udon Mario aqaphele izifiso ze-ego. Uyabona, igolide ngeke liyenze kahle i-emu. Ukuba negolide manje kwakuyokwenza i-ego ibe ngaphansi kwemithetho nokucabanga okuhlobene okwamanje. Kokubili ngale mithetho nangalokhu kucabanga, Udon Mario uyisigebengu futhi usho ukweba impahla yakhe. Cha, ngaphambi Kokuba Udon Mario akwazi ukufinyelela isimo sokufuna ukuvelela kwe-ego nobuhlakani obuthule obubangelwa yi-ego, kumelwe kuqala kube nenguquko. Futhi iqembu lakhe legolide liyobangela inguquko e-United States.
  
  
  Ngokuqondene nalabo abanegolide, siyaqiniseka ukuthi kuyohlale kunabantu emhlabeni abalambele igolide. Okuyinto, ngomqondo ongokomfanekiso, eyogcina ukholo lwakudala. I-China ene-ego poppies negolide iyoba ecebe ngokuphindwe kabili, nakuba ingxenye enkulu yesivuno sethu se-poppy ihloselwe Udon Mario iminyaka eminingi ezayo. Ichina NE-US ziyoba abangane abahle kakhulu.
  
  
  Futhi ngokuqinisekile ukuthi labo abakholelwa egolideni nalabo abakholelwa embewini ye-poppy bayohlala ndawonye amakhulu eminyaka ezayo."
  
  
  Njengoba nje kunjalo. Lonke uhlelo. Kwakubi kakhulu. Ungase uyibize ngokuthi ihlanya. Kodwa umngcele ophakathi kokuhlanya nobuhlakani umncane, Futhi Ucolonel Nendodana babeqinisile ngento eyodwa. Kwakungekho lutho emafayilini E-AX olwalubonisa ukuthi kwakukhona okungalungile ngokuqaphela i-ego. Lokho ayehlose ukukwenza kwakungeyona into encane yokushaya ngobuciko; umkhiqizo ongokwemvelo wokugcina wokuhlangana kokukhethekile kososayensi bezomnotho nokuhaha okubandayo kwesosha elaziwa ngekhono lalo empini. Futhi kulokho akusho, I-Emu yayisekude ngamahora ambalwa nje ukuba iqedwe. Waphinde wabheka iwashi lakhe. "Imizuzu embalwa nje, madoda. Wabe esephendukela kimi yedwa. "Carter, kunokungqongqoza emnyango ngomzuzu. Lapho lokhu kwenzeka, kusho ukuthi iloli lisilindele ngaphandle. Leli lori lizosiyisa emathekwini, lapho abashayeli Bakadon Mario besheshe balayishe khona igolide emkhunjini. Uzogibela lo mkhumbi futhi sizohamba emahoreni ambalwa.
  
  
  Ngizocela Udon Mario ukuba akhulule imilenze yakho. Futhi ngizokucela ukuba uvuke futhi uhambe buthule uphume kuleli gumbi ungene elolini. Lapho sifika emkhunjini, owakhe, ngifuna ukuba ungene emkhunjini buthule futhi uhambe lapho uya khona. Uma wenza njengoba ngicela, uzosusa ubuhlungu obungadingekile. Kodwa, ngiyazi ukuthambekela kwakho ebuqhaweni, obudingekayo ukuze uthathe izinyathelo zokuqapha.
  
  
  Wathatha ama-nunchuck esihlalweni. Wabona izibambo zokhuni neketanga lilenga phakathi kwazo. Ucolonel wangibopha ngekhanda ngamaketanga futhi wadonsa izixhumanisi ngokuqinile ngokwanele ukuba ngilume umphimbo wami ngingene emgodini wami womoya.
  
  
  Wathi: "ungangena emkhunjini uwedwa, noma ungaphelelwa ukwazi. Yenza umqondo wakho.'
  
  
  Udon Mario waguqa ezinyaweni zami futhi wakhulula izintambo. "Udkt. Inuris", kusho Ucolonel Son, ekhomba Uphilip doane. "Vusa ikhehla. Ngifuna ukuba abe sesimweni esihle lapho sifika Echina."Wayehleka. "Uyabona, Carter, sizodinga 'ukuphepha' okusha.
  
  
  Umzimba womkhumbi wezimpahla owawugqwalile wawulengiswe ekujuleni kwenkungu, ukhanya ekukhanyeni kwenyanga, umiswe esikhumulweni semikhumbi esisheshayo. Naphezu kokuphakama okuphansi, umhlane womkhumbi ongcolile
  
  
  Usarah chamberlain-Cardiff wayemi phezu kwethu njengoba sasimi ngaphandle kweloli. Khona-ke, ekugcineni komkhumbi, kwakudonswa i-crane enkulu enezintambo zokububula esitsheni esikhulu esasisemkhunjini.
  
  
  "Gold, Carter", kusho ucolonel endodaneni yakhe. Ngaphansi kophahla olubolile lweseraglio endala olwalugudla itheku, kwakushiswa amalambu ambalwa angenalutho, akhipha imisebe ephuzi yokukhanya endleleni. "Bheka imoto yakho ibheke empumalanga. Akukho lutho olukhethekile, akunjalo?
  
  
  Akazange alinde impendulo.
  
  
  "Kodwa ukubukeka kuyakhohlisa, Carter. Lesi sikebhe esithwala impahla esibukeka ngendlela ecasulayo sihamba ngokushesha kunendiza yempi. Ngaphezu kwalokho, imishini ye-elekthronikhi yakhelwe ukwenza i-ego ingabonakali ku-radar. Kodwa ngiyangabaza ukuthi "Usarah chamberlain" kudingeka anikeze ubufakazi bokuthi unamandla. Ubani engqondweni yabo efanele owayeyonaka umkhumbi omdala ompofu wezimpahla Wasebrithani?
  
  
  "Kulungile, Ndodana", kusho Umario. "Manje sengimvalelisa. Abantu bami bangitshela ukuthi bathola i-heroin yokugcina emahoreni ambalwa adlule, futhi ngemva kwamahora amabili bavikela yonke imithwalo yakho ebhodini. Ngemva kwalokho, ungakwazi ukuhamba noma nini."Babezisola ngezandla zomunye nomunye.
  
  
  Ucolonel wabheka iwashi lakhe. "Ngithembele kuwe, Mario", esho. "Ngizonikeza iziyalezo zokuthi ngihambe ngehora elilodwa ntambama."
  
  
  "Ungakhathazeki," kusho Udon Mario. "Ngizohlala ehhovisi lami kuze kube yilapho uhamba ngomkhumbi ukuze uqiniseke ukuthi konke kuhamba kahle."
  
  
  "Kuhle kakhulu", kusho Ucolonel endodaneni yakhe. "Okuvamile ekupheleleni kwakho, Don Mario. Ngikholelwa ukuthi ngolunye usuku sizophinde sihlangane."
  
  
  Khona — Ke," sawubona", kusho Udon Mario. Wabheka Udkt. Inuris, owayesekela Uphilip doane . "Hang in there, Doc", esho. "Zama ukwenza njengomfana omuhle."
  
  
  Udkt. Inuris akacabangi ukuthi i-ego kufanele iphendulwe.
  
  
  Wathi:" nginenhlanhla, Carter". Wenza ibhande lakhe, lapho Uhugo Nowilhelmina babefihlwe khona ngaphansi kwejakhethi yakhe. "Ngiyabonga ngezikhumbuzo."Wadonsa isibambo somnyango wanyamalala esitebeleni.
  
  
  "Kulungile," kusho ucolonel endodaneni yakhe. "Bonke abasemkhunjini. Usarah chamberlain wavunyelwa ukuba ahambe ngomkhumbi ngaphambi kokuntwela kokusa — "wahleka", ethwele umthwalo wensimbi.
  
  
  Ucolonel, indodana yami wadonsa izibambo ze-nunchaku, okwenza iketanga laqina entanyeni yami njengokungathi ngikhuthaza ihhashi ukuba ligibele. Saqhubeka sehla ngomkhumbi senyuka ngomkhumbi. Ngabuka phezulu ngabona ukaputeni Wasechina esibheka phansi esuka ethekwini eliphakeme. Izisebenzi zasechina zazigcwele yonke indawo zinomqondo owodwa owawuhlale ubonisa amasosha aqeqeshwe kahle.
  
  
  Kungakhathaliseki ukuthi imishini nemishini ye-elekthronikhi yayikuphi, Usarah chamberlain wayengeyona incazelo yekhulu lamashumi amabili uma kuziwa ezikhungweni zejele. Ngaphansi komkhumbi, Ucolonel Son wangicindezela waze wafika esitokisini sensimbi esinefasitela elinemigoqo ngaphandle kwengilazi. Phambi kwakhe kwakunamadoda amabili Asechina ayehlome ngezibhamu ezinemishini. Ucolonel Seung wathatha i-nunchaku entanyeni yami futhi wabeka inqwaba yezikhiye ephaketheni lami.
  
  
  Wavula umnyango wesisele. "Ngena, Carter. Futhi kunjalo Nangomnu .wnn", etshela Udkt. Inouris.
  
  
  Iphahla lalenziwe ngensimbi futhi limbozwe ngotshani, Futhi Udkt. Inuris wadedela Udon Philippe, owayewele otshanini. Onogada babemi bevulekile ngalolo suku, izibhamu ze-ih zazikhomba thina.
  
  
  "Ungashiya ikhehla njengoba linjalo, Lothar", kusho ucolonel. "Carter, ngesaba ukuthi uzodinga izintambo nezinsimbi zemilenze."
  
  
  Eyakhe, waqhaqhazela. Izindonga zazinamathiselwe izintambo nezinsimbi zemilenze. Omunye umbhangqwana wezandla, omunye umbhangqwana wezinyawo. Wangena ngokulalela. Ucolonel Seung wavala u-ih ngezihluthulelo zakhe.
  
  
  Wathi: "ngizovala nomnyango wesisele". "Futhi yena, ngifuna wazi okuthile, Carter. Ngine-keychain yewebhu. Ngakho ungacabangi ngisho nokuhlekisa ngabalindi. Akukho lutho ngempela abangakwenzela lona. Kodwa bangadubula kahle kakhulu. Yiqiniso, ngincamela ukuthi akukaze kwenzeke, kodwa uma kwenzeka, ngizozenza ngikuqonde.
  
  
  Wasuka esitokisini. Umnyango wavalwa Futhi Ucolonel waphenduka ukhiye wesivalo. Wasukuma futhi wangishaya ngezinduku. "Ngizokuvakashela ngezikhathi ezithile, Carter, futhi mhlawumbe singakhuluma."Kodwa manje konke engingakusho ukuthi ukuba nohambo oluphephile. Waphenduka futhi wanyamalala kuyo yonke indawo yokubona.
  
  
  Kwaphela imizuzwana embalwa onogada bengibuka emigoqweni, amakhanda abo esondelene. Angizange ngibanake. Ngokushesha baba nesithukuthezi futhi banyamalala.
  
  
  Kumelwe ukuba kwaba ngemva kwesigamu sehora lapho ngizwa amazwi ngaphandle kwesisele. Ubuso bukacolonel Son baphinde bavela phambi kwemigoqo. Wamomotheka, futhi isihluthulelo sashaywa uvalo. Umnyango wavuleka ukuze kuvezwe indodana yakhe, onogada ababili, Nopenny Dan.
  
  
  
  Isahluko 17
  
  
  
  
  "Nick", kusho Upenny. 'Baba.Wagijimela esitokisini wawa ngamadolo eduze Kukaphilip doane.
  
  
  U-Colonel weza kuye futhi wambamba ingalo. Wathi: "ubuqotho bakho buyamangalisa. - Kodwa ngiyaxolisa ngokuthi inkululeko yakho kumelwe ivinjelwe ngandlela-thile. Uzoba nezintambo, njengabanye Abakwacarter. Okungenani hhayi uma singekho olwandle. Futhi-ke uyovunyelwa ukuba unakekele uyihlo "- wahleka kakhulu - " uma Nje Udkt. Inuris engakukhumbula."Esikhathini esithile olwandle, ngizobona ukuthi singenza ukuphila kube lula yini kubaba wakho. Kodwa okwamanje, kumelwe silondoloze ukulondeka okuphezulu. Ngithemba ukuthi uzokuqonda.
  
  
  Wayibopha ngamaketanga futhi wahamba phakathi kwamangqamuzana. Waphinde waphenduka ukhiye wesivalo.
  
  
  Sezwa ama-ego kashaggy efa egcekeni lensimbi. Khona-ke thula.
  
  
  Upenny wangibuka ngekhamera.
  
  
  "O, Nick", esho. "Kuzokwenzekani?"
  
  
  "Pennywnn," ngathi. "Ngikholwe noma cha, sizobhubhisa lo msebenzi."
  
  
  Uphilip doane wabubula futhi washintsha umzimba wakhe omncane embhedeni wotshani.
  
  
  "Ngidinga ukuba avuke", kusho Upenny kuye.
  
  
  "Kulungile," esho. Waqala ukushayela ucingo. 'Baba. Ubaba. Lona nguye. Uhlamvu lwemali.
  
  
  Indoda endala yaphinde yavuka.
  
  
  "Vuka, Baba. Ngiyakudinga.'
  
  
  Amehlo ka-Ego aqhaqhazela futhi waziphoqa ukuba ahlale phansi. "Ingabe wena, Penny?"esho. "Kumnyama kakhulu lapha. Angikwazi ukuthola imali yami."
  
  
  Wathi: "kuseduze kwesandla sakho sobunxele.
  
  
  Ekukhanyeni okuncane, wanamathela ku-ih, wayibamba, wayibeka ekhaleni lakhe. Naphezu kokuntuleka kwelensi, manje wayesekwazi ukubona. Ubuso buka-Ego babukhanya lapho embona. Wathi:" Nkulunkulu wami". "Ingabe ngempela wena, Penny?"
  
  
  "Yebo, Baba.
  
  
  Wathi: "uyamangalisa. 'Kuhle.'Futhi waqala ukukhala.
  
  
  "Baba," kusho Upenny. "Awudingi ukukhala."
  
  
  Wathi: "angikwazi ukukusiza".
  
  
  "Baba, kukhona umuntu lapha nathi. Sidinga usizo lwakho. Ngokokuqala ngqá, le ndoda endala yaqaphela ukuthi yona Nopenny babengebodwa phambi kwamakhamera edijithali. Waphenduka wangibuka.
  
  
  "Lo Ngunick Carter, Baba", kusho Upenny. Ufuna ukusisiza ukuba siphume lapha."
  
  
  "Eqinisweni, Mnu. Doane", ngasho. "Ngifuna ukukukhipha wena Nopenny lapha futhi ngigcine umkhumbi ungacwili. Kodwa angikwazi ukukwenza ngaphandle kosizo lwakho.
  
  
  'Yini engingayenza?wathi .
  
  
  "Yekani ukukhononda", kusho u-emu. - Umbuzo kuphela, ingabe uyokwenza?"
  
  
  Wathi: "uma ngingakwazi, ngizokwenza lokho". - I owe Lothar Inuris lutho ngaphezulu. Inkontileka yami naye yaphela lapho esebenza Ngepenny. Kodwa yena nabangane bakhe abakhohlisayo bangikhohlisa. Bafika kimi namhlanje ekuseni. Futhi bangithatha bangiyisa kulo mkhumbi bangiphonsa kuleli seli. Lapho Ngifuna incazelo, Amashayina ahleka futhi angibiza ngokuthi ngiyisiwula. Ngizokusiza, Carter. Ngingumuntu omdala futhi angazi ukuthi ngilwa kanjani, kodwa ngizokusiza. Manje njengoba Upenny eseqinisile, anginandaba Nokuthi Kwenzekani Kudkt. Inuris nabangane bakhe, noma kimi. Konke lokhu kuwumdlalo ophindwe kabili."
  
  
  'Usho ukuthini?'
  
  
  "Babecabanga ukuthi ngingumuntu omdala, oyisiphukuphuku. Isiwula esidala. Kodwa kwakunokuthile ababengakwazi ngami. Wazalelwa Echina. Ngikhuluma ulimi LWE-IH. Futhi namuhla ngimzwile esho okuthile Ngesishayina okubonisa umdlalo ophindwe kabili.
  
  
  "On," ngishilo.
  
  
  "Utoma wamukela ukuthi yayikhona. I take it Upenny wakutshela ngalokhu?"
  
  
  Wanqekuzisa ikhanda kuye.
  
  
  "Khona-ke, ngicabanga ukuthi uyayazi indima yami. Yena, wangena ecaleni Likapenny. Kodwa wayengazi ukuthi bangobani abangane bakhe. Kuze kube namuhla. Futhi wabe esethola ukuthi ama-ego abangane bakhe ayehlanganisa amalungu Ama-Mafia Asechina Nawasemelika. Isivumelwano sasiwukuthi imafia yayizonikeza amashayina igolide ukuze athole i-heroin. Angikwazi ukusho ukuthi ngiyayithanda kakhulu, kodwa futhi ngicabanga ukuthi angikwazi ukukhononda ngayo. Ekuqaleni, wonke umuntu wangiphendukela, wangiletha lapha futhi wanginikela Kucolonel sin. Kodwa okunye ukukhaphela kusekhona. Amashayina akhohlisa ama-mafia."
  
  
  Ngambuza. 'Kanjani?'
  
  
  Wathi: "le heroin inobuthi."
  
  
  'Usho ukuthini?'
  
  
  "Yilokho kanye engikushoyo", kusho Uphilip doane. "Angazi ukuthi yini abayifaka kuyo, kodwa ngiyazi into eyodwa: i-heroin ifakwa ezinhlotsheni ezimbili ezahlukene zezikhwama zepulasitiki. Izinto ezikhwameni eziluhlaza zibulala ngokushesha. Izinto ezisezikhwameni eziluhlaza zisebenza kancane. Kodwa uma noma ubani kubo eshaya umzimba wakho, uyokufa.
  
  
  Kwadingeka ngithathe isigqoko sami Ngisiyise Kucolonel sin. Amarandi ayizigidi eziyizinkulungwane ezingamashumi amane nanhlanu egolide le-emu ayenganele. Ngaphandle kokudubula, uyobhidliza I-United States futhi abulale izigidi zabantu. Kwakungcono kunempi yenuzi. Ukube besingenayo imisebe, besingeke sibe nokubhujiswa kwezimboni. Abantu nje, abafile futhi abafa njalo, abangakwazi ukuzivikela.
  
  
  Futhi wayeqiniseka Ukuthi Ichina yayiyoziqonda izinhlelo Zendodana Yakhe futhi izisebenzise ngokugcwele. Udon Mario uyoba yinkosi ngempela: inkosi yamathuna. Endaweni ethile ekufihleni kwakhe i-ego cishe kwakunamakhilogremu ayizinkulungwane eziningana e-heroin yangempela. Wayihlola, futhi wanquma Ukuthi Indodana Kacolonel yayenza ngokwethembeka. Kwakufanele azi kangcono. Kodwa sasingekho isizathu sokumzwela. Wayenobugovu obuncane nje kunalokho okwakudingeka i-emu ibe yikho. Umcabango wokuthi i-ego yami yayikhohlisiwe wangenza ngahlanya ngenjabulo. Ngaphandle kokuthi ukube wayeqaphele, Ucolonel, Indodana yayiyobe ihlezi phezu kwehhashi legolide, futhi abantu abaningi abangenacala babeyobe befile noma befa emigwaqweni yase-United States kusukela ngaleso sikhathi.
  
  
  Kodwa hhayi uma kukhona engingakusho ngakho.
  
  
  "Kulungile, lalela," ngathi, ngiphendukela Kuphilip doane. - Nginomsebenzi ngawe."Futhi kuyodingeka ukwenze ngokushesha. Kodwa ngicabanga ukuthi uzosinda, uma ucabangela lokho Upenny akusho ngawe.
  
  
  Wathi: "ngizokwenza konke okusemandleni ami". 'Kuyini?'
  
  
  "Upenny wangitshela ukuthi uyisazi sezikhiye nokuthi wazi konke okumelwe ukwazi ngazo."
  
  
  "Lokho kungase kube yiqiniso", kusho Udon Philip.
  
  
  "Kulungile," ngishilo. "Ngifuna ungikhulule kulezi zibopho futhi ungivulele umnyango."
  
  
  "Kuwumsebenzi onzima", kusho ikhehla. "Ikakhulukazi ngaphandle kwamathuluzi."
  
  
  "Ake sithi ngikutshele ukuthi sinamathuluzi athile, ayisisekelo, kodwa amathuluzi."
  
  
  'Kuphi?'
  
  
  "Ngaphansi kwekhola lami", kusho u-emu. "Uzothola izinsingo ezimbili lapho.
  
  
  Le ndoda endala yasukuma emhlabathini futhi yangikhubaza kakhulu. Wakhipha ikhola yakhe wakhipha izindwani ezimbili. Wathi: "insimbi enhle". "Yebo, ngicabanga ukuthi singasebenzisa i-ih. Izikhiye zamaketanga edell ngokwayo ziseyizinto zakudala", esho ngemva kokuhlolwa okuncane. "Ngokuqondene nendlela umnyango osebenza ngayo, uyobona ukuthi nalokhu akuyona inkinga."
  
  
  "Kungathatha isikhathi esingakanani?"
  
  
  Amehlo ka-Ego akhanya ngethemba lokuba usizo futhi emsebenzini ayewazi kangcono. Kuncike ekutheni ngisebenza isikhathi esingakanani."Mhlawumbe imizuzu engamashumi amabili.
  
  
  "Shesha," ngishilo. "Uma kukhona oza, fihla lezi zinsimbi ngaphansi kotshani."
  
  
  Le ndoda endala yayisivele iseluleke ngokuphelele phansi, ibambe izandla zayo esiqeshini esiyisikwele sokukhanya okugeleza ngefasitela elivaliwe. Ngangingakwazi ukubona ukuthi wenzani, kodwa ngangizwa ukungqubuzana okuncane kwensimbi njengoba izandla zakhe zazigxuma ngaphansi kwezendlalelo zotshani ezimanzi.
  
  
  Wazama ukuhlanza ingqondo yakhe ngesikhathi esebenza. Wazama ukungachithi amandla akhe ekhathazekile ngokuthi amandla e-ego ayezohlala isikhathi eside yini, noma Ukuthi Indodana Kacolonel yayizongena ngokuzumayo ukuze ibone ukuthi iziboshwa ze-ego zazenza kanjani. Wazama ukuxosha umsindo onesigqi wensimbi ekhonkolo, ukubambezela ukuphefumula kwakhe, nokukhohlwa isikhathi. Kodwa ngaphandle, wayazi ukuthi le crane yayishintshashintsha njengendandatho enkulu phakathi kwedokodo nomkhumbi, igcwalisa izikhwama zika-ego ngamathani egolide. Wayengase aziphoqe ukuba angacabangi ngesikhathi, kodwa wayengeke akwazi ukumisa i-ego ekuphileni. Futhi kuyofika umzuzu lapho le crane izothatha isinyathelo sayo sokugcina, futhi uhambo lokunqoba Lukacolonel Son luyoqala. Khona-ke kwakuyoba sekwephuze kakhulu ukuba ngenze lokho engangihlose ukukwenza.
  
  
  "Kulungile", Kusho Uphilippa doane.
  
  
  Wasukuma futhi esandleni sakhe sobugovu wabona elinye lamakhasi, noma okwakusele kulo. Kwakunjengokungathi wayeqale wahlukanisa i-ego phakathi nobude futhi wanquma okuthile okwakusele. Wahamba ngendlela engafanele waya kimi futhi wabamba ilokhi esandleni sami sokunene. Wavumela insimbi ebukhali ukuba ingene ngaphakathi, egcina indlebe yakhe iseduze nesivalo. Wayedlala ukhiye wesikhashana phakathi kwesithupha nesithupha, abese ewuphendulela ngokucophelela.
  
  
  "Cishe," esho. "Kodwa akukuhle ngokwanele."
  
  
  Wabuyela emuva epeace square, futhi waphinde wezwa ukuklwebheka kwensimbi kukhonkolo.
  
  
  "Kumele kube njalo," esho ngesikhathi ebuya.
  
  
  Egcwele ukuzethemba, wafaka ummese obukhali emuva esikhaleni futhi waphendukisa isihlakala sakhe ngokucijile. Kwakunokuchofoza ekuthuleni okungapheli kwesisele. Isikhiye sasivuleka. Ubuso bukaphilip doane babugcwele injabulo. "Okunye kulula manje", ehlebela. Ngemva kwemizuzwana embalwa, wakhulula enye ingalo nomlenze wami.
  
  
  Wabeka umlomo wakhe eduze kwendlebe ka-ego.
  
  
  "Kulungile," ngishilo. "Manje khulula Upenny, buthule kakhulu. Khona-ke sizonakekela umnyango wesisele.
  
  
  Indoda endala yanginqekuzisa ikhanda. Kungakapheli nomzuzu, izandla Nezinyawo Zikapenny zase zikhululekile.
  
  
  Wabiza ikhehla kuye wathi, liphinde lihlebeze, " uzovula Kanjani umnyango wesisele?"
  
  
  Waphakamisa isandla sakhe. Ku-ego ' s palm kwakunenkemba yakhe yesibili, eyayingakaphulwa. Wayebambe i-ego ohlangothini olungagxilile, futhi ngesinye isithupha sakhe nesithupha, wayishaya emuva naphambili.
  
  
  "Engizokwenza lokho kubizwa ngokuthi ukugxuma. Ngokuvamile lokhu kwenziwa nge-celluloid. Inokuqina, kokubili, nokuguquguquka kokududula ithebhu yokukhiya emuva naphambili. Ummese uyokwenza okufanayo.
  
  
  - Ingabe kwenza umsindo omningi?"
  
  
  "Angazi," kusho ikhehla. "I-loiden yangempela kufanele ithule kakhulu. Kodwa ngokushesha nje lapho lolu limi lubuyela emuva, angazi ukuthi kwenzekani. Kuzodingeka nje sithathe leyo ngozi.
  
  
  "Asinakho ukukhetha okuningi", ngishilo. - Ngizofaka ipeni ekhoneni phakathi komnyango nodonga lapho umnyango uvulekile. Uma kukhona okungahambi kahle, uphuma emgqeni womlilo. Ngokuqondene nawe, uma konke kuhamba kahle, ungibonisa lapho ilokhi ikhululekile, bese umi eduze Kukapenny. Lapho ngiphuma emnyango, unganyakazi. Ay lapho ukhona kuze kube yilapho ngikubiza."Uma nje ngisakwazi ukumemeza.
  
  
  Le ndoda endala yaguqa ngamadolo usuku lonke, futhi yaqala ukungena enqabeni ngommese.
  
  
  Wazama ukugcina ukuphefumula kwakhe kuzinzile. Ngangilingeka ukuba ngiyeke ukuphefumula ngokuphelele ukuze kube nokuthula okuphelele.
  
  
  Isihlakala sika-Ego sashintsha kanye, kabili, kathathu. Yayisebenza esikhaleni esiphakathi komnyango nebhokisi. Wabe eseyeka.
  
  
  Indoda endala yaphenduka yangibheka futhi yanqekuzisa ikhanda. Kwase kuyisikhathi sokuya emsebenzini. Futhi lo msebenzi wawuhlanganisa ukuthatha izibhamu eziningana.
  
  
  
  Isahluko 18
  
  
  
  
  Wagijima waphuma ngomnyango njengenkunzi ebona umshayisibhakela ongeyena umshayisibhakela, egobekile, enolaka futhi eqoqwe ngesikhathi esifanayo.
  
  
  Babemi egcekeni, omunye ngakwesobunxele sami, omunye ngakwesokudla sami, futhi imicabango yabo yayihamba kancane ngokwanele ukuba imihlathi yabo iwele lapho bengibona ngivela. Ephendukela kwesobunxele, waphakamisa izandla zakhe njengemimese futhi wachoboza ihlombe lomlindi ngesikhathi esabambe isibhamu sakhe esincane. Lapho ewela phansi engozini, wabamba i-ego yakhe, isandla esisodwa samqinisa emlonyeni ukuze amvimbe ekumemezeni, nesinye isandla sambamba okhalweni ukuze asekele i-ego. Wayedudulwa yi-ego yomlingani wakhe ngqo ku-ego yomlingani wakhe, evala igebe phakathi kwabo ngokushesha ngangokunokwenzeka, ukuze ngisho nomlindi wesibili ahlangane nesikhali sakhe ngaphansi kwengalo yomlingani wakhe. Waphakamisa ingalo ayeyibambe okhalweni lwendoda futhi wayigwaza ehlombe eliqhekekile entanyeni yomlindi onamandla. Kwakungesona isibhakela esiphelele, kodwa wagxumela entanyeni yakhe eceleni. Lapho ephinde ephuma, washaywa i-emu ebusweni esuka phezulu. Amathambo aphuka ngaphansi kwamalunga ami, futhi igazi lawela phansi i-rta eyayilokhu ikhubazekile. I-Ego target yashaya udonga kanzima, futhi yawela phansi ingasazi lutho. I-ego yomunye yamguqula futhi yamchoboza i-apula lika-adamu ngesandla sakhe ngaphambi kokuba akwazi ukusizakala ngeqiniso lokuthi ngangingasayivali umlomo we-emu.
  
  
  Wadonsa izidumbu zakhe eceleni, waqoqa izikhali zakhe, futhi wafaka ikhanda lakhe ekhamera. "Kulungile," ngishilo. "Isikhathi sokubamba umoya wakho."
  
  
  Upenny noyise bangijoyina ngokushesha. Wanikeza i-Emu Ka-Odin ezungeze ama-automaton. "Ngifuna ukwehla kulo mkhumbi ngaphandle kokusebenzisa i-ih", kusho u-emu kuye. "Asiqhubeki sidlule phezulu, sibuyela emuva kulo mkhumbi. Ngiyazi ukuthi ngifunani. Kuyoba kude netheku. Ngilandele, futhi uma sihlangana nanoma iyiphi i-hema, shiya i-ih kimi. Futhi uma kwenzeka okuthile kimi, ungasebenzisa lesi sikhali ukuze ubulale Uhema noma kuphi futhi uma nje i-ferret inokuthile engabhekana nakho. Ngambona lapho singena emkhunjini: umnyango omncane ohlangothini lwesikebhe Sikasarah chamberlain. Sehla ngomgwaqo okhanyiswe kancane saya endaweni yokuphuma emhlane. Sahamba ngokuqapha, kodwa asizange sihlangane muntu.
  
  
  Umnyango wawusilindele.
  
  
  Ngathi: "nginike isibhamu".
  
  
  Wadonsa isibambo futhi wavula umnyango ngokucophelela. Ngabuka amanzi amabi, ahambayo Omfula I-East engamamitha amahlanu ngaphansi kwami.
  
  
  Ngathi: "uya kuqala, Penny". "Imilenze kuqala. Zivumele ukuba unamathele emaphethelweni. Bese uvele uyeke. Lapho ibanga liwela lincane, umsindo uba mncane. Khona-ke ukubhukuda buthule ngangokunokwenzeka ukuze pier futhi ulinde kimi khona. Kungokufanayo nangawe, Mnu. Don. Lapho uzothola isitebhisi esiholela ethekwini, ngemva nje kokuphakama kwesokudla.
  
  
  Yadlula ngaphandle kwamaphutha. Wavala umnyango ngangokunokwenzeka ngaphambi kokuba awe ekugcineni. Ngangithemba nje ukuthi akekho umuntu odlulayo owayezomangala ngokukhanya okukhanyayo ohlangothini lwesikebhe Sikasarah chamberlain. Kodwa ngangingabaza ukuthi noma ubani owayezungeze iqembu wayesogwini. Isikhathi sokuhamba sasiseduze kakhulu. Ngakolunye uhlangothi, sasihlale sinamadoda Kadon Mario okumelwe sikhathazeke ngawo.
  
  
  U-Colonel, indodana yami kwakungafanele ilangazelele kangaka ukungibonisa umkhumbi. Kwangivumela ukuba ngibone umnyango nezitebhisi eziholela phezulu zisuka ethekwini, k & nb.
  
  
  Upenny noyise babengilindele phansi ezitebhisini.
  
  
  "Kulungile," ngishilo. Ngizokhuphuka lezi zitebhisi ngithathe izikhali zami. Ngilandele phezulu."Ngokushesha nje lapho sifika phezulu, ngizoya Kudon Mario. Ngifuna ukuba niphume kabili lapha. Gijimani kude futhi njengoba fast ngangokunokwenzeka.
  
  
  "Cha, Nick", kusho Upenny. 'Hhayi manje.'
  
  
  "Uqinisile", kusho ikhehla. "Uzodinga usizo oluthile."
  
  
  "Ngiyazi," ngathi. "Futhi ngizokuthola Kudon Mario."Okungenani usizo olusheshayo. Kodwa angifuni ukuba nibe nababili. Akusizi ngalutho ukukulimaza.
  
  
  "Ngizohamba nawe, Nick", kusho Upenny.
  
  
  Yena, wanikina ikhanda lakhe. - Uma ufuna ukwenza okuthile kimi, ungakwazi. Kodwa lokho akuyona into ongayenza lapha.
  
  
  "Bese usitshela ukuthi ufunani," kusho ikhehla.
  
  
  "Ngifuna ukuba ubize Udavid hawke. Upenny uyazi ukuthi angathintana kuphi naye, I-Joint Press Ne-Wire Services ewashington. Batshele Ukuthi Usarah Chamberlain kumelwe amiswe noma ngabe kubiza malini. Batshele Ukuthi Unick Carter wakutshela ukuba ubabize. Ingabe ufuna ukwenza lokhu?
  
  
  Wathi: "uma singakwazi, sizokwenza lokho".
  
  
  "Kulungile," ngishilo. 'Masihambe. Isikhathi sifushane. Waqala ukukhuphuka izitebhisi. Phezulu, ngabheka emaphethelweni omkhumbi. Kwakubonakala kukuhle. Wonke amehlo uzodonswa empompini ekhethekile. Wayesathutha, manje esebuyela ethekwini. Kwakudingeka nje ngithembe ukuthi wayezoshiya okungenani esinye isitsha segolide, futhi ubusuku bokusebenza kwe-ego babungakapheli. Ngangazi ukuthi nomsebenzi wami wawungakapheli.
  
  
  Ngezwa Upenny noyise bevuka ngemva kwami. Indoda endala yayiphefumula kanzima. Waphendukela kubo. "St uphansi futhi uhlale emthunzini. Ngizokuvikela. Phumani manje. Gijimani!"Wayedwa, emibuthanweni yama-mafia, nakumashayina, futhi isikhathi sase siphelile.
  
  
  Wakhasa endleleni esiswini sakhe esuka esikhumulweni semikhumbi eya esihlalweni eside esigobile Lapho Udon Mario ayengene khona. Wasukuma ukuze avikele isakhiwo somnyango futhi wazama ukuvala.
  
  
  Yayingavaliwe. Ngokushesha wadlula kulo wangena ebumnyameni.
  
  
  Kamuva, ngasemfuleni, usanta wambona. Ngaqala ukuhamba ngaleyo ndlela, isibhamu sami silungele esandleni sami. Kwakudingeka alungiselele okubi kakhulu. Ukube nganginenhlanhla, Udon Mario wayengeke angibone. Ngangithemba ukuthi ngizophumelela.
  
  
  Ehlezi phansi, waqhubeka ehamba waze wabona isibani esingcwele esivuthayo ehhovisi esinamafasitela yonke indawo ebuka indawo yokugcina impahla nomfula. Ihhovisi lonke ububanzi bomfula.
  
  
  Udon Mario wayehleli esihlalweni esiphendukayo ngemuva kwedeski lakhe, ebuka Usarah chamberlain . Ngaphandle kwezingcingo ezimbalwa nekhophi Yelloyd ' s register of aldermen, isihlalo sasishiywe dengwane.
  
  
  Ehlala endlini yakhe, ezifihla emkhunjini, wavula umnyango futhi wadedela isibhamu. Ngathi: "Thula Kakhulu, Mario". Akazange ahambe. Wayelokhu ebuka umkhumbi ngefasitela.
  
  
  Ngathi: "lo Ngucarter". "Ngifuna ukuba uvuke udwebe ikhethini efasiteleni elibheke emkhunjini. Khona-keit phansi futhi. Ngifuna ukukhuluma nawe."Gcina izandla zakho ziseduze nobuso bakho lapho usuhlala phansi futhi. Nginezindaba ezithile ngawe ngabangane bakho Basechina engicabanga ukuthi uzofuna ukuzwa.
  
  
  Wathi: "ngokuqondene nalokho okumelwe ukukusho, kungaba kuhle ukukuzwa".
  
  
  "Akudingeki ulalele lutho, Mario. Kodwa uma ungalaleli, kungaba yingozi", ngishilo. "Futhi ngemva kwawo wonke umsebenzi wakho, ubungeke ufune ukuba sesimweni' senkosi ifile, phila isikhathi eside inkosi, ' ubungeke yini?"
  
  
  Ngenxa yesifo sakhe sokuqaqamba kwamalunga Omzimba, Umario wasunduza isihlalo sakhe, waya efasiteleni wadweba ikhethini. Ngaya ekamelweni futhi ngashayisana naye njengoba ayehlala phansi futhi.
  
  
  "Khuluma ngokushesha," esho.
  
  
  Ngathi: "yilokho kanye engizokwenza". "Abangane bakho bakukhohlisile."
  
  
  Umario wahleka. Yiqiniso, futhi ibutho elihamba ngamahhashi nalo liyeza.
  
  
  Ngathi: "kungcono uqale ukukholelwa lokho". "Ukuphela kwakho kwesivumelwano akugcwaliseki. Okuwukuphela kwesikulufa esisele ukuthi umngane wakho, Ucolonel Son, angakwazi yini ukubalekela enkululekweni ngemva kokuba ekukhohlisile.
  
  
  "Kulungile, Carter, yeka ukwenza lezi zimfumbe. Siyini isivumelwano?
  
  
  "I-Heroin".
  
  
  "I-heroin ilungile", kusho Udon Mario. "Ukuzazisa kwakhe kwahlolwa abantu engibathembayo."
  
  
  - Ingabe uhlole konke?"
  
  
  Wathi: "yebo, akunjalo". "Kodwa sathatha amasampula amathani amaningana lilinye."
  
  
  "Kwakuyinto enhle", ngishilo. "Abanye banobuthi."
  
  
  Wathi: "yeka, Carter". "Angiyena umdlwenguli. Unethuba elilodwa esigidini lokuqhuma leli cala, futhi lokho kusho ukungiphendulela endodaneni yami. Ngeke ngiyidle.
  
  
  "Ngilapha ukuze ngikuphikise Indodana yakho ngokukukhohlisa. I-heroin inobuthi . Lena imfucumfucu ngempela. Futhi engcolile kunazo zonke ezikhwameni eziluhlaza.
  
  
  Umario waphishekela izindebe zakhe. "Uyazi, Carter. Ngiqala ukuba nesithakazelo kuwe. Wazi kanjani ngalezi zikhwama eziluhlaza?
  
  
  - Njengoba nje ngimazi ngezikhwama eziluhlaza okwesibhakabhaka nokudla."Uma ubungaba nomunye umuntu kulo mkhumbi naye owayeqonda Isishayina, ubuyokwazi lokhu. Le ndoda endala yazalwa Echina.
  
  
  "Singenza isivivinyo ngokushesha kangakanani?"Kusho umario . "Thatha ezinye zalezi zingcezu zokugcina zemfucumfucu emkhunjini. Izikhwama eziluhlaza. Lokho okusezikhwameni eziluhlaza kubulala ngokushesha.
  
  
  Umario waphendula ucingo Luka-Odin. Wathi: "Vito". "Ngilethele eyodwa, ezungeze izikhwama eziluhlaza."Ngokushesha . '
  
  
  Wavala ucingo wangibuka. "Kulungile, Carter, unethuba. Buyela emuva. Kunomnyango ongena phambi kwedeski lami. Ngemva komzuzu, iyavuleka Bese Uvito ekhuphukela phezulu. Ungakhathazeki ngezikhali zakho. Uvito uzokwenza njengoba ngishilo. Ungaqiniseka ukuthi ngeke wenze lutho.
  
  
  Kwakunomsindo wokubhonga ngaphansi kwami, futhi ingxenye yaphansi yagxuma, yembula ubuso bukavito obunjengobomkhomo njengoba ayebheka ekamelweni.
  
  
  "Kulungile, Vito", kusho Udon Mario. "Azikho izinkinga."
  
  
  Uvito wangena ekamelweni, futhi ibhodi phansi laphindela emuva. Wabeka isikhwama esiluhlaza esihlalweni Sikamario.
  
  
  Wathi: "sidinga ingulube yaseguinea". "Futhi ngicabanga ukuthi ngiyamazi umuntu ofanele."Wathatha ucingo. Indodana Kakholoneli", esho. 'Ngokushesha.'Wayelindile. Lapho ephinda ekhuluma, izwi lakhe laliphuthuma ngendlela engenangqondo. "Ucolonel, Ndodana?"Udon Mario . Lalela. Kwenzeka ingozi komunye wabafana bami. Thumela Udkt Inuris nge isikhwama sakho. Sizoyidinga maduze.
  
  
  Wavala ucingo ngaphambi kokuba Ucolonel sin akwazi ukubuza eminye imibuzo. Wadonsa ikhethini emuva ngengxenyana yesentimitha futhi wabheka umkhumbi. Ngokushesha ngemva kwalokho, Udkt. Inuris ononya wafika emaphethelweni womabili omgwaqo futhi waqala ukwehla ngomkhumbi.
  
  
  "Uyeza," ngishilo.
  
  
  "Thatha, Vito", kusho Udon Mario. Uvito waphuma emakamelweni. "Ungakhathazeki Ngovito", kusho Udon Mario. "Uvito uthembekile. Konke okufanele ukhathazeke ngakho yi-heroin. Kodwa okungenani kumelwe uvume ukuthi ngikunika ithuba, Carter. Ngubani ongcono ukusebenzisa njengengulube guinea kuka udokotela izidakamizwa-umlutha?
  
  
  Ushaggy wamuzwa futhi wama lapho ayecabanga ukuthi Ngizothola Khona Udon Mario Novito ngesikhathi esifushane uma bezama noma yini. Umnyango wavuleka kancane, Futhi Udkt. Inuris wangena ekamelweni, uvito elandela.
  
  
  Amehlo ka-Ego anwebeka lapho ebona ifulege lokugunyazwa kokubulawa lapho engibona ngimi lapho. "Ucarter!"
  
  
  "Eqinisweni, Dokotela. Omdala wakho namanje. Wayeboshwe ngesibhamu se-EMU ngaphansi kwesilevu sakhe.
  
  
  Wathi, " kusho ukuthini lokho?"
  
  
  Ngamshaya emgqonyeni womoya we-ego ngomgqomo wesikhali sami. "Thula, Dokotela .
  
  
  "Dokotela," kusho Udon Mario. "Ucarter naye bafuna ukwenza imali. Kungenxa yaleyo heroin.
  
  
  Yena, washiya emuva ephethe isikhali.
  
  
  - Kwenzekani kulelo heroin?"Kubuza u-inuris . "Kumane nje kuyi-heroin elula."
  
  
  "Yilokho engifuna ukukusho, Dokotela", kusho Udon Mario. "Kodwa Ucarter uthi okuphambene. Uthi unobuthi.
  
  
  "Ungamlaleli", kusho Udkt. Inuris. - Yini ayaziyo ngakho?"
  
  
  "Uthi uyazi ngokwanele, dokotela .
  
  
  - Ingabe uyakholelwa emu?"Kubuza u-inuris . "Ingabe u-Agent ax?"
  
  
  "Kuze kube manje, i-ferret, yavusa isithakazelo sami."
  
  
  "Ucolonel Seung wayengeke akuqambe amanga", kusho Udkt. Inuris.
  
  
  "Yilokho engizama ukukutshela Ucarter", kusho Udon Mario. "Noma kunjalo, i-emu yakwazi ukungikholisa ukuthi kungcono ukuqiniseka kuqala kunokuxolisa kamuva. Yingakho sikumeme lapha. Ngoba ngathi kimi: "Mario," ngathi, " ubani umuntu ongcono kakhulu ukwahlulela ukuthi le heroin ilungile yini noma cha? "ngase ngithi kimi," akekho omunye ngaphandle komngane wethu omdala, Udkt.lothar inouris, owaba usosayensi omuhle kakhulu nomngane ozinikele."Ngakho, Dokotela, ukukunikeza isampula yamahhala.
  
  
  "Angifuni lokho", kusho Udkt. Inuris.
  
  
  "Awufuni?"Kusho udon Mario . 'Awufuni yini? Ingabe wakuzwa lokho, Vito? Uthi akafuni isampula yamahhala.
  
  
  "Ingabe ucebile kangaka?"Kusho uvito . "Angikaze ngibone umlutha wenqaba isampula yamahhala ngaphambili."
  
  
  "Ngicabanga ukuthi ufuna okuthile ngempela", kusho Udon Mario. "Njenganoma yimuphi umlutha wezidakamizwa. Kodwa ucabangisisa kakhulu. Wena nje ukuba nenhlonipho, akunjalo wena, Dokotela?"
  
  
  Ubuso buka-Inuris obunyanyekayo babugcwele igazi. Angifuni lokhu " , ememeza.
  
  
  - "Kahle, kahle, Dokotela," Kusho Udon Mario. - Uye waya kude kakhulu nalokhu kuhlonipha. Wakhipha iphini lami lezinwele ebhande lakhe futhi wenza isigaxa esikhwameni esiluhlaza. Kwachitheka impuphu emhlophe.
  
  
  "Phela, dokotela, sizoba nephathi yokuvalelisa lapha. Asinawo amakhandlela, kodwa nginawo ama-match, Futhi Vito, ngicabanga ukuthi uzothola imijovo nezinaliti uma ubheka esikhwameni sikadokotela. Futhi ngeke ngimangale uma kukhona ucezu lwepayipi lenjoloba futhi mhlawumbe nezinye izinto ezimbalwa esizidingayo."Uvito waphuma futhi wathatha isikhwama ezandleni zikadokotela. Udon Mario wavula i-ego, futhi waqala ukuhlola unen.
  
  
  "Ungabavumeli ukuba benze lokhu," Kuncenga Udkt.Inuris. "Kungani kungenjalo, dokotela? Ngamtshela. "Angiboni kuzo zonke izindlu ukuthi lokhu kungabangela ini. Uma ukhuluma iqiniso, yilokho.
  
  
  "Ngicela, Carter. Ngicela.'
  
  
  Akazange angibheke. Mhlawumbe uyangibuka nje. Kodwa akakwazanga. akakwazanga ukukhipha amehlo akhe esihlalweni Lapho Udon Mario Novito babehleli khona. Futhi waqhubeka ecela. La magama ayegeleza njengomoya ezungeze ishubhu elingaphakathi elalibhoboziwe.
  
  
  "Igolide, Carter . Ngizokunika igolide. Isabelo sami. Ungaba ocebile. Ngeke uphinde usebenze. Imali eningi. Ngaphezu kwalokho ongakubona NGE-AX. Ungaya kwenye indawo. Ungaba ocebile. Ngisindise lapha. Ungakwenza. Ngiyazi ukuthi ungakwazi. Ngizokwenza kube kuhle kuwe. Ngeke uzisole.'
  
  
  Udon Mario wasukuma ngemuva kwesihlalo sakhe. Uvito wayemi eduze kwakhe, ephethe isirinji ephelele.
  
  
  "Angikwazi ukuvuma, Dokotela," ngishilo.
  
  
  "Akekho ongakuzwa, Dokotela," kusho Umario. "Kunomsindo omningi kakhulu ngaphandle. Le mpompi inomsindo omkhulu.
  
  
  Udkt. Inuris waguqa ngamadolo. Umjuluko wehlisa ubuso buka-Ego. "Ungakwenzi lokhu," wanxusa. 'Ungakwenzi lokhu. Buza wena. Ungenzi lokhu kimi.
  
  
  Umario washaya i-ego yakhe ebusweni. Wathi: "thula, nina nja eyisiphukuphuku".
  
  
  Wabamba ingalo ka-Inuris yangakwesokudla futhi wagoba imikhono yejakhethi nehembe lika-ego ngenhla kwendololwane. Inkinobho yavula ihembe lakhe futhi yagingqika. Uvito wayemi phambi kukadokotela ephethe isirinji esandleni sakhe.
  
  
  Udkt. Inuris waqala ukukhononda. Udon Mario waphinde washaya i-ego yakhe. "Kumelwe uhlale uzolile, Dokotela", kusho Udon Mario. 'Bheka ohlangothini olukhanyayo. Emizuzwini embalwa, uzobe usohambweni olujabulisayo... noma ufe. Kunoma ikuphi, izinkinga zakho seziphelile, sithandwa.
  
  
  Amehlo kadokotela ayanda ngenxa yokwesaba.
  
  
  "Kulungile, Vito", kusho Udon Mario.
  
  
  Wamshaya U-Inuris ngezinyawo futhi waphakamisa isandla esingenalutho, esinamanxeba.
  
  
  U-Inuris wazama ukuphenduka. Wakhahlela Uvito futhi wenza u-ego wagxuma.
  
  
  Ubuso bukadon Mario baba mnyama. "Ayikho indlela," ekhononda.
  
  
  Ulothar inuris wayesalokhu ephenduphenduka. Udon Mario wafaka ingalo eyodwa entanyeni Ka-Ego futhi wabamba ingalo kadokotela eyeluliwe nenye. Wathi:"kulungile, Vito, masizame."
  
  
  Uvito wasondela ngokuqapha eceleni, njengomshayisibhakela onenkemba encane ukuze ashaye okokugcina. Amehlo kadkt. Inuris ayegcwele ekhanda. Wazama ukuthi," Cha, cha, cha", kodwa akukho lutho olwaluphuma ngaphandle kwe - 'nnnn' iso rta ende, ebuhlungu.
  
  
  Uvito wayeseceleni kwakhe manje, ebambe inaliti engalweni yakhe engenalutho, Futhi Udon Mario wayebasiza, ebambe ingalo yakhe ukuze athole umthambo. Umphetho wenaliti wawela ngaphansi kwesikhumba sakhe, Futhi Uvito wacindezela ipulingi phansi. Udon Mario wakhulula U-Inuris. Yena Novito bayeka. Udkt. Inuris wasukuma. Wakhumula imikhono yehembe lakhe ne-doublet. Wathi:" ngizohamba manje, uma usuqedile ngami."
  
  
  Ngabona Isandla Sikamario sifinyelela i-luger.
  
  
  Udkt. Inuris wamomotheka e-emu. Wathi: "ngidinga isikhwama sami. Wathatha isinyathelo esiya etafuleni. Izinyathelo ezimbili.
  
  
  Yenziwa ngemoto Kadon Mario.
  
  
  U-Inuris wangibuka. Wathi: "Kubi kakhulu, Carter". "Ungaba ocebile."Kwakunokubukeka okungajwayelekile, okunjengengengengilazi emehlweni ka-ego. "Kodwa awuyena Ustahl ongamlalela. Ngiyaxolisa, Carter. Kodwa kusho ukuthini lokhu? Ubani ohleka okokugcina...
  
  
  uhahaha..."
  
  
  Futhi akukho lutho ngaphandle kwegazi olwaluphuma ku-rta. Laliphonsa phansi ihembe lakhe, ligcoba indwangu emhlophe. Wabheka ngokuthakazelisayo uzamcolo owesabekayo njengokungathi wawungowomunye umuntu.
  
  
  Ukuquleka okukhulu kwabamba i-ego, umzimba, kwawuphonsa phansi. Igazi lalisalokhu ligeleza, ligoqa isikhafu entanyeni ka-ego sizungeze amarubi anamanzi. Udkt. Inuris washaqeka. Izithende zika-Ego zashaya phansi. Khona-ke ucindezela ibhentshi ngaphandle kokunyakaza.
  
  
  "Ujesu," Kusho Uvito.
  
  
  
  Isahluko 19
  
  
  
  
  "Kulungile, Carter", kusho Umario. - Wawulungile. Ake senze isivumelwano manje.
  
  
  "Sizokwenza ukuthula", ngishilo. - Sizosebenza ndawonye ukuze siqiniseke Ukuthi Ucolonel Seung akabaleki negolide. Ngemva kwalokho, wonke umuntu uyaphinda.
  
  
  Wathi:" lokho kuzwakala kulungile ngokwanele".
  
  
  Umario wathatha U-Odin ngocingo lwakhe. Wayala:" vala umpompi".
  
  
  Wabheka ngaphandle kwefasitela. Umsindo womshini wama-crane waqala ukufiphala. Phezulu ngaphezu komkhumbi, omunye wawulengiswe ngaphezu kwesivalo esizungeze iziqukathi.
  
  
  Udon Mario waphendukela Kuvito. "Hamba phansi," esho. "Thatha abafana . Batshele ukuba balethe zonke iziqhumane abangaziqoqa. Sizoyidinga. Futhi ulethe i-dynamite nophethiloli omningi.
  
  
  Uvito wanyamalala ngomnyango.
  
  
  "Uma nje sisohlangothini olufanayo", ngathi, " ngifuna ukuba izikhali zami zibuyiselwe."
  
  
  "Yebo," Kusho Umario. Wakhipha i-luger ne-stiletto ebhande lakhe.
  
  
  Ngathi:" ungakhohlwa le nto encane ephaketheni lakho".
  
  
  Wakhipha Upierre. "Ibhomu legesi phela, akunjalo?"
  
  
  "Qaphela lokho", kusho u-emu.
  
  
  Umario wamomotheka. "Sisebenza Ndawonye, Carter."Wanginika i-ego, futhi wafaka i-ego yakhe ngomzuzu.
  
  
  Amadoda kamario akhuphuka izitebhisi, egcwalisa ihhovisi. Ephakamisa isandla Sakhe, Umario wenza isenzo sokuthula.
  
  
  "Lona Ucarter. Usebenza nathi. Ngakho ungakhathazeki, ungenzi amaphutha njalo lapho izinto zingahambi kahle. Singena kulo mkhumbi. Ngifuna umshini we-ego uqhume, futhi ngifuna ukuba kwenzeke ngokushesha. Uma umfana Othile Wasechina efuna ukukuvimba, nciphisa ukuzazisa kwakho. Sasikhohlisiwe. Ake sihambe.'
  
  
  La madoda agijima azungeza ihhovisi, adlula endlini ende, aphumela ngaphandle emgwaqweni. Kwakunabantu abangaba amashumi amabili bebonke, kuhlanganise nomario nami. Inkosana yathatha isibhamu esincane. Qaphela ngalokho, i-ego yakhe yamxwayisa. "Wayese - & nb."
  
  
  "Ngiyabonga," Kusho Umario. "Ngizozama, futhi uma kungasebenzi", eshaya ingalo yakhe, " ngisasele."
  
  
  Esethekwini, Ubarnes wabheka phezulu ngesikhathi esifanele ukuze abone Ucolonel Wendodana yakhe, umegaphone esandleni, evela emseleni webhuloho, nokaputeni eceleni kwakhe.
  
  
  "Kwenzekani, Mario?"wamemeza. "Kungani i-crane yayeka?"
  
  
  Owokuqala emadodeni Kamario waphuthuma egangplank.
  
  
  Umario waphakamisa isibhamu sakhe esincane futhi wadutshulwa isikhashana ngentambo ye-crane. Kwavela intuthu eluhlaza okwesibhakabhaka, futhi ikhebula eliqinile laphuka. Lesi sitshalo esikhulu saphenduka futhi sashayisa isidumbu Sikasarah chamberlain ngokushaya okuthulisa izindlebe. Kwaba nokuthula, wabe esezwa ukukhala.
  
  
  U-Colonel wayengadingi muntu ukuze achazele i-emu ngesimo. Ngokushesha ngemva kwalokho, waphenduka futhi wabonisa ukaputeni, wathumela u-ego ukuba agijimele endlini yesondo. Wathambekela phezu kompheme futhi wanikeza amadoda akhe imiyalo emgodini. Amashayina agijimela emseleni, ephethe izimbazo zawo. Wabona ukuqhuma kwensimbi njengoba izimbazo zaqala ukukhanya, enqamula izibopho ezijiyile zezintambo ezazibambe Usarah Chamberlain emthonjeni.
  
  
  Umario wama maphakathi nomgwaqo. Waphakamisa isibhamu. Umuzi wezinhlamvu wadla uthango, wadonsa insimbi nenyama. Amadoda amemeza futhi awa...
  
  
  Yayehliswa ngesithuthuthu ebhulohweni futhi yadubula. Ucolonel Son wagxuma njengoba insimbi engaphansi kwamafasitela endlu yesondo yayishaya ngamandla amehlo akhe abukayo. Lapho ebuya, wayenesibhamu esandleni sakhe. Sasisemkhunjini. "Vito", Umario waphefumula. - Awuhambisani nengxenye yamadoda Kacarter."Thatha i-dynamite. Abanye baya endlini yesondo.
  
  
  I-ferret encane yanqekuzisa ikhanda. Umario wayesevele ehambile futhi wadutshulwa ngomshini wokuthengisa emgodini. Yena, wabona Lo Mshayina ebamba ikhanda lakhe futhi ewela enkungwini egazi.
  
  
  Futhi-ke ngangingaphakathi emkhunjini, Uvito namanye amadoda Kamario bengilandela ngezitebhisi. Ngezansi, Lo Mshayina wawela edolweni elilodwa futhi waphakamisa isibhamu sakhe. Kwaqubuka isibhamu eduze kwami, futhi wabona isidlamlilo sibamba ingalo yaso futhi siwela phambili.
  
  
  Lapho Ngiphuma ekhoneni leso lakhe, ngabona Uvito emamatheka njengoba sasiphuthuma phansi ngomkhumbi. Wezwa ukudubula ngemuva kwethu, Futhi u-Odin ezungeze amadoda Kamario wakhipha ukukhala okuthulisiwe futhi wawisa ukuphela kwezitebhisi zekhabethe.
  
  
  Ukudubula kwaphela. Manje kwase kunomsindo wezinyathelo ezinyathelweni zensimbi kuphela, futhi phambi kwakhe wabona uphawu olunomcibisholo okhomba egumbini lezinjini.
  
  
  Sasisegcekeni. Phambi kwethu, umnyango wensimbi wavuleka, futhi umcengezi wesibhamu esincane waqala ukusidubula. Yayiphakeme kakhulu futhi ikude kakhulu, futhi izinhlamvu zaziklwebha izindonga nophahla. Wagxumela phansi futhi waphinde wagxumela ezinyaweni zakhe, esandleni sikaluger. Wadutshulwa kanye. Kwazwakala ukukhala, futhi isibhamu sabhidlika. Ngabheka ngaphesheya komngcele futhi ngazithola ngibuka umagazini we-mimmo wehla ngesinye isitebhisi. Ugawk wangishaya ekhanda futhi washayisa isivalo esingangenwa manzi. Wenza isicelo Sokuba Uvito namadoda bahlale emuva. Wabheka phansi egumbini lezinjini. Ama-piston amakhulu, apholishiwe aba yi-gloss ephelele, aqala ukuhamba kancane. Wabona unjiniyela ogqoke iyunifomu enza izimpawu ezithukuthele, futhi abantu babebalekela ezikhundleni zabo.
  
  
  Omunye umcibisholo wangishaya ekhanda. Ngakolunye uhlangothi lwegumbi lezinjini, abacibisheli abayishumi nambili baqhuma emnyango, bazibhidliza emgwaqweni, bavula umlilo.
  
  
  Ngakhasa ngaze ngafika emini futhi ngayivala lapho isibhamu singishaya. Waphendukela Kuvito. "Banesibhamu emnyango."
  
  
  'Senzani?'wabuza.
  
  
  "Nginike induku ye-dynamite."
  
  
  Nganginalo esandleni sami cishe ngaphambi kokuba ucorkscrew aliqede. Isifutho sasikhanyisa. "Ngizozama ukuqhuma lesi sicupho esikhulu", kusho Uvito kuye. "Lapho le nto iqhuma, wonke umuntu uyogijima angene emnyango. Ay emphemeni.
  
  
  Umkhumbi ongaphansi kwethu waqala ukuzamazama, futhi izinjini zaphenduka. Ukube Ucolonel Seung wayengabanjwanga phezulu futhi wakwazi ukukhulula umkhumbi ezintanjeni, Usarah Chamberlain kwakufanele abe olwandle manje. Nginethemba lokuthi Udon Mario wayezoyeka ukuzazisa.
  
  
  Wema eduze kwesivalo esingangenwa manzi futhi wavula ifuse. Wabe esevula umnyango waphonsa i-dynamite egumbini elikhulu. Wayehlehla. Lapho ezwa ukushaywa, waphinde wavula umnyango. Kwakuyi-kaleidoscope yokufa: isicupho saqhuma phakathi, imicibisholo yaphuma igazi, yabamba noma yini eyayingayibamba, futhi yaphuka njengoba insimbi yayihlukana nezindawo zokunamathisela. Sasingekho isikhathi sokuqhubeka sibukele. I-screams yayisivele ilandise yonke indaba.
  
  
  Wasukuma, wawela umngcele, waphuthuma phansi ezitebhisini. Isisebenzi sabamba ingalo yami futhi saphula umhlane womshayeli waso ekhaleni lakhe nge-ego yaso. Ithambo laqhuma.
  
  
  Umshayeli wayemi eduze futhi wakhipha isibhamu ebhande lakhe. Ngamdubula futhi ngabona ukuthi igazi laligeleza ngaphansi kwehembe lakhe, ngaphansi kwe-doublet yakhe eluhlaza okwesibhakabhaka.
  
  
  Ngemva kwami, ngezwa ezinye izibhamu nokumemeza. Indoda Yasechina yakhipha isikela odongeni yaphenduka yangibheka. I-glossy blade yayilenga ekhanda Lika-Ego njengoba Uluger eyibamba emlonyeni ka-ego futhi edonsa isicishamlilo. I-ego yomgomo yanyamalala, futhi isikela lawa.
  
  
  Umimmo wangishaya ngamehlo amakhulu, wavula ipayipi. Yena, wabona elinye lamalungu eqembu likhomba yonke indawo yesibhamu. Yawa phezu kwesinye sazo zonke izizwe futhi yadubula. Wancipha ngokukhala. Nxazonke zami, ngangizwa umsindo wesihogo wokudubula nokukhala nokukhala kwezinhlamvu eziqhumayo. Ukumemeza okungahleliwe, ukuthuka, ukukhonkotha, noma ukushayisana kwesidumbu esishaywe inhlamvu. Umimmo me wagingqa ikhanda elaliqunywe. U-Odin ezungeze amadoda Kavito, isisulu sesaha. Khona-ke ukudubula kwaphela.
  
  
  Wabheka nxazonke. Uvito wambona. Wacindezela isandla sakhe esifubeni sakhe. Igazi langena phakathi kweminwe yakhe. Waphakamisa esinye isandla sakhe futhi waphakamisa isibhamu ngokunqoba. Ubuso buka-Ego baqala ukumamatheka njengamagundane. "Indlela icacile," ememeza.
  
  
  "Kulungile," ngishilo. "Faka i-dynamite bese siphuma lapha."
  
  
  Ochwepheshe be-Ego explosives base bevele befaka izinti ze-dynamite ezimotweni.
  
  
  "Ngizokhanyisa ifuse", ngishilo. "Abanye baphindela phezulu ezitebhisini, baphume ngomnyango."
  
  
  Babebukeka bejabule kakhulu ukuba bavunyelwe ukwenza kanjalo. Uvito wayethambekele kancane ngakwesobunxele ephendula izibalo, kodwa omunye wabanye wayegcina i-ego iqonde.
  
  
  Wayehamba ngokushesha esuka kwesinye isikhwama aye kwesinye, ephethe izibani eziya kumafuse. Baqala ukuhleba njengezinkanyezi Zikakhisimusi.
  
  
  Sekuyisikhathi sokunyamalala. Wabheka emnyango. Uvito wangibuka, wabe esengicela ukuba ngisheshe. Khona-ke ngezwa ukudubula nokumemeza egcekeni elingemuva kwami. Amehlo kavito anwebeka. Wabambelela emhlane wabe esephinda kabili. Cishe wayesefile lapho ekugcineni egijima ehla ngezitebhisi.
  
  
  Ubrylev egumbini lezinjini waphuma. Umnyango wensimbi wavalwa. Eyakhe yayibambekile.
  
  
  Ibhajwe ebumnyameni obukhulu, iphazanyiswa kuphela iziqhumane eziphuzi zezinduku ezivuthayo. Wayezomiswa ngempela " Usarah chamberlain."Kodwa lokho kwakuyoba yinto yokugcina engayenza.
  
  
  Ngemizuzwana, la maphakethe amahlanu e-dynamite ayoqhuma wonke umkhumbi Kacolonel Son, aguqule U-Ego abe yibhokisi likanick Carter elindizayo.
  
  
  
  Isahluko 20
  
  
  
  
  Kodwa hhayi uma enza ngokushesha.
  
  
  Waphuthuma kude nezitebhisi, wagxumela esifuthweni sokuqala, wasikhipha. Kwakuwumjaho wesikhathi, futhi ngawunqoba. Kumelwe ukuba kwathatha cishe imizuzwana eyishumi ngaphambi kokuba kukhishwe isifutho sokugcina.
  
  
  Wakhanyisa isibani, wabuyela ezitebhisini, wakhuphuka. Ngokushesha noma kamuva, othile kuyodingeka angene kulowo mnyango uma Ucolonel Seung efuna umkhumbi we-ego uhambe ngomkhumbi. Futhi lapho lokho kwenzeka, wayesekulungele. Isandla sami sawela ububanzi baso futhi savala ibhomu likaphethiloli.
  
  
  Ngithemba ukuthi ngeke ngilinde isikhathi eside. Naye wayengacabangi ukuthi kungaba kanjena.
  
  
  Indodana ayizange ibe nesikhathi, uma nje Ingamatasa Nodon Mario.
  
  
  Kodwa lapho selithole ithuba, kwakudingeka lisheshe. Ngangingakwazi ukukhokhela ukuphuthelwa. Ngangithemba ukuthi noma ubani esasingaphandle, noma ubani owayehola uhambo oluncane olwabhubhisa Uvito nabanye ababesebuthweni lempi le-ego, wayesephelelwa isineke.
  
  
  Ukube wayebone izifutho zishisa ngaphambi kokuba ashaye umnyango, cishe wayelinde ukuqhuma, futhi manje wayezibuza ukuthi kungani U-Ego the ferret engakaze akuzwe okwamanje. Uma engaboni kahle, cishe wayehlangana kabusha, elungiselela amadoda akhe ukuba abulale noma yibaphi abahlaseli abaphilayo egumbini lezinjini.
  
  
  Kunoma ikuphi, kwakudingeka athathe isinyathelo ngokushesha, ngoba wayazi ukuthi Ucolonel Son wayengasenaso isikhathi esiningi. Usarah chamberlain akayi ndawo uma nje abantu be-ego bengalawuli igumbi lezinjini.
  
  
  Umnyango wawuvuleka ngezingalo ezinde, eyodwa ohlangothini ngalunye. Akekho owayengakhipha i-ego ngaphandle kokuyifaka. Lokhu kwakungizuzisa. Ngeke ngimangale nganoma yini. Waphumula iminwe yesandla esisodwa esisekelweni, zonke izinzwa ziqaphile ngenxa yesibonakaliso esincane sokunyakaza. Ngakolunye uhlangothi, nganginopierre.
  
  
  Khona-ke kwacishe kwaba isimanga, ngokushesha kangangokuthi ngacishe ngalahlekelwa isivalo. Usergei wakhanyisa ngokumangalisayo. Ekukhanyeni kokuqala, Upiera wayigcina igxilile. Waphonsa ibhomu phansi ehholo futhi wavala umnyango ngawo wonke amandla akhe.
  
  
  Ngezwa ukuqhuma okuthulisiwe, kodwa akukho okunye. Wayazi ukuthi abantu manje base bebamba izintamo zabo ephasishi ngaphandle futhi befa. Ngesikhathi esithile, konke kwase kuphelile. Akekho oyophunyuka. Futhi ngomzuzu noma emibili kungaba okuphephile ukuphuma lapha. Ngokushesha upierre wenza umsebenzi wakhe futhi wanyamalala ngaphandle kwemizila.
  
  
  Phezulu ezitebhisini, uday wayecindezela isibambo phansi, ebuka iwashi lakhe. Ngemva komzuzu nengxenye, wakhulula isibambo sakhe wabuyela egumbini lezinjini.
  
  
  Kulokhu, wayezimisele ukungavumeli lutho luhambe kabi. Wavula izifutho, wagijima wakhuphuka izitebhisi, wavula umnyango. Izidumbu zazinqwabelene egcekeni. Washayisa umnyango ngemuva kwakhe futhi wagijima ngokushesha ngangokunokwenzeka, ebala njengoba ayehamba. "Amashumi amabili nanye ... amashumi amabili nambili..."
  
  
  Lapho eneminyaka engamashumi amabili nane, wagxumela phansi. Kwaba nokuqhuma okuthulisa izindlebe okwazamazamisa umkhumbi wonke. Izibani zakhanya phezu kwekhanda lami, futhi umkhumbi waphinde waphela. Eqoqa amandla akhe, waqala ukukhuphukela esiqwini. Ngashiya Umario phakathi komkhumbi, lapho alwa khona ukuze aqhubekele phambili. Ngangingazi ukuthi wakwenza kanjani, kodwa uma engasondela emnsalo, wayeyoba ngemuva kwenqola. Mhlawumbe angasebenzisa isiphazamiso.
  
  
  Wathatha izitebhisi waphuthuma emagcekeni amade. Yena, wazizwa sengathi ngishaywa umoya kancane. Khona-ke, ngaqaphela ukuthi ngangikhuphuka kancane. Isikebhe Sikasarah chamberlain saphuka kabili. Umkhumbi wawushona. Manje amanzi ayegelezela egumbini lezinjini.
  
  
  Ngangingazi ukuthi ngangigijime ibanga elingakanani, kodwa kancane kancane i-angle yayisiba namandla. Umnyango ongenhla kwezitebhisi wamhlaba umxhwele. Wakhuphuka izitebhisi wakhipha ikhanda lakhe. Wabe esephenduka waya emgodini. Akekho owangibona.
  
  
  Ukudubula kwakusaqhubeka lapha. Ngambona amadoda amathathu Asechina edutshulwa ngemuva kwesivalo. Iminwe yami yayizungeze i-luger . Wadubula ngamunye wabo kanye.
  
  
  Manje kwase kuthule ohlangothini lwami lomkhumbi. Ukuqhuma komlilo okuzenzakalelayo kwakusabonakala phakathi komkhumbi.
  
  
  Ehlezi phansi, wagijimela emadodeni Kamario. Ngabona ukuthi babesebenzisa isikebhe sokusindisa njengesihlangu. Kwasala Umario nabanye ababili kuphela. U-Odin owayebazungezile naye walimala.
  
  
  Wangena eceleni kwabo. Ngambuza. 'Unjani?'
  
  
  Umario wadutshulwa ebhulohweni. Waphakamisa amahlombe akhe. Wathi: "ngalahlekelwa abantu abaningi". "U-colonel usekhona nokaputeni.
  
  
  Wathi kubo: "uvito nabanye bafile. "Kodwa igumbi lezinjini liyaqhuma.
  
  
  "Yebo," kusho Umario. "Sezwa ukuqhuma. Kwenziwe kahle. Kodwa ngeke ngiphumule kuze kube yilapho sengibhekane nocolonel ngokwakhe.
  
  
  - Kungani ungangishiyi, Mario?"
  
  
  "Cha," esho. "Kuyindaba yomuntu siqu . Akekho ongikhohlisayo ngaphandle kokujeziswa."
  
  
  Izinhlamvu zashayisa umkhumbi wokusindisa.
  
  
  Wathi: "akusizi ukuhlala lapha". Awuvumelani nanoma yini. Ngiya kubo. Nginike eyodwa ezungeze la mathini egesi.
  
  
  'Uhlela ukwenzani?'
  
  
  Wathi: "sizohlasela. - Sizothatha izitebhisi ngaphansi kwebhuloho. Sisesimweni esinzima, kodwa asikho isizathu sokuhlala lapha.
  
  
  Ngathi: "ngizohamba nawe.
  
  
  "Yenza noma yini oyifunayo, Carter. Manje senginebhizinisi lami. Woza, bafana.
  
  
  Bagxumela ngaphandle nhlangothi zombili zesikebhe sokusindisa. Kwaqhamuka isibhamu ebhulohweni. Isizwe ngasinye sendoda elimele saphindeka kabili futhi sagxumela ngaphesheya kompheme ngaphansi kwezitimela. Wakhala kanye ngaphambi kokuba awele phezu komkhumbi.
  
  
  Yakhiwa amabutho angemuva. Izinhlamvu zangena emgodini osizungezile, kodwa manje sobathathu sasisezitebhisini. Umario wayeqinisile. Ucolonel Son Nomaster babenombono omubi ngomlilo. Izinhlamvu zasishaya. U-Odin wehlela phansi ezungeze izibhamu ezinemishini futhi wafika engozini emgodini. Lokhu kwakusho ukuthi base bephelelwe izinhlamvu. Umario wavula isitsha segesi. Lapho efika phezulu ezitebhisini, indodana yakhe nokaputeni baphuma emnyango wendlu yesondo. Umcibisholo wokugcina washaya Umngane Kamario. Wabambelela ekuphileni kwakhe futhi waphindeka kabili. Kwakukhona ababili kuphela kithi ebhulohweni manje, Nocolonel sin nokaputeni besendlini yesondo. Umario wangihleka njengoba sasicwila ngaphansi komugqa womlilo.
  
  
  "Ingabe uyakubona lokho akubonayo?"
  
  
  Wakhomba amafasitela endlu yesondo ngomunwe okhohlakele. Izinhlamvu zadwengula izimbobo ezinkulu enen. Umario wakhahlela isithupha sakhe emgodini wegesi futhi wamomotheka. Wabe eseyithatha waqala ukuthulula uphethiloli emgodini.
  
  
  Umnyango wavuleka. Eyakhe, ngabona ukaputeni egqolozele Umario. Wamdubula endlebeni nasesweni elingavikelekile. Zanyamalala enkungwini ebomvu, futhi isidumbu sikakaputeni sawela phansi ebhulohweni.
  
  
  Lapho uyise ebheka Emuva Kumario, wasukuma waphonsa umshado ngefasitela.
  
  
  Khona-Ke Ucolonel Seung wamdubula.
  
  
  Wayesephuzile. Umdlalo washaya isondo. Kwaba nokubhonga, futhi lonke ikhabethe lashisa.
  
  
  Umario wayesemi lapho emamatheka ngendlela eyisiphukuphuku.
  
  
  Wangibuka wanginika isithupha. "Sawubona, Carter, ucabanga ukuthi manje usenomalume Usam?"
  
  
  Wabe esehlala phansi wawa eceleni kwakhe. Ngaya kuye futhi ngazizwa ngishaywa umoya. Kwakungasekho ukushaya kwenhliziyo. Amalangabi avuza ngamafasitela aphukile futhi aqala ukugeleza phezu kopende owawugqamile owawuyingxenye yokugqoka Kukasarah chamberlain.
  
  
  Sekuyisikhathi sokuhamba. Yena, waya ezitebhisini. I-gawk yaphuma ensimbi. Wabe esephenduka futhi wadonsa isicupho ku-luger. Amehlo abukayo ashaya isikhala.
  
  
  Wayemi ebuka ubuso bukacolonel Son obumnyama. Isikhumba sika-Ego sasishisiwe futhi sinemibimbi efana neyomama. abantu abanamazinyo Ka-Ego abanamahloni kimi. Ngesandla sakhe esincane, waphakamisa isibhamu.
  
  
  Wayesevele esesimweni sokuthuthumela lapho edonsa inhlamvu. I-stiletto yayisesandleni sami kakade, futhi yagwaza i-ego yakhe ekuphileni. Kwase kwephuze kakhulu ukuba ayeke lapho ezwa isando sishaya igumbi elingenalutho. Ummese wangena ngaphakathi. Ucolonel Son waphefumula.
  
  
  Ummese wamkhipha. Waphenduka njengoba ibhola lomlilo laqhuma eduze kwesondo, eduze kwe-ego yakhe, ubuso bakhe, nezinwele zakhe.
  
  
  Ngicabanga ukuthi wayesefile kakade lapho ephuma emseleni futhi ewela phezu kwawo. Ngokuqinisekile wayefile lapho ubuchopho bakhe buqhekeka phansi. Amalangabi aqhumayo aqala ukusakazeka emaphethelweni ebhuloho. Yena, wehla izitebhisi.
  
  
  Yena, edangele futhi ekhathele ngokomzimba njengoba ayeziphonsa esikhumulweni. Ukukhala kwama-siren asondela kwangena engqondweni yami, futhi ukubheka kokugcina ngemva kwami kwangitshela ukuthi kwakungelona iphupho elibi. Amaloli okuqala omlilo ayesevele emile. Izibani Ze-Ih zazikhanya kancane uma ziqhathaniswa nokukhanya okukhanyayo, okuvuthayo kwebhuloho lomkhumbi.
  
  
  Ehla ngomkhumbi, umimmo wabona indoda encane egqoke isudi ye-tweed enamaqhubu iphuza usikilidi.
  
  
  Yena, waya kuye. Waphakamisa isandla sakhe lapho ebingelela. Wathi: "yebo, Nicholas". Lapha? Futhi eyakhe, ngangicabanga ukuthi ngikuthumele eholidini.
  
  
  
  Isahluko 21
  
  
  
  
  Ihhovisi lalisalokhu linuka okufanayo: intuthu kagwayi ne-tweed endala. Udavid hawke wahlala etafuleni lakhe, enyakazisa ikhanda lakhe ngokungamvumeli.
  
  
  Wathi: "Unicholas akanandaba". "Ngokunganaki kakhulu."
  
  
  "Ngiyesaba ukuthi kwakuyinto engcono kakhulu engangingayenza ngaphansi kwalezi zimo", ngishilo. "Into ebaluleke kakhulu kwakuwukuvimbela Ucolonel sin ukuba angahambi ngomkhumbi negolide. Lapho esegqoke ingubo evulekile, izinto zingase zibe nzima nakakhulu. Futhi kwakuyoba namahemuhemu ngokulahlekelwa igolide.
  
  
  Uhawke wadonsa ugwayi wakhe. Wathi: "sikwazile ukukugwema lokhu lapho sihluma". "Ngesikhathi ulele izolo, uhulumeni wakhipha izibalo ezihlaba umxhwele zokulinganisela kwezohwebo, ebikezela umnotho othuthukayo wonyaka ozayo, futhi waqinisekisa nokwenqaba kwawo okunamandla ukukhuphula intengo yegolide esemthethweni. Ngenxa yalokho, intengo yegolide emakethe yamahhala Ezurich, Eparis Naselondon iye yehla, futhi idola uma liqhathaniswa nezinye izimali liye labhekana nosuku lwayo oluhle kakhulu ezinyangeni zamuva. Futhi, ngikholwa ukuthi ukufa okunobudlova kwendodana Kacolonel sekufikile kakade, phambi kwalabo bantu ababelinde isibonakaliso sika "Sarah chamberlain".'
  
  
  "Yebo, ngishilo. Izinto zibonakala ziba ngcono.
  
  
  "Kusekuningi okumelwe kuhlanzwe", kusho Uhawke. "Ngiyajabula ukusho ukuthi iziphathimandla Zasewashington ziye zangisiza kakhulu. Umnyango wezomlilo wanciphisa umlilo owawusemkhunjini waba mncane. Amaphoyisa ayejabule ngokuqeda Umario nomkhaya wakhe, kuhlanganise nokuthola i-heroin. Wayenemali enhle, kunendawo yokugcina impahla yonke ngaphansi kwalelo chweba, ngaphansi komfula."Uhawk wafaka isibhakela ku-cigar yakhe entsha. "Ngemva kokucacisa isimo Nodon Mario, amaphoyisa ayejabule kakhulu ukuba angavuma noma yiziphi izicelo zethu. Kunesimiso sokuphepha esiqinile ngokungavamile kodwa esingaphazamisi esizungeze umkhumbi. Izikhulu zezimali nezikhulu eziphezulu zezobunhloli bezempi zihileleke ekubuyiseleni igolide endaweni yokugcina izinto. Bonke onogada abahlobene nefederal Reserve vault nawo wonke amaphoyisa ahlobene ne-ego security baye baboshwa. Cishe kuyosithatha ingxenye enkulu yesonto ukuze sihlanze izinto, kodwa ekupheleni kwesonto, silindele ukuba igolide libuyele endaweni yokugcina izinto futhi igolide elingelona iqiniso lilahlwe. I-heroin ethathiwe iyabhujiswa.
  
  
  - Uthe wonke umuntu obambe iqhaza ekuvikeleni amagumbi aboshwe?"Ngamtshela. Uhawke wadonsa ugwayi wakhe ngaphambi kokuba aphendule. "Kusho yena. 'Akunjalo ngempela. Ngaphandle komuntu oyedwa.
  
  
  "Ufiliphu Doane?".
  
  
  Uhawk wanqekuzisa ikhanda. Wathi: "ngambona izolo, indodakazi Enobugovu". "Lapho engishayela ucingo ngobusuku obandulela lolo, wangitshela ukuthi ngingamthola kuphi. Ngakho lapho konke kuthule ngisuka ethekwini lasebar, ngaya kuye. Sakhuluma isikhathi eside. Wangitshela ukuthi wawusiza kakhulu hey, Nick. Futhi ngamtshela ukuthi wayewusizo kakhulu. Ngoba noma kunjalo, ukube kukhona okwenzekile kuwe emkhunjini futhi engazange akushayele ucingo, angiqiniseki ukuthi leli zwe lizoba siphi isimo namuhla. Umlotha omncane ovela kugwayi we-emu wawela Kugillette. Kubonakala sengathi akazange akuqaphele.
  
  
  "Noyise?"
  
  
  Uhawk wakhipha intuthu eluhlaza okwesibhakabhaka futhi wafaka ugwayi esitsheni somlotha. Wathi: "uphilip doane ufile". "Intombazane yangitshela. Washona ngokushesha ngemva kokuba sebebuyele ekhaya. Ukuqagela kwakhe ukuthi izilingo nezinhlupheko ezikulesi sikebhe kuye kwamkhathaza. Wangitshela ukuthi babuyela ekhaya, futhi wayebonakala ejabule. Wageza futhi wahlala phansi esihlalweni egumbini lokuphumula. Wacela ingilazi ye-sherry futhi wamcela ukuba alandise yonke indaba yalokho okwakwenzeke kuye. Wayehlabeke umxhwele kakhulu ngawe, Nick. Wathi kwakunomshayina omdala...
  
  
  "Yebo," ngishilo.
  
  
  "Yebo, yilokho okwakuthiwa", kusho Uhawke. "Wathi uyise wayecabanga ukuthi lo Ji wayezokuhlonipha. Ukuthi wawuwuhlobo oluthile lomthakathi. Indoda eyayivelele kwezinye izinto ezinhle zemilingo. Wabe esebuyela esihlalweni sakhe futhi wababaza indodakazi yakhe. Wangitshela ukuthi wabe esephakamisa ingilazi yakhe futhi wenza isiphuzo. "Ngomlingo wokuphila". Wabe esephuza, wafaka ingilazi phansi, wavala amehlo akhe. Upenny wathi wayazi ukuthi ufile.
  
  
  Ngiyaxolisa, " ngishilo. "Wabangela izinkinga eziningi, kodwa ekugcineni, wayengeyena umuntu omubi. Iphutha le-ego laliwukuthi u-emu wayengenandaba nalutho ngaphandle kwe-ego yendodakazi yakhe.
  
  
  "U-Ego wangcwatshwa namhlanje ekuseni", kusho Uhawk. 'Konke kuhamba kahle. Intombazane nayo icabanga kanjalo. Ukube ubesaphila, bekuyodingeka simshushise ngokuqondile. Wayeyochitha ukuphila kwakhe konke ejele."
  
  
  "Ngangingeke ngibheje Ustahl ngalokho", ngasho.
  
  
  Uhawke wamomotheka kabuhlungu. "Ngiyazi, i-ego iyithalente, futhi bekungeke Kube Ngustahl ukuyibeka", esho. "Kodwa ngiyazi ukuthi i-ego daughter izizwa kahle, cishe yayingeke ibangele hey, izinkinga eziningi kakhulu. Ngaphezu kwalokho, wenza konke okusemandleni akhe ukuze alungise iphutha lakhe. Washiya isethi ephelele yezinhlelo zohlelo olusha lokuphepha lwevault. Ekugcineni, wabhala ukuthi ngisho naye wayengakayitholi indlela yokungena enah okwamanje."
  
  
  "Khona-ke sekuphelile", ngishilo. "Zonke izinhloso zibonakala ziboshwe futhi. Udkt. Inuris, Ucolonel, Indodana, Udon Mario, Udon Philippe: bonke bafile. Ibhokisi legolide ne-heroin kwathathwa.
  
  
  "Amaqembu aphinde aphephile", kusho Uhawke. "Okungenani okwamanje."Wadonsa ugwayi wakhe isikhathi eside. "Noma kunjalo, Unicholas, kwakungenandaba. Khona-ke wamomotheka, waphuma wangibamba isandla. Wathi: "ngiyabonga futhi ngiyazisa isikhulu esivelele esikhethiwe."
  
  
  "Ngiyabonga," kusho mina.
  
  
  "Siyabonga," kusho Uhawke. "Nick, ngicabanga ukuthi ufanelwe iholide."
  
  
  Ngathi: "linda umzuzu.
  
  
  Uhawk waphakamisa isandla ukuze athule. "Cha, kunzima kulokhu. Uyakufanelekela. Okwesikhashana. Hamba nomaphi lapho ufuna khona.
  
  
  Angikukholwa lokho.'
  
  
  'Zama.'
  
  
  "Mhlawumbe," ngathi, ngilungiselela ukushiya ihhovisi.
  
  
  "Ah", kusho Uhawk. 'Linda okwesibili. Ngimkhohliwe okuthile. Wafinyelela etafuleni lakhe. "Le ntombazane yangicela ukuba ngikunike lokhu. Wathi uyise angathanda ukuba naye. Wathatha iphakethe elingunxande elaligoqwe ngephepha elinsundu futhi liboshwe ngentambo.
  
  
  Wahlala phansi futhi wayikhipha. Ibhokisi leposi likag . "Le ntombazane yasho okunye. "Ake ngibone, kwaba yini lokho futhi?"Elinye ihlaya le-ego. - Ungangitsheli inkumbulo yakho ehluleka wena. Umyalezo wakhe wawuthi: "ell Umnu.Carter, ngizokubheja ngama-franc amahlanu, ukuthi ngeke akhumbule ukuthi angayivula kanjani le nto."
  
  
  Ngamamatheka lapho ngicindezela i-panther ne-badger. Isembozo sebhokisi saqhuma.
  
  
  Ngaphakathi, ngabona uhlu lwezikhathi zokuhamba ngendiza, oluzungezwe inombolo yohambo nesikhathi. Ngokushesha wavala isivalo ngaphambi kokuba Uhawk abone ukuthi yini eyayingaphakathi. Wabheka iwashi lakhe wasukuma. "Kungcono ngihambe. Uhawk wasukuma futhi wangishaya ngesandla futhi. Wathi: "o, Nicholas". "ureiseka ukushiya umyalezo lapho singakuthola khona."
  
  
  "Yebo," ngishilo. 'Ngaphandle komzamo. Ungangithola Ehong kong. Zama Ihhotela Peninsula.
  
  
  U-Emu wamshaya futhi waphuthuma emnyango. Wayemi lapho, emamatheka njengekati Lasecheshire elibhema usikilidi.
  
  
  Phezulu emagqumeni angaphezulu Kweriviera, edolobhaneni elincane ekugcineni komgwaqo, kunehhotela elibiyelwe ngezindonga. Labo abangaphakathi bangabona konke ngaphandle. Kodwa labo abangaphandle abakwazi ukubona ngaphakathi. Yindawo evimba umhlaba.
  
  
  Kusukela odongeni lwangemuva, indawo enhle enezihlahla zamawolintshi nezivini yehla Iye Olwandle olukude olumangalisayo lwasemedithera. Ngaphakathi kwezindonga kunezingadi ezinemithi nezimbali eziningi, nezinyoni ezinemibala egqamile. Akukhona lapho ilanga likhanya ezindongeni zamatshe ezindala, futhi amanzi aluhlaza ngasedamini amemeza umzimba ngokumema.
  
  
  Kusihlwa, amakhulu amakhandlela asonga amatafula ngaphandle ngobuhlobo obucwebezelayo ngaphansi kwesibhakabhaka esipholile esinezinkanyezi.
  
  
  Futhi-ke usenesikhathi phakathi kokuhlwa nokulandelayo, hhayi lapho...
  
  
  Umon saint wagcwala igumbi, ubuso bakhe bageza ngokukhanya kwesiliva. Walala phansi emgqonyeni kadoti, isikhumba sakhe sithambile futhi simanzi, engicindezela.
  
  
  "Noma iyiphi i-champagne?"
  
  
  Wamomotheka futhi wanikina ikhanda. "Umoya usuvele udakiwe."Wancika wangiluma:" Nick?"
  
  
  Waphumula ikhanda lakhe ehlombe lami. Wayephefumula ngephunga elimnandi lezinwele zakhe . 'Yini?'
  
  
  'Akunandaba.'
  
  
  "Cha, ngamtshela. 'Ah. Wawuzokwenzenjani?"Isandla sakhe sashelela phansi ethangeni lami. 'Akunandaba.'
  
  
  "Kulungile," ngishilo.
  
  
  Nganginelukuluku lokwazi."..
  
  
  'Yini?'
  
  
  "Lokhu kuwubuwula."Ngempela isandla sakhe sasinekhono kakhulu futhi sinekhono.
  
  
  "Akukho lutho," ngishilo. "Akunandaba ukuthi kuwubuwula yini."
  
  
  "Yebo, lokho kuwubuwula .
  
  
  "Uma kukukhathaza, ungakusho ngokushesha", ngishilo.
  
  
  Wazifihla ngaphansi kweshidi isikhashana. Unah naye wayenombono omuhle wokuthi yini okufanele ayenze lapho.
  
  
  Enobuqili, ekhonkotha, futhi ecasukile ngesikhathi esifanayo, waphinde wakhasa ngaphansi kwephepha. Isandla sasimatasa futhi.
  
  
  "Cha, - esho. "Akufanele ngibuze ngempela."
  
  
  "Ngicela," ngishilo. 'Buza nje. Ukuze ngijabule.
  
  
  Isandla sakhe sasimatasa kakhulu manje. - Ingabe unendaba?"
  
  
  "Cha, ngamtshela. "Ngiyaqiniseka ukuthi ngeke ngikhathazeke."
  
  
  'Ingabe uyaqiniseka?'
  
  
  "Ngokuqinisekile, ngokuqinisekile."
  
  
  - Ngingakubuza imibuzo emibili?"
  
  
  "Ngibuze imibuzo emithathu, emihlanu, eyikhulu."
  
  
  "Kuhle lapha, akunjalo, Nick?"
  
  
  "Ingabe U-Odin ngubani oyohlangabezana nemibuzo yakho?"
  
  
  Wathi: "cha," ecindezela izindebe zakhe kimi. Wacelwa nje ukuba akubonge."
  
  
  "Futhi le mibuzo?"
  
  
  "Kulungile," esho. "I-corkscrew yokuqala: ingabe uzongikhokhela ama-franc amahlanu ongikweleta wona?"
  
  
  Lapho nginesifo sokuqaqamba kwamalunga omzimba ngafika endaweni yokulala futhi ngakhipha inothi lama-franc amahlanu esikhwameni sakhe semali. Wanginika yona.
  
  
  "Ukuqala kwe-corkscrew yesibili?"
  
  
  "Manje abantu bathi ngimuhle kakhulu. Nokho, abantu bahlale bethi ubuhle abudluli ngaphandle. Nick, uma enhle yayo, ingabe ubuhle bami kuphela ngaphandle?
  
  
  Kwakungekho sidingo samazwi. E-rheumatism yakhe, wahlangana nomzimba wakhe.
  
  
  * * *
  
  
  
  Mayelana nencwadi:
  
  
  Unick Carter wabona Unicole lions ekhasino efrench riviera... Unicole wayengasekho. Eminyakeni embalwa edlule, wabulawa engozini yemoto.
  
  
  Khona-ke wayengubani owesifazane onobuso bentombazane efile? Umsebenzi kacarter kwakuwukuthola.
  
  
  Kodwa abantu abambalwa bazitshela ukuthi isimo esibi se-ego sabiza izigidi zamarandi. Phakathi naleso sikhathi, othile uthatha ingxenye enkulu yemithombo yegolide emhlabeni ngokusebenzisa icebo lobunhloli eliqala emabhishi asefrance anethezekile liye ogwini "olunuka kabi" Lwasenew York...
  
  
  Iyiphi indima ekhuthazayo upenny down ayidlalayo kule dell engabazekayo?
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"